ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18

Jadda
11-04-2011, 16:19
سلام
بالاخره COMODO Firewall رو نصب کردم.
چندتا هم سئوال دارم:

از کجا می شه فهمید که چه اجازه ای به نرم افزارها برای دسترسی به اینترنت داده شده؟
چطور می شه جلوی نرم افزارهایی که مجاز به دسترسی هستند را گرفت (جهت کنترل پهنای باند)؟

ممنون

سلام

1-از این مسیر:

Firewall و قسمت Network Security Policy و سربرگ Application Rules

2-ابتدا شما Firewall Security Level را بزار روی Custom Policy تا از این به بعد هر فایل و برنامه ای که قصد ارتباط با شبکه را داره کومودو به شما اطلاع بده و شما میتونی بلاک بکنی.

البته خودتون دستی هم میتونید از قسمت Define a New Blocked Application هم اون نرم افزار را بلاک بکنید.

برای اون برنامه هایی هم که قبلا کومودو یا شما اجازه ارتباط صادر کرده بودید هم در همان مسیر بالا در قسمت Application Rules میتونید اون برنامه را Edit بکنید.یعنی بلاکش بکنید.

Mr.Lover
11-04-2011, 17:35
سلام
باز هم سئوال ...
من قصد دارم از ClearCloud DNS استفاده کنم. راهنما رو خوندم اما در ویندوز XP در مسیر Network Connections > Properties خبری از گزینه ی Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 نیست!
چه کنم؟
ممنون بابت حوصله ای که به خرج دادید.
:40:

mjzaret
11-04-2011, 18:36
سلام به همه دوستان

من دنبال ورژن 64 بيتي اين آنتي ويروس بر روي ويندوز 2003 هستم.

آيا كسي از دوستان لينك دانلودي از اين آنتي ويروس داره يا نه؟

شاد باشيد :40:

n-95
11-04-2011, 20:20
سلام
باز هم سئوال ...
من قصد دارم از ClearCloud DNS استفاده کنم. راهنما رو خوندم اما در ویندوز XP در مسیر Network Connections > Properties خبری از گزینه ی Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 نیست!
چه کنم؟
من که از adsl استفاده میکنم چیزی پیدا نکردم ، فقط اینو پیدا کردم
start>setting>Network Connections

از داخل Local Area Connection تنظیمات تغییر بده

Dr Hannibal
11-04-2011, 20:25
چه کنم؟

روی کانشکن پروپرتیس بگیرید یا خود کانشکن رو باز کنید پروپرتیس رو باز کنید. سربرگ نتورکیگ

Mr.Lover
11-04-2011, 20:32
من که از adsl استفاده میکنم چیزی پیدا نکردم ، فقط اینو پیدا کردم
start>setting>Network Connections

از داخل Local Area Connection تنظیمات تغییر بده

روی کانشکن پروپرتیس بگیرید یا خود کانشکن رو باز کنید پروپرتیس رو باز کنید. سربرگ نتورکیگ

سلام
مثل این که منظورم رو درست بیان نکردم!
من به مسیری که اشاره کردید رفتم ولی خبری از گزینه ی"Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4" نیست!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Hannibal
11-04-2011, 20:40
سلام
مثل این که منظورم رو درست بیان نکردم!
من به مسیری که اشاره کردید رفتم ولی خبری از گزینه ی"Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4" نیست!!!

Control Panel

Network Connections

Properties

عکس های پیوست شده به ترتیب

Jadda
11-04-2011, 20:57
با سلام

دوستانی که انجام اون تنظیمات براشون مشکله!

نرم افزار مربوطه هم موجوده و شما میتونید استفاده بکنید البته خودم هنوز استفاده نکردم و نمیدونم خوب کار میکنه یا نه؛فقط اینکه هنوز برنامه نسخه بتا است:

لینک دانلود نرم افزار رایگان ClearCloud DNS با حجم 5MB :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Help118
12-04-2011, 00:32
با سلام

کومودو تونسته نشان VB100 را دریافت بکنه.

این تست در آوریل 2011 بر روی ویندوز سرویس پک 3 انجام شده و کومودو موفق به دریافت نشان VB100 گردید.

=====
هنوزم که هنوزه در تست های

شرکت نکرده چرا!

hsj110
12-04-2011, 10:14
سلام به دوستان
یادمه چند وقت پیش بحث داغی توی یکی از تاپیکها بر سر پاک شدن فایلهای کمودو بود که خود شرکت کومودو هم ان مشکلو پذیرفته بود میخواستم ببینم اون مشکل بر طرف شده یا نه ؟

GHOST RECON
12-04-2011, 10:45
سلام دوستان سایتی نیست که بشه آپدیت های کومودو رو به صورت روزانه ازش گرفت ؟ من رو سیستمی که کومودو دارم دسترسی به اینترنت ندارم و اگه بخوام از سایت کومودو اپدیت ها رو بگیرم باید کل آپدیت ها رو از اول بگیرم
ممنون

AMINGERAMI
12-04-2011, 11:33
سلام دوستان سایتی نیست که بشه آپدیت های کومودو رو به صورت روزانه ازش گرفت ؟ من رو سیستمی که کومودو دارم دسترسی به اینترنت ندارم و اگه بخوام از سایت کومودو اپدیت ها رو بگیرم باید کل آپدیت ها رو از اول بگیرم
ممنون

بنده هم دنبال چنین روشی بودم ولی به نتیجه نرسیدم.....حجم فایل آپدیتهای کومودو بسیار بالاست!

بهتر از یک آنتی ویروس دیگر در کنار کومودو استفاده کنید..... مثل آویرا.

Mr.Lover
12-04-2011, 16:03
Control Panel

Network Connections

Properties

عکس های پیوست شده به ترتیب

سلام
ممنون بابت راهنمایی.
اگر این تغییرات در DNS ایجاد بشه، موقع استفاده از اینترنت دچار مشکل نمی شم؟
چون تنظیمات قبلی روی از ISP که از اون سرویس می گیرم، گرفتم.

Dr Hannibal
12-04-2011, 16:54
سلام
ممنون بابت راهنمایی.
اگر این تغییرات در DNS ایجاد بشه، موقع استفاده از اینترنت دچار مشکل نمی شم؟
چون تنظیمات قبلی روی از ISP که از اون سرویس می گیرم، گرفتم.

قطعا پینگ شما افزایش پیدا میکنه. مخصوصا برای شما که تنظیمات دقیق دی ان اس داشتید محسوس تر میشه. اما اشکال خاصی که اینرتنت رو مختل کنه نداریم

ایراد بعدی اینه که کلر کلود خیلی از سایت های اپلود رو هم بلاک میکنه (اشتباها) به علت اپلود شدن مخرب ها چه ایرانی چه خارجی.

دی ان اس سرور نورتون یا خود کمودو کمتر این اشتباهات رو داره. اما واقعا کلر کلود قدرت بیشتر داره.

سلام به دوستان
یادمه چند وقت پیش بحث داغی توی یکی از تاپیکها بر سر پاک شدن فایلهای کمودو بود که خود شرکت کومودو هم ان مشکلو پذیرفته بود میخواستم ببینم اون مشکل بر طرف شده یا نه ؟

پا بر جا هست.

mrmostafa
12-04-2011, 23:18
من از DNS ClearCloud استفاده میکنم انجمن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که میرم خطا میده یعنی نمیزاره چرا اینطوریه؟؟؟ این انجمن یکی از معروفترین انجمن های موبایل هست و سالها استفاده میکنم فقط هم این dns مشکل میگیره برای چی؟؟؟ اینجوری باشه اعتباری روی این تشخصی دی ان اس نیست و سایت آلوده روب از کنه. دی ان اس خود کوکودو چنده داخل مودم تنظیم کنم؟؟؟

aaraa
13-04-2011, 02:59
دوستان کسی میتونه به من بگه نصب comodo internet security با یک anti virus nod مشکلی داره ؟ لازم هست ؟ این کار بی دلیله ؟ همخونی دارن ؟ یا هر چیزه دیگه که بنظرتون میاد . مرسی

Karkas20
13-04-2011, 08:56
من از DNS ClearCloud استفاده میکنم انجمن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که میرم خطا میده یعنی نمیزاره چرا اینطوریه؟؟؟ این انجمن یکی از معروفترین انجمن های موبایل هست و سالها استفاده میکنم فقط هم این dns مشکل میگیره برای چی؟؟؟ اینجوری باشه اعتباری روی این تشخصی دی ان اس نیست و سایت آلوده روب از کنه. دی ان اس خود کوکودو چنده داخل مودم تنظیم کنم؟؟؟

دوست عزیز

وقتی سایتی توسط این دی ان اس بلاک میشود , حتما موردی داشته که بلاک شده !!

مانند کسپرسکی که سایت مهم ایرانی یعنی ایران ستاپ و حتی تایپیک کرک کسپر صفحه اولش را فیشینگ , اعلام کرده.

دوستان هم و کاربران کومودو هم با این دی ان اس کار میکنند !

و مشکلی ندارند.

---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------

دوستان کسی میتونه به من بگه نصب comodo internet security با یک anti virus nod مشکلی داره ؟ لازم هست ؟ این کار بی دلیله ؟ همخونی دارن ؟ یا هر چیزه دیگه که بنظرتون میاد . مرسی

شما بجای نود از انتی ویروس اویرا نسخه رایگان استفاده کنید در کنار , اینترنت سکیوریتی کومودو

فقط موقع نصب باید به طور دستی نصب کنید و در قسمت نصب باید تیک avira guard را بردارید تا گارد ان نصب نشود و باعث اختلال با گارد کومودو شود.

همه ی انتی ویروس ها ار نمیشه در کنار هم نصب کرد !

ولی چون نسخه رایگان اویرا سبک هست , توصیه میشه به عنوان یک اسکنر مکمل استفاده کنید.

Jadda
14-04-2011, 00:09
ممنون

با سلام

برای دریافت فایل bases.cav دو راه هست:

1-دانلود از سایت کومودو
2-دریافت فایل از یک سیستم دیگه که کومودو روش نصبه و آپدیته

اگه اولی مقدور نیست روش دوم را باید انتخاب کنید.مثلا سیستم خونه اگه به اینترنت وصله یا سیستم دوستان و آشناها و فامیلها و . . .!!

اگه دومی هم مقدور نیست شما نیاز به یک دوست شفیق دارید!!!یعنی ببین اطرافت از کی میتونی حداقل هفته ای یکبار بری و فایل bases.cav رو از سیستمش ورداری !! برو و ببین اگه کومودو نداره با تبلیغات!!!! یا زورکی هم که شده کومودو را به خوردش بده و بقیه ماجرا . . . . تازه اینجوری حداقل هفته ای یکبار هم همدیگه رو میبینین!!!این گل رو هم از طرف من تقدیمش کن :11:

عجب پستی دادم!!:31:

mjzaret
19-04-2011, 13:08
سلام به همه دوستان

نظرتون راجع به اين خبر چيه:

در اين خبر اومده كه اين آنتي ويروس در اين آزمايش رد شده و نبايستي از اين آنتي ويروس روي ويندوز 7 استفاده كرد.

نظر دوستان در اين زمينه چيه؟

من خودم دارم روي دو ويندوز 7 ازش استفاده مي‌كنم: يكي روي PC و ديگري روي Laptop

شاد باشيد:40:

Gilopa
19-04-2011, 13:26
سلام به همه دوستان

نظرتون راجع به اين خبر چيه:

در اين خبر اومده كه اين آنتي ويروس در اين آزمايش رد شده و نبايستي از اين آنتي ويروس روي ويندوز 7 استفاده كرد.

نظر دوستان در اين زمينه چيه؟

من خودم دارم روي دو ويندوز 7 ازش استفاده مي‌كنم: يكي روي PC و ديگري روي Laptop

شاد باشيد:40:

واقعا برام جای تعجبه این سیاست کثیف و کاملا سود جویانه سایتهای بررسی کننده کی تموم میشه اخه آنتی ویروس تماما برای خدمت به امنیت مردم جهان ساخته میشه چه نیازیه به این کارا ..
برادر من شما از همینجا که بیت دیفندر رو بهترین اعلام کرده بفهم که کاملا هدفمند نتایج اعلام شده .. حرف من رو بنداز دور برو خودت bitdefender رو تست کن ! انقدر ضعیف عمل میکنه که حتی ساده ترین کاربر اینترنت هم این رو متوجه میشه این شرکت رومانیایی فقط با قیمت پایینش و همینطور تبلیقات گستردش تو این چند سال تونسته بازار تبلیقاتی رو به دست بگیره و متاسفانه با حمایت الکی اکثر سایتهای بررسی کننده در چند سال اخیر مواجه بوده که جای تاسف داره ..
comodo هیچ مشکلی با ویندوز 7 نداره .. اگر هم داشته باشه عمرا از بیت دیفندر مسخره پایین نتر نیست

arash2050
19-04-2011, 19:26

من به طور همزمان استفاده می کنم و خیلی خوب در مواجه با ویروسها عمل می کنه اما سیستمت باید خیلی بالا باشه چون کومودو به تنهایی خیلی سنگین است چه برسد نود هم بیاد روش بعضی از مواقع هم وقتی یه فلش ویروسی می زنیم به سیستم سر کشتن ویروس بین دو ویروس کش دعوا می شه ولی در کل من راضی هستم چون نود به تنهایی خیلی ویروس از بین می بره اما کومودو هم بعضی ویروس ها و نرم افزارهای جاسوسی را می شناسد که نود نه

AMINGERAMI
19-04-2011, 20:16
کومودو اصلا سنگین نیست.....احتمالا سیستم شما مشکلی دارد که احساس میکنید کومودو بار سنگینی بر دوش سیستم شماست.....

بنده از آویرا و کومودو بر روی لپتپم استفاده میکنم و هیچ مشکلی از لحاظ کندی و سنگین شدن سیستم و از این دست موارد تا به حال نداشتم....

بهتره به جای نود در کنار کومودو از آویرا استفاده کنید.... هم رایگان هست هم قوی....

موفق باشید

arash2050
19-04-2011, 20:29
کومودو اصلا سنگین نیست.....احتمالا سیستم شما مشکلی دارد که احساس میکنید کومودو بار سنگینی بر دوش سیستم شماست.....

بنده از آویرا و کومودو بر روی لپتپم استفاده میکنم و هیچ مشکلی از لحاظ کندی و سنگین شدن سیستم و از این دست موارد تا به حال نداشتم....

بهتره به جای نود در کنار کومودو از آویرا استفاده کنید.... هم رایگان هست هم قوی....

موفق باشید

من هیچ تعصبی نصبت به آنتی ویروسها ندارم اما چند بار آویرا را نصب کردم هیچ ویروسی پیدا نکرد در حالی که سیستم وحشتناک آلوده بود اما ترکیب نود با کومودو خوب جواب می ده اونم برای من که روزی 200 تا فلش مختلف می زنم رو سیستم

mjzaret
20-04-2011, 13:20
واقعا برام جای تعجبه این سیاست کثیف و کاملا سود جویانه سایتهای بررسی کننده کی تموم میشه اخه آنتی ویروس تماما برای خدمت به امنیت مردم جهان ساخته میشه چه نیازیه به این کارا ..
برادر من شما از همینجا که بیت دیفندر رو بهترین اعلام کرده بفهم که کاملا هدفمند نتایج اعلام شده .. حرف من رو بنداز دور برو خودت bitdefender رو تست کن ! انقدر ضعیف عمل میکنه که حتی ساده ترین کاربر اینترنت هم این رو متوجه میشه این شرکت رومانیایی فقط با قیمت پایینش و همینطور تبلیقات گستردش تو این چند سال تونسته بازار تبلیقاتی رو به دست بگیره و متاسفانه با حمایت الکی اکثر سایتهای بررسی کننده در چند سال اخیر مواجه بوده که جای تاسف داره ..
comodo هیچ مشکلی با ویندوز 7 نداره .. اگر هم داشته باشه عمرا از بیت دیفندر مسخره پایین نتر نیست

آيا با توجه به مطالبي كه بيان فرموديد مرجع بالاتري وجود داره كه استاندارها رو بيان كنه؟

پس كاربران به چه صورت يك آنتي ويروس رو بايستي انتخاب كنند؟

هر كس نظر و عقيده‌ي خاصي داره و براي همه محترم ولي آيا ميشه به همين راحتي گزينه‌اي رو مردود و گزينه‌اي رو صحيح دونست؟

در چند وقت گذشته در خبرها اومده بود كه Comodo هك شده بود و به نوعي امضاءهاي ديجيتال به سرقت رفته!!

آيا اين نشان از ضعف اين آنتي ويروس نداره؟

در پست قبلي عرض كرده بودم كه خودم به شخصه دارم از اين آنتي ويروس روي دو سيستم استفاده مي‌كنم.

كاربر حرفه‌اي هم نيستم كه ادعايي در مورد آنتي ويروس خاصي داشته باشم.

با توجه به همه اين موارد در حال حاضر به چه چيز ميشه اعتماد كرد؟

Gilopa
20-04-2011, 14:58
آيا با توجه به مطالبي كه بيان فرموديد مرجع بالاتري وجود داره كه استاندارها رو بيان كنه؟

پس كاربران به چه صورت يك آنتي ويروس رو بايستي انتخاب كنند؟

هر كس نظر و عقيده‌ي خاصي داره و براي همه محترم ولي آيا ميشه به همين راحتي گزينه‌اي رو مردود و گزينه‌اي رو صحيح دونست؟

در چند وقت گذشته در خبرها اومده بود كه Comodo هك شده بود و به نوعي امضاءهاي ديجيتال به سرقت رفته!!

در پست قبلي عرض كرده بودم كه خودم به شخصه دارم از اين آنتي ويروس روي دو سيستم استفاده مي‌كنم.

كاربر حرفه‌اي هم نيستم كه ادعايي در مورد آنتي ويروس خاصي داشته باشم.

با توجه به همه اين موارد در حال حاضر به چه چيز ميشه اعتماد كرد؟

تئوری توطئه همیشه در طول تاریخ وجود داشته و به هیچ وجه هم مطلقا قابل انکار نیست! اتفاقا در دنیای کامپیوتر در سالهای اخیر این تئوری شدیدا در بنچ مارکتها و نمودارهای مقایسه ای نمود پیدا کرده و فقط مختص به آنتی ویروس نیست بارها دیده شده سایتهای معتبری مثل تام در زمینه سخت افزار متهم به حمایتهای بی چون و چرا شدن .. اطمینان به یه نرم افزار از یه جایی باید به دست میاد مسلما و هیچ شکی توش نیست این اطمینان میتونه یا تجربی باشه یا علمی .. که اگر هردو باشه بهتره ..
شما فکر میکنی منظور من این بود که comodo بی مشکله ؟ خیر اصلا اینطور نیست اما اگر من به تستی توجه کنم که منطقم رو زیر سوال میبره نمیپسندم .
بیام بیت دیفندر رو نصب کنم که بهترینه اما در عمل سیستمم به شدت از لحاظ امنیتی در خطرم حالا به نظرتون درسته به خودم تلقین کنم که این سایت داره درست میگه ؟ در حالی که تجربه علمی و عملی من داره به من چیز دیگه ای میگه و منطقم میگه کاملا برعکسه و حق این کمپانی نیست چنین امتیازاتی رو کسب کنه ..

یه مرجع تست آنتی ویروس باید منطق درستی در تستها اعمال کنه .. من بارها بیت دیفندر رو تست کردم رو سیستمم و به جرات میتونم بگم یکی از ضعیف ترین آنتی ویروسهاست .. حالا اگر هم حرف من درست نباشه اگر بیت دیفندر رو آنتی ویروس خوبی هم بدونیم در همین انجمنها انقدر کاربر حرفه ای داریم در زمینه امنیت که از من و شمام خیلی بهتر میدونند اما تا حالا دیدی یکیشون بیت دیفندر رو پیشنهاد کنه ؟ با این همه تجربه مطمئن باش بیت دیفندر هم تست کردند .
گفتم اگر حرفم رو قبول ندارید پیشنهاد میکنم برای تنوع هم که شده همین الان نسخه 2011 آنتی ویروس بیت دیفندر رو تو سیستمتون نصب کنید اونم ویندوز 7 .. اجازه بدید فقط یک هفته این آنتی ویروس در سیستمتون نصب باشه اون وقت از شما صادقانه میخوام بعد از یه هفته در همین تاپیک اعلام کنید که آیا از این نرم افزار راضی بودید یا نه ؟
آخه بر اساس چه استانداردی میاد میگه comodo رو ویندوز 7 خوب نیست و اونوقت bitdefenderr هست ..من الان 4 ماهه رو ویندوز 7 نصب کردم 24 ساعته هم در نت هستم کوچکترین مشکلی برام پیش نیومده .. اما هیچ وقت یادم نمیره همین بیت دیفندر رو نصب کردم چپ و راست الکی ویروس میشناخت .. در حالی که بعدش کاسپرسکای رو نصب کردم متوجه شدم که چقدر ویروس تو سیستمم بود نتونسته بود جلوشونو بگیره ..
مشکلی با هیچ انتی ویروسی ندارم اما از دروغ نفرت دارم ..

wordship
20-04-2011, 17:34
تئوری توطئه همیشه در طول تاریخ وجود داشته و به هیچ وجه هم مطلقا قابل انکار نیست! اتفاقا در دنیای کامپیوتر در سالهای اخیر این تئوری شدیدا در بنچ مارکتها و نمودارهای مقایسه ای نمود پیدا کرده و فقط مختص به آنتی ویروس نیست بارها دیده شده سایتهای معتبری مثل تام در زمینه سخت افزار متهم به حمایتهای بی چون و چرا شدن .. اطمینان به یه نرم افزار از یه جایی باید به دست میاد مسلما و هیچ شکی توش نیست این اطمینان میتونه یا تجربی باشه یا علمی .. که اگر هردو باشه بهتره ..
شما فکر میکنی منظور من این بود که comodo بی مشکله ؟ خیر اصلا اینطور نیست اما اگر من به تستی توجه کنم که منطقم رو زیر سوال میبره نمیپسندم .
بیام بیت دیفندر رو نصب کنم که بهترینه اما در عمل سیستمم به شدت از لحاظ امنیتی در خطرم حالا به نظرتون درسته به خودم تلقین کنم که این سایت داره درست میگه ؟ در حالی که تجربه علمی و عملی من داره به من چیز دیگه ای میگه و منطقم میگه کاملا برعکسه و حق این کمپانی نیست چنین امتیازاتی رو کسب کنه ..

یه مرجع تست آنتی ویروس باید منطق درستی در تستها اعمال کنه .. من بارها بیت دیفندر رو تست کردم رو سیستمم و به جرات میتونم بگم یکی از ضعیف ترین آنتی ویروسهاست .. حالا اگر هم حرف من درست نباشه اگر بیت دیفندر رو آنتی ویروس خوبی هم بدونیم در همین انجمنها انقدر کاربر حرفه ای داریم در زمینه امنیت که از من و شمام خیلی بهتر میدونند اما تا حالا دیدی یکیشون بیت دیفندر رو پیشنهاد کنه ؟ با این همه تجربه مطمئن باش بیت دیفندر هم تست کردند .
گفتم اگر حرفم رو قبول ندارید پیشنهاد میکنم برای تنوع هم که شده همین الان نسخه 2011 آنتی ویروس بیت دیفندر رو تو سیستمتون نصب کنید اونم ویندوز 7 .. اجازه بدید فقط یک هفته این آنتی ویروس در سیستمتون نصب باشه اون وقت از شما صادقانه میخوام بعد از یه هفته در همین تاپیک اعلام کنید که آیا از این نرم افزار راضی بودید یا نه ؟
آخه بر اساس چه استانداردی میاد میگه comodo رو ویندوز 7 خوب نیست و اونوقت bitdefenderr هست ..من الان 4 ماهه رو ویندوز 7 نصب کردم 24 ساعته هم در نت هستم کوچکترین مشکلی برام پیش نیومده .. اما هیچ وقت یادم نمیره همین بیت دیفندر رو نصب کردم چپ و راست الکی ویروس میشناخت .. در حالی که بعدش کاسپرسکای رو نصب کردم متوجه شدم که چقدر ویروس تو سیستمم بود نتونسته بود جلوشونو بگیره ..
مشکلی با هیچ انتی ویروسی ندارم اما از دروغ نفرت دارم ..

با سلام
من دوبار این پست رو که نقل قول کردین خوندم! درسته کهکمودو کمی زیر سوال برده شده بود!
اما من چیزی به نام بیت دفندر نمیبینم و شما هم فقط از بیت دفندر گفتین!! یعنی مبحث اصلی بحثتون . میتونستین در تاپیک بیت دفندر بگید (حتی پست منم بی ربط به اینجاست ولی..)
در صورتی که جدید ترین تست ان دمند بیت دفندر رو سوم اعلام کرده!
ایشون هم فقط سوال کرده بون چرا کمودو در این تست ها شرکت نمیکنه؟
جوابش خیلی سادست! دیتا بیس کمودو کمی ضعف داره
همچنین فایروال کسپرسکی در سال 2009 قوی تر از کمودو بوده
اینم لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو..
و اون سایتی رو هم که شما بهش میگی سایت سودجویانه بهتره تویه همه سایت های انتی ویروسا یه چک کنی! و ببینیش! یعنی همشون قبولش دارن
به غیر از کمودو
میتونی اینجا رو ببینی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو نود 32:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمشون این کمپانی تست رو قبول دارن به غیر از کمودو!!
یعنی کسپر اگر در این تست ها بشه مقام سوم قبول میکنه که این قسمتش ضعف داره ولی کمودو با این مشکلاتش نمیخواد حتی قبول کنه که ضعف هم داره!! (منظورم سلف دفنسش بود کاری به هــکش ندارم)

Gilopa
20-04-2011, 19:59
با سلام
من دوبار این پست رو که نقل قول کردین خوندم! درسته کهکمودو کمی زیر سوال برده شده بود!
اما من چیزی به نام بیت دفندر نمیبینم و شما هم فقط از بیت دفندر گفتین!! یعنی مبحث اصلی بحثتون . میتونستین در تاپیک بیت دفندر بگید (حتی پست منم بی ربط به اینجاست ولی..)
در صورتی که جدید ترین تست ان دمند بیت دفندر رو سوم اعلام کرده!
اینم لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو..
و اون سایتی رو هم که شما بهش میگی سایت سودجویانه بهتره تویه همه سایت های انتی ویروسا یه چک کنی! و ببینیش! یعنی همشون قبولش دارن
به غیر از کمودو
میتونی اینجا رو ببینی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو نود 32:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمشون این کمپانی تست رو قبول دارن به غیر از کمودو!!
یعنی کسپر اگر در این تست ها بشه مقام سوم قبول میکنه که این قسمتش ضعف داره ولی کمودو با این مشکلاتش نمیخواد حتی قبول کنه که ضعف هم داره!! (منظورم سلف دفنسش بود کاری به هــکش ندارم)

دیتابیس کومودو ضعیفه تقریبا و این رو من هم قبول دارم اما یه آنتی ویروس روشهای دیگه ای هم داره برای محافظت از سیستم .. شما بحث اصلی من رو متوجه نشدید میگم اگر یه سایتی حرفی میزنه باید منطقی باشه . من هیچ مشکلی نمیبینم در اینکه بگه کومودو نباید استفاده بشه بر اساس تست ویندوز 7

من سایت بالا رو که داده بودن نگاه کردم که ترجمه مطلب سایت اصلی هست ..
اینم صفحه اصلی ..

بیت دفندر،سایمانتک و F-Secure بهترینها انتخاب شدند ..
مشکل من اینه که چرا باید بیت دیفندر تو این تست انقدر خوب باشه در حالی که در واقعیت اصلا اینطور نیست واسه همینه گیر دادم بهش و اتفاقا کاملا به بحث ما ربط داره . چون تجربه عملی دارم ازش و اصلا حقانیت این رتبه رو نداره حالا اگر میخوایم تعصبی ازش دفاع کنیم بحثش جداست
در ضمن والا بخدا من طرفدار هیچ چیزی تو این دنیا نیستم هر چی خوب باشه میرم سراغ اون الان رو لپتاپم internet security comodo و رو pc کاسپرسکای نصبه پس فکر نکنید الان این بحثها رو در حمایت تعصبی از کومودو راه میندارم نه اصلا اگر کومودو هم یه روزی ببینم ضعیف شده سه سوت میرم سراغ گزینه بعدی ..
بحثو ادامه نمیدم ...

wordship
20-04-2011, 20:21
دیتابیس کومودو ضعیفه تقریبا و این رو من هم قبول دارم اما یه آنتی ویروس روشهای دیگه ای هم داره برای محافظت از سیستم .. شما بحث اصلی من رو متوجه نشدید میگم اگر یه سایتی حرفی میزنه باید منطقی باشه . من هیچ مشکلی نمیبینم در اینکه بگه کومودو نباید استفاده بشه بر اساس تست ویندوز 7

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن سایت بالا رو که داده بودن نگاه کردم که ترجمه مطلب سایت اصلی هست ..
اینم صفحه اصلی ..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیت دفندر،سایمانتک و F-Secure بهترینها انتخاب شدند ..
مشکل من اینه که چرا باید بیت دیفندر تو این تست انقدر خوب باشه در حالی که در واقعیت اصلا اینطور نیست واسه همینه گیر دادم بهش و اتفاقا کاملا به بحث ما ربط داره . چون تجربه عملی دارم ازش و اصلا حقانیت این رتبه رو نداره حالا اگر میخوایم تعصبی ازش دفاع کنیم بحثش جداست
در ضمن والا بخدا من طرفدار هیچ چیزی تو این دنیا نیستم هر چی خوب باشه میرم سراغ اون الان رو لپتاپم internet security comodo و رو pc کاسپرسکای نصبه پس فکر نکنید الان این بحثها رو در حمایت تعصبی از کومودو راه میندارم نه اصلا اگر کومودو هم یه روزی ببینم ضعیف شده سه سوت میرم سراغ گزینه بعدی ..
بحثو ادامه نمیدم ...

دوست من این شرکت تست های بی طرفانه ای انجام میده.
در هر صورت منم از کمودو خوشم نمیاد!! اما مگه تا حالا هم گفتم فلانی از کمودو استفاده نکن؟
و مسئله اینه که چرا کمودو تویه این تست ها شرکت نمیکنه؟ شاید اصلا شرکت کرد و رتبه خوبی هم اورد!
حتما خود کمودو یه چیزی میدونه که شرکت نمیکنه!
:11:

Jadda
22-04-2011, 21:12

سلام علیکم

دزدی امضاهای دیجیتال و ضعف آنتی ویروس!!!!

میشه بفرمایید که این دو چه ربطی با هم دارند؟(شاید من در اشتباه باشم میخوام روشن بشم)

باتشکر:11:

Jadda
22-04-2011, 21:55
سلام برادر خودم:11:

من پست ایشون!! رو خوندم ولی اصلا نپرسیده بودند کومودو چرا شرکت نکرده.مگه شما نمیگید که کومودو رد شده!!پس شرکت کرده دیگه!!:20:

کومودو در آخرین تست ویروس بولتن نشان VB100% را بدست آورده.(اینم یک دلیل دیگه در مورد اینکه کومودو توی تستها شرکت میکنه):20:
البته تا الان در تست AV نبوده ولی در آینده شرکت میکنه.ولی شما فرمودید تست ها!!

اون لینکی که شما گذاشتید :کسپر و کومودو هر دوتا %96 بودند :31چطوری فهمیدید که کسپر قویتر بوده؟؟

اینم ببینید بد نیست (مهمش Ability of the firewall to protect against advanced hacker attacks هست که فقط کومودو و آنلاین آرمور تونستند نتیجه excellent, یعنی عالی رو بدست بیارند):

همشون این کمپانی تست رو قبول دارن به غیر از کمودو!!

چطوری فهمیدی که کومودو اون تست رو قبول نداره؟؟؟حرفی,سندی, ...؟؟

اون تست چه ربطی به Selfe-Defense داره؟؟

دفاع از خود, کومودو %97 بوده در تستها.اونی هم که دوستان گلمون ابنجا متوجه شدند, اسمش هست ؛؛باگ ؛؛ یعنی اشکال.کومودو هم قبول کرده و در صدد برطرف کردنشه.ولی خب رفع هر باگی میتونه باگ جدیدی ایجاد کنه.و نباید عجله کرد. .(ما هم که از همون روز اول قبول کردیم ,پستهای قدیمی منو بخون)

در هر صورت منم از کمودو خوشم نمیاد!!
:31::31:. . . ..
--------------------------------------------------------------------

وقتی صحبت از تست میشه یاد یک حرف از مهران می افتم , یادم میاد یکی ازش پرسیده بود در مورد تستها و کومودو, مهران حرف قشنگی زد که همیشه یادم میمونه.جواب مهران:

مگه من خودم دستام اینجوریه :22: خودم تست میکنم

واسه همین بود که مهران کومودو را قبول داشت. . . . .بگذریم.

wordship
23-04-2011, 17:03
سلام علی اقای گل :11:

من پست ایشون!! رو خوندم ولی اصلا نپرسیده بودند کومودو چرا شرکت نکرده.مگه شما نمیگید که کومودو رد شده!!پس شرکت کرده دیگه!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتم که رد شده گفتم ضعف داره تا حالا هرچی ویروس فرستادم توتال کمودو تشخیص نداده یه وقت بحث رو نبری سر اجرای ویروس ها :دی منم گفتم فقط دیتا بیس و اسکنش نه شناسایی به هر طریقی

کومودو در آخرین تست ویروس بولتن نشان VB100% را بدست آورده.(اینم یک دلیل دیگه در مورد اینکه کومودو توی تستها شرکت میکنه)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا الان در تست AV نبوده ولی در آینده شرکت میکنه.ولی شما فرمودید تست ها!!
همونطوری که میدونید کمپانی Avtest تست های مختلفی از قبیل ان دمند داینامیک پرفرمنس ریموال و.. انجام میده که منظورم از اون لحاظ بود نه vb100 و
avtest

ون لینکی که شما گذاشتید :کسپر و کومودو هر دوتا %96 بودند :31چطوری فهمیدید که کسپر قویتر بوده؟؟

اینم ببینید بد نیست (مهمش Ability of the firewall to protect against advanced hacker attacks هست که فقط کومودو و آنلاین آرمور تونستند نتیجه excellent, یعنی عالی رو بدست بیارند):
گر چه این سایت هم سایت مطرحی نیست در زمینه تست
اما بد نبود به رتبه کسپر هم نگاهی مینداختین:10:
همچنین قسمتProportion of people who buy the product یعنی هر کس که این محصولات رو بخره به این انذازه محافظت میشه!
به نظر شما غیر معقولانه نمیاد؟

اون تست چه ربطی به Selfe-Defense داره؟؟
خب حالا شد باگ :دی باشه من کاری به اونم ندارم پس دیتابیس چی؟ حتی همون دوستی هم که داره ازش استفاده میکنه
اینو قبول داره

دیتابیس کومودو ضعیفه تقریبا و این رو من هم قبول دارم
اینم پستش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ویرایش هم نشده! اگر شد...
اینم بگم خدای نکرده توهین نشه ولی نه دست من نه دوست اون عزیز و نه دست شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این طوریه! پس دیتا بیسش کمی ضعیه که با قسمت های دیگه مثله اتو شند باکس defece + (نمیدونم :دی) تونسته تا حدودی این مشکلو رفع کنه اما همونطور که میدونید دیتا بیس معتبر ترین راه برای شناخت ویروسه . و قسمت های دیگه صرفابرای پیشگیری هستن مثله hips بازم کاری به هوش مصنوعی و proactive ندارم مد نظرم Hips هست .

Jadda
24-04-2011, 18:47
سلام مهدی جان :11:

بالاخره میخواهی ثابت بکنی که دیتابیس کومودو ضعف داره.:20:
آنتی ویروسی که نشان VB100 را داره را نمیشه گفت ضعیف.البته من قبول دارم دیتابیس عالی ندارد ولی اگر بخواهم منصفانه نظر بدم باید بگم قدرت شناساییش خوب است.ضمنا در همان تست AV-Test قدرت شناسایی کومودو ٪97 بوده.ضمناً اگه شما از هر آنتی ویروس دیگه ای هم استفاده بکنی با فرض اینکه قویترین قدرت شناسایی را داشته باشه، باز هم نباید به دیتابیس متکی باشی.(البته اینجا نظرات متفاوته،ولی من طرفدار این نظرم)
ضمناً اینکه اعتقاد دارم کومودو به سرعت در حال پیشرفته. . .:11: + اینکه من دارم از COMODO Internet Security استفاده میکنم.:46:

===

تا حالا هرچی ویروس فرستادم توتال کمودو تشخیص نداده
:31::31:

===
تا یادم نرفته: من تو پست قبلیم از شما 2 سوال پرسیدم ولی جواب ندادید!!!اگر قراره در پست بعدی توضیحاتی بدی ،قبلش حتما باید به سوالام جواب بدی. { دقیقا جلوی اون 2 سوال، علامت سوال(؟) گذاشتم }

wordship
24-04-2011, 19:10
اون لینکی که شما گذاشتید :کسپر و کومودو هر دوتا %96 بودند :31چطوری فهمیدید که کسپر قویتر بوده؟؟خب نمودار رو نگاه کردم! دیدم بالاتر بوده در هر صورت حتی اگرم الان فایروال کمودو رتبه بهتری داره اما فایورال کسپر هم رتبه خوبی داره!
و کسپرسکی خیلی امکانات وسیعی هم داره . البته همونطور که گفتین کمودو در حال پیشرفته! وقتی که پیشرفت کرد و کامل شد! یه قیمت نجومی براش در نظر میگیره در اصل الان سیاست کاریشه که سوییت مجانی داده بیرون اخه زیاد جور در نمیاد که یه سوییت کامل بدون دریافت هیچ هزینه ای به کاربرا داده شه
البته به گفته خودتون در حال پیشرفته و وقتی که همه باگ هاش رو برطرف کرد پولی میشه چیزه دیگه ای هم که زیاد به عقل جور در نمیاد سوییت امنیتی peremium ش فقط ساپورت انلاین داره به گفته خیلی ها تویه این تاپیک! و هیچ امکان دیگه ای نداره که اگر به ساپورت باشه
خودش هم فروم داره هم مشکلا بررسی میشن و هم به سوالات کاربراش پاسخ داده میشه در هر صورت در این زمینه زیاد اطلاعی ندارم . و نمیدونم نسخه اینترنت سکیوریتی کمودو از کی تا الان به صورت مجانی در دسترسه و فقط نظر شخصیمو گفتم

اون تست چه ربطی به Selfe-Defense داره؟؟من خودم تویه فروم کمودو خوندم که گفته بودن میشه راحت فایل های موجود در پوشه نصب کمودو رو پاک کرد!! البته با مالور بایت و ..:
I found some programs like MBAM can delete Comodo files without any alarm form CIS!

After that I found that you can delete Comodo files manually without any alarm and broke AV so easy !

I thinks it is wrong and must correct it ... Why :

If some vendor like MBAM do mistake and detect some files of Comodo and delete it and break CIS guard , what do you ?

If children or someone go on your pc and try delete some files of your av , what do you ?

If you have a program and you think it is useful program and make it whitelist ,
but after install that program attack to your anti-virus , what do you ?

I think antivirus vendors must protect themselves against human and other programs mistakes

Like kaspersky , avast & many Anti-Virus vendors that they don't allow to delete their files (Only you can delete files of them if you disable self-defense)

I think Comodo must do that ... I means when we active Comodo self-defense nothing that can not make changes in Comodo files (any files)

If we need to change or delete some file we can disable self-defense and make our job

I think this way make Comodo stronger against future malwares

What you think?

Jadda
25-04-2011, 19:07
اول سلام کنم به دوست عزیز جناب مهدی خان و در ادامه هم عرض سلام و احترام دارم به همه دوستان:11:

اول چند نکته کوچیک را بگم .. :در باره نمودار چیزی نمیگم.؛؛؛و در مورد اون تست هم . . . منظورم تست AV-Test بود،،،در باره اون مطلب که نقل قول کردید:من موضعم مشخصه،قبلا گفتم،،،و مطلب بعدی اینکه من ندیدم که مدیران کومودو اون تست (AV-Test) را قبول نداشته باشن و مثلا بگن تقلب شده و از این حرفها..(شاید من ندیدم)

نکته1:از اینکه دیر جواب میدم عذر میخوام،با توجه به شرایط سنی و مشغله کاری و زندگی ... زیاد اینجا نیستم،پس ببخشید
نکته2:اگر حرفی،جمله ای،... از من باعث ناراحتی شما شد عذر میخوام.بنده را عفو کنید.:11:
:10::10:
================================================== =========
================================================== =========

COMODO Complete Care

با سلام مجدد به دوستان، ظاهراً شرکت کومودو در حال تهیه محصولی جدید جهت امنیت کاربران خانگی است.اسمش هم فعلا همونیه که بالا نوشتم،اینجوری که تا حالا مشخص شده ظاهراً برنامه پنج بخش مختلف داره : { Internet Security-PC Care&Protection-Backup&Restore-PC Support-Other Tools } ولی اینکه چه محصولاتی را شامل میشه و کومودو قصد داره از چه امکانات و ویژگیها و ماژولهایی در اون استفاده بکنه هنوز دقیقا مشخص نیست. و فعلا هم دارن GUI اونو تنظیم میکنن! ،،نکته بعدی اینکه ظاهراً برنامه رایگان هم هست!:11:

wordship
25-04-2011, 19:40
ول چند نکته کوچیک را بگم .. :در باره نمودار چیزی نمیگم.؛؛؛و در مورد اون تست هم . . . منظورم تست AV-Test بود،،،در باره اون مطلب که نقل قول کردید:من موضعم مشخصه،قبلا گفتم،،،و مطلب بعدی اینکه من ندیدم که مدیران کومودو اون تست (AV-Test) را قبول نداشته باشن و مثلا بگن تقلب شده و از این حرفها..(شاید من ندیدم)

سلام :11:
خب منم که گفتم فعلا فایروال کمودو بهتره .
خب منم نمیگم که قبول نداره اونجا هم که اینطوری گفتم منظورم شرکت در تست ها بود نه اینکه بگه تقلب میکنه >این شرکت
ولی خب من کلا تست خاصی ندیدم که روی کمودو صورت گرفته باشه نمیدونم خودش شرکت نمیکنه! یا ...

Jadda
26-04-2011, 21:16
با سلام

همینطور که دوستان میدونند کومودو دارای یک لیست سفید بلند بالا از برنامه های سالم است, که به آنها اجازه میده به راحتی نصب و اجرا شوند. مسیرش هم اینه:

Defense+ = Computer Security Policy = Trusted Software Vendor

فرض کنیم من بخواهم برنامه CCleaner را دانلود و نصب بکنم, اگر بخواهم قبل از این کار، ببینم که این برنامه در لیست سفید کومودو هست یا نه ، اول باید اسم شرکت تولید کننده اش را بدونم و بعد باید به مسیر ذکر شده بروم و شروع کنم به گشتن و گشتن . . .

ولی یک راه ساده تر هم وجود داره:

اول به مسیر بالا میرم یعنی در این قسمت:

بعد در این قسمت کلید Ctrl را نگه میدارم و کلید F را میزنم و بعد در قسمتی که نشان دادم:

اسم کمپانی مربوطه را تایپ میکنم (Piriform Ltd) و بعد اینتر را میزنم:

و این هم نتیجه:

بعد با خیال راحت میرم و برنامه را دانلود و نصب میکنم.

یک احتمال و یک سوال:من وقتی میخوام برنامه CCleaner را نصب کنم کومودو اونو میبره تو سندباکس!! چرا؟؟

خب چون این برنامه در لیست سفید قرار دارد نباید بره تو سندباکس ،بنابراین یا فایل ستاپ مشکل داره و آلوده است یا اینکه اون فایلی که من قصد اجرا و نصب دارم، اصلا ستاپ CCleaner نیست و . . . (شاید یک مخرب باشه شاید . .):11:

pcsoft
29-04-2011, 07:39
سلام دوستان. خسته نباشید.
من یه سوالی داشتم.
من کومودو روی سیستمم نصبه (آنتی ویروس+فایروال)
خواستم بگم بهتر نیست یک آنتی ویروس دیگه رو به جای آنتی ویروس کومودو استفاده کنم؟
مثلا F-Secure؟
و آنتی ویروس کومودو رو Disable کنم.
ممنون

Karkas20
29-04-2011, 07:52
سلام دوستان. خسته نباشید.
من یه سوالی داشتم.
من کومودو روی سیستمم نصبه (آنتی ویروس+فایروال)
خواستم بگم بهتر نیست یک آنتی ویروس دیگه رو به جای آنتی ویروس کومودو استفاده کنم؟
مثلا F-Secure؟
و آنتی ویروس کومودو رو Disable کنم.
ممنون

شما باید اینترنت سکیوریتی را ریمو کنید و یک انتی ویروس که مورد انتخاب خودتون هست ار نصب و بعدش فایروال خالی کومودو را در کنارش نصب کنید.

pcsoft
29-04-2011, 08:39
شما باید اینترنت سکیوریتی را ریمو کنید و یک انتی ویروس که مورد انتخاب خودتون هست ار نصب و بعدش فایروال خالی کومودو را در کنارش نصب کنید.
اگه کومودو رو پاک کنم و فقط فایروالش رو نصب کنم بخش Defence+ هم هستش؟
شما با فایروال کومودو چه ترکیب امنیتی رو پیشنهاد میدین؟

Karkas20
29-04-2011, 09:08
اگه کومودو رو پاک کنم و فقط فایروالش رو نصب کنم بخش Defence+ هم هستش؟
شما با فایروال کومودو چه ترکیب امنیتی رو پیشنهاد میدین؟

گزینه دیفنس در فایروال هم موجود هست.

اوست نسخه رایگان با فایروال کومودو

اویرا رایگان یا نسخه پریمیوم انتی ویروس با فایروال کومودو

نود انتی ویروس با فایروال کومودو.

Jadda
29-04-2011, 12:18
با سلام

من توصیه میکنم در کنار کومودو اینترنت سکیوریتی از یکی دوتا اسکنر استفاده بکنی.(البته فرقی نداره که شما چه آنتی ویروسی را به عنوان آنتی ویروس اول انتخاب بکنی، در هر صورت برای اطمینان،بهتره یکی دوتا اسکنر هم داشته باشی)و با توجه به علاقه شخصی که به کلاد اسکنر ها دارم ، خیلی وقته که دارم از این ترکیب استفاده میکنم:

COMODO Internet Security + Panda Cloud Antivirus

خوبیش اینه که دیگه دیتابیس دانلود نمیکنی!! و ضمنا پاندا کلاد خیلی هم سبکه و اصلا چیزی احساس نمیکنی.

==

البته میتونی Malwarebytes' Anti-Malware و Hitman Pro داشته باشی(بسه دیگه،هاااا)

دانلود (Panda Cloud Antivirus (free :

pcsoft
29-04-2011, 13:23
با سلام

من توصیه میکنم در کنار کومودو اینترنت سکیوریتی از یکی دوتا اسکنر استفاده بکنی.(البته فرقی نداره که شما چه آنتی ویروسی را به عنوان آنتی ویروس اول انتخاب بکنی، در هر صورت برای اطمینان،بهتره یکی دوتا اسکنر هم داشته باشی)و با توجه به علاقه شخصی که به کلاد اسکنر ها دارم ، خیلی وقته که دارم از این ترکیب استفاده میکنم:

COMODO Internet Security + Panda Cloud Antivirus

خوبیش اینه که دیگه دیتابیس دانلود نمیکنی!! و ضمنا پاندا کلاد خیلی هم سبکه و اصلا چیزی احساس نمیکنی.

==

البته میتونی Malwarebytes' Anti-Malware و Hitman Pro داشته باشی(بسه دیگه،هاااا)

دانلود (Panda Cloud Antivirus (free :

سلام.
تشکر از پاسختون.
ترکیب نسبتا خوبیه.
نظر شما درباره ترکیب COMODO Firewall+F-Secure Anti-Virus چیه؟

AlexanderMahone
29-04-2011, 15:56
سلام.
تشکر از پاسختون.
ترکیب نسبتا خوبیه.
نظر شما درباره ترکیب COMODO Firewall+F-Secure Anti-Virus چیه؟
ترکیب خوبی میشه اما اف سیکیور رو باید کرک کرد ولی چون کومودو رایگانه میتونی از ترکیب کومودو با اویرا یا اواست
یا انتیویروس مکافی استفاده کنی اگر هم با نرم افزار های کرک شده مشکلی نداری از نورتون-اف سیکیور-بیت دفندر-نود32-کسپر میتونی در کنار فایروال کومودو استفاده کنی

pcsoft
29-04-2011, 16:34
ترکیب خوبی میشه اما اف سیکیور رو باید کرک کرد ولی چون کومودو رایگانه میتونی از ترکیب کومودو با اویرا یا اواست
یا انتیویروس مکافی استفاده کنی اگر هم با نرم افزار های کرک شده مشکلی نداری از نورتون-اف سیکیور-بیت دفندر-نود32-کسپر میتونی در کنار فایروال کومودو استفاده کنی
نه مشکلی با نرم افزارهای کرک شده ندارم.
من اگه F-Secure خوب نبود میرم سراغ Norton 360 5 ،البته قبلا که Norton Internet Security داشتم با پیغام هایی که واسه ساخت اکانت بهم میداد خیلی اذیتم می کرد واسه همینم پاکش کردم اومدم سراغ کومودو.
امیدوارم Norton 360 اینطورری نشده باشه.
یه سوال:
من F-Secure Anti-Virus رو دانلود کردم دیدم محیط نصب نوشته F-Secure Internet Security!
نمی دونم شایدم نسخه جدا نداره.. ورژن 2011 رو دانلود کردم.
قضیه اش نمی دونم چیه؟

Dr Hannibal
29-04-2011, 16:51
البته قبلا که Norton Internet Security داشتم با پیغام هایی که واسه ساخت اکانت بهم میداد خیلی اذیتم می کرد واسه همینم پاکش کردم اومدم سراغ کومودو.

این قابل حل هست ، توی تاپیک نورتون مطرح کنید.

DevilStorm
29-04-2011, 23:42
سلام من نسخه internet security complete 2011 64 bit رو دانلود کردم کرک یا سریال بای این نسخه هست؟

Karkas20
29-04-2011, 23:48
سلام من نسخه internet security complete 2011 64 bit رو دانلود کردم کرک یا سریال بای این نسخه هست؟

شما به اشتباه نسخه ای را دانلود کردید که فقط با سریال اصلی کار میکنه.
نسخه اینترنت سکیوریتی رایگان هم درسایت کومودو قرار دارد و از نظر گزینه و کارایی با نسخه های پولی فرقی ندارد.

AMINGERAMI
29-04-2011, 23:56
سلام.

یه سوال : در قسمت defence این هست » protected com interface . این دقیقا چی چی بید؟:31:

یه سوال دیگه : در قسمت چپ نرم افزار یه سپر زرد رنگ هست (اعصابمو ریخته بهم....) که میگه فول اسکن کن همش..... چطوری خاموشش کنم؟

ممنون میشم پاسخ بدید

Karkas20
30-04-2011, 09:36
سلام.

یه سوال : در قسمت defence این هست » protected com interface . این دقیقا چی چی بید؟:31:

یه سوال دیگه : در قسمت چپ نرم افزار یه سپر زرد رنگ هست (اعصابمو ریخته بهم....) که میگه فول اسکن کن همش..... چطوری خاموشش کنم؟

ممنون میشم پاسخ بدید

این قسمت میاد:

مشخص میکنه که که چگونه قسمت های یک کامپونت که بر پایه com هستن ... با هم کار کنند

که میاد قوانینی برای هر قسمتی از برنامه میگذاره که چگونه کار کنند.

که برای اینکه اگر مخربی روی سیستم شما اجرا شد که اگر قسمتی از برنامه مخرب اجرا شدنش بر پایه زcom هست...که روی ان کنترل داره.

یا به طور راحتر این بخش میاد از com محافظت میکنه(در این بخش هر بخش یا کامپونتی بر پایه com هست مورد محافظت قرار میگیره برای اینکه از اجرا شدن و عملیات یک مخرب جلوگیری کنه )...که میاد هر پروسه ای را محدود میکنه و براش قوانینی میگذاره.. که شما هر پروسه یا قسمتی از برنامه را میتونید در یک گروه انتقالش بدید.

که شما میتونید همین طور که در عکس مشاهده میکنید قوانین دیگری برای com اضافی کنید.

یا شما همانطور در عکس که مشاهده میکنید میتونید این قسمت com components را انتخاب کنید و بعد از لود شدن کامپونت هایی که برپایه com هستن را به گروه دیگری اتقال بدید و ان را ویروایشش کنید و بیشتر قسمت کام کامپونتس فایل های dll را مشخص میکنه.

حتی شما در سربرگ Protected COM Interfaces

در سمت راست گزینه group را انتخاب کنید و هر گزینه ای با کلیک راست ریمو یا نوع کاراییش را تغییر بدید.

که با گزینه add میتونید گروه جدید بسازید یا این گزینه را به گروه کامپونت کام انتقالش بدید.

که حتی میتونید گروهی که ساختید را نامش را ویرایش یا زیر گروه های ان را ویروایش کنید.

یا گروه را ریمو کنید و از اول گروه بسازید برای محدود کردن فایل های اجرایی.

تا کل سیستم اسکن نشود , این هشدار زرد رنگ از بین نمیرود.

روی هشدار کلیک کنید ..تا سیستم را اسکن کند تا بعد از اسکن به رنگ سبز تغییر کند.

AlexanderMahone
30-04-2011, 18:06
نه مشکلی با نرم افزارهای کرک شده ندارم.
من اگه F-Secure خوب نبود میرم سراغ Norton 360 5 ،البته قبلا که Norton Internet Security داشتم با پیغام هایی که واسه ساخت اکانت بهم میداد خیلی اذیتم می کرد واسه همینم پاکش کردم اومدم سراغ کومودو.
امیدوارم Norton 360 اینطورری نشده باشه.
یه سوال:
من F-Secure Anti-Virus رو دانلود کردم دیدم محیط نصب نوشته F-Secure Internet Security!
نمی دونم شایدم نسخه جدا نداره.. ورژن 2011 رو دانلود کردم.
قضیه اش نمی دونم چیه؟
موقع نصب گزینه 30 روزه نصب انتی ویروس رو انتخاب کن

mjzaret
01-05-2011, 21:19
ميشه تنظيمات اتوماتيك Comodo Internet Security رو بزاريد.

همه كاربرا كه به صورت حرفه‌اي عمل نمي‌كنند و بعضي‌ها هم از همه چيز سر در نمي‌آورند.

با توجه به اخطارهايي كه اين آنتي ويروس موقع اجراي نرم افزارها و برنامه‌ها مي‌ده اگه بشه به صورت اتوماتيك پاسخ تمامي سوالات رو بده خيلي عالي ميشه.

يعني هيچ گونه سوالي در مورد فايلها انجام نده.

wordship
01-05-2011, 21:32

همه كاربرا كه به صورت حرفه‌اي عمل نمي‌كنند و بعضي‌ها هم از همه چيز سر در نمي‌آورند.

با توجه به اخطارهايي كه اين آنتي ويروس موقع اجراي نرم افزارها و برنامه‌ها مي‌ده اگه بشه به صورت اتوماتيك پاسخ تمامي سوالات رو بده خيلي عالي ميشه.

:

Karkas20
01-05-2011, 21:55

دوست عزیز

شما باز با قرار دادن این تنظیمات که جناب wordship لینکش را گذاشتن...باز کومودو از شما سوالاتی را میکنه که باید بهش پاسخ بدید.

سوییتی که گزینه HIPS داره..سوالاتی از کاربرش میپرسه که کومودو هم از این قاعده مستثنا نیست.

مثلا شما یک فایل ناشناخته را اجرا میکین که..کومودو نمیشناسه و میخواد به ریجستری حمله کنه =======> میاد از شما سوال میکنه که بلاکش کنم یا نه اجازه دسترسی بدم که شما با اشنایی که نسبت به برنامه دارید باید تصمیم بگیرید !
یا برنامه میخواد به اینترنت وصل بشه که کومودو از شما سوال میکنه ..بگذارم وصل بشه یا بلاکش کنم.

شاید اولش یکم سخت باشه ولی کم کم به سوالتش عادت میکنید و مانند یک حرفه ای بهش پاسخ میدید..

همه که از اول به سوالات کومودو درست پاسخ نمیدن که !!

گاهی وقتا شاید اشتباه کنن و وقتی که متوجه شدن اشتباه کردن..دفعه بعد که همچین سوالی ازش شد..بهترین گزینه را انتخاب میکنه تا به مشکلی برنخوره.

اگر سوالی پرسید که نتونستی پاسخ بدی در انجمن بگو تا دوستان کمکت کنن..اکر سوالی پرسید که متنش را نتونستی خوب متوجه بشی در دیکشنری بنویس تا معنیش را متوجه بشی ...فکر نکنم عزیز زیاد هم مشکل باشه ؟

هیچ جای ترس و واهمه ای هم نداره.

شاد باشی.

mjzaret
02-05-2011, 11:23
دوست عزیز

شما باز با قرار دادن این تنظیمات که جناب wordship لینکش را گذاشتن...باز کومودو از شما سوالاتی را میکنه که باید بهش پاسخ بدید.

سوییتی که گزینه HIPS داره..سوالاتی از کاربرش میپرسه که کومودو هم از این قاعده مستثنا نیست.

مثلا شما یک فایل ناشناخته را اجرا میکین که..کومودو نمیشناسه و میخواد به ریجستری حمله کنه =======> میاد از شما سوال میکنه که بلاکش کنم یا نه اجازه دسترسی بدم که شما با اشنایی که نسبت به برنامه دارید باید تصمیم بگیرید !
یا برنامه میخواد به اینترنت وصل بشه که کومودو از شما سوال میکنه ..بگذارم وصل بشه یا بلاکش کنم.

شاید اولش یکم سخت باشه ولی کم کم به سوالتش عادت میکنید و مانند یک حرفه ای بهش پاسخ میدید..

همه که از اول به سوالات کومودو درست پاسخ نمیدن که !!

گاهی وقتا شاید اشتباه کنن و وقتی که متوجه شدن اشتباه کردن..دفعه بعد که همچین سوالی ازش شد..بهترین گزینه را انتخاب میکنه تا به مشکلی برنخوره.

اگر سوالی پرسید که نتونستی پاسخ بدی در انجمن بگو تا دوستان کمکت کنن..اکر سوالی پرسید که متنش را نتونستی خوب متوجه بشی در دیکشنری بنویس تا معنیش را متوجه بشی ...فکر نکنم عزیز زیاد هم مشکل باشه ؟

هیچ جای ترس و واهمه ای هم نداره.

شاد باشی.

با تشكر از بابت پاسختون

من خودم به نوعي مشكل ندارم.

بيشتر براي كسايي مي‌خوام كه زياد با اصطلاحات و كامپيوتر آشنا نيستند.

براي همين چنين سوالي رو كردم.

homayooni
02-05-2011, 16:12
سلام دوستان میشه بگید در مقابل این درخواست باید چه گزینه ای رو بزنم
من تازه ویندو ز عوض کردم ویروس هم نداشتم.

Jadda
02-05-2011, 17:54
با سلام :11:

دوست عزیز

البته اگر قسمت گذاشتن پسورد را آنطوری که مهران فرمود انجام بدهید کومودو دیگه هیچ سوالی نمیپرسه چه آنتی ویروسش ،چه فایروالش ،چه +D ؛ بلکه برای آنتی ویروسش قرنطینه میکنه مخرب را، و برای سوالهای فایروال و +D هم سوال نمیپرسه ، بلکه همه سوالهایی را که قراره بپرسه را خودش بلاک میکنه.(این تنظیم شاید برای جایی خوب باشه و برای جایی هم خوب نباشه!!)

درسته ،hips یعنی سوال و جواب، ولی کومودو با داشتن اوتوسندباکس باعث شده بخش +D خیلی کم سوال بپرسه.(حداکثر قدرت با کمترین سوالات)

در مورد فایروال هم، بالاخره شما باید به 4 تا سوال جواب بدین یا نه!! طبیعیه،،ضمنا میتونین موقع جواب دادن تیک Remember my answer را بزنید تا دیگه اون سوالو نپرسه.و میتونین جهت کمتر کردن سوالات فایروال :

Alert Frequency Level را روی Medium یا روی Low بگذارید.(زیاد خطری هم نداره)

Jadda
02-05-2011, 18:17
سلام دوستان میشه بگید در مقابل این درخواست باید چه گزینه ای رو بزنم
من تازه ویندو ز عوض کردم ویروس هم نداشتم.

سلام دوست عزیز

ربطی به ویروس نداره.

اون عکس یعنی قراره یک Inbound Connection ایجاد بشه(یعنی از بیرون -کلاینت یا سرور- میخوان به OS وصل بشن).شما هم اگه به سالم بودن این ارتباط مطمئن نیستی باید بلاک بکنی.بهتره در تنظیمان فایروال شما گزینه :

Block all incoming connections and make my ports stealth for everyone
را انتخاب بکنید.

==
31.56.200.56 Server Details

IP address:31.56.200.56

Server Location: Iran, Islamic Republic of

ISP: Aria Rasana Tadbir

ila
02-05-2011, 20:46
آخرین ورژن کومودو چنده وآیا اینکه من که ورژن کمودو رو7ماه پیش دانلود و نصب کردم و هر روز هم آپدیت میکنم آیا نیازی هست ورژن جدید رو دانلود کنم ؟ ممنون

Jadda
02-05-2011, 22:08
آخرین ورژن کومودو چنده وآیا اینکه من که ورژن کمودو رو7ماه پیش دانلود و نصب کردم و هر روز هم آپدیت میکنم آیا نیازی هست ورژن جدید رو دانلود کنم ؟ ممنون

سلام

فعلا آخرین ورژن اینه: Version 5.3.181415.1237

آپدیت کومودو شامل بروزرسانی لیست سیاه و سفید میشه.اگر شما برنامه را هم آپدیت میکنید الان ورژن شما باید همانی باشد که نوشتم.(البته تغییر زیادی هم نکرده)باید منتظر V5.4 باشیم.

iran2008
05-05-2011, 14:52
سلام تو کمودو اینترنت سکوریتی جدید با نسخه 5.3 یه امکان جدیدی اضافه شده بنام : Geek Buddy

میشه بگید این چیه ؟

Gilopa
05-05-2011, 15:13
سلام تو کمودو اینترنت سکوریتی جدید با نسخه 5.3 یه امکان جدیدی اضافه شده بنام : Geek Buddy

میشه بگید این چیه ؟

به این پست مراجعه کنید:

Jadda
05-05-2011, 17:31
Version 5.4.189068.1354: 04 May, 2011

IMPROVED! Installation experience on Windows 7 and later
IMPIOVED! Realtime performance impact to the daily PC operations should be lower in this version
FIXED! HIPS doesn't block some actions that can be used by malware
FIXED! HIPS doesn't block modifications to the protected files under certain conditions
FIXED! Firewall sometimes blocks safe applications such as MSN messenger, Skype
FIXED! Some installers crash when CIS is installed
FIXED! Firewall does not detect MAC Spoofing although "Protect the ARP Cache" option is selected
FIXED! Firewall cuases high DPC latency under certain conditions
FIXED! Antivirus crashes while scanning specially crafted .PST files
FIXED! Antivirus crashes after or during virus database updates

دانلود:
32bit and 64 bit version :
Size: 60M

64Bit Installer :
Size: 37M

32Bit Installer :
Size: 35M

=====

البته دوستانی که کومودو دارند هم میتونند ستاپ جدید را دانلود کنند و یا اینکه میتونند برنامه را آپدیت بکنند.

=====
ضمناً دوستان میتونند جهت اطمینان چند روز صبر کنند، و بعد از این ورژن استفاده بکنند تا اگر باگی وجود داشت اصلاح بشه.

Jadda
05-05-2011, 19:33

با سلام

File Verdict سرویسی از طرف کومودوست برای بررسی و آنالیز فایلها ، و برای این امر هم فایلهای مشکوک ارسال شده در سرورهای کومودو اجرا میشود و نتیجه را اعلام میکنند.برای استفاده از این سرویس میتوانید به این آدرس بروید:

ضمنا کومودو برنامه Valkyrie Uploder 1.0 را برای آپلود فایل نیز منتشر کرده است.و شما حتی میتوانید همزمان 20 فایل مختلف را برای آنالیز اپلود کنید و همچنین از مزایای دیگر آن آپلود پروسسهای فعال است! تا از سالم بودن یا مخرب و الوده بودن آن مطمئن شویم!(من توصیه میکنم از آن استفاده کنید)

(Valkyrie Uploader(for Windows 7 / Vista / XP SP2 دانلود با حجم 440KB :

Gallar2
05-05-2011, 20:12
با عرض سلام و عذر خواهی از جناب دکتر هانیبال بخاطر زدن این پست ، ولی اینقدر مهم بود نتونستم تاب بیارم پکیج کامل کومودو هست برای دانلود و آپدیت رایگان یکساله، کومودو سوارا حالشو ببرن :

این هم لینک خود فروم کومودو :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی یک چیز یادم رفت بگم برای اولین باره کومودو چنین حالی می ده پس از دست ندیدیش حتی کسایی که کومودو رو دوست ندارند هم ارزششو داره دانلود کنند///

این هم عکس برنامه :

این هم لینک جدید با امکان انتخاب نوع سیستم عامل روی Try it free for 1 Year کلیک کنید:

wordship
05-05-2011, 20:24
خیلی ها دنبالش بودن! واقعا ممنون
لطفا تست کنن ببین همه امکانات رو داره؟
بحث 59 مگ نیستا :دی بحث 70 مگ اپدیت کسپره :دی با سرعت کم اپدیتش
ممنون اگر تست کنید و خبرش رو بدین:

Dr Hannibal
05-05-2011, 20:43
این محصول یه TrustConnect هم اضافه داره ، که مثل وی پی ان عمل میکنه.

فایروال فیلترینـگ ایران این رو مسدود کرده. امکانش هست کلا محصول نتونه درست عمل کنه ، اگه یکی از دوستان نصب کرد و بدون مشکل آپدیت و فعالیت میکرد اعلام کنه.

البته این پست باید همان تاپیک کمودو معرفی میشد که بعدا انتقال داده میشه.

ممنون

M A S 0 U D
05-05-2011, 22:01
سلام -من فایروال کومودو رو نصب کردم(free) ولی نمیدونم چرا آپدیتش نمیاد یعنی هر وقت اتوماتیک آپدیت میزنم سرچ میکنه و بعدش میگه که آپدیته و گاهی اوقات هم یه آیکن جدید تو تاسکبار میاد واسه آپدیت که yes رو میزنم دیگه چیزی نمیاد ! مشکلی وجود داره؟

Dr Hannibal
05-05-2011, 22:10
سلام -من فایروال کومودو رو نصب کردم(free) ولی نمیدونم چرا آپدیتش نمیاد یعنی هر وقت اتوماتیک آپدیت میزنم سرچ میکنه و بعدش میگه که آپدیته و گاهی اوقات هم یه آیکن جدید تو تاسکبار میاد واسه آپدیت که yes رو میزنم دیگه چیزی نمیاد ! مشکلی وجود داره؟

کمودو دو نوع آپدیت داره ، آپدیت دیتابیس ، آپدیت نرم افزار.

اون آپدیتی که از توی تسکبار میاد برای نرم افزار هست به خاطر اینکه ورژن جدید ارائه شدی ، شما اون پنجره رو که داد رو no کنید. اگر مایل بودید ورژن رو آپدیت کنید کمودو رو باز کنید سربرگ more رو انتخاب کنید و check for updates بزنید و از اینجا محصول رو بروز کنید.

موفق باشید

Dr Hannibal
05-05-2011, 22:50
فکر نمیکنم این فایل از سرور کمودو حذف بشه اما اگر هم شد و محدودیت زمانی داشت کسانی که الان دانلود نکردن میتونند از اینجا هروقت خواستن دانلود کنند.

لینک رو ریموت آپلود کردم.

*hamedkhatar*
05-05-2011, 23:03
سلام
میشه یه توضیح بدید این دقیقا چیه؟
مگه چی اضافه داره؟
ممنون

Gallar2
06-05-2011, 07:34
سلام
مگه چی اضافه داره؟
ممنون

به این لینک مراجعه کنید اطلاعات خوبی دریافت می کنید :

poloton7
06-05-2011, 07:52
سلام--
من طبق تنظیمات صفحه 3 این اینترنت سکوریتی را پیکربندی کردم اما حالا نمی توانم با IDM دانلود کنم خطای مجوز می دهد(نمی تواند سوکت اینترنت را باز کند)حالا من چکار کنم-----متشکر

Karkas20
06-05-2011, 08:22
سلام--
من طبق تنظیمات صفحه 3 این اینترنت سکوریتی را پیکربندی کردم اما حالا نمی توانم با IDM دانلود کنم خطای مجوز می دهد(نمی تواند سوکت اینترنت را باز کند)حالا من چکار کنم-----متشکر

شما idm را کر کردید و این باعث شده که md5 این برنامه تغییر کنه و این باعث میشه که هم به عنوان یک فایل الوده شناسایی بشه و هم از لیست سفید کومودو خارج میشه و برای همین اجازه اجرا به idm داداه نمیشه.

بهترین را این هست که idm را به صورت پست زیر اکتیو کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه بهترین راه هست .

یا شما میتونید انتی ویروس و دیفنس کومودو را غیر فعال کنید و idm را نصب و کرک کنید و بعد از ان در سربرگ anti virus روی گزینه settings کلیک کنید و د ر سربرگ exclution وارد ان شوید و در پوشه idm واقع در c:/program file فایل idm را به لیست استثناعات اضافه کنید و یا در سربرگ defense + وارد قسمت trus بشوید و باز وارد پوشه نصب idm شوید و فایل idm را به لیست سفید اضافه کنید.

تا دیگر مشکلی پیش نیاد و بعد از این کار انتی ویروس و دیفنس پلاس را فعال کنید.

ولی روش اول بهترین روش هست.

پیروز باشید.

poloton7
06-05-2011, 08:26
ممنون --از روش دوم کاملا جواب داد اما چرا حجم این نرم افزار 33mb است اما من حالا می خواهم اپدیت کنم حجم اپدیت 91mb است؟؟؟

saegheh67
06-05-2011, 08:34
من دانلودش کردم ولایسنسش 365 روزه هست الان دارم تست میکنم خوبیش الان اینه که الان COMODO GeekBuddy همیشه دردسترسه

Karkas20
06-05-2011, 08:44
ممنون --از روش دوم کاملا جواب داد اما چرا حجم این نرم افزار 33mb است اما من حالا می خواهم اپدیت کنم حجم اپدیت 91mb است؟؟؟

خب این مربوط میشه به دیتابیس که شما دارید دانلود میکنید..درسته حجم خوده ستاپ کم هست ولی این دلیل نمیشه که حجم اپدیت کم باشه,

اپدیت اصلی 90 مگ هست.

موفق باشید.

Dr Hannibal
06-05-2011, 08:52
سلام
مگه چی اضافه داره؟
ممنون

تاپیک کمودو گفته شده.

Jadda
06-05-2011, 12:05
با سلام

دونکته کوچیک در مورد نصب وژنهای جدید بگم:

1-قبل از حذف ورژن قبلی از دیتابیس کومودو یک کپی بگیرید تا بعد از نصب ورژن جدید جایگزین کنید (آپدیت آفلاین بکنید).با این کار دیگه از شر آپدیت دیتابیس راحت میشید.

2-قبل از حذف ورژن قبلی به مسیر: More و بعد Manage My Configurations برید و تنظیمی را که فعال است را کیک کنید و بعد دکمه Export را بزنید و در جایی آنرا سیو کنید.و بعد از نصب ورژن جدید دوباره در همین مسیر میتوانید تنظیمات قبلی را Import کنید.با این کار هم تنظیمات قبلیتون را حفظ کردید و هم دوباره وقت برای تنظیم کردن کومودو صرف نمیکنید.

iman_n21
06-05-2011, 14:37
سلام
من کمودو اینترنت سکیوریتی رو 5.3 رو سیستمم دارم، میخواد چیز دیکه ای هم کنارش نیب کنم ؟
آخه 3-2 صفحه پیش دوستان در مورد اسکنر و ... صجبت کرده بودن، سئوال برام پیش اومد
اگر آره، چی نصب کنم ؟ (کلا کار این اسکنر چیه؟)

و اینکه
اگر ورژن جدید رو نصب کنم فایل آپدیتی که الان دارم روش کار میده ؟

و باز:
یه بار قبلا در مورد اینکه تو شبکه یه کومودو بتونه خودش رو از یه کومودو دیگه و نه از سرور کومودو آپدیت کنه سئوال کرده بودم که به جوابی نرسید، هنوز هم راه حلی نیست براش ؟ تو نسخه pro هم (همون یه سال free) هم راهی نداره ؟

و آخرین سئوال:
کومودو تو ایران نماینده ای هم داره ؟

Dr Hannibal
06-05-2011, 15:35
سلام
من کمودو اینترنت سکیوریتی رو 5.3 رو سیستمم دارم، میخواد چیز دیکه ای هم کنارش نیب کنم ؟
آخه 3-2 صفحه پیش دوستان در مورد اسکنر و ... صجبت کرده بودن، سئوال برام پیش اومد
اگر آره، چی نصب کنم ؟ (کلا کار این اسکنر چیه؟)
اسکنر به معنای آنتی ویروس های هست که گارد فعال ندارند (یا خاموش میکنیم) همزمان 2 گارد فعال آنتی ویروس باعث تداخل میشه.

اسکنر های زیادی هست:

بحث و تبادل نظر در رابطه با مکمل های آنتی ویروس ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

اگر تنظیمات سندباکس رو درست انجام داده باشید و کاربر حرفه ای از جهت کار با cis باشید نه خیر ضروری نیست اما به هر حال میتونید نصب کنید.

و اینکه
اگر ورژن جدید رو نصب کنم فایل آپدیتی که الان دارم روش کار میده ؟بله کاملا. حتی اگر نسخه pro نصب کنید.

یه بار قبلا در مورد اینکه تو شبکه یه کومودو بتونه خودش رو از یه کومودو دیگه و نه از سرور کومودو آپدیت کنه سئوال کرده بودم که به جوابی نرسید، هنوز هم راه حلی نیست براش ؟ تو نسخه pro هم (همون یه سال free) هم راهی نداره ؟
نسخه پرو هیچ تفاوتی با پرمیوم از این لحاظ نداره.

و آخرین سئوال:
کومودو تو ایران نماینده ای هم داره ؟ خیر نداره.

Dr Hannibal
06-05-2011, 15:46
سلام نسخه پرو نصب کردم:

1_ در مرحله ابتدایی نصب شما به صورت تریال یک ساله نرم افزار رو اکتیو میکنید. یعنی لایسنس تریال به شما تعلق میگیره ، چون فعال سازی با سرور کمودو انجام میشه پس احتمال این هست که زمانی سرور دیگه لایسنس 1 ساله نده.

2_نسخه پرو بدون مشکل کار میکنه اما تنها نکته ای که جلب توجه میکنه نداشتن TrustConnect رایگان همراه نرم افزار هست ! در صورتی که اینجا گفته شده TrustConnect به همراه نسخه pro وجود داره:

TrustConnect is a part of Comodo Internet Security Pro 2011

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با نصب نسخه متوجه میشید این مورد حذف شده.

3_ مواردی که در نسخه پرو اضافه وجود داره:

Remote Security & System Support
$500 Virus-Free Guarantee*
$15,000 Identity Protection Coverage*

موفق باشید

AlexanderMahone
06-05-2011, 18:08
اینم ورژن جدید کومودو برای دانلود به لینک پایین مراجعه کنید با حجم 35 مگابایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:

Jadda
06-05-2011, 19:04
با سلام

دکتر جان من فکر کنم Remote Security & System Support در ورژن رایگان هم وجود داره اسمش هم همون Geek Buddy هست که در ورژن جدید 5.4 (رایگان-Premium) هم گزینه Chat Now هم اضافه شده ولی دقیقا نمیدونم چه مدت زمانی کار میکنه قبلا که فکر کنم دوماه رایگان کار میکرد.

فقط دوستان باید هنگام نصب نسخه رایگان ،Geek Buddy را هم نصب کنند.

لطفا تست کنن ببین همه امکانات رو داره؟

درکل این نسخه پرو که جناب ملیح یکساله رایگان اعلام کرده، هیچ فرقی نداره با نسخه رایگان.

Dr Hannibal
06-05-2011, 21:02
با سلام
دکتر جان من فکر کنم Remote Security & System Support در ورژن رایگان هم وجود داره اسمش هم همون Geek Buddy هست که در ورژن جدید 5.4 (رایگان-Premium) هم گزینه Chat Now هم اضافه شده ولی دقیقا نمیدونم چه مدت زمانی کار میکنه قبلا که فکر کنم دوماه رایگان کار میکرد.
درکل این نسخه پرو که جناب ملیح یکساله رایگان اعلام کرده، هیچ فرقی نداره با نسخه رایگان.

بله وجود داره 60 روزه ، اینجا کاملا رایگانه و بدون محدودیت به اضافه اینکه روی خود نرم افزار سوار هست.

راستی در مورد TrustConnect هم گویا قبلا جزو نسخه pro بوده اما قبل از اینکه تریال رایگان بشه حذف شده.

Dr Hannibal
06-05-2011, 21:21
بهترین راه دانلود فایل آپدیت آفلاین کمودو

مخصوص سرعت پایین اینترنت

گاهی اوقات پیش میاد وقتی فایل آپدیت آفلاین رو دانلود میکنید به دلیل اینکه در همان لحظه فایل آپدیت تغییر پیدا میکنه و جابه بجا میشه دانلود ما کامل نمیشه و باید باز از اول فایل رو دانلود کنید که کمی دردسر ساز میشه.

بهترین راه:

لینک دانلود فایل آپدیت کمودو رو میتونید از لینک زیر همیشه تهیه کنید:

با مراجعه به لینک فوق لینک مستقیم دانلود فایل اپدیت رو کپی کنید ، به طور مثال در حاظر لینک زیر:

سپس وارد سایت های ریموت آپلود مثل سایت زیر شوید:

بعد از ثبت نام با دادن لینک مستقیم فایل اپدیت در قسمت ریموت اپلود ، فایل از سرور کمودو به سرور سایت منتقل میشه ، با این کار می تونید راحت و بدون نگرانی از حذف فایل از سرور کمودو دیتابیس را دانلود نمایید.

wordship
06-05-2011, 21:38
با سلام

عجب!! پس با نسخه رایگان فرقی نداره!!
حالا از هر چی گذشته ما نصب کنیم و ویروسی بشیم این 500 دلار رو میدن یا نه :دی
حالا به فکر ویروس باشیم یا نمیدن این پول رو :دی
این طور که معلومه چت انلاین هم تویه نسخه رایگان هم وارد شده!!

Jadda
06-05-2011, 22:00
بله وجود داره 60 روزه ، اینجا کاملا رایگانه و بدون محدودیت به اضافه اینکه روی خود نرم افزار سوار هست.

راستی در مورد TrustConnect هم گویا قبلا جزو نسخه pro بوده اما قبل از اینکه تریال رایگان بشه حذف شده.

با سلام

درسته،خود مدیران کومودو هم میگن همان محدودیت 60 روزه همچنان پابرجاست.و اگر میخواهد از این قابلیت استفاده کنید از همین نسخه پرو رایگان یکساله استفاده کنید.

و خبری از TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption هم نیست:

Golestan64
06-05-2011, 23:04
سلام من یه سه ماهی نبودم و تاپیک رو دنبال نمیکردم و مطمئنا تو این 3 ماه تاپیک خیلی رفته جلو
میخواستم از دوستان خواش کنم اگه نسخه جدید کمودو اومده لینک دانلودش رو برام بزارن
پیشاپیش تشکر

AlexanderMahone
06-05-2011, 23:24
سلام من یه سه ماهی نبودم و تاپیک رو دنبال نمیکردم و مطمئنا تو این 3 ماه تاپیک خیلی رفته جلو
میخواستم از دوستان خواش کنم اگه نسخه جدید کمودو اومده لینک دانلودش رو برام بزارن
پیشاپیش تشکر

:10:

Golestan64
08-05-2011, 12:44
من تازه ويندوز رو نصب كردم و الان ميخوام كه كومودو رو نصب كنم ولي با پيغام خطاي زير روبرو ميشم

در ضمن اين رو هم بگم كه قبلا رو همين ويندوز كمودو نصب ميشد ولي الان نصب نميشه حتي نسخه قديمي كمودو رو هم كه خواستم نصب كنم با همين پيغام خطا مواجه شدم

Jadda
08-05-2011, 17:48
من تازه ويندوز رو نصب كردم و الان ميخوام كه كومودو رو نصب كنم ولي با پيغام خطاي زير روبرو ميشم

در ضمن اين رو هم بگم كه قبلا رو همين ويندوز كمودو نصب ميشد ولي الان نصب نميشه حتي نسخه قديمي كمودو رو هم كه خواستم نصب كنم با همين پيغام خطا مواجه شدم

شما اینو نصب کن:

اینم نصب کن:

Help118
10-05-2011, 17:38
در حال کنونی از کمودو دیگه استفاده نمی کنم و کاسپر شده همه کاره ما
لذا من دیتابیس کامل تا امروز کمودو رو بصورت آفلاین میخوام

Karkas20
10-05-2011, 17:50
در حال کنونی از کمودو دیگه استفاده نمی کنم و کاسپر شده همه کاره ما
لذا من دیتابیس کامل تا امروز کمودو رو بصورت آفلاین میخوام

به این لینک مراجعه کنید و در پایین همین صفحه روی

مستطیل قرمز رنگ که روی ان این متن نوشته شده : DOWNLOAD COMPLETE DATABASE

کلیک کنید تا اخرین اپدیت را دانلود کنید.

jalilnima
11-05-2011, 04:48
سلام
واقعا خسته نباشید
من الان از norton استفاده میکنم که روزی تقریبا 4 مگ اپدیت داره
میخوام comodo نصب کنم
به من لطف کنید تو یک یا دو خط بگید...
1-حجم اپدیت روزانه ای این انتی ویروس تازه وارد چقدره؟(کیلو بایت یا مگا بایت)
2-از اپدیت خودم میتونم رو یه سیستم دیگه که اصلا اینترنت نداره استفاده کنم به طوری که دیتا بیسش بدون تصال به اینترنت اپدیت بشه؟
خیلی ممنون
انشالاه همتون برین بهشت

Karkas20
11-05-2011, 08:04
سلام
واقعا خسته نباشید
من الان از norton استفاده میکنم که روزی تقریبا 4 مگ اپدیت داره
میخوام comodo نصب کنم
به من لطف کنید تو یک یا دو خط بگید...
1-حجم اپدیت روزانه ای این انتی ویروس تازه وارد چقدره؟(کیلو بایت یا مگا بایت)
2-از اپدیت خودم میتونم رو یه سیستم دیگه که اصلا اینترنت نداره استفاده کنم به طوری که دیتا بیسش بدون تصال به اینترنت اپدیت بشه؟
خیلی ممنون
انشالاه همتون برین بهشت

سلام

حجم اپدیت از طریق خوده نرم افزار اگر بخواهید دانلود کنید 90 مگابایت هست ولی اگر از این سایت بخواهید دانلود کنید حدود 140 مگ هست.

بله عزیز میشه به صورت افلاین هم برای سیستم دیگری اپدیت را انتقال بدید و کومودو را با ان اپدیت کنید.

این پست هم بخونید برای اینکه بتونید از اپدیت افلاین استفاده کنید و روی سیستم دیگری انتقالش بدید.

jalilnima
11-05-2011, 08:54
karkas 20 جان دست طلا
مرسی از جوابت
اما من منضورم اپدیت های بعد بار اول بود؟

Karkas20
11-05-2011, 09:23
karkas 20 جان دست طلا
مرسی از جوابت
اما من منضورم اپدیت های بعد بار اول بود؟

منظور شما اپدیت روزانه هست ؟
حدودا اپدیت های روزانه اگر کلی حساب کنیم بین 1تا 3مگ هست ولی این حجم برای همه روزها صدق نمیکنه ,چون شاید یک روز اپدیت هاش 1مگ و یک روز دیگر 2مگ باشد.

SevenCity
11-05-2011, 16:17
چه اتفاقی واسه سند باکسم افتاده ویندوزهای قبلیم سندباکسم همش یه حرکتی میکرد الان رو هیچ لولی هیچ اقدامی نمیکنه هر برنامه ای رو اجرا میکنم سندباکسم هیچ پیغامی نمیده قبلا که رو لیمیت میزاشتم نمیزاشت برنامه درست اجرا شه الان اصلا هیچ کاری نمیکنه ویندوز 7

ali_disslove
11-05-2011, 18:20
با سلام

من با اکثر وی پی ان ها مشکل دارم در صورتی که دوستام از همون وی پی ان من استفاده میکنند و مشکلی ندارند و من خیلی فکر میکنم مشکل از کومودو هست -از کجا میتونم بفهمم واقعا همچین چیزی هست یا نه ؟اگه اره چه جوری میتونم درستش کنم؟

Karkas20
11-05-2011, 19:39
چه اتفاقی واسه سند باکسم افتاده ویندوزهای قبلیم سندباکسم همش یه حرکتی میکرد الان رو هیچ لولی هیچ اقدامی نمیکنه هر برنامه ای رو اجرا میکنم سندباکسم هیچ پیغامی نمیده قبلا که رو لیمیت میزاشتم نمیزاشت برنامه درست اجرا شه الان اصلا هیچ کاری نمیکنه ویندوز 7

فکر نکنم تغییر در قسمت دیفنس پلاس ...سندباکس کومودو را غیرفعال کنه.

شما وارد تنظیمات بشوید و ببینید اصلا سندباکس فعال هست یا نه؟

و در قسمت پایین همون تنظیمات ببینید که باید تیک همه قسمت ها خورده باشه.

SevenCity
11-05-2011, 20:27
همه چی فعاله طبق بهترین تنظیمات در صفحه اول تنظیم کردم

الان defence + security level رو گذاشتم روی safe mode سندباکس هم پیام میده ولی اگه رو safe mode نزارم سند باکس enable هست ولی هیچکار نمیکنه قبلا یادمه اصلا ربطی به defence نداشت

Karkas20
11-05-2011, 20:38
عجیبه

خب شاید برنامه ای که شما میخواستید نصب کنید امضای دیجیتال داشته و در لیست سفید کومودو بوده و برای همین در سند باکس اجرا نمیشه.

چون اگر همه گزینه های شما درست باشه نباید این مورد پیش بیاد.

شما دیفنس را روی limited قرار بدید و باز تست کنید ببینید مشکل هست یا نه؟

Jadda
11-05-2011, 20:51
----
عجیبه

سلام علیکم

من خوب متوجه نشدم، یعنی چی الان اقدامی نمیکنه؟ یا شما تنظیماتت اشکال داره یا اون برنامه هایی که اجرا می کنید در لیست سفید کومودو هستند، یا اینکه شما اون برنامه ها را در لیست سفید کومودو اضافه کردید.

خب اول شما تو سیستمت یه برنامه ای را که قبلا کومودو میبرد تو سندباکس پیدا کن و بعد برو در لیست سفید کومودو چک کن که در لیست سفید نباشه، بعد دقت کن سندباکست هم فعال باشه،،اونوقت برنامه را اجرا کن.ببین میره تو سندباکس.

برو در این مسیر :+D و Defense+ Settings و سربرگ Sandbox Settings و ببین سندباکست باید Enabled باشه و همینطور Show Notifications for automatically sandboxed processes هم تیک خورده باشه.

Jadda
11-05-2011, 21:00
الان defence + security level رو گذاشتم روی safe mode سندباکس هم پیام میده ولی اگه رو safe mode نزارم سند باکس enable هست ولی هیچکار نمیکنه قبلا یادمه اصلا ربطی به defence نداشت

خب دلیلش همینه دیگه.برنامه خودش میره تو لیست سفید. امتحان کن. . . .

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

شما که گفته بودی تنظیمات من طبق بهترین تنظیمات صفحه اوله!!!:21:

SevenCity
11-05-2011, 21:03
الان متوجه شدم که اگر defence +security level غیرفعال باشه سندباکسم غیرفعال میشه چه تیک خورده باشه چه نخورده باشه
تنها درصورتی سندباکسم فعال میشه که defenceرو بزارم رو safe mode قبلا که اینجوری نبود شاید آپدیت ها جدید اینکارو کردند
الان دیفنستونو غیرفعال کنید ببینید سندباکس کار میکنه یا نه

خب دلیلش همینه دیگه.برنامه خودش میره تو لیست سفید. امتحان کن. . . .

---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------

شما که گفته بودی تنظیمات من طبق بهترین تنظیمات صفحه اوله!!!:21:

چقدر سریع جواب میدین پست تو پست شد
اومدی نکته سنجی کنیا :31:
من الان چندین ماهه اینکارو میکنم یعنی همه ی تنظیمات صفحه اولو انجام میدم ولی دیفنس رو غیرفعال میکنم که پیغام نده ولی با این ویندوز جدید سندباکس بدون دیفنس کار نمیکنه شما یه تست کن شاید من همیشه اشتباه میکردم

Jadda
11-05-2011, 21:23
چقدر سریع جواب میدین پست تو پست شد
اومدی نکته سنجی کنیا :31:
من الان چندین ماهه اینکارو میکنم یعنی همه ی تنظیمات صفحه اولو انجام میدم ولی دیفنس رو غیرفعال میکنم که پیغام نده ولی با این ویندوز جدید سندباکس بدون دیفنس کار نمیکنه شما یه تست کن شاید من همیشه اشتباه میکردم

سلام مجدد

نه،بحث نکته سنجی نیست.وقتی فرمودید تنظیمات من طبق بهترین تنظیمات صفحه اوله ، من تمام تنظیمات صفحه اول اومد تو ذهنم.نه اینکه شما بیاین و +D را غیر فعال کنید!!.این که دیگه بهترین تنظیمات نمیشه.:11:

ضمناً سندباکس جزئی از +D است و تنظیماتشان با هم در ارتباطند. . . . .

ali_disslove
11-05-2011, 23:38
با سلام

من با اکثر وی پی ان ها مشکل دارم در صورتی که دوستام از همون وی پی ان من استفاده میکنند و مشکلی ندارند و من خیلی فکر میکنم مشکل از کومودو هست -از کجا میتونم بفهمم واقعا همچین چیزی هست یا نه ؟اگه اره چه جوری میتونم درستش کنم؟

سوال ما جا افتاد ؟؟

vahid_d
12-05-2011, 09:48
با سلام

سلام. براي من مشكلي با وي پي ان وجود نداره. مطمئنا مشكل از كومودو نيست. چيزاي ديگه مثل isp رو بررسي كن

SevenCity
12-05-2011, 12:03
من pro دانلود کردم پیغام میداد منقضی شده!

-این کمودو آپلودش بالاستا تمام حجم مارو داره میخوره هر چند ساعت یه بار فکر کنم یه 4..5 مگی اپلود میکنه من که چیزی رو نزدم چی اپلود میکنه

Karkas20
12-05-2011, 12:04
سوال ما جا افتاد ؟؟

سلام

کومودو با بعضی از پورت های وی پی ان ها مشکل داره // مثل کسپر که اجازه کانکت شدن را نمیده.

وحتی فایروال خوده ویندوز هم اگر روشن باشه با بعضی از پورت ها مشکل داره.

دوستان هم مانند شما این مشکل را داشتند ولی هنوز راه حل مفیدی براش پیدا نشده.

این مشکل از فایروال کومودو هست.

Karkas20
12-05-2011, 12:14
من pro دانلود کردم پیغام میداد منقضی شده!

-این کمودو آپلودش بالاستا تمام حجم مارو داره میخوره هر چند ساعت یه بار فکر کنم یه 4..5 مگی اپلود میکنه من که چیزی رو نزدم چی اپلود میکنه

شاید مدتی که شرکت برای دادن کد 365 روزه تموم شده. و برای همین هشدار اکسپایر میده.

گاهی وقتا کومودو میاد فایل هایی که مشکوک هستند را خودکار اپلود میکنه برای سرور تا مورد برسی قرار بگیره.

برای رفع این مشکل شما باید کومودو را اجرا کنید و در سربرگ anti virus در قسمت تنظیمات ان تیک گزینه submit auto file را بردارید.

vazirdaftar
12-05-2011, 15:27
سلام علیکم
یه سوال داشتم،اسکن کردن با این برنامه خیلی طول میکشه؛چه آنتی ویروس یا برنامه ای را پیشنهاد میکنید که اسکن را به وسیله اون انجام بدهم ؟

AlexanderMahone
12-05-2011, 15:51
سلام علیکم
یه سوال داشتم،اسکن کردن با این برنامه خیلی طول میکشه؛چه آنتی ویروس یا برنامه ای را پیشنهاد میکنید که اسکن را به وسیله اون انجام بدهم ؟
میتونی از پاندا کلود یا امسی سافت برای اسکن استفاده کنی یا میتونی فقط ازفایروال کومودو استفاده کنی و قسمت مبارزه با بدافزار هارو با یه نرم افزار دیگه مثل نورتون-کاسپر-اف سیکیور-ترندمیکرو قدرتمند تر و سریع تر کنی هم مشکل سرعتت حل میشه هم ترکیب کومودو با یکی از این انتی ویروس هایی که پیشنهاد دادم یه محافظت کامل رو برات به همراه میاره

ali_disslove
12-05-2011, 16:11
سلام

کومودو با بعضی از پورت های وی پی ان ها مشکل داره // مثل کسپر که اجازه کانکت شدن را نمیده.

وحتی فایروال خوده ویندوز هم اگر روشن باشه با بعضی از پورت ها مشکل داره.

دوستان هم مانند شما این مشکل را داشتند ولی هنوز راه حل مفیدی براش پیدا نشده.

این مشکل از فایروال کومودو هست.

ممنون از پاسختون

نمیشه یه کار کرد گیر نده ؟اخه من فایروالشو خاموشم که میکنم حتی کانکت هم که بشه سند و ریسیو نداره

Jadda
12-05-2011, 16:54
ممنون از پاسختون

نمیشه یه کار کرد گیر نده ؟اخه من فایروالشو خاموشم که میکنم حتی کانکت هم که بشه سند و ریسیو نداره

سلام

وقتی فایروال روشنه کانکت نمیشی؟یا سند و ریسیو نداری؟

---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------

سلام علیکم

سلام

از ورژن 5.4 استفاده کن

توی تنظیمات آنتی ویروس، سربرگ Manual Scanning ،تیک Enable Cloud scaning را بردار.

ila
12-05-2011, 21:21
من ورژن جدید رو دانلودکردم بعد سیستم جدید ریختمو ورژن جدید کومودو رو نصب کردم، قبلا از تعویضویندوز اون فایل 150 مگی رو برداشته بودم که روی یوندوز جدید قرار بدم که دیگه نیازی نباشه به دانلود دوباره موقع آپدیت با اینکه با سیف مد هم کپی کردم ولی باز جواب نداد دلیل چشه؟

Dr Hannibal
12-05-2011, 22:05
من ورژن جدید رو دانلودکردم بعد سیستم جدید ریختمو ورژن جدید کومودو رو نصب کردم، قبلا از تعویضویندوز اون فایل 150 مگی رو برداشته بودم که روی یوندوز جدید قرار بدم که دیگه نیازی نباشه به دانلود دوباره موقع آپدیت با اینکه با سیف مد هم کپی کردم ولی باز جواب نداد دلیل چشه؟

ببینید ورژن آپدیت هم تغییر کرده ، حجمشون هم متفاوته ، برای این نتونستید.

برای ورزن جدید نرم افزار شما باید ورژن جدید آپدیت رو دانلود کنید. پست دوم تاپیک ویرایش شد و لینک ها درست شده.

موفق باشید

ila
12-05-2011, 23:39
5.4.189068.1354
data base: 8676
اولی ورژنمحصول
آپدیته برای من الان؟

Dr Hannibal
13-05-2011, 00:01
5.4.189068.1354
اولی ورژنمحصول
آپدیته برای من الان؟

تقربا بله. در این لحظه 8678 باید باشه.

Jadda
13-05-2011, 10:59
5.4.189068.1354
اولی ورژنمحصول
آپدیته برای من الان؟

سلام

البته الان میتونید برنامه را اپدیت بکنید به ورژن:

Version 5.4.189822.1355

مربوط به 2 روز پیشه.

از بخش more و Check for Updates

Serenity
13-05-2011, 15:28
سلام

البته الان میتونید برنامه را اپدیت بکنید به ورژن:

Version 5.4.189822.1355

مربوط به 2 روز پیشه.

از بخش more و Check for Updates

من تازه COMODO ریختم ورژن برنامه همین هست اما باز داره الان 90 مگابایت آپدیت میشه ! :18:

Karkas20
13-05-2011, 15:43
من تازه COMODO ریختم ورژن برنامه همین هست اما باز داره الان 90 مگابایت آپدیت میشه ! :18:

اگر اشتباه نکنم شما دارید اپدیت دیتابیس را دانلود میکنید نه ورژن کومودو را .
که حتما باید دیتابیس کومودو بروز شود.

Jadda
13-05-2011, 16:59
با سلام

یک نکته :

کومودو دونوع آپدیت دارد: 1-آپدیت برنامه، که مربوط به ورژن کومودو میشه 2-آپدیت دیتابیس که مربوط به لیست سفید و سیاه میشه

و این دو ربطی به هم ندارند:

یعنی اگر شما برای بار اول کومودو را دانلود و نصب کنید حتما باید حدود 90MB دیتابیس هم آپدیت کنید.(البته اگر برای بار اول است که از کومودو استفاده میکنید) اگر هم که کومودو را قبلا داشتید،کافیست قبل از حذف ورژن قبلی و نصب ورژن جدید ین کار را انجام بدید:

alone_boy
14-05-2011, 09:17
سلام
من با این که از bases.cav یک کپی گرفتم ولی بعد از نصب نسخه 5.4 باز داره 91.5مگابایت آپدیت میکنه
واسه همه اینطوریه؟

ويرايش:درست شد

Gilopa
14-05-2011, 16:27
وقتی اینترنت سکوریتی رو نصب میکنیم اگر به فایل دیتابیس bases دقت کنید 9.9 مگ جحمشه فکر کنم
کومودو ازتون میخواد شروع به آپدیت دیتابیس کنید همیشه بدون استثنا حجم این آپدیت اولیه برای من حداقل 91.5 بوده

حالا وارد این صفحه بشید:

همین الان اخرین دیتابیس رو از سایتش دانلود کردم قضیه متفاوت بود و حجم این دیتابیس 144.850 مگابایته ..
چرا حجم دیتابیس داخل سایت 40 مگ بیشتره و تفاوت داره ؟ یعنی با این حساب کومودو رو از طریق برنامه آپدیت کنیم کاملا دیتابیس رو نمیگیره ؟

Gilopa
14-05-2011, 16:57
خواب مثل اینکه کومودو از لحاظ آپدیت و هوش در این زمینه به شدت مشکل داره
من الان فایل 144 مگی رو که از سایتش دانلود کردم جایگزین فایل اصلی basses کردم در کمال تعجب حتی پس از ریست کلی سیستم باز هم داره 91.5 مگ دانلود میکنه ! آقا این خیلی سوتی و ضعف بزرگیه .. یعنی دوباره داره الکی دیتابیس دانلود میکنه !

Dr Hannibal
14-05-2011, 17:24
وقتی اینترنت سکوریتی رو نصب میکنیم اگر به فایل دیتابیس bases دقت کنید 9.9 مگ جحمشه فکر کنم
کومودو ازتون میخواد شروع به آپدیت دیتابیس کنید همیشه بدون استثنا حجم این آپدیت اولیه برای من حداقل 91.5 بوده

حالا وارد این صفحه بشید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید همین الان اخرین دیتابیس رو از سایتش دانلود کردم قضیه متفاوت بود و حجم این دیتابیس 144.850 مگابایته ..
چرا حجم دیتابیس داخل سایت 40 مگ بیشتره و تفاوت داره ؟ یعنی با این حساب کومودو رو از طریق برنامه آپدیت کنیم کاملا دیتابیس رو نمیگیره ؟

در هنگام آپدیت این حجم افزایش پیدا میکنه.

خواب مثل اینکه کومودو از لحاظ آپدیت و هوش در این زمینه به شدت مشکل داره
من الان فایل 144 مگی رو که از سایتش دانلود کردم جایگزین فایل اصلی basses کردم در کمال تعجب حتی پس از ریست کلی سیستم باز هم داره 91.5 مگ دانلود میکنه ! آقا این خیلی سوتی و ضعف بزرگیه .. یعنی دوباره داره الکی دیتابیس دانلود میکنه !

ببینید ورژن های قدیمی تر نسخه 5 از این لینک آپدیت میشد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ورژن های اخیر نسخه 5 از این لینک باید آپدیت میشند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن فایل آپدیت رو درست انتخاب کرده باشید و آپدیت رو درست کپی کرده باشید مثل این پست #2374 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپدیت درست میشه و حل میشه.

Gilopa
14-05-2011, 18:39
در هنگام آپدیت این حجم افزایش پیدا میکنه.

ببینید ورژن های قدیمی تر نسخه 5 از این لینک آپدیت میشد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ورژن های اخیر نسخه 5 از این لینک باید آپدیت میشند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر ورژن فایل آپدیت رو درست انتخاب کرده باشید و آپدیت رو درست کپی کرده باشید مثل این پست #2374 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپدیت درست میشه و حل میشه.

ممنون از پاسختون دقیقا همین فایل رو دانلود کردم ولی متاسفانه اپدیت نشد و در اخر دوباره از سرورش دانلود کرد ..
یه مشکل دیگه با کومودو بارها دیدم که وقتی به برنامه یا فایل مشکوکی از لحاظ کومودو در سیستمم باز میشه .. ازم سوال میپرسه که چه عکس العملی نشون بدم مثلا من idm رو رو رو منتقل میکنم به trust .. اما متاسفانه باز هم در دفعات بعدی این سوال تکراری رو ازم میپرسه و خواستم این مشکل رو ذکر کنم که بارها در ورژن های مختلف ویندوز 7 حداقل با این مشکل مواجه بودم ولی خواب مساله.. خیلی مهمی نیست اینم بگم از لحاظ زبان هیچ مشکلی ندارم و راحت متوجه میشم دقیقا چی ازم میخواد .. رو ویندوز 7 64 بیت من حداقل این مشکلات رو داره ..

Dr Hannibal
14-05-2011, 19:24
ممنون از پاسختون دقیقا همین فایل رو دانلود کردم ولی متاسفانه اپدیت نشد و در اخر دوباره از سرورش دانلود کرد ..
یه مشکل دیگه با کومودو بارها دیدم که وقتی به برنامه یا فایل مشکوکی از لحاظ کومودو در سیستمم باز میشه .. ازم سوال میپرسه که چه عکس العملی نشون بدم مثلا من idm رو رو رو منتقل میکنم به trust .. اما متاسفانه باز هم در دفعات بعدی این سوال تکراری رو ازم میپرسه و خواستم این مشکل رو ذکر کنم که بارها در ورژن های مختلف ویندوز 7 حداقل با این مشکل مواجه بودم ولی خواب مساله.. خیلی مهمی نیست اینم بگم از لحاظ زبان هیچ مشکلی ندارم و راحت متوجه میشم دقیقا چی ازم میخواد .. رو ویندوز 7 64 بیت من حداقل این مشکلات رو داره ..

IDM یک نرم افزاری که باید به اینترنت دسترسی آزاد داشته باشه ، این نرم افزار رو سعی کنید کرک نکنید و به صورت اورجینال با همان ساختار اصلی استفاده کنید.

روشش زیر برای ورژن 5 توضیح داده شده اما برای ورژن 6 هم میتونید استفاده کنید.(تست شده)

در مورد سوال های دیگه HIPS یا فایروال شما با زدن تیک remember در انتهای آلارم دیگه این سوال رو جواب نمیدید و تکرار نمیشه.

موفق باشید.

Gilopa
14-05-2011, 20:19
IDM یک نرم افزاری که باید به اینترنت دسترسی آزاد داشته باشه ، این نرم افزار رو سعی کنید کرک نکنید و به صورت اورجینال با همان ساختار اصلی استفاده کنید.

روشش زیر برای ورژن 5 توضیح داده شده اما برای ورژن 6 هم میتونید استفاده کنید.(تست شده)

در مورد سوال های دیگه HIPS یا فایروال شما با زدن تیک remember در انتهای آلارم دیگه این سوال رو جواب نمیدید و تکرار نمیشه.

موفق باشید.

نمیدونم باور میکنید یا نه اما بخدا من تیک ریممبر رو همیشه میزنم . بهرحال ممنون

Jadda
14-05-2011, 20:36
سلام دوست عزیز

یعنی وقتی شما IDM را میبری در لیست سفید باز کمودو از شما سوال میپرسه؟

میتونی یک عکس از لیست سفیدت بزاری که IDM را توش نشون بدی؟

خیلی جالبه!!

تنظیمات کمودوت چیه؟ +D روی Paranoid Mode که نیست؟

تازه کمودو را دانلود و نصب کردی؟ حجم فایل نصب کومودو چقدره؟

فقط با IDM این مشکلو داری یا با همه برنامه ها؟

Gilopa
14-05-2011, 21:32
سلام دوست عزیز

یعنی وقتی شما IDM را میبری در لیست سفید باز کمودو از شما سوال میپرسه؟

میتونی یک عکس از لیست سفیدت بزاری که IDM را توش نشون بدی؟

خیلی جالبه!!

تنظیمات کمودوت چیه؟ +D روی Paranoid Mode که نیست؟

تازه کمودو را دانلود و نصب کردی؟ حجم فایل نصب کومودو چقدره؟

فقط با IDM این مشکلو داری یا با همه برنامه ها؟

آره بخدا .. دیگه اعصابم رو بهم ریخته بود .. راستی کرک یا پچی رو هم میبرم تو trust باز هم وقتی سیستم رو راه اندازی میکنم عینا همون سوال رو ازم میپرسه .. یه جورایی انگجار بزرو میخواد بگه آقا باید پاکش کنی
امروز بعد قرنی ویندوز نصب کردم .گفتم حالا که ویندوز جدید ریختم برم یهو آخرین نسخه رو از سایت کومودو دانلود کنم ببینم چه فرقی کرده .. دانلود کردم از سایتش حجمش دقیقا 37.326 هستش .. نسخه 64 بیت .. تنظیماتم رو من همیشه مثل تنظیمات مهران خان اعمال میکنم.. الان تازه میخوام تنظیمات رو مثل همیشه اعمال کنم تازه ویندوز رو نصب کردم امروز و فعلا دارم نرم افزارها رو لپتاپم نصب میکنم .. همین که تنظیمات رو اعمال کردم عکس رو میذارم
من ار کومودو راضیم چون واقعا بی دردسره اگه بلد باشی باهاش کار کنی .. خیلی اینترفیس خوبی داره و لذت میبرم .
فقط فکر میکنم بهتره در Behavior Settings من از حالت Custom Policy به safe mod مهاجرت کنم با این وضع چون واقعا خسته کنندست همش یه سوال رو تکرار کنه با اینکه بهش میگم اینکارو نکنه:31:
حالا خوبه نسخه جدید ضایم بکنه این مشکل رو نداشته باشه

Jadda
14-05-2011, 21:43
من از کومودو راضیم چون واقعا بی دردسره اگه بلد باشی باهاش کار کنی .. خیلی اینترفیس خوبی داره و لذت میبرم .
فقط فکر میکنم بهتره در Behavior Settings من از حالت Custom Policy به safe mod مهاجرت کنم با این وضع چون واقعا خسته کنندست همش یه سوال رو تکرار کنه با اینکه بهش میگم اینکارو نکنه:31:
حالا خوبه نسخه جدید ضایم بکنه این مشکل رو نداشته باشه

سلام مجدد

من توصیه میکنم با توجه به مشکلتان در behavior settings در سربرگ Alert Settings شما Level را بزار روی low.همین.(مشکلت حل میشه)

من فکر میکنم با توجه به نوشته شما، پیغامهایی که میگید از طرف فایروال است.درسته؟؟ ;)

Gilopa
14-05-2011, 22:17
سلام مجدد

من توصیه میکنم با توجه به مشکلتان در behavior settings در سربرگ Alert Settings شما Level را بزار روی low.همین.(مشکلت حل میشه)

من فکر میکنم با توجه به نوشته شما، پیغامهایی که میگید از طرف فایروال است.درسته؟؟ ;)

نه فقط فایروال نیست زمانی که فول اسکن میکنم یه سری پچ و کرک رو حالت high از لحاظ ریسک قرار میده و من اینها رو منتقل میکنم به تراست اما باز همچنان وقتی سیستمم رو راه اندازی میکنم عینا همون سوال رو میپرسه ...

Jadda
14-05-2011, 22:46
نه فقط فایروال نیست زمانی که فول اسکن میکنم یه سری پچ و کرک رو حالت high از لحاظ ریسک قرار میده و من اینها رو منتقل میکنم به تراست اما باز همچنان وقتی سیستمم رو راه اندازی میکنم عینا همون سوال رو میپرسه ...

سلام

اول از سالم بودنشون مطمئن شو!!(اینقدر کرک آلوده من دیدم)

بعد اونها را به Exclusions اضافه کن.

عینا همون سوال رو میپرسه ...

مثلا کدوم سوال . ..

آنتی ویروس یا +D یا فایروال.

helplab
15-05-2011, 16:17
سلام
این هم محصول جدید COMODO

Comodo Cleaning Essentials

*این ابزار به صورت رایگان است.
*این ابزار به صورت پرتابل می باشد.
*با این ابزار می توانید سیستم خود را از آلودگی پاک کنید.

این ابزار شامل دوابزار می باشد:

1. KillSwitch : یک تسک منیجر پیشرفته می باشد.برای جایگزینی آن به جای تسک منیجر ویندوز فقط کافی است.وارد گزینه زیرشوید و بر روی گزینه مورد نظرکلیک کنید.
TOOLS>Options>Replace Task Manager with Killswitch

2. Malware scanner : خوب از اسمش مشخص هست که یک اسکنر به صورت پرتابل است و قابیت آپدیت را نیز دارد همانند قابلیت آپدیت دستی هم می باشد فقط کافی است آپدیت را در پوشه scanners کپی کنید.

Download Link

Homepage

Jadda
15-05-2011, 16:47
نکاتی چند در مورد نصب ورژنهای جدید کمودو:

ابتدا فایل ستاپ نصب برنامه را از سایت کمودو دانلود کنید (لینک دانلود ورژنهای جدید انشاالله همواره توسط دوستان در تاپیک قرار داده خواهد شد.بنابراین اینجا لینک دانلودی قرار نمیدهم، فقط به عنوان یک لینک مرجع ، میتوانید از این لینک که مربوط به صفحه دانلود COMODO Internet Security PREMIUM می باشد استفاده کنید:
لینک:

برای اطلاع از آخرین ورژن میتوانید در این صفحه از زمان عرضه و شماره آخرین ورژن و آخرین تغییرات و رفع باگها و ویژگیهای جدید مطلع شوید:
لینک:

دوستانی که برای اولین بار قصد استفاده از کمودو را دارند، بعد از دانلود و نصب کمودو،حال باید دیتابیس کمودو که شامل بروزرسانی لیست سفید + لیست سیاه(آنتی ویروس) است را آپدیت و بروز کنند،

برای این منظور دو راه وجود دارد:
1-از طریق برنامه کمودو: یعنی بعد از نصب، کمودو را باز کنید و در بخش Antivirus بر روی Update Virus Database کلیک کنید.نکته: چون برای بار اول است که کمودو را آپدیت می کنید، بنابراین حجم آپدیت زیاد است در حدود 90MB،، ولی در آپدیتهای بعدی حجم هربار آپدیت بسیار کم و کیلوبایتی است.

نکته: آپدیت کمودو از قابلیت Resume هم برخوردار است، یعنی اگر در حین دانلود ارتباط اینترنتی شما قطع شود، و شما دوباره به اینترنت وصل شوید (به شرطی که در این بین سیستم را خاموش یا ریستارت نکنید، با این کار قابلیت Resume از بین میرود!) و کمودو را آپدیت کنید، آپدیت از جایی که قطع شده بود ادامه پیدا میکند تا کامل شود.

2- آپدیت آفلاین: برای این منظور ابتدا باید دیتابیس کمودو (bases.cav) را از سایت کمودو دانلود کنید.
لینک دانلود دیتابیس برای CIS V4:

لینک دانلود دیتابیس برای CIS V5.0:

لینک دانلود دیتابیس برای CIS V5.3 & V5.4:

بعد از دانلود دیتابیس که همان فایل bases.cav است، اکنون باید کمودو را آپدیت آفلاین بکنید.روش:

سیستم را ریستارت بکنید و قبل از بالا آمدن ویندوز کلید F8 کیبورد را نگه دارید تا سیستم در حالت Safe Mode بالا بیاید، و اکنون باید در مسیری که کمودو را نصب کردید شوید و وارد پوشه scanners شود و بعد فایل قدیمیbases.cav را حذف کنید(یا تغییر نام بدهید به bases.old)و بعد، فایل جدید را که از سایت کمودو دانلود کردید در همین پوشه کپی کنید.حالا سیستم را ریستارت کنید تا ویندوز بالا بیاید. حالا کمودو را باز کنید و ورژن دیتابیس را در مسیر More و About چک کنید،میبینید که آپدیت انجام شده است.
بعد می توانید به اینترنت وصل شوید و یکبار هم کمودو را آنلاین آپدیت بکنید تا اگر چیزی برای بروز رسانی موجود است دریافت شود(در حد چند صد کیلوبایت).ضمناً انجام بهترین تنظیمات کمودو یادتون نره.
====
دوستانی هم که از کمودو استفاده میکنند بعد از دانلود فایل ستاپ نصب برنامه، این کارها را انجام بدهند:

1-قبل از حذف ورژن قبلی از فایل bases.cav کپی بگیرید و در جایی مثلا درایو d ذخیره کنید.(البته قبل از این کار دیتابیس کمودو را یکبار آپدیت بکنید)
2--قبل از حذف ورژن قبلی به مسیر: More و بعد Manage My Configurations برید و تنظیمی را که فعال است را کیک کنید و بعد دکمه Export را بزنید و در جایی آنرا سیو کنید.و بعد از نصب ورژن جدید دوباره در همین مسیر میتوانید تنظیمات قبلی را Import کنید.با این کار هم تنظیمات قبلیتون را حفظ کردید و هم دوباره وقت برای تنظیم کردن کومودو صرف نمیکنید.
3-روی آیکون کمودو در سیستم تری(کنارساعت) کلیک راست کنید و Exit را بزنید.بعد کمودو را Uninstall بکنید.و سیستم را ریستارت بکنید.
4-میتوانید سیستم را با CCleaner یکبار تمیز کنید.سیستم را ریستارت بکنید.
5-ورژن جدید را نصب کنید و طبق روشی که در بالا ذکر شد کمودو را آپدیت آفلاین بکنید.
6-تنظیمات قبلی را Import بکنید و یک اسم به آن بدهید و بعد روی آن کلیک کنید و دکمه Activate را بزنید، تمام.

نکته آخر:دوستانی که از کمودو استفاده میکنند میتوانند برای دریافت ورژن جدید از طریق برنامه کمودو هم اقدام بکنند.با رفتن به بخش More و Check for Updates.

jolan57
16-05-2011, 17:40
چرا موقع آپدیت فایروال این پیغام میاد؟؟
توی فروم کمودو سرچ کردم فکر کنم یک باگ هست و باید ورژن جدید رو دانلود کنم

_Barbod_
16-05-2011, 19:04
سلام دوستان
من یه مشکلی با کمودو دارم.
اون هم اینه که هر یکی دو روز یه بار 144 مگ آپدیت میکنه.
دیگه واقعا" کلافه شدم.
کسی میتونه کمک کنه؟
مشکل کجاست؟

Jadda
16-05-2011, 19:36
چرا موقع آپدیت فایروال این پیغام میاد؟؟
توی فروم کمودو سرچ کردم فکر کنم یک باگ هست و باید ورژن جدید رو دانلود کنم

سلام

کمودو با این روش آپدیت میشه،ولی کمی مشکل داره .. . :13: البته به سرعت اینترنت بستگی داره و ضمن اینکه گاهی سرورهای کمودو شلوغ است. این مشکل وجود دارد.

در تنظیمات فایروال تیک Protect the ARP Cache را بردار ببین مشکلت حل میشه ، اگر نه بهتره ورژن جدید را جداگانه دانلود و نصب بکنید.پست بالایی میتونه به شما کمک کنه.

Jadda
16-05-2011, 19:47
سلام دوستان
من یه مشکلی با کمودو دارم.
اون هم اینه که هر یکی دو روز یه بار 144 مگ آپدیت میکنه.
دیگه واقعا" کلافه شدم.
کسی میتونه کمک کنه؟
مشکل کجاست؟

با سلام

مشکل جالبیه !! این آپدیت مربوط به دیتابیس است؟

1-سعی کن ورژن جدید نصب کنی
2-آپدیت کمودو را بزار روی اوتوماتیک

شاید این مشکل زمانی پیش بیاد که کمودو فایل bases.cav را خراب تشخیص میده.بنابراین بهتره همیشه دیتابیست را آپدیت کنی(بزار روی اتوماتیک).ساعت و تاریخ و Time zone سیستم تنظیم است؟

_Barbod_
16-05-2011, 19:55
با سلام

مشکل جالبیه !! این آپدیت مربوط به دیتابیس است؟

1-سعی کن ورژن جدید نصب کنی
2-آپدیت کمودو را بزار روی اوتوماتیک

شاید این مشکل زمانی پیش بیاد که کمودو فایل bases.cav را خراب تشخیص میده.بنابراین بهتره همیشه دیتابیست را آپدیت کنی(بزار روی اتوماتیک).ساعت و تاریخ و Time zone سیستم تنظیم است؟
سلام
الان آخرین ورژن رو از سایت خودش دانلود کردم و نصب کردم.
تا الان مشکلی نیست.

dara0
16-05-2011, 22:57
با سلام فایر وال کمودو بعضی از سایتها رو بلاک میکنه دوستان راهنمایی کنند چطور این مشکل رو حل کنم

Jadda
16-05-2011, 23:59
با سلام

داشتم تو سایت کمودو چرخ میزدم یک نکته برام جلب بود.اون هم تعداد مخربهای اضافه شده امروز بود.92 هزارتا!!البته من 40 هزار و 50 هزار دیده بودم، ولی 92 هزارتا خیلی جالبه.ضمنا تعداد مجموع هم از 8 میلیون و چهار صد، رد شده.:5:

alipencia
18-05-2011, 10:33
با سلام
دوستان کومودو registry guard داره؟
همچنین تو شناسایی مخرب ها فقط با دیتا بیس وهوش مصنوعی چقدر موفق هست نسبت به kaspersky؟
قدرت فایروالش چطوره؟

Karkas20
18-05-2011, 11:05
با سلام
دوستان کومودو registry guard داره؟
همچنین تو شناسایی مخرب ها فقط با دیتا بیس وهوش مصنوعی چقدر موفق هست نسبت به kaspersky؟
قدرت فایروالش چطوره؟

منظور شما از ریجستری گارد , محافظت از ریجستری هست ؟

اگر این منظورتون هست که موقعی که برنامه ای مشکوک بخواد به ریجستری حمله کنه از شما سوال میپرسه و از ریجستری و فایل های اصلی ویندوز هم محافظت میکنه.

غیر از دیتابیس و هوش مصنوعی / گزینه دیفنس پلاس داره که حتی اگر انتی ویروس شما اپدیت نباشه و شما فایلی را اجرا کردید و پس از برسی کومودو متوجه مشکوک بودن فایل بشه از شما سوال میکنه.

که باید پاسخ درست را بهش بدید.

قدرت فایروالش هم خوب هست.

در رده فایروال های خوب قرار داره .

alipencia
18-05-2011, 12:29
منظور شما از ریجستری گارد , محافظت از ریجستری هست ؟

اگر این منظورتون هست که موقعی که برنامه ای مشکوک بخواد به ریجستری حمله کنه از شما سوال میپرسه و از ریجستری و فایل های اصلی ویندوز هم محافظت میکنه.

غیر از دیتابیس و هوش مصنوعی / گزینه دیفنس پلاس داره که حتی اگر انتی ویروس شما اپدیت نباشه و شما فایلی را اجرا کردید و پس از برسی کومودو متوجه مشکوک بودن فایل بشه از شما سوال میکنه.

که باید پاسخ درست را بهش بدید.

قدرت فایروالش هم خوب هست.

در رده فایروال های خوب قرار داره .

دو تا سوال دیگه دارم cloud scan همون اسکن به صورت انلاین و با اینترنت هست؟اگر هست به سرعت اینترنت ربط پیدا میکنه؟
حجم اپدیت های روزانه چقدر میشه؟

Karkas20
18-05-2011, 12:51
دو تا سوال دیگه دارم cloud scan همون اسکن به صورت انلاین و با اینترنت هست؟اگر هست به سرعت اینترنت ربط پیدا میکنه؟
حجم اپدیت های روزانه چقدر میشه؟

بله عزیز این گزینه برای اسکن انلاین هست که تقریبا باید سرعت نت شما خوب باشه.

اپدیت ها مشخص نیست ولی از 1 مگ تا 3 مگ هست.

گاهی روزا 2 مگ و گاهی وقتا شاید به کیلوبایت برسه.

ولی بیشتر از 3 مگ نمیسه.

alipencia
18-05-2011, 22:25
در حال حاضر کاملترین و کم باگ ترین نسخه رو میشه نام ببرید؟

AMINGERAMI
18-05-2011, 23:28
سلام دوستان!

بنده یک مشکل دارم :

چند روزی هست که نمیتونم وارد این سایت بشم!

نمیدونم مشکل کجاست!ولی وقتی کومودو رو غیر فعال میکنم میتونم وارد شم!

تنظیمات کومودو رو هم نگاه کردم ولی هی جا اثری از بلوک بودن این آی پی نبود!

چه کار کنم که کومودو این رو بلوک نکنه؟!

با تشکر

Karkas20
19-05-2011, 07:41
سلام دوستان!

بنده یک مشکل دارم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیدونم مشکل کجاست!ولی وقتی کومودو رو غیر فعال میکنم میتونم وارد شم!

با تشکر

من با کومودو و بدون کومودو در ویندوز ایکس پی تست کردم و اصلا سایت باز نشد !

ولی در سون راحت سایت باز میشه. (( البته در سون کومودو ندارم ! ))

شما کومودو را exit میکنید یا فقط گزینه های فایروال و گارد ان را غیرفعال میکنید ؟

فایروال ویندوز هم یک چک کنید ببیند در قسمت advanced settings

در قسمت firewall windows propertise روی ان کلیک کنید و در سربرگ سوم profile publice بینید on هست یا off

یک بار با on و یک بار م با off تست کنید.

ببینید مشکل پابرجاست یا خیر؟

wordship
19-05-2011, 08:33
سلام دوستان!

بنده یک مشکل دارم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیدونم مشکل کجاست!ولی وقتی کومودو رو غیر فعال میکنم میتونم وارد شم!

با تشکر

newsoft
19-05-2011, 08:39
سلام
احتمالا فیلتر کردن بعضی کانکشنها منجر به قطع شدن کل ارتباط میشه.
با KillSwitch هم آزمایش شد.که بعضی وقتها کانکشنهای ای پی مورد نظر رو با رنگ قرمز نشون میده که احتمالا بلوک میشن.

alipencia
19-05-2011, 13:19
یکی نیست جواب مارو بده؟بهترین و کاملترین نسخه در حال حاضر کدومه؟

jolan57
19-05-2011, 13:23
یکی نیست جواب مارو بده؟بهترین و کاملترین نسخه در حال حاضر کدومه؟

ali_disslove
19-05-2011, 16:58
دوستان من کومودو رو به کل پاک کردم دیدم دیگه هر کانکشن وی پی انی که استفاده میکنم عین هولو وصل میشه

حالا میخوام دوباره نصبش کنم چی کار کنم دوباره وی پی رو خراب نکنه

Karkas20
19-05-2011, 17:49
دوستان من کومودو رو به کل پاک کردم دیدم دیگه هر کانکشن وی پی انی که استفاده میکنم عین هولو وصل میشه

حالا میخوام دوباره نصبش کنم چی کار کنم دوباره وی پی رو خراب نکنه

سلام

من فکر نکنم باز با نصب مجدد کومودو مشکل شما برطرف بشه.

چون مشکلی هست که خیلی از کاربرا دچار ان شدن و فعلا راه حلی برای مشکل شما نیست.

ali_disslove
19-05-2011, 18:11
سلام

من فکر نکنم باز با نصب مجدد کومودو مشکل شما برطرف بشه.

چون مشکلی هست که خیلی از کاربرا دچار ان شدن و فعلا راه حلی برای مشکل شما نیست.

من خیلی سیستمم در معرض ویروسه و سریع باید یه آنتی نصب کنم

یه آنتی معرفی کنید که این مشکلو نداشته باشه و مطمئن باشه

کسپر خوبه ؟آخه اونم آدم سرویس میشه واسه فعال کردنش

ali_disslove
19-05-2011, 18:40
این قدر من با این انتی حال میکردم که نگو واقعا بهترین بود اما حالا سر اینکه وصل نمیشه با وی پی مجبورم دیگه نداشته باشمش

الان دوباره نصبیدمش هبچ کدوم از وی پی ان ها(یه 10 تا ازین تستی ها) وصل نشد دوباره پاک کردم همشون نصب شد چه pptp چه l2tp

pcsoft
19-05-2011, 19:39
سلام بچه ها
یه سوال:
من یه اشتباهی قبلا کردم و پوشه Users (در ویندوز 7) رو به کومودو به عنوان Trust معرفی کردم
حالا هر ویروسی اگه روی دسکتاپ بریزم و اجرا کنم اتوماتیک Trust میشه و بقیه اش رو دیگه خودتون میدونید...
من چطور این پوشه رو از Trust کومودو دربیارم؟
Dr Hannibal
19-05-2011, 20:40
سلام بچه ها
یه سوال:
من یه اشتباهی قبلا کردم و پوشه Users (در ویندوز 7) رو به کومودو به عنوان Trust معرفی کردم
حالا هر ویروسی اگه روی دسکتاپ بریزم و اجرا کنم اتوماتیک Trust میشه و بقیه اش رو دیگه خودتون میدونید...
من چطور این پوشه رو از Trust کومودو دربیارم؟
anti virus > scanner setting > exclusion > remove > ok > ok

D+ > trusted file > remove > ok > ok

Dr Hannibal
19-05-2011, 20:47
این قدر من با این انتی حال میکردم که نگو واقعا بهترین بود اما حالا سر اینکه وصل نمیشه با وی پی مجبورم دیگه نداشته باشمش
الان دوباره نصبیدمش هبچ کدوم از وی پی ان ها(یه 10 تا ازین تستی ها) وصل نشد دوباره پاک کردم همشون نصب شد چه pptp چه l2tp

اگر روی کمودو پسورد گذاشتید (پرنتال کنترل) بردارید.

یک بار دیگه وی پی ان رو کانکت کنید. پنجره ای که باز شد این تیک رو بزنید:

در ضمن ممکنه IP ها سرور رو کمودو مصدود کرده باشه ، پس یک کانکشن دیگه برای نت درست کنید و بدون دی ان اس سرور.

هم من و هم خیلی از دوستانم با وی پی ان و کمودو مشکلی ندارند.

موفق باشید.

mansour_hotboy
21-05-2011, 14:23
با سلام به اساتید.میخواستم بدونم مثلا یکی بخواد سیستممو -- کنه کومودو چه پیغامی میده؟آیا سوال میپرسه یا پیغام میده از خطر -- شدن نجات یافتید؟!!!
با تشکر

mohsentanha
22-05-2011, 10:39
سلام من ای پی خودمو اسکن میکنم ۲ تا پورت بازه چطور این دو تا پورت رو ببندم؟
stealth port wizard رو روی all block گذاشتم ولی فایده ای نداشته

*hamedkhatar*
22-05-2011, 11:00
با سلام به اساتید.میخواستم بدونم مثلا یکی بخواد سیستممو -- کنه کومودو چه پیغامی میده؟آیا سوال میپرسه یا پیغام میده از خطر -- شدن نجات یافتید؟!!!
با تشکر

اصولا باید اینطور باشه که کومدو پیغام بده که فلان IP میخواد به سیستم شما کانکت بشه و از شما اجازه میخواد
مگه اینکه از طریق خاصی بخواد وارد سیستم بشه که خوب پیغامها فرق میکنند

Help118
24-05-2011, 04:15
من حدود دو هفته ای میشه دیتابیس و خود اینترنت سکیوریتی هم 32 و 64 کمودو رو دانلود کردم ولی نصب نکردم. میخوام بدونم تو این مدت ورژن جدیدی معرفی نشده؟

Karkas20
24-05-2011, 08:18
من حدود دو هفته ای میشه دیتابیس و خود اینترنت سکیوریتی هم 32 و 64 کمودو رو دانلود کردم ولی نصب نکردم. میخوام بدونم تو این مدت ورژن جدیدی معرفی نشده؟

خب شما باید ببینید نسخه ای که داشتید ورژنش چند هست و به سایت کومودو برید و ببینید که ورژن جدید امده یا نه !

Version 5.4.189822.1355: 10 May, 2011

اخرین نسخه هم این هست.

فکر نکنم یک سرزدن به سایت کومودو و دیدن ورژن جدید , اینقدر هم مشکل داشته باشه ؟!

Help118
24-05-2011, 12:47
خب شما باید ببینید نسخه ای که داشتید ورژنش چند هست و به سایت کومودو برید و ببینید که ورژن جدید امده یا نه !

اخرین نسخه هم این هست.

فکر نکنم یک سرزدن به سایت کومودو و دیدن ورژن جدید , اینقدر هم مشکل داشته باشه ؟!

من کاسپر نصب دارم. وو کمودو رو دانلود کردم ولی واسه کس دیگری نصب خواهم کرد. وقتی نمی دونم ورژنی که دارم چنده چه جوری میتونم با دیدن ورژن تو سایت بفهمم چه جوریاس؟!!
هدفم از دادن پست این بود که ببینم کسی تو عرض این دو هفته ورژن جدیدی دانلود کرده یا نه کلا ورژن جدیدی اومده یا نه چون هم 32 و 64 روی هم 70 مگ میشن باید دوباره دانلود می کردم!!!!!

Karkas20
24-05-2011, 12:54
من کاسپر نصب دارم. وو کمودو رو دانلود کردم ولی واسه کس دیگری نصب خواهم کرد. وقتی نمی دونم ورژنی که دارم چنده چه جوری میتونم با دیدن ورژن تو سایت بفهمم چه جوریاس؟!!
هدفم از دادن پست این بود که ببینم کسی تو عرض این دو هفته ورژن جدیدی دانلود کرده یا نه کلا ورژن جدیدی اومده یا نه چون هم 32 و 64 روی هم 70 مگ میشن باید دوباره دانلود می کردم!!!!!

مشاهده که کردید اخرین نسخه را من ورژنش را گذاشتم

اگر ورژن شما مثل این بود که هیچ وللی اگر نبود باید نسخه جدید را دانلود کنید.

Help118
25-05-2011, 03:43
مشاهده که کردید اخرین نسخه را من ورژنش را گذاشتم

اگر ورژن شما مثل این بود که هیچ وللی اگر نبود باید نسخه جدید را دانلود کنید.

چون هنوز نصب نکردم نمیدونم ورژنش چنده

راستی چرا این نرم افزار زود به زود ورژن جدید واسه آپ دیت میزاره؟ متاسفانه همراه با آپ دیت دیتابیس ورژنشم جدیدتر نمیشه باید دانلودش کرد

یه سوال دیگه دیتابیس این بسته امنیتی حجیم نیست؟ علتش چیه؟

n-95
25-05-2011, 06:00
آپدیت های کومودو در کدوم فایل ذخیره میشن ، میخام ویندوز عوض کنم و دوباره نیاز به آپدیت کومودو نداشته باشم

Karkas20
25-05-2011, 08:08
آپدیت های کومودو در کدوم فایل ذخیره میشن ، میخام ویندوز عوض کنم و دوباره نیاز به آپدیت کومودو نداشته باشم

اين پست را مشاهده كنيد:

dara0
25-05-2011, 19:56
با سلام امروز پیامی از comodo message center مبنی بر مشارکت در فیس بوک دریافت کردم.به نظر شما فعال ویا غیر فعال بودن این گزینه تاثیر در عمل کرد کمودو داره؟ موارد کار برد ان چیست. با تشکر:20:

ali_disslove
25-05-2011, 20:27

اخرین نسخه هم این هست.

من تو کل آنتی ها هر چی گشتم به سادگی و خوبی کومودو پیدا نکردم-همین طور رایگان بودنش

خواستم ببینم این ورژن هم با وی پی ان مشکل داره ؟

jolan57
25-05-2011, 20:47
با سلام امروز پیامی از comodo message center مبنی بر مشارکت در فیس بوک دریافت کردم.به نظر شما فعال ویا غیر فعال بودن این گزینه تاثیر در عمل کرد کمودو داره؟ موارد کار برد ان چیست. با تشکر:20:

خیر تاثیری نداره,کاربرد خاصی نداره فقط شما میتونید با لایک زدن صفحه کمودو حداقل تشکری از خدمات عالی و رایگان این شرکت داشته باشید:20:
جدیدترین خبرها هم در مورد کمودو در فیسبوک آنها منتشر میشه,بعضی وقت ها هم سورپرایزهایی برای کاربرانی که در فیسبوک صفحه رو لایک زده باشند داره

من تو کل آنتی ها هر چی گشتم به سادگی و خوبی کومودو پیدا نکردم-همین طور رایگان بودنش

خواستم ببینم این ورژن هم با وی پی ان مشکل داره ؟
من واکثر بچه ها مشکلی با وی پی ان و کمودو نداریم,دوباره کمودو رو نصب کنید و پست زیر رو مطالعه کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟
اگر حل نشد مشکل از سروری هست که وی پی ان میگیرید نه کمودو

alipencia
25-05-2011, 23:10
با سلام
دوستان من وقتی اپدیت ها رو دستی کپی میکنم یا کمودو اونا رو نمیشناسه یا پاکش میکنه و همون دیتابیس اولیه رو جایگزین میکنه.مشکل از کجاست؟

jolan57
25-05-2011, 23:31
با سلام
دوستان من وقتی اپدیت ها رو دستی کپی میکنم یا کمودو اونا رو نمیشناسه یا پاکش میکنه و همون دیتابیس اولیه رو جایگزین میکنه.مشکل از کجاست؟

شما آپدیت آفلاین رو دانلود کردین؟؟ کی؟ یا اگر بک آپ گرفتین کی بوده؟
از سیف مود وارد شوید فایل bases.cav به bases.old تغییر بدید و فایل جدید رو کپی کنید

M A S 0 U D
25-05-2011, 23:34
سلام خدمت همگی
وقتی میخوام کومودو رو آپدیت کنم وارد قسمت more-check for update که میشم و استارت رو میزنم این ارور و میده :
Error 0*80072efd
جریان چیه؟

jolan57
25-05-2011, 23:41
سلام خدمت همگی
وقتی میخوام کومودو رو آپدیت کنم وارد قسمت more-check for update که میشم و استارت رو میزنم این ارور و میده :
Error 0*80072efd
جریان چیه؟

این یک باگ هست
ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید

M A S 0 U D
26-05-2011, 11:55
این یک باگ هست
ورژن جدید رو دانلود و نصب کنید
ممنون ولی فکر کنم جدیدترین ورژن رو دارم از خود سایتش دانلود کردم ، اینم ورزنش : 5.4.189068.1354

Karkas20
26-05-2011, 12:14
چون هنوز نصب نکردم نمیدونم ورژنش چنده

راستی چرا این نرم افزار زود به زود ورژن جدید واسه آپ دیت میزاره؟ متاسفانه همراه با آپ دیت دیتابیس ورژنشم جدیدتر نمیشه باید دانلودش کرد

یه سوال دیگه دیتابیس این بسته امنیتی حجیم نیست؟ علتش چیه؟

خب برای اینکه نسخه هایی که بیرون داده میشن از نظر امنیتی و نرم افزار بهینه تر میشن و باگ قبلی برطرف میشه در نسخه جدید.

خب علت حجیم بودنش این هست که هم اپدیت ویروس ها درش قرار داره و هم امضای دیجیتالی نرم افزار ها...

jolan57
26-05-2011, 12:16
ممنون ولی فکر کنم جدیدترین ورژن رو دارم از خود سایتش دانلود کردم ، اینم ورزنش : 5.4.189068.1354

من این مشکل رو در فروم کمودو سزچ کردم که این جواب رو داده بودند:

If you want the latest version download CIS 32bit/64bit (as deadman suggested) and download CIS clean up tool. Now uninstall the current CIS and use the CIS clean up tool as admin in safe mode (press F8 after the computers logo)

Make sure that Windows Firewall and Windows Defender are disabled. Then uninstall Comodo Firewall with Revo Uninstaller and install v5.4.

شما کمودو رو انیستال کنید و از کمودو کلینر در سیف مود استفاده کنید و سپس کمودو رو نصب کنید
CIS Clean-up tools

alipencia
26-05-2011, 21:38
شما آپدیت آفلاین رو دانلود کردین؟؟ کی؟ یا اگر بک آپ گرفتین کی بوده؟
از سیف مود وارد شوید فایل bases.cav به bases.old تغییر بدید و فایل جدید رو کپی کنید

اپدیت رو افلاین از خود سایتش گرفتم.من خودم ویندوز سون دارم اپدیتها رو ریختم و شناخت.حالا بعد یک هفته که اپدیت ها رو روی ویندوز دوستم که xp داره میریزم نمیشناسه.در ضمن از سیف مود اقدام کردم

imanpod
26-05-2011, 22:17
من فایروالم بعضی وقتا قاطی میکنه ، برنامه ای رو که دو ساعت پیش بستم رو نشون میده که 50 درصد ترافیک رو اشغال کرده . دیروز utorrent رو بسته بودم ، بازم نشون میداد وصله . در صورتی که برنامه ی اندازه گیری پهنای باندم (simple internet meter lite ) هیچ پهنای باندی نشون نمیداد .
برا شما تا حالا پیش نیومده ؟

AMINGERAMI
26-05-2011, 22:44
از این دست اتفاقات عجیب برای من هم افتاده!!

یه سری یه فایل خواست که به نت وصل شه ، کومودو پیغام داد و من بلاکش کرد ، دیگه دیوونم کرده بود.... الکی برای خودش لوگ میساخت! یهو دیدم 3400 تا لوگ ساخته و پیغام داده که بلوکش کردم!!!!!:18: در صورتی که اصلا اون فایله نه تو پروسه ای اجرا بود نه چیزی....

یه مشکل دیگه ای هم که کومودو داره این بید که وقتی کلا غیرفعالش میکنی آیکون کومودو هیچ تغییری نمیکنه ..... این واقعا ضایع است!

alone_boy
26-05-2011, 23:38
سلام
بخوام MBAM رو هم در كنار CIS نصب كنم مشكلي پيش نمياد؟

AMINGERAMI
26-05-2011, 23:59
سلام

خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد..... فقط برنامه رو رجیستر نکنید بهتر است!چون در این صورت گارد برنامه فعال میشه و ممکنه با آنتی ویروس تداخل ایجاد کنه....:40:

Karkas20
27-05-2011, 08:01
از این دست اتفاقات عجیب برای من هم افتاده!!

یه سری یه فایل خواست که به نت وصل شه ، کومودو پیغام داد و من بلاکش کرد ، دیگه دیوونم کرده بود.... الکی برای خودش لوگ میساخت! یهو دیدم 3400 تا لوگ ساخته و پیغام داده که بلوکش کردم!!!!!:18: در صورتی که اصلا اون فایله نه تو پروسه ای اجرا بود نه چیزی....

یه مشکل دیگه ای هم که کومودو داره این بید که وقتی کلا غیرفعالش میکنی آیکون کومودو هیچ تغییری نمیکنه ..... این واقعا ضایع است!

فقط مواظب باشید وقتی درخواست بلاک کردن فایلی را داد // بدون کنجکاوی بلاک یا اجازه دسترسی بهش ندید...

چون اگر به اشتباه یک پروسه یا فایل اجرایی یک برنامه را بلاک کردید ...به سختی میشه باز این مشکل را به اولش برگردوند.

Karkas20
27-05-2011, 08:14
سلام

در کامل کردن حرف دوستمون. ((نکته ای را که یادآور نشدن ))

باید این نکته را ذکر کنم که برنامه مکمل MBAM را باید شما به صورتی نصب کنید که با سریالی ریجستر نکنید/ چون با این کار شما گارد نرم افزار فعال و باعث اختلال در سیستم و عملکرد انتی ویروس اصلی شما میشود.

برنامه فوق رایگان هست و براحتی اپدیت میشود ولی فقط گارد ان فعال نیست چون باید با سریالی ریجستر شود که شما نباید با سریالی ریجستر کنید.

موفق باشید.

M_E_H_D_I
28-05-2011, 11:19
با سلام.

دوستان یه مشکلی که دارم اونم اینه که متاسفانه کومودو همیشه در حال استفاده از پهنای باندم هست.!!

آیا راهی داره که از اینترنتم همیشه استفاده نکنه.؟

با تشکر.

Dr Hannibal
28-05-2011, 11:23
با سلام.

دوستان یه مشکلی که دارم اونم اینه که متاسفانه کومودو همیشه در حال استفاده از پهنای باندم هست.!!

آیا راهی داره که از اینترنتم همیشه استفاده نکنه.؟

با تشکر.

کمودو رو آپدیت کنید ، دیتابیس آنتی ویروس + نرم افزار

دیگه مشکلی نیست.

راهنمای آپدیت دیتابیس به شکل آفلاین هم در پست دوم تاپیک گذاشته شده.

در ضمن اگه با نرم افزارهای محاسبه پهنای باند ، حجمی دیدید از کمودو داره دانلود میشه ایرادی نداره ، این به دلیل کنترل ورود و خروج اطلاعات هست و مجموع تبادل رو نشون میده.

اون فلش های رو آیکون که بالا و پایین هم هستند نشون دهنده ارسال و دریافته که میتونه مثلا از مرورگر باشه.

موفق باشید

saeid223
28-05-2011, 15:08
میشه کمودو را در کنار Nod32 نصب کرد؟
با اینکه می دونم نمیشه دوتا antivirus را روی یک سیستم نصب کرد

Karkas20
28-05-2011, 15:43
میشه کمودو را در کنار Nod32 نصب کرد؟
با اینکه می دونم نمیشه دوتا antivirus را روی یک سیستم نصب کرد

دوست عزیز به نظر من شما یا کومودو اینترنت سکیوریتی را بجای نود نصب کن یا از مکمل MBAM در کنار نود استفاده کن.

میتونید بجای کومودو از اویرا نسخه فری استفاده کنید چون میشه موقع نصب گزینه ها و گاردش را غیر فعال کرد.

saeid223
28-05-2011, 15:56
دوست عزیز به نظر من شما یا کومودو اینترنت سکیوریتی را بجای نود نصب کن یا از مکمل MBAM در کنار نود استفاده کن.

میتونید بجای کومودو از اویرا نسخه فری استفاده کنید چون میشه موقع نصب گزینه ها و گاردش را غیر فعال کرد.

نه، من دست از nod32 نمیکشم
فقط میخوام قابلیت سندباکس کومودو رو داشته باشم و یک محیط سکیوریتی امن
همین، لطفا آویرا رو پیشنهاد ندید (با اینکه تو نتایج 2010 آویرا برتر از نود بود)
نمی شه کومودو اینترنت سکیوریتی رو در کنار نود داشت؟ داخل سایت کومودو فقط آنتی ویرویس رایگان بود فقط!!! یعنی اینترنت سکیوریتی پولیه!
ضمنا MBAM هم مثه کومودو گارد و سندباکس داره؟
مرسی

Karkas20
28-05-2011, 16:34
نمی شه کومودو اینترنت سکیوریتی رو در کنار نود داشت؟ داخل سایت کومودو فقط آنتی ویرویس رایگان بود فقط!!! یعنی اینترنت سکیوریتی پولیه!
مرسی

خب اگر منظور شما سند باکس هست میتونید از نرم افزار Sandboxie استفاده کنید.

نه عزیز نمیشه سکیوریتی کومودو را در کنار نود نصب کرد // نسخه سکیوریتی رایگان هم داره.

فقط اگر خواستید نصب کنید سکیوریتی کومودو را باید صفحه اول و د وم را خوب مطالعه کنید تا به مشکلی بر نخورید.

MBAM یک مکمل هست و فایروال یه گزینه های امنیتی زیاد نداره.

سندباکس هم نداره..این برنامه فقط به درد اسکن برای مواقع خواص میخوره...که رایگان هم اپدیت میشه و میتونید اسکن کنید.

saeid223
28-05-2011, 17:22
خب اگر منظور شما سند باکس هست میتونید از نرم افزار Sandboxie استفاده کنید.

نه عزیز نمیشه سکیوریتی کومودو را در کنار نود نصب کرد // نسخه سکیوریتی رایگان هم داره.

فقط اگر خواستید نصب کنید سکیوریتی کومودو را باید صفحه اول و د وم را خوب مطالعه کنید تا به مشکلی بر نخورید.

MBAM یک مکمل هست و فایروال یه گزینه های امنیتی زیاد نداره.

سندباکس هم نداره..این برنامه فقط به درد اسکن برای مواقع خواص میخوره...که رایگان هم اپدیت میشه و میتونید اسکن کنید.

مرسی از راهنماییت، سندباکسی رو دارم دانلود میکنم
فهمیدم منظورت از MBAM چیه، قبلا زیاد ازش استفاده میکردم
پس کومودو رو فدای nod32 میکنم، ترجیح میدم وفادار به nod32 بمونم، چون کار باهاش خیلی راحته

saeid223
29-05-2011, 09:42
مرسی از راهنماییت، سندباکسی رو دارم دانلود میکنم
فهمیدم منظورت از MBAM چیه، قبلا زیاد ازش استفاده میکردم
پس کومودو رو فدای nod32 میکنم، ترجیح میدم وفادار به nod32 بمونم، چون کار باهاش خیلی راحته

مرسی

دیشب و امروز بالاخره متوجه شدم که nod32 دیگه کاراریی سابقو نداره
جای اینکه بیاد تند و تند یوزر و پسوردهاشو باطل کنه، یکم روی ویروس شناسیش کار میکرد الان وضعش این نبود...
مخصوصا پست هامو ویرایش نکردم که ببنید که یک آدم معتقد و متعصب سرانجام کارش به کجا میرسه
کوچ به ویروس کش دیگه...
وقتی MBAM رو اجرا کردم 13 تا کرمی رو تشخیص داد که nod32 از شناسایش عاجز بود
حالاهم من موندمو یه کامپیوتر کند، با کلی مشکل...

Karkas20
29-05-2011, 10:40
دیشب و امروز بالاخره متوجه شدم که nod32 دیگه کاراریی سابقو نداره
جای اینکه بیاد تند و تند یوزر و پسوردهاشو باطل کنه، یکم روی ویروس شناسیش کار میکرد الان وضعش این نبود...
مخصوصا پست هامو ویرایش نکردم که ببنید که یک آدم معتقد و متعصب سرانجام کارش به کجا میرسه
کوچ به ویروس کش دیگه...
وقتی MBAM رو اجرا کردم 13 تا کرمی رو تشخیص داد که nod32 از شناسایش عاجز بود
حالاهم من موندمو یه کامپیوتر کند، با کلی مشکل...

با این حساب شما اگر خواستید نود را ریمو کنید و کومودو سکیوریتی را نصب کنید ولی قبل باید صفحه اول و دوم این تایپیک را مشاده کنید.

alone_boy
29-05-2011, 15:37
سلام
الان ميخوام كومودو رو حذف كنم
قاعدتا بعد از نصب مجددش ازم كلي سوال در مورد اجازه دادن يا ندادن به برنامه ها ميپرسه
نميشه يه كاري كنم كه بعد از نصب مجددش نپرسه اين سوالا رو؟

Karkas20
29-05-2011, 16:13
سلام
قاعدتا بعد از نصب مجددش ازم كلي سوال در مورد اجازه دادن يا ندادن به برنامه ها ميپرسه

فکر نکنم...بشه کاری کرد که موقع نصب مجدد از کاربر سوال نکنه

چون با سوال کردن در مورد برنامه ای یا پروسه یا فایلی تنظیم میکنه که برای فایل مورد نظر چه تصمیمی بگیره و کانفیگ بشه.

jolan57
29-05-2011, 19:39
سلام

سلام این روشی رو که میگم انجام بدین,البته خود من تستش نکردم و نمیدونم جواب میده یا نه!
وارد ریجستری شوید,وارد این مسیر شوید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Software\COMODO\Firewall Pro\Configurations

اگر تنظیمات Proactive security را انتخاب کرده اید گزینه 1 را انتخاب کنید(برای تنظیمات اینترنت سکوریتی گزینه 0 و برای فایروال سکوریتی گزینه 2 می باشد ) و بر روی آن کلیک راست کنید و Export را بزنید و فایل را در جایی سیو کنید
کمودو رو وقتی مجددا نصب کردین فایل سیو شده را اجرا و Yes بزنید و سیستم را ریستارت کنید
اگر انجام دادین جواب را اینجا اعلام کنید

alone_boy
29-05-2011, 21:30
سلام این روشی رو که میگم انجام بدین,البته خود من تستش نکردم و نمیدونم جواب میده یا نه!
وارد ریجستری شوید,وارد این مسیر شوید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Software\COMODO\Firewall Pro\Configurations

اگر تنظیمات Proactive security را انتخاب کرده اید گزینه 1 را انتخاب کنید(برای تنظیمات اینترنت سکوریتی گزینه 0 و برای فایروال سکوریتی گزینه 2 می باشد ) و بر روی آن کلیک راست کنید و Export را بزنید و فایل را در جایی سیو کنید
کمودو رو وقتی مجددا نصب کردین فایل سیو شده را اجرا و Yes بزنید و سیستم را ریستارت کنید
اگر انجام دادین جواب را اینجا اعلام کنید
ممنون بابت راهنمايي
متاسفانه دير گفتين و كومودو رو پاك كردم و اف سكيور ريختم
بازم ممنون:11:

iran2008
31-05-2011, 00:14
سلام
من COmodo security Premium 5.4 رو نصب کردم .
شماره سریال یا همون لیسانس براش ندارین بهش بدم ؟

Karkas20
31-05-2011, 09:09
سلام
من COmodo security Premium 5.4 رو نصب کردم .
شماره سریال یا همون لیسانس براش ندارین بهش بدم ؟

دوست عزیز این نسخه رایگان هست و به سریالی احتیاج ندارد برای اکتیو شدن

iran2008
31-05-2011, 09:36
وقتی نصبش کنی تو قسمت About جایی داره برای وارد کردن لیسانس نرم افزار .

K1lou
02-06-2011, 12:44
با سلام خدمت دوستان
موقع نصب برنامه ها گزینه run as comodo sandbox رو توی کلیک راست دارم این گزینه فایروال کومود چه کاری رو بر روی برنامه نصب شده انجام میده ؟

jolan57
02-06-2011, 13:16
شما پست دوم تاپیک کمودو رو مطالعه کنید اگر به جوابتون نرسیدین در همون تاپیک کمودو سوالتون رو عنوان کنید

در ضمن باید فایروال کمودو را در کنار نود آنتی ویروس نصب کنید نه اسمارت سکوریتی

K1lou
02-06-2011, 13:23
با سلام و تشکر

در ضمن باید فایروال کمودو را در کنار نود آنتی ویروس نصب کنید نه اسمارت سکوریتی
ممنون از راهنماییتون
این نصب همزمان مشکل ایجاد می کنه ؟
با تشکر

jolan57
02-06-2011, 13:44
با سلام و تشکر

ممنون از راهنماییتون
این نصب همزمان مشکل ایجاد می کنه ؟
با تشکر

بله چون نسخه اسمارت سکوریتی دارای فایروال است و نصب دو فایروال در کنار هم میتونه باعث اختلال در کارشون بشه,نسخه آنتی ویروس نسبت به اسمارت سکوریتی فقط فایروال رو نداره که با نصب کمودو فایروالی با قدرت بیشر نسبت به نود خواهید داشت

Help118
02-06-2011, 18:05
سلام
آخرین ورژن با جزئیات عدیدیش چنده؟
و اینکه بروزترین نسخه رو کی دانلود کردید؟

iran2008
02-06-2011, 18:53
سلامی مجدد
من آخرین نسخه Comodo رو نصب کردم
یعنی همین 5.4 ، Comodo Security Premium

تو آپدیت شدن مسئله ای هست :
من هر وقت میام نگاهش میکنم باز از اول شروع به آپدیت میکنه و همش هم نوشته تا 100 مگ .
جریان چیه ؟

مثلا اینجا توی عکس مشخصه که تا الان 31 مگ از 100 مگ رو گرفته . اما تا الان چند بار اتفاقا افتاده که باز از اول داره میگیره .

jolan57
03-06-2011, 11:38
وقتی نصبش کنی تو قسمت About جایی داره برای وارد کردن لیسانس نرم افزار .

برای ارتقا به نسخه پرو هست

سلام
آخرین ورژن با جزئیات عدیدیش چنده؟
و اینکه بروزترین نسخه رو کی دانلود کردید؟
از سایتش دانلود کنید

سلامی مجدد
من آخرین نسخه Comodo رو نصب کردم
یعنی همین 5.4 ، Comodo Security Premium

تو آپدیت شدن مسئله ای هست :
من هر وقت میام نگاهش میکنم باز از اول شروع به آپدیت میکنه و همش هم نوشته تا 100 مگ .
جریان چیه ؟

مثلا اینجا توی عکس مشخصه که تا الان 31 مگ از 100 مگ رو گرفته . اما تا الان چند بار اتفاقا افتاده که باز از اول داره میگیره .

اگر آپدیت اولیش تا آخر کامل نشود و قطع شود دوباره از اول شروع به دانلود میکند,برای شما بهتر است که یک بار آپدیت اولیه را از سایت کمودو با دانلود منیجر دانلود کنید که قابلیت رسیوم نیز دارد

یا اینکه پست زیر را بخوانید

alipencia
03-06-2011, 13:48
با سلام
دوستان من قبلا هم این سوال رو کرددم اما هیچ کس کامل جواب نداد.خواهشا یک نفر جواب کامل بدنه.من یه مدت پیش کومودو رو نصب کردم.اپدیت ها رو از سایت خودش گرفتم واپدیتش کردم.بعد یک هفته که دوباره خواستم ویندوز عوض کنم رفتم و اپدیت رو از مسیرش کپی کردم.حالا بعد از نصب دوباره وقتی اپدیت ها رو میریزم دو حالت داره:یا پاکش میکنه و همون فایل bases.cav رو با حجم ۹ مگ جایگزین میکنه.یا اصلا اپدیتی که ریختم با اینکه تو پوشه هست رو نمیشناسه.حالا چی کارش کنم؟

yashgin128
03-06-2011, 14:55
دوستان عزیز یه سوال دارم ازتون خواهش میکنم که بدون در نظر گرفتن تعصب جواب بدید:
ایا این نرم افزار (همین که نسخه جدیدش هم چند پست قبل معرفی شده)به تنهایی تمامی احتیاجات من را که شامل انتی ویروس خوب بودن،انتی تروجان و اسپی وار قوی داشتن و محافظت از سیستم هنگام اتصال به اینترنت به خوبی رفع می کنه؟

قبلا از همه دوستان نهایت سپاسگزاری را دارم.

Jadda
04-06-2011, 22:09
با سلام

اول این عکس را ببینید:

به نظر میرسه اونچیزی که توی عکس ما میبینیم دو تا فایل ستاپ نصب مرورگر فایرفاکس باشه!! ولی بهتره بدونید که یکیش ویروسه!!:18:
آیا میشه حدس زد کدومش ویروسه؟؟ خیلی سخته، نه؟؟ خب با یک آنتی ویروس و اسکن میشه اینو فهمید.یعنی آنتی ویروس وقتی بتونه از روی دیتابیس ویروس مورد نظر را پیدا کنه به شما خبر میده.

خب کمودو این مخرب را میشناسه، و وقتی ما فایل را به نیت نصب فایرفاکس اجرا کنیم آنتی ویروس کمودو به ما اطلاع میده که فایل ویروسیه، ولی ما فرض را بر این میگذاریم که آنتی ویروس کمودو این ویروس را تشخیص نده، اونوقت باز میبینیم که وقتی فایل را اجرا میکنیم کمودو اونو میبره تو سندباکس!!(میتونید آنتی ویروس را خاموش کنید و تست کنید؛ البته حرفه ایهاش)

خیلی جالبه، چون فایرفاکس در لیست سفید کمودو قرار داره و قاعدتاً نباید بره تو سندباکس!! و کمودو هیچ کاری به کارش نداره و میزاره آزاد باشه و هیچ پیغامی هم نشون نمیده ؛ ولی اینجا میبینیم که کمودو اونو میبره تو سند باکس!! پس می فهمیم که قضیه چیه؛ فایل آلوده است.یعنی اینجا بدون آنتی ویروس فهمیدیم که این فایل آلوده است.:11:

راستی تا یادم نرفته، اون فایل شماره 1 ویروسه ؛؛ و فایل شماره 2 سالمه و فایل نصب فایرفاکسه
فایل شماره 1 یعنی ویروس را میتونید از لینک زیر دانلود کنید:

پسوردش هم 123 است.

موفق باشید.

alone_boy
04-06-2011, 23:03
سلام
يه سوال دارم:
كومودو هم در حالت عادي خودش هارد رو جستجو ميكنه؟!
راستي من Cloud Scan رو فعال نكردم ولي الان دو تا فايل رو با اون تشخيص داد.آخه قسمت Information آدرس فروم كومودو رو نوشته بود

Help118
05-06-2011, 02:08
در مقایسه این دو محصول

مشاهده میشه که نسخه پروفشنال دو سه مورد اضافی داره که یکیش فکر کنم برای ما سودمند خواهد بود و محافظت از وای فای هستش
نسخه پرو یک ساله رایگان هستش و نسخه معمولی همیشگی! نظر به اینکه اصولا زود به زود ویندوزمونو عوض کنیم و فرقی نداره واسمون این محدودیت یک ساله شماها کدوم رو پیشنهاد می دید و اکثریت از کدوم ورژن استفاده می کنید؟

alipencia
05-06-2011, 13:58
صفحه قبل یه سوال کردم هیچ کس جواب نداد

GHOST RECON
05-06-2011, 21:14
دوستان سلام من نسخه 5.4 رو گرفتم و نصب كردم
تو قسمت about گزينه insert liscence داره مگه نسخه premium هم پولي شده ؟

Help118
05-06-2011, 21:53

بجز نسخه اینترنت سکیوریتی بقیش از اول هم پولی بودند! فقط ورژن پروفشنالش یه تریال یک ساله داره که بتازگی اضافه شده

jolan57
05-06-2011, 22:11
سلام
يه سوال دارم:
كومودو هم در حالت عادي خودش هارد رو جستجو ميكنه؟!
راستي من Cloud Scan رو فعال نكردم ولي الان دو تا فايل رو با اون تشخيص داد.آخه قسمت Information آدرس فروم كومودو رو نوشته بود

در قسمت Manual scanning قسمتی مربوط به کلود اسکن دارد,اگر مایل به انجام کلود اسکن نیستید تیک آن را در قسمت antivirus--scanner setting--manual scanning بردارید

فکر نکنم خودش هارد رو اسکن کند,البته روتکیت اسکن دارد و مطمئنا کارهایی را انجام می دهد:31:
ضمن آنکه با تنظیمات scheduled scanning میتونید هر وقت که مایل بودید کمودو رو تنظیم کنید تا اسکن را انجام بدهد

خیر پولی نشده برای ارتقا به نسخه پرو است

مشاهده میشه که نسخه پروفشنال دو سه مورد اضافی داره که یکیش فکر کنم برای ما سودمند خواهد بود و محافظت از وای فای هستش
نسخه پرو یک ساله رایگان هستش و نسخه معمولی همیشگی! نظر به اینکه اصولا زود به زود ویندوزمونو عوض کنیم و فرقی نداره واسمون این محدودیت یک ساله شماها کدوم رو پیشنهاد می دید و اکثریت از کدوم ورژن استفاده می کنید؟
من از نسخه پرمیوم استفاده میکنم چون وای فای ندارم ولی برای امنیت وای فای کمودو پرو خیلی خوب میتونه باشه
البته جناب دکتر هانیبال گفتند که در این نسخه تریال حذف شده

K1lou
06-06-2011, 06:43
بله چون نسخه اسمارت سکوریتی دارای فایروال است و نصب دو فایروال در کنار هم میتونه باعث اختلال در کارشون بشه,نسخه آنتی ویروس نسبت به اسمارت سکوریتی فقط فایروال رو نداره که با نصب کمودو فایروالی با قدرت بیشر نسبت به نود خواهید داشت

با سلام و تشکر
من اگه فایروال اسمارت سکیوریتی رو غیر فعال کنم مشکل حل میشه ؟
با تشکر

jolan57
06-06-2011, 12:15
با سلام و تشکر
من اگه فایروال اسمارت سکیوریتی رو غیر فعال کنم مشکل حل میشه ؟
با تشکر

بله مشکل حل میشه

Help118
07-06-2011, 00:10
من از نسخه پرمیوم استفاده میکنم چون وای فای ندارم ولی برای امنیت وای فای کمودو پرو خیلی خوب میتونه باشه

آخه نسخه پریمیوم تو سایت نداره؟
Comodo Internet Security Pro 2011 پولی با تریال 30 روزه
Comodo Internet Security کاملا رایگان
Comodo Internet Security Complete 2011 کاملا پولی حتی تریال تو سایتش نیست
Comodo Internet Security Plus 2011 اینم کاملا پولیه
Comodo Antivirus کاملا رایگان
...
قبلا فکر کنم پریمیوم دیده بودم ولی الان تو سایت دیگه نیست بازم اگه پریمیوم استفاده می کنید شماره سریال می دید؟ چه مزیت به دردبخوری نسبت به اینترنت سکیوریتی داره؟ سریال رو از کجا گیر میارید؟ بعدش بیشتر نسخه ها مثل کمپلیت و پلاس گزینه هایی مثل پشتیبانی و گارانتی مالی دارند که در ایران بدردنخوره

.Masood.
07-06-2011, 08:10
آخه نسخه پریمیوم تو سایت نداره؟
Comodo Internet Security Pro 2011 پولی با تریال 30 روزه
Comodo Internet Security کاملا رایگان
Comodo Internet Security Complete 2011 کاملا پولی حتی تریال تو سایتش نیست
Comodo Internet Security Plus 2011 اینم کاملا پولیه
Comodo Antivirus کاملا رایگان
...
قبلا فکر کنم پریمیوم دیده بودم ولی الان تو سایت دیگه نیست بازم اگه پریمیوم استفاده می کنید شماره سریال می دید؟ چه مزیت به دردبخوری نسبت به اینترنت سکیوریتی داره؟ سریال رو از کجا گیر میارید؟ بعدش بیشتر نسخه ها مثل کمپلیت و پلاس گزینه هایی مثل پشتیبانی و گارانتی مالی دارند که در ایران بدردنخوره

سلام .

دوست عزیز Comodo Internet Security همون نسخه Premium هست . بعد از نصب Comodo Internet Security در بالا ی صفحه این عبارت رو مشاهده می کنید :

Comodo Internet Security یه نسخه ی %100 رایگان هست به همین خاطر کومودو کلمه Premium ( به معنی : جایزه , پاداش عمل و ... ) رو اضافه کرده تا مشخص باشه که شما دقیقا دارید از چه نسخه ای استفاده می کنید .

این ورژن از لحاظ امکانات امنیتی مبارزه با مخرب ها هیچ چیزی از بقیه ورژن های پولی کم نداره . و امکانات به کار رفته در آن از لحاظ کیفیت هم به اندازه ورژن های پولی هست .

اما امکانات زیر رو نداره :

Comodo Internet Security Plus 2011

1) برقراری امنیت اینترنت های Wi-Fi
2) حذف ویروس ها و آنتی ویروس های قدیمی به صورت آنلاین توسط کارشناسان کومودو

Comodo Internet Security Pro 2011

3) کمک از راه دور برای همه مسائل مربوط به کامپیوتر ( برای مثال کمک و راهنمایی برای افزایش کارایی سیستم , تنظیمات چاپگر , کنترل فرزندان در استفاده از کامپیوتر و اینترنت و ... ) به صورت 24x7
4) پرداخت 500 دلار به عنوان غرامت در صورت آلوده شدن سیستم شما به مخرب ها و همچنین تعمیر کردن ( از بین بردن مخرب ها و اثرات آن ها ) سیستم شما . ( این قابلیت به صورت رایگان می باشد )

Comodo Internet Security Complete 2011

3) کمک از راه دور برای همه مسائل مربوط به کامپیوتر ( برای مثال کمک و راهنمایی برای افزایش کارایی سیستم , تنظیمات چاپگر , کنترل فرزندان در استفاده از کامپیوتر و اینترنت و ... ) به صورت 24x7
4) پرداخت 500 دلار به عنوان غرامت در صورت آلوده شدن سیستم شما به مخرب ها و همچنین تعمیر کردن ( از بین بردن مخرب ها و اثرات آن ها ) سیستم شما . ( این قابلیت به صورت رایگان می باشد )
5) دادن 10 گیگ فضا امن جهت ذخیره هرگونه فایل و پشتیان گیری آنلاین

6) بیمه بودن سیستم شما تا سقف 15 هزار دلار اگر هویت شما و اطلاعات شما به خطر افتاد و یا به سرقت رفت.

موفق باشی

Help118
07-06-2011, 11:35
سلام .

دوست عزیز Comodo Internet Security همون نسخه Premium هست . بعد از نصب Comodo Internet Security در بالا ی صفحه این عبارت رو مشاهده می کنید :

Comodo Internet Security یه نسخه ی %100 رایگان هست به همین خاطر کومودو کلمه Premium ( به معنی : جایزه , پاداش عمل و ... ) رو اضافه کرده تا مشخص باشه که شما دقیقا دارید از چه نسخه ای استفاده می کنید .

این ورژن از لحاظ امکانات امنیتی مبارزه با مخرب ها هیچ چیزی از بقیه ورژن های پولی کم نداره . و امکانات به کار رفته در آن از لحاظ کیفیت هم به اندازه ورژن های پولی هست .

اما امکانات زیر رو نداره :

Comodo Internet Security Plus 2011

Comodo Internet Security Complete 2011

5) دادن 10 گیگ فضا امن جهت ذخیره هرگونه فایل و پشتیان گیری آنلاین

6) بیمه بودن سیستم شما تا سقف 15 هزار دلار اگر هویت شما و اطلاعات شما به خطر افتاد و یا به سرقت رفت.

موفق باشی

بله تا حدر جریان بودم و ممنون از شما

پس میشه گفت Comodo Internet Security Pro 2011 پولی با تریال 30 روزه برای کسانی که وای فای دارند بهترین گزینه خواهد بود

Help118
07-06-2011, 11:44
ما خودمون یه زمان کمودو استفاده می کردیم اونقد بچه ها تو فاروم گفتند و گفتند که فعلا کاسپر استفاده می کنم
با کنار گذاشتن مسئله رایگان بودن و پولی بودن برای سیستمهای دوستان کمودو رو پیشنهاد می دید یا ناد32؟

ALI16437
09-06-2011, 13:01
با سلام خدمت همه دوستان گلم.
من فکر میکنم فقط و فقط COMODO GeekBuddy
این برنامه به اندازه تمام برنامه های امنیتی ارزش
داره .
من امروز برای اولین بار با کنکت شدن به اون تونستم
با متخصصان کمودو در مورد مشکلم صحبت کنم و حتی
اونها کنترل ریموت دسکتاپ منو دست گرفتند
در سیستم من به دنبال انجام رفع معایب گشتند
خوب من هم مثل خیلی از دوستان دیگر انگلیسی
ضعیفی دارم و به کمک مترجم گوگل تونستم منظور
متخصص روبرو رو بفهمم و منظور خودم رو هم بفهمونم.

Gallar2
09-06-2011, 16:01
با سلام خدمت همه دوستان گلم.
من فکر میکنم فقط و فقط COMODO GeekBuddy
این برنامه به اندازه تمام برنامه های امنیتی ارزش
داره .
من امروز برای اولین بار با کنکت شدن به اون تونستم
با متخصصان کمودو در مورد مشکلم صحبت کنم و حتی
اونها کنترل ریموت دسکتاپ منو دست گرفتند
در سیستم من به دنبال انجام رفع معایب گشتند
خوب من هم مثل خیلی از دوستان دیگر انگلیسی
ضعیفی دارم و به کمک مترجم گوگل تونستم منظور
متخصص روبرو رو بفهمم و منظور خودم رو هم بفهمونم.

بله دوست من اگر از نسخه complete اون استفاده کنید قدرت واقعی شرکت کومودو رو در حمایت از مشترک خودش به واقع احساس خواهید کرد

ALI16437
10-06-2011, 09:50
با سلام

دوستان در خیلی جاها از

1) برقراری امنیت اینترنت های Wi-Fi 2)
حذف ویروس ها و آنتی ویروس های قدیمی به صورت آنلاین توسط کارشناسان کومودو

صحبت کرده اند من یک سوال دارم اونم اینه که آیا این امنیت Wi-Fi همون ComodoTrustConnect هست
یا چیز دیگری است اگر همون ComodoTrustConnect هست که از طریق openvpn کار میکنه ودر ایران فیلتر شده
پس عملا در ایران کارایی نداره ،چون من خودم چند ساعتی با متخصصان کمودو صحبت کردم و روی سیستم من کار کردنند
کارهای بسیار زیادی و در نهایت به این نتیجه رسیدند که از طرف سرورهای که در ایران اینترنت ارائه میکنند اینخدمات بلوکه شده.

yashgin128
12-06-2011, 02:37
خداییش اینو بدون تعصب پاسخ بدید :به نظر شما کسپر 2012 بهتره یا کومودو؟
اگه میشه با جزیییات مقایسه کنید چونکه تو تاپیک مقابل هم خواهم گذاشت برای رسیدن به نتیجه بهتر و دلایل موجه تر.

panther99
12-06-2011, 18:07
آقا نظرتون در مورد این محصولش چیه ؟؟؟؟ کسی داره اینو ؟؟؟؟ 15 مگابایته !! Free هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قابلیت آپدیت داره ؟؟؟؟؟؟

ALI16437
12-06-2011, 18:40
این که همش علامت سوال
چی رو داریم
پ ام بده.

jolan57
12-06-2011, 19:57
آقا نظرتون در مورد این محصولش چیه ؟؟؟؟ کسی داره اینو ؟؟؟؟ 15 مگابایته !! Free هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قابلیت آپدیت داره ؟؟؟؟؟؟

ALI16437
14-06-2011, 17:05
با سلام ،
دوستان من یک فلش به سیستمم زدم که توش کلی ویروس بود
ابتدا چندتای رو کمودو تشخیص داد و پاک کرد ولی چون همچنان
بهش مشکوک بودم و چند تا فایل مشکوک توش دیدم
یک بارهم با آویرا اسکن کردم و اویرا 10 ویروس دیگه تشخیص
داد که همه رو غرنطینه کردم.
حالا مسیر غرنطینه آویرا اینجاست C:\ProgramData\Avira\AntiVir Desktop\INFECTED
من میخوام این فایلها رو واسه کومودو بفرستم ولی مشکل اینه که آویرا اسمشون رو
از اسم واقعی به اسامی دیگه تغییرداده شده و من هم نمیخوام ریسک خارج کردن از
قرنطینه آویرا رو متحمل شوم .
خوب کسی راحل حلی واسه این مورد داره ما رو راهنمایی کنه.

Jadda
14-06-2011, 22:10
با سلام ،
من میخوام این فایلها رو واسه کومودو بفرستم ولی مشکل اینه که آویرا اسمشون رو
از اسم واقعی به اسامی دیگه تغییرداده شده و من هم نمیخوام ریسک خارج کردن از
قرنطینه آویرا رو متحمل شوم .
خوب کسی راحل حلی واسه این مورد داره ما رو راهنمایی کنه.

سلام دوست عزیز

اسم فایل اصلاً مهم نیست. مهم هش فایل است. شما میتونید با برنامه VirusTotal Uploader فایلها را با ویروس توتال چک کنی بعد برو به فروم کمودو به آدرس زیر و فقط لینک صفحه ویروس توتال را بزار، مدیران کمودو با هش فایل اونو به دیتابیس اضافه میکنند.(البته قبلش باید از قرنطینه خارج بکنی.سندباکس کمودو فعال باشه و حواست جمع باشه، مشکلی پیش نمیاد)

برو اینجا:

alone_boy
15-06-2011, 09:57
سلام
داشتم یک نرم افزار رو اکسترکت میکردم که اشتباه درخواستی که کومودو داد رو Block زدم
الان هر کاری میکنم نمیتونم درستش کنم که نرم افزارم رو اکسترکت کنم
چه جوری به برنامه اجازه دسترسی بدم؟!

S0R3N4
15-06-2011, 11:00
سلام به همه ی برو بچ های کومودو سوار
اون موقعه ها که تازه کوکودو اسمی به خاطر فایروالش در کرده بود و در مراحل اولیه بود با اون ظاهر آبی رنگش و نداشتن یه تاپیک اختصاصی در پی سی ورلد و شاید به جرات بگم نداشتن یک یوزر در این فرم رفتم دنبال این این فایروال و تا مدت ها هم ازش راضی بودم!!
با اینکه اون موقعه همه میگفتن نرو دنبالش فایروالش زیادی حرفه ای هست و به درد افراد مبتدی نمیخوره ولی با این حال تا مدت ها داشتمش تا اینکه آنتی ویروسش هم داد بیرون
ولی به خاطر ضعفی که آنتی ویروسش در تست ها از خودش نشون داد هیچ وقت اینترنت سکوریتیش برام جذابیت نداشت به کل گذاشتمش کنار به خاطر اینکه من به محصولات یکپارچه بیشتر علاقه دارم
مدتی گذشت و ما شدیم به کل کاربر مکنیتاش و خدا رو شکر اونجا دیگه از این مسخره بازی ها خبر نبود و راحت بودیم و واسه اینکه خیالمون هم راحت بمونه رفتیم سراغ آنتی ویروس پاندا تحت مکینتاش و اونم در کنارش داشتیم و خدا رو شکر بعد از همه مدت که با مکینتاش کار کردم خبری از درسر نبود
ولی الان دوباره یه PC جمع کردم در کنارش ویندوز 7 64 بیتی نصب دارم
من به لایه های دفاعی کومودو کار ندارم.دیتابیس آنتی ویروسش در چه حده.در مورد فایروالش بحثی ندارم.ولی آنتی ویروسش خداییش در تست ها ضعیف بوده هر وقت دیدم!ولی تجربه به من ثابت کرده به تست ها اعتباری نیس.یه وقت هایی برای من پاندا بهترین آنتی ویروس دنیا بود در حالی که اویرا اصلا نبود.حالا تست ها رو مقایسه کنیم شاید اویرا ظاهرا بهترین بود.ولی برای من که شاید به جرات میگم 4 سال یا بیشتر(نمیگم حرفه) ولی خلاصه کاربرش بودم واقعا در عمل بهترین نبود.
الان هم دنبال این نیستم که 4 تا آنتی ویروس نصب کنم + 6 تا آنتی اسپای ور قدیم نیم قد + 1 فایروال ابر قدرت و ....
یه اینترنت سکوریتی میخوام که خلاصه خیالم راحت باشه از هر نظر.خلاصه کار در مکینتاش حس امنیت به ما داده و از حال و هوای ویندوز مدتیه به دورم و فقط میخوام بدونم لایه های دفاعی کومودو رو در نظر نگیریم آنتی ویروسش به تنهایی چند مرده حلاجه؟؟؟؟
شرمنده سر همگیو درد آوردم...

Jadda
15-06-2011, 20:29
سلام جناب Feli،

یک مطلبی را مطرح کردی که باید در موردش یک مقاله نوشت.:20:

فقط میخوام بدونم لایه های دفاعی کومودو رو در نظر نگیریم آنتی ویروسش به تنهایی چند مرده حلاجه؟؟؟؟

کمی توضیح:
فرض بگیریم که جواب این باشه که آنتی ویروسش در شناسایی بسیار ضعیفه،و یا جواب این باشه که آنتی ویروس کمودو در شناسایی مخربها بسیار قویه، ولی این جوابها برای اینکه کاربر بتونه یک سویت امنیتی مناسب انتخاب کنه خیلی کمکی نمیکنه!
شاید بپرسید که چرا؟ جواب: من فکر میکنم اگر فقط مبنا را بر تشخیص از طریق دیتابیس بگذاریم، اونوقت شما میتونید با قویترین آنتی ویروس جهان هم ویروسی بشید، چون همواره ویروسهایی پیدا میشن که آنتی ویروس ما اونها را نشناسه!!{در دنیای واقعی تشخیص آنتی ویروسها حدوداً بین 70 الی 85 درصد است} اونوقت تکلیف چیه..؟
اگر هم مبنا را بر عدم تشخیص بگذاریم، اونوقت همه آنتی ویروسها با کمی اغماض در یک رتبه هستند، چون در دنیای واقعی هیچکدام تشخیص 100% ندارند، همیشه هم کاربر زمانی ویروسی میشه که آنتی ویروسش تشخیص نداشته باشه.که برای همه آنتی ویروسها میشه اینو متصور شد.
جالب شد! سوال: پس تکلیف تشخیص چی میشه؟ خوبه یا بده؟؟ جواب من اینه که البته در نهایت ما باید به تشخیص برسیم ولی نه اینکه فقط به دیتابیس تکیه بکنیم.هرچند که دیتابیس بالاترین مرجع تشخیص ویروس است ولی باز این سوال مطرح میشه که در برابر عدم تشخیص یک مخرب چیکار کنیم؟
همینطور که گفتم در نیای واقعی نرخ تشخیص آنتی ویروسها حدود 70 الی 85 درصد است،پس حدود 30 الی 15 درصد دیگه باقی میمونه! که آنتی ویرسها اونها را نمیشناسند> که همیشه همه کاربرانی که ویروسی میشن از همین 30 درصد ضربه میخورن!
اینو تا اینجا داشته باش فعلاً..
========
یک نکته در مورد آنتی ویروس کمودو(جواب سوال شما):
همینطور که میدونید مدت زیادی از عمر آنتی ویروس کمودو نمیگذره(فکر کنم حدود 2 سال عمر داره)،بنابراین اگه در برخی تستها نبوده یا قبلاً نتایج خوبی نگرفته(از لحاظ تشخیص و دیتابیس منظورمه) خرده ای نیست. ولی: در همین عمر کوتاه خودش واقعاً دیتابیسش پیشرفت کرده و برای مثال تونسته برای اولین بار نشان VB100 را بگیره یا در تست AV-test در آزمون تشخیص نتیجه اینجوری بوده که در تست استاتیک نرخ تشخیص کمودو 97% بوده و در تست دینامیک هم 100% تشخیص را داشته.البته کمودو به دلیل نوجوان بودن آنتی ویروسش در گذشته در تستهای شرکت AV-comparatives نبوده( میتونید بزارید به حساب ضعف..، من خودم اگه کمودو صد سال دیگه هم توی اون تست شرکت نکنه برام اصلاً مهم نیست) که البته احتمالاً در آینده شرکت میکنه.
در کل اگر خواستید نتایج برخی تستها که کمودو انجام داده را بدونید اینجا کمک کننده است:

========
خب برگردیم سر تم اصلی موضوع: تشخیص و عدم تشخیص؛
سعی میکنم خلاصه بنویسم: کمودو دو سیستم دفاعی کلی داره:1-پیشگیری از آلودگی 2-تشخیص مخرب
برای پیشگیری از آلودگی که در برابر ویروسهایی است که در دیتابیس کمودو نیست و کمودو نمیشناسه از تکنولوژی HIPS استفاده میکنه که در قالب Defense+ Technology عرضه شده (که میشه به لیست سفید اشاره کرد) و زیر مجموعه مهم اون هم Auto Sandbox Technology است.یعنی با وجود استفاده از این تکنولوژی اگر مخربی را کمودو نشناسه، حتی بعد از اجرا شدن ویروس سیستم شما آسیبی نمیبینه(امنیت 99%).خب پس این برای اول کار و آلوده نشدن؛؛
اما گفتیم که در نهایت ما باید به تشخیص برسیم، سیستم تشخیص کمودو بر مبنای 3 تکنولوژی است:
1-AntiVirus
2-Cloud scanningis
3-Behavior Blocker

که به نظر من میشه گفت هر سه تا خوب کار میکنند،برای اینکه با کار کرد هر سه مورد آشنا بشی میتونه سری به اینجا بزنی:

به همه اینها رایگان بودن را هم اضافه کن...؛البته میشه حدود 4 سویت خوب انتخاب کرد که به نظر من کمودو یکی از اونهاست که انتخاب و استفاده و مسئولیت اون هم به عهده کاربره...، اینها رو هم نوشتم چون فکر کردم شاید کمک کننده باشه:11:

ashka_2010
15-06-2011, 20:35
سلام. لطفا اگه میشه آموزش کامل کار با برنامه AV_Music_Morpher_Gold_v5.0.38 رو برام ایمیل کنید.
با تشکر قبلی

S0R3N4
16-06-2011, 02:49
سلام جناب Feli،

یک مطلبی را مطرح کردی که باید در موردش یک مقاله نوشت.:20:

کمی توضیح:
فرض بگیریم که جواب این باشه که آنتی ویروسش در شناسایی بسیار ضعیفه،و یا جواب این باشه که آنتی ویروس کمودو در شناسایی مخربها بسیار قویه، ولی این جوابها برای اینکه کاربر بتونه یک سویت امنیتی مناسب انتخاب کنه خیلی کمکی نمیکنه!
شاید بپرسید که چرا؟ جواب: من فکر میکنم اگر فقط مبنا را بر تشخیص از طریق دیتابیس بگذاریم، اونوقت شما میتونید با قویترین آنتی ویروس جهان هم ویروسی بشید، چون همواره ویروسهایی پیدا میشن که آنتی ویروس ما اونها را نشناسه!!{در دنیای واقعی تشخیص آنتی ویروسها حدوداً بین 70 الی 85 درصد است} اونوقت تکلیف چیه..؟
اگر هم مبنا را بر عدم تشخیص بگذاریم، اونوقت همه آنتی ویروسها با کمی اغماض در یک رتبه هستند، چون در دنیای واقعی هیچکدام تشخیص 100% ندارند، همیشه هم کاربر زمانی ویروسی میشه که آنتی ویروسش تشخیص نداشته باشه.که برای همه آنتی ویروسها میشه اینو متصور شد.
جالب شد! سوال: پس تکلیف تشخیص چی میشه؟ خوبه یا بده؟؟ جواب من اینه که البته در نهایت ما باید به تشخیص برسیم ولی نه اینکه فقط به دیتابیس تکیه بکنیم.هرچند که دیتابیس بالاترین مرجع تشخیص ویروس است ولی باز این سوال مطرح میشه که در برابر عدم تشخیص یک مخرب چیکار کنیم؟
همینطور که گفتم در نیای واقعی نرخ تشخیص آنتی ویروسها حدود 70 الی 85 درصد است،پس حدود 30 الی 15 درصد دیگه باقی میمونه! که آنتی ویرسها اونها را نمیشناسند> که همیشه همه کاربرانی که ویروسی میشن از همین 30 درصد ضربه میخورن!
اینو تا اینجا داشته باش فعلاً..
========
یک نکته در مورد آنتی ویروس کمودو(جواب سوال شما):
همینطور که میدونید مدت زیادی از عمر آنتی ویروس کمودو نمیگذره(فکر کنم حدود 2 سال عمر داره)،بنابراین اگه در برخی تستها نبوده یا قبلاً نتایج خوبی نگرفته(از لحاظ تشخیص و دیتابیس منظورمه) خرده ای نیست. ولی: در همین عمر کوتاه خودش واقعاً دیتابیسش پیشرفت کرده و برای مثال تونسته برای اولین بار نشان VB100 را بگیره یا در تست AV-test در آزمون تشخیص نتیجه اینجوری بوده که در تست استاتیک نرخ تشخیص کمودو 97% بوده و در تست دینامیک هم 100% تشخیص را داشته.البته کمودو به دلیل نوجوان بودن آنتی ویروسش در گذشته در تستهای شرکت AV-comparatives نبوده( میتونید بزارید به حساب ضعف..، من خودم اگه کمودو صد سال دیگه هم توی اون تست شرکت نکنه برام اصلاً مهم نیست) که البته احتمالاً در آینده شرکت میکنه.
در کل اگر خواستید نتایج برخی تستها که کمودو انجام داده را بدونید اینجا کمک کننده است:

========
خب برگردیم سر تم اصلی موضوع: تشخیص و عدم تشخیص؛
سعی میکنم خلاصه بنویسم: کمودو دو سیستم دفاعی کلی داره:1-پیشگیری از آلودگی 2-تشخیص مخرب
برای پیشگیری از آلودگی که در برابر ویروسهایی است که در دیتابیس کمودو نیست و کمودو نمیشناسه از تکنولوژی HIPS استفاده میکنه که در قالب Defense+ Technology عرضه شده (که میشه به لیست سفید اشاره کرد) و زیر مجموعه مهم اون هم Auto Sandbox Technology است.یعنی با وجود استفاده از این تکنولوژی اگر مخربی را کمودو نشناسه، حتی بعد از اجرا شدن ویروس سیستم شما آسیبی نمیبینه(امنیت 99%).خب پس این برای اول کار و آلوده نشدن؛؛
اما گفتیم که در نهایت ما باید به تشخیص برسیم، سیستم تشخیص کمودو بر مبنای 3 تکنولوژی است:
1-AntiVirus
2-Cloud scanningis
3-Behavior Blocker

که به نظر من میشه گفت هر سه تا خوب کار میکنند،برای اینکه با کار کرد هر سه مورد آشنا بشی میتونه سری به اینجا بزنی:

به همه اینها رایگان بودن را هم اضافه کن...؛البته میشه حدود 4 سویت خوب انتخاب کرد که به نظر من کمودو یکی از اونهاست که انتخاب و استفاده و مسئولیت اون هم به عهده کاربره...، اینها رو هم نوشتم چون فکر کردم شاید کمک کننده باشه:11:

سپاس دوست خوبم
اول به خاطر وقتی که اختصاص دادی
و دوم به خاطر اطلاعات خوب و توضیحات جامع
ولی دوست خوبم
خودت بهتر از هرکی میدونی بی درسر ترین راه جلوگیری از ویروس ها همون دیتابیسه
وقتی آدمی مثل من حال و حوصله ی پیغام های مشکوک رو نداشته باشه+اصلا ندونه بلاکش کنه یا نه!!چه به دردش میخوره؟؟؟بحث شما فرق میکنه خب با من
الان در بین این اینترنت سکوریتی ها کدوم رو بهتر از بقیه میدونی؟
Panda IS
Norton IS
Comodo IS
Kaspersky IS
Bitdefender IS
الان شما کومودو رو پیشنهاد میدی؟؟؟
ضعف و قدرت هر کدوم رو چی میدونی؟؟؟
راستی
تورو خدا یه چی پشنهاد بده سرعت اینترنت و دانلود رو پایین نیاره ...

Jadda
16-06-2011, 10:26
خودت بهتر از هرکی میدونی بی درسر ترین راه جلوگیری از ویروس ها همون دیتابیسه

سلام

بله موافقم؛ بی دردسرترین؛؛ و اصلی ترین مرجع؛؛ ولی بحث من سر این موضوع بود که اگه آنتی ویروس مخربی را از طریق دیتابیس نشناسه....اونوقت همین بی دردسر ترین، دردسرسازمیشه!؛؛ ضمن اینکه الان پردازش ابری رفته رفته داره جاشو باز میکنه و دیتابیس مستقر روی کلاینتها کمرنگتر میشه در آینده...

وقتی آدمی مثل من حال و حوصله ی پیغام های مشکوک رو نداشته باشه+اصلا ندونه بلاکش کنه یا نه!!چه به دردش میخوره؟؟؟بحث شما فرق میکنه خب با من

خب من در پست قبلیم اصلاً از پیغامها چیزی نگفتم. فقط گفتم تشخیص کمودو از طریق آنتی ویروس و کلود و رفتارشناسی است که این سه پیغام کاملاً واضح است:
این پیغام آنتی ویروس:
این پیغام پردازش ابری که هم از دیتابیس مستقر بر سرورهای کمودو استفاده میکنه و هم آنالیز و پردازش هوشمندانه و پرقدرت سرورهای کمودو:
و این هم پیغام رفتارشناسی:

نکته: آنچه که از سه پیغام بالا مشخصه اینه که کاملاً کمودو واضح نظر خودش رو گفته و کاربر هم میدونه باید چیکار کنه...
=====
اما آنچه شما به عنوان پیغامهای گنگ HIPS مطرح کردی هم به عنوان یک لایه دفاعی دیگر، و مجزا از این سه لایه و سه پیغام خواهد بود.باز دوستان توجه کنند: یک لایه مجزای دیگر است.که اگر کمودو مخربی را از طریق اون سه لایه تشخیص، نشناخت و بالاخره مخرب تونست از لایه های تشخیص کمودو رد بشه، کمودو برای افراد حرفه ای تر یک لایه پرسش را هم گذاشته تا کمک کننده باشه...
برای مثال من یک ویروسی را تست کردم که متاسفانه کمودو نه از طریق آنتی ویروس و نه کلود و نه رفتارشناسی نشناخت.و اینجاست که لایه سوال و جواب وارد بازی میشه و کارش رو انجام میده:

همینطور که گفتم این ویروس با هر سه لایه تشخیص کمودو شناسایی نشد ولی در لایه بعدی(پرسش و پاسخ) گیر میافته، عکس را نگاه کنید:
اینجا فایل اجرا شده میخواد یک نوچه کنار دست خودش بسازه(فایلهای سالم از این کارها میکنن؟)

بعد هم دسترسی به کیبورد:

اگه کاربر فقط کمی حرفه ای باشه متوجه مخرب بودن فایل میشه. بنابراین لایه سوال و جواب یک لایه اضافی دیگر برای کاربران حرفه ای تر است.

الان در بین این اینترنت سکوریتی ها کدوم رو بهتر از بقیه میدونی؟
Panda IS
Norton IS
Comodo IS
Kaspersky IS
Bitdefender IS
همه شون خوبن، خودتون باید انتخاب کنید...

الان شما کومودو رو پیشنهاد میدی؟؟؟
من اصلاً یادم نمیاد که کمودو را به کسی پپیشنهاد داده باشم، پستهای قبلبم رو میتونین بخونین(اگه خودم کمودو دارم فکر کنم دلایلش را توی همین دو پستی که دادم روشن باشه). هر کسی باید خودش انتخاب کنه تا مسئولیتش هم پای خودش باشه.... از لحاظ دیتابیس به جی دیتا هم میتونی فکر بکنی.

تورو خدا یه چی پشنهاد بده سرعت اینترنت و دانلود رو پایین نیاره ...

خب پس سعی کن آنتی ویروست وب گارد و HTTP اسکنر نداشته باشه، کمودو وب گارد نداره و سرعت اینترت و دانلود را نمیگیره و برای امنیت وب گردی هم secureDNS داره که تازه وب گردی را هم امنتر و سریعتر میکنه.

Jadda
17-06-2011, 14:41
با سلام

دیتابیس کمودو از مرز ده میلیون گذشت . . . :33:

AlexanderMahone
18-06-2011, 23:11

Arashdn
19-06-2011, 14:12
مگه رایگان نیست ؟؟؟؟؟؟

T I G E R
19-06-2011, 18:33
سلام دوستان

از لینک زیر میتونید نسخه Comodo Internet Security 2011 Pro رو با لایسنس رایگان 1 ساله دانلود کنید

(یکی از دوستان لینک دانلود غیرمستقیم داده بود ولی این لینک اصلی و مستقیم هستش)

مزایای نسخه Pro نسبت به نسخه رایگان

- ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi و کسانیکه که بصورت وایرلس از اینترنت استفاده میکنید

- پشتیبانی 24 ساعته و انلاین متخصصین کومودو : چنانچه سیستم شما آلوده شد

و یا مشکلی داشته باشید یک کارشناس مجرب کومودو مسئول پاکسازی و رفع مشکل می شود

- گارانتی تا سقف 500 دلار : چنانچه سیستم شما آلوده و دیتاهای مهم شما نابود شده و قابل برگشت نباشند کومودو خسارت آن را می پذیرد

- کومودو بصورت آنلاین سایر مشکلات نرم افزاری کاربر (که ربطی به ویروسی شدن و یا کومودو ندارند) رو هم رفع میکند

موفق باشید

AMIR.KIK
19-06-2011, 18:58
سلام دوستان

از لینک زیر میتونید نسخه Comodo Internet Security 2011 Pro رو با لایسنس رایگان 1 ساله دانلود کنید

(یکی از دوستان لینک دانلود غیرمستقیم داده بود ولی این لینک اصلی و مستقیم هستش)

مزایای نسخه Pro نسبت به نسخه رایگان

- ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi و کسانیکه که بصورت وایرلس از اینترنت استفاده میکنید

- پشتیبانی 24 ساعته و انلاین متخصصین کومودو : چنانچه سیستم شما آلوده شد

و یا مشکلی داشته باشید یک کارشناس مجرب کومودو مسئول پاکسازی و رفع مشکل می شود

- گارانتی تا سقف 500 دلار : چنانچه سیستم شما آلوده و دیتاهای مهم شما نابود شده و قابل برگشت نباشند کومودو خسارت آن را می پذیرد

- کومودو بصورت آنلاین سایر مشکلات نرم افزاری کاربر (که ربطی به ویروسی شدن و یا کومودو ندارند) رو هم رفع میکند

موفق باشید
با این حال دیگه این رو نصب کنیم بهتره؟

T I G E R
19-06-2011, 19:21
با این حال دیگه این رو نصب کنیم بهتره؟
خب از لحاظ امنیت Wi-Fi مسلما بهتر هستش

در ضمن چنانچه زبان انگلیسی بلد باشید میتونید از پشتیبانی آنلاینش بهره ببرید و مشکلات نرم افزاری خودتون رفع کنید

اما اگه نه وایرلس استفاده میکنید و نه به زبان انگلیسی تسلط ابتدایی ندارید لازم نیست نصبش کنید چون به کارتون نمیاد

در ضمن یادتون باشه فایل نصب برنامه 60 مگ هستش و آپدیت اولیه اون در حدود 122 مگ خواهد بود

موفق باشید

jolan57
19-06-2011, 20:14
در نسخه پرو رایگان(تریال یک ساله ) قابلیت ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi یا همون TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption حذف شده
بهترین قابلیتش همون پشتیبانی 24 ساعته متخصصین کمودو هست

Jadda
19-06-2011, 20:43
سلام به دوستان

یک نکته رو هم من عرض کنم که با استفاده از این نسخه پرو یکسال رایگان، اگر ویروسی بشید، کمودو هیچ خسارتی به شما نمیده و حتی کمکی هم به شما نمیکنه(در رفع آلودگی).
:31: مفتکی داریم استفاده میکنیم چه انتظارتی داریم:31:

ولی به غیر از رفع آلودگی هر مشکل دیگری داشته باشید درخدمتند...:11: