PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

tajrobenik
22-01-2011, 13:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا چیه؟

M.Hashemi
22-01-2011, 13:49
در مورد اقای karkas20 عزیز باید بگم :
دوست عزیز بار اول هم من و هم santamove عزیز و هم بقیه بچه ها گفتیم که self defence کومودو مشکل دارد و باید این مشکل رفع شود اما مشکی که در self defence وجود دارد از نظر امنیتی نمی تواند به سیستم صدمه بزند چون خود کاربر می تواند فایل های ان را پاک کند و هیچ مخربی توانایی این کار را ندارد زیرا در sandbox متوقف می شود.(می دانم sandbox جزو self defence نیست اما شما می خواهید مخرب ها به کومودو صدمه نزنند که با وجود sandbox نمی توانند صدمه بزنند)
-----------------------------------
محمد جان عزیز.

من قصدم تخریب نیستش ولی ایا قبول دارید که نبود سلف دیفنس در کومودو

یک عیب بزرگ محسوب میشه.

چون کومودو را نمیشود روی یک سیستم الوده نصب کرد .

چون در عملکرد کومودو اختلال ایجاد میشود.

ولی من در این موندم چرا باز با این که این مشکل در فروم کومودو مطرح شد باز این مشکل سلف دیفنس پا برجاست.

من حتی دیشب نسخه جدیدش را نصب کردم انتی ویروس در ویندوز 32بیتی خب که بگفته دوست خوبمون جناب tiger

که مشکل را در انجمن کومودو مطرحش کرده بودن یکی از مدیرا گفته بود که این مشکل پاک کردن فایل ها در ایکس پی هست

و در سون این مشکل نیست.

ولی من دیشب رفتم در پوشه کومودو و تمام فایل هاش را پاک کردم.

چرا با این همه دادن نسخه جدید این مشکل سلف دیفنس که در انجمن کومودو ذکر شد و تاحدودی مدیران قبول کردن.

در دو نسخه ای که امد برطرف نشد.

موفق باشید محمد عزیز:11:
با سلام
امیر جان باید بگم :
بله self defence کومودو مشکل دارد اما باز هم میگم این مشکل امنیت سیستم را زیر سوال نمی برد.
اگر یک کاربر خود فایل های کومودو را پاک کند بله حرف شما درسته اما هیچ مخربی بعد ار نصب کومودو وفعال شدن sandbox نمی تواند به فایل های کومودو صدمه بزند.
در مورد سیستم الوده نیز باید بگم :
این نظر من است وشاید اشتباه باشد. اما من میگم باید ابتدا سیستم از مخرب ها پاک شود مثلا به وصیله rescue disk و سپس بر روی ان سیستم یک سوئیت امنیتی قوی نصب شود(در مورد این که ایا کومودو بر روی سیستم های الوده نصب می شود و مشکلی دارد یا ندارد چون اطلاع ندارم و تست نکردم نمی توانم جواب بدهم. اما طبق منطق اگر sanbox فعال شود فکر نکنم دیگر بتوانند به فایل های کومودو صدمه بزنند)
------------------------
در این مورد که چرا کومودو در نگارش جدیدش این مشکل را رفع نکرده بنده اطلاعی ندارم. اما تا جای یادم است در انجمن خود کومودو در قسمتی دیدم که بچه ها پیشنهاد داده بودند برای نسخه 6 این تغییر اعمال شود. اما باز هم میگم بنده در این مورد اطلاع ندارم.
------------------------
یک سوال از شما دارم امیر جان :
شما العان دارید از کسپرسکی استفاده می کنید.
ایا کسپراسکی هیچ باگی ندارد؟
ایا باگ های که در کسپرسکی وجود دارد باعث شده است که شما ان را حذف کنید و یک سوئیت امنیتی دیگر نصب کنید؟
ایا به نظر شما اصلا اهمیتی دارد که سایت کسپرسکی -- شده؟

من میگم کسپرسکی باگ دارد و سایتش هم -- شده اما باز هم یک سوئیت بسیار قدرتمند است و به هیچ عنوان نمی توانیم ان را زیر سوال ببریم.
حالا شما در مورد کومودو همین گونه فکر کن :
کومودو دارای باگ های است و در هیچ یک از تست ها رتبه نیاورده اما به نظر من باز هم یک سوئیت امنیتی قدرتمند است.

موفق باشید
با تشکر

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------

اینا چیه؟
با سلام
دوست عزیز یک گروه است با نام هواداران کومودو که سازنده ای این گروه دوست عزیزم santamove است و ایشان برای اعضاء گروه این کارت ها را طراحی کرده اند.
اگر دوست دارید می توانید به این انجمن بپیوندید و کارت خود را دریافت کنید.

در این جا جا دارد از اقای santamove عزیز برای طراحی این کارت های زیبا تشکر کنم.
با تشکر

santamove
22-01-2011, 13:50

اینا چیه؟

خدمتــــ شمـــا...

Karkas20
22-01-2011, 13:56
یک سوال از شما دارم امیر جان :
شما العان دارید از کسپرسکی استفاده می کنید.
ایا کسپراسکی هیچ باگی ندارد؟
ایا باگ های که در کسپرسکی وجود دارد باعث شده است که شما ان را حذف کنید و یک سوئیت امنیتی دیگر نصب کنید؟
ایا به نظر شما اصلا اهمیتی دارد که سایت کسپرسکی -- شده؟

من میگم کسپرسکی باگ دارد و سایتش هم -- شده اما باز هم یک سوئیت بسیار قدرتمند است و به هیچ عنوان نمی توانیم ان را زیر سوال ببریم.
حالا شما در مورد کومودو همین گونه فکر کن :
کومودو دارای باگ های است و در هیچ یک از تست ها رتبه نیاورده اما به نظر من باز هم یک سوئیت امنیتی قدرتمند است.سلام محمدجان.

من میگم نرم افزار داری باگ هستش.

چرا نسخه قبل که 0.2.556که دفعه اول زده شد من نصب کردم و دیدم بعد از 3 روز ایکنش بی رنگ شد و در عملکرد برنامه

ااختلال ایجاد شده.

که حتی به دوستان در فروم هم دکتر هانیبال و من گفتیم که نسخه قبلی را نصب کنید چون این نسخه باگ و از روی سایت کسپر برداشته شده.

ومن نسخه قبلی را نصب کردم و استفاده کردم.
که بعد با صحبت با اقا مهران گفت کومودو نصب کن.
که روی ایکس پی ارور و کرش مینداخت و مجبور شدم سون نصب کنم.

در همین چند هفته که گذشت یکی از دوستان بهم پ خ زد و گفت لایسنس اصل نسخه کامپلیت را دارم برات میفرستم.

جا داره همین جا از ان کاربر عزیز هم تشکر کنم که لایسنس اصل کومودو را برایم فرستاد.:10:

که ما هم استفاده کردیم.
و بعد که متوجه شدم کومودو مشکل دارد حذف و کسپر نصب کردم.
ولی اگر مشکلاتش از نظر من رفع شود دوباره نصب میکنم.

ولی ایا دوستان که این مشکل را گوش زد کردن اشتباهی کردیم.
نه قصد ما فقط خواستیم کاربران را با این مشکلات کومودو اشنا کنیم تا یک موقع به مشکلی بر نخورن.

اما این طور که معلومه ما نباید این را در فروم خودمون مطرحش میکردیم.

موفق باشی محمد عزیز.

M.Hashemi
22-01-2011, 14:06
سلام محمدجان.

من میگم نرم افزار داری باگ هستش.

چرا نسخه قبل که 0.2.556که دفعه اول زده شد من نصب کردم و دیدم بعد از 3 روز ایکنش بی رنگ شد و در عملکرد برنامه

ااختلال ایجاد شده.

که حتی به دوستان در فروم هم گفته نسخه قبلی را نصب کنید چون این نسخه باگ و از روی سایت کسپر برداشته شده.

ومن نسخه قبلی را نصب کردم و استفاده کردم.
که بعد با صحبت با اقا مهران گفت کومودو نصب کن.
که روی ایکس پی ارور و کرش مینداخت و مجبور شدم سون نصب کنم.

در همین چند هفته که گذشت یکی از دوستان بهم پ خ زد و گفت لایسنس اصل نسخه کامپلیت را دارم برات میفرستم.

که ما هم استفاده کردیم.
و بعد که متوجه شدم کومودو مشکل دارد حذف و کسپر نصب کردم.
ولی اگر مشکلاتش از نظر من رفع شود دوباره نصب میکنم.

ولی ایا دوستان که این مشکل را گوش زد کردن اشتباهی کردیم.
نه قصد ما فقط خواستیم کاربران را با این مشکلات کومودو اشنا کنیم تا یک موقع به مشکلی بر نخورن.

اما این طور که معلومه ما نباید این را در فروم خودمون مطرحش میکردیم.

موفق باشی محمد عزیز.
با سلام
بله حرف شما درست است و شما کار اشتباهی انجام ندادید.
اما به گونه ای این مشکلات را مطرح کردید که اگر یک کاربر عادی پست های گذشته را بخواند فکر میکند اگر یک سوئیت امنیتی self defence نداشته باشد یا در این قسمت باگی داشته باشد دیگر به کار نمی اید و باید سوئیت امنیتی خود را حذف کند.
چون شما را میشناسم نیت چنین کاری را نداشتید و ندارید. شما تنها می خواستید کاربران را راهنمایی کنید اما بعضی از دوستان چنین هدفی را ندارند و تنها می خواهند کومودو را کاملا ضعیف جلوه بدن.
به هر حال از شما به خاطر صداقتی که داشتید متشکرم.
موفق باشی امیر جان :11:
با تشکر

santamove
22-01-2011, 14:42

از همشون ممنون!

geysar
22-01-2011, 14:43
سلام
تو کومودو:

1- از کجا باید بفهمیم که -- (ه ک ) شدیم یا نه؟ (توی منوی summary / firewall / outbound connections , inbound connections) میشه فهمید؟ چطوری؟

2- از کجا باید مطمئن باشیم که عملیات بانکداری اینترنتی که انجام می دهیم، کاملا" ایمن هست؟ مثلا" کسی پسورد ما رو نمی دزده؟ و -- (ه ک )مون نکرده؟

کامپیوتر خانگی است.

3- dial up , adsl بودن چه تفاوتی خواهد داشت؟

4- تمام اطلاعاتی که از طریق اینترنت رد و بدل می کنیم از سرور سرویس دهنده ی اینترنتمون عبور می کنه. آیا راهی برای پاک کردن اطلاعات فوق از روی سرور سرویس دهنده (مثلا" شاتل و ...) هست؟

5- اگه سرویس دهنده ی اینترنتمون، بخواهد اطلاعات ما رو ازشون سوئ استفاده بکنه، آیا میتونه این کار رو انجام بده؟ جهت اینکه نتواند از اطلاعاتمون سو استفاده بکند، چیکار باید کرد؟

6- برای دو سوال آخری، هر چی گشتم جای مناسبی براش پیدا نکردم، شرمنده اینجا پرسیدم. گفتم شاید سوییت امنیتی کومودو راه حل هایی برای این ها داره، اگر نه آیا محصولات دیگه شرکت کومودو راه حل شون چیه؟

6- اگر راه حلی نیست، چه شرکتی برای اینها راه حل مناسبی داره؟

ممنون
کسی درمورد سوال دوستمون نظری نداره

santamove
22-01-2011, 14:58
کسی درمورد سوال دوستمون نظری نداره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

M.Hashemi
22-01-2011, 16:02
با سلام
مشکلات ویندوز 7 :
1- ویندوز 7 دارای باگ های زیادی است مانند :

تازه این تنها گوشه ای از باگ های ویندوز7 بود. جدیدا ماکروسافت نسخه ای servies pack 1 را برای این نگارش از ویندو منتشر کرده :

که این نشان دهنده ای باگ های زیاد ویندوز 7 است.(servies pack معمولا برای رفع باگ ساخته می شود)

2- فایروال ویندوز امنیت ندارد و بسیار ضعیف است و به راحتی -- می شود(توسط هکرها) و مجبوریم فایروال جانبی نصب کنیم.
3- windows defender به جز این که سرعت سیستم را کاهش دهد چیزی ندارد و من تا حالا ندیدم مخربی را شناسایی کند و ما مجبوریم ضدویروس جانبی به همراه یک انتی تروجان جانبی نصب کنیم.
4- internet explorer تا نگارش 8 باگ های زیادی داشت و به راحتی سایت های مخرب می توانستند به سیستم صدمه بزنند و ما مجبور بودیم مرورگر جانبی نصب کنیم.
5- update های ویندوز 7 بسیار سنگین هستند و برای ما ایرانی ها دردسر دارد.
6- معمولا بعد از update کرک ویندوز از کار می افتد و باید به دنبال یک کرک دیگر باشیم
و....

نتیجه گیری :
باید ویندوز را حذف کنیم و به جای ان از یک سیستم عامل دیگر استفاده کنیم مانند :
mac os , ubuntu, kubuntu , red hat, fedora, mint, open suse ,...

ویژگی های سیستم عامل fedora
1- رایگان است.
2- امنیتش خیلی بیشتر از ویندوز است
3- حجم فایل های به روز رسانیش کمتر از ویندوز است
4- نیازی به کرک ندارد
5- معمولا باگ هایش کمتر از ویندوز است و بعد از گزارش باگ با یک به روز رسانی کم حجم باگ سیستم رفع می شود.
6- دارای فایروال بسیار قوی است
7- توسط شرکت red hat پشتیبانی می شود
و...
-----------------------------------
پس ببینید این منطق اشتباه است. و شما به دلیل وجود باگ در یک نرم افزار نمی تونید کل نرم افزار را زیر سوال ببرید.
طبق گفته های بالا ویندوز 7 به در نمی خورد در حالی که در واقعیت چنین نیست.

حال می توانید همین منطق را برای سوئیت های امنیتی نیز به کار ببرید.

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
با تشکر

santamove
22-01-2011, 16:12
در تکمیل حرف های محمد باید بگم که،بعضی شرکت های امنیتی واقعا آسیب هایی وارد سیستم می کنن که از خطرناکترین بدافزارها هم بدتره : دی

اینارو بخونین....

اما خبری که اکثر سایت های داخلی و خارجی انرا انعکاس دادند،

به روز رسانی مشکل دار McAfee

به روز رسانی مشکل دار McAfee برای آنتی ویروس این شرکت (McAfee DAT file 5958)، خرابیهای بسیار زیادی را بر روی سیستمهای کاربران این نرم افزار ایجاد کرد. این به روز رسانی اثراتی مانند «صفحه آبی مرگ» مایکروسافت و انکار سرویس را ایجاد میکرد. به همین دلیل مدیر عامل این شرکت امنیتی از کاربران این نرم افزار عذرخواهی کرده و به سرعت نیز اصلاحیه های متعدد و مختلفی برای این اشتباه عرضه گردید.

آخرین به روز رسانی McAfee، یكی از فایل های سیستمی ویندوز را به عنوان ویروس شناخته و منجر به از كار افتادن رایانه كاربران می شود.

شماره: IRCNE201004719

آنتی ویروس محبوب McAfee در چهارشنبه 1 اردیبهشت ماه، كاربران خود را به دردسر انداخت و موجب شد رایانه ده ها هزار كاربر ویندوز XP از كار بیفتد و یا مرتباً راه اندازی مجدد شود.

یك نقص در به روز رسانی آنتی ویروس مذكور موجب شد تا یكی از فایل های سیستم ویندوز را ویروسی شناخته و آن را قرنطینه كند. این امر موجب از كار افتادن و یا روشن و خاموش شدن پشت سر هم رایانه های ویندوز می شود. شركت امنیتی McAfee در وب سایت خود پذیرفته است كه یك به روز رسانی مشكل دار را برای كاربران به اشتباه ارسال كرده است. این به روز رسانی فایل svchost.exe را كه یك پروسه میزبان عمومی برای سرویس هایی است كه از دیگر DLL ها اجرا می شوند، به عنوان فایل ویروسی شناسایی می كند.

البته هم كاربران و هم McAfee تأیید كرده اند كه مشكل مذكور تنها برای كاربران ویندوز XP ایجاد می شود و چنین مشكلی برای كاربران ویندوز ویستا و ویندوز 7 به وجود نیامده است.

بنا بر اظهارات كاربران، رایانه های ویندوز XP كه به روز رسانی جدید McAfee را نصب كرده اند، یا یك خطای صفحه آبی را نشان می دهند یا خطای Shut down و سپس در یك حلقه تمام نشدنی راه اندازی مجدد می افتند.

شركت امنیتی McAfee از كاربرانی كه هنوز به روز رسانی را نصب نكرده اند خواسته است، آن را نصب نكنند و از كاربرانی كه دچار مشكل شده اند، تقاضا كرده است EXTRA.DAT را اجرا كنند. به این ترتیب كه رایانه را در حالت Safe Mode بالا آورده و EXTRA.DAT را اجرا كنند و سپس فایل هایی را كه در قرنطینه (

quarantine) هستند، بازیابی كنند. برای دریافت EXTRA.DAT به اینجا مراجعه نمایید.

شركت امنیتی McAfee بعد از اطلاع از مشكل كاربران با به روز رسانی مذكور، آن را از روی وب سایت شركت حذف كرده است.

شركت McAfee به عنوان پوزش از كاربرانش، امكان استفاه رایگان از خدماتش را به مدت یك سال به آنها اعطا می كند.

شماره: IRCNE201004723

شركت امنیتی McAfee به عنوان معذرت خواهی، یك سال استفاده رایگان از خدمات شركت مذكور را به مشتریانی كه در به روز رسانی اخیر آسیب دیده بودند، عرضه كرد.

این شركت با انتقادات بسیار تندی به علت ارائه به روز رسانی خطا دار مواجه شده است. به علت وجود نقصی در به روز رسانی اخیر McAfee، یكی از فایل های سیستمی ویندوز به اشتباه ویروسی شناسایی شده و در نتیجه منجر به از كار افتادن ویندوز می شد.

شركت McAfee جزئیات بیشتری را در این مورد منتشر نكرده است. قابل ذكر است McAfee اولین شركت تولید كننده آنتی ویروس نیست كه مجبور است به خاطر ضربه زدن به مشتریان غرامت بپردازد. Trend Micro نیز در سال 2005 حدود 8 میلیون دلار خرج كرد تا از پس خسارت هایی كه به مشتریان زده بود در آید و سایمانتك نیز در سال 2007 یك سال پشتیبانی رایگان را به مشتریان خود عرضه كرد.

McAfee’s Oopsie

Okay this one’s a gem. McAfee released an update regarding its virus suite, which later on caused a lot of systems to go down. This so called “update” was known as the infamous McAfee DAT File 5958 that later on caused people to experience random restarts, blue screen, dumping physical memory errors, denial of services and God knows what else

شرکت مکافی سهم عمده ادارات و سازمان های آمریکا رو در اختیار داره،و بدیهی است data security در اون سطح قطعا با اهمیت تر و مهم تره...
اطلاعات بیشتر:

×××

TeachMe
22-01-2011, 17:41
سلام به خاطر این سوال ساده ببخشید دوستان .
فایروال ویندوز رو میخوام خاموش کنم و فایروال کومودو رو نصب کنم .تنظیمات فایروال ویندوزم به صورت زیر هست .

این گزینه ها رو آف کنم ؟
و اینکه آنتی ویروس آویرا که الان روی سیستمم نصب هست لازمه غیر فعال باشه در هنگام نصب کومودو ؟ ؟
و یکی از دوستان گفتن کانفیگ کنم ..کانفیگ یعنی چی؟ و چرا کانفیگ باید کرد ؟ متشکرم از لطفتون.

Karkas20
22-01-2011, 18:00
سلام به خاطر این سوال ساده ببخشید دوستان .
فایروال ویندوز رو میخوام خاموش کنم و فایروال کومودو رو نصب کنم .تنظیمات فایروال ویندوزم به صورت زیر هست .

این گزینه ها رو آف کنم ؟
و اینکه آنتی ویروس آویرا که الان روی سیستمم نصب هست لازمه غیر فعال باشه در هنگام نصب کومودو ؟ ؟
و یکی از دوستان گفتن کانفیگ کنم ..کانفیگ یعنی چی؟ و چرا کانفیگ باید کرد ؟ متشکرم از لطفتون.

سلام.
دوست عزیز هر دو گزینه را اف کنید. این گزینه را انتخابش کنید (off)

اگر نسخه تنها فایروال را دارید نه احتیاجی ندارد.

ولی اگر نسخه اینترنت سکیوریتی دارید شما بهتره در هنگام نصب گزینه انتی ویروس را بردارید تا انتی ویروس ان نصب نشود.

فقط بگم شما یا باید انتی ویروس رایگان اویرا را داشته باشید یا انتی ویروس پریمیوم ان را.

گانفیک به زبان خودمونی همون خوب تنظیم کردن هستش.

شما باید به صفحه اول و دوم این تایپیک بروید تا طبق پست هایی گفته شده خوب فایروال را تنظیم کنید تا به مشکلی برنخورید.

موفق باشید.

tajrobenik
22-01-2011, 18:29

ممنون....

M.Hashemi
22-01-2011, 18:48
ویدیوی زیر رو دانلود کنین!!!
ملیح (ceo کومودو) تو این ویدئو،چیزای جالبی می گه....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم حدود 100مگابایت
با سلام
اول بار که من این پست را دیدم گفتم ارزش ندارد 100 مگابایت بگذارم دانلود کنم.
اما حالا که دانلود کردم ودیدم میگم اگر 2 گیگابایت هم باشد باز هم ارزش دارد.
واقعا چقدر این اقای ملیح جالب و قشنگ صحبت میکنه. خیلی عالی بود .من که لذت بردم. واقعا باید به اقای ملیح خسته نباشید گفت.

از اقا پیمان هم به دلیل این که این ویدئو جذاب را اینجا گذاشنتد متشکرم.

دوستان هرکس می تواند این ویدئو را دانلود کند و ببیند. باور کنید ارزشش را دارد.
موفق باشید
با تشکر

Jadda
22-01-2011, 19:09
با سلام
عطف به بحثهای منطقی گذشته.......

شما فرض کنید من یک سوییت امنیتی دارم به نام A و بعد یک باگ در آن مشخص میشود و منتقدین شروع به نقد میکنند...

و من هم تصمیم میگیرم آنرا عوض کنم.

و یک سوییت دیگر نصب میکنم به نام B و بعد از مدتی یک باگ در آن مشخص میشود و منتقدین..... و من آنرا عوض میکنم

و یک سوییت امنیتی دیگر نصب میکنم به نام C و بعد از مدتی یک باگ در آن کشف میشود و .........من آنرا عوض میکنم

و ......... دور تسلسل باطل .....

نتیجه: من بد فکر میکنم و باید فکرم را عوض کنم و این کار را میکنم:

من کومودو نصب کردم و ضعف سلف دفنیس در آن مشخص میشود:من ابتدا آنرا برسی میکنم ... و تایید میکنم... و بعد تهدیدات آنرا بررسی میکنم ...و به این نتیجه میرسم که در صورت اشتباه کاربر برایم تهدید آمیز است ..... بنابر این من کومودو را عوض نمیکنم.....

* هر کسی یه فکری داره...........

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

با سلام
عطف به بحثهای منطقی گذشته.......

شما فرض کنید من یک سوییت امنیتی دارم به نام A و بعد یک باگ در آن مشخص میشود و منتقدین شروع به نقد میکنند...

و من هم تصمیم میگیرم آنرا عوض کنم.

و یک سوییت دیگر نصب میکنم به نام B و بعد از مدتی یک باگ در آن مشخص میشود و منتقدین..... و من آنرا عوض میکنم

و یک سوییت امنیتی دیگر نصب میکنم به نام C و بعد از مدتی یک باگ در آن کشف میشود و .........من آنرا عوض میکنم

و ......... دور تسلسل باطل .....

نتیجه: من بد فکر میکنم و باید فکرم را عوض کنم و این کار را میکنم:

من کومودو نصب کردم و ضعف سلف دفنیس در آن مشخص میشود:من ابتدا آنرا برسی میکنم ... و تایید میکنم... و بعد تهدیدات آنرا بررسی میکنم ...و به این نتیجه میرسم که در صورت اشتباه کاربر برایم تهدید آمیز است ..... بنابر این من کومودو را عوض نمیکنم.....

* هر کسی یه فکری داره...........

fishdilo
22-01-2011, 20:14
سلام
تو کومودو:

1- از کجا باید بفهمیم که -- (ه ک ) شدیم یا نه؟ (توی منوی summary / firewall / outbound connections , inbound connections) میشه فهمید؟ چطوری؟

2- از کجا باید مطمئن باشیم که عملیات بانکداری اینترنتی که انجام می دهیم، کاملا" ایمن هست؟ مثلا" کسی پسورد ما رو نمی دزده؟ و -- (ه ک )مون نکرده؟

کامپیوتر خانگی است.

3- dial up , adsl بودن چه تفاوتی خواهد داشت؟

4- تمام اطلاعاتی که از طریق اینترنت رد و بدل می کنیم از سرور سرویس دهنده ی اینترنتمون عبور می کنه. آیا راهی برای پاک کردن اطلاعات فوق از روی سرور سرویس دهنده (مثلا" شاتل و ...) هست؟

5- اگه سرویس دهنده ی اینترنتمون، بخواهد اطلاعات ما رو ازشون سوئ استفاده بکنه، آیا میتونه این کار رو انجام بده؟ جهت اینکه نتواند از اطلاعاتمون سو استفاده بکند، چیکار باید کرد؟

6- برای دو سوال آخری، هر چی گشتم جای مناسبی براش پیدا نکردم، شرمنده اینجا پرسیدم. گفتم شاید سوییت امنیتی کومودو راه حل هایی برای این ها داره، اگر نه آیا محصولات دیگه شرکت کومودو راه حل شون چیه؟

6- اگر راه حلی نیست، چه شرکتی برای اینها راه حل مناسبی داره؟

ممنون

سلام
پست زیر رو خوندم (البته تقریبا" تمام مطالب تاپیک کومودو رو می خونم، و این مطلب رو قبلا دیده بودم)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما اگه امکانش هست تک تک موارد بالا رو مجدد دوستان جوابش رو شرح بدهند و بهترین راهکار رو ارائه کنند.
ممنون میشم راهکار ها رو بصورت عملی و کاربردی شرح بدهند (یعنی اینکه دقیقا" ما باید چیکار کنیم)

M.Hashemi
22-01-2011, 20:49
با سلام
در مورد سوال اول چون اطلاع زیادی ندارم صحبت نمی کنم. بقیه دوستان که در این مورد اطلاع دارند لطف کنند جواب بدهند.
در مورد سوال دوم :
کلا برای امنیت در اینترنت شما باید موارد زیر را فراهم کنید :
1- مروگر امن مانند firefox (البته اخرین نگارش. چون باگ های نگارش های قبل را گرفته)(من به هیچ عنوان internet explorer را پیشنهاد نمی کنم. البته نگارش 9 را هنوز چک نکردم).(این کار برای جلوگیری از الوده شدن توسط سایت مخرب کمی موثر است)

2- استفاده از یک web controler یا secure dns که موجب امنیت شما در web می شود(من secure dns comodo و secyre dns clear cloud را پیشنهاد می کنم)

3- استفاده از یک فایروال قدرتمند و کانفیگ حرفه ای ان (برای فایروال می توانید از comodo یا outpost استفاده کنید).(این کار برای جلوگیری از -- شده و ....)

4- استفاده از یک ضدویروس قوی که مخرب های داخلی را شناسایی کند(برای ضدویروس کسپرسکی و اویرا و اواست را می توانید استفاده کنید).(برای جلوگیری از وجود کی لاگر های نرم افزاری و spyware ها و ....)

5- اگر در خانه استفاده می کنید مشکلی ندارد اما اگر بیرون استفاده می کنید بایدچک کنید که کی لاگر های سخت افزاری وجود نداشته باشد وسعی کنید بیشتر از صفحه کلید مجازی استفاده کنید.
-------------------------------
در مورد سوال سوم باید بگم :
در صورتی که شما از adsl استفاده کنید به دلیل سرعت بالا می توانید از تکنولوژی ابری cloud scanner در ضدویروس خود استفاده کنید و همچنین چون secure dns و web controler کمی سرعت شما را پایین می اورند بهتر است از adsl استفاده کنید.

در مورد سوال چهارم و پنجم چون اطلاعی ندارم پس صحبتی هم نمی کنم. از دوستان اگر کسی در این مورد اطلاعی دارد لطف کند و بیان کند.
-------------------------------
حال این را باید بگم :
اگر شما از cis 2011 استفاده می کنید. اگر در کنار ان mbam را نیز نصب کنید و از secure dns هم استفاده کنید و کومودو را درست کانفیگ کنید تا 99% از سیستم شما در برابر مخرب ها و حملات دفاع می کند می کند.
البته من kis2011 را نیز قبول دارم و به نظرم این سوئیت نیز می تواند امنیت را برای شما بیاورد.
*تمام این ها نظرات شخصی من بود.

با تشکر

santamove
22-01-2011, 22:41
محمد جان،زحمت کشیدن نکاتی رو گفتن

fishdilo
22-01-2011, 22:44
شمخ رو تو ویکیپدیا کامل شرح داده، من تا حالا فکر می کردم که استفاده اصلی اش ف*ی#ل#ت*ر ش*ک*ن است.

چی چوری میشه راش انداخت، یعنی رایگان میشه راش انداخت؟ (اگه پولی است بی خیال وقتتون رو نگیرم :31:)

Help118
23-01-2011, 00:04
این قضیه کاربر کمودو چیه که راه انداختین؟؟؟؟؟

ورژن کمودوی بنده 5.3.176757.1236 هستش و ورژن دیتابیس آنتی ویروس 7470 هستش!

fishdilo
23-01-2011, 01:17
این قضیه کاربر کمودو چیه که راه انداختین؟؟؟؟؟

ورژن کمودوی بنده 5.3.176757.1236 هستش و ورژن دیتابیس آنتی ویروس 7470 هستش!

در راستای هدفمندی یارانه ها، دوست عزیزمون santamove در یک کار خداپسندانه اقدام به ساماندهی کاربران کومودو کرده اند.:31:
به زودی کارت خودتان را دریافت خواهی کرد. و بدین ترتیب ورود شما به جمع کاربران باحال کومودو را جشن:11: خواهیم گرفت.:8:

کومودویی عزیز ورژن کومودوی شما و همچنین دیتابیستون کاملا" آپدیت می باشد.

santamove
23-01-2011, 12:23
مثالی برای تشریح لایه های پایینی در پروتکل TCP/IP

jolan57
23-01-2011, 14:39
فکر کنم آپدیت جدید فایروال کمودو یک وصله امنیتی بود چون پس از آپدیت خواست که سیستم رو ریستارت کنه
دوستان بررسی کنند

santamove
23-01-2011, 16:44
سازمان هایی که از راه حل ها و محصولات امنیتی شرکت کومودو استفاده می کنند....

TeachMe
23-01-2011, 17:24
سلام من فایروال کومودو رو نصب کردم و پیامای زیادی مبنی بر اجازه اتصال خیلی از برنامه ها به اینترنت به من داده میشه یکی از پیام ها عنوانش این هست با سربرگ security Consideration
jusched.exe is a safe application. you can truste this progrram
هر پیامی که با این سر برگ بیاد و سالم بودن (safe) برنامه ی درخواست دهنده رو به ما اطلاع بده میشه بش اعتماد کرد ؟ یعنی این کومودو از کجا میفهمه که این برنامه که اجازه ی وصل به اینترنت رو میخواد یه برنامه مخرب نیست ؟

Help118
23-01-2011, 18:05
فکر کنم آپدیت جدید فایروال کمودو یک وصله امنیتی بود چون پس از آپدیت خواست که سیستم رو ریستارت کنه
دوستان بررسی کنند
آره برا منم همینطور شد. بدبختانه وقتی که منم گفت ریستارت نکن فعلا دیدم دیگه آیکن کمودو هم از سیستم تری حذف شد! حالا دقیقا نفهمیدم گاردشم از رم که رزیدنت رمه اونم terminate شد یا نه! چون با این کار امنیت کل سیتمم زیر سوال می رفت چون کانکت بودم

Jadda
23-01-2011, 18:15
سلام من فایروال کومودو رو نصب کردم و پیامای زیادی مبنی بر اجازه اتصال خیلی از برنامه ها به اینترنت به من داده میشه یکی از پیام ها عنوانش این هست
jusched.exe is a safe application. you can truste this progrram

این پروسس مربوط به Sun Java Update Scheduler هست.و تصمیم با خودتونه.

هر پیامی که با این سر برگ بیاد و سالم بودن (safe) برنامه ی درخواست دهنده رو به ما اطلاع بده میشه بش اعتماد کرد ؟

در این جور موارد به نظر فایروال بی خطر است ..... نظر شما چیست ؟

یک فایروال خوب باید با تصمیم مناسب کاربر همراه باشد: یعنی در نهایت شما باید تصمیم بگیرید. مثلا من دسترسی بابیلون به اینترنت را قطع کردم...:31:

یک نکته:
اگر رنگ پیغام قرمز بود یعنی از نظر کومودو خطرناک تشخیص داده شده است و من بعد از خوندن بلوک میکنم

Jadda
23-01-2011, 18:33
بدبختانه وقتی که منم گفت ریستارت نکن فعلا دیدم دیگه

؟؟؟؟؟

این بخش از جمله شما رو من نفهمیدم. یعنی چی؟منم : کیه- گفت: کی گفت- فعلا دیدم دیگه .... ؟؟؟

بالاخره چی شد....

ورژن نرم افزارتون چنده؟

بیشتر توضیح دهید....

TeachMe
23-01-2011, 21:50
دوستان گل سلام .من یه سوال طولانی دارم که مطمئنم برای شما خیلی ساده به نظر میاد اما خودم واقعا میخوام یاد بگیرم .
جواب این سوال رو در تاپیک های اول و دوم پیدا نکردم و مجبورم اینجا مطرحش کنم که جایی بهتر از اینجا نیافتم.

من فایروال کومودو رو دانلود کردم و فایروال ویندوز رو غیر فعال کردم و خواستم که فایروال کومودو رو نصب کنم در ابتدا این شکل با سه گزینه به نمایش در اومد
شکل 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9247fe63a861464g.jpg

من گزینه ای آخر رو انتخاب کردم یعنی firewall with maximum proactive defense گزینه های دیگه تقریبا تفاوتشون چیه؟ آیا گزینه ی انتخابی من مناسب است ؟
و در ادامه با شکل زیر روبرو شدم
شکل 2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e2f37d2844fea24g.jpg

من گزینه ی i would like to use comodo cesure DNS servers ..رو انتخاب کردم گزینه ی پایینی برای چیست؟
در ادامه یه پیام ظاهر شد که مایلید geek buddy هم به همراه فایروال برایتان نصب شود و من تایید کردم و اینگونه شکل بعد ظاهر شد
شکل 3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] da87a90452bea74g.jpg

geek buddy کارش چیست و لازم بود نصب شود ؟

در ادامه و پس از نصب فایروال کومودو به سر برگ More رفتم و در گزینه ی Manage configuration
وطبق گفته ی یکی از دوستان مطابق شکل عمل کردم .در این گزینه کدام بخش ها فعال هستند ؟؟ آیا تنظیمات این بخش درست است؟
شکل 4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 65bf25cf36bd824g.jpg

اکنون سیستم را ری استارت کردم و تنظیمات نسبتا خوب آقای مهران را که در پست دوم همین تاپیک بود منظور کردم ..
کمی با سیستم کار کردم و چندین پیام کسب اجازه برای اتصال به اینترنت از سوی برنامه های مختلف به من ارجاع داده میشود..و مانند شکل زیر
شکل 5
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8549260b61119f4g.jpg

وقتی در ابتدای اتصال به اینترنت کابل شبکه را از مودم به سیستم وصل میکنم خودو به خود و بدون کانکت کردن و استفاده از یوزر پسورد به اینترنت وصل میشوم و این پیام توسط کومودو به من داده میشود .مفهوم آن چیست ؟چرا مثل سابق نیازی به شماره گیری یا کانکت نیست ؟ البته قبل از نصب کومودو این مشکل را داشتم اما فایروال ویندوز هیچ پیامی به من نمیداد.

در ادامه و با کار با سیستم پیغام دیگری از سوی کومودو صادر میشود که گزینه ی sand box نظرم را جلب میکند

شکل 6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2d49f3823c25894g.jpg

مفهوم کلی این شکل چیه و در برخورد با همچین مواردی من چکار باید کنم ؟؟
دوست عزیزمون آقای مهران در مورد sandbox مطالبی رو نوشته بودن و خوندیم اما کمی سخت و فنی بود .خلاصه به من بگویید اگر برنامه ای در این جعبه محافظت شده قرار گرفت و برای خود کومودو ناشناس بود اما برنامه ی مفیدی بود ما چطور اون رو از این جعبه بیرون بکشیم و اجرایش کنیم ؟؟ و ایا هر برنامه ای بدون اجازه ی ما به این جعبه (sandbox) انتقال داده میشه؟؟ و اینکه آیا به عنوان مثال فایل های آپدیت مربوط به آنتی ویروس یا ویندوز که با اتصال به اینترنت به صورت خودکار روی سیستم من ذخیره میشوند ممکن است به این جعبه ی اسرار آمیز بروند و روی سیستم نصب نشوند ؟؟ (ببخشید اگه تکراری و غیر تخصصی ممکنه باشه .. من بخشی از توضیحات تخصصی دوستان رو متوجه نمیشم)

و در پایان ..بازم این رو میپرسم نصب geek buddy که به همراه فایروالی که از سایت کومودو گرفتم روی سیستمم اجازه نصب گرفت لازم هست ؟ و کارش چیست؟؟

خیلی سپاسگزارم از همه تون و امیدوارم پرسیدن این سوالای ابتدایی شما رو آزرده نکنه . ضمنا مطمئنم این سوال من برای اغلب دوستان دیگه که میخوان از کومودو به تازگی استفاده کنن سودمند خواهد بود .

santamove
23-01-2011, 22:03
تفاوت کانفیگ proactive با کانفیگ internet security در موارد زیر هست:

در کانفیگ internet security موارد حفاظتی زیر غیرفعال هستند....

Image Execution Control is disabled
Computer Monitor/Disk/Keyboard/DNS Client access/Window Messages are NOT monitored
Only commonly infected files/folders are protected against infection
Only commonly exploited COM interfaces are protected
Defense+ is tuned to prevent infection of the system

اگر موارد فوق برایتان اهمیت دارند،از کانفیگ دیفالت proactive استفاده کنید،

***فقط توجه داشته باشید،به هیچ عنوان کانفیگ دیفالت firewall را انتخاب نکنید،

موفق باشید....

santamove
23-01-2011, 22:28
گفتاری در مورد self defense در کومودو

در پست زیر این بحث،جمع بندی شد،ولی نکته ای مهم جا موند،که می خوام بگم....

به screenshot زیر توجه کنید،

می دانید،computer security policy جزئی از بالاترین لایه کومودو یعنی defense plus هست،پس طبق دیاگرام زیر

نظریه،آسیب پذیری فایل های کومودو از طریق حملات خارجی و بدافزارها به طور کلی نقض می شود.

fishdilo
23-01-2011, 22:31

سلام
پشتیبانی online می باشد که من نصبش نمی کنم. فکر نمی کنم لازمتون بشه. بود و نبودش فکر نمی کنم براتون فرق چندانی بکنه

Karkas20
23-01-2011, 22:51
گفتاری در مورد self defense در کومودو

در پست زیر این بحث،جمع بندی شد،ولی نکته ای مهم جا موند،که می خوام بگم....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه screenshot زیر توجه کنید،

می دانید،computer security policy جزئی از بالاترین لایه کومودو یعنی defense plus هست،پس طبق دیاگرام زیر

نظریه،آسیب پذیری فایل های کومودو از طریق حملات خارجی و بدافزارها به طور کلی نقض می شود.

سانتامو عزیز.

درسته در مورد اجرا ویروس ویروس نمیتونه به پوشه های کومودو اسیب برساند(چون اتومات سندباکس میشود) ولی:

کاربر میتونه به پوشه ها دسترسی پیدا کنه.(درسته که کاربرخودش فایل ها راپاک میکنه.ولی این یک اشکال هستش)
.چون اگرطبق عکس شما کومودو از فایل هاش محافظت میکنه.پس چرا پس چرا کاربرمیتونه فایل های پوشه کومودو را پاک کنه یا وقتی روی سیستم الوده نصب میشه ویروس میتونه وارد فلدر کومودو بشه???

وحتی کومودو را نمیشود بروی یک سیستم الوده نصب کرد.

موردی بود که محمد عزیز هم قبول دارن.

پس با حذف یک مورد نمیشود تمام مورد را ازش چشم پوشی کرد!!!

وقتی شما میگید نقض سلف دیفنس.

یعنی حتی کاربر هم نمیتواند به پوشه ها دسترسی و پاکش کند.

یا میتوان کومودو را بروی سیستمی نصب کرد که الوده هستش.

ولی در صورتی که دوست خوبمون وقتی روی فایل ستاپ اجرا کردن که درون ان ویروس سالیتی بود

پس از اجرا ویروس.ویروس توانست.کومودو را غیر فعال کند.

یا طبق پست دکترهانیبال که گفته بودن.

موفق باشید.

santamove
23-01-2011, 23:28
سانتامو عزیز.

درسته در مورد اجرا ویروس ویروس نمیتونه به پوشه های کومودو اسیب برساند(چون اتومات سندباکس میشود) ولی:

کاربر میتونه به پوشه ها دسترسی پیدا کنه.(درسته که کاربرخودش فایل ها راپاک میکنه.ولی این یک اشکال هستش)
.چون اگرطبق عکس شما کومودو از فایل هاش محافظت میکنه.پس چرا پس چرا کاربرمیتونه فایل های پوشه کومودو را پاک کنه یا وقتی روی سیستم الوده نصب میشه ویروس میتونه وارد فلدر کومودو بشه???

وحتی کومودو را نمیشود بروی یک سیستم الوده نصب کرد.

موردی بود که محمد عزیز هم قبول دارن.

وقتی شما میگید نقض سلف دیفنس.

یعنی حتی کاربر هم نمیتواند به پوشه ها دسترسی و پاکش کند.

یا میتوان کومودو را بروی سیستمی نصب کرد که الوده هستش.

ولی در صورتی که دوست خوبمون وقتی روی فایل ستاپ اجرا کردن که درون ان ویروس سالیتی بود

یا طبق پست دکترهانیبال که گفته بودن.

موفق باشید.

امیر جان،

من این قضیه رو نقض کلی نکردم،و تنها نوشتم،"نظریه،آسیب پذیری فایل های کومودو از طریق حملات خارجی و بدافزارها به طور کلی نقض می شود"،

در ضمن تمامی فایل های کومودو رو هم کاربر نمی تونه حذف کنه،
و اگه کاربر بخواد از روی عمد این بلا رو بر روی سوئیت امنیتی بیاره،می تونه به راحتی سر هر سوئیتی بیاره....

در ضمن این کاربری که شما می گید،بهتره اون فایل مخرب_سالیتی رو برام بفرستین تا تستش کنم و اینجا بگم...

==========
در مورد نصب کومودو بر روی سیستم آلوده هم،تنها برنامه cureit و یک فلش دیسک لازم هست،شما برنامه رو روی فلش نصب می کنید و با وصل کردن به سیستم آلوده،می تونید کومودو رو روش نصب کنید!

تنها موردیکه selfdefense کومودو می تونه سببسازش بشه، حذف اشتباهی فایل های کومودو به صورت اشتباهی و غیر عمدی توسط کاربر هست،

========

جمع بندی ماجرایselfdefesne کومودو

Jadda
23-01-2011, 23:38
درسته در مورد اجرا ویروس ویروس نمیتونه به پوشه های کومودو اسیب برساند(چون اتومات سندباکس میشود)

درسته و کاملا قبول دارم.

این هم درسته و قبول دارم.

چون اگرطبق عکس شما کومودو از فایل هاش محافظت میکنه.پس چرا پس چرا کاربرمیتونه فایل های پوشه کومودو را پاک کنه

نظریه سانتامو این بود: آسیب پذیری فایل های کومودو از طریق حملات خارجی و بدافزارها به طور کلی نقض می شود.و نگفته که کلاً این ضعف را منتفی میداند.(در برابر کاربر)

یک بار دیگر تکرار میکنم:

اگر مخرب از این سدها عبور کند:

1-دیتابیس آنتی ویروس

2-Sandbax

3-Defense+HIPS
----------------------------------------------------------------------

خوب مطلب دوستمون رو بخون........

اون یک اشتباه کاربری بود.:13:

خودشون هم گفته بودند که کومودو پیغامهایی داده بود و من توجه نکردم.:21:

یکبار دیگر دوستان رو به خوندن این مطلب دعوت میکنم که 12 روز!!!!! پیش نوشته شده و ویرایش هم نشده( پست آخر صفحه که خودم نوشتم):

santamove
23-01-2011, 23:40
آیا می دانید:
سازمان فضای ناسا،دولت استرالیا،سازمان ملل متحد سازمان محیط زیست آمریکا،شرکت بزرگ HP،شرکت بزرگ Xerox، کمپانی IBM ،بانک های بسیار برزگ آمریکا،دانشگاه میشیگان و دانشگاه استنفورد و دانشگاه نورث وسترن و دانشگاه فلوریدا و ده ها سازمان بسیار بزرگ و مهم دیگر از راه حل ها و محصولات امنیتی کومودو استفاده می کنند؟

Karkas20
24-01-2011, 00:08
سانتامو عزیز.
پس بهتره یکم نوع نقض را ویرایش کنید.
چون اینگونه که شما نوشتید یعنی کومودو راحتی اگر روی سیستمی که ویروس جیفو و سالیتی و کیدو و ...
دارد میتواند از خودش دفاع کند ولی طبقه گفته دکتر هانیبال دریک پست که نوشته بودن یکی از دوستان کومودو را روی یک سیستم الوده نصب کردن و باعث اختلال در کومودو شدن.
پس این هم یک حمله از بدافزاربه پوشه کومودو بوده که توانسته کومودو راغیرفعالش کنه.

به نظر من باید یکم متن نقضت را ویرایشش کنی.

چون چه ما ویروس را اجراکنیم و به پوشه کومودو اسیب بزنه درصورتی که به هشدار کومودو گوش ندیم چه کومودو را روی سیستم الوده نصب کنیم و ویروس به پوشه و فایل های کومودو حمله وباعث اختلال در کومودو شود.

‏(اگراشتباه میگم. لطفا راهنمایی کنید)

موفق باشید

ila
24-01-2011, 00:29
1- چه جوری میشه یک برنامه رو نظیر بابیلون رو کاری کرد که اصلا به اینترنت وصل نشه
2- آیا اگر به صورت انلاین از طریق خود انتی وروس اون 103 مگ دانلودی که برای آپدیت کرد رو میشه بعد از تعویض سیستم دوباره با روش کپی پیست خودمون انتقل داد و نخواهیم دوباره اپدیت کنیم؟ چطور؟
3- بعد از آپدیت با این حجم سنگین..بقیه آپدیت ها هم همینجور سنگین هست یا خیر؟
4- من خودم از ناد 32 استفاده کردم تا به حال توی این 3-4 سال اصلا از ویروس خبری نبوده توی سیستمم.حالا می خواهم از کومودو استفاده کنم، ایا باز هم این روند جلوگیری از ورود ویروس به سیتمم ادامه داره؟ یعنی کومودو واقعا توانایی این رو داره که از ورود ویروس به سیتمم محافظت کنه؟
5- از کجا بفهمیم بعضی کیجن ها یا کرک هایی که برای نرم افزارهایی مثل اینترنت دانلودمنیجر که کودو اونها روبه عنوان ویروس می شناسه واقعا ویروسی هست یا خیر؟
ممنون

fishdilo
24-01-2011, 02:34
1- چه جوری میشه یک برنامه رو نظیر بابیلون رو کاری کرد که اصلا به اینترنت وصل نشه
2- آیا اگر به صورت انلاین از طریق خود انتی وروس اون 103 مگ دانلودی که برای آپدیت کرد رو میشه بعد از تعویض سیستم دوباره با روش کپی پیست خودمون انتقل داد و نخواهیم دوباره اپدیت کنیم؟ چطور؟
3- بعد از آپدیت با این حجم سنگین..بقیه آپدیت ها هم همینجور سنگین هست یا خیر؟
4- من خودم از ناد 32 استفاده کردم تا به حال توی این 3-4 سال اصلا از ویروس خبری نبوده توی سیستمم.حالا می خواهم از کومودو استفاده کنم، ایا باز هم این روند جلوگیری از ورود ویروس به سیتمم ادامه داره؟ یعنی کومودو واقعا توانایی این رو داره که از ورود ویروس به سیتمم محافظت کنه؟
5- از کجا بفهمیم بعضی کیجن ها یا کرک هایی که برای نرم افزارهایی مثل اینترنت دانلودمنیجر که کودو اونها روبه عنوان ویروس می شناسه واقعا ویروسی هست یا خیر؟
ممنون

1- اولین باری که پیغام اتصال به اینترنت از طرف بابیلون از طرف کومودو داده شد می توانید گزینه block را انتخاب کنید، اگر این کار را نکرده اید، می توانی از منوی زیر اقدام به block کردن کنید که موجب جلوگیری از دسترسی برنامه مورد نظر به اینترنت میشه.

البته یه راه دیگه هم هست:
comodo/firwall/network security policy/
بعد انتخاب نرم افزار مورد نظر (مثل بابیلون) از appilication name
سپس انتخاب گزینه Edit از سمت راست و در منوی باز شده تغییر Action به block
شکل زیر:

2- بله زمانی که آنتی ویروس نصب هست و کومودو آپدیت شده (الان بیش از 134 مگ آپدیت) از مسیر زیر فایل bases.cav را کپی کرده و نگه دارید، می توانی بعد از تعویض ویندوز به روشی که در پست دوم تاپیک کومدو شرح داده شده اقدام به این کار بکنید.

C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners

3- نه، اصلا"، آپدیت های بعدی دیتابیس آنتی ویروس در حد چند کیو بایت. آپدیت های خود نرم افزار هم بستگی به نوع آپدیت و تغییرات داره، می تونه کم یا زیاد باشه که ورژن نرم افزار رو ارتقا می ده.

4- در شرایطی که شما دارید و طی 3- 4 سال با نود 32 (نظر شخصی من: اصلا" دوستش ندارم) ویروسی نشده اید، چرا می خواهید سوییت امنیتی خودتون رو عوض کنید و بیایید رو کومودو؟
البته کومودو رو عشق است:40: بد نیست یه تنوعی به کارتون بدید. من با کومودو دائم تو اینترنتم و روزانه انواع فلش مموری را وصل می کنم به سیستم، کومدو از دم حال همشونو گرفته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشگیری بهتر از درمان است. پس کومودو بهتر از ...... ...... ....... ....... ... است. :8:

تازه کومودویی بشید یه هدیه از طرف دوست عزیر santamove دریافت خواهید کرد.:11:

5- تنها راهی که به نظر من وجود داره اینه که شما اونها رو از سایت های معتبر دانلود کرده باشید. یا از شرکت های معتبر خریداری نموده باشید.

M.Hashemi
24-01-2011, 10:34
یکی از دوستان که 64 بیتی کمودو هست مرورگرش با untrusted باز کنه و نتیجش رو اینجا بذاره / لطفا.
با سلام
بر طبق درخواست دکتر عزیز امروز من این تست را روی netbook یکی از دوستانم انجام دادم.
این هم نتایج ان :
با تشکر

tajrobenik
24-01-2011, 10:58
..............

یک فایل آموزشی برای کومودو بزارید ... با فرمت pdf و با آپدیت شدن کومودو اون فایل رو هم آپدیت کنید ...
موارد کاربردی ... تنظیمات خاص و کلا هر چیزی که می بینید کاربرهای تازه وارد زیاد می پرسن.

طرفداران کومودو این کار خیلی تاثیر داره تا یک نفر که تازه کومودو رو دانلود کرده کار باهاش رو یاد بگیره...

( چون تو صفحات وب مطالب خوانا نیست و خیلی موضوعات متفرقه و قاتی پاتی میشه ... پست های اول این تایپیک هم که قدیمی ه.)

santamove
24-01-2011, 11:26
جمع بندی قضایای اخیر

جمع بندی بحث آنلاین بانکینگ:(آپدیت شد)

جمع بندی ماجرای selfdefense:

جمع بندی ماجرای سندباکس:

حالتuntrusted سندباکس کومودو در ویندوز 64بیتی هم قادر به اجرای application هاست_با تشکر از m.hashemi

با تشکر ازدوستان خوبم....

c:40:modo

ila
24-01-2011, 11:32
چه جوری میشه جوری تنظیم کرد که وقتی کسی توی یاهو مسنجر بهت پی اتم داد اول آی پی اون فرد رو نشون بده بعد پی ام اون فرد رو..ممنون

outpost
24-01-2011, 12:18
جمع بندی قضایای اخیر

جمع بندی بحث آنلاین بانکینگ:(آپدیت شد)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجمع بندی ماجرای selfdefense:

جمع بندی ماجرای سندباکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالتuntrusted سندباکس کومودو در ویندوز 64بیتی هم قادر به اجرای application هاست_با تشکر از m.hashemi

با تشکر ازدوستان خوبم....

c:40:modo

جالبه... اون بحثايي كه فقط به نفع كمودو هستش رو كردي "جمع بندي " !

مثلا در مورد Online Banking اينهمه صحبت شد و مثالهاي زيادي زديم ، حتي بقيه دوستان هم گفتن كه بهتر بود اين سيستم باشه. اونوقت شما رفتي پست خودت رو به عنوان جمع بندي زدي.
اصلا انگار اون پست منو كه وضوح و با طرح مثال اومدم در مورد Online Banking نوشتم ، اصلا نخوندي.

=====
حالا يه جمع بندي ديگه :

كومودو داراي Self Defense ضعيفي هستش. نمونه هاش رو حتي بچه ها هم مطرح كردن. در يه سايتي كه قبلا لنكشو گذاشتم ، Self Defense كمودو حتي از Avast هم ضعيفتر بود.

Online Banking نداره و اگر بچه ها كاراي بانكي شونو با اينترنت انجام ميدن بايد بدونن كه با نبود Online Banking امنيت خوبي ندارن.

كمودو NIDS نداره و اعتراض ها به اين قضيه اينقدر زياد شد كه كمودو گفت كه براي جبران اين نقص بريد و از نرم افزار اوپن سورس Snort استفاده كنيد

كمودو داراي آنتي ويروس ضعيفي هستش ، چون تا به حال در تمام آزمايشات VB100 شكست خورده.

كمودو حتي نمي تونه به صورت اتوماتيك IP هكر رو به بلك ليست ببره.

كمودو بخش ها و امكانات زيادي رو نداره مثل Anti Spam و WebControl

و الي آخر

santamove
24-01-2011, 12:55
این چارتـــ رو ببینین....

reza3600
24-01-2011, 13:20
آیا می دانید:
سازمان فضای ناسا،دولت استرالیا،سازمان ملل متحد سازمان محیط زیست آمریکا،شرکت بزرگ HP،شرکت بزرگ Xerox، کمپانی IBM ،بانک های بسیار برزگ آمریکا،دانشگاه میشیگان و دانشگاه استنفورد و دانشگاه نورث وسترن و دانشگاه فلوریدا و ده ها سازمان بسیار بزرگ و مهم دیگر از راه حل ها و محصولات امنیتی کومودو استفاده می کنند؟
سلام

اگر میشه لینکی از سایت ناسا و یا کومودو بدید تا مطمئن بشم حرفتون درسته.:31:
ممنون

santamove
24-01-2011, 13:44
سلام

اگر میشه لینکی از سایت ناسا و یا کومودو بدید تا مطمئن بشم حرفتون درسته.:31:
ممنون

The largest corporations, financial institutions, universities, and Government entities choose Comodo for their security. The reason is that Comodo offers top notch security in an efficient manner saving you time and money. You too can benefit from working with us

geysar
24-01-2011, 14:51
سلام
چطور میشهبه این کو مودو را طوریتنظیم کرد که با برنانه ای خواص کاری نداشته باشه من یه برنامه دارم که کمودو اصلانمیزاره اجرا بشه میخوام به کمودو این برنامه را معرفی کنم که دیگه بهش گیر نده این کار چطوری ممکنه ؟

ila
24-01-2011, 14:59
من از سر سخت ترین مخالف کومودو موجود در این تالار می خواهم بپرسم به نظر شما ناد بهتره یا ناد 32
ممنون..

fishdilo
24-01-2011, 15:35
سلام
چطور میشهبه این کو مودو را طوریتنظیم کرد که با برنانه ای خواص کاری نداشته باشه من یه برنامه دارم که کمودو اصلانمیزاره اجرا بشه میخوام به کمودو این برنامه را معرفی کنم که دیگه بهش گیر نده این کار چطوری ممکنه ؟

فایل های سالمی را که اتوماتیک وارد Sandbox میشند را چطور خارج کنیم و اونها رو به عنوان فایل های مطمئن به CIS معرفی کنیم؟

چطور فایلی را به لیست سفید آنتی ویروس وارد کنم تا آنتی ویروس اون فایل رو تشخیص نده؟

TeachMe
24-01-2011, 15:54
سلام بچه ها یکی جواب این پست قبلی مارو نداد ؟ حدود سه ساعت وقت گذاشتم عکسارو آپ کردم چند بارم کل مطلب با یه back زدن پرید . متشکرم.

reza3600
24-01-2011, 16:53
سلام
من میخام از نسخه ی پولی کومودو استفاده کنم مثلن اینترنت سکوریتی complete ولی لینک دانلود به همراه سریالش رو نمیتونم پیدا کنم.
کسی میتونه کمک کنه؟
ایا سریالش زود بلاک میشه؟
در ضمن نسخه ی رایگانش رو خودم دارم.
ممنون

-----------------------------
توی نسخه ی رایگان با اینکه اپدیت 126 مگی رو از لینک ابتدای این صفحه دانلود میکنم و در محل مربوطه پوشه ی اسکنر میزارم ولی موقع اپدیت باز 80 تا 100 مگ دانلود میکنه. چرا؟

santamove
24-01-2011, 16:57
دوستان گل سلام .من یه سوال طولانی دارم که مطمئنم برای شما خیلی ساده به نظر میاد اما خودم واقعا میخوام یاد بگیرم .
جواب این سوال رو در تاپیک های اول و دوم پیدا نکردم و مجبورم اینجا مطرحش کنم که جایی بهتر از اینجا نیافتم.

من فایروال کومودو رو دانلود کردم و فایروال ویندوز رو غیر فعال کردم و خواستم که فایروال کومودو رو نصب کنم در ابتدا این شکل با سه گزینه به نمایش در اومد
شکل 1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9247fe63a861464g.jpg

من گزینه ای آخر رو انتخاب کردم یعنی firewall with maximum proactive defense گزینه های دیگه تقریبا تفاوتشون چیه؟ آیا گزینه ی انتخابی من مناسب است ؟
و در ادامه با شکل زیر روبرو شدم
شکل 2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e2f37d2844fea24g.jpg

من گزینه ی i would like to use comodo cesure DNS servers ..رو انتخاب کردم گزینه ی پایینی برای چیست؟
در ادامه یه پیام ظاهر شد که مایلید geek buddy هم به همراه فایروال برایتان نصب شود و من تایید کردم و اینگونه شکل بعد ظاهر شد
شکل 3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] da87a90452bea74g.jpg

در ادامه و پس از نصب فایروال کومودو به سر برگ More رفتم و در گزینه ی Manage configuration
وطبق گفته ی یکی از دوستان مطابق شکل عمل کردم .در این گزینه کدام بخش ها فعال هستند ؟؟ آیا تنظیمات این بخش درست است؟
شکل 4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 65bf25cf36bd824g.jpg

اکنون سیستم را ری استارت کردم و تنظیمات نسبتا خوب آقای مهران را که در پست دوم همین تاپیک بود منظور کردم ..
کمی با سیستم کار کردم و چندین پیام کسب اجازه برای اتصال به اینترنت از سوی برنامه های مختلف به من ارجاع داده میشود..و مانند شکل زیر
شکل 5
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8549260b61119f4g.jpg

وقتی در ابتدای اتصال به اینترنت کابل شبکه را از مودم به سیستم وصل میکنم خودو به خود و بدون کانکت کردن و استفاده از یوزر پسورد به اینترنت وصل میشوم و این پیام توسط کومودو به من داده میشود .مفهوم آن چیست ؟چرا مثل سابق نیازی به شماره گیری یا کانکت نیست ؟ البته قبل از نصب کومودو این مشکل را داشتم اما فایروال ویندوز هیچ پیامی به من نمیداد.

در ادامه و با کار با سیستم پیغام دیگری از سوی کومودو صادر میشود که گزینه ی sand box نظرم را جلب میکند

شکل 6
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2d49f3823c25894g.jpg

مفهوم کلی این شکل چیه و در برخورد با همچین مواردی من چکار باید کنم ؟؟
دوست عزیزمون آقای مهران در مورد sandbox مطالبی رو نوشته بودن و خوندیم اما کمی سخت و فنی بود .خلاصه به من بگویید اگر برنامه ای در این جعبه محافظت شده قرار گرفت و برای خود کومودو ناشناس بود اما برنامه ی مفیدی بود ما چطور اون رو از این جعبه بیرون بکشیم و اجرایش کنیم ؟؟ و ایا هر برنامه ای بدون اجازه ی ما به این جعبه (sandbox) انتقال داده میشه؟؟ و اینکه آیا به عنوان مثال فایل های آپدیت مربوط به آنتی ویروس یا ویندوز که با اتصال به اینترنت به صورت خودکار روی سیستم من ذخیره میشوند ممکن است به این جعبه ی اسرار آمیز بروند و روی سیستم نصب نشوند ؟؟ (ببخشید اگه تکراری و غیر تخصصی ممکنه باشه .. من بخشی از توضیحات تخصصی دوستان رو متوجه نمیشم)

و در پایان ..بازم این رو میپرسم نصب geek buddy که به همراه فایروالی که از سایت کومودو گرفتم روی سیستمم اجازه نصب گرفت لازم هست ؟ و کارش چیست؟؟

خیلی سپاسگزارم از همه تون و امیدوارم پرسیدن این سوالای ابتدایی شما رو آزرده نکنه . ضمنا مطمئنم این سوال من برای اغلب دوستان دیگه که میخوان از کومودو به تازگی استفاده کنن سودمند خواهد بود .

****جواب شکل یک:
این قسمت مهم نیس،یکیشو انتخاب کنید،بعدا" این قسمتو تعیین می کنیم!

بعد نصب من کانفیگ زیر رو پیشنهاد می کنم!

تفاوت کانفیگ proactive با کانفیگ internet security در موارد زیر هست:

در کانفیگ internet security موارد حفاظتی زیر غیرفعال هستند....

Image Execution Control is disabled
Computer Monitor/Disk/Keyboard/DNS Client access/Window Messages are NOT monitored
Only commonly infected files/folders are protected against infection
Only commonly exploited COM interfaces are protected
Defense+ is tuned to prevent infection of the system

اگر موارد فوق برایتان اهمیت دارند،از کانفیگ دیفالت proactive استفاده کنید،

***فقط توجه داشته باشید،به هیچ عنوان کانفیگ دیفالت firewall را انتخاب نکنید،

جواب شکل 2:

گزینه دوم رو انتخاب کنید، و بعدش اگه نیاز داشتید،
از dns secure server شرکت clearcloud استفاده کنین

جواب شکل3:

می تونید این قسمت رو انتخاب نکنید ،ولی اگه زبانتون خوب باشه،این پشتیبانی منحصربفرد رو تجربه کنید!

از این امکان فوق العاده تا 60 روز می توانید به طور رایگان استفاده کنید،
آنلاین می شوید،برنامه geekbuddy را اجرا می کنید،به یک اپراتور وصل می شوید،مشکلات را می گویید،
اپراتور از طریق ریموت به کامپیوترتان وصل می شود و با در اختیار گرفتن کنترل کامپیوترتان (موس +کیبرد از راه دور)مشکلتان را حل می کند و پس از ان خداحافظی می کند و می رود!!!

جواب شکل چهارم،رو بالا دادم....

جواب سوال پنجم،هر وقت به یک شبکه یا شمخ کانکت شین این کادر میاد،که به هیچ عنان نباید گزینه هایش تیک دار باشند....

در مورد شکل6 هم،این فایل امضای دیجیتالی نداشته،ولی طبق لینک زیر گزارشی از مخرب بودن آن صادر نشده،
"Across all ThreatExpert reports, the file "jureg.exe" has never been identified as a threat"

پس با خیال راحت allow را بزنید...

Karkas20
24-01-2011, 16:59
سلام
من میخام از نسخه ی پولی کومودو استفاده کنم مثلن اینترنت سکوریتی complete ولی لینک دانلود به همراه سریالش رو نمیتونم پیدا کنم.
کسی میتونه کمک کنه؟
ایا سریالش زود بلاک میشه؟
در ضمن نسخه ی رایگانش رو خودم دارم.
ممنون

سلام عزیز جان.

1.سریالش گیر نمیاد و باید بخری.

2.من خودم نسخه کامپلیت را دارم با سریالی که یکی از کاربران بهم داده ولی کارایی ان مانند نسخه رایگانش هست
و فقط موقع اکتیو سیستم شما را گارانتی میکنه که اگر به هر ترتیبی مشکلی برای اطلاعات سیستم شما به وجود امد.انها گارانتی شرکت کومودو هستن.

3.به نظر من نسخه رایگانش هم زیاد با نسخه پولیش فرقی نداره.

فقط پیشتیبانی دارد که نسخه رایگان نداره.

فقط همراه نسخه رایگان برنامه ای نصب میشه برای پشیبانی کاربر.

ولی پشتیبانی نسخه کامپلیت و پروفشنال و پلاس حتی سیستم کاربر را هم بیمه میکند که اگر به هر نحوی مشکلی براش پیش امد از نظر از بین رفتن اطلاعات.

شرکت کومودو پاسخگو هست.

موفق باشید.

santamove
24-01-2011, 18:10

دانلود با کیفیت 72dpi:

پسورد comodo

M.Hashemi
24-01-2011, 20:27
جالبه... اون بحثايي كه فقط به نفع كمودو هستش رو كردي "جمع بندي " !

مثلا در مورد Online Banking اينهمه صحبت شد و مثالهاي زيادي زديم ، حتي بقيه دوستان هم گفتن كه بهتر بود اين سيستم باشه. اونوقت شما رفتي پست خودت رو به عنوان جمع بندي زدي.
اصلا انگار اون پست منو كه وضوح و با طرح مثال اومدم در مورد Online Banking نوشتم ، اصلا نخوندي.

=====
حالا يه جمع بندي ديگه :

كومودو داراي Self Defense ضعيفي هستش. نمونه هاش رو حتي بچه ها هم مطرح كردن. در يه سايتي كه قبلا لنكشو گذاشتم ، Self Defense كمودو حتي از Avast هم ضعيفتر بود.

Online Banking نداره و اگر بچه ها كاراي بانكي شونو با اينترنت انجام ميدن بايد بدونن كه با نبود Online Banking امنيت خوبي ندارن.

كمودو NIDS نداره و اعتراض ها به اين قضيه اينقدر زياد شد كه كمودو گفت كه براي جبران اين نقص بريد و از نرم افزار اوپن سورس Snort استفاده كنيد

كمودو داراي آنتي ويروس ضعيفي هستش ، چون تا به حال در تمام آزمايشات VB100 شكست خورده.

كمودو حتي نمي تونه به صورت اتوماتيك IP هكر رو به بلك ليست ببره.

كمودو بخش ها و امكانات زيادي رو نداره مثل Anti Spam و WebControl

و الي آخر
با سلام
شما می خواهی ثابت کنی کومودو خیلی ضعیفه. چون شما را می شناسم پس میگم اره کومودو ضعیفه.
کومودو خیلی اشغاله. به شما هم میگم اصلا ازش استفاده نکنید.
اصلا یکم بشتر فکر میکنم. شما هم از همه ی افراد بیشتر میفهمید و ما همه بی سواد هستیم.
ملیح هم بی سواد است. اگر ملیح پست های شما را می خواند در شرکت کومودو را میبست و میرفت سر چهار راه و سیگار فروش می شد.
در نهایت باید بگم :
بنده هیچ بحثی با شما ندارم و فقط یک خواهش دارم. تمام این حرف ها تکراریه پی لطفا پست تکراری ندهید و در صورتی که می خواهید ضعف کومودو را نشان دهید در تاپیک زیر این کار را انجام دهید.
*البته این فقط یک خواهش است.

با تشکر

santamove
24-01-2011, 20:40
به تمامی کاربرانی که نتونستن ویدئو زیر رو دانلود کنن،پیشنهاد می کنم،حتما" این کار رو هر چه زودتر انجام بدن....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0381186.jpg

شیوه منحصربفرد و فوق العاده جذاب ملیح(ceo کومودو) که به سادگی و زیبایی هر چه تمام،نکاتی رو مطرح می کنه،که همه کاربران کومودو باید بدونن!

ALI16437
24-01-2011, 21:13
با سلام به همه دوستان.
mostafa akbari عزیز من این لحن صحبت رو نمی پسندم
اگر کمی به آزادی بیان اعتقاد داشته باشی اجازه میدی همه
با تمام نظرات و عقاید حتی اونهای که با سلایق شما جور در
نمیاد نظرشون رو بدند ه خواننده بی طرفی میتونه قضاوت کنه
و کلا این بحثها به نظر من مفید است هر کسی میتونه تحقیق
کنه تو سایتهای مختلف ببینه ایا نرمافزاری که استفاده میکنه
چه محاسن و معاینی داره و برای رفع نواقص یا ضعفهای احتمالی
چکار میتونه بکنه.

همانطور که بسیاری در این تاپیک محاسن کمودو را بیان میکنند
خوب است دوستانی هم معایب یا ضعفهای اون رو بیان کنند که
کاربران با دیدن همه موارد از نرمافزار فوق استفاده کنند.
همانطور که تعریف صرف خوب نیست و حتی دوستان در مواردی
که خود سایت سازنده به نواقصی در انجمن خودش اذعان کرده
سعی در لاپشونی ان میکنند و سعی میکنند ان را دروغ جلوه بدنند
اینکار اصلادرست نیست و باید حقیقت صریح و کامل در اختیار همه
قرار بگیره.
اشاره صرف به نواقص و معایب هم کار درستی نیست و باید محاسن
بسیار این نرمافزار محبوب و عالی نیز در نظر گرفته شود.
همه ساخته های بشر دارای نواقص هستند هیچکس هم نمیتونه
ادعا کنه که کارش بی عیب و نقصه ، که این ادعا گزافهای بیش
نیست پذیرش هر نقص قدم بزرگی به سوی اصلاح ان میباشد
و دفاع کور کورانه یا تخریب کورکورانه هیچ کدام روش درستی نیست

در پاپان از outpost عزیز تشکر میکنم
به امید روزی که کمودو بهتری داشته باشی.

fishdilo
24-01-2011, 21:14
راستی بچه ها، شرکت کومودو می دونه که همچین تاپیک قوی و پرباری وجود داره!
آقای ملیح نمی خواد بهمون جازه بده:31:

M.Hashemi
24-01-2011, 23:12
با سلام به همه دوستان.
چکار میتونه بکنه.

قرار بگیره.

با سلام
حق با شما است دوست عزیز.
اما به یک نکته توجه کنید.
بعضی از دوستان قصد انتقاد ندارند و می خواهند به هر قیمتی شده کومودو را ضعیف جلوه بدن یعنی تخریب کومودو.
حرف من این است که:
درست است که کومودو باگ های دارد مانند self defence در برابر کاربر و ... اما شما تنها نمی توانید بگید کومودو فلان گزینه را ندارد و فلان سوئیت امنیتی این گزینه را دارد. بارها گفتم که شما برای این که به نقاط ضعف و قوت یک سوئیت امنیتی پی ببرید باید ان را با یک سوئیت امنیتی دیگر مقایسه کنید.
درست است که کومودو این باگ ها را دارد اما با وجود این باگ ها باز هم در مقایسه با سایر سوئیت ها جزو قدرتمندترین سوئیت ها قرار میگیرد.
-----------------------
درضمن تمام انتقاهای اقای outpost تکراری است و قبلا توسط تمامی افراد از جمله دکتر عزیز مورد بررسی قرار گرفته است.
پس من نتیجه میگیرم هدف انتقاد نبوده و هدف تخریب بوده.
با تشکر

SevenCity
25-01-2011, 00:10
دقیقا این آلرت با وجود اینکه تمام تنظیمات کمودو بالاست چیه و چرا anti-malware چنین پیغامهایی میده چرا کمودو بلاک نکرد؟ من زمانی که outpost داشتم آلرتهای زیادی در رابطه با بلاک کردن حملات میداد آیا کمودو این حملات رو خنثی میکنه؟

santamove
25-01-2011, 00:14
دقیقا این آلرت با وجود اینکه تمام تنظیمات کمودو بالاست چیه و چرا anti-malware چنین پیغامهایی میده چرا کمودو نکرد؟ من زمانی که outpost داشتم آلرتهای زیادی در رابطه با بلاک کردن حملات میداد آیا کمودو این حملات رو خنثی میکنه؟

بله!!!

M.Hashemi
25-01-2011, 00:15
با سلام
این یک wallpaper برای کاربران کومودو است.
این wallpaper بر گرفته از فیلم مشهور Matrix است که کار گروهی من و santamove عزیز است.
(ایده از من بود و تمام کارهای گرافیکی از اقای santamove).
امیدوارم دوستان بپسندند :

عکس را با اندازه واقعی میتونید از لینک زیر بگیرید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------
در اینجا جا دارد که یک خسته نباشید به اقا santamove بگم.
با تشکر

SevenCity
25-01-2011, 00:29
بله!!!

دقیقا متوجه نشدم
این پیغام شما اجازه دسترسی نرم افزاری به اینترنت رو میخواد ولی سوال من یه چیز دیگه بود میشه بیشتر توضیح بدید من خیلی وقت پیش از outpost استفاده میکردم و یادم نمیاد اسم اون آلرتا چیه آلرتای قرمزرنگی بود که میگفت فلان حمله بلاک شده و این آلرتا خیلی زیاد بود برای من

دقیقا این آلرت با وجود اینکه تمام تنظیمات کمودو بالاست چیه و چرا anti-malware چنین پیغامهایی میده چرا کمودو بلاک نکرد؟ من زمانی که outpost داشتم آلرتهای زیادی در رابطه با بلاک کردن حملات میداد آیا کمودو این حملات رو خنثی میکنه؟

mostafa akbari
25-01-2011, 10:04
دقیقا متوجه نشدم
این پیغام شما اجازه دسترسی نرم افزاری به اینترنت رو میخواد ولی سوال من یه چیز دیگه بود میشه بیشتر توضیح بدید من خیلی وقت پیش از outpost استفاده میکردم و یادم نمیاد اسم اون آلرتا چیه آلرتای قرمزرنگی بود که میگفت فلان حمله بلاک شده و این آلرتا خیلی زیاد بود برای من

احتمالا تشخیص اشتباهه سایتی که بلاک میشه اینه
اینجا تست کنید از 18 تا web scannerفقط دو تا اون را آلوده تشخیص دادند.

در ضمن من چند روزه دارم روی یکی از سیستمهام از outpost استفاده میکنم تقریبا اکثر تشخیص نفوذهاش اشتباهه مثلا 8.8.8.8 که سرویس dns هست را اشتباها به عنوان نفوذگر میشناسه .

reza3600
25-01-2011, 10:41
سلام
توی کومودو چطور میشه برای یه برنامه سطح دسترسی قرار داد. مثلن یه برنامه رو نمیخام که توی trusted قرار بدم ولی میخام محدودش کنم.
ممنون

santamove
25-01-2011, 11:41
دقیقا متوجه نشدم

برای فعال کردن پیام های بالونی
موارد زیر را طبق شکل زیر انجام دهید....

Show the balloon messages - These are the notifications that appear in the bottom right hand corner of your screen - just above the tray icons. Usually these messages like ' Comodo Firewall is learning ' or 'Defense+ is learning ' and are generated when these modules are learning the activity of previously unknown components of trusted applications. Clear this check box if you do not want to see these messages***Default = Disabled

در مورد سوال بعدی تون ،هم مصطفی جان پاسخ دادن،

santamove
25-01-2011, 12:07
سلام
توی کومودو چطور میشه برای یه برنامه سطح دسترسی قرار داد. مثلن یه برنامه رو نمیخام که توی trusted قرار بدم ولی میخام محدودش کنم.
ممنون

طبق نظر آقا مهران،بهترین cp برای appهای که زیاد بهشون اعتماد نداریم،شکل زیر هست....

Saeid1212
25-01-2011, 12:26
سلام:20:
من چند وقتي کومودو رو نصب کردم،‌ حالا که ميخوام از ياهو مسنجر استفاده کنم نميتونم وارد چت روم ها بشم و اونجايي که پيغام "Getting category list" مياد گير ميکنه! فکر ميکنم اين مشکل مربوط به فايروال کومودو باشه،‌چه کار بايد انجام بدم تا مشکلم رفع بشه؟:40:

mehdi_08
25-01-2011, 13:15
با سلام به همه دوستان.
چکار میتونه بکنه.

قرار بگیره.

عزیز من اخه شما لحن نوشتاری کاربر outpost رو بخون کاملا مشهوده که با بیان این جور مسائل کاربر های دیگه رومتقائد کنه کا اصلا زا کمودو استفاده نکنن
از اول این تاپیک تا الان همش ساز مخالف می زنن همون طور که خودتون هم گفتین در کنا رمحاسن معایب هم باید بیان بشه ایشون تا بحال جز ایراد گرفتن چیز دیگه ای نگفتن
اصلا تابلوئه کسی که نام کاربریش رو نام سویت امنیتیی که ازش داره استفاده می کنه رو گذاشته کاملا متعصبه چون اگه ایرادی به اون سویت وارد بشه باید بزاره و بره یا با یه نام کاربریه دیگه بیاد
از اول این تاپیک تا الان همه افراد من جلمه مهران جان سردمدار این تپیک اعلام کرد که کمودو با بهترین تنظیمات و استفاده صحیح ازش تنها می تونه 99 درصد امنیت ایجاد کنه خوب این یعنی که کمودو کاملا بدون عیب نیست ولی نسبت به رقبا امکانات و شرایطی رو ایجاد کرده که هیچ آنتی ویروسی تا به حال برای کاربراش ایجاد نکرده
شرکتی که میاد فقط در قبال نصب نسخه کامپلیت سیستم کاربر رو تا 1500 دلار بیمه می کنه اونقدر به سویت خودش ایمان داره که این کارو می کنه وگرنه ور شکست می شد
من واقعا موندم که اگه توی نسخه بعدی این باگ ها رفع بشه بازم این جناب outpost با این لحن میاد توی تاپیک صحبت می کنه

ALI16437
25-01-2011, 17:31
با تشکر از همه دوستانی که اینجا زحمت میکشند.

من انگلسیم خوب نیست ولی یک چرخی توی انجمن کومودو زدم دیدم متخخصان کومودو
توصیه کردنند که نرم افزار snort کنار فایروال کمودو نصب و کانفیگ بشه به همین دلیل
وارد سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شدم و یکم وقت گذاشتم دیدم یک راهنمای انگلیسی
در مورد نصب این نرمافزار توی سون هست دانلودش کردم .
و چند مرحله رو انجام دادم ولی در نهایت موفق به انجام کامل کانفیگ snort نشدم
در اینجا ازدوستانیکه انگلیسی قوی دارند خواهشمندم با مطالعه این pdf ما رو نیز
راهنمایی کنند.
پیشاپیش ممنونم.

اینم فایل pdf:

Kav3h
25-01-2011, 17:42
خوب دوستان، من هم بعد از جستجوهای زیاد، بعد از سال‌ها کار با KIS به CIS مهاجرت کردم... تا اینجای کار، محصول خوش‌دست و قدرتمندی نشون داده؛ کمودو رو روی ویندوز 7 (64 بیتی) نصب کردم.
همین جا از تمامی دوستانی که این محصول مفید و ارزشمند رو معرفی و بررسی می‌کنند سپاس‌گزاری می‌کنم.

ila
25-01-2011, 18:43
1- چه جوری میشه کمودو روجوری تنظیم کرد که وقتی کسی توی یاهومسنجر بهت پی اتم داد اول آی پی اون فرد رو نشون بده بعد پی ام اون فرد رو..ممنون
2- سرسخت ترین مخالف کمودوبگه که نود بهتره یا کمودو؟

ila
25-01-2011, 18:51
به تمامی کاربرانی که نتونستن ویدئو زیر رو دانلود کنن،پیشنهاد می کنم،حتما" این کار رو هر چه زودتر انجام بدن....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0381186.jpg

شیوه منحصربفرد و فوق العاده جذاب ملیح(ceo کومودو) که به سادگی و زیبایی هر چه تمام،نکاتی رو مطرح می کنه،که همه کاربران کومودو باید بدونن!

زبانش فارسیه؟

M.Hashemi
25-01-2011, 19:56
زبانش فارسیه؟
با سلام
نه زبانش انگلیسی است.
اما اینقدر ساده و روان صحبت می کند که کاملا متوجه منظورش می شوید.
بنده هم توصیه می کنم حتی اگر طرفدار کومودو هم نیستید و از یک سوئیت امنیتی دیگر استفاده می کنید باز هم این ویدئو را دانلود کنید. بسیار جالب و اموزنده است.
---------------------
در اینجا جا دارد از دوست عزیزم santamove برای معرفی این ویدئو تشکر کنم
---------------------
با تشکر

mostafa akbari
25-01-2011, 20:34
با تشکر از همه دوستانی که اینجا زحمت میکشند.

من انگلسیم خوب نیست ولی یک چرخی توی انجمن کومودو زدم دیدم متخخصان کومودو
توصیه کردنند که نرم افزار snort کنار فایروال کمودو نصب و کانفیگ بشه به همین دلیل
وارد سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شدم و یکم وقت گذاشتم دیدم یک راهنمای انگلیسی
در مورد نصب این نرمافزار توی سون هست دانلودش کردم .
و چند مرحله رو انجام دادم ولی در نهایت موفق به انجام کامل کانفیگ snort نشدم
در اینجا ازدوستانیکه انگلیسی قوی دارند خواهشمندم با مطالعه این pdf ما رو نیز
راهنمایی کنند.
پیشاپیش ممنونم.

اینم فایل pdf:

چندتا فایل به زبان فارسی داشتم براتون آپلود کردم. فقط snort_manual انگلیسیه که زیاد سخت هم نیست.

Saeid1212
25-01-2011, 21:00
من چند وقتي کومودو رو نصب کردم،‌ حالا که ميخوام از ياهو مسنجر استفاده کنم نميتونم وارد چت روم ها بشم و اونجايي که پيغام "Getting category list" مياد گير ميکنه! فکر ميکنم اين مشکل مربوط به فايروال کومودو باشه،‌چه کار بايد انجام بدم تا مشکلم رفع بشه؟:40:

کسي نبود کمک کنه...:41:

santamove
25-01-2011, 21:03
کسي نبود کمک کنه...:41:

سلام

از یاهو مسنج به طور کلی خارج شین

به nsp بروید و رول یاهو رو حذف کنید،

level فایروال رو هم بذارید cp

مسنجر رو باز کنین و لاگین شین،

روی alart های کومودو ، مربوط به یاهو allow بزنین

...

ardalan_zapata
25-01-2011, 21:09
خوب منم الان یک روزه کومودویی شدم :دی
واقعا سکیوریتی سویت خوبی هستش و دارم ازش لذت میبرم نه سیستم رو کند میکنه و نه امنیتش پایین
از دیروز همینطور دارم ویروس های مختلف رو تست میکنم واقعا کم نیاورده تا حالا !
GeekBuddy هم خیلی جالب بود امروز خودش بهم پی ام داد که مشکلی نداری با سیستم کمک نمیخای من میتونم کمکت کنم و اینا :دی منم گفتم تشکر کردم ازش و گفتم این کومودو کارش خیلی درسته !

Saeid1212
25-01-2011, 22:11
سلام

از یاهو مسنج به طور کلی خارج شین

به nsp بروید و رول یاهو رو حذف کنید،

level فایروال رو هم بذارید cp

مسنجر رو باز کنین و لاگین شین،

روی alart های کومودو ، مربوط به یاهو allow بزنین

...

خيلي ممنون از پاسختون. اين کارها رو انجام داده بودم فايده اي نداشت، شايد مشکل از جاي ديگه باشه.
به هر حال ممنون:20:

T I G E R
25-01-2011, 22:14
يه مدت نبوديم مباحث زيادى مطرح شده و خب نميخوايم بحث مجدد پيرامونش داشته باشيم

اما يک مورد رو بايد روشن ميشد که از گفته santamove عزيز هستش در زمينه SelfDefense کومودو

جمع بندى ماجراىSelfDefense کومـــودو

ابتداي ماجرا....
با پيشنهاد karkas20 و با پيگيري هاي دوست خوبم DRhanibal و تهيه يک فيلم،اين ضعفو نشون دادن،

سپس دوست خوبم t i g e r ر سعي کرد اين مساله رو بين المللي کنه و اين قضيه رو با مديران انجمن کومودو در ميون گذاشتن....

======================
بعد اين قضايا، تعدادي از کاربران از اين فرصت استفاده کردن، و سعي کدن با اين ضعف سعي کنن به کومودو ضربه بزنن و از محبوبيتش بکاهن....
.
.
.
.
.
اما
برنامه نويسان کومودو وعده دادن،در آپديت جديد اين ضعفو به طور کلي از بين ببرن و رفع کنن!

اما اين ضعف تا چه حدي خطرناک است؟سابقه داشته سوئيت امنيتي بتواند از اين راه ضربه بخورد و آسيب ببيند؟

بنا به اطلاعاتي که من دارم،تا به حال حمله يک بدافزار به فايل هاي يک نرم افزار سابقه نداشته(دوستان اگه اطلاع دارن،ممنون ميشم اينجا بگن)
اين ضعف در دو صورت خطرناک خواهد بود،که من تشريح مي کنم....

نظريه يک:برنامه هاي TRUST و داراي امضاي ديجيتالي ،که طبق دياگرام زير، مي تونن،از بالاترين لايه،مجوز بگيرن و به لايه هاي پاييني برن...

پس از اين که مجوز گرفتن،طبق دياگرام فوق توسط آنتي ويروس و کلاد اسکنر فايل مورد بررسي قرار داده ميشه که حاوي فايل مخربي نباشه...

در صورت اين که فايل توسط "آنتي ويروس+کلاد اسکنر" تائيديه بگيره،فايل در محيط سيستم عامل اجرا ميشه....

بعضي از کاربران معتقدن برنامه هاي trust مي تونن،به کومودو ضربه بزنن،که با وجو توضيحاتي که من در بالا دادم...
****منتظر نظر شما در مورد اين قسمت هستم***

نظريه دو: فايل هاي مخرب مي تونن ، امضاي ديجيتالي برنامه هاي trust رو جعل کنن و به کومودو ضربه بزنن!!!
يک نمونه جنجالي که بايد بگم،بدافزار "استاکس نت" هست،که با وجود داشتن امضاي ديجيتالي نتونست از سد کومودو بگذره...
***مهران جان هم چندتا بررسي جالب در مورد رفتار کومودو در برابر مخرب هاي داراي امضا گذاشته...
پست زير رو ببينيد...

***يک بار ديگر به دياگرام بالا دقت کنين!****

برنامه هاي TRUST حتي اگر مجوز ديفينس پلاس را هم بگيرند،باز توسط آنتي ويروس+کلاد اسکنر مورد بررسي قرار مي گيرند

نظريه سه: فايل هاي Batch مخرب مي تونن ، به فايل هاي کومودو ضربه اساسي بزنن،
خوب اين فايل ها در هر صورت، در پايينترين لايه، يعني "سندباکس" اجرا ميشن، و هرکاري هم بکنن،چون در سندباکس اجراميشن،
قادر به انجام هيچ کاري نيستن!!!
به شکل زير توجه کنيد!

نتيجه گيري رو به خودتون محول مي کنم!!!

×××پست هاي زير رو هم بخونين!!!

من به مديريت کومودو گفتم که برنامه هايى که نصب ميکنيم

(چه برنامه هاى Trust شده و چه برنامه هايى که بدليل کارايى ناچاريم از سندباکس خارج کنيم مثل پچ ها و کرک ها و يا برنامه هاى اجرايى مثل Unlocker و..)

عملا امکان آسيب رسانى و ضربه زدن به کومودو رو دارند (و اين مى تونه از سوى مخرب هاى آينده ملاک قرار بگيره)

مديريت ارشد کومودو ابتدا گفت به هيچ وجه حتى برنامه هاى Trust شده قادر به حذف فايلهاى کومودو نيستند

مديريت کومودو گفت سعى کن با استفاده از فايل Batch به کومودو حمله کني (فايل Batch رو از سندباکس خارج کن)

مثلا بعنوان نمونه فايل بى اهميت eula.rtf رو سعى کن حذف کن .. نتيجه مشخص بود نميشد اين فايل معمولى رو حدف کرد

اما اونچه که اصلا تصور نميکردند امکان حذف بسيارى از فايلهاى مهم توسط Batch بود

(آخر هم من نفهيمدم چطور ميشه فايل بى ارزشي مثل eula.rtf از طريق سلف ديفنس حمايت بشه اما فايلهاى مهمتر خير؟ پس مسلما باگ بوده)

بهرحال جوابيه سايت کومودو که با عذرخواهى همراه بود مورد قبول نبود و نظريه تهديد از جانب برنامه هاى نصب شده بر سيستم رد نشد

چون برنامه هاى Trust شده اجازه دسترسى از زير لايه هاى دفاعى کومودو دارند

سایت کومودو بدون پاسخگویی صحیح یک راه حل و یک دلیل اظهار میکنه :

دلیل چنین رفتاری رو User Friendly یعنی کاربر پسند بودن کومودو عنوان میکنند که بسیار بی ربط هستش

مگه سایر آنتی ویروس ها که سلف دیفنس قوی دارند کاربر پسند نیستند ا

صلا می تونند مثل سایر انتی ویروس ها یک گزینه در تنظیمات بگذارند تا به راحتی کاربری سلف دیفنس رو فعال و غیرفعال کنه

اما راه حل کومودو در چنین شرایطی استفاده از حالت Paranoid Mode هستش

تنها حالتي که کومودو حتى بر برنامه هاى Trust شده نظارت ميکنه حالت Paranoid Mode هستش

این راه حل دو ایراد داره

1- در اين حالت حتى براى بازکردن يک فايل معمولى توسط کومودو سوال پرسيده ميشه و اصلا بدرد کاربران غيرحرفه اى نميخوره

(بقول يکى از کاربران سايت کومودو در اين حالت حتى براى رفتن به دستشويى هم بايد از کومودو اجازه بگيريد :31: )

2- سلف ديفنس پائين ترين لايه دفاعى آنتى ويروس هستش و بايد بگونه اى باشد که هيچ پروسه اى از زير اون رد نشه

اين لايه دفاعى کاملا مستقل از ساير لايه هاى دفاعى هستش و ربطى نداره آنتى ويروس در چه حالتى هستش

بايد در هر حالتى عملکردی ثابت داشته باشه

در پایان چندین بار در سایت کومودو مخرب هایی معرفی شده بود که به راحتی کومودو رو بایپس میکنند

تمام این مخرب ها از روش کسب اعتماد آنتی ویروس استفاده و اجرا میشند مثلا قبلا پستی از سایت کومودو گذاشته بودم

که مخربی رو معرفی شده بود که با یک امضای دیجیتال مورد اعتماد از سد انتی ویروس و سندباکس رد شده و اجرا شد

متاسفانه سایت کومودو سریع اینگونه تاپیک ها رو حذف میکنه و گرنه حتما تمام لینک ها رو اینجا میذاشتم

بنظر من یک حفره امنیتی در بخش فایلهای مورد اعتماد سبب شده سلف دیفنس کومودو نتونه عملکرد کاملی داشته باشه

santamove
25-01-2011, 22:22
دوست خوبم t i g e r
می خواستم نظرتو راجع پست زیر هم بدونم

t i g e r جان، خوب بدیهی است که وقتی app هایی که به منظور آسیب رسوندن به فایل های کومودو نوشته شده از سندباکس نیز توسط***اجازه و دستور کاربر**** خارج شود،عملا" از پایینترین لایه امنیتی کومودو هم گذشته و دسترسی به فایل های سیستمی داره و می تونه چنین آسیب هایی رو بزنه....

تنها مواردیکه selfdefense کومودو می تونه سببسازش بشه،
1.حذف اشتباهی فایل های کومودو به صورت اشتباهی و غیر عمدی توسط کاربر
2.از سندباکس(پایینترین لایه) خارج کردن appهایی که به منظور حذف فایل های کومودو نوشته شده اند توسط کاربر

Golestan64
25-01-2011, 22:35
سلام

چند دقیقه پیش یه پیغامی از کومودو اومد مبنی بر اینکه میخواد کومودو رو آپدیت کنه منم اوکی رو زدم و الانم در حال آپدیت هستش

منظورش چیه آیا نسخه جدید کومودو اومده و الان داره اونو آپدیت میکنه ؟

T I G E R
25-01-2011, 23:58
santamove حرف شما بسیار متینه و الگوریتم مزبور کاملا درسته و... اما در اینجا دو نکته ظریف وجود داره

در الگوریتم مزبور نقش آنتی ویروس بسیار حیاتیه و نکته مجهول هم همنیجاست آنتی ویروس کومودو تا چه حد هوشیار هستش

یک انتقادی که جدیدا بهش وارد شده تفاوت عملکرد گارد و اسکن انتی ویروس کومودوست

مثلا یک فایل ممکنه در اسکن دستی شناسایی کنه ولی در صورت اجرا به راحتی نصب بشه مثل نمونه زیر

Hi, guys!

Here is another one......

کد:

کد:

Malware uses intmedialab digital signature and is trusted by Comodo.

This file is detected by on-demand scan but you can download it and run/install it without any CIS/Real time AV pop-up
و یا بالعکس ممکنه انتی ویروس در اسکن دستی چیزی شناسایی نکنه ولی به محض اجرا انتی ویروس آلارم بده

مثل موردی که یکی از دوستان تست کرده بود که با اسکن شناسایی نکرد ولی با اجرا شدنش انتی ویروس متوجه شد

پس ما یک تناقض رفتاری در یک محصول امنیتی می بینیم که با توجه به عدم شرکت در تست های مطرح جای شبهه داره

پس یکی از اجزای الگوریتم از برخی لحاظ استاندارد عمل نمیکنه و همین می تونه به پیکره اون آسیب بزنه

این ضعف بالاخص در مورد بعدی که میگم و نقش انتی ویروس بسیار مهمتر میشه ، مشهود تر میشه

نکته دیگر اینکه سندباکس یک محیط مجازیست بهمین خاطر خیلی از برنامه ها و یا پچ ها و کرک ها در این محیط عمل نمیکنند

مثلا اگر برنامه مفید Unlocker رو سندباکس کنید اصلا قابلیت اجراییش رو از دست میده

پس شما در بسیاری موارد ناچارید فایل اجرایی رو از سندباکس خارج کنید .. در اینجا شما به آنتی ویروس تکیه میکنید

اصلا بحث ما این نیست آنتی ویروس چرا نتونسته مخرب رو شناسایی کنه (در هر آنتی ویروسی ممکنه رخ بده)

اصلا موضوع این نیست کاربر بدلیل اشتباه خودش سیستم رو آلوده کرده یا نه

نکته اینجاست اگر در چنین شرایطی مخرب به کومودو حمله کنه ، کومودو چه میکنه؟

اصلا از بحث مخرب بودن بگذریم فرض کنید شما یک برنامه (مثلا ضدهک) نصب میکنید

این برنامه به اشتباه یک فایل اساسی کومودو رو مخرب تشخیص میده چه اتفاقی می افته ؟

دلیل عدم رفتار مناسب کومودو در چنین شرایطی نه حماقت کاربره و نه زرنگی برنامه مهاجم ، بلکه دلیلش اینه که

Self-Defense آخرین لایه دفاعی و زیرین ترین بخش آنتی ویروس هستش به نوعی که دسترسی پروسه های اصلی ویندوز به آن هم محدود هستش

(آنگونه که در آنتی ویروس هایی مثل کسپرسکی ، آواست ، نورتون و ... لحاظ میشه)

اما در کومودو چنین نیست و همین موضوع بنظر میاد دردسر ساز بشه

Self-Defense وظیفه اش اینه که در آلوده ترین حالت ممکن برای سیستم و بدترین شرایط اعمالی از سوی کاربر ، از آنتی ویروس دفاع کنه

اما در کومودو اینگونه نیست و کاملا تحت تاثیر شرایط محیطی و برنامه های سیستم قرار میگیره

fishdilo
26-01-2011, 00:05
سلام

چند دقیقه پیش یه پیغامی از کومودو اومد مبنی بر اینکه میخواد کومودو رو آپدیت کنه منم اوکی رو زدم و الانم در حال آپدیت هستش

منظورش چیه آیا نسخه جدید کومودو اومده و الان داره اونو آپدیت میکنه ؟

بله، کومودو ی شما به نسخه ی جدید ارتقا پیدا کرده

M.Hashemi
26-01-2011, 02:43
santamove حرف شما بسیار متینه و الگوریتم مزبور کاملا درسته و... اما در اینجا دو نکته ظریف وجود داره

در الگوریتم مزبور نقش آنتی ویروس بسیار حیاتیه و نکته مجهول هم همنیجاست آنتی ویروس کومودو تا چه حد هوشیار هستش

یک انتقادی که جدیدا بهش وارد شده تفاوت عملکرد گارد و اسکن انتی ویروس کومودوست

مثلا یک فایل ممکنه در اسکن دستی شناسایی کنه ولی در صورت اجرا به راحتی نصب بشه مثل نمونه زیر

Hi, guys!

Here is another one......

کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMalware uses intmedialab digital signature and is trusted by Comodo.

This file is detected by on-demand scan but you can download it and run/install it without any CIS/Real time AV pop-up
و یا بالعکس ممکنه انتی ویروس در اسکن دستی چیزی شناسایی نکنه ولی به محض اجرا انتی ویروس آلارم بده

مثل موردی که یکی از دوستان تست کرده بود که با اسکن شناسایی نکرد ولی با اجرا شدنش انتی ویروس متوجه شد

پس ما یک تناقض رفتاری در یک محصول امنیتی می بینیم که با توجه به عدم شرکت در تست های مطرح جای شبهه داره

پس یکی از اجزای الگوریتم از برخی لحاظ استاندارد عمل نمیکنه و همین می تونه به پیکره اون آسیب بزنه

این ضعف بالاخص در مورد بعدی که میگم و نقش انتی ویروس بسیار مهمتر میشه ، مشهود تر میشه

نکته دیگر اینکه سندباکس یک محیط مجازیست بهمین خاطر خیلی از برنامه ها و یا پچ ها و کرک ها در این محیط عمل نمیکنند

مثلا اگر برنامه مفید Unlocker رو سندباکس کنید اصلا قابلیت اجراییش رو از دست میده

پس شما در بسیاری موارد ناچارید فایل اجرایی رو از سندباکس خارج کنید .. در اینجا شما به آنتی ویروس تکیه میکنید

اصلا بحث ما این نیست آنتی ویروس چرا نتونسته مخرب رو شناسایی کنه (در هر آنتی ویروسی ممکنه رخ بده)

اصلا موضوع این نیست کاربر بدلیل اشتباه خودش سیستم رو آلوده کرده یا نه

نکته اینجاست اگر در چنین شرایطی مخرب به کومودو حمله کنه ، کومودو چه میکنه؟

اصلا از بحث مخرب بودن بگذریم فرض کنید شما یک برنامه (مثلا ضدهک) نصب میکنید

این برنامه به اشتباه یک فایل اساسی کومودو رو مخرب تشخیص میده چه اتفاقی می افته ؟

دلیل عدم رفتار مناسب کومودو در چنین شرایطی نه حماقت کاربره و نه زرنگی برنامه مهاجم ، بلکه دلیلش اینه که

Self-Defense آخرین لایه دفاعی و زیرین ترین بخش آنتی ویروس هستش به نوعی که دسترسی پروسه های اصلی ویندوز به آن هم محدود هستش

(آنگونه که در آنتی ویروس هایی مثل کسپرسکی ، آواست ، نورتون و ... لحاظ میشه)

اما در کومودو چنین نیست و همین موضوع بنظر میاد دردسر ساز بشه

Self-Defense وظیفه اش اینه که در آلوده ترین حالت ممکن برای سیستم و بدترین شرایط اعمالی از سوی کاربر ، از آنتی ویروس دفاع کنه

اما در کومودو اینگونه نیست و کاملا تحت تاثیر شرایط محیطی و برنامه های سیستم قرار میگیره
با سلام
من متوجه نمیشم.
دوست عزیز اگر ممکنه کمی در این مورد توضیح دهید.
منظورم را این گونه بیان میکنم.
-اگر شما از kaspersky استفاده کنید بعد app control ان را disable کنید و یک ویروس ناشناخته اجرا کنید ان گاه سیستم شما الوده شود. به نظر شما مشکل از کسپر است یا از شما؟

-اگر شما از از کومودو استفاده کنید و سند باکس ان را disable کنید و فایلی را که از سالم بودن ان اطمینان ندارید اجرا کنید و ضد ویروس هم ان را شناسایی نکند و بعد شما الوده بشید. به نظر شما مشکل از کومودو است یا از شما؟
-------------------------
ببینید امکان نداره یک نرم افزار (که الوده نیست) بدون اطلاع کاربر فایل های را پاک کند حتی اگر نرم افزار امنیتی باشد. مگر این که خودتون تنظیم کرده باشید.
حال شما زمانی که یک نرم افزار را مانند mbam نصب کردید و این نرم افزار فایل های کومودو را به عنوان مخرب شناسایی کرد.تا زمانی که خودتون نخواهید ان فایل ها را پاک نمی کند و اگر خودتان بخواهید دیگر مشکل از کومودو نیست مشکل از شما است.
من قبول دارم که self defence کومودو از این نظر مشکل دارد و باید این مشکل حل شود.
اما به نظر من اگر کاربر درست رفتار کند هیچ گاه از این باگ صدمه ای نمی بیند و هرگز الوده نمی شود.
و به نظر من این ها همه خطا های کاربر هستند نه خطاهای نرم افزار.
و در نهایت باید بگم :
یک بار خود من یک ویروس به نام antivirus2010 را بر روی یک سیستم که کسپرسکی نصب بود اجرا کردم(البته app control غیر فعال بود) و بعد کسپرسکی exit شد و گجن ان نیز disable شد و زمانی که می خواستم ان را اجرا کنم یک error به من میداد و اجرا نمی شد.
پس ببینید این مشکل ممکن است برای ضدویروس های که selfdefence قوی هم دارند به وجود بیاد.
البته نگارش کسپر 2011 بود و ان زمان این ویروس به db ان اضافه نشده بود. اگر خواستید بگید تا ویروس را در تاپیک مناسب برایتان اپ کنم تا خودتان امتحان کنید.
پس ببینید ما نباید فایل های که نمی شناسیم بدون سندباکس اجرا کنیم. اگر می خواهید مطمئن شوید می توانید فایل مورد نظر را برای شرکت ضدویروس بفرستید تا اگر مخرب بود به db اضافه شود و به شما نیز اطلاع دهند.
با تشکر

fishdilo
26-01-2011, 04:37
سلام
اتفاقا" دلیل اینکه من از کسپر کوچیدم به کومودو، همین self defence بود. سیستم من ویروسی شده بود و ویروس که حتی نفهمیدم چی بود (چون مجبور به تغویض ویندوز شدم) حتی نمی گذاشت کسپر اجرا شود و error می داد. البته مثال زدم و کاری به کسپر و غیره اش ندارم، منظورم self defence است که تا چه حد می تواند قوی باشد و چقدر می تواند جلوی ویروس ها دوام بیاورد.

outpost
26-01-2011, 10:35
دلیل چنین رفتاری رو User Friendly یعنی کاربر پسند بودن کومودو عنوان میکنند که بسیار بی ربط هستش

مگه سایر آنتی ویروس ها که سلف دیفنس قوی دارند کاربر پسند نیستند ا

صلا می تونند مثل سایر انتی ویروس ها یک گزینه در تنظیمات بگذارند تا به راحتی کاربری سلف دیفنس رو فعال و غیرفعال کنه

داداش من بحثهاي شما رو در سايت كمودو دنبال ميكردم:31:
. واقعا اين مهندساي كمودو جوابهاي احمقانه اي به شما ميدادن. جوابهاي شما هم خيلي باحال بود. بد جوري ميزدي تو پر و بالشون. مثل همونجا كه گفتي User Friendly بودن يعني اينكه مثل نرم افزار هاي ديگه اجازه بديد كه كاربر خودش Self Defense رو فعال يا غير فعال كنه.
دمت گرم. جا داره يه تشكر درست حسابي ازت بكنم :31:

M.Hashemi
26-01-2011, 11:04
داداش من بحثهاي شما رو در سايت كمودو دنبال ميكردم:31:
. واقعا اين مهندساي كمودو جوابهاي احمقانه اي به شما ميدادن. جوابهاي شما هم خيلي باحال بود. بد جوري ميزدي تو پر و بالشون. مثل همونجا كه گفتي User Friendly بودن يعني اينكه مثل نرم افزار هاي ديگه اجازه بديد كه كاربر خودش Self Defense رو فعال يا غير فعال كنه.
دمت گرم. جا داره يه تشكر درست حسابي ازت بكنم :31:
با سلام
از ادب شما متشکرم.
با تشکر

Amin.M.1986
26-01-2011, 13:14
من معتقدم بحث آنتی ویروس توی ایران همیشه با تعصب همراهه!! میشه ناموس بعضی !! قصد جسارت ندارم اما طوری از کومودو صحبت میشه انگار یک شاهکاره که رو دست نداره( من خودم کارهای آی تی میکنم و شایان به ذکر هست که همین ماه پیش یک نسخه اورجینال و خریداری شده ی نود 32 رو از سیستم مسئول آفیس پاک کردم و همین کومودو رو ریختم.. از این جهت میگم که فکر نشه من متنفرم از این آنتی ویروس) .. من کومودو رو خوب میدونم و به نظرم از خیلی از آنتی ویروس ها بهتره ولی نظرم اینه که در حد یک آنتی ویروس مجانی خوبه!! سمانتک نسخه ی اینتر پرایز واقعا عملکرد بهتری داره .. همچنین تشخیص اشتباه های زیادی هم ازش دیدم.. در کل خوبه اما به هیچ وجه بهترین نیست

shahabprince
26-01-2011, 13:22
من معتقدم بحث آنتی ویروس توی ایران همیشه با تعصب همراهه!! میشه ناموس بعضی !! قصد جسارت ندارم اما طوری از کومودو صحبت میشه انگار یک شاهکاره که رو دست نداره( من خودم کارهای آی تی میکنم و شایان به ذکر هست که همین ماه پیش یک نسخه اورجینال و خریداری شده ی نود 32 رو از سیستم مسئول آفیس پاک کردم و همین کومودو رو ریختم.. از این جهت میگم که فکر نشه من متنفرم از این آنتی ویروس) .. من کومودو رو خوب میدونم و به نظرم از خیلی از آنتی ویروس ها بهتره ولی نظرم اینه که در حد یک آنتی ویروس مجانی خوبه!! سمانتک نسخه ی اینتر پرایز واقعا عملکرد بهتری داره .. همچنین تشخیص اشتباه های زیادی هم ازش دیدم.. در کل خوبه اما به هیچ وجه بهترین نیست

به نظر من بهترین راه که بشه این اخلاق رو از خدمون دور کنیم اینه که به شرکتهای تست انتی ویروس و نتایج اونها توجه کنیم و هرسال هر انتی ویروسی که منتخب شد از اون استفاده کنیم تا دیگه این بحثای بیخود و تعصبی مطرح نشه.

M.Hashemi
26-01-2011, 13:37
با سلام
من هیچ کجا ندیدم یکی از دوستان بگه کومودو بهترینه.
خود من هم به این معتقد نیستم.
من میگم کومودو سویت امنیتی مناسبی است و نمی توانیم به دلیل باگ های که دارد بگم دیگه به درد نمی خورد.
به هر حال هر کسی نظری دارد و نظر هر کس هم محترم است و باید به ان احترام بگذاریم اما باید در نظرات خود ادب را رعایت کنیم و شان تاپیک را پایین نیاوریم.
-----------------------
مدتی است درگیر کارهای دانشگاه هستم و یک پروژه برنامه نویسی بهم پیشنهاد شده ممکنه نتونم چند وقتی به تاپیک سر بزنم.
امیدوارم موفق و پیروز باشید.
با تشکر از تمامی دوستان

T I G E R
26-01-2011, 15:09
من در اين تاپيک نيومدم که طرفداري محصولي رو بکنم بلکه اومديم تا به کمک هم ايرادات آنتي ويروس ها پيدا و در صورت امکان رفع کنيم

هر محصولي ايرادي داره و هيچ محصولي کامل نيست ... اصل اينجاست که قبل از اينکه افراد سودجو از اين ايرادات به ما ضربه بزنند ما خودمون راه حلي پيدا کنيم

در زمينه Self-Defense کسپرسکي که بنابه تست هاي چندين سايت قويترين سلف ديفنس رو داره اگه ويروسي چنين بلايي سرش بياره

پس مسلما به آنتي ويروس هاي ديگه چنين کاري مکنه ... اما اين ايراده و من همانطور که در زمينه ايراد کومودو در سايتش بحث کردم

چنانچه چنين ايرادي داشته باشه مسلما در سايت اصلي کسپرسکي بحث رو مطرح ميکنم تا راه حل مشخص بشه

(لطفا ويروس رو برام پيام خصوصي بفرستيد)

بحث ما اينه که پروسه هاي ويندوز و برنامه هاي نصب شده از طريق درايو مجزا قادر به دسترسي رايت براي روي فايلهاي کومودو هستند

اين چه زماني مشکل ساز ميشه زمانیکه فایلها از سندباکس شدن خارج بشن

سندباکس صرفا یک محیط مجازی هستش و نه یک موتور ضد ویروس ... محیطی که قدرت رایت و دیلیت رو از فایلها میگیره همین

چه فایلهایی از سندباکس خارج میشن : 1- فایلهایی که مورد اعتماد کومودو هستند 2- فایلهایی که بر روی سیستم قبلا نصب شدند

3- فایلهایی که بدلیل کارایی اجرایی اون باید از محیط مجازی خارج بشه مثل پچ ها و کرک ها و برنامه هایی نظیر Unlocker

سیستم دفاعی کومودو در برابر این فایلها صرفا گارد آنتی ویروس رایگانش هستش نه چیز دیگری

اصلا قرار نیست مشکل آلودگی سیستم رو به کومودو ربط بدیم ... ممکنه حماقت کاربر یا فردی ناوارد که بر روی سیستم شما نشسته مقصر باشند

ایراد دسترسی بیش از حد پروسه ها و برنامه ها به محیط اجرایی کومودو هستش

می تونیم الگوریتم های متفاوتی برای ضربه زدن به سامانه دفاع از خود آنتی ویروس داشته باشیم ولی حادترین و بارزترین حالت

زمانیکه تصمیم بگیرید در یک سیستم آلوده و یا یک سیستم که مخواهید اون رو تست کنید ، کومودو نصب کنید

چون پروسه های ویندوز آلوده شدند و از طرف دیگه کومودو به اونها دسترسی زیادی میده

تازه برنامه چون قبلا نصب شده اند پس کلا سندباکس نخواهند شد

مشکل همینجاست : 1- آنتی ویروس کومودو ظرفیتش مشخص نیست 2- کومودو دسترسی زیادی به برنامه ها داده

T I G E R
26-01-2011, 15:17
سلام

به دلیل مشغله هایی که دارم،دیگه نمی تونم تو این تاپیک بیام و پست بدم....

از همتون ممنونم....

خداحافظ...

مدتی است درگیر کارهای دانشگاه هستم و یک پروژه برنامه نویسی بهم پیشنهاد شده ممکنه نتونم چند وقتی به تاپیک سر بزنم.
امیدوارم موفق و پیروز باشید.
با تشکر از تمامی دوستان
ای بابا چرا دو تا از دوستان خوب ناگهان رفتید :37:

mjzaret
26-01-2011, 15:43
سلام

من از Comodo Internet Security استفاده می کنم. سیستم عاملم ویندوز 7 هست.

در Task Manager پروسه ای به نام dwm.exe در حال اجراست.

این فایل با User Name من در حال اجراست. بنابراین نمیشه گفت یه فایل سیستمی هست.

آیا این فایل ویروس هست؟

شاد باشید :40:

siavashjal
26-01-2011, 15:56
ببین محل قرارگیری فایل کجاست ارسالش کن برای کمودو ببین چی جواب می دن؟

Karkas20
26-01-2011, 15:58
سلام

من از Comodo Internet Security استفاده می کنم. سیستم عاملم ویندوز 7 هست.

در Task Manager پروسه ای به نام dwm.exe در حال اجراست.

این فایل با User Name من در حال اجراست. بنابراین نمیشه گفت یه فایل سیستمی هست.

آیا این فایل ویروس هست؟

شاد باشید :40:

سلام.

دوست عزیز.

این فایل هم در تسک منیجر من هم موجود هست.

یک فایل سیستمی هستش

موفق باشید.

fishdilo
26-01-2011, 16:50
Desktop Window Manager
یا همان DWM است و فایل به خودی خود مشکلی ندارد

M.Hashemi
26-01-2011, 19:15
من در اين تاپيک نيومدم که طرفداري محصولي رو بکنم بلکه اومديم تا به کمک هم ايرادات آنتي ويروس ها پيدا و در صورت امکان رفع کنيم

هر محصولي ايرادي داره و هيچ محصولي کامل نيست ... اصل اينجاست که قبل از اينکه افراد سودجو از اين ايرادات به ما ضربه بزنند ما خودمون راه حلي پيدا کنيم

در زمينه Self-Defense کسپرسکي که بنابه تست هاي چندين سايت قويترين سلف ديفنس رو داره اگه ويروسي چنين بلايي سرش بياره

پس مسلما به آنتي ويروس هاي ديگه چنين کاري مکنه ... اما اين ايراده و من همانطور که در زمينه ايراد کومودو در سايتش بحث کردم

چنانچه چنين ايرادي داشته باشه مسلما در سايت اصلي کسپرسکي بحث رو مطرح ميکنم تا راه حل مشخص بشه

بحث ما اينه که پروسه هاي ويندوز و برنامه هاي نصب شده از طريق درايو مجزا قادر به دسترسي رايت براي روي فايلهاي کومودو هستند

سندباکس صرفا یک محیط مجازی هستش و نه یک موتور ضد ویروس ... محیطی که قدرت رایت و دیلیت رو از فایلها میگیره همین

چه فایلهایی از سندباکس خارج میشن : 1- فایلهایی که مورد اعتماد کومودو هستند 2- فایلهایی که بر روی سیستم قبلا نصب شدند

3- فایلهایی که بدلیل کارایی اجرایی اون باید از محیط مجازی خارج بشه مثل پچ ها و کرک ها و برنامه هایی نظیر Unlocker

سیستم دفاعی کومودو در برابر این فایلها صرفا گارد آنتی ویروس رایگانش هستش نه چیز دیگری

اصلا قرار نیست مشکل آلودگی سیستم رو به کومودو ربط بدیم ... ممکنه حماقت کاربر یا فردی ناوارد که بر روی سیستم شما نشسته مقصر باشند

می تونیم الگوریتم های متفاوتی برای ضربه زدن به سامانه دفاع از خود آنتی ویروس داشته باشیم ولی حادترین و بارزترین حالت

زمانیکه تصمیم بگیرید در یک سیستم آلوده و یا یک سیستم که مخواهید اون رو تست کنید ، کومودو نصب کنید

مشکل همینجاست : 1- آنتی ویروس کومودو ظرفیتش مشخص نیست 2- کومودو دسترسی زیادی به برنامه ها داده
با سلام
از شما تمامی دوستان برای حق گرایی که دارید متشکرم.
بنده هم دانشجو هستم و هم برنامه نویسی می کنم و هم اکنون یک پروژه قبول کردم ممکنه چند وقتی به انجمن سر نزنم.
در مورد حرف های دوست عزیزم t i g e r باید بگم کاملا با حرف شما موافقم و این باگ در کومودو موجود است و در صورتی که کاربر مبتدی باشد از طریق این باگ صدمه می بیند.
در مورد ان ویروس هم سعی می کنم تا فردا در تاپیک دانلود ویروس ها اپ کنم.
اما هم اکنون این ویروس را db کسپرسکی میشناسد من زمانی این ویروس را چک کردم که هنوز db کسپر این ویروس را نمی شناخت. اما اگر شما بخواهید self defence کسپر را چک کنید میتونید av را غیر فعال کنید و app control را نیز غیر فعال کنید و بعد ویروس را اجرا کنید تا برایتان ثابت شود که self defence ان قدر هم نمی تواند جلوی مخرب ها را بگیرد.
امیدوارم متوجه منظور من شده باشید.
با تشکر

geysar
26-01-2011, 20:23

نظرتون درمورد فایروال کومودو چیه

pasargadd
26-01-2011, 22:23
میدونین دلیله معروفیت این نرم افزار تو انجمنه ما چیه؟
فقط و فقط ربط به پسته اول تاپیک داره.پستی که هر کی بخونه فکر میکنه کمودو یک چیز فرا بشری هست.
اگر در مورد کسپرسکی هم انقدر ریزبینانه مطلب نوشته میشد و در مورد تمام قسمتاش موضوع موجود بود اینگونه مورد بیمهری برخی دوستان قرار نمیگرفت.
البته کمودو دارای یک محیط کاربریه ساده است و تمام اختیاراتو به کاربر میده ولی کسپرسکی محیطش مشکله و هر کسی نمیتونه با تسلط کامل باهاش کار کنه.حداقل تجربه ای که از کسپرسکی دارم اینو میگه.
امیدوارم روزی برسه که تعصبو کنار بزاریم و حداقل در این موارد واقع بین باشیم.(منظور خودم هستم)
:11:

Help118
27-01-2011, 00:18
تعصب!
باید بگم من با مک آفی شروع کردم و به بیت دفندر رسیدیم و کسپر اسکای و ناد32 و کمودو و چیزای دیگه!
قبل از کمودو داشتم با ناد32 ور میرفتم هر روز آپ دیت و ورژن آخر ولی متاسفانه همیشه سیستمم ویروسی میشد و نمیدونم ناد32 کجا تمرگیده بوده! ولی فعلا با کمودو مشکلی ندارم

M.Hashemi
27-01-2011, 01:04
میدونین دلیله معروفیت این نرم افزار تو انجمنه ما چیه؟
فقط و فقط ربط به پسته اول تاپیک داره.پستی که هر کی بخونه فکر میکنه کمودو یک چیز فرا بشری هست.
اگر در مورد کسپرسکی هم انقدر ریزبینانه مطلب نوشته میشد و در مورد تمام قسمتاش موضوع موجود بود اینگونه مورد بیمهری برخی دوستان قرار نمیگرفت.
البته کمودو دارای یک محیط کاربریه ساده است و تمام اختیاراتو به کاربر میده ولی کسپرسکی محیطش مشکله و هر کسی نمیتونه با تسلط کامل باهاش کار کنه.حداقل تجربه ای که از کسپرسکی دارم اینو میگه.
امیدوارم روزی برسه که تعصبو کنار بزاریم و حداقل در این موارد واقع بین باشیم.(منظور خودم هستم)
:11:

با سلام
دوست عزیز کسپرسکی یک سوئیت امنیتی قوی است. و من در این مورد هیچ شکی ندارم.
بنده تمام باگ های که کومودو دارد را قبول دارم و میگم باید این باگ ها در نگارش بعد حل بشه.
اما حرف من این است که اگر کاربر حرفه ای عمل کند به هیچ عنوان از طرف این باگ ها صدمه نمی بیند. مگر این که کاربر مبتدی باشد.
-------------------
به نظر من ما تعصب نداریم و شما می خواهید در برابر کومودو جبهه بگیرید.
شما دوست دارید تمام خوبی های کومودو را در برابر چند باگی که دارد نادیده بگیرید.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
با تشکر

M.Hashemi
27-01-2011, 01:23
من میخوام جبهه بگیرم؟این چه حرفیه؟من چیزی علیه کمودو گفتم در پست قبلیم؟
گویا شما منتظر هستین کسی بیاد یک حرفی بزنه و سریع..........
با سلام
بنده از تمام پست های قبلی شما این نتیجه را گرفتم.
به هر حال اگر اشتباه نتیجه گیری کردم از شما عذر خواهی میکنم.
-----------------
اما سعی کنید به دور از تعصب و جبهه گیری و .... صحبت کنید تا دیگران که این پست ها را می خوانند بتوانند درست تصمیم بگیرند.
با ارزوی موفقیت برای شما

با تشکر

fishdilo
27-01-2011, 09:51
سلام
به یه چیز جالب برخوردم
از روی کنجکاوی فایل activator Office 2010 رو روی سایت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآپلود کردم و بعد از آنالیز مجدد فایل نتیجهی زیر گزارش شد. نکته ی جالب برای من این بود که تنها سه سوییت فایل فوق رو با نام واقعی آن به عنوان مخرب معرفی کردند، یکیش کومودو :40: بود. :31:
این نکته از این جنبه جالب هستش که کاربر وقتی به مخربی بر می خوره، اگر اسم مخرب مورد نظر بدین صورت باشه در تصمیم گیری اش در مورد پاکسازی و یا عدم پاکسازی موارد فوق راحتر و مطمئن تر عمل میکنه.

:31: خوشم اومد :31:

Jadda
27-01-2011, 14:24
با سلام

قابل توجه ......

دوستانی که هی کسپر کسپر میکنن ،چرا فقط توی این تاپیک اینو میگن ،لطفا برن توی تاپیکهای سایر آنتی ویروسها و بگن کسپر از نود و مکافی و آواست و .......بهتره ،و همه سوییتهاشونو پاک کنن و بیان کسپر نصب بکنن....:27:

*ما که نگفتیم کومودو بی عیبه ،ولی نمی دونم چرا یک عده سعی میکنن اینو بزارن تو دهن ما...!!![COLOR="Silver"]

Alli13
27-01-2011, 17:44
سلام
-دوستان در مورد بخش Summary>Firewall و اون درصد ها میشه یه توضیحی بدین؟
-برنامه Geek Buddy که همراه کومودو نصب شد برای چیه؟

fishdilo
27-01-2011, 18:33
سلام
-دوستان در مورد بخش Summary>Firewall و اون درصد ها میشه یه توضیحی بدین؟
-برنامه Geek Buddy که همراه کومودو نصب شد برای چیه؟

درصد ترافیکی که توسط برنامه ها و پروتکل های در حال اجرای شما از اینترنت مشغول شده است را نشان می دهد.
عدد کناری outbound نشان دهنده ی تعداد conection هایی است که از سیستم شما به شبکه وصل شده است.
با کلیک بر روی عدد فوق می توانید اطلاعاتی در مورد
نام پروتکل
منبعی که پروتکل به شبکه وصل هست( که همان IPشماست)
مقصدی که پروتکل به آن وصل است( IP سایتها یا کامپیوتر هایی که به آنها متصل هستید)
میزان بایت دریافتی و سرعت دریافت
میزان بایت خروجی از سیستم شما و سرعت آن
را بدست آورید.

عدد کناری inbound نشان دهنده ی تعداد conection هایی است که از شبکه به سیستم شما متصل شده است.

برنامه Geek Buddy که همراه کومودو نصب شد برای چیه؟ به پست زیر مراجعه کنید:

Saeid1212
27-01-2011, 19:21
من از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید يکسري برنامه براي تست امنيت سيستمم دانلود کردم،‌ البته از نسخه هاي رايگان anti virus avast و zomealarm firewall استفاده ميکردم. در عين ناباوري نيمي از برنامه‌ها نصب شدن و حتي سيستمم رو رياستارت و کلي کار ديگه کردن، البته چند بار zomealarm‌ يه اخطارهايي داد اما دريغ از عکس‌العمل avast...
خيلي حالم رو گرفت، comodo‌ رو نصب کردم، خيلي جالب بود، حتي اجازه اجرا هيچ يک از برنامه‌ها رو نداد چه برسد به کارهاي ديگه:5:
خيلي باهاش حال کردم،‌ مخصوصا Firewall فوق‌العاده قوي که داره...
در ضمن حتي اگه قبول کنيم که نسبت به کسپر ضعيفتر باشه،‌ نبايد فراموش کنيم که کسپر 40$ قيمت داره و کومودو رايگان هست،‌ لطفا تو نظرات اين رو در نظر داشته باشيد.:46:

geysar
27-01-2011, 20:13
درصد ترافیکی که توسط برنامه ها و پروتکل های در حال اجرای شما از اینترنت مشغول شده است را نشان می دهد.
عدد کناری outbound نشان دهنده ی تعداد conection هایی است که از سیستم شما به شبکه وصل شده است.
با کلیک بر روی عدد فوق می توانید اطلاعاتی در مورد
نام پروتکل
منبعی که پروتکل به شبکه وصل هست( که همان IPشماست)
مقصدی که پروتکل به آن وصل است( IP سایتها یا کامپیوتر هایی که به آنها متصل هستید)
میزان بایت دریافتی و سرعت دریافت
میزان بایت خروجی از سیستم شما و سرعت آن
را بدست آورید.

عدد کناری inbound نشان دهنده ی تعداد conection هایی است که از شبکه به سیستم شما متصل شده است.

برنامه Geek Buddy که همراه کومودو نصب شد برای چیه؟ به پست زیر مراجعه کنید:

از کجا بدونیم این ترافیکها عادیه یعنی برای اتصال فرد به اینترنت ضروریه واز کجا بدونیم این اتصالات ما مثلا یه بدافزار نیست ؟عددی که در قسمت utbound من نوشته میشه گاهی به 50میرسه

Jadda
27-01-2011, 21:55
عددی که در قسمت utbound من نوشته میشه گاهی به 50میرسه

به عکس زیر توجه کن تعداد کانکشنهای خروجی رو زده 15تا ولی 2 برنامه به نت وصله 1-مالواریبیتس 2-کروم

Alli13
27-01-2011, 23:28
سلام
برای من توی Summery>Firewall>treaffic دو تا برنامه زده که اولی رو نمیدونم برای چیه؟

ardalan_zapata
27-01-2011, 23:31
سلام
برای من توی Summery>Firewall>treaffic دو تا برنامه زده که اولی رو نمیدونم برای چیه؟

پروسس ویندوز هست
احتمالا ویندوز آپدیت !

Jadda
27-01-2011, 23:33
از کجا بدونیم این ترافیکها عادیه یعنی برای اتصال فرد به اینترنت ضروریه واز کجا بدونیم این اتصالات ما مثلا یه بدافزار نیست ؟

تا جایی که من میدونم هیچ برنامه یی و فایلی برای وصل شدن به اینترنت نمی تواند از چنگ فایروال فرار کند و فایروال به شما پیغام میدهد که فلان فایل قصد برقراری ارتباط با اینترنت رو داره و اگر تشخیص دادیدکه ضروری نیست یا احتمالا بدافزار است بلوک کنید.

مثلا در عکس زیر یک تروجان واقعی قصد وصل شدن به اینترنت رو داره و من سعی میکنم با کلیک در قسمت نشان داده شده با باز شدن پروپرتیس سعی میکنم اطلاعاتی از اون کسب کنم و به این فکر میکنم که اینکه اصلا چرا این برقراری صورت بگیرد؟

و برای نمونه این هم عکس اپرا و مالواریبیتس:
------------
این هم بخش پروپرتیسشان که با کلیک روی قسمت نشان داده شده در عکس ظاهر میشود؛ خوب دقت شود؛

-----------

santamove
27-01-2011, 23:41
روی مفهوم عکس زیر فکر کنید....
download@72dpi#High Qulality
s1.picofile.com/file/6304265590/comodo_flame.jpg

I♥Comodo

خداحافظ همتون....

kaivanika
27-01-2011, 23:45
:41: خیلی فکر کردم . اما چیزی نفهمیدم
حالا آقا چرا آخرین پست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا تو پی سی ورد نمیمونید یا تو تاپیک کمودو فعالیت نمیکنید ؟؟

fishdilo
28-01-2011, 00:37
از کجا بدونیم این ترافیکها عادیه یعنی برای اتصال فرد به اینترنت ضروریه واز کجا بدونیم این اتصالات ما مثلا یه بدافزار نیست ؟عددی که در قسمت utbound من نوشته میشه گاهی به 50میرسه

یک مورد رو هم به نظر باید به توضیحات خوب دوست عزیزم jadda اضافه کنم که تعداد کانکشن ها مشکلی نداره.
چون مثلا" برنامه های مدیریت آپدیت یا مرورگر ها برای بالا تر بردن سرعت اینترنت، بیش از یک کانکشن ایجاد می کنند. (اصلا" پایه ی برنامه های مدیریت دانلود بر اساس افزایش کانکشن و دانلود موازی فایل از چند کانکت هستش)
همچنین در مرورگرها که تب های مختلفی باز می شوند، و هر کدام به یک صفحه ی خاص در اینترنت مربوطند، لذا به تعداد هر کدام یک کانکشن ایجاد میشه، مال خود من 50 که سهله، چند برابر 50 هم میشه:31:

Alli13
28-01-2011, 09:10
سلام بچه ها
من هر کاری میکنم نمیتونم IDM رو کرک کنم!!!!
به همه کیجن ها و پچ ها کومودو گیر میده!!!من هم که تو سایت ویروس توتال میزنم بعضی از آنتی ویروس ها،ویروس تشخیص میدن بعضی ها هم نه!!!
حالا کسی از دوستان میتونه برای IDM 6.04.2 یه کرک پیدا کنه که کومودو بهش گیر نده؟

Jadda
28-01-2011, 11:10
با سلام

من هم که تو سایت ویروس توتال میزنم بعضی از آنتی ویروس ها،ویروس تشخیص میدن بعضی ها هم نه!!!

وقتی تو سایت ویروس توتال اسکن کردی ببین اگر آنتی ویروسهایی مثل دکتر وب و ناد و کسپراسکای هم ویروس شناسایی کردند احتمال زیاد ویروس است و از یک پچ دیگر استفاده کن ولی اگر فقط آنتی ویروسهایی مثل آویرا و آواست وبیتدفندر اونو مخرب شناسایی کردند (این آنتی ویروسها بدلیل حمایت از قانون کپی رایت به کیجنها و پچها گیر میدن) احتمال قوی فایلتون سالم است.

*از کرک سایت سافتگذر استفاده کن مشکلی نداره.

T I G E R
28-01-2011, 13:46
نظرتون درمورد فایروال کومودو چیه
فایروال کومودو بالاخص در زمینه Outbound یعنی نظارت بر اطلاعات خروجی بسیار قوی هستش

T I G E R
28-01-2011, 13:55
سلام بچه ها
من هر کاری میکنم نمیتونم IDM رو کرک کنم!!!!
به همه کیجن ها و پچ ها کومودو گیر میده!!!من هم که تو سایت ویروس توتال میزنم بعضی از آنتی ویروس ها،ویروس تشخیص میدن بعضی ها هم نه!!!
حالا کسی از دوستان میتونه برای IDM 6.04.2 یه کرک پیدا کنه که کومودو بهش گیر نده؟

دلیلش اینه که کرک چون فایل ناشناخته هستش به محیط سندباکس میره ... در محیط سندباکس فایلهای قابلیت رایت و دیلیت ندارند

کار کرک اینه که محتویات اجرایی یا یک کلاسه ریجستری برنامه هدف رو تغییر بده تا بتونید به راحتی استفاده کنید

(اصلا دلیل اینکه برخی آنتی ویروس ها به کرک ها حساسند بخاظر روش اونها برای حک برنامه هدف هستش )

وقتی سنیدباکس بشه نمی تونه هیچ تغییری بده بهمین دلیل کرک کار نمیکنه

شما یک کرک معتبر پیدا کنیدحال یا کرک رو TRust کنید و یا اگر خواست سندباکس کنه به کومودو بگید فایل رو دیگه سندباکس نکنه و مجددا اجرا کنید

ALI16437
28-01-2011, 14:50
با سلام خدمت همه دوستان.
با توجه به توصیه متخصصان انجمن کومودو در مورد نصب نرمافزار open sourse Snort کنار فایروال قدرتمند
کمودو لازم دیدم این پست رو بزنم نا دوستانی که مایل به استفاه از این نرم افزار مشهور و قدرتمند میباشند
بتونند در کنار فایروال کو مودو اون رو نصب و استفاده کنند.

من باکلی زحمت و مکاتبه با متخصان snort موفق به نصب اون در seven شدم حالا هرکدام از دوستان که بخواهند
من مایلم، در حد توانم در نصب این نرم افزار کمکشون کنم
این ادرس سایت.

این راهنمایی انگلیسی نصب در seven

اینم تعدای pdf فارسی که دوست خوبم mostafa akbariقرار داده که خوندنشون خالی از لطف نیست.

geysar
28-01-2011, 16:35
فایروال کومودو بالاخص در زمینه Outbound یعنی نظارت بر اطلاعات خروجی بسیار قوی هستش
در مورد حملاتي كه از خارج ميشه وضعش چطوريه ؟ايا كسي با دانستن اي پي من با وجود كمودو ميتونه به كامپيوتر من نفوذ كنه ؟

Alli13
28-01-2011, 23:46
سلام بجه ها
1-یه فایلی رفته تو سند باکسم نمیدونم برای چیه،میشه به من تو تشخیص این فایل کمک کنید؟
2-فرق Unrecognize با Sand Box چیه؟منظورم اینه که خوب کومودو وقتی آنتی ویروسش فایلی رو نمیشناسه و بهش مشکوکه خود به خود میبره تو حالت Defence(اگه درست گفته باشم)و بعدش یکی از حالت های Unrecognize یا Run In Sandbox پیش میاد،حالا سوال من اینه که چه فرقی بین Unrecognize با Sand Box هست؟یعنی فایل هایی که تو Unrecognize اند اجرا نمیشن؟
3-همون طور که تو عکس میبین تو Unrecognize من برنامه های معروفی رفتن حالا بهتره که من به اینا رو از اینجا در بیارم درسته؟

T I G E R
28-01-2011, 23:46
در مورد حملاتي كه از خارج ميشه وضعش چطوريه ؟ايا كسي با دانستن اي پي من با وجود كمودو ميتونه به كامپيوتر من نفوذ كنه ؟
در زمینه Inbound بهترین فایروال بنظرم اتپوست هستش که گارد ضد حک خودش رو با الهام از برنامه Snort بصورت کاربرپسند تر ساخته

اما تفاوتش با کومودو در این زمینه انچنان که تصور میکنید نیست (و کومودو یک سری راه حل ترکیبی برای آن پیشنهاد کرده)

اصولا با فایروال نرم افزاری در برابر یک حکر تا جایی می تونید مقاومت کنید و صرفا فایروال سخت افزاری از پس حکر ها بطور کامل بر میاند

همین فایروالها هم گاها از سوی حکر های حرف ای دنیا حک شدند

برای مقابله با حکرها مهمتر از فایروال ، دانش کاربر هستش

M.Hashemi
29-01-2011, 00:39
با سلام
اگر تا حالا از کومودو استفاده نمی کردید و سیستمتان الوده شده و هم اکنون می خواهید کومودو را نصب کنید. باید به نکات زیر توجه کنید :
ابتدا باید الودگی را از روی سیستم پاک کنید. زیرا کومودو سیستم شما را بعد از نصب بر روی سیستم های سالم تضمین میکند.
برای رفع الودگی می توانید از روش های زیر استفاده کنید :
1- بهترین و مناسبترین روش استفاده از CureIt است که نرم افزار کاملا رایگان از طرف شرکت dr.web منتشر شده :
هنگامی که سیستمتان الوده است این نرم افزار را با حجم حدود 40mb از لینک زیر دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو بعد ان را بر روی یک فلش نصب کنید و فلش را به سیستم الوده وصل کنید و از مخرب ها خدا حافظی کنید:31:.
به همین سادگی و به همین خوشمزگی :31:.
(بر گرفته از پست های santamove عزیز)

2- استفاده از دیسک نجات یا همان Rescue Disk :
که می توانید از دیسک نجات kaspersky یا bitdefender یا avira یا nod32 یا ... استفاده کنید.
در پست دوم این تاپیک مهران جان در این مورد توضیح دادند.
بعد از رایت image بر روی cd انگاه cd را به حالت boot بارگذاری کنید و سیستم را scan کنید.
----------------------
بعد از این که الودگی را رفع کردید بد نیست برای اطمینان بیشتر یک بار سیستم را با mbam چک کنید.
بعد از نرم افزار CCleaner استفاده کنید.
و در نهایت cis2011 را نصب کنید و ان را کانفیگ کنید و در امنیت باشید:20:.
با تشکر

fishdilo
29-01-2011, 13:11
سلام بجه ها
1-یه فایلی رفته تو سند باکسم نمیدونم برای چیه،میشه به من تو تشخیص این فایل کمک کنید؟
2-فرق Unrecognize با Sand Box چیه؟منظورم اینه که خوب کومودو وقتی آنتی ویروسش فایلی رو نمیشناسه و بهش مشکوکه خود به خود میبره تو حالت Defence(اگه درست گفته باشم)و بعدش یکی از حالت های Unrecognize یا Run In Sandbox پیش میاد،حالا سوال من اینه که چه فرقی بین Unrecognize با Sand Box هست؟یعنی فایل هایی که تو Unrecognize اند اجرا نمیشن؟
3-همون طور که تو عکس میبین تو Unrecognize من برنامه های معروفی رفتن حالا بهتره که من به اینا رو از اینجا در بیارم درسته؟

سلام
+ Defence کومودو تمامی فایل های اجرایی یا فایل هایی که شما قصد اجرای اون رو داشته باشید را اگر توی دیتابیسش نباشد، به عنوان فایل های ناشناخته یا unrecognized می دونه و اونها رو در بخش unrecognized files ثبت می کنه (شما 8 تا فایل به این صورت دارید).
کلا" هر کدام از این فایل ها که اجرا بشوند (چه توسط کاربر و چه خودکار) اتوماتیک داخل sandbox اجرا می شوند (فایل آخر شما، یعنی btmshell که به نظر می آید مربوط به شرکت Motorola باشه و فایل اجرایی ناشناخته ای برای دیتا بیس کومودو هست و لذا چون خواسته که اجرا بشه (حالا یا توسط شما و یا اتوماتیک) توسط کومودو داخل sandbox اجرا شده است:8:
اگر به فایل مشکوک نیستید :13: که از sanbox درش بیارید و به عنوان یک فایل ایمن به کومودو ی خودتان معرفی کنید. شیوه ی کار در پست زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب حالا فرض می کنیم شما به فایل مورد نظر مشکوک باشید! چی کار باید کرد:
راه اول: ارسال فایل برای شرکت کومدو جهت آنالیز و بررسی و اعلام نتیجه از سوی شرکت کومدو که توی پست زیر می توانید ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراه دوم: (من معمولا" راه دوم را بیشتر می پسندم) : بررسی فایل مورد نظر در سایت زیر که با دیتابیس بیش از 40 سوییت امنیتی :18: بررسی انجام شده و اعلام نتیجه می شود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر پستی که بالا معرفی کردم در مورد ارسال فایل به سایت فوق هم شرح داده شده است.

برای نمونه نتیجه ی یک بررسی رو می توانید در پست زیر ببینید.

موفق باشید :46:

ila
29-01-2011, 14:08
چطور میشه جوری تنظیم کرد که وقتی مثلا در حال دانلود یک فایل هستی و میخوای سیستمو ترک کنی تا اون فایل دانلود بشه خیالت جمع باشه که هیچ اطلاعاتی از سیستم تو فرستاده نمیشه.

ardalan_zapata
29-01-2011, 14:42
چطور میشه جوری تنظیم کرد که وقتی مثلا در حال دانلود یک فایل هستی و میخوای سیستمو ترک کنی تا اون فایل دانلود بشه خیالت جمع باشه که هیچ اطلاعاتی از سیستم تو فرستاده نمیشه.

منظورتون رو متوجه نمیشم !
خوب وقتی شما از فایروال استفاده میکنی هم کانکشن های ورودی هم خروجی کنترل میشه
حالا شما بخای کلا Send رو ببندی که دیگه فایل رو هم نمیتونی دانلود کنی.

Alli13
29-01-2011, 15:46
1-بچه ها این نرم افزار Malwarebytes AntiMalware برای چیه؟

2-رو سیستم باید کنار کومودو نصب کنم؟

3-Rescue Disk برای چه موقعیه؟

Jadda
29-01-2011, 16:41

تنظیم بخش فایروال رو بزار روی Custom Policy اون وقت برای برقراری هر ارتباطی از شما سوال میشه ؛و اگر شما پشت

سیستمت نباشی ،چون پاسخی به فایروال نمی دهی ،بلوک میشود.

fishdilo
29-01-2011, 16:46
سلام
1- ضد بد افزار می باشد (با جستجو در اینترنت می توانیداطلاعات بیشتری بدست آورید) لینک زیر:

و

2- اصلا" لزومی نداره، سلیقه ای است. بعضی از برو بچ کومودویی :11: نسخه ی رایگانش!!! رو کنار کومودو نصبیدن، و هر از چن گاهی (مثلا" ماهی یکبار) سیستم رو با اون هم چک می کنند. هر جور راحتید. ولی کلا" نرم افزار ضد بدافزار خوبی است.

3- کامپیوترتون وقتی بدجور ویروسی شد و یه جورایی ویندوزتون پکید! می توانید با Rescue Disk یا همان دیسک نجات بوت بشوید و کل سیستم رو با دیسک نجات چک کنید و پاکسازی رو انجام بدهید.
مثل مواقعی که فایل های ویروسی قابل درسترسی از خود ویندوزتون نباشند.
ویروس ویندوز رو بدجور فلج کرده باشه
و ...

Alli13
29-01-2011, 19:06
سلام
1- ضد بد افزار می باشد (با جستجو در اینترنت می توانیداطلاعات بیشتری بدست آورید) لینک زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- اصلا" لزومی نداره، سلیقه ای است. بعضی از برو بچ کومودویی :11: نسخه ی رایگانش!!! رو کنار کومودو نصبیدن، و هر از چن گاهی (مثلا" ماهی یکبار) سیستم رو با اون هم چک می کنند. هر جور راحتید. ولی کلا" نرم افزار ضد بدافزار خوبی است.

3- کامپیوترتون وقتی بدجور ویروسی شد و یه جورایی ویندوزتون پکید! می توانید با Rescue Disk یا همان دیسک نجات بوت بشوید و کل سیستم رو با دیسک نجات چک کنید و پاکسازی رو انجام بدهید.
مثل مواقعی که فایل های ویروسی قابل درسترسی از خود ویندوزتون نباشند.
ویروس ویندوز رو بدجور فلج کرده باشه
و ...

در مورد Malwarebyts AntiMalware فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم،منظورم این بود که با مثلا کسپر،نود و... چه فرقی داره؟
در مورد دیسک نجات؛برای استفاده از اون باید آنتی ویروس رو نصب کنیم؟

Jadda
29-01-2011, 20:06
در مورد Malwarebyts AntiMalware فکر کنم سوالم رو بد پرسیدم،منظورم این بود که با مثلا کسپر،نود و... چه فرقی داره؟
در مورد دیسک نجات؛برای استفاده از اون باید آنتی ویروس رو نصب کنیم؟

1- کومودو و کسپر و ..... یک سوییت امنیتی کامل هستند و به عنوان سوییت اول و کاملا با گارد فعال مورد استفاده قرار

میگیرند. مالواریبیتس را میتوان جزو نرم افزارهای آنتی اسپایور مثل Spyware Terminator و SUPERAntiSpyware و ...
به حساب آورد.

که معمولا برای اسکن بکار میروند.که در این بین مالواریبیتس یکی از قدرتمند ترینه این نرم افزارها است با قدرت پاک کنندگی مناسب.

من توصیه میکنم از این برنامه استفاده کنید. نسخه رایگان( با گارد خاموش)

2- نه.اینو بخون

ila
29-01-2011, 21:04
من یک کرک که برای IDM بود رووقتی نصب کردم..کومودو اون رو مخرب دونست و پاک کرد..ولی با استفاده از اون سایتی که آنالیز میکنه انالیز کردم توی این سایت این نتیجه روداد

حالا واقعا لز کجا باید بدونم که این ویروسه یا نه؟

M.Hashemi
29-01-2011, 21:30
من یک کرک که برای IDM بود رووقتی نصب کردم..کومودو اون رو مخرب دونست و پاک کرد..ولی با استفاده از اون سایتی که آنالیز میکنه انالیز کردم توی این سایت این نتیجه روداد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا واقعا لز کجا باید بدونم که این ویروسه یا نه؟
با سلام
دوست عزیز شما می توانید این کرک را به کومودو به عنوان False-Positive ارسال کنید(submit).
برای ارسال می توانید از خود سوئیت امنیتی کومودو استفاده کنید :
یا این که به سایت کومودو با ادرس زیر مراجعه کنید :

و یا این که از طریق انجمن کومودو عمل کنید :

----------------
بعد از submit اگر مخرب نباشد به white list کومودو اضافه می شود.
*البته ممکن است به دلیل قانون کپی رایت این کرک را به عنوان مخرب می شناسد.
**در صورتی که از مخرب نبودن این کرک اطمینان پیدا کردید میتونید ان را به trust file و Exclusions اضافه کنید تا کومودو ان را شناسایی نکند.
با تشکر

reza3600
29-01-2011, 21:38
سلام
ایا کومودو دیسک نجات داره؟
ممنون

Jadda
29-01-2011, 21:41

حالا واقعا لز کجا باید بدونم که این ویروسه یا نه؟

چون با اسم Hacktools شناختنش ؛ بنابراین فایلتون سالمه.

Jadda
29-01-2011, 22:24
سلام
ایا کومودو دیسک نجات داره؟
ممنون

من که ندیدم....

ولی به نظرم بهتره از دیسک نجاتهای معروف ،مثل کسپر اسکای و بیتدفندر و یا دکتر وب که سانتامو عزیز معرفی کردند استفاده کنیم.

Alli13
29-01-2011, 22:58
یه فایلی رو که دیتا بیس به عنوان ویروس بشناسه رو نمیشه برد تو سند باکس؟قضیه اینه که من هی IDM رو از این ور اون ور دانلود می کنم بعد موقع Extrack پچ رو به خاطر تنظیماتی که مهران خان گفتند کومودو اتوماتیک قرنطینه میکنه!!!
برای حل مشکل من میرم تو این قسمت Antivirus>Scanner Setting و تیک قرنطینه کردن اتوماتیک رو برمی دارم بعد میرم به قسمت Antivirus>Quarantinsd Items و پچی رو که قرنطینه کرده بودم رو Restore می کنم به محض Restore کردن پچ رو به عنوان ویروس میشناسه و مهلت نمیده که با کلیک راست روی Run In Comodo Sandbox پج رو اجرا کنم!!!

M.Hashemi
29-01-2011, 23:24
یه فایلی رو که دیتا بیس به عنوان ویروس بشناسه رو نمیشه برد تو سند باکس؟قضیه اینه که من هی IDM رو از این ور اون ور دانلود می کنم بعد موقع Extrack پچ رو به خاطر تنظیماتی که مهران خان گفتند کومودو اتوماتیک قرنطینه میکنه!!!
برای حل مشکل من میرم تو این قسمت Antivirus>Scanner Setting و تیک قرنطینه کردن اتوماتیک رو برمی دارم بعد میرم به قسمت Antivirus>Quarantinsd Items و پچی رو که قرنطینه کرده بودم رو Restore می کنم به محض Restore کردن پچ رو به عنوان ویروس میشناسه و مهلت نمیده که با کلیک راست روی Run In Comodo Sandbox پج رو اجرا کنم!!!

با سلام
دوست عزیز شما میتونید با راست کلیک بر روی کومودو در taskbar و انتخاب Anti Virus ان را Disable کنید تا ضدویروس ان را نشناسد(یا این که فایل را به Exclusions اضافه کنید).
----------------
اگر میدانید که کرک ویروس نیست شما میتونید بعد از این که ضدویروس کومودو را disable کردید idm را پچ کنید و ان کرک را پاک کنید و دوباره ضدویروس را فعال کنید.
توجه کنید که اگر فایل idm را به عنوان مخرب شناخت ان را به trust file اضافه کنید.
----------------
من با این که licence اصلی idm را دارم برای این که مشکل شما را حل کنم idm v6.04 را از ------------ دان کردم و کرک کردم و idm را در trust file اضافه کردم و هیچ مشکلی هم نیست و idm راحت کار می کند.
با تشکر

fishdilo
30-01-2011, 00:17

بهترین و امن ترین تنطیمات مربوط به آقا مهران رو انجام بدهید، دیگر اتوماتیک قرنطینه نخواهد کرد.
فکر می کنم از تنظیمات "کومودو هیچ سولی نپرسد" آقا مهران استفاده می کنید که اینطوره.
که البته تو تاپیک وقتی میگیم تنظیمات آقا مهران، منظورمون اولی هست :31:

Jadda
30-01-2011, 00:20
من هی IDM رو از این ور اون ور دانلود می کنم بعد موقع Extrack پچ رو به خاطر تنظیماتی که مهران خان گفتند کومودو اتوماتیک قرنطینه میکنه!!!

اگه واقعا کومودو اونو به عنوان مخرب میشناسه و حتی قرنطینه میکنه به نظر من فایل مشکوک است. چون پچی که من دارم از idm رو کومودو مخرب تشخیص نمیده و فقط سعی میکنه ببره تو سندباکس ......

به نظرم فایلتو توی ویروس توتال یک اسکن بکن.

Jadda
30-01-2011, 00:41
یه فایلی رو که دیتا بیس به عنوان ویروس بشناسه رو نمیشه برد تو سند باکس؟
کومودو اتوماتیک قرنطینه میکنه!!!
پچ رو به عنوان ویروس میشناسه و مهلت نمیده که با کلیک راست روی Run In Comodo Sandbox پج رو اجرا کنم!!!

فلسفه سندباکس اجرای فایلهای مشکوک است.....

نه اینکه وقتی کومودو ویروسی پیدا کرد اونو ببره تو سندباکس....اجرای ویروس توی سندباکس بی معنی است.

وقتی مخربی رو شناخت؛ یا طبق تنظیمات شما قرنطینه میکنه ؛ یا به شما اخطار میده و شما دیلیت میکنی یا .....

مگر اینکه کومودو در تشخیص اشتباه بکنه که بهترین کار در این مواقع اسکن فایل در ویروس توتال است.

برای اینکه مخربی رو ببری تو سند باکس ( با اختیار خودت) راههایی وجود دارد....

مثلا Manual Sanbox بکن

یا در قسمت Defense+=Computer Security Policy=Always Sabdbox آنرا Add بکن

M.Hashemi
30-01-2011, 00:48
با سلام
یک سوال:
HIPS چیست؟
جواب :
HIPS (سرنام Host based Intrusion Prwention System) به معناي سیستم‌های بازدارنده مستقر روی میزبان.
پیش‌گیری مستقر بر میزبان (HIPS)
از آنجا كه بسیاری از سیستم‌های ویندوزی (به ویژه لپ‌تاپ‌ها) در خطر هستند، مد نظر قرار دادن استفاده از سيستم‌هاي پيش‌گيري مستقر بر ميزبان ضروري است. به بیان ساده، HIPS کارکرد نرم‌افزار بدخواه را متوقف می‌سازد. روند تکامل ضد‌ویروس این‌گونه است که همواره یک موتور تازه‌تر و سریع‌تر آزمودن امضا وجود داشته‌باشد (حتی اگر بکوشند HIPS را به این سیستم بیافزایند) که یک گام از تازه‌ترین هجوم‌های بدافزاری عقب است. بنابراين، به‌دنبال یک راه‌حل کاملاً HIPS باشید که به طور پیش‌فرض و بدون روزآمدسازی نشانه‌ها، تهدیدهای روز صفر را متوقف سازد (با فرآیندی اکتشافی). چنین راه‌حلی باید گسترش بدافزار را کاهش دهد، بدافزار را بی‌درنگ قرنطینه کند و چپاول‌گر پردازنده یا حافظه نباشد که کامپیوتر کاربر را بی‌استفاده كند. در چند سال گذشته چندین راه‌حل HIPS را دنبال کرده و آزموده‌ايم و تعدادي راه‌حل یافته‌ايم که شاید بخواهید آن‌ها رابه رایگان بیازمایید. به یاد داشته‌باشید که در سطح تجاری، راه‌حل‌های HIPS هزینه دارند و معمولاً آن‌ قدر که بپردازید به دست خواهیدآورد. رایگان یعنی شاید کار کند و شاید هم خير و ممکن است مستندنویسی خوب، فایل‌های Help و پشتیبانی وجود داشته‌باشد و شاید هم خير. هیچ گونه تضمینی نمی‌دهم که این نرم‌افزارها بتوانند از شما دفاع کنند. تنها می‌گویم که این برنامه‌ها وجود دارند و برای حفاظت از کامپیوترها باید این‌جا تمرکز كنيم (برخی از این نرم‌افزارها یک دوره آزمایشی رایگان سي روزه دارند، سپس برای ادامه استفاده كردن از آن‌ها باید هزینه بپردازید) در جدول 1 مي توانيد نمونه‌هايي از اين ابزار را مشاهده كنيد.اگر به گوگل بروید و HIPS یاhost-based intrusion prevention system را بجویید، به احتمال نمونه‌هاي بسیار دیگري را نیز خواهید یافت.

HIPS چگونه کار می‌کند؟
HIPS مانند یک برنامه بی‌درنگ کار می‌کند و هنگامی که درخواستی از یک برنامه در حال اجرا به سیستم عامل فرستاده می‌شود، آن را پردازش کرده و برای حافظه سیستم مانند فایروال کار می‌کند. بزرگ‌ترین دشواری، نصب کردن یک راه‌حل HIPS روی یک سیستم پاکیزه است. اگر سیستم به طور عمیق تا هسته سیستم عامل آلوده شده‌باشد یا روتکیتی به بایوس سیستم رسیده‌باشد، کارایی صد درصد برای سیستم HIPS تقریباً غير‌ممكن است. اگر یک HIPS را روی سیستمی پاکیزه نصب کنید، شانس راه یافتن یک بدافزار تازه (روز صفر) به سیستم عامل بسیار کمتر می‌شود. برنامه‌های HIPS تازه‌تر و هوشمندتر تلاش می‌کنند تمام کار تشخیص تهدید بودن یک برنامه را برای شما انجام دهند. اما برخی از راه‌حل‌های HIPS از شما می‌خواهند تصميم بگیرید كه کدام برنامه‌ها اجرا شوند. این فرآیند معمولاً به سه ناحیه تقسيم مي‌شود: فهرست‌های سفید، خاکستری و سیاه. فهرست سفید دربرگیرنده برنامه‌هایی است که شما و برنامه HIPS به آن اعتماد دارید. فهرست خاکستری برای برنامه‌های پرسش‌آمیزی است که باید با دقت پاییده شوند و فهرست سیاه برای برنامه‌هایی است که نباید اجرا شوند و ممکن است پیش‌تر آزموده شده و آلوده تشخیص داده‌شده و قرنطینه شده‌باشند. هنگام جست‌وجو برای یک راه‌حل خوب HIPS، اطمینان یابید این توانایی‌ها را داشته‌باشد:

پایان‌دهی به پردازه‌ها (processes): برخی بدافزارها می‌کوشند فایروال‌ها و ضد‌ویروس‌ها را خاموش کنند. یک موتور HIPS خوب می‌تواند کنترل كند كه کدام برنامه‌ها می‌توانند برنامه‌های دیگر را متوقف كرده، پایان داده یا معلق کنند.

کدام برنامه‌ها اجازه اجرا شدن دارند: برنامه‌های ناشناس ممکن است از اجرا بازداشته‌ شوند. HIPS نیاز ندارد بداند که این یک برنامه بدخواه است. تنها باید بداند برنامه در فهرست برنامه‌های تأیید شده نیست. یک برنامه به کدام فایل‌ها می‌تواند برای خواندن یا نوشتن دسترسی یابد: یک موتور HIPS خوب معمولاً دسترسی به فایل‌های اجرایی سیستم عامل (c:\windows32 در ویندوز و usr/ و bin/ در لینوکس) و فایل‌های پیکربندی (رجیستری در ویندوز و etc/ در لینوکس) را محدود می‌کند.

یک برنامه چه قدر زمان پردازنده را می‌تواند مصرف کند: برنامه‌های نرم‌افزاری کثیف معمولاً مقدار زیادی از زمان پردازنده را مصرف می‌کنند، در تلاشی پیوسته برای آلودن بقیه فایل‌ها روی کامپیوتر شما یا روی فایل‌سرور SMB یا روی سایر کامپیوترهای شبکه.

دسترسی به شبکه و پشته TCP/IP: یک راه‌حل خوب HIPS می‌تواند دسترسی به شبکه محلی و اینترنت و دسترسی از آن‌ها به سیستم را کنترل كند.

راه‌حل‌های HIPS برتری‌های فراوانی دارند: برخی به روزآمدسازی هم نیازی ندارند و در اين صورت ديگر به یک اشتراک پرداختی نيز نيازي نیست. اما بهترین راه‌حل‌های HIPS یک رهیافت ترکیبی را به کار می‌برند؛ توانایی تعیین اکتشافی برنامه‌های بدخواه را دارند و همزمان نشانه آن را با یک بانک داده‌ها تطبیق می‌دهند یا برنامه را بی‌درنگ تجزیه می‌کنند یا آن را در ناحیه‌ای ایمن و قرنطينه (به اصطلاح، Sandbox) می‌پایند تا ویژگی‌های بدافزاری را ببینند. در نتیجه، بدافزارهای تازه و ناشناخته (روز صفر) را می‌توان درجا متوقف كرد، در حالی که راه‌حلی مبتنی بر ضد‌ویروس معمولاً ساعت‌ها یا روزها عقب است. یک راه‌حل HIPS اگر به درستی به کار گرفته شود، می‌تواند راهکار پیش‌گیرانه‌تر و بازدارنده‌تری در برابر شمار فزاینده تهدیدهای تازه باشد. HIPSهای خوب، بر‌خلاف ضد‌ویروس‌ها، هارددرایو یا كارايي پردازنده شما را نمی‌بلعند. با اين اوصاف، باید HIPS را به عنوان آینده‌مان در دفاع در برابر تازه‌ترین تهدیدها بنگریم. پس‌زنده باد HIPS!

درباره نویسنده گان :
گری اس. میلیفسکی یکی از همکاران همیشگی مجله هكينگ است. او بنیان‌گذار و مدیرکل فناوری (CTO) شرکت NetClarity است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])). وی یک متخصص علوم کامپیوتر و از کارآزمودگان امنیت اطلاعات با بیش از بيست سال پیشینه است. او عضو ICS2.org و CISSP و هیئت مشاوران مرکز مطالعه‌های ضدخرابكاري و بزه‌های اینترنتی در دانشگاه نورویچ است. میلییفسکی در هیئت مشورتی MITRE در برنامه CVE فعالیت می‌کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و عضو هیئت مؤسسان گروه امنیت اطلاعات ملی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) است.
-----------------------
این قسمتی از یک مقاله ای بود با نام "آیا ضدویروس ها مرده اند؟" و در این مقاله نتیجه می گیرد که دیگر AV-DB ها و ... نمی توانند جلوی مخرب ها را بگیرند و باید از راه کارهای دیگر مانند HIPS استفاده کرد.
برای خوادن کل مقاله به سایت زیر مراجعه کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید=====================

سطح HISP در سوئیت امنیتی comodo

طبق گفته ای اقای outpost (بزرگترین مخالف کومودو در این انجمن) شرکت MATOUSEC قدرت HIPS سوئیت های امنیتی را تست می کند.
برای اثبات حرفم میتونید به پست های زیر مراجعه کنید:

و طبق عکس زیر کومودو قدرتمندترین HIPS را دارد :

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :

------------------------------
در نهایت باید بگم :
من تعصب ندارم.
واین های که گفتم حرف من نیستند و حرف شرکت matousec و اقای outpost و سایت ها و افراد دیگر است که هیچ یک طرفدار کومودو نیستند.
این هم بررسی کومودو در مهندسی نرم افزار :

این هم برای اثبات قدرت cloud scanner کومودو :

این هم برای اثبات قدرت sandbox کومودو :

حالا من یک سوال از تمامی دوستان دارم :
ایا به نظر شما باید کومودو را حذف و یک سوئیت امنیتی دیگر نصب کنیم؟ ایا کومودو هیچ قدرتی ندارد؟
**من جواب نمیدم و جواب را خودتان به خودتان بگید(صادقانه).

با تشکر

Jadda
30-01-2011, 01:47
اینو از ته قلبم و ذهنم میگم:
کومودو + کاربر حرفه ای = 99/99% امنیت
:40:

fishdilo
30-01-2011, 04:37
بابا، عزیز، برادر، دوست من :19:
این :40: کومودو :40: آخرشه، رایگان ایمن، دیگه چی می خوای؟ :13:

-----------------------------------------
امروز داشتم کومودو رو چک می کردم، مخرب ها رو که داشتم از حالت فشرده در می آوردم، دیتا بیس کومدو اونها رو شناسایی می کرد و من برای اینکه نمی خواستم پاکشون کنم، یکی یکی اونها رو ignore one می کردم.
اشتباهی یک فایل رو trust file زدم. اولش ترسیدم و گفتم سیستم ویروسی شد! :18:
اما چه حالی داد defence + :21:
مخرب مربوطه خواسته بود 5 تا خرابکاری انجام بده، اتفاقا" به خود کومدو هم حمله کرده بود، اما همه ی حملاتش block شده بودند و عجیب :27: حال ویروسه گرفته شده بود :2:
:8: کلی حال کردم :8:
-----------------------------------------

بابا، عزیز، برادر، دوست من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این :40: کومودو :40: آخرشه، رایگان و ایمن، دیگه چی می خوای؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

santamove
30-01-2011, 12:09
امتحان بسیار مشکلو به خوبی دادم و به تاپیک برگشتم....

یکــ مثال می زنم،(البته فقط یک مثال هست !)

شما وارد یه مهمونی میشید که دفعه اول کارتتونو می بینن و با لیست میهمون ها مقایسه می کنن،اگه در لیست باشین،
باید از در دوم که در اون دستگاهی شبیه دستگاهی که در فرودگاه ها هست،گذاشته شده تا شما وسایل خطرناکی را به داخل میهمانی نبرید...اگر وسایل خطرناکی داشتید و می خواین وارد میهمونی شین،شما رو وارد یک فضایی ایزوله می کنن که فقط می تونید تماشاچی باشین!!!

mf.designing
30-01-2011, 12:30
الان سیستم من ESET smart داره و همیهش آپدیت هست اما با وجود سیستم خوبم اما بازم نمیخوام رم زیاد اشغال بشه و چون 24 ساعته آنلاین امنیت فایروال و اینترنت برام مهمه ! آیا دوستان متخصص پیشنهاد میکنن که من کومودو نصب کنم ؟

santamove
30-01-2011, 12:47
الان سیستم من ESET smart داره و همیهش آپدیت هست اما با وجود سیستم خوبم اما بازم نمیخوام رم زیاد اشغال بشه و چون 24 ساعته آنلاین امنیت فایروال و اینترنت برام مهمه ! آیا دوستان متخصص پیشنهاد میکنن که من کومودو نصب کنم ؟

~~~میانگین مصرف کومودو از ram حدود 15 مگابایت هست،
کومودو به دلیل استفاده از جدیدترین تکنولوژی طراحی نرم افزار،کمترین استفاده از پردازشگر cpu را دارد...

Alli13
30-01-2011, 12:54

بچه ها من هنوز جوابم رو به طور کامل نگرفتم.(فقط نظر M.Hashemi به نظرم درست اومد تازه اونم با از کار انداختن آنتی ویروس!)
تنظیمات هم روی همونی که اقا مهران تحت عنوان "بهترین تنظیمات "مطرح کردند بود و به هیچ عنوان روی "کومودو سوالی نپرسه"نبود
شما یقین بدونین که این پچ من ویروسه!!! روی این بحثی نیست.
بحث من اینه که چرا نمیتونم این رو در تو سند باکس اجرا کنم؟خب ممکنه بپرسین چه کاریه برو آنتی ویروس رو از کار بنداز بعد ببرش تو سند باکس(یعنی همون چیزی که M.Hashemi فرمودن)
ولی این ویروس طوری که اگه فقط آزاد بمونه میره روی فعالیت خودش و خرابکاری و این طور نیست که شروع کارش با اجرا کردنش باشه!!!
احتمالا تا وقتی من بیام با کلیک راست اون رو تو سند باکس بزارم کار خودش رو کرده(این رو از اونجایی فهمیدم که وقتی من تیک قرنطینه کردن اتوماتیک رو تو منوی آنتی ویروس برداشتم و رفتم قسمت قرنطینه و پچ ویروسیم رو Restore کردم آنتی ویروس به من هشدار داد و سه گزینه Ignore ,Clean,Disinfinic,Quarantinsed اومد جلوم)

santamove
30-01-2011, 12:59
ویدیوهای زیر رو حتما" ببینید:

Comodo Internet Security Stops All Viruses. 100 Percent

Virus Protection vs Virus Cleaning

What Makes Comodo’s Technology Superior

How do You Know if You’re Safe Online
اینو 100 درصد توصیه می کنم،ببینید...

Comodo Highlights

Comodo Internet Security vs Conventional AV

Comodo Internet Security Complete

mf.designing
30-01-2011, 13:06
دوستان این COMODO GeekBuddy چیه ؟!

santamove
30-01-2011, 13:10
دوستان این COMODO GeekBuddy چیه ؟!

از این امکان فوق العاده تا 60 روز می توانید به طور رایگان استفاده کنید،
آنلاین می شوید،برنامه geekbuddy را اجرا می کنید،به یک اپراتور وصل می شوید،مشکلات را می گویید،
اپراتور از طریق ریموت به کامپیوترتان وصل می شود و با در اختیار گرفتن کنترل کامپیوترتان (موس +کیبرد از راه دور)مشکلتان را حل می کند و پس از ان خداحافظی می کند و می رود!!!

santamove
30-01-2011, 13:18
حل مشکلات نصب و اجرای IDM برای همیشه....

1.قبل از هر چیز تمامی idm های قبلی را از کامپیوترتان حذف کنید و سپس برنامه ccleaner را اجرا کنید و کامپیوتر را ریستارت نمائید...

2.ابتدا فایل ستاپ برنامه رو که خودم آپلود کردم از لینک زیر دریافت کنید،حدود 3 مگابایت هست....

3.ک.رک کردن و استفاده از patch برای فعالسازی هیچ برنامه ای اصلا" توصیه نمی گردد!
پس از دانلود و نصب فایل بالا،شما به روشی که مهران جان گفتند،اونو به صورت لایف تایم اکتیو کنین....

لینک اصلاح شد!

M.Hashemi
30-01-2011, 13:26
بچه ها من هنوز جوابم رو به طور کامل نگرفتم.(فقط نظر M.Hashemi به نظرم درست اومد تازه اونم با از کار انداختن آنتی ویروس!)
تنظیمات هم روی همونی که اقا مهران تحت عنوان "بهترین تنظیمات "مطرح کردند بود و به هیچ عنوان روی "کومودو سوالی نپرسه"نبود
شما یقین بدونین که این پچ من ویروسه!!! روی این بحثی نیست.
بحث من اینه که چرا نمیتونم این رو در تو سند باکس اجرا کنم؟خب ممکنه بپرسین چه کاریه برو آنتی ویروس رو از کار بنداز بعد ببرش تو سند باکس(یعنی همون چیزی که M.Hashemi فرمودن)
ولی این ویروس طوری که اگه فقط آزاد بمونه میره روی فعالیت خودش و خرابکاری و این طور نیست که شروع کارش با اجرا کردنش باشه!!!
احتمالا تا وقتی من بیام با کلیک راست اون رو تو سند باکس بزارم کار خودش رو کرده(این رو از اونجایی فهمیدم که وقتی من تیک قرنطینه کردن اتوماتیک رو تو منوی آنتی ویروس برداشتم و رفتم قسمت قرنطینه و پچ ویروسیم رو Restore کردم آنتی ویروس به من هشدار داد و سه گزینه Ignore ,Clean,Disinfinic,Quarantinsed اومد جلوم)
با سلام
دوست عزیز من متوجه نمی شوم.
شما اگر حتی این کرک را در سندباکس اجرا کنید و idm را کرک کنید بعد از end task شدن این کرک چون تمام تغییرات در سندباکس بوده هیچ تغییری اعمال نمی شود.
برای ان هشداری که گفتید چون ضدویروس روی OnAccess است دائما سیستم را ارد چک میکند و هر فایل که در AV-DB باشد به کاربر اطلاع می دهد (در صورتی که تنظیمات مهران را انجام داده باشید) شما میتونید ضدویروس را غیر فعال کنید و خیالتون راحت باشه حتی در صورت اجرا ان کرک در سندباکی limited اجرا می شود و هیچ صدمه ای به سیستم شما نمی زند.(در صورتی که در trust file ان را اضافه نکرده باشید)
-------------------
برای این که با خیال راحت idm را کرک کنید از کرکی که در سایت ------------ است را دانلود کنید و بعد کومودو را کاملا غیر فعال کنید و idm را پچ کنید و دوباره کومودو را فعال کنید و idm را به trust file اضافه کنید.
(کرک کردن به معنی تغییر دادن کر یک برنامه به همین دلیل ممکن ایت کومودو به کرک شما گیر بدهد و به همین دلیل من گفتم کومودو را کاملا غیر فعال کنید)
(گفتم idm را به trust file اضافه کنید چون مانی شما idm را کرک میکنید کد md5 ان در white list کومودو نیست و در نتیجه این برنامه در سندباکس اجرا می شود که کارایی ندارد)
**تا جای که تست کردم این کرکی که معرفی کردم مخرب نیست و نباید مشکلی برای سیستمتان پیش بیاد.
***اما به شما توصیه میکنم از روش که santamove عزیز گفتند این کار را انجام دهید
با تشکر

santamove
30-01-2011, 13:54
کارت های جدید،برای هواداران کومودو....

اگر ترکیب رنگ خاصی رو در نظر دارید بهم بگید تا به این پست اضافه کنم....

به جمع هواداران سوئیت امنیتی کومودو بپیوندید!!!
تعداد اعضای فعلی:48 نفر

Alli13
30-01-2011, 15:57
سلام
بچه ها برای استفاده کردن Malwarebytes Anti-Malware کنار کومودو بهترین تنظیمات Malwarebytes چیه؟

M.Hashemi
30-01-2011, 16:28
سلام
بچه ها برای استفاده کردن Malwarebytes Anti-Malware کنار کومودو بهترین تنظیمات Malwarebytes چیه؟
با سلام
شما می توانید mbam را بدون گارد نصب کنید و تنظیم خاصی ندارد. هر چند وقت یک بار سیستم را اسکن کردیم.
**اگر mbam را رجیستر نکنید گارد ان فعال نمی شود
با تشکر

geysar
30-01-2011, 19:36
سلام
اين انتي malwareكارش چيه درموردش كمي توضيح دهيد :41::question:

fishdilo
30-01-2011, 20:04
دو صفحه ی قبلی تاپیک رو بخوانید، توضیح داده شده.

M.Hashemi
31-01-2011, 00:04
با سلام
گفتم قبل از این که بعضی از افراد از این مسئله سوء استفاده کنند خودم این مسئله را بیان کنم.
شرکت کومودو در تست شرکت virusbtn.com شرکت کرد و نتوانست رتبه ای بیاورد.
و هم اکنون در تست AV-Test.org نیز شرکت کرد و باز هم نتوانست رتبه ای بیاورد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(از shahabprince عزیز به خاطر معرفی تست شرکت AV-Test.org متشکرم)
------------------------
بنده بارها گفتم که خودم به شخصه تست هیچ شرکتی را قبول ندارم و اگر هم نتایج تست را در پست های من میبینید برای دوستانی گذاشتم که به این نتایج اهمیت می دهند.
یکی از دلایلم که به این تست ها اعتماد ندارم این است که :
مثلا برای eset smart security 4 که تمامی تست ها شرکت کرده بهترین نتایج را هم کسب کرده اما خود من زمانی که از این سوئیت امنیتی استفاده می کردم بارها سیستمم الوده می شد و می بایست ویندوز را عوض کنم.
اگر یک مخرب در AV-DB این سوئیت نباشد و شما نا اگاهانه ان مخرب را اجرا کنید سیستم شما الوده می شود.
اما خود من بارها ضدویروس کومودو را غیر فعال کردم و بعد ویرس را اجرا کردم اما با وجود سندباکس الوده نشدم.
*من به خودم بیشتر از شرکت ها اعتماد دارم.
------------------------
در نهایت باید بگم بله من این ضعف کومودو را قبول دارم که تا کنون در هیچ یک از تست های ضدویروس به جز یکی(شرکت matousec که رتبه اول را اورد) مقامی نیاورده.
اما این باعث نمی شود که من کومودو را حذف و یک سوئیت امنیتی دیگر را نصب کنم(چون من خودم برای سیستمم تصمیم می گیرم).
**این ها همه نظرات شخصی من بود
با تشکر

kaivanika
31-01-2011, 02:51
کارت های جدید،برای هواداران کومودو....

اگر ترکیب رنگ خاصی رو در نظر دارید بهم بگید تا به این پست اضافه کنم....

به جمع هواداران سوئیت امنیتی کومودو بپیوندید!!!
تعداد اعضای فعلی:48 نفر

این خوشکله . اسم کاربرا رو کجا مینویسید ؟ :10:

outpost
31-01-2011, 09:41
با سلام
گفتم قبل از این که بعضی از افراد از این مسئله سوء استفاده کنند خودم این مسئله را بیان کنم.
شرکت کومودو در تست شرکت virusbtn.com شرکت کرد و نتوانست رتبه ای بیاورد.
و هم اکنون در تست AV-Test.org نیز شرکت کرد و باز هم نتوانست رتبه ای بیاورد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(از shahabprince عزیز به خاطر معرفی تست

خب اين هم يه تاييد ديگه روي حرفاي من. بارها گفتم كه ‍Comodo فقط در زمينه HIPS موفق هستش ولي در تمام موارد ديگه جزو ضعفيترين ها محسوب ميشه.

فايروال بدون Network attack Detection
آنتي ويروسي كه در تمام تستها شكست خورده.
Self Defense ضعيف
نداشتن Online Banking
نداشتن Anti Spam
نداشتن Web Control

outpost
31-01-2011, 10:53
ضعف Comodo در جلوگيري از نشت اطلاعات

Malware Research Group يكي از گروههاي امنيتي بسيار شناخته شده هستش كه نرم افزارهاي امنيتي رو تست ميكنه.

اين شركت براي اينكه ضعف فايروال كمودو رو نشون بده يه آزمايش رو ترتيب داده و روي اينترنت گذاشته.

شرح عمليات :

Malware Research Group يه فايل رو اجرا ميكنه. در هنگام اجرا كمودو هيچ اخطاري نميده . نه فايروال و نه HIPS هيچكدوم عكس العملي به اجراي فايل نشون نميدن.
شخص وارد سايت Paypal ميشه و اطلاعات Logon خودشو وارد ميكنه.بعد نشون ميده كه اون فايل تونسته اطلاعات Paypal و logon رو به سايت Malware Research Group بفرسته و نرم افزار كمودو هم در اين بين هيچ واكنشي نشون نداده. اين آزمايش رو گذاشتم تا بدونيد كه حتي HIPS كمودو هم داراي ضعف هستش.
و جالب اينجاست كه حتي قسمت فايروال و كنترل شبكه هم هيچ اخطاري مبني بر تبادل اطلاعات ندادن.

فيلم اين آزمايش رو ميتونيد اينجا ببينيد.

santamove
31-01-2011, 11:16
عطف به پست شماره 1923:

***هرکسی که حتی یکبار با برنامه کومودو کار کرده،و اگر یکبار هم کار نکرده فیلم زیر را ببیند،متوجه می شود...

طبق دیاگرام زیر و توضیحات فیلم بالا....

امکان ندارد فایل unknown بتواند از سد def plus بگذرد مگر این که :
به عنوان trusted file توسط کاربر معرفی شود،

امکان ندارد فایل unknown بتواند از سد def plus و فایروال بگذرد و به عنوان safe rule به اینترنت وصل شود ،مگر این که :
این جواز توسط خود کاربر اعطا شود،

امکان ندارد فایل unknown بتواند آزادانه با هسته سیستم عامل در تعامل باشد(از سندباکس نیز بگذرد)،مگر این که:
خود کاربر بر روی don't isolate again کلیک کنید....

****برای درک بیشتر لطفا" ویدئو که گذاشتم رو دانلود کنید و ببینید****

نکات بسیار مبهم این تست که هرکاربری با یکبار دیدن آن ها را مطرح می کند....

نشان ندادن بخش network security policy
نشان ندادن بخش computer security policy
نشان ندادن بخش trusted file

خوب هر کاربری متوجه می شود و این احتمال به یقین را می دهد که این malware از قبل به عنوان یک فایل trusted از طریق csp و یک safe rule از طریق nsp به برنامه کومودو تعریف شده،

****این گونه تست ها در اینترنت بسیار زیاد هستند ، و برای هر برنامه و سوئیت امنیتی پیدا می شوند،
اگر شکی در عملکرد صحیح کومو دارید ، فایل مربوطه را در اختیارم قرار دهید تا نتایجش را برایتان بگذارم.....

ehsan_iace
31-01-2011, 11:41
من فقط می‌خواهم برنامه بابیلون به اینترنت وصل نشود (چون اکسپایر می‌شود) آیا راهی هست که بدون نصب این برنامه بتوانم این کار را انجام بدهم؟

siavashjal
31-01-2011, 13:15
من حدودا یک ماه بود که از آخرین نسخه کمودو استفاده می کردم ولی نمی دونم چرا دیروز بدون هیچ دلیلی مودم رو از کار انداخته بود یعنی وقتی می خواستی به نت کانکت شی ویندوز پیام می داد که مودم اشکال دره. حتی وقتی که کمودو رو دلیت کردم درست نشد منم مجبور شدم آن اینستالش کنم.

الانم دارم از avast استفاده می کنم.

mf.designing
31-01-2011, 13:45
من حدودا یک ماه بود که از آخرین نسخه کمودو استفاده می کردم ولی نمی دونم چرا دیروز بدون هیچ دلیلی مودم رو از کار انداخته بود یعنی وقتی می خواستی به نت کانکت شی ویندوز پیام می داد که مودم اشکال دره. حتی وقتی که کمودو رو دلیت کردم درست نشد منم مجبور شدم آن اینستالش کنم. به احتمال 99% شما قابلیت stop all traffic رو فعال کردید ! که این باعث میشه هرگونه ترافیک اینترنتی بسته بشه و سیستم ارور عدم کانکت میده

M.Hashemi
31-01-2011, 14:12
خب اين هم يه تاييد ديگه روي حرفاي من. بارها گفتم كه ‍Comodo فقط در زمينه HIPS موفق هستش ولي در تمام موارد ديگه جزو ضعفيترين ها محسوب ميشه.

فايروال بدون Network attack Detection
آنتي ويروسي كه در تمام تستها شكست خورده.
Self Defense ضعيف
نداشتن Online Banking
نداشتن Anti Spam
نداشتن Web Control
با سلام
با این که بنده زودتر این خبر اعلام کرده که بعضی از افراد سوء استفاده نکنند اما مثل این که فایده ای نداشته.
دوست عزیز بارها گفتم که ضعف self defence کومودو تنها در سطح خودش مورد قبول است یعنی اگر شما از سطوح یالاتر که شامل defence+ و sandbox به ان نگاه کنید هیچ مخربی نمی تواند به کومودو صدمه بزند.
شما اگر بخواهید تنها به self defence نگاه کنید self defence کسپرسکی هم مشکل دارد :

درمورد web control باید بگم کسانی که از کومودو استفاده می کنند می توانند از secure dns استفاده کنند که مشکلی به وجود نیاد.
کومودو anti-spam مجانی را به صورت جدا گانه ارائه داده که میتونید از سایت زیر ان را دانلود کنید :

و .....
----------------------
این توضیحات را به شما ندادم و این توضیحات را برای دوستانی دادم که بعد از خواندن پست شما گمراه نشوند.
شما خودت هم خوب میدونی که کومودو یک سوئیت امنیتی قدرت مند است اما نمیدونم چرا شما می خواهی از طریق علمی ثابت کنی که این سوئیت به درد نمی خورد . چرا نمی گوید که خودتان از این سوئیت خوشتان نمی اید و تمام.
با تشکر

outpost
31-01-2011, 14:22
درمورد web control باید بگم کسانی که از کومودو استفاده می کنند می توانند از secure dns استفاده کنند که مشکلی به وجود نیاد.

Secure DNS زياد انطعاف نداره و براساس تنظيمات و بانك اطلاعاتي كمودو كار ميكنه و كاربر نميتونه دخل و تصرفي توش بكنه.

اما Web Control در اختيار كامل كاربر هستش و ميتونه به دلخواه خودش اونو پيكره بندي بكنه. توي Web Control شما مي توني تمام محتويات سايتهاي اينترنتي رو به اختيار خودت كنترل كني. مثلا ميشه براي تبليغات ، كوكي ها ، ActiveX ، برنامه هاي جاوا ، جاوا اسكريپت ها ، سايتهاي غيرقاوني ( مستهجن ، مواد مخدر ، كلاهبرداري و... ) و موارد ديگه، تنظيمات كاملا جداگانه اعمال كني.

كلا راحتي ، انعطاف و امكانات Web Control خيلي بالاتر از Secure DNS هستش.

M.Hashemi
31-01-2011, 14:32
Secure DNS زياد انطعاف نداره و براساس تنظيمات و بانك اطلاعاتي كمودو كار ميكنه و كاربر نميتونه دخل و تصرفي توش بكنه.

اما Web Control در اختيار كامل كاربر هستش و ميتونه به دلخواه خودش اونو پيكره بندي بكنه. توي Web Control شما مي توني تمام محتويات سايتهاي اينترنتي رو به اختيار خودت كنترل كني. مثلا ميشه براي تبليغات ، كوكي ها ، ActiveX ، برنامه هاي جاوا ، جاوا اسكريپت ها ، سايتهاي غيرقاوني ( مستهجن ، مواد مخدر ، كلاهبرداري و... ) و موارد ديگه، تنظيمات كاملا جداگانه اعمال كني.

با سلام
برای این که شما شرکت کومودو را قبول ندارید میتونم سایر secure dns ها را به شما و بقیه دوستان معرفی کنم :
clear cloud secure dns
norton secure dns
,....
در مورد قدرت secure dns باید بگم :
اگر شما الوده بشوید و ان مخرب بخواهد اطلاعات شما را برای یک ip خاص بفرستد هیچ کمکی از web control برای شما وجود ندارد اما در حالی که secure dns در این مورد بسیار عالی عمل می کند زیرا ip های خروجی را چک می کند و ip مورد نظر را نیز block می کند و از فرستادن اطلاعات جلوگیری می کند.
-----------------------
این موضوع را نیز خود شما می دانستید و من برای افرادی که این موضوع را نمی دانستند توضیح دادم.
من می دانم شما از کومودو خوشتان نمی اید. اما لطفا این موضوع را به تخریب کومودو نکشانید.
با تشکر

santamove
31-01-2011, 14:35

این امکاناتی که شما می گید در حوزه web browser هست نه سوئیت امنیتی....

outpost
31-01-2011, 14:47
با سلام
برای این که شما شرکت کومودو را قبول ندارید میتونم سایر secure dns ها را به شما و بقیه دوستان معرفی کنم :
clear cloud secure dns
norton secure dns
,....
در مورد قدرت secure dns باید بگم :
اگر شما الوده بشوید و ان مخرب بخواهد اطلاعات شما را برای یک ip خاص بفرستد هیچ کمکی از web control برای شما وجود ندارد اما در حالی که secure dns در این مورد بسیار عالی عمل می کند زیرا ip های خروجی را چک می کند و ip مورد نظر را نیز block می کند و از فرستادن اطلاعات جلوگیری می کند.
-----------------------
این موضوع را نیز خود شما می دانستید و من برای افرادی که این موضوع را نمی دانستند توضیح دادم.
من می دانم شما از کومودو خوشتان نمی اید. اما لطفا این موضوع را به تخریب کومودو نکشانید.
با تشکر

من نگفتم با Secure DNS كمودو مشكل دارم. گفتم كلا Web Control امكانات خيلي بالاتري داره.

در مورد IP و سايتها مشكوك هم بدونيد كه يكي از امكانات Web Control همينه كه ليستي از IP هاي مشكوك داره كه مدام آپديت ميشه و دقيقا مثل Secure DNS در خواست هاي خروجي شما كاملا چك ميكنه.

براي اينكه متوجه بشيد كه Web Control چقدر امكانات و انعطاف بيشتري داره ، توصيه ميكنم كه Web Control در نرم افزار Outpost رو حتما تست كنيد.

يكي از وظايف سوئیت امنیتی اينه كه بتونه تمام تهديدات اينترتي رو كنترل كنه. مثلا ممكنه مرورگر شما در مقابل يه Java applet كاملا آسيب پذير باشه ، اينجاست كه سوئیت امنیتی بايد اوضاع رو تحت كنترل بگيره و نزاره كه به سيستم آسيب برسه.

amd>intel
31-01-2011, 14:49
:8: من كه خوشم اومد از اين كومودو

M.Hashemi
31-01-2011, 14:53
من نگفتم با Secure DNS كمودو مشكل دارم. گفتم كلا Web Control امكانات خيلي بالاتري داره.

در مورد IP و سايتها مشكوك هم بدونيد كه يكي از امكانات Web Control همينه كه ليستي از IP هاي مشكوك داره كه مدام آپديت ميشه و دقيقا مثل Secure DNS در خواست هاي خروجي شما كاملا چك ميكنه.

براي اينكه متوجه بشيد كه Web Control چقدر امكانات و انعطاف بيشتري داره ، توصيه ميكنم كه Web Control در نرم افزار Outpost رو حتما تست كنيد.

براي مثال توي قسمت Web Control اگه تنظيم كنيد كه جلوي تبليغات اينترنتي رو بگيره ، Web Control ميتونه حتي تبليغات هاي نرم افزار ياهم رو حذف كنه.

بازم ميگم كه Web Control در نرم افزارهاي ديگه رو حتما تست كنيد. بسيار منعطف تر و قوي تر از Secure DNS هستش.

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

يكي از وظايف سوئیت امنیتی اينه كه بتونه تمام تهديدات اينترتي رو كنترل كنه. مثلا ممكنه مرورگر شما در مقابل يه Java applet كاملا آسيب پذير باشه ، اينجاست كه سوئیت امنیتی بايد اوضاع رو تحت كنترل بگيره و نزاره كه به سيستم آسيب برسه.
با سلام
بله دوست عزیز web control به قول شما بسیار امکانات بیشتری دارد و ما میگیم سایر ان امکانات را secure dns ندارد اما باز هم امنیت سیستم زیر سوال نمی رود.
مثلا برای تبلیغات تا جای که من میدونم هیچ گونه تبلیغی سیستم را الوده نمی کند.
در مورد بلاک کردن ip های که گفتید توسط web control در صورتی حرف شما درست است که مخرب از طریق browser اطلاعات را بفرستد در صورتی که چنین نیست.
بیشتر توضیح میدم :
web control تنها می تواند ورودی و خروجی های را کنترل کند که از طریق browser عمل می کننددر حالی که secure dns تمامی ورودی و خروجی های سیستم را چک می کند.
یعنی هر ارسال و دریافت اطلاعات ابتدا توسط ان شرکتی که secure dns را ارائه داده چک می شود و سپس اجازه داده می شود. در نتیجه secure dns بازه ای بیشتری نسبت به web control را شامل می شود.
در مورد حملات از طرف سایت های مخرب باید بگم :
اگر هم secure dns نتواند ip سایت را بلاک کند(مثلا در db ان موجود نباشد) انگاه firewal کومودو می تواند از حمله جلوگیری کند.
در نتیجه باز هم سیستم در امنیت است(البته بستگی به کاربر هم دارد)
با تشکر

outpost
31-01-2011, 15:04
web control تنها می تواند ورودی و خروجی های را کنترل کند که از طریق browser عمل می کننددر حالی که secure dns تمامی ورودی و خروجی های سیستم را چک می کند.

خب اين نشون ميده كه شما اصلا با نرم افزاري كه Web Control داشته باشه ، كار نكردي.

Web Control تمام محتويات رد و بدل شده در شبكه رو كنترل ميكنه. اصلا براش فرق نميكنه كه Browser باشه يا نرم افزارهاي ديگه.

مثلا اگه شما براش تنظيم كنيد كه جلوي تبليغات رو بگيره ، كل ترافيك رو بررسي ميكنه و جلوي تبليغات ها رو ميگيره براش فرقي نمي كنه مرورگر باشه يا نرم افزار هاي چت ، نرم افزارهاي رايگان داراي تبليغات و...

بازم به شما پيشنهاد ميدم كه براي آشنايي بيشتر Outpost رو نصب كني و بري تو قسمت Web Control تا متوجه بشي كه چقدر كنترل بالايي روي محتويات شبكه داره.

santamove
31-01-2011, 15:09
خب اين نشون ميده كه شما اصلا با نرم افزاري كه Web Control داشته باشه ، كار نكردي.

Web Control تمام محتويات رد و بدل شده در شبكه رو كنترل ميكنه. اصلا براش فرق نميكنه كه Browser باشه يا نرم افزارهاي ديگه.

مثلا اگه شما براش تنظيم كنيد كه جلوي تبليغات رو بگيره ، كل ترافيك رو بررسي ميكنه و جلوي تبليغات ها رو ميگيره براش فرقي نمي كنه مرورگر باشه يا نرم افزار هاي چت ، نرم افزارهاي رايگان داراي تبليغات و...

بازم به شما پيشنهاد ميدم كه براي آشنايي بيشتر Outpost رو نصب كني و بري تو قسمت Web Control تا متوجه بشي كه چقدر كنترل بالايي روي محتويات شبكه داره.

لطفا" منظورتونو همراه با ارائه تصاویر یا لینک بگین....

منظورتونو هم دسته بندی کنین و با جزئیات بیشتری بگین....

الان شما دقیقا" دنبال چه امکاناتی هستین؟؟؟

حذف ads به وسیله سوئیت امنیتی؟؟؟

M.Hashemi
31-01-2011, 15:09

با سلام
بنده از outpost استفاده نکردم.
اما از kis2011 که webcontrol هم داره استفاه کردم.
تا جای که من دیدک webcontrol مانند یک add-ons به firefox اضافه می شد و سایت ها را چک می کرد و در صورتی که به سایت مخربی بر میخورد ان را block می کرد.
--------------------
اما با این حال من میگم حرف شما درست و اصلا من از web control چیزی نمی دانم و secure dns هم به قول شما انعطافش کمتر است. اما باز هم امنیت کومودو زیر سوال نمی رود.
با تشکر

santamove
31-01-2011, 15:18
.
.
.

خوب این امر بدیهی هست،

outpost
31-01-2011, 15:29
با سلام
بنده از outpost استفاده نکردم.
اما از kis2011 که webcontrol هم داره استفاه کردم.
تا جای که من دیدک webcontrol مانند یک add-ons به firefox اضافه می شد و سایت ها را چک می کرد و در صورتی که به سایت مخربی بر میخورد ان را block می کرد.

اتفاقا بر عكس شما ، من خيلي وقته كه از KIS استفاده نكردم. :31:

ولي سيستم Outpost توي قسمت Web Control هيچ Add-on رو نصب نميكنه ، بلكه كل شبكه رو تحت كنترل ميگيره و واقعا عالي عمل ميكنه.:11:

الان شما دقیقا" دنبال چه امکاناتی هستین؟؟؟

من دلم ميخواد كه روي تمام محتويات اينترتي كه داره رد و بدل و ميشه ، كنترل داشته باشم و اين از عهده Secure DNS خارجه ولي Web Control علاوه بر اينكه ميتونه كارهاي Secure DNS رو برام انجام بده ، ميتونه كل محتويات اينترنتي رو تحت كنترل كاربر در بياره.

مثلا من دلم ميخواد كلا جلوي تمام اسكريپتها رو بگيرم تا نه مرورگرم و نه هيچ نرم افزار ديگه اي نتونه يه اسكريپتي رو دريافت و اجراكنه. خب امكان اين كار در Secure DNS نيست ولي در Web Control هست.

M.Hashemi
31-01-2011, 15:42
اتفاقا بر عكس شما ، من خيلي وقته كه از KIS استفاده نكردم. :31:

ولي سيستم Outpost توي قسمت Web Control هيچ Add-on رو نصب نميكنه ، بلكه كل شبكه رو تحت كنترل ميگيره و واقعا عالي عمل ميكنه.:11:

من دلم ميخواد كه روي تمام محتويات اينترتي كه داره رد و بدل و ميشه ، كنترل داشته باشم و اين از عهده Secure DNS خارجه ولي Web Control علاوه بر اينكه ميتونه كارهاي Secure DNS رو برام انجام بده ، ميتونه كل محتويات اينترنتي رو تحت كنترل كاربر در بياره.

مثلا من دلم ميخواد كلا جلوي تمام اسكريپتها رو بگيرم تا نه مرورگرم و نه هيچ نرم افزار ديگه اي نتونه يه اسكريپتي رو دريافت و اجراكنه. خب امكان اين كار در Secure DNS نيست ولي در Web Control هست.
با سلام
بنده از web control که در outpost است کاملا بی اطلاع هستم.
و این گونه که شما گفتید بنده قبول می کنم که web control که در outpost است انعطاف بیشتری نسبت به secure dns دارد.
اما باز هم میگم این موضوع باعث نمی شود امنیت cis زیر سوال بره.
من درست متوجه نشدم منظور شما از کنترل کل محتویات اینترنتی چیست.
اما به نظر من network monitoring هیچ سوئیت امنیتی به اندازه ای comodo حرفه ای نیست(البته این نظر شخصی من است).
حالا من نمی دانم ایا منظور شما همین بود یا نه.
با تشکر

outpost
31-01-2011, 15:51
با سلام
بنده از web control که در outpost است کاملا بی اطلاع هستم.
و این گونه که شما گفتید بنده قبول می کنم که web control که در outpost است انعطاف بیشتری نسبت به secure dns دارد.
دقيقا همينطوره . پيشنهاد ميكنم هر وقت سرت خلوت شد Outpost رو يه تست بكني :11:

من درست متوجه نشدم منظور شما از کنترل کل محتویات اینترنتی چیست.

كوكي ها ، اسكريپت ها ، Java Applet ها ، تبليغات ها ، ActiveX ها و......:20:

اما به نظر من network monitoring هیچ سوئیت امنیتی به اندازه ای comodo حرفه ای نیست(البته این نظر شخصی من است).

قبلا در اين مورد بحث شده ، Network Monitoring كمودو هيچ برتري نسبت به ساير فايروالها نداره .
حتي ضعفهايي هم داره مثلا Network attack Detection نداره يا اينكه نميتونه IP هكر رو به صورت اتوماتيك بلك ليست كنه.

M.Hashemi
31-01-2011, 15:57

قبلا در اين مورد بحث شده ، Network Monitoring كمودو هيچ برتري نسبت به ساير فايروالها نداره .
حتي ضعفهايي هم داره مثلا Network attack Detection نداره يا اينكه نميتونه IP هكر رو به صورت اتوماتيك بلك ليست كنه.
با سلام
حرف شما را در مورد تست outpost قبول دارم و حتما ان را تست خواهم کرد.
در مورد network monitoring که من گفتم نظر شخصی من بود که از همه بهتره اما طبق تست های که خودم انجام دادم از کسپرسکی و zonealarm و eset و ... بهتر عمل کردند بهتر عمل کرده.
البته این تستی بود که خودم انجام دادم وشاید برای خود من بهتر بوده.
برای کاربران دیگر توصیه می کنم حتما خودشان تست کنند و طبق تست خودشان یک سوئیت را انتخاب کنند.
با تشکر

santamove
31-01-2011, 17:21

كوكي ها ، اسكريپت ها ، Java Applet ها ، تبليغات ها ، ActiveX ها و......

ولی وقتی بخوان ریسک ساز بشن مسلما" سوئیت امنیتی دخالت خواهند کرد(نظیر real-time scanning)...

[CENTER][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I♥Comodo

mostafa akbari
31-01-2011, 17:47
در مورد اون تستی که دوستان گزاشتند. melih میگه

در مورد این تست در فروم کمودو

santamove
31-01-2011, 18:00

واقعا" ملیح حرف دل منو زد!!!
End users are the ultimate tester
لابراتوارها به فکر پول هستند و روابط ما_فیایی در اون موسسات حاکم هست...

مهم مصرف کننده نهایی هست،هیچ اجباری نیست و هیچ شخصی کالا یا خدماتی را نمی تواند به کسی تحمیل کند....

Jadda
31-01-2011, 18:07
با سلام

جناب outpost شما بحث Web Control رو مطرح کردید ،میشه دقیقا بگین الان چه خطری برای من وجود دارد : من از سوییت کومودو و Secure DNS استفاده میکنم.لطفا تهدیدات را بیان بفرمایید.....:31:

santamove
31-01-2011, 18:18
هی m.hashemi این حرف رو میگفت، برو بچ قبول نمی کردند. فکر نمی کنم که کسی تو این فروم ادعاش بشه :18:که تو زمینه سوییت های امنیتی و آنتی ویروس ها، از آقای ملیح بیشتر حالیشه! چون اگر همچین ادعایی داشته باشه:13:، بهتره اینجا طرح بحث نکنه، چون سواد ما که هیچ، سواد آقی ملیح هم بهش نمیرسه!!!

ما مشتاقانه بدافزارها را قبل از این که خودشان بیایند دانلود می کنیم و با دابل کلیک اجرایشان می کنیم!
برای ما بازی با بدافزارها مانند یک سرگرمی هست،در سندباکس اجرایشان می کنیم و از این کار لذت می بریم....

I♥Comodo

geysar
31-01-2011, 18:47
ایا وقتی که کومودو در تست فایروال اول شد بازهم می گفتند که مصرف کننده تست کنندهای نهایی هستند ؟ونتیجه اینا را قبول نمی کرد :question:

santamove
31-01-2011, 18:53
ایا وقتی که کومودو در تست فایروال اول شد بازهم می گفتند که مصرف کننده تست کنندهای نهایی هستند ؟ونتیجه اینا را قبول نمی کرد :question:

ببینید،شما به سایت زیر بروید....

به قسمت Certifications بروید و ریپورت سوئیت avg را دانلود کنید،
می تونید از لینک زیر هم این کار رو انجام بدین!!!

سپس ریپورت کومودو رو از لینک زیر دانلود کنین!!!

این دو رو در عالم حقیقی و نتایج ارائه شده مقایسه کنید!!!

خودتان قضاوت کنید و وجدانتان هم قاضی باشد....

حتی آرم این موسسه هم شباهت عجیبی به آرم های شرکت کسپرسکی دارد:

I♥Comodo

M.Hashemi
31-01-2011, 21:32
با سلام
بله بنده همین را میگم.
در تمام پست هایم نیز گفتم که به نتایج اهمین نمی دهم.
اما من نتایج را برای کسانی که به ان ها اهمیت می دهند گذاشتم.
---------------
در نهایت باید بگم :
خود کاربر باید تصمیم بگیرد که چی استفاده کند.
و تا زمانی که چند سوئیت امنیتی را خودش تست نکند به این باور نمی رسد.
من نمیگم چه سوئیت امنیتی را نصب کنید فقط میگم کومودو را نیز تست کنید.
با تشکر

M.Hashemi
31-01-2011, 21:49
با سلام
در چند پست پیش گفته بودم که outpost را تست می کنم.
و به اقای outpost پ خ دادم که لینک دانلودش را برام بفرستند که ایشان لطف کردند و فرستادند:
باید بگم :
یک سوئت امنیتی بسیار قدرتمند است به خصوص فایروالش.
محیط ان پیشرفته است و به نظر من هر کسی نمی تواند با ان کار کند.
یک عکس از محیط outpost
ویژگی های مثبت :
- فایروالش بسیار قدرتمند است.
- و network monitoring حرفه ای دارد
- و به گفته ی خود اقای outpost یک web control دارد که من تا به حال چنین چیزی را ندیده بودم.
- ضدویروس و ضدجاسوس خوبی داشت.
- و...

ویژگی های منفی :
- سرعت سیستم من را پایین اورد(حتی بیشتر از کسپرسکی)
- در برابر مخرب های ناشناخته خوب عمل نکرد (چون sandbox ندارد)
- تا جای که من دیدم cloud scanner نداشت.
- نمی توان به db ضدویروسش زیاد اعتماد کرد (خیلی از مخرب ها را از روی db نشناخت).
- و....
---------------------------
تمامی گفته های بالا نظر شخصی من بود و تستی که من انجام داده بودم.
البته باید این را هم بگم که من تمامی این تست ها را در 1 ساعت انجام دادم چون زیاد از محیط outpost و کلا سیستمش خوشم نیامد می خواستم هر چه زودتر پاکش کنم پس ممکن است در یعضی از جاها مشکل از من باشد.
در نهایت باید بگم که خود کاربر باید تصمیم بگیرد که چه سوئیت امنیتی را نصب کند.
اما طبق تست های که من انجام دادم کامپوننت های که outpost دارد و کومودو ندارد هیچ ربطی به امنیت سیستم ندارند.
به عنوان مثال :
web control از secure dns خیلی پیشرفته تر است و انعطاف بیشتری دارد اما به این معنی نیست که secure dns در برابر مخرب ها قدرت کمتری نسبت به web control دارد.
با تشکر

Saeid1212
31-01-2011, 22:27
کومودو بعضي از سايت ها (مثل ترفندستان) رو خطرناک تشخيص ميده و اجازه نميده به اون سايت دسترسي داشته باشم، چطور ميتونم سايت هاي مورد نظرم رو تو وايت ليست قرار بدم؟
ممنون

santamove
31-01-2011, 22:27
با سلام
در چند پست پیش گفته بودم که outpost را تست می کنم.
و به اقای outpost پ خ دادم که لینک دانلودش را برام بفرستند که ایشان لطف کردند و فرستادند:
باید بگم :
یک سوئت امنیتی بسیار قدرتمند است به خصوص فایروالش.
محیط ان پیشرفته است و به نظر من هر کسی نمی تواند با ان کار کند.
یک عکس از محیط outpost
ویژگی های مثبت :
- فایروالش بسیار قدرتمند است.
- و network monitoring حرفه ای دارد
- و به گفته ی خود اقای outpost یک web control دارد که من تا به حال چنین چیزی را ندیده بودم.
- ضدویروس و ضدجاسوس خوبی داشت.
- و...

ویژگی های منفی :
- سرعت سیستم من را پایین اورد(حتی بیشتر از کسپرسکی)
- در برابر مخرب های ناشناخته خوب عمل نکرد (چون sandbox ندارد)
- تا جای که من دیدم cloud scanner نداشت.
- نمی توان به db ضدویروسش زیاد اعتماد کرد (خیلی از مخرب ها را از روی db نشناخت).
- و....
---------------------------
تمامی گفته های بالا نظر شخصی من بود و تستی که من انجام داده بودم.
البته باید این را هم بگم که من تمامی این تست ها را در 1 ساعت انجام دادم چون زیاد از محیط outpost و کلا سیستمش خوشم نیامد می خواستم هر چه زودتر پاکش کنم پس ممکن است در یعضی از جاها مشکل از من باشد.
در نهایت باید بگم که خود کاربر باید تصمیم بگیرد که چه سوئیت امنیتی را نصب کند.
اما طبق تست های که من انجام دادم کامپوننت های که outpost دارد و کومودو ندارد هیچ ربطی به امنیت سیستم ندارند.
به عنوان مثال :
web control از secure dns خیلی پیشرفته تر است و انعطاف بیشتری دارد اما به این معنی نیست که secure dns در برابر مخرب ها قدرت کمتری نسبت به web control دارد.
با تشکر

ممنون محمد جان،ای کاش چند تا شات از web control اش می ذاشتی....
منم اگه امروز فردا حوصله کنم و Vmwareرو را بندازم،حتما outpost رو تجربه می کنم...

کلا" هدف هر برنامه امنیتی تامین امنیت هست و اون شرکت سعی می کنه همیشه حداکثر توانشو ارائه بده تا سهمشو حفظ کنه و افزایش بده....

انتخاب نهایی با خود کاربره ....

Saeid1212
01-02-2011, 20:04
کومودو بعضي از سايت ها (مثل ترفندستان) رو خطرناک تشخيص ميده و اجازه نميده به اون سايت دسترسي داشته باشم، چطور ميتونم سايت هاي مورد نظرم رو تو وايت ليست قرار بدم؟
ممنون

کسي جواب سوالم رو نميدونه!؟:19:

(نميدونم چرا نسبت به اين آنتي ويروس و اين تاپيک اين قدر حساسيت زياده، حدود شش ماه و 2000 پست... :18: خوب اگه اين آنتي ويروس ضعيف يا قوي باشه بعد يه مدت مشخص ميشه، دعوا نداره بايد تبادل اطلاعات کرد. متشکر)

reza3600
01-02-2011, 20:58
کسي جواب سوالم رو نميدونه!؟:19:

(نميدونم چرا نسبت به اين آنتي ويروس و اين تاپيک اين قدر حساسيت زياده، حدود شش ماه و 2000 پست... :18: خوب اگه اين آنتي ويروس ضعيف يا قوي باشه بعد يه مدت مشخص ميشه، دعوا نداره بايد تبادل اطلاعات کرد. متشکر)

وایت لیستی در کار نیست این اینترنت سکوریتی نیست که سایت رو بلاک میکنه بلکه چون موقع نصب قبول کردید که از DNS شرکت کومودو استفاده کنید این secure DNS کومودو هست که بلاک میکنه ودلیلش رو هم که گفته چون کاربرای زیادی این سایت رو نا امن گزارش کردند.
شما اگر توی صفحه ی بلاک گزینه دوم رو بزنید میرید توی سایت.
برای حذف dns که خودم این کار رو درست نمیدونم روی کانکشن ویندوز راست کلیک کنید و status انتخاب کنید و سپس در پنجره باز شده properties رو انتخاب کنید. توی شکل از بالا 6 امین گزینه رو انتخاب و properties کنید و obtain dns server .... رو انتخاب کنید.

Jadda
02-02-2011, 10:59
با سلام

{ جیگرم ! خداییش بدجوری سوتی دادی ! چی میگی داداش ! جوابهای احمقانه ! بدجوری میزدی تو پر و بالشون ! و ......... }

من فقط یک سوال دارم از مدیران محترم: اگر میشود به اینگونه و این ادبیات و الفاظ اینجا صحبت کرد و مشکلی هم نداره لطفا اعلام کنید .... به خدا ما هم بلدیم اینطوری بنویسیم.

ما آزمودیم درین شهر بخت خویش *** بیرون کشید باید ازین ورطه رخت خویش

*تا اطلاع ثانوی خداحافظ.....چون اینجا عدالت ندیدم... (خطا کرد در بلخ آهنگری*** به شوشتر زدند گردن مسگری)

Arashdn
02-02-2011, 14:14
سلام
میگم تو اینت فایروال کومودو جایی هست که بتونیم مصرف پهنای باند رو ببنیم
یعنی مثلا تو ماه گذشته چه برنامه هایی و چقدر از اینترنت استفاده کردم
ممنون

Arash4484
02-02-2011, 17:49
در مورد اون تستی که دوستان گزاشتند. melih میگه

در مورد این تست در فروم کمودو

من نمیدونم توی این تاپیک چه خبرشده که همه اخطار گرفتن و همه قهر کردند و ....
بنابراین نمیخام ناراحتیی که شاید ساکت شده رو دوباره شروع کنم. ضمن اینکه دوستان هوادار کومودو احساس مظلومیت میکنند و شرایط زیاد روتین نیست

اما درِ بحث و گفتگو علمی-منطقی-فنی همیشه بازه و من این سوالم از شخص خاصی نیست:

آیا آقای Melih ممکن است حرفی غیر از این بزند؟ واقعن این حرف چه سندیتی دارد، چه انتظاری غیر از این داشتید؟
هیچ بقالی میگوید محصول من مشکل دارد؟
آیا زندگی-شرکت و سرمایه خود را به خطر میندازد؟
خیر رویه شرکتهاونهادها این است: عیب را برطرف میکنند اما معمولن زیربار نمیروند.
اگر کاربر تست کند میشود شرایط غیر حرفه ای و غیر استانداردویا عامل نفوذی.
اگر لابراتوار تست کند میشود مافیا!
دوستان من واقعن صحبتهای رییس شرکتی در دفاع از محصولش جای چرا و اما و اگر ندارد؟

Dr Hannibal
02-02-2011, 18:20
لطفا از این به بعد پست های با عنوان مقایسه بین 2 آنتی ویروس و یا فایروال و... در تاپیک های مقایسه قرار بدید.

تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تاپيك اختصاصی مقایسه آنتی ویروس ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر موردی هست که فقط مربوط به کمودو اینجا مطرح میشه ، سوال ، جواب ، ویا...

mehdi_08
02-02-2011, 20:14
من نمیدونم توی این تاپیک چه خبرشده که همه اخطار گرفتن و همه قهر کردند و ....
بنابراین نمیخام ناراحتیی که شاید ساکت شده رو دوباره شروع کنم. ضمن اینکه دوستان هوادار کومودو احساس مظلومیت میکنند و شرایط زیاد روتین نیست

اما درِ بحث و گفتگو علمی-منطقی-فنی همیشه بازه و من این سوالم از شخص خاصی نیست:

آیا آقای Melih ممکن است حرفی غیر از این بزند؟ واقعن این حرف چه سندیتی دارد، چه انتظاری غیر از این داشتید؟
هیچ بقالی میگوید محصول من مشکل دارد؟
آیا زندگی-شرکت و سرمایه خود را به خطر میندازد؟
خیر رویه شرکتهاونهادها این است: عیب را برطرف میکنند اما معمولن زیربار نمیروند.
اگر کاربر تست کند میشود شرایط غیر حرفه ای و غیر استانداردویا عامل نفوذی.
اگر لابراتوار تست کند میشود مافیا!
دوستان من واقعن صحبتهای رییس شرکتی در دفاع از محصولش جای چرا و اما و اگر ندارد؟
عزیز من داری کبریت میندازی توی انبار باروت
چند ده صفحه اخیر این تاپیک رو مطالعه کن به جوابت می رسی

Arash4484
02-02-2011, 20:56
عزیز من داری کبریت میندازی توی انبار باروت
چند ده صفحه اخیر این تاپیک رو مطالعه کن به جوابت می رسی

ممنون
ولی سوالی که من مطرح کردم یک سوال عمومی است و ربطی چندانی به ناراحتی اخیر نداره.نمیشه که توی این تاپیک دیگه بحث نکرد چون دوستان از بحثهای پیشین دلخورن.

دوستان سخنان ریاست شرکت کومودو رو در دفاع از محصولش و رد کار لابراتورها رو مطرح کردن .
نظر من اینه که طبیعیه که ایشون نمیگه باریکلا که به محصولات ما خرده گرفتید.
شما از رییس ایران خودرو یا سایپا بپرس چرا ماشینهای ایرانی ناامنه یا از بیل گیتس و استیو بالمر بپرس چرا ویندوز انقدر حفره امنیتی داره.
طبیعی که ایشان از کار مهندسینشون دفاع میکنن . حرف من اینه که حرف جناب melih اگر مبتنی بر مدارک نباشه سندیتی نداره.
روند عمومی انتخاب نرم افزارهای دنیا براساس اینه که کاربران مقالات لابراتورها-نشریات-انجمنها-سایتهای ریویو و تخصصی رو میخونند و از نظرات افراد مجرب کمک میگیرند.
هر کاربری آزمایشگاه تست خانگی نداره(حتا شرکتها هم عمومن حوصله این کار را ندارند وبه نظرات یاد شده استناد میکنند).
چه رییس شرکت کومودو یا نورتون یا اوست یا کسپر یا اوت پست یا... قبول داشته باشند چه نه, این امر راجع به سوییتهای امنیتی از همه بیشتر صادقه. یعنی کاربران رجوع بالایی به آزمایشگاه ها دارند.
پس باید با شرایط خود رو وفق داد نه نظریه توطئه رو مطرح کرد.
مایکروسافت چند سال پیش که بدجوری در مقابل لینوکس بد بهش میگفتند و آزمایشهای مستقل رو هم قبول نداشت بالاجبار آزمایشگاهی بیرون از شرکتش اجاره کرد و دست به حفره یابی لینوکس و مقایسه با ویندوز زد...

بالاخره راهی به غیر از اینکه ((ما فقط کاربر هامون رو قبول داریم)) وجود باید داشته باشه
شخص ثالثی که میخاد کومودو رو استفاده کنه نمیتونه به نظرخاهی از تک تک کاربران نهایی بپردازه، پس وظیفه رسانه چیه؟ وظیفه سردبیران چیه؟ وظیفه آزمایشگاهها چیه؟ آیا باید فقط به فروم هواداران اکتفا کرد و فقط صدای حامیان رو بشنویم؟

ila
03-02-2011, 14:57
حل مشکلات نصب و اجرای IDM برای همیشه....

1.قبل از هر چیز تمامی idm های قبلی را از کامپیوترتان حذف کنید و سپس برنامه ccleaner را اجرا کنید و کامپیوتر را ریستارت نمائید...

2.ابتدا فایل ستاپ برنامه رو که خودم آپلود کردم از لینک زیر دریافت کنید،حدود 3 مگابایت هست....

3.ک.رک کردن و استفاده از patch برای فعالسازی هیچ برنامه ای اصلا" توصیه نمی گردد!
پس از دانلود و نصب فایل بالا،شما به روشی که مهران جان گفتند،اونو به صورت لایف تایم اکتیو کنین....

لینک اصلاح شد!

من اگه بخوام آخرین نسخه شو از خود سایت دانلودکنم باز هم این روش جواب گویهه؟

Gallar2
03-02-2011, 17:10
دوستان کومودو سوار هر چند ساعت یکبار این لینکو چک کنند حتماً نتیجه ی جالبی می گیرند

SevenCity
03-02-2011, 23:48
بیلوکس یه مسنجر جدیده که ایرانیا ساختنش کمودو هم پیغام های مختلفی در ورژن های مختلف این مسنجر میده
میخواستم بدونم این مسنجر که شایعات بدی هم ازش شنیده میشه از نظر امنیتی مشکلی داره یا نه؟
اینم یکی از پیغام های کمودو:

Dr Hannibal
04-02-2011, 08:37
من اگه بخوام آخرین نسخه شو از خود سایت دانلودکنم باز هم این روش جواب گویهه؟

تمام نسخه های 5 جواب میده. اگه روی نسخه 6 تست کردید نتیجش رو بگید.

Dr Hannibal
04-02-2011, 10:15
بیلوکس یه مسنجر جدیده که ایرانیا ساختنش کمودو هم پیغام های مختلفی در ورژن های مختلف این مسنجر میده
میخواستم بدونم این مسنجر که شایعات بدی هم ازش شنیده میشه از نظر امنیتی مشکلی داره یا نه؟
اینم یکی از پیغام های کمودو:

فایل ستاپ رو بفرستین اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ببینید شناسایی ها چطوره.

taghi_ramzi
04-02-2011, 16:22
سلام
پروسس cmdagent.exe مربوط به کمودو ، گاهی اوقات 100 درصد سی پی یو رو اشغال می کنه
و باید یکی دو بار ریستارتش کنم تا درست بشه
اینو چی کارش می شه کرد؟
ورژن 5.0.163652 هم هست.

Dr Hannibal
04-02-2011, 18:04
سلام
پروسس cmdagent.exe مربوط به کمودو ، گاهی اوقات 100 درصد سی پی یو رو اشغال می کنه
و باید یکی دو بار ریستارتش کنم تا درست بشه
اینو چی کارش می شه کرد؟
ورژن 5.0.163652 هم هست.

نسخه رو لایو آپدیت کردید ؟ اگه آره یک بار ریمو کنید و از نو ورژن جدید رو نصب کنید. یعنی یک بار دیگه از سایت آخرین ورژن رو دانلود کنید که نیاز به لایو آپدیت خود نرم افزار نداشته باشه.
موفق باشید

mous3030
05-02-2011, 19:15
چرا اجازه نمیده یسری برنامه ها نظیر نوت پد ،مدیا پلیر ، دانلود تورنت .... اجرا بشه من مجبور شدم انیستال کنم

mehdi_08
06-02-2011, 14:47
چرا اجازه نمیده یسری برنامه ها نظیر نوت پد ،مدیا پلیر ، دانلود تورنت .... اجرا بشه من مجبور شدم انیستال کنم
نوت پد ،مدیا پلیر رو بلوکه می کنه اولین باره میشنوم
حتما تنظیمات رو دستکاری کردین
شما روی همون تنظیمات پیش فرض بزار به این نرم افزار ها کاری نداره

taghi_ramzi
06-02-2011, 15:48
شایدم آلوده شده بودن که اجازه نمی داده اجرا بشن
در حالت عادی نباید همچین اتفاقی بیفته

ila
06-02-2011, 16:19
برای آپدیت اولیه یه چیزی حدود 80 مگ رو باید دانلود کنیم.چون سرعت من کمه خب طولی می کشه ولی باز بد تر از اون اینکه که موقعی داری دانلود میکنی اینترنتت اگه قطع بشه تمام آپدیت هم از بین میره...
آیا تنظیمی داره که این اتفاق نیوفته و آیا ایا خود سایت کومودو آفلاین های آپدیت رو میزاره که بشه دانلود منیجر آپدیت کرد کلا این 80مگ را؟ ممنون

ardalan_zapata
06-02-2011, 16:52
برای آپدیت اولیه یه چیزی حدود 80 مگ رو باید دانلود کنیم.چون سرعت من کمه خب طولی می کشه ولی باز بد تر از اون اینکه که موقعی داری دانلود میکنی اینترنتت اگه قطع بشه تمام آپدیت هم از بین میره...
آیا تنظیمی داره که این اتفاق نیوفته و آیا ایا خود سایت کومودو آفلاین های آپدیت رو میزاره که بشه دانلود منیجر آپدیت کرد کلا این 80مگ را؟ ممنون

بله
پست دوم همین تاپیک رو مشاهده کنید
لینک مستقیم دانلود خود آپدیت رو از سایت رسمی کومودو میتونید با دانلود منیجر دانلود کنید.

ALI16437
08-02-2011, 13:00
Internet Download Manager 5.18 Build 8 Full
بصورت رجیستر شده برای همیــشه

کارهای زیر رو که بهت میگم انجام بده تا برای همیشه این برنامه رو کرک کنی.
IDM رو از توی کامپیوترت پاک کن چون شما نسخه ی آزمایشی رو داری.یعنی کامل Uninstall کن و بعد هم ریستارت کن.

حالا نسخه Retail رو از لینک زیر دانلود کن و نصبش کن. دقت کن که هیچ کرکی رو روش آزمایش نکنی فقط کارهایی که بهت میگم رو انجام بده. برای دریافت لینک مستقیم میتونی از Rapidbaz.com کمک بگیری.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اینکه IDM یعنی همون نسخه ای که من قرار دادم رو نصب کردی برو توی مسیر زیر داخل ویندوزت.

C:\Windows\system32\drivers\etc
.
اونجا یک فایل وجود داره به اسم Host روش کلیک راست کن و با NotePad بازش کن.

حالا تمام آدرس های زیر رو مثل عکسی که میبینی توش وارد کن. وقتی خواستی NotePad رو ببندی روی Save کلیک کن تا تغییرات انجام بشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/CENTER]

حالا IDM رو باز کن و با یکی از سریال های زیر رجیسترش کن.

Name: Mehr@n
Serials:
3IZP5-B8NFQ-CTW7J-S93TY
PFTYO-TU9SC-P57WV-W4KUH
BKJE4-6K4O4-1ID60-NDZR1
XLKCX-9E7AM-WE2OH-VOTOE
PZ1CW-E20TQ-LOFS5-VH0S0
TZEA4-J6I5X-NMJ0U-UG4WC
0YT08-M27Q7-R0GPP-1A6MY
UXPYI-B52AZ-FQHZ7-TCDZ7

این روش همیشه کار میکنه و هیچ وقت هم سریال ها توی لیست سیاه نمیره. تشکر هم یادت نره.:31:

با سلام ،
من از روش بالا استفاده کردم ولی به محض
استفاده گفت سریال فوق سوخته و ارور داد مشکل
از کجاست باید حین استفاده اینترنت رو قطع میکردم
من اول فایل هاست رو تغییر دادم بعدش فایل رو نصب کردم
یا اصلا این روش دیگه جواب نمیده.

mehdi_08
08-02-2011, 13:16
با سلام ،
از یه نسخه دیگه استفاده کن
فقط موقعی که خاستی کرکش کنی اول آنتی ویروس و سند باکس روخاموش کن کرک که تموم شد با خیال راحت فعالشون کن
من از همین روش برا نسخه 5.18 استفاده می کنم ت حالا هیچ مشکلی نداشتم

Dr Hannibal
08-02-2011, 14:52
با سلام ،

وقتی گفته سریال بلاک شده یعنی فایل هاست رو خوب درست نکردین. وقتی فایل هاست رو درست کنین دیگه نمیتونه به سایت وصل بشه تا سریال رو چک کنه. من 5.19 استفاده میکنم بدون مشکل.

پیشنهاد میکنم از هاست یک کپی بگیرید بعد اون کپی رو ویرایش کنید و درست کنید سپس هاست ایجاد شده رو ریپلیس کنید جای قبلی.

موفق باشید

kases
08-02-2011, 17:05
با سلام ،

دوستام منظور این اقا مهران چیه که گفتن شما دارین از این برنامه به صورت بتا دارین استفاده میکنید یعنی این ورزن دانلود منیجر که مهران گفتن با ورزن 6 فرق میکنه ؟

ALI16437
08-02-2011, 17:34
با تشکر از دوستان
این محتویات هاست من هر جاش اشتباه است بگید درست کنم .

GHOST RECON
08-02-2011, 19:19
سلام دوستان من ورژن جديد اين انتي ويروس رو دان كردم ميخواستم ببينم ميشه از اپديت هاي ورژن 5.0.1626 براي اين ورژن جديد استفاده كرد؟
ممنون

kases
09-02-2011, 04:47
با تشکر از دوستان

دوست عزیز یک کپی از هاست بگیر مثلا بزار تو صفحه دسکتاب بعد اونو با نوت پد بازش کن هر چی تو اون نوشته پاکش کن واون نوشته هایی که مهران نوشته بود رو کپی کن تو نوت پد و بعد سیو ش کن بعد این هاستی که ساختی رو کپی کن تو این ادرس C:\Windows\System32\drivers\etc و با یک سریال اکتیوش کن من خودم همیین کارو کردم اکتیو شد

kases
09-02-2011, 04:52
با تشکر از دوستان

دوست عزیز یک کپی از هاست بگیر مثلا بزار تو صفحه دسکتاب بعد اونو با نوت پد بازش کن هر چی تو اون نوشته پاکش کن واون نوشته هایی که مهران نوشته بود رو کپی کن تو نوت پد و بعد سیو ش کن بعد این هاستی که ساختی رو کپی کن تو این ادرس C:\Windows\System32\drivers\etc و با یک سریال اکتیوش کن من خودم همیین کارو کردم اکتیو شد

kases
09-02-2011, 04:59
با تشکر از دوستان

tajrobenik
10-02-2011, 00:03
یه توضیح در مورد این بدین ممنون می شم .:

وقتی بلوک است:
اصلا اینترنت کانکت نمی شه.
و وقتی مودم رو روشن می کنم ارور می ده.

باز هنگامی که باز است درست کار می کنه ...

اگه فایل مورد اطمینانی است.
اجازه ارتباطش با اینترنت رو چقدر بزارم.

امکان استفاده ویروس یا تروجان از باز بودن این مورد هست؟

==========
و یه چیز دیگه :
وقتی تنظیمات دسترسی فایرفاکس به اینترنت رو در حده outgoing only می زارم : باز هم می تونم باهاش تو صفحات وب برم! چرا؟

Help118
10-02-2011, 00:53
جدیدتر از ورژن 1236 اومده؟ آخه تو سایت کمودو هنوز تو بخش ریلیز نوتش 1236 هم وارد نشده ولی بچه های این فاروم سریع تر عمل می کنند!

tajrobenik
10-02-2011, 13:05
چند سوال تخصصی دیگه:

چرا این فایل می خواد کانکت بشه؟
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
من تمام آپدیت های اتومات کومودو رو غیر فعال کردم ...
اما بازم می خواد این فایل کانکت بشه به اینترنت ( که البته خوده فایروال کومودو بلوک کرده)

سوال بعدیم احتمالا یک نقطه ضعف در کومودو هست یا شایدم نیست !!!!
تو یه تایپیک توضیح داده بود که وقتی یک سری تنظیمات رو برای فایروال انجام بدین بعد از این بجز فایل های اجرایی که واسش اجازه ی ورود دادین دیگر فایل ها که خواستن به اینترنت وصل بشن بلوکشون می کنه ...

اما این طوری نبود.
این فایل:
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
در صورتی که بلوک نکنم جزو بلوک ها حساب نمی شه!!!
وقتی که بلوک نیست با فایرفاکس می تونم به نت وصل بشم و وقتی که بلوک هست دیگه وصل نمیشه ...
(یعنی در لیست بلوک بزارم و یا نذازم فرق می کنه !!!)

چرا فایروال با این که این فایل رو اجازه ی ورود ندادم به طور پیش فرض بلوک نکرده و حتما باید تو لیست بلوک ه ها قرار بدم؟

Dr Hannibal
10-02-2011, 14:18
چند سوال تخصصی دیگه:
چرا این فایل می خواد کانکت بشه؟
C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cmdagent.exe
من تمام آپدیت های اتومات کومودو رو غیر فعال کردم ...
اما بازم می خواد این فایل کانکت بشه به اینترنت ( که البته خوده فایروال کومودو بلوک کرده)

این یک ایراد نرم افزار هست با وجود غیرفعال کردن اتوماتیک اپدیت نرم افزار آپدیت میشه. کاریش هم نمیشه کرد ، این مورد رو توی چند سیستم عامل من دیدم ، بهترینش اینه که از نتورک مانیتور پروسس هاشو ترمینیت کنید و آفلاین اپدیت کنید.

سوال بعدیم احتمالا یک نقطه ضعف در کومودو هست یا شایدم نیست !!!!
تو یه تایپیک توضیح داده بود که وقتی یک سری تنظیمات رو برای فایروال انجام بدین بعد از این بجز فایل های اجرایی که واسش اجازه ی ورود دادین دیگر فایل ها که خواستن به اینترنت وصل بشن بلوکشون می کنه ...

اما این طوری نبود.
این فایل:
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
در صورتی که بلوک نکنم جزو بلوک ها حساب نمی شه!!!
وقتی که بلوک نیست با فایرفاکس می تونم به نت وصل بشم و وقتی که بلوک هست دیگه وصل نمیشه ...
(یعنی در لیست بلوک بزارم و یا نذازم فرق می کنه !!!)

چرا فایروال با این که این فایل رو اجازه ی ورود ندادم به طور پیش فرض بلوک نکرده و حتما باید تو لیست بلوک ه ها قرار بدم؟

svchost.exe رو آزاد کنید . این پروسس باید آزاد باشه بلوک کنید در ارتباط به نت مشکل خواهید داشت.

edi2
10-02-2011, 14:42
خب در اینجا بنده می خوام یک نتیجه از کارهای خودم رو که بعد از چندین ماه ازمایش قرار دادم رو بازگو کنم و این نتیجه کار من کاملن شخصی اما بر پایه ازماش مخرب ها هست و دوست بنده karkas هم تا حدودی در جریان هست
بنده یکی از اولین کاربر های کومودو بودم تا این که 3 4 ماه پیش تصمیم گرفتم که تمامی سویت های امنیتی رو نصب کرده مدتی با انها کار کرده و بعد نتیجه را اعلام کنم.بنده نزدیک به 15 سویت را ازمایش کردم مانندbull guard,webroot,dr web .norman, kasper.... و در نهایت بیتدفندر . مطمئنن نتایج هر کدام متفاوت بود که بهترین نتایج را کسپر و بعد بیت دفندر داشتند. حتی اواست هم با داشتن ادعا دارا بودن سند باکس نتوانست از پس یک fake anti بر بیاد و فقط توانست از خودش در برابر ان دفاع کند.
با تمام این تفاسیری که بنده عرض کردم و به کنار از بعضی از اشکالاتی که بعضی از دوستان میگیریند بنده با تجربه داشتن کمودو و بعد سویت های امنیتی دیگر حتی کسپر هیچ سویتی را ندیدم که در برابر مخرب های ناشناخته و zero day مقاومت خوبی را نشان دهد بر خلاف زمانی که بنده کومود را نصب داشتم و با وجود انواع مخرب ها به هیچ وجه الودگی نداشتم
اکنون بنده با افتخار به نظر شخصی خویش برترین سویت امنیتی اعلام می کنم
دوستان اگر نسخه جدیدی از کمودو کامپلیت ارائه شده لطفن لینک دانلودش رو در اختیار من بگذارید و اگر هم از 4 5 ماه گذشته نسخه جدیدی نمایده است بنده را مطلع نمایید
دوست دار شما :20:

edi2
10-02-2011, 16:20
یک چیزی رو که یادم رفت بگم اینه که به نظر شخصیم کومودو بهترین هست

mjzaret
11-02-2011, 00:14
چند روز پيش درون فلشم كه به سيستم يكي از دوستام وصل كرده بودم يك فايل اجرايي كپي شد كه درون هر پوشه يك فايل اجرايي با نام همان پوشه كپي مي‌كرد.

متأسفانه كمودو اون رو نشناخت و براي همين گفتم كه اجراش كنم.

با هزار ترس كه نكنه سيستمم ويروسي بشه اجراش كردم...:41::41::41:

اما ناگهان ديدم كه يه چيزي روي صقحه نمايش پديدار شد.!!!

اون چيزي نبود جز اخطار كمودو كه درونش اخطاري مبني بر خلاف وجود داشت.!!!:31::31:

دمش گرم با اينكه فايل اصلي رو نشناخت ولي جلوي اجرا شدنش رو گرفت.:5::5::5:

شاد باشيد :40:

tajrobenik
11-02-2011, 00:26

1-
svchost.exe با این که تو عکس نشون دادم یکی هستن؟

1.1- چرا svchost.exe باید آزاد باشه؟ چرا نمی شه فقط مرورگر آزاد باشه؟

2-
این ارور از وقتی که کومود رو نصب کردن می یاد! چی می گه؟ چی جوری بر طرف می شه؟

3-
این تنظیمات چه اختیاراتی برای ما میزاره؟ ( موقع وصل مودم این پیغام می یاد)

Arash4484
11-02-2011, 17:35
چند روز پيش درون فلشم كه به سيستم يكي از دوستام وصل كرده بودم يك فايل اجرايي كپي شد كه درون هر پوشه يك فايل اجرايي با نام همان پوشه كپي مي‌كرد.

متأسفانه كمودو اون رو نشناخت و براي همين گفتم كه اجراش كنم.

با هزار ترس كه نكنه سيستمم ويروسي بشه اجراش كردم...:41::41::41:

اما ناگهان ديدم كه يه چيزي روي صقحه نمايش پديدار شد.!!!

اون چيزي نبود جز اخطار كمودو كه درونش اخطاري مبني بر خلاف وجود داشت.!!!:31::31:

دمش گرم با اينكه فايل اصلي رو نشناخت ولي جلوي اجرا شدنش رو گرفت.:5::5::5:

شاد باشيد :40:

این ویروس به احتمال قوی folder.exe معروف است....کومودو اینو باید بشناسه
کار این ویروس همون کپی کردن خودش در هر دایرکتوریه که توی سیستم شما انجام شده!

Arash4484
11-02-2011, 21:14
1-
svchost.exe با این که تو عکس نشون دادم یکی هستن؟

1.1- چرا svchost.exe باید آزاد باشه؟ چرا نمی شه فقط مرورگر آزاد باشه؟

2-
این ارور از وقتی که کومود رو نصب کردن می یاد! چی می گه؟ چی جوری بر طرف می شه؟

3-
این تنظیمات چه اختیاراتی برای ما میزاره؟ ( موقع وصل مودم این پیغام می یاد)

1 و 1.1-
SVChost یک پروسس کارگذاره. یعنی میتونه در خدمت هر سافتی بخصوص برای خروجی-ورودی قرار بگیره و میتونه 7-8 بخش بشه (برای هربرنامه)
این خیلی ساده بود فقط گفتم که دستت بیاد چجوریه. این یکی از مهمترین برنامه های وینه که امکان نداره بدون اون عمل کرد چون توابع DLL بهش وابسته اند.
این مقاله قدیمیه ولی svchost تقریبن همان است که بود:31::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-
من در مورد این اررور نمیتونم کمکتون کنم چون تا حالا بهش بر نخوردم. ولی معناش اینه که ((یکی از فایلهای حاوی اطلاعات رجیستری بازگردونده شده توسط یک فایل لاگ یا کپی بکآپش. این عملیات(ریکاوری) موفقیت آمیز بوده))
شما باید ببینی چیه که مرتب رجیستریت رو تخریب میکنه، که باید مرتب رجیستری ترمیم بشه.؟
3-
در گام اول نام شبکه رو مشخص میکنید (اختیاری ..مثلن Work)
در گام دوم برای برنامه مشخص میکنید که با دیگر کامپیوترهای شبکه چه کند؟
گزینه اول کاملن به آنها اختیار میدهد که به فولدر های شیر شما اتوماتیک دسترسی داشته باشن
گزینه دوم این حالت اتوماتیک رو میبنده (در اتصال به اینترنت این رو انتخاب کنید)

tajrobenik
12-02-2011, 12:55
فرق svchost.exe با system چیه؟
این دو یکی هستن یا نه؟
هر دو شون واسه ارتباط فایرفاکس با اینترنت باید آزاد باشن؟

xero.1992
12-02-2011, 13:52
این دو یکی هستن یا نه؟

آره باید آزاد باشن، یه نکته یادتون باشه اگر یه وقت دیدید svchost تحت user داره Run میشه ویروس هستش، البته این برای خیلی وقت پیش بود، الان دیگه آنتی ویروسا میشناسنش

Arash4484
12-02-2011, 14:38
این دو یکی هستن یا نه؟

همونطور که دوستمون Xero گفتن باید باز باشه
چون فایرفاکس و... بهش نیاز دارن
فایروال/آنتی ویروس شما با روشها دیگه منجمله اسکن دیتای ورودی/خروجی و پورتها میتونه جلوی فعالیت مخربها یا نفوذ رو از این طریق بگیره

tajrobenik
12-02-2011, 18:01
از وقتی این کومودو رو نصب کردن سرعت اینترنتم خیلی کم شده.

قبلا با این 128 گرفتم سرعتم خیلی خیلی بشتر بود ...
و البته واسه بعضی از سایت ها که بخاطر dns و (غیره) ...... . .. . .

اما حالا سرعت از 128 بیشتر نمی شه.

چه جوری می شه تنظیم کرد که فایل های دانلود شده رو اسکن نکنه ؟
و کلا فقط کار بلوک کردن و آزاد گذاشتن نرم افزار ها رو به عهده داشته باشه واصلا کاری نداشته باشه چی داره جا به جا می شه؟

H A M A S
13-02-2011, 08:02
سلام
این کومودو فایروال رایگانش خیلی سوال میپرسید
الان ورژنهای جدیدش دیگه اونقدر گیر نیستن؟؟

tajrobenik
13-02-2011, 15:09
سلام

ولا ما که تازه کاریم ...
اما یه تنظیماتی بود که وقتی انجام بدی دیگه اصلا ازت سوال نمی پرسه و خیلی خوب ه من که الان دارم استفاده می کنم.

ila
13-02-2011, 15:23
من دی ویدی لانگمن دیکشنری رو قتی میخوام نصب کنم چون امضای دیجیتال نداره فوری میره توی سند باکس ..با این حال به هیچوجه اجازه نصب رو نداد بهش وقتیتوی سند باکس بود و مجبور شدم سند باکس دیس ایبل کنم..و بعد نصبکنم و بعد به عنوان یک فایل سالم بشناسمش..حالا اگه واقعا ویروسی بود چی؟..

H A M A S
13-02-2011, 16:12
ولا ما که تازه کاریم ...
اما یه تنظیماتی بود که وقتی انجام بدی دیگه اصلا ازت سوال نمی پرسه و خیلی خوب ه من که الان دارم استفاده می کنم.

اگر تنظماتش رو یکی بگه ممنون میشم...

tajrobenik
13-02-2011, 16:38

این خدمت شما ...
فایل pdf تنظیمات اولیه کومودو...
که البته از همین تایپیک هست..

1- تنظیمات بهتر .... 2- غیر فعال کردن اتوماتیک آپدیت 3- دیگه کومودو اصلا سوال نپرسه

reza3600
13-02-2011, 22:39
سلام
برای این الارم چیکار کنم؟

Dr Hannibal
13-02-2011, 22:45
سلام
برای این الارم چیکار کنم؟

allow کنید. متن آلارم رو دقت کنید. safe یعنی این فایل در لیست سفید هست.(مربوط به ویندوز هست)

چطور پیغامهای CIS را بصورت اتوماتیک در بیاریم تا دیگه ازمون سوالی نپرسه و خودش تصمیم بگیره؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza3600
14-02-2011, 01:59
allow کنید. متن آلارم رو دقت کنید. safe یعنی این فایل در لیست سفید هست.(مربوط به ویندوز هست)

چطور پیغامهای CIS را بصورت اتوماتیک در بیاریم تا دیگه ازمون سوالی نپرسه و خودش تصمیم بگیره؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اخه بعدش میگه اگه مطمئن نیستی داری چیکار میکنی بهتره که بلاکش کنی؟

taghi_ramzi
14-02-2011, 08:19
آقا این "سیستم" ما گاهی راه به راه بی دلیل می خواد به بعضی آی پی ها وصل بشه
من بلاک زدم ، آی پی ها هم اینه :
91.99.136.88
91.99.188.249
2.144.33.206

نرم افزار مس دانلودر هم دیشب می خواست به این آی پی وصل بشه:
94.74.137.196

این یعنی چی ؟ ممکنه تروجانی چیزی رو سیستم باشه که آلوده کرده باشه؟

Arash4484
14-02-2011, 08:46
من دی ویدی لانگمن دیکشنری رو قتی میخوام نصب کنم چون امضای دیجیتال نداره فوری میره توی سند باکس ..با این حال به هیچوجه اجازه نصب رو نداد بهش وقتیتوی سند باکس بود و مجبور شدم سند باکس دیس ایبل کنم..و بعد نصبکنم و بعد به عنوان یک فایل سالم بشناسمش..حالا اگه واقعا ویروسی بود چی؟..

من لانگ من رو نصب کرده بودم و تا اونجا که یادمه مشکل امضا دیجیتال نداشت
حالا اگر ورزن شما امضا نداره و نگران ویروسی بودنش هستید یک اسکن ویروس کنید (بخصوص با یک آنتی ویروس با دیتا بیس قوی) و سپس نصب کنید

---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------

سلام

ورژنهای جدید بشدت توی این ضمینه پیشرفت کردن
آخرین ورژن رو از سایت کومودو دانلود کنید
البته تنظیماتی که دوستان اشاره کردند هم کمک زیادی میکنه

Arash4484
14-02-2011, 09:02
91.99.136.88
91.99.188.249
2.144.33.206

94.74.137.196

همشون IPهای داخل کشورند
رشت - مشهد -تهرانپارس و...
حدس من اینه یا مال تبلیغات سایتهای که میری(تبلیغات زیر وب پیج)
یا سری زدی به این سایتهای فروشگاهی فیلم که معمولن درهمن و ارجاع زیاد دارند
بهرحال بعید میدونم خطرناک باشه

Dr Hannibal
14-02-2011, 10:48
91.99.136.88
91.99.188.249
2.144.33.206

94.74.137.196

یک بار سیستم رو با نرم افزار زیر اسکن کنید. نتیجش رو بگید:

Malwarebytes Anti-Malware 1.50.1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])