مشاهده نسخه کامل
: شروع کار با لینوکس
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
vahidmir2000
24-08-2012, 00:50
سلام
من هیچوقت با لینوکس کار نکردم ویندوز 7 ریختم که از xp کوچ کنم بهش خوشم نیومد
so
میخوام 7 رو پاک کنم و با xp یک نسخه لینوکس بخوام
اینو شما بگید چه نسخهایه
در ضمن میدونید بهترین راه پاک کردن 7 چچیه یا تو ویندوز بپرسم؟
ممنووووون
با اجازه ی اساتید
خوشحالم که روز به روز به کاربران لینوکس اضافه میشه.
دوست عزیز اوبونتو برای شروع بسیار خوبه ، ولی من شخصا چند هفته است از MINT استفاده میکنم که براساس اوبونتو ساخته شده و از لحاظ کدکهای صوتی و تصویری خیلی کامله و این میتونه برای تازه واردها مثل من و شما خیلی جذاب باشه. تقریبا با مینت برای کارهای روزمره به هیچ نرم افزار خاصی احتیاج نداری
H A M A S
24-08-2012, 06:10
سلام
من هیچوقت با لینوکس کار نکردم ویندوز 7 ریختم که از xp کوچ کنم بهش خوشم نیومد
so
میخوام 7 رو پاک کنم و با xp یک نسخه لینوکس بخوام
اینو شما بگید چه نسخهایه
در ضمن میدونید بهترین راه پاک کردن 7 چچیه یا تو ویندوز بپرسم؟
ممنووووون
ویندوزت رو اصلا پاک نکن.لازمت میشه
پیشنهاد من هم لینوکس مینت هست
saeediranzad
24-08-2012, 17:34
بله. ویندوز را هم نگهدار. یه درایو سی گیگ بگذار برای لینوکس و یه 30-50 (بسته به نیازت) بگذار برای ویندوز. بقیه را هارد را یک یا نهایت دو درایو بکن برای انبار کردن فایلهای مورد نیاز که هر دو سیستم میتونه بخونه.
brave_ie
25-08-2012, 21:45
خب من دارم دانلود میکنم
ببینم باید یه درایومو فرمت کنم؟
الان اون که 7 روشه انگار باید حتما فرمت شه راه دیگهای نیست؟
brave_ie
25-08-2012, 21:46
من دوتا ویندوز دارم 7 رو نمیخوام
یه سوال برام پیش اومده. مسابقه بهترین دسکتاپ سیتو رو یادتونه؟ همین چند روز قبل هم نتیجش اومد. اگه نگاه کنین بهترین دسکتاپ یه فایلمنیجیری چیزی داره که شفافه. اون چه برنامهای هست؟ من میخوام توی اوپن باکس ازش استفاده کنم.
الان اون که 7 روشه انگار باید حتما فرمت شه راه دیگهای نیست؟
شما رو هر درایوی بجز c می تونید لینوکس نصب کنید. و اگه با نصب دستی بوتلودر و این جور چیزا مشکلی ندارید تو c هم می تونید لینوکس بریزید.
vahidmir2000
26-08-2012, 18:35
شما رو هر درایوی بجز c می تونید لینوکس نصب کنید. و اگه با نصب دستی بوتلودر و این جور چیزا مشکلی ندارید تو c هم می تونید لینوکس بریزید.
یه سوال برای من پیش اومد : من الان لینوکس رو در کنار ویندوز دارم. اگر بخوام ویندوز رو پاک کنم و فقط لینوکس داشته باشم یعنی نصب لینوکس در اون صورت هم روی درایو C مشکله ؟
و یه سوال شاید بی ربط به این تاپیک : من نمیتونم از طریق فلش مموری سیستم رو بوت کنم. با اینکه گزینه ی بوت از روی USB داره اما باز هم از روی فلش بوت نمیشه. اما لب تاپم با همون فلش و لینوکسی که روش هست راحت بوت میشه. مشکل از کجا میتونه باشه؟ باز هم ببخشید اگر بی ربطه به تاپیک
یه سوال برای من پیش اومد : من الان لینوکس رو در کنار ویندوز دارم. اگر بخوام ویندوز رو پاک کنم و فقط لینوکس داشته باشم یعنی نصب لینوکس در اون صورت هم روی درایو C مشکله ؟
و یه سوال شاید بی ربط به این تاپیک : من نمیتونم از طریق فلش مموری سیستم رو بوت کنم. با اینکه گزینه ی بوت از روی USB داره اما باز هم از روی فلش بوت نمیشه. اما لب تاپم با همون فلش و لینوکسی که روش هست راحت بوت میشه. مشکل از کجا میتونه باشه؟ باز هم ببخشید اگر بی ربطه به تاپیک
۱- نخیر هیچ مشکلی پیش نمیاد
۲-معماری سیستم و معماری لینوکسی که رو فلش نصبه تا حد زیادی با هم در تفاوتند...(توضیح بیشتر بدید؟)منو گراب؟!میاد اصلا یه چیزی مینویسه؟ چه اروری میده؟
vahidmir2000
26-08-2012, 19:06
ببین رفیق من لینوکس مینت 13 رو روی فلش ADATA ریختم و میخوام سیستم رو باهاش بوت کنم. لب تاپم به راحتی بوت میشه ولی پی سی در حالیکه برای بوت از روی USB تنظیم شده اما انگار نه انگار ، لوگوی ویندوز میاد و وارد ویندوز میشه. یعنی هیچ عکس العملی نشون نمیده. مشکل از فلش و لینوکس و اینا نیست. هرچی هست به مادر برد سیستم ربط داره که نمیدونم چجوری باید حلش کنم. خیلی آزار دهنده است....
ببین رفیق من لینوکس مینت 13 رو روی فلش ADATA ریختم
مشکل این جاست: چه جوری ریختید؟
کپی پیست کردن کافی نیست. باید بوت لودر رو فلش نصب شده باشه.
اصولا بهتره لینوکس رو با برنامههایی مثل unetbootin یا برنامههای مشابه (که با سرچ کردن می تونید پیداشون کنید) رو فلش بریزید چون این برنامهها به طور خودکار گراب رو رو فلش نصب می کنن.
یه سوال برام پیش اومده. مسابقه بهترین دسکتاپ سیتو رو یادتونه؟ همین چند روز قبل هم نتیجش اومد. اگه نگاه کنین بهترین دسکتاپ یه فایلمنیجیری چیزی داره که شفافه. اون چه برنامهای هست؟ من میخوام توی اوپن باکس ازش استفاده کنم.
یه عکس از اون دسکتاپ اینجا بزار.
vahidmir2000
26-08-2012, 19:57
مشکل این جاست: چه جوری ریختید؟
کپی پیست کردن کافی نیست. باید بوت لودر رو فلش نصب شده باشه.
اصولا بهتره لینوکس رو با برنامههایی مثل unetbootin یا برنامههای مشابه (که با سرچ کردن می تونید پیداشون کنید) رو فلش بریزید چون این برنامهها به طور خودکار گراب رو رو فلش نصب می کنن
من با برنامه ی Linux Live USB Creator که یک برنامه ی رسمی برای ساختن فلش بوت از لینوکس هست این کار رو کردم و همونطور که گفتم با لب تاپ هیج مشکلی نبود و سیستم از طریق USB بوت میشد. اما سیستم من کلا با بوت از روی USB مشکل داره انگار...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون دسکتاپ منتخب سیتو هست. دسکتاپش هم KDE هست
vahidmir2000
27-08-2012, 04:56
خب من همین الان تونستم بعد از چند روز کل این تاپیک رو مطالعه کنم و خواستم یک برآیند کلی از حرفای دوستان و اساتیدی که واقعا زحمت کشیدن و این تاپیک رو به اینجا رسوندن داشته باشم. مطلبی که میخونید رو من یعنی کسی که چندین ساله به لینوکس فکر میکنه و چندین بار این سیستم عامل رو نصب کرده و پاک کرده و تازه حدود سه هفته است داره مستمر ازش استفاده میکنه نوشتم. بدیهیه که اشکالاتی در اون هست که به بزرگی خودتون میبخشین. فقط خواستم به سهم خودم روشنگری کرده باشم :
لینوکس چیست؟
لینوکس هم مثل ویندوز و مکینتاش یک سیستم عمل کامپیوتری هستش. سیستم عاملها نرم افزار اصلی و پایه ی یک سیستم کامپیوتری محسوب میشن که ارتباط کاربر رو با سخت افزار ممکن میکنند و البته این امکان رو به کاربر میدن که بنا به نیاز خودش اون رو شخصی سازی کنه یا امکاناتش رو با نصب نرم افزارهای دیگه ارتقا و گسترش بده.
شما مجبور نیستین از لینوکس استفاده کنید
بله درسته. شما هیچ اجباری برای استفاده از لینوکس ندارین. اگر با سیستم عامل فعلی تون (احتمال زیاد یکی از نسخه های ویندوز) مشکلی ندارین و میل به تغییر ندارین به مسیرتون ادامه بدین. ویندوز هرگز سیستم عامل بدی نیست (خیلی هم خوبه) و کاربران بی شماری در سراسر دنیا داره.
استفاده از لینوکس تنها زمانی به شما توصیه میشه که با یک سری مفاهیم آشنا بشین و یک سری نیازهای اساسی در وجود شما شکل بگیره. تا وقتی که لینوکس برای شما فقط و فقط یک سیستم عامل دیگه (غیر از ویندوز) باشه خب معلومه که هیچ دلیل روشنی برای استفاده از اون پیدا نمیکنید و هیچوقت دنیای ویندوز رو رها نمیکنید.
چرا لینوکس؟
سوال خیلی خوبیه. منکه الان با ویندوز راحتم و همه ی کارهام پیش میره، چرا باید محیط کاریمو عوض کنم؟
تا به حال حتما با واژه های "کرک" سریال نامبر" "پچ" و... که همگی برای نصب بسیاری از برنامه های ویندوزی لازم هستن برخورد کرده این. میدونین برای چی از این روشها و لوازم استفاده میشه؟ جواب ساده است. چون ما میخوایم یک کار غیر اصولی انجام بدیم. چون ما میخوایم یک نرم افزار خریداری نشده رو نصب کنیم. چون ما میخوایم دزدی.... بله، سخته ولی حقیقه. تا به حال به این فکر کردین که قیمت نرم افزارهایی که به صورت تقلبی روی کامپیوترتون نصب کردین چند صد دلار میشه؟ تا حالا فکر کردین که چرا نصب بعضی برنامه ها در ویندوز مراحل عجیب و غریبی داره؟ همه ی اینا برای اینه که ما میخوایم شرکت سازنده ی اون نرم افزار رو گول بزنیم و به طور غیر قانونی از اون برنامه استفاده کنیم و شاید برامون مهم هم نباشه که اون برنامه به دلیل کرک شدن یا شکستن قفلهای امنیتیش عملا معیوب و ناقص شده باشه. مثل بسیاری از نسخه های ویندوز که همین الان روی سیستم من و شماست...
یکی از دلایل اصلی من برای ورود به دنیای لینوکس رها شدن از شر همین کارهای مسخره و اعصاب خرد کن بود. لینوکس یک سیستم عامل رایگانه. شما میتونید نسخه های مختلف لینوکس رو از سایتهای سازندگانش به طور رایگان دانلود کنید و تا ابد هم ازش استفاده کنید. به همین دلیل در دنیای لینوکس خبری از Patch ، serial Number و Crack نیست . چراکه نرم افزارهای لینوکسی تماما رایگان هستن و شما فقط باید اونها رو دانلود و نصب کنید.
لینوکس یک سیستم عامل آزاده و این آزادی فقط در رایگان بودنش نیست. تمامی کدهای اصلی سیستم عاملهای لینوکسی بصورت باز ارائه میشن و هر برنامه نویسی میتونه بنا به نیاز و خواسته ی خودش اون کدها رو ویرایش کنه و نسخه ی جدیدی از این سیستم عامل رو به نام خودش منتشر کنه. علت فراوانی نسخه های لینوکس هم به همین دلیله و البته قطعا همه ی شما با معروفترین توزیع های این سیستم عامل آشنا هستین.
لینوکس پایداره : اگر در حال حاضر هرچند ماه یک بار به هر شکل مجبور به تعویض ویندوز و یا تعمیر اون هستین، در دنیای لینوکس شاید هرچندسال یکبار دلیلی برای این کار پیدا کنید و این ویژگی به خاطر استحکام اساسی و ریشه ای این سیستم عامل به سبب پشتیبانی قدرتمند جامعه ی برنامه نویسان جهانی اونه. میتونید تصور کنید که چه تعداد برنامه نویس در سرتاسر دنیا در طول شبانه روز مشغول بررسی و رفع ایرادهای نسخه های محبوب شما هستند؟
لینوکس امنه : شما در لینوکس احتیاج به آنتی ویروس ندارین و این یعنی یکی از بزرگترین دغدغه های دنیای ویندوز...
در دنیای ویندوز کار کردن با کامپیوتری که یک برنامه ی آنتی ویروس آپدیت شده روی اون نصب نیست تقریبا غیر ممکنه. تعداد بسیار زیاد ویروسها و بدافزارهای نوشته شده برای این سیستم عامل و سطح امنیت پایین ویندوز در مقایسه با لینوکس لزوم حضور آنتی ویروس رو به بالاترین حد رسونده. در اینجا هم یا باید یک آنتی ویروس چند هزارتومانی خرید و یا از آنتی ویروسهای آزمایشی و لیسلنسها ی تقلبی شان استفاده کرد . یعنی امنیت تقلبی J
لینوکس سخت نیست، فقط یه جور دیگه اس...
شما روز اول که کامپیوتر خریدین تمام چم و خم ویندوز رو بلد بودین؟ میدونستین چجوری برنامه نصب کنید؟ وقتی نصبش کردین میدونستین چجوری پاکش کنید؟ وصل شدن به اینترنت رو بلد بودین؟ با دانلود ، چت و وبگردی ذاتا آشنا بودین؟
پس چجوری انتظار دارین که در لینوکس و در همون ساعات اولیه همه ی قسمتهای سیستم عامل رو بشناسین و تازه وقتی این اتفاق نمیفته از دست لینوکس شاکی میشین؟
من هفته ی اولی که کامپیوتر خریده بودم حتی انتخاب چند فایل رو باهم بلد نبودم. از این ساده تر؟ چرا نمیخواید قبول کنید که دارید وارد یک دنیای کاملا جدید میشین. ببینم تو کره ی مریخ لزوما همه ی شرایط زندگی مثل کره ی زمینه؟ با این حال خیلی از کارهایی که در ویندوز انجام میدادین تقریبا به همون شکل میتونید در لینوکس انجام بدین. برای انجام بقیه ی کارها نمیخواین یه تلاش کوچیک بکنید؟ لقمه ی حاضر و آماده اونقدرها هم لذت بخش نیست...
هیچکدوم از کارهای لینوکسی سخت تر از ورژن ویندوزیش نیست، فقط یه جور دیگه اس...
حواستو جمع کن ، عیب روی سیستم عامل نگذار
در خیلی از پستهای دوستان در این تاپیک مواردی عنوان شده که کاملا به ناآگاهی و عدم مطالعه ی اون شخص برمیگرده. اینکه دوستی بدون دقت شروع به نصب لینوکس میکنه و تمام اطلاعات هاردش رو از دست میده تقصیر لینوکس نیست. شما اگر در نصب ویندوز هم دقت نکنید اطلاعات شما در خطر خواهند بود. ببینم این نکته که برای نصب لینوکس به جای یک پارتیشن، به دو یا سه پارتیش نیاز هست واقعا انقدر سخته؟ وقتی با ذات این پارتیشن ها و لزوم بودنشون آشنا بشین میبینین که اینطور نیست. در دنیای لینوکس هر کاری یک علت داره و نمیشه بدون علم و فقط از روی احساس در مورد این سیستم عامل حرف زد، هرچندکه بعد از مدتی کار با اون ( مثل من که دو سه هفته اس مشغولشم) به شدت در موردش احساساتی میشین و دیگه نمیتونین ازش جدا شین.
شاید براتون جالب باشه که من عاشق ویندوزم. من مایکروسافت رو میپرستم. اما وقتی پول خرید نسخه ی ارژینال ویندوز رو ندارم، وقتی میبینم امنیت لینوکس بالاتره، وقتی میبینم پایداری لینوکس بالاتره و وقتی میبینم اکثر برنامه های لینوکسی هم رایگان و آزاد هستن جلوی خودمو نمیگیرم. من عاشق ویندوزم اما کاربر لینوکس خواهم بود. اگر روزی ویندوز و نرم افزارهایش شرایط لینوکس رو پیدا کنن قطعا ویندوزی خواهم شد ولی زمان حال مهم هست و فعلا لینوکس برای من بسیار جذاب و کار آمد.
اون فایل منجر نیست widget folder view هست.
raminxxx
27-08-2012, 13:58
سلام دوستان
من فایر فاکس اخرین ورژن رو دانلود کردم چجوری نصبش کنم؟firefox-14.0.1.tar.bz2
widgetهای کیدیای با کدوم برنامه اجرا میشن؟ اگه اینو بدونم خیلی راحت میتونم ازشون توی اوپنباکس و حتی گنوم استفاده کنم
من فایر فاکس اخرین ورژن رو دانلود کردم چجوری نصبش کنم؟firefox-14.0.1.tar.bz2
شدیدا توصیه می کنم از مخازن توزیعتون برای دانلود فایرفاکس
فایلی که گرفتید که احتمالا نسخه باینری فایرفاکسه و کافیه فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و فایل firefox رو اجرا کنید.
widgetهای کیدیای با کدوم برنامه اجرا میشن؟ اگه اینو بدونم خیلی راحت میتونم ازشون توی اوپنباکس و حتی گنوم استفاده کنم
plasama-desktop
کل دسکتاپ رو این برنامه اجرا می کنه فکر نکنم بشه جاهای دیگه ازش استفاده کرد.
در ضمن فکر کنم اپنباکس تو kde هم اجرا می شد. یه برنامه به اسم openbox kde session بود که بجای kwin اجرا می شد و اجازه می داد که از قابلیتهای اپنباکس تو kde استفاده کرد.
لینوکس امنه : شما در لینوکس احتیاج به آنتی ویروس ندارین و این یعنی یکی از بزرگترین دغدغه های دنیای ویندوز...
در دنیای ویندوز کار کردن با کامپیوتری که یک برنامه ی آنتی ویروس آپدیت شده روی اون نصب نیست تقریبا غیر ممکنه. تعداد بسیار زیاد ویروسها و بدافزارهای نوشته شده برای این سیستم عامل و سطح امنیت پایین ویندوز در مقایسه با لینوکس لزوم حضور آنتی ویروس رو به بالاترین حد رسونده. در اینجا هم یا باید یک آنتی ویروس چند هزارتومانی خرید و یا از آنتی ویروسهای آزمایشی و لیسلنسها ی تقلبی شان استفاده کرد . یعنی امنیت تقلبی J
سلام. خوشحالم که شما هم لینوکسی دائمی شدین. من هم همه این احساسات و نظرات شما رو درباره لینوکس درک میکنم. چون همه را تجربه کردم. مثل شما.
اما درباره این مطلبتون. من نظر دیگه ای دارم. اینکه ما توی ویندوز امنیت نداریم درست نیست. درست تر اینه که اکثرا کاربرها از روش های حفاظتی در ویندوز اطلاعی ندارند. امنیت رو خلاصه کردیم توی آنتی ویروس آپدیت شده(حالا قانونی یا تقلبی). در صورتی که تشخیص ویروس از روی امضاهای ثبت شده از داخل دیتابیس آنتی ویروس آخرین راه حل هست نه اولین و مهم ترین! که اکثرا مهم ترین تلقی اش میکنن.
اکثرا کاربرها از روش های حفاظتی در ویندوز اطلاعی ندارند.
راجع به روشهای حفاظتی ویندوز بیشتر توضیح میدید؟
منظورتون از حفاظت اون UAC نیست که برای اجرای هر برنامه باید بهش جواب پس داد؟
یا روش ویندوز هشت که توش هر برنامهایی که نصب می کنید به روشی نچندان امن فورا به ماکروسافت اطلاع میده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟
خب ما بیشتر چطور آلوده میشیم؟ فایل ویروسی داخل فلش مموری موقع وصل شدن به سیستم بصورت autoran اجرا میشه. سوال اینجاست چرا اجرا میشه؟ من اجازه داده بودم؟
این دقیقا یکی از اشکالات امنیتی ویندوز هست من حتی وقتی از ویندوز استفاده می کردم هم برام سوال بود که چرا ماکروسافت شایعترین روش پخش ویروس رو همچنان فعال نگه داشته در صورتی که نیازی بهش نیست.
یادمه هربار که فلش می زدم باید داس رو باز می کردم و چک می کردم که آیا فلش ویروس داره یا نه. یه دفعه یادم رفت اینکار رو بکنم رو فلش هم ویروس سالیتلی بود که زد همه exe هام رو آلوده کرد و...
همین ویروس استاکسنت یا بقیه ویروسهای سفارشی نمونه بارز امنیت پایین ویندوز هستن.
شاید بحث این چیزها این جا نباشه ولی امنیت واقعی و 99 درصدی در یک سیستم پیشرفته تدافعی مثل HIPS هست. نه دیتابیس
بله و این یعنی زیر نظر گرفتن فعالیت تمام پروسسها = کند شدن سیستم
من به دو دلیل هیچ وقت رو سیستمم آنتیویروس نصب نمی کردم: 1- کند شدن سیستم (HIPS) 2- پیامهای بی خودی (UAC)
راجع به روشهای حفاظتی ویندوز بیشتر توضیح میدید؟
منظورتون از حفاظت اون UAC نیست که برای اجرای هر برنامه باید بهش جواب پس داد؟
یا روش ویندوز هشت که توش هر برنامهایی که نصب می کنید به روشی نچندان امن فورا به ماکروسافت اطلاع میده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟
این دقیقا یکی از اشکالات امنیتی ویندوز هست من حتی وقتی از ویندوز استفاده می کردم هم برام سوال بود که چرا ماکروسافت شایعترین روش پخش ویروس رو همچنان فعال نگه داشته در صورتی که نیازی بهش نیست.
یادمه هربار که فلش می زدم باید داس رو باز می کردم و چک می کردم که آیا فلش ویروس داره یا نه. یه دفعه یادم رفت اینکار رو بکنم رو فلش هم ویروس سالیتلی بود که زد همه exe هام رو آلوده کرد و...
همین ویروس استاکسنت یا بقیه ویروسهای سفارشی نمونه بارز امنیت پایین ویندوز هستن.
بله و این یعنی زیر نظر گرفتن فعالیت تمام پروسسها = کند شدن سیستم
من به دو دلیل هیچ وقت رو سیستمم آنتیویروس نصب نمی کردم: 1- کند شدن سیستم (HIPS) 2- پیامهای بی خودی (UAC)
UAC؟ شوخی می کنید؟ منظورم HIPS. شما انگار درست متوحه نشدین. HIPS یعنی سیستمی که تمام برنامه هایی که میخوان اجرا بشن باید از کاربر اجازه بگیرن! چه ربطی به کند شدن سیستم داره! شما برنامه های امن تون رو به برنامه میدین تا دیگه ازتون نپرسه و بهش میگین غیر از این برنامه های روزمره من، برنامه دیگه ای خواست اجرا بشه از من بپرس! بنابراین، وقتی فلش مموری را باز می کنید و اتوران یه فایل ناشناخته (برای ما) را مثل یه ویروس میخواد اجرا بکنه. براحتی می زنید block می کنید. این ادامه داره ولی تا همینجا جواب شما میتونه باشه.
یه لینک از همین سایت
Host Intrusion Prevention System (HIPS) aims to stop malware before a specific detection update is released by monitoring the behavior of code. Many HIPS solutions monitor code when it runs and intervene if the code is deemed to be suspicious or malicious
و سایتهای دیگه:
Host intrusion protection software, or HIPS, provides rule and behavior-based system monitoring to guard against unwanted changes. HIPS can be used alongside traditional antivirus software to add an extra layer of security. Some host intrusion protection software provides a learning mode and pre-configured rules, but in general HIPS is best suited for more advanced computer users.
کلا کلمه monitor کردن سیستم خودش گویای جریانه.
اگه از مانیتور کردن سیستم هم بگزریم این دم به دقیقه سوال کردنهاش عذاب آوره.
+ این امنیت ملال آور هم کار خود ویندوز نیست بلکه با استفاده از برنامههای جانبی فراهم می شه.
+ اگه بخوایید از برنامههای پولی استفاده کنید یا باید کلی پول بابتشون بدید یا دربهدر دنبال سریال و کرک و آپدیتشون باشید.
پ.ن: الان که بعد از 8 ماه آزادی و امنیت(:8::7:) داشتم تو انجمن سرچ می کردم وقتی دوباره مباحث مربوط به آنتیویروس و ویروس رو می دیدم حالت :2: رو داشتم
یه لینک از همین سایت
و سایتهای دیگه:
کلا کلمه monitor کردن سیستم خودش گویای جریانه.
اگه از مانیتور کردن سیستم هم بگزریم این دم به دقیقه سوال کردنهاش عذاب آوره.
+ این امنیت ملال آور هم کار خود ویندوز نیست بلکه با استفاده از برنامههای جانبی فراهم می شه.
+ اگه بخوایید از برنامههای پولی استفاده کنید یا باید کلی پول بابتشون بدید یا دربهدر دنبال سریال و کرک و آپدیتشون باشید.
پ.ن: الان که داشتم تو انجمن سرچ می کردم(بعد از 8 ماه آزادی و امنیت) وقتی مباحث مربوط به آنتیویروس و ویروس رو می دیدم این جوری بودم: :2:
مونیتور کردن سیستم چه ربطی به مانیتور کردن پروسس ها داره؟ System Monitoring یعنی اینکه تغییراتی که میخواد در سیستم اعمال بشه مثل اجرا کردن یه فایل اجرایی که رفتاری قراره از خودش داشته باشه رو مونیتور میکنه. اگر Trusted بود کاری باهاش نداره. وگرنه پیغام میده به کاربر. قرار نیست 24 ساعته مواظب باشه پروسس هایی که قبلا بهشون اجازه کامل داده دوباره بیاد بپرسه که این داره کار دیگه ای هم میکنه.. بلکه میاد یه لاگ میگیره فقط. کاش خود متن فارسی رو هم می خوندین:
سیستم پیشگیری از نفوذ برای متوقف کردن نزم افزارهای مخرب قبل از بروزرسانی
بله وقتی یه برنامه فقط مجوز انجام یک کار را داشته باشه. برای انجام کاری غیر از اون دوباره برنامه امنیتی ازتون می پرسه و فقط اون برنامه رو زیر نظر داره. که معمولا ما مجوز کامل به برنامه مطمئن میدیم که HIPS برنامه امنیتی کاری با اون نداشته باشه.
همه این ها را قبول داشته باشید یا نداشته باشید باز هم کندی احساس نمیشه. همونطور که این همه کاربر در تاپیک کومودو دارن ازش استفاده میکنن و مشکل سرعت هم کومودو نداره.
برنامه پولی هم لازم نیست. برنامه کومودو بصورت رایگان این کار را انجام میده. + اینکه سندباکس هم داره.
عرض کردم اولش شما برنامه های امن تون رو بهش میگین کدوم هاست. دیگه از اون ها نمی پرسه. بلکه از اونایی که ناشناخته براش هستن می پرسه.
رنگ متن را کمرنگ کردم تا دوستان لینوکسی که علاقه ای به این بحث ندارند راحت باشند.
خوب من نمیخوام از کیدیای به عنوان دسکتاپم استفاده کنم. ترجیح میدم خودم بسازمش. چیزی به جای اون ویجت نمیشناسین که مخصوص یه دسکتاپ نباشه؟ یا اگه باشه به صورت یه برنامه مجزا باشه؟ (مثل برنامههای Xfce)
vahidmir2000
28-08-2012, 00:31
دوستان خواهش میکنم کمک کنید.
همونطور که در پستهای قبلی گفتم کامپیوتر شخصی من با بوت از فلش مموری مشکل داره و بوت نمیشه و من کلا بی خیالش شدم. دیروز یک فلش لینوکس بوت ساختم و نت بوکم رو باهاش بوت کردم و کلی با لینوکس به صورت لایو کار کردم. اما امروز که خواستم روی نت بوک لینوکس نصب کنم هیچ جوره با فلش بوت نشد. کل تنظیمات بایوس رو زیر و رو کردم. چند نسخه ی مختلف لینوکس (مینت و اوبونتو) رو با دو برنامه ی مختلف ساخت فلش بوت روی فلش ریختم ولی دیگه نت بوک هم از روی فلش بوت نشد که نشد. وقتی فلش رو وصل میکنم و نت بوک رو روشن میکنم یک صفحه ی سیاه بدون هیچ ارور و نوشته ای میاد و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته. دوستان راه حلی ، نظری دارن؟ ممنون میشم...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حل شد : مشکل با تبدیل فلش مموری به Primary و Active کردنش حل شد :)
دوستان خواهش میکنم کمک کنید.
همونطور که در پستهای قبلی گفتم کامپیوتر شخصی من با بوت از فلش مموری مشکل داره و بوت نمیشه و من کلا بی خیالش شدم. دیروز یک فلش لینوکس بوت ساختم و نت بوکم رو باهاش بوت کردم و کلی با لینوکس به صورت لایو کار کردم. اما امروز که خواستم روی نت بوک لینوکس نصب کنم هیچ جوره با فلش بوت نشد. کل تنظیمات بایوس رو زیر و رو کردم. چند نسخه ی مختلف لینوکس (مینت و اوبونتو) رو با دو برنامه ی مختلف ساخت فلش بوت روی فلش ریختم ولی دیگه نت بوک هم از روی فلش بوت نشد که نشد. وقتی فلش رو وصل میکنم و نت بوک رو روشن میکنم یک صفحه ی سیاه بدون هیچ ارور و نوشته ای میاد و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته. دوستان راه حلی ، نظری دارن؟ ممنون میشم...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حل شد : مشکل با تبدیل فلش مموری به Primary و Active کردنش حل شد :)
شما از برنامه YUMI هم استفاده کن. برنامه جالبیه برای Multiboot کردن روی فلش
saeediranzad
31-08-2012, 19:14
سلام
این انجمن اینقدر خلوته که فکر کنم بهتره همه حرفها تو یه تاپیک زده بشه.
1- برنامه Xcal را با software manager نصب کردم. دیدم خبری نشد. دوباره با Package manager نصب کردم. بازم هیچی. این که مثلاْ اینترفیس گرافیکی داره؛ پس کجا میره؟
2- این Libface چیه؟ پروژه است یا برنامه؟ من دنبال یه نرم افزار میگشتم که با تشخیص چهره تو لینوکس لاگین کنم. این را پیدا کردم؛ ولی انگار یه پروژه است که دارند روش کار میکنند.
3- Prozilla را هم دانلود کردم و اکسترکت کردم. ولی نمیدونم چطور نصبش کنم؟ فایل اجراییش کدومه؟
thelastblack
01-09-2012, 16:43
شما اول بگو توزیعت چیه?
saeediranzad
02-09-2012, 05:23
سلام
البته قبلاً گفتم. فکر کردم شاید یادتون باشه:Linux Mint 13 (Maya) Mate
ضمناً؛ من اسکرین سیور را روی 5 دقیقه گذاشتم. مدیا پلیر هم (مثلاً Vlc) روی حالت غیرفعال کردن اسکرین سیور در هنگام پخش هست. ولی وقتی فیلم نگاه میکنم بعد از 5 دقیقه میره روی سیور.
vahidmir2000
02-09-2012, 16:13
ضمناً؛ من اسکرین سیور را روی 5 دقیقه گذاشتم. مدیا پلیر هم (مثلاً Vlc) روی حالت غیرفعال کردن اسکرین سیور در هنگام پخش هست. ولی وقتی فیلم نگاه میکنم بعد از 5 دقیقه میره روی سیور.
این فکر کنم یک باگ باشه چون منم این مشکل رو دارم
Lord Farshad
03-09-2012, 10:50
درود.
خب/ بالاخره دیروز تصمیم آخر رو گرفتم و واسه ی همیشه با نصب نسخه ی آخر اوبونتو نقل مکان کردم به لینوکس.
الان چند تا سوال دارم که ممنون میشم همه شرکت کنند تا نظرات رو بدونم :
1- شما فونت فایرفاکستون رو روی چی گذاشتید که پارسی رو هم قشنگ نشون بده همه جا (لازم به ذکره که فونت ها رو نصب کردم البته به جز تاهوما)
--> بهترین و زیباترین فونتی که دیدم، همین فونت انجمن اوبونتو هست. این چه فونتیه که قرارش بدم تا همه ی سایت های پارسی زبان هم همین شکلی باشه ؟؟؟
2- عالی ترین و بهترین معادلی که میتونید برای یاهو مسنجر (یاهو آی دی) بهم معرفی کنید، چی هست؟
3- چطوری توی فایرفاکس کاری کنیم که نوشته هایی که وارد میکنیم (مثل نام کاربری ها و یا شماره کارت ها و ...) رو ذخیره نکنه؟
4- معادل Paint در اوبونتو چی هست؟ نمیخوام کار زیادی بکنم، در حد همون Paint باشه که یه اسکرین شاتی از صفحه بگیرم و ریسایزش کنم و قسمت هاییش رو ببرم و ... .
شاد و پیروز و سربلند باشید.
بهترین و زیباترین فونتی که دیدم، همین فونت انجمن اوبونتو هست. این چه فونتیه که قرارش بدم تا همه ی سایت های پارسی زبان هم همین شکلی باشه ؟؟؟
از اینجا دانلود کنید
عالی ترین و بهترین معادلی که میتونید برای یاهو مسنجر (یاهو آی دی) بهم معرفی کنید، چی هست؟
فکر کنم همون برنامه empathy که به طور پیش فرض نصب شده خوب باشه چون با محیط ابونتو هم یکپارچه شده
چطوری توی فایرفاکس کاری کنیم که نوشته هایی که وارد میکنیم (مثل نام کاربری ها و یا شماره کارت ها و ...) رو ذخیره نکنه؟
تو تاپیک فایرفاکس بپرسید
معادل Paint در اوبونتو چی هست؟ نمیخوام کار زیادی بکنم، در حد همون Paint باشه که یه اسکرین شاتی از صفحه بگیرم و ریسایزش کنم و قسمت هاییش رو ببرم و ... .
کافیه تو منوی سرچ کلمه paint رو وارد کنید. اگه با احتمال 1٪ هم چیزی پیدا نشد کافیه تو پکیج منجر کلمه paint رو جستجو کنید و هر برنامهای که دوست داشتید رو نصب کنید.
اینجا رو ببینید:
کارهایی که بعد از نصب اوبونتو ۱۲.۰۴ میتوانید انجام دهید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اوبونتو برای تازه واردها نسخه 12.04 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidmir2000
03-09-2012, 14:54
- شما فونت فایرفاکستون رو روی چی گذاشتید که پارسی رو هم قشنگ نشون بده همه جا
من شخصا عاشق فونت Times New Roman هستم و در لینوکس هم همین رو استفاده میکنم
برای سیو نشدن پسورد هم در تنظیمات فایرفاکس بخش security میتونید تنظیم کنید که پسوردها رو سیو نکنه
vahidmir2000
03-09-2012, 14:57
دوستان یک سوال کلی
در مرحله ی پارتیشن بندی نصب لینوکس میشه برای درایوهای ویندوزی مونت پوینت /windows رو تعریف کرد . من میخوام بدونم اگر در اون مرحله همه ی پارتیشنهای ویندوزی رو با این مونت پوینت تعریف کنیم 1- بعد از نصب بدون دردسر و به صورت خودکار مثل پارتیشنهای لینوکسی مونت میشن 2- اطلاعات پارتیشنها که حذف نمیشه؟
راستش من الان چند روزه که زوم کردم روی این قضیه ی مونت خودکار پارتیشن ها و میخوام دخلشو بیارم بخشید اگه سوالهام عجیبه :)
دوستان یک سوال کلی
در مرحله ی پارتیشن بندی نصب لینوکس میشه برای درایوهای ویندوزی مونت پوینت /windows رو تعریف کرد . من میخوام بدونم اگر در اون مرحله همه ی پارتیشنهای ویندوزی رو با این مونت پوینت تعریف کنیم 1- بعد از نصب بدون دردسر و به صورت خودکار مثل پارتیشنهای لینوکسی مونت میشن 2- اطلاعات پارتیشنها که حذف نمیشه؟
راستش من الان چند روزه که زوم کردم روی این قضیه ی مونت خودکار پارتیشن ها و میخوام دخلشو بیارم بخشید اگه سوالهام عجیبه :)
نخیر اگر چک مارک فورمت رو نزنید هیچی پاک نمیشود...
thelastblack
03-09-2012, 15:53
در مورد سوال یک و دو چیزی نمیدونم.
ولی چرا prozilla ? اگه دنبال دانلود منیجر میگردین گزینه های بهتری هست که تو مخازن هم هست. مثل axel یا aria2
برنامه Xcal را با software manager نصب کردم. دیدم خبری نشد. دوباره با Package manager نصب کردم. بازم هیچی. این که مثلاْ اینترفیس گرافیکی داره؛ پس کجا میره؟
کافیه تو ترمینال دستور xcal رو وارد کنید. البته همون طور که از اسم برنامه معلومه این برنامه مال xserver هست و ظاهر جذابی نداره
این Libface چیه؟ پروژه است یا برنامه؟ من دنبال یه نرم افزار میگشتم که با تشخیص چهره تو لینوکس لاگین کنم. این را پیدا کردم؛ ولی انگار یه پروژه است که دارند روش کار میکنند.
اینجا شاید مفید باشه
لاگین کردن در اوبونتو با استفاده از وبکم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidmir2000
03-09-2012, 18:08
نخیر اگر چک مارک فورمت رو نزنید هیچی پاک نمیشود...
مرسی دوست عزیز. پس به این صورت دیگه دردسر های مونت کردن پارتیشن ها بعد از نصب رو نخواهیم داشت درسته؟
و یک سوال دیگه : در لینوکس چجوری میتونم وب کمم رو تست کنم ببینم تصویر میده یا نه؟ کلا برنامه یا روش خاصی داره؟
H A M A S
03-09-2012, 18:57
و یک سوال دیگه : در لینوکس چجوری میتونم وب کمم رو تست کنم ببینم تصویر میده یا نه؟ کلا برنامه یا روش خاصی داره؟
camorama
Camorama Webcam Viewer
Cheese Webcam Booth
saeediranzad
04-09-2012, 06:29
در مورد سوال یک و دو چیزی نمیدونم.
ولی چرا prozilla ? اگه دنبال دانلود منیجر میگردین گزینه های بهتری هست که تو مخازن هم هست. مثل axel یا aria2
عجب! ولی من جستجو کردم، دیدم همه prozilla را توصیه میکنند.
دانلود کردم و باز کردم. ولی مثل ویندوز نیست که روی فایل exe کلیک کنی. طبق manual رفتم. ولی به انجام نرسید.
vahidmir2000
04-09-2012, 13:34
دانلود منیجر بی دردسر و تقریبا کامل اگر میخوای میتونی از downthemall که از پلاگین های فایرفاکسه هم استفاده کنی سعیدجان
saeediranzad
04-09-2012, 13:47
سلام
ممنون. من روی فایرفاکس flashgot را دارم. ولی میخوام فرآیند دانلود را ببینم؛ مثل منیجرهای ویندوز.
این transmission فقط به درد تورنت میخوره؟ یعنی دانلود معمولی را انجام نمیده؟
vahidmir2000
04-09-2012, 14:01
ولی میخوام فرآیند دانلود را ببینم؛
فرآیند دانلود با downthem all کاملا قابل مشاهده است سعیدجان حتی اگه خود فایرفاکس رو ببندی
vahidmir2000
04-09-2012, 14:08
camorama
Camorama Webcam Viewer
Cheese Webcam Booth
رفیق مرسی از پیشنهادها. camorama رو نصب کردم ولی کارت کپچرمو به جای وبکمم میشناسه و هیچ تنظیمی نداره که سورس رو تنظیم کنم روی وب کم. cheese هم نصب کردم ولی اصلا اجرا نشد. وب کمم کریتیوه.
H A M A S
04-09-2012, 14:14
رفیق مرسی از پیشنهادها. camorama رو نصب کردم ولی کارت کپچرمو به جای وبکمم میشناسه و هیچ تنظیمی نداره که سورس رو تنظیم کنم روی وب کم. cheese هم نصب کردم ولی اصلا اجرا نشد. وب کمم کریتیوه.
من وبکم ندارم ولی این رو هم پیدا کردم
با vlc هم میشه
از منو media
open capture ddevice رو بزنید
capture mode روی video for linux2 باشه
video device name رو هم dev/video0/ وارد کنید
vahidmir2000
04-09-2012, 14:53
من وبکم ندارم ولی این رو هم پیدا کردم ممنون رفیق با اینم نشد. احتمالا وب کمم رو نشناخته. چون تو Pidgin هم فقط کارت کپچرم به عنوان Device هست...
saeediranzad
04-09-2012, 15:03
سلام
اینجوری نمیشه. من میخوام هرچی را نصب میکنم ببینم. الآن wget-el دارم؛ ولی نمیدونم کجاست. تو منو که میزنم دیده نمیشه.
یه دستوری باید داشته باشه که اینها دیده بشه.
saeediranzad
04-09-2012, 15:06
کافیه تو ترمینال دستور xcal رو وارد کنید. البته همون طور که از اسم برنامه معلومه این برنامه مال xserver هست و ظاهر جذابی نداره
ممنون. زدم و این هم پاسخ:
Warning: Cannot convert string "lucidasanstypewriter-12" to type FontStruct
XIO: fatal IO error 11 (Resource temporarily unavailable) on X server ":0"
after 790 requests (790 known processed) with 0 events remaining.
وبکم چیز خاصی نداره که نشناسه
این دستور رو وارد کنید و ببینید خروجی دارید یا نه
ffmpeg -f video4linux2 -s 320×240 -i /dev/video0 out.mpg
اگه فایل /dev/video0 وجود داشته باشه یعنی وبکم رو شناخته
اینجوری نمیشه. من میخوام هرچی را نصب میکنم ببینم. الآن wget-el دارم؛ ولی نمیدونم کجاست. تو منو که میزنم دیده نمیشه.
یه دستوری باید داشته باشه که اینها دیده بشه.
اینکه یه برنامه بعد از نصب تو منو باید یا نه چیز اجباری نیست و ممکنه خیلی برنامهها هم بعد نصب تو منو نیان من هم اصلا تو منو دنبالشون نمی کردم
این عکس فکر کنم بتونه کمک کنه
ارور xcal هم ممکنه بخاطر نبودن یه فونت باشه. من که اجرا کردم مشکلی نداشت
saeediranzad
04-09-2012, 15:28
خوب آره. من هم تو package manager میفهمم چی نصب شده و چی نشده.
اطلاعات نرم افزاری را هم از software manager میگیرم. ولی اینها کافی نیست. هنوز برام جا نیافتاده که چطوری از یه برنامه که دیده نمیشه استفاده کنم.
البته مطلب زیاد دارم که نخوندم. فکر آزاد میخواد که من ندارم.
هنوز برام جا نیافتاده که چطوری از یه برنامه که دیده نمیشه استفاده کنم.
اون پایین تو تب installed files می تونید لیست فایلهایی که نصب شده رو ببینید و از بین اونجا فایل اجرایی برنامه رو پیدا کنید و از ترمینال اجراش کنید.
برای اینکه یه برنامه تو منو دیده بشه باید یه فایل desktop داشته باشه اگه برنامه این فایل رو داشته باشه تو منو دیده می شه اگه نداشته باشه هم نه.
مطمئن نیستم ولی شاید با دستور زیر بشه کش فایلهای desktop رو آپدیت کرد تا تو منو دیده بشه
xdg-desktop-menu - command line tool for (un)installing desktop menu items
thelastblack
04-09-2012, 17:04
دانلود کردم و باز کردم. ولی مثل ویندوز نیست که روی فایل exe کلیک کنی. طبق manual رفتم. ولی به انجام نرسید.
من به شما prozilla رو توصیه نمیکنم. axel نصب کنی خیلی راحت تری. axel یه دانلودر خیلی عالی توی ترمینال هست که تو مینت اینجوری نصب میشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب که کردی تو ترمینال میزنی:
و شروع میکنه دانلود. همین! با flashgot هم هماهنگی داره.
ولی اون downloadThemAll رو هم قبلا دیدم. خیلی خوبه، ازش خوشم اومده بود. شما هم ببین احتمالا خوشت میاد.
vahidmir2000
04-09-2012, 17:05
وبکم چیز خاصی نداره که نشناسه
این دستور رو وارد کنید و ببینید خروجی دارید یا نه
ffmpeg -f video4linux2 -s 320×240 -i /dev/video0 out.mpg
اگه فایل /dev/video0 وجود داشته باشه یعنی وبکم رو شناخته
ffmpeg version 0.8.3-4:0.8.3-0ubuntu0.12.04.1, Copyright (c) 2000-2012 the Libav developers
built on Jun 12 2012 16:37:58 with gcc 4.6.3
*** THIS PROGRAM IS DEPRECATED ***
This program is only provided for compatibility and will be removed in a future release. Please use avconv instead.
Incorrect frame size
Failed to set value '320×240' for option 's'
این خروجی دستوری بود که گفته بودین.
در ضمن فایل video0 هم موجوده ولی فکر کنم مربوط به کارت کپچرم باشه :)
یک مشکل دیگه : مونیتور من قبل از ورود به محیط لینوکس یه خاموش/ روشن سریع میشه. علت اینو میدونید؟
مرسی پیشاپیش
این دستور رو تست کردم برای من درست کار کرد
ffmpeg -f video4linux2 -i /dev/video0 out.mpg
بحث رسید به ffmpeg منم یه سوال درموردش دارم. چطور میشه باهاش یه قسمت از ویدیو رو برداشت. منظورم این نیست که اون قسمت رو بذاریم به یه فایل جداگانه، اون سادست. منظورم اینه که یه قسمت رو کلا از بین ببریم. مثلا اگه ویدیو پنج دقیقه باشه، چطور میشه از دقیقه ۲ تا دقیقه ۳ رو از بین برد که ویدیو بشه ۴ دقیقه؟
vahidmir2000
04-09-2012, 19:56
ffmpeg version 0.8.3-4:0.8.3-0ubuntu0.12.04.1, Copyright (c) 2000-2012 the Libav developers
built on Jun 12 2012 16:37:58 with gcc 4.6.3
*** THIS PROGRAM IS DEPRECATED ***
This program is only provided for compatibility and will be removed in a future release. Please use avconv instead.
ffmpeg: /build/buildd/libav-0.8.3/libavutil/mathematics.c:79: av_rescale_rnd: Assertion `c > 0' failed.
Aborted
هیچ خبری نشد :)
در مورد خاموش روشن شدن مانیتور کسی از دوستان نظری نداره؟
vahidmir2000
04-09-2012, 21:22
حالا یه سوال کوچیک دیگه : وقتی زبان کیبورد رو فارسی میکنی چراغ scroll lock روشن میشه. این یک واکنش عمومیه؟
vahidmir2000
04-09-2012, 21:26
حالا یه سوال کوچیک دیگه : وقتی زبان کیبورد رو فارسی میکنی چراغ scroll lock روشن میشه. این یک واکنش عمومیه؟
اینم حل شد دوستان :) در تنظیمات کیبورد بخشی بود که در اون میشه از چراغهای روی کیبورد برای نشون دادن تعویض زبان استفاده کرد که غیر فعالش کردم. با این سرعتی که من دارم پیش میرم تا یک هفته دیگه ناظر انجمن میشم :)))
چطور میشه از دقیقه ۲ تا دقیقه ۳ رو از بین برد که ویدیو بشه ۴ دقیقه؟
فکر نکنم بشه. باید هر کدوم رو جدا کنید و بعد با هم join کنید.( مثل همون دستگاه درآوردن میخ و صاف کردنش همراه با رنگ کردن دیوار جادی)
هیچ خبری نشد
نظری ندارم ولی شاید با آپدیت بستههای avconv و ... حل بشه. برا من که بدون مشکل کار می کنه
saeediranzad
05-09-2012, 06:51
اون پایین تو تب installed files می تونید لیست فایلهایی که نصب شده رو ببینید و از بین اونجا فایل اجرایی برنامه رو پیدا کنید و از ترمینال اجراش کنید.
ولی اینجا باید یه پکیج را انتخاب کنیم تا فایلهای نصب شده یا نشده را نشون بده.
یعنی نمیتونیم بفهمیم چه نرم افزارهایی نصب شده.
البته این کار جواب میده:
حالت را میگذارم روی status. بعد در منوی بالا installed اون وقت همه را نشون میده. ولی بصورت فایل. یعنی خودم باید همه لیست را بخونم تا بفهمم مربوط به چه نرم افزاری است.
H A M A S
05-09-2012, 06:58
ولی اینجا باید یه پکیج را انتخاب کنیم تا فایلهای نصب شده یا نشده را نشون بده.
یعنی نمیتونیم بفهمیم چه نرم افزارهایی نصب شده.
منظورشون برنامه synaptic هست...شما میتونید باهاش برنامه های نصب شده رو ببینید یا حذفشون کنید
saeediranzad
05-09-2012, 15:13
سلام
شما تاچپدتون خوب کار میکنه؟ برای من ضربه را بعنوان کلیک نمیگیره. یعنی مجبورم حتماْ از دکمه چپ استفاده کنم.
این فایل را نصب کنم؛ درست میشه:gpointing-device-setting؟
یه چیز دیگه: فرق فایلهای i386 با بقیه چیه؟
Lord Farshad
05-09-2012, 16:48
درود.
کسی از دوستان میتونه در مورد شیوه ی کار با Empathy و اینکه چطور به یاهوم وصل بشم و چت کنم و ... توضیح بده ؟
سلام
شما تاچپدتون خوب کار میکنه؟ برای من ضربه را بعنوان کلیک نمیگیره. یعنی مجبورم حتماْ از دکمه چپ استفاده کنم.
این لینک به دردتون میخوره فکر کنم:
i386 و i686 و غیره هم درمورد ساختار سیپییو هستن.
و اینم ویکیپدیای چهار تا از اینا:
thelastblack
05-09-2012, 17:49
سلام
دوست عزیز
تو تنظیمات موس یه گزینه هست که تپ کردن رو به عنوان کلیک فعال میکنه. باید اونو تیک بزنید. یادم نیست اسمش چی بود ولی تو تنظیمات موس هست.
thelastblack
05-09-2012, 17:55
درود.
کسی از دوستان میتونه در مورد شیوه ی کار با Empathy و اینکه چطور به یاهوم وصل بشم و چت کنم و ... توضیح بده ؟
برنامه رو که اجرا کنی خودش واست میاره که یه اکانت اضافه کنی (اگه قبلا نکرده باشی). اگه این صفحه رو نیوورد از منوی Edit گزینه Accounts رو انتخاب کن و اون دکمه + رو بزن. میتونی کلید F4 رو هم بزنی تا صفحه Accounts بیاد.
تو اون صفحه میتونی اون بالاش Yahoo رو انتخاب کنی و پایین هم بوزر پسورد رو بدی.
saeediranzad
06-09-2012, 01:25
دستتون درد نکنه.
جناب AfterPC
من ذهنم آن قدر مشغوله که نمیتونم دستور کارهای لینوکس را بخونم. ولی با این وجود لینکهای مفیدی بود. ممنون.
خلاصه اش این شد که این دفعه اگه به یه فایل با دو نسخه معمولی وi386 برخوردم؛ فایل معمولی را دانلود کنم.
جناب thelastblack
درست گفتید. این را نگاه کرده بودم؛ ولی تنظیمات تاچپد را ندیده بودم. این دفعه دقت کردم و دیدم. درست شد.
Lord Farshad
06-09-2012, 10:51
درود.
الان چند روزی هست که یک سوالی ذهن منو درگیر کرده. آیا اوبونتو هم نیاز به بهینه سازی داره؟ اصلا توی گنولینوکس به این کار احتیاج هست ؟
مثلا ما توی ویندوز بعد از مدتی که کند میشد و یا سیستم مشکلی داشت کارهایی مثل خالی کردن فولدر های temp و ... رو انجام میدادیم. هارد رو دیفرگمنت میکردیم و یا ... . حالا نیازی به این کار در اوبونتو هست؟ خب یعنی اصلا این همه فایل ریختن به مرور و پاک کردن ها و کار کردن ها و ... تاثیری نداره در سرعت؟ اگر آره/ راه حل چیه ؟
مثلا من الان چند روزی بیشتر نیست که نصبش کردم (مهاجرت کامل) اما چرا کندی رو حس میکنم !؟ اون روزای اول و بلافاصله بعد از وارد کردن گذرواژه وارد میشد اما الان با تاخیر همراه هست ، هیچ برنامه ای نصب نشده و یا کار خاصی نکردم که بگم از اونه.
کانفیگ سیستم هم خوبه :دی
من این دیبان رو دی ماه سال قبل نصب کردم و تا الان هم خیلی خوب داره کار می کنه و تنها کاری که برای افزایش سرعتش کردم غیر فعال کردن سرویسهای به غیرلازم بوده.
vahidmir2000
06-09-2012, 13:47
درود.
الان چند روزی هست که یک سوالی ذهن منو درگیر کرده. آیا اوبونتو هم نیاز به بهینه سازی داره؟ اصلا توی گنولینوکس به این کار احتیاج هست ؟
مثلا ما توی ویندوز بعد از مدتی که کند میشد و یا سیستم مشکلی داشت کارهایی مثل خالی کردن فولدر های temp و ... رو انجام میدادیم. هارد رو دیفرگمنت میکردیم و یا ... . حالا نیازی به این کار در اوبونتو هست؟ خب یعنی اصلا این همه فایل ریختن به مرور و پاک کردن ها و کار کردن ها و ... تاثیری نداره در سرعت؟ اگر آره/ راه حل چیه ؟
مثلا من الان چند روزی بیشتر نیست که نصبش کردم (مهاجرت کامل) اما چرا کندی رو حس میکنم !؟ اون روزای اول و بلافاصله بعد از وارد کردن گذرواژه وارد میشد اما الان با تاخیر همراه هست ، هیچ برنامه ای نصب نشده و یا کار خاصی نکردم که بگم از اونه.
کانفیگ سیستم هم خوبه :دی
تنها چیزی که ممکنه باعث لود کند تر بشه فقط و فقط برنامه های start up هستن که با بوت سیستم اونها هم لود میشن که میشه خیلی راحت غیر فعالشون کرد. در مینت startup aplication هستش در اوبونتو هم دنبالش بگردین پیدا میشه. اما کلا لینوکس مثل ویندوز در کارکردهای روزمره و در گذر زمان هرگز کند نمیشه و این جزو ذات این سیستم عامل هستش...
saeediranzad
06-09-2012, 15:14
من روی مینت Gconf را دارم که وقتی میزنم یه مشت چیزها را پاک میکنه. ولی بدیش اینه که Customize را هم از بین میبره و باید دوباره همه چیز را درست کرد.
سلام. یه سوال داشتم. چطور به مینت بفهمونیم که کاری به نور صفحه نمایش توی لپ تاپ نداشته باشه؟ توی تنظیمات زده بودم Dim نکنه نور رو. ولی بازم نور رو تا کمترین مقدار کم میکرد.
saeediranzad
07-09-2012, 08:37
سلام
من هم همین مشکل را با مینت دارم. یه مدیا پلیر که باز میکنم باید هر 5 دقیقه یه تکونی به ماوس بدم.
در حالی که مدیاپلیر تیک "نرو رو اسکرین سیور"را خورده. (ترجمه اش اینه!)
Truth_Is_Beautiful
07-09-2012, 10:10
چرا دوستان از مینت استفاده می کنند؟ در حالی که توزیع های بهتری وجود دارند.
Lord Farshad
07-09-2012, 13:38
درود.
دوستان شما برای شکوندن قند :دی توی لینوکس از چی استفاده میکنید و چکار میکنید ؟ میشه کامل توضیح بدید ؟
من توی ویندوز از fre.e g.a.te استفاده میکردم ، الان توی گنولینوکس (اوبونتو) واسه ی قند شکن از چی استفاده کنم؟ :دی
SNOW PATROL
07-09-2012, 13:56
دوستان من از یک ----- استفاده میکنم که از توزیع انیگما2 لینوکس استفاده میکنه اما بعضی از پلاگین ها مثل پلاگین یوتوب پلیر به خاطر چیلترین از کار افتاده ایا میشه تو سورس این پلاگین دستکاری کرد تا به صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سرور وصل بشه و چیلتر نباشه
07-09-2012, 15:10
درود.
دوستان شما برای شکوندن قند :دی توی لینوکس از چی استفاده میکنید و چکار میکنید ؟ میشه کامل توضیح بدید ؟
من توی ویندوز از fre.e g.a.te استفاده میکردم ، الان توی گنولینوکس (اوبونتو) واسه ی قند شکن از چی استفاده کنم؟ :دی
خوب، من همین را پرسیدم. دوستان Tor را پیشنهاد کردند که خوب کار میکنه؛ ولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را باز نمیکنه. چون Sock.s pro.xy است.
من هم چون در لینوکس فایرفاکس دارم، cocoon را هم روش نصب کردم.
برای عبور از سان سور tor خوبه. چند صفحه قبل هم درموردش بحث شده.
vahidmir2000
07-09-2012, 23:02
به شخصه بخاطر کدک های کامل، نصب پیش فرض GIMP ، محیط زیبا و مخصوصا Mint Menu که منوی بسیار کارآمد و کاملیه و ...
با این خصوصیات توضیع دیگری میشناسید؟ با دسکتاپ گنوم؟
به نوعی مینت نسخه ی کامل شده ای از اوبونتو هستش و خیلی از پیش نیازهای اوبونتو در مینت مرتفع شده است. البته شاید مینت نسخه ی زیاد حرفه ای نباشه ولی فعلا برای شروع لینوکس خوبیه ، در آنیده قطعا به نسخه های دیگر هم میرسم :)
Truth_Is_Beautiful
08-09-2012, 11:54
به شخصه بخاطر کدک های کامل، نصب پیش فرض GIMP ، محیط زیبا و مخصوصا Mint Menu که منوی بسیار کارآمد و کاملیه و ...
با این خصوصیات توضیع دیگری میشناسید؟ با دسکتاپ گنوم؟
به نوعی مینت نسخه ی کامل شده ای از اوبونتو هستش و خیلی از پیش نیازهای اوبونتو در مینت مرتفع شده است. البته شاید مینت نسخه ی زیاد حرفه ای نباشه ولی فعلا برای شروع لینوکس خوبیه ، در آنیده قطعا به نسخه های دیگر هم میرسم :)
کدک ها و نصب بودن پیش فرض گیمپ که دلیل برتری محسوب نمیشه! به راحتی می توان آنها را دانلود کرد.
من مدت هاست با اوبونتو کار می کنم و بهترین توزیعی که در تحقیق به آن رسیدم آن بود. البته خیلی از آن راضی نیستم!
شما هم تجربه مینت و اوبونتو را داشته اید؟ مینت در شناسایی سخت افزار و رابط کاربر(GUI) بهتر از اوبونتو است؟
vahidmir2000
08-09-2012, 12:43
کدک ها و نصب بودن پیش فرض گیمپ که دلیل برتری محسوب نمیشه! به راحتی می توان آنها را دانلود کرد.
من مدت هاست با اوبونتو کار می کنم و بهترین توزیعی که در تحقیق به آن رسیدم آن بود. البته خیلی از آن راضی نیستم!
شما هم تجربه مینت و اوبونتو را داشته اید؟ مینت در شناسایی سخت افزار و رابط کاربر(GUI) بهتر از اوبونتو است؟
نصب کدک و ... به صورت پیش فرض شاید ذاتا دلیل برتری نباشه ولی همینکه استفاده از سیستم رو به صورت کلی ساده تر میکنه و با توجه به وضع اینترنت در ایران نیاز به دانلودهای اولیه رو برای خیلی از کاربران مبتدی کاهش میده به نظر من ( که کاربر مبتدی هستم) خیلی بهتر از اوبونتو هستش. مخصوصا که من با محیط unity نتونستم کنار بیام و محیط ساده ی مینت رو بیشتر دوست دارم. تجربه ی زیادی بااوبونتو ندارم ولی خوشحال میشم اگر تفاوت فاحشی بین مینت و اوبونتو هست از زبان شما بشنوم چون قطعا مدتها زمان لازمه که یک توضیع رو برای استفاده شخصی مناسب بدونی و انتخاب کنی. ممنون از همراهیت دوست خوبم
در مورد سخت افزار هم مینت تمامی سخت افزارهای منو به غیر از وبکم که اون هم احتمالا از نابلدی منه شناخت. منظورم کارت گرافیک، کارت صدای PCI و حتی کارت TV ...
سلام. یه سوال داشتم. چطور به مینت بفهمونیم که کاری به نور صفحه نمایش توی لپ تاپ نداشته باشه؟ توی تنظیمات زده بودم Dim نکنه نور رو. ولی بازم نور رو تا کمترین مقدار کم میکرد.
مطمئن هستید که تو تنظیمات مینت امکانی برای تغییر این گزینه نیست؟
من هم همین مشکل را با مینت دارم. یه مدیا پلیر که باز میکنم باید هر 5 دقیقه یه تکونی به ماوس بدم.
راه حلهای متفاوتی برای این موضوع هست.
1- استفاده از caffeine
2- استفاده از xscreensaver بجای gnome screensaver
3- استفاده از xset s off
4- استفاده از watch -n 300 /usr/bin/xscreensaver-command -deactivate
این لینکها رو ببینید
به نظر من مینت و اوبونتو کاربر پسندترین و راحتترین توزیعهای لینوکس هستن. اوبونتو به لحاظ زیبایی(نظر شخصی خودم) و مینت به لحاظ نصب بودن کدکها و سادهبودن.
در ضمن تو دنیای گنو/لینوکس توزیع بهتر معنای چندانی نداره. هر توزیع برای کاربرد و نیاز خودش ساخته شده و کاربرای خودش رو داره. اینجا رو ببینید:
چرا Mint به پرطرفدارترین توزیع لینوکس تبدیل شد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای خیلیها این کار اصلا هم راحت نیست. شاید یه کابوس هم باشه مخصوصا با این اینترنت زغالی. به نظر من مهمترین مزیت مینت همین نصب بودن کدکهاست.
به نظرم این بحث که بگین کدوم توزیع بهتره اصلا معنا نداره. چون هر توزیع برای یه سلیقه جداست. یکی میخواد فقط فیلم ببینه و وبگردی کنه و کلا نمیخواد با سیستمش زیاد درگیر شه، واسه اون مینت، اوبونتو، اوپن سوزه و اینجور چیزا خوبه. یکی میخواد همه چیز رو خودش پیکربندی بکنه، واسه اون آرچ یا اسلکور خوبه. یکی میخواد همه ابزارهای -- و امنیت رو آماده داشته باشه، بک ترک گزینه خوبیه. یکی گیمره لینوکسگیمر (یا همچین چیزی بود اسمش) خوبه. و خیلی توزیعهای دیگه مثل فدورا، دبین، پاپی و ... .
مطمئن هستید که تو تنظیمات مینت امکانی برای تغییر این گزینه نیست؟
الان به مینت دسترسی ندارم ولی توی تنظیمات دیده بودم چیز خاصی نبود. فقط یه Dim بود. اونم تیکش را برداشته بودم.
vahidmir2000
08-09-2012, 20:59
الان به مینت دسترسی ندارم ولی توی تنظیمات دیده بودم چیز خاصی نبود. فقط یه Dim بود. اونم تیکش را برداشته بودم.
احتمالش هست که بعضی تنطیمات لینوکسی روی لب تاپ درست کار نکنه. مثلا روی نت بوکِ من هم دکمه های زیاد و کم کردن نور که ترکیب دکمه های FN+ Arrow Keys هست عمل نمیکنه ولی دکمه های ترکیبی زیاد و کم کرد صدا کار میکنه.
ده دیقه پیش، دیدم نوشته کامپیوتر با سرعت ۳۱ کیلوبایت بر ثانیه (بالاترین سرعت ممکن من) داره دانلود میکنه. درحالی که من چیزی نذاشته بودم دانلود شه. چطور میتونم بفهمم هر برنامه چقدر از اینترنت استفاده میکنه؟
ده دیقه پیش، دیدم نوشته کامپیوتر با سرعت ۳۱ کیلوبایت بر ثانیه (بالاترین سرعت ممکن من) داره دانلود میکنه. درحالی که من چیزی نذاشته بودم دانلود شه. چطور میتونم بفهمم هر برنامه چقدر از اینترنت استفاده میکنه؟
آوتو ماتیکی...!(ماورای اوتوماتیک)
یک سری به سیستم مانیتور بزن اونجا تمام المانهای نرم افزارهای در حال اجرا رو میتونی ببینی
با ps هم میتوانسی المانهایی مختلف از هر نرم افزار بگیری>> اگر اطلاعات لایو بخوای باشه باید تو یک حلقه با اسلیپ که خودت یادمون دادی بذاریش...
آقا من تو دبیان بسی حال میکنم تو دی وی دی اول همه چی هست فقط همشون قدیمین و مخازن استیبل هم قدیمیه تستینگم نمیتونم وا کنم که باگها میره بالا !!مخازن اوبونتو رو هم وقتی فعال میکنم مشکل نصب فلان پیش میاد(چند فایل قدیمی از دیسک برمیداره وچند فایل نو از اینترنت و بعد میگه اینا باهم سازگار نیستن) الان دنبال یک توزیعم که همچین دیسک باحالی داشته باشه ولی آپدیت تر و استیبلیتیش هم در حد متوسط باشه...شما چه پیشنهادی دارید ؟؟!!:20:
vahidmir2000
09-09-2012, 00:58
آقا من تو دبیان بسی حال میکنم تو دی وی دی اول همه چی هست فقط همشون قدیمین و مخازن استیبل هم قدیمیه تستینگم نمیتونم وا کنم که باگها میره بالا !!مخازن اوبونتو رو هم وقتی فعال میکنم مشکل نصب فلان پیش میاد(چند فایل قدیمی از دیسک برمیداره وچند فایل نو از اینترنت و بعد میگه اینا باهم سازگار نیستن) الان دنبال یک توزیعم که همچین دیسک باحالی داشته باشه ولی آپدیت تر و استیبلیتیش هم در حد متوسط باشه...شما چه پیشنهادی دارید ؟؟!!:20:
مینت دبیان ورژن رو امتحان کردی؟
با ps هم میتوانسی المانهایی مختلف از هر نرم افزار بگیری>> اگر اطلاعات لایو بخوای باشه باید تو یک حلقه با اسلیپ که خودت یادمون دادی بذاریش...
با کدوم آرگومنت ps میشه مقدار دانلود و آپلود رو دید؟
یه برنامه برای حل این مشکل پیدا کردم: nethogs
ولی نمیدونم چطور باید توی اسکریپتها ازش استفاده بکنم. چون به صورت زنده نشون میده نتیجه رو
من تو منو تنظمیات اوبونتو یه گزینه با اسم Bright and Light setting این کار رو می کرد. احتمالا تو منیت هم همونه.
در ضمن تنظیمات اصلی با سرویس laptop-mode کنترل می شن.
چطور میتونم بفهمم هر برنامه چقدر از اینترنت استفاده میکنه؟
چند برنامه مانیتور ترافیک شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sudo watch netstat -enpt
تستینگم نمیتونم وا کنم که باگها میره بالا
توسعه دهندگان دیبان تستینگ بیشتر از شما نگران باگها هستن. به طوری که هنوز فایرفاکس رو تو ورژن 10 نگه داشتن.
الان دنبال یک توزیعم که همچین دیسک باحالی داشته باشه ولی آپدیت تر و استیبلیتیش هم در حد متوسط باشه...شما چه پیشنهادی دارید ؟؟!!
اگه منظورتون یه توزیع که 10 تا dvd داشته باشه باید بگم فقط همین یکی رو داریم.
ولی شما می تونید مخارن اوبونتو رو که حدود 11 dvd هستن رو بخرید و از اونا استفاده کنید.
ولی نمیدونم چطور باید توی اسکریپتها ازش استفاده بکنم. چون به صورت زنده نشون میده نتیجه رو
من هم دنبال همچین برنامهای بودم ولی چیزی پیدا نکردم.
من از این دستور تو conky استفاده می کنم.
netstat -enpt | grep ESTAB | awk '{print $9}' | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | grep -oP '\d\s\d*/\w*' | sort -nr | column -ts /
من تو منو تنظمیات اوبونتو یه گزینه با اسم Bright and Light setting این کار رو می کرد. احتمالا تو منیت هم همونه.
چند برنامه مانیتور ترافیک شبکه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sudo watch netstat -enpt
توسعه دهندگان دیبان تستینگ بیشتر از شما نگران باگها هستن. به طوری که هنوز فایرفاکس رو تو ورژن 10 نگه داشتن.
ولی شما می تونید مخارن اوبونتو رو که حدود 11 dvd هستن رو بخرید و از اونا استفاده کنید.
netstat -enpt | grep ESTAB | awk '{print $9}' | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | grep -oP '\d\s\d*/\w*' | sort -nr | column -ts /
نمیای نمیای وقتی میای یهو سه صفحه رو با هم جواب میدی! :31:
چیز خوبیه، ولی نمینویسه برنامهها چقدر دارن دانلود و آپلود میکنن.
به خاطر یاد دادن column و آرگومنت -P گرپ هم ممنون! تا به حال از هیچکدوم استفاده نکرده بودم
ادیت:
این خط رو چطور توی conky استفاده میکنی؟
من هستم و پستها رو می بینم ولی یا سرم شلوغه یا حس جواب دادن ندارم :20:
اون دستور netstat هم بیشترش کار شاهین آزاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یادداشتی-در-مورد-conky-و-داشتن-خروجی-فارسی-ر/) که خودم یه مقدار تغییرش دادم.
SNOW PATROL
09-09-2012, 22:50
دوستان من از یک ----- استفاده میکنم که از توزیع انیگما2 لینوکس استفاده میکنه اما بعضی از پلاگین ها مثل پلاگین یوتوب پلیر به خاطر چیلترین از کار افتاده ایا میشه تو سورس این پلاگین دستکاری کرد تا به صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به سرور وصل بشه و چیلتر نباشه
با همکاری برادران عرب! ! مشکل حل شد
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
مناسب ترین زبان برنامه نویسی در لینوکس که بدرد یه دانشجو کامپیوتر میخوره چیه؟ آیا زبانی در لینوکس هست که حتی کمی مشابه زبان های ویندوزی باشه؟که یادگیریش هم طولانی نباشه. و استفاده خوبی بشه ازش کرد.
سوال دیگه ای بپرسم. آیا بهتره که روی زبان های برنامه نویسی تحت وب کار بشه یا برنامه تحت لینوکس.
مینت دبیان ورژن رو امتحان کردی؟
میدونستم اینو پیشنهاد میدین ولی مینت بازگشت به عقب میشه واسم
دبیانمو چش زدن خواستم یه ویندوز بزنم بغلش زده سه چارتا پارتیشنو حذف کرده دوتاشو تونستم نجات بدم... :|
sudo watch netstat -enpt
ایییییین که میگید برگردم رو اوبونتو(الان برگشتم)که بازگشت به عقبه من میخوام توزیع اندک حرفه ای تری رو امتحان کنم...و چون همین دو روز پیس تو نصب ویندوز هنگام ایجاد یک پارتیشن چارتا پارتیشن دبیان هم روش از دست دادم...الان از اول یک آرچ و یک اوبونتو زدم و خیلی سخته برام نصب پکیجهای آرچ...با کابل!! ولی دیگه چه میشه کرد....رو آرچم...و هنوز محیط گرافیکی رو نتونستم بنصبم .از شما چه پنهان کار درست کردم واسه بیکاریم... :د
مناسب ترین زبان برنامه نویسی در لینوکس که بدرد یه دانشجو کامپیوتر میخوره چیه؟ آیا زبانی در لینوکس هست که حتی کمی مشابه زبان های ویندوزی باشه؟که یادگیریش هم طولانی نباشه. و استفاده خوبی بشه ازش کرد.
سوال دیگه ای بپرسم. آیا بهتره که روی زبان های برنامه نویسی تحت وب کار بشه یا برنامه تحت لینوکس.
اولا عقیده شخصیم اینه که اصلا بعد از مدتی همه نرم افزارها تحت وب خواهد شد (گوگل کروم رو از بوت وا خواهیم کرد و وارد سیستم عاملمون از داخل اون در قسمتی از اینترنت خواهیم شد!) این ازین پس الان اگر منظور از به دردی خوردن زبان برنامه نویسی هست هم از نظر مالی و هم از نظر کاربرد شخصی تحت وب کار کردن خوبه من زبان pHP رو که خیلی عالی توسط لینوکس میشه باهاش کار کرد رو بهت پیشنهاد میکنم که خیلی راحت میتونی یاد بگیری ...پی دی افی فارسی هم برای آموزشش در اینترنت وجود دارد که با کمی جستجو میتونید پیدا کنید.
به نظرم بهترین زبان (هم ویندوز و لینوکس) برای یه دانشچو همون سی خودمون هست. ولی به نظر من پرل و پایتون خیلی خوبن. هرچند نمیدونم به درد دانشجوها میخوره یا نه. چون فکر نکنم توی دانشگاها زیاد به این دو زبان اهمیت بدن. مخصوصا دانشگاهای ایران
به نظرم بهترین زبان (هم ویندوز و لینوکس) برای یه دانشچو همون سی خودمون هست. ولی به نظر من پرل و پایتون خیلی خوبن. هرچند نمیدونم به درد دانشجوها میخوره یا نه. چون فکر نکنم توی دانشگاها زیاد به این دو زبان اهمیت بدن. مخصوصا دانشگاهای ایران
سی که دانشگاه یاد میده. برای کاردانی ها سی پلاس یاد میدن و به کارشناسی هم سی شارپ. من برای سابقه کار میخوام. مطلب مربوط به وارد شدن دانشجو ها به پروژه های متن باز رو که خوندین احتمالا. هدفم اون بود. به نظر شما تاثیری داره؟
بیشتر برنامههای آزاد و اوپن سورسی که دیدم من با سی نوشته شدن. اونی که دانشگاهها یاد میدن مطمئنا کافی نیست. مثلا اگه بخواین حرفهای کار بکنین، اول باید تفاوتهای ویژوال سی و جیسیسی رو بفهمین. بعد برین GTK و Qt یاد بگیرین. اگه بخواین تحت وب هم کار بکنین، PHP رو هم باید یاد بگیرین که اونوقت باید HTML، CSS و جاوا اسکریپت و اینجور چیزا رو هم یاد بگیرین. بعد پایتون و پرل هم خیلی کمک میکنن. البته توی ایران برای کار کردن نیازی بهشون فکر نکنم باشه، چون اصلا اهمیتی نمیدن. در ضمن، جاوا هم خیلی کمک میکنه. هرچند با این باگهایی که این روزا کشف شده وضعش خیلی خرابه.
بیشتر برنامههای آزاد و اوپن سورسی که دیدم من با سی نوشته شدن. اونی که دانشگاهها یاد میدن مطمئنا کافی نیست. مثلا اگه بخواین حرفهای کار بکنین، اول باید تفاوتهای ویژوال سی و جیسیسی رو بفهمین. بعد برین GTK و Qt یاد بگیرین. اگه بخواین تحت وب هم کار بکنین، PHP رو هم باید یاد بگیرین که اونوقت باید HTML، CSS و جاوا اسکریپت و اینجور چیزا رو هم یاد بگیرین. بعد پایتون و پرل هم خیلی کمک میکنن. البته توی ایران برای کار کردن نیازی بهشون فکر نکنم باشه، چون اصلا اهمیتی نمیدن. در ضمن، جاوا هم خیلی کمک میکنه. هرچند با این باگهایی که این روزا کشف شده وضعش خیلی خرابه.
خب حدودا چقدر طول میکشه همه اینا را آدم یاد بگیره؟ همین تحت لینوکس. این GTK و QT همین مترجم های سی هستن دیگه نه؟ بعد نحوه کارشون چطوره.
knight_rak
11-09-2012, 18:15
دوست عزیز GTK و Qt مترجم نیستن یک سری کتابخونه و یه فریم وورک هستن که برای GUI ازشون استفاده میشه و شما باید با توابع اونا آشنایی پیدا کنید و استفاده کنید توی دانشگاه ها هم که خوشبختانه اون مباحث اول که سی یا سی پلاس پلاس رو تحت کنسول درس میدن خیلی خوبه و به کارتون میاد چون اصل مطلب همونا هستن ولی بحث با ویژوال سی پلاس پلاس جداست چون این از فریموورک دات نت استفاده میکنه و بدرد نمیخوره
شما برای برنامه نویسی هم میتونید از خیلی از زبان ها استفاده کنید که کراس باشن نه مثل این زبان های محدود به دات نت که هستن و فقط بدرد ویندوز میخورن
ساده ترین و آسونترین هم پایتون هستش که خیلی سریع میشه یادگرفت و قدرت زیادی هم برای برای GUI هم میشه از PyGTK برای ورژن های قدیمی و از GObject برای ورژن های جدید استفاده کرد و انعطاف خیلی زیادی داره
کامپایلر هم که GNU GCC با کل متعلقاتش خفن ترین کامپایلری هستش که وجود داره و برای هر زبانی میشه ازش استفاده کرد
موفق باشید
Hapoofesgeli
11-09-2012, 20:58
از صبح تا الآن هی دارم جون میکنم این گرافیک رو درست کنم نمیشه... 0A.D ٰو نصب کرده بودم رو اوبونتو دیدم افت فریم داره اومدم درایور رو نصب کنم درست شه،بعد از ری استارت دیگه تو یوزر نمیرفت!با guest هم یوزر جدید درست میکردم واسه خودش پسورد داشت!!بعدش گفتیم حتما مشکل از اوبونتو هست رفتم SUSE رو نصب کردم با kde دیدم این وضعش از اوبونتو هم خرابتره...الآن دوباره اوبونتو رو نصب کردم درایورش رو نصب کردم رفتم تو بازی ماشاال... انقدر افت فریم داشتم که انگار شوگان ۲ رو با آخرین تنظیمات دارم بازی میکنم...بعدش تو نت دنبال راه حل افت سرعت تو بروزر و اینا گشتم یه کارایی کردم الآن تو لوگوی ابونتو گیر میکنه!!دوستان هیچ راهی چیزی سراغ ندارین این گرافیک(5770) رو به این بشناسونم و ازش استفاده کنه درست؟چون با این سرعت scroll صفحات وب و اینجور چیزا واقعا نمیشه باهاش کار کرد(حداقل برای منی که با ویندوز کار میکنم خیلی رو اعصابه)...
خب حدودا چقدر طول میکشه همه اینا را آدم یاد بگیره؟ همین تحت لینوکس. این GTK و QT همین مترجم های سی هستن دیگه نه؟ بعد نحوه کارشون چطوره.
اگه بخوای همشون رو یاد بگیری که خیلی طول میکشه. دوست من سه سال طول کشید که فقط PHP، HTML، CSS و جاوا اسکریپت رو یاد بگیره! تازه سی و چاوا هم بلد نیست. بهتره اول شروع کنی سی رو یاد بگیری. بعد ببین اگه طراحیوب هم میخوای بکنی، پیاچپی و این چیزا رو یاد بگیر. اگه میخوای اسکریپت نویسی بکنی برو سراغ پایتون و پرل و شل. باید هدفت رو مشخص کنی، همینطوری که نمیشه یاد گرفت.
درمورد Qt و GTK هم دوستمون توضیح دادن.
knight_rak
11-09-2012, 22:49
از صبح تا الآن هی دارم جون میکنم این گرافیک رو درست کنم نمیشه... 0A.D ٰو نصب کرده بودم رو اوبونتو دیدم افت فریم داره اومدم درایور رو نصب کنم درست شه،بعد از ری استارت دیگه تو یوزر نمیرفت!با guest هم یوزر جدید درست میکردم واسه خودش پسورد داشت!!بعدش گفتیم حتما مشکل از اوبونتو هست رفتم SUSE رو نصب کردم با kde دیدم این وضعش از اوبونتو هم خرابتره...الآن دوباره اوبونتو رو نصب کردم درایورش رو نصب کردم رفتم تو بازی ماشاال... انقدر افت فریم داشتم که انگار شوگان ۲ رو با آخرین تنظیمات دارم بازی میکنم...بعدش تو نت دنبال راه حل افت سرعت تو بروزر و اینا گشتم یه کارایی کردم الآن تو لوگوی ابونتو گیر میکنه!!دوستان هیچ راهی چیزی سراغ ندارین این گرافیک(5770) رو به این بشناسونم و ازش استفاده کنه درست؟چون با این سرعت scroll صفحات وب و اینجور چیزا واقعا نمیشه باهاش کار کرد(حداقل برای منی که با ویندوز کار میکنم خیلی رو اعصابه)...
دوست عزیز O.A.D. بدون نصب درایور هم که بدون مشکل اجرا میشه و از نظر افت فریم هیچ مشکلی نیست ، در مورد یوزر هم وارد نشدنش شاید پسورد رو که تایپ می کردید زبان عوض شده بود بعضی وقتها چیزی که نشون میده به عنوان زبان جاری با چیزی که تایپ میشه ممکنه قاطی کنه توی ویندوز هم اینطوری میشه بعضی وقتا ربطی به سیستم عامل نداره ! ولی اگر پسورد کلن مشکل دار شده بود میتونستید با یه دیسک لایو پسورد رووت رو ریست کنید
مدل کارت گرافیک رو هم درست متوجه نشدم این عدد که نوشتید چی هستش ؟ ! شما هم میتونید بوسیله ی برنامه داخلی اوبونتو یا هر توزیع دیگه ای برای نصب درایور آزاد اقدام کنید و یا از سایت تولید کننده درایور اونو دانلود کنید و نصب کنید
موفق باشید /./.
Hapoofesgeli
12-09-2012, 00:31
دوست عزیز O.A.D. بدون نصب درایور هم که بدون مشکل اجرا میشه و از نظر افت فریم هیچ مشکلی نیست ، در مورد یوزر هم وارد نشدنش شاید پسورد رو که تایپ می کردید زبان عوض شده بود بعضی وقتها چیزی که نشون میده به عنوان زبان جاری با چیزی که تایپ میشه ممکنه قاطی کنه توی ویندوز هم اینطوری میشه بعضی وقتا ربطی به سیستم عامل نداره ! ولی اگر پسورد کلن مشکل دار شده بود میتونستید با یه دیسک لایو پسورد رووت رو ریست کنید
مدل کارت گرافیک رو هم درست متوجه نشدم این عدد که نوشتید چی هستش ؟ ! شما هم میتونید بوسیله ی برنامه داخلی اوبونتو یا هر توزیع دیگه ای برای نصب درایور آزاد اقدام کنید و یا از سایت تولید کننده درایور اونو دانلود کنید و نصب کنید
موفق باشید /./.
والا اجرا شدنش که اجرا میشد منتهی افت فریم داشت که البته الآن پی بردم که مشکل لگ از خود بازیه...ولی جدا از این اینترفیسم کلا کنده...
در مورد پسورد آخه برای چی باید خودش برای یوزر پسورد بذاره؟
کارت هم منظورم این بود: ATI Radeon HD 5770 و برای نصبش هم از طریق additional drivers اقدام کردم که کارت رو میشناخت ولی کلا تو اینترفیس و scroll صفحات وب و... افت فریم محسوسی داشتم... و هم از طریق آموزش های این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه بصورت دستی که هر بار با یه مشکلی مواجه میشدم...الآن هم که اوبونتو بالا نمیاد...و نمیدونم اصلا ارزش این همه وقت صرف کردن رو داره یا نه...
ممنون از پاسختون
والا اجرا شدنش که اجرا میشد منتهی افت فریم داشت که البته الآن پی بردم که مشکل لگ از خود بازیه...ولی جدا از این اینترفیسم کلا کنده...
در مورد پسورد آخه برای چی باید خودش برای یوزر پسورد بذاره؟
کارت هم منظورم این بود: ATI Radeon HD 5770 و برای نصبش هم از طریق additional drivers اقدام کردم که کارت رو میشناخت ولی کلا تو اینترفیس و scroll صفحات وب و... افت فریم محسوسی داشتم... و هم از طریق آموزش های این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه بصورت دستی که هر بار با یه مشکلی مواجه میشدم...الآن هم که اوبونتو بالا نمیاد...و نمیدونم اصلا ارزش این همه وقت صرف کردن رو داره یا نه...
ممنون از پاسختون
منم مشکل شما رو داشتم(روی لپ تاپ) هر کاری کردم درست نشد. مدل گرافیک: ATI Mobility HD 5730. مجبور شدم ATI را خاموش کنم و از اینتل استفاده کنم. برای من از کندی هم گذشته بود. گنوم کرش میکرد و بعضی اوقات هم تنها راه حل ریستارت بود.
میخوام مینت روی PC بریزم ببینم با کارت گرافیک NVIDIA 9500 GT کار میکنه یا هنوز کرش داره.
knight_rak
12-09-2012, 10:21
سلام
خوب این مشکلاتی که شما گفتین چیز جدیدی نیست در مود کرش کردن گنوم که قضیش قبلا بررسی شده یه مشکل داخلی بود از دسکتاپ که اگر درایور بد نصب می شد و یا از درایور آزاد استفاده می کردین کرش میداد درایور رسمی سایت سازنده مشکلی نداشت و نداره شما از سایت AMD آخرین ورژن مدل کارت گرافیک خودتون رو دانلود کنید برای لینوکس رو بعدش نصب کنید تمامی این مشکلات حل میشه فقط یادتون باشه بعد از نصب یک بار تنظیمات درایور رو حالا به سلیقه ی خودتون میخواید زیاد کنید و هر کاری منظورم همون catalyst control هستش و تنظیمات گرافیک که خیلی تاثیر داره و یکی از چیزایی که بعد از نصب نیاز به ریستارت داره هم همین گرافیک هستش
در مورد لپ تاپ هم لازم نیست شما کارت گرافیک رو خاموش کنید من خودم به شخصه از درایور سایت اصلی هیچ موقع کرش و مشکلی ندیدم و همیشه هم خوب نصب شده و جواب داده ولی یه مسئله ای در مورد لپ تاپ ها هستش که میگن اونایی که دوتا کارت گرافیک دارن رو بهتره یکی رو خاموش کنید تا برق مصرف نشه و اختلال پیش نیاد ولی دلیل نمیشه که حتما اون گرافیک بهتر رو خاموش کنید !
در مورد کرش گنوم فرقی بین مینت و اوبونتو نداره اون مشکل با گنوم بود نه سیستم عامل
در مورد Nvidia هم طبق همون حرف لینوس ترولدوز از بیخ و بن یکسری مشکلات داره ( وگرنه دیوانه نبود که توی کنفرانس بهش فحش بده که !!!!)
در مورد اون اسکرول صفحات وب هم که میگی فکر نکنم ربطی به گرافیک داشته باشه چون با یه بروزر دیگه اینطوری نیست !
خودش هم الکی پسورد عوض نمیکنه چند شرایط وجود داره یا شما ناخودآگاه تغییر دادید بدون اینکه حواستون باشه یا یه روت کیت روی سیستم اجرا کردید و (فاتحه ) یا موقع نصب برنامه ای چیزی وقتی دسترسی رووت داشتین برنامه بدافزار بوده و یک سری چیزای دیگه ولی در کل خودش هیچ موقع بدون اجازه ی شما هیچ کاری نمیکنه
در مورد اینکه قاطی کرده و دیگه بالا نمیاد باید ببینید چرا بالا نمیاد ؟! صفحه لوگین سیاه میاد ؟! چی میشه ؟! ممکنه X پریده باشه و یا اتفاق های دیگه که اوایل آشنایی ممکنه پیش بیاد چیز غیر طبیعی نیست
در ضمن نظر شخصی خودم رو میگم واقعن ارزشش رو داره که باهاش یکم ور بری و وقتی نمیدونی چی به چی هستش راه بندازیش چون فردا که رسید دیدت بازتر میشه و محدود به ویندوز به همه چیز نگاه نمیکنی بخصوص در مورد برنامه نویسی !!!!
موفق باشید /./.
سلام
خوب این مشکلاتی که شما گفتین چیز جدیدی نیست در مود کرش کردن گنوم که قضیش قبلا بررسی شده یه مشکل داخلی بود از دسکتاپ که اگر درایور بد نصب می شد و یا از درایور آزاد استفاده می کردین کرش میداد درایور رسمی سایت سازنده مشکلی نداشت و نداره شما از سایت AMD آخرین ورژن مدل کارت گرافیک خودتون رو دانلود کنید برای لینوکس رو بعدش نصب کنید تمامی این مشکلات حل میشه فقط یادتون باشه بعد از نصب یک بار تنظیمات درایور رو حالا به سلیقه ی خودتون میخواید زیاد کنید و هر کاری منظورم همون catalyst control هستش.
.
.
.
موفق باشید /./.
من درایور از خود سایت ATI هم گرفته بودم و یه مسیر نصب پیچیده ای هم داشت با کلی مشکلات دیگه. آخرم یادم نیست نصب شد یا نه. ولی درایور آزاد نصب کردم و درست نشده بود. منتظرم لپ تاپم دستم برسه دوباره طبق حرف شما امتحان کنم.
در مورد NVIDIA هم الان درصد زیادی از این کارتها استفاده میکنن. پس از لینوکس محرومند دیگه. کی قراره دعوای بین لینوکس و انویدیا تموم بشه و انویدیا از انحصارطلبی دست برداره خدا میدونه.
درباره عوض شدن پسورد که جواب دادین به دوستمون. من خودم هم این رو دیدم که پسورد رو خودکار عوض کرده. همین پسورد روت که برای داشتن مجوز روت می پرسه. و با یه کد passwd هم راحت درست میشد و عجیب بود. اون موقع هم اوایل کار من با لینوکس بود و اصلا برنامه ای نصب نکرده بودم که بگیم بدافزار بوده.
درباره جمله آخرتون به دوستمون هم بگم که وقتی ارزشش رو داره که یه راه حلی وجود خارجی داشته باشه. من برای درایور خیلی وقت گذاشتم ولی هیچ نتیجه ای نداشت. ممکنه الان درست شده باشه مشکلش. ولی اون موقع اینطور بود.
یه چیز جدای از این بحث. میخواستم یه نفر به گوش این سازندگان گرامی برسونه که این گزینه ای که توی نصاب های توزیع ها معمول شده "نصب لینوکس و فرمت کل هارد!" رو بردارن. شاید یه تازه کاری معنیش را ندونه بزنه کل هاردش را فرمت کنه. و اصلا ضرورتی نداره توی گزینه اول یا دوم باشه.(در بعضی توزیع ها دیدم) میتونه بصورت یه امکان قابل تیک زدن باشه که زیاد هم جلو چشم کاربر نباشه. برای دوستم این اتفاق افتاد برای همین میگم.
knight_rak
12-09-2012, 16:31
الآن دیگه نصب درایور رسمی سایت AMD پیچیده نیست و یه فایل .run دانلود می کنید و chmod +x میکنید فایل و بعدش اجرا میکنید و ستاپ میشه و بعدش راحت میتونید تنظیمات رو با برنامه خود درایور catalyst انجام بدین
انویدیا هم اون درایوری که فعلن آزاد هستش کار راه میندازه ولی خوب در مورد چیزای خیلی حرفه ای شاید برای بعضی ها مشکل ایجاد بشه ولی در کل مشکلی نداره خودش هم که ایران رو تحریم کرده ! منم چون انویدیا ندارم واسه همین آمار این رو زیاد ندارم ولی برای یکی از دوستان روی لپ تاپش آزادش رو نصب کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت همون موقع که 12.04 ریلیز شده بود
خوبی گنو و بیشتر توزیع های اون وابسته نبودن به درایور هستش مثلن همون اوبونتو رو شما بدون اینکه درایور گرافیک رو هم نصب کنید هر کاری می تونید انجام بدین ولی اگر حالا بخواین با داده های گرافیک سروکار داشته باشید بحث عوض میشه ولی در کل کسی محروم نیست
و یه جمله ای هم بگم در مورد جمله آخرتون قبلن ها آره می شد گفت راه حلی نبود ولی خوب اینم باید قبول کرد که راه حل ها خیلی پیچیده بود و ما زیاد دنبالشون نمیرفتیم ولی الآن همیشه چند راه حل وجود داره
و یه جمله باحال اینکه شما ویندوز رو بلاخره یه وقتی مجبور میشی از دوباره نصب کنی چون بلاخره کارش به جایی میرسه که نشه درستش کرد ! ولی همیشه گنو/لینوکس رو میشه درست همیشه یه راهی وجود داره اگر فکر می کنید راهی نیست مطمئن باش تو راه رو ندیدی ( با خودم هم هستما این رو از یکی که خیلی حرفه ای کار میکرد شنیده بودم همیشه به خودم اینو میگم اگر تو جایی گیر کنم )
واقعن هم همینطوره چون من هر خرابکاری هم که خودم کردم از روی نابلد بودن راه حلی داشت که من شاید اون اوایل که هیچی نمی دونستم از کنارشون میگذشتم ولی الآن که بر میگردم به قبل می بینم جواب جلو چشم بود چطور ازش استفاده نمی کردم
آخرش هم اینو بگم خیالت جمع AMD گرافیک هاش حرف نداره واسه توزیع های گنو/لینوکس چون واقعن ازشون پشتیبانی میکنه
به امید هر چه زودتر تموم شدن مراحل پورت استیم به اوبونتو :5:
Hapoofesgeli
12-09-2012, 19:28
بنده چون دیدم ارزشش رو نداره که کلی بگردم آخرشم موقع حذف درایور دوباره بپکه،اومدم از اول نصب کدرم اوبونتو رو...بعد هم درایور رو از سایت ati دانلود کردم و بصورت دستی طبق آموزش ها نصب کردم...و الآن تو fgl_glxgears فریم ریت روی 1250 هست...(البته اولش که تست کردن 2200 بود بعدش دوباره تست کردم این شد!!)که در هر صورت از قبل خیلی بیشتره...ولی هنوز مشکل کندی توی افکت های اینترفیس رو دارم که خیلی رو اعصابه بعضی وقت ها...فایرفاکس هم که اصلا غیرقابل استفادست هنگام scroll...ولی خوشبختانه با اپرا مشکلی ندارم...و کندی 0a.d از ویندوز کمتره که جالب توجه بود برام...ولی خب حداقلش میتونم استفاه کنم و استفادم رو از ویندوز کم میکنم...
فقط یه سوال داشتم در مورد این wine که باهاش میتونی برنامه های ویندوز رو اجرا کنی...آیا امکان اجرای برنامه های نسبتا سنگین و کرک شده باهاش هست؟و سرعتش در چه حدیه؟چون من نمیتونم به راحتی با اینترفیس برنامه هایی مثل libre office و gimp کنار بیام فعلا و محیط فوتوشاپ و مایکروسافت آفیس خیلی کاربردی تره به نظرم...میخواستم ببینم امکان استفاده از اینا هست که تقریبا بیخیال ویندوز شم؟(البته بیخیال کامل که نمیشه شد...نمیشه بیخال گیم ها شد حداقل... :دی )
knight_rak
12-09-2012, 23:34
در مورد اون مشکل فریم ریت شما یه بازی دیگه رو تست می کردی ببینی مشکل شاید از نا هماهنگ بودن بازی باشه ! چون هنوز نسخه استبل نیومده
اون اسکرول هم بخاطر خود فایرفاکس هستش شما می تونی کرومیوم یا اپرا یا هر چیز دیگه ای استفاده کنی
در مورد واین هم باید بگم که بهتره قبل از نصب برنامه اگر شک داری یه تست توی دیتابیس سایتش بزنی که ببینی اون برنامه رو قبلن کسی تونسته اجرا کنه یا نه بعدش اگر شرایط خاصی داشت میتونی همونجا ببینی مثلن من یه بازی قدیمی دارم که هنوزم برام جای خودش رو داره مال اون دوره که تازه xp اومده بود هستش اونو توی واین نمیتونستم اجرا کنم رفتم دیدم باید یه فایل DLL رو native کنم تا حل بشه اینکارو کردم و بدون مشکل اجرا شد دضمن بیشتر بازی هارو هم خیلی از کاربرا تست میکنن و روی دیتابیس سایتش اطلاعات رو مینویسن که بازی اجرا شده یا نه مثلن این MW3 هم روش اجرا میشه یا skyrim یا ...... شما اول تست کن اگر دیدی مشکلی بود یه سر بزن به سایتش ببین شاید پیشنیازی بخواد
در مورد گیمپ که درسته نمیتونه فتوشاپ بشه ولی خوب خیلی کارا رو میتونه انجام بده و توی ورژن 2.8 خیلی بهتر شد لیبره هم که تازه منوی سراسری رو داخلی کرده و با دسکتاپ یونیتی متچ تر شده و باهاش راحت میشه کار کرد فقط احتیاج به یکسری تنظیمات ساده برای زبان فارسی داره البت اگر تنظیم خودش نداشته باشه
اون فتوشاپ و م اس آفیس هم میتونی با واین نصب کنی چون قبلن تست شده و جواب داده ( خودم آفیس رو تست کردم مشکلی نداشت )
من خودم هم هیچ وقت بیخیال گیم ها نمیشم :27: اون دات نت و دایرکتس و این چیزا رو قبل نصب بازی نصب کن تا به مشکلی بر نخوری
منم اوایل هی نصب میکردم اوبونتو رو ولی بعدن با همین نصب کردن ها دستم اومد که کجاهارو اشتباه می رفتم
موفق باشید /./.
میگم این برنامه آپدیت مینت چه باحاله. هرچی تیک میزنم نصب نشه بازم همون هارو نصب میکنه. چه کاریه که از من میپرسه. خودش بزنه همه را نصب کنه دیگه. کاربر هم کشکه. کنسل هم کنیم آپدیت رو دوباره باید از اول اونایی که دانلود کرده را دانلود کنه. که اینم خودش جالبه.
درباره گرافیک فعلا خوب بوده. توی additional drivers چند تا درایور پیشنهاد داده. کدوم رو باید نصب کنم؟ Nvidia 9500 gt
این پروسسهای migration/x چی هستن؟ الان هفت تا از اونا دارم. با ps سیپییوشون رو نگاه کردم. دیدم صده! بیشتر از هر پروسس دیگهای سیپییو استفاده میکنه. راهی هست از دستشون خلاص شم؟
knight_rak
15-09-2012, 11:36
pcsoft ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , همون سومی که خودش پیشنهاد داره رو نصب کن
afterpc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , در مورد این پروسس هم که گفتین اصلن چیزی نمیدونم و تاحالا بهش بر نخورم دیگه به بزرگی ببخشید اطلاعاتی در موردش ندارم ! از توی سیستم مونیتور منابع رو چک کنید میتونید اونجا هر پر.سسی رو kill کنید
موفق باشید
سلام دوستان
من میخواستم یه لینوکس کنار ویندوزم نصب کنم و کار باهاش رو باد بگیرم.یه بار دیگه نصب کرده بودمش ولی چون ویندوز رو پاکش کرده بودم قبلش سریع از تغییرات زیاد محیط کاربری خسته شدم و کامل پاکش کردم. ولی ایندفعه میخوام کنار هم نصبشون کنم و کامل کار با لینوکس رو یاد بگیرم و چون برنامه تخصصی خاصی ندارم شاید در نهایت فقط لینوکس رو نگه دارم!
حالا میخواستم ببینم چه توزیعی واسه من بهتره البته با توجه به سه فاکتور!
با اینکه سیستم زیاد خوبی هم ندارم ولی زیبایی و کاربر پسند بودن فاکتور اولمه!
سریع بودن
ساده بودن
خودم دیدم حجم Mandriva زیاده و اول شده بین توزیع ها خیلی چشمم رو گرفت و خواستم اون رو نصبش کنم ولی گفتم ممکنه به مشکل قبلیم و سختی و پیچیده بودن سیستم عامل بر بخورم
به نظرتون چیو نصب کنم؟!
یه سوال هم داشتم: برنامه open office میتونه کل نیازهای Officeیم مثل word و power point رو برطرف کنه و اینکه محیطاشون شبیه هم هستش این دو نرم افزار؟
با تشکر.:40:
سلام دوستان
من میخواستم یه لینوکس کنار ویندوزم نصب کنم و کار باهاش رو باد بگیرم.یه بار دیگه نصب کرده بودمش ولی چون ویندوز رو پاکش کرده بودم قبلش سریع از تغییرات زیاد محیط کاربری خسته شدم و کامل پاکش کردم. ولی ایندفعه میخوام کنار هم نصبشون کنم و کامل کار با لینوکس رو یاد بگیرم و چون برنامه تخصصی خاصی ندارم شاید در نهایت فقط لینوکس رو نگه دارم!
.
.
با تشکر.:40:
سلام . برای شما من مینت را پیشنهاد میکنم. مینت نسخه دی وی دی 800 مگابایت داره با کدک های تصویری و برنامه های ضروری کامل. برنامه آفیس هم مشابه آفیس ویندوزه ولی خب نه دیگه خود خودش. فکر بکنم بشه با واین آفیس هم نصب کرد. که آفیس ویندوز رو هم داشته باشین.
توی گوگل عکس های توزیع ها رو سرچ کنین. تا با محیطشون آشنا شین و اگر دوست داشتین تهیه شون کنین.
afterpc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , در مورد این پروسس هم که گفتین اصلن چیزی نمیدونم و تاحالا بهش بر نخورم دیگه به بزرگی ببخشید اطلاعاتی در موردش ندارم ! از توی سیستم مونیتور منابع رو چک کنید میتونید اونجا هر پر.سسی رو kill کنید
موفق باشید
kill کردن رو که مطمئنا امتحان کردم. ولی جواب نمیده. یعنی kill ارور نمیده، ولی اون پروسس حتی یه ثانیه هم پاک نمیشه که بگیم برگشته. یه جایی خونده بودم این پروسسها مال کرنل هستن و درمورد سیپییو هستن. (قبلا گفته بودم 7 تا از اون پروسسها دارم، ولی اعدادشون با 0 شروع میشن. برای همین هشت تا دارم) من سیپییوم 8 هستهای هست. (فکر کنم میگن چهار تا هستس با چهار تا هستهی مجازی) راهی نیست خالی کنم این پروسسها رو؟
سلام دوستان
حالا میخواستم ببینم چه توزیعی واسه من بهتره البته با توجه به سه فاکتور!
سریع بودن
ساده بودن
خودم دیدم حجم Mandriva زیاده و اول شده بین توزیع ها خیلی چشمم رو گرفت و خواستم اون رو نصبش کنم ولی گفتم ممکنه به مشکل قبلیم و سختی و پیچیده بودن سیستم عامل بر بخورم
به نظرتون چیو نصب کنم؟!
یه سوال هم داشتم: برنامه open office میتونه کل نیازهای Officeیم مثل word و power point رو برطرف کنه و اینکه محیطاشون شبیه هم هستش این دو نرم افزار؟
با تشکر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سیستمتون ضعیف باشه، به نظرم Voyager توزیع عالی هست براتون. این توزیع Xubuntu بیس هست و درنتیجه از مخازن اوبونتو استفاده میکنه. کانفیگ Xfceش هم عالیه. میتونین توی سایت DistroWatch یه نگاهی بهش بندازین.
ولی اگه سیستمتون معمولیه، و میخواین مثل ویندوز باشه، مینت خوبه.
اوپن آفیس هم بستگی به حرفهای بودن کاراتون داره. اگه ابزارهای حرفهای آفیس رو هم بخواین، چیزایی که توی اوپن آفیس وجود نداره، میتونین با wine آفیس رو توی لینوکس اجرا کنین. مثل اینکه بدون اشکال اجرا میشه، هرچند من ترجیح میدم از نرمافزارهای آزاد استفاده بکنم. البته کلا آفیس استفاده نمیکنم. گوگل داکس خوبه برام.
به نظر من اوبونتو از لحاظ زیبایی از بقیه توزیعها بهتره. kde هم که جای خودش رو داره.
سلام دوستان.
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون / mint رو نصب کردم و خوشم اومد و دارم باهاش کنار میام...فعلا همین واسم خوبه
دو تا سوال داشتم هر چی تو انجمن های ایرانی و خارجی گشتم به نتیجه ای نرسیدم.
یه برنامه برای جایگزینی P rOxy F ier تو لینوکس میخواستم. من هر کاری کردم آخرش با proxychains هم به نتیجه نرسیدم نا با ساکس ۵ش و نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ش ( که http باید بزنیم تو تنظیمات ترمینال ).بعد از فعال کردنش تو ترمینال و بازشدن firefox این اخطارا رو میده در حالی که نسبت به یوز و پسوورد و همه ی تنظیمات دیگش مطمینم/هم ساکس رو تست کردم هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ولی همین پیغام دوباره میاد/سرورهای های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون پسوورد رو هم زدم ولی فایده نداشت / دقیقا طبق راهنمایی های این انجمن پیش رفتم:
اینم اخطارش:
proxychains firefox
ProxyChains-3.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
|DNS-request| forum.p30world.com
|DNS-response|: forum.p30world.com is not exist
|DNS-request| [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
|DNS-response|: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is not exist
|DNS-request| [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
|DNS-response|: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is not exist
|DNS-request| yui.yahooapis.com
مشکل دوم:
دانشگاهمون متاسفانه سیستمش رو گلستان کرده.هر کاری کردم نتونستم از صفحه ی بارگزاریش جلوتر برم/خواستم ببینم واسه این راه حلی وحود داره؟یا اینکه میتونم اینترنت اکسپلورر رو واسه همین یه سایت داخل لینوکس و بدون virtualbox نصبش کنم؟
با تشکر
H A M A S
16-09-2012, 14:32
سلام دوستان.
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون / mint رو نصب کردم و خوشم اومد و دارم باهاش کنار میام...فعلا همین واسم خوبه
دو تا سوال داشتم هر چی تو انجمن های ایرانی و خارجی گشتم به نتیجه ای نرسیدم.
یه برنامه برای جایگزینی P rOxy F ier تو لینوکس میخواستم. من هر کاری کردم آخرش با proxychains هم به نتیجه نرسیدم نا با ساکس ۵ش و نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ش ( که http باید بزنیم تو تنظیمات ترمینال ).بعد از فعال کردنش تو ترمینال و بازشدن firefox این اخطارا رو میده در حالی که نسبت به یوز و پسوورد و همه ی تنظیمات دیگش مطمینم/هم ساکس رو تست کردم هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ولی همین پیغام دوباره میاد/سرورهای های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون پسوورد رو هم زدم ولی فایده نداشت / دقیقا طبق راهنمایی های این انجمن پیش رفتم:
اینم اخطارش:
proxychains firefox
ProxyChains-3.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
|DNS-request| yui.yahooapis.com
مشکل دوم:
دانشگاهمون متاسفانه سیستمش رو گلستان کرده.هر کاری کردم نتونستم از صفحه ی بارگزاریش جلوتر برم/خواستم ببینم واسه این راه حلی وحود داره؟یا اینکه میتونم اینترنت اکسپلورر رو واسه همین یه سایت داخل لینوکس و بدون virtualbox نصبش کنم؟
با تشکر
درباره Proxychians من قبلا ازش استفاده میکردم...مشکلی نداشت فقط سرعتش به مراتب از proxyfire کمتر بود...ولی به هرحال کارمو راه مینداخت تا اینکه توزیع رو عوض کردم و دیشب هرکاری که کردم به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وصل نشد
knight_rak
16-09-2012, 23:28
در مورد اون مشکل اول که بهتره توی همون انجمن اوبونتو در ادامه بحث مشکل خودتون رو بگید چون اکثر حرف ها رو دوستان اونجا زدن و حسابی با هم بحث کردن ولی اگر میخوای از پروووووk30 استفاده کنی میتونی از تووور یا تووووونل استفاده کنی ولی کلن استفاده از سوووسک و چییییزززز پی ان از همشون بیشتر بخصوص آخری برنامه های جاوا با نصب پلتفروم جاوا بدون مشکل اجرا میشن
در مورد سیستم گلستان و این دانشگاه ها هم واقعن نمیدونم اینا به چی سیستم هاشون افتخار میکنن که از این مزخرفات استفاده می کنن ؟؟!!!! شما یه زحمت بکش برنامه واین wine رو نصب کن و بعدش اینترنت اکسپلورر رو نصب کن و استفاده کن و یا اول برنامه PlayOnLinux رو نصب کن و از اونجا ورژن اینترنت اکسپلورر موردنظرت رو انتخاب کن و بزن برای نصب خودش واین موردنیاز رو با تمام متعلقاتش نصب میکنه و اینترنت اکسپلورر رو هم راه میندازه ولی من خودم راه اول رو ترجیح میدم 99% جواب میده اگر نداد اون ران تایم های وی بی و دات نت و این چیزا که توی اون سایتشون اونا استفاده کردن رو نصب کنی حل میشه همشو میتونی با خود واین نصب کنی ها یه قسمت داره تیک میزنی و خودش دانلود و نصب میکنه (;
درضمن دسکتاپ یونیتی نسبت به گنوم خیلی ساده تر هستش که الکی توزیع عوض نکنید شما تمام دسکتاپ هارو میتونید روی هر توزیعی نصب کنید مگر اینکه شما دنبال چیزی غیر از دسکتاپ باشید اون موقع اگر از یه توزیع دیگه استفاده کنید و امتحان کنید منطقی هستش چون گفتین تازه میخواین شروع کنید گفتم چون یه دوستی داشتم بخاطر اینکه هم یونیتی و هم گنوم و هم کی دی ای رو داشته باشه 3 تا توزیع مخلف رو الکی نصب کرده بود هر کاری کردم متوجه قضیه بشه نشد که نشد !!!!!
موفق باشید
Thor God
17-09-2012, 11:06
دوستان چند تا برنامه ی قوی برای اجرای فایل های EXE ویندوز تو لینوکس معرفی می کنید ؟!
اگه لینک دانلود هم باشه عالی میشه ولی اگه نبود هم اشکال نداره خودم پیدا می کنم !
knight_rak
17-09-2012, 12:39
دوست عزیز لینک دانلود دیگه معنی نمیده توی گنو/لینوکس مگه میخوای از سورس کامپایل کنی ؟! برو توی سیناپتیک یا هر مرکز دانلودی که داری بسته به نوع توزیعی که استفاده میکنی اسم برنامه رو بنویس یه کلیک خودش نصب میکنه برات البته من خودم خط فرمان و apt-get رو ترجیح میدم
همه ی برنامه هایی که برای اجرای فایل های تحت ویندوز هستن از برنامه wine منشعب شدن و یه جورایی به این برنامه وابسته هستن بنابراین بهترین هم خود همین هستش ولی اگر می بینید مثلن یکی میاد میگه PlayOnLinux رو نصب کن یا چیزای دیگه که خیلی هم زیاد هستن اینا همه از واین استفاده میکنن با این تفاوت که شما وقتی واین رو نصب میکنید فایل های exe رو با واین لود می کنید و نصب می کنیدش و تموم مثل ویندوز ولی playonlinux اینطوری نیست درسته یه واین یا حتی بیشتر بسته به نوع برنامه موردنیاز نصب میکنه ولی اصل قضیه ساختنش برای این بوده که پیش نیاز ها و امثال این رو خودش براتون نصب کنه و کانفیگ کنه مثل شما توی یه بازی نیاز به دایرکتس و دات نت و خود بازی دارید تمام این ها رو معمولن روی ویندوز جدا نصب میکنید چون پیشنیاز خیلی چیزا هستن توی واین بصورت دستی هم اینطور هستش ولی با playonlinux خودش همه رو دانلود و نصب میکنه و یا شما از یه مدیا مثل دی وی دی و امثال این میتونید استفاده کنید و از یه ورژن پایدار واین برای نصب استفاده میکنه در صورتی که ممکنه چیزایی که امروز اومده رو نتونید با این اجرا کنید در صورتی که آخرین ورژن واین بتونه
موفق باشید /./.
Hapoofesgeli
19-09-2012, 17:41
سلام
دوستان gparted برای من تو اوبونتو اجرا نمیشه...بعد از وارد کردن پسورد هیچ اتفاقی نمی افته...حتی دوباره هم نصبش کردم فرقی نکرد...
root م فقط 300 مگ جا داره و میخوام از home بهش فضا بدم بدون از دست دادن اطلاعات.چه برنامه ای میتونه این کار رو انجام بده؟
mojtaba2321
19-09-2012, 21:19
سلام
بچه ها مقاله pdfی در مورد شروع کار مبتدی با لینوکس هست؟
همه مقاله هایی که روی فروم هست منقضی شده.
knight_rak
19-09-2012, 21:36
منظورتون از pdf برای شروع لینوکس چیه ؟؟؟ میخوای کرنل بنویسی ؟ یا نه میخوای کرنل لینوکس رو دستکاری کنی ؟
یا نه منظورت آشنایی با برخی چیزای معمولی برای استفاده های روتین و عادی هستش ؟
منظورتون از pdf برای شروع لینوکس چیه ؟؟؟ میخوای کرنل بنویسی ؟ یا نه میخوای کرنل لینوکس رو دستکاری کنی ؟
یا نه منظورت آشنایی با برخی چیزای معمولی برای استفاده های روتین و عادی هستش ؟
وقتی مردم دارن حرف میزنن، منظور از لینوکس سیستم عامل گنو/لینوکسه! نه هسته لینوکس. اون توی مقالههاست که بهتره (و نه اجباری!) که از گنو/لینوکس استفاده بشه.
سلام
بچه ها مقاله pdfی در مورد شروع کار مبتدی با لینوکس هست؟
همه مقاله هایی که روی فروم هست منقضی شده.
من خودم با این مقاله که توی همین فروم گذاشته بودن شروع کردم (آپلود کردم، چون اونطور که میگین لینکای قبلی خراب شدن):
thelastblack
20-09-2012, 11:11
سلام
دوستان gparted برای من تو اوبونتو اجرا نمیشه...بعد از وارد کردن پسورد هیچ اتفاقی نمی افته...حتی دوباره هم نصبش کردم فرقی نکرد...
root م فقط 300 مگ جا داره و میخوام از home بهش فضا بدم بدون از دست دادن اطلاعات.چه برنامه ای میتونه این کار رو انجام بده؟
شما برنامه رو تو ترمینال اجرا کن ببین چه خطایی میده.
Hapoofesgeli
20-09-2012, 15:44
شما برنامه رو تو ترمینال اجرا کن ببین چه خطایی میده.
اتفاقا امروز همین کار رو کردم و با کمال تعجب دیدم راحت اجرا شد!!
البته برای ریسایز مجبور شدم برم رو حالت لایو که اونجا هم باز به خاطر فلاپی درایو اسکنش تموم نمیشد که بعد از حل اون بالاخره ریسایز کردم و خوشبختانه ایندفعه بلایی سرش نیومد :دی
mojtaba2321
20-09-2012, 22:33
چطوری میتونم مینت لینوکس رو در کنار ویندوز 7 نصب کنم و هر دو رو کنار هم داشته باشم؟
چطوری میتونم مینت لینوکس رو در کنار ویندوز 7 نصب کنم و هر دو رو کنار هم داشته باشم؟
فقط نصبش میکنید و در کنار هم میدارید...
البته در درایو های جداگانه
mojtaba2321
21-09-2012, 14:12
فقط نصبش میکنید و در کنار هم میدارید...
البته در درایو های جداگانه
خب چه جوری نصبش کنم که ویندوزمو از دست ندم؟
من حتی فایل نصب لینوکس رو هم ندارم. واسه همین پست زدم.
اول از سایت linuxmint.com دانلود کنین فایل iso رو. بعد بزنینش به یه سیدی. بعد بوت و نصبش کنین. ولی حتما برای نصب از راهنماها کمک بگیرین که اطلاعاتتون از بین نره
mojtaba2321
21-09-2012, 17:24
اول از سایت linuxmint.com دانلود کنین فایل iso رو. بعد بزنینش به یه سیدی. بعد بوت و نصبش کنین. ولی حتما برای نصب از راهنماها کمک بگیرین که اطلاعاتتون از بین نره
ممنون
من دنبال همین راهنماها هستم.
لینوکس به طور خودکار ویندوز سون رو تشخیص می ده و اون رو به منوی بوت اضافه می کنه.
برای نصب لینوکس در کنار ویندوز تنها چیزی که شما باید دقت کنید قسمت پارتیشنبندی هست اگه پارتیشن بندی رو درست انجام بدید مشکلی ندارید.
برای آشنایی با نحوه پارتیشن بندی می تونید به لینک پایین مراجعه کنید.
نحوه پارتیشن بندی در لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Partition Table Structure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای استفاده از کامند mail، باید توی فایل /var/mail/$USERNAME چی بنویسیم؟ توی راهنمای mail فقط طرز فرستادن ایمیل و اینجور چیزا رو نوشته. ننوشته اصلا چطور کانفیگش بکنیم!
mail -s "ONVAN" "example@example.com" <<EOF
متن ایمیل
EOF
:12:
واسه من که بدون کانفیگ ارور نداد :دی
حالا نمیدونم فرستاده یا نه!
کانفیگشم سادس
قسمت میل باکسو بایس با سرویس دهنده ایمیلت همسان کنی
و هیچی دیگه.... با کد
من بدون هیچ تغییری در هیچ چیزی این کامند رو زدم:
ولی یه وارنینگ داد و هیچ کاری نکرد:
چرا از برنامههای تحت ترمینال دیگه برای این کار استفاده نمی کنی؟
این هرچیزی که من لازم دارم، داره. فعلا میخوام استفاده بکنم ببینم چطوره لذت ایمیل زدن از ترمینال!
راه حلی ندارین؟
من بدون هیچ تغییری در هیچ چیزی این کامند رو زدم:
ولی یه وارنینگ داد و هیچ کاری نکرد:
اشتباه میزنی!
ببین اون بالا من اکو پایپ استفاده کردم اصلا؟!!
البته اون هم یه جور روش ورود اطلاعاته ولی ... یه امتحان کن ببی این میشه؟!! مال من که با دستور تو هم کار کرد و اروری نداد!
میل رو یه بارم بنصب راستی رو میز کار گنوم برو این کاراره بکن ببین میشه؟! یا سینامون...
با << هم اطلاعات رو وارد کردم. یه چیزی (heredoc) میخواد. وقتی هم که با < اطلاعات رو میدم، باز مثل قبلیه بدون ارور و با یه وارنینگ از برنامه در میاد.
آخه این یه برنامه تحت فرمانه، و به گنوم و کیدیای و اکسافسیای بودنش ربطی نداره. خیلی جاها من این وارنینگ رو میبینم، ولی کار میکنن برنامهها.
حالا میگردم دنبال یه برنامه خط فرمان دیگه برای ایمیل زدن.
توی مینت.میخوام بفهمم کارت گرافیک داره کار میکنه(مثل dxdiag توی Run ویندوز). بدون نصب هیچ برنامه ای چطور باید این کارو بکنم؟ مینت لایو. خود لینوکس یه درایوری بالاخره نصب میکنه دیگه. کارت گرافیک لپ تاپ من به مشکل خورده. خواستم ببینم میشه تست کرد یا نه حتما باید درایورهاش نصب باشه.
با سرچ عبارت dxdiag for linux تو گ.و.گ.ل (:دی) به این دوتا لینک رسیدم که فکر کنم مفید باشن.
هر پست راهحل خاصی رو گفته برا همین پیشنهاد می کنم همه پستهای اون دوتا تاپیک رو بخونید.
اینها هم چند نتیجه از عبارت test graphic card linux:
MicrosoftH
26-09-2012, 07:59
من KDE 4.9 و نصب کردم الان Login Screen تبدیل شده به KDE حتی وقتی خاموش هم میشه تبدیل شده به KDE چیکار کنم همون Ubuntu اش کنم حتی اگرر KDE هم حذف بشه بزار بشه فقط به اوبونتو برگرده Login Screen ام
thelastblack
26-09-2012, 13:18
توی مینت.میخوام بفهمم کارت گرافیک داره کار میکنه(مثل dxdiag توی Run ویندوز). بدون نصب هیچ برنامه ای چطور باید این کارو بکنم؟ مینت لایو. خود لینوکس یه درایوری بالاخره نصب میکنه دیگه. کارت گرافیک لپ تاپ من به مشکل خورده. خواستم ببینم میشه تست کرد یا نه حتما باید درایورهاش نصب باشه.
شما تو ترمینال دستور
رو اجرا کن. خروجی زیادی تولید میکنه. توش بگرد دنبال VGA یا Video . پیداش که کردی یه قسمت داره که نوشته modules. ببین اسم ماژولش چیه.
بسته به کارت گرافیکت اینا فرق میکنه. مثلا اگه درایور انحصاری AMD رو داشته باشه مینویسه fglrx . ببین چی نوشته بگو ،بچه ها بگن سیستم از چه درایوری استفاده میکنه.
من KDE 4.9 و نصب کردم الان Login Screen تبدیل شده به KDE حتی وقتی خاموش هم میشه تبدیل شده به KDE چیکار کنم همون Ubuntu اش کنم حتی اگرر KDE هم حذف بشه بزار بشه فقط به اوبونتو برگرده Login Screen ام
باید ویندوز منجر پیش فرض سیستم رو از kdm به ویندوز منجر اوبونتو برگردونید. اگه تو تنظیمات گرافیکی گزینهای برای اینکار نبود باید تو پوشه /etc و احتمالا زیرشاخه default دنبال فایلی که wm پیش فرض توش مشخص شده بگردید.
اگه به دنبال راه حل ساده هستید می تونید kde رو حذف کنید.
الان یادم اومد تو تنظیمات kde یه گزینه برای انتخاب wm پیش فرض هست اونجا دنبالش بگردید.
mojtaba2321
27-09-2012, 22:40
Linux Mint 13 با نام Maya منتشر شد، اگه کسی لینکشو داره بزاره.
لطفا در صورت امکان آموزش تصویری نصب لینوکس مینت را در کنار ویندوز 7 قرار بدید .
Linux Mint 13 با نام Maya منتشر شد، اگه کسی لینکشو داره بزاره.
لطفا در صورت امکان آموزش تصویری نصب لینوکس مینت را در کنار ویندوز 7 قرار بدید .
سایت خود مینت از فکر کنم 50-60 سرور فعال توی جهان امکان دانلود راحت رو فراهم کرده. از نزدیک ترین سرور( مثلا روسیه) میتونین دانلود کنین که سرعت هم بهتر باشه یکم.
mojtaba2321
28-09-2012, 10:50
سایت خود مینت از فکر کنم 50-60 سرور فعال توی جهان امکان دانلود راحت رو فراهم کرده. از نزدیک ترین سرور( مثلا روسیه) میتونین دانلود کنین که سرعت هم بهتر باشه یکم.
ممنون
کدوم یکی از این لینکا رو باید دانلود کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
کدوم یکی از این لینکا رو باید دانلود کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کدوم که دوست داشتین. دو تا میزکار هست. MATE و Cinnamon. که MATE کاربردیه و روی "بازدهی و سرعت" اون کار شده(به نظر من) و Cinnamon هم بیشتر روی زیبایی کار شده. که 32 بیت و 64 بیت دارن. میزکار دیگه ای هم هست ولی خب من خودم Cinnamon رو پیشنهاد میکنم اگر میخواین دسکتاپی با جلوه های زیبا داشته باشین.(بصورت دیفالت)
عنوان این مطلب:
۸ دستور مرگبار که هرگز نباید روی لینوکس اجرا بشوند!
اون سومی رو اگه بشه توضیح بدین. هیچ معنی نداره برام
اون دستور رو برای تست امتحان کردم فکر نمی کردم کار کنه ولی زدن enter همان و هنگ کردن کل سیستم همان. مجبور شدم سیستم رو سخت افزاری خاموش کنم.
با وارد کردن اون دستور تو گوگل به اینجا رسیدم که همه چیز رو خیلی کامل توضیح داده:
صفحه ویکیپیدا هم داره.
مطلب نیکس کرفت مفید بود، ممنون
ferferak khanoom
07-10-2012, 11:57
سلام من عضو جدیدم.تازه کارم و میخوام هر چه سریعتر با لینوکس آشنا بشم.من در شرکتی کار می کنم که حتما باید لینوکس یاد بگیرم.به تازگی فقط یاد گرفتم لینوکس نصب کنم.و دیگه اینکه تا حدودی کار با محیط shell.امیدوارم بتونم خودمو از این طریق رشد بدم.ممنون
به این انجمن خوش اومدید.
قبل از فعالیت تو انجمن لطفا به قوانین توچه کنید
راهنمای انجمن گنو/لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسیاری از سوالات توسط دوستان مطرح شده اند که می توانید با رجوع به فهرست هر تاپیک به آنها دست پیدا کنید و یا اگر هنوز در فهرست نیامده اند با جستجو در انجمن به جواب مورد نظر خود برسید. توجه داشته باشید که بیشتر موضوعاتی که در تاپیکهای اختصاصی مطرح شده اند قابل اجرا در همه توزیعها می باشند(بعضی با کمی تغییر ) * راهنمای خوبی برای جستجو در سایت در اینجا موجود است.
اگر بعد از جستجو به هر دلیلی جواب خود را نگرفته اید با طرح سوال خود در تاپیک مورد نظر منتظر پاسخ دیگر دوستان بمانید.
اگر سوال شما مربوط به توزیع خاصی ( مانند اوبونتو و یا پارسیکس و یا جنتو است) در تاپیک آن توزیع بپرسید، اگر سوالتان مربوط به مسایل ابتدایی (مانند کدام توزیع برای من مناسب است و غیره) در تاپیک شروع کار با لینوکس مطرج کنید و اگر به هر شکلی سوال شما در این قالب ها نمی گنجد سوال را به صورت تاپیک جداگانه ای مطرح کنید.
اگر به هر شکلی بعد از گذشت چند ساعت هنوز پاسخی دریافت نکرده اید، کمی صبر کنید، و از دوباره فرستادن یا تعویض تاپیک برای جلب توجه بیشتر نسبت به سوال خود داری کنید.
برای آشنایی با لینوکس می تونید به تاپیک های مرجع این انجمن مراجعه کنید:
مقالات آموزشی فارسی لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فهرست مطالب تالار گنو/لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا به سایت libooks.ir مراجعه کنید:
اولین و بزرگترین سایت پارسی زبان دانلود کتب و مقالات سیستم عامل گنو/لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا با مطالب این وبلاگ شروع کنید:
شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن به این نکته هم توجه کنید که توزیعها اکثرا تفاوت خاصی با هم ندارند و بیشترین تفاوت مربوط به برنامههای پکیج منجر هست و اکثر لینوکسها مخصوصا تو خط فرمان تفاوت خاصی با هم ندارند.
من شنیده ام ، لینوکس بر مبنای یونیکس است ، درست است ؟
سایتی میشناسین که یه چیزی مثل کامپیوتر رایگان بده (به صورت مجازی) که باهاش بتونم سرور راه بندازم و باهاش ور برم؟ میخوام کمی تمرین کنم
یه چیز دیگه. چطور میتونم بفهمم که چند وقته از موس و کیبورد استفاده نکردم؟ مثل xscreensaver که بعد از مثلا ۱۰ دیقه اسکرین سیور رو میاره
چیزی می خواید یه vpsه البته اکانتهای رایگان شل(free shells) هم هستند ولی محدودن و قدرت vps رو ندارن.
من خودم یه ماه vps داشتم خیلی چیز خوبیه.
اول گفتم شاید این مقدار تو proc ذخیره می شه و تو گوگل زدم system idle time proc linux که نتیجه خاصی نداشت ولی با وارد کردن system idle time xscreensaver linux به لینک زیر رسیدم که دقیقا همون چیزیه شما می خوای
Getting idle time in linux ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو یکی از جوابهای لینک زیر هم چیز جالبی هست.
How to find out that a running Linux machine is idle or not ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای این vpsها باید پول داد؟
این لینکها برای من مفید نبودن! برای گرفتن اینجور اطلاعات، باید از X کمک گرفت یا خود کرنل؟
یه جایی هم اشارهای به برنامه xprintidle شده بود. ولی وقتی استفاده میکنم، اینطوره که تا ۵۰۰۰ (میلی ثانیه) میگه که آیدله بعد دوباره از صفر شروع میکنه! یعنی من اگه بخوام مثلا نیم ساعت رو بفهمم، راهی نداره. manش هم که هیچی نداده و آرگومنتی چیزی نداره.
یه سوالی هم ذهنمو درگیر کرده. X برای اجرا شدن به یه یوزر نیاز داره. پس چطور صفحه لاگین بدون پرسیدن صفحه یه یوزر نشون داده میشه؟ حتی باهاش میشه شاتداون هم کرد که فقط روت میتونه
تا جایی که من میدونم unix_base هست.
لینک اولی سورس یه برنامهاس که با استفاده از کتابخونه libXss زمان idle بودن سیستم رو نشون میده.
بعضیا میگن openvpn تو ایران فیلتره. ولی یکی تو تویتر بهم گفت با عوض کردن پورت میشه. درسته؟ میخوام قبل از خریدنش بدونم
سوال بالایی رو داشته باشین، یکی دیگه برام پیش اومده
این crontab، فایلش توی /var/spool/cron/crontabs/$USER هست دیگه؟ اونم دسترسیش فقط برای روت بازه دیگه؟ پس چرا وقتی دستور crontab رو میزنیم، بدون دسترسی به روت میشه ادیت کرد فایل رو؟
اون فایل نمی دونم چیه ولی فایل /etc/crontab درست کار می کنه
در ضمن من فرق بین openv.p.n و v.p.n رو نمی دونم ولی ی تا جایی که می دونم v.p.n بازه
نه. اگه فایل /etc/crontab رو نگاه کنین، میبینین که کرون تب خودتون نیست. کرون تب خودتون تو همون آدرسیه که دادم
openvpn نوعی (یه پروتوکل؟) vpn هست درواقع. مثل pptp. ولی خیلی امنتر و با سرعت خیلی بیشتر و در کل بهتر. این لینک رو پیشنهاد میکنم نگاه کنین:
رادیو گیک جدید رو که فکر کنم شنیدین؟ اونجا هم درمورد امنیت خیلی کم pptp گفته بود
چهار سوق
25-01-2013, 13:18
سلام من یک سوال داشتم ایا برای ما کاربران خانگی که کار با سیستم را تجربی یادگرفته ایم و زبان نمان هم صفر است لینوکسی هست برای استفاده که مثل ویندوز گرافیکی باشد ومناسب ما لطفا معرفی کنید:n19:
بفرما دوست عزیز.
یک توزیع (گنو/لینوکس) ایرانی برای شما.
این توزیع برای ایرانیها ساخته شده است.
به نظر من برای شروع لینوکس مینت عالیه !!
چهار سوق
25-01-2013, 13:28
سلام من یک سوال داشتم ایا برای ما کاربران خانگی که کار با سیستم را تجربی یادگرفته ایم و زبان نمان هم صفر است لینوکسی هست برای استفاده که مثل ویندوز گرافیکی باشد ومناسب ما لطفا معرفی کنید:n19:
Thor God
25-01-2013, 13:34
برای شروع میتونید از ابونتو یا مینت استفاده کنید !
مینت هم زیباست هم ساده ! اما با اوبونتو فرق داره !
هر کدوم رو که میخواید میتونید استفاده کنید ولی توجه کنید که اوبونتو خیلی مشهوره و تقریبا هر مشکلی که داشته باشید قبلا برای کسی به وجود اومده و حل شده ! یعنی مشکلتون به راحتی حل می شه !
حالا دیگه اتخاب با خودتون !
البته اگر مینت بر پایه ابونتو نصب کنید تفاوتی نمیکنه و کسانی که با ابونتو کار میکنن میتونن مشکلات مینت هم برطرف کنند
چهار سوق
25-01-2013, 22:49
بفرما دوست عزیز.
یک توزیع (گنو/لینوکس) ایرانی برای شما.
این توزیع برای ایرانیها ساخته شده است.
سلام باتشکر از شما فقط یک سوال داشتم که ایا این وزیع ازمایش شد توسط کار بلد های حوزه ی سیستم عامل چون من به این خارجی ها بد بینم که بخواند برای ما ایرانیا کار رایگان کنند ممکنه که دردل این سیستم نرم افزار جاسوسی باشه:n27:ویک سوال دیگه این مدل بر پایه مینت یا ابونتو یا نه جداست
چهار سوق
25-01-2013, 22:54
سلام یک سوال ابونتو را از کجا دانلود کنیم:n02:
سلام یک سوال ابونتو را از کجا دانلود کنیم:n02:
از اینجا دانلود کن! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):n02:32 یا 64 بیتی رو انتخاب کن و بعد رو Get Ubuntu 12 کلیک کن!
چهار سوق
25-01-2013, 23:03
سلام چند باره سوال من یک هارد دارم xp روش نصبه می خوام لینوکس به جاش نصب کنم روش نصبش چگونه است :n10:
Thor God
25-01-2013, 23:05
دوست عزیز توسعه دهنده های پارسیکس ایرانی هستند که سایتش هم هست ! اقای آلن باغومیان ! بعدشم این لینوکس به طور کلی به دور از اهداف جاسوسی هستش !
و اوبونتو رو علاوه بر انواع سایت های ایرانی میتونی از سایت اصلی اوبونتو به نشانی ubuntu.com دانلود کنید . ( سایت ایرانیش هم با پسوند ir هست ! )
چهار سوق
25-01-2013, 23:10
دوست عزیز توسعه دهنده های پارسیکس ایرانی هستند که سایتش هم هست ! اقای آلن باغومیان ! بعدشم این لینوکس به طور کلی به دور از اهداف جاسوسی هستش !
و اوبونتو رو علاوه بر انواع سایت های ایرانی میتونی از سایت اصلی اوبونتو به نشانی ubuntu.com دانلود کنید . ( سایت ایرانیش هم با پسوند ir هست ! )
سلام باتشکر از راهنمایی شما روش نصب این سیستم عامل جایی هست که برم ببینم لطفا راهنمایی کنید
Thor God
25-01-2013, 23:12
سلام چند باره سوال من یک هارد دارم xp روش نصبه می خوام لینوکس به جاش نصب کنم روش نصبش چگونه است :n10:
دقیقا میخواید چه طوری نصب کند ؟!
کناره xp نصب بشه یا کلا xp پاک شه لینوکس نصب شه ؟!
اگه میخوای به جاش نصب کنی که تو نصب ( با پارسیکس آشنا نیستم ولی مینت و اوبونتو اینجورین ) سه تا گزینه میاد نصب کناره ویندوز ، پارتیشن بندی دستی و فرمت کردن هارد و نصب لینوکس ! شما گزینه فرمت کردن هارد و نصب لینوکس رو انتخاب کن کارت راه میفته !
اگر میخوای xp پاک نشه و لینوکس رو کنارش نصب کنی که اول لینوکس رو لایو اجرا کن بعد با جی پارتد یکی از پارتیشن ها رو پا کن بعد به پارتیشن ها / و /home با فرمت ex4 بساز ! خواستی سواپ هم بسار یه مقدار هم برای درایو بوت ! ( در حده مگابایتی خیلی کم ) حالا برو تو ست آپ و به راحتی لینوکس رو نصب کن !
سوالی بود بفرما
Thor God
25-01-2013, 23:17
سلام باتشکر از راهنمایی شما روش نصب این سیستم عامل جایی هست که برم ببینم لطفا راهنمایی کنید
منظورتون نصب پارسیکس هست ؟!
والا من بلد نیستم پارسیکس نصب کنم ولی در کل یه قالب یک شکل دارن !:n15:
تو تاپیکه طرفداراش تو همین انجمن می تونی بپرسی ! سایت رسمیش هم هست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا هم باید باشه !
مواظب باش هاردتو به فنا ندی ( اطلاعاتشو میگم):n02:
بیا این کتابو دانلود کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])! آموزش تصویری نصب Ubuntu!
منبع کتاب : پارس بوک
Thor God
25-01-2013, 23:23
تایید میشه !:n09:
نصب لینوکس از ویندوز راحت تره ! ولی خیلی ها این مساله رو آسون میگیرن و اطلاعاتشون بر فنا میره ! خیلی باید مواظب باشی ! البته اگه درست کار رو انجام بدی جای نگرانی نیست !
روی لینوکس Mint میشه نرم افزارهایی از قبیل یاهو ، دانلود منیجر ، Burnaware و .. اینارو نصب کرد ؟!:n13:
خنده نداره که تازه کاریم دیگه!:n02:
روی لینوکس Mint میشه نرم افزارهایی از قبیل یاهو ، دانلود منیجر ، Burnaware و .. اینارو نصب کرد ؟!:n13:
خنده نداره که تازه کاریم دیگه!:n02:
اگر نسخه لینوکسی داشته باشن که بله میشه.
اگر هم نداشته باشن باید شانست را با Wine امتحان کنی. خود لینوکس دانلود منیجرهای نسبتا خوبی داره. منظورم گرافیکی ها هست.
اگر نسخه لینوکسی داشته باشن که بله میشه.
اگر هم نداشته باشن باید شانست را با Wine امتحان کنی. خود لینوکس دانلود منیجرهای نسبتا خوبی داره. منظورم گرافیکی ها هست.
ماکه رفتیم واسه نصب لینوکس!Mint 14 Nadia x64
ببینیم چی میشه!:n02:
مرسی دوست عزیز!
Sharmande Engilisi Type Mikonam:n02:
Linux Mint Nasb Kardam Chejori Safe Kelido Farsi Engelisi Konam ?:n13:
Batashakor:n16:
Sharmande Engilisi Type Mikonam:n02:
Linux Mint Nasb Kardam Chejori Safe Kelido Farsi Engelisi Konam ?:n13:
Batashakor:n16:
Agha Kasi Nist Rahnamayi Kone ?!!
saeediranzad
27-01-2013, 02:42
Agha Kasi Nist Rahnamayi Kone ?!!
سلام
تو منو دنبال Keyboard layout بگرد و فارسی اضافه کن.
الان تو لینوکس نیستم؛ وگرنه دقیقتر میگفتم. کافیه کمی انگلیسی بلد باشی تا خودت پیدا کنی.
saeediranzad
27-01-2013, 02:45
نرم افزار Pidgin پیامرسانی (مسنجر) است که هم میتونه با اکانت یاهو و هم جیمیل یا هر اکانت دیگری ارتباط بگیره.
Uget هم یک دانلود منیجر گرافیکی برای مینت هست.
لینوکس خودش همه چی داره؛ با این تفاوت که نرم افزارها مجانی هستند و نیاز به کرک ندارند.
دنبال توضیع لینوکسی هستم که گرافیکش خیلی بالا باشه و کیفیت تصویر داشته باشه!
دوستان چی Pیشنهاد میکنید ؟!
شرمنده حرف P رو نمیدونم از کجا باید Pیدا کنم!:n02:
سلام
تو منو دنبال Keyboard layout بگرد و فارسی اضافه کن.
الان تو لینوکس نیستم؛ وگرنه دقیقتر میگفتم. کافیه کمی انگلیسی بلد باشی تا خودت پیدا کنی.[/LEFT]
مرسی آقا درست شد!:n12:
نرم افزار Pidgin پیامرسانی (مسنجر) است که هم میتونه با اکانت یاهو و هم جیمیل یا هر اکانت دیگری ارتباط بگیره.
Uget هم یک دانلود منیجر گرافیکی برای مینت هست.
لینوکس خودش همه چی داره؛ با این تفاوت که نرم افزارها مجانی هستند و نیاز به کرک ندارند.
آره میدونم Pیدا شون کردم!:n16:
تاریخ انتشار توضیع Mageia 3 کی میدونه کی هست ؟؟!
دنبال توضیع لینوکسی هستم که گرافیکش خیلی بالا باشه و کیفیت تصویر داشته باشه!
دوستان چی Pیشنهاد میکنید ؟!
شرمنده حرف P رو نمیدونم از کجا باید Pیدا کنم!:n02:
اگه لطف کنین سریع تر جواب بدین ممنون میشم!:n16:
Thor God
27-01-2013, 23:45
فكر ميكنم همين مينت و أوبونتو و تا حدودي هم فدورا از گرافيكي ترين ها هستن بقيه مثله بك ترك يا ساير توضيع ها اصلا گرافيكي نيستن
منظورم از گرافیکی کیفیت تصویر هست !
مینت رو نصب کردم کیفیت تصویر اصلا نداشت !
ولی باز قاصدک لینوکس ایرانی رو نصب کردم کیفیت تصویرش بهتر بود !
پیشنهاده دیگه ای ندارین ؟!!!
saeediranzad
28-01-2013, 10:27
منظورم از گرافیکی کیفیت تصویر هست !
مینت رو نصب کردم کیفیت تصویر اصلا نداشت !
ولی باز قاصدک لینوکس ایرانی رو نصب کردم کیفیت تصویرش بهتر بود !
پیشنهاده دیگه ای ندارین ؟!!!
ببینید، من هم اول که مینت نصب کردم، خیلی ساده و بیرنگ بنظر میرسید.
خودم باش ور رفتم و الآن از ویندوز خوشکلتره. (تو تاپیک والپیپر، یه عکس گذاشتم)
چون لینوکس برنامه بازه، شما هر دستکاری بخواهید میتونید انجام بدهید.
تفاوتش با ونیدوز اینه که همه چی از اول آماده نیست و هم اینکه شما میتونید خیلی بیشتر از ویندوز در آن دست ببرید.
s.1.8.1.18
03-02-2013, 19:38
سلام به همگی
من تا حالا هیچ کدوم از توزیع های لینوکس رو نصب نکردم. به نظرتون اوبونتو برام بهتر هست یا مینت؟ فعلا" میخوام در کنار ویندوز 7 ازش استفاده کنم.
ویندوز7 و مینت نصب باشن مشکلی ایجاد نمیشه؟ سازگاری دارن؟
و اینکه از اکثر برنامه های برنامه نویسی پشتیبانی میکنه؟؟
مثلا" ویژوال استودیو روش نصب میشه؟ محدودیت نصب نرم افزار نداره؟ تو یکی از تاپیکا خوندم تا 95% برنامه ها روش نصب میشه درسته؟
مدل لپ تاپم dell 5110 core i7 هست
برای شروع من اوبونتو رو پیشنهاد میکنم. تو نت مطالب زیادی هم به فارسی می تونید پیدا کنید.
thelastblack
11-02-2013, 00:23
سلام به همگی
من تا حالا هیچ کدوم از توزیع های لینوکس رو نصب نکردم. به نظرتون اوبونتو برام بهتر هست یا مینت؟ فعلا" میخوام در کنار ویندوز 7 ازش استفاده کنم.
ویندوز7 و مینت نصب باشن مشکلی ایجاد نمیشه؟ سازگاری دارن؟
و اینکه از اکثر برنامه های برنامه نویسی پشتیبانی میکنه؟؟
مثلا" ویژوال استودیو روش نصب میشه؟ محدودیت نصب نرم افزار نداره؟ تو یکی از تاپیکا خوندم تا 95% برنامه ها روش نصب میشه درسته؟
مدل لپ تاپم dell 5110 core i7 هست
من مینت رو پیشنهاد میدم. واسه شروع کار بهتره. از اول که نصب میشه آماده به کاره ولی اوبونتو شاید یکم لازم باشه برنامه نصب بشه تا بدرد بخوره.
برنامه هم واسه خودش رو داره. ویژوال استودیو نداره ولی netbeans و eclipse هستن که خوبن. مونو هم واسه .netیها هست.
کنار ویندوز ۷ هم مشکلی نداره. فقط درایو مینت تو ویندوز نشون داده نمیشه ولی درایوهای ویندوز تو مینت هستن.
vahidmir2000
22-05-2013, 15:46
دوستان ببخشید اگه بدجایی مطرح میکنم سوالم رو. جدیدا به چه طریق میشه به فیس بوک دسترسی داشت در لینوکس؟ متاسفانه راهی پیدا نکردم.
Open-Source
22-05-2013, 16:27
دوستان ببخشید اگه بدجایی مطرح میکنم سوالم رو. جدیدا به چه طریق میشه به فیس بوک دسترسی داشت در لینوکس؟ متاسفانه راهی پیدا نکردم.
tor project
vahidmir2000
22-05-2013, 17:45
tor project
شما خودتون الان میتونید با Tor وصل شید؟ من چند وقته که نمیتونم. اینترنتم وایمکس مبین نت هستش. مرسی از پاسخ
Thor God
23-05-2013, 08:43
تر فکر کنم دیگه کار نمی کنه در کل !
همون جریان که کل v+p،n ها وساکس و این جور داستان ها رو قطع کردن، تر هم قطع شده
من تو ویندوز با هاست پوت شیلد راحت وصل می شم اما سرعتش پایینه
تو لینوکس هنوز یه نرم افزار جستجوی امن در اینترنت پیدا نکردم :n02:
Open-Source
23-05-2013, 15:01
من خودم از tor استفاده میکنم.
اگه تنظیمات مناسب انجام بدید tor کار میکنه.
در مورد Bridge سرچ کنید.
بدبخت شدم...
امروز از ویندوز تغییر سیستم عامل دادم به لینوکس(اوبونتو)بعدش تو نصبش یه چیزی رو اشتباه زدم کل بارتیشن هارم حذف و باک شده ....
چی کار کنم؟
الان تو مای کامبیوتر اصلا اثری از درایو ها نیست!!!!!!
وای چی کار کنم؟اطلاعات بازگرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیع Arch قابلیت Live رو داره ؟!
Thor God
28-05-2013, 15:23
بدبخت شدم...
امروز از ویندوز تغییر سیستم عامل دادم به لینوکس(اوبونتو)بعدش تو نصبش یه چیزی رو اشتباه زدم کل بارتیشن هارم حذف و باک شده ....
چی کار کنم؟
الان تو مای کامبیوتر اصلا اثری از درایو ها نیست!!!!!!
وای چی کار کنم؟اطلاعات بازگرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون فرمت عوض شده احتمال بازگشت اطلاعات فکر کنم پایین باشه اما یه بار دیگه ویندوز رو نصب کن و با برنامه های قوی ریکاوری کن شاید حداقل فایل های pdf برگرده یا شایدم چند تا عکس
بی ربط :
من 1 ترابایت از اطلاعاتم سره همین مسئله پاک ( ناراحت هم نیستم چون مالتی مدیا بود ) 1 بایت هم بر نگشت !
saeediranzad
29-05-2013, 05:55
توضیع Arch قابلیت Live رو داره ؟!
سلام
آرک اصلی نه. چون نصبش بصورت خطی (خط فرمان) هست و شما خودتون دسکتاپ و چیزهای دیگه را نصب میکنید.
(برای همین خیلیها سمتش نمیروند)
ولی مانجارو که شاخه ای از آرک هست و نصبش گرافیکیه لایو هم داره.
دوستان ببخشید ولی به علت خلاف قوانین بودن پستاتون مجبور شدم حذفشون کنم.
vahidmir2000
07-06-2013, 18:05
دوستان ببخشید ولی به علت خلاف قوانین بودن پستاتون مجبور شدم حذفشون کنم.
خواهش میکنم دوست خوبم. شما ببخشید من بی دقتی کردم.
با سلام
من روی لب تاپم ویندوز 7 و لینوکس مینت دبین نصب کردم. البته موقع نصب یکی برام نصب کرد که بار اول بالا نیومد و یه صفحه سیاه خالی که گوشه سمت چپش یه علامت دش(-) به صورت ثابت نشون میداد. دوباره لینوکس رو نصب کرد و این دفعه با نام ریکاوری بالا اومد که این دو تا حالت نصب شده همراه با ویندوز 7 ، سه تا گزینه هستن که هنگام روشن شدن سیستم باید انتخاب کنم کدومشون بیاد بالا.
بعد از اینکه از فایلای لینوکس بک آپ گرفتم دیگه لینوکس نمیاد بالا و یه صفحه سیاه خالی با یه علامت دش که گاهی چشمک میزنه و گاهی همونجور ثابت هست نشون میده.
الان نمیدونم مشکل از کجاست. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
saeediranzad
08-06-2013, 13:13
apock
شما یه نسخه ایزو را خودت دانلود و نصب کن. در یک پارتیشن جدا (مثلاْ 15 گیگ)
نباید مشکل داشته باشه.
البته md5 باید چک بشه. ولی اگه با دانلود منیجر مطمئن بگیری اون هم نیازی نیست.
Xx Hossein xX
11-06-2013, 21:55
سلام.
من همیشه علاقه داشتم از ویندوز مهاجرت کنم به لینوکس اما همیشه یک مشکل جدی با لینوکس داشتم!
توی لینوکس روشی برای عبور از فیلت×رینگ بلد نیستم.
دوستان میدونم پستم احتمالا خلاف قوانین هستش ولی هیچ جایی جز فرومای ایرانی نمیتونم این مشکل رو حل کنم.
سوال اصلی اینکه پرسرعت ترین راه در لینوکس برای عبور از فیلانیگ چیه؟
روی ویندوز سرویس های مختلفی هست ولی معادلش توی لینوکس نیست یا من بلد نیستم.
ممنون :n16:
توی لینوکس tor و privoxy به راحتی نصب و تنظیم میشه کانکشن vpn هم که مثل ویندوز میشه ساخت
عبور از شیلتر تو لینوکس اگر راحتتر از ویندوز باشه سختتر نیست.استفاده از پراکسی های ip-port هم تو مرورگر یه راه دیگس
پراکسی های تحت وب یا همون CGI و PHP پراکسیها هم یه ابزار دم دستیه.
البته من چون نیازی ندارم اطلاعات دقیقتری ندارم ولی اینو بدونید لینوکس در این زمینه ها بسیار حرفه ای تر از ویندوزه.
با سلام
من روی لب تاپم ویندوز 7 و لینوکس مینت دبین نصب کردم. البته موقع نصب یکی برام نصب کرد که بار اول بالا نیومد و یه صفحه سیاه خالی که گوشه سمت چپش یه علامت دش(-) به صورت ثابت نشون میداد. دوباره لینوکس رو نصب کرد و این دفعه با نام ریکاوری بالا اومد که این دو تا حالت نصب شده همراه با ویندوز 7 ، سه تا گزینه هستن که هنگام روشن شدن سیستم باید انتخاب کنم کدومشون بیاد بالا.
بعد از اینکه از فایلای لینوکس بک آپ گرفتم دیگه لینوکس نمیاد بالا و یه صفحه سیاه خالی با یه علامت دش که گاهی چشمک میزنه و گاهی همونجور ثابت هست نشون میده.
الان نمیدونم مشکل از کجاست. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
هر کسی میخواد سیستم مولتی بوت داشته باشه باید به یه بوت منیجر تسلط نسبی پیدا کنه.من قبلا کاربر ویندوز بودم و به بوت منیجر Grub4Dos به اندازه نیاز(یعنی کمتر از ۱ درصد !!!) آشنایی پیدا کردم
الان سیستم من از یه پارتیشن NTFS ویندوزی بوت میشه(در حالیکه اصلا ویندوز ندارم) و ۳ تا سیستم عامل فعلا روی سیستم دارم :
سیستم عاملهای Fedora و FreeBsd و Debian الان روی سیستم من هست که با دستورات ساده بالا بوت میشه.
شما باید از روی LiveCD لینوکس مینت بوت منیجر Grub2 رو بازیابی کنید.در Reinstall grub2 from LiveCD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جزییات بیان شده است.
پس از بوت منو را باز کنید و تایپ کنید gparted تا برنامه پارتیشن بندی گنو باز شود.پارتیشنی که لینوکس mint در آن نصب شده را پیدا کنید که از روی سیستم فایل میتوانید آنرا پیدا کنید(ext3 یا ext4 یا ...)
مثلا فرض کنیم لینوکس روی dev/sda6/ نصب شده باشد.
حالا منوی دسکتاپ را باز کنید و تحت system روی Terminal کلیک کنید تا خط فرمان باز شود.
برای سوار کردن پارتیشن ریشه mint تایپ کنید :
اگر پسورد خواست پسورد ادمین را وارد کنید.
برای نصب مجدد grub2 روی هارد دستور زیر را تایپ کنید :
اگربه جای sda6 مثلا sdb6 بود در دستور بالا dev/sdb/ بزنید(فقط عدد آنرا بردارید)
باید پیغامی نظیر Grub installer finished پس از اجرای دستور نوشته شود.
reboot کنید.احتمالا فقط لینوکس mint در لیست بوت منیجر وجود دارد و از ویندوز خبری نیست.پس از بوت کامل لینوکس خط فرمان را با مجوز root باز کنید و دستور update-grub را بزنید.
در ری استارت بعدی ویتدوز را در لیست مشاهده خواهید کرد.
البته اینایی که نوشتم ترجمه کوتاه شده همون لینکه که از انجمن لینوکس مینته.
pashangparsi6
13-07-2013, 15:21
با درود
دوستان من می خواستم در کنار ویندوز، لینوکس (بهترین گونه از لینوکس از نظر امنیت و ..) رو نصب کنم. برای نصبش به گونه ی چکیده وار باید چه کارهایی بکنم؟
با سپاس
Thor God
14-07-2013, 14:05
توضیح های کامل و ناقص تو این سایت زیاده ... سرچ بگنی خودم 1000 بار توضیح دادم. چکیده وار و سر مطلبی اینه که باید توضیع رو دانلود کنی و فایل iso رو تو دی وی دی رایت کنی. بوت رو قرار بدی رو دی وی دی. بعد که بوت شد پارتشن بندی کن و بزن رو اینستال و تمام.
pashangparsi6
15-07-2013, 02:18
با سپاس
خب من اگر بخوام لینوکس رو روی فلش نصب کنم این فلش باید چه اندازه فضا داشته باشه؟ (آیا می تونم به جای فلش از یک هارد که به یو اس بی وصل می شه بهره ببرم؟)
ویرایشی از لینوکس رو می خواستم که کار باهاش ساده باشه و امنیت خوبی داشته باشه، زبان پارسی رو داشته باشه (البته اگر چنین چیزی وجود داره) و اینکه به خوبی بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم
با چنین شرایطی باید چه ویرایشی از لینوکس رو دریافت کنم و از کجا؟
با سپاس
Hapoofesgeli
20-07-2013, 00:29
دوستان من چجوری باید این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انشعاب از mesa رو نصب کنم؟(من درست نمیدونم این cgit چجوری کار میکنه. من فایل رو از قسمت commit دانلود کردم، درسته؟)
بعد پاک کردن پکیج کنونی mesa و build این یکی و استفاده از make install برای نصبش سیستم دچار مشکل میشه و محیط گرافیکی بالا نمیاد...
یکی میتونه دقیق توضیح بده چیکار باید بکنم تا بتونم از این انشعاب استفاده کنم؟
برای PC از چه نوع سیستم پرونده ای استفاده کنم ؟!
Thor God
25-07-2013, 12:37
pashangparsi6 لینوکس رو راحت میتونی تو یه فلش 8 گیگ نصب کنی ____ Beta فرقی نداره شما ext4 کار کن
psycho0098
28-07-2013, 12:39
فکر کنم سوال تکراریه شایدم جاش اینجا نیست اما خواهشا جواب بدید
من واسه اولین بار میخوام یه توزیع از لینوکس نصب کنم.
استفاده هم در حد معمول : اینترنت رفتن و آهنگ گوش دادن ، فیلم دیدن با زیرنویس فارسی ، استفاده ها ایجوری، شایدم یه آفیسی چیزی
سوال من اینه کدوم توزیع خوبه واسه این کارا و رابط کاربری راحتی داره؟؟
ممنون
Thor God
28-07-2013, 12:51
اپن سوزه نصب کنید و هم یادبگیرید و هم کارهای روزمره رو انجام بدید.
اگه میخوای یه سیستم کامل و لقمه آماده داشته باشی مینت خوبه اما باز هم میگم اپن سوزه بهتره.
کتابش هم تو جند پست قبل گزاشتم.
OpenSuse نصب کردم،ولی مودمو نمیشناسه!
چه باید کرد؟
Thor God
30-07-2013, 01:28
دوست عزیز کتابی که تو چند پست قبل معرفی کردم رو دانلود کردید ؟
تو صفحه 165 با استفاده از ابزار YaST تنظیمات و کانفیگ اینترنت رو توضیح داده.
لینک دانلود با فرمت zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
امکانش هست بین لینوکس و ویندوز شبکه کرد دو PC رو ؟! چطوری ؟!
دوست عزیز کتابی که تو چند پست قبل معرفی کردم رو دانلود کردید ؟
تو صفحه 165 با استفاده از ابزار YaST تنظیمات و کانفیگ اینترنت رو توضیح داده.
لینک دانلود با فرمت zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید
Ethernet رو نمیشناسه.
الان من درایورشو دانلود کردم چجوری باید نصبش کنم؟!
جان خودت گل گفتی من بد جوری به این موضوع نیاز دارم آقا زبان فارسی روچجوری باید مث ویندوزش کنیم؟لب تاب من حرف سوم زبان فارسی رو نداره توی لینوکس چکار کنم؟
فایلهای مالتی مدیا رو هم بخش نمیکنه
saeediranzad
03-08-2013, 13:45
جان خودت گل گفتی من بد جوری به این موضوع نیاز دارم آقا زبان فارسی روچجوری باید مث ویندوزش کنیم؟لب تاب من حرف سوم زبان فارسی رو نداره توی لینوکس چکار کنم؟
فایلهای مالتی مدیا رو هم بخش نمیکنه
سلام
نمیدونم در پاسخ به کی این را گفتید و نسخه لینوکس شما چیه.
ولی در همه نسخه ها در Preferences جایی هست به نام Keyboard که Layout هم داره.
اونجا فارسی را اضافه کنید و دکمه show را بزنید. معمولاْ پ روی حرف M هست.
gelayor14
21-08-2013, 18:42
سلام من اوبونتو رو می خواستم تو ویرچووال باکس اجرا کنم که بعد از لوگوی اوبونتو این پیغام رو بهم میده سردرنیاوردم ازش میشه دوستان راهنمایی کننthis kernel requires an x86-64 cpu but only detected an i686 cpu. Unable to boot -please use a kernel appropriate for your cpu. من ویندوزم 64 بیته سی پس یوم هم 5 هسته ای
thelastblack
21-08-2013, 19:37
سلام من اوبونتو رو می خواستم تو ویرچوال باکس اجرا کنم که بعد از لوگوی اوبونتو این پیغام رو بهم میده سردرنیاوردم ازش میشه دوستان راهنمایی کننthis kernel requires an x86-64 cpu but only detected an i686 cpu. Unable to boot -please use a kernel appropriate for your cpu. من ویندوزم 64 بیته سی پس یوم هم 5 هسته ای
دوست عزیز، cpu پنج هسته ای نداریم! احتمالا i5 داری، که اون هم . دو هسته ای هست. فقط بعضی مدل های i7 چهار هسته هستن.
شما احتمالا داری اوبونتو 64 بیتی رو روی یه ماشین مجازی 32 بیتی اجرا میکنی. یا یه اوبونتو 32 بیتی پیدا کن، یا مدل ماشی مجازی رو 64 بیتی انتخاب کن. شاید هم باید vt-x رو فعال کنی، که توی تنظیمات ماشین مجازی هست (دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم توی system بود)
1376MAXIMUM
23-08-2013, 23:44
دوست عزیز، cpu پنج هسته ای نداریم! احتمالا i5 داری، که اون هم . دو هسته ای هست. فقط بعضی مدل های i7 چهار هسته هستن.
شما احتمالا داری اوبونتو 64 بیتی رو روی یه ماشین مجازی 32 بیتی اجرا میکنی. یا یه اوبونتو 32 بیتی پیدا کن، یا مدل ماشی مجازی رو 64 بیتی انتخاب کن. شاید هم باید vt-x رو فعال کنی، که توی تنظیمات ماشین مجازی هست (دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم توی system بود)
الان یه چیزی گفتیا سی پی یو های i5جدید همه 4 هسته ای هستند و i7ها همه 4 هسته و8 ترد هستند الان I7ها تا 6 هسته هم هست ولی خوب 5 تا 6 تا هم نیست تعدادشون حداقل این که من نمیدونم خوب بگزریم
من میخواهم با خوندن یک کتاب کار با ابونتو یا mint یا فدورا رو یاد بگیرم ولی خوب هیچ کتابی رو نمیشناسم دوستان اگه میشه یه کتاب خوب و به درد بخور بهم معرفی کنید لطفا کتاب هایی که معرفی میکنید تا حد امکان ورژن ها ی جدید رو یاد داده باشن ممنون از کمک هاتون:n16:
بنظرم بجای کتاب بهتره بری سراغ آموزشهای آنلاین
درسنامه یه دوره آموزش مقدماتی گذاشته که خوب بعنوان مقدماتی خوبه بنظرم
از اینجا میتونی ببینیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی هم داشتی میتونی توی همین انجمن یا AskLinux.ir یا انجمن رسمی توزیع لینوکسی که مایلی باهاش کار کنی بپرسی
من خودم توزیع اصلیم Debian Wheezy هست و در کنارش خیلی از توزیعهای مختلف رو تست کردم. Ubuntu هم یکی از توزیعهای مبتنی بر دبیان و خیلی پرطرفداره. Mint هم یک fork از Ubuntu هست که انصافا خیلی تغییراتش مثبت بوده.
بسته به نیازت انتخاب کن چه توزیعی میخوای استفاده کنی. انتظارات و توقعهایی که از لینوکس داری رو مطرح کن.
بنظرم کارهایی که الآن توی ویندوز انجام میدی رو اگه بگی، راحتتر میشه راهنمایی کرد که چه توزیعی رو باید انتخاب کنی
البته در کنارش باید انتظاراتی که از سیستمعامل داری رو هم بیان کنی.
امکانش هست بین لینوکس و ویندوز شبکه کرد دو PC رو ؟! چطوری ؟!
بله که هست. با استفاده از Samba میشه همچیم کاری کرد
یه سرچ توی نت میتونه شمارو به هدفت برسونه
Ethernet رو نمیشناسه.
الان من درایورشو دانلود کردم چجوری باید نصبش کنم؟!
شما از چه توزیع لینوکسی استفاده میکنی؟
کارت شبکه شما چی هست؟
فایلی که دانلود کردی فرمتش چی هست؟ tarrable هست یا بسته قابل نصب؟
thelastblack
24-08-2013, 10:05
الان یه چیزی گفتیا سی پی یو های i5جدید همه 4 هسته ای هستند و i7ها همه 4 هسته و8 ترد هستند الان I7ها تا 6 هسته هم هست ولی خوب 5 تا 6 تا هم نیست تعدادشون حداقل این که من نمیدونم خوب بگزریم
من میخواهم با خوندن یک کتاب کار با ابونتو یا mint یا فدورا رو یاد بگیرم ولی خوب هیچ کتابی رو نمیشناسم دوستان اگه میشه یه کتاب خوب و به درد بخور بهم معرفی کنید لطفا کتاب هایی که معرفی میکنید تا حد امکان ورژن ها ی جدید رو یاد داده باشن ممنون از کمک هاتون:n16:
ولی پنج هسته ای نداریم؟ داریم؟ همون i5 منظورش بوده...
havzhini
01-10-2013, 14:33
دوستان من هیچ شناختی از لینوکس ندارم و تا حالا اصلا باهاش کار نکردم ولی حالا بخاطر استفاده از بعضی نرمافزار تخصصی باید از لینوکس استفاده کنم
حالا سوالم اینه چه نسخه ای از لینوکس رو من نصب کنم که هم کارایی لازم داشته باشه هم کار و یادگیریش راحت باشه و زیاد دردسر نداشته باشه
حالا هم ویندوز 8.1 32bit روی سیستم دارم و میخوام کنار ویندوز لینوکس رو نصب کنم و یا اینکه مجازی نصب کنم
حالا کدوم رو دانلود کنم ؟Ubuntu ،Fedora ،SUSE ، Mint
کدوم راحت سبک سریع کارایی بالا
Thor God
01-10-2013, 17:08
اول با مجازی ساز نصب کن مثله vmware بعد کنره ویندوز نصب کن. لینوکس هم لینوکسه ... . با هر کدوم دوست داشتی شروع کن ولی من mint رو پیشنهاد میدم چون واسه شروع آسونه
havzhini
01-10-2013, 18:26
اول با مجازی ساز نصب کن مثله vmware بعد کنره ویندوز نصب کن. لینوکس هم لینوکسه ... . با هر کدوم دوست داشتی شروع کن ولی من mint رو پیشنهاد میدم چون واسه شروع آسونه
lممنون
خودم دقیقا همین روش رو انتخاب کردم و نسخه لینوکس هم مثل اینکه مینت کاربردیتر هست و کار باهاش راحتره
فقط به نظرتون کدوم نسخه بین Cinnamon و MATE بهتر هست و دقیقا تفاوتشون رو بجز گرافیک کاربری من متوجه نشدمیعنی فقط توی گرافیک تفاوت دارن و کارایی و برنامه ها هیچ تفاوتی ندارن؟
این نسخه لینوکس احتیاج به درایورهای سخت افزار داره یا مثل ویندوز 7و8 خودش سخت افزارها رو میشناسه
برنامه مجازی ساز vmware میگن سنگین هست و VirtualBox رونتر و سبکتر هست
کدومش پیشنهاد میشه؟
ببخشید چون من میخوام استفاده کنم و از این شاخه به اون شاخه نمیخوام بپرم اینقدر سوال میپرسم
H A M A S
01-10-2013, 18:54
lممنون
خودم دقیقا همین روش رو انتخاب کردم و نسخه لینوکس هم مثل اینکه مینت کاربردیتر هست و کار باهاش راحتره
فقط به نظرتون کدوم نسخه بین Cinnamon و MATE بهتر هست و دقیقا تفاوتشون رو بجز گرافیک کاربری من متوجه نشدمیعنی فقط توی گرافیک تفاوت دارن و کارایی و برنامه ها هیچ تفاوتی ندارن؟
این نسخه لینوکس احتیاج به درایورهای سخت افزار داره یا مثل ویندوز 7و8 خودش سخت افزارها رو میشناسه
برنامه مجازی ساز vmware میگن سنگین هست و VirtualBox رونتر و سبکتر هست
کدومش پیشنهاد میشه؟
ببخشید چون من میخوام استفاده کنم و از این شاخه به اون شاخه نمیخوام بپرم اینقدر سوال میپرسم
عه چه جالب...دوست ضد ایدئولوژیست خوب مون:n26::
ببین دوست عزیز...یک حدیثی هست(:n02:) که مضمونش اینه که از هر چی میترسی به پر توش!
vm و virtual box رو فراموش کن...لینوکس مینت نصبش فوق العاده راحت تر از ویندوزه ....مینت رو نصب کن و حالش رو ببر...گیر کردی...ما اینجا هستیم
درایورها:لینوکس به علت تفاوت معماری هسته اش با ویندوز ...اغلب داریورهای سخت افزاری رو در سطح کرنل خودش شناسایی میکنه...بنابراین شما دیگه نیازی به درایورهای سخت افزاری مثل ویندوز ندارید!!
مگر در شرایط خاص و کارهای خاص!!
در مورد میزکار:در صفحه اول تاپیک لینوکس مینت به مبسوط توضیح دادم!(راهنمای نصب هم موجود است)
اما من به شما mate رو توصیه میکنم...بعلت پایداری!! دلیل قانع کننده ای نبود؟
havzhini
01-10-2013, 19:20
عه چه جالب...دوست ضد ایدئولوژیست خوب مون:n26::
ببین دوست عزیز...یک حدیثی هست(:n02:) که مضمونش اینه که از هر چی میترسی به پر توش!
vm و virtual box رو فراموش کن...لینوکس مینت نصبش فوق العاده راحت تر از ویندوزه ....مینت رو نصب کن و حالش رو ببر...گیر کردی...ما اینجا هستیم
درایورها:لینوکس به علت تفاوت معماری هسته اش با ویندوز ...اغلب داریورهای سخت افزاری رو در سطح کرنل خودش شناسایی میکنه...بنابراین شما دیگه نیازی به درایورهای سخت افزاری مثل ویندوز ندارید!!
مگر در شرایط خاص و کارهای خاص!!
در مورد میزکار:در صفحه اول تاپیک لینوکس مینت به مبسوط توضیح دادم!(راهنمای نصب هم موجود است)
اما من به شما mate رو توصیه میکنم...بعلت پایداری!! دلیل قانع کننده ای نبود؟
خیلی ممنون بزرگوار
مطالبتون رو اتفاقا مطالعه کردم و واقعا مفید بود
اخه من کاربرد زیادی ندارم و فقط یکسری برنامه تخصصی تحت لینوکس باید کار کنم، سیستمم هم لگد! میندازه همین یه ویندوز رو ، حالا یه سیستم عامل دیگه بیاد معلوم نیست چی بشه
ولی خیلی وقته دوست داشتم لینوکس رو تجربه کنم همین بهانه شد بیام سراغش
من Cinnamon رو دانلود کردم، یعنی بندازم دور! برم Mate رو دانلود کنم؟
Cinnamon زیباتر از mate هست به نظرم
درضمن مراقب باشید کل هاردتون رو فرمت نکنید موقع نصب، خیلیها این جوری با بی دقتی اطلاعاتشون رو از دست دادن.
H A M A S
02-10-2013, 06:43
خیلی ممنون بزرگوار
مطالبتون رو اتفاقا مطالعه کردم و واقعا مفید بود
اخه من کاربرد زیادی ندارم و فقط یکسری برنامه تخصصی تحت لینوکس باید کار کنم، سیستمم هم لگد! میندازه همین یه ویندوز رو ، حالا یه سیستم عامل دیگه بیاد معلوم نیست چی بشه
ولی خیلی وقته دوست داشتم لینوکس رو تجربه کنم همین بهانه شد بیام سراغش
من Cinnamon رو دانلود کردم، یعنی بندازم دور! برم Mate رو دانلود کنم؟
سیستم های ضعیف با لینوکس راندمان بهتری دارند نسبت به ویندوز...
اینجور که گفتی سیستم ات ضعیفه پس اصلا و ابدا سراغ نرم افزارهای مجازی نرو...یک راست لینوکس رو نصب کن که در ان واحد منابع سیستمی ات در خدمت یه سیستم عامل باشه
خودم تا به حال سینامون رو نصب نکردم ولی تقریبا به بلوغ خوبی رسیده...حالا که دانلود کردی استفاده کن
mohsen0000000000
02-10-2013, 07:10
سلام.چطور میشه لینوکس رو نصب کرد به طوری که بعد حذفشون گراب اصلا خراب نشه؟2تا هارد دارم.
H A M A S
02-10-2013, 15:39
سلام.چطور میشه لینوکس رو نصب کرد به طوری که بعد حذفشون گراب اصلا خراب نشه؟2تا هارد دارم.
هیچ طور....چرا میخوای لینوکس رو نصب کنی که باز پاک کنی؟
ریکاوری منوی بوت بعد از پاک کردن گراب خیلی راحته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.