ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

M E H R A N
07-11-2010, 18:48
آقا من چه طوری می تونم دسترسی به یک سایت رو با استفاده از فایروال کمودو مسدود کنم؟

برو قسمت فایروال و Network Security Policy رو باز کن. اونجا برو به قسمت Blocked Zone و در قسمت Add که سمت راستش قرار داره A New Blocked Address رو کلیک کن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد در پنجرۀ باز شده شما چندین انتخاب رو دارید. اگر IP آدرس سایت رو میدونید در اینصورت میتونید در قسمت A Single IP Address اون رو بنویسید و بعد Apply رو بزنید.

اگر هم IP سایت رو نمیدونید اونوقت اسم سایت رو بدون www در قسمت Host Name بنویسد و Apply کنید.

SevenCity
07-11-2010, 19:11
من میخوام اجازه ی دسترسی به نت تمام برنامه هارو (msiexec.exe firefox.exe و signed شده و نشده) خودم بدم
مثل avira
الان مثلا فایروالشو نصب کردم نپرسید که فایرفاکس به نت متصل بشه یا نشه[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

ok
فکر کنم فهمیدم
باید custom policy رو میزدم
در مورد فایل های سیستمی هم که میخوان به نت وصل شن سوال میپرسه؟

چرا آلرتهایی که میده گزینه ای به نام sandbox نداره؟

siavashjal
07-11-2010, 20:20
برو قسمت فایروال و Network Security Policy رو باز کن. اونجا برو به قسمت Blocked Zone و در قسمت Add که سمت راستش قرار داره A New Blocked Address رو کلیک کن.

بعد در پنجرۀ باز شده شما چندین انتخاب رو دارید. اگر IP آدرس سایت رو میدونید در اینصورت میتونید در قسمت A Single IP Address اون رو بنویسید و بعد Apply رو بزنید.

اگر هم IP سایت رو نمیدونید اونوقت اسم سایت رو بدون www در قسمت Host Name بنویسد و Apply کنید.

مهران جان من این کار رو می کنم ولی سایت مورد نظر بلاک نمیشه. حتی یه بار اسم سایت رو زدم و یه بار ip سایت رو زدم ولی در هر دو بار جواب نگرفتم.

FAR_FA
07-11-2010, 21:17
سلام

آقا مهران ..... یه نرم افزار معرفی کردین بنام Malwarebytes Anti-Malware که من نسخه 1.46 رو دانلود کردم.
آویرا و avast هردوتاشون اونو ویروس شناختن ، حالا من چکار کنم ؟ آنتی ها رو غیر فعالشون کنم ، و بعد از نصب
برنامه دوباره فعالشون کنم ، یا اینکه از خیر این برنامه بگذرم .

ممنون

myusac
07-11-2010, 22:32
سلام

آقا مهران ..... یه نرم افزار معرفی کردین بنام Malwarebytes Anti-Malware که من نسخه 1.46 رو دانلود کردم.
آویرا و avast هردوتاشون اونو ویروس شناختن ، حالا من چکار کنم ؟ آنتی ها رو غیر فعالشون کنم ، و بعد از نصب
برنامه دوباره فعالشون کنم ، یا اینکه از خیر این برنامه بگذرم .

ممنون

دوست عزیز امکانش هست که فایل اجرایی برنامه در کامپیوتر شما آلوده شده
اگر هم امکانش را دارید از سایت هایی مانند SoftPedia و CNet دانلود کنید

نظره شخصی من : من نسبت به این برنامه احساس خوبی ندارم اینجا جاش نیست که راجع به این مسائل صحبت بشه ولی اگر بخوام یکی از موارد را بگم آپدیت برنامه هستش, شما اگر برنامه را به مدت یک هفته آپدیت نکنی حدود 5 مگ آپدیت داره اگر 2 هفته هم آپدیت نکنی باز هم همونه
یعنی من در زمان های متفاوت این برنامه را آپدیت کردم همیشه حدود 5 مگ آپدیت داره و به نظرم این غیرعادیه

Djhamid2007
07-11-2010, 23:23
حمید جان اینکه آنتی ویروس کمودو و یا بقیه چند نمونه را کمتر یا بیشتر شناختند که جای تعجب نداره. تعجب من هم از این نیست که کمودو چرا نتونسته تشخیص بده بلکه بیشتر از این تعچب میکنم با توجه به این همه توضیحات و مطالبی که تا کنون حداقل در این تاپیک گذاشته شده چرا باز هم دوستان فکر میکنند آنتی ویروس کمودو باید همۀ نمونه ها رو تشخیص بده و یا همچنین تشخیص کاذب یا همون False Positive هم نداشته باشه؟

پست زیر رو بخونید...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا آنتی ویروس کمودو 24 نمونه رو از 29 تا تشخیص داد یعنی 6 مخرب رو بیشتر از Avira و 3 مخرب را هم بیشتر از Avast تشخیص داده.

آنتی ویروس هایی که از روی دیتابیس و هوش مصنوعی سعی در تشخیص نمونه ها میکنند هیچ وقت نمیتونند همۀ نمونه های آلوده را تشخیص بدند و این قضیه برای همۀ آنتی ویروسهای موجود فعلی صدق میکنه و ربطی به کمودو بودن نداره. آنتی ویروس کمودو هم مثل همین نمونه ای که شما اشاره کردید ممکنه نتونه در بعضی جاها تشخیصی داشته باشه و در بعضی جاها هم میبینی خیلی عالی عمل میکنه اما باید قبول کنی که آنتی ویروس فقط نقش آنتی ویروس رو میتونه بازی کنه نه بیشتر و نه کمتر.

به همین دلیل لایه های دفاعی دیگه مانند HIPS, Behavior Blocker و یا Sandbox برای محافظت از سیستم گذاشته شدند. اگر قرار بود که آنتی ویروس کمودو اینقدر قوی باشه که بتونه حتی نمونه ای رو که هنوز نوشته هم نشده تشخیص بده, خب در اینصورت چه نیازی به این لایه های دفاعی بود؟

نکتۀ دیگه اینکه اگر روزی Avira,Avast یا Nod32 ویروسی را تشخیص ندند اون ویروس بعد از اجرا شدند راحت توی سیستمشون جا خوش میکنه و سیستم رو آلوده میکنه. اما همین نمونه هایی که شما گفتید آنتی ویروس کمودو تشخیص نداد رو سعی کردید اجرا کنید ببینید چه اتفاقی میوفته؟ :46:

خب بذار من بهتون بگم, اولا که همشون در سند باکس اجرا میشدند. دوما توسط hips و یا Cloud Scanner امکان شناسایی بعضی هاشون وجود داشت.

راستی سعی کنید هر نمونه ای که آنتی ویروس کمودو تشخیص نمیده براش بفرستید تا سریعا به دیتابیس اضافه بشه. :10:

موفق باشید. :11:

ممنون مهران عزیز ، ممنون از توضیحات کامل و قانع کننده . من که دیگه راضی شدم . در ضمن ببخشید اگر سوالی مبتدیانه در مورد کمودو میپرسم بالاخره من در زمینه کمودو تازه کار و مبتدی هستم و هنوز مونده تا کامل بشناسمش
در مورد ویروس های ناشناخته هم حتماین کار رو میکنم و واسشون میفرستم !:10:
موفق باشی :11:

kactos
07-11-2010, 23:58
مهران جان من این کار رو می کنم ولی سایت مورد نظر بلاک نمیشه. حتی یه بار اسم سایت رو زدم و یه بار ip سایت رو زدم ولی در هر دو بار جواب نگرفتم.
این مورد رو من تست کردم خیلی خوب جواب میده و host name معرفی شده بطور کامل بلاک میشه !

M E H R A N
08-11-2010, 03:42
ok
فکر کنم فهمیدم
باید custom policy رو میزدم
در مورد فایل های سیستمی هم که میخوان به نت وصل شن سوال میپرسه؟

چرا آلرتهایی که میده گزینه ای به نام sandbox نداره؟

دوست عزیز شما سعی کنید حتما پست دوم این تاپیک در صفحۀ اول را بخونید. مطالب زیادی گذاشته شده که اگر اونها رو بخونید متوجه میشید که Sandbox چطور و برای چه فایل و برنامه هایی کار میکنه. اگر قرار بود که همه چی داخل سند باکس اجرا بشه که اونوقت با نصب کمودو و ریستارت کردن سیستم ویندوز اصلا بالا نمیومد. :46:

سند باکس برای فایل های ناشناخته و همچنین مخربها جهت محافظت از سیستم گذاشته شده. پست دوم را بخونید توضیح داده شده.

موفق باشید.

Arashdn
08-11-2010, 17:06
سلام
من از وقتی کومودو زدم
مصرف سی پی یوم همیشه رو 100 هست
چرا؟

hsj110
08-11-2010, 17:22
سلام آقا مهران
اگر فلشی ویروسی به دستگاه متصل بشه و نخوام اطلاعات اون پاک بشه و به سیستمم هم آسیب نرسه باید چه کار کنم ؟
قبلا ممنونم:11::10:

HADI ONLY
08-11-2010, 20:50
سلام
من از وقتی کومودو زدم
چرا؟

سلام عزیز
شما مطمئنید ؟ تنظیمات را دقیقا چک کنید . شاید چیزی رو اشتباهی تغییر دادید .
اگر نشد . یک عکس بزار تا ببینم مشکل چیه ؟ ضمنا مهران جون هم کمک می کند .

موفق باشید .

myusac
08-11-2010, 21:37
سلام
من از وقتی کومودو زدم
چرا؟

دوست عزیز از تسک منیجر نگاه کنید چه چیزی بیشترین مقدار را داره مصرف میکنه شاید از کومودو نباشه

MeHrDaD-91
08-11-2010, 22:29
آقایون نمی دونم COMODO چش شده؟ به این عکس نگاه کنید.

kaivanika
09-11-2010, 02:10
آقا مهران من یه سری تم از اینجا دانلود کردم . تو عکس ها که تم های خوشکلی هستن ولی وقتی استفده میکنم مشکل دارن میشه بررسی کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن قبلا که با نورتون کار میکردم . مثلا تو گوگل هر سایتی رو که میگشتم خود نورتون یه تیک اوکی سبز رنگ نشون میداد که سایت مشکلی نداره . و اگر هم سایت مشکل داشت یه دایره طوسی رنگ نشون میداد .
چرا کمودو اینو نداره ؟
میشه چند تا سایت آلوده بزارید
سایت های پست اول که آلوده هستن رو رفتم اما باز نمیشن

myusac
09-11-2010, 11:48
آقا مهران من یه سری تم از اینجا دانلود کردم . تو عکس ها که تم های خوشکلی هستن ولی وقتی استفده میکنم مشکل دارن میشه بررسی کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن قبلا که با نورتون کار میکردم . مثلا تو گوگل هر سایتی رو که میگشتم خود نورتون یه تیک اوکی سبز رنگ نشون میداد که سایت مشکلی نداره . و اگر هم سایت مشکل داشت یه دایره طوسی رنگ نشون میداد .
چرا کمودو اینو نداره ؟
میشه چند تا سایت آلوده بزارید
سایت های پست اول که آلوده هستن رو رفتم اما باز نمیشن

دوست عزیز اولن راجع به تولبار Norton هم شما میتونی از سایتش بگیری و نصب کنی هم اینکه وقتی که طوسی میشه یعنی اطلاعاتی از اون سایت نداره نه اینکه آلوده هست وقتی آلوده باشه قرمز میشه

خود کومودو هم داره شما وقتی که داره نصب میشه باید انتخابش کنی ولی به حرف مهران جان این لینک پایین را توصیه کردن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*hamedkhatar*
09-11-2010, 17:00
سلام
میشه تو کومدو تعین کرد که وقتی میخوام فول اسکن کنم یک پوشه خاصی رو اسکن نکنه؟
مثلا اون پوشه رو یه جا بهش معرفی کنم و اون هم اسکن نکنه ولی به غیر از اون همه جا رو اسکن کنه؟
ممنون

M E H R A N
09-11-2010, 19:13
سلام
میشه تو کومدو تعین کرد که وقتی میخوام فول اسکن کنم یک پوشه خاصی رو اسکن نکنه؟
مثلا اون پوشه رو یه جا بهش معرفی کنم و اون هم اسکن نکنه ولی به غیر از اون همه جا رو اسکن کنه؟
ممنون

پست دوم توضیح داده شده بود حامد جان :46:

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

آقایون نمی دونم COMODO چش شده؟ به این عکس نگاه کنید.

دوست عزیز شما سعی کردید برنامه رو پاک کنید و بعد دوباره نصب کنید؟

آیا فقط از CIS استفاده میکنید یا آنتی ویروس و برنامۀ امنیتی دیگری هم بصورت فعال استفاده میکنید؟

M E H R A N
09-11-2010, 19:20

تمهایی که روی نسخۀ 5 کار بکنند قبلا معرفی شده و لینک دانلودش هم در پست دوم قرار داده شده.

MeHrDaD-91
09-11-2010, 20:02
دوست عزیز شما سعی کردید برنامه رو پاک کنید و بعد دوباره نصب کنید؟

آیا فقط از CIS استفاده میکنید یا آنتی ویروس و برنامۀ امنیتی دیگری هم بصورت فعال استفاده میکنید؟

نه از هیچ آنتی ویروسه دیگه ای استفاده نمی کنم.
ولی امروز خودش خود به خود درست شده بود نمی دونم دلیل اون علامت اخطار چی بوده؟

Arashdn
09-11-2010, 22:24
سلام
این کومودو حتما باید با فیبر نوری آپدیت بشه؟
با ای دی اس ال رو یه سیستم آپدیت کردم
الان اینجا هم با دایال آپ و هم با ایرانسل همش ارور فیلد میده و وسط آپدیت می مونه
اعصابمو خورد کرده

M E H R A N
09-11-2010, 22:31
سلام
این کومودو حتما باید با فیبر نوری آپدیت بشه؟
با ای دی اس ال رو یه سیستم آپدیت کردم
الان اینجا هم با دایال آپ و هم با ایرانسل همش ارور فیلد میده و وسط آپدیت می مونه
اعصابمو خورد کرده

شما میتونید آپدیتی رو که روی یک سیستم دیگه دارید انتقال بدید به سیستمی که کمودو را میخواید آپدیت کنید.

در پست دوم نحوۀ انتقال و مسیرش و همچنین دانلود آپدیت از طریق دانلود منیجر با قابلیت Resume توضیح داده شده.

kaivanika
09-11-2010, 23:15
تمهایی که روی نسخۀ 5 کار بکنند قبلا معرفی شده و لینک دانلودش هم در پست دوم قرار داده شده.

آقا مهران این تم ها مربوط به ورژن 5 نیست مگه ؟
سایتش انگلیسیه حوصله میخواد ترجمه کنم :8:

M E H R A N
09-11-2010, 23:44
آقا مهران این تم ها مربوط به ورژن 5 نیست مگه ؟
سایتش انگلیسیه حوصله میخواد ترجمه کنم :8:

خیر عزیز, اونی که شما لینکش رو گذاشتی مربوط به نسخۀ 3 و 4 بود. :20:

shamy
10-11-2010, 09:00
سلام مهران جان.
من یه مشکل واسم پیش اومده.
من یه اشتراک v-p-n دارم.با comodo نمی تونم به اینترنت وصل بشم.
comodo رو پاک کردم v-p-n اجرا شد.ولی وقتی نصبش میکنم اجرا نمیشه.
لطفا" اگه راه حلی هست کمک کنید.
مرسی.

SevenCity
10-11-2010, 13:39
در کنار cis چه چیز دیگه ای لازمه تا استفاده کنیم؟
برای xp

myusac
10-11-2010, 15:04
سلام مهران جان.
من یه مشکل واسم پیش اومده.
من یه اشتراک v-p-n دارم.با comodo نمی تونم به اینترنت وصل بشم.
comodo رو پاک کردم v-p-n اجرا شد.ولی وقتی نصبش میکنم اجرا نمیشه.
لطفا" اگه راه حلی هست کمک کنید.
مرسی.

دوست عزیز چند صفحه ی اخیر بعضی دوستان این مشکل را داشتن راه حل هایی هم گفته شده شما اون ها را امتحان کنید اگر نشد که به مشکل شما هم رسیدگی میشه

در کنار cis چه چیز دیگه ای لازمه تا استفاده کنیم؟
برای xp

هیچ چیز
البته میتونید یک آنتی ویروس دیگه هم نصب کنید به شرطی که گاردش غیرفعال باشه

mani_2004_2006
10-11-2010, 20:14
سلام دوستان

من کومودو رو نصبیدم آپدیتشم کردم سیستم هم فول اسکن کردم و کلی ویروس و کرم و هم پیدا شد

فلش رو میزنم به کامپیوتر و اسکن که میکنم چیزی توش پیدا نمیکنه

این فایل autorun.inf تو فلش هست که پاک هم نمیشه و نمیذاره هم فرمت کنم فلشو ، کومودو هم تشخیصش نمیده . راهش چیه ؟

M E H R A N
10-11-2010, 20:41
سلام دوستان

من کومودو رو نصبیدم آپدیتشم کردم سیستم هم فول اسکن کردم و کلی ویروس و کرم و هم پیدا شد

فلش رو میزنم به کامپیوتر و اسکن که میکنم چیزی توش پیدا نمیکنه

این فایل autorun.inf تو فلش هست که پاک هم نمیشه و نمیذاره هم فرمت کنم فلشو ، کومودو هم تشخیصش نمیده . راهش چیه ؟

هر فایلی که اسمش autorun.inf باشه باید حتما ویروس باشه؟ این سوالو اول پیش خودت جوابش رو پیدا کن بعد به جوابهای دیگه هم میرسی.

برای راهنمایی بیشتر بهتره اینطوری مثال بزنم... هر فایلی که اسمش svchost.exe و یا firefox.exe باشه ویروسه؟

خب مسلمه که خیر... اگر autorun.inf آلوده هم باشه به تنهایی هیچ کاری نمیتونه بکنه. شما میتونید فایل آلودۀ autorun.inf را روی هر سیستمی که خواستید بدون آنتی ویروس اجرا کنید. هیچ اتقاقی برای سیستم شما نمیوفته. فایل auturun.inf اگر آلوده باشه فقط دستور اجرا اتوماتیک فایل اصلی که با پسوند exe. در فلش موجوده را داخل خودش داره و غیر از این کار دیگه ای نمیکنه.

تکتۀ دیگه اینکه اگر شما از برنامه هایی برای محافظت از فلش مموری استفاده کرده باشید احتمال داره که این فایل را اون برنامه ها داخل فلش مموری شما کپی کرده باشند. دلیل اینکار هم کپی نشدن auturun.inf آلوده به داخل فلش مموری هست.

برای اینکه مطمئن بشید فایل داخل مموری شما آلوده است و یا ممکنه فایل محافظتی باشه سایت زیر را باز کنید و autorun.info داخل فلش مموری خودتون رو در این سایت بصورت آنلاین اسکن کنید.

اگر فایل آلوده بود در اینصورت برید به انجمن اورژانس سیستم های آلوده و دنبال تاپیک disk write protection بگردید در اونجا نحوۀ فورمت کردن فلش مموری ها را توضیح دادند و شیوه هایی گفته شده.

موفق باشید.

MasoudBJ
10-11-2010, 23:18
سلام
من الان روی سیستمم comodo v3.14 نصب هستش و ازش هم خیلی راضیم.
حالا می خواستم بدونم که نسخه 5 نسبت به 3 خیلی بهتره؟ و حتما نسخه 5 رو نصب کنم؟
ممنون

M E H R A N
10-11-2010, 23:29
سلام
من الان روی سیستمم comodo v3.14 نصب هستش و ازش هم خیلی راضیم.
حالا می خواستم بدونم که نسخه 5 نسبت به 3 خیلی بهتره؟ و حتما نسخه 5 رو نصب کنم؟
ممنون

Autosandbox داری؟
Behavior Blocker داری؟
Cloud Scanner داری؟
و و و ...

خب اگر نسخۀ 3 اینها رو نداره پرسیدن لازم نیست. صفحۀ اول تاپیک رو کامل بخون اطلاعات بیشتری دستت میاد. بعدش هم خودت انتخاب کن.

SevenCity
11-11-2010, 12:30
aoltpsd3.exe از aol مربوط به topspeed بعضی اوقات درصد سی پی یوش در پروسس به 50 میرسه و بعد از چند دقیقه یا چند ثانیه topspeed غیر فعال میشه فایروال هم که پیغام داد allow کردم احتمالا هم مشکل از آنتی ویروس نیست چون با avira هم همین مشکلو داشتم در ویندوزهای دیگه هم این مشکلو ندارم غیر از تعویض ویندوز چی پیشنهاد میکنید؟

myusac
11-11-2010, 12:42
دوست عزیز یکبار این برنامه را به طور کامل حذف کنید (با revouninstaller) دوباره آخرین ورژن از این برنامه را نصب کنید

SevenCity
11-11-2010, 12:54
دوست عزیز یکبار این برنامه را به طور کامل حذف کنید (با revouninstaller) دوباره آخرین ورژن از این برنامه را نصب کنید

دقیقا همینکاریو که گفتی کرده بودم درست نشد
بدیش اینه که معلوم نیست چه زمانی این اتفاق میفته امکان داره نصفه شب باشه وسط دانلود و...
شما هم این مشکلو داشتید؟
راستی این COMODO GeekBuddy فقط مشکلات مربوط به comodo رو حل میکنه یا هر مشکلی برای ویندوز باشه؟

Dr Hannibal
11-11-2010, 13:20
دقیقا همینکاریو که گفتی کرده بودم درست نشد
بدیش اینه که معلوم نیست چه زمانی این اتفاق میفته امکان داره نصفه شب باشه وسط دانلود و...
شما هم این مشکلو داشتید؟
راستی این COMODO GeekBuddy فقط مشکلات مربوط به comodo رو حل میکنه یا هر مشکلی برای ویندوز باشه؟

هر مشکلی باشه حل میکنه.

ویندوز شما 7 و 64 بیتی نیست ؟

FAR_FA
11-11-2010, 13:32
سلام

آقا مهران ... هربار کامپیوتر رو روشن یا راستارت میکنم پیغام زیر میاد :

این فایلی هست که مربوط به آفیس 2010 هستش و تو مسیر زیر قرار داره :

C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\OfficeSoftwareProtectionPlatform

من تمام گزینه هارو زدم ولی باز هم بالا میاد . چرا بلوکه نمیشه ؟

اگه زحمتی نیست ، لطفا" راهنمایی کنید ؟ ( ویندوزم 7 )

با سپاس

SevenCity
11-11-2010, 13:36
هر مشکلی باشه حل میکنه.

ویندوز شما 7 و 64 بیتی نیست ؟

xp pack 3
32 بیتی
مشکل از زمانی شروع شد که \AOL_Desktop_9.6_Beta رو نصب کردم waol رو اشتباها با کمودو بلاک کردم
9.6 که اصلا از هیتلرینگ عبور نمیکنه 9.5 هم که aoltpsd3.exe کرش میکنه تمام کانکشن هاشونم آزاده و allow هست...

Dr Hannibal
11-11-2010, 14:01
xp pack 3
32 بیتی
مشکل از زمانی شروع شد که \AOL_Desktop_9.6_Beta رو نصب کردم waol رو اشتباها با کمودو بلاک کردم
9.6 که اصلا از هیتلرینگ عبور نمیکنه 9.5 هم که aoltpsd3.exe کرش میکنه تمام کانکشن هاشونم آزاده و allow هست...

شما که چند بار نرم افزار رو پاک کردی ، یک بار دیگه هم پاک کنید.

اما قبلش روی کمودو کنار ساعت کلیک راست کنید سندباکس رو غیرفعال کنید. دیفنس و فایروال رو هم روی training mod بذارید. بعد آنیستالر رو اجرا کنید و پاک کنید.

سپس با برنامه ccleaner فایل های اضافی رو ریمو کنید. ریجیستری رو هم اسکن کنید.

بعد با همین تنظیمات نرم افزار رو نصب و اجرا کنید.

بعد از این که نصب شد و اجرا تنظیمات مربوط به comodo رو به حالت اول برگردونید.

اگه سوال شما دیگه مربوط به comodo نشه هم بهتره در تاپیک زیر مطرح کنید که احتمال رفع مشکل شما هم بیشتر میشه.

بحث های نرم افزاری و سیستم عامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

myusac
11-11-2010, 15:11
دوست عزیز کارهایی که drhaniball گفتن را انجام بدید + اینکه وقتی میخواین نرم افزار را نصب کنید توی یک آدرس دیگه نصب کنید

SevenCity
11-11-2010, 18:40
کارها انجام شد توی آدرس دیگه هم نصب کردم مشکل همچنان پابرجاست

اما یه سوال دیگه sandbox که سرعت اینترنت و کلا سرعت اجرای برنامه هارو کم نمیکنه؟ چون احساس میکنم چت کلاینت هام که توی sandbox اجرا میشن تکست هاش عین زمانی میمونه که سرعت کمه و به یکباره میاد

Dr Hannibal
11-11-2010, 18:47
کارها انجام شد توی آدرس دیگه هم نصب کردم مشکل همچنان پابرجاست

اما یه سوال دیگه sandbox که سرعت اینترنت و کلا سرعت اجرای برنامه هارو کم نمیکنه؟ چون احساس میکنم چت کلاینت هام که توی sandbox اجرا میشن تکست هاش عین زمانی میمونه که سرعت کمه و به یکباره میاد

سندباکس که ربطی به نت نداره اما شما هر فایلی که اتوماتیک وارد سندباکس میشه رو میتونید خارج کنید که دیگه احساس کند بودن بهتون دست نده.

فایل های سالمی را که اتوماتیک وارد Sandbox میشند را چطور خارج کنیم و اونها رو به عنوان فایل های مطمئن به CIS معرفی کنیم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

BLUETOTH
11-11-2010, 19:40
سلام عززا من تازه اومدم اولين پستمه:31:

دنباله انتي ويروسه خوبم ميشه بگيئد گدو مخوبه؟؟

ممنونم:20:

siavashjal
11-11-2010, 22:05
سرعت آپدیت آنتی ویروس کمودو خیلی سریعه. به طور میانگین هر 1 ساعت یک بار آنتی ویروس دیتابیس خودش رو چک می کنه تا اگه آپدیت جدیدی اومده باشه اون آپدیت رو بگیره.

edi2
11-11-2010, 22:52
بعد از جند هفته پر تلاش برکشتم!
با اجازه اقا مهران می خوام که از مطالب این فروم تو فروم های دیگه برای شناسوندن کومودو استفاده کنم مشکلی نداره که؟

kaivanika
11-11-2010, 23:52
آقا مهران من کمودو اینترنت سیکرتی نسخه 5.0.163652.1142 رو نصب کردم .
الان نسخه جدیدش رو dreamlan گذاشته واسه دانلود
بخوام اون نسخه رو دانلود و نصب کنم . باید از اول آپدیت کنم ؟
میشه یه کوچولو توضیح بدید ؟
حود شما الان کدوم نسخه رو نصب کردید ؟
و اما خطای زیر یعنی چه . عکسشو میزارم
این پچ کاملا ویروسه . راهی هست که این پچ اجرا بشه ولی آسیبی به سیستم نرسونه ؟

M E H R A N
12-11-2010, 01:11
آقا مهران من کمودو اینترنت سیکرتی نسخه 5.0.163652.1142 رو نصب کردم .
الان نسخه جدیدش رو dreamlan گذاشته واسه دانلود
بخوام اون نسخه رو دانلود و نصب کنم . باید از اول آپدیت کنم ؟
میشه یه کوچولو توضیح بدید ؟
حود شما الان کدوم نسخه رو نصب کردید ؟
و اما خطای زیر یعنی چه . عکسشو میزارم
این پچ کاملا ویروسه . راهی هست که این پچ اجرا بشه ولی آسیبی به سیستم نرسونه ؟

نسخۀ جدیدی فعلا نیومده و خبری نیست. سایت هایی که لینک نسخۀ جدید رو گذاشتند اشتباه کردند و نمیدونم این شایعه چطور در بین سایت های معتبر هم رخته کرده.

آخرین نسخه ای که فعلا وجود داره 5.0.162636.1135 و 5.0.163652.1142 هستند. این 2 نسخه هم هیچ فرقی با همدیگه ندارند. تنها فرقی که نسخۀ 1142 داره اینه که موقع نصب این نسخه Comodo Secure DNS Server بصورت پیشفرض انتخاب شده اما در نسخۀ 1135 انتخاب نشده.

لینک دانلود Comodo Internet Security در پست اول قرار داده شده و نیازی نیست شما برای دانلود نرم افزاری که از لینکش از خود سایت کمودو قرار داده شده در سایت های دیگه دنبالش بگردید.

برای پچ هم خیر همچین چیزی ممکن نیست. اگر کیجن بود میتونستید با غیر فعال کردن آنتی ویروس اون رو داخل سند باکس اجرا کنید و سیستمتون هم آلوده نشده اما قضیۀ پچ فرق میکنه. برای اینکه یک پچ کار بکنه باید تمام اختیارات بهش داده بشه که در اینصورت باید خارج سند باکس اجرا بشه. در اینصورت هم بین آلوده شدن سیستمتون و استفاده نکردن از پچ یکی رو انتخاب کنید.

ezat451
12-11-2010, 11:11
نسخۀ جدیدی فعلا نیومده و خبری نیست. سایت هایی که لینک نسخۀ جدید رو گذاشتند اشتباه کردند و نمیدونم این شایعه چطور در بین سایت های معتبر هم رخته کرده.

آخرین نسخه ای که فعلا وجود داره 5.0.162636.1135 و 5.0.163652.1142 هستند. این 2 نسخه هم هیچ فرقی با همدیگه ندارند. تنها فرقی که نسخۀ 1142 داره اینه که موقع نصب این نسخه Comodo Secure DNS Server بصورت پیشفرض انتخاب شده اما در نسخۀ 1135 انتخاب نشده.

لینک دانلود Comodo Internet Security در پست اول قرار داده شده و نیازی نیست شما برای دانلود نرم افزاری که از لینکش از خود سایت کمودو قرار داده شده در سایت های دیگه دنبالش بگردید.

برای پچ هم خیر همچین چیزی ممکن نیست. اگر کیجن بود میتونستید با غیر فعال کردن آنتی ویروس اون رو داخل سند باکس اجرا کنید و سیستمتون هم آلوده نشده اما قضیۀ پچ فرق میکنه. برای اینکه یک پچ کار بکنه باید تمام اختیارات بهش داده بشه که در اینصورت باید خارج سند باکس اجرا بشه. در اینصورت هم بین آلوده شدن سیستمتون و استفاده نکردن از پچ یکی رو انتخاب کنید.

سلام:
نسخه همون نسخه هست ولي قسمتي بنام GeekBuddy بهش اضافه شده كه بهمراه نرم افزار نصب ميشه و چيز بدي نيست البته يك توضيح مختصري در موردش بدين بد نيست

panther99
12-11-2010, 11:42
آقا این کومودو رو من تقریبا 2 هفته ای میشه نصب کردم و همون اول هم گذاشتم آپدیت بشه . آپدیت هم شد ولی الان هر دفعه خودم دستی برای آپدیت چک میکنم میگه قبلا آپدیت شده و نیازی به آپدیت نداره !!!!!!!!!!!!!!!! ورژنش هم اینه : 5.0.16.3652.1142 و دیتا بیس 6693 . مشکلی که نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودش اوتوماتیک چک میکنه واسه آپدیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M E H R A N
12-11-2010, 11:47
آقا این کومودو رو من تقریبا 2 هفته ای میشه نصب کردم و همون اول هم گذاشتم آپدیت بشه . آپدیت هم شد ولی الان هر دفعه خودم دستی برای آپدیت چک میکنم میگه قبلا آپدیت شده و نیازی به آپدیت نداره !!!!!!!!!!!!!!!! ورژنش هم اینه : 5.0.16.3652.1142 و دیتا بیس 6693 . مشکلی که نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خودش اوتوماتیک چک میکنه واسه آپدیت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله خودش اتوماتیک آپدیت میشه.
نسخۀ آپدیت هم الان که داره این پست رو میدم 6695 هست :46:

M E H R A N
12-11-2010, 13:33
بعد از جند هفته پر تلاش برکشتم!
با اجازه اقا مهران می خوام که از مطالب این فروم تو فروم های دیگه برای شناسوندن کومودو استفاده کنم مشکلی نداره که؟

عزیز من اشکالی نمیبینم و کار خوبی میکنی که کمودو رو به بقیه معرفی میکنی. اکثرا کمودو رو نمیشناسند.

از نظر من استفاده کرده از مطالب اشکالی نداره به شرطی که مطالبی که استفاده میشه اسم نویسندۀ آن هم ذکر بشه. انجمن p30world هم قانونی داره که در صورت استفاده کردن از مطالبش باید لینک مربوط به مطلب و یا پست هم گذاشته بشه.

این موارد رو گفتم که بعدا به مشکل بر نخورید و باعث ناراحتی کسی نشه.

موفق باشید عزیز. :11:

panther99
12-11-2010, 16:56
ممنون .دوستان . الان دیتابیسم 6697 شده . ولی بعد از آپدیت پیغام نمیده که آپدیت شده مثل ESET یا نود !!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن این ویروسها رو موقعی که کامپیوتر روشنه یا وقتی فلش مموری میزنیم اوتوماتیک پیدا و از بین میبره مثل ESET یا باید حتما دستی سرچ کنیم واسه ویروس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

M E H R A N
12-11-2010, 17:35
ممنون .دوستان . الان دیتابیسم 6697 شده . ولی بعد از آپدیت پیغام نمیده که آپدیت شده مثل ESET یا نود !!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن این ویروسها رو موقعی که کامپیوتر روشنه یا وقتی فلش مموری میزنیم اوتوماتیک پیدا و از بین میبره مثل ESET یا باید حتما دستی سرچ کنیم واسه ویروس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنظیمات خاصی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر دوست دارید بعد از آپدیت پیغام بده تیک قسمت زیر را بزنید.

در مورد فلش مموری هم قبلا چندین دفعه جواب دادم. بگردید بحث ها رو بخونید تا با دلیل بتونید متوجه بشید. اما بطور خلاصه بهتون بگم تا زمانیکه ویروس اتوماتیک فعال نشه آنتی ویروس کمودو بهتون خبر نمیده و اگر داخل فلش مموری فایل آلوده ای وجود داشته باشه اما غیر فعال باشه در اینصورت خودتون باید بصورت دستی فلش مموری را اسکن کنید.

جهت آزمایش یا تست هم میتونید این کار رو بکنید. یک فلش مموری آلوده که انواع و اقسام کرم و ویروس توش باشه پیدا کنید. بعد روی آیکون Comodo در سیستم ترای کلیک راست کنید و Exit را بزنید.

حالا فلش مموری را به سیستمتون وصل کنید و سعی کنید تمام ویروسها رو اگر خودشون اجرا نشدند شما اجرا کنید. بعد از اجرا کردنشون فلش مموری را خارج کنید و با هر برنامه ای که دوست داشتید سیستمتون رو اسکن کنید. نتیجه را هم اگر بحث های قبلی را خونده باشید متوجه میشید.

آیا ESET را هم مثل Comodo میشه Exit کرد و ویروسها رو اجرا کرد؟

Golestan64
12-11-2010, 22:00
یه سوال

من از کومودو استفاده میکنم آیا بهتره که فایروال سیستم خاموش باشه یا نه اونم باید روشن باشه
اگه بهتره که خاموش باشه لطفا طریقه خاموش کردنش رو بگین
پیشاپیش تشکر

یه سوال دیگه
میشه درمورد صفحه کومودو توضیح بدین همون صفحه ای که وقتی کومودو رو اجرا میکنیم باز میشه (summary)
مثلا پایین نوشته ترافیک و درصد زده اونا برای چیه و زیرش نوشته stop all traffic اگه این گزینه رو انتخاب کنیم چه اتفاقی میفته

Dr Hannibal
12-11-2010, 22:08
یه سوال
من از کومودو استفاده میکنم آیا بهتره که فایروال سیستم خاموش باشه یا نه اونم باید روشن باشه
اگه بهتره که خاموش باشه لطفا طریقه خاموش کردنش رو بگین
پیشاپیش تشکر
یه سوالدیگه
میشه درمورد صفحه کومودو توضیح بدین همون صفحه ای که وقتی کومودو رو اجرا میکنیم باز میشه (summary)
مثلا پایین نوشته ترافیک و درصد زده اونا برای چیه و زیرش نوشته stop all traffic اگه این گزینه رو انتخاب کنیم چه اتفاقی میفته

خاموش باشه.

Control Panel\System and Security\Windows Firewall

myusac
12-11-2010, 23:18
یه سوال دیگه

ترافیک اینترنت مصرفی شما را نشون میده

stop all traffic هم که مشخصه!! اینترنت شما را قطع میکنه

l36320
13-11-2010, 15:27
سلام
چند روزه که تو تمام درایو های کامپیوتر یک فایلی به اسم dll.exe درست شده که آیکونش شبیه ایکون my computer هست و هر چی هم دستی پاکش میکنم دوباره ظاهر میشه
کمودو هم اصلا بهش گیر نمیده!
این فایل ویروسه؟ و اگه ویروسه چطور باید پاکش کنم؟

myusac
13-11-2010, 19:10
بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که از طریق لینک پایین یک نمونه از اون فایل را برای کومودو بفرستی

البته برای اطمینان میتونی یک نمونه از اون فایل را توی این سایت هم بررسی کنی

David.Jn
13-11-2010, 20:09
دوستان کومودو رو از تو سایتش دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده

M E H R A N
13-11-2010, 21:37
دوستان کومودو رو از تو سایتش دانلود کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده

درست دانلود نشده عزیز. خود فایل ستاپش کامل نیست. شما این کار رو بکن ببین درست میشه.

فایل ستاپ رو انتقال بده به یک پارتیشن دیگه غیر از پارتیشن ویندوز و همونجا اجراش کن.
اگر این کار هم موثر نبود وارد سیف مد شو و اونجا اجراش کن ببین نتیجه فرق میکنه.

اگر هیچ کدوم موثر نبود چاره ای بجز دانلود کردن دوبارۀ اون رو ندارید. سعی کنید توسط IDM و یا دانلود منیجر های دیگه دانلود کنید و موقع دانلود شدن هم اگر اینترنت پر سرعت ندارید سعی کنید وب گردی نکنید و از طرفی هم از فعال شدن Screen Saver جلوگیری کنید.

milaaad
14-11-2010, 15:10
سلام.خسته نباشید.یکی از دوستان لطف کنه و بگه GeekBuddy چیه و چی کار انجام میده؟ اگر remove کنیمش مشکلی پیش میاد؟

M E H R A N
14-11-2010, 17:33
سلام.خسته نباشید.یکی از دوستان لطف کنه و بگه GeekBuddy چیه و چی کار انجام میده؟ اگر remove کنیمش مشکلی پیش میاد؟

صفحۀ اول پست دوم. مطلب نوشته شده با عنوان ...

بگذارید متخصصان CIS را برای شما نصب کنند را بخونید.

tiyam 01
14-11-2010, 18:47
درباره کومودو در این حد اطلاع داشتم که یه فایروال قویه و به همراه آنتی ویروس ها نصب بشه. الان خودشکار آنتی ویروس رو هم انجام میده ؟ تستی ازش هست؟

M E H R A N
14-11-2010, 19:15
درباره کومودو در این حد اطلاع داشتم که یه فایروال قویه و به همراه آنتی ویروس ها نصب بشه. الان خودشکار آنتی ویروس رو هم انجام میده ؟ تستی ازش هست؟

دوست عزیز من شخصا تست ها را به دو دسته تقسیم میکنم. دسته اول تست هایی هستند که در سایت های مختلف انجام میشه و در آخر فقط یک نمودار و چند تا درصد که کنار هر آنتی ویروس نوشته میشه در اختیار ما قرار داده میشه. در این تست ها ما از جزئیات و نمونه هایی که تست شدند اطلاعی نداریم. حتی تنظیمات آنتی ویروس را هم نمیدونیم و در اینجا ما دو راه بیشتر نداریم.. یا باید نمودارهایی را که هر کسی میتونه در Exel بکشه را باور کنیم و یا اینکه کمی هوشیار تر با مسئله بر خورد کنیم و این نوع تست ها را گذری بهشون نگاه کنیم و نگذاریم بر روی ما تاثیر گذار باشند.

دستۀ دوم تست ها, تست هایی هستند که تمام جزئیات را همراه با نمونه های آزمایش شده در اختیار ما قرار میدند تا حتی اگر کسی ذره ای هم به درست بودن تست شک داشته باشه با خوندن تست و فهمیدن جزئیات شکش برطرف بشه.

برای تست های نموداری میتونید صفحۀ زیر را نگاه کنید.

و اما برای تست هایی که به واقعیت نزدیکتر هستند میتونید این پست ها را بخونید.

تاپیک دانلود ویروس و تروجانها هم یک منبع واقعی برای تست آنتی ویروسها هست.

صفحۀ اول پست دوم همین تاپیک یعنی کمودو را هم اگر بخونید نتایج تست هایی گذاشته شده که در یک نمونه از اونها تست بصورت فیلم برداری شده انجام شده. :46:

موفق باشید.

hellbrain666
14-11-2010, 19:54
سلام
من در حال حاضر از ESET Smart Security استفاده می کنم
با تعریف هایی که از کومودو شنیدم قصد تغییر به این نرم افزار رو دارم
اما بدلیل جدید بودن این برنامه و نبود مقایسه های دقیق و تست های زیاد بین این دو ، در تصمیمم کمی مردد شدم
حالا به نظر شما این برنامه چند درصد امنیت بیشتری نسبت به ESET Smart Security دارد؟
باتشکر

myusac
14-11-2010, 20:07
سلام
من در حال حاضر از ESET Smart Security استفاده می کنم
با تعریف هایی که از کومودو شنیدم قصد تغییر به این نرم افزار رو دارم
اما بدلیل جدید بودن این برنامه و نبود مقایسه های دقیق و تست های زیاد بین این دو ، در تصمیمم کمی مردد شدم
حالا به نظر شما این برنامه چند درصد امنیت بیشتری نسبت به ESET Smart Security دارد؟
باتشکر
زیـــــــــــــــــــــــ ـــــاد

شما چند صفحه از همین تاپیک را بخونی متوجه میشی (در صورتی که با eset آشنایی کامل داشته باشی و بتونی پیش خودت مقایسه کنی)

tiyam 01
14-11-2010, 20:38
پس کومودو دیگه فقط یه فایروال نیست. قابل رقابت با کسپرسکی اینترنت سکیوریتی هست؟ قدرت آنتی ویروسش چطوره؟

tiyam 01
14-11-2010, 21:00
گفتم سوالم رو اینجا بپرسم بهتر باشه

Sonar در نورتون توسط خیلی از ویروسها و تروجانها قابل دور زدنه اما نکته ای که اینجا باید حتما بهش دقت بشه اینه که Sonar بعنوان یک Behavior Blocker بصورت Cloud کار میکنه و اگر موقع انجام تست اینترنت شما قطع باشه Sonar نتونه با اینترنت در تماس باشه در نتیجه شما فقط دیتابیس نورتون را آزمایش کردید و نه Sonar را. البته Sonar در صورت قطع بودن اینترنت هم میتونه در صورت آپدیت بودن دیتابیس تا حد 10 تا 20 درصد نمونه ها رو تشخیص یده اما وقتی به اینترنت دسترسی داشته باشه این تشخیص تا حد 70 تا 80 درصد میره بالا و در بعضی تست ها و نمونه ها حتی تا 90 درصد هم میرسه.

پس اینکه Sonar = Internet نباید فراموش بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونار با HIPS فرق داره؟ کلا دو چیز متفاوت هستن یا ذاتشون یکیه؟ چه آنتی ویروس هایی (منظورم کلاً برنامه های امنیتیه) این تکنولوژی رو دارن
برای تست HIPS هم باید به اینترنت وصل بود.

دارم همه چیو قاطی میکنم. انتی ویروس و دامین و تعیرات موبایل. مقایسه لپ تاپ ها و..

milaaad
14-11-2010, 21:13
سلام.خداییش کمودو فوق العادس! مهران جان دست گلت درد نکنه مارو با این نرم افزار اشنا کردی

ezat451
14-11-2010, 22:18
درود:
آخرين آپديت كومودو اين شماره است 6718چون مقداري مشكوكم كه براي انتي ويروس مشكلي پيش اومده باشه

Karkas20
14-11-2010, 22:21
سلام داداش مهران من به لطف یکی از کاربران این سایت که خیلی هم مخلصشم.کمودویی شدیم.اگر با مشکلی روبرو شدم.از شما دوست خوبم اقا مهران خواستارم که من را یاری کنید.اگرچه برای کسپر یک کاربر نیمه حرفه ای بودم.ولی الان برای کمودو یک کاربر مبتدی هستم.که باکمک شما دوست دارم از تنظیماتش سر در اورم.قربان شما اقا مهران.پس گفتن سوالات در مورد کمودو از من وجواب از شما.

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

درود:
آخرين آپديت كومودو اين شماره است 6718چون مقداري مشكوكم كه براي انتي ويروس مشكلي پيش اومده باشه

داداشی نگران نباش درست است ورژن شما.من هم که همین الان اپدیت کردم ورژن اپدیت 6718 است.شما میتونید با مراجعه بع این لینک از اخرین ورژن اپدیت کمودو مطلع شوید.

Karkas20
14-11-2010, 22:27
دوستان یک نیگا به این بندازید.من که به به کمودو میگم خسته نباشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M E H R A N
14-11-2010, 22:27
گفتم سوالم رو اینجا بپرسم بهتر باشه

سونار با HIPS فرق داره؟ کلا دو چیز متفاوت هستن یا ذاتشون یکیه؟ چه آنتی ویروس هایی (منظورم کلاً برنامه های امنیتیه) این تکنولوژی رو دارن
برای تست HIPS هم باید به اینترنت وصل بود.

دارم همه چیو قاطی میکنم. انتی ویروس و دامین و تعیرات موبایل. مقایسه لپ تاپ ها و..

بله عزیز این 2 تا کاملا با هم فرق دارند و قابل مقایسه نیستند.

Sonar در نورتن یک Behavior Blocker است که قادر به تشخیص فایل های آلوده از روی رفتاری که انجام میدند را داره.
در کسپرسکی Behavior Blocker با اسم Proactive Defense معرفی شده و در Avast هم با اسم Behavior Shield و در کمودو هم با اسم Defense plus Behavior .

تشخیص فایل های آلوده ای که توسط Behavior Blocker انجام میشه معمولا به ارتباط اینترتی احتیاج نداره اما این قضیه در نورتن فرق میکنه و اگر اینترنت نباشه Sonar هم تقریبا ناکار میشه. اما در کمودو یا کسپرسکی حتی اگر اینترنت قطع هم باشه کار خودش رو میکنه.

HIPS هم نمیتونه تشخیص داشته باشه و نمیتونه بگه چه فایلی آلوده است و کدام فایل سالمه و مسولیت این کار به کاربر سپرده میشه. HIPS احتباج به اینترنت نداره و حتی اگر ماهها هم آپدیت نشه باز هم کار خودش را میکنه. کار یک HIPS را بطور نمونه میتونم با یک مثال توضیح بدم.

شما یک فایل آلوده را باز میکنید و HIPS در کمودو که به اسم +Defense معرفی شده بهتون پیغام میده..

با خوندن توضیحاتی که در پیغام داده شده میتونید تصمیم نهایی را برای Block یا Allow کردنش خودتون بگیرید اما اگر از آلوده یا سالم بودن فایل مطمئن نبودید میتونید با کلیک کردن بر روی Sandbox اون رو در یک محیط ایزوله شده اجرا کنید تا اگر فایل آلوده بود نتونه به سیستم شما آسیبی برسونه.

پیغامهای HIPS یا +Defense بستگی به نوع عمل یا آسیبی که قراره به سیستم برسه فرق میکنه و همیشه یک نوع پیغام را با یک نوع مشخص توضیح دریافت نمیکنید. البته جهت کمک به کمتر شدن پیغامهای HIPS در کمودو Sandbox گذاشته شده تا نشون دادن پیغامها به کاربران به حداقل برسه و در اصل Automatic Sandbox در کمودو بیشتر کارهای HIPS را انجام میده.

از طرف دیگه Memory Firewall هم جهت کمک به HIPS و همچنین Sandbox در سویت امنیتی کمودو وجود داره. کار این قسمت اینه که در مقابل حملات سرریز بافر از سیستم محافظت کنه.

برای اینکه بیشتر با کمودو آشنا بشید توصیه میکنم پست اول و دوم همین تاپیک را بخونید. مخصوصا در پست دوم تست هایی بر روی کمودو حتی بدون فعال بودن آنتی ویروس انجام شده که اگر شما این تست ها را بخونید و یا بصورت تصویری نگاه کنید بهتر میتونید متوجه بشید که کار لایه های مخافظتی کمودو چیست و اگر آنتی ویروس کمودو روزی نتونه نمونۀ جدیدی از یک ویروس را تشخیص بده آیا سیستم کاربران آلوده میشه یا همچنان میتونه از سیستم محافظت بکنه.

موفق باشید. :10:

Karkas20
14-11-2010, 22:29

Karkas20
14-11-2010, 22:57
داداشی این تصویر میاد پایین.فک کنم میگه یک باگ پیدا کرده باید بفرستی گزارش.میشه یک کمکی کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M E H R A N
14-11-2010, 23:23
داداشی این تصویر میاد پایین.فک کنم میگه یک باگ پیدا کرده باید بفرستی گزارش.میشه یک کمکی کنید.

شما کسپرسکی را پاک کردی و بعد هم کمودو را نصب کردی درسته؟ :46:

پس جواب مشکل رو با کمی فکر کردن بهش میرسی.
نصب کمودو روی یک سیستم Clean مشکلی نداره. پس اگر میخوای نهایت استفاده را بدون ایجاد اختلالی در کار کمودو داشته باشی سعی کن یکبار فرمت کنی و بعد از نصب برنامه هایی که در سیستمت لازم داری اونوقت کمودو را نصب کنی.

در پیغامی هم که بهتون نشون میده اگر در قسمت پایین روی Click here کلیک کنید تا دلیل ارور رو بهتون بگه.

Karkas20
14-11-2010, 23:38
شما کسپرسکی را پاک کردی و بعد هم کمودو را نصب کردی درسته؟ :46:

پس جواب مشکل رو با کمی فکر کردن بهش میرسی.
نصب کمودو روی یک سیستم Clean مشکلی نداره. پس اگر میخوای نهایت استفاده را بدون ایجاد اختلالی در کار کمودو داشته باشی سعی کن یکبار فرمت کنی و بعد از نصب برنامه هایی که در سیستمت لازم داری اونوقت کمودو را نصب کنی.

در پیغامی هم که بهتون نشون میده اگر در قسمت پایین روی Click here کلیک کنید تا دلیل ارور رو بهتون بگه.

روی click here‏ کلیک میکنم ولی اروری نشون نمیده.پس باید یک ویندوز بنصبم تا اخر استفاده ازقدرت کمودو راببرم

pasargadd
15-11-2010, 01:06
ای بابا باید وین نصب کنیم.اگر اینطوری باشه پس بیخیال چون کلی برنامه دارم و اپدیت کردم.

M E H R A N
15-11-2010, 02:31
ای بابا باید وین نصب کنیم.اگر اینطوری باشه پس بیخیال چون کلی برنامه دارم و اپدیت کردم.

آره تازه از اینم بدتره, اینقدر درسر داره که نگو.

بعد از نصب به هر چی برنامۀ کرک شده است گیر میده و ممکنه بعضی هاشون اصلا باز نشند.
کلی هم تنظیمات میخواد که باید انجام بدی.. اصلا معلوم نیست چی به چیه.
آپدیتشم که نگو 110 مگابایت آپدیت اولیه داره.
بعضی وقتها تو کار شبکه و v.p.n مشکل بوجود میاره یک قلق هایی داره که اگر اینم بلد نباشی توش گیر میکنی.
پیغامهاشم که کلا گیج کننده است. انگلیسیت در حد صمد آقا باشه که کلا شانسی باید allow و Block رو بزنی .

کلا بهتره یدونه AVG نصب کنی و بیخیال شی. :46:

Karkas20
15-11-2010, 03:34
داداش مهران سلام.من قبل این که خواستم ویندوز را عوض کنم سیستم را ریستارت کردم وبعد از چند دقیقه دوباره این ارور امد که با کلیک کردن روی click here‏ دیدم که یک فایل هاش که پسوند tmpاست خراب شده.من هم بعدش مشکل براشون فرستادم.ایا بابرنامه ای که شما گفتید از طریق انلاین مشکلات کمودو را حل میکند میشود یاچیکار باید بکنم.اقا مهران یعنی من با نصب مجدد ویندوز این ارور از بین میرود یا نه نسخه که ازش استفاده میکنم این است.v5.0.163652.1142است.باتشکر از داداش مهران

M E H R A N
15-11-2010, 07:46
داداش مهران سلام.من قبل این که خواستم ویندوز را عوض کنم سیستم را ریستارت کردم وبعد از چند دقیقه دوباره این ارور امد که با کلیک کردن روی click here‏ دیدم که یک فایل هاش که پسوند tmpاست خراب شده.من هم بعدش مشکل براشون فرستادم.ایا بابرنامه ای که شما گفتید از طریق انلاین مشکلات کمودو را حل میکند میشود یاچیکار باید بکنم.اقا مهران یعنی من با نصب مجدد ویندوز این ارور از بین میرود یا نه نسخه که ازش استفاده میکنم این است.v5.0.163652.1142است.باتشکر از داداش مهران

دوست عزیز در مورد GeekBuddy در پست دوم تاپیک توضیح دادم باید چیکار کنید و شرط اول استفاده کردن از این برنامه را هم آشنا بودن با زبان انگلیسی اعلام کردم. اگر زبانتون زیاد خوب نیست و یا فکر میکنید که ممکنه جایی گیر بکنید اونوقت استفاده کردن از این پشتیبانی بدرد شما نمیخوره. اگر هم زبانتون خوبه خب در اینصورت امتحان بکنید. این پشتیبانی از هر شیوه ای که بتونه به شما کمک میکنه و مشکل شما رو حل میکنه.

در مورد ارور و فورمت کردن هم منظور من به عنوان یک پیشنهاد بود. چون نه تنها کمودو بلکه هر آنتی ویروسی بهتره 1 بار در سیستم نصب بشه و اگر بعدا اون رو پاک کنید و بخوهاید از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید بهترین راه به نظر من فورمت کردن دوبارۀ سیستم و یا برگرداندن بک آپی که قبل از نصب آنتی ویروس گرفته شده است.

شما میتونید بدون فورمت کردن هم سعی در برطرف کردن مشکلتون بکنید. به این صورت که ...

1. کمودو را پاک کنید.
2. ریستارت کنید.
3. برنامۀ uninstaller کسپرسکی را در تاپیک خودش پیدا کنید و آنرا اجرا کنید تا همۀ رجیستر کی ها و درایو هاشو پیدا کنه و پاک کنه.
4. ریستارت کنید.
5. با برنامۀ CCleaner تمپ و رجیستر کی ها مرده را پیدا کنید و اونها رو پاک کنید.
6. ریستارت کنید.
7. دنبال فولدر های باقی مونده از کسپرسکی و همچنین کمودو بگردید و اونها رو بصورت دستی پاک کنید.
8. فایروال ویندوز را از طریق سرویسش غیر فعال کنید. در پست دوم تاپیک نحوۀ غیر فعال کردن فایروال را توضیح دادم.
9. برنامۀ Microsoft .NET Framework نسخۀ 3 یا 4 را اگر ندارید دانلود کنید و اون رو نصب کنید.

10. ریستارت کنید.
11. حالا CIS را نصب کنید.

Karkas20
15-11-2010, 11:17
داداش مهران من ویندوز را عوض کردم وطبق گفته شما عمل کردم وفعلا که را ضی هستم وراضی خواهم شد.راستش من انتی ویروسی را نیازم است که از کاربر سوال کنه نه اینکه خودش خودکار عمل کنه وکمودو این نیاز من را برطرف کرده.باتشکر فراوان از مهران

pasargadd
15-11-2010, 12:36

بعد از نصب به هر چی برنامۀ کرک شده است گیر میده و ممکنه بعضی هاشون اصلا باز نشند.
بعضی وقتها تو کار شبکه و v.p.n مشکل بوجود میاره یک قلق هایی داره که اگر اینم بلد نباشی توش گیر میکنی.
پیغامهاشم که کلا گیج کننده است. انگلیسیت در حد صمد آقا باشه که کلا شانسی باید allow و Block رو بزنی .

خیلی ممنون که پاسخ دادین.
من به این خاطر گفتم که بی خیال چون ویندوزو اپدیت کردم و اگر بخوام دوباره هم ویندوز هم comodo اپدیت کنم باید نزدیک به 300 Mb دانلود کنم.

tiyam 01
15-11-2010, 14:06

اینا دردسرهای کومودو بود؟:13:

M E H R A N
15-11-2010, 17:58
داداش مهران من ویندوز را عوض کردم وطبق گفته شما عمل کردم وفعلا که را ضی هستم وراضی خواهم شد.راستش من انتی ویروسی را نیازم است که از کاربر سوال کنه نه اینکه خودش خودکار عمل کنه وکمودو این نیاز من را برطرف کرده.باتشکر فراوان از مهران

امیر جان انگاری راه بدون فورمت کردن ویندوز رو بیخیال شدی :31:
خب پس به سلامتی مبارکه. به جمع کمودو خوش اومدی :10:
حالا شروع کن به خوندن پست های دوم. تنظیماتش رو اونجا گفتم اگر خواستی انجام بده و سوالی هم داشتی که پاسخ داده نشده بود من و دوستان دیگه هستیم.

موفق باشی.

اینا دردسرهای کومودو بود؟:13:

برای بعضی ها آره. :46:

Karkas20
15-11-2010, 18:04
امیر جان انگاری راه بدون فورمت کردن ویندوز رو بیخیال شدی :31:
خب پس به سلامتی مبارکه. به جمع کمودو خوش اومدی :10:
حالا شروع کن به خوندن پست های دوم. تنظیماتش رو اونجا گفتم اگر خواستی انجام بده و سوالی هم داشتی که پاسخ داده نشده بود من و دوستان دیگه هستیم.

موفق باشی.

برای بعضی ها آره. :46:

داداشی اره گفتیم باید فرمت و ویندوز جدیدی باشه تا به گفته شما نهیت استفاده را برد.من صبح نشستم صفحه اول ودوم این تایپیک را خوندم وعالی بود هرکاری که گفته بودید انجام دادام.باتشکر از داداش مهران:10:

ezat451
16-11-2010, 08:26
جناب مهندس مهران متخصص كومودو
استاد وقتي من كومودو را در وضعيت comodo proactive security قرار ميدم اينترنتم بطور كامل قطع ميشه نمي دونم مشكل از چيه اما تمام نكات پستها را انجام دادم بازم مشكل حل نمي شه ولي وقتي بحالت تنظيمات پيش فرض مي زارم مشكل حل مي شه.

M E H R A N
16-11-2010, 08:57
جناب مهندس مهران متخصص كومودو
استاد وقتي من كومودو را در وضعيت comodo proactive security قرار ميدم اينترنتم بطور كامل قطع ميشه نمي دونم مشكل از چيه اما تمام نكات پستها را انجام دادم بازم مشكل حل نمي شه ولي وقتي بحالت تنظيمات پيش فرض مي زارم مشكل حل مي شه.

عزیز خب شما روی همون Internet Security استفاده کن و روی proactive نذار. Internet Security هم به همان اندازۀ proactive امنیت داره اما پیغامهای کمتری رو به کاربر نشون میده و خودش تصمیم میگیره که بیشتر بلاک یا allow کنه. :46:

به خاطر همینم کمودو در تنظیمات پیشفرض internet security را انتخاب کرده . شما استفاده کن, و بقیۀ تنظیمات را اونطور که گفتم انجام بدید. مشکلی نخواهید داشت. :10:

Karkas20
16-11-2010, 09:09
داداش مهران میخواستم بپرسم کمودو دریک روز چند بار سرور هاش را اپدیت میکنه.اما خودمونیما سرور کمودو خیلی سرعتش بالاست از بالاترین پهنا استفاده میکنه.چون موقع دانلود اپدیت انلاین 112مگ را خیلی زود دانلودکرد وفکرش رانمیکردم من که کفم برید.باتشکر از داداش مهران

Karkas20
16-11-2010, 09:17
داداش مهران کمودو من هم روی proactive securityاست ولی اینترنتم قطع نشده شاید اون کاربر فایروال ویندوزشون فعال باشه.چون من قبل نصب کمودو فایروال ویندوز را خاموش کردم.باتشکر از مهران

M E H R A N
16-11-2010, 09:21
داداش مهران میخواستم بپرسم کمودو دریک روز چند بار سرور هاش را اپدیت میکنه.اما خودمونیما سرور کمودو خیلی سرعتش بالاست از بالاترین پهنا استفاده میکنه.چون موقع دانلود اپدیت انلاین 112مگ را خیلی زود دانلودکرد وفکرش رانمیکردم من که کفم برید.باتشکر از داداش مهران

بله سرعتش خیلی بالاست. من با سرعت 10MB/s دانلود میکنم.
در روز هم بستگی داره و تعداد مشخصی نداره اما شما مابین 8 تا 20 بار آپدیت رو حساب کن. :46:

داداش مهران کمودو من هم روی proactive securityاست ولی اینترنتم قطع نشده شاید اون کاربر فایروال ویندوزشون فعال باشه.چون من قبل نصب کمودو فایروال ویندوز را خاموش کردم.باتشکر از مهران

بله احتمال داره از این هم باشه اما چون ایشون گفتند تمام نکات پست ها را انجام دادم من هم بهش اشاره نکردم. وگرنه کسی که در ویندوز ویستا و یا ویندوز 7 بخواد از کمودو استفاده کنه بهتره UAC هم غیر فعال بشه چون CIS یک HIPS حرفه ای داره و نیازی به فعال بودن UAC نیست. :46:

ezat451
16-11-2010, 11:24

دوست عزيز فايروال ويندوز براي من هميشه غير فعال هست ولي در قسمت فايروال كومودو در قسمت جنرال تنظيم روي block allبود كه وقتي رويcustom policyگذاشتم مشكل برطرف شد با تشكر از شما و مهران عزيز

Karkas20
16-11-2010, 16:21
داداش مهران دوباره این ارور امده به نظرت چی کار کنم.این عکس را خودت یه نیگا بنداز.متوجه میشی.من تیک ارور را برمیدارم ولی دوباره این ارور ظاهر میشود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kaivanika
16-11-2010, 16:32
ببخشید کومودو دیسکت بوت نداره ؟ مثل کاسپر اسکی از بوت اسکن کنیم ؟

Karkas20
16-11-2010, 16:43
اقا مهران همین اروری بود که قبلا بهتون گفتم.الان دوباره امده خواهشا کمک کنید.با تشکر

Gilopa
16-11-2010, 20:02
دوستان من یه ذره به سرعت اسکن کومودو مشکوک هستم
من با کاسپرسکای وقتی درایو f سیستمم رو که 50 گیگش پر هست رو اسکن میکردم در حدود 15 دقیقه وثت میگرفت اما کومودو در عرض 1 دقیقه اسکن میکنه ..
بزارم به حساب سرعت بالای اسکنش یا به نظرتون تنظیمات باید انجام بشه ؟

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

راستی من دوست نداشتم تنظیمات پیش فرض رو به دلیل تست قدرت آنتی ویروس برای کاربران ساده تغییر بدم .. مثل کاسپرسکای .. کلا عادتمه تا 1 هفته هیچ تنظیمی رو آنتی ویروس جدید نصب شده انجام نمیدم .. نظرتون چیه ؟

HADI ONLY
16-11-2010, 20:21
داداش مهران دوباره این ارور امده به نظرت چی کار کنم.این عکس را خودت یه نیگا بنداز.متوجه میشی.من تیک ارور را برمیدارم ولی دوباره این ارور ظاهر میشود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام داداشی جونم
شاید در ویندوز Xp مشکل داره . من ویندوز 7 دارم و هیچ مشکلی ندارم امیر جونم .
داداشی اگر میشه میتونی از نرم افزار رایگان COMODO Registery Cleaner استفاده کنی . شاید مشکل حل بشه .

من زیاد وارد نیستم . ولی مهران جون شاید بیشتر بدونه.
انشالله که مشکل داداشی جونم زود برطرف بشه .

M E H R A N
16-11-2010, 20:46
داداش مهران دوباره این ارور امده به نظرت چی کار کنم.این عکس را خودت یه نیگا بنداز.متوجه میشی.من تیک ارور را برمیدارم ولی دوباره این ارور ظاهر میشود.

تیک اون ارور رو بر ندار. اون ارور بذار تیک داشته باشه و زمانی که به اینترنت وصل هستی send رو بزن که براشون فرستاده بشه.

وقتی این پیغام برات باز میشه کمودو کار میکنه و مشکلی نداره؟ یا اینکه کلا بسته میشه؟

سوال بالا رو که جواب دادی پست زیر رو بخون و چیزی رو که خواستم برام بذار.

دوستان من یه ذره به سرعت اسکن کومودو مشکوک هستم
من با کاسپرسکای وقتی درایو f سیستمم رو که 50 گیگش پر هست رو اسکن میکردم در حدود 15 دقیقه وثت میگرفت اما کومودو در عرض 1 دقیقه اسکن میکنه ..
بزارم به حساب سرعت بالای اسکنش یا به نظرتون تنظیمات باید انجام بشه ؟

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

راستی من دوست نداشتم تنظیمات پیش فرض رو به دلیل تست قدرت آنتی ویروس برای کاربران ساده تغییر بدم .. مثل کاسپرسکای .. کلا عادتمه تا 1 هفته هیچ تنظیمی رو آنتی ویروس جدید نصب شده انجام نمیدم .. نظرتون چیه ؟

50 گیگ اسکن 15 دقیقه یا 1 دقیقه؟ :18:

این دو تا زمان جفتشون هم مشکل دارند.
برای کسپرسکی تقریبا مدت زمان اسکن 50 گیگ فایل آرشیو شده برای اسکن اول شاید بیشتر از 45 دقیقه و در مواردی بیشتر از 1 ساعت طول بکشه اما در اسکن دوم و سوم کسپرسکی فقط فایل هایی را اسکن میکنه که بعد از اسکن دفعۀ اول تغییراتی روشون صورت گرفته باشه مثلا فایل جدیدی باشه و یا آپدیت شدۀ فایل قبلی باشه.

برای کمودو هم تقریبا همین مدت زمان طول میکشه. بستگی داره شما چه فایل هایی را باهاش اسکن کنید یعنی اینکه فایل اجرایی باشه و یا آرشیو شده. بصورت پیشفرض کمودو فایل های آرشیو شده ای با حجم بیشتر از 20 مگابایت را اسکن نمیکنه. دلیل اینکار هم اینه که یک فایل آرشیو شده حتی اگر مخربی هم توش وجود داشته باشه نمیتونه برای یک سیستم مضر باشه و یا بهش آسیبی برسونه. زمانی هم که مخرب بخواد از آرشیو مثلا از یک فایل iso یا rar شده خارج بشه اونوقت کمودو پیداش میکنه :46:

تمام تنظیماتی هم که مربوط به اسکن دستی, فول اسکن و یا اسکن درایو خواصی میشه تنظیماتش در قسمت زیر هست.

این تنظیمات مربوط میشه به سیستم من و چیزیه که خودم انتخاب کردم و برای هر سیستمی مناسب نیست.

مثلا قسمت هوش مصنوعی را روی Medium گذاشتم. با اینکار ممکنه تشخیص های اشتباهی هم صورت بگیره اما برای من داشتن چند تا مورد تشخیص اشتباه بهتر از تشخیص ندادن ده ها نمونه است.

یا قسمت آرشیو رو که نگاه کنید میبینید اون رو از 20 به 100 تغییر دادم. با انتخاب این قسمت مدت زمان اسکن و همچنین استفاده کردن از منابع سیستم در زمان اسکن دستی بیشتر میشه اما خب نیاز ها و سلیقه ها فرق میکنه.

قسمت Cloud scanning هم برای چک کردن فایل های ناشناخته بصورت آنلاین هست که مدت زمان اسکن رو بیشتر میکنه اما باز هم من این مورد را ترجیح دادم باشه.

Gilopa
16-11-2010, 20:58
تیک اون ارور رو بر ندار. اون ارور بذار تیک داشته باشه و زمانی که به اینترنت وصل هستی send رو بزن که براشون فرستاده بشه.

وقتی این پیغام برات باز میشه کمودو کار میکنه و مشکلی نداره؟ یا اینکه کلا بسته میشه؟

سوال بالا رو که جواب دادی پست زیر رو بخون و چیزی رو که خواستم برام بذار.

50 گیگ اسکن 15 دقیقه یا 1 دقیقه؟ :18:

این دو تا زمان جفتشون هم مشکل دارند.
برای کسپرسکی تقریبا مدت زمان اسکن 50 گیگ فایل آرشیو شده برای اسکن اول شاید بیشتر از 45 دقیقه و در مواردی بیشتر از 1 ساعت طول بکشه اما در اسکن دوم و سوم کسپرسکی فقط فایل هایی را اسکن میکنه که بعد از اسکن دفعۀ اول تغییراتی روشون صورت گرفته باشه مثلا فایل جدیدی باشه و یا آپدیت شدۀ فایل قبلی باشه.

برای کمودو هم تقریبا همین مدت زمان طول میکشه. بستگی داره شما چه فایل هایی را باهاش اسکن کنید یعنی اینکه فایل اجرایی باشه و یا آرشیو شده. بصورت پیشفرض کمودو فایل های آرشیو شده ای با حجم بیشتر از 20 مگابایت را اسکن نمیکنه. دلیل اینکار هم اینه که یک فایل آرشیو شده حتی اگر مخربی هم توش وجود داشته باشه نمیتونه برای یک سیستم مضر باشه و یا بهش آسیبی برسونه. زمانی هم که مخرب بخواد از آرشیو مثلا از یک فایل iso یا rar شده خارج بشه اونوقت کمودو پیداش میکنه :46:

تمام تنظیماتی هم که مربوط به اسکن دستی, فول اسکن و یا اسکن درایو خواصی میشه تنظیماتش در قسمت زیر هست.

این تنظیمات مربوط میشه به سیستم من و چیزیه که خودم انتخاب کردم و برای هر سیستمی مناسب نیست.

مثلا قسمت هوش مصنوعی را روی Medium گذاشتم. با اینکار ممکنه تشخیص های اشتباهی هم صورت بگیره اما برای من داشتن چند تا مورد تشخیص اشتباه بهتر از تشخیص ندادن ده ها نمونه است.

یا قسمت آرشیو رو که نگاه کنید میبینید اون رو از 20 به 100 تغییر دادم. با انتخاب این قسمت مدت زمان اسکن و همچنین استفاده کردن از منابع سیستم در زمان اسکن دستی بیشتر میشه اما خب نیاز ها و سلیقه ها فرق میکنه.

قسمت Cloud scanning هم برای چک کردن فایل های ناشناخته بصورت آنلاین هست که مدت زمان اسکن رو بیشتر میکنه اما باز هم من این مورد را ترجیح دادم باشه.

نه دوست من از لحاظ زمانی کاملا تایم گرفتم حالا یه ذره اینور اونور
فایلهای من تو این درایو بیش از 80 درصد فیلم هستند :46: اما خواب یه دقیقه بازم خیلی کمه به نظرم
ممنون تنظیمات رو چک میکنم :40::11:

M E H R A N
16-11-2010, 21:24
نه دوست من از لحاظ زمانی کاملا تایم گرفتم حالا یه ذره اینور اونور
فایلهای من تو این درایو بیش از 80 درصد فیلم هستند :46: اما خواب یه دقیقه بازم خیلی کمه به نظرم
ممنون تنظیمات رو چک میکنم :40::11:

دوست عزیز منظور من این نبود که شما دارید اشتباه میکنید و زمان درست را نگرفتید. بلکه منظورم این بود که مدت زمان اسکن بستگی به نوع پسوند ها و فایل هایی داره که اسکن میشه. مثلا شما اگر یک پوشۀ 100 گیگابایتی از فایل های صوتی و تصویری را توسط کمودو اسکن بکنید ممکنه مدت زمان اسکن به 2 دقیقه هم نکشه چون فعلا ویروس و یا مخربی وجود نداره که بتونه با پسوند avi, mpeg, divx, mp3,ogg و یا غیره قابل اجرا شدن باشه :46: پس اسکن کردن این نوع فایل ها زمان کمتری هم میبره تا اسکن کردن یک پوشۀ 100 گیگابایتی که پر از برنامه و فایل های آرشیو شده باشه.

بطور نمونه شما میتونید یک فایل ویروس واقعی با اسم فرضی VIRUS.EXE را به virus.avi تغییر بدید و بعد سعی کنید virus.avi را اجرا کنید. آیا ویروس اجرا شد؟

در ضمن اینکه کمودو مدت زمان اسکنش کمتره به خاطر این هم هست که یکی از سریع ترین موتروهای اسکن رو در بین آنتی ویروسها داره و این بهتر بودن انجین آنتی ویروس را از لحاظ اسکن مثلا نسبت به Ikarus و یا BitDefender نشون میده.

برای اینکه بهتر بتونید مقایسه بکنید من پوشه ای را که در آن فایل نصبی فایروال ها و برنامه های HIPS را نگهداری میکنم را با حجم 508 مگابایت اسکن کردم.

مدت زمان اسکن تمام پوشه فقط 38 ثانیه بود. :46:

یدونه هم کیجن داشتیم که پیدا شد. :31:

و یا اسکن کردن 13 هزار عکس با فرمت های مختلف با حجم 5 گیگ..

اگر دقت کنید متوجه میشید که دونه به دونۀ عکس ها توسط کمودو اسکن میشه اما با سرعتی بسیار بالا. تعداد عکس هایی که کمودو اسکن کرده با تعداد عکس هایی که ویندوز فکر میکنه داخل این پوشه باشه تقریبا یکیه...

تازه کمودو عکس های بیشتری رو هم اسکن کرده و یا ممکنه فایل های مخفی رو اسکن کرده باشه چون تعداد نمونه های اسکن شده توسط کمودو بیشتر از اون عددی است که ویندوز تشخیص داده.

:11:

Karkas20
16-11-2010, 21:26
سلام داداش مهران.نه وقتی این ارور میاد کمودو بسته نمیشود وویندوز من ایکس پی است این هم لینک مورد نظر.

M E H R A N
16-11-2010, 21:48
سلام داداش مهران.نه وقتی این ارور میاد کمودو بسته نمیشود وویندوز من ایکس پی است این هم لینک مورد نظر.

ممنون عزیز,
مشکلی در سیستم شما پیدا نکردم و یک سیستم تر و تازه رو دارید اما چند پیشنهاد دارم.

1. تولبار ask را پاک کنید.
2. اگر امکانش رو دارید service pack3 را همراه با آپدیت هاش نصب کنید.
3. درایو های سیستمتون رو آپدیت کنید چون بعضی هاش تاریخشون مربوط میشه به 1 سال پیش. مثلا درایو کارت گرافیکت. :46:
4. برنامۀ Net Framework را نصب کنید. نسخۀ 3 یا 4.این مورد خیلی مهمه چون اکثر برنامه های امنیتی به این احتیاج دارند. این رو من در سیستم شما پیدا نکردم.
5. تا حد امکان سعی کنید از برنامه هایی مانند DriverChecker جهت متوجه شدن به آپدیت بودن درایو ها و غیره برای ویندوز اکس پی استفاده کنید چون ویندوز اکس پی مانند ویندوز 7 نیست که خودش از طریق آپدیت بتونه درایو های واجبی را که برای کارکرد بهتر سیستم لازمند را پیدا کنه.

vazirdaftar
16-11-2010, 21:53
خب پس شما برید شروع کنید و از چند برنامۀ مختلف جهت اسکن استفاده کنید. اگر من بودم از همۀ اینها استفاده میکردم.

Comodo Antivirus
MalwareBytes AntiMalware / فول اسکن
Super Anti-Spyware / فول اسکن
Kaspersky Rescue Disk / فول اسکن بعد از آپدیت
BitDefender Rescue Disk / فول اسکن بعد از آپدیت
Hitman pro / اسکن معمولی
A-squared Free / فول اسکن بعد از آپدیت ... این یکی مهر تاییدیه برای سالم بودن سیستم بعد از اسکن توسط برنامه های بالا.

برای نصب و اسکن و استفاده از برنامه های بالا هم نیازی به پاک کردن کمودو ندارید چون همشون بصورت غیر فعال نصب میشند. اون 2 تا دیسک نجات هم که نصب نمیخواد. :46:
سلام علیکم
ببخشید برای کامپیوترهای خانگی که کومودو را نصب دارند چه ترکیبی را پیشنهاد میدهید؟
یا علی

M E H R A N
16-11-2010, 21:56
سلام علیکم
ببخشید برای کامپیوترهای خانگی که کومودو را نصب دارند چه ترکیبی را پیشنهاد میدهید؟
یا علی

منظورتون رو دقیق تر بگید و بیشتر توضیح بدید. متوجه نمیشم منظور شما از ترکیب چیه؟
اگر کمودو را نصب شده دارند پس ترکیب چی؟

Karkas20
16-11-2010, 21:59
چشم اقا مهران من همه کارایی که شما گفتید را انجام میدهم.با تشکر از کمکتان.:11:

M E H R A N
16-11-2010, 22:03
چشم اقا مهران من همه کارایی که شما گفتید را انجام میدهم.با تشکر از کمکتان.:11:

امیدوارم مشکلتون حل بشه.
در ضمن شما jetaudio نصب کردید اما برای پخش فایل های صوتی و تصویری کدکی ندارید. از زیر دانلود کنید و نصب کنید.

موقع نصب کدک های بالا به هیچی دست نزنید فقط تیک قسمت Media Player را بردارید. :46:

نصب Net Framework هم یادتون نره.

موفق باشید.

Gilopa
16-11-2010, 22:09
دوست عزیز منظور من این نبود که شما دارید اشتباه میکنید و زمان درست را نگرفتید. بلکه منظورم این بود که مدت زمان اسکن بستگی به نوع پسوند ها و فایل هایی داره که اسکن میشه. مثلا شما اگر یک پوشۀ 100 گیگابایتی از فایل های صوتی و تصویری را توسط کمودو اسکن بکنید ممکنه مدت زمان اسکن به 2 دقیقه هم نکشه چون فعلا ویروس و یا مخربی وجود نداره که بتونه با پسوند avi, mpeg, divx, mp3,ogg و یا غیره قابل اجرا شدن باشه :46: پس اسکن کردن این نوع فایل ها زمان کمتری هم میبره تا اسکن کردن یک پوشۀ 100 گیگابایتی که پر از برنامه و فایل های آرشیو شده باشه.

بطور نمونه شما میتونید یک فایل ویروس واقعی با اسم فرضی VIRUS.EXE را به virus.avi تغییر بدید و بعد سعی کنید virus.avi را اجرا کنید. آیا ویروس اجرا شد؟

در ضمن اینکه کمودو مدت زمان اسکنش کمتره به خاطر این هم هست که یکی از سریع ترین موتروهای اسکن رو در بین آنتی ویروسها داره و این بهتر بودن انجین آنتی ویروس را از لحاظ اسکن مثلا نسبت به Ikarus و یا BitDefender نشون میده.

برای اینکه بهتر بتونید مقایسه بکنید من پوشه ای را که در آن فایل نصبی فایروال ها و برنامه های HIPS را نگهداری میکنم را با حجم 508 مگابایت اسکن کردم.

مدت زمان اسکن تمام پوشه فقط 38 ثانیه بود. :46:

یدونه هم کیجن داشتیم که پیدا شد. :31:

و یا اسکن کردن 13 هزار عکس با فرمت های مختلف با حجم 5 گیگ..

اگر دقت کنید متوجه میشید که دونه به دونۀ عکس ها توسط کمودو اسکن میشه اما با سرعتی بسیار بالا. تعداد عکس هایی که کمودو اسکن کرده با تعداد عکس هایی که ویندوز فکر میکنه داخل این پوشه باشه تقریبا یکیه...

تازه کمودو عکس های بیشتری رو هم اسکن کرده و یا ممکنه فایل های مخفی رو اسکن کرده باشه چون تعداد نمونه های اسکن شده توسط کمودو بیشتر از اون عددی است که ویندوز تشخیص داده.

این سرعت اسکن جدا عالیه و به جرات میتونم بگم شاهکاره در بین آنتی ویروسها ...
فعلا که چند ساعتی از تست آنتی ویروس میگذره هیچ مشکلی توش ندیدم و عالی بوده ..
ممنون از پاسخگوییه سریعتون:11:

myusac
16-11-2010, 23:28
Karkas20 عزیز همونطور که مهران جان گفتن برای ویندوز xp نصب dot net / sp3 و آخرین ورژن درایور ها خیلی مهم هستند (بخصوص مورد 1 / 2)
امــــا
*برای نصب آخرین ورژن درایور ها میتونید به سایت microsoft update برید خود مایکروسافت براتون چک میکنه حدودا در 80% مواقع درایور ها ی پایدار را براتون میریزه
**هاردتون هم با برنامه ی Defraggler چک کنید که اروری نداشته باشه
***اگر امکانش را دارید و سخت افزارتون میکشه از ویندوز SE7EN استفاده کنید (از لحاظ تعمیر و پشتیبانی و پایدار بود خیلی از xp سره)

Karkas20
16-11-2010, 23:43
رفیق دمت گرم.من برنامه advanced system optimizer v3دارم که بیشتر وقت ها ریجستری را کلین وبهینه میکنم.باخود ویندوز هم درایوهارا دفرگ میکنم.سیستم من از نظر سخت افزاری خوبه.پس باید بعد 2روز ایکس پی نصبوندن .7رانصب کنم.باشه .داداشی بابت کمکت ممنون.مخلص شما وداداش مهران

myusac
17-11-2010, 00:00
قطعا لز ریجستری نیست ویندوز 2روزه که نمیخواد ریجستریش چک بشه امـــا یک احتمال هست که ویندوزت مشکل داشته باشه اگر میتونی از یک سی دی دیگه استفاده کن

منظور من دفرگ نبود
چک کن ببین ارور داره یا نه

اگر میخوای 7 نصب کنی 64بیتی نصب کن

pashangi
17-11-2010, 00:36
با سلام
من یه فلش پر ویروس دارم با comodo اسکن کردم اما موقع پاک کردن به
خاطر write protected بودن فلش پاک سازی صورت نمی گیره
به همین دلیل بالا فلش رو هم نتونستم فرمت کنم
من باید چطوری این مشکلو حل کنم
با تشکر

kaivanika
17-11-2010, 01:10
کسی نگفت دیسک بوت نجات نداره این comodo ؟

M E H R A N
17-11-2010, 09:19
با سلام
من یه فلش پر ویروس دارم با comodo اسکن کردم اما موقع پاک کردن به
خاطر write protected بودن فلش پاک سازی صورت نمی گیره
به همین دلیل بالا فلش رو هم نتونستم فرمت کنم
من باید چطوری این مشکلو حل کنم
با تشکر

دوست عزیز میشه مشکل کمودو رو بگید چی هست؟ :46:

برو تاپیک زیر کمکت میکنه. اگر فلش write protected باشه از دست آنتی ویروس کاری ساخته نیست و روشهای دیگه ای باید بکار برده بشه که اونم در تاپیک زیر گفته شده.

تاپیک اختصاصی Disk write protection

---------- Post added at 06:49 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------

کسی نگفت دیسک بوت نجات نداره این comodo ؟

خیر نداره عزیز.

alone_boy
17-11-2010, 09:21
درود
داش مهران من DNS Server رو روی Clear Cloud تنظیم کردم
الان یه سایتی هست که بهش گیر میده
بجز فرستادن ایمیل راه دیگه ای نیست که بشه وارد سایت شد؟!

M E H R A N
17-11-2010, 09:33
درود
داش مهران من DNS Server رو روی Clear Cloud تنظیم کردم
الان یه سایتی هست که بهش گیر میده
بجز فرستادن ایمیل راه دیگه ای نیست که بشه وارد سایت شد؟!

عزیز Sunbelt پشتیبانی عالی داره. اگر سایتی به اشتباه بلاک شده باشه به 24 ساعت نمیرسه درستش میکنند.
اگر خواستی سایت رو از طریق پیغام خصوصی برام بفرست تا بهشون اطلاع بدم. خودت هم میتونی این کار رو بکنی.

اما اگر سایت آلوده باشه و یا سایتی باشه که از طریقش به سیستم مردم آسیبی وارد بشه خودتو خسته نکن چون راهی نداره.

آیا شما میتونی به شرکت آنتی ویروس بگی به فایل من که ویروس Sality داره گیر ندید؟ سایت هم همینه فرقی نمیکنه. اگر آلوده باشه بلاک میشه.

اگر کار واجب دارید میتونید ClearCloud را موقتا غیر فعال کنید و کارتون رو انجام بدید و بعد دوباره فعالش کنید. :10:

pashangi
17-11-2010, 14:01
دوست عزیز میشه مشکل کمودو رو بگید چی هست؟ :46:

برو تاپیک زیر کمکت میکنه. اگر فلش write protected باشه از دست آنتی ویروس کاری ساخته نیست و روشهای دیگه ای باید بکار برده بشه که اونم در تاپیک زیر گفته شده.

تاپیک اختصاصی Disk write protection

---------- Post added at 06:49 AM ---------- Previous post was at 06:48 AM ----------

خیر نداره عزیز.

با تشکر از جواب شما :11:
من نگفتم comodo مشکل داره:20: برای رفع مشکل فلشم راهنمایی خواستم :5:
از راه حل شما بازم متشکرم و امتحانش می کنم :10:

Help118
17-11-2010, 15:28
سلام. میخواستم چند عدد سوال از دوستان بخصوی مهران عزیز داشته باشم
من در مورد این فایروال و ملحقاتش زیاد نشنیدم ولی تو یه مجله ای خوندم که نوشته بود هم رایگانه هم عالی.مجله معتبری هم بود. بهمین جهت درصدد اومدم که یه تستی بزنم چون به امتحانش می ارزه
1.چرا اسم این نرم افزار امنیتی قوی تو سایت مشهور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود نیست؟
2.به نظرتون ناد32 که سهله کاسپراسکای رو کلا بزارم کنار از این نرم افزار استفاده کنم؟ در مورد فایروالش که شک ندارم همه میگن عالیه در مورد قسمت امنینیش مثل آنتی ویروس و آنتی اسپای ویرش میگم!
3.این ورژن internet security complete 2011 انگار سریال میخواد میشه از جایی تهیه اش کرد یا به همون ورژن رایگانش بسنده کنم کافیه؟
4.DNS Server چیه؟
5.بنده به دلیل نداشن وقت اضافی برای مطالعه این 87 صفحه میتونید کل پستهای بدردبخور، مفید، آموزنده که از طرف شما نوشته شده در رابطه به کمودو رو لینکشو برام بزارید؟ که فوری به نتیجه برسم؟
6.من از کجا باید بفهمم ورژن فایلی که دانلود می کنم حتی از سایت کمودو چیه؟ چون تو سایت کمودو هم نمی نویسه. منظورم 5.***** هستش. چون تو سایت کمودو که خواستم نسخه کمپلیت رو دانلود کنم شماره سریال میخواست مجبور شدم از سایت های دیگه واسه دانلود کمک بگیرم ولی نمی دونستم آخرین ورژن چنده بهمین جهت موندم!
ممنون

M E H R A N
17-11-2010, 15:44
سلام. میخواستم چند عدد سوال از دوستان بخصوی مهران عزیز داشته باشم
من در مورد این فایروال و ملحقاتش زیاد نشنیدم ولی تو یه مجله ای خوندم که نوشته بود هم رایگانه هم عالی.مجله معتبری هم بود. بهمین جهت درصدد اومدم که یه تستی بزنم چون به امتحانش می ارزه
1.چرا اسم این نرم افزار امنیتی قوی تو سایت مشهور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود نیست؟
2.به نظرتون ناد32 که سهله کاسپراسکای رو کلا بزارم کنار از این نرم افزار استفاده کنم؟ در مورد فایروالش که شک ندارم همه میگن عالیه در مورد قسمت امنینیش مثل آنتی ویروس و آنتی اسپای ویرش میگم!
3.این ورژن internet security complete 2011 انگار سریال میخواد میشه از جایی تهیه اش کرد یا به همون ورژن رایگانش بسنده کنم کافیه؟
4.DNS Server چیه؟
5.بنده به دلیل نداشن وقت اضافی برای مطالعه این 87 صفحه میتونید کل پستهای بدردبخور، مفید، آموزنده که از طرف شما نوشته شده در رابطه به کمودو رو لینکشو برام بزارید؟ که فوری به نتیجه برسم؟
ممنون

1. چون هنوز وقتش تست کمودو نرسیده. اما تست های دیگه موجوده و قبلا در همین تاپیک و یا تاپیک مقایسۀ آنتی ویروسها گذاشته شده.

2. در این مورد تصمیم با خودتونه. کسپرسکی البته نسخۀ internet security برنامۀ خوبی اما خب بعضی ها مشکلاتی را باهاش دارند همانطور که استفاده کردن از کمودو هم بی مشکل نخواهد بود. پس شما میتونید کسپرسکی را برای مدتی پاک کنید. حداقل یکی دو هفته با کمودو کار کنید و بعد بین استفاده کردن از این 2 یکی را انتخاب کنید.

مزیت اصلی کمودو نسبت به کسپرسکی: رایگان بودن آن و دردسر نکشیدن بخاطر کی های بلاک شده است.
در مورد آنتی ویروس که گفتید امنیت رو میتونه تامین کنه یا نه باید بگم که در سویت امنیتی کمودو آنتی ویروس امنیت را تامین نمیکنه و مثل بقیۀ آنتی ویروسها نیست. مثلا آنتی ویروسی که در بستۀ امنیتی Eset Samrt Security وجود داره مجبوره که امنیت سیستم رو از طریق دیتابیسش تامین کنه اما در Comodo Internet Security شما حتی اگر آنتی ویروسش را هم غیر فعال کنید باز هم سیستم شما در مقابل 99 درصد ویروسها, تروجانها, کرمها و انواع و اقسام مخرب های دیگه محافظت شده باقی خواهند ماند.

آنتی ویروس کمودو از خیلی از آنتی ویروسهای دیگه دیتابیس قویتر و سریعتری داره مخصوصا ناد32 و AVAST و غیره... جهت اثبات این موضوع هم اگر سری به تاپیک دانلود ویروسها و تروجانها بزنید و نتیجۀ اسکن ها را که دوستان لطف کردند و گذاشتند را ببینید این موضوع هم براتون روشن میشه. اما فراموش نکنید که هیچ آنتی ویروسی نیست که بتونه از طریق دیتابیس و یا هوش مصنوعی تمام مخربهایی را که هر روز نوشته میشند تشخیص بده و آنتی ویروس کمودو و یا کسپرسکی هم یکی از همین آنتی ویروسهایی هستند که نمیتونند همۀ مخربها را تشخیص بدند. به همین دلیل لایه های دفاعی دیگر کمودو از سیستم شما در مقابل مخربهای ناشناخته محافظت خواهند کرد.

3. پست دوم در صفحۀ اول را بخونید. مطالب مهم دسته بندی شده و فرق بین نسخه های مختلف کمودو در پست دوم گفته شده. نسخۀ رایگان با نسخه های دیگر فرقی نداره.

4. DNS Server چیست؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5. قبلا انجام شده. پست اول و دوم تاپیک را بخونید. از اسم تاپیک هم مشخصه... گفته شده که راهنمای تاپیک در پست اول و دوم.

6. عکس زیر را نگاه کنید متوجه میشید.

موفق باشید. :11:

Help118
17-11-2010, 16:21
ممنون از تون
من نصبش کردم یه 112 مگ آپ دیت گذاشت رو دستم که دارم آپ دیت می کنم
این geekbudy چیه که میخواد کانکت به سرور بشه یه آیکون هم تو تری ویندوز کنار آیکون کمودو آورده به چه دردی میخوره چیکارش کنم؟
راتس من DNS SErver رو هم تایید کردم موقع نصب که تنظیماتشو اعمال کنه. الان پشمون شدم خواسم مال کلیرکلود رو درج کنم . رفتم بصورت دستی پاکش کردم تظیمات کمودو رو کلیر کلود رو اعمال کردم ایرادی نداره؟
----------
راستی یه سوال خصوصی سوئد زندگی می کنید؟ میتونم بپرسم چه عجب؟

aliupdate
17-11-2010, 16:44
سلام
این چه نوع مخربی هست که چند تا از فایل هام رو این نوع مخرب تشخیص داد:

Dr Hannibal
17-11-2010, 16:50
سلام
این چه نوع مخربی هست که چند تا از فایل هام رو این نوع مخرب تشخیص داد:

درود

تو داریو ویندوز بوده ؟ یا پوشه های معمولی ؟

aliupdate
17-11-2010, 16:57
درود

تو داریو ویندوز بوده ؟ یا پوشه های معمولی ؟
سلام
توی پوشه ی معمولی توی درایو D و نوع فایل EXE بوده

Dr Hannibal
17-11-2010, 17:07
سلام
توی پوشه ی معمولی توی درایو D و نوع فایل EXE بوده

زیاد مهم نیست. احتمال اینکه فالس باشه هست.

اگه خود فایل رو نگه داشتید می تونید توی این تاپیک در خواست آنالیز بدید.

دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

Karkas20
17-11-2010, 17:56
درسته داداش دکتر هانیبال چون 4 روز پیش هم فایل های فشرده که پسوندش exeبود واز سایت سافت گذر دانلود کرده بودم را به عنوان مخرب شناخت که من همه را اول یه نیگا انداختم وفرستادمشون به لیست فایل های سالم.چاکر همیتون

Karkas20
17-11-2010, 19:18
داشتم از سایت کمودو رهگذری دید میزدم که نگیام به این افتادو کفم برید.من به شرکت کمدو تبریک میگمو وخسته نباشید بهشون میگم.

vista7
17-11-2010, 20:25
من یه مشکل در هنگام نصب CIS پیدا کردم ، اینکه در وسط های ستاپ یه پیغام BlueScreen اومد و منم ریستارت کردم
عملیات ستاپ ناقص موند.
دوباره که سیستم بالا اومد برخی از ابزار ها درست نصب نشده بودند. یکبار پاک کردم و از اول ریختم اما فایده نداشت و برخی از بخش های آنتی ویروس هنوز ناقص اند.
راهی وجود داره که بتونم بدون تعویض وین اون قسمت ها رو درست کنم؟
ممنون

Dr Hannibal
17-11-2010, 20:35
من یه مشکل در هنگام نصب CIS پیدا کردم ، اینکه در وسط های ستاپ یه پیغام BlueScreen اومد و منم ریستارت کردم
عملیات ستاپ ناقص موند.
دوباره که سیستم بالا اومد برخی از ابزار ها درست نصب نشده بودند. یکبار پاک کردم و از اول ریختم اما فایده نداشت و برخی از بخش های آنتی ویروس هنوز ناقص اند.
راهی وجود داره که بتونم بدون تعویض وین اون قسمت ها رو درست کنم؟
ممنون

چطور CIS را کاملا پاک کنم ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M E H R A N
18-11-2010, 00:26
ممنون از تون
من نصبش کردم یه 112 مگ آپ دیت گذاشت رو دستم که دارم آپ دیت می کنم
این geekbudy چیه که میخواد کانکت به سرور بشه یه آیکون هم تو تری ویندوز کنار آیکون کمودو آورده به چه دردی میخوره چیکارش کنم؟
راتس من DNS SErver رو هم تایید کردم موقع نصب که تنظیماتشو اعمال کنه. الان پشمون شدم خواسم مال کلیرکلود رو درج کنم . رفتم بصورت دستی پاکش کردم تظیمات کمودو رو کلیر کلود رو اعمال کردم ایرادی نداره؟
----------
راستی یه سوال خصوصی سوئد زندگی می کنید؟ میتونم بپرسم چه عجب؟

در مورد GeekBuddy در پست زیر توضیح دادم. در اصل پست دوم تاپیک را میخوندید پیداش میکردید. :46:

در مورد ClearCloud هم نه اشکالی نداره, من خودم هم از ClearCloud استفاده میکنم.
در مورد اون پیغامهایی که از طرف آنتی ویروس هم دریافت کردی مربوط میشه به هوش مصنوعی آنتی ویروس. همانطور که drhannibal عزیز گفتند هم ممکنه تشخیص اشتباه باشه و هم ممکنه درست باشه. پس تا زمانی که مطمئن نشدید این فایل هایی که پیدا کردند سالمند یا آلوده چیزی را به لیست سفید آنتی ویروس اضافه نکنید.

اگر مخربی را به لیست سفید آنتی ویروس اضافه بکنید یعنی اینکه شما اجازۀ انجام دادن هر کاری را به اون فایل دادید و از دست کمودو خارج میشه. شما میتونید فایل های تشخیص داده شده را در سایت زیر بصورت آنلاین اسکن کنید.

و یا اینکه چند نمونه از اونها را در تاپیکی که دکتر گفتند بذارید تا بررسی بشه.

ashoor
18-11-2010, 09:29
با اینترنت 128 هم میشه از این سرویس GeekBuddy استفاده کرد ؟

vista7
18-11-2010, 10:16
چطور CIS را کاملا پاک کنم ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فایل ذکر شده رو دانلود کردم ولی چون ویندوزم 7 هست اجازه دسترسی به رجیستری حتی اگه بصورت Admin اجرا بشه رو نمیده لطفا راهنمایی کنید

Dr Hannibal
18-11-2010, 11:44
فایل ذکر شده رو دانلود کردم ولی چون ویندوزم 7 هست اجازه دسترسی به رجیستری حتی اگه بصورت Admin اجرا بشه رو نمیده لطفا راهنمایی کنید

درود

توضیح بالا برای دوست خوبم مهران بود ، پس صبر کنید نظر ایشون هم ببینیم.

اما فکر نمیکنم این طوری باشه ، یعنی باید دسترسی داده بشه .

من این مشکل برای خودم هم پیش اومده ،

کاری که من کردم این بود :

یک بار دیگه فایل ستاپ کمودو رو اجرا کردم ، مراحل نصبش رو پیش رفتم نکته : وقتی که مراحل نصب انجام میشد یک قسمت گیر میکرد و انگار مراحل نصب متوقف میشد فکر میکردم که سیستم هنگ کرده و مشکل ایجاد شده اما با 10 دقیقه صبر مراحل نصب انجام شد.

پس این روش رو تست کنید ضرر نداره. نصب مجدد و هر چقدر در مراحل نصب طول کشید بهش اجازه بدید.

من خودم توی وین نرمال انجام دادم و موفق شدم اما شما میتونید توی سیف مد هم تست کنید.

موفق باشید

sunrise07
18-11-2010, 12:11
دوستان سلام . من تازه کومودو رو نصب کردم . تو اپدیت اولیه ارور میده و اپدیت نمیشه . حجم اپدیتشم 113 مگابایت

حالا دارم اپدیتش رو دانلود می کنم تا دستی اپدیتش کنم . یک سوال . حجم اپدیت ها همیشه اینقدر بالاست؟

vista7
18-11-2010, 12:14
درود

توضیح بالا برای دوست خوبم مهران بود ، پس صبر کنید نظر ایشون هم ببینیم.

اما فکر نمیکنم این طوری باشه ، یعنی باید دسترسی داده بشه .

من این مشکل برای خودم هم پیش اومده ،

کاری که من کردم این بود :

یک بار دیگه فایل ستاپ کمودو رو اجرا کردم ، مراحل نصبش رو پیش رفتم نکته : وقتی که مراحل نصب انجام میشد یک قسمت گیر میکرد و انگار مراحل نصب متوقف میشد فکر میکردم که سیستم هنگ کرده و مشکل ایجاد شده اما با 10 دقیقه صبر مراحل نصب انجام شد.

پس این روش رو تست کنید ضرر نداره. نصب مجدد و هر چقدر در مراحل نصب طول کشید بهش اجازه بدید.

من خودم توی وین نرمال انجام دادم و موفق شدم اما شما میتونید توی سیف مد هم تست کنید.

موفق باشید

ممنون موفق شدم CIS رو نصب کنم :11:

فقط یه مشکل دیگه

الان داره خودشو آپدیت میکنه و حجم آپدیت حدود 113 مگ هست :41:
راستش با اینکه ADSL دارم ولی نمیتونم هر دفعه این حجم آپدیت رو اینستال کنم ، راهی برای بک آپ گرفتن هست؟:11:

Dr Hannibal
18-11-2010, 12:40
ممنون موفق شدم CIS رو نصب کنم :11:

فقط یه مشکل دیگه

الان داره خودشو آپدیت میکنه و حجم آپدیت حدود 113 مگ هست :41:
راستش با اینکه ADSL دارم ولی نمیتونم هر دفعه این حجم آپدیت رو اینستال کنم ، راهی برای بک آپ گرفتن هست؟:11:

خواهش

شما که تازه کمودور رو نصب کردید حتما پتست دوم تاپیک رو یک بار کاملا مطالعه کنید.

Comodo Internet Security Manual Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میتونید از سرور ها اخرین اپدیت رو دانلود کنید. اما اگر نمیتونید در عرض 2 ساعت کل حجم رو دانلود کنید برای اینکه دانلود متوقف نشه بهتره اون بک اپی که توی همون لینک بالا هست و در سایت 20 اپلود مهران عزیز اپلود کرده رو اول دانلود کنید بعد از خود محیط برنامه ادامه اپدیت رو برید این بهترین راهه.

موفق باشید

vista7
18-11-2010, 12:46
خواهش

شما که تازه کمودور رو نصب کردید حتما پتست دوم تاپیک رو یک بار کاملا مطالعه کنید.

Comodo Internet Security Manual Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میتونید از سرور ها اخرین اپدیت رو دانلود کنید. اما اگر نمیتونید در عرض 2 ساعت کل حجم رو دانلود کنید برای اینکه دانلود متوقف نشه بهتره اون بک اپی که توی همون لینک بالا هست و در سایت 20 اپلود مهران عزیز اپلود کرده رو اول دانلود کنید بعد از خود محیط برنامه ادامه اپدیت رو برید این بهترین راهه.

موفق باشید

واقعا متشکرم - خیلی خوب بود :40::40::11::11::10::10:
موفق باشید

GHOST RECON
18-11-2010, 16:27
دوستان سلام
من ديروز نرم افزار mpeg4 direct maker رو كه يه تبديل كننده فايل هاي تصويري هست نصب كردم اما در حين نصب كومودو چند بار به چندتا از فايلاش گير داد كه من همه رو به قسمت trusted انتقال دادم اما الان نه برنامه اجرا ميشه نه ميتونم پاكش كنم(حتي از تو كنترل پنل) حالا بايد چكار كنم؟

capitan black
18-11-2010, 17:56
دوستان عزیزم این کمودو اینترنت سیکیوریتی که فری هم هست از انتی ویروس اواست فری بهتره...؟ از لحاظ قدرت و عملکرد و اینا...ممنون میشم پاسخ بدید ..

vista7
18-11-2010, 18:00
دوستان عزیزم این کمودو اینترنت سیکیوریتی که فری هم هست از انتی ویروس اواست فری بهتره...؟ از لحاظ قدرت و عملکرد و اینا...ممنون میشم پاسخ بدید ..

آره عزیز

من خودم تا قبل Comodo از AVG و Avast نسخه های رایگان استفاده میکردم
اما این حرف نداره ، یکی از قویترین فایروال ها رو داره و آنتی ویروسی بسیار قوی هست همراه با اینترفیس زیبا
من که عاشقش شدم

vista7
18-11-2010, 18:13
TrustConnect: امکان رمز گذاری اطلاعات فرستاده شده و دریافت شده مابین 2 کانکشن Wireless را بهتون میده. این امکان بیشتر بدرد جاهایی مانند فرودگاه یا هتل میخوره. مثلا شما میخواهید از اینترنت بی سیم یک هتل استفاده کنید اما نمیخواهید که اطلاعات فرستاده شده توسط شما از طرف صاحب هتل دیده بشه.

ببینم این همون قپتز بشکن هستش ؟ :31:

Dr Hannibal
18-11-2010, 18:35
دوستان سلام
من ديروز نرم افزار mpeg4 direct maker رو كه يه تبديل كننده فايل هاي تصويري هست نصب كردم اما در حين نصب كومودو چند بار به چندتا از فايلاش گير داد كه من همه رو به قسمت trusted انتقال دادم اما الان نه برنامه اجرا ميشه نه ميتونم پاكش كنم(حتي از تو كنترل پنل) حالا بايد چكار كنم؟

روی آیکون comodo کلیک راست کنید. بخش سندباکس رو غیرفعال کنید و بخش دیفنس رو روی training mod بذارید. حالا برنامه رو پاک کنید و مجدد نصب کنید.

یک بار نرم افزار مورد نظر رو اجرا کنید بعد 2 بخشی که غیرفعال کرده بودید رو مثل قبل کنید.

موفق باشید

ببینم این همون قپتز بشکن هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بحث پیرامون وی پی ان ها در انجمن ممنوع هست.

شما به عنوان یک نرم افزار امنیت اینترنت ببینید و اگر سوالی در این مورد داشتید بپرسید.

موفق باشید

vista7
18-11-2010, 18:44
روی آیکون comodo کلیک راست کنید. بخش سندباکس رو غیرفعال کنید و بخش دیفنس رو روی training mod بذارید. حالا برنامه رو پاک کنید و مجدد نصب کنید.

یک بار نرم افزار مورد نظر رو اجرا کنید بعد 2 بخشی که غیرفعال کرده بودید رو مثل قبل کنید.

موفق باشید

بحث پیرامون وی پی ان ها در انجمن ممنوع هست.

شما به عنوان یک نرم افزار امنیت اینترنت ببینید و اگر سوالی در این مورد داشتید بپرسید.

موفق باشید

حتما ، ببخشید :11:

Help118
18-11-2010, 19:51
مهران جان پیغامی که میده مثلا فلان برنامه ایزوله شد یعنی چی؟ ایزوله یعنی جداسازی منظورش چیه؟
مورد دوم: استفاده از DNS کلیرکلود موجب افت سرعت لود صفحات میشه؟ در مورد دانلوود توسط IDM چطور؟ تو سرعت پینگ تاثیر بزاره روی دانلود و آپ لود هم تاثیر میزاره؟

capitan black
18-11-2010, 20:42
آره عزیز

من خودم تا قبل Comodo از AVG و Avast نسخه های رایگان استفاده میکردم
اما این حرف نداره ، یکی از قویترین فایروال ها رو داره و آنتی ویروسی بسیار قوی هست همراه با اینترفیس زیبا
من که عاشقش شدم

مرسی دوست عزیز...دانلود شد....فایروالش از outpost pro هم حرفه ایی تر و قوی تره؟...مشکل خاصی این انتی ویروس نداره اصلا؟ :31:

kactos
18-11-2010, 20:51
مرسی دوست عزیز...دانلود شد....فایروالش از outpost pro هم حرفه ایی تر و قوی تره؟...مشکل خاصی این انتی ویروس نداره اصلا؟ :31:
من هم چند روزی میشه که کاربر کومودو شدم، فقط میتونم بگم خیلی حرفه ایه ! اصلا نمیزاره قضیه به آنتی ویروس بکشه(آنتی ویروس آخرین مرحله حفاظتی محسوب میشه در کومودو!)

vista7
18-11-2010, 21:07

دوست عزیز این رو یه نگاهی بندازید

طبق این نتایج سایت matousec ، فایروال comodo اولین شد و Outpost چهارم. حالا در CIS همین فایروال قوی به همراه سایر تجهیزات در اختیار شماست ، مفت و مجانی :31:

لینک صفحه :

من هم چند روزی میشه که کاربر کومودو شدم، فقط میتونم بگم خیلی حرفه ایه ! اصلا نمیزاره قضیه به آنتی ویروس بکشه(آنتی ویروس آخرین مرحله حفاظتی محسوب میشه در کومودو!)

تایید میشه :31: ، کومودو => پیشگیری بهتر از درمان : دی

Dr Hannibal
18-11-2010, 22:05
مهران جان پیغامی که میده مثلا فلان برنامه ایزوله شد یعنی چی؟ ایزوله یعنی جداسازی منظورش چیه؟
مورد دوم: استفاده از DNS کلیرکلود موجب افت سرعت لود صفحات میشه؟ در مورد دانلوود توسط IDM چطور؟ تو سرعت پینگ تاثیر بزاره روی دانلود و آپ لود هم تاثیر میزاره؟

متاسفانه سیستم آقا مهران ویروسی شده دادن بیرون درست کنند ( شوخی : دی )

اون پیام یعنی برنامه ی مورد نظر در سندباکس اجرا شده. یعنی محیطی که محدودیت براش تعیین شده.

DNS خیلی کم روی سرعت و پینگ تاثییر داره ، شما مثلا آنتی ویروس نود32 ویا کسپرسکی و یا ... داشته باشید وب گارد دارند یعنی ورود اطلاعات رو در سیستم شما چک میکنند افت سرعت DNS خیلی کمتر از وب گارد هاست.

موفق باشید

Karkas20
18-11-2010, 22:20
پس دوستان من وشما باید دعایش را به جون دادا مهران بکنیم چون ایشون بودند که این سوئیت را به من وشما پیشنهاد دادان.

vista7
18-11-2010, 22:32

با اجازه ی drhaniball راجع به ایزوله توضیح بیشتری بدم.

ببینید مثلا این شرایط رو در نظر بگیرین؛ یه ویروس وارد کامپیوتر شما شده در حالی که هتوز اون ویروس توی دیتابیس کومودو وجود نداره و اون رو به عنوان فایل ویروسی نمیشناسه، خوب هر آنتی ویروسی باشه کامپیوتر شما ویروسی میشه اما توی کومودو هر برنامه ی اجرایی که برای اولین بار اجرا بشه و جزو برنامه های تایید شده ی این آنتی ویروس نباشه ، در محیط محافظت شده اجرا میشه تا امکان آسیب به سیستم شما به %0 برسه.بعد از اون شما میتونین اون فایل رو برای آنالیز به شرکت بفرستید تا بعد از تایید خطرناک بودن ، در آپدیت بعدی به دیتابیس آنتی ویروس اضافه بشه

پس دوستان من وشما باید دعایش را به جون دادا مهران بکنیم چون ایشون بودند که این سوئیت را به من وشما پیشنهاد دادان.

واقعا موافقم آقا مهران خدا خیرت بده این رو به ما معرفی کردی :11:

---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

ولی عجب آنتی ویروس زبلی هست ها ! :31:
عوض اینکه بخواد لینک اسکنر یا از این چیزا بذاره همون اول کار DNS رو عوض میکنه خلاص! با یه تیر چند تا نشون میزنه

helplab
19-11-2010, 07:21
[/COLOR]ولی عجب آنتی ویروس زبلی هست ها ! :31:
عوض اینکه بخواد لینک اسکنر یا از این چیزا بذاره همون اول کار DNS رو عوض میکنه خلاص! با یه تیر چند تا نشون میزنه

با این کارش فرا تر از چند نشون را می زند.
مثلا :
1. می داند کاربرهای یک کشور بیشتر به کدام سایتها می روند.(!!):21:
..
..
..
999999999999. از تمامی آمار که به دست می آورد می تواند برای سرمایه گزاری برای تولید یک محصول مورد نیاز بشر استفاده کند.:27:

و..........:21:

vista7
19-11-2010, 10:22
امضای جدیدم خوبه؟ :31:
کومودو را به همه معرفی کنید

چطوره ؟

capitan black
19-11-2010, 10:54
دوستان این انتی ویروسم جلوی run کردن اینترنت دانلود منیجرم رو میگیره.....چیکار کنم اینو از بلک لیستش دراره؟...مرسی

Dr Hannibal
19-11-2010, 11:31
دوستان این انتی ویروسم جلوی run کردن اینترنت دانلود منیجرم رو میگیره.....چیکار کنم اینو از بلک لیستش دراره؟...مرس

IDM رو با این شیوه نصب کنید. ( ورژن 5 با این شیوه ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

capitan black
19-11-2010, 12:08
IDM رو با این شیوه نصب کنید. ( ورژن 5 با این شیوه ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

مرسی قبلا با این شیوه تست کردم جواب نداده....از بلک لیست در اوردم درست شد...
سپاس :11:

fishdilo
19-11-2010, 14:02
سلام آقا مهران
واقعا" دمت گرم، ما هم به جرگه ی کومودویی ها پیوستیم!

santamove
19-11-2010, 14:53
افرادی که از کومودو استفاده می کنند یا کومودو رو دوست دارند،در فن کلاب کومودو عضو شن!!!

تا این لحظه:
تعداد اعضا 19 نفر!!!
==============================
××به زودی سورپرایزهای جدید در فن کلاب کومودو!××
:10:

لیست اعضا بر اساس حروف الفبا تا این لحظه:

Abismo Negro
ALI16437
am_merman01
delphidark
edi2
fishdilo
HADI ONLY
Jadda
Karkas20
M E H R A N
mehdi_08
milaaad
mostafa akbari
Mr.Vahid
Muradin
nt
santamove
sunrise07
vista7

myusac
19-11-2010, 15:55
من میخواستم پیغام های کومودو را غیرفعال کنم (فقط پیغام های مربوط به عضویت فروم ویا صفحه ی کومودو در فیس بوک) اگر قسمت message center کومودو غیرفعال کنم پیغام های دیگه هم غیرفعال میشه؟؟؟؟

چون هر چی این پیغام های را میبندم بازم میاد

Bored to Death
19-11-2010, 16:59
سلام من نسخه 4 کومودو روی سیستم الوده به ویروسم نصب کردم به بهترین نحو کار کرد و فعال شد ( بقیه انتی ویروس ها فعال نمیشدند ) . حتا کسپر هم که رو سیستم داشتم بعد از نصب کومودو فعال شد که پاکش کردم . وقتی خواستم انتی ویروس رو اپدیت کنم یه 113 مگابایتی رو دستمون گذاشت و بعد از اپدیت شدن و ریست دیگه کار نکرد . دیگه هیچ کدوم از نرم افزار ها به راحتی ران نمیشد و دسترسی اینترنت هم مختل شد . خود انتی ویروس هم اجرا نمیشد اصلا و وقتی پاکش کردم درست شد .
میخواستم بدونم چرا اینطوری شده ؟
میشه همون نسخه 4 رو مصرف کرد بدون اینکه موقع اپدیت خودش رو 5 کنه ؟
ممنون میشم زودتر پاسخ بدید . System is f***c*d down

Dr Hannibal
19-11-2010, 17:13
من میخواستم پیغام های کومودو را غیرفعال کنم (فقط پیغام های مربوط به عضویت فروم ویا صفحه ی کومودو در فیس بوک) اگر قسمت message center کومودو غیرفعال کنم پیغام های دیگه هم غیرفعال میشه؟؟؟؟

چون هر چی این پیغام های را میبندم بازم میاد

نخیر پیام های دیگه باقی میمونند.

موفق باشید

سلام من نسخه 4 کومودو روی سیستم الوده به ویروسم نصب کردم به بهترین نحو کار کرد و فعال شد ( بقیه انتی ویروس ها فعال نمیشدند ) . حتا کسپر هم که رو سیستم داشتم بعد از نصب کومودو فعال شد که پاکش کردم . وقتی خواستم انتی ویروس رو اپدیت کنم یه 113 مگابایتی رو دستمون گذاشت و بعد از اپدیت شدن و ریست دیگه کار نکرد . دیگه هیچ کدوم از نرم افزار ها به راحتی ران نمیشد و دسترسی اینترنت هم مختل شد . خود انتی ویروس هم اجرا نمیشد اصلا و وقتی پاکش کردم درست شد .
میخواستم بدونم چرا اینطوری شده ؟
میشه همون نسخه 4 رو مصرف کرد بدون اینکه موقع اپدیت خودش رو 5 کنه ؟
ممنون میشم زودتر پاسخ بدید . System is f***c*d down

الان سیستم پاکه یا نه ؟

vista7
19-11-2010, 18:05
افرادی که از کومودو استفاده می کنند یا کومودو رو دوست دارند،در فن کلاب کومودو عضو شن!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا این لحظه:
تعداد اعضا 19 نفر!!!
××به زودی سورپرایزهای جدید در فن کلاب کومودو!××
:10:

لیست اعضا بر اساس حروف الفبا تا این لحظه:

Abismo Negro
ALI16437
am_merman01
delphidark
edi2
fishdilo
HADI ONLY
Jadda
Karkas20
M E H R A N
mehdi_08
milaaad
mostafa akbari
Mr.Vahid
Muradin
nt
santamove
sunrise07
vista7

خوب ما که عضو شدیم ولی هیچ مطلبی توی گروه ندیدیم :31:

santamove
19-11-2010, 19:14
خوب ما که عضو شدیم ولی هیچ مطلبی توی گروه ندیدیم :31:

هدف اولیه گروه،ایجاد یک همبستگی میان فن های کومودو بود،در فاز بعدی سورپرایزهای جدیدی در گروه رونمایی خواهد شد!!!

jolan57
19-11-2010, 19:53
با سلام
من بعد از خوندن پست شما این اینترنت سکریتی را نصب کردم
فقط یک سوال که جوابش را پیدا نکردم،این محصول دارای هوش مصنوعی است؟

Dr Hannibal
19-11-2010, 19:55
با سلام
من بعد از خوندن پست شما این اینترنت سکریتی را نصب کردم
فقط یک سوال که جوابش را پیدا نکردم،این محصول دارای هوش مصنوعی است؟

بله شما میتونید هوش مصنوعیش رو فعال کنید.

موفق باشید.

fishdilo
19-11-2010, 20:13
سلام
آقا یه مشکل،
امروز بعد از نصب و آپدیت و انجام تنظیمات آقا مهران روی کومودو، یه هارد اکسترنال 320 گیگ پر رو گذاشتم که اسکن بشه، عد از 1 ساعت روی یه فایل گیر کرد و یه ساعت روش موند منم بالاخره کاکپیوتر رو ری استارت کردم؟
مشکل از چی بوده؟
خودم فکر کردم از رم هستش
رم من 2 گیگ
سی پی یو 2.5 doual core 6M cash

jolan57
19-11-2010, 20:17
بله شما میتونید هوش مصنوعیش رو فعال کنید.

موفق باشید.
بسیار ممنون از شما
پیروز باشید

vista7
19-11-2010, 21:39
سلام
آقا یه مشکل،
امروز بعد از نصب و آپدیت و انجام تنظیمات آقا مهران روی کومودو، یه هارد اکسترنال 320 گیگ پر رو گذاشتم که اسکن بشه، عد از 1 ساعت روی یه فایل گیر کرد و یه ساعت روش موند منم بالاخره کاکپیوتر رو ری استارت کردم؟
مشکل از چی بوده؟
خودم فکر کردم از رم هستش
رم من 2 گیگ

اسکنر فایل گیر کرد یا کل سیستم هنگ کرد؟

Dr Hannibal
19-11-2010, 21:40
سلام
آقا یه مشکل،
مشکل از چی بوده؟
خودم فکر کردم از رم هستش
رم من 2 گیگ

cloud رو غیرفعال کنید بعد تست کنید.

موفق باشید

Bored to Death
19-11-2010, 22:00
الان سیستم پاکه یا نه ؟
نمیدونم والا . من اسکن نکردم سیستم رو با کومودو . نسخه 4 رو که نصب کردم و گذاشتم اپدیت نسخه 5 دیگه کار نکرد . حالا نمیدونم بخواطر همون ویروس بوده یا چیز دیگه .

Dr Hannibal
19-11-2010, 22:08
نمیدونم والا . من اسکن نکردم سیستم رو با کومودو . نسخه 4 رو که نصب کردم و گذاشتم اپدیت نسخه 5 دیگه کار نکرد . حالا نمیدونم بخواطر همون ویروس بوده یا چیز دیگه .

پس اول سیستم رو تمیز کنید. با این برنامه میتونید به صورت اپدیت اسکنید ریجیستری الوده رو هم میتونه تشخیص بده. حجم کمی هم داره.

بعد شما حتما نسخه 5 رو نصب کنید اگر هم 4 رو نصب کردید فکر کنم اگر اتوماتیک اپدیت رو خاموش کنید و فقط دیتابیس آنتی ویروس رو اپدیت کنید مشکلی پیش نمیاد.

موفق باشید

amir.7
19-11-2010, 23:14
پس اول سیستم رو تمیز کنید. با این برنامه میتونید به صورت اپدیت اسکنید ریجیستری الوده رو هم میتونه تشخیص بده. حجم کمی هم داره.

سلام

در زمان اسکن با این نرم افزار باید گارد آنتی ویروس رو غیر فعال کنیم ؟

Golestan64
20-11-2010, 00:06
سلام آقا مهران یه مشکلی هست که امروز برای کومودو پیش اومده و من که ازش سر در نیاوردم

وقتی سیستم روشن میشه این پیغام خطا از طرف کمودو میاد

وقتی رو گزینه click here کلیک میکنم این پیغام میاد

با دابل کلیک هم اون متنهای داخل صفحه میاد منم دکمه close رو زدم

بعد برگشت به همون عکس اول و بعد از زدن دکمهsend eror report پیغام زیر اومد

بعد از زدن ok هم پیغام زید اومد

بعد از زدن ok پیغام خطا از بین رفت

مشکل از چیه از سیستم هست یا از کومودو؟
پیشاپیش تشکر

fishdilo
20-11-2010, 00:16
اسکنر فایل گیر کرد یا کل سیستم هنگ کرد؟

اسکنر فایل گیر کرد

Dr Hannibal
20-11-2010, 09:05
سلام

در زمان اسکن با این نرم افزار باید گارد آنتی ویروس رو غیر فعال کنیم ؟

سلام

خیر احتیاجی نیست

Dr Hannibal
20-11-2010, 09:13
سلام آقا مهران یه مشکلی هست که امروز برای کومودو پیش اومده و من که ازش سر در نیاوردم
بعد از زدن ok م پیغام زید اومد
پیشاپیش تشکر

Karkas20
20-11-2010, 10:29

بعد از زدن ok هم پیغام زید اومد

پیشاپیش تشکر

داداشي واسه من هم همين مشكل بود ه با كمك داداش مهران حل شد
اگر بتوني ويندوزت را سون كني خيلي بهتر است
چون من كه ايكس پي داشتم اين ارور ميامد
كه با عوض كردن ويندوز و نصب كردن سون
و همين طور نت فرام ورك ور‍ژن 4 و اخرين اپديت هاي درايو كارت صدا وگرافيك
الان سيستم توپ و كمودو هم
اين مشكل براش پيش نمياد
فقط اگر سيستم شما بالا است سخت افزارش واگر رم 4گيگابايت داريد
ويندوز سون 64بيتي توصيه ميشود واگر رم شما 2گيگابايت است 32 بيتي
موفق باشيد

Golestan64
20-11-2010, 11:51
آقا یه سوال دیگه
من هر کاری میکنم کومودو به پچ اینترنت دانلود منیجر گیر نده نمیشه حتی با غیر فعال کردن کردن انتی ویروس و فایروال و دفنس و بستن کوموو بازم گیر میده بهش و بعد از اینکه برنامه رو نصب کردم و پچ رو اجرا کردم کومودو رو فعال کردم و اونم تو اولین فرصت برنامه رو پاک کرد
چیکار کنم

Dr Hannibal
20-11-2010, 12:03
آقا یه سوال دیگه
من هر کاری میکنم کومودو به پچ اینترنت دانلود منیجر گیر نده نمیشه حتی با غیر فعال کردن کردن انتی ویروس و فایروال و دفنس و بستن کوموو بازم گیر میده بهش و بعد از اینکه برنامه رو نصب کردم و پچ رو اجرا کردم کومودو رو فعال کردم و اونم تو اولین فرصت برنامه رو پاک کرد
چیکار کنم

تمام نسخه های 5 با این روش ریجیستر میشه.

موفق باشید.

Golestan64
20-11-2010, 12:26
تمام نسخه های 5 با این روش ریجیستر میشه.

موفق باشید.

برنامه رو نصب کردم و رفتم به مسیر مورد نظر تو پوشه ویندوز ولی فایلی به نام host وجود نداشت فقط یه فایل بود به نام hostname که اونم یه فایل اجرایی بود و نمیشد با هیچ برنامه ای بازش کرد و فقط با برنامه cmd برای یه لحظه باز میشد و بعد بسته میشد

ویرایش :

آقا درست بود من مسیر رو اشتباهی رفته بودم

edi2
20-11-2010, 19:59
سلام دوستان من میخوام رو یه نوت بوک فو جیتسو با رم 4 گیگ کودو رو نصب کنم نظرتون چیه؟مشگلی که پیش نمیاد؟یه مشکلی هم هست اینه که طرف زیاد از کامپیوتر سر در نمیاره .با انجام تنظیمات صفحه اول مربوط به پیام ندادن کومودو میشه امیدوار بود که طرف مشکلی باهاش پیدا نکنه؟

E.K.H
20-11-2010, 21:46
سلام دوستان
من یه نرم افزار دارم که کاری مثل یه پچ رو انجام میده البته خیلی پیشرفته تر (که سالمه و ویروس نیست)
تمام آنتی ویروسایی که تا الان نصب کردم بهش گیر میدن و ویروس میشناسنش ازرو اسکن
حالا تو کومودو وقتی که اجراش میکنم بدون اینکه از من سوالی بپرسه میبردش تو trusted files میخواستم ببینم این عادیه
این لینک اسکن ویروس توتالش

capitan black
20-11-2010, 22:23
دوستان چطوری میتونم از dns خود cis استفاده کنم؟...موقع نصب سوال کرد ولی من اونو ست نکردم..مرسی

vista7
20-11-2010, 22:30
دوستان چطوری میتونم از dns خود cis استفاده کنم؟...موقع نصب سوال کرد ولی من اونو ست نکردم..مرسی

Defence+ -> Defence+ Setting -> Monitoring setting -> DNS/RPC Client Service

اگه اشتباه نکنم ... :46:

Bored to Death
20-11-2010, 22:59
آقا این کامپیوتر ما فکر کنم بد جوری کارش تموم باشه . من انتی مالویری که دوستمون دادن رو نصب کردم ، اپدیت کردم و 17 تا کرم مرم گرفت پاک کرد و بعد نسخه 5 کومودو رو دانلود و نصب کردم ولی تا نرم افزار رو اجرا میکنم یهو میپره بیرون قطع میشه . راهی بجز فرمت کل هارد دیسک پیدا میشه ؟

ویرایش : سعی کردم که از طریق سیف مود یه اسکنی بکنم که سیف مود رو باز نمیکرد و ریست میشد .

Help118
21-11-2010, 01:01

ولی من یه نظر دیگه ای دارم! چون موقع نصب برای من تاییید کردم که تنظیماتشو ایمپورت کنه ولی بعد نصب پشیمون شدم وخودم دستی رفتم تنظیمات DNS رو به clear cloud تغییر دادم (این صلاحه چون دو شرکت با دو نرم افزار متفاوت همزمان در حال چک کردن هستند) خوب الان به آدرسی که دادید رفتم دیدم هنوز تیک این قسمت زده شده که اصولا باید برداشته بشه ولی اینجوری نبود!
بازم نمیدونم

Help118
21-11-2010, 01:07
یک سوال:
چگونه می توان تنظیمات کل برنامه رو به حالت پیش فرض کارخونه ری ست کرد؟

mrmmnb
21-11-2010, 07:04
سلام
دوستان دیشب تا صبح CIS اتوماتیک کل کامپیوتر رو اسکن کرده صبح که اومدم پای کامپیوتر نتایج اسکن رو زده بود برداشته بود هر چی کرک کیجن هست به عنوان ویروس شناخته بود حالا من بخوام برگردونم چیکار کنم؟الان توی اون صفحه تر قیمت پایینش در گزینه Ignore 4 تا گزینه هست فرق این دو تا گزینه چی هست؟
Add to Trusted Files
Add to Exclusions
هم اولی رو که زدمبعد یه سری کارایی که انجام داد گفت این متتد برا بعضی فایلا امکان پذیر نیست بعدش که دومی رو زدم ضاهرا کل فایلا رو برگردن کرد چون لیست نمایش پاک شد اگه ممکنه این دو تا گزینه رو مفصل شرح دید الیبته یه گزینه هم به نام Once داره که فکر کنم به درد این میخوره که بگیم این یه دفعه بیخیال بشه اگه میشه این رو هم توضیح بدید(فکر نکنم این گزینه به درد من میخورد؟چون لیست کلی بود)
با تشکر

myusac
21-11-2010, 08:37
سلام
دوستان دیشب تا صبح CIS اتوماتیک کل کامپیوتر رو اسکن کرده صبح که اومدم پای کامپیوتر نتایج اسکن رو زده بود برداشته بود هر چی کرک کیجن هست به عنوان ویروس شناخته بود حالا من بخوام برگردونم چیکار کنم؟الان توی اون صفحه تر قیمت پایینش در گزینه Ignore 4 تا گزینه هست فرق این دو تا گزینه چی هست؟
Add to Trusted Files
Add to Exclusions
هم اولی رو که زدمبعد یه سری کارایی که انجام داد گفت این متتد برا بعضی فایلا امکان پذیر نیست بعدش که دومی رو زدم ضاهرا کل فایلا رو برگردن کرد چون لیست نمایش پاک شد اگه ممکنه این دو تا گزینه رو مفصل شرح دید الیبته یه گزینه هم به نام Once داره که فکر کنم به درد این میخوره که بگیم این یه دفعه بیخیال بشه اگه میشه این رو هم توضیح بدید(فکر نکنم این گزینه به درد من میخورد؟چون لیست کلی بود)
با تشکر

اولی یعنی بفرسته توی لیست قابل اعتماد!! (که این فکر نکنم به کار شما بیاد)
دومی یعنی بفرسته توی لستی که کاری با اونا نداره حالا میخواد ویروس باشه میخواد هر چی باشه (اما اگر اشتباه نکنم اگر فایلی را توی این لیست گذاشتی بعد آدرس فایل را تغییر بدی دوباره میگیره فایلو)

FAR_FA
21-11-2010, 10:11
آقا این کامپیوتر ما فکر کنم بد جوری کارش تموم باشه . من انتی مالویری که دوستمون دادن رو نصب کردم ، اپدیت کردم و 17 تا کرم مرم گرفت پاک کرد و بعد نسخه 5 کومودو رو دانلود و نصب کردم ولی تا نرم افزار رو اجرا میکنم یهو میپره بیرون قطع میشه . راهی بجز فرمت کل هارد دیسک پیدا میشه ؟

ویرایش : سعی کردم که از طریق سیف مود یه اسکنی بکنم که سیف مود رو باز نمیکرد و ریست میشد .

شما چرا میخوای کل هارد رو فرمت کنید ، اصلا" نیازی نیست . ویندوز عوض کن یا اگه بکآپ گرفتی از ویندوز ،
Restor کن ، ولی در اولین استارت ویندوز ، My Computer رو باز نکن .

اگه نسخه 5 کمودو رو توی یکی از درایوا ذخیره کردید ، یادتون باشه فقط روی مای کامپیوتر و درایو ها ، راست کلیک
کنید و بعد Open کنید .
منظورم اینه ، تا قبل از اسکن توسط کمودو از طریق Safe Mode به هیچ وجه روی هیچ گزینه ای دابل کلیک نکنید .

وقتی کمودو رو نصب کردید ، برید به سیف مد ، حالا میتونید تمام درایوا رو اسکن کنید .

موفق باشید

.

Help118
22-11-2010, 01:09
میخواستم بدانم که چگونه میشه تو کمودو بصورت نموداری فعالیت اینترنت رو مشاهده کرد؟ منظورم اینه که سطح دانلود و آپلود و سرعت کنونی رو مشاهده کرد؟ این کار تو ناد32 مشهود بود

kaivanika
22-11-2010, 01:52
مهران جان من میخوام یه مدت از clear cloud استفاده کنم . نظر شخصیت چیه ؟ اشکالی نداره ؟
کلا clear cloud رو پیشنهاد میدی یا dns خود کمودو ؟
D N S رو غیر فعال کردم از این مسیر مشکلی نیست ؟ Defence+ -> Defence+ Setting -> Monitoring setting -> DNS/RPC Client Service

Dr Hannibal
22-11-2010, 09:59
سلام دوستان من میخوام رو یه نوت بوک فو جیتسو با رم 4 گیگ کودو رو نصب کنم نظرتون چیه؟مشگلی که پیش نمیاد؟یه مشکلی هم هست اینه که طرف زیاد از کامپیوتر سر در نمیاره .با انجام تنظیمات صفحه اول مربوط به پیام ندادن کومودو میشه امیدوار بود که طرف مشکلی باهاش پیدا نکنه؟

شما comodo رو که نصب کردید اول برنامه هاشو اجرا کنید. مثلا طرف nero می خواد و ... هرچی لازم داره اجرا کنید براش بعد تنظیمات صفحه اول رو اجرا کنید و گرنه طرف از کمودو خسته میشه.

موفق باشید

سلام دوستان
من یه نرم افزار دارم که کاری مثل یه پچ رو انجام میده البته خیلی پیشرفته تر (که سالمه و ویروس نیست)
تمام آنتی ویروسایی که تا الان نصب کردم بهش گیر میدن و ویروس میشناسنش ازرو اسکن
حالا تو کومودو وقتی که اجراش میکنم بدون اینکه از من سوالی بپرسه میبردش تو trusted files میخواستم ببینم این عادیه
این لینک اسکن ویروس توتالش

اون برنامه توی تاپیک دانلود ویروس بذارید تا بررسی شه.

موفق باشید

پست دوم تاپیک رو بیارید . نوشته دی ان اس کلر کلود. از اون پست چگونه فعال کردن دی ان اس رو یاد بگیرید. فقط به جای اون اعداد کلر کلود شما این اعداد رو بزنید.

156.154.70.22
156.154.71.22

موفق باشید

Dr Hannibal
22-11-2010, 10:04
سلام
Add to Trusted Files
Add to Exclusions
با تشکر

Add to Exclusions برای ارسال فایل به لیست سفید آنتی ویروس هست. شما اگه Add to Exclusions کنید دیگه انتی ویروس به اون فایل گیر نمیده. اگه می خواهید از کرک استفاده کنید باید اول Add to Exclusions کنید بعد برای اینکه فایل اجرا بشه و دیفنس ایراد نگیره Add to Trusted Files کنیدش.

دقت کنید اگر توی اسکن clean کنید فایل ها از بین میرن و قابل برگشت هم نیست.

موفق باشدی

soroush20
22-11-2010, 11:40
با سلام
من نرمافزارA-squared Free رو نتونستم نسخه رایگانشو پیدا کنم
توی سایت خودش ورژن پنجش و زده 30 روزه اگر دوستان کسی لینک
رایگانش رو داره لطف کنه ممنون میشیم.

Dr Hannibal
22-11-2010, 11:49
با سلام
من نرمافزارA-squared Free رو نتونستم نسخه رایگانشو پیدا کنم
توی سایت خودش ورژن پنجش و زده 30 روزه اگر دوستان کسی لینک
رایگانش رو داره لطف کنه ممنون میشیم.

اینجا توی تاپیک comodo چرا در خواست دادید.

EmergencyKitScanner رو سرچ کنید و نصب کنید.

soroush20
22-11-2010, 12:11
.چطوری میتونم دیتابیس را آفلاین یا روی یک سیستم دیگه آپدیت کنم؟

Dr Hannibal
22-11-2010, 12:11
.چطوری میتونم دیتابیس را آفلاین یا روی یک سیستم دیگه آپدیت کنم؟

پست دوم تاپیک رو بخونید.

kaivanika
22-11-2010, 14:40
پست دوم تاپیک رو بیارید . نوشته دی ان اس کلر کلود. از اون پست چگونه فعال کردن دی ان اس رو یاد بگیرید. فقط به جای اون اعداد کلر کلود شما این اعداد رو بزنید.

156.154.70.22
156.154.71.22

موفق باشید

دکتر جان وارد کردن این اعداد چه فرقی با فعال کردن در داخل خود برنامه داره ؟
هر دو شرایط یکسان هستن ؟
من خودم الان dns / rpc client رو غیر فعال کردم . و اعداد بالا رو وار کردم و مشکلی هم نیست و سایت های آلوده رو تشخیص میده .
اما میخوام بدونم اگه dns / rpc client رو فعال کنم و dns تنظیمات مودم رو غیر فعال کنم چه فرقی میکنه ؟

Help118
22-11-2010, 15:42
مهران جان من میخوام یه مدت از clear cloud استفاده کنم . نظر شخصیت چیه ؟ اشکالی نداره ؟
کلا clear cloud رو پیشنهاد میدی یا dns خود کمودو ؟
D N S رو غیر فعال کردم از این مسیر مشکلی نیست ؟ Defence+ -> Defence+ Setting -> Monitoring setting -> DNS/RPC Client Service
این راهش نیست
در ضمن بهتره از dns کلیدکلود استفاده کنی! دو آنتی ویروس دو شرکت مختلف!!!!

Dr Hannibal
22-11-2010, 15:48
دکتر جان وارد کردن این اعداد چه فرقی با فعال کردن در داخل خود برنامه داره ؟
هر دو شرایط یکسان هستن ؟
من خودم الان dns / rpc client رو غیر فعال کردم . و اعداد بالا رو وار کردم و مشکلی هم نیست و سایت های آلوده رو تشخیص میده .
اما میخوام بدونم اگه dns / rpc client رو فعال کنم و dns تنظیمات مودم رو غیر فعال کنم چه فرقی میکنه ؟

این مسیر برای فعال کردن DNS نیست. شما اینجا به + D میگید که اگه یک exe ای خواست DNS منو تغییر بده نذاره و DNS من پرونکت باشه.

روش فعال سازی فقط همونه که عرض کردم.

موفق باشید

pashangi
22-11-2010, 16:31
با سلام
امروز comodo برای اولین بار (تا اونجایی که یادم میاد) چند تا پیغام برای IDM داد که عکس دو تاشو برداشتم (دو تای دیگه درباره رجیستری و پورت Com بودش ) می خوام بدونم مشکل چی بوده (ویروسی شده ، حمله شده ، تهاجم شده ، ه---ک شده یا منفجر شده:31:)
با تشکر:11:

Dr Hannibal
22-11-2010, 16:40
با سلام
امروز comodo برای اولین بار (تا اونجایی که یادم میاد) چند تا پیغام برای IDM داد که عکس دو تاشو برداشتم (دو تای دیگه درباره رجیستری و پورت Com بودش ) می خوام بدونم مشکل چی بوده (ویروسی شده ، حمله شده ، تهاجم شده ، ه---ک شده یا منفجر شده:31:)
با تشکر:11:

شما IDM رو با پچ فعال کردید. پچ ساختار (MD5) برنامه رو تغییر میده. با این کار دیگه comodo فایل رو به عنوان یک فایل سالم نمیشناسه و در خواست هاشو مشکوک حساب میکنه.

سعی کنید برنامه هایی که باید به طور مستقیم به نت وصل باشند کرک نکنید.

بهترین راه استفاه از IDM ورژن 5 . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید

pashangi
22-11-2010, 17:09
شما IDM رو با پچ فعال کردید. پچ ساختار (MD5) برنامه رو تغییر میده. با این کار دیگه comodo فایل رو به عنوان یک فایل سالم نمیشناسه و در خواست هاشو مشکوک حساب میکنه.

سعی کنید برنامه هایی که باید به طور مستقیم به نت وصل باشند کرک نکنید.

بهترین راه استفاه از IDM ورژن 5 . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید
با تشکر از پاسختان
من از همین روشی که ذکر کردید استفاده کردم (از همون زمان که comodo رو نصبیدم )

Dr Hannibal
22-11-2010, 17:13
با تشکر از پاسختان
من از همین روشی که ذکر کردید استفاده کردم (از همون زمان که comodo رو نصبیدم )

فایل رو از این قسمت خارج کنید.

مشکلی نیست.

jolan57
22-11-2010, 17:58
خوب بلاخره بعد از چند روز استفاده و تست ما هم کومودویی شدم:31:
تقریبا اکثر آنتی ویروس هارو امتحان کردم که بعد از کمودو آویرا پرمیوم و نورتون اینترنت سکوریتی را پسندیدم

mrmmnb
22-11-2010, 19:36
Add to Exclusions برای ارسال فایل به لیست سفید آنتی ویروس هست. شما اگه Add to Exclusions کنید دیگه انتی ویروس به اون فایل گیر نمیده. اگه می خواهید از کرک استفاده کنید باید اول Add to Exclusions کنید بعد برای اینکه فایل اجرا بشه و دیفنس ایراد نگیره Add to Trusted Files کنیدش.

دقت کنید اگر توی اسکن clean کنید فایل ها از بین میرن و قابل برگشت هم نیست.

موفق باشدی

سلام
ضمن تشکر یه سوال پریشب خود انتی ویروس اتوماتیک کل کامپیوتر رو اسکن کرد و اون نتایج رو داد فایلا زیاد بود ولی من یه تعدادی رو که چک کردم دیدم همه کرک های برنامه های رو هاردم هست برا اینکه از دست ندم اول Add to Trusted Files رو زدم بعد پیغام داد که این متد برا یه سری از فایلا ممکن نیست برا همین اون یکی گزنه رو هم زدم و لیست خالی شد و فکر کنم همه فایلا رو برگردوند سر جاشون حالا من میخوام این تنضیمات و برا این فایلا بردارم چون همه رو تک تک چک نکردم ممکنه قاطیشون هم ویروس باشه چون تعدادشون زیاد بود چطور میشه اینا رو از این دو لیست پاک کرد؟
و ایا اگه پاک کنم سریع براشون پیغام میده که ویروسن یا هر وقت دوباره کامپیوتر رو اسکن کنه به عنوان ویروس معرفی میکنه؟
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
من قبلش اینتر سکیوریتی کاسپر داشتم چون یکم سیستم رو کند میکرد اومدم سراغ این این هم به هر چی کرک هست گیر میده کاسپر به هیچ کدوم کاری نداشت
راستی کدوما قویتر و بهتر هستن؟
با تشکر

Arashdn
22-11-2010, 20:50
سلام
واقعا انتخاب بین کومودو و آویرا سخت بود ، ولی بالاخره کومودو رو ورداشتم.
یه سوال
رو آیکن کومودو که راست کلیک میکنیم و میریم تو configuration سه تا حالت داره
اینترنت سکوریتی
پرواکتیو سکوریتی
فایروال سکوریتی

دقیقا فرقشون چیه؟؟؟ و به چه دردی میخورن؟

01110362
22-11-2010, 21:12
QUOTE=Arashdn;5635560]سلام
واقعا انتخاب بین کومودو و آویرا سخت بود ، ولی بالاخره کومودو رو ورداشتم.
یه سوال
رو آیکن کومودو که راست کلیک میکنیم و میریم تو configuration سه تا حالت داره
اینترنت سکوریتی
پرواکتیو سکوریتی
فایروال سکوریتی

دقیقا فرقشون چیه؟؟؟ و به چه دردی میخورن؟[/QUOTE]

بفرمایید دوست عزیز

Dr Hannibal
22-11-2010, 21:46
سلام
ضمن تشکر یه سوال پریشب خود انتی ویروس اتوماتیک کل کامپیوتر رو اسکن کرد و اون نتایج رو داد فایلا زیاد بود ولی من یه تعدادی رو که چک کردم دیدم همه کرک های برنامه های رو هاردم هست برا اینکه از دست ندم اول Add to Trusted Files رو زدم بعد پیغام داد که این متد برا یه سری از فایلا ممکن نیست برا همین اون یکی گزنه رو هم زدم و لیست خالی شد و فکر کنم همه فایلا رو برگردوند سر جاشون حالا من میخوام این تنضیمات و برا این فایلا بردارم چون همه رو تک تک چک نکردم ممکنه قاطیشون هم ویروس باشه چون تعدادشون زیاد بود چطور میشه اینا رو از این دو لیست پاک کرد؟
و ایا اگه پاک کنم سریع براشون پیغام میده که ویروسن یا هر وقت دوباره کامپیوتر رو اسکن کنه به عنوان ویروس معرفی میکنه؟
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
من قبلش اینتر سکیوریتی کاسپر داشتم چون یکم سیستم رو کند میکرد اومدم سراغ این این هم به هر چی کرک هست گیر میده کاسپر به هیچ کدوم کاری نداشت
راستی کدوما قویتر و بهتر هستن؟
با تشکر

antivirus > scanner setting > exclusions

Defense + > setting > execution > exclusions

بررسی کنید.

Comodo توی انتی ویروس هنوز تست نداده نمیشه گفت چقدر قوی تر از کسپرسکی هست اما HIPS همیشه قوی تر بوده.

موفق باشید

kaivanika
22-11-2010, 22:04
این راهش نیست
در ضمن بهتره از dns کلیدکلود استفاده کنی! دو آنتی ویروس دو شرکت مختلف!!!!

ببخشید پس کدوم راهشه ؟
این مسیر فعال باشه و دستی تنظیمات DNS رو روی مودم انجام بدم مشکلی نیست ؟؟
یعنی تداخلی بوجود نمیاد ؟؟

این مسیر برای فعال کردن DNS نیست. شما اینجا به + D میگید که اگه یک exe ای خواست DNS منو تغییر بده نذاره و DNS من پرونکت باشه.

روش فعال سازی فقط همونه که عرض کردم.

موفق باشید

آی پی های claer cluod رو پیشنهاد میدید یا cis ؟؟؟؟
کلا اگه این ای پی ها رو از dns وارد نکنم مشکلی هست ؟
خود برنامه نمیتونه سایت های آلوده رو بلوک کنه ؟

Dr Hannibal
22-11-2010, 22:08

CIS وب اسکنر نداره مروگر میتونه آلوده بشه وگرنه مشکل دیگه ای پیش نمیاد.

من خودم 2 تا کانکشن دارم یکیش clear هست یکیش بدون DNS .

در مورد اون مسیری هم که گفتید صفحه قبل توضیح دادم چی هست.

موفق باشید

kaivanika
22-11-2010, 22:25
CIS وب اسکنر نداره مروگر میتونه آلوده بشه وگرنه مشکل دیگه ای پیش نمیاد.

من خودم 2 تا کانکشن دارم یکیش clear هست یکیش بدون DNS .

در مورد اون مسیری هم که گفتید صفحه قبل توضیح دادم چی هست.

موفق باشید

ممنون دکتر جان
اما میگم من کلا از DNS استفاده نکنم خود کمودو اینترنت سیکرتی نمیتونه سایت های آلوده رو بلوک کنه ؟ :13:

Dr Hannibal
22-11-2010, 22:32
ممنون دکتر جان
اما میگم من کلا از DNS استفاده نکنم خود کمودو اینترنت سیکرتی نمیتونه سایت های آلوده رو بلوک کنه ؟ :13:

نه نمیتونه. برای همین DNS سرویس داره.

capitan black
22-11-2010, 23:46

مطمئنی از اینجاست؟....گمون نمیکنما !

Help118
22-11-2010, 23:59
ببخشید پس کدوم راهشه ؟
این مسیر فعال باشه و دستی تنظیمات DNS رو روی مودم انجام بدم مشکلی نیست ؟؟
یعنی تداخلی بوجود نمیاد ؟؟

دوست عزیز چون من خودم این گزینه رو فعال غیر فعال کردم تاثیری در دخول تنظیمات DNS در بخش مربوطه ندیدم.
شما بصورت دستی وارد فرمایید. پست دوم تنظیمات برای استفاده از DNS و دو آنتی ویروس کنار هم رو حتما مطالعه کن

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

در این مورد باید بگم که هیچ آنتی ویروسی صد درصد نیست! استفاده از دو آنتی ویروس شرکت های مختلف بخصوصی استفاده از DNS کلیرکلود توصیه میشود. چون ممکنه دیتابیس یکی یه سایت رو شناسایی کنه دیگری در اون لحظه نه!

fishdilo
23-11-2010, 01:05
سلام
بعضی از دوستان گفته بودند که با نصب CIS سرعت اینترنتشون کم شده. من که یه 5 سالی بود کسپر استفاده می کردم، از وقتی شیفت کردم رو CIS سرعت اینترنتم کم که نشده، می تونم بگم زیاد هم شده:31: خیلی باحاله

kaivanika
23-11-2010, 03:16
میشه توضیح بدید چطوری فایلی رو برای کمودو ارسال کنیم ؟
داخل خود برنامه جایی برای انکار هست یا باید ایمیل بشه ؟

HADI ONLY
23-11-2010, 07:09
میشه توضیح بدید چطوری فایلی رو برای کمودو ارسال کنیم ؟
داخل خود برنامه جایی برای انکار هست یا باید ایمیل بشه ؟

سلام عزیز
شما برو در قسمت AntiVirus بعدش گزینه Submit Files رو کلیک کن . یک پنجره برات باز میشه که آنجا میتونی فایل یا پوشه رو انتخاب کنی و بعدش Submit as رو بزنی که دو حالت داره :
1 - False - positive که یعنی اشتباهی به عنوان ویروس شناخته شده .
2 - Suspicius که یعنی به فایل مورد نظر مشکوک هستید .

موفق باشید .

CECELIA
23-11-2010, 07:43
سلام
ضمن تشکر به خاطر راهنمایی قبلی
میخواستم بدونم که توی CIS 5، پورت های SVChost رو چجوری باید بست؟ و اینکه چه پورت هایی رو باید ببندم.

دوم اینکه CIS پلاگین یا اد اونز نداره (مثل اوت پست) چون اوت پست یه بخش خیلی خوب به اسم HTTP LOG داره که توی گالری ها خیلی بدردم میخورد
ممنون

Dr Hannibal
23-11-2010, 09:40
سلام
ضمن تشکر به خاطر راهنمایی قبلی
میخواستم بدونم که توی CIS 5، پورت های SVChost رو چجوری باید بست؟ و اینکه چه پورت هایی رو باید ببندم.

دوم اینکه CIS پلاگین یا اد اونز نداره (مثل اوت پست) چون اوت پست یه بخش خیلی خوب به اسم HTTP LOG داره که توی گالری ها خیلی بدردم میخورد
ممنون

1) شما نباید SVChost رو ببندید ، اگر بلاک شه ارتباط اینترنت شما با مشکل مواجه میشه.

2) خیر نداره.

موفق باشید

capitan black
23-11-2010, 11:00
دوستان عزیز لطف میفرمایید dns های کومودو رو بگید که ست کنم توی کانکشنم...سپاس

Dr Hannibal
23-11-2010, 11:03
دوستان عزیز لطف میفرمایید dns های کومودو رو بگید که ست کنم توی کانکشنم...سپاس

ezat451
23-11-2010, 13:42
درود:
مي دونم جاي اين سئوال اينجا نيست اما خواستم بدونم اقا مهران عزيز و زحمتكش بخش كومودو كجاست چند روزيه سراغي ازش نيست؟

Karkas20
23-11-2010, 14:55
درود:
مي دونم جاي اين سئوال اينجا نيست اما خواستم بدونم اقا مهران عزيز و زحمتكش بخش كومودو كجاست چند روزيه سراغي ازش نيست؟

اخ داداشی داغ من را با این حرف زیاد کردی

انشاالله که هرجا داداش مهران است شاد وخوش شکیبا وسلامت باشد.

چون هرچی از کمودو میدونیم از کمک های داداشی خودم مهران است

به قول داداش دکترهانیبال انگار کامپیوتر مهران ویروس گرفته دادن بیرون درستش کنند:دی

مخلص همیتون.

داداش مهران منتظرتیم فقط زود بیا.

kaivanika
23-11-2010, 22:29
دوستان من این برنامه رو نصب کردم Malwarebytes' Anti-Malware
اما همیشه غیر فعالش کردم و فقط هر چند وقت یه بار اجرا میکنم و چند فایل مشکوک رو باهاش اسکن میکنم ( خیلی کم پیش میاد )
میشه یکی از دوستان بگه که آیا عکس زیر مربوط به فعال بودن این برنامه هستش یا نه ؟
چون من از کمودو اینترنت سیکرتی استفاده میکنم . نمیخوام چند تا برنامه ( فایر وال و آنتی ویروس ) باهم کار کنند

اینم عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

imanpod
23-11-2010, 23:48
دوستان من این برنامه رو نصب کردم Malwarebytes' Anti-Malware
اما همیشه غیر فعالش کردم و فقط هر چند وقت یه بار اجرا میکنم و چند فایل مشکوک رو باهاش اسکن میکنم ( خیلی کم پیش میاد )
میشه یکی از دوستان بگه که آیا عکس زیر مربوط به فعال بودن این برنامه هستش یا نه ؟
چون من از کمودو اینترنت سیکرتی استفاده میکنم . نمیخوام چند تا برنامه ( فایر وال و آنتی ویروس ) باهم کار کنند

اگه از ورژن مجانی (free) برنامه malwarebytes استفاده میکنی هیچ تداخلی با آنتی ویروس و اینترنت سکیوریتیت
نداره . ولی این عکسی که گذاشتی حاکی از اینه که ورژن مجانی نیست . چون منم این برنامه رو دارم ولی تو
تسک منیجرم این پروسسی که شما نشون دادی نیست . یعنی فکر کنم برنامه فعاله .

imanpod
24-11-2010, 00:33
دوستان عزیز به نظر شما امنیت comodo internet security free بیشتره یا استفاده از نرم افزارهای زیر در کنار هم :
avast 5 free + outpost firewall 2009 free 6.5.1 + Threatfire
البته malwarebytes هم که همیشه هست.
سطح تنظیمات avast بسیار سختگیرانه و outpost و threatfire متوسط در نظر گرفته بشه و سطح تنظیمات cis هم
بسیار سختگیرانه .
کدومشونو پیشنهاد میکنین .؟؟؟

mrmmnb
24-11-2010, 06:57
دوستان ببخشید اینجا میپرسم تایپیک این Malwarebytes کجاست من هر چی گشتم نبود؟

CECELIA
24-11-2010, 07:06
1) شما نباید SVChost رو ببندید ، اگر بلاک شه ارتباط اینترنت شما با مشکل مواجه میشه.

2) خیر نداره.

موفق باشید

1- منظورم رو نگرفتی، چه جوری پورت های اضافی رو ببندم؟
2- ممنون

Dr Hannibal
24-11-2010, 10:00
دوستان عزیز به نظر شما امنیت comodo internet security free بیشتره یا استفاده از نرم افزارهای زیر در کنار هم :
avast 5 free + outpost firewall 2009 free 6.5.1 + Threatfire
البته malwarebytes هم که همیشه هست.
سطح تنظیمات avast بسیار سختگیرانه و outpost و threatfire متوسط در نظر گرفته بشه و سطح تنظیمات cis هم
بسیار سختگیرانه .
کدومشونو پیشنهاد میکنین .؟؟؟

تنظیمات outpost اگر متوسط باشه این اتفاق می افته :

تست تصویری فایروال outpost pro 7 با آخرین آپدیت بوسیله مخرب های جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنتی ویروس کمودو هنوز تست av شرکت نکرده که بخواهیم بگیم کدوم قوی تر هست ولی این چیزی که توی تاپیک تست آنتی ویروس ها خودمون میکنیم نشون میده که قدرت خوبی داره.موفق باشید

دوستان ببخشید اینجا میپرسم تایپیک این Malwarebytes کجاست من هر چی گشتم نبود؟

تاپیک اختصاصیMalwarebytes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

1- منظورم رو نگرفتی، چه جوری پورت های اضافی رو ببندم؟
2- ممنون

این پروسس باید به تمام پورت ها دسترسی داشته باشه.

توی این عکس چیزه اضافی وجود نداره که بلاک بشه.

موفق باشید

arashaga
24-11-2010, 12:40
دوستان من اين Comodo Internet Security Free رو نصب كردم! خيلي روان و بدون مشكل كار ميكنه! بطوريكه يه مقدار حتي بهش مشكوك شدم!! آخه نه تبليغاتي نه آزار و اذيتي!! چطور ممكنه يه شركت محصول به اين كاملي رو رايگان ارائه كنه؟ آيا ميشه كاملاً بهش مطمئن بود؟ راستش يه مقدار گيج شدم!! قبلاً يه چند وقت از AVG رايگان استفاده كردم پدرم رو در آورد و كمترين دردسرش اون پيغام هاي پشت سر هم " نسخه پولي منو بخر" بود چيزهاي ديگش بمونه......

Karkas20
24-11-2010, 13:29
دوستان من اين Comodo Internet Security Free رو نصب كردم! خيلي روان و بدون مشكل كار ميكنه! بطوريكه يه مقدار حتي بهش مشكوك شدم!! آخه نه تبليغاتي نه آزار و اذيتي!! چطور ممكنه يه شركت محصول به اين كاملي رو رايگان ارائه كنه؟ آيا ميشه كاملاً بهش مطمئن بود؟ راستش يه مقدار گيج شدم!! قبلاً يه چند وقت از AVG رايگان استفاده كردم پدرم رو در آورد و كمترين دردسرش اون پيغام هاي پشت سر هم " نسخه پولي منو بخر" بود چيزهاي ديگش بمونه......
داداشی شما که مشکوک هستی میخواستی نصبش نکنی
دوما عیب ما ایرانیا این است که حاضریم فقط دنبال جنسی بگردیم که پولی است وگرنه شاید همون جنس ارزان تر ومجانی بهتر وارزشش بیشتر
از ان جنس پولی باشد.
نترس بزار چند روزی بگذره اعصابت را که از دادان هشدار خورد کرد انوقت ازش خوشت میاد.
دوما نکنه شما کمودو را روی سیستمی نصب کردید که قبلا ای وی جی نصب بوده.
اینطوری قدرت کمودو پایین میاد.همیشه سعی کن بروی یک ویندوز فقط یک انتی ویروس نصب کنی.
شرکت کمودو فقط نسخه پریموم این اینترنت سکیوریتی رایگان است وگرنه نسخه های کامل و پروفشنال پولی است.
دوست خوبم اقا مهران گفتند که اقای ملهی که مدیر این شرکت است
بیان کرده برای کاربران خانگی نسخه پولی نیست وبه صورت مجانی میتوانند استفاده کنند.
روز خوبی داشته باشید.
در پناه حق

arashaga
24-11-2010, 13:48
داداشی شما که مشکوک هستی میخواستی نصبش نکنی
دوما عیب ما ایرانیا این است که حاضریم فقط دنبال جنسی بگردیم که پولی است وگرنه شاید همون جنس ارزان تر ومجانی بهتر وارزشش بیشتر
از ان جنس پولی باشد.
نترس بزار چند روزی بگذره اعصابت را که از دادان هشدار خورد کرد انوقت ازش خوشت میاد.
دوما نکنه شما کمودو را روی سیستمی نصب کردید که قبلا ای وی جی نصب بوده.
اینطوری قدرت کمودو پایین میاد.همیشه سعی کن بروی یک ویندوز فقط یک انتی ویروس نصب کنی.
شرکت کمودو فقط نسخه پریموم این اینترنت سکیوریتی رایگان است وگرنه نسخه های کامل و پروفشنال پولی است.
دوست خوبم اقا مهران گفتند که اقای ملهی که مدیر این شرکت است
بیان کرده برای کاربران خانگی نسخه پولی نیست وبه صورت مجانی میتوانند استفاده کنند.
روز خوبی داشته باشید.
در پناه حق

ممنون دوست من, من تا چند روز پيش اينترنت سكوريتي اريجينال داشتم كه ديگه لايسنسش تموم شد! ديدم بچه ها خيلي تعريف ميكنن از اين CIS گفتم بزار يه امتحاني بكنم! راستش من از اين پيغام ها خوشم مياد و هميشه دوست دارم ببينم تو سيستمم چه خبره! حتي تعداد پيغام هاي اين كمتر از كاسپرسكي هستش~ اميدوارم به مشكلي بر نخورم و همينطور ازش استفاده كنم.....

Karkas20
24-11-2010, 14:18
ممنون دوست من, من تا چند روز پيش اينترنت سكوريتي اريجينال داشتم كه ديگه لايسنسش تموم شد! ديدم بچه ها خيلي تعريف ميكنن از اين CIS گفتم بزار يه امتحاني بكنم! راستش من از اين پيغام ها خوشم مياد و هميشه دوست دارم ببينم تو سيستمم چه خبره! حتي تعداد پيغام هاي اين كمتر از كاسپرسكي هستش~ اميدوارم به مشكلي بر نخورم و همينطور ازش استفاده كنم.....

داداشی انتی ویروسی خوب است که با کمک کاربر مشکلی را حل کند
نه این که بیاد خودش همه کاری را انجام دهد.ولی برعکس بعضی کاربران از این نوع سوالات انتی ویروسشون بیزارند ولی نمیدوند که این هشدارها باعث میشود
که امنیت سیستمشون بالا رود.
من هم از این هشدارهای کمودو خوشم میاد چون سیستم کاربر را بهش نشان میدهد
که الان میخواد چه اتفاقی بیفتد.
از این که به جمع کمودو پیوستی از شما متشکرم.
روز خوبی داشته باشید

alexjan
24-11-2010, 18:36
سلام دوستان
آویرا سکوریتی رو سیستم نصب هستش ولی حالا خواستم فایروال قوی تر باشه که فایروال کمودو رو میخوام کنار آنتی ویروس پرمیوم آویرا نصب کنم
1-بنظر شما مشکلی پیش نمیاد؟
2-با این ترکیب امنیت سیستم چطوریه؟ از قبل بهتر میشه؟
3-در ضمن بنظر شما این ترکیب بهتره یا استفاده از سکوریتی کمودو؟

ممنون میشم به همه سوالاتم جواب بدین

Dr Hannibal
24-11-2010, 19:10
سلام دوستان
آویرا سکوریتی رو سیستم نصب هستش ولی حالا خواستم فایروال قوی تر باشه که فایروال کمودو رو میخوام کنار آنتی ویروس پرمیوم آویرا نصب کنم
1-بنظر شما مشکلی پیش نمیاد؟
2-با این ترکیب امنیت سیستم چطوریه؟ از قبل بهتر میشه؟
3-در ضمن بنظر شما این ترکیب بهتره یا استفاده از سکوریتی کمودو؟

ممنون میشم به همه سوالاتم جواب بدین

1_ تداخل زیادی ایجاد نمیشه. به نظر من مشکلی نباید بوجود بیاد.

2_ شما فایروال قوی تر + HIPS + sandbox به ویندوزتون اضافه کردین ، پس امنیت بالاتر رفته.

3_ نظر من اینه که آنتی ویروس comodo کامل شده و تفاوت خیلی محسوسی نسبت به avira نیست ، البته اینکه توی تست Av کمودو رتبه پایین تری از avira بگیره زیاده ولی نه با خیلی تفاوت. به نظر شما بجای اینکه وقتی ویندوز داره لود میشه 2 برنامه امنیتی باهاش بالابیان بهتره سکیوریتی comodo رو استفاده کنید.

موفق باشید

David.Jn
25-11-2010, 00:25
دوست عزیز این قسمت که گفتید واسه تنظیمات بهتر کومودو(قسمت Defense+Sandbox Settings)
گفتید که تیک Automatically detect installers/updaters and run them outside the sandbox رو بردارید
حالا با برداشته شدن این تیک اگه یه نرم افزاری امضای دیجیتالی نداشته باشه که میتونه اجرا بشه و فایل های مخرب خودشو اجرا کنه و انتشار بده
من درست متوجه نشدم اگه میشه توضیح بدید
ممنون

fishdilo
25-11-2010, 00:30
دوستان کومودویی!
بالاخره ما نفهمیدیم که کومودو با تنظیمات آقا مهران کافیه یا نه کنار کومودو Malwarebytes هم باید بنصبیم!
چطوری یاست؟

David.Jn
25-11-2010, 09:52
کومودو سرچ ویندوز 7 رو غیرفعال میکنه؟؟

راستی نمیدونم Your Freedom رو هم بلوک یا حذف کرده ولی تو قسمت بلوک هم نیست و پوشه کاملشو به قسمت Exclution بردم ولی الان حتی هنگام نصب پیغامی مبنی بر اینکه فایلهایی توسط نرم افزاری دارن اجرا میشن میده

01110362
25-11-2010, 10:21
دوستان کومودویی!
بالاخره ما نفهمیدیم که کومودو با تنظیمات آقا مهران کافیه یا نه کنار کومودو Malwarebytes هم باید بنصبیم!
چطوری یاست؟

دوست عزیز اون تنظیماتی که آقا مهران گذاشتند بهترین تنظیماته برای امنیت بیشتر کمودو جهت حفاظت از سیستم واون برنامه mbam یه برنامه مکمل هست که بهتر در کنار آنتی ویروس نصب باشه وحداقل ماهی یک بار پس از آپدیت اون که 5 مگ هم بیشتر نیست سیستم اسکن کنید در ضمن مشابه این برنامه هم میتونید از hitman pro استفاده کنید موفق باشید

SevenCity
25-11-2010, 10:25
چرا در کلیک راست Run in Comodo Sandbox ندارم!

milaaad
25-11-2010, 10:36
سلام دوستان.یه سوالی داشتم.اگه فلشی رو بهع سیستم وصل کنیم که ویروسی باشه و اونو مستقیم اجراش کنیم سیستم ویروس میگیره؟ منظورم اینه که انتی ویروس کمودو فویروس هایی که به صورت اتو ران هستند رو هم تو sandbox اجرا میکنه؟ ممنون

p3rsi4n
25-11-2010, 10:43
سلام دوستان.یه سوالی داشتم.اگه فلشی رو بهع سیستم وصل کنیم که ویروسی باشه و اونو مستقیم اجراش کنیم سیستم ویروس میگیره؟ منظورم اینه که انتی ویروس کمودو فویروس هایی که به صورت اتو ران هستند رو هم تو sandbox اجرا میکنه؟ ممنون

فکر کنم همین طور باشه اونها به صورت اتوماتیک به سند باکس می رن و این چیزی که باعث شد بعداز3 سال از کاسپر به سمت کومودو برم گرچه تنظیماتش کمی در نگاه اول گیج کننده است ولی اولین نرم افزار امنیتی که وابستگی خودش رو به دیتابیس کم کرده

01110362
25-11-2010, 10:45
دوستان کومودویی!
چطوری یاست؟

دوست عزیز این قسمت که گفتید واسه تنظیمات بهتر کومودو(قسمت Defense+Sandbox Settings)
گفتید که تیک Automatically detect installers/updaters and run them outside the sandbox رو بردارید
حالا با برداشته شدن این تیک اگه یه نرم افزاری امضای دیجیتالی نداشته باشه که میتونه اجرا بشه و فایل های مخرب خودشو اجرا کنه و انتشار بده
من درست متوجه نشدم اگه میشه توضیح بدید
ممنون

ذوست عزیز این قسمت میگه که تمام فایل های ستاپ و آپدیت را بصورت اتوماتیک خارج از محیط Sandbox اجرا کن.
پیشنهاد دوستانه یه بار دیگه اون قسمت مربوطه رو مطالعه کن .
موفق باشید.:11:

Karkas20
25-11-2010, 10:51
دوست عزیز
کمودو شما اگر هم ویروس را شناسایی نکرد
قابلیت اتوران ان را غیر فعال میکند
یک نگاه به عکس بکنید
دوستان این مطلب که میگذارم از دوستم اقا مهران (M E H R A N) است
وطبق گفته ایشان ویروس فلاش وارد سیستم نمیشود.

autorun.inf اجازۀ رایت روی سیستمی که CIS داره را نداره. به همین دلیل حتی اگر ویروس و یا کرمی داخل فلش مموری باشه که آنتی ویروس تشخیص نده اون ویروس یا کرم خودشو نمیتونه به داخل سیستم محافظت شده توسط CIS کپی کنه. و اگر هم بخواد از روی فلش مموری اجرا بشه 3 حالت داره
1. اگر تنظیمات CIS همونی باشه که برای بالا بردن امنیت در تاپیک کمودو گفتم باشه در اینصورت ویروس اجرا میشه اما سندباکس جلوشو میگره و کاری نمیتونه بکنه.

2. اگر تنظیمات روی اتوماتیک باشه بدون بدون اینکه cis به کاربر پیغامی نشون بده اتوماتیک جلوشو میگیره.

3. اگر هم ویروس و یا کرم در دیتابیس آنتی ویروس وجود داشته باشه فرقی نمیکنه چه تنظیماتی استفاده کنه چون در هر صورت آنتی ویروس یا پیغام میده و کاربر خودش تصمیم میگیره و یا اگر روی اتوماتیک باشه آنتی ویروس پاکش

مطالب بالا از اقا مهران بود.

01110362
25-11-2010, 11:08
چرا در کلیک راست Run in Comodo Sandbox ندارم!

دوست عزیز در cis پیشرفته شدش یا همون automatic sandbox رو داریم
توضیحات بیشتر قسمت مربوط به COMODO - Defense plus رو بخونید
موفق باشید

arashaga
25-11-2010, 14:05
دوستان اين CIS نرم افزار Free Download Manager رو به عنوان بد افزار ميشناسه! و سوالي كه به هنگام نصب مطرح ميكنه اينه :
"اين نرم افزار درخواست دسترسي به تمامي قسمت هاي سيستم را دارد" حالا نمي دونم واقعاً مشكلي هست يا كه نه؟ از دوستان به اين مشكل برخورد كرده اند؟

fishdilo
25-11-2010, 14:39

منم هم دو تا از دلایل شیفت کردنم از کسپر به کومودو عبارتند از:
sndbox
update free
بله انتی ویروس کمودو ویروس هایی که به صورت اتو ران هستند رو هم تو sandbox اجرا میکنه. که عالیه!!! :8:

01110362
25-11-2010, 15:07
دوستان اين CIS نرم افزار Free Download Manager رو به عنوان بد افزار ميشناسه! و سوالي كه به هنگام نصب مطرح ميكنه اينه :
"اين نرم افزار درخواست دسترسي به تمامي قسمت هاي سيستم را دارد" حالا نمي دونم واقعاً مشكلي هست يا كه نه؟ از دوستان به اين مشكل برخورد كرده اند؟

دوست عزیز شما با خیال راحت fdmبه عنوان trusted file معرفی کن فکر کنم موقع نصب ازتون اجازه دسترسی به اینترنت میخواد که شما هم allow انتخاب کن.برای من هم همچین موردی برای idm پیش اومده بود که حلش کردم
پست زیر مطالعه کن فکرکنم بدردت بخوره

موفق باشید

panther99
25-11-2010, 15:11
میشه بگید منظور از sandbox و کاراییش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Karkas20
25-11-2010, 15:35
میشه بگید منظور از sandbox و کاراییش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داداشی این هم سند باکس. فقط بگم سندباکس یک محیط مجازی است .برای اجرای ویروس ومخرب ها وبرنامه هایی که شما به ان مشکوک هستید.میتوانید در این محیط اجرا کنید.بدون اینکه به سیستم شما اسیب رسد.

بدون اینکه به سیستم عامل اصلی ویروس ضرری بزند.

يك روش ديگر براي تشخيص ويروسها استفاده از sandbox است. يك sandbox سيستم عامل را شبيه سازي كرده و فايلهاي اجرايي را در اين شبيه سازي اجرا مي كند. بعد از پايان اجراي برنامه ها sandbox در مورد تغييراتي كه ممكن است نشان دهنده ويروس باشد مورد ارزيابي قرار مي گيرد.

Karkas20
25-11-2010, 16:00
دوستان داشتم از سایت کمودو رد میشدم
که چشمم به این افتاد گفتم واسه شما هم بگذارم
من به نوبه خودم به کمودو میگم خسته نباشید.

David.Jn
25-11-2010, 18:23
کومودو سرچ ویندوز 7 رو غیرفعال میکنه؟؟

راستی نمیدونم Your Freedom رو هم بلوک یا حذف کرده ولی تو قسمت بلوک هم نیست و پوشه کاملشو به قسمت Exclution بردم ولی الان حتی هنگام نصب پیغامی مبنی بر اینکه فایلهایی توسط نرم افزاری دارن اجرا میشن میده

دوسنان این سوال من هنوز لنگ در هوا مونده
زندگیمون داره مخطل میشه:دی
زاستی من تمام تنظیمات واسه آپدیت خودکار رو غیر قعال کردم ولی باز خود به خود آپدیت میشه
از پنجره virus scanner setting تمام Automatic Update ها رو تیکشو برداشتم
از قسمت More هم قسمت Preferences هم تیک Automatic check for update رو هم برداشتم
ولی باز کار خودشو میکنه
و حجممونو داره قورط میده

myusac
25-11-2010, 18:40
دوسنان این سوال من هنوز لنگ در هوا مونده
زندگیمون داره مخطل میشه:دی
زاستی من تمام تنظیمات واسه آپدیت خودکار رو غیر قعال کردم ولی باز خود به خود آپدیت میشه
از پنجره virus scanner setting تمام Automatic Update ها رو تیکشو برداشتم
از قسمت More هم قسمت Preferences هم تیک Automatic check for update رو هم برداشتم
ولی باز کار خودشو میکنه
و حجممونو داره قورط میده

نه دوست عزیز کومودو با این برنامه مشکل نداره شاید دست شما خورده بلوک شده
log کومودو را نگاه کن
اگر به نتیجه ای نرسیدی برنامه را پاک کن سیستم و کلین کن دوباره توی یک پارتیشن دیگه یا توی یک لوکیشن دیگه نصب کن
دوست عزیز بار اول فقط حجم آپدیتش زیاده از اون به بعد آپدیت هاش کیلوبایته که حجمی از شما نمیخورده
در ضمن اگر نمیخواین که آپدیتش کنی خوب نسخه ی CF را نصب کنید که آنتی ویروس نداشته باشه چون آنتی ویروس بدون آپدیت معنی نمیده