مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
من به طور عجیبی ماوسم خودش یه کارایی رومیکنه مثلا یهو دارم وب سایت میخونم بعد یهو خودش بدون اینکه من کلیک کنم دکمه چرخ ماوس کلیک میشه و یا مثلا ماس یهو از بالای صفحه که بوده فوری کیاد پایین
با این که از انتیویروس کومودو اپدیت و اسکن شده و maleware اپدیت شده استفاده میکنم ولی هیچ چیزی پیدانکرده..
این سوال رو توی تاپیک زیر پرسیدم و گفتن که از کومودو است..دلیلش چیه و چرا این اتفاق میوفته ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kaivanika
15-02-2011, 13:46
من به طور عجیبی ماوسم خودش یه کارایی رومیکنه مثلا یهو دارم وب سایت میخونم بعد یهو خودش بدون اینکه من کلیک کنم دکمه چرخ ماوس کلیک میشه و یا مثلا ماس یهو از بالای صفحه که بوده فوری کیاد پایین
با این که از انتیویروس کومودو اپدیت و اسکن شده و maleware اپدیت شده استفاده میکنم ولی هیچ چیزی پیدانکرده..
این سوال رو توی تاپیک زیر پرسیدم و گفتن که از کومودو است..دلیلش چیه و چرا این اتفاق میوفته ممنون
سلام دوست عزیز
من روی سیستم خونه - مغازه و اکثر دوستان کمودو اینترنت سیکرتی رو نصب کردم و اصلا مشکلی ندارم .
ولی خب شما یه بار کمودود رو حذف و بدون کمودو هم چک کنید که خیالتون هم راحت بشه
aliupdate
16-02-2011, 13:52
سلام بر دوستان
من یه سری فایل های Quarantine دارم که توش پر از ویروسه البته برای یه سیستم دیگست
حالا میخوام بدونم چطوری میتونم اون فایل های ویروسی رو از توی فایل های Quarantine بیرون بیارم؟
Dr Hannibal
16-02-2011, 13:55
سلام بر دوستان
من یه سری فایل های Quarantine دارم که توش پر از ویروسه البته برای یه سیستم دیگست
حالا میخوام بدونم چطوری میتونم اون فایل های ویروسی رو از توی فایل های Quarantine بیرون بیارم؟
کمودو رو بازکنید. سربرگ آنتی ویروس / قرنطینه / انتخاب فایل ها و گزینه ریستور.
(قبل از ریستور کردن قسمت آنتی ویروس رو غیرفعال کنید)
موفق باشید
aliupdate
16-02-2011, 14:55
کمودو رو بازکنید. سربرگ آنتی ویروس / قرنطینه / انتخاب فایل ها و گزینه ریستور.
(قبل از ریستور کردن قسمت آنتی ویروس رو غیرفعال کنید)
موفق باشید
ممنون دکتر
ولی اینو خودم میدونم
ببینید من فایل های قرنطینه ی یه سیستم دیگه رو اوردم رو سیستم خودم و نمیخوام ریستور کنم چون تو یه پوشه ی حساسه
میخواستم ببینم به غیر از ریستور راه دیگه ای هست
Dr Hannibal
16-02-2011, 15:09
ممنون دکتر
ولی اینو خودم میدونم
ببینید من فایل های قرنطینه ی یه سیستم دیگه رو اوردم رو سیستم خودم و نمیخوام ریستور کنم چون تو یه پوشه ی حساسه
میخواستم ببینم به غیر از ریستور راه دیگه ای هست
نه فکر نمیکنم. اما اگه حتی توی سیستم 32 هم باشه چون ویروس توی سیستم شما اجرا نشده و نمیشه هیچ خطری نداره.
aliupdate
16-02-2011, 15:19
نه فکر نمیکنم. اما اگه حتی توی سیستم 32 هم باشه چون ویروس توی سیستم شما اجرا نشده و نمیشه هیچ خطری نداره.
ممنون:11:
ویروس هاش توی System Volume Information هستن بعد من هم میترسم فایل ها جایگزین بشه.
Dr Hannibal
16-02-2011, 17:54
ممنون:11:
ویروس هاش توی System Volume Information هستن بعد من هم میترسم فایل ها جایگزین بشه.
خطر نداره. اما تک تک و دقیق ریستور کن. البته امکانش هست موقع ریستور کردن اون مسیر رو پیدا نکنه و ازت سوال کنه که این جوری دیگه که هیچی.
یه نکته دیگه. بعضی فایل ها که سالم هستند رو وقتی از سیستم ریستور جدا میکنی بصورت اشتباه توسط خیلی آنتی ویروس ها ویروس شناسایی میشه.
دلیلش رو نمیدونم اما سالم هستند توی تاپیک دانلود ویروس این رو اتفاقی فهمیدم.
موفق باشی
سلام
فرق Comodo Internet Security Pro 2011با Comodo Internet Security چیه؟
کدومشو استفاده کنم بهتره؟
ممنون
Dr Hannibal
16-02-2011, 18:24
سلام
فرق Comodo Internet Security Pro 2011با Comodo Internet Security چیه؟
کدومشو استفاده کنم بهتره؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون
آیا امکان انتقال فایل های آپدیت به کامپیوتر دیگه وجود داره؟ مثل kaspersky
Dr Hannibal
16-02-2011, 18:47
ممنون از راهنماییتون
آیا امکان انتقال فایل های آپدیت به کامپیوتر دیگه وجود داره؟ مثل kaspersky
ایا میشه کوکودو رو جوری تنظیم کرد که وقتی کسی توی یاهو مسنجر بهت پی ام میده اول ای پی اش رو نشون بده بد ما بگیم که میخوام ببینیم یا نه؟
Karkas20
17-02-2011, 11:50
ایا میشه کوکودو رو جوری تنظیم کرد که وقتی کسی توی یاهو مسنجر بهت پی ام میده اول ای پی اش رو نشون بده بد ما بگیم که میخوام ببینیم یا نه؟
سلام.
دوست عزیز
من فکر کنم....همچین گزینه و امکانی در کومودو موجود نباشه.
Karkas20
17-02-2011, 11:56
خب میشه بگید چه جوری؟
دوست عزیز من در تنظیمات کومودو که داشتم همچین امکانی را من ندیدم..
که بگم چطور و چگونه میشود...
فقط ای پی کانکشن ها را نشان میده (منظورم فقط برنامه ها است)و نه ای پی کسی که به شما پیام میده...در یاهو مسینجر....
دوست عزیز من در تنظیمات کومودو که داشتم همچین امکانی را من ندیدم..
که بگم چطور و چگونه میشود...
فقط ای پی کانکشن ها را نشان میده (منظورم فقط برنامه ها است)و نه ای پی کسی که به شما پیام میده...در یاهو مسینجر....
اااااااااااااااا:18: همین الان تو خودت نگفتی فکر کنم همچین امکانی وجود داشته باشه..بابا تو کاربر فعالی مثلا ها...
Karkas20
17-02-2011, 12:22
اااااااااااااااا:18: همین الان تو خودت نگفتی فکر کنم همچین امکانی وجود داشته باشه..بابا تو کاربر فعالی مثلا ها...
سلام.
عزیز شرمنده من نباشه را به اشتباه زدم باشه.
==============================
ولی میگم من در تنظیمات کومودو همچین گزینه ای را ندیدم.
===================================
منظورم اینه که آپدیت ها رو از کامپیوتر خودم به یک کامپیوتر دیگه انتقال بدم ، نه اینکه از اینترنت دانلود کنم...:20:
Dr Hannibal
17-02-2011, 14:36
منظورم اینه که آپدیت ها رو از کامپیوتر خودم به یک کامپیوتر دیگه انتقال بدم ، نه اینکه از اینترنت دانلود کنم...:20:
مسیر جمع آوری آپدیت ها توی پستی که قرار دادم بود.
x:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners
یک فایل به اسم bases.cav رو پیدا کنید. این فایل آپدیت که کافیه ازش کپی بگیرید.
برای جابه جایی هم بهتره از تغییر پسوند استفاده کنید.
موفق باشید
سلام.
عزیز شرمنده من نباشه را به اشتباه زدم باشه.
==============================
ولی میگم من در تنظیمات کومودو همچین گزینه ای را ندیدم.
===================================
آهان..مرسی...ممنون
GHOST RECON
19-02-2011, 11:44
دوستان comodo یه bitlocker درست کرده میخواستم ببینم چقدر مطمئن و قابل اطمینانه ؟
و آیا روی ویندوز 7 کار میکنه چون توی سیستم عامل هایی که نوشته بود ویندوز 7 نبود
ممنون
ALI16437
19-02-2011, 19:47
با سلام.
GHOST RECON عزیز bitlocke کارایش چی به چه درد میخوره
آیا جزو نرمافزارهای Free جدید کومودو هست.
jojonice
20-02-2011, 02:25
سلام
لطفا راهنمائی کنید در باره فایروال comodo البته موقع نصب سوال کرد که
firewall only
... firewall with optmum
... firewall with maximum
حالا کدام از این گذینه ها بهتر است و چه فرق داره و بعد از اینکه نصب شد چه تنظیماتی باید در آن ایجاد کنیم یا اینکه نیازی به تنظیمات نداره و موقع نصب میگه میخواهی ip را تعغیر بدهید خوب این را فعال کنیم یا خیر و چکاری میکند
ممنون
خداحافظ
jojonice
20-02-2011, 02:36
سلام
firewall only
... firewall with optmum
حالا کدام از این گذینه ها بهتر است و چه فرق داره و بعد از اینکه نصب شد چه تنظیماتی باید در آن ایجاد کنیم یا اینکه نیازی به تنظیمات نداره و موقع نصب میگه میخواهی ip را تعغیر بدهید خوب این را فعال کنیم یا خیر و چکاری میکند
ممنون
خداحافظ
GHOST RECON
20-02-2011, 09:50
با سلام.
GHOST RECON عزیز bitlocke کارایش چی به چه درد میخوره
آیا جزو نرمافزارهای Free جدید کومودو هست.
برای قفل گذاری روی درایو های ویندوز استفاده میشه و رایگان هستش
Dr Hannibal
20-02-2011, 11:02
سلام
firewall only
... firewall with optmum
ممنون
خداحافظ
jojonice
20-02-2011, 12:42
سلام
آقا ممنون از راهنمائی اطلاعات خوب بود
ولی در مورد اینکه همون اول میپرسه که میخواهی ip شما را خودمون تعغیر دهیم چی ؟ آیا فغال کنیم این گذینه را و تاثیری دارد ؟
و اینترنت را روی دو کامپیوتر share کردم و قبلا مشکلی نداشت ولی الان که این فایروال را نصب کردم اون کامپیوتر نمیتونه به اینترنت وصل بشود چه گذینه ای را فعال کنم که بتونه وصل بشود
و چه فرقی دارن هنگام نصب کردن این گذینه ها را میپرسد
firewall only
... firewall with optmum
و کدام بهتر است که فعل کنیم
ممنون
خداحافظ
Dr Hannibal
20-02-2011, 14:12
سلام
آقا ممنون از راهنمائی اطلاعات خوب بود
ولی در مورد اینکه همون اول میپرسه که میخواهی ip شما را خودمون تعغیر دهیم چی ؟ آیا فغال کنیم این گذینه را و تاثیری دارد ؟
و اینترنت را روی دو کامپیوتر share کردم و قبلا مشکلی نداشت ولی الان که این فایروال را نصب کردم اون کامپیوتر نمیتونه به اینترنت وصل بشود چه گذینه ای را فعال کنم که بتونه وصل بشود
و چه فرقی دارن هنگام نصب کردن این گذینه ها را میپرسد
firewall only
... firewall with optmum
و کدام بهتر است که فعل کنیم
ممنون
خداحافظ
1_اون درخواست کمودو دی ان اس سرور هست. بله فعال کنید. با فعال کردن اون سایت های آلوده و کلا url های مخرب تا حدودی بلاک میشند.
2_این پست رو بخونید.
3_ موقع نصب فقط دقت کنید تیک فایروال و آنتی ویروس خورده باشه که پیش فرض هم خورده و آنتی ویروس و فایروال نصب میشند. و مراحل نصب رو پیش فرض طی کنید.
iman_n21
20-02-2011, 21:54
سلام
خب ما رو هم جو گرفت و کاسپر ردیفم رو مرخص کردم تا جا برای کومودو باشه !
حالا ... زمان کاسپر تا فلش رو میزدیم به کامپیوتر یه منو میزاشت جلومون مثه گارسونها که ما انتخاب کنیم که اسکن کنه فلش رو یا نه
اما کومودو به صورت پیشفرض اینجور نیست ظاهراً، فرمولش چیه اگه بخوایم مثه کاسپرش کنیم ؟
سلام
خب ما رو هم جو گرفت و کاسپر ردیفم رو مرخص کردم تا جا برای کومودو باشه !
حالا ... زمان کاسپر تا فلش رو میزدیم به کامپیوتر یه منو میزاشت جلومون مثه گارسونها که ما انتخاب کنیم که اسکن کنه فلش رو یا نه
اما کومودو به صورت پیشفرض اینجور نیست ظاهراً، فرمولش چیه اگه بخوایم مثه کاسپرش کنیم ؟
عزیز هیچ فرمولی نداره ، چون کسپر نیست
اما چیزی که هست شما فلشو بزن به سیستمتو با خیال راحت بازش کن هیچی نمیشه احتیاج به اسکن کردن هم نداره
البته پیشنهاد میشه اتوران یو اس بی تو سیستم غیر فعال بشه به این که از چه آنتی ویروسی هم استفاده میکنی ربطی نداره
taghi_ramzi
20-02-2011, 23:06
به همراه کمودو ترجیحاً از usb disc security استفاده کنید.
roteal2007
21-02-2011, 11:01
دوستان این COMODO رایگانه؟
سرعت سیتم رو نمیاره پایین؟
سیستمم خوبه ها اما دوست نذارم کند کنه
4GiG DDR3
iman_n21
21-02-2011, 14:27
چه جور تنظیمش کنم که فایل آپدیتش رو جایی که من میخوام ذخیره کنه ؟ (غیر از درایو C)
و
چه جوری تنظیمش کنم از جایی که من تعیین میکنم آپدیت بشه ؟ (برای یوزرهای تو شبکه)
alone_boy
21-02-2011, 14:31
دوستان کومودو در ویندوز 7 هم کار میکنه؟!
نصبش بکنم؟!
دوستان کومودو در ویندوز 7 هم کار میکنه؟!
نصبش بکنم؟!
بله تو تمام ویندوز ها کار میکنه
iman_n21
21-02-2011, 20:46
GeekBuddy چیه ؟
کارش چیه ؟
GeekBuddy چیه ؟
کارش چیه ؟
ساپورت آنلاین تیم کومودوست
اگه زبانت خوب باشه میتونی بهشون وصل شی و مشکلت رو بگی اونام برات با ریموت کنترل برطرفش میکنن (تا اونجا که من میدونم ولی تا الان خودم استفاده نکردم که اطلاع دقیق داشته باشم)
در ضمن فقط 60 روز رایگانه
iman_n21
21-02-2011, 21:36
ساپورت آنلاین تیم کومودوست
اگه زبانت خوب باشه میتونی بهشون وصل شی و مشکلت رو بگی اونام برات با ریموت کنترل برطرفش میکنن (تا اونجا که من میدونم ولی تا الان خودم استفاده نکردم که اطلاع دقیق داشته باشم)
در ضمن فقط 60 روز رایگانه
ترجیح میدم حذفش کنم :31:
من گزینه ی DNS secure نمیخوان off کنم . چون چیز خوبیه . ولی موقعی که سایتی رو به اشتباه بلاک میکنه (مثل سایت ترفندستان یا pcflank) و من گزینه ی دومی یعنی disregard this warning and continue رو میزنم ، وارد سایت نمیشه . این قضیه علتش چیه ؟ راهی به جز off کردن dns برا وارد شدن به سایت هست ؟
iman_n21
22-02-2011, 16:46
پست شماره 2034 رو دریابید !
اینم یه PDF، که شاید به کار دوستان بیاد
چه جور تنظیمش کنم که فایل آپدیتش رو جایی که من میخوام ذخیره کنه ؟ (غیر از درایو C)
و
چه جوری تنظیمش کنم از جایی که من تعیین میکنم آپدیت بشه ؟ (برای یوزرهای تو شبکه)
جواب سوال اولی رو نمیدونم . ولی برا یوزهای شبکه ip ادرس اون جایی که میخوای ازش دانلود کنه مثلا کامپیوتر خودت رو توی این قسمتی که تو عکس گذاشتم ، add کن .
من گشتم پیدا نکردم. فایروال کمودو قسمتی که به صورت آماری و نموداری ترافیک آنی شبکه رو نشون بده نداره؟
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
جای سواله برام که چرا دوستان در کنار کمودو علاقه دارند از دیتابیس یا نرم افزار آنتی ویروس یا سکیوریتی های دیگر بصورت غیر ریزیدنت در حافظه استفاده کنند؟ (منظورم DNS نبود) ؟
مگه کمودو به تنهایی مثل سایر سویت ها قدرت و امنیت کافی رو نداره براشون؟
شنفتیم که کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی چه نیازی به این کار به ظاهر بیهوده وجود داره؟ خوب اگه به امنیت کمودو در ماژولهای امنیتیش شک دارید چرا استفاده می کنید ازش؟ برا منم جای سوال شد! که واقعا کمودو کمو کسری داره منم برم سراغ برنامه های قویتر یا برتر سال
من گشتم پیدا نکردم. فایروال کمودو قسمتی که به صورت آماری و نموداری ترافیک آنی شبکه رو نشون بده نداره؟
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
جای سواله برام که چرا دوستان در کنار کمودو علاقه دارند از دیتابیس یا نرم افزار آنتی ویروس یا سکیوریتی های دیگر بصورت غیر ریزیدنت در حافظه استفاده کنند؟ (منظورم DNS نبود) ؟
مگه کمودو به تنهایی مثل سایر سویت ها قدرت و امنیت کافی رو نداره براشون؟
شنفتیم که کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی چه نیازی به این کار به ظاهر بیهوده وجود داره؟ خوب اگه به امنیت کمودو در ماژولهای امنیتیش شک دارید چرا استفاده می کنید ازش؟ برا منم جای سوال شد! که واقعا کمودو کمو کسری داره منم برم سراغ برنامه های قویتر یا برتر سال
منم تو فایروالش نمودار آماری ندیدم ولی ترافیکو به صورت غیر نموداری تو active connections نشون میده .
آنتی ویروسش که خیلی کسری داره . من خودم برا کسانی که نابلد هستن اصلا کمودو توصیه نمیکنم . ولی فایروال و سندباکسش عالیه . کمودو به درد کاربرای متوسط و سطح بال میخوره . منظورم از متوسط کسی هست که با تنظیمات اصلی (نه جزئی) فایروال و آنتی ویروسها به طور کلی آشنایی داشته باشه و مثلا کنار کمودو از malwarebytes و محصولات مشابه استفاده بتونه بکنه تا ضعفهای دیتابیس کمودو رو کاهش بده . البته سیستم cloud scannig هم داره ولی نمیدونم چرا بعضی از ویروسها رو نمیشناسه . یا اگر بشناسه قدرت پاکسازی و حذف کردن اثرات اونها رو نداره . که این عامل آخری باعث شده از سایتهای تست محصولات امنیتی معروف تاییدیه نتونه بگیره . در ضمنن هوش مصنوعی آنتی ویروسش رو اگه بالا ببری خیلی درصد خطاش میره بالا . شما برا امتحان heuristics رو بذار رو high متوجه میشه چقدر خطا داره . ولی در مورد فایروالش من در حد اطلاعات خودم هر جور تستش کردم مثل تست تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نسبت به فایروال outpost بهتر جواب داد . حجم آپدیت دیتابیسش هم نسبتا زیاده که اینترنت سریعی رو می طلبه .
کلا کمودو به خاطر فایروال قدرتمند و مجانی بودن و کامل بودن سوییتش محبوب شده .
دلسرد و مایوس کنندس! انگار کاسپراسکاری رقیب نداره! ولی منابع بیشتری رو اشغال میکنه! تو سایت آوی کامپرتیو هم که فکر کنم اف سکیور محصول برتر شناخته شده بود
دلسرد و مایوس کنندس! انگار کاسپراسکاری رقیب نداره! ولی منابع بیشتری رو اشغال میکنه! تو سایت آوی کامپرتیو هم که فکر کنم اف سکیور محصول برتر شناخته شده بود
چه ربطی به کسپراسکای داره . شما یه اینترنت سکوریتی مجانی رو داری با یه مصول حدود 50 هزار تومانی مقایسه میکنی ؟ هر موقع کسپر محصول مجانی داد بیا مقایسه کن . تجربه ی شخصی من از کسپر اینه که چه اصلش چه کرک شدش مفت نمی ارزه . NOD32 هم همینطور . در ضمن از نظر فایروال کسپر به گرد کمودو هم نمیرسه .:angry:
چه ربطی به کسپراسکای داره . شما یه اینترنت سکوریتی مجانی رو داری با یه مصول حدود 50 هزار تومانی مقایسه میکنی ؟ هر موقع کسپر محصول مجانی داد بیا مقایسه کن . تجربه ی شخصی من از کسپر اینه که چه اصلش چه کرک شدش مفت نمی ارزه . NOD32 هم همینطور . در ضمن از نظر فایروال کسپر به گرد کمودو هم نمیرسه .:angry:
نظرتو بزار بنداز تو صندوق پیشنهادات!:31:
اکثر سایت های مقایسه نرم افزارهای امنیتی دارند از کسپر و رقباش میگن شما با این حرف نسنجدیت داری همه متخصصانشو زیر سوال می بری!
محصول رایگان! چه ربطی داره خوب باید بگم که کرک نه! ولی دادن شماره سریال همیشه کارساز بوده در ضمن امنیت سیستمم مهمه حالا پولی یا مجانی! تا حالا که سریال کار کرده! در ضمن تریال فول فانکشن 30 روزه برای همه کافیه! من نمیگم کمودو بده اصلا. چون دارم خودم ازش استفاده می کنم ولی گهگاهی حرفهایی شنیده میشه در رابطه با اون! یه مورد اینکه بدلیل عدم رعایت بعضی اصول تو بعضی سایت های مقایسه ای بهش تصدیق حضور ندادن.
همیشه پولی بودن خوب نیست همیشه رایگان بودن هم خوب نیست
این محصول آمریکاییه یکم جای بحث داره امکان داره با آی پی های ایران سر ناسازگاری بزاره! ولی کسپر روسی هستش و مشکلی با ما نداره (اینا نظریه هستند نه قائده که جای بحث دارد).
بازم میگم من خودم کاربر کمودو هستم و دارم همچنان ازش بهره می برم ولی بحث چیز دیگس. بحث ایجاد امنیت کلی هستش نه اینکه یکی بیاد بگه من کمودو رو با آویرا یا فلان چیز میخوام استفاده کنم! سویت امنیتی خود به تنهایی باید امنیت سیستم رو برقرار کنه.! گاهگاهی دیده شده که کمودو یه ویروس مثل اتوران رو شناسایی نکرده ولی ناد پیداش کرده من خودم شاهدم. در ضمن مشاهده شده که تو پاک سازی ناتوان بوده در حالی که سایر سویت ها این کار رو انجام دادن! شاید دو تا آنتی ویروس و سویت امنیتی استفاده کردین شما و دارین با هم مقایسه می کنین ولی اینجا اکثر سویت های امنیتی نصب هستند و در حال تست! من تو خونه دارم از کمودو استفاده می کنم و بدان حد نقص ازش ندیدم و با علم بر اینکه میدونم دانش بشری مطلق نیست و همه ی سویت ها در حد عالی نیستند و یا اینکه ممکنه سویتی فایلی رو ویروس شناسایی کنه و سویت دیگری نه ولی از اینرو یک انسان عالم و عاقل در پی بهترینه. اینهمه سایت های مقایسه ای مشهور تو اینترنت که دروغ نمی گن. مازاد بر اینکه خودمون هم در حال تست هستیم
با تشکر
در ضمن شما خواهشا خودتو کنترل کن و به قوانین این فاروم دقت داشته باش و زیاد هم حرص نخور. اینجا فاروم هستش محل تبادل نظر. محل ارائه نظرات و تجربیات!
شما که میفرمایید از کسپر خوبی ندیدید به خود شما مربوطه و نظرتون هم محترم!
iman_n21
25-02-2011, 09:50
الان من رو لپ تاپم کومودو دارم و رو یه LAN هم کاسپر 30 روزه دارم، من هم انتظار بیشتری از کومودو داشتم !
wordship
25-02-2011, 11:50
چه ربطی به کسپراسکای داره . شما یه اینترنت سکوریتی مجانی رو داری با یه مصول حدود 50 هزار تومانی مقایسه میکنی ؟ هر موقع کسپر محصول مجانی داد بیا مقایسه کن .
تجربه ی شخصی من از کسپر اینه که چه اصلش چه کرک شدش مفت نمی ارزه . NOD32 هم همینطور . در ضمن از نظر فایروال کسپر به گرد کمودو هم نمیرسه .:angry:
عزیز همین کارای شما باعث بحث میشه تویه تاپیک!!
اخه اینجا تاپیک کمودو هست شما برای چی از کسپر بد میگی؟
بحث رو کوتاه میکنم
فقط اینجا رو ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه صورت کاملا عام هست تویه همشون کسپر جزو برترین هاست
wordship
25-02-2011, 12:06
از سلف دفنس کمودو هم بخونیم:
یکی از کاربرای کمودو گفته که با مالور بایت اسکن کرده تعدادی از فایل های کمودو پاک شدن! بدون دریافت هیچ پیامی از جانب کمودو!
خودش هم اومده مقداری از فایل ها رو به صورت دستی پاک کرده! بازم چیزی نشده!
خب عزیز شاید سند باکس و hips و خیلی مزیت ها رو داشته باشه و ویروس نتونه از لایه هاش رد شه
ولی همین که سلف دفنس مناسبی نداره برای هر هـکری موضوع خیلی مهمیه وقتی یه کاربر عادی میتونه به صورت دستی فایل هاش رو پاک کنه دیگه هکره رو که خدا میدونه
شاید یکی از دلایلی که در تست ها شرکت نمیکنه همین عامل سلف دفنس باشه!
در کل این نظرا رو بی طرفانه گفتم خودم هم از کمودو استفاده کردم از کسپر هم همینطور کلا حفاظت از خود انتی ویروس خیلی مهمه به عنوان مثال شما به هیچ عنوان نمیتونید کرکی رو بدون خاموش کردن سلف دفنس کسپر بهش بخورونید!!
ولی خیلی از انتی ویروس ها مثله نود 32 در خیلی از مواقع حتی کرک خودش رو هم ویروس نمیشناسه.
و کلا اگر در اینترنت سرچ کنیم سایت هایی میبینیم که سروپای کمودو رو طلا گرفتن و خیلی هاشون هم از بدی هاش گفتن در کل نظر شخصی خیلی مهمه.
و سوال اخر از شما
انتی ویروس چینی کینگ سافت به خودش جسارت شرکت در تست های معتبر انتی ویروس ها رو میده ولی کمودو نه! چرا؟
عزیز همین کارای شما باعث بحث میشه تویه تاپیک!!
اخه اینجا تاپیک کمودو هست شما برای چی از کسپر بد میگی؟
من با حرف شما کاملا موافقم ولی اول باید این تذکر را به کسی داد که در تاپیک کمودو از کسپر دفاع می کند
دوست عزیز اگر مقایسه ای داری در تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها بیان کنید و اگر تعریف و تمجید از کسپر یا هر سوئیت دیگری دارید در تاپیک خودش بیان کنید,طبق گفته ی مدیران این پست بی ربط باید حذف شود
این بحثا تمامش قبلن شده دیگه تمومش کنین بهتره
من با حرف شما کاملا موافقم ولی اول باید این تذکر را به کسی داد که در تاپیک کمودو از کسپر دفاع می کند
دوست عزیز اگر مقایسه ای داری در تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها بیان کنید و اگر تعریف و تمجید از کسپر یا هر سوئیت دیگری دارید در تاپیک خودش بیان کنید,طبق گفته ی مدیران این پست بی ربط باید حذف شود
من دقیقا متوجه نشدم منظورت من بودم یا کس دیگه! ولی عارضم خدمتتون که این تاپیک محل مقایسه آنتی ویروس ها و فایروال ها یا قابلیت های اونا نیست! بله... ولی بحث سر یه چیز دیگس! اینکه چون تاپیک تاپیک خاص کمودو هستش و منم به نوبت خودم از کاربران قدیمی کمودو هستم دارم ایرادات و اشکالات عمدشو به مرحله بحث میزاریم! کمودو رو اومدیم در بعضی قسمتهایی که ضعیف عمل کرده با سویت های دیگری مقایسه کردیم. خوب این طبیعیه مقایسه کردن و انتخاب بهترین! آنتی ویروس رو باید با آنتی ویروس مقایسه کرد نه با برنامه رایت سی دی!
اینجا تاپیک کمودو هستش نه تعریف و تمجدید از کسپر یا ناد32 یا هر برنامه دیگه به غیر موضوع تاپیک! ولی انجام این مقایسه ها در بخشهایی که نرم افزار ضعف داره باید انجام بشه
Dr Hannibal
25-02-2011, 15:15
اینجا تاپیک کمودو هستش نه تعریف و تمجدید از کسپر یا ناد32 یا هر برنامه دیگه به غیر موضوع تاپیک! ولی انجام این مقایسه ها در بخشهایی که نرم افزار ضعف داره باید انجام بشه- من موافقم بحث های که فقط به کمودو مربوطه اینجا مطرح شه اما طبق تجربه همیشه این کار در آخر باعث بی نظمی و تخلف میشه.
لطفا در تاپیک های مقایسه مطرح کنید.
موفق باشید
با سلام
برای اینکه کمی حال و هوا عوض بشه!! این پست رو میدم.
عیبش گفتی هنرش نیز بگوی
با اجازه از دوست عزیزم جناب wordship ؛؛اول اینو ببینیم:
خوب اون بخشی رو که من مشخص کردم توی عکس نشون میده که کومودو خوب عمل کرده.:10:
اینارو حتما ببینید:
و این نظر بنده هم است:
==================
==================
ویرایش:
البته ذکر این نکته رو لازم میدانم:
بنده اصلا و ابدا نصبت به کسپر موضع منفی ندارم و این هم اثبات حرفم که یکی از دوستان انتقادی نصبت به کسپر داشت و اولین کسی که موضع گرفت بنده بودم:(هفت روز پیش و ویراش هم نشده)
wordship
25-02-2011, 21:41
با سلام
برای اینکه کمی حال و هوا عوض بشه!! این پست رو میدم.
عیبش گفتی هنرش نیز بگوی
با اجازه از دوست عزیزم جناب wordship ؛؛اول اینو ببینیم:
خوب اون بخشی رو که من مشخص کردم توی عکس نشون میده که کومودو خوب عمل کرده.:10:
اینارو حتما ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو این نظر بنده هم است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید==================
==================
ویرایش:
البته ذکر این نکته رو لازم میدانم:
بنده اصلا و ابدا نصبت به کسپر موضع منفی ندارم و این هم اثبات حرفم که یکی از دوستان انتقادی نصبت به کسپر داشت و اولین کسی که موضع گرفت بنده بودم:(هفت روز پیش و ویراش هم نشده)
سلام
مشخصه پستم رو اصلا نخوندی.
برو لینکی که دادم و ترجمش کن و بخون خیلی سوالای خوبی پرسیده.
خب منم توی تاپیک ویروس دیدم شما همه تنظمات high کمودو رو دارید و دوستان با تنظمیات پیشفرض و فقط یه اسکن ساده ازکنار کسپر رد میشن که اینو گفتم
در ضمن اینجا تاپیک کمودو هست منم به سلف دفنسش اشاره کردم
Arash4484
26-02-2011, 01:19
یک مشکل هست....
آنتی قدرتمندی مثل MBAM میتونه فایلهای کومودو رو ناقص کنه...
اکثر کاربران در سراسر جهان از این ابزارهای تکمیلی در کنار سویتشان استفاده میکنند
دوستان این تاپیک روکه دوستان گذاشتن ببینند از فروم کومودو بدون این که بحثی یا مساله ای داشته باشه قفل شده برای بررسی های بیشتر..... (رفع نقص در حقیقت میگفتن شکیلتر بود)
I will lock this topic pending investigation because I could not reproduce
------------------------
اگه کسی از کومودو یا هر چیز دیگه انتقادی داره چرا با مقایسه اینکارو میکنه؟که باعث ناراحتی بشه؟ انتقاد یا تذکر از طریق مقایسه در همه ضمینه ها ناراحت کننده و بجای رشد باعث منفی گرایی میشه..
البته حالتی هم هست که پیدا کردن بهترین مد نظره..اما شرایطی مورد نیازه که لااقل توی این تاپیک نیست...توی همون تاپیک فروم رسمی کومودو ببینید چقدر منطقی بحث انجام شده...کسی این ایراد رو گرفته ...نیامده بگه دیدید نورتون محافظت از فایل میکنه شما نمیکنید...حرفش رو کلی زده...اسم خاصی نبرده
خوب فقط به محصول مورد نظر بپردازید...چرا میگید کسپر رقیب نداره..کسپر خودش نقص زیاد داره..مهمتر ازهمه سنگینه....چرا انقدر بی طرفی سخته؟ چرا این موضوع که هر سال یک آنتی جلوست و برآیند سالها هم چند آنتی قدرتمند رو نشون میده انقدر بغرنج شده...
دوستان مشکل سلف دفنس رو تمام کاربران کومودو قبول دارن ، چیز مهمی هم هست و نمیشه از کنارش گذشت
ولی مساله ای که هست اینه که خود یوزر نمیاد فایلای آنتی ویروسشو دستی پاک کنه ااگرم مخربی بخواد این کارو بکنه کومودو حتی اگه با تنظیمات پیشفرض هم باشه سوال میپرسه و تا خود کاربر اجازه نده نمیزاره مخرب کارشو انجام بده (به نوعی همه چیز دست خود فرده) پس تا خود کاربر اشتباهن پیغامی رو allow نکنه هیچ اتفاقی برای سیستم (که فایلای کومودوهم جزوشه) نمیوفته
wordship
26-02-2011, 05:49
دوستان مشکل سلف دفنس رو تمام کاربران کومودو قبول دارن ، چیز مهمی هم هست و نمیشه از کنارش گذشت
ولی مساله ای که هست اینه که خود یوزر نمیاد فایلای آنتی ویروسشو دستی پاک کنه ااگرم مخربی بخواد این کارو بکنه کومودو حتی اگه با تنظیمات پیشفرض هم باشه سوال میپرسه و تا خود کاربر اجازه نده نمیزاره مخرب کارشو انجام بده (به نوعی همه چیز دست خود فرده) پس تا خود کاربر اشتباهن پیغامی رو allow نکنه هیچ اتفاقی برای سیستم (که فایلای کومودوهم جزوشه) نمیوفته
سلام
خب لازم شد خودم یه قسمت دیگه ازمتنش رو ترجمه کنم
If children or someone go on your pc and try delete some files of your av , what do you خب اگر بچه ها یا هر کس دیگه ای اقدام به پاک کردن فایل ها کنه چی؟(البته بچه های اونجا رو ا اینجا مقایسه نکنیم بهتره چون اینجا کسی از مرد بالغ هم توقعی نداره در زمینه کامپیوتر)
If you have a program and you think it is useful program and make it whitelist ,
but after install that program attack to your anti-virus , what do you ?اگر شما برنامه ای رو به عنوان برنامه سالم در لیست سفید قرار بدید در صورتی که برنامه مخرب بود و تشخیص شما اشتباه و برنامه به سوییت کمودو حمله کرد چی؟؟
(شاید بگید اول میدیم ویروس توتال تا چک شه و... ولی بهتره خودمون رو گول نزنیم)
Like kaspersky , avast & many Anti-Virus vendors that they don't allow to delete their files (Only you can delete files of them if you disable self-defense)و اینجا هم نمونه هایی مثله کسپرسکی اواست و.. مثال زدن گفتن نمیشه قبل از خاموش کردن سلف دفنس اقدام به پاکسازی فایل هاشون کرد و..
سلام
مشخصه پستم رو اصلا نخوندی.
برو لینکی که دادم و ترجمش کن و بخون خیلی سوالای خوبی پرسیده.
خب منم توی تاپیک ویروس دیدم شما همه تنظمات high کمودو رو دارید و دوستان با تنظمیات پیشفرض و فقط یه اسکن ساده ازکنار کسپر رد میشن که اینو گفتم
سلام دوست عزیز
یک سوال : از کجا مشخصه بنده اصلا پست شما رو نخوندم؟؟
من که توی پستم واضح نوشتم عیبش گفتی هنرش نیز بگوی
پس پستتون رو خوندم . . .
ضمن اینکه این بحثها قبلا مفصل شده و چیز جدیدی شما برای ارایه عرضه نکردید!!
--------------------------------------------------
درسته؛ ولی مگر بنده گفتم چرا اینکارو کردید؟
بنده چون فعلا از کومودو استفاده میکنم، بنابراین خوشحال هم میشوم اگر دوستی اینجا مشکلات کومودو را مطرح
کند.:11:
-------------------------------------------------------
خب اگر بچه ها یا هر کس دیگه ای اقدام به پاک کردن فایل ها کنه چی؟(البته بچه های اونجا رو ا اینجا مقایسه نکنیم بهتره چون اینجا کسی از مرد بالغ هم توقعی نداره در زمینه کامپیوتر)
اگر شما برنامه ای رو به عنوان برنامه سالم در لیست سفید قرار بدید در صورتی که برنامه مخرب بود و تشخیص شما اشتباه و برنامه به سوییت کمودو حمله کرد چی؟؟
(شاید بگید اول میدیم ویروس توتال تا چک شه و... ولی بهتره خودمون رو گول نزنیم)
خوب اینجا شما دارید الان ضعف رو نشون میدید یا تهدید را؟؟
اگر ضعف را که قبلا مشخص شده بود
و اگر تهدید را: همه اینها در یک کلمه خلاصه میشود: کاربر
=============================================
نظر بنده در مورد کومودو اینترنت سکوریتی
بنده چند ماهی است که کومودو را نصب کردم و سعی کردم در موردش فکر کنم و بیشتر و بیشتر با آن آشنا شوم...
و این موارد را مهم میبینم:
در مورد نقاط قوتش حرفی نمیزنم . . . . .
ولی نقاط ضعف:
دو مورد تا اینجا ذهن بنده رو مشغول کرده بود:
1- ضعف سلف دیفنس
2- نداشتن سیستم NIDS در فایروال
=====
1- ضعف سلف دیفنس: بنده در این مورد کلی فکر کردم و تهدید را اینجوری دیدم: در صورت اشتباه کاربر میتواند خطرساز باشد.بنابراین کاملا اینرا هضم کردم و از آن گذشتم و دیگر به آن فکر نمیکنم.
2- نداشتن سیستم NIDS در فایروال یعنی سیستم تشخیص نفوذ:
خوب اول اینو بگم که ما دو نوع ارتباط داریم: Outbound و Inbound
حملات Outbound:
خوب کومودو 100 درصد حملات را دفع میکند طبق تست سایت matousec که بر مبنای تست قدرت Outbound فایروالها است.
ضمنا من هم همیشه وقتی Comodo Leak Test رو تست میکنم کل امتیاز ، یعنی 340 را بدست میاورم
میدونید چرا کومودو در تست قدرت Outbound عالی نتیجه میگیره؟ بله درست حدس زدید: به خاطر سندباکس و HIPS قدرتمند. . . .
حملات Inbound یعنی حملات خارجی:
در زمینه تست قدرت Inbound فایروالها ، سایت معتبری وجود نداره. . .
سوال؟ آیا کومودو در این ضمینه بی دفاع است؟ خیر
چون به خوبی پورتها را Stealth میکند و ضمنا در فایروال بخشی وجود دارد که کلا همه درخواستهای
Inbound را اوتو بلاک میکند.(البته شما میتونید طوری تنظیم کنید که در خواستهای Inbound را از شما سوال بپرسه و یا اینکه نه ؛خود فایروال اوتوبلاک کنه)
نکته : در زمینه حملات پیچیده Inbound ، و حملات هکرهای حرفه ای تنها فایروال های سخت افزاری هستند که قادر به محافظت کامل سیستم هستند.
wordship
26-02-2011, 21:17
سلام دوست عزیز
یک سوال : از کجا مشخصه بنده اصلا پست شما رو نخوندم؟؟
من که توی پستم واضح نوشتم عیبش گفتی هنرش نیز بگوی
پس پستتون رو خوندم . . .
ضمن اینکه این بحثها قبلا مفصل شده و چیز جدیدی شما برای ارایه عرضه نکردید!!
--------------------------------------------------
درسته؛ ولی مگر بنده گفتم چرا اینکارو کردید؟
بنده چون فعلا از کومودو استفاده میکنم، بنابراین خوشحال هم میشوم اگر دوستی اینجا مشکلات کومودو را مطرح
کند.:11:
-------------------------------------------------------
خوب اینجا شما دارید الان ضعف رو نشون میدید یا تهدید را؟؟
اگر ضعف را که قبلا مشخص شده بود
نظر بنده در مورد کومودو اینترنت سکوریتی
بنده چند ماهی است که کومودو را نصب کردم و سعی کردم در موردش فکر کنم و بیشتر و بیشتر با آن آشنا شوم...
و این موارد را مهم میبینم:
در مورد نقاط قوتش حرفی نمیزنم . . . . .
ولی نقاط ضعف:
دو مورد تا اینجا ذهن بنده رو مشغول کرده بود:
1- ضعف سلف دیفنس
2- نداشتن سیستم NIDS در فایروال
=====
1- ضعف سلف دیفنس: بنده در این مورد کلی فکر کردم و تهدید را اینجوری دیدم: در صورت اشتباه کاربر میتواند خطرساز باشد.بنابراین کاملا اینرا هضم کردم و از آن گذشتم و دیگر به آن فکر نمیکنم.
2- نداشتن سیستم NIDS در فایروال یعنی سیستم تشخیص نفوذ:
خوب اول اینو بگم که ما دو نوع ارتباط داریم: Outbound و Inbound
حملات Outbound:
خوب کومودو 100 درصد حملات را دفع میکند طبق تست سایت matousec که بر مبنای تست قدرت Outbound فایروالها است.
ضمنا من هم همیشه وقتی Comodo Leak Test رو تست میکنم کل امتیاز ، یعنی 340 را بدست میاورم
میدونید چرا کومودو در تست قدرت Outbound عالی نتیجه میگیره؟ بله درست حدس زدید: به خاطر سندباکس و HIPS قدرتمند. . . .
حملات Inbound یعنی حملات خارجی:
سوال؟ آیا کومودو در این ضمینه بی دفاع است؟ خیر
چون به خوبی پورتها را Stealth میکند و ضمنا در فایروال بخشی وجود دارد که کلا همه درخواستهای
Inbound را اوتو بلاک میکند.(البته شما میتونید طوری تنظیم کنید که در خواستهای Inbound را از شما سوال بپرسه و یا اینکه نه ؛خود فایروال اوتوبلاک کنه)
نکته : در زمینه حملات پیچیده Inbound ، و حملات هکرهای حرفه ای تنها فایروال های سخت افزاری هستند که قادر به محافظت کامل سیستم هستند.
سلام
امبدوارم خوب و سرحال باشید
دوست عزیز من از ضعف سلف دفنس کمودو گفتم
ضعف سلف دیفنس: بنده در این مورد کلی فکر کردم و تهدید را اینجوری دیدم: در صورت اشتباه کاربر میتواند خطرساز باشد.بنابراین کاملا اینرا هضم کردم و از آن گذشتم و دیگر به آن فکر نمیکنم.
که خودتون نیز تاییدش کردین.
خب دقیقا منم با شما موافقم ولی اومدیم و کاربر یه کاربر معمولی! بود! و ندونست باید چیکار کنه خارج از محدوده پی سی که همه اموزش هاش رو اقا مهران گزاشتن و شاید کاربران اینجا مشکلی نداشته باشن
اومدیم و کاربر مثله همون کاربری که لینک دادم یه مکمل برای انتی ویروسش نصب کرده بود مثله مالور بایت و اسکن کرد و اونم فایل های کمودو رو پاک کرد! اونوقت چی؟ اگر گاردش فعال باشه که به صورت ریل تایم و اگر هم نباشه که یه اسکن میکنی و متوجه نمیشی چی هست و پاک میشه
...........
خب اینجا بحث من فقط سلف دفنس بود نه فایروال و hips و نه... هر چیزه دیگه ای.
خب همون فایروال هم که خودتون میگیدnids نداره و همونطور هم که گفتید
و تست های ماتوسک
در اصل فقط یه تست هست
نه تست کلی!
در واقع در همون تاپیک تست ویروس ها هم شما تنظیماتhigh کمودو رو انتخاب کردین و مخرب رو اجرا کردید در صورتی که خیلی از انتی ویروس ها هم این قابلیت رو دارن!
در واقع اینچنین حالتی برای کسپر
خب باز هم از این بحث هم میگذریم همون طور که خودتون دیدید کمودو از دیتا بیس قوی برخوردار نیست!! و مخرب ها رو در صورت اجرا میشناسه البته درسته تا مخرب اجرا نشه نمیتونه کاری کنه! ولی بعضی وقت ها هم ما مخربی رو اجرا میکنیم مثلا وقتی که سوییت خاموشه که ممکنه به سوییت امنیتی ما ضربه بزنه بازم میرسیم سر بحث سلف دفنس! که از اونم به مقدار کافی برخوردار نیست و..
خلاصه حرف برای گفتن زیاده اما تعصبات ما ایرانی ها این اجازه رو به ما نمیده که بخوایم حرفی رو قبول کنیم
اصلا از همه اینا که بگذریم چرا اینترنت سکیوریتی کمودو تویه یه تست معتبر شرکت نمیکنه؟ لطفا بازم نگید کاربر مهمه که خیلی تکراری هست مگر کسپر کاربر حرفه ای نداره؟ مگر نود 32 کاربر نداره؟ مگر....
خب کمودو هم داره با این تفاوت که انتی ویروس چینی کینگ سافت به خودش اجازه شرکت در معتبر ترین تست ها رو میده و معمولا هم رتبش رو بهتر میکنه این تست ها باعث میشه که سوییت های امنیتی ریوه نقاط ضعفشون بیشتر کار کنن ولی کمودو نه..
امیدوارم دوستان حرف من رو به عنوان یه حرف منطقی در نظر بگیرند نه بحث چون من خودمم کمودو استفاده کردم ولی همون روز هم پاکش کردم !
roteal2007
26-02-2011, 21:22
با سلام من فایل 73 مگی آپدیت که ئر لینک مستقیم آموزش بود رو دانلود کردم و طبق آموزش جایگزین کردم ....اما همچنان وقتی میزنم آپدیت میخواد 86 مگ دانلود کنه....باید چه کار کنم؟
ورژنش هم 5.3
virus signature :6317 هست
سلام
امبدوارم خوب و سرحال باشید
دوست عزیز من از ضعف سلف دفنس کمودو گفتم
که خودتون نیز تاییدش کردین.
خب دقیقا منم با شما موافقم ولی اومدیم و کاربر یه کاربر معمولی! بود! و ندونست باید چیکار کنه خارج از محدوده پی سی که همه اموزش هاش رو اقا مهران گزاشتن و شاید کاربران اینجا مشکلی نداشته باشن
سلام دوست عزیز
خوشحالم از اینکه اینجا داریم در کمال احترام بحث میکنیم و همین باعث میشه بحث منحرف نشه.:11:
بله من تایید میکنم . . .
ولی اینو هم قبلن گفتم که بحث ضعف یک مورد است و بحث تحدید یک مورد دیگر. . .
خوب شما میفرمایید که اگه کاربر معمولی و ناوارد باشه؟
اونوقت من میگم:
1- هر کاربری باید با نرم افزار امنیتی خود مسلط شود و با پیغامها و آلارمهای آن آشنا شود و آموزش ببیند.
2- شما فرض کنید هر آنتی ویروس دیگری را روی سیستم یک کاربر ناوارد نصب کنیم وقتی پیامی از طرف آنتی ویروس دید ندونه چیکار کنه . اونوقت آیا برایش مشکل ساز نمیشود.آیا دچار آلودگی نمیشه؟؟ آیا . . .
در اصل فقط یه تست هست
نه تست کلی!
در تست comodo leak test 34 تست انجام میشه.
در واقع در همون تاپیک تست ویروس ها هم شما تنظیماتhigh کمودو رو انتخاب کردین و مخرب رو اجرا کردید در صورتی که خیلی از انتی ویروس ها هم این قابلیت رو دارن!
در واقع اینچنین حالتی برای کسپر
بله تنظیمات کومودوی من پیش فرض نیست و ضمنن 99 درصد تنظیمات مهران است.
چرا شما اسم کسپر رو اینجا میاورید؟؟ مگه من ایرادی به کسپر گرفتم؟ من که عرض کردم کسپر یکی از بهترینهاست
مخصوصا با تنظیمات بهینه شده.
همون طور که خودتون دیدید کمودو از دیتا بیس قوی برخوردار نیست!! و مخرب ها رو در صورت اجرا میشناسه البته درسته تا مخرب اجرا نشه نمیتونه کاری کنه!
من نظرم در مورد دیتابیس کومودو نه عالیه و نه ضعیف بلکه: متوسط( کاملا شخصی)
ضمنن به امضام توجه کنید. دیتابیس دیگه برای من مرده.
ولی بعضی وقت ها هم ما مخربی رو اجرا میکنیم مثلا وقتی که سوییت خاموشه که ممکنه به سوییت امنیتی ما ضربه بزنه بازم میرسیم سر بحث سلف دفنس! که از اونم به مقدار کافی برخوردار نیست و..
واقعا شما گاهی مخرب را اجرا میکنید در صورتی که کل سویت را دیسیبل میکنید؟؟:18:
شدیدا توصیه میکنم به کاربرانی که این پست رو میخونند که هیچوقت این کارو نکنند.:41:
خلاصه حرف برای گفتن زیاده اما تعصبات ما ایرانی ها این اجازه رو به ما نمیده که بخوایم حرفی رو قبول کنیم
لطفا به قوم ایرانی تهمت نزنید
بنده هیچ تعصبی نصبت به هیچ چیزی ندارم. . . .
اصلا از همه اینا که بگذریم چرا اینترنت سکیوریتی کمودو تویه یه تست معتبر شرکت نمیکنه؟
من خودمم کمودو استفاده کردم ولی همون روز هم پاکش کردم !
اینکه چرا شرکت نمیکنه رو برو از خودشون بپرس. . .
چرا همون روز اول پاکش کردید.؟
البته نظر هر کسی محترمه و هر کسی میتونه طبق افکارش تصمیم بگیره ولی شما که همون روز اول پاکش کردید.بنابراین با اون خوب آشنا نیستید و نمیتونید ازش انتقاد کنید.
ولی من کومودو رو نصب کردم و هنوز پاکش نکردم و هنوز دارم در موردش برسی میکنم. . . تا اینجا هم بدی ازش ندیدم.رایگان هم که هست.
موفق باشید:11:
نکته ای که هست نه من نه باقی دوستان نمیگیم که کومودو مشکل نداره در حال حاضر هم دو مشکل عمده داره که همون سلف دفنس و nids ه (اگه بعدن اضافه نشه بهشون)در مورد سلف دفنس که قراره تو ورژن 6 اضافه بشه و همون طور هم که jadda ی عزیز گفتن فقط با اشتباه کاربر خطرساز میشه
nids هم که من هرچی پیگیری کردم آخرش نفهمیدم چی شد :31: برا همین تو این یه مورد نظر نمیدم
--------
ولی مشکل ضعف دیتابیس و شرکت نکردن تو تستها اینا تو امنیت سیستم تاثیری ندارن(تو کومودو ، کسپر و نرم افزارهایی که هیپس و سندباکس دارن)
شرکت تو تستهارو واقعن هیچ دلیل منطقی نمیشه واسش آورد:41:
اما دیتابیس رو با توجه به سن آنتی ویروس کومودو از نظر من نباید ازش انتظار زیادی داشت و اونو با آنتی ویروسایی که سابقشون بعضن دوبرابر کومودوه مقایسه کرد
-----------
ببخشید اگه وقتتون رو گرفتم ، کل ایناییم که گفتم نظرواطلاعات شخصی منه و اگه تو هرکدوم اشتباه و غلطی وجود داره اساتید منو راهنمایی کنن:11:
roteal2007
26-02-2011, 22:26
به منم جواب بدين
wordship
26-02-2011, 22:26
سلام دوست عزیز
خوشحالم از اینکه اینجا داریم در کمال احترام بحث میکنیم و همین باعث میشه بحث منحرف نشه.:11:
بله من تایید میکنم . . .
ولی اینو هم قبلن گفتم که بحث ضعف یک مورد است و بحث تحدید یک مورد دیگر. . .
خوب شما میفرمایید که اگه کاربر معمولی و ناوارد باشه؟
اونوقت من میگم:
1- هر کاربری باید با نرم افزار امنیتی خود مسلط شود و با پیغامها و آلارمهای آن آشنا شود و آموزش ببیند.
2- شما فرض کنید هر آنتی ویروس دیگری را روی سیستم یک کاربر ناوارد نصب کنیم وقتی پیامی از طرف آنتی ویروس دید ندونه چیکار کنه . اونوقت آیا برایش مشکل ساز نمیشود.آیا دچار آلودگی نمیشه؟؟ آیا . . .
در تست comodo leak test 34 تست انجام میشه.
بله تنظیمات کومودوی من پیش فرض نیست و ضمنن 99 درصد تنظیمات مهران است.
چرا شما اسم کسپر رو اینجا میاورید؟؟ مگه من ایرادی به کسپر گرفتم؟ من که عرض کردم کسپر یکی از بهترینهاست
من نظرم در مورد دیتابیس کومودو نه عالیه و نه ضعیف بلکه: متوسط( کاملا شخصی)
ضمنن به امضام توجه کنید. دیتابیس دیگه برای من مرده.
واقعا شما گاهی مخرب را اجرا میکنید در صورتی که کل سویت را دیسیبل میکنید؟؟:18:
شدیدا توصیه میکنم به کاربرانی که این پست رو میخونند که هیچوقت این کارو نکنند.:41:
لطفا به قوم ایرانی تهمت نزنید
بنده هیچ تعصبی نصبت به هیچ چیزی ندارم. . . .
اینکه چرا شرکت نمیکنه رو برو از خودشون بپرس. . .
البته نظر هر کسی محترمه و هر کسی میتونه طبق افکارش تصمیم بگیره ولی شما که همون روز اول پاکش کردید.بنابراین با اون خوب آشنا نیستید و نمیتونید ازش انتقاد کنید.
ولی من کومودو رو نصب کردم و هنوز پاکش نکردم و هنوز دارم در موردش برسی میکنم. . . تا اینجا هم بدی ازش ندیدم.رایگان هم که هست.
موفق باشید:11:
درود
من هم خوشحال میشم که در کمال احترام بحث ادامه پیدا کنه بدونه طعنه ها و..
لطفا به قوم ایرانی تهمت نزنید:دی بابا بچه امریکا نیستم که البته این مسئله هم روز به روز بهتر میشه
راستش زیاد با اینترفیسش سازگاری نداشتم که البته بد هم نبود الان هم دارمش و باز هم بعدا نصب میکنم
واقعا شما گاهی مخرب را اجرا میکنید در صورتی که کل سویت را دیسیبل میکنید؟؟نه خاموش بلکه حالتstop وبعضی وقت ها هم اره سلف دفنس بدی نداره که بترسم خراب شه ولی هیچ وقت گزینه سلف دفنسش رو خاموش نمیکنم و کرکش م نمیکنم کی و سریال
بله تنظیمات کومودوی من پیش فرض نیست و ضمنن 99 درصد تنظیمات مهران است.این تنظیمات رو اگر رویه نود 32 هم پیاده کنیم که عالی میشه:دی
- هر کاربری باید با نرم افزار امنیتی خود مسلط شود و با پیغامها و آلارمهای آن آشنا شود و آموزش ببیند.موافقم
ولی طول میکشه حداقل چند روز اخه همه پیغام ها رو نزاشته که همون روز اول بده من :11:
و شاید من بخوام یه تستی با تنظیمات پیشفرض انجام بدم البته لایه های زیادی داره که اگر مخرب بتونه از همش رد شه میرسه به سلف دفنس که اگر به اشتباه لیست سفید کنیم ممکنه
در تست comodo leak test 34 تست انجام میشهتست کردم تا حالا
این ماله خود سایت کمودو هست و 100000 درصد مشخصه که در مقابل این تست ها کاملا اگاهانه عمل میکنه
البته خیلی از سوییت های دیگه هم رتبه خوبی اوردن
ضمنن به امضام توجه کنید. دیتابیس دیگه برای من مرده.میدونم این حرف رو از کس دیگه ای هم شنیده بودم اسم نمیارم :11:
خب چه ضرری داره؟ منم برتریش رو نشون ندادم گفتم به عنوان مثال hips کسپر رو این طوری تنظیم کنیم
:11:
با سلام من فایل 73 مگی آپدیت که ئر لینک مستقیم آموزش بود رو دانلود کردم و طبق آموزش جایگزین کردم ....اما همچنان وقتی میزنم آپدیت میخواد 86 مگ دانلود کنه....باید چه کار کنم؟
ورژنش هم 5.3
virus signature :6317 هست
سلام
نمیدونم چی رو دانلود کردی ولی دیتابیس کومودو الان 137 مگه و با اون 73 مگی که تو میگی زمین تا آسمون فاصله داره
آموزش آپدیت آفلاین و لینک دانلود دیتابیس تو این پست هست
wordship
26-02-2011, 22:38
هدف من از این پست که البته هیچ بی احترامی نکردم عیبی هم نگرفتم (عیبش گفتی هنرش نیز بگوی)
کدوم عیب؟
سلف دفنسش رو بخواید بگید که اونجا مطرح نکردم
من فقط منظورم این بود که appکسپر رو تنظیم کنن و به قول شما فقط دیتا بیس رو محک نزنن با کیلیک راست و اسکن!!
و مثله کاربران کمودو اگر به سوییت امنیتیشان اعتماد دارن فایل مخرب رو اجرا کنن و اونوقت نتیحه رو بزارن
که دوست عزیزمون پاسارگاد این کارو کردن و فقط با تنظیم hips مخرب هارو اجرا کردن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومد!
اینم بگم
چه فایده که 10 تا سوییت امنیتی داشته باشیم ولی بلد نباشیم حتی با یکیش هم کار کنیم و با یه اسکن ساده بگیم از فلان سوییت نا امید شدم؟؟
با عرض سلام مجدد خدمت دوست عزیزم جناب wordship:10:
درود
من هم خوشحال میشم که در کمال احترام بحث ادامه پیدا کنه بدونه طعنه ها و..
:دی بابا بچه امریکا نیستم که البته این مسئله هم روز به روز بهتر میشه
بابت این سخن شما یک گل تقدیمی من به شما ناقابل است :11:
خوب بریم سراغ صحبت بین خودمون:
این تنظیمات رو اگر رویه نود 32 هم پیاده کنیم که عالی میشه
حالا شما به این سوال من پاسخ بده؟
آیا همه سوییت های امنیتی با تنظیمات بهینه شده ، با هم در یک سطح هستند؟
اسمی از برخی سویتهای امنیتی نمیارم تا کسی دلخور نشه.
ولی طول میکشه حداقل چند روز اخه همه پیغام ها رو نزاشته که همون روز اول بده من
و شاید من بخوام یه تستی با تنظیمات پیشفرض انجام بدم
در مورد جمله اول شما:
به نظرم اگر کاربری حداقل آشنایی با دنیای آنتی ویروسها و برخی سویتهای امنیتی داشته باشه اونوقت با کلیات آشناست و هم با یک سوییت جدید کمتریت مشکل رو داره و هم اینکه سرع اونو یاد میگیره.
در مورد جمله دوم:
کومودو تنظیمات پیش فرض مناسبی دارد(نسبت به برخی سویتهای دیگر)
تست کردم تا حالا
این ماله خود سایت کمودو هست و 100000 درصد مشخصه که در مقابل این تست ها کاملا اگاهانه عمل میکنه
البته خیلی از سوییت های دیگه هم رتبه خوبی اوردن
در کل فایروال کومودو در قسمت حملات Outbound اول است.
ضمنن تستهای سایت matousec از چندین مرحله تشکیل میشه و برای همین قدرت فایروالها رو با درصد نشون میده.
و برای همین به یکی نمره %100 و به یکی %97 درصد و به یکی %80 و .. رو میده.
میدونم این حرف رو از کس دیگه ای هم شنیده بودم اسم نمیارم
خوب دوست عزیز اول بنده اینو امضام کردم بعد اون کاربر مورد نظر اونو مطرح کرد تو تاپیک کومودو. ولی متاسفانه الان
خوش نیست تا شهادت بده.
خب چه ضرری داره؟ منم برتریش رو نشون ندادم گفتم به عنوان مثال hips کسپر رو این طوری تنظیم کنیم
درسته ولی زمانی معنی پیدا میکنه که بنده ادعا کنم فقط کومودو میتونه این نتایج رو بدست بیاره.آیا شما چنین نظری از بنده دیدید.(لطفا آدرس بدب
[/QUOTE]هدف من از این پست که البته هیچ بی احترامی نکردم عیبی هم نگرفتم (عیبش گفتی هنرش نیز بگوی)
کدوم عیب؟[/QUOTE]
آخه چند وقت بود فقط انتقاد مشاهده میکردیم . . .
من منظورم از پستی بود که توی این تاپیک دادید.
عیبش رو شما فرمودید. هنرش رو من.:10:
من فقط منظورم این بود که appکسپر رو تنظیم کنن و به قول شما فقط دیتا بیس رو محک نزنن با کیلیک راست و اسکن!!
و مثله کاربران کمودو اگر به سوییت امنیتیشان اعتماد دارن فایل مخرب رو اجرا کنن و اونوقت نتیحه رو بزارن
که دوست عزیزمون پاسارگاد این کارو کردن و فقط با تنظیم hips مخرب هارو اجرا کردن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومد!
درود بر شما و جناب پاسارگاد عزیز :11:
چه فایده که 10 تا سوییت امنیتی داشته باشیم ولی بلد نباشیم حتی با یکیش هم کار کنیم و با یه اسکن ساده بگیم از فلان سوییت نا امید شدم؟؟
جانا سخن از زبان ما میگویی.:11:
roteal2007
27-02-2011, 09:18
با سلام به همگی منم دیشب کومودویی شدم و بهترین تنظیمات رو از پست 1 اجرا کردم اما نمیدونم چرا این دو تا گزینه توی عکس های آموزش بهترین تنظیمات نبود کسی میتونه بگه اینا چه کار میکنن و توصیتون چیه فعال کنیم یا نه:
با سلام به همگی منم دیشب کومودویی شدم و بهترین تنظیمات رو از پست 1 اجرا کردم اما نمیدونم چرا این دو تا گزینه توی عکس های آموزش بهترین تنظیمات نبود کسی میتونه بگه اینا چه کار میکنن و توصیتون چیه فعال کنیم یا نه:
این دوتا تو ورژنای جدیدتر اضافه شدن
اولی میگه که اگه فایلی ناشناس بود رو برا کومودو ارسال کن که برا اینترنت ایران خوب نیست
در مورد کاربرد دومی هم زیاد اطلاع دقیقی ندارم:31:
wordship
27-02-2011, 13:47
این دوتا تو ورژنای جدیدتر اضافه شدن
اولی میگه که اگه فایلی ناشناس بود رو برا کومودو ارسال کن که برا اینترنت ایران خوب نیست
در مورد کاربرد دومی هم زیاد اطلاع دقیقی ندارم:31:
دومی هم اسکن روتکیت ها هست که تشخیصشون معمولا به دیل پروسه های پنهان و... غیره سخت هست
roteal2007
27-02-2011, 16:32
دومی هم اسکن روتکیت ها هست که تشخیصشون معمولا به دیل پروسه های پنهان و... غیره سخت هست
و توصیتون در باره گزینه دومی چیه؟ تیکشو بزنیم یا نه؟
انتخابش ضرری نداره ولی به هلپ خود نرم افزار هم مراجعه کن!
roteal2007
27-02-2011, 17:37
دوستان اینکه توی بخش دانلود ویروس ها مثلا یه پک میزارن که 10 تا ویروس توشه بعدش بع لایه دوم که میرسم راست کلیک میکنم و با کومودو اسکن میکنمش مثلا 5 تاش رو میشناسه اما برای اینکه 5 تای دیگه رو بشناسونم بهشون باید چه کار کنم؟؟؟
با سلام
برای فرستادن مخربی که کومودو نمیشناسه دو راه هست
روش اول از طریق برنامه کومودو هست در بخش آنتی ویروس و قسمت Submit Files
روش دوم شما میتونید برید به آدرس زیر و فایل رو براشون بفرستی .مراحلش هم خیلی ساده است:
نکته: فقط یادتون باشه Malware/Suspicious رو انتخاب کنید.
دوستان اینکه توی بخش دانلود ویروس ها مثلا یه پک میزارن که 10 تا ویروس توشه بعدش بع لایه دوم که میرسم راست کلیک میکنم و با کومودو اسکن میکنمش مثلا 5 تاش رو میشناسه اما برای اینکه 5 تای دیگه رو بشناسونم بهشون باید چه کار کنم؟؟؟
شما هر دوتا لایه رو اکسترکت کن بعد اسکن کن هر کدومو که نشناخت به روشی که jadda گفتن میتونی ارسال کنی برای کومودو
1- چرا فایل combofix که توی همین انجمن هست توسط کمودو ویروس شناخته میشه و سریع پاک میشه
2- تمام نرم افزار های لرد چون امضایدیجیتال ندارندبه مشکل بر میخورند حتی با اینکه به عنوان یک فایل سالم تعریف میکنم..ممنون راهنمایی کنید برای حل این دو.مشکل
3- بعد من الان این انتی ویروس رو برای یکی از دوستام می خوام برم نصب کنم همراه با آپدیت های همین امروز خودم..دقیقا چه فایلهایی رو باید از سیستمم کپی کنم برای اون و توی چه قسمتیش..ممنون
1- چرا فایل combofix که توی همین انجمن هست توسط کمودو ویروس شناخته میشه و سریع پاک میشه
2- تمام نرم افزار های لرد چون امضایدیجیتال ندارندبه مشکل بر میخورند حتی با اینکه به عنوان یک فایل سالم تعریف میکنم..ممنون راهنمایی کنید برای حل این دو.مشکل
3- بعد من الان این انتی ویروس رو برای یکی از دوستام می خوام برم نصب کنم همراه با آپدیت های همین امروز خودم..دقیقا چه فایلهایی رو باید از سیستمم کپی کنم برای اون و توی چه قسمتیش..ممنون
1- چون نمیدونم چیه اطلاع ندارم ولی برا اطمینان با ویروس توتال اسکنش کن اگرم میخوای بفرستش به کسپر
2- شما وقتی که میای یکی از نرم افزار هار و نصب کنی سندباکس رو دیزیبل کن (کلن از نرم افزارهای این مجموعه ها استفاده نکنی بهتره)
3-
سلام
کسی اطلاع داره ورژن جدید با قبلی چه فرقی میکنه؟
wordship
01-03-2011, 04:42
سلام
کسی اطلاع داره ورژن جدید با قبلی چه فرقی میکنه؟
سلام
Version 5.3.174622.1216: 29 December, 2010
NEW! Full IPv6 Support in firewall
NEW! Rootkit Scanner - Hidden registry keys, files and folders are detected
NEW! 5 skins from COMODO, including a native windows skin
IMPROVED! AV database updating - Virus DB size reduced significantly
IMPROVED! AV engine - fixed some bugs and added new detection mechanisms
IMPROVED! Cloud scanning is enabled by default in manual scanner now
IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation
FIXED! CIS causes massive amount of entries in windows security audit logs
FIXED! AV does not validate the revocation status of the certificates in signed binaries
FIXED! BSOD in cmderd.sys
لینک منبع:
دانلود:
1- چون نمیدونم چیه اطلاع ندارم ولی برا اطمینان با ویروس توتال اسکنش کن اگرم میخوای بفرستش به کسپر
2- شما وقتی که میای یکی از نرم افزار هار و نصب کنی سندباکس رو دیزیبل کن (کلن از نرم افزارهای این مجموعه ها استفاده نکنی بهتره)
3-
مرسی..ولی من اون فایل 105 مگی رو برای دوستم تویهمون مسیر کپی کردم طبف همین چیزی که تو این پست بود
ولی باز که خواستم آپدیت کنم یک چیزی حدود 80 مگباز نیاز داشت اپدیت شه..مشکل کجاست و چه جوری باید این 80 مگ رو کپی کنم..چون توی سیستم خودم همین مسیر رو رفتم غیر از این 100 مگیه..بقیه اش 15 مگبیشتر نبود
مرسی..ولی من اون فایل 105 مگی رو برای دوستم تویهمون مسیر کپی کردم طبف همین چیزی که تو این پست بود
ولی باز که خواستم آپدیت کنم یک چیزی حدود 80 مگباز نیاز داشت اپدیت شه..مشکل کجاست و چه جوری باید این 80 مگ رو کپی کنم..چون توی سیستم خودم همین مسیر رو رفتم غیر از این 100 مگیه..بقیه اش 15 مگبیشتر نبود
شما خودت کومودو داری؟
اگه آره که میتونی دیتابیس خودتو براش بریزی
ولی اگه نداری تو همون پستی که جناب مهران آموزش دادن فقط از لینک اولی استفاده کنیدو از باقی سرورا استفاده نکنید چون اونا قدیمین و در ضمن دیتابیس کومودو در حال حاظر 137 مگه
----------------------------
worldship عزیز ممنون از جوابت ولی اینی که شما گذاشتی مال ورژن قبله من این ورژنو میخوام
wordship
01-03-2011, 14:00
شما خودت کومودو داری؟
اگه آره که میتونی دیتابیس خودتو براش بریزی
ولی اگه نداری تو همون پستی که جناب مهران آموزش دادن فقط از لینک اولی استفاده کنیدو از باقی سرورا استفاده نکنید چون اونا قدیمین و در ضمن دیتابیس کومودو در حال حاظر 137 مگه
----------------------------
worldship عزیز ممنون از جوابت ولی اینی که شما گذاشتی مال ورژن قبله من این ورژنو میخوام
خب همون لینک دیگه همه ورژنای موجود رو نوشته اگر هم که منتشر نشده باشه که نمینویسه!
:10:
خب همون لینک دیگه همه ورژنای موجود رو نوشته اگر هم که منتشر نشده باشه که نمینویسه!
:10:
من دیروز این برام آپدیت شد یعنی خود کومودو آلرت داد که ورژن جدید اومده (حجمشم زیاد نبود) میخوام بدونم که تو این فقط باگ ها رفع شدن یا اینکه چیزی هم اضافه یا کم شده
درضمن تو اون لینک آپدیتای 2011 رو اصلن ننوشته در حالی که تا الان سه بار آپدیت شده
wordship
01-03-2011, 17:10
من دیروز این برام آپدیت شد یعنی خود کومودو آلرت داد که ورژن جدید اومده (حجمشم زیاد نبود) میخوام بدونم که تو این فقط باگ ها رفع شدن یا اینکه چیزی هم اضافه یا کم شده
درضمن تو اون لینک آپدیتای 2011 رو اصلن ننوشته در حالی که تا الان سه بار آپدیت شده
احتمال زیاد یه پچ بوده که اشکالات موجود در نسخه شما رو برطرف میکرده
مثلا کسپر abc میده ولی دیگه به ورژن کاری نداره >>یعنی به عدد ورژن<<< ولی شاید کمودو اینطوری نباشه و عدد ورژن رو تغییر بده به معنی پچ!!
5.3.174622.1216
همونطوری که میبینید فقط عدد های اخرش تغییر کرده
:20:
تغییرات ورژن شما
CHANGED! Default maximum file size to be scanned has been changed from 20 MB to 40 MB
:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخب مشخصه که یعنی چی دیگه
سلام
من فایل bases.cave رو از سیستم دوستم کپی کردم 135 مگ و با استفاده از سیف مود اون رو جایگزین فایل قدیمی کردم ولی وقتی سیستم رو رستارت کردم کومودو اپدیت نشد چرا؟!
سلام
من فایل bases.cave رو از سیستم دوستم کپی کردم 135 مگ و با استفاده از سیف مود اون رو جایگزین فایل قدیمی کردم ولی وقتی سیستم رو رستارت کردم کومودو اپدیت نشد چرا؟!
با سلام
اگر شما به همین روشی که توی این تاپیک بیان شد کومودو را آپدیت آفلاین بکنید.به راحتی این کار انجام میشه و مشکلی هم پیش نمیاد.
فقط توجه داشته باشید که نباید در هنگام کپی گرفتن از فایل bases.cave و آخرین آپدیت بیشتر از 3 روز گذشته باشه.
یعنی اول شما کومودو را آپدیت بکن بعد از فایل bases.cave کپی بگیرید و بعد روی سیستم دیگه کومودو را طبق روش بیان شده آپدیت آفلاین بکنید.
ضمناً بعد از این کار هم یکبار از طریق اینترنت هم کومودو را آپدیت بکنید(در حد چند کیلوبایت) و تمام.
دوستانی هم که میخواهند آخرین و کاملترین دیتابیس کومودو (bases.cave) را از سرور کومودو دانلود کنند به آدرس زیر بروند:
و اینجا کلیک کنند:
kingmostafa
02-03-2011, 03:04
سلام اساتيد...
يه راه قطعي براي پاك كردن ويروس svchost.exe ميخوام...
كسي ميتونه كمكم كنه؟
mansour_hotboy
02-03-2011, 06:59
با سلام دوستان من آواست فری دارم.میخوام فایروال کومودو نصب کنم.موقع نصب سه پیشنهاد میده.
firewall only(1
firewall+optimum defence( 2
firewall+maximum defence(3
کدام مورد رو انتخاب کنم که تو کار آواست اختلال پیش نیاد و هردو کارشون رو بکنند؟!
به نظر اساتید کومودو تنهایی میتونه امنیت داشته باشه یا حتما باید کنارش آنتی جدا نصب کرد؟
با تشکر
سلام اساتيد...
كسي ميتونه كمكم كنه؟
svchost.exe از کی تاحالا رفته جزو ویروسا؟
با سلام دوستان من آواست فری دارم.میخوام فایروال کومودو نصب کنم.موقع نصب سه پیشنهاد میده.
firewall only(1
firewall+optimum defence( 2
firewall+maximum defence(3
کدام مورد رو انتخاب کنم که تو کار آواست اختلال پیش نیاد و هردو کارشون رو بکنند؟!
به نظر اساتید کومودو تنهایی میتونه امنیت داشته باشه یا حتما باید کنارش آنتی جدا نصب کرد؟
با تشکر
فقط firewall only رو نصب کن . شماره 2 و 3 اگه اینستال کنی تداخل ایجاد میکنه .
سلام اساتيد...
كسي ميتونه كمكم كنه؟
Svchost.exeIn the Windows NT family of operating systems, svchost.exe is a process and its associated image (executable file) for hosting services. These services are contained within dynamically-linked libraries (DLLs).
ویروس نیستش که! فایل ویندوزه
wordship
02-03-2011, 18:28
سلام اساتيد...
كسي ميتونه كمكم كنه؟
سلام
این یکی از فایل های ویندوزه
Svchost.exe problems take place when the system is misconfigured or its essential files are missing. Such problems occur when a PC is not maintained properly and has accumulated many critical issues that require immediate repair.
اما ممکنه که ویروس هایی مثله جیفو و یا سالیتی و.. که امکان چسبیدن به فایل exe رو دارن بهش بچسبن و اونو خراب کنن
حتی سالیتی یه پروسه به نام scvhost یه اینطور چیزی داشت که مردم فکر کنن که فایل ویندوزه
ولی خب ممکن هم هست به دلایلی خراب بشه
که شما باید این برنامه:
رو دانلود کنید
با حجم 5 مگ نصب و اجراش کنید تا فایل شما تعمیر شه.:20:
mansour_hotboy
02-03-2011, 18:50
با سلام به کاربران کومودو میخواستم بدونم آنتی ویروسش خوبه من آواست فری رو پاک کنم از آنتی کومودو استفاده کنم؟
roteal2007
02-03-2011, 18:54
با سلام به کاربران کومودو میخواستم بدونم آنتی ویروسش خوبه من آواست فری رو پاک کنم از آنتی کومودو استفاده کنم؟
دوستان ورژن جدید هم اومد:
دوستان ورژن جدید هم اومد:
اینو که من همون دیروز گفتم
tajrobenik
02-03-2011, 23:23
بجای این که این قدر مقایسه کنید آنتی ویروس ها رو در مورد کومودو و تنظیماتش بیشتر توضیح بدین...
این جوری ما تو این تایپیک پرسیدیم و جواب دادن:
برای ارتباط (فقط مرورگر با اینترنت) باید system و svchost.exe آزاد باشن.
سوال:
آیا می شه svchost.exe فقط در مواقعی که لازم هست اجازه ارتباط با اینترنت بزاریم...
یعنی فقط اطلاعاتی که میاد و میره اطلاعاتی باشه که مربوط به مرور گر ه ... نه اطلاعات دیگه ای...
اصلا وقتی svchost.exe رو آزاد بزاریم : آیا جز ارتباطی که واسه مرور گره ... کاره دیگه ای هم با اینترنت داره ؟
در مورد system هم همین سوال ها؟
آیا می شه system فقط در مواقعی که لازم هست اجازه ارتباط با اینترنت بزاریم...
یعنی فقط اطلاعاتی که میاد و میره اطلاعاتی باشه که مربوط به مرور گر هست ... نه اطلاعات دیگه ای...
اصلا وقتی system رو آزاد بزاریم : آیا جز ارتباطی که واسه مرور گره ... کاره دیگه ای هم با اینترنت داره ؟
kingmostafa
03-03-2011, 03:04
svchost.exe از کی تاحالا رفته جزو ویروسا؟
ویروس نیستش که! فایل ویندوزه
شرمنده ام دوستان...كامل توضيح ندادم...منظورم همون جيفو هست كه خودش رو پشت اين فايل پنهان ميكنه :11:
با حجم 5 مگ نصب و اجراش کنید تا فایل شما تعمیر شه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولي اين رو چجوري بايد باز كنم؟ فرمت فايل PHP هست!! با چي باز ميشه؟:13:
wordship
03-03-2011, 04:54
شرمنده ام دوستان...كامل توضيح ندادم...منظورم همون جيفو هست كه خودش رو پشت اين فايل پنهان ميكنه :11:
ممنون ولي اين رو چجوري بايد باز كنم؟ فرمت فايل PHP هست!! با چي باز ميشه؟:13:
پسوند فایل رو به .exe تغییر بدید
roteal2007
03-03-2011, 11:56
اینو که من همون دیروز گفتم
شرمنده برادر ما باز کردیم دیدیم آپدیت داده دیگه گزاشتیمش
بجای این که این قدر مقایسه کنید آنتی ویروس ها رو در مورد کومودو و تنظیماتش بیشتر توضیح بدین...
این جوری ما تو این تایپیک پرسیدیم و جواب دادن:
برای ارتباط (فقط مرورگر با اینترنت) باید system و svchost.exe آزاد باشن.
سوال:
آیا می شه svchost.exe فقط در مواقعی که لازم هست اجازه ارتباط با اینترنت بزاریم...
یعنی فقط اطلاعاتی که میاد و میره اطلاعاتی باشه که مربوط به مرور گر ه ... نه اطلاعات دیگه ای...
اصلا وقتی svchost.exe رو آزاد بزاریم : آیا جز ارتباطی که واسه مرور گره ... کاره دیگه ای هم با اینترنت داره ؟
در مورد system هم همین سوال ها؟
عزیز شما با این دوتا پروسس اصلن کار نداشته باش ولی اگه میخوای تمام ارتباطات رو ازت بپرسه میتونی از جایی که تو عکس نشون دادم تنظیم کنی که چقدر از ارتباطات رو خودکار تنظیم کنه و چقدرشو ازت سوال کنه که هرچی سطحش بالاتر باشه تعداد سوالا هم بیشتر میشه
kingmostafa
04-03-2011, 01:34
با حجم 5 مگ نصب و اجراش کنید تا فایل شما تعمیر شه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست خوبم كه زحمت كشيديد ولي اين نرم افزار بدون كرك هيچ كاري نميكنه متاسفانه...
هر چقدر هم سرچ كردم نتوستم براش يك سريال پيدا كنم !!!:41:
بازم ممنون از كمكتون...:11:
بقيه دوستان پيشنهادي ندارن؟ :13:
wordship
04-03-2011, 05:03
ممنون دوست خوبم كه زحمت كشيديد ولي اين نرم افزار بدون كرك هيچ كاري نميكنه متاسفانه...
هر چقدر هم سرچ كردم نتوستم براش يك سريال پيدا كنم !!!:41:
بازم ممنون از كمكتون...:11:
بقيه دوستان پيشنهادي ندارن؟ :13:
:
مثلا/:
mansour_hotboy
04-03-2011, 07:39
با سلام دوستان برای آنتی ویروسهایی که hips ندارند میشه همراه فایروال کومودو hips اون رو فعال کرد طوری که اختلال تو کارشون پیش نیاد؟اگه میشه کدوم گزینه رو باید فعال کنم؟
با تشکر فراوان
wordship
04-03-2011, 08:54
با سلام دوستان برای آنتی ویروسهایی که hips ندارند میشه همراه فایروال کومودو hips اون رو فعال کرد طوری که اختلال تو کارشون پیش نیاد؟اگه میشه کدوم گزینه رو باید فعال کنم؟
با تشکر فراوان
یکیشو نام ببر که نداشته باشه؟
اکثر انتی ویروسا دارن ولی تویه انتی ویروس اسمش Hips نیست
مثلا کسپر applicationcontorol
و کار فایروال هم که خود Hipsهست البته از نوع اینترنتیش.
جلوگیری از نفوذ برای امنیت بیشتر=hips
Short for host-based intrusion prevention system, HIPS is an IPS or intrusion prevention system designed for security over host-based systems where intrusions and infections are dealt with at the individual workstation level to provide a more effective level of security.
mansour_hotboy
04-03-2011, 09:57
از دوستان و اساتید یک نفر زحمت بکشه بهترین تنظیمات رو برای نصب فایروال کومودو کنار یک آنتی ویروس دیگه بگه(مثلا دیفنس فعال باشه یا نه و همچنین سند باکس).اگه آدرس هم بدید ممنون میشم.
با تشکر فراوان
MahdiidhaM
04-03-2011, 21:36
سلام
موقع انتخاب آنتی ویروس پرسیدم کدوم آنتی ویروس پیش از هر کاری سؤال میکنه و سرعتو کمتر تحت تأثیر قرار میده ، یکی از دوستان COMODO رو پیشنهاد کرد ، تا حدود دو هفته همینجوری بود ولی تازگی هم سیستم دیر میاد بالا (یعنی تا دقایقی که صفحه دسکتاپ و نرم افزارای دیگه فعال شدن کاری نمیشه کرد) هم بعضی وقتا مثل اینه که کامپیوتر هنگ میکنه !! و وقتی Taskbar رو میزنم میبینم cmdagent (خصوصاً) و چیزای دیگه ای سرعت سیستم رو گرفتن !
چکار کنم ؟
با سلام
همینطور که دوستان مطلع هستند شرکت کومودو هر از چند گاهی ویدیوهایی در رابطه با امنیت و نرم افزار کومودو
عرضه میکنه و آخرین ویدیوی عرضه شده اسمش اینه: TheGood_Bad_The_Unknown
و بنده توصیه میکنم که این ویدیو را حتما ببینید. . . خیلی جالبه.
لینک دانلود:
فایلهای سالم رو کومودو اصلا کاری با اونها نداره و پیغامی هم نشون نمیده:11: و فایلهای مخرب رو هم که شناخته شده باشند سرشونو میبره :5:
ولی فایلهای ناشناخته که در لیست سفید کومودو نیستند:
i[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی دوستان
دوستان لطف کنن و لیستی از آنتی ویروسهایی که از تکنولوژی hips استفاه میکنن رو قرار بدن به ترتیب قدرتشون و اگه
ممکنه مختصر توضیحی هم راجعبه هرکدومشون بدن
حقیقتش من میخوام یک آنتی ویروسی که تکنولوژی hips داره رو در کنار فایروال کمودو قرار بدم تا امنیتم بیشتر تامین بشه .. اگه دوستان پیشنهادی راجع به آنتی ویروسهایی که از hips استفاده میکنن دارن
مطرح کنن ممنون میشم پیشاپیش از زحمات دوستان تشکر میکنم
سلام به همگی دوستان
دوستان لطف کنن و لیستی از آنتی ویروسهایی که از تکنولوژی hips استفاه میکنن رو قرار بدن به ترتیب قدرتشون و اگه
ممکنه مختصر توضیحی هم راجعبه هرکدومشون بدن
حقیقتش من میخوام یک آنتی ویروسی که تکنولوژی hips داره رو در کنار فایروال کمودو قرار بدم تا امنیتم بیشتر تامین بشه .. اگه دوستان پیشنهادی راجع به آنتی ویروسهایی که از hips استفاده میکنن دارن
مطرح کنن ممنون میشم پیشاپیش از زحمات دوستان تشکر میکنم
سلام دوست عزیز
HIPS معمولا جزیی از فایروال هستند.و شما با نصب فایروال کومودو HIPS را که در قالب +D عرضه شده را هم خواهید داشت.(مگر اینکه نسخه اینترنت سکوریتی یک آنتی ویروس را نصب کنید)
و قویترین HIPS را کومودو داراست.
حالا که قصد داری از فایروال کومودو استفاده کنی:
من توصیه میکنم از اینترنت سکوریتی کومودو که هم فایروال است و هم آنتی ویروس استفاده بکنی. و برای اطمینان هم میتوانی از آویرا رایگان هم استفاده بکنی.
فقط اگر قصد دارید از آنتی ویروس کومودو به عنوان آنتی ویروس اول و به شکل ریل تایم استفاده بکنید: موقع نصب آویرا ،تیک نصب شدن گارد را بردارید.
و اگر هم از آویرا به شکل ریل تایم قصد دارید استفاده بکنید: تیک نصب شدن گارد را برندارید تا نصب شود و به جای آن آنتی ویروس کومودو را Disabled بکنید و فقط برای اسکن از اون استفاده بکنید.
نکته: شاید برای ابتدای امر ، کار کردن با hips کمی سخت باشد و مشکل به نظر برسد. ولی بعد از مدتی قلقش دستت میاد :11:
====
توصیه میکنم از برنامه هایی از این دست هم برای اسکن استفاده بکنی(هر سه تا هم رایگان هستند) :
SUPERAntiSpyware Free Edition & Malwarebytes' Anti-Malware & EmsisoftEmergencyKit
سلام
موقع انتخاب آنتی ویروس پرسیدم کدوم آنتی ویروس پیش از هر کاری سؤال میکنه و سرعتو کمتر تحت تأثیر قرار میده ، یکی از دوستان COMODO رو پیشنهاد کرد ، تا حدود دو هفته همینجوری بود ولی تازگی هم سیستم دیر میاد بالا (یعنی تا دقایقی که صفحه دسکتاپ و نرم افزارای دیگه فعال شدن کاری نمیشه کرد) هم بعضی وقتا مثل اینه که کامپیوتر هنگ میکنه !! و وقتی Taskbar رو میزنم میبینم cmdagent (خصوصاً) و چیزای دیگه ای سرعت سیستم رو گرفتن !
چکار کنم ؟
با سلام
تا جایی که من تجربه کردم کومودو در قیاس با برخی نرم افزارهای امنیتی سبکتر است و مشکلی از این بابت ندارد.
حالا اگر فرض را بر این بگذاریم که سیستم شما مشکلی پیدا نکرده و ایراد از کومودو است : احتمالا برای کومودوی
شما مشکلی پیش آمده است(یادم میاد چند وقت روی سیستم یکی از دوستان قصد داشتم کومودو را Uninstall کنم و در بین کار نظر عوض شد و کنسل کردیم!! و از فرداش دقیقا مشکل شما بوجود آمد یعنی سیستم هنگ میکرد و . . .
اگر شما هم همین احساس را دارید:
1-ابتدا کومودو را آپدیت کنید و بعد از فایل bases.cav کپی بگیرید.
2-کومودو را Uninstall کنید
3-با برنامه CCleaner سیستم را تمیز کنید
4-اگر قصد استفاده از کومودو را دارید: کومودو را نصب کنید
5-طبق روشی که در این تاپیک ذکر شده کومودو را آپدیت آفلاین کنید.
6-کومودو را از طریق اینترنت آپدیت کنید.در حد چند کیلوبایت آپدیت میشود.
احتمالا مشکل حل میشود.
با عرض سلام
لطفا راهنمايي بفرماييد چگونه با cis ميتوان از آپديت اتوماتيك برخي نرم افزارهاي كرك شده مانند adobe flash cs4 ( براي جلوگيري از بلوك شدن نرم افزار) جلوگيري كرد؟
با عرض سلام
لطفا راهنمايي بفرماييد چگونه با cis ميتوان از آپديت اتوماتيك برخي نرم افزارهاي كرك شده مانند adobe flash cs4 ( براي جلوگيري از بلوك شدن نرم افزار) جلوگيري كرد؟
با سلام
شما ابتدا تنظیمات فایروال قسمت Firewall Security Level را بگذارید روی Custom Policy ؛؛ در این حالت قبل از برقراری
هر فایل یا برنامه ای به اینترنت کومودو به شما اطلاع میده و شما میتونید Allow یا Block کنید.
برای مثال در عکس زیر برنامه بابیلون قصد وصل شدن به نت رو داره و من بلاکش میکنم:
MahdiidhaM
06-03-2011, 23:16
با سلام
اگر شما هم همین احساس را دارید:
1-ابتدا کومودو را آپدیت کنید و بعد از فایل bases.cav کپی بگیرید.
2-کومودو را Uninstall کنید
3-با برنامه CCleaner سیستم را تمیز کنید
4-اگر قصد استفاده از کومودو را دارید: کومودو را نصب کنید
5-طبق روشی که در این تاپیک ذکر شده کومودو را آپدیت آفلاین کنید.
6-کومودو را از طریق اینترنت آپدیت کنید.در حد چند کیلوبایت آپدیت میشود.
احتمالا مشکل حل میشود.
ضمن تشکر
من ADSL همیشه On دارم و کومودو و Geekbuddy همیشه آپدیتن و یکماه بیشتر نیست که سایمانتک رو پاک کردم و اینو نصب کردم ، در واقع عمده سرعت سیستم رو همین فایل اجرایی cmdagent.exe میگیره که جزء فایلهای کومودو هست و اینکه چرا فعال میشه و چیکار میکنه و چطور جلوشو باید بگیرم رو نمیدونم !
ضمن تشکر
من ADSL همیشه On دارم و کومودو و Geekbuddy همیشه آپدیتن و یکماه بیشتر نیست که سایمانتک رو پاک کردم و اینو نصب کردم ، در واقع عمده سرعت سیستم رو همین فایل اجرایی cmdagent.exe میگیره که جزء فایلهای کومودو هست و اینکه چرا فعال میشه و چیکار میکنه و چطور جلوشو باید بگیرم رو نمیدونم !
پروسس cmdagent.exe پروسس اصلی کومودوه و من که الان تقریبن سه ماهه ار کومودو استفاده میکنم خیلی کم از سرعت سیستم رو میگیره ،برای من در حالت عادی 14 ، 15 مگ حداکثر 20 مگ از رم رو اشغال میکنه مگه اینکه اسکن کنم که استفاده از رمش زیاد میشه
roteal2007
07-03-2011, 17:27
پروسس cmdagent.exe پروسس اصلی کومودوه و من که الان تقریبن سه ماهه ار کومودو استفاده میکنم خیلی کم از سرعت سیستم رو میگیره ،برای من در حالت عادی 14 ، 15 مگ حداکثر 20 مگ از رم رو اشغال میکنه مگه اینکه اسکن کنم که استفاده از رمش زیاد میشه
تایید میشه مثلا از من 23 مگ رو گرفته و عمده حجم رمم رو اپرا 100 مگ گرفته:46:
mansour_hotboy
08-03-2011, 10:55
با سلام دوستان میخواستم ببینم ترکیب امنیتی خوبی دارم؟
(آویرا فری & کومودو فایروال & defense+)
با تشکر از همه
GHOST RECON
09-03-2011, 20:56
سلام دوستان مي خواستم ببينم آپديت هاي كومودو رو از كجا ميتونم بگيرم خيلي ممنون ميشم
(من از ديتا بيس 7696 به بعد رو ندارم نميشه فقط همين مقداري رو كه ندارم دانلود كنم تقريبا 87 مگ هست البته ميخوام از كافي نت بگيرم)
سلام دوستان مي خواستم ببينم آپديت هاي كومودو رو از كجا ميتونم بگيرم خيلي ممنون ميشم
(من از ديتا بيس 7696 به بعد رو ندارم نميشه فقط همين مقداري رو كه ندارم دانلود كنم تقريبا 87 مگ هست البته ميخوام از كافي نت بگيرم)
سلام پست زیر رو مطالعه کنید
Dr Hannibal
10-03-2011, 09:29
با سلام دوستان میخواستم ببینم ترکیب امنیتی خوبی دارم؟
(آویرا فری & کومودو فایروال & defense+)
با تشکر از همه
خوبه اما dns سرور رو هم حتما باید فعال کنید حالا یا کمودو یا نورتون یا کلر کلود و .....
موفق باشید
سلام.. دوستان لطف کنن و به من بگن فرق بین
comodo internet security
comodo firewall only
comodo firewall with optimom security
comodo firewall with maximum security
دقیقا چیه و با نصب هرکدوم از اونها چه اپشنهایی رو در اختیار داریم ؟
دفاع پیشگیرانه یا proactive defence کمودو تو کدوم محصول بالا هست ؟
Dr Hannibal
10-03-2011, 14:21
comodo internet security
comodo firewall only
نسخه comodo internet security رو تنها نصب کنید. با تنظیماتی که در پست دوم هست نرم افزار رو تنظیم کنید.
proactive defence جزئی از تنظیماته که بعدا شما افزایش یا کاهش میدید.
پست اول و دوم تاپیک کاملا راهنمایی تون میکنه. مطالعه کنید.
موفق باشید
نسخه comodo internet security رو تنها نصب کنید. با تنظیماتی که در پست دوم هست نرم افزار رو تنظیم کنید.
proactive defence جزئی از تنظیماته که بعدا شما افزایش یا کاهش میدید.
پست اول و دوم تاپیک کاملا راهنمایی تون میکنه. مطالعه کنید.
موفق باشید
دکتر عزیز سلام
من پرسیدم فرقشون چیه و هر کدوم چه آپشنهایی به ما میده
نپرسیدم چه جوری نصبش کنم که... من کجای پستم گفتم تصمیم دارم نصبش کنم ؟
از زحمات بیدریغ شما سپاسگزارم :11:
Dr Hannibal
10-03-2011, 16:21
دکتر عزیز سلام
من پرسیدم فرقشون چیه و هر کدوم چه آپشنهایی به ما میده
نپرسیدم چه جوری نصبش کنم که... من کجای پستم گفتم تصمیم دارم نصبش کنم ؟
از زحمات بیدریغ شما سپاسگزارم :11:
شما با انتخاب از بین این 3 گزینه یک سری تنظیمات رو برای قسمت پرواکتیو کمودو انجام دادید.
Firewall only : خاموش بودن HISP
Firewall with Optimum Proactive Defense: دقت HIPS متوسط
Firewall with Maximum Proactive Defense: دقت HIPS حداکثر
توی تنظیمات پست دوم بخش سومی اعلام شده و مناسب ترین گزینه هم هست.
چه اینجا انتخاب کنید چه بعدا طبق تنظیمات پیش برید تفاوتی نمیکنه.
موفق باشید
T I G E R
10-03-2011, 17:11
شما با انتخاب از بین این 3 گزینه یک سری تنظیمات رو برای قسمت پرواکتیو کمودو انجام دادید.
منظور از Optimum Proactive Defense در واقع اعمال تنظیمات دستی و پیشین کاربر هستش نه دقت متوسط HIPS
در واقع سه حال فوق شامل : خاموش کردن HIPS - اعمال تنظیمات دستی یا پیشین در HIPS - اعمال حداکثر تنظیمات سخت گیرانه HIPS
Dr Hannibal
10-03-2011, 18:00
منظور از Optimum Proactive Defense در واقع اعمال تنظیمات دستی و پیشین کاربر هستش نه دقت متوسط HIPS
در واقع سه حال فوق شامل : خاموش کردن HIPS - اعمال تنظیمات دستی یا پیشین در HIPS - اعمال حداکثر تنظیمات سخت گیرانه HIPS
من متوجه نشدم این جمله چه مفهومی رو داره: اعمال تنظیمات دستی یا پیشین در HIPS
اما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] topic-72-1-155-1155-cis-premium-installation.html)
Firewall with Optimum Proactive Defense - Selecting this option will install the packet filtering Comodo Firewall with Defense+. Defense+ is installed with optimum protection settings. This also sets the default configuration for security settings to optimum level. Click here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] topic-72-1-155-1182-comodo-preset-configurations.html%23COMODO_-_Firewall_Security) for more details on default protection level.
دوستم خوبم اگر این متن رو خونده باشین قسمتی که قرمز کردم گفته شده این گزینه به طور پیش فرض انتخاب شده نه این که این گزینه تنظیمات پیشین کاربر یا پیش فرض رو میاره. این گزینه ها در مراحل نصب هست.
کامل تر بگم:
این همان انتخاب بین گزینه های زیره:
که به طور پیش فرض internet security انتخاب شده ، یعنی سوالات HIPS متوسط و آلارم ها فقط برای تغییرات زیاد و کلی هست : آلارم ها از اتفاقات کوچک دده نمیشه ===> دقت HIPS متوسط
موفق باشید
comodo internet security
comodo firewall only
با سلام
جناب دکتر مختصرو مفید و درست جواب را دادند. ولی چون پیغام فرستادید اینجا نظر خودم را میدهم:
دوستان لطف کنن و به من بگن فرق بین :
comodo internet security= اگه منظورتون نصب نرم افزار امنیتی کومودو اینترنت سکوریتی است =(آنتی ویروس) و (فایروال) و (+Defense)
comodo firewall only=فرض میگیریم که شما فقط قصد استفاده از فایروال را دارید= (فایروال) و (+Defense با تنظیمات پیش فرض خاموش)
comodo firewall with optimom security= (فایروال) و (+ Defense با تنظیمات پیش فرض ملایمتر)
comodo firewall with maximum security=(فایروال) و (+Defense با تنظیمات قویتر)
نصب هرکدوم از اونها چه اپشنهایی رو در اختیار داریم ؟
در نصب آپشنها فرقی ندارند.( ولی اگر اینترنت سکوریتی را نصب نکنید آنتی ویروس را ندارد.)
نکته: فقط فرقشان در تنظیمات پیش فرض است ولاغیر.ولی همینطور که ذکر شد چون تمام آپشنها نصب
میشوند شما میتوانید وارد تنظیمات کومودو بشوید و آنرا هر طوری که دوست دارید تنظیم بکنید.
در محصول نباید بگویییم؛ بلکه باید بگوییم در کدام تنظیمات؛؛ جواب:
COMODO-Proactive Security بالاترین تنظیمات را به شکل پیش فرض برای شما درست میکند.
نکته: همه این تنظیمات کومودو برای این است که کاربر با یک کلیک بتواند تنظیمات مورد نظر را داشته باشد. ولی
همه اینها را دستی هم میتوان ساخت.مثلا من میتوانم اول تنظیمات COMODO-Internet Security را فعال کنم بعد
بروم در تنظیمات کومودو و تنظیمات را دستی بهینه بکنم و حتی از حالت پرواکتیو هم بالاتر ببرم.
نکته: بهترین تنظیمات را خودتان باید با توجه به نیازتان درست بکنید.:11:
T I G E R
10-03-2011, 20:05
در خود فروم کومودو عنوان شده
Optimum are your custom, learned rules
همچنین اولین بار که این عبارت در کومودو وارد شد بدین معنی بود
Optimum Security is the configuration you imported from CFP 3.0
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onfigurations-t29866.0.html;
در واقع در حالت Optimum شما خودتون برخی تنظیمات کومودو رو به دلخواه اعمال میکنید (منظور من خود فایروال کومودو نه قوانینش) ولی در حالت Maximum چنین نیست
البته تفاوت دیگه
When you install Comodo Firewall, you're given a choice of whether to install
only the basic firewall,
the "Firewall with Optimum Proactive Defense" (which also protects against malware which can bypass firewalls),
or the Firewall with Maximum Proactive Defense+, which does what "Firewall with Optimum Proactive Defense" does, plus protecting against "leaks"--information about things such as open ports on your PC being sent out over the Internet.
.
سوال من :
comodo internet security
comodo firewall only
جواب دکتر هانیبال :
توی تنظیمات پست دوم بخش سومی اعلام شده و مناسب ترین گزینه هم هست.
چه اینجا انتخاب کنید چه بعدا طبق تنظیمات پیش برید تفاوتی نمیکنه.
نظر شما چیه ؟ حرف دکتر رو تائید میکنید ؟
دکتر ناظر انجمن هست و حرف الکی نمیزنه . پاچه خواری نکردما :31: متهمم نکنید .
دوست عزیز شما اگر firewall only رو انتخاب کنی فقط ورودی وخروجی شبکه تحت کنترلت خواهد بود و میتونی کارهایی از قبیل تنظیم rules و قطع کردن اتصالات و دسترسی به پورتها رو انجام بدی و محدود کنی
اگر internet security رو انتحاب کنی کاملترین حالت هست و بهترین proactive رو داری . یعنی firewall + defence plus + antivirus به صورت فعال .
دو تا حالت دیگه آنتی ویروس باهاشون نصب نمیشه و فایروال به علاوه ی دفنس+ در دو حالت کامل و مینیموم نصب میشه .
با سلام
در واقع در حالت Optimum شما خودتون برخی تنظیمات کومودو رو به دلخواه اعمال میکنید (منظور من خود فایروال کومودو نه قوانینش) ولی در حالت Maximum چنین نیست
شما فرض کنید دو کاربر یکی فایروال کومودو را با تنظیمات Optimum نصب کرده و نفر دوم با تنظیمات Maximum و بعد از نصب هم به تنظیمات دستی نزدند. . . سوال؟ کدامیک تنظیمات دلخواه را اعمال کردند؟؟؟!!!
=====
اگر بخواهیم از تنظیمات دلخواه حرف بزنیم :
من روی سیستمم کومودو اینترنت سکوریتی دارم و از هیچکدام از تنظیمات پیش فرض استفاده نمیکنم و خودم تنظیمات مورد نظر خودم را اعمال کردم . و اگر کسی از من بپرسد تنظیمات کومودوی شما چیه میگم تنظیمات Jadda :
tajrobenik
10-03-2011, 22:34
من روی سیستمم کومودو اینترنت سکوریتی دارم و از هیچکدام از تنظیمات پیش فرض استفاده نمیکنم و خودم تنظیمات مورد نظر خودم را اعمال کردم . و اگر کسی از من بپرسد تنظیمات کومودوی شما چیه میگم تنظیمات Jadda :
خوب این تنظیمات چه جوری ین ؟
همین تنظیماتی که توی همین تایپیک بهش اشاره شده؟
T I G E R
11-03-2011, 00:16
با سلام
شما فرض کنید دو کاربر یکی فایروال کومودو را با تنظیمات Optimum نصب کرده و نفر دوم با تنظیمات Maximum و بعد از نصب هم به تنظیمات دستی نزدند. . . سوال؟ کدامیک تنظیمات دلخواه را اعمال کردند؟؟؟!!!
=====
من از لحاظ نگارش Level مزبور و منعطف بودنش گفتم در حالیکه در حالت ماکسیسم محیط سفت و غیرقابل انعطافی داریم
در حالت ماکسیسمم فایروال کومودو همه پورت ها (حتی پورت های غیرضروری) رو تحت پوشش قرار میده ولی در حالت Optimum چینین چیزی نیست
شما می تونید حالت Optimum رو تنظیم کنید ولی در حالت ماکسیمم خیر
اصولا Optimum به معنی بهترین حالت یا مطلوب ترین چیز عنوان میشه
در کومودو در حالت Optimum ضمن داشتن بهینه ترین تنظیمات امکان تغییرات به کاربر در هر سطحی داده میشه (بدون نیاز به ساختن پروفایل جدید)
این تعریفی بود که از ورژن 3 وارد شد و من نمیدونم این تعریف در ورژن جدید عوض شده یا نه !
Dr Hannibal
11-03-2011, 10:20
در خود فروم کومودو عنوان شده
Optimum are your custom, learned rules
همچنین اولین بار که این عبارت در کومودو وارد شد بدین معنی بود
Optimum Security is the configuration you imported from CFP 3.0
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] onfigurations-t29866.0.html;
البته تفاوت دیگه
When you install Comodo Firewall, you're given a choice of whether to install
only the basic firewall,
the "Firewall with Optimum Proactive Defense" (which also protects against malware which can bypass firewalls),
or the Firewall with Maximum Proactive Defense+, which does what "Firewall with Optimum Proactive Defense" does, plus protecting against "leaks"--information about things such as open ports on your PC being sent out over the Internet.
.
اون جمله اول هیچ مفهومی رو در بر نمیگره در ضمن این جمله رو یک کاربر عادی اون هم سال 2008 که احتمالا تعداد پست هاش تک رقمی یا دو رقمی بوده توی فروم کمودو گفته ، برای استناد به فروم کمودو گاها پست های مدیران قابل استناد نیست چه برسه به یک جمله نامفهوم یک کاربر عادی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fhelp-for-v3%2Foptimum-vs-maximum-explained-t31489.0.html)
من فکر میکنم اگر جمله های خودتون سعی کنید براش یک مفهوم پیدا کنید اون اشتباهی که توی ذهنتون ایجاد شده رفع میشه. یعنی ببینید توی تنظیمات Optimum چه تنظیمی رو میتونید انجام بدید که توی تنظیم ماکس نمیتونید. ( همچین چیزی وجود نداره پاین توضیح میدم )
در حالت ماکسیسمم فایروال کومودو همه پورت ها (حتی پورت های غیرضروری) رو تحت پوشش قرار میده ولی در حالت Optimum چینین چیزی نیست
شا می تونید حالت Optimum رو تنظیم کنید ولی در حالت ماکسیمم خیر
اصولا Optimum به معنی بهترین حالت یا مطلوب ترین چیز عنوان میشه
در کومودو در حالت Optimum ضمن داشتن بهینه ترین تنظیمات امکان تغییرات به کاربر در هر سطحی داده میشه (بدون نیاز به ساختن پروفایل جدید)نکته اول اینه که در تمام حالات فایروال کمودو تمامی پورت هارو زیر نظر میگیره. نکته دوم تفاوت Firewall with Optimum Proactive Defense و Firewall with Maximum Proactive Defense فقط در HIPS هست به کلمه Proactive دقت کنید.
نکته دوم help کمودو گزینه Optimum رو کاملا واضح توضیح داده و اصلا این چیزی که مد نظر شماست وجود نداره. لینک رو قبلا بهتون دادم به غیر از این که خودم تجربه استفاده از 2 گزینه Optimum و Maximum دارم و با تفاوت آلارم های HIPS آشنایی دارم.
این تویضیح که صفحات قبل گذاشتم نه برای یک کاربر عادیه نه در سال 2008 داده شده.
Firewall only - This option is only recommended for experienced firewall users that have alternative Host Intrusion Prevention software installed on their systems. Selecting this option will install ONLY the packet filtering network firewall and not Defense+ (Defense+ is essential for blocking malicious software like worms and Trojans from making outgoing connection attempts). This isn't to say this option is an unwise choice (the network firewall is one of the strongest available - offering highly effective and configurable inbound and outbound protection) but it is important to realize that, on it's own, it does not offer the host intrusion protection as afforded by Defense+.
Firewall with Optimum Proactive Defense - Selecting this option will install the packet filtering Comodo Firewall with Defense+. Defense+ is installed with optimum protection settings. This also sets the default configuration for security settings to optimum level. Click here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] topic-72-1-155-1182-comodo-preset-configurations.html%23COMODO_-_Firewall_Security) for more details on default protection level.
Firewall with Maximum Proactive Defense - This is the most complete option and offers the greatest level of security. Selecting this will install Comodo Firewall with Defense+. Defense+ settings are set to the highest protection levels. This also sets the default configuration for security settings to maximum level. Click here ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] topic-72-1-155-1182-comodo-preset-configurations.html%23COMODO_-_Proactive_Security) for more details on default protection level.
لینک منبع بالا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] topic-72-1-155-1155-cis-premium-installation.html)
،
با انتخاب گزینه Firewall with Optimum Proactive Defense در مراحل نصب شما پس از پایان نصب گزینه COMODO - Internet Security در configuration انتخب کردید.
یعنی :
COMODO - Internet Security - This configuration is activated by default, when both Antivirus and Firewall components are installed, i.e. the complete installation. Firewall is always set to Safe mode. But according to the malware scanning results performed during the setup process, if no malware is found, Defense+ is set to Clean PC mode. Otherwise, the default is Safe mode. In this mode,
Image Execution Control is disabled.
Computer Monitor/Disk/Keyboard/DNS Client access/Window Messages are NOT monitored.
Only commonly infected files/folders are protected against infection.
Only commonly exploited COM interfaces are protected.
Defense+ is tuned to prevent infection of the system.
به طور خلاصه بگم توی این تنظیمات HIPS از آلارم های کوچک و اتفاقات کوچک و safe صرف نظر میکنه و به همین دلیل گفته شده option که یعنی بـــهــــیـــنـــه
لینک منابع بالا حتما بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_-_Firewall_Security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] topic-72-1-155-1182-comodo-preset-configurations.html%23COMODO_-_Firewall_Security)
نکته آخر که شاید اشتباه شما از اینجا ایجاد شده اینه که اگر لینک بالا رو باز کنید زیر هر تنظیمی یعنی زیر فایروال ، اپتیموم و ماکس این جمله نوشته شده :
If you wish to switch to Proactive Security option, you can select ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] topic-72-1-155-1183-importing-exporting-and-managing-personal-configurations.html%23Select_and_Implement_a_diffe rent) the option using My Configurations interface.
و احتمالا زمانی که دنبال مطلب Firewall with Optimum Proactive Defense بودید این جمله بالا رو خوندید و اشتباها تصور کردید فقط در option شما قادر به تنظیمات شخصی هستید.
در واقع در حالت Optimum شما خودتون برخی تنظیمات کومودو رو به دلخواه اعمال میکنید (منظور من خود فایروال کومودو نه قوانینش) ولی در حالت Maximum چنین نیستکه در واقع این چنین نیست اگر یک بار دیگه به لینک بالا برگردید این حالت برای هر 3 نوشته شده : )
از این کامل تر نمیتونستم بنویسم و فکر میکنم دیگه سو تفاهمی نباید باقی بمونه.
موفق باشید
T I G E R
11-03-2011, 14:39
راستش با یکی از کاربران فعال سایت کومودو تماس گرفتم آدرس زیر رو داد
Maximum Proactive will enable everything (Image Execution, Keyboard/Monitor/Windows Messages/DNS-Client Service and explorer.exe in Computer Security Policy is Custom).
Optimize is the reverse, it will disable the above and explorer.exe will be set as "Windows System Application". It's not a security risk
Max Proactive is really for Advanced users. If your running another AV you can choose Optimum.
عنوان کرد که ماکسیمم صرفا برای کاربران حرفه ای هستش و البته کسانیکه آنتی ویروس دارند Optimum گزینه بهتریه
من چرا گفتم که حالت Optimum برای تنظیمات دستی و وارد کردن تنظیمات هستش بخاطر تاپیک زیر
من چند سال پیش که کومودو استفاده میکردم یه سوال برام پیش اومده بود اصلا Optimum Security چیه و تفاوتش Network Security چی هستش
اون زمان تاپیک مزبور رو پیدا کردم (امروز سرچ کردم دیدم هنوز پابرچاست) ... اینگونه شد چنین برداشتی از این حالت برام صورت گرفته
سلام
من CIS نسخه 5.0.163652.1142 روی سیستمه نصبه و اپدیتش هم روی 7559 و دو هفته ای میشه که اپدیتش نکردم.
حالا که دکمه اپدیت رو میزنم کومودو شروع به دانلود کل فایل اپدیت (138 مگ) میکنه.
مشکل کجاست؟
ممنون
mohsen1992
12-03-2011, 18:00
سلام خواستم بپرسم ایا
این کومودو خوب هست یا نه؟
چون میخوام نصبش کنم.
wordship
13-03-2011, 09:19
راستش با یکی از کاربران فعال سایت کومودو تماس گرفتم آدرس زیر رو داد
Maximum Proactive will enable everything (Image Execution, Keyboard/Monitor/Windows Messages/DNS-Client Service and explorer.exe in Computer Security Policy is Custom).
Optimize is the reverse, it will disable the above and explorer.exe will be set as "Windows System Application". It's not a security risk
Max Proactive is really for Advanced users. If your running another AV you can choose Optimum.
عنوان کرد که ماکسیمم صرفا برای کاربران حرفه ای هستش و البته کسانیکه آنتی ویروس دارند Optimum گزینه بهتریه
من چرا گفتم که حالت Optimum برای تنظیمات دستی و وارد کردن تنظیمات هستش بخاطر تاپیک زیر
من چند سال پیش که کومودو استفاده میکردم یه سوال برام پیش اومده بود اصلا Optimum Security چیه و تفاوتش Network Security چی هستش
اون زمان تاپیک مزبور رو پیدا کردم (امروز سرچ کردم دیدم هنوز پابرچاست) ... اینگونه شد چنین برداشتی از این حالت برام صورت گرفته
سلام
دوست عزیز من یه چیزی بگم(شخصه نه سر پیازم و نه ته پیاز)
ولی خدمتتون عرض کنم فروم یه محل برای بحث و تبادل نظر است!! و نه منبع معتبر و مورد تایید!! چه فروم کسپر و چه کمودو و چه پی سی ورد
مثلا من در مورد یه چیزی اطلاعاتی میدم و ممکنه غلط باشه..> که خودتون اونروز تویه تاپیک کسپر گفتید که ورژن فینال اومده!(نظر من اشتباه بود)
.......
لطفا منبع معتبر بدید مثلهdrhaniball
ممنون.
m_saeed63
13-03-2011, 09:28
سلام آقا یه کمک به ما هم بکنید!!
من می خوام دسترسی یه برنامه به اینترنت رو قطع کنم ولی از تنظیمات و منوهای نرم افزار سر در نیاوردم لطفا کمکم کنید
من یه نسخه 5.3.18 فایروال کومودو رو دارم
ممنون
Dr Hannibal
13-03-2011, 09:48
من می خوام دسترسی یه برنامه به اینترنت رو قطع کنم ولی از تنظیمات و منوهای نرم افزار سر در نیاوردم لطفا کمکم کنید
من یه نسخه 5.3.18 فایروال کومودو رو دارم
ممنون
راه اول:
سربرگ فایروال ---> Firewall Behavior Settings ----> سربرگ جنرال ---> نوار کشویی رو روی گزینه زیر بذارید:
با این کار هر برنامه های که بخواد به نت وصل بشه از شما اجازه میگیره.
راه دوم:
سربرگ فایروال روی define a new blocked application کلیک کنید و نر مافزار مورد نظر رو اد کنید تا بلاک بشه.
موفق باشید
من می خوام دسترسی یه برنامه به اینترنت رو قطع کنم
با سلام
اگر تاکنون برنامه مورد نظر به نت وصل نشده بود از همان روشی که دکتر فرمودند استفاده بکنید.
ولی اگر برنامه مورد نظر به نت وصل شده بود و ما اجازه دسترسی به اینترنت را داده بودیم و کومودو برایش رول ساخته بود:
وارد بخش Firewall بشوید و قسمت Network Security Policy و سربرگ Applicatio Ruls و برنامه مورد نظر را انتخاب
کنید و دکمه Edit را بزنید و Use a Predefined Policy را انتخاب کنید و از نوار کشویی Blocked Application را انتخاب
کنید و در پایان هم Apply و OK و تمام.
سلام
من CIS نسخه 5.0.163652.1142 روی سیستمه نصبه و اپدیتش هم روی 7559 و دو هفته ای میشه که اپدیتش نکردم.
مشکل کجاست؟
ممنون
براي منم همچين چيزي اتفاق افتاده. ظاهرا ديتابيس بعد از چند روز بروز نكردن بايد از نو بروز بشه. اگه راه حلي وجود داره اساتيد توضيح بدن.
براي منم همچين چيزي اتفاق افتاده. ظاهرا ديتابيس بعد از چند روز بروز نكردن بايد از نو بروز بشه. اگه راه حلي وجود داره اساتيد توضيح بدن.
با سلام
من چون همیشه کومودوم آپدیته این مشکلو نداشتم.ولی سعی میکنم مدتی کومودو را آپدیت نکنم و بعد ببینم چی
میشه. آیا دچار این مشکل میشم.و سعی میکنم راهی براش پیدا کنم.
مثلا چیزی که الان به ذهنم میرسه اینه که مثلا تاریخ سیستم رو برگردونم به آخربن روزی که کومودو را آپدیت کردم. .
یا آخرین بکابی را که از کومودو گرفتم را دوباره جایگزین فایل bases.cav بکنم . .
یا ...
سعیم را میکنم.
چرا كمودو ويروس زير رو شناسايي نميكنه:
رمز: 123
سيستمم ويروسي شد و موقع بالا اومدن Explorer نميآد و با Task Manager اين فايل اجرايي رو اجرا ميكنم و صفحه دسكتاپم رو مشاهده ميكنم.
شاد باشيد :40:
سيستمم ويروسي شد و موقع بالا اومدن Explorer نميآد و با Task Manager اين فايل اجرايي رو اجرا ميكنم و صفحه دسكتاپم رو مشاهده ميكنم.
you must make sure virus.exe is a safe application bfore allowing this request
تست با فایروال کمودو.
شناخت
mohsentanha
14-03-2011, 13:55
من به صورت افلاین اپدیت کردم ولی دوباره از اول داره ۱۳۸ مگ اپدیت میکنه
قبلا کار میکرد الان تغییر کرده؟
روش جدیدی نداره؟
Dr Hannibal
14-03-2011, 14:56
من به صورت افلاین اپدیت کردم ولی دوباره از اول داره ۱۳۸ مگ اپدیت میکنه
قبلا کار میکرد الان تغییر کرده؟
روش جدیدی نداره؟
سلام
مشکل کجاست؟
ممنون
تغییر در ساختار آپدیت ها !
لینک پست اول:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم در این لحظه: 138.86
لینک برای آخرین نگارش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم در این لحظه: 137.46
پس از این به بعد بجای لینک پست دوم لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fav%2Fupdates51%2Fsigs%2Fbases%2Fbases.cav)
احتمالا نسخه های جدید که هم با دانلود از سایت حاصل میشه و یا آپدیت آنلاین باعث میشه دیتابیس قبلی شناخته نشه.
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان
بنده هم سیزده روز پیش در همین تاپیک و پست شماره 2088 عرض کردم که برای دریافت آخرین و کاملترین آپدیت کومودو دوستان
چیکار بکنند. ولی مثل اینکه دوستان فقط صفحه آخر هر تاپیک رو میخونند.
ضمناً دوستان سعی کنند هفته ای دوبار از فایل bases.cav که در مسیر پیش فرض :
C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners
قرار دارد ،کپی جدید بگیرند.یک دقیقه هم زمان نمیبره.این کار باعث میشه که اگر ورژن جدید کومودو را نصب کنید چون آخرین bases
را با آخرین تغییرات دارید ،به راحتی کومودو را آپدیت آفلاین بکنید و هیچ مشکلی هم نداشته باشید.
برای آپدیت آفلاین کومودویی که در سیستم دیگری نصب است هم از همان بکابی که در سیستم خودتان دارید استفاده بفرمایید.:11:
با سلام
اگه قرار باشه وقتی کومودو مخربی رو نشناخت ما به راحتی ویروسی بشیم ،باید در این تاپیک رو گِل گرفت.:21:
من آنتی ویروس کومودو را خاموش کردم (با فرض اینکه نمیشناسد) و روی فایل دابل کلیک کردم:
همینطور که میبینید اتوسندباکس میشه.و از آلودگی خبری نیست.
مگر ما اشتباه کنیم.یعنی روی قسمت Don't isolate it again کلیک کنیم.با این کار فایل را به لیست سفید کومودو اضافه کردیم و . . .:41:
بنابراین تا از سالم بودن فایل مطمن نشدیم آنرا از سندباکس خارج نکنیم.:11:
=======
ویرایش:
ضمناً دوستان سعی کنند هر چند وقت یکبار سری به بخش +Defense و قسمت Trusted Files بزنند و فایلهایی را که به عنوان سالم به کومودو معرفی کردند را چک بکنند.اگر فایل مشکوکی دیدند تجدید نظر بکنند.
دوستان برای استفاده از فایروال comodo باید internet security رو نصب و بعد بخش آنتی ویروسش رو غیرفعال کنم یا میشه فقط فایروالش رو نصب کرد؟
آنتی ویروس نود 32 دارم...با این حساب لازمه از قابلیت defence+ و sandbox استفاده کنم...اینا تداخلی با کار آنتی ویروس ندارن؟
این برنامه قابلیت شناسایی malware و spyware هم داره؟!
تشکر از راهنماییتون. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای استفاده از فایروال comodo باید internet security رو نصب و بعد بخش آنتی ویروسش رو غیرفعال کنم یا میشه فقط فایروالش رو نصب کرد؟
آنتی ویروس نود 32 دارم...با این حساب لازمه از قابلیت defence+ و sandbox استفاده کنم...اینا تداخلی با کار آنتی ویروس ندارن؟
این برنامه قابلیت شناسایی malware و spyware هم داره؟!
تشکر از راهنماییتون. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع اینستال ، فقط گزینه ی firewall only رو تیک بزن تا تداخل پیدا نکنه . بعضی از گزینه های defenece+ رو استفاده کنی بهتره مثلا همین sandbox که گفتی و dns server یا cloud scsn
بله اگر internet security رو بریزی malware و spyware هم شناسایی میکنه (ولی باید در این صورت آنتی ویروس nod32 رو پاک کنی)
اگر هم فایروال خالیش رو بریزی ، از طریق cloud scannig موجود در defence+ بعضی از malware ها و spy ها رو شناسایی میکنه .
mohsentanha
15-03-2011, 13:39
با سلام خدمت دوستان
بنده هم سیزده روز پیش در همین تاپیک و پست شماره 2088 عرض کردم که برای دریافت آخرین و کاملترین آپدیت کومودو دوستان
قرار دارد ،کپی جدید بگیرند.یک دقیقه هم زمان نمیبره.این کار باعث میشه که اگر ورژن جدید کومودو را نصب کنید چون آخرین bases
را با آخرین تغییرات دارید ،به راحتی کومودو را آپدیت آفلاین بکنید و هیچ مشکلی هم نداشته باشید.
برای آپدیت آفلاین کومودویی که در سیستم دیگری نصب است هم از همان بکابی که در سیستم خودتان دارید استفاده بفرمایید.:11:
خوب قدیما اینجور نبود مثلا ۲ ماه پیش اپدیت رو کپی کردم بعد ۱ ماه همون فایل قدیمی رو کپی میکردم ولی هیچ مشکلی پیش نمیومد الان اینجوری که شما میگی هر روز باید کپی جدید گرفت
روش خیلی خوبی نیس:41:
با سلام خدمت دوستان
سلام
شما تو اون پست كه ادرس دادين فرمودين 3 روز يك بار و اينجا دارين ميگين 2 هفته يكبار. بالاخره كدوم؟!:31:
بعدم اينكه شما خودتون باشين ميشينين 250 صفحه فروم رو بخونين؟ وقتي حجم مطلب بالا ميره سخت ميشه خوندنش. من چند روزي هست كه اين مطلب رو هر روز دارم سر ميزنم و مطالب جديد رو مي خونم اما انتظار نداشته باشين چه من و چه ديگران بيايم بشينيم دونه دونه پست هارو بخونيم :13:
با سلام خدمت دوستان
الان اینجوری که شما میگی هر روز باید کپی جدید گرفت
اگه بخواهیم هر روز کپی جدید بگیریم بله خسته کننده میشه. ولی اگه کمی توجه کنید متوجه میشوید که اصلا نیازی
به این کار نیست دلیلش رو پایین میگم.
اينجا دارين ميگين 2 هفته يكبار
نه؛؛ من گفتم: هفته ای دوبار؛؛ معنیش هم یعنی هفته ای دو بار، نه دوهفته یکبار:11:
=========
دو حالت را من اینجا فرض میگییرم و توضیح میدم:
اینکه من گفتم هفته 2 بار کپی بگیرید فقط و فقط جهت اطمینان عرض کردم.وگرنه این هم لازم نیست.
فقط زمانی نیاز است که از فایل bases.cav کپی بگیریم که بخواهیم از آن استفاده بکنیم و کومودو را آپدیت آفلاین بکنیم. . .
حالت اول:
بخواهیم کومودو را مثلا روی سیستم دیگری نصب بکنیم: انوقت کومودو را آپدیت میکنیم و بعد از فایل bases.cav کپی میگیریم .. .{میبینیم که نیاز نیست هر روز کپی بگیریم}
حالت دوم:
وقتی بخواهیم ورژن جدید کومودو را نصب بکنیم: باز هم اول کومودو را آپدیت میکنیم و از فایل bases.cav کپی میگیریم و ورژن جدید را نصب میکنیم و فایل bases.cav را جایگزین میکنیم(اینجوری میشه حدودا هر 4 الی 5 ماه . .)
{اینجا هم میبینیم که نیاز نیست هر روز کپی بگیریم}
====
دوستانی هم که فرمودند ما مدت زیادی(مثلا 15-20 روز) کومودو را آپدیت نکردیم و در آپدیت مجدد کومودو شروع به آپدیت از ابتدا نمود هم من فکر میکنم این اتفاق نادر باشه چون ما اگر هر برنامه ای را آپدیت نکنیم لااقل آنتی ویروسمان را همیشه آپدیت نگه میداریم.و فرقی هم نداره که از چه برنامه امنیتی استفاده بکنیم در کل همبشه باید اونو آپدیت داشته باشیم.. .
ولی در کل خودم سعی میکنم اینرا یک تستی بکنم ببینم راهی وجود داره.:13:
mf.designing
17-03-2011, 12:52
دوستان من از comodo استفاده میکنم چند وقتی هست و یه مشکل حاد برام پیش اومده که خیلی نگرانم کرده !:41:
اونائی که میتونن کمکم کنن ممنون میشم بیان این تاپیک :
رفتار شناسی HIPS
همینطور که دوستان مطلع هستند +D کومودو دارای رفتار شناسی مناسبی است و در برابر فایلهای ناشناخته ، کومودو از این قابلیت استفاده میکند.در دو مثال عملی سعی میکنم توضیحاتی ارائه بدهم:
در عکس زیر یک مخرب که توسط آنتی ویروس کومودو شناسایی نشده اجرا شده و اوتوسندباکس گردید، برای اطلاع از نظر کومودو در برابر این فایل میتوانیم مطابق عکس بر روی قسمت نشان داده شده کلیک کنیم و فایلهای فعال در سندباکس را مشاهده کنیم:
و در پنجره باز شده همینطور که مشاهده میشود زیر عنوان Verdict که کومودو نظر خود را بیان میکند نوشته شده است:Suspicious ؛ یعنی کومودو از روی رفتار شناسی به فایل اجرا شده مشکوک است.و احتمال بسیار قوی فایل یک مخرب است.
پیغام واضحتر همان فایل به صورت پیغام زیر نشان داده میشود:
==
و مثال بعدی:
. . . و باز پیغام مشخص ترش این عکس است:
==
این عکس :
اینجا یک مخرب اجرا میشود و اوتو سندباکس میشود و کومودو نمیتواند از روی رفتار شناسی تشخیص بدهد و در زیر عنوان Verdict نوشته شده است Unknown ؛ در برابر این فایلها: تا سالم بودن فایل برایمان مشخص نشده است به عنوان فایل سالم به کومودو معرفی نخواهیم کرد.
نتیجه:هر وقت کومودو فایلی را برد توی سندباکس حتما سری به بخش Verdict بزنیم.
mous3030
21-03-2011, 23:52
بعد مدتی در حدود سه ساعت و نیم ویروس یابی و اسکن در حدود یک میلیون و هفتصد هزار فایل توسط کمودو ،سیستم خودبه خود شات دان و خاموش میشه ،ایراد از چیه
بعد مدتی در حدود سه ساعت و نیم ویروس یابی و اسکن در حدود یک میلیون و هفتصد هزار فایل توسط کمودو ،سیستم خودبه خود شات دان و خاموش میشه ،ایراد از چیه
با سلام
به نظرم این مشکل ربطی به اسکن کومودو نداره.راستی وقتی کومودو اسکن کرد، مخربی پیدا کرد یا نه؟
دلیل اول مشکل سخت افزاری به ذهن میرسه، مثلا مشکل برای هارد و وجود بد سکتور یا سی پی یو خیلی داغ کند یا مشکل رم یا مشکل برای پاور و ...
شما سیستم را کاملا تمیز کنید و گرد و غبار داخل کیس و روی سی پی یو و پاور . . . . را کاملا پاک کنید و اگر قطعه جدیدی مثل کارت TV نصب کرده اید را فعلا جدا کنید.
اگر هنگام خاموش شدن صدای تق از هارد شنیدی احتمالا مشکل از هارد یا پاور است.ببین کابل پاور خوب وصله و شل نباشه؟ یا فن سی پی یو خوب کار میکنه ؟
شایدم برنامه ای مثل تایمر و auto shotdown این کارو بکنه.
در کل از اینکه به کومودو ربطی داشته باشه احتمالش خیلی ضعیفه.راستی در کنار کومودو نرم افزار امنیتی دیگری به
شکل فعال که نداری؟اگر اینجوریه اونو یا پاک کن یا به شکل دیسیبل داشته باش.
بیزحمت آخرین ورژن کمودو و دیتابیسشو برام بنویسید
بیزحمت آخرین ورژن کمودو و دیتابیسشو برام بنویسید
با سلام
آخرین ورژن کومودو: 5.3.181415.1237
آخرین دیتابیس تاکنون: 8064
mous3030
22-03-2011, 21:05
با سلام
به نظرم این مشکل ربطی به اسکن کومودو نداره.راستی وقتی کومودو اسکن کرد، مخربی پیدا کرد یا نه؟
دلیل اول مشکل سخت افزاری به ذهن میرسه، مثلا مشکل برای هارد و وجود بد سکتور یا سی پی یو خیلی داغ کند یا مشکل رم یا مشکل برای پاور و ...
شما سیستم را کاملا تمیز کنید و گرد و غبار داخل کیس و روی سی پی یو و پاور . . . . را کاملا پاک کنید و اگر قطعه جدیدی مثل کارت TV نصب کرده اید را فعلا جدا کنید.
اگر هنگام خاموش شدن صدای تق از هارد شنیدی احتمالا مشکل از هارد یا پاور است.ببین کابل پاور خوب وصله و شل نباشه؟ یا فن سی پی یو خوب کار میکنه ؟
شایدم برنامه ای مثل تایمر و auto shotdown این کارو بکنه.
در کل از اینکه به کومودو ربطی داشته باشه احتمالش خیلی ضعیفه.راستی در کنار کومودو نرم افزار امنیتی دیگری به
شکل فعال که نداری؟اگر اینجوریه اونو یا پاک کن یا به شکل دیسیبل داشته باش.
مرسی ،لپ تاپی که زیرش فن گذاشتم. گرد و غباری وجود نداره ،همه نرم افزارهای امنیتی رو انیستال کرده بودم ، برنامه ای تایمر و اتو شات دون نصب نکردم ، فکر نمیکنم مسئله سخت افزاری باشه چون غیراسکن کمود تا چند روز پشت سر هم واسه دانلود میذارم خاموش نمیشه ولی سه بار تو کومودو این اتفاق افتاده ، 6 ویروس شناخته بود که بعلت تازکاری نتوستم جزئیاتشون رو پیدا کنم راهی هست که بشه به اونا دسترسی پیداکرد ؟
در غیر اینصورت چگونه میشه درایو به درایو اسکن و دیلیت یا قرنطینه کنم ؟ یا به نطرتون تنظیمات رو بذارم رو اتو قرنطینه ؟
6 ویروس شناخته بود که بعلت تازکاری نتوستم جزئیاتشون رو پیدا کنم راهی هست که بشه به اونا دسترسی پیداکرد ؟
در غیر اینصورت چگونه میشه درایو به درایو اسکن و دیلیت یا قرنطینه کنم ؟ یا به نظرتون تنظیمات رو بذارم رو اتو قرنطینه ؟
سلام
اگه دیلیت کرده باشی فقط میتونی گزارشش رو در قسمت View Antivirus Events ببینی.
==
روی درایو کلیک راست کن و اسکن با کومودو را انتخاب کن
==
اوتو قرنطینه فقط برای حالت ریل تایم است. . .برای حالت اسکن دستی مصداق پیدا نمیکند.
من خودم زیاد از اوتو قرنطینه خوشم نمیاد...به نظر خودتون بستگی داره.؛؛یکی از بدیهاش اینه که شاید مجبور بشی هر چند وقت بری و سری به بخش قرنطینه بزنی ببینی چی به چیه؛؛ هر چند تاثیری هم در مشکلی که شما بیان فرمودید نداره.
mrmostafa
24-03-2011, 10:47
من بازی counter رو میخوام اجرا کنم تا وسط لود میشه بعد میمونه این کومودو رو مجوز دادم این بازی رو اجرا کنه ولی بازم نمیشه ولی دیگه هیچ پیغامی هم نمیده؟؟؟؟؟
مسنجر Beyluxe Messenger رو هم نصب میکنم نمیزاره کانکت بشه در صورتی که با این استفاده کردم و روی آیکون نرم افزار تو دسکتاپ یه علامت اومده. ولی تو لیست آنتی ویروس دیدم هیچی نیست که این رو بسته باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
الان تو عکس مسنجر L4i هم هست که به خوبی کار میکنه و همینطور pigbigمسنجر ولی این علامت رو بیلوکس هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mrmostafa
24-03-2011, 12:18
با سلام
آخرین ورژن کومودو: 5.3.181415.1237
آخرین دیتابیس تاکنون: 8064
دیتابیس من الان 8085 هستش
pooriya_hp
24-03-2011, 14:20
دوستان امروز که کامپیوتر روشن کردم دیدم که کنار آیکون comodo یه علامت ! زرد رنگ هست ... !!
بعد که آنتی ویروس رو باز می کنم در قسمت سمت چپ " run diagnostics " وجود دارد ...
زمانی که کلیک می کنم یه چیز میاد و پر میشه بعد یه Error میده !!
ایراد از چی می تونه باشه !!!
ضمنن آپدیت هم کردم !!
مـــــمـــــنون
mrmostafa
24-03-2011, 14:48
دوستان من که کومودو رو دارم و آپدیت هاش به روز هست الان میخوام روی لب تاب بریزم نمیشه همین آپدیتی که تو کامپیوتر من هست رو بریزم تو پوشه تو لب تاب؟؟؟ اگر امکان داره ممنون میشم بگین دقیق چیکار بایدب کنم؟؟!!!
reza3600
24-03-2011, 16:32
سلام
ایا این خبر درسته که از شرکت کومودو یه سری اطلاعات دزدی شده که با اون میشه پسورد کاربرهای جیمیل و یاهو و ... رو بدست اورد؟
ممنون
دوستان امروز که کامپیوتر روشن کردم دیدم که کنار آیکون comodo یه علامت ! زرد رنگ هست ... !!
بعد که آنتی ویروس رو باز می کنم در قسمت سمت چپ " run diagnostics " وجود دارد ...
زمانی که کلیک می کنم یه چیز میاد و پر میشه بعد یه Error میده !!
ایراد از چی می تونه باشه !!!
ضمنن آپدیت هم کردم !!
مـــــمـــــنون
من فقط این مشکل رو یک بار گرفتم اونم زمانی بود که یک ویروس را در سیستمم اجرا کردم,شما بهتر است اول با برنامه ی سبک زیر سیستم خود را یک اسکن بکنبد ببینید ویروس دارید یا خیر,اگر سیستم شما ویروس نداشت بهتر است یک بار از آپدیت های کمودو بک آپ بگبرید و آن را انیستال و دوباره نصب کنبد
و همچنین برنامه هیتمن پرو
دوستان من که کومودو رو دارم و آپدیت هاش به روز هست الان میخوام روی لب تاب بریزم نمیشه همین آپدیتی که تو کامپیوتر من هست رو بریزم تو پوشه تو لب تاب؟؟؟ اگر امکان داره ممنون میشم بگین دقیق چیکار بایدب کنم؟؟!!!
بله بفرمایید
سلام
ایا این خبر درسته که از شرکت کومودو یه سری اطلاعات دزدی شده که با اون میشه پسورد کاربرهای جیمیل و یاهو و ... رو بدست اورد؟
ممنون
بله الگوریتم های مربوط به کدهای security certificates بوده است
اطلاعات بیشتر
دوست عزیز از شرکت کمودو دزدی نشده.کمودو شناسایی کرده
دوست عزیز از شرکت کمودو دزدی نشده.کمودو شناسایی کرده
شرکت کمودو در نیوجرسی آمریکا که در زمینه صدور گواهی دیجیتال فعالیت می کند، اعلام کرده است هکرهایی از داخل ایر.. توانسته اند با رخنه به درون سایت یکی از واحدهای اروپایی این شرکت، گواهی دیجیتال سایت هایی مانند جی میل، یاهو، اسکایپ و مرورگر فایرفاکس را جعل کنند.
کمودو با اشاره به آدرس اینترنتی هکرها و نوع تمرکز حملات آنها احتمال می دهد این حمله از سوی دولت ا... و برای به دست آوردن نام کاربری و کلمه عبور ای میل شهروندان این کشور انجام شده باشد.
با کمی جستجو میتونید منبع نوشته های بالا رو پیدا کنید اول سایتش هم بی بی داره:31:
pooriya_hp
24-03-2011, 18:14
من فقط این مشکل رو یک بار گرفتم اونم زمانی بود که یک ویروس را در سیستمم اجرا کردم,شما بهتر است اول با برنامه ی سبک زیر سیستم خود را یک اسکن بکنبد ببینید ویروس دارید یا خیر,اگر سیستم شما ویروس نداشت بهتر است یک بار از آپدیت های کمودو بک آپ بگبرید و آن را انیستال و دوباره نصب کنبد
لینک جدیدترین نسخه رو میدید ؟
لینک جدیدترین نسخه رو میدید ؟
اگر منظور شما جدیدترین نسخه ی MBAM هست همون لینکی که گذاشتم جدیدترین نسخه است
و اگر منظور شما کمودو است:
pooriya_hp
24-03-2011, 22:06
علامت زری که کنار آیکون کومودو اومده بود پس از یه ریست رفت !!!
-----------------------------
وجود علامت زرد :
الان (بدون علامت ) :
با کمی جستجو میتونید منبع نوشته های بالا رو پیدا کنید اول سایتش هم بی بی داره:31:
با سلام و تبریک سال نو . دوستان اگر راه حل درست درمونی برای این مشکل پیدا کردید ما رو هم در جریان بگذارید .
واقعا به نظرم مسخره است ، غربیها ویروس استاکسنت درست میکنن و میخوان به ما صدمه بزنن ولی ما به جای مقابله با اونها میایم رمزها و یوزرنیمهای کاربرهای خودمون (ایرانی) رو سرقت میکنیم تا بتونیم روی اعمال خودمون نظارت داشته باشیم ! :
یک شرکت فعال در زمینه امنیت اینترنت از دستیابی هکرهای مستقر در ایران به گواهی دیجیتال خدمات پست الکترونیکی یاهو و گوگل و دیگر نرم افزارهای ارتباطی مانند اسکایپ خبر داده است.
به گزارش سی.نت، هکرهای ایرانی در یک حمله سایبری هدایت شده از ایران که به دلیل پیچیدگی و ظرافت بالا به احتمال زیاد به صورت سازمانی اجرا شده است، به گواهینامه اتصال امن سایتهای بزرگ و معتبری نظیر گوگل، یاهو، مایکروسافت و اسکایپ دست یافته اند.
به گزارش بی.بی.سی، گواهی دیجیتال(Digital Certificate) سندی الکترونیک است که به کاربران اطمینان می دهد تبادل اطلاعات بین مرورگر آنها و سرور سایت مورد رجوع رمزگذاری شده است و شخص سومی به آن دسترسی ندارد.
چنین گواهینامههایی به کسانی که آن را در اختیار دارند اجازه میدهد که تحت شرایطی با جعل نسخه امن این وبسایتها، به اطلاعات رمزگذاری شده دسترسی پیدا کنند.
جعل گواهی دیجیتال سایت های اینترنتی به دولت ها اجازه می دهد با تغییر مسیر ترافیک آنلاین، به مکاتبات الکترونیک کاربران دسترسی پیدا کنند.
کومودو میگويد از آن جايی که اين شرکتها فقط خدمات رايگان ارائه میدهند و خدمات ارتباط و انتقال مالی ندارند، میتوان نتيجه گرفت که مهاجمان قصد داشتند فقط اطلاعات و مشخصات را به دست آورند و قصد سرقت مالی نداشتهاند.
کمودو با اشاره به آدرس اینترنتی هکرها و نوع تمرکز حملات نتیجه گرفته است که این حملات برای به دست آوردن نام کاربری و کلمه عبور ایمیل ها و محتوای اطلاعات رد و بدل شده کاربران ایرانی انجام شده باشد.
حمله مورد اشاره کمودو در پانزدهم مارس انجام شده و این شرکت پس از کشف این موضوع، گواهی های جعل شده را باطل کرده است.
بنیاد موزیلا و گوگل از ارتقای مرورگرهای خود برای شناسایی گواهی های جعلی مورد نظر خبر داده اند.
وال استریت جورنال به نقل از «ميکو هيپونن» رئيس يک شرکت امنيت اينترنتی در فنلاند میگويد: «اين حمله مثل يک کابوس میماند. شرکتهای اينترنتی در مقابل سرويسهايی که ارائه میدهند بايد بتوانند امنيت کاربران را حفظ کنند. اگر اين کار را نتواند انجام دهند، تقريباً میتوان گفت همه چيز از دست رفته است.»
آقای هايپونن اضافه کرده است که «اين اقدام، حملهای از سوی يک هکر معمولی نيست. اين يک حمله با برنامه است که بايد از قبل طراحی شده و به دقت اجرا شده باشد.»
منبع : تابناک
Karkas20
25-03-2011, 14:41
سلام ایمان جان / سال نو شما هم مبارک /
بهترین راه حل های موجود در این دو تایپیک / بیان شده هست /
حتی جالبه بعضی از کاربرا / این خبر را دروغی بیش نمی دانند..!!
موفق باشید /
دوستان من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی اینجا چون همه کاربر کمودو هستیم بازم میپرسم :
با توجه به اینکه کومودو مورد حمله قرار گرقته و تو دفع حمله ناموفق هم بوده ، به نظر اساتید همچنان میشه به فایروال کمودو اعتماد کرد ؟ من نمیدونم عوضش کنم یا این قضیه به فایروال کمودو ربطی نداره ؟یکی از مدیرای انجمن هم این رو گفته :
اگه از فایر وال ها هم سر در میارین Secure connection for SSL رو روی فایر والتون فعال کنین...در غیر این صورت همون فیر فاکس4 فعلا کافی خواهد بود...لطفا اگه کسی میدونه بگه چجوری Secure connection for SSl رو تو کمودو فعال کنیم ؟
jojonice
26-03-2011, 10:27
سلام
لطفا راهنمائی کنید قبلا از فایروال های دیگر استفاده میکردم تا اینکه فایروال comodo نصب کردم اما این فایروال برنامه Internet Download Manager را ویروس میشناسه و حذفش میکنه حالا واقعا این برنامه تروجان است و چرا حذفش میکنه
و بعد از نصب این فایروال برنامه Internet Download Manager همش در حال استفاده از خط است یعنی وقتی فایروال هم داره کار میکنه داره از خط اینترنت خیلی استفاده میشود و وقتی در قسمت جزئیتات نشان میدهد که برنامه داره از خط استفاده میکنه و دقیقا نمیدونم داره دانلود میکنه و یا آپلود میکنه و کلا مشکوک است و چرا فایروال جلوش را نمیگیره و بغیر از برنامه چند تا فایل های دیگر هستند که شروع به استفاده از خط میکننه ولی فایروال جلوش را نمیگیره
و سوال بعدی اگر برنامه ای را بلوک کردیم چگونه از بلوک دربیاریمش
و چند فایل svchost.exe داریم چون چند تا فایل svchost.exe است که همش میخواهند برون برون و یا ارتباط داشته باشند البته خود فایروال میگه مشکلی نداره اما چرا باید چند تا فایل به همین اسم باشه
ممنون
خداحافظ
wordship
26-03-2011, 11:04
سلام
لطفا راهنمائی کنید قبلا از فایروال های دیگر استفاده میکردم تا اینکه فایروال comodo نصب کردم اما این فایروال برنامه Internet Download Manager را ویروس میشناسه و حذفش میکنه حالا واقعا این برنامه تروجان است و چرا حذفش میکنه
و بعد از نصب این فایروال برنامه Internet Download Manager همش در حال استفاده از خط است یعنی وقتی فایروال هم داره کار میکنه داره از خط اینترنت خیلی استفاده میشود و وقتی در قسمت جزئیتات نشان میدهد که برنامه داره از خط استفاده میکنه و دقیقا نمیدونم داره دانلود میکنه و یا آپلود میکنه و کلا مشکوک است و چرا فایروال جلوش را نمیگیره و بغیر از برنامه چند تا فایل های دیگر هستند که شروع به استفاده از خط میکننه ولی فایروال جلوش را نمیگیره
و سوال بعدی اگر برنامه ای را بلوک کردیم چگونه از بلوک دربیاریمش
و چند فایل svchost.exe داریم چون چند تا فایل svchost.exe است که همش میخواهند برون برون و یا ارتباط داشته باشند البته خود فایروال میگه مشکلی نداره اما چرا باید چند تا فایل به همین اسم باشه
ممنون
خداحافظ
احتمالا دانلود منیجر رو کرک نکردین؟؟
هیچ کدوم از کرک هایی رو که دوستان گزاشتن تویه تاپیک دانلود منیجر مورد اعتماد نیست و فقط پچ کیجنsnd رو استفاده نمایید.
در ضمن احتمال داره که کامپیوترتون ویروس گرفته باشه
که با استفاده از اسکنر هایی مانند هیتمن و مالور بایت مشکل حل میشه
pooriya_hp
26-03-2011, 12:54
mrmostafa
26-03-2011, 20:39
من comodo که دارم رو خواستم نصب کنم روی ویندوز سون 64 بیتی نصب نشد نسخه 64 بیتی رو از کجا بگیرم؟؟؟؟ چون روس ویندوز سون 32 بیتی نصب میشه ولی رو 64 بیتی نصب نمیشه
Davood_titan
26-03-2011, 20:47
اینترنت سکوریتی با معمولی چه فرقی داره
من comodo که دارم رو خواستم نصب کنم روی ویندوز سون 64 بیتی نصب نشد نسخه 64 بیتی رو از کجا بگیرم؟؟؟؟ چون روس ویندوز سون 32 بیتی نصب میشه ولی رو 64 بیتی نصب نمیشه
این نسخه ی اینترنت سکوریتی است
و این هم نسخه ی فایروال است
اینترنت سکوریتی دارای فایروال است,اگر با اینترنت سر و کار دارید حتما اینترنت سکوریتی نصب کنید
با سلام
با توجه به اینکه کومودو مورد حمله قرار گرقته و تو دفع حمله ناموفق هم بوده ، به نظر اساتید همچنان میشه به فایروال کمودو اعتماد کرد ؟ من نمیدونم عوضش کنم یا این قضیه به فایروال کمودو ربطی نداره ؟
یک سوال : آیا به نظر شما این تنها حمله صورت گرفته به کومودو بوده(فرضاً در یکسال اخیر)؟؟؟
متوجه سوال من شدید؟؟
اینگونه حملات بارها و بارها انجام میشه، و هکرها و سازمانهای جاسوسی (حالا از هر کشوری) دایماً در حال
تلاش برای اینگونه نفوذها هستند. . .ولی چون قادر به نفوذ نمیشوند خبری هم منتشر نمیشود.
من مطمنم بارها و بارها کومودو و سرورهایش مورد حمله انواع و اقسام حملات هکری چه از نوع ساده و جوجه هکرها بگیر ،تا حملات پیچیده و سازمان یافته قرار گرفته چه حملاتی از این دست و چه سایر حملات برای مقاصد دیگر؛ و همینطور که میدانید امنیت 100 درصد نیست. . .
ضمناً : مگه کومودو برای دفاع ،از فایروالی خانگی ساده که ماداریم استفاده کرده؟؟!!!
بگذریم. . . .
چون به نظرم ما داریم از نرم افزار امنیتی خانگی کومودو استفاده میکنیم ،و این دو مقوله به نظر من به هیچ وجه ارتباط مستقیمی با هم ندارند.
قضیه چند ماه پیش کسپر را که یادتان هست. . .
========
لینک دانلود نسخه 64 بیت با حجم تقریبی 36MB:
ضمنا برای آپدیت آفلاین هم از همان فایل bases.cav که روی ویندوز 32 بیت دارید استفاده کنید.
========
خیلی ساده میگم: فایروال
Punisher_2008
27-03-2011, 21:29
از کومودو میتوان به عنوان یه محصول قابل اطمینان در مقابل ناد 32 اینترنت سکویریت استفاده کرد ؟
wordship
27-03-2011, 22:01
درود
با نهایت احترام خدمتتون عرض کنم سایت کسپر در 10 اکتبر سال 2010 هـک شد و به صفحه دانلود یک انتی ویروس تقلبی تبدیل شد
ولی...
خودتون بهتر از من میدونید نه کسپر ماله منه نه کمودو ماله شما
اما حق>>>
کسپر فقط دو تا 3 ساعت در این حالت بود!!
اما کمودو ... 15 مارچ دزدیده بودن اطلاعات رو ازش << و تازه 22 یا 23 مارس بود که فهمید خودتون هم خبر دارید!!
...................................
و امضا های دزدیده شده رو باطل کرد!!
برای کسپر هم مسائل زیادی پیش اومده
مثلا دزدیه شدن کد موتور ورژن 8 !! همونطور هم که میدونید کسپپر مانند نود 32 نیست که با زبون اسمبلی نوشته شده باشه! که بشه زود مشکلش رو رفع و رجوع کرد..و.. اینو ولش/..
..............
ولی.......
حمله از جانب کی بوده؟؟ هموطنان ما!! یعنی ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .
سلام .
ممنون می شم اگه یه اموزش جامعی از فایروال کودو داشته باشید لینکش برام بزارید.
اگه نبود آموزش در مورد جایی که برنامه ها block یا alow می شن .
از کومودو میتوان به عنوان یه محصول قابل اطمینان در مقابل ناد 32 اینترنت سکویریت استفاده کرد ؟
سلام عزیز
این تاپیکو نگاهی بندازی بد نیست :
سلام جناب wordship
احتمالا نمیخواهید که ما بابت این به کسپر احسنت بگیم؟؟
ضمنا اون حمله اینقدر تابلو بود که بعد چند ساعت لو بره.
====
اما کمودو ... 15 مارچ دزدیده بودن اطلاعات رو ازش << و تازه 22 یا 23 مارس بود که فهمید خودتون هم خبر دارید!!
22 مارچ اعلام کرد.؛ فهمیدن با اعلام کردن در رسانه ها ،فرق داره.شاید یکی از دلایلش این بوده که خواسته شرکتهای دیگه پچ امنیتی بنویسند... شاید کارشون اشتباه بوده شاید هم . . . بگذریم.
ضمنا من اصلا قصد مقایسه این دو حمله را با هم ندارم و دلیل نوشتن اون جمله را پایین میگم.
=====
خوب؛ من دقیقا نظرم اینه که گاهی این مسایل ربطی به نرم افزاری که ما داریم از این شرکتها استفاده یکنیم نداره.و البته گاهای هم
میتونه مربوط باشه.ولی در مورد -- سایت کسپر و این دزدی از کومو شده ،حداقل بنده چنین چیزی نمیبینم.
یعنی نظرم اینه که : اگه همون زمان کاربری بدلیل -- سایت کسپر. آنتی ویروس کسپر را از سیستمش حذف کرد کاملا اشتباه کرد.
واسه همین اون جمله را نوشتم.:11:
====
ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .
البته با شما موافقم.ولی خوب شاید هم از جایی !!!! کمک گرفته باشن.
بدون اینکه متوجه بشه
خوب البته واضح است که هکرها موفق عمل کردند.و کومودو بعد از نفوذ متوجه شد.دقیقا مثل -- سایت کسپر ،که کسپر هم متوجه نشد.
سلام .
سلام پست دوم همین تاپیک آموزش کاملی از فایروال کمودو است
برای allow و block هم در قسمت فایروال Define a new blocked application و Define a new trusted application برنامه را انتخاب کنید و اوکی رو بزنید,صفحات قبل را هم مطالعه کنید دوستان کامل تر توضیح دادند
سلام .
با سلام
شما بهترین تنظیمات کومودو را که توسط استاد مهران معرفی شده انجام بده.
در مورد جایی که کومودو برای برنامه ها رول میسازه، از این مسیره میتونید نگاه کنید:
Firewall و بخش Network Security Policy و از پنجره باز شده سربرگ Application Rules
و در این قسمت میتونید برنامه هایی را که فایروال کومودو برایشان رول ساخته را مشاهده کنید و در صورت نیاز اصلاح بفرمایید.
کسپپر مانند نود 32 نیست که با زبون اسمبلی نوشته شده باشه! که بشه زود مشکلش رو رفع و رجوع کرد..و.. اینو ولش/..
..............
:18:
یعنی چی ؟
اسمبلی که خیلی زبون سختیه ، نزدیکترین زبون به زبون ماشینه ، یاد گرفتنش کار هر کسی نیست .
درود
با نهایت احترام خدمتتون عرض کنم سایت کسپر در 10 اکتبر سال 2010 هـک شد و به صفحه دانلود یک انتی ویروس تقلبی تبدیل شد
ولی...
اما حق>>>
اما کمودو ... 15 مارچ دزدیده بودن اطلاعات رو ازش << و تازه 22 یا 23 مارس بود که فهمید خودتون هم خبر دارید!!شما ه.ک شدن url یک سایت رو با دزدیده شدن گواهی دیجیتالی مقایسه میکنی ؟
من این خبر رو در مورد کسپر نشنیده بودم . واقعا افتضاحه . در مورد تاخیر در اعلام دزدیده شدن اون 9 تا گواهی از کومودو ، اخبار رو اگر دنبال میکردید میدیدید که کومودو مخصوصا این کار رو کرده تا هکرها از مطلع بودن کومودو ، گوگل ، یاهو و ... از این حمله اطلاعی نداشته باشن .
wordship
28-03-2011, 09:03
یعنی چی ؟
اسمبلی که خیلی زبون سختیه ، نزدیکترین زبون به زبون ماشینه ، یاد گرفتنش کار هر کسی نیست .
شما ه.ک شدن url یک سایت رو با دزدیده شدن گواهی دیجیتالی مقایسه میکنی ؟
من این خبر رو در مورد کسپر نشنیده بودم . واقعا افتضاحه . در مورد تاخیر در اعلام دزدیده شدن اون 9 تا گواهی از کومودو ، اخبار رو اگر دنبال میکردید میدیدید که کومودو مخصوصا این کار رو کرده تا هکرها از مطلع بودن کومودو ، گوگل ، یاهو و ... از این حمله اطلاعی نداشته باشن .
دوست عزیز اینجا تاپیک کمودو هست و همه منتظرن که حرفی زده بشه و بریزن رو سر ادم و میدونید غیر از اینم نیست!!!!
...............
عزیز من نود 32 چرا با این زبون نوشته شده؟؟ اصلا شما میدونستید با این زبون نوشته شده؟؟؟
چون سبک باشه!! و بشه رویه سیستم های قدیمی هم ازش استفاده کرد چون این زبون با وجود پیشرفته بودنش از قدیمیترین هاست به همین خاطر تکیش بیشتر روی دیتا بیس و هوش هست نه سند باکس داره و نه رفتار شناسی و ..
..............................
خدمتتون عرض کنم کاشکی کمودو هم به قول خودتون url سایتش دزدیده شده بود!! چرا؟؟ چون طی دو سه ساعت میتونستند مانند کسپر سرو تهش رو بهم بیارن و خیلی هم کسی توجه نمیکرد مانند کسپر!! میدونید که نه بی بی سی خبرش رو منتشر کرد و نه ....
ولی کمودو حدود 12 -13 روز داشتن ازش میکشیدن!!! و هیچ کس هم خبر دار نشده بوده!!
که میکروسافت مجبور شده وصله امنیتی بده بیرون برای ویندوز هاش
فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر و مرورگر ها اپدیت شدن و..
یعنی هـک شدن کمودو نه فقط برای خودش بلکه برای ما کاربران ایرانی هم ضرر آمیز بوده بازم نه فقط برای کاربران کمودو بلکه جیمیل یاهو اسکایپ و..
wordship
28-03-2011, 09:27
اخبار رو اگر دنبال میکردید میدیدید که کومودو مخصوصا این کار رو کرده تا هکرها از مطلع بودن کومودو ، گوگل ، یاهو و ... از این حمله اطلاعی نداشته باشن
پس چرا جلوشونو نگرفت تا این مدت؟؟
دوست عزیز اینجا تاپیک کمودو هست و همه منتظرن که حرفی زده بشه و بریزن رو سر ادم و میدونید غیر از اینم نیست!!!!
با عرض سلام مجدد و احترام
از این جمله شما ناراحت شدم..:37:.
اگه اینجوری فکر میکنید ؛ بنابراین من سکوت میکنم.
================================================== ==
برای اینکه پست مفیدی هم داده باشم فقط جهت یادآوری اینو مینویسم:
عادت خوب بروزرسانی
همینطور که همه دوستان آگاه هستند، همواره یکی از توصیه های امنیتی به کاربران این نکته است که باید همیشه
نرم افزارهای سیستم را آپدیت بکنیم و با نصب ورژن جدید و دریافت و نصب آخرین وصله های امنیتی، بتوانیم در برابر
مخربها و هکرها در امان باشیم.ولی متاسفانه گاهی اوقات ما این توصیه مهم را بکار نمیبریم و اهمیتی به آپدیت
ویندوز و سایر برنامه های نصب شده روی سیستم نمیدهیم.
. . . با اتفاق رخ داده اخیر؛ همگان به اهمیت عادت بروزرسانی پی بردیم و امیدوارم همه ما برای داشتن امنیت بهتر
همواره سیستم عامل و نرم افزارهای امنیتی و مرورگرها و سایر برنامه ها مخصوصاً آندسته که با شبکه در ارتباطند
را بروزرسانی بکنیم و این کار را برای خود به عنوان یک عادت در بیاوریم و آنرا حفظ بکنیم.
کما اینکه اگر کاربری همیشه این کار را انجام میداد در مسله بوجود آمده حتی اگر از موضوع پیش آمده خبری نداشت
ولی به علت آپدیت بودن کامل سیستم دچار خطر کمتری میشد.
موفق باشید.:11:
capitan black
28-03-2011, 19:27
دوستان عزیزم من کماکان مشکل با چیز پی ان و کومودو is دارم...اصلا وصل نمیشه یعنی کومودو نمذاره !
کسی راه حلی پیدا نکرده ؟
مرسی
...............
عزیز من نود 32 چرا با این زبون نوشته شده؟؟ اصلا شما میدونستید با این زبون نوشته شده؟؟؟
چون سبک باشه!! و بشه رویه سیستم های قدیمی هم ازش استفاده کرد چون این زبون با وجود پیشرفته بودنش از قدیمیترین هاست به همین خاطر تکیش بیشتر روی دیتا بیس و هوش هست نه سند باکس داره و نه رفتار شناسی و ..
خدمتتون عرض کنم کاشکی کمودو هم به قول خودتون url سایتش دزدیده شده بود!! چرا؟؟ چون طی دو سه ساعت میتونستند مانند کسپر سرو تهش رو بهم بیارن و خیلی هم کسی توجه نمیکرد مانند کسپر!! میدونید که نه بی بی سی خبرش رو منتشر کرد و نه ....
یعنی هـک شدن کمودو نه فقط برای خودش بلکه برای ما کاربران ایرانی هم ضرر آمیز بوده بازم نه فقط برای کاربران کمودو بلکه جیمیل یاهو اسکایپ و..
دوست عزیز کی میریزه رو سرت ؟ اتفاقا همه خوشحال میشیم اگر کسی معلوماتی داره و نقاط ضعف نرم افزارها رو میدونه برای بقیه هم بگه .
در مورد اسمبلی تقریبا متقاعد شدم .
در مورد تاخیر 12 - 13 روزه ی کومودو هم حرفتون رو قبول دارم ، باید زودتر گواهی ها رو باطل میکرد ، ولی اعلامش رو میذاشت برا هر موقعی که مناسب میدید .
حمله از جانب کی بوده؟؟ هموطنان ما!! یعنی ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .گویا ip آدرس ایرانی که شناسایی شده دائما با یک ip آدرس تو روسیه در ارتباط بوده . در ضمن سایت آمریکایی کومودو رو کسی ه.ک نکرده ، گواهی ها از پارتنر (شریک) اروپایی کمودو دزدیده شده .
pooriya_hp
29-03-2011, 10:37
دوستان عزیز چه جوری میشه تمام این پرسش ها رو غیر فعال کرد !!؟>؟
منظورم گزینه های که allow و block میاد !!
*hamedkhatar*
29-03-2011, 14:47
سلام
بچه ها داستان این تاپیک و -- کومودو چیه؟ من نگرفتم قضیه رو
اون کومودو همین کومودو خودمونه؟
سلام
بچه ها داستان این تاپیک و -- کومودو چیه؟ من نگرفتم قضیه رو
اون کومودو همین کومودو خودمونه؟
بله این دو تاپیک رو بخونید
با سلام و تبریک سال نو . دوستان اگر راه حل درست درمونی برای این مشکل پیدا کردید ما رو هم در جریان بگذارید .
واقعا به نظرم مسخره است ، غربیها ویروس استاکسنت درست میکنن و میخوان به ما صدمه بزنن ولی ما به جای مقابله با اونها میایم رمزها و یوزرنیمهای کاربرهای خودمون (ایرانی) رو سرقت میکنیم تا بتونیم روی اعمال خودمون نظارت داشته باشیم ! :
یک شرکت فعال در زمینه امنیت اینترنت از دستیابی هکرهای مستقر در ایران به گواهی دیجیتال خدمات پست الکترونیکی یاهو و گوگل و دیگر نرم افزارهای ارتباطی مانند اسکایپ خبر داده است.
به گزارش سی.نت، هکرهای ایرانی در یک حمله سایبری هدایت شده از ایران که به دلیل پیچیدگی و ظرافت بالا به احتمال زیاد به صورت سازمانی اجرا شده است، به گواهینامه اتصال امن سایتهای بزرگ و معتبری نظیر گوگل، یاهو، مایکروسافت و اسکایپ دست یافته اند.
به گزارش بی.بی.سی، گواهی دیجیتال(Digital Certificate) سندی الکترونیک است که به کاربران اطمینان می دهد تبادل اطلاعات بین مرورگر آنها و سرور سایت مورد رجوع رمزگذاری شده است و شخص سومی به آن دسترسی ندارد.
چنین گواهینامههایی به کسانی که آن را در اختیار دارند اجازه میدهد که تحت شرایطی با جعل نسخه امن این وبسایتها، به اطلاعات رمزگذاری شده دسترسی پیدا کنند.
جعل گواهی دیجیتال سایت های اینترنتی به دولت ها اجازه می دهد با تغییر مسیر ترافیک آنلاین، به مکاتبات الکترونیک کاربران دسترسی پیدا کنند.
کومودو میگويد از آن جايی که اين شرکتها فقط خدمات رايگان ارائه میدهند و خدمات ارتباط و انتقال مالی ندارند، میتوان نتيجه گرفت که مهاجمان قصد داشتند فقط اطلاعات و مشخصات را به دست آورند و قصد سرقت مالی نداشتهاند.
کمودو با اشاره به آدرس اینترنتی هکرها و نوع تمرکز حملات نتیجه گرفته است که این حملات برای به دست آوردن نام کاربری و کلمه عبور ایمیل ها و محتوای اطلاعات رد و بدل شده کاربران ایرانی انجام شده باشد.
حمله مورد اشاره کمودو در پانزدهم مارس انجام شده و این شرکت پس از کشف این موضوع، گواهی های جعل شده را باطل کرده است.
بنیاد موزیلا و گوگل از ارتقای مرورگرهای خود برای شناسایی گواهی های جعلی مورد نظر خبر داده اند.
وال استریت جورنال به نقل از «ميکو هيپونن» رئيس يک شرکت امنيت اينترنتی در فنلاند میگويد: «اين حمله مثل يک کابوس میماند. شرکتهای اينترنتی در مقابل سرويسهايی که ارائه میدهند بايد بتوانند امنيت کاربران را حفظ کنند. اگر اين کار را نتواند انجام دهند، تقريباً میتوان گفت همه چيز از دست رفته است.»
آقای هايپونن اضافه کرده است که «اين اقدام، حملهای از سوی يک هکر معمولی نيست. اين يک حمله با برنامه است که بايد از قبل طراحی شده و به دقت اجرا شده باشد.»
منبع : تابناک
با سلام
یک سوال : آیا به نظر شما این تنها حمله صورت گرفته به کومودو بوده(فرضاً در یکسال اخیر)؟؟؟
متوجه سوال من شدید؟؟
اینگونه حملات بارها و بارها انجام میشه، و هکرها و سازمانهای جاسوسی (حالا از هر کشوری) دایماً در حال
تلاش برای اینگونه نفوذها هستند. . .ولی چون قادر به نفوذ نمیشوند خبری هم منتشر نمیشود.
من مطمنم بارها و بارها کومودو و سرورهایش مورد حمله انواع و اقسام حملات هکری چه از نوع ساده و جوجه هکرها بگیر ،تا حملات پیچیده و سازمان یافته قرار گرفته چه حملاتی از این دست و چه سایر حملات برای مقاصد دیگر؛ و همینطور که میدانید امنیت 100 درصد نیست. . .
ضمناً : مگه کومودو برای دفاع ،از فایروالی خانگی ساده که ماداریم استفاده کرده؟؟!!!
بگذریم. . . .
چون به نظرم ما داریم از نرم افزار امنیتی خانگی کومودو استفاده میکنیم ،و این دو مقوله به نظر من به هیچ وجه ارتباط مستقیمی با هم ندارند.
========
لینک دانلود نسخه 64 بیت با حجم تقریبی 36MB:
ضمنا برای آپدیت آفلاین هم از همان فایل bases.cav که روی ویندوز 32 بیت دارید استفاده کنید.
========
خیلی ساده میگم: فایروال
درود
ولی...
اما حق>>>
و امضا های دزدیده شده رو باطل کرد!!
مثلا دزدیه شدن کد موتور ورژن 8 !! همونطور هم که میدونید کسپپر مانند نود 32 نیست که با زبون اسمبلی نوشته شده باشه! که بشه زود مشکلش رو رفع و رجوع کرد..و.. اینو ولش/..
..............
ولی.......
حمله از جانب کی بوده؟؟ هموطنان ما!! یعنی ایرانی ها سایت امریکایی کمودو رو .. بدون اینکه متوجه بشه مورد سرقت قرار داده بودن .
سلام جناب wordship
احتمالا نمیخواهید که ما بابت این به کسپر احسنت بگیم؟؟
ضمنا اون حمله اینقدر تابلو بود که بعد چند ساعت لو بره.
====
22 مارچ اعلام کرد.؛ فهمیدن با اعلام کردن در رسانه ها ،فرق داره.شاید یکی از دلایلش این بوده که خواسته شرکتهای دیگه پچ امنیتی بنویسند... شاید کارشون اشتباه بوده شاید هم . . . بگذریم.
ضمنا من اصلا قصد مقایسه این دو حمله را با هم ندارم و دلیل نوشتن اون جمله را پایین میگم.
=====
خوب؛ من دقیقا نظرم اینه که گاهی این مسایل ربطی به نرم افزاری که ما داریم از این شرکتها استفاده یکنیم نداره.و البته گاهای هم
میتونه مربوط باشه.ولی در مورد -- سایت کسپر و این دزدی از کومو شده ،حداقل بنده چنین چیزی نمیبینم.
یعنی نظرم اینه که : اگه همون زمان کاربری بدلیل -- سایت کسپر. آنتی ویروس کسپر را از سیستمش حذف کرد کاملا اشتباه کرد.
واسه همین اون جمله را نوشتم.:11:
====
البته با شما موافقم.ولی خوب شاید هم از جایی !!!! کمک گرفته باشن.
خوب البته واضح است که هکرها موفق عمل کردند.و کومودو بعد از نفوذ متوجه شد.دقیقا مثل -- سایت کسپر ،که کسپر هم متوجه نشد.
یعنی چی ؟
شما ه.ک شدن url یک سایت رو با دزدیده شدن گواهی دیجیتالی مقایسه میکنی ؟
...............
پس چرا جلوشونو نگرفت تا این مدت؟؟
با عرض سلام مجدد و احترام
از این جمله شما ناراحت شدم..:37:.
اگه اینجوری فکر میکنید ؛ بنابراین من سکوت میکنم.
برای اینکه پست مفیدی هم داده باشم فقط جهت یادآوری اینو مینویسم:
عادت خوب بروزرسانی
همینطور که همه دوستان آگاه هستند، همواره یکی از توصیه های امنیتی به کاربران این نکته است که باید همیشه
نرم افزارهای سیستم را آپدیت بکنیم و با نصب ورژن جدید و دریافت و نصب آخرین وصله های امنیتی، بتوانیم در برابر
مخربها و هکرها در امان باشیم.ولی متاسفانه گاهی اوقات ما این توصیه مهم را بکار نمیبریم و اهمیتی به آپدیت
ویندوز و سایر برنامه های نصب شده روی سیستم نمیدهیم.
. . . با اتفاق رخ داده اخیر؛ همگان به اهمیت عادت بروزرسانی پی بردیم و امیدوارم همه ما برای داشتن امنیت بهتر
همواره سیستم عامل و نرم افزارهای امنیتی و مرورگرها و سایر برنامه ها مخصوصاً آندسته که با شبکه در ارتباطند
را بروزرسانی بکنیم و این کار را برای خود به عنوان یک عادت در بیاوریم و آنرا حفظ بکنیم.
کما اینکه اگر کاربری همیشه این کار را انجام میداد در مسله بوجود آمده حتی اگر از موضوع پیش آمده خبری نداشت
ولی به علت آپدیت بودن کامل سیستم دچار خطر کمتری میشد.
موفق باشید.:11:
دوست عزیز کی میریزه رو سرت ؟ اتفاقا همه خوشحال میشیم اگر کسی معلوماتی داره و نقاط ضعف نرم افزارها رو میدونه برای بقیه هم بگه .
در مورد اسمبلی تقریبا متقاعد شدم .
در مورد تاخیر 12 - 13 روزه ی کومودو هم حرفتون رو قبول دارم ، باید زودتر گواهی ها رو باطل میکرد ، ولی اعلامش رو میذاشت برا هر موقعی که مناسب میدید .
گویا ip آدرس ایرانی که شناسایی شده دائما با یک ip آدرس تو روسیه در ارتباط بوده . در ضمن سایت آمریکایی کومودو رو کسی ه.ک نکرده ، گواهی ها از پارتنر (شریک) اروپایی کمودو دزدیده شده .
سلام به همه
ضمن تیریک سال نو ؛ باید یادآوری کنم که این تاپیک برای بحث حول محصولات Comodo هست نه اینکه چرا سایت کومودو ...... شد و موارد مشابه
بذارید تاپیک روند عادی خودش رو ادامه بده و درصورتیکه تمایل دارید بحث علمی و ... در زمینه اتفاق اخیر انجام بدید تاپیک جدیدی ایجاد کنید و مباحث خودتون رو اونجا انجام بدید
منفعت این کار در این مقال نمیگنجه ولی برای اهل فروم پوشیده نیست
موفق باشین
vazirdaftar
29-03-2011, 18:13
بالاخره از کمودو (به خاطر این اتفاقات اخیر)استفاده کنیم یا نه؟؟؟؟؟قاطی کردم از بس نظرات جورواجور خواندم.
بالاخره از کمودو (به خاطر این اتفاقات اخیر)استفاده کنیم یا نه؟؟؟؟؟قاطی کردم از بس نظرات جورواجور خواندم.
سلام دوست عزیز
بنده هم با نظر مدیر محترم انجمن هم عقیده ام ،مثل روز روشنه که این اتفاق اخیر،اصلا ربطی به محصول خانگی شرکت
کومودو به اسم COMODO Internet Security که ما از آن استفاده میکنیم ندارد.
و طبق دستور ،نوشتن در مورد این موضوع در این تاپیک بی معنی است.
با تشکر:11:
سلام دوست عزیز
بنده هم با نظر مدیر محترم انجمن هم عقیده ام ،مثل روز روشنه که این اتفاق اخیر،اصلا ربطی به محصول خانگی شرکت
کومودو به اسم COMODO Internet Security که ما از آن استفاده میکنیم ندارد.
و طبق دستور ،نوشتن در مورد این موضوع در این تاپیک بی معنی است.
با تشکر:11:
البته بنده نگفتم به محصولش ربط داره يا نداره
من اشاره كردم كه اگرم ميخوايد صحبت كنيد در مورد اينكه ربطي داره يا نه و موارد مشابه جاش اينجا نيست
AMINGERAMI
31-03-2011, 14:07
سلام.
برای بک آپ گرفتن از آپدیت کومودو فقط کافیه از فایل bases.cav بک آپ بگیریم؟فایل دیگه ای نیازی نیست؟
Dr Hannibal
31-03-2011, 20:30
سلام.
برای بک آپ گرفتن از آپدیت کومودو فقط کافیه از فایل bases.cav بک آپ بگیریم؟فایل دیگه ای نیازی نیست؟
همین کافیه.
پست دوم تاپیک کامله. مطالعه کنید.
دوستان شماها الان همه از محصول رایگان کومودو استفاده میکنید؟
یا نرم افزار پولی رو دانلود کردید و کرک میکنید مثل کسپر و نود؟
gnulinux
02-04-2011, 18:06
سلام بله از رایگانش استفاده میکنیم
Dr Hannibal
02-04-2011, 18:08
دوستان شماها الان همه از محصول رایگان کومودو استفاده میکنید؟
یا نرم افزار پولی رو دانلود کردید و کرک میکنید مثل کسپر و نود؟
کرکی برای نسخه پولی وجود نداره ، اگر دوستان نسخه پولی دارند خریداری کردند. در ضمن از لحاظ قدرت هیچ تفاوتی نداره.
بخونید.
فرق بین نسخه های مختلف اینترنت سکوریتی Premium, Plus,Pro و Complete چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کرکی برای نسخه پولی وجود نداره ، اگر دوستان نسخه پولی دارند خریداری کردند. در ضمن از لحاظ قدرت هیچ تفاوتی نداره.
بخونید.
فرق بین نسخه های مختلف اینترنت سکوریتی Premium, Plus,Pro و Complete چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آخه باعث تعجب بود. اولین شرکتی هست که میبینم یک چیز رایگان در اختیار مردم قرار میده. :20:
آخه باعث تعجب بود. اولین شرکتی هست که میبینم یک چیز رایگان در اختیار مردم قرار میده. :20:
با سلام
البته اولین شرکتی نیست که محصول رایگان عرضه کرده!!
ولی میشه اینطوری گفت که اولین شرکت امنیتی است که محصول رایگان و کامل (نسبت به بقیه)عرضه کرده.
چون سایر شرکتها معمولا فرقی بین محصول رایگان و پولی میگذارند.و این فرق گاهی اینقدر هست که اصلا ارزش استفاده نداره (حداقل به عنوان سویت امنیتی اول) ؛؛ ولی کومودو اینجوری نیست.
و من باید بگم که یکی از دلایلی که باعث شده بنده کومودو را انتخاب کنم همین رایگان بودن +کامل بودنش بوده.
تا حدی که باعث شده با کومودو اینترنت سکیوریتی ، به تنهایی امنیت سیستمم را فراهم بکنم.(با توجه به نیازهایی که دارم)
کومودو = امنیت(به خاطر قوی بودنش)+آرامش(به خاطر رایگان بودنش)
×شما اینها را بزار به حساب تعصب.
omid-p30
03-04-2011, 23:39
چرا کومودو جزو تست های av-comparatives نیست ؟
omid-p30
04-04-2011, 11:29
میشه از آپدیت برنامه بک آپ گرفت برای استفاده در یک سیستم دیگه ؟
Dr Hannibal
04-04-2011, 12:20
چرا کومودو جزو تست های av-comparatives نیست ؟
خود کمودو تصمیم میگره شرکت کنه یا نه. تست های گذشته شرکت نکرده.
میشه از آپدیت برنامه بک آپ گرفت برای استفاده در یک سیستم دیگه ؟
بله کافیه فایل مورد نظر که اینجا توضیح داده شده کپی کنید.
آپدیت آفلاین دیتابیس آنتی ویروس کمودو
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
omid-p30
05-04-2011, 09:44
فول اسکنش کامل رم سیستم رو میگیره، هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد. با کاسپر 2011 رو همین سیستمم اصلا اینطور نیست.
تو نسخه های بعدیش باید حتما رو این زمینه کار کنند، مثل کاسپر که اولا همینطور بود و الان اوکی شده.
در کل محصول آینده داریه. باید منتظر نسخه 6 بود.
Aloneboy
05-04-2011, 11:09
با سلام
براي ثبت يا رجيستر كردن رايگان يكساله براي اين انتي ويروس بايد مثل انتي ويروس AVAST به اينترنت متصل شويم يا خير؟
Karkas20
05-04-2011, 11:15
با سلام
براي ثبت يا رجيستر كردن رايگان يكساله براي اين انتي ويروس بايد مثل انتي ويروس AVAST به اينترنت متصل شويم يا خير؟
سلام
احتیاجی به ثبت , یک ساله انلاین ندارید.
خود نرم افزار به صورت رایگان هست.
بعد از دانلود شما میتوانید , از ان استفاده کنید و احتیاجی به سریال برای یک سال استفاده ندارید.
در کل محصول آینده داریه. باید منتظر نسخه 6 بود.
سلام علیکم
بنده هم موافقم. . . .:11:
فکر نمیکنم که زمان خیلی زیادی به عرضه نسخه 6 مونده باشه
در کل جای پیشرفت زیاد داره. . . باگهاشو رفع بکنه و امکانات دیگری که نمیگم چیه :46:اضافه بکنه ؛؛؛ من به نسخه های 7 و 8 و . . .فکر میکنم ;)
pooriya_hp
07-04-2011, 21:03
سلام دوستان عزیز
آقایون من به خاط قدیمی بودن سیستم ام مجبور هستم از internet security Comodo استفاده کنم !!
چون سرعتم رو پایین نمیاره !!
حالا باهاش به 2 تا مشکل برخورد کرده ام که واقعا کلافه کرده من رو :
1. تشخیص ویروس
دم به دقیقه میاد و یک نوع ویروس رو تشخیص میده
فقط هم یک نوع ویروس هست اونم در فایل های اصلی ... ضمنن این پیغام همش میاد و تمومی نداره !!
2. پرسش و پاسخ
همش داره پرسش و پاسخ میکنه که وقت من رو خیلی میگیره
-----------
اگه دوستان مشکلم رو حل کنن که فابها !! در غیر اینصورت عزیزان یه آنتی ویروس ( اینترنت سکوریتی ) فوق سبک پیشنهاد کنند !!
-------
مـــــــــــرســـــــــی
Dr Hannibal
07-04-2011, 21:22
سلام دوستان عزیز
آقایون من به خاط قدیمی بودن سیستم ام مجبور هستم از internet security Comodo استفاده کنم !!
چون سرعتم رو پایین نمیاره !!
حالا باهاش به 2 تا مشکل برخورد کرده ام که واقعا کلافه کرده من رو :
1. تشخیص ویروس
دم به دقیقه میاد و یک نوع ویروس رو تشخیص میده
فقط هم یک نوع ویروس هست اونم در فایل های اصلی ... ضمنن این پیغام همش میاد و تمومی نداره !!
2. پرسش و پاسخ
همش داره پرسش و پاسخ میکنه که وقت من رو خیلی میگیره
-----------
اگه دوستان مشکلم رو حل کنن که فابها !! در غیر اینصورت عزیزان یه آنتی ویروس ( اینترنت سکوریتی ) فوق سبک پیشنهاد کنند !!
-------
مـــــــــــرســـــــــی
مورد اول به خاطر اینه که سیستم آلوده هست ، برای رفع آلودگی نامشخص نمیشه یک راه دقیق گفت چون مشخص نیست این آلودگی ناشی از چیه و منبعش کجاست. اما میشه دستی اون مسیر رو پیگیری کنید مثلا فایل مورد نظر رو حذف کنید. یا با نرم افزار های یر اسکن کنید.
به صورت آپدیت:
نرم افزار اول:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FMalwarebytes-Anti-Malware%2F3000-8022_4-10804572.html)
نرم افزار دوم. به سورت آنلاین باید اسکن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fen%2Fdownloads%2F)
==========================================
مورد دوم: قسمت پایین اون عکسی که گذاشتین یک گزینه به نام remember داره. اون رو تیک بزنید که دیگه این سوال رو تکرار نکنه.
موفق باشید
pooriya_hp
07-04-2011, 21:38
اولا تشکر می کنم بابت جوابتون !!
و بعد من میخوام کلا این پرسش و پاسخ نابود ( :31: ) بشه !! چون اصلا حوصله اش رو ندارم !!
مرسی
Dr Hannibal
07-04-2011, 21:58
اولا تشکر می کنم بابت جوابتون !!
و بعد من میخوام کلا این پرسش و پاسخ نابود ( :31: ) بشه !! چون اصلا حوصله اش رو ندارم !!
مرسی
سوال جواب فایروال مربوط میشه وصل شدن یک نرم افزار یا فایل به اینترنت. روی آیکون کمودو کنار ساعت کلیک راست کنید.
قسمت فایروال گزینه ی safe mod یعنی
Safe Mode: تمام برنامه هایی که در قسمت Trusted Application بعنوان یک برنامۀ سالم چه از طرف شما و چه از طرف کمودو ثبت شدند اجازه اتصال به اینترنت را بصورت اتوماتیک خواهند داشت و به شما پیغامی نشان داده نخواهد شد. تنها زمانی فایروال کمودو به شما حهت وصل شدن فلان برنامه یا فایل پیغام میده که برنامه و یا فایل اجرا شده امضای دیجیتالی نداشته باشه و یا حتی اگر امضای دیجیتالی هم داشته باشه از طرف کمودو به عنوان یک برنامه یا فایل سالم تشخیص داده نشده باشه.
و گزینه training mod یعنی تمام فایل ها آزادانه بدون سوال به نت متصل شوند.
میتونید بین اینا انتخاب کنید.
برای بخش D+ هم همین شکل.
نکته بعدی اینه که اگر رو فایروال یا بخش های دیگه پسورد بذارید دیگه اتوماتیک در خواست هارو بلاک میکنه ( بدونه پرسش ).
البته فکر میکنم خودتون هم میدونید این تنظیمات اصلا خوب نیست.
موفق باشید.
امروز کومودو سکوریتی از سایت خودش دانلود کردم ، رفتم آپدیت کنم میگه 86 مگ ، چه خبره .
آپدیت آفلاین از کجا بگیرم؟؟
Dr Hannibal
07-04-2011, 23:14
امروز کومودو سکوریتی از سایت خودش دانلود کردم ، رفتم آپدیت کنم میگه 86 مگ ، چه خبره .
آپدیت آفلاین از کجا بگیرم؟؟
آپدیت آفلاین دیتابیس آنتی ویروس کمودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با اینکه دیروز کومودو سکوریتی دانلود کردم اما دیتابیس آپدیت نیست و حدود 141 مگ حجم داره. خیلی زیاده.
بعد از اینکه دیتابیس آپدیت شد ،حجم روزانه آپدیت تقریبا چند مگ ؟؟
با سلام
شما وقتی کومودو را نصب کنید اگه به ورژن دیتابیس نگاه کنید نوشته: 1
بنابراین حجم آپدیت اولیه کمی زیاد است.حداقل برای ما با این اینترنت ذغالی!!
بهتره آپدیت اولیه را با برنامه های مدیریت دانلود مثل IDM انجام بدهیم و کومودو را آپدیت آفلاین بکنیم.اینم آدرس دریافت فایل آپدیت کومودو :
برای آپدیت روزانه هم کومودو حدوداً زیر یک مگابایت(در 24 ساعت) آپدیت دارد.و مشکلی از این بایت نیست.(در هر بار آپدیت چند صد کیلو بایت)
فقط سعی کنید هر چند وقت از فایل bases.cav کپی جدید بگیرید. تا در مواقع مورد نیاز استفاده کنید.
در مورد این عکس توضیح بدین
سلام
داره میگه یک کانکشن جدید پیدا کرده و سیستم به شبکه (اینترنت) وصل شده.هر بار که به نت وصل بشی اینو میبینی، OK رو بزن و تمام.
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
سلام
داره میگه یک کانکشن جدید پیدا کرده و سیستم به شبکه (اینترنت) وصل شده.هر بار که به نت وصل بشی اینو میبینی، OK رو بزن و تمام.
هنوز هستند کسانی که بازم در کنار دیتابیس کمودو و فایروالش از نرم افزارهای امنیتی دیگه ای بصورت غیر مقیم در حافظه استفاده می کنند؟
با سلام
کومودو تونسته نشان VB100 را دریافت بکنه.
این تست در آوریل 2011 بر روی ویندوز سرویس پک 3 انجام شده و کومودو موفق به دریافت نشان VB100 گردید.
=====
Comodo now has VB100 certification for its Anti Virus product.
Thank you for all your support guys, it is you, our users, who made this product a world beating product!
thank you
Melih
wordship
09-04-2011, 07:13
با سلام
این تست در آوریل 2011 بر روی ویندوز سرویس پک 3 انجام شده و کومودو موفق به دریافت نشان VB100 گردید.
=====
AMINGERAMI
09-04-2011, 11:55
هنوز هستند کسانی که بازم در کنار دیتابیس کمودو و فایروالش از نرم افزارهای امنیتی دیگه ای بصورت غیر مقیم در حافظه استفاده می کنند؟
بله بنده در کنار کومودو از نرم افزارهای زیر به صورت غیر فعال و فقط برای اسکن استفاده میکنم و تا به حال هم هیچ مشکلی نداشتم :
Avira AntiVir , Malwarebytes' Anti-Malware ,HitmanPro35
آیکون های نرم افزارهای امنیتی که در سیستمم استفاده میکنم رو میتونید در امضام مشاهده کنید! :31:
gnulinux
09-04-2011, 16:16
اه ه ه ه ه ه ه ه چه خبر بابا مگه تو اطلاعات کار میکنی:31:
AMINGERAMI
09-04-2011, 19:15
به دنیای اینترنت نمیشه اطمینان کرد.... منم که وسواسی....:31: ...
دوستان یکم کنجکاو شدم بدونم که لغت کومودو یعنی چی؟چرا اسمش رو گذاشتن کومودو؟؟؟!
دوستان یکم کنجکاو شدم بدونم که لغت کومودو یعنی چی؟چرا اسمش رو گذاشتن کومودو؟؟؟!
تا اونجا که من سرچ کردم کمودو یک کلمه ی ایتالیایی است و معادل آن در انگلیسی comfortable است به معنی راحت،شاید هدف از این نام گذاری احساس راحتی و آسودگی در هنگام داشتن کمودو است،البته این رو فقط یا یک سرچ ساده یه دست آوردم اگر دوستان اطلاع بیشتری دارند خوشحال میشم با ما در میون بذارن
omid-p30
09-04-2011, 19:52
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا اونجا که من سرچ کردم کمودو یک کلمه ی ایتالیایی است و معادل آن در انگلیسی comfortable است به معنی راحت،شاید هدف از این نام گذاری احساس راحتی و آسودگی در هنگام داشتن کمودو است،البته این رو فقط یا یک سرچ ساده یه دست آوردم اگر دوستان اطلاع بیشتری دارند خوشحال میشم با ما در میون بذارن
در سرچ من هم بعلاوه این، این رو هم دیدم که کاربردش در انگلیسی یک اصطلاح موسیقایی هست به معنای دارا بودن سرعت یا همون ضرب آهنگ متوسط و ملایم.
wordship
09-04-2011, 21:03
تا اونجا که من سرچ کردم کمودو یک کلمه ی ایتالیایی است و معادل آن در انگلیسی comfortable است به معنی راحت،شاید هدف از این نام گذاری احساس راحتی و آسودگی در هنگام داشتن کمودو است،البته این رو فقط یا یک سرچ ساده یه دست آوردم اگر دوستان اطلاع بیشتری دارند خوشحال میشم با ما در میون بذارن
سلام منم به نتیجه شما رسیدم
فقط کلمه اسپانیایی
من اینجا پیدا کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
Comodo in Spanish is comfortable so yes, at a comfortable speed.
گفته کمودو در زبان اسپانیایی معنی راحت میده
خودش هم این منظورو برداشت کرده: در سرعت راحت !! است
دیتابیس کومودو سکوریتی آپدیت کردم بعدش یک اسکن کامل ، حدود 120 آت و آشغال پیدا کرد ، نمیدونم کومودو خیلی قوی هست یا مکافی آویرا هیتمن مالوربیت ضعیف هست.
همیشه آنتی ویروس ها یی که داشتم آپدیت بود و اسکن میکردم ، نمیدونم کومودو این همه رو چه جوری پیدا کرد که بقیه نمیتونستن.
اکثر چیزهایی که پیدا کرد درجه High داشتن.
دمش گرم
کومودو سکوریتی سایت هایی که مشکل داشته باشن بلوک میکنه؟ یک سایت مشکل دار معرفی کنید
با سلام
=====
مکافی نتونست قبول بشه
mrmostafa
10-04-2011, 09:27
دوستان كومودو قسمتي براي حافظه هاي پرتابل نداره كه به محض اينكه وصل ميكنيم يه سيستم سريع ويروسي داخلش باشه رو بشناسه و اگه خطايي نداد راحت باز كنيم؟؟؟ مثل آنتي ويروس Nod32 ؟!!
سلام به دوستان عزیز
کومودو تو سایتش حدود 4 نسخه اینترنت سکیوریتی داره که خریدنی هستند تا اونجا که یادمه قبلا یه نسخه داشت که پولی بود اونم در آنتی ویروس و فایروال فرقی با نسخه رایگانش نداشت . فرق این اینترنت سکیوریتی رایگان با اون چهار مدل دیگه چیه ؟
ممنون
comodo int..... pro 11
comodo int.....advanced2011
comodo int.......plus2011
comodo int......complate 2011
Karkas20
10-04-2011, 09:52
سلام به دوستان عزیز
کومودو تو سایتش حدود 4 نسخه اینترنت سکیوریتی داره که خریدنی هستند تا اونجا که یادمه اینطوری نبود فرق این اینترنت سکیوریتی با اون چهار مدل دیگه چیه ؟
ممنون
سلام
فرق ان در ساپورت انلاین نرم افزار هست و گرنه اپشن های همه اینترنت سکیوریتی ها یکی هست.
که در نسخه های پولی یک نرم افزار به عنوان live support نصب میشود برای پشتیبانی انلاین کاربر در زمان / مشکل.
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
دوستان كومودو قسمتي براي حافظه هاي پرتابل نداره كه به محض اينكه وصل ميكنيم يه سيستم سريع ويروسي داخلش باشه رو بشناسه و اگه خطايي نداد راحت باز كنيم؟؟؟ مثل آنتي ويروس Nod32 ؟!!
خوده کومودو موقع اتصال فلش یا هرچیز پرتابلی / خودکار اسکن میکنه .
ولی شما میتوانید از برنامه usb disk security هم استفاده کنید که جواب گو هست و بسیار کار امد. ( برای اتوران بدافزار ها استفاده میشود که ویروس فلش اجرا نشود )
این پیغام چیه؟؟
سلام
این پیغام مربوط به فایروال oss هست.یعنی طی فعالیت شما تو اینترنت.همون IP که نوشته ATTACKER IP میخواست رو سیستم شما عملیات پورت اسکن انجام بده که فایروال اون رو بلوکه کرده.البته این پورت اسکن احتمالا گسترده بوده که فایروال اون ای پی رو (احتمالا 5 دقیق ، که میتونین زیاد یا کمش کنین و یا برش دارین) بلوک کرده.
این نوع حمله ها بیشتر از سوی سرویس دهندگان اینترنت صورت میگیره که دوست دارن به فعالیتهای مختلف کاربران خودشون پی ببرن.چون برای اسکن خودکار نیاز به ماشینها و نرم افزارهای اتوماتیک و هوشمند هست.
البته این اسکنر و نفوذکننده ها معمولا برای کاربران خاص اقدام به عمل میکنن.مثلا اگه شما یه کلمه خاص رو تو گوگل یا یه سرویس دهنده بزرگ وارد کنین بلافاصله با همین موارد مواجه میشین.
خوب اونها میخوان بدونن شما چرا دنبال این کلمه یا مورد هستین.کامپیوتر شما در چه سطحی هست.فعالیتهای گذشته شما چی بوده و غیره.
البته بعضی وقتها هم این حمله ها میتونن اصلا حمله نباشن و فایروال اشتباهی اونها رو تشخیص داده باشه.که اینم به تکنولوژیها و سطح توانمندیه اون فایروال بستگی داره.
دوستان دیگه ای که تو زمینه -- و امنیت سیستم آشنایی دارن بهتر میتونن توضیح بدن.
شما برای رهگیریه بهتر این حمله بهتر به قسمت POCKET LOG برین و نوع حمله و پورتهای هدف رو ببینین.
با تشکر
کومودو سکوریتی این قابلیت داره ؟؟
سلام
فرق ان در ساپورت انلاین نرم افزار هست و گرنه اپشن های همه اینترنت سکیوریتی ها یکی هست.
که در نسخه های پولی یک نرم افزار به عنوان live support نصب میشود برای پشتیبانی انلاین کاربر در زمان / مشکل.
بله از قبل همینطور بود و تنها فرق همین بود ولی الان به غیر از اون 4 عدد نسخه متفاوت داره که پولیند که در بالا نام بردم و جالبه که به صورت فری تریال هم نمیتونید اونها رو نصب کنید بلکه باید حتما خریداری بشند
Karkas20
10-04-2011, 17:42
بله از قبل همینطور بود و تنها فرق همین بود ولی الان به غیر از اون 4 عدد نسخه متفاوت داره که پولیند که در بالا نام بردم و جالبه که به صورت فری تریال هم نمیتونید اونها رو نصب کنید بلکه باید حتما خریداری بشند
سلام اگر در فروم کومودو یک سرچی کنید میتونید / نسخه ها را دانلود کنید از لینک خوده کومودو.
برای مثال این لینک اینترنت سکیوریتی کامپلیت هست که میتونید از این لینک دانلود کنید.
موفق باشید.
کومودو سکوریتی این قابلیت داره ؟؟
با سلام
اینجا چون تاپیک کومودو هست و ما هم فعلا از کومودو استفاده میکنیم به نظرم بهتره بیشتر در مورد فایروالش بدونیم
سوال و بحث میتونه اینجوری باشه: فایروال کومودو در برابر حملات داخلی و خارجی چی کار میکنه؟؟
به نظر من همه دزدان اینترنتی (ه ک ره ا)از دو روش برای حمله استفاده میکنند: غیر مستقیم و مستقیم
غیر مستقیم: که میشه انواع مخربها را نام برد.که توسط همین افراد نوشته میشن و میشه یک جوری به عنوان نفوذ غیر مستقیم هم از اونها یاد کرد.
یعنی اول ما آلوده میشیم بعد با وصل شدن به اینترنت مرحله دوم شروع میشه و مخرب با وصل شدن به نت کار خودشو میکنه و طبق آنچه که نویسنده اش میخواد عمل میکنه . . .
در برابر این حملات کومودو خوب تجهیز شده و بیشتر دفع حمله هم توی فایروال به بخش +D سپرده شده.که عالی هم کار میکنه. . .
ضمن اینکه حتی کومودو به یک مموری فایروال هم تجهیز شده (اختصاصاً برای حملات سرریز بافر) که این بخش هم خوب کار میکنه و در واقع جلوی حملات مغکوس و غیر مستقیم را میگیره (عکس) :
=======
ضمنا حتی گاهی پیغامهای بخش فایروال هم بسیار عالی ,جالب و کمک کننده است در برابر این حملات (عکس) :
=======
در برابر حملات مستقیم: مثلا پورت اسکن و . . . در نهایت نفوذ به سیستم و در اختیار گرفتن سیستم و . . .
کومودو سه تا کار میکنه؛ اول اینکه پورتها را مخفی میکنه و این کارو برای ه ک ر سخت میکنه و یکی از مزیتهاش اینه که جلوی پورت اسکن رو میگیره . .
بعد میاد به طور اوتوماتیک برای فایروال قوانینی تعیین میکنه در قسمت Global Rules که تمام ترافیک شبکه تابع این قوانین باید باشند(عکس):
کار بعدی اینه که جلوی تمام درخواستهای ورودی رو میگیره؛؛ یعنی هر در خواستی که از بیرون سیستم جهت برقراری ارتباط با سیستم باشه را بلاک میکنه ؛؛یعنی هیج کانکشنی با مبدا بیرونی نداریم، (این مبدا میتونه ه ک ر باشه)
===
ضمن اینکه آپشنهایی در بخش Advanced وجود داره که ترافیک را مانیتور و بررسی میکنه ، که مهمترین بخشش فکر کنم همان Block Fragmented IP datagrams هست که تیکش در حالت دیفالت خورده. . .
Mr.Lover
10-04-2011, 20:07
سلام
من فعلاً از ZoneAlarm استفاده می کنم اما مدتی هست باعث تاخیر در بالا اومدن سیستم می شه و گاهی هم عملکرد مطلوبی نداره!
به هر حال تصمیم دارم از فایروال Comodo استفاده کنم؛ اما چندتا سئوال دارم:
آیا فایروال Comodo سیستم رو کند می کنه؟
آیا می شه در Comodo Internet Security آنتی ویروس رو غیرفعال کرد و فقط از فایروال استفاده کرد؟ (ترجیح می دم از آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنم.)
میزان user friendly این نرم افزار در چه حدی هست؟
در آخر اگر نکته ای هست که لازم به توضیح می دونید خیلی خوشحال می شم بدونم.
ممنون
سلام
من فعلاً از ZoneAlarm استفاده می کنم اما مدتی هست باعث تاخیر در بالا اومدن سیستم می شه و گاهی هم عملکرد مطلوبی نداره!
به هر حال تصمیم دارم از فایروال Comodo استفاده کنم؛ اما چندتا سئوال دارم:
آیا فایروال Comodo سیستم رو کند می کنه؟
آیا می شه در Comodo Internet Security آنتی ویروس رو غیرفعال کرد و فقط از فایروال استفاده کرد؟ (ترجیح می دم از آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنم.)
میزان user friendly این نرم افزار در چه حدی هست؟
در آخر اگر نکته ای هست که لازم به توضیح می دونید خیلی خوشحال می شم بدونم.
ممنون
سلام عزیز
1-خیر.سبکه . .
2-بله؛؛ هم میتونی آنتی ویروس را خاموش کنی و هم میتونی موقع نصب تیک آنتی ویروس را برداری و از فایروال استفاده کنی.. . .
3-این مورد به سلیقه کاربر برمیگرده. ولی به نظرم کومودو ساده و کاربردی طراحی شده . .
نکته : من دیدم خیلی از کاربرها بعد از نصب کومودو با قایلیت اوتو سندباکسش به دلیل آشنا نبودن به مشکل خوردن.بنابراین توصیه میکنم با این بخشش بیشتر آشنا بشی.پستهاش هم موجوده . . .
کومودو سکوریتی سایت هایی که مشکل داشته باشن بلوک میکنه؟ یک سایت مشکل دار معرفی کنید
سلام هم استانی سابقم !!!:10:
شما اگه موقع نصب کومودو ،DNS کومودو را انتخاب نکردید.باید از یک DNS امن استفاده کنید.مثلا خود کومودو یا کلیر کلود.من پیشنهادم ClearCloud DNS است.حداقل اینجوری داری از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگه ( Vipre) هم استفاده میکنی.
Mr.Lover
11-04-2011, 15:53
سلام
بالاخره COMODO Firewall رو نصب کردم.
چندتا هم سئوال دارم:
از کجا می شه فهمید که چه اجازه ای به نرم افزارها برای دسترسی به اینترنت داده شده؟
چطور می شه جلوی نرم افزارهایی که مجاز به دسترسی هستند را گرفت (جهت کنترل پهنای باند)؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.