ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18

Jadda
21-08-2011, 18:39
سلام به همگی

چون بحث پاندا کلود شد .....

من الان روی سیستمم فقط CIS را دارم و بس؛ شما اگر بتونید کمی با کمودو کار کنید و قلقش دستتون بیاد و کمی با اون آشنا بشید میتونید امنیت را داشته باشید..... فقط باید راهش را یاد بگیرید!

ولی اگر خواستید، میتونید کنار CIS از اسکنر هم استفاده بکنید، و پاندا کلود هم گزینه خوبی میتونه باشه با توجه به اینکه رایگانه و ضمن اینکه دیتابیس مستقر بر سیستم نداره و دیگه نیازی به آپدیت نیست، و اینکه ریل تایم است و ضمناً منابع زیادی از سیستم را در اختیار نمیگیره و ....

فقط یک نکته را عرض کنم>> اگر پاندا ویروسی را شناسایی کنه و شما اونو به بخش استثناعات پاندا اضافه کنید، اونوقت فایل وارد لیست سفید کمودو هم میشه، برای استفاده روزمره این مورد ایرادی نداره، دلیلش هم اینه که شما مطمئنید که فایل سالمه و پاندا تشخیص اشتباه داشته که بعدش میرید و فایل را به بخش استثناعات اضافه میکنید. بنابراین اگر فایل وارد لیست سفید کمودو بشه ایرادی نداره چون شما مطمئنید که فایل سالمه....

ولی اگر قرار ویروسی را تست بکنید>> اونوقت باید این مورد را مراقب باشید.... چون ویروس میره تو لیست سفید کمودو و اگه اجرا بشه دیگه کمودو عکس العملی نشون نمیده و ویروسی میشید.....

pcsoft
21-08-2011, 18:56
حذف شود...

*Batman*
21-08-2011, 19:41
سلام دوستان.
الان آخرین ورژن فایروال کدومه؟
من 5.5.195786.1383 رو دارم. ولی هر روز 5-6 بار پیغام آپدیت میده و آخرش هم با خطا روبرو میشه.
به Details هم که میرم همین ورژن بالا رو آخری معرفی کرده!

Dr Hannibal
21-08-2011, 19:51
سلام دوستان.
الان آخرین ورژن فایروال کدومه؟
من 5.5.195786.1383 رو دارم. ولی هر روز 5-6 بار پیغام آپدیت میده و آخرش هم با خطا روبرو میشه.
به Details هم که میرم همین ورژن بالا رو آخری معرفی کرده!

مسعود جان یک بار از سربرگ more برو و قسمت چک آپدیت کلیک کن ، از اونجا اپدیت ها بهتر نصب میشن.

اون آیکون آپدیت تسکبار و اون پیامی که روی دسکتاپ ظاهر میشه معمولا خوب عمل نمیکنه. اونهارو کنسل کن.

*Batman*
21-08-2011, 20:20
سلام.
دستت درد نکنه دکتر جان.
درسته.وقتی Check for updates رو زدم ، بدون مشکل آپدیت شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

K1lou
23-08-2011, 07:01
سلام
البته کومودو به تنهایی قادر به حفاظت از سیستم هست ولی خب برای پیشنهاد دادن:
باید ببینید تست های شرکت ها چه نتایجی نشون میدن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهادهای من:
Avast Free 6 + COMODO Firewall
Norton Antivirus 2011 + COMODO Firewall
ترکیب دوم رو بر اساس نتایج تست و همینطور تجربه جناب "Batman" قرار دادم.
البته برای پیشنهاد دادن نیاز به پارامترهای دیگه ای هم هست مثل: مشخصات سیستم
فعلا این رو داشته باشید تا دوستان دیگه هم پیشنهاد بدن.

با سلام و تشکر
این مورد norton 2011 رایگان که نیست ؟
من دوست دارم از یک نمومنه رایگان استفاده کنم تا به دنبال کرک و سریال و اینها نباشم
از پاندا یک مدت استفاده کردم اما فکر می کردم نمی تونه چیزی رو از بین ببرم فکر کنم عکسش هم چند پست قبلی داشتم یا لااقل من درست نمی تونستم باهاش کار کنم الان توی این عکس پاندا این ویروس اتوران رو پاک کرده یا نه ؟

در مورد مشخصات سیستم باید بگم سیستم برایم خیلی مهمه چون برنامه های کاریم روش نصب هستن
و اگه منظورتون از لحاظ سخت افزاری هست

pcsoft
23-08-2011, 07:37
با سلام و تشکر
این مورد norton 2011 رایگان که نیست ؟
من دوست دارم از یک نمومنه رایگان استفاده کنم تا به دنبال کرک و سریال و اینها نباشم
از پاندا یک مدت استفاده کردم اما فکر می کردم نمی تونه چیزی رو از بین ببرم فکر کنم عکسش هم چند پست قبلی داشتم یا لااقل من درست نمی تونستم باهاش کار کنم الان توی این عکس پاندا این ویروس اتوران رو پاک کرده یا نه ؟

در مورد مشخصات سیستم باید بگم سیستم برایم خیلی مهمه چون برنامه های کاریم روش نصب هستن
و اگه منظورتون از لحاظ سخت افزاری هست

سلام
خیر نورتون رایگان نیست. با تریال ریست و سریال می شه ازش استفاده کرد.
Panda Cloud Antovirus اتفاقا قوی هست و اون موردی هم که در شکل نوشته شده آخرین ویروس شناخته شده هست و شما باید برید داخل قسمت Report و ببینید که ویروس پاک شده یا خیر..
شما که می خواید از یک نمونه رایگان استفاده کنید از همین کومودو + پاندا کلود استفاده کنید هم روان هم امنیت هم سادگی همگی با هم.
منتها کار با کومودو یه مقدار حوصله می خواد(در اوایل کار) بعدا از کار با کومودو لذت هم می برید چون امنیت 100% را دارید.
در رابطه با مشخصات سیستم
سیستم شما می تونه این ترکیب رو تحمل کنه حالا سیستم شما که خوبه من خودم یک pc دارم که قدرت CPU 1.80 هستش و باز هم کومودو نصب کردم اصلا روی سرعت تاثیر نگذاشت.
اگر باز هم روی تصمیم خود هستید و نمی خواید دنبال کرک و تریال ریست و.. باشید من همون ترکیب Avast Free + COMODO Firewall رو پیشنهاد می کنم.

K1lou
23-08-2011, 07:59
با سلام و تشکر

شما که می خواید از یک نمونه رایگان استفاده کنید از همین کومودو + پاندا کلود استفاده کنید هم روان هم امنیت هم سادگی همگی با هم.
این حالت برای زمانی خوبه که از انتی ویروس کمودو هم همزمان استفاده کنم یا با همین فایروال کمودو و پاندا کنار هم مشکلی نیست ؟

من الان اگه بخوام انتی ویروس رو دوباره به کومودو اضافه کنم میشه یا نه ؟ یعنی اون قسمت رو که حذف کردم می تونم دوباره بهش اضافه کنم و یا باید این نسخه رو کامل پاک کنم و دوباره نسخه کامل cis نصب کنم ؟

avast انطور که شنیدم باید قوی باشه بین اون و نورتون باید یکی رو انتخاب کنم .

با تشکر

as13851365
23-08-2011, 10:00
یه سوال درباره اندازه فایل اجرایی کومودو

در سایت خودش اندازه فایل رو به بایت نوشته 62,419,528 ولی وقتی که می خوای دانلود کنی اندازه فایل رو 62,680,872 نشون می ده

یعنی 261344 بایت یا به عبارتی 510 کیلوبایت تفاوت :18: ( یعنی اندازه فایل دانلود 510 کیلوبایت از اندازه قرار داده شده در سایت بیشتر هستش )

مشکلی نداره ؟

برای یکی از سیستم ها می خواستم نصب کنم گفتم شاید فایل اجراییش ویروسی شده باشه توی سایت خودش اندازش رو دیدم ولی با اندازه فایل من دقیقا 510 کیلو فرق داشت وقتی دوباره برای دانلود زدم دیدم اندازه همونه یعنی این 510 کیلوبایته روی خود فایل هستش ولی نمی دونم چرا توی سایتش اندازه رو 510 کیلو کم زدن :19:

نکنه توی مسیر دانلود چیزی میزی بهش اضافه می شه ؟ :13:

عکس :

ALI16437
23-08-2011, 11:41
دوستان سلام ،
من از COMODO Internet Security استفاده میکنم خیلی هم ازش راضی
هستم تنها یک ایراد داره که اون هم به همه انتی ویروسها میشه گرفت
اونم پیدا نکردن بعضی از ویروسها با اسکن هست .
من برای رفع این مشکل از دو برنامه Avira AntiVir free بدون گارد ( در حین نصب تیک
نصب گاردشو برداشتم) و Malwarebytes' Anti-Malware هم بصورت فعال نشده
چون شنیدم نصب دو گارد فعال نه تنها به امنیت سیستم کمک نمیکنه بلکه می تونه
باعث اختلال در امنیت بشه.
خوب سوال من اینه که آیا گارد Panda Cloud Antivirus در حین نصب باید غیر فعال
بشه یا نه و اگر نباید غیر فعالش کرد ایا با گارد کومودو مشکل ایجاد نمیکنه.
یا اینکه صرفا یک اسکنر هست بدون گارد ،

ممنونم مرسی.

pcsoft
23-08-2011, 12:56
با سلام و تشکر

این حالت برای زمانی خوبه که از انتی ویروس کمودو هم همزمان استفاده کنم یا با همین فایروال کمودو و پاندا کنار هم مشکلی نیست ؟

من الان اگه بخوام انتی ویروس رو دوباره به کومودو اضافه کنم میشه یا نه ؟ یعنی اون قسمت رو که حذف کردم می تونم دوباره بهش اضافه کنم و یا باید این نسخه رو کامل پاک کنم و دوباره نسخه کامل cis نصب کنم ؟

avast انطور که شنیدم باید قوی باشه بین اون و نورتون باید یکی رو انتخاب کنم .

با تشکر

سلام
منظورم استفاده از بسته کامل امنیتی کومودو COMODO Internet Security شامل Antivirus-Firewall-Defense کنار پاندا بود.
این کار رو بکنید:
کومودو رو + هر آنتی ویروسی دارید حذف کنید و از اول آنتی ویروس+ فایروال کومودو رو نصب کنید و بعد پاندا کلود رو نصب کنید.(زمان زیادی لازم نداره)
بله اوست هم قوی هست.
البته پیشنهاد اول من بسته کامل امنیتی کومودو هستش که البته انتخاب با شماست.

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

دوستان سلام ،
من از COMODO Internet Security استفاده میکنم خیلی هم ازش راضی
هستم تنها یک ایراد داره که اون هم به همه انتی ویروسها میشه گرفت
اونم پیدا نکردن بعضی از ویروسها با اسکن هست .
من برای رفع این مشکل از دو برنامه Avira AntiVir free بدون گارد ( در حین نصب تیک
نصب گاردشو برداشتم) و Malwarebytes' Anti-Malware هم بصورت فعال نشده
چون شنیدم نصب دو گارد فعال نه تنها به امنیت سیستم کمک نمیکنه بلکه می تونه
باعث اختلال در امنیت بشه.
خوب سوال من اینه که آیا گارد Panda Cloud Antivirus در حین نصب باید غیر فعال
بشه یا نه و اگر نباید غیر فعالش کرد ایا با گارد کومودو مشکل ایجاد نمیکنه.
یا اینکه صرفا یک اسکنر هست بدون گارد ،

ممنونم مرسی.

Panda Cloud Antivirus با کومودو سازگاری داره. پاندا خودش هم یک گاردی داره.

K1lou
24-08-2011, 11:27
با سلام و تشکر

سلام
منظورم استفاده از بسته کامل امنیتی کومودو COMODO Internet Security شامل Antivirus-Firewall-Defense کنار پاندا بود.
این کار رو بکنید:
کومودو رو + هر آنتی ویروسی دارید حذف کنید و از اول آنتی ویروس+ فایروال کومودو رو نصب کنید و بعد پاندا کلود رو نصب کنید.(زمان زیادی لازم نداره)
بله اوست هم قوی هست.
البته پیشنهاد اول من بسته کامل امنیتی کومودو هستش که البته انتخاب با شماست.
راستش چون این روزها اینترنت اوضاع خوبی از لحاظ سرعت نداره من کمودو رو حذف نکردم و از قسمت add or remove component دوباره انتی ویروس خودش رو بهش اضافه کردم و الان هم فعال هست فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه درسته ؟

فقط میمونه نصب پاندا که فکر کنم نیاز به سرعت خوبی داشته باشه

با تشکر

FAR_FA
24-08-2011, 12:08
سلام

چطور بايد جلوي دسترسي چند برنامه به اينترنت رو گرفت . مثلا" بابيلون و ...

ممنون

pcsoft
24-08-2011, 14:46
با سلام و تشکر

راستش چون این روزها اینترنت اوضاع خوبی از لحاظ سرعت نداره من کمودو رو حذف نکردم و از قسمت add or remove component دوباره انتی ویروس خودش رو بهش اضافه کردم و الان هم فعال هست فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه درسته ؟

فقط میمونه نصب پاندا که فکر کنم نیاز به سرعت خوبی داشته باشه

با تشکر

سلام
مگه فایل کومودو رو دانلود نکردید؟ بنده عرض کردم آنتی ویروس همیشه باید قبل از فایروال نصب بشه.
البته شاید این قضیه در مورد خود آنتی ویروس کومودو صدق نکنه ولی من بهتون توصیه می کنم از اول پاک کنید و دوباره همه رو نصب کنید.
نگران تنظیمات هم نباشید. در قسمت More روی Manager My Configuration کلیک کنید و از گزینه Internet Security یک export بگیرید و فایل را داشته باشید تا بعد از نصب کومودو دوباره همه تنظیمات برگردد به تنظیمات تعریف شده شما.
به پاندا فقط زیر نظر خودتون اجازه استفاده از اینترنت بدین چون یه مقدار مصرف داره.

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

سلام

چطور بايد جلوي دسترسي چند برنامه به اينترنت رو گرفت . مثلا" بابيلون و ...

ممنون

اگر شما فایروالتون روی Custom Policy باشه تمام فعالیت های برنامه ها برای نت زیر نظر شماست.
وقتی هم کومودو پیغام میده که برنامه ای می خواد به اینترنت وصل بشه، شما می تونید براحتی بلوک کنید(البته اگر می خواید دوباره نپرسه تیک Remember رو هم بزنید)

FAR_FA
24-08-2011, 18:20
ممنون دوست عزیز ، شاید سوالم کمی ابتدایی بود ولی قبلا" بابیلون رو به کمودو معرفی کرده بودم که بلوکه اش کنه ولی
بعد از چند روز اکسپایر شد . گفتم بلوکه کردن با کمودو رو مطرح کنم شاید روشم اشتباه باشه .
حالا چطور اکسپایر شد ، خدا میدونه . مرسی

drp30
24-08-2011, 21:05
New Private Network Detected
من فقط با کانکشن خودم وصل می شم نه از وی پی ان استفاده می کنم نه از فیلتر شکن
فکر می کنید چیه ؟
چجوری نذارم کارش رو انجام بده

milad_gta
24-08-2011, 22:17
خسته نباشید دوستان ، من از فایروال کمودو کنار Avast Free استفاده میکنم قبلا از safe mode استفاده میکردم اما الان تنظیم کردم رو custom policy مشکلم این هست که با اینکه یک برنامه رو جزو Trust قرار میدم و تیک Remember رو میزنم ولی بازم ازم میپرسه ... چه کنم ؟

یادم رفت :دی بیشتر گیرش رو اوست هست موقع آپدیت ! حتی جدا تعیین کردم که این پروسس مورد اعتمادمه ولی باز میپرسه !

-- ادیت -- به فایرفاکسم گیر میده :دی بقیه مرورگرام رو هم تست کردم میگم ...

*Batman*
24-08-2011, 23:16
New Private Network Detected

من فقط با کانکشن خودم وصل می شم نه از وی پی ان استفاده می کنم نه از فیلتر شکن
فکر می کنید چیه ؟
چجوری نذارم کارش رو انجام بده

تشخیص کارت شبکه جدید یعنی:
کارت جدید نصب کردید
یه کارت غیرفعال بوده و فعال شده.
IP کارت رو عوض کردید
برنامه های سیستم مجازی مثل WmWare و ... نصب کردید.
کومودو آپگرید شده یا دوباره نصب شده.

===========================
از قسمت Firewall گزینه Network Security Policy رو بزنید.
حالا به سربرگ Blocked Zones رفته و این شبکه رو Add کنید.
سری هم به سربرگ Network Zones بزنید و اگر این IP اونجا لیست شده بود Remove کنید.

drp30
25-08-2011, 00:48
تشخیص کارت شبکه جدید یعنی:
کارت جدید نصب کردید
یه کارت غیرفعال بوده و فعال شده.
IP کارت رو عوض کردید
برنامه های سیستم مجازی مثل WmWare و ... نصب کردید.
کومودو آپگرید شده یا دوباره نصب شده.

===========================
از قسمت Firewall گزینه Network Security Policy رو بزنید.
حالا به سربرگ Blocked Zones رفته و این شبکه رو Add کنید.
سری هم به سربرگ Network Zones بزنید و اگر این IP اونجا لیست شده بود Remove کنید.

هیچ کدوم من وقتی مودم رو روشن می کنم پیام می اد :31:

یه سوال دیگه svchost.exe چیه که توی لیست ها ی traffic هست

milad_gta
25-08-2011, 01:09
راستی دوستان نمیشه یک پورت رو در Comodo Firewall بلوک کرد ؟ مثلا پورت 23 رو بست !؟

من الان از Block all incoming connection and make my ports stealth for everyone استفاده میکنم ! چجوریاست کارش ؟ فقط پورت ها رو مخفی میکنه یا میبنده ؟ یعنی همه درخواست های ورودی به تمامی پورت هام رو بلوک میکنه ؟ کسی نمیتوته telnet بزنه برا مثال ؟

مشکل دیگم این هست که موقع نصب + Defense رو فعال نکرده بودم الان که فعال میکنم بعد از ریست دوباره غیر فعاله !

همینطور تنظیمات FW و Defense رو با تنظیماتی که تو پست دوم گفته شده بود ست کردم ولی وقتی با CLT تست گرفتم نتیجه 50 شد .. :18:

pcsoft
25-08-2011, 03:56
راستی دوستان نمیشه یک پورت رو در Comodo Firewall بلوک کرد ؟ مثلا پورت 23 رو بست !؟

من الان از Block all incoming connection and make my ports stealth for everyone استفاده میکنم ! چجوریاست کارش ؟ فقط پورت ها رو مخفی میکنه یا میبنده ؟ یعنی همه درخواست های ورودی به تمامی پورت هام رو بلوک میکنه ؟ کسی نمیتوته telnet بزنه برا مثال ؟

مشکل دیگم این هست که موقع نصب + Defense رو فعال نکرده بودم الان که فعال میکنم بعد از ریست دوباره غیر فعاله !

سلام
این امکان وجود داره که یک پورت خاص را بلوک کنید
با کمی جستجو به نتایج خوبی می رسیدی:
توضیحات جناب Jadda در مورد بستن پورت:

توضیحات جناب Jadda در مورد بستن پورت اسپم:

موقع نصب کومودو +Defense بصورت خودکار نصب میشه. به احتمال زیاد شما بعد از نصب کومودو ریستارت نکرده و عملیاتی با کومودو انجام داده اید.

charandestan
25-08-2011, 11:18
سلام, فایلی که در حال ارسال دیتا باشه آیا راهی هست که از طریق کومودو پورت مورد استفاده فایل رو ببینم

milad_gta
25-08-2011, 12:05
سلام, فایلی که در حال ارسال دیتا باشه آیا راهی هست که از طریق کومودو پورت مورد استفاده فایل رو ببینم

بری تو Active Connections پورت رو جلو پروسس زده میتونی بری بلوک کنی پورت رو یا پروسس رو از همونجا ببندی ( اگه اشتباه نکنم ) .

موقع نصب کومودو +Defense بصورت خودکار نصب میشه. به احتمال زیاد شما بعد از نصب کومودو ریستارت نکرده و عملیاتی با کومودو انجام داده اید. خیلی ممنون لطف کردید .

من از CIS استفاده نکردما ! فایروال Comodo رو نصب کردم که موقع نصب میشه + Defense رو انتخاب کرد یا نکرد ( که من انتخاب نکردمش ) ، البته در هر دو صورت نصب میشه ولی اگر انتخاب نکنیم غیر فعال میشه و باید از تو تنظیمات فعالش کرد ، من فعال میکنم ولی بعد از ریست غیر فعاله !؟ نکته جالب هم اینجاست که وقتی موقع نصب انتخابش میکنم بعضی از برنامه هام دچار اختلال میشند مثل Gmail notifirer ...

بنده تنظیمات FW و Defense رو با تنظیماتی که تو پست دوم گفته شده بود ست کردم ولی وقتی با CLT تست گرفتم نتیجه 50 شد .. :18: ماجرا چیه :دی

و کارایی Block all incoming connection and make my ports stealth for everyone رو نفهمیدم چیه ؟ منظور از اینکه همه پورت ها رو مخفی میکنه و درخواست های ورودی رو مسدود یعنی چی ؟

چجوری میشه همه پورت ها رو بست به جز یک پورت :دی :27:

یک سوالم صفحه قبل پرسیدم ولی ظاهرا کسی ندید :

خسته نباشید دوستان ، من از فایروال کمودو کنار Avast Free استفاده میکنم قبلا از safe mode استفاده میکردم اما الان تنظیم کردم رو custom policy مشکلم این هست که با اینکه یک برنامه رو جزو Trust قرار میدم و تیک Remember رو میزنم ولی بازم ازم میپرسه ... چه کنم ؟

یادم رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر گیرش رو اوست هست موقع آپدیت ! حتی جدا تعیین کردم که این پروسس مورد اعتمادمه ولی باز میپرسه !

-- ادیت -- به فایرفاکسم گیر میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بقیه مرورگرام رو هم تست کردم میگم ...

pcsoft
25-08-2011, 12:57
بری تو Active Connections پورت رو جلو پروسس زده میتونی بری بلوک کنی پورت رو یا پروسس رو از همونجا ببندی ( اگه اشتباه نکنم ) .

خیلی ممنون لطف کردید .

من از CIS استفاده نکردما ! فایروال Comodo رو نصب کردم که موقع نصب میشه + Defense رو انتخاب کرد یا نکرد ( که من انتخاب نکردمش ) ، البته در هر دو صورت نصب میشه ولی اگر انتخاب نکنیم غیر فعال میشه و باید از تو تنظیمات فعالش کرد ، من فعال میکنم ولی بعد از ریست غیر فعاله !؟ نکته جالب هم اینجاست که وقتی موقع نصب انتخابش میکنم بعضی از برنامه هام دچار اختلال میشند مثل Gmail notifirer ...

بنده تنظیمات FW و Defense رو با تنظیماتی که تو پست دوم گفته شده بود ست کردم ولی وقتی با CLT تست گرفتم نتیجه 50 شد .. :18: ماجرا چیه :دی

و کارایی Block all incoming connection and make my ports stealth for everyone رو نفهمیدم چیه ؟ منظور از اینکه همه پورت ها رو مخفی میکنه و درخواست های ورودی رو مسدود یعنی چی ؟

چجوری میشه همه پورت ها رو بست به جز یک پورت :دی :27:

یک سوالم صفحه قبل پرسیدم ولی ظاهرا کسی ندید :

سلام
من که زیاد صفحه نصب کومودو رو یادم نمیاد ولی تا جایی که می دونم موقع نصب دو تا انتخاب شما داشتین:
1- فایروال با تنظیمات بالای دیفنس
2- فایروال با تنظیمات معمولی دیفنس
در رابطه با گزینه ...Block all incoming هم شما این صفحه رو مطالعه کنید.

نکته درباره پورت ها: اگر همه پورت ها رو ببندید حتما اطلاع دارید که پورت های وبکم و... بسته خواهد شد.
بستن پورت ها دو حالت بیشتر ندارد:
1- بستن کلی : که کلا همه رو ببنده.
2- بستن جزئی: می تونید بصورت Range ببندید یا فقط یک پورت یا دسته ای از پورت ها که در پست بالا لینک دادم براتون.

اما اون سوالی که در صفحه قبل باقی موند:
شما فایروال کومودو رو اول نصب کردین یا اوست رو؟

milad_gta
25-08-2011, 13:45
لینکی که دادید فقط Title لود میشه ، برا شما هم مشکل داره یا مشکل منه ؟ :دی

اول اوست نصب کردم . درباره CLT نظری ندارید ؟

pcsoft
25-08-2011, 13:46
لینک مشکلی ندارد.
خیر

milad_gta
25-08-2011, 14:05
اول اوست نصب کردم ، مشکل از همینه ؟ :31:

charandestan
25-08-2011, 14:06
برای من که بجز وبگردی و برخی مواقع دانلود فایل هیچ استفاده دیگری از اینترنت ندارم می خواستم بدونم چه پورتی رو باید باز بذارم؟

milad_gta
25-08-2011, 14:17
80, 443, 8080

سلام

نمیدونم چرا اینقدر تاکید دارید بر بستن دستی پورتها؛ ذکر شد که کمودو پورتها را Stealth میکنه و همه درخواستهای ورودی و Inbound را Block میکنه . . .

pcsoft
25-08-2011, 14:35
شما کلا سیستم جالبی دارین.
نه درست نصب کردین اول آنتی ویروس بعد فایروال.

milad_gta
25-08-2011, 15:06
مشکل غیر فعال شدن Defense+ رو حل کردم ... :دی

از Configuration بود که روی Firewall تنظیم شده بود گذاشتمش روی Proactive Security حل شد .

ظاهرا مشکل پرسش مجدد هم حل شده ، فقط نمیدونم چه ربطی به این گزینه داره :دی

pcsoft
25-08-2011, 15:13
کمی درباره Configuration ها بخوانید:

milad_gta
25-08-2011, 15:33
ممنون ، مشکل بالا نیومدن Comodo help هم NoScript بود :weird:

نمیدونم چرا همه رو میزارم untrust :دی گفتم شاید یکی دیگه هم همین مشکل رو داشته باشه .

drp30
25-08-2011, 22:07
دوستان من نرم افزار u99 رو روی دستکتابم بوده حالا نمی دونم یه پیامی داد که منظورش isolat بود و من ضرب در رو زدم حالا باز نمیشه کجا درستش کنم بعد فایل به aplication trust و trust file هم دادم ولی درست نشده

milad_gta
26-08-2011, 05:19

jolan57
26-08-2011, 11:56
جناب کمودو برنامه u1016 بالاخره ویروس است یا برنامه safe ای است ؟؟:31:

milad_gta
26-08-2011, 13:37
u1016 مشکل داره اوست هم قرنطینه میکنه ! 17 اومده سالمه :دی

rezazadeh65
26-08-2011, 14:03
چجوری کاری کنم که یه برنامه خاص به اینترنت دسترسی پیدا نکنه؟

Dr Hannibal
26-08-2011, 14:34
چجوری کاری کنم که یه برنامه خاص به اینترنت دسترسی پیدا نکنه؟

Custom Policy: با انتخاب این حالت تمام برنامه ها و فایل هایی که بخواهند از هر طریقی به اینترنت وصل بشند پیغامی از طرف فایروال کمودو مشاهده خواهید کرد. فرقی هم نمیکنه فایل و یا برنامۀ اجرا شده امضای دیجیتالی داشته باشه یا خیر و در آخر شما هستید که تصمیم میگیرید اجازه وصل شده به برنامه و یا فایل مورد نظر را بدید یا خیر.

بطور مثال اگر با پیغامی مانند عکس بالا روبرو شدید و خواستید دسترسی برنامه به اینترنت را قطع کنید اول قسمت Block this request را انتخاب کنید و بعد مطمئن بشید که Remember my answer تیک خورده باشد و بعد OK را بزنید. با این کار برنامه اجازه دسترسی به اینترنت را نخواهد داشت و در آینده هم اگر همین برنامه خواست دوباره به اینترنت وصل بشه پیغامی را دریافت نخواهید کرد مگر اینکه فایل اجرایی برنامه توسط آپدیت و یا آپگرید تغییر کرده باشد.

ویرایش رول ها:

firewall

network security policy

app rules

موفق باشید

milad_gta
26-08-2011, 14:40
اگر تنظیماتت رو custom policy باشه بار اول که میخواد کانکت شه ازت میپرسه و بلوکش میکنی .

اگر از safe mode و مشابهین استفاده میکنی بیا اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه رو add کن و use a predefined policy رو بزار روی blocked application

drhaniball خان پست تو پست شد شرمنده :20:

dara0
26-08-2011, 14:55
سلام به تازگی مشکلی پیدا کردم زمانیکه با گوشی میخوام کانکت بشم به اینترنت فایر وال کومودو مشکل ایجاد میکنه با ید چند بار تکرار کنم تا وصل شه و مشکل دیگه اینه که سرعت اینترنت رو هم بشدت میاره پایین برای اینکه بخوام یه صفحه رو باز کنم با خیلی انتظار بکشم ؟؟؟ مرسی

pcsoft
26-08-2011, 16:25
سلام به تازگی مشکلی پیدا کردم زمانیکه با گوشی میخوام کانکت بشم به اینترنت فایر وال کومودو مشکل ایجاد میکنه با ید چند بار تکرار کنم تا وصل شه و مشکل دیگه اینه که سرعت اینترنت رو هم بشدت میاره پایین برای اینکه بخوام یه صفحه رو باز کنم با خیلی انتظار بکشم ؟؟؟ مرسی

سلام
شما از کجا فهمیدید که مشکل از فایروال کومودو هستش؟
من GPRS داشتم حالا تکرار کردن خوبه من بعضی وقت ها باید گوشی رو خاموش و روشن هم می کردم.
این مشکل از اپراتور هستش نه کومودو.

dara0
26-08-2011, 19:07
سلام
شما از کجا فهمیدید که مشکل از فایروال کومودو هستش؟
من GPRS داشتم حالا تکرار کردن خوبه من بعضی وقت ها باید گوشی رو خاموش و روشن هم می کردم.
این مشکل از اپراتور هستش نه کومودو.
سلام
جدیدا فایر وال رو تازه نصب کردم ودی ان اس رو به کلیر کولد تغییر دادم قبلا همچین مشکلی نداشتم البته یک سری هم به پست اول ودوم زدم یک سری تنظیمات مربوط به کانکشن جدید هست که باید انجامش بدم امیدوارم مشکلم حل بشه

شاد باشید

M e i s a m
26-08-2011, 21:47
سلام

من اینترنت سکوریتی کمودو رو زیختم و تنظیماتش رو هم مطابق اونی که تو پست اول گفته شده انجام دادم و اپدیت هم کردم

ولی روی لپتاپم که قدیمیه کمی سنگینی میکنه و مشکل دارم
چطور میشه کاری کرد سبک شه و الکی رم و cpu رو اشغال نکنه؟ منظورم تنظیمات هست ولی در حدی که خطری نداشته باشه ولی امنیت هم ایجاد کنه

ممنون

ila
26-08-2011, 22:25
وقتی با IDM میخوام یک فایلی روئ دانلود کنم حتما باید فایروال کومودو رو غیر فعال کنم تا بشه دانلود کنم..دلیشلش چیه و چطور میشه این عیب ور برطرف کرد؟

Dr Hannibal
26-08-2011, 22:33
وقتی با IDM میخوام یک فایلی روئ دانلود کنم حتما باید فایروال کومودو رو غیر فعال کنم تا بشه دانلود کنم..دلیشلش چیه و چطور میشه این عیب ور برطرف کرد؟

به دلیل آلوده بودن کرک هاست.

شما میتونید هر ورژنی از IDM رو با این روش اورجینال ریجیستر کنید.

IDM Clean ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ila
26-08-2011, 23:44
به دلیل آلوده بودن کرک هاست.

شما میتونید هر ورژنی از IDM رو با این روش اورجینال ریجیستر کنید.

IDM Clean ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منم از همین روش استفاده کردم..ولی باز موقع دانلود فایل ها باید حتما فایروال غیر فعال باشه تا بتونم دانلود کنم

Dr Hannibal
26-08-2011, 23:53
منم از همین روش استفاده کردم..ولی باز موقع دانلود فایل ها باید حتما فایروال غیر فعال باشه تا بتونم دانلود کنم

یک بار idm رو پاک کنید . بعد از ریمو به مسیر idm برید و فایل اجرایی idm که احتمالا پچ شده رو دستی پاک کنید. چون ساختار این فایل فرق کرده این قسمت پاک نمیشه.

سپس مسیر زیر برید:

firewall

network security policy

app rules

و idm رو از لیست حذف کنید.

بعد از پاک سازی مجددا نصب کنید. نسخه دستکاری نشده رو ترجیحا نصب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با روش بالا به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد.

پرنتال کنترل رو هم اگه پسورد گذاشتید بردارید تا درخواست دسترسی idm به نت ظاهر بشه و شما allow کنید.

موفق باشید

milad_gta
27-08-2011, 01:19
منم از Avast + Comodo FW مهاجرت کردم Cis ، خیلی دوست داشتم برم کسپر ولی چون یکم به Cis مسلط ترم ( به لطف شما دوستان ) اومدم cis ، فقط یکم به آنتی ویروسش شک دارم . امیدوارم ناامیدم نکنه .

به نظرتون قبلی بهتره نبود ؟ :دی

یه سوال ! من هر وقت بخوام از دیتابیس آنتی ویروس comodo پشتیبان بگیرم ! برا مثال بخوام رو یک سیستم دیگه ازش استفاده کنم یا ... باید از فایل bases.cav که اینجاست کپی بگیرم درسته ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا comodo ای های قدیمی چقدر آنتی ویروس Comodo رو قبول دارید ؟ چون من ترجیح میدم فایل مخرب رو شناسایی و حذف کنم بجا اینکه اجرا کنم و جلو فعالیتش گرفته بشه . :13:

نمیددونم چرا همیشه فک میکردم Comodo خوب نیست :دی ولی انصافا فایروال خوبی داره . فقط این شک آنتی ویروسش داره سکتم میده .

jolan57
27-08-2011, 01:41
منم از Avast + Comodo FW مهاجرت کردم Cis ، خیلی دوست داشتم برم کسپر ولی چون یکم به Cis مسلط ترم ( به لطف شما دوستان ) اومدم cis ، فقط یکم به آنتی ویروسش شک دارم . امیدوارم ناامیدم نکنه .

به نظرتون قبلی بهتره نبود ؟ :دی

یه سوال ! من هر وقت بخوام از دیتابیس آنتی ویروس comodo پشتیبان بگیرم ! برا مثال بخوام رو یک سیستم دیگه ازش استفاده کنم یا ... باید از فایل bases.cav که اینجاست کپی بگیرم درسته ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلا comodo ای های قدیمی چقدر آنتی ویروس Comodo رو قبول دارید ؟ چون من ترجیح میدم فایل مخرب رو شناسایی و حذف کنم بجا اینکه اجرا کنم و جلو فعالیتش گرفته بشه . :13:

نمیددونم چرا همیشه فک میکردم Comodo خوب نیست :دی ولی انصافا فایروال خوبی داره . فقط این شک آنتی ویروسش داره سکتم میده .

در مورد بک آپ گرفتن از دیتابیس کمودو این پست را مطالعه کنید :

در مورد آنتی ویروس کمودو من به شما اطمینان میدم که نیازهای شما را برای داشتن یک آنتی ویروس خوب برطرف میکنه , بیشتر از این همه نمیشه در مورد آنتی ویروسش توضیح داد بهترین توضیح برای آنتی ویروس تست هایی است که دوستان در همین انجمن از آنتی ویروس ها میگیرند, بهتر است چند صفحه آخر تاپیک تست آنتی ویروس ها را بخوانید و نتایج کمودو رو با بقیه انتی ویروس ها مقایسه کنید, چند نمونه:

و بقیه رو خودتون ملاحظه کنید و مقایسه یادتون نره

milad_gta
27-08-2011, 01:58
در مورد بک آپ گرفتن از دیتابیس کمودو این پست را مطالعه کنید :

سوالی که پرسیدم رو از همینجا در اورده بودم :دی :10: مرسی

در مورد آنتی ویروس کمودو من به شما اطمینان میدم که نیازهای شما را برای داشتن یک آنتی ویروس خوب برطرف میکنه , بیشتر از این همه نمیشه در مورد آنتی ویروسش توضیح داد بهترین توضیح برای آنتی ویروس تست هایی است که دوستان در همین انجمن از آنتی ویروس ها میگیرند, بهتر است چند صفحه آخر تاپیک تست آنتی ویروس ها را بخوانید و نتایج کمودو رو با بقیه انتی ویروس ها مقایسه کنید, چند نمونه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو بقیه رو خودتون ملاحظه کنید و مقایسه یادتون نره

اینجا هم که هستم خودم :10: همون آخرین تست هایی که زدم تصمیم رو عوض کرد ! پس مطمئن باشم میپاکه سیستم رو دیگه ؟ :31:

milad_gta
27-08-2011, 02:51
چندتا سوال جدید برام پیش اومد ...

اینجا این مطلب رو خوندم :

فرض کنید آنتی ویروس شما کامل آپدیت شده و شما روی فایلی کلیک راست میکنید و آنتی ویروس با آخرین آپدیت اون فایل رو تشخیص نمیده. اگر Cloud Scanning را فعال کنید , فایل و یا فایل های اسکن شدۀ ناشناس که برای COMODO جدید باشند و تا بحال کسی آنرا را به COMODO نفرستاده باشد بصورت آنلاین اسکن خواهد شد.
1. تفاوت این اسکن ها چیه ؟ مگه دیتابیس Cloud Scanning با دیتابیسی که رو سیستم ما هست فرق میکنه ؟

2. تو قسمت Stealth Port Wizard ، نمیشه فهمید الان کدوم گزینه فعال هست ؟ میخوام مطمئن بشم آخریه :jealous:
پارانویا گرفتم فک کنم:24:

3. فیلتر کردن پروتکل IPv6 به چه درد میخوره ؟

4. لازمه پورت های مورد نظرم مثل 23 رو جدا ببندم یا همون Block all incoming connection ... کافیه ؟

5. سرعت اسکن شما هم پایینه ؟ الان 50 دقیقه هست دار C رو اسکن میکنه ! 15 گیگ ... چون حساسیت رو گذاشتم رو Medium شاید اینطوره ؟ :23:

6. وقتی تعیین میکنیم فایل بالاتر از N مگ رو اسکن نکن ( تو قسمت Manual ) شامل Full اسکن هم میشه ؟ اینجوری که بده ! حتی اگه فقط رو اسکن با کلیک راست هم باشه جالب نیست ... ببریم بالاتر حجم رو بهتر نیست ؟

7. comodo اسکنر وب نداره ؟ منظورم Dns Server نیستا :دی من همیشه از Norton Dns استفاده میکنم اما زمانی که Avast داشتم قبل اینکه درخواست ip به Dns Server ارسال بشه اوست سایت های خطرناک رو مسدود میکرد ، یعنی به Norton Dns کشیده نمیشد ! سریع ip لوکال هاست رو تحویل میداد ! یا سایت های که فایل های آلوده داشتند ، js های آلوده رو Real Time تشخصی میداد ، Comodo این امکاناتو نداره ؟

8. مصرف رم هم نصب به قبل که اوست + فایروال Comodo داشتم خیلی بیشتر شده ! حدوده 100 مگ

مرسی :40:

mohammadirani
27-08-2011, 07:03
اومدم جاوا رو نصب کنم با اینکه ویروس نشناخته میبره تو سندباکس و فعالیتش رو محدود میکنه
واس چی این کار رو مکینه؟

K1lou
27-08-2011, 07:08
با سلام خدمت دوستان
من دو تا فایل ناشناخته رو توی کومودو داشتم یکی فکر کنم مربوط به کرک افیس 2010 است و دیگری cpuz
فکر می کنم بعضی جاها بهش اجازه دادم که کرک کار کنه این قسکتهایی که مشخص کردم مربوط به چی هست مثلا یه جا نوشته
modify key و یک جا creat prosses

و یا در نرم افزار cpuz هم چند حالت داشته creat process . block file رو داره

الان این برنامه ها داخل سند بوکس که اجرا نمیشن دیگه ؟

به پاندا فقط زیر نظر خودتون اجازه استفاده از اینترنت بدین چون یه مقدار مصرف داره.
در این مورد - یعنی پاندار رو فقط وقتی می خوام اسکن یا استفاده کنم فعال کنم ؟
با تشکر
با تشکر

Serenity
27-08-2011, 10:56
سلام من بالاخره به comodo مهاجرت کردم .ورژن COMODO Internet Security 2011 pro با لیسانس 1 ساله رایگان.در حدود 137 مگابایت آنتی ویروسش آپدیت شد به صورت آنلاین،که البته تو خود سایت به صورت آفلاین 197 مگابایت هست ! به نظرتون دانلود کنم این فایل 197 مگابایتی رو ؟
یک آپدیت دیگه هم شد که از ورژن فعلی یعنی 5.4 به 5.5 ارتقا پیدا میکرد.اینم دانلود شد اما موقع اینستال اتوماتیک برنامه روی این حالت میمونه :
copying framework.dll file ... دست آخر هم faild میشه آپدیت !
چی کار کنم...:20:

Serenity
27-08-2011, 10:56
copying framework.dll file ... موندش و نرفتش اما وقتی ورژن کومودو رو دیدم شده بود 5.5 ! به نظرتون واقعآ آپدیت شده ؟! به نظرتون آپدیت آفلاین 197 مگابایتی رو دانلود کنم به جزء 137 مگابایتی آنلاین ؟! راستی COMODO GeekBuddy رو بزارم باشه ،یا اگه پاکش کنم کشکلی نداره ؟
چی کار کنم...:20:

Dr Hannibal
27-08-2011, 15:16
چندتا سوال جدید برام پیش اومد ...

اینجا این مطلب رو خوندم :

1. تفاوت این اسکن ها چیه ؟ مگه دیتابیس Cloud Scanning با دیتابیسی که رو سیستم ما هست فرق میکنه ؟

بله کلود کمی از دیتابیسی که روی سیستم شما سوار هست جلو تره ، آپدیت ها اول روی کلود میاد بعد وارد سیستم میشه.

2. تو قسمت Stealth Port Wizard ، نمیشه فهمید الان کدوم گزینه فعال هست ؟ میخوام مطمئن بشم آخریه :jealous:
پارانویا گرفتم فک کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روش کلیک کنید و تمام ، حساسیت بی مورد نداشته باشید.

3. فیلتر کردن پروتکل IPv6 به چه درد میخوره ؟

اگر در کشوری زندگی میکنید که فکر میکنید زیر ساخت اینترنت دوست داره فعالیت شما رو به شدت کنترل کنه ، ipv6 رو میتونید غیرفعال کنید.

وقتی شما از یک وی پی ان برای مخفی ماندن در محیط نت استفاده میکنید پاکت های ارسالی شما با v6 همچنان قابلیت کنترل شدن توسط زیر ساخت رو دارند چرا که ip شما روی بسته های ارسالی مشخصه.

اما اگر به زیر ساخت نت کشورتون اعتماد دارید لازم نیست این گزینه رو تیک بزنید.

4. لازمه پورت های مورد نظرم مثل 23 رو جدا ببندم یا همون Block all incoming connection ... کافیه ؟

بستن پورت خاصی به این شکل امنیت شما رو افزایش نمیده. نظارت روی پورت ها مهمه که کمودو تا اونجایی که این قابلیت رو داره انجام میده.

5. سرعت اسکن شما هم پایینه ؟ الان 50 دقیقه هست دار C رو اسکن میکنه ! 15 گیگ ... چون حساسیت رو گذاشتم رو Medium شاید اینطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت اسکن همین حدوده. چون درایو ویندوز احتمالا پر فایل های اجرایی هست زمان بیشتری برای اسکن لازمه.

6. وقتی تعیین میکنیم فایل بالاتر از N مگ رو اسکن نکن ( تو قسمت Manual ) شامل Full اسکن هم میشه ؟ اینجوری که بده ! حتی اگه فقط رو اسکن با کلیک راست هم باشه جالب نیست ... ببریم بالاتر حجم رو بهتر نیست ؟

بله میشه ، بهتر میشه اما زمان زیادی واسه اسکن مجبور هستید منتظر باشید. تمام آنتی ویروس همچین گزینه ای رو دارند و روی هم چین عدید بسته شده.

7. comodo اسکنر وب نداره ؟ منظورم Dns Server نیستا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من همیشه از Norton Dns استفاده میکنم اما زمانی که Avast داشتم قبل اینکه درخواست ip به Dns Server ارسال بشه اوست سایت های خطرناک رو مسدود میکرد ، یعنی به Norton Dns کشیده نمیشد ! سریع ip لوکال هاست رو تحویل میداد ! یا سایت های که فایل های آلوده داشتند ، js های آلوده رو Real Time تشخصی میداد ، Comodo این امکاناتو نداره ؟

خیر کمودو این امکان رو نداره ، دی ان اس هم توانایی اسکن صفحات وب رو نداره ، فقط بلاک url رو انجام میده. یک اسکریپت آلوده با تغییر url میتونه باز روی مرورگر لود بشه و دی ان اس شناسایی نکنه.

8. مصرف رم هم نصب به قبل که اوست + فایروال Comodo داشتم خیلی بیشتر شده ! حدوده 100 مگ

بعد از اسکن کامل سیستم ، و گذشت کمی زمان این مصرف کاهش پیدا میکنه.

موفق باشید

Dr Hannibal
27-08-2011, 15:28
با سلام خدمت دوستان
من دو تا فایل ناشناخته رو توی کومودو داشتم یکی فکر کنم مربوط به کرک افیس 2010 است و دیگری cpuz
فکر می کنم بعضی جاها بهش اجازه دادم که کرک کار کنه این قسکتهایی که مشخص کردم مربوط به چی هست مثلا یه جا نوشته
modify key و یک جا creat prosses
و یا در نرم افزار cpuz هم چند حالت داشته creat process . block file رو داره
الان این برنامه ها داخل سند بوکس که اجرا نمیشن دیگه ؟
در این مورد - یعنی پاندار رو فقط وقتی می خوام اسکن یا استفاده کنم فعال کنم ؟
با تشکر

خیلی راحت با توضیحات پست دوم فایل مورد نظر رو از حالت لیمیت خارج کنید.

اگر توی آفیس و یا... مشکلی وجود نداره لازم نیست این فایل از حالت سندباکس خارج بشه ، بذارید توی همین حالت بمونه.

بعضی نرم افزارهای با درجه خطر بالا حتی شما هم توی لیست سفید قرار بدید باز داخل سندباکس اجرا میشند.

سعی کنید همیشه سالم ترین کرک رو انتخاب کنید.

سلام من بالاخره به comodo مهاجرت کردم .ورژن COMODO Internet Security 2011 pro با لیسانس 1 ساله رایگان.در حدود 137 مگابایت آنتی ویروسش آپدیت شد به صورت آنلاین،که البته تو خود سایت به صورت آفلاین 197 مگابایت هست ! به نظرتون دانلود کنم این فایل 197 مگابایتی رو ؟
یک آپدیت دیگه هم شد که از ورژن فعلی یعنی 5.4 به 5.5 ارتقا پیدا میکرد.اینم دانلود شد اما موقع اینستال اتوماتیک برنامه روی این حالت میمونه :
copying framework.dll file ... دست آخر هم faild میشه آپدیت !
چی کار کنم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه شما آنلاین آپدیت کردید دیگه احتیاجی به آفلاین نیست.

برای اپدیت نرم افزار:

یک بار از سربرگ more برید و قسمت چک آپدیت کلیک کنید ، از اونجا اپدیت ها بهتر نصب میشن.

اون آیکون آپدیت تسکبار و اون پیامی که روی دسکتاپ ظاهر میشه معمولا خوب عمل نمیکنه. اونهارو کنسل کنید.

GeekBuddy رو بزارم باشه ،یا اگه پاکش کنم کشکلی نداره ؟پاکش کنید مشکلی در روند کار کمودو ایجاد نمیشه.

موفق باشید

M e i s a m
27-08-2011, 16:06
بعضی وقت ها که اشتباهی میزنم فایلی رو بلاک میکنه دیگه هر چی میکنم درست نمیشه
یعنی به عنوان تراستد معرفیش میکنم و از توی سند باکس یا بلاک شده ها درش میارم ولی بازم دیفنس پلاس نمیگذاره که اجرا شه... مشکلش از کجاست؟

milad_gta
27-08-2011, 16:26

- درسته ؟ الان من Cis رو آپدیت کردم ( توسط خود برنامه ) فایل bases.cav نه مگ بود الان شده 202 مگ . حالا بخوام cis های سیستم های دیگم رو آپدیت کنم همین فایل رو از سیستم خودم انتقال بدم به اونا حله ؟

- نمیشه کاری کرد قبل اینکه یک فایل رو بفرسته تو sandbox بپرسه چیکارش کنم ؟ تنظیمات رو نگاه کردم همچین امکانی نداشت .

- تنظیمات sandbox بنده رو restricted هست ! یک فایل فشرده دانلود کرده بودم ، وقتی خواستم extract کنم فایل رو تو sandbox اجرا کرد ولی محتویاتش راحت کپی شد رو شاخه ای که آدرس دادم ! اینجوری اگه بخوان میتونند فایل های مخرب دیگه ای رو روی محل دیگه ای کپی کنند ! دستور کپی جزو محدودیت های این گزینه نمیشه ؟ چجوریاست !؟ ممنون میشم یک توضیح بدید .

Resticted: فایل و یا برنامۀ اجرا شده با این حالت فقط اجازه دسترسی به قسمت های خیلی کمی از سیستم را خواهد شد و فقط اجازه اجرا کردن 10 پروسه و یا فایل را آن هم با دستورات بسیار سخت گیرانه خواهد داشت.

- مصرف رم خیلی بالاست ! قبلا Avast + cfw داشتم یا KIS خیلی کمتر از این بود الان فقط فایرفاکس رو باز کنم 700 مگ رمم مجموعا میره رو هوا ... کسپر رو بیخیال شده بودم چون مصرفش بالا بود :9:

بابت لطف همگیتون متشکرم که راهنمایمون میفرماید :11:

pcsoft
27-08-2011, 21:20
- درسته ؟ الان من Cis رو آپدیت کردم ( توسط خود برنامه ) فایل bases.cav نه مگ بود الان شده 202 مگ . حالا بخوام cis های سیستم های دیگم رو آپدیت کنم همین فایل رو از سیستم خودم انتقال بدم به اونا حله ؟

- نمیشه کاری کرد قبل اینکه یک فایل رو بفرسته تو sandbox بپرسه چیکارش کنم ؟ تنظیمات رو نگاه کردم همچین امکانی نداشت .

- تنظیمات sandbox بنده رو restricted هست ! یک فایل فشرده دانلود کرده بودم ، وقتی خواستم extract کنم فایل رو تو sandbox اجرا کرد ولی محتویاتش راحت کپی شد رو شاخه ای که آدرس دادم ! اینجوری اگه بخوان میتونند فایل های مخرب دیگه ای رو روی محل دیگه ای کپی کنند ! دستور کپی جزو محدودیت های این گزینه نمیشه ؟ چجوریاست !؟ ممنون میشم یک توضیح بدید .

- مصرف رم خیلی بالاست ! قبلا Avast + cfw داشتم یا KIS خیلی کمتر از این بود الان فقط فایرفاکس رو باز کنم 700 مگ رمم مجموعا میره رو هوا ... کسپر رو بیخیال شده بودم چون مصرفش بالا بود :9:

بابت لطف همگیتون متشکرم که راهنمایمون میفرماید :11:

سلام
همینطوری نمی تونید کپی کنید، باید قبلی رو به نام bases.old تغییر بدین و بعدش کپی کنین(بعد یک ریستارت)
محدودیت های سندباکس بیشتر محدودیت هایی مانند محدودیت در دسترسی به فایل ها(سیستمی) و تعداد پروسه های قابل اجرا و.. هستش.
اینجا را بخوانید:

همونطور که دکتر اشاره کردند باید یک فول اسکن(از روی پیغام های کومودو) انجام بدهید تا مصرف کمتر شود.
فایرفاکس که در مصرف رم شاهکاره(به جز نسخه 7 که بهبود یافته) شما ببینید فایرفاکس دقیقا چقدر رم مصرف می کنه یک عکس از Task Manager هم بگیرید بهتره.
موفق باشید

milad_gta
27-08-2011, 22:09
همونطور که دکتر اشاره کردند باید یک فول اسکن(از روی پیغام های کومودو) انجام بدهید تا مصرف کمتر شود.اینکار رو انجام دادم ... 190 مگ فایرفاکس :دی

390 مگ Memory usage فقط Cis ران هست رو سیستم ...

milad_gta
28-08-2011, 02:00
مشکل رو حل کردم ! من چند روز پیش Virtual Memory رو لغو کرده بودم از اون بود الان یه حجم متعادلی براش در نظر گرفتم مصرف اومد دور و بر 200 :46:

K1lou
28-08-2011, 07:09
با سلام

اگر در کشوری زندگی میکنید که فکر میکنید زیر ساخت اینترنت دوست داره فعالیت شما رو به شدت کنترل کنه ، ipv6 رو میتونید غیرفعال کنید.

وقتی شما از یک وی پی ان برای مخفی ماندن در محیط نت استفاده میکنید پاکت های ارسالی شما با v6 همچنان قابلیت کنترل شدن توسط زیر ساخت رو دارند چرا که ip شما روی بسته های ارسالی مشخصه.

چند تا سئوال دارم
اول اینکه این قسمت هست ؟ در ویندوز 7 برای من که هیچ قسمتی ازش پر نیست

چطور باید غیر فعالش کرد ؟ اگه بسته بشه و از وی پی ان استفاده بشه نمی شه ردیابی شد ؟

منظور از این پورتهای سیستم که با کومودو میشه بست اصلا چیه ؟

با تشکر

Dr Hannibal
28-08-2011, 11:44
با سلام
چند تا سئوال دارم
اول اینکه این قسمت هست ؟ در ویندوز 7 برای من که هیچ قسمتی ازش پر نیست
چطور باید غیر فعالش کرد ؟ اگه بسته بشه و از وی پی ان استفاده بشه نمی شه ردیابی شد ؟
منظور از این پورتهای سیستم که با کومودو میشه بست اصلا چیه ؟
با تشکر

امنیت شبکه مجازی بحثی جدای از اینترنت سکیوریتی هاست ، بخشیش هم اینجا به دلیل محدودیت ها نمیشه اشاره کرد.

بحث رد یابی نیست ، اما امنیت توی شبکه مجازی بسته به سطح پسورد گذاری اطلاعات شما داره. پسورد گذاری بسته های ارسالی و دریافتی بسیار مهمتر از موارد دیگه هست.

وی پی ان به معنی Virtual Private Network هست ، وقتی شما با Virtual Private Network به نت متصل می شوید همچین شکلی ایجاد میشه:

شما <=====> ارائه کننده سرویس و پ ان <=====> اینترنت

یک Virtual Private Network خوب فاصله بین شما و خودش رو encryption میکنه ، این رمزگذاری اگر تا 128-bit باشه ، کاملا قابل قبوله و امنیت تضمینی به شما داده میشه که اگر شخصی میان شما و نت قرار گرفته باشه نمیتونه محتوای بسته ها رو ببینه یعنی :

شما <== :cool: ===> ارائه کننده سرویس و پ ان <=====> اینترنت

این شخص :cool: اطلاعاتی که میبینه encryption شده و باز کردن پسورد 128 بیت امکان پذیر نیست. این شخص :cool: هرکسی میتونه باشه حتی همسایه شما.

یک انتقاد به ipv6 وارد شده و بحث مفصلی داره ، پرداختن به تفاوت های IPV6 ,IPV4 در سطح اطلاعات من نیست و این طور هم نیست که بگیم ورژن 6 امنیت ضعیفی داره ، خیلی جهات برتری داره ولی اون بخشی که قرار اینجا مطرح بشه و انتقاد وارد شده بالا عرض کردم ،

به هر حال برای غیرفعال کردن v6 ار اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اقدام کنید.

موفق باشید.

milad_gta
28-08-2011, 12:29
حالا من چون دوست دارم حال :cool: رو بگیرم ؛ ipv6 رو میخوام فیل و تر کنم ! این کار حساسیت رو بالاتر نمیبره ؟ :دی

S0R3N4
28-08-2011, 14:18
سلام بچه ها
امروز اینترنت سکوریتی کومودو رو نصب کردم
تا اینجا که اینترنت سکوریتی نورتون رو بیشتر دوست داشتم...
آپدیت اولیه ش اینقدر سنگینه یا کلا آپدیت ها هیمنقدره؟؟
اینترنتنم این چند روزه اصلا اوضاعش میزون نیست!!
میشه آفلاین آپدیت کرد؟؟فرقی نمیکنه با همون آپدیت داخل نرم افزار؟؟؟حد اقل اون آپدیت سنگینه رو میشه دستی انجامش داد؟؟

milad_gta
28-08-2011, 14:21
آپدیت اولیه اینقدره بقیه درحد کیلوبایت هستند ، نرم افزار رو مستقیما آپدیت کنید کمتر هست 140 مگ ، آفلاین بخواید آپدیت کنید دورو بر 200 مگ .

ila
28-08-2011, 20:52
چرا وقتی یک فایلی رو توی سند باکس اجرا میکنیم نصب نمیشه ولی اگه اونو همینجوری اجرا کنیم نصب میشه
چند روز پیش من یک برنامه اوتکد رو از روی سی دی میخواستم نصب کنم ولی چون امصای دیجیتالی نداشت گفتم توی سند باکس اجرا بشه ولی وقتی اجرا کردم نصب نشد..
کلا چیکار کنیم یک برنامه رو که نمیدونمیم ویروسه و فقط پیغام نداشتن امصای دیجیتالی رو میده رو نصب کنیم بدون در دسر با این که اگه ویروسی بود کومودو اخطار بده و اسیبی نرسونه

gggmail
28-08-2011, 21:09
دوستان comodo internet security چقدر از eset smart security سنگین تره؟
من لپتاب hp 6080 دارم به نظرتون مناسبه؟

pcsoft
28-08-2011, 21:23
دوستان comodo internet security چقدر از eset smart security سنگین تره؟
من لپتاب hp 6080 دارم به نظرتون مناسبه؟
البته قیاس eset با کومودو جفایی است در حق کومودو.
به هر حال...
بله در سبکی مانند eset است و شاید سبکتر.

Serenity
28-08-2011, 22:52
البته قیاس eset با کومودو جفایی است در حق کومودو.
به هر حال...
بله در سبکی مانند eset است و شاید سبکتر.

من خودم الان 2 روزی میشه که دارم از COMODO Internet Security pro استفاده میکنم، میشه گفت کمی از محصولات نورتون سنگین تر هست.

:40:

gggmail
29-08-2011, 10:56
آخر ما نفهمیدیم سبکتره یا نه؟

Serenity
29-08-2011, 11:21
این system چی هست که انقدر توسط کومودو بلاک میشه ؟ 80 % بلاک شده ها تو لیست فایروالم این هست !

:13:

milad_gta
29-08-2011, 12:18
بیا اینجا :

Firewall -> Network Security Policy -> Application rules

بگرد دنبال System ببین Block شده ؟

Serenity
29-08-2011, 12:46
بیا اینجا :

Firewall -> Network Security Policy -> Application rules

بگرد دنبال System ببین Block شده ؟

اینجوری بود :

:44:

milad_gta
29-08-2011, 13:11
system فقط پروتکل ip براش آزاد باشه کافیه ... ! یعنی الان همه چیز درسته ، و درست بلوک کرده . دقیق نمیدونم فکر کنم مورد حمله قرار گرفتی ...

Serenity
29-08-2011, 20:11
system فقط پروتکل ip براش آزاد باشه کافیه ... ! یعنی الان همه چیز درسته ، و درست بلوک کرده . دقیق نمیدونم فکر کنم مورد حمله قرار گرفتی ...

:41:
الان من چی کار کنم....؟

milad_gta
29-08-2011, 20:47
همه چیز ردیفه :دی کاری نمیخواد انجام بدی ... حالا دوستانی که بیشتر وارد هستند هم میان اگر مشکلی باشه بهتون میگن شما اگر دیدی چیزی رو Allow داد نگران باش . بلوک کردن مشکلی نداره تا زمانی که جلوی پروسه های حیاتی رو بگیره که اونم یک Rule تعریف میکنی حل میشه . تا جایی که من میدونم بهت حمله شده و Comodo بلوک کرده ! مودم وایرلس داری ؟

Serenity
29-08-2011, 20:51
همه چیز ردیفه :دی کاری نمیخواد انجام بدی ... حالا دوستانی که بیشتر وارد هستند هم میان اگر مشکلی باشه بهتون میگن شما اگر دیدی چیزی رو Allow داد نگران باش . بلوک کردن مشکلی نداره تا زمانی که جلوی پروسه های حیاتی رو بگیره که اونم یک Rule تعریف میکنی حل میشه . تا جایی که من میدونم بهت حمله شده و Comodo بلوک کرده ! مودم وایرلس داری ؟

تو عکس اولی چون سیستم هارو بلاک کرده ، میگی بهم حمله شده ؟ من adsl معمولی دارم وایرلس ندارم.

milad_gta
29-08-2011, 21:27
با توجه به اون پورت و ip تو تصویر ...

Serenity
29-08-2011, 22:36
دوستان این پورت 138 و 137 دقیقآ چی هستن ؟

چون طبق این عکس 90% بلاک شده ها روی این پورت ها هست .می خواستم بپرسم چطور میشه با کومودو این پورت هارو بست ؟
:11:

milad_gta
29-08-2011, 23:32
یک پ.خ بهت دادم :46:

برای بستن یک پورت :

تو تب destination port جزئیات رو وارد کن .

البته بری این کار رو بکنی دیگه نیاز به بستن پورت نیست این مشکلتم حل میشه ... ، الانشم مشکلی نداره .

----

بچه ها من امروز متوجه یک چیزی شدم :دی Comodo جزو برنامه های مورد علاقم قرار گرفته و یک جورایی معتاد شدم بهش :5:
رو حساب مشکلی که سیستم داشت کسپر نصب کرده بودم و با اینکه خیلی دوستش میدارم و 140 مگ آپ کرده بودمش نتونستم طاقت بیارم برگشتم Comodo .

----

خوب برای اینکه این پست یک بار علمی هم داشته باشه نحوه پشتیبان گرفتن از تنظیمات Comodo رو برای دوستان جدید توضیح میدم :

1. به قسمت More بیاید
2. Manage my configurations
3. قسمتی که اکتیو هست رو انتخاب کنید
4. رو export کلیک کنید .

حالا یک پشتیبان از تنظیماتتون دارید که میتونید رو سیستم های دیگه یا بعد نصب مجدد رو همین سیستم ازش استفاده کنید .

----

تنها ایرادی که میتونم از Comodo بگیرم : موقع اسکن آدم رو دق میده ! خیلی کشش میده ، خیلی مصرفش بالاست . مصرفش در حالت عادی هم از کسپر برای من بیشتره !

hivs2006
30-08-2011, 02:41
درود. یک سوال، اگه در مواجهه با پیغامی کومودو هنگام اجرای برنامه ای که فاقد امضای دیجیتالی هستش میده، روی Don't isolate it again کلیک نکنم، برنامه ی موردنظر همچنان اجرا یا نصب میشه یا نه؟ سپاس.

milad_gta
30-08-2011, 02:54
تا جایی که میدونم از دفعه بعد دیگه تو Sandbox باز نمیشه ! میتونی ببندیش دوباره باز کنی که راحت نصب شه .

pcsoft
30-08-2011, 04:42
خوب برای اینکه این پست یک بار علمی هم داشته باشه نحوه پشتیبان گرفتن از تنظیمات Comodo رو برای دوستان جدید توضیح میدم :

1. به قسمت More بیاید
2. Manage my configurations
3. قسمتی که اکتیو هست رو انتخاب کنید
4. رو export کلیک کنید .

حالا یک پشتیبان از تنظیماتتون دارید که میتونید رو سیستم های دیگه یا بعد نصب مجدد رو همین سیستم ازش استفاده کنید .

----

تنها ایرادی که میتونم از Comodo بگیرم : موقع اسکن آدم رو دق میده ! خیلی کشش میده ، خیلی مصرفش بالاست . مصرفش در حالت عادی هم از کسپر برای من بیشتره !

نکته: وقتی قصد Import کردن داشتید بعد از Import یکبار یکی از Configuration ها را فعال کنید مثل Firewall Security و بعد دوباره Internet Security رو فعال کنید تا Import همان لحظه انجام بشه.
اما درباره سرعت اسکن:
سرعت اسکن واقعی باشه بهتره تا اینکه مثل بعضی آنتی ویروس ها 99% گیر کنه و معلوم بشه که نمی دونه کی تموم میشه اسکن.

pcsoft
30-08-2011, 04:48
درود. یک سوال، اگه در مواجهه با پیغامی کومودو هنگام اجرای برنامه ای که فاقد امضای دیجیتالی هستش میده، روی Don't isolate it again کلیک نکنم، برنامه ی موردنظر همچنان اجرا یا نصب میشه یا نه؟ سپاس.

سلام دوست عزیز
بستگی به تنظیمات شما داره اگه تنظیماتتون روی Restricted و یا حتی Limited باشه خیر درست نصب و اجرا نمیشه.
تا زمانی که این برنامه داخل سندباکس باشه فرقی نداره که چندبار ببندین و اجرا کنین! باز داخل سندباکس اجرا میشه.
اگر فراموش کردید Don't isolate again رو بزنید به بخش +Defense برید و روی Unrecognized Files کلیک کنید و برنامه موردنظر را پیدا کنید و بعد روی دکمه Move to کلیک کنید و Move to Trust را کلیک کنید.

ila
30-08-2011, 13:45
این بحثی که در مورد بستن پورت ها بود و اینکه امکان پیگیری شما وجود نداره خیلی بحث جالبیه اگه میشه در موردش بیشتر بحرفیم
مثلا من میخوام بدونم آیا با با استفاده از وی پی میاوتن بفهمم که امکان پی گیری من وجود داره یا نه...اصلا وی پی من خوب هست یعنی امنیتش بالاست یا نه.و..میشه بحث رو اینجا یا جای دیگه بگید..ممنون

ALI16437
30-08-2011, 14:02
دوستان سلام ،
من یک جا خوندم که برای جلوگیری از آلوده شدن کامپیوتر توسط
فایلهای PDF آلوده که اتفاقا اکثر آنتی ویروسها هم توانایی شناسای
اونها رو ندارند بهتره که فایل اجرای Adobe Reader X رو در قسمت
Always Sandbose کومودو اضافه کنیم تا در صورت آلوده بودن اتوماتیک در سند
بوکس باز بشه حالا من 2 تا سوال دارم
اولیش اینه که اگر تنظیمالت Always Sandbose را روی LImited قرار بدیم
کافی هست یا نه ،
اما دومیش اینه که من بشتر PDf ها رو واسه پرینت باز میکنم و وقتی در حالت
ایزوله باشه دیگه پرینت نمیگیره کسی میتونه راهنمایی کنه چطور در حالت ایزوله پرینت بگیرم.

و یک سوال دیگه ، چون خیلی درباره آلوده شدن در حین وب گردی از طریق کدهای موجود در سایتها
بصورت ناخواسته شنیدم و دوستان درباره باز کردن مرورگر در سند بوکس گفتند من قبلا در کاسپر کل
وب گردیهامو در محیط safe انجام میدادم حالا آیا میشه با اضافه کردن مرورگر به Always Sandbose
همیشه بصورت امن اینترنت رو مرور کرد و یک سوال دیگه در کاسپر یک پوشه بود که فایلها رو از طریق
اون از محیط ایزوله میشد خارج کرد و در هارد ذخیره کرد مثلا فایهای دانلودی ، این کار رو در محیط ایزوله
کومودو هم میشه کرد.

ممنونم علی

E.K.H
31-08-2011, 14:58
سلام
میخواستم بپرسم کومودو برا ویندوز 64 بیت ورژن جدا نداره؟ میدونم که تا حالا چند ین بار باقی دوستان پرسیدن ولی گفتم بازم بپرسم شاید داشته باشه

milad_gta
31-08-2011, 15:12
این بحثی که در مورد بستن پورت ها بود و اینکه امکان پیگیری شما وجود نداره خیلی بحث جالبیه اگه میشه در موردش بیشتر بحرفیم
مثلا من میخوام بدونم آیا با با استفاده از وی پی میاوتن بفهمم که امکان پی گیری من وجود داره یا نه...اصلا وی پی من خوب هست یعنی امنیتش بالاست یا نه.و..میشه بحث رو اینجا یا جای دیگه بگید..ممنونمنظورتون چیز و PN هست ؟ اطلاعات شما اول میره رو سرور اونا بعد میره به سایت ، یعنی میتونند اطلاعات شما رو ببینند مگر ارتباط کدگذاری شده باشه . برا بستن پورت هم چند صفحه پیش کامل توضیح داده شده.

اولیش اینه که اگر تنظیمالت Always Sandbose را روی LImited قرار بدیم کافی هست یا نه ،وقتی تنظیمات رو limit هست فقط یکسری فایل و فولدر خاص محافظت میشن برا مثال به فایل های درایو E حمله بشه sandbox کاری نمیکنه ...

اما دومیش اینه که من بشتر PDf ها رو واسه پرینت باز میکنم و وقتی در حالت
ایزوله باشه دیگه پرینت نمیگیره کسی میتونه راهنمایی کنه چطور در حالت ایزوله پرینت بگیرم.وقتی شما تو sandbox برنامه ای رو اجرا میکنی یکسری امکانات رو بهش نمیدی در نتیجه یکسری کارا رو نمیتونه انجام بده ، درجه sandbox رو پایین تر بیار شاید اجرا شد . از foxit pdf استفاده کن امن تره .

و یک سوال دیگه ، چون خیلی درباره آلوده شدن در حین وب گردی از طریق کدهای موجود در سایتها
بصورت ناخواسته شنیدم و دوستان درباره باز کردن مرورگر در سند بوکس گفتند من قبلا در کاسپر کل
وب گردیهامو در محیط safe انجام میدادم حالا آیا میشه با اضافه کردن مرورگر به Always Sandbose
همیشه بصورت امن اینترنت رو مرور کرد و یک سوال دیگه در کاسپر یک پوشه بود که فایلها رو از طریق
اون از محیط ایزوله میشد خارج کرد و در هارد ذخیره کرد مثلا فایهای دانلودی ، این کار رو در محیط ایزوله
کومودو هم میشه کرد.از NoScript در فایرفاکس استفاده کن ، Safe Browsing برا این هست که مرورگرت آلوده نشه ، Sandbox یا safe run بر این هست که برنامه اجرا شده به سیستم صدمه نزنه . ( اطلاعات بنده )

میخواستم بپرسم کومودو برا ویندوز 64 بیت ورژن جدا نداره؟ میدونم که تا حالا چند ین بار باقی دوستان پرسیدن ولی گفتم بازم بپرسم شاید داشته باشه خیر جدیدا هر دو در یک ستاب ارائه میشند .

boros
02-09-2011, 17:23
سلام
من قصد دارم نسخه آخر کومودو رو از این صفحه دانلود کنم . حجمش 35 مگ هست ولی اونی که توی سایت خود کومودو هست 57 مگ هست ! آیا این نسخه ناقص هست ؟
Latest Version
Comodo Internet Security 5.5.195786

Dr Hannibal
02-09-2011, 17:29
سلام
من قصد دارم نسخه آخر کومودو رو از این صفحه دانلود کنم . حجمش 35 مگ هست ولی اونی که توی سایت خود کومودو هست 57 مگ هست ! آیا این نسخه ناقص هست ؟
Latest Version
Comodo Internet Security 5.5.195786

اون 35 مگ نسخه 32 بیتی بوده ، و اون 57 مگی قابل نصب بر هم 32 بیت و هم 64 بیت هست.

موفق باشید

Serenity
02-09-2011, 20:06
من از وقتی که COMODO Internet Security نصب کردم بعد از یک مدت کار کردن یک دفعه کل سیستم قفل میشه با موس و حتی کیبورد نمیشه کار کرد تا اینکه ریستارت کنم !
کنار کومودو هم جدیدآ یکدونه Malwarebytes' Anti-Malware نصب کردم که البته قبل از این هم اینجوری میشد...

به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟

:13:

drp30
02-09-2011, 23:24
Malwarebytes' Anti-Malware رو پاک وقتی ویروسی شده نصبش کن

kaivanika
03-09-2011, 00:40

دوستان از این روش میشه در ویندوز 7 هم استفاده کرد ؟
چون فایل host رو که دستکاری میکنم . دیگه اجازه نمیده که ذخیره بشه و فرمت فایل عوض میشه .
چون فکر کنم کمودو به کرک های idm گیر بده .
ذر ضمن روش بالا اطمینانش بیشتره ؟

milad_gta
03-09-2011, 01:01
دوستان از این روش میشه در ویندوز 7 هم استفاده کرد ؟ بله

چون فایل host رو که دستکاری میکنم . دیگه اجازه نمیده که ذخیره بشه و فرمت فایل عوض میشه . موقع تغییر غیرفعالش کنید

ذر ضمن روش بالا اطمینانش بیشتره ؟ در واقع شما با انجام این تغییرات دارید میگید ip این آدرس ها ip لوکال هاست هست در نتیجه idm نمیتونه وصل شه به سرور هاش و تشخیص بده این سریال ها جعلی یا بلک لیست شده هستن ، این روش تا زمانی جواب میده که idm تو نسخه جدیدش برای چک کردن سریال ها سرور جدید اضافه نکنه یا شما به نسخه جدیدی که این قابلیت رو داشته باشه مهاجرت نکنید .

kaivanika
03-09-2011, 01:09
موقع تغییر غیرفعالش کنید

مرسی دوست عزیز . اما میشه بگی چی رو غیر فعال کنم ؟
idm رو که بستم کاملا

jolan57
03-09-2011, 02:09
من نسخه کمپلت کمودو رو دارم ولی هنوز نتونستم فرقی با نسخه رایگانش پیدا کنم , یکی به من بگه این TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption رو باید از کجا پیدا کنم :31:

milad_gta
03-09-2011, 02:16
روی host کلیک راست کنید properties تیک Read Only رو برارید بعد تغییرات رو اعمال و فایل رو ذخیره کنید .

kaivanika
03-09-2011, 04:29
برنامه norton safe weblite رو نصب کنیم . تداخلی پیش نمیاد ، با کمودو ؟ :20:

و اینکه در قسمت فایروال

Gerneral Setting - Enable Ipv6 filtering

Advance - Monitor NDIS Protocol Other TCP?IP

دقیقا یعنی چی ؟ تیک داشته باشت یا نه ؟

milad_gta
03-09-2011, 09:58
1 . فکر نکنم ، اگه دیدی مشکل ایجاد میکنه به جاش از Norton DNS استفاده کن

2 .

کار پروتکل NDIS مخفی کردن جزئیات فعالیت شبکه هست ، با مانیتور کردنش اگر اشکالی تو کارش باشه میتونیم متوجه شیم ( فکر کنم :دی )

باید منتظر اساتید بود .

hamedchtsz
03-09-2011, 11:08
این برنامه رو دیشب تا حالا سه بار نصب کردم و هر سه بار مجبور شدم حذفش کنم.
آخرین بار یه بازی رو اجرا کردم و پیغام داد که فکر کردم می خواد وصل شه به اینترنت، بلوکش کردم. بعد فهمیدم پروسه رو بلوک کرده. حالا اون فایل رو به تراستد فایلز اضافه می کنم بازم اجرا نمی شه. نمی دونم چطور این نرم افزار رو تحمل می کنید.

milad_gta
03-09-2011, 11:28
باید میرفتید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برنامه رو پیدا میکردید و قسمتی که Block هست رو میزاشتید Allow اگر هم +Defense برنامه رو تو SandBox اجرا میکرد باید میرفتید :

اگر برنامه تو Block ها یا Always Sandbox بود حذفش میکردید تو Trust Software Vendors اضافه میکردید .

Comodo یکی از user friendly ترین برنامه هاست ، با برنامه هایی که تنظیمات گسترده دارند چیکار میکنید پس ، مثلا کسپر ...

wordship
03-09-2011, 11:43
1 . فکر نکنم ، اگه دیدی مشکل ایجاد میکنه به جاش از Norton DNS استفاده کن

2 .

کار پروتکل NDIS مخفی کردن جزئیات فعالیت شبکه هست ، با مانیتور کردنش اگر اشکالی تو کارش باشه میتونیم متوجه شیم ( فکر کنم :دی )

.

درست میگید

ndis >Network Driver Interface Specification

به درایورهای شبکه اجازه می دهد از سرویسهای واسط شبکه برای مخفی کردن جزئیات عملکرد خودشان استفاده کنند

kaivanika
03-09-2011, 11:56

Advance - Monitor NDIS Protocol Other TCP?IP

تیک ها رو فعال کنیم ؟ Wprship

milad_gta
03-09-2011, 12:03
لازم نیست ، تاثیری آنچنانی تو امنیت ندارند ...

بهترین تنظیمات Comodo :

kaivanika
03-09-2011, 12:09
این تنظیمات رو بلدم میلاد جان دستت درد نکنه . اما اون دو گزینه ذهنم رو مشغول کرده . اون تیک رو فعال کنم بهتره ، نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

milad_gta
03-09-2011, 12:25
بستگی به خودت داره ، اگر نمیخوای کسی کنترلت کنه فعالش کن . :46:

hivs2006
03-09-2011, 20:51
سلام. من یه مشکل خیلی حاد پیدا کردم. ممنون میشم کمکم کنید:
وقتی کومودو رو نصب میکنم تقریبا 95% برنامه ها دیگه نصب نمیشن و ارورهای مختلف میده، حتی یه ارور میده میگه با اکانت ادمین بیا بالا در صورتیکه اکانتم ادمین هست، ارورهای متفاوتی میده. من بعد از نصب ویندوز اول همه برنامه ها رو ریختم بعد کومودو نصب کردم که این مشکل پیش نیاد، اما الآن اشتباهی زدم یه فایل نت حیاتیرو پاک کردم، میخوام نرم افزار ریکاوری بریزم، نمیشه. کمک کنید لطفا...

Dr Hannibal
03-09-2011, 20:57
سلام. من یه مشکل خیلی حاد پیدا کردم. ممنون میشم کمکم کنید:
وقتی کومودو رو نصب میکنم تقریبا 95% برنامه ها دیگه نصب نمیشن و ارورهای مختلف میده، حتی یه ارور میده میگه با اکانت ادمین بیا بالا در صورتیکه اکانتم ادمین هست، ارورهای متفاوتی میده. من بعد از نصب ویندوز اول همه برنامه ها رو ریختم بعد کومودو نصب کردم که این مشکل پیش نیاد، اما الآن اشتباهی زدم یه فایل نت حیاتیرو پاک کردم، میخوام نرم افزار ریکاوری بریزم، نمیشه. کمک کنید لطفا...

روی ایکون کمودو کلیک راست کنید و قسمت سندباکس و دیفنس رو خاموش کنید.

بعدا از نصب اون نرم افزار ها با این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست از اتوسندباکس سندباکس خارج کنید ،

باز اون قسما هایی که غیرفعال کردید ، فعال کنید.

milad_gta
05-09-2011, 12:27
بچه ها کنار SuperAntiSpayware ، Comodo نصب کنیم با Real-Time protection سیستم رو خفه نمیکنه !؟

من نصب کردم ، فعلا که اذیت نکرده !

pcsoft
05-09-2011, 12:29
بچه ها کنار SuperAntiSpayware ، Comodo نصب کنیم با Real-Time protection سیستم رو خفه نمیکنه !؟

من نصب کردم زیاد اذیت نکرده !

البته قبل از فایروال.

milad_gta
05-09-2011, 12:31
:دی راست میگی یادم رفته بود ! حالا دلیل اینکه باید قبل فایروال نصب بشه چیه !؟

pcsoft
05-09-2011, 12:52
کلا همه چیز بهم می ریزه. دلیل اینکه کومودوی من به مشکل برخورده بود همین بود که پاندا رو بعد از فایروال نصب کردم بودم.
در حدی قاطی کرد که فایل ویروس رو می برد داخل Trust.

K1lou
05-09-2011, 12:56
با سلام خدمت دوستان
این قسمتهایی که مشخص کردم مربوط به چی هست ؟ میشه توضیح بدین

بعد من امروز نرم افزار bwmeter رو برای کنترل ترافیک اینترنت نصب کردم این نرافزار مانند فایروال کومودو میپرسه که مثلا فایرفاکس میخواد به اینترنت وصل بشه اجازه می دید یا خیر
خوب حالا در این حالت وضعیت فایروال کومودو چی میشه ؟ در خود نرم افزار یک فایروال هست که نمی دونم برای خودش هست یا کومودو

milad_gta
05-09-2011, 12:59
لینک عکس ها رو توی تگ Code قرار بدید .

pcsoft
05-09-2011, 13:00
با سلام خدمت دوستان
این قسمتهایی که مشخص کردم مربوط به چی هست ؟ میشه توضیح بدین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد من امروز نرم افزار bwmeter رو برای کنترل ترافیک اینترنت نصب کردم این نرافزار مانند فایروال کومودو میپرسه که مثلا فایرفاکس میخواد به اینترنت وصل بشه اجازه می دید یا خیر
خوب حالا در این حالت وضعیت فایروال کومودو چی میشه ؟ در خود نرم افزار یک فایروال هست که نمی دونم برای خودش هست یا کومودو

از DU Meter استفاده کنید.

K1lou
05-09-2011, 13:14
از DU Meter استفاده کنید.

با سلام و تشکر
یعنی این برنمه ای که من نصب کردم میتونه مشکل ایجاد کنه ؟

در مورد قسمتهایی که مشخص کردم نظری ندارین ؟

لینک عکس ها رو توی تگ Code قرار بدید .

یعنی فقط لینک قرار بدیم و عکس رو نزاریم ؟ برای سنگینی صفحه ؟

با تشکر

milad_gta
05-09-2011, 13:19
با سلام و تشکر
یعنی این برنمه ای که من نصب کردم میتونه مشکل ایجاد کنه ؟

در مورد قسمتهایی که مشخص کردم نظری ندارین ؟عکس ها رو نتونستم ببینم ، ولی وقتی از Firewall استفاده میکنید نباید از برنامه ای دیگه ای که مقل فاریروال عمل میکنه استفاده کنید ، مثل این میمونه که دوتا فایروال نصب کرده باشید که هر دو رو دوچار اختلال میکنه .

یعنی فقط لینک قرار بدیم و عکس رو نزاریم ؟ برای سنگینی صفحه ؟لینکهاتون بد تگ گذاری شده بود گفتم بزارید توی کد تا بتونیم درست ببینیم .

ila
05-09-2011, 13:26
آیا با بستن IPV6 دیگه امکان کنترل و زیر نظر داشتن از طرف زیر ساخت ها وجود نداره؟ یعنی دیگه به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی؟

K1lou
05-09-2011, 13:29
عکس ها رو نتونستم ببینم ، ولی وقتی از Firewall استفاده میکنید نباید از برنامه ای دیگه ای که مقل فاریروال عمل میکنه استفاده کنید ، مثل این میمونه که دوتا فایروال نصب کرده باشید که هر دو رو دوچار اختلال میکنه .

لینکهاتون بد تگ گذاری شده بود گفتم بزارید توی کد تا بتونیم درست ببینیم .

با سلام و تشکر
یعنی الان عکسها دیده نمیشن ؟
قبلا یادم هست کومودو سایتup.-------- رو فیلتر کرده بود و نمی زاشت حتی واردش بشم اما الن برای من به این صورت نیست و سایت باز هست خوب این هم شد سئوالی؟ من فکر کردم از فیلتر بیرون اورده

بیشتر سئوالم هم در مورد عکس اول و قسمتهایی که در خود کومودو مشخص کردم هست

اگه دیده نمی شن به این ادرس هم اپلود کردم

با تشکر

Dr Hannibal
05-09-2011, 14:11
آیا با بستن IPV6 دیگه امکان کنترل و زیر نظر داشتن از طرف زیر ساخت ها وجود نداره؟ یعنی دیگه به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی؟

اولا که هیچ وقت نمیشه گفت در هیچ شرایطی دوما اگر ارتباط شما به شکل مجازی و 128 بیت پسوردگذاری شده باشه امنیت داده ها بالا میره نه فقط صرف بستن ورژن 6 .

Dr Hannibal
05-09-2011, 14:21
با سلام و تشکر

نرم ازفرای که شما نصب کردید داخل سندباکس اجرا شده ، از سندباکس خارج کنید.

آموزش اینجا. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل دیگه من نمیبینم.

ila
05-09-2011, 14:28
اولا که هیچ وقت نمیشه گفت در هیچ شرایطی دوما اگر ارتباط شما به شکل مجازی و 128 بیت پسوردگذاری شده باشه امنیت داده ها بالا میره نه فقط صرف بستن ورژن 6 .

میشه در مورد ارتباط مجازی و پسورد گذاری بیشتر توضیح بدید؟ ممنون

Dr Hannibal
05-09-2011, 20:39
میشه در مورد ارتباط مجازی و پسورد گذاری بیشتر توضیح بدید؟ ممنون

Virtual private network یا شبکه خصوصی مجازی یا به اصطلاح وی پی ان ، یک ارتباط بین شماست با یک سرور دیگه ، شرکت فروشنده این شبکه اگر برای شما بستر encrypt کردن داده هارو فراهم کرده باشه ، ارتباط بین شما با سرور خودش افزایش امنیت پیدا میکنه ، رمزنگاری تا سطح 128 بیت غیرقابل شکست هست.

kases
05-09-2011, 21:09
Virtual private network یا شبکه خصوصی مجازی یا به اصطلاح وی پی ان ، یک ارتباط بین شماست با یک سرور دیگه ، شرکت فروشنده این شبکه اگر برای شما بستر encrypt کردن داده هارو فراهم کرده باشه ، ارتباط بین شما با سرور خودش افزایش امنیت پیدا میکنه ، رمزنگاری تا سطح 128 بیت غیرقابل شکست هست.

بله کاملا موافقم اگه یک ابر کامپیوتر داشته باشیم شاید سالها طول بکشه بتونن رمز گشایی کنن اما یه چیزهایی دیگه هست اینجا نمیشه گفت

K1lou
06-09-2011, 06:06
با سلام و تشکر
در مورد قسمتهایی که مشخص کردم می تونید توضیح بدید

گزینه های outbound , inbound.1822intrusion چه چیزی رو مشخص کردن ؟

بالاخره سایت up.-------- از فیلتر کومودو اومده بیرون یا نه . یا اینکه من dns کومودو رو با clear cloud عوض کردم این سایت برای من بازه

با تشکر

pcsoft
06-09-2011, 07:10
با سلام و تشکر
در مورد قسمتهایی که مشخص کردم می تونید توضیح بدید

گزینه های outbound , inbound.1822intrusion چه چیزی رو مشخص کردن ؟

بالاخره سایت up.-------- از فیلتر کومودو اومده بیرون یا نه . یا اینکه من dns کومودو رو با clear cloud عوض کردم این سایت برای من بازه

با تشکر

اون قسمت Defense که مشخص کردین تعداد رویدااد ها هستن که اگه روشون کلیک کنین صفحه events باز میشه.
قسمت inbound و outbound هم مشخصه کانکشن های ورودی و خروجی هستند.
مثلا IDM وقتی دانلود می کنه میشه inbound ولی وقتی با مرورگر کار می کنید هم inbound دارید هم outbound.
توضیح بیشتر:
ترافیک اینترنت از دید هر شبکه به دو بخش Inbound و Outbound تقسیم میشود. ترافیک Outbound از سمت شما به اینترنت ارسال میشود و ترافیک Inbound ترافیکی است که از اینترنت دریافت میکنید.

K1lou
06-09-2011, 13:06
با سلام و تشکر
دوستان الان که شما از کومودو استفاده می کنید سایت up.-------- براتون بازه یا نه ؟

شاید این موضوع ارتباطی به این تایپیک نداشته باشه ولی چون من از dns کومودو استفاده نمی کنم و clear cloud رو فعال کردم می خواستم ببینم این پیامی که در وردو به سایت teamviewer بهم داده چی هست

ila
06-09-2011, 13:32

خب چه جوری بفهمیم اون کسی که ازش ارتباط مجازی رو میگیرم واقعا رمز نگاری شده یا نه..ما که اونو نمیشناسیم

Dr Hannibal
06-09-2011, 14:22
خب چه جوری بفهمیم اون کسی که ازش ارتباط مجازی رو میگیرم واقعا رمز نگاری شده یا نه..ما که اونو نمیشناسیم

باید به اعتبار اون شرکت اعتماد کرد ، در سایت هایی مثل softpedia هم چنین نرم افزارهایی برای ساخت این ارتباط معرفی شده که معتبر هستند ،

این سوالات رو هم به دلیل اینکه به تاپیک ارتباطی نداره و ادامه آن خارج از قوانین انجمن هست ، لطفا ادامه ندید.

dimah2005
06-09-2011, 17:23
cmdagent

این برنامه که تو پوشه خود کومودو هست ، دهن منو سرویس کرده ، هی شروع میکنه به دانلود ، تا چندین گیگ ترافیک بهم ضرر زده ،

در صورتی که همش 190 مگ بیشتر برا اپدیت لازم نیست ،

هی با خود کومدو می بندمش بازم بعد از مدتی باز میشه

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

cmdagent

این برنامه که تو پوشه خود کومودو هست ، دهن منو سرویس کرده ، هی شروع میکنه به دانلود ، تا چندین گیگ ترافیک بهم ضرر زده ،

pcsoft
06-09-2011, 17:46
cmdagent

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

cmdagent

milad_gta
06-09-2011, 17:46
cmdagent چیزی دانلود نمیکنه ، چون تمام انتقال اطلاعات شما از طریق Comodo صورت میگیره ، استفاده ترافیک به اسم این پروسس نوشته میشه ...

dimah2005
07-09-2011, 09:29

دوست عزیز فایده نکرد
باز دم صبحی ورداشته 400 مگ ترافیکو به فنا داده

pcsoft
07-09-2011, 11:44
دوست عزیز فایده نکرد

سلام
از تنظیمات خود از کومودو Backup بگیرید و کومودو را پاک کرده و دوباره کومودو(آخرین نسخه( رو نصب کنید.
تمام تیک های Automatically Update را در تمام تنظیمات بردارید(اسکتر سیتنگ،تنظیمات خود کومودو و...)
کومودو اگر آپدبت شده باشد آپدیت روزانه اش کمتر از 300 کیلوبایت است.300 کیلوبایت کجا 400 مگابایت کجا.
به نظزم برنامه دیگری درحال استفاده از اینترنت شماست.
شما باید در Active Connection کومودو ببینید که کدام پروسه Byte in زیادی دارد.

Dr Hannibal
07-09-2011, 12:17
دوست عزیز فایده نکرد

پست بالا که دوستمون راهنمایی کردن ، قسمت ====> نصب آخرین نسخه مهمه ، برای اینکه 2 باری کاری نشه حتما رعایت کنید.

FAR_FA
07-09-2011, 12:29
سلام

كمودو چه پيغامي بابت حمله هكري به ما ميده . فايروال رو روي Custom Policy بزارم خوبه ؟ ممنون

Dr Hannibal
07-09-2011, 12:34
سلام

كمودو چه پيغامي بابت حمله هكري به ما ميده . فايروال رو روي Custom Policy بزارم خوبه ؟ ممنون

کمودو NIDS نداره ،

هیچ پیامی به شما نخواهد داد ،

بله خوبه .

alipencia
07-09-2011, 12:58
با سلام
دوستان چند روزه بعد اپدیت این پیغام میاد:failed to update the viruse signature database
اینترنتم وصله.دلیلش چی میتونه باشه؟

FAR_FA
07-09-2011, 13:32
کمودو NIDS نداره ،

ممنون . NIDS چه ويژگي هست كه كمودو نداره ؟

dimah2005
07-09-2011, 13:45
سلام
از تنظیمات خود از کومودو Backup بگیرید و کومودو را پاک کرده و دوباره کومودو(آخرین نسخه( رو نصب کنید.
تمام تیک های Automatically Update را در تمام تنظیمات بردارید(اسکتر سیتنگ،تنظیمات خود کومودو و...)
کومودو اگر آپدبت شده باشد آپدیت روزانه اش کمتر از 300 کیلوبایت است.300 کیلوبایت کجا 400 مگابایت کجا.
به نظزم برنامه دیگری درحال استفاده از اینترنت شماست.
شما باید در Active Connection کومودو ببینید که کدام پروسه Byte in زیادی دارد.

خود برنامه اپشن بک اپ گیری داره؟ :31:
بعد من همین نسخه از برنامه رو روی لب تاپم هم دارم ، اون ور هم دانلود اضافه داره

توی قسمت اکتیو کانکشن هم چک کردم همن cmdagent دانلود داره که ترمینیتش می کنم،

ادیت: من کلا کومودو اینترنت سیکورتی رو بلاک کردم از خود برنامه دیگه این لعنتی مثل اینکه از کار افتاده
ادیت2: از کار نیوفتاد

kaivanika
07-09-2011, 18:10
کمودو NIDS نداره ،

خب این یعنی چی ؟ چیکار میشه کرد ؟
این ویژگی رو نداره به جاش نباید یه ویژگی دیگه داشته باشه ؟

Dr Hannibal
07-09-2011, 18:29
با سلام
دوستان چند روزه بعد اپدیت این پیغام میاد:failed to update the viruse signature database
اینترنتم وصله.دلیلش چی میتونه باشه؟

وقتی این پیام میاد ، سربرگ summery قسمت فایروال چیزی بلاک نمیشه ؟ اعداد 0 هستند ؟

Dr Hannibal
07-09-2011, 18:43
ممنون . NIDS چه ويژگي هست كه كمودو نداره ؟

خب این یعنی چی ؟ چیکار میشه کرد ؟
این ویژگی رو نداره به جاش نباید یه ویژگی دیگه داشته باشه ؟

Network intrusion detection system ،

یک نوع آنالیز بسته های ورودی و خروجی از سیستم شماست ، قبلا در این مورد بحث شد و متاسفانه به دلیل بی نظمی که ایجاد کرد تمام پست های مفید هم همراه با اونها منقل شدند ،

خلاصه عرض کنم : آنالیزی هست که میتواند ارتباط غیرمجاز را از سیستم شما به خارج ویا بلعکس تشخیص دهد.

چون کمودو فاقد NIDS هست ، پس هیچ نتورک اتکی رو نمیتونه به شما گزارش بده و در تاریخ فایروال کمودو شما نمیتونید یک گزارش نتورک اتک رو ببینید.

فایروال کمودو برای In پورت های ویندوز رو از خارج stealth میکنه ، و شما هم باید برای ارتباط out مراقبت کنید.

pcsoft
07-09-2011, 18:57
خود برنامه اپشن بک اپ گیری داره؟ :31:
بعد من همین نسخه از برنامه رو روی لب تاپم هم دارم ، اون ور هم دانلود اضافه داره

توی قسمت اکتیو کانکشن هم چک کردم همن cmdagent دانلود داره که ترمینیتش می کنم،

ادیت: من کلا کومودو اینترنت سیکورتی رو بلاک کردم از خود برنامه دیگه این لعنتی مثل اینکه از کار افتاده
ادیت2: از کار نیوفتاد

بله دارد:
More-My Configurations- Export
شما کومودوتون رو آپدیت کردین یا نه؟
اگر امکانش هست یه اسکرین شات یا فیلم بگیرین و بگذارین.

dimah2005
07-09-2011, 20:42
بله دارد:
More-My Configurations- Export
شما کومودوتون رو آپدیت کردین یا نه؟
اگر امکانش هست یه اسکرین شات یا فیلم بگیرین و بگذارین.

مرسی کلا رینستال کردم،
انتی ویروسش دیگه اصلا نصب نکردم، همون فایروالش کفایت می کنه، انتی ویروس خودم اواسته
مشکل حل شد
مرسی بابت راهنماییتون :31:

ila
07-09-2011, 22:20
به فرض ما یک فایل اجرایی داریم که واقعا نمیدونیم اون فایل شامل ویروسه یا فقط به خاطر نداشتن امصای دیجیتال که گیر میده بهش کومودو..چه جوری و با چه روسی اون فایل رو نصب و اجرا کنیم و استفاده بدون اینکه اسیبی به کامپیوتر برسه..ممنون

milad_gta
08-09-2011, 00:13
به فرض ما یک فایل اجرایی داریم که واقعا نمیدونیم اون فایل شامل ویروسه یا فقط به خاطر نداشتن امصای دیجیتال که گیر میده بهش کومودو..چه جوری و با چه روسی اون فایل رو نصب و اجرا کنیم و استفاده بدون اینکه اسیبی به کامپیوتر برسه..ممنون اگر بهش اعتماد داری میزارش جزو Trust و ماجرا حله .

اگر بهش مشکوکی تو SandBox اجرا میکنی تو حالت limit که به شاخه های اصلی سیستم ضربه نزنه اگر اجرا شد که حله اگه نشد از DeepFreez استفاده کن .

kaivanika
08-09-2011, 00:55
Network intrusion detection system ،

یک نوع آنالیز بسته های ورودی و خروجی از سیستم شماست ، قبلا در این مورد بحث شد و متاسفانه به دلیل بی نظمی که ایجاد کرد تمام پست های مفید هم همراه با اونها منقل شدند ،

خلاصه عرض کنم : آنالیزی هست که میتواند ارتباط غیرمجاز را از سیستم شما به خارج ویا بلعکس تشخیص دهد.

چون کمودو فاقد NIDS هست ، پس هیچ نتورک اتکی رو نمیتونه به شما گزارش بده و در تاریخ فایروال کمودو شما نمیتونید یک گزارش نتورک اتک رو ببینید.

فایروال کمودو برای In پورت های ویندوز رو از خارج stealth میکنه ، و شما هم باید برای ارتباط out مراقبت کنید.

کدوم سوئیت ها این قابلیت رو دارن ؟ NISD
در کنار کمودو میشه از یه برنامه دیگه هم استفاده کرد ( فقط برای NIDS )
من اینترنت سیکرتی کمودو رو کامل نصب کردم . فقط این ( NIDS ) برام جالبه

ila
08-09-2011, 11:40
اگر بهش اعتماد داری میزارش جزو Trust و ماجرا حله .

اگر بهش مشکوکی تو SandBox اجرا میکنی تو حالت limit که به شاخه های اصلی سیستم ضربه نزنه اگر اجرا شد که حله اگه نشد از DeepFreez استفاده کن .

دیپ فریز خود کومودو..یا منظرتون همون نرم افزار دیپ فریزهه؟
آخه وقتی که یک نرم افزار رو توی سند باکس اجرا میکنی اصلا نصب نمیشه و ارور میده..چیکار کنیم پس

Dr Hannibal
08-09-2011, 12:29
کدوم سوئیت ها این قابلیت رو دارن ؟ NISD
در کنار کمودو میشه از یه برنامه دیگه هم استفاده کرد ( فقط برای NIDS )
من اینترنت سیکرتی کمودو رو کامل نصب کردم . فقط این ( NIDS ) برام جالبه

نمیشه این حالت ، این جزوی از فایرواله ، مثلا باید KIS رو همراه با CIS نصب کنید ! غیر منطقیه.

milad_gta
08-09-2011, 12:35
دیپ فریز خود کومودو..یا منظرتون همون نرم افزار دیپ فریزهه؟
آخه وقتی که یک نرم افزار رو توی سند باکس اجرا میکنی اصلا نصب نمیشه و ارور میده..چیکار کنیم پس

Comodo فریزر نداره ! :دی

دیپفریز تمام قسمت هایی که شما تعیین میکنی رو فریز میکنه ، یعنی هر تغیری تو قسمت های فریز شده صورت بگیره ، بعد از ریست به حالت اول در میاد . مگر ویروسه دورش بزنه که 2 مورد مشاهده شده .

سند باکس یک قسمت از هارد رو که امکان دسترسی به سایر بخش ها رو نداره با امکانات محدودی به سیستم رو به برنامه میده تا اجراش کنید .

اگر تو limit برنامه شما اجرا نشد باید از برنامه دیپفریز استفاده کنید تا اگر سیستمتون دچار مشکل شده بتونید برشگردونید به حالت اول یا اینکه تو یک ویندوز مجازی برنامه رو اجرا کنید عملکردش رو ببینید .

Lord_theOne
10-09-2011, 17:44
سریال کمودو رو کسی داره Internet Security 5.3

milad_gta
10-09-2011, 17:58
نیازی به ریجستر نیست ...

Lord_theOne
10-09-2011, 18:36
ممنون دوست عزیز
آخه برای من این پیغام رو می ده راستی نسخه pro هست
بعد من آنتی ویروس ناد32 دارم باید انتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم؟
با سپاس

pcsoft
10-09-2011, 18:42
ممنون دوست عزیز
با سپاس

سلام
نسخه Pro با Premium تفاوت خاصی ندارد(به جز پشتیبانی آنلاین)
شما از تنظیمات فعلیتان به روشی که در صفحه قبل هست backup بگیرید و کومودو را پاک کنید و آخرین نسخه پرمیوم که رایگان است را نصب کنید.
دانلود COMODO Internet Security 5.5

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز نود32 هم به عنوان اسکنر استفاده کنید نه Realtime Protection(بدون گارد فعال)

Saeid1212
10-09-2011, 19:26
سلام دوستان:20:
راهی هست که بشه زمان آپدیت اتوماتیک کومودو رو مشخص کرد؟ مثلا مشخص کرد که هر دو روز یک بار آپدیت انجام بشه یا مثلا موقعی که از اینترنت استفاده نمیشه آپدیت انجام بشه...

milad_gta
10-09-2011, 20:07
ممنون دوست عزیز
با سپاس

دوستمون توضیح دادن ، اینجا رو هم میتونید مطالعه کنید :

به نظر من ناد رو بزارید کنار ، اگر هم بهش وابسته هستید real time shied رو غیر فعال کنید ( حالا دقیق یادم نیست اسمش چی هست تو ناد )

راهی هست که بشه زمان آپدیت اتوماتیک کومودو رو مشخص کرد؟ مثلا مشخص کرد که هر دو روز یک بار آپدیت انجام بشه یا مثلا موقعی که از اینترنت استفاده نمیشه آپدیت انجام بشه..

نه ، ولی میتونی کاملا غیر فعالش کنی هر وقت خودت خواستی آپدیتش کنی ، حجم آپدیتها به قدری هست که اصلا متوجه آپدیت شدن نمیشی ، به نظرم بهتره بزاری فعال باشه .

geysar
10-09-2011, 21:30
ایا میتونیم ابدیت های کمودو را ازسایت خودش دانلود کنیم وبعدا به صورت افلاین به سیستمی دیگری که کمودو داره منتقل کنیم
اگه میشه لینک دانلود دتابیس برای اینترنت سکیورتی (اخرین ورژن )رابزرید البته نسخه رایگانش

Saeid1212
10-09-2011, 21:37
ایا میتونیم ابدیت های کمودو را ازسایت خودش دانلود کنیم وبعدا به صورت افلاین به سیستمی دیگری که کمودو داره منتقل کنیم
اگه میشه لینک دانلود دتابیس برای اینترنت سکیورتی (اخرین ورژن )رابزرید البته نسخه رایگانش

میتونی به این پست مراجعه کنی:

pcsoft
10-09-2011, 21:37
دوستان مشکل DNS کومودو با up.--------.com حل نشد؟ من وقتی گزینه Continiue رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و مرورگر منتظر جواب سرور می مونه.

jolan57
11-09-2011, 01:26
دوستان مشکل DNS کومودو با up.--------.com حل نشد؟ من وقتی گزینه Continiue رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته و مرورگر منتظر جواب سرور می مونه.

شاید مشکل حل شده باشه

بقیه دوستانی هم که ااز comodo DNS استفاده میکنند IP خود را عوض کنند

ila
12-09-2011, 08:35
مرور گر دراگون در مقایسه با کروم بهتره از لحاظ سرعت و امنیت؟
ببخشید اینجا پرسیدم چون توی انجمن مخصوص خودش کسی به واردی شما نیست و تخصصی حرف نمیزنه..ممنون..اگه مربطو نبود پاک کنید سوالمو

pcsoft
12-09-2011, 08:41
مرور گر دراگون در مقایسه با کروم بهتره از لحاظ سرعت و امنیت؟
ببخشید اینجا پرسیدم چون توی انجمن مخصوص خودش کسی به واردی شما نیست و تخصصی حرف نمیزنه..ممنون..اگه مربطو نبود پاک کنید سوالمو

سلام
سوال شما با موضوع تاپیک تناقض نداره ولی با تالار چرا.
مرورگر کروم تاپیک جداگانه داره و مطلع هستم که کسی پاسخ نمی ده اونجا.
منتظر نظر ناظر تالار آنتی ویروس ها باشید تا ببینیم می شود پاسخ داد یا خیر.

پی نوشت:
چون مرورگر کروم متن باز هست احتمال اینکه فقط دستکاری کروم باشه هست(فقط احتمالش) و من عکسش رو دیدم و از روی عکس این نظر رو گفتم(متاسفانه امکان دانلود برام نبود.)
نظر من اینه که از آخرین نسخه نهایی کروم استفاده کنید.

K1lou
14-09-2011, 07:20
اون قسمت Defense که مشخص کردین تعداد رویدااد ها هستن که اگه روشون کلیک کنین صفحه events باز میشه.
قسمت inbound و outbound هم مشخصه کانکشن های ورودی و خروجی هستند.
مثلا IDM وقتی دانلود می کنه میشه inbound ولی وقتی با مرورگر کار می کنید هم inbound دارید هم outbound.
توضیح بیشتر:
ترافیک اینترنت از دید هر شبکه به دو بخش Inbound و Outbound تقسیم میشود. ترافیک Outbound از سمت شما به اینترنت ارسال میشود و ترافیک Inbound ترافیکی است که از اینترنت دریافت میکنید.

با سلام
در ادامه این بحث
از کجا باید متوجه بشم که کدوم سرویس یا برنامه inbound است و کدوم در حالت outbound ؟
چون من روی دو قسمت که کلیک کردم سرویسها و برنامه های در حال ارتباط با اینترنت درست شبیه به هم است

با تشکر

Dr Hannibal
14-09-2011, 11:14
با سلام
در ادامه این بحث
از کجا باید متوجه بشم که کدوم سرویس یا برنامه inbound است و کدوم در حالت outbound ؟
چون من روی دو قسمت که کلیک کردم سرویسها و برنامه های در حال ارتباط با اینترنت درست شبیه به هم است
با تشکر

یه مقدار دقت نکردید ،

اول خط رو بخونید نوشته TCP out , TCP in

TurkOglu1993
14-09-2011, 13:00
سلام
آیا تو مراحل نصب اگه تیک آنتی ویروس رو برداریم Defense+ هم نصب میشه؟
یعنی اگه بخواییم فقط فایروال نصب بشه باید از سایت دانلود کنیم یا با همین اینترنت سکیوریتی میشه فقط فایروال رو نصب کرد؟

K1lou
14-09-2011, 13:23
یه مقدار دقت نکردید ،

اول خط رو بخونید نوشته TCP out , TCP in

با سلام و تشکر دکتر جان
منظور از این tcp چیه

والان من دارم با ای دی ام دانلود می کنم چرا به صورت outbound است ؟

با تشکر

Dr Hannibal
14-09-2011, 13:26
سلام
آیا تو مراحل نصب اگه تیک آنتی ویروس رو برداریم Defense+ هم نصب میشه؟
یعنی اگه بخواییم فقط فایروال نصب بشه باید از سایت دانلود کنیم یا با همین اینترنت سکیوریتی میشه فقط فایروال رو نصب کرد؟

D+ جزوی از فایرواله نصب میشه ،

بله میشه موقع نصب تیک انتی ویروس رو بدارید فایروال خالی نصب شده.

Dr Hannibal
14-09-2011, 13:34
با سلام و تشکر دکتر جان
منظور از این tcp چیه
با تشکر

IDM کرک کردید ؟

pcsoft
14-09-2011, 14:39

با تشکر
سلام. همونطور که داخل عکس پیداست مقدار Byte in ، میزان دانلود شما در IDM رو نشون میده و یک Byte Out خیلی کم دارید اون هم من فکر می کنم بخاطر درخواست های Send Get هستش که در حد چند کیلوبایت هستش.

K1lou
15-09-2011, 06:24

IDM کرک کردید ؟

با سلام
بله دکتر جان کرک شده است
چطور ؟ مگه چه تاثیری در این قسمت میزاره ؟

Dr Hannibal
15-09-2011, 09:09
با سلام
بله دکتر جان کرک شده است
چطور ؟ مگه چه تاثیری در این قسمت میزاره ؟

مانتیورینگ کمودو خیلی با دقت نیست ،

من گاها شده دیدم موقع دانلود IDM اصلا توی لیست نشون نمیده ، در صورت که clean ریجیسترش کردم ،

اون عکس هم مشکلی نداره ، یک کانکشن اوت میتونه ریسیو داشته باشه ،

اما یک بار دیگه ای دی ام رو پاک کنید و به این شکل ریجیستر کنید ، این روش برای تمامی نسخه های جدید و غیر جدید کار میکنه و حتما لازم نیست نسخه موجود در پست رو نصب کنید.

درست نیست یک نرم افزار کرک شده به نت آزادانه وصل باشه.

milad_gta
15-09-2011, 15:26
بچه ها دنبال یک اسکنر خوب و قدرتمند میگردم که منابع زیادی نخواد و قدرت تشخیص بالایی داشته باشه همینطور بشه فقط به عنوان اسکنر ازش استفاده کرد یعنی Real Time رو غیر فعال کرد ، میخوام کنار CIS نصب کنم و آنتی ویروس Cis به عنوان آنتی ویروس اصلی باشه فقط اینیکی رو برا اطمینان بیشتر میخوام ! چی پیشنهاد میدید ؟

فقط قدرت تشخیصش بالا باشه و زیاد منابع رو استفاده نکنه ! اگر امکانش بود کلا کاری کرد که از با win هم بالا نیاد .

نظر خودم kasper هست ولی خیلی سنگینه ... ESET خوبه از نظر منابع ولی 0.0000000001% هم بهش اطمینان ندارم :دی Avira ظاهرا خوبه ولی به نظرم Avg و Avast بهتر عمل میکنند .

کلا من ترجیح میدم فایل مخرب رو تشخیص بدم و ازش استفاده نکنم نه اینکه اجرا بشه ولی محدود .

چون میخوام کنار Comodo استفاده کنم اینجا پرسیدم ...

pcsoft
15-09-2011, 15:33
بچه ها دنبال یک اسکنر خوب و قدرتمند میگردم که منابع زیادی نخواد و قدرت تشخیص بالایی داشته باشه همینطور بشه فقط به عنوان اسکنر ازش استفاده کرد یعنی Real Time رو غیر فعال کرد ، میخوام کنار CIS نصب کنم و آنتی ویروس Cis به عنوان آنتی ویروس اصلی باشه فقط اینیکی رو برا اطمینان بیشتر میخوام ! چی پیشنهاد میدید ؟

فقط قدرت تشخیصش بالا باشه و زیاد منابع رو استفاده نکنه ! اگر امکانش بود کلا کاری کرد که از با win هم بالا نیاد .

نظر خودم kasper هست ولی خیلی سنگینه ... ESET خوبه از نظر منابع ولی 0.0000000001% هم بهش اطمینان ندارم :دی Avira ظاهرا خوبه ولی به نظرم Avg و Avast بهتر عمل میکنند .

کلا من ترجیح میدم فایل مخرب رو تشخیص بدم و ازش استفاده نکنم نه اینکه اجرا بشه ولی محدود .

چون میخوام کنار Comodo استفاده کنم اینجا پرسیدم ...

گزینه های خوب:
CounterSpy 4- Avast-Avira
من یه مدت کانتراسپای داشتم(کنار کومودو) خوب عمل می کنه. آپدیت آفلاین هم داره.

milad_gta
15-09-2011, 16:22
نظرتون درباره clamwin چیه ؟ بعد من میخوام کنار Comodo AV باشه ( البته غیر فعال ) اذیت نمیکنند ؟

یک چیزی میخوام دیتابیس خیلی قدرتمندی داشته باشه ...

AntiSpy کنار comodo چی پیشنهاد میدید ؟ من جدیدا پارانوئید گرفتم فکر کنم به همه چی مشکوکم همش فکر میکنم مرورگرام دچار مشکل شدن و اسپای روشون نشسته ، ریجستریم دستکاری شده و تنظیمات internet option ie دستکاری شده و...

ali147852
15-09-2011, 17:17
سلام دوستان ، من الان رو سيستم ESET Smart Security دارم ، نيازي به نصب يه فایروال جدا هست يا نميخواد ؟؟؟ بهترين فايروال كدومه ؟؟؟ همين Comodo Internet Security خوبه ؟؟؟

مرسي

pcsoft
15-09-2011, 17:26
سلام دوستان ، من الان رو سيستم ESET Smart Security دارم ، نيازي به نصب يه فایروال جدا هست يا نميخواد ؟؟؟ بهترين فايروال كدومه ؟؟؟ همين Comodo Internet Security خوبه ؟؟؟

مرسي

روی فایروال ESET بهتره اصلا حساب باز نکنید. رتبه اول فایروال ها در حال حاضر COMODO Firewall هست.
برای نصب فایروال باید ESET را پاک کنید و آنتی ویروس تنها نصب کنید و بعد فایروال کومودو را نصب کنید.
اگر هم امنیت بیشتری می خواهید می تونید از ترکیب اوست-فایروال کومود - اویرا-فایروال کومودو و یا خود COMODO Internet Security استفاده کنید که شامل Antivirus - Firewall - Defense می شود.

taghi_ramzi
15-09-2011, 19:23
سلام
من الان از ورژن 5.3.176757.1236 که حدود 8-9 ماه پیش دانلود کردم استفاده می کنم و آپدیت هم هست
آیا نیازی هست ورژن بالاتر رو دانلود کنم یا همینکه آپدیته کافیه ؟

boros
15-09-2011, 19:32
سلام
من تازه ویندوز ریختم بعد کمودو رو نصب کردم . ولی خیلی اذیت کرد منم بعدش آنیستالش کردم . ولی مشکلات حل نشد سیستم ریستور کردم الان آیکونهای کمودو هستند ولی نصب نیست . نه میشه آنیستالش کرد و نه میشه دوباره نصب کرد . تمام ویندوز رو هم تحت تاثیر قرار داده . لطفا کمک کنید . چطور از دستش خلاص بشم .

pcsoft
15-09-2011, 19:42
سلام
من الان از ورژن 5.3.176757.1236 که حدود 8-9 ماه پیش دانلود کردم استفاده می کنم و آپدیت هم هست

از تنظیمات خود backup بگیرین(همینطور دیتابیس) و کومودو رو پاک و آخرین نسخه رو نصب کنید.(تغییرات خوبی در آخرین نسخه اعمال شده)

نحوه Backup گرفتن از تنظیمات:

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------

سلام
من تازه ویندوز ریختم بعد کمودو رو نصب کردم . ولی خیلی اذیت کرد منم بعدش آنیستالش کردم . ولی مشکلات حل نشد سیستم ریستور کردم الان آیکونهای کمودو هستند ولی نصب نیست . نه میشه آنیستالش کرد و نه میشه دوباره نصب کرد . تمام ویندوز رو هم تحت تاثیر قرار داده . لطفا کمک کنید . چطور از دستش خلاص بشم .

بالاخره مشخص نشد کومودو الان نصب هست یا خیر؟
در هر حال، دوباره کومودو رو کامل نصب کنید بعد با نرم افزار Your Uninstaller 2008 کامل پاک کنید.
کومودو اذیت نمی کنه فقط سوال می پرسه همین.

jolan57
15-09-2011, 20:46
سلام

وارد سیف مود شوید و از CIS Clean-up Tool استفاده کنید و سیستم خود را ریستارت کنید

E.K.H
15-09-2011, 21:28
سلام
اگه نیاز نبود که کومودو نمیومد ورژن جدید بده میگفت همون خوبه
برای اپدیت هم از قسمت more>check for update استفاده کنین

reza_esfahan19
15-09-2011, 21:39
سلام من Comodo AntiVirus 4.1.150349 نصب کردم سریال می خوااممم ممممممنووونننن اگه به من بدین منتظرم

pcsoft
15-09-2011, 21:58
سلام من Comodo AntiVirus 4.1.150349 نصب کردم سریال می خوااممم ممممممنووونننن اگه به من بدین منتظرم

سلام
نسخه پرمیوم رایگان هست آخرین نسخه اون رو نصب کنید. تفاوت چندانی با پرو نداره.(به جز پشتیبانی آنلاین)

boros
15-09-2011, 22:54
ممنون دوستان دوباره ويندوز نصب كردم ! خيلي درد سر داره اين كومودو . ie رو هم از كار انداخته بود .

ali147852
16-09-2011, 10:46
دوستان ممنون ميشم لينك دانلود جديد ترين نسخه اين فایروال رو بهم بديد .

kases
16-09-2011, 11:25

pasargadd
16-09-2011, 11:26
ممنون دوستان دوباره ويندوز نصب كردم ! خيلي درد سر داره اين كومودو . ie رو هم از كار انداخته بود .
کمودو چیزیو سرخود از کار نمیندازه قبلش سوال میکنه و شما بلاک میکنین.

milad_gta
16-09-2011, 13:56
سلام

قبل از اینکه به ورژن جدید مهاجرت کنید از آپدیت هاتون هم بک آپ بگیرید .

پشتیبان از تنظیمات هم که دوستان گفتند .

ali147852
16-09-2011, 18:00
نميدونم جاش اينجاست يا نه .

دوستان اين فایروال جلوي هك شدن آيدي رو ميگيره ؟؟؟ الان من نميدونم آيديم هك شده يا نه ، مثل اينكه كس ديگه اي هم با آيديم آنلاين ميشه ، اگه پسورد آيديمو عوض كن اون فرد باز ميتونه پسوردو ازم پس بگيره ؟؟؟

pcsoft
16-09-2011, 18:44

دوستان اين فایروال جلوي هك شدن آيدي رو ميگيره ؟؟؟ الان من نميدونم آيديم هك شده يا نه ، مثل اينكه كس ديگه اي هم با آيديم آنلاين ميشه ، اگه پسورد آيديمو عوض كن اون فرد باز ميتونه پسوردو ازم پس بگيره ؟؟؟

هیچ ربطی به فایروال نداره. روش های ه.ک آیدی مشخص هست(فیک پیج،تروجان و..)
شما سریع پسوردتونو عوض کنید اگر ه.ک شده باشه کاری نمی تونه بکنه.

Karkas20
16-09-2011, 19:08

-- ایدی ربطی به فایروال سوییت نداره !

اگر ایمیل شما -- شده باید وارد تنظیمات اکانت خود بشوید و پسورد خودتون را تغییر بدید و بعد سوالات امنیتی را تغییر بدید.
و اگر اشتباه نکنم در تنظیمات ایمیل یک ایمیل دیگه میخاد که اگر تنظیمات تغییر کرد برای ایمیل وارد شده ارسال بشه.

دوره -- کردن با تروجان یکم گذشته / بیشتر -- کردنا توسط گروه های اجتماعی تقلبی هست .

که یک صفحه مانند صفحه ساین شدن در گروه روبرو شما ظاهر میشه که شما با تایپ ایمیل و پسوردتون...

برای طرفی که این فیک پیج را درست کرده ارسال میشه.

یا نظیر صفحه لوگین شدن جی میل که من در یکی از انجمن ها روش ساختنش را دیدم.

که چگونه میشه کاربر ناوارد را راحت, پسورد ایمیلش را دزدید.

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

ببین این مشکل از دیفنس کومودو هست که شما باید کومودو را اجرا کنید و در سربرگ defance + وارد تنظیمات اون بشید و در سربرگ دوم از تنظیمات defanse در پایین صفحه روی گزینه exclusion فکر کنم این باشه.

روش کلیک کنید و پوشه IE در PROGRAM FILE را به لیست استثنا اضافه کنید و یک بار سیستم را ریستارت کنید و ببینید مشکل برطرف شده یا نه ؟

Serenity
16-09-2011, 19:48
دوستان من از فایروال کومودو استفاده میکنم ،تنظیماتش هم بر اساس صفحه اول این تاپیک هست ، الان دیدم تو قسم Global Rules اینجوری شده :

تو حالت استاندارد 4 تا rule که بیشتر تعریف نشده اما اینجا...

:20:

pcsoft
16-09-2011, 20:02
دوستان من از فایروال کومودو استفاده میکنم ،تنظیماتش هم بر اساس صفحه اول این تاپیک هست ، الان دیدم تو قسم Global Rules اینجوری شده :

تو حالت استاندارد 4 تا rule که بیشتر تعریف نشده اما اینجا...

:20:

بخاطر این هستش که کومودو چندین بار شبکه جدید پیدا کرده(اون تیک پایین پیغام رو می زدین اینطور نمی شد)
مشکلی نیست.

MahdiidhaM
17-09-2011, 09:25
سلام
این امکان تو کمودو هست که خودم هر زمانی که خواستم و هر بخشی رو که خواستم از آنتی ویروس فعال کنم ؟ فرض کنیم مثلاً یکساعتی هست که به اینترنت وصلم حالا از این لحظه میخوام به اینترنت نظارت کنه یا این یکی فلش رو که میخوام به کامپیوترم بزنم میخوام نظارت کنه یا ویروس یابیش کنه.
امکانش هست ؟ چطوری ؟
ممنون میشم .

pcsoft
17-09-2011, 09:48
سلام
این امکان تو کمودو هست که خودم هر زمانی که خواستم و هر بخشی رو که خواستم از آنتی ویروس فعال کنم ؟ فرض کنیم مثلاً یکساعتی هست که به اینترنت وصلم حالا از این لحظه میخوام به اینترنت نظارت کنه یا این یکی فلش رو که میخوام به کامپیوترم بزنم میخوام نظارت کنه یا ویروس یابیش کنه.
امکانش هست ؟ چطوری ؟
ممنون میشم .
هر قسمت از کومودو قابل فعال-غیرفعال شدن است.

taghi_ramzi
17-09-2011, 12:50
سلام
آقا تو ورژن جدید ، دیتابیس آپدیت همون bases.cav ـه دیگه ؟ این برخلاف ورژن قبلی فقط تو یه جا هست ، همین یکی رو کپی کنم کافیه ؟

pcsoft
17-09-2011, 13:03
سلام
آقا تو ورژن جدید ، دیتابیس آپدیت همون bases.cav ـه دیگه ؟ این برخلاف ورژن قبلی فقط تو یه جا هست ، همین یکی رو کپی کنم کافیه ؟

سلام
بله کافیه. فقط موقع کپی باید قبلی رو Rename کنید و این فایل رو بریزید.(وگرنه ارور میده)+ریستارت

AlexanderMahone
17-09-2011, 14:21
زود ثبت نام کنید زیاد وقت ندارید 10گیگ ترافیک رایگان V پی ان خوبی هست از شرکت کومودو:

K1lou
17-09-2011, 15:02
زود ثبت نام کنید زیاد وقت ندارید 10گیگ ترافیک رایگان V پی ان خوبی هست از شرکت کومودو:

با سلام
من که برای ثبت نام رفتم دو حالت داره یا اکانت داشته باشی و یا ثبت نام کنی در قسمت comodo easy vpn وارد شدم همه پولی بودن و مجانی چیزی ندیدم

میشه تا تموم نشده راهنمایی کنید
با تشکر

taghi_ramzi
17-09-2011, 15:14

مرسی رفیق ! من گرفتم !
اون نوشته ی :1 0: رو از آخر آدرس بردارید ، درست میشه.

milad_gta
17-09-2011, 15:20
ما هم گرفتیم :دی مرســی :40:

منتهی نمیتونم کانکت شم ... :دی

mohammadirani
17-09-2011, 15:57
سلام
من حدود یه ماهه که کمودور اینترنت سکیوریتی رو استفاده میکنم
تنظیماتی رو که در پست دوم گفته شده اعمال کردم
ولی یه مشکلی به وجود اومده که وقتی میخوام بعضی برنامه ها رو نصب کنم ارور مربوط به سطح دسترسی در ویندوز میده

you must be logged in as an administrator when installing this program

مشکل از چی میتونه باشه؟

milad_gta
17-09-2011, 16:02
برنامه مورد نظر شما دستکاری ( کرک ) شده و Comodo اون رو در SandBox اجرا میکنه ، و به دلیل محدودیت امکانات برنامه نمیتونه نصب بشه و فکر میکنه شما دارید با یک اکانت محدود نصبش میکنید میگه با ادمین وارد شید .

باید برنامه رو بزارید جزو Trust Files که اگر بهش اطمینان دارید اینکار رو انجام بدید .

---

بچه ها یک نکته امنیتی :دی اگر یه برنامه کوچیک بنویسیم که فایل دیتابیس رو Rename کنه و یک دیتابیس جعلی و یا قدیمی جایگزین کنه ... !!؟؟ Comodo اینجا نمیتونه کاری انجام بده ... !!!

taghi_ramzi
17-09-2011, 16:08
بله ، کمودو به این محکمیها هم نیست
بخوای کاملاً بهش اعتماد کنی (یا به هر آنتی ویروس/فایروال دیگه) یا حواست جمع نباشه ، حتماً به مشکل می خوری

یه کامپیوتری بود یه جای دیگه ، آلوده به sality بود
اصلاً نمیذاشت کمودو اجرا بشه ، همین که اجرا میشد ، خود به خود بسته میشد
حالا من این ورژن بالاهه رو امتحان کنم ببینم بازم همونطور میشه.

pcsoft
17-09-2011, 16:24
بله ، کمودو به این محکمیها هم نیست
بخوای کاملاً بهش اعتماد کنی (یا به هر آنتی ویروس/فایروال دیگه) یا حواست جمع نباشه ، حتماً به مشکل می خوری

یه کامپیوتری بود یه جای دیگه ، آلوده به sality بود
اصلاً نمیذاشت کمودو اجرا بشه ، همین که اجرا میشد ، خود به خود بسته میشد
حالا من این ورژن بالاهه رو امتحان کنم ببینم بازم همونطور میشه.

شما بهترین آنتی ویروس جهان رو نصب کن، گاردش رو ببند بعد ویروس اجرا کن.
پس چرا آنتی ویروس بسته شد؟ چرا سیستم ویروسی شد؟ اشتباهات کاربری تقصیر خود کاربره نه آنتی ویروس!
اتفاقا کومودو به این محکمی هاست با دلیل منطقی! نه با حرف هوا! البته هر آنتی ویروسی یک باگی داره که باید برطرف بشه.
کمودو برای پیشگیری قبل از درمان ساخته شده نه برای عمل جراحی! و همیشه پیشگیری بهتر از درمانه!
برای پاکسازی از آنتی ویروس های دیگه ای مثل نورتون استفاده کن که قدرت ریپیر خوبی داره.

milad_gta
17-09-2011, 16:46
البته اگر آدم حواسش باشه تا حد بالایی امنیت تضمین شده هست ، ولی در کل باید حواسمون رو جمع کنیم تشخیص های Comodo نصبتا خوبه یعنی نمره بخوام بدم 83 از 100 بهش میدم قسمت Defense هم که خوبه فایروالش هم 94 اینا :دی یکیم امکانات بیشتری میزاشت بهتر بود حالا شاید ورژن بعدی یک تکونایی دادن ولی به نظرم اگر رو فایل های خودش یک نظارت انجام بده خیلی عالی میشه ...

میتونیم پوشه Comodo رو به قسمت Protected Files And Folder بخش Defense اضافه کنیم و تحت هیچ شرایط برنامه ای که بهش شک داریم رو بدون SandBox اجرا نکنیم که خیلی خطرناکه حسن ...

pooriya_hp
17-09-2011, 17:41
دوستان من چند وقت پیش گرفتار یه حمله -- شدم ( تاپیک هم براش زدم ) که کلی هم استرس و .. بهم وارد شده بد !

بعد از عوض کردن ویندوز تصمیم گرفتم که comodo firewall رو نصب کنم ...

اما حالا با دانلود مشکل پیدا کردم .. اکثر فایل ها دانلود نمیشن و ارور میدن !

دیگه هنگ کردم :دی

---------------------
kis + comodo firewall نصب هست
+
فایروال ویندوز روشنه
+
از idm هم استفاده می کنم ...
----------
راهنمایی کنید

milad_gta
17-09-2011, 17:45
3 تا فایروال کنار هم ؟ :18:

ارور چی میده ؟

pcsoft
17-09-2011, 17:48
دوستان من چند وقت پیش گرفتار یه حمله -- شدم ( تاپیک هم براش زدم ) که کلی هم استرس و .. بهم وارد شده بد !

---------------------
+
فایروال ویندوز روشنه
+
----------
راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
فایروال کومودو که روشنه فایروال کسپر هم که روشنه فایروال ویندوز هم که روشنه!.. چند تا فایروال؟؟؟!!!
کل نرم افزارهای امنیتی سیستم رو پاک کنید! هیچوقت نباید بیش از 1 فایروال و آنتی ویروس کنار هم نصب بشن. فایروال ویندوز هم خاموش کنید.
بعد از اینکه کلا پاک کردید اول آنتی ویروستون رو نصب کنید بعد فایروال.

Karkas20
17-09-2011, 17:54

---------------------
+
فایروال ویندوز روشنه
+
----------
راهنمایی کنید

سلام پوریا جان ( چیطوری رفیق؟)
به نظر من شما فایروال کومودو و انتی ویروس کسپر را نصب کن ...امنیت برات خیلی ردیف هست.
چون انتی ویروس کومودو یکم ایراد داره ولی فایروالش خوبه ولی فایروال کومودو nids نداره .(انتی اتکر )
ولی امنیت خوبی را برات مهیا میکنه.
هم انتی ویروس شما خوبه و هم فایروال شما که دارای دیفنس هم هست.

نکته : همه سویت ها را پاک کن و کار یکه گفتم انجامش بده !

1.با یه نرم افزار مانند cclaener ریجستری را پاک کن

2. سیستم را ریستارت کن
3.فایروال ویندوز را خاموش کن.( ولی فکر کنم بعد از نصب فایروال خوده ویندوز به صورت خودکار فایروال را خاموش میکنه ) روی سون که اینطور عمل میکنه.
4.فرقی نداره اول انتی را نصب کنی یا فایروال را.

ولی هر کدام که نصب کردید چه اول انتی ویروس یا فایروال / بعد از نصب هر کدام سیستم را ریستارت کنید و بعد از بالا امدن / بعدی را نصب کنید.

milad_gta
17-09-2011, 18:05
فرقی نداره اول انتی را نصب کنی یا فایروال را.

مطمئنید ؟ منم خیلی گشتم ظاهرا فرقی نداره ، برا خودم هم تا حالا مشکلی پیش نیومده اما ظاهرا برای بعضی وستان مشکل ساز شده .

Karkas20
17-09-2011, 18:17
مطمئنید ؟ منم خیلی گشتم ظاهرا فرقی نداره ، برا خودم هم تا حالا مشکلی پیش نیومده اما ظاهرا برای بعضی وستان مشکل ساز شده .

سلام

خودم تست کردم / مشکلی که نبوده..

اگر مطمئن نبودم / چیزی نمیگفتم !

arash2050
17-09-2011, 18:18
آقا من این کومودو رو نصب می کنم بعد از ریستارت سیستم همه چی رو ویروس می شناسه از اپرا و اینترنت ایکسپلورر گرفته تا فایلهای خود ویندوز توی سیستم 32 و پیام می ده که آیا ویروس رو پاک کنم که اگه بزنی پاک کن که کلا سیستم از کار می افته چون فایلهای سیستمی خود ویندوز رو پاک می کنه و اگه بخوای اون برنامه ا رو به عنوان استسنا معرفی کنی اولا نیم ساعت پشت سر هم یکی یکی همه برنامه ها رو باید معرفی کنی دوما هر ده دقیقه یه بار مجددا همونهایی رو که به عنوان استسنا معرفی کردی دوبار می پرسه که یه ویروس به این اسم هست پاک کنم یا نه .........حتی ویندوز جدید می زنم باز همینجوری می شه ....

milad_gta
17-09-2011, 18:21
آموزش استفاده از برنامه های کرک شده در کنار Comodo

یکی از دوستان ازم پرسیده بود که کنار Comodo چطور از برنامه کرک شده استفاده کنیم چون خیلی اذیت میکنه که اینجا
توضیح میدم .

وقتی شما یک برنامه کرک شده رو دانلود میکنید چون توی ساختارش تغییرات ایجاد شده قسمت Defense اون رو معتبر نمیشناسهو تو SandBox اجرا میکنه ، از طرفی ممکنه برنامه به خاطر ساختار جدید ویروس شناخته بشه ...

در نتیجه ما باید :

1 . فایل رو تو استثنات قرار بدیم تا آنتی ویروس کاری بهش نداشته باشه
2 . فایل رو تو قسمت Trust Files قرار بدیم تا Defense اون رو خارج از sandbox اجرا کنه
3 . اگر برنامه به اینترنت احتیاج داشته باشه باید دسترسی های لازم از طریق فایروال هم بهش داده بشه

اما آیا برنامه مورد نظر شما واقعا سالمه ؟ اگر کاملا بهش اطمینان دارید گزینه های فوق رو انجام بدید و از کارکردن با برنامتون لذت ببرید در غیر این صورت حواستون رو جمع کنید ، با آنتی ویروس های مختلف تستش کنید ، برای تیم آنالیز آنتی ویروستون بفرستیدش ، تو Virus Total تست بگیرید اگر بالای 40% احتمال ویروس بودن داشت به نظر من بیخیالش بشید اما یادتون باشه بعضی آنتی ویروس ها مثل kaspersky برای حفظ قوانین کپی رایت کرک ها رو ویروس معرفی میکنند . درباره نوع ویروس که ( اسمش ) تحقیق کنید ، اون رو تو SandBox اجرا کنید و عملکردش رو ببینید ( بهتر اینکه در یک سیستم مجازی تست بشه ) . تو فایروال فقط دسترسی های لازم رو بهش بدید برای مثال برنامه ای که فقط به پورت 80 احتیاج داره لازم نیست به پورت های دیگه هم دسترسی داشته باشه و دیگه چیزی یادم نمیاد اومد اضافه میکنم .

اگر مطمئن نبودم / چیزی نمیگفتم ! حالا چرا میزنی رفیق :دی

pasargadd
17-09-2011, 18:22
آقا من این کومودو رو نصب می کنم بعد از ریستارت سیستم همه چی رو ویروس می شناسه از اپرا و اینترنت ایکسپلورر گرفته تا فایلهای خود ویندوز توی سیستم 32 و پیام می ده که آیا ویروس رو پاک کنم که اگه بزنی پاک کن که کلا سیستم از کار می افته چون فایلهای سیستمی خود ویندوز رو پاک می کنه و اگه بخوای اون برنامه ا رو به عنوان استسنا معرفی کنی اولا نیم ساعت پشت سر هم یکی یکی همه برنامه ها رو باید معرفی کنی دوما هر ده دقیقه یه بار مجددا همونهایی رو که به عنوان استسنا معرفی کردی دوبار می پرسه که یه ویروس به این اسم هست پاک کنم یا نه .........حتی ویندوز جدید می زنم باز همینجوری می شه ....
شما فایلهای مطمئنو بزارین تو trusted.

milad_gta
17-09-2011, 18:25

به چه عنوانی معرفی میکنه ؟ ویروس چیه اسمش ؟

taghi_ramzi
17-09-2011, 19:59
این یعنی سیستم شما آلوده ست
کمودو بیخودی گیر نمیده
برای من هم همینطوری شده بود ، زدم رد کرد ، بعداً معلوم شد همه آلوده بودن.

milad_gta
17-09-2011, 20:35
دوسـِـتان نظرتون درباره Kasper AV کنار CIS کامل چیه ؟ AV CIS رو Disable کنیم فقط دستی استفاده کنیم گه گاه !؟

Karkas20
17-09-2011, 20:46
دوسـِـتان نظرتون درباره Kasper AV کنار CIS کامل چیه ؟ AV CIS رو Disable کنیم فقط دستی استفاده کنیم گه گاه !؟

نه این کار یکم مشکل ساز هست.

یکی از دوستان هم این روش را پی گرفته بودن که با افت سرعت مواجه شده بودن .

یا اینترنت سکیوریتی کومودو , را نصب کنید یا انتی کسپرسکی + فایروال کومودو

matin 99
18-09-2011, 00:38
سلام دوستان دو تا سوال دارم

1-نظر شما درباره استفاده از IObit Malware Fighter PRO با گارد فعال کنار CIS چیه ؟

2-من اکانت وی پی ان از comodo گرفتم . طریقه استفاده و راه اندازی ان به چه صورت هست ؟

kases
18-09-2011, 01:28

ممنون دوست عزیز برای من مثل بنز داره کار میکنه:8:

milad_gta
18-09-2011, 05:34
1-نظر شما درباره استفاده از IObit Malware Fighter PRO با گارد فعال کنار CIS چیه ؟

2-من اکانت وی پی ان از comodo گرفتم . طریقه استفاده و راه اندازی ان به چه صورت هست ؟1 - Iorbit که اصلا جزو آنتی ویروسا نیست :دی نداشته باشی بهتره ! CIS کامل نصب که از خیلی آنتی ویروسا قوی تره ...

2 . اینجا :

----------------------

بچه ها چند وقته Comodo هر از چندگاهی یک پیغام میده آپدیت جدید برای دریافت آمادست ( برا خود برنامه ) Yes میزنم کرش میشه !؟ بعد که چک کردم دیدم ورژن برنامه هم ظاهرا آخرین ورژن هست !؟ الان ورژن برا شما چیه ؟

----------------------

ظاهرا محصولات کسپراسکای با Comodo مشکل دارند ( البته با تمام شرکت ها مشکل داره :دی )

SuffEr
18-09-2011, 07:06
بچه های کمودو باز نمیدونم اینو دیدین یا نه ، منم حال نداشتم 298 صفحه رو مرور کنم :

CIS Pro (new package) free for 1 year

milad_gta
18-09-2011, 07:11
برا چهار ماه پیشه ، ظاهرا الان دانلود کردن 30 روز آزمایشی میده .

pooriya_hp
18-09-2011, 10:17
سلام پوریا جان ( چیطوری رفیق؟)
به نظر من شما فایروال کومودو و انتی ویروس کسپر را نصب کن ...امنیت برات خیلی ردیف هست.
چون انتی ویروس کومودو یکم ایراد داره ولی فایروالش خوبه ولی فایروال کومودو nids نداره .(انتی اتکر )
ولی امنیت خوبی را برات مهیا میکنه.
هم انتی ویروس شما خوبه و هم فایروال شما که دارای دیفنس هم هست.

نکته : همه سویت ها را پاک کن و کار یکه گفتم انجامش بده !

1.با یه نرم افزار مانند cclaener ریجستری را پاک کن

2. سیستم را ریستارت کن
3.فایروال ویندوز را خاموش کن.( ولی فکر کنم بعد از نصب فایروال خوده ویندوز به صورت خودکار فایروال را خاموش میکنه ) روی سون که اینطور عمل میکنه.
4.فرقی نداره اول انتی را نصب کنی یا فایروال را.

ولی هر کدام که نصب کردید چه اول انتی ویروس یا فایروال / بعد از نصب هر کدام سیستم را ریستارت کنید و بعد از بالا امدن / بعدی را نصب کنید.
سلام امیر جان ( شما و امثال شما نباشید که اصلا نت مزه نداره .... :X )

برادر تمام کارها رو انجام دادم .. !

KAV + Comodo Firewall رو نصب کردم !

فعلا خدا رو شکر مشکلی ندارم

از شما + بقیه دوستان = ممنون

senaps
18-09-2011, 12:51
سلام دوستان.....
اقا من و نود 32 کلامون رفته تو هم!!
الان این تاپیک و این برنامه رو دیدم!!!
میخواستم بدونم چرا همه میگن cis کامل؟! این چه فرقی میکنه با اون نسخه ای که خود سایتش داده برا دانلود!(60 مگی!)

و اون نسخه ی کمپلیت که خود سایت هم داره میگه،اینو چجوری باید دانلود کرد؟! سریال مریالش پیدا میشه یا نه؟!

pcsoft
18-09-2011, 13:23
سلام دوستان.....
اقا من و نود 32 کلامون رفته تو هم!!
الان این تاپیک و این برنامه رو دیدم!!!
میخواستم بدونم چرا همه میگن cis کامل؟! این چه فرقی میکنه با اون نسخه ای که خود سایتش داده برا دانلود!(60 مگی!)

و اون نسخه ی کمپلیت که خود سایت هم داره میگه،اینو چجوری باید دانلود کرد؟! سریال مریالش پیدا میشه یا نه؟!

سلام
نسخه های مختلف cis فرق زیادی برای ما ایرانی ها ندارند(پشتیبانی آنلاین،ضمانت 500 دلاری ویروسی شدن،رمزنگاری وایرلس و...)
مناسب ترین و بی دردسرترین نسخه کومودو نسخه پرمیوم رایگان است COMODO Internet Security Premium
قدرت همه نسخه ها یکی است و مثل اویرا نیست که نسخه رایگان با پولی تفاوت داشته باشد.
دانلود:

دانلود آپدیت آفلاین 200 مگابایتی:

senaps
18-09-2011, 13:48
دانلود آپدیت آفلاین 200 مگابایتی:

بسیار ممنون....
نگرفتم دقیقا چی شد،ولی ظاهرا این بهتره از نود 32 خودم و اون نسخه ی رایگان رو دانلود کردم....
ولی،اگه رایگانه،پس چرا باید اپدیت هاش رو افلاین گرفت؟ یعنی نمیشه از سایت خودش،اپدیت ها رو گرفت؟ باید چیکار کرد برای اون قسمت که ادمی مثل من که یادش میره سیستمش رو خاموش کنه،چجوری میخواد یادش بمونه که سر وقت،اپیدت ها رو بگیره!!
بهتر نیست خودش بگیره؟! ایا خودش اپدیت ها رو میگیره؟! من از نظر پهنای باند و سرعت مشکلی ندارم!

pcsoft
18-09-2011, 13:51
بسیار ممنون....
نگرفتم دقیقا چی شد،ولی ظاهرا این بهتره از نود 32 خودم و اون نسخه ی رایگان رو دانلود کردم....
ولی،اگه رایگانه،پس چرا باید اپدیت هاش رو افلاین گرفت؟ یعنی نمیشه از سایت خودش،اپدیت ها رو گرفت؟ باید چیکار کرد برای اون قسمت که ادمی مثل من که یادش میره سیستمش رو خاموش کنه،چجوری میخواد یادش بمونه که سر وقت،اپیدت ها رو بگیره!!
بهتر نیست خودش بگیره؟! ایا خودش اپدیت ها رو میگیره؟! من از نظر پهنای باند و سرعت مشکلی ندارم!

آپدیت آنلاین که داره و کم حجم تر هم هست. تنظیم پیشفرض هم همین هستش که خودش دانلود کنه.
من چون اکثرا اول نصب کومودو، از آپدیت آفلاین استفاده می کنند(بخاطر سرعت پایین اینترنت) این روش رو گفتم.
وگرنه آسون ترین روش،آپدیت آنلاین هستش.
برای اینکه کومودو رو بشناسید صفحه اول تاپیک رو کامل بخونین.
کومودو فقط آنتی ویروس نیست. آنتی ویروس - فایروال- دیفنس

نکته: اگر کومودو نصب کردین و مشکلی براتون پیش اومد بجای فکر بد کردن درباره کومودو، بیاین اینجا و مشکلتون رو مطرح کنید. چون پیش بینی عملکرد سندباکس رو براتون می کنم.
هر مشکلی بود بگید تا من و دوستان راهنمایی کنیم.
کومودو مثل نود32 نیست که فقط دو تا گزینه داشته باشه برای اسکن و پاک کردن.(چه پاک کردنی!) اولش شاید براتون سخت باشه ولی بعدش از اینکه از کومودو استفاده می کنید لذت هم می برید.
قبل از نصب،هر نرم افزار آنتی ویروس-اسپایور،فایروال و... هر چی که دارید پاک کنید.
نکته بعدی: حتما بعد از نصب کومودو، ریستارت کنید.

senaps
18-09-2011, 20:24
قبل از نصب،هر نرم افزار آنتی ویروس-اسپایور،فایروال و... هر چی که دارید پاک کنید.

نود 32 ی 5 رو دارم هنوز!! چون دیدم صفحات قبلی(یا تاپیک های دیگه!!) ملت گفته بودن در کنار یه انتی ویروس دیگه دارنش،پاکش نکردم اونو.....
پس پاکش میکنم!!چون واقعا ازش ناراضی هستم و چون گزینه ی بهتری نداشتم،نگهش داشته بودم!!

نکته بعدی: حتما بعد از نصب کومودو، ریستارت کنید.

این کارو هم نکردم!!

فعلا تنها مشکلم باهاش،اینه که هر برنامه یا فایلی رو اجرا میکنم،ازم میخواد به لیست سفید اضافه اش بکنم که خوب،از این چیز خوشم میاد!!(اگر فقط برای همین یه بار باشه!!).....

صفحه ی اول،پست دوم،خیلی مفیده به نظرم و الان میرم اونا رو میخونم،چون رابط کاربریش خیلی برام نامفهومه!!!
تا نتونم تنظیمش کنم،به دردم نمیخوره!!

ممنون دوست عزیز....

pcsoft
18-09-2011, 20:33
نود 32 ی 5 رو دارم هنوز!! چون دیدم صفحات قبلی(یا تاپیک های دیگه!!) ملت گفته بودن در کنار یه انتی ویروس دیگه دارنش،پاکش نکردم اونو.....
پس پاکش میکنم!!چون واقعا ازش ناراضی هستم و چون گزینه ی بهتری نداشتم،نگهش داشته بودم!!

این کارو هم نکردم!!

فعلا تنها مشکلم باهاش،اینه که هر برنامه یا فایلی رو اجرا میکنم،ازم میخواد به لیست سفید اضافه اش بکنم که خوب،از این چیز خوشم میاد!!(اگر فقط برای همین یه بار باشه!!).....

صفحه ی اول،پست دوم،خیلی مفیده به نظرم و الان میرم اونا رو میخونم،چون رابط کاربریش خیلی برام نامفهومه!!!
تا نتونم تنظیمش کنم،به دردم نمیخوره!!

ممنون دوست عزیز....

حتما باید یکبار ریستارت کنید. وقتی بعد از نصب ریستارت نکنید و با کومودو کاری انجام بدید خراب میشه.
ولی اگر بعد از نصب باهاش کاری نکردید(مثلا ارسال یک فایل به لیست سفید) و بعد ریستارت کردید مشکلی نیست.
برای مطمئن شدن ببینید سمت چپ پنجره کومودو نوشته شده Restart Computer یا نه.
اگر نیست یعنی ریستارت رو کردین ولی اگر نوشته هست کلا کومودو رو پاک کنید(و ریستارت کنین) از اول نصب کنید.
ریستارت برای کومودو خیلی مهمه.

Karkas20
18-09-2011, 20:49
حتما باید یکبار ریستارت کنید. وقتی بعد از نصب ریستارت نکنید و با کومودو کاری انجام بدید خراب میشه.
ولی اگر بعد از نصب باهاش کاری نکردید(مثلا ارسال یک فایل به لیست سفید) و بعد ریستارت کردید مشکلی نیست.
برای مطمئن شدن ببینید سمت چپ پنجره کومودو نوشته شده Restart Computer یا نه.
اگر نیست یعنی ریستارت رو کردین ولی اگر نوشته هست کلا کومودو رو پاک کنید(و ریستارت کنین) از اول نصب کنید.
ریستارت برای کومودو خیلی مهمه.

بزار یه ترفند نشونت بدم حالشا ببری !

اینترنت سکیوریتی یا فایروال کومودو.

اگر در سمت چپ نوشت ریستارت کن / نیازی نیست / چون برنامه را یک بار exit کن و بعد اجراش کن / دیگه هشدار سمت چپ نمیاد.

یا بعد نصب اگر خواستی تم محیطش را تغییر بدی..برنامه exit باید باشه تا تنظیمات جدید رخ بده.

که بعد از اجرا باز میبینی هشدار سمت چپ / نیست : دی

ولی ریستارت یک چیز دیگس / اینا گفتم برای کسایی که نمیخان ریستارت کنن.

مشکلی هم پیش نمیاد.

چون تست کردم.

ولی خوبی ریستارت اگر گفتی چی هست ؟( برای سوییت هایی که hips) دارن؟

pcsoft
18-09-2011, 20:54
بزار یه ترفند نشونت بدم حالشا ببری !

اینترنت سکیوریتی یا فایروال کومودو.

اگر در سمت چپ نوشت ریستارت کن / نیازی نیست / چون برنامه را یک بار exit کن و بعد اجراش کن / دیگه هشدار سمت چپ نمیاد.

یا بعد نصب اگر خواستی تم محیطش را تغییر بدی..برنامه exit باید باشه تا تنظیمات جدید رخ بده.

که بعد از اجرا باز میبینی هشدار سمت چپ / نیست : دی

ولی ریستارت یک چیز دیگس / اینا گفتم برای کسایی که نمیخان ریستارت کنن.

مشکلی هم پیش نمیاد.

چون تست کردم.

ولی خوبی ریستارت اگر گفتی چی هست ؟( برای سوییت هایی که hips) دارن؟

کومودو برای اذیت کاربر که نمی گه ریستارت کن که شما براش ترفند میگی.
برای اجرای سرویس هاش می خواد . من هم تست کردم، بدون تست حرفی نمی زنم.
تست کردم که ریستارت نکردم و کومودو به مشکل برخورد. مرتب پیام میداد که فایروال از کار افتاده.
همینطور دوستم. اون هم ریستارت نکرد همین مشکل براش پیش اومد.

Karkas20
18-09-2011, 21:09
کومودو برای اذیت کاربر که نمی گه ریستارت کن که شما می خوای ترفند براش بگی.
برای اجرای سرویس هاش می خواد . من هم تست کردم، بدون تست حرفی نمی زنم.
تست کردم که ریستارت نکردم و کومودو به مشکل برخورد. مرتب پیام میداد که فایروال از کار افتاده.
همینطور دوستم. اون هم ریستارت نکرد همین مشکل براش پیش اومد.

فعلا تنها مشکلم باهاش،اینه که هر برنامه یا فایلی رو اجرا میکنم،ازم میخواد به لیست سفید اضافه اش بکنم که خوب،از این چیز خوشم میاد!!(اگر فقط برای همین یه بار باشه!!).....مشکل دوست ما اینه ؟ درسته؟

کومودو برای اذیت کاربر که نمی گه ریستارت کن که شما می خوای ترفند براش بگی. رضا جان در جمله من حرف از اذیت کاربر گفته شد؟!
کومودو چه ریستارت بشه و چه نشه / هربرنامه ای که بخواهید اجرا کنید و در لیست سفید نباشه ( در شمن وقتی کومودو اپدیت نشده باشه / مسلمه که از کاربر سوال میکنه چون لیست سفید اون اپدیت نشده و برا ی همین به صورت دستی برای برنامه ها قوانین درست میکنه )
اگر دوست ما یه هشدار از سوالات کومودو میدادن خیلی خوب میشد !

من تست کردم شد / اجرای سرویس حتی با بستن برنامه و اجرا مجدد اون اجرا میشه.

من گفتم سوییت هایی که hips دارن !

یعنی سوییت وقتی ریستارت میشه تا وقتی بالا میاد و برنامه ها در حال اجرا شدن هستن برای هرکدام قوانینی میگذاره.

اگر توجه کرده باشید.

البته این کار برای کومودو میشه انجامش داد / من عصر تست کردم / تنظیمات را هم اعمال کردم و بعد تم را که خواستم عوض کنم...کومودو exit شد...و بعد از بالا امدن همه چیز رو به راه بود : دی

pcsoft
18-09-2011, 21:23
مشکل دوست ما اینه ؟ درسته؟

رضا جان در جمله من حرف از اذیت کاربر گفته شد؟!
کومودو چه ریستارت بشه و چه نشه / هربرنامه ای که بخواهید اجرا کنید و در لیست سفید نباشه ( در شمن وقتی کومودو اپدیت نشده باشه / مسلمه که از کاربر سوال میکنه چون لیست سفید اون اپدیت نشده و برا ی همین به صورت دستی برای برنامه ها قوانین درست میکنه )
اگر دوست ما یه هشدار از سوالات کومودو میدادن خیلی خوب میشد !

من تست کردم شد / اجرای سرویس حتی با بستن برنامه و اجرا مجدد اون اجرا میشه.

من گفتم سوییت هایی که hips دارن !

یعنی سوییت وقتی ریستارت میشه تا وقتی بالا میاد و برنامه ها در حال اجرا شدن هستن برای هرکدام قوانینی میگذاره.

اگر توجه کرده باشید.

البته این کار برای کومودو میشه انجامش داد / من عصر تست کردم / تنظیمات را هم اعمال کردم و بعد تم را که خواستم عوض کنم...کومودو exit شد...و بعد از بالا امدن همه چیز رو به راه بود : دی

من هم نگفتم شما گفتید، یکبار دیگه جمله رو بخونین.
من به تست شما احترام می گذارم و از این به بعد در این مورد نظر نمیدم.
تمام

Karkas20
18-09-2011, 21:58
میگم کسی از اینجا این برنامه وی پی ان کومودو را تست کرده ؟

ComodoTrustConnectClient

من الان گرفتم با ترافیک 10 گیگ رایگانش را ثبت نام کردم ولی کانکت میشه ولی سایتی باز نمیشه !

دوستان همه این مشکل براشون پیش امده؟

یا فقط برای من هست !

بعده یه عمری امدیم وی پی ان مفتی استفاده کنیم / ای روزگار :41::31:!

که اون هم ما را دست انداخته !

Serenity
19-09-2011, 01:18
این Comodo Dragon دقیقآ چی هست ؟

AlexanderMahone
19-09-2011, 02:17
میگم کسی از اینجا این برنامه وی پی ان کومودو را تست کرده ؟

ComodoTrustConnectClient

من الان گرفتم با ترافیک 10 گیگ رایگانش را ثبت نام کردم ولی کانکت میشه ولی سایتی باز نمیشه !

دوستان همه این مشکل براشون پیش امده؟

یا فقط برای من هست !

بعده یه عمری امدیم وی پی ان مفتی استفاده کنیم / ای روزگار :41::31:!

که اون هم ما را دست انداخته !
به محسن هم کفتم به من که جواب داده و راحت وارد این میشم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سرعتش یه کوچولو کمه اما جواب داده تنظیمات Pروک30 سیستمت رو چک کن و توی advance تراست کانکت Pروک30 رو Allow کن ببین میشه یا نه

milad_gta
19-09-2011, 02:57
منم نمیتونم کانکت شم ....

این Comodo Dragon دقیقآ چی هست ؟

مرورگر :دی

M e i s a m
19-09-2011, 03:05
1- کمودو من 2 هفتست که اپ نمیشه هر چی میزنم اپدیت میگه به روز هست... همه همینطوری اند یا فقط من؟
2- قضیه این وی پی ان چی هست؟

milad_gta
19-09-2011, 22:44
1 . سرعت آپدیت کمودو به واسطه حجم پایین آپدیتها بالاست ، من خودم به ندرت دستی آپدیت رو چک میکنم چون همیشه آپ میشه ...

برید به این قسمت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخه دیتابیس رو با نسخه ای که اینجا ذکر شده چک کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2 . 10 گیگ رایگان میده - دقت نکردم برا تسته ، برا تبلیغ و یا ...

............................

mohammadirani
20-09-2011, 01:56
این آی پی رو توی فایروالتون بلاک کنید:

95.100.153.8

مربوط به یک گواهیمنامه تقلبی که 2.3 روزه روانه کامپیوتر کاربران می شد

kaivanika
20-09-2011, 17:40
این آی پی رو توی فایروالتون بلاک کنید:

95.100.153.8

مربوط به یک گواهیمنامه تقلبی که 2.3 روزه روانه کامپیوتر کاربران می شد

دقیقا کدوم قست ؟

و میشه منبع خبرت رو بگی که از کجا فهمیدی که این آی پی آلوده س ؟

ArashMiniStar
20-09-2011, 20:13
بچه ها من کومودو اینترنت سکوریتی رو تو سرورم که ویندوز 2003 داره نصب کردم.ولی میبینم تو Event هر 1 2 ثانیه یک آی پی رو بلاک کرده یا اجازه نداده.کسی میدونه دلیلش چیه؟
در ضمن به چند تا از بچه ها هم چیز پی ان میدم.میتونه از اون باشه؟ :11:

Rastin.
21-09-2011, 10:30
سلام به همه...

میخواستم بدونم این نسخه کاملش با free چه تفاوتی داره...استفاده از نسخه free جوابگوی نیازهای امنیتی هست یا نه؟
+
یکی از دوستان در تاپیک nod گفتن میشه از یه آنتی ویروس دیگه به عنوان اسکنر در کنارش استفاده کرد..دو آنتی ویروس در کنار هم تداخل ایجاد نمیکنه؟؟ یا در این حالت فقط باید فایروالش رو نصب کرد؟

تشکر از راهنماییتون!

matin 99
21-09-2011, 10:31
سلام عزيزان
تا اونجا كه از بعضي بحثهاي دوستان متوجه شدم ظاهرا بعضي از پورتها بايد توسط كمودو بسته بشه .سوالم از اساتيد اين كه :

1-اولا كدام پورتها را براي هك نشدن بهتر كه ببنديم. واين بستن پورتها مشكلي در سيستم ايجاد نمي كنه. روش بستن پورت

در كمودو سكيوريتي چگونه است؟

2-اگر كنار كمودو سكيوريتي sandbox به طور جداگانه نصب بشسه اختلالي با sandbox كمودو ايجاد نمي شه؟