ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18

ArashMiniStar
21-09-2011, 11:07
سلام به همه...

میخواستم بدونم این نسخه کاملش با free چه تفاوتی داره...استفاده از نسخه free جوابگوی نیازهای امنیتی هست یا نه؟
+
یکی از دوستان در تاپیک nod گفتن میشه از یه آنتی ویروس دیگه به عنوان اسکنر در کنارش استفاده کرد..دو آنتی ویروس در کنار هم تداخل ایجاد نمیکنه؟؟ یا در این حالت فقط باید فایروالش رو نصب کرد؟

تشکر از راهنماییتون!
تفاوت نسخه رایگان با پولی سر گارانتی 500 دلاری و وایرلس سکوریتی و ساپورت هست.فقط همین.
بنظر من شما یا اینترنت سکوریتی رو بریز یا آنتی ویروس کاسپر + فایروال کومودو.ناد 32 به درد نمیخوده.

Dr Hannibal
21-09-2011, 18:00
سلام عزيزان
1-اولا كدام پورتها را براي هك نشدن بهتر كه ببنديم. واين بستن پورتها مشكلي در سيستم ايجاد نمي كنه. روش بستن پورت
در كمودو سكيوريتي چگونه است
2-اگر كنار كمودو سكيوريتي sandbox به طور جداگانه نصب بشسه اختلالي با sandbox كمودو ايجاد نمي شه؟

1) هیچ پورتی لازم نیست بسته بشه ، پورت اضافی توی ویندوز نداریم که بسته بشه ، پورت هارو کمودو از خارج (درحدتوان) غیر دسترس کرده و کاره اضافی بجز دقت در رول دادن به فایل ها بر عهده ی شما نیست.

2) اختلالی ایجاد نمیکنه. بهتره هنگام اجرا شدن با نرم افزار sandboxie ، سندباکس کمودو خاموش باشه.

pcsoft
21-09-2011, 18:21
==|اخطار مهم به کاربران کومودو در ویندوزهای 7 و XP|==

طبق تست های انجام شده، کومودو در نسخه 5.5 فینال و نسخه 5.8 بتا در ویندوزهای 7 و XP مشکل جدی دارد و مشکل از این قرار است:
وقتی کومودو فایلی را به عنوان ویروس می شناسد و کاربر دکمه Clean را می زند بلافاصله، فایل موردنظر به لیست Trusted Files در Defense+ اضافه می شود و درصورت اجرای دوباره همان ویروس، سیستم در 70% موارد، آلوده خواهد شد.
تا رفع این باگ، از استفاده از کومودو به عنوان آنتی ویروس،فایروال در ویندوزهای 7 و XP"به همراه Defense" خودداری شود.
پس از نصب آنتی ویروس-فایروال، Defense خاموش شود( Deactivate Defense Permanently)

فیلم ضبط شده عملکرد کومودو:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Karkas20
21-09-2011, 18:30
اخطار مهم به کاربران کومودو در ویندوز 7 64 بیتی

طبق تست های انجام شده، کومودو در نسخه 5.5 فینال و نسخه 5.8 در ویندوزهای 7 64 بیتی مشکل جدی دارد و مشکل از این قرار است:
وقتی کومودو فایلی را به عنوان ویروس می شناسد و کاربر دکمه Clean را می زند بلافاصله، فایل موردنظر به لیست Trusted Files در Defense+ اضافه می شود و درصورت اجرای دوباره همان ویروس، سیستم در 70% ویروس ها، آلوده خواهد شد.
تا رفع این باگ، از استفاده از کومودو به عنوان آنتی ویروس،فایروال در ویندوزهای 64 بیتی "به همراه Defense" خودداری شود.
یعنی پس از نصب آنتی ویروس-فایروال، Defense خاموش شود( Deactivate Defense Permanently)

سلام

میخواستم بپرسم در همه اسکن مخرب ها این مشکل هست یا فقط مخربی که شما با اون تست کردید؟

یه تست بکن ببین یا با زدن دکمه قرنطینه باز مخرب وارد لیست سفید میشه یا نه؟
اگر این باگ را مدیرای کومودو / قبول کنن در نسخه بعدی / این مشکل رفع میشه.

منتظر تست شما هستم

مرسی

pcsoft
21-09-2011, 18:39
سلام

میخواستم بپرسم در همه اسکن مخرب ها این مشکل هست یا فقط مخربی که شما با اون تست کردید؟

یه تست بکن ببین یا با زدن دکمه قرنطینه باز مخرب وارد لیست سفید میشه یا نه؟
اگر این باگ را مدیرای کومودو / قبول کنن در نسخه بعدی / این مشکل رفع میشه.

منتظر تست شما هستم

مرسی

سلام
در اکثر مخرب هایی که کومودو "شناسایی" کنه این اتفاق می افته.
مثل اینکه رویه خاصی نداره. یکبار بدون زدن دکمه ای میره لیست سفید، دفعه بعدی با کلین میره. اصلا یکدفعه نرفت داخل لیست سفید!
راستی این 5.8 بتا که دکمه قرنطینه نداره(موقع شناسایی):31:

Karkas20
21-09-2011, 18:50
سلام
در همه مخرب هایی که کومودو "شناسایی" کنه این اتفاق می افته.
مثل اینکه رویه خاصی نداره. یکبار بدون زدن دکمه ای میره لیست سفید، دفعه بعدی با کلین میره.

مرسی رضا جان

به نظر من یه باگ باید هم در انتی ویروس باشه و هم دیفنس پلاس.

چون با اسکن این مشکل پیش میاد / با گارد هم این مشکل پیش امده ؟

که کومودو با گارد بشناسه و وارد لیست سفید بشه ؟

به نظر من کاربرای نسخه های 64 بیتی ویندوز / فعلا از انتی ویروس و دیفنس + استفاده نکنن یا اگر استفاده میخواهند بکنن / خیلی احتیاط کنن.

مرسی رضا جان

شاد زی عزیز

ila
21-09-2011, 23:51
از کجا باید بفهمیم که توسط اون گواهینامه جعلی ما هم قربانی شدیم یا نه؟
بعد طریقه بستن یک آی پی از طرف فایروال کمودو چه طوریه؟

بعد من یک بار با کمودو اسکن کردم خودشو ویرس شناخت..دلیلش چیه؟

imanpod
22-09-2011, 12:32
این آی پی رو توی فایروالتون بلاک کنید:

95.100.153.8

مربوط به یک گواهیمنامه تقلبی که 2.3 روزه روانه کامپیوتر کاربران می شد
من برا بلاک کردنش به ترتیب این مراحل رو انجام دادم . ببین درست بلاکش کردم :
firewall > network security policy > blocked zones > add > a new blocked address... > Type > IPv4 single address
بعد از این مراحل تو فیلد خالی این IP ای که شما گفتی رو کپی کردم و apply زدم . درست انجام دادم ؟

alone_boy
25-09-2011, 19:14
سلام
چند روزیه که کومودو به بعضی فایلهای اجراییم گیر میده
جالب اینه که فایلهای اجرایی دو تا هستن
یکیشون با قواعد کامل انگلیسی(اول حرف بزرگ و بقیه حروف کوچک) و دیگریشون با حروف بزرگ انگلیسی مثل عکس پایینی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم Clean رو بزنم فایل اجراییم خراب میشه.حالا سوالم اینه که آیا این ویروسه؟!!

pcsoft
27-09-2011, 19:15
خبر جدید درباره مشکل جدی کومودو

با تلاش هایی که با همراهی کاربران فروم کومودو انجام شد نتیجه این شد که کاربر SivaSuresh زحمت فرمت استاندارد باگ رو کشید و دستش هم درد نکنه و این باگ گزارش شد.
و یکی از مدیران از من ویروس تست شده در فیلم رو خواست که براش آپلود کردم و این هم پیام های خصوصی من:

reza_3722
27-09-2011, 20:40
من از آخرین ورژن استفاده میکنم
نیمدونم چرا تو برگ summary همیشه inbound connection صفره!!
ورژن های قبلی اینجوری نبود

Iceboy_LOVE
01-10-2011, 07:40
سلام... نرم افزار Comodo fire wall 60day trial استفاده میکنم

سایت ایرانی خواستم برم این پیام رو زده...راه حلتون چیه .. که از دست این پیام خلاص شم

pcsoft
01-10-2011, 07:54
سلام... نرم افزار Comodo fire wall 60day trial استفاده میکنم

سایت ایرانی خواستم برم این پیام رو زده...راه حلتون چیه .. که از دست این پیام خلاص شم

ربطی به فایروال نداره.. چون موقع نصب، DNS رو هم انتخاب کردید DNS شما ست شده روی DNS کومودو.
اگر Disregard رو زدید و فرقی نکرد DNS رو پاک کنید.
نحوه حذف DNS:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموقع ست کردن، گزینه Obtain DNS Server رو انتخاب کنید.
فایروال کومودو نسخه پرمیوم رایگان هستش از اون استفاده کنید محدودیت هم نداره.

K1lou
01-10-2011, 10:23
با سلام خدمت دوستان
شاید جای این سئوال این تایپیک نباشه اما چون بچه ها توی این تایپیک بیشتر با کومودو آشناه هستن همین جا پرسیدم
به نظر شما ترکیب کومود با نسخه رایگاه اوست بهتر عمل می کنه یا با نسخه panda cloud antivirus free
با تشکر

pcsoft
01-10-2011, 10:53
با سلام خدمت دوستان
شاید جای این سئوال این تایپیک نباشه اما چون بچه ها توی این تایپیک بیشتر با کومودو آشناه هستن همین جا پرسیدم
به نظر شما ترکیب کومود با نسخه رایگاه اوست بهتر عمل می کنه یا با نسخه panda cloud antivirus free
با تشکر

سلام
با اوست که مشکلی نداره. با پاندا هم همینطور.
اوست نصب کنید نتیجه مطلوب تری داره. البته پاندا هم یک گاردی داره.
شما اگر در ویندوز 7 64 بیتی هستید که اصلا کومودو با دیفنس نصب نکنید(تا رفع باگ) وگرنه می تونید همراه دیفنس نصب کنید با اوست

K1lou
01-10-2011, 13:06
سلام
با اوست که مشکلی نداره. با پاندا هم همینطور.
اوست نصب کنید نتیجه مطلوب تری داره. البته پاندا هم یک گاردی داره.
شما اگر در ویندوز 7 64 بیتی هستید که اصلا کومودو با دیفنس نصب نکنید(تا رفع باگ) وگرنه می تونید همراه دیفنس نصب کنید با اوست

با سلام و تشکر
نه خوشبختانه فعلا رو ی 64 بیتی نیستم
در این حالت نصب باید انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم دیگه درسته ؟
امیدوارم این نسخه رایگاه اوست مثل کومودو امکاناتش کامل باشه
با تشکر

Arashdn
01-10-2011, 14:34
سلام
چند وقتیه که رو نوت بوک من کومودو همیشه یه 40-50 درصد از سی پی یو رو میگیره (پروسس cmdagent) و نمیدونم دلیلش چیه؟
کسی ایده ای داره که این مورد رو حل کنیم و اینطور شاهد مطرف سی پی یو نباشیم؟
ممنون

milad_gta
01-10-2011, 14:40
امیدوارم این نسخه رایگاه اوست مثل کومودو امکاناتش کامل باشه

امکانات مناسبی داره ، اما متاسفانه قدرت تشخیص و گندزدایی خوبی نداره ...

pcsoft
01-10-2011, 14:41
سلام
چند وقتیه که رو نوت بوک من کومودو همیشه یه 40-50 درصد از سی پی یو رو میگیره (پروسس cmdagent) و نمیدونم دلیلش چیه؟
ممنون

سلام
اینو یه نگاه بنداز:
Antivirus-Scanner Settings-Memory scan
اسمش دقیق یادم نیست الان آنتی شو ندارم آخه.
اینو تیکش رو بردار درست میشه.

alone_boy
01-10-2011, 20:22
من که فعلا کوچ کردم به کاسپر
این نسخه 5.5 نسبت به نسخه های قبلی زمین تا آسمون از نظر امنیتی فرق داره
Virut گرفته بودم و دو بار ویندوز عوض کرم و CIS نصبیدم ولی هر دو بار ویندوزم خراب شد!

Iceboy_LOVE
01-10-2011, 20:38
ربطی به فایروال نداره.. چون موقع نصب، DNS رو هم انتخاب کردید DNS شما ست شده روی DNS کومودو.
اگر Disregard رو زدید و فرقی نکرد DNS رو پاک کنید.
نحوه حذف DNS:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموقع ست کردن، گزینه Obtain DNS Server رو انتخاب کنید.
فایروال کومودو نسخه پرمیوم رایگان هستش از اون استفاده کنید محدودیت هم نداره.

فایروال کومودو نسخه پرمیوم تو سایتش ندیدم..میشه لینکش بدین ؟

win 7 SP1 64 bit دارم ... در کنار Emsisoft Anti-malware نصب کردم

pcsoft
01-10-2011, 20:42
فایروال کومودو نسخه پرمیوم تو سایتش ندیدم..میشه لینکش بدین ؟

win 7 SP1 64 bit دارم ... در کنار Emsisoft Anti-malware نصب کردم

دانلود:

ila
02-10-2011, 13:09
1-کمودوی من اجرا نمیشه..ووقتی میخوام اجراش کنم این پیغام رومیده

K1lou
02-10-2011, 13:52
با سلام
دوستان در مورد این وی پی ان کومودو که چند وقت پیش من ثبت نام کردم . متاسفانه نمی تونم وصل بشم به نظرتون مشکل چیه ؟

jolan57
02-10-2011, 14:07
1-کمودوی من اجرا نمیشه..ووقتی میخوام اجراش کنم این پیغام رومیده

کار خاصی کردین که اینجوری شده ؟ سیستم ویروسی نیست ؟
از more گزینه Diagnostics استفاده گنید ببینید جواب میده

با سلام
دوستان در مورد این وی پی ان کومودو که چند وقت پیش من ثبت نام کردم . متاسفانه نمی تونم وصل بشم به نظرتون مشکل چیه ؟

توی ایران نمیشه استفاده کرد , بعضی ها هم که تونستن وصل بشوند گفته اند یا صفحه ای باز نمیکنه یا سرعت خیلی پایین است

AlexanderMahone
02-10-2011, 15:36

توی ایران نمیشه استفاده کرد , بعضی ها هم که تونستن وصل بشوند گفته اند یا صفحه ای باز نمیکنه یا سرعت خیلی پایین است
با V پیN تست 3دقیقه ای به سایت HideMyA.S.S برید و یه IP&Port بگیرید توی تنظیمات تراست کانکت به گزینه
AdvancedOption برید و AllowProk30 رو تیک بزنید.بعد روی تراست کانکت راست کلیک کنید و قسمت Prok30 Setting وارد بشید گزینه ManualConfiguration رو انتخاب کنید و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کنید IP&Port رو وارد کنید و در اخر O.k رو بزنید و بعد کانکت بشید همین.

ila
02-10-2011, 16:10

more از کجا میاد..دو سه تا کرک اجرا کردم که اینطوری شد

jolan57
02-10-2011, 16:40
more از کجا میاد..دو سه تا کرک اجرا کردم که اینطوری شد

ila
02-10-2011, 19:15
اصلا باز نمیشه عزیز من....وقتی اجرا میکنم اون پیغام رو نشون میده

jolan57
02-10-2011, 19:33
اصلا باز نمیشه عزیز من....وقتی اجرا میکنم اون پیغام رو نشون میده

ببخشید من حواسم نبود
اول مطمئن شید سیستمان ویروسی نیست بعد از دیتابیس کپی بگیرید و کمودو رو دوباره نصب کنبد

████████ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ████████ - P30World Forums

FAR_FA
02-10-2011, 20:32
سلام

قبلا" براي دانلود كمودو دوتا گزينه 64 و 32 بيتي بصورت مجزا ميزاشتن اما امروز هرچي گشتم نتونستم اين صفحه رو پيدا كنم
كه فقط 32 بيتي رو دانلود كنم . دوستان اگه آدرس صفحه 32 بيتي رو داريد ، ممنون ميشم قرار بديد .

ila
03-10-2011, 11:36
بهترین ورزن الان برای نصب روی سیستتمم چیه اینترنت سکوریتی prium یا همین معمولی؟

K1lou
03-10-2011, 14:06
با V پیN تست 3دقیقه ای به سایت HideMyA.S.S برید و یه IP&Port بگیرید توی تنظیمات تراست کانکت به گزینه
AdvancedOption برید و AllowProk30 رو تیک بزنید.بعد روی تراست کانکت راست کلیک کنید و قسمت Prok30 Setting وارد بشید گزینه ManualConfiguration رو انتخاب کنید و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کنید IP&Port رو وارد کنید و در اخر O.k رو بزنید و بعد کانکت بشید همین.

با سلام
دوست من اینو اگه در مورد مشکل من فرمودین میشه بیشتر توضیح بدین . من الان با یک وی پی ان وصل شدم و به سایت اشاره شده رفتم اما به سختی و با سرعت پایین کمی باز شد چطور باید از این سایت ip port بگیرم ؟
با تشکر

ArashMiniStar
03-10-2011, 15:36
با سلام
دوست من اینو اگه در مورد مشکل من فرمودین میشه بیشتر توضیح بدین . من الان با یک وی پی ان وصل شدم و به سایت اشاره شده رفتم اما به سختی و با سرعت پایین کمی باز شد چطور باید از این سایت ip port بگیرم ؟
با تشکر
چیز پی ان ها چند روزه سرعتشون کم شده ... :13:

Arashdn
03-10-2011, 16:36
سلام
اینو یه نگاه بنداز:
Antivirus-Scanner Settings-Memory scan
اسمش دقیق یادم نیست الان آنتی شو ندارم آخه.
اینو تیکش رو بردار درست میشه.
بهتر شد
اما کامل حل نشد ....

Lord-Voldemort
03-10-2011, 16:47
درود
من می خواستم فقط کمودو به چیز هایی که از اینترنت می گیرم و چیز هایی که می ره و نرم افزار هایی که می خوان وصل شن پیام بده دیگه به نصب نرم افزار کار نداشته باشه

pcsoft
03-10-2011, 17:08
درود
من می خواستم فقط کمودو به چیز هایی که از اینترنت می گیرم و چیز هایی که می ره و نرم افزار هایی که می خوان وصل شن پیام بده دیگه به نصب نرم افزار کار نداشته باشه

سلام
خب فایروال خالی نصب کنید دیفنس هم خاموش کنید(هنوز نصب نشده: موقع نصب= Firewall Only انتخاب شود . برای کومودوی نصب شده: Defense-Defense Settings-Deactivate Defense permanently)

ila
04-10-2011, 15:37
1- ایا یک فایل کرک که مطمئن نیستی ویروس یا تروجان و ... ولی Virustotal میگه وروسه حالا صرفا به خاطر کرک بودنش یا غیره..میخواستم ببینم میشه با کمودو جوری اونو اجرا کرد که کرک رو برای اون نرم افزار استفاده کنی ولی اگه ویروس هم باشه به فایلهات اسیبی نرسونه؟ ممنون
2- وقتی به اینترنت وصل میشم این پنجره چیه و باید چی رو بزنم من یک کاربر خانگی معمولی هستم

و این

pcsoft
04-10-2011, 18:23
1- ایا یک فایل کرک که مطمئن نیستی ویروس یا تروجان و ... ولی Virustotal میگه وروسه حالا صرفا به خاطر کرک بودنش یا غیره..میخواستم ببینم میشه با کمودو جوری اونو اجرا کرد که کرک رو برای اون نرم افزار استفاده کنی ولی اگه ویروس هم باشه به فایلهات اسیبی نرسونه؟ ممنون
2- وقتی به اینترنت وصل میشم این پنجره چیه و باید چی رو بزنم من یک کاربر خانگی معمولی هستم

و این

1- سندباکس برای همینه!
2:
1-تیک اون do not automatically را بزنید + اوکی را بزنید.
2- ربطی به کومودو نداره. cancel کنید. زیاد مهم نیست.

ila
04-10-2011, 18:27
1-خب سند باکس رو که میزنم اون فایل اجرا نمیشه و ارورر میده..
2- اگه یک کیجن یا کرک که فرض بر این که ویروس هم باشه داخل یک فایل زیپ باشه و بازش نکنیم باز هم ممکنه آسیب برسونه و جاسوسی کنه؟
منظورم اینه که نمیخوام این فایل رو از بین ببرم..میخوام داشته باشم ولی میخوام خیالم هم راحت باشه کاری نکنه فقط هر وقت که نیازش داشتم اجراش کنم اونم توی سند باکس و همین..میشه همچین چیزی که سیستمم اصلا آلوده نشه؟

pcsoft
04-10-2011, 18:50
2- اگه یک کیجن یا کرک که فرض بر این که ویروس هم باشه داخل یک فایل زیپ باشه و بازش نکنیم باز هم ممکنه آسیب برسونه و جاسوسی کنه؟
منظورم اینه که نمیخوام این فایل رو از بین ببرم..میخوام داشته باشم ولی میخوام خیالم هم راحت باشه کاری نکنه فقط هر وقت که نیازش داشتم اجراش کنم اونم توی سند باکس و همین..میشه همچین چیزی که سیستمم اصلا آلوده نشه؟

سلام
به سطح سندباکس بستگی داره.
بله می تونید فشرده کنید رمز هم بگذارید خوبه. من خودم خطرناک ترین ویروس ها رو کلکسیونش رو درست کردم و برای تست آنتی ویروس استفاده می کنم و چون "اجرا" نشده و فقط ذخیره شده توی فایل فشرده، کاری انجام نمیده.
تا فایلی اجرا نشه هیچ اتفاقی نمی افته.

ila
04-10-2011, 21:49
سطح سند باکس رو از کجا میشه تنظیم کرد..یعنی چی به سطح سند باکس بستگی داره میشه بیشتر توضیح بدید؟ ممنون

ALI16437
04-10-2011, 21:54

خوب سند بوکس عملا جلوی کار کرد کرها رو میگیره و اگر میخواهید کرک به درستی کار کنه
باید اونو از سندبوکس خارج کنید یا چند لحظه سندبوکس رو disable کنید و بعدش کرک رو اجرا کنید
اصولا استفاده از برنامههای کرک شده چون در سورس برنامه تغییرات ایجاد میکنند حتی اگر
ویروس و... نداشته باشند هم توصیه نمیشه و بهتره از برنامههای رایگان جایگزین استفاده
بشه ولی اگر هنوز هم اصرار دارید از کرک استفاده کنید ویروس توتال سایت جامعی برای
اینه که مشخص بشه این کرک واقعا آلوده کننده هست یانه اگر توی نوع ویروس کلمات
hacktools ----- و امثالهم بود یعنی خیلی این کرک مضر نیست ولی در کل بازم نمیشه روش
خیلی مطمئن بود. و مسئولیت خارج کردن این کرک از سند بوکس و آلوده شدن سیستم به
هر بدافزاری با خودتون هست.

اما در مود کیجن ها مطلب کلا فرق میکنه اونها نباید تغییراتی رو سیستم بدن و اگر کیجنی
خواست تغییراتی در سیستم بده فایلی رو جای کپی کنه به اینترنت وصل بشه و...
اون بی شک مشکل داره پس تمام کیجنها رو میشه در سندبوکس باز کرد بدون کوچکترین
مشکلی و این به شدت توصیه میشه ، و کلید تولید شده توسط کیجن رو در نرمافزار کپی
کرد و اونو ریجیستر کرد به همین راحتی ،

کرک یا کیجن درون یک zip من تا حالا نشنیدم که بتونن فعالیت کنن و اسیبی نزنه
ولی خیلی از انتی ویروسها با اسکن معمولی محتویات فایل فشرده رو هم اسکن کرده
و در صورت الودگی پاک میکنند پس بهتره از تمام فایلهای کرک رو بصورت یک ارشیو
رمز دار در بیارید و حتی میتونید رمز رو در اسم فایل بنویسد که فراموش نشه ولی در اینصورت
هیچ انتی ویروسی نمیتونه پاکش کنه یا حداقل من نشنیدم که بتونه پاکش کنه.
البته با تنظیمات پیش فرض،

در صفحه اول این تاپیک مهران عزیز یک بهترین تنظیماتی رو گفته که یکجاش اشاره کرده که
برای امنیت بیشتر سند بوکس رو روی limited بگذارید یعنی یک سطح بالاتر از پیش فرض
خودش حالا شما میتونید اونو به حالت اول برگردونید .
ولی من فکر می کنم چون کرک برای کار کردن باید تغییراتی در سورس برنامه ها بده
یا حتی در قسمتهای از ویندوز پس در هر صورت سند بوکس باید یک مقداری حداقل جلوی
اونو بگیره تا خیلی خرابکاری نکنه البته اینم بستگی زیادی به خود کرک داره که بخواد در کجاها
تغییر بده ولی برای اینکه بیشتر کرکها درست کار کنند و نرمافزار رو بتونید کرک کنید و با مشکل
روبرو نشید باید اونو بیرون سند باکس اجرا کنیدو خطرش رو بپذیرید.

خوب این کرک واسه چه برنامهای است اگر کم حجم است یکجا آپلود کن ماهم یک نگاه
بهش بندازیم یا لینک ویروس توتالش رو بذار اساتید ببینند چیزی دستگیر میشه یانه .

موفق باشید
علی

ila
04-10-2011, 23:48
مرسی از توضیحات..
این کیجن برنامه وب کم مکسه
اینم لینک ویروس توتال :

من این برنامه رو توی سند باکس اجرا کردم ولی برنامه اکتیو نشد..ولی بدون سند باکس اجرا شد و برنامه اکتیو شد..متاسفانه تمام کیجن ها و کرک های موجود واسه این برنامه همینجورین و من که نتونستم یک فایل سالم بدون ویروس پیدا کنم

AlexanderMahone
05-10-2011, 16:10
مرسی از توضیحات..
این کیجن برنامه وب کم مکسه
اینم لینک ویروس توتال :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن این برنامه رو توی سند باکس اجرا کردم ولی برنامه اکتیو نشد..ولی بدون سند باکس اجرا شد و برنامه اکتیو شد..متاسفانه تمام کیجن ها و کرک های موجود واسه این برنامه همینجورین و من که نتونستم یک فایل سالم بدون ویروس پیدا کنم
عزیز معلومه که این کیجن الودس و کومودو به درستی جلو اجراشو میگیره بازم بگرد و توی انجمن بخش درخواست نرم افزار و کرک درخواست بده فایل های فعال ساز بهتره رو بدست میاری

ila
05-10-2011, 20:57
اینو که من حالا اجرا کردم چون از همین انجمن دانلود کردم
میخوساتم ببینم الان چه جوری میتونم کاری کنم که ببینم آلوده کرده یا نه.. و اینکه توی تنظیمات کومودو که yes رو زدم برم no کنم؟

pcsoft
05-10-2011, 21:55
اینو که من حالا اجرا کردم چون از همین انجمن دانلود کردم
میخوساتم ببینم الان چه جوری میتونم کاری کنم که ببینم آلوده کرده یا نه.. و اینکه توی تنظیمات کومودو که yes رو زدم برم no کنم؟

یک راه آسان!
برنامه مشکوک رو در یک سطح امن سندباکس اجرا کنید و از Events ببینید فعالیتش چطور بوده؟کجاهارو می خواد change کنه و کلا از این طور مسائل.

ALI16437
07-10-2011, 21:47
یک راه آسان!
برنامه مشکوک رو در یک سطح امن سندباکس اجرا کنید و از Events ببینید فعالیتش چطور بوده؟کجاهارو می خواد change کنه و کلا از این طور مسائل.

این بحثی که شما میفرمایید یک بحث فوق تخصصی هست
که نیاز به اطلاعات بالایی داره یادش بخیر آقا مهران گل از این
کارا میکرد یک سایتی هست فایل رو آپلود میکنید بعدش در
محیط مجازی شبیه سازی شده نه سند بوکس ( چون خیلی
از ویروسها در محیط سند بوکس خودشونو غیرفعال میکنن
و کار نمیکنند ) اجراش میکنند و تمام تغییراتی رو که در
سیستم میده رو گزارش میکنه حالا شما باید اونقدر وارد
باشید که بدونید کدوم تغییرات اشکالی نداره کدوم مورد داره
آدرس سایتش الان حضور ذهن ندارم ولی یکم بگردید پیدا میکنید
این سایت واسه این منظور سایت خوبی است ولی کاربر باید
یک مقدار اطلاعات پایه داشته باشه البته جسارت نشه خودمو
میگم که چیزی بلد نیستیم ماشاله دوستان که همه استادنند.

اینو پیدا کردم واسه کومودو:

کوچیک همه دوستان
علی

M e i s a m
07-10-2011, 22:55
با کسب اجازه از بزرگان تاپیک؛

من هنوز یه مشکل دارم با کمودو اونم اینه که وقتی اشتباها یه فایلی رو بلاک میکنم (مثل یک کرک یا پچ یا...) دیگه با هیچ کاری اون فایل تو اون مسیر سیستمی ان بلاک نمیشه و هر بار که فایل رو اجرا میکنم دیفنس پلاس بلاکش میکنه در عین حالیکه وقتی میزنم فایل رو به لیست سفید اضافه کن خودش میگه فایل از قبل تو لیست هست... تنها راهش هم اینه که مسیر فایل رو عوض کنم و اجراش کنم (که دیگه اون موقع نمیپرسه که بلاکش کنم یا نه و به عنوان تراستد شناخته شده...) چند وقت پیش هم گفتم بودم این مطلب رو ولی به جواب درستی نرسیدم

حالا مشکل از کجا ممکنه باشه؟ راهش چیه؟

----------------------------------------------------------------------

و یک سوال در مورد اپدیت های روزانه
با این حال که هم نرم افزار هم دیتابیسش رو همیشه اپدیت میکنم بعضی موقع ها که میزنم اپدیت های جدید رو بگیرم یهو میره واسه دانلود یه فایل 200 مگی... هیچ راهی هم نداره که بدون گرفتن اون 200 مگ دیتابیس رو اپدیت کرد

این عادیه یا ...؟

pcsoft
07-10-2011, 23:05
با کسب اجازه از بزرگان تاپیک؛

من هنوز یه مشکل دارم با کمودو اونم اینه که وقتی اشتباها یه فایلی رو بلاک میکنم (مثل یک کرک یا پچ یا...) دیگه با هیچ کاری اون فایل تو اون مسیر سیستمی ان بلاک نمیشه و هر بار که فایل رو اجرا میکنم دیفنس پلاس بلاکش میکنه در عین حالیکه وقتی میزنم فایل رو به لیست سفید اضافه کن خودش میگه فایل از قبل تو لیست هست... تنها راهش هم اینه که مسیر فایل رو عوض کنم و اجراش کنم (که دیگه اون موقع نمیپرسه که بلاکش کنم یا نه و به عنوان تراستد شناخته شده...) چند وقت پیش هم گفتم بودم این مطلب رو ولی به جواب درستی نرسیدم

حالا مشکل از کجا ممکنه باشه؟ راهش چیه؟

----------------------------------------------------------------------

و یک سوال در مورد اپدیت های روزانه
با این حال که هم نرم افزار هم دیتابیسش رو همیشه اپدیت میکنم بعضی موقع ها که میزنم اپدیت های جدید رو بگیرم یهو میره واسه دانلود یه فایل 200 مگی... هیچ راهی هم نداره که بدون گرفتن اون 200 مگ دیتابیس رو اپدیت کرد

این عادیه یا ...؟

سلام.
1- ویندوزت چیه؟
چون توی ویندوز 7 64 بیتی، کومودو باگ داره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- نه عادی نیست. یبار از آپدیت ها کپی بگیر و بعد پاکشون کن بعدش توی safe mode، آپدیت رو بریز و ریست کن ببین هنوز همونطوره؟

M e i s a m
07-10-2011, 23:17
سلام.
1- ویندوزت چیه؟
چون توی ویندوز 7 64 بیتی، کومودو باگ داره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2- نه عادی نیست. یبار از آپدیت ها کپی بگیر و بعد پاکشون کن بعدش توی safe mode، آپدیت رو بریز و ریست کن ببین هنوز همونطوره؟

1- ایکس پی سرویس پک 3 اخرین نسخه + سون سرویس پک 1 32 بیتی نسخه june
2- اخه یکی دو بار که نیست هفته دو هفته ای یکبار اینطوری میشه...

khmusic
07-10-2011, 23:31
فایروال کومودو نرم افزار u.l.t.r.a s.u.r.f را ویروس می شناسه برای بقیه هم اینطوریه؟

pcsoft
08-10-2011, 09:28
فایروال کومودو نرم افزار u.l.t.r.a s.u.r.f را ویروس می شناسه برای بقیه هم اینطوریه؟

سلام
فایروال که برای شناسایی ویروس نیست! شاید کلود شناخته.
از فایروال خالی استفاده می کنید؟

SevenCity
10-10-2011, 08:35
enable ipv6 filtering دقیقا چیکار میکنه؟ و آیا پیشنهاد میشه فعال بشه؟
در مورد
block all unknown requests the application is closed
deactive the defense premanently requires a system restart
در مورد اینها چطور
چون پست بهترین تنظیمات اپدیت شده نیست و این کزینه ها تازه اضافه شده

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

==|اخطار مهم به کاربران کومودو در ویندوزهای 7 64 بیتی|==

طبق تست های انجام شده، کومودو در نسخه 5.5 فینال و نسخه 5.8 بتا در ویندوزهای 7 64 بیتی مشکل جدی دارد و مشکل از این قرار است:
وقتی کومودو فایلی را به عنوان ویروس می شناسد و کاربر دکمه Clean را می زند بلافاصله، فایل موردنظر به لیست Trusted Files در Defense+ اضافه می شود و درصورت اجرای دوباره همان ویروس، سیستم در 70% موارد، آلوده خواهد شد.
تا رفع این باگ، از استفاده از کومودو به عنوان آنتی ویروس،فایروال در ویندوزهای 7 64 بیتی "به همراه Defense" خودداری شود.
پس از نصب آنتی ویروس-فایروال، Defense خاموش شود( Deactivate Defense Permanently)

فیلم ضبط شده عملکرد کومودو:

اقا این باگ همچنان وجود داره؟
ویندوزم سون 64 بیتیه
همیشه همینطور خواهد بود؟
یا فقط بعضی اوقات

khmusic
10-10-2011, 22:59
سلام
فایروال که برای شناسایی ویروس نیست! شاید کلود شناخته.
از فایروال خالی استفاده می کنید؟

بله فایروال خالی هست

AlexanderMahone
11-10-2011, 22:32

E.K.H
11-10-2011, 22:59
سلام
باگ کومودو تو سون 64 هنوز از بین نرفته؟

AlexanderMahone
11-10-2011, 23:03
سلام
باگ کومودو تو سون 64 هنوز از بین نرفته؟

در ادرس بالا تغییرات جدید نوشته شده:11:

K1lou
12-10-2011, 07:08
با سلام
دوستان این نسخه های رایگان کومودو خودشون به نسخه های بالاتر ابگرید نمیشن و با انتشار هر نسخه جدید باید اونو دانلود و ابدیت کرد
مثلا نسخه من این هست باید نسخه جدید رو دانلود کنم و دوباره ابدیت کنم ؟

با تشکر

milad_gta
12-10-2011, 10:16
نه لازم نیست ، برید سر برگ More

Check for update فکر کنم بود ( یا تو این مایه ها ) ، اگر آپدیتی هم باشه خودش چک میکنه میگه ! ولی من هر وقت خواستم آپدیت کنم کرش میشد .

SevenCity
12-10-2011, 18:24
زده 5.5195786.1383 ولی اپدیت نمیکنه و میگه your product is corrently up to date حالا ما باید ورژن جدید رو دانلود کنیم؟ چرا آپ نمیکنه؟

SevenCity
13-10-2011, 06:07
چرا ورژن جدبد ابنجا هست

ولی اینجا نیست:

K1lou
13-10-2011, 13:05
با سلام
دوستان این فایل ناشناخته رو من submit کردم خوب حالا چطور عمل میشه یعنی بررسی میشه و بعد اگه ویروس بود به دیتا بیس اضافه میشه و یا اینکه به خود کاربر اطلاع داده میشه

و در عکس زیر ببینید همون پروسه برای چی در یک چند حالت limit هست و در چند حالت عادی ؟

Arashdn
14-10-2011, 15:37
سلام
ممنون
یعنی هیچ کس نمیدونه؟؟؟؟
دارم نا امید میشم از کومودو

jolan57
14-10-2011, 16:34
چرا ورژن جدبد ابنجا هست

ولی اینجا نیست:

Dr Hannibal
14-10-2011, 18:51
دقت کنید.

10- هرگونه در خواست و بحث در مورد V P N و ابزار فی/لتر شکن در انجمن ممنوع میباشد !

پست های خلاف قوانین پاک شدند.

vazirdaftar
14-10-2011, 21:02
دو تا سوال:
1.من با ویندوز 7 و 64 بیتی از cis استفاده کنم یا چیز دیگه ای؟
2.این مرورگر کمودو چطوره؟قابل اعتماد هست یا نه؟

kases
14-10-2011, 21:20
درود دوستان من یه فایل دارم می خواستم ببینم ویروسی هست یا نه
s2.picofile.com/file/7156868488/free.rar.html

اینجا اپلود کن اگه اکثر انتی ویروسهای معروف شناسایی کرد میشه گفت ویروسه

K1lou
15-10-2011, 10:33
با سلام
دوستان این فایل ناشناخته رو من submit کردم خوب حالا چطور عمل میشه یعنی بررسی میشه و بعد اگه ویروس بود به دیتا بیس اضافه میشه و یا اینکه به خود کاربر اطلاع داده میشه

و در عکس زیر ببینید همون پروسه برای چی در یک چند حالت limit هست و در چند حالت عادی ؟

دوستان کسی نظری نداره
مثلا موارد زیر رو ببینید در یک جا برنامه اکرونیس در قسمت ناشناخته هاست و در قسمت دیگه در حالت trusted file

بعدش یه سئوال : اگه برنامه ای در سند بوکس قرار بگیره مثلا یک برنامه سالم . ایا اختلالی در کار برنامه ایجاد نمی شه ؟

مثلا همین برنامه اکرونیس اگه توی سند بوکس باشه عماکرد درستی ارائه میده مثل زمانی که توی سند بوکس نیست ؟

بعدش این hips کومودو که ازش تعریف می کنن چیه اصلا ؟
با تشکر

ALI16437
15-10-2011, 12:25
دوستان سلام

من لینک دانلودcis 5.8 از سایت خود کومودو
لینک مستقیم نباشه بهتره

خودم پیداش کردم مرسی

kaivanika
15-10-2011, 16:23
لینک آخرین ورژن رو از خود سایت کمودو نتونستم پیدا کنم

میشه اینجا بزارید
5.8

kases
15-10-2011, 16:35
لینک آخرین ورژن رو از خود سایت کمودو نتونستم پیدا کنم

میشه اینجا بزارید
5.8

vazirdaftar
15-10-2011, 17:04
دو تا سوال:
1.من با ویندوز 7 و 64 بیتی از cis استفاده کنم یا چیز دیگه ای؟
2.این مرورگر کمودو چطوره؟قابل اعتماد هست یا نه؟

یعنی هیچ کس نیست جواب ما رو بده؟!

Masоud
15-10-2011, 20:09

سلام

سلایق متفاوته . باید ببینید با کدوم یکی راحت ترید .

كدام آنتي ويروس ... !!؟؟ ╣══ تبادل نظر کاربران،نظرات شخصی و تجربی ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید :40:

AlexanderMahone
15-10-2011, 21:19
مرورگرش بر پایه کروم ساخته شده امنیت خوبی هم داره و قابل اعتماده.
نسخه جدید 64 بیتی اون مشکلی با ویندوزسون نداره میتونی فقط فایروال کومودو رو با یه انتی خوب مثل اواست-پاندا کلود یا نورتون ترکیب کنی اگرهم نه که اینترنت سیکیوریتی اون رو نصب کن

pcsoft
17-10-2011, 18:35
خبر جدید
در آخرین نسخه کومودو، بخشی از باگ برطرف شده، اما هنوز هم با بعضی بدافزارها این مشکل رخ می دهد.
این مشکل در ویندوز XP کاملا خودش را نشان داد.
سازندگان کومودو بهتره به جای تغییر اینترفیس و تغییرات جزئی، این باگ بزرگ را برطرف کنند.

K1lou
18-10-2011, 07:23
با سلام

دوستان کسی نظری نداره
مثلا موارد زیر رو ببینید در یک جا برنامه اکرونیس در قسمت ناشناخته هاست و در قسمت دیگه در حالت trusted file

بعدش یه سئوال : اگه برنامه ای در سند بوکس قرار بگیره مثلا یک برنامه سالم . ایا اختلالی در کار برنامه ایجاد نمی شه ؟

مثلا همین برنامه اکرونیس اگه توی سند بوکس باشه عماکرد درستی ارائه میده مثل زمانی که توی سند بوکس نیست ؟

بعدش این hips کومودو که ازش تعریف می کنن چیه اصلا ؟
با تشکر

با سلام
دوستان لطف می کنن به این دو پست هم جواب بدن

و همچنین
وقتی انتی ویروس کومودو در حالت غیر فعال باشه همزمان با ابدیت روزانه سایر قسمتها انتی ویروس هم دیتابیسش در این حالت ابدیت میشه یا نه

kaivanika
18-10-2011, 15:37
دوستان آویرا آنتی ویروس و کمودو اینترنت سیکرتی

در کنار هم real time کار کنند مشکلی پیش میاد ؟

تو تنظیمات کمودو براش تعریف کردم که کاری به کار آویرا نداشته باشه

اگه مشکل همزمان با هم کار کنند و من بخوام از آویرا بصورت real time استفاده کنم .....

فقط گزینه آنتی ویروس کمودو رو غیر فعال کن کافیه ؟

چون میخوام از دیفنی و سند باکسش استفاده کنم ( فایروال که بدون شک ربطی به آنتی ویروس نداره دیگه )

pcsoft
18-10-2011, 18:25
دوستان آویرا آنتی ویروس و کمودو اینترنت سیکرتی

در کنار هم real time کار کنند مشکلی پیش میاد ؟

تو تنظیمات کمودو براش تعریف کردم که کاری به کار آویرا نداشته باشه

اگه مشکل همزمان با هم کار کنند و من بخوام از آویرا بصورت real time استفاده کنم .....

فقط گزینه آنتی ویروس کمودو رو غیر فعال کن کافیه ؟

چون میخوام از دیفنی و سند باکسش استفاده کنم ( فایروال که بدون شک ربطی به آنتی ویروس نداره دیگه )

سلام
همیشه به یاد داشته باشین....
دو گارد و On Access Scanner فعال و دو فایروال فعال نباید کنار هم باشند و نصب شوند.

kaivanika
18-10-2011, 23:21
همیشه به یاد داشته باشین....
دو گارد و On Access Scanner فعال و دو فایروال فعال نباید کنار هم باشند و نصب شوند.

ممنون . اما من گفتم که آویرا انتی ویروس رو نصب کردم و Real time فقط روشن هست . بقیه ی گزینه ها رو همگی خاموش کردم

و میخوام از فایروال - سند باکس و دیفنس کمودو استفاده کنم

در ضمن تو تنظیمات کمودو و سند باکس و دیفنس آویرا رو لیست سفید قرار دادم

اختلال بارم ممکنه پیش بیاد ؟

amin18n
18-10-2011, 23:26
کمودو بعضی از ویروس های اتوران را در سیستم من تشخیص نمی دهد
آیا کسی این مشکل را دارد؟؟؟؟

pcsoft
19-10-2011, 07:34
ممنون . اما من گفتم که آویرا انتی ویروس رو نصب کردم و Real time فقط روشن هست . بقیه ی گزینه ها رو همگی خاموش کردم

و میخوام از فایروال - سند باکس و دیفنس کمودو استفاده کنم

در ضمن تو تنظیمات کمودو و سند باکس و دیفنس آویرا رو لیست سفید قرار دادم

اختلال بارم ممکنه پیش بیاد ؟

سلام
کومودو دیفنسش باگ داره. این رو در XP , 7 تست کردیم و باگ داشت.
یکم صبر کنید ،بعد از رفع باگ، از دیفنس استفاده کنید.

اگر AV کومودو خاموش باشه مشکلی نیست ولی مگه آویرا خودش گارد نداره؟

K1lou
19-10-2011, 11:58
با سلام خدمت دوستان
من این فایل keygen نرم افزار powerdvd 11 رو در سیستم اجرا کردم کومود بهش گیر داد اما به دلیل نیاز به نرم افزار اجازه اجرا رو دادم اما الان که به سایت virustotal فرستادم حدود 19تا از 43 نتیجه ویروس بودن رو دارم حالا با این اوصاف کاری برای سیستم من نمیشه کرد

pcsoft
19-10-2011, 12:16
با سلام خدمت دوستان
من این فایل keygen نرم افزار powerdvd 11 رو در سیستم اجرا کردم کومود بهش گیر داد اما به دلیل نیاز به نرم افزار اجازه اجرا رو دادم اما الان که به سایت virustotal فرستادم حدود 19تا از 43 نتیجه ویروس بودن رو دارم حالا با این اوصاف کاری برای سیستم من نمیشه کرد

سلام
وقتی keygen ناشناخته اجرا می کنید باید در سندباکس اجرا کنید و در defense event ببینید چه کار هایی انجام داده(همین الان هم می تونین ببینین)

K1lou
19-10-2011, 12:41
با سلام و تشکر

وقتی keygen ناشناخته اجرا می کنید باید در سندباکس اجرا کنید و در defense event ببینید چه کار هایی انجام داده(همین الان هم می تونین ببینین)
برای من یک سئوال هست که اصلا وقتی فایلی رو در سند بوکس اجرا می کنیم تداخلی در عملکرد اون ایجاد نمیشه ؟ مثلا یک نرم افزار سالم رو هم اجرا کنیم مشکلی در اجرا و کارکردش نداره ؟

خوب حالا که این اجرا شده . ( الان که اون سیستم رو ندارم ببینم چه کاری انجام شده ) باید ببینم در کدوم قسمتها تاثیر گذاشته ؟

pcsoft
19-10-2011, 12:56
با سلام و تشکر

برای من یک سئوال هست که اصلا وقتی فایلی رو در سند بوکس اجرا می کنیم تداخلی در عملکرد اون ایجاد نمیشه ؟ مثلا یک نرم افزار سالم رو هم اجرا کنیم مشکلی در اجرا و کارکردش نداره ؟

خوب حالا که این اجرا شده . ( الان که اون سیستم رو ندارم ببینم چه کاری انجام شده ) باید ببینم در کدوم قسمتها تاثیر گذاشته ؟

سندباکس برای این هستش که هر برنامه ای که داخلش قرار می گیره بستگی به سطح سندباکس، به فایل های سیستمی و مهم ویندوز و جاهای دیگه که مهم هستند دسترسی نداشته باشه.
برای همین برنامه ممکنه به مشکل بر بخوره در اجرا.
الان باید برین در ایونت و ببینین برنامه تون چه کارهایی انجام داده. Defense Event کارش ثبت تمام اعمال برنامه های اجرا شده هستش. که چه کارهایی انجام دادن.

ArashMiniStar
19-10-2011, 19:12
واقعا باید به کومودو تبریک گفت.یک حافظه ویروسی زدم کومودو که آپدیت شده هم هست اصلا چیزی حس نکرد.:41::27::31:
خلاصه ویندوز رفت هوا.هاردم بدجور کومدو برهم ریخت.بقول خودش اومده گندزدایی کنه زده یک کاری کرده بعضی از فایل ها دیده میشن بعضی ها نه.:31:
الانم دارم با کاسپرسکی جونم :31: ویروس رو میندازم بیرون.من باشم دیگه از کومودو استفاده کنم.:46:

ALI16437
19-10-2011, 20:32
با توجه به تمام گفته های دوستان
و قبول وجود باگهای فراوان در نسخه جدید من به مدت 1 سال از نسخه های
قبلی اون استفاده کردم روزی هم 10-20 تا فلش به سیستم میزدم ولی هیچ
وقت آلوده نشدم بخوبی جلوی اجرای اتوران رو میگیره حتی اگر ویروس رو اجرا
کنی هم اونو تو سند بوکس باز میکنه و هیچ کار خاصی نمیتونه ویروس بکنه
البته یک عیب که خودم هم توش به طور مکرر دیدم عدم شناسایی یک سری
از ویروسهای بود که Avira به راحتی با اسکن میشناخت ولی با این وجود باز
هم قادر بود از سیستم به خوبی محافظت کنه.

یک خاطره بد هم باهاش دارم تو تاپیک تست ویروس من خیلی میرفتم و
ویروسها رو دانلود اسکن و اجرا میکردم و همیشه میرفت تو سند بوکس و
هیچ کاری نمیتونست بکنه ولی یک بار یک ویروس که یادم نمیاد اسمش
چی بود از سند بوکس رد شد و سیستم رو ترکوند ( البته مقصر خودمم
که ویروس رو اجرا کردم)

بجز این دو مورد در یکسالی که باهاش کار کردم خیلی ازش راضی بودم
هیچ مشکلی نداشتم باهاش .

چاکر دوستان
علی

K1lou
20-10-2011, 11:50
با سلام
این فایلی رو که در عکس می بینید قبلا توی سند بوکس کومودو بود و بعضی وقتها هم از حالت limit خارج می شد و کارش رو انجام می داد

پرسیدم چی هست کسی جواب نداد

حالتهاش رو ببینید

حالا اونو من انتقال دادم به blocked file . حالا اگه نیاز باشه از این قسمت خارج کنم با زدن دکمه remove خارج بشه دوباره توی سند بوکس اجرا میشه یا خارج از اون ؟
می خوام مطمئن باشم اگه خطرناک هست مشکلی برای سیستمم بوجود نیاره

با تشکر

ALI16437
20-10-2011, 17:43
با سلام
این فایلی رو که در عکس می بینید قبلا توی سند بوکس کومودو بود و بعضی وقتها هم از حالت limit خارج می شد و کارش رو انجام می داد

[
پرسیدم چی هست کسی جواب نداد

حالتهاش رو ببینید

حالا اونو من انتقال دادم به blocked file . حالا اگه نیاز باشه از این قسمت خارج کنم با زدن دکمه remove خارج بشه دوباره توی سند بوکس اجرا میشه یا خارج از اون ؟
می خوام مطمئن باشم اگه خطرناک هست مشکلی برای سیستمم بوجود نیاره

با تشکر

خوب دوست عزیز اظهار نظر اینطوری که این فایل آلوده است یا نه و جزو
فایلهای ویندوز است یا نه، کار عاقلانهای نیست پس بهترین کار این است که
اولا این فایل رو در ویروس توتال آپلود کنی ببینیم چه نتیجه ا ی میده

خوب 2 مطلب واضح و روشن است اولی اینکه کومودو تمام فایلهای ویندوز
رو میشناسه و خود بخود به عنوان turested میشناسه و در خارج از سندبوکس
اجراشون میکنه مگر اونهای که به واسطه اجرا شدن کرک تغییراتی توشون داده
شده باشه مثل IDM و بابیلون و... و خیل کثیری از برنامه های دیگه
که این کار توسط ویروسها هم قابل انجام است یعنی یک ویروس سعی میکنه
کدهای خودش رو جایگزین فایلهای امن ویندوز کنه و خودشو جای اونها جا بزنه
که تعدادشون هم کم نیست
نصب برنامههای زیر هم رو سیستم بصورت غیرفعال توصیه میشه که با اسکنر اونها
هم کل سیستم رو بعد از بر روز رسانی اسکن کنید که میتونه خیلی مفید باشه
Hitman Pro 3.5 و Malwarebytes' Anti-Malware و SUPERAntiSpyware Free Edition

حتی اگر سخت افزار مناسب داری توصیه میشه کنار کومودو یک انتی ویروس مثل
Free Avira رو هم نصب کنی البته بدون گارد در مرحله نصب ، نصب سفارشی رو
میزنی و تیک گاردشو بر میداری و بعد اپدیت کل سیستم رو اسکن میکنی چون
خیلی نمیشه به انتی ویروس کومودو اعتماد کرد ( حداقل این نظر من است)

یک کار دیگه هم که باید بکنی تمام تنظیمات کومودو رو پاک کن و دوباره دیفنس
فایروال و turested قرنطینه و همه جا رو تمیز کن اگر یکبار کلا پاک و نصبش کنی
خیلی بهتره ، بعدش تنظیمات پستهای آقا مهران رو روش انجام بده پست دوم
همین تاپیک ، بعدش باید به پیغامها بسیار دقت کنی چون در پیغامها مطالب جالبی رو
میگه مثلا میگه فلان فایل turested میخواد به اینترنت وصل بشه یا مثلا فلان فایل
با یا بدون امضا دیجیتالی میخواد به یک قسمت ویندوز دسترسی داشته باشه
حالا اگر شما بیایید و گزینه blook رو بزنید اون فایل هر وقت بخواد به مثلا ریجیستری
یا کیبرد دسترسی داشته باشه یا حتی اینترنت اونو بلوک میکنه و اگر تیک مربوط به
بخاطر سپردن این تنظیمات رو نزنید یک بار بلوکه کرده دفعه بعد سوال می کنه شما هم
این بار بهش اجازه میدید پس اینبار اجرا میشه پس میبینید همه چیز به تصمیم شما
تا حد زیادی بر میگرده وقتی یک فایل یکبار در سند بوکس اجرا میشه و شما میگید
اون بیرون سند بوکس اجرا بشه از دفعه بعد اون دیگه در سند بکس اجرا نمیشه و مثل
یک فایل امن در محیط معمولی اجرا میشه

پس چیزی که خیلی مهم است اینه که بتونی درست تمام سوالات رو تحلیل کنی و بعد
تصمیم بگیری من خودم هر وقت میخواستم بفهمم که باید چکار کنم اول مسیر فایل رو
نگاه میکردم که این exe .dll و... متعلق به کی و چه برنامهای هست بعد راهنمایی های
خود کومودو درباره برنامه خیلی میتونه کمک کنه.
راستی یک سوال روسیستممت چیزی مثلا پرینتر یا هر چیزی با مارک hp داری اگر بله درایور
جدیدشو از سایتش دانلود کن و اپدیت کن.(ببین مشکلت حل نمیشه)

( البته من با اینکه دوست دار کومودو هستم تا وقتی که باگهاش کامل رفع نشه دیگه
نصبش نمیکنم چون خیلی خطرناک هست )

کوچک همه دوستان
علی

amin18n
20-10-2011, 19:31
اگه میشه ورژنی که باگ دارد را بگویید و باگ های آن را بنویسید

K1lou
21-10-2011, 16:56
با سلام خدمت دوستان

سلام

با سلام و تشکر

این چیزی هست که در مورد این keygen پاور دی وی دی در event ثبت شده حالا نظر شما چیه ؟

خوب دوست عزیز اظهار نظر اینطوری که این فایل آلوده است یا نه و جزو
فایلهای ویندوز است یا نه، کار عاقلانهای نیست پس بهترین کار این است که
اولا این فایل رو در ویروس توتال آپلود کنی ببینیم چه نتیجه ا ی میده

خوب 2 مطلب واضح و روشن است اولی اینکه کومودو تمام فایلهای ویندوز
رو میشناسه و خود بخود به عنوان turested میشناسه و در خارج از سندبوکس
اجراشون میکنه مگر اونهای که به واسطه اجرا شدن کرک تغییراتی توشون داده
شده باشه مثل IDM و بابیلون و... و خیل کثیری از برنامه های دیگه
که این کار توسط ویروسها هم قابل انجام است یعنی یک ویروس سعی میکنه
کدهای خودش رو جایگزین فایلهای امن ویندوز کنه و خودشو جای اونها جا بزنه
که تعدادشون هم کم نیست
نصب برنامههای زیر هم رو سیستم بصورت غیرفعال توصیه میشه که با اسکنر اونها
هم کل سیستم رو بعد از بر روز رسانی اسکن کنید که میتونه خیلی مفید باشه
Hitman Pro 3.5 و Malwarebytes' Anti-Malware و SUPERAntiSpyware Free Edition

حتی اگر سخت افزار مناسب داری توصیه میشه کنار کومودو یک انتی ویروس مثل
Free Avira رو هم نصب کنی البته بدون گارد در مرحله نصب ، نصب سفارشی رو
میزنی و تیک گاردشو بر میداری و بعد اپدیت کل سیستم رو اسکن میکنی چون
خیلی نمیشه به انتی ویروس کومودو اعتماد کرد ( حداقل این نظر من است)

یک کار دیگه هم که باید بکنی تمام تنظیمات کومودو رو پاک کن و دوباره دیفنس
فایروال و turested قرنطینه و همه جا رو تمیز کن اگر یکبار کلا پاک و نصبش کنی
خیلی بهتره ، بعدش تنظیمات پستهای آقا مهران رو روش انجام بده پست دوم
همین تاپیک ، بعدش باید به پیغامها بسیار دقت کنی چون در پیغامها مطالب جالبی رو
میگه مثلا میگه فلان فایل turested میخواد به اینترنت وصل بشه یا مثلا فلان فایل
با یا بدون امضا دیجیتالی میخواد به یک قسمت ویندوز دسترسی داشته باشه
حالا اگر شما بیایید و گزینه blook رو بزنید اون فایل هر وقت بخواد به مثلا ریجیستری
یا کیبرد دسترسی داشته باشه یا حتی اینترنت اونو بلوک میکنه و اگر تیک مربوط به
بخاطر سپردن این تنظیمات رو نزنید یک بار بلوکه کرده دفعه بعد سوال می کنه شما هم
این بار بهش اجازه میدید پس اینبار اجرا میشه پس میبینید همه چیز به تصمیم شما
تا حد زیادی بر میگرده وقتی یک فایل یکبار در سند بوکس اجرا میشه و شما میگید
اون بیرون سند بوکس اجرا بشه از دفعه بعد اون دیگه در سند بکس اجرا نمیشه و مثل
یک فایل امن در محیط معمولی اجرا میشه

پس چیزی که خیلی مهم است اینه که بتونی درست تمام سوالات رو تحلیل کنی و بعد
تصمیم بگیری من خودم هر وقت میخواستم بفهمم که باید چکار کنم اول مسیر فایل رو
نگاه میکردم که این exe .dll و... متعلق به کی و چه برنامهای هست بعد راهنمایی های
خود کومودو درباره برنامه خیلی میتونه کمک کنه.
راستی یک سوال روسیستممت چیزی مثلا پرینتر یا هر چیزی با مارک hp داری اگر بله درایور
جدیدشو از سایتش دانلود کن و اپدیت کن.(ببین مشکلت حل نمیشه)

( البته من با اینکه دوست دار کومودو هستم تا وقتی که باگهاش کامل رفع نشه دیگه
نصبش نمیکنم چون خیلی خطرناک هست )

کوچک همه دوستان
علی

با سلام و تشکر
خوب دوست عزیز من هم سعی کردم خود فایل رو به همین سایت بفرستم اما نمیشه فریستاد وقتی فشرده کردم فرستاده شد اما ویروسی پیدا نشد
بعدش من روی سیستمم دو تا پرینتر hp نصب بود که در این اواخر یکیشون خیلی اذیت کرد منو حتی از روی سیستم پاک نمی شد مجبور شدم یه دونه دیگه اوردم و اون پرینتر رو دادم به همکارم
حالا که این فایل بلاک هست بازهم مشکلی در پرینت گرفتن ندارم
من کنار کومودو از نسخه رایگان اوست هم استفاده می کنم

فکر می کنم نسخه 64 بیتی باک داره نه این نسخه 32 بیتی که من استفاده می کنم درسته ؟

حالا اگه اینو از بلاک دربیارم میره توی سند بوکس یا نه ؟

با تشکر

ALI16437
21-10-2011, 20:08
با سلام و تشکر

این چیزی هست که در مورد این keygen پاور دی وی دی در event ثبت شده حالا نظر شما چیه ؟

با سلام و تشکر
خوب دوست عزیز من هم سعی کردم خود فایل رو به همین سایت بفرستم اما نمیشه فریستاد وقتی فشرده کردم فرستاده شد اما ویروسی پیدا نشد
بعدش من روی سیستمم دو تا پرینتر hp نصب بود که در این اواخر یکیشون خیلی اذیت کرد منو حتی از روی سیستم پاک نمی شد مجبور شدم یه دونه دیگه اوردم و اون پرینتر رو دادم به همکارم
حالا که این فایل بلاک هست بازهم مشکلی در پرینت گرفتن ندارم
من کنار کومودو از نسخه رایگان اوست هم استفاده می کنم

فکر می کنم نسخه 64 بیتی باک داره نه این نسخه 32 بیتی که من استفاده می کنم درسته ؟

حالا اگه اینو از بلاک دربیارم میره توی سند بوکس یا نه ؟

با تشکر

خوب اگه ویروس توتال فایل ارشیوتو آلوده تشخیص نداده پس آلوده نیست
چون فایلهای آرشیو بدون پسورد رو به راحتی اسکن و شناسایی میکنه
خودتم میتونی تست کنی چند تاویروس رو در ارشیو بدون پسورد آپلود کن
میبینی تقریبا همه انتی ویروسها تشخیصش می دهند (چون این فایل dll
نه فایل exe ,... میتونه نتیجه اسکن ویروس توتال قطعی باشه یعنی هیچ
شکی در آلوده نبودن این فایل نیست ) حالا دو تا کار رو
انجام بده اولیش اینکه که روی dll فوق کلیک راست کن و به پرو پرتیسش
برو در تب جزییات نام کامل اون فایل ورژنش و تعلقش به کدام برنامه رو نشون
میده اگر اثری از hp پیدا کردی با خیال راحت از سند بوکس برای همیشه خارجش
کن و در برنامههای امن اضافش کن .
من هم یک بار با درایور یک پرینتر همین مشکل رو داشتم مورد خاصی نیست
اصلا نگرانش نباش .
اما دومین کار با اون چند تا برنامهای که قبلا گفتم واسه محکم کاری یک سری تمام
داریواتو اسکن کن .

موفق باشی
علی.

AMIR.KIK
21-10-2011, 22:24
سلام دوستان فرق بین Comodo Internet Security Pro 2012 و Comodo Internet Security در چیه؟

jolan57
21-10-2011, 23:27
سلام دوستان فرق بین Comodo Internet Security Pro 2012 و Comodo Internet Security در چیه؟

از نظر قدرت فرقی ندارند بیشتر فرقشون بین گارانتی و پشتیبانی و این چیزها است

فرق بین نسخه های اینترنت سکوریتی Premium, Plus, Pro و Complete

ila
23-10-2011, 15:59
وقتی میخواهیم بفهمیمم که یک بد افزار توی سشیستممون چیکار کرده و کجا اها رفته باید چه جوری ااین کار رو انجام بدیم و بفهمیم؟

ArashMiniStar
23-10-2011, 19:50
سلام.دوستان اگه بخوام با استفاده از فایل اینستالری که از سایت کومودو دانلود میکنم کومودو اینترنت سکوریتی رو آپدیت کنم (نسخه قبلی نصبه - جدیده رو نصب میکنم - گزینه ای به نام آپدیت نمیزنه!) بعد از نصب تمام تنظیمات قبلیم میپره یا نه؟ (اللخصوص فایروال)
در ضمن از خود نرم افزار هم 10 بار آپدیت کردم بازم میگه یک آپدیت هست!! :19::31::11:

pcsoft
23-10-2011, 20:47
سلام.دوستان اگه بخوام با استفاده از فایل اینستالری که از سایت کومودو دانلود میکنم کومودو اینترنت سکوریتی رو آپدیت کنم (نسخه قبلی نصبه - جدیده رو نصب میکنم - گزینه ای به نام آپدیت نمیزنه!) بعد از نصب تمام تنظیمات قبلیم میپره یا نه؟ (اللخصوص فایروال)
در ضمن از خود نرم افزار هم 10 بار آپدیت کردم بازم میگه یک آپدیت هست!! :19::31::11:

سلام
میشه از تنظیمات backup گرفت. سرچ کن توضیح داده شده در همین تاپیک.
تغییرات عمده در نسخه های جدید برای دیفنس و آنتی ویروس هستش.

SevenCity
24-10-2011, 05:36
مگه 5.8.211697.2124 هم باگ داره؟ از کجا بفهمم داره یا نه؟ باگش چی هست اصلا

K1lou
24-10-2011, 17:51
با سلام

اولیش اینکه که روی dll فوق کلیک راست کن و به پرو پرتیسش
برو در تب جزییات نام کامل اون فایل ورژنش و تعلقش به کدام برنامه رو نشون
میده اگر اثری از hp پیدا کردی با خیال راحت از سند بوکس برای همیشه خارجش
کن و در برنامههای امن اضافش کن

در این مورد من چیزی پیدا نکردم

دوستان من وقتی یک فایل رو بلاک می کنم اصلا نمی تونه تیو سیستم اجرا بشه ؟
ببینید من کی جن alchol120 رو بلاک می کنم اما توی سیستم اجرا میشه

اینجا بلاک رو زدم

اینجا اجرا شده و با موفقیت کرک کرده

این پیام نشون دهنده ایجاد تغییرات هست ؟

یا نرم افزار kmplayer که در سند بوکس اجرا شده چرا modify file رو داره ؟

الان ورژن نسخه من 5.5.195786.1383 iهست آیا این اخرین نسخه هست ؟ البته روزانه خودش ابدیت میشه

بعدش فقط الان نسخه 64 بیتی باگ داره دیگه ؟

راستی دوستان کسی فیلمهایی رو که عملکرد سند بوکس رو نشون میده و در پست اول توسط مهران گذاشته شده بود رو نداره چون همه لینکهاش از کار افتاده ؟

با تشکر

این پیام رو الان برام نشون میده بعد از چند روز که اینترنت نداشتم . من انتی ویروس رایگان اوست رو هم روی سیستم دارم نظرتون چیه

SuffEr
25-10-2011, 09:05
سلام. مشکل کمودو 64 بیتی چیه ؟ من میخوام نصبش کنم اما بعضیا میگن باگ داره شک کردم...

EXXTREME
25-10-2011, 11:22
سلام. مشکل کمودو 64 بیتی چیه ؟ من میخوام نصبش کنم اما بعضیا میگن باگ داره شک کردم...
دوست عزیز تا اون جا که من میدونم مشکلش اینه که مثلا فلدری که دارای ویروس هست رو میبره تو قسمت trus و اجازه دسترسی میده بهش به بیان دیگه سندباکسو دور میزنه.
کلا کمودو خیلی باگ داره ولی چون تنظیمات به قول معروف باحالی داره کاربر خوشش میاد.ولی من پیشنهاد میکنم کسپرسکی نصب کنین چون رو دست نداره.(اینو بعد از چندین سال استفاده از نورتون+کمودو و البته نود که اصلا مرخصه)رسیدم بهش.

SuffEr
25-10-2011, 12:07
دوست عزیز تا اون جا که من میدونم مشکلش اینه که مثلا فلدری که دارای ویروس هست رو میبره تو قسمت trus و اجازه دسترسی میده بهش به بیان دیگه سندباکسو دور میزنه.
کلا کمودو خیلی باگ داره ولی چون تنظیمات به قول معروف باحالی داره کاربر خوشش میاد.ولی من پیشنهاد میکنم کسپرسکی نصب کنین چون رو دست نداره.(اینو بعد از چندین سال استفاده از نورتون+کمودو و البته نود که اصلا مرخصه)رسیدم بهش.

پس با حساب این چیزی که شما درباره کمودو گفتین ، کلا از همه مرخصتره. مگه میشه همچین ایرادی رو برای یه پکیج امنیتی تصور کرد ؟ اصلا کارش اینه که اجازه دسترسی به ویروس نده، بعد اجازه میده ؟ الان کسپر نصبه رو سیستمم.

ALI16437
25-10-2011, 12:55
با سلام

در این مورد من چیزی پیدا نکردم

دوستان من وقتی یک فایل رو بلاک می کنم اصلا نمی تونه تیو سیستم اجرا بشه ؟
ببینید من کی جن alchol120 رو بلاک می کنم اما توی سیستم اجرا میشه

اینجا بلاک رو زدم

اینجا اجرا شده و با موفقیت کرک کرده

این پیام نشون دهنده ایجاد تغییرات هست ؟

یا نرم افزار kmplayer که در سند بوکس اجرا شده چرا modify file رو داره ؟

الان ورژن نسخه من 5.5.195786.1383 iهست آیا این اخرین نسخه هست ؟ البته روزانه خودش ابدیت میشه

بعدش فقط الان نسخه 64 بیتی باگ داره دیگه ؟

راستی دوستان کسی فیلمهایی رو که عملکرد سند بوکس رو نشون میده و در پست اول توسط مهران گذاشته شده بود رو نداره چون همه لینکهاش از کار افتاده ؟

با تشکر

این پیام رو الان برام نشون میده بعد از چند روز که اینترنت نداشتم . من انتی ویروس رایگان اوست رو هم روی سیستم دارم نظرتون چیه

خوب دوست عزیز
به نظر من اول یک بک آپ آرشیو رمز دار از Dll فوق بگیر بعد ببرش تو قرنطینه و کامل حذفش
کن 2 احتمال هست اول اینکه هیچ ارور یا اتفاقی نیوفته که عالی هست و مشکلی نداره
دوم اینکه یک برنامه یا درایور درست کار نمیکنه و ارور میده اگه اینطور شد باید به ارور توجه کنی
ببینی این dll متعلق به کدام برنامه است و ایا برنامه فوق کرک شده است یانه ،

اما اون دومی که bolk کردید در واقع دسترسیش به یک Dll در ویندوز رو قطع کردید ولی احتمالا
هنوز باید بتونه اجرا بشه من دقیقا نمیدونم ساختار این key marker چگونه است ولی دو مطلب
محتمل است اول اینکه اون کلید رو تولید میکنه و شما کلید تولیدی اون رو وارد نرمافزار میکنید
که این نوع از کیجن ها بهترین نوع کرک ها تا امروز هستند چون تو سورس برنامه دست نمیبرند
و برنامه اصلا فرقی با اورجینال نداره اگر اینطوری باشه بهتره تو sand box باز بشه چون اطلا نباید
به هیچ کجای سیستم دسترسی داشته باشه یا بتونه توشون تغییر بده .
ولی نوع دوم که میاند توی پوشه ویندوز یا رجیستری یا پوشه خود برنامه تغییراتی میدهند
که از اونها هم ناگزیر استفاده میشند ولی مطلوب نیستند .

حالا چیزی که من از ظاهر عکس میبینم اون یک کلید تولید کرده که شما باید اونو در برنامه بزنید
و فعالش کنید پس ظاهرا هیچ مشکلی نیست مگر اینکه برنامه بخواد خوش کلید رو اعمال کنه
که اگر راه دیگه ای هست که خودتون اینکار رو بکنید بهتر است بازم بستگی زیادی بک ساختار
اون key marker داره

موفق باشی
علی

EXXTREME
25-10-2011, 16:36
پس با حساب این چیزی که شما درباره کمودو گفتین ، کلا از همه مرخصتره. مگه میشه همچین ایرادی رو برای یه پکیج امنیتی تصور کرد ؟ اصلا کارش اینه که اجازه دسترسی به ویروس نده، بعد اجازه میده ؟ الان کسپر نصبه رو سیستمم.
فیلمشو یکی از کاربرای انجمن خودمون گرفت و گزاشت همچنین تو فروم کمودو هم مطرح کرد.تو پستهای قبلی فیلمش باید باشه.
قضیه از این قرار یک فایل rar با تعدادی ویروس داخل یک نیو فلدر اکستراکت میشه و میره داخل فایلهای سالم.

pcsoft
25-10-2011, 18:02
فیلمشو یکی از کاربرای انجمن خودمون گرفت و گزاشت همچنین تو فروم کمودو هم مطرح کرد.تو پستهای قبلی فیلمش باید باشه.
قضیه از این قرار یک فایل rar با تعدادی ویروس داخل یک نیو فلدر اکستراکت میشه و میره داخل فایلهای سالم.

سلام
باگ 99% رفع شده.
و اما اون 1%:
تصور کنید یک پوشه وجود داره با تعدادی فایل ویروس. کومودو چند تا از فایل ها رو می شناسه و تراست هم نمیشه!
تا اینجا که اوکی.
ولی اگر فایلی ویروسی رو از بین این فایل ها تشخیص نداد اون فایل میشه Trust!

reza_3722
25-10-2011, 18:24
سلام
باگ 99% رفع شده.
و اما اون 1%:
تصور کنید یک پوشه وجود داره با تعدادی فایل ویروس. کومودو چند تا از فایل ها رو می شناسه و تراست هم نمیشه!
تا اینجا که اوکی.
یه منبع مستند واسه خبر این باگ ارائه می کنید؟ search که میکنم چیزی پیدا نمیشه
من 82تا threat رو extract کردم، 7تاشون رو نشناخت، اجراشون کردم، همه داخل sandbox اجرا شدن و هیچ کدوم هم الان تو لیست trusted files نیستن

K1lou
25-10-2011, 18:59
سلام
باگ 99% رفع شده.
و اما اون 1%:
تا اینجا که اوکی.

با سلام
این باگ مربوط به ورژن 64 بیتی هست فقط ؟
جدیدا کاربران زیادی از باگهای کوموو میگن قضیه چیه ؟
.امروز ورژن من به 5.8.213334.2131 ابدیت شد حالا برای خونه که اینترنت ندارم بخوام این ورژن رو دانلود کنم لینکش رو لطف می کنید
با تشکر

pcsoft
25-10-2011, 21:14
یه منبع مستند واسه خبر این باگ ارائه می کنید؟ search که میکنم چیزی پیدا نمیشه
من 82تا threat رو extract کردم، 7تاشون رو نشناخت، اجراشون کردم، همه داخل sandbox اجرا شدن و هیچ کدوم هم الان تو لیست trusted files نیستن

سلام
باگ اصلی هم در همه موارد اینطور نبود! در اکثر موارد این طور نشون میداد. پس یعنی باگ با یکی دوبار خودشو شاید نشون نده.
حالا هم همینطوره.
من داخل ویندوز XP تست کردم.
اگر در نسخه بعدی، هنوز هم این باگ رو مشاهده کردم فیلم می گیرم.

با سلام
این باگ مربوط به ورژن 64 بیتی هست فقط ؟
جدیدا کاربران زیادی از باگهای کوموو میگن قضیه چیه ؟
.امروز ورژن من به 5.8.213334.2131 ابدیت شد حالا برای خونه که اینترنت ندارم بخوام این ورژن رو دانلود کنم لینکش رو لطف می کنید
با تشکر

سلام
در ویندوز XP هم این باگ خودشو نشون داده.
باگ ها فراوان هستش. سری به بخش Beta Corner فروم کومودو (بخش آنتی ویروس) بزنین. متوجه گلوله باران باگ ها می شید.

بالاخره آنتی ویروس جوانی هستش و "تقریبا" طبیعی هستش. همه آنتی ویروس ها از اول عالی نبودن.
ولی این باگ زیاد داره کش دار میشه.

ila
26-10-2011, 00:22
من یک کیجن رو اجرا کردم توی محیط سند باکس و از طریق این پست

وقتی میرم به درایو C:\VritualRoot ...در اینجا دو تا پوشه وجود داره که یکی ربط داره به محل همون نرم افزاری که برای خود نرم افزار میخواستم کرک کنم و یکی هم پوشه user\ali\application data
به نظرتون ویروسه جاسوسی میخواسته کنه؟

K1lou
26-10-2011, 07:12
سلام
باگ اصلی هم در همه موارد اینطور نبود! در اکثر موارد این طور نشون میداد. پس یعنی باگ با یکی دوبار خودشو شاید نشون نده.
حالا هم همینطوره.
من داخل ویندوز XP تست کردم.
اگر در نسخه بعدی، هنوز هم این باگ رو مشاهده کردم فیلم می گیرم.

سلام
در ویندوز XP هم این باگ خودشو نشون داده.
باگ ها فراوان هستش. سری به بخش Beta Corner فروم کومودو (بخش آنتی ویروس) بزنین. متوجه گلوله باران باگ ها می شید.

بالاخره آنتی ویروس جوانی هستش و "تقریبا" طبیعی هستش. همه آنتی ویروس ها از اول عالی نبودن.
ولی این باگ زیاد داره کش دار میشه.

با سلام و تشکر
من منظورم اون باگی که شما فیلم گرفتین بود و اون هم در ویندوز 64 بیتی .
یعنی الان این باگ در ورژن 64 بیتی ویندوز xp فقط وجود دارد یا مثلا در نسخه 32 بیتی ویندوز 7 من هم میتونه وجود داشته باشه
بعد شما به بخش beta center اشاره کردین یعنی این باگها در نسخه بتا وجود دارن الان کومودو من به نسخه 5.8.21334.2131 ابدیت شد خوب این نسخه نهایی هست یا بتا ؟ چقدر میتونه باگ داشته باشه ؟

حالا یا این تفاسیر چقدر می تونم به کومودو روی سیستمم اعتماد داشته باشم ایا می تونم اطمینان کنم که در صورت عدم اشتباه از طرف خودم سیستمم ویروسی نمیشه ؟
با تشکر از شما

خوب دوست عزیز
به نظر من اول یک بک آپ آرشیو رمز دار از Dll فوق بگیر بعد ببرش تو قرنطینه و کامل حذفش
کن 2 احتمال هست اول اینکه هیچ ارور یا اتفاقی نیوفته که عالی هست و مشکلی نداره
دوم اینکه یک برنامه یا درایور درست کار نمیکنه و ارور میده اگه اینطور شد باید به ارور توجه کنی
ببینی این dll متعلق به کدام برنامه است و ایا برنامه فوق کرک شده است یانه ،

اما اون دومی که bolk کردید در واقع دسترسیش به یک Dll در ویندوز رو قطع کردید ولی احتمالا
هنوز باید بتونه اجرا بشه من دقیقا نمیدونم ساختار این key marker چگونه است ولی دو مطلب
محتمل است اول اینکه اون کلید رو تولید میکنه و شما کلید تولیدی اون رو وارد نرمافزار میکنید
که این نوع از کیجن ها بهترین نوع کرک ها تا امروز هستند چون تو سورس برنامه دست نمیبرند
و برنامه اصلا فرقی با اورجینال نداره اگر اینطوری باشه بهتره تو sand box باز بشه چون اطلا نباید
به هیچ کجای سیستم دسترسی داشته باشه یا بتونه توشون تغییر بده .
ولی نوع دوم که میاند توی پوشه ویندوز یا رجیستری یا پوشه خود برنامه تغییراتی میدهند
که از اونها هم ناگزیر استفاده میشند ولی مطلوب نیستند .

حالا چیزی که من از ظاهر عکس میبینم اون یک کلید تولید کرده که شما باید اونو در برنامه بزنید
و فعالش کنید پس ظاهرا هیچ مشکلی نیست مگر اینکه برنامه بخواد خوش کلید رو اعمال کنه
که اگر راه دیگه ای هست که خودتون اینکار رو بکنید بهتر است بازم بستگی زیادی بک ساختار
اون key marker داره

با سلام
علی جان من دیروز این پست رو جواب دادم اما الن می بینم پستم نیست
در مورد بک اپ . یعنی از فایل dll یک کپی بگیرم و فشرده و رمزدارش کنم و بعد به قرنیطنه کومودو ببرم ؟ بعدش اگه اینطور باشه یک فایل فشرده رو چطور به قرنطینه ببرم ؟

در مورد اون کی جن هم باید بگم اون کی جن باسریالی که تولید می کنه نمی شمه برنامه رو فعال کرد اما وقتی ریجستر رو می زنیم خودش مثل کرکهای دیگه برنامه رو اکتیو می کنه من روی ویروس توتال چکش کردم مشکلی نداشت اما سئوال اینجاست که چرا برنامه ای که توسط کومودو بلاک شده تونسته اینهمه تغییرات ایجاد کنه و اصلا اجرا بشه
با تشکر

pcsoft
26-10-2011, 11:48
با سلام و تشکر
من منظورم اون باگی که شما فیلم گرفتین بود و اون هم در ویندوز 64 بیتی .
یعنی الان این باگ در ورژن 64 بیتی ویندوز xp فقط وجود دارد یا مثلا در نسخه 32 بیتی ویندوز 7 من هم میتونه وجود داشته باشه
بعد شما به بخش beta center اشاره کردین یعنی این باگها در نسخه بتا وجود دارن الان کومودو من به نسخه 5.8.21334.2131 ابدیت شد خوب این نسخه نهایی هست یا بتا ؟ چقدر میتونه باگ داشته باشه ؟

حالا یا این تفاسیر چقدر می تونم به کومودو روی سیستمم اعتماد داشته باشم ایا می تونم اطمینان کنم که در صورت عدم اشتباه از طرف خودم سیستمم ویروسی نمیشه ؟
با تشکر از شما

با تشکر

سلام
منم منظورم همون باگ بود.(Trust Bug)
بله روی XP هم این باگ خودشو نشون داده. روی 7 32 بیتی تست نکردم ولی احتمالا وجود داره.
الان کومودو دو تا نسخه فینال داده بیرون که در همه شون باگ وجود داشته ولی کمتر شده.
در آخرین نسخه ای نوشتن هم من باگ رو ندیدم برطرف شده ولی اون 1% که توضیح دادم هنوز هست.

K1lou
26-10-2011, 12:14
سلام
منم منظورم همون باگ بود.(Trust Bug)
بله روی XP هم این باگ خودشو نشون داده. روی 7 32 بیتی تست نکردم ولی احتمالا وجود داره.
الان کومودو دو تا نسخه فینال داده بیرون که در همه شون باگ وجود داشته ولی کمتر شده.
در آخرین نسخه ای نوشتن هم من باگ رو ندیدم برطرف شده ولی اون 1% که توضیح دادم هنوز هست.

با سلام
اقا الان این باگ مربوط به کومودو نسخه 64 بیتی هست و یا نسخه 32 بیتی و ارتباطی به ویندوز که نداره درسته ؟و یا ویندوز مورد استفاده هم نقش داره ؟
الان این نسخه من 5.8.21334.2131 جزو اون نسخه های فینال هست که فرمودین جدیدا منتشر شده ؟
لطف می کنید لینک دو تا نسخ رو بزارید
با تشکر از شما . امیدوارم بتونید به جای مهران و دکتر تایپیک کومودو مثل قبل پربار کنید

pcsoft
26-10-2011, 13:24
با سلام
اقا الان این باگ مربوط به کومودو نسخه 64 بیتی هست و یا نسخه 32 بیتی و ارتباطی به ویندوز که نداره درسته ؟و یا ویندوز مورد استفاده هم نقش داره ؟
الان این نسخه من 5.8.21334.2131 جزو اون نسخه های فینال هست که فرمودین جدیدا منتشر شده ؟
لطف می کنید لینک دو تا نسخ رو بزارید
با تشکر از شما . امیدوارم بتونید به جای مهران و دکتر تایپیک کومودو مثل قبل پربار کنید

سلام مجدد.
ببینین باگ ممکنه حالت های مختلفی داشته باشه. باید در ویندوز 7 32 بیتی تست بشه. تستش خطری هم نداره.
بله اون آخرین نسخه هست.
من منتظر نسخه بعدی هستم تا ببینم باگ رفع شده یا نه.
ممنون، امیدوارم دوباره دکتر رو ببینم و همینطور مهران. تا جایی که بتونم کمک می کنم.
جایشان خالیست.

K1lou
26-10-2011, 14:52
چرا من نمی تونم لینک دانلود همین نسخه اخر رو پیدا کنم روی این سیستم که همیشه به اینترنت وصل هستم خودش از نسخه قبلی به اخرین نسخه ابگرید شد
مثلا به صفحه اصلی دانلود کومودو رفتم اما توی توضیحات relase note ورژن این ورژن جدید نیست

با انتخاب free down به صفحه دانلود رفتم اما یک توضیح داشت که همونطور که می بینید این نسخه 5.8.213334.2131 توش نیست
میشه راهنمایی کنید تا برای سیستم دیگه همین اخرین نسخه رو دانلود کنم چون فکر می کنم ابدیتهاش به هم نمی خوره قبلا با نسخه قبلی 211 مگ حجم فایل دانلود بود امروز با این نسخه جدید چک می کنم می بینم حدود 97 مگ هست حتما به هم نمی خورن دیگه

pcsoft
26-10-2011, 16:16
چرا من نمی تونم لینک دانلود همین نسخه اخر رو پیدا کنم روی این سیستم که همیشه به اینترنت وصل هستم خودش از نسخه قبلی به اخرین نسخه ابگرید شد
مثلا به صفحه اصلی دانلود کومودو رفتم اما توی توضیحات relase note ورژن این ورژن جدید نیست

با انتخاب free down به صفحه دانلود رفتم اما یک توضیح داشت که همونطور که می بینید این نسخه 5.8.213334.2131 توش نیست
میشه راهنمایی کنید تا برای سیستم دیگه همین اخرین نسخه رو دانلود کنم چون فکر می کنم ابدیتهاش به هم نمی خوره قبلا با نسخه قبلی 211 مگ حجم فایل دانلود بود امروز با این نسخه جدید چک می کنم می بینم حدود 97 مگ هست حتما به هم نمی خورن دیگه

سایت کومودو یکم عقبه. از فروم کومودو قسمت News می تونید Release note های نسخه های جدید رو ببینید.
ولی لینک دانلودی که قرار داره در سایت کومودو برای آخرین نسخه هست.
آپدیت ها که من تا این لحظه و با آخرین نسخه، سازگاری داره. آپدیت هایی که من ریختم برای نسخه های 5.4 هستش فکر کنم.

mahyarSAMSUNG
27-10-2011, 09:50
این دیگه چه انتی ویروسه ؟ نصب کردم به غلط کردن انداختم ... بابی لون ... آی دی ام و ... رو ویروس میشناخت ... کرک ها رو ویروس میشناخت ... حتی این نرم افزارها رو توی comodo به عنوان تراست تعیین کرددم ولی باز نمیزاشت باز بشن ... الان کسپر دارم اینطوری نیست ... برای هربرنامه سوال میکنه که تراست رو میزنم دیگه مشکلی پیش نمیاد

ila
27-10-2011, 10:53
من یک کیجن رو اجرا کردم توی محیط سند باکس و از طریق این پست

وقتی میرم به درایو C:\VritualRoot ...در اینجا دو تا پوشه وجود داره که یکی ربط داره به محل همون نرم افزاری که برای خود نرم افزار میخواستم کرک کنم و یکی هم پوشه user\ali\application data
به نظرتون ویروسه جاسوسی میخواسته کنه؟

نظرتون چیه؟

amin18n
27-10-2011, 21:52
با سلام
اگه میشه آخرین ورژنی که هیچ باگی ندارد را معرفی کنید

reza_3722
27-10-2011, 22:18
میگم توجه کردین comodo تو این ورژن آخری (5.8.213334.2131) به استقبال سال 2012 رفته؟ :31:

amin18n
27-10-2011, 22:55
میگم توجه کردین comodo تو این ورژن آخری (5.8.213334.2131) به استقبال سال 2012 رفته؟ :31:

تو این ورژن با گ ها بر طرف شده

reza_3722
28-10-2011, 12:14
تو این ورژن با گ ها بر طرف شده

به نظر من رفتارهای اشتباه خود کاربر خطرناک تره تا باگ های احتمالی این برنامه (که من تا الان ندیدم)

amin18n
28-10-2011, 12:52
به نظر من رفتارهای اشتباه خود کاربر خطرناک تره تا باگ های احتمالی این برنامه (که من تا الان ندیدم)

تا آنجایی که من اطلاع دارم باگ وجود دارد و از آن فیلم هم گرفته شده است

K1lou
30-10-2011, 15:48
با سلام
دوستان توی سیستم من نسخه رایگان avest هم نصب هست الان قسمت فایروال رو که می بینم اوست بیشترین ترافیک رو داره حالا این حالت باعث کندی سرعت اینترنتم میشه یا نه ؟

roteal2007
30-10-2011, 18:22
یه دو سه روزی این کومودو خودش رو کشت تا دیروز که آپدیتش کردم اما به نظرم بهترین تغییر در ظاهرش بوده که شیشه ای شده و بسیا زیباتر....

ila
02-11-2011, 15:23
برای آپدیت نسخه شیشه ای به صورت افلاین میشه از اپ قبلی بک اپ گرفت بعد وقتی جدید رو نصب کردی از سیف مورد کپی کنی؟
بعد وقتی میخوای یک کیلاگر رو میخوای به انتی ویروس بفهمونی که ویرس نیست بزار کارش رو انجام بدهخ و هر وقت خواست فایلی هم بفرسته اذیتش نکن و بزار بفرسته باید چیکار کنیم؟

K1lou
02-11-2011, 15:46
برای آپدیت نسخه شیشه ای به صورت افلاین میشه از اپ قبلی بک اپ گرفت بعد وقتی جدید رو نصب کردی از سیف مورد کپی کنی؟
بعد وقتی میخوای یک کیلاگر رو میخوای به انتی ویروس بفهمونی که ویرس نیست بزار کارش رو انجام بدهخ و هر وقت خواست فایلی هم بفرسته اذیتش نکن و بزار بفرسته باید چیکار کنیم؟

با سلام
اگه منظورتون استفاده از ابدیتهای نسخه قبلی ( همون مشکی رنک ) هست که نمیشه . من این نسخه جدید رو بردم خونه نصب کردم و بعد ابدیتهای همون نسخه قبلی رو بهش دادم ابدیت نشد و ارور داد
البته از حجم ابدیتها هم مشخص بود چون ابدیتهای ورژن قبلی تا 211 مگ رفته بود ولی وقتی توی سیستم من به نسخه جدید ابگرید شد حجم ابدیتها شده بود حدود 90 مگ

شما باید ااون کی لاگر رو به قسمت truste file انتقال بدین مثلا فایلی که توی سند بوکس اجرا شده در زیر رو ببینید

راستی دوستان از رفع باگهای کومودو خبری نشده ؟
با تشکر

p3rsi4n
02-11-2011, 22:00
متاسفانه باگ همچنان هست و هیچ اقدامی در صدد رفع اون نکردن واقعا جای تعجب داره کومودو داشت خوب پیش میرفت ولی با این باگ های اخیر !!!!!!!!!!!!!!!!!

EXXTREME
02-11-2011, 23:17
متاسفانه باگ همچنان هست و هیچ اقدامی در صدد رفع اون نکردن واقعا جای تعجب داره کومودو داشت خوب پیش میرفت ولی با این باگ های اخیر !!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزیز کمودو خیلی باگ داره و اگر در فرومه خودش هم مطرح بشه یا جوابی داده نمیشه یا تاپیکت قفل میشه این عملکردو پارسال زمانی که کرکس+دکتر باگ مربوط به سلف دیفنسو پیدا کردن توسط یکی از بچه ها در فرومش مطرح شد و تاپیکش قفل کردن.
ولی در کل کمودو چون رایگانه میشه از این مشکلاتش چشم پوشی کرد:31:

M e i s a m
02-11-2011, 23:37

چه باگی؟:23:

E.K.H
03-11-2011, 12:35
چه باگی؟:23:
باگ زیاد خطرناکی نیست فقط هواست نباشه سیستم میره ملکوت البته بیشترش رفع شده ولی هنوز پابرجاست

ila
03-11-2011, 12:56
م برای سیستمامون توی اموزشگاه از دیپ فریز استفاده میکنیم فقط درایو اخر بازه..میخواستم ببینم اگه comodo رو توی درایو آخر نصب کنم هر بار آپدیت شه، آپدیتش هم توی درایو آخر ذخیره میشه و با ریستارت شدن از بین نمیره چون ویندوز توی درایو C نصب هست؟
ممنون

reza_3722
03-11-2011, 14:01
م برای سیستمامون توی اموزشگاه از دیپ فریز استفاده میکنیم فقط درایو اخر بازه..میخواستم ببینم اگه comodo رو توی درایو آخر نصب کنم هر بار آپدیت شه، آپدیتش هم توی درایو آخر ذخیره میشه و با ریستارت شدن از بین نمیره چون ویندوز توی درایو C نصب هست؟
ممنون
مشکلی نیست
comodo از معدود آنتی ویروس هاییه که دیتابیسش رو در محل نصبش ذخیره میکنه
این میسر:

GHOST RECON
04-11-2011, 00:52
دوستان سلام من بعد از نصب ورژن جديد كومودو به يه مشكل عجيب برخوردم وقتي آنتي ويروس فعاله سرعت كانكت شدن به اينترنت 1000 سال نوريه تازه آخرم وصل نميشه ( از لحظه اي كه دكمه dial up رو ميزنم تا مرحله گرفتن شماره و بعد هم كانكت شدن بيشتر از 30 دقيقه طول ميكشه)
ولي به محض اينكه آنتي ويروس رو غيرفعال ميكنم همه چيز عادي ميشه
سيستم رو هم 2بار فول اسكن كردم ويروسي پيدا نكرد (البته با ديتا بيس آپديت شده و به روز)
كسي نظري نداره ببينيم مشكل چيه ؟

K1lou
04-11-2011, 08:34
باگ زیاد خطرناکی نیست فقط هواست نباشه سیستم میره ملکوت البته بیشترش رفع شده ولی هنوز پابرجاست

با سلام
اون زمان نسخه 5.8 بتا بود حالا کدوم قسمتهاش در این نسخه 5.8 رفع شده و کدوم قسمتها باقیمونده ؟
با تشکر

pcsoft
04-11-2011, 09:58
با سلام
اون زمان نسخه 5.8 بتا بود حالا کدوم قسمتهاش در این نسخه 5.8 رفع شده و کدوم قسمتها باقیمونده ؟
با تشکر

باید منتظر نسخه فینال یا بتای بعدی باشید.

ila
04-11-2011, 11:06
این نسخه 5.8213334.2131 نسخه فیناله من نصب کردم یا بتا..همونی که باگ داره و سیستم فنا میشه
با نسخه قدیمی یک کرک رو که رو سیستم بود همیشه ویروس میشناخت و من قرنطینه اش کردم
ولی با این ورژن جدیده اصلا نه ویروس میشناسه نه چیزی...مشکلی هست به نظرتون؟

K1lou
04-11-2011, 12:13
این نسخه 5.8213334.2131 نسخه فیناله من نصب کردم یا بتا..همونی که باگ داره و سیستم فنا میشه
با نسخه قدیمی یک کرک رو که رو سیستم بود همیشه ویروس میشناخت و من قرنطینه اش کردم
ولی با این ورژن جدیده اصلا نه ویروس میشناسه نه چیزی...مشکلی هست به نظرتون؟

با سلام
این نسخه فینال هست
در مورد باگش هم یک اطلاعاتی امروز گرفتم باید خونه ببرم امتحان کنم و بعد نتیجه اش رو توی همین تایپیک میزارم

خوب شاید یک نفر همون فایل رو به عنوان یک تشخیص نادرست به کومودو اطلاع داده و یا خودشون از لیست ویروسها خارجش کردن

GHOST RECON
04-11-2011, 16:38
دوستان سلام من بعد از نصب ورژن جديد كومودو به يه مشكل عجيب برخوردم وقتي آنتي ويروس فعاله سرعت كانكت شدن به اينترنت 1000 سال نوريه تازه آخرم وصل نميشه ( از لحظه اي كه دكمه dial up رو ميزنم تا مرحله گرفتن شماره و بعد هم كانكت شدن بيشتر از 30 دقيقه طول ميكشه)
ولي به محض اينكه آنتي ويروس رو غيرفعال ميكنم همه چيز عادي ميشه
سيستم رو هم 2بار فول اسكن كردم ويروسي پيدا نكرد (البته با ديتا بيس آپديت شده و به روز)
كسي نظري نداره ببينيم مشكل چيه ؟

كككممككك:19:

gnulinux
04-11-2011, 18:48
سلام خیلی وقته که از کمودو استفاده میکنم و راضی هستم ازش

فقط یه سوال دارم تو فایروال کمودو قسمتی هست که بگه مثلا فلان نرم افزار مثلا امروز اگه به نت وصل شده چقدر مصرف کرده

K1lou
05-11-2011, 16:01
با سلام
راستش من چون خودم روی سیستم اداریم از کومودو استفاده می کنم پس ویروسی نشدن سیستم برام خیلی اهمیت داره و با توجه به بحثهای اخیر و باگهای کومودو تصمیم گرفتم که با جناب Dr Hannibal ناظر محترم انجمن که الان دیگه به دلیل مشغله کاری ، زیاد توی انجمن نیستن مشورت کنم ایشون لطف کردن و با وقت کمی که داشتن به برخی مشکلات من جوا ب دادن و من هم اینجا با اجازه ایشون همون مطالب رو برای سایر کاربران قرار می دم

خوب مثل اینکه در چند مورد سند بوکس کومودو درست عمل نمی کنه و باعث ورود ویروس به سیستم میشه مثلا فیلم زیر رو ببینید

خوب همونطور که در فیلم معلومه سند بوکس موفق نبوده - جناب Dr Hannibal یک فایلی رو برای تست قرار دادن توی انجمن که می تونید از لینک زیر دریافت کنید

فایلی که ایشون برای تست قرار دادن که هیچگونه آسیبی به سیستم ما نمی رسونه و بعد راه حلی برای حل مشکل دور زده شدن سند بوکس و دیفنس کومودو ارائه دادن . من راه حل انجام دادم کاملا موثر بود به این صورت که شما برای تست ابتدا پوشه ای رو در درایو c تون می سازید به اسم test وبعد یک سری فایل مثل عکس – فیلم پاور پوینت رو داخلش کپی میکنید وقتی شما اون فایل تستی که دکتر قرار دادن رو اجرا می کنید با اینکه در سند بوکس اجرا میشه اما تمامی فایلهای اون پوشه پاک می شن
یعنی اینکه سند بوکس عملا هیچ کاری نتونسته انجام بده

اما با تنظیماتی که Dr Hannibal پیشنهاد دادن این مشکل رفع میشه و بعد از انجام تنظیمات اگه شما اون فایل تست رو اجرا کنید دیگه چیزی از پوشه TEST پاک نمیشه
عکس تنظیمات

نقل قول از Dr Hannibal
این هم دستور کار
خب به همون مسیر که توی شکل نمایش دادم برید و روی اون Executable دبل کلیک کنید ، خب حالا روی لیستی که داده ، از زیر گزینه های Executable کلیک راست کنید ، add بزنید و بالا پنجره جدید به اسم add new item این گزینه که من اضافه کردم رو بزنید:

تایید کنید ، در آخر باید مثل عکس من اون فایل زیر رده executable بشه حالا با همون شبه ویروسی که من ساخته بودم تست کنید ببینید اگر فایل ها این بار آسیب ندیدن یعنی باگ دوم و سوم رفع شدن و ویروسی نمیتونه به فایلی آسیب بزنه.

در آخر هم از دوست عزیزمون pcsoft می خوام اون فایل ویروسی رو که امتحان کردن لینکش رو همینجا بزارن تا من روی یک سیستم 32 بیتی با این تنظیمات انجام بدم ببینم چی میشه
البته این روش برای از بین بردن این باگ نیست چون به قول دکتر این باگ روی همه سیستمها نبوده و عمومیت نداشته
با تشکر

Jadda
05-11-2011, 22:20
با سلام

.
.
.

با تشکر

...... و جوینده یابنده بود...:40:

pcsoft
05-11-2011, 22:56
با سلام
.
.
با تشکر

سلام.
ممنونم که پیگیر مشکل کومودو هستید.
بفرمایید:

پسورد: 123
دکتر که کم پیدا هستن ولی ارادت داریم خدمتشون.:40: امیدوارم موفق باشند.
منتظر تست طوفانی شما هستم. امیدوارم هر چه زودتر باگ برطرف بشه تا برگردم به کومودو.

kases
06-11-2011, 11:02
دوستان کمودو برای لینوکس فایروال داره؟

Jadda
07-11-2011, 00:32
سلام.
بفرمایید:

دکتر که کم پیدا هستن ولی ارادت داریم خدمتشون.:40: امیدوارم موفق باشند.
منتظر تست طوفانی شما هستم. امیدوارم هر چه زودتر باگ برطرف بشه تا برگردم به کومودو.

سلام رفیق

....خیلی در جریان نیستم؛ ولی فکر کنم مشکل این باشه که وقتی روی Clean کلیک میشه، ویروس میره تو لیست سفید!

البته روی OS 32bit من این مشکلو ندیدم:

پیروز باشید

pcsoft
07-11-2011, 10:58
سلام رفیق

....خیلی در جریان نیستم؛ ولی فکر کنم مشکل این باشه که وقتی روی Clean کلیک میشه، ویروس میره تو لیست سفید!

البته روی OS 32bit من این مشکلو ندیدم:

پیروز باشید

سلام
آره مشکل همین هستش. ولی در 5.8 تقریبا حل شده. پیام برات گذاشتم کامل توضیح دادم.
من روی XP هم این مشکل رو دیدم. البته نه در نسخه 5.8. نسخه ش فکر کنم 5.5 بود که هنوز تغییر ظاهری نداده بود.
ببین صد در صد نیست که باگ خودشو نشون بده. مثلا من خودم چند ویروس رو امتحان کردم ولی Trust نشدن.
یا همین فایلی که من داخل فیلم نشون دادم. اگر فایل رو از لیست سفید پاک می کردم و دوباره با همون فایل تست می گرفتم این نتیجه نمی شد.

Jadda
07-11-2011, 16:55
سلام
آره مشکل همین هستش. ولی در 5.8 تقریبا حل شده. پیام برات گذاشتم کامل توضیح دادم.
من روی XP هم این مشکل رو دیدم. البته نه در نسخه 5.8. نسخه ش فکر کنم 5.5 بود که هنوز تغییر ظاهری نداده بود.
ببین صد در صد نیست که باگ خودشو نشون بده. مثلا من خودم چند ویروس رو امتحان کردم ولی Trust نشدن.
یا همین فایلی که من داخل فیلم نشون دادم. اگر فایل رو از لیست سفید پاک می کردم و دوباره با همون فایل تست می گرفتم این نتیجه نمی شد.

سلام

مرسی بابت توضیحات. در مورد اون مشکلی که فرمودی اگر چند ویروس توی یک پوشه باشه و کمودو چند تا رو نشناسه، اونها را میبره تو لیست سفید> من آخرین بسته ویروس که جناب AMIR.KIK در تاپیک دانلود ویروس گذاشته را تست کردم

منظورم این پسته:

که شامل 5 فایله و 2 مورد با آنتی ویروس شناخته میشه و 2 تا را هم دفنس ولی باز اون مشکلی که شما فرمودید مشاهده نشد
البته من روی XP هم تست کردم و مشکلی نبود.

فیلم:

باز هم ممنونم

dara0
07-11-2011, 18:28
سلام

امروز وقتی تو مراحل نصب یک نرم افزار بودم کولد اسکنر یک فایل از اون رو مخرب شناخت و برای حذفش پیغام داد دکمه کلین رو زدم ولی متاسفانه فایل مربوطه حذف نشد که نشد از اخر دستی پاکش کردم دوستان اگه راه حلی هست ممنون میشم راهنمایی کنند

:11:

ALI . R
07-11-2011, 18:40
سلام

امروز وقتی تو مراحل نصب یک نرم افزار بودم کولد اسکنر یک فایل از اون رو مخرب شناخت و برای حذفش پیغام داد دکمه کلین رو زدم ولی متاسفانه فایل مربوطه حذف نشد که نشد از اخر دستی پاکش کردم دوستان اگه راه حلی هست ممنون میشم راهنمایی کنند

از اولش هم کمودو آنتی ویروس نبود.:13: من به شما آنتی ویروس eset 5 رو پیشنهاد می کنم.
حالا نظر من اینه اگه می خواهی امتحان کن.
شاد باشید:40:

Jadda
07-11-2011, 20:12
سلام

سلام

CIS داری یا CF ؟؟ در خواست ریست نداد؟دفنس روی بلاک نیست که؟

ضمنا میتونی روی پیشنهاد دوستمون terminator5 یعنی eset 5 هم فکر کنی. هر چند نسخه های قبلی این محصول به نظرم چنگی به دل نمیزد(حداقل من یکی رو ارضا نمیکرد) ولی از ورژن جدید خبری ندارم، شاید حرفهایی برای گفتن داشته باشه.

موفق باشید

dara0
08-11-2011, 00:34
سلام

ضمنا میتونی روی پیشنهاد دوستمون terminator5 یعنی eset 5 هم فکر کنی. هر چند نسخه های قبلی این محصول به نظرم چنگی به دل نمیزد(حداقل من یکی رو ارضا نمیکرد) ولی از ورژن جدید خبری ندارم، شاید حرفهایی برای گفتن داشته باشه.

موفق باشید
سلام

از فایر وال استفاده میکنم دیفنس هم فعال هست وتنها پیغام بعد از در خواست کلین مراجعه به گیگ بادی بود که بعد از کنسل کردنش دوباره پیام کلین میومد تا از اخر دستی فایل رو پاک کردم در مورد پیشنهاد دوست خوبمون هم بگم خیلی علاقه دارم نود32 یا حتی دیگر انتی های مطرح دنیا را در بحث دفاع چند لایه مخصوصا بدون تکیه بر دیتابیس در حد عمل کرد کومودو ببینم

:20:

K1lou
09-11-2011, 07:18
سلام.
بفرمایید:

............

با سلام
ببخشید که کمی دیر شد دیروز به اینترنت دسترسی پیدا کردم
راستش من ویروس رو دانلود کردم و روی سیستم با ویندوز 7 نسخه 32 بیتی امتحان کردم هیچ مشکلی نبود
ویرو س رو کاملا پاک می کنه

این فیلمی هست که گرفتم

با تشکر

GHOST RECON
10-11-2011, 00:44
سلام

موفق باشید
هر چه قدر هم پيشرفته شده باشه حداقل در برابر كومودو حرفي براي گفتن نداره
امتحانش ساده است ( از تاپيك دانلود ويروس ويروس هاي جديد يا 0day رو بگيريد با ديتابيس هر دو امتحان كنيد)

ezio29
10-11-2011, 00:54
نه اصلا نود32 نصب نکن
پدرتو در میاره
به نظر من از فایروال کومودو و اینترنت سکوریتی کسپر استفاده کن
بهترین بازدهی رو داره
فکر نمیکنم هیچ ویروسی دیگه جرات ورود به کامپیوتر رو داشته باشه

arashaga
10-11-2011, 09:00
نه اصلا نود32 نصب نکن
پدرتو در میاره
به نظر من از فایروال کومودو و اینترنت سکوریتی کسپر استفاده کن
بهترین بازدهی رو داره
فکر نمیکنم هیچ ویروسی دیگه جرات ورود به کامپیوتر رو داشته باشه

اینترنت سکوریتی کسپر خودش فایروال داره روی یه سیستم که نمیشه دو تا فایروال نصب کرد! پدر سرعت سیستم رو در میاره....

MAHY@R
10-11-2011, 14:47
دوستان کسی میدونه این فایل چیه installer_no_upload_silent.exe
از دیروز تا حالا کموده مرتب برای این اجازه دسترسی اینترنت میخواد من امروز بلوکش کردم بعدش اینترنت اکسپلورر این ارور داد

res://ieframe.dll/acr_depnx_error.htm#tomshardware.com
تو سایتهای خارجیم چند نفر پرسیده بودن مثل اینکه یه چیز جدیده

M e i s a m
10-11-2011, 16:27
دوستان من یه مشکل کوچیک دارم
با این که اپدیت اتوماتیک ها رو دیسیبل کردم بازم روزی چند بار یه ایکون میاد تو تسک بار میگه اپدیت هست بگیرم؟ که میزنی اپدیت هم چیزی نداره که بگیره... چکارش کنم این رو؟

Jadda
10-11-2011, 21:46
دوستان کسی میدونه این فایل چیه installer_no_upload_silent.exe
از دیروز تا حالا کموده مرتب برای این اجازه دسترسی اینترنت میخواد من امروز بلوکش کردم بعدش اینترنت اکسپلورر این ارور داد

res://ieframe.dll/acr_depnx_error.htm#tomshardware.com
تو سایتهای خارجیم چند نفر پرسیده بودن مثل اینکه یه چیز جدیده

سلام

خیلی به اسم فایل نمیشه تکیه کرد، مخربها میتونن هر اسمی داشته باشن، اگه MD5 فایل را میزاشتی بهتر بود.

شاید هم فایل سالم باشه و برای آپدیت یا دانلود چیزی قصد برقراری با نت رو داره. پیغام فایروال کمودو در موردش چی بود، گفته safe هست یا نه؟

===

دوستان من یه مشکل کوچیک دارم
با این که اپدیت اتوماتیک ها رو دیسیبل کردم بازم روزی چند بار یه ایکون میاد تو تسک بار میگه اپدیت هست بگیرم؟ که میزنی اپدیت هم چیزی نداره که بگیره... چکارش کنم این رو؟

کمودو را باز کن و از قسمت More و بخش Preferences و تب General تیک گزینه Automatically chek for program updates را بردار.

M e i s a m
12-11-2011, 03:07
چطور میشه آی پی ای رو که بلاک شده ان بلاک کرد؟

K1lou
12-11-2011, 07:35
با سلام خدمت دوستان
راستش من چند تا ویروس جدید رو که در پست زیر قرار دادرن رو که جناب jadda هم تست کرده بودن رو با کومودو تست کردم

همانطور که دوست عزیزم اشاره کردن دو تا از ویروسها همون اول شناسایی میشن اما بقیه نه . در تست ایشون گویا دیفنس کومودو جلوی بقیه رو گرفته بو د اما در تست من هیچ پیامی از طرف دیفنس نشون داده نشد من در حالت run in comodo sandboxe اجرا کردم اما مثل اینکه ویروس تونسته در سیستم راه پیدا کنه ( این سیستم تست هست و مشکلی برام پیش نیاورده )
البته من هیچ مشکلی توی سیستم ندارم و فقط روی فلش ویروس رو می بینم چون فایلهای داخل فلش از هر کدوم یک shortcut ساحته شده و همچنین یک فایل به اسم recycler وجود داره که یکی از ویروسها داخلش هست . ویروسها داخل فلش در یک فایل فشرده رمز دار بودن و من داخل دسکتاپ از حالت فشرده خارج کردم . اما حالا این فایل وجود داره و وقتی اجراش میس کنی دوباره محتویات فلش رو میاره ( انگار که فلش رو دوباره باز کرده باشی )

من قسمت defense event رو که می بینم در زمان اجرای قبلی ( تست ویروسها ) اون ویروس حالت access memory رو داشته

اما دروقتی که الان از روی فلش ویروس رو اجرا می کنم بلاک میشن البته تنظیمات الان در حالت partially limited هست و قبلا در حالت limit بود

پوشه recycler رو پاک هم که می کنم و فلش رو از سیستم خارج می کنم دوباره که می زنم وجود داره
حالا سئوال اینجاست که این پوشه چرا در درایوهای ویندوز نیست ؟ اگه داخل ویندوز نیست چرا با زدن دوباره فلش به سیستم دوباره توی فلش ظاهر میشه حتما دوباره از سیتم میگیره –
چرا هیج نشونی از وجود ویروس توی سیستم نیست ؟ فایلهای مخفی نشون داده میشه . قسمت های مختلف ویندوز مثل gpedit.msc یا regedit کار می کنن پوشه هایی که در فلش هستن و به صورت مخفی در اومدن وقتی شکل پوشه و ایکون اونو تعییر می دم راحت می تونم از حالت مخفی دربیارم
البته عملکرد خود کومودو هم انگار دچار مشکل شده بود مثلا هیچ پیامی رو مبنی بر رفتن یک برنامه به سند بوکس یا حالتهای دیگه رو نشون نمی داد این حالت فکر می کنم درست از زمان اجرای اون دو تا ویروس پیدا شد

من هم ( بعد از نوشتن تمام قسمتهای بالا به فکرم اومد که کومودو رو حذف و دوباره نصب کنم ) کومودو رو یکبار کامل حذف و نصب کردم همون ابتدای کار بدون ابدیت افلاینی که داشتم همون فالی یا ویروس oqayam.exe رو برد توی سند بوکس .
من هم از توی سند بوکس delet رو زدم و فلش رو هم اسکن کردم همون ویروس داخل فلش رو هم شناخت یعنی recyeler\f4448e25.exe و اونو رو هم پاک کردم و فلش کاملا سالم شد

فقط توی event رو که نگاه می کنم می بینم باز هم اون ویروس oqayam.exe به مموری دسترسی داشته این چه معنی رو میده یعنی دسترسی داشتن به مموری دسترسی کامل به سیستم هست یا نه ؟

میشه دوستان نظر بدن که چطور کومودو قبل از حذف نتونست چیزی رو شناسایی یا در داخل سند بوکس محافظت کنه و بعد از حذف با همون ورژن و ابدیت اینطور عمل می کنه

ALI16437
12-11-2011, 13:15
با سلام دوست عزیز K1lou

من فکر میکنم شما قبل از اجرای فایلهای ویروسی درون سیستم حتما باید سطح sand box رو به بالاترین
سطح ممکن اون تغییر بدید تا امکان خارج شدن ویروس از سندبوکس به حداقل برسه و بعد ویروس رو اجرا
کنید حتی دوستانی که با کاسپر هم ویروس رو اجرا میکنند این تنظیمات حداکثری رو برای اپلیکیشن کنترولر
انجام میدهند خوب حتما باید تیک گزینه ای رو که میگه فایلهای اجرایی خارج از سندبوکس اجرا بشند رو هم
بر دارید بعدش تست کنید ببینید باز هم ویروسها می تونند از سندبوکس خارج شند یعنی اگر امضای دیجیتالی
هم داشته باشند نباید بتونند بیرون سندبوکس اجرا شوند که اگر اینجور باشه این خودش یک باگ دیگس که باید
به کومودو تبریک گفت .
در مورد دستیابی به رم هم فکر میکنم اگر جلوی دستیابی هر برنامهای به رم گرفته بشه دیگه ممکن نیست برنامه
کار کنه یعنی حتی در سند بوکس هم باید به رم دستیابی داشته باشه ولی اگر انتی ویروس پدر مادر دار باشه واسه
خارج کردن کامل از رم و قرنطینه کامل درخواست ریست باید بده.

موفق باشی.

K1lou
12-11-2011, 13:31
با سلام دوست عزیز K1lou

من فکر میکنم شما قبل از اجرای فایلهای ویروسی درون سیستم حتما باید سطح sand box رو به بالاترین
سطح ممکن اون تغییر بدید تا امکان خارج شدن ویروس از سندبوکس به حداقل برسه و بعد ویروس رو اجرا
کنید حتی دوستانی که با کاسپر هم ویروس رو اجرا میکنند این تنظیمات حداکثری رو برای اپلیکیشن کنترولر
انجام میدهند خوب حتما باید تیک گزینه ای رو که میگه فایلهای اجرایی خارج از سندبوکس اجرا بشند رو هم
بر دارید بعدش تست کنید ببینید باز هم ویروسها می تونند از سندبوکس خارج شند یعنی اگر امضای دیجیتالی
هم داشته باشند نباید بتونند بیرون سندبوکس اجرا شوند که اگر اینجور باشه این خودش یک باگ دیگس که باید
به کومودو تبریک گفت .
در مورد دستیابی به رم هم فکر میکنم اگر جلوی دستیابی هر برنامهای به رم گرفته بشه دیگه ممکن نیست برنامه
کار کنه یعنی حتی در سند بوکس هم باید به رم دستیابی داشته باشه ولی اگر انتی ویروس پدر مادر دار باشه واسه
خارج کردن کامل از رم و قرنطینه کامل درخواست ریست باید بده.

موفق باشی.

با سلام و تشکر
راستش پس چطور بعد از نصب بدون ابدیت و تغییر در تنظیمات تونست اون ویروس رو به سند بوکس ببره ؟ البته وقتی به صورت manual sandbox ویروسی اجرا باشه حالت سخت گیرانه تره و در واقع کلا یک سیستم مجازی در اختیار ویروس هست و نه اینکه ویروس نتونه مثلا ریجستری رو تغییر بده و یا بتونه در program file یا data چیزی کپی کنه ( البته بدون اثر ) و همه چیز در virual root به صورت مجازی اتفاق میفته
حالا ببینیم نظر بقیه دوستان چیه
با تشکر

M e i s a m
12-11-2011, 20:29

دوستان جواب میدن لطفا...؟ :11:

Jadda
12-11-2011, 22:10

سلام دوست عزیز

من از جمله شما، چیزی متوجه نمیشم. {آی پی رو که بلک شده ان >یعنی چی<بلاک کرد!}؟

======

جناب K1lou؛

من پست شما و جناب ALI16437 را خوندم، احساس میکنم مطالب پراکنده ای و کلی بیان شده، نمیدونم دقیقا حول چه محوری صحبت کنم! ولی سعی میکنم کمی شفاف سازی بکنم:

1-اگر سندباکس روی limit و پایینتر باشه و مخربی و یا هر فایلی بعد از اجرا بخواد خودشو در فلش کپی کنه> میتونه این کارو انجام بده....(میشه بیشتر در این مورد حرف زد ولی الان نیازی نمیبینم، همین مقدار کفایت میکنه)

2-اون access memory هم برای cmdagent.exe یعنی کمودو هست. شما اینجوری فرض کن که ویروس خواسته کمودو را که فعال بود،، ترمینات بکنه، ولی سندباکس جلوشو گرفته.(اون قسمت قصد دسترسی یا حمله ویروس را نشون میده، متوجه شدی)

3- اما در مورد امضای دیجیتال> کمودو به لیست سفید خودش نگاه میکنه(اصلا کاری به امضای دیجیتال نداره) اگر فایل در لیست سفید باشه خارج از سندباکس و اگر فایلی در لیست سفید نباشه در سندباکس اجرا میشه.بنابراین بحث امضای دیجیتال را بیخیال شو....

M e i s a m
12-11-2011, 22:37
میگم که یه برنامه ای رو یکبار موقعی که میخواست وصل شه به اینترنت بلاک کردم حالا دیگه نمیتونم ان بلاکش کنم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

E.K.H
12-11-2011, 23:11
میگم که یه برنامه ای رو یکبار موقعی که میخواست وصل شه به اینترنت بلاک کردم حالا دیگه نمیتونم ان بلاکش کنم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازین قسمت
Firewall>Network security policy
میتونی تنظیمات برنامه ها برای اتصال به اینترنت رو درست کنی

K1lou
13-11-2011, 07:49
با سلام و تشکر

1-اگر سندباکس روی limit و پایینتر باشه و مخربی و یا هر فایلی بعد از اجرا بخواد خودشو در فلش کپی کنه> میتونه این کارو انجام بده....(میشه بیشتر در این مورد حرف زد ولی الان نیازی نمیبینم، همین مقدار کفایت میکنه)

این مخرب فقط می تونه روی فلش کپی بشه و روی سیستم نمی تونه خودش رو کپی کنه ؟

2-اون access memory هم برای cmdagent.exe یعنی کمودو هست. شما اینجوری فرض کن که ویروس خواسته کمودو را که فعال بود،، ترمینات بکنه، ولی سندباکس جلوشو گرفته.(اون قسمت قصد دسترسی یا حمله ویروس را نشون میده، متوجه شدی)
چه خوب پس فقط نشون دهنده حمله است و ویروس نتونسته توی سیستم راه پیدا کنه

آیا با اجرا ویروس یا برنامه های مخرب دیگه به صورتrun in a comodo sandbox دیگه پیامی از طرف دیفنس نداریم ؟ چون من اولین ویروس رو با این حالت اجرا کردم و وقتی ویروس دیگه رو به صورت معمولی اجرا کردم پیامی مبنی بر رفتن به سند بوکس و یا پیامی از طرف دیفنس نداشتم

جناب jada می تونید بهترین تنظیمات رو برای تست ویروسها بگید . چون با تست دیشب مشکل من به صورت زیر هست

الان سیستم مشکلی که داره به این صورت که عکسها به صورت پیش فرض با windows photo viwer باز نمیشن و باید با برنامه ای مثل paint بازشون کنم با تنظیمات کومودو کار می کردم در حالت دیفنس رو در حالت block قرار داده بودم و چند تا پروسه رو بلاک کردم حالا نمی دونم از اون هست یا نه
به نظر شما فایلهای زیر که در سند بوکس هستن ارتباطی به این مشکل ندارن

وقتی میخوام حالت پیش فرض رو تغییر بدم که مثلا همیشه با paint باز شن گزینه مربوط به این کار غیر فغال هست

و یه سئوال دیگه این قسمت defense +rule دارای گزینه هایی هست که من نمی دونم برای چه کار هستن مثلا این گزینه custem policy چی رو نشون میده مثلا من دو تا برنامه اولی رو خودم trust زدم

با تشکر

Jadda
13-11-2011, 21:06
سلام

این مخرب فقط می تونه روی فلش کپی بشه و روی سیستم نمی تونه خودش رو کپی کنه ؟

بله میتونه. ولی بستگی داره چه مکانی باشه. مثلاً در پوشه temp میتونه این کارو بکنه. حساب فایلهای سالم را که میرن تو سندباکس را هم بکن.

آیا با اجرا ویروس یا برنامه های مخرب دیگه به صورتrun in a comodo sandbox دیگه پیامی از طرف دیفنس نداریم ؟ چون من اولین ویروس رو با این حالت اجرا کردم و وقتی ویروس دیگه رو به صورت معمولی اجرا کردم پیامی مبنی بر رفتن به سند بوکس و یا پیامی از طرف دیفنس نداشتم

پیغام اتوسندباکس را نداریم، ولی +D پپیغام نشون میده.

الان سیستم مشکلی که داره به این صورت که عکسها به صورت پیش فرض با windows photo viwer باز نمیشن و باید با برنامه ای مثل paint بازشون کنم با تنظیمات کومودو کار می کردم در حالت دیفنس رو در حالت block قرار داده بودم و چند تا پروسه رو بلاک کردم حالا نمی دونم از اون هست یا نه
به نظر شما فایلهای زیر که در سند بوکس هستن ارتباطی به این مشکل ندارن
وقتی میخوام حالت پیش فرض رو تغییر بدم که مثلا همیشه با paint باز شن گزینه مربوط به این کار غیر فغال هست

برو به کنترل پنل و طبق عکس.... :

و یه سئوال دیگه این قسمت defense +rule دارای گزینه هایی هست که من نمی دونم برای چه کار هستن مثلا این گزینه custem policy چی رو نشون میده مثلا من دو تا برنامه اولی رو خودم trust زدم

+D چهار رول به طور پیش فرض برای فایلها داره که میتونی از قسمت Predefined Policies ببینی

Custom Policy یعنی شما برای فایل از این چهار رول پیش فرض استفاده نکردید.

جناب jada می تونید بهترین تنظیمات رو برای تست ویروسها بگید

من اون 5 فایل را یکبار تست کردم و فیلمش رو هم گذاشتم
یکبار دیگه هم برای اینکه ببینم میتونه توی فلشم فایل کپی کنه یا حذف کنه یا شرتکات بسازه تست کردم (تو سندباکس) که این عمل اتفاق نمیفته.
دو تا فیلم گذاشتم، حالا شما اگر دوست داشتی یکی را برای تست ویروسها انتخاب کن. ولی اگر بخواهی بدونی من چطوری تست میکنم و در کارهای روزمره با کمودو چطوری کار میکنم(در بیشتر موارد) باید بگم جواب فیلم اول است.

این فیلم دوم از اون 5 ویروس که اوتوسندباکس میشن و کاری به فلش هم ندارن(البته کمودو الان هر 5 تا رو میشناسه، من هم آنتی ویروس را خاموش کردم و ضمناً هر 5 فایل را اجرا کردم):

mrmostafa
14-11-2011, 10:03
در حال حاضر جديدترين ورژن كومودو چيه؟؟؟؟ الان لپ تاپي پر از ويروس هستش من اين رو نصب كنم تمام ويروس ها رو از بين ميبره؟
من كومودو 5 رو دارم. در ضمن بعضي چيزها رو الكي گير ميده ويروس ميشناسه رو چيكار كنيم؟؟

pcsoft
14-11-2011, 16:31
در حال حاضر جديدترين ورژن كومودو چيه؟؟؟؟ الان لپ تاپي پر از ويروس هستش من اين رو نصب كنم تمام ويروس ها رو از بين ميبره؟
من كومودو 5 رو دارم. در ضمن بعضي چيزها رو الكي گير ميده ويروس ميشناسه رو چيكار كنيم؟؟

کومودو برای ریپیر عملکرد خوبی نداره. نورتون نصب کنید. بعد که پاکسازی انجام شد کومودو بریزین.
ویروس می شناسه یا hips رو می گین؟ توضیح بدین.

Jadda
14-11-2011, 17:32

سلام من با نظر دوستم موافقم، CIS گندزدایی نداره. ولی برای این کار یک محصول اختصاصی و رایگان دیگه ای به اسم CCE داره،که میتونید از سایت کمودو دانلود بکنید، خوبیش هم اینه که پرتابله و شما میتونید روی فلشتون بریزید و بعد لپ تاپ مورد نظر را اسکن بکنید. ضمن اینکه بستگی به میزان آلودگی داره؛ شاید مجبور بشید ویندوز عوض بکنید.

ضمناً من مالواربایت رو هم برای این کار تایید میکنم.

====

اگه منظورتون آنتی ویروس هست ، و مطمئنید که فایل سالمه این کارو بکنید:

M e i s a m
14-11-2011, 18:32
یعنی میگی انتی ویروس کمودو ضعیف هست در شناسایی یا در پاک کردن؟ من الان رو 2 تا سیستم کمودو دارم که البته با یکیش خیلی کم به اینترنت وصل میشم حالا بیام اینترنت سکوریتی رو بکنم فقط فایروال و یک انتی ویروس دیگه بریزم؟ مثل کسپر اویرا نورتون...

EXXTREME
14-11-2011, 18:49
یعنی میگی انتی ویروس کمودو ضعیف هست در شناسایی یا در پاک کردن؟ من الان رو 2 تا سیستم کمودو دارم که البته با یکیش خیلی کم به اینترنت وصل میشم حالا بیام اینترنت سکوریتی رو بکنم فقط فایروال و یک انتی ویروس دیگه بریزم؟ مثل کسپر اویرا نورتون...
دوست عزیز شما کسپرسکیو اصلا با کمودو مقایسه نکن.
چون کمودو یه سوییت ضعیفی هست و تنها مزیتش تو راییگان بودنشه.مطمئن باش اگر رایگان نبود یک یوزر هم ازش استفاده نمیکرد.
من منکر برخی قابلیتهای خوبش نمیشم ولی انقدر باگ و مشکل داره که .............
اگر سیستمت قوی هست یعنی حداقل 2گیگ رم با سی پی یو 2 هسته ای داره کسپرسکی نصب کن.
نورتون هم خیلی سر تر از کمودو هست.
ولی هیچ کدوم رایگان نیست و بعد از تریالش شاید کمی مشکل ساز بشن.

roteal2007
14-11-2011, 18:58
خداییش این کمودو خوبه واسه من که در حد یه وب گردی و دانلود و دیدن یو+تیوب و فیس چوک هست عالیه نه سرعت کم کرده و نه چیز دیگه ای این سند باکسش هم که نسبت به رقبا رایگانه.....اگه از اینترنت در همین حد استفاده میکنید همین کمودو ورژن جدیدشو نصب کنید که خیلی قشنگتر هم شده....
کسپر هم هر چند ساعت کی میسوزونه....جالب نیست....یا حق

jolan57
14-11-2011, 20:33
دوست عزیز شما کسپرسکیو اصلا با کمودو مقایسه نکن.
چون کمودو یه سوییت ضعیفی هست و تنها مزیتش تو راییگان بودنشه.مطمئن باش اگر رایگان نبود یک یوزر هم ازش استفاده نمیکرد.
من منکر برخی قابلیتهای خوبش نمیشم ولی انقدر باگ و مشکل داره که .............
اگر سیستمت قوی هست یعنی حداقل 2گیگ رم با سی پی یو 2 هسته ای داره کسپرسکی نصب کن.
نورتون هم خیلی سر تر از کمودو هست.
ولی هیچ کدوم رایگان نیست و بعد از تریالش شاید کمی مشکل ساز بشن.

دوست گرامی و کارشناس ! چند تا از ضعف ها و باگ های کمودو رو برای ما هم بگویید تا شاید قانع شدیم بعد از یکسال از این سوئیت استفاده نکنیم ! لطفا حرف بدون منبع نزنید .

خیر ضعیف نیست ولی همیشه پیشنهاد شده است که محصولات دارای HIPS مثل کمودو رو بر روی سیستم های بدون آلودگی نصب کنید تا بهتر از سیستم شما حفاظت کند , همچنین میتونید از پیشنهاد دوست خوبم jadda استفاده کنید و سیستم خود را گندزدایی کنید و سپس کمودو رو نصب کنید تا با چند لایه دفاعی از سیستم شما حفاظت کند
برای فهمیدن قدرت کمودو هم میتونید به تاپیک دانلود ویروس و بررسی آنها مراجعه کنید

M e i s a m
14-11-2011, 22:43
من زیاد اهل انتی ویروس و ویروس بازی نیستم ولی میخوام که بدونم چی دارم استفاده میکنم اونچنان مشکلی هم باهاش نداشتم تا حالا... کمودو کلینیک رو هم دانلود کردم ولی استفاده نمیکنم

فایل نصب کسپر رو هم دارم و همین چند روز سیستم یکی از اشنایان رو با کسپر رسکیو سی دی درست کردم 17 تا ویروس 15000 نسخه توش بود :دی اگرم کمودو استفاده میکنم واسه سرعتش هست (چون 90% از لپتاپ استفاده میکنم) و فایروال قویش و سند باکس و سیستم طراحیش. زیاد با انتی ویروسش کار ندارم اگرچه اپدیت نگهش میدارم :) نورتون و کسپر هم واسه لپلتاپم سنگینه عصابم نمی بره :دی

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

راستی در مورد تنظیمات کمودو من از همونایی استفاده کردم که مهران خان تو صفحه اول گفته بودن
خوبه؟

mrmostafa
14-11-2011, 23:13
سلام من با نظر دوستم موافقم، CIS گندزدایی نداره. ولی برای این کار یک محصول اختصاصی و رایگان دیگه ای به اسم CCE داره،که میتونید از سایت کمودو دانلود بکنید، خوبیش هم اینه که پرتابله و شما میتونید روی فلشتون بریزید و بعد لپ تاپ مورد نظر را اسکن بکنید. ضمن اینکه بستگی به میزان آلودگی داره؛ شاید مجبور بشید ویندوز عوض بکنید.

ضمناً من مالواربایت رو هم برای این کار تایید میکنم.

====

اگه منظورتون آنتی ویروس هست ، و مطمئنید که فایل سالمه این کارو بکنید:

ممنونم. من این برنامه CCE رو پیدا نکردم هر چی گشتم. اگر لینکی قررا بدین ممنون میشم. یعنی قبلش با این اسکن کنم بعد کومودو رو نصب کنم؟؟؟؟

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

کومودو برای ریپیر عملکرد خوبی نداره. نورتون نصب کنید. بعد که پاکسازی انجام شد کومودو بریزین.
ویروس می شناسه یا hips رو می گین؟ توضیح بدین.

یعنی من باید الان نورتون رو دانلود کنم نصب کنم بعد اسکن کنم بعد کومودو رو نصب کنم؟؟؟؟ با همون مایلور جوابگو نیست؟؟؟؟ نورتون رو از کجا بگیرم؟؟؟ ممنونم

EXXTREME
15-11-2011, 00:21
دوست گرامی و کارشناس ! چند تا از ضعف ها و باگ های کمودو رو برای ما هم بگویید تا شاید قانع شدیم بعد از یکسال از این سوئیت استفاده نکنیم ! لطفا حرف بدون منبع نزنید .

خیر ضعیف نیست ولی همیشه پیشنهاد شده است که محصولات دارای HIPS مثل کمودو رو بر روی سیستم های بدون آلودگی نصب کنید تا بهتر از سیستم شما حفاظت کند , همچنین میتونید از پیشنهاد دوست خوبم jadda استفاده کنید و سیستم خود را گندزدایی کنید و سپس کمودو رو نصب کنید تا با چند لایه دفاعی از سیستم شما حفاظت کند
برای فهمیدن قدرت کمودو هم میتونید به تاپیک دانلود ویروس و بررسی آنها مراجعه کنید
درود جناب جلان:31:
ضعف و باگها بسیار زیاده و جالبه که شما خبر نداری یا شاید خودتو زدی به بی خبری:13:
مهمترینش باگ وحشتناکه سلف دیفنس که نیازی به توضیح نداره.
نداشتن گواهینامه VB
باگ مربوط به trust کردن مخربها که این باگش دیگه میشه گفت بدترین اتفاق ممکنه.
نداشتن anti baner.
نداشتن anti spam.
دسینفکت فوق العاده ضعیف.
در مورد اپدیتهاشم هم این محصول قابلیتو اینو نداره که همراه نرم افزار اپدیتهاشو ارائه بده و باید شما از صفر اپدیت کنین ولی هیچ سوییت دیگه ای اینطور نیست.
دوست عزیز من کمودو فقط فقط هیپس داره همینو بس.ولی رایگانه و این نقطه قوتشه.

Jadda
15-11-2011, 04:18
سلام

من این برنامه CCE رو پیدا نکردم هر چی گشتم. اگر لینکی قررا بدین ممنون میشم.

دوستانی که مایلند از CCE استفاده کنند از اینجا میتونند دانلود کنند:

32:

64:

kaivanika
15-11-2011, 05:11
ضعف و باگها بسیار زیاده و جالبه که شما خبر نداری یا شاید خودتو زدی به بی خبری:13:
نداشتن گواهینامه VB
باگ مربوط به trust کردن مخربها که این باگش دیگه میشه گفت بدترین اتفاق ممکنه.
نداشتن anti baner.
نداشتن anti spam.
دسینفکت فوق العاده ضعیف.
در مورد اپدیتهاشم هم این محصول قابلیتو اینو نداره که همراه نرم افزار اپدیتهاشو ارائه بده و باید شما از صفر اپدیت کنین ولی هیچ سوییت دیگه ای اینطور نیست.
دوست عزیز من کمودو فقط فقط هیپس داره همینو بس.ولی رایگانه و این نقطه قوتشه.

باگ مربوط به trust کردن مخربها که این باگش دیگه میشه گفت بدترین اتفاق ممکنه

دسینفکت فوق العاده ضعیف
نداشتن anti baner.
نداشتن anti spam.

هر کی بخواد از کمودو استفاده کنه 2 صحفه اول رو که بخونه دیگر مشکلی نداره

کمودو رو من تقریبا یک ساله بطور مداوم روی سیستم مغازه که انواع فلش رو میزنم دارم استفاده میکنم
( اینترنت هم دائما وصله )
بعضی مواقع خودم مغازه نیستم ( دوستم که دیگه آخره آماتوره میشینه پشت سیستم )
اما تا حالا هیچ مشکلی برام پیش نیومده بجز یه بار که مشکل کاملا از خود من بود .

کمودو شعارش این بود که جلوگیری میکنه از ویروسی شدن . نه اینکه رو یه سیستم ویروسی نصب بشه و کارش رو انجام بده

M e i s a m
15-11-2011, 05:33
سلام

دوستانی که مایلند از CCE استفاده کنند از اینجا میتونند دانلود کنند:

32:

64:

حالا مگه دیفینیشن یا خود نرم افزار ویروس ریموور کمودو اینترنت سکوریتی با این کیلینینگ استنیال فرق داره؟؟

Jadda
15-11-2011, 05:42
نداشتن گواهینامه VB
1-باگ مربوط به trust کردن مخربها که این باگش دیگه میشه گفت بدترین اتفاق ممکنه.
2-نداشتن anti baner.
3-نداشتن anti spam.
4-دسینفکت فوق العاده ضعیف.
5-در مورد اپدیتهاشم هم این محصول قابلیتو اینو نداره که همراه نرم افزار اپدیتهاشو ارائه بده و باید شما از صفر اپدیت کنین ولی هیچ سوییت دیگه ای اینطور نیست.
6-دوست عزیز من کمودو فقط فقط هیپس داره همینو بس.ولی رایگانه و این نقطه قوتشه.

سلام دوست عزیز

واقعاً ممنونم از اینکه باگهای !!! کمودو را برامون لیست کردی؛؛ موندم این کمودو این همه باگ داشته و من یکسال ازش استفاده کردم و بعضی روزها حدود 100 ویروس تست کردم باهاش و با این همه باگ مشکلی هم نداشتم ، یعنی میخواهی بگی توی این یکسال شانس آوردم که سیستم درب و داغون نشد!!

از مورد 1 شروع میکنم(یادت باشه که داریم در مورد باگ صحبت میکنم:46:)

1) آنتی بنرچیه؟؟ نداشتنش باگه؟؟منتظر جوابم...
2)آنتی اسپم چیه؟ شما ازش استفاده میکنی؟ منتظر شنیدن جواب این سوال هم هستم> نداشتنش باگه؟
3)همه آنتی ویروسها قدرت { دسینفکت} متفاوتی نسبت به هم دارن> شما میتونی کمودو را بزاری آخری. راستی داریم در مورد باگ حرف میزنیم> اگر کمودو آخری هم باشه، اسمش باگ میشه؟؟، اصلاً میدونید باگ یعنی چی؟؟
راستی {دسینفکت} کمودو را گذاشتیم آخر، ولی پیشگیری اش رو بزار اول:5:

4)اینم باگ نیست؛؛ شما آنتی ویروس را نصب میکنی و آپدیت میکنی و ازش استفاده میکنی، به همین راحتی. هر آنتی ویروس دیگه ای که نصب بکنی باید آپدیتش بکنی یا نه... ضمناً در ورژن 5.8 کمودو بیس پایه داره ، بنابراین سه سوته آپدیت میشه:10: آپدیتهای روزانه اش هم خیلی سبکه برخلاف بعضی ها ...:46: ضمناً آپدیت آفلاین راحتی هم داره. بعضی از آنتی ویروسها این قابلیت رو هم ندارن.

و اما نداشتن VB و شرکت نکردن در تستها و .....،>> اینها الان باگ هستن دیگه!!؟؟:19: من که خودم توی تاپیک دانلود ویروس شرکتش دادم، ضمناً گواهینامه هم به کمودو دادم:31:

در مورد باگ trust > موجود نیست!!

و اما باگ {سلف دیفنس} : اینو من قبول دارم>> پس شد یک باگ.:11:

* دوست عزیز همه اینهایی که گفتی رو من میدونستم و قبلاً کلی در موردش بحث شده، باور کن اگر کمودو ایرادی داشته باشه که نتونه امنیت را فراهم کنه اولین نفری که میاد و اینجا اعلام میکنه من هستم و بعد هم مثل آب خوردن پاکش میکنم و میرم سراغ یک محصول امنیتی دیگه. همینطور که گفتم تا حالا فقط کمودو یک مشکل داره که پاک کردن فایلها توسط کاربره که اصلاً بنده در این مورد احساس خطر نمیکنم؛ آخه هیچ آدم عاقلی میره فایلهای آنتی ویروسشو پاک کنه؟؟:19:

M e i s a m
15-11-2011, 05:49
این 2 تا مورد "باگ سلف دیفنس" و "پاک کردن فایل ها توسط کاربر..." رو میشه بگید چی هستن؟

Jadda
15-11-2011, 05:56
حالا مگه دیفینیشن یا خود نرم افزار ویروس ریموور کمودو اینترنت سکوریتی با این کیلینینگ استنیال فرق داره؟؟

سلام دوست عزیز

شما همون از کمودو اینترنت سکیوریتی که اصطلاحاً CIS بهش میکن استفاده کنی کفایت میکنه. البته اینو CCE رو هم داشته باشی بدک نیست. همینطور که گفتم پرتابله و کمودو برای سیستمهای آلوده اونو طراحی کرده و ضمناً دارای یکی دوتا امکانات جالب و دیگه ای هم هست....

بازم میگم همون کمودو اینترنت سکیوریتی کفایت میکنه.

---------- Post added at 05:56 AM ---------- Previous post was at 05:52 AM ----------

این 2 تا مورد "باگ سلف دیفنس" و "پاک کردن فایل ها توسط کاربر..." رو میشه بگید چی هستن؟

سلام مجدد

دوتا نیست، یک مورد هست. و اون هم اینه که شما میتونید برید در پوشه ای که کمودو را نصب کردید و برخی از فایلهاشو پاک کنید.....(بهش میگن ضعف سلف دیفنس).

من که کسی رو ندیدم تا حالا این کارو کرده باشه:2:

EXXTREME
15-11-2011, 10:43
واقعاً ممنونم از اینکه باگهای !!! کمودو را برامون لیست کردی؛؛ موندم این کمودو این همه باگ داشته و من یکسال ازش استفاده کردم و بعضی روزها حدود 100 ویروس تست کردم باهاش و با این همه باگ مشکلی هم نداشتم ، یعنی میخواهی بگی توی این یکسال شانس آوردم که سیستم درب و داغون نشد!!
خواهش میکنم قابلی نداشت.
سیستم شما هم مطمئنن یک سیستم پر از موزیک هست که اطلاعاتش برات مهم نیست وگرنه هیچ ادمه عاقلی که اطلاعات مهم و حیاتی داشته باشه نمیاد از کمودو استفاده کنه.
در مورد تست کردن ویروس هم دوست عزیز و حرفه ای تست کردن یعنی خودت میدونی اون ویروسه و میدونی چطور رفتار کنی خب با نود32 هم من ویروس تست کردم و ویروسی نشدم چون میدونم ویروسه و میدونم چی کار کنم و نکنم.
افتاد؟:31:

1) آنتی بنرچیه؟؟ نداشتنش باگه؟؟منتظر جوابم...
عزیزم اگر دقت کنی اوله پستم نوشتم ضعف ها و باگ ها چون میدونستم الان یکی از این طرفدارانه چشمو گوش بسته میاد اینو میکنه پرچمه عثمان:27:
خب انتی بنر بله برای من فعاله و نمیزاره تبلیغاته بیخودی هی بیاد و مزاحمت ایجاد کنه.
این یک قابلیته خیلی خوب هست که تقریبا تمام سوییت ها دارن.

2)آنتی اسپم چیه؟ شما ازش استفاده میکنی؟ منتظر شنیدن جواب این سوال هم هستم> نداشتنش باگه؟
باگ نیست ضعفه(مراجعه شود به اول پست بنده حقیر)این هم برای بنده فعاله.

3)همه آنتی ویروسها قدرت { دسینفکت} متفاوتی نسبت به هم دارن> شما میتونی کمودو را بزاری آخری. راستی داریم در مورد باگ حرف میزنیم> اگر کمودو آخری هم باشه، اسمش باگ میشه؟؟، اصلاً میدونید باگ یعنی چی؟؟
دوست محترم شما اصلا نمیدونی دسینفکت چیه چون خیلی راحت داری ازش میگزری همین قدرته دسینفکت هست که کسپرسکیو یک غول کرد.
خب برات توضیح میدم:شما فکر کن یک مخرب اومده تو سیستمت و کدهاشو تو فایلهای ویندوز تزریق کرده خب حالا اگر کمودو باشه این فایلو پاک میکنه و ویندوز دیگه بالا نمیاد ولی اگر کسپرسکی باشه میاد فایلو دسینفکت میکنه.
وای خدا باورم نمیشه دارم کسپرسکیو با کمودو مقایسه میکنم.

راستی {دسینفکت} کمودو را گذاشتیم آخر، ولی پیشگیری اش رو بزار اول
اگر منظورت سندباکس هست که اونم باگ داره رفیقه خودت ازش فیلم گرفت و گزاشت تو اینجا و فروم کمودو.:21:

4)اینم باگ نیست؛؛ شما آنتی ویروس را نصب میکنی و آپدیت میکنی و ازش استفاده میکنی، به همین راحتی. هر آنتی ویروس دیگه ای که نصب بکنی باید آپدیتش بکنی یا نه... ضمناً در ورژن 5.8 کمودو بیس پایه داره ، بنابراین سه سوته آپدیت میشه:10: آپدیتهای روزانه اش هم خیلی سبکه برخلاف بعضی ها ...:46: ضمناً آپدیت آفلاین راحتی هم داره. بعضی از آنتی ویروسها این قابلیت رو هم ندارن.
5.8 با خودش هیچ اپدیتی نداره و حجم اولیش 90مگ هست میتونی نصب کنی ببینی که دیتارو زده1.

و اما نداشتن VB و شرکت نکردن در تستها و .....،>> اینها الان باگ هستن دیگه!!؟؟:19: من که خودم توی تاپیک دانلود ویروس شرکتش دادم، ضمناً گواهینامه هم به کمودو دادم:31:
vb یه گواهینامه بسیار مهم هست که کمودو نتونسته بگیره میدونی یعنی چی ییعنی در توانش نبوده پس زیاد ماسمالیش نکن.

در مورد باگ trust > موجود نیست!!
یعنی چی؟

و اما باگ {سلف دیفنس} : اینو من قبول دارم>> پس شد یک باگ.:11:
بلاخره شما هم چیزیو قبول کردی چه عجب خسته نباشی:31:

* دوست عزیز همه اینهایی که گفتی رو من میدونستم و قبلاً کلی در موردش بحث شده، باور کن اگر کمودو ایرادی داشته باشه که نتونه امنیت را فراهم کنه اولین نفری که میاد و اینجا اعلام میکنه من هستم و بعد هم مثل آب خوردن پاکش میکنم و میرم سراغ یک محصول امنیتی دیگه. همینطور که گفتم تا حالا فقط کمودو یک مشکل داره که پاک کردن فایلها توسط کاربره که اصلاً بنده در این مورد احساس خطر نمیکنم؛ آخه هیچ آدم عاقلی میره فایلهای آنتی ویروسشو پاک کنه؟؟

این هم کلی جای بحث داره و میتونی بری تاپیک انتی ویروس ببینی تایگر+دکتر اون زمان چه بحثایی کردن و البته جواب خنده داره طرفداران کمودو.
اقای محترم خوده کمودو باگهاشو قبول داره و تاپیکهاشو قفل میکنه بعد شما میای میگی احساس خطر نمیکنی.
تروخدا این طرفداریه چشمو گوش بسترو تمومش کنین انگار کمودو برای بابی شماست که داری اینطوری سنگشو به سینه میزنی.

jolan57
15-11-2011, 13:09
امان از این حرف های تکراری در غالب ای دی های جدید:20:
از دوست خوبم jadda هم میخوام این بحث رو ادامه نده یه اندازه کافی در صفحات قبل تر در این مورد بحث شده است این بحث ها فقط باعث بر هم خوردن نظم تاپیک میشه ...

Jadda
15-11-2011, 14:55
سلام به همگی عزیزان

این گل تقدیم به همه بچه های دوست داشتنی این فروم>>:11:

Jadda
15-11-2011, 15:28
با سلام

چند وقت پیش یکی از دوستان عزیز تر از جانم یک سوالی پرسید ار من در مورد بلاک کردن یک IP که احساس میکنم جواب را اینجا بزارم بد نباشه شاید بقبه دوستان هم ازش استفاده کنند:

برای بلاک کردن یک IP وارد فایروال بشید و بعد از قسمت Network Security Policy و تب Blocked Zones اون IP را add بکنید

برای مثال سایت سافتگذر را همه میشناسن، این هم آی-پی این سایته: 62.212.67.15

اگر این ای-پی را add بکنید.......میتونید تست کنید.

پینگ هم نداره(عکس):

موفق باشید

kases
15-11-2011, 15:57
با سلام

چند وقت پیش یکی از دوستان عزیز تر از جانم یک سوالی پرسید ار من در مورد بلاک کردن یک IP که احساس میکنم جواب را اینجا بزارم بد نباشه شاید بقبه دوستان هم ازش استفاده کنند:

برای بلاک کردن یک IP وارد فایروال بشید و بعد از قسمت Network Security Policy و تب Blocked Zones اون IP را add بکنید

برای مثال سایت سافتگذر را همه میشناسن، این هم آی-پی این سایته: 62.212.67.15

اگر این ای-پی را add بکنید.......میتونید تست کنید.

پینگ هم نداره(عکس):

موفق باشید

شاید برای بعضی ها این سوال پیش بیاد که اون ای پی (سافتگذر)که شما نوشتید از کجا بدست اومده میتونید اینجوری بر روی یک سایت پینگ گنید ping

dara0
15-11-2011, 17:21
با سلام

متاسفانه بعضی مواقع مطالبی نوشته میشه که به جز انحراف وترویج بحثهای غیر تخصصی دستاورد دیگه ای نداره وتنها با عث سردرگمی کاربران میشه واز رسیدن انها به حقیقت جلوگیری میکنه چه خوب بود کاربر عزیز EXXTREME مدت کوتاهی رو صرف استفاده صحیح ازکومودو میکردن تا بهتر با سیاست دفاعی برنامه نویسان حرفه ای این پک امنیتی اشنا میشدن و با علم به اینکه موضوعات مطرح شده درانجمن چه هستن ؟وعملکرد شان چیست؟ در مورد انها بحث میکردن .واما بحث دیفنس یا به قولی باگ انجمن توجه داشته با شید نتیجه به دست امده از عکس العمل کومودو متاثر ازعوامل محیطی وانسانی نیز هست وتنها مواردی باگ تلقی میشود که به صورت فرا گیر واز طرق مختلف ان مشکل به اثبات رسیده باشد.کما اینکه در موردی یکسان که خود دوستان تست کردن نتایج متفاوتی بدست امد

در پایان به دوستان وکاربران عزیزی که به دنبال استفاده از نرم افزار امنیتی قدرتمند هستند وجویایه محیطه امنه. 99% هستند میتونن با کمی تحقیق از اهالی فن واستفاده صحیح بسته به نیازشون به جمع کاربران کومودو بپیوندن

EXXTREME
15-11-2011, 17:42
امان از این حرف های تکراری در غالب ای دی های جدید:20:
از دوست خوبم jadda هم میخوام این بحث رو ادامه نده یه اندازه کافی در صفحات قبل تر در این مورد بحث شده است این بحث ها فقط باعث بر هم خوردن نظم تاپیک میشه ...
دوست محترم منظورتون از غالب ای دی چیه.
عزیزم منو اینجا خیلی ها میشناسن.
من تو قسمت اینترنت و گوشی فعالیت دارم و قبلا هم بحثهای دکتر و... دنبال میکردن.
واقعا نمیدونم منظورتون چیه.
در هر صورت اینها چیزهایی بود که کاملا مشخص است و نیازی نیست من بیام و بهزور بکنم تو مختون تا بفهمین چون احساس میکنم خودتون نمیخواین بفهمین.
موفق باشین.

omid-p30
15-11-2011, 20:17
دوستان چرا کمودو در تست های AV-Comparatives نیست ؟

AMIR.KIK
15-11-2011, 20:56
فکر نکنم که تا حالا در تست AV-Comparatives شرکت کرده باشه!!
من که تا حالا ندیدم

E.K.H
15-11-2011, 21:20
خوشم میاد که همه یدفه یادشون به معایب کومودو میوفته
یکی میاد به باگ هاش گیر میده
یکی به سلف دفنس
یکی دیگه شرکت نکردن تو تستها
من تا الان تو هیچ یک از بحث هایی که پیش اومده شرکت نکردم در آینده هم نمیکنم
فقط اینو میدونم که کومودو الان یک ساله که تو سیستم من نصبه همه بلاییم سرش آوردم از تست همه جور ویروس تا اینکه به دوستام بگم سعی کنن هکم کنن تا الانم همیشه موفق بوده حالا هرچی میخواد باگ داشته باشه یا امکانات جانبیش کم باشه یا تو تستها نتیجه خوب نیاورده باشه مهم کار اصلی یه اینترنت سکوریتیه (مقابله با ویروسی شدن و فایروال خوب) که تا الان این دو کارو به خوبی برام انجام داده
یا حق

omid-p30
15-11-2011, 21:24
من ایرادی نگرفتم. فقط دلیل نبودنش در تست های اون سایت رو خواستم بدونم.

mrmostafa
16-11-2011, 14:16
تو سايت دي جي كالا ، آنتی ویروس اورجینال Bitdefender 2012 رو گذاشته 29 هزار تومان آيا اين خوبه يا همين كومودو؟؟؟ چون نوشته بهترين و قويترين آنتي ويروس 2012 .

pcsoft
16-11-2011, 15:05
تو سايت دي جي كالا ، آنتی ویروس اورجینال Bitdefender 2012 رو گذاشته 29 هزار تومان آيا اين خوبه يا همين كومودو؟؟؟ چون نوشته بهترين و قويترين آنتي ويروس 2012 .

پس نه می خواستید بنویسه بدترین آنتی ویروس سال؟
کیه که بگه ماست من ترشه.

iman_n21
16-11-2011, 19:29
کمودوی من ویروس اتوران و نیوفولدر رو تشخیص نمیده چــــــــــــرا ؟!! :41:

K1lou
17-11-2011, 12:28

با سلام
شما اجرا کردید و یا فقط اسکن ؟
در صورت اجرا خارج از سند بوکس اجرا شدن مگه ؟

T I G E R
18-11-2011, 14:42
چون قدرت شناسایی از روی اسکن دستی فایلها نسبت به سایر آنتی ویروس ها پایین تره

درواقع کومودو به محض اجرا شدن فایل با دخیل کردن سایر گاردهاش ، عملکردش رو نشون میده

یه نکته دیگه هم سبب میشه کومودو در برخی تست ها شرکت نکنه قدرت پاک کنندگی فایلهای آلوده هست

بزرگترین نقطه ضعف آنتی ویروس کومودو اینه که نمیتونه آلودگی که در سیستم پخش شده رو پاک کنه

این دوعامل سبب میشه کومودو در برخی تست هایی که احساس میکنه براش چندان مفید نیست شرکت نمیکنه

SevenCity
18-11-2011, 14:51
با کومودو میشه سایتی رو بلاک البته دوسنان برنامه معرفی کردند ولی میخوام برنامه ی اضافی نصب نکنم

K1lou
19-11-2011, 08:40
با سلام خدمت دوستان
راستش این قضیه تست ویروسها توسط ما هم ماجرایی شده
من ویندوز رو کاملا دوباره نصب کردم و کومودو رو رو هم نصب و به صورت افلاین ابدیت کردم قبل از تعویض ویندوز کومودو در سخت گیرانه ترین حالت ویروسهایی که در پست های قبلی جناب jada تست کردن رو راحت میفرستاد توی trusted file
فیلم گرفتم ولی اپلود نکردم اگه دوستان خواستن بگن تا اپلود کنم
من فکر می کنم اگه سیستم الوده باشه کومودو این مشکلات رو داره
و بعد
من یک مجموعه ویروس 50 تایی رو گرفتم از یکی از انجمنهای دیگه و با کومودو خواستم تست بگیرم

نقل قول از دوستی که ویروس رو گذاشته

فایلی RAR ـی که واستون گذاشتم، حاوی 50 ویروس خطرناک و البته مرموز هست که هر آنتی ویروسی قادر به شناسایی اونا نیست.

بنابراین برای تست آنتی ویروستون می تونید از این ویروس های گرامی(!) بهره ببرید.

جهت جلوگیری از آلوده شدن سیستمتون فایل رمزگذاری شده و داخل اون هم یه فولدر Rar وجود داره که به هیچ وجه Extract ـش نکنید و همون فایل Rar رو مستقیما Scan کنید.

با این اوصاف خیالتون راحت باشه که سیستمتون آلوده نمیشه. البته اگر یکی از فایل ها رو اجرا کردید عواقبش بر عهده خودتون خواهد بود

لینک دانلود این مجموعه برای دوستانی که میخوان تست کنن

رمز فایل : outofcontrol

خوب این مجموع رو من تست کردم حدود 17 تا ویروس رو که انتی ویروس شناخت و بقیه رو اکثرا در هنگام اجرا به سند بوکس فرستاد
و در مواجه با بعضی ها عکس العملی نداشت و البته پیامی در هنگام اجرا این ویروسها میومد که مثل زمانی که برنامه ای در سیستم درست نصب نمیشه و باید دوباره نصب کرد
و اما در مورد یکی از ویروسها بعد از اجرا رفت به قسمت trusted file و وقتی بهش دقت کردم دیدم در قسمت company نوشته شده tencent

و بعد در خود کومودو که سرچ کردم دیدم به این اسم یک شرکت انگار ثبت شده

خوب حالا به نظر شما این ویروس به خاطر همین تونسته بره به قسمت trust ؟
بقیه ویروسها که اجرا کردم و هیچ عکس العملی از طرف کومودو نداشتن چی شدن ؟( دوستان حتما فیلم رو ببینن)

بعد قسمت trusted software vendor رو که نگاه می کنم چند اسم اول انگار به زبان چینی هست این طبیعی هست یا مشکل برای کومودو بوجود اومده

این فیلمی هست که گرفتم کمی حجمش بالا رفته ( 13 مگ) اون هم نمی دونم چرا قسمت trusted file در کومودو خیلی فایل بهش اضافه شده مثلا از نرم افزاری مثل vlc شاید 50 ردیف یا فایل قرار گرفته این به چه دلیل هست نمی دونم نظر شما ؟
مثلا

لینک دانلود فیلم

منتظر نظر دوستان در این مورد هم هستم

noisymind
19-11-2011, 09:18
سلام دوستان. من خیلی وقت پیشا از کومود استفاده میکردم و اون موقع فقط فایروال بود. الان آنتی ویروس دارم و فقط فایروالش رو میخوام. کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ چون ظاهرا کومودو هم آنتی ویروس بهش اضافه شده. بعد بفرمایید که اصلا از کجا دانلود کنم؟ چون این تاپیک که تاپیک اشکالات هست و تو بخش دانلود هم جایی ندیدم.

مرسی

K1lou
19-11-2011, 09:28
سلام دوستان. من خیلی وقت پیشا از کومود استفاده میکردم و اون موقع فقط فایروال بود. الان آنتی ویروس دارم و فقط فایروالش رو میخوام. کدوم نسخه رو دانلود کنم؟ چون ظاهرا کومودو هم آنتی ویروس بهش اضافه شده. بعد بفرمایید که اصلا از کجا دانلود کنم؟ چون این تاپیک که تاپیک اشکالات هست و تو بخش دانلود هم جایی ندیدم.

مرسی

با سلام
شما اگه مجموعه کامل رو هم دانلود کنید در هنگام نصب می تونید تعیی کنید که انتی ویروس رو نصب نکنه
فایروال رو هم از لینک زیر می تونید دریافت کنید

iman_n21
19-11-2011, 12:07

با سلام
شما اجرا کردید و یا فقط اسکن ؟
در صورت اجرا خارج از سند بوکس اجرا شدن مگه ؟

تو کل کامپیوتر پخش شدن
اسکن میکنم پیدا نمیکنه

mahdikhalili2
19-11-2011, 18:05
با سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم این آنتی ویروس در صورت وصل کردن فلش به کامپیوتر اتوماتیک عمل میکنه یا اینکه حتما باید دستی اسکنش کنیم
با سپاس

senaps
19-11-2011, 19:10
سلام.....
من یه چیز و پی ان دارم که این ارور 807 میده و تجربه نشون میده که انتی ویروس محترم داره بهش گیر میده!! کسی میدونه اینو چجوری ازاد کنم؟! الان یه هفته ای میشه که فیس بوق و اینای خونم اومده پایین،شب خوابم نمیبره،سر کلاس هم نمیتونم تمرکز،غذا هم نمیتونم بخورم!!

M e i s a m
20-11-2011, 01:11
میشه کاری کرد اول ویندوز کمودو اینطوری نکنه...؟

EXXTREME
20-11-2011, 10:11
سلام.....
من یه چیز و پی ان دارم که این ارور 807 میده و تجربه نشون میده که انتی ویروس محترم داره بهش گیر میده!! کسی میدونه اینو چجوری ازاد کنم؟! الان یه هفته ای میشه که فیس بوق و اینای خونم اومده پایین،شب خوابم نمیبره،سر کلاس هم نمیتونم تمرکز،غذا هم نمیتونم بخورم!!
تجربه نشون داده اگر کمودو به وی پی انی گیر بده هیچ کاریش نمیشه کرد.
ولی شما کانکشنو ببرین در قسمت trust و همچنین در قسمت network هم این کانکشنو add کنین شاید درست بشه.

میشه کاری کرد اول ویندوز کمودو اینطوری نکنه...؟

کمودورو پاک کن دوباره نصب کن درست میشه و اپدیت و فول اسکن سبز میشه.

ila
20-11-2011, 13:51
سند باکس رو چه جوری در بالاترین مرحله امنیت فرار بدیم که وقتی یک فایل رو توش اجرا کنیم خیالم راحت باشه اسیبی نرسونه به سیستم

K1lou
20-11-2011, 14:03
سند باکس رو چه جوری در بالاترین مرحله امنیت فرار بدیم که وقتی یک فایل رو توش اجرا کنیم خیالم راحت باشه اسیبی نرسونه به سیستم

با سلام
تنظیماتش رو مهران در صفحه های اول تایپیک کومودو اشاره کردن مثلا

Defense+Sandbox Settings

در این قسمت تنها تغییری که باید جهت امنیت بیشتر انجام بشه برداشتن تیک قسمت Automatically detect installers/updaters and run them outside the sandbox است. این قسمت میگه که تمام فایل های ستاپ و آپدیت را بصورت اتوماتیک خارج از محیط Sandbox اجرا کن.

البته ستاپ برنامه هایی که از طرف کمودو بعنوان برنامه های سالم شناخته شدند و هر روز هم از طریق آپدیت به لیست سفید فایل های سالم اضافه میشند چه این قسمت تیک داشته باشد و چه نداشته باشد اتوماتیک خارج از محیط Sandbox اجرا خواهند شد و شما راحت میتونید برنامه مورد نظر خودتون را نصب کنید. اما فرض کنید که یک آنتی ویروس تقلبی دانلود کردید با وجود اینکه امضای دیجیتالی داره در سیستم شما اجرا میشه اما چون از طرف کمودو بعنوان یک برنامۀ سالم شناخته نشده بنابراین نمیتونه خارج از محیط سند باکس اجرا بشه. اما اگر این قسمت تیک خورده باشه حتی فایل ستاپ یک ویروس و یا آنتی ویروس تقلبی خارج از محیط سند باکس اجرا خواهد شد.

خوب این هم توضیحاتی در مورد سند بوکس و اون گزینه از مهران

نقل قول:
نوشته شده توسط drhaniball
مهران جان به نظرت اگه فقط تیک Automatically detect installers/updaters and run them outside توی اون فیلمی که گذاشته بودی توی مقایسه آنتی ویروس ها برداشته شده بود اون 2 مخربی که اجرا شده بود هم اجرا نمیشد ؟
دکتر جان, تمام مخربها در CIS اجازۀ اجرا شدن را به شرط شناسایی نشدن توسط آنتی ویروس را دارند اما وقتی اجرا میشند به دلیل توضیحاتی که قبلا دادم داخل سند باکس قرار میگیرند و با محدودیت زیر اجرا خواهند شد. این محدودیت مربوط به Auto Sandbox است که در زیر توضیح میدم.

اجازۀ تغییر دادن کلید های رجیستری که از قبل در سیستم ثبت شده اند را نخواهند داشت.
اجازه کپی کردن یا پاک کردن فایل ها و پوشه ها و همچنین مخفی کردن آنها را نخواهند داشت.
اجازۀ بستن تسک منیجر و آیکونهایی که در System-try قرار دارند را نخواهند داشت.
اجازۀ ساختن ویروسهایی جدید و کپی کردنشون را به داخل پوشه های نامبردۀ زیر نخواهند داشت.

Windows
System 32
ساخت Autorun.inf در داخل پارتیشن ها.
پوشه های مروبط به بوت ویندوز

اجازۀ قرار گرفتن در استارت آپ ویندوز چه از طریق ثبت کلید ها رجیستری و چه از طریق ثبت خود بعنوان یکی از سرویسهای ویندوز را نخواهند داشت.
اجازۀ دستکاری و یا پاک کردن پوشه ای که CIS در آن نصب شده را نخواهند داشت.
اجازۀ فعال کردن و یا غیر فعال کردن سرویس های ویندوز را نخواهند داشت.

اما این مخربها در صورتی که بصورت Installer باشند یعنی فایل ستاپ داشته باشند مانند Fake AV یعنی آنتی ویروسهای تقلبی, میتونند فایل های نصبی خودشون رو در 2 پوشۀ Program Files و همچنین Appdata کپی کنند. چون این 2 قسمت و همچنین شاخۀ Software در کلید های رجیستری بصورت پیشفرض جزو مکانهای محافظت شده توسط CIS نیستند. دلیل این کار هم بوجود نیامدن مشکلات برای کاربران عادی در هنگام نصب نرم افزار های سالم است. چون اگر این قسمت ها هم محافظت میشدند اونوقت در هنگام نصب برنامه هایی که نه امضای دیجیتالی داره و نه توسط کمودو بعنوان یک برنامۀ سالم شناخته شده, برای کاربران مشکل ایجاد میشد و کمودو بعنوان یک برنامۀ امنیتی که بیشترین دردسر رو برای کاربران ایجاد کرده روی زبانها میوفتاد.

هر چند که این فولدر ها و کلید رجیستری که نام بردم توسط کمودو محافظت نشده اما آیا اگر یک Fake AV مانند اون فیلم با تنظیمات پیشفرض کمودو اجرا بشه و فایل هاشو کپی کنه, میتونه به سیستم آسیبی وارد کنه؟

جواب منفی هست, خیر نمیتونه. این برنامه ها فقط اجازۀ کپی کردن فایل های نصبی را به داخل این پوشه ها خواهند داشت اما اجازۀ فعالیت و اجرا شدن ازشون توسط CIS گرفته میشه. کپی کردن فایل ها به داخل این پوشه ها هر چند که میتونه جزو فایل های آلوده شناخته بشه اما این کار هیچ فرقی با زمانی که شما خودتون از روی آگاهی یک بسته ویروس را از تاپیک معرفی ویروسها دانلود میکنید و آنرا بر روی هاردتون کپی میکنید نخواهد داشت چون این ویروسهای دانلود شده توسط شخص شما فقط به داخل هارد کپی شده اما شما قرار نیست که اونها رو اجرا بکنید.

اگر به ویدیوی 3 که در اونجا توسط MalwareBytes Anti-Malware در سیستمی که کمودو نصبه اسکن میشه دقت کنید متوجه میشید که هیچ کدام از مخربهایی که MBAM پیدا میکنه در حافظۀ مموری بصورت فعال نبودند بلکه MBAM فقط فایل های نصب شده در پوشه های نامبرده شده را پیدا کرده بود.

ادامه مطلب رو هم در این پست بخون

ila
20-11-2011, 17:15
یعنی تیکشو بردارم یا بزارم؟ نفهمیدم..کمی گیج شدم

messi3
20-11-2011, 23:11
چرا COMODO Internet Security ..نمیتونهMalware رو شناسایی کنه گندش بزنه :2:

K1lou
21-11-2011, 07:19
یعنی تیکشو بردارم یا بزارم؟ نفهمیدم..کمی گیج شدم

با سلام
شما تیکش رو بردارید
به این قسمتها توجه نکردید

این قسمت میگه که تمام فایل های ستاپ و آپدیت را بصورت اتوماتیک خارج از محیط Sandbox اجرا کن.

اما فرض کنید که یک آنتی ویروس تقلبی دانلود کردید با وجود اینکه امضای دیجیتالی داره در سیستم شما اجرا میشه اما چون از طرف کمودو بعنوان یک برنامۀ سالم شناخته نشده بنابراین نمیتونه خارج از محیط سند باکس اجرا بشه. اما اگر این قسمت تیک خورده باشه حتی فایل ستاپ یک ویروس و یا آنتی ویروس تقلبی خارج از محیط سند باکس اجرا خواهد شد.

چرا COMODO Internet Security ..نمیتونهMalware رو شناسایی کنه گندش بزنه :2:

شما نه تنها در کنار کومودو بلکه در کنار تمامی انتی ویروسها لازمه برنامه ای مثل malwarebyte رو نصب کنید و هر هفته یکبار سیستمتون رو باهاش چک کنید و حالا قضیه اینکه بیایم بگیم چرا کومودو اینو نمیشناسه و فلان انتی ویروس میشناسه یک بحث درست نیست تمامی انتی ویروسها به اندازه هم در شناسایی و یا شناسایی اشتباه یکسان نیستن
کومودو در دیفنس و سند باکسش قوی هست و ممکن یک انتی ویروس دیگه از لحاظ شناسایی از روی دیتابیسش قوی تر باشه
موفق باشید

mrmostafa
21-11-2011, 08:19
جديدترين ورژنش چيه الان؟؟؟ لينك دانلودش رو ميزارين. ممنونم

K1lou
21-11-2011, 08:46
با سلام
فکر می کنم اخرین ورژن همین باشه

sasan816
21-11-2011, 11:51
سلام این بالایی جدیدترین ورژن اینترنت سکوریتی بود دیگه ؟

K1lou
21-11-2011, 12:50
سلام این بالایی جدیدترین ورژن اینترنت سکوریتی بود دیگه ؟

با سلام
بله آخرین نسخه هست البته توی سایت شاید نسخش به صورت کمتری از این ورژنی که عکس براتون میزارم باشه ولی وقتی دانلود میکنید میبینید همین نسخه هست

ila
22-11-2011, 11:43
در صورتی که مثلا یک فایل تروجان رو که فکر میکردی سالم هست و اجرا کردی و کمودو هم بهش گفتی که این فایل سالم هست و تو لیست سفید باشه..اگه بعد مدتی که فهمیدی این واقعا تروجان هست و از توی لست درش بیاری بازم کمودو می فهمه که این ویروسه و پاکش میکنه. و بعد از روی سیستم پاک میکنه؟

EXXTREME
22-11-2011, 12:11
در صورتی که مثلا یک فایل تروجان رو که فکر میکردی سالم هست و اجرا کردی و کمودو هم بهش گفتی که این فایل سالم هست و تو لیست سفید باشه..اگه بعد مدتی که فهمیدی این واقعا تروجان هست و از توی لست درش بیاری بازم کمودو می فهمه که این ویروسه و پاکش میکنه. و بعد از روی سیستم پاک میکنه؟
بله پاکش میکنه وای اگر شما اونو بزارین تو لیست سفید دیگه کاره خودشو میکنه و سیستم الوده میشه.

yaghob.boss
22-11-2011, 13:07
با سلام دوستان . من میخوام فایروال رو طوری تنظیم کنم که اول از همه تمام ارتباطات با اینترنت رو قطع کنه و فقط برنامه هایی که من بهش معرفی می کنم رو اجازه وصل شدن بده چیکار کنم؟

K1lou
22-11-2011, 14:02
با سلام
اول اینکه شما باید تنظیمات فایروالتون رو به حالت custom policy قرار بدید در این حالت هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه بهتون اطلاع میده و شما می تونید اجازه بدی و یا بلاک کنید

البته یک سری برنامه معمولا توی لیست سفید قرار گرفتن تا الان مثلا فایر فاکس -که شاید از تون سئوال نشه فکر می کنم توی این قسمت می تونی دوباه برنامه ای که نمی خوای وصل بشه رو بلاک کنی

mrmostafa
22-11-2011, 16:04
من کومودو جدید رو که بود دانلود کردم نصب کردم آیکون COMODO GeekBuddy اومده و هیچ آنتی ویروسی هم نداره چزا اینطوری شده پس؟؟؟ حجمشم 58 مگابایت بود. کومودو خودمم آیکونش رفت.

EXXTREME
22-11-2011, 18:19
من کومودو جدید رو که بود دانلود کردم نصب کردم آیکون COMODO GeekBuddy اومده و هیچ آنتی ویروسی هم نداره چزا اینطوری شده پس؟؟؟ حجمشم 58 مگابایت بود. کومودو خودمم آیکونش رفت.
رو همون دسکتاپ هست 100%.
اگر نیست پاک کنین و دوباره نصب کنین.
راستی وایمکس گرفتی بالاخره؟:31:دهنه ملتو سرویس کردی:31:

mrmostafa
22-11-2011, 19:42
رو همون دسکتاپ هست 100%.
اگر نیست پاک کنین و دوباره نصب کنین.
راستی وایمکس گرفتی بالاخره؟:31:دهنه ملتو سرویس کردی:31:

پاکش کردم نبود. الان من جدیدترین ورژنش رو میخوام اون فایل که گرفتم نصب میکنم اینجوری میشه.
بله گرفتم. سرویس کردن نیست تحقیق هست. الانم خوبه ولی خوب با این حال که همه چی فول هست طبقه 9 هستم تمام تنظیمات عالیه ولی در کل روز زیر 256 دانلود میکنه. بعد مدتی میادر وی 66 ثابت دوباره اینجوری میشه. زنگ نزم فعلا بهشون.

kaivanika
26-11-2011, 17:52
اینترنت سیکرتی آوست رو دانلود کردم و نصب کردم
منتها موقع نصب تیک فایروال رو برداشتم و الان فایر وال نصب نیست
سند باکسش هم رو سئوال کردن تنظیمه

الان فایروال کمودو رو نصب کردم
بهترین تنظیمات رو رو کدوم حالت و چه جوری تنظیم کنم ؟

الان که فایروال کمودو رو نصب کردم سند باکس رو خاموش و دیفنس رو در حالت traiing mode گذاشتم
و طبق این پست تست کردم امتیازم شد 190 :13:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچیکار کنم ؟

دیفنس و سند باکس کمودو ربطی به فایروالش داره ؟

dns کمودو تغییر نکرده ؟ همون قبلیه که مهران گذاشته ؟

Jadda
26-11-2011, 19:54
بهترین تنظیمات CIS برای تست ویروسها و داشتن بالاترین امنیت برای استفاده روزمره

با سلام خدمت دوستان عزیز

چند صفحه آخر این تاپیک را خوندم و میبینم برای برخی دوستان سوال هست که برای تست ویروسها چه تنظیمی داشته باشیم و یا اینکه چه تنطیماتی کمودو را قدرتمندتر میکنه. و با توجه به اینکه برخی دوستان این موضوع را از من هم سوال پرسیدند، احساس کردم بهتره برخی تنظیمات را بیان بکنم. همینطور که میدونید مهران برخی تنظیمات مناسب کمودو را بیان کرد و من دیگه نمیخوام تکرار مکررات بکنم و سعی میکنم فقط آنچه که بیان نشده را عرض کنم. خب، اول بهترین تنظیمات مهران را انجام بدین ....

حالا کمودو را باز کنید و از قسمت +Defense وارد بخش Computer Security Policy بشید و سربرگ Protected File and Folders سه قانون براش تعریف کنید.

قانونها را طبق عکس تعریف کنید:

============
سوال: چگونه این قانونها را تعریف کنیم؟ روش کار:
برای مثال من اضافه کردن قانون 2 را بیان میکنم: بر روی 3rd Party Protocol Drivers دابل کلیک کنید و از پنجره باز شده Yes را بزنید:

پنجره File Groups باز میشه، اینجا روی 3rd Party Protocol Drivers کلیک کنید و حالا Add را بزنید و Select From و Browse و در پنجره جدید باز شده طبق عکس زیر کد مربوطه را در قسمت Add new item کپی کنید و بعد هم تمام پنجره ها را OK کنید.

نکته: قانون 3 زیر مجموعه قسمتی نیست. آنرا مستقل وارد کنید.

و اما قانون ها:

*.*

\Device\KsecDD

?:\*

============

یک نکته در مورد لول سندباکس: هر چه لول بالاتر را انتخاب بکنید قویتره. بنابراین میتونید لولهای بالاتر را انتخاب بکنید.

============
نکته دیگر: با خاموش کردن سندباکس با این تنظیمات هم بالاترین امنیت را دارید.( من الان در اکثر موارد سندباکسم خاموشه- کسی هم پشت سیستمم نمیشینه- و فقط با HIPS (اچ-آی-پی-اس) کار میکنم (حتی اینجوری-با این تنطیمات و سندباکس خاموش- ویروس هم تست میکنم- جوابهای HIPS را هم بلاک میکنم. شاید کسی بگه شما چون میدونید ویروسه بلاک میکنید. من هم میگم نه خیر، چون مطمئن نیستم که فایل سالمه به این دلیل پیغامها را بلاک میکنم) و سندباکس را هم برای مواقع نیاز ازش استفاده میکنم.(روشن یا خاموش کردن سندباکس دیگه بستگی به خودتون داره. ولی این تنظیمات را من توصیه میکنم انجام بدین)
============
نکته: چون دوستم kaivanika پرسید> .... این آی-پی جدید:
8.26.56.26
8.20.247.20
کیوان جان +D را بزار روی Safe Mode (این تنظیمات را هم انجام بده.)
============

*مدیران لینک این پست را در صفه اول قرار بدن. لطفاً :20:

موفق باشید. تا دیدار بعد ... :11:

SevenCity
27-11-2011, 10:11
باتشکر از پیگیریتان
خب مثل مهران کامل توضیح هم میدادی که چرا مثلا باید اون قوانین رو تعریف کنیم؟

arashaga
27-11-2011, 22:42
این کومودو چرا اینقدر دیر به دیر آپدیت میشه؟ مثلاً یه بار 21 نوامبر آپدیت شد و یه بار هم دیروز 26 نوامبر! سیستمش فرق میکنه یا عکس العمل تیمش اینقدر کنده؟ چون مثلاً کاسپرسکی گاهی روزی 2-3 بار هم آپدیت میکنه......

K1lou
28-11-2011, 07:43
با سلام خدمت دوستان
در مورد تنظیمات جناب jadda
ایا نسخه فایروال با نسخه کامل در داشتن گزینه ها تفاوت داره مثلا من اون گزینه windows socket interface رو ندارم که بخوام اون قانو رو بهش بدم و ضمنا زیر مجموعه های مثلا executable رو مستقیم ندارم و از طریق group اونها رو پیدا کردم

ویا در مورد windows socket interface چرا من این گزینه رو در قسمتی که خودتون مشخص کردین ندارم ؟

و اما در مورد قانون دوم چیزی که شما گذاشتین به صورت زیر هست ( منظورم اون (\) است )
\Device\KsecDD
اما وقتی کپی می کنیم و می خواهیم اضافه کنیم به صورت زیر است
عکسی که خودتون گذاشتین
به چه صورت درست است این علام (\) در ابتدای قانون باید باشد یا انتها ؟ و الان قانون من به درستی تعریف شده یا نه ؟
ویک سئوال دیگه
چه تنظیماتی می خواد که فایروال کومودو بتونه بالاترین امتیاز تست Comodo Leak Test رو بدست بیاره من تست کردم فکر کنم کمترین امتیاز رو بدست اورد چیزی در حد 130

جناب jadda در مورد HIPS توضیح می دید که اصلا چی هست و چکار میکنه ؟
با تشکر

Serenity
28-11-2011, 08:38
منم هر بار تست میکنم کومودو رو امتیازم بیشتر از 160 نشد !
:13:
اما با OnlineArmor امتیازم 230 شد
نورتون 160
زون آلارم 150

mrmostafa
28-11-2011, 08:50
كاسپراسكاي بهتره يا كومودو؟؟؟؟ البته تو تاپيك آويرا به من گفتن كه يك کاسپر با Virsus removal tool کاسپر رو نصب کنم + Super anti spyware سيستمم 70% ايمن ميشه. راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
كلا آنتي ويروس خوب الان چي هست و اينترنت سكوريتي خوب چيه؟؟؟ الان بين Avira , Avest كدوم بهترن؟؟

kaivanika
28-11-2011, 14:46
دوستان در قسمت سر برگ فایروال
firewall behavior setting - advance
اون تیک ها رو فعال کنیم یا نه ؟ 5 تا گزینه داره . کارشون چیه ؟

K1lou
28-11-2011, 15:45
كاسپراسكاي بهتره يا كومودو؟؟؟؟ البته تو تاپيك آويرا به من گفتن كه يك کاسپر با Virsus removal tool کاسپر رو نصب کنم + Super anti spyware سيستمم 70% ايمن ميشه. راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
كلا آنتي ويروس خوب الان چي هست و اينترنت سكوريتي خوب چيه؟؟؟ الان بين Avira , Avest كدوم بهترن؟؟

با سلام خدمت شما
فکر نمی کنم شما اینجوری بتونید به نتیجه برسید هر انتی ویروسی چه کسپر چه کومودو و یا ..... می تونن نقاط ضعف و قوتی داشته باشن و هیچکدوم رو نمیشه گفت اگر نصب کنی سیستمت کاملا ایمن هست اولین قدم برای ایمن بودن سیستم هوشیاری خود کاربر در اجرای برنامه ها در سیستم هست
خوب بعد از این قدم شما خودتون باید کمی مطالعه کنید مثلا تایپیک تمامی انتی ویروسها در این انجمن هست که هر کدوم کاربرهای خودشون رو دارن با تجربه های گوناگون . می تونید از این تجربه ها هم استفاده کنید و نقاط ضعف و قوت هر محصول رو بشناسید و بعد با توجه به نیاز خودتون یک محصول رو انتخاب کنید
در قدم بعد وجود تنها یک انتی ویروس در سیستم کافی نیست برای کنترل ورود و خروج اطلاعات به اینترنت شما نیاز به یک فایروال دارید خوب اگه یک مجموعه از اینترنت سکوریتی یک محصول انتخاب بشه قاعدتا فایروال هم دارید اما اگه یک انتی ویروس انتخاب کردید می تونید از فایروال قدرتمند کومودو هم استفاده کنید
مثلا به عنوان مثال فایروال کومودو در کنار انتی ویروس رایگان اواست می تونه انتخاب خوبی باشه چرا؟
تفاوتهای نسخه های رایگان با پولی رو ببینید

به نظر من رایگان بودنش یکی از بزرگترین مزیتهاشون هست که هم محصول رو قانونی کرده و هم نیازی به کرک و .. ندارید در ضمن می تونید در کنارشون از محصول رایگانی مثل مالوربایت هم به صورت غیر فعال استفاده کنید
این تایپیک رو از دوست بسیار عزیزم جنابDr Hannibal هم میتونیه به شما کمک کنه

موفق باشید

دوستان در قسمت سر برگ فایروال
firewall behavior setting - advance
اون تیک ها رو فعال کنیم یا نه ؟ 5 تا گزینه داره . کارشون چیه ؟

با سلام
طبق گفته های مهران در پست های اول تایپیک بهتر اینها رو تیک بزنید

موفق باشید

ALI . R
28-11-2011, 16:20
با سلام خدمت دوست عزیز
خب دوست عزیز اگر شما می خواهید قدرت ویروس کشی رو بین این دو آتی ویروسی که نام بردید مقایسه کنید
کاسپراسکای از اون بالاتره . شما اگه می خواهید رنکینگ آنتی ویروس ها رو مشاهده فرمائید به این سایت مراجعه بکنید : anti-virus-software-review.toptenreviews.com
من برای شما آنتی ویروس eset5 رو توصیه می کنم . ( آگه آپدیت کنید.) حالا نظر من اینه
یا می توانید به توصیه های دوست عزیز k1lou عمل کنید.

pcsoft
28-11-2011, 16:44
با سلام خدمت دوست عزیز
خب دوست عزیز اگر شما می خواهید قدرت ویروس کشی رو بین این دو آتی ویروسی که نام بردید مقایسه کنید
کاسپراسکای از اون بالاتره . شما اگه می خواهید رنکینگ آنتی ویروس ها رو مشاهده فرمائید به این سایت مراجعه بکنید : anti-virus-software-review.toptenreviews.com
من برای شما آنتی ویروس eset5 رو توصیه می کنم . ( آگه آپدیت کنید.) حالا نظر من اینه
یا می توانید به توصیه های دوست عزیز k1lou عمل کنید.

سایت از این معتبرتر نبود شما پیشنهاد کردید؟ جالبه می گید کسپراسکای از اون بالاتره و بعدش eset رو پیشنهاد می دید.
در کل. تمام این مباحث مربوط به اینجا نیست. تاپیک "کدام آنتی ویروس" جای این طور مباحث هست.

Jadda
28-11-2011, 18:40
سلام ، جناب K1lou،

ایا نسخه فایروال با نسخه کامل در داشتن گزینه ها تفاوت داره مثلا من اون گزینه windows socket interface رو ندارم که بخوام اون قانو رو بهش بدم و ضمنا زیر مجموعه های مثلا executable رو مستقیم ندارم و از طریق group اونها رو پیدا کردم

ویا در مورد windows socket interface چرا من این گزینه رو در قسمتی که خودتون مشخص کردین ندارم ؟

جواب: دوست عزیز مگه من در پست قبلیم نگفتم که اول برید و بهترین تنظیمات کمودو که توسط مهران معرفی شده را انجام بدین؟؟!! خدایش گفتم یا نه!!

... همینطور که میدونید مهران برخی تنظیمات مناسب کمودو را بیان کرد و من دیگه نمیخوام تکرار مکررات بکنم و سعی میکنم فقط آنچه که بیان نشده را عرض کنم. خب، اول بهترین تنظیمات مهران را انجام بدین ....

حالا کمودو را باز کنید و ...َ...

====

دلیل اینکه شما اون قسمتها را ندارید اینه که> شما تنظیمات مهران را انجام ندادید. مهران گفته بود که :

بعد از نصب و آپدیت کردن CIS 2011 روی آیکون CIS 2011 کلیک راست کنید و با رفتن به قسمت Configuration حالت Proactive Security را انتخاب کنید.
اینم عکسش:

الان کمودوی شما روی پرواکتیو نیست. اگر باشه اون قسمتها را هم دارید.....
=========

به چه صورت درست است این علام (\) در ابتدای قانون باید باشد یا انتها ؟ و الان قانون من به درستی تعریف شده یا نه ؟
شما این قوانین را از پست من کپی بگیر و در قسمتی که گفتم Paste کن. و تمام. الان قانونی که گذاشتی درست تعریف شده. و مشکلی نداره.
=========

ویک سئوال دیگه
چه تنظیماتی می خواد که فایروال کومودو بتونه بالاترین امتیاز تست Comodo Leak Test رو بدست بیاره من تست کردم فکر کنم کمترین امتیاز رو بدست اورد چیزی در حد 130

در مورد تنظیمات که خب صحبت کردم الان.
و یک نکته> این تستها حملات مخربها را شبیه سازی میکنن، اگر امتیاز 130 شد، توصیه میکنم اصلا ویروس وافعی تست نکنی که خودتو بیچاره میکنی عزیز.

جناب jadda در مورد HIPS توضیح می دید که اصلا چی هست و چکار میکنه ؟

این پست منو بخون:

K1lou
28-11-2011, 18:54
با سلام و تشکر از دوست عزیز جناب jadda
در مورد تنظیمات درست فرمودین با عرض معذرت . من جدیدا نسخه cis رو پاک کردم و نسخه فایروال رو نصب کردم تمامی تنظیمات بر اساس پست اول هست به غیر از همون یک مورد (شرمنده )

این تستها حملات مخربها را شبیه سازی میکنن، اگر امتیاز 130 شد، توصیه میکنم اصلا ویروس وافعی تست نکنی که خودتو بیچاره میکنی عزیز.
در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین که چرا امتیاز یک کاربر کومودو به همون 340 میرسه و امتیاز یک کاربر دیگه به مثلا 130؟
چه تفاوتی بین این دو وجود داره ؟ آیا تفاوت در تنظیمات کومودو هست و یا در سایر قسمتهای سیستم واقعا برام سئوال هست
با تشکر

Jadda
28-11-2011, 19:27
با سلام و تشکر از دوست عزیز جناب jadda
در مورد تنظیمات درست فرمودین با عرض معذرت . من جدیدا نسخه cis رو پاک کردم و نسخه فایروال رو نصب کردم تمامی تنظیمات بر اساس پست اول هست به غیر از همون یک مورد (شرمنده )

:10: حالا ماه شدی . . . .:11:

در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین که چرا امتیاز یک کاربر کومودو به همون 340 میرسه و امتیاز یک کاربر دیگه به مثلا 130؟
چه تفاوتی بین این دو وجود داره ؟ آیا تفاوت در تنظیمات کومودو هست و یا در سایر قسمتهای سیستم واقعا برام سئوال هست
با تشکر

اول اینکه من همیشه امتیازم 340 میشه. فکر میکنی چرا؟؟ چرا کاربری مثل جولان خان !! تست میکنه و کل امتیاز رو میگیره و یکی دیگه نمیتونه؟؟ تفاوت در تنظیمات هست.

میخواهی من الان یک ویروس برای تست بزارم که شما با تنظیمات مهران و سندباکس هم روی Untrusted باشه و سیستمت درب و داغون بشه !!! ولی همون ویروس روی سیستم من کاری نمیتونه بکنه :31: چرا؟ تفاوت در تنظیمات هست.

شما الان تنظیمات مهران را انجام بده و تنظیمات منو هم انجام بده بعد برو و کمودو را باز کن و اگر برای Comodo Leak Test قانونی ساخته شده همه را پاک کن و حالا مجددا تست کن ببین نتیجه چی میشه !

Saeid1212
28-11-2011, 23:05
سلام
من چند وقتی از کومودو استفاده میکنم و تا حالا که خوب بوده ولی نمیدونم چرا یه هفته ای هست که آپدیت نمیشه!؟ یعنی وقتی تو قسمت more>check for update رو میزنی بعد از چند ثانیه این پیغام رو میده: An error occurred while updating! یا وقتی database update رو میزنی هم همین اتفاق میافته؟
من از ورژن 5.8.213334.2131 در ویندوز ۷ استفاده میکنم.

Jadda
29-11-2011, 00:10
سلام
من چند وقتی از کومودو استفاده میکنم و تا حالا که خوب بوده ولی نمیدونم چرا یه هفته ای هست که آپدیت نمیشه!؟ یعنی وقتی تو قسمت more>check for update رو میزنی بعد از چند ثانیه این پیغام رو میده: An error occurred while updating! یا وقتی database update رو میزنی هم همین اتفاق میافته؟
من از ورژن 5.8.213334.2131 در ویندوز ۷ استفاده میکنم.

سلام

کمودو را باز کن و در همون پنجره اصلی یعنی Summary روی قسمتی که نشون دادم کلیک کن:

به همین راحتی:11:

kaivanika
29-11-2011, 00:56
دوستان من میتونم idm رو بزارم تو سند باکس بزارم ( همیشگی ) یا هر فایل دیگه ای ؟ مثلا کرک بعضی از نرم افزار ها

ولی در نحوه کارش مشکلی ایجاد نکنه ؟ یعنی فایل ها رو قشنگ دانلود کنه ؟

Vahid67
29-11-2011, 00:58
دوستان من برای اولین بارم هستش که از این آنتی ویروس استفاده می کنم این آپدیتی که دانلود می کنه رو کجا ذخیره می کنه ؟؟ میشه ازش بکاپ گرفت ؟

kaivanika
29-11-2011, 01:04
دوستان من برای اولین بارم هستش که از این آنتی ویروس استفاده می کنم این آپدیتی که دانلود می کنه رو کجا ذخیره می کنه ؟؟ میشه ازش بکاپ گرفت ؟

تو این مسیر

C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners

فایل bases.cav

رو کپی کن و تو سیستم های دیگه از سیف مد جایگزین کن
اره راحت میشه بکاپ گرفت

ولی هر فایل از آخرین آپدیت فقط تا 7 روز جواب میده مثلا اگر شما آپدیت امروز رو بکاپ بگیری که 29.11.2011 است

میتونی تا 6.12.2011 استفاده کنی بشه 8 روز از اول باید بشینی آپدیت کنی

K1lou
29-11-2011, 07:30
:10: حالا ماه شدی . . . .:11:

اول اینکه من همیشه امتیازم 340 میشه. فکر میکنی چرا؟؟ چرا کاربری مثل جولان خان !! تست میکنه و کل امتیاز رو میگیره و یکی دیگه نمیتونه؟؟ تفاوت در تنظیمات هست.

میخواهی من الان یک ویروس برای تست بزارم که شما با تنظیمات مهران و سندباکس هم روی Untrusted باشه و سیستمت درب و داغون بشه !!! ولی همون ویروس روی سیستم من کاری نمیتونه بکنه :31: چرا؟ تفاوت در تنظیمات هست.

شما الان تنظیمات مهران را انجام بده و تنظیمات منو هم انجام بده بعد برو و کمودو را باز کن و اگر برای Comodo Leak Test قانونی ساخته شده همه را پاک کن و حالا مجددا تست کن ببین نتیجه چی میشه !

با سلام و تشکر
خوب من الان تنظیمات شما رو انجام دادم و همچنین تنظیمات مهران رو به صورت کامل واما دوباره تست گرفتم امتیاز شده 140
آسیب پذیریها رو ببینید

خوب شما فرمودیدن اگه تست قبلی Comodo Leak Test قانونی ساخته باید پاکش کنم میشه توضیح یدید چطور این کار رو بکنم؟
با تشکر

K1lou
29-11-2011, 07:43
دوستان من میتونم idm رو بزارم تو سند باکس بزارم ( همیشگی ) یا هر فایل دیگه ای ؟ مثلا کرک بعضی از نرم افزار ها

ولی در نحوه کارش مشکلی ایجاد نکنه ؟ یعنی فایل ها رو قشنگ دانلود کنه ؟

با سلام
حالا چرا میخواهید idm توی سند باکس باشه شما اگر idm رو کرک کنید ممکنه خود کومودو هم اونو بفرسته توی سند باکس اما شما به روش پست زیر که مهران توضیح دادن برنامه رو کرک کنید و برای همیشه ازش با حالت عادی استفاده کنید

و اگر بخواهید برنامه ای رو همیشه در سند باکس اجرا کنید از طریق زیر می تونید برنامه رو وارد کنید

کرک ها رو هم می تونید با گزینه run in sandbox اجرا کنید

ALI . R
29-11-2011, 15:51
سایت از این معتبرتر نبود شما پیشنهاد کردید؟ جالبه می گید کسپراسکای از اون بالاتره و بعدش eset رو پیشنهاد می دید.
در کل. تمام این مباحث مربوط به اینجا نیست. تاپیک "کدام آنتی ویروس" جای این طور مباحث هست.

با سلام خدمت دوستا عزیز
آقای [mrmostafa] سوال کرد و من هم با توجه نظر خودم جوابش رو دادم . هرکس برای خودش نظری داره.
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز . شاد و پیروز باشید.:40:
hassanbike@yahoo.com
pamoghadas.blogfa.com

Jadda
29-11-2011, 19:27
با سلام و تشکر
خوب من الان تنظیمات شما رو انجام دادم و همچنین تنظیمات مهران رو به صورت کامل واما دوباره تست گرفتم امتیاز شده 140

خوب شما فرمودیدن اگه تست قبلی Comodo Leak Test قانونی ساخته باید پاکش کنم میشه توضیح یدید چطور این کار رو بکنم؟
با تشکر

سلام

احتمال داره قبلا که تست فرمودید اجازه دسترسی به بخشهایی ار سیستم را به فایل داده باشید و براش در +D قانونی تعریف شده باشه. عکس :

Vahid67
29-11-2011, 23:40
دوستان v p n من وصل میشه ولی هیچ پیجی رو نمیتونم باهاش باز کنم مشکل از کجاست؟

K1lou
30-11-2011, 07:19
سلام

احتمال داره قبلا که تست فرمودید اجازه دسترسی به بخشهایی ار سیستم را به فایل داده باشید و براش در +D قانونی تعریف شده باشه. عکس :

با سلام و تشکر فراوان
راستش چیزی که من تا به حال از کومودو فهمیدم اینکه محصول بسیار خوب و قوی هست البته با نیاز به کار و یادگیری زیاد
الان توی همین تایپیک کومودو که من کلش رو خوندم هنوز چیزی در مورد کارایی و نحوه کار با قسمت computer security policy ندیدم
الان در قسمتی که شما مشخص کردین چطور قسمتی از سیستم رو من در دسترس فایل قرار می دم همه ما تازه کارها کومودو رو با توجه به تنظیمات تایپیک اول و تنظیمات شما دوستان انجام میدیم اما نتایج تستها اینقدر تفاوت داره
من روی سیستم خونه دو شب پیش تست گرفتم امتیاز کامل رو گرفتم و دیشب تست کردم شدم 130

و روی این سیستم دیروز تونستم امتیاز 320 رو بگیرم و الان که تست می کنم امتیاز 150:18:

این قسمتها هم تغییراتی نداشته انگار

حالا اگه شما لطف کنی که در مورد کارایی و تنظیمات دو قسمت پرکاربرد defens+rule و protected file and folder توضیحی بدین عالی میشه

ضمنا چرا خود کومودو در ابدیتهای بعدی اون قوانینی که شما برای امنیت بیشتر تعرف کردین رو به محصول اضافه نمیکنه ؟

با تشکر