مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
Mehrdad092000
20-03-2012, 02:20
ویندوزتون سون هست ؟رم و سی پی یو شما چند است ؟ من با رم دو و سی پی یو دو هسته ای هیچ وقت با کمودو مشکلی نداشتم
برای خود من به شخضه یه نوع حمایت و قدردانی از محصول کاملا رایگانی هست که در اختیار ما گذاشتن
ممنون دوست عزیز نه ویندوز Xp میگم که سخت ازارم پایینه
ram512
cpu2.8 775 یه هسته ای
------------------
اخه چند تا کاربر زدن Comodo گفتم شاید خبریه پس خود جوش بوده کاملا :D
SevenCity
20-03-2012, 11:29
من ورزن جدید رو دان کردم نصب کردم که یادمم رفته بود چیزیو بکاپ بگیرم مثل اینکه اپدیت دیتابیس هم میپره و دوباره اپدیت کردم که این مهم نیست ولی حافظه سندباکس بکلی از بین رفت ویندوز اومد بالا دیدم یکی یکی از برنامه هارو داره میبره سندباکس!
اقا الان یه پیغامی اومد از طرف کومودو که 5 گیگ روش نوشته بود تا اومدم ببینم چیه رفت چی بود این؟ :31:
دوستان برای امنیت بیشتر در کنار کومودو از چی استفاده کنم که هم سرعت سیستم پایین نیاد و هم بتونه امنیت خوبی رو برقرار کنه من خودم نظرم روی کسپر اسکای ؟
Karkas20
20-03-2012, 19:39
دوستان برای امنیت بیشتر در کنار کومودو از چی استفاده کنم که هم سرعت سیستم پایین نیاد و هم بتونه امنیت خوبی رو برقرار کنه من خودم نظرم روی کسپر اسکای ؟
:31:
در کنار کومودو اگر کسپر نصب بکنی / امنیتت 100 میشه ولی ویندوزت سرعتش 0 !:27:
شما میتونی در کنار کومودو از مکمل
MAlwareBytes ' AntiMalware
استفاده بکنی یا اینکه از اویرا بدون گارد استفاده بکنی و از استارت اپ هم دیزیبلش بکنی
و فقط برای اسکن استفاده بکنی !
ولی کومودو امنیت را برات حاصل میکنه / این دیگه برمیگرده به نظر اصلی شما !
سلام به همه دوستان کومودویی:10:
عید نوروز رو مجددا بهتون تبریک میگم:40::40::40:
سه سوال داشتم خصوصا از متخصصین فن
1. در مورد realtime کومودو میشه یه توضیحاتی بدید. من آنتی های قبلی ایکه داشتم این قسمتشون خیلی ملموس تر بود. تنظیماتشم مشخص تر بود. مثلا اینکه فایلهها رو موقع ایجاد، خواندن، جابه جایی و ... اسکن کنه ی نه، رو اصلا نداره. من یه fake تست کردم. تو ناد بمحضیکه دکمه save رو تو notepad میزدم ویروس رو تشخیص میداد ولی الان تو کومودو 5 ثانیه و حتی بیشتر طول میکشه.( البته میدونم این ملاک خوبی نیست چون ممکنه علت طول کشیدن دیر فهمیدن نباشه بلکه دقت بالاتر تحلیلش باشه)
من نهایت قدرت realtime رو قرار دادم ولی بازم وجودش رو حس نمیکنم. میدونم که کومودو خوبه ولی دوس داشتم فقط و فقط از نظر این ویژگی بررسی کنید و بگید بین آنتی های دیگه این خصیصش چطوره
2. تو قسمت manual scan قسمت cloud scan وجود داره. میشه بپرسم این نوع اسکن رو چطوری انجام میده؟ یعنی کلا اسکنش ابریه یا همزمان هر دو جور اسکن رو انجام میده
3. کومودو مبتنی بر دیتا بیس نیست درسته؟ میشه فرق اینکه وابسته به دیتا بیس باشه یا نه را بگید؟ اصولا چطوری میشه فهمید یه آنتی وابسته به دیتا بیس هست یا نه
مرسی بابت پاسخگوئیتون
MahdiidhaM
20-03-2012, 20:16
سلام
ببین از طریق Task Manager پروسسهای cft.exe و cmdagent.exe را میبینی؟ استاراپ ویندوز را چک کن، برنامه ها و فایلهای غیر ضروری را حذف کن. تغییرتی در رجیستری هم باعث میشه که سیف مد کار نکنه. این مسیر
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\SafeBoot
سیستم را هم با یک اسکنر خوب اسکن بکنید.
حدس زدم ویروسی اومده و ویندوزمو آسیب زده ، بک آپ دو ماه پیش رو برگردوندم و ورژن جدید کمودو رو نصب و آپدیت کردم ، درایو D رو که اسکن میکنه ویروس wknnn.exe رو پیدا میکنه ولی پیغام میده که نمیتونه گارانتیش کنه و همش میگه ری استارت کن ولی دوباره که اسکن میکنم ویروسای قبلی رو با همین ویروس پیدا میکنه و دوباره همون پیغام ها !!! ( نمیتونم گارانتی کنم و ری استارت کن)
چکار کنم ؟
Lord Farshad
20-03-2012, 21:19
درود
نوروز همه دوستان به ویژه کمودو :40: داران پیروز.
اقا الان یه پیغامی اومد از طرف کومودو که 5 گیگ روش نوشته بود تا اومدم ببینم چیه رفت چی بود این؟ :31:
من پیغام واسه من هم دیروز یا پریروز بود که اومد و منم یهویی بستمش طبق عادت :دی ولی اگر درست خاطرم مونده باشه توی همون یه نیم نگاه، مربوط به آنتی کمودو برای سیستم آندروید بود که انگار یه 5 گیگ فضا واسه ی بکاپ و ... در اختیار میذاشت.
پ.ن :
الان هم یه سرچی توی خود سایتش زدم، به این صفحه هم ربط داره :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد و پیروز و سربلند باشید
M e i s a m
20-03-2012, 21:33
ممنون دوست عزیز نه ویندوز Xp میگم که سخت ازارم پایینه
ram512
cpu2.8 775 یه هسته ای
------------------
سیستم من از این هم ضعیف تره ولی کمودو رو میاره :27:
فقط انتی ویروس رو خاموش کردم و real time نیست
:31:
در کنار کومودو اگر کسپر نصب بکنی / امنیتت 100 میشه ولی ویندوزت سرعتش 0 !:27:
شما میتونی در کنار کومودو از مکمل
MAlwareBytes ' AntiMalware
استفاده بکنی یا اینکه از اویرا بدون گارد استفاده بکنی و از استارت اپ هم دیزیبلش بکنی
و فقط برای اسکن استفاده بکنی !
ولی کومودو امنیت را برات حاصل میکنه / این دیگه برمیگرده به نظر اصلی شما !
امنیت رو فقط رو فایروال تامین میکنه و حرفی برای گفتن داره ولی در مقابل ویروس اسپای و... فکر نمیکنم امنیت
حتی 1 درصدی رو هم بتونه تامین کنه این رو از روی رتبش میگم :46:
سلام علیکم:11:
به قول آقای فردوسی پور: حرکت خودجوش بوده!!
البته این جوشیدنها علت داشته قدیما ؛؛.... الان کمتر شده! هیچ چیزی بی جهت نمیجوشه.:46:
جواب را اقا امیر دادند.
ویروس اگر از کمودو رد بشه باید بری برای پاکسازی و اینها را پیشنهاد میدم :
MAlwareBytes ' AntiMalware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
COMODO Cleaning Essentials ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Norton Power Eraser ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما برای امنیت بیشتر همون آویرا؛ یا پاندا کلود هم خوبه. هم رایگانه هم ریل تایم است و با کمودو تداخل نداره و هم اینکه پردازش ابری داره و نیازی به آپدیت دیتابیس نداری. و منابع کمی را هم در اختیار میگیره.
دستتون خیلی بازه. کلا میتونید رایگان، یک پکیج امنیتی مناسب خودتون را فراهم بکنید.
=====
سلام به همه دوستان کومودویی:10:
عید نوروز رو مجددا بهتون تبریک میگم:40::40::40:
سه سوال داشتم خصوصا از متخصصین فن
1. در مورد realtime کومودو میشه یه توضیحاتی بدید. من آنتی های قبلی ایکه داشتم این قسمتشون خیلی ملموس تر بود. تنظیماتشم مشخص تر بود. مثلا اینکه فایلهها رو موقع ایجاد، خواندن، جابه جایی و ... اسکن کنه ی نه، رو اصلا نداره. من یه fake تست کردم. تو ناد بمحضیکه دکمه save رو تو notepad میزدم ویروس رو تشخیص میداد ولی الان تو کومودو 5 ثانیه و حتی بیشتر طول میکشه.( البته میدونم این ملاک خوبی نیست چون ممکنه علت طول کشیدن دیر فهمیدن نباشه بلکه دقت بالاتر تحلیلش باشه)
من نهایت قدرت realtime رو قرار دادم ولی بازم وجودش رو حس نمیکنم. میدونم که کومودو خوبه ولی دوس داشتم فقط و فقط از نظر این ویژگی بررسی کنید و بگید بین آنتی های دیگه این خصیصش چطوره
[/SIZE]
میخوام از نوشته هاتون نقل قول بگیرم به درد سر میافتم!:46:
ریل تایم کمودو دو نوع است. یکی On Access که اگر روی اون بزارید دائماً فایلهای روی هارد را اسکن میکند(به آرامی) و نوع دوم Stateful که فقط زمانی عمل میکند که به قول خودتون:
... فایلهها رو موقع ایجاد، خواندن، جابه جایی و ... اسکن کنه...
در مورد مقاسیه هم خودتون میتونید بعدا سری به تاپیک ویروسها بزنید و تستهایی بکنید. البته الان نه؛ هر وقت که دستتون با کمودو راه افتاد. برید و چند بسته ویروس دانلود کنید و اکسترکت کنید و ببینید عکس العمل کمودو چجوریه. یا ویروسها را در مکانهایی از هارد و درایوهای مختلف قرار بدید و ببینید بدون اسکن کمودو پیدا میکنه یا نه و تستهایی از این دست.
2. تو قسمت manual scan قسمت cloud scan وجود داره. میشه بپرسم این نوع اسکن رو چطوری انجام میده؟ یعنی کلا اسکنش ابریه یا همزمان هر دو جور اسکن رو انجام میده
[/SIZE]
اگر فعال باشه همزمان هر دو جور اسکن را انجام میده. البته برای اسکن چند فایل خیلی کمک نمیکنه، و بیشتر برای اسکنهای طولانی مدت خوبه. یعنی هر چه تعداد فایلهایی که قرار اسکن بشه ببیشتر باشه. کمودو بهتر به سرورها وصل میشه. البته اینو از روی تجربه میگم. هر چند که سعی شده این قابلیت هم بهبود پیدا کنه. البته بصورت ریل تایم خوب کار میکنه و برای فایلهایی که قصد اجرا دارند همیشه این ارتباط برقرار میشه. که تنظیماتش در بخش دیفنس هم هست.
3. کومودو مبتنی بر دیتا بیس نیست درسته؟ میشه فرق اینکه وابسته به دیتا بیس باشه یا نه را بگید؟ اصولا چطوری میشه فهمید یه آنتی وابسته به دیتا بیس هست یا نه
اصطلاحا اگر هر آنتی ویروسی بعد از اینکه یک مخرب را از روی دیتابیس نشناخت تسلیم بشه! یا خیلی حرفی برای گفتن نداشته باشه میگن مبتنی بر دیتابیس.
حدس زدم ویروسی اومده و ویندوزمو آسیب زده ، بک آپ دو ماه پیش رو برگردوندم و ورژن جدید کمودو رو نصب و آپدیت کردم ، درایو D رو که اسکن میکنه ویروس wknnn.exe رو پیدا میکنه ولی پیغام میده که نمیتونه گارانتیش کنه و همش میگه ری استارت کن ولی دوباره که اسکن میکنم ویروسای قبلی رو با همین ویروس پیدا میکنه و دوباره همون پیغام ها !!! ( نمیتونم گارانتی کنم و ری استارت کن)
چکار کنم ؟
ابتدا با همون اسکنرهایی که در بالا ذکر شد سیستم را اسکن کنید. مخصوصا مالواربایتس. اگر مشکل پا بر جا بود برید بخش اورژانس و دوستان کمک میکنند. CCE هم خوبه، مخصوصا KillSwitch و Autorun Analyzer
======
امنیت رو فقط رو فایروال تامین میکنه و حرفی برای گفتن داره ولی در مقابل ویروس اسپای و... فکر نمیکنم امنیت
حتی 1 درصدی رو هم بتونه تامین کنه این رو از روی رتبش میگم
اوه اوه اوه!! اون کلمه "1 درصدی" خیلی باحال بود.
من باید یک نکته را بگم:
اگر از روی رتبه میگید، بهتره اصلا سمت کمودو نیایید!!
کمودو فعلا مال کساییکه با اون کار کردند و خودشون تست کردند و سبک محافظتی کمودو را پسندیدند.
اگر دنبال رتبه هستید بهتره 2 سال دیگر کمودو را نصب کنید.
امیدورام متوجه منظور من شده باشید:11:
Mehrdad092000
21-03-2012, 01:16
علت این خود جوشی چی بوده حالا ؟ :D
راستی دوست عزیز با توجه به سیستم من اواست بهتره یا کومودو
علت این خود جوشی چی بوده حالا ؟ :D
راستی دوست عزیز با توجه به سیستم من اواست بهتره یا کومودو
سلام
در مورد اوست نمیدونم ... ولی فکر نکنم خیلی هم سنگین باشه.
کمودو هم سبکه، آنتی ویروس را بزار روی Stateful؛؛ حتی میتونید گاهی اوقات آنتی ویروس را هم خاموش کنی و با سیستمت کار کنی بدون اینکه بترسی از اینکه ویروسی بشی!
علتِ "حرکت خودجوش" ===> حمایت!!
=============
راستی کمودو یک نسخه از CIS را تهیه کرده که مربوط به Windows 8 میشه! البته فعلا نسخه بتاست.
گفتم خبرش را بزارم بد نباشه.
موفق باشید.
mehdi_08
21-03-2012, 12:03
درود
نوروز همه دوستان به ویژه کمودو :40: داران پیروز.
من پیغام واسه من هم دیروز یا پریروز بود که اومد و منم یهویی بستمش طبق عادت :دی ولی اگر درست خاطرم مونده باشه توی همون یه نیم نگاه، مربوط به آنتی کمودو برای سیستم آندروید بود که انگار یه 5 گیگ فضا واسه ی بکاپ و ... در اختیار میذاشت.
پ.ن :
الان هم یه سرچی توی خود سایتش زدم، به این صفحه هم ربط داره :
شاد و پیروز و سربلند باشید
5گیگ فضا میده برا فایل شیرینگ هم می شه استفاده کرد :21:
این لینکشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crd چیه؟
کلا محصولات کومودو چیا هستن؟
اینا رو میدونم : cis -cce - dragon و امروز هم اون csu رو دیدم ولی ظاهرا چند تا محصول دیگه هم داره
با تشکر
سرچ کردم تو خود کومودو چیزی نشون نداد اینجا پرسیدم الان گوگل رو سرچ کردم نشون داد COMODO Rescue Disk هست درسته؟
الان نسخه نهایش اومده؟ اگه با ابدیت خود CIS کار کنه عالی هست
crd چیه؟
کلا محصولات کومودو چیا هستن؟
اینا رو میدونم : cis -cce - dragon و امروز هم اون csu رو دیدم ولی ظاهرا چند تا محصول دیگه هم داره
با تشکر
سرچ کردم تو خود کومودو چیزی نشون نداد اینجا پرسیدم الان گوگل رو سرچ کردم نشون داد COMODO Rescue Disk هست درسته؟
الان نسخه نهایش اومده؟ اگه با ابدیت خود CIS کار کنه عالی هست
سلام
COMODO Rescue Disk=CRD = دیسک نجات کمودو
فعلا نسخه بتا هست.
اگه با ابدیت خود CIS کار کنه عالی هست
بله، با آپدیت CIS یعنی همون فایل bases.cav کار میکنه!! و میشه گفت آپدیت آفلاین میشه و برای آپدیت نیازی به نت نیست. (من از این قابلیت خوشم میاد!)؛ شما مسیر فایل bases.cav را بهش میدی(حالا روی هاردتون یا روی فلش) بعد در اسکن از همون استفاده میکنه.بعد هم وقتی کارتون تموم شد و سی-دی را خارج کردید دوباره دیتابیس بر میگرده به 1.
نسخه نهایی ارائه بشه لینک دانلود میزاریم.
MahdiidhaM
21-03-2012, 22:53
چکار کنم ؟
ابتدا با همون اسکنرهایی که در بالا ذکر شد سیستم را اسکن کنید. مخصوصا مالواربایتس. اگر مشکل پا بر جا بود برید بخش اورژانس و دوستان کمک میکنند. CCE هم خوبه، مخصوصا KillSwitch و Autorun Analyzer
اسکنر MAlwareBytes ' AntiMalware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو نصب کردم ، خیلی پیدا کرد و کشت و فکر میکنم الآن فقط به موارد گارانتی شده کمودو گیر میده و اصل قضیه حل شده ، دستتون درد نکنه:20:
با سلام
دیشب خواستم برنامه treacopy رو روی سیستمم نصب کنم این باید یک برنامه شناخته شده باشه اما کومودو اخطار داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
بعدش هم avast 7 پیام زیر رو داد
خوب به نظر شما این برنامه مشکلی داره ؟
با تشکر
siavashjal
25-03-2012, 09:56
خوب شما فایل رو تو virustotal یا سایتهای مشابه چک کنید ببینید بقیه آنتی ویروسها چه رفتاری با این فایل دارن؟
aka_karkas
25-03-2012, 11:58
بعدش هم avast 7 پیام زیر رو داد
خوب به نظر شما این برنامه مشکلی داره ؟
با تشکر
سلام دوست عزیز شما دارید یه برنامه نصب می کنید و installer شما می خواد به فایلی که از setup اکسترکت شده دسترسی داشته باشه که همونطور که می دونید این فایلها به صورت موقتی روی سیستم قرار می گیرند (فرمت .tmp) و بعد از اینکه شما allow کردید دوباره اطلاع داده که این فایل در دیتابیس کمودو شناخته نشده است (مثل خیلی از فایلهای دیگه،چیز عجیبی نیست) و می خاد به رابط محافظ شده دسترسی داشته باشد (احتمال زیاد در رجیستری) و میگه اگه برنامه ای هست که برای شما شناخته شده است یا به نوعی daily program شماس allow کنید
کلا کمودو تمام فعالیتهای سیستم رو بر اساس نوع پروفایلی که انتخاب می کنید زیر نظر می گیره و انتخاب همه چیز رو به کاربر می ده، دقت کنید کمودو نگفته ویروس یا مالوری پیدا کرده، بنده خدا اطلاع رسانی کرده:10:
چند روزه ، دقیقا بعد از نصب utorrent و دانلود چند تا فایل از تورنت ، هی کومودو پیغام میده که فایل svchost میخواد وصل بشه ،
هر دفعه هم شماره ی پورتش عوض میشه . قضیه چیه ؟ من هر دفعه بلاکش کردم . چون شماره ی پورتش عجیبه .
چند روزه ، دقیقا بعد از نصب utorrent و دانلود چند تا فایل از تورنت ، هی کومودو پیغام میده که فایل svchost میخواد وصل بشه ،
هر دفعه هم شماره ی پورتش عوض میشه . قضیه چیه ؟ من هر دفعه بلاکش کردم . چون شماره ی پورتش عجیبه .
سلام
چند وقته کمودو را نصب کردید. البته میدونم قبلا داشتید و در دور جدید منظورمه چند وقته کمودو نصب کردید؟ و این پیغام شروع شده؟
پورتش عوض میشه، آیا IP هم تغییر میکنه؟ الان اون IP که قرار داید: 192.168.1.1 براتون آشنا نیست؟؟ یعنی آی-پی مودمتون نیست؟
توی command prompt تایپ کنید ipconfig و IPv4 چک کنید
بعد از اینکه بلوک میکنید اختلالی ایجاد میشه و مشکلی پیش میاد یا نه؟ مثلا از تورنت میتونید استفاده بکنید یا نه؟
هی کومودو پیغام میده که فایل svchost میخواد وصل بشه
برعکس تصور شما: اون پیغام یک Input request هست.
به هر حال میتونید بلوک بکنید، هر چند فکر میکنم Allow هم بکنید خطر امنیتی نداره!
M e i s a m
26-03-2012, 17:24
من فکر می کنم این فایلش ویروسی شده
با انتی ویروس هم درست نمیشه روش خاصی هست نو نت سرچ کنید پیدا میشه وگرنه تا حالا به من این پیغام رو نداده
سلام
شاید هم شده باشه!
ولی من میگم نشده!
وگرنه تا حالا به من این پیغام رو نداده
خب، تنظیماتتون فرق میکنه!
شما یه تنظیمی دارید که خیال خودتون را راحت کردید(بهترین تنظیمات)......همون را داشته باش!
سلام
[QUOTE]چند وقته کمودو را نصب کردید. البته میدونم قبلا داشتید و در دور جدید منظورمه چند وقته کمودو نصب کردید؟ و این پیغام شروع شده؟
دور جدیدی که کومودو نصب حدود 17-18 روز میگذره ولی درست بعد از دانلود تورنت این پیغام اومد . شک من از اونه.
پورتش عوض میشه، آیا IP هم تغییر میکنه؟ الان اون IP که قرار داید: 192.168.1.1 براتون آشنا نیست؟؟ یعنی آی-پی مودمتون نیست؟پسر خوب اون که یه ریموت عمومیه . من دوتا سیستم تو خونه دارم که یکیش اینه و اون یکی ریموتش 192.168.1.2 هست .
توی command prompt تایپ کنید ipconfig و IPv4 چک کنیدچیزی در مورد IPv4 ننوشت . میشه بیشتر راهنمایی کنی .
بعد از اینکه بلوک میکنید اختلالی ایجاد میشه و مشکلی پیش میاد یا نه؟ مثلا از تورنت میتونید استفاده بکنید یا نه؟نه اختلالی ایجاد نمیشه .
با انتی ویروس هم درست نمیشه روش خاصی هست نو نت سرچ کنید پیدا میشه وگرنه تا حالا به من این پیغام رو نداده
سلام علیکم
هر دو پست قبلیم بر مبنای اون عکسی بود که قرار دادید.
فکر نکنم ارتباطی با تورنت داشته باشه.
اون که یه ریموت عمومیه . من دوتا سیستم تو خونه دارم که یکیش اینه و اون یکی ریموتش 192.168.1.2 هست .
ریموت عمومی متوجه نشدم!
بهتره بگید داخلی!
در پست قبلیم خواستم نگاه شما را از پورت به IP هم بکشونم. کلا در این رنج:
192.168.X.X
ارتباطات داخلیه و روی شبکه خودتون است.
نه اختلالی ایجاد نمیشه .
پس مشکلی نیست و میتونید بلوک بکنید.
فکر نمیکنم ویروسی باشه . چون من به جز حفاظت realtime ، خودمم همیشه به صورت دستی memory و ... رو با آوست و malwarebytes اسکن میکنم .
من هم همین نظرو دارم، البته با توجه به عکس و پیغام کمودو؛ البته پیغام داریم تا پیغام.
نتیجه گیری: همه چیز امن و امانه!
====
پسر خوب
ما هم شدیم خوب!
دیگه آدم بَـدِ نیستم!
ALI16437
27-03-2012, 18:05
با سلام
خدمت تمام دوستان من فکر میکنم چون نوشته safe پس
مطمئنا این فایل الوده نیست چون در اون صورت باید مینوشت
ناشناخته یا حدقل مشکوک این ایپی هم صد درصد ip مودمتون
هست که از adsl استفاده میکنید برای اطمینان میتونید در ie
این 192.168.1.1 رو وارد کنید در کادر محاورهای ظاهر شده
admin رو در هر دو قسمت پرکن میبینی که وارد صفحه تنظیمات
درونی مودمت میشی بدون تغییرات خارج شو اگر با وارد کردن
این 192.168.1.1 نتونستی وارد شوی بخاطر بلوکه کردن این
پنجره است باید اونو پاک کنی و دوباره تلاش کنی برای ورود به
تنظیمات داخلی مودمت ، در کل این فقط یک اتصال بین مودمت
و کامپیوترت است و یک شبکه کوچک داخلی محسوب میشه
نه اینترنت ،
موفق باشی،
سلام
فایروال کمودو یه فایروال ورودی و خروجی است، یعنی در هر دو حالت به شما پیغام میده و در صورت مشاهده یک درخواست خروجی یا حتی ورودی کمودو پیغام نشون میده(به نسبت تنظیمات البته)
اینجا دو حالت داریم، اگر طوری فایروال را تنظیم بکنید که همه چیز دست شما باشه و کمودو هم اتوماتیک عمل نکنه، و پیغام بده، اونوقت مثلا:
برای svchost.exe اگر بخواد وصل بشه(خروجی) این میشه پیغامش: به نوع پیغام توجه کنید:
همینجور که معلومه IP مربوط به DNS کمودوست و پورت هم 53 که همیشه برای ارتباط با این سرویس مورد استفاده قرار میگیره.
=========
=========
این پیغام هم میشه ورودی.(1-این پیغام نمیتونه دلیل محکمی باشه برای اینکه سیستم شما!! آلوده است-جای نگرانی نداره)(2-این پیغامها را بلوک بکنید، مگر اینکه دلیل خاصی موجود باشه تا به اونها اجازه بدید. البته در این موارد باید دست به کار بشید و در فایروال یک قانون براش بسازید، البته چون نیازی هم نیست در موردش صحبت نشده و فقط میمونه بحث شبکه های LAN که قبلا صحبت شده)
توجه: (خطا):گاهی اوقات کمودو بنابر دلایلی یک packet برگشتی را ورودی محسوب میکنه، احتمالا ویندوز هم در این اشتباه نقش داره. اینها اگر بلوک بشوند شما مشکلی و اختلالی هم مشاهده نمیکنید.(چون در یک ارتباط فقط برای چند بسته این اشتباه رخ میده و بلوکه میشن و نه همه اونها) البته این حالت خیلی نادره.
=========
=========
ضمن اینکه گاهی اوقات پیغامها هم حاوی مطالب خوبیه. اینو از آرشیوم در آوردم:
mitraryan
29-03-2012, 19:39
سلام کسانی که کومودو دراگون دارن لطفا بررسی کنن
من با کروم به سایت
یا مثلا
که وارد میشم از نظر SSL ایرادی نمیگیره ولی با دراگون که وارد میشم به شرکت صادر کننده SSL گیر میده و میگه فقط نام دامین شرکت قابل تاییده!
کلی هم توضیحات داده و حرف حسابش اینه که درسته اطلاعات رمز نگاری شدن اما رمز نگاری بین تو و کی؟!!
الان از کجا باید فهمید کدوم راست میگن؟ کروم نفهمیده یا دراگون الکی گیر داده؟
سلام کسانی که کومودو دراگون دارن لطفا بررسی کنن
من با کروم به سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا مثلا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که وارد میشم از نظر SSL ایرادی نمیگیره ولی با دراگون که وارد میشم به شرکت صادر کننده SSL گیر میده و میگه فقط نام دامین شرکت قابل تاییده!
کلی هم توضیحات داده و حرف حسابش اینه که درسته اطلاعات رمز نگاری شدن اما رمز نگاری بین تو و کی؟!!
الان از کجا باید فهمید کدوم راست میگن؟ کروم نفهمیده یا دراگون الکی گیر داده؟
اولا که اینا سایتشون فیل:2: بود .
دوما کمودو دراگون درست میگه . اینا ssl شون قابل تایید نیست . ولی خوب مجبوریم از این سایتها استفاده کنیم .
علت استفاده ی این گونه سایتها از ssl دور زدن :2: هست (هر چند که بعضی هاشون مال خودشونن . بعضی از سایتهای اینجوری هم اطلاعات میدزدن) . این سایتهای نامعتبر چون پول درست و حسابی ندارن از ssl های منقضی شده و نامعتبر استفاده میکنن .
در مجموع به نظر من گیر دادن به ssl رو بیخیال شو تا کارت راه بیفته . ولی اگر به dns گیر داد مواظب باش .
mitraryan
30-03-2012, 13:34
اولا که اینا سایتشون فیل:2: بود .
دوما کمودو دراگون درست میگه . اینا ssl شون قابل تایید نیست . ولی خوب مجبوریم از این سایتها استفاده کنیم .
علت استفاده ی این گونه سایتها از ssl دور زدن :2: هست (هر چند که بعضی هاشون مال خودشونن . بعضی از سایتهای اینجوری هم اطلاعات میدزدن) . این سایتهای نامعتبر چون پول درست و حسابی ندارن از ssl های منقضی شده و نامعتبر استفاده میکنن .
در مجموع به نظر من گیر دادن به ssl رو بیخیال شو تا کارت راه بیفته . ولی اگر به dns گیر داد مواظب باش .
ممنون ولی سایت ها فیل نیستن روی لینک کلیک نکن آدرس رو کپی پیست کن میان
بعد هم SSL ها تاریخشون تموم نشده و تا 9/2012 اعتیار دارن!
میگه فقط میتونم نام دامین صادر کننده SSL رو تایید کنیم مثل:
US
در حالی که باید مشخصات دیگه مثل آدرس شرکت و... هم باشه
یه مساله دیگه ای که الان متوجه شدم الان داره به وب استور کروم هم گیر میده:
حتی به SSL این هم گیر میده! فکر کنم ایراد از خودش باشه نه SSL ها
نظر شما چیه؟!
ممنون ولی سایت ها فیل نیستن روی لینک کلیک نکن آدرس رو کپی پیست کن میان
بعد هم SSL ها تاریخشون تموم نشده و تا 9/2012 اعتیار دارن!
میگه فقط میتونم نام دامین صادر کننده SSL رو تایید کنیم مثل:
US
در حالی که باید مشخصات دیگه مثل آدرس شرکت و... هم باشه
یه مساله دیگه ای که الان متوجه شدم الان داره به وب استور کروم هم گیر میده:
حتی به SSL این هم گیر میده! فکر کنم ایراد از خودش باشه نه SSL ها
نظر شما چیه؟!
منظورم این بود که این سایتها قبلا فیل شده بودن برا همین ssl گذاشتن . (رو لینک کلیک نکردم)
وب استور کروم که دیگه 100 درصد مطمئنه . این یکی چرت و پرت میگه .
من وب استور کروم رو تست کردم . هیچ گیری نداد .
با سلام
دوستان امروز از طرف کومودو پیامی روی صفحه ظاهر شد مربوط به سایتش که برای بازبینی سایتها است
من سایت رو رفتم و عضویت می خواد . در گزینه های عضویت هم کد پستی و ... می خواد
حالا عضویت در این سایت جقدر می تونه در امنیت ورود به سایتها موثر باشه و همچنین برای عضویت می تونیم ایران و کد پستی از ایران رو بدیم یا مسائل تحریم و .. هست
و همچنین
این comodo trust connect چرا نمی تونه وصل بشه
با تشکر
AlexanderMahone
07-04-2012, 14:09
با سلام
دوستان امروز از طرف کومودو پیامی روی صفحه ظاهر شد مربوط به سایتش که برای بازبینی سایتها است
من سایت رو رفتم و عضویت می خواد . در گزینه های عضویت هم کد پستی و ... می خواد
حالا عضویت در این سایت جقدر می تونه در امنیت ورود به سایتها موثر باشه و همچنین برای عضویت می تونیم ایران و کد پستی از ایران رو بدیم یا مسائل تحریم و .. هست
و همچنین
این comodo trust connect چرا نمی تونه وصل بشه
با تشکر
برای ثبت نام از این سایت کمک بگیرید هویت خارجی میسازه که قابل قبول هست برا اینجور مواقع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
متاسفانه پورت تراست کانکت رو بستن بخاطر همین نمیتونه به سرورش کانکت بشه بهتره یه جایگزین براش پیدا کنید:11:
برای ثبت نام از این سایت کمک بگیرید هویت خارجی میسازه که قابل قبول هست برا اینجور مواقع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
متاسفانه پورت تراست کانکت رو بستن بخاطر همین نمیتونه به سرورش کانکت بشه بهتره یه جایگزین براش پیدا کنید:11:
با سلام و تشکر فراوان
در مورد قابلیتهای این سایت و عضویت در این سرویس کومودو کمی توضیح می دین
مثلا من عضو شدم یک توضیحی داده بود چون قبلا توی comodo trust connet هم عضو بود
اگه من به اکانتم وارد بشم اطلاعات رمزگذاری میشه یا این مربوط به comodo trust connet هست ؟
ایا برای استفاده از siteinspector حتما باید وارد اکانتش شد یا نه ؟
حالا این توضیح برای کدوم سرویس هست
AlexanderMahone
08-04-2012, 12:22
با سلام و تشکر فراوان
در مورد قابلیتهای این سایت و عضویت در این سرویس کومودو کمی توضیح می دین
مثلا من عضو شدم یک توضیحی داده بود چون قبلا توی comodo trust connet هم عضو بود
اگه من به اکانتم وارد بشم اطلاعات رمزگذاری میشه یا این مربوط به comodo trust connet هست ؟
ایا برای استفاده از siteinspector حتما باید وارد اکانتش شد یا نه ؟
حالا این توضیح برای کدوم سرویس هست
برای ورود به سایت های خوب معمولا اتوماتیک کانکشن کدگذاری میشه تا ارتباط ایمن باشه.
عضویت در تراست کانکت برای استفاده از سرویسش لازم بود.
برای استفاده از siteinspector نیاز به ورود به حساب کاربری لازم نیست در مرورگر دراگون اگر به سایتی مشکوک هستی روی ایکون اون کلیک کن تا سایت بررسی بشه.
Karkas20
10-04-2012, 07:32
سلام
این کی را دوستان تست بکنند فکر بکنم برای نسخه کامپلیت باشه
EC78A7E6-5061-480D-B87F-502047DA7E1E
با سلام خدمت دوستان
چرا برای برنامه ای مثل انتی ویروس نورتون که همیشه دسترسی به ایتر نت داره و ابدیت میشه و گزینه remeber هم تیک خورده براش باز هم من این پیامها رو دارم
با سلام خدمت دوستان
چرا برای برنامه ای مثل انتی ویروس نورتون که همیشه دسترسی به ایتر نت داره و ابدیت میشه و گزینه remeber هم تیک خورده براش باز هم من این پیامها رو دارم
خب چرا براش رول نمی سازید؟
شاید از راه های مختلف یا به IP های مختلف می خواد وصل بشه و شما فقط برای یک IP اجازه دادین. رول بسازید تا دیگه پیغام نده.
خب چرا براش رول نمی سازید؟
شاید از راه های مختلف یا به IP های مختلف می خواد وصل بشه و شما فقط برای یک IP اجازه دادین. رول بسازید تا دیگه پیغام نده.
با تشکر
یه توضیح کوچک برای رول ساختن میدین
بعد مشکلی که نداره از یک ای پی نیازهاش رو دریافت کنه که ؟
با تشکر
با تشکر
یه توضیح کوچک برای رول ساختن میدین
بعد مشکلی که نداره از یک ای پی نیازهاش رو دریافت کنه که ؟
با تشکر
داخل همون پنجره، گزینه More Options رو بزنید و از بین گروه ها، Trusted رو انتخاب کنید و تیک Remember رو هم بزنید. البته این فقط برای همین فایل یعنی Symantec Error Reporting هست نه خود آنتی ویروس و برنامه Liveupdate
با سلام
من روی یک سیستم جدید فایروال کومودو رو نصب کردم اما dns کومودو رو یادم رفته
اگه دوستان میدونن لطفا همینجا بزارن
با تشکر
با سلام
من روی یک سیستم جدید فایروال کومودو رو نصب کردم اما dns کومودو رو یادم رفته
اگه دوستان میدونن لطفا همینجا بزارن
با تشکر
کافی بود یه جستجوی کوچیک انجام بدی دوست عزیز :46:
یک فایل مشکوک رو چطوری برای comodo ارسال کنم
m_saeed63
20-04-2012, 11:46
سلام بر دوستان عزیز
اساتید لطفا کمک کنید منم کومودو اینترنت سکیوریتی دارم می خوام یه نرم افزار دسترسی به اینترنت نداشته باشه ولی در کارکردش اختلالی بوجود نیاد! چیکار باید بکنم؟ راستش صفحات اونقدر زیاده که ادم نمیتونه همشو بگرده!
راستی این ورژن جدیدو دانلود کردم ولی وقتی فایل اپدیت قبلیو طبق دستورات اضافه میکنم بازم میخواد از اول اپدیت کنه! کسی راه حلی داره؟
با تشکر
GHOST RECON
20-04-2012, 13:38
دوستان من يه مشكلي با اين ورژن هاي جديد كومودو دارم كه تو قديمي ها نبود
آنتي ويروس رو كه فعال ميكنم سرعت سيستم ميشه خيلي كم ميشه مثلا يه ربع ميكشه ويندوز مديا پلير باز بشه يا همينطور موقع باز كردن بروزر كلي زمان ميبره تا باز بشه چرا اينجوريه ؟
SevenCity
20-04-2012, 19:06
لبنک اخرن ورژن رو میزارید؟
*Batman*
20-04-2012, 19:15
یک فایل مشکوک رو چطوری برای comodo ارسال کنم
راهنمای تاپیک در پست اول و دوم؛اونجا مطالب آموزشی زیادی هست.
ارسال فایل مخرب برای کومودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeediranzad
21-04-2012, 10:23
سلام
من میخواهم بدونم این فرق این دو حالت چیه؟ آخه تنظیمات هردو یکی است.
Internet Security
Proactive Security
یه چیز دیگه: تا حالا کسی از آنتی ملویر کومودو استفاده کرده؟ چطوره؟ از ملویربایت بهتره؟
سلام
Internet Security
Proactive Security
یه چیز دیگه: تا حالا کسی از آنتی ملویر کومودو استفاده کرده؟ چطوره؟ از ملویربایت بهتره؟
سلام. این صفحه رو مطالعه کنید. کامل توضیح داده.
منظورتون CCE هست؟ قدرتش که خوبه ولی تا حالا ما تست مقایسه ای در مقابل MBAM نگرفتیم.
saeediranzad
21-04-2012, 14:40
سلام. این صفحه رو مطالعه کنید. کامل توضیح داده.
منظورتون CCE هست؟ قدرتش که خوبه ولی تا حالا ما تست مقایسه ای در مقابل MBAM نگرفتیم.
سلام
خوندم. ولی باز متوجه تفوتش نشدم. میگه اگه فایروال را موقع نصب انتخاب کنی، بطور پیشفرض پرواکتیو را انتخاب میکنه و اگه هم آنتی ویروس و هم فایروال را نصب کنی، پیشفرض میره رو اینترنت سکیوریتی.
ولی در اجرا تفاوتی ننوشته.
در مورد آنتی ملویر هم منظورم این بود: بوکلین که البته نوشته در CISگنجانده شده و من اول ندیدم. عجله کردم.
سلام
Internet Security
Proactive Security
دوست عزيز هيچ نرم افزاري به Malwarebytes Anti-Malwareنمي رسه
با سلام خدمت دوستان
من از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرم افزار netsuport dna رو دانلود کردم در زمان اجرا هم نورتون اخطار داد و هم کومودو
من اجرا کردم و در پایان برای نصب اجرا نشد
این رویدادها بوده
حالا از کجا می تونم بفهمم این فایل به سیستم اسیب زده یا نه . البته برای کومودو هم در زمان اجرا ارسال کردم
سلام خدمت دوستان
من می خوام توی آموزشگاه روی چندین سیستم این کمودو رو نصب کنم. مشکلی که دارم اینه که کمودو خیلی سوال می پرسه!
برای یک یوزر حرفه ای خوبه ولی افراد عادی که می خوان کار کنن اصلا نمی دونن چی هست و باعث سردرگمی اونها میشه.
آیا راهی هست که بشه جلوی این سوال ها رو گرفت؟
سوال دوم اینکه میشه کاری کرد که آپدیت ها فقط روی یک سیستم دانلود بشه و بقیه سیستم ها از روی اون آپدیت بشن؟ آخه فقط یه سیستم به اینترنت دسترسی داره.
اصلا کمودو نسخه تحت شبکه داره؟ البته شبکه من دارای سرور نیست و همه به صورت کلاینت به یک روتر وصل میشن.
با توجه به اینکه کمودر تو قیمت نسخه پرو حسابی تخفیف داده (4.99 دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a2cba3&key5sk2=&key5sk3=1335275724000&key5sk4=&key5sk5=1335275807000&key5sk6=&key5sk7=1335275813000&key5sk8=&key5sk9=1335276230000&key6sk1=&key6sk2=CH1801025162&key6sk3=7&key6sk4=en-us&key6sk5=IR&key6sk6=0&key6sk7=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ucts%252Fcomodo-products.php&key6sk8=112202&key6sk9=1024768&key6sk10=true&key6sk11=e75b2cca668683c87d9d5c2a1c5afc53a0fde1f0&key7sk1=43&key7sk2=51&key1sk1=dt&key1sk2=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ucts%252Fcomodo-products.php)) ایا ارزش داره نسخه پرو خریداری بشه؟
m_saeed63
27-04-2012, 06:54
سلام اساتید لطفا جواب بدن!
اقا من میتونم با کمودو جلوی از بین نرفتن کرک نرم افزاری مثل اینترنت دانلود منیجر رو بگیرم بدون اینکه در دانلود کردن باهاش مشکلی بوجود بیاد؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام اساتید لطفا جواب بدن!
اقا من میتونم با کمودو جلوی از بین نرفتن کرک نرم افزاری مثل اینترنت دانلود منیجر رو بگیرم بدون اینکه در دانلود کردن باهاش مشکلی بوجود بیاد؟ لطفا راهنمایی کنید
سلام..
وقتی مطمئن هستید که یک نرم افزار آلوده نیست... ازین طریق
کومودو رو باز کنید ، به تب فایروال برید.. گزینه ی Define a new trusted application رو بزنید و آدرس فایل مورد نظر رو بدین.
همین طور به تب + Defence برین و Trusted files رو انتخاب کنید و اونجا دکمه ی add رو بزنید و فایل رو اضافه کنید.
اینطوری هیچ مشکلی دیگه پیش نمیاد.
سلام خدمت دوستان
من می خوام توی آموزشگاه روی چندین سیستم این کمودو رو نصب کنم. مشکلی که دارم اینه که کمودو خیلی سوال می پرسه!
برای یک یوزر حرفه ای خوبه ولی افراد عادی که می خوان کار کنن اصلا نمی دونن چی هست و باعث سردرگمی اونها میشه.
آیا راهی هست که بشه جلوی این سوال ها رو گرفت؟
سلام..
بله باید در بخش تنظیمات فایروال و تب Alert مقدار رو روی حداقل گذاشت همچنین در + Defence گزینه ی
do not show pop up رو فعال کنید ، البته هیچکدوم ازین ها توصیه نمیشه چون که اگه قرار باشه خود کومودو تصمیم بگیره ، معمولا خرابکاری میشه.. به نظر من این سوییت اگه قراره زیر دست کاربرای آماتور بیفته گزینه ی خوبی نیست
سوال دوم اینکه میشه کاری کرد که آپدیت ها فقط روی یک سیستم دانلود بشه و بقیه سیستم ها از روی اون آپدیت بشن؟ آخه فقط یه سیستم به اینترنت دسترسی داره.
ازونجایی که خود کومودو ابزار مستقیمی روی سوییت نداره نمیشه اینکارو کرد ، اما ابزاری هست به نام
comodo offline updater که ازون طریق میشه مسیر سرور رو عوض کرد به طوری که یک سیستم که اصلی هست بیاد آپدیت رو از سایت اصلی بگیره ، باقی سیستم ها آپدیت رو از سرور محلی بگیرن ، حالا با توجه به اینکه تموم سیستم های شما کلاینت هستن بعید میدونم اینکار شدنی بشه.
این صفحه این برنامه رو آموزش داده :
اما اگه این راه رو هم نخواستین بهتره که برای یک سیستم آپدیت رو آنلاین بگیرین و برای سیستم های دیگه فایل
Bases.cav رو کپی کنید یکی یکی ، که صرفه جویی زیادی در وقت و هزینه میشه.
اصلا کمودو نسخه تحت شبکه داره؟ البته شبکه من دارای سرور نیست و همه به صورت کلاینت به یک روتر وصل میشن.
کومودو اینترنت سکوریتی مخصوص شبکه هست فرقی نمیکنه شبکه محلی باشه یا اینترنت.
با توجه به اینکه کمودر تو قیمت نسخه پرو حسابی تخفیف داده (4.99 دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ome%2Finternet-security%2Finternet-security-pro.php%3Fkey5sk1%3D601fa551c3fd1c21602e46fa4969da 91a6a2cba3%26key5sk2%3D%26key5sk3%3D1335275724000% 26key5sk4%3D%26key5sk5%3D1335275807000%26key5sk6%3 D%26key5sk7%3D1335275813000%26key5sk8%3D%26key5sk9 %3D1335276230000%26key6sk1%3D%26key6sk2%3DCH180102 5162%26key6sk3%3D7%26key6sk4%3Den-us%26key6sk5%3DIR%26key6sk6%3D0%26key6sk7%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5253A%25252F%25252F[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5252Fcomodo-products.php%26key6sk8%3D112202%26key6sk9%3D102476 8%26key6sk10%3Dtrue%26key6sk11%3De75b2cca668683c87 d9d5c2a1c5afc53a0fde1f0%26key7sk1%3D43%26key7sk2%3 D51%26key1sk1%3Ddt%26key1sk2%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25252F[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ایا ارزش داره نسخه پرو خریداری بشه؟
به نظر من که بازم نمی ارزه !! چرا که الان ورژنهای که برای کومودو هستن به راحتی سریال براشون پیدا میشه و تبدیل به ورژن پرو میشن.
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
با سلام خدمت دوستان
من از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نرم افزار netsuport dna رو دانلود کردم در زمان اجرا هم نورتون اخطار داد و هم کومودو
من اجرا کردم و در پایان برای نصب اجرا نشد
این رویدادها بوده
حالا از کجا می تونم بفهمم این فایل به سیستم اسیب زده یا نه . البته برای کومودو هم در زمان اجرا ارسال کردم
سلام..جواد جان:10::11:
این مسئله رو از طریق HijackThis پیگیری کنی بهتره ، کومودو به شما نمیگه سیستم آلوده شده یا نه.. با توجه به فالس هایی که داره.
شاد باشی.:11:
m_saeed63
30-04-2012, 20:15
سلام
با تشکر از اقای دکتر اسمیت
منظورم این بود که نرم افزار idm بتونه دانلود کنه ولی نتونه سریال نرم افزار رو چک کنه! یا به عبارت دیگه نرم افزار کار کنه ولی دسترسی به نت نداشته باشه
سلام
منظورم این بود که نرم افزار idm بتونه دانلود کنه ولی نتونه سریال نرم افزار رو چک کنه! یا به عبارت دیگه نرم افزار کار کنه ولی دسترسی به نت نداشته باشه
طبق روش این پست پیش برو
در ضمن به آدرسهایی که توی hosts میدی این یکیم اضافه کن
سلام
سلام..
اونطوری کار شما بینهایت سخت میشه ، چون باید یکسری دامنه های IDM رو تعریف کنی برای فایروال.. کلا کرک کردن این برنامه از راه فایروال توصیه نمیشه. چرا که کلا ممکنه توانایی دسترسی به نت برای حتی دانلود ها هم از بین بره.
برای کرک کردنش توی پست قبل هم دوستمون بهتون آدرس دادن ، از طریق فایل Host بهترین راه هستش.. توی این پست هم آموزش داده شده :
ضمنا از ایرادهای این روش این هستش که دیگه IDM نمیتونه آپدیت بشه.
موفق باشید.:40:
saeediranzad
01-05-2012, 06:52
سلام
من کومودو برای آندروید را میخواهم. تو سایتش پیدا نکردم. راهنمایی کنید که کجای سایتش هست.
با سلام
دوستان اینو قبول کنم یا نه ؟
در واقع با اینگونه پیامها چطور باید برخورد کرد ؟
با تشکر
با سلام
دوستان اینو قبول کنم یا نه ؟
در واقع با اینگونه پیامها چطور باید برخورد کرد ؟
با تشکر
سلام جواد جان.
راههایی که من خودم معمولا ازش استفاده میکنم..
اولا که اون فایل بعدی که با نام BunndleOfferManager.dll در هدف اجرا شدن هست.. اون رو میتونید در سایت های بررسی فایل براش جستجو کنید که مطمئن بشین فایل قابل اطمینان هست یا نه..به عنوان مثال :
راه دیگه این هستش که یک آنتی ویروس با مانیتور قوی داشته باشین مث کاسپر اسکای که دارای ماژول On-Access هستش و مانیتور خوبی داره...در کنار فعال بودن این ماژول ، استفاده از سندباکسی ( خود سندباکس کومودو رو پیشنهاد نمیدم البته خوبه ولی نیاز به مراقبت زیادی داره ) که کامل برنامه Run بشه ، هرجایی کاسپر از طریق دیتابیس را رفتار شناسی ببینه مورد مالواری میخواد پیش بیاد پا پیش میزاره سریعا..
تنها مشکل کومودو این هستش که برای اغلب برنامه های مطمئن امضا دریافت نکرده و گاها میبینیم که این برنامه ها از سد + Defence رد نمیشن.
سلام
من کومودو برای آندروید را میخواهم. تو سایتش پیدا نکردم. راهنمایی کنید که کجای سایتش هست.
سلام..
به اینجا مراجعه کنید :
نسخه ی Free
البته قبلش باید Sign in انجام بدین. درصورت نداشتن اکانت ، Sign up گوشه ی بالای سمت راست پیج دیده میشه.
سلام جواد جان.
راههایی که من خودم معمولا ازش استفاده میکنم..
اولا که اون فایل بعدی که با نام BunndleOfferManager.dll در هدف اجرا شدن هست.. اون رو میتونید در سایت های بررسی فایل براش جستجو کنید که مطمئن بشین فایل قابل اطمینان هست یا نه..به عنوان مثال :
راه دیگه این هستش که یک آنتی ویروس با مانیتور قوی داشته باشین مث کاسپر اسکای که دارای ماژول On-Access هستش و مانیتور خوبی داره...در کنار فعال بودن این ماژول ، استفاده از سندباکسی ( خود سندباکس کومودو رو پیشنهاد نمیدم البته خوبه ولی نیاز به مراقبت زیادی داره ) که کامل برنامه Run بشه ، هرجایی کاسپر از طریق دیتابیس را رفتار شناسی ببینه مورد مالواری میخواد پیش بیاد پا پیش میزاره سریعا..
تنها مشکل کومودو این هستش که برای اغلب برنامه های مطمئن امضا دریافت نکرده و گاها میبینیم که این برنامه ها از سد + Defence رد نمیشن.
با سلام و تشکر
این لینکی که دادین موربوط به بررسی همین فایل هست؟
خوب به دلیل اینکه انگلیسیم خیلی خوب نیست نتونستم چیز زیادی از لینک سر در بیارم این فایل سالم هست بالاخره یا نه ؟
با تشکر
با سلام و تشکر
این لینکی که دادین موربوط به بررسی همین فایل هست؟
خوب به دلیل اینکه انگلیسیم خیلی خوب نیست نتونستم چیز زیادی از لینک سر در بیارم این فایل سالم هست بالاخره یا نه ؟
با تشکر
بله بررسی همین فایل بود ، که نشون داده که این فایل از دسته فایلهای اجرایی هست که در حین نصب برنامه ی تورنت ساخته میشن. کاملا مطمئن هستش.
حالا نکته ای که درمورد فایروال بولگارد ( حالا به بقیه سوییت ها کار ندارم این یه مثال جالبی هستش ) دیدم اینبود که امضای دیجیتال اکثر برنامه های مطمئن رو داره ، که هروقت برنامه اجرا بشه میگه :
uTorrent.exe is a digital signed application and automatically was allowed
که یعنی برنامه ی تورنت یک برنامه دارای امضای دیجیتال هست و به صورت اتوماتیک بهش اجازه ی فعالیت داده شد.
saeediranzad
01-05-2012, 15:14
سلام
البته آن متنی که در بالا هست، میگه که Utorrent مجانی است و نباید برای ثبت نام یا استفاده از آن به کسی پول بدهید و بعضی از سایتها برنامه ما را در ازای پول در اختیار دیگران قرار میدهند.
و در مورد کومودوی آندروید: من با اپرا مینی در گوشیم رفتم توی سایت و نتونستم کومودوی اندروید را دانلود کنم.
این لینکی هم که گذاشته اید کار نمیکنه. نمیدونم اشکال کجاست. تحریم یا ناسازگاری با ورژن سیستم عامل؟
سلام
البته آن متنی که در بالا هست، میگه که Utorrent مجانی است و نباید برای ثبت نام یا استفاده از آن به کسی پول بدهید و بعضی از سایتها برنامه ما را در ازای پول در اختیار دیگران قرار میدهند.
و در مورد کومودوی آندروید: من با اپرا مینی در گوشیم رفتم توی سایت و نتونستم کومودوی اندروید را دانلود کنم.
این لینکی هم که گذاشته اید کار نمیکنه. نمیدونم اشکال کجاست. تحریم یا ناسازگاری با ورژن سیستم عامل؟
سلام..
سعید جان اون سایتی که دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که یک صفحه ی Encrypt شدس.. ممکنه ورژن مرورگر گوشی شما اون رو ساپورت نکنه یعنی از پروتوکول ssl v3 پشتیبانی نکنه.
اگه نتونستین وارد سایتی که لینک دادم بشین با گوشیتون ، دلیلای متعدد داره ، مثلا یکیش اینه که گویشی اندروید شما ورژن Android 1.5 Cupcake باشه ، که این یوزر ها نمیتونن وارد اون صفحه ای که لینک دادم بشن ، درعوض باید از طریق برنامه ی Google Play Store app ( همون که آیکونش یک کیف خرید سفید رنگ هستش ) که داخل گوشی اندرویدتون هست وارد بشین.
قبلش با اکانت Gmail حتما Sign in کنید.
saeediranzad
02-05-2012, 06:55
سلام..
سعید جان اون سایتی که دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که یک صفحه ی Encrypt شدس.. ممکنه ورژن مرورگر گوشی شما اون رو ساپورت نکنه یعنی از پروتوکول ssl v3 پشتیبانی نکنه.
اگه نتونستین وارد سایتی که لینک دادم بشین با گوشیتون ، دلیلای متعدد داره ، مثلا یکیش اینه که گویشی اندروید شما ورژن Android 1.5 Cupcake باشه ، که این یوزر ها نمیتونن وارد اون صفحه ای که لینک دادم بشن ، درعوض باید از طریق برنامه ی Google Play Store app ( همون که آیکونش یک کیف خرید سفید رنگ هستش ) که داخل گوشی اندرویدتون هست وارد بشین.
قبلش با اکانت Gmail حتما Sign in کنید.
سلام
نه، نه! بعداً باز شد. گوگل پلی با این اینترنت ما آمد نیآمد داره.
ولی من در گوشی ب اپرا مینی رفته بودم توش. همیشه هم ساین این هستم. یعنی یه اکانت مخصوص گوشیم درست کردم.
همه مراحل را رفتم. ولی در قسمت اخر که اینستال را کلیک میکنی، میگه با مدل گوشی ما و ایرانسل ناسازکاری داره. incompatible
avast و norton را هم امتحان کردم. آنها را هم همین را میگه. انگار ایران یا ایرانسل از خدمات آنها پشتیبانی نمیکنند.
مک آفی هم که روی خود گوشی بوده، ساپورت نمیشه. شما از چی استفاده میکنید؟
سلام
ولی من در گوشی ب اپرا مینی رفته بودم توش. همیشه هم ساین این هستم. یعنی یه اکانت مخصوص گوشیم درست کردم.
همه مراحل را رفتم. ولی در قسمت اخر که اینستال را کلیک میکنی، میگه با مدل گوشی ما و ایرانسل ناسازکاری داره. incompatible
avast و norton را هم امتحان کردم. آنها را هم همین را میگه. انگار ایران یا ایرانسل از خدمات آنها پشتیبانی نمیکنند.
از سایت خود کمودو و از طریق مرورگر موبایل و نه اپرا مینی اقدام به نصب برنامه کنید
ضمن اینکه این برنامه بر روی آندروید 2.1 و بالاتر نصب میشه
پست تکراری . پاک شود ....
سلام
آهان.. سعید جان با این تفاسیر من حدس میزنم به خاطر ورژن اندروید باشه ، اینجا لیستی کامل از مدلهایی که پشتیبانی میشن هست :
اینجا هم از دلایل دیگه که میتونن باعث این مشکل بشن نام برده شده :
الان کلا هر محصولی رو بخوای بگیری باید از درگاه Google play وارد بشی حالا یا مستقیم بری سایتش یا اینکه همون برنامه ای که داخل خود اندروید هستش و مخصوص اینکاره Google Play Store app
من اندروید ندارم ولی از F-secure استفاده میکنم !
از سایت خود کمودو و از طریق مرورگر موبایل و نه اپرا مینی اقدام به نصب برنامه کنید
ضمن اینکه این برنامه بر روی آندروید 2.1 و بالاتر نصب میشه
علاوه بر همه اینایی که دوستان گفتن اینم یادآوری کنم که مارکت برای آیپی ایرانی تحریمه و نمیتونی ازش دانلود کنی و حتمن باید با vpn کانکت شی علاوه بر اون هم باید گوشی رو ببری تو حالت airplane mode تا google از رو سیمکارت متوجه نشه ملیتت چیه:19:اونوقت بهت اجازه دانلود میده
saeediranzad
02-05-2012, 15:04
علاوه بر همه اینایی که دوستان گفتن اینم یادآوری کنم که مارکت برای آیپی ایرانی تحریمه و نمیتونی ازش دانلود کنی و حتمن باید با vpn کانکت شی علاوه بر اون هم باید گوشی رو ببری تو حالت airplane mode تا google از رو سیمکارت متوجه نشه ملیتت چیه:19:اونوقت بهت اجازه دانلود میده
سلام
این یکی را دیگه امتحان نکرده بودم، منظورم حالت هواپیما است. ببینم چی میشه. یعنی فقط مشکل گوگله؟
بعداً خود کومودو آپدیتش میکنه؟
saeediranzad
02-05-2012, 15:09
آهان.. سعید جان با این تفاسیر من حدس میزنم به خاطر ورژن اندروید باشه ، اینجا لیستی کامل از مدلهایی که پشتیبانی میشن هست :
اینجا هم از دلایل دیگه که میتونن باعث این مشکل بشن نام برده شده :
الان کلا هر محصولی رو بخوای بگیری باید از درگاه Google play وارد بشی حالا یا مستقیم بری سایتش یا اینکه همون برنامه ای که داخل خود اندروید هستش و مخصوص اینکاره Google Play Store app
من اندروید ندارم ولی از F-secure استفاده میکنم !
سلام
لینکهای بدرد بخور و جالبی بودند، هرچند گوشی من نو است و ساپورت میشه. WT19i یا همون Live with Walkman
سلام
این یکی را دیگه امتحان نکرده بودم، منظورم حالت هواپیما است. ببینم چی میشه. یعنی فقط مشکل گوگله؟
بعداً خود کومودو آپدیتش میکنه؟
بله گلم منظورم همون حالت هواپیماست البته راه های دیگههم هست که گوگل رو دور بزنی ولی اونا دردسرش زیاده
شما بعد از اینکه این کارا رو کردی مارکت رو باز کن (نرم افزارش از تو اینترنت بروزر نه) بالاش یه سرچ داره اسم نرم افزارو که سرچ کنی برات پیداش میکنه از همون جا دانلودش کن برای آپدیت هم دیگه احتیاجی به این کارا نیست خود کومودو از طریق نرم افزار آپدیت میکنه:11:
saeediranzad
03-05-2012, 05:25
سلام
نشد، هرکاری کردم نشد. گوشیم ثبت شده و میگه ناسازگاره. ما جذامی هستیم بخدا. مملکته داریم؟
با سپاس از همه دوستان.
saeediranzad
03-05-2012, 08:36
سلام، دوستان، بالاخره از یک سایت ایرانی گرفتم. از apktop
شرحش را اینجا نوشتم با تصویر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس از همگی.
ALI16437
04-05-2012, 12:15
با سلام
دوستان من از برنامه cis مدتی استفاده کردم حالا موقعی که میخوام پاکش کنم
من همیشه از بر نامه Your Unin-staller! واسه پاک کردن نرمافزارهای نصب شده
استفاده میکنم ولی با کومودو مشکل دارم چون هر چی کامل پاکش میکنم بازم
وجود داره و انگار پاک نمیشه در نرمافزار فوق دو تا کومودو وجود داره که بسیار
عجیب هست و یک فایل bat هم که دوستان قرار داده بودنند هم استفاده کردم
ولی حاصلی نداشت آخر مجبور شدم که ویندوز رو عوض کنم که اصلا کار پر دردسی بود
حالا میخوام بدونم دوستان هم مشکل من رو در پاک کردن این نرم افزار دارند یا نه،
ممنونم علی
با سلام
دوستان من از برنامه cis مدتی استفاده کردم حالا موقعی که میخوام پاکش کنم
من همیشه از بر نامه Your Unin-staller! واسه پاک کردن نرمافزارهای نصب شده
استفاده میکنم ولی با کومودو مشکل دارم چون هر چی کامل پاکش میکنم بازم
وجود داره و انگار پاک نمیشه در نرمافزار فوق دو تا کومودو وجود داره که بسیار
عجیب هست و یک فایل bat هم که دوستان قرار داده بودنند هم استفاده کردم
ولی حاصلی نداشت آخر مجبور شدم که ویندوز رو عوض کنم که اصلا کار پر دردسی بود
حالا میخوام بدونم دوستان هم مشکل من رو در پاک کردن این نرم افزار دارند یا نه،
ممنونم علی
سلام.
من که زیاد این رو حذف و نصب کردم همچین مشکلی نبوده ، مشکل اینجاست که نرم افزارهای امنیتی رو با Uninstaller خودشون پاک کنید تا کامل پاک بشن ، برنامه ی Your uninstaller برای مواقعی هست که میخوایم به صورت Forcemajor یک نرم افزار رو پاک کنیم. با این شرایط ممکنه یک سری کلیدهای خاص توسط Your uninstaller پاک نشن اصن ،
اتفاقا کومودو اگر با خودش پاک کنید بیست ثانیه طول نمیکشه به سرعت همه چیز رو پاک میکنه..
اگر بار دیگر ازین مشکلات داشتین مثلا پاکش کردین ناقص پاک شده بود ، ناچارا باید یکبار دیگر نصبش کنید کامل و ریستارت کنید و سپس پاکش کنید.
ALI16437
04-05-2012, 13:24
سلام.
من که زیاد این رو حذف و نصب کردم همچین مشکلی نبوده ، مشکل اینجاست که نرم افزارهای امنیتی رو با Uninstaller خودشون پاک کنید تا کامل پاک بشن ، برنامه ی Your uninstaller برای مواقعی هست که میخوایم به صورت Forcemajor یک نرم افزار رو پاک کنیم. با این شرایط ممکنه یک سری کلیدهای خاص توسط Your uninstaller پاک نشن اصن ،
اتفاقا کومودو اگر با خودش پاک کنید بیست ثانیه طول نمیکشه به سرعت همه چیز رو پاک میکنه..
اگر بار دیگر ازین مشکلات داشتین مثلا پاکش کردین ناقص پاک شده بود ، ناچارا باید یکبار دیگر نصبش کنید کامل و ریستارت کنید و سپس پاکش کنید.
با تشکر ،
خوب این فایل Uninstaller خود کومودو رو اگر دارید مثلا مثل نورتون یک فایل کوچک به اسم Uninstaller
خود نورتون داره که با اجراش کامل نورتون رو پاک میکنه من که یک همچین چیزی واسه کومودو پیدانکردم.
ممنونم علی.
با تشکر ،
خوب این فایل Uninstaller خود کومودو رو اگر دارید مثلا مثل نورتون یک فایل کوچک به اسم Uninstaller
خود نورتون داره که با اجراش کامل نورتون رو پاک میکنه من که یک همچین چیزی واسه کومودو پیدانکردم.
ممنونم علی.
خواهش میکنم دوست عزیزم.
شما اول برنامه رو توسط خود add or remove پاک کنید ، وقتی پاک شد این برنامه ی پایین رو بگیرین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] N2U5N2M1/edit?pli=1
روی فایل راست کلیک کنید و گزینه ی Run as administrator بزنین
با این کار تمام کلیدهای باقی مانده ی کومودو درصورت وجود پاک خواهند شد
SevenCity
05-05-2012, 15:09
نمیدونم چه مشکلی پیش اومد که رول های کمودو برای برنامه ها ریست شد
....
کمودو رو دوباره نصب کردم و بهترین تنظیمات مهران رو هم اعمال کردم
بعد از این چه کارهایی پیشنهاد میکنید برای امنیت بیشتر که انجام بدم؟
نمیدونم چه مشکلی پیش اومد که رول های کمودو برای برنامه ها ریست شد
....
کمودو رو دوباره نصب کردم و بهترین تنظیمات مهران رو هم اعمال کردم
بعد از این چه کارهایی پیشنهاد میکنید برای امنیت بیشتر که انجام بدم؟
با سلام
تنظیمات این پست رو هم انجام بدین
بهترین تنظیمات CIS برای تست ویروسها و داشتن بالاترین امنیت برای استفاده روزمره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک تست هم با comodo leak test بگیرین ببینید امتیاز کامل رو بدست میارید
mohammadirani
05-05-2012, 20:08
یه ویروس لعنتی افتاده تو سیستم
ویندوز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم
کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم
ولی ویروس لعنتی حتی اجازه نمیده کومودو بازشه تا ایپدیت شه و اسکن انجام بشه
ویروسش از اون نوعی هستش که وقتی رو درایوها کلیک میکنم درایوها تو یه صفحه جدید باز میشه
لطفا راهنمایی کنید که چی کار کنم
ویروسش از اون نوعی هستش که وقتی رو درایوها کلیک میکنم درایوها تو یه صفحه جدید باز میشه
مشکلتون رو اینجا مطرح کنید :
اورژانس سیستم های آلوده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر بتونید همراه با پستتون ویروس رو در قالب یک فایل فشرده همراه با پسورد آپلود کنید زودتر به جواب میرسیم
*Batman*
05-05-2012, 21:17
سلام
شما میتونید از CCE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.اگر مشکل حل نشد رجوع کنید به اورژانس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SevenCity
05-05-2012, 21:58
با سلام
تنظیمات این پست رو هم انجام بدین
بهترین تنظیمات CIS برای تست ویروسها و داشتن بالاترین امنیت برای استفاده روزمره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک تست هم با comodo leak test بگیرین ببینید امتیاز کامل رو بدست میارید
انجام دادم ولی کلا نفهمیدم اون قانونها برای چیه
یک مثال میتونید بزنید؟
انجام دادم ولی کلا نفهمیدم اون قانونها برای چیه
یک مثال میتونید بزنید؟
سلام
این تنظیمات برای امنیت بیشتره تا باگهای کمودو پوشش داده بشه
حتما تنظیماتی که دوستان معرفی کردن انجام بدید
بله مثال هم میتونیم بزنیم این فیلم ببینید کمودو بدون تنظیماتی که دوستان به شما معرفی کردن در مقابل مخربها اسیب پذیره
SevenCity
06-05-2012, 06:54
سلام
این تنظیمات برای امنیت بیشتره تا باگهای کمودو پوشش داده بشه
حتما تنظیماتی که دوستان معرفی کردن انجام بدید
بله مثال هم میتونیم بزنیم این فیلم ببینید کمودو بدون تنظیماتی که دوستان به شما معرفی کردن در مقابل مخربها اسیب پذیره
تو فیلم اون فایل .EXE بهرحال داخل سندباکس رفت و اون بلارو سر فایلاتون اورد این مشکل کمودوست
ربطشو باز به اون قانونها نفهمیدم
با تعریف اون قانونها چه اتفاقی برای اون فایل اجرایی میفته؟
تو فیلم اون فایل .EXE بهرحال داخل سندباکس رفت و اون بلارو سر فایلاتون اورد این مشکل کمودوست
ربطشو باز به اون قانونها نفهمیدم
با تعریف اون قانونها چه اتفاقی برای اون فایل اجرایی میفته؟
با سلام
راستش من الان فیلم رو ندیدم ولی قبلا یک همچین موردی رو دیدم
در صورتی که اون قانونها اعمال نشن همونطور که دیدید سند بوکس در مقابل اون ویروس آسیب پذیر هست ولی وقتی این قانونها اعمال میشن در صورت اجرا دیگه اون فایلها پاک نمیشن
SevenCity
07-05-2012, 06:45
فهمیدم که اگر قانونها نباشه اون اتفاق میفته ولی نفهمیدم چرا قانونها باشه اون اتفاق نمیفته :31:
البته Protected files and folders و کاراییش باید توضیح داده بشه و مثلا اون قانون *.* یا قانون دیفالت کمودو *.exe هم دقیقا باید گفته بشه چیکار میکنند اونوقت شاید فهمیدم :31:
لطفا کمی جزئی تر و تخصصی تر!
فهمیدم که اگر قانونها نباشه اون اتفاق میفته ولی نفهمیدم چرا قانونها باشه اون اتفاق نمیفته :31:
البته Protected files and folders و کاراییش باید توضیح داده بشه و مثلا اون قانون *.* یا قانون دیفالت کمودو *.exe هم دقیقا باید گفته بشه چیکار میکنند اونوقت شاید فهمیدم :31:
لطفا کمی جزئی تر و تخصصی تر!
اینجا "باید"ای وجود نداره. هر کدوم از دوستان دوست داشتن راهنمایی می کنن. اجباری در کار نیست.
SevenCity
07-05-2012, 14:44
اینجا "باید"ای وجود نداره. هر کدوم از دوستان دوست داشتن راهنمایی می کنن. اجباری؟!! در کار نیست.
چه گیر بیخود و الکی ای!
برای بهتر فهمیده شدن اون موضوع باید Protected files and folders توضیح داده بشه اینجا این "باید" دستوری نیست که دوستان حتما جواب منو بدن و اینا این باید من برای واضح تر بودن بحثه ...
"اینجا" و اونجا هم نداره کلا فروم مقوله اشتراکیست و هیچ بایدی برای کسی وجود نداره "دوست داشتن" و منت گذاشتن هم حرف اشتباهی است بخاطر عضو بودن در فروم دوستان مختارانه این حس اشتراکی رو قبول مسئولیت کردند
البته فکر کنم شما بودی به دوستان دیگه هم سر این باید گیر داده بودی که البته حق با شما بود ولی اینبار اشتباها منظور رو متوجه شدی
دوستان شاید پست محصول COMODO Mobile Security رو در این صفحه که علی جان نوشتن دیده باشن.
COMODO Mobile Security
گفتم یه معرفی محصول براش بنویسم. تا با این محصول دوستانی که آشنا نیستن آشنا بشند.
نرم افزار در یک کلمه فوق العادست همه قابلیت هایی که دنبالش می گردین بصورت رایگان در کنار هم در یک برنامه جای گرفتند.
نرم افزار از چهار بخش اصلی در قسمت Home تشکیل شده:
1- Process Manager: مدیریت بر روی فرآیندهای در حال اجرا
2- Software Manager: مدیریت بر روی برنامه های نصب شده
3- Call/SMS Blocking : بلوک کردن شماره ای خاص برای sms و تماس.از طریق وارد کردن دستی یا انتخاب از لیست شماره های ذخیره شده دستگاه.
4- Private Space: محافظت از اطلاعات خصوصی و رمز گذاری برای دسترسی برنامه ها با App Protector
گزینه Health Check: به بررسی مسائل امنیتی دستگاه می پردازه و موارد امنیتی که از نظر معیارهای خودش مشکل دارن رو به شما اطلاع میده. مثل روشن بودن USB Debugging یا آپدیت نبودن دیتابیس و خود نرم افزار.
و در قسمت Utilities:
علاوه بر گزینه های بالا گزینه های زیر هستند:
1- Antivirus: اسکن تمام مموری داخلی و خارجی دستگاه. اسکن برنامه های نصب شده ی جدید بصورت خودکار
2- Anti Theft: سیستم دزدگیر با قابلیت های بسیار مهم(جدید)
3- Scheduled Tasks: تعریف زمان بندی برای یک وظیفه
4- Settings: تنظیمات برنامه
دزدگیر کومودو چطور عمل می کند؟
این سیستم رو قبلا هم در بعضی گوشی ها و حتی تبلیغ اون رو در تلویزیون دیدیم. این بار سیستمی هست پیشرفته تر که پنج کار مهم انجام میده:
1- Remote Locate: از مکان گوشی به صورت آدرس و از طریق GPS مطلع می شوید.
2- Sim Change Alerts: در صورت تعویض سیم کارت توسط سارق( که معمولا انجام میشه) یک sms با "شماره جدید" به شماره از قبل تعیین شده ارسال میشه.
3- Sound An Alarm: یک صدای آژیر با نهایت قدرت آغاز میشه و تا وقتی رمز وارد نشه قطع نمیشه.
4- Remote Device Lock: دستگاه قفل می شود
5- Remote Device Wipe: تمام اطلاعات روی حافظه پاک می شود
تمام اعمال بالا با دستورات ساده از طریق فرستادن sms انجام میشه. و توسط خودم همه غیر از پاک کردن همه اطلاعات تست شده.
نکته: مصرف باتری کومودو قابل توجه هست.
تغییرات نسخه جدید 1.2.18314.4:
· Expanded malware data base covers even more malware
· Now supports lower and higher resolution levels - 240x320 & 1280x800
· Enhanced App Protector prevents users from accessing protected apps by holding down the home button
· GPS and WIFI automatically switched on when device receives a 'locate' command
· Optimize Google map link to support phones with non-English language and to locate the phone using PC based browsers
kaivanika
09-05-2012, 00:23
دوستان آخرین ورژن کمودو چنده ؟
لینک دانلود
AMIR.KIK
09-05-2012, 00:40
دوستان آخرین ورژن کمودو چنده ؟
لینک دانلود
Comodo Internet Security 5.10.228257.2253 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fcis%2Fdownload%2Finstalls%2F1000%2Fstandalone %2Fcispremium_installer.exe)
Comodo Antivirus 5.10.228257.2253 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fcis%2Fdownload%2Finstalls%2F1000%2Fstandalone %2Fcav_installer.exe)
Comodo Firewall 5.10.228257.2253 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fcis%2Fdownload%2Finstalls%2F1000%2Fstandalone %2Fcfw_installer.exe)
Karkas20
10-05-2012, 09:39
Comodo Internet Security 5.10.228257.2253 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fcis%2Fdownload%2Finstalls%2F1000%2Fstandalone %2Fcispremium_installer.exe)
Comodo Antivirus 5.10.228257.2253 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fcis%2Fdownload%2Finstalls%2F1000%2Fstandalone %2Fcav_installer.exe)
Comodo Firewall 5.10.228257.2253 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fcis%2Fdownload%2Finstalls%2F1000%2Fstandalone %2Fcfw_installer.exe)
سلام امیر جان
نسخه جدید هست؟
سلام به همه
دوستان
من امروز فایروال COMODO رو نصب کردم...فایروال خالی...
میخواستم بهترین تنظیمات رو بهش اعمال کنم که با کمترین سوال قوی ترین کارایی رو داشته باشه...در ابتدای کارش خیلی سوال میپرسه و اکثرا هم زرد هستند و من نمیدونم بد افزار هستند یا خیر...میشه بگید بهترین و قوی ترین و اتوماتیک ترین تنظیماتش چه جوری اعمال میشه؟؟:31:
یه سوال دیگه هم داشتم...میخواستم بدونم اگه فایروال COMODO از ورود یه هکر یا یه بدافزار به سیستم جلوگیری بکنه از کجا باید فهمید؟؟یعنی اینکه گزارش کارش رو میخوام ببینم باید کجا برم؟؟البته تمام گزارش کارش رو نمیخوام...فقط بلوم بدافزار و هکرها ... چون میخوام بدونم اگه نبود چه فرقی میکرد رو سیستم :31::27:
ممنونم
استفاده کردن از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگر در کنار COMODO Internet Security
آیا میتونم از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگه در کنار کمودو استفاده کنم و نیازی به نصب اون آنتی ویروس نداشته باشم؟
آیا میتونم محافظت دفاعی کمودو را که در مقابل حملات اینترنتی از طرف هکـــرها داره را با استفاده کردن از یک فایروال دیگه در کنار کمودو قوی تر بکنم؟
اصولا نصب دو آنتی ویروس و یا نصب دو فایروال در کنار هم به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه چون در این صورت نه تنا امنیتتون بالاتر نخواهد رفت بلکه آنرا کمتر نیز خواهد کرد. پس چاره چیست؟ اگر کسی بخواد از یک آنتی ویروس دیگه استفاده بکنه چه کار باید بکنه؟
خب, در این حالت برای اینگونه افراد آلترناتیو هایی مانند نصب غیر فعال یک آنتی ویروس وجود داره. اما حتی اگر آنتی ویروس مورد نظر بصورت غیر فعال هم نصب بشه باز هم مشکلاتی رو برای کاربران از جمله آپدیت کردن آن و غیره ممکنه داشته باشه. به همی دلیل من امروز تصمیم گرفتم در تاپیک کمودو برای اولین بار در بین تمام سایت های فارسی زبان آنتی ویروس و فایروالی را بهتون معرفی کنم که همیشه آپدیت باشند و نیازی هم به نصب نداشته باشند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ClearCloud آنتی ویروس و فایروالی است که ما میخواهیم استفاده کنیم. ClearCloud محصول شرکت Subelt ارائه دهنده آنتی ویروس معروف Vipre و فایروال Kerio است. ClearCloud از دیتابیس آنتی ویروس پولی Vipre Premium استفاده میکنه و قبل از اینکه آپدیتی برای Vipre Antivirus ارائه بشه اول برای ClearCloud ارائه میشه. به همین دلیل در بعضی مواقع و نه همیشه ClearCloud آپدیت های سریعتری را دریافت میکنه.
ClearCloud بصورت آنلاین عمل میکنه, یعنی هر زمان که شما خواستید به اینترنت وصل بشید ClearCloud هم همزمان با اینترنت شما فعال خواهد شد و آخرین آپدیت ها را هم بدون دانلود کردن چیزی برای شما فراهم میکنه. به طور مثال اگر شما قصد باز کردن یک سایت آلوده را داشتید ClearCloud میتونه در صورت آلوده بودن اون سایت از ورود شما به سایت و باز شدنش جلوگیری بکنه.
این آنتی ویروس قابلیت اسکن کامپیوتر شما و یا فایل هاتون رو نخواهد داشت و فقط در زمان دانلود یک فایل آلوده و یا باز کردن سایت آلوده میتونه عملکرد خودش رو نشون بده. به همین دلیل چون قرار نیست چیزی نصب بشه اختلالی را هم در کار کرد اصلی آنتی ویروس سیستمتون بوجود نمیاره و هر دو میتونند در کنار هم بصورت بسیار عالی کار کنند.
چطور از ClearCloud استفاده کنیم؟
وارد مسیری که در عکس زیر میبینید بشید و بعد بر روی کانکشنتون کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید.
حالا Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 را در لیستی که میبینید انتخاب کنید و بعد در پایین سمت راست Properties را کلیک کنید.
بعد در صفحۀ باز شده Use the following DNS server addresses را تیک بزنید تا فعال بشه و بعد DNS Server های زیر را مانند عکسی که میبینید در آنجا بدقت بنویسید.
74.118.212.1
74.118.212.2
بعد از نوشتن DNS Server ها همۀ پنجره های باز شده را با زدن OK ببندید و کامپیوتر خودتون را ریستارت کنید. این DNS Server ها مربوط به ClearCloud هستند و با این کار شما تعیین کردید که قبل از اینکه سایتی در کامپیوتر شما باز بشه اول این سایت توسط Vipre Premum Antivirus اسکن بشه و در صورت آلوده نبودن اون اجازۀ باز شدن اون رو در سیستم شما بده.
اگر کانکشن های مختلفی دارید و میخواهید که ClearCloud را برای همۀ آنها فعال کنید, آنوقت باید کار بالا را برای همۀ کانکشن ها تکرار کنید و بعد کامپیوتر خودتون رو یکبار ریستارت کنید. اگر هم میخواهید بصورت حرفه ای تر کار کنید میتونید وارد تنظیمات مودم و یا راوترتون بشید و این DNS Server ها آنجا وارد کنید تا برای یکیبار و برای همیشه برای همۀ کامپیوتر هایی که در خونه دارید فعال بشه و دیگه نیازی به تغییر DNS Server در ویندوز و بصورت دستی وجود نداشته باشه.
البته من پیشنهاد نمیکنم که وارد تنظیمات مودمتون بشید چون ریسک خرابکاری بر عهدۀ خودتونه, راحت ترین و بی دردسرترین راه همینی بود که اینجا بهتون گفتم. تنظیمات مودم را هم به خاطر اینکه اطلاع داشته باشید که همچین کاری هم میشه کرد بهش اشاره کردم.
در ضمن اگر DNS Server ها را در داخل لپ تاپ و داخل محیط ویندوز مثل همین روشی که گفتم انجام بدید در اینصورت لپ تاپتون را هر کجا که ببرید و از هر کجا که با لپ تاپتون به اینترنت وصل بشید Vipre را هم خواهید داشت. اما اگر داخل مودم و یا راوتر DNS را تغییر بدید در صورت استفاده کردن از یک کانکشن و یا اینترنت دیگه Vipre یا ClearCloud را نخواهید داشت.
طرز غیر فعال کردن ClearCloud.
جهت غیر فعال کردن ClearCloud تمام مراحلی را که برای فعال کردنش قبلا گفتم را تا شمارۀ 4 برید و بعد Obtain DNS server address automatically را انتخاب کنید و بعد پنجرۀ باز شده را OK کنید. جهت اطمینان یکبار هم کامپیوترتون رو ریستارت کنید.
چطور بفهمم ClearCloud در کامپیوتر من کار میکنه؟
بعد از انجام کارهای بالا و ریستارت کردن کامپیوترتون سعی کنید کش و کوکیزهای مرورگر اینترنتتون رو پاک کنید. جهت این کار هم میتونید از برنامۀ خوب و رایگان CCleaner استفاده کنید. بعد برای آزمایش اینکه ClearCloud در کامپیوتر شما کار میکنه یا نه میتونید یک سایت آلوده به ویروس یا تروجان را باز کنید تا پیغامی شبیه به پیغامی که قبلا براتون گذاشتم باز بشه.
چند سایت آلوده به ویروس و تروجان جهت آزمایش که توسط ClearCloud بلاک میشند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا ClearCloud نمیتونه بعضی سایت های آلوده را قبل از باز شدنشون بلاک کنه؟
ClearCloud همانطور که گفتم از دیتابیس آنتی ویروس Vipre و همچنین از فایروال Sunbelt Kerio جهت دفع حملات استفاده میکنه. هیچ آنتی ویروسی هم وجود نداره که بتونه تمامی سایت ها و فایل های آلوده را از روی دیتابیس تشخیص بده و ClearCloud هم جزو یکی از همین آنتی ویروسهاست. فهمیدنش هم زیاد مشکل نیست.
ClearCloud یک سایتی را که من همیشه ازش استفاده میکردم بلاک میکنه چیکار کنم؟
اگر سایتی واقعا آلوده باشه چه دوست داشته باشید و چه دوست نداشته باشید اون سایت توسط ClearCloud بلاک خواهد شد تا از ورود آلودگی و یا فایلهای آلوده به سیستم شما جلوگیری کنه. اما بعضی وقتها پیش میاد که سایتی به اشتباه و یا فایلی به اشتباه به لیست دیتابیس ClearCloud افزوده میشه, به همین دلیل در صورت بلاک کردن چنین سایت هایی میتونید در صفحۀ بلاک شده توسط ClearCloud بر روی Click here کلیک کنید و سایت بلاک شده را به اطلاع شرکت Sunbelt برسونید تا اونها هم اون سایت رو از لیستشون حذف کنند.
توجه داشته باشید که استفاده کردن از ClearCloud فقط جهت کمک کننده در کنار آنتی ویروس و فایروال اصلی سیستمتون قابل استفاده است و هیچ وقت به تنهایی نمیتونه امنیت سیستم شما رو تامین کنه.
موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کردن از این مطلب به شرط نام بردن از نویسنده و انجمن p30world آزاد است
مهران
این فقط میتونه سایت های الوده رو بلاک کنه دیگه...نه؟؟یعنی یه جور پیشگیری...روی بد افزار هایی که قبلا اومدن رو سیستم که تاثیر نداره...نه؟؟
در مورد فایروال Kerio شنیدم...تو تست ها فایروال ها هم بوده...در مورد اون آنتی ویروس هم شنیدم...ولی تو تست هایی که او انجمن ما هستش اثری ازش نیست چرا؟؟درصد شناساییش چقدره؟؟
راستی...این عمل تاثیری روی سرعت سیستم و اینترنت میذاره؟
فرق DNS Server های Norton, ClearCloud و COMODO چیست؟
در زیر من نموداری رو براتون پیدا کردم که فرق بین این DNS Server ها را از لحاظ قدرت دفاعی فایروال نسبت به هم نشون میده. توجه داشته باشید که در این نمودار قدرت تشخیص Malware ها بکار برده نشده و فقط از لحاظ قدرت دفاعی مانند جواب دادن به پینگ های دریافتی جهت لو رفتن آنلاین بودن طرف و غیره با هم مقایسه شده.
همانطور که در نمودار هم معلومه ClearCloud قابلیت دفع و پاسخگویی External Ping و DNSSEC Security را با هم داره در حالیکه بقیه فقط یکی از این 2 تا را دارند و هر دو را با هم ندارند.
برای اینکه متوجه بشید که هم این نمودار و تست های انجام شده درسته و هم برای اینکه بفهمید DNS Server ی که الان دارید استفاده میکنید از لحاظ قدرت دفاعی در چه حدی قرار داره و اصلا کار میکنه یا نه میتونید سایت تخصصی تست فایروال ها را که برای همین منظور وجود دارد را باز کنید.
بعد صفحۀ باز شده را پایین بیارید تا میرسید به قسمتی که نوشته Initiate Standard DNS Spoofability Test بعد روش کلیک کنید و صبر کنید تا نتیجه را بهتون بگه.
هر چند که نتیجۀ همه قسمت ها باید Excellent یعنی بسیار عالی باشه اما نتیجه ای که بدرد ما میخوره و میخواهیم بدونیم که Norton, Comodo و یا ClearCloud فرقشون در چی هست, نتیجۀ قسمت DNS Nameserver Access Details هست. :46: یعنی همون قسمتی که نتایج مربوط به External Ping نشون داده میشه.
اگر به اطلاعات بیشتری در مورد تست و یا قسمت هایی که تست بر روش انجام شده احتیاج داشتید در همان صفحۀ تست و بعد از اعلام نتیجه تمام اطلاعات وجود داره. میتونید مطالعه کنید تا فرقهاشون رو بفهمید.
موفق باشید. :10:
یعنی با این حساب DNS های ClearCloud بهتر از بقیه هست؟
یعنی شما پیشنهاد میکنید در کنار نصب فایروال کومودو از DNS های خود کومودو استفاده نکنم و بجاش از DNS های ClearCloud سود ببرم؟
Karkas20
11-05-2012, 21:14
سلام امیر جان
نسخه جدید هست؟
کسی ج من را نمیده:13:
کسی ج من را نمیده:13:
آخرین ورژن
Karkas20
11-05-2012, 21:45
آخرین ورژن
خبری از نسخه بتا 6 نیست؟
با سلام در این سوییت چطور میشه تعریف کرد فایلهایی که تمضا دیجیتال دارند رو در تراست قرار نده؟
Karkas20
14-05-2012, 16:38
یادش بخیر :8:
خوشا قدیمااااااااااااااااااااا ا:41:
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
با سلام در این سوییت چطور میشه تعریف کرد فایلهایی که تمضا دیجیتال دارند رو در تراست قرار نده؟
فکر نکنم این قابلیت را داشته باشه عزیزم:46:
zeus7610
15-05-2012, 14:28
سلام استاد ممنون از اين همه زحمتي که کشيدي واقعا عاليه. من يه سوال کوچيک داشتم اگه اين فايل آفلاين رو از يه سيستم که الان آپديتش کردم بردارم و روي 10 تا سيستم ديگه کپي کنم. تمام آپديتها اعمال ميشه؟؟
اين آپديت فقط مال ديتابيس برنامه اس؟ خود آنتي ويروس آپديت نميشه؟ (منظورم انجينش هست)
در آخر اينکه به نظرت اين آنتي ويروس براي شبکه 50 سيستمي مناسبه؟
تنظيمات فايروال اگه اينترنت نداشته باشم و فقط شبکه داخلي باشه همون گزينه اول تراست رو بزنيم خوبه يا کلا غيرفعالش کنيم؟
شرمنده زياد شد. خيلي کارت درسته.
zeus7610
16-05-2012, 07:35
کسي نيست؟ يه سوال کوچولو ديگه. چرا اين آنتي ويروس به اين خوبي که همه چيو پيش بيني کرده. قابليت آپديت آفلاين رو به در برنامه نذاشته؟ (نه اينکه با safe mode) بيايم بالا..
يه چيز ديگه اينکه چرا تو قسمت تنظيمات آنتي ويروس در بخش exclusions که بايد مربوط به مواردي باشه که اسکن نکنه 2 پوشه به صورت ديفالت وجود داره يکي ?:\$Recycle.Bin\* و يکي هم مکاني که آنتي ويروس نصبه. خيلي ويروسها تو همون فولدر سطل بازيافت تکثير و توليد مي شن. بهتر نيست هر دوي اين فولدرها رو remove کنيم؟؟؟
يه سري برنامه هست توي شبکه که ايرانيه و تحت sql کار مي کنه و طبيعتا ساين هم نداره. الان هيچ کدوم اجرا نميشه هرچند موقع اولين اجرا من زدم که اين برنامه ها رو خارج از sandbox اجرا کنه. (همون do not isulate) ولي بازم اجرا نميشه. نکته اينکه اين برنامه ها دسترسي فول به داريو سي مي خوان وگرنه اذيت مي کنن. راهي داره؟؟؟
با تشکر از دوستان. لطفا جواب مارو هم بدين..
Karkas20
16-05-2012, 09:41
سلام استاد ممنون از اين همه زحمتي که کشيدي واقعا عاليه. من يه سوال کوچيک داشتم اگه اين فايل آفلاين رو از يه سيستم که الان آپديتش کردم بردارم و روي 10 تا سيستم ديگه کپي کنم. تمام آپديتها اعمال ميشه؟؟
اين آپديت فقط مال ديتابيس برنامه اس؟ خود آنتي ويروس آپديت نميشه؟ (منظورم انجينش هست)
در آخر اينکه به نظرت اين آنتي ويروس براي شبکه 50 سيستمي مناسبه؟
تنظيمات فايروال اگه اينترنت نداشته باشم و فقط شبکه داخلي باشه همون گزينه اول تراست رو بزنيم خوبه يا کلا غيرفعالش کنيم؟
شرمنده زياد شد. خيلي کارت درسته.
سلام
منظور شما را از استاد نمیفهمم : دی
بله برای 10 سیستم ببرید و در سیف مد اپدیت ها را جایگزین کنید / راحت اپدیت میشه
نه ماله دیتابیس و لیست تروست
اگر اشتباه نکنم باید انجینش هم اپدیت بشود
فایروالش خوبه ولی انتی ویروسش مناسب نیست / برای شبکه 50 سیتمی از کسپرسکی استفاده بکنید / که نسخه هایی مخصوص شبکه داره !
اگر واقعا اینترنت ندارید / فایروال را غیرفعال کنید ولی اگر تحت شبکه هست حتما باید فعال باشه درصورتی که به نت متصل باشید !
taoching
16-05-2012, 12:03
سلام دوستان
من cispremium 2012 را نصب کردم (رایگانش را)..
اگه میشه لطف کنید بفرمایید بهترین تنظیمات براش چیه؟؟ چطوری تنظیم کنم که بهترین و امنترین حالت باشه؟؟؟
ممنون :)
کسي نيست؟ يه سوال کوچولو ديگه. چرا اين آنتي ويروس به اين خوبي که همه چيو پيش بيني کرده. قابليت آپديت آفلاين رو به در برنامه نذاشته؟ (نه اينکه با safe mode) بيايم بالا..
يه چيز ديگه اينکه چرا تو قسمت تنظيمات آنتي ويروس در بخش exclusions که بايد مربوط به مواردي باشه که اسکن نکنه 2 پوشه به صورت ديفالت وجود داره يکي ?:\$Recycle.Bin\* و يکي هم مکاني که آنتي ويروس نصبه. خيلي ويروسها تو همون فولدر سطل بازيافت تکثير و توليد مي شن. بهتر نيست هر دوي اين فولدرها رو remove کنيم؟؟؟
يه سري برنامه هست توي شبکه که ايرانيه و تحت sql کار مي کنه و طبيعتا ساين هم نداره. الان هيچ کدوم اجرا نميشه هرچند موقع اولين اجرا من زدم که اين برنامه ها رو خارج از sandbox اجرا کنه. (همون do not isulate) ولي بازم اجرا نميشه. نکته اينکه اين برنامه ها دسترسي فول به داريو سي مي خوان وگرنه اذيت مي کنن. راهي داره؟؟؟
با تشکر از دوستان. لطفا جواب مارو هم بدين..
سلام این پست رو هم بخونید
zeus7610
17-05-2012, 09:14
سلام دوستان
من cispremium 2012 را نصب کردم (رایگانش را)..
اگه میشه لطف کنید بفرمایید بهترین تنظیمات براش چیه؟؟ چطوری تنظیم کنم که بهترین و امنترین حالت باشه؟؟؟
ممنون :)
با سلام.
پست اول و دوم رو کامل مطالعه فرمائيد. دوستان کامل توضيح دادن. بخش تنظيمات رو بخونيد جوابتون رو ميگيريد.
Little Sparrow
18-05-2012, 14:32
سلام.کسی با این Browser جدید Comodo یعنی Comodo Dragon کار کرده؟سرعتش چطوره؟
از لحاظ امنیت کامل باید باشه دیگه چون محصول کمودو هست.
saeediranzad
18-05-2012, 17:58
سلام
من مدتیست که از دراگون استفاده میکنم. دقیقاً همون کرومه؛ یعنی مثلاً بعد از مدتی پس از کروم آپدیت میشه.
(الآن کروم آزمایشی 20 اومده و دراگون18.3)
فقط به بعضی سایتها بیشتر از کروم گیر میده و باز نمیکنه که بخاطر همون امنیته. اگر از phishing میترسید، بهترین گزینه است.
فکر کنم بخاطر همین چک کردن سایت سرعتش کمتر از کروم باشه.
mostafa akbari
28-05-2012, 07:41
defence+>computer security policy>protected files and folders
COM
Audio REC.
\RPC Control\AudioSrv
files folders
USB CAM Rec.
\Device\Usb#Vid*
Recycler TEMP
?:\Recycle?\*|
?:\$Recycle.Bin\*|
System restore
?:\System Volume Information\*|
?:\Recovery\*|
Program DATA
%PROGRAMFILES%\*|
%ALLUSERSPROFILE%\*|
%APPDATA%\*|
%USERPROFILE%\AppData\LocalLow\*|
%USERPROFILE%\Documents\*|
%USERPROFILE%\My Documents\*|
%USERPROFILE%\Contacts\*|
%USERPROFILE%\Cookies\*|
%USERPROFILE%\Favorites\*|
%USERPROFILE%\Links\*|
%PUBLIC%\Documents\*|
Registry
Software registration
HKCU\Software\*
HKLM\SOFTWARE\*
HKLM\SYSTEM\Software\*
HKU\*\Software\*
فقط کسانی که میخواند کنترل بیشتری روی سیستم داشته باشند. بقیه اضافه نکنند چون سوالات زیاد میشه ممکنه گیج بشند.
با تشکر
سلام در مورد این فایل کسی اطلاعاتی داره از وقتی که از کومودو استفاده میکنم چه از دراگون وچه از سی ای اس این اولین باره که میبینمش
موفق باشید
mohsentanha
05-06-2012, 21:29
سلام
من يه مشکلي دارم با اين برنامه که جديدا پيش اومده
گوگل کروم رو که باز ميکنم cpu 100% ميشه تو تسک هم ميبينم که cmdagent.exe داره همه cpu رو مصرف ميکنه چيکار کنم؟:( کل کامپيوتر هم تا چند لحظه فريز ميشه
Karkas20
06-06-2012, 17:26
سلام
من يه مشکلي دارم با اين برنامه که جديدا پيش اومده
گوگل کروم رو که باز ميکنم cpu 100% ميشه تو تسک هم ميبينم که cmdagent.exe داره همه cpu رو مصرف ميکنه چيکار کنم؟:( کل کامپيوتر هم تا چند لحظه فريز ميشه
کروم با نسخه 19 / 20 خودش را خراب کرد ، منم کسپر دارم و موقع لود شدنش کروم کسپر رم را تا 200 مگ استفاده میکرد و من فکر کردم مشکل از کسپر هست و در فروم کسپر هم گزارش دادم و باز مشکل پابرجا بود تا اینکه با کجکاوی موقع ران کردن کروم دیدم که سی پی یو تا مرز 90 درصد میرسه و کسپر هم د اره از رم 160 مگ استفاده میکنه و تا کروم بسته میشه ، مشکل رفع میشه ، پیشنهاد میکنم فایرفاکس نصب بکنید چون در نسخه 13 واقعا ترکونده و مشکل من با فایرفاکس رفع شد
بدرود
black years
06-06-2012, 23:01
سلام.
نحوه ذخیره آپدیت برای استفاده در سیستم دیگه چطوریه؟
سلام.
نحوه ذخیره آپدیت برای استفاده در سیستم دیگه چطوریه؟
فایل bases.cav رو از مسیر زیر کپی کرده و به همان مسیر در کامپیوتر دیگر منتقل کنید
C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners
بعد از رفتن به مسیر بالا دیتابیس قدیمی را که در همین مسیر وجود داره پیدا کنید و اسم اون رو از bases.cav به bases.old تغییر بدید و یا اینکه کلا میتونید آنرا پاک کنید و یا از داخل این فولدر به جایی دیگه منتقلش کنید.
سلام دوستان
آیا فایروال قدرتمند COMODO میتونه IP سیستمون رو پنهان کنه کاملا؟؟؟
طوری که هیچ سایتی نتونه IP سیستم رو نشون بده؟؟
یا در کنار این فایروال قدرتمند به این نرم افزار نیاز پیدا میکنه آدم؟
سلام دوستان
سلام
ببینید این دو مطلبی که شما گفتی کاملا با هم فرق میکنه مطلب اول شما :
خیر نمیتونه
فایروال کمودو فقط پورت شما رو از تیر رس پویشگرها در سطح شبکه مخفی میکنه و ip شما رو نمیتونه تغییر بده تغییر با مخفی کردن پورت متفاوته
شما اگر فایروال کمودو داشته باشید و وارد سایتی بشید ip شما برای اون سایت مشخص میشه
بله با این برنامه اگه کارش درست انجام بده میتونی ip تغییر بدید و در سایتهایی که مراجعه میکنید با ip که این برنامه تعیین میکنه شناسایی بشید
موفق باشید
شما گفتید که ip رو مخفی میکنه...
بعضی سایت ها هستند که Ip سیستم شما رو بهتون نشون میدن...درست؟؟مثلا سایت Speedtest.com
شما اگه فایروال کومودو رو نصب داشته باشی و به قول خودتون مخفی کرده باشه ip رو چطور اون سایتها دوباره میتونند ip شمارو نشون بدن؟
شما گفتید که ip رو مخفی میکنه...
بعضی سایت ها هستند که Ip سیستم شما رو بهتون نشون میدن...درست؟؟مثلا سایت Speedtest.com
شما اگه فایروال کومودو رو نصب داشته باشی و به قول خودتون مخفی کرده باشه ip رو چطور اون سایتها دوباره میتونند ip شمارو نشون بدن؟
سلام
اره دوست عزیز من به جای پورت نوشتم ای پی اشتباه از من بود اصلاح کردم ببخشید
یعنی با وجود COMODO سیستم IPش مصون نیست؟؟
یعنی با وجود COMODO سیستم IPش مصون نیست؟؟
سلام..
IP که چیز مهمی نیست ، فقط داخل ایران اهمیت زیادی داره !! چون ما باید برای بلاک شدن IP هامون در مقابله با سایتهای خارجی مث Adobe ! در هر لحظه مطلع باشیم/
IP آدرس خونه ی شماست، یک دزد که به سادگی میدونه خونه ی شما کجاست. ولی مهم راههای وارد شدن به خونه ی شماست ( Ports )
این پورتها هستن که باید مصون بمونن، و با بکارگیری روشهای بهینه سازی امنیت سیستم توسط کومودو به راحتی انجام پذیر هستش.
موفق باشی
AMIR.KIK
27-06-2012, 11:42
COMODO Mobile Security for Android 1.3.20412.7
badboy2008
01-07-2012, 14:54
دوستان من موندم اینترنت سکیوریتی کومودو رو نصب کنم یا فایروال کومودو بهمراه آنتی ویروس آویرا رو
منظورم اینه که آنتی ویروس کومودو قوی و سبک هستش یا نه (چون سیستمم قدیمیه)
M.Hashemi
01-07-2012, 19:32
دوستان من موندم اینترنت سکیوریتی کومودو رو نصب کنم یا فایروال کومودو بهمراه آنتی ویروس آویرا رو
منظورم اینه که آنتی ویروس کومودو قوی و سبک هستش یا نه (چون سیستمم قدیمیه)
با سلام
بله ضدویروس comodo سبک است اما قدرت avira را ندارد.
شما اگر از cis درست استفاده کنید احتمال الودگی سیستم خیلی پایینه.
اما به هر حال اگر می خواهید ضد ویروس قدرتمن تری داشته باشید بهتر است avira av را با comodo firewall در کنار هم استفاده کنید.
با تشکر
دوستان من برای اولین بار فایروال کومودو رو نصب کردم نمیدونم چی رو زدم که به IDM اجازه دانلود نمیده چی جوری عوضش کنم ؟ تنظیماتش کجاست ممنون
دوستان من برای اولین بار فایروال کومودو رو نصب کردم نمیدونم چی رو زدم که به IDM اجازه دانلود نمیده چی جوری عوضش کنم ؟ تنظیماتش کجاست ممنون
این دو پست شاید شما رو کمک کنند
فایل های سالمی را که اتوماتیک وارد Sandbox میشند را چطور خارج کنیم و اونها رو به عنوان فایل های مطمئن به CIS معرفی کنیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اضافه کردن یک فایل سالم به قسمت trusted ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه حرفه ای یا همون pro 2012 که پولیه رو میخوام؟
نسخه حرفه ای یا همون pro 2012 که پولیه رو میخوام؟
با سلام تفاوتی بین نسخه های پولی و غیر پولی وجود نداره به جز ساپورت و گارانتی سیستم شما در مواقع آلودگی که اون هم ضروری نمیرسه
می تونید تفاوتها رو در تایپیک زیر ببینید
پس همون نسخه رایگان رو استفاده کنید بهتر هست به نظرم
موفق باشید
با سلام دوستان
محصول دیگه کومودو یعنی دیسک نجات کومودو
COMODO Rescue Disk 1.1.232326.14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
What is COMODO Rescue Disk
COMODO Rescue Disk is a bootable disk image with COMODO Cleaning Essentials for Linux embedded. CCE for Linux is a powerful virus, spyware, rootkit scanner and cleaner which works in both GUI and text mode. CRD works more efficient than CCE for Windows because it cleans your system before Windows operating system is loaded. It is designed to be used when crimeware embeds itself so deeply into your system that CCE for Windows cannot clean it or Windows cannot start because of any infection or abnormal system change. CRD also provides you with tools to explore files in your hard drive, take screenshot and browse web page. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
download
nima cr7
17-07-2012, 16:29
سلام
اخرین ورژن comodo چی هست؟البته با لینک
ممنون
سلام
اخرین ورژن comodo چی هست؟البته با لینک
ممنون
اخرین نسخه 5.10.228257.2253
میتونید از این لینک دریافت کنید:
اولین تصاویر از کمودو ورژن 6 :20:
53344
اولین تصاویر از کمودو ورژن 6 :20:
53344
با سلام
چقدر جالب شده . این virtuale kiosk می خواد جای سند باکس رو بگیره؟یادم علی یکبار اشاره کرده بود به این ویژگی
mr-secret
21-07-2012, 06:46
سلام
متاسفانه قبلا به دلیل اینکه سیستمم به زور این انتی ویروس رو به دوش میکشید حذفش کردم لان یه لپ تاپ دارم که روش نصب کردم و مشکلی ندارم
چند سوال:
یادمه این دوست عزیزمون کاربر مهران یا مهرداد دقیق یادم نیست ببخشید یه جا تنظیمات کلی و کاملی برای امنیت بالا نوشته بود ممنون میشم برام لینک کنید چون تو صفحه اول هم اون تنظیماتی که من میخواستم لینکشو پیدا نکردم
بعد چطور میشه امتیاز کامل رو از این نرم افزار تست کومودو گرفت؟ امتیاز فعلی 130 هست!
یه سوال دیگه هم اینکه تو یکی از اموزشهای این تایپیک دیدم که تموم کارهای کومودو اتوماتیک شده بود و پبغامی جهت حذف،قرنطینه یا سند باکس ظاهر نمیشد
ایا میشه فایلی یا کاری کرد که هر دفعه این تنظیمات انجام نشه و فقط با اجری یک فایل این تنظیمات اعمال بشه
مورد بعدی اگر من اپدیت این رو ببرم رو یک سیستم دیگه ایا تا 7 روز کار خواهد کرد؟ یعنی بعد 7 روز کلا کومودو غیر فعال خواهد شد(در صورت اپدیت نشدن) و مثل این میمونه که رو سیستم نصب نباشه ؟(اینو تو یکی از پستها دیدم)
با سلام
یادمه این دوست عزیزمون کاربر مهران یا مهرداد دقیق یادم نیست ببخشید یه جا تنظیمات کلی و کاملی برای امنیت بالا نوشته بود ممنون میشم برام لینک کنید چون تو صفحه اول هم اون تنظیماتی که من میخواستم لینکشو پیدا نکردم
بعد چطور میشه امتیاز کامل رو از این نرم افزار تست کومودو گرفت؟ امتیاز فعلی 130 هست!
شما comodo leak test رو در سند باکس اجرا می کنید ؟ باید شبیه به یک فایل مخرب باهاش برخورد بشه و بعد از اجرا تمامی پیامها بلاک بشه و در سند بوکس اجرا بشه و تنظیمات زیر رو نیز انجام بدین
یه سوال دیگه هم اینکه تو یکی از اموزشهای این تایپیک دیدم که تموم کارهای کومودو اتوماتیک شده بود و پبغامی جهت حذف،قرنطینه یا سند باکس ظاهر نمیشد
من ندیدم همچین چیزی . نمیشه که دیفنس کومودو در مقابل فایلهای ناشنخته اخطار نده مگه اینکه همه رو غیر فعال کنید
ایا میشه فایلی یا کاری کرد که هر دفعه این تنظیمات انجام نشه و فقط با اجری یک فایل این تنظیمات اعمال بشه
چرا قسمتی داشت که می شد از تنظیمات بک آپ گرفت و بعد رستور کرد اما الان چون روی سیستم کومودو ندارم یادم نمیاد دقیق از کدوم قسمت بود
مورد بعدی اگر من اپدیت این رو ببرم رو یک سیستم دیگه ایا تا 7 روز کار خواهد کرد؟ یعنی بعد 7 روز کلا کومودو غیر فعال خواهد شد(در صورت اپدیت نشدن) و مثل این میمونه که رو سیستم نصب نباشه ؟(اینو تو یکی از پستها دیدم
همچین چیزی وجود نداره شما هر وقت ابدیت رو ببرین در سیستم دیگه هم کومودو ابدیت میشه و از کار افتادن نداره
موفق باشید
MahdiidhaM
21-07-2012, 09:36
سلام
یک هارد اکسترنال 500 گیگ گرفتم هر بار به کامپیوتر میزنم میگم اسکن کنه از اول شروع میکنه، مثلاً اگه دفعه پیش 400 گیگ رو اسکن کرده و حالا یک گیگ اضافه کردم حالا 401 گیگ رو اسکن میکنه !! (نه نقاط بحرانی و یک گیگ رو) ، راه حل چیه ؟
سلام دوستان
من تنظیمات مربوط به بالا بردن امنیت که تو پست اول گفته شده بود رو انجام دادم.قبل از اینکار من فقط حالت فایروال رو به Custom Policy تغییر داده بودم ، و برای هر درخواستی از من سوال میکرد،اما بعد از اینکه تغییر دادم تنظیمات رو یه سری از برنامه ها(مثل یاهو مسنجر) یا اجرا نمیشه یا اجازه دسترسی به اینترنت نمیگیره ، جالب اینجاست که دیگه هیچ پیامی هم نشون نمیده ، حتما باید برم به عنوان Trusted تعریفش کنم تا این مسئله حل بشه
میخواستم بدونم بعد از تغییرات همینطور میشه یا من اشتباه انجام دادم؟!!!
ممنون
با سلام
چقدر جالب شده . این virtuale kiosk می خواد جای سند باکس رو بگیره؟یادم علی یکبار اشاره کرده بود به این ویژگی
سلام
بله یکی از اهداف اصلی ورژن 6 بهبود رابط کاربری آنتی ویروس است
اما در مورد koisk تا اونجا که من میدونم بیشتر برای کارهای بانکی است و یک محیط ایزوله با کیبورد مجازی برای کارهای بانکی امن در اختیار شما قرار میده و فکر نکنم جای سندباکس رو بگیره
باید تا ریلیز شدن ورژن اصلی یا بتا صبر کنیم
milad_gta
21-07-2012, 14:12
دوستان تاریخ انتشار مشخص نیست ؟ امکانات جدید خاصی اضافه نشده مثل web protection ، آنتی اسپم و یا ... ؟
تصاویری از محیط ورژن 2013
( شکی نیست که ظاهر پنحره ی اصلی از کسپرسکی الهام گرفته شده )
دلم نیومد Virtual kiosk رو داخل یک پست جدا نزارم ( راستشو بخواین کفم برید:18::18: )
saeediranzad
21-07-2012, 14:29
یه مشکلی که اسکنرهای کمودو دارند، پیدا کردن فایلهای اجرایی بعضی نرم افزارهای سالم، بعنوان فایل آلوده است.
تعداد اینها گزارشهای خطا، خیلی زیاده. من یکبار با CCE اسکن میکردم؛ از 14 موردی که پیدا کرد7-8 تا فایل Pot player، 3-4 تا فایل کیجن و پچ، و شاید یک یا دو روتکیت بود.
امیدوارم تو ورژن جدید، این مسأله حل شده باشه.
سلام.
اگه بخوایم واقع بین باشیم ، به نظر نمیرسه این مشکل حل شده باشه.
چرا که False positive ها مربوط به دیتابیس آنتی ویروس هستند و به نظر میاد
کومودو بیشتر روی ماژول ها و GUI کار کرده باشه تا دیتابیس : ((
سلام.
اگه بخوایم واقع بین باشیم ، به نظر نمیرسه این مشکل حل شده باشه.
چرا که False positive ها مربوط به دیتابیس آنتی ویروس هستند و به نظر میاد
کومودو بیشتر روی ماژول ها و GUI کار کرده باشه تا دیتابیس : ((
سلام بر دوستان
اتفاقا کومودو روی دیتابیس هم داره کار میکنه..... البته بیشتر بر روی بالابردن نرخ تشخیص و کم کردن حجم دیتابیس (با اضافه کردن امضای عمومی) و ضمن اینکه احتمال قوی تغییر در انجین. در کل فالسهای کمتر و تشخیص بیشتر.(البته منظور دیتابیس است وگرنه Cav و BB که جای خود دارد)
و نکته دیگر اینکه CIS فالس زیادی نداره. اما CCE با توجه به ماهیتی که داره موارد فالس داره....
ضمن اینکه طبق برنامه، یک CCAV جدید هم اضافه میشه به نسخه 6 (منظورم کلود آنتی جدید است)
مرسی
باسلام
دوستان اطلاعی دارن که گزینه ای برای محافظت در مقابل سایتها و لینکهای مخرب در کمودو 6 اضافه شده یا نه ؟
البته به غیر از سکیور دی ان اس
باتشکر
باسلام
دوستان اطلاعی دارن که گزینه ای برای محافظت در مقابل سایتها و لینکهای مخرب در کمودو 6 اضافه شده یا نه ؟
البته به غیر از سکیور دی ان اس
باتشکر
سلام
چیزی مثل HTTP Scanner خیر؛ کومودو فعلا در برابرش مقاومت کرده ...
Web is a delivery mechanism for infecting the computer
RAM and Hard disk are the only 2 places where malware could exist, we protect both....email, web etc etc are not necessary
Melih ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- CEO - Comodo
سلام.
خب یه جورایی خاصیت Comodo Sandbox میتونه جایگزین اون ویژگی باشه.
تا اجراسازی کدهای آلوده رو محدودسازی کنیم. شاید بین ما زیاد رایج نباشه که مرورگر رو Sandboxed اجرا کنیم
اما درکشورهای دیگه عمده ترین استفاده شون از Sandbox همون Safe web surfing هستش.
سلام.
خب یه جورایی خاصیت Comodo Sandbox میتونه جایگزین اون ویژگی باشه.
تا اجراسازی کدهای آلوده رو محدودسازی کنیم. شاید بین ما زیاد رایج نباشه که مرورگر رو Sandboxed اجرا کنیم
اما درکشورهای دیگه عمده ترین استفاده شون از Sandbox همون Safe web surfing هستش.
البته در مورد HTTP Scsnner هوای ما ایرانیها رو داشته ، کمی روی سرعت نت تاثیر منفی میزاره.... حداقل اگه خوب طرحی نشه. البته من خودم دوست دارم باشه. هرچند احتمالا اون موقع غیر فعالش میکنم!!!
به هر حال sDNS و SI هستند. و سندباکس
و همین Virtual kiosk که مربوط به وب میشه.
سلام
یادم میاد کاربرعزیز Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])راجع به پروژه {سایت اینسپکتور } صحبتی مبنی ازبه کار بردنش در ورژن 6 کردن ایا این تکنولوژی در این برنامه لحاظ شده؟
در موردمرورگرش که خیلی خوب جواب داد
با سپاس
سلام
یادم میاد کاربرعزیز Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])راجع به پروژه {سایت اینسپکتور } صحبتی مبنی ازبه کار بردنش در ورژن 6 کردن ایا این تکنولوژی در این برنامه لحاظ شده؟
در موردمرورگرش که خیلی خوب جواب داد
با سپاس
سلام
در مورد SiteInspector قرار بود روی DNS ازش استفاده کنند و بعد هم یه طرح دیگه این بود که هنگام نصب کومودو به عنوان یک افزونه روی مرورگرها نصب بشه.
من خودم فعلا منتظرم ببینم چی میشه....
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور میشه یه رول ایجاد کرد که اجازه ورود هیچ ICMP Packet رو نده؟(یعنی فقط روی In بلاک بشه !)
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطور میشه یه رول ایجاد کرد که اجازه ورود هیچ ICMP Packet رو نده؟(یعنی فقط روی In بلاک بشه !)
سلام
فکر کنم اینطور باشه البته اگه اشتباهه دوستان بیان درستش کنن
Tom Clancy's
24-07-2012, 15:47
سلام دوستان
من توضیحات پست 1 رو انجام دادم(برای امنیت بیشتر ) منتها نمیدونم چرا فایر وال بعضی موقع ها از روی Custom Policy میره روی Safe Mode:45:
سلام دوستان
من توضیحات پست 1 رو انجام دادم(برای امنیت بیشتر ) منتها نمیدونم چرا فایر وال بعضی موقع ها از روی Custom Policy میره روی Safe Mode:45:
سلام
تنظیمات طوری بیان شده که +D روی Safe Mode و فایروال روی Custom Policy قرار داره.... الان مجددا تنظیمات خودتون را چک کنید....، و اگر غیر از این بود روی آیکون کومودو (کنار ساعت) کلیک راست کنید و این دو را اعمال کنید.(کومودو نباید خودسر تغییر حالت بده!!)
سلام دوستان
سلام
چند راه وجود داره که یکی رو جناب E.K.H به درستی بیان فرمودند.
فقط یک نکته اینکه در این روش بهتره رول ایجاد شده را با زدن Move UP به بالای لیست انتقال بدید. عکس:
Tom Clancy's
24-07-2012, 20:31
سلام
تنظیمات طوری بیان شده که +D روی Safe Mode و فایروال روی Custom Policy قرار داره.... الان مجددا تنظیمات خودتون را چک کنید....، و اگر غیر از این بود روی آیکون کومودو (کنار ساعت) کلیک راست کنید و این دو را اعمال کنید.(کومودو نباید خودسر تغییر حالت بده!!)
دوست عزیز منم دقیقا همین تنظیمات رو انجام دادم ، کلا روی اینکه فایروال برای هر درخواستی سوال بکنه خیلی حساسم ، اما نمیدونم چرا اینجوری میشه( هروقت که سیستم ری استارت میشه از روی Custom Policy میره روی Safe Mode !!! )
سلام
فکر کنم اینطور باشه البته اگه اشتباهه دوستان بیان درستش کنن
ممنون از توضیحات دوست عزیز ، اما این کارو انجام داده بودم ولی باز هم از بیرون سیستم پینگ میشد (ICMP Packet می اومد تو ! )
رول رو هم به بالا انتقال دادم اما نتیجه ای نداشت !
سلام
چند راه وجود داره که یکی رو جناب E.K.H به درستی بیان فرمودند.
فقط یک نکته اینکه در این روش بهتره رول ایجاد شده را با زدن Move UP به بالای لیست انتقال بدید. عکس:
دوست عزیز این کار رو انجام دادم منتها من تو قسمت Global Rule ایجادش کردم!!!!
باید تو قسمت Application باشه؟
دوست عزیز این کار رو انجام دادم منتها من تو قسمت Global Rule ایجادش کردم!!!!
باید تو قسمت Application باشه؟
سلام
عرض کردم که چندین راه وجود داره.... اگر در قسمت Global Rule هم درست تعریف کرده باشید موردی نداره و کار میکنه.
کلا دستتون در این قسمت بازه. مثلا ساده تریه راه اینه که : بیایید کلا همه ورودیها را ببندین، اونوقت باید در قسمت Global Rule فقط این دو رول باشه:(البته فقط میتونید ICMP را ببنیدن، یا هر جوری دوست دارین...)
(میتونید یک عکس از قسمت Global Rule بزارین ببینم داستان چیه)
توی تست ببینید موارد بلوک شده را:
با سلام
دوستان این صفحه رو ببینید
نمایشی از virtual kiosk و یکسری ویدیو دیگه در مورد کومودو
چقدر جالب هست شبیه به صفحه mac lion شده
kaivanika
26-07-2012, 15:30
ورژن 6 اومده ؟ باگ داره ؟
ورژن 6 اومده ؟ باگ داره ؟
نه عزیز
فکر کنم دو ماه دیگه منتشر میشه . این virtual kiosk و عکسهای صفحات قبل مربوط به همین ورژن هست محصول بسیار جالب و خوبی باید باشه .
جناب jadda
در مورد قسمت global rule و application rule توضیحی میدید مثلا این گزینه block and log icmp in from mac any to mac any where icmp منظورش چی هست در این حالت چه چیزی بلاک هست
منظور از ICMP چی هست
با تشکر
جناب jadda
1-در مورد قسمت global rule و application rule توضیحی میدید
2-مثلا این گزینه block and log icmp in from mac any to mac any where icmp منظورش چی هست در این حالت چه چیزی بلاک هست
3-منظور از ICMP چی هست
سلام علیکم
1)-در مورد قسمت global rule و application rule توضیحی میدید:
قسمت Global Rules مربوط به قوانین کلی میشه ....ولی قسمت Application Rules مربوط به قوانینِ فایلها و برنامه ها میشه. حالا اینها فرقشون چیه:
قانونی که در قسمت G-R ساخته میشه یک قانون کلی هست که همه نرم افزارها و فایلهای سیستمی و OS از اون تبعیت میکنند. و قوانین موجود در A-R هم فقط موبروط به همان فایل یا برنامه میشه.
======
نکته: و اینکه برای درخواستها و کانکشنهای خروجی ابتدا قوانین قسمت Application Rules از بالا به پایین لیست خوانده میشه و اعمال میشه و بعد قوانین Global Rules
و برای درخواستها و کانکشنهای ورودی ابتدا قوانین Global Rules به ترتیب از بالا به پایین لیست خوانده و اعمال میشه و بعد قوانین Application Rules مورد توجه قرار میگیره
نکته: اینو برای این نوشتم که اگر خواستید خودتون دستی قانونی تعریف کنید به این نکته حواستون باشه
======
2)این گزینه block and log icmp in from mac any to mac any where icmp منظورش چی هست در این حالت چه چیزی بلاک هست :
... این چیز خیلی عجیبی نیست..... block and log یعنی بلوک کن و لاگ بنداز......icmp هم منظور پروتکل icmp است... in هم یعنی درخواست ورودی.....from mac any to mac any هم یعنی از هر آدرس مک به هر آدرس مک،(*منظورآدرس مک مقصد و آدرس مک مبدا است.MAC توضیح میدم...)...where icmp is any یعنی کلا هر نوع پکت ICMP از هر نوعی که باشه بلوک بشه. سادش اینه==> کلا هر نوع درخواست (پکت) ورودی ICMP بلوک میشه.
*MAC Address
ببینید، شما برای اینکه چیزی را توی فایروال بلوک بکنید حتما باید آدرس مبدا و مقصد را هم برای فایروال مشخص بکنید. 3 نوع آدرس داریم.1-هاست 2-آی-پی 3-مک
شما باید از این 3 آدرس حتما یکی را به فایروال بدبد(مبدا و مقصد). توی اون قانون هم میگه: MAC Any یعنی آدرس مک را مشخص نکردیم ==> یعنی از هر آدرسی. یعنی آدرس خاصی و کامپیوتر خاصی مطرح نیست. یعنی،جناب کومودو، همه را (از هر جا که بود) بلوک کن.
یه مثال دیگه هم بزنم روشنتر شیم: مثلا شما در یک شبکه LAN میخواهید با یک کامپیوتر در ارتباط باشید و برای یکی از نرم افزارها هم نیاز هست که کانکشنهای OUT/IN با یک کامپیوتر دیگه در شبکه برقرار باشه. خب میایید برای اون نرم افزار در قسمت
Application Rules یک قانون میسازید و IP مبدا و مقصد (کامپیوتر روبر در شبکه) را هم برای اون نرم افزار در فایروال تعریف میکنید که نرم افزار مورد نظر فقط با اون IP در ارتباط باشه و لاغیر.(البته در قسمت Global Rules هم یک رول واسه اون IP میسازی و جزئیات مورد نظر را تعریف میکنی)
======
3)منظور از ICMP چی هست:
یه سوال پرسیدی که 6 صفحه توضیح میخواد!..... البته اگر بلد باشیم.
خب،منظور از ICMP ،پروتکل Internet Control Message Protocol است که یکی از پروتکلهای TCP/IP هست و کاربردهای خاص خودشو داره. مثلا دستور ping از این پروتکل استفاده میکنه.... یا اینکه در این پروتکل با پورت سرو کار نداریم و همه چیز با Type و Code مشخص میشه...همین پینگی که عرض کردم به نام echo reguest و با (8)Type و (Code(0 مشخص میشه...اینو عرض کردم تا بگم نیازی نیست کلا پروتکل ICMP را ببنیدم . حتی شاید دچار مشکل هم بشیم. مثلا اینها میتونه باز باشه:
(ICMP Type- (3
Code - (0) Net Unreachable
Code - (1) Host Unreachable
Code - (4) Fragmentation Needed
(ICMP Type (11
Code -(0) Time Exceeded
نکته:شما، پیکربندی فایروال را به کومودو بسپار.... مصون میمانید.
B3(-)n4M
28-07-2012, 23:13
سلام به همگی
امروز comodo firewall از سایت comodo گرفتم و نصب کردم ولی همش اخطار میده
میخوام یک نرم افزار پاک کنم اخطار میده میخوام اینترنت برم اخطار میده ...
تا همین الان مرورگر فایرفاکسم از کار انداخته بعدش خواستم یک نرم افزار پاک کنم اول اخطار داد و حالا دیگه پاک نمیشه!!!!!!!
1. لطفا اگه تنظیم خاصی داره بگید
2. ممکنه مرورگرم ویروسی بوده که بلاکش کرده؟؟
3. الان Bitdefender Total Security 2013 دارم ممکنه این دو با هم مشکل پیدا کنن؟؟
4. لطفا اگه آموزش کاملی ازش سراغ دارین لینک بدید چون وقتی سوال میپرسه نمیدونم باید چیکار کنم و کلی مشکل دیگه
مرسی :40: :10:
سلام به همگی
3. الان Bitdefender Total Security 2013 دارم ممکنه این دو با هم مشکل پیدا کنن؟؟
سلام
همون بیتی را داشته باش... Comodo را پاکش کن.
satansilent
29-07-2012, 02:51
bitdefenter total security 2013 برات کافیه احتمالا سر اون قضیه comodo leak test حساس شدی بهت پیشنهاد می کنم sandboxie رو هم دانلود کنی و firefox 14 خودتو از طریق اون اجرا کنی که دیگه نگرانی درباره keyloger-spyware-rootkit و چیزای دیگه نداشته باشی..در ضمن بنا نیست اگه یه قابلیت مثل HIPS خوب باشه بقیه بد باشند!!
iman_n21
29-07-2012, 15:45
سلام
2 تا مشکل:
اول اینکه: من رو کامپیوتر خودم کومودو دارم و میخوام رو کامپیوتر برادرم هم نصبش کنم اما بعد از نصب وقتی آفلاین آپدیتش میکنم (با فایل دیتابیس کامپیوتر خودم) از safe mod که ریستارت میکنم برمیگردم تو ویندوز میبینم که فایل دیتابیس حذف شده و فایل قبلی (که پاک کرده بودم) باز جایگزین شده
دوم اینکه: چند روز پیش کومودو کامپیوتر رو فول اسکن کرد، از اون به بعد چپ و راست پیغام پسغام میده و مرتب برا این و اون اجازه میخواد، اعصاب برام نذاشته :47:
ورژن: 5.4.18
سلام
2 تا مشکل:
اول اینکه: من رو کامپیوتر خودم کومودو دارم و میخوام رو کامپیوتر برادرم هم نصبش کنم اما بعد از نصب وقتی آفلاین آپدیتش میکنم (با فایل دیتابیس کامپیوتر خودم) از safe mod که ریستارت میکنم برمیگردم تو ویندوز میبینم که فایل دیتابیس حذف شده و فایل قبلی (که پاک کرده بودم) باز جایگزین شده
دوم اینکه: چند روز پیش کومودو کامپیوتر رو فول اسکن کرد، از اون به بعد چپ و راست پیغام پسغام میده و مرتب برا این و اون اجازه میخواد، اعصاب برام نذاشته :47:
ورژن: 5.4.18
سلام
مشکل اول: اینطوری که شما توضیح دادید ، دلیلش به خاطر ورژن قدیمی فایل نصبی CIS-5.4 و ورژن جدید دیتابیس است.شما آخرین ورژن CIS را دانلود کنید، روی کامپپیوتر برادر نصب کنید، بعد فایل bases.cav را از روی کامپیوتر خودتون بردارید و روی کامپیوتر برادر در حالت سیف مد فایل قبلی را Delete کنید و فایل جدید را جایگزین کنید...اگر عملیات! با موفقیت انجام شد، سپس کومودوی خودتون را هم مجدا نصب کنید و به ورژن 5.10 ارتقا بدهید.(فایل baese.cav را هم بکاب داشته باش که بعد از نصب آپدیت آفلاین کنی.
دانلود نسخه 5.10
مشکل دوم: فکر نکنم ربطی به اسکن داشته باشه. اگر +D روی Safe Mode باشه، اونوقت کومودو برای همه فایلها و فرایندها سوال نمیپرسه. چون از لیست سفید کمک میگیره و فایلهای امن را آزاد میزاره، بدون هیچ سوالی از کاربر.
بنابراین این دو مورد را چک کنید: +D روی سیف مد و دوم اینکه TVL کومودو را چک کنید ببینید خالی نباشه، این مسیرشه:
Defense+=> Computer Security Policy=> Trusted Software Vendors
اگر این دو موردی که عرض کردم اوکی باشه، دیگه کومودو بی جهت گیر نمیده. مگر اینکه سیستم آلوده باشه.... با کومودو سیستم را اسکن بکن Smart Scan ؛ یا اگر از اسکنرهایی استفاده میکنی، با اونها هم یک اسکن بکن.(البته بعید میدونم آلودگی باشه)
iman_n21
30-07-2012, 14:56
سلام
مشکل اول: اینطوری که شما توضیح دادید ، دلیلش به خاطر ورژن قدیمی فایل نصبی CIS-5.4 و ورژن جدید دیتابیس است.شما آخرین ورژن CIS را دانلود کنید، روی کامپپیوتر برادر نصب کنید، بعد فایل bases.cav را از روی کامپیوتر خودتون بردارید و روی کامپیوتر برادر در حالت سیف مد فایل قبلی را Delete کنید و فایل جدید را جایگزین کنید...اگر عملیات! با موفقیت انجام شد، سپس کومودوی خودتون را هم مجدا نصب کنید و به ورژن 5.10 ارتقا بدهید.(فایل baese.cav را هم بکاب داشته باش که بعد از نصب آپدیت آفلاین کنی.
دانلود نسخه 5.10
مشکل دوم: فکر نکنم ربطی به اسکن داشته باشه. اگر +D روی Safe Mode باشه، اونوقت کومودو برای همه فایلها و فرایندها سوال نمیپرسه. چون از لیست سفید کمک میگیره و فایلهای امن را آزاد میزاره، بدون هیچ سوالی از کاربر.
بنابراین این دو مورد را چک کنید: +D روی سیف مد و دوم اینکه TVL کومودو را چک کنید ببینید خالی نباشه، این مسیرشه:
اگر این دو موردی که عرض کردم اوکی باشه، دیگه کومودو بی جهت گیر نمیده. مگر اینکه سیستم آلوده باشه.... با کومودو سیستم را اسکن بکن Smart Scan ؛ یا اگر از اسکنرهایی استفاده میکنی، با اونها هم یک اسکن بکن.(البته بعید میدونم آلودگی باشه)
ممنون بزرگوار
ورژن جدید رو دانلود و نصب کردم، اما باز هم مشکل پابرجاست
حالا از کجا میتونم دیتابیس خود این ورژن رو دانلود کنم ؟
در مورد دوم هم +D روی سیف مد هست ولی TVL کاملاً خلیه
iman_n21
30-07-2012, 14:56
سلام
دانلود نسخه 5.10
ممنون بزرگوار
در مورد دوم هم +D روی سیف مد هست ولی TVL کاملاً خالیه
سلام
از لینک زیر:
بعد از دانلود آنرا از حالت فشرده خارج کنید و بعد اسم فایل را به bases.cav تغییر بدهید و بعد قابل استفاده میشه....وارد سیف مد بشوید و باقی ماجرا.....
ولی TVL کاملاً خالیه
عجب!!! ...نباید اینجوری باشه......به هر حال ورژن جدید را نصب کنید و استفاده کنید.
iman_n21
02-08-2012, 15:50
آقا این ورژن جدید اشک ما رو درآورده :21:
خیلی گستاخه :13:
راه افتاده چپ و راست کرک ها رو حذف میکنه، نه اجازه ای نه چیزی ....
آخه فایل exe دانلود منیجر رو چیکار داره آخه ؟!!
iman_n21
02-08-2012, 15:51
آخه فایل exe دانلود منیجر رو چیکار داره ؟!!
آخه فایل exe دانلود منیجر رو چیکار داره آخه ؟!!
سلام
این پست رو بخونید
گیر دادنش هم به کرک ها طبیعی می باشد
سلام
Comodo Mobile Security (CMS) v1.4.21594.7 - NEW
ورژن جدید نرم افزار امنیتی کومودو مربوط به موبایل سیستم عامل آندروید را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید:
COMODO Mobile Security for Android 1.4.21907.7
GHOST RECON
18-08-2012, 03:55
سلام دوستان من يه مشكلي دارم
وقتي كومودو نصبه اگه برنامه cucusoft netguard2 رو نصب كنم بعد از ريستارت كردن سيستم ديگه بالا نمياد
يعني همه مراحل ورود به ويندوز طي ميشه و وارد ويندوز هم ميشه ولي تصوير ندارم تو مانيتور يه صفحه خاكستري رنگ ديده ميشه فقط
ولي وقتي alt+ctrl+del رو ميزنم اون صفحه اي كه توش امكانات خروج و تسك منيجر هست مياد و اين نشون ميده كه من وارد ويندوز شدم
كسي ميتونه كمك كنه ؟
رفتم سايت كومودو كه از طريق آنلاين چت مشكلم رو حل كنم ولي همچين قسمتي رو پيدا نكردم
سلام دوستان من يه مشكلي دارم
وقتي كومودو نصبه اگه برنامه cucusoft netguard2 رو نصب كنم بعد از ريستارت كردن سيستم ديگه بالا نمياد
يعني همه مراحل ورود به ويندوز طي ميشه و وارد ويندوز هم ميشه ولي تصوير ندارم تو مانيتور يه صفحه خاكستري رنگ ديده ميشه فقط
ولي وقتي alt+ctrl+del رو ميزنم اون صفحه اي كه توش امكانات خروج و تسك منيجر هست مياد و اين نشون ميده كه من وارد ويندوز شدم
كسي ميتونه كمك كنه ؟
رفتم سايت كومودو كه از طريق آنلاين چت مشكلم رو حل كنم ولي همچين قسمتي رو پيدا نكردم
سلام
اگر مشکل از کومودو باشه شاید بتونی از انجمن کومودو کمک بگیری، اونجا میتونی مشکل را مطرح بکنی
Mt.Shadow
20-08-2012, 13:36
سلام
میخواستم بدونم وقتی دیتابیس کومودو رو آپدیت میکنیم اون فایلهایی که دانلود میشه به فایل bases.cav
اضافه میشه یا نه ؟ یعنی این فایل bases.cav که تو کامپیوتر ما هست بعد از آپدیت های روزانه شامل همه ی آپدیت هایی که انجام دادیم میشه یا نه ؟
ببخشید دیگه اگه سوالم تکراری بود.
سلام... بله اضافه میشه. و میتونین برای استفاده های بعدی نگهش دارین.
تداخل با پست بالایی :دی
پاک شود
alen sherif
21-08-2012, 09:14
دوستان ورژن جدیدش رو نصب کنید خیلی باحال تره:10:
GHOST RECON
21-08-2012, 13:16
دوستان ورژن جدیدش رو نصب کنید خیلی باحال تره:10:
ورژن چند ؟
چه فرقي كرده ؟ ( اگه ميشه يه عكس ازش بزاريد بهتره)
ورژن 6
ورژن 6 احتمالا تا یک تا دو ماه دیگه ورژن بتای اون منتشر میشه
GHOST RECON
22-08-2012, 09:28
ورژن 6
نه به كومودو اميدوار شدم
همين چند روز پيش بود براشون پيغام نوشتم تورو خدا يه تغييري تو اينترفيس بديد ديتا بيس رو هم قوي كنيد فكر كنم همش به خاطر درخواست هاي من بوده:22:
ديتابيس رو هم به زودي درست ميكنن
SonyEricsson
22-08-2012, 12:05
فایروال قوی هست؟
طبق نتیجه ی تستها ، بهترین فایروال رو داره در حال حاضر.
Comodo Internet Security Pro
matin 99
22-08-2012, 18:40
سلام
مگه ورژن 6 كمودو نهايي شده كه دوستان ازش صحب ميكنن؟
iammahdi
22-08-2012, 19:57
سلام.
من از سیستمم ایمیج گرفتم حالا قبل از ریستری کردن، می خوام فایل های آپدیت کمدو رو یه جا کپی کنم که بعد دوباره اون ها رو سر جاش پیست کنم.
حالا این فایل های آپدیت شده کجا هستند؟
ممنون.
GHOST RECON
22-08-2012, 20:19
سلام.
من از سیستمم ایمیج گرفتم حالا قبل از ریستری کردن، می خوام فایل های آپدیت کمدو رو یه جا کپی کنم که بعد دوباره اون ها رو سر جاش پیست کنم.
ممنون.
درايوي كه كومودو نصب شده - program files - پوشه comodo - پوشه scanner - فايل bases.cav
سلام
مگه ورژن 6 كمودو نهايي شده كه دوستان ازش صحب ميكنن؟
خیر هنوز نیومده ، حتی ورژن بتا هم توزیع عمومی نشده.
GHOST RECON
23-08-2012, 06:17
دوستان يه سوال
استفاده از dns server كومودو چه تاثيري روي ترافيك مصرفي و سرعت باز كردن پيج ها داره ؟
من از ice dragon استفاده ميكنم همراه با dns كومودو
سلام.
دی ان اس کومودو سرعت رو نمیگیره، تاثیری هم در ترافیک نداره. درحال حاضر خودم از ConnectSafe استفاده میکنم.
ولی دی ان اس کومودو هم کارش خوبه.
ConnectSafe فقط کمی fp داره.
[CENTER]Comodo Internet Security Pro
CIS 5.12 for Windows 8
از آنجایی که Windows 8 RTM منتشر شده و شاید برخی دوستان از این سیستم عامل استفاده کنند، و CIS/CAV/CFW 5.10 هم آنرا پشتیبانی نمیکند، کومودو CIS 5.12 را اختصاصا برای این سیستم عامل منتشر کرده است. که بطور کامل ویندوز 8 را پشتیبانی میکنه.
چند سوال و جواب:
1- من از ویندوز 8 استفاده نمیکنم و ضمنا CIS 5.10 دارم، آیا لازم است از نسخه جدید کومودو استفاده کنم؟
خیر؛ شما نیازی به CIS 5.12 ندارید. بلکه تا چند هفته دیگر ورژن 6 ارائه میشه و از اون استفاده کنید.
2- آیا پیغام بروزرسانی نسخه جدید برای کاربران CIS 5.10 دریافت میشه؟
خیر؛ ذکر شد که منتظر نسخه 6 باشید.
3- فرق نسخه جدید چیه؟ آیا از نظر تامین امنیت فرقی با نسخه حال حاضر داره؟
خیر؛ تفاوت فقط پشتیبانی ویندوز 8 است.
4- کاربران سایر ویندوزها میتوانند این نسخه را نصب کنند؟
میتوانند؛ اگر حسش رو دارید!!
5- اگر این نسخه را نصب بکنم بعد از انتشار نسخه 6 ، میتوانم آنرا به ورژن 6 ارتقا بدم؟
بله؛
6- آیا ورژن 6 قابل نصب و استفاده روی ویندوز 8 است؟
بله، 100%
7- ورژن 6 چی شد؟
پایان ماه اکتبر نسخه نهایی منتشر میشه.
hosseinonline8000
27-08-2012, 23:56
سلام فایروال کومودو در ویندوز 8 نصب میشه ؟
سلام فایروال کومودو در ویندوز 8 نصب میشه ؟
حداقل پست بالایی خودتون رو بخونید :13:
hosseinonline8000
28-08-2012, 00:25
حداقل پست بالایی خودتون رو بخونید :13:
عزیز من منظورم فایروال تنها هست نه آنتی ویروس .
من فقط احتیاج به فایروالش دارم آیا در ویندوز8 نصب میشه ؟
*Batman*
28-08-2012, 01:07
عزیز من منظورم فایروال تنها هست نه آنتی ویروس .
من فقط احتیاج به فایروالش دارم آیا در ویندوز8 نصب میشه ؟
پاسخ شما روشنه:
ز آنجایی که Windows 8 RTM منتشر شده و شاید برخی دوستان از این سیستم عامل استفاده کنند، و CIS/CAV/CFW 5.10 هم آنرا پشتیبانی نمیکند
فایروالش فعلا با ویندوز8 سازگار نیست
milad_gta
28-08-2012, 01:29
دوستان از دیروز من نه به سایت و نه سرور آپدیت comodo دسترسی ندارم مگر با استفاده از ابزارات جانبی ...
شما عزیزان مشکلی ندارید ؟
دوستان از دیروز من نه به سایت و نه سرور آپدیت comodo دسترسی ندارم مگر با استفاده از ابزارات جانبی ...
با سلام
خوب من امروز در ورود به سایتش مشکلی نداشتم اما در مورد سرور و ابدیتش چون روی این سیستم محصولی از کومودو ندارم نمی دونم
منم نمیتونم به سایتش برم شاید اینم ........
saeediranzad
28-08-2012, 10:47
سلام
برعکس من هروقت دراگون را باز میکنم مستقیم میره تو سایت کومودو؛ در حالی که در تنظیمات open a new tab را برای شروع گذاشته ام.
kaivanika
03-09-2012, 16:32
یه برنامه بود که میشد کمودو رو بصورت پرتابل اجرا کرد
واسه نسخه 32 بیتی میخوام میشه لینک بدید
یه برنامه بود که میشد کمودو رو بصورت پرتابل اجرا کرد
واسه نسخه 32 بیتی میخوام میشه لینک بدید
سلام
saeediranzad
04-09-2012, 06:33
سلام
چرا در دراگون نمیشه پرینت تو pdf گرفت؟ در حالی که در کروم میشه. منظورم بدون افزونه است.
سلام
فایروال کومودو رو نصب کردم دیگه IDM نمی تونه دانلود کنه ؟ یه فایل آموزش برا فایروال کومودو هس ؟
سلام
فایروال کومودو رو نصب کردم دیگه IDM نمی تونه دانلود کنه ؟ یه فایل آموزش برا فایروال کومودو هس ؟
پست زیر رو بخونید و IDM رو به برنامه های trust منقل کنید
پست دوم همین تاپیک هم آموزش کاملی از کمودو است
دوستان این مشکلش idm چیه ؟ نمیزاره idm دانلود کنه !
GHOST RECON
06-09-2012, 22:02
دوستان این مشکلش idm چیه ؟ نمیزاره idm دانلود کنه !
رفته تو سندباكس كومودو برا همين اجازه دسترسي به نت نداره
سندباكس رو خاموش كن
رفته تو سندباكس كومودو برا همين اجازه دسترسي به نت نداره
سندباكس رو خاموش كن
سندباكس کجاس ؟ ساکس رو هم از کار انداخته !
سندباكس کجاس ؟ ساکس رو هم از کار انداخته !
اصلا به پست من توجه کردین ؟ این برنامه ها رو یه قسمت trusted اضافه کردین ؟؟
از سربرگ Defense + در قسمت setting و sandbox setting سندباکس رو غیرفعال کنید
در سربرگ فایروال و Network Security Policy قسمت Applicition Rules میتونید هر رولی رو ادیت کنید برنامه ها رو پیدا کنید و بر روی allow قرار بدین
توجه نمیکنید به پست های من ...
اصلا به پست من توجه کردین ؟ این برنامه ها رو یه قسمت trusted اضافه کردین ؟؟
از سربرگ Defense + در قسمت setting و sandbox setting سندباکس رو غیرفعال کنید
در سربرگ فایروال و Network Security Policy قسمت Applicition Rules میتونید هر رولی رو ادیت کنید برنامه ها رو پیدا کنید و بر روی allow قرار بدین
توجه نمیکنید به پست های من ...
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون تو پست 4215 ، این کار رو انجام دادم ولی جواب نداد ، دیشب برنامه رو کلا پاک کردم چون می خواستم دانلود کنم بعد از اینکه دو باره نصب کردم چک می کنم ،
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــرســــــــــ ــی :10:
kaivanika
08-09-2012, 00:01
از طریق این cce کمودو که همون انتی ویروس پرتابلش هست . چه جوری میشه دیتابیس رو آپدیت کرد ؟ تو ورژن های قبلی میشد . اما تو این ورژن چیزی رو ندیدم
نمیخوام هر بار بشینم کلی دیتابیس رو از نو دانلود کنم
در حال حاضر روی سیستم خودم روز به روز دارم cis رو آپدیت میکنم .اما میخوام بدونم با cce هم میشه دیتابیس رو آپدیت کرد ؟
از طریق این cce کمودو که همون انتی ویروس پرتابلش هست . چه جوری میشه دیتابیس رو آپدیت کرد ؟ تو ورژن های قبلی میشد . اما تو این ورژن چیزی رو ندیدم
نمیخوام هر بار بشینم کلی دیتابیس رو از نو دانلود کنم
در حال حاضر روی سیستم خودم روز به روز دارم cis رو آپدیت میکنم .اما میخوام بدونم با cce هم میشه دیتابیس رو آپدیت کرد ؟
Smart Scan رو بزن خودش قبل از اسکن دیتابیسش رو آپدیت میکنه
با سلام
از اونجایی که من مدتیه روی این انتی ویروس تحقیق میکنم در حقیقت نسبت به انتی ویروس های دیگه دیتابیس ضعیف تری داره ............ حالا می خواستم بدونم وجود چندین لایه امنیتی میتونه این ضعف رو برطرف کنی ؟؟؟
milad_gta
08-09-2012, 04:02
با سلام
از اونجایی که من مدتیه روی این انتی ویروس تحقیق میکنم در حقیقت نسبت به انتی ویروس های دیگه دیتابیس ضعیف تری داره ............ حالا می خواستم بدونم وجود چندین لایه امنیتی میتونه این ضعف رو برطرف کنی ؟؟؟
لایه های دیگه به تنهایی برای تامین امنیت کامل کافی هستند ، ضمن اینکه دیتابیس نسبتا خوبی داره .
iammahdi
08-09-2012, 11:47
سلام.
ممنون.
درايوي كه كومودو نصب شده - program files - پوشه comodo - پوشه scanner - فايل bases.cav
سلام.
فایل bases.cav یه فایل 11 مگا بایتیه همش، یعنی فقط همین فایل رو کپی کنم و بعد دوباره اون رو Replace کنم یا کل پوشه ی scanner رو کپی کنم تا بعد Replace کنم؟
ممنون.
milad_gta
08-09-2012, 11:59
سلام.
فایل bases.cav یه فایل 11 مگا بایتیه همش، یعنی فقط همین فایل رو کپی کنم و بعد دوباره اون رو Replace کنم یا کل پوشه ی scanner رو کپی کنم تا بعد Replace کنم؟
ممنون.
فایل bases.cav کافیه منتهی ظاهرا Comodo شما آپدیت نیست چون حجم فایل باید بالای 100 مگ باشه ...
لایه های دیگه به تنهایی برای تامین امنیت کامل کافی هستند ، ضمن اینکه دیتابیس نسبتا خوبی داره .
یه سوال ایا کار این لایه ها فقط سوال کردن هست ؟؟؟؟ چرا تو سایت ها از مقایسه این انتی ویروس ها خبری نیست ؟؟؟؟ ایا از کسپر منابع بیشتری مصرف میکنه ؟؟
سلام دوستان
من کومودو فایروال رو نصب کردم اما موقع استفاده از پرووکسی با وجود این که به لیست سفید اضافه کردمش بعد از اجرا و اتصال به ظاهر اما سایت های چیلتر شده رو باز نمیکنه؟
چیکار کنم که پرروکسی درست و درمون کار کنه؟
این هم تصویر ارور
سلام دوستان
من کومودو فایروال رو نصب کردم اما موقع استفاده از پرووکسی با وجود این که به لیست سفید اضافه کردمش بعد از اجرا و اتصال به ظاهر اما سایت های چیلتر شده رو باز نمیکنه؟
چیکار کنم که پرروکسی درست و درمون کار کنه؟
این هم تصویر ارور
در قسمت Defense برنامه رو به برنامه های trusted اضافه کنید
در قسمت فایروال هم Network Security Policy هم اطمینان حاصل کنید که برنامه allow شده باشد و بدون مشکل کار کند
سندباکس هم خاموش کنید
در قسمت Defense برنامه رو به برنامه های trusted اضافه کنید
در قسمت فایروال هم Network Security Policy هم اطمینان حاصل کنید که برنامه allow شده باشد و بدون مشکل کار کند
سندباکس هم خاموش کنید
بعضی ها رو کرده بودم و بعضی از توصیه های شما رو رو هم انجام دادم اما نشد.
نکته جالب اینه که با فایر فاکس راحتم و مشکلی برای رد شدن ندارم .
احتمالا یه جایی جلوی ارتباط ------ با کروم رو میگیره!؟
بعضی ها رو کرده بودم و بعضی از توصیه های شما رو رو هم انجام دادم اما نشد.
نکته جالب اینه که با فایر فاکس راحتم و مشکلی برای رد شدن ندارم .
احتمالا یه جایی جلوی ارتباط ------ با کروم رو میگیره!؟
شرمنده در این مورد اطلاعات ندارم
راستی شما دیفنس و فایروال کمودو رو غیرفعال کنید ببینید مشکل از کمودو هست یا نه
شاید مشکل از برنامه پر...کسی یا حتی کروم باشه
milad_gta
08-09-2012, 13:38
یه سوال ایا کار این لایه ها فقط سوال کردن هست ؟؟؟؟ چرا تو سایت ها از مقایسه این انتی ویروس ها خبری نیست ؟؟؟؟ ایا از کسپر منابع بیشتری مصرف میکنه ؟؟
بستگی به اطلاعات خودتون میتونید تنظیماتی انجام بدید که سوال کنه یا نه ، فرضا اگر Firewall رو بزارید رو Safe Mode کاملا امنیت شما تضمین میشه منتهی اگر دوست دارید میتونید بزارید رو Custom Polices تا برا هر اتصال پیغام بده و شما تصمیم بگیرید ...
-
خودش شرکت نمیکنه ، قبلا توضیحات دقیق تر داده شده ...
ضمن اینکه میشه گفت قدرتمند ترین فایروال رو داره ( تست ها ) منتهی Av خیلی قدرتمندی نداره و بیشتر توانش رو روی Defense و Fw گذاشته . HIPS بسیار قدرتمند ، SandBox ، یک لیست سفید بسیار قوی و ...
-
مصرفش بسیار پایین تر از کسپر هست
شرمنده در این مورد اطلاعات ندارم
راستی شما دیفنس و فایروال کمودو رو غیرفعال کنید ببینید مشکل از کمودو هست یا نه
شاید مشکل از برنامه پر...کسی یا حتی کروم باشه
نه بعد نصب ایجاد شد.
گفتیم یادی از قدیم کنیم . موقعی مهران بود و تب کو مودویی بودن ما رو گرفته بود.
یادش بخیر چه روزهایی بود !
البته این مشکل بعد از نصب فایروال بوجود اومد.
در ضمن از کسپر جونم خسته شدم . به نظرت اواست و فایروال کومودو جواب میده؟
iammahdi
09-09-2012, 12:42
سلام.
ممنون.
فایل bases.cav کافیه منتهی ظاهرا Comodo شما آپدیت نیست چون حجم فایل باید بالای 100 مگ باشه ...
خب، همون فایل 100 مگابایتیه کجاست، بعدا" دوباره همینارو آپدیت نکنه؟
نه بعد نصب ایجاد شد.
گفتیم یادی از قدیم کنیم . موقعی مهران بود و تب کو مودویی بودن ما رو گرفته بود.
یادش بخیر چه روزهایی بود !
البته این مشکل بعد از نصب فایروال بوجود اومد.
در ضمن از کسپر جونم خسته شدم . به نظرت اواست و فایروال کومودو جواب میده؟
آره ترکیب خوبی هست
شما هم که دیگه پروفشنال هستین و قبلا هم کمودو داشتین و مشکلی بابت کار با کمودو ندارین
با سلام
من از فایروال کومودو استفاده میکنم میخواستم بدونم این گزینه ها مربوط به چیه ؟؟؟
Mt.Shadow
09-09-2012, 20:13
با سلام
سلام
فکر کنم هر کدومش یه سری تنظیماته که مثلا" با انتخاب Proactive همه ی تنظیمات به حالت پیشرفته میره و برای همه چیز (مثلا" وصل شدن یه برنامه به اینترنت یا اجرای یه برنامه)
بهت هشدار میده که این تنظیمات رو میشه تغییر داد.
اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن!
با سلام
سلام
این پست ببینید
فرق بین Proactive Security و Internet Security در تنظیمات قسمت Configuration چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در پست دوم این تاپیک اطلاعات بسیار کاملی در مورد کمودو وجود داره
سلام
یک سیستم جدید بستم و ویندوز xpنصب کردم بعد هم طبق معمول برنامه ها رو نصب کردم
وقتی که فایروال کومودو رو نصب کردم گیر داد به ایپی دانلود منجیر و درخواست فعال شدن داشت
ایا موردی پیش نمیاد مثل -- وووو
و یک برنامه که همیشه استفاده میکردم و اپدیت هم میشد
GOM Player بود
اما اینبار بعد از اپدیت کومودومیخواست غیر فعال کنه حالا نمیدانم چرا
و تا بحال هم با این یکی رو به رو نشده بودم
من عکس ها رو که کومودو گیر داده میگذارم و اون قستمهای که تک قرمز خودن مورد نظر هستن
ضمنا وقتی برنامه ها اجرا میشن تو فایروال هم اجر میشه
دوستان راهنمایی کنید مشکلی به وجود نمیاد
سلام
یک سیستم جدید بستم و ویندوز xpنصب کردم بعد هم طبق معمول برنامه ها رو نصب کردم
وقتی که فایروال کومودو رو نصب کردم گیر داد به ایپی دانلود منجیر و درخواست فعال شدن داشت
ایا موردی پیش نمیاد مثل -- وووو
و یک برنامه که همیشه استفاده میکردم و اپدیت هم میشد
GOM Player بود
اما اینبار بعد از اپدیت کومودومیخواست غیر فعال کنه حالا نمیدانم چرا
و تا بحال هم با این یکی رو به رو نشده بودم
من عکس ها رو که کومودو گیر داده میگذارم و اون قستمهای که تک قرمز خودن مورد نظر هستن
ضمنا وقتی برنامه ها اجرا میشن تو فایروال هم اجر میشه
دوستان راهنمایی کنید مشکلی به وجود نمیاد
مشکلی در مورد برنامه IDM وجود نداره و allow کنید چون این برنامه رو کرک میکنیم در مورد اون سوال میکنه وگرنه اگر فایل اصلی باشه اگر هم سوال بپرسه میگه که safe هست و شما هم اوکی میکنید
برنامه ای در فایل اجرا نمیشه و اون فقط یک proccess monitor است برای تسلط بیشتر شما بر روی سیستمتون.
در مورد GOM هم نفهمیدم منظورتون چیه هر سوالی پرسید allow بزنید
بنا یه دلایلی برداشته شد ....................
چند تغییر بزرگی که احتمالا در کمودو ورژن 6 شاهد خواهیم بود و باعث میشه کمودو یه گام بلند به سوی بهتر شدن برداره اینها هستند
behaviour blocker شاهد تغییرات زیادی خواهد شد و بهتر از این خواهد شد
سندباکس در این ورژن خیلی واقعی تر از سندباکس موجود خواهد شد :دی البته منظور من اتوماتیک سندباکس هست, به نظر میرسه برنامه های خوبی برای اتو سندباکس خواهند داشت
یکی از ویژگی های که برای من خیلی جالب خواهد بود کمودو کلود آنتی ویروس همراه با valkyrie خواهد بود , علی در پست زیر توضیحاتی در مورد valkyrie داده
یکی دیگه از ویژگی های محصول جدید که من خیلی دوستش دارم Secure DNS همراه با Site Inspector خواهد بود که با چند موتور سایت های رو چک میکنه و به نوعی خلاء web filter رو پر خواهد کرد
ملیح قول comodo killswitch رو هم داده و یک آنالیزور قوی در ورژن 6 خواهیم داشت :دی
همچنین گندزدایی ویروس سلیتی در این ورژن گنجانده شده است ولی در مورد بقیه ویروس ها اطلاعی ندارم
من که بی صبرانه منتظر کمودو ورژن 6 هستم ...
عکس های از ورژن6
من از ورژن 5 استفاده میکنم
وقتی پلیر کارت --- رو اجرا میکنم راحت باز میشه و پورت های پلاگینش هم کانکت است اما همین که میبندم و دوباره باز میکنم پورتهای پلاگین سیسیکم STOP میشه و باید ریستارت کنم
لطفا بفرمایید چطور میتونم پلاگینهای یک برنامه رو و پورتهاشو در اینترنت باز کنم برای دایمی
من از ورژن 5 استفاده میکنم
وقتی پلیر کارت --- رو اجرا میکنم راحت باز میشه و پورت های پلاگینش هم کانکت است اما همین که میبندم و دوباره باز میکنم پورتهای پلاگین سیسیکم STOP میشه و باید ریستارت کنم
لطفا بفرمایید چطور میتونم پلاگینهای یک برنامه رو و پورتهاشو در اینترنت باز کنم برای دایمی
از firewall- network security policy
میتونید درسترسی برنامه ها رو هر طور که دوست داشتین تنظیم کنید
اگر مشکل حل نشد از تنظیمات برنامه در فایروال عکس بذارید تا بیشتر راهنمایی کنیم
سلام
خبری از ورژن 6 نیست ؟
Hitman-Group
11-09-2012, 20:49
سلام
من الان از NIS 2013 استفاده میکنم و خیلی به قدرتش اعتماد دارم ولی ایا COMODO از نورتون هم قوی تره؟یعنی من برم کومودور رو نصب کنم؟!بسته کاملش یا نه در کنار یک انتی ویروس؟>!
اگر میشه از یکی از سایت ها معتبر انتی ویروس نتایج تستش با دیگر انتی ویروس ها اگر باشه رو بگذارید ببینیم چطوریه!
با تشکر
Hitman-Group
11-09-2012, 20:56
خیلی جالبه!
من الان رفتم داخل سایتش ولی سایت یک انتی ویروس مثل این گواهی SSL نداره!در صورتی که نورتون داره!؟!!؟!؟!؟!
ولی گواهی SSL رایگان میده!
به هر حال این چیزیه که بیشتر سایت های شرکت های بزرگ و معروف دنیا دارن انجام میدن و همشون روی SLL هستند برای افزایش امنیت ولی از یک شرکت انتی ویروسه بعیده که این کار رو نکنه!(google,microsoft,norton...)
خیلی جالبه!
من الان رفتم داخل سایتش ولی سایت یک انتی ویروس مثل این گواهی SSL نداره!در صورتی که نورتون داره!؟!!؟!؟!؟!
ولی گواهی SSL رایگان میده!
به هر حال این چیزیه که بیشتر سایت های شرکت های بزرگ و معروف دنیا دارن انجام میدن و همشون روی SLL هستند برای افزایش امنیت ولی از یک شرکت انتی ویروسه بعیده که این کار رو نکنه!(google,microsoft,norton...)
عزیز من اول شما یکم تحقیق کنید بد نیست
شرکت کمودو خودش یکی از بزرگترین شرکت های صادرکننده SSL هست و همین سایت هایی که گفتین بعضی هاشون از کمودو استفاده میکنند
ضمناً شما از آدرس زیر وارد شوید تا SSL این سایت رو مشاهده کنید
یک چیز دیگه هم بگم وقتی برای دانلود یا مرور سایت وارد سایتی میشین نیاز به SSl نیست SSL باید موقع ثبت نام یا کارهای بانکی استفاده بشه
سلام
خبری از ورژن 6 نیست ؟
به زودی خبرهای خوبی میشنویم
Hitman-Group
11-09-2012, 21:28
عزیز من اول شما یکم تحقیق کنید بد نیست
شرکت کمودو خودش یکی از بزرگترین شرکت های صادرکننده SSL هست و همین سایت هایی که گفتین بعضی هاشون از کمودو استفاده میکنند
ضمناً شما از آدرس زیر وارد شوید تا SSL این سایت رو مشاهده کنید
یک چیز دیگه هم بگم وقتی برای دانلود یا مرور سایت وارد سایتی میشین نیاز به SSl نیست SSL باید موقع ثبت نام یا کارهای بانکی استفاده بشه
به زودی خبرهای خوبی میشنویم
بله حرف شما درسته ولی به نظر من باید اتوماتیک بره روی ssl مثل گوگل!(بیخیال!)
اگر میشه سوال اولم رو هم با مدرک جواب بدید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.