مشاهده نسخه کامل
: شروع کار با لینوکس
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
sasan_pink
26-05-2010, 00:53
نه لزومی نداره
آقا اصلا نیازی نیست شما چندین پارتیشن بسازی در اصل همون دو تا / و swap کفایت میکنه.حالا اگه بخوای چند تا توزیع رو هم نصب کنی دیگه واسه بقیه لازه نیست جداگانه swap بسازی همون swap قبلی رو توش مونت کن.که بیخودی حجم هاردت رو هم مصرف نکرده باشی
آقا اصلا نیازی نیست شما چندین پارتیشن بسازی در اصل همون دو تا / و swap کفایت میکنه.حالا اگه بخوای چند تا توزیع رو هم نصب کنی دیگه واسه بقیه لازه نیست جداگانه swap بسازی همون swap قبلی رو توش مونت کن.که بیخودی حجم هاردت رو هم مصرف نکرده باشی
با سلام و تشکر
پس من اگر بخواهم دو توزيع رو با هم نصب کنم وبراي هر کدوم پارتيشن home رو جداي از root داشته باشم نياز به اين تعداد پارتيشن دارم
توزيع اول - home - root - swap
توزيع دوم - root , home
درسته ؟
ضمنا لينوکس چرا اينقدر حساس است نسبت به کارنت گرافيگ . من براي نسخه 9.10 درايور کارت گرافيگم رو با هزار بدبختي دنلود کردم و حالا براي نسخه 10.04 اونو نصب کردم همه سيستم رو به هم ريخت در کوبونتو که ديگه محيط گرافيکي بالا نيومد و در اوبونتو هم بعد از نصب مينويسه گرافيک در حال low است
قبل از اينکه گرافک رو نصب کنم محيط خوب بود و قابل تحمل اما الان ديگه خيلي خراب شده و مي خوام دوباره نصب کنم
در ورژن 10.04 compiz fusion خودش نصب هست يا نه ؟ توي سيناپتيک ديدم به حالت سبز رنگ بود
با تشکر
با سلام
يه سوال ديگه هم داشتم و اون اينكه نوشتن دستورات در ترمينال به بزرگ و كوچك بودن حروف حساس است يا نه ؟
با تشكر
c30tehran
26-05-2010, 18:22
بله به حروف و کوچک حساس هست
sasan_pink
27-05-2010, 01:08
در مورد سئوال اول کاملا درست متوجه شده اید فقط دوست عزیز یادت باشه توزیع دوم رو که نصب میکنی حالا یا در جریان نصب یا بعد از نصب و از تو خود لینوکس اون پارتیشن swap رو به این توزیع دومی هم معرفی کنی.
من درایور کارت گرافیکم که ATI هم هست رو روی اوبونتو 8.1 استفاده کردم و مشکلی نداشتم. روی ورژن های جدیدتر امتحان نکردم البته من روی سوزه 11 یکبار امتحان کردم که مثل شما کلا همچی ریخت بهم. احتمالا مشکل ناهماهنگی درایور با هسته جدید نمیتونه مشکل اصلی باشه چون ورژن کرنل پیشرفت اساسی نداشته بلکه گمون کنم ایراد از جای دیگه هستش. حالا شما اگه به مخازن اوبونتو دسترسی داری یکبار از روی مخازن اوبونتو درایور انحصاری کارتت رو نصب کن ببین چی مشه اگه هم به اینترنت پرسرعت دسترسی داری که چه بهتر. بازم اگه چیزی دستگیرم شد اطلاع میدم.
با سلام
در مورد سئوال اول کاملا درست متوجه شده اید فقط دوست عزیز یادت باشه توزیع دوم رو که نصب میکنی حالا یا در جریان نصب یا بعد از نصب و از تو خود لینوکس اون پارتیشن swap رو به این توزیع دومی هم معرفی کنی.
چطور بعد از نصب اين كار رو انجام بدم ؟
يعني در توزيع دوم در زمان نصب لازم نيست پارتيشن swap رو بسازم ؟
يك مشكل جديد هم پيدا كردم و اون اينه كه زماني كه مي خوام يك توزيع رو دوباره نصب كنم و يا براي نصب توزيع دوم امتحان مي كردم در قسمت انتخاب پارتيشنها به صورت manual و advanced فقط كل هارد نشون داده ميشه و پارتيشنهاي لينوكس و ويندوز به صورت جدا نشون داده نميشن . در قدم قبلي هم دو تا گزينه وجود داره . معمولا سه تا گزينه هست يكي براي نصب در كنار ويندوز و در درايو ويندوز توسط خود اوبونتو .
2 نصب بر روي كل هارد ديسك
3 نصب به صورت manual
با چن بار امتحان تونستم ديروز نصب كنم ما براي نصب توزيع دوم باز به همين مشكل بر خوردم
با تشكر
با سلام
چطور بعد از نصب اين كار رو انجام بدم ؟
يعني در توزيع دوم در زمان نصب لازم نيست پارتيشن swap رو بسازم ؟
يك مشكل جديد هم پيدا كردم و اون اينه كه زماني كه مي خوام يك توزيع رو دوباره نصب كنم و يا براي نصب توزيع دوم امتحان مي كردم در قسمت انتخاب پارتيشنها به صورت manual و advanced فقط كل هارد نشون داده ميشه و پارتيشنهاي لينوكس و ويندوز به صورت جدا نشون داده نميشن . در قدم قبلي هم دو تا گزينه وجود داره . معمولا سه تا گزينه هست يكي براي نصب در كنار ويندوز و در درايو ويندوز توسط خود اوبونتو .
2 نصب بر روي كل هارد ديسك
3 نصب به صورت manual
با چن بار امتحان تونستم ديروز نصب كنم ما براي نصب توزيع دوم باز به همين مشكل بر خوردم
با تشكر
در مورد سوال اول می تونید حین نصب مشخص کنید و یا بعدا در خود توزیع که به صورت زیر هست، بر فرض اینکه پارتیشن swap شما hdb2 هست:
mkswap /dev/hdb2
swapon /dev/hdb2
بعد چک کنید ببینید با دستور free در ترمینال این پارتیشن کار می کنه یا نه.
اگر مشکلی پیش نیومد فایل /etc/fstab رو باز کنید و خط زیر را اضافه کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه کنید که hdb2 رو باید با توجه به نام پارتیشن خودتون عوض کنید، اینجا فقط مثال هست ممکن هست مال شما sda4 باشه!!
مشکل دوم شما مربوط به لینوکس نیست و بدلیل پارتیشن بندی بد هست، به احتمال خیلی زیاد، شما پارتیشن لینوکس رو از پارتیشن primary هاردتون که c هم در اون منطقه هست برداشتید، اینکار باعث میشه با نصب یک سیستم عامل در اون کل هاردتون رو یکپارچه در نظر بگیره، پارتیشن لینوکس رو از قسمت primary بر ندارید.
vazirdaftar
29-05-2010, 22:36
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام وخسته نباشید
اول عذرخواهی از مسئولین این بخش که با ایجاد پست اضافه بی نظمی ایجاد نموده بودم.بنده ادامه سوالاتم را اینجا -و نه از اول- مطرح میکنم:
میخواستم توزیعی را انتخاب کنم و در عین حال از لینوکس هیچ اطلاعی ندارم؛بارها هم تکرار کردم اما باز توزیعهایی معرفی
شده اند که برای امثال من برای شروع کار سنگین هستند(مانند ردهت و فدورا).خودم چند گزینه مطرح میکنم،هر کدام بهتر بود راهنمایی بفرمایید(اگر خودتان بهتر میشناسید معرفی کنید):
ubuntu
mint
open suse
mandriva
kubuntu
در نهایت باز هم عذرخواهی به دلیل تکرا برخی مطالب.
با تشکر
یا علی
danial_848
30-05-2010, 10:04
میخواستم توزیعی را انتخاب کنم و در عین حال از لینوکس هیچ اطلاعی ندارم؛بارها هم تکرار کردم اما باز توزیعهایی معرفی
شده اند که برای امثال من برای شروع کار سنگین هستند(مانند ردهت و فدورا).خودم چند گزینه مطرح میکنم،هر کدام بهتر بود راهنمایی بفرمایید(اگر خودتان بهتر میشناسید معرفی کنید):
ubuntu
mint
open suse
mandriva
kubuntu
ازبین اینها، ubuntu.
vazirdaftar
31-05-2010, 19:01
سلام علیکم
ببخشید،اما یک سری سوال هست با اینکه مبتدیانه هستند ولی من را در تصمیم گیری مردد کرده اند:
چه فرقی بین ubuntu و mint و Opensuse وجود دارد،که از میان اینها معمولا ubuntu پیشنهاد میشود؟
در کدام یک از از این سه توزیع شخص ناواردی مثل من راحتتر میتواند با لینوکس کنار بیاید؟
آیا از برنامه های موجود در ویندوز برای لینوکس هم موجود هست(مانند اتوکد،سالیدورک،کاتیا و ....)؟اگر هست با همان امکانات یا کمتر؟
معمولا چه مقدار طول میکشد تا برنامه ای را که میخواهیم برای لینوکس پیدا کنیم؟
یادگیری لینوکس سخت هست یا نه؟چه مقدار زمان میبرد؟
بهترین منابع فارسی برای یادگیری لینوکس(و به طور کلی برنامه های متن باز) چی هست؟
با تشکر
یا علی
سلام علیکم
ببخشید،اما یک سری سوال هست با اینکه مبتدیانه هستند ولی من را در تصمیم گیری مردد کرده اند:
چه فرقی بین ubuntu و mint و Opensuse وجود دارد،که از میان اینها معمولا ubuntu پیشنهاد میشود؟
در کدام یک از از این سه توزیع شخص ناواردی مثل من راحتتر میتواند با لینوکس کنار بیاید؟
آیا از برنامه های موجود در ویندوز برای لینوکس هم موجود هست(مانند اتوکد،سالیدورک،کاتیا و ....)؟اگر هست با همان امکانات یا کمتر؟
یادگیری لینوکس سخت هست یا نه؟چه مقدار زمان میبرد؟
بهترین منابع فارسی برای یادگیری لینوکس(و به طور کلی برنامه های متن باز) چی هست؟
با تشکر
یا علی
علت این که همواره به تاره کارها اوبونتو رو پیشنهاد می کنند، جامعه ی کاربری بزرگی داره و منابع یادگیریش هم زیاد هست، تقریبا هر سوالی که براتون پیش بیاد براش جواب هست، همین امر باعث میشه کابران رو به اوبونتو متمایل کنیم.
بهترین منبع، تاپیک مقالات فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین انجمن هست.
vazirdaftar
31-05-2010, 22:32
سلام علیکم
ولی یک سوال بنده بی جواب ماند:
اگر میشود جواب دهید.
سلام علیکم
ولی یک سوال بنده بی جواب ماند:
اگر میشود جواب دهید.
برای استفاده از برنامه های ویندوز در لینوکس پروژه ی wine هست که می تونید با اون برنامه های ویندوز رو اجرا کنید.
برنامه های معادل خیلی هستند، تقریبا برای هر کاری یک برنامه موجود هست، مگر موارد خیلی خاص.
مدت زمان پیدا کردن هم بستگی داره به خودتون! نمیشه گفت از تهران تا آمل چند ساعت راه هست! یکی ممکن هست با سرعت 200 کیلومتر بره و 20 دقیقه ای برسه یکی هم با سرعت 20 کیلومتر در ساعت و یک روز در راه باشه!
بسته داره چطور دنبال برنامه ی معادل بگردید، کلمات کلیدی در جستجو همواره مهمترین فاکتور هست.
vazirdaftar
01-06-2010, 10:57
سلام علیکم
تشکر بابت پاسخ کاملتان،اما میخواستم بپرسم در این پروژه wine که فرمودید برنامه بی هیچ عیب و نقصی اجرا میشود،یعنی همانگونه که در ویندوز اجرا میشود در لینوکس هم اجرا میگردد یا خیر؟
یا علی
سلام علیکم
تشکر بابت پاسخ کاملتان،اما میخواستم بپرسم در این پروژه wine که فرمودید برنامه بی هیچ عیب و نقصی اجرا میشود،یعنی همانگونه که در ویندوز اجرا میشود در لینوکس هم اجرا میگردد یا خیر؟
یا علی
خودتون چی فکر می کنید؟ :46:
مشخصا این شبیه سازی محیط، مشکلاتی هم داره، البته امروز دیگه خیلی کم شده مشکلاتش، قبلا زیاد بود! ولی خوب برنامه های مستقل به خوبی اجرا میشوند، برنامه های وابسته اما گاهی مشکل دارند، منظورم از وابستگی مثلا برخی برنامه ها به IE وابسته هستند و برای اجرا باید IE روی سیستم نصب باشه، ولی شما حتی با نصب IE در wine چون در واقع با یک برنامه اینکار رو کردید ممکن هست باز هم با پیغام های خطا مواجه بشید، ولی برنامه های مستقل به خوبی کار می کنند، یا حداقل کم مشکل!
منابع زیادی هم مصرف خواهد شد
در کل برای اینکه ببینید آیا برنامه ی شما قابل اجرا هست به سایت زیر برید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و در قسمت جستجو نام برنامه را تایپ کنید تا به شما لیست کاملی از قابلیت ها رو بده.
برای مثال برنامه ی فوتوشاپ:
Adobe Photoshop CS3 (10.0)
همونطور که میبینید:
Installer crash in a moment without any alert.
قابل اجرا نیست.
ولی
Adobe Photoshop CS2 (9.0)
قابل اجراست ولی با تعداد کمی از مشکلات.
سلام من هيچي از لينوکس بلد نيستم آموزش نصب wine 1.2 rc1 رو براي لينوکس توزيع سوزه 10.2 ميخواستم
سلام من هيچي از لينوکس بلد نيستم آموزش نصب wine 1.2 rc1 رو براي لينوکس توزيع سوزه 10.2 ميخواستم
دوست عزیز نسخه ی 10.2 دقیقا 3 سال و نیم پیش عرضه شد! شاید بهتر باشه قبل از نصب wine ابتدا یک نسخه ی بروز از این توزیع رو نصب کنید، نسخه ی 11.2 و یا factory رو بگیرید و نصب کنید تا از آخرین بروزرسانی ها براحتی استفاده کنید، و البته از بسته ی wine هم بهره ببرید.
نسخه ی مورد استفاده ی شما در دنیای لینوکس مانند ویندوز 95 هست در دنیای ویندوز! :46:
vazirdaftar
06-06-2010, 18:08
img{-moz-force-broken-image-icon:1;}سلام علیکم و خسته نباشید
میخواستم بپرسم اسفاده از wine امنیت را پایین نمی آورد؟به این دلیل پرسیدم گفتم شاید چون برنامه هایی را که در لینوکس قابل اجرا نیستند را اجرا میکند،اشکالات امنیتی را که این نرم افزارها در محیط ویندوز داشته اند را نیز با خود به همراه بیاورند؟
با تشکر
یا علی
c30tehran
06-06-2010, 18:27
img{-moz-force-broken-image-icon:1;}سلام علیکم و خسته نباشید
میخواستم بپرسم اسفاده از wine امنیت را پایین نمی آورد؟به این دلیل پرسیدم گفتم شاید چون برنامه هایی را که در لینوکس قابل اجرا نیستند را اجرا میکند،اشکالات امنیتی را که این نرم افزارها در محیط ویندوز داشته اند را نیز با خود به همراه بیاورند؟
با تشکر
یا علی
بدون نگراني براي ويروس هاي ويندوزي مي تونيد از wine استفاده كنيد
hosseingrami
09-06-2010, 21:04
سلام من جديدترين نسخه اونتو نسخه لايف رو يا لينک دانلود يا لينک سفارش ميخوام!؟
danial_848
10-06-2010, 10:56
سلام من جديدترين نسخه اونتو نسخه لايف رو يا لينک دانلود يا لينک سفارش ميخوام!؟
با سلام
من اگه اوبنتو 10.04 رو روي سيستم اداره در كنار ويندوز نصب كنم احتمال اينكه سيستم دچار مشكل بشه چقدر هست چون بر روي ويندوز برنامه هاي كاري دارم ( براي خودم در سيستم خونه كه نصب كردم دو بار بوت گراب به هم ريخت )
حالا اگه يه روزي خراب شد چطور مي تونم فقط ويندوز رو بالا بيارم منظورم منوي بوت گراب هست ؟
سي دي يا دي وي دي هما مربوط به اوبنتو 10.04 هنوز منتشر نشده ؟ من كه بالاخره نتونستم به صورت افلاين كدكهاي پخش ام پي تري رو نصب كنم
با تشكر
با سلام
من اگه اوبنتو 10.04 رو روي سيستم اداره در كنار ويندوز نصب كنم احتمال اينكه سيستم دچار مشكل بشه چقدر هست چون بر روي ويندوز برنامه هاي كاري دارم ( براي خودم در سيستم خونه كه نصب كردم دو بار بوت گراب به هم ريخت )
حالا اگه يه روزي خراب شد چطور مي تونم فقط ويندوز رو بالا بيارم منظورم منوي بوت گراب هست ؟
سي دي يا دي وي دي هما مربوط به اوبنتو 10.04 هنوز منتشر نشده ؟ من كه بالاخره نتونستم به صورت افلاين كدكهاي پخش ام پي تري رو نصب كنم
با تشكر
خیر مشکلی پیش نمی آید، اگر هم روز بخواهید اوبونتو رو پاک کنید، خیلی ساده گراب رو میشه حذف کرد، در ضمن سوالات مربوط به اوبونتو رو در تاپیک خودش مطرح کنید.
در مورد آفلاین هم، به سایت زیر برید و بسته ی زیر را دانلود کنید و نصب کنید:
با سلام و تشكر
راستش ابتداي كار با لينوكس مشكلات زياده پس اگه زيا مي پرسم شرمنده هستم
خیر مشکلی پیش نمی آید، اگر هم روز بخواهید اوبونتو رو پاک کنید، خیلی ساده گراب رو میشه حذف کرد
ببينيد من بر روي سيستمك خونه اوبونتو رو نصب كردم در ويندوز برنامه اكرونيس رو نصب كردم بعد از ري استارت ديگه نه ويندوز داشتم و نه لينوكس . منوي گراب نياز به تعمير داشت يك بار ديگه هم همين مشكل برام پيش اومد حالا سئوال من اينه كه در سيستم اداره همچين مشكلي پيش نياد چون تعمير منوي گراب براي يك تازه كار مثل من اونم بدون اينترنت شايد مشكل باشه
بعدش اگه همچين حالتي پيش بياد آيا نميشه با سي دي ويندوز فقط ويندوز رو بالا بيارم ؟
در مورد كدكها هم به ادرس داده شده رفتم نمي دونستم چه چيزهايي رو بايد دانلود كنم چون 32 بيتي بود قسمت اينتل 86 رو انتخاب كردم در صفحه بعدي قاره هاي مختلف قرار داشتند كه من اسيا رو انتخاب كردم و داملود كردم و دو تا دانلود نشد يعني مشكل داشت حالا اينايي رو كه دانلود كردم در سيستم خونه بايد در كجا قرار بدم ايا بدون اون دوتايي كه ئانلود نشده هم كار ميكنه ؟
بعدش چرا به اين صورت است ايا نميشه من هر برنامه اي رو كه مي خوام نصب كنم به صورت فرمت deb باشه و بعد ببرم روي سيستم خونه به راحتي نصب كنم مثلا همون compiz fusion . اينو من به صورت فايلي كامل با فرمت deb از اينترنت دانلود كنم و در خونه روي سيستم خودم نصب كنم مثل همه برنامه هاي ويندوز
ضمنا اينخا رو هم نتونستم دانلود كنم خيلي سعي كردم نمي دونم مشكل داشت
wget که می تونید توضیحات کامل رو در دو سایت زیر بگیرید:
کد:
و
کد:
Sushi, huh? نام برنامه ی دیگری است برای همین منظور:
کد:
این برنامه ها در واقع باید در دو سیستم نصب شوند ( هر دو برنامه قابلیت نصب روی ویندوز و لینوکس رو دارند ) یک سیستم به اینترنت متصل و دیگری بدون شبکه! در روی سیستم متصل به شبکه این برنامه ها، بسته های مربوطه را دانلود می کنند و با انتقال اونها به سیستم دیگر در سیستم دوم نصب می شوند.
با تشكر از صبر و شكيبايي شما
Reza Razor
21-06-2010, 22:05
سلام
من امروز ubuntu 10.04 رو نصب کردم و واقعا ازش خوشم اومد حالا نیاز به راهنماییتون دارم
1. کاملترین و بهترین ورژن لینوکس همین اوبونتو هست ؟
2. برای هرکاری میگه باید یه سری پلاگین داشته باشیم ! جریان چیه ؟ کل پلاگین هاش رو کجا میشه پیدا کرد ؟ درایورهای مخصوص خودش هم اکثرا نصب نمیشن !
3. یه سوال مهم اینکه طریقه کانکشن ساختن برای کانکت شدن به اینترنت چیه ؟! :31:
با سلام و تشكر
راستش ابتداي كار با لينوكس مشكلات زياده پس اگه زيا مي پرسم شرمنده هستم
ببينيد من بر روي سيستمك خونه اوبونتو رو نصب كردم در ويندوز برنامه اكرونيس رو نصب كردم بعد از ري استارت ديگه نه ويندوز داشتم و نه لينوكس . منوي گراب نياز به تعمير داشت يك بار ديگه هم همين مشكل برام پيش اومد حالا سئوال من اينه كه در سيستم اداره همچين مشكلي پيش نياد چون تعمير منوي گراب براي يك تازه كار مثل من اونم بدون اينترنت شايد مشكل باشه
بعدش اگه همچين حالتي پيش بياد آيا نميشه با سي دي ويندوز فقط ويندوز رو بالا بيارم ؟
در مورد كدكها هم به ادرس داده شده رفتم نمي دونستم چه چيزهايي رو بايد دانلود كنم چون 32 بيتي بود قسمت اينتل 86 رو انتخاب كردم در صفحه بعدي قاره هاي مختلف قرار داشتند كه من اسيا رو انتخاب كردم و داملود كردم و دو تا دانلود نشد يعني مشكل داشت حالا اينايي رو كه دانلود كردم در سيستم خونه بايد در كجا قرار بدم ايا بدون اون دوتايي كه ئانلود نشده هم كار ميكنه ؟
بعدش چرا به اين صورت است ايا نميشه من هر برنامه اي رو كه مي خوام نصب كنم به صورت فرمت deb باشه و بعد ببرم روي سيستم خونه به راحتي نصب كنم مثلا همون compiz fusion . اينو من به صورت فايلي كامل با فرمت deb از اينترنت دانلود كنم و در خونه روي سيستم خودم نصب كنم مثل همه برنامه هاي ويندوز
ضمنا اينخا رو هم نتونستم دانلود كنم خيلي سعي كردم نمي دونم مشكل داشت
با تشكر از صبر و شكيبايي شما
کسي از دوستان نمي خواد منو راهنمايي کنه
با تشکر
danial_848
22-06-2010, 12:34
طبیعتاً درحالت عادی این مشکلات پیش نمیاد. نهایتاً گراب یا بوتلودر ویندوز رو نصب میکنید.
یک بسته بیشتر نیست پایین صفحه روی i386 کلیک کنید بعد میرر رو انتخاب کنید و یک فایل دانبود میشه.
بیشتر بستهها .deb شون هم ساخته میشه.
1. کاملترین و بهترین ورژن لینوکس همین اوبونتو هست ؟
2. برای هرکاری میگه باید یه سری پلاگین داشته باشیم ! جریان چیه ؟ کل پلاگین هاش رو کجا میشه پیدا کرد ؟ درایورهای مخصوص خودش هم اکثرا نصب نمیشن !
3. یه سوال مهم اینکه طریقه کانکشن ساختن برای کانکت شدن به اینترنت چیه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. کاملترین توزیع وجود نداره!
2. تاپیک فهرست مطالب رو ببینید.
3. تاپیک فهرست مطالب رو ببینید.
4. تاپیک فهرست مطالب .... :31:
madadnoki
05-07-2010, 18:30
من يه تازه كارم.......لطفا در مورد GNOME و KDE 4.0 و KDE 3.5 و نحوه پارتيشن بندي suse توضيح دهيد........در ضمن ميخواهم linux رو در كنار ويندوز xp داشته باشم
من يه تازه كارم.......لطفا در مورد GNOME و KDE 4.0 و KDE 3.5 و نحوه پارتيشن بندي suse توضيح دهيد........در ضمن ميخواهم linux رو در كنار ويندوز xp داشته باشم
Gnome و KDE.x (ایکس نام ورژن است) هر دو پوسته های گرافیکی مربوط به لینوکس می باشد . دو نسخه ای که گفتید در مورد KDE هر دو ورژن های اون هستند .
برای پارتیشن بندی شما به ۲ یا ۳ درایو احتیاج دارید
یک درایو مربوط به swap
درایو(های) دیگر مربوط به روت و (پارتیشن home) است.
شما کافی لینوکس تون رو نصب کنید و بوت لودر لینوکس هر دو سیستم عامل رو براتون نشون میده ...
adrian_h_r
06-07-2010, 01:43
من هم می خواستم لینوکس را بیشتر کار کنم.....
تقریبا 2 سال پیش با Redhat 9 شروع کردم ......بعد از اون با 2-3 تا از ورژنهای فدورا.....
البته وقتی با فدورا کار می کردم با انواع و اقسام Error ها سر و کله میزدم....
سرعت سیستم هم خیلی پایین بود....برای همین دیگه ولش کردم.
حالا می خواستم ببینم پیشنهاد شما چیه؟
با چه توزیعی شروع کنم؟
از چه منابعی کمک بگیرم برای این کار ؟ CD....کتاب آموزشی....اینترنت....
آیا دوره هایی که برای لینوکس برگزار می شه را توصیه می کنید؟
ممنون.
Squall Leonhart
06-07-2010, 07:42
توزیع اوبونتو چی به درد بخور هست؟ گرافیکی هست؟ بعد از نصب XP نصبش کنم بهتره یا قبل از نصب XP ؟
توزیع اوبونتو چی به درد بخور هست؟ گرافیکی هست؟ بعد از نصب XP نصبش کنم بهتره یا قبل از نصب XP ؟
فرقی نداره ... توزیع یوبونتو راحت ترین توزیع برای کار کردنه ... شما باید اون رو بعد از ویندوز نصب کنبد البته براحتی کار می گم چون اگه بعدش نصب کردید با ید گراب تون را درست کنید.
قبلش نصب کنید بهتره ....
من هم می خواستم لینوکس را بیشتر کار کنم.....
تقریبا 2 سال پیش با Redhat 9 شروع کردم ......بعد از اون با 2-3 تا از ورژنهای فدورا.....
البته وقتی با فدورا کار می کردم با انواع و اقسام Error ها سر و کله میزدم....
سرعت سیستم هم خیلی پایین بود....برای همین دیگه ولش کردم.
حالا می خواستم ببینم پیشنهاد شما چیه؟
با چه توزیعی شروع کنم؟
از چه منابعی کمک بگیرم برای این کار ؟ CD....کتاب آموزشی....اینترنت....
آیا دوره هایی که برای لینوکس برگزار می شه را توصیه می کنید؟
ممنون.
فرقی نداره چه توزیعی رو انتخاب کنید(البته منهای توزیع های پیشرفته) باید خودتون ببنیند کدوم بهتره و دوست دارید با هاش کار کنید .
بله تقریبا لینوکس ها بر اساس i386 تهیه و تولید میشن. این امر باعث میشه پکیج ها به صورت بهینه نشند و تنها پکیج هایی عادی برای نصب باشند...
معمولا یوبونتو رو همه پیشنهاد می کنند چون خیلی توزیعی آسان و راحته ...
اینترنت بهترین منبعه
دوره های تخصصی لینوکس ۳ دوره داره که هر کدوم بسته به نیاز مدرکش اطالاعات می خواد
اولین مرحله ی اون همین کار با لینوکس و چیز های مربوط به لینوکسه که از تون می خواد ...
Squall Leonhart
22-07-2010, 08:31
فرقی نداره ... توزیع یوبونتو راحت ترین توزیع برای کار کردنه ... شما باید اون رو بعد از ویندوز نصب کنبد البته براحتی کار می گم چون اگه بعدش نصب کردید با ید گراب تون را درست کنید.
قبلش نصب کنید بهتره ....
توزیع رد هت بهتره یا اوبونتو؟ کدوم راحت تر هست هم واسه نصب و هم واسه کار کردن؟
danial_848
22-07-2010, 13:46
Ubuntu
.............
لینک های زیر رو مطالعه کنید ...
و
و
این لینک خوبیه ...
و
و
و
می تونید review در موردشون بخونید این کمک خوبی به شما می کنه ...
Squall Leonhart
31-07-2010, 09:51
آقا میشه بگین کدوم یکی از این ورژن ها بهتره که دانلود کنم؟
ubuntu-10.04-alternate-amd64.iso.torrent
ubuntu-10.04-alternate-i386.iso.torrent
ubuntu-10.04-desktop-amd64.iso.torrent
ubuntu-10.04-desktop-i386.iso.torrent
ubuntu-10.04-server-amd64.iso.torrent
ubuntu-10.04-server-i386.iso.torrent
صفحه دانلود موارد بالا :
آقا میشه بگین کدوم یکی از این ورژن ها بهتره که دانلود کنم؟
ubuntu-10.04-alternate-amd64.iso.torrent
ubuntu-10.04-alternate-i386.iso.torrent
ubuntu-10.04-desktop-amd64.iso.torrent
ubuntu-10.04-desktop-i386.iso.torrent
ubuntu-10.04-server-amd64.iso.torrent
ubuntu-10.04-server-i386.iso.torrent
صفحه دانلود موارد بالا :
سیستم شما از چه نوعی است ؟ 64 یا 32 بیت؟
اگر 64 بیت رو ساپورت می کنه که می تونید نسخه های 64 بیت رو هم استفاده کنید . وگرنه باید از نسخه های 386 استفاده کنید .
نفاوت نسخه های desktop و alternate در این است :
The alternate install CD allows you to perform certain specialist installations of Ubuntu. It provides for the following situations:
* creating pre-configured OEM systems;
* setting up automated deployments;
* upgrading from older installations without network access;
* LVM and/or RAID partitioning;
* installing GRUB to a location other than the Master Boot Record;
* installs on systems with less than about 192MB of RAM.
و برای server:
It is a text mode installer and similar to Alternate CD. You can choose some common servers to install, such as LAMP, mail server, DNS, SQL server and File Server. The servers that you have chosen are almost configured but some of them need to be tuned for different usage. It is targeted to experienced Linux users. The final product is a command line environment.
این لینک ها رو مطالعه کنید :
و
Squall Leonhart
31-07-2010, 11:07
منظور از Amd همون سی پی یو هست؟ یا چیز دیگه؟ CPU من AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 هست. منظور از i3 چیه؟
منظور از Amd همون سی پی یو هست؟ یا چیز دیگه؟ CPU من AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 هست. منظور از i3 چیه؟
بله منظور همونه البته برای سی پی یو های 65 بیتی اینتل هم به کار میره (که 64 بیتی رو ساپورت می کنند)
i386 اگر منظورتون از i3 یه همون نسل های از 32 بیتی هستند که بر اساس نوع سی پی یو فرق می کنند .
Squall Leonhart
03-08-2010, 12:23
خب آقا من این ورژن اوبونتو دانلود کردم : ubuntu-9.10-desktop-amd64.iso
حالا میخوام نصب کنم. ویندوز فعلی که دارم XP sp3 pro هست. موندوم که بهتره چطوری نصب کنم تا واسه ویندوز خودم مشکلی پیش نیاد.
تحت ویندوز هم اتوران داره و از قرار معملوم میشه تحت XP هم نصب کرد.
پیشنهادتون چیه؟
ترتیب صحیح نصب ویندوز و لینوکس رو هم بگین. مثلا میخوام بدونم مسئله تو سایه موندن اینجا هم هست یا این مسئله فقط مربوط به نسخه های ویندوز هست؟
danial_848
03-08-2010, 17:03
حالا میخوام نصب کنم. ویندوز فعلی که دارم XP sp3 pro هست. موندوم که بهتره چطوری نصب کنم تا واسه ویندوز خودم مشکلی پیش نیاد.
پیشنهادتون چیه؟
ترتیب صحیح نصب ویندوز و لینوکس رو هم بگین. مثلا میخوام بدونم مسئله تو سایه موندن اینجا هم هست یا این مسئله فقط مربوط به نسخه های ویندوز هست؟
میتونی در ویندوز هم نصبش کنی که در این صورت نیازی به تغییر پارتیشنها نیست.
لینوکس رو آخر از همه نصب کنی مشکلی پیش نمیاد.
m a j r i x
03-08-2010, 23:02
پیشنهادتون چیه؟
ورژن اوبونتو ی که شما دانلود کردی قدیمیه
از ورژن جدید تر استفاده کنید
Squall Leonhart
04-08-2010, 07:31
فونت فارسیش تکیه تیکه هست. میشه کاری کرد؟
فونت فارسیش تکیه تیکه هست. میشه کاری کرد؟
یعنی بین کلمات فاصله داره؟
پکیج فونت رو نصب کردید ؟
Squall Leonhart
04-08-2010, 23:27
یعنی بین کلمات فاصله داره؟
پکیج فونت رو نصب کردید ؟
فاصله نه تیکه تیکه مثل این :
سلام
پکیج فونت دیگه چیه از کجا باید دانلود کنم؟ چطوری باید نصب کنم؟
Squall Leonhart
05-08-2010, 11:58
اساتید لطفا راهنمایی بکنین :
ورژن جدید رو دانلود کردم : ubuntu-10.04-desktop-i386.iso
الان میخوام قبلی رو حذف کنم. چطوری باید این کار رو بکنم؟
از توی کنترل پانل ویندوز حذفش کنم کافیه؟ یا مراحل دیگه ای هم داره؟
یا اصلا نیازی به حذف کردن قبلی نیست؟
ایمیج رو رایت کردم روی سی دی. وقتی توی ویندوز سی دی رو میزارم و اتوران سی دی میاد بالا، سه تا گزینه میاد مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به توضیحات از قرار معلوم وقتی تحت ویندوز نصب کنم یه سری محدودیت به وجود میاد از قبیل اینکه هیبرنیت نداره و ممکنه سرعت هارد پایین تر باشه. پس با توجه به این مسئله بهتر هست که به طور مستقل نصب کنم. درسته؟ اگه مسئله قابل توجه دیگه ای هم وجود داره ممنون میشم که بگین.
اساتید لطفا راهنمایی بکنین :
ورژن جدید رو دانلود کردم : ubuntu-10.04-desktop-i386.iso
الان میخوام قبلی رو حذف کنم. چطوری باید این کار رو بکنم؟
از توی کنترل پانل ویندوز حذفش کنم کافیه؟ یا مراحل دیگه ای هم داره؟
یا اصلا نیازی به حذف کردن قبلی نیست؟
ایمیج رو رایت کردم روی سی دی. وقتی توی ویندوز سی دی رو میزارم و اتوران سی دی میاد بالا، سه تا گزینه میاد مثل عکس زیر :
با توجه به توضیحات از قرار معلوم وقتی تحت ویندوز نصب کنم یه سری محدودیت به وجود میاد از قبیل اینکه هیبرنیت نداره و ممکنه سرعت هارد پایین تر باشه. پس با توجه به این مسئله بهتر هست که به طور مستقل نصب کنم. درسته؟ اگه مسئله قابل توجه دیگه ای هم وجود داره ممنون میشم که بگین.
ببین دوست من، اگر از توی ویندوز نصب کردی باید همون پاک کردن از طریق add/remove ویندوز کافی باشه، ولی اگر از طریق خود نصاب اوبونتو نصب کردی بعد از فرمت کردن پارتیشن لینوکس باید mbr ویندوز رو ترمیم کنی که در همین انجمن جستجو کن هست.
در مورد نصب، برای راحتی کارت، ابتدا از همین روش نصب کن، تا خیالت هم راحت باشه که مشکلی پیش نمیاد، کار کن باهاش وقتی با سیستم کامل عادی شدی طریقه ی نصب رو هم در انجمن خودمون و هم در انجمن تخصصی اوبونتو به تشریح می تونی ببینی و نصب کنی.
در مورد سرعت و غیره، خوب به طبع اون کارایی رو که با نصب سیستم به صورت جداگانه خواهی داشت نداری، ولی با توجه به تجربیاتی که در وبلاگ ها و فروم ها ذکر شده تفاوت آنقدر محسوسی نبوده، البته این رو هم بگم در برخی فروم ها مشکلاتی گزارش شده که بدون حل مونده.
فاصله نه تیکه تیکه مثل این :
سلام
پکیج فونت دیگه چیه از کجا باید دانلود کنم؟ چطوری باید نصب کنم؟
پکیج فارسی فونت رو میگم ...
با سلام
دوستان من ويندوز و لينوكس رو كنار هم نصب مي كنم . چند بار هم نصب كردم در ويندوز من با نرم افزار acronis زياد كار مي كنم چند بار براي من پيش اومده كه منوي گراب به هم ميريزه و خراب ميشه .
آيا من وقتي دو تا سيستم عامل رو با هم نصب مي كنم و بعد در ويندوز پارتيشنها رو تغيير بدم مثلا از فضاي اضافي يكي از درايوهاي ويندوزم يك درايو جديد بسازم . مشكلي در بوت لينوكس پيش مياد چون ترتيب قبلي پارتيشنها بهم خورده
با تشكر
danial_848
13-08-2010, 00:52
با سلام
دوستان من ويندوز و لينوكس رو كنار هم نصب مي كنم . چند بار هم نصب كردم در ويندوز من با نرم افزار acronis زياد كار مي كنم چند بار براي من پيش اومده كه منوي گراب به هم ميريزه و خراب ميشه .
آيا من وقتي دو تا سيستم عامل رو با هم نصب مي كنم و بعد در ويندوز پارتيشنها رو تغيير بدم مثلا از فضاي اضافي يكي از درايوهاي ويندوزم يك درايو جديد بسازم . مشكلي در بوت لينوكس پيش مياد چون ترتيب قبلي پارتيشنها بهم خورده
با تشكر
نهایتش اینه که یک عدد باید در فایل تنظیمات بوت لودر عوض بشه
من چند سالیه که در زمینه بوت حرفه ای شدم.بوت از فلاپی،سی دی و دی وی دی،USB و هارددیسکها.شما میتونید به راحتی کلیه سیستم عاملها و برنامه های راه انداز سیستم(مثل دیسکهای زنده) رو در کنار هم روی یک کامپیوتر نصب و استفاده کنید.به شرط اینکه از یک مدیر راه انداز همه کاره و حرفه ای بهره بگیرید.
بوت منیجر همه کاره GRUB نام داره که یه انشعاب اون GRUB4DOS برای کار در محیط ویندوز عالیه.آخرین ورژن بتا از آدرس زیر قابل دانلوده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید البته باید برنامه grubutils رو به عنوان واسط گرافیکی به کار ببرید.
من قبلا از فدورا،اوبونتو و FREEBSD استفاده کردم و الان از لینوکس پارسیکس استفاده میکنم البته در کنار ویندوز XP و 7.به شما توصیه میکنم هیچوقت به خصوص پس از نصب ویستا و سون، MBR رو رونویسی نکنین.یعنی اجازه ندید برنامه نصب لینوکس،این سکتور حیاتی رو ویرایش کنه زیرا ممکنه کرک ویندوز بپره یا اصلا بالا نیاد.
توضیح نحوه انجام کار مفصله.اجمالا شما باید با GRUB یه اشاره گر به پارتیشن لینوکس ایجاد کنین (یا دستور خاص راه اندازی رو در GRUB قرار بدین) و GRUB رو به منوی بوت ویندوز اضافه کنین(فایل boot.ini در XP و BCD در ویستا و سون)
کلیه توضیحات لازم و برنامه های جانبی در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید وجود داره.
توصیه میکنم اول همه چیز رو در ماشینهای مجازی امتحان و بعد روی سیستم واقعی نصب و پیاده کنید.
راستی یه اسکرین شات از USB Flash خودم که با GRUB بوتیبل کردم رو ببنین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali zi zeperto
15-08-2010, 10:32
سلام
من چند تا راهنمایی می خوام.
اولیش اینکه من با دبیان کار می کنم و در دبیان هم فایرفاکس به اسم ice weasel هست.من قبلا سرچ کرده بودم که چطوری خود فایرفکس رو روی دبیان نصب کنم.راهش این بود که کل فایلها رو بعد از دانلود و آنزیپ کردن توی یه مسیری کپی کردم و یه شرت کات هم براش ساختم و تمام.الان اون مسیره یادم نیست.کسی میدونه کجا باید کپی کنم؟
دوم هم اینکه یه دستور برای نصب فونت arial می خوام.
سلام
من چند تا راهنمایی می خوام.
اولیش اینکه من با دبیان کار می کنم و در دبیان هم فایرفاکس به اسم ice weasel هست.من قبلا سرچ کرده بودم که چطوری خود فایرفکس رو روی دبیان نصب کنم.راهش این بود که کل فایلها رو بعد از دانلود و آنزیپ کردن توی یه مسیری کپی کردم و یه شرت کات هم براش ساختم و تمام.الان اون مسیره یادم نیست.کسی میدونه کجا باید کپی کنم؟
دوم هم اینکه یه دستور برای نصب فونت arial می خوام.
خوب در مورد اول چرا از خود IW استفاده نمی کنید؟ چه مشکلی مگه داره این بروزر به این خوبی؟ کلا من با نگرش دبیان خیلی موافقم نسبت به فایرفاکس! اگه کدباز هست دیگه مشکلش چیه؟!
اما برای نصب این راهنما:
در مورد سوال دومتون هم فونت مورد نظر رو از یک سیستم ویندوز دار کپی کنید و در زیر شاخه ی کاربری در فولدر home در فولدر .fonts کپی کنید.
مانند این مسیر:
"/home/taha/.fonts/font.ttf"
ali zi zeperto
15-08-2010, 13:14
خوب در مورد اول چرا از خود IW استفاده نمی کنید؟ چه مشکلی مگه داره این بروزر به این خوبی؟ کلا من با نگرش دبیان خیلی موافقم نسبت به فایرفاکس! اگه کدباز هست دیگه مشکلش چیه؟!
مشکلی که باهاش ندارم.فقط صفحه وب هایی که طراحی می کنم رو باید تو مرورگر های مختلف معمولا با آخرین ورژن شون چک کنم که مشکلی نداشته باشن.این مرورگر هم یه کم قدیمی تر از بقیه است و مال زمان انتشار دبیانه و تا جاییکه یادمه بعضی افزودنی ها روش اضافه نمی شن.واسه همین هم میرم سراغ فایرفاکس.در مورد icedove هم همینطور.اگر می تونستم آپدیتشون کنم که دیگه thunderbird هم نصب نمی کردم.البته تو دبیان thunderbird نصب نکردم اما وقتی ورژن icedove رو می بینم یه کم ناراحت کنندست.مخصوصا که thunderbird ویندوزی تغییرات اساسی کرده ولی من هنوز گیر این icedove قدیمی ام.در کل مشکل بروز رسانی دارم.اینا ورژناشون قدیمیه.الان ورژن icedove ام ۲ .
omid.7128
16-08-2010, 11:27
سلام دوستان
یه سوال دارم که خیلی ضایعست ولی خب ناواردم دیگه:
من یه ubuntu نصب کردم رو سیستم، اول اینکه اینجایی که اومدم اصلا مربوط میشه بهش یا نه؟
دوم اینکه نرم افزارهاش رو از کجا میتونم دانلود کنم و رایگان هستند یا باید کرک کنم؟ (یه سایت خوب هم اگه میشه معرفی کنید)
سوم هم اینک چطوری میتونم توش به adsl وصل بشم؟
kasra2002
16-08-2010, 12:56
سلام تعداد پست ها خیلی زیاده و من نمی دونم ولی
اگه ممکنه شروع کار و از اول و اصلا چی هست و چرا لینوکس و چه شکلیه و چه امکاناتی داره و چی نداره رو بگید ممنون
aliarnold
16-08-2010, 13:47
سلام تعداد پست ها خیلی زیاده و من نمی دونم ولی
اگه ممکنه شروع کار و از اول و اصلا چی هست و چرا لینوکس و چه شکلیه و چه امکاناتی داره و چی نداره رو بگید ممنون
اول از همه اين رو بدونيد كه لينوكس ويندوز نيست!
و براي ادامه گوگل و لاگ هاي هر استان ميتونه كمك كنه.
براي شروع فكر ميكنم به انجمن اوبونتو ( forum.ubuntu.ir ) مراجعه كنيد خوب باشه.
موفق باشيد.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
سلام دوستان
یه سوال دارم که خیلی ضایعست ولی خب ناواردم دیگه:
من یه ubuntu نصب کردم رو سیستم، اول اینکه اینجایی که اومدم اصلا مربوط میشه بهش یا نه؟
دوم اینکه نرم افزارهاش رو از کجا میتونم دانلود کنم و رایگان هستند یا باید کرک کنم؟ (یه سایت خوب هم اگه میشه معرفی کنید)
دوست عزيز يه مقدار جستجو توي انجمن و اينترنت بكيند مطالب خوبي دستگيرتون ميشه.
در ضمن اين رو هم به عنوان پيشنهاد مطرح ميكنم كه هيچ چيز رو ناشناخته واردش نشيد .چون مواردي مثل اين سوالتون كه ميخوايد نرم افزار رو كرك(!) كنيد پيش مياد. :10:
omid.7128
16-08-2010, 23:46
براي شروع فكر ميكنم به انجمن اوبونتو ( forum.ubuntu.ir ) مراجعه كنيد خوب باشه.
موفق باشيد.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
دوست عزيز يه مقدار جستجو توي انجمن و اينترنت بكيند مطالب خوبي دستگيرتون ميشه.
در ضمن اين رو هم به عنوان پيشنهاد مطرح ميكنم كه هيچ چيز رو ناشناخته واردش نشيد .چون مواردي مثل اين سوالتون كه ميخوايد نرم افزار رو كرك(!) كنيد پيش مياد. :10:
برادر من گاهی اوقات جواب دادن به چند تا سوال ساده میتونه خیلی بیشتر به یه نفر کمک کنه نسبت به وقتی که خودش بخواد ده ها صفحه رو بخونه و تازه آخرش جواب سوالات ابتداییش رو پیدا کنه
اگه چیزای سادش رو بلد باشه حداقل چیزی رو که میخونه میفهمه
فکر نکنم جواب دادن به سوالاتم سخت بوده باشه که شما به جای جواب دادن میگید برم و سرچ کنم، در ضمن قبلا به فروم فازسیش سر زدم و چند جاش هم خوندم ولی نمیدونستم از کجاش باید شروع میکردم به خوندن به همین خاطر اینجا سوالم رو مطرح کردم
سلام
دوست عزیز از اینکه وارد دنیای آزاد گنو/لینوکس شدین به شما خوش آمد میگم.
خب گفتی که ابونتو نصب کردی درسته!؟ اگه در مورد این توزیع سوال داری متونی به تایپیک مربوط به اون در همین انجمن یا انجمن رسمی فارسی اون مراجعه کنی.
ولی برای اینکه کارت را بیفته :
برای نصب نرم افزار در گنو/لینوکس کاربران از ابزارهای مدیریت بسته استفاده میکنن.مثلا تمام نرم افزارهای روی یه سروری میزبانی میشن که به اون میگن مخازن نرم افزاری. و کاربران بوسیله ی همین ابزارهای مدیریت بسته نرم افزار های خودشون را نصب میکنن.
روش دیگه هم اینکه خودتون مستقیما برنامه را از سایت ها دانلود و نصب کنید.که این کار یه جورایی جالب نیست و وقت گیر هم هست.
خب فقط کافی که شما یک کانکشن adsl درست کنید!
موفق باشین
kasra2002
17-08-2010, 10:56
براي شروع فكر ميكنم :10:
سلام و ممنون
کاش می شد توی همین انجمن یه راهی پیدا کنیم فکر می کنم جالب باشه
سلام و ممنون
کاش می شد توی همین انجمن یه راهی پیدا کنیم فکر می کنم جالب باشه
سلام چه راهی مد نظر شمایه؟
اگر سوال دارید بپرسید...
سلام
من لینوکس پارسیکس رو نصب کردم با میز کار گنوم.در لینوکس گاه و بیگاه باید با ترمینال کار کرد.برای فراخوانی دستور نوشته شده قبلی معمولا کلید جهت نمای بالا استفاده میشه.جدیدا وقتی این کلید رو میزنم به جای نوشتن دستور قبلی صفحه گرفتن اسکرین شات باز میشه(gnome-screenshot).میانبر های صفحه کلید به حالت پیش فرض هست.با ریست کردن پروفایل ترمینال هم مشکل حل نمیشه.علت چیه؟ چکار باید کرد؟
kasra2002
18-08-2010, 07:38
سلام چه راهی مد نظر شمایه؟
اگر سوال دارید بپرسید...
ببینید الان دیگه همه ویندوز رو میشناسن یا مثلا وقتیویستا7 تازه اومده بود محیط جدیدش یکم برا بعضیا عجیب بود ولی لینوکس و حتی مک یه محیطی دارند که کمتر جا افتاده من می خواستم اگه بشه تاپیکی برای معرفی و شروع کار و آشنایی با اون و مزایا و معایب اون باز شه که مثل بقیه چیز های این سایت اون هم جامع بشه و چیز های بیشتری یاد بگیریم
ممنون از شما و مدیران گرامی
سلام
من لینوکس پارسیکس رو نصب کردم با میز کار گنوم.در لینوکس گاه و بیگاه باید با ترمینال کار کرد.برای فراخوانی دستور نوشته شده قبلی معمولا کلید جهت نمای بالا استفاده میشه.جدیدا وقتی این کلید رو میزنم به جای نوشتن دستور قبلی صفحه گرفتن اسکرین شات باز میشه(gnome-screenshot).میانبر های صفحه کلید به حالت پیش فرض هست.با ریست کردن پروفایل ترمینال هم مشکل حل نمیشه.علت چیه؟ چکار باید کرد؟
مشخصا کلید های میانبر شما دچار مشکل شده اند، چک کنید و به حالت اول برگردونیدشون
در ترمینال دستور gconf-editor را اجرا کنید. بعد به مسیر زیر برید:
apps > gnome_settings_daemon > keybindings
و کلید های مورد نظر رو چک کنید.
ببینید الان دیگه همه ویندوز رو میشناسن یا مثلا وقتیویستا7 تازه اومده بود محیط جدیدش یکم برا بعضیا عجیب بود ولی لینوکس و حتی مک یه محیطی دارند که کمتر جا افتاده من می خواستم اگه بشه تاپیکی برای معرفی و شروع کار و آشنایی با اون و مزایا و معایب اون باز شه که مثل بقیه چیز های این سایت اون هم جامع بشه و چیز های بیشتری یاد بگیریم
ممنون از شما و مدیران گرامی
از این نوع تاپیک ها بسیار زده شده، چون شما اولین نفری نیستید که این سوال رو دارید آخرین هم نخواهید بود، تاپیک شروع کار با لینوکس مخصوصا با فهرست انجمن، تاپیک خوبی برای شروع هست، ولی اگر شما تاپیکی جدید بزنید مانند تاپیک های دیگر بعد از مدتی به پایین می روند، برای همین بهترین کار پرسش در همون تاپیک هست.
محیط متفاوت هم مشخصا مانند این هست که شما بعد از سالها استفاده از یک خودروی ساده، وارد یک خودرو با امکانات الکترونیکی فراوان بشید، سخت هست ولی کمتر از 1 هفته بهش عادت می کنید و بعد می مونه سوالات پیش رفته تر که اون هم برای هر توزیع ما تاپیک داریم که می تونید سوالاتتون رو در اونجا مطرح کنید.
موفق باشید.
kasra2002
19-08-2010, 10:27
سلام یه سوال ابتدایی
جهت نصب لینوکس چه سخت افزاری و چجوری میشه نصب کرد
روی لپتاپ با ویندوز 7 (جوری که اون از بین نره)
روی دسکتاپ با ایکس پی + 7 ( جوری که اونا از بین نرند
ممنون
شما 2 جور می تونید نصب کنید
در کنار ویندوز خودتون (منظورم اینکه همانند نرم افزار های ویندوز نصب بشند)
و از طریق بوت(منظورم اینکه شما اون رو کلا بوت کنید و شروع به نصب کنید)
شما از طریق بوت لودر می تونید سیستم عامل ها تون رو بر روی منوش قرار بدید.
این لینک رو ببینید :
اگه بخوام لینوکس نصب کنم باید فرمت پارتیشنش رو تغیر بدم؟
ایا لینو کس فایل های پارتشن ان اف تی اس رو میشناسه؟
اگه بخوام لینوکس نصب کنم باید فرمت پارتیشنش رو تغیر بدم؟
ایا لینو کس فایل های پارتشن ان اف تی اس رو میشناسه؟
بستگی به روش نصب داره، به لطف برنامه هایی امروز شما می تونید خیلی راحت و در داخل ویندوز لینوکس رو نصب کنید بدون انجام هرگونه کار خاص.
ولی اگر بخواهید به روش اصلی نصب کنید مشخصا باید فرمت مورد نظر سیستم عامل لینوکس رو که ext ها معروف ترینشون هستند داشته باشید.
بله لینوکس این فرمت رو چند سالی هست پشتیبانی می کنه.
بستگی به روش نصب داره، به لطف برنامه هایی امروز شما می تونید خیلی راحت و در داخل ویندوز لینوکس رو نصب کنید بدون انجام هرگونه کار خاص.
ولی اگر بخواهید به روش اصلی نصب کنید مشخصا باید فرمت مورد نظر سیستم عامل لینوکس رو که ext ها معروف ترینشون هستند داشته باشید.
بله لینوکس این فرمت رو چند سالی هست پشتیبانی می کنه.
اگه بخوام به روش اصلی نصب نکنم چه محدویت هایی نسبت به روش اصلی داره ؟ یعنی ایراد های این روش چیه؟
-چطوری میتونم اینطوری (روش غیر اصلی)لینوکس رو نصب کنم؟
میشه چند تا از این برنامه هارو معرفی کنید؟
اگه بخوام به روش اصلی نصب نکنم چه محدویت هایی نسبت به روش اصلی داره ؟ یعنی ایراد های این روش چیه؟
برای مثال wubi هست که نصاب داخل ویندوز برای توزیع اوبونتو هست، شما با گرفتن نسخه های اخیر اوبونتو می تونید اون رو از داخل ویندوز به راحتی نصب کنید.
در مورد محدودیت یک سری باگ هایی گزارش شده، ولی خوب این روش برای شروع هست، مشخصا بعد از گذشت زمان و هنگامی که احساس کردید اخت گرفتید باید نسخه را به صورت کاملا جدا و با نصاب های خودش نصب کنید.
آقايون دكتر مهندس سلام!
يه سوال داشتم ميخواستم بدونم آيا موقع نصب لينوكس فدورا 10 در قسمت پارتيشن بندي اگر فضاي خالي پارتيسن بندي نشده داشته باشم با انتخاب پارتيشن بندي اتوماتيك فقط اون فضا خودكار پارتيسن بندي ميشه؟
برای مثال wubi هست که نصاب داخل ویندوز برای توزیع اوبونتو هست، شما با گرفتن نسخه های اخیر اوبونتو می تونید اون رو از داخل ویندوز به راحتی نصب کنید.
در مورد محدودیت یک سری باگ هایی گزارش شده، ولی خوب این روش برای شروع هست، مشخصا بعد از گذشت زمان و هنگامی که احساس کردید اخت گرفتید باید نسخه را به صورت کاملا جدا و با نصاب های خودش نصب کنید.
سی دی پارسیکس 3.1 دارم . میشه با این روش نصبش کرد؟
Amir Varasteh
23-08-2010, 02:21
سلام.
شما میتونین با استفاده از نرم افزارهایی مثل VitualBox یا VMWare Workstation اون رو به صورت Virtual نصب کنید.
اگر روش رو بلد نیستید بگید تا راهنمایی کنم.
سلام.
شما میتونین با استفاده از نرم افزارهایی مثل VitualBox یا VMWare Workstation اون رو به صورت Virtual نصب کنید.
اگر روش رو بلد نیستید بگید تا راهنمایی کنم.
لطفا راهنمایی کنید. البته اگه جواب این سوال مثبته
دوستی گفته :
شما با گرفتن نسخه های اخیر اوبونتو می تونید اون رو از داخل ویندوز به راحتی نصب کنید
میخوام بدونم پارسیکس 3.1 هم جز نسخه های اخیر ابونتو هست یا نه؟
-shahram
24-08-2010, 17:40
لطفا راهنمایی کنید. البته اگه جواب این سوال مثبته
دوستی گفته :
شما با گرفتن نسخه های اخیر اوبونتو می تونید اون رو از داخل ویندوز به راحتی نصب کنید
میخوام بدونم پارسیکس 3.1 هم جز نسخه های اخیر ابونتو هست یا نه؟
نه پارسیکس یه لینوکس ایرانی است که گرچه مانند اوبونتو از دبیان منشاء میگیره اما متفاوته
اول Virtual Box رو روی ویندوز نصب کن بعد سی دی محتوی پارسیکس رو انتخاب کن
m a j r i x
24-08-2010, 19:44
برای شروع کار با لینوکس میشه گفت پارسیکس یکی از فوقالعاده ترین توزیعها هست
سریع سبک سفارشی برای کاربر فارسی زبان و پایداری خیلی خوب
در ضمن بهتره که از آخرین ورژن استفاده کنید که اسم رمزش فرانکی هست
Amir Varasteh
24-08-2010, 19:47
به نظر من بهترین توزیع برای تازه کارها Mint هست.
Mint همون Ubuntu هست که روش نرم افزارهای ضروری نصب شده و مخصوصا برای کسایی که دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارند بسیار مناسب هست.
این هم لینک دانلود مستقیم جدیدترین نسخه:
32بیت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید64 بیت:
با سلام VMWare Workstation رو نصب کردم .ممنون میشم یکی از دوستان در مورد نصب لینوکس با این برنامه راهنمایی کنه. تشکر
amirtoty
25-08-2010, 13:07
چجوری میشه به شبکه وایرلس متصل شد؟؟؟؟
آخه هیچ وایرلسی پیدا نمیشه!
Fedora13
Amir Varasteh
25-08-2010, 13:13
با سلام VMWare Workstation رو نصب کردم .ممنون میشم یکی از دوستان در مورد نصب لینوکس با این برنامه راهنمایی کنه. تشکر
من وقت ندارم کامل بطور تصویری توضیح بدم. امیدوارم همینجوری که میگم متوجه شی.
VMware رو که باز کردی، New Virtual Machine رو بزن.
Typical رو انتخاب کن و Next بزن.
مرحله ی بعد میخوای بهش CD معرفی کنی که گزینه ی دوم یعنی Image File رو میزنی و آدرس فایل iso لینوکست رو میدی.
بعد هم نوع سیستم عامل رو تعیین میکنی.
مقدار هارد دیسک اختصاص داده شده و آدرس ذخیره ی هارد دیسک رو مشخص میکنی.
بعد هم Finish میزنی و ماشینت روشن میشه.
دیگه مثل یک کامپیوتر معمولی باید باهاش کار کنی.
اون فایل iso رو بوت میکنی و سپس نصب سیستم عامل.
موفق باشی.
اینجا باید کدوم گزینه رو بزنم؟
بعد از این قسمت هم میگیه میخوای به شبکه وصل بشی و 4
گزینه داره کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟
با تشکر
Amir Varasteh
26-08-2010, 13:19
اینجا باید کدوم گزینه رو بزنم؟
بعد از این قسمت هم میگیه میخوای به شبکه وصل بشی و 4
گزینه داره کدوم گزینه رو باید انتخاب کنم؟
با تشکر
اینجا مهم نیست زیاد. تو همون Ubuntu hkjohf ;k.
شبکه رو هم Nat انتخاب کن.
ارور می ده میگه فضای کافی وجود نداره
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
اینجا مهم نیست زیاد. تو همون Ubuntu hkjohf ;k.
شبکه رو هم Nat انتخاب کن.
Amir Varasteh
27-08-2010, 01:13
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
خوب محلی که برای درست شدن Virtual Hard Disk انتخاب کردی جای کافی نداشته.
محل Save شدن ماشینت رو یه درایوی بزار که جای خالی کافی داشته باشه.
خوب محلی که برای درست شدن Virtual Hard Disk انتخاب کردی جای کافی نداشته.
محل Save شدن ماشینت رو یه درایوی بزار که جای خالی کافی داشته باشه.
چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
Amir Varasteh
27-08-2010, 13:17
چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
توی مراحل قبل باید Location رو تغییر بدی.
m a j r i x
28-08-2010, 18:03
چرا انقدر به خودت زحمت میدی
اگر برای آشنایی با لینوکس هست
کافیه که از نسخههای لایو استفاده کنید
Amir Varasteh
28-08-2010, 18:52
چرا انقدر به خودت زحمت میدی
اگر برای آشنایی با لینوکس هست
کافیه که از نسخههای لایو استفاده کنید
نسخه ی لایو از نظر سرعت مشکل داره.
درضمن این دوستمون میخواد با روش نصبش هم آشنا شه.
m a j r i x
29-08-2010, 15:58
با نسخه لایو پارسیکس کار کنید از لحاظ سرعت در حد قابل قبولی هست
هرکاری میکنم لینوکس بصورت پرتابل میاد بالا اصلا نصب نمیشه . دلیلش چیه؟
هرکاری میکنم لینوکس بصورت پرتابل میاد بالا اصلا نصب نمیشه . دلیلش چیه؟
خوب دوست عزیز، کمی اطلاعات هم بدید خوب میشه! :46:
کدام توزیع رو استفاده می کنید؟
مشکلتون دقیقا برای نصب چی هست؟ ارور خاصی بهتون می ده یا مشکل دیگه ای هست؟
*PiNk PaNTHeR*
05-09-2010, 02:12
به GNU ربط داره به لینوکس نه. چطور میتونم IPv4 رو توی FreeBSD وارد کنم؟
به GNU ربط داره به لینوکس نه. چطور میتونم IPv4 رو توی FreeBSD وارد کنم؟
منظورتون دقیقا از وارد کردن ipv4 چی هست؟
در کجا؟ کدام برنامه؟ و به چه منظور؟
*PiNk PaNTHeR*
05-09-2010, 13:07
منظورتون دقیقا از وارد کردن ipv4 چی هست؟
در کجا؟ کدام برنامه؟ و به چه منظور؟
کلا من هرکار میکنم نمیتونم تنظیمات اینترنت رو وارد هیچ سیستم عامل BSD/BeOs/Linux بکنم.
الان با Haiku هم امتحان کردم نشد.
چیپست مدمم هم برای اکثر نرم افزارها ناشناسه.
پیشنهادی دارید؟
خوب دوست عزیز، کمی اطلاعات هم بدید خوب میشه! :46:
کدام توزیع رو استفاده می کنید؟
مشکلتون دقیقا برای نصب چی هست؟ ارور خاصی بهتون می ده یا مشکل دیگه ای هست؟
ابونتو
با wm waer میخوام لینوکس رو نصب کنم.میگه یه پارتیشن درست کن وقتی پارتیشن درست میکنم دیگه جلو نمیره /نصب نمیشه . پارسال نصب کردم ولی الان یادم رفته .پارتیشن رو با فرمت ان اف تی اس درست میکنم .اشکال از فرمت پارتیشن نیست؟
بعد از درست کردن پارتیشن باید کدوم گزینه رو بزنم؟
Amir Varasteh
05-09-2010, 16:52
ابونتو
با wm waer میخوام لینوکس رو نصب کنم.میگه یه پارتیشن درست کن وقتی پارتیشن درست میکنم دیگه جلو نمیره /نصب نمیشه . پارسال نصب کردم ولی الان یادم رفته .پارتیشن رو با فرمت ان اف تی اس درست میکنم .اشکال از فرمت پارتیشن نیست؟
بعد از درست کردن پارتیشن باید کدوم گزینه رو بزنم؟
شما مثلا تو VMware ده گیگ هارد داری.
باید 8 گیگ رو به عنوان پارتیشن روت یا / درست کنی با فرمت Ext3 یا Ext4.
2 گیگ دیگه رو هم به عنوان پارتیشن Swap.
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
کلا من هرکار میکنم نمیتونم تنظیمات اینترنت رو وارد هیچ سیستم عامل BSD/BeOs/Linux بکنم.
الان با Haiku هم امتحان کردم نشد.
چیپست مدمم هم برای اکثر نرم افزارها ناشناسه.
پیشنهادی دارید؟
شما مودمت رو با Lan وصل کن.
لینوکس رو نصب کردم . نه فایل های ویندوز رو نشون میده نه فایل های لینوکس رو ویندوز نشون میده. نمیشه این مشکل رو حل کرد؟
لیینوکس از منوی بوت نمیاد بالا و فقط از برنامه wm بهش دسترسی دارم .باید اینطوری باشه یا بد نصبش کردم؟
Amir Varasteh
06-09-2010, 22:27
لینوکس رو نصب کردم . نه فایل های ویندوز رو نشون میده نه فایل های لینوکس رو ویندوز نشون میده. نمیشه این مشکل رو حل کرد؟
لیینوکس از منوی بوت نمیاد بالا و فقط از برنامه wm بهش دسترسی دارم .باید اینطوری باشه یا بد نصبش کردم؟
در مورد بوت که نمیتونی جدا بوتش کنی. باید با VMware اجرا بشه فقط، چون مجاری نصبش کردی.
در مورد Share هم ، تو دوس داری درایوهای ویندوزت رو هم توی لینوکس ببینی آره ؟
اینها رو بخون:
در مورد بوت که نمیتونی جدا بوتش کنی. باید با VMware اجرا بشه فقط، چون مجاری نصبش کردی.
در مورد Share هم ، تو دوس داری درایوهای ویندوزت رو هم توی لینوکس ببینی آره ؟
اینها رو بخون:
اره. اینها که انگلیسیه.میشه لطف کنی خلاصشو بگی؟
*PiNk PaNTHeR*
07-09-2010, 20:13
اره. اینها که انگلیسیه.میشه لطف کنی خلاصشو بگی؟
اگر Slackware رو نصب کنی، خودش پارتیشنهای مخصوص ویندوز (FAT یا NTFS) رو دیتکت میکنه و ازت میپرسه چجوری میخوای بهشون دسترسی داشته باشی.
کار راحت نصب این لینوکسه. خیلی پکیجش کامل و عالیه.
دوستان چطور میشه Gateway رو بدست آورد؟ امکان داره کانکشن گیتوی نداشته باشه اصلا؟
اگر Slackware رو نصب کنی، خودش پارتیشنهای مخصوص ویندوز (FAT یا NTFS) رو دیتکت میکنه و ازت میپرسه چجوری میخوای بهشون دسترسی داشته باشی.
کار راحت نصب این لینوکسه. خیلی پکیجش کامل و عالیه.
دوستان چطور میشه Gateway رو بدست آورد؟ امکان داره کانکشن گیتوی نداشته باشه اصلا؟
Slackware
یه نسخه از لینوکسه؟
حجمش چقدره؟(برای دانلود)
Amir Varasteh
07-09-2010, 23:22
Slackware
یه نسخه از لینوکسه؟
حجمش چقدره؟(برای دانلود)
ببین، اگر تازه کاری Slakware اصلا پیشنهاد نمیشه!
بهترین گزینه برای شما همون اوبونتو هست!
و بهترین کارایی رو زمانی بهت میده که روی سیستمت نصبش کنی نه روی VMware .
ببین، اگر تازه کاری Slakware اصلا پیشنهاد نمیشه!
بهترین گزینه برای شما همون اوبونتو هست!
و بهترین کارایی رو زمانی بهت میده که روی سیستمت نصبش کنی نه روی VMware .
اگه نصبش کنم بازم فایل های ویندوز رو نمیشناسه
ایا راهی هست که بشه فایل های ویندوز رو بشناسه و برعکس؟
حالا چه با برنامه ای خاص چه نصب بدون VMware
Amir Varasteh
08-09-2010, 01:42
اگه نصبش کنم بازم فایل های ویندوز رو نمیشناسه
ایا راهی هست که بشه فایل های ویندوز رو بشناسه و برعکس؟
حالا چه با برنامه ای خاص چه نصب بدون VMware
چرا نشناسه ؟؟ خیلی خوب هم میشناسه:20:
البته منظورم درایوهای توی ویندوزه ها ! نه فایلهای .exe
با سلام
دوستان کدام توزیع لینوکس شبیه اوبونتو است که تمامی کدکها و پکیج های پخش mp3 و ... همراه خودش داره . و نیازی به نصب جداگانه اونها نداره
با تشکر
با سلام
دوستان کدام توزیع لینوکس شبیه اوبونتو است که تمامی کدکها و پکیج های پخش mp3 و ... همراه خودش داره . و نیازی به نصب جداگانه اونها نداره
با تشکر
Linux Mint ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام و تشکر
خوب سواد انگلیسی من خیلی ضعیفه . حالا این توزیع بدرد استفاده یک تازه کار میخوره یا نه ؟
یعنی یک توزیع مناسب برای شروع کار با لینوکس هست یا نه ؟
با تشکر از شما
بله توزیع مناسب و زیبایی هم هست.
مطمیننا به درد شما می خوره.
از توزیع ها ی portable هم می تونید .
از قبیل Xpud و Puppy و ...
این ها این قابلیت رو دارند که تنها با حجم کمی حدود ۱۳۰ مگ تمامی امکانات در اختیارتون باشه ...
ولی زیاد قابل انعطاف نیستند ....
Amir Varasteh
08-09-2010, 11:31
با سلام و تشکر
خوب سواد انگلیسی من خیلی ضعیفه . حالا این توزیع بدرد استفاده یک تازه کار میخوره یا نه ؟
یعنی یک توزیع مناسب برای شروع کار با لینوکس هست یا نه ؟
با تشکر از شما
من هم برای شروع Mint رو توصیه میکنم:20:
با سلام
يه سئوال ديگهبرام پيش اومد اگه اين گذاشتن كدكها براي پخش mp3 به خاطر حمايت از كپي رايت است چرا در توزيعي مثل mint وجود داره ؟
با تشكر
Amir Varasteh
08-09-2010, 17:09
با سلام
يه سئوال ديگهبرام پيش اومد اگه اين گذاشتن كدكها براي پخش mp3 به خاطر حمايت از كپي رايت است چرا در توزيعي مثل mint وجود داره ؟
با تشكر
سلام دوست عزیز.
لایسنس پخش کدکها فقط مختص به کشور امریکاست و یک قانون جهانی نیست.
پس در توزیعهایی مثل پارسیکس و یا سابایون و یا مینت که در خارج از امریکا تولید میشه بدون مشکل کدکها رو نیز قرار داد.
مینت مثلا یک نسخه لایت داره که برای امریکا بوده و بدون کدکها.
:20:
موفق باشی.
چرا نشناسه ؟؟ خیلی خوب هم میشناسه:20:
البته منظورم درایوهای توی ویندوزه ها ! نه فایلهای .exe
پس اگه بصورت (غیر مجازی) نصبش کنم فایل های ویندوز رو میشناسه، درسته؟
Amir Varasteh
08-09-2010, 19:42
پس اگه بصورت (غیر مجازی) نصبش کنم فایل های ویندوز رو میشناسه، درسته؟
بله :20:
سرعت بالاتری هم خواهی داشت نسبت به نصب در محیط مجازی.
فرمت پارتیشن چی باشه که هم ویندوز اونو بشناسه هم لینوکس؟
Amir Varasteh
09-09-2010, 18:07
پارتیشن های با فرمت NTFS رو لینوکس میشناسه.
aliarnold
12-09-2010, 18:10
گنو/لينوكس همه پارتيشن ها رو ميشناسه و ميتونه فرمت كنه!
*PiNk PaNTHeR*
12-09-2010, 19:38
من از سر و کله زدن با Slackware خسته شدم رفتم سراغ مینت. اما مشکل اینجاست که وقتی میخوام کامپایل کنم یک ۲-۳ تا پکیج حداقل نمیشناسه. بلد هم نیستم از دیستروهای ۴ گیگی روش پکیج نصب کنم. اونوقت با apt-insall که میخوام چیزی نصب کنم میمونم اسم پکیجها چیه. برای راه حل این مشکل چی کار کنم؟
کوتاه: من دی وی دی FreeBSD رو دارم که یکعالمه پکیج داره. میتونم از روی اون روی مینت چیزی نصب کنم؟
درضمن جز uget وd4x چه دانلود منیجری پیشنهاد میکنید؟
gnulinux
12-09-2010, 20:51
من از سر و کله زدن با Slackware خسته شدم رفتم سراغ مینت. اما مشکل اینجاست که وقتی میخوام کامپایل کنم یک ۲-۳ تا پکیج حداقل نمیشناسه. بلد هم نیستم از دیستروهای ۴ گیگی روش پکیج نصب کنم. اونوقت با apt-insall که میخوام چیزی نصب کنم میمونم اسم پکیجها چیه. برای راه حل این مشکل چی کار کنم؟
کوتاه: من دی وی دی FreeBSD رو دارم که یکعالمه پکیج داره. میتونم از روی اون روی مینت چیزی نصب کنم؟
سلام مینت یه توضیع بر اساس ابونتو هست به نظر من شما باید اول یه توزیع خاص انتخاب کنید بین توزیع ها نچرخید به نظر من اول فدورا بعد ابونتو
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
لینوکس بیشترو همون طور که دوستان گفتند میشناسه اما تو ویندوز باید برنامه جانبی برای دیدن پارتیشن لینوکس نصب کنید
دوست عزیز، من دقیق متوجه نشدم که منظورتون از مشکل در کامپایل چیه؟ چه بسته ای رو می خواهید کامپایل کنید؟
بعد هم از کدام توزیع (به گفته خودتون 4 گیگی) می خواهید کمک بگیرید؟
و نهایتا اینکه FreeBSD اصلا لینوکس نیست که بتونید از برنامه هاش در یک توزیع لینوکس استفاده کنید، FreeBSD از خانواده ی BSD هاست و نه لینوکس.
*PiNk PaNTHeR*
12-09-2010, 22:23
دوست عزیز، من دقیق متوجه نشدم که منظورتون از مشکل در کامپایل چیه؟ چه بسته ای رو می خواهید کامپایل کنید؟
بعد هم از کدام توزیع (به گفته خودتون 4 گیگی) می خواهید کمک بگیرید؟
و نهایتا اینکه FreeBSD اصلا لینوکس نیست که بتونید از برنامه هاش در یک توزیع لینوکس استفاده کنید، FreeBSD از خانواده ی BSD هاست و نه لینوکس.
سلام.
همین Slackware یک نسخه ی چهار گیگی داره که توش پر پکیجه. مشکلم اینترنت بود وگرنه از مینت بسیار بهتره. BSD هم فقط کرنلش با لینوکس فرق داره وگرنه برنامه هاش مشترکه.
سلام.
همین Slackware یک نسخه ی چهار گیگی داره که توش پر پکیجه. مشکلم اینترنت بود وگرنه از مینت بسیار بهتره. BSD هم فقط کرنلش با لینوکس فرق داره وگرنه برنامه هاش مشترکه.
دوست عزیز، چیزی به نام اشتراک در دو سیستم عامل با هسته ی متفاوت(حتی با هسته ی یکسان هم با توجه به پیش نیازها و کتابخانه ها) معنی بیرونی نداره، حرف شما به صورت بر عکس صحیح هست، یعنی با توجه به کمبود بسته های نرم افزاری برای سیستم BSD گسترش دهندگان این سیستم عامل بسته ای طراحی کردند (مانند wine در لینوکس برای اجرای برنامه های ویندوز) که توان اجرای بسته های بایناری لینوکس رو فراهم آورد، تا نیاز کاربران BSD که با کمبود مشخص برنامه رو به رو بودند تا حدودی از بین بره، ولی ما چیزی به نام اجرای برنامه های BSD در لینوکس نداریم، یا حداقل من تحقیقا با همچین موضوعی برخورد نکردم، چون واضح هست، wine طراحی شد چون برنامه های ویندوز از لینوکس کاربردی تر بودند، ولی وقتی BSD برای خودش هم کمبود داره چه نیازی هست که لینوکس وابستگی پیدا کنه.
در ضمن سیستم عامل هایی با پایه های مشترک به هیچ عنوان معنای طراحی یکجور رو ارضا نمی کنند :46:
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد اجرای بسته های یک توزیع روی توزیع دیگه، خیلی کار سختی هست به دلیل وابستگی ها، شما حتی گاها مثلا در توزیع اوبونتو برای نصب برنامه ی یک نسخه ی قدیمی روی نسخه ی جدید مشکل دارید و بالعکس، چون وابستگی های زیادی بر سر راه خواهند بود که بر طرف کردن دستی اونها کار وقت گیری هست، به نظر من ابزار apt-get از قدرتمند ترین ابزار نصب هست، با یک جستجوی کوچک هم می تونید نام بسته ها رو پیدا کنید.
Squall Leonhart
17-09-2010, 16:29
man ubuntu 1.04 nasb kardam.
chetori farsi benevisam?
man ubuntu 1.04 nasb kardam.
chetori farsi benevisam?
توی قسمت preferences در قسمت keyboard توی قسمت layouts شما باید اون رو اضافه کنید.
یادتون نره که shortcut هاش رو هم درست کنید(کلید های مخصوص تغییر زبان)
بعد هم از فونت فارسی رو نصب کنید.
*PiNk PaNTHeR*
19-09-2010, 01:26
سلام.
من میخوام دبیان نصب کنم.
اما مشکل اینجاست که من از مخابرات اینترنت میگیرم و DHCP نداره.
هرکاری هم میکنم نمیتونم استیتیک تنظیمات رو وارد کنم.
و حتی x11 رو هم باید اول از اینترنت بگیرم تا بیاد بالا دبیان.
چیکار کنم؟
راستش من پیشنهاد میکنم که از dhcpclient استفاده کنی. اگر جواب نگرفتی، یه راه موقت اینه که بیای با ifconfig آیپی رو دستی ست کنی، بهتره با یه سیستم کانکت شی و مشخصات رو برداری و توی ifconfig وارد کنی.
*PiNk PaNTHeR*
19-09-2010, 02:14
راستش من پیشنهاد میکنم که از dhcpclient استفاده کنی. اگر جواب نگرفتی، یه راه موقت اینه که بیای با ifconfig آیپی رو دستی ست کنی، بهتره با یه سیستم کانکت شی و مشخصات رو برداری و توی ifconfig وارد کنی.
شما هم که از مخابرات ایران (؟) میگیرید. چطور اینکار رو کردید بدون DHCP؟ (DHCP کلاینت باید بخرم؟ درست کنم؟) من تنظیمات آی پیم رو بارها دستی وارد کردم و جواب نداده. من IPv4 رو به عنوان آی پی تنظیم میکنم، سابنت مسک رو میزارم همش روی 255، دی ان اس رو از ویندوز سون میگیرم و گیت وی رو هم میذارم همون آی پی.
درست اینکار رو انجام میدم؟
شما هم که از مخابرات ایران (؟) میگیرید. چطور اینکار رو کردید بدون DHCP؟ (DHCP کلاینت باید بخرم؟ درست کنم؟) من تنظیمات آی پیم رو بارها دستی وارد کردم و جواب نداده. من IPv4 رو به عنوان آی پی تنظیم میکنم، سابنت مسک رو میزارم همش روی 255، دی ان اس رو از ویندوز سون میگیرم و گیت وی رو هم میذارم همون آی پی.
درست اینکار رو انجام میدم؟
نه! من آیپی از مخابرات نمیگیرم! من از مودم میگیرم، مودم از آیاسپی، آیاسپی هم از هرجا که دلش خواست!
dhcpclient اسم یه برنامست که برای شما همهی این کارها رو انجام میده. فقط کافیه با دسترسی کاربر ریشه روی دیوایستون اون رو اجرا کنید.
نمیدونم شما چطور از مخابرات دارین اینترنت میگیرین، به فرض شما یه کابل اترنت دارین که اینترنت روی اونه (!) و میخواین از dhcpserver اون شبکه استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای اترنت شما آیپی میگیره از سرور موجود.
با این همه اگر یکم بیشتر توضیح بدین که چطور به اینترنت وصل میشین، بهتر میتونم کمکتون کنم
*PiNk PaNTHeR*
19-09-2010, 02:38
نه! من آیپی از مخابرات نمیگیرم! من از مودم میگیرم، مودم از آیاسپی، آیاسپی هم از هرجا که دلش خواست!
من از شرکت مخابرات اشتراک ADSL روی کابل میگیرم و با سیستم عامل تنظیمات PPPoE رو انجام میدم و با مودمم که از طریق پورت اترنت به کامپیوتر وصل شده به اینترنت کانکت میشم. : )
نگاه کنید آی اس پی هامون هم یکیه، مخابراته:
درضمن وقتی مخابرات (یعنی ISP مخابرات) دی اچ سی پی رو غیر فعال کرده من چطوری میتونم از دی اچ سی پی استفاده کنم؟
خب، یه سوال دیگه، آیا شما توی سیسم عامل/توزیع دیگه، میتونید از این کانکشن pppoe استفاده کنید؟ اونجا دستی آیپی رو ست میکنید؟ و این که توی دبیان چطور دارین از pppoe استفاده میکنید که وصل میشه ولی آیپی نمیگیره؟
ـــــ
یه راه حل بهتر (در صورت امکان) اینه که شما تنظیمات pppoe رو روی مودم انجام بدین و بذارین خود مودم این کار رو کنه، احیانن NAT رو هم فعال کنید.
ـــــ
آیپی من ولید نیست که بخواد با آیپی شما یکی باشه یا حتی توی یه رنج باشه یا هرچی. درضمن اگر منظورتون speedtest.net که اون امضای من ۲ سال پیش رو نشون میده.
*PiNk PaNTHeR*
19-09-2010, 02:50
خب، یه سوال دیگه، آیا شما توی سیسم عامل/توزیع دیگه، میتونید از این کانکشن pppoe استفاده کنید؟ اونجا دستی آیپی رو ست میکنید؟ و این که توی دبیان چطور دارین از pppoe استفاده میکنید که وصل میشه ولی آیپی نمیگیره؟
من توی مینت و فدورا به راحتی تونستم به اینترنت کانکت شم.
خب، حالا وقتی دبیان یا هرچیزی که هست رو روشن میکنید، چطور از pppoe استفاده میکنید؟ از چیزی مثل pon یا wvdial استفاده میکنید؟
نتظیمات pppoe زمانی معنا داره که در جالت bridge و یا از مودم یو اس بی برای کانکت اسنتفاده کنید.
اگر از کابل استفاده می کنید اصلا نیازی به pppoe نیست و فقط کافیه که سرویس مربوط به اینترفیس eth0 رو به کار بندازید!
به طور اتوماتیک این کار رو انجام می ده ....
نتظیمات pppoe زمانی معنا داره که در جالت bridge و یا از مودم یو اس بی برای کانکت اسنتفاده کنید.
اگر از کابل استفاده می کنید اصلا نیازی به pppoe نیست و فقط کافیه که سرویس مربوط به اینترفیس eth0 رو به کار بندازید!
به طور اتوماتیک این کار رو انجام می ده ....
البته این گفته درسته ولی ممکنه به دلایلی استفاده نشه. یکی از راحت ترین دلایلش داشتن آیپی ولیده یا دسترسی مستقیم به شبکه.
مودم شما رو به آیاسپی پل میکنه و شما مستقیم از آیاسپی استفاده میکنید.
*PiNk PaNTHeR*
19-09-2010, 15:00
من راستش هرکاری که تونستم کردم اما بازهم جوابی نمیده.
مثلا Live CDـیه مینت یک طورایی بدون تنظیمات PPPoE به یک تایم سرور کانکت میشه و زمان رو به دست میاره.
اما فدورا اینکار رو نمیکنه.
و دبیان هم همونطور که گفتم نه استیتیک جواب میده نه دی اچ سی پی. من Default Gateway رو از تنظیمات مودمم، و مینت برمیدارم و با تنظیمات دستی واردش میکنم اما میگه که این گیت وی غیر قابل دسترسه. کاملا موندم چیکار کنم. لازمه که یک روتر بهتر بخرم عوض این مودم قدیمی که مثلا روتره؟
shahramcat
19-09-2010, 17:37
من تو سایت linuxshop که ایرانی هست یک آموزش به نام اموزش لینوکس مجتمع صنفی دیدم میخام اون رو تهیه کنم ....
2 تا سوال دیگه هم دارم که کلی هست
1- یادگرفتن فرمانهای لینوکس به طور کلی سخت و پیچیدس ؟
2- من اگر یک هارد 160 جدا اینترنال بگیرم میتونم در کنار 2 تا هارد Raid0 خودم به راحتی و جداگانه لینوکس رو نصب کنم دیگه ؟ یعنی میشه 2 تاهارد که Raid هستن و یکی هم جدا .
ممنون
من تو سایت linuxshop که ایرانی هست یک آموزش به نام اموزش لینوکس مجتمع صنفی دیدم میخام اون رو تهیه کنم ....
2 تا سوال دیگه هم دارم که کلی هست
1- یادگرفتن فرمانهای لینوکس به طور کلی سخت و پیچیدس ؟
2- من اگر یک هارد 160 جدا اینترنال بگیرم میتونم در کنار 2 تا هارد Raid0 خودم به راحتی و جداگانه لینوکس رو نصب کنم دیگه ؟ یعنی میشه 2 تاهارد که Raid هستن و یکی هم جدا .
ممنون
من جواب بعضی از سوالات رو بدم:
۱- لزومی نداره فرامین لینوکس رو حفظ کرد. مخصوصن الان که توزیعها دیگه تو رابط گرافیکی چیزی کم ندارن. اما وقتی متوجه شدی که خطفرمان چقدر انعطاف پذیره، خود به خود دستورات رو یاد میگیری. چون به صورت فعال ازش استفاده میکنی، حتی متوجه نمیشی چطور یاد گرفتی اونا رو. ولی اگر بیای یه کتاب بگیری دستت و شرو کنی به خوندن دستورات، معلومه که خیلی خیلی سخت میشه برات.
۲- لینوکس از سافت رید پشتیبانی میکنه و رید رو هم که احتمالن روی مین بورد بستی، پس باز هم مشکلی نیست. ولی خب حیفه که بیای ۳ تا هارد رو اینطور کنار هم بچینی. اگر امکانش هست برات که از اطلاعات رید یه پشتیبان بگیر و هارد سوم رو هم به رید اضافه کن و ریبیلدش کن. یا حتی از رید صفر برو روی ریدهای بالاتر، اینطوری هم امنیت و هم سرعتت بیشتر میشه.
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
من راستش هرکاری که تونستم کردم اما بازهم جوابی نمیده.
مثلا Live CDـیه مینت یک طورایی بدون تنظیمات PPPoE به یک تایم سرور کانکت میشه و زمان رو به دست میاره.
اما فدورا اینکار رو نمیکنه.
و دبیان هم همونطور که گفتم نه استیتیک جواب میده نه دی اچ سی پی. من Default Gateway رو از تنظیمات مودمم، و مینت برمیدارم و با تنظیمات دستی واردش میکنم اما میگه که این گیت وی غیر قابل دسترسه. کاملا موندم چیکار کنم. لازمه که یک روتر بهتر بخرم عوض این مودم قدیمی که مثلا روتره؟
دوست عزیز، شما کانکشن PPPoE داری تو دبین؟ کانکت میشی باهاش و بعد آیپی نمیگیری یا این که اصلن کانکت شدنی در کار نیست؟
alonestar69
02-10-2010, 22:33
من می خوام اوبونتو رو نصب کنم میخوام از لحاظ گرافیکی و مالتی مدیا در حد ویندوز 7 هست یا در کنار وین7 بونتو رو نصب کنم؟
اگه گزینه ی بهتری دارین از گنو/لینوکس معرفی کنین .
نحوه ی نصبش رو هم بفرمایین فقط دقت کنین من هیچ وقت با گنو/لینوکس کار نکردم.
سلام دوستان. یه سوال ساده.
من توزیع ubuntu 8.04 رو دارم .چرا نمیشه من ویژوال افکت رو توش فعال کنم؟ تو help خود اوبونتو نوشته که باید restricted driver رو فعال کنم اما وقتی میرم توش اصلا گرافیک من رو نمیشناسه که بتونم این قابلیت رو enable کنم.ضمنا بگم که گرافیک من nvidia Geforce 9500gt هستش.و از این نسخه روی vmware استفاده میکنم.راستی لینوکس اوبونتو چیزی مثل device manager تو ویندوز داره یانه؟ ممنون.:20:
pouria_br
14-10-2010, 14:13
سلام
از اساتید و دوستان خواهش می کنم کمک کنید
شدیدا ضروری
آقا ما هرچی سرچ کردیم هی ارور میده.
خواهشا آموزش کار با air crack رو بزارید ممنون
میدونم شما بزارید بقیه اش با خودم...:31:
سلام
از اساتید و دوستان خواهش می کنم کمک کنید
شدیدا ضروری
آقا ما هرچی سرچ کردیم هی ارور میده.
خواهشا آموزش کار با air crack رو بزارید ممنون
میدونم شما بزارید بقیه اش با خودم...:31:
به نظر سرچت درست نبوده. این یه آموزش عالی برای air-crack:
*PiNk PaNTHeR*
22-10-2010, 11:34
سلام.
لطفا بگید کدوم یکی از دیستروهایی که LXDE دارن برای نصب روی یک لپتاپ پنتویم 3 خوبن.
و آیا لینوکسهای Lightweight فقط در LXDE فرق دارن یا چیزهای دیگه ای هم ندارن؟ کلا خرید یک لپتاپ قدیمی جهت نصب لینوکس سبک خوبه؟
m a j r i x
22-10-2010, 14:46
دیگه پنتیوم ۳ خیلی نفتیه
حداقلش یه پنتیوم ۴ رو با رم ۵۱۲ تا سیصد تومن میتونی بخری
جوابگو مصرف روزانه و اینترنت هم میشه
*PiNk PaNTHeR*
22-10-2010, 19:25
دیگه پنتیوم ۳ خیلی نفتیه
حداقلش یه پنتیوم ۴ رو با رم ۵۱۲ تا سیصد تومن میتونی بخری
جوابگو مصرف روزانه و اینترنت هم میشه
سیصد تومن برای لپتاپ قدیمی؟ تا ماه دیگه Core i5 میشه 300 تومن.
بعد هم کجاش نقتیه LXDE ازین کمتر میخواد. درست میگم؟
من فقط میخوام باهاش Perl یاد بگیرم همین و بس.
thelastblack
30-10-2010, 13:15
ببشخید دوستان در مورد arch linux یکم توضیح میدین؟ من تاحالا با ubuntu و opensuse کار کردم
محیطش چیه؟ خوب هست یا نه؟
Amir Varasteh
30-10-2010, 14:49
ببشخید دوستان در مورد arch linux یکم توضیح میدین؟ من تاحالا با ubuntu و opensuse کار کردم
محیطش چیه؟ خوب هست یا نه؟
من 1 سال و خورده ایه که آرچ دارم.
محیطش متنیه و میز کار نداره و فقط یک ترمینال جلوت باز میشه.
البته میتونی خودت روش نصب کنی.
اگر مبتدی هستی و به دستورات و ترمینال مسلط نیستی اصلا توصیه نمیشه.
بهترین توزیعی که دیدم آرچ بوده. از وقتی نصببش کردم دیگه سمت هیچ توزیعی نرفتم.
برای آشنایی بیشتر یه سر به لینک زیر بزن:
Squall Leonhart
30-10-2010, 18:51
من 1 سال و خورده ایه که آرچ دارم.
محیطش متنیه و میز کار نداره و فقط یک ترمینال جلوت باز میشه.
البته میتونی خودت روش نصب کنی.
اگر مبتدی هستی و به دستورات و ترمینال مسلط نیستی اصلا توصیه نمیشه.
بهترین توزیعی که دیدم آرچ بوده. از وقتی نصببش کردم دیگه سمت هیچ توزیعی نرفتم.
برای آشنایی بیشتر یه سر به لینک زیر بزن:
خب میشه بگی این قدر که ازش تعریف میکنی چه استفاده ای میکنی که با XP نمیشه اون کار رو انجام داد؟! :20:
Open-Source
30-10-2010, 19:31
البته میتونی روی Arch , رابط های گرافیگی هم نصب کنی.
فکر کنم رابطی که بیشتر توی Arch استفاده میشه , KDE هستش.
danial_848
30-10-2010, 20:36
سیصد تومن برای لپتاپ قدیمی؟ تا ماه دیگه Core i5 میشه 300 تومن.
بعد هم کجاش نقتیه LXDE ازین کمتر میخواد. درست میگم؟
من فقط میخوام باهاش Perl یاد بگیرم همین و بس.
حالا چرا اینقدر روی LXDE اصرار داری؟ میزکارهای سبک دیگری هم هستند.
خودت بهتر از هرکسی میتونی توزیع مناسبات رو پیدا کنی، با این صفحه یکم ور برو کمکت میکنه:
Amir Varasteh
30-10-2010, 21:57
خب میشه بگی این قدر که ازش تعریف میکنی چه استفاده ای میکنی که با XP نمیشه اون کار رو انجام داد؟! :20:
این همون بحث تفاوت ویندوز و لینوکسه که میتونی بری راجع بهش مطالعه کنی.
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
البته میتونی روی Arch , رابط های گرافیگی هم نصب کنی.
فکر کنم رابطی که بیشتر توی Arch استفاده میشه , KDE هستش.
آره. آرچ با KDE مثل سنگ میشه!
Squall Leonhart
30-10-2010, 22:51
شاید یکی از دلایل استفاده از لینوکس در غرب این هست که مجانی هست ولی توی ایران این مسئله معنی نداره و همه میدونن که اکس پی قدرت مند ترین سیستم عامل دنیا هست! شاید سریع ترین سیستم عامل نباشه ولی اگه میانگین کارایی ها رو در نظر بگیری از همه سر تر هست!
این مسئله رو هم قبول دارم که سروری که روی یه سیستم لینوکس اجرا میشه استبل تر از سروری هست که روی اکس پی اجرا میشه ولی باید سخت افزار رو هم مد نظر قرار بدیم. احتمالا یکی دیگه از برتری های لینوکس نسبت به اکس پی همین قدرت نماییش توی اجرای سرور هست و اینکه نیازی به ریست کردن مکرر نداره.
به هر حال من که اوبوتو رو یه کم استفاده کردم زیاد به نظرم جالب نیومد و مزیت خاصی رو توش ندیدم که به کارم بیاد!
سیستم عامل مثل رخت خواب آدم هست :31:چون عوض کردن هر دوتاش خیلی سخته!
Open-Source
30-10-2010, 22:52
من چند وقت پیش آرچ نصب کرده بودم ولی حوصله خط فرمان رو ندارم.
کار طولانی مدت با خط فرمان کسل کننده هستش.
میخواستم ببینم کسی از دوستان KDE رو روی آرچ استفاده میکنه؟
قدرت KDE یش خوبه؟
Amir Varasteh
30-10-2010, 23:11
من چند وقت پیش آرچ نصب کرده بودم ولی حوصله خط فرمان رو ندارم.
کار طولانی مدت با خط فرمان کسل کننده هستش.
میخواستم ببینم کسی از دوستان KDE رو روی آرچ استفاده میکنه؟
قدرت KDE یش خوبه؟
آره من بیشتر از 1 ساله که آرچ با KDE دارم.
ببین ، فوق العاده میشه !!!
مطمئن باش دیگه سمت هیچ توزیعی نخواهی رفت !!! مثل من.
thelastblack
30-10-2010, 23:15
من هم دارم میام سمتش.... دانلودش کردم میگم... ممنون
Amir Varasteh
30-10-2010, 23:20
من هم دارم میام سمتش.... دانلودش کردم میگم... ممنون
فقط قبل از نصب 2 3 بار توی VMWare نصب کن...
یه نکته دیگه اینکه موقع نصب اینترنت لازم داری و 300 400 مگ هم نیاز به دانلود داری.
نکته ی بعدی هم این که حتما راهنمای نصب رو بخون.
چون تمام سیستم رو خودت با ترمینال باید کانفیگ کنی.
thelastblack
30-10-2010, 23:26
ولی من دارم core رو دانلود میکنم مگه اون خودش ترمینال نداره؟ بعد از نصب کم کم جیزای دیگه رو نصب میکنم....
نکته: من باید با وایرلس وصل شم اینترنت مشکلی نداره؟
Amir Varasteh
30-10-2010, 23:31
ولی من دارم core رو دانلود میکنم مگه اون خودش ترمینال نداره؟ بعد از نصب کم کم جیزای دیگه رو نصب میکنم....
نکته: من باید با وایرلس وصل شم اینترنت مشکلی نداره؟
آرچ فقط ترمیناله ! فقط یک ترمینال جلوته.
وایرلس هم اگه بلدی از ترمینال کانفیگش کنی میتونی استفاده کنی.
thelastblack
30-10-2010, 23:33
یعنی چی کانفیگش کنم؟ تو install guide ش چیزی نیست؟
سخته؟ من از ترمینال نمیترسم ولی خیلی هم بلد نیستم ....
در حال نصب هم نمیخوام پارتیشن ویندوزم بپره میشه دیگه؟
Amir Varasteh
30-10-2010, 23:41
یعنی چی کانفیگش کنم؟ تو install guide ش چیزی نیست؟
سخته؟ من از ترمینال نمیترسم ولی خیلی هم بلد نیستم ....
در حال نصب هم نمیخوام پارتیشن ویندوزم بپره میشه دیگه؟
من پیشنهاد میکنم بیخیال شی ... اما اگر واقعا میخوای نصب کنی باید زیاد چیزی بدونی و باید به شدت سرچ کنی.
خود سایت آرچ و ویکی و فرومش رو یکم سرچ کن و سوال کن از این و اون...
ویکی آرچ بزرگترین و کامل ترینه !
این هم کانفیگ وایرلس:
thelastblack
30-10-2010, 23:44
من بیخیال بشو نیستم.... فعلا رو opensuse با virtualbox تستش میکنم ببینم چجوریه.....
احتمالا فردا دانلودش تموم میشه...
من عمرا کم بیارم... :D
ویرایش واسه اشتباه لپی!
Amir Varasteh
30-10-2010, 23:57
من بیخیال بشو نیستم.... فعلا رو opensuse با virtualbox تستش میکنم ببینم چجوریه.....
احتمالا فردا دانلودش تموم میشه...
من عمرا کم بیارم... :D
ویرایش واسه اشتباه لپی!
آره خوبه.
بعد از آرچ میفهمی لینوکس یعنی چی !
من هم مثل شما خیلی از این توزیع به اون توزیع رفتم... از اوبونتو 6.10 شروع شد ... کوبونتو ... اوپن سوزه ... رفت و رفت تا رسیدم به آرچ و دیگه روی آرچ متوقف شدم!
توام آرچ آخرین توزیعت خواهد بود:46:
thelastblack
31-10-2010, 16:31
فعلا ارچ رو روی virtualbox نصب کردم.... میخوام x رو نصب کنم دارم pacman رو آپدیت میکنم(یا بهتره بگم لیست پکیج ها)
ولی یه چیزی: رفتم تو فایل /etc/pacman.d/mirrorlist دیدم تو سرور main هم http هست هم ftp... فرقی که ندارن؟
اصلا کدومو فعال کنم بهتره؟ فرقی دارن mirror ها؟
Amir Varasteh
31-10-2010, 16:54
فعلا ارچ رو روی virtualbox نصب کردم.... میخوام x رو نصب کنم دارم pacman رو آپدیت میکنم(یا بهتره بگم لیست پکیج ها)
ولی یه چیزی: رفتم تو فایل /etc/pacman.d/mirrorlist دیدم تو سرور main هم http هست هم ftp... فرقی که ندارن؟
اصلا کدومو فعال کنم بهتره؟ فرقی دارن mirror ها؟
میرور ها که آره توی سرعت با هم فرق دارن.
یک کاری هست که میشه اونها رو Rank بندی کرد.مثلا از بین تمام میرور ها ، تست میکنه و 5 تا پر سرعت ترنیش رو مشخص میکنه که میتونی از قسمت زیر انجامش بدی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر هم نخواستی اونجوری کنی، 5 6 تاش رو بطور رندوم علامت # رو از کنارش بردار و سپس بزن:
thelastblack
31-10-2010, 21:06
چجوری میتونم از روی فایل image که دارم بعضی پکیج ها رو نصب کنم؟ باید تو mirrorlist اضافه کنم؟
Amir Varasteh
31-10-2010, 21:42
چجوری میتونم از روی فایل image که دارم بعضی پکیج ها رو نصب کنم؟ باید تو mirrorlist اضافه کنم؟
باید با دستور pacman -U نصب کنی.
thelastblack
01-11-2010, 12:54
من الان توی virtualbox آرچ رو دارم.... یه خورده پکیج دانلود کردم( یعنی خودش کرده با pacman ) بعد حالا نمیتونم این پکیج ها رو بگیرم تا وقتی که روی سیستم خودم آرچ ریختم از اونا استفاده کنم؟ تو اوبونتو همه پکیج های دانلودی میرفت تو یه پوشه ( /var/cahe/apt فک میکنم) بعد میشد همه رو گرفت...
اینجا چی؟ اگه بشه خیلی عالیه!
thelastblack
12-11-2010, 16:22
من kde روی آرچ نصبیدم. حالا جواب سوال بالای من رو میدین؟ باید بتونم دیگه؟
یه جیزه دیگه: الان وقتی میخوام از pacman استفاده کنم میگه فایل liblzma.so.0 رو نمیتونه پیدا کنه....
وقت نصب kde هم یه جیزایی گفت ولی درست نفهمیدم ولی انگار گفت که xy , xy-utils جفتشون نصبن باید xy-utils رو پاک کنه منم گفتم باشه!
حالا چی کار کنم؟
Amir Varasteh
12-11-2010, 19:36
من الان توی virtualbox آرچ رو دارم.... یه خورده پکیج دانلود کردم( یعنی خودش کرده با pacman ) بعد حالا نمیتونم این پکیج ها رو بگیرم تا وقتی که روی سیستم خودم آرچ ریختم از اونا استفاده کنم؟ تو اوبونتو همه پکیج های دانلودی میرفت تو یه پوشه ( /var/cahe/apt فک میکنم) بعد میشد همه رو گرفت...
اینجا چی؟ اگه بشه خیلی عالیه!
میره به همون میسر ولی بجای apt میره توی pacman.
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
یه جیزه دیگه: الان وقتی میخوام از pacman استفاده کنم میگه فایل liblzma.so.0 رو نمیتونه پیدا کنه....
وقت نصب kde هم یه جیزایی گفت ولی درست نفهمیدم ولی انگار گفت که xy , xy-utils جفتشون نصبن باید xy-utils رو پاک کنه منم گفتم باشه!
حالا چی کار کنم؟
نمیدونم!
پیشنهاد میکنم به فروم آرچ بری:
ho3in0861
13-11-2010, 14:12
سلام من از ویندوز استفاده میکنم ولی به خاطر سیستم رم و گرافیک پایینم زیاد با ویندوز حال نمیکنم
از کامپیوتر هم برای کار های روزانه مثله دانلود و وبگردی و... استفاده میکنم بازی هم نمیکنم ولی میخوام لینوکس رو تجربه کنم و اگه بتونم توش پیشرفت کنم راستش تا حالا ازش استفاده نکردم ولی شنیدم چیزه باحالیه برای شروع کار به چه چیزایی احتیاج دارم؟ به نظرتون بدردم میخوره؟یه جا خوندم لینوکس تحت سی دی هم هست:blush:برای شروع کار ازش میتونم استفاده کنم؟
چندتا سول دیگه:
من از adsl استفاده میکنم با لینوکس مشکلی پیش نمیاد؟
تو لینوکس نمیشه فتو شاپ نصب کرد؟
با نصب لینوکس درایو هام پاک نمیشن؟
(ببخشید اگه بعضی سوالا خنده دار بود!)
thelastblack
13-11-2010, 15:16
سلام من از ویندوز استفاده میکنم ولی به خاطر سیستم رم و گرافیک پایینم زیاد با ویندوز حال نمیکنم
از کامپیوتر هم برای کار های روزانه مثله دانلود و وبگردی و... استفاده میکنم بازی هم نمیکنم ولی میخوام لینوکس رو تجربه کنم و اگه بتونم توش پیشرفت کنم راستش تا حالا ازش استفاده نکردم ولی شنیدم چیزه باحالیه برای شروع کار به چه چیزایی احتیاج دارم؟ به نظرتون بدردم میخوره؟یه جا خوندم لینوکس تحت سی دی هم هست:blush:برای شروع کار ازش میتونم استفاده کنم؟
چندتا سول دیگه:
من از adsl استفاده میکنم با لینوکس مشکلی پیش نمیاد؟
تو لینوکس نمیشه فتو شاپ نصب کرد؟
با نصب لینوکس درایو هام پاک نمیشن؟
(ببخشید اگه بعضی سوالا خنده دار بود!)
بله تحت cd هم داره شما از اوبونتو شروع کن ساده و خوبه.... از سایت ubuntu.com دانلودش کن همون رو روی CD رایت کن. هم میتونی نصب کنی هم اجرا کنی از روی CD
واسه ADSL تو تاپیک مودم ها بپرس... مدل مودمت رو بگو اونجا
به جای فوتوشاپ از GIMP استفاده میکنن... کار رو راه میندازه
درایو هات هم میتونی نگه داری که پاک نشن...
thelastblack
13-11-2010, 16:24
آرچ رو نصب کردم ولی با وایرلس مشکل دارم....
وقتی از dhcp استفاده میکنم رو waiting for carrier می ایسته و بعد یه مدت time out میده....
الان هم لینوکس ندارم نمیتونم تو فوروم آرچ ثبت نام کنم( قسمت آخرش رو باید چی بنویسم؟ )
کسی میتونه کمک کنه؟
راستی یادم رفت بگم که شبکه ها رو میشناسه و مشکلی نداره... من از این دستور ها استفاده میکنم:
ifconfig wlan0 up
iwconfig wlan0 essid "asdasd" key asdasd
iwconfig wlan0 channel auto
dhcpcd wlan0
که تو آخری میمونه...
ho3in0861
13-11-2010, 20:58
ممنون از جوابتون , من یه کتاب آموزش لینوکس اوبنتو گرفتم به نظرتون چطوره؟
من نمیتونم اینو دانلود کنم حجمش زیاده بخوام بخرم باید به فروشنده بگم کدوم مدل اوبنتو میخوام؟
Amir Varasteh
14-11-2010, 10:19
آرچ رو نصب کردم ولی با وایرلس مشکل دارم....
وقتی از dhcp استفاده میکنم رو waiting for carrier می ایسته و بعد یه مدت time out میده....
الان هم لینوکس ندارم نمیتونم تو فوروم آرچ ثبت نام کنم( قسمت آخرش رو باید چی بنویسم؟ )
کسی میتونه کمک کنه؟
راستی یادم رفت بگم که شبکه ها رو میشناسه و مشکلی نداره... من از این دستور ها استفاده میکنم:
ifconfig wlan0 up
iwconfig wlan0 essid "asdasd" key asdasd
iwconfig wlan0 channel auto
dhcpcd wlan0
که تو آخری میمونه...
دوباره سلام.
من راجع بع وایرلس اطلاعی ندارم.
باز هم فروم آرچ رو پیشنهاد میکنم:
موفق باشی.
thelastblack
14-11-2010, 11:25
ممنون از جوابتون , من یه کتاب آموزش لینوکس اوبنتو گرفتم به نظرتون چطوره؟
من نمیتونم اینو دانلود کنم حجمش زیاده بخوام بخرم باید به فروشنده بگم کدوم مدل اوبنتو میخوام؟
اگه واقعا فک میکنین نیاز دارین بخرین ولی یه کاربر عادی که بلده با ویندوز کار کنه مشکل زیادی تو کار کردن با اوبونتو نداره.... بازم میل خودتونه ولی اگه بخواین اینجا هستن بچه ها کمک میکنن یاد بگیرین....
@amir : مشکلم حل شد وایرلس رو راه انداختم....
ولی هنوز نمیتونم تو فوروم ثبت نام کنم... گفتم که آخرش رو باید چی بنویسم؟
Amir Varasteh
14-11-2010, 12:02
@amir : مشکلم حل شد وایرلس رو راه انداختم....
ولی هنوز نمیتونم تو فوروم ثبت نام کنم... گفتم که آخرش رو باید چی بنویسم؟
آهان اون آخرش ؟ نمیدونم ... شاید مدل جدیده یا شایدم خرابه!
بیا با اکانت من برو کارت راه بیفته فعلا:
User : amir.varasteh
Password : 12345
ho3in0861
14-11-2010, 12:57
اوبنتو ورژن 10 بخرم دیگه؟:20:
thelastblack
14-11-2010, 15:29
آهان اون آخرش ؟ نمیدونم ... شاید مدل جدیده یا شایدم خرابه!
بیا با اکانت من برو کارت راه بیفته فعلا:
User : amir.varasteh
Password : 12345
دستت درد نکنه دوست عزیز...
اوبنتو ورژن 10 بخرم دیگه؟:20:
اگه منظورت 10.10 هست آره همونه ..... میتونی دانلود هم کنی اگه سرعت خوب داری...
خسته نباشید !
آقا ما ویندوزمون \رید اعصابمون خورد شد یه سیدی کوبونتو داشتم گفتم نصب کنم ببینم اصلا چجوریاست
می خواستم ب\رسم من الان کلا باید چکارش کنم :دی
فایر فاکس و نصب کردم ولی فونتای فارسی رو جدا جدا نشون میده !فونتاشو چیجوری درست کنم ؟
\رینترو کارت گرافیک و چیجوری نصب کنم !
koffice دانلود کردم چیجوری نصبش کنم ؟
این چرا اینطوریه ؟ ماماااااااااااااااان ! ویندوزم و می خوام :دی
thelastblack
17-11-2010, 14:53
کارت گرافیک معمولا نصب کردن نمیخواد ..... پرینتر رو نمیدونم
koffice چرا؟ خودش openoffice داره مشکلی نداره......
بعدشم دوست عزیز مشکلتون رو درست بیان کنید تا بتونیم درست بهتون کمک کنیم.... koffice که گرفتین چجوریه؟ فایل فشرده هست یا یه فایل با پسوند .deb هست؟
Amir Varasteh
17-11-2010, 16:36
کارت گرافیک معمولا نصب کردن نمیخواد .....
منظورش اینه که معمولا نصب کردن میخواد.:46:
Squall Leonhart
17-11-2010, 19:32
منظورش اینه که معمولا نصب کردن میخواد.:46:
نخیر همون منظورش اینه که نصب کردن لازم نیست! چون ویندوز که نیست بخوایی بازی گرافیکی سنگین بندازی روش! تازه همه کارت گرافیک ها که درایورشون اوپن سورس نیست بخوایی نصب کنی! اگر هم نصب کنی استفاده عملی نداره! مشکل ایشون این هست که فونت فارسی درست نصب نیست باید فونت فارسی نصب بکنن تا حروف فارسی درست به نمایش در بیاد.
مردم چقدر بیکار هستن! وقتی XP هست Vista و Seven و Linux به چه دردی میخورن؟!
Amir Varasteh
17-11-2010, 19:39
نخیر همون منظورش اینه که نصب کردن لازم نیست! چون ویندوز که نیست بخوایی بازی گرافیکی سنگین بندازی روش! تازه همه کارت گرافیک ها که درایورشون اوپن سورس نیست بخوایی نصب کنی! اگر هم نصب کنی استفاده عملی نداره! مشکل ایشون این هست که فونت فارسی درست نصب نیست باید فونت فارسی نصب بکنن تا حروف فارسی درست به نمایش در بیاد.
اوکی فک کنم شما 24 ساعت هم با لینوکس کار نکردی که اینجوری حرف میزنی.
موفق باشی.
thelastblack
17-11-2010, 21:28
شما خیلی متعصبانه برخورد میکنی.... یعنی چی تا XP هست بقیه بدرد نمیخورن؟
این حرف شما مثل اینه که بگی تا وقتی ماشین سواری هست چه نیازی به وانت و کامیون هست؟
ولی در مورد درایور باهاتون موافقم...
موفق باشی.
شاید در مورد درایور حق با امیر جان باشه ، هرچی باشه ایشون خیلی وارد ترن....
ولی من تو ubuntu و opensuse نیازی به نصب نداشتم... تو arch هم با درایور اینتل کارم راه افتاد....
گرافیکم هم Intel 965 هست...
خیلی دیر جواب دادین !
من نمی دونستم چیجوری باهاش کار کنم دوباره ویندوز نصب کردم !
البته ورژن کوبونتو من 9 بود بعد آپدیتش کردم وسط نصب هنگ کرد ! ریستار کردم دیگه بالا نیامد ! کلا چیز جالبی نبود ! البته شاید من بلد نبودم اینطور به نظرم رسید !
کسایی که می خوان نصب کنن اول باید درست یاد بگیرن بعد نصب کنند ! تا مثل من توش نمونید !
ho3in0861
02-12-2010, 17:33
سلام من به علت سرعت پایین نمیتونم لینوکس رو دانلود کنم میخوام لینوکس (اوبونتو 10.10) رو به صورت اینترنتی سفارش بدم اینی که میخوام سفارش بدم به همراه چند تا نرم افزار تو یه دی وی دی هستش راستش میخواستم قبل از خرید با شما مشورت کنم ببینم خوبه ؟
کسی تا حالا از اینجا چیزی خریده؟
اینم آدرسش :
Squall Leonhart
02-12-2010, 19:00
موفق باشی.
وقتی XP هست 24 ساعت که هیچ 24 دقیقه هم برای کار کردن با لینوکس اضافی هست! البته وقتی به یه کامپیوتر برسم که نمیشه از سد پسوردش بگذرم اوبونتو 10.04 به دادم میرسه!
شما خیلی متعصبانه برخورد میکنی.... یعنی چی تا XP هست بقیه بدرد نمیخورن؟
این حرف شما مثل اینه که بگی تا وقتی ماشین سواری هست چه نیازی به وانت و کامیون هست؟
ولی در مورد درایور باهاتون موافقم...
شاید در مورد درایور حق با امیر جان باشه ، هرچی باشه ایشون خیلی وارد ترن....
ولی من تو ubuntu و opensuse نیازی به نصب نداشتم... تو arch هم با درایور اینتل کارم راه افتاد....
گرافیکم هم Intel 965 هست...
متعصب نیستم فقط جواب متقاعد کننده نمیشنوم! من میگم تا وقتی آدم کارمند هست بهتره که همون پراید رو سوار بشه! وقتی تغییر شغل داد به بار کشی میتونه بره یه وانت بخره!
نخیر در مورد درایور حق با من و تو هست. اعتماد به نفس داشته باش و به تجربیاتت اطمینان بکن مگر اینکه یه جواب منطقی بشنوی!
در کل بگم من سرم درد میکنه برای مقایسه XP و لینوکس، مخصوصا مقایسه مزایا و معایبشون برای کابران خانگی. اگه تاپیک خاصی داده لطفا لینک بدین که من عقب موندم و گروه متعصب XP شدیدا به آدمی مثل من احتیاج دارن!!! :ی
سلام من به علت سرعت پایین نمیتونم لینوکس رو دانلود کنم میخوام لینوکس (اوبونتو 10.10) رو به صورت اینترنتی سفارش بدم اینی که میخوام سفارش بدم به همراه چند تا نرم افزار تو یه دی وی دی هستش راستش میخواستم قبل از خرید با شما مشورت کنم ببینم خوبه ؟
کسی تا حالا از اینجا چیزی خریده؟
اینم آدرسش :
سلام
1. اگه منظورت از نرم افزار ایناست:
* بهبود و افزایش امکانات Ubuntu Software Center
* استفاده از فونت زیبای Ubuntu برای سیستم
* نسخه 2.32 میز کار GNOME
* نسخه 2.30 برنامه Evolution که نسبت به نسخه قبل بسیار سریعتر شده است
* جایگزین شدن Shotwell بهجای F-Spot
* بهروزرسانی Gwibber برای پشتیبانی از سیستم تصدیق هویت Twitter
* بهبود کیفی Sound Menu برای دربرگرفتن کنترل پخشکننده موسیقی
* بهبود یکپارچهسازی Ubuntu One میز کار با فرایندهای Sign-in و Sing-out
که خود اوبونتو اینا رو به صورت پیش فرض داره...
2. اوبونتو نسخه 10.10 یک سی دی بیشتر نیست نه دی وی دی...
موفق باشید...
ho3in0861
02-12-2010, 20:06
سلام
1. اگه منظورت از نرم افزار ایناست:
که خود اوبونتو اینا رو به صورت پیش فرض داره...
2. اوبونتو نسخه 10.10 یک سی دی بیشتر نیست نه دی وی دی...
موفق باشید...
سلام
نه بابا منظورش ازاینا ویژگی های ورژن 10.10 اوبونتو هستش نرم افزارها ربطی به اینا نداره
راستی این فروشگاه به درد نمیخوره چون روش خریدش پرداخت بانکی هستش منم نمیتونم اینطوری بخرم :41:شما فروشگاهی سراغ ندارید که همین محصول (Ubuntu 10.10 i386
DVD) رو به صورت پرداخت پول به پستچی بفروشه:41:
CD رو فکر کنم بتونی از خود سایت ubuntu.com سفارش بدی (رایگان هم هست)
از این آدرس:
اینم روش سفارش:
اینا رو هم خواستی ببین:
ho3in0861
05-12-2010, 16:32
ممنون دوست عزیز فرم رو با آدرس و ... پر کردم و request ارسال شد الآن وقتی میرم تو سایت اینجوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعنیش اینه که سفارشم ارسال شده یا نه؟
با سلام
آقا من يه مدت با اوبونتو كار كردم اما بالاخره نفهميدم نرم افزارها در لينوكس چطور نصب ميشن . دوستان ميتونن به طور خلاصه يه توضيحي بدن مثلا فايل نصب به چه صورت است ؟ يا مثلا فرمت tar چطور نصب ميشه ؟
اين كه ميگن بايد كامپايل بشه يعني چي ؟
با تشكر
Open-Source
05-12-2010, 22:55
با سلام
آقا من يه مدت با اوبونتو كار كردم اما بالاخره نفهميدم نرم افزارها در لينوكس چطور نصب ميشن . دوستان ميتونن به طور خلاصه يه توضيحي بدن مثلا فايل نصب به چه صورت است ؟ يا مثلا فرمت tar چطور نصب ميشه ؟
اين كه ميگن بايد كامپايل بشه يعني چي ؟
با تشكر
اول باید بگم که از وادی ویندوز و نصب نرم افزار توی ویندوز بیا بیرون چون لینوکس کمی متفاوته.:10:
توزیعی مثل اوبونتو که بر پایه دبیان هستش ؛ پکیج های debian رو به راحتی نصب میکنه (این پکیج ها یه چیزی تو همون مایه های فایل های نصبی هستند توی ویندوز - یعنی کار رو برای کاربر راحت کردند).
باید بگم که برای همه نرم افزار ها پکیج دبیان پیدا نمیشه و اصولا باید از نصب از طریق سورس کد استفاده کنی.
روش های دیگه ای مثل استفاده از rpm , ... وجود داره که با یه سرچ توی اینترت کلی چیزی گیرت میاد.
(توی ورژن های مختلف لینوکس راه های متفاوتی هستش)
روش اصلی و کلی
ولی بریم سر اصل مطلب که نصب از طریق سورس و کامپایل اون هستش.
همونطور که میدونی نرم افزار های لینوکس رایگان و Open Source هستند یعنی شما به کد منبع نرم افزار دسترسی داری (که غالبا به زبان C هستند).
حال شما بعد از دریافت این کد منبع ؛ میتونی با استفاده از کامپایلر اون زبون (مثلا gcc برای کامپایل کدهای c) ؛ اون نرم افزار را خودت کامپایل و استفاده کنی.
به همین راحتی.
حالا فایل هایی که میبینی بصورت tar هستند؛ غالبا حاوی این سورس کدها هستند که بعد از Extract کردن میتونی نصب کنی.
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم.:10:
ho3in0861
06-12-2010, 18:08
ممنون دوست عزیز فرم رو با آدرس و ... پر کردم و request ارسال شد الآن وقتی میرم تو سایت اینجوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعنیش اینه که سفارشم ارسال شده یا نه؟
کسی نمیدونه؟:41:
کسی نمیدونه؟:41:
مشکلی نیست، تقاضای شما در حال بررسی.
تو لینوکس برنامه ای هست(بطور پیشفرض) که فایل های 3gp رو باز کنه ؟
اگه نیست لطفا به برنامه سبک رو معرفی کنید .
Open-Source
12-12-2010, 21:10
mplayer هر فرمتی که فکر کنی رو باز میکنه.
میتونی smplayer هم نصب کنی (که از mplayer استفاده میکنه) تا یه یلیر قوی هم داشته باشی.
(من خودم شخصا از smpaley استفاده میکنم و به نظرم بهترینه:10:)
میتونی از VLC هم استفاده کنی.
Amir Varasteh
12-12-2010, 21:24
VLC شدیدا توصیه میشه.
ho3in0861
13-12-2010, 13:08
تو لینوکس میشه از این و.ی@@پی@@ا.ن هایی که سایت ها به صورت رایگان برا بازدید کننده ها شون قرار میدن استفاده کرد؟(فرمتشون pbk هستش)
Open-Source
13-12-2010, 18:51
تو لینوکس میشه از این و.ی@@پی@@ا.ن هایی که سایت ها به صورت رایگان برا بازدید کننده ها شون قرار میدن استفاده کرد؟(فرمتشون pbk هستش)
اگه از گنوم استفاده میکنی ؛ به اینجا برو:
System --> Preferences --> Network Connections
بعدش به سربرگ V*P*N برو ؛ احتمالا اینجا میتونی این فایل مورد نظرت رو Import کنی.
hooman 98
17-12-2010, 09:26
من می خوام لینوکسی بشم. برای همین توزیع های لینوکس رو دانلود کردم. با همشون مشکل داشتم:
1- اوبونتو،اپن سوزه،لینوکس مینت و پی سی لینوکس او اس رو هنگامی که به صورت لایو اجرا می کنم، موقعی می خواد بالا بیاد، یه صفحه ی سیاه میاد. (مثل موقعی که کامپیوتر خاموشه.)
2- فدورا و ناپیکس رو به صورت لایو اجرا می کنم ولی می خوام اونو کنار ویندوز تو یه هارد نصب کنم که نمیشه. (پاپی لینوکس هم همینطور)
الان هم دارم فری بی اس دی رو دانلود می کنم. تصمیم دارم چاکرا رو هم امتحان کنم.
ممنون می شم اگه کمکم کنین
Amir Varasteh
17-12-2010, 12:13
شما روی لپتاپ تست کردی ؟
hooman 98
17-12-2010, 13:05
شما روی لپتاپ تست کردی ؟
بله. لپ تاپ وایو
hooman 98
17-12-2010, 17:00
فکر کنم مشکل از gnome بودنشه. کسی لینک دانلود linux mint kde 10 رو نداره؟
Amir Varasteh
17-12-2010, 22:03
بله. لپ تاپ وایو
لپتاپ های سونی با لینوکس ناسازگارند.
مخصوصا سری های جدیدش. مانیتورشون مشکل داره.
باید منتظر بود تا براش Patch ارائه شه.
hooman 98
17-12-2010, 22:56
کی این پچ میاد؟
Amir Varasteh
17-12-2010, 23:09
کی این پچ میاد؟
نمیدونم.
باید قبل از خرید لپتاپ دقت میکردی که یک لپتاپ سازگار با لینوکس بخری.
مثل Acer ، Asus ، HP و Lenovo و ...
hooman 98
17-12-2010, 23:23
چاکرا هم مشکل داره یانه. من از ناپیکس راضی ام و با لپ تاپم سازگاره.
Amir Varasteh
17-12-2010, 23:38
چاکرا هم مشکل داره یانه. من از ناپیکس راضی ام و با لپ تاپم سازگاره.
آره چاکرا هم مشکل داره. من هم تستش کردم چاکرا رو و مشکل داشت با مانیتور.
ناپیکس چطوره ؟ کامل همه چیش کار میکنه ؟ کلیدهای FN و ... ؟
اول باید بگم که از وادی ویندوز و نصب نرم افزار توی ویندوز بیا بیرون چون لینوکس کمی متفاوته.:10:
توزیعی مثل اوبونتو که بر پایه دبیان هستش ؛ پکیج های debian رو به راحتی نصب میکنه (این پکیج ها یه چیزی تو همون مایه های فایل های نصبی هستند توی ویندوز - یعنی کار رو برای کاربر راحت کردند).
باید بگم که برای همه نرم افزار ها پکیج دبیان پیدا نمیشه و اصولا باید از نصب از طریق سورس کد استفاده کنی.
روش های دیگه ای مثل استفاده از rpm , ... وجود داره که با یه سرچ توی اینترت کلی چیزی گیرت میاد.
(توی ورژن های مختلف لینوکس راه های متفاوتی هستش)
روش اصلی و کلی
ولی بریم سر اصل مطلب که نصب از طریق سورس و کامپایل اون هستش.
همونطور که میدونی نرم افزار های لینوکس رایگان و Open Source هستند یعنی شما به کد منبع نرم افزار دسترسی داری (که غالبا به زبان C هستند).
حال شما بعد از دریافت این کد منبع ؛ میتونی با استفاده از کامپایلر اون زبون (مثلا gcc برای کامپایل کدهای c) ؛ اون نرم افزار را خودت کامپایل و استفاده کنی.
به همین راحتی.
حالا فایل هایی که میبینی بصورت tar هستند؛ غالبا حاوی این سورس کدها هستند که بعد از Extract کردن میتونی نصب کنی.
امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم.:10:
با سلام
فكر كنم چيز زيادي متوجه نشدم
خوب براي كسي كه اصلا رشتش كامپيوتر نيست و از كامپايل و اين جور چيزها سر در نمياره چاره چيه ؟
پكيج ها هم چه شباهتي به فايلهاي نصب ويندو دارن ؟ در ويندوز روي فايل نصبي كيلي مي كني و نصب مي كني اما در لينوكس ؟
مثلا الان من براي نصب درايو كارت گرافيكم مشكل دارم گرافيكم رادئون 4670 است و درايوري هم كه دارم مربوط به نسخه 10.04 است فايل درايور رو كجا قرار بدم و چطور نصب كنم ؟
با تشكر
با سلام
فكر كنم چيز زيادي متوجه نشدم
خوب براي كسي كه اصلا رشتش كامپيوتر نيست و از كامپايل و اين جور چيزها سر در نمياره چاره چيه ؟
پكيج ها هم چه شباهتي به فايلهاي نصب ويندو دارن ؟ در ويندوز روي فايل نصبي كيلي مي كني و نصب مي كني اما در لينوكس ؟
مثلا الان من براي نصب درايو كارت گرافيكم مشكل دارم گرافيكم رادئون 4670 است و درايوري هم كه دارم مربوط به نسخه 10.04 است فايل درايور رو كجا قرار بدم و چطور نصب كنم ؟
با تشكر
سلام
نکته: توی لینوکس برنامه ها فقط یه جا نصب میشه و مثل ویندوز نیست که هر درایو و فولدری که بخوای بتونی نصب کنی....
اکثر برنامه ها داخل مخزنش هستند فقط باید اسم برنامه رو جستجو کنید و روی install کلیک کنید تا اتوماتیک فایل deb. دانلود و نصب بشه...(مخزن اوبونتو : Application>ubuntu Software Center یا با استفاده از دستور sudo apt-get install name در ترمینال) همه فایلهای deb. بعد از نصب به این مسیر میره: /var/cache/apt/archives/ اگه خواستی اینجا رو بخون:
بعضی برنامه ها رو اگه داخل مخزن گیر نیاوردی یا نسخه جدیدش اونجا نبود میری سایت سازنده برنامه و از اونجا دانلود میکنی که چند حالت داره:
- ممکنه فایل deb. باشه که فقط باید روش دابل کلیک کنی تا خودش نصب بشه...(البته این فایل فقط برای توزیع های مبتنی بر دبیان هست مثل: اوبونتو)
- ممکنه فایل با فرمت sh. یا run. باشه که باید ترمینال رو باز کنی و دستور sudo sh filename.sh (این دستور برای اوبونتو هست - درایور کارت گرافیک nvidia و ATI با همین فرمته)
- ممکنه یک فایل با فرمت tar.gz یا tar یا هر چیز شبیه این باشه... اینا مثل zip. یا rar. هستن که باید extract بشن ، باید راست کلیک کنی و extract here رو بزنی حالا باید به فولدری که extract شدن بری ، اونجا حتماً فایل هایی مثل readme یا install یا help هست که راهنمای کامپایل و نصب هست...
- بعضی از برنامه ها هم با java نوشته شدن که برای اجرا کردنشون باید java runtime رو نصب کنی...
برای نصب کارت گرافیک هم اینجا رو بخون:
اقا مشکل پیدا کردم.
یه لینوکس ریختم رو سیستمم، ( mint 9 KDE. ( البته کلی لعنتشون کردم، چون موقع دانلود فکر می کردم نسخه ی 10 هست.)) فقط، موقع نسب، تهش دیدم داره بوت لودر می ریزه، خواستم بوت لودر ویندوزم اصلیه باشه، تیکش رو برداشتم.
حالا لینوکسه اصلا بالا نمی اد.
چی کارش کنم؟
چیزی که دانلود کردم لایو دی وی دی بود. الان اونو می ذارم سیستم با مینت بالا می اد، اما اصلا حرفی از این که شما یه مینت رو سیستمت داری نمی زنه. حتی وقتی اینستالرش رو راه می ندازم...
کمک.
یعنی جدا هیشکی نبود بتونه من رو راهنمایی کنه؟
خیلی خوب، حالا اون مشکل به کنار، کلا تصمیم جدید گرفتم.
من تصمیم گرفتم کل سیستمم رو پاک کنم، و دوباره پارتیشن بندی و ریختن سیستم عامل و اینا رو انجام بدم.
حالا سوالم اینه.
چه لینوکسی بریزم؟ می خوام سیستم اصلی ای که ازش استفاده می کنم لینوکس باشه، اما ویندوز هم می خوام. حالا اول کدوم رو باید بریزم؟
مجازی سازی توی لینوکس چه طوره؟ می ارزه سیستم عاملم لینوکس باشه و ویندوز رو از توی اون اجرا کنم؟ یا بهتره که ویندوزم رو جدا نصب کرده باشم؟
یه سوال فنی تر.
من دو تا هارد دارم. می خوام از قابلیت RAID استفاده کنم. البته، من یه بار این کار رو کردم با ویندوز، یه بار که کامپیوترم کرش کرد، تنظیمات ---- به هم ریخت، هر چی اطلاعات داشتم پاک شد.
حالا الان می خوام که یه قسمتی از دو تا هاردم رو رید کنم، یه قسمتیش رو بذارم برای عکس ها، و اطلاعاتی که اصلا نباید پاک شه.
به نظرتون این کار خوب می اد؟
لینوکس با RAID مشکل نداره؟ ext4 باهاش مشکلی نداره؟
حالا برای این کار کدوم توزیع لینوکس رو بریزم؟ می خوام اولا KDE باشه، بعد هم قدر اشه که شبیه ساز هی استفاده کنم روش مشکلی نداشته باشه.
الانم دی وی دی های Mint KDE و اوبونتوی جدید رو دارم. kubuntu ی دو ورژن قبل رو هم دارم.
یکی از اینا خوبه، یا برم دبیانی چیزی بگیرم؟ یادمه تو پایتخت 6 تا DVD دبیان رو می فروختن 18 تومن...
thelastblack
04-01-2011, 18:40
من تصمیم گرفتم کل سیستمم رو پاک کنم، و دوباره پارتیشن بندی و ریختن سیستم عامل و اینا رو انجام بدم.
حالا سوالم اینه.
چه لینوکسی بریزم؟ می خوام سیستم اصلی ای که ازش استفاده می کنم لینوکس باشه، اما ویندوز هم می خوام. حالا اول کدوم رو باید بریزم؟
مجازی سازی توی لینوکس چه طوره؟ می ارزه سیستم عاملم لینوکس باشه و ویندوز رو از توی اون اجرا کنم؟ یا بهتره که ویندوزم رو جدا نصب کرده باشم؟
یه سوال فنی تر.
من دو تا هارد دارم. می خوام از قابلیت RAID استفاده کنم. البته، من یه بار این کار رو کردم با ویندوز، یه بار که کامپیوترم کرش کرد، تنظیمات ---- به هم ریخت، هر چی اطلاعات داشتم پاک شد.
حالا الان می خوام که یه قسمتی از دو تا هاردم رو رید کنم، یه قسمتیش رو بذارم برای عکس ها، و اطلاعاتی که اصلا نباید پاک شه.
حالا برای این کار کدوم توزیع لینوکس رو بریزم؟ می خوام اولا KDE باشه، بعد هم قدر اشه که شبیه ساز هی استفاده کنم روش مشکلی نداشته باشه.
الانم دی وی دی های Mint KDE و اوبونتوی جدید رو دارم. kubuntu ی دو ورژن قبل رو هم دارم.
یکی از اینا خوبه، یا برم دبیانی چیزی بگیرم؟ یادمه تو پایتخت 6 تا DVD دبیان رو می فروختن 18 تومن...
باور کن من به پست قبلیت جواب داده بودم! نمیدونم چی شده که نیست!
ولی دوباره میگم.... همین الان بگم در مورد raid چیزی نمیدونم.. یعنی نمیدونم چجوری میشه راه انداختش...
ولی بقیش: من خودم دارم از ubuntu 10.10 استفاده میکنم از virtualbox هم واسه مجازی سازی استفاده میکنم مشکلی هم ندارم( تو کارای عادی).... یه win7 هم کنار اوبونتو دارم واسه بازی... چون گرافیک تو ماشین مجازی خوب نیست مجبورم ولی خیلی کم میرم تو ویندوز ، معمولا کامپیوتر رو sleep میکنم تو اوبونتو و اصلا به ویندوز کاری ندارم... کارام هم همش تو لینوکس راه میافته...
واسه چی میخوای ماشین مجازی داشته باشی؟ تو لینوکس خیلی نرم افزار هست ولی خوب اگه کار خاص داری همون رو انجام بده... مثلا من خودم چون matlab میخوام و باید داشته باشم یه ماشین مجازی دارم که xp داره و روش نصب کردم فقط هم ازش واسه matlab استفاده میکنم...
واسه اینکه بتونی win+lin (!!) رو داشته باشی اول ویندوز بریز بعد هم لینوکس ولی حتما بوت لودر لینوکس رو نصب کن... خودش ویندوز رو میشناسه تو لیست بوت میزاره ولی اگه اول لینوکس بریزی ، ویندوز ، لینوکس رو نمیشناسه و دوباره مشکل اولت پیش میاد....
در مورد توزیع: من خودم از اوبونتو استفاده میکنم و اصلا ار kde خوشم نمیاد چون خیلی باگ داره و هی گیر میکنه... gnome عالیه...
ولی میخوام به opensuse برم از اون بیشتر خوشم میاد... اون رو هم با gnome استفاده میکنم اصلا kde نصب نمیکنم ولی اگه حتما kde میخوای یکی از دوستان arch linux رو پیشنهاد میکرد که میگفت با kde عالیه ، ولی نصب کردنش یه خورده سخته... بازم میل خودته.... در مورد دبیان با چیزای دیگه ، تاحالا کار نکردم...
بازم مشکلی بود بگو، هستن بچه ها کمکت میکنن.... ولی بازم نمیدونم پست قبلیم چی شد؟! مگه میشه خودش حذف شه یا مدیرا حذف کنن ؟! من که فقط کمک کرده بودم.... نمیدونم ولی ببخشید به هر حال..
c30tehran
04-01-2011, 18:45
اقا مشکل پیدا کردم.
یه لینوکس ریختم رو سیستمم، ( mint 9 KDE. ( البته کلی لعنتشون کردم، چون موقع دانلود فکر می کردم نسخه ی 10 هست.)) فقط، موقع نسب، تهش دیدم داره بوت لودر می ریزه، خواستم بوت لودر ویندوزم اصلیه باشه، تیکش رو برداشتم.
حالا لینوکسه اصلا بالا نمی اد.
چی کارش کنم؟
چیزی که دانلود کردم لایو دی وی دی بود. الان اونو می ذارم سیستم با مینت بالا می اد، اما اصلا حرفی از این که شما یه مینت رو سیستمت داری نمی زنه. حتی وقتی اینستالرش رو راه می ندازم...
کمک.
بهتر بود که اجازه می دادید که مینت گراب رو نصب کنه شما باید گراب رو به صورت دستی نصب کنید
اصلا ویندوز کاملا با شناسایی غیر از خودش مشکل داره
راهنمایی تعمیر گراب
c30tehran
04-01-2011, 18:56
حالا سوالم اینه.
اول ویندوز رو نصب کن بعد گنولینوکس
مجازی محدودیت سخت افزاری داره من هر دو به شما پیشنهاد می دهم
می تونی تو ویندوز هم از virtualbox شروع کنی
virtualbox هم یک نسخه برای گنولینوکس داره
یه سوال فنی تر.
مشکلی نداره ولی من تجربه ای در این زمینه ندارم
یکی از اینا خوبه، یا برم دبیانی چیزی بگیرم؟ یادمه تو پایتخت 6 تا DVD دبیان رو می فروختن 18 تومن...[/QUOTE]
مینت و آرچ خوبه
به به. دست گلتون درد نکنه. بعد از پست قبلی انتظار نداشتم اینو این شکلی جواب بگیرم.
واقعا ممنون.
thelastblack عزیز، دیگه عذر خواهی چرا می کنی؟ همین که جواب دادی، خیلی هم متشکرم. قبلی هم لابد سند نشده، خیلی سخت نگیر. بابت پست قبلیتم که زحمت کشیدی ممنونم، فقط حیف که به من نرسید...
مجازی سازی رو تو ویندوز امتحان کردم. ویرچوال باکس به نظرم خیلی خوب نبود. توی ویندوز سون اکس پی رو باهاش اجرا کردم، خیلی لگ می داد. تازه سیستمم چهار هسته ایه.
توی ویندوز به نظرم بهترینش VM ware باشه. اما اونم پولیه. ( خیلی هم گرونه.)
ولی یادمه یه پروژه ای توی لینوکس داشتن انجام می دادن که به نظر قوی می اومد. Xen. کسی ازش خبر داره؟
راستیتش برای برنامه هایی مثل 3D max, photoshop , After effects بازی ها ، و سی دی ها و دی وی دی های اموزشی، حتما ویندوز لازم دارم. اموزشی های جدید که همشون برنامه هاستن، فیلم نیستن. همشونم با ویندوزن، همشونم قفل دارن، که قفلاشون معمولا با شبیه ساز هایی مثل واین کار نمی کنه. برنامه های سنگین هم توی واین سرعتشون می اد پایین.
یه سری دیگه کار انحام می دم ( مثل فلش کردن گوشی. ) که حتما ویندوز اکس پی می خواد. این یکی سرعت بالا خیلی مهم نیست براش.
برای همین، به نظر خودم، هارد هام رو رید می کنم، یه ویندوز سون می ریزم، یه لینوکس ( احتمال بالا مینت، به خاطر کودک هایی که از همون اول ساپورت می کنه.) ، بعد توی لینوکس هم یه ویندوز اکس پی می ریزم...
دستتون درد نکنه.
پ.ن. kde خیلی قیافه ااش بهتره!برای همین به گنوم ترجیح می دمش.
swthunter1
05-01-2011, 00:42
با عرض سلام
یک بمب منطقی با استفاده از دستور crontab چطوری باید نوشت تو فروم کسی جوابمو نداد باید پروژه ام رو تحویل بدم کمکم کنید وستان:41:
swthunter1
10-01-2011, 20:00
بچه ها کمکم کنید دیگه اگه میشه خصوصی بم بگید !!!!!!!!!:41:
Amir Varasteh
10-01-2011, 21:45
بچه ها کمکم کنید دیگه اگه میشه خصوصی بم بگید !!!!!!!!!:41:
Crontab که حالت Scheduler داره. بمب منطقی چیه ؟
swthunter1
11-01-2011, 10:10
به خدا من که از این چیزا سر در نمیارم این استادمون همین جوری یه چیزی بهمون گفت فک کنم خودشم مونده تو این برنامه
گفت برنامه یه بمب منطقی رو برام بنویسید و گفت که یه راهنمایی ام می کنم شما می تونید با دستور crontab اونو بنویسید
حالا اگه یه بمب برام درست کنید ممنون میشم crontab این جور چیزا هم نباشه بیخییییییییی
ولی کمکم کنید وگرنه می افتم:31::41:
Amir Varasteh
11-01-2011, 13:07
به خدا من که از این چیزا سر در نمیارم این استادمون همین جوری یه چیزی بهمون گفت فک کنم خودشم مونده تو این برنامه
گفت برنامه یه بمب منطقی رو برام بنویسید و گفت که یه راهنمایی ام می کنم شما می تونید با دستور crontab اونو بنویسید
حالا اگه یه بمب برام درست کنید ممنون میشم crontab این جور چیزا هم نباشه بیخییییییییی
والا من بمب بلد نیستم درست کنم.
اما همین قدر میدونم که Crontab برای برنامه ریزی هست که یک Script توی یک زمان مشخص اجرا شه.
این هم راهنمای Cron :
swthunter1
11-01-2011, 23:28
مرسی عزیزم :41:
pouya_99999
12-01-2011, 03:08
سلام دوستان من یک کانکشن v.p.nروی ویندوز داشتم با فرمت pbk حالا می خوام اونو ببرم روی لینوکس چکار کنم ؟
Amir Varasteh
12-01-2011, 11:36
سلام دوستان من یک کانکشن v.p.nروی ویندوز داشتم با فرمت pbk حالا می خوام اونو ببرم روی لینوکس چکار کنم ؟
سلام.
راهنمای راه اندازی V.P.N Connection در اوبونتو:
pouya_99999
12-01-2011, 14:54
دوست عزیز من اصلا اون بالا اون icon رو نمی بینم که روش بزنم و v.p.n رو انتخاب کنم
thelastblack
12-01-2011, 15:50
من هم فایل pbk داشتم ولی نتونستم تو لینوکس ازش استفاده کنم....
به جاش تنظیمات وی پی ان رو گیر اوردم خودم دستی ساختم... اگه یه کم بلد باشی میتونی از تو فایل pbk تنظیمات رو در بیاری وگر نه از شرکت وی پی انت بپرس بت بگن.... واسه ساختن هم رو ایکون network اون بالا کلیک کن بعد برو تو وی پی ان بعد بزن configure حالا کانکشن رو بساز و دوباره بیا همین جا واست میارتش...
سلام، من یه مطلب مختصر در موردش نوشتم فکر کنم کار راه انداز باشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید از دستور crontab -e استفاده کنی ... این عکس هم کلیات روش ادیت کردن این فایل رو توضیح داده. البته قبلش باید نصبش کنی. :)
swthunter1
13-01-2011, 12:46
مرسی دوست خوبم ممنونم خیلی مفییییییید بود باید برم رو لپ تاپ استادم بترکونمش:31:تا تنبیه شه
Amir Varasteh
13-01-2011, 13:02
مرسی دوست خوبم ممنونم خیلی مفییییییید بود باید برم رو لپ تاپ استادم بترکونمش:31:تا تنبیه شه
اگه اوکی شد بیا بگو که قضیه چی بود و چیکار کردی تا بقیه هم استفاده کنن:46:
swthunter1
13-01-2011, 15:42
اگه اوکی شد بیا بگو که قضیه چی بود و چیکار کردی تا بقیه هم استفاده کنن:46:
اوکی بزار اجراش کنم دارم روش کار می کنم .حتما میزارمش
سلام دوستان خسته نباشید...
من می خواستم اگه بشه مهاجرت به لینوکس کنم...
اما مثل اینکه برای هر کاری باید کد بنویسیم..
من یه سوال اساسی دارم و مهاجرتم به جواب این سوال بستگی داره...
آیا من می تونم بصورت 100% از امکانات لینوکس(مثلا اوبونتو) استفاده کنم و یه خط کد هم ننویسم یا اجرا کنم؟
ممنون
Amir Varasteh
13-01-2011, 20:40
سلام دوستان خسته نباشید...
من می خواستم اگه بشه مهاجرت به لینوکس کنم...
اما مثل اینکه برای هر کاری باید کد بنویسیم..
من یه سوال اساسی دارم و مهاجرتم به جواب این سوال بستگی داره...
آیا من می تونم بصورت 100% از امکانات لینوکس(مثلا اوبونتو) استفاده کنم و یه خط کد هم ننویسم یا اجرا کنم؟
ممنون
سلام.
بر خلاف تفکری که همه دارن، اصلا نیازی به کد زدن نیست ! همه چیز به صورت گرفیکی در اختیار شما هست!
pouya_99999
14-01-2011, 02:02
دوستان بهترین دانلود منیجر یه چیزی در حد IDM و یک نرم افزار دانلود سی دی mp3 معرفی کنید
خیلی ممنون
Amir Varasteh
14-01-2011, 02:38
دوستان بهترین دانلود منیجر یه چیزی در حد IDM و یک نرم افزار دانلود سی دی mp3 معرفی کنید
خیلی ممنون
سلام.
دانلود منیحر به نظرم JDownloader خوبه.
سوال دومت رو نفهمیدم.نرم افزار دانلود سی دی MP3 ؟!
اگه منظورت Player هست که VLC پیشنهاد میشه.
Squall Leonhart
14-01-2011, 09:30
سلام.
اگه راهی پیدا بشه که گیم هایی که واسه ویندوز ساخته میشن رو هم بشه روی اوبونتو نصب و اجرا کرد منم به جمع شما خواهم پیوست! :31:
بهترین دانلود منیجیری که من دیدم multiget هست که توی بیشتر توزیع ها پایدار هست و می تونی نصب کنی
jdownloader هم چیز خوبی به نظر میاد
تو سایتش فقط یه بسته سورس هست و یه بسته واسه اوبونتو
بعدا امتحانش می کنم
برای بازی هم wine الان بازی های زیادی رو اجرا می کنه ۱۰۰٪ نیست ولی بازم خوبه
سلام.
بر خلاف تفکری که همه دارن، اصلا نیازی به کد زدن نیست ! همه چیز به صورت گرافیکی در اختیار شما هست!
من خودم هم دیدم اوبونتو رو که گرافیکی هستش..
ولی آخه توی فروم مخصوص خود اوبونتو ،برای بعضی کارها می رفتن کد می نوشتن..
می خواستم ببینم قضیه اش چطوریه؟
آخه حوصله می خواد کد زدن...
سوال بعدم اینه که Wine قدرتش چقدره؟ می تونه اکثر نرم افزارهای ویندوز رو اجرا کنه؟
بازیهای سنگین رو هم می تونه اجرا کنه؟
pouya_99999
14-01-2011, 11:49
سلام.
حواسم نبود اشتباه نوشتم ببخشید . نرم افزار رایت سی دی mp3
دانلود منیجری می خوام که در تعامل با مرورگر اپرا باشه و روی لینک بزنم یک راست بیاد تو دانلود منیجر . jdownloader هم نتونستم نصب کنم
sobhan87068
14-01-2011, 11:59
من توصیه میکنم برای دانلود از axel استفاده کنین سرعتش از idm خیلی بالاتره ولی باید توی ترمینال اجراش کنین
توی addon های فایرفاکس هم downthemall و download helper تمام کارهای idm رو انجام میدن
دوست عزیز هر کاری که توی لینوکس با دستور انجام میشه رو میتونین به طور گرافیکی هم انجام بدین فقط باید نرم افزار(GUI) مربوط به اون رو نصب کنین ولی در کل من توصیه میکنم از همون دستورات استفاده کنین هر کاری هم که بخواین انجام بدین با یه سرچ کوچیک تو اینترنت دستوراتش پیدا میشه
Amir Varasteh
14-01-2011, 12:51
من خودم هم دیدم اوبونتو رو که گرافیکی هستش..
ولی آخه توی فروم مخصوص خود اوبونتو ،برای بعضی کارها می رفتن کد می نوشتن..
می خواستم ببینم قضیه اش چطوریه؟
آخه حوصله می خواد کد زدن...
انجام کارا از توی ترمینال خیلی شیرین ، سریع و امن هست. مثلا تو اگه بخوای VLC رو نصب کنی، راه گرافیکی هم هست اما میتونی راحت ترمینال رو باز کنی و فقط بنویسی:
و خودش با همین یک دستور برات دانلود و نصب میکنه و تو فقط باید بری و اجراش کنی!
سوال بعدم اینه که Wine قدرتش چقدره؟ می تونه اکثر نرم افزارهای ویندوز رو اجرا کنه؟
بازیهای سنگین رو هم می تونه اجرا کنه؟
Wine قوی شده. من یادمه که Call Of Duty 6 رو هم بچه ها روش اجرا کرده بودند.
از لینک زیر میتونی ببینی که چه نرم افزار ها یا بازیهایی رو تونستن با Wine اجرا کنن. همچنین هر کس که بازی ای یا نرم افزاری رو تونسته اجرا کنه، طریقه ی انجامش رو هم نوشته که میتونی ازشون استفاده کنی:
موفق باشی.
من برای دانلود منیجر از برنامه فوق العاده aira2 استفاده میکنم ( از توی ترمینال کار میکنه )
این سایتش :
Amir Varasteh
14-01-2011, 13:05
حواسم نبود اشتباه نوشتم ببخشید . نرم افزار رایت سی دی mp3
میتونی از نرم افزار K3B استفاده کنی. نرم افزار بسیار قوی ای هست.
دانلود منیجری می خوام که در تعامل با مرورگر اپرا باشه و روی لینک بزنم یک راست بیاد تو دانلود منیجر . jdownloader هم نتونستم نصب کنم
همونطور که دوستمون گفتن، میتونی از Add-On های فایرفاکس مثل DownThemAll استفاده کنی که بسیار خوب هست.
sobhan87068
14-01-2011, 13:11
میتونین در کنار wine از q4wine و playonlinux هم استفاده کنین خیلی بهتون کمک می کنه
انجام کارا از توی ترمینال خیلی شیرین ، سریع و امن هست. مثلا تو اگه بخوای VLC رو نصب کنی، راه گرافیکی هم هست اما میتونی راحت ترمینال رو باز کنی و فقط بنویسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو خودش با همین یک دستور برات دانلود و نصب میکنه و تو فقط باید بری و اجراش کنی!
Wine قوی شده. من یادمه که Call Of Duty 6 رو هم بچه ها روش اجرا کرده بودند.
از لینک زیر میتونی ببینی که چه نرم افزار ها یا بازیهایی رو تونستن با Wine اجرا کنن. همچنین هر کس که بازی ای یا نرم افزاری رو تونسته اجرا کنه، طریقه ی انجامش رو هم نوشته که میتونی ازشون استفاده کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشی.
پس برای نصب سریع تر هر نرم افزاری باید کد زد درسته؟
خب برای اولین بار که هیچ نرم افزاری روش نیست من چطوری وصل بشم اینترنت و مثلا Wine یا نرم افزارهای دیگه رو دانلود کنم؟
در صورتی که من با اینترنت گوشی با Nokia PC Suite به اینترنت وصل میشم..
راستی من یکبار که سوزه رو نصب کرده بودم یک پارتیشن من رو به دو قسمت و تیکه تیکه کرده بود و کلی اذیتم کرد و واسه نصب ویندوز باهاش مشکل داشتم و آخرش هم با یه نرم افزار دو تیکه ی پارتیشن رو به هم چسبوندم و ویندوز نصب کردم
اوبونتو هم همین کار رو می کنه؟
سوال بعدیم این هستش که وقتی ویندوز روی یک درایو نصب هست میشه اوبونتو نصب کرد یا قاطی می کنه؟
پس برای نصب سریع تر هر نرم افزاری باید کد زد درسته؟
خب برای اولین بار که هیچ نرم افزاری روش نیست من چطوری وصل بشم اینترنت و مثلا Wine یا نرم افزارهای دیگه رو دانلود کنم؟
در صورتی که من با اینترنت گوشی با Nokia PC Suite به اینترنت وصل میشم..
راستی من یکبار که سوزه رو نصب کرده بودم یک پارتیشن من رو به دو قسمت و تیکه تیکه کرده بود و کلی اذیتم کرد و واسه نصب ویندوز باهاش مشکل داشتم و آخرش هم با یه نرم افزار دو تیکه ی پارتیشن رو به هم چسبوندم و ویندوز نصب کردم
اوبونتو هم همین کار رو می کنه؟
سوال بعدیم این هستش که وقتی ویندوز روی یک درایو نصب هست میشه اوبونتو نصب کرد یا قاطی می کنه؟
کسی نیست پاسخ بده؟
tajrobenik
22-01-2011, 13:35
سلام ...........
چه نسخه ای از لینوکس خیلی خیلی شبیه ویندوز هست ... ( دیسک زنده هم باشه)
و نکته ای که وجود داره می خوام راحت یک فایل اجرایی که برای ویندوز اکس پی نوشته شده اجرا کنم ...
سی دی و بزار و سیستم بوت بشه ...
فایل اجرایی که مخصوص ویندوز هست اجرا کنم و استفاده کنم ...
لطفا با عکس توضیح بدین.
c30tehran
22-01-2011, 19:17
سلام ...........
چه نسخه ای از لینوکس خیلی خیلی شبیه ویندوز هست ... ( دیسک زنده هم باشه)
و نکته ای که وجود داره می خوام راحت یک فایل اجرایی که برای ویندوز اکس پی نوشته شده اجرا کنم ...
سی دی و بزار و سیستم بوت بشه ...
فایل اجرایی که مخصوص ویندوز هست اجرا کنم و استفاده کنم ...
لطفا با عکس توضیح بدین.
به نظر من پارسیکس شروع کنید خیلی خوب هست چون بیشتر برنامه های شما می خواهید پیشفرض نصبه
اطلاعات بیشتر باید به تاپیک پارسیکس بری
به نظر من پارسیکس راحت و نیازی نیست که شبیه ویندوز باشه تا شما چیزی یاد بگیرید
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
کسی نیست پاسخ بده؟
برای شما هم پارسیکس رو پیشنهاد می کنم چون بیشتر برنامه شما رو داره
سوال بعدیم این هستش که وقتی ویندوز روی یک درایو نصب هست میشه اوبونتو نصب کرد یا قاطی می کنه؟نه مشکلی نداره ولی اول اوبونتو نصب کنی و بعد ویندوز اوبونتو می پره
تو گنولینوکس برای هر مسئله ای راه حل داره
سوالات شما چند بار پرسیده شده خیلی راحت می تونی پیدا کنید.
سلام.
بر خلاف تفکری که همه دارن، اصلا نیازی به کد زدن نیست ! همه چیز به صورت گرفیکی در اختیار شما هست!
tajrobenik
23-01-2011, 01:14
به نظر من پارسیکس شروع کنید خیلی خوب هست چون بیشتر برنامه های شما می خواهید پیشفرض نصبه
اطلاعات بیشتر باید به تاپیک پارسیکس بری
به نظر من پارسیکس راحت و نیازی نیست که شبیه ویندوز باشه تا شما چیزی یاد بگیرید
من یک فایل اجرایی دارم ...
که به راحتی در ویندوز عمل می کنه ...
کارش بک آپ گیری از ویندوز هست ...
تو لینوکس کار نمی کرد ...
و بک آپ ها رو با همون نرم افزار گرفتم ...
اگه بتونم خود نرم افزار رو باز کنم خیلی بهتر هست ...
اما اگه نمی شه ....
نرم افزاری بگین که با لینوکس اجرا بشه. و کار باهاش راحت باشه.
من فعلا به پارسیکس دسترسی ندارم..فقط یه اوبونتو 10.4 دارم که اگه بشه می خوام نصبش کنم...
توی اون پست هم مشکلاتم رو گفتم.. درباره Nokia PC Suite و..
یعنی هیچ راه حلی نداره؟
دوستانی که این همه از لینوکس حمایت می کنند نمی تونن مشکل رو حل کنن؟
اون دوست عزیزی هم که میگه "همه چیز بصورت گرافیکی در اختیار شماست" خب وقتی برنامه می خواهیم نصب کنیم گرافیکی وجود نداره فقط باید یه سری کد Copy Paste کنیم..
نمی خوام بحث کنم ولی خب برای هر کاری باید کد زد...آخه اینم شد سیستم عامل..
c30tehran
23-01-2011, 15:13
من یک فایل اجرایی دارم ...
که به راحتی در ویندوز عمل می کنه ...
کارش بک آپ گیری از ویندوز هست ...
تو لینوکس کار نمی کرد ...
و بک آپ ها رو با همون نرم افزار گرفتم ...
اگه بتونم خود نرم افزار رو باز کنم خیلی بهتر هست ...
اما اگه نمی شه ....
نرم افزاری بگین که با لینوکس اجرا بشه. و کار باهاش راحت باشه.
اسم و فرمت برنامه رو نگفتید؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.