ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18

One Mania
20-06-2011, 14:51
سلام
من دیتابیس را از اینترنت دانلود کردم و وارد Safe mode شدم و در محل مربوطه ذخیره کردم.
بعد که وارد ویندوز می شوم. همان دیتابیس قبلی در محل اولیه موجود هست و خبری از دیتابیسی که کپی کردم نیست. چند بار هم این کار را کردم. حتی از ویندوز Live هم برای کپی استفاده کردم.
علت چیه؟

Jadda
20-06-2011, 15:49
سلام
من دیتابیس را از اینترنت دانلود کردم و وارد Safe mode شدم و در محل مربوطه ذخیره کردم.
بعد که وارد ویندوز می شوم. همان دیتابیس قبلی در محل اولیه موجود هست و خبری از دیتابیسی که کپی کردم نیست. چند بار هم این کار را کردم. حتی از ویندوز Live هم برای کپی استفاده کردم.
علت چیه؟

سلام

دوست عزیز میتونی لینک دیتابیسی که دانلود کردی را اینجا بزاری ؟

من فکر کنم دیتابیسی که شما دانلود کردی اشتباه بوده، خواستی لینک دانلود جدید میزارم.در کل در دو حالت این مشکل پیش میاد: زمانیکه دیتابیسی که دریافت کردی مشکل داشته باشه یا روش کار اشتباه بوده باشه.

alone_boy
20-06-2011, 16:40
سلام
داشتم یک نرم افزار رو اکسترکت میکردم که اشتباه درخواستی که کومودو داد رو Block زدم
الان هر کاری میکنم نمیتونم درستش کنم که نرم افزارم رو اکسترکت کنم
چه جوری به برنامه اجازه دسترسی بدم؟!
این سوال ما بی جواب مونده . . .

Jadda
20-06-2011, 17:22
این سوال ما بی جواب مونده . . .

سلام دوست عزیز

شما این کارو بکن:
برو بخش +D و در قسمت Computer Security Policy و در همون سربرگ Defense+Rules جایی که من نشون دادم را دابل کلیک کن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از پنجره باز شده روی Customize کلیک کن بعد در پنجره باز شده اونجایی که من نشون دادم را کلیک کن:

بعد در پنجره جدید باز شده روی در سربرگ Blocked Applications و برنامه Winrar را انتخاب کن و Remove را بزن

و بعد تمام پنجره ها را Ok کن و تمام.:11:

One Mania
21-06-2011, 07:40
سلام

دوست عزیز میتونی لینک دیتابیسی که دانلود کردی را اینجا بزاری ؟

من فکر کنم دیتابیسی که شما دانلود کردی اشتباه بوده، خواستی لینک دانلود جدید میزارم.در کل در دو حالت این مشکل پیش میاد: زمانیکه دیتابیسی که دریافت کردی مشکل داشته باشه یا روش کار اشتباه بوده باشه.

این لینکی که من دانلود کردم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته حالا من در شک هستم. نمی دونم که فایلی که دانلود کردم را روی سیستم نگه داشتم و استفاده کردم و یا فایلی که خود کومودو آپدیت کرده را. البته در هر دو صورت نباید فایل از بین بره و قبلی جایگزین بشه. مثل حالت Restore هست این کار.

One Mania
21-06-2011, 13:16
من یک برنامه حسابداری دارم که با داس نوشته شده. بهتره بگویم که در مد 16 بیت می خواهد اجرا شود و ویروس یاب اجازه اجرا نمی داد البته به خاطر ناشناس بودن.و نمی دونم چی را زدم که دیگر اجرا نمی شه. باز میشه و بلافاصله بسته میشه.
چه کار کنم که طبیعی بشه.
در ضمن کل این برنامه را Submit کردم. چطور بفهمم که برنامه مشکلی نداره؟؟؟
و چطور برنامه را اجرا کنم که هم کامل اجرا بشه و هم اجازه دسترسی به همه چیز را نداشته باشه؟؟؟

روشی که در پست 2504 ذکر شده برای من جواب نداد. اصلا چیزی اونجا نبود. که بلاک شده باشه. فکر کنم برنامه من در SandBox به صورت Limit می خواهد اجرا شود و چون تمام امکانات بهش داده نمی شه اجرا نمیشه.

Strange Only
21-06-2011, 13:44
سلام
از وقتی کومودو نصب کردم با Sharing در شبکه مشکل دارم. کدام تنظیمات را باید انجام بدم.

Jadda
21-06-2011, 16:40
این لینکی که من دانلود کردم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته حالا من در شک هستم. نمی دونم که فایلی که دانلود کردم را روی سیستم نگه داشتم و استفاده کردم و یا فایلی که خود کومودو آپدیت کرده را. البته در هر دو صورت نباید فایل از بین بره و قبلی جایگزین بشه. مثل حالت Restore هست این کار.

سلام

خب حدس من درست بود، اون دیتابیسی که شما دانلود کردی برای ورژن جدید (5.4) نیست.و واسه همین کار نکرد...
الان اگر کمودوت آپدیت نیست میتونی به لینک زیر بری و آخرین دیتابیس را دانلود کنی(روی REGULAR DOWNLOAD کلیک کن):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این فایل فشرده است. پس اول از حالت فشرده خارج کن و بعد اسمش را به bases.cav تغییر بده.
بعد هم در سیف مد در پوشه scanners فایل قبلی را پاک کن و فایل bases.cav جدید را کپی کن.بعد سیستم را ریست کن و بزار ویندوز به حالت نرمال بالا بیاد. بعد برنامه کمودو را باز کن و از قسمت More روی About کلیک کن، میبینی که دیتابیس آپدیت شده. :11:

Jadda
21-06-2011, 17:27
من یک برنامه حسابداری دارم که با داس نوشته شده. بهتره بگویم که در مد 16 بیت می خواهد اجرا شود و ویروس یاب اجازه اجرا نمی داد البته به خاطر ناشناس بودن.1-و نمی دونم چی را زدم که دیگر اجرا نمی شه. باز میشه و بلافاصله بسته میشه.
3-چه کار کنم که طبیعی بشه.
2-در ضمن کل این برنامه را Submit کردم. چطور بفهمم که برنامه مشکلی نداره؟؟؟
4-و چطور برنامه را اجرا کنم که هم کامل اجرا بشه و هم اجازه دسترسی به همه چیز را نداشته باشه؟؟؟

روشی که در پست 2504 ذکر شده برای من جواب نداد. اصلا چیزی اونجا نبود. که بلاک شده باشه. فکر کنم برنامه من در SandBox به صورت Limit می خواهد اجرا شود و چون تمام امکانات بهش داده نمی شه اجرا نمیشه.

سلام

1- چی رو زدم......: مگه قبلاً اجرا شده بود و شما سوالی را بلاک کردی و بعدش اجرا نمیشه؟ من بعیدمیدونم.یعنی نظرم اینه که از اول هم درست اجرا نمیشد.چون این برنامه در لیست سفید کمودو نیست در سندباکس اجرا میشه و برای همین درست و حسابی اجرا نمیشه و دچار مشکل میشه.

2-اگر برنامه را فرستادی، و ویروسی باشه در آپدیتهای بعدی آنتی ویروست اونو ویروس میشناسه، پس باید یکی دو روز صبر کنی...(ولی من فکر کنم سالم باشه)

3-چی کار کنم طبیعی باشه...: اگه میدونی سالمه، کمودو را باز کن و در بخش Summary بخش unrecognized files را باز کن و برنامه مورد نظر را انتخاب کن(تیک بزن) و بعد Move to = trusted files را بزن(یعنی ببر در لیست سفید).

4-میتونی براش در بخش +D رول بسازی. قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+Rules شما دکمه Add را بزن و بعد در بنجره باز شده Select را بزن و بعد Browse و برنامه را انتخاب کن و بعد Use a Predefined Policy را انتخاب و از نوار کشویی روبرو میتونی Limited Application را انتخاب کنی و بعد هم پنجره ها را OK کن.(توجه: اگر برنامه در این حالت برای اجرا مشکل داشت اونوقت میتونی در همون مسیر برنامه را Edit بکنی و دسترسی بیشتری بهش بدی.....)

Jadda
21-06-2011, 17:41
سلام
از وقتی کومودو نصب کردم با Sharing در شبکه مشکل دارم. کدام تنظیمات را باید انجام بدم.

سلام

وقتی کمودو شبکه را پیدا کرد پیغام زیر را میده و شما تیک قسمتی که توی عکس نشون دادم را بزن و بعد OK کن.ببین مشکلت حل میشه.... ;)

T I G E R
21-06-2011, 22:19
در نسخه پرو رایگان(تریال یک ساله ) قابلیت ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi یا همون TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption حذف شده
در اصل نباید اینگونه باشه ... چون تفاوت این فایل با فایل اجرایی خود سایت کومودو صرفا در کد تریالی هستش که داخل موجوده

در واقع با اولین نصب چنانچه ایمیل خودتون رو وارد کرده باشید ، مشخصات لایسنس شما براتون ارسال میشه

حال با این کد و لایسنس می تونید محصول مزبور رو فعال کنید (حتی اگه از سایت کومودو دانلود کنید)

البته من در حال حاضر محصول دیگری رو دارم تست میکنم و نسخه پرو رو ندارم ولی شاید با اولین آپدیت فعال بشه

یک نکته رو هم من عرض کنم که با استفاده از این نسخه پرو یکسال رایگان، اگر ویروسی بشید، کمودو هیچ خسارتی به شما نمیده و حتی کمکی هم به شما نمیکنه(در رفع آلودگی).

این نکته تائید میشه ... چون بیمه در زمان خرید لایسنس بعنوان بندی از قرارداد وارد میشه

تا زمانیکه خرید نکرده باشید طبق قرار داد اولیه نرم افزاری ، کومودو هیچگونه مسئولیت مالی و حقوقی در قبال آسیب وارده نمی پذیرد

(تقریبا تمام نرم افزارها چنین هستند که در محتوای Agreement انها موجوده )

Jadda
21-06-2011, 23:21
در اصل نباید اینگونه باشه ... چون تفاوت این فایل با فایل اجرایی خود سایت کومودو صرفا در کد تریالی هستش که داخل موجوده

در واقع با اولین نصب چنانچه ایمیل خودتون رو وارد کرده باشید ، مشخصات لایسنس شما براتون ارسال میشه

حال با این کد و لایسنس می تونید محصول مزبور رو فعال کنید (حتی اگه از سایت کومودو دانلود کنید)

البته من در حال حاضر محصول دیگری رو دارم تست میکنم و نسخه پرو رو ندارم ولی شاید با اولین آپدیت فعال بشه

سلام :11:

اول اینکه من خودم متوجه منظورتون از : این فایل و فایل ارائه شده در سایت کمودو نشدم!! ولی چیزی که مشخصه در نسخه ارائه شده پرو یکسال رایگان؛ TrustConnect حذف شده. حتی در فروم کمودو هم مطرح شده بود که مدیران هم تایید کردند.(هر چند زیاد هم برای ما مهم نیست، چون ظاهراً اینجا کار نمیده!)

One Mania
22-06-2011, 08:52
سلام

1- چی رو زدم......: مگه قبلاً اجرا شده بود و شما سوالی را بلاک کردی و بعدش اجرا نمیشه؟ من بعیدمیدونم.یعنی نظرم اینه که از اول هم درست اجرا نمیشد.چون این برنامه در لیست سفید کمودو نیست در سندباکس اجرا میشه و برای همین درست و حسابی اجرا نمیشه و دچار مشکل میشه.

2-اگر برنامه را فرستادی، و ویروسی باشه در آپدیتهای بعدی آنتی ویروست اونو ویروس میشناسه، پس باید یکی دو روز صبر کنی...(ولی من فکر کنم سالم باشه)

3-چی کار کنم طبیعی باشه...: اگه میدونی سالمه، کمودو را باز کن و در بخش Summary بخش unrecognized files را باز کن و برنامه مورد نظر را انتخاب کن(تیک بزن) و بعد Move to = trusted files را بزن(یعنی ببر در لیست سفید).

4-میتونی براش در بخش +D رول بسازی. قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+Rules شما دکمه Add را بزن و بعد در بنجره باز شده Select را بزن و بعد Browse و برنامه را انتخاب کن و بعد Use a Predefined Policy را انتخاب و از نوار کشویی روبرو میتونی Limited Application را انتخاب کنی و بعد هم پنجره ها را OK کن.(توجه: اگر برنامه در این حالت برای اجرا مشکل داشت اونوقت میتونی در همون مسیر برنامه را Edit بکنی و دسترسی بیشتری بهش بدی.....)

چند بار اول اجرا شد و ده ها بار پیغام داد و من فکر کنم SnadBox و limite را انتخاب کردم. تا از دست پیغام ها راحت شده و در SandBox اجرا شود.
در ضمن من کل پوشه حسابداری را انتخاب کردم و به Trust اضافه کردم ولی باز هم بعد از اجرا بلافاصله بسته میشه.
نیاز به کمک شدید و سریع دارم.

pcsoft
22-06-2011, 10:13
سلام بر دوستان.
نمی خوام کومودو رو زیر سوال ببرم ولی واقعا این آنتی ویروسش حالا به هر دلیلی(مثل جوان بودن) ضعیفه.خواستم یه مقدار درباره آنتی ویروسش صحبت کنیم.
اینکه قابل اطمینان هست یا نه... البته Firewall و Defense کومودو قابل تحسین هست. ولی فکر کنم کومودو به زمان نیاز داره تا آنتی ویروسش را مثل فایروال و دیفنس قوی کنه.
من وقتی کومودو رو به دوستان نزدیکم معرفی می کنم، تا میرسم سر بحث آنتی ویروس(با اینکه کلود هم داره) نمی تونم دربارش بهش اطمینان بدم که حداقل 80% ویروس ها رو بشناسه.
و در حال حاضر هم کومودو این ضعف رو با دیفنس به طور موقت حل کرده(دقیقا به طور موقت!)
چون هر روز آنتی ویروس ها دارن جدید میشن و می بینین که دیگه کم کم سندباکس داره جای خودشو باز می کنه.
امیدوارم کومودو آنتی ویروس اش رو هر چه سریع تر قوی کنه.
البته شاید نسخه پولی فرق داشته باشه ولی خب همه که پولی ندارن.
در مورد پست بالا:
من هم موقع اجرای نسخه پرتابل فتوشاپ CS5 کومودو هر دفعه اجرا می کردم می گفت رفت توی سندباکس!
در صورتی که من هز دفعه Don't Isolate می کردم !
آخرش زدم دیفنس رو Safe mode کردم و Level رو روی Partially Limited گذاشتم و فتوشاپ اجرا شد و کومودو هم یکی دوتا سوال پرسید و مشکل حل شد.

T I G E R
22-06-2011, 16:17
سلام :11:

اول اینکه من خودم متوجه منظورتون از : این فایل و فایل ارائه شده در سایت کمودو نشدم!! ولی چیزی که مشخصه در نسخه ارائه شده پرو یکسال رایگان؛ TrustConnect حذف شده. حتی در فروم کمودو هم مطرح شده بود که مدیران هم تایید کردند.(هر چند زیاد هم برای ما مهم نیست، چون ظاهراً اینجا کار نمیده!)
سلام دوست عزیز

1- منظور من از فایل دانلود شده از سایتی که اکانت رایگان یکساله میده با فایلی که مستقیما از سایت کومودو دانلود میکنید و همان نسخه اصل هستش

2- حالا متوجه شدم مشکل کجاست .... کومودو کلا خاصیت TrustConnect رو از نسخه Pro برداشته (چه رایگان و چه پولی)

صرفا این برنامه در نسخه Complete موجوده یعنی Comodo Internet Security Complete 2011

کومودو پس از حذف این خاصیت از نسخه Pro در بخش Features برنامه در سایت خودش هم با حذف این عنوان مشخص کرده این بخش رو نداره

اما یه اشتباهی کرده وقتی در بخش برنامه ها با استفاده از گزینه Compare قصد مقایسه برنامه هاش رو دارید

می بینید گزینه TrustConnect برای نسخه Pro تیک داره (یعنی بر اساس اطلاعات قدیمی عنوان میشه)

همین عامل سبب شد کمی سردرگم بشیم

jolan57
22-06-2011, 17:41
و در حال حاضر هم کومودو این ضعف رو با دیفنس به طور موقت حل کرده(دقیقا به طور موقت!)

در مورد بقیه مباحث مطرح شدتون بحث خیلی زیادی نیاز هست که فعلا جاش نیست فقط در این مورد توضیحتون توضیح میدین؟؟یعنی چی دقیقا به طور موقت؟؟ کمودو با هوش مصنوعی یا Heuristic میشناسه و ربطی به موقت بودند یا غیر موقت بودند نداره و چه بسا ممکن است ویروسی با الگوی جدید منتشر بشه که نه تنها شاید هوش مصنوعی کمودو نشناسه ممکن است هوش مصنوعی کسپر یا آویرا هم نشناسه,ولی فعلا که خوب کار میده!
در مورد دیتابیس هم من مدت زیادی با کمودو و تست ویروس کار کردم و نظر من این است که آنتی ویروس کمودو با کلود بالای 95 درصد شناسایی دارد(البته این نظر شخصی است و به شدت هم ازش دفاع میکنم :)

pcsoft
22-06-2011, 17:55
در مورد بقیه مباحث مطرح شدتون بحث خیلی زیادی نیاز هست که فعلا جاش نیست فقط در این مورد توضیحتون توضیح میدین؟؟یعنی چی دقیقا به طور موقت؟؟ کمودو با هوش مصنوعی یا Heuristic میشناسه و ربطی به موقت بودند یا غیر موقت بودند نداره و چه بسا ممکن است ویروسی با الگوی جدید منتشر بشه که نه تنها شاید هوش مصنوعی کمودو نشناسه ممکن است هوش مصنوعی کسپر یا آویرا هم نشناسه,ولی فعلا که خوب کار میده!
در مورد دیتابیس هم من مدت زیادی با کمودو و تست ویروس کار کردم و نظر من این است که آنتی ویروس کمودو با کلود بالای 95 درصد شناسایی دارد(البته این نظر شخصی است و به شدت هم ازش دفاع میکنم :)
بله اون قسمت "دقیقا موقت" رو بنده اینجا تکذیب می کنم:31:
البته قبلا هم مباحث زیادی در همین تاپیک مطرح شده و من اولیش نیستم که آنتی ویروس کومودو رو کمی ضعیف می دونم.
به نظرم درصدتون بیاد روی 90 بهتره...
البته اگه حجم آپدیت رو ببینیم متوجه حجم پایین اون نسبت به دیگر آنتی ویروس های معروف که هفته یکبار 150-100 مگابایت آپدیت برای دیتابیسشون دارن می شیم که نکته قابل توجه ای است.
می دونم که شما تست ویروس زیاد انجام می دید چون خودمم یک ماهی هست توی تاپیک تست ویروس هستم.
به هر حال این گوی و این میدان. ببینیم کومودو چه می کنه...

Jadda
22-06-2011, 18:53
سلام

خوشحالم از اینکه همهمون داریم در مورد کمودو بحث میکنیم، این میتونه مفید و خوب باشه.چون همهمون از کمودو استفاده کردیم و تا حدودی باهاش آشنا هستیم.و از این تهمت که تعصب منفی نسبت به کمودو داریم + ناآشنا بودن، مبرا هستیم، بنابراین میتونیم صمیمانه در مورد این محصول صحبت بکنیم....
اون چیزی که من الان در بحث مشاهده میکنم موضوع تشخیص است.اگر بخواهیم در مورد تشخیص فقط آنتی ویروس صحبت بکنیم من میتونم بگم طبق تست شرکت AV-test درصد شناسایی کمودو 97% بوده، که امتیاز و میانگین قبولی اون هم 97% است، بنابراین نمیشه واژه ضعیف را در مورد آنتی ویروس کمودو بکار برد.
لینک:

اما همینطور هم که قبلاً گفتم الان تشخیص فقط از طریق دیتابیس نیست و هوش مصنوعی و پردازش ابری و رفتارشناسی و ... هم وارد کارزار شدند که در مورد کمورد تا اونجایی که خودم و سایر دوستان تست کردند خوب کار میکنند.که اگر بخواهیم این لایه های تشخیص را هم در نظر بگیریم میزان تشخیص بالاتر هم میره ....برای نمونه به پستهای زیر نگاهی بیندازید:

رفتارشناسی و هوش قدرتمند:

اینو حتماً ببینید:

لایه های مختلف در کنار هم:

و اینها:

یا این: تشخیص از طریق: Cloud Behavior:

یا این: تشخیص از طریق: Heur:

اینو هم ببینید و فایروال مموری را هم به لایه های تشخیص و دفاع اضافه بکنید:

خب، اینها را دیدید؟ واسه این گذاشتم تا تاییدی باشه برای توضیحات بالاییم..

ولی نمونه هایی از کار و سرعت عمل شرکت کمودو برای پیشرفت ....:

و . . . :11:

Jadda
22-06-2011, 21:11
چند بار اول اجرا شد و ده ها بار پیغام داد و من فکر کنم SnadBox و limite را انتخاب کردم. تا از دست پیغام ها راحت شده و در SandBox اجرا شود.
در ضمن من کل پوشه حسابداری را انتخاب کردم و به Trust اضافه کردم ولی باز هم بعد از اجرا بلافاصله بسته میشه.
نیاز به کمک شدید و سریع دارم.

سلام

شما +D را چک کن ببین کمودو براش رول ساخته( Defense+ Rules)اگر ساخته بود ببین کمودو چه قسمتهایی را برای این برنامه بلاک کرده میتونی Allow بکنی. یا برای راحتی کار میتونی کلاً برنامه را از اون لیست Remove کنید.

برای مثال عکس زیر رو ببین:

==

راه حل کلی: 1-فایل باید در لیست سفید باشه 2- نباید در +D بلاک شده باشه(اونجا را خوب بگرد)

Arashdn
23-06-2011, 16:44
سلام
چرا هر چی تو سایت کومودو میگردم اینترنت سکوریتی نسخه رایگانش (نه یکساله تست پرو) نسخه 64 بیتش نیست؟؟؟؟

AlexanderMahone
23-06-2011, 17:14
سلام
چرا هر چی تو سایت کومودو میگردم اینترنت سکوریتی نسخه رایگانش (نه یکساله تست پرو) نسخه 64 بیتش نیست؟؟؟؟

Arashdn
23-06-2011, 17:44
مشکل دقیقا همینه
وقتی گزینه فری دانلود میزنم دیگه مثل قدیم هیچ جایی بره انتخاب بین 32 بیت و 64 بیت نمیاره

jolan57
23-06-2011, 18:56
مشکل دقیقا همینه
وقتی گزینه فری دانلود میزنم دیگه مثل قدیم هیچ جایی بره انتخاب بین 32 بیت و 64 بیت نمیاره

Arashdn
23-06-2011, 22:55
مگه این نسخه 32 بیت نیست؟؟؟

One Mania
24-06-2011, 00:33
سلام

شما +D را چک کن ببین کمودو براش رول ساخته( Defense+ Rules)اگر ساخته بود ببین کمودو چه قسمتهایی را برای این برنامه بلاک کرده میتونی Allow بکنی. یا برای راحتی کار میتونی کلاً برنامه را از اون لیست Remove کنید.

برای مثال عکس زیر رو ببین:

==

راه حل کلی: 1-فایل باید در لیست سفید باشه 2- نباید در +D بلاک شده باشه(اونجا را خوب بگرد)

در این قسمت هم فقط یکی از فایلهای برنامه Rule داشت که البته با حذف اون دوباره ده ها بار برنامه در هنگام اجرا اجازه خواست و بعد از اجازه هم برنامه ناقص اجرا شد. فقط پیغام می ده که برنامه 16 بیت هست.
خلاصه Defense+ را که Disable کردم برنامه قشنگ اجرا شد. حالا چه کار کنم که نخواهم این قسمت را غیر فعال کنم.

Jadda
24-06-2011, 09:27
مگه این نسخه 32 بیت نیست؟؟؟

سلام

اون ستاپ با حجم 60MB هم روی ویندوز 32 بیت و هم 64 بیت نصب میشه.

Jadda
24-06-2011, 09:36
در این قسمت هم فقط یکی از فایلهای برنامه Rule داشت که البته با حذف اون دوباره ده ها بار برنامه در هنگام اجرا اجازه خواست و بعد از اجازه هم برنامه ناقص اجرا شد. فقط پیغام می ده که برنامه 16 بیت هست.
خلاصه Defense+ را که Disable کردم برنامه قشنگ اجرا شد. حالا چه کار کنم که نخواهم این قسمت را غیر فعال کنم.

سلام

میتونی برای برنامه در +D رول بسازی و Trusted Application را براش انتخاب کنی.
یا اول سندباکس را غیر فعال کن و بعد برنامه را اجرا کن و کمودو پیغامی داد توجه کن که Remember تیک داشته باشد، بعد Allow کن، تا در قسمت +D ثبت بشه و دیگه پیغام نمیده.(بعد سندباکس را فعال کن)

ali6358
25-06-2011, 10:38
سلام دوستان
2 سوال
ایا nusb3nom ویروسه؟ که با نصب ویندوز جدیدم از بین نمیره ؟
حالا من کومودو رو نصب کردم 122 مگ هم اپدیتش کردم این فایلش کجا میره که وقتی می خوام ویندوز عوض کنم بخوام بکاپ بگیرم

AMINGERAMI
25-06-2011, 10:51
سلام دوستان
2 سوال
ایا nusb3nom ویروسه؟ که با نصب ویندوز جدیدم از بین نمیره ؟
حالا من کومودو رو نصب کردم 122 مگ هم اپدیتش کردم این فایلش کجا میره که وقتی می خوام ویندوز عوض کنم بخوام بکاپ بگیرم

در مورد nusb3nom میشه بیشتر توضیح بدید؟؟چطوری پیداش کردین؟تو ویروس توتال آپلود کردین تا ببینین هست یا نیست؟؟

برای بک آپ گرفتن از آپدیت های کومودو کافیه به مسیر زیر برید :

C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners

یک فایل به اسم bases.cav هست که اونو کپی کنید تمومه!

موفق باشید

ali6358
25-06-2011, 12:54
در مورد nusb3nom میشه بیشتر توضیح بدید؟؟چطوری پیداش کردین؟تو ویروس توتال آپلود کردین تا ببینین هست یا نیست؟؟

برای بک آپ گرفتن از آپدیت های کومودو کافیه به مسیر زیر برید :

C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners

یک فایل به اسم bases.cav هست که اونو کپی کنید تمومه!

موفق باشید
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
من اصلا عادت نداشتم که انتی ویروس تو سیستم و لپتاب نصب کنم تا اینکه چند روز قبل موقع کار یه پیغام ظاهر شد که میگفت insert disk to drive که اسم این وارنینگگ nusb3nom بود که retry , cancel , try again داره
این شد که تعریف کومودو را که از بچه ها زیاد شنیده بودم رو سیستم نصبش کردم و اپدیتشم کردم و بعد اپدیت یه فول اسکن هم کردم که تا الان خبری از وارنیننگ نیستش .البته خالی از لطفم نیست که بگم بعد از فول اسکن 169 فایل الوده پیدا کرده و ترتیب همشونو داد

ali6358
25-06-2011, 22:30
دوستان یه مشکلی پیش اومده ، وقتی می خوام یه نرم افزاری نصب کنم میگه باید اول از adminstrator اجازه بگیری . چکار بایستی کرد
در ضمن وقتی کومودو رو ریمو کردم مشکل حل شد و دوباره نصبیدم همان وارنینگو داد
ممنون از شما

Jadda
25-06-2011, 22:58
دوستان یه مشکلی پیش اومده ، وقتی می خوام یه نرم افزاری نصب کنم میگه باید اول از adminstrator اجازه بگیری . چکار بایستی کرد
در ضمن وقتی کومودو رو ریمو کردم مشکل حل شد و دوباره نصبیدم همان وارنینگو داد
ممنون از شما

سلام

برنامه چون در لیست سفید کمودو نیست میره تو سندباکس و بعضی هاشون دچار مشکل میشن....شما باید برنامه را به لیست سفید اضافه بکنی:

شما همین 3 - 4 صفحه آخر رو با دقت بخونی یه چیزهایی دستگیرت میشه.....

badboy2008
26-06-2011, 19:32
دوستان هنگام نصب کومودو عبارتی تحت عنوان Secure DNS بود که هنگام نصب بطور پیش فرض تیک دار نیست

کار این گزینه چیه ؟

اگر بر طبق گفته کومودو خیلی مفیده پس چرا بطور پیش فرض فعال نیست ؟ آیا تداخلی داره؟

Jadda
26-06-2011, 21:15
دوستان هنگام نصب کومودو عبارتی تحت عنوان Secure DNS بود که هنگام نصب بطور پیش فرض تیک دار نیست

کار این گزینه چیه ؟

اگر بر طبق گفته کومودو خیلی مفیده پس چرا بطور پیش فرض فعال نیست ؟ آیا تداخلی داره؟

سلام

این سرویس برای وبگردی سریعتر و امنتره؛ یعنی اگه خواستید وارد سایت خطرناکی بشید مثل سایتهای فیشینگ یا سایتهای حاوی مخرب و بدافزار و ...بشید میبینید که کمودو اونها را بلاک کرده و اجازه نمیده.

دلیل اینکه بطور پیش فرض فعال نیست احتمالاً اینه که کمودو خواسته تا دست کاربر برای انتخاب باز باشه تا اگه خواست از یک DNS دیگه استفاده بکنه حق انتخاب داشته باشه.

ALI16437
03-07-2011, 12:22
با سلام ،
دوستان یک سایت بود مثل ویروس تونال با این تفاوت که ویروس توتال اون
اسکن میکنه اون سایت اجرا میکرد و تعییرات رو و جاهاس که انجام میده
رو نشون میداد .

اگر کسی میدونه چیه ، من بهش نیاز دارم به یک کرک خیلی مشکوک
برخودم به کرکش هم خیلی نیاز دارم.

T I G E R
03-07-2011, 14:05
با سلام ،
دوستان یک سایت بود مثل ویروس تونال با این تفاوت که ویروس توتال اون
اسکن میکنه اون سایت اجرا میکرد و تعییرات رو و جاهاس که انجام میده
رو نشون میداد .

اگر کسی میدونه چیه ، من بهش نیاز دارم به یک کرک خیلی مشکوک
برخودم به کرکش هم خیلی نیاز دارم.
منظورت سایت زیر هستش که با اجرای فایل ، تغییرات اعمالی روی سیستم عامل و رجیستری بهمراه تصویر برنامه نشون میده

Jadda
03-07-2011, 16:32
منظورت سایت زیر هستش که با اجرای فایل ، تغییرات اعمالی روی سیستم عامل و رجیستری بهمراه تصویر برنامه نشون میده

سلام

طبق نظر جناب TIGER یکی از بهترین سایتها همونی که ایشون نام بردند....

البته میتونید از سرویس کمودو(camas) هم استفاده کنید:

alipencia
03-07-2011, 23:05
با سلام
دوستان یه سوال دارم.وقتی یک برنامه رو trusted میکنم کومودو باز هم دفعه بعد موقع اجرا میپرسه.چی کارش باید کرد؟

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------

با سلام
دوستان یه سوال دارم.وقتی یک برنامه رو trusted میکنم کومودو باز هم دفعه بعد موقع اجرا میپرسه.چی کارش باید کرد؟

Jadda
04-07-2011, 00:01
با سلام

سلام

در مورد trusted باید بگم وقتی فایلی را به Trusted Files اضافه کنید کمودو دیگه کاری به کارش نداره و اجازه میده راحت و بدون مشکل اجرا بشه.
ولی در مورد اینکه میفرمایید کمودو باز میپرسه، { یعنی در مورد سوال}، اگر تیک Remember my answer را بزنید جواب شما در +D ثبت میشه و دیگه اون سوال تکرار نمیشه.

یک نکته: در مواردی معدود؛ برخی برنامه ها> فایل اصلی را وارد لیست سفید میکنیم و مثلاً فایل دیگری از برنامه هم قصد اجرا شدن داره که کمودو دوباره در مورد اون فایل سوال میپرسه که اون فایل از برنامه را هم باید وارد لیست سفید کنیم.{یا اگه کمودو سوالی پرسید باید Allow کنیم؛ تیک Remember هم خورده باشه}

در کل هر فایلی که کمودو میبره تو سندباکس> میبینی که در لیست سفید نیست... میتونید فایل را به لیست سفید اضافه کنید. و هر سوالی که کمودو میپرسه هم > در بخش +D برای اون فایل رولی ساخته نشده.و کمودو چون جواب شما را نمیدونه، بنابراین میپرسه و راهش رو هم که گفتم چیکار کنید.

alipencia
04-07-2011, 12:42
سلام

در مورد trusted باید بگم وقتی فایلی را به Trusted Files اضافه کنید کمودو دیگه کاری به کارش نداره و اجازه میده راحت و بدون مشکل اجرا بشه.
ولی در مورد اینکه میفرمایید کمودو باز میپرسه، { یعنی در مورد سوال}، اگر تیک Remember my answer را بزنید جواب شما در +D ثبت میشه و دیگه اون سوال تکرار نمیشه.

یک نکته: در مواردی معدود؛ برخی برنامه ها> فایل اصلی را وارد لیست سفید میکنیم و مثلاً فایل دیگری از برنامه هم قصد اجرا شدن داره که کمودو دوباره در مورد اون فایل سوال میپرسه که اون فایل از برنامه را هم باید وارد لیست سفید کنیم.{یا اگه کمودو سوالی پرسید باید Allow کنیم؛ تیک Remember هم خورده باشه}

در کل هر فایلی که کمودو میبره تو سندباکس> میبینی که در لیست سفید نیست... میتونید فایل را به لیست سفید اضافه کنید. و هر سوالی که کمودو میپرسه هم > در بخش +D برای اون فایل رولی ساخته نشده.و کمودو چون جواب شما را نمیدونه، بنابراین میپرسه و راهش رو هم که گفتم چیکار کنید.

این گزینه remember my answer که شما میگی نیست تو گزینه ها.always trust this file هم میزنم باز میپرسه.تو قسمت +D هم این برنامه تو لیست tusted هست.ولی باز میپرسه.

Jadda
04-07-2011, 16:17
این گزینه remember my answer که شما میگی نیست تو گزینه ها.always trust this file هم میزنم باز میپرسه.تو قسمت +D هم این برنامه تو لیست tusted هست.ولی باز میپرسه.

سلام

در پست قبلیتون شما دقیق مشکلتون را طرح نکردید، و من هم کلی جواب دادم.... ولی با توجه به این پست که میفرمایید گزینه remember my answer وجود نداره و گزینه always trust this file را میزنید.... بنابراین مسئله مشخص میشه:

شما منظورتون این پیغام کمودو هست:

راه حل: وارد +D بشوید و قسمت Defense+ Settings و سربرگ Sandbox Settings تیک اون قسمتی را که در عکس نشون دادم را بردارید و بعد OK کنید.

این عکس:

alipencia
04-07-2011, 22:35
ممنون دوست عزیز درست شد.حالا تیک این گزینه که برداشتم چی هست؟از لحاظ امنیتی کار درستی هست که تیک رو برداشتم؟

Jadda
04-07-2011, 23:40
ممنون دوست عزیز درست شد.حالا تیک این گزینه که برداشتم چی هست؟از لحاظ امنیتی کار درستی هست که تیک رو برداشتم؟

سلام

خواهش میکنم؛؛

دوست عزیز مطمئن باش اگه برداشتن اون تیک مشکلی از لحاظ امنیتی ایجاد میکرد اصلاً به شما توصیه نمیکردم که این کارو بکنید. برداشتن اون تیک نه تنها مشکلی نداره بلکه برای اینکه به بهترین تنظیمات کمودو هم برسیم حتماً باید اون تیک را بردارم.... با برداشتن اون تیک کمودوتون حرفه ای تر شده.:11:

alone_boy
05-07-2011, 10:21
سلام
جریان CIS 5.5 چیه که توی بعضی سایتا هست ولی توی سایت کومودو نیست؟!

E.K.H
05-07-2011, 13:38
سلام
جریان CIS 5.5 چیه که توی بعضی سایتا هست ولی توی سایت کومودو نیست؟!
جریانش اینه
با خود کومودو میتونی آپدیت کنی

Jadda
05-07-2011, 16:21
سلام

کمودو دیشب ورژن 5.5.195786.1383 را ارائه کرد، تغییرات اعمال شده:

IMPROVED! WEB installer now supports more reliable installation experience e.g. support for resuming broken downloads
IMPROVED! Program updater now uses a new updating mechanism which reduces the update size significantly
IMPROVED! Minor GUI fixes and corrections
FIXED! Various incompatibilities between BO defense and various applications(e.g. games, windows applications etc.)
FIXED! License manager does not work properly when system time is modified
FIXED! Various crashes related to the antivirus engine

میتوانید برای دریافت آپدیت نرم افزار از طریق برنامه کمودو اقدام کنید؛

یا برای دریافت فایل نصب ورژن جدید میتوانید از این لینک استفاده کنید:

COMODO Internet Security Premium 5.5.195786.1383

Download

با حجم 60M و قابلیت نصب روی ویندوزهای 32 و 64 بیتی

alipencia
06-07-2011, 00:39
با سلام مجدد
اساتید چطور میشه بوسیله cloud scan اسکن رو انجام داد؟ایا اولویت خاصی داره با دیتا بیس؟

---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

با سلام مجدد
اساتید چطور میشه بوسیله cloud scan اسکن رو انجام داد؟ایا اولویت خاصی داره با دیتا بیس؟

Dr Hannibal
06-07-2011, 09:27
با سلام مجدد

این کار با تنظیمات پیش فرض اگر به نت متصل باشید انجام میشه. هم برای اسکن ، و هم فایل های اجرا شده داخل سندباکس. معمولا فایل های اجرا شده در سندباکس بهتر در کلود اسکن میشه.

MahdiidhaM
06-07-2011, 11:38
پروسس cmdagent.exe‌ پروسس اصلی کومودوه و من که الان تقریبن سه ماهه ار کومودو استفاده میکنم خیلی کم از سرعت سیستم رو میگیره ،برای من در حالت عادی 14 ، 15 مگ حداکثر 20 مگ از رم رو اشغال میکنه مگه اینکه اسکن کنم که استفاده از رمش زیاد میشه

اصلاً الآن وضعیت اینجوری شده که میخوام فایلی باز کنم طول میکشه میخوام ببندم طول میکشه ، میخوام فایل PDF یا WORD رو ببندم طول میکشه البته نه همیشه 30% اوقات ، بعضی نرم افزارا مثل فایرفاکس گاهی هنگ میکنن و در وضعیت Not responding قرار میگیرن و تو همه این موارد وقتی به Task Manager میرم میبینم cmdagent بخش CPU ( نه Ram رو) بالای 80% اشغال کرده !!!
البته من روش برداشتن و نصب مجدد و آپدیت آفلاین رو که در پست 2112 گفتید انجام ندادم اگه فکر میکنه مشکلو حل میکنه انجام بدم و لطف کنید آدرس آموزش نصب و آپدیت آفلاین رو برام بذارید .
ممنون.

Jadda
06-07-2011, 17:12
اصلاً الآن وضعیت اینجوری شده که میخوام فایلی باز کنم طول میکشه میخوام ببندم طول میکشه ، میخوام فایل PDF یا WORD رو ببندم طول میکشه البته نه همیشه 30% اوقات ، بعضی نرم افزارا مثل فایرفاکس گاهی هنگ میکنن و در وضعیت Not responding قرار میگیرن و تو همه این موارد وقتی به Task Manager میرم میبینم cmdagent بخش CPU ( نه Ram رو) بالای 80% اشغال کرده !!!
البته من روش برداشتن و نصب مجدد و آپدیت آفلاین رو که در پست 2112 گفتید انجام ندادم اگه فکر میکنه مشکلو حل میکنه انجام بدم و لطف کنید آدرس آموزش نصب و آپدیت آفلاین رو برام بذارید .
ممنون.

سلام

قبلاً هم گفته شده که استفاده کمودو از منابع سیستم در حد نرماله، و اذیت نمیکنه..... الان آنتی ویروسهای سنگینتر از کمودو در بازار موجوده....حالا چرا شما مشکل دارید را نمیدونم؛
در پست 2112 هم من گفتم اگر برای کمودوتون مشکلی ایجاد شده اون کارو بکنید....در کل ورژن کمودوتون الان چنده؟ سعی کنید ار آخرین ورژن یعنی 5.5.195786.1383 استفاده کنید...
=====
روش آپدیت افلاین کمودو خیلی آسونه، شما ابتدا دیتابیس کمودو را آپدیت کنید و بعد از فایل bases.cav که در مسیر پیش فرض: C>Program Files>COMODO>COMODO Internet Security>scanners قرار داره یک کپی بگیرید و بعد برای استفاده هم بعد از نصب ورژن جدید: سیستم را ریستارت کنید و کلید F8 را نگه دارید و ویندوز را در حالت Safe Mode بالا بیاورید و بعد وارد همان مسیر ذکر شده شوید و فایل bases.cav را پاک کنید و بعد bases.cav جدید را کپی کنید.
=====
برای حل مشکلتون هم سعی کنید از ورژن جدید کمودو استفاده کنید و میتونید در تنظیمات بخش آنتی ویروس Real-Time Scanning را بگذارید روی Stateful؛

alone_boy
07-07-2011, 11:19
سلام
با این که آخرین ورژن کومودو نصبه ولی بازم Updaterـش پیغام میده و در مورد آپدیتش سوال میپرسه
چرا؟!

MahdiidhaM
07-07-2011, 11:27
سلام
....در کل ورژن کمودوتون الان چنده؟ سعی کنید ار آخرین ورژن یعنی 5.5.195786.1383 استفاده کنید...
و میتونید در تنظیمات بخش آنتی ویروس Real-Time Scanning را بگذارید روی Stateful؛
ممنون ، فکر میکردم تا وقتی آپدیت باشه نیاز به نصب ورژن جدید نیست .:20:
ورژن کمودوی من 5.3 هست ، این آخرین ورژنش رو از خود سایتش بگیرم ؟

Dr Hannibal
07-07-2011, 13:19
سلام
با این که آخرین ورژن کومودو نصبه ولی بازم Updaterـش پیغام میده و در مورد آپدیتش سوال میپرسه
چرا؟!

کمودو رو باز کنید. ( اگر روی تنظیمات پسورد گذاشتید بر دارید فعلا ) سربرگ more سپس گزینه چک آپدیت رو بزنید مرال رو تا انتها انجام بدید و در خواست ریست رو هم تایید کنید.

ممنون ، فکر میکردم تا وقتی آپدیت باشه نیاز به نصب ورژن جدید نیست .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Jadda
07-07-2011, 13:23
ممنون ، فکر میکردم تا وقتی آپدیت باشه نیاز به نصب ورژن جدید نیست .:20:

سلام

اون آپدیتی که شما مدنظرته، آپدیت دیتابیس و لیست سفید کومودو است؛ و ربطی به ورژن جدید نداره. شما بهتر همیشه از آخرین ورژن استفاده کنید، چون مشکلات ورژنهای قبلی رفع و کمتر میشه و ویژگیهای جدیدی هم اضافه میشه.
==
شما برای ارتقاء ورژن میتونید از طریق برنامه کمودو اقدام کنید در قسمت More و Check for Updates

اگر از این طریق موفق به این کار نشدید،(چون ورژن 5.3 کمی در این باره مشکل داشت) میتونید فایل نصب ورژن جدید را از سایت کمودو دانلود و نصب کنید. این پست را بخونید لینک دانلود آخرین ورژن کمودو:

فقط قبل از حذف ورژن قبلی 2 تا کار بکنید: اول اینکه از فایل bases.cav یک کپی بگیرید که داستانش رو در پست قبلیم گفتم....
و کار دوم اینکه چون شما الان کمودوتون دارای تنظیمات شخصی هست که برای برنامه ها در +D و قسمت فایروال رول ساخته اید و بعضی برنامه ها را در لیست سفید اضافه کردید و ...، برای اینکه بعد از نصب ورژن جدید دوباره نخواهید همه چیز را از اول شروع کنید و برای اینکه همین تنظیمات را بتونید داشته باشید این کارو بکنید:

وارد قسمت More بشید و Manage My Configurations و اون تنظیمی که Active هست را کلیک کنید و بعد دکمه Export را بزنید و جایی اونو ذخیره کنید؛؛ بعد از نصب ورژن جدید هم در همین مسیر باید تنظیم مورد نظر را Import بکنید و بعد هم اونو Active کنید ( با این کار خیلی راحت تنظیمات قبلیتونو حفظ کردید).

Jadda
07-07-2011, 13:40
سلام

یک نکته:

کمودو ابتدا ورژن 5.5.195786.1382 را منتشر کرد:

و بعد از چند ساعت بعد یک آپدیت کوچولو هم اضافه کرد، الان باید ورژن کمودو این باشه: 5.5.195786.1383

اگه کمودو پیغام میده به خاطه همینه، این آپدیت از طریق برنامه کمودو به راحتی قابل دریافته. که جناب دکتر مراحلش رو توضیح دادند.

matin 99
08-07-2011, 20:26
سلام دوستان

من تازه عضو شدم و از این تاپیک به این پرباری حیرت زده شدم

دوستان من قبل از اشنایی با این انجمن دو ماهی بود که نسخه رایگان سکیوریتی کمودو را نصب کرده بودم. اما حالا با خواندن بعضی
پستهای ارسال شده دوستان چند سوال برام پیش امده:

1-موقع نصب comodo internet security تیکComodo DNS رو برنداشتم
2در هنگام نصب کمودو فایروال ویندوز را به این صورت (و نه به روشی که اقا مهران گفته بود)خاموش کردم:
start>contorol panel>windows firewall ایا اشکالی در نصب یا امنیت سیستم من پیش می اید؟

3-با توجه به موارد 1 و 2 ایا باید کمودو را پاک و دوباره نصب کنم. در ضمن تا به جال مشکلی با کمودو و امنیت سیستم برام پیش
نیامده.
4-دوستان من درکنار کمودو ازpanda cloud antivirus هم استفاده می کنم و تداخل یا کندی سرعت محسوسی هم تا به حال برام
پیش نیامده.ایا این ترکیبی که دارم در کنار کمودو استفاده می کنم بهتره یا استفاده از clear cloud(لطفا با دلیل)در کنار کمودو.

5-عزیزان برای اسکن فلش مموری لازم است از برنامه خاصی مثلpanda usb vaccinaو...استفاده کنم یا همان کمودو سکیوریتی
کفایت می کنه؟

6-در یک پستی اقا مهران گفتند که هنگام خرید انلاین به قفل زردی اشاره کردند .اون قفل زرد چیه؟
ایا برای این رمزنگاری و امنیت در هنگام خرید انلاین باید برنامه خاصی را نصب کنم؟

ببخشید کمی طولانی شد.

سلامت باشید.

K1lou
09-07-2011, 10:01
با سلام و تشکر

من هم این گزینه رو برنداشتم و در واقع نصب هست چه مشکلی پیش میاره ؟

من نمی تونم با idm دانلود کنم این برنامه در قسمت trusted هم هست

البته الان که یکبار idm رو بستم و دوباره باز کردم تونستم برای همه برنامه ها به این صورت هست که باید خارج بشی

چرا به همچین سایتی گیر داده ؟

با تشکر

roteal2007
09-07-2011, 11:55
یه توضیحی هم بدم در هنگام نصب آپدیت ممکنه که توی نصب CMDAGENT.EXE گیر کنه و باید یه ریستارت بکنید . دباره از MORE آپدیت کنید تا این پکیج نصب بشه....

TurkOglu1993
09-07-2011, 15:30
سلام
برای پشتیبان گیری از آپدیتهاش باید از همون bases.cav پشتیبان بگیریم؟
چطور میتونم تنظیمش کنم تا سر یه ساعتی شروع به آپدیت کنه؟

Jadda
09-07-2011, 16:56
سلام دوستان

من تازه عضو شدم

سلام دوست عزیز؛ خوش آمدید :11:

2در هنگام نصب کمودو فایروال ویندوز را به این صورت (و نه به روشی که اقا مهران گفته بود)خاموش کردم:
start>contorol panel>windows firewall ایا اشکالی در نصب یا امنیت سیستم من پیش می اید؟

3-با توجه به موارد 1 و 2 ایا باید کمودو را پاک و دوباره نصب کنم. در ضمن تا به حال مشکلی با کمودو و امنیت سیستم برام پیش
نیامده.

1- شما الان دارید از Comodo secureDNS استفاده میکنید و مشکلی نداره و خوبه

2- مهم اینه که فایروال ویندوز خاموش باشه، البته جناب مهران خان اون مطلبی که فرمودند مربوط به ورژنهای قدیمی کمودو بود ؛؛ ولی از ورژن 5.3 ، هنگام نصب کمودو، خودش فایروال ویندوز و همینطور ویندوز دیفندر رو خاموش میکنه و اگر هم بخواهید کمودو را پاک کنید، خودش دوباره اونها را فعال میکنه و نیازی به دخالت کاربر نیست:

Version 5.3.175888.1227: 12 January, 2011

IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation

3- خیر؛

4-دوستان من درکنار کمودو ازpanda cloud antivirus هم استفاده می کنم و تداخل یا کندی سرعت محسوسی هم تا به حال برام
پیش نیامده.ایا این ترکیبی که دارم در کنار کمودو استفاده می کنم بهتره یا استفاده از clear cloud(لطفا با دلیل)در کنار کمودو.

پاندا کلود با کلیر کلود فرق داره> پاندا یک آنتی ویروسه مبتنی بر دیتابیس مستقر بر سرور و پردازش ابری که روی سیستم خانگی نصب میشه، و میتونه مکمل خوبی باشه؛ ولی کلیر کلود یک secureDNS هست که خودش سروره، و روس سیستم کاربر نصب نمیشه، و ضمناً از آنتی ویروس Vipre استفاده میکنه> شما هم که DNS کمودو را انتخاب کردید، پس نیازی به کلیرکلود نیست.

5-عزیزان برای اسکن فلش مموری لازم است از برنامه خاصی مثلpanda usb vaccinaو...استفاده کنم یا همان کمودو سکیوریتی کفایت می کنه؟

نیازی که نیست، همون کمودو کفایت میکنه، سندباکس کمودو یادت نره :46:

6-در یک پستی اقا مهران گفتند که هنگام خرید انلاین به قفل زردی اشاره کردند .اون قفل زرد چیه؟

اون قفل نشون میده که سرور اون صفحه مورد نظر از پرتکل امن ssl استفاده میکنه و گواهینامه امنیتی رو داره. و اطلاعات رد و بدل شده رمز گذاری میشن.

ایا برای این رمزنگاری و امنیت در هنگام خرید انلاین باید برنامه خاصی را نصب کنم؟

خیر. اون گواهینامه ها رو بعضی از شرکتهای امنیتی که در این زمینه فعالیت دارند صادر میکنند.

Jadda
09-07-2011, 17:21
با سلام و تشکر

من هم این گزینه رو برنداشتم و در واقع نصب هست چه مشکلی پیش میاره ؟

خیر، اتفاقاً خوبه. توی عکستون هم که نسون دادید داره کار میکنه:11:

من نمی تونم با idm دانلود کنم این برنامه در قسمت trusted هم هست

البته الان که یکبار idm رو بستم و دوباره باز کردم تونستم برای همه برنامه ها به این صورت هست که باید خارج بشی

بله؛ دوست عزیز وقتی کومودو پیغام سندباکس کردن فایلی را نشان داد و اگر شما Don't isolate again را بزنید فایل به لیست سفید اضافه میشه ولی در اون اجرا از سندباکس خارج نمیشه> بلکه وارد لیست سفید میشه و در اجرای بعدی دیگه آزاد و خارج از سندباکس اجرا میشه. بنابراین شما میتونید برنامه مورد نظر را ببندید و دوباره اجرا کنید.

قبلاً هم در تاپیک دانلود ویروس اشاره شد:

چرا به همچین سایتی گیر داده ؟

کمودو هر سایت یا صفحه ای رو که حاوی مخرب و بدافزار باشه، توی لیست سیاه خودش قرار میده و اونو بلاک میکنه. در مورد --------.com هم کمودو به دلیل یافتن مخربهای زیاد در اون(همین ویروسهایی که بچه ها میزارن:31:)، وارد لیست سیاهش کرده و بلاک کرده و تا اونجایی که من میدونم قصد نداره وارد لیست سفیدش کنه و از بلاک درش بیاره!

Jadda
09-07-2011, 18:05
سلام
برای پشتیبان گیری از آپدیتهاش باید از همون bases.cav پشتیبان بگیریم؟
چطور میتونم تنظیمش کنم تا سر یه ساعتی شروع به آپدیت کنه؟

1- برای پشتیبانگیری از اپدیتاش شما از همون فایل bases.cav کپی بگیرید کفایت میکنه. فقط یک مورد> همیشه قبل از گپی گرفتن اول کمودو را آپدیت کنید تا اگر آپدیتی داشت دریافت کنه و بعد کپی بگیرید و ضمناً اگر از بکابی که گرفتید و زمان استفاده مدت زیادی مثل یک ماه بگذره، اون بکاب دیگه کار نمیکنه و کمودو فایل رو خراب تشخیص میده.
====
2- شما کمودو را بزار روی اوتوآپدیت کفایت میکنه.
====
ولی اگر خواستید زمان بندی کنید، کمودو این حالت رو نداره؛؛ ولی قابلیت اسکن زمانبندی شده داره که شما میتونید برای آپدیت زمانبندی شده ازش استفاده کنید.( کلک بزنید:31:)

روش:

نکنه: فرض را بر این میگذاریم که بخواهیم کمودو را گول بزنیم و فقط در زمانهای مشخص کمودو اپدیت بشه و دیگه اسکن نکنه:

شما وارد قسمت Antivirus بشید و بخش Scan Profiles و دکمه Add را بزنید و در قسمت Name یک اسم بگذارید(هر اسمی باشه مهم نیست) بعد در همون پنجره دکمه Add را بزنید و یک فولدر خالی را اضافه کنید و Apply کنید

بعد:

وارد قسمت Antivirus بشید و Scheduled Scans و Add را بزنید و در پنجره باز شده این کارو بکنید:
در قسمت Name یک اسم انتخاب بکنید( هر چی باشه مهم نیست)
در قسمت Profile همون پروفایلی که ساختید را از نوار کشویی انتخاب کنید
تیک همه روزها هم داشته باشه
ساعت مورد نظر را انتخاب کنید

با این کار روزی یکبار کمودو آپدیت میشه و چون فولدر خالی را انتخاب کردید برای اسکن سریع اسکن میکنه :31:

اگر هم خواستید این عمل ( آپدیت شدن ) چند بار در روز سر ساعت معین تکرار بشه میتونید در همین مسیر چند تا Scan Schedule بسازید و هر بار هم دو باره همون پروفایلی که ساختید را انتخاب بکنبد. خب> زمانبندی هاشونو هم طبق نیازتون و زمانیکه دوست دارید کمودو آپدیت بشه تغییر بدید.

بعد هم یک کار دیگه هم باید انجام بدید که عکسشو میزارم:

موفق باشید:11:

TurkOglu1993
09-07-2011, 21:54
1- برای پشتیبانگیری از اپدیتاش شما از همون فایل bases.cav کپی بگیرید کفایت میکنه. فقط یک مورد> همیشه قبل از گپی گرفتن اول کمودو را آپدیت کنید تا اگر آپدیتی داشت دریافت کنه و بعد کپی بگیرید و ضمناً اگر از بکابی که گرفتید و زمان استفاده مدت زیادی مثل یک ماه بگذره، اون بکاب دیگه کار نمیکنه و کمودو فایل رو خراب تشخیص میده.
====
2- شما کمودو را بزار روی اوتوآپدیت کفایت میکنه.
====
ولی اگر خواستید زمان بندی کنید، کمودو این حالت رو نداره؛؛ ولی قابلیت اسکن زمانبندی شده داره که شما میتونید برای آپدیت زمانبندی شده ازش استفاده کنید.( کلک بزنید:31:)

روش:

نکنه: فرض را بر این میگذاریم که بخواهیم کمودو را گول بزنیم و فقط در زمانهای مشخص کمودو اپدیت بشه و دیگه اسکن نکنه:

شما وارد قسمت Antivirus بشید و بخش Scan Profiles و دکمه Add را بزنید و در قسمت Name یک اسم بگذارید(هر اسمی باشه مهم نیست) بعد در همون پنجره دکمه Add را بزنید و یک فولدر خالی را اضافه کنید و Apply کنید

بعد:

وارد قسمت Antivirus بشید و Scheduled Scans و Add را بزنید و در پنجره باز شده این کارو بکنید:
در قسمت Name یک اسم انتخاب بکنید( هر چی باشه مهم نیست)
در قسمت Profile همون پروفایلی که ساختید را از نوار کشویی انتخاب کنید
تیک همه روزها هم داشته باشه
ساعت مورد نظر را انتخاب کنید

با این کار روزی یکبار کمودو آپدیت میشه و چون فولدر خالی را انتخاب کردید برای اسکن سریع اسکن میکنه :31:

اگر هم خواستید این عمل ( آپدیت شدن ) چند بار در روز سر ساعت معین تکرار بشه میتونید در همین مسیر چند تا Scan Schedule بسازید و هر بار هم دو باره همون پروفایلی که ساختید را انتخاب بکنبد. خب> زمانبندی هاشونو هم طبق نیازتون و زمانیکه دوست دارید کمودو آپدیت بشه تغییر بدید.

بعد هم یک کار دیگه هم باید انجام بدید که عکسشو میزارم:

سلام
ممنون از زحمتتون
این کلک رو بلد بودم ولی گفتم شاید خودش داشته باشه چون کومودو همین امروز نصبش کردم

K1lou
10-07-2011, 09:09
با سلام

از این حالت میشه برای یک سیستم دیگه هم استفاده کرد یعنی روی یه سیستم که اینترنت نداریم و دو نسخه یکسان از کومودو رو داریم
ابدیتها رو منتقل کنیم ؟

این comodo DNS اصلا چی هست یا اون clear cloud ؟
با تشکر

Jadda
10-07-2011, 18:38
با سلام

1-از این حالت میشه برای یک سیستم دیگه هم استفاده کرد یعنی روی یه سیستم که اینترنت نداریم و دو نسخه یکسان از کومودو رو داریم
ابدیتها رو منتقل کنیم ؟

2-این comodo DNS اصلا چی هست یا اون clear cloud ؟
با تشکر

سلام

1- بله
==
2- هر دو تاشون secureDNS هستند.

(DNS(Domin Name System: هر سایتی دارای یک Domin Name (اسم) و یک IP (آدرس، به شکل عدد) است.مثلاً برای دیدن یک سایت شما توی مرورگرتون اسم سایت را تایپ میکنید و اینتر را میزنید و درخواست خود را میفرستید بعد> اون اسم توسط سرور DNS به IP تبدیل میشه و ...شما با این ادرس با سرور سایت مربوطه ارتباط برقرار میکنید. و سایت توسط مرورگرتون باز میشه.

SecureDNS : یک کار دیگه هم میکنه>دارای یک لیست سیاه از سایتها و لینکهای مخرب هست که دائماً توسط آنتی ویروسی که اون DNS استفاده میکنه چک و بررسی میشه ... بنابراین اگر درخواست شما برای برقراری ارتباط با یک آدرس، که از یک DNS امن استفاده میکنید در لیست سیاه اون DNS باشه به شما اعلام میشه. مثل این عکس که در پست قبلیتون قرار دادید:

TurkOglu1993
10-07-2011, 22:07
این Game mode چیه؟

AlexanderMahone
10-07-2011, 22:15
این Game mode چیه؟

این حالت بازی هست زمانیکه بازی رو انجام میدیت و گیم مود دیتکتش میکنه روی اون حال قرار میگیره اسکن نمیکنه اپدیت نمیکنه اخطار نمیده و با عث میشه که شما بازی رو راحت انجام بدید بدون مزاحمت نرم افزار

K1lou
11-07-2011, 07:13
ّبا سلام و تشکر

کمودو هر سایت یا صفحه ای رو که حاوی مخرب و بدافزار باشه، توی لیست سیاه خودش قرار میده و اونو بلاک میکنه. در مورد --------.com هم کمودو به دلیل یافتن مخربهای زیاد در اون(همین ویروسهایی که بچه ها میزارن)، وارد لیست سیاهش کرده و بلاک کرده و تا اونجایی که من میدونم قصد نداره وارد لیست سفیدش کنه و از بلاک درش بیاره!

در مورد همین ایران بلاک . من اکثر عکسهامک رو روی این سایت اپلود کردم الان پستهای قبلیم رو نگاه می کنم اکثر عکسها نیست

این به خاطر همین قرار داشتن در لیست سیاه کمود است ؟ ایا در سیستمهای دیگه این عکسها قابل رویت هستن ؟

چطور می تونم خودم این سایت رو به لیست سفیدش اضافه کنم ؟

من می تونم انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم و در کنارش از چیزی شبیه panda cloud free استفاده کنم ؟ شما چه انتی ویروسی را در کنار کومودو پیشنهاد میدید ؟

در مومرد sandbox ایا به این صورت هست که اگه من فلش رو به سیستم بزنم و پراز ویروس باشه همه در این محیط اجرا میشن ؟ جه با ابدیت یا بدون ابدیت ؟

با تشکر

MeHrDaD-91
11-07-2011, 20:01
ببخشید قبلا هروفت میخواستیم کمودو را دانلود کنیم میگذاشت انتخاب کنیم که نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی را دانلود کنیم ولی الان این فقط نسخه 32 بیتی را می گذاره دانلود کنیم.
کسی لینک نسخه 64 بیتی را داره؟

Jadda
11-07-2011, 22:51
ّبا سلام و تشکر

در مورد همین ایران بلاک . من اکثر عکسهامک رو روی این سایت اپلود کردم الان پستهای قبلیم رو نگاه می کنم اکثر عکسها نیست

1-این به خاطر همین قرار داشتن در لیست سیاه کمود است ؟2- ایا در سیستمهای دیگه این عکسها قابل رویت هستن ؟

3چطور می تونم خودم این سایت رو به لیست سفیدش اضافه کنم ؟

4-من می تونم انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم و در کنارش از چیزی شبیه panda cloud free استفاده کنم ؟ 5-شما چه انتی ویروسی را در کنار کومودو پیشنهاد میدید ؟

6-در مورد sandbox ایا به این صورت هست که اگه من فلش رو به سیستم بزنم و پراز ویروس باشه همه در این محیط اجرا میشن ؟ چه با ابدیت یا بدون ابدیت ؟

با تشکر

سلام

مورد1 و 2> بله

3- کمودو باید این کارو بکنه؛؛ شما میتونید توی فروم کمودو گزارش بدید، ولی در مورد این سایت من بعید میدونم کاری بکنن....
==

4- شما اگر خواستید از یک آنتی ویروس دیگه هم استفاده بکنید، میتونید این کار را بکنید(هر چند خیلی هم ضروری نیست-البته بستگی به نوع کاربری شما از PC و خودتون داره).ولی لزومی نداره آنتی ویروس کمودو را غیرفعال کنید، با پاندا مشکلی پیش نمیاد.
5- شما میتونید امنیت سیستم را به دست کمودو بسپارید ..... ولی اگر حساس هستید پاندا کلود رایگان میتونه خوب باشه> باز بستگی به سلیقه خودتون داره...ولی اینو هم بگم که تسترهای حرفه ای همهشون مالواربایت و هیتمن پرو، را دارند.

==
6-بله، سندباکس ربطی به اپدیت نداره و کار خودشو میکنه.آپدیت مربوط به دیتابیس آنتی ویروس(لیست سیاه) و همچنین لیست سفید کمودو میشه. حالا اگر فرض را بر این بگذاریم که کمودو اصلاً آپدیت نشه و به واسطه این کار لیست سفیدی هم وجود نداشته باشه، در کار سندباکس خللی ایجاد نمیشه. فقط احتمالاً فایلهای بیشتری میرن تو سندباکس.
در مورد اجرا شدن ویروسها> چون در لیست سفید کمودو نیستند، اوتوسندباکس میشن و به سیستم آسیبی نمیرسه. . .چه شما با دابل کلیک اجرا کنید، چه خودشون اوتو ران بشن، جاشون تو سندباکسه.

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------

ببخشید قبلا هروفت میخواستیم کمودو را دانلود کنیم میگذاشت انتخاب کنیم که نسخه 32 بیتی یا 64 بیتی را دانلود کنیم ولی الان این فقط نسخه 32 بیتی را می گذاره دانلود کنیم.
کسی لینک نسخه 64 بیتی را داره؟

سلام

MeHrDaD-91
12-07-2011, 15:04
این کمودو خودکار برداشته بلوتوث لپ تاپ را غیر فعال کرده چطوری باید بلوتوث را به برنامه مورد اعتمادش اضاف کنم تا دوباره فعال بشه؟

K1lou
12-07-2011, 18:13
با سلام خدمت دوستان
من الن روی سیستم comodo internet security permum رو به همراهmalwarebytes و panda cloud antivirus free رو دارم ایا این نرم افزارها تداخل رو ایجاد می کنن ؟

در مورد sandbox
من درست متوجه شدم هر برنامه ای بخواد اجرا بشه توی سیستم از روی فلش یا هارد . اگه کومودو اونو نشناسه چه ویروس باشه چه نباشه اونو در حالت sandbox اجرا میکنه
و این قابلیت میتونه خیال ما رو از ویروسی نشدن سیستم راحت کنه ؟
با تشکر

Jadda
12-07-2011, 19:23
این کمودو خودکار برداشته بلوتوث لپ تاپ را غیر فعال کرده چطوری باید بلوتوث را به برنامه مورد اعتمادش اضاف کنم تا دوباره فعال بشه؟

سلام

COMODO>Defense+>Trusted Files>Add

Jadda
12-07-2011, 20:26
با سلام خدمت دوستان
1-من الن روی سیستم comodo internet security permum رو به همراهmalwarebytes و panda cloud antivirus free رو دارم ایا این نرم افزارها تداخل رو ایجاد می کنن ؟

2-در مورد sandbox
من درست متوجه شدم هر برنامه ای بخواد اجرا بشه توی سیستم از روی فلش یا هارد . اگه کومودو اونو نشناسه چه ویروس باشه چه نباشه اونو در حالت sandbox اجرا میکنه
و این قابلیت میتونه خیال ما رو از ویروسی نشدن سیستم راحت کنه ؟
با تشکر

سلام

1-نه، فقط از مالواربایت به عنوان اسکنر استفاده کنید(فعال نباشه)

===

2- بله...:46:

البته یک نکته را مجدداً عرض میکنم و اون اینه که سندباکس علاوه بر قدرت بازدارندگی و دفاعی پرقدرت خودش که واقعاً عالیه(عدم الودگی سیستم) ؛؛ حتی سیستم تشخیص هم داره. میشه فایلها و برنامه ها را در سندباکس اجرا کرد و اگر ویروس باشند کمودو در اکثر مواقع تشخیص میده.....پس سندباکس کمودو را دست کم نگیریم :5:

اینجوری در اکثر مواقع هم برنامه اجرا شده و هم اینکه اگر مشکوک به مخرب باشه کمودو تشخیص میده(فایلهایی که خرابکاریشون زیاده رو که کمودو 99درصدشون رو تشخیص میده> {توی سندباکس از روی رفتار فایل :31:}

مثال:

به عکس زیر توجه کنید، ویروس اجرا میشه و طبق انتظار میره تو سندباکس و من سندباکس را باز میکنم تا ببینم کمودو نظرش در مورد فایل چیه > زیر عنوان Verdict که کومودو نظر خود را بیان میکنه، نوشته: Suspicious

و مثالهای بعدی :

البته کمودو فایلهای سالم رو هم تشخیص میده، در عکس زیر 5 فایل در سندباکس اجرا شده و کمودو همه اونها را سالم تشخیص داده. که البته سالم هم هستند:

تازه این برای حالت افلاین است و اگر زمانیکه فایلی رو در سندباکس اجرا میکنید به اینترنت وصل باشد که خیلی بهتر کار میکنه و فایلها را اسکن و بررسی میکنه.

به عکس زیر توجه کنید، فایل اجرا شده که برای کمودو ناشناخته بود وارد سندباکس میشه و آنلاین بررسی و اسکن و آنالیز میشه. و سالم تشخیص داده میشه و وارد لیست سفید هم میشه:

اگر هم مخرب باشه که همون پیغام معروف کلود کمودو را میبینیم......

سندباکس کمودو غولیه واسه خودش :11:

kases
12-07-2011, 21:26
دوستان میشه لطف کنید لینک دانلود افلاین اپدیت کمودو رو اینجا بزارید

Jadda
12-07-2011, 23:17
دوستان میشه لطف کنید لینک دانلود افلاین اپدیت کمودو رو اینجا بزارید

سلام

آخرین ورژن دیتابیس کمودو را میتونید از اینجا دریافت کنید(روی REGULAR DOWNLOAD کلیک کنید):

توجه: این فایل فشرده شده است؛ بنابراین ابتدا از حالت فشرده خارجش کنید. بعد اسم فایل را به bases.cav تغییر بدید. فایل آماده استفاده است.

K1lou
13-07-2011, 12:59
با سلام و تشکر
در این پیامی که میده در مورد پاندا چطور باید عمل کنم ؟

خرین ورژن دیتابیس کمودو را میتونید از اینجا دریافت کنید(روی REGULAR DOWNLOAD کلیک کنید):

چطور می تونم ابدیتهای سیستم خودم رو که به اینترنت وصل هست رو بدون اینکه بخوام ابدیت افلاین دانلود کنم به سیستم بدون اینتنت انتقال بدم ؟

alone_boy
13-07-2011, 13:05
چطور می تونم ابدیتهای سیستم خودم رو که به اینترنت وصل هست رو بدون اینکه بخوام ابدیت افلاین دانلود کنم به سیستم بدون اینتنت انتقال بدم ؟ این روش بارها و بارها توضیح داده شده:

alipencia
13-07-2011, 13:07
با سلام
دوستان از وقتی کومودو نصب کردم موقع نصب و یا پاک کردن برنامه از من دسترسی admin میخواد.در حالی که اکانت من ادمین هست.چی جوری حلش کنم؟

Jadda
13-07-2011, 19:47
با سلام و تشکر
در این پیامی که میده در مورد پاندا چطور باید عمل کنم ؟

سلام

Allow کنید،

K1lou
14-07-2011, 08:30
این روش بارها و بارها توضیح داده شده:

با سلام و تشکر
در این روشهای تایپیک اشاره شده هم من باید حدود 150 مگ رو دانلود کنم . نمیهش من ابدیتهای این سیستم رو از قسمتی که ابدیتها قرار می گیرن کپی و بر روی سیستم دیگه پیست کنم ؟

در عکس زیر نرم افزارهای trusted از سند بوکس خارج شده اند که عنوان disabled خورده است و اون دو نرم افزار که مشخص کردم هنوز توی سند بوکس هستند ؟
این دو نرم افزار الان اجازه دسترسی به اینترنت رو ندارن ؟

با تشکر

Jadda
14-07-2011, 13:42
با سلام و تشکر
1- در این روشهای تایپیک اشاره شده هم من باید حدود 150 مگ رو دانلود کنم . نمیشه من ابدیتهای این سیستم رو از قسمتی که ابدیتها قرار می گیرن کپی و بر روی سیستم دیگه پیست کنم ؟

در عکس زیر نرم افزارهای trusted از سند بوکس خارج شده اند که عنوان disabled خورده است و اون دو نرم افزار که مشخص کردم هنوز توی سند بوکس هستند ؟
2-این دو نرم افزار الان اجازه دسترسی به اینترنت رو ندارن ؟
با تشکر

سلام

1- شما میتونید از فایل bases.cav در سیستم خودتون کپی بگیرید، و در سیستم دیگه استفاده کنید. دانلود دیتابیس برای کاربرانی است که این فایل را ندارند. شما که کمودو دارید و آپدیت هم هست، میتونید از دیتابیس کمودوی سیستم خودتون استفاده کنید.(هر از چند گاهی هم میتونید از فایل bases.cav یک کپی جدید بگیرید، بعضی موقعها بکار میاد)

2- اجازه دسترسی یا عدم دسترسی به اینترنت، قوانینش در بخش فایروال کمودو است و ربطی به سندباکس نداره. اگر شما قبلاً اجازه داده باشید میتونند وصل شن و اگر اجازه نداده باشی هم که نمیتونند. چون اگر قرار باشه برای بار اول قصد برقراری به اینترنت را داشته باشند کمودو حتماً به شما پیغام میده و شما میتونید درخواست برنامه برای اتصال به اینترنت را قبول یا رد کنید.

alipencia
14-07-2011, 23:10
عزیزان واساتید لطف کنه یکی جواب سوال صفحه قبل مارو هم بده

Jadda
15-07-2011, 08:46
عزیزان واساتید لطف کنه یکی جواب سوال صفحه قبل مارو هم بده:

دوستان از وقتی کومودو نصب کردم موقع نصب و یا پاک کردن برنامه از من دسترسی admin میخواد.در حالی که اکانت من ادمین هست.چی جوری حلش کنم؟

سلام

برای همه برنامه ها که این اتفاق نمیفته. چون بعضی ها میرن تو سندباکس و محدود میشن تصور ادمین نبودن حاصل میشه، در صورتیکه اکانت شما ادمین است ولی> اونها در سندباکسن و محدود، بنابراین> وقتی خواستید برنامه ای را حذف کنید، فایل uninstall.exe برنامه مربوطه اجرا میشه و اگر میره تو سندباکس شما این فایل را ببر در لیست سفید و بعد> مجدداً اقدام به حذف برنامه کنید.

mrmostafa
16-07-2011, 16:59
دوستان ورژن جدید تر از 5.4.189822.1355 نیومده؟؟؟؟ آخرین آپدیت من 9405 هست که تو سایتشم همین بود. ممنون

E.K.H
17-07-2011, 09:33
با سلام
چجوری میشه کاری کرد که تمام رول هایی که برا کومودو تعریف کردم برنامه هایی که تراست کردم و .... رو حذف کرد
خلاصه میخوام بدون حذف کردن و نصب دوباره کاری کنم که انگار همین الان نصب شده

pcsoft
17-07-2011, 09:51
سلام دوستان.
ورژن جدید کومودو رو نصب کردم بد نبود ولی سایز بزرگ پیغام هاش اذیتم می کرد نسخه 5.3 رو نصب کردم.
موقع پاک کردن به کومودو پیغام دادم که این کارش یعنی بزرگ کردن پیغام ها درست نیست.

pcsoft
17-07-2011, 09:58
با سلام
چجوری میشه کاری کرد که تمام رول هایی که برا کومودو تعریف کردم برنامه هایی که تراست کردم و .... رو حذف کرد
سلام دوست عزیز.
برای حذف فایل های Trusted:
Defense -Trusted Files - Select All - Remove
برای حذف رول های فایروال:
Firewall - Network Security Policy - Remove All
برای حذف Antivirus Exclusions:
Antivirus - Scanner Settings - Exclusions - Remove

alone_boy
17-07-2011, 11:51
دیروز یه مالویر پیدا کرد و میخواستم حذفش کنم که نوشت ریستارت کنید.ریستارتش کردم و وقتی وارد شدم نوشت اپراتورمون کار حذف رو انجام بده؟!!
منم قبول کردم و از اونجایی که GeekBuddy رو نصب نکرده بودم نصبش کردم و با اپراتوره شروع کردم به چت کردن.اپراتوره گفت واسه حذفش باید COMODO Malware Removal Tool رو نصب کنی که این امکان توی نسخه CIS Premium نیست و باید CIS Complete بخری.بهش گفتم هیچ راهی نیست و اونم گفته نه.فقط باید بخریش
آخرش هم باهاش دعوا کردم و GeekBuddy رو هم حذف کردم:دی
این Removal Tool جایی گیر نمیاد واسه دانلود؟!

pcsoft
17-07-2011, 20:33
دوستان نسخه 5.5 رو نصب کردن؟ می خواستم ببینم اندازه پنجره Alert که بزرگتر شده بود به حالت قبلش برگشته یا نه.
ممنون

K1lou
18-07-2011, 10:13
دیروز یه مالویر پیدا کرد و میخواستم حذفش کنم که نوشت ریستارت کنید.ریستارتش کردم و وقتی وارد شدم نوشت اپراتورمون کار حذف رو انجام بده؟!!
منم قبول کردم و از اونجایی که GeekBuddy رو نصب نکرده بودم نصبش کردم و با اپراتوره شروع کردم به چت کردن.اپراتوره گفت واسه حذفش باید COMODO Malware Removal Tool رو نصب کنی که این امکان توی نسخه CIS Premium نیست و باید CIS Complete بخری.بهش گفتم هیچ راهی نیست و اونم گفته نه.فقط باید بخریش
آخرش هم باهاش دعوا کردم و GeekBuddy رو هم حذف کردم:دی
این Removal Tool جایی گیر نمیاد واسه دانلود؟!
با سلام
چرا به این صورت هست ؟
توی پستهای اول تایپیک نوشته دیتا بیس و پاک کردن ویروسها توی همه ورژن ها یکی است و تفاوتی با نسخه های پولی نیست
برای من ویروس اتوران رو روی فلش پیدا کرد و ری استارت خواست ولی یعدش پاک کرد
اصلا چرا نیاز به ری استارت هست برای پاک کردن یک ویروس ؟
با تشکر

alone_boy
18-07-2011, 12:25
با سلام
چرا به این صورت هست ؟
توی پستهای اول تایپیک نوشته دیتا بیس و پاک کردن ویروسها توی همه ورژن ها یکی است و تفاوتی با نسخه های پولی نیست
برای من ویروس اتوران رو روی فلش پیدا کرد و ری استارت خواست ولی یعدش پاک کرد
اصلا چرا نیاز به ری استارت هست برای پاک کردن یک ویروس ؟
با تشکر
سلام
ویروس یه فایل .exe بود.اسمش چیزی توی مایه های d3dthk8.exe بود!
شناخنتش و وقتی کلین رو زدم نوشت ریستارت بشه؟!منم قبول کردم
بعد که ریستارت کردم و وارد شدم گفت که متخصصانمون راهنماییتون کنن؟!منم بله زدم و با طرف چت کردم که CIS Complete رو معرفی کرد و گفت باید بخریدش وگرنه راهی برای حذف ویروس نیست!
البته دیشب با MBAM حذفش کردم!

K1lou
18-07-2011, 13:17
با سلام

سلام
بعد که ریستارت کردم و وارد شدم گفت که متخصصانمون راهنماییتون کنن؟!منم بله زدم و با طرف چت کردم که CIS Complete رو معرفی کرد و گفت باید بخریدش وگرنه راهی برای حذف ویروس نیست!
پس با این حساب اگه سیستم ویروس بگیره گرفتاریم

1- شما میتونید از فایل bases.cav در سیستم خودتون کپی بگیرید، و در سیستم دیگه استفاده کنید.
این فایلها رو از کجا باید کپی کنم من که هر چی گشتم پیدا نکردم ؟
با تشکر

jolan57
18-07-2011, 14:04
این فایلها رو از کجا باید کپی کنم من که هر چی گشتم پیدا نکردم ؟

C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners

charandestan
18-07-2011, 16:12
سلام دوستان میخواستم نام و نحوه بستن پورتهای ناامن رو با استفاده از کومودو بطور کامل توضیح بدین.خیلی اینترنتم قطع میشه بخاطر همین مشکل و چندتا از سرویسها هم کلا از کار افتاده و نمیتونم استپ یا هر کار دیگه ای باهاش بکنم مثل rpcEptMapper.راستی یه سوال مبتدیانه دیگه:موقعی که میخوام کانکت شم پیغامی روی دسکتاپ میاد که فکرکنم میگه اتصال خصوصی و از این جور چیزا!از طرف فایوال کومودو میاد.در مورد اونم یه توضیح بدین خیلی سپاسگذارم

Jadda
18-07-2011, 16:18
دوستان ورژن جدید تر از 5.4.189822.1355 نیومده؟؟؟؟ آخرین آپدیت من 9405 هست که تو سایتشم همین بود. ممنون

سلام

بله ورژن 5.5.195786.1383 آخرین ورژن است، (ضمن اینکه ورژن دیتابیس یعنی همون عددی که شما ذکر کردید ربطی به ورژن نرم افزار نداره) این پست را بخونید:

یک خبر دیگه اینکه کمودو ورژن 5.8 را هم آماده کرده و اینکه در حال کار روی ورژن 6 هم هست.

Jadda
18-07-2011, 16:40
با سلام

سلام دوست عزیز

اگر بخواهید رولها را حذف کنید، جناب pcsoft فرمودند ...

ولی اگر بخواهید این حالت باشه:

این کارو بکنید> ابتدا وارد بخش More کمودو بشید، بعد قسمت Manage My Configuration و تنظیمی که Active هست را کلیک کنید و بعد دکمه Export را بزنید و آنرا جایی سیو کنید و حالا در همین پنجره روی تنظیم COMODO-Internet Security کلیک کنید و Activate را بزنید>حالا انگار کمودو تازه نصب شده. بعد میتوانید روی COMODO-Proactive Security کلیک کنید و این تنظیم را انتخاب کنید. بعد هم میتونید در همین تنظیم Proactive دوباره کمودو را شخصاً تنظیم کنید> مثلاً تنطیمات مهران را اعمال کنید ....

نکته: فقط فایلهای Trust شده باقی میمونند، که تازه خوب هم هست..... ولی اگر خواستید اونها را هم ادیت کنید میتونید خیلی راحت در بخش +D و Trusted Files همه را از لیست حذف کنید.

Jadda
18-07-2011, 17:39
دوستان نسخه 5.5 رو نصب کردن؟ می خواستم ببینم اندازه پنجره Alert که بزرگتر شده بود به حالت قبلش برگشته یا نه.
ممنون

سلام

اندازه پنجره پیغامها که تغییری نکرده بود . . .که حالا بخواد کوچیک بشه ...;)

Jadda
18-07-2011, 18:27
منم قبول کردم و از اونجایی که GeekBuddy رو نصب نکرده بودم نصبش کردم و با اپراتوره شروع کردم به چت کردن.اپراتوره گفت واسه حذفش باید COMODO Malware Removal Tool رو نصب کنی که این امکان توی نسخه CIS Premium نیست و باید CIS Complete بخری.بهش گفتم هیچ راهی نیست و اونم گفته نه.فقط باید بخریش. . .

سلام

قبلاً هم اینجا صحبت شد که کمپانی کمودو کاربرانی را که از نسخه رایگان استفاده میکنند بعد از آلودگی ساپورت نمیکنه و خسارتی هم نمیده و به صورت آنلاین هم متخصصین کمودو رفع آلودگی نمیکنند.....

اینجا:

و اینجا:

" تا زمانیکه خرید نکرده باشید طبق قرار داد اولیه نرم افزاری ، کومودو هیچگونه مسئولیت مالی و حقوقی در قبال آسیب وارده نمی پذیرد "

========

سلام

.... منظورشون این بوده که ما نمیتونیم به سیستم شما وصل بشیم و برات حذفش نمیکنیم؛ وگرنه شما با نرم افزار کمودو راحت میتونستید حذفش کنید.

الان آنتی ویروسهای دیگه وقتی ویروس پیدا میکنند چیکار میکنند؟؟ به شما پیغام میدن و شما دکمه دیلیت را میزنید و پاکش میکنید، کمودو هم مثل اونها ... ؛ شما میتونستید با کمودو حذفش کنید و نیازی به MBAM نبود.
===

با سلام

پس با این حساب اگه سیستم ویروس بگیره گرفتاریم

نه اصلاً اینجوری نیست؛

آنچه که وجود داره اینه که اگه ویروسی در سیستم پیدا بشه کارمندان کمودو کمکی نمیکنند، چرا> چون ما پولی پرداخت نکردیم(1-کدوم شرکت امنیتی این کارو میکنه؟؟؟ 2- تازه، اونم رایگان؟؟) ولی:

این دلیل نمیشه که وقتی ویروسی پیدا شد نرم افزار کمودو کاری نکنه، شما میتونید با کمودو ویروس را حذف کنید یا بفرستید قرنطینه. این همه ویروس که تو تاپیک دانلود ویروس گذاشته میشه و کمودو میشناسه، چی میشه؟> کمودو اونها را نابود میکنه دیگه ...:31:

یکبار دیگه اتفاقی که ذکر کردید را بخونید:

برای من ویروس اتوران رو روی فلش پیدا کرد و ری استارت خواست ولی بعدش پاک کرد

ضمناً هیچ فرقی بین آنتی ویروس و فایروال و دفنس پلاس و سندباکس؛ در نسخه های متفاوت کمودو وجود نداره.

Jadda
18-07-2011, 20:54
سلام دوستان
1- میخواستم نام و نحوه بستن پورتهای ناامن رو با استفاده از کومودو بطور کامل توضیح بدین.2-خیلی اینترنتم قطع میشه بخاطر همین مشکل و3- چندتا از سرویسها هم کلا از کار افتاده و نمیتونم استپ یا هر کار دیگه ای باهاش بکنم مثل rpcEptMapper.راستی یه سوال مبتدیانه دیگه:4-موقعی که میخوام کانکت شم پیغامی روی دسکتاپ میاد که فکرکنم میگه اتصال خصوصی و از این جور چیزا!از طرف فایوال کومودو میاد.در مورد اونم یه توضیح بدین خیلی سپاسگذارم

سلام

1-شما برو بخش فایروال کمودو و بعد روی Stealth Ports Wizard کلیک کن و بهترین تنظیم یعنی:

Block all incoming connections and make my ports stealth for everyone

را انتخاب کنید. با این کار تمام پورتهای سیستم شما مخفی میشه. ضمن اینکه تمام درخواستهای ورودی بلاک میشن و قوانین کلی فایروال تعریف میشه.

2- قطعی اینترنت فکر نکنم به کمودو ارتباط پیدا کنه.
3- اون سرویس از کار نیفتاده، زیر عنوان Status نوشته: Started پس فعاله.
4-کمودو وقتی یک شبکه جدید رو پیدا کرد اون پیغام رو میده، شما هم OK کن تا کانکشن در فایروال به بخش Network Zones اضافه بشه.

pcsoft
18-07-2011, 21:05
سلام

اندازه پنجره پیغامها که تغییری نکرده بود . . .که حالا بخواد کوچیک بشه ...;)
سلام. یادمه یه تفاوتی کرده بود پنجره alert.
یبار دیگه نصبش می کنم مطمئن شم.
حالا چیزی نیستا اصلا خودتو درگیر نکن(بابا اتی):31:

alone_boy
18-07-2011, 21:16
.... منظورشون این بوده که ما نمیتونیم به سیستم شما وصل بشیم و برات حذفش نمیکنیم؛ وگرنه شما با نرم افزار کمودو راحت میتونستید حذفش کنید.

الان آنتی ویروسهای دیگه وقتی ویروس پیدا میکنند چیکار میکنند؟؟ به شما پیغام میدن و شما دکمه دیلیت را میزنید و پاکش میکنید، کمودو هم مثل اونها ... ؛ شما میتونستید با کمودو حذفش کنید و نیازی به MBAM نبود.
اونقدر زبان بلدم که فرق بین وصل نشدن و راهنمایی کردن رو بلد باشم:دی
دکمه دلیت رو هم زدم ولی گفت واسه حذفش ریستارت کنید.ریستارتش که کردم و دوباره لاگین شدم پیغام داد که متخصصینمون راهنماییتون بکنن؟!
منم گفتم بله و با یه نفر به اسم Michael وارد چت شدم و اونم CIS Complete رو تنها راه حل دونست!

Jadda
18-07-2011, 22:37
سلام. یادمه یه تفاوتی کرده بود پنجره alert.
یبار دیگه نصبش می کنم مطمئن شم.
حالا چیزی نیستا اصلا خودتو درگیر نکن(بابا اتی):31:

سلام مجدد

خب شما مگه نپرسیده بودید که :

ممنون

منم دیدم کسی چیزی نگفته، گفتم نظرم را بنویسم ؛ توی پستم هم میبینید که شکل فکر کردن گذاشتم که ببینم چیزی یادم میاد، شاید بشه درستش کرد. . . هرچند مهم هم نیست، حالا چرا ناراحت شدید نمیدونم.....

سوال: کجای پستم مشکل داشت، طعنه ای حرف بدی چیزی توش بود. میخوام بدونم؟؟:11:

========

اونقدر زبان بلدم که فرق بین وصل نشدن و راهنمایی کردن رو بلد باشم:دی
دکمه دلیت رو هم زدم ولی گفت واسه حذفش ریستارت کنید.ریستارتش که کردم و دوباره لاگین شدم پیغام داد که متخصصینمون راهنماییتون بکنن؟!
منم گفتم بله و با یه نفر به اسم Michael وارد چت شدم و اونم CIS Complete رو تنها راه حل دونست!

سلام جناب Kurdistan 2008

کاملاً حق با شماست:
ولله ما قبلاً گفته بودیم الان هم میگیم> ما چون داریم از نسخه رایگان استفاده میکنیم اگر سیستم الوده بشه، همون مستر مایکل که شما باهاش حرف زدید کاری واسمون نمیکنه(هر چند نیازی هم به کمکش نداریم)بنابراین وقتی آنتی ویروس پیغام داد میتونید ویروس را حذف کنید یا بفرستینش توی بخش قرنطینه . . . .:11:

charandestan
18-07-2011, 23:30
سلام

1-شما برو بخش فایروال کمودو و بعد روی Stealth Ports Wizard کلیک کن و بهترین تنظیم یعنی:

Block all incoming connections and make my ports stealth for everyone

را انتخاب کنید. با این کار تمام پورتهای سیستم شما مخفی میشه. ضمن اینکه تمام درخواستهای ورودی بلاک میشن و قوانین کلی فایروال تعریف میشه.

2- قطعی اینترنت فکر نکنم به کمودو ارتباط پیدا کنه.

3- اون سرویس از کار نیفتاده، زیر عنوان Status نوشته: Started پس فعاله.

4-کمودو وقتی یک شبکه جدید رو پیدا کرد اون پیغام رو میده، شما هم OK کن تا کانکشن در فایروال به بخش Network Zones اضافه بشه.
ممنون ولی بعد از انجام این کار آیا از پورتهای 445 و امثال این خیالم راحت باشه؟بابت -- و این جور چیزا آخه قبلا بعضی سایتها ip منو مسدود می کردن و تازه فهمیدم بخاطر بعضی پورتهاست که هکرها روی اونا اسکن و یا کارای دیگه میکنن!
من نگفتم قطعی اینترنت مربوط به کومودو میشه!بنظر خودم ip و کلا کامپیوترم مورد حمله هکرهاست شاید بخاطر باز بود همون پورتهای بی در و پیکر!
ممنونم از شما استاد عزیز امیدوارم یه بخش فقط مخصوص تنظیمات کومودو با توضیحات کامل ایجاد کنین,واقعا داشتن فایروال کومودو از یه آنتی ویروس خیلی مهمتره

K1lou
19-07-2011, 06:19
C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners

با سلام و تشکر
در این مسیر فقط یک فایل به این اسم هست ایا کپی همین فایل به تنهایی کافیه ؟

برای ابدیت هم قاعدتا باید مثل تایپیک اشاره شده قبلی عمل کنم و از طریق safemode وارد و فایلها رو کپی کنم درسته ؟
با تشکر

ALI16437
19-07-2011, 09:51
دوستان سلام
من میخواستم نسخه 64 بیتی رو واسه سون 64 بیتی دانلود کنم ولی پیدا نکردم
همش نسخه های 32 بیتی بود دوستان میشه راهنمایی کنند.

alone_boy
19-07-2011, 09:55
با سلام و تشکر
در این مسیر فقط یک فایل به این اسم هست ایا کپی همین فایل به تنهایی کافیه ؟

برای ابدیت هم قاعدتا باید مثل تایپیک اشاره شده قبلی عمل کنم و از طریق safemode وارد و فایلها رو کپی کنم درسته ؟
با تشکر

بله همون فایل bases.cav رو کپی کنین کافیه
لازم هم نیست از طریف Safe Mode وارد بشین.میتونین فایل bases.cav خودش رو که حدود 10مگابایته به bases1.cav تغییر نام بدین،بعد فایل آپدیت رو که حدودای 100-110 مگابایت باید باشه رو توی این پوشه کپی کنین.بعد از ریستارت سیستم،خودش درست میشه و میتونین bases1.cav رو حذف کنین
من همیشه این کارو میکنم

K1lou
19-07-2011, 10:01
بله همون فایل bases.cav رو کپی کنین کافیه
لازم هم نیست از طریف Safe Mode وارد بشین.میتونین فایل bases.cav خودش رو که حدود 10مگابایته به bases1.cav تغییر نام بدین،بعد فایل آپدیت رو که حدودای 100-110 مگابایت باید باشه رو توی این پوشه کپی کنین.بعد از ریستارت سیستم،خودش درست میشه و میتونین bases1.cav رو حذف کنین
من همیشه این کارو میکنم

با سلام و تشکر
منظورتون فیال bases.cav سیستم بدون ابدیت من است ؟ یعنی در سیستمی که کومود نصب هست و ابدیت نیست این فایل رو تغییر نام بدم و فایل bases.cav سیستم ابدیت رو توی همون مسیر کپی کنم ؟ در واقع این تغییر نام برای پاک نشدن اون فایل اولی است ؟
این تغییر نام برای همیشه باید به همین صورت بمونه ؟
با تشکر

charandestan
19-07-2011, 11:26
در قسمت اکتیو کانکشن برنامه های زیر وجود دارن میخواستم بدونم مورد خاص و غیر عادی وجود داره یا نه؟
ccsvchst و lsass و svchost

alone_boy
19-07-2011, 11:52
با سلام و تشکر
منظورتون فیال bases.cav سیستم بدون ابدیت من است ؟ یعنی در سیستمی که کومود نصب هست و ابدیت نیست این فایل رو تغییر نام بدم و فایل bases.cav سیستم ابدیت رو توی همون مسیر کپی کنم ؟ در واقع این تغییر نام برای پاک نشدن اون فایل اولی است ؟
این تغییر نام برای همیشه باید به همین صورت بمونه ؟
با تشکر
خواهش میکنم
بله دقیقا!
اگه تغییر نام ندیدن و بخواین جایگزین bases.cav سیستم آپدیت نشده بکنین ارور میده و جایگزین نمیکنه.به همین خاطر گفتم تغییر نام بدین(فایل آپدیت نشده رو)
بعد که فایل آپدیت رو کپی کردین میتونین bases1.cav رو حذف کنین

kases
19-07-2011, 16:11
دوستان سلام من کمودو اینترنت سکیوریتی رو سیستمم نصبه حالا می خوام چند تا از پورتهای سیستمم رو ببندم چجوری باید اینکارو بکنم در ضمن تنضیمات اقا مهران در پست دوم را انجام دادم ممنون میشم کمک کنید

pcsoft
19-07-2011, 16:12
سلام مجدد

خب شما مگه نپرسیده بودید که :

منم دیدم کسی چیزی نگفته، گفتم نظرم را بنویسم ؛ توی پستم هم میبینید که شکل فکر کردن گذاشتم که ببینم چیزی یادم میاد، شاید بشه درستش کرد. . . هرچند مهم هم نیست، حالا چرا ناراحت شدید نمیدونم.....

سوال: کجای پستم مشکل داشت، طعنه ای حرف بدی چیزی توش بود. میخوام بدونم؟؟:11:

سلام.من ناراحت نشدم.فقط خواستم یکم شوخی کنم(در قسمت حالا خودتو درگیر نکن)شکلک خنده هم برای همین گذاشتم.یه تیکه از سریال قهوه تلخ بود که البته اینجا جای صحبت دربارش نیست.
به هر حال عذر می خوام.

*Batman*
19-07-2011, 17:28
سلام.
اطلاعاتی در مورد عملکرد Sandbox کومودو در سطوح مختلفِ ایجاد محدودیت برای فرایند ایزوله شده میخواستم. همچنین وضعیتش در ویندوزهای 64 بیتی.
با تشکر.

Jadda
19-07-2011, 18:51
سلام.
اطلاعاتی در مورد عملکرد Sandbox کومودو در سطوح مختلفِ ایجاد محدودیت برای فرایند ایزوله شده میخواستم. همچنین وضعیتش در ویندوزهای 64 بیتی.
با تشکر.

سلام

Untrusted - The application is not allowed to access any of the Operating system resources. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with very limited access rights.

Note: Some of the applications that require user interaction may not work properly under this setting.

Restricted - The application is allowed to access very few operating system resources. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with very limited access rights.

Note: Some of the applications like computer games may not work properly under this setting.

Limited - Only selected operating system resources can be accessed by the application. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with out Administrator account privileges.

Partially Limited - The application is allowed to access all the Operating system files and resources like clipboard. Modification of protected files/registry keys is not allowed. Privileged operations like loading drivers or debugging other applications are also not allowed.

=

توجه: البته توضیحات داده شده بیشتر بر مبنای سطح محدودیت فایل اجرا شده در سندباکس با سطح محدودیت های مختلف است در> دسترسی و استفاده از منابع و فایلهای سیستمی و تعداد پروسه ها و فایلهای که میتونه فایل همراه خودش اجرا کنه.

.... ضمناً موردی که بین سطوح مختلف یکسان است و مهم هم هست اینه> در هر کدام از سطوح مختلف فایلهای سندباکس شده اجازه هیچگونه تغییر و دستکاری در فایلها و کلید رجیستریهایی که توسط کمودو محافظت میشه را ندارند. مثل دستکاری در پوشه ای که کمودو نصبه یا ویندوز و سیستم 32 یا استارت آپ ویندوز و ...

* با وضعیت و عملکرد یکسان در ویندوزهای 64 بیتی و 32 بیتی.(من چیزی در مورد اختلاف عملکرد ندیدم)

Jadda
19-07-2011, 18:56
سلام.من ناراحت نشدم. . . ..

سلام عزیز

فقط همین برام مهمه..... نمیخوام باعث ناراحتی کسی بشم :11:

K1lou
20-07-2011, 06:26
با سلام خدمت دوستان
چند تا سئوال
یکی اینکه با این همه مزیتی که در در پستهای اول تایپیک کومودو بیان شده چرا این انتی ویروسش رتبه ای در میان انتی ویروسهای دیگه نداره و در رتبه بندی های اعلام شده من اصلا اسمش رو نمی بینم :41:

در مورد حذف ویروسها ببینید برای من ویروس اتوران رو دو بار زده ناموفق . یعنی الان توی سیستم این ویروس رو دارم ؟

در مورد ابدیت افلاین . برای من سیستم بدون اینترنت ابدیت میشه اما هنوز پیام ابدیت نبودن رو دارم این که مشکلی نداره

با تشکر

ALI16437
20-07-2011, 08:26
دوستان سلام
من میخواستم نسخه 64 بیتی رو واسه سون 64 بیتی دانلود کنم ولی پیدا نکردم
همش نسخه های 32 بیتی بود دوستان میشه راهنمایی کنند.

دوستان کسی از نسخه64 بیتی استفاده نمیکنه ما رو هم راهنمایی
کنه چطور دانلود کنیم.

ALI16437
20-07-2011, 08:43
با سلام خدمت دوستان
چند تا سئوال
یکی اینکه با این همه مزیتی که در در پستهای اول تایپیک کومودو بیان شده چرا این انتی ویروسش رتبه ای در میان انتی ویروسهای دیگه نداره و در رتبه بندی های اعلام شده من اصلا اسمش رو نمی بینم :41:

در مورد حذف ویروسها ببینید برای من ویروس اتوران رو دو بار زده ناموفق . یعنی الان توی سیستم این ویروس رو دارم ؟

در مورد ابدیت افلاین . برای من سیستم بدون اینترنت ابدیت میشه اما هنوز پیام ابدیت نبودن رو دارم این که مشکلی نداره

با تشکر

دوست عزیز سلام ،
در مورد سوال اولتون باید بگم که من مدت 1.5 سال از این انتی ویروس عالی استفاده کردم و متوسط روزانه
10-15 فلش آلوده به سیستم زده ام ولی حتی یک مورد آلودگی از طریق اتوران هم نداشتم و حتی اتوران خیلی از cd ها رو هم جلوشو میگرفت و اجازه اجرا نمیداد .
البته اگر شنیدید که comodo با دیتا بیس بعضی از ویروسها رو نمیشناسه نباید متعجب بشید چون این مطلب درباره
اکثر انتی ویروسها صادق است پس حتی اگر ویروسی رو نشناسه جلوی اجرای اتوماتیک اون همراه اتو ران رو میگیره و سیستم آلوده نمیشه حتی در حالت بدون سند بوکس ،مگر اینکه خودتون ویروس رو اجرا کنید که اون هم باز با لایههای دفاعی متعدد جلوش رو میگیره ، اما در مورد اون عکسی که شما گذاشتید باید بررسی بشه
که مشکل از کجاست احتمالا تغییراتی در تنظیمات دادید یا چند گارد فعال دارید یا حتی گارد ویندوز رو خاموش نکردید
همه اینها میتونند تاثیرات منفی روی comodo بذارند.

اما در مورد سوال دوم ، این جابه جای فایل اپدیت برای جلوگیری از حجم بالای آپدیت دیتا بیس میباشد
ولی برای نصب fix ها و سایر اپدیتهای خود نرمافزار باید حتما به اینترنت وصل باشید ولی در کل حجم بالای
رو طلب نمیکنه و میتونید یا دایل اپ هم ظرف مدت کوتاهی اپدیتش کنید

K1lou
20-07-2011, 09:26
با سلام و تشکر

جلوش رو میگیره ، اما در مورد اون عکسی که شما گذاشتید باید بررسی بشه
که مشکل از کجاست احتمالا تغییراتی در تنظیمات دادید یا چند گارد فعال دارید یا حتی گارد ویندوز رو خاموش نکردید

راستش فایروال ویندوز که خاموش هست
در مورد سایر تنظیمات . من تنظیمات رو از روی این پست که در تایپیک کمودو هست انجام دادم

منظور از چند گارد فعال ؟ یعنی تداخلی با انتی ویروس دیگه ای . مثلا
راستش من panda cloud antivirus free رو هم روی سیتم دارم که اون هم اتوران رو در همون زمان شناخته ولی پاک نکرده انگار

و اما در مورد

در مورد سوال اولتون باید بگم که من مدت 1.5 سال از این انتی ویروس عالی استفاده کردم و متوسط روزانه
10-15 فلش آلوده به سیستم زده ام ولی حتی یک مورد آلودگی از طریق اتوران هم نداشتم و حتی اتوران خیلی از cd ها رو هم جلوشو میگرفت و اجازه اجرا نمیداد .
با خوندن قسمتهای زیادی از این تایپیک به این نتیجه رسیدم که باید محصول امنیتی خوبی باشد اما برای من جای سئوال هست که چرا اصلا توی این رتبه بندی های نیست الان سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو چک می کنم اصلا اسم کومودو توی این سایت نیست انگار نه انگار که یک محصول امنیتی است .
حالا چرا به این صورت است نمی دونم و برام جای سئوال است

با تشکر

Jadda
20-07-2011, 16:31
دوستان کسی از نسخه64 بیتی استفاده نمیکنه ما رو هم راهنمایی
کنه چطور دانلود کنیم.

سلام

لینک دانلود:

kases
20-07-2011, 21:05
دوستان لطفا به سوال ما هم توجه کنید

من کمودو اینترنت سکیوریتی رو سیستمم نصبه حالا می خوام چند تا از پورتهای سیستمم رو ببندم چجوری باید اینکارو بکنم در ضمن تنضیمات اقا مهران در پست دوم را انجام دادم ممنون میشم کمک کنید

Jadda
20-07-2011, 21:57
دوستان لطفا به سوال ما هم توجه کنید

من کمودو اینترنت سکیوریتی رو سیستمم نصبه حالا می خوام چند تا از پورتهای سیستمم رو ببندم چجوری باید اینکارو بکنم در ضمن تنضیمات اقا مهران در پست دوم را انجام دادم ممنون میشم کمک کنید

سلام

نمیدونم چرا اینقدر تاکید دارید بر بستن دستی پورتها؛ ذکر شد که کمودو پورتها را Stealth میکنه و همه درخواستهای ورودی و Inbound را Block میکنه . . .

====

ولی برای نمونه من Incoming را برای پورت 22 میبندم ( توضیح نمیدم فقط ببینید):

mjzaret
22-07-2011, 08:41
من ويندوز 2003 دارم.

مي‌خوام با آنتي ويروس كمودو پورتهاي تورنت و پورتهاي اسپم رو ببندم.

براي اينكار بايستي چه تنظيماتي در كمودو انجام بدم؟

شاد باشيد:40:

pcsoft
22-07-2011, 09:26
من ويندوز 2003 دارم.

سلام دوست عزیز.
شما باید شماره پورت را بدانید تا بتوانید آن را به روشی که جناب Jadda هم توضیح دادند ببندید.

Jadda
22-07-2011, 12:34
من ويندوز 2003 دارم.

سلام

اینکه میفرمایید میخوام پورتهای تورنت را ببندم، به نظرم شدنی نیست، آخه چه پورتی را میخواهید ببندید؟؟ شما شماره پورت را اعلام کن یه جایزه داری. . .

ولی فکر کنم اینجوری بشه> شما میتونید چند پورت را باز بگذارید و الباقی را ببندید. . .

این پورتها را باز بزار:
21
80
110
443
8080

بقیه پورتها را ببند
====
در مورد اسپم> پورت 25 را ببندید.

panther99
23-07-2011, 16:10
آقا من comodo internet security premium دارم الان رو سیستمم . از قبل اون فوادر scanner که حاوی فایل آپدیته رو داشتم الان که ویندوز رو عوض کردم به هیچ وجه نمیشه که اون فولدر رو با فولدر جدید عوض کنم تا آپدیت بشه !!!!! جالبه این فولدر اسکنر جدیده که تو دیتا بیسه ویندوزه Delete هم نمیشه !!!!!!!!!!!!!! و ارور میده !! حتی همه چی رو Disable کردم و آنتی ویروس رو یه بار Exit کردم ، نشد که نشد !!!
قبلا یه بار ویندوز رو که عوض کردم این کار رو کردم جواب داد ولی الان ...
کمک کنید بیشتر از 100 مگه آپدیتش . زور داره دوباره آپدیت کنم !!

jolan57
23-07-2011, 16:32
آقا من comodo internet security premium دارم الان رو سیستمم . از قبل اون فوادر scanner که حاوی فایل آپدیته رو داشتم الان که ویندوز رو عوض کردم به هیچ وجه نمیشه که اون فولدر رو با فولدر جدید عوض کنم تا آپدیت بشه !!!!! جالبه این فولدر اسکنر جدیده که تو دیتا بیسه ویندوزه Delete هم نمیشه !!!!!!!!!!!!!! و ارور میده !! حتی همه چی رو Disable کردم و آنتی ویروس رو یه بار Exit کردم ، نشد که نشد !!!
قبلا یه بار ویندوز رو که عوض کردم این کار رو کردم جواب داد ولی الان ...
کمک کنید بیشتر از 100 مگه آپدیتش . زور داره دوباره آپدیت کنم !!

نیاز به کپی کردن کل فولدر نیست
وارد safe mode شوید فایل bases.cav را از فولدر کپی کنید و در فولدر جدید( C:\Program files\comodo\comodo internet security\scanners
) جایگزین کنید
بعد از رفتن به مسیر بالا دیتابیس قدیمی را که در همین مسیر وجود داره پیدا کنید و اسم اون رو از bases.cav به bases.old تغییر بدید و یا اینکه کلا میتونید آنرا پاک کنید و یا از داخل این فولدر به جایی دیگه منتقلش کنید.
حالا bases.cav را که کپی کردید در در همین فولدر کپی کنید و کامپیوتر خودتون را بصورت معمولی ریستارت کنید.

Jadda
23-07-2011, 16:53
سلام

با تشکر از جناب jolan57،

یک نکته: برای بکاب گرفتن از دیتابیس کمودو شما میتوانید در همان محیط ویندوز از فایل bases.cav کپی بگیرید. همانطور که دوستمون اشاره کرد فقط هم از همین فایل کپی بگیرید. ولی برای انجام آپدیت آفلاین باید وارد محیط Safe mode بشید.

عکس را ببینید( اون فایلی که با فلش سبز نشون دادم):

charandestan
23-07-2011, 20:30
من قبلا نورتون +فایروال کومودو داشتم,ویندوز جدید نصب کردم و این بار فقط کومودو نصب کردم ولی بعد از اتصال به اینترنت فقط یک صفحه جلو میره و بعدش اینترنتم قطع میشه!البته برای مرورگرم که فایرفاکسه ولی در نماشگر فایروال سند و رسیو به میزان زیادی مشاهده میشه و نامهایی مثل فایرفاکس!svchost وcmdagent در حال رد و بدل کردن اطلاعات هستند!البته این مشکل قبلا که کومودو نداشتم هم سابقه داشته.

charandestan
24-07-2011, 19:53
خواهش می کنم یکی منو راهنمایی کنه:اگه اشتباهی یک پروسه رو end و یا یک کانکشن رو بلاک کردم چجوری باید برش گردوند!

pcsoft
25-07-2011, 13:09
خواهش می کنم یکی منو راهنمایی کنه:اگه اشتباهی یک پروسه رو end و یا یک کانکشن رو بلاک کردم چجوری باید برش گردوند!

سلام دوست عزیز.
اگر با COMODO Active Proccess فقط پروسه رو End کردین که مشکلی نیست دوباره اجراش کنین.
اگر End & Block کنین باید برین Computer Security Policy و تب Blocked Files اون فایل رو از لیست حذف کنید.

Golestan64
27-07-2011, 12:24
سلام یه سوال داشتم

وقتی یه ویروسی رو اجرا میکنیم و کمودو اون رو نمیشناسه و به ما میگه که اون فایل رو اجرا کنیم یا نه و ما اون فایل رو اجرا کنیم آیا اون ویروس وارد سیستم میشه و سیستم ما ویروسی میشه یا کمودو برای این مشکل هم راه چاره ای داره ؟

Dr Hannibal
27-07-2011, 12:30
سلام یه سوال داشتم

وقتی یه ویروسی رو اجرا میکنیم و کمودو اون رو نمیشناسه و به ما میگه که اون فایل رو اجرا کنیم یا نه و ما اون فایل رو اجرا کنیم آیا اون ویروس وارد سیستم میشه و سیستم ما ویروسی میشه یا کمودو برای این مشکل هم راه چاره ای داره ؟

اگر از سندباکس خارج نکنید مشکلی ایجاد نمیکنه.

تنظیمات رو طوری کرده باشید که اتوماتیک داخل سندباکس اجرا بشه و درجه ی سندباکس هم از limited به بعد انتخاب کنید مشکلی ایجاد نمیشه.

اما اگه نه از سندباکس بیرون آوردید بستگی به میزان تخریب و فعالیت اون ویروس داره که چه اتفاقی می افته.

Jadda
27-07-2011, 22:45
سلام

COMODO Internet Security 5.8.199581.2037 BETA

کمودو ورژن جدید اینترنت سکیوریتی خودش را برای بتا تسترها عرضه کرده. نکته مورد اشاره اینکه نصب این ورژن تحت وب است و شما برای نصب باید به اینترنت متصل باشید. ضمن اینکه بعد از نصب تغییراتی در GUI(ظاهر) نرم افزار مشاهده میکنید. البته میتوانید در صورت تمایل از همان پوسته های قدیمی نیز استفاده کنید.

چند عکس:

پیغام اتوسندباکس:

ویژگی و پیغام جدید کمودو(هر چند فقط کمی با این ورژن کار کردم ولی به نظرم نیازی به این ویژگی نبود...):

.... دوز رنگ قرمز در پیغامهای خطرناک افزایش پیدا کرده:

* چون این ورژن فعلاً بتاست و اصطلاحاً برای تست بتاتسترهااست، بنابراین لینک دانلودی فعلاً اینجا قرار نمیگیره.

E.K.H
27-07-2011, 22:54
ورژن جدید رو از کجا میشه دانلود کرد؟

Jadda
27-07-2011, 23:25
سلام

سلام

COMODO Internet Security 5.8.199581.2037 BETA

* چون این ورژن فعلاً بتاست و اصطلاحاً برای تست بتاتسترهااست، بنابراین لینک دانلودی فعلاً اینجا قرار نمیگیره.

..... خواستید در پیغام خصوصی براتون میفرستم

AMIR.KIK
27-07-2011, 23:45

Gilopa
29-07-2011, 11:21
متاسفانه پارس آنلاین سایت کومودو رو برام از کار انداخته و حتما باید با vpn برنامه رو آپدیت کنم ..
من از سایت comodo آخرین دیتابیس رو الان دانلود کردم و از اونجایی که کومودو رو دوباره نصب کردم رو لپتاپم میخواستم آپدیت آفلاین کنم ..
یکی از دوستان توضیح میدند آپدیت آفلاین دقیقا چجوریه ؟

ALI16437
29-07-2011, 14:02
میتونی یک سر به صفحه اول این تاپیک بزنی دقیقا توضیح داده چطور میشه آپدیت کرد
فعلا پارس انلاین مشکل داره اگر با پشتیبانی تماس بگیری خودشون هم تایید میکنند
این مشکل رو و میگن در حال کار برای رفع مشکل هستند و خیلی سایتهای دیگه رو
هم باز نمیکنه فکر نمیکنم این سایت فیلتر بشه .

خوب من هرچی میگردم توی سایت کومودو چیزی به اسم icomodo is 64 بیت پیدا نمیکنم
قبلا یادم مینوشت که 32 میخواید یا64 حالا اگر دوستان راهنمایی کنند که چطور میشه نسخه64
bit رو دانلود کرد ممنون میشم خیلی فوری ،( رو سیستمم انتی ویروس ندارن )
بازم ممنونم.

Jadda
29-07-2011, 14:44
خوب من هرچی میگردم توی سایت کومودو چیزی به اسم icomodo is 64 بیت پیدا نمیکنم
قبلا یادم مینوشت که 32 میخواید یا64 حالا اگر دوستان راهنمایی کنند که چطور میشه نسخه64
bit رو دانلود کرد ممنون میشم خیلی فوری ،( رو سیستمم انتی ویروس ندارن )
بازم ممنونم.

سلام

دانلود:

Size: 60M با قابلیت نصب روی ویندوز 32 و 64 بیتی.

ALI16437
29-07-2011, 17:36
با تشکر ،
دوست عزیز Jadda من این نسخه رو داشتم میشه گفت بیشتر برنامه 32
بیتی در ویندوز 64 بیتی سون هم قابلیت نصب رو دارند ولی برای اینکه بتونند
بطور کامل از توانایهای مختلف 64 بیتی استفاده کنند باید ساختار 64 بیتی
داشته باشند که قبلا در سایت دو ورژن 64 و32 ارائه میشد ولی الان نمیدونم
چرافقط ما یکشو پیدا میکنیم همون جای چپ لینک دانلود نوشته برای ویندوز 32 بیتی
سون و..

اینو هم نگاه کن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Jadda
29-07-2011, 18:22
سلام

قبلاً کمودو نسخه های متفاوت داشت هرکدام با حجم حدود 35M ولی الان یک فایل ستاپ با حجم 60M داره برای پلتفرومهای 32 و 64... و کل سایتش رو هم بگردید چیزی پیدا نمیکنید.

شما این نسخه را روی ویندوز 64 بیت نصب کردید و بخشی از برنامه مشکل خاصی داشته؟

ALI16437
29-07-2011, 19:17
با تشکر .
نه عزیز چند تا برنامه دارم که باید بتونم توی win 64 بیتی باهاشون کار کنم
دارم یکی یکی نسخه64 بیتی شون رو گیر مییارم بعدش نصبش میکنم.
چند روز پیش ویندوز رو نصب کردم ولی یک برنامه حیاتی که اتفاقا ایرانی هم هست
به هیچ وجه روی 64 بیتی نصب نشد مجبور شدم برگردم به 32 بیت دارم با شرکتش
صحبت میکنم ببینم چی میگن فعلاکه میگن واسه این وژن نسخه64 بیتی نداریم
باید ورژن جدید بگیری بابتش هم پول بدی تا روی 64 بیتی کار کنه اگر تخفیف بدن حتما
تهیه میکنم ولی فعلا باید با32 بسازم.
میخوام بتونم یک سری از نرمافزارهای مهم ویندوز مثل آفیس وکومودو و Adobe و...
رو نسخه 64 بیتی رو تهیه کنم فعلا تا بعدا ببینیم چی میشه .
بازم ممنونم.

Jadda
29-07-2011, 20:54
با تشکر .

میخوام بتونم یک سری از نرمافزارهای مهم ویندوز مثل آفیس وکومودو و Adobe و...
رو نسخه 64 بیتی رو تهیه کنم فعلا تا بعدا ببینیم چی میشه .
بازم ممنونم.

سلام

اگر آخرین ورژن کمودو(5.5) نسخه 64 بیتی را خواستید از این لینک دانلود کنید با حجم 37MB:

charandestan
30-07-2011, 00:36
آیا کومودو نسخه 5.5.64714.1383 هم داره!

panther99
30-07-2011, 00:46
آقا من فکر میکنم کومودو اینترنت سکیوریتی به اینترنت من گیر میده !!!!!!! ADSL دارم . بعضی وقتها غیر ممکن میشه وصل شدن به اینترنت !! برای شما اینطوری نیست ؟؟؟!! اینو از اونجایی میگم که وقتی کومودو رو نصب کردم مشکلی نبود ولی وقتی آپدیتها رو گذاشتم سر جاش و با اینترنت هم آپدیت رو کامل کرد مشکلات بدجوری شروع شد !!!!!!
تنظیماتی چیزی نداره واسه اینترنت ؟؟؟؟؟؟؟. الان که دارم کامنت میدم کلا ریمو کردم و بدون آنتی ویروس هستم !!!!!

Jadda
30-07-2011, 16:34
آقا من فکر میکنم کومودو اینترنت سکیوریتی به اینترنت من گیر میده !!
تنظیماتی چیزی نداره واسه اینترنت ؟؟؟؟؟؟؟. الان که دارم کامنت میدم کلا ریمو کردم و بدون آنتی ویروس هستم !!!!!

سلام

در حالت تنظیم دیفالت و اولیه نباید مشکلی ایجاد کنه مگر اینکه اشتباهاً دستکاری شده باشه، عکس زیر را ببینید،

مثلاً Windows System Applications باید Allow باشه، در غیر این صورت دچار مشکل میشوید:

=======

میتوانید در همین قسمت وارد سربرگ Global Rules شوید و چک کنید تنظیمی به این شکل نداشته باشید(اگر موجوده حذفش کنید):

...... Block IP Out From Mac Any To Mac

=======

اگر از DNS کمودو استفاده میکنید میتوانید موقتاً اونو غیر فعال کنید:

Jadda
30-07-2011, 17:46
آیا کومودو نسخه 5.5.64714.1383 هم داره!

سلام

میتونید کمودو را باز کنید و وارد قسمت More بشوید و روی Check for Updates کلیک کنید و از پنجره باز شده Start را بزنید و اگر این پیغام را مشاهده کردید مشکلی وجود نداره و چیزی برای آپدیت نرم افزار شما وجود نداره و شما آخرین پکیجها را دارید: Your product is currently up-to-date

*Batman*
30-07-2011, 17:52
سلام.
من فایروال رو از سایت کومودو دانلود کردم.ولی یک ساعت بعد خواست خودش رو آپدیت کنه و به 5.5 ارتقا بده.
از قرار معلوم نسخه ای که من دارم 5.4 هستش.آخرین نسخه فایروال از طریق آپدیت دریافت میشه؟
من مستقیم از لینک زیر دانلود کردم:

Jadda
30-07-2011, 21:12
سلام.
من فایروال رو از سایت کومودو دانلود کردم.ولی یک ساعت بعد خواست خودش رو آپدیت کنه و به 5.5 ارتقا بده.
از قرار معلوم نسخه ای که من دارم 5.4 هستش.آخرین نسخه فایروال از طریق آپدیت دریافت میشه؟
من مستقیم از لینک زیر دانلود کردم:

سلام

بله فایروال این قابلیت رو داره،

panther99
31-07-2011, 01:34
سلام

در حالت تنظیم دیفالت و اولیه نباید مشکلی ایجاد کنه مگر اینکه اشتباهاً دستکاری شده باشه، عکس زیر را ببینید،

مثلاً Windows System Applications باید Allow باشه، در غیر این صورت دچار مشکل میشوید:

=======

میتوانید در همین قسمت وارد سربرگ Global Rules شوید و چک کنید تنظیمی به این شکل نداشته باشید(اگر موجوده حذفش کنید):

...... Block IP Out From Mac Any To Mac

=======

اگر از DNS کمودو استفاده میکنید میتوانید موقتاً اونو غیر فعال کنید:

آقا من تقریبا مطمئن شدم ایراد از COMODO بوده . چرا ؟؟
اول که کومودو رو بدون آپدیت نصب کردم مشکلی نبود . بعد آپدیتها رو نصب کردم و تو اینترنت هم آپدیت شد .مشکلات شروع شد !!!!!! تا همین الان که کلا ویندوز رو عوض کردم و آنتی ویروسی نصب نیست رو سیستمم !!!
یعنی تقریبا 3 روز میشد که کلا به اینترنت نمیتونستم وصل بشم !!!! ( به هیچ وجه ) حالا هم میترسم دوباره کومودو رو نصب کنم همون بلای قبلی رو سرم بیاره !!!!!! :41:

dante_7
02-08-2011, 14:13
سلام میدونم سوالم احتمالا تکراری ولی من تا الان نتونستم ار اپدیت آفلاین استفاده کنم.اصلا کسی تونسته.نسخه comodo
هم همونیه که صفحه اول همین تاپیک
دمتوووووون گرم خیلی انتی ویروس توپپپپپپپپیه تا حالا برا 100 نفر نصب کردم خدا کنه تا ابد مجانی بمونه

Dr Hannibal
02-08-2011, 15:26
آقا من فکر میکنم کومودو اینترنت سکیوریتی به اینترنت من گیر میده !!!!!!! ADSL دارم . بعضی وقتها غیر ممکن میشه وصل شدن به اینترنت !! برای شما اینطوری نیست ؟؟؟!! اینو از اونجایی میگم که وقتی کومودو رو نصب کردم مشکلی نبود ولی وقتی آپدیتها رو گذاشتم سر جاش و با اینترنت هم آپدیت رو کامل کرد مشکلات بدجوری شروع شد !!!!!!

یک علت باعث ایجاد این ایراد میشه : روشن بودن فایروال ویندوز و نصب کمودو . قبل از نصب از خاموش بودن فایروال ویندوز مطمئن شوید.

سلام میدونم سوالم احتمالا تکراری ولی من تا الان نتونستم ار اپدیت آفلاین استفاده کنم.اصلا کسی تونسته.نسخه comodo
هم همونیه که صفحه اول همین تاپیک
دمتوووووون گرم خیلی انتی ویروس توپپپپپپپپیه تا حالا برا 100 نفر نصب کردم خدا کنه تا ابد مجانی بمونه

به راحتی این کار شدنیه ، آموزش پست دوم هست.

یا از روش سیف مد یا از روش تغییر پسوند.

Gilopa
02-08-2011, 15:36
دوستان من متوجه شدم comodo internet security رو اینترنت وای فای من به شدت تاثیر گذاشته و عملا نمیتونم هیچ صفحه ای باز کنم چون به شدت سرعت پایینه .. اختمال میدم از dns خود comodo باشه مشکل .. چطور میتونم تو تنظیمات حالیش کنم که بیخیال dns بشه ؟

Jadda
02-08-2011, 15:41
آقا من تقریبا مطمئن شدم ایراد از COMODO بوده . چرا ؟؟
اول که کومودو رو بدون آپدیت نصب کردم مشکلی نبود . بعد آپدیتها رو نصب کردم و تو اینترنت هم آپدیت شد .مشکلات شروع شد !!!!!! تا همین الان که کلا ویندوز رو عوض کردم و آنتی ویروسی نصب نیست رو سیستمم !!!
یعنی تقریبا 3 روز میشد که کلا به اینترنت نمیتونستم وصل بشم !!!! ( به هیچ وجه ) حالا هم میترسم دوباره کومودو رو نصب کنم همون بلای قبلی رو سرم بیاره !!!!!! :41:

سلام

2 عامل دیگه :

گاهی گزارش شده که فعال بودن Protect the ARP Cache هم مشکلاتی را ایجاد کرده. بنابراین در صورت حل نشدن مشکل میتونید این گزینه را غیر فعال کنید.
Firewall Behavior Settings> Advanced> Protect the ARP Cache

و دومین عامل که خیلی ساده است ولی ممکنه ایجاد بشه: فایروال روی Block All باشه و ما حواسمون نباشه

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه....;)

Gilopa
02-08-2011, 15:53
تو صفحه قبل یکی دیگه از دوستانم انگار مشکل من رو دارند .. من هم Adsl دارم که به صورت وایرلس استفاده میکنم ازش .. اول که کاسپرسکای داشتم هیچ مشکلی نبود از وقتی کومودو نصب کردم یا نمیتونم به نت وصل بشم یا اینکه به شدت سرعت پایینه .

خودم در بالا توضیح دادم احتمال میدم از dns باشه که تو نصبش یادم رفته بود غیر فعال کنم .. حالام ار طریق لینکی که دوستمون در صفحه اول گذاشت من نتونستم چیزی پیدا کنم که نوشته شده باشه چطور dns رو کلا غیر فعال کنم ..

پ.ن
تنظیمات به صورت پیش فرضه و هیچ چیزیم بلاک نشده

dante_7
02-08-2011, 18:59
من کامل خونده بودم دانلود آفلاین ولی همش پام failed
میده..من بهد نصب از تو safew modeفایل اپدیتو تو ادرسی که دادین کپی می کنم. پسوند قبلیه رو هم .old
میکنم بازم نمیشه .اگه امکانش هست اون ورژنی از کومودو که شما این کارو روش انجام دادین بینک کنید مال من ورژن 5
ممنون میشم بازم عذر میخوام

E.K.H
02-08-2011, 20:08
میده..من بهد نصب از تو safew modeفایل اپدیتو تو ادرسی که دادین کپی می کنم. پسوند قبلیه رو هم .old
میکنم بازم نمیشه .اگه امکانش هست اون ورژنی از کومودو که شما این کارو روش انجام دادین بینک کنید مال من ورژن 5
ممنون میشم بازم عذر میخوام
این روش روی تمام ورژن ها جواب میده
شما bases.cav رو کپی کن بعد که سیستمو ریست کردی یه بارم آنلاین آپدیت کن حتمن جواب میده

Jadda
02-08-2011, 20:47
تو صفحه قبل یکی دیگه از دوستانم انگار مشکل من رو دارند .. من هم Adsl دارم که به صورت وایرلس استفاده میکنم ازش .. اول که کاسپرسکای داشتم هیچ مشکلی نبود از وقتی کومودو نصب کردم یا نمیتونم به نت وصل بشم یا اینکه به شدت سرعت پایینه .

خودم در بالا توضیح دادم احتمال میدم از dns باشه که تو نصبش یادم رفته بود غیر فعال کنم .. حالام ار طریق لینکی که دوستمون در صفحه اول گذاشت من نتونستم چیزی پیدا کنم که نوشته شده باشه چطور dns رو کلا غیر فعال کنم ..

پ.ن
تنظیمات به صورت پیش فرضه و هیچ چیزیم بلاک نشده

سلام

در مورد DNS در این پست کامل توضیح داده شده، حتی روش غیر فعال کردنش:

اون قسمتی که مهران به عنوان طرز غیر فعال کردن ClearCloud توضیح داد.... البته اگر مشکل شما به DNS مربوط باشه!!

dante_7
02-08-2011, 23:50
این مراحلی که من انجام میدم اگه جاییش اشتباه لطف کنین بگین:
1.بعد از نصب وارد safe mode میشم و فایل اپدیتو تو همون مسیر داده شده داخل پوشه scanners کپی میکنم بعد فایل قدیمیو یا پاک کینمک یا هم پسشو .old میکنم.بعدم سیسو ریست میکنم
2.گزینه اپدیتو میزنم(در حالتی که به اینترنت هم وصلم چون در صورت وصل نبودن پیام faield میده.
یعنی ممکنه مشکل از فایل آپدیت باشه؟چون یادمه تو صفحه اول تاپیک نوشته بود این روش و دیتا بیس مال ورژن 3 و 4 نه 5
ممنون از راحنماییتون

E.K.H
03-08-2011, 12:18
این مراحلی که من انجام میدم اگه جاییش اشتباه لطف کنین بگین:
1.بعد از نصب وارد safe mode میشم و فایل اپدیتو تو همون مسیر داده شده داخل پوشه scanners کپی میکنم بعد فایل قدیمیو یا پاک کینمک یا هم پسشو .old میکنم.بعدم سیسو ریست میکنم
2.گزینه اپدیتو میزنم(در حالتی که به اینترنت هم وصلم چون در صورت وصل نبودن پیام faield میده.
یعنی ممکنه مشکل از فایل آپدیت باشه؟چون یادمه تو صفحه اول تاپیک نوشته بود این روش و دیتا بیس مال ورژن 3 و 4 نه 5
ممنون از راحنماییتون
راهی که میری درسته و باید جواب بده
فقط توجه کن اون بکاپی که داری زیاد از روش نگذشته باشه اگه نه برات دوباره از اول آپدیت میکنه

dante_7
03-08-2011, 14:36
فکر کنم همین باشه مال من قدیمیه از صفحه اول همین سایت گرفتم همون 7 8 ماه پیش .اینون برا دوستم نصب کردو و اپدیتشم کردم اگه فایل آپ اون کپی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید جدیدشو دانلود کنم؟اگه لینک جدیدترینش و دارین ممنون میشم قرار بدین

Jadda
03-08-2011, 14:42
سلام

میده..
==
2.گزینه اپدیتو میزنم، در حالتی که به اینترنت هم وصلم چون در صورت وصل نبودن پیام faield میده.

در مورد پیغام Failed زمانی اتفاق میوفته که کمودو نتونه برای آپدیت به سرور وصل بشه که دو عامل اصلی داره> یا به اینترنت وصل نباشید یا اینکه ترافیک شبکه بالا باشه و در اثر اون سرعت اینترنت شما خیلی خیلی کند بشه. راحل اینه که در دفعات بعد سعی کنید.

Jadda
03-08-2011, 14:43
فکر کنم همین باشه مال من قدیمیه از صفحه اول همین سایت گرفتم همون 7 8 ماه پیش .اینون برا دوستم نصب کردو و اپدیتشم کردم اگه فایل آپ اون کپی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید جدیدشو دانلود کنم؟اگه لینک جدیدترینش و دارین ممنون میشم قرار بدین

سلام

نیازی نیست دانلود کنید، شما میتونید فایل bases.cav را از سیستم دوستتون کپی کنید و روی سیستم خودتون استفاده کنید و مشکلی نداره.

dante_7
04-08-2011, 11:57
من مشکلم حل شد .خیلی ممنون از کمکتون.دیتا بیسم قدیمی بود.بازم تشکر میکنم
راستی کسی نمیدونه نسخه جدید کومودو هم مجانیه یا نه؟منظورم لازم نبودم سریال و کرک

Jadda
04-08-2011, 17:38
راستی کسی نمیدونه نسخه جدید کومودو هم مجانیه یا نه؟منظورم لازم نبودم سریال و کرک

سلام

تا اونجایی که من اطلاع دارم و طبق گفته های ملیح -رئیس شرکت کمودو- اینترنت سکیوریتی کمودو همیشه رایگانه و رایگان میمونه..... چون سیاست و خط مشی این شرکت در قبال سیستمهای خانگی اینه که کمودو بابت حفاظت سیستم کاربران خانگی پولی دریافت نمیکنه؛ بنابراین خیالتون راحت باشه....:10:

matin 99
04-08-2011, 17:43
سلام دوستان
بنده هم تقریبا 3 ماه میشه که comodo internet security را نصب کردم و مشکل چندانی با این محصول حرفه ای نداشتم
اما تازگی وقتی فایروال کمودو به فایلی گیر میدهد و پیام هشدار می دهد موقعی که می خوام مشخصات ان فایل مورد نظر کمودو را
از روی پیام هشدار کلیک کنم و مسیر ان فایل را بدونم فایروال کمودو اجازه باز شدن مسیر ان فایل مورد نظر نمی دهد و روی سربرگ
خودش پیام Not Responding ظاهر میشه.

1-به نظر شما چرااین پیام میده و برای رفع این مشکل باید چه کار کنم؟

2-ایا باید کلا comodo رو پاک کنم و دوباره نصب کنم؟

3-ایا میشه برای رفع این حالت ان را repair کرد؟

4-بنده برای اطمینان کل ویندوز با super antispyware-mbam-comodo با اخرین ابدیت انها اسکن کردم که مورد مخربی پیدا نشد
البته تنظیمات بنده همان تنظیمات اقا مهران است.

در ضمن باعث افتخار از زحمات دوست فرزانه ام jadda عزیز (همچنین سایر دوستان) که ا نجمن کمودو را خالصانه پربار کرده اند
تشکر کنم.
همچنین اقا مهران شما ییکه اول بار قدرت و ارامش خاطر این محصول امنیتی برای بنده و خیلی از هموطنان عزیزمان روشن کردید
از شماهم سپاسگذارم. امیدوارم روزی دوباره به این انجمن برگردید

سلامت باشید.

Jadda
04-08-2011, 23:04
سلام دوستان
بنده هم تقریبا 3 ماه میشه که comodo internet security را نصب کردم و مشکل چندانی با این محصول حرفه ای نداشتم
اما تازگی وقتی فایروال کمودو به فایلی گیر میدهد و پیام هشدار می دهد موقعی که می خوام مشخصات ان فایل مورد نظر کمودو را
از روی پیام هشدار کلیک کنم و مسیر ان فایل را بدونم فایروال کمودو اجازه باز شدن مسیر ان فایل مورد نظر نمی دهد و روی سربرگ
خودش پیام Not Responding ظاهر میشه.

1-به نظر شما چرااین پیام میده و برای رفع این مشکل باید چه کار کنم؟

2-ایا باید کلا comodo رو پاک کنم و دوباره نصب کنم؟

3-ایا میشه برای رفع این حالت ان را repair کرد؟

4-بنده برای اطمینان کل ویندوز با super antispyware-mbam-comodo با اخرین ابدیت انها اسکن کردم که مورد مخربی پیدا نشد
البته تنظیمات بنده همان تنظیمات اقا مهران است.

سلامت باشید.

سلام

وقتی روی قسمتی که من با فلش سبز نشون دادم کلیک کنیم پنجره Properties فایل باز میشه و گاهی اوقات زیر پیغام کمودو قرار میگیره، میتونید پیغام کمودو را با موس کمی جابجا کنید تا پنجره Properties فایل مشخص بشه(توی عکس من اینکارو کردم):

====

کمودو را باز کنید و از بخش More روی Diagnostics کلیک کنید، ببینید کمودو مشکلی پیدا میکنه؟ اگر مشکلی پیدا کنه سعی میکنه رفعش کنه.

ضمناً سعی کنید از برنامه CCleaner هم استفاده کنید و هر چند وقت سیستم را تمییز کنید و با این برنامه Startup را هم چک بکنید و برنامه های اضافی که ضروری نیست با ویندوز لود بشه را از استارتاپ خارج کنید.

دست آخر اگر مشکل همچنان پابرجاست میتونید کمودو را repair بکنید یا مجدداً نصب کنید.

dara0
06-08-2011, 09:27
با سلام دوستان ایا نسخه جدید فایر وال کومودو نسبت به نسخه 5.4 تغییرمحسوسی کرده؟ ممنون از راهنمایی تون

tajrobenik
06-08-2011, 22:57
....
بعد از نصب خیلی سرعت کامیپوتر رو آوورد پایین ...
چون خیلی بررسی می کرد ...

نمی شه واسش تعریف کنیم که تمام فایل های داخل درایو ویندوز مطمئن هستن و کلا نمی خوایم اکسن کن ی ...
در هنگام اجرا هم بررسی نکن ه ...
کلا در مورد درایو ویندوز اینجوری واسش تعریف کنیم که انگار نصب نیسیتی!!!!

==========
اما باز در مورد درایو های دیگه و مخصوصا فلش بشه تعریف کرد که کلا فایل های اجراییش اجرا نشه ... اگرم می خواد اجرا بشه با حفاظت خیلی خیلی بالا اجرا بشه...

==========
آموزشی تصویری در مورد قسمت های مختلف این نرم افزار هست ؟

Jadda
07-08-2011, 14:54
سلام

با سلام دوستان ایا نسخه جدید فایر وال کومودو نسبت به نسخه 5.4 تغییرمحسوسی کرده؟ ممنون از راهنمایی تون

سلام

=============

....
بعد از نصب خیلی سرعت کامیپوتر رو آوورد پایین ...
چون خیلی بررسی می کرد ...

1-نمی شه واسش تعریف کنیم که تمام فایل های داخل درایو ویندوز مطمئن هستن و کلا نمی خوایم اکسن کن ی ...
در هنگام اجرا هم بررسی نکن ه ...
کلا در مورد درایو ویندوز اینجوری واسش تعریف کنیم که انگار نصب نیسیتی!!!!

==========
2-اما باز در مورد درایو های دیگه و مخصوصا فلش بشه تعریف کرد که کلا فایل های اجراییش اجرا نشه ... 3-اگرم می خواد اجرا بشه با حفاظت خیلی خیلی بالا اجرا بشه...

==========
آموزشی تصویری در مورد قسمت های مختلف این نرم افزار هست ؟

1- هر فایل یا فولدر یا درایوی را میتونید در تنظیم آنتی ویروستون به بخش Exclusions اضافه کنید تا اسکن نشه، البته باید مراقب باشید که بی جهت قسمتی را اضافه نکنید!... اون دیگه بستگی به خودتون داره؛ ضمن اینکه میتونید آنتی ویروستون را بزارید روی Stateful ؛

2-اینجوری که شما میفرمایید نمیشه، اگه چیزی اجرا نشه که کلا سیستم تعطیل میشه دوست عزیز.

3-شما سندباکس را بزاری روی Limited کفایت میکنه، اگر هم دوست داشتید سختگیرانه ترش بکنید لِولهای بالاتر را انتخاب بکنید، حتی میتونید سندباکس را روی Blocked هم بزاید که اینجوری فقط فایلهایی که کمودو به عنوان سالم میشناسه اجرا میشن و بقیه اصلاً اجرا نمیشن.

K1lou
08-08-2011, 09:54
با سلام
اگه clear cloud رو فعال کنیم ایا dns خود کومودو از کار میفته ؟
با تشکر

Dr Hannibal
08-08-2011, 14:48
با سلام
اگه clear cloud رو فعال کنیم ایا dns خود کومودو از کار میفته ؟
با تشکر

بله دوست گلم.

tajrobenik
10-08-2011, 01:00
..................
آنتی ویروسش خیلی بررسی می کنه ...
کلا ویندوز رو خیلی سنگین می کنه ....

آیا می شه در کنار فایروال از آنتی ویروس دیگری استفاده کنیم ...
و به طور کلی انتی ویروس کومودو رو نصب نکنیم؟

LANDASEFR
10-08-2011, 06:39
هنگام نصب آنتي ويروس كمودو خطاي زير رخ مي دهد . راهنمايي كنيد . مرسي

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Dr Hannibal
10-08-2011, 08:55
..................
آنتی ویروسش خیلی بررسی می کنه ...
کلا ویندوز رو خیلی سنگین می کنه ....

آیا می شه در کنار فایروال از آنتی ویروس دیگری استفاده کنیم ...
و به طور کلی انتی ویروس کومودو رو نصب نکنیم؟

یک بار کل هارد رو اسکن کنید. معمولا بعد از اسکن هارد خیلی دیگه کمتر از cpu کار میکشه ، این اتفاق اول نصب می افته.

اگر باز هم cpu زیاد درگیر بود ، میتونید فقط فایروال comodo رو نصب کنید. و بجای این از آنتی ویروس رایگان avira یا nod32 یا... استفاده کنید. ( تداخلی ایجاد نمیشه )

Dr Hannibal
10-08-2011, 09:10
هنگام نصب آنتي ويروس كمودو خطاي زير رخ مي دهد . راهنمايي كنيد . مرسي

LANDASEFR
11-08-2011, 04:51
فايل دومي از سرور حذف شده و فايل اول هم موقع نصب نسخه جديدتر را توصيه مي كنه نصب بشه .

اگر ممكنه دوباره آپلود كنيد.

تشكر

Dr Hannibal
11-08-2011, 09:46
فايل دومي از سرور حذف شده و فايل اول هم موقع نصب نسخه جديدتر را توصيه مي كنه نصب بشه .

اگر ممكنه دوباره آپلود كنيد.

تشكر

از سایت ماکروسافت

لینک اول

لینک دوم

بنا به 32 بیت و 64 بیت بودن انتخاب کنید

موفق باشید

jojo_2000
11-08-2011, 20:52
سلام comodo firewallرو نصب کردم حالا اجازه دانلود به idm رو نمیده! کجا باید تغییرش بدم؟

Dr Hannibal
11-08-2011, 21:17
سلام comodo firewallرو نصب کردم حالا اجازه دانلود به idm رو نمیده! کجا باید تغییرش بدم؟

به دلیل آلوده بودن کرک هاست.

شما میتونید هر ورژنی از IDM رو با این روش اورجینال ریجیستر کنید.

IDM Clean ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.
.

jojo_2000
11-08-2011, 21:35
به دلیل آلوده بودن کرک هاست.

شما میتونید هر ورژنی از IDM رو با این روش اورجینال ریجیستر کنید.

IDM Clean ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.
.
قبلا اینجوری نبود! اجازه میداد! حالا ازین روشی که ارایه دادین میرم ببینم چی میشه! tnx:10:

mjzaret
12-08-2011, 09:04
من چطور مي‌توانم تمامي پورتها رو با كمودو ببندم و فقط پورتهاي 80 و چند تا پورت مهم باز باشه؟

wordship
12-08-2011, 09:26
من چطور مي‌توانم تمامي پورتها رو با كمودو ببندم و فقط پورتهاي 80 و چند تا پورت مهم باز باشه؟

:

:

جالبه که سوال خودتون بوده و علی اقا هم جواب دادن:20:

vahid_d
13-08-2011, 10:31
سلام. تو حالت game mode چه اتفاقي ميفته و چه فرقي در وضعيت كلي سوئيت بوجود مياد؟

pcsoft
13-08-2011, 13:43
سلام. تو حالت game mode چه اتفاقي ميفته و چه فرقي در وضعيت كلي سوئيت بوجود مياد؟

سلام
حالت Game Mode فکر می کنم حالتی هست که آنتی ویروس دیگه پیغام های (شناسایی ویروس،آپدیت و...) نشان نمی ده(البته من ازش استفاده نکردم ولی قابلیت خیلی جدیدی نیست قبلا هم توی آنتی ویروس های دیگه دیدیم)
رضا:11:

as13851365
15-08-2011, 12:00
کامودو رو روی سیستم نصب کردم و بعد از اسکن کردن تمام فایلهای اجرایی روی سیستم رو TrojWare.Win32 می شناسه چند نمونه از فایلهام رو روی سایت virusTotal آپلود کردم فقط کامودو به عنوان بدافزار شناساییش می کنه

وقتی هم که Disinfect رو می زنم فایل اجرایی رو حذف می کنه
حالا نمی دونم با این فایلهام چیکار کنم

سایت VirusTotal هم مرتب پیغام زیر رو می ده و امکان تست کردن بیشتری رو بهم نداد :41:

Bad Gateway
The proxy server received an invalid response from an upstream server.

ولی چند مورد رو تونستم آپلود کنم که لینکهاشون رو در این قسمت قرار می دم

Dr Hannibal
15-08-2011, 15:29
کامودو رو روی سیستم نصب کردم و بعد از اسکن کردن تمام فایلهای اجرایی روی سیستم رو TrojWare.Win32 می شناسه چند نمونه از فایلهام رو روی سایت virusTotal آپلود کردم فقط کامودو به عنوان بدافزار شناساییش می کنه

سایت VirusTotal هم مرتب پیغام زیر رو می ده و امکان تست کردن بیشتری رو بهم نداد :41:

مورد شما ، طبق نکته هایی که قبلا توی اورژانس بهتون گفتم مشکوک هست ،

اگر تمام فایل های اجرایی رو به عنوان ویروس شناسایی میکنه اشتباه از طرف کمودو نیست ،

اما اگر چندین فایل مخصوص رو فقط شناسایی اشتباه داشته همین جا بذارید تست کنیم.

یکی از اون فایل های اجرایی که کمودو میگه ویروسه ( مثلا یاهومسنجر ) رو باز از نو دانلود کنید ببینید بازم میگه ویروسه ؟

لینک های بالا خراب هستند.

دقت کنید این موارد مشوک رو از سندباکس خارج و وارد لیست سفید نکنید. ( تا مشخص شدن نتیجه نهایی )

موفق باشید.

reza_3722
15-08-2011, 15:51
دوستان نتایج تستی رو دارین که قدرت آنتی ویروس کومودو رو بدون در نظر گرفتن defense plus در مقایسه با سایر آنتی ویروس های مطرح نشون بده؟

Mr.Lover
15-08-2011, 17:10
سلام
ورژن مناسبی از فایروال comodo برای ویندوز سون 64 بیتی هست؟
ظاهراً با پلتفرم ویندوز سون 64 بیتی سازگار نیست!

reza_3722
15-08-2011, 17:45
سلام
ورژن مناسبی از فایروال comodo برای ویندوز سون 64 بیتی هست؟
ظاهراً با پلتفرم ویندوز سون 64 بیتی سازگار نیست!
کاملا سازگاره دوست عزیز
منتها قبلا برای x86 و x64 فایل setup جداگانه ارائه میکرد، الان هردو رو ادغام کرده

Dr Hannibal
15-08-2011, 18:19
دوستان نتایج تستی رو دارین که قدرت آنتی ویروس کومودو رو بدون در نظر گرفتن defense plus در مقایسه با سایر آنتی ویروس های مطرح نشون بده؟

تست پرواکتیو

HIPS

کمودو چندین ساله نتیجه 100% مقابله رو میگیره.

Jadda
15-08-2011, 18:55

مورد شما ، طبق نکته هایی که قبلا توی اورژانس بهتون گفتم مشکوک هست ،

اگر تمام فایل های اجرایی رو به عنوان ویروس شناسایی میکنه اشتباه از طرف کمودو نیست ،

اما اگر چندین فایل مخصوص رو فقط شناسایی اشتباه داشته همین جا بذارید تست کنیم.

یکی از اون فایل های اجرایی که کمودو میگه ویروسه ( مثلا یاهومسنجر ) رو باز از نو دانلود کنید ببینید بازم میگه ویروسه ؟

لینک های بالا خراب هستند.

دقت کنید این موارد مشوک رو از سندباکس خارج و وارد لیست سفید نکنید. ( تا مشخص شدن نتیجه نهایی )

موفق باشید.

سلام

با تشکر از جناب دکتر و همینطور همه دوستاتی که وقت میزارند و به دوستان کمک میکنند:11: کار سختیه و هم اینکه حوصله میخواد ......پس هم خسته نباشید و هم اینکه یک تشکر گرم تقدیم شما:11:

دوست عزیز من مشکل شما را در فروم کمودو مطرح کردم و چون فایلی هم در اختیار نداشتم لینک VT را براشون قرار دادم و ظاهراً لینکها خراب هستند! و با این وجود مدیران کمودو هم گفتند فایلها را برامون بفرست تا بررسی کنیم( من هم که فایلی ندارم تا بفرستیم....)، خودتون میتونید اینکارو بکنید، از اینجا:

فقط یادتون باشه False-Positive را انتخاب کنید.

ضمن اینکه همینطور که جناب دکتر فرمودند شما یکی دو نمونه (از اون کم حجمها ) را اینجا قرار بده، شاید بشه کمکی کرد....

ضمناً شما میتونید این برنامه را دانلود کنید:

بعد برنامه را نصب کن حالا > روی فایلهایی که کمودو به عنوان ویروس میشناسه کلیک راست کن و Proerties را انتخاب کن و میبینی که سربرگ Hash/CRC هم اضافه شده، اونوقت شما این اطلاعات از فایل را اینجا قرار بده> MD5/SHA-1/SHA-256

اگه کمودو برنامه معروفی مثل یاهو مسنجر یا ... را هم ویروس میشناسه + اطلاعات بالا، اسم برنامه را هم ذکر کن. البته این روش را برای این گفتم که نتونی فایلها را برای کمودو بفرستی یا اینجا قرار بدی؛

امیدوارم بشه کاری براتون کرد:11:

reza_3722
15-08-2011, 19:25
تست پرواکتیو

HIPS

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکمودو چندین ساله نتیجه 100% مقابله رو میگیره.
ممنونم، اما این تست فایرواله!
دنبال قدرت دیتابیس آنتی ویروسشم

TR4NC3
16-08-2011, 01:42
سلام , یکی لینک ِ COMODO Internet Security رو میده ؟ سایتش برای من بد بالا میاد / تنکس

as13851365
16-08-2011, 02:05
این لینک نمونه برنامه

VirTool.Win32.Patcher.jui@192104158

TrojWare.Win32.Downloader.Banload.arb@132029099

pcsoft
16-08-2011, 04:44
سلام , یکی لینک ِ COMODO Internet Security رو میده ؟ سایتش برای من بد بالا میاد / تنکس

دنلود نسخه 32 بیتی آخرین ورژن:

دانلود نسخه 64 بیتی آخرین ورژن:

دانلود نسخه 32-64 بیتی آخرین ورژن:

قبلا یه Revision History توی سایتش بود نمی دونم کجا رفته؟دوستان خبر دارند؟
رضا :11:

TR4NC3
16-08-2011, 13:00
دنلود نسخه 32 بیتی آخرین ورژن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود نسخه 64 بیتی آخرین ورژن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود نسخه 32-64 بیتی آخرین ورژن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبلا یه Revision History توی سایتش بود نمی دونم کجا رفته؟دوستان خبر دارند؟
رضا :11:
سلام , دوست عزیز این فقط فایروال ـش بود / ... من آنتی ویروس و فایروال رو با هم میخوام . تنکـس

wordship
16-08-2011, 13:11
سلام , دوست عزیز این فقط فایروال ـش بود / ... من آنتی ویروس و فایروال رو با هم میخوام . تنکـس

نسخه اینترنت سکیوریتی که شامل انتی ویروس و فایروال میشه
خدمت شما :

:

Jadda
16-08-2011, 14:39
این لینک نمونه برنامه

سلام

1-من نظرم اینه که فعلاً صبر بکنیم.....

2-گفته جناب دکتر یادتون باشه، یعنی به هیچ وجه فعلاً وارد لیست سفید نکنید.

3- مهم>وارد لیست سفید کمودو بشید و اگر مورد مشکوکی دیدید از لیست سفید خارجش بکنید، یعنی این مسیر D+>Trusted Files

4-راستی گفتید که همه برنامه های اجرایی را کمودو الان ویروس میشناسه؟؟ ..... اون برنامه ای که من برای دانلود گذاشتم را هم الان کمودو به عنوان ویروس میشناسه یا نه؟؟

pcsoft
16-08-2011, 15:35

سلام
ببخشید معذرت، تقصیر سایت کومودو هستش کاربرانش رو پیچونده(این کار رو کرده کاربراش برن PRO بخرن)
دوستان که لینک دانلود رو قرار دادند.
فعلا صفحه دانلود در کومودو اینجا هستش:

mohsen1992
16-08-2011, 19:08
سلام به دوستان من امروز نسخه اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کردم ولی بعد از نصب و ریستارت کردن

وقتی اینترنت اکسپلور را باز میکنم و وقتی ازش خارج میشم این ارور را میده و در قسمت ie تب advance ریست کردم تنظیمات را ولی همچنان مشکل پابرجست و نسخه کومودو من اخرین نسخه هست.

ولی وقتی کومودو را ریمو کردم مشکل از بین رفت.:13:

کسی هست من را راهنمایی کنه ؟

که اگر خواستم باز نصب کنم این مشکل پیش نیاد ؟!

ممنون میشم:11:

pcsoft
16-08-2011, 20:22
سلام به دوستان من امروز نسخه اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کردم ولی بعد از نصب و ریستارت کردن

وقتی اینترنت اکسپلور را باز میکنم و وقتی ازش خارج میشم این ارور را میده و در قسمت ie تب advance ریست کردم تنظیمات را ولی همچنان مشکل پابرجست و نسخه کومودو من اخرین نسخه هست.

سلام
بعضی مشکل ها با زدن Check Online حل می شود و یا حداقل راه حال آن را مایکروسافت ارائه می دهد.
با یک مرورگر دیگر امتحان کنید.

mohsen1992
16-08-2011, 20:41
سلام
بعضی مشکل ها با زدن Check Online حل می شود و یا حداقل راه حال آن را مایکروسافت ارائه می دهد.
با یک مرورگر دیگر امتحان کنید.

من این کار را هم انجامش دادم.

در ضمن با بقیه مرورگرها مشکلی نداشت !

دوست عزیز این مشکل خود به خود ایجاد نشده بلکه با نصب کومودو این مشکل به وجود امده و ترفندهای مایکروسافت هم انجام دادم ولی مشکل پابرجاست !

این چک انلاین زمانی مشکل را رفع میکنه که مشکل به صورت عادی در خوده اینترنت اکسپلور رخ بده نه اینکه با نصب یه سوییت / کرش کنه و مشکل رفع نشه.

فروم کومودو هم سرزدم ولی چیزخاصی که بشه با اون این مشکل را رفع کرد پیدا نشد !

Dr Hannibal
17-08-2011, 09:10

این مورد رو به صورت سوال بالا باید اضافه کنید :

وقتی این اتفاق می افتد ، در سر برگ summery کمودو قسمت Defense+ عدد

تغییر کرده یا نه ؟ ( عدد اول ) اگر موردی بلاک شده شما روی عدد کلیک کنید ببینید مربوط به IE بوده یا نه .

پس : D+ در این اتفاق نقش داشته یا نه ؟

اگر این اتفاق افتاده بوده و D+ نقش داشت ، احیانا اگر روی کمودو پسورد گذاشته بودید اون رو بردارید و یک بار دیگه IE رو نصب کنید.

hivs2006
17-08-2011, 12:09
سلام. من می خوام این لینک رو باز کنم

ولی بخاطر کمودو این لینک باز میشه. چه کار باید بکنم؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم عکسش:

Dr Hannibal
17-08-2011, 14:27

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FFont.zip)

دی ان اس رویس رو میتونید خاموش کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا یک کانکشن جدید بسازید که دی ان اس نداشته باشه.

دی ان اس برای جلوگیری از لود شدن سایت های آلوده است.

ALI16437
17-08-2011, 14:38

تغییر کرده یا نه ؟ ( عدد اول ) اگر موردی بلاک شده شما روی عدد کلیک کنید ببینید مربوط به IE بوده یا نه .

اگر این اتفاق افتاده بوده و D+ نقش داشت ، احیانا اگر روی کمودو پسورد گذاشته بودید اون رو بردارید و یک بار دیگه IE رو نصب کنید.

با تشکر از دکتر عزیز من هم ایم مشکل رو دارم ولی تا حالا بهش توجه نکرده بودم
چون فقط موقع بالا امدن ویندوز مییاد و دیگه تا ریست یا لوگ اف نکنی خبری ازش
نیست مرورگر هم بدون کوچکترین مشکلی کار میکنه.
(در سر برگ summery کمودو قسمت Defense+ عدد ) اینجا هم صفر هست و هیچ
خبری نیست.
بازم متشکرم.

Dr Hannibal
17-08-2011, 14:44
با تشکر از دکتر عزیز من هم ایم مشکل رو دارم ولی تا حالا بهش توجه نکرده بودم
چون فقط موقع بالا امدن ویندوز مییاد و دیگه تا ریست یا لوگ اف نکنی خبری ازش
نیست مرورگر هم بدون کوچکترین مشکلی کار میکنه.
(در سر برگ summery کمودو قسمت Defense+ عدد ) اینجا هم صفر هست و هیچ
خبری نیست.
بازم متشکرم.

اگر نه موردی بلاک میشه نه ie وارد unrecognized شده بنده الان راهی به ذهنم نمیرسه که ایراد میتونه از کجا باشه ، صبر کنید دوستان دیگه نظر بدن.

موفق باشید

Jadda
17-08-2011, 15:13
این لینک نمونه برنامه

سلام مجدد،

دوست عزیز مشکل شما در مورد این فایلها حل شد،>> شما ابتدا دیتابیس آنتی ویروس کمودو را آپدیت بکن، از ورژن دیتابیس 9770 به بعد، و حالا سیستم را اسکن بکن، ضمناً حتماً حتماً ورژن نرم افزار کمودو هم آخرین ورژن یعنی 5.5.195786.1383 باشه.

همین طور که گفتم فعلاً فقط با کمودو اسکن بکنید و مورد مشکوک را هم اینجا گزارش بکنید

=======

ضمناً فایل Project1.exe که کمودو با این تشخیص TrojWare.Win32.Downloader.Banload.arb@132029099 میشناسه>> ویروس است.

=======

Jadda
17-08-2011, 16:01

سلام

اصلاً همچین سایت یا لینکی موجود هست؟؟؟ پیغام کمودو هم داره اینو میگه دیگه؛

Jadda
17-08-2011, 16:15

سلام
از نسخه آزمایشی کمودو 5.8 که استفاده نمیکنید، ورژن IE تون چنده، ویندوز آپدیت هست. برای مرورگرها هم در فایروال رول Web Browser را انتخاب بکنید، بهتره.

mohsen1992
17-08-2011, 16:23

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتغییر کرده یا نه ؟ ( عدد اول ) اگر موردی بلاک شده شما روی عدد کلیک کنید ببینید مربوط به IE بوده یا نه .

سلام دوست عزیز

راهش را خودم پیدا کردم !:27:

وقتی ما میایم برای کومودو پرواکتیو را انتخاب میکنیم و بعدش میایم وارد تنظیمات دیفنس میشیم و در تبی که عکسش را میزارم در قسمت executable فلدر اینترنت اکسپلور را در پروگرم فایل اضافه میکنیم و بعدش ie را اجراش میکنیم و یه کوچولی ارور میده که باید چک انلاین را بزنی و بعد از ان مشکل رفع میشه !

mohsen1992
17-08-2011, 16:29
سلام
از نسخه آزمایشی کمودو 5.8 که استفاده نمیکنید، ورژن IE تون چنده، ویندوز آپدیت هست. برای مرورگرها هم در فایروال رول Web Browser را انتخاب بکنید، بهتره.

مرسی عزیز ار پاسخت ولی مشکل رفع شد:46:

نسخه کومودو هم اخرین نسخه هست .ورزن اینترنت اکسپلورر هم 9 هست / ویندوز هم اپدیت هست /

مشکل از فایروال نبود بلکه از دیفنس بود.:13:

ممنون

pcsoft
17-08-2011, 18:44
مرسی عزیز ار پاسخت ولی مشکل رفع شد:46:

نسخه کومودو هم اخرین نسخه هست .ورزن اینترنت اکسپلورر هم 9 هست / ویندوز هم اپدیت هست /

مشکل از فایروال نبود بلکه از دیفنس بود.:13:

ممنون

سلام دوست عزیز
خوشحالم مشکلتون حل شد.
ولی برای هیچکدوم از ما برای IE این اتفاق نیافتاده بود چون کاربر موقع اجرای هر برنامه ناشناخته ای، باید تکلیف این برنامه رو برای دیفنس که بصورت پیغام به کاربر اطلاع میده مشخص کنه وگرنه پروسه حق کاری رو نداره.
من هم بر فرض اینکه شما در دیفنس تکلیف آن را مشخص کرده اید پاسخ دادم.
لطفا وقتی سوال می پرسید به وضوح مشکل خود را توضیح دهید کومودو هیچ کاری بدون اجازه کاربر انجام نمی دهد.
موفق باشید
رضا:11:

charandestan
18-08-2011, 03:26
من تازه ویندوز عوض کردم و کومودو نصب کردم ولی بعد چند دقیقه که تو اینترنت باشم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه کانکشن هست ولی مرورگر کار نمی کنه و حتما باید سیستم رو ریستارت کنم تا دوباره وصل بشه.در صفحه summary و در بخش ترافیک معمولا سه گزینه وجود داره که دوتاشون تو عکس پایین هستش و یکی هم اسمش cmdagent هست

Jadda
18-08-2011, 18:10
من تازه ویندوز عوض کردم و کومودو نصب کردم ولی بعد چند دقیقه که تو اینترنت باشم دیگه هیچ صفحه ای باز نمیشه کانکشن هست ولی مرورگر کار نمی کنه و حتما باید سیستم رو ریستارت کنم تا دوباره وصل بشه.در صفحه summary و در بخش ترافیک معمولا سه گزینه وجود داره که دوتاشون تو عکس پایین هستش و یکی هم اسمش cmdagent هست

سلام

توی عکسی که گذاشتید چیز مشکوکی وجود نداره، و توی عکس هم مشخصه که فایروال چیزی را بلاک نکرده،
شبکه وصله، ولی شما ریسیو ندارید، به نظر من کمودو نقشی در این مسئله نداره....
برای امتحان روی آیکن کمودو در سیستم تری، کلیک راست کنید و Exit را یزنید و مجدداً تست کنید، ببینید مشکل پا برجاست.
سرویس اینترنتتون را عوض بکنید، برای تست مثلاً از سرویس دایل آپ استفاده بکنید، ببینید مشکل پا برجاست؟

Dr Hannibal
18-08-2011, 18:20
برای امتحان روی آیکن کمودو در سیستم تری، کلیک راست کنید و Exit را یزنید و مجدداً تست کنید، ببینید مشکل پا برجاست.

Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ، فکر میکنم با Exit کمودو فعالیتش متوقف نمیشه. باید با کلیک راست فایروال رو خاموش کنند ببینیم چی میشه.

من این موارد رو هم به پست شما اضافه کنم.

----------

به کنترل پنل برید و فایروال ویندوز رو خاموش کنید.

از ستینگ فایروال سربرگ alert setting گزینه frequency روی low بذارید.

Jadda
18-08-2011, 19:29
Jadda ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ، فکر میکنم با Exit کمودو فعالیتش متوقف نمیشه. باید با کلیک راست فایروال رو خاموش کنند ببینیم چی میشه.

من این موارد رو هم به پست شما اضافه کنم.

----------

به کنترل پنل برید و فایروال ویندوز رو خاموش کنید.

از ستینگ فایروال سربرگ alert setting گزینه frequency روی low بذارید.

سلام علیکم

بله، همینطور که شما فرمودید میتونند برای تست فایروال را خاموش بکنند، ببینند چی میشه.

روشن بودن فایروال ویندوز هم اختلال ایجاد میکنه. البته از ورژن 5.3 به بعد موقع نصب کمودو فایروال ویندوز خاموش میشه،

Version 5.3.174622.1216: 29 December, 2010

IMPROVED! Installer - It now enables/disables windows firewall/defender during the installation/uninstallation

ولی خب میتونن دوباره این مسله را چک بکنند.

یک نکنه دیگه اینکه میتونن تیک Protect the ARP Cache را بردارند....

=====

یک نکته کلی را من بگم در مورد فایروال کمودو> فایروال کمودو بر مبنای قوانینی که براش تعریف شده کار میکنه، حال این قوانین یا بصورت پیش فرض ساخته شده یا اینکه توسط کاربر تعریف شده. بنابراین اگر موردی توسط فایروال Allow/Block میشه باید بدونیم که حتماً طبق قانونی که در فایروال وجود داره این کار صورت گرفته، و خارج از این مسله هیچ موردی Allow یا Block نمیشه. مگر اینکه فایروال با موردی و درخواستی (ورودی یا خروجی) برخورد کنه که قانونی براش در فایروال موجود نباشه، که در این صورت فایروال کمودو از کاربر سوال میپرسه....

بنابراین ما با چیز گنگ و پیچیده ای در کار با فایروال روبرو نیستیم. و همه عکس العملهای فایروال طبق قوانین انجام میگیره و کاملاً هم قابل پیگیری و بررسی هست توسط کاربر(با رجوع به قوانین). البته اگر خود کاربر پشت سیستم بشینه و از نزدیک همه چیز را چک کنه..... ولی از راه دور و اطلاعات کم برای فهمیدن مشکل کمی دچار مشکل میشیم.

بخشهای فایروال که قوانین در اون موجوده اینها هستند:

Firewall > Network Security Policy > Application Rules

که قوانین در مورد ارتباط فایلها و برنامه ها و پروسه ها در اون جای میگیره

====

Firewall > Network Security Policy > Global Rules

قوانین کلی فایروال

====

Firewall > Firewall Behavior Settings

که با توجه به سربرگهایی که داره قوانین خاص خودشون را دارن

===
مشکلی که دوستمون مطرح کردند با توجه با تنظیمات و قوانین پیش فرض فایروال ، نباید از کمودو باشه... مگر اینکه با همین قوانین پیش فرض کارکرد کمودو با مورد دیگری دچار اختلال بشه مثلاً روشن بودن فایروال ویندوز.

============

نکته: همه این موارد در مورد +D هم صادقه، بخشی که دوستان معمولاً با اون مشکل دارند! همه عکس العملهای کمودو علت داره، و علتش هم قانون است.

charandestan
18-08-2011, 22:04
تشکر می کنم از لطف دوستان,در مورد فایروال ویندوز که اتوماتیک خاموش شد بعد از نصب CIS .در مورد سرویس اینترنت من از gprs استفاده می کنم که سرعتش خوبه,امروز آپدیت آفلاین کومودو رو طبق راهنمایی دکتر عزیز دانلود کردم199مگابایت اون هم با موبایل,معلومه اشکال از سرویس نیست البته بعد از آپدیت کمی بهتر شده ولی باز هم کامل حل نشده الان بجای پنج دقیقه یه بار بیست دقیقه تا نیم ساعت کانکشن مشکلی نداره,قبلا که آویرا نصب بود مشکل قطعی داشتم دقیقا به همین شکل و با یه تفاوت که در هر روز یکی دو بار این اتفاق می افتاد,کمی روش کار می کنم ببینم شاید درست شه

pcsoft
18-08-2011, 22:43
تشکر می کنم از لطف دوستان,در مورد فایروال ویندوز که اتوماتیک خاموش شد بعد از نصب CIS .در مورد سرویس اینترنت من از gprs استفاده می کنم که سرعتش خوبه,امروز آپدیت آفلاین کومودو رو طبق راهنمایی دکتر عزیز دانلود کردم199مگابایت اون هم با موبایل,معلومه اشکال از سرویس نیست البته بعد از آپدیت کمی بهتر شده ولی باز هم کامل حل نشده الان بجای پنج دقیقه یه بار بیست دقیقه تا نیم ساعت کانکشن مشکلی نداره,قبلا که آویرا نصب بود مشکل قطعی داشتم دقیقا به همین شکل و با یه تفاوت که در هر روز یکی دو بار این اتفاق می افتاد,کمی روش کار می کنم ببینم شاید درست شه

سلام
در GPRS که کاملا طبیعیه که قطع و وصلی بشه(من فکر کردم ADSL یا دیال آپ دارین)
من خودم الان چند ماهه با GPRS میام در طول روز چندین دفعه دریافت و ارسال Data قطع میشه. اینا بخاطر سرویس هستش نه کومودو

Jadda
18-08-2011, 23:03

سلام

اتفاقاً مشکل از همین gprs است، من خودم روی لپتابم دارمش:31: سرویس بدی نیست ... ولی گاهی اوقات این مشکل رو داره... با اینکه به شبکه وصلید، سند یا ریسیو ندارید. ترافیک شبکه مهمه، البته به EDGE مودمتون هم بستگی داره، و همچنین سیگنال.

میتونی سیستم را ریست نکنی،دیسکانکت بکن(دی سی نمیشه باید ریست بکنی) و بعد مودم را از سیستم جدا کن و سیم کارت را دربیار و دوباره جا بزن و مودم را مجدداً وصل کن.

یه نرم افزار هم بهت معرفی میکنم، به کارت میاد.

charandestan
18-08-2011, 23:40
ممنونم ولی اگه مشکل از gprs هست چرا قبلا این طور نبود,البته چندماه قبل مدتی همین مشکل پیش می اومد ولی همون زمان برنامه اپرامینی که با امولاتور روی کامپیوتر کار می کرد حتی یک بار کانکشن چنین مشکلی نداشت؟در ضمن در همین فروم و فرومهای دیگه قبلا دیده بودم کسانی که سرویسهای اینترنتی دیگه داشتن بازم این مشکلو داشتن,یعنی کانکشن به حالت عادی و سبز ولی فقط مقداری اطلاعات به یه مقصدی سند میشه توسط یه فایل svchost .و اینکه این مشکل وقتی آویرا نصب می کنم تا یک هفته اول خودشو نشون نمیده و بعد از اون روزی دو سه بار پیش میاد.
و یه مورد دیگه اگه مشکل طبیعیه چرا وقتی این طور میشه اگه تا دو روز بعدشم گوشیم رو ریستارت نکنم نمیشه سیستم رو به اینترنت وصل کنم!!

Jadda
19-08-2011, 00:11
ممنونم ولی اگه مشکل از gprs هست چرا قبلا این طور نبود,البته چندماه قبل مدتی همین مشکل پیش می اومد ولی همون زمان برنامه اپرامینی که با امولاتور روی کامپیوتر کار می کرد حتی یک بار کانکشن چنین مشکلی نداشت؟در ضمن در همین فروم و فرومهای دیگه قبلا دیده بودم کسانی که سرویسهای اینترنتی دیگه داشتن بازم این مشکلو داشتن,یعنی کانکشن به حالت عادی و سبز ولی فقط مقداری اطلاعات به یه مقصدی سند میشه توسط یه فایل svchost .و اینکه این مشکل وقتی آویرا نصب می کنم تا یک هفته اول خودشو نشون نمیده و بعد از اون روزی دو سه بار پیش میاد.
و یه مورد دیگه اگه مشکل طبیعیه چرا وقتی این طور میشه اگه تا دو روز بعدشم گوشیم رو ریستارت نکنم نمیشه سیستم رو به اینترنت وصل کنم!!

سلام مجدد

1- من که نمیگم کلاً مشکل داره، خودم هم که گفتم روی لپتاپم دارمش.....

2- شما اگر بخواهید مستقیم با گوشی از این سرویس استفاده کنید مشکل ندارید(یا خیلی کم). ولی روی pc گاهی (اونم میگم گاهی) اوقات این مشکل پیش میاد.

3- اگر سیگنال کاملاً قطع بشه راهی ندارید جز ریست>> دلیلش هم اینه که نمیتونید دیسکانکت کنید.

4- همینطور که گفتم فایروال چه آویرا و چه کمودو و ... به نظر من نقشی ندارند،عواملش رو هم گفتم> ترافیک شبکه خیلی مهمه و ....؛

5- توصیه میکنم برای تست اپراتورت را عوض کنی (ایرانسل / همراه اول) گاهی آنتن دهیها در مناطق مختلف فرق میکنه.

6-:11:

mohsen1992
19-08-2011, 12:21
سلام دوستان من از دی ان اس کومودو استفاده میکنم ولی باری من کار نمیده !

نمیدونم چرا حتی دی ان اس نورتون هم تست زدم ولی نشد !

کسی هست من را راهنمایی کنه / ممنون میشم:20:

Jadda
19-08-2011, 12:43
سلام دوستان من از دی ان اس کومودو استفاده میکنم ولی برای من کار نمیده !

نمیدونم چرا حتی دی ان اس نورتون هم تست زدم ولی نشد !

کسی هست من را راهنمایی کنه / ممنون میشم:20:

سلام

1- میشه روش استفاده یا همون فعال کردن DNS را مختصر توضیح بدید؟(میخوام بدونم درست عمل کردی یا نه)

3- چطوری میفهمید کار نمیکنه؟ کمودو الان اینو بسته ببین برات باز میشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-احتمالاً برای هر ارتباط، یک کانکشن جدید ساخته میشه!

jolan57
19-08-2011, 12:54
منم زمانی که از جی پی آر اس ایرانسل استفاده میکردم این مشکل رو برای مدتی داشتم با کمی سرچ در فروم های موبایل میبینید که این مشکل رو خیلی ها دارند میتونید به 700 زنگ بزنید و اطلاع بدین و صبر کنید شاید ! مشکلتون حل شد , در ضمن منم فکر نمیکنم ربطی به فایروال داشته باشه

mohsen1992
19-08-2011, 13:09
سلام

1- میشه روش استفاده یا همون فعال کردن DNS را مختصر توضیح بدید؟(میخوام بدونم درست عمل کردی یا نه)

3- چطوری میفهمید کار نمیکنه؟ کمودو الان اینو بسته ببین برات باز میشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2-احتمالاً برای هر ارتباط، یک کانکشن جدید ساخته میشه!

سلام دوست عزیز

من طبق این سایت پیش رفتم

ولی وقتی حالت عادی هست این دی ان اس کار نمیده ولی وقتی وی پ یان را میزنم و در قسمت نتورکش دی ان اس کومودو را وارد میکنم سایت ها را بلاک میکنه ولی اگر وی پی ان کانکت نباشه و dns روی نتورک خوده سیستم باشه سایتی را بلاک نمیکنه.

این سایت وقتی وی پی ان نزده بودم بلاک نشد ولی وقتی با وی پی ان رفتم بلاک شد !

نمیدونم مشکل از کجاست:13:

Jadda
19-08-2011, 13:22
نکته آخر را در مورد GPRS بگم و به کمودو بپردازیم:

اگر خیلی مشکل داشتید، یکبار دیگه تنظیمات مربوط به GPRS را دریافت کنید و روی سیم کارت سیو کنید. یعنی تنظیمات را مجدداً پیکر بندی کنید> 99/99 درصد مشکل حل میشه.

======

1- کمودو در ورژن 6 داره روی اتوسندباکس کار میکنه و قراره اتوسندباکس محیط کاملاً مجازی را در اختیار فایلها قرار بده ...

2- ظاهراً قراره در پردازش ابری از valkyrie هم استفاده بشه.... چه شود!!

3- KillSwitch هم به ورژن 6 CIS اضافه میشه

Jadda
19-08-2011, 13:35
سلام دوست عزیز

من طبق این سایت پیش رفتم

ولی وقتی حالت عادی هست این دی ان اس کار نمیده ولی وقتی وی پ یان را میزنم و در قسمت نتورکش دی ان اس کومودو را وارد میکنم سایت ها را بلاک میکنه ولی اگر وی پی ان کانکت نباشه و dns روی نتورک خوده سیستم باشه سایتی را بلاک نمیکنه.

این سایت وقتی وی پی ان نزده بودم بلاک نشد ولی وقتی با وی پی ان رفتم بلاک شد !

نمیدونم مشکل از کجاست:13:

سلام

1-روش درسته.

2- بعد از وارد کردن IP دی ان اس کمودو باید سیستم را ریست کنید..... بعد هم بعد از اتصال به نت یکبار دیگه چک بکنید ببینید Use the following DNS server addresses تیک خورده و آی پی دی ان اس سرور کمودو وارد شده است یا نه... اگر باشه باید کار کنه.

mohsen1992
19-08-2011, 13:57
سلام

1-روش درسته.

2- بعد از وارد کردن IP دی ان اس کمودو باید سیستم را ریست کنید..... بعد هم بعد از اتصال به نت یکبار دیگه چک بکنید ببینید Use the following DNS server addresses تیک خورده و آی پی دی ان اس سرور کمودو وارد شده است یا نه... اگر باشه باید کار کنه.

مرسی عزیز

ولی مشکل همچنان هست.

نمیدونم چیکار باید بکنم:13:!

همه تنظیمات هم چک کردم و درست بودن بدون هیچ کم و کاستی :46: ولی باز درست نشد !

Dr Hannibal
19-08-2011, 14:07
این که میگید تا وی پی ان رو وصل میکنم درست میشه یعنی شما دی ان اس رو روی کانکشن وی پی ان تظیم کردید.

شما روی کانکشن اصلی اینترنت پروپتیس بگیرید ( با چه کانشکنی به نت وصل میشید ؟) ، سربرگ نوترکینگ و بقیه مراحل.

mohsen1992
19-08-2011, 14:35
این که میگید تا وی پی ان رو وصل میکنم درست میشه یعنی شما دی ان اس رو روی کانکشن وی پی ان تظیم کردید.

شما روی کانکشن اصلی اینترنت پروپتیس بگیرید ( با چه کانشکنی به نت وصل میشید ؟) ، سربرگ نوترکینگ و بقیه مراحل.

سلام دوست عزیز

ولی منم روی کانکشن اصلی گذاشتم ولی درست نمیشه / ریست کردم سیستم را ولی باز مشکل پابرجاست !:41:

این هم عکس از کانکشن من !

که به صورت PPPOE هست !

Jadda
19-08-2011, 14:52
سلام دوست عزیز

ولی منم روی کانکشن اصلی گذاشتم ولی درست نمیشه / ریست کردم سیستم را ولی باز مشکل پابرجاست !:41:

این هم عکس از کانکشن من !

که به صورت PPPOE هست !

Preferred DNS : 156.154.70.22

Alternate DNS : 156.154.71.22

charandestan
19-08-2011, 15:00
سلام

اتفاقاً مشکل از همین gprs است، من خودم روی لپتابم دارمش:31: سرویس بدی نیست ... ولی گاهی اوقات این مشکل رو داره... با اینکه به شبکه وصلید، سند یا ریسیو ندارید. ترافیک شبکه مهمه، البته به EDGE مودمتون هم بستگی داره، و همچنین سیگنال.

میتونی سیستم را ریست نکنی،دیسکانکت بکن(دی سی نمیشه باید ریست بکنی) و بعد مودم را از سیستم جدا کن و سیم کارت را دربیار و دوباره جا بزن و مودم را مجدداً وصل کن.

یه نرم افزار هم بهت معرفی میکنم، به کارت میاد.

ممنونم از کمک هات,این نرم افزار رو نگفتی چیه؟و یکی هم عکس پایین رو یه نگاهی بنداز ببین اینا که بلاک شدن چی هستن خودم که سر در نیاوردم.ضمنا اینم که گفتی گاهی به شبکه وصلیم ولی سند و رسیو نداریم درست نیست چون بیشتر مواقع سند وجود داره ولی رسیو نداریم.

mohsen1992
19-08-2011, 15:13
Preferred DNS : 156.154.70.22

Alternate DNS : 156.154.71.22

اقا واقعا ممنون:46:

ولی باز نشد !:31:

خودم هم قاطی کردم و هم خندم میگیره عجب کانکشن بد قلقی دارما !:13:

این هم عکس از دی ان اس شما

Jadda
19-08-2011, 15:20
ممنونم از کمک هات,این نرم افزار رو نگفتی چیه؟و یکی هم عکس پایین رو یه نگاهی بنداز ببین اینا که بلاک شدن چی هستن خودم که سر در نیاوردم.ضمنا اینم که گفتی گاهی به شبکه وصلیم ولی سند و رسیو نداریم درست نیست چون بیشتر مواقع سند وجود داره ولی رسیو نداریم.

سلام

چطور برای explorer.exe رول ساخته شده؟؟

charandestan
19-08-2011, 15:44
سلام

چطور برای explorer.exe رول ساخته شده؟؟
من رول یا چیز دیگه نساختم,من فقط تنظیمات رو طبق روشی که در صفحه اول یا دوم همین تاپیک قرار داره انجام دادم و هیچ کار دیگه ای نکردم
من قبلا هم یه بار کومودو نصب کرده بودم همین طوری بود!حالا باید چیکار کنم

Jadda
19-08-2011, 16:06
من رول یا چیز دیگه نساختم,من فقط تنظیمات رو طبق روشی که در صفحه اول یا دوم همین تاپیک قرار داره انجام دادم و هیچ کار دیگه ای نکردم

سلام

..... مشکلی نیست؛

در +D و لیست سفید explorer.exe را حدف کن.... اگه مشکلی نداشته باشه کمودو خودش دوباره میبره توی لیست سفید

اون رول فایروال را هم حذف کن؛

فایروال هم روی Custom Policy باشه؛

charandestan
19-08-2011, 16:44
من زیاد وارد نیستم اگه میشه واضح تر توضیح بدید چطور پاکشون کنم(لیست سفید رو اشتباه نگفتی!)
و اینکه بی زحمت دوتا عکس پایین رو هم نگاهی بنداز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Jadda
19-08-2011, 17:08
من زیاد وارد نیستم اگه میشه واضح تر توضیح بدید چطور پاکشون کنم(لیست سفید رو اشتباه نگفتی!)
و اینکه بی زحمت دوتا عکس پایین رو هم نگاهی بنداز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

نه لیست سفید را اشتباه نگفتم. نترس دوباره کمودو خودش میبره تو لیست سفید....

======

توی تنظیمات روش کلیک کن و بعد Remove را بزن و بعد هم OK کن.

======

در مورد عکس اول که مربوط به فایروال میشه، بهترین تنظیمات هست...

در مورد عکس دوم برنامه رفته توی سندباکس و میتونید ببرید تو لیست سفید. تیکش رو بزن و بعد Move to و Trusted Files

farzan311
20-08-2011, 20:30
سلام
دوستان من یه روزی بعد از نصب کومودو دجار مشکل اتصال به اینترنت شدم اولا فقط باید با چیز پی ان کانکت میشدم تا بتونم صفحه ها رو باز بکنم بعدشم اینجوری هم نمیشد باید کوکودو رو ببندم مودمو خاموش روشن بکنم تا فایده کنه حالا هم اصلا کانکت نمیشه و حتی صفحه تنظیمات مودمم رو هم نمیتونم باز بکنم
الان هم از تو safe mode اومدم

dara0
20-08-2011, 21:07
سلام
دوستان من یه روزی بعد از نصب کومودو دجار مشکل اتصال به اینترنت شدم اولا فقط باید با چیز پی ان کانکت میشدم تا بتونم صفحه ها رو باز بکنم بعدشم اینجوری هم نمیشد باید کوکودو رو ببندم مودمو خاموش روشن بکنم تا فایده کنه حالا هم اصلا کانکت نمیشه و حتی صفحه تنظیمات مودمم رو هم نمیتونم باز بکنم
الان هم از تو safe mode اومدم
سلام

به نظر میاد کومودو مواردی رو که در کانکت شدن تون موثر هستند مانند ip مودم یا مروگر ....بلاک کرده باشه سعی کنید با رعایت اطمینان از صحت این موارد انها رو به لیست سفید اضافه کنید

موفق باشید

farzan311
20-08-2011, 22:13
فعلا پاکش کردم درست شد خیلی پیچیده بود:31: به همه چیم گیر میداد:19:
در اون مورد اگه اموزشش هست لینک بدید
ممنون:11:

K1lou
21-08-2011, 11:03
با سلام
دوستان ترکیب فایروال کومودو ( البته نسخه اینترنت سیکوریتی نصب بود که قسمت انتی ویروس رو پاک کردم ) و مسخه رایگان avg برای سیستم کاری و اداری من چطور است ؟ میتونه امنیت رو برقرار کنه ؟
پیشنهاد بهتری ندارید ؟
با تشکر

pcsoft
21-08-2011, 12:39
با سلام
دوستان ترکیب فایروال کومودو ( البته نسخه اینترنت سیکوریتی نصب بود که قسمت انتی ویروس رو پاک کردم ) و مسخه رایگان avg برای سیستم کاری و اداری من چطور است ؟ میتونه امنیت رو برقرار کنه ؟
پیشنهاد بهتری ندارید ؟
با تشکر

سلام
البته کومودو به تنهایی قادر به حفاظت از سیستم هست ولی خب برای پیشنهاد دادن:
باید ببینید تست های شرکت ها چه نتایجی نشون میدن.

پیشنهادهای من:
Avast Free 6 + COMODO Firewall
Norton Antivirus 2011 + COMODO Firewall
ترکیب دوم رو بر اساس نتایج تست و همینطور تجربه جناب "Batman" قرار دادم.
البته برای پیشنهاد دادن نیاز به پارامترهای دیگه ای هم هست مثل: مشخصات سیستم
فعلا این رو داشته باشید تا دوستان دیگه هم پیشنهاد بدن.

amd>intel
21-08-2011, 12:46
COMODO Internet Security + Panda Cloud Antivirus

واقعا ايده خوبيه

pcsoft
21-08-2011, 12:51

واقعا ايده خوبيه

سلام
البته بله ترکیب خوبی هست بنده خودم از این ترکیب استفاده می کنم
اما ایشون می خوان کومودو بدون آنتی ویروس باشه.
موفق باشید

M e i s a m
21-08-2011, 17:05

واقعا ايده خوبيه

این پاندا کلود همون dns هست یا نرم افزاره؟

Dr Hannibal
21-08-2011, 17:17
این پاندا کلود همون dns هست یا نرم افزاره؟

نرم افزار

رایگان