مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
کسی نیست این مشکل رو حل کنه؟
نمی دونم اشکال در استفاده از v p n هستش یا جای دیگه؟
یه سوال دیگه. من الان نسخه 5.3 cis رو دارم. می خواستم بدونم میشه این نسخه رو نصب کنم و بعد آپدیتش کنم به نسخه 5.9 یا این که این نسخه رو باید جداگانه دانلود کنم؟
این مشکل رو فکر نکنم کسی داشته باشه. شاید مربوط به VPN هست.
نسخه جدا دانلود کنید بهتره. چون بعدا هم می تونید جای دیگه نصبش کنید.
کسی نیست این مشکل رو حل کنه؟
نمی دونم اشکال در استفاده از v p n هستش یا جای دیگه؟
یه سوال دیگه. من الان نسخه 5.3 cis رو دارم. می خواستم بدونم میشه این نسخه رو نصب کنم و بعد آپدیتش کنم به نسخه 5.9 یا این که این نسخه رو باید جداگانه دانلود کنم؟
راستش یکم مشکل شما عجیبه :31:
این مشکل میتونه مربوط به چیز پی ان هم باشه یا اینکه مربوط به هیستوری و کش مرورگر هم باشه البته شما میگید که کمودو رو ریموو میکنید مشکلتون حل میشه پس احتمالا مشکل به کمودوست !
شما ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید شاید مشکلتون حل شد ورژن شما مال یک سال پیش هست و مطمئنا ورژن جدید در خیلی از بخش ها بهتر شده
میتونید 5.3 رو نصب کنید و آپدیت کنید و هم میتونید نسخه 5.9 رو جداگانه دانلود کنید پیشنهاد میکنم ورژن جدید رو دانلود کنید ورژن قبلی رو کاملا پاک کنید و حتی میتونید از Cis clean-up ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم استفاده کنید و بعد ورژن جدید رو نصب کنید
یادتون نره اول به صورت عادی کمودو را ریموو کنید و بعد از Cis clean-up استفاده کنید
Lord Farshad
09-01-2012, 19:33
درود.
بعد از یه گشت توی آنتی ویروس ها :دی آخر به این نتیجه رسیدم که بیام طرف کمودو :5:
کلی هم مشکل بابتش داشتم ولی آخر هر طوری بود امروز سیستم راه افتاد و الان ما هم به این خانواده پیوستیم :دی
سلام
دوستان این قسمت لیمیت را روی ask
بگذارید تا موقع اجرا یک فایل از شما سوال بکنه در صورتی که دیفنس شما روی لیمیت باشه.
چون خوده پیش فرض کومودو اجازه اجرا بعضی از فایل های اجرایی ،موقع اجرا شذن ، اجازه دسترسی صادر میکنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام علیکم,
ابتدا یک تشکر بکنم از دوست عزیزم جناب KarKas20 و بعد هم توضیح مختصری در این مورد بدم:
کمودو برای بخش فایروال یک سری قوانین و رولهایی دارد برای برنامه هایی که با شبکه در ارتباطند، میتونید از سربرگ Perdefined Policies اون رولها را مشاهده بکنید، عکس:
همچنین یک سری رولهایی در بخش +D دارد برای برنامه هایی که قصد اجرا در ویندوز را دارند، عکس را ببینید:
خب، این قوانین (رولها) در صورتی کار میکنند که شما یکی از این قوانین را برای یک فایل یا برنامه انتخاب بکنید، آنوقت فقط برای همان برنامه یا فایل اون قانون کار میکند و نه برای همه فایلها، مثال: من برای مرورگرم از رول Web Browser استفاده کردم و برای فایرفاکس، این قانون کار میکند و فایرفاکس در ارتباطات شبکه از این قانون استفاده میکند.
یا مثلا در عکس زیر در بخش +D برای اجرای فایل زیر از رول Trusted Application استفاده کردم. و فایل برای اجرا در ویندوز از قوانین مربوطه استفاده میکنه:
==
اگر فایلی قصد اجرا داشته باشه و شما از قبل هیچ قانونی براش تعریف نکرده باشید، فایل از هیچکدام از قوانین موجود استفاده نمیکند. و کمودو هم شروع به سوال کردن میکنه که اینجا میتونید یکی از قوانین موجود را به فایل بدهید. یا اصلا یک قانون جدید ایجاد بکنید که دو راه دارد: 1- برای فایل به صورت دستی یک قانون جدید که به صورت پییش فرض در کمودو وجود ندارد بسازید. 2- فایل را اجرا بکنید و وقتی کمودو سوال میپرسد تیک Remember را بزنید و به سوالات جواب بدید تا قوانین ساخته بشه.
خب، امیدوارم با این توضیحات متوجه اون قوانین و نوع کارکردشون شدن باشین. دوستانی که سندباکسشون روی لیمیت است با اون لیمیتی که در +D میبینید، هیچ ارتباطی ندارد. فقط تشابه اسمی است.
=====
اما اگر دوست دارید تغییری در +D ایجاد کنید باید در سربرگ Defense+ Rules و برای همه برنامه ها یعنی All Applications این تغییرات را ایجاد کنید. البته من قبلا در تاپیک سیستمهای آلوده یک اشاره ای کردم و عکس قرار دادم ولی ظاهرا اون عکس از سرور پاک شده.
برای اینکه به چه صورت تغییرات را اعمال کنید من سه عکس قرار میدم .... همه چیز در عکس گویا است:
capitan black
09-01-2012, 20:02
سلام دوستان
من می دونم که کمودو خیلی برنامه خوب و قدرتمندی هستش. تا حالا دو بار هم ازش استفاده کردم ولی متاسفانه در هر دو بار بعد از حدود 20-25 روز دیگه هیچ سایتی قابل بازشدن نیست حتی وقتی فایروال و دیفنسش رو هم غیر فعال کردم بازم هیچ سایتی اجرا نمیشد ولی وقتی برنامه رو کلا آن اینستال کردم مشکل حل شد. البته اینم بگم که من از v p n استفاده می کنم. به خاطر همین مشکل هم دیگه از کمودو استفاده نمی کنم.
دوست من من به خاطر همین مشکل مجبور به ترک کومودو شدم...باید چیز پ ن رو به عنوان تراست واسش تعریف کنی که باز هم شعورش نمرسه و به همین خاطر مشکل شما پیش میاد !
amatis23
09-01-2012, 20:07
سلام ............
آنتی ویروس comodo internet security premium
version : 5.3.176757.1236
virus signature database version:1
نمی دونم چرا هر وقت می خوام آپدیت کنم تا 45% میره بعد failed می شه . چیکارش کنم ؟
تازه این کادر هم هست !
سلام ............
آنتی ویروس comodo internet security premium
version : 5.3.176757.1236
virus signature database version:1
نمی دونم چرا هر وقت می خوام آپدیت کنم تا 45% میره بعد failed می شه . چیکارش کنم ؟
تازه این کادر هم هست !
سلام
چرا هنوز بعضی دوستان ورژن 5.3 دارن!! بعد از اون ورژن این ورژنها اومدند: 5.4 - 5.5 - 5.8 و آخرین ورژن 5.9
دوست عزیز به راحتی میتونید آخرین نسخه یعنی ورژن 5.9 را از لینک زیر دانلود بکنید:
اگر دوست داشتید دیتابیس کمودو را دانلود بکنید و بعد کمودو را آپدیت آفلاین بکنید میتونید از لینک زیر آپدیت را دریافت بکنید:
بعد ار دانلود دیتابیس اول آنرا از حالت فشرده خارج بکنید و بعد آنرا به bases.cav تغییر بدید و در سیف مد ویندوز برید و دیتابیس را جایگزین بکنید.
نکته: دیتابیس ورژن 5.3 روی ورژن 5.9 کار نمیکند؛ چون ما در ورژن 5.8 با اومدن جناب ایگور، تغییر در بیس داشتیم و کلی امضای عمومی به اون اضافه شده.
mahyarSAMSUNG
09-01-2012, 20:43
ببخشید کسی راهی برای این آنتی ویروس بدرد نخور پیدا نکرد که کرک رو ویروس نشناسه ؟ همین که رایگان خوبه وگرنه خیلی اذیت میکنه برای کرک ها
Serenity
09-01-2012, 20:52
سلام من چند بار کومودو چه اینترنت سکیوریتی و چه فایروالش رو نصب کردم اما هر بار بعد از مدتی کار کرد سیستم هنگ میکرد و مجبور میشدم ریستارت کنم...
هم ورژن 5.8 هم 5.9 !
آخرم نفهمیدم مشکل کجاست...
:13:
ببخشید کسی راهی برای این آنتی ویروس بدرد نخور پیدا نکرد که کرک رو ویروس نشناسه ؟ همین که رایگان خوبه وگرنه خیلی اذیت میکنه برای کرک ها
موقعی که کرک رو ویروس شناخت بزنید Add to Trust. همین. از این راحت تر؟ خیلی سخت بود؟
siavashjal
10-01-2012, 00:09
داشتم این فروم رو یه نگاهی می کردم چند صفحه پیش بعضی دوستان گفته بودن که تو نسخه 5.8 یه باگ هست که یه سری فایل های مشکل دار رو دیفنس کمودو می فرسته تو trusted files . می خواستم ببینم تو ورژن جدید این باگ بر طرف شده؟
EXXTREME
10-01-2012, 00:14
دوست عزیز false alert کمودو زیاده ولی از بعضی انتی ویروسهای معروف وپولی کمتره.کاریش هم نمیشه کرد.
تنها انتیهایی که دیدم کمترین کاذب مثبت رو دارن کسپرسکیو بیت فندر هستند.
شما کافیه انتی ویروسو غیر فعال کنی کرک در قسمت exclusions اضافه کنی و انتیویروسو فعال و نصب کنی.
دوست من من به خاطر همین مشکل مجبور به ترک کومودو شدم...باید چیز پ ن رو به عنوان تراست واسش تعریف کنی که باز هم شعورش نمرسه و به همین خاطر مشکل شما پیش میاد !
قبلا وی پی ان های زیادی باکمودو مشکل داشتند ولی تو نسخه های جدیدش خیلی بهتر شد.الان من چندتا وی پی ان تست کردم بدون مشکل کار کرد.
Karkas20
10-01-2012, 08:56
سلام به بروبکس
میگم برای شمایی که روی ویندوز 64بیتی کومودو نصب کردید ، یا بعد از چند روز صفحه ابی مرگ میاد ؟
از من از دیشب صفحه ابی مرگ میاد و چون قبلا با نسخه 5.8 کومودو به این مشکل برخوردم ، گفتم شاید مشکل از کومودو باشه ، تاریموش کردم ، ردیف شد!
برای شما این مشکل پیش نیومده !
انگار به ما نیومد یه بار کومودو نصب بکنیم و تا یه هفته سرمون قر نیاد !:27::31:
EXXTREME
10-01-2012, 11:15
سلام به بروبکس
میگم برای شمایی که روی ویندوز 64بیتی کومودو نصب کردید ، یا بعد از چند روز صفحه ابی مرگ میاد ؟
از من از دیشب صفحه ابی مرگ میاد و چون قبلا با نسخه 5.8 کومودو به این مشکل برخوردم ، گفتم شاید مشکل از کومودو باشه ، تاریموش کردم ، ردیف شد!
نه برای من نیومده.
ولی از اون بدتر مشکل ایجاد میکنه به خصوص فایروالش.کلا کمودو یک سوییت تازه کاره و خیلی راه داره.
Karkas20
10-01-2012, 11:50
نه برای من نیومده.
ولی از اون بدتر مشکل ایجاد میکنه به خصوص فایروالش.کلا کمودو یک سوییت تازه کاره و خیلی راه داره.
عجب : دی
:27:
hellbrain666
10-01-2012, 13:43
سلام
من فقط احساس کردم نسحه جدید سنگین تر شده
مشکل دیگه ای ندارم فعلا
fishdilo
10-01-2012, 13:58
سلام به بروبکس
سلام :40:
نه، برای من 64 بیتی هست و یکسال میشه که دارمش و همیشه هم آخرین ورژن کومودو رو داشته ام و هیچ مشکلی نداشته.
نه برای من نیومده.
فعلا که توی آخرین تست ها نشون داده از خیلی از قدیمی ها(کسپر) فایروال بهتری داره.
EXXTREME
10-01-2012, 15:09
ویرایش شد برای جلوگیری از کل کل های بیهوده:46:
چرا با اینکه سیستمم کمودو آپدیت شده نصبه روش..ولی وقتی فلشی رو میزنم که توش ویروس folder.exe هست رو شناسایی نمیکنه...یعنی اصلا این ویروس رو توی فلش رو نمیشناسه و ویروس تشخیصش نتمیده...چرا؟
این ضعف کمودویه؟
با اینکه از ابتدا روی سیستمم این آنتی ویروس آپدیت بوده و همیشه اسکن میکنم ...یعنی سیستم من هم دچار ویروس شده؟[COLOR="Silver"]
ArashMiniStar
10-01-2012, 19:59
دوستان این کومودو چرا اینجوری شده!؟نسخه ای که دارم جدیدترین نسخش هست.(IS Premium)
لازم به ذکر هست که روی سرور نصبه.
دیروز زدم که کل My Camputer رو اسکن کنه 1 ساعت روی یک فایل ستاپ آشامپو مونده بود!! حتی Stop هم درست نمیکرد.,Pause درست میکنه.
امروز باز این کار رو کردم 1 ساعته روی اسکن این قایل مونده و قصد هم نداره رد بشه !! :
البته الان میشه 1 ساعت!!
مصرف سی پی یو هم 0 درصد 2 درصد هست.رم هم که خیلی خالیه.مشکل از کجاست؟(رمش هم 512 هست)
مشکل از کجایه آخه؟؟:13:
ممنون از همگی :11:
ArashMiniStar
10-01-2012, 20:04
چرا با اینکه سیستمم کمودو آپدیت شده نصبه روش..ولی وقتی فلشی رو میزنم که توش ویروس folder.exe هست رو شناسایی نمیکنه...یعنی اصلا این ویروس رو توی فلش رو نمیشناسه و ویروس تشخیصش نتمیده...چرا؟
این ضعف کمودویه؟
با اینکه از ابتدا روی سیستمم این آنتی ویروس آپدیت بوده و همیشه اسکن میکنم ...یعنی سیستم من هم دچار ویروس شده؟[COLOR="Silver"]
منم یک بار فلش ویروسی زدم کومودو هیچ کار نکرد.در نتیجه ویندوز به ... رفت!!:31:
همون رو زدم به کامپیوتر دیگه پاندا و کاسپرسکی سریع پاک کردن.
متاسفانه کومودو اصلا نتونست ویندوز آلوده شده رو پاک کنه.ولی کاسپر تمیز این کارو انجام داد.:27::18:
این ضعف کمودویه؟
سلام لطفا ویروس رو به صورت زیپ فشرده کنید و اینجا قرار بدید
fishdilo
10-01-2012, 21:03
دوستان این کومودو چرا اینجوری شده!؟نسخه ای که دارم جدیدترین نسخش هست.(IS Premium)
دیروز زدم که کل My Camputer رو اسکن کنه 1 ساعت روی یک فایل ستاپ آشامپو مونده بود!! حتی Stop هم درست نمیکرد.,Pause درست میکنه.
امروز باز این کار رو کردم 1 ساعته روی اسکن این قایل مونده و قصد هم نداره رد بشه !! :
البته الان میشه 1 ساعت!!
مصرف سی پی یو هم 0 درصد 2 درصد هست.رم هم که خیلی خالیه.مشکل از کجاست؟(رمش هم 512 هست)
سلام
cloud scanning تون فعاله؟
ArashMiniStar
10-01-2012, 21:06
سلام
cloud scanning تون فعاله؟
بله.................:21:
فعلا که توی آخرین تست ها نشون داده از خیلی از قدیمی ها(کسپر) فایروال بهتری داره.
با احترام نسبت به کومودو که یک فایروال عالی داره اما باید بگم با تنظیمات بهینه فایروال کسپر نمره کامل از نرم افزار تست خود شرکت کومودو گرفته. اگه دوست دارید نتیجه اون رو براتون قرار بدم که خودم ازمایش کردم
fishdilo
10-01-2012, 21:18
با احترام نسبت به کومودو که یک فایروال عالی داره اما باید بگم با تنظیمات بهینه فایروال کسپر نمره کامل از نرم افزار تست خود شرکت کومودو گرفته. اگه دوست دارید نتیجه اون رو براتون قرار بدم که خودم ازمایش کردم
با سلام و احترام
خوب که چی؟
چی رو می خواهید ثابت کنید؟
لازم نیست، پستتون رو دیدیم، پست زیر خیلی هم به جا بود، اما جای این پستتون اینجا نبود!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
بله.................:21:
سلام
ظاهرا" مشکل حل شد :31:
EXXTREME
10-01-2012, 21:31
با سلام و احترام
خوب که چی؟
لازم نیست، پستتون رو دیدیم، پست زیر خیلی هم به جا بود، اما جای این پستتون اینجا نبود!
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
سلام
دوست عزیز اینجا فروم چاله میدون که نیست سریع دنبال سوژه کردن و دعوا کردنی.
لطفا لحنه صحبتتو تغییر بده.
البته الان میشه 1 ساعت!!
سلام
شاید به خاطر وجود بدسکتور روی هاردتون باشه...
منم یک بار فلش ویروسی زدم کومودو هیچ کار نکرد.در نتیجه ویندوز به ... رفت!!
دوست عزیز یعنی از دیفنس و سندباکس هم تونسته رد بشه....
ای کاش مخرب را اینجا قرار میدادید.
متاسفانه کومودو اصلا نتونست ویندوز آلوده شده رو پاک کنه.
اولین شرط پاکسازی سیستم توسط یک آنتی ویروس اینه که، اول آنتی ویروس باید بتونه ویروس را تشخیص بده. یعنی ویروس در دیتابیس آنتی ویروس باشه. خب وقتی کمودو نتونست با آنتی ویروسش مخرب را تشخیص بده ==> اونوقت چطوری باید سیستم را پاکسازی بکنه.....
قویترین ماژولهای گندزدایی هم اول باید ویروس را از طریق دیتابیس شناسایی بکنند و بعد پاکسازی.....
ArashMiniStar
10-01-2012, 21:57
سلام
شاید به خاطر وجود بدسکتور روی هاردتون باشه...
اولین شرط پاکسازی سیستم توسط یک آنتی ویروس اینه که، اول آنتی ویروس باید بتونه ویروس را تشخیص بده. یعنی ویروس در دیتابیس آنتی ویروس باشه. خب وقتی کمودو نتونست با آنتی ویروسش مخرب را تشخیص بده ==> اونوقت چطوری باید سیستم را پاکسازی بکنه.....
قویترین ماژولهای گندزدایی هم اول باید ویروس را از طریق دیتابیس شناسایی بکنند و بعد پاکسازی.....
عزیز اتفاقا اتفاقا تعدادی از فایل های مربوط به ویندوز رو هم آلوده تشخیص داده بود که از اونا 2 تاش رو هیچ جور نتونست Cleanکنه.حرف من سر این هست.کاش اون موقع اطلاعات دقیق مربوطش رو بر میداشتم میذاشتم.
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
با سلام و احترام
خوب که چی؟
سلام
فعلا داره اسکن میکنه.ولی فکر کنم درست شده.بذارین تموم بشه.نتیجه رو میگم.برای چی اینطوری هست؟
fishdilo
10-01-2012, 22:04
فعلا داره اسکن میکنه.ولی فکر کنم درست شده.بذارین تموم بشه.نتیجه رو میگم.برای چی اینطوری هست؟
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/SIZE]
از پست بالا (استاد مهران):
در قسمت تنظیمات Scheduled scanning , Manual Scanning اولین چیزی که توجه شما رو جلب میکنه فعال کردن قابلیت Cloud scanning است. فرض کنید آنتی ویروس شما کامل آپدیت شده و شما روی فایلی کلیک راست میکنید و آنتی ویروس با آخرین آپدیت اون فایل رو تشخیص نمیده. اگر Cloud Scanning را فعال کنید , فایل و یا فایل های اسکن شدۀ ناشناس که برای COMODO جدید باشند و تا بحال کسی آنرا را به COMODO نفرستاده باشد بصورت آنلاین اسکن خواهد شد. پس فعال کردن Cloud Scanning در هنگام اسکن دستی احتیاج به ارتباط اینترنتی دارد و از طرفی هم چون بصورت آنلاین قراره فایل ها اسکن بشند ممکنه مدت زمان فول اسکن را خیلی طولانی تر بکنه.
این قسمت را فعال کنید و در هنگام وصل بودن به اینترنت سعی کنید یک فایل 200 مگابایتی به بالا را با کلیک راست کردن و انتخاب Scan with COMODO Antivirus اسکن کنید. اگر دیدید که اسکن سریع انجام شد و تفاوتی را احساس نکردید در این صورت جهت داشتن امنیت بیشتر بهتره این قسمت را فعال بزارید. در غیر اینصورت آنرا غیر فعال کنید.
عزیز اتفاقا 1-اتفاقا تعدادی از فایل های مربوط به ویندوز رو هم آلوده تشخیص داده بود که از اونا 2 تاش رو هیچ جور نتونست Cleanکنه.حرف من سر این هست.کاش اون موقع اطلاعات دقیق مربوطش رو بر میداشتم میذاشتم.[COLOR="Silver"]
سلام مجدد
1- این مطلب را کاش جایی مینوشتید که کسی اطلاعی از کمودو نداشته باشه...... اینجا فرق میکنه. شما میفرمایید فایلهای ویندوز با وجود کمودو آلوده شده بوده!!!. دوست عزیز کمودو از فایلهای سیستمی به شدت محافظت میکنه... اجازه نمیده که به راحتی این فایلها آلوده بشن.......
دوست عزیز پست منو چرا نصفه دیدی؟؟ بخش اول را لطفا ببینید:
جواب چی شد پس..... منتظرم.
ALI16437
10-01-2012, 22:31
با سلام.
دوستان یک لینک واسه ارسال فایل جهت آنالیز برای سایت کومودو بود
لینک شو لطف میکنید
با سلام.
لینک شو لطف میکنید
سلام
خب چرا از داخل خود کومودو نمی فرستید؟ مشکلی داره؟
با سلام.
لینک شو لطف میکنید
برای اینکه فایلی را برای کمودو بفرستید چند راه وجود داره:
اول از طریق نرم افزار CIS هست.... که همه بلدیم
دوم از طریق فروم کمودو است
سوم از طریق این لینک:
چهارم میتونید مخرب را ایمیل کنید که این آدرسش است:
malwaresubmit@avlab.comodo.com
یکی از بهترین روشها هم استفاده از سرویس رایگان COMODO File Verdict Service است به این آدرس:
البته بهتره در valkyire یک یوزر برای خودتون بسازید و بعد از اون استفاده بکنید. مزایاش هم اینه که در همان لحظه فایل بررسی میشه و یک نظری داده میشه مبنی بر سالم بودن یا مخرب بودن فایل و ضمنا اینکه ظرف چند ساعت بعد هم تیم آنتی ویروس کمودو هم نظر خودش را در مورد فایل مینویسه. و اگر هم فایل مخرب باشه به دیتابیس هم اضافه میشه.
ضمنا قراره کمودو در ورژن 6 برای پردازش ابری از Valkyrie هم استفاده بکنه، من که خیلی دوسش دارم و منتظرم به CIS اضافه بشه.(چه شود........)
نکته: الان کمودو در اسکن آنلاین از CIMA استفاده میکنه، اما واقعا این Valkyrie یه چیز دیگست....
hootas23
11-01-2012, 00:04
بسته های امینتی ی هر شرکتی در سیستم های مختلف رفتارهای متفاوتی از خودشون نشون میدن و مشکلات اونها کلی و همیشگی نیست برای همین نمیشه کاملا گفت که چیزی مثل کومودو آیا بهترینه یا نه....
مثلا من روی سیستمهام با کومودو اصلا مشکل چیز پی ان ندارم و براحتی استفاده میکنم ولی دیدم که دوستم و یا بچه های همین فوروم این مشکل رو دارند !
و تنها راه حل شدنش هم این بوده که لحظه کانت چی پی ان فایرول رو خاموش کنی و بعد اینکه چیز پی ان وصل شد فایروال رو روشن کنی.
مشکل هنگ کردن سیستم در نسخه 32 بیتی رو داشتم که با نصب ران تایم های لازم مشکلم حل شد فکر میکنم اون دوستمونم که همین مشکل رو داره اگر آخرین نسخه ران تایم های لازمه رو نصب کنه مشکلش کاملا حل میشه.
----------
یه چیزی رو در مورد کومودو بگم:
من اصلا تعصبی رو نرم افزارها ندارم و اگر ببینیم واقعا کومودو به دردم نمیخوره فورا پاک میکنم ولی این رو فرض کنید که:
اسم کومودو ..کومودو نبود ! مثلا سیمانتک کومودو بود و یا مثلا محصول شرکت های بزرگ امنیتی بود
و
لوگوش هم عوض میشد آرم یه جای معروف روش میخورد مثلا مک آفی
به نظرتون او موقع استفاده از این بسته امنیتی در ایران و کشورهای دیگه چقدر پیشرفت میکرد و زیاد میشد...؟
اون موقع هم بهش ایراد های الکی گرفته میشد؟
مشکل اصلی ما با کومودو همین معروف نبودنشه و مرموز بودن سیاست های کاری شرکتش و سابقه کارش.
من خودم همیشه طرفدار مارکم اگر بخوام چیزی بخرم سعی میکنم معروف ترین هارو بخرم:
مثلا لپ تاپ فلان جا
کی بورد فلان شرکت بزرگ
ماشین فلان تولید کننده بزرگ
برای اینکه سابقه کار و معروفیت همیشه یه نوع ویترین عالی برای فروش بوده اما همیشه به معنی کیفیت و خدمات خوب نیست.
دیدید گاهی ایراد های بسیار بزرگی در محصولات معتبر جاهای بزرگ وجود داره.
این در صورتی که کومودو یه نرم افزار رایگانه که پشتیبانی خوبی هم داره و امکانات کاملا مناسبی هم در اختیار کاربر قرار میده.
صرف اینکه سابقه کار کوتاهی داره و معروف نیست دلیل بر بد بودن محصولش نیست بهتره منطقی نظر بدیم نه اینکه به خاطر اینکه کسی نمیشناسش بگیم آشغاله.
برای اینکه سابقه کار و معروفیت همیشه یه نوع ویترین عالی برای فروش بوده اما همیشه به معنی کیفیت و خدمات خوب نیست.
رفیق...خب یه دلیلی داشته اون اسم ها بزرگ شدن دیگه...!!!چرا خیلی از اسم های دیگه نشدن ویترین عالی برای فروش بیشتر؟؟؟
رفیق...خب یه دلیلی داشته اون اسم ها بزرگ شدن دیگه...!!!چرا خیلی از اسم های دیگه نشدن ویترین عالی برای فروش بیشتر؟؟؟
سلام
دلایل بزرگ شدن بعضی اسم ها مثل NOD32:
1- ظاهر زیبا و فریبنده محصولات جدید
2- تبلیغات گسترده( نمونه اش برنامه بروز باشید که اومد آنتی ویروس ها رو توضیح بده دو تا آنتی ویروس کلا ما محیطش رو دیدیم. کسپرسکی بود و نود32. بقیه رو به ذکر نام و نشون دادن لوگو اکتفا کرد همین کارها تاثیر داره (بگذریم که چند تا رو هم از قلم انداخت))
من به یکی از رفقا گفتم کومودو بریز بعد از چند روز دیدم نود32 با CIS با هم ریخته:18: بهش گفتم چرا اینطوری کردی. گفت کومودو برابر نود32 مثل مکمل هستش. جای آنتی ویروس رو که نمی تونه بگیره:18:
بعضی جاها می بینم نوشتن کومودو نصب نکن که رو اعصابه(از نظر سوال پرسیدن) خب اینکه عیب نیست. مزیته. هر چقدر بیشتر سوال کنه. یعنی کاربر مدیریت بیشتری روی اتفاقات ویندوز و برنامه ها داره.
شرکتش با وجود جوان بودن، نشون داد که می تونه خیلی پیشرفت کنه. شرکتی با این سابقه بتونه این محصول رو بده دیگه معلومه بعدا چه محصولات با کیفیت تری خواهد داشت.
همیشه از یک نقطه ای باید شروع بشه....
saeediranzad
11-01-2012, 08:03
دلایل بزرگ شدن بعضی اسم ها مثل NOD32:
1- ظاهر زیبا و فریبنده محصولات جدید
2- تبلیغات گسترده( نمونه اش برنامه بروز باشید که اومد آنتی ویروس ها رو توضیح بده دو تا آنتی ویروس کلا ما محیطش رو دیدیم. کسپرسکی بود و نود32. بقیه رو به ذکر نام اکتفا کرد همین کارها تاثیر داره (بگذریم که چند تا رو هم از قلم انداخت))
من به یکی از رفقا گفتم کومودو بریز بعد از چند روز دیدم نود32 با CIS با هم ریخته:18: بهش گفتم چرا اینطوری کردی. گفت کومودو برابر نود32 مثل مکمل هستش. جای آنتی ویروس رو که نمی تونه بگیره:18:
والا من یکسال پیش لپتاپ گرفتم. قبلش اصلاً از خودم کامپیوتر نداشتم.
اول AVG که مجانی بود ریختم روش. نمیدونم کدوم نمکبحرومی اموده بود خاموشش کرده بود و فلش ویروسی وصل کرده بود. هچی دیگه؛ سیستم هنگ کرد و ویندوز عوض کردم.
القصه، با حضرت کومودو آشنا شدم و محو کراماتش مثل geek buddy شدم. حالا هم با هیچی عوضش نمیکنم.
مسأله اینه که ما جوگیریم و اگر مثلاً دیدیم همه دارند نود32 با همه دردسر آپدیت کردنش استفاده میکنند، خطر نمیکنیم یه چیز راحتتر را امتحان کنیم.
برای سلامتی اهل بیت کومودو هزار لایک بفرستید.
من خودم الان 5-6 ماه که از کمودو دارم استفاده میکنم...ولی بعد از اینکه فلشم دارای ویروس folder.exe گرفت و کمودو نتونست اون را حتی شناسایی کنه کمی دل نگرانم کرد..حالا شاید کوچ کنم برم سراغ نورتون...به نظرتون نورتون چه معایبی در برابر کمدو داره
اینو اینجا میپرسم که چون توی خود تاپیک نورتون کسی بد اززش نمیگه..فقط دلایلی واقعی و دور از تعصب و... بگید ممنون
من خودم الان 5-6 ماه که از کمودو دارم استفاده میکنم...ولی بعد از اینکه فلشم دارای ویروس folder.exe گرفت و کمودو نتونست اون را حتی شناسایی کنه کمی دل نگرانم کرد..حالا شاید کوچ کنم برم سراغ نورتون...به نظرتون نورتون چه معایبی در برابر کمدو داره
اینو اینجا میپرسم که چون توی خود تاپیک نورتون کسی بد اززش نمیگه..فقط دلایلی واقعی و دور از تعصب و... بگید ممنون
شما اگر دیفنستون فعال و روی Paranoid بود و سطح سندباکس رو روی Restricted گذاشته بودین به این راحتی ها هر فایلی نمی تونست ازش رد بشه.
ArashMiniStar
11-01-2012, 11:51
سلام مجدد
1- این مطلب را کاش جایی مینوشتید که کسی اطلاعی از کمودو نداشته باشه...... اینجا فرق میکنه. شما میفرمایید فایلهای ویندوز با وجود کمودو آلوده شده بوده!!!. دوست عزیز کمودو از فایلهای سیستمی به شدت محافظت میکنه... اجازه نمیده که به راحتی این فایلها آلوده بشن.......
دوست عزیز پست منو چرا نصفه دیدی؟؟ بخش اول را لطفا ببینید:
جواب چی شد پس..... منتظرم.
نگاه کنید من دقیق یادم نیست.حالا یا مربوط به ویندوز بوده یا مربوط به خود ویروس بوده که کومودو نتونسته پاک کنه.نمیدونم خیلی سخته فهمیدنش؟؟:31:
در هر 2 حالت ضعف کومودو رو نشون میده.چون بالاخره تونسته تشخیص بده لپ تاپ ویروسی شده ولی در هر حال نتونسته ویروس رو از دور خارج کنه.
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
خاک تو سر کومودو.:13:
الان 14 ساعت گذشته هنوز اسکن تموم نشده باز روی یک فایل دیگه مونده!!!
کلود اسکنینگ هم غیر فعاله.بعدش اسکن رو شروع کردم.:41:
Stop رو هم زدم کار نمیکنه!!
نگاه کنید من دقیق یادم نیست.حالا یا مربوط به ویندوز بوده یا مربوط به خود ویروس بوده که کومودو نتونسته پاک کنه.نمیدونم خیلی سخته فهمیدنش؟؟:31:
در هر 2 حالت ضعف کومودو رو نشون میده.چون بالاخره تونسته تشخیص بده لپ تاپ ویروسی شده ولی در هر حال نتونسته ویروس رو از دور خارج کنه.
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
خاک تو سر کومودو.:13:
الان 14 ساعت گذشته هنوز اسکن تموم نشده باز روی یک فایل دیگه مونده!!!
کلود اسکنینگ هم غیر فعاله.بعدش اسکن رو شروع کردم.:41:
Stop رو هم زدم کار نمیکنه!!
من مدت زیادی از آنتی ویروسش استفاده کردم. حتی یکبار هم اینطوری نشده بود برام.
ArashMiniStar
11-01-2012, 12:25
من مدت زیادی از آنتی ویروسش استفاده کردم. حتی یکبار هم اینطوری نشده بود برام.
برای منم قبلا درست بود.نمیدونم این بخاطر آپدیت جدیدش هست یا ؟
silvanaboy
11-01-2012, 14:28
سلام من نود 32 داشتم حدود 4 سال ازش استفاده میکردم چند روز پیش جناب نود کلی از فایلها رجیستری و فایلهای exe رو بجا ویروس شناسایی کرد و قرنطینه کرد منم گرفتم نود رو پاک کردم و جاش bitdifender رو نصب کردم اونم که اصلا تعطیل بود نه میذاشت اپلودکنم و نه دانلود سرعت نت رو هم کلا گرفته بود تا اینکه comodo رو نصب کردم فقط یه سوال دارم اپدیت افلاین یه فایل داره bases.cav اینو دقیقا میشه بگید باید باهاش چکارکنم . ممنون
milad_gta
11-01-2012, 14:52
از منوی استارت Run سپس متن زیر رو وارد کنید و اینتر بزنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه فایل با نام Bases.cav اینجا هست ، اون رو به bases.old تغییر نام بدید ، bases.cav رو که دانلود کردید کپی کنید تو همون شاخه ، سیستم رو Reboot کنید .
AMIR.KIK
11-01-2012, 15:12
سلام من نود 32 داشتم حدود 4 سال ازش استفاده میکردم چند روز پیش جناب نود کلی از فایلها رجیستری و فایلهای exe رو بجا ویروس شناسایی کرد و قرنطینه کرد منم گرفتم نود رو پاک کردم و جاش bitdifender رو نصب کردم اونم که اصلا تعطیل بود نه میذاشت اپلودکنم و نه دانلود سرعت نت رو هم کلا گرفته بود تا اینکه comodo رو نصب کردم فقط یه سوال دارم اپدیت افلاین یه فایل داره bases.cav اینو دقیقا میشه بگید باید باهاش چکارکنم . ممنون
silvanaboy
11-01-2012, 19:34
ممنون از جوابتون ایننکارو کردم ولی پیغام the virus signature database is not up to date هنوز هست ؟
ممنون از جوابتون ایننکارو کردم ولی پیغام the virus signature database is not up to date هنوز هست ؟
سلام
بعد از آپدیت آفلاین به اینترنت وصل بشید و یکبار هم کمودو را آنلاین آپدیت بکنید تا اگر آپدیتی موجود بود دریافت کنه ( در حد چند صد کیلو بایت....) بعد از این کار اون پیغام هم میره.
fishdilo
11-01-2012, 20:39
سلام
شما برای آپدیت آفلاین هم باید به اینترنت وصل باشید و بزنید آپدیت بشه، یعنی بعد از اینکه فایل رو جایگزین کردید، موقعی که به اینترنت وصل هستید یه چند باری امتحان کنید و ری استارت کنید مشکل حل خواهد شد.
[COLOR=Black]در هر 2 حالت ضعف کومودو رو نشون میده.چون بالاخره تونسته تشخیص بده لپ تاپ ویروسی شده ولی در هر حال نتونسته ویروس رو از دور خارج کنه.
سلام
بالاخره چی شد؟؟؟ یادتون هست؟؟ یادتون نیست؟؟؟ فایلهای ویندوز بودن؟؟ یا اصلا خود ویروسه بوده؟...
دوست عزیز من احساس میکنم ادامه این گفتگو هیچ فایده ای و نتیجه مثبتی نداه. شما که یادتون نیست و من هم که در جریان سیستم شما و کمودوی شما و اون مخرب و ... نیستم که بخوام بیشتر به گفتگو ادامه بدم......
خاک تو سر کومودو
عزیزم! مگه کسی شما را مجبور کرده که از کمودو استفاده کنید که حالا میاید اینجوری پست میدید؟؟
..... شما و من و دیگران از محصولات مختلف استفاده میکنیم و هر کسی هم یک محصول را بر مبنای نیازش انتخاب میکنه. اینو برای این میگم که اگر احساس میکنید کمودو براتون مشکل ساز است میتونید به راحتی از سیستمتون حذفش بکنید.... مطمئنم که کمودو با خروج شما از دایره کاربرانش ضرر مالی نمیکنه....
ولی اگر همچنان قصد استفاده از کمودو را دارید و اگر هم دچار مشکلی شدید میتونید اینجا مطرح کنید و اگر دوستان راه حلی به ذهنشون برسه لطف میکنند و اعلام میکنند. اگر هم مشکلاتتان حل نشد باز هم میتونید از کمودو دست بکشید... مثل آب خوردن.
من هم اصلا حال و حوصله بحثهای بچه گانه را ندارم....... اگر هم میام وقتم را اینجا خرج میکنم دلم میخواد شاهد بحثهای مفید باشم.... مفید بودن این بحثها هم این میتونه باشه که شما بیاید به صورت دقیق مسئله را مطرح بکنید و نه اینکه اول یه چیزی بگید و بعد هم بفرمایید یادم نمیاد .... من هم که برای اینکه اطلاعاتی کسب کنم سوالمو پرسیدم و شما هی طفره میرید ..... من دلم میخواد بدونم اگر مخرب از سد آنتی ویروس رد شده چطوری تونسته از دیفنس و سندباکس رد بشه..... من هم اصلا نمیگم که این امر امکان پذیر نیست. ولی دلم میخواد اگر دارم بحثی میکنم در نهایت چیزی نصیبم بشه و به درد من و سایر دوستان بخوره...... ولی گفتگو داره به سمتی میره که هیچ چیز مفیدی از توش در نمیاد...... نهایتش هم میشه====> خاک تو سر کمودو.
عزیزم ما یک آنتی ویروس نصب میکنیم که ازش استفاده بکنیم. اگر به نظر شما خاک را باید بریزند روی سر کمودو، من به شما دوستانه پیشنهاد میکنم که روی سیستمتون Uninstall را بکوبید روی سر کمودو. معطل نکنید.
پیروز باشید:11:
hootas23
12-01-2012, 00:08
ضمن تایید حرفهای دوستم pcsoft (ببخشید اسمتون رو نمیدونم)در مورد نود و نرم افزارهایی مثل این.
فلی عزیز باید عرض کنم که حرف شما کاملا صحیحه ولی منظور من فقط این نبود که ویترین و تبلیغ عالی ،فقط = فروش بیشتر و شناسایی شدن بیشتر.
بی شک تجربه کاری و ارائه محصول بی نقص در طی زمان میتونه بهترین نوع تبلیغ برای شرکت باشه.
و یکی از مهم ترین استراتژی های تبلیغاتی ارائه محصولات قوی و مناسبه.
کسایی که الان غولهای امنیتی هستند کیان؟سیمانتک با حدود 30 سال سابقه ؟
به نظرتون اولین کارهای شرکت بزرگی مثل سیمانتک چطور بود؟
کومودو تازه کار درسته؟چند سال؟
ولی در همین تازه کاری میبینید که محصولی ارائه کرده که تقریبا بی نقصه و خیلی روان و ساده داره کار میکنه:
هوشمنده
محیط کاربری خوبی داره
پشتیبانی خوبی داره
و دهها مورد برتر دیگه که نشون از یک استراتژی عالی در روند کاری این شرکت داره.
همین محصول در حال حاضر داره با بهترین ها رقابت میکنه که نمونش همین سیمانتک معروف ماست که خودم عاشقشم.
به نظرم کومودو داره روند بسیار عالی رو طی میکنه.
البته بحث این تاپیک بیشتر مربوط به محصولات این شرکته و نحوه کارشون و خطاها و صحبت قیاس بین نرم افزار ها نیست...از این بابت عذر میخوام برای اینکه ادامه تاپیک وارد باقالیا نشه:31: بحث اینکی کی بهتره رو باید در تاپیک خودش بیان کنیم.
silvanaboy
12-01-2012, 01:20
سلام
شما برای آپدیت آفلاین هم باید به اینترنت وصل باشید و بزنید آپدیت بشه، یعنی بعد از اینکه فایل رو جایگزین کردید، موقعی که به اینترنت وصل هستید یه چند باری امتحان کنید و ری استارت کنید مشکل حل خواهد شد.
درست شد ممنون :11: امیدوارم این مثل نود و bitdifender نباشه
silvanaboy
12-01-2012, 02:02
جلو اجرای patch و keygen رو میگیره رو چه تنظیمی بزارم که گیرنده ؟ البته وقتی antivirus security level رو disabled میکنم درست میشه راه دائمی وجود داره ؟ ممنون
M e i s a m
12-01-2012, 02:14
جلو اجرای patch و keygen رو میگیره رو چه تنظیمی بزارم که گیرنده ؟ البته وقتی antivirus security level رو disabled میکنم درست میشه راه دائمی وجود داره ؟ ممنون
این قضیه تو همه انتی ویروس ها هست
هر موقع یه کرک کیجن رو به عنوان ویروس شناخت و مطئن بودید فایل سالم هست add to trusted رو بزنید دیگه کاری نداره
fishdilo
12-01-2012, 02:39
سلام
antivirus security level رو disabled نذارید، اینطوری آنتی ویروستون رو کلا" غیرفعال می کنید، دوستمون روش درست رو گفتند.
silvanaboy
12-01-2012, 10:56
ممنون از جوابتون ولی add to trusted واسه همه نمیاد واسه یسری ارور میاد windows cant find ........make sure you type name correctly and try aganin و بعد میره قرنطینه
siavashjal
12-01-2012, 13:32
سلام دوستان
من امروز تو کمودو یه موردی دیدم. دیدم که defence+ یکی از فایل های گوگل کروم تو پوشه application data رو بلاک کرده(اون هم 107 بار!!!!). با این که مرورگر کروم به عنوان trusted file برای دیفنس تعریف شده نمی دونم علت بلاک کردن این فایل چیه؟
silvanaboy
12-01-2012, 14:26
امروز idm رو هم ویروس شناخته بود و قرنطینه کرده بود چکارکنم انقدر گیرنده ؟
امروز idm رو هم ویروس شناخته بود و قرنطینه کرده بود چکارکنم انقدر گیرنده ؟
سلام اول شما در تنظیمات آنتی ویروس اگر تیک گزینه Do Not Show Antivirus Alert زده شده اون رو بردارین
و بعدش به قسمت قرنظینه برید Antivirus- Quarantined Item اگر فایل ای دی ام قرنظینه شده اون رو ریستور کنید
حالا ای دی ام رو اجرا کنید اگر پیغام آنتی ویروس رو مشاهده کردید Igonre - Add to trusted رو بزنید
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
سلام دوستان
من امروز تو کمودو یه موردی دیدم. دیدم که defence+ یکی از فایل های گوگل کروم تو پوشه application data رو بلاک کرده(اون هم 107 بار!!!!). با این که مرورگر کروم به عنوان trusted file برای دیفنس تعریف شده نمی دونم علت بلاک کردن این فایل چیه؟
درسته که trusted هست ولی دلیل نمیشه که کمودو بر اون نظارت نداشته باشه :31:
شما به همون مسیر که کمودو میگه برید و فایل رو آنالیز کنید در صورت لزوم با برنامه CCleaner یک بار کش و کوکی مرورگرتون رو کامل پاک کنید
silvanaboy
12-01-2012, 20:24
ممنونم ازراهنماییت دوست عزیز
سلام دوستان
من نسخه رایگان CIS رو نصب کردم یه مشکل دارم باهاش
من دیکشنری بابیلون رو نصب کردم.منتها وقتی ویندوز لاگین میشه Defense+نمیذاره بابیلون لود بشه و Usage CPU هم میره رو 100 تا بابیلون رو End Task نکنم هم پایین نمیاد.
(وقتی Defense + رو Disable میکنم درست میشه )
تو Exclusion و قسمت Trusted File هم اضافه کردم بابیلون رو اما باز هم نمیشه
راهی نداره که بگیم دوست باشه با این بابیلون؟:31:
ممنون
سلام دوستان
من نسخه رایگان CIS رو نصب کردم یه مشکل دارم باهاش
من دیکشنری بابیلون رو نصب کردم.منتها وقتی ویندوز لاگین میشه Defense+نمیذاره بابیلون لود بشه و Usage CPU هم میره رو 100 تا بابیلون رو End Task نکنم هم پایین نمیاد.
(وقتی Defense + رو Disable میکنم درست میشه )
تو Exclusion و قسمت Trusted File هم اضافه کردم بابیلون رو اما باز هم نمیشه
راهی نداره که بگیم دوست باشه با این بابیلون؟:31:
ممنون
سلام
Defense - computer security policy - defense rules - add - select-browse
فایل بابیلون رو انتخاب کنید و Use a Predefined policy رو بر روی trusted Applicition قرار بدید
silvanaboy
13-01-2012, 14:32
سلام بعد نصب comodo دو تانرم افزار دیگه هم نصب میشه یکی dragon و یکی COMODO GeekBuddy اگه این دوتا رو unistall کنم اشکال نداره ؟ راستی یه سوال دیگه comodo یه قسمت داره game mode اون واسه چیه ؟ ممنون از جوابتون
EXXTREME
13-01-2012, 14:42
سلام بعد نصب comodo دو تانرم افزار دیگه هم نصب میشه یکی dragon و یکی COMODO GeekBuddy اگه این دوتا رو unistall کنم اشکال نداره ؟
نه مشکلی نیست.
راستی یه سوال دیگه comodo یه قسمت داره game mode اون واسه چیه ؟ ممنون از جوابتون
وقتی شما تو گیم هستین تعداد سوالهای دیفنسو به حداقل میرسونه و بعضی قسمتهاشو غیر فعال میکنه تا اختلال ایجاد نشه مثل استفاده از سی پی یو توسط کمودو و...یا اسکن زمانبندی.
silvanaboy
13-01-2012, 15:07
ممنون ازجوابتون :11:
silvanaboy
13-01-2012, 23:25
واقعا انتی ویروس خیلی خوبی هستش من واقعا راضیم اصلا قابل مقایسه بانود و بیت دیفندر نیست . من ازتمام اعضای این تایپیک مخصوصا کسانی که سوال های منو جواب دادن و منو راهنمایی کردن ممنونم :11::40:
milad_gta
14-01-2012, 13:23
یکی از دوستان میگفت چرا اینقدر پیغام های فایروال Comodo کم و کلی هست !
اول اینکه شما میتونید خودتون هرجور قانون که دوست دارید تعریف کنید که اگه یکم اطلاعات داشته باشید حله .، دوم اینکه برین تنظیمات Firewall تب Alert Settings گزینه Alert frequency level رو بزارید رو Very High تمام تیک های این بخش رو هم بزنید تا اینقدر بهتون پیغام بده و Rule بسازه که خسته بشید و اینبار بگید چون ... کمتر پیغام میده بهتره .
یکی از دوستان میگفت چرا اینقدر پیغام های فایروال Comodo کم و کلی هست !
اول اینکه شما میتونید خودتون هرجور قانون که دوست دارید تعریف کنید که اگه یکم اطلاعات داشته باشید حله .، دوم اینکه برین تنظیمات Firewall تب Alert Settings گزینه Alert frequency level رو بزارید رو Very High تمام تیک های این بخش رو هم بزنید تا اینقدر بهتون پیغام بده و Rule بسازه که خسته بشید و اینبار بگید چون ... کمتر پیغام میده بهتره .
سلام
ممنون دوست عزیز، ضمن اینکه میتونند +D را بزارن روی Paranoid Mode و حالشو ببرن:40: که تازه کمودو قویتر هم میشه، شما +D را بزار روی Paranoid Mode اونوقت دلم میخواد بدونم که چه مخربی میخواد از دست کمودو در بره !!!
اگر هم روی این تنظیمات اینجا خیلی روش مانور نمیدیم به خاطر اینه که اینجا یک فروم عمومی هست و باید سعی بشه موارد استاندارد ذکر بشه وگرنه میشه هر جوری که هر کس دوست داره کمودو را تنظیم کرد و دست کاربر به اندازه کافی باز است ، اگر هم فایروال را بزارید روی Very High کمودو میاد برای آی-پی به آی-پی و پورت به پورت کار بر را در جریان میزاره و نظر کاربر را جویا میشه....
بابت بحثهای شیرین باز هم ممنونم از دوستان:11:
ghost_dog
15-01-2012, 01:11
سلام و خسته نباشي مهران جان
براي تنظيم dns server يه مشكلي دارم. Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 رو ندارم؟
تو نصبش هم رفتم نبود
milad_gta
15-01-2012, 01:22
رو انتخاب کنید -> Properties و ادامه ...
ghost_dog
15-01-2012, 01:53
رو انتخاب کنید -> Properties و ادامه ...
ممنون ، اينكار رو انجام دادم ولي اين صفحه مربوط به كمودو اومد . فكر كنم براي ClearCloud فعال نشده باشه !!!
milad_gta
15-01-2012, 02:09
ظاهرا شما موقع نصب Comodo تیک پیشفرض شدن Comodo DNS رو برنداشتید و به همین دلیل هنوز Dns Server مورد استفاده سیستم شما Comodo هست .
اگر تنظیمات Clear Cloud رو رو صحیح انجام دادید یکبار Disconnect بشید و مجددا Connect مشکل حل میشه .
ghost_dog
15-01-2012, 05:27
ظاهرا شما موقع نصب Comodo تیک پیشفرض شدن Comodo DNS رو برنداشتید و به همین دلیل هنوز Dns Server مورد استفاده سیستم شما Comodo هست .
اگر تنظیمات Clear Cloud رو رو صحیح انجام دادید یکبار Disconnect بشید و مجددا Connect مشکل حل میشه .
ممنون از راهنماييت . اينهم نتيجه تست فايروال كمودو من. فقط اون دوتا كه دورشون دايره كشيدم چيه؟
M e i s a m
15-01-2012, 07:46
چطوری میشه از کل تنظیمات کمودو بکاپ گرفت؟ تنظیمات مربوط به دیفنس و فایروال و...
milad_gta
15-01-2012, 08:16
ممنون از راهنماييت . اينهم نتيجه تست فايروال كمودو من. فقط اون دوتا كه دورشون دايره كشيدم چيه؟سندباکستون فایل ها رو تو چه حالتی اجرا میکنه ؟ اگر Limited یا Partially limited هست به Restricted تغییر بدید تست کنید حل میشه ، البته Restricted یه سری مشکلاتی رو برای برنامه ها ایجاد میکنه که موردی نداره ( انتقال میدید به Trust اگر سالم بودن )
چطوری میشه از کل تنظیمات کمودو بکاپ گرفت؟ تنظیمات مربوط به دیفنس و فایروال و...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از همینجا با Import میتونید وارد کنید و انتخاب و Active
ArashMiniStar
15-01-2012, 11:28
سلام و خسته نباشي مهران جان
براي تنظيم dns server يه مشكلي دارم. Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 رو ندارم؟
تو نصبش هم رفتم نبود
عزیز از همون قسمت Internet Protocol Version TCP-IP وارد بشوید.
ghost_dog
15-01-2012, 15:08
ghost_dog
15-01-2012, 15:48
سندباکستون فایل ها رو تو چه حالتی اجرا میکنه ؟ اگر Limited یا Partially limited هست به Restricted تغییر بدید تست کنید حل میشه ، البته Restricted یه سری مشکلاتی رو برای برنامه ها ایجاد میکنه که موردی نداره ( انتقال میدید به Trust اگر سالم بودن )
ممنون ، انجام دادم و نتيجه اش اين شد :
milad_gta
15-01-2012, 16:52
من پیشنهاد میدم از نورتون DNS استفاده کنید :
برا مورد تست ، هم Cache اینترنت اکسپلورر رو خالی کنید و دوباره تست کنید .
ghost_dog
15-01-2012, 17:52
من پیشنهاد میدم از نورتون DNS استفاده کنید :
برا مورد تست ، هم Cache اینترنت اکسپلورر رو خالی کنید و دوباره تست کنید .
ممنون . درست شد 340/340
silvanaboy
15-01-2012, 23:15
این واسه منم سوال شد تو network connection گزینه comodo internet security اضافه شده تیک اونو بر دارم ؟ یا باشه و یه سوال دیگه دیروز داشت درایور c رو اسکن میکرد 240 threat detected so far شده بود یعنی 240 تا ویروس پیدا کرده بود ؟بعد چکارشون کرد چون الان 0 شده تو quarantined items هم چیزی نیست
fishdilo
15-01-2012, 23:44
ممنون ، اينكار رو انجام دادم ولي اين صفحه مربوط به كمودو اومد . فكر كنم براي ClearCloud فعال نشده باشه !!!
سلام دوستان
DNS SERVER های ClearCloud دو روز هست (از 13 ژانویه)که غیر فعال شده است و تنظیم
DNS ها روی DNSهای ClearCloud دیگر موثر نیست.
saeediranzad
16-01-2012, 09:46
این واسه منم سوال شد تو network connection گزینه comodo internet security اضافه شده تیک اونو بر دارم ؟ یا باشه و یه سوال دیگه دیروز داشت درایور c رو اسکن میکرد 240 threat detected so far شده بود یعنی 240 تا ویروس پیدا کرده بود ؟بعد چکارشون کرد چون الان 0 شده تو quarantined items هم چیزی نیست
وقتی چیزی پیدا میکنه، کلید result را نشون میده و خودت تصمیم میگیری که چه کار کنی.
اگه یه ضرب clean را زده باشی، همه را پاک میکنه. گزینه های دیگه quarantin و add to trusted یا submit یا report as fulse هست.
silvanaboy
16-01-2012, 14:14
ممنون از جوابتون ولی من چیزی رو نزدم فقط کامپیوتر رو خاموش کردم صبح که روشن کردم دیدم 0 شده
kaivanika
16-01-2012, 15:45
جدیدترین اسکنر کمودو رو میخوام . یه نسخر پرتابل داشت ؟
میخوام کاسپر اسکای آنتی ویروس رو در کنار فایر وال کمودو داشته باشم دقیقن راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
pedram_01
16-01-2012, 18:07
دوستان لطفا این 6 تا ویروس را با کومودو تست کنید ولطفا یکی از شما ها در این تاپیک شرکت کنید مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز 123
اینم تاپیک
فقط سریع تر شرکت کنید چون محدودیت زمانی داره و در اخر بهترین انتی ویروس مشخص میشه
EXXTREME
16-01-2012, 18:18
دوست عزیز false alert کمودو خیلی زیاده پس رو فایلهایی که ویروس شناخته اصلا حساب نکن.
به قول دوستمون ریزولتو باز کن ببین چه برنامه هاییو ویروس شناخته.
ممنون از جوابتون ولی من چیزی رو نزدم فقط کامپیوتر رو خاموش کردم صبح که روشن کردم دیدم 0 شده
دوباره درایو اسکن کن اگر کردی و پیدا نشد پاک کرده.
میخوام کاسپر اسکای آنتی ویروس رو در کنار فایر وال کمودو داشته باشم دقیقن راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
کمودو مگه پرتابل هم داره؟باید بنصبی.
در ضمن مگه فایروال کسپرسکی چشه؟تازه انتی اتک هم داره.انتی اسپم هم داره.انتی بنر هم داره.خارج از موضوع وب اسگنر هم داره.
برای چی اخه دو تا محصول؟
دوستان لطفا این 6 تا ویروس را با کومودو تست کنید ولطفا یکی از شما ها در این تاپیک شرکت کنید مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رمز 123
اینم تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط سریع تر شرکت کنید چون محدودیت زمانی داره و در اخر بهترین انتی ویروس مشخص میشه
اسم فروم؟
این واسه منم سوال شد تو network connection گزینه comodo internet security اضافه شده تیک اونو بر دارم ؟
سلام
وقتی میگید network connection یعنی دقیقا کجا؟ اگر منظورتون اونجایی که در عکس زیر میبینید، دست نزنید، بزارید باشه:
pedram_01
16-01-2012, 18:21
چه جالب من کل سایتو کپی کردم ولی اسم فروم کپی نشد
forum.----------
چرا نمیشه کپی پست کرد
----------
سافت 98
s_o_f_t98.ir
سلام
32 بیت:
64 بیت:
با سلام خدمت دوستان
راستش چند روز پیش نرم افزار acronis true image home 2012رو روی سیستم نصب کردم که نسخه 2010 قبلا روی سیستم نصب بود که این باعث تداخل شد رفتم حذف کنم نمی شد حذفش کرد بعدش با پیامهای مختلفی از طرف دیفنس کومودو روبرو شدم که اشاره به برنامه های مختلف روی سیسم من می کرد از نورتون انتی ویروس گرفته تا همین اکرونیس و من چون به برنامه ها اعتماد داشتم همه رو allow کردم البته پیامها خیلی زیاد بود و من چیزی یادم نمیاد و بعد از چند دقیقه سیستم بهم ریخت دیگه انتی ویروس نورتون کار نیم کرد کومودو هم بهم ریخت انگار پیامی داشت که کومود از کار افتاده
فکر کردم سیستم ویروسی شده
رفتم به حالت safe mode و برنامه اکرونیس رو از اونجا حذف کردم و بعد برگشتم دیدم که همه چی درست شده و ویندوزم درست کار میکنه
البته برنامه اکرونیس رو من کرک نکرده بودم و فقط از طریق سریال نصبش کردم
اما امروز در دیفنس کومودو متوجه شدم که یک سری بلاک دارم و دیدم دقیقا همون اخطارهای اون روز اینبار بلاک شدن
حالا نظرتون در این مورد چیه
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
راستش چند روز پیش نرم افزار acronis true image home 2012رو روی سیستم نصب کردم که نسخه 2010 قبلا روی سیستم نصب بود که این باعث تداخل شد رفتم حذف کنم نمی شد حذفش کرد ...
سلام
برخی برنامه ها با این روشی که شما فرمودید آپگریت نمیشن و مشکلاتی را هم بوجورد میارن. بهتر بود اول ورژن قبلی برنامه acronis true image home را آنیستال میکردید و بعد ورژن جدید را نصب میکردید.
در هر صورت الان یکبار وارد بخش More کمودو بشوید و یکبار Diagnostics را بزنید، ببینید کمودو مشکلی پیدا کرده یا نه...
بعد هم یک سری به +D و Trusted Files بزنید، ببینید اصلا چیزی توش هست....
بخش Unrecognized Files را هم بررسی کنید، هر چند که در عکستون ظاهرا فایلی توش نیست.... فایلهای مشکوک را بعد از اطمینان به لیست سفید اضافه کنید.
بعد هم حتما وارد +D و قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+ Rules بشید و رولهای عجیب و غریب را حذف کنید. احتمال داره دیروز موقع جواب به سوالها برای برخی فایلها قوانینی (قوانین اشتباه) تعریف شده باشه که کمودو الان داره ازش استفاده میکنه....
silvanaboy
16-01-2012, 19:40
سلام نه منظورم تو قسمت control panel/ network and internet / adapter setting/ network conection
سلام
وقتی میگید network connection یعنی دقیقا کجا؟ اگر منظورتون اونجایی که در عکس زیر میبینید، دست نزنید، بزارید باشه:
silvanaboy
16-01-2012, 19:42
سلام نه منظورم تو قسمت control panel/ network and internet / adapter setting/ network conection
سلام
تیکشو بر نـدار.
silvanaboy
16-01-2012, 23:12
سلام من سیستم رو دوباره ویروس کشی کردم 245 تا فایل الوده پیداکرد حالا پیغام داده فایل روچکارکنه میترسم بزنم clean ولی همش ویروس نباشه تو ignore هم این گزینه ها رو داره : once . add to trust , report this comodo , add to exclusions حالا من کذوم رو تیک بزنم که بعدا واسم مشکلی پیش نیاد ممنون از جوابتون راستی اون کنارهم یه save results داره
milad_gta
16-01-2012, 23:19
شما Clean رو بزن بعد هر موقع وقت داشتی برو تو قرنطینه چک کن کدوما رو مطمئنی سالم هستن Restore کن برگردن سرجاشون ، اگر الان هم حوصله داری اونایی که اطمینان داری سالم هستند رو انتخاب نکن ...
silvanaboy
16-01-2012, 23:34
یعنی clean رو بزنم فایل ها قرنطینه میشن ؟
milad_gta
16-01-2012, 23:39
آره ، میرن قرنطینه ... فراموش کردم بگم ، اول اونایی که نمیشناسی رو بفرست قرنطینه بعد بقیه رو add to exclusions که دیگه کاریشون نداشته باشه ...
سلام
اگر احیانا فالسی از طرف کمودو مشاهده کردید، میتونید به مدیران کمودو گزارش بدید. به این لینک برید و یک تاپیک جدید باز کنید...
البته قبلش باید فایل را در ویروس توتال یا سایتهای مشابه اسکن کرده باشید . یا میتونید ببرید در
و بعد لینکش را توی پستتون بزارید.
اگر هم نمیتونید فایل را در ویروس توتال اسکن کنید( شاید حجم فایل زیاد باشه و امکان آپلود برامون مقدور نباشه) میتونید هش فایل یعنی MD5/SHA1 را توی پستتون بزارید.
تیم کمودو در کمتر از 24 ساعت فایل را بررسی میکنه و در آپدیت بعدی اصلاح میکنه. بنابراین از چیزی نترسید...... ضمن اینکه من فکر نکنم کمودو خیلی هم فالس داشته باشه. بحث کرکها است که دیگه چاره ای هم نیست.......
milad_gta
17-01-2012, 00:00
ظاهرا Virus Total ایران رو تحریم کرده ( گوگل )
ظاهرا Virus Total ایران رو تحریم کرده ( گوگل )
سلام
متاسفانه بله! من اسمشو میزارم یک فاجعه! البته از نگاه یک فردی که توی فروم آنتی ویروس فعالیت میکنم نه. بلکه از لحاظ ===> (10+10+10) یا (10-10+10+10+10) میگم !! البته با تغییر IP میشه یا این پستو ببین:
فرض کن تو فروم کمودو سر یک فایل بحث میشه و لینک VT را میزاند و من باید بگم: آقا صبر کن با V پی N وصل شم ....:31:
ای روزگار...........
الان بن میشم
milad_gta
17-01-2012, 01:12
اینجور اقدامات فقط کاربران رو دچار مشکل میکنه و بس ... :41:
kaivanika
17-01-2012, 03:30
کاسپر آنتی ویروس رو الان دارم
میخوام اینترنت سیکرتی کمودو رو نصب کنم . منتها آنتی ویروسش خاموش باشه ( نیاز هست گزینه دیگه ای هم خاموش کنم )
برای اینکه تداخل پیدا نکنن کاسپر و کمودو دقیقا چیکار کنم ؟
و
میخوام یه برنامه ای نصب کنم که یه امولاتور واسه کار موبایل
وقتی نصب میکنم دیفنس و فایروال کمودو پیغام های زیادی میدن و آخر سر هم کمودو نمیزاره که امولاتور اجرا بشه
ممنون میشم از اولش بهم بگید برای اینکه کمودو و قسمت دثفنس به این برنامه از اول نصب تا آخر کار نداشته باشه چیکار کنم ؟
راهی هست ارتباط اینترنتیه همین فایل رو که نصب میکنم کاملن قطع کنم و لی رو عملکرد برنامه تاثیری نذاره ؟
saeediranzad
17-01-2012, 04:58
یعنی clean رو بزنم فایل ها قرنطینه میشن ؟
تا آنجا که من میدونم نه. وقتی clean را میزنید، فایل مشکوک حذف یا پاک میشه؛ مگه اینکه منوی clean را باز کنید که دو گزینه disinfect و move to quaranitine داره.(اگه اشتباه نکنم)
و منوی دیگر هم برای چشمپوشی کردن یکبار، به فایلهای مورد اطمیان فرستادن، گزارش کردن به کومودو، و کلاً چشمپوشی کردن هست.
milad_gta
17-01-2012, 11:28
تو ورژن آخر فایل ها با Clean وارد قرنطینه میشند و از اونجا میشه تصمیم گرفت که حذف بشند یا نه ، گزینه گندزدایی هم حذف شده .
کاسپر آنتی ویروس رو الان دارم
میخوام اینترنت سیکرتی کمودو رو نصب کنم . منتها آنتی ویروسش خاموش باشه ( نیاز هست گزینه دیگه ای هم خاموش کنم )
برای اینکه تداخل پیدا نکنن کاسپر و کمودو دقیقا چیکار کنم ؟
و
میخوام یه برنامه ای نصب کنم که یه امولاتور واسه کار موبایل
وقتی نصب میکنم دیفنس و فایروال کمودو پیغام های زیادی میدن و آخر سر هم کمودو نمیزاره که امولاتور اجرا بشه
ممنون میشم از اولش بهم بگید برای اینکه کمودو و قسمت دثفنس به این برنامه از اول نصب تا آخر کار نداشته باشه چیکار کنم ؟
راهی هست ارتباط اینترنتیه همین فایل رو که نصب میکنم کاملن قطع کنم و لی رو عملکرد برنامه تاثیری نذاره ؟
خوب شما فایروال کمودو رو به تنهایی نصب کنید , اگر هم میخوایید اینترنت سکوریتی نصب باشه مشکلی نیست فقط لازمه آنتی ویروس کمودو خاموش باشه , البته دوستان میگفتند ترکیب کمودو + کسپر زیاد با هم سازگار نیستند ولی شما امتحان کنید شاید برای شما سازگار بود
برنامه امولاتور رو طبق این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به برنامه های trust اضافه کنید
من نمیدونم که این نرم افزار برای اینکه به خوبی کار کنه نیاز به اینترنت داره یا نه ولی فکر نکنم اگر ارتباطش با اینترنت رو قطع کنید مشکلی به وجود بیاد , میدونید که فایروال رو هم بر روی Custom policy قرار بدین برای اتصال هر برنامه به اینترنت از شما سوال میپرسه که شما میتونید بلاک کنید
silvanaboy
17-01-2012, 12:42
ممنون از پاسخ دوستان بله clean رو زدم و قرنطینه شد
سلام
برخی برنامه ها با این روشی که شما فرمودید آپگریت نمیشن و مشکلاتی را هم بوجورد میارن. بهتر بود اول ورژن قبلی برنامه acronis true image home را آنیستال میکردید و بعد ورژن جدید را نصب میکردید.
در هر صورت الان یکبار وارد بخش More کمودو بشوید و یکبار Diagnostics را بزنید، ببینید کمودو مشکلی پیدا کرده یا نه...
بخش Unrecognized Files را هم بررسی کنید، هر چند که در عکستون ظاهرا فایلی توش نیست.... فایلهای مشکوک را بعد از اطمینان به لیست سفید اضافه کنید.
بعد هم حتما وارد +D و قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+ Rules بشید و رولهای عجیب و غریب را حذف کنید. احتمال داره دیروز موقع جواب به سوالها برای برخی فایلها قوانینی (قوانین اشتباه) تعریف شده باشه که کمودو الان داره ازش استفاده میکنه....
با سلام
خوب فکر می کنم الان مشکلی نباشه در تنظیمات
خوب در این مورد شکل رو ببینید آیا نیاز به تنظیمات دیگه ای هست ؟
با تشکر
kaivanika
17-01-2012, 15:00
سلام
32 بیت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fcce%2Fdownload%2Fsetups%2Fcce_2.3.219500.176_x 32.zip)
64 بیت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Fcce%2Fdownload%2Fsetups%2Fcce_2.3.219500.176_x 64.zip)
دوستان من با این اسکنر میتوتنم دیتابیس کمودو رو همیشه آپدیت کنم ؟
الان نسخه 32 بیتی رو گرفتم و آپدتهای دیروز رو هم جایگزین کردم . هر چی آپدیت میزنم مینویسه آپدیت هست
میشخ آخرین ورژن دیتابیس رو بزارید ببینم واقعن آپدیته یا نه 11291
milad_gta
17-01-2012, 15:04
11291
از اینجا هم میتونید چک کنید :
Comodo Anti-Malware Database - Latest additions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fishdilo
17-01-2012, 15:15
دوستان من با این اسکنر میتوتنم دیتابیس کمودو رو همیشه آپدیت کنم ؟
الان نسخه 32 بیتی رو گرفتم و آپدتهای دیروز رو هم جایگزین کردم . هر چی آپدیت میزنم مینویسه آپدیت هست
میشخ آخرین ورژن دیتابیس رو بزارید ببینم واقعن آپدیته یا نه 11291
سلام
از مراحل زیر دو عدد فوق رو چک کنید
اولی مربوط به ورژن نرم افزار هست که آخرین ورژن هست
دومی مربوط به ورژن دیتابیس هست که 11291 هست (زیرش خظ کشیدم) و در این لحظه کاملا" آپدیت هست، یکی دو ساعت دیگه با آپدیت های جدید این عدد بیشتر خواهد شد
اینجور اقدامات فقط کاربران رو دچار مشکل میکنه و بس ... :41:
سلام دوست عزیز،
به نظرتون اقدامات خیلی پیچیده ای ذکر کردم؟
گفتم اگر به مواردی برخوردید که احساس میکنید فالس است، میتونید توی فروم کمودو گزارش بدید. البته از طریق CIS هم میشه این کارو کرد، ولی از طریق فروم کمودو سریعتر به نتیجه میرسید.(گزارش مورد فالس به تیم کمودو><کار سختی نیست)
حتی میتونید پچها و کرکهایی که کمودو ویروس میشناسه رو هم به کمودو گزارش بدید تا بررسی کنند و اگر کرک سالم هست بهتون اظلاع میدن و در آپدیتهای آنتی ویروس رفعش میکنند. و میتونید با خیال راحت از اون کرک استفاده کنید.
حالا ویروس توتال برامون بسته است، من که گفتم از سایتهای مشابه اسکن آنلاین هم میتونید استفاده کنید و سایت هم معرفی کردم. و اصراری به ویروس توتال نیست. مهم MD5/SHA1 فایل است که تیم کمودو باید بدونه و اینکه آنتی ویروس با چه اسمی فایل را ویروس شناخته.
به نظر من این اقدامات نه تنها کاربر را دچار مشکل نمیکنه، بلکه کاربر را از مشکل خارج میکنه.
milad_gta
17-01-2012, 19:19
:31: منظورم تحــــــریــــــم بود ...
1-دوستان من با این اسکنر میتوتنم دیتابیس کمودو رو همیشه آپدیت کنم ؟
2-الان نسخه 32 بیتی رو گرفتم و آپدتهای دیروز رو هم جایگزین کردم . هر چی آپدیت میزنم مینویسه آپدیت هست
3-میشخ آخرین ورژن دیتابیس رو بزارید ببینم واقعن آپدیته یا نه 11291
سلام علیکم
1- بله میتونید.
دیتابیس CIS و CCE مشترک است. و میتونید از دیتابیس یکی برای آپدیت آفلاین دیگری استفاده کنید.
3- جواب را دوستان دادند.
و اما 2-
اون گزینه آپدیت در CCE برمیگرده به آپدیت نرم افزار و برای آپدیت دیتابیس نیست. من یک عکس میزارم که توی عکسم واضح توضیح دادم:
برای آپدیت دیتابیس CCE باید یکی از اون موارد اسکن را انتخاب کنید، که قبل از اسکن اگر آپدیتی باشه دریافت میشه و بعد عمل اسکن صورت میگیره.
با سلام......
سلام علیکم،
در مورد عکس زیر که قرار دادید، باید بگم که برای کمودوی شما مشکلی پیش نیومده و صحیح و سالم داره کار میکنه:
===========
در مورد عکسی که از قسمت Trusted Files قرار داید باید بگم که باز هم مشکلی نیست.
من حدس زدم که شاید برای لیست سفید کمودو مشکلی ایجاد شده که داره فایلها را بلاک میکنه که از عکستون معلومه که اینجوری نیست و مشکلی برای بخش Trusted Files وجود ندارد.
===========
خوب در این مورد شکل رو ببینید آیا نیاز به تنظیمات دیگه ای هست ؟
عکس رو دیدم، بنابراین باید برگردیم به عکسی که شما در پست اولتون قرار دادید و فایلهای بلوک شده را نشون دادید، یعنی این عکس:
خب در عکسی که در پست دومتون قرار دادید مشخصه که برای اون فایلها رول ساخته شده(حین جواب دادن به سوالات) و الان کمودو داره از اون قوانین تبعیت میکنه، عکشو ببینید، من دو فایل را مشخص کردم.
میتونید رولها را ادیت کنید یا کلا از اون قسمت حذفشون کنید.
===========
و اما این قسمت از عکستون :
برید به +D و بخش Computer Security Policy و سربرگ Blocked Files. اون فایل را باید اونجا ببینید و تصمیم بگیرید. که از لیست حذفش کنید. البته شرط سالم بودن فایلها را فراموش نکنید...
دوستان باگ کمودو در نسخه 64 بیت که اقای pcsoft کشف کردن برطرف شد؟
سلام
دوستان این Download and try Comodo Endpoint Security Manager Business Edition! چیه؟ امروز در پیغامی بهم پیشنهاد داد که این برنامه رو نصب کنم
ادرس صفحش:
Mohammad King
17-01-2012, 22:39
سلام
دوستان این Download and try Comodo Endpoint Security Manager Business Edition! چیه؟ امروز در پیغامی بهم پیشنهاد داد که این برنامه رو نصب کنم
ادرس صفحش:
بنده اطلاعات دقیقی ندارم ولی این جور کع متوجه شدم واسه کنترل کامپیوتر و خود آنتی ویروسه و واسه مدیرت ابزار هاش هست...
دوستان اطلاعات بهتر دارن توضیح بدن.
ممنون
سلام
Comodo Endpoint Security Manager
اول باید عرض کنم که این محصول برای کاربران خانگی طراحی نشده و کاربردی براشون نداره. در واقع CESM ابزاریه برای کمک به مدیران شبکه های بزرگ LAN مثل ادارت و شرکتها و .....
در واقع مدیر شبکه میتونه با این محصول روی شبکه خودش نظارت و مدیریت داشته باشه. و همچنین نظارت و اعمال تنظیمات دلخواه و مورد نیاز بر روی نرم افزارهای کمودوی نصب شده روی شبکه مثل
Comodo Internet Security (CFW/CAV)-COMODO Disk Encrypyion-Comodo Secure Email
و همچنین میتونه در صورت مشاهده هر گونه تهدید روی شبکه به سرعت اقدامات مقتضی را اعمال بکنه. در واقع ابزاریه جهت نظارت و مدیریت و اعمال قوانین دلخواه یک مدیر. و همینطور که گفتم برای کاربران خانگی طراحی نشده.
حالا دقیقا چه ابزار و امکانی را در اختیار یک ادمین میزاره را باید تست کرد و بررسی کرد. مثلا مدیر شبکه میتونه کلاینتها را به گروهای مختلف بر مبنای کارکرد و وظایفشون در CESM تقسیم بندی بکنه و برای گروههای مختلف قوانین مورد نظر را وضع بکنه. یا مثلا میتونه آپدیتهای نرم افزار کمودو اینترنت سکیوریتی را از سایت کمودو دریافت بکنه و اونو روی سرور خودش قرار بده و بعد باقی کلاینتها آپدیتها را از سرور شبکه دریافت بکنند. کلا CESM قابلیتهایی از این دست را برای ادمینها فراهم میکنه. و به درد شبکه هایی میخوره که از محصولات کمودو استفاده میکنند.CESM هم ابزار مدیر اون شبکه است.
در ورژن جدید CIS هم این امکان اضافه شده است:
siavashjal
18-01-2012, 00:48
جالب این جاست که خود کمودو تو user guide که به همراه آخرین نسخه cis منتشر کرده گفته که برای این که کمودو حداکثر امنیت و پایداری رو داشته باشه (و کمترین میزان سوال ) فایروال رو روی safe mode و میزان حساسیتش رو روی low قرار بدید. برای defense هم گفته که درجش رو روی safe mode قرار بدید.
جالب این جاست که خود کمودو تو user guide که به همراه آخرین نسخه cis منتشر کرده گفته که برای این که کمودو حداکثر امنیت و پایداری رو داشته باشه (و کمترین میزان سوال ) فایروال رو روی safe mode و میزان حساسیتش رو روی low قرار بدید. برای defense هم گفته که درجش رو روی safe mode قرار بدید.
سلام
البته من آخرین user guide را نخوندم و احتمالا هم نمیخونم! معمولا این کتابچه های راهنما برای عموم استفاده کنندگان نوشته میشه که در واقع طیف وسیعی از کاربران کمودو که قطعا درصد بالایی از آن را کاربران متوسط به پایین را تشکیل میده رو در بر میگیره. بنابراین در این کتابچه ها سعی میشه موارد استاندارد و بهینه توصیه بشه. تا کاربران متوسط به پایین در استفاده از محصول دچار مشکل نشوند.
همینطور هم که خودتون فرمودید کمودو بعد از گفتن حداکثر امنیت و پایداری (کمترین میزان سوال) را هم آورده. یعنی میشه جمله را برعکس خوند اینجوری میشه===> کمترین سوال با حداکثر امنیت. یعنی اگر میخواهید کمترین میزان سوال با بیشترین امنیت را با هم داشته باشید این تنظیمات را انجام بدید. ولی اگر میخواهید سوالات بیشتری را از جانب کمودو دریافت کنید داستان فرق میکنه و اینبار حداکثر امنیت فقط به اندازه یکی دو درصد افزایش پیدا میکنه...
هر چند که من خودم با اون تنظیماتی که فرمودید مخالف نیستم و با یک نگاه جامع میتونیم بفهمیم که با اون تنظیمات در واقع امنیت خیلی خوبی را هم داریم. یه کوچولو مرور کنیم و کمی توضیح:
فایروال رو روی safe mode
این تنظیم خللی در امنیت ایجاد نمیکنه. و سوالات را هم کم میکنه. چون فایروال برای ارتباط یک فایل که در لیست سفید کمودو قرار داره سوالی نمیپرسه و اجازه برقرارای ارتباط با نت را میده...... ولی برای ما شاید مشکل ساز بشه ==> برنامه ای که با یک سریال رجیستر کردیم از کار میافته! درسته برنامه به سرورش وصل شد و سریال چک شد و نرم افزار از رجیستر خارج شد.... یکی از دلایلی که ما فایروال را میزاریم روی Custom Policy همینه.
حساسیتش رو روی low
اگر سیستم آلوده نباشه و ما هم برای برنامه ها در فایروال (موقع نشون دادن پیغام فایروال) رول خوبی را انتخاب بکنیم این مورد هم خللی ایجاد نمیکنه. بنابراین سعی کنید برای مرورگرها رول Web Browser و باقی برنامه رول Outgoing Only را انتخاب بکنید.
defense روی safe mode
من که خودم دیفنسم روی سیف مد است. پس مشکلی نداره..... البته Paranoid Mode یک کوچولو قویتر میکنه ولی عذاب آور میشه
kaivanika
18-01-2012, 05:54
Comodo Internet Security Pro 2012 این ورژن free نداره ؟؟؟
سی روز کار میکنه
با سلام خدمت دوستان
برای من همیشه در مورد امتیاز comodo leak test مشکل وجود داشته و هیچوقت امتیاز کامل رو نگرفتم
من دیشب ویندوز سیستمم رو عوض کردم و یک ویندوز جدید با اخرین ابدیتها روش نصب کردم بعد از نصب ویندوز اولین کار نصب کومودو بود بعد یک تست گرفتم اما اتیاز فاجعه بار 160رو گرفتم خوب دوستان می تونن دلایل این امتیاز و یا روشهای بالا بردن این امتیاز رو بگن و یا اینکه چرا این امتیاز ات در سیستم های مختلف با کومود اینقدر تفاوت داره ؟
با تشکر
سلام
این comodo leak test کارش چی هست؟ و ایا تو CIS هست؟
milad_gta
18-01-2012, 13:20
برای من همیشه در مورد امتیاز comodo leak test مشکل وجود داشته و هیچوقت امتیاز کامل رو نگرفتم
من دیشب ویندوز سیستمم رو عوض کردم و یک ویندوز جدید با اخرین ابدیتها روش نصب کردم بعد از نصب ویندوز اولین کار نصب کومودو بود بعد یک تست گرفتم اما اتیاز فاجعه بار 160رو گرفتم خوب دوستان می تونن دلایل این امتیاز و یا روشهای بالا بردن این امتیاز رو بگن و یا اینکه چرا این امتیاز ات در سیستم های مختلف با کومود اینقدر تفاوت داره ؟تنظیماتتون رو مطابق با پست بهترین تنظیمات اعمال کنید ( میتونید SandBox رو خاموش کنید ، نتیجه بهتره ) ، Cache اینترنت اکسپلورر رو خالی کنید ، تست بگیرید .
سلام این comodo leak test کارش چی هست؟ و ایا تو CIS هست؟ یه برنامه برا تست ( دور زدن فایروال ) که متوجه بشید نقاط ضعف کجاست و برطرفش کنید و به صورت جدا ارائه میشه .
با سلام
تنظیماتتون رو مطابق با پست بهترین تنظیمات اعمال کنید ( میتونید SandBox رو خاموش کنید ، نتیجه بهتره ) ، Cache اینترنت اکسپلورر رو خالی کنید ، تست بگیرید .
من با تمامی این تنظیمات تست گرفتم ولی نتیجه ای نداشته و بعدش هم توی سیستمی که تست کردم اثلا با اینترنت اکسپلورر هنوز یک سایت رو هم نرفتم ( الان روی یک سیستم با سند بوکس خاموش هم تست کردم نتیجه همون 160 هست )
یک نکته : چرا کومودو بعد از اجرا این برنامه اونو میفرسته توی سند بوکس ؟ ایا این برنامه توی لیست سفید خودش نیست مگه ؟
با تشکر
milad_gta
18-01-2012, 13:47
با SandBox خاموش و بلوک کردن تمام پیغام ها امتحان کنید ، فقط اجازه اجرا بدید بهش ...
SandBox میشه تا برخی حملات توسط SandBox دفاع بشه درواقع فقط تست فایروال نیست .
میشه لینک دانلودش comodo leak test رو بدید
با تشکر
میشه لینک دانلودش comodo leak test رو بدید
با تشکر
سلام علیکم،
با سلام
من با تمامی این تنظیمات تست گرفتم ولی نتیجه ای نداشته و بعدش هم توی سیستمی که تست کردم اثلا با اینترنت اکسپلورر هنوز یک سایت رو هم نرفتم ( الان روی یک سیستم با سند بوکس خاموش هم تست کردم نتیجه همون 160 هست )
*یک نکته : چرا کومودو بعد از اجرا این برنامه اونو میفرسته توی سند بوکس ؟ ایا این برنامه توی لیست سفید خودش نیست مگه ؟
با تشکر
سلام
شما موقع تست فایل را به لیست سفید کمودو که اضافه نمیکنید؟
===
* خب اگر کمودو این برنامه را بزاره توی لیست سفید خودش، شما میخواهید چی را تست کنید؟؟ با این وجود اصلا کمودو میخواد چی رو دفع کنه؟
فرض کن شما یک تروجان را بزارید توی لیست سفید و بعد بخواهید اونو تست کنید!!!!
وقتی شما فایلی را میزارید در لیست سفید، یعنی دارید به کمودو میگید که==> آقای کمودو با این فایل کاری نداشته باش.....
اگر CLT را بزارید در لیست سفید کمودو احتمالا امتیازتون همون 160 میشه :31:
از من این دو تا ایراد گرفت:
21.InfoSend: DNS Test Vulnerable
25.Impersonation: Coat Vulnerable
چیکارش کنم اینا هم درست بشن؟ایا این دو مورد اهمیت دارن؟
ضمنا ما اخرش نفهمیدیم این DNS توی کومودو چی هست
از من این دو تا ایراد گرفت:
21.InfoSend: DNS Test Vulnerable
25.Impersonation: Coat Vulnerable
چیکارش کنم اینا هم درست بشن؟ایا این دو مورد اهمیت دارن؟
ضمنا ما اخرش نفهمیدیم این DNS توی کومودو چی هست
سلام
من احساس میکنم که کمودوی شما روی Proactive Security نیست.
بنابراین پیکربندی را بزارید روی پرواکتیو و سیستم را ریستارت کنید و مجددا تست....
در مورد DNS که خیلی بحث شده یه سرچی بکنی مطالبی پیدا میکنید
اره نبود این حالت چی هست؟ چه فرقی میکنه با اینترنت سیکیوریتی پیش فرضش؟
الان بردم روی اون حالت فعلا حسش نیست تست کنم
این حالت مشکلی که پیش نمیاره؟
یه سوال دیگه در رابطه با این موردی که اول کار در این حالت میپرسه که اطلاعات رمزنگاری بشه(فکر کنم نظورش همین بود) باید اکانتش رو بخری؟ چند هست به پول ما؟ و اینکه اینجا جواب میده چون فکر کنم از SSl استفاده کنه باید کند بشه (الان تو ایران نسبتا SSL کند هست و محدودش کردن حداقل برا من اینطوری هست)
و در اخر کار همون چیز پی ان رو میکنه؟
اره نبود این حالت چی هست؟
:46:
====
چه فرقی میکنه با اینترنت سیکیوریتی پیش فرضش؟
ساده میگم: در حالت پرواکتیو کمودو خیلی قدرتمندتره.... (سر فرصت اگر نیاز شد به تفصیل توضیح میدم. ولی این حالتها تفاوتهایی با هم در تنظیمات و نقاط حفاظت شده دارند) قبلا هم ذکر کردم که همه کمودو را بزارن روی پرواکتیو چه دوستانی که CIS دارند و چه دوستانی که CFW دارند.
====
الان بردم روی اون حالت فعلا حسش نیست تست کنم
شما ببر روی پراکتیو؛ نیازی هم به تست مجدد نیست....
====
این حالت مشکلی که پیش نمیاره؟
نه؛ عالیه....
====
یه سوال دیگه در رابطه با این موردی که اول کار در این حالت میپرسه که اطلاعات رمزنگاری بشه(فکر کنم نظورش همین بود) باید اکانتش رو بخری؟ چند هست به پول ما؟
تا سقف 10 گیگ رایگان... چند صفحه قبل توضیح دادم.
====
و اینکه اینجا جواب میده چون فکر کنم از SSl استفاده کنه باید کند بشه (الان تو ایران نسبتا SSL کند هست و محدودش کردن حداقل برا من اینطوری هست)
متاسفانه تو ایران کار نمیده!!!!
در آخر هم: تا حدودی!
:11:
سلام دوستان
من یه مشکلی با فایروال CIS دارم.بعضی مواقع نمیدونم چرا ریپورت نمیده برای دسترسی به اینترنت.چندتا برنامه بودن که از اینترنت استفاده میکردن.سری اولی که استفاده کردم ازشون انگار نه انگار که فایروال دارم.اما بعد از اینکه ریست کردم سیستمو پیغام دسترسی داد.
روی CustomPolicy هم هست.
چندبار هم پیش اومده این مشکل برام
یه سوال دیگه
بهترین تنظیمی که میتونم برای قسمتهای مختلف CIS انتخاب کنم چیه؟
fishdilo
19-01-2012, 01:57
در آخر هم: تا حدودی!
:11:
سلام علی آقا :11:
(کار چیز پی ان رو تا حدودی می کنه) چی؟
سلام دوستان
من یه مشکلی با فایروال CIS دارم.بعضی مواقع نمیدونم چرا ریپورت نمیده برای دسترسی به اینترنت.چندتا برنامه بودن که از اینترنت استفاده میکردن.سری اولی که استفاده کردم ازشون انگار نه انگار که فایروال دارم.اما بعد از اینکه ریست کردم سیستمو پیغام دسترسی داد.
روی CustomPolicy هم هست.
چندبار هم پیش اومده این مشکل برام
یه سوال دیگه
بهترین تنظیمی که میتونم برای قسمتهای مختلف CIS انتخاب کنم چیه؟
اینکه چرا ریپورت نداده، شاید به تنظیماتتون ربط داشته باشه، بهترین تنظیمات استاد مهران:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه حالا میپرسه، می تونید برید و اونهایی که نپرسیده و خودسر رفتن اینترنت، دسترسی شون رو مجدد مطابق میل تون محدود کنید
با سلام
سلام
شما موقع تست فایل را به لیست سفید کمودو که اضافه نمیکنید؟
===
* خب اگر کمودو این برنامه را بزاره توی لیست سفید خودش، شما میخواهید چی را تست کنید؟؟ با این وجود اصلا کمودو میخواد چی رو دفع کنه؟
فرض کن شما یک تروجان را بزارید توی لیست سفید و بعد بخواهید اونو تست کنید!!!!
وقتی شما فایلی را میزارید در لیست سفید، یعنی دارید به کمودو میگید که==> آقای کمودو با این فایل کاری نداشته باش.....
اگر CLT را بزارید در لیست سفید کمودو احتمالا امتیازتون همون 160 میشه
با اولین اجرا برنامه میرفت توی سند بوکس . بعد من برای دفعه بعد میزدم که نره توی سند بوکس ( اشتباه اینجا بوده )
البته الان خود برنامه رو کامل توی سند بوکس در حالتهای limit و untrusted اجرا کردم امتیاز شد 260
دوستان این برنامه هایی که به قسمت defense + rules میان از چه طریقی وارد این قسمت میشن ؟ مثلا وقتی دیفنس یک هشدار در مورد یک برنامه و کارکرد اون توی سیستم میده و ما بهش اجازه میدیم که اجرا بشه میاد توی این لیست ؟
منظور از این custem policy چیه ؟
حذف یک برنامه از این قسمت چه تاثیری رو سیستم داره ؟
اگر در این قسمت برای برنامه مورد نظر یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنیم دیگه رفتار اون برنامه بر اساس این انتخاب ما هست ؟
با تشکر
milad_gta
19-01-2012, 12:14
دوستان این برنامه هایی که به قسمت defense + rules میان از چه طریقی وارد این قسمت میشن ؟ مثلا وقتی دیفنس یک هشدار در مورد یک برنامه و کارکرد اون توی سیستم میده و ما بهش اجازه میدیم که اجرا بشه میاد توی این لیست ؟بستگی داره چه اجازه ای بدی ! برا مثال اجازه دسترسی به یک فایل رو بدی میاد اینجا ... ( البته بزار وقت شد user guide رو بخونم دقیق توضیح بدم ، برا خودم تو یک موضوع سوال پیش اومد )
منظور از این custem policy چیه ؟یه سری قوانین پیشفرض تعریف شده که اسم های خاص دارند مثلا Windows Applications که فایل های جزو این گروه یک سری دسترسی خاص دارند حالا اگر یک برنامه رو به صورت دستی بهش دسترسی بدید مثلا اجازه اجرا بدید ولی اجازه ویرایش کلید های محافظت شده ریجستری رو ندید میشه Custom یا به عبارتی تنظیمات سفارشی ... ( نه پیش فرض )
حذف یک برنامه از این قسمت چه تاثیری رو سیستم داره ؟درباره برنامه سوال میپرسه ...
اگر در این قسمت برای برنامه مورد نظر یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنیم دیگه رفتار اون برنامه بر اساس این انتخاب ما هست ؟اینا همون تنظیمات پیشفرضی ( از پیش تعیین شده ) هست که پیش تر گفتم ، شما برید به تب predefined policies اونجا لیست تنظیمات پیشفرض هست و میتونید انتخاب کنید و گزینه edit رو بزنید سپس Customize و ببینید هر کدوم از این گزینه ها چه میزان دسترسی میدن ، مثلا Trust Applicationدسترسی کامل میده که هر کاری دلش خواست انجام بده ، یا مثلا Isolated Application همه درخواست ها رو block میکنه ! اینجا میتونید مجموعه قانون های خودتون رو هم بسازید.
سلام علی آقا :11:
(کار چیز پی ان رو تا حدودی می کنه) چی؟
[/SIZE]
سلام
در واقع یک VPN تمام عیار است. تا حدودی را برای استفاده ای که ما از VPN ها داریم گفتم..... عکسو ببین، IP:
milad_gta
19-01-2012, 15:26
من نمیدونم چرا نمیتونم از Trust Connect استفاده کنم ، شدیدا احتیاج دارمش :دی
با سلام
دوستان این برنامه هایی که به قسمت defense + rules میان از چه طریقی وارد این قسمت میشن ؟ مثلا وقتی دیفنس یک هشدار در مورد یک برنامه و کارکرد اون توی سیستم میده و ما بهش اجازه میدیم که اجرا بشه میاد توی این لیست ؟
سلام
وقتی شما پیغامی از طرف +D کمودو دریافت کنید، و تیک Remember خورده باشه و شما به سوال جواب بدهید(چه Allow را انتخاب کنید و چه Block بکنید)، کمودو برای اینکه جواب شما را ثبت کنه تا دیگه همون سوال را تکرار نکنه، میاد فایل را به Defense+ Rules اضافه میکنه و جواب شما را هم براش تعریف میکنه.
فکر کنم Trust Connect از پروتکل SSL استفاده میکنه و به همین خاطر کنده و یا اصلا نمیشه استفاده کرد البته این مورد فقط تو ایران هست چون اومدن محدودیت روی این پورتکل گزاشتن الان صفحات بانک ها هم بیشتر مواقع به زور باز میشه
milad_gta
19-01-2012, 15:32
نه ، من کلا نمیتونم ، ربطی به موضوع SSL هم نداره ... :دی
من نمیدونم چرا نمیتونم از Trust Connect استفاده کنم ، شدیدا احتیاج دارمش :دی
سلام مجدد
شما دو راه دارید:1- کشورتون را عوض بکنید 2- کشورتون را عوض بکنید
milad_gta
19-01-2012, 15:51
من جای دیگه هم تست کردم برا همین گفتم کلا نمیتونم ، فکر کنم سیستم عاملم باشه .
ولی خودمونیم عجب جمله ای گفتی :دی
M e i s a m
19-01-2012, 16:10
سلام
در واقع یک VPN تمام عیار است. تا حدودی را برای استفاده ای که ما از VPN ها داریم گفتم..... عکسو ببین، IP:
بلخره خوبه یا بد؟
میشه باهاش کارای روزمره رو انجام داد؟ اون 10 گیگش کرک بشو نیست؟ :دی
ولی خودمونیم عجب جمله ای گفتی :دی
خوب گرفتی....هیس!!!:46:
بلخره خوبه یا بد؟
میشه باهاش کارای روزمره رو انجام داد؟ اون 10 گیگش کرک بشو نیست؟ :دی
10 گیگ رایگانه، چی رو میخواهی کرک بکنی........
بحث را تموم بکنیم و بریم سراغ موضوع دیگه، در پست بعدیم یک نکته در مورد کمودو میگم، شاید مفید باشه.
اقا این ثبت نامش چطوری هست؟ اموزش خاصی میخواد؟ ادرسش کجاست؟
ضمنا این 10 گیگ رایگان رو بر چه اساسی میده؟اگه مثلا براساس ایمیل میده یه ایمیل دیگه میسازیم ولی اگه براساس مثلا ایدی کامپیوتر میده بحث کرک پیش میاد که خوب بحث جداگانه ای داره والبته میشه روش بحث کرد
و در اخر بخواهی بخری چند هست؟
من فعلا میخوام رایگانش رو تست کنم ببینم چطوری هست
ممنون میشم یاد بدید
با تشکر
Karkas20
19-01-2012, 16:43
اقا یه سوال
چرا در نسخه 5.9 و 5.8 نسبت به ورژن های قبلی ، تعداد سوالات کومودو کمتر شده !؟
هر تنظیمی هم که شده انجام دادم ولی باز نمیشه : دی
راستی علی جان ، تبریکات !:31:
برنامه چیز پی ان کمودو مبتنی بر اوپن چیز پی ان هست و اپن وی پی ان در اکثر ای اس پی ها بسته شده و اونایی هم که بازه سرعتش خیلی پایینه پس بی خیال بشید
اقا یه سوال
چرا در نسخه 5.9 و 5.8 نسبت به ورژن های قبلی ، تعداد سوالات کومودو کمتر شده !؟
هر تنظیمی هم که شده انجام دادم ولی باز نمیشه : دی
سلام
البته من خودم در این مورد حساس نیستم و مقایسه ای در ورژنهای قدیم و جدید کمودو انجام ندادم در واقع چیزی احساس نمیکنم. مهم امنیت هست که میشه گفت در ورژن جدید کمتر نشده.
ضمن اینکه TVL کمودو گسترش پیدا کرده، همین باعث شده سوالات کمتر بشه.
بعد هم اینکه در ورژنهای قدیمی اگر یادتون باشه، هیچ فایلی وارد لیست سفید کمودو نمیشد مگر اینکه کاربر خودش فایل را به لیست سفید اضافه میکرد. اما در چند ورژن جدید کمودو هش فایلها را بررسی میکنه و اتوماتیک وارد لیست سفید میکنه.
و بعد اینکه قابلیت اسکن آنلاین و کشف سالم بودن فایل هم در ورژن جدید بهبود پیدا کرده.
Karkas20
19-01-2012, 18:43
سلام
البته من خودم در این مورد حساس نیستم و مقایسه ای در ورژنهای قدیم و جدید کمودو انجام ندادم در واقع چیزی احساس نمیکنم. مهم امنیت هست که میشه گفت در ورژن جدید کمتر نشده.
ضمن اینکه TVL کمودو گسترش پیدا کرده، همین باعث شده سوالات کمتر بشه.
بعد هم اینکه در ورژنهای قدیمی اگر یادتون باشه، هیچ فایلی وارد لیست سفید کمودو نمیشد مگر اینکه کاربر خودش فایل را به لیست سفید اضافه میکرد. اما در چند ورژن جدید کمودو هش فایلها را بررسی میکنه و اتوماتیک وارد لیست سفید میکنه.
و بعد اینکه قابلیت اسکن آنلاین و کشف سالم بودن فایل هم در ورژن جدید بهبود پیدا کرده.
درست هست !
ولی فکر بکنم اگر تغیراتی در اینجا صورت بدیم ، بشه یکم سوالاتش را زیاد کرد !
این عکس دومی از تغییرات من هست که در پیش فرض فقط تیک گزینه اول خورده شده !
امیرجان به نظر من اصلا نیازی نیست که تیک های allow رو برداریم به خصوص برای فایل های سیستمی , این کار فقط باعث میشه که از کاربر سوال های زیادی پرسیده شه و اگر اشتباهی یکی رو بلاک کنه کل سیستم بهم میریزه
فقط برای نرم افزارهای که وارد سندباکس میکنیم لازمه که همه ی اونها تیک ask رده بشه که آموزشش رو چند صفحه قبل خودت گذاشتی
[QUOTE=Karkas20;6784678]درست هست !
[/QUOTE
اول بگم که اون قسمتی که شما ادیت کردید. فقط و فقط برمیگرده به قوانین فایل: Explorer.exe که یک پروسس Safe است. و زمانی خطرناک میشه که آلوده بشه، اگر هم بخواهد این پروسس توسط یک مخرب آلوده بشه؛؛ کمودو اصلا اجازه آلوده شدن را نمیده یا حداقل اینکه قبل از آلودگی کمودو پیغام میده.
اگر هم آنرا ادیت بکنید و بزارید روی سوال؛ به نظر من تاثیری چندانی در امنیت نداره.
من قبلا در مورد تنظیمات این بخش اشاره کردم که باید All Applications را ادیت بکنید.
اگر هم دوست دارید سوالات را بیشتر بکنید راههای دیگری هست. ولی چون کمک چندانی نمیکنه لزومی نداره انجام بشن.
البته این نظر منه. وگرنه همه آزادند......
Karkas20
19-01-2012, 19:13
[QUOTE=Karkas20;6784678]درست هست !
[/QUOTE
اول بگم که اون قسمتی که شما ادیت کردید. فقط و فقط برمیگرده به قوانین فایل: Explorer.exe که یک پروسس Safe است. و زمانی خطرناک میشه که آلوده بشه، اگر هم بخواهد این پروسس توسط یک مخرب آلوده بشه؛؛ کمودو اصلا اجازه آلوده شدن را نمیده یا حداقل اینکه قبل از آلودگی کمودو پیغام میده.
اگر هم آنرا ادیت بکنید و بزارید روی سوال؛ به نظر من تاثیری چندانی در امنیت نداره.
من قبلا در مورد تنظیمات این بخش اشاره کردم که باید All Applications را ادیت بکنید.
اگر هم دوست دارید سوالات را بیشتر بکنید راههای دیگری هست. ولی چون کمک چندانی نمیکنه لزومی نداره انجام بشن.
البته این نظر منه. وگرنه همه آزادند......
سوالات را میشه بر روی paranoid mode که اوجه سواله:31:
یادمه یه بار گذاشتمش حتی ویندوز هم که میخواست ریست بشه سوال جواب کرد ...
این تنظیمات به درد جاهای حساس میخوره / والا:31:
سوالات را میشه بر روی paranoid mode که اوجه سواله
یادمه یه بار گذاشتمش حتی ویندوز هم که میخواست ریست بشه سوال جواب کرد ...
:31:
این تنظیمات به درد جاهای حساس میخوره / وال
اورژانس سیستمهای آلوده............
fishdilo
19-01-2012, 23:09
سلام مجدد
شما دو راه دارید:1- کشورتون را عوض بکنید 2- کشورتون را عوض بکنید
بابا علی آقا ذوق ادبی در این حد داشتی و رو نمی کردی :46: خیلی با حال بود
Free Antivirus on Android Market...just for you guys;) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5jb 21vZG8ucGltc2VjdXJlIl0)
M e i s a m
20-01-2012, 00:20
اقا من یه مشکل دارم
من با نرم افزار هایی کار میکنم که خروجی exe میدن و هربار باید چند تا اوکی برای هر تست بزنم
نه میشه تراستد کرد چون میخواد فایل های سیستمی رو تغییر بده نه میشه تنظیم کرد نپرسه
البته الان یه تیک زدم پاپ اپ نشون نده و allow بده و create rule for saf app کنه بلکه اینقدر اذیت نکنه
خداییش سادگی و قدرت مثل کمودو ندیدم ولی بعضی چیزاش عصابم رو خورد میکنه و رو سیستمی که برای خانوادست خیلی دردسره!
اقا این کومودو منو سرویس کرده
از همه چیش راضیم ولی نمی تونم این کرک افیس 2010 ر نصب کنم
از سایت *** دانلود هم گرفتم
اینم اسم فایلشه
دستم به دومنتون
هر چی اکسترکت می کنه
milad_gta
20-01-2012, 10:53
مشکلش کجاست ؟ Defense ، Av ؟ شما مطمئن هستی سالمه ؟ مثلا با VirSCAN.org ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چکش کردید ؟ اگر مطمئن هستید ، بزارید جزو استثناء و Trust Files که کاریش نداشته باشند .
خداییش سادگی و قدرت مثل کمودو ندیدم ولی بعضی چیزاش عصابم رو خورد میکنه و رو سیستمی که برای خانوادست خیلی دردسره!
سلام
برای اینکه کمودو برای کاربران سیستمهای خونگی (منظورم کاربرانی که اطلاعات کمی در مورد کامپیوتر و امنیت و انواع آنتی ویروس دارند) درد سر ساز نباشه، شما سندباکس را فعال کن و بزار روی Untrusted
بعد در طی مدت یکی دو روز بعد از نصب کمودو و کار با سیستم تکلیف فایلهای توی سیستم را مشخص کن و سالمها را ببر در لیست سفید و اگر ویروسی پیدا شد دیلیت کن. یعنی روی سیستمی که کمودو نصبه نباید فایلی در بخش Unrecognized Files باقی بمونه. تکلیفشون را مشخص بکنید.
بعد به کاربران مورد نظر بگید که هر فایلی که رفت در سندباکس و میشناسینش ببرین در لیست سفید و اگر یک فایل عجیب و غریب اونجا دیدید و یا فلشی را به سیستم متصل کردید و به ناگاه فایلی از فلش رفت توی سندباکس دیگه اون فایل را به لیست سفید نبرید و بزارید در بخش Unrecognized Files باقی بمونه.
من خودم روی چند سیستم که کاربرانش مبتدی بودند همین آموزش را دادم و دارند کار میکنند......مشکلی هم ندارند.
دوستان من یه بار Comodo رو نصب کردم و بعد به دلایلی پاک ش کردم و دیگه اصلا دنبالش نرفتم ...
حالا که Nod32 رو دارم , بعضی از سایت ها رو Comodo که Unistal ـش کردم نمیزاره باز کنم !
مثلِ --------.com ... اینو میگه :
یا سایتی رو جست و جو میکنم که وجود نداره این میاد :
چطور میشه که این مشکل رو بر طرف کرد ؟
دوستان من یه بار Comodo رو نصب کردم و بعد به دلایلی پاک ش کردم و دیگه اصلا دنبالش نرفتم ...
حالا که Nod32 رو دارم , بعضی از سایت ها رو Comodo که Unistal ـش کردم نمیزاره باز کنم !
مثلِ --------.com ... اینو میگه :
یا سایتی رو جست و جو میکنم که وجود نداره این میاد :
چطور میشه که این مشکل رو بر طرف کرد ؟
سلام
از IP های جدید sDNS کمودو استفاده بکنید:
8.26.56.26
8.20.247.20
در مورد اینکه فرمودید برای سایتهایی که وجود ندارند اون پیغام را میده: طبیعی است، چون سایتی وجود نداره که sDNS تحویلتون بده.
M e i s a m
21-01-2012, 13:10
دوستان سیستم من هی میخواد به ادرس 169.254.xxx.xxx وصل شه
هر دفعه هم یک ادرس خود سیستم هم وصل میشه
الان look up کردم اینو نشون داد:
What is a Link-Local IP Address?
Link-local IP address ranges
The ranges and the amount of usable IP's are as follows:
169.254.1.0 - 169.254.254.255
Addresses: 65,023
قضیه چیه؟
رفتم تو بلک زون کلا رنجش رو بلاک کردم اگرچه درست درمون کار نمیکنه نمیدونم چرا باز به عنوان نتورک جدید نشون میده...
قبلا نبود الان اضافه شده
دوستان سیستم من هی میخواد به ادرس 169.254.xxx.xxx وصل شه
هر دفعه هم یک ادرس خود سیستم هم وصل میشه
الان look up کردم اینو نشون داد:
What is a Link-Local IP Address?
Link-local IP address ranges
The ranges and the amount of usable IP's are as follows:
169.254.1.0 - 169.254.254.255
Addresses: 65,023
قضیه چیه؟
رفتم تو بلک زون کلا رنجش رو بلاک کردم اگرچه درست درمون کار نمیکنه نمیدونم چرا باز به عنوان نتورک جدید نشون میده...
قبلا نبود الان اضافه شده
سلام برنامه چیز شکن جدیدی نصب نکردین ؟ مثل ه...ا...ت اس ...پوت , این ای پی معمولا برای اتصال op..nv-p-n استفاده میشه
M e i s a m
21-01-2012, 13:21
سلام برنامه چیز شکن جدیدی نصب نکردین ؟ مثل ه...ا...ت اس ...پوت , این ای پی معمولا برای اتصال op..nv-p-n استفاده میشه
4 5 نوع تست کرده بودم الان از ------ فیر استفاده میکنم + نرم افزار ------ فایر
ممکنه از اونا باشه؟ البته فکر کنم این سری درست بلاکش کردم دیگه پیغام نمیده!
4 5 نوع تست کرده بودم الان از ------ فیر استفاده میکنم + نرم افزار ------ فایر
ممکنه از اونا باشه؟ البته فکر کنم این سری درست بلاکش کردم دیگه پیغام نمیده!
بلاکش نکنید نیازی نیست برای استفاده از چیز شکن ها باید آزاد باشه اینجوری مثلا :دی
دوستان در مورد سایتایی که کومودو نمیزاره ببینم چیکار باید کرد که بیخیالش بشه و سایت باز بشه؟
بعد اون دو تا ای پی که چند پست قبل نوشته شده برا چی هست و کجا باید استفاده بشه؟
با تشکر
M e i s a m
21-01-2012, 19:07
بلاکش نکنید نیازی نیست برای استفاده از چیز شکن ها باید آزاد باشه اینجوری مثلا :دی
دیگه استفاده نمیکنم اخه
بلاکیدم مشکلی هم نیست :دی البته فعلا...
دوستان در مورد سایتایی که کومودو نمیزاره ببینم چیکار باید کرد که بیخیالش بشه و سایت باز بشه؟
بعد اون دو تا ای پی که چند پست قبل نوشته شده برا چی هست و کجا باید استفاده بشه؟
با تشکر
سلام
اسم سایت را اینجا ذکر کنید، ببینیم چیه. تیم کمودو باید اونو از بلک لیست خارج کنه. البته اگر سایت مشکلی نداشته باشه.
اون دوتا آی-پی مربوط به سرورهای DNS کمودو است. روش استفاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را استاد مهران توضیح دادند.
======
اگر فکر میکنید سایت آلوده است، بهتره در پیغام خصوصی به من بدید.
saeediranzad
22-01-2012, 07:26
سلام دوستان.
کسی تا حالا از comodo system cleaner استفاده کرده؟
میخواهم در مورد قابلیت duplicate بدونم. وقتی روی درایو C آن را انجام میدم، فایلهای زیادی پیدا میکنه.
ولی من میترسم حذفشون کنم. میترسم یه وقت سیستم را به هم بریزه.
راهنمایی بفرمایید.
fishdilo
22-01-2012, 14:13
سلام دوستان.
کسی تا حالا از comodo system cleaner استفاده کرده؟
میخواهم در مورد قابلیت duplicate بدونم. وقتی روی درایو C آن را انجام میدم، فایلهای زیادی پیدا میکنه.
ولی من میترسم حذفشون کنم. میترسم یه وقت سیستم را به هم بریزه.
راهنمایی بفرمایید.
سلام
به نظر من روی درایو (ویندوز) سی که اصلا" توصیه نمی شود، نه با این نرم افزار و نه با نرم افزار دیگه
در ضمن من اخیرا" از این نر افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کردم و کارش حرف نداشت
سلام
در CIS قائده ای وجود دارد بر این مبنا که:
اگر برای یک فرایند یا عمل یا برای یک فایل و پروسه، 2 یا چند قانون وجود داشته باشد، کمودو فقط قانون اول و بالاتر را مورد توجه قرار میدهد و قوانین مشابه که زیر دست قانون بالایی وجود دارند اصلا کار نمیکنند و مشمول قانون روی دست خود میشوند. دانستن این مطب زمانی که قصد ساختن قانون جدیدی را داریم باید مورد مورد توجه قرار گیرد.
مثال:
در عکس بالا اولین رول مربوط به دراگون است و دراگون میتونه به اینترنت وصل بشه. و من دومین قانون را، بلوک تمام برنامه ها ساختم. با توجه به قائده بیان شده در CIS، که برای دو یا چند رول موجود برای یک فرایند همواره رول بالایی مورد توجه قرار میگیرد. بنابراین از قانون 2 به بعد همه برنامه بلوک میشوند و حتی مالواربایتس و اپرا که در تصویر میبینید قوانینشان طوری ساخته شده است که میتوانند به نت وصل شوند، ولی چون رول "بلوک همه برنامه" روی دست اونهاست بنابراین امکان برقراری با اینترنت برای آنها مقدور نیست و نمیتوانند به نت وصل شوند و بلوک میشوند.
و یک مثال و عکس هم از بخش Global Rules بزارم که توضیحات را هم در عکس قرار دادم:
====
تمرین:
به نظر شما در کدام عکس خروجی روی پورت 23 بسته شده است؟
راهنمایی: Allow IP Out From MAC Any To MAC Any Where Protocol Is Any یعنی خروجی برای تمامی پورتها آزاد است.
عکس(1):
عکس(2):
جواب: عکس (2)
siavashjal
22-01-2012, 22:56
من الان تو کمودو یه چیزی دیدم. فایروالش شروع کرده همین جوری داره پروسه svchost.exe رو بلاک می کنه. نمی دونم چرا این جوری شده؟
من الان تو کمودو یه چیزی دیدم. فایروالش شروع کرده همین جوری داره پروسه svchost.exe رو بلاک می کنه. نمی دونم چرا این جوری شده؟
سلام
میتونید عکس بزارید و بلاکها را نشون بدید؟
در بخش فایروال تنظیمی یا رولی تعریف کردید؟ از این قسمت هم میتونید عکس بزارید.
siavashjal
23-01-2012, 10:48
سلام
این رولی که تو قسمت network security policy تعریف شده(البته من چنین رولی رو تعریف نکردم و ظاهرا خود به خود به وجود اومده):
Capture.JPG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم عکس بلاک ها:
Capture1.JPG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته من رفتم و کل پروسه svchost رو براش به عنوان trusted تعریف کردم تو قسمت فایروال. فعلا که بلاک هاش قطع شده.
سلام
این رولی که تو قسمت network security policy تعریف شده(البته من چنین رولی رو تعریف نکردم و ظاهرا خود به خود به وجود اومده):
Capture.JPG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم عکس بلاک ها:
Capture1.JPG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته من رفتم و کل پروسه svchost رو براش به عنوان trusted تعریف کردم تو قسمت فایروال. فعلا که بلاک هاش قطع شده.
سلام
بابت عکسها ممنون.
البته ساختن قوانین برای svchost نیاز به اطلاعات داره و کار ساده ای نیست. و در حالت عادی نیازی به این کار هم نیست، شاید سر فرصت یه مطلبی در موردش نوشتم....
ولی در کل بهتره به جای اینکه اونو کاملا به عنوان Trusted معرفی بکنید، من نظرم اینه که رول svchost را از فایروال حذف بکنید.
siavashjal
23-01-2012, 22:29
خیلی ممنون از جوابتون
حذف پروسه svchost مشکلی در کار کمودو ایجاد نمی کنه؟
خیلی ممنون از جوابتون
ویرایش ...
خیلی ممنون از جوابتون
سلام
1-اونچیز که من در رول شما دیدم اگر حذف بشه، نه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
2-ضمنا فایروال کمودو برای svchost رول داره.
3-به نظر من سیستم شما آلوده نـیست.
4- اون بلاکها هم مربوط به Inbound بوده. دقیقا طبق قانونی که خودتون تعریف کردید. مگر شما ساکن تهران نیستید و اینترنتتون را هم از آسیا تک نمیگیرید!
5- میتونید حذفش کنید و مشکلی نداره.
سلام مجدد
دوستان آپدیت جدید CIS را دریافت کنید:
More=> Check for Updates
siavashjal
23-01-2012, 23:14
من این آپدیت جدید رو گرفتم. یه آپدیت کوچیک هستش.
saeediranzad
24-01-2012, 09:10
گرفتم استاد Jadda!
همچنین ورژن جدید دراگون هم مهیاست. علاقمندان آپدیت کنند.
دوستانی که دارگون رو باهاش کار میکنند چطوریاست؟ کار باهاش راحته؟ انعطاف پذیریش خوبه؟ کلا با سایتا مشکل که نداره؟
دوستانی که دارگون رو باهاش کار میکنند چطوریاست؟ کار باهاش راحته؟ انعطاف پذیریش خوبه؟ کلا با سایتا مشکل که نداره؟
سلام
آخرین ورژن را میتونید دانلود کنید و ببیند چطوره:
Comodo Dragon 17.0
دوستان سه تا سوال
اولیش اینکه موقعی که یه فایل رو ویروسی اعلام میکنه و میدونیم نیست مثلا در هنگام اجرای یه کرک مطمئن کدوم یک از این گزینه ها رو باید استفاده کرد و به وطر کلی فرقشون چی هست مخصوصا دومی و سومی
Once
Add to Trusted File
Add to Exclusions
دوم اینکه بعضی وقتا به یه سری فایلا گیر میده و میخوای کلا بیخیالش بشه باشد چیکار کرد بعضی وقتا من هر کرای میکنم نمیتونم بهش بفهمونم بیخیال این فایل بشه
و در اخر موقعی که یه فایل رو پاک میکنه و میخوای ریستور کنیم تا ریستور کنیم دوباره پاک میکنه و اجازه نمیده بفرستیمش تو لیست استثنا ها این رو باید چیکار کرد میشه همزان هم ریستور و هم تو لیست استثنا قرارش داد؟(در مورد استثنا هم باز بر میگرده به گزینه یک که کدوم میشه)
دوستان سه تا سوال
اولیش اینکه موقعی که یه فایل رو ویروسی اعلام میکنه و میدونیم نیست مثلا در هنگام اجرای یه کرک مطمئن کدوم یک از این گزینه ها رو باید استفاده کرد و به طور کلی فرقشون چی هست مخصوصا دومی و سومی
Once
Add to Trusted File
Add to Exclusions
دوم اینکه بعضی وقتا به یه سری فایلا گیر میده و میخوای کلا بیخیالش بشه باشد چیکار کرد بعضی وقتا من هر کرای میکنم نمیتونم بهش بفهمونم بیخیال این فایل بشه
و در اخر موقعی که یه فایل رو پاک میکنه و میخوای ریستور کنیم تا ریستور کنیم دوباره پاک میکنه و اجازه نمیده بفرستیمش تو لیست استثنا ها این رو باید چیکار کرد میشه همزان هم ریستور و هم تو لیست استثنا قرارش داد؟(در مورد استثنا هم باز بر میگرده به گزینه یک که کدوم میشه)
سلام
1)
Once:
اگر این گزینه را انتخاب بکنید، فقط برای یکبار و در واقع همون پیغام کاربرد دارد و آنتی ویروی یکبار دست از سر فایل بر میداره. و اگر مجددا شناسایی بشه چه در Real Time Scanning یا On-Demand Scan، مجددا کمودو پیغام میده.
Add to Trusted Files:
با انتخاب این گزینه فایل به لیست سفید کمودو ( Trusted Files ) اضافه میشه ، در واقع شما به کمودو میگید که این فایل کاملا سالم است و دیگه آنتی ویروس و همچنین +Defense به فایل گیـر نمیدن.
Add to Exclusions:
با انتخاب این گزینه فایل به لیست Exclusions در آنتی ویروس اضافه میشه و دیگه پیغامی از طرف آنتی ویروس در مورد فایل شاهد نیستید و آنتی ویروس به فایل گیـر نمیده. ولی اگر اجرا بشه +Defense بهش گیـر میده.
======
2)
بهترین کار اینه که فایل را به لیست سفید اضافه بکنی. اینجوری دیگه کمودو هیچ رقمه با فایل کاری نداره. البته بجز فایروال؛؛
======
3)
کمودو فایلی را خودسر پاک نمیکنه. و اگر طبق تنظیماتتون فایل را برد قرنطینه و احساس میکنید فایل سالمه و بخواهید از قرنطینه برگردونید و با پیغام آنتی ویروس مواجه شدید ( پیغام طبیعی است، چون از نظر کمودو شما دارید یک ویروس را از قرنطینه خارج میکنید و برای همین پیغام میده) میتونید یکی از گزینه های Add to Exclusions یا Add to Trusted Files را انتخاب کنید.
با سلام خدمت دوستان
چرا دیفنس کومودو وقتی می خوام دراگون رو از طریق خود برنامه ابگریت کنم همچین پیامی میده
با سلام خدمت دوستان
چرا دیفنس کومودو وقتی می خوام دراگون رو از طریق خود برنامه ابگریت کنم همچین پیامی میده
سلام
احتمالا اون فایل اینجوریه:
میتونید Allow -OK کنید، مشکلی نیست.
ArashMiniStar
26-01-2012, 22:17
سلام.من هر چی این آپدیت خودکار ویندوز سون رو غیر فعال از ریشه کردم بازم میبینم داره از اینترنت استفاده میشه.چی کار کنم؟؟
اون فایل svchost.exe حیاتی ولی آپدیت ویندوز هم از طریق اون هست.نمیدونم باید پورت خاصی غیر فعال یشه یا تنظم خاصی داره.
مرسی:40:
سلام.من هر چی این آپدیت خودکار ویندوز سون رو غیر فعال از ریشه کردم بازم میبینم داره از اینترنت استفاده میشه.چی کار کنم؟؟
اون فایل svchost.exe حیاتی ولی آپدیت ویندوز هم از طریق اون هست.نمیدونم باید پورت خاصی غیر فعال یشه یا تنظم خاصی داره.
مرسی:40:
داداش از این مسیر
Control Panel\Administrative Tools
گزینه Services انتخاب کن و گزینه windows update پیدا کن و راست کلیک وپروپرتیس رو بزن گزینه رو بزار رو دیسیبل
kaivanika
27-01-2012, 01:47
کمودو رو دوباره نصبیدم
احساس میکنم رو سرعتم تاثیر گذاشته . صفحات دیرتر باز میشه
راستی کمودو روی س ا ک س ------ تاثیری داره یا نه ؟
کمودو رو دوباره نصبیدم
1-احساس میکنم رو سرعتم تاثیر گذاشته . صفحات دیرتر باز میشه
2-راستی کمودو روی س ا ک س ------ تاثیری داره یا نه ؟
سلام
1-کمودو روی سرعت اینترنت تاثیر منفی نداره.
2-به نظر من نـه.
rajermax
27-01-2012, 12:25
سلام
فایروال comodo
با
Avira Free Antivirus
ااز زمانی که نصبشون کردم هشت ماهی گذشته تا حلا خیلی عالی عمل کرده
در ضمن آنتی ویروس کمودو مثل آنتی ویروس های دیگه نبود خیلی دیر عمل میکرد بعضی ویروس ها نمیشناخت اما از نظر فایروال خیلی عالی
برای همین به جاش
Avira Free Antivirus
نصب کردم
دوستان یه سوال کردم صفحه قبل درست متوجه نشدم چیکار کنم
الان یه فایل پچ هست که انتی ویروس پیام میده و پاک میکنه هیچکاریش هم نمیشه کرد برم ریستور کنم قبل از اینکه بخوام ببرم تا لیست سفید بازم پاک میکنه در چنین حالتی باید چیکار کرد؟(اصلا از من سوال نمیکنه خود سریع پاک میکنه)
در ضمن چطوری میشه یه فایل رو دستی بهش داد که تو لیست سفیدش بره مثلا وقتی پیغام Add to trusted file نیاد و خودم بخوام دستی بگم بیخیال این فایل بشه
ایا میشه یه فولدر هم بهش بدیم و بگیم بیخیال فایل های داخل اون بشه؟
وقتی فایلی رو از طریق Add to exclusions تو لیست سفید کومودو وارد میکنم اینجور که توی صفحه قبل گفته شد فقط تو لیست سفید انتی ویروس میره ولی قسمت دیفنس بازم بهش گیر میده خوب اصلا این قسمت دیفنس چی هست ایا از نظر ارجحت بر قسمت انتی ویروس برتری داره؟ یعنی اگه تو لیست سفید اون بره انتی ویروس کارش نداره؟(اگه اره پس انتی ویروس چیکارست؟) کلا فرق قسمت دیفنس و انتی ویروس رو میخوام واینکه کدوم بر اون یکی ارجحیت داره
و در اخر وقتی فایلی تو لیست سفید انتی ویروس میره( همون Add to exclusions) اگه اشتباه نکنم میشه از ادرس زیر پاکش کرد یا دستی اضافه کرد
Antivirus--->Scanner setting-->exclusions
حالا من رفتم تو ادرس زیر و یه فایلی رو بهش اضافه کردم ولی به لیست سفید دیفنس اضافه نشد اگه این قسمت لیست سفیدش نیست دو تا سوال رو برام به وجود اورده اول اینکه لیست سفیدش کجاست که بشه دستی اضافه یا حذف کرد(مرتبط به همون سوال اولم میشه) دوم اینکه پس کار این قسمت چی هست؟
Defense+-->Defense+ settings-->execution control settings -->exelusions
با تشکر
ArashMiniStar
27-01-2012, 19:41
در صورتی که Defenseدر قوی ترین و سخت گیرانه ترین حالت بذاریم برنامه های دارای امضای دیجیتال باز میتونن رد بشن یا نه ؟!
دوستان یه سوال کردم صفحه قبل درست متوجه نشدم چیکار کنم
1- الان یه فایل پچ هست که انتی ویروس پیام میده و پاک میکنه هیچکاریش هم نمیشه کرد برم ریستور کنم قبل از اینکه بخوام ببرم تا لیست سفید بازم پاک میکنه در چنین حالتی باید چیکار کرد؟(اصلا از من سوال نمیکنه خود سریع پاک میکنه)
سلام
برو توی تنظیمات آنتی ویروس و اون قسمتی را که نشون دادم تسکش را بـردار، با برداشتن تیک، دیگه فایل نمیره تو قرنطینه و آنتی ویروس پیغام میده و شما هم به لیست سفید اضافه کنید.
در ضمن چطوری میشه یه فایل رو دستی بهش داد که تو لیست سفیدش بره مثلا وقتی پیغام Add to trusted file نیاد و خودم بخوام دستی بگم بیخیال این فایل بشه
از این قسمت میتونید فایل را دستی به لیست سفید اضافه بکنید:
Defense+> Trusted Files> Add
وقتی فایلی رو از طریق Add to exclusions تو لیست سفید کومودو وارد میکنم اینجور که توی صفحه قبل گفته شد فقط تو لیست سفید انتی ویروس میره ولی قسمت دیفنس بازم بهش گیر میده
بله دقیقا؛
خوب اصلا این قسمت دیفنس چی هست ایا از نظر ارجحت بر قسمت انتی ویروس برتری داره؟ یعنی اگه تو لیست سفید اون بره انتی ویروس کارش نداره؟(اگه اره پس انتی ویروس چیکارست؟) کلا فرق قسمت دیفنس و انتی ویروس رو میخوام واینکه کدوم بر اون یکی ارجحیت داره
بحث ارجحیت نیست. این لایه ها در کنار هم قرار دارند و هر کدام نقش خودشون را ایفا میکنند و اتفاقا با هم مرتبط هم هستند. اولین لایه آنتی ویروس است و بعد از اون دیفنس و سندباکس. شما وقتی فایلی را وارد بخش استثناعات آنتی ویروس میکنید، فایل در لایه های بعدی گیر میافته ولی وقتی فایل را ببری در لیست سفید دفنس، اونجا دیگه بالاترین مرجع است. و کمودو دیگه به فایل گیر نمیده.
و در اخر وقتی فایلی تو لیست سفید انتی ویروس میره( همون Add to exclusions) اگه اشتباه نکنم میشه از ادرس زیر پاکش کرد یا دستی اضافه کرد
Antivirus--->Scanner setting-->exclusions
بله؛
حالا من رفتم تو ادرس زیر و یه فایلی رو بهش اضافه کردم ولی به لیست سفید دیفنس اضافه نشد اگه این قسمت لیست سفیدش نیست...
اون قسمت بخش استثناعات آنتی ویروس است. یعنی کمودو اون فایلها یا قسمتهایی که اضافه شده اند را اصلا اسکن نمیکنه. که میشه گفت به اون فایلها اصطلاحا => گیر نمیده.
عکسو ببیند؛ فایلی که به قسمت استثناعات اضافه کردم اسکن نمیشه.
اینکه لیست سفیدش کجاست که بشه دستی اضافه یا حذف کرد(مرتبط به همون سوال اولم میشه)
مربوط به سوال اول بود که جواب دادم. عکسشو اینجا میزارم. لیست سفید کمودو اینجاست:
دوم اینکه پس کار این قسمت چی هست؟
Defense+-->Defense+ settings-->execution control settings -->exelusions
اون قسمت بخش استثناعات کمودو برای حمله سرریز بافر است.
کمودو هر فایلی را قبل از بارگذاری در رم بررسی میکنه و اگر خطر سرریز بافر را کشف کنه پیغام معروف سرریز بافر را میده و فایل را از رم پرت میکنه بیرون.
حالا اون قسمتِ استثناعاتش هست. یعنی هر فایلی که اونجا اضافه بشه کمودو دیگه بررسی حمله سرریز بافر را روش انجام نمیده.....
در صورتی که Defenseدر قوی ترین و سخت گیرانه ترین حالت بذاریم برنامه های دارای امضای دیجیتال باز میتونن رد بشن یا نه ؟!
سلام
هیییییییییییییییم !!
راستش یه مقدار باید توضیح بدم.......
ببینید هر مخربی که امضای دیجیتال داشته باشه اصلا مد نظر نیست. چون کمودو نمیاد نگاه کنه چون فایل امضا داره پس سالمه. بلکه میاد میبینه امضای فایل در لیست (TVL (Trusted Software Vendors قرار داره یا نه. اگر اسم اون شرکت در لیست باشه فایل را سالم میدونه. .. که در واقع همین گونه هم هست. ولی برخی مخربها اومدن و سو استفاده کردند از این موضوع ....
البته تعداد این مخربها خیلی کم هست.... به هر حال نمونه هایی پیدا شده...
=====
در مورد اینکه میفرمایید +D روی قویترین حالت باشه؛؛ باید بگم که ما از Paranoid Mode دیگه قویتر نداریم. پشه بخواد بپره کمودو بهتون اطلاع میده....... این برای این نوع مخربها که من مد نظرمه خوبه........ ولی یک مشکل وجود داره:
درسته که با اجرا شدن مخرب کمودو پیغام میده و پیغامها ادامه پیدا میکنه؛ اما پیغامها بر مبنای Safe بوده فایل است. یعنی فرض کن مخربی داشته باشیم به اسم X و جزو مخربهای whitelisted malware باشه. وقتی اجرا بشه و +D هم روی Paranoid Mode باشه، درسته که کمودو پیغام میده. اما پیغامش حاوی این متن است که فایل X سالمه و شما میتونید Allow بکنید. ( به نظر من این پیغام به درد کاربر نمیخوره)==> برای همین من نیومدم +D خودم را روی Paranoid Mode بزارم. چون فایده ای نداره.
عکسو ببینید: به نظر من این عکس به درد کسی نمیخوره... (منظورم اینه که برای مقابله با whitelisted malware کارگشا نیست)
شما فرض کنید یک whitelisted malware داره اجرا میشه، از عکس چی میفهمید؟؟ Allow
عین همین پیغام را برای یک whitelisted malware دریافت میکنیم.
======
توضیحات آخر:
البته همینطور که گفتم تعداد این مخربها زیاد نیست و به شرطی سیستم آلوده میشه که آنتی ویروس تشخیص نداشته باشه و ضمنا فایل اجرا بشه. من خودم توی این مدت که زیاد هم با ویروس سرو کار دارم فقط به یک نمونه برخوردم که واقعا مخرب بود و متاسفانه امضای دیجیتال یک کمپانی معروف را هم داشت که اون شرکت در لیست TVL کمودو قرار داشت ، ولی خوشبختانه آنتی ویروس کمودو تشخیص داد که ویروسه و کار به اجرا نکشید.( از اون زمان تصمیم گرفتم که توی تستهام هر فایلی که کمودو مخرب میشناسه را نــبرم توی لیست استثناعاتِ آنتی ویروس و اجرا کنم!)
کمودو هم سعی میکنه این موارد را شناسایی بکنه و به دیتابیس اضافه بکنه و همچنین اون کمپانیها را از لیست TVL حذف بکنه یا وارد لیست نکنه، البته کمودو هم حسابی روی این قضیه زوم کرده و قراره یک کارهای دیگه ای هم بکنه..... پیشنهاداتی هم شده برای مقابله با این موارد که باید ببینیم در ورژن 6 که چند ماه دیگه سر و کله اش پیدا میشه کمودو چیکار میکنه....
من یکی که اصلا نمیترسم!!
===
تا یادم نرفته ==> تنها راه اینه که TVL را غیر فعال بکنیم که نمیشه.....
siavashjal
28-01-2012, 21:02
آقا من یه مشکلی دارم با کمودو
وقتی سی دی حاوی چند تا فایل pdf رو می ذارم تو کامپیوتر دیفینس کمودو می برشون تو سند باکس. در حالی که همون فایل ها به راحتی تو خود کامپیوتر اجرا می شن و کمودو کاری باهاشون نداره.
با سلام به دوستان عزیز
به نظر دوستانی که از انتی ویروس کومودو استفاده می کنند ایا جایگزین خوبی واسه ناد32 هست به خصوص در تشخیص تروجان ها ؟ از راهنمایی و کمک دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
siavashjal
28-01-2012, 22:39
ممکنه که آنتی ویروس کمودو خودش به تنهایی مثل مارک های معروف خیلی قوی نباشه ولی اگه از نسخه cis استفاده کنید در صورتیکه هر فایل آلوده ای از دست آنتی ویروس کمودو در بره به وسیله لایه های دفاعی دیگه گیر میفته.
ممکنه که آنتی ویروس کمودو خودش به تنهایی مثل مارک های معروف خیلی قوی نباشه ولی اگه از نسخه cis استفاده کنید در صورتیکه هر فایل آلوده ای از دست آنتی ویروس کمودو در بره به وسیله لایه های دفاعی دیگه گیر میفته.
کمودو فایلها را به سه دسته تقسیم کرده: خوب ؛ بد ؛ ناشناخته
برای هر سه نوع هم برنامه داره.
در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من یک ویدئو از شرکت کمودو براری دانلود قرار دادم که در این ویدئو متد دفاعی کمودو به شکل کلی تشریح شده. البته من در پستم میان پرده فیلم را قرار دادم و اگر ویدئو راندیدید، هم همون میان پرده کفایت میکنه.
سلام
برو توی تنظیمات آنتی ویروس و اون قسمتی را که نشون دادم تسکش را بـردار، با برداشتن تیک، دیگه فایل نمیره تو قرنطینه و آنتی ویروس پیغام میده و شما هم به لیست سفید اضافه کنید.
ضمن تشکر به خاطر جواب خوب و کاملتون باید بگم این قسمت تیک نداشت ولی بازم خودش پاک کرد و بهم پیغام داد
ولی نمیدونم چرا الان تست کردم توی پیغامش سوال بود ولی یادمه دیشب خودش پاک میکرد و اعصاب منو خورد کرده بود
با تشکر
fishdilo
29-01-2012, 04:03
کمودو فایلها را به سه دسته تقسیم کرده: خوب ؛ بد ؛ ناشناخته
برای هر سه نوع هم برنامه داره.
در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) من یک ویدئو از شرکت کمودو براری دانلود قرار دادم که در این ویدئو متد دفاعی کمودو به شکل کلی تشریح شده. البته من در پستم میان پرده فیلم را قرار دادم و اگر ویدئو راندیدید، هم همون میان پرده کفایت میکنه.
سلام
خیلی ویدئوی جالبی هست، ممنون
ویدئوی زیر هم که همین مضمون رو داره و ملیح رییس کومودو خودش توش توضیح میده هم
واقعا" فوق العاده است :40: ، گذشته از توضیحات عالی اش، نحوه ی توضیح دادنش واقعا" آموزنده ست :46:
البته قبلا" دوستان :10: توی پست هاشون ویدئو رو معرفی کرده بوند که پست مورد نظر رو پیدا نکردم
لینک دانلود ویدئو:
با سلام
دوستان فیلم آموزش در مورد تنظیمات یا تست از طرف خود کومودو وجود نداره البته فیلمی باشه که به صورت عملی و روی سیستم انجام شده باشه ( فیلمهای دو پست اخیر رو دیدم )
و یا از دوستان کسی فیلمهایی که مهران توی پستهای اول گذاشته و الان پاک شدن رو ندارن ؟
با تشکر
delete
پست قبلی تکرار شد به خاطر نوسان سرعت اینترنت
خوب به خاطر اینکه این پست هم اسپم نباشه و هم به معلوماتم اضافه شود یک سئوال دیگه می پرسم
این پست مهران و همچنین کاری رو که سایت getsysteminfo.com برامون انجام میده رو میشه توضیح بدین
با تشکر
سلام
کسی فایروال کومودو با آنتی ویروس کسپر پیشنهاد میده؟
delete
پست قبلی تکرار شد به خاطر نوسان سرعت اینترنت
خوب به خاطر اینکه این پست هم اسپم نباشه و هم به معلوماتم اضافه شود یک سئوال دیگه می پرسم
این پست مهران و همچنین کاری رو که سایت getsysteminfo.com برامون انجام میده رو میشه توضیح بدین
با تشکر
سلام
اون ابزار سعی میکنه اطلاعات کامل و جامعی از سیستم را در اختیار کاربر قرار بده. سیستم عامل و نوع پلتفروم و برنامه نصب شده و پروسسها و سرویهای فعال و غیرفعال و درایورها .... این اطلاعات به درد یه متخصص برای اینکه بفهمه توی سیستم کاربر چه خبره میخوره.
سلام
کسی فایروال کومودو با آنتی ویروس کسپر پیشنهاد میده؟
به به دوباره خودم! :20:
از من میشنوی همون Kaspersky IS خوبه :11:
GHOST RECON
30-01-2012, 08:30
دوستان من ورژن جدید کومودو رو دانلود کردم ولی موقع نصب پیغام زیر رو میده
no 7z archive
saeediranzad
30-01-2012, 08:44
سلام
پرسش: چرا بعضی فایلها را Comodo cleaning essentials پیدا میکنه که comodo internet security پیدا نمیکنه؟
یعنی آنتی ویروس فعاله، ولی بعد در اسکنCCE یه چیزهایی پیدا میکنه.
اصلاً این چیه؟ index.dat ویروس یا بدافزار که نیست. چیه؟
MahdiidhaM
30-01-2012, 12:33
سلام
آنتی ویروس کمودو برا از بین بردن malware از من اجازه نمیگیره ، پاکش میکنه ، چکار کنم که برا از بین بردن هر چیزی از من اجازه بخواد ؟ ( کرکها رو قبل از اینکه استفاده کنم پاک میکنه)
ممنون.
سلام
آنتی ویروس کمودو برا از بین بردن malware از من اجازه نمیگیره ، پاکش میکنه ، چکار کنم که برا از بین بردن هر چیزی از من اجازه بخواد ؟ ( کرکها رو قبل از اینکه استفاده کنم پاک میکنه)
ممنون.
امکان نداره آنتی ویروس کومودو چیزی رو سرخود پاک کنه. شاید سندباکس کرده.
milad_gta
30-01-2012, 15:15
سلام
ممنون.
برید به تنظیمات آنتی ویروس تیک گزینه Do Not Show Antivirus Alerts رو بردارید .
دوستان من ورژن جدید کومودو رو دانلود کردم ولی موقع نصب پیغام زیر رو میده
no 7z archive
سلام
مطمئنید که CIS را دانلود کردید؟؟
من فکر میکنم که شما دیتابیس کمودو را دانلود کردید!
لینک دانلود آخرین ورژن کمودو اینه، یکبار لینک را چک بکنید:
COMODO Internet Security 5.9.221665.2197
==========
سلام
پرسش: 1) چرا بعضی فایلها را Comodo cleaning essentials پیدا میکنه که comodo internet security پیدا نمیکنه؟
یعنی آنتی ویروس فعاله، ولی بعد در اسکنCCE یه چیزهایی پیدا میکنه.
2)اصلاً این چیه؟ index.dat ویروس یا بدافزار که نیست. چیه؟
سلام علیکم
1) به نکته خوبی اشاره کردید؛ CCE برای سیستمهای آلوده طراحی شده و خواستند که برای این محصول میزان شناسایی را بیشتر بکنند، تا در اسکن سیستمهای آلوده تا حد ممکن فایلهای مخرب و مشکوک را شناسایی بکنه. .این امر باعث میشه که گاهی میزان شناسایی CCE از CIS بیشتر باشه و به همین اندازه هم گاهی تشخیص اشتباه داره....
همینطور که میدونید روتکیتها با توجه به ماهیتی که دارند بعد از استقرار در سیستم به شدت در برابر شناسایی شدن و پاکسازی مقاومت میکنند. CCE تونسته روتکیت مخوف TDL4 را کاملا پاکسازی بکنه و تستهایی شده که CCE توانسته حتی روتکتهایی که در دیتابیسش نبود را شناسایی و با موفقیت پاکسازی بکنه.
2) فایلهای dat مربوط به فایلهای دیتا میشه و مشکلی نیست. ولی شاید گاهی اوقات آلوده هم بشوند. اگر CCE اونو آلوده میشناسه و وقتی با CIS اسکن میکنید چیزی تشخیص نمیده، میتونید بزارید به حساب تشخیص اشتباه (FP) از جانب CCE.
water_lily_2012
30-01-2012, 19:23
سلام
امروز ویندوز عوض کردم و کومودو نصب کردم. آپدیت آفلاین را قبول نکرد و یک گزینه جدید با نام Enter License code هم اضافه شده.
می خواستم ببینم باید چه کار کنم.
قضیه این لایسنس چیه و باید چه کار کرد.از کجا لایسنس بیارم.
ورژن کومودو من 5.5.64 و 64 بیتی هست.
سلام
امروز ویندوز عوض کردم و کومودو نصب کردم. آپدیت آفلاین را قبول نکرد و یک گزینه جدید با نام Enter License code هم اضافه شده.
می خواستم ببینم باید چه کار کنم.
قضیه این لایسنس چیه و باید چه کار کرد.از کجا لایسنس بیارم.
ورژن کومودو من 5.5.64 و 64 بیتی هست.
کومودو نسخه رایگان دارد ولی نسخه های پولی هم دارد که اون گزینه برای فعال کردن همین نسخه های پولی هست.
تفاوت های نسخه ها رو هم در صفحه اول لینک داده شده، ببینید.
GHOST RECON
30-01-2012, 20:22
سلام
مطمئنید که CIS را دانلود کردید؟؟
من فکر میکنم که شما دیتابیس کمودو را دانلود کردید!
لینک دانلود آخرین ورژن کمودو اینه، یکبار لینک را چک بکنید:
COMODO Internet Security 5.9.221665.2197
==========
سلام علیکم
1) به نکته خوبی اشاره کردید؛ CCE برای سیستمهای آلوده طراحی شده و خواستند که برای این محصول میزان شناسایی را بیشتر بکنند، تا در اسکن سیستمهای آلوده تا حد ممکن فایلهای مخرب و مشکوک را شناسایی بکنه. .این امر باعث میشه که گاهی میزان شناسایی CCE از CIS بیشتر باشه و به همین اندازه هم گاهی تشخیص اشتباه داره....
همینطور که میدونید روتکیتها با توجه به ماهیتی که دارند بعد از استقرار در سیستم به شدت در برابر شناسایی شدن و پاکسازی مقاومت میکنند. CCE تونسته روتکیت مخوف TDL4 را کاملا پاکسازی بکنه و تستهایی شده که CCE توانسته حتی روتکتهایی که در دیتابیسش نبود را شناسایی و با موفقیت پاکسازی بکنه.
2) فایلهای dat مربوط به فایلهای دیتا میشه و مشکلی نیست. ولی شاید گاهی اوقات آلوده هم بشوند. اگر CCE اونو آلوده میشناسه و وقتی با CIS اسکن میکنید چیزی تشخیص نمیده، میتونید بزارید به حساب تشخیص اشتباه (FP) از جانب CCE.
بله دوست عزيز دفه اولم نيست كه دانلودش ميكنم 5.8 رو دارم درسته اين ورژن جديد موقع نصب اين پيغام رو ميده
water_lily_2012
30-01-2012, 20:27
نه دوست عزیز من همین نسخه را قبلا نصب داشتم و این گزینه نبود. این بار آمد.
حالا چه نسخه ای را نصب کنم و از کجا بگیرم.
همیشه آخرین نسخه رایگان رو نصب داشته باشید.از داخل خود برنامه هم میشه آپدیت های جدید رو دریافت کرد.
آدرس: More-Check for updates
MahdiidhaM
30-01-2012, 21:43
امکان نداره آنتی ویروس کومودو چیزی رو سرخود پاک کنه. شاید سندباکس کرده.
تا جایی که میدونم برا malware ها این کارو میکنه ، یک پنجره کوچک پایین سمت راست ظاهر میشه که هیچ گزینه انتخابی غیر از info نداره و پنجره که میره فایلها هم غیب میشن !! شما میگید میشه برشون گردوند ؟
برید به تنظیمات آنتی ویروس تیک گزینه Do Not Show Antivirus Alerts رو بردارید .
ممنون ولی من پیداش نکردم میشه دقیقتر آدرس بدید ؟
تا جایی که میدونم برا malware ها این کارو میکنه ، یک پنجره کوچک پایین سمت راست ظاهر میشه که هیچ گزینه انتخابی غیر از info نداره و پنجره که میره فایلها هم غیب میشن !!1) شما میگید میشه برشون گردوند ؟
2)ممنون ولی من پیداش نکردم میشه دقیقتر آدرس بدید ؟
سلام
1) بله میشه برشون گردوند. اون فایلها میرن توی قرنطینه. اگر میدونید سالمند هم میتونید برشون گردونید.
این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را هم بخونید، توضیح داد شده
===
2) اینجاست:
ضمنا کمودو تون الان روی پرواکتیو نیست. بهتره بزاریدش روی پرواکتیو:
Configuration: Proactive Security
به هر حال تغییر جدید کومودو هست که بصورت پیش فرض، آنتی ویروس alert نده و فایل مستقیم به قرنطینه بره. ولی همون، پیش فرض سوال می کرد بهتر بود.
بله دوست عزيز دفه اولم نيست كه دانلودش ميكنم 5.8 رو دارم درسته اين ورژن جديد موقع نصب اين پيغام رو ميده
سلام
میتونید از پیغام یک عکس بزارید. شاید بشه کمک کرد. ضمنا ویندوزتون 32 بیت هست یا 64؟ و قبلا آنتی ویروس دیگه ای نصب بوده؟
سلام
اون گزینه جدید اضافه شده تا بتونید از نسخه رایگان به پولی آپگرید کنید.
ما هم نسخه رایگان (Premium) داریم و اون گزینه به کارمون نمیاد،
ولی اگر آخرین ورژن کمودو را ندارید میتونید از طریق محیط CIS دریافتش کنید که جناب pcsoft توضیح دادند. یا میتونید ورژن جدید را دانلود کنید که لینک دانلود در صفحه قبل قرار داده شده.
عکس را هم ببینید، توضیح دادم:
Karkas20
31-01-2012, 07:52
سلام
وقتی از تنظیمات کومودو بکاپ میگیریم، چطوری تنظیمات را برگردونیم، من تنظیمات را ایمپرت میکنم ، و تنظیماتی اعمال نمیشه؟
ممنون میشم راهنماییم بکنید...
مرسی:46:
saeediranzad
31-01-2012, 09:00
ممنون. ولی اگه حذفشون کنم مشکلی پیش نمیاد؟
معمولاً این فایلها توی فولدر مخفی هستند.
C:\users\saeed\appdata\local\microsft\windows\hist ory\IE5\index.dat
البته تاحالا دوسه بار حذف کردم. تنها مشکلی که پیش اومده اینه که آیکونهای جدید روی دسکتاپم نمیمونه و حذف میشه.
silvanaboy
31-01-2012, 11:47
سلام به همه :40: بازحمتای ما . میشه در مورد بکاب گرفتن یه توضییح بدین ممنون
milad_gta
31-01-2012, 15:11
سلام
وقتی از تنظیمات کومودو بکاپ میگیریم، چطوری تنظیمات را برگردونیم، من تنظیمات را ایمپرت میکنم ، و تنظیماتی اعمال نمیشه؟
ممنون میشم راهنماییم بکنید...
مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از import باید Active کنیدش ... ( انتخاب Activate )
ممنون. ولی اگه حذفشون کنم مشکلی پیش نمیاد؟
معمولاً این فایلها توی فولدر مخفی هستند.
C:\users\saeed\appdata\local\microsft\windows\hist ory\IE5\index.dat
البته تاحالا دوسه بار حذف کردم. تنها مشکلی که پیش اومده اینه که آیکونهای جدید روی دسکتاپم نمیمونه و حذف میشه.
سلام
برخی اطلاعات در اونها ذخیره میشن، اون مسیری که شما ذکر کردید احتمالا برخی اطلاعات مرورگر IE در اون ذخیره میشه، و اینکه ویروس نیست؛ شما نباید اونها را حذف کنید.
========
سلام به همه :40: بازحمتای ما . میشه در مورد بکاب گرفتن یه توضییح بدین ممنون
سلام
شما میتونید یک بکاپ از تنظیمات کمودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرید، که گاهی به کارتون میاد مثلا بعد از نصب مجدد کمودو میتونید همون تنظیمات را برگردونید و وقت برای تنظیم مجدد کمودو صرف نکنید و ...
GHOST RECON
31-01-2012, 17:50
سلام
میتونید از پیغام یک عکس بزارید. شاید بشه کمک کرد. ضمنا ویندوزتون 32 بیت هست یا 64؟ و قبلا آنتی ویروس دیگه ای نصب بوده؟
بفرماييد اينم عكس
ضمن اينكه سيستمم 32 بيت هست و قبلا هم از كومودو استفاده ميكردم
بفرماييد اينم عكس
ضمن اينكه سيستمم 32 بيت هست و قبلا هم از كومودو استفاده ميكردم
سلام
بابت عکس ممنونم.:11:
فکر کنم این مشکل اولین باره توی این فوروم مطرح میشه!!؛؛
به هر حال احتمالا فایل اینستالر کمودوی که دارید خراب (corrupt) شده است.
دلیلش هم شاید این باشه که در حین دانلود لحظاتی وقفه در ارتباط شما و سرور دانلود ایجاد شده باشه.
بنابراین من توصیه میکنم که مجددا فایل اینستالر CIS را از لینکی که میزارم دانلود کنید و نصب کنید. احتمال 99 درصد مشکلتون حل میشه.
به صفحه زیر برید و کمودو را دانلود کنید:
نتیحه را هم اینجا بزارید :11:
دوستان کمودویی نظرتون چیه ؟ :دی
من فایل رو به هیچ گروهی اضافه نکردم
من فایل رو به عنوان مثبت کاذب برای کمودو فرستادم ببینم جوابشون چیه
دوستان کمودویی نظرتون چیه ؟ :دی
من فایل رو به هیچ گروهی اضافه نکردم
من فایل رو به عنوان مثبت کاذب برای کمودو فرستادم ببینم جوابشون چیه
سلام
من فکر کنم اون فایل در بسته 5 تایی مخرب که جناب AMIR.KIK قرار داده، وجود داره. البته من هنوز اون مخربها را دانلود و تست نکردم، ولی پیشاپیش پیش بینی میکنم که فایل سالمه!! و یک فالس از طرف کمودو هست.(90 درصد این احتمال منه)
در Online Lookuup از دیتابیس کمودو هم استفاده میشه. بنابراین میشه فقط یک فالس از طرف دیتابیس.
=======
=======
من الان فایل را دریافت کردم و به نظرم خیلی مشکوکه!!!!!
دست نگه دارید شاید ویروس باشه. بهتره منتظر نظر تیم کمودو باشیم.....
پیغام فایروال منو ببینید:
در کل کمودوی من این فایل را Safe نمیدونه:
....... منم خیلی حساس!! بنابراین منتظر تصمیم تیم کمودو میمونم.
=====****====
توجه: این فایل یک مخرب است.
عجب ! داره جالب مبشه :دی
هر دو ای پی هم از کشوره کره هست !
Karkas20
01-02-2012, 18:20
عجب ! داره جالب مبشه :دی
هر دو ای پی هم از کشوره کره هست !
منم که اجراش کردم
تو لیست سفید کسپر رفته بود
برنامه سیف هست ولی چرا مخرب میشناسن یا شاید هم ادور باشه
:31:
سلام
چیزی که مشخصه اینه:
این فایل یک مخرب است
در دسته Fraud Tools قرار میگیره.
1- درود به تیم کمودو که سریع جواب منو دادند:8:
2- درود بر خودم و کمودوی من :8:
موفق باشید
درود
دوستان یک بررسی ساده از ترجمه سافت پدیا در مورد کومودو نوشتم.
هر یک از دوستان که به طور حرفه ای روی کومودو کار کرده و می تواند در کامل کردن این بررسی کمک کند. خوشحال میشم در خدمتش باشم
امروز کومودو پیشنهاد خرید نسخه پرو رو بهم داد با قیمت 5 دلار روی پیغامش کلیک کردم رفت به آدرس زیر
فقط محض اطلاع دوستان گفتم اگه کسی نیاز داشت فرصت خوبی هست
hootas23
02-02-2012, 01:46
شاید سوالم تکراری باشه:
وقتی فایلی رو در کومودو در لیست سفید قرار میدیم کلا از سرچ خارج میشه؟یا سرچش میکنه ولی بهشون کاری نداره؟
بعدا اگر تغییری در فایل های داخلی اون فایل بدیم چطور؟
و ایا ویروسی هست که بتونه لیست سفید رو بشناسه و اونجا کپی بشه و یا ...
شاید سوالم تکراری باشه:
وقتی فایلی رو در کومودو در لیست سفید قرار میدیم کلا از سرچ خارج میشه؟یا سرچش میکنه ولی بهشون کاری نداره؟
بعدا اگر تغییری در فایل های داخلی اون فایل بدیم چطور؟
و ایا ویروسی هست که بتونه لیست سفید رو بشناسه و اونجا کپی بشه و یا ...
سلام
من اینطور فکر می کنم:
از سرچ خارج نمیشه ولی موقع سرچ فورا میره به فایل بعدی.
فایل، فایل هست دیگه فرقی نمی کنه داخلش چی باشه. کومودو با آدرسش کار داره و از رو اون می فهمه.
لیست سفید هم شامل لیست آدرس های مطمئن هست نه خود فایلها. الان هم لیست سفید مشکلی نداره و امنیتش بالاست.
درود
هر یک از دوستان که به طور حرفه ای روی کومودو کار کرده و می تواند در کامل کردن این بررسی کمک کند. خوشحال میشم در خدمتش باشم
سلام
این سایت جناب Pars نیست؟
به هر حال از سر کنجکاوی بود.
با سلام خدمت دوستان
چند روزی نبودیم
امروز اکسل رو که اجرا کردم این پیام اومد (البته فکر می کنم قسمت page layout رو که می زنم اینجوری میشه )
منظور از این پیام چیه ؟
با تشکر
saeediranzad
02-02-2012, 08:38
با سلام خدمت دوستان
چند روزی نبودیم
امروز اکسل رو که اجرا کردم این پیام اومد
منظور از این پیام چیه ؟
با تشکر
فکر میکنم برنامه زیاد باز کردی. cpu یا ram زیادی درگیر بوده.
منتظر پاسخ استادان هستم.
siavashjal
02-02-2012, 10:18
اون فایل excel.exe رو با virustotal یا سایت های مشابه اسکن کن. اگر آلوده نبود می تونی پیام کمودو رو skip کنی. به هر حال کار از محکم کاری عیب نمی کنه.
سلام
من اینطور فکر می کنم:
از سرچ خارج نمیشه ولی موقع سرچ فورا میره به فایل بعدی.
فایل، فایل هست دیگه فرقی نمی کنه داخلش چی باشه. کومودو با آدرسش کار داره و از رو اون می فهمه.
لیست سفید هم شامل لیست آدرس های مطمئن هست نه خود فایلها. الان هم لیست سفید مشکلی نداره و امنیتش بالاست.
سلام
این سایت جناب Pars نیست؟
به هر حال از سر کنجکاوی بود.
کدوم Pars
مای بی بی ایران؟
بله.
با سلام خدمت دوستان
چند روزی نبودیم
امروز اکسل رو که اجرا کردم این پیام اومد (البته فکر می کنم قسمت page layout رو که می زنم اینجوری میشه )
منظور از این پیام چیه ؟
با تشکر
سرریز بافر (Buffer overflow) چیست؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
ممنون بررسی خوبی بود ولی همانطور که خودتون هم گفتید بررسی ساده و اجمالی بود و به خیلی از امکانات کمودو که شاید اصلی ترین آنها حفاظت proactive است کمتر پرداخته شده است
COMODO Internet Security Premium به شما فعال کردن “Cloud Based Behavior Analysis” برنامه های شناسایی نشده با ارسال آن ها به کومودو را پیشنهاد می دهد.
اینجا بهتر بود اینطور مینوشتین که کمودو آنالیزی از رفتارهای فایل های نامعتبر رو در اختیار کاربر قرار میده
CIS perform cloud based behavior analysis of unrecognized files. So provide something to users to see that process in CIS user interface. For example "waiting for the cloud analysis of video.avi.exe".
پیشنهادی که واسه شما دارم اینه که فقط محصولات رو بررسی کنید و سعی کنید زیاد وارد مسائلی مانند قدرت شناسایی و این گونه موارد نشین البته این یک پیشنهاد بود :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.