ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شروع کار با لینوکس

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13

s_paliz
21-01-2009, 13:13
سلام
چه طور میشه یه سورس رو کامپایل و نصبش کرد؟؟

Mehrdad-bx
21-01-2009, 17:31
یکی از راهاش رجوع به فهرست تاپیک یا این انجمن است!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هر توزیع هم یک پست در این رابطه داره؛ ولی میتونید با سه دستور زیر این کار را انجام دهید:
./configure
make
make install

ولی خوب در اکثر موارد به ارور برمیخورید که میتونید به تاپیک بالا مراجعه کنید

Ahmad-Ra
21-01-2009, 18:30
البته همیشه این دستور هایی که مهرداد جان گفت یکسان نیست. گاهی اوقات اینور اونور میشه. که بهترین راه رجوع به فایل readme یا install داخل خود پوشه برنامه هست که نحوه نصب رو نوشته... ولی خب 80 درصد موارد همین راهی هست که مهرداد گفت.

F@$hist
23-01-2009, 17:35
آقا لطفا یکی توضیح بده !
این فایل های jar , taz رو چه طوری نصب کنیم !؟

sudotux
23-01-2009, 18:54
آقا لطفا یکی توضیح بده !
این فایل های jar , taz رو چه طوری نصب کنیم !؟

برای اجرای فایل های jar نیاز به جاوا دارید ! توی اوبونتو باید بسته ی sun-java6-jre رو نصب کرده و فایل jar رو با دستور زیر اجرا کنید:

mohammadkaazar
26-01-2009, 16:24
سلام ، دو تا سوال داشتم : میشه رو لینوکس برنامه CorelDRAW X4 رو نصب کرد ؟ کدوم ورژن لینوکس مناسب تره و میشه راحت گیرش آورد ؟

Mehrdad-bx
26-01-2009, 17:03
اصولا برنامه های ویندوز رو نمیشه تو لینوکس نصب کرد؛ ولی اخیرا با پیشرفت های شبیه ساز wine برنامه هایی مثل فوتوشاپ در لینوکس قابل نصب و اجرا شده اند. CorelDRAW هم احتمالا میشه؛ ولی نمیشه مطمین بود. چرا از برنامه های مشابه آن در لینوکس استفاده نمیکنید؟ در لینوکس هم نرم افزار های قوی ای وجود دارد.

نمیشه دقیقا گفت کدوم توزیع خوبه؛ ولی برای شروع اوبونتو و پارسیکس( به علت زیاد بودن منابع فارسی) خوبن.

F@$hist
26-01-2009, 20:19
سلام علیکم !
این مودم هم حسابی وقت ما رو گرفت ! ولی بنده حسابی دنبالشم ! اگه نتونم نصبش کنم ! رسما لینوکس رو می زارم کنار !!! وقتی که نتونم یه مودم ساده رو نصب کنم ! دیگه چی کار می تونم با این سیستم عامل بکنم ؟؟؟
خب ! من به خاطر این این جا پستم رو دادم که پستم مربوط میشه به patch ها !!!
طبق readme پچ ها باید

خب منم با این که چیزی نفهمیدم ولی این تغییرات رو انجام دادم ! ولی همین طور که می بینین این bash هی ارور می ده !

mohammadkaazar
27-01-2009, 05:38
پارسیکس رو سفارش دادم ! فکر میکنم جواب بده . راستش من نمیتونم کرل رو بذارم کنار ، آخه چند ساله که دارم باهاش کار میکنم . میشه یه تستی بزنید ببینید که نصب و اجرا میشه یا نه ؟ راستی اگر لینوکس نصب کنم سرعت سیستمم نصبت به ویندوز افزایش پیدا میکنه ؟

taia
27-01-2009, 09:31
سلام علیکم !
این مودم هم حسابی وقت ما رو گرفت ! ولی بنده حسابی دنبالشم ! اگه نتونم نصبش کنم ! رسما لینوکس رو می زارم کنار !!! وقتی که نتونم یه مودم ساده رو نصب کنم ! دیگه چی کار می تونم با این سیستم عامل بکنم ؟؟؟
خب ! من به خاطر این این جا پستم رو دادم که پستم مربوط میشه به patch ها !!!
طبق readme پچ ها باید

خب منم با این که چیزی نفهمیدم ولی این تغییرات رو انجام دادم ! ولی همین طور که می بینین این bash هی ارور می ده !

خوب آنچه معلوم هست شما باید یا آدرس اون فایل رو جایگزین این قسمت کنید: /path/to/2.6.x-patch
یعنی مثلا اگر نام فایل شما 2.6.26-patch هست و روی دسکتاپ قرار داره اینطوری:
Desktop/patch-2.6.26/~
و خوب باز مشخصا دستور اینطوری میشه:
patch p1 ~/Desktop/patch-2.6.26

F@$hist
27-01-2009, 15:03
خوب آنچه معلوم هست شما باید یا آدرس اون فایل رو جایگزین این قسمت کنید: /path/to/2.6.x-patch
یعنی مثلا اگر نام فایل شما 2.6.26-patch هست و روی دسکتاپ قرار داره اینطوری:
Desktop/patch-2.6.26/~
و خوب باز مشخصا دستور اینطوری میشه:
patch p1 ~/Desktop/patch-2.6.26

طبق گفته های تو عمل کردم ! :

ولی خالی میشه ... یعنی نه ارور می ده نه اعلام می کنه که درست نصب شده !

F@$hist
28-01-2009, 19:39
آقا کسی نمی دونه مشکل چیه ؟؟؟

طبق گفته های خود این جا !

اگه همه چیز درست پیش رفته باشه من باید اینو ببینم ! :

If all is ok you should see:
patching file drivers/usb/core/devio.c

در حالی که هیچی پیدا نمیشه ! می ره خط بعدی ! دستور دیگه ای رو هم اجرا نمی کنه ! خدا وکیلی یه هلپی چیزی بکنین ! عجب !

mohammadkaazar
31-01-2009, 15:28
کسی جواب نمیده ؟

sudotux
31-01-2009, 16:06
سلام ، دو تا سوال داشتم : میشه رو لینوکس برنامه CorelDRAW X4 رو نصب کرد ؟ کدوم ورژن لینوکس مناسب تره و میشه راحت گیرش آورد ؟

پارسیکس رو سفارش دادم ! فکر میکنم جواب بده . راستش من نمیتونم کرل رو بذارم کنار ، آخه چند ساله که دارم باهاش کار میکنم . میشه یه تستی بزنید ببینید که نصب و اجرا میشه یا نه ؟ راستی اگر لینوکس نصب کنم سرعت سیستمم نصبت به ویندوز افزایش پیدا میکنه ؟

همونطور که در لینک زیر میبینید CorelDRAW X4 توسط wine در لینوکس قابل اجرا نیست :

بنابراین باید از برنامه های معادل در لینوکس استفاده کنید مانند Inkscape و Scribus استفاده کنید.

در مورد سوال آخرتون هم , سرعت لینوکس , مخصوصا پارسیکس قابل مقایسه با ویندوز نیست !

mcsg
06-02-2009, 16:05
سلام
دوستان من میخواستم بدونم بهترین نسخه عرضه شده لینوکس که هم از نظر پشتیبانی و هم از نظر کارایی تو کارای گرافیکی مثل فوتوشاپ و مایا چیه در ضمن من سیستمم چهار هسته ای q6600 هست ایا لینوکس کامل از این سی پس یو پشتیبانی میکنه یا نه (راستش من که دیگه واقعا هم از xp هم از vista خسته شدم توی xp که کامل از این سی پیو استفاده نمیکنه و سرعت رندرمو کمی پایین میاره توی ویستام که پر از ایراده البته من ویستا رو فقط برا بازی نصب کردم اونم به خاطره .DirectX10)
ممنون

Ahmad-Ra
06-02-2009, 19:39
نمیشه دقیقا گفت...
مثلا اکثر توزیع ها از میز کار kde که رابطی گرافیکی هست استفاده میکنند. یا اینکه قابلیت نصب این میز کار هست.
توزیع مندریوا به نظرم توزیع خوبی از لحاظ گرافیکی هست با توجه به محیطش... ولی خب... باز هم گزینه هایی دیگه هست.

در مورد برنامه های معمولا همه توزیع ها در برنامه های پیش فرض مثل gimp که ادیتوری قوی برای عکس هست عین هم هستند.. یعنی این برنامه پیش فرض در توزیع ها موجود هست... البته انتظاراتون رو هم بهتره پایین بیارید چون لینوکس در حال پیشرفته... ولی خب برنامه های معادل ویندوزی فراوانی هم داره. مثل blender که به اندازه های 3dmax میتونه باشه. و و و

m a j r i x
06-02-2009, 20:23
در ضمن من سیستمم چهار هسته ای q6600 هست ایا لینوکس کامل از این سی پس یو پشتیبانی میکنه یا نه
بله اگر از آخرین ورژن توزیعهای لینوکس استفاده کنید از این cpu پشتیبانی میشه

mcsg
06-02-2009, 23:07
دوستان ممنون من الان دارم kubuntu را دانلود میکنم البته بیشتر به خاطر رابط کاربری و پشتیبانی فارسی که داره به نظر شما این نسخه میتونه به خوبی مایا رو اجرا کنه یا نه فتوشاپ هم همینطور ممنون

Ahmad-Ra
06-02-2009, 23:58
ببینید اینجا ویندوز نیست!

البته واسط هایی مثل wine میشه فرمت های exe. رو نصب کرد. ولی تضمینی صد در صد نیست!

در ضمن میتونی از blender استفاده کنی.
gimp هم میتونه تا اندازه ای نیاز شما رو برای ادیت عکس رفع کنه.

sin2x=2sinxcosx
07-02-2009, 10:22
سلام . ببخشيد اگه سوالم تکراريه . چون تو سرچ نتونستم چيزي پيدا کنم .
سوالم اينه که آيا ميشه ديسک زنده لينوکس رو تو فلش يه جوري کپي کني که از روي فلش بوت بشه لينوکس بياد بالا يا نه .

Ahmad-Ra
07-02-2009, 12:17
سلام . ببخشيد اگه سوالم تکراريه . چون تو سرچ نتونستم چيزي پيدا کنم .
سوالم اينه که آيا ميشه ديسک زنده لينوکس رو تو فلش يه جوري کپي کني که از روي فلش بوت بشه لينوکس بياد بالا يا نه .

چطور میشه پیدا نکرده باشی...
صفحه سوم همین انجمن >>

mcsg
09-02-2009, 14:59
دوستان من kubuntu رو دانلود کردم ولی هر کاری میکنم نه از روی سیدی نه فلش نه هارد بوت نمیشه از توی ویندوزم که میخوام نصب کنم میگه باید وصل بشی به اینترنت که اونوقت یه 700 mb دیگه میخواد دانلود کنه دوستان لطفا کمک کنید من خیلی گیره این لینوکس شدم

Mehrdad-bx
09-02-2009, 15:27
شما نمیتوانید از توی ویندوز نصبش کنید(اگر هم بشه به این سادگی ها نیست)

باید نصبش کنید(از از توی ویندوز؛ چون به فرمت ext3 نیاز دارید(به جای fat32 یا...) و ویندوز همچین چیزی رو نمیشناسه؛ مگر با نرم افزار های دیگه)

به نظر من باید در انجمن برای آموزش نصب ubuntu/kubuntu سرچ کنید. میتونید این مشکلات رو هم در تاپیک اوبونتو پیگیری کنید
(** در فهرست تاپیک که پست اولش هست یه نگاهی بندازید؛ 100 درصد لینک آموزش نصبش رو داره)

mcsg
09-02-2009, 16:11
دوست عزیز ممنونم از راهنمایی هات ولی لینوکس من اصلا بوت نمیشه که بخوام نصب کنم یا اینکه به طور ازمایشی ببینم من اموزش هاشم دیدم ولی مشکل من تو بوت شدنه

s_paliz
10-02-2009, 23:01
اگه من دبیان نصب کنم (چون پکیج های زیادی داره) باز هم نیاز به دانلود کردن پکیج پیدا میکنم؟؟

الان فدورا دارم و خیلی به پکیج های مختلف نیاز میشه و سرعت اینترنتش هم خیلی پایینه.

danial_848
10-02-2009, 23:20
اگه من دبیان نصب کنم (چون پکیج های زیادی داره) باز هم نیاز به دانلود کردن پکیج پیدا میکنم؟؟

الان فدورا دارم و خیلی به پکیج های مختلف نیاز میشه و سرعت اینترنتش هم خیلی پایینه.

دیسک جانبی فدورا 10 (یک DVD)

این دیسک بیشتر نیازها رو برطرف میکنه ولی با این وجود به نظرم بدون اینترنت \رسرعت دست کاربر تو لینوکس خیلی بسته هست.

s_paliz
10-02-2009, 23:56
دیسک جانبی فدورا 10 (یک dvd)

این دیسک بیشتر نیازها رو برطرف میکنه ولی با این وجود به نظرم بدون اینترنت \رسرعت دست کاربر تو لینوکس خیلی بسته هست.
با تشکر ولی فدورا 8 استفاده میکنم فکر نکنم توی فدورا 8 اجرا بشه درسته؟

danial_848
11-02-2009, 00:12
خیر.
همیشه از آخرین نسخه استفاده کنید اکه اگر جایی به مشکل بر بخورید کسی باشه که کمک کنه. ولی ان ورژن رو دیگه کسی استفاده نمیکنه.

Ahmad-Ra
11-02-2009, 11:35
معلومه که فدورا 8 قدیمی شده... وقتی 10 هست دیگه............

root professional
11-02-2009, 15:07
من مدتها از Knoppix استفاده میکردم از نسخه 3 تا 5 اما از وقتی سیستم 64 بیتی گرفتم دیگه نمیتونم مثل سابق ازش استفاده کنم نسخه 3 که هیچی نسخه 5 رو که میذارم عادی لود نمیشه و باید با کامند Failsafe اجراش کنم نصب هم که میکنم دیگه UDev و خیلی چیزهای دیگه استارت نمیشه!
ناپیکس نسخه 64 بیتی نداره؟
پارسیکس رو نمیشه برای دانلود پیدا کرد؟اون 64 بیتی داره؟

junehsan
11-02-2009, 15:55
سلام ببخشید من از لینوکس خوشم اومده میخوام مدتی هم با لینوکس کار کنم . 1سوال داشتم:
ورژن کرنلمو از کجا بفهمم چیه؟ ممنون

taia
11-02-2009, 16:00
من مدتها از Knoppix استفاده میکردم از نسخه 3 تا 5 اما از وقتی سیستم 64 بیتی گرفتم دیگه نمیتونم مثل سابق ازش استفاده کنم نسخه 3 که هیچی نسخه 5 رو که میذارم عادی لود نمیشه و باید با کامند Failsafe اجراش کنم نصب هم که میکنم دیگه UDev و خیلی چیزهای دیگه استارت نمیشه!
ناپیکس نسخه 64 بیتی نداره؟
پارسیکس رو نمیشه برای دانلود پیدا کرد؟اون 64 بیتی داره؟
لینک های دانلود ناپیکس ۶۴بیتی:
مستقیم:

تورنت:

سلام ببخشید من از لینوکس خوشم اومده میخوام مدتی هم با لینوکس کار کنم . 1سوال داشتم:

با دستور uname -a در ترمینال.

s_paliz
11-02-2009, 16:05
سلام به لینوکس خوش اومدی....
دستور زیر رو توی کنسول وارد کن.

am_merman01
13-02-2009, 00:30
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کدوم نسخه از لینوکس میتونه روی سیستم من با مشخصات زیر نصب بشه؟
آخه من ماندریوا2008 رو نصب کردم و نتونست cpu رو بشناسه!!!
cpu:intel E7300
MB: Asus p5QLporo
VGA: ATI Gainward4850Golden

H_E_A
13-02-2009, 00:55
Cpu:intel e7300
mb: Asus p5qlporo
vga: Ati gainward4850golden
پس چطور نصب کردی ....!!!!!؟؟؟؟؟
چی پردازشای مراحل نصب رو واست انجام داده...:18:
حالا از کجا میگی سی پی یو رو نشناخته؟؟؟

root professional
13-02-2009, 10:40
لینک های دانلود ناپیکس ۶۴بیتی:
مستقیم:

تورنت:

ممنون دوست عزیز اما این لینکها {اسمشو نبر:46:} شده اند!
سالمشو خودم تو فروم سایت ناپیکس دیده بودم:

اگر هم همین فایلها باشه مال نسخه 3.4 یعنی عهد بوق(سال 2004!!) واقعا بعد از این ورژن دیگه ناپیکس 64 بیتی ندادن؟

sudotux
13-02-2009, 17:17
اگر هم همین فایلها باشه مال نسخه 3.4 یعنی عهد بوق(سال 2004!!) واقعا بعد از این ورژن دیگه ناپیکس 64 بیتی ندادن؟

حدود ۲ هفته پیش knoppix 6.0 منتشر شد. knoppix 6.0.1 هم چند روز پیش منتشر شد ولی ظاهرا هیچ کدوم از آنها نسخه ی ۶۴ بیت ندارن ! با این وجود بهتره آخرین نسخه ی ۳۲ بیت این توزیع رو در سیستم خودتون تست کنید. knoppix 6.0.1 حدود یک سال از knoppix 5.3.1 جدیدتره و از جدیدترین هسته ی لینوکس ( 2.6.28 ) بهره میبره و جدیدترین سخت افزارها رو شناسایی می کنه.

root professional
13-02-2009, 17:30
حدود ۲ هفته پیش knoppix 6.0 منتشر شد. knoppix 6.0.1 هم چند روز پیش منتشر شد ولی ظاهرا هیچ کدوم از آنها نسخه ی ۶۴ بیت ندارن ! با این وجود بهتره آخرین نسخه ی ۳۲ بیت این توزیع رو در سیستم خودتون تست کنید. knoppix 6.0.1 حدود یک سال از knoppix 5.3.1 جدیدتره و از جدیدترین هسته ی لینوکس ( 2.6.28 ) بهره میبره و جدیدترین سخت افزارها رو شناسایی می کنه.

من همه نسخه های 32 بیتی که تا حالا دادن تست کردم مشکل هم همین جدیدترین سخت افزارهاست! سرویسی وجود داره به نام UDev که احتمالا میشناسید اگه اجرا باشه خیلی سخت افزارها رو میشناسه اگه اجرا نباشه پدر آدم رو در میاره!
قبلا هم گفتم چون ناپیکس به صورت عادی روی سیستمم نمیاد باید failsafe اجراش کنم و همین امر باعث میشه UDev اجرا نشه و دیگه به صورت دستی هم Start کردنش تاثیر نداره و من باید بدون صدا و دیگر چیزا کار کنم تازه اگه UDev رو دستی اجرا نکنم USB رو هم نمیشناسه یعنی ....
فکر کنم توضیح کامل باشه:31:
حالا هم اصلا دلیلی نداره تو این نسخه های جدید این مشکلات رفع شده باشن.:41:
اینو نشنیده بگیرید:(از قدیم هم گفتن برای نصب ویندوز باید سیستم خیلی خوب داشته باشی برای لینوکس هم سیستم خیلی بد!!)

sudotux
13-02-2009, 18:00
با وجود اینکه اصرار شما رو در استفاده از knoppix متوجه نمیشم و اعتقاد دارم که توزیع های دیگه به مراتب خیلی بهتر از knoppix هستند , با این وجود احتمال اینکه مشکل شما در knoppix 6 حل شده باشه زیاده ...

در مورد سخت افزارهای جدید , من چند هفته پیش یک سیستم جدید با سخت افزار های خیلی جدید گرفتم و با وجود اینکه سیستم من ۶۴ بیتی هست , تا حالا تعدادی از توزیع های ۳۲ بیتی معروف رو در این سیستم تست کردم و مشکلی نداشتم.

am_merman01
14-02-2009, 00:18
پس چطور نصب کردی ....!!!!!؟؟؟؟؟
چی پردازشای مراحل نصب رو واست انجام داده...:18:
حالا از کجا میگی سی پی یو رو نشناخته؟؟؟

سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من قبلا این نسخه رو روی دستگاه قبلیم به راحتی نصب میکردم و مشکلی هم نبود .
اما روی سیستم جدیدم بعد از انتخاب زبان یه ارور میده و میگه که cpu با مشخصات مورد نظر رو نمیتونه بشناسه!!!!!:2::41::2:
حالا از کجا میشه فهمید که کدوم نسخه از لینوکس میتونه روی سخت افزار من کارکنه؟

sudotux
14-02-2009, 00:31
سلام خدمت همه دوستان عزیز
کدوم نسخه از لینوکس میتونه روی سیستم من با مشخصات زیر نصب بشه؟
cpu:intel E7300
MB: Asus p5QLporo
VGA: ATI Gainward4850Golden

سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من قبلا این نسخه رو روی دستگاه قبلیم به راحتی نصب میکردم و مشکلی هم نبود .
اما روی سیستم جدیدم بعد از انتخاب زبان یه ارور میده و میگه که cpu با مشخصات مورد نظر رو نمیتونه بشناسه!!!!!:2::41::2:
حالا از کجا میشه فهمید که کدوم نسخه از لینوکس میتونه روی سخت افزار من کارکنه؟

بعید میدونم مشکل از cpu باشه ! با این وجود فکر می کنم اگر نسخه ی جدید مندریوا ( 2009 ) یا توزیع های دیگه رو امتحان کنید مشکلی وجود نداشته باشه !

cpu و M/B من از شما هم جدیدتره ( Intel Core2Duo E8400 و Asus P5Q Pro ) و الان مدتی هست که با Kubuntu 8.10 کار می کنم و مشکلی ندارم.

sudotux
14-02-2009, 18:04
یه مورد دیگه ای همین الان به ذهنم رسید ! ممکنه با آپدیت بایوس مادربوردتون مشکل حل بشه:

am_merman01
16-02-2009, 00:17
یه مورد دیگه ای همین الان به ذهنم رسید ! ممکنه با آپدیت بایوس مادربوردتون مشکل حل بشه:

بعید میدونم مشکل از cpu باشه ! با این وجود فکر می کنم اگر نسخه ی جدید مندریوا ( 2009 ) یا توزیع های دیگه رو امتحان کنید مشکلی وجود نداشته باشه !

cpu و M/B من از شما هم جدیدتره ( Intel Core2Duo E8400 و Asus P5Q Pro ) و الان مدتی هست که با Kubuntu 8.10 کار می کنم و مشکلی ندارم.

باز هم سلام خدمت دوست عزیز:10:
تشکر فراوان از توجه و راهنمایی تون .:11:

من بایوسم رو آپدیت کردم ولی باز هم مشکل حل نشد.
البته به یه نتیجه خوب رسیدم و اینکه مشکل از چیپست بود نه cpu .

حالا تصمیم گرفتم یه ورژن جدید رو دانلود کنم .
به نظر شما کدوم توضیع از لینوکس بیشتر به درد کار های خونگی میخوره :8:. از طرف دیگه از نظر درایور هم از بقیه کامل تر باشه و بتونه کارت گرافیک و پرینتر و .... رو به راحتی بشناسه؟

باز هم پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم .:11:

taia
16-02-2009, 08:55
به نظر شما کدوم توضیع از لینوکس بیشتر به درد کار های خونگی میخوره :8:. از طرف دیگه از نظر درایور هم از بقیه کامل تر باشه و بتونه کارت گرافیک و پرینتر و .... رو به راحتی بشناسه؟

همونطور که بارها گفته شده توزیع هایی که برای شروع کار توصیه میشوند توزیعهایی مانند یکی از خانواده ی اوبونتو، پارسیکس و در حال حاضر اپن زوزه و فدورا هم می تونند خوب باشند.
البته این به معنی ابتدایی بودن این توزیع ها نیست، چه که ممکن هست تا آخر کار با همان توزیع جلو برید، در واقع در این توزیع ها مخصوصا خانواده ی اوبونتو با فراهم کردن ابزار نصب نرم افزار به صورت کاملا ابتدایی، (در حالی که شما می تونید هنوز از روش سنتی ترمینال هم استفاده کنید) داشتن ابزارهای ساده ی کاربری و بهره از آخرین کرنل منتشر شده (البته این مورد در پارسیکس کمی غیر قابل بحث هست) و همچنین آخرین نسخه از تمام پکیج های موجود برای شما آسانی کار رو بهمراه خواهند داشت.
به شخصه
ک/اوبونتو رو معرفی می کنم.

am_merman01
17-02-2009, 15:58
باز هم سلام خدمت دوست عزیز
و باز هم تشکر فراوان به خاطر راهنمایی های مفیدتون .
فکر کنم همون ک اوبونتو یا نمیدونم شاید تلفظش کوبونتو باشه رو استفاده کنم . امیدوارم فعلا به مشکل بر نخورم و دوباره مزاحم شما نشم .

taia
17-02-2009, 16:58
ک/اوبونتو رو معرفی می کنم.

فکر کنم همون ک اوبونتو یا نمیدونم شاید تلفظش کوبونتو باشه رو استفاده کنم . امیدوارم فعلا به مشکل بر نخورم و دوباره مزاحم شما نشم .

بله کوبونتو هست.
منظور من از ک/اوبونتو دو توزیع اوبونتو و کوبونتو بود، که برای راحتی ک/اوبونتو نوشتم!

امیدورام که مشکلی نباشه و اگر هم بود خوشحال خواهیم شد که بتونیم کمکی بکنیم.

Azhang
18-02-2009, 10:45
مي شه بگيد چه فرقي بين توزيع اوبونتو وفدورا هستش؟
من تا حالا با لينوكس كار نكردم براي شروع كدوم بهتره؟

بهزادlinux
18-02-2009, 12:15

جالبه حسین جان من هم cpu & mb با این دوستمون یکیه ولی وقتی dvd مندریوا ۲۰۰۹ رو میذارم تا انتخاب میکنم بره برای نصب صفحه سیاه میشه و همینطور میمونه :13: من فکر میکنم شاید مال اینه که مندریوام ۳۲ بیتیه :27:

بهزادlinux
18-02-2009, 12:19
باز هم سلام خدمت دوست عزیز:10:
تشکر فراوان از توجه و راهنمایی تون .:11:

من بایوسم رو آپدیت کردم ولی باز هم مشکل حل نشد.
البته به یه نتیجه خوب رسیدم و اینکه مشکل از چیپست بود نه cpu .

باز هم پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم .:11:
بنظر من اپن سوزه ۱۱.۱ نصب کنید بهترین گزینه برای کامپیوتر خونگی یه :8:

taia
18-02-2009, 13:23
مي شه بگيد چه فرقي بين توزيع اوبونتو وفدورا هستش؟
من تا حالا با لينوكس كار نكردم براي شروع كدوم بهتره؟

فرق این دو توزیع به منشا اینها بر می گرده که اوبونتو یکی از مشتقات دبیان هست و فدورا از ردهت برخواسته شده، مشخصا اوبونتو از بسته های دبیانی یا deb ها و فدورا هم از rpm ها پشتیبانی می کنند، محیط هر دو می تونه با انتخاب کاربر یکی باشه (یعنی کلا محیط در لینوکس دلبخواهی هست، اگر تازه به لینوکس آمدید و از ویندوز- در لینوکس بر خلاف ویندوز که یک محیط کاربری پیش فرض و اجباری نصب هست در لینوکس شما چندین و چند محیط دارید که می تونید با سلیقه و عملکرد خودتون انتخاب کنید معروفترینشون فعلا Gnome و KDE هست) فکر کنم فرق های مهم در همین حد باشه،‌البته مشخصا فرقهای تخصصی هم دارند که فکر نکنم زیاد برای شروع کار به نظرتون جذاب بیاد.
برای شروع تا به حال توزیعی رو برتر معرفی نکردیم، چون برتری وجود نداره، ولی اوبونتو (خانواده ی اوبونتو مانند کوبونتو و خود اوبونتو و ...) با توجه به جامعه ی کاربری بزرگش می تونه انتخاب خوبی باشه.

sudotux
18-02-2009, 21:20
جالبه حسین جان من هم cpu & mb با این دوستمون یکیه ولی وقتی dvd مندریوا ۲۰۰۹ رو میذارم تا انتخاب میکنم بره برای نصب صفحه سیاه میشه و همینطور میمونه :13: من فکر میکنم شاید مال اینه که مندریوام ۳۲ بیتیه :27:

مطمئنا مربوط به ۳۲ بیتی نیست ! مطمئنید سی دی سالمه ؟

به تنظیمات بایوس مادربورد برید و در صفحه ای ( که الان دقیقا یادم نیست ! ) تنظیمات مربوط به هارد دیسک رو در حالت ahci قرار بدید و مجددا مندریوا رو امتحان کنید. با این کار احتمال حل مشکل وجود داره ...

من قبل از خرید سیستم می خواستم مادربرد asus p5ql بخرم و کلی هم تحقیق کردم و مطمئنم که با توزیع های خانواده ی اوبونتو مشکلی نداره. با این وجود بهتره توزیعی غیر از مندریوا مانند ک/اوبونتو ۸.۱۰ رو امتحان کنید.

am_merman01
19-02-2009, 01:19
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بدونم توی ایران شرکتی هستش که بشه از اونجا کوبونتو 8.1 رو خریداری کرد؟
میخواستم دانلود کنم دیدم حجمش حدود 3.7 گیگ بود . و شاید به خاطرش مجبور شم یه صبح تا شب توی کافی نت بشینم.
راستی یه چیز دیگه موقع دانلود میپرسید که نسخه x86 رو میخواین یا نسخه 64 بیتی رو . فرق این دوتا باهم چیه و کودومش با سیستم من سازگارتره.
یه چیز دیگه توی ایران میشه ورژن غیر رایگان توزیع های لینوکس رو هم گیر اورد؟ اصلا فرق این توزیع ها با توزیع رایگان چه قدره؟ ارزش خرید داره؟

H_E_A
19-02-2009, 01:29
یه سر به سایتایی مثل sito.ir یا linuxshop.ir بزن ببین دارن یا نه؟
نسخه x86 مال پردازندههای 32 بیتی و اون یکی مال 64 بیتی هست البته x86 روی همه پردازنده ها اجرا میشه اما نسخه 64 بیتی فقط روی پردازنده های 64 بیتی اجرا میشه

am_merman01
19-02-2009, 01:32
راستی یه چیز دیگه .
موقع دانلود یه سری لینک برای دانلود از طریق تورنت بود که تیترشون این بود.
desktop i386
desktop 64bit
alternate i386
alternate 64bit
DVD i386
DVD 64bit
میخواستم بدونم فرق اینا باهم چیه

sudotux
19-02-2009, 08:34
راستی یه چیز دیگه .
موقع دانلود یه سری لینک برای دانلود از طریق تورنت بود که تیترشون این بود.
desktop i386
desktop 64bit
alternate i386
alternate 64bit
DVD i386
DVD 64bit
میخواستم بدونم فرق اینا باهم چیه

i386 یعنی نسخه ۳۲ بیت و 64bit یا AMD64 یعنی نسخه ۶۴ بیت که این مورد بستگی به معماری پردازنده ( cpu ) شما داره ...
نسخه ی desktop همون نسخه ی LiveCD با حجم ۷۰۰ مگابایت هست که هم قابلیت نصب داره و هم قابلیت اجرای زنده از روی سی دی ...
نسخه alternate قابلیت LiveCD رو نداره و فقط امکان نصب در محیط متنی و با امکانات بیشتر در هنگام نصب وجود داره. حجمش هم 700 مگابایت هست ...
نسخه ی DVD هم بسته های خیلی بیشتری رو در خودش داره و برای کسانی مناسب هست که به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند ...

شما با توجه به سیستمتون میتونید هر دو نسخه ی ۳۲ و ۶۴ بیت رو نصب کنید.

لطفا سوالات مرتبط با اوبونتو در تاپیک اختصاصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خودش مطرح بشه.

FY63
20-02-2009, 12:21
سلام لینوکسیها

حرفه ای ترین و کاربردی ترین لینوکس که فعلا در ادارات ایران استفاده میشه کدومه ؟

منابع یادگیریش رو هم بگید ؟ ( کتاب-سی دی - سایت و ........... )

ممممممممممممممممممممممممن ون

m a j r i x
20-02-2009, 13:33
سلام لینوکسیها

حرفه ای ترین و کاربردی ترین لینوکس که فعلا در ادارات ایران استفاده میشه کدومه ؟

منابع یادگیریش رو هم بگید ؟ ( کتاب-سی دی - سایت و ........... )

ممممممممممممممممممممممممن ون

فکر نکنم جای استفاده بکنن
اگر هم بشه بصورت محدود هستش
اتفاقا چند روز پیش توی اداره پست دیدم دارن از win98 دارن استفاده میکنن :18:

FY63
20-02-2009, 13:41
باز خوشا به حال شما win98 دیدی :) من Dos هم دیدم
حالا معمولترین نسخش کدومه ؟ یعنی پر کاربردتر و رایجتر باشه بین یوزرها ؟

am_merman01
21-02-2009, 00:35
راستی یه سوال دیگه
درسته که سیستم عامل مورد استفاده در بانک ها یکی از نگارش های نسبتا قدیمی لینوکسه؟

sudotux
21-02-2009, 01:24
باز خوشا به حال شما win98 دیدی :) من Dos هم دیدم
حالا معمولترین نسخش کدومه ؟ یعنی پر کاربردتر و رایجتر باشه بین یوزرها ؟

جدا از نقاط ضعف و قوت توزیع های مختلف لینوکس و صرفا از نظر آماری در حال حاضر Ubuntu و توزیع های خانواده ی آن مانند Kubuntu و ... بیشترین و بزرگترین جامعه ی کاربری رو در جهان دارن.

راستی یه سوال دیگه
درسته که سیستم عامل مورد استفاده در بانک ها یکی از نگارش های نسبتا قدیمی لینوکسه؟

اطلاعی در این مورد ندارم. ولی بعید میدونم حقیقت داشته باشه ...

Mahziar-7
25-02-2009, 21:30
سلام

میشه همزمان، کنار ویندوز سرویس پک 3، Kubuntu هم نصب کرد؟ مشکلی پیش نمیاره؟

LoLoLoL
25-02-2009, 21:35
بله !!! میشه .... ما که کردیم و مشکلی هم پیش نیومد !

فقط باید درایو هاشون جدا باشه !!!

Ahmad-Ra
25-02-2009, 21:39
نه نمیاد. اول ویندوز بعد لینوکس.

amsjavan
27-02-2009, 13:30
سلام دوستان
چه جوری می تونم با root وارد لینوکس بشم؟ من فقط از ترمینال می تونم برم تو root!

rootnt
27-02-2009, 14:17
قبلا گفته شده
فهرست رو نگاه کن

amsjavan
27-02-2009, 15:54
قبلا گفته شده
فهرست رو نگاه کن
کدوم فهرست؟
من همینجا جستجو کردم دیدم که گفته بودند از دستور sudo nautilus استفاده کن. اما من می خواستم از همون ابتدا وارد یوزر root بشم! آیا این امکان وجود داره؟

sudotux
27-02-2009, 17:35
کدوم فهرست؟

فهرست مطالب تالار گنو/لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من همینجا جستجو کردم دیدم که گفته بودند از دستور sudo nautilus استفاده کن. اما من می خواستم از همون ابتدا وارد یوزر root بشم! آیا این امکان وجود داره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amsjavan
27-02-2009, 18:58
فهرست مطالب تالار گنو/لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من از نسخه فدورا ۱۰ استفاده می کنم و این دستور کار نمی کنه: sudo /opt/gnome/bin/gdmsetup
در واقع در پوشه opt پوشه gnome وجود نداره و فقط یک پوشه به نام kde3 هست! در ضمن من از میزکار gnome استفاده می کنم. از کجا gdmsetup رو پیدا کنم؟

danial_848
27-02-2009, 19:06
تو fedora10 یوزر روت وجود نداره. برای فعال کردنش باید تو تنضیمات حساس pam دستکاری کنین که ...

sudotux
27-02-2009, 20:04
من از نسخه فدورا ۱۰ استفاده می کنم و این دستور کار نمی کنه: sudo /opt/gnome/bin/gdmsetup
در واقع در پوشه opt پوشه gnome وجود نداره و فقط یک پوشه به نام kde3 هست! در ضمن من از میزکار gnome استفاده می کنم. از کجا gdmsetup رو پیدا کنم؟

جوابتون رو توی تاپیک Fedora دادم:

amsjavan
02-03-2009, 13:29
Hossein-mec عزیز خیلی ممنون
چند تا سوال دیگه هم دارم:
اینجا چند تا کامپیوتر هست که با هم شبکه هستند. بقیه کامپیوتر ها همه ویندوز دارند و فقط یه کامپیوتر لینوکس هست. حالا چه جوری می تونم به فایل های share شده بقیه کامپیوتر ها دسترسی پیدا کنم؟ قبلا تو ویندوز تو نوار می نوشتم computername\\ اما تو لینوکس نمیشه!

سوال بعدی اینکه وقتی یک vcd می ذارم که پخش کنه ارور می ده و حتی نمیشه اون ها رو کپی کرد اما و قتی همون فایل ها رو با یک کامپیوتر دیگه کپی کردم تو فلش و آرودم تو لینوکس اجرا کردم و کار کرد!! مشکل از کجاست؟

amsjavan
02-03-2009, 13:55
چرا وقتی یه چیزی تو فلشم کپی می کنم هیچ چیزی نشون نمیده که مثلا داره یه چیزی کپی میشه! یعنی اصلا نمیشه فهمید کی کپی کردنش تموم میشه! اما برعکس از فلش به هارد رو نشون میده!

taia
02-03-2009, 13:57
Hossein-mec عزیز خیلی ممنون
چند تا سوال دیگه هم دارم:
اینجا چند تا کامپیوتر هست که با هم شبکه هستند. بقیه کامپیوتر ها همه ویندوز دارند و فقط یه کامپیوتر لینوکس هست. حالا چه جوری می تونم به فایل های share شده بقیه کامپیوتر ها دسترسی پیدا کنم؟ قبلا تو ویندوز تو نوار می نوشتم computername\\ اما تو لینوکس نمیشه!

سوال بعدی اینکه وقتی یک vcd می ذارم که پخش کنه ارور می ده و حتی نمیشه اون ها رو کپی کرد اما و قتی همون فایل ها رو با یک کامپیوتر دیگه کپی کردم تو فلش و آرودم تو لینوکس اجرا کردم و کار کرد!! مشکل از کجاست؟

خواهش می کنم ابتدا جستجو کنید و سپس سوال:
در مورد سوال اولتون پست زیر +‌چند ده پست دیگر:

مشکل می تونه مربوط به سی دی درایو شما باشه،‌که ضعیف هست و سی دی مورد نظر هم مشکل داره. وگرنه دلیلی مربوط به سیستم عامل نمی تونه وجود داشته باشه.

موفق باشید

sudotux
02-03-2009, 16:00

کافی بود به فهرست مطالب انجمن گنو/لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید تا این مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیدا کنید.

mfkm
04-03-2009, 16:16
من یک کاربر تازه کار لینوکس هستم. الان هم لینوکس سوزه ۱۰.۳ رو سیستمم نصب کردم. مشکلی که الان دارم اینه که فایل های تصویری اجرا نمیشه. خیلی هم سرچ کردم کلی راه هم دیدم اکثرشو امتحان کردم اما موفق نشدم . نمی خواستم این سوالو بپرسم چون می دونم تکراریه ولی واقعا خسته شدم . خواهشا یک راهی که عملی بشه و من بتونم فایل های تصویری رو اجرا کنم بهم نشون بدید .:41:

Mehrdad-bx
04-03-2009, 17:27
میتونید بگید که از چه توزیعی استفاده میکنید(سوزه،اوبونتو و...)
با توجه به اینکه 10.3 هست احتمالا میتونه سوزه باشه.
یک راه خوب رجوع به تاپیک درخواست نرم افزار هست تا نرم افزاری بخواهید برای باز کردن فرمت های تصویری(مثل png)
میتونید از kview یا f-Spot استفاده کنید(نرم افزار های مشاهده عکس هستند)

mfkm
04-03-2009, 18:44
مثل اینکه بد گفتم فایل ویدیویی منظورم هست . vide player در واقع می خوام

sudotux
04-03-2009, 21:25
مثل اینکه بد گفتم فایل ویدیویی منظورم هست . vide player در واقع می خوام

۱- شما باید سوالتون رو در تاپیک توزیع لینوکس مورد استفادتون بپرسید ! با توجه به اینکه ظاهرا از openSUSE 10.3 استفاده می کنید باید سوالتون رد در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید.

۲- قبل از مطرح کردن سوال , به فهرست ابتدای تاپیک توزیع مورد نظرتون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا فهرست کلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید. خیلی از سوالات قبلا مطرح شده !

۳- جواب سوالتون:

۴- با smplayer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید همه فرمت های صوتی و تصویری رو پخش کنید.

amsjavan
04-03-2009, 21:49
چرا نمیشه با برنامه VCD ،k3b کپی کرد؟ کلا چرا لینوکس با VCD مشکل داره؟

m a j r i x
04-03-2009, 22:04
چرا نمیشه با برنامه vcd ،k3b کپی کرد؟ کلا چرا لینوکس با vcd مشکل داره؟
از دیسکی که میخواهی کپی بگیری یک فایل ایمیج بگیر
بعدش همون ایمیج رو رایت کن
میتونی ماژول vcd رو به کرنل اضافه کنی تا به مشکل برنخوری

amsjavan
05-03-2009, 00:17
کلا چرا نمی تونه vcd رو کپی کنه؟
چه جوری ماژول بهش اضافه کنم؟

taia
05-03-2009, 13:27
کلا چرا نمی تونه vcd رو کپی کنه؟
چه جوری ماژول بهش اضافه کنم؟

من باز تاکید می کنم این مشکل سیستم عامل شما نیست،‌ شما هر فایلی رو، با هر فرمتی (البته اگر کپی رایت نداشته باشه و قفل نشده باشه)‌می تونید روی سیستمتون کپی کنید، ولی چرا ممکن هست برخی فرمت ها مانند فرمتی که vcd ها استفاده میکنند دچار مشکل باشند خیلی ساده هست روشی که برای برن کردن اطلاعات بر روی سی دی برای این فرمت ها استفاده می شود خیلی خیلی آماده برای آسیب پذیری هست ( همون چیزی که در vcd ها بعد از گذشت چند هفته موجب به وجود آمدن پیکسل های سوخته و صداهای عجیب از سپیکر ها میشود) در ویندوز این اررورها رو نادیده می گیره و کپی می کنه ولی در لینوکس این اررور ها رو نادیده نگرفته و کپی رو قطع می کنه.
به هر جهت برای اینکار هم راه حلی هست و اون استفاده از CDfs است.
که با جستجوی نسخه ی هماهنگ با کرنل و توزیعتون می تونید اقدام به کپی آن فایلها بکنید.

amsjavan
05-03-2009, 14:10
در مورد نرم افزار kompozer چرا هر وقت می خوام font رو عوض کنم از برنامه می پره بیرون و می گه که باگ داره! اصلا کلا از بیشتر منو ها نمی تونم استفاده کنم! یعنی واقعا این همه باگ داره یا مشکل از جایی دیگه هست؟

taia
05-03-2009, 14:59
در مورد نرم افزار kompozer چرا هر وقت می خوام font رو عوض کنم از برنامه می پره بیرون و می گه که باگ داره! اصلا کلا از بیشتر منو ها نمی تونم استفاده کنم! یعنی واقعا این همه باگ داره یا مشکل از جایی دیگه هست؟

این برنامه متاسفانه باگ های زیادی داره و روی سیستم های مختلف واکنش های مختلفی از خودش نشون داده.
پیشنهاد می کنم از bluefish editor و یا اگر html کار می کنید فقط screem HTML/XML editor استفاده کنید.

amsjavan
05-03-2009, 18:47
این برنامه متاسفانه باگ های زیادی داره و روی سیستم های مختلف واکنش های مختلفی از خودش نشون داده.
پیشنهاد می کنم از bluefish editor و یا اگر html کار می کنید فقط screem HTML/XML editor استفاده کنید.
هر کاری می کنم screem نصب نمیشه! آ خرین بسته های RPM برای fedora3 وجود داره در صورتی که من از Fedora10 استفاده می کنم. از سورس هم که می خواستم نصب کنم وقتی configure می کردم ارور می داد که ۳ تا بسته لازم داره که نصب نیست. اون ها رو هم نصب کردم اما حالا موقع که دستور make رو می زنم ارور زیر رو میده:
make[2]: *** [egg-recent-view.lo] Error 1
make[2]: Leaving directory `/media/Linux/Software/Software/WebDesign/screem-0.16.1/libegg/recent-files'
make[1]: *** [install-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/media/Linux/Software/Software/WebDesign/screem-0.16.1/libegg'
make: *** [install-recursive] Error 1

خسته شدم از بس که گشتم یه editor مناسب پیدا کنم اما انگار html editor درست و حسابی تو لینوکس وجود نداره!

taia
05-03-2009, 19:01
هر کاری می کنم screem نصب نمیشه! آ خرین بسته های RPM برای fedora3 وجود داره در صورتی که من از Fedora10 استفاده می کنم. از سورس هم که می خواستم نصب کنم وقتی configure می کردم ارور می داد که ۳ تا بسته لازم داره که نصب نیست. اون ها رو هم نصب کردم اما حالا موقع که دستور make رو می زنم ارور زیر رو میده:
make[2]: *** [egg-recent-view.lo] Error 1
make[2]: Leaving directory `/media/Linux/Software/Software/WebDesign/screem-0.16.1/libegg/recent-files'
make[1]: *** [install-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/media/Linux/Software/Software/WebDesign/screem-0.16.1/libegg'
make: *** [install-recursive] Error 1

خسته شدم از بس که گشتم یه editor مناسب پیدا کنم اما انگار html editor درست و حسابی تو لینوکس وجود نداره!

ببینید ابتدا سعی کنید bluefish رو نصب کنید و سپس اگر کارتون را راه ننداخت به سمت Screem بروید.
در مورد ادیتور اگر دنبال چیزی مانند مثلا frontpage هستید، خیر همچین چیزی نداریم(یا من اطلاع ندارم) در هر صورت باید از کدینگ html هم سر در بیارید وگرنه نخواهید تونست کار کنید.

amsjavan
05-03-2009, 19:28
ببینید ابتدا سعی کنید bluefish رو نصب کنید و سپس اگر کارتون را راه ننداخت به سمت Screem بروید.
در مورد ادیتور اگر دنبال چیزی مانند مثلا frontpage هستید، خیر همچین چیزی نداریم(یا من اطلاع ندارم) در هر صورت باید از کدینگ html هم سر در بیارید وگرنه نخواهید تونست کار کنید.
bluefish رو هم نصب کردم اما اون تو فقط باید کد نویسی کرد. من تقریبا یه چیزی مثل frontpage می خواستم. تو همین فروم گفته بودند که Quanta Plus از frontpage هم بهتره که به نظرم اینطور نبود و کار باهاش سخته و با فارسی هم یه جورایی مشکل داره. من فقط یه چیزی مثل kompozer می خوام که فقط کد نویسی نباشه! حالا دلیل اینکه scream نصب نمیشه چیه؟ قدیمی بودن می تونه دلیلش باشه؟

amsjavan
05-03-2009, 19:31
از vcd ایمیج هم نمی تونه بگیره!

amsjavan
06-03-2009, 10:55
امروز رفتم kompozer رو روی ویندوز نصب کردم و چیز عجیبی دیدم. این نرم افزار بدون هیچ مشکلی کار می کرد و هیچ باگی هم نداشت! پس چطور روی نسخه لینوکسی که من استفاده می کنم می گه باگ داره!؟ به نظر شما مشکل از کجاست؟

m a j r i x
06-03-2009, 12:11
از vcd ایمیج هم نمی تونه بگیره!

وقتی ماژول رو اضافه کردی میتونی ایمیج بگیری

ali zi zeperto
14-03-2009, 11:57
knopix بر اساس دبیانه یا ردهت
آیا knopix فقط با میزکار کی دی ای ارائه میشه
معادل directx sdk ویندوز توی لینوکس چیه؟منظورم برای برنامه نویسی کارای گرافیکیه
ممنون

amsjavan
14-03-2009, 12:50
چه جوری می تونم سایز پارتیشن filesystem رو تغیر بدم؟ وقتی می خوام برنامه نصب کنم می گه این پارتیشن جا نداره!
با GParted امتحان کردم اما این پارتیشن رو نشون نمیده.

root professional
14-03-2009, 17:03
سلام خدمت دوستان من از نسخه نصب شده ناپیکس 6 استفاده می کنم که خوب معمولا باهاش مشکل ندارم اما الان دو پارتیشن غیر لینوکسیم رو که ntfs هستن نمیشناسه.البته قبلا میشناختشون.
به نظر خودم بخاطر ویروسهای جدیدیه که تو ویندوز گرفتم شاید پارتیشنهام رو بهم ریخته باشه.
به هر حال اگر کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.

sudotux
14-03-2009, 17:41
سلام خدمت دوستان من از نسخه نصب شده ناپیکس 6 استفاده می کنم که خوب معمولا باهاش مشکل ندارم اما الان دو پارتیشن غیر لینوکسیم رو که ntfs هستن نمیشناسه.البته قبلا میشناختشون.
به نظر خودم بخاطر ویروسهای جدیدیه که تو ویندوز گرفتم شاید پارتیشنهام رو بهم ریخته باشه.
به هر حال اگر کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.

احتمالا اون پارتیشن ها رو فرمت کردید ... درسته ؟

root professional
14-03-2009, 19:08
فرمت کردم، ویندوز ریختم، Grub نصب کردم و تا چند وقت هم از هر دو به خوبی استفاده کردم تا اینکه یه دفعه ...
البته یه چیزی ریختم شاید واسه اون باشه یه درایور آزمایشی برای RaiserFS تو ویندوز دیدم و امتحانش کردم که بد هم نبود فکر کنم دقیقا از همون موقع اینجوری شد.

sudotux
14-03-2009, 20:47
فرمت کردم، ویندوز ریختم، Grub نصب کردم و تا چند وقت هم از هر دو به خوبی استفاده کردم تا اینکه یه دفعه ...
البته یه چیزی ریختم شاید واسه اون باشه یه درایور آزمایشی برای RaiserFS تو ویندوز دیدم و امتحانش کردم که بد هم نبود فکر کنم دقیقا از همون موقع اینجوری شد.

موردی که الان به ذهنم میرسه و شاید علت این مسئله باشه عوض شدن کد UUID مربوط به پارتیشن های NTFS شما هست ! هر پارتیشنی در لینوکس با یک رشته کد با نام UUID شناخته میشه. در صورتی که یک پارتیشن به هر دلیلی و توسط هر ابزاری ( حتی در ویندوز ) فرمت بشه , این رشته کد تغییر پیدا می کنه و بنابراین دیگه نمیتونید به اون پارتیشن در لینوکس دسترسی پیدا کنید ! مشخصات پارتیشن ها شامل uuid , مسیر مانت شدن و ... در فایل fstab در داخل پوشه ی etc ثبت شده. بنابراین زمانی که کد uuid یک پارتیشن بر اثر فرمت شدن عوض میشه , فایل fstab نمیتونه اون پارتیشن رو شناسایی کنه ( بدلیل تغییر uuid ! ).

شما باید uuid فعلی پارتیشن مورد نظرتون رو با دستور زیر پیدا کنید ( این دستور رو با root اجرا کنید ):

* به جای sda3 مسیر پارتیشن مورد نظر رو قرار بدید. لیست پارتیشن ها رو با دستور زیر میتونید ببینید:

سپس فایل fstab رو با root باز کنید:

و کد uuid فعلی پارتیشن مورد نظرتون رو جایگزین رشته کد uuid مربوط به قبل از فرمت شدن اون پارتیشن در فایل fstab کنید.

البته شاید مشکل شما دلیل دیگه ای داشته باشه ولی فعلا این راه حل به ذهنم میرسه !

sudotux
14-03-2009, 21:14
knopix بر اساس دبیانه یا ردهت

Knoppix براساس Debian هست ...

آیا knopix فقط با میزکار کی دی ای ارائه میشه

تا قبل از نسخه ی فعلی ( 6.0 ) همه ی دسکتاپ ها رو در نسخه ی dvd داشته ولی ظاهرا در نسخه ی 6.0 این توزیع فقط از دسکتاپ LXDE استفاده شده و فقط نسخه ی cd اون منتشر شده و نسخه ی dvd نداره ( البته مطمئن نیستم ! ). ولی در نسخه ی بعدی ( 6.1 ) که به صورت dvd هست قراره KDE و Gnome هم اضافه بشه !

معادل directx sdk ویندوز توی لینوکس چیه؟منظورم برای برنامه نویسی کارای گرافیکیه

مطمئن نیستم ولی شاید OGRE رو بشه نام برد ! OGRE یک موتور رندر سه بعدیه که می تونه در بسیاری از برنامه ها از جمله ساخت بازی های سه بعدی به کار گرفته شه.

amsjavan
14-03-2009, 21:50
چه جوری می تونم سایز پارتیشن filesystem رو تغیر بدم؟ وقتی می خوام برنامه نصب کنم می گه این پارتیشن جا نداره!
با GParted امتحان کردم اما این پارتیشن رو نشون نمیده.
کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟ پارتیشن filesystem فقط ۲ مگابایت جا داره!!!

m a j r i x
14-03-2009, 22:03
شما چه چیزی رو میخواهید انجام بدی
تغییر سایز پارتیشن ؟
یا عوض کردن فایل سیستم ؟
در آخر از چه دیستروی استفاده میکنی

amsjavan
15-03-2009, 09:56
شما چه چیزی رو میخواهید انجام بدی
تغییر سایز پارتیشن ؟
یا عوض کردن فایل سیستم ؟
در آخر از چه دیستروی استفاده میکنی
می خوام سایز پارتیشن filesystem رو زیاد کنم.
از فدورا ۱۰ استفاده می کنم

Arashdn
01-04-2009, 10:49
درود

من تو ویندوز کاربر نسبتا حرفه ای هستم
حالا میخوام بیام سراغ لینوکس

در مورد لینوکس فقط اینو میدونم که یه سیستم عامله و السلام

به نظر شما از کدوم نسخه شروع کنم؟ (اوبونتو ؟ ردهت ؟ فدروا ؟ سنت او اس؟)

موقع نصب لینوکس هنگام پارتیشن بندی گزینه هایی از قبیل / , /boot و 4-5 تا دیگه بود

اینا چی هستن؟

کلا یه مقاله واسه شروع لینوکس هست؟

با سپاس

sudotux
01-04-2009, 14:13
درود

من تو ویندوز کاربر نسبتا حرفه ای هستم

در مورد لینوکس فقط اینو میدونم که یه سیستم عامله و السلام

به نظر شما از کدوم نسخه شروع کنم؟ (اوبونتو ؟ ردهت ؟ فدروا ؟ سنت او اس؟)

موقع نصب لینوکس هنگام پارتیشن بندی گزینه هایی از قبیل / , /boot و 4-5 تا دیگه بود

اینا چی هستن؟

کلا یه مقاله واسه شروع لینوکس هست؟

با سپاس

سلام

در مورد شروع کار با لینوکس خیلی بحث شده و مطالب مفید زیادی وجود داره که با کمی جستجو در انجمن میتونید از آنها استفاده کنید. به عنوان مثال تاپیک مقالات آموزشی فارسی لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چند مقاله ی خوب برای شروع کار و آشنایی با لینوکس داره به عنوان مثال این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو حتما بخونید !

ابتدا توصیه می کنم اطلاعات پایه ای در لینوکس رو مطالعه کنید و بعد اقدام به نصب یکی از توزیع های لینوکس کنید. همچنین توصیه میشه قبل از اقدام به نصب لینوکس حتما مدت کوتاهی رو از طریق دیسک زنده ( Live CD ) یکی از توزیع های لینوکس با لینوکس کار کنید و محیط و برنامه های آن را تجربه کنید و سپس اقدام به نصب کنید. قبل از نصب هم حتما از اطلاعات مهمتون بکاپ بگیرید و در مورد نحوه ی نصب , مخصوصا مرحله ی پارتیشن بندی تحقیق کنید تا به اشتباه اطلاعات مهمتون رو پاک نکنید ! در مورد نحوه ی نصب هم در همین انجمن یا گوگل جستجو کنید.

برای شروع هم یکی از توزیع های خانواده ی اوبونتو مانند اوبونتو , کوبونتو و ... رو توصیه می کنم , به دلیل مستندات فارسی و انگلیسی زیاد , بزرگترین جامعه ی کاربری در سطح جهان و ایران و ...

مقالات این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم برای آشنایی بیشتر با اوبونتو , لینوکس , نحوه ی نصب و مطالب مختلف میتونه مفید باشه ...

اگر هم سوالی داشتید ابتدا جستجو در انجمن , فهرست مطالب انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و گوگل فراموش نشه.

موفق باشید

Arashdn
04-04-2009, 14:53
میگم چطوره بره شروع رو وی ام ور نصب کنم؟

Bilbo
05-04-2009, 20:03
سلام علیکم جمیعا !!! مخصوصا روتنت !!! از تریبال چه خبر ؟؟؟

می گم من ویندوزم رو عوض کردم و قبلا روی سیستمم پارسیکس و اوبنتو نصب بوده ...

حالا طبعا grub پاک شده ...

حالا می خوام ببینم میشه که لینوکس رو از طریق loader ویندوز بالا آورد ؟

یا اگه نمیشه میشه که grub رو جدا نصب کرد ؟

اخه من دو تا هارد دارم و دردسره ! چون لینوکس تو یکیش نصبه و ویندوز توی اون یکی ! می خوام اگه بشه چون هارد ویندوز مستر هست grub با هارد مستر (ویندوز) بالا بیاد ... آیا امکان یه همچین کاری هست ؟ چگونه !!!

ali zi zeperto
06-04-2009, 05:30

اخه من دو تا هارد دارم و دردسره ! چون لینوکس تو یکیش نصبه و ویندوز توی اون یکی ! می خوام اگه بشه چون هارد ویندوز مستر هست grub با هارد مستر (ویندوز) بالا بیاد ... آیا امکان یه همچین کاری هست ؟ چگونه !!!

منم تقریبا همین مشکل رو دارم یعنی 2 تا هارد دارم و قبلا هم آبونتو رو سیستمم نصب بود.لینوکس رو یکی نصب بود و ویندوز هم تو یکی .بعد خواستم که لینوکس رو هم توی هارد دومیه نصب کنم که دیگه نشد حتی رو اولی هم نصب نمیشه.حتی وارد مراحل نصب هم نمیشه و از روی لایو سی دی هم بالا نمیاد.من می خوام هر دو تا سیستم عامل رو توی slave نصب کنم ولی اگه بشه لینوکس رو توی master یا همون هارد اول یه نصب کرد بازم راضیم.

taia
06-04-2009, 10:49

دوستان ابتدا سری به فهرست مطالب انجمن بزنید!
مشکل شما تنها این هست که باید سیستم رو کمی دور بزنید که اون هم در همین انجمن هست یک سرچی بکنید.

ali zi zeperto
06-04-2009, 16:36
دوستان ابتدا سری به فهرست مطالب انجمن بزنید!
مشکل شما تنها این هست که باید سیستم رو کمی دور بزنید که اون هم در همین انجمن هست یک سرچی بکنید.

واسه من حتی از روی لایو سی دی هم بالا نمیاد.نصب کردن هم همه مدله امتحان کردم اما بازم نمیشه.یعنی روی هارد اولی رو هارد دومی حتی install inside windows رو هم میز نم بعد از اینکه نصبش کامل میشه باز هم میره توی این صفحه.هر طوری وارد می شم آخرش به این صفحه ختم میشه.با موبایل عکسش رو گرفتم .شما می دونید چرا اینطوری شده؟ قبلا یعنی قبل از اینکه هارد دومی رو روی سیستمم بذارم هم ویندوز و هم لینوکس تو هارد اولی بودند.بعد ویندوز رو بردم رو هارد دومی و گراب رو هم با کمک شما طوری راه انداختم که هر کدوم رو یه هارد بود.اما بعدش خواستم که هر دو رو توی هارد دوم نصب کنم واسه همین لینوکس رو پاک کردم اما دیگه نصب نمی شه.

Bahram.EE
07-04-2009, 11:32
دوستان امکان نصب نرم افزارهای اپل وجود داره؟ حالا با شبیه سازی یا هر روش دیگه ای؟ مجموعه نرم افزاری مثل ilife

apocalypto_iut
08-04-2009, 09:15
سلام

مي شه در مورد نصب لينوكس suse10.3 روي سيستمي كه ويندوز هم داره توضيح بدين.
با شناسایی هاردم مشکل داره اصلا پورت sata رو نمیشناسه

rootnt
08-04-2009, 11:46
واسه من حتی از روی لایو سی دی هم بالا نمیاد.نصب کردن هم همه مدله امتحان کردم اما بازم نمیشه.یعنی روی هارد اولی رو هارد دومی حتی install inside windows رو هم میز نم بعد از اینکه نصبش کامل میشه باز هم میره توی این صفحه.هر طوری وارد می شم آخرش به این صفحه ختم میشه.با موبایل عکسش رو گرفتم .شما می دونید چرا اینطوری شده؟ قبلا یعنی قبل از اینکه هارد دومی رو روی سیستمم بذارم هم ویندوز و هم لینوکس تو هارد اولی بودند.بعد ویندوز رو بردم رو هارد دومی و گراب رو هم با کمک شما طوری راه انداختم که هر کدوم رو یه هارد بود.اما بعدش خواستم که هر دو رو توی هارد دوم نصب کنم واسه همین لینوکس رو پاک کردم اما دیگه نصب نمی شه.

تصویری که گذاشتی خیلی کوچیکه هیچی معلوم نیست
شما چطوری می خوای باشه؟
راحت ترین راه حل مشکل اینه که تک تک هاردها رو وصل کنی و روی یکی ویندوز و روی یکی لینوکس بریزی بعد موقع روشن کردن سیستمت دکمه f8 رو بزنی و سیستمت رو با هارد مورد نظرت بوت کنی (اگر هارد ide داری حواست به جامپرش باشه)
اگر جور دیگه ای می خوای باشه بگو تا ببینم چی کار می شه کرد

دوستان امکان نصب نرم افزارهای اپل وجود داره؟ حالا با شبیه سازی یا هر روش دیگه ای؟ مجموعه نرم افزاری مثل ilife
فکر نکنم
من که شخصا شبیه سازی برای اپل ندیدم

سلام

فرقی نمی کنه فقط به پارتیشن ویندوز کاری نداشته باش
نباید با ساتا مشکل داشته باشه
چه اروری می ده؟

MM-Aquarius
10-04-2009, 10:01
بابا من 2 -3 ماهیه می خوام لینوکس مندریوا نصب کنم اما هنوز نکردم! آخه در قسمت سخت افزارهای ساپورت شده ی سایتش، وضعیت ساپورت مادربورد من رو زده unknown.نه فقط مادربورد، بلکه مانیتور و موبایل K550 و کارت گرافیک آنبورد و کیبورد midi... هیچ کدوم تکلیفشون مشخص نیست.

Opensuse هم تو سایتش اسمی از مادربورد من نبرده. انگار که اصلا وجود نداره!

اگه به خاطر نگرانی که در مورد ساپورت سخت افزار وجود داره نبود، همین امروز فردا یه نسخه لینوکس گیر میاوردم و نصب می کردم.

میشه یکی قشنگ راهنمایی کنه من چیکار کنم؟

با تشکر

taia
10-04-2009, 14:10

هارد دوم رو به صورت مستر به سیستم وصل کردید؟
این مشکل می تونه به دلیل تداخل های سخت افزاری باشه. هارد اول رو در بیارید از سیستم سپس دو سیستم رو نصب کنید و مطمئن شوید که درست کار می کنند بعد هارد اول رو نصب کنید.

بابا من 2 -3 ماهیه می خوام لینوکس مندریوا نصب کنم اما هنوز نکردم! آخه در قسمت سخت افزارهای ساپورت شده ی سایتش، وضعیت ساپورت مادربورد من رو زده unknown.نه فقط مادربورد، بلکه مانیتور و موبایل k550 و کارت گرافیک آنبورد و کیبورد midi... هیچ کدوم تکلیفشون مشخص نیست.

opensuse هم تو سایتش اسمی از مادربورد من نبرده. انگار که اصلا وجود نداره!

اگه به خاطر نگرانی که در مورد ساپورت سخت افزار وجود داره نبود، همین امروز فردا یه نسخه لینوکس گیر میاوردم و نصب می کردم.

میشه یکی قشنگ راهنمایی کنه من چیکار کنم؟

با تشکر

بهترین راه استفاده از نسخه های لایو هست و تست سیستم، اگر مشکلی نداشت همون رو نصب کنید.
من به شما یکی از خانواده ی اوبونتو رو پیشنهاد می کنم.

sudotux
10-04-2009, 15:29
سلام

من هارد SATA دارم و مشکلی با هیچ کدوم از توزیع های جدید ندارم ! به تنظیمات بایوس مادربودرتون برید و Sata رو بروی IDE تنظیم کنید. اگر مشکل حل نشد از openSUSE 11.1 استفاده کنید.

ali zi zeperto
10-04-2009, 16:01
اگر هارد ide داری حواست به جامپرش باشه)
مشکل از جامپرها بود.من جای هارد ها رو عوض کرده بودم اما جامپرها رو تنظیم نکرده بودم.ممنون
حالا لینوکس نصب کردم و بعدش هم ویندوز اما وقتی زدم که گراب رو برگردونه ویندوز تو لیستش نبود.هر دو رو توی یه هارد نصب کردم.find /boot/grub/stage1 رو زدم و (hd0,7) رو داد.توی فایل menu.lst چی باید اضافه کنم که دستی ستش کنم.
الان چند بار ویندوز نصب کردم و دوباره تکرار کردم که شاید ویندوز رو بشناسه نشد.یه کمکی بفرمایید
برای اینکه خودم توی گراب اضافه اش کنم چیکار باید بکنم

ali zi zeperto
12-04-2009, 10:26
مشکل از جامپرها بود.من جای هارد ها رو عوض کرده بودم اما جامپرها رو تنظیم نکرده بودم.ممنون
حالا لینوکس نصب کردم و بعدش هم ویندوز اما وقتی زدم که گراب رو برگردونه ویندوز تو لیستش نبود.هر دو رو توی یه هارد نصب کردم.find /boot/grub/stage1 رو زدم و (hd0,7) رو داد.توی فایل menu.lst چی باید اضافه کنم که دستی ستش کنم.
الان چند بار ویندوز نصب کردم و دوباره تکرار کردم که شاید ویندوز رو بشناسه نشد.یه کمکی بفرمایید
برای اینکه خودم توی گراب اضافه اش کنم چیکار باید بکنم

یه جای دیگه این سوال رو کرده بودم گفتن که باید این

title Microsoft Windows XP Professional
root (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1

ها رو به menu.lst اضافه کنم.آیا تایید میشه؟به آخر فایل باید اضافه کنم دیگه؟می خوام مطمئن باشم.چون اگه ویندوز تو لیست نیاد باید دوباره یه روز وقت بذارم بشینم برنامه نصب کنم.ممنون

Ahmad-Ra
12-04-2009, 10:40
اره .. فرقی نمیکنه اخرش یا قبله لینوکست... مثلا مال من اینجوریه :

*PiNk PaNTHeR*
12-04-2009, 12:40
سلام.
بوت منیجیری هست که باهش بتونم ویندوز ویستا و اوبنتو رو کنار هم داشته باشم؟

SIMON137
12-04-2009, 13:50
سلام.
من ابتدا ایکس پی و بعد ویستا و بعد اوبونتو رو نصب کردم.
خودش به ترتیت بوت می کنه اول اوبونتو ، گزینه آخری رو که می زنم ، میره رو بوت ویستا....

rootnt
12-04-2009, 17:15
یه جای دیگه این سوال رو کرده بودم گفتن که باید این

title Microsoft Windows XP Professional
root (hd0,0)
savedefault
makeactive
chainloader +1

ها رو به menu.lst اضافه کنم.آیا تایید میشه؟به آخر فایل باید اضافه کنم دیگه؟می خوام مطمئن باشم.چون اگه ویندوز تو لیست نیاد باید دوباره یه روز وقت بذارم بشینم برنامه نصب کنم.ممنون
درسته ...
فقط بستگی داره که root (hd0,0) درست باشه

Ahmad-Ra
12-04-2009, 22:14
سلام.

وقتی لینوکس رو بعد از ویندوز نصب کنی بوت منیجر grub نصب میشه که این قابلیت رو داره تا چند سیستم عاملی کار کنی.

Lilo هم هست که کمتر استفاده میشه و متداولش رو همه os های لینوکس grub هست.

Marmoulak
01-05-2009, 16:26
سلام

لطفا به من بگین فرق یونکس با لینوکس چیه ؟! مگه لینوکس محیط گرافیکی شده یونیکس نیست ؟
اگه از هم جدا هستن لطفا اطلاعات تکمیلی در مورد یونیکس به من بدین !

با تشکر

Marmoulak
01-05-2009, 19:47
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که آیا لینوکس می تونه جایگزین ویندوز سرور بشه ! اگر جواب بله هست از چه طریقی ؟
و آیا همه توزیع های لینوکس این امکان رو دارند ؟!

rootnt
01-05-2009, 21:44
بله دوست عزیز
ویندوز سرور کجا و لینوکس کجا؟!
تقریبا بله همینها هم می شه
باید تنظیمات و تغییرات رو خودتون انجام بدید
هیچی دیگه فقط سرویس دهنده ها نصب می شه و چیزهای ضروری برای کار کردن اونها بقیه چیزها پاک می شه

m a j r i x
02-05-2009, 20:14
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که آیا لینوکس می تونه جایگزین ویندوز سرور بشه ! اگر جواب بله هست از چه طریقی ؟
و آیا همه توزیع های لینوکس این امکان رو دارند ؟!

درباره سوال برعکس مطرح کنی بهتره آیا ویندوز میتونه تو بازار سرور جایگزین لینوکس بشه آمار netcraft برای این موضوع قابل استناد هستش .
هر دیستروی برای هدف خاصی ساخته شده بعضی برای سرور - دسکتاپ - لایو نمیشه گفت چون لینوکس هست حتما برای سرور میشه ازش استفاده کرد

moderntalking123
07-05-2009, 11:42
سلام من چیز خاصی از لینوکس نمیدونم و تجربه ای هم ازش ندارم، میخواستم لینوکسی معرفی کنید بیشتر برای استفاده از اینترنت (شنیدم سرعتش خیلی بالاتر از ویندوزه) و کارهای گرافیکی و تماشای فیلم و موزیک استفاده میکنم.
در ضمن میخوام در کنار xp داشته باشم، و تداخلی پیدا نکنند.
مشخصات سیستم من(قدیمی):
cpu 2.8
graphic 7200 nvidia
ram 1GB
MB : asus
در ضمن بیشتر از dial up استفاده میکنم و بعضی وقتها هم adsl میگیرم.
مودمم هم intel 536EP هستش اگر امکان نصب داشته باشه.

با تشکر از زحماتتون

danial_848
07-05-2009, 18:19
سلام من چیز خاصی از لینوکس نمیدونم و تجربه ای هم ازش ندارم، میخواستم لینوکسی معرفی کنید بیشتر برای استفاده از اینترنت (شنیدم سرعتش خیلی بالاتر از ویندوزه) و کارهای گرافیکی و تماشای فیلم و موزیک استفاده میکنم.
مشخصات سیستم من(قدیمی):
cpu 2.8
graphic 7200 nvidia
ram 1GB

با تشکر از زحماتتون

سلام
سرعت اینترنت باعوض کردن OS کم وزیاد نمیشه
اگه آشنایی نداری میتونی با اوبونتو شروع کنی

moslem.b
07-05-2009, 18:27
سلام

البته توی ویندوز اگه از فایروال استفاده کنید باعث افت سرعت میشه ولی توی لینوکس فایروالها سرعت اینترنت رو کم نمیکنه

مشخصات سیستم من(قدیمی):
cpu 2.8
graphic 7200 nvidia
ram 1GB

با تشکر از زحماتتون

اوبونتو واسه شروع خوبه ولی اگه میخوای حرفه ای کار کنی باید بعد از یه مدت دیگه از توزیع های حرفه ای تر استفاده کنی

moderntalking123
07-05-2009, 21:21
سلام

اوبونتو 9.04 رو دارم و به صورت آزمایشی هم بدون نصب چند بار استفاده کردم، میخواستم از توزیعی استفاده کنم که بیشتر محیط گرافیکی بالا و جذابی داشته باشه منظورم kde هستش. یک مشکل اصلی هم که داشت اوبونتو فایلهای mp3 و divx رو نمیخوند که برای من خیلی مهمه. شما پیشنهاد میکنید از چه توزیعی استفاده کنم؟ و آیا نصب کدک ها امکان پذیر هست؟ سخته کارش؟ :13:

sudotux
07-05-2009, 22:19
اوبونتو 9.04 رو دارم و به صورت آزمایشی هم بدون نصب چند بار استفاده کردم، میخواستم از توزیعی استفاده کنم که بیشتر محیط گرافیکی بالا و جذابی داشته باشه منظورم kde هستش. یک مشکل اصلی هم که داشت اوبونتو فایلهای mp3 و divx رو نمیخوند که برای من خیلی مهمه. شما پیشنهاد میکنید از چه توزیعی استفاده کنم؟ و آیا نصب کدک ها امکان پذیر هست؟ سخته کارش؟ :13:

همونطور که قبلا هم بارها گفته شده به دلیل مسائل و مجوزهای قانونی که وجود داره , خیلی از توزیع های لینوکس از جمله خانواده ی اوبونتو , کدک های صوتی و تصویری رو به صورت پیش فرض ندارند. اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید نصب این کدک ها فوق العاده راحت هست ( Just Googling ) ! همچنین میتونید منتظر بشید تا سی دی هما برای اوبونتو ۹.۰۴ منتشر بشه تا از طریق اون کدک ها رو نصب کنید. اگر توزیعی رو می خوای که به صورت پیش فرض کدک ها , درایورهای کارت گرافیک و برنامه های زیادی داشته باشه , می تونید از توزیع Sabayon استفاده کنید. البته اگر ADSL نداشته باشید , نصب مودم Dial up در این توزیع باید از روی سورس انجام بشه و ممکنه کمی سخت باشه ...

همچنین میتونید از Linux Mint که مبتنی بر اوبونتو هست استفاده کنید. این توزیع همه ی کدک ها و یکسری برنامه ی اضافه به صورت پیش فرض داره. نسخه ی جدید این توزیع هم تا یکی دو هفته ی دیگه منتشر میشه.

و پیشنهاد آخر توزیع ایرانی Parsix 2.0 هست.

symk
08-05-2009, 10:22
با سلام . نمیدونم آیا فونت های مثل BZar و امثال اون قابل نصب بر روی لینوکس هستند یا نه ؟ چون من قراره که به صورت کامل و ۱۰۰ درصد به لینوکس مهاجرت کنم . الان در حدود ۹۰ درصد با لینوکس کار میکنم ولی کارهای افیس رو با آفیس ویندوز انجام میدم واگر بخوام همه فایل هامو تبدیل کنم به آفیس لینوکس شاید ماهها طول بکشه و بیشترشم به خاطر تغییر در فونت به مشکل برخورد کردم . آیا راهی هست که دیگه من دوباره این همه کار رو انجام ندم و به طور کامل از ویندوز بیام بیرون؟

moslem.b
08-05-2009, 10:52
با سلام . نمیدونم آیا فونت های مثل BZar و امثال اون قابل نصب بر روی لینوکس هستند یا نه ؟ چون من قراره که به صورت کامل و ۱۰۰ درصد به لینوکس مهاجرت کنم . الان در حدود ۹۰ درصد با لینوکس کار میکنم ولی کارهای افیس رو با آفیس ویندوز انجام میدم واگر بخوام همه فایل هامو تبدیل کنم به آفیس لینوکس شاید ماهها طول بکشه و بیشترشم به خاطر تغییر در فونت به مشکل برخورد کردم . آیا راهی هست که دیگه من دوباره این همه کار رو انجام ندم و به طور کامل از ویندوز بیام بیرون؟

تو kde دیدم که یه قسمتی داره واسه نصب فونت ها میتونی اونجا آدرس فونتهای ویندوزیت رو بدی تا نصبشون کنه ولی اگه از اوبونتو استفاده میکنی یه پوشه به اسم fonts. توی دایرکتوری Home درست کن و همه ی فونتهای ویندوزیت رو اونجا کپی کن و یه بار سیستم رو ری استارت کن

atifazi
10-05-2009, 10:57
سلام دوستان . عزيزان وقتي كه لينوكس نصبه و ما ويندوز كنارش نصب مي كنيم MBR مي پره و فقط ويندوز بالا مياد

خب چطور ميتونم GRUB را نصب كنم تا بعد نصب ويندوز بتونم از لينوكس هم استفاده كنم ؟

تشكر

يكي از دوستان ميگفتند كه بايد با سيدي live اومد بالا و بعد با چند دستوري grub را برگردوند . اگه ميشه در مورد اون دستورا كمكم كنيد . يا اگه راه حلي هست بگيد . تشكر

moslem.b
10-05-2009, 12:20
سلام دوستان . عزيزان وقتي كه لينوكس نصبه و ما ويندوز كنارش نصب مي كنيم MBR مي پره و فقط ويندوز بالا مياد

خب چطور ميتونم GRUB را نصب كنم تا بعد نصب ويندوز بتونم از لينوكس هم استفاده كنم ؟

تشكر

يكي از دوستان ميگفتند كه بايد با سيدي live اومد بالا و بعد با چند دستوري grub را برگردوند . اگه ميشه در مورد اون دستورا كمكم كنيد . يا اگه راه حلي هست بگيد . تشكر

توی لینک زیر توضیح داده شده

gamecrazy
10-05-2009, 18:38
سلام
آقا ما توی یه کافی نت هستیم که می خوایم روی تمام سیستما از جمله سرور لینوکس نصب کنیم (فعلا به صورت آزمایشی ) چون دیگه واقعا از ویروسی شدن سیستما و دستکاری کردن سیستما توسط افراد با وجود محدودیت هایی که قرار دادیم و هر روز Restore کردن خسته شدیم.اگه میشه یه توزیع برای سیستما معرفی کنید و برای سرور .
فقط یه توزیع باشه که با ویندوز راحت شبکه بشه و اگه بشه یاهو مسنجر رو هم روش نصب کرد یا یه چیز شبیه یاهو مسنجر ویندوز داشته باشه و همچنین یه فایروال خوب برای سرور.
همچنین اگه بشه روش IE هم نصب کرد دیگه عالی میشه.
ممنون

moderntalking123
14-05-2009, 21:17
من میخوام اوبونتو رو کنار ویندوزم نصب کنم، البته میخوام حدود 60 70 درصد کارهام با اوبونتو باشه و فقط بازی اینا رو ویندوز باشه!
حالا میخواستم ببینم اگه اوبونتو رو با کلی نرم افزارهای تکمیلی و گرافیکی و خلاصه استفاده ی بالا نصب کنم حدوداً چقدر فضا باید اختصاص بدم؟ و آیا امکانش هست بعد از نصب دوباره فضای اختصاصی لینوکس رو بیشتر کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم، رم من 1280MB هستش، باز هم لازمه حافظه swap با فضای دو برابر (یعنی 2.56GB) اختصاص بدم؟

ardalan_zapata
14-05-2009, 22:21
من میخوام اوبونتو رو کنار ویندوزم نصب کنم، البته میخوام حدود 60 70 درصد کارهام با اوبونتو باشه و فقط بازی اینا رو ویندوز باشه!
حالا میخواستم ببینم اگه اوبونتو رو با کلی نرم افزارهای تکمیلی و گرافیکی و خلاصه استفاده ی بالا نصب کنم حدوداً چقدر فضا باید اختصاص بدم؟ و آیا امکانش هست بعد از نصب دوباره فضای اختصاصی لینوکس رو بیشتر کنم؟
یه سوال دیگه هم داشتم، رم من 1280MB هستش، باز هم لازمه حافظه swap با فضای دو برابر (یعنی 2.56GB) اختصاص بدم؟

شما 10-7 گیگ کافیه بزاری
در مورد سواپ هم اگر رم بالای یک گیگ دارین نیاز نیست که دو برابر رم بزارید
سواپ رو 300-500 مگ هم بزارید کافی هست
:31:

moderntalking123
14-05-2009, 22:25
شما 10 گیگ کافیه بزاری
در مورد سواپ هم اگر رم بالای یک گیگ دارین نیاز نیست که دو برابر رم بزارید
سواپ رو 300-500 مگ هم بزارید کافی هست
:31:

داخل لینوکس هم میتونم از درایو های ویندوز کمک بگیرم و برای نصب برنامه ها اینا استفاده کنم؟
در ضمن نگفتید بعداً میشه فضای لینوکس رو تغییر داد؟؟
ممنون از جواب سریع:11:

rootnt
14-05-2009, 22:35
سلام
آقا ما توی یه کافی نت هستیم که می خوایم روی تمام سیستما از جمله سرور لینوکس نصب کنیم (فعلا به صورت آزمایشی ) چون دیگه واقعا از ویروسی شدن سیستما و دستکاری کردن سیستما توسط افراد با وجود محدودیت هایی که قرار دادیم و هر روز Restore کردن خسته شدیم.اگه میشه یه توزیع برای سیستما معرفی کنید و برای سرور .
فقط یه توزیع باشه که با ویندوز راحت شبکه بشه و اگه بشه یاهو مسنجر رو هم روش نصب کرد یا یه چیز شبیه یاهو مسنجر ویندوز داشته باشه و همچنین یه فایروال خوب برای سرور.
همچنین اگه بشه روش IE هم نصب کرد دیگه عالی میشه.
ممنون
فرقی نمی کنه
مثل همیشه پارسیکس و خانواده اوبونتو پیشنهاد می شه
با ویندوز شبکه می شه ولی اگر بخواهید فایل یا پرینتر شیر کنید یا کلاینتهارو ببرید روی دامین یا کارهای دیگه باید سامبا هم کار کنید
شبیه یاهو مسنجر هست ولی احتمالا برای کسایی که تا حالا باهاش کار نکردن سخت باشه که برای اولین بار بتونن باهاش راحت باشن
فایروال هم داره بله :31:
IE رو خود ویندوزیا قبول ندارن می خوای روی لینوکس باشه؟
شاید بشه با wine نصبش کرد

gamecrazy
15-05-2009, 00:55
فرقی نمی کنه
مثل همیشه پارسیکس و خانواده اوبونتو پیشنهاد می شه
با ویندوز شبکه می شه ولی اگر بخواهید فایل یا پرینتر شیر کنید یا کلاینتهارو ببرید روی دامین یا کارهای دیگه باید سامبا هم کار کنید
شبیه یاهو مسنجر هست ولی احتمالا برای کسایی که تا حالا باهاش کار نکردن سخت باشه که برای اولین بار بتونن باهاش راحت باشن
فایروال هم داره بله :31:
IE رو خود ویندوزیا قبول ندارن می خوای روی لینوکس باشه؟
شاید بشه با wine نصبش کرد

آخه من شنیدم اوبونتو برای سرور خوب نیست وبیشتر نسخه دسکتاپش گل کرده.با Samba هم یه کم کار کردم توی فدورا کار کردن باهاش خیلی راحته ولی خیلی وقتا قاتی داره.حالا نمی دونم مال فدورا بود یا Samba

خیلی ها که میان کافی نت میان که چار تا برنامه هک و تروجان رو که تازه دانلود کردن یا همونجا تو کافی نت دانلود می کنن امتحان بکنن یا سیستمارو به هم بریزن :13:بخاطر همین می خوام لینوکس نصب کنم و IE رو هم بخاطر این می خوام که خیلیا نمی تونن با Firefox یا Opera کار کنن اصلا نمی دونن چیه و گرنه بر همه روشنه که که اینا اصلا قابل مقایسه نیستن (اگر چه هنوز تو کشور ما افرادی پیدا میشن که صفحات وب رو مخصوص IE درست میکنن و توی Firefox بهم میریزه وبخاطر همین IE هنوز هم طرفدار داره)
راستی یه سوال حیاتی دارم :
اگه آموزشی چیزی در مورد کانفیگ کردن فایروال توی لینوکس هست خیلی ممنون میشم لینک بدید یا در حالت کلی چطوری لینوکس رو برای سرور کانفیگ کنیم.
ممنون.

stalker_2046
15-05-2009, 11:02
با عرض سلام.

من چند روزی است که روی هارد فرعی ام یک لینوکس فدرا 10.3 نصب کردم.

مشکلم اینکه هیچ گونه فابل تصویری و یا صوتی رو اجرا نمی کنه ؟

چه dvd – divx – vcd ..mp3 . wave

و وقتی توی پلیر میرم میگه به اینترنت وصل شو و فایلهای را برا پخش بگیر .

چه کار کنم ؟

سوال دوم : آیا لینوکس با دیال آپ به اینترنت وصل میشه؟

DHT
17-05-2009, 14:20
با عرض سلام.

من چند روزی است که روی هارد فرعی ام یک لینوکس فدرا 10.3 نصب کردم.

مشکلم اینکه هیچ گونه فابل تصویری و یا صوتی رو اجرا نمی کنه ؟

چه dvd – divx – vcd ..mp3 . wave

و وقتی توی پلیر میرم میگه به اینترنت وصل شو و فایلهای را برا پخش بگیر .

چه کار کنم ؟

سوال دوم : آیا لینوکس با دیال آپ به اینترنت وصل میشه؟

سلام
اولا فدورا نسخه 10.3 نداره مگر اینکه شما نسخه ی بتای 11 را نصب کرده باشین.که اگر 10 روز دیگه صبر کنید نسخه نهایی فدورا 11 منتشر میشه.جهت اطلاع هم می تونین به سایت رسمی اون به این آدرس برین :

در مورد پخش فایلهای صوتی و تصویری باید بگم در فدورا به صورت پیش فرض به خاطر مسایل کپی رایت وتجاری بودن بعضی فرمت ها مثل mp3 شما نمی تونین اونها را پخش کنیین مگر اینکه کدک های صوتی وتصویری را خودتان از اینترنت نصب کنین یا اینکه از دیسک جانبی که انجمن کاربران ایرانی فدورا اون را تهیه کردن استفاده کنین.
لازم به ذکر است شما با نصب نرم افزارهای پخشی مثل mplayer یا smplayer بدون نیاز به کدکهای صوتی وتصویری می تونین فایل پخش کنین.
البته تو لینوکس به صورت پیش فرض می تونین فایل های با فرمت آزاد مثل ogg را پخش کنین.

در مورد اتصال به اینترنت هم باید بگم که بله در لینوکس می تونین از طریق دایل آپ به اینترنت وصل بشین. که ابزار های مختلف وگوناگونی وجود داره مثل kppp و .......................... .

موفق باشین

Behroux
18-05-2009, 10:43
سلام
آیا از طریق لینوکس می توان به درایوهای دیگر کامپیوترهای موجود در یک شبکه کامپیوتری تحت ویندوز دسترسی پیدا کرد؟
با تشکر

rootnt
18-05-2009, 12:41
به لینوکس یا ویندوز بودن ربطی نداره
اگر share بشه آره

Behroux
18-05-2009, 12:59
تشکر rootnt عزیز
سوال بعدی من این است که من اوبونتو 8.10 و xp دارم. وقتی که ویندوز رو به درستی shutdown نکنم یا وقتی که برای ویندوز مشکلی پیش بیاید که به طور معمول shutdown نشود اوبونتو اجازه mount کردن و دسترسی به درایوهای ویندوز را نمی دهد. بنابراین من اگر بخواهم فایلام رو از درایو ویندوز بردارم یا به عنوان مثال ویروس های روی درایو ویندوز رو پاک کنم امکان پذیر نیست.
آیا برای این مشکل راه حلی وجود دارد و اصولاً چرا لینوکس اینگونه عمل می کند؟
با تشکر

Behroux
19-05-2009, 08:42
به لینوکس یا ویندوز بودن ربطی نداره
اگر share بشه آره
تمام درایوهای کامپیوترهای موجود در این شبکه share هستند با این حال امکان دسترسی به آنها در ویندوز وجود ندارد. وقتی با اوبونتو لایو سیستمم رو بوت می کنم می تونم همه درایوها رو ببینم اما نمی تونم داخل اونها بشم. می خواستم بدونم ایا روشی برای باز کردن این درایوها مثلاً با samba یا برنامه مشابه وجود دارد.
با تشکر

Mehrdad-bx
19-05-2009, 15:04
سلام بر تمام دوستان
هدفم انجام کاری جالبه که دقیقا نمیدونم قضیه اش چیه!
سعی میکنم توضیح بدم:
یه سرور داریم(فدورا، احتمالا تبدیل به اوبونتو سرور یا دبیان میشه، شایدم فدورا بمونه)
+ یه سری کامپیوتر. همه کامپوتر ها با هم شبکه اند (ping میکنند و...)
روی کامپیوتر سرور (اصلی) یه سری اکانت داریم.
میخواییم هر کامپیوتر علاوه بر root ش که local ه (و اکانتی مثل tux که موقع نصب لینوکس ساختیمش) با اکانت های اون سرور هم قابلیت لاگین کردن، کار کردن و ... را داشته باشه(انگار با اکانت tux خودش که لوکاله لاگین کرده با یه سری تفاوت دیگه که خیلی کم هستند و مهم نیستند)

توضیحات بیشتری نیازه تا منظورمو بفهمید و دریابید میخوام چی کار کنم؟(اگه فهمیدید اصطلاحشم بگید هربار انقدر توضیح ندم!!)

کسی manual انگلیسی یا نوع دیگری از فایل آموزش این کار رو داره کمکم کنه؟
با تشکر

rootnt
19-05-2009, 17:04
تمام درایوهای کامپیوترهای موجود در این شبکه share هستند با این حال امکان دسترسی به آنها در ویندوز وجود ندارد. وقتی با اوبونتو لایو سیستمم رو بوت می کنم می تونم همه درایوها رو ببینم اما نمی تونم داخل اونها بشم. می خواستم بدونم ایا روشی برای باز کردن این درایوها مثلاً با samba یا برنامه مشابه وجود دارد.
با تشکر
سامبا سروره
به صورت معمولی و بطوری که لینوکس می خواد کلاینت باشه احتیاجی به سرورش نیست
فقط باید دسترسی ها تنظیم بشه
تو همون ویندوز باید دسترسی نوشتن بدید

سلام بر تمام دوستان
سعی میکنم توضیح بدم:
یه سرور داریم(فدورا، احتمالا تبدیل به اوبونتو سرور یا دبیان میشه، شایدم فدورا بمونه)
میخواییم هر کامپیوتر علاوه بر root ش که local ه (و اکانتی مثل tux که موقع نصب لینوکس ساختیمش) با اکانت های اون سرور هم قابلیت لاگین کردن، کار کردن و ... را داشته باشه(انگار با اکانت tux خودش که لوکاله لاگین کرده با یه سری تفاوت دیگه که خیلی کم هستند و مهم نیستند)

توضیحات بیشتری نیازه تا منظورمو بفهمید و دریابید میخوام چی کار کنم؟(اگه فهمیدید اصطلاحشم بگید هربار انقدر توضیح ندم!!)

با تشکر
اون سیستمی که با اکانتهای روی سرور لوگین کنه می شه دامینی که روی سرور نصب شده و کلاینتها بهش جوین شدن
دامین رو با openldap راه بندازی

sudotux
19-05-2009, 23:19
سلام بر تمام دوستان
سعی میکنم توضیح بدم:

با تشکر

اون سیستمی که با اکانتهای روی سرور لوگین کنه می شه دامینی که روی سرور نصب شده و کلاینتها بهش جوین شدن
دامین رو با openldap راه بندازی

در مورد OpenLDAP راهنما توی اینترنت زیاده , از جمله این:

stalker_2046
20-05-2009, 07:06
چطور می تونم توی لینوکس ، فارسی تایپ کنم ؟
من از نسخه ی فدورا 10 استفاده می کنم.

rootnt
20-05-2009, 07:57
چطور می تونم توی لینوکس ، فارسی تایپ کنم ؟
من از نسخه ی فدورا 10 استفاده می کنم.
فهرست رو نگاه کنید لطفا

alireza_sun72
29-05-2009, 19:18
سلام من فدورا 10 رو نصب کردم وقتی بالا میاد مینویسه :log in جلوش چی بنویسم تا لاگین شه؟ لطفا کمک کنید ضروریه plzzzzzzzz!

ardalan_zapata
29-05-2009, 19:58
سلام من فدورا 10 رو نصب کردم وقتی بالا میاد مینویسه :log in جلوش چی بنویسم تا لاگین شه؟ لطفا کمک کنید ضروریه plzzzzzzzz!

کسی نبود جواب ما رو بده؟

لطفا کمک plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

دوست عزیز لطفا قوانین رو رعایت کنید و برای هر درخواست فقط یک پست بزنید
دوم بهتون ورود به دنیای لینوکس رو خوش آمد میگم
سوم اینکه برای شروع توزیع مناسبی رو انتخاب نکردید
چهارم اینکه برای لاگین کردن باید یوزر نیم و پسوردی رو که زمان نصب وارد کردید رو بزنید
با تشکر :11:

PR_FM
29-05-2009, 20:11
سلام
من تازه ubuntu 9.04 رو روی لپتاپم نصب کردم.
وقتی میخوام log in کنم صداهای عجیبی میده که به مرور صراس کمتر میشه و بعد از 2 دقیقه قطع میشه .
لطفا در این مورد کمک کنید.

alireza_sun72
30-05-2009, 00:04
[سلام مرسی از راهنماییتون من user رو وارد میکنم ولی pass رو اصلا تایپ نمیکنه یعنی کیبورد تایپ نمیکنه اصلا میشه تو حالت گرافیکی لاگین کرد ؟ چطوری به حالت گرافیکی برم؟ ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

alireza_sun72
30-05-2009, 11:15
لطفا پاسخ بدید

zexin
01-06-2009, 22:39
دوستان من تا حالا با لینوکس کار نکردم و این سوالهارو دارم:
1. برای شروع kubunto و mint رو انتخاب کردم، درسته دیگه؟
2. قبل از نصب میخوام از نسخه Live این توزیعها استفاده کنم، از کجا میشه دان کرد؟ اونی که توی سایتشون هست، live هست یا نسخه نصب شدنیه؟
3. آیا این توزیع ها توانایی پخش فایلهای divx و avi رو دارن؟
4. من از محیطهای برنامه نویسی visual studio و matlab استفاده میکنم، آیا راهی هست که بتونم ازشون تو لینوکس هم استفاده کنم؟
5. کارهای دیگه من با کامپیوتر (بجز برنامه نویسی)، کار با آفیس، وب گردی، پخش فایلهای ویدیواست. این دو توزیع این امکانات رو به من میدن؟

خیلی ممنون

P A R M I S
02-06-2009, 11:54
2. قبل از نصب میخوام از نسخه Live این توزیعها استفاده کنم، از کجا میشه دان کرد؟ اونی که توی سایتشون هست، live هست یا نسخه نصب شدنیه؟
4. من از محیطهای برنامه نویسی visual studio و matlab استفاده میکنم، آیا راهی هست که بتونم ازشون تو لینوکس هم استفاده کنم؟
5. کارهای دیگه من با کامپیوتر (بجز برنامه نویسی)، کار با آفیس، وب گردی، پخش فایلهای ویدیواست. این دو توزیع این امکانات رو به من میدن؟

خیلی ممنون
سلام دوست عزيز
1-براي شروع اكثرا با اوبونتو وكوبونتو وپارسيكس شروع ميكنند
2-اوني كه توسايتشون هست روبايد دانلود كني ورايت كني وبعد حالت زنده باهاشون بالامياي وبعد گزينه نصب روي دسكتاپش هست يعني اين كه نصب وزنده شون يكي هستند
3- اره اكثرا ميتونند پخش كنند حتي بعضي نسخه ها(پارسيكس) حالت زنده هم قابليت پخش صدارو دارند .
4-راه اين كه بايه بسته wine شبيه سازي بشند ويا برنامه هاي مشابه روانتخاب كني و ايناها هم اگرنشد ويندوز دركنارلينوكس داري وميتوني هردوسيستم روروي هارد داشته باشي
5-برنامه هاي مشابه افيس روي اكثرسيستم عاملها ي لينوكس ازجمله كوبونتو واوبونتو و...به طور پيش فرض نصبه وكارباهاشون تقريبا شبيه افيس ويندوزه با يكم تفاوت جزئي ، مودمتونو هم احتمال زياد ميشه در لينوكس نصب كرد ووبگردي روانجام داد.پخش فايلهاي ويدويي هم تاجايي كه من تجربه كردم مشكلي ندارند.
به جز پخش mp3 كه بانصب يه بسته راحت اين مشكل هم برطرف بشه.

Mehrdad-bx
02-06-2009, 12:02

خیلی ممنون

1.فکر کنم(من با اوبونتو شروع کردم مشکلی نداشتم- یعنی حل شد مشکلام) ولی پارسیکس باید بهتر باشه(چون آموزش فارسیش زیاده و کتاب پارسیکس هم تو اینترنت هست)
2. فکر کنم liveش هم تو سایتش باشه، این تورنت پارسیکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.بله( اگه نداشته باشن کدکشو باید نصب کنی)
5.خیلی هم خوب این امکاناتو میدن. نرم افزار OpenOffice جایگزین عالی ای برای آفیسه، mplayer و VLC هم تو لینوکس زیاد استفاده میشند

====================================
لطفا پاک شود!

P A R M I S
03-06-2009, 11:55
[سلام مرسی از راهنماییتون من user رو وارد میکنم ولی pass رو اصلا تایپ نمیکنه یعنی کیبورد تایپ نمیکنه اصلا میشه تو حالت گرافیکی لاگین کرد ؟ چطوری به حالت گرافیکی برم؟ ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
سلام دوست عزيز
مطمئني تايپ نميكنه؟
دربعضي ازلينوكسها تايپ ميشه ولي نشون داده نميشه
مثلا من باراول كه نصب كرده بودم پس وردم 6تا يك بود وديدم تابپ نميشه ولي ازروي كنجكاوي اينتر رو زدم و وارد شد
نتيجه اين كه ---> تايپ ميكنه ولي به دليل امنيت بيشتر تعداد كاركترها رونشون نميده چون اگركسي كنارمن بود ميديد روي 6 يه چندبارميزنم وتعداد كاركترهاروهم اگرميديد پس ورد روپيداميكرد
شماهم پس وردت روتايپ كن بعد اينترروبزن ويه نكته ديگه اگر رمزت عدد داره نگاه كن ببين unmlockروشن باشه

zexin
06-06-2009, 10:42
سلام
1. برای کاربرای تازه وارد openSUSE با دسکتاپ kde بهتر از ubuntu با دسکتاپ گنوم نیست؟
لطفا توضیح کامل بدید.

2. من با دسکتاپ گنوم یه خورده کار کردم (توی mint)، حالا میخوام دسکتاپ kde رو هم امتحان کنم، نمیدونم openSUSE رو دان کنم یا ubuntu رو (دسکتاپش رو تغییر میدم به kde بعد از نصب که فکر کنم همون kubuntu شه که البته من از kubuntu هم خوشم نمیاد)
در کل سوال من این بود برای تازه وارد بهترین توزیع با دسکتاپ kde چیه؟

3. توی سایت openSUSE برای دانلود:
1. در مورد پردازنده من پردازندم 64 بیت هست، حالا اگر نسخه 64 بیت رو انتخاب کنم بهتره یا 32؟
2. هم میشه dvd دان کرد هم cd. نسخه dvd چه چیزایی بیشتر داره؟ واقعا ارزش داره نسخه dvd دان کنم؟ یا بهتره cd باشه بعد هرچی خودم خواستم روش نصب کنم؟

taia
06-06-2009, 18:59
سلام
1. برای کاربرای تازه وارد openSUSE با دسکتاپ kde بهتر از ubuntu با دسکتاپ گنوم نیست؟
لطفا توضیح کامل بدید.

2. من با دسکتاپ گنوم یه خورده کار کردم (توی mint)، حالا میخوام دسکتاپ kde رو هم امتحان کنم، نمیدونم openSUSE رو دان کنم یا ubuntu رو (دسکتاپش رو تغییر میدم به kde بعد از نصب که فکر کنم همون kubuntu شه که البته من از kubuntu هم خوشم نمیاد)

1. در مورد پردازنده من پردازندم 64 بیت هست، حالا اگر نسخه 64 بیت رو انتخاب کنم بهتره یا 32؟
2. هم میشه dvd دان کرد هم cd. نسخه dvd چه چیزایی بیشتر داره؟ واقعا ارزش داره نسخه dvd دان کنم؟ یا بهتره cd باشه بعد هرچی خودم خواستم روش نصب کنم؟

سلام...
1. اگر از opensuse خوشتون میاد با همون شروع کنید، الزامی در استفاده از اوبونتو نیست.
2. از نظر من kubuntu بهتر هست به دلیل اینکه نسخه ی جدیدش چند هفته است بیرون اومده و مشخصا می تونه امکانات بیشتری رو ارائه بده به شما همراه با آخرین نسخه ی برنامه ها.
3. اگر پردازنده ی شما 64 بیت هم و رمتون هم کافی هست، مشخصا بهتر است از نسخه ی 64 بیتی استفاده کنید.
4. در مورد دی وی دی، و یا سی دی هم اگر سرعت اینترنت شما کافی هست، (که خوب مشخصا هست که دارید دانلود می کنید) فرقی نمی کنه که کدام رو دانلود کنید.

ardalan_zapata
06-06-2009, 19:15
سلام
لطفا توضیح کامل بدید.

با اجازه taia جان
بنده تجربه شخصیم رو اینجا میزارم
من خودم حدود دو سه ماه هست لینوکس رو شروع کردم و با Mint هم شروع کردم و با میز کار گنوم
الان حدودا راه افتادم
بعد از مدتی رفتم کوبونتو رو نصب کردم ولی زیاد خوشم نیومد یعنی کلا نمیتونم به راحتی گنوم با کوبونتو کار کنم
در مورد اپن سوزه من نسخه KDE CD رو دانلود کردم ولی خیلی ناقصی داشت و کلی پکیج دانلود کردم آخر هم به جایی نرسید
پس حتما حتما نسخه DVD رو بگیر
چون با گنوم کار کردی پیشنهاد من اینه گنوم رو توی سوزه ادامه بده و یکم که راه افتاده بعد میتونی KDE رو تست کنی
یادت نره حتما DVD رو بگیر :11:

zexin
07-06-2009, 18:02
سلام ممنون از راهنماییتون
من از صحبتهای taia و ardalan عزیز اینطور متوجه شدم که در کل دستکاپ گنوم برای تازه کارهای لینوکس راحت تر هست نسبت به kde.
واینکه openSUSE چون زمان زیادی از منتشر شدن نسخه آخرش گذشته شاید خیلی آپدیت نباشه نسبت به Kubuntu. و اینکه برای دسکتاپ kde، شما kubuntu رو پیشنهاد می کنید.

اما یک سوال دیگه:
توی صفحه دانلود kubuntu یک موردی داره به اسم Wubi Windows Installer که این توضیح را براش دادن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه یعنی میتونید مثل برنامه های ویندوزی کوبونتو رو نصب کنید. این چیه؟ کسی باهاش کار کرده؟

ardalan_zapata
07-06-2009, 21:19
سلام ممنون از راهنماییتون
من از صحبتهای taia و ardalan عزیز اینطور متوجه شدم که در کل دستکاپ گنوم برای تازه کارهای لینوکس راحت تر هست نسبت به kde.
واینکه openSUSE چون زمان زیادی از منتشر شدن نسخه آخرش گذشته شاید خیلی آپدیت نباشه نسبت به Kubuntu. و اینکه برای دسکتاپ kde، شما kubuntu رو پیشنهاد می کنید.

اما یک سوال دیگه:
توی صفحه دانلود kubuntu یک موردی داره به اسم Wubi Windows Installer که این توضیح را براش دادن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه یعنی میتونید مثل برنامه های ویندوزی کوبونتو رو نصب کنید. این چیه؟ کسی باهاش کار کرده؟

درسته یعنی میتونی به عنوان یک برنامه نصبش کنی
ولی پیشنهاد میکنم خیلی راحت از طریق بوت نصبش کن
:11:

911majid911
12-06-2009, 20:37
سلام . تو محیط لیتوکس میشه یه فایلی که حجمش از 4 گیگ بیشتره رویه هاردی که fat32 باشه کپی کرد؟

ilius
15-06-2009, 05:32
سلام . تو محیط لیتوکس میشه یه فایلی که حجمش از 4 گیگ بیشتره رویه هاردی که fat32 باشه کپی کرد؟
نه. فایل‌سیستم fat32 ار فایلهای بیشتر از 4 گیگ پشتیبانی نمیکنه. پس با هیچ سیستم‌عاملی نمیشه چنین فایلهایی رو توی پارتیشن fat32 کپی کرد. (مگه اینکه استانداردهای فایل‌سیستم fat32 نقض بشه، که اونم احتمالا توسط ویندوز خونده نشه، در واقع در اینصورت نمیشه گفت فرمتش fat32 هست)
اگه می‌خواید بتونید فایلهایی بیشتر از 4 گیگ توی یه پارتیشن بریزید، میتونید از فرمت ntfs یا حتی ext2 و ext3 و reiser استفاده کنید(درایورهاشون برای ویندوز هست)

Arashdn
19-06-2009, 11:51
سلام
این اولین پست من با لینوکسه
در حال حاضر اوبونتو 9.04 رو روی وی ام ور زدم و با اون میام
به نظرتون دبیان قوی تر و حرفه ای تره یا ابونتو؟
کدوم این سه تا به درد همه کاری میخوره (من همه کاری میکنم)
فدروا - اوبونتو - دبیان

من چون خودم سرور های لینوکس دارم با دستورات اس اس اچ در centos آشنام
کدومشون به سنت او اس بیستر شیه؟

تو کدومشون میشه با نصب برنامه یا اعمال تغییر پارتیشن های NTFS رو باز کرد؟

این حکایت ext2 و ext3 و reise چیه؟ فرقشون چیه؟

ممنون

danial_848
19-06-2009, 12:39
سلام
این اولین پست من با لینوکسه
در حال حاضر اوبونتو 9.04 رو روی وی ام ور زدم و با اون میام
به نظرتون دبیان قوی تر و حرفه ای تره یا ابونتو؟
کدوم این سه تا به درد همه کاری میخوره (من همه کاری میکنم)
فدروا - اوبونتو - دبیان

من چون خودم سرور های لینوکس دارم با دستورات اس اس اچ در centos آشنام
کدومشون به سنت او اس بیستر شیه؟
فدورا و سنت ا اس هردو ردهت بیسد هستن
صددرصد فدورا!

تو کدومشون میشه با نصب برنامه یا اعمال تغییر پارتیشن های NTFS رو باز کرد؟
تو همشون

این حکایت ext2 و ext3 و reise چیه
ext3 برای home بهتره برای / میتونی از ext4 که جدیدتره هم استفاده کنی

Arashdn
19-06-2009, 13:18
فدورا و سنت ا اس هردو ردهت بیسد هستن
صددرصد فدورا!

تو همشون

ext3 برای home بهتره برای / میتونی از ext4 که جدیدتره هم استفاده کنی
فرقشون چیه؟
سنت او اس که مال سروره
نظر شما اینه که فدروا از دبیان و اوبونتو بهتره؟

danial_848
19-06-2009, 13:33
فرقشون چیه؟
سنت او اس که مال سروره
نظر شما اینه که فدروا از دبیان و اوبونتو بهتره؟
شما گفتید کدوم به سنت ا اس شبیه تره فدورا و سنت ا اس هردو redhat based هستن و اوبونتو هم debian based ه
وچون آخرین نسخه فدورا یه هفته ست اومده الان بهترین همون فدوراست حالا بعدا میتونین بقیه رو هم امتحان کنید
----
اینم یه منبع خوب برای مقایسه سیستم فایل ها که گفتید:

Arashdn
19-06-2009, 16:04
در واقه اوبونتو بر اساس دبیان نوشته شده و فدروا و سنت او اس بر پایه رد هت؟

danial_848
19-06-2009, 18:02
بله دیگه... اینو ببینید.

Arashdn
19-06-2009, 21:05
رد هت و دبیان بر اساس چیز خاصی نیستن؟

Arashdn
19-06-2009, 21:16
من میخواستم دبیان رو دانلود کنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر اینجا باید کدوم رو دانلود کنم؟
یعنی دبیان 5 تا دی وی دیه؟؟؟؟؟؟؟
اصلا جای درستی رفتم که نسخه 64 بیت پی سی رو دانلود کنم؟

danial_848
19-06-2009, 21:25
رد هت و دبیان بر اساس چیز خاصی نیستن؟
براساس لینوکس(کرنل) ; )

در اینجا باید کدوم رو دانلود کنم؟
اصلا جای درستی رفتم که نسخه 64 بیت پی سی رو دانلود کنم؟
بله دیگه همونه . اینم ببینین

ابزارهای اضافه ش هستن دیگه
اگه میخواید دانلود کنیدمن که پیشنهاد میکنم همون فدورا11 رو بگیرید(ایمیج سی دی شو) بعد هرچی لازم بود دانلود وونصب کنین

Arashdn
25-06-2009, 23:30
سلام
بالاخره رو سیستم اصلیم لینوکس زدم و به طور رسمی از ویندوز به لینوکس کوچ کردم (فعلا اوبونتو 9.04)
حالا یه سوال
- اوبونتو بهتره استفاده کنم یا فدورا؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کلا برنامه ها و پشتیبانی لینوکس های دبیان بیس بهتره یا ردهت بیس؟
کدومشون بهتر در کنار ویندوز کار می کنه؟

ardalan_zapata
26-06-2009, 01:08
سلام
بالاخره رو سیستم اصلیم لینوکس زدم و به طور رسمی از ویندوز به لینوکس کوچ کردم (فعلا اوبونتو 9.04)
حالا یه سوال

برای شروع همین اوبونتو خوبه
وقتی که خوب حرفه ای شدید بعد میتونید Rpm بیس هم تست کنید:11:

sltavakoli
26-06-2009, 01:36
برای شروع همین اوبونتو خوبه
وقتی که خوب حرفه ای شدید بعد میتونید Rpm بیس هم تست کنید:11:

این یعنی چی؟

Rpm یا Debian هیچ ربطی به حرفه ای یا غیر حرفه ای بودم نداره.

دوتاشون خیلی هم حرفه ای هستن.وجود چنین دو راهی هایی خیلی بده برای متن باز.به همین دلیل

Package manager جدید که اسمش رو نمیدونم چی بود هر دو تا رو می ساپرته.خیلی باحال میشه اون وقت.

ولی دوستان فعلا اگه برنامه نویسی میکنن برن سراغ Suse.اگه هم کار بر عادی هستن فقط محصولات Canonical.

موفق باشید.

taia
27-06-2009, 15:10
[
یعنی دبیان 5 تا دی وی دیه؟؟؟؟؟؟؟

شما برای نصب فقط نیاز به سی دی و یا دی وی دی اول دارید، بقیه ی سی دی ها و یا دی وی دی ها بسته های دبیان هستند، که می تونید آنلاین همه رو نصب کنید.

Qua
02-07-2009, 20:05
suse اصلش پوليه اما open suse مجاني هست حالا يه سوال اگه كسي بخواد suse اصلي رو تهيه كنه بايد چيكار كنه چون اپن سوزه مشكلات زيادي داره نمي شه به عنوان يه سيستم عامل تنها ازش استفاده كرد
مثلا توي كانفينگ مودم من توي ابونتو و فدورا راحت مودم رو مي شناسونم اما توي اپن سوزه اصلا نشد همش ارور اما شكل و قيافه سوزه خيلي قشنگه
از كجا مي شه نسخه پرميوم رو تهيه كرد ؟

gamecrazy
03-07-2009, 12:00
سلام به دوستان.من یه سوال داشتم :
می خواستم بدونم تو لینوکس بدون داشتن پسوند برای فایل ها لینوکس چه طوری نوعشون رو تشخیص میده ؟؟
ممنون.

sltavakoli
10-07-2009, 01:31
سلام
حالا یه سوال

اقا به خدا فدو را خیلی بهتره.

گوا این اوبونتو رو نخورید.هیچی نداره توش.فقط فدوراااااااااااااااا.

sltavakoli
10-07-2009, 01:34
سلام به دوستان.من یه سوال داشتم :
می خواستم بدونم تو لینوکس بدون داشتن پسوند برای فایل ها لینوکس چه طوری نوعشون رو تشخیص میده ؟؟
ممنون.

تا اون جایی که من میدونم خوب ویندوز نوع فایل رو از روی پسوند میشناسه(که یه عیب امنیتی بزرگه)

ولی لینوکس فرمت فایل از توی اولین خط کد باینریش اوئن فایل تشخیص میده که خیلی بهتره.

چون به سادگی نمیشه تغییرش داد.

راستی فقط فدورا.عجب چیزیه لامصب.اوبونتو باید بره قاز چرونی فعلا.

Moahammad_sdt
24-07-2009, 22:56
سلام
کمک
سلام من تازگی یه ردهت 5 سرور نصب کردم و نمی دونم چه جوری درایو های ویندوز رو نشون بده و چه جوری ویندوز درایوهای اونو نشون بده با Partition Magic و Acronis و Paragon امتحان کردم اصلا تو درایو لینوکس نمی ره در ضمن درایو LVM هست

rootnt
25-07-2009, 08:28
باید مطالعه کنی
فهرست رو نگاه کن

Azot
26-07-2009, 21:35
این تاپیک خیلی بزرگ شده ، بهتره آرشیو بشه ...

من چند سوال داشتم :

لینوکس اصلا بهتر از ویندوز هست ؟
آیا برای یک فرد عادی که روزانه 3 یا 4 ساعت با کامپیوتر کار میکنه معقولانه است که لینوکس نصب کنه ؟
کلا لینوکس چه مزیت هایی بر ویندوز داره ؟
چه افرادی بیشتر لینوکس استفاده میکنند ؟

فکر کنم این سوالات رو جواب بدید خیلی مفید باشه ...

J U N I P E R
26-07-2009, 22:29
این تاپیک خیلی بزرگ شده ، بهتره آرشیو بشه ...

من چند سوال داشتم :

لینوکس اصلا بهتر از ویندوز هست ؟
آیا برای یک فرد عادی که روزانه 3 یا 4 ساعت با کامپیوتر کار میکنه معقولانه است که لینوکس نصب کنه ؟
کلا لینوکس چه مزیت هایی بر ویندوز داره ؟
چه افرادی بیشتر لینوکس استفاده میکنند ؟

فکر کنم این سوالات رو جواب بدید خیلی مفید باشه ...

این سوال بارها و بارها پاسخ داده شده، موسسات معتبر و غیر معتبر هر از چند گاهی مقایسه ای با آخرین نسخه های لینوکس و ویندوز انجام میدن، توی همین انجمن هم بهش پرداخته شده:

مقایسه ی ابونتو و ویندوز 7 :

مزایای سرور های لینوکس نسبت به ویندوز:

خداحافظ مایکروسافت!

The Black Dahlia
29-07-2009, 20:32
من یه جا خوندم هک کردن لینوکس آسونه
چون فک کنم نوشته بود متن بازه این حرف درسته

Ahmad-Ra
29-07-2009, 20:46
اتفاقا امنیت لینوکس بیشتره.. کد باز بودن معنیش اینه که دست کاربر برای اعمال تغییرات بازه...

Blossom
30-07-2009, 00:14
من یه جا خوندم هک کردن لینوکس آسونه
چون فک کنم نوشته بود متن بازه این حرف درسته

بله. شاید این جواب باعث تعجب دوستان بشه.
هک کردن لینوکس خیلی آسونه چون منت بازه. اما هک نه به معنی نفوذ. و هک نه به معنی پایین بودن امنیت.
اریک ریموند و خیلی از بزرگان لینوکس خودشون رو هکر می دونن.
اگر منظور از هک، کرک نباشه، این جمله درسته. یعنی هک یک عمل + به حساب بیاد!

The Black Dahlia
30-07-2009, 18:29
بله. شاید این جواب باعث تعجب دوستان بشه.
هک کردن لینوکس خیلی آسونه چون منت بازه. اما هک نه به معنی نفوذ. و هک نه به معنی پایین بودن امنیت.
اریک ریموند و خیلی از بزرگان لینوکس خودشون رو هکر می دونن.
اگر منظور از هک، کرک نباشه، این جمله درسته. یعنی هک یک عمل + به حساب بیاد!
یه جور بگو ما بفهمیم عمو
سرجمع ارزش امتحان کردن داره؟؟
امنیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sudotux
30-07-2009, 23:15
یه جور بگو ما بفهمیم عمو
سرجمع ارزش امتحان کردن داره؟؟
امنیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز امنیت هیچ وقت مطلق نیست. ولی در مجموع امنیت لینوکس خیلی بیشتر از ویندوز هست. ایرادات امنیتی در لینوکس خیلی سریعتر از ویندوز کشف و ترمیم میشه. با لینوکس خیالتون از بابت ویروس و حتی فایروال راحته ! کلا جای بحث زیاد داره که اگه کمی جستجو کنید قبلا در این مورد زیاد بحث شده. مقالات زیر رو بخونید:

Moahammad_sdt
31-07-2009, 16:55
دوستان من میخواستم VirtualBox نصب کنم این پیغام رو می ده
در ضمن توی خود کامپیوتر هم که لینوکس رو نصب کرده بودم (نه توی کامپیوتر مجازی) این پیغام رو می داد

Blossom
01-08-2009, 01:53
دوستان من میخواستم VirtualBox نصب کنم این پیغام رو می ده
در ضمن توی خود کامپیوتر هم که لینوکس رو نصب کرده بودم (نه توی کامپیوتر مجازی) این پیغام رو می داد

خب پیش نیاز داره گویا. پیش نیاز ها رو هم باید داشته باشی.
مشکل از مجازی بودن یا واقعی بودن سیستم نیست. باید تمام بسته های لازم رو نصب کنی.

Moahammad_sdt
01-08-2009, 14:06
خب پیش نیاز داره گویا. پیش نیاز ها رو هم باید داشته باشی.
مشکل از مجازی بودن یا واقعی بودن سیستم نیست. باید تمام بسته های لازم رو نصب کنی.

چه ج.ری میشه پیش نیازهاشو نصب کرد (توی Gnome)

rootnt
01-08-2009, 15:38
خوب احتمالا شما بسته virtualbox رو دانلود کردی و خواستی نصب کنی
2 راه داری
1- بری تو اینترنت دنبال اون بسته هایی که گفته بگردی و پیداشون کنی و نصب کنی که اصلا توصیه نمی شه
2- سیستم package manager و اینترنت رو راه بندازی که خودش اتوماتیک بسته های وابسته رو دانلود و نصب کنه
که بارها توضیح داده شده
فهرستو ببینید

Moahammad_sdt
01-08-2009, 22:49
خوب احتمالا شما بسته virtualbox رو دانلود کردی و خواستی نصب کنی
2 راه داری
1- بری تو اینترنت دنبال اون بسته هایی که گفته بگردی و پیداشون کنی و نصب کنی که اصلا توصیه نمی شه
2- سیستم package manager و اینترنت رو راه بندازی که خودش اتوماتیک بسته های وابسته رو دانلود و نصب کنه
که بارها توضیح داده شده
فهرستو ببینید

اون بسته ها توی خود دیسک RedHat نیست

rootnt
02-08-2009, 09:43
درسته
ولی تو اینترنت هست
باید دانلود بشه

Ahmad-Ra
02-08-2009, 15:47
اگر بسته جزو مخازن free و Nonfree باشه باید مخازن rpmfusion رو برای rhel فعال کنی اگر نه که تو مخازن عادی پیدا میشن.

bersam
09-08-2009, 18:46
اكه ممكنه يه سري كدك براي اجراي فايل هاي MP3 و اينا بزارين !!! بدون اهنك اصلا نميشه كار كرد !!! كد و مود هم بهم ندين بزنم كه من اينترنت ندارم هنوز

rootnt
09-08-2009, 18:54
توزیعت چیه؟

bersam
09-08-2009, 19:03
اوه اشتباهي اين جا زدم !!! در واقع مي خواستم توي بخش Ubuntu بزنم !!!! توزيع من Kubuntu هست ...

rootnt
09-08-2009, 19:09
برو بسته ffmpeg رو با توجه به نسخه ای که استفاده می کنی از packages.ubuntu.com دانلود و نصب کن
اگر به بسته های دیگه ای وابستگی داشت از همونجا اونارم باید دانلود و نصب کنی

bersam
09-08-2009, 19:17
عجب !!!! اصولا اين كاري كه كفتي خيلي سخته !!! من جيزي بيدا نكردم !!! بابا يعني يه لينك مستقيم نداره ؟؟؟ من از همون بز بي باك استفاده مي كنم ديكه !!! 8.10 ...

rootnt
09-08-2009, 20:05
یعنی واقعا نتونستی پیدا کنی؟
بیا:

اون پایین قسمت دانلودشه
و بالا هم بسته هایی که بهشون وابسته هست رو نشون داده که اگر رو هر کدوم از اونها هم کلیک کنی به صفحه دانلودشون می ری

bersam
10-08-2009, 21:46
خدا وكيلي حالا طوري ميشد اين همه فايل رو توي يه فايل Setup درست و حسابي جا مي دادن ؟؟؟ ببينين فقط براي يه Codec جند تا فايل رو نصب كردم !!! : دي !!! تازه هنوز libxine1-ffmpeg رو نصب نكردم هنوز !!!

ffmpeg_0.svn20080206-12ubuntu3.1_i386.deb
libavdevice52_0.svn20080206-12ubuntu3.1_i386.deb
libavcodec51_0.svn20080206-12ubuntu3.1_i386.deb
libavformat52_0.svn20080206-12ubuntu3.1_i386.deb
libavutil49_0.svn20080206-12ubuntu3.1_i386.deb
libc6_2.8~20080505-0ubuntu7_i386.deb
libimlib2_1.4.0-1.1ubuntu1.1_i386.deb
libsdl1.2debian_1.2.13-2ubuntu1_i386.deb
libswscale0_0.svn20080206-12ubuntu3.1_i386.deb
libfreetype6_2.3.7-2ubuntu1.1_i386.deb
libsdl1.2debian-alsa_1.2.13-2ubuntu1_i386.deb
libgsm-tools_1.0.12-1_i386.deb
libgsm1_1.0.12-1_i386.deb
libid3tag0_0.15.1b-10_i386.deb
libdc1394-22_2.0.2-1_i386.deb

sudotux
10-08-2009, 21:47
عجب !!!! اصولا اين كاري كه كفتي خيلي سخته !!! من جيزي بيدا نكردم !!! بابا يعني يه لينك مستقيم نداره ؟؟؟ من از همون بز بي باك استفاده مي كنم ديكه !!! 8.10 ...

به جای مراجعه به اون سایت میتونید از این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.

bersam
10-08-2009, 21:57
به جای مراجعه به اون سایت میتونید از این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
متاسفانه مشكل من اينه كه هنوز از طريق لينوكس نمي تونم به اينترنت وصل بشم ! و تمام اين ها رو هم با ويندوز كرفتم ... !!! ولي ايشالله به زودي مشكلات داره حل ميشه : دي !!!
---
اوه ببخشيد ! الان كه ديدم فهميدم كه اين برنامه تحت ويندوز هست !!! ممنون !!! اخه قيافش مثل برنامه هاي gnome بود !!! تنكس !

sudotux
10-08-2009, 23:58
متاسفانه مشكل من اينه كه هنوز از طريق لينوكس نمي تونم به اينترنت وصل بشم ! و تمام اين ها رو هم با ويندوز كرفتم ... !!! ولي ايشالله به زودي مشكلات داره حل ميشه : دي !!!
---
اوه ببخشيد ! الان كه ديدم فهميدم كه اين برنامه تحت ويندوز هست !!! ممنون !!! اخه قيافش مثل برنامه هاي gnome بود !!! تنكس !

این برنامه هم نسخه ی لینوکسی داره هم ویندوزی ... کلا به درد کسانی می خوره که توی اوبونتو به اینترنت دسترسی ندارن. با این برنامه میتونی همه ی بسته ها رو از ویندوز دانلود کنی و در اوبونتو با دستور sudo dpkg -i *.deb نصب کنی.

bersam
13-08-2009, 11:23
خب !!! مثل اين كه مشكل ما رسما با اين كوبنتو شروع شده ! به عنوان يه توزيع جايكزين توزيع هاي Debian سراغ كدوم برم كه رابط كاربري راحت تري داشته باشه و دسترسي به منابعش سخت نباشه ؟؟؟ منابعش فارسي هم نباشه طوري نيست !

opensuse خوبه ؟؟؟

---
حجمش 4.5 كيك هست !!! طوري نيست !!! دو شبه دانلوده ! : دي !!!

bersam
13-08-2009, 21:15
من با اجراي اين Grub مشكل دارم ... مي خواستم ببينم ميشه يه سورسي جيزي به من بدين و من اون رو روي سي دي يا ديسكت بريزم و از طريق اون وارد GrUb بشم ؟؟؟ تمام اون مقاله ها رو هم خوندم !!! يادمه قبلا بود ! ولي الان نيستش !
يا اكه يه بوتلودر ديكه اي هم باشه فرقي نمي كنه !

Blossom
13-08-2009, 22:18
بوت لودر دیگه ای هم هست. علاوه بر این می تونی گراب 2 رو نصب کنی.
اون بوت لودر اسمش هست lilo
بعد این که با یه دیسک زنده مثل همون اوبونتو می تونی وارد بشی بعد توی ترمینال sudo grub رو اجرا کنی. به همین راحتی.

bersam
13-08-2009, 22:58
نه !!! من منظورم اينه كه توي فلابي باشه ! ببين من دو تا هارد دارم ! و يكيش رو بعضي موقع ها نميشناسه ... اوكي ؟ ولي مثلا اكه نشناسه هم برم توي يكي از OS ها و بيام بيرون ميشناسه ! حالا اكه من با يه GRUB Protable يا هر Boot loader ديكه از طريق فلابي وارد بشم ديكه مشكل ندارم ! يه سر به ويندوز مي زنم و بعد وارد كوبنتو ميشم !
يعني مشكل از grub نيست ! من فقط مي خوام ديسكت رو بزارم و Grub رو برام بياره ؟؟؟ ميشه ؟؟ يا مثلا grub رو به صورت جداكونه روي ويندوز و هارد اول نصب كنم ! اين رو هم بكم جون هارد دوم اكسترنال هست نميشه كاريش كرد ! يعني مشكله ديكه ! حل هم نميشه !

Blossom
13-08-2009, 23:21
فکر می کنم سوال رو متوجه نشدم.
شما دو تا هارد داری که یکیش اکسترناله. احتمالا ویندوز روی اون هارد اینترنال نصبه و یه گنو لینوکس روی هارد اکسترنال.
خب بهتر نیست که به جای این کار، گراب رو توی هارد اول نصب کنی و پیشفرضش رو به ویندوز بدی؟ هروقت هم خواستی از لینوکست استفاده کنی، هارد رو متصل کنی و از منوی گراب لینوکس رو انتخاب کنی. این راه خوبی نیست؟

bersam
13-08-2009, 23:43
اين راه عاليه ! ولي مشكل اين جاست كه جه طوري grub رو روي هارد اول نصب كنم ؟؟؟

ilius
15-08-2009, 04:30
اين راه عاليه ! ولي مشكل اين جاست كه جه طوري grub رو روي هارد اول نصب كنم ؟؟؟
پوشهٔ boot/ که توی پارتیشن گنو/لینوکس هست رو کپی کنید توی درایو C ویندوز (هارد اول). بعدش دستور grub رو با حساب روت اجرا کنید(sudo grub) بعدش توی خط فرمان گراب اینا رو به ترتیب وارد کنید:

حالا فایل boot/grub/menu.lst که توی پارتیشن C ویندوز هست رو باید به دلخواه ادیت کنید(و مثلاً شمارهٔ هارد و شمارهٔ پارتیشن‌ها رو چک کنید)

Blossom
15-08-2009, 06:03
پوشهٔ boot/ که توی پارتیشن گنو/لینوکس هست رو کپی کنید توی درایو C ویندوز (هارد اول). بعدش دستور grub رو با حساب روت اجرا کنید(sudo grub) بعدش توی خط فرمان گراب اینا رو به ترتیب وارد کنید:

حالا فایل boot/grub/menu.lst که توی پارتیشن C ویندوز هست رو باید به دلخواه ادیت کنید(و مثلاً شمارهٔ هارد و شمارهٔ پارتیشن‌ها رو چک کنید)

آره. به نظر راه منطقی ای میاد. اما من این رو اضافه کنم لزومی نداره حتماً درایو C باشه. شما می‌تونی پوشه‌ی بوت رو به هر پارتیشنی از هارد اول کپی کنی و فقط توی دستوراتی که دوستمون گفتن، شمار‌ی پارتیشن رو جابجا کنی.

c30tehran
15-08-2009, 09:38
برای اطلاعات بیشتر حتما این مقاله گراب رو مطالعه کنید

Ebisoft=2
16-08-2009, 07:20
سلام دوستان.
من میخواهم به دنیای لینوکس وارد بشم و به کمک شما نیاز دارم.
من برای شروع میخواهم که توزیع kubuntu 9.04 را استفاده کنم.
حالا چندتا سوال:
اگه شما توزیع بهتری میشناسید معرفی کنید؟
در ضمن cpu من intel هست مشکلی که نداره؟
من میخواستم این توزی رو از سایت خودش دانلود کنم ولی یکم گیج شدم :
1- موقع نصب باید یک location رو انتخاب کنم که ایران جزء اون لیست نیست ، کدام کشور را انتخاب کنم؟
2- من نمیخوام که این توزیع رو به صورت Live cd داشته باشم ، یعنی میخوام که نصب کنم رو سیستمم، آیا این توزیع به صورت live cd هست؟

به طور کلی :
اگه خودتون یه لینک مستقیم از این توزیع دلرید بگذارید!

ممنون.(ببخشید که خیلی بد سوال پرسیدم)

danial_848
16-08-2009, 09:12
سلام دوستان.
من میخواهم به دنیای لینوکس وارد بشم و به کمک شما نیاز دارم.
من برای شروع میخواهم که توزیع kubuntu 9.04 را استفاده کنم.
حالا چندتا سوال:
اگه شما توزیع بهتری میشناسید معرفی کنید؟
در ضمن cpu من intel هست مشکلی که نداره؟
من میخواستم این توزی رو از سایت خودش دانلود کنم ولی یکم گیج شدم :
1- موقع نصب باید یک location رو انتخاب کنم که ایران جزء اون لیست نیست ، کدام کشور را انتخاب کنم؟
2- من نمیخوام که این توزیع رو به صورت Live cd داشته باشم ، یعنی میخوام که نصب کنم رو سیستمم، آیا این توزیع به صورت live cd هست؟

به طور کلی :
اگه خودتون یه لینک مستقیم از این توزیع دلرید بگذارید!

ممنون.(ببخشید که خیلی بد سوال پرسیدم)

یکی از کشوهای اطرافو بزن. روسیه مثلا
به صورت لایو میشه استفاده کرد نصب هم میشه

Ebisoft=2
16-08-2009, 09:54
یکی از کشوهای اطرافو بزن. روسیه مثلا
به صورت لایو میشه استفاده کرد نصب هم میشه

سلام ، ممنون که جواب دادی ولی موقع دانلود یه نوشته هست که نوشته:
Check here if you need the alternate desktop CD. This CD does not include the Live CD, instead it uses a text-based installer.
پس این چیه؟

در ضمن من باید Desktop i386 رو دانلود کنم دیگه ، آره؟
آخه به غیر از این این ها رو هم داره:
Desktop 64Bit
Alternate i386
Alternate 64Bit
DVD i386
DVD 64Bit

برای اینکه بتونید بهتر راهنمائیم کنید لینک صفحه دانلود رو میذارم تا خودتون ببینید:

خیلی گیج شدم.:9:

taia
16-08-2009, 10:26
Check here if you need the alternate desktop CD. This CD does not include the Live CD, instead it uses a text-based installer.
پس این چیه؟

ببینید، سی دی لایو رو بگیرید و هنگامی که بصورت لایو اجرا کردید سیستم رو روی آیکون نصب روی دسکتاپ کلیک کنید، و قبلش توصیه می کنم در تاپیک اوبونتو و از فهرستش در مورد نصب هم کمی تحقیق کنید تا مشکلی در رابطه با هارد و غیره پیش نیاد.
نسخه ی آلترنیت متنی هست و سخت برای کاربر تازه کار

Desktop 64Bit
Alternate i386
Alternate 64Bit
DVD i386
DVD 64Bit

برای اینکه بتونید بهتر راهنمائیم کنید لینک صفحه دانلود رو میذارم تا خودتون ببینید:

در مورد گزینه های بالا، اینها معماری سی پی یو هستند، بنابراین اگر شما سی پی یوی 32 بیتی دارید بله باید از i386 استفاده کنید اگر سی پی یوتون 64بیتی از desktop 64 استفاده کنید.

موفق باشید

bersam
16-08-2009, 10:49
خب مشكل ما تموم نميشه ! اجازه نمي ده هارد اول رو مونت كنه كه روش grub رو نصب كنم ... بايد اول مونتش رو دستكاري كنم ... ولي به صورت عادي من به اون جا دسترسي دارم ها ... و مي تونم به صورت عادي اون جا رو unmount كنم و فايل هاش رو دستكاري كنم ! ولي جه طوري به اين grub مجوز بدم كه اوكيه مشكلي نيس !همه جيز حله نمي دونم ! : دي ! فكر كنم بايد توي اين فهرسته باشه !

Ebisoft=2
16-08-2009, 11:09
ببینید، سی دی لایو رو بگیرید و هنگامی که بصورت لایو اجرا کردید سیستم رو روی آیکون نصب روی دسکتاپ کلیک کنید، و قبلش توصیه می کنم در تاپیک اوبونتو و از فهرستش در مورد نصب هم کمی تحقیق کنید تا مشکلی در رابطه با هارد و غیره پیش نیاد.
نسخه ی آلترنیت متنی هست و سخت برای کاربر تازه کار

در مورد گزینه های بالا، اینها معماری سی پی یو هستند، بنابراین اگر شما سی پی یوی 32 بیتی دارید بله باید از i386 استفاده کنید اگر سی پی یوتون 64بیتی از desktop 64 استفاده کنید.

موفق باشید

اقا دستت دردنکنه.
خدا خیرت بده.
رفتم که دانلود کنم.

ara.look
16-08-2009, 13:55
حل شد........

bersam
16-08-2009, 14:52
يه جيزايي مي كي ها !!! اين يه OS هست اكه قرار باشه براي اجراش نياز به سيستم بالايي باشه كه فايده نداره كه -مثل ويستا البته براي سيستم هايي مثل سيستم من-... حالا منظورت از بهترين نسخه ي لينوكس جيه ؟
و در مورد درايور ... لينوكس فقط با اين مودم هاي USB مشكل داره :| !!! Plag & Play خوبي داره و خودش مي تونه درايور هاي مربوط به خودش رو از اينترنت دانلود كنه ...

bersam
16-08-2009, 15:27

اين تابيك هم مطالب خوبي داره !!! : دي !

sudotux
16-08-2009, 15:52
پس این چیه؟

Desktop 64Bit
Alternate i386
Alternate 64Bit
DVD i386
DVD 64Bit

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید.

پیشنهاد می کنم حتی اگر معماری cpu سیستمتون۶۴ بیتیه , نسخه ی ۳۲ بیتی رو نصب کنید تا مشکل نصب بعضی از نرم افزارها رو نداشته باشید.

ara.look
16-08-2009, 18:52
يه جيزايي مي كي ها !!! اين يه OS هست اكه قرار باشه براي اجراش نياز به سيستم بالايي باشه كه فايده نداره كه -مثل ويستا البته براي سيستم هايي مثل سيستم من-... حالا منظورت از بهترين نسخه ي لينوكس جيه ؟
و در مورد درايور ... لينوكس فقط با اين مودم هاي USB مشكل داره :| !!! Plag & Play خوبي داره و خودش مي تونه درايور هاي مربوط به خودش رو از اينترنت دانلود كنه ...

یعنی اگه من یه لینوکس بزنم دیگه نیازی به نصب کارت گرافیک و مادربورد و... ندارم؟
منظورم از بهترین ، سنگینترینش هست...

bersam
16-08-2009, 20:00
كارت مادربورد ؟؟؟ فكر كنم منظورت صدا باشه ؟؟؟ ببين در حالت عادي شما مي توني بياي بالا و مشكلي هم نيس ... ولي يه سري افكت هاي خاص كه بخواي بدي نياز به نصب درايور كارت كرافيك داري .. اون رو هم همون طور كه كفتم همون اول كار به اينترنت وصل بشي اوكي ميشه !

ara.look
16-08-2009, 20:51
من adsl ندارم... که با اینترنت بشه حلش کرد...

bersam
16-08-2009, 20:59
نمي دونم والله حجم اين درايور ها جقدره ... ولي مي توني مثلا يه ساعتي بري كافينت و همش رو بدانلودي ! البته فقط حدس مي زنم ! حالا بزار بزركان ! بيان ! تا جواب درست و حسابي بدن !

taia
16-08-2009, 22:52
من adsl ندارم... که با اینترنت بشه حلش کرد...

ببینید اگر اینترنت ندارید، بهترین راه استفاده از منابع آماده هست مانند دیسک هما برای سیستم عامل اوبونتو، و یا دی وی دی های بسته ها برای دیگر سیستم ها، چون نیاز به اینترنت در این سیستم عامل یکی از واجبات هست بنابراین اگر اینترنت پر سرعت ندارید از جایگزین ها استفاده کنید.

ali zi zeperto
01-09-2009, 12:38
یه سوال عجیب.
فایلهای باینری رو چطوری میشه باز کرد؟:41:
با ورد باز می کنم اما اونچه که باید باشه نیست.char encoding رو باید روی چی بذارم؟

یه نرم افزار هم معرفی کنید که بعد از اتمام دانلود سیستم رو خاموش کنه.یکی دو تا نصب کردم اما مث که هیچ کدوم اینکار رو نمی کنن.

88x88
01-09-2009, 14:07
گویا اینجا بیشتر امکان داره جواب بگیرم.
اقا من توی یه محیط متنی چه کار می تونم کنم که محیط به کی دی ای تغییر کنه؟
اصلا یه چیز دیگه.
توی بوت اپشن چی باید بزنم که سیستم به صورت گرافیکی بالا بیاد؟
توجه داشته باشید که هیچی از فرمان نوشتن و اینا حالیم نیست.
سیستمم هم زوزه 11 هست.
همین سوال رو توی اون تاپیک هم زدم. ولی گویا مردم توزیعات دیگه که دارن اونجا سر نمی زنن.

Blossom
01-09-2009, 16:19
یه سوال عجیب.
فایلهای باینری رو چطوری میشه باز کرد؟:41:
با ورد باز می کنم اما اونچه که باید باشه نیست.char encoding رو باید روی چی بذارم؟

یه نرم افزار هم معرفی کنید که بعد از اتمام دانلود سیستم رو خاموش کنه.یکی دو تا نصب کردم اما مث که هیچ کدوم اینکار رو نمی کنن.

خب معمولن فایل‌های bin فایل‌های اجرایی هستن که بسته بندی شدن. البته هیچ تضمینی برای گفته‌ی من وجود نداره. با این همه هر بار که فایل bin رو دیدم یه فایل اجرایی بوده.
برای این که اجرا بشه باید پرمیشن اجرایی به اون بدی. یا با راست کلیک و پراپرتیز... یا با دستور زیر:

اصلا یه چیز دیگه.
سیستمم هم زوزه 11 هست.
همین سوال رو توی اون تاپیک هم زدم. ولی گویا مردم توزیعات دیگه که دارن اونجا سر نمی زنن.

می‌شه یکم بیشتر در مورد مشکلت توضیح بدی؟

88x88
01-09-2009, 18:21
می‌شه یکم بیشتر در مورد مشکلت توضیح بدی؟
بله ، می شه.
من اول این مشکلم رو توی تاپیک زوزه زده بودم ولی کسی جواب نداد. گویا توی ایران خیلی طرفدار نداره. ولی مشکلم ابتدایه و به نظرم هر کسی که لینوکس کار کرده باشه ( نه در حد من. یه هوا بیشتر) می تونه جواب بده. برای همین مشکلم رو اینجا هم اوردم. پستم توی اون تاپیک این بوده:

از این که بوت این سیستم هی ظاهر می شد خسته شدم و طی یه عملیات اکشن، بوت اکس پی رو دوباره ریختم. حالا که با دی وی دی خود زوزه دوباره می خوام بوتش رو بریزم، وقتی می ریزم محیط گرافیکی بالا نمیاد.
یعنی خودش دو گزینه ی زوزه وفیل سیف رو میزاره، ولی هیچ کدومشون محیط گرافیکی ندارن.
منم که اطلاعاتم راجع به فرمان ها در حد مرغ.
حالا چی کارشون کنم. فرمانی هست اون وسط که کی دی ای رو بیاره؟
یا این که بوت اپشناش رو می شه دستکاری کرد؟
الان دو تا مشکل دارم.
یکی این که نمی تونم جوری سیستم رو بوتش رو بسازم که با محیط گرافیکی لود بشه، یکی هم این که وقتی بدون میحط گرافیکی بالا میاد نمی تونم کاری کنم که از اینجا به بعدش گرافیکی بشه.
هر کدوم از این مشکل هام رو حل کنید من به مرادم که داشتن لینوکس با محیط کی دی ای هست می رسم.
ممنون.

sudotux
01-09-2009, 21:14

این مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شاید کمکتون کنه. البته ربطی به دانلود نداره ...

ali zi zeperto
02-09-2009, 09:16
این مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شاید کمکتون کنه. البته ربطی به دانلود نداره ...
یه راه دیگه هم پیدا کردم که میذارم.

sudo /sbin/shutdown -h +300
در این مثال سیستم بعد از ۳۰۰ دقیقه خاموش میشه.

Arashdn
02-09-2009, 09:31
اصلا یه چیز دیگه.
سیستمم هم زوزه 11 هست.
فک کنم این دستورشه
startx
ya
xstart
البته در زوزه نه در ردهت تست شده

danial_848
02-09-2009, 11:27
دستورش startkde هست

sia abedi
16-09-2009, 21:49
:31:سلام بچه ها من مي‌خواستم لينوكس سوزه(زوزه)را نصب كنم البته همراه ويندوز خودم دي وي دي سوزه11 را گرفتم ونصبش كردم وقتي نصب شد لينوكس اومد بالا بعد گفتم برم يك سري به ويندوزم هم بزنم ولي ديگه ويندوز نيومد بالا.گفتم حداقل برم بالينوكس بيام بالا اون هم نيومد بالا.البته ويندوزم روي هارد اصليم نصبه ولي لينوكسم توي هارد اكسترنال.وقتي ميزدم كه ويندوز بياد بالا يه همچين چيزي را مي‌نوشت:
grub loading please wait:
error 21
يا يك چيزي تو همين مايه ها
بچه راستي چند تا سوال ديگه هم داشتم:اول اينكه من مي‌تونم هارد اكسترنالم را به هر كا‌مپيوتري كه خواستم وصل كنم و با اون لينوكس را اجرا كنم؟
دوم اينكه در هنگام نصب ازمون مي‌خواد كه يكي از سيستم هاي بوت را انتخاب كنيم كدوم يكي از همه بهتره؟
سوم اينكه ميشه يكي در مورد پارتيشن بندي لينوكس به طور كامل توضيح بديد؟
چهارم ميشه بگيد نسخه‌ي لايو لينوكس چه جوريه و اصلا لينوكس چندتا نسخه داره؟يعني پرتابله؟و نياز به نصب نداره؟
پنجم اينكه قضيه سايت هايي كه سي دي هاي لينوكس را مي‌فرستند چيه؟ يعني سي دي را مي‌فرستند براي خونه؟:18:ميشه براي هر يك از ورژن‌هاي لينوكس سايت مخصوص ارسالش را بنويسيد؟
ببخشيد سوال پيچتون كردم يك نكته اي هم متذكر بشم كه من هييييييچييييي از لينوكس نمي‌دونم و كاملا در اين زمينه خنگم:27:و براي استفاده از soccer 2D simulatorبه لينوكس روي آوردم پس حالاحالا ها مهمون شما هستم پس دهنتون آسفالته چون من خيلي سينجين مي‌كنم و تا همه چيز را نفهمم ول كن نيستم:31:
ببخشيد سرتون را درد آوردم:11:

KING OF P30WORLD
16-09-2009, 22:25
در جواب پست بالایی.

لینوکس از یک ریشه ( kernel ) و از یک میز کار ( Gnome or KDE or XFCE or LXDE ) تشکیل شده که هر کدام از این ها به طور جداگانه توسط سازنده هاش گسترش پیدا می کنه. هرکسی که در برنامه نویسی تخصص داشته باشه می تونه این دو تا را با هم ترکیب کنه و یک لینوکس بسازه پس دقیقا نمیشه گفت چند تا لینوکس داریم.

نسخه های پرتابل بیشتر برای کاربردهای کوتاه مدت به کار می ره و برای کسانی که می خوان با لینوکس طولانی مدت کار کنند توصیه نمی شه (چون در زمان اجرای سیستم عامل باید DVD DRIVER همینجور کار کنه) و احتیاج به نصب هم نداره.

توزیع های UBUNTU و KUBUNTU سیدی برنامه هاشون را از طریق پست به طور کاملا رایگان ارسال می کنند البته مدت زمان حدود ۵ هفته طول می کشه . آدرس سایتهاشون هم ubuntu.org و kubuntu.org هست.
درضمن سایت ایرانی Linuxmarket.ir هم DVD لینوکس فدورا و CD توزیع ایرانی پارسیکس را به طور رایگان عرضه می کنه که البته فقط باید پول پست را پرداخت کنید.

سوال های تخصصی هم بهتره اساتید لینوکس جواب بدن!!!

sia abedi
17-09-2009, 12:01
در جواب پست بالایی.

لینوکس از یک ریشه ( kernel ) و از یک میز کار ( Gnome or KDE or XFCE or LXDE ) تشکیل شده که هر کدام از این ها به طور جداگانه توسط سازنده هاش گسترش پیدا می کنه. هرکسی که در برنامه نویسی تخصص داشته باشه می تونه این دو تا را با هم ترکیب کنه و یک لینوکس بسازه پس دقیقا نمیشه گفت چند تا لینوکس داریم.

نسخه های پرتابل بیشتر برای کاربردهای کوتاه مدت به کار می ره و برای کسانی که می خوان با لینوکس طولانی مدت کار کنند توصیه نمی شه (چون در زمان اجرای سیستم عامل باید DVD DRIVER همینجور کار کنه) و احتیاج به نصب هم نداره.

توزیع های UBUNTU و KUBUNTU سیدی برنامه هاشون را از طریق پست به طور کاملا رایگان ارسال می کنند البته مدت زمان حدود ۵ هفته طول می کشه . آدرس سایتهاشون هم ubuntu.org و kubuntu.org هست.
درضمن سایت ایرانی Linuxmarket.ir هم DVD لینوکس فدورا و CD توزیع ایرانی پارسیکس را به طور رایگان عرضه می کنه که البته فقط باید پول پست را پرداخت کنید.

سوال های تخصصی هم بهتره اساتید لینوکس جواب بدن!!!
منتظر متخصصان مي‌مونيم ببينيم چي ميشه:11:
راستي به غير از اوبنتو و كو بونتو ورژن ديگه اي را ارسال نمي‌كنند؟مثلا سوزه را ارسال نمي‌كنند؟

taia
18-09-2009, 12:52
:31:سلام بچه ها من مي‌خواستم لينوكس سوزه(زوزه)را نصب كنم البته همراه ويندوز خودم دي وي دي سوزه11 را گرفتم ونصبش كردم وقتي نصب شد لينوكس اومد بالا بعد گفتم برم يك سري به ويندوزم هم بزنم ولي ديگه ويندوز نيومد بالا.گفتم حداقل برم بالينوكس بيام بالا اون هم نيومد بالا.البته ويندوزم روي هارد اصليم نصبه ولي لينوكسم توي هارد اكسترنال.وقتي ميزدم كه ويندوز بياد بالا يه همچين چيزي را مي‌نوشت:
grub loading please wait:
error 21
يا يك چيزي تو همين مايه ها
بچه راستي چند تا سوال ديگه هم داشتم:اول اينكه من مي‌تونم هارد اكسترنالم را به هر كا‌مپيوتري كه خواستم وصل كنم و با اون لينوكس را اجرا كنم؟
دوم اينكه در هنگام نصب ازمون مي‌خواد كه يكي از سيستم هاي بوت را انتخاب كنيم كدوم يكي از همه بهتره؟
سوم اينكه ميشه يكي در مورد پارتيشن بندي لينوكس به طور كامل توضيح بديد؟
چهارم ميشه بگيد نسخه‌ي لايو لينوكس چه جوريه و اصلا لينوكس چندتا نسخه داره؟يعني پرتابله؟و نياز به نصب نداره؟

در مورد سوال اولتون:

در مورد سوال دومتون:
خیر، اگر سیستم ها از نظر سخت افزاری یکی باشند امکان دارد ولی اگر از نظر سخت افزاری متفاوت باشند این کار عملی نیست، همانند ویندوز، شما نمی تونید روی یک هارد ویندوز نصب کنید و با آن سیستم های مختلف را اجرا کنید.

در مورد سوال بعدیتون:

در مورد سیستم بوت، منظورتون کدام ها هستند؟

در مورد سوال آخرتون هم، نسخه ی لایو یعنی بدون نصب و با بوت از روی سی دی می تونید از لینوکس استفاده کنید، بدون هیچگونه تغییری در سیستمتون، طبیعی هست در این حالت تنظیمات، برنامه های نصبی و غیره با هر بار ریستارت از بین می روند، در واقع در این حالت فایلهای مورد نیاز بروی رم ریخته میشوند و اجرا می شوند.
لینوکس صدها توزیع داره، که هر کدام هم تیم توسعه خود را دارند، و البته توزیع های مادر بسیار محدود هستند، ولی گسترش های انجام شده بر روی آنها بسشمار است برای دیدن یک لیست نسبتا کامل به سایت

distrowatch.com
مراجعه کنید.

ali zi zeperto
21-09-2009, 16:32
سلام.
من می خوام با php کار کنم.سورسش رو از سایتش گرفتم و نصب کردم.معادل iis توی ویندوز تا اونجا که فهمیدم apache هست.samba چیه؟آیا اون هم لازمه؟
آیا آپاچی پیکربندی کردن می خواد.اگر بله لطفا اگر آموزشی در این زمینه دارید لطف کنید به من یه لینک بدید.انگلیسی هم اگر باشه موردی نداره.فقط جامع باشه.
ممنون

ali zi zeperto
21-09-2009, 19:59
سلام.
من می خوام با php کار کنم.سورسش رو از سایتش گرفتم و نصب کردم.معادل iis توی ویندوز تا اونجا که فهمیدم apache هست.samba چیه؟آیا اون هم لازمه؟
آیا آپاچی پیکربندی کردن می خواد.اگر بله لطفا اگر آموزشی در این زمینه دارید لطف کنید به من یه لینک بدید.انگلیسی هم اگر باشه موردی نداره.فقط جامع باشه.
ممنون
بابا زنده باد لینوکس.ای ول.
از سبح تا حالا دارم با iis سر و کله می زنم که تنظیم بشه تا ما یه خط کد php رو اجرا کنیم.آخرش هم نشد.اومدم تو لینوکس همینکه زدم اجرا شد.مشکلم خیلی کوچیک بود.زنده باد.هنوز سرم داره گیج میره.زنده باد.
apache که نصب بود و هیچ تنظیماتی هم نکردم.

Blossom
21-09-2009, 20:06
بابا زنده باد لینوکس.ای ول.
از سبح تا حالا دارم با iis سر و کله می زنم که تنظیم بشه تا ما یه خط کد php رو اجرا کنیم.آخرش هم نشد.اومدم تو لینوکس همینکه زدم اجرا شد.مشکلم خیلی کوچیک بود.زنده باد.هنوز سرم داره گیج میره.زنده باد.
apache که نصب بود و هیچ تنظیماتی هم نکردم.

البته که این درسته ولی خب هم می‌شه PHP رو روی IIS نصب کرد و هم Apache رو توی ویندوز ولی چه بهتر که از LAMP استفاده بشه.

huti_421
23-09-2009, 03:51
من چطور میتونم لینوکس رو از طریق Cool Disk بوت کنم ؟ به صورت لایو البته ( سایز : 16 گیگابایت )

sudotux
23-09-2009, 11:43
من چطور میتونم لینوکس رو از طریق Cool Disk بوت کنم ؟ به صورت لایو البته ( سایز : 16 گیگابایت )

به راحتی و با استفاده از برنامه ی UNetbootin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... !