ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18

mrmostafa
30-11-2011, 09:38
دوستان من وايمكس ايرانسل دارم و برنامه utorrnet رو نصب دارم ميخوام فايل دانلود كنيم مياره ولي هيچ كيلوبايتي رد و بدل نميشه. ميخواستم بدونم كومودو اين بنرامه رو ميبنده؟ كجا بايد برم ببينم؟؟؟ چون خود ايرانسل نبسته و باز هست و ديگران استفاده مي كنند.
برنامه مالوير رو هم دارم كه همش يه آي پي مياره blocked كه زده biturrnet .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

mrmostafa
30-11-2011, 14:22
من اينترنت سكوريتي كومودو دارم. من الان ميخوام آنتي ويروس كاسپر رو نصب كنم و بعد فايروال كومودو رو بريزم. الان فايروال كومودو رو از كجا دانلود كنم. ممنون ميشم لينك دانلودش رو بدين. با تشكر

K1lou
30-11-2011, 14:28
من اينترنت سكوريتي كومودو دارم. من الان ميخوام آنتي ويروس كاسپر رو نصب كنم و بعد فايروال كومودو رو بريزم. الان فايروال كومودو رو از كجا دانلود كنم. ممنون ميشم لينك دانلودش رو بدين. با تشكر

با سلام
خوب شما ابتدا این نسخه رو با نرم افزارهایی مثل your uninstaller کامل پاک کنید و بعد با نرم افزاری مثل cccleaner ریجستری رو هم تمیز کنید
از لینک زیر فایروال رو دریافت کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد تنظیمات رو به صورت دقیق طبق پستهای اول تایپیک و همچنین پست زیر انجام بدین

موفق باشید

nois3
02-12-2011, 12:51
دوستان من یه برنامه دارم که کرک شده هست،یه مشکلی‌ که همش اعصابم رو خورد می‌کنه:32: : هرموقع که به اینترنت وصل هستم این برنامه بلاک می‌شه(ناچار ۲بار نصبش می‌کنم)
راهی‌ هست که من به اینترنت وصل باشم این (برنامه کرک شده) هم اجرا باشه ولی‌ بلاک نشه؟
Comodo Firewall 5.8.213334.2131 نصب دارم

Jadda
02-12-2011, 14:05
دوستان من یه برنامه دارم که کرک شده هست،یه مشکلی‌ که همش اعصابم رو خورد می‌کنه:32: : هرموقع که به اینترنت وصل هستم این برنامه بلاک می‌شه(ناچار ۲بار نصبش می‌کنم)
راهی‌ هست که من به اینترنت وصل باشم این (برنامه کرک شده) هم اجرا باشه ولی‌ بلاک نشه؟
Comodo Firewall 5.8.213334.2131 نصب دارم

سلام

شما باید جلوی ارتباط برنامه به اینترنت را بگیری. برای این کار اول روی آیکون کمودو در سیستم تری یعنی کنار ساعت کلیک راست کن و فایروال را بزار روی Custom Policy، اینجوری هر برنامه ای که قصد برقراری با نت را داشته باشه کمودو به شما پیغام میده و شما میتوند بلاک کنید.
بعد کمودو را باز کن و از قسمت فایروال و بخش Network Security Policy و سربرگ Application Rules نگاه بنداز اگر اون برنامه را در لیست میبینی روش یک کلیک کن و بعد Remove را بزن.
در نوبت بعد که قصد برقراری ارتباط با اینترنت را داشت کمودو بهت میگه و بلاک کن

یا اینکه میتونی در قسمت فایروال و بخش Define a New Blocked Application برنامه را Add کنی.

Jadda
02-12-2011, 14:18
?What's new in CCE 2.2.217899.172 at a glance

NEW New KillSwitch
NEW New CCE UI
NEW Aggressive mode in KillSwitch and CCE (start with SHIFT key pressed)
NEW Autorun Analyzer
NEW Smart scan in CCE
NEW Boot logging feature in KillSwitch
NEW “Import Virus Database” feature in CCE
IMPROVED More powerful disk access method when scanning for malware
IMPROVED More powerful Quick Repair in KillSwitch
IMPROVED MBR scanner for multiple operating system configurations
FIXED BSOD when releasing kernel hooks under certain circumstances
FIXED CCE may crash when analyzing NTFS steams under certain circumstances
FIXED System file protection during cleanup

:Download Locations

32 Bit Operating Systems

64 Bit Operating Systems

nois3
02-12-2011, 14:55
یا اینکه میتونی در قسمت فایروال و بخش Define a New Blocked Application برنامه را Add کنی.

خیلی‌ ممنون:11:
با این روش خیلی‌ حال کردم:10:
این Comodo Firewall 5.8.213334.2131 رو امروز نصب کردم،مثل آنتی ویروس نیاز به آپدیت داره؟

این Comodo Geekbuddy چیه؟
هی‌ میاد پیغام میده,اگه مهم نیست پاکش کنم

pcsoft
02-12-2011, 15:46
خیلی‌ ممنون:11:
با این روش خیلی‌ حال کردم:10:
این Comodo Firewall 5.8.213334.2131 رو امروز نصب کردم،مثل آنتی ویروس نیاز به آپدیت داره؟

این Comodo Geekbuddy چیه؟
هی‌ میاد پیغام میده,اگه مهم نیست پاکش کنم

سلام. با اجازه دوست خوبم Jadda :31:
خیر نیاز به آپدیت نداره. مگر آپدیت خود برنامه.
اون برنامه رو هم پاک کنید بهتره. چون برای کاربرای نسخه فری زیاد فرقی نمی کنه. با Add and Remove خود کومودو می تونید راحت پاکش کنید.

Vahid67
02-12-2011, 18:04
دوستان v p n من وصل میشه ولی هیچ پیجی رو نمیتونم باهاش باز کنم مشکل از کجاست؟

دوستان کسی نمی دونه مشکل از کجاست؟؟ از وقتی که نصبش کردم نمی تونم با V P N کانکت بشم ...

Jadda
02-12-2011, 18:52
دوستان کسی نمی دونه مشکل از کجاست؟؟ از وقتی که نصبش کردم نمی تونم با V P N کانکت بشم ...

وقتی با VP وصل شدی و این پیغام کمودو را دیدی قسمتی که نشون دادم را تیک بزن و بعد OK کن ببین درست میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nois3
02-12-2011, 19:52
:20:Me2

وقتی با VP وصل شدی و این پیغام کمودو را دیدی قسمتی که نشون دادم را تیک بزن و بعد OK کن ببین درست میشه.
جواب نداد !:41:
اینم پینگ مانیتورم،

وقتی‌ vp کانکت میشم انگار اینترنت قطع می‌شه.

Jadda
02-12-2011, 20:43
:20:Me2

جواب نداد !:41:
اینم پینگ مانیتورم،

سلام

فایروال را باز کن و Firewall Behavior Settings و سربرگ Advanced دو قسمتی که نشون دادم تیکهاشو بردار...

nois3
02-12-2011, 22:14
سلام

فایروال را باز کن و Firewall Behavior Settings و سربرگ Advanced دو قسمتی که نشون دادم تیکهاشو بردار...

واسه من هیچ کدوم گزینه از این صفحه تیک نداره.

EXXTREME
02-12-2011, 22:22
کمودو از بدو ورود با بعضی وی پی ان ها مشکل داشت و این مشکل در 99%مواقع با تغییر وی پی ان حل میشه.

K1lou
03-12-2011, 07:36
با سلام و تشکر فراوان
راستش چیزی که من تا به حال از کومودو فهمیدم اینکه محصول بسیار خوب و قوی هست البته با نیاز به کار و یادگیری زیاد
الان توی همین تایپیک کومودو که من کلش رو خوندم هنوز چیزی در مورد کارایی و نحوه کار با قسمت computer security policy ندیدم
الان در قسمتی که شما مشخص کردین چطور قسمتی از سیستم رو من در دسترس فایل قرار می دم همه ما تازه کارها کومودو رو با توجه به تنظیمات تایپیک اول و تنظیمات شما دوستان انجام میدیم اما نتایج تستها اینقدر تفاوت داره
من روی سیستم خونه دو شب پیش تست گرفتم امتیاز کامل رو گرفتم و دیشب تست کردم شدم 130

و روی این سیستم دیروز تونستم امتیاز 320 رو بگیرم و الان که تست می کنم امتیاز 150:18:

این قسمتها هم تغییراتی نداشته انگار

حالا اگه شما لطف کنی که در مورد کارایی و تنظیمات دو قسمت پرکاربرد defens+rule و protected file and folder توضیحی بدین عالی میشه

ضمنا چرا خود کومودو در ابدیتهای بعدی اون قوانینی که شما برای امنیت بیشتر تعرف کردین رو به محصول اضافه نمیکنه ؟

با تشکر

با سلام خدمت دوستان و جناب jadda
راستش در مورد این پست من نظری ندارین ؟
چرا گرفتن امتیاز کامل در اکثر موارد با هم فرق میکنه ؟
از وقتی گفتین که اگر توی این تست امتیاز کامل رو نگرفتم ویروسی تست نکنم دیگه نتونستم چیزی رو تست کنم
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر

Vahid67
03-12-2011, 11:38
فکر نمی کنم ربطی به تغییر V P N داشته باشه من دوتا تست کردم هیچ کدوم وصل نمیشد حتی کل فایروال رو هم غیر فعال کردم ولی باز هم وصل نشد ...

pcsoft
03-12-2011, 12:43
من که با چیز پی ان مشکلی ندارم.الان چند ماهه دارم استفاده می کنم.

*Batman*
03-12-2011, 15:51
سلام
لطفا این سایت رو که مسدود شده به کومودو گزارش کنید:

اطلاع نداشتم که دارم از DNS کومودو استفاده میکنم!!!:31:

Jadda
03-12-2011, 17:49
سلام
لطفا این سایت رو که مسدود شده به کومودو گزارش کنید:

سلام بتمن عزیز؛ مشتاق دیدار

از این آی پی ها استفاده کنید و نتیجه را اینجا گزارش بفرمایید:

8.26.56.26

8.20.247.20

Jadda
03-12-2011, 18:17
سلام
من دیشب یه VPN را تست کردم و مشکلی نداشت. عکسو ببینید:

یک ارتباط L2TP برقراره و تونلیه روی پروتکل UDP و از پورت 1701 هم استفاده میکنه و همینطور که از عکس معلومه سند و ریسیو هم دارم. حالا چرا کمودو با برخی VPN ها مشکل داره دلیلش رو نمیدونم که گیره کار کجاست و به کمودو مربوط میشه یا نه چیزی به ذهنم نمیرسه.شرمنده دوستان شدیم:11:

با سلام خدمت دوستان و جناب jadda
راستش در مورد این پست من نظری ندارین ؟
چرا گرفتن امتیاز کامل در اکثر موارد با هم فرق میکنه ؟
از وقتی گفتین که اگر توی این تست امتیاز کامل رو نگرفتم ویروسی تست نکنم دیگه نتونستم چیزی رو تست کنم
منتظر پاسخ شما هستم
با تشکر

سلام

با یک تنظیم و روی یک سیستم یکبار نتیجه میشه 320 و یکبار میشه 150 برام جالبه!!
در مورد تست هم منظورم اینه که ابتدا باید شما در این تستها و مشابهش، نتیجه خوب بگیرید تا امنیت شما بیشتر بشه. الان اینجوری که شما نشون دادید اصلا مطلوب نیست؛؛
ضمناً اگر میخواهید از فایروال کمودو در کنار یک آنتی ویروس به شکل ترکیبی استفاده کنید من فکر میکنم بهتره اول فایروال نصب بشه و بعد آنتی ویروس مربوطه.

بقیه دوستان هم این مشکلو دارن؟

ArashMiniStar
03-12-2011, 19:10
این قسمت رو طی کن :
Firewall
Network Security Policy
Global Rules
هر چی گزینه تو این قسمت هست رو Allow کن که به شکل تیک سبز در بیاد.ببین درست شد؟:11:
ضمنا این نسخه جدیدش هست.شاید با قدیمیش فرق کرده باشه که فکر نکنم.

Vahid67
03-12-2011, 19:59
مرسی آرش جان اونا همش Allow بودن ....
خیلی عجیبه چون پینگ هم دارم از سایت ها ولی باز نمیشن !!!!
توی موزیلا هم اون پایینش میزنه connected ...

kases
03-12-2011, 20:33
مرسی آرش جان اونا همش Allow بودن ....
خیلی عجیبه چون پینگ هم دارم از سایت ها ولی باز نمیشن !!!!
توی موزیلا هم اون پایینش میزنه connected ...

دوست عزیز شما از چه پروتکلی استفاده میکنید؟

Vahid67
04-12-2011, 01:05
من از PPTP استفاده میکنم ...
دقیقا یادم نیست ولی موقع نصب فکر کنم DNS ها رو روی Comodo گذاشتم ممکنه از اون باشه ؟ چجوری می تونم DNS ها برگردونم به حالت اولش؟

*Batman*
04-12-2011, 01:22

8.26.56.26

8.20.247.20

سلام Jadda جان.ارادتــمندیم.
بله این DNS خوبه. راستش من از یه برنامه برای انتخاب اتوماتیک استفاده میکنم.
دیتابیس برنامه آپدیت نیست و از DNS قدیمی استفاده میکرد.
دستتون درد نکنه.

K1lou
04-12-2011, 09:45

8.26.56.26

8.20.247.20

با سلام
این ای پی ها مربوط به کدوم dns هستن ؟من الان ازاین ای پی ها استفاده می کنم ایا نیاز به تغییر هست ؟

سلام

با یک تنظیم و روی یک سیستم یکبار نتیجه میشه 320 و یکبار میشه 150 برام جالبه!!
در مورد تست هم منظورم اینه که ابتدا باید شما در این تستها و مشابهش، نتیجه خوب بگیرید تا امنیت شما بیشتر بشه. الان اینجوری که شما نشون دادید اصلا مطلوب نیست؛؛
ضمناً اگر میخواهید از فایروال کمودو در کنار یک آنتی ویروس به شکل ترکیبی استفاده کنید من فکر میکنم بهتره اول فایروال نصب بشه و بعد آنتی ویروس مربوطه.

بقیه دوستان هم این مشکلو دارن؟

الان اگر تنظیمات دو سیستم با فایروال کومودو به یک صورت باشد باید در این تست امتیازات کامل گرفته شود ؟ قبلا هم در پیام خصوصی یکبار خدمتون عرض کردم در مورد عملکردهای متفاوت کومودو و این منو خیلی متعجب کرده

قبلا هم این سئوال رو مطرح کرده بودم در شکل زیر پروسه system بیشترین فعالیت رو داره ایا این فعالیت روی سرعت اینترنت من تاثیر گذار هست و یا مثلا اکثر وقتها انتی ویروس اواست این بیشترین فعالیت رو داره
در واقع در این حالت ایا اطلاعات در حال دریافت و ارسال هست

و این هم جزئیاتش

با تشکر

EXXTREME
04-12-2011, 12:17
با سلام
این ای پی ها مربوط به کدوم dns هستن ؟من الان ازاین ای پی ها استفاده می کنم ایا نیاز به تغییر هست ؟

اگر منظورت پسته قبلی هست اون مربوط به کمودو هستش.

K1lou
04-12-2011, 13:40
اگر منظورت پسته قبلی هست اون مربوط به کمودو هستش.

با سلام
یعنی اگر dns رو در زمان نصب کومودو انتخاب کنیم همین ای پی ها رو داریم ؟
چون ای پی های من مربوط به clear cloud dns هست

EXXTREME
04-12-2011, 17:50
با سلام
یعنی اگر dns رو در زمان نصب کومودو انتخاب کنیم همین ای پی ها رو داریم ؟
چون ای پی های من مربوط به clear cloud dns هست
به احتمال زیاد داره ولی من پیشنهاد نمیکنم چون زیاد جالب نیست.

Jadda
05-12-2011, 02:27
با سلام

1-الان اگر تنظیمات دو سیستم با فایروال کومودو به یک صورت باشد باید در این تست امتیازات کامل گرفته شود ؟ قبلا هم در پیام خصوصی یکبار خدمتون عرض کردم در مورد عملکردهای متفاوت کومودو و این منو خیلی متعجب کرده

2-قبلا هم این سئوال رو مطرح کرده بودم در شکل زیر پروسه system بیشترین فعالیت رو داره ایا این فعالیت روی سرعت اینترنت من تاثیر گذار هست و یا مثلا اکثر وقتها انتی ویروس اواست این بیشترین فعالیت رو داره
3-در واقع در این حالت ایا اطلاعات در حال دریافت و ارسال هست

با تشکر

سلام

1-بله
2-اینکه چه پروسه یا فایلی بیشترین استفاده از پهنای باند را داشته باشه بستگی داره که شما روی شبکه مشغول چه کاری باشید. یک وقت آنتی ویروس در حال آپدیت شدن هست یک وقت دیگه دارید با IDM دانلود میکنید یک وقت دیگه ویندوز در حال آپدیت شدن هست و یک وقت هم دارید وبگردی میکنید و ... خب اینها با هم فرق میکنه و کمودو هم به تناسب فعالیت فایلها روی شبکه به شما اطلاع رسانی میکنه.
3- بله.خب، شبکه برقراره و شما هم در حال استفاده. چیز مشکوکی هم من نمیبینم. فقط یک کانکشن ورودی هم برقراره و چون شما این اجازه را دادید احتمالا خودتون میدونید چیه.
در مورد اون پیغام هم من دیدم ولی دیگه فرصت نشد و ....... یادمون رفت، هرچند در پستهای قبلیم یه چیزهایی گفتم، بزار لاگها را ببینم، شاید علت معلوم بشه.

تا بعد:11:

mehran_pqqp
06-12-2011, 14:38
من آنتی ویروسش رو نصب کردم ولی این موارد رو داشت :

1-آپدیت 89MB!
2-تشخیص IDM به عنوان ویروس!!!!!!
3-مصرف حجم اینترنت !!! آپدیتش غیر فعال بود

در نتیجه : Unistall

نمی دونم این آنتی ویروس و فایروال کومودو چه مزیتی داره شاید فقط به خاطر اسمش خیلی ها استفاده می کنن ولی تو سایت های معتبری که هر چند وقت یکبار آنتی ویروس ها رو ارزیابی می کنن هیچ اسمی از کومودو ندیدم

موفق باشید

pcsoft
06-12-2011, 15:30
من آنتی ویروسش رو نصب کردم ولی این موارد رو داشت :

1-آپدیت 89MB!
2-تشخیص IDM به عنوان ویروس!!!!!!

در نتیجه : Unistall

نمی دونم این آنتی ویروس و فایروال کومودو چه مزیتی داره شاید فقط به خاطر اسمش خیلی ها استفاده می کنن ولی تو سایت های معتبری که هر چند وقت یکبار آنتی ویروس ها رو ارزیابی می کنن هیچ اسمی از کومودو ندیدم

موفق باشید

سلام

به ترتیب:
1- هر آنتی ویروسی نزدیک 100 مگابایت حداقل آپدیت آفلاین داره. پس این از بی اطلاعی شماست.
2- هر نرم افزاری پچ بشه اکثر آنتی ویروس ها ویروس شناسایی می کنند.
3- توهم خیال
در نتیجه: اطلاعات کم کاربر
و اما نتیجه گیری شما:
هر آنتی ویروسی اسمش در سایت های معتبر!(از نظر شما) نبود=آنتی ویروس خوبی نیست
پیشنهاد می کنم:
1- بیشتر درباره آنتی ویروس ها و فایروال ها مطالعه کنید
2- نتایج تست ها را برای فایروال ها ببینید و بعد تصمیم بگیرید. کومودو تا الان 100% و عنوان Excellent داشته است.(تست سایت معتبر matousec)

hellbrain666
06-12-2011, 15:37

جدی چرا این آنتی ویروس قدرتمند رو کمتر جایی مورد بررسی قرار میدند؟
مثلا همین av-comprative به نظر من اگه تست میشد مطمئنا نتایج خوبی می گرفت:13:

mehran_pqqp
06-12-2011, 16:27
سلام

به ترتیب:
1- هر آنتی ویروسی نزدیک 100 مگابایت حداقل آپدیت آفلاین داره. پس این از بی اطلاعی شماست.
2- هر نرم افزاری پچ بشه اکثر آنتی ویروس ها ویروس شناسایی می کنند.
3- توهم خیال
در نتیجه: اطلاعات کم کاربر
و اما نتیجه گیری شما:
پیشنهاد می کنم:
1- بیشتر درباره آنتی ویروس ها و فایروال ها مطالعه کنید

صرفا جهت اطلاع:
1- Nod 32 آپدیت اولیه 25MB
2-AVira . Nod32 , Bitdefender هیچ کدوم به IDM گیر ندادن ، البته این مورد حرفت درسته چون Avast هم یادمه به این موارد گیر میداد
3-!!

پیشنهادات شما:
1-حتما!!
2-والا اکثر تستهایی که شما قراره عکسهاش رو بذارید بنده دیدم ، به همین خاطر هم بود عرض کردم تو بیشتر سایت های معتبر که به صورت دوره ای آنتی ویروس ها رو تست می کنن Comodo وجود نداره

رجوع شود به پست قبلی بنده ؛ بنده نگفتم چون تو سایتی نیست خوب نیست

شما خودت تست یک سایت رو دلیلی برای خوب بودن Comodo میدونی:

2- نتایج تست ها را برای فایروال ها ببینید و بعد تصمیم بگیرید. کومودو تا الان 100% و عنوان Excellent داشته است.(تست سایت معتبر matousec)

خیلی از این سایتها هستن که Kaspersky رو تو رتبه 1 تا 3 قرار دادن ، این دلیل نمیشه من از Kaspersky استفاده کنم

و کلام آخر:

من به جای استفاده از Comodo ترجیح دادم از Nod32 + Spywaredoctor استفاده کنم

موفق باشید

pcsoft
06-12-2011, 16:39
صرفا جهت اطلاع:
1- Nod 32 آپدیت اولیه 25MB
2-AVira . Nod32 , Bitdefender هیچ کدوم به IDM گیر ندادن ، البته این مورد حرفت درسته چون Avast هم یادمه به این موارد گیر میداد
3-!!

پیشنهادات شما:
1-حتما!!
2-والا اکثر تستهایی که شما قراره عکسهاش رو بذارید بنده دیدم ، به همین خاطر هم بود عرض کردم تو بیشتر سایت های معتبر که به صورت دوره ای آنتی ویروس ها رو تست می کنن Comodo وجود نداره

رجوع شود به پست قبلی بنده ؛ بنده نگفتم چون تو سایتی نیست خوب نیست

شما خودت تست یک سایت رو دلیلی برای خوب بودن Comodo میدونی:

خیلی از این سایتها هستن که Kaspersky رو تو رتبه 1 تا 3 قرار دادن ، این دلیل نمیشه من از Kaspersky استفاده کنم

و کلام آخر:

من به جای استفاده از Comodo ترجیح دادم از Nod32 + Spywaredoctor استفاده کنم

موفق باشید

1- یادم نبود NOD32 هم آنتی ویروس هستش! بقیه آنتی ویروس ها رو هم نگاه می کردین ببینین همین قدره حجم اولیه اش؟
اوست 60 مگابایت . کسپرسکی: 100+ مگابایت. نورتون: 120 مگابایت. مک آفی: 100 مگابایت
البته NOD32 فقط یک اسکنر ساده هست و بدون فایروال.
2- گفتم اکثر نه همه. تضمینی وجود نداره که هر پچی ویروس شناخته بشه.
ضمنا. تعریف کردن یک برنامه امن به کومودو به راحتی آب خوردن هستش. پس این هم قابل جلوگیری کردن هستش.
کومودو دارای سیستم دفاعی و HIPS هست که نمونه اش در کسپر هم هست و سیستم سوال و جوابی داره و برای همین،کاربر کنترل تمام قسمت های ویندوز و برنامه ها رو خودش انجام میده+ اینکه کومودو سندباکس داره.

اون نتیجه تست رو صرفا جهت اطلاع نوشتم.

mehran_pqqp
06-12-2011, 17:09
1- یادم نبود NOD32 هم آنتی ویروس هستش! بقیه آنتی ویروس ها رو هم نگاه می کردین ببینین همین قدره حجم اولیه اش؟
اوست 60 مگابایت . کسپرسکی: 100+ مگابایت. نورتون: 120 مگابایت. مک آفی: 100 مگابایت
2- گفتم اکثر نه همه. تضمینی وجود نداره که هر پچی ویروس شناخته بشه.
ضمنا. تعریف کردن یک برنامه امن به کومودو به راحتی آب خوردن هستش. پس این هم قابل جلوگیری کردن هستش.
کومودو دارای سیستم دفاعی و HIPS هست که نمونه اش در کسپر هم هست و سیستم سوال و جوابی داره و برای همین،کاربر کنترل تمام قسمت های ویندوز و برنامه ها رو خودش انجام میده+ اینکه کومودو سندباکس داره.

اون نتیجه تست رو صرفا جهت اطلاع نوشتم.

شما گفتی هر آنتی ویروسی حداقل 100MB آپدیت داره بنده مثال زدم براتون صرفا جهت اطلاع

!!!!!
Eset Smart Security رو حتما نصب کنید

در مورد سندباکس هم ترجیح میدم به صورت جداگانه از Sandboxie استفاده کنم

والا من تعصبی رو آنتی ویروسا دارم رو PC از نود استفاده می کنم تو شرکت هم از Avira ، اگر فرصتی پیش بیاد و Comodo رو آپدیت کردم حتما دوباره تستش می کنم

موفق باشید

jolan57
06-12-2011, 17:37
شما گفتی هر آنتی ویروسی حداقل 100MB آپدیت داره بنده مثال زدم براتون صرفا جهت اطلاع

!!!!!
Eset Smart Security رو حتما نصب کنید

در مورد سندباکس هم ترجیح میدم به صورت جداگانه از Sandboxie استفاده کنم

والا من تعصبی رو آنتی ویروسا دارم رو PC از نود استفاده می کنم تو شرکت هم از Avira ، اگر فرصتی پیش بیاد و Comodo رو آپدیت کردم حتما دوباره تستش می کنم

موفق باشید
اینجا تاپیک اختصاصی کمودو است نه مقایسه آنتی ویروس ها یا اینکه از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید , هر سوالی در مورد کمودو داشتید ما در خدمتیم ولی غیر از این لطفا مباحث خود را در تاپیک های در نظر گرفته شده برای مباحث مربوطه بیان کنید

mehran_pqqp
06-12-2011, 18:12
اینجا تاپیک اختصاصی کمودو است نه مقایسه آنتی ویروس ها یا اینکه از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید , هر سوالی در مورد کمودو داشتید ما در خدمتیم ولی غیر از این لطفا مباحث خود را در تاپیک های در نظر گرفته شده برای مباحث مربوطه بیان کنید

مقایسه نکردم ، دوستمون گفت nod32 فایروال نداره بنده یه عکس از nod32 قرار دادم صرفا جهت اطلاع

mehran_pqqp
06-12-2011, 19:31

3- توهم خیال

من دوباره Comodo رو نصب کردم ، ولی باز هم به صورت اتوماتیک حجم اینترنتم مصرف میشد برای همین یه مقدار تو تنظیماتش گشتم و متوجه شدم فایلی به نام Cmdagent.exe این حجم رو مصرف می کنه ،

چطوری باید این مشکل رو برطرف کرد؟

jolan57
06-12-2011, 20:10
من دوباره Comodo رو نصب کردم ، ولی باز هم به صورت اتوماتیک حجم اینترنتم مصرف میشد برای همین یه مقدار تو تنظیماتش گشتم و متوجه شدم فایلی به نام Cmdagent.exe این حجم رو مصرف می کنه ،

چطوری باید این مشکل رو برطرف کرد؟

آنتی ویروس رو آپدیت کردین ؟ برنامه هم آپدیت کنید ببینید بازم استفاده میکند
کمودو بعد از نصب خودش رو آپدیت میکنه و راهی برای کنسل کردنش وجود نداره مگر اینکه از اینترنت خارج شوید یا اتوماتیک آپدیت رو غیرفعال کنید , این ای پی هم مربوط به مرکز دانلود کمودو است و مطمئنا آنتی ویروس آپدیت میشه

pcsoft
06-12-2011, 21:31
مقایسه نکردم ، دوستمون گفت nod32 فایروال نداره بنده یه عکس از nod32 قرار دادم صرفا جهت اطلاع

هنوز هم میگم فایروال نداره.
1- NOD32 Antivirus
2- ESET Smart Security
دو محصول جدا هستند.
برای همین هستش اون پیشنهادها رو کردم.
اما درباره آپدیت: تصحیح می کنم. به جز آنتی ویروس NOD32 و محصول ESET Smart Security بقیه محصولات امنیتی آپدیتشون نزدیک به 100 مگابایت هستش. مثال هم زدم.
ضمنا اینجا تعصب، معنایی نداره. اینجا تاپیک تخصصی هست.
نظرات شخصی،تعصبی،تجربی و... در:

آپدیت روزانه کومودو هم متفاوته و در بیشترین حالت کمتر از یک مگابایت بوده.

EXXTREME
06-12-2011, 23:08
نسخه جدید داده؟

mehran_pqqp
07-12-2011, 05:07
هنوز هم میگم فایروال نداره.
1- NOD32 Antivirus
2- ESET Smart Security
دو محصول جدا هستند.
برای همین هستش اون پیشنهادها رو کردم.
اما درباره آپدیت: تصحیح می کنم. به جز آنتی ویروس NOD32 و محصول ESET Smart Security بقیه محصولات امنیتی آپدیتشون نزدیک به 100 مگابایت هستش. مثال هم زدم.
ضمنا اینجا تعصب، معنایی نداره. اینجا تاپیک تخصصی هست.
نظرات شخصی،تعصبی،تجربی و... در:

آپدیت روزانه کومودو هم متفاوته و در بیشترین حالت کمتر از یک مگابایت بوده.

فایروال نداره!!
ESET Smart Security 5 هم فایروال داره و هم HIPS
بحث در مورد ESET Smart Security رو تمام می کنم چون این تاپیک مختص Comodo هست

اول بگم قصد من مقایسه نیست ، فقط چیزی رو که خودم دیدم و تست کردم رو میگم ، با توجه به این که تو انجمن چند تا از دوستان گفتن Comodo رو هم تست کنم برای همین بعد از نصب و انجام چند تا تست نتیجه:

1- بعد از آپدیت Comodo حدود 50% ویروسهای موجود در تاپیک

توسط Comodo شناسایی نشد

2- سایت ویروس بولتون در آخرین مقایسه آنتی ویروس ها در سال 2010، کومودو رو تایید نکرد
کومودو با 5 مورد عدم شناسایی و 1 مورد false positive، مورد تایید این سایت قرار نگرفت!
تقریبا اکثر آنتی ویروس ها مورد تایید این سایت قرار گرفتند. خودتون میتونید نتایجش رو ببینید:

و تست زیر:

3-نتیجه ی تست در سایت av-test

مطمئنا مخالفان زیادی در این مواردی که گفتم وجود دارن و این قانون انتقاده ، بنده فقط برای دوستانی که قراره از Comodo استفاده کنن چند نکته ای که مهم بود
گفتم وگرنه نه خود شخص استفاده کننده باید قبل از استفاده ،در مورد Comodo یه تحقیق انجام بده و فقط به یک سایت و تاپیک بسنده نکنه
بیان این مطالب برای من سودی نداره ، فقط حدود 5 -6 ساعت وقتم رو گرفت ،

موردی بود در پیغام خصوصی یا پروفایل بگین ، اگر اشتباهی هم هست حتما بگید

messi3
07-12-2011, 12:16
برای من جلوی idm رو میگیره نمیگذاره دانلود کنم چیکار باید بکنم

K1lou
07-12-2011, 13:36
برای من جلوی idm رو میگیره نمیگذاره دانلود کنم چیکار باید بکنم

با سلام
شما idm رو کرک کرد به خاطر همین idm به لیست برنامه های ناشناخته اضافه شده
توصیه می کنم ابتدا به صورت کامل با نرم افزاری مثل youruninstaller برنامه idm رو پاک کنید و بعد ریجستری رو هم برای احتیاط بیشتر با cccleaner تمیز کنید و idm رو دوباره نصب و با استفاده از روش ژست زیر فعال کنید

موفق باشید

alipencia
07-12-2011, 17:12
دوستان راهی هست بشه از تنظیمات کومودو بک اپ گرفت تا وقتی دوباره نصب کردم نیاز به تنظیم مجدد نباشه؟(مثل کاسپر)

K1lou
07-12-2011, 17:12
فایروال نداره!!
ESET Smart Security 5 هم فایروال داره و هم HIPS
بحث در مورد ESET Smart Security رو تمام می کنم چون این تاپیک مختص Comodo هست

اول بگم قصد من مقایسه نیست ، فقط چیزی رو که خودم دیدم و تست کردم رو میگم ، با توجه به این که تو انجمن چند تا از دوستان گفتن Comodo رو هم تست کنم برای همین بعد از نصب و انجام چند تا تست نتیجه:

1- بعد از آپدیت Comodo حدود 50% ویروسهای موجود در تاپیک

توسط Comodo شناسایی نشد

2- سایت ویروس بولتون در آخرین مقایسه آنتی ویروس ها در سال 2010، کومودو رو تایید نکرد
کومودو با 5 مورد عدم شناسایی و 1 مورد false positive، مورد تایید این سایت قرار نگرفت!
تقریبا اکثر آنتی ویروس ها مورد تایید این سایت قرار گرفتند. خودتون میتونید نتایجش رو ببینید:

و تست زیر:

3-نتیجه ی تست در سایت av-test

مطمئنا مخالفان زیادی در این مواردی که گفتم وجود دارن و این قانون انتقاده ، بنده فقط برای دوستانی که قراره از Comodo استفاده کنن چند نکته ای که مهم بود
گفتم وگرنه نه خود شخص استفاده کننده باید قبل از استفاده ،در مورد Comodo یه تحقیق انجام بده و فقط به یک سایت و تاپیک بسنده نکنه
بیان این مطالب برای من سودی نداره ، فقط حدود 5 -6 ساعت وقتم رو گرفت ،

موردی بود در پیغام خصوصی یا پروفایل بگین ، اگر اشتباهی هم هست حتما بگید

با سلام خدمت شما دوست عزیز
راستش منن مدت زیادی نیست که از کومودو استفاده می کنم اما در این مدت کم با معایب و مزایای اون تا حدی آشنا شدم و تقریبا به این حرف مهران عزیز رسیدم که در پستهای آموزشی اول تایژیک کومودو گذاشتن
این پست رو ببینید

لازمه این حرف رو که قبلا برای چند تا از دوستان هم گفتم تکرار کنم. آنتی ویروس کمودو مانند بعضی دیگر از آنتی ویروسها برای محافظت از سیستم در CIS وجود نداره. بلکه آنتی ویروس کمودو به منظور راحتی کار کاربران برای تشخیص ساده تر آلودگی ها گذاشته شده و محافظت اصلی را در سیستم بقیۀ لایه های محافظتی در CIS مانند Sandbox, +Defense, Firewall و یا Behavior Blocker بر عهده دارند.

خوب اینجا مهران برای تست ویروس استاکس نت هم اتی ویروس کومودو رو غیر فعال کرده و هم اینترنتش رو تا از قابلیت کلود استفاده نکن.

خوب همونطور که می بینید ویروس استاکس نت حتی در صورت نبود انتی ویروس کومودو نتونسته از سد سند بوکس و دیفنس کومودو بگذره و این نقاط قوت و قدرت کومودو هستن به قول مهران محافظت اصلی به عهده این قسمتهاست نه انتی ویروس کومودو

اکثر بچه هایی که اینجا هم ویروسها رو تست می کنن انتی ویروس کومودو رو هم غیر فعال می کنن تا ببینن در این حالت دفاع کومودو به چه صورت هست

پس می بینیم که مقایسه انتی ویروس جوان کومودو با سایر انتی ویروسهاس قدیمی تر نباید چندان عادلانه و یا درست باشه چون تکیه کومودو در شناسایی ویروسها و فایلهای مخرب به سند بوکس و دیفنس هست هرچند که همین انتی ویروس هم هر روز در حال پیشرفت هست

همون ویروسهایی که در تایپیک دانلود ویروس و تروجان قرار دارن ( البته ژستهای این اواخر رو ) من خودم اونها رو فقط با فایروال کومودو تست کردم ( اصلا نسخه انتی ویروس رو ندارم )یعنی با قابلیت سند بوکس و دیفنس
هیچکدوم از اون ویروسها هنوز نتونسته از سند بوکس عبور کنه ( البته کومودوی من یک سری مشکلات داشت که الان بعد از تعویض ویندوز و نصب هنوز به اون مشکلاتش بر نخوردم در پستهای قبلی می تونید اون مشکلات رو که خود من گذاشتم رو هم ببینید )

حالا خودتون مقایسه کنید قدرت فایروال کومودو( در مورد قدرت فایروال که فکر نمی کنم اصلا جای بحثی باشه )
+ سیستم دفاعی اون + رایگان بودن اون
همچین امکاناتی به نظر شما برای یک محصول رایگان مناسب نیست ؟
خود شما الان دارید از نسخه اورجینال ناد استفاده می کنید ؟

موفق باشید

K1lou
07-12-2011, 17:55
دوستان راهی هست بشه از تنظیمات کومودو بک اپ گرفت تا وقتی دوباره نصب کردم نیاز به تنظیم مجدد نباشه؟(مثل کاسپر)

با سلام
فکر می کنم از این قسمت بتونید این کار رو انجام بدین

arashaga
07-12-2011, 19:03
با توجه به این مسئله که بیشترین انتقادها از آنتی ویروس کمودو میشه، به نظرتون ترکیبی از فایروال کومودو با یه آنتی ویروس دیگه میتونه کار آمد باشه؟
مثلاً فایروال کومودو + آنتی ویروس رایگان آویرا
نظرتون چیه دوستان؟:10:

messi3
07-12-2011, 19:20
با سلام
شما idm رو کرک کرد به خاطر همین idm به لیست برنامه های ناشناخته اضافه شده
توصیه می کنم ابتدا به صورت کامل با نرم افزاری مثل youruninstaller برنامه idm رو پاک کنید و بعد ریجستری رو هم برای احتیاط بیشتر با cccleaner تمیز کنید و idm رو دوباره نصب و با استفاده از روش ژست زیر فعال کنید

موفق باشید

داداش من idm کرک کردم هیچ مشکلی هم نداره فقط جلوی دانلود با اون رو میگیره

aking
07-12-2011, 23:52
با توجه به این مسئله که بیشترین انتقادها از آنتی ویروس کمودو میشه، به نظرتون ترکیبی از فایروال کومودو با یه آنتی ویروس دیگه میتونه کار آمد باشه؟

آره , کار جالبیه من خیلیا رو دیدم این کارو میکنن
من خودم تست کردم فایروال comodo با آنتی ویروس Avast چیز خوبی از اب در اومد
ولی همین Comodo تنها نیازمو براورده میکرد avast رو پاک کردم
comodo 2012 رو شخصا جز بهترینها قبول دارم

K1lou
08-12-2011, 12:13
داداش من idm کرک کردم هیچ مشکلی هم نداره فقط جلوی دانلود با اون رو میگیره

با سلام خدمت شما
دوست عزیز چون کرک شما احتمالا در خود برنامه تغییراتی ایجاد کرده کومودو اونو به عنوان یک برنامه شناخته شده و سالم نمیشناسه
اگه بتونید با اون روشی که توی ژست اشاره شده عمل کنید idm شما به راحتی فعال و بدون مشکل کار می کنه
و یا ببینید اگر از مسیر زیر به لیست برنامه هایی که اجازه دسترسی به اینترنت رو دارن اضافه کنید می تونید چیزی دانلود کنید

شما به راحتی می تونید از ترکیب نسخه های انتی ویروس محصولاتی مثلا اواست . اویرا در کنار فایروال کومودو استفاده کنید البته به نظر من از نسخه های رایگان محصولات اشاره شده استفاده کنید چون تفاوت زیادی با نسخه های تجاری در ویروس یابی ندارن اینجوری محصولات امنیتی سیستم شما همگی قانونی هستن

Jadda
08-12-2011, 17:04
سلام

دوستان مد نظر داشته باشند وقتی IDM را نصب میکنیم این برنامه در لیست سفید کمودو قرار داره ...ولی وقتی از کرک استفاده میکنیم چون تغییر در MD5 فایل میده، بنابراین کمودو دیگه IDM را سالم نمیشناسه و به همین جهت میبره تو سندباکس و به همین دلیل نمیتونید با اون دانلود بکنید. راه حلش هم اینه که دوباره IDM را دستی ببریم در لیست سفید(راهش رو هم که بلدید) هر چند خیلی هم استفاده از کرک توصیه نمیشه. از همون روشی که مهران فرمودند برای رجیستر کردن IDM استفاده کنید خیلی بهتره.

==============

صفحات قبل رو الان خوندم، حس نبش قبر ندارم.....!!! ولی یک نکته را برای دوستانی بگم که از کمودو استفاده میکنن و لا غیر:

کمودو در دو حالت از اینترنت استفاده میکنه> 1- آپدیت 2- ارسال فایل ناشناخته برای کمودو جهت آنالیز

خب، آپدیت را که همه بلدیم.....و در مورد دومی باید بگم که کمودو گزینه هایی داره برای جلوگیری از این کار و اگر فعاله میتونید غیر فعالش کنید و ضمناً یادتون باشه وقتی HIPS سوالی میپرسه با همون گزینه :

Submit unknown files to COMODO for analysis

تیک نداشته باشه.( البته ماله من که همیشه تیک داره:31:)

arashaga
09-12-2011, 16:48
شما به راحتی می تونید از ترکیب نسخه های انتی ویروس محصولاتی مثلا اواست . اویرا در کنار فایروال کومودو استفاده کنید البته به نظر من از نسخه های رایگان محصولات اشاره شده استفاده کنید چون تفاوت زیادی با نسخه های تجاری در ویروس یابی ندارن اینجوری محصولات امنیتی سیستم شما همگی قانونی هستن

شما خودتون از فایروال تنها استفاده می کنید؟ با چه آنتی ویروسی؟:10:

hootas23
10-12-2011, 01:34
سلام دوستان
من الان یکی از نرم افزارهای پاک کننده محصولات کومودو رو نصب کردم به اسم: comodo system cleaner
به نظرم خیلی عالی اومد هم محیط مناسبی داشت هم برای رفع اشکال مناسب بود...از توضیح اینها بگذریم از طراحی محصولاتش خوشم اومد.
اما تا حالا از نرم افزارهای امنیتی اون استفاده نکردم.
چند صفحه ای رو خوندم سوالاتی دارم:
از نظر سرعت چطوره؟چقدر از حجم سیستم رو اشغال میکنه؟(کومودو اینترنت سکوریتی)
اگر بخواید مقایسه کنید از نظر سرعت با چی مثالش میزنید؟(من نود و کاسپر و بیت و نورتون و آواست و آویرا رو داشتم...)
از نظر قدرت پاک کنندگی و حجم آپدیت و اینها هم میشه برام توضیحی بدید
خسته شدم از بس نرم افزرهای مختلف امنیتی رو تست زدم و هر کدوم یه جوری مشکل ساز شدن.
قصد دارم کومودو رو هم نصب کنم ببینیم به کارم میاد یا نه

pcsoft
10-12-2011, 07:07
سلام دوستان
من الان یکی از نرم افزارهای پاک کننده محصولات کومودو رو نصب کردم به اسم: comodo system cleaner
به نظرم خیلی عالی اومد هم محیط مناسبی داشت هم برای رفع اشکال مناسب بود...از توضیح اینها بگذریم از طراحی محصولاتش خوشم اومد.
اما تا حالا از نرم افزارهای امنیتی اون استفاده نکردم.
چند صفحه ای رو خوندم سوالاتی دارم:
از نظر سرعت چطوره؟چقدر از حجم سیستم رو اشغال میکنه؟(کومودو اینترنت سکوریتی)
اگر بخواید مقایسه کنید از نظر سرعت با چی مثالش میزنید؟(من نود و کاسپر و بیت و نورتون و آواست و آویرا رو داشتم...)
از نظر قدرت پاک کنندگی و حجم آپدیت و اینها هم میشه برام توضیحی بدید
خسته شدم از بس نرم افزرهای مختلف امنیتی رو تست زدم و هر کدوم یه جوری مشکل ساز شدن.
قصد دارم کومودو رو هم نصب کنم ببینیم به کارم میاد یا نه

سلام.
از نظر سرعت مثل اوست سبک هستش.
حجم آپدیت:
نسخه 5.8= 100 مگابایت آپدیت اولیه
یکی از گزینه هایی که مناسب هم هست ترکیب Avast Free Antivirus 6.0.1367 با فایروال+دیفنس کومودو 5.8 هست.
البته اتوسندباکس اوست باید خاموش بشه. من هم از این ترکیب استفاده می کنم و تداخلی هم بین هم ندارند.
اما درباره آنتی ویروس کومودو:
COMODO Real Time Scan: هر ویروسی پیدا بشه پیام بهت میده درباره پاک کردنش و بدون اجازه کاربر عملیاتی انجام نمیشه. قدرتش هم خوب هستش و با کلود کامل تر هم شده.

K1lou
10-12-2011, 07:17
شما خودتون از فایروال تنها استفاده می کنید؟ با چه آنتی ویروسی؟:10:

با سلام
من از فایروال کومودو و انتی ویروس اواست استفاده می کنم البته قبلا نسخه free بود و الان نسخه تجاریش ( احتمالا برگردم به همون free) بهترین ترکیب همون نسخه free به همراه کومودو هست فقط قایلیت safezone رو نسخه free نداره که برای انجام کارهای اداری و بانکی در محیط اینترنت هست

SHAHAB-P30
10-12-2011, 08:56
سلام من comodo firewall دارم به همه چی گیر میده چی کار کنم به همه چی گیر نده

amirkalak6
10-12-2011, 09:08
سلام

دوستان اخرین نسخه انتی ویروسو از کجا دانلود کنم؟؟؟

pcsoft
10-12-2011, 09:50
سلام من comodo firewall دارم به همه چی گیر میده چی کار کنم به همه چی گیر نده

فکر می کنم منظورتون پیغام های hips هست خب اگر مایل به استفاده از این قابلیت نیستید می تونید سطح دیفنس رو پایین تر بیارین یا کلا دیفنس رو خاموش کنید و فقط از فایروال استفاده کنید. آدرس:
Defense+-Defense Settings- Deactivate defense permanently
با یک ریستارت غیرفعال خواهد شد.
البته پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید و با hips کار کنید.
اگر هم منظورتون پیغام های فایروال هست که می تونید هنگام دادن پیغام. با زدن گزینه Remember this answer کاری کنید که این پیغام در دفعه بعدی نمایش داده نشه. یا اینکه سطح فایروال رو روی Safe Mode بگذارید.

سلام

از این آدرس می تونید دانلود کنید

K1lou
10-12-2011, 10:02
سلام

با سلام
یعنی فقط نسخه انتی ویروس رو می خواهید بدون فایروال ؟
چون مجموعه کاملcis هم شامل انتی ویروس هست و هم شامل فایروال کومودو
در هر صورت نسخه انتی ویروس رو از صفحه زیر می تونید دانلود کنی

و نسخه کامل cis

arashaga
10-12-2011, 10:31
با سلام
من از فایروال کومودو و انتی ویروس اواست استفاده می کنم البته قبلا نسخه free بود و الان نسخه تجاریش ( احتمالا برگردم به همون free) بهترین ترکیب همون نسخه free به همراه کومودو هست فقط قایلیت safezone رو نسخه free نداره که برای انجام کارهای اداری و بانکی در محیط اینترنت هست

پس تركيب آواست + فايروال كومودو رو توصيه مي كنيد بجاي آنتي ويروس كومودو در CIS ؟؟:20:

K1lou
10-12-2011, 11:54
پس تركيب آواست + فايروال كومودو رو توصيه مي كنيد بجاي آنتي ويروس كومودو در CIS ؟؟:20:

با سلام
این دگیه میشه گفت شده سلیقه ای . شما اگر کاربران حرفه ای کومودو رو در این تایپیک ببینید مثل جناب jadda
می بینید که در ترکیب انتی ویروسشون فقط کومودو هست تازه با سند بوکس غیر فعال و حتی در زمان تست ویروسها انتی ویروس رو هم غیر فعال می کنن
خوب این نشون دهنده این هست که قدرت اصلی کومود در دیفنس و سایر لایه های امنیتیش قرار داره . و وقتی می بینید که کاربرای تازه کاری مثل من از ترکیب یک انتی ویروس دیگه هم استفاده می کنن بیشتر به دلیل اشنایی کمتر با قسمتهای مختلف کومودو هست چون خیلی از کاربرها معمولا وقتی با تمامی تنظیمات کومودو اشنا میشن معمولا انتی ویروس دیگه رو پاک می کنن نمونش در چند پست قبلی هست
و یا شاید نیاز به یک قابلیت در یک انتی ویروس دیگه باشه که کاربری به خاطر همون از یک سویت امنیتی ترکیبی استفاده میکنه
خوب ترکیب این دو هم نظر شخصی من بود و چیزی است که دارم امتحان می کنم شاید فردا مثلا ترکیب رو عوض کردم و این چیزی است که خودتون باید با تجربه به اون برسید
موفق باشید

hootas23
10-12-2011, 14:35
یکی از گزینه هایی که مناسب هم هست ترکیب Avast Free Antivirus 6.0.1367 با فایروال+دیفنس کومودو 5.8 هست.
ممنون
یعنی اینترنت سکوریتی کومودو به تنهایی اونقدر قوی نیست که فقط تنها نصب بشه؟
در سایت کومودو دیدم که نسخه های مختلفی از نرم افزارهای امنیتی داره ..ترکیب آنتی ویروسش با فایروالش مناسب نیست؟
من کدوم رو برای نصب بگیرم؟نسخه های رایگان داخل سایت کومودو یا نسخه های کرک شده سایت های دانلود ...؟
یه چیز جالب دیدم اونم اینکه اگر اشتباه نخونده باشم نوشته بود اگر ویروسی رو نتونست تشخیص بده 500 دلار به یوزر میده...جالبه یه جورایی خوب به خودش مطمئنه

pcsoft
10-12-2011, 15:39
ممنون
در سایت کومودو دیدم که نسخه های مختلفی از نرم افزارهای امنیتی داره ..ترکیب آنتی ویروسش با فایروالش مناسب نیست؟
من کدوم رو برای نصب بگیرم؟نسخه های رایگان داخل سایت کومودو یا نسخه های کرک شده سایت های دانلود ...؟
یه چیز جالب دیدم اونم اینکه اگر اشتباه نخونده باشم نوشته بود اگر ویروسی رو نتونست تشخیص بده 500 دلار به یوزر میده...جالبه یه جورایی خوب به خودش مطمئنه

بحث سر آنتی ویروس این بسته هست وگرنه فایروال و دیفنس بسیار خوبی داره. ترکیب اوست فری +فایروال و دیفنس کومودو هم یک پیشنهاد خوب می تونه باشه. که من الان از اون استفاده می کنم.
اون 500$ گارانتی هم برای ویروسی شدن کامپیوتر و برای نسخه های پولی و Pro هست.
اینکه از کدوم استفاده بشه دیگه سلیقه ی کاربره.
موفق باشید.:40:

K1lou
10-12-2011, 15:48
ممنون

با سلام

چیزی که اینجا دوستمون بهش اشاره کردن نسخه فایروال کومودو هست که در دل خودش دیفنس و سند بوکس رو داره نه نسخه اینترنت سیکوریتی . نسخه سکوریتی علاوه بر دیفنس و سند بوکس انتی ویروس کومودو رو هم داره

خوب اگر می بینید نسخه های مختلفی وجود داره دلیل بر مناسب نبودن اونها با هم نیست . خوب فایروال کومودو رو به جرات می توان گفت بهترین فایروال بین سایر محصولات هست خوب این محصول رو ممکنه خیلی ها بخوان در کنار سایر انتی ویروسهاشون استفاده کنن صرفا جهت کنترل اینترنت خودشون . پس اینکه می بینم محصولات مختلف جدا از هم و با تنوع مختلف وجود دارن نوعی مزیت و نوعی احترام به ازادی در انتخاب کاربر هست

نسخه comodo interney security که مجمعه کامل هست وشامل فایروال و دیفنس و انتی ویروس با هم میشه یک محصول رایگان هست و هیچ کرکی در کار نیست و اون 500 دلار هم برای نسخه های تجاری و پولی است که در واقع نوعی گارانتی به شمار میره

این پست و پست قبلی مثل اینکه با هم نوشته شدن که من اونو ندیدم

موفق باشید

K1lou
10-12-2011, 18:44
با سلام خدمت دوستان
از کجا میشه فهمید این ای پی هایی که مثلا اواست داره باهاشون ارتباط برقرار میکنه مربوط به کجا و یا کدوم سایت هستن ؟

hootas23
10-12-2011, 22:02
اینترنت سکوریتی نسخه رایگان رو از سایتش گرفتم و نصب کردم همین الانم آپدیتش تموم شد.
محیط خیلی شیکی داره و از نظر روانی آدم رو آروم میکنه(برای من محیط خیلی مهمه)
رایگان بودنش واقعا ارزشمنده.
سرعت آپدیت سرورش پایین بود(با adsl 256)
گشتم لینک دانلود آفلاینش رو پیدا نکردم روی یکی از سیستم هام اینترنت پرسرعت ندارم و نمیتونم زنده آپدیت کنم.اگر میشه لطفا لینک آپدیت CIS premium برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو اینجا بزارید دانلود کنم.
نیازی هست که برنامه geekbuddy در حال اجرا باشه؟با توجه به اینکه خیلی خیلی به ندرت ممکنه پیش بیاد ازش استفاده کنیم.

AMIR.KIK
10-12-2011, 22:09
اینترنت سکوریتی نسخه رایگان رو از سایتش گرفتم و نصب کردم همین الانم آپدیتش تموم شد.
محیط خیلی شیکی داره و از نظر روانی آدم رو آروم میکنه(برای من محیط خیلی مهمه)
رایگان بودنش واقعا ارزشمنده.
سرعت آپدیت سرورش پایین بود(با adsl 256)
گشتم لینک دانلود آفلاینش رو پیدا نکردم روی یکی از سیستم هام اینترنت پرسرعت ندارم و نمیتونم زنده آپدیت کنم.اگر میشه لطفا لینک آپدیت CIS premium برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو اینجا بزارید دانلود کنم.
نیازی هست که برنامه geekbuddy در حال اجرا باشه؟با توجه به اینکه خیلی خیلی به ندرت ممکنه پیش بیاد ازش استفاده کنیم.

Jadda
10-12-2011, 22:24
با سلام خدمت دوستان
از کجا میشه فهمید این ای پی هایی که مثلا اواست داره باهاشون ارتباط برقرار میکنه مربوط به کجا و یا کدوم سایت هستن ؟

سلام

میتونید از IP لوکاپ بگیرید. مثلا این سایتها بهتون کمک میکنه:

==============

یک مقدار به شکل کلی در مورد انتخاب یک محصول امنیتی حرف بزنیم، چون صحبت به این سمت کشیده شد . . .

اولین اصلی که باید مورد توجه قرار بگیره موضوع امنیت هست و بس. یعنی آیا این بسته امنیتی میتونه امنیت سیستم را تامین بکنه. همینطور که میدونیم امنیت حد و مرزی نداره و جایی نیست که با رسیدن به آن نقطه بتوان گفت ما به پایان خط امنیت رسیدیم. یعنی در واقع امنیت 100% نداریم....دلیلش هم اینه که هر چقدر سیستمهای دفاعی قویتر میشوند در عین حال ما شاهد حملات جدیدتر و حتی پیچیده تر هستیم.... کاری که ما باید انجام بدیم اینه که همه نیروهای دفاعی را بسیج بکنیم یعنی تا میتونیم از اهرامهای دفاعی بیشتری استفاده بکنیم.

بنابراین سوالی که مطرح میشه در انتخاب یک سویت امنیتی اینه که محصول مورد انتخاب ما چه سپر های دفاعی دارد. اولین لایه دفاعی همانا دینابیس هست. ولی آیا این لایه به تنهایی میتونه در برابر حملات کارگشا باشه؟!؛ همینطور که میدونیم روزانه حدود پنجاه هزار ویروس نوشته یا بازنویسی میشه! آیا تکیه بر دیتابیس میتونه امنیت را به ارمغان بیاره؟ آیا یک آنتی ویروس میتونه همه این پنجاه هزار نمونه جدید روزانه رو بشناسه! جواب قطعا خیر است.

بنابراین ما با پدیده ای روبرو هستیم به نام مخربهای Zero-day ، یعنی ویروسهای جدیدی که آنتی ویروسمون اونها را نمیشناسه. اون آنتی ویروس میتونه هر آنتی ویروسی باشه، حتی اگر بالاترین نرخ تشخیص و قویترین دیتابیس را داشته باشه، باز هم در برابر این مخربهای جدید ناکارآمد میشه و نمیتونه به کمک ما بیاد!، بنابراین میبینیم که حتی برای قویترین دیتابیسها هم راه که چه عرض کنم یک شاهراه بزرگ نفود قرار داره> نمونه هایی که آنتی ویروس قادر به تشخیص اونها نیست. ضمنا خوبه اینرا هم بدونیم که میانگین نرخ تشخیص آنتی ویروسها در دنیای واقعی (و نه در تستها) حدود 70 یا 80 درصد است. هر لایه دفاعی دیگری بعد از دیتابس ما را وارد سیستم پیشگیری میکنه. هر کسی که بتونه برای این سوال جواب خوبی پیدا بکنه برد با اونه:

آنتی ویروسمون در برابر ویروسهایی که نمیشناسه چیکار میکنه؟؟

آیا اصلا لایه های دفاعی دیگری داره و اگر جواب مثبت هست تا چه میزان اون سپرهای دفاعی قابل اتکا هست. مثلا آیا سندباکس داره. و اگر بله تا چه میزان میشه به سندباکسش اتکا کرد؟ ایا HIPS داره و قدرت HIPS اون تا چه حد است. میشه مخربی از دست HIPS اون فرار بکنه(من زیاد دیدم) و اصلا میتونه به من پیغامی نشون بده(جالبه اینه که بعضیها این پیغامها را نقطه ضعف یک محصول میدونند در حالیکه بر عکس است و پیغام بیشتر نشان از قدرت مانیتورینگ بالای یک محصول داره).بنابراین اگر محصولی لایه های دیگری به غیر از آنتی ویروس داره اونوقت تازه لیاقت این را پیدا مکنه تا در موردش صحبت بشه و بعد هم حتما تست بشه تا بتونیم انتخابش بکنیم....
عاملی که باعث شده من از کمودو استفاده بکنم همین موضوع مخربهای Zero-day بوده. برای من اصلا مهم نیست آنتی ویروسی که از اون استفاده میکنم چند نمونه کمتر یا بیشتر بشناسه !! بلکه سعی میکنم موارد بالا را مد نظر قرار بدم و همه لایه ها را باهم ببینم و بعد امنیت را بسنجم .... در واقع من کمودو را محصولی میبینم که پا را از دیتابیس و سیستم تشخیص فراتر گذاشته و دوم اینکه ماژولهاش قابل اتکا هم هست (هر چند هیچ چیز 100% نیست).

==
خب، دوباره پریشان گویی کردم ولی > به نظرم مطالب گفته شده را هر کاربری باید مد نظر قرار بده و بعد هم باقی آیتمهای انتخاب بر میگرده به سلیقه کاربر(مثلاً رایگان بودن) و برخی مسایل دیگه، ولی همیشه تامین امنیت حرف اول را میزنه و نباید قربانی چیزی بشه.

Jadda
10-12-2011, 22:32

سلام از همون فایل bases.cav که الان در سیتمت داری و آپدیت کردی برای اپدیت سیستمهای دیگه استفاده بکن. روشش هم در صفحه اول همین تاپیک هست......

hootas23
10-12-2011, 22:46
ممنون طریقه آپدیت آفلاینش رو قبلا در پست دوم خونده بودم.
آخه ویندوزی که در حال حاضر کومودوم روش نصبه و آپدیته xp هستش
ولی اون یکی سیستم ویندوز 7 نسخه 64 بیته.
آپدیت هاش فرقی نداره؟مشکلی درست نمیکنه؟

AMIR.KIK
10-12-2011, 22:52
ممنون طریقه آپدیت آفلاینش رو قبلا در پست دوم خونده بودم.
آخه ویندوزی که در حال حاضر کومودوم روش نصبه و آپدیته xp هستش
ولی اون یکی سیستم ویندوز 7 نسخه 64 بیته.
آپدیت هاش فرقی نداره؟مشکلی درست نمیکنه؟
نه عزیز فرقی نداره از همون آپدیت xp برای سون استفاده کن

hootas23
10-12-2011, 23:00
خیلی ممنونم.
من هر آنتی ویروسی نصب میکنم به system restore گیر میده و فایل رجیستری اون رو ویروس میشناسه
نود و آویرا و آواست و کاسپر همگی میشناختن اما یا نمیتونستن پاکش کنن یا اینکه پاک شدنش رو به ضرر سیستم میدونستن و فایل رو قرنطینه میکرند.
نورتون هم اون فایل رو در لیست سفیدش خود قرار داره بود به صورت اتومات.
الان کومودو هم شناخت و پاکش کرد کامل.
ویندوزم رو جدید نصب کردم و فقط درایو سی من سیستم رستور روش فعاله.
آیا این واقعا یه ویروسه؟یا فقط یه اشتباه نرم افزاریه؟
-----
یه سوال دیگه:
همین الان روی لپ تاپ هم کومودو رو وصل کردم و از طریق راهی که شما گفتید آپدیتش کردم به صورت آفلاین.
یه مشکلی برام پیش اومد:
ارتباط وایرلس منو رو قطع کرده هم با گوشی هم با مودم.
چطوری این دوتا رو بهشون اجازه دسترسی بدم؟

AMIR.KIK
11-12-2011, 22:15
سلام دوستان فایروال کومودو رو چیکارش کنم که سایت --------.com رو بلاک نکنه؟؟
ممنون میشم

hootas23
11-12-2011, 22:38
بعضی از نرم افزارهای من مخرب شناخته میشند و اجرا نمیشند.
حتی وقتی اونهارو در لیست سفید وارد میکنم و یا از لیست سیاه درشون میارم.
مثل babylon
چارش چیه؟
اینطوری که باید چند روز وقت بزارم کلی فایل رو بهش بگم سالمه بیخیال شو....این یکی رو بیخیال نشو:31:
راهی نداره به صورت اتومات تنظیماتی رو انجام بدم؟

K1lou
12-12-2011, 07:20
سلام دوستان فایروال کومودو رو چیکارش کنم که سایت --------.com رو بلاک نکنه؟؟
ممنون میشم

با سلام
از این ای پی هایی که جناب jadda در چند صفحه قبل گذاشتن استفاده کنید و ببینید هنوز هم بلاک هست البته خود من از dns مربوط به clear cloud استفاده می کنم و -------- برام بسته نیست
8.26.56.26

8.20.247.20
و
ای پی های clear cloud

و موضوعی که الان متوجه شدم اینکه clear cloud سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو جدیدا بلاک کرده

بعضی از نرم افزارهای من مخرب شناخته میشند و اجرا نمیشند.
حتی وقتی اونهارو در لیست سفید وارد میکنم و یا از لیست سیاه درشون میارم.
مثل babylon
چارش چیه؟
اینطوری که باید چند روز وقت بزارم کلی فایل رو بهش بگم سالمه بیخیال شو....این یکی رو بیخیال نشو:31:
راهی نداره به صورت اتومات تنظیماتی رو انجام بدم؟

با سلام
خوب احتمالا شما برنامه ای مثل بابیلون رو کرک کردید و کرکش تغییراتی رو در md5 نرم افزار ایجاد کرده که به صورت برنامه ناشناخته برای کومودو در اومده
اگه توسط انتی ویروس به عنوان فایل مخرب هست که در همون تب انتی ویروس اونو از طریق گزینه exclusion یا هم چین چیزی ( برای من نسخه فایروال هست مسیر رو یادم نمیاد ) به لیست برنامه های قابل اجرا دربیارید و اگر توسظ دیفنس هست که مسیر معرفی به عنوان فایل سالم مشخص هست
موفق باشید

hootas23
12-12-2011, 13:11
با سلام
خوب احتمالا شما برنامه ای مثل بابیلون رو کرک کردید و کرکش تغییراتی رو در md5 نرم افزار ایجاد کرده که به صورت برنامه ناشناخته برای کومودو در اومده
اگه توسط انتی ویروس به عنوان فایل مخرب هست که در همون تب انتی ویروس اونو از طریق گزینه exclusion یا هم چین چیزی ( برای من نسخه فایروال هست مسیر رو یادم نمیاد ) به لیست برنامه های قابل اجرا دربیارید و اگر توسظ دیفنس هست که مسیر معرفی به عنوان فایل سالم مشخص هست
موفق باشید
سلام
در دو ویندوز و دو سیستم دو نتیجه متفاوت دارم:
این نسخه از babylon رو هم در سیستم رو میزی با ویندوز xp هم در روی لپ تاپ ویندوز 7 64 بیتی نصب دارم
در هر دو اینها کومودو این نرم افزار رو مخرب شناخت و اجازه اجرا بهش نداد.
در ویندوز xp بعد اینکه این فایل رو از لیست سیاهش خارج کردم و بردم در لیست سفید بعد از رسی استارت شدن سیستم نرم افزار به خوبی اجرا شد
ولی در ویندوز 7 با تکرار همین مراحل به هیچ وجهی بازم اجازه اجرا به این نرم افزار رو نداد.
یه جورایی رفتار کومودو به تناسب ویندوزها عوض میشه انگار !

K1lou
12-12-2011, 20:32
با سلام
دوست عزیز جناب jadda
با تشکر از زحمات شما
می تونید در مورد این این قسمتها توضیح بیشتری بدید نقل قول از این پست شما

یک نگاهی هم به لاگ دفنس بندازیم:

و حالا یک نگاهی به لاگهای دفنس در مورد این فایل نگاهی بندازیم:

خوب در چه حالتی و چطور در قسمت target میشه فهمید که مثلا ویروس موفق بوده یا نه ؟ مثلا منظور از همون device\ksecdd در قسمت target چیه
نمی دونم منظورم رو تونستم بسونم یا نه
با تشکر

Jadda
13-12-2011, 00:36
سلام جناب K1lou

ببینید لاگها دسترسی های بلاک شده را نشون میده و سوالهای پرسیده شده را..... ولی اگر بخواهیم دقیقا متوجه بشیم که ویروس موفق بوده یا نه باید ببینیم قبل و بعد از تست چه تغییری در سیستم ایجاد شده و اگر اینطور بوده آیا میشه اسمش را آلودگی گذاشت یا نه. خب معمولا وقتی سیستمی آلوده میشه خودشو نشون میده و علایم داره و البته در موارد خیلی کمی هم اینطور نیست. .. در کل برای انجام یک تست نسبتاً کامل باید فیلم گرفته بشه و اینجا قرار بدهیم. که معمولا حسش نیست!(مگر اینکه نیاز بشه)

اینو هم بگم که بعد از تست معمولا کاری که انجام میشه اسکن سیستم با اسکنرهایی مثل Malwarebytes' Anti-Malware و Hitman Pro است و اگر آلودگیهایی در سیستم پیدا بشه یعنی مخرب تونسته کارهایی بکنه...

البته من از ابزار COMODO KillSwitch که یکی از ویژگیهای CCE است هم استفاده میکنم.یعنی وقتی تست تمام شد، KillSwitch را باز میکنم و وارد Quick Repair میشم و میبینم که همه چیز اوکی هست!مثلاً عکس زیر را ببینید که فقط UAC ویندوز خاموشه که اونو خودم غیرفعال کردم تا تداخلی با کمودو نداشته باشه. اگر بخشهایی که میبینید مشکل پیدا بکنه یا توسط ویروس تغییر پیدا بکنه وقتی وارد این بخش شدید میبینید که به شما اعلام میشه(تیک دار میشه) مثلا اگر ویروسی تغییری در فولدر آپشن بده، میتونید ببینید و تعمیرش بکنید ....بگذریم:

======
device\ksecdd مربوط میشه به Windows encryption tool و برخی اعمال کرنل.عدم دسترسیش هم میتونه یکی دو گام جلوتر مخرب را ناک اوت بکنه.

البته اینو بگم که کمودو خیلی به تنظیمات عجیب و غریب نیازی نداره. مثلا میشه با دو حرکت به بهترین تنظیمات رسید، 1- کمودو را بزاریم روی پرواکتیو 2- سندباکس روی Untrusted باشه، همین. اگر هم تنظیماتی دیگری بیان میشه شاید برای یک نمونه استثنا باشه که معلوم نیست یک کاربر در طول عمرش به اون نمونه برخورد کنه یا نه! وگرنه سیستم دفاعی کمودو با همون دو کاری که گفتم خیلی خوبه.

K1lou
13-12-2011, 07:32
با سلام و تشکر
لطف کردید
در این مورد
یکبار ویروس modifay file داشته و یک بار access memory خوب این به چه معنی است ؟

و یا

device\ksecdd مربوط میشه به Windows encryption tool و برخی اعمال کرنل.عدم دسترسیش هم میتونه یکی دو گام جلوتر مخرب را ناک اوت بکنه.
در عکس بالا یعنی ویروس به این قسمت ]device\ksecddدسترسی داشته یا نداشته ؟ یا مثلا معنی این هست هدف حمله این قسمت بوده ؟
با تشکر

*Batman*
13-12-2011, 18:33
سلام.
ماجرای دعوای آقای Melih و AV-Comparatives رو خوندید؟

ظاهرا اختلافات مالی داشتن. کومودو میگه اینا پول میگیرن و نتایج رو عوض میکنن،سانسور میکنن و ...

AVC هم جوابیه داشته و گفته کومودو از ما خواسته نمونه ها رو به صورت رایگان در اختیارش بذاریم ولی این امکان پذیر نیست:
گفتن کومودو به کاربراش گفته ما نتایج رو تو انجمن منعکس میکنیم ولی بعدا که نتایج خوبی نگرفته برای اینکه بازارش رو از دست نده اونا رو منتشر نکرده و ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز قرار معلوم کومودو چند بار هزینه تست پرداخت کرده و محصولش آزمایش شده.

M e i s a m
13-12-2011, 19:08
دوستان فرق بین 3 حالت فایروال و حالت های مختلف دیفنس رو توضیح میدید چی هستن؟

مال من الان رو همون تنظیمات اول تاپیک هست

kases
13-12-2011, 21:40
سلام.

ظاهرا اختلافات مالی داشتن. کومودو میگه اینا پول میگیرن و نتایج رو عوض میکنن،سانسور میکنن و ...

AVC هم جوابیه داشته و گفته کومودو از ما خواسته نمونه ها رو به صورت رایگان در اختیارش بذاریم ولی این امکان پذیر نیست:
گفتن کومودو به کاربراش گفته ما نتایج رو تو انجمن منعکس میکنیم ولی بعدا که نتایج خوبی نگرفته برای اینکه بازارش رو از دست نده اونا رو منتشر نکرده و ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز قرار معلوم کومودو چند بار هزینه تست پرداخت کرده و محصولش آزمایش شده.

بالاخره میشه گفت یک تست از انتی ویروس کمودو دیدیم 89 درصد به نظرم خوب نمیاد فالس الارمشم که خیلی بالاست اما قدرت کمودو تو دیفنس و فایروالش نهفته است

K1lou
14-12-2011, 07:20
سلام.

بالاخره میشه گفت یک تست از انتی ویروس کمودو دیدیم 89 درصد به نظرم خوب نمیاد فالس الارمشم که خیلی بالاست اما قدرت کمودو تو دیفنس و فایروالش نهفته است

با سلام
به نظر من این مسائل نمی تونه نگرانی رو برای کاربران کومود ایجاد کنه چرا که همانطور که دوست عزیزمون جناب kases اشاره کردن قدرت اصلی کومودو در +D و سندبوکسش هست و انتی ویروسش برای راحتی کاربران در شناسایی مخربها قرار داده شده
با تشکر

---------- Post added at 07:20 AM ---------- Previous post was at 07:16 AM ----------

دوستان فرق بین 3 حالت فایروال و حالت های مختلف دیفنس رو توضیح میدید چی هستن؟

مال من الان رو همون تنظیمات اول تاپیک هست

با سلام
جواب سئوال شما در همون تایپیک اول در قسمت بهترین تنظیمات کومودو وجود داره

ضمنا تنظیمات این پست رو هم حتما انجام بدید

موفق باشید

AMIR.KIK
14-12-2011, 17:59
key COMODO Internet Security Pro

Jadda
16-12-2011, 00:17
سلام,

دوستان کمودویی احتمالا امروز پیغام زیر را از COMODO Message Center دریافت کردند.

این پیغام مربوط به آپدیت ویندوز و دریافت وصله های امنیتی ویندوز میشه ( چیزی که معمولا ما انجام نمیدیم یا خیلی برامون اهمیت نداره! ) همینطور که میدونید مایکروسافت هر از چند گاهی وصله های امنیتی را برای ویندوز از طریق آپدیت قرار میده و ظاهراً کمودو هم اطلاع رسانی این موضوع را برای کاربراش در دستور کار قرار داده. و احتمالا زین پس بعد از ارائه هر پچ امنیتی از جانب مایکروسافت، کمودو هم از طریق CMS به اطلاع کاربراش میرسونه و لینک دانلود را هم قرار میده. برای دریافت آپدیتهای مربوطه (که دیروز ارائه شده )با کلیک روی قسمت مربوطه وارد صفحه زیر میشید و میتوانید آنها را دریافت و نصب بکنید.....(البته برای دریافت آپدیتها میتوانید از طریق آپدیت ویندوز هم اقدام بکنید)

همینطور که کمودو ارائه این پچهای امنیتی را اطلاع رسانی کرده/میکنه ، به شدت هم توصیه میکنه که وصله ها دریافت و نصب بشن.

alipencia
16-12-2011, 14:48
دوستان ایا قسمتی هست تو کومودو که بشه نرم افزار های بلاک شده رو دید؟

*Batman*
16-12-2011, 20:43
سلام.
پیغام کومودو که برادر Jadda در موردش توضیح دادن مهمه و مربوط میشه به جلوگیری از گسترش ویروس Duqu .
تاکید شده که حتما آخرین اصلاحیه ویندوز رو دریافت کنید.
احتمال داره این روند ادامه داشته باشه تا همیشه ویندوز خودمون رو به روز نگه داریم

توضیحات بیشتر :

hootas23
17-12-2011, 00:37
یه مشکلی با کومودو دارم اونم اینه که گاهی خود برنامه کومودو فریز میشه.
اکثرا وقتی میخواد آلارمی بده یا کار خاصی چیزی ازش میخوای.
روی هر دو سیستمم با دو ویندوز متفاوت همینطوره.
برای شما هم همینه؟این زمان معمولا چند ثانیه طول میکشه و دوباره همچیز درست میشه.
یکی دوبارم شده که کارش به ارور کشیده و برنامه کلا بسته شده.
راه حلش چیه؟
بعید میدونم خود کومودیی که نصب کردم یا ویندوزم مشکلی داشته باشه.
-----------
و سوال بعدیم اینه که میشه بهش ip هایی رو در لیست سفید وارد کرد؟
ip مودم من رو بلاک میکنه در لیست سفید هم فقط برنامه ها و فایل هارو میشه وارد کرد.

Jadda
17-12-2011, 21:47
1-یه مشکلی با کومودو دارم اونم اینه که گاهی خود برنامه کومودو فریز میشه.
اکثرا وقتی میخواد آلارمی بده یا کار خاصی چیزی ازش میخوای.
روی هر دو سیستمم با دو ویندوز متفاوت همینطوره.
برای شما هم همینه؟این زمان معمولا چند ثانیه طول میکشه و دوباره همچیز درست میشه.
یکی دوبارم شده که کارش به ارور کشیده و برنامه کلا بسته شده.
راه حلش چیه؟
بعید میدونم خود کومودیی که نصب کردم یا ویندوزم مشکلی داشته باشه.
-----------
2-و سوال بعدیم اینه که میشه بهش ip هایی رو در لیست سفید وارد کرد؟
ip مودم من رو بلاک میکنه در لیست سفید هم فقط برنامه ها و فایل هارو میشه وارد کرد.

سلام

1-سعی کن استارت آپ ویندوز را خلوت تر کنی و برنامه ها و فایلهای غیر ضروری را که به همراه ویندوز بالا میان را از لیست Startup حذف کن. و بعد اینکه سعی کن حتماً یکبار با کمودو سیستم را فول اسکن کنی، این کار اثرات مثبت دارد.

2-شما باید از قسمت فایروال اقدام کنید. کمودو را باز کنید و وارد قسمت فایروال بشید و بعد وارد بخش
Stealth Ports Wizard بشوید و گزینه اول یعنی(.......... Define a new trusted) را انتخاب کن و حالا گزینه دوم یعنی
Iwould like to define snd a new network zone را انتخاب کنید و بعد IP را وارد کنید و OK.

====
ورژن 5.9 کمودو هم در راه است. البته ویژگی بارز جدیدی ندارد و بیشتر رفع اشکال و بهبود در ماژولها است. بعد از این ورژن هم باید آروم آروم بریم سراغ ورژن 6، با تغییرات گسترده ...

Jadda
17-12-2011, 22:04
یک نکته ای را در تاپیک دانلود ویروس دیدم که جوابش را اینجا میزارم. هر چند قبلا هم اشاره کردم ولی اون پست الان دیگه زیر خاکی شده.

مخربی را کمودو تو کامپیوترمون میشناسه ولی در ویروس توتال نمیشناسه! چرا؟

جواب ساده است: شمایی که فایل را برای ویروس توتال فرستادید، مخرب را فشرده کردید، کمودو در ویروس توتال اونو اصلا اسکن نمیکنه.

این ویروس رو کومودو با دیتابیس 10987 شناخت

البته بعید میدونم که با 10982 نشناخته باشه !

:11:

M e i s a m
17-12-2011, 22:54
اشتب شد...

Jadda
17-12-2011, 23:20
دوستانی که از این محصول رایگان و پرتابل استفاده میکنند آخرین ورژن 2.2 بوده که دیروز ورژن 2.3 هم ارائه شد.

What's new in CCE 2.3.219500.176?
-----------------------------------------------
NEW Checking for program updates
FIXED Terminated process is shown in process view of KillSwitch as light-red in some cases
FIXED 8G memory is not shown correctly in system information page of KillSwitch
FIXED Memory leaks in LoadedModules view of KillSwitch
FIXED Paths of some kernel modules are not parsed correctly in KillSwitch
FIXED Rundll32 arguments are not parsed correctly in Autorun Analyzer

Download Locations:
32 Bit Operating Systems

64 Bit Operating Systems

alone_boy
17-12-2011, 23:55
میخواستم آپدیتهاش رو دانلود کنم ولی وقتی لینک رو باز کردم آپدیتهای Anti-Malware رو آورد!
همون لینکی که صفحه اول هست.الان کجا میتونم آپدیتهاش رو دانلود کنم؟؟

Jadda
18-12-2011, 00:33
میخواستم آپدیتهاش رو دانلود کنم ولی وقتی لینک رو باز کردم آپدیتهای Anti-Malware رو آورد!
همون لینکی که صفحه اول هست.الان کجا میتونم آپدیتهاش رو دانلود کنم؟؟

سلام

اگه منظورتون دانلود آپدیت کمودو هست جهت انجام آپدیت آفلاین هست، میتونید از لینک زیر دانلود کنید.بعد از دانلود از حالت فشرده خارجش کنید و بعد اسم فایل را به bases.cav تغییر بدهید و آماده استفاده میشه.

messi3
18-12-2011, 18:02
دوستان برای من جلوی فایلهای share شده ی سیستم مقابل رو میگیره و نمیتونم وارد فایلهاش بشم مشکل از ip هست حالا چطوری میتونم تنظیم کنم >؟

Jadda
18-12-2011, 21:05
دوستان برای من جلوی فایلهای share شده ی سیستم مقابل رو میگیره و نمیتونم وارد فایلهاش بشم مشکل از ip هست حالا چطوری میتونم تنظیم کنم >؟

سلام

شما از این روش زیر استفاده کنید. و اگر مشکل از فایروال باشه باید حل بشه و دیگه نیاز به تنظیم خاصی در فایروال نیست. در واقع این کار تنظیمات شبکه LAN هست (IP کامپیوتر مقابل را وارد کنید):

سلام

شما باید از قسمت فایروال اقدام کنید. کمودو را باز کنید و وارد قسمت فایروال بشید و بعد وارد بخش
Stealth Ports Wizard بشوید و گزینه اول یعنی(.......... Define a new trusted) را انتخاب کن و حالا گزینه دوم یعنی
Iwould like to define snd a new network zone را انتخاب کنید و بعد IP را وارد کنید و OK.

البته من فرض گرفتم که شما باقی کارهای شبکه و تنظیمات Share در ویندوز را درست انجام دادید.

moghaddas mfa
19-12-2011, 09:25
سلام
من فایروال کومودو رو میخوام کنار avast freeبنصبم.
فایروال کومودو رونصب کردم تنظیماتش چجوریاست؟
خلاصه ما هیچی از این فایروال نمیدونیم اگه کمک کنید ممنون میشم.
راستی این geek buddyچی هستش چکار میکنه. فعلا km player رو خورد بالا نماید هی سوال میپرسه . چکار کنم.
اگه avast internet security نصب کنم بهتر نیست منظورم کلا بود؟
ممنون
چطور نرم افزارها رو تو لیستش قرار بدم تا به اینترنت وصل نشه(فایروال کومودو)مثلا همین اپدیت ویندوز

saeediranzad
19-12-2011, 10:10
سلام
راستی این geek buddyچی هستش چکار میکنه. فعلا km player رو خورد بالا نماید هی سوال میپرسه . چکار کنم.
ممنون
چطور نرم افزارها رو تو لیستش قرار بدم تا به اینترنت وصل نشه(فایروال کومودو)مثلا همین اپدیت ویندوز

geek budyبرنامه چت 24ساعته با متخصصه که هر وقت مشکلی داشتی بدادت میرسه. من دوبار استفاده کردم.
حالشو ببر. چون ترایال داره. مال من تموم شده.
kmplayer یه برنامه مزخرف همراه داره بنام keywordsearch که باید حذفش کنی.
بعد میتونی خود kmp را بعنوان نرم افزارهای مورد اعتماد قرار بدی و دیگه ایراد نمیگیره.
من که با همه محصولات کومودو حال میکنم. کم حجم، کارآمد، آپدیت مجانی، حتا مرورگرم را هم کومودو دراگون کردم.
اگه میخوای ویندوزت آپدیت نشه، از خود ویندوز خاموشش کن. نیازی به دستکاری فایروال کومودو نداری.
windows check for update>change setting> turn off...

EXXTREME
19-12-2011, 10:10
سلام
ممنون
به پست دوم مراجعه کنین.
گیک بادی برای چت انلاین و ریموت کردن سیستم شما برای کارشناسان کمودو هست.
نه بهتره اواست باشه با فایروال کمودو.چون انتی ویروس کمودو چیزه مالی نیست و ارزشی نداره.
در ضمن false alert های کمودو بسیار زیاده و هر چی کرک باشه پاک میکنه باید یه مدت کار کنی تا قلقش دستت بیاد.

SevenCity
19-12-2011, 17:40
از کجا مطمئن شم که قسمت
stealth port wizard
block all incomming ...
درست کار میکنه؟ چون این قسمت در outpost با الرت های پی در پی همراست ولی اینجا ما واقعا نمیدونیم بلاک میکنه یا خیر

Jadda
20-12-2011, 00:03
از کجا مطمئن شم که قسمت
stealth port wizard
block all incomming ...
درست کار میکنه؟ چون این قسمت در outpost با الرت های پی در پی همراست ولی اینجا ما واقعا نمیدونیم بلاک میکنه یا خیر

سلام به همگی

همینطور که میدونید کمودو تنظیمی داره که جهت بالا بردن امنیت در شبکه تمامی درخواستهای ورودی را بلاک میکند و در حالت پیش فرض وقتی این درخواستها بلاک میشود فایروال پیغامی نشان نمیدهد و لاگی هم در کار نیست. برای این درخواستهای وردوی 2 راه و دو تنظیم در پیش داریم که یک مورد این است که طوری فایروال را تنظیم کنیم که در صورت روبرو شدن با یک درخواست ورودی، فایروال به ما پیغام نشان بدهد و ما تایید یا رد کنیم. و تنظیم دوم هم این است که همه درخواستهای وردوی را بلاک کنیم(من توصیه میکنم).

اگر تنظیم اول را انتخاب کنیم ، خب چون فایروال کمودو در این مواقع به ما پیغام نشان میدهد بنابراین بعد از جواب دادن ما به سوال فایروال، مبنی بر تایید برقراری ارتباط ورودی و ایجاد یک Inbound connection ، و یا رد و بلاک کردن ارتباط ،کمودو این فرایند را در قالب یگ گزارش و ریپورت در بخش Firewall Events ذخیره میکند ....(یعنی ما هم پیغام داریم و هم لاگ)

ولی در صورت انتخاب تنظیم دوم، یعنی بلاک شدن همه درخواستهای وردوی ( Block all incommming connections) در این حالت فایروال سوال نمیپرسد. دلیلش هم این است که ما قانون را تعریف کردم که فایروال همه را بلاک کند؛ بنابراین فایروال طبق قانون همه درخواستهای ورودی را بلاک میکند. نکته: کمودو زمانی از ما سوال میپرسد که در مورد یک فرآیند قانونی موجود نباشد، یعنی کاربر در مورد یک عمل فایل یا ارتباط روی شبکه قانونی تعریف نکرده باشد، در این صورت کمودو بلافاصله سوال میپرسد).

و اما جواب سوال دوستمون این است که: در صورت انتخاب بلاک شدن همه درخواستهای ورودی، کمودو همه ارتباطهای ورودی را بلاک میکند ولی لاگ نمیاندازد. دلیلش هم این است که مهم بلاک شدن ورودیهاست و ایجاد لاگ در امنیت نقشی ندارد جز ارضای حس کنجکاوی کاربر.

در صورت تمایل به دیدن واکنشهای کمودو و دیدن گزارش بلاک شدن این درخواستهای ورودی و دیدن IP و پورت و سایر اطلاعات میتوانید به فایروال دستور بدهید که ضمن واکنش، Log هم بسازد. روش کار:

وارد فایروال بشوید و از بخش Network Security Policy وارد سربرگ Global Rules بشوید و روی قانون
. . . . .Block IP In From MAC Any کلیک بکنید و بعد Edit را بزنید و قسمت ایجاد Log را تیک بزنید، عکس را ببینید:

بعد از این کار شما شاهد گزارشات مربوط به واکنش کمودو در رابطه با قانون مربوطه هستید، عکس را ببینید:

*البته بعدا سعی میکنم در رابطه با بخش فایروال مطالب دیگه ای بنویسم.و یا دسته بندیشان بکنم و به امید خدا لینکش را در صفحه اول بزاریم.

یا حق :11:

M e i s a m
20-12-2011, 00:14
چرا بعضی برنامه ها قبل از اینکه بهشون اجازه بدم اجرا میشن؟ البته اتومات سندباکس میشن ولی خب وقت ادمی میگیره تا سند باکس رو کنسل کنی و دوباره برنامه رو اجرا کنی...

Jadda
20-12-2011, 00:37
1-چرا بعضی برنامه ها قبل از اینکه بهشون اجازه بدم اجرا میشن؟ البته اتومات سندباکس میشن2- ولی خب وقت ادمی میگیره تا سند باکس رو کنسل کنی و دوباره برنامه رو اجرا کنی...

سلام

1-منظور شما را خوب متوجه نشدم. . .

شاید منظورتون این باشه که وقتی روی فایلی دابل کلیک میکنیم که در لیست سفید کمودو نیست، اون فایل اجرا میشه و قبل از اجرا کمودو سوال نمیپرسه. و گفتید که هرچند سندباکس میشن و براتون عجیبه که چرا کمودو قبل از اجرا پیغامی مبنی بر اجرا شدن فایل نمیده.

اگر منظورتون این است، باید بگم که ما دو حالت کلی در مورد سندباکس داریم : 1-سندباکس روشن باشه 2-سندباکس خاموش باشه

اگر سندباکس روشن باشه در مواقع اجرای فایلهای مشکوک کمودو سوالی مبنی بر اجرا شدن فایل از کاربر نمیپرسه و بلکه فایل و برنامه را اتوسندباکس میکنه. و اگر سندباکس خاموش باشه اونوقت در صورت اجرا شدن یک فایل ناشناخته بلافاصله قبل از اجرا کمودو به شما اعلام میکنه و سوال میپرسه.....و این سوالات ادامه پیدا میکنه..

حالا فرقشون چیه؟ در حالت اول (سندباکس روشن)امنیت برای کاربران مبتدی تر بیشتر است. چون شاید پشت سیستم شما کسی بشینه و فایلی بخواد اجرا بشه و +D کمودو پیغام نشون بده و اتفاقا پیغام هم شامل این متن باشه بگه من (یعنی کمودو) در فایل رفتار مشکوک به مالوار میبینم و اونوقت اون کاربر ندونه منظور چیه و نتونه به سوال جواب مناسب بده.... بنابراین کمودو در حالت پیش فرض برای امنیت کاربران، فایل را اتوماتیک میبره تو سندباکس تا بعد کاربر در موردش تصمیم بگیره که تو سندباکس بمونه یا نه.......ولی اگر بخواد از همون اول سوال بپرسه شاید برخی کاربران در اوایل کار نتونند به سوالها جواب درست بدهند . بنابراین با اتوسندباکس امنیتشون بیشتره....(امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح داده باشم)

2-من الان اکثر اوقان سندباکسم خاموشه..... دلایل زیادی داره .... ولی باید بگم 3 دلیل اصلی که به این گفته شما هم برمیگرده اینه که :
1- معمولا میتونم به سوالات جواب درست بدم
2-تنبلم و حوصله خارج کردن فایل را از سندباکس ندارم...:31:
3- کسی پشت سیستمم نمیشینه. و چون سیستم اختصاصی هست. خودمم و خودم..... (اگر از کامپیوتر شما شخص یا اشخاص دیگری هم استفاده میکنند من توصیه میکنم سندباکس روشن باشه. دلیلش را هم که گفتم. شاید اونها بلد نباشن به سوالها جواب بدن و در همین حین یک فلش آلوده را هم به کامپیوتر وصل کنند..... با اتوسندباکس امنیت دارید..)

گاهی پر چونه میشم...

M e i s a m
20-12-2011, 00:53
دقیقا منظورم این بود که همزمان با سوال پرسیدنش فایله رو سند باکس هم میکنه یعنی قبل از اینکه من اوکی بدم که اجرا شه... البته خیلی کم اتفاق میفته این حالت ولی خب برام عجیب بود...
من سندباکسم روشنه و میترسم خاموش کنم :دی همیشه تا 4 5 ماه ویندوز رو سالم نگه میدارم و وقتی وین سنگین میشه اول از همه میرم سراغ انتی ویروس ریل تایم و اماثلهم و شانس بد یه هفته بعدش ویروسی میشم... به همین دلیل تصمیم گرفتم دیگه نگم ویروس کجا بوده و... :دی

saeediranzad
20-12-2011, 07:22
سلام
فقط خواستم بگم در مورد پُرتهای مخفی شده در فایروال کومودو سه حالت وجود داره.
حالت اول باید یک شبکه را تعریف کرد و آن وقت فقط شبکه های تعریف شده میتوانند پُرتهای شما را ببیننند.

alone_boy
20-12-2011, 13:02
نسخه 5.9 هم ریلیز شد . . .

roteal2007
20-12-2011, 13:30
سلام دوستان امروز آپدیت کردم به 5.9 و البته دو روزی اون پرچم پیش ساعت از آپدیت نبودن کمودو ایراد میگیره و وقتی میزنم که آپدیت بشه این ارور رو میده باید چه کار کنم :

update faild. the antivirus engine is not initialized!

Kav3h
20-12-2011, 15:20
دوستان، شما برای آپدیت، CIS رو کامل حذف می کنید و ورژن جدید رو نصب می کنید یا از بخش Updater اقدام می کنید؟ سخته هر بار ورژن جدید میاد، CIS رو Reinstall کنم...

alone_boy
20-12-2011, 16:38
دوستان، شما برای آپدیت، CIS رو کامل حذف می کنید و ورژن جدید رو نصب می کنید یا از بخش Updater اقدام می کنید؟ سخته هر بار ورژن جدید میاد، CIS رو Reinstall کنم...
من واسه نسخه 5.9 از یه سایت دیگه دانلودش کردم و فکر کردم اگه همینجوری نصبش کنم آپدیت میشه ولی تمام اطلاعات نسخه 5.8 از جمله آپدیتش از بین رفت و حالا باید از نو آپدیتشو دانلود کنم:41:
ضمن اینکه پی سی رو هم فول اسکن کرده بودم که اون ارور مسخره زرد رنگ رو دیگه نیاره ولی از قرار معلوم اونم باید دوباره انجام بدم!

Jadda
20-12-2011, 18:03
COMODO Internet Security 5.9.219747.2195

اینم لینک دانلود از سرور کمودو، قابل نصب بر روی ویندوزهای 32 و 64 بیتی:

1- ابتدا قبل از حذف نسخه 5.8 از دیتابیس کمودو یعنی فایل bases.cav کپی بگیرید و بعد از نصب ورژن جدید آپدیت آفلاین را انجام بدید ...

2- بعد از نصب ورژن جدید اگر حوصله انجام فول اسکن را ندارید میتوانید کل هارد را در بخش استثناعات آنتی ویروس اضافه کنید و بعد یکبار سیستم را فول اسکن کنید، اینجوری اسکن کل سیستم خیلی سریع انجام میشه. بعد از اسکن برید و درایوهایی که به بخش استثناعات اضافه کردید را از لیست حذف کنید.

alone_boy
20-12-2011, 18:04
جناب Jadda میشه لطف کنید و مورد 2 رو تصویری بگین؟؟:11:

roteal2007
20-12-2011, 18:10

1- ابتدا قبل از حذف نسخه 5.8 از دیتابیس کمودو یعنی فایل bases.cav کپی بگیرید و بعد از نصب ورژن جدید آپدیت آفلاین را انجام بدید ...

2- بعد از نصب ورژن جدید اگر حوصله انجام فول اسکن را ندارید میتوانید کل هارد را در بخش استثناعات آنتی ویروس اضافه کنید و بعد یکبار سیستم را فول اسکن کنید، اینجوری اسکن کل سیستم خیلی سریع انجام میشه. بعد از اسکن برید و درایوهایی که به بخش استثناعات اضافه کردید را از لیست حذف کنید.

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

با تشکر من آپدیت 5.8 رو کپی کردم توی هارد و بعد از نصب ورژن 5.9 خواستم که با آموزش پست یک آپدیتش کنم دوباره میخواست که 90 مگ دانلود کنه که مشکلی نبود و گزاشتیم واسه دانلود اما من همیشه از خود نرم افزار آپدیتش میکنم و کامل هم آپدیت میشه اما اینبار توی صفحه قبل هم گفتم یه مشکلی پیش اومد که پاکش کردم....از طرفی هم این geekbudy و مسئولین آنلاینش آدم رو میپیچونن میگن برو لایسنس همین نرم افزار رو بخر ...

Jadda
20-12-2011, 18:21
جناب Jadda میشه لطف کنید و مورد 2 رو تصویری بگین؟؟:11:

مثلا میتونید مثل عکس زیر عمل کنید. قسمتهایی که دوست ندارید اسکن بشه اضافه کنید. وارد بخش آنتی ویروس بشید و قسمت Scanner Settings و سربرگ Exclusions.

(اسکن حدود یکی دو دقیقه طول میکشه و بعد از اتمام اسکن حتما برید و اون قسمتهایی را که اضافه کردید را حذف کنید)

AMIR.KIK
20-12-2011, 18:24

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1- ابتدا قبل از حذف نسخه 5.8 از دیتابیس کمودو یعنی فایل bases.cav کپی بگیرید و بعد از نصب ورژن جدید آپدیت آفلاین را انجام بدید ...

علی جان این نسخه با نسخه قبلیش چه فرقی کرده؟

Jadda
20-12-2011, 18:31
1- با تشکر من آپدیت 5.8 رو کپی کردم توی هارد و بعد از نصب ورژن 5.9 خواستم که با آموزش پست یک آپدیتش کنم دوباره میخواست که 90 مگ دانلود کنه که مشکلی نبود و گزاشتیم واسه دانلود2- اما من همیشه از خود نرم افزار آپدیتش میکنم و کامل هم آپدیت میشه اما اینبار توی صفحه قبل هم گفتم یه مشکلی پیش اومد که پاکش کردم....3-از طرفی هم این geekbudy و مسئولین آنلاینش آدم رو میپیچونن میگن برو لایسنس همین نرم افزار رو بخر ...

1- کمودو گفته آپدیت ورژن 5.8 روی این نسخه کار میده. چون تغییری در بیس داده نشده.

2- بله میتونید برای دریافت ورژن جدید از طریق نرم افزار CIS هم اقدام بکنید. ولی من معمولا ورژن قبلی را حذف و ورژن جدید را نصب میکنم. احساس میکنم اینجوری بهتره و ضمنا به فایل نصبیش هم احتیاج دارم.

3- یه چیزهایی در مورد گیگ بادی در این ورژن شنیده بودم..... کلا وقتی با تکنسینهای کمودو هم صحبت بشی پیشنهاد میکنند که نرم افزار را بخرید.... ولش کن خیلی مهم نیست.

Jadda
20-12-2011, 18:37
علی جان این نسخه با نسخه قبلیش چه فرقی کرده؟

سلام

باور کن هنوز نصبش نکردم.....تازه اومدم الانم دارم میرم بیرون..

البته قبلا گفته بودم که خیلی شاهد ویژگیهای جدیدی نیستیم .... کمودو تغییرات را اینجوری اعلام کرده:

[?LEFT]What's New in Version 5.9
-------------------------------------------
NEW! Seamless Trustconnect integration: CIS now detects unsecured wireless connections and lets you use your trust connect account seamlessly
NEW! Smart Scan: We have introduced one of the smartest quick scans in the world based on COMODO Autorun Analyzer Technology.
IMPROVED!Malware deletion: Some files were not able to be deleted by CIS even after reboot
IMPROVED!We have moved some of the settings in from More->Preferences to their releveant sections in Firewall Settings etc.
IMPROVED!Dragon is included with CIS setup(Optional like GB)
FIXED!CAV causes some applications e.g. Nero to load too late[/LEFT]

jolan57
20-12-2011, 19:20
NEW! Seamless Trustconnect integration: CIS now detects unsecured wireless connections and lets you use your trust connect account seamlessly

arashaga
20-12-2011, 19:51
دوستان حرفه ای کاربر CIS ، به نظرتون این CIS به تنهایی بهتره یا مثلاً Free Avast + فایروال کومودو؟ لطفاً نگید سلیقه ایه! برام سلیقه خودم مهم نیست، می خوام حداکثر کار آیی رو داشته باشم........

jolan57
20-12-2011, 20:39
دوستان حرفه ای کاربر CIS ، به نظرتون این CIS به تنهایی بهتره یا مثلاً Free Avast + فایروال کومودو؟ لطفاً نگید سلیقه ایه! برام سلیقه خودم مهم نیست، می خوام حداکثر کار آیی رو داشته باشم........

CIS .........

M e i s a m
20-12-2011, 20:56

نسخه ای که شما دارید فری نیست نه؟

چقدر بین فری و پرمیوم فرق هست در کل؟
من کمودو فایروال دارم + نورتون انتی ویروس + اسکنر emsisoft anti malware که قبلا mbam بود ولی خب این اپدیت میشه و دردسرش کمتره و قدرتشم بیشتر. حالا این بهتره یا بیام CIS بزنم با اسکنر مالویر.....؟

---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

این ویژگی تو فایروال تنهاش نیست؟

دوستان اگه ویژگی های اضافه شده تو فایروال تنها رو هم دیدید لطف کنید بذارید اینجا :11:

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

راستی من فرق بین 3 حالت Configuration رو پرسیدم ولی به جوابی که میخواستم نرسیدم :(
من که فایروال تنها هستم بهتر نیس بذارم روی فایروال؟ الان پرواکتیو هست ولی خب فایلی برای چک کردن انلاین ثبت نمیکنم اصلا...

jolan57
20-12-2011, 21:08
این ویژگی تو فایروال تنهاش نیست؟

دوستان اگه ویژگی های اضافه شده تو فایروال تنها رو هم دیدید لطف کنید بذارید اینجا :11:

---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------

راستی من فرق بین 3 حالت Configuration رو پرسیدم ولی به جوابی که میخواستم نرسیدم :(
من که فایروال تنها هستم بهتر نیس بذارم روی فایروال؟ الان پرواکتیو هست ولی خب فایلی برای چک کردن انلاین ثبت نمیکنم اصلا...

بله در کل این ویژگی مربوط به فایروال است ولی فکر کنم مربوط به نسخه های پولی است البته خودم هنوز تست نکردم!
در مورد تنطیمات هم اینجا به زبانی ساده کامل توضیح داده

ali_z051
20-12-2011, 22:08
Comodo Internet Security 5.9.219747

Change Logs:

- NEW! Seamless Trustconnect integration: CIS now detects unsecured wireless connections and lets you use your trust connect account seamlessly
- NEW! Smart Scan: We have introduced one of the smartest quick scans in the world based on COMODO Autorun Analyzer Technology.
- IMPROVED!Malware deletion: Some files were not able to be deleted by CIS even after reboot
- IMPROVED!We have moved some of the settings in from More->Preferences to their releveant sections in Firewall Settings etc.
- IMPROVED!Dragon is included with CIS setup(Optional like GB)
- FIXED!CAV causes some applications e.g. Nero to load too late

Download Link:

Jadda
20-12-2011, 23:13
با سلام

دوستانی که مایلند ازTrustConnect Service Free استفاده بکنند ابتدا وارد لینک زیر بشوند و ثبت نام بکنند
(ایمیل معتبر بدهید تا License Key دریافت کنید):

======
بعد نرم افزار TrustConnect را از لینک زیر دانلود و نصب کنید:

فقط یک نکته: محدودیت حجمی GB10 داره. هر وقت تموم شد. دوباره ثبت نام کنید...

M e i s a m
21-12-2011, 00:53
خب مثل اینکه این ویژگی تو نسخه فایروال تنهاش هم هست منتها 10 گیگ کمه که! اصلا کارش چی هست حالا؟ یعنی اینو فعال کنیم اسم شبکمون مخفی میشه...؟ یا اطلاعاتمون با امنیت میره میاد؟ خوب هست در کل یا نه؟

pcsoft
21-12-2011, 06:23
خب مثل اینکه این ویژگی تو نسخه فایروال تنهاش هم هست منتها 10 گیگ کمه که! اصلا کارش چی هست حالا؟ یعنی اینو فعال کنیم اسم شبکمون مخفی میشه...؟ یا اطلاعاتمون با امنیت میره میاد؟ خوب هست در کل یا نه؟

10 گیگ 10 گیگ میشه گرفت.(با دادن ایمیل در هر بار)
کارش رمزنگاری اطلاعات شبکه ای هست برای امنیت بالاتر. اسمش هم روش هست. اتصال امن.
در کل، استفاده های خاصی داره.

y4name
21-12-2011, 12:08
سلام
یک سوال مخصوص دارم
به تازگی متوجه شدم مسنجر بیلوکس زمانی که کمودو اینترنت سکیوریتی روی ویندوز نصب باشه اجرا نخواهد شد
با سرچی که کردم فقط تو تایپیک ایتالیایی کمودو در مورد این قضیه بحث شده بود
چرا بیلوکس اجرا نمیشه و زمانی که کمودو انیستال میشه بیلوکس اجرا میشه
کاربر مبتدی کمودو هستم اما یک ساله با کمودو کار میکنم
کمودو هیچ پیغامی برای بیلوکس نمیده و این خیلی عجیبه
لینک دانلود این مسنجر:

این مشکل رو در ویندوز 64 بیتی تست کردم اول فکر میکردم بخاطر 64 بیتی بودن ویندوز ولی وقتی کمودو رو انیستال کردم دیدم بیلوکس اجرا شد

matin 99
21-12-2011, 12:18
سلام دوستان

یعنی ورژن 5.9 کمودو سکیوریتی اومده؟الان تو سایتش هست؟نسخه نهایی یا بتا هستش؟

اگه تغیرات زیاد هست این ورژن 5.8 رو پاک کنم؟

SevenCity
21-12-2011, 12:25
Comodo TrustConnect اررور میده خیلی حیف شد!!
کسی تاحالا متصل شده اینجا؟

AlexanderMahone
21-12-2011, 15:04
وی P ان کومودو

SevenCity
21-12-2011, 15:18
وی P ان کومودو

استغفرالله الان میزنن کل کمودورو هیتلر میکنن دیگه اپدیت هم نمیتونیم کنیم حالا بیاو درستش کن :31:
شما وصل شدی؟

M e i s a m
21-12-2011, 15:26
وی P ان کومودو

چی هست حالا؟

AlexanderMahone
21-12-2011, 15:52
استغفرالله الان میزنن کل کمودورو هیتلر میکنن دیگه اپدیت هم نمیتونیم کنیم حالا بیاو درستش کن :31:
شما وصل شدی؟

بله استفاده میکردم قبلا الان چیزدیگه ای دارم وی P ان هست با 10گیگ ترافیک گیرن برای وصل شدن باید از ای پی و پورت
پروک30 استفاده کنی به عنوان پل ارتباطی تا کانکت بشه سرعتش یکم پایینه اما خوبه

SevenCity
21-12-2011, 16:56
با پروک30 وصل شد!
خب این الان چه فایده ای داره؟ چجور ویPانی هست؟ اینکه هیچ کانکشنی درست نکرد!

AMIR.KIK
21-12-2011, 22:59
Key Comodo Internet Security Pro 2012

Jadda
21-12-2011, 23:41
سلام

دوستان آپدیتهای جدید برای نرم افزار CIS را از طریق آپدیت برنامه دریافت بکنید:

dante_7
22-12-2011, 02:16
سلام خسته نباشین یه سوال مهم داشتم.راحی هست که بعد از هر دفعه نصب و اسکن کومودو دیگه لازم نباشه واسه دفعه های بعد که نصب میکنیم اسکن انجام بشه؟آخه هر دفعه پس از نصب وآپدیت 4 ساعن اسکن درایو هام طول میکشه اگه راهی باشه که این کار نیاز به تکرار نداشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنین

babialex
22-12-2011, 02:23
لایسنس و یا کرک یا سریال خوب برای کومودم فایروال دارید یا سراغ دارید ؟ ممنون

K1lou
22-12-2011, 07:18
لایسنس و یا کرک یا سریال خوب برای کومودم فایروال دارید یا سراغ دارید ؟ ممنون

با سلام
دوست عزیز فایروال کومودو و با انتی ویروس کومودو محصولات رایگان هستن و نیازی به کرک و سریال ندارن . نسخه های تجاری هم تفاوتی با این نسخه های رایگان از لحاظ کارایی و دیتابیس و اینجور چیزها ندارن فقط در حالت تجاری سیستم شما را تقریبا گارانتی می کنن و در صورت بوجود اومدن مشکل برای سیستم شما اونو حل می کنن و اگه نتونستن بهتون غرامت می دن :31:

M e i s a m
22-12-2011, 14:49
با سلام
دوست عزیز فایروال کومودو و با انتی ویروس کومودو محصولات رایگان هستن و نیازی به کرک و سریال ندارن . نسخه های تجاری هم تفاوتی با این نسخه های رایگان از لحاظ کارایی و دیتابیس و اینجور چیزها ندارن فقط در حالت تجاری سیستم شما را تقریبا گارانتی می کنن و در صورت بوجود اومدن مشکل برای سیستم شما اونو حل می کنن و اگه نتونستن بهتون غرامت می دن :31:

تو انتی ویروسش که نگاه میکردم تفاوت بین انتی ویروس فری و پرو این بود که av pro detects malwares... یه همچین چیزی :دی

kaivanika
22-12-2011, 18:54
سلام . احساس میکنم فایروال کمودو روی سرعت وی بی انم تاثیر داره و وقتی با v p n وصل میشم سرعت نتم خیلی میاد پایین با چند اکانت از چند نفر معتبر تست کردم وضعیت همینجوریه

مشکل از فایروال کمودو ؟
چیکار کنم که اصلا به چی پی انم کار نداشته باشه ؟

jolan57
22-12-2011, 19:23
تو انتی ویروسش که نگاه میکردم تفاوت بین انتی ویروس فری و پرو این بود که av pro detects malwares... یه همچین چیزی :دی

در شناسایی مالوارها بین نسخه های رایگان و پولی فرقی وجود نداره و دوستمون کامنت قبل تفاوتشون رو توضیح دادند
اگر منظور شما آنتی ویروس کمودو است بله فرقشون در اینه که نسخه پرو +Defense وجود داره که در نسخه فری نیست ولی شما با نصب اینترنت سکوریتی فری این قابلیت رو خواهید داشت

سلام . احساس میکنم فایروال کمودو روی سرعت وی بی انم تاثیر داره و وقتی با v p n وصل میشم سرعت نتم خیلی میاد پایین با چند اکانت از چند نفر معتبر تست کردم وضعیت همینجوریه

مشکل از فایروال کمودو ؟
چیکار کنم که اصلا به چی پی انم کار نداشته باشه ؟
مطمئن هستید مشکل از کمودو است ؟ میدونید که پورت های چیز پی ان به شدت محدود شده اند فایروال کمودو رو غیرفعال کنید ببینید باز مشکل وجود داره ؟ اگه مشکل از کمودو بود زیاد امیدی به حل مشکل نداشته باشید:31:

تا زمان محدودی اینترنت سکوریتی پرو کمودو فقط $4.99 خواهد بود و شما با تقریبا 5 دلار سیستم خود را تا 500 دلار گارانتی کنید :31:

M e i s a m
22-12-2011, 20:08
من که فایروال دارم دیفنس داره حالا این پلاس ش رو نمیدونم دیگه :دی

dante_7
22-12-2011, 21:28
دوستان یعنی راهی برای خلاصی از تکرار اسکن وجود نداره؟

jolan57
22-12-2011, 21:32
دوستان یعنی راهی برای خلاصی از تکرار اسکن وجود نداره؟

خیر ولی راهی هست که بشه در چند دقیقه انجامش داد

dante_7
22-12-2011, 21:41
ممنون از راهنماییتون.انتی ویروس عالیییییییه
یه سوال دیگه.بطور کلی نیازی به اسکن از فایل های rar و zip
وجود داره؟

mohsentanha
22-12-2011, 21:41
سلام من برا وصل شدن به vpn مشکل دارم چرا وقتی نصب میکنم comodo رو اینجوری میشه؟:( قبلا این شکلی نبود
جدیدا این مدلی شده که بلاک میکنه:| هرکاری کردم هم نشد
ارور 807 میده

jolan57
22-12-2011, 22:46
ممنون از راهنماییتون.انتی ویروس عالیییییییه
یه سوال دیگه.بطور کلی نیازی به اسکن از فایل های rar و zip
وجود داره؟

بله , البته اگر ویروسی RAR شده باشه بعد از اکستراکت شناسایی میشه ولی دلیل منطقی هم نمیبینم که این قابلیت آنتی ویروس غیرفعال باشه :31:

سلام من برا وصل شدن به vpn مشکل دارم چرا وقتی نصب میکنم comodo رو اینجوری میشه؟:( قبلا این شکلی نبود
جدیدا این مدلی شده که بلاک میکنه:| هرکاری کردم هم نشد
ارور 807 میده
سرور وی پی ان رو عوض کنید ببینید مشکل پابرجاست ؟ فایروال رو غیرفعال کنید ببینید که مشکل از وی پی ان و ISP است یا کمودو !
حالا این پست رو هم ببینید شاید مشکلتان حل شد .

mohsentanha
22-12-2011, 22:56
بله , البته اگر ویروسی RAR شده باشه بعد از اکستراکت شناسایی میشه ولی دلیل منطقی هم نمیبینم که این قابلیت آنتی ویروس غیرفعال باشه :31:

سرور وی پی ان رو عوض کنید ببینید مشکل پابرجاست ؟ فایروال رو غیرفعال کنید ببینید که مشکل از وی پی ان و ISP است یا کمودو !
حالا این پست رو هم ببینید شاید مشکلتان حل شد .

تا الان ۶ ۷تا سرور تست کردم همشون ۸۰۷ میدن
فایروال هم خاموش میکنم
uac هم غیرفعال کردم نشد:41:
فقط اولین بار کانکت شد بعدش کم شد سرعت و حالا فقط میزنه ۸۰۷

Jadda
22-12-2011, 23:17
تا الان ۶ ۷تا سرور تست کردم همشون ۸۰۷ میدن
فایروال هم خاموش میکنم
uac هم غیرفعال کردم نشد:41:
فقط اولین بار کانکت شد بعدش کم شد سرعت و حالا فقط میزنه ۸۰۷

سلام

از DNS کمودو استفاده میکنید؟ اگر جواب مثبته بدون DNS کمودو هم تست کن ببین وصل میشه. ( قبلش یکبار سیستم را ریستارت کن)

mohsentanha
22-12-2011, 23:45
سلام

از DNS کمودو استفاده میکنید؟ اگر جواب مثبته بدون DNS کمودو هم تست کن ببین وصل میشه. ( قبلش یکبار سیستم را ریستارت کن)
نه نیست الان رو اندروید سیستم هم تست کردم رو همه چی شده همین:41::41::41:
رو سیستم بدون انتی ویروس هم تستیدم شده ۸۰۷ نمیدونم این چه مدلشه امشب

Jadda
22-12-2011, 23:53
نه نیست الان رو اندروید سیستم هم تست کردم رو همه چی شده همین:41::41::41:
رو سیستم بدون انتی ویروس هم تستیدم شده ۸۰۷ نمیدونم این چه مدلشه امشب

بعضی وقتها اینجوری میشه دیگه.... دلیلش هم ....

پیغام خصوصی را داشته باش......

moghaddas mfa
23-12-2011, 06:45
سلام .
اگه من از اینترنت سکیوریتی اواست همراه فایروال کومودو استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد....اخه این اواست یه کم خوبتر به نظر میاد.
چه طوری یه برنامه رو تو فایروال کومودو بذارم.......
اگه در مورد اون سوال های که فایروال کومودو میپرسه یه توضیح بدین ممنون میشم...

pcsoft
23-12-2011, 11:50
سلام .
اگه من از اینترنت سکیوریتی اواست همراه فایروال کومودو استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد....اخه این اواست یه کم خوبتر به نظر میاد.
چه طوری یه برنامه رو تو فایروال کومودو بذارم.......
اگه در مورد اون سوال های که فایروال کومودو میپرسه یه توضیح بدین ممنون میشم...

اوست فری- فایروال کومودو
اوست اینترنت سکیوریتی
پس دو فایروال یا آنتی ویروس Real Time نباید کنار هم نصب بشند.
برنامه رو می خواید بگید به کومودو سالم هستش یا اینکه بلوک کنید؟
برای اعلام سالم بودن به کومودو:

Jadda
23-12-2011, 12:19
با سلام

به دوستانی که قصد استفاده از کمودو و اوست را در کنار هم دارند باید بگم که همینطور که جناب pcsoft فرمودند باید فقط از یک فایروال استفاده بکنید.(مهم). و همچنین از یک سندباکس> از سندباکس کمودو استفاده بکنید.

ضمنا این کار را هم انجام بدید. در ران تایپ کنید: services.msc و اینتر کنید >بعد برید و سرویسهای ویندوز فایروال و ویندوز دیفندر را غیر فعال کنید تا مشکلی ایجاد نکنند با کمودو و اوست.

بعد کمودو را باز کنید و وارد +Defense بشوید و بخش Defense+ Settings و سربرگ Execution Control Settigns و بعد در پایین پنجره روی Exclusions کلیک کنید و از پنجره باز شده Add را بزنید و حالا به مسیری که اوست را نصب کردید(مثلا درایو C) بروید و پوشه اوست را انتخاب و اضافه کنید.

این کار را در اوست برای کمودو هم انجام بدید.

Jadda
23-12-2011, 12:20
COMODO Mobile Security

ورود کمودو به دنیای امنیت موبایل
ارائه یک نرم افزار امنیتی و رایگان دیگر از کمودو
قابل نصب بر روی گوشیهای دارای سیستم عامل اندروید

ما که نصبیدیم.... از اینجا:

M e i s a m
23-12-2011, 14:34
COMODO Mobile Security

ورود کمودو به دنیای امنیت موبایل
ارائه یک نرم افزار امنیتی و رایگان دیگر از کمودو
قابل نصب بر روی گوشیهای دارای سیستم عامل اندروید

ما که نصبیدیم.... از اینجا:

این شد یه چیز درست :دی

من یه چند تا امار و تست تو سایت های مختلف نگاه کردم Bullguard تو سیستم عامل اندروید رتبه 1 رو اورده بود...

دوستان نظرشون چیه؟

K1lou
24-12-2011, 07:19
با سلام

به دوستانی که قصد استفاده از کمودو و اوست را در کنار هم دارند باید بگم که همینطور که جناب pcsoft فرمودند باید فقط از یک فایروال استفاده بکنید.(مهم). و همچنین از یک سندباکس> از سندباکس کمودو استفاده بکنید.

ضمنا این کار را هم انجام بدید. در ران تایپ کنید: services.msc و اینتر کنید >بعد برید و سرویسهای ویندوز فایروال و ویندوز دیفندر را غیر فعال کنید تا مشکلی ایجاد نکنند با کمودو و اوست.

بعد کمودو را باز کنید و وارد +Defense بشوید و بخش Defense+ Settings و سربرگ Execution Control Settigns و بعد در پایین پنجره روی Exclusions کلیک کنید و از پنجره باز شده Add را بزنید و حالا به مسیری که اوست را نصب کردید(مثلا درایو C) بروید و پوشه اوست را انتخاب و اضافه کنید.

این کار را در اوست برای کمودو هم انجام بدید.

با سلام و تشکر
در نسخه avast pro قابلیت auto sanbox رو میتونم غیر فعال کنم اما خود sandbox رو نمیشه غیر فعال کرد در این صورت تداخلی بوجود میاد یا نه ؟
با تشکر

Jadda
24-12-2011, 21:24
با سلام و تشکر
در نسخه avast pro قابلیت auto sanbox رو میتونم غیر فعال کنم اما خود sandbox رو نمیشه غیر فعال کرد در این صورت تداخلی بوجود میاد یا نه ؟
با تشکر

سلام

من این ترکیب را ندارم.... خیلی هم نمیخوام در موردش صحبت کنم. آخرین باری هم که از اون محصول! استفاده کردم اصلا یادم نمیاد. ولی میدونم اونموقع سندباکس نداشت. ولی در جوابتون باید بگم همون اتوسندباکس را خاموش کنی کفایت میکنه.

در کل نباید دو محصول همزمان در یک فرایند شرکت کنند و با هم گلاویز بشوند.

1- در مورد فایروال که گفتم یابد فقط یک فایروال را نصب و استفاده بکنید.

2- در کنار آنتی ویروس اصلیتون میتونید از محصولات دیگه فقط به عنوان اسکنر استفاده کنید.

3- اگر از من بپرسند در کنار CIS بهترین اسکنر! چیه؟ (برای استفاده روزمره، کاری به انجام تست ندارم)من میگم:

VirusTotal Uploader :دی

Jadda
27-12-2011, 00:20
یک نکته از کمودو (فایروال)

کمودو برای امنیت بیشتر در فضای واقعی اینترنت، و برای ایجاد فضای امنتر و حتی سریعتر برای کاربرانش، دست به راه اندازی DNS امن زده است. و همواره سایتهای واقعی خطرناک را شناسایی و وارد لیست سیاه خودش در دی-ان-اس میکند. و یکی از مزیتهای این امکان این است که علاوه بر یک وبگردی ایمن تر، کاربر هیچگونه تاثیر منفی در سرعت اینترنت و وبگردی و دانلود خود نخواهد داشت. هنگام نصب CIS میتوانیم استفاده از Comodo SecureDNS را انتخاب کنیم و شاید بعد این سوال پیش آید که اگر بخواهیم بفهمیم که واقعا در وبگردی کامپیوتر ما از دی-ان-اس کمودو استفاده میکند چیکار باید بکنیم. بنابراین با سوالی مثل سوال زیر روبرو میشویم:

سوال: از طریق فایروال کمودو چگونه بفهمیم که Comodo Secure DNS کار میکند و ارتباط کامپیوتر ما با آن برقرار است؟

جواب:

باید IP دی ان اس کمودو را بدانیم ،آی-پی سابق سرورهای کمودو :
156.154.70.22
156.154.71.22
و آی-پی جدید هم اضافه شده است:
8.26.56.26
8.20.247.20

و باید بدونیم که پورت مورد استفاده جهت برقراری با DNS همواره پورت 53 است. خب با این اطلاعات حالا کمودو را باز میکنیم و به پنجره Active Connections نگاهی میندازیم و .....همینطور که در عکس زیر میبینید ارتباط با DNS کمودو برقراره ،عکس:

saeediranzad
27-12-2011, 09:16
امتحان کردم. ولی انگار از DNS کومودو استفاده نمیکنه. باوجود اینکه حتا مرورگرم هم کومودو دراگون هست.

Jadda
27-12-2011, 18:12
امتحان کردم. ولی انگار از DNS کومودو استفاده نمیکنه. باوجود اینکه حتا مرورگرم هم کومودو دراگون هست.

سلام

اگر هنگام نصب کمودو، DNS را انتخاب کرده باشید نباید مشکلی داشته باشید. در هر صورت، از کانکشن خودتون Properties بگیرید و بعد از سربرگ Networking روی Internet Protocol Version 4(TCP/IPv4) کلیک بکنید و بعد Properties را بزنید و از پنجره باز شده ، طبق عکس IP ها را وارد کنید و بعد OK و یکبار سیستم را ریستارت کنید.

اگر از کمودو دراگون استفاده میکنید بطور پیش فرض مرورگر دراگون از Comodo SecureDNS استفاده میکند. عکس:

hootas23
28-12-2011, 01:15
لطفا از فواید استفاده از این dns هم بگید ممنون.
استفاده ازش رایگانه؟
برای من ظاهرا فعال نبود.

saeediranzad
28-12-2011, 04:00
جناب Jadda ، ممنون.
یادم اومد. من وایمکس مبین نت دارم و یکبار که مشکل داشتم، پشتیبانی مبین نت بهم گفت که آی پی ها را پاک کنم و obtain را کلیک کنم.
الآن هم در active connection هام این آیپی ها را دارم:
174.129.237.192:80
173.194.41.170:80
67.227.243.118:80
میبینی که پورتهاش هم همه 80 است، نه 53.
حالا میترسم آی پی ها را وارد کنم و باز دوباره مشکل پیدا کنم.
مثلاً صبح مکفیلتر را پرکردم و مشکل پیدا کردم و پشتیبانی برام ریست کرد تا دوباره وصل شدم.

Jadda
28-12-2011, 22:04
لطفا از فواید استفاده از این dns هم بگید ممنون.
استفاده ازش رایگانه؟
برای من ظاهرا فعال نبود.

سلام

فواید را که اشاره کردیم؛؛ رایگانه...

جناب Jadda ، ممنون.
یادم اومد. من وایمکس مبین نت دارم و یکبار که مشکل داشتم، پشتیبانی مبین نت بهم گفت که آی پی ها را پاک کنم و obtain را کلیک کنم.
الآن هم در active connection هام این آیپی ها را دارم:
174.129.237.192:80
173.194.41.170:80
67.227.243.118:80
میبینی که پورتهاش هم همه 80 است، نه 53.
حالا میترسم آی پی ها را وارد کنم و باز دوباره مشکل پیدا کنم.
مثلاً صبح مکفیلتر را پرکردم و مشکل پیدا کردم و پشتیبانی برام ریست کرد تا دوباره وصل شدم.

پورت 80 پورت پرکاربردیه، مرورگرها ازش استفاده میکنن، مثلا اگر با فایروالت ببندیش یا (.... اونو ببندند!) دیگه همه چی تمومه... پورت 53 را هم که توضیح دادیم چیه، پس اینها با هم فرق میکنه.اگر از دی-ان-اس کمودو استفاده نمیکنی حداقل باید روی پورت 53 اینو داشته باشی: 8.8.8.8

اون آی-پی ها هم که قرار دادی چیز خاصی نیست، در حال گشت و گذار توی نت بودی....

saeediranzad
29-12-2011, 05:03
سلام

پورت 80 پورت پرکاربردیه، مرورگرها ازش استفاده میکنن، مثلا اگر با فایروالت ببندیش یا (.... اونو ببندند!) دیگه همه چی تمومه... پورت 53 را هم که توضیح دادیم چیه، پس اینها با هم فرق میکنه.اگر از دی-ان-اس کمودو استفاده نمیکنی حداقل باید روی پورت 53 اینو داشته باشی: 8.8.8.8

اون آی-پی ها هم که قرار دادی چیز خاصی نیست، در حال گشت و گذار توی نت بودی....

خوب، این پورت 53 را از کجا باید ببینم؟ توی اکتیو کانکشنها که نبود.
حالا اگر CIS را داشته باشم و از کومودو دراگون هم استفاده کنم، دیگه نیازی به DNSکومودو هم دارم؟

milad_gta
29-12-2011, 14:17
حالا اگر CIS را داشته باشم و از کومودو دراگون هم استفاده کنم، دیگه نیازی به DNSکومودو هم دارم؟

من Dragon رو چک کردم ، از dns های پیشفرض سیستم استفاده میکنه .

پورت 53 استفاده اش برای ارسال در خواست به DNS سرور هست و شما کاری بهش نداشته باش ، فقط جهت اطلاع ذکر شده .

فرضا اگر این پورت رو Block کنید دیگه مرورگر نمیتونه درخواست رو به DND Server بفرسته .

SevenCity
29-12-2011, 20:33
DNS که به سرورهای ویس یاهو کاری نداره چرا وقتی ست میکنم با ویس یاهو مشکل دارم و صدا قطع و وصل میشه؟
شایدم کلا امروز سرعت پایینه

alone_boy
30-12-2011, 18:20
سلام
نمیشه کاری کرد که وقتی یه تروجان(مثل اکثر پچ ها) رو پیدا میکنه مستقیما اونو نفرسته قرنطینه و اول سوال بپرسه؟

Mohammad_es66
30-12-2011, 18:21
سلام من تازگی میخواستم فایروال comodo را نصب کنم البته bitdifenderروهم نصب کرده بودم ولی بعد از نصب وقتی سیستم رو ریست میکنم صفحه سیاه میشه مشکل از کجاست چند بار هم امتحان کردم یعنی با انتی ویروسم مشکل داره در ضمن انتی ویروسم bitdifender total security هستش

Jadda
30-12-2011, 18:38
سلام
نمیشه کاری کرد که وقتی یه تروجان(مثل اکثر پچ ها) رو پیدا میکنه مستقیما اونو نفرسته قرنطینه و اول سوال بپرسه؟

سلام

برو توی تنظیمات آنتی ویروس و طبق عکس تیک قسمتی که نشون دادم را بردار:

milad_gta
30-12-2011, 18:39
DNS که به سرورهای ویس یاهو کاری نداره چرا وقتی ست میکنم با ویس یاهو مشکل دارم و صدا قطع و وصل میشه؟
شایدم کلا امروز سرعت پایینه Dns تاثیر آنچنانی رو سرعت نداره ! چون فقط کارش تبدیل آدرس به ip هست و کلا به این موضوع ربطی نداره .

سلام
نمیشه کاری کرد که وقتی یه تروجان(مثل اکثر پچ ها) رو پیدا میکنه مستقیما اونو نفرسته قرنطینه و اول سوال بپرسه؟ تو قسمت تنظیمات آنتی ویروس یک گزینه هست ، فکر کنم به این اسم : Automatically quarantine threats found during scanning تیکش رو بردارید .

سلام من تازگی میخواستم فایروال comodo را نصب کنم البته bitdifenderروهم نصب کرده بودم ولی بعد از نصب وقتی سیستم رو ریست میکنم صفحه سیاه میشه مشکل از کجاست چند بار هم امتحان کردم یعنی با انتی ویروسم مشکل داره در ضمن انتی ویروسم bitdifender total security هستش Total Security یک سوئیت کامل هست شما پاکش کنید فایروال Comodo رو نصب کنید بعد فقط آنتی ویروس Bitdefender رو نصب کنید احتمالا مشکل حل میشه .

Jadda
30-12-2011, 18:47
سلام من تازگی میخواستم فایروال comodo را نصب کنم البته bitdifenderروهم نصب کرده بودم ولی بعد از نصب وقتی سیستم رو ریست میکنم صفحه سیاه میشه مشکل از کجاست چند بار هم امتحان کردم یعنی با انتی ویروسم مشکل داره در ضمن انتی ویروسم bitdifender total security هستش

سلام

Bitdefender Total Security یک بسته کامل هست که دارای فایروال هم هست. بنابراین نه تنها نیازی نیست در کنارش از یک فایروال دیگه استفاده بکنید، حتی این کار باعث بروز مشکل هم میشود.

بنابراین از همون بیتدفندر استفاده بکنید و فایروال کمودو را حذف بکنید.

S0R3N4
30-12-2011, 18:49
یک نکته از کمودو (فایروال)

کمودو برای امنیت بیشتر در فضای واقعی اینترنت، و برای ایجاد فضای امنتر و حتی سریعتر برای کاربرانش، دست به راه اندازی DNS امن زده است. و همواره سایتهای واقعی خطرناک را شناسایی و وارد لیست سیاه خودش در دی-ان-اس میکند. و یکی از مزیتهای این امکان این است که علاوه بر یک وبگردی ایمن تر، کاربر هیچگونه تاثیر منفی در سرعت اینترنت و وبگردی و دانلود خود نخواهد داشت. هنگام نصب CIS میتوانیم استفاده از Comodo SecureDNS را انتخاب کنیم و شاید بعد این سوال پیش آید که اگر بخواهیم بفهمیم که واقعا در وبگردی کامپیوتر ما از دی-ان-اس کمودو استفاده میکند چیکار باید بکنیم. بنابراین با سوالی مثل سوال زیر روبرو میشویم:

سوال: از طریق فایروال کمودو چگونه بفهمیم که Comodo Secure DNS کار میکند و ارتباط کامپیوتر ما با آن برقرار است؟

جواب:

باید IP دی ان اس کمودو را بدانیم ،آی-پی سابق سرورهای کمودو :
156.154.70.22
156.154.71.22
و آی-پی جدید هم اضافه شده است:
8.26.56.26
8.20.247.20

و باید بدونیم که پورت مورد استفاده جهت برقراری با DNS همواره پورت 53 است. خب با این اطلاعات حالا کمودو را باز میکنیم و به پنجره Active Connections نگاهی میندازیم و .....همینطور که در عکس زیر میبینید ارتباط با DNS کمودو برقراره ،عکس:

یعنی با این DNS ها با خیال راحت میشه وب انتی ویروس رو غیر فعال کرد؟

milad_gta
30-12-2011, 18:52
یعنی با این DNS ها با خیال راحت میشه وب انتی ویروس رو غیر فعال کرد؟

نه به هیچ وجه ! فرضا اگر یک صفحه آلوده رو یک هاست که جزو بلک لیست این DNS Server ها نیست قرار داشته باشه راحت میتونه به شما صدمه بزنه !

Jadda
30-12-2011, 19:48
نه به هیچ وجه ! فرضا اگر یک صفحه آلوده رو یک هاست که جزو بلک لیست این DNS Server ها نیست قرار داشته باشه راحت میتونه به شما صدمه بزنه !

دقیقاً

درست مثل این میمونه که من در یک تصور اشتباه بگم با داشتن وب گارد همه چیز اوکی هست و خیالمون راحت.....

هیچ چیز 100% نیست.

dara0
30-12-2011, 20:50
با سلام

با dns جدید ورود به انجمن امکان پذیر نیست البته برای من :20:دوستان این مشکل برای شما هم وجود داره؟؟

milad_gta
30-12-2011, 20:58
با dns جدید ورود به انجمن امکان پذیر نیست البته برای من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان این مشکل برای شما هم وجود داره؟؟

عموما اگر ip آدرس درخواست شده در بانک Dns Server مورد نظر نباشه یک صفحه با پیغامی مثل Host Not Found مشاهده میشه + اسم Dns Server چه پیغامی به شما داده میهش ؟

dara0
30-12-2011, 21:24
عموما اگر ip آدرس درخواست شده در بانک Dns Server مورد نظر نباشه یک صفحه با پیغامی مثل Host Not Found مشاهده میشه + اسم Dns Server چه پیغامی به شما داده میهش ؟
باسلام

تنها پیغام مربوط به مرورگر هست که از ناموفق بودن جستجو اطلاع میده در صورتی که با تعویض dns مشکل برطرف میشه کلیر کولد هم dns خود را غیر فعال کرده فعلا با ip قدیم درانجمن هستم

با تشکر

Jadda
30-12-2011, 21:54
باسلام

تنها پیغام مربوط به مرورگر هست که از ناموفق بودن جستجو اطلاع میده در صورتی که با تعویض dns مشکل برطرف میشه کلیر کولد هم dns خود را غیر فعال کرده فعلا با ip قدیم درانجمن هستم

با تشکر

سلام

من الان با sDNS کمودو اینجام و مشکلی ندارم. فکر میکنم مشکل از سرورهای اینجاست.

بالاخره DNS کمودو دارید یا کلیر کلود! شنیده بودم که DNS کلیر کلود کار نمیکنه ولی دیگه پی اش را نگرفته بودم که ظاهرا خبر درست بود....

خب صحبت DNS هست دلم نمیاد این نرم افزار را معرفی نکنم: DnsJumper

میتونید مثل آب خوردن بین DNS های مختلف شیفت بکنید.....

از اینجا میتونید بردارید:

milad_gta
30-12-2011, 22:33
میتونید از Norton DNS هم استفاده کنید .

kaivanika
31-12-2011, 12:29
جریان این نسخه 2012 کمودو چیه ؟

آخرین نسخه اینترنت سیکرتی کمودو که بتا نباشه کدومه ؟؟؟

لینک دانلود

Jadda
31-12-2011, 18:11
جریان این نسخه 2012 کمودو چیه ؟

آخرین نسخه اینترنت سیکرتی کمودو که بتا نباشه کدومه ؟؟؟

لینک دانلود

سلام

آخرین ورژن الان اینه: 5.9.219863.2196

دانلود

milad_gta
01-01-2012, 13:50
سلام دوستان

دیروز میخواستم Avast رو کنار Comodo Fw نصب کنم منتهی Comodo خیلی اذیت میکنه ( Defense + ) ...

من کلا تو فایروال فقط Comodo رو قبول دارم ، از طرفی Avast امکانات خوبی داره مثل Web Shield و ... ، برا همین تصمیم گرفتم ترکیب اینا رو استفاده کنم .

تقریبا مشکلی از جانب Avast ندیدم ، Comodo رو گذاشتم جزو لیست exception ا behavior shield رو هم غیر فعال کردم ولی باز Defense مشکل ساز بود . همه فایل ها تو SandBox باز میشدن ، یک فایل خود به خود میرفت تو Trust کلا برنامه داشتیم ، ولی فکر کنم بدون Defense مشکلی نداشته باشم حالا تست کردم بهتون میگم .

اما اگر جایی رو فراموش کردم تنظیم کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ، همینطور اگر اسکنر دیگه ای مد نظرتون هست که با Comodo سازگاره ...

کلا Comodo اگر رو Av بیشتر وقت بزاره میتونه بهتر بشه ، البته تا حدودی به Av نیازی نیست ، یکی از سیستم هام 1 سال بیشتره که Av نداره و فقط Fw نصب کردم روش ... اما داشتن یه Av خوب هم بد نیست .

K1lou
01-01-2012, 14:28
سلام دوستان

دیروز میخواستم Avast رو کنار Comodo Fw نصب کنم منتهی Comodo خیلی اذیت میکنه ( Defense + ) ...

من کلا تو فایروال فقط Comodo رو قبول دارم ، از طرفی Avast امکانات خوبی داره مثل Web Shield و ... ، برا همین تصمیم گرفتم ترکیب اینا رو استفاده کنم .

تقریبا مشکلی از جانب Avast ندیدم ، Comodo رو گذاشتم جزو لیست exception ا behavior shield رو هم غیر فعال کردم ولی باز Defense مشکل ساز بود . همه فایل ها تو SandBox باز میشدن ، یک فایل خود به خود میرفت تو Trust کلا برنامه داشتیم ، ولی فکر کنم بدون Defense مشکلی نداشته باشم حالا تست کردم بهتون میگم .

اما اگر جایی رو فراموش کردم تنظیم کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ، همینطور اگر اسکنر دیگه ای مد نظرتون هست که با Comodo سازگاره ...

کلا Comodo اگر رو Av بیشتر وقت بزاره میتونه بهتر بشه ، البته تا حدودی به Av نیازی نیست ، یکی از سیستم هام 1 سال بیشتره که Av نداره و فقط Fw نصب کردم روش ... اما داشتن یه Av خوب هم بد نیست .

با سلام
من که هیچ مشکلی با نصب این دو کنار هم نداشتم من هم نسخه رایگان اواست رو در کنار کومودو داشتم و هم نسخه pro رو
یکی از ترکیبات خوب به نظر من نسخه free اواست به هماره کومودو فایروال هست
خوب شما اشاره نکردید به مشکل defense
حتما فایلهاتون مشکل دارن که در سند بوکس اجرا میشن . البته خودتون میتونید به لیست trust اضافه کنید
در چند صفحه قبل هم جناب jadda نحوه اضافه کردن اواست به لیست کومودو رو توضیح دادن می تونید ببینید
موفق باشید

milad_gta
01-01-2012, 14:33
مشکل از فایل ها نیست ، Defense هر چیزی که Run بشه رو اشتباه برسی میکنه ! کلا سیستم میره هواخوری ، وقتی برمیگرده میبینید که Defense پشت سر هم pm میده که این برنامه ها و فایل ها تو SandBox اجرا شدن . درصورتی که بدون Avast مشکلی نداره .

pcsoft
01-01-2012, 18:03
منم مدت زیادی هست که از این ترکیب استفاده می کنم.هیچ مشکلی نداره.
فقط یک نکته:
اگر AvastSvc.exe داخل فایروال کومودو trust نشه وقتی Web Shield اوست فعال باشه اینترنت قطع میشه.

milad_gta
01-01-2012, 18:18
نه مشکل این چنینی ندیدم فقط مشکل با Defense دارم که امشب یکم با دقت بیشتر چک میکنم ! behavior shield اوست شما فعال هست ؟ با Comodo درگیر نمیشه ؟ :دی

کلا Web و Email و im Shield اوست رو چه طور میبینید !؟

pcsoft
01-01-2012, 22:29
نه مشکل این چنینی ندیدم فقط مشکل با Defense دارم که امشب یکم با دقت بیشتر چک میکنم ! behavior shield اوست شما فعال هست ؟ با Comodo درگیر نمیشه ؟ :دی

کلا Web و Email و im Shield اوست رو چه طور میبینید !؟

بله فعاله. در اون حدی نیست که بخواد مشکلی ایجاد کنه. فعلا که سازگارن.
در حد قابل قبول هستن.

milad_gta
02-01-2012, 02:35
الان بدون Defense نصب کردم ، فعلا که مشکلی وجود نداره ...

babialex
02-01-2012, 06:46
من هر چی کرک برای نرم افزار هام نصب کرده بودم برای آفیس و بقیه نرم افزار ها این فایروال کمودو همه رو تروجان تشخیص داد و هی زد پاک کرد !!! عجب گرفتاری کرد مارو ها

حالا چه کنم ؟

این تنظیمات فایروال کمودو آخرین نسخه رو از کجا یاد بگیرم ؟

pcsoft
02-01-2012, 06:51
من هر چی کرک برای نرم افزار هام نصب کرده بودم برای آفیس و بقیه نرم افزار ها این فایروال کمودو همه رو تروجان تشخیص داد و هی زد پاک کرد !!! عجب گرفتاری کرد مارو ها

حالا چه کنم ؟

فایروال کومودو وظیفه تشخیص ویروس نداره. اگر نسخه فایروال رو نصب کردین حتما دیفنس بوده که پیغام داده و سندباکس کرده.
راحت می تونید از سندباکس بوسیله بخش
Defense+-Unrecognized Files
فایل ها رو از سندباکس خارج کنید. سرچ کنید مطالب آموزشی کم نیست.

jolan57
02-01-2012, 11:10

حالا چه کنم ؟

فایل های سالمی را که اتوماتیک وارد Sandbox میشند را چطور خارج کنیم و اونها رو به عنوان فایل های مطمئن به CIS معرفی کنیم؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بقیه تنظیمات هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخونید

hootas23
02-01-2012, 22:20
مرورگر کومودو بر پایه کروم طراحی شده یا کپی بی عیب و نقصی از اونه؟
به نظرتون شرکت گوگل اجازه استفاده از سورسهاش رو داده و کدهای نرم افزاریش رو به کومودو فروخته؟

jolan57
02-01-2012, 22:30
مرورگر کومودو بر پایه کروم طراحی شده یا کپی بی عیب و نقصی از اونه؟
به نظرتون شرکت گوگل اجازه استفاده از سورسهاش رو داده و کدهای نرم افزاریش رو به کومودو فروخته؟

کپی بی عیب و نقص که نیست تغییراتی در اون داده شده به خصوص تغییرات سکوریتی , اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونید ویژگی هایش رو ببینید

مرورگر کروم یک برنامه متن باز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (open source ) است. اطلاعات بیشتر رو در همان لینک بخونید

saeediranzad
03-01-2012, 09:49
استادمهران، خیلی سپاس.
پرسش: چرا در قسمت Partially Limited گاهی چندبار یک برنامه را به فایلهای ناشناخته اضافه میکنه؟

kaivanika
03-01-2012, 17:25
11181 آخرین دیتابیس ؟

alone_boy
03-01-2012, 17:41
11181 آخرین دیتابیس ؟
بله .................

Jadda
03-01-2012, 18:32
استادمهران، خیلی سپاس.
پرسش: چرا در قسمت Partially Limited گاهی چندبار یک برنامه را به فایلهای ناشناخته اضافه میکنه؟

سلام

جالب شد، یادی هم از مهران خان کردیم.....:40:

کمودو فقط در یک صورت یک فایل را چند بار به لیست Unrecognized File اضافه میکنه، و اون هم این هست که مکان فایل برای هر بار اجرا عوض بشه. و به همین دلیل در عکس زیر میبینید که فایل Spy.exe چند بار به لیست اضافه شده:

اما در عکسی که شما قرار دادید، من احساس میکنم که فایلهای متفاوتی از یک برنامه، که قاعدتا در یک مسیر و یک فولدر قرار دارند قصد اجرا شدن داشتند، و به دلیل اینکه مسیر اون فایلها مشابه است، این تصور برای شما ایجاد شده که یک فایل چندین بار به لیست اضافه شده. یکبار دیگه به عکسی که قرار دادید نگاه کنید، اون 7-8 فایل آخری نشون میده که فقط مسیرها یکی است، و فایلها متفاوت است.

نکته: اگر برنامه ای را اجرا بکنید که برای کمودو ناشناخته باشه، اونوقت هر فایلی از برنامه که قصد اجرا شدن را داشته باشه میره توسندباکس. که در برخی موارد میتونه به چندین فایل برسه.

milad_gta
03-01-2012, 23:09
خوب دوستان من الان دوباره Dragon رو نصب کردم یه نگاهی بهش انداختم ...

دوستانی که با ست کردن DNS مشکل دارند و از Comodo Dragon استفاده میکنند میتونند با رفتن به قسمت زیر :

تیک گزینه Enable malware domain filtering Comodo Secure DNS رو بزنند ، از این پس مرورگر درخواست ها رو به Comodo Secure Dns Server میفرسته ! یعنی با Dragon میتونید از Dns server کمودو استفاده کنید و با سایر مرورگرهاتون از Dns server پیشفرض .

saeediranzad
04-01-2012, 05:49
سلام

جالب شد، یادی هم از مهران خان کردیم.....:40:

کمودو فقط در یک صورت یک فایل را چند بار به لیست Unrecognized File اضافه میکنه، و اون هم این هست که مکان فایل برای هر بار اجرا عوض بشه. و به همین دلیل در عکس زیر میبینید که فایل Spy.exe چند بار به لیست اضافه شده:

اما در عکسی که شما قرار دادید، من احساس میکنم که فایلهای متفاوتی از یک برنامه، که قاعدتا در یک مسیر و یک فولدر قرار دارند قصد اجرا شدن داشتند، و به دلیل اینکه مسیر اون فایلها مشابه است، این تصور برای شما ایجاد شده که یک فایل چندین بار به لیست اضافه شده. یکبار دیگه به عکسی که قرار دادید نگاه کنید، اون 7-8 فایل آخری نشون میده که فقط مسیرها یکی است، و فایلها متفاوت است.

نکته: اگر برنامه ای را اجرا بکنید که برای کمودو ناشناخته باشه، اونوقت هر فایلی از برنامه که قصد اجرا شدن را داشته باشه میره توسندباکس. که در برخی موارد میتونه به چندین فایل برسه.

بله، درسته. اول متوجه نشدم. ولی بعد دیدم که خیلیهاش dll هستند.
حالا باید دستی یکی یکی ببرم تو trusted ؟
راستی من این را درپاسخ به پست مهران نوشتم. ولی انگار پستش نیست یا من اشتباهی اومدم؟

milad_gta
04-01-2012, 11:43
تیک های کنارشون رو بزنید Move To Trust

Karkas20
04-01-2012, 12:53
اینم یه فیلم از تنظیمات کومودو

خلاصه تو فیلم همه چیا گفتم البته با زبان بی زبونی : دی

لینک دانلود:

فقط تنظیمات را یکم سرسخت میکنه برای بروبکسی که میخوان مخرب ران بکنن:46:

M e i s a m
04-01-2012, 17:03
دوستان در کنار کمودو اینترنت سکوریتی چه نرم افزار هایی دیگه لازمه؟ من رو لپتاپ نورتون + فایروال کمودو دارم که خوب کار میکنن ولی رو سیستم که خیلی کم باهاش سر و کار دارم چیزی بهتر از کمودو برای فایروالی پیدا نکردم! مونده انتی ویروسش که فعلا همون کمودو هست فقط مشکلی که هست اینه که من هر دقیقه پای سیستم نیستم که allow deny کنم به همین دلیل مجبورم وقتی نیستم سندباکس رو غیر فعال کنم و سطح دیفنس رو هم پایینتر بیارم که کمتر سوال بپرسه به همین دلیل گفتم سیستم در معرض خطره :دی چاره چیه جاش چی بزنم؟ بیت دیفندر دیروز ریختم خوشم نیومد... نورتون هم که قویه ولی پارانوئید داره! پیشنهاد چی دارید برای صب با فایروال کمودو؟

ALI . R
04-01-2012, 17:16
دوستان در کنار کمودو اینترنت سکوریتی چه نرم افزار هایی دیگه لازمه؟ من رو لپتاپ نورتون + فایروال کمودو دارم که خوب کار میکنن ولی رو سیستم که خیلی کم باهاش سر و کار دارم چیزی بهتر از کمودو برای فایروالی پیدا نکردم! مونده انتی ویروسش که فعلا همون کمودو هست فقط مشکلی که هست اینه که من هر دقیقه پای سیستم نیستم که allow deny کنم به همین دلیل مجبورم وقتی نیستم سندباکس رو غیر فعال کنم و سطح دیفنس رو هم پایینتر بیارم که کمتر سوال بپرسه به همین دلیل گفتم سیستم در معرض خطره :دی چاره چیه جاش چی بزنم؟ بیت دیفندر دیروز ریختم خوشم نیومد... نورتون هم که قویه ولی پارانوئید داره! پیشنهاد چی دارید برای صب با فایروال کمودو؟

با سلام خدمت دوستا عزیز
من که چند ماهی است که رو سیستمم کاسپراسکای اینترنت سکوریتی 2012 نصبه . من که راضی ام.
بیت دفندر که شما گفتید آنتی ویروس خوبیه ولی سرعت اینترنت رو خیلی پایین میاره. من هم راضی نیستم .
با تشکر
شاد باشید:40:

moghaddas mfa
04-01-2012, 17:36

سلام .
میتونی از avast استفاده کنی .خیلی خوبه....
به سه دلیل.
1_نیاز به کلید فعال سازی نداره همون بار اول فقط
2_ابدیت هم نمیخواد هر چند روز انجام بدی.مثلا دوستم هر ماه یک بار ابدیت از ایران ستاپ میگیره وافلاین ابدیت میکنه.
3_اگه به کرکی گیر بده اول مپرسه بعد شما با یه تیک ساده از پاک شدنش جلوگیری میکنی....... :31:
تنها مشکلی که داره اینه اگه یکبار از این انتی ویروس استفاده کنی دیگه دلت نمیاد ولش کنی ویه انتی دیگه بنصبی.......

دوستان من یکبار نوترون 2012نصب کردم ولی یه ضدحال به ما زد.
هر چی فایل ستاپ داشتم میخواستم اجرا کنم با ارورnsis روبه رو میشدم......

jolan57
04-01-2012, 17:48

میثم جان سندباکس رو غیرفعال کن فقط وقتی میخواستی یک برنامه مشکوک اجرا کنی اون رو فعال کن , البته بقیه دوستان این کار رو نکنند :دی
Defense رو بر روی safe mode بذار هر سوالی هم پرسید تیک Remember my answer رو بزن دیگه نمیپرسه , آنتی ویروس هم همون کمودو به نظر من خوبه و اگر دوست نداری استفاده کنی در کنار آواست که دوست خوبمون پیشنهاد دادند Avira هم هست هم نسخه فری هم پرو , F-secure هم دوست داشتنیه

milad_gta
04-01-2012, 18:00
من که کلا آنتی ویروس رو 1 سالی میشه بوسیدم گذاشتم کنار ، اوست رو دوست دارم ولی حال نداد این چند روز تستی که کردم بیخیالش شدم ، الان هم Fw کمودو + Defense با SandBox غیر فعال = آرامش :دی

البته اگر احساس میکنید خیلی بهتون آرامش نمیده امتحان نکنید که ممکنه زندگی رو به باد بده ...

Jadda
04-01-2012, 20:51
من که کلا آنتی ویروس رو 1 سالی میشه بوسیدم گذاشتم کنار ، اوست رو دوست دارم ولی حال نداد این چند روز تستی که کردم بیخیالش شدم ، الان هم Fw کمودو + Defense با SandBox غیر فعال = آرامش :دی

البته اگر احساس میکنید خیلی بهتون آرامش نمیده امتحان نکنید که ممکنه زندگی رو به باد بده ...

نگاهی اجمالی به پیغامهای +Defense

البته موارد زیر را همه دوستان میدونن، من فقط جهت یادآوری عرض میکنم. چون خودم هم اکثر اوقات سندباکسم خاموشه، مطالبی را عرض میکنم شاید مفید فایده باشه.
برای استفاده روزمره من Defense+ را روی Safe Mode قرار دادم و CIS هم روی Proactive Security هست. سندباکس هم که معمولا خاموشه.
نکته: دوستانی که از فایروال کمودو استفاده میکنند هم باید فایروال را روی Proactive Security قرار بدهند.
خب، وقتی مخربی اجرا میشه با فرض اینکه از Database و Heuristic و Cloud Scan رد بشه اونوقت +D کمودو وارد عمل میشه و پیغام میده، اولین پیغام میتونه به دو شکل باشه. یا ما پیغامی مثل عکس زیر میبینیم:

که کمودو در واقع قبل از اجرای فایل باHeuristic Analysis تشخیص میده که فایل یک مخرب است. البته این نوع تشخیص هم مثل انواع دیگر روشهای تشخیص میتونه خالی از اشکال و فالس نباشه. (هر چند که من خیلی خیلی کم در این موارد فالس دیدم) آنوقت این پیغام را ما شاهدیم و جوابش هم Block است.

نوع دوم از اولین پیغام کمودو در برابر این فایلها میتونه به صورت عکس زیر باشه:

در این موارد فایل میتونه یک مخرب باشه یا یک فایل سالم که در لیست سفید کمودونیست. برای جواب دادن به این سوال اگر مطمئن نیستم که فایل سالمه و فایل را نمیشناسم، Block را میزنم و بعد چک میکنم که فایل ویروسه یا نه معمولا هم از VirusTotal Uploader استفاده میکنم. خوبیش اینه که 99% از مواقع هم نیازی نیست که فایل آپلود بشه، چون قبل از آپلود، هش فایل در VT چک میشه و چون احتمالا چند روز پیش یک کاربر دیگه از یه نقطه از دنیا فایل را تو VT اسکن کرده بود، صفحه مربوطه به فایل برام باز میشه. ... البته تو این دوره و زمونه راه های زیادی وجود داره که بفهمیم یک فایل سالمه یا نه، ضمن اینکه هر کسی هم بهتر از بقیه، از فایلهای توی کامپیوترش خبر داره!

اگر هم بدونم که فایل سالمه، اونوقت Allow را میزنم و بعد مثل عکس زیر ابتدا اون قسمت که با فلش سبز نشون دادم را میزنم و طبق عکس تنظیمات را اعمال میکنم و OK

ضمن اینکه اگر تیک Remember را هم بزنم قانون مربوطه برای فایل در بخش D+ ساخته میشه و تمام.

نکته: این مطالب را نوشتم برای اینکه بدونیم من هیچوقت از پیغام 1 بی جهت به پیغام 2 نمیرم، مگر اینکه بدونم فایل ویروس نیست. خیلی هم خودمو درگیر تنظیمات پیچیده کمودو نمیکنم. امنیت خوبی را هم دارم، اعصابم هم راحته و آرامش دارم با این محصول رایگان، خیلی هم برام مهم نیست که آنتی ویروسم یه مورد را نشناخت یا دوتا بیشتر شناخت. من مسیر خودمو دارم.........

M e i s a m
04-01-2012, 22:41
با سلام خدمت دوستا عزیز
من که چند ماهی است که رو سیستمم کاسپراسکای اینترنت سکوریتی 2012 نصبه . من که راضی ام.
بیت دفندر که شما گفتید آنتی ویروس خوبیه ولی سرعت اینترنت رو خیلی پایین میاره. من هم راضی نیستم .
با تشکر
شاد باشید:40:

کسپر رو داشتم خوب هم بود ولی یکم سنگین واسه سیستم من... بیت هم که میگید بشدت پیچیده و داغون بود! بخصوص که رو سیستمم اینترنت پر سرعت ندارم واسه اپدیت مشکل داشت
قبلش میخواستم فایروال تک بریزم دیدم نمیشه فوقش هم همین کمودو انتی ویروس رو هم نگه میدارم بد هم نیستم منتها اعصابه لامصب راحت نیست دیگه :31:
اویرا هم تست شده و بی خاصیت بود! اف سکیور و جی دیتا هم نتستیدم ولی امار جالب توجهی هم نداشتن اخه! امسیسافت رو فقط نصب نکردم ببینم اون چطوره امارش که خوب بود :20:

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

سلام .
میتونی از avast استفاده کنی .خیلی خوبه....
به سه دلیل.
1_نیاز به کلید فعال سازی نداره همون بار اول فقط
2_ابدیت هم نمیخواد هر چند روز انجام بدی.مثلا دوستم هر ماه یک بار ابدیت از ایران ستاپ میگیره وافلاین ابدیت میکنه.
3_اگه به کرکی گیر بده اول مپرسه بعد شما با یه تیک ساده از پاک شدنش جلوگیری میکنی....... :31:
تنها مشکلی که داره اینه اگه یکبار از این انتی ویروس استفاده کنی دیگه دلت نمیاد ولش کنی ویه انتی دیگه بنصبی.......

دوستان من یکبار نوترون 2012نصب کردم ولی یه ضدحال به ما زد.
هر چی فایل ستاپ داشتم میخواستم اجرا کنم با ارورnsis روبه رو میشدم......

نورتون یکم تنظیمات داره منتها یه هفته باهاش کار کنید دستتون میاد و امنیت خوبی داره ولی فقط انتی ویروسش از نظر من!

---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

میثم جان سندباکس رو غیرفعال کن فقط وقتی میخواستی یک برنامه مشکوک اجرا کنی اون رو فعال کن , البته بقیه دوستان این کار رو نکنند :دی
Defense رو بر روی safe mode بذار هر سوالی هم پرسید تیک Remember my answer رو بزن دیگه نمیپرسه , آنتی ویروس هم همون کمودو به نظر من خوبه و اگر دوست نداری استفاده کنی در کنار آواست که دوست خوبمون پیشنهاد دادند Avira هم هست هم نسخه فری هم پرو , F-secure هم دوست داشتنیه

واسه من پیغام زیاد میده!
کمودو رو نه که دوست نداشته باشم :دی یه چند تا حرکت فوق سنگین باید ازش ببینم تا خیالم راحت شه :27: که فقط اسکنر نباشه و یه کاری هم بکنه! مثلا فلش وصل کردم سریع بره کلین کنه و کنار واینسته! قبلا یکبار با داشتن همین کمودو ویروسی شدم اینه که... :46:

saeediranzad
05-01-2012, 04:37
Jadda خان! توضیحاتت مفید بود. سپاس.
من به تنظیمات کومودو دست نزدم. آنتی ویروس روی stateful؛ فایروال روی custom؛ دیفنس روی clean PC و سندباکس هم فعال.
و در مجموع روی Intenet security.
آن زمانی که هنوز گیکبادی را میتونستم استفاده کنم، اینقدر ذوق کردم که دیگه بش کاملاً اعتماد پیدا کردم و دست به تنظیماتش نزدم.
خوشبختانه مشکلی هم نداشتم تا حالا.

ALI16437
05-01-2012, 10:04
سلام دوستان ،
من روی یک سیستم درون شبکه فایروال کومودو رو نصب کردم
قسمتهای defanse , sandbox رو هم غیر فعال کردم راستش
مشکل من یکسری نرمافزار بودن که خودبه خود به اینترنت وصل
میشدنند و سریالهاشون از کار میافتاد فایروال ویندوز هم کار زیادی
نمی تونست بکنه واسه همین کومودو رو نصب کردم و در قسمت
تنظیماتش تیک گزینهای رو که میگه اجازه دسترسی تمام برنامه ها
رو به اینترنت بگیر بجز اونهای که قبلا اجازه براشون صادره شده رو
زدم و حالا بسیاری از برنامههام که مدام به اینترنت وصل میشدنند
و از کار می افتادنند دارن عالی کار میکنند تنها یک مشکل کو چیک
دارم اونم اینه که نمیدونم چطوری باید به پو شههای شیر شده
اجازه بدم که در شبکه دیده بشن چون تو شبکه هیچ پوشهای رو
نمیبینم قبل از نصب اصلا چنین مشکلی نبود.
راستی داشت یادم میرفت می خوام تنظیمات کومودو روسیو کنم
و در نصبهای دیگر هم از همین نظیمات استفاده کنم چون تنظیماتش
کلی وقت میگیره راهی واسه ذخیره تنظیماتش هست.

راستی تو سایت کومودو دیدم به مناسبت ایام کریسمس یک تخفیف
بالای برای محصولاتش گذاشته و نسخه پرو رو به قیمت 5 دلار برای
یک سال میده چه فرقی بین نسخه پرو و این فری میکنه من که هرچی
گشتم چیزی ندیدم. فقط get boody که اونم خیلی واسه ما کارایی نداره
اگر فرق دیگهای هم داره بگید.

pcsoft
05-01-2012, 11:19
سلام دوستان ،
من روی یک سیستم درون شبکه فایروال کومودو رو نصب کردم
قسمتهای defanse , sandbox رو هم غیر فعال کردم راستش
مشکل من یکسری نرمافزار بودن که خودبه خود به اینترنت وصل
میشدنند و سریالهاشون از کار میافتاد فایروال ویندوز هم کار زیادی
نمی تونست بکنه واسه همین کومودو رو نصب کردم و در قسمت
تنظیماتش تیک گزینهای رو که میگه اجازه دسترسی تمام برنامه ها
رو به اینترنت بگیر بجز اونهای که قبلا اجازه براشون صادره شده رو
زدم و حالا بسیاری از برنامههام که مدام به اینترنت وصل میشدنند
و از کار می افتادنند دارن عالی کار میکنند تنها یک مشکل کو چیک
دارم اونم اینه که نمیدونم چطوری باید به پو شههای شیر شده
اجازه بدم که در شبکه دیده بشن چون تو شبکه هیچ پوشهای رو
نمیبینم قبل از نصب اصلا چنین مشکلی نبود.
راستی داشت یادم میرفت می خوام تنظیمات کومودو روسیو کنم
و در نصبهای دیگر هم از همین نظیمات استفاده کنم چون تنظیماتش
کلی وقت میگیره راهی واسه ذخیره تنظیماتش هست.

راستی تو سایت کومودو دیدم به مناسبت ایام کریسمس یک تخفیف
بالای برای محصولاتش گذاشته و نسخه پرو رو به قیمت 5 دلار برای
یک سال میده چه فرقی بین نسخه پرو و این فری میکنه من که هرچی
گشتم چیزی ندیدم. فقط get boody که اونم خیلی واسه ما کارایی نداره
اگر فرق دیگهای هم داره بگید.

سلام
اگر موقع وصل شدن شبکه، اجازه دسترسی مثلا Trusted داده بشه مشکلی نیست و من قبلا هم شبکه کردم و کاملا پوشه ها کاملا شیر شدن.
برای ذخیره تنظیمات کومودو:
More-My Configurations- Export
بعد یک نام بهش میدین و ذخیره میشه. برای بازگردانی اون هم باید Import بشه این فایل.
برای ایمپورت هم بعد از ایمپورت کردن باید یکی دیگه از تنظیمات مثل Proactive Security رو activate کنید و دوباره تنظیمات مورد نظرتون رو activate کنید تا کامل این عملیات انجام بشه.
سوالات فرق های نسخه های کومودو در صفحه اول بهش پاسخ داده شده.

ALI16437
05-01-2012, 11:36
با تشکر از شما دوست pcsoft
بعد از نصب یکسری پیغام در مورد شبکه داد که من
خیلی دقت نکردم یکی شو انتخاب کردم شاید همون
ایجاد مشکل کرده در صورت امکان یک توضیح بفرمایید
که حالا از کجا میتونم تنظیماتش رو درست کنم.

خیلی ممنونم.
علی

pcsoft
05-01-2012, 11:51
با تشکر از شما دوست pcsoft
بعد از نصب یکسری پیغام در مورد شبکه داد که من
خیلی دقت نکردم یکی شو انتخاب کردم شاید همون
ایجاد مشکل کرده در صورت امکان یک توضیح بفرمایید
که حالا از کجا میتونم تنظیماتش رو درست کنم.

خیلی ممنونم.
علی

در قسمت Network Security Policy در Firewal دنبال فایل های سیستمی بگردید که درخواست وصل شدن به سیستم مقابل رو دارند. و بعد از پیدا کردن اونها می تونید با زدن دکمه Edit جواب خودتون رو ویرایش کنید. اگر هم با این روش مشکلی داشتین می تونید کلا رول های مربوط به اتصال به شبکه که پیداشون کردید رو پاک کنید تا دوباره ازتون سوال بشه.
البته من خیلی وقت هست که شبکه نکردم و شاید موردی رو فراموش کرده باشم که بگم. ولی قبلا که شبکه می کردم کومودو مثلا می پرسید System در حال برقراری ارتباط به این IP هست و من Trusted می کردم و مشکلی نبود.

Jadda
05-01-2012, 16:08
COMODO and Local Area Network

با سلام خدمت عزیزان،

سوال: بعد از نصب کمودو دسترسی به شبکه LAN دچار اختلال و مشکل شد. چیکار کنم؟

جواب: ابتدا شبکه LAN را تعریف بکنیم و کمی توضیح مختصر بدیم،

LAN مخفف عبارت Local Area Network است، که به آن شبکه محلی یا خانگی میگن. در واقع LAN یک سیستم ارتباطی سرعت بالاست که برای اتصال کامپیوترها و دیگر تجهیزات و امکانات مثل پرینتر، اسکنر، دستگاه کپی و ....به یکدیگر طراحی شده. البته LAN برای ارتباط کامپیوترها و تجهیزات در یک محدوده کوچک مثل یک ساختمان یا یک شرکت و اداره و... است. در این شبکه کاربران میتونند از تجهیزات کامپیوتری بطور مشترک استفاده کنند که این عامل باعث صرفه جویی میشه. مثلا در یک شرکت با خریدن یک پرینتر و به اشتراک گذاری آن، آنوقت همه کامپیوترهای موجود در شبکه میتونند از همان یک پرینتر استفاده کنند. یکی دیگر از کاربردهاش هم استفاده گروهی از اطلاعاته، یعنی از یک کامپیوتر میشه اطلاعات مورد نظر را به همه کامپیوترها انتقال داد.......

برای اینکه شبکه شما بدرستی کار کنه و مشکلی برای شیر کردن فایلها و اشتراک گذاری تجهیزاتی مثل پرینتر نداشته باشید باید ارتباط بین تجهیزات در شبکه را آزاد بزارید اونوقت همین فرمول در CIS به معنی اجازه دادن به ارتباطات ورودی و خروجی برای پروتکلهای به اشتراک گذاری PC/file/printer/ است.

ساده ترین کار برای انجام این کار اینه که یک این شبکه را به کمودو معرفی بکنیم. اونوقت کمودو را باز میکنیم و وارد قسمت فایروال میشیم و روی:
Stealt Ports Wizard کلیک میکنیم و گزینه اول یعنی :

Define a new trusted network and make my ports stealth for everyone else را انتخاب میکنیم.

در پنجره باز شده گزینه I would like to define and trust a new network zone را انتخاب میکنیم بعد IP را وارد میکنیم و OK.

نکته: اگر بعد از انجام این کار همچنان در شبکه اختلال مشاهده میکنید و احساس میکنید که کمودو عامل این اختلال است( در شبکه های بزرگ LAN شاید این اتفاق بیفته) اونوقت وارد تنظیمات فایروال بشید و تیک قسمتی را که نشون دادم بردارید:

===========
ابتدا به عکس زیر توجه کنید:

اگر قسمتی که در عکس نشون دادم تیک داشته باشه، هر وقت سیستم به شبکه ای وصل بشه، کمودو با پیغامی به شما اطلاع میده تا در صورت نیاز، تنظیمات به صورت اتوماتیک با توجه به نوع شبکه انجام بشه. اگر پیغام مربوط به یک شبکه LAN است، به تناسب میتونید یکی از سه قسمت نشون داده شده در عکس را انتخاب کنید.

توجه: در صورت برقراری ارتباط با اینترنت و دیدن این پیغام با زدن ضربدر، پنجره را ببندید. اگر هم فقط از اینترنت استفاده میکنید با رجوع به قسمت فایروال و بخش Firewll Behavior Settings تیک قسمتی که با رنگ زرد نشون دادم را بردارید.

نکته: WAN مخفف Wide Area Network است. در واقع یک شبکه ارتباطی است که یک حوزه جغرافیایی گستره مثل کشور یا قاره ها را تحت پوشش قرار میده. مثل شبکه اینترنت.

K1lou
05-01-2012, 17:27
با سلام و تشکر از jadda عزیز

در حالتی که در عکس مشخص کردید برای شبکه من مشکلی پیش نماید اگر
ip ها پشت سر هم نباشن مثلا از 1 تا 3 به ترتیب باشن و یکدفعه ای پی بعد 8 باشه و ای پی بعدی 102
خوب وقتی اینجا starting ip رو 1 بدیم و endibg ip رو هم 102 شماره هایی که این وسط نیستن مشکلی ایجاد نمی کنن

و همچنین این قسمتی که در عکس زیر مشخص کردین در نسخه اینترنت سکوریتی هست فقط ؟ چرا در نسخه فایروال من نیست

با تشکر

Jadda
05-01-2012, 18:54
با سلام و تشکر از jadda عزیز

1-در حالتی که در عکس مشخص کردید برای شبکه من مشکلی پیش نماید اگر
ip ها پشت سر هم نباشن مثلا از 1 تا 3 به ترتیب باشن و یکدفعه ای پی بعد 8 باشه و ای پی بعدی 102
خوب وقتی اینجا starting ip رو 1 بدیم و endibg ip رو هم 102 شماره هایی که این وسط نیستن مشکلی ایجاد نمی کنن

2-و همچنین این قسمتی که در عکس زیر مشخص کردین در نسخه اینترنت سکوریتی هست فقط ؟ چرا در نسخه فایروال من نیست

با تشکر

سلام

1- نه، مشکل ایجاد نمیشه، ولی میشه آی-پی را مرتب سازی کنید. بهتره مدیر شبکه این کار را انجام بده. بعد بصورت رنج ای-پی وارد کنید.

======
2- شما از ورژن 5.8 استفاده میکنید! عکس ورژن جدید را ببینید:

به هر حال، باید وارد قسمت More بشوید و ....؛؛ البته اگر شبکه را به کمودو معرفی کردید، بهتره تیک اون قسمت را بردارید.

ALI16437
06-01-2012, 12:14
دوستان سلام

من یک پسورد روی کومودو گذاشتم الان چند ساعت هست هرچی
تلاش میکنم پسورده کار نمیکنه کسی از دوستان میدونه چطور باید
ریستش کنم

ممنونم.

Jadda
06-01-2012, 13:44
دوستان سلام

من یک پسورد روی کومودو گذاشتم الان چند ساعت هست هرچی
تلاش میکنم پسورده کار نمیکنه کسی از دوستان میدونه چطور باید
ریستش کنم

ممنونم.

سلام علیکم,

شما باید از رجیستری عمل کنید، برای این کار ابتدا از منوی استارت در run تایپ کنید: regedit و اینتر را بزنید، رجیستری باز میشه.

سپس به مسیر زیر بروید:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Software\Comodo\Firewall Pro\Configurations

بعد اینجا سه حالت 0 و 1 و 2 وجود دارد که در واقع سه حالت زیر است:

COMODO Firewall Security-COMODO Internet Security-COMODO Proavtive Security

وارد حالتی بشوید که فعاله و براش پسورد قرار دادید. بعد روی کلید PasswordEnabled دابل کلیک کنید و مقدارش را از 1 به 0 تغییر بدهید.عکس:

خب، شما باید مقدار PasswordHash را هم تغییر بدهید. بهترین کار هم این است که مقادیر PasswordHash یکی از حالتهای کمودو که پسورد ندارد را کپی کنید؛ عکس:

و بعد وارد PasswordHash حالتی که پسورد دارد بشوید و مقادیر کپی شده را Paste کنید.

بعد سیستم را ریست کنید و تمام.

ALI16437
06-01-2012, 17:38
باتشکر از دوست خوبم Jadda

یک مشکل وجود داره اونم اینه که رجیستری من با این عکسها
خیلی فرق داره و اصلا اینا رو نداره نگاه کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Jadda
06-01-2012, 18:19
باتشکر از دوست خوبم Jadda

یک مشکل وجود داره اونم اینه که رجیستری من با این عکسها
خیلی فرق داره و اصلا اینا رو نداره نگاه کنید.

سلام

عزیزم شما مسیر را اشتباه رفتید. یکبار دیگه توجه کنید به مسیر:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Software\Comodo\Firewall Pro\Configurations

=======

ALI16437
06-01-2012, 21:10
با تشکر فراوان از دوست بسیار عزیزم Jadda

راهنمایی شما بسیار بسیار مفید واقع شد

با تشکر فراوان ،

Jadda
06-01-2012, 21:49
با تشکر فراوان ...

سلام مجدد...

احساس میکنم در پست قبلیم، یه کم اخلاقم تند شد ....

البته من آدم آرومی هستم.... ولی خب، بعضی وقتها رک و تندم ...... البته همیشه خودمو کنترل میکنم.... تک و توک هم از دستم در میره دیگه، البته خیلی روش کار کردم و الان هم خیلی بهترش کردم، ولی خب، اون ته مه ها انگار یه چیزهایی مونده..... :31:

:11:

saeediranzad
07-01-2012, 05:36
دوستان! کسی میدونه این فایل چیه؟ یعنی مال چه برنامه ایه؟nuecuex.exe
کومودو این را بعنوان یک تهدید پیدا کرد و من هم پاکش کردم.

milad_gta
07-01-2012, 06:40
اینجور مواقع بهتره اول با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست بگیرید ...

K1lou
07-01-2012, 10:21
سلام

1- نه، مشکل ایجاد نمیشه، ولی میشه آی-پی را مرتب سازی کنید. بهتره مدیر شبکه این کار را انجام بده. بعد بصورت رنج ای-پی وارد کنید.

======
2- شما از ورژن 5.8 استفاده میکنید! عکس ورژن جدید را ببینید:

به هر حال، باید وارد قسمت More بشوید و ....؛؛ البته اگر شبکه را به کمودو معرفی کردید، بهتره تیک اون قسمت را بردارید.

با سلام و تشکر
این نسخه ای که شما استفاده می کنید نسخه اینترنت سکوریتی هست یا فایروال
من از نسخه فایروال استفاده می کنم و امروز از طریق خود نرم افزار ابدیتش کردم اما گزینه ها باز هم فرق می کنه البته گزینه ها هست فقط مسیر فرق داره

ابدیت شد به نسخه

گزینه های مورد نظر برای من در قسمت فایروال وجود دارن

برای نسخ شما در

با تشکر

Jadda
07-01-2012, 18:34
سلام جناب K1lou

1-موضوع خیلی پیچیده نیست، در ورژن های قبلی اون گزینه ها در بخش More بودند، و الان در ورژن 5.9 منتقل شدند به بخش فایروال.

من هم که عرض کردم شما دارید از ورژن 5.8 استفاده میکنید. الان هم آپگریدش کردید به 5.9 و گزینه ها به فایروال منتقل شد.

=====

این نسخه ای که شما استفاده می کنید نسخه اینترنت سکوریتی هست یا فایروال

من از کمودو اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم. و همه عکسهایی که میزارم از همین محصول است.

مگر اینکه نیاز بشه عکسی از کمودو فایروال بزارم که سریع فایروال را نصب میکنم (البته روی Virtual Machine) و عکس میزارم. مثل پست صفحه قبل که در جواب سوال شما بود.

milad_gta
07-01-2012, 21:39
داشتم تنظیمات Defense رو نگاه میکردم این گزینه رو دیدم گفتم Share کنم ...

اگر از برنامه های کرک شده استفاده میکنید تیک این گزینه رو بردارید ، اگه این گزینه تیک خورده باشه تمام فایل های ستاپ های مورد تایید میره جزو فایل های Trust که زیاد کار عاقلانه ای نیست . البته نمیدونم MD5 ها چک میشه یا نه ولی کلا برش دارید بهتره.

Jadda
07-01-2012, 23:36
داشتم تنظیمات Defense رو نگاه میکردم این گزینه رو دیدم گفتم Share کنم ...

اگر از برنامه های کرک شده استفاده میکنید تیک این گزینه رو بردارید ، اگه این گزینه تیک خورده باشه تمام فایل های ستاپ های مورد تایید میره جزو فایل های Trust که زیاد کار عاقلانه ای نیست . البته نمیدونم MD5 ها چک میشه یا نه ولی کلا برش دارید بهتره.

سلام

در عکس زیر:

اگر موردی که با شماره 1 نشون دادم تیک داشته باشه؛ کمودو بطور اتوماتیک فایلهای اینستالر که در لیست سفید کمودو نیست را در سندباکس اجرا نمیکند، بلکه از کاربر سوال میپرسد. مثل این:

اما اگر تیکش را بردارید و غیر فعال باشد، آنوقت برای این نوع فایلهای اینستالر که در لیست سفید کمودو نیست دیگه از کاربر سوال سندباکس شود یا نه، را نمیپرسه، بلکه مستقیم فایل را میبره توی سندباکس.

خواستم عکس پیغام اتوسندباکس را بگیره که>:31: اینقدر این فایل را اجرا کردم که کمودو حوصلش سر رفته و میگه بابا من تسلیم این فایل سالمه:31:

====

در مورد گزینه 2، اگر تیک داشته باشه، کمودو فایلهای ایجاد شده توسط فایلهای اینستالری که در لیست سفیدکمودو قرار دارند را میبره تو لیست سفید. یه چیزی مثل عکس زیر میشه:

در مورد برنامه های کرک شده باید بگم که: کمودو همیشه هش فایل را بررسی میکنه، بنابراین اگر برنامه را کرک بکنید اونوقت هش فایل تغییر میکنه و دیگه در لیست سفید کمودو جایی نداره...... ضمن اینکه تیک مورد دوم در مورد قبل از نصب است. ولی شما بعد از نصب، برنامه را کرک میکنید. یعنی اگر گزینه دوم تیک داشته باشه و بعد از نصب برنامه را کرک بکنید، باز فایلهاش میره توی سندباکس.

milad_gta
08-01-2012, 01:19
بابت توضیحات ممنون ، من رو حساب این دو موضوع این مورد رو بیان کردم :

1 . یک جا خونده بودم که جدیدا مشاهده شده تونستن در فایلهای Install تغییراتی ایجاد کنند و از امضا دیجیتال اون سو استفاده به عمل بیارند ... ( تو همین تایپیک هم فکر کنم اشاره ای شده بود ) ، همینطور که عرض کردم اگر MD5 چک بشه مشکلی نیست که ظاهرا چک میشه .

2 . نیازی نمیبینم تمام فایل های یک برنامه جزو Trust File ها قرار بگیرند . جز اینکه لیست رو شلوغ کنند و فکر کنم تا حدی باعث افزایش مصرف منابع بشند ! البته این افزایش رو دقیقا مطلع نیستم ولی درباره Rule ها صدق میکنه .

بازم بابت توضیحات ممنون .

exzan
08-01-2012, 15:19
سلام
با خوندن این پست ها منم علاقه مند به نصب COMODO شدم
جدیدترین نسخه الان جیه ؟ از کجا میتونم دانلودش کنم
ممنون

AMIR.KIK
08-01-2012, 15:37
سلام
با خوندن این پست ها منم علاقه مند به نصب COMODO شدم
جدیدترین نسخه الان جیه ؟ از کجا میتونم دانلودش کنم
ممنون
سلام
آخرین نسخه های آنتی ویروس و اینترنت سکیورتی رو اینجا میتونی دانلود کنی
Comodo Internet Security

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدComodo Antivirus

Jadda
08-01-2012, 18:56
بابت توضیحات ممنون ، من رو حساب این دو موضوع این مورد رو بیان کردم :

1 . یک جا خونده بودم که جدیدا مشاهده شده تونستن در فایلهای Install تغییراتی ایجاد کنند و از امضا دیجیتال اون سو استفاده به عمل بیارند ... ( تو همین تایپیک هم فکر کنم اشاره ای شده بود ) ، همینطور که عرض کردم اگر MD5 چک بشه مشکلی نیست که ظاهرا چک میشه .

2 . نیازی نمیبینم تمام فایل های یک برنامه جزو Trust File ها قرار بگیرند . جز اینکه لیست رو شلوغ کنند و فکر کنم تا حدی باعث افزایش مصرف منابع بشند ! البته این افزایش رو دقیقا مطلع نیستم ولی درباره Rule ها صدق میکنه .

بازم بابت توضیحات ممنون .

سلام

البته عکسهایی که من میزارم نشون دهنده تنظیمات من نیست، و سعی میکنم به تناسب پستی که میدم تنظیمات را هم تغییر بدم. . . در پست قبلیم هم سعی کردم شمایی کلی از اون گزینه ها را نشون بدم.

در مورد امضای دیجیتال هم باید بگم که>> اگر مخربی بتونه امضای دیجیتال یک کمپانی را ه.ک بکنه و از قضا اون کمپانی در لیست TVL کمودو باشه و مخرب بتونه از سیستم تشخیص کمودو رد بشه اونوقت باید بگم که اتفاقی که مییافته اینه> :32:

milad_gta
08-01-2012, 19:12
پس با این حساب این تیک رو برداریم بهتره ! نهایتا اگر از فایل استفاده بشه اتوماتیک میره تو Trust Files ، ولی اگه تیک داشته باشه ممکنه فایل مخربی که تو ستاپ تزریق شده هم بره Trust Files ، برداشت من اینطوره :-؟؟

Jadda
08-01-2012, 19:27
پس با این حساب این تیک رو برداریم بهتره ! نهایتا اگر از فایل استفاده بشه اتوماتیک میره تو Trust Files ، ولی اگه تیک داشته باشه ممکنه فایل مخربی که تو ستاپ تزریق شده هم بره Trust Files ، برداشت من اینطوره :-؟؟

سلام

نظر من هم اینه که> برداشتنش خطر امنیتی ندارد. که گاهی اوقات شاید مفید هم باشه.... ولی شاید گاهی اوقات هم برای برنامه های سالم مشکل ایجاد بکنه که البته راه حل هم داره. کلا کاربری که داره این تنظیمات را تغییر میده باید بدونه داره چیکار میکنه.... تا مشکلی نداشته باشه.

siavashjal
08-01-2012, 19:44
سلام دوستان

من می دونم که کمودو خیلی برنامه خوب و قدرتمندی هستش. تا حالا دو بار هم ازش استفاده کردم ولی متاسفانه در هر دو بار بعد از حدود 20-25 روز دیگه هیچ سایتی قابل بازشدن نیست حتی وقتی فایروال و دیفنسش رو هم غیر فعال کردم بازم هیچ سایتی اجرا نمیشد ولی وقتی برنامه رو کلا آن اینستال کردم مشکل حل شد. البته اینم بگم که من از v p n استفاده می کنم. به خاطر همین مشکل هم دیگه از کمودو استفاده نمی کنم.

S0R3N4
09-01-2012, 01:05
سلام دوستان
خسته نباشید
کسی میدونه این چیه دقیقا کارش ؟

exzan
09-01-2012, 01:08
دوست عزیز امیر ممنون از راهنماییت

S0R3N4
09-01-2012, 01:28
دوستان
این لایه ی Defense + فقط تو اینترنت سکوریتیش هست یا در فایروال خالیش هم موجوده؟

kases
09-01-2012, 01:33
دوستان

بله در فایروال کمودو موجوده

S0R3N4
09-01-2012, 01:51

استفاده کردن از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگر در کنار COMODO Internet Security

آیا میتونم از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگه در کنار کمودو استفاده کنم و نیازی به نصب اون آنتی ویروس نداشته باشم؟

آیا میتونم محافظت دفاعی کمودو را که در مقابل حملات اینترنتی از طرف هکـــرها داره را با استفاده کردن از یک فایروال دیگه در کنار کمودو قوی تر بکنم؟

اصولا نصب دو آنتی ویروس و یا نصب دو فایروال در کنار هم به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه چون در این صورت نه تنا امنیتتون بالاتر نخواهد رفت بلکه آنرا کمتر نیز خواهد کرد. پس چاره چیست؟ اگر کسی بخواد از یک آنتی ویروس دیگه استفاده بکنه چه کار باید بکنه؟

خب, در این حالت برای اینگونه افراد آلترناتیو هایی مانند نصب غیر فعال یک آنتی ویروس وجود داره. اما حتی اگر آنتی ویروس مورد نظر بصورت غیر فعال هم نصب بشه باز هم مشکلاتی رو برای کاربران از جمله آپدیت کردن آن و غیره ممکنه داشته باشه. به همی دلیل من امروز تصمیم گرفتم در تاپیک کمودو برای اولین بار در بین تمام سایت های فارسی زبان آنتی ویروس و فایروالی را بهتون معرفی کنم که همیشه آپدیت باشند و نیازی هم به نصب نداشته باشند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ClearCloud آنتی ویروس و فایروالی است که ما میخواهیم استفاده کنیم. ClearCloud محصول شرکت Subelt ارائه دهنده آنتی ویروس معروف Vipre و فایروال Kerio است. ClearCloud از دیتابیس آنتی ویروس پولی Vipre Premium استفاده میکنه و قبل از اینکه آپدیتی برای Vipre Antivirus ارائه بشه اول برای ClearCloud ارائه میشه. به همین دلیل در بعضی مواقع و نه همیشه ClearCloud آپدیت های سریعتری را دریافت میکنه.

ClearCloud بصورت آنلاین عمل میکنه, یعنی هر زمان که شما خواستید به اینترنت وصل بشید ClearCloud هم همزمان با اینترنت شما فعال خواهد شد و آخرین آپدیت ها را هم بدون دانلود کردن چیزی برای شما فراهم میکنه. به طور مثال اگر شما قصد باز کردن یک سایت آلوده را داشتید ClearCloud میتونه در صورت آلوده بودن اون سایت از ورود شما به سایت و باز شدنش جلوگیری بکنه.

این آنتی ویروس قابلیت اسکن کامپیوتر شما و یا فایل هاتون رو نخواهد داشت و فقط در زمان دانلود یک فایل آلوده و یا باز کردن سایت آلوده میتونه عملکرد خودش رو نشون بده. به همین دلیل چون قرار نیست چیزی نصب بشه اختلالی را هم در کار کرد اصلی آنتی ویروس سیستمتون بوجود نمیاره و هر دو میتونند در کنار هم بصورت بسیار عالی کار کنند.

چطور از ClearCloud استفاده کنیم؟

وارد مسیری که در عکس زیر میبینید بشید و بعد بر روی کانکشنتون کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید.

حالا Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 را در لیستی که میبینید انتخاب کنید و بعد در پایین سمت راست Properties را کلیک کنید.

بعد در صفحۀ باز شده Use the following DNS server addresses را تیک بزنید تا فعال بشه و بعد DNS Server های زیر را مانند عکسی که میبینید در آنجا بدقت بنویسید.

74.118.212.1
74.118.212.2

بعد از نوشتن DNS Server ها همۀ پنجره های باز شده را با زدن OK ببندید و کامپیوتر خودتون را ریستارت کنید. این DNS Server ها مربوط به ClearCloud هستند و با این کار شما تعیین کردید که قبل از اینکه سایتی در کامپیوتر شما باز بشه اول این سایت توسط Vipre Premum Antivirus اسکن بشه و در صورت آلوده نبودن اون اجازۀ باز شدن اون رو در سیستم شما بده.

اگر کانکشن های مختلفی دارید و میخواهید که ClearCloud را برای همۀ آنها فعال کنید, آنوقت باید کار بالا را برای همۀ کانکشن ها تکرار کنید و بعد کامپیوتر خودتون رو یکبار ریستارت کنید. اگر هم میخواهید بصورت حرفه ای تر کار کنید میتونید وارد تنظیمات مودم و یا راوترتون بشید و این DNS Server ها آنجا وارد کنید تا برای یکیبار و برای همیشه برای همۀ کامپیوتر هایی که در خونه دارید فعال بشه و دیگه نیازی به تغییر DNS Server در ویندوز و بصورت دستی وجود نداشته باشه.

البته من پیشنهاد نمیکنم که وارد تنظیمات مودمتون بشید چون ریسک خرابکاری بر عهدۀ خودتونه, راحت ترین و بی دردسرترین راه همینی بود که اینجا بهتون گفتم. تنظیمات مودم را هم به خاطر اینکه اطلاع داشته باشید که همچین کاری هم میشه کرد بهش اشاره کردم.

در ضمن اگر DNS Server ها را در داخل لپ تاپ و داخل محیط ویندوز مثل همین روشی که گفتم انجام بدید در اینصورت لپ تاپتون را هر کجا که ببرید و از هر کجا که با لپ تاپتون به اینترنت وصل بشید Vipre را هم خواهید داشت. اما اگر داخل مودم و یا راوتر DNS را تغییر بدید در صورت استفاده کردن از یک کانکشن و یا اینترنت دیگه Vipre یا ClearCloud را نخواهید داشت.

طرز غیر فعال کردن ClearCloud.

جهت غیر فعال کردن ClearCloud تمام مراحلی را که برای فعال کردنش قبلا گفتم را تا شمارۀ 4 برید و بعد Obtain DNS server address automatically را انتخاب کنید و بعد پنجرۀ باز شده را OK کنید. جهت اطمینان یکبار هم کامپیوترتون رو ریستارت کنید.

چطور بفهمم ClearCloud در کامپیوتر من کار میکنه؟

بعد از انجام کارهای بالا و ریستارت کردن کامپیوترتون سعی کنید کش و کوکیزهای مرورگر اینترنتتون رو پاک کنید. جهت این کار هم میتونید از برنامۀ خوب و رایگان CCleaner استفاده کنید. بعد برای آزمایش اینکه ClearCloud در کامپیوتر شما کار میکنه یا نه میتونید یک سایت آلوده به ویروس یا تروجان را باز کنید تا پیغامی شبیه به پیغامی که قبلا براتون گذاشتم باز بشه.

چند سایت آلوده به ویروس و تروجان جهت آزمایش که توسط ClearCloud بلاک میشند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا ClearCloud نمیتونه بعضی سایت های آلوده را قبل از باز شدنشون بلاک کنه؟

ClearCloud همانطور که گفتم از دیتابیس آنتی ویروس Vipre و همچنین از فایروال Sunbelt Kerio جهت دفع حملات استفاده میکنه. هیچ آنتی ویروسی هم وجود نداره که بتونه تمامی سایت ها و فایل های آلوده را از روی دیتابیس تشخیص بده و ClearCloud هم جزو یکی از همین آنتی ویروسهاست. فهمیدنش هم زیاد مشکل نیست.

ClearCloud یک سایتی را که من همیشه ازش استفاده میکردم بلاک میکنه چیکار کنم؟

اگر سایتی واقعا آلوده باشه چه دوست داشته باشید و چه دوست نداشته باشید اون سایت توسط ClearCloud بلاک خواهد شد تا از ورود آلودگی و یا فایلهای آلوده به سیستم شما جلوگیری کنه. اما بعضی وقتها پیش میاد که سایتی به اشتباه و یا فایلی به اشتباه به لیست دیتابیس ClearCloud افزوده میشه, به همین دلیل در صورت بلاک کردن چنین سایت هایی میتونید در صفحۀ بلاک شده توسط ClearCloud بر روی Click here کلیک کنید و سایت بلاک شده را به اطلاع شرکت Sunbelt برسونید تا اونها هم اون سایت رو از لیستشون حذف کنند.

توجه داشته باشید که استفاده کردن از ClearCloud فقط جهت کمک کننده در کنار آنتی ویروس و فایروال اصلی سیستمتون قابل استفاده است و هیچ وقت به تنهایی نمیتونه امنیت سیستم شما رو تامین کنه.

موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کردن از این مطلب به شرط نام بردن از نویسنده و انجمن p30world آزاد است
مهران
من یه چیز رو خوب نفهمیدم در مورد این...
این Clear Cloud یا آنتی ویروس کلاد به حساب میاد مثل پاندا کلود انتی ویروس و هیتمن و ... ؟؟؟؟؟

milad_gta
09-01-2012, 01:57
یه جورایی کارش مشابه اون هست ! البته به صورت لحظه ای چیزی اسکن نمیشه ، یک اسکنر سایت ها رو چک میکنه و صفحاتی که حاوی کد مخرب هستند تو بلک لیست اون اسکنر قرار میگیرند . زمانی که شما درخواست باز شدن یک سایت رو میدید اگر تو بلک لیست باشه بهتون پیغامی میده که این صفحه بلاک شده .

فرضا اگر سایت اسکن نشده باشه و حاوی مخرب باشه هیچگونه دفاعی صورت نمیگیره .

SevenCity
09-01-2012, 04:09
من cis دارم با انتی ویروس خاموش
به اشتباه به جای kav اومدم زدم kis رو نصب کردم بعد حذفش کردم
به نظرتون اختلالی پیش میاد؟
چون کومودو مستعد این هست که تنظیماتش بهم بخوره یه دفعه

Karkas20
09-01-2012, 07:41
من cis دارم با انتی ویروس خاموش
به اشتباه به جای kav اومدم زدم kis رو نصب کردم بعد حذفش کردم
به نظرتون اختلالی پیش میاد؟
چون کومودو مستعد این هست که تنظیماتش بهم بخوره یه دفعه

شماچقدر حساس هستید !

نه اختلالی پیش نمیاد در تنظیملت کومودو.

ولی به جای kav یه انتی ویروس دیگر را در نظر بگیرید.

Karkas20
09-01-2012, 07:56
سلام

دوستان این قسمت لیمیت را روی ask

بگذارید تا موقع اجرا یک فایل از شما سوال بکنه در صورتی که دیفنس شما روی لیمیت باشه.

چون خوده پیش فرض کومودو اجازه اجرا بعضی از فایل های اجرایی ،موقع اجرا شذن ، اجازه دسترسی صادر میکنه:

موفق باشید

SevenCity
09-01-2012, 11:18
شماچقدر حساس هستید !

نه اختلالی پیش نمیاد در تنظیملت کومودو.

ولی به جای kav یه انتی ویروس دیگر را در نظر بگیرید.

احتمالا منظورتون نورتونه،
متاسفانه نورتون با تمام خوبی هاش خیلی سختگیری داره که منو کلافه کرده kav هم که میگید نه! eset هم که به کل قبول ندارید، پس چی میمونه؟
البته الان AV G DATA و avast AVرو هم از سایتشون دانلود کردم
نمیدونم بزنم تو خط G DATA یا خیر...

Karkas20
09-01-2012, 11:30
احتمالا منظورتون نورتونه،
متاسفانه نورتون با تمام خوبی هاش خیلی سختگیری داره که منو کلافه کرده kav هم که میگید نه! eset هم که به کل قبول ندارید، پس چی میمونه؟
البته الان AV G DATA و avast AVرو هم از سایتشون دانلود کردم
نمیدونم بزنم تو خط G DATA یا خیر...

من بهت قول میدم ، جی دیتا هم یه هفته باهاش سر میکنی و ریمو میکنی !

KAV برای این میگم که رفتار شناسی و اپ کنترل تقریبا ، که داره با defense کومودو یا اتپوست، سر ه ناسازگاری داره !

eset نسخه 4 خواستید نصب بکنید !

اوست خوبه ! خودت میدونی !

کسی که هروز یه سوییت نصب میکنه ، بیشترین ضرر را تو امنیت ، میبینه !

من دیگه هرچه بود ، را گفتم !

فراموش کردم بگم : جی دیتا هم به کرک و پچ شما گیر میده ، میدونی چرا ؟

چون از موتور بیتدفندر استفاده میکنه و بیتدفندر هم خوره کرک و پچ هست !

خوده جی دیتا هم به پچ و کرک ها گیر میده !

از چاله در میای میفتی تو چاه !:27:

جالبه ، شما سوال و مشورت میکنید ، ولی باز کاره خودتون را انجام میدید ! : دی

---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------

دوستان

این گزینه در فایروال -انتی ویروس-اینترنت سکیوریتی هم موجود است.

siavashjal
09-01-2012, 16:00
سلام دوستان

من می دونم که کمودو خیلی برنامه خوب و قدرتمندی هستش. تا حالا دو بار هم ازش استفاده کردم ولی متاسفانه در هر دو بار بعد از حدود 20-25 روز دیگه هیچ سایتی قابل بازشدن نیست حتی وقتی فایروال و دیفنسش رو هم غیر فعال کردم بازم هیچ سایتی اجرا نمیشد ولی وقتی برنامه رو کلا آن اینستال کردم مشکل حل شد. البته اینم بگم که من از v p n استفاده می کنم. به خاطر همین مشکل هم دیگه از کمودو استفاده نمی کنم.

کسی نیست این مشکل رو حل کنه؟
نمی دونم اشکال در استفاده از v p n هستش یا جای دیگه؟

یه سوال دیگه. من الان نسخه 5.3 cis رو دارم. می خواستم بدونم میشه این نسخه رو نصب کنم و بعد آپدیتش کنم به نسخه 5.9 یا این که این نسخه رو باید جداگانه دانلود کنم؟