مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
بله حرف شما درسته ولی به نظر من باید اتوماتیک بره روی ssl مثل گوگل!(بیخیال!)
اگر میشه سوال اولم رو هم با مدرک جواب بدید!
چه سوالی پرسیدین؟
GHOST RECON
11-09-2012, 22:03
سلام جدیدا دچار یه مشکلی شدم
چندروزه کومودو یا هنگام بالا اومدن ویندوز auto start نمیشه یا مثلا بعد از چند ساعت کار با سیستم میبینی خودش close شده
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
سلام جدیدا دچار یه مشکلی شدم
چندروزه کومودو یا هنگام بالا اومدن ویندوز auto start نمیشه یا مثلا بعد از چند ساعت کار با سیستم میبینی خودش close شده
از قسمت More-Diagnostics چک کنید ببینید کمودو مشکلی نداره
با نرم افزار زیر سیستم خود را چک کنید سالم باشه
Malwarebytes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hitman-Group
12-09-2012, 00:33
من الان از NIS 2013 استفاده میکنم و خیلی به قدرتش اعتماد دارم ولی ایا COMODO از نورتون هم قوی تره؟یعنی من برم کومودور رو نصب کنم؟!بسته کاملش یا نه در کنار یک انتی ویروس؟>!
البته الان کلی از پست های اقا مهران رو خوندم و اطلاعات بسیار مفیدی کسب کردم و فهمیدم که کومودو بهتر از NIS هست!!
نسخه جدیدش کی میاد بچه ها!؟
تاریخی چیزی ازش دارید یا برم همین قدیمی رو بگیرم!
میشه چند تا از این پست هارو برای ما هم بزاری ؟؟؟ من فکر نمیکنم کومودو از شرکتی با این عظمت اعتبار قوی تر باشه ......
البته الان کلی از پست های اقا مهران رو خوندم و اطلاعات بسیار مفیدی کسب کردم و فهمیدم که کومودو بهتر از NIS هست!!
نسخه جدیدش کی میاد بچه ها!؟
تاریخی چیزی ازش دارید یا برم همین قدیمی رو بگیرم!
راستش نورتون یکی از بهترین هاست و نمیشه اونو با چیزی جایگزین کرد ولی اگر کار با کمودو رو هم یاد بگیرید دیگه خیالتون از ویروسی شدن راحت میشه :دی
من پیشنهاد میکنم نورتون آنتی ویروس+کمودو فایروال استفاده کنید همین ترکیبی که من استفاده میکنم
تاریخ انتشار ورژن 6 معلوم نیست ولی بیشتر از یک ماه هم نیست دیگه میل خودتون
میشه چند تا از این پست هارو برای ما هم بزاری ؟؟؟ من فکر نمیکنم کومودو از شرکتی با این عظمت اعتبار قوی تر باشه ......
بهتره بحث خوب بودن یا نبودن رو تو این تاپیک ادامه ندیم هم نورتون و هم کمودو از بزرگترین شرکت های امنیتی آمریکا هستند و استفاده از آنها سلیقه ایی هست تاپیک های زیادی در انجمن برای مقایسه وجود داره ولی بهتره اینجا فقط در مورد کمودو بحث کنیم
Hitman-Group
12-09-2012, 01:10
پست 2 همین تاپیک رو بخون اطلاعات کاملی بهت میده!
Hitman-Group
12-09-2012, 01:14
راستش نورتون یکی از بهترین هاست و نمیشه اونو با چیزی جایگزین کرد ولی اگر کار با کمودو رو هم یاد بگیرید دیگه خیالتون از ویروسی شدن راحت میشه :دی
من پیشنهاد میکنم نورتون آنتی ویروس+کمودو فایروال استفاده کنید همین ترکیبی که من استفاده میکنم
تاریخ انتشار ورژن 6 معلوم نیست ولی بیشتر از یک ماه هم نیست دیگه میل خودتون
بهتره بحث خوب بودن یا نبودن رو تو این تاپیک ادامه ندیم هم نورتون و هم کمودو از بزرگترین شرکت های امنیتی آمریکا هستند و استفاده از آنها سلیقه ایی هست تاپیک های زیادی در انجمن برای مقایسه وجود داره ولی بهتره اینجا فقط در مورد کمودو بحث کنیم
اره حرفتون رو قبول دارم ولی یک چیزی هست اینه که باید حتما نسخه اورجینال نورتون رو بگیری تا اذیتت نکنه!
من 80 % موقع ها خودم دهن ویروس ها رو سرویس میکنم دستی!!یا با برنامه کوچک و خیلی وقته انتی ویروس نصب نکردم (4 5 سال)
ولی کومودو چیز خوبیه!!
نمیخوام 2 تا انتی ویروس روی سیستمم باشه (یا ترکیبی) فقط 1 <<<<فعلا نورتون 2013 رو دارم تا نسخه کومودو جدید بیاد!
حدود 3 سال هستش که از Comodo Internet Security نسخه رایگان استفاده می کنم و تا حالا هم مشکل ویروسی و امنیتی نداشتم؛ اگر بتونید با CIS کار کنید و اصطلاحاً قلقش بیاد دستتون به عقیده من از بسیاری از سیستم های امنیتی تجاری عملکرد بهتری داره(یا دستِ کم برابر!)
البته از آنجایی که CIS کمتر سرخود عمل میکنه، به نظرم یوزرهای آماتور نتوانند با آلارم های متعدد CIS کنار بیایند(هر چند این مورد هم راهکاریی داره)، ضمن اینکه باید یک شناخت مناسب از پراسزهای Native ویندوز و تا حدودی شَمِ تشخیص فایل های مشکوک رو هم دارا بود! در این صورت تصور نمی کنم به چیزی بیش از CIS نیاز داشته باشید؛ کاملاً در خدمت شما عمل می کنه !
بدون شرح :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hitman-Group
12-09-2012, 10:33
سلام
من الان در فروم کومودو داشتم میگشتم و نسخه جدید ارائه شده برای ویندوز 8 رو میخوندم که تاریخ ریلیز نسخه جدید رو پیدا کردم!
اینطور که نوشته اوخر اکتبر نسخه جدید رو میدن بیرون!یعنی 1 ماه و خورده ای دیگه!
حالا من میرم همون نسخه که برای ویندوز 8 رو اپدیت کردن رو میگیرم!
saeediranzad
12-09-2012, 13:03
سلام
برای ما که دنیا داخل آدم حسابمون نمیکنه (واقعیته، چه خوشمون بیاد چه نیاد) و چون نمیتونیم (یا نداریم) پول بدیم، همه چی را باید کرک کنیم، کومودو نعمتیه.
من دو سه ساله که روی لپتاپ (ویندوز7) دارم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیامده.
اینکه میگن آنتی ویروسش ضعیفه، برای من موردی پیش نیامده.
فقط باید به اخطارهاش توجه کنید و درست جواب بدهید.
روی ویندوز8، ترندTrend نصب کردم که ترایال بود و تموم شد. حالا منتظر کومودو جدید هستم.
GHOST RECON
12-09-2012, 14:44
سلام
برای ما که دنیا داخل آدم حسابمون نمیکنه (واقعیته، چه خوشمون بیاد چه نیاد) و چون نمیتونیم (یا نداریم) پول بدیم، همه چی را باید کرک کنیم، کومودو نعمتیه.
من دو سه ساله که روی لپتاپ (ویندوز7) دارم و هیچ مشکلی هم برام پیش نیامده.
اینکه میگن آنتی ویروسش ضعیفه، برای من موردی پیش نیامده.
فقط باید به اخطارهاش توجه کنید و درست جواب بدهید.
روی ویندوز8، ترندTrend نصب کردم که ترایال بود و تموم شد. حالا منتظر کومودو جدید هستم.
کومودو مخصوص ویندوز 8 چند وقتی هست اومده
سلام
دو صفحه قبل رو میخوندم عباس آقا مطالبی را فرمودند که احتمالا در نسخه 6 شاهدیم.... کومودو برای اتوسندباکس برنامه داره... تغییر عمده مجازی سازی بود که من خودم انتظارشو داشتم، ولی ظاهرا عملی نشده! ولی تیم کومودو گفته این کارو انجام میدیم + شاهد یک BB جدیدتر هستیم .... فقط امیدوارم تغییر نامی برای default deny نباشه، و به تشخیص هم کمک کنه + Manual Sandbox هم بهبود پیدا میکنه + مورد دیگه File Rating هست که ذهن منو مشغول کرده، که دلم میخواد کار کرد خوبی داشته باشه + ضمن اینکه من آپشنی دیدم که TVL را نادیده میگیره، این میتونه تا حد زیادی ما رو در برابر signed malware ایمن کنه، البته برای حرفه ای ها خوبه، وگرنه باعث دردسر میشه + فعلا همه چیز حول Virtual Kiosk میچرخه.....
Comodo Internet Security Pro
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
saeediranzad
13-09-2012, 06:40
کومودو مخصوص ویندوز 8 چند وقتی هست اومده
آره، میدونم. نمیخوام دوباره دانلود کنم. گذاشتم یکباره جدیدش را دانلود کنم.
Hitman-Group
13-09-2012, 11:06
سلام
من الان
CIS Premium رو برای win 8 دانلود کردم!
این نسخه که پولی نیست! یعنی بعد از چند روز نگه بیا ریجسترم کن!
امیدوارم که نباشه!
Hitman-Group
13-09-2012, 11:08
در ضمن یکی از دوستان فعال در این تاپیک لطف کنید وتمام پست هایی که در پست دوم معرفی شده رو بصورت PDF و یکجا درست کنید تا همه به راحتی بتونن استفاده کنند!!!
با تشکر
Hitman-Group
13-09-2012, 11:51
سلام
خوب CIS پرمیوم ;که در پست اول زده رایگانه ولی هرگاه میزینی روی About زده پاشین برین لایسنس رو بخرید و بیاید وارد کنید تا ...:31:
دوم من گیر کردم
از DNS
Cloud (viper) استفاده کنم یا مال خود comodo!
لطفا هر دو dns رو اینجا بگذارید!
با تشکر
Hitman-Group
13-09-2012, 13:06
من الان یک مشکل اساسی دارم!
dns رو همونی که اقا مهران برای cloud (viper antivirus( گفته بود گذاشتم ولی مثب این که اشتباهه چون اینترنت من بطور کلی قطع میشه!!
dns رو از کجا باید گیر اورد!؟
من الان یک مشکل اساسی دارم!
dns رو همونی که اقا مهران برای cloud (viper antivirus( گفته بود گذاشتم ولی مثب این که اشتباهه چون اینترنت من بطور کلی قطع میشه!!
dns رو از کجا باید گیر اورد!؟
DNS وایپر از حالت رایگان خارج شده و پولی شده
طبق همون پستی که مهران گذاشته پیش برین ولی در موقع وارد کردن DNS , اعداد زیر رو بهش بدین
8.26.56.26
8.20.247.20
Hitman-Group
13-09-2012, 13:39
اره!
الان تو چند تا سایت خارجی داشتم میگشتم در مورد dns به این برخوردم!
Unfortunately, the company behind ClearCloud DNS is shutting down the service in a few days, on 1st September. At which point, if you don't change your DNS settings to use a different DNS server, you will not be able to access any system on the internet unless you specify its IP address rather than its friendly name.
این dns که گذاشتی ما کجا هست!؟ Comodo?!
در ضمن چطوری باید فایروال کومودو رو جایگزین فایروال ویندوز کرد چون من اونو غیر فعال کردم کامل؟!(فکر کنم اتوماتیک خودش فعاله!)
Hitman-Group
13-09-2012, 13:45
wWowoWOWO
اصلا حال کردم با این کومودو!!
من NIS 2012 , 2013 اپدیت داشتم و ویروس JEEFO هم توی کامپیوترم بود و میدونستم که هست و سرچ که کردم با اینا اصلا چیزی پیدا نکرد!
ولی الان COMODO مثل یک مرد 57 تاش رو پیدا کرده!!
انصافا چیز یکیه!
اره!
الان تو چند تا سایت خارجی داشتم میگشتم در مورد dns به این برخوردم!
.
این dns که گذاشتی ما کجا هست!؟ Comodo?!
در ضمن چطوری باید فایروال کومودو رو جایگزین فایروال ویندوز کرد چون من اونو غیر فعال کردم کامل؟!(فکر کنم اتوماتیک خودش فعاله!)
[/FONT][/COLOR]
بله کمودو هست
کمودو موقع نصب خودش فایروال ویندوز رو غیرفعال میکنه ولی برای اینکه مطمئن شین از کنترل پنل قسمت ویندوز فایروال ببینید روشنه یا خاموش اگر روشن بود خاموشش کنید
Hitman-Group
13-09-2012, 14:01
متاسفانه کومودو هنگ کرد و بسته شد و اسکن 50 % رفته بود اومد از اول و داره دوباره همون فایل ها رو پیدا میکنه!
مگه وقتی ویروسی رو پیدا میکنه همون موقع قرنطینش نمیکنه!؟
متاسفانه کومودو هنگ کرد و بسته شد و اسکن 50 % رفته بود اومد از اول و داره دوباره همون فایل ها رو پیدا میکنه!
مگه وقتی ویروسی رو پیدا میکنه همون موقع قرنطینش نمیکنه!؟
سلام
ریل تایم، آپشنی داره برای این منظور؛ از قسمت تنظیمات آنتی ویروس میتونید فعالش کنید.
Hitman-Group
13-09-2012, 21:45
سلام
ریل تایم، آپشنی داره برای این منظور؛ از قسمت تنظیمات آنتی ویروس میتونید فعالش کنید.
real time فعاله و خودم بعضی از تنظیماتش رو تغییر دادم!
با تشکر
real time فعاله و خودم بعضی از تنظیماتش رو تغییر دادم!
با تشکر
خوبه!
البته منظورم گزینه اتوقرنطینه بود (طبق پست قبلیتون)..... که عرض کردم اگر دوست داشتید میتونید فعالش کنید. از اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اونوقت در صورت شکار یه ویروس خودش اتوماتیک عمل میکنه و سوالی یا ... پرسیده نمیشه، فقط در قالب یک پیغام بهتون اطلاع رسانی میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته برای On-Demand Scanning دیگه این حالت متصور نیست و خودتون بعد از پایان اسکن باید Clean کنید.
alen sherif
14-09-2012, 05:14
COMODO Mobile Security رو یه مدت استفاده کردم زیاد خوشم نیومد Avast برای امنیت موبایل بهتره بول گارد هم تست هاش رو می دیدم مثل Comodo در سطح بالایی نبود در به نظر من Avastبهتره
Hidden-Hunter
14-09-2012, 12:24
سلام
اقا این dns کومودو برای من جواب نمیده ! یعنی مشکل از کجاست؟؟
سلام
اقا این dns کومودو برای من جواب نمیده ! یعنی مشکل از کجاست؟؟
سلام، روشش رو که خودتون استادید..... من فقط میتونم IP بهتون بدم. سعی کنید IP ها را اینجوری وارد کنید:
8.26.56.26
156.154.70.22
IP اول مربوط به سرورهای جدید است که به عنوان DNS اول و مرجع Preferred وارد کنید و IP دوم مربوط به سرورهای قدیمی است که به عنوان DNS دوم Alternate وارد کنید. اینجوری اگر احیانا یکی Down شد بعدی رو دارید...
Hidden-Hunter
14-09-2012, 15:05
سلام، روشش رو که خودتون استادید..... من فقط میتونم IP بهتون بدم. سعی کنید IP ها را اینجوری وارد کنید:
8.26.56.26
156.154.70.22
IP اول مربوط به سرورهای جدید است که به عنوان DNS اول و مرجع Preferred وارد کنید و IP دوم مربوط به سرورهای قدیمی است که به عنوان DNS دوم Alternate وارد کنید. اینجوری اگر احیانا یکی Down شد بعدی رو دارید...
سلام علی جان
من همین کا را انجام میدم ولی چیزی که هست تست که میکنم جواب نمیده و بلافاصله که ساکس یا وی پی ان را فعال میکنم دی ان اس کومودو هم فعال میشه و گرنه روی کانکشن اصلی نمیدونم چرا غیرفعال هست.
یعنی مشکل از کجاست؟:13::41::9:
سلام
فعلا کاری به وی پی نداشه باش. اگر درست پیکربندی کرده باشید بایستی کار کنه. CMD را باز کن و تایپ کن ipconfig /all و ببین روی کانکشن اصلی DNS رو چی میده.
Hidden-Hunter
14-09-2012, 22:21
سلام
فعلا کاری به وی پی نداشه باش. اگر درست پیکربندی کرده باشید بایستی کار کنه. CMD را باز کن و تایپ کن ipconfig /all و ببین روی کانکشن اصلی DNS رو چی میده.
سلام علی
در CMD همین اعداد هستند ولی باز کار نمی کنند / نمیدونم مشکل از کجاست.
سلام
نمیدونم...
تیری در تاریکی: اول DNS را بردار و غیر فعال کن... روش رو که بلدی. بعد توی CMD تایپ کن
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
هر بار هم اینتر. بعد سیستم را ریستارت کن. بعد مجددا از اول IP ها رو بده ...
*Batman*
15-09-2012, 00:13
سلام علی جان
من همین کا را انجام میدم ولی چیزی که هست تست که میکنم جواب نمیده و بلافاصله که ..... یا ........ را فعال میکنم دی ان اس کومودو هم فعال میشه و گرنه روی کانکشن اصلی نمیدونم چرا غیرفعال هست.
یعنی مشکل از کجاست؟:13::41::9:
سلام.
این عبارات قبیح(س@ا@ک@س) رو با فاصله بنویس پسر!
فکر کنم این مشکل مربوط به ISP باشه.ISP قبلیِ من هم با DNS نورتون و کومودو مشکل داشت و هر موقع از اینا استفاده میکردم بدون مشکل کار میکرد.
Hidden-Hunter
15-09-2012, 07:11
سلام
نمیدونم...
تیری در تاریکی: اول DNS را بردار و غیر فعال کن... روش رو که بلدی. بعد توی CMD تایپ کن
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
هر بار هم اینتر. بعد سیستم را ریستارت کن. بعد مجددا از اول IP ها رو بده ...
هِی دادا ، کار نمیده.
از خیرش گذشتیم
ممنون داداش
amiinn76
16-09-2012, 15:36
سلام دوستان من روی رایانه ام از اینترنت سکیوریتی کسپرسکی استفاده میکنم به همراه فایروال کومودو البته فایروال کسپر غیر فعاله حالا میخواستم ببینم application control کسپر را هم غیر فعال کنم یا نه
سلام دوستان من روی رایانه ام از اینترنت سکیوریتی کسپرسکی استفاده میکنم به همراه فایروال کومودو البته فایروال کسپر غیر فعاله حالا میخواستم ببینم application control کسپر را هم غیر فعال کنم یا نه
سلام
شما اگر اینترنت سکیوریتی کسپر رو دارید، نیازی به فایروال کومودو ندارید. همون کسپر خیلی خوبه. این ترکیبی که شما دارید قعطا مشکل ساز میشه.
در کنار کسپر Malwarebytes Anti-Malware یا HitmanPro رو داشته باشید. به فایروال کسپر هم اعتماد کنید. فقط میمونه یه لایه مهم دیگه( که اسمش مهم نیست چی باشه) فقط اون سد دفاعی باید بتونه در برابر نمونه های جدید از شما محافظت بکنه(که شاید به خاطر این کومودو را نصب کردید) ولی خدمتتون عرض میکنم که بازم کسپر در این زمینه عالیه. بنابراین نیازی به کومودو ندارید.
amiinn76
16-09-2012, 19:03
بازم کسپر در این زمینه عالیه. بنابراین نیازی به کومودو ندارید.
قصد جسارت ندارم ولی چرا در تست های matousec کسپر نتایج خوبی نیاورده چون من زیاد وبگردی و دانلود میکنم به خاطر این گفتم
در ضمن از
Malwarebytes Anti-Malware هماستفاده میکنم
قصد جسارت ندارم ولی چرا در تست های matousec کسپر نتایج خوبی نیاورده چون من زیاد وبگردی و دانلود میکنم به خاطر این گفتم
در ضمن از
Malwarebytes Anti-Malware هم
استفاده میکنم
سلام
اول اینکه من نمیخوام در مورد فایروال کومودو حرفی بزنم، ولی اینو خدمتتون عرض میکنم که کسپر در این زمینه عالیه. نیاز شما رو هم برآورده میکنه.(مطمئن باش) بیخیال تستها شو ...
اگر کاربری بر مبنای تستهای ماتوسک بخواد محصولی را انتخاب بکنه، من نظرم اینه که کاربر باید کمی وارد باشه. وگرنه خیلی نمیتونه قابلیتهای اون محصول به دردش بخوره... چون اون تستها وارد جزئیات میشه و انواع آسیب پذیریها (بصورت موشکافانه)و حملات به اونها را مورد تست قرار میده (تا اونجایی که من میدونم)که اگر کاربر بر مبنای اون تستها محصول رو انتخاب کنه باید این توانایی را داشته باشه که سر بزنگاه! از محصولش بهره و استفاده ببره...بازم میگم کسپر در این زمینه عالیه و بهتون کمک میکنه. معمولا هم نتایج بسیار خوبی رو میگیره.
و اینکه عرض کردم احتمال زیاد بعدا با این ترکیبی که ذکر کردید دچار مشکل میشید.... (من یه چیزی میدونم دارم بهت میگم)، صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
MBAM را داشته باش.
amiinn76
16-09-2012, 21:52
بازم ممنون که جواب دادی به گفته شما کومودو را پاک کردم:11:
سلام. دوستان من چند وقتی هست حس میکنم کومودو خیلی سنگین شده. بعد از این آخرین آپدیت که انجام شده سیستم خیلی کندتر از قبل شده. من بیشتر از سه سال هست از کومودو استفاده میکنم همیشه هم از سرعت سیستمم راضی بودم اما جدیدا دیگه اینطور نیست. مطمئن هستم سیستمم ویروس نداره. به نظر شما چه کنم؟ اینم بگم تو بخش resource monitor از پنجره task manager وقتی فعالیت هارد دیسک رو نگاه میکنم میبینم تقریبا 90درصد فعالیت هارد دیسک توسط پروسه های کومودو انجام میشه
سلام. دوستان من چند وقتی هست حس میکنم کومودو خیلی سنگین شده. بعد از این آخرین آپدیت که انجام شده سیستم خیلی کندتر از قبل شده. من بیشتر از سه سال هست از کومودو استفاده میکنم همیشه هم از سرعت سیستمم راضی بودم اما جدیدا دیگه اینطور نیست. مطمئن هستم سیستمم ویروس نداره. به نظر شما چه کنم؟ اینم بگم تو بخش resource monitor از پنجره task manager وقتی فعالیت هارد دیسک رو نگاه میکنم میبینم تقریبا 90درصد فعالیت هارد دیسک توسط پروسه های کومودو انجام میشه
سلام
برو به این مسیرها
Firewall> Network Security Policy> Application Rules
Defense+> Trusted Files
Defense+> Computer Security Policy> Defense+ Rules
و با انتخاب purge فایلهایی که از روی هارد حذف شدند را از لیست کومودو پاکسازی بکنید. در Performance تاثیرات مثبت داره.
مثلا:
===
بجز این مورد فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه. مگر اینکه بگم AV را Disable بکنید ببینید تاثیری داره. اگر داشت (که احتمالا داره) اونو بزارید روی Stateful .
سلام
برو به این مسیرها
Firewall> Network Security Policy> Application Rules
Defense+> Trusted Files
Defense+> Computer Security Policy> Defense+ Rules
و با انتخاب purge فایلهایی که از روی هارد حذف شدند را از لیست کومودو پاکسازی بکنید. در Performance تاثیرات مثبت داره.
مثلا:
===
بجز این مورد فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه. مگر اینکه بگم AV را Disable بکنید ببینید تاثیری داره. اگر داشت (که احتمالا داره) اونو بزارید روی Stateful .
من معمولا AV رو روی stateful میزارم اما به هر حال disable کردن AV تاثیری روی فعالیت پروسه های کومودو در task manager نمیذاره. 4گیگ رم دارم روی سیستم و فکر نمیکنم مشکل از کم آوردن منابع سیستم باشه. در کل من همیشه میبینم چراغ هارد روشنه و کومودو دائما داره فعالیت میکنه و اصلا از فعالیت دست برنمیداره. حتی زمانی که سیستم بیکاره باز هم چراغ هارد روشنه. بازم میگم که این ویروس نیست و من کاملا مطمئنم که سیستمم ویروس نداره. همین فعالیت بیش از حد کومودو داره منو کلافه میکنه!
kor.kamel
25-09-2012, 20:46
دوست گرامی. این کارها را انجام بده شاید جواب بگیری. یکبار با آنتی ویروس کومودو فول اسکن کن. احتمالا پس از آپدیت جدید این کار لازم باشد. دوم پروسه هایی که در تاسک شدولر یا برنامه ریزی ویندوز هستند را بررسی کن ببین آنتی ویروس کومودو در زمان معینی به صورت خودکار فعال نمی شود؟ سوم اینکه احتمال هست برنامه ای در ساند باکس کومودو باشد که کومودو را وادار به فعالیت کرده. سوم اینکه کلا برنامه های در حال اجرا را غیر فعال کن، یعنی از تاسک منیجر غیر فعال کن، احتمال هست که برنامه ای دچار مشکل شده و چون کومودو تمام پروکسس های ویندوز را چک می کند به خاطر آن برنامه درگیر است. در نهایت ساند باکس و دیفنس کومودو را غیر فعال کن اگر باز هم کومودو مشکل داشت، راه دیگری به نظرم نمی رسد جز تعمیر کومودو که در تب more گزینه diagnostics
لطف کن جزئیات کار را در صورت برطرف شدن در همین تایپیک قرار بده تا اگر روزی ما هم دچار این مشکل شدیم بدانیم با چی طرف هستیم. تشکر
دوست گرامی. این کارها را انجام بده شاید جواب بگیری. یکبار با آنتی ویروس کومودو فول اسکن کن. احتمالا پس از آپدیت جدید این کار لازم باشد. دوم پروسه هایی که در تاسک شدولر یا برنامه ریزی ویندوز هستند را بررسی کن ببین آنتی ویروس کومودو در زمان معینی به صورت خودکار فعال نمی شود؟ سوم اینکه احتمال هست برنامه ای در ساند باکس کومودو باشد که کومودو را وادار به فعالیت کرده. سوم اینکه کلا برنامه های در حال اجرا را غیر فعال کن، یعنی از تاسک منیجر غیر فعال کن، احتمال هست که برنامه ای دچار مشکل شده و چون کومودو تمام پروکسس های ویندوز را چک می کند به خاطر آن برنامه درگیر است. در نهایت ساند باکس و دیفنس کومودو را غیر فعال کن اگر باز هم کومودو مشکل داشت، راه دیگری به نظرم نمی رسد جز تعمیر کومودو که در تب more گزینه diagnostics
لطف کن جزئیات کار را در صورت برطرف شدن در همین تایپیک قرار بده تا اگر روزی ما هم دچار این مشکل شدیم بدانیم با چی طرف هستیم. تشکر
سلام. ممنون از توجه شما. پروسه های task scheduler رو چک کردم و موردی یافت نشد. sandbox خالی هست و چیزی توش وجود نداره. درکل sandbox رو همیشه disable نگه میدارم و ازش استفاده نمی کنم. با غیر فعال کردن دیفنس هم نتونستم مشکلمو کم کنم. در مورد فول اسکن و تعمیر هم بعدا انجام میدم و نتیجه رو می گم.
اما یه چیزی ذهنم رو درگیر کرده. ممکنه مشکل از هارد باشه؟ شاید کندی سرعت سیستم اصلا از کومودو نباشه و هارد باعث مشکل باشه. اما زمانی که به پروسس های تسک منیجر فکر میکنم باز ذهنم درگیر کومودو میشه!
یه عکس هم از resource monitor میزارم تا ببینید چقدر از فعالیت هارد مربوط به کومودو هست
تو این عکس اختلاف اولین پروسس که کومودو هست رو با دومین پروسس میتونین ببینید که چقدر زیاده. ضمنا بخش پایینی عکس هم میبینید درگیری هارد یا کومودو چقدر زیاده. از بالا تا همونجایی که از لیست قرار گرفته همگی کومودو هست. یعنی چیزی بیشتر از 60 درصد اون لیست!
سلام.
تو این عکس اختلاف اولین پروسس که کومودو هست رو با دومین پروسس میتونین ببینید که چقدر زیاده. ضمنا بخش پایینی عکس هم میبینید درگیری هارد یا کومودو چقدر زیاده. از بالا تا همونجایی که از لیست قرار گرفته همگی کومودو هست. یعنی چیزی بیشتر از 60 درصد اون لیست!
سلام
در عکس زیر میبینید که من برنامه Ashampoo Burning Studio رو اجرا کردم (این برنامه در درایو D نصبه) و متعاقب اون پروسه cmdagent.exe هم فعال میشه و بر برنامه و پروسه های فعال و فایلهای (روی هارد) ارتباط برقرار میکنه (یکبار بررسی میکنه و تمام) جهت بررسی و کنترل...
در قسمت پروسه های فعال و در گیر با هارد cmdagent.exe رو میبینید که فعاله و در قسمت Disk Activity هم ارتباط اون با هارد نشون داده شده. شاید بفرمایید ( اوه چقدر زیاد) منم میگم نرماله! طبیعیه!( منم که تنظیمات کومودوم روی High هست)
توصیه ای که من میتونم بکنم اینه که استارتآپ ویندوز رو خالی بکنید از برنامه ها و فایلهای غیر ضروری ؛ و توصیه بعدی اینه که اگر خیلی مشکل داری 50! تا برنامه را با هم ران نکنید.
jadda عزیز شما به عرایض بنده توجه نکردید! به هر حال در آینده نزدیک میخوام کومودو رو پاک کنم واسه تست و ببینم آیا واقعا مشکل از کومودو هست یا چیز دیگه. ممنون بابت جوابتون
hamidrezaj
25-09-2012, 23:18
سلام دوستان عزیز , من از microsoft security essential استفاده میکنم.
به نظر شما فایروال comodo بهتره یا zonealarm ؟ براساس تجربه شخصی لطفا بگید
و سوال مهمترم این بود که الان که دارم از فایروال کومودو استفاده میکنم مثلا یه فایل رو موقع دادن alert گفتم همیشه اعتماد کن و حالا که میخوام
از قسمت trusted خارج کنم و فایروال برای بازشدن نرم افزار دوباره اجازه بخواد توی قسمت defence وقتی تیک فایل رو میزنم و روی remove یا
move to unrecognized کلیک میکنم یا اجازه نمیده یا مثلا از اون قسمت remove میکنه ولی همچنان بعد از بازوبستن پنجره میبینم که
برگشته توی قسمت trusted یعنی انگار میخواد همیشه تو قمت trusted نگه داره ,برای فایلهای دیگه هم امتحان کردم ولی همین شد.
و این باعث شده به فکر استفاده از zonealarm firewall free بیفتم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
انشاءالله سربلند باشید
سلام دوستان عزیز , من از microsoft security essential استفاده میکنم.
1-به نظر شما فایروال comodo بهتره یا zonealarm ؟ براساس تجربه شخصی لطفا بگید
2-و سوال مهمترم این بود که الان که دارم از فایروال کومودو استفاده میکنم مثلا یه فایل رو موقع دادن alert گفتم همیشه اعتماد کن و حالا که میخوام
از قسمت trusted خارج کنم و فایروال برای بازشدن نرم افزار دوباره اجازه بخواد توی قسمت defence وقتی تیک فایل رو میزنم و روی remove یا
move to unrecognized کلیک میکنم یا اجازه نمیده یا مثلا از اون قسمت remove میکنه ولی همچنان بعد از بازوبستن پنجره میبینم که
برگشته توی قسمت trusted یعنی انگار میخواد همیشه تو قمت trusted نگه داره ,برای فایلهای دیگه هم امتحان کردم ولی همین شد.
و این باعث شده به فکر استفاده از zonealarm firewall free بیفتم.
لطفا راهنمایی بفرمایید
انشاءالله سربلند باشید
سلام
در مورد سوال اول جواب من تو امضام هست.
در مورد سوال دوم: اگر فایلی سالم و امن و بی خطر باشه اتوماتیک میره در لیست سفید یعنی Trusted Files , و اگر شما آنرا خارج کنید باز مجددا کومودو فایل را بررسی میکنه و میبره توی لیست سفید. و اگر هم به لیست unrecognized انتقال بدهید اصلا امکان پذیر نیست. چرا؟ چون کومودو فایل را سالم و امن میدونه. سوال: چرا فایلی را که کومودو بی خطر و امن میدونه را میخواهید از لیست سفید خارج کنید؟
hamidrezaj
26-09-2012, 00:12
سلام
در مورد سوال اول جواب من تو امضام هست.
در مورد سوال دوم: اگر فایلی سالم و امن و بی خطر باشه اتوماتیک میره در لیست سفید یعنی Trusted Files , و اگر شما آنرا خارج کنید باز مجددا کومودو فایل را بررسی میکنه و میبره توی لیست سفید. و اگر هم به لیست unrecognized انتقال بدهید اصلا امکان پذیر نیست. چرا؟ چون کومودو فایل را سالم و امن میدونه. سوال: چرا فایلی را که کومودو بی خطر و امن میدونه را میخواهید از لیست سفید خارج کنید؟
ممنون
فقط چون اولش که من برنامه رو خواستم اجرا کنم ازم پرسید که برای همیشه اجازه اجرا بدم یا خیر ,
ولی شاید یه کاربر اشتباهی دستش خورده باشه به جای (خیر) زده (بله) , حالا چکار باید کرد؟
ممنون
فقط چون اولش که من برنامه رو خواستم اجرا کنم ازم پرسید که برای همیشه اجازه اجرا بدم یا خیر ,
ولی شاید یه کاربر اشتباهی دستش خورده باشه به جای (خیر) زده (بله) , حالا چکار باید کرد؟
سلام
من عرض کردم اگر کومودو فایل را سالم بدونه....
اگر کاربر فایل را ببره توی لیست سفید یا براش رولی بساره مبنی بر آزاد بودن فایل که میشه اونو حذف کرد و بعدش هم کومودو بررسی میکنه و میبینه فایل امن نیست و خب، نمیبره توی لیست سفید!!
اتفاقی که برای شما افتاده اینه:
شما یک فایل را اجرا کردید و در اون لحظه کومودو نتونست تشخیص بده فایل سالمه یا نه و پیغام داد و شما هم چون مطمئن بودید که سالمه اجازه دادید. .... ولی بعدا کومودو متوجه شد که فایل سالمه ( مثلا از طریق پردازش ابری) و حالا دیگه خودش میگه فایل سالمه:31: به کومودو اعتماد کن.....
hamidrezaj
26-09-2012, 01:07
ممنون پس یعنی امکان نداره فایل مشکوک باشه و کومودو برای همیشه ببره داخل لیست سفید؟
و به نظر شما من از فایروال کومودو به همراه microsoft security essentials استفاده کنم یا از comodo internet security premium که در هر دو صورت
رایگان هم هست استفاده کنم؟ چون شنیدم ورژن internet security یه کم سنگین هست.
و من فقط فایروال رو فکر کنم دانلود کردم ولی تو قسمت configuration که با کلیک راست روی آیکون میاد سه تا
گزینه هست که یکی فایروال هست و بقیه proactive security و internet security ,
اینا مربوط به چی هستن؟ چون قابلیت انتخاب دارن که میگه سیستم رو ریستارت کنید.
و آموزش تنظیمات کومودو همونایی هست که تو صفحه اول هست؟
انشاءالله سربلند باشید.
سلام
ممنون پس یعنی امکان نداره فایل مشکوک باشه و کومودو برای همیشه ببره داخل لیست سفید؟
نه.
و به نظر شما من از فایروال کومودو به همراه microsoft security essentials استفاده کنم یا از comodo internet security premium که در هر دو صورت
رایگان هم هست استفاده کنم؟ چون شنیدم ورژن internet security یه کم سنگین هست.
من معمولا کم توصیه و پیشنهاد میکنم که کی چی استفاده کنه..... ولی حالا که پرسیدید، من نظرم اینه که CIS دیتابیس و هوش بهتری داره و همچنین از پردازش ابری استفاده میکنه( این باعث میشه شناساییش بهتر باشه) ولی در عوض شاید نسبت به MSE کومودو موارد فالسهاش بیشتر باشه. به هر حال سلیقه خودتونه. و من فکر نمیکنم کومودو سنگین باشه.
ترکیب خودم اینه: COMODO Internet Security + Malwarebytes Anti-Malware
البته فایروال کومودو رو میتونید کنار هر آنتی دیگه استفاده کنید. یه ترکیب خوب دیگه اینه: Norton AntiVirus + Comodo Firewall ،( که البته نورتون رایگان نیست، ولی ترکیب خیلی خوبیه)
اگر هم که با MSE+ CFW راحتید که همینو حفظ کنید.
و من فقط فایروال رو فکر کنم دانلود کردم ولی تو قسمت configuration که با کلیک راست روی آیکون میاد سه تا
گزینه هست که یکی فایروال هست و بقیه proactive security و internet security ,
اینا مربوط به چی هستن؟ چون قابلیت انتخاب دارن که میگه سیستم رو ریستارت کنید.
و آموزش تنظیمات کومودو همونایی هست که تو صفحه اول هست؟
اون سه تا مربوط به پیکربندی (تنظیمات) فایروال هست. و حتما برای امنیت بهتر پرواکتیو را انتخاب کنید ( سیستم را هم ریستارت باید بکنید تا تنظیمات اعمال بشه)
صفحه اول رو بخونید، آموزش کومودو هست.
موفق باشید
ویرایش...
تداخل با پست بالایی
تقریبا میشه گفت خیر مگر در موارد خاص که امضای دیجیتالی که در لیست سفید کمودو وجود داره دزدیده بشه و مورد سوء استفاده قرار بگیره که من میتونم بگم 98 درصد محاله
سلام
بحث signed malware :46: رو نخواستم مطرح کنم تا باعث رعب نشه! وگرنه با احتساب این میشه 99/99 درصد اطمینان.
تا حالا هم از این موارد اینجا نداشتیم.
سلام
بحث signed malware :46: رو نخواستم مطرح کنم تا باعث رعب نشه! وگرنه با احتساب این میشه 99/99 درصد اطمینان.
تا حالا هم از این موارد اینجا نداشتیم.
سلام
آره منم پستت رو دیدم پشیمون شدم که گفتمش و ممکنه باعث ترس الکی بشه
هر دو تا پست تقریبا یکی بود و پست تو کامل تر بود من ویرایش کردم
hamidrezaj
26-09-2012, 13:23
سلام
نه.
من معمولا کم توصیه و پیشنهاد میکنم که کی چی استفاده کنه..... ولی حالا که پرسیدید، من نظرم اینه که CIS دیتابیس و هوش بهتری داره و همچنین از پردازش ابری استفاده میکنه( این باعث میشه شناساییش بهتر باشه) ولی در عوض شاید نسبت به MSE کومودو موارد فالسهاش بیشتر باشه. به هر حال سلیقه خودتونه. و من فکر نمیکنم کومودو سنگین باشه.
ترکیب خودم اینه: COMODO Internet Security + Malwarebytes Anti-Malware
البته فایروال کومودو رو میتونید کنار هر آنتی دیگه استفاده کنید. یه ترکیب خوب دیگه اینه: Norton AntiVirus + Comodo Firewall ،( که البته نورتون رایگان نیست، ولی ترکیب خیلی خوبیه)
اگر هم که با MSE+ CFW راحتید که همینو حفظ کنید.
اون سه تا مربوط به پیکربندی (تنظیمات) فایروال هست. و حتما برای امنیت بهتر پرواکتیو را انتخاب کنید ( سیستم را هم ریستارت باید بکنید تا تنظیمات اعمال بشه)
صفحه اول رو بخونید، آموزش کومودو هست.
موفق باشید
انشاءالله سربلند باشی که خوب جواب میدی
فقط صفحه اول که در مورد dns clearcloud و ... نوشته, از اینا چطور میشه استفاده کرد و کدومش بهتره؟
و دیروز فایل internet download manager که هر روز واسه دانلود استفاده میکنم رو اجازه خواست که اجازه دادم ولی بعدش گفت این فایل میخواد
به چندتا کلید رجیستری و پورت COM و... دسترسی پیدا کنه که متوجه نشدم با اینا چکار کنم و وقتی اجازه دادم گفت داخل رجیستری یه malware
ایجاد شده , این مواقع چکار باید کرد؟ چون مثلا Malwarebyte یا superantispyware اصلا چیز مشکوکی اونجا یا تو خود IDM پیدا نکردند.
سلام
فقط صفحه اول که در مورد dns clearcloud و ... نوشته, از اینا چطور میشه استفاده کرد و کدومش بهتره؟
ClearCloud DNS دیگه کار نمیکنه. بنابراین از یک DNS دیگه استفاده کنید برای استفاده از DNS کومودو این IP را وارد کنید:
و دیروز فایل internet download manager که هر روز واسه دانلود استفاده میکنم رو اجازه خواست که اجازه دادم ولی بعدش گفت این فایل میخواد
به چندتا کلید رجیستری و پورت COM و... دسترسی پیدا کنه که متوجه نشدم با اینا چکار کنم و وقتی اجازه دادم گفت داخل رجیستری یه malware
ایجاد شده , این مواقع چکار باید کرد؟ چون مثلا Malwarebyte یا superantispyware اصلا چیز مشکوکی اونجا یا تو خود IDM پیدا نکردند.
بستگی داره که شما IDM را خریداری کرده باشید (که در این صورت کومودو اصلا کاری باهاش نداره) یا نه برای رجیستر کردنش از کرک استفاده کرده باشید که این امر چون تغییراتی در فایل اجرایی IDM ایجاد میکنه بنابراین کومودو شروع میکنه به پیغام دادن. در صورت سالم بودن کرک اشکالی نداره و میتونید پیغامها را Allow کنید.
نکته: میتونید از روش زیر برای رجیستر کردن IDM استفاده کنید:
hamidrezaj
26-09-2012, 17:39
سلام
ClearCloud DNS دیگه کار نمیکنه. بنابراین از یک DNS دیگه استفاده کنید برای استفاده از DNS کومودو این IP را وارد کنید:
بستگی داره که شما IDM را خریداری کرده باشید (که در این صورت کومودو اصلا کاری باهاش نداره) یا نه برای رجیستر کردنش از کرک استفاده کرده باشید که این امر چون تغییراتی در فایل اجرایی IDM ایجاد میکنه بنابراین کومودو شروع میکنه به پیغام دادن. در صورت سالم بودن کرک اشکالی نداره و میتونید پیغامها را Allow کنید.
نکته: میتونید از روش زیر برای رجیستر کردن IDM استفاده کنید:
ممنون من از opendns استفاده میکردم پس از همین dns کومودو استفاده کنم بهتره؟ شما خودتون از این استفاده میکنید؟
ولی نرم افزار خیلی جالبی هست بعد از اینکه proactive رو فعال کردم ابتدا هر نرم افزار رو میخواد داخل sandbox اجرا کنه خیلی خوبه, فقط نمیدونم
چرا اینقدر توی کاربرای ایرانی مهجور مونده
ممنون من از opendns استفاده میکردم پس از همین dns کومودو استفاده کنم بهتره؟ شما خودتون از این استفاده میکنید؟
ولی نرم افزار خیلی جالبی هست بعد از اینکه proactive رو فعال کردم ابتدا هر نرم افزار رو میخواد داخل sandbox اجرا کنه خیلی خوبه, فقط نمیدونم
چرا اینقدر توی کاربرای ایرانی مهجور مونده
سلام مجدد
من opendns رو هم تایید میکنم.
من خودم از Comodo DNS استفاده میکنم( دلیلش بماند...، مثلا میخوام مشکلات احتمالی را گزارش بدم)
hamidrezaj
26-09-2012, 20:28
سلام مجدد
من opendns رو هم تایید میکنم.
من خودم از Comodo DNS استفاده میکنم( دلیلش بماند...، مثلا میخوام مشکلات احتمالی را گزارش بدم)
من از open dns و سپس comodo dns استفاده کردم که اعداد روی داخل local area connection و قسمت dns server وارد کردم ولی اون تستی
که گفته شده رو انجام میدم اکثرا بد میاد و تستها هم با هم تفاوت زیادی نمیکنه
vooroojack1989
26-09-2012, 21:57
سلام بچه ها یکی کمک کنه من تازه کمودو نصب کردم اما هرکاری میکنم آپدیت نمیشه . آپدیت آفلاین هم کردم اما نشد میزنه Fail
من از open dns و سپس comodo dns استفاده کردم که اعداد روی داخل local area connection و قسمت dns server وارد کردم ولی اون تستی
که گفته شده رو انجام میدم اکثرا بد میاد و تستها هم با هم تفاوت زیادی نمیکنه
سلام
اون تست که تست DNS Spoof ability Test هست، در واقع تست خود DNS Server است و حملاتی که میشه روی اون سرورها انجام بشه مثل حمله DNS Spoofing و قدرت دفاعی DNS مورد نظر برسی میشه ... و اگر External Ping و DNSSEC Security را مد نظر قرار بدیم کومودو External Ping رو دفع و DNSSEC Security رو ساپورت میکنه.
و البته دلیلی که ما به خاطر اون از DNS استفاده میکنیم محافظت در برابر مخربها است.... که البته این تست در اونجا انجام نمیشه.
تا جایی که من میدونم DNS کومودو شروع به استفاده از دیتابیس Site Inspector کرده و این باعث میشه در مسدود کردن صفخات آلوده عملکرد بهتری داشته باشه. الله اعلم.
سلام بچه ها یکی کمک کنه من تازه کمودو نصب کردم اما هرکاری میکنم آپدیت نمیشه . آپدیت آفلاین هم کردم اما نشد میزنه Fail
سلام
الان ورژن دیتابیس کومودو 13666 هست، برو ببین ورژن دیتابیس کومودو چنده اینجا بنویس.( میخوام بدونم آپدیت آفلاین انجام شده یا نه)
vooroojack1989
26-09-2012, 23:51
الان ورژن دیتابیس 13036 هست
الان ورژن دیتابیس 13036 هست
سلام
خب، اینجور که معلومه شما کومودوتون خیلی وقته آپدیت نشده( بیش از یکی دو ماه) حالا چجوری تازه نصب کردید یا فایل bases.cav را ظاهرا که روی سیستموتون داشتید مربوط به 2 ماه پیشه!! بگذریم...
بهترین کار الان برای شما دانلود دیتابیس و انجام آپدیت آفلاین است.
ابتدا از لینک زیر دیتابیس رو دانلود کن و بعد هم آپدیت آفلاین کن....... روشش رو که بلدید/
vooroojack1989
27-09-2012, 00:11
من یه فایل 133 مگابایتی قبلا دانلود کرده بودم برای آپدیت آفلاین همومو با bases.cav عوض کردم نشد باز لازمه فایل بالا رو دانلود کنم
من یه فایل 133 مگابایتی قبلا دانلود کرده بودم برای آپدیت آفلاین همومو با bases.cav عوض کردم نشد باز لازمه فایل بالا رو دانلود کنم
سلام
"قبلا" منظورتون یکی دو ماه پیشه؟ اگر جواب مثبته. الان مجددا دانلود کن.
vooroojack1989
27-09-2012, 00:22
آره مال دو ماه پیشه دمت گرم فقط این دیتابیسی که گذاشتی برای ورژن 5.12 هم سازگاره
آره مال دو ماه پیشه دمت گرم.....
:31:
فقط این دیتابیسی که گذاشتی برای ورژن 5.12 هم سازگاره
بله. شما دانلود کن و بعد وارد سیف مد ویندوز بشو و کومودو را آپدیت آفلاین بکن. مشکلی نخواهی داشت
vooroojack1989
27-09-2012, 00:28
مرسی دمت گرم لطف کردی jadda جان :10:
سلام. بعد از 24 ساعت تست الان میتونم بگم مطمئنم که مشکل کندی سرعت من از کومودو بوده اما نمیتونم بفهمم چرا. مشخصات سیستمم اینه :
cpu:corei3 2100
ram:4G
hard:WD 1T
MB:asus p8h67
با این قطعاتی که من دارم بعید میدونم مشکل از سخت افزار باشه. زمانی که کومودو نصب بود هم تنظیماتش به این صورت بوده:
defence در حالت clean mode
sandbox غیر فعال
firewall در حالت custom
و آنتی ویروس در حالت statful
یه عکس از task manager هم تو دو صفحه پیش گذاشتم که فعالیت بیش از حد کومودو رو نشون میده. این فعالیت برای زمان بیکاری سیستم هست و اگر سیستم بیکار نباشه بیشتر هم میشه. عملا چراغ هارد همیشه روشنه و هارد دائما داره فعالیت میکنه و این باعث میشه سرعت کامپیوتر به شدت بیاد پایین. اگر چاره ای برای این مشکل پیدا نشه مجبور میشم کومودو رو بذارم کنار برخلاف میلم
جناب jadda شما پیشنهادی برای من دارین؟
سلام. بعد از 24 ساعت تست الان میتونم بگم مطمئنم که مشکل کندی سرعت من از کومودو بوده اما نمیتونم بفهمم چرا.
سلام
آنتی ویروس دیگری نصب کردید و این مشکلات را نداشتید؟
به هر حال اگه مشکل از جانب کومودو باشه که فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه....
vooroojack1989
27-09-2012, 22:34
سلام وحید میشه بگی ویندوز سیستم شما 32bit یا 64bit ؟؟؟؟
سلام
آنتی ویروس دیگری نصب کردید و این مشکلات را نداشتید؟
به هر حال اگه مشکل از جانب کومودو باشه که فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه....
bitdefender total security 2013 نصب کردم. تا حالا که حدود 10 دقیقه از نصب میگذره سرعت سیستم خوب بوده و مشکلی نداشتم اما بذارید مدت بیشتری بگذره تا از نتیجه مطمئن بشم، بعد نتیجه رو میگم همینجا. ممنون که مشکل منو پیگیری میکنین
سلام وحید میشه بگی ویندوز سیستم شما 32bit یا 64bit ؟؟؟؟
64بیتی هست. ویندوز 7 ultimate
saeediranzad
28-09-2012, 07:20
سلامچطور میشه کومودو را جوری تنظیم کرد که هردم نخواد دیتابیس را آپدیت کنه؟ یعنی مثلاً روزی یکبار دستی یا سرساعت آپدیت بشه؟
سلام 1-چطور میشه کومودو را جوری تنظیم کرد که هردم نخواد دیتابیس را آپدیت کنه؟2- یعنی مثلاً روزی یکبار دستی یا سرساعت آپدیت بشه؟
سلام
1-تیک اوت قسمت که نشون دادم را بردارید:
2- زمانبندی برای آپدیت فعلا نداره (توی نسخه 6 این قابلیت هست) ولی میتونید هر وقت خواستید دستی خودتون آپدیت کنید.
saeediranzad
28-09-2012, 14:25
دستت درد نکنه.
خودم هرچی گشتم پیداش نکردم.
M e i s a m
28-09-2012, 15:34
عزیزان با این you havent performed a full scan چی کنیم اسکن هم میکنی باز چند ماه بعد میاد اسکن کردن هم خیلی دردسره نمیشه کاریش کرد این رو نشون نده؟
عزیزان با این you havent performed a full scan چی کنیم اسکن هم میکنی باز چند ماه بعد میاد اسکن کردن هم خیلی دردسره نمیشه کاریش کرد این رو نشون نده؟
سلام هم استانی !
با این روش ساده میتونی تو یکی دو دقیقه اسکن رو انجام بدی
سلام
هکر ها سرور های شرکت Adobe را جهت دزدیدن گواهینامه های دیجیتال -digital certificates - به منظور استفاده از آن برای نرم افزارهای مخرب خود مورد حمله و ه.ک قرار دادند و ظاهرا موفق به سرقت گواهینامه های این سه نرم افزار شده اند
Adobe Muse, Adobe Story AIR applications, and Acrobat.com desktop services
نکته: معمولا در این مواقع شرکتهای مورد سرقت واقع شده، این گواهینامه ها را ابطال میکنند و گواهینامه های جدید صادر میشود.(ظاهرا این اتفاق افتاده)
نکته: کاربران کومودو با آپدیت آنتی ویروس (به دلیل آپدیت TVL) میتوانند در امان باشند.( البته امیدورام....)
نکته: کاربران که از فایروال استفاده میکنند، (احتمالا) از طریق کلود محافظت میشوند + آنتی ویروسی که از آن استفاده میکنند.
نکته پایانی: البته خطر زمانی ما را تهدید میکنه که یکی از این نمونه ها که امضای شرکت Adobe را دارد مهمون ما بشه!
سلام
دو صفحه قبل رو میخوندم عباس آقا مطالبی را فرمودند که احتمالا در نسخه 6 شاهدیم.... کومودو برای اتوسندباکس برنامه داره... تغییر عمده مجازی سازی بود که من خودم انتظارشو داشتم، ولی ظاهرا عملی نشده! ولی تیم کومودو گفته این کارو انجام میدیم + شاهد یک BB جدیدتر هستیم .... فقط امیدوارم تغییر نامی برای default deny نباشه، و به تشخیص هم کمک کنه + Manual Sandbox هم بهبود پیدا میکنه + مورد دیگه File Rating هست که ذهن منو مشغول کرده، که دلم میخواد کار کرد خوبی داشته باشه + ضمن اینکه من آپشنی دیدم که TVL را نادیده میگیره، این میتونه تا حد زیادی ما رو در برابر signed malware ایمن کنه، البته برای حرفه ای ها خوبه، وگرنه باعث دردسر میشه + فعلا همه چیز حول Virtual Kiosk میچرخه.....
سلام
خب، ظاهرا کومودو متقاعد شده مجازی سازی را به عنوان یک آپشن برای اتوسندباکس هم قرار بده....(برخلاف آنچه که در نسخه Pre-Beta شاهد بودیم)
البته Egemen (مدیر تیم توسعه CIS) خیلی علاقمند نبود به این ماژول.ولی در نهایت راضی به این کار شد. دلایلی داشت. مثلا کابران عادی دچار سردرگمی میشوند و یا حتی میتونه برای اونها خطرناک باشه.... چون در این حالت برنامه های ناشناخته در یک محیط مجازی اجرا می شوند... و چه اتفاقاتی خواهد افتاد نامشخصه. حتی خود من هم نمیدونم وقتی یک کاربر خونگی برنامه ای را اجرا کنه و سندباکس روی Fully Virtualized باشه چه اتفاقاتی میفته، بعدا اگر اون برنامه Safe شناخته بشه تکلیف چیه؟ به هر حال سوالاتی هست که ذهن رو درگیر میکنه....
البته همینطور که ذکر کردم Fully Virtualized فقط به عنوان یک گزینه برای Auto-sandbox در نظر گرفته شده که به هیچ وجه گزینه پیش فرض نخواهد بود. به نوعی کاربران حرفه ای تر میتوانند از آن استفاده کنند.
فعلا باید صبر کنیم تا نسخه بتا منتشر بشه .... بعد اظهار نظر کنیم.
دوستان نسخه بتای کمودو دقیقا مشخص میشه چند روز دیگه منتشر میشه؟؟؟:((((((
دوستان نسخه بتای کمودو دقیقا مشخص میشه چند روز دیگه منتشر میشه؟؟؟:((((((
سلام
هر وقت آماده بشه؛ دقیقا مشخص نیست... بزودی!
منتظریم....
سلام
خب، یک کاری که در نسخه 6 روی سندباکس شده اینه اگر برنامه ای یا مثلا مرورگر را در سندباکس اجرا کنیم با یک کادر سبز رنگ مشخص میشه که مرورگر در سندباکس اجرا شده...که در ورژن فعلی این حالت را شاهد نیستیم.
با سلام
دوستان من comodo internet security 5 رو روی ویندوز 8 نصب کردم بعد خواستم حذفش کنم با برنامه your uninstuller می خواستم حذفش کنم دیدم دو تا ایکون کومودو در این برنامه وجود داره یکیش رو حذفش کردم بعد می بینم هنوز کومودو روی سیستم وجود داره جالب اینجاست که اسم کومودو توی برنامه هایی مثل your uninstaller و cccleaner اصلا وجود نداره و یا در قسمت برنامه های ویندوز که بخوام از طریق خودش پاکش کنم . البته از program file پوشه نصب کومودو رو خواستم پاک کنم بعضی از قسمتهاش پاک شد اما الان خوب به صورت کامل حذف نمیشه . الان روی سیستم فعال هست با اینکه ایکونش نیست . مثلا ویروسها رو موقع اکستراکت میشناسه . اما به پوشه نصب هم که میرم با کلیک اجرا نمیشه
الان روی سیستم هم نورتون دارم و می خوام فایروال کومودو رو داشته باشم اما نمی تونم نسخه اینترنت سکیوریتی رو حذف کنم
ممنونم میشم راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام
دوستان من comodo internet security 5 رو روی ویندوز 8 نصب کردم بعد خواستم حذفش کنم با برنامه your uninstuller می خواستم حذفش کنم دیدم دو تا ایکون کومودو در این برنامه وجود داره یکیش رو حذفش کردم بعد می بینم هنوز کومودو روی سیستم وجود داره جالب اینجاست که اسم کومودو توی برنامه هایی مثل your uninstaller و cccleaner اصلا وجود نداره و یا در قسمت برنامه های ویندوز که بخوام از طریق خودش پاکش کنم . البته از program file پوشه نصب کومودو رو خواستم پاک کنم بعضی از قسمتهاش پاک شد اما الان خوب به صورت کامل حذف نمیشه . الان روی سیستم فعال هست با اینکه ایکونش نیست . مثلا ویروسها رو موقع اکستراکت میشناسه . اما به پوشه نصب هم که میرم با کلیک اجرا نمیشه
الان روی سیستم هم نورتون دارم و می خوام فایروال کومودو رو داشته باشم اما نمی تونم نسخه اینترنت سکیوریتی رو حذف کنم
ممنونم میشم راهنمایی کنید
با تشکر
خب اشتباه کردین که کمودو رو با این برنامه ها خواستین پاک کنید باید به صورت معمولی پاک میکردین
و با ادامه کارهاتون مثل پاک کردن پوشه و این مسائل تکمیلش کردین :دی
حالا شما سعی کنید دوباره همین اینترنت سکوریتی رو نصب کنید و اگه نصب شد به صورت عادی برنامه رو پاک کنید
سیف مود هم تست کنید
اگر نشد برنامه زیر رو دانلود کنید و باز کنید و اجازه بدین کارش رو انجام بده
با سلام
سریال comodo internet security pro 2012 رو میخواستم.
با سلام
سریال comodo internet security pro 2012 رو میخواستم.
سلام
چون نسخه رایگان و پولی با یکدیگر به لحاظ نرم افزاری فرقی ندارند( آنتی ویروس و دیفنس پلاس و فایروال و حتی دریافت آپدیت!!)، لذا کسی بدنبال سریال برای کومودو نیست تا در این تاپیک قرار بده.
در واقع Comodo Internet Security یک محصول رایگان است. بزرگترین تفاوتش ساپورت آنلاین (GeekBuddy) هست که نیازی بهش نیست.
به هر حال اگر سریالی پیدا کردید میتونید استفاده کنید و تجربه کنید.
reza_3722
03-10-2012, 20:56
لینک دانلود Comodo Wi-Fi Security رو کسی داره؟
لینک دانلود Comodo Wi-Fi Security رو کسی داره؟
این محصول رایگان نیست.
COMODO Wi-Fi security ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2df78f9b2c3&key5sk2=2128&key5sk3=1349287099000&key5sk4=2128&key5sk5=1349287118000&key5sk6=&key5sk7=1349287205000&key6sk1=&key6sk2=CH220122991&key6sk3=7&key6sk4=en-us&key6sk5=&key6sk6=0&key6sk7=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام علیکم
دوستان من قصد کردم که Comodo Internet Security را به پارسی ترجمه کنم. با تیم کومودو صحبت کردم اونها هم قبول کردند.
ولی گفتند که تا زمان انتشار نسخه 6 باید صبر کنم. بعد از انتشار باید کار را شروع کنم.
گفتم این موضوع را اطلاع بدم تا اینکه نظر دوستان را جویا بشم. راستش من خیلی با زبان پارسی روی نرم افزارها حال نمیکنم( یه جوری میشه) و اگر هم این کار را انجام بدم احتمال قوی خودم ازش استفاده نمیکنم؛؛
ولی
1-گفتم شاید برای بعضی کاربران مفید باشه.
2-ضمن اینکه من احساس کردم وجود زبان پارسی روی CIS خودش یه نوع اعتبار و احترام محسوب میشه برای ما.
به هر حال اگر کسی نظری داره میتونه بیان کنه ...
البته اگر کار را شروع کردم سعی میکنم از دوستان نظر بگیرم و یه کار جمعی داشته باشیم تا یک ترجمه خوب در اختیار داشته باشیم.
البته فعلا چیزی مشخص نیست و همه اینها بستگی داره به اینکه نظرم تغییر نکنه و حوصله و وقت کافی داشته باشم.
سلام علیکم
دوستان من قصد کردم که Comodo Internet Security را به پارسی ترجمه کنم. با تیم کومودو صحبت کردم اونها هم قبول کردند.
ولی گفتند که تا زمان انتشار نسخه 6 باید صبر کنم. بعد از انتشار باید کار را شروع کنم.
گفتم این موضوع را اطلاع بدم تا اینکه نظر دوستان را جویا بشم. راستش من خیلی با زبان پارسی روی نرم افزارها حال نمیکنم( یه جوری میشه) و اگر هم این کار را انجام بدم احتمال قوی خودم ازش استفاده نمیکنم؛؛
ولی
2-ضمن اینکه من احساس کردم وجود زبان پارسی روی CIS خودش یه نوع اعتبار و احترام محسوب میشه برای ما.
البته اگر کار را شروع کردم سعی میکنم از دوستان نظر بگیرم و یه کار جمعی داشته باشیم تا یک ترجمه خوب در اختیار داشته باشیم.
البته فعلا چیزی مشخص نیست و همه اینها بستگی داره به اینکه نظرم تغییر نکنه و حوصله و وقت کافی داشته باشم.
بسیار عالی علی
هر کمکی هم از دست ما بر بیاد انجام میدیم امین هم که لایک کرده میتونیم از وجود اون هم استفاده کنیم
البته به نظر کار نسبتا سخت و حساسی رو داریم با توجه به پیغام های نسبتا زیاد کمودو باید طوری ترجمه شه که کاربر گمراه نشه و اینکه بهترین کار اینه که لغت به لغت ترجمه نکنیم و سعی کنیم مفهموم کاملی از پیغام رو ترجمه کنیم
کار خیلی خوبی رو شروع کردی علی جان امیدوارم موفق باشی
بسیار عالی علی
هر کمکی هم از دست ما بر بیاد انجام میدیم امین هم که لایک کرده میتونیم از وجود اون هم استفاده کنیم
البته به نظر کار نسبتا سخت و حساسی رو داریم با توجه به پیغام های نسبتا زیاد کمودو باید طوری ترجمه شه که کاربر گمراه نشه و اینکه بهترین کار اینه که لغت به لغت ترجمه نکنیم و سعی کنیم مفهموم کاملی از پیغام رو ترجمه کنیم
کار خیلی خوبی رو شروع کردی علی جان امیدوارم موفق باشی
سلام علیکم و قبل از هر چیز تشکر از شما و دوستان:11:
1- ایده ای بود که وارد ذهنم شد و گفتم بررسیش کنم ببینم چی میشه......
2- من خودم هم مخالف ترجمه کلمه به کلمه هستم... به نظرم این کار خیلی خوبی نیست. بلکه باید مفهمومی ترجمه بشه تا اینکه کاربر بدونه داستان چیه و چیکار بکنه.من دیدم خیلی از کاربران حتی با پیغامهای ساده آنتی ویروس هم مشکل دارند حتی نمیدونند مثلا اینها یعنی چی و چیکار کنند:
Location-Threat Name-Are you sure to quarantine the selected items?-Not all threats successfully quarantined!-Are you sure to delete the selected items from your computer?-Not all threats removed
Are you sure to ignore the selected items permanently?-Scanning-Duration-Results-Scan Aborted-Do you want to review the scanning results?-Antivirus engine is not initialized
There are no items to show-Quarantine-Remove-Ignore-Real time scanner is enabled-Summary-Anti-Virus Events-Threats are going to be detected before they can do any harm
You need to restart your computer for the signature updates to take effect-The virus signature database is up-to-date-Your virus signatures database is not up-to-date Please update it now
و الی آخر...
در کل اگر قرار باشه خوب ترجمه بشه کار سختیه مخصوصا ترجمه برخی قسمتها مثل +D ...
3- قصدم اینه که یک ترجمه کاربردی انجام بشه..... کاربر کاری به کلمه و لغت نداره.... کاربر نیاز به یک محصول داره که وقتی اون محصول با کاربر از طریق پیغامهاش حرف میزنه، کاربر زبون اون محصول را خیلی ساده بفهمه که کومودو داره چی میگه، من به دنبال یک همچین ترجمه ای هستم و اصلا هم با لغات بکار رفته در CIS کاری ندارم. همونی رو میگیم که اگر کاربر انجام بده یا نده، همون میشه (گفتم که فعلا یک ایده است). البته ابزارهاش را فعلا در اختیار گرفتم....
aylar6888
05-10-2012, 19:57
سلام علیکم و قبل از هر چیز تشکر از شما و دوستان:11:
1- ایده ای بود که وارد ذهنم شد و گفتم بررسیش کنم ببینم چی میشه......
2- من خودم هم مخالف ترجمه کلمه به کلمه هستم... به نظرم این کار خیلی خوبی نیست. بلکه باید مفهمومی ترجمه بشه تا اینکه کاربر بدونه داستان چیه و چیکار بکنه.من دیدم خیلی از کاربران حتی با پیغامهای ساده آنتی ویروس هم مشکل دارند حتی نمیدونند مثلا اینها یعنی چی و چیکار کنند:
Location-Threat Name-Are you sure to quarantine the selected items?-Not all threats successfully quarantined!-Are you sure to delete the selected items from your computer?-Not all threats removed
Are you sure to ignore the selected items permanently?-Scanning-Duration-Results-Scan Aborted-Do you want to review the scanning results?-Antivirus engine is not initialized
There are no items to show-Quarantine-Remove-Ignore-Real time scanner is enabled-Summary-Anti-Virus Events-Threats are going to be detected before they can do any harm
You need to restart your computer for the signature updates to take effect-The virus signature database is up-to-date-Your virus signatures database is not up-to-date Please update it now
و الی آخر...
در کل اگر قرار باشه خوب ترجمه بشه کار سختیه مخصوصا ترجمه برخی قسمتها مثل +D ...
3- قصدم اینه که یک ترجمه کاربردی انجام بشه..... کاربر کاری به کلمه و لغت نداره.... کاربر نیاز به یک محصول داره که وقتی اون محصول با کاربر از طریق پیغامهاش حرف میزنه، کاربر زبون اون محصول را خیلی ساده بفهمه که کومودو داره چی میگه، من به دنبال یک همچین ترجمه ای هستم و اصلا هم با لغات بکار رفته در CIS کاری ندارم. همونی رو میگیم که اگر کاربر انجام بده یا نده، همون میشه (گفتم که فعلا یک ایده است). البته ابزارهاش را فعلا در اختیار گرفتم.... اگه اینکارو بکنین که همه کاربرای ایرانی کومودو دعاتون میکنن.من یکی که با گزینه های زیاد کومودو فایروال و ترجمه شون مشکل دارم.همه چی رو که نمیشه تجربی تست کرد اونم تو بحث امنیت سیستم.فقط اینکه ترجمه شامل فایروال هم میشه یه فقط اینترنت سکوریتی هست؟چون توی کومودو فایر والم تو مشخصاتش مینویسه اینترنت سکوریتی؟اینا یه پک با هم هستن که موقع دانلود تکی از هم جدا میشن یا دو محصول مجزا؟چون من فایروال اونو دارم .البته اینترنت سکوریتی هم دانلود کردم اما فعلا اویرا فری دارم...ممنون و پاینده و پیروز باشید
فقط اینکه ترجمه شامل فایروال هم میشه یا فقط اینترنت سکوریتی هست؟چون توی کومودو فایر والم تو مشخصاتش مینویسه اینترنت سکوریتی؟
سلام
شامل فایروال خالی هم میشه....
سلام علیکم
ولی
سلام علیکم علی آقای گل
کار بسیار خوبی رو شروع کردین.
موفق باشی
hamidreza2010
06-10-2012, 02:40
دوستان من میخوام کومودو نصب کنم ولی واقعا گیج شدم
رفتم تو سایتش چند نوع برنامه هست.
یکی اینترنت سکیوریتی 2012 پرو که حجمش 88 مگ هست
یکی اینترنت سکیوریتی 2012 مجانی که حجمش 58 مگ هست
یکی کومودو فایروال
من نمی دنم کدومش رو نصب کنم؟
من خودم از کسپر 2013 استفاده میکنم.به نظرتون از کسپر آنتی ویروس 2013 + کومودو فایروال استفاده کنم خوبه؟
خواهشا کمک کنید.
دوستان من میخوام کومودو نصب کنم ولی واقعا گیج شدم
رفتم تو سایتش چند نوع برنامه هست.
یکی اینترنت سکیوریتی 2012 پرو که حجمش 88 مگ هست
یکی اینترنت سکیوریتی 2012 مجانی که حجمش 58 مگ هست
یکی کومودو فایروال
من نمی دنم کدومش رو نصب کنم؟
من خودم از کسپر 2013 استفاده میکنم.به نظرتون از کسپر آنتی ویروس 2013 + کومودو فایروال استفاده کنم خوبه؟
خواهشا کمک کنید.
با سلام
دوست عزیز شما کدوم محصول کومودو رو می خواهید نصب کنید اگه کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب کنید که همراهش انتی ویروس هم وجود داره . و اگه کومودو فایروال تنها رو نصب کنید انتی ویروس کومودو رو همراهش ندارید
فکر می کنم اون 88 مگ مخصوص ویندوز 8 هست و 59 مگ مخصوص ویندوزهای قبلی . چون من دو تاش رو دانلود کردم و ورزن 88 مگ روی ویندوز 8 نصب شد البته تفاوتی از لحاظ دیتابیس و اینجور چیزها ندارن و فقط صرفا جهت نصب روی ویندوز 8 بهینه سازی شده
شما می تونید از ترکیبی که گفتید استفاده کنید و فقط باید کمی زمان صرف کنید و صفحه اول تایپیک کومودو رو مطالعه کنید تا هم تنظیمات رو بهینه کنید و هم کمی با defens کومودو و اخطارها و پیامهاش اشنا بشید و هم کمی با فایروال قدرتمندش
موفق باشید
hamidreza2010
06-10-2012, 13:55
با سلام
دوست عزیز شما کدوم محصول کومودو رو می خواهید نصب کنید اگه کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب کنید که همراهش انتی ویروس هم وجود داره . و اگه کومودو فایروال تنها رو نصب کنید انتی ویروس کومودو رو همراهش ندارید
فکر می کنم اون 88 مگ مخصوص ویندوز 8 هست و 59 مگ مخصوص ویندوزهای قبلی . چون من دو تاش رو دانلود کردم و ورزن 88 مگ روی ویندوز 8 نصب شد البته تفاوتی از لحاظ دیتابیس و اینجور چیزها ندارن و فقط صرفا جهت نصب روی ویندوز 8 بهینه سازی شده
شما می تونید از ترکیبی که گفتید استفاده کنید و فقط باید کمی زمان صرف کنید و صفحه اول تایپیک کومودو رو مطالعه کنید تا هم تنظیمات رو بهینه کنید و هم کمی با defens کومودو و اخطارها و پیامهاش اشنا بشید و هم کمی با فایروال قدرتمندش
موفق باشید
راستش خیلی از کومودو تعریف میکنن.منم گفتم نصب کنم ببینم چجوریه؟
فقط به نظر شما کدوم بهتره؟از کومودو اینترنت سکوریتی استفاده کنم یا کسپر آنتی ویروس+ فایروال کومودو
من چون نسخه آنتی ویروس کسپر نصب هست فکر کنم فایروال کومودو نصب باشه بهتره
نظر شما چیه؟
راستش خیلی از کومودو تعریف میکنن.منم گفتم نصب کنم ببینم چجوریه؟
فقط به نظر شما کدوم بهتره؟از کومودو اینترنت سکوریتی استفاده کنم یا کسپر آنتی ویروس+ فایروال کومودو
من چون نسخه آنتی ویروس کسپر نصب هست فکر کنم فایروال کومودو نصب باشه بهتره
نظر شما چیه؟
سلام
سوالهای سخت سخت میپرسید......
1-ببینید استفاده از کسپرسکی اینترنت سکیوریتی، به تنهایی امنیت شما را تامین میکنه.
2- البته این نظر را هم دارم که کومودو هم میتونه امنیت را فراهم بکنه....
3-بنابراین : اگر رایگان نبودن کسپر برای شما باعث ایجاد مشکلاتیست و نکته ای هست که شما را آزار میده. اونوقت میتونید روی کومودو حساب کنید.
4-اما حالا که میفرمایید آنتی ویروس کپسر را نصب شده دارید، میتوانید از فایروال کومودو استفاده کنید. (من فکر نمیکنم تداخلی ایجاد بشه- چون KAV بخش Application Control نداره)
===
در مورد اون سوال که جناب k1lou جواب دادند توضیح بدم که کومودو این سه محصول اینترنت سکیوریتی را داره:
Comodo Internet Security Premium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رایگان
Comodo Internet Security Pro پولی
Comodo Internet Security Complete پولی
اگر حجمشون فرق میکنه به دلیل اینه که دو محصول پولی یکی دو ویژگی دیگر دارند مثل TrustConnect WiFi Security
hamidreza2010
07-10-2012, 01:38
سلام دوستان
من Comodo Leak Test رو دانلود کردم فقط نمیدونم به چه دردی میخوره و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
اگه یکی بگه فایدش چیه و راهنمای استفادش رو هم بگه ممنون میشم
سلام دوستان
من Comodo Leak Test رو دانلود کردم فقط نمیدونم به چه دردی میخوره و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
اگه یکی بگه فایدش چیه و راهنمای استفادش رو هم بگه ممنون میشم
با سلام
دوست عزیز این صفحه رو بخونید به جوابتون میرسید
البته قبلا در تایپیک خود کومودو توسط مهران هم معرفی شده بود که باید صفحات اولیه رو زیر و رو کنید
موفق باشید با تست comodo lesk test:20:
در مورد اون سوال که جناب k1lou جواب دادند توضیح بدم که کومودو این سه محصول اینترنت سکیوریتی را داره:
Comodo Internet Security Premium ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رایگان
Comodo Internet Security Pro پولی
Comodo Internet Security Complete پولی
اگر حجمشون فرق میکنه به دلیل اینه که دو محصول پولی یکی دو ویژگی دیگر دارند مثل TrustConnect WiFi Security
علی جان من سایت رو برای حجمها چک نکردم ( مخصوصا حجم نسخه های پولی رو )اما حجم نسخه ویندوز 8 هم 88 مگ هست من دو تاش رو دانلود کردم
ArashMiniStar
07-10-2012, 14:09
سلام.دوستان کومودو فایروال ورژن 6 اومد؟
سلام.دوستان کومودو فایروال ورژن 6 اومد؟
سلام
خیر هنوز منشتر نشده.....
شاید بزودی با پشتیبانی زبان پارسی منتشر بشه. البته باید بگم انشاالله، اگر خدا بخواهد.
این هم تایید نهایی:
.................................................. .....
Comodo Internet Security Complete 2012 1Yr
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Serenity
07-10-2012, 22:20
:sq_3:اکتیو نشد با این سریال
aylar6888
08-10-2012, 14:57
سلام
شامل فایروال خالی هم میشه....سلام وخسته نباشید .من الان فایروال کومودو دارم اما همون موقع اینترنت سکوریتی رو هم دان کردم.انتی ویروسم اویرا ست.اگه الان اینترنت سکوریتی رو بخام نصب کنم روی همین فایروال کومودو ست میشه چون تنظیمات زیادی روش دارم یا اینکه تمام پروسه نصب از اول تکرار میشه مثل اینکه تازه نصب شده؟اگه جواب بدین ممنون میشم.در ضمن شما توصیه میکنین که انتی ویروسمو هم که اویراست به همین شکلی که گفتم به کومودو تغییر بدم؟از لحاظ امنیت انتی ویروسش به پای اویرا میرسه ؟ازون بهتره؟بیشتر روی هوش مصنوعی تاکید دارم.چون ویروسهای شناخته شده که به فاصله کمی روی همه دیتابیسها وارد میشه؟ممنون
aylar6888
08-10-2012, 15:58
باسلام.من الان کومودو فایروال دارم.تنظیماتشم خوبه تقریبا.اما نمیدونم الان که با لیک تست اونو برای اولین بار تست کردم فقط 150 امتیاز از 330 امتیازو آورد؟میشه بگین اشکال کارم کجاست؟؟؟در ضمن ویندوز من هفت هست با اخرین اپدیت اما این نوشته ویستا -ممنون
COMODO LEAKTESTS V.1.1.0.3
Date
03:19:27 ب.ظ - 10/08/2012
OS
Windows Vista SP1 build 7601
1. RootkitInstallation: MissingDriverLoad
Protected
2. RootkitInstallation: LoadAndCallImage
Vulnerable
3. RootkitInstallation: DriverSupersede
Protected
4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath
Vulnerable
5. Invasion: Runner
Vulnerable
6. Invasion: RawDisk
Vulnerable
7. Invasion: PhysicalMemory
Protected
8. Invasion: FileDrop
Vulnerable
9. Invasion: DebugControl
Protected
10. Injection: SetWinEventHook
Vulnerable
11. Injection: SetWindowsHookEx
Vulnerable
12. Injection: SetThreadContext
Protected
13. Injection: Services
Vulnerable
14. Injection: ProcessInject
Protected
15. Injection: KnownDlls
Vulnerable
16. Injection: DupHandles
Protected
17. Injection: CreateRemoteThread
Protected
18. Injection: APC dll injection
Vulnerable
19. Injection: AdvancedProcessTermination
Vulnerable
20. InfoSend: ICMP Test
Protected
21. InfoSend: DNS Test
Vulnerable
22. Impersonation: OLE automation
Protected
23. Impersonation: ExplorerAsParent
Protected
24. Impersonation: DDE
Vulnerable
25. Impersonation: Coat
Vulnerable
26. Impersonation: BITS
Vulnerable
27. Hijacking: WinlogonNotify
Protected
28. Hijacking: Userinit
Vulnerable
29. Hijacking: UIHost
Protected
30. Hijacking: SupersedeServiceDll
Vulnerable
31. Hijacking: StartupPrograms
Vulnerable
32. Hijacking: ChangeDebuggerPath
Protected
33. Hijacking: AppinitDlls
Vulnerable
34. Hijacking: ActiveDesktop
Protected
Score
150/340
سلام وخسته نباشید .من الان فایروال کومودو دارم اما همون موقع اینترنت سکوریتی رو هم دان کردم.انتی ویروسم اویرا ست.اگه الان اینترنت سکوریتی رو بخام نصب کنم روی همین فایروال کومودو ست میشه چون تنظیمات زیادی روش دارم یا اینکه تمام پروسه نصب از اول تکرار میشه مثل اینکه تازه نصب شده؟اگه جواب بدین ممنون میشم.در ضمن شما توصیه میکنین که انتی ویروسمو هم که اویراست به همین شکلی که گفتم به کومودو تغییر بدم؟از لحاظ امنیت انتی ویروسش به پای اویرا میرسه ؟ازون بهتره؟بیشتر روی هوش مصنوعی تاکید دارم.چون ویروسهای شناخته شده که به فاصله کمی روی همه دیتابیسها وارد میشه؟ممنون
سلام
من فکر میکنم شما فعلا همین ترکیب را داشته باش. وقتی ورژن 6 کومودو منتشر شد اگر دوست داشتین اونوقت اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کنید و اگر راضی بودی ازش استفاده کن.
حقیقتش من خودم بیشتر دوست دارم از یک اینترنت سکیوریتی یکپارچه استفاده کنم. مگر اینکه اینترنت سکیوریتی مورد دلخواه خودمو را نتونم پیدا کنم، اونوقت میرم سراغ آنتی ویروس و فایروال ترکیبی. سلیقه ها متفاوته دیگه.
===
من فکر میکنم اگر شما الان اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کنید تنظیمات فایروالش میمونه؛ رولها احتمالا میمونه ولی کانفیگ اصلی شاید بره روی دیفالت( خواستی برای اطمینان قبلش از تنظیمات بکاب بگیر)
More -> Manage My Configurations -> ACTIVE Myconfiguration -> Export
میتونید بعدش آنتی کومودو یا اویرا را یکیش را غیرفعال بکنید(Disable) و به عنوان اسکنر ازش استفاده بکنید.
هر چند که من خودم فایروال و آنتی ویروس کومودو را دارم و به جای اویرا برای اسکنر==> کل آنتی ویروسهای ویروس توتال را در اختیار دارم!!!
باسلام.من الان کومودو فایروال دارم.تنظیماتشم خوبه تقریبا.اما نمیدونم الان که با لیک تست اونو برای اولین بار تست کردم فقط 150 امتیاز از 330 امتیازو آورد؟
تنظیمات فایروال شما روی چیه؟
لیست سفید را هم چک کن ببین Clt اونجا نباشه.
aylar6888
08-10-2012, 18:53
سند باکسم روشنه و دیفنس پلاس رو روی کاستیوم پلیسی گذاشتم که همه برنامه ها رو کنترل کنم.البته بقیه اکثرا روی پیش فرض هستن اما با تنظیمات پیش فرضم توقعم امتیاز بالاتری بود.توی لیست سفیدم clt نبود.منظورتون همون تراستد هست دیگه؟
میشه بپرسم با راست کلیک روی ایکون سیستری و انتخاب گزینه configure سه گزینه برای من میاد که پیش فرضش روی اینترنت سکوریتی بود و پرو اکتیو و فایروال داره.مال من اینترنت سکوریتی نیس بلکه فایرواله.بنظر شما اونو روی فایروال بذارم یا فرقی نمیکنه.؟/
منظورم از اینکه گفتم تنظیماتم خوبه این بود که روی حالت اتوماتیک برای راحتی کارم نیست..من مبتدی هستم و مشتاق یادگیری.ممنون از وقتی که میذارین...
سند باکسم روشنه و دیفنس پلاس رو روی کاستیوم پلیسی گذاشتم که همه برنامه ها رو کنترل کنم.البته بقیه اکثرا روی پیش فرض هستن اما با تنظیمات پیش فرضم توقعم امتیاز بالاتری بود.توی لیست سفیدم clt نبود.منظورتون همون تراستد هست دیگه؟
میشه بپرسم با راست کلیک روی ایکون سیستری و انتخاب گزینه configure سه گزینه برای من میاد که پیش فرضش روی اینترنت سکوریتی بود و پرو اکتیو و فایروال داره.مال من اینترنت سکوریتی نیس بلکه فایرواله.بنظر شما اونو روی فایروال بذارم یا فرقی نمیکنه.؟/
منظورم از اینکه گفتم تنظیماتم خوبه این بود که روی حالت اتوماتیک برای راحتی کارم نیست..من مبتدی هستم و مشتاق یادگیری.ممنون از وقتی که میذارین...
سلام
من یکسری تنظیمات به اسم خودتون ساختم اگر دوست داشتید میتونید از لینک زیر دانلود کنید و بعد از حالت فشرده خارجش بکنید و بعد از طریق محیط فایروال آنرا Ipmort بکنید و بعد روی آن کلیک کنید و Active کنید
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توجه: فقط اینکه رولها و قوانین قبلی که برای برنامه ها ساختید پاک میشه.....
توجه: سندباکس غیر فعاله اگر دوست داشتید میتونید فعالش کنید.
aylar6888
08-10-2012, 20:52
سلام
من یکسری تنظیمات به اسم خودتون ساختم اگر دوست داشتید میتونید از لینک زیر دانلود کنید و بعد از حالت فشرده خارجش بکنید و بعد از طریق محیط فایروال آنرا Ipmort بکنید و بعد روی آن کلیک کنید و Active کنید
لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توجه: فقط اینکه رولها و قوانین قبلی که برای برنامه ها ساختید پاک میشه.....
توجه: سندباکس غیر فعاله اگر دوست داشتید میتونید فعالش کنید.
سلام دوست عزیز.تو هیچ فرومی به این سرعت و کاملی و منحصر بفرد جوابمو نمیدادن جز دوست خوبم ایجی مکس.مگه میشه دوست نداشته باشم.خیلی لطف کردی.فقط اگه نتونستم و مشکلی داشتم اجازه بده که باز مزاحم وقتت بشم.خیلی لطف کردی.پاینده باشی و پیروز
aylar6888
08-10-2012, 21:13
بازم با تنظیمات شما نتیجه شد 170.نمیدونم اشکال کارم کجاست
Date
09:09:05 ب.ظ - 10/08/2012
OS
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Protected
Vulnerable
Vulnerable
Protected
Protected
Protected
Protected
Vulnerable
25. Impersonation: BITS
Vulnerable
26. Hijacking: WinlogonNotify
Protected
27. Hijacking: Userinit
Vulnerable
28. Hijacking: UIHost
Protected
29. Hijacking: SupersedeServiceDll
Vulnerable
30. Hijacking: StartupPrograms
Vulnerable
31. Hijacking: ChangeDebuggerPath
Protected
32. Hijacking: AppinitDlls
Vulnerable
33. Hijacking: ActiveDesktop
Protected
Score
170/330
سندباکس رو خاموش کنید و بعدش تنظیمات پست زیر رو انجام بدین
aylar6888
08-10-2012, 22:17
سندباکس رو خاموش کنید و بعدش تنظیمات پست زیر رو انجام بدین
تمام کارای اون لینکو انجام دادم.حتی کوکیها و هیستوری و کشها رو با سی کلینر پاک کردم.جالب اینجاست که بعد از ریبوت و تست دوباره نتیجه 10 تا هم اومد پایین تر.شده 160....خنده داره:sq_6:
تمام کارای اون لینکو انجام دادم.حتی کوکیها و هیستوری و کشها رو با سی کلینر پاک کردم.جالب اینجاست که بعد از ریبوت و تست دوباره نتیجه 10 تا هم اومد پایین تر.شده 160....خنده داره:sq_6:
سلام
ولله اون تنظیماتی که من بهت دادم اگه سندباکس روی Partially Limited هم باشه باید 340 بگیرید....
مطمئنید درست تست میکنید؟
این فیلمو ببین: پیغامها باید بلوک بشه
ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aylar6888
08-10-2012, 22:56
سلام
ولله اون تنظیماتی که من بهت دادم اگه سندباکس روی Partially Limited هم باشه باید 340 بگیرید....
مطمئنید درست تست میکنید؟
چشم الان دانلود میکنم میبینم.الانم رفتم تو اون پستی که درباره تعریف قانون برای سکوریتی پلیسی داده بودین اونا رو هم انجام دادم.تست میکنم و عکسشو براتون میذارم.ممنون از وقتی که میذارین.قدردان زحمتتون هستم...
aylar6888
08-10-2012, 23:08
سلام
مطمئنید درست تست میکنید؟
=====================
الان یه چیزی دیدم که به شک افتادم.دقت کردم دیدم اصلا موقع شروع تست این دیفنس پلاس نیست که پیغام میده...پیغام مال فایرواله.منم شک کرده بودم اما چون فکر میکردم اگه قانون اشتباهیم بوده با انجام اون تنظیمات شما الان دوباره درست شده و بیشتر از روی کم دقتی حواسم نبود و دستی روی تیکها بلاک میکردم و گرنه پیغام فایروال گزینه هاش کنسل و اوکی هست.ببخشید اما میشه الان گفت که اشکال کارم این بوده و چجوری رفع میشه؟؟؟
====
شرمنده م:sq_1:
=====================
الان یه چیزی دیدم که به شک افتادم.دقت کردم دیدم اصلا موقع شروع تست این دیفنس پلاس نیست که پیغام میده...پیغام مال فایرواله.منم شک کرده بودم اما چون فکر میکردم اگه قانون اشتباهیم بوده با انجام اون تنظیمات شما الان دوباره درست شده و بیشتر از روی کم دقتی حواسم نبود و دستی روی تیکها بلاک میکردم و گرنه پیغام فایروال گزینه هاش کنسل و اوکی هست.ببخشید اما میشه الان گفت که اشکال کارم این بوده و چجوری رفع میشه؟؟؟
====
شرمنده م:sq_1:
چرا شرمنده؟؟ اگه قرار بر شرمندگی باشه من نیستم.....
من پست شما رو چند بار خودندم... ولی برام کمی نامفهومه... در کل اینجوری که من فهمیدم یه جای کار ایراد داره. فایروال چرا پیغام میده. دیفنس باید پیغام بده....
شما مطمئنید تنظیمات من را اعمال کردید؟
الان روی آیکون کومودو کنار ساعت کلیلک راست بکن و ببین تنظیمات من فعاله؟ یعنی اینجوریه؟
aylar6888
08-10-2012, 23:27
چرا شرمنده؟؟ اگه قرار بر شرمندگی باشه من نیستم.....
من پست شما رو چند بار خودندم... ولی برام کمی نامفهومه... در کل اینجوری که من فهمیدم یه جای کار ایراد داره. فایروال چرا پیغام میده. دیفنس باید پیغام بده....
شما مطمئنید تنظیمات من را اعمال کردید؟
الان روی آیکون کومودو کنار ساعت کلیلک راست بکن و ببین تنظیمات من فعاله؟ یعنی اینجوریه؟
بله .فعاله به همین شکل.درضمن من الان دیفنس پلاس رو روی پارانویید گذاشتم و تست زدم برای یبار 330 کامل گرفت اما برای بار بعد 270 و ....
بله .فعاله به همین شکل.درضمن من الان دیفنس پلاس رو روی پارانویید گذاشتم و تست زدم برای یبار 330 کامل گرفت اما برای بار بعد 270 و ....
سعی میکنیم توی پیغام خصوصی بیشتر صحبت کنیم و به نتیجه برسیم، و ببینیم داستان چیه. بعداً به درد ما میخوره این تجربه.
مرسی
aylar6888
09-10-2012, 01:08
از حرصم الان کومودو رو پاک و دوباره بعد از پاکسازی ردپاش و رجیستری با سی کلینر نصب کردم .تنظیماتشم از روی فیلم شما گذاشتم.الانم دو بار تست کردم.هر دوبار 330 امتیاز کامل گرفت.من زیاد برام مهم نبود که تنظیمات چی باشه.دارم درباره مخربها چیز یاد میگیرم تا تحقیق کنم دربارشون.بخاطر همینه که اینقد مزاحم وقتتون میشم.اما آخرش باید بفهمم مشکلم از کجا بود...................
===============
جز تشکر کاری از دستم برنمیاد.ممنون
COMODO Leaktests v.1.1.0.3
Date
12:55:20 �.� - 10/09/2012
OS
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Score
330/330
(C) COMODO 2008
aylar6888
09-10-2012, 19:59
با سلام مجدد به دوست خوبم jadda:
این تنظیماتی که خیلی لطف کردی و برام فرستادی رو میشه روی هر سیستمی پیاده کرد؟اگه میشه نحوه ساختن اون رو بگین .البته اگر وقت کردین ویا اگه جایی آموزشش هست لینکشو لطف کنین برام بذارین.
از دیشب که اینقد شما رو بزحمت انداختم و دوباره کومودو رو نصب کردم تا الان چندبار تست گرفتم و با کمترین پیغامها هر دفعه امتیاز کامل رو گرفتم.اما کاش میفهمیدم اشکال کارم کجاست.چون تو پستهایی تو همین تاپیک هم دیدم که کاربرایی دور و بر همین امتیازا رو گرفته بودن.حتی توی یه فیلم که تست از کسپر بود و فکر کنم مال همین فروم بود دیدم که با کسپر امتیاز کامل و بدون اون امتیاز دقیقا مثل من شایدم ده تا بیشتر گرفت.البته اون موقع امتیاز 340 بود والان 330 هست که میشه همون امتیاز من.منم نتیجه گرفتم که تو تستهای دیروزم انگار اصلا فایر والی توی سیستمم نبوده و باید دنبال اشکال کار همینجا بگردم که چه تنظیماتی رو اشتباه انجام دادم که انگار اصلا فایروال نداشتم..
===========================
ممنون . پیروز باشی دوست عزیز:sq_2:
سلام
این تنظیماتی که خیلی لطف کردی و برام فرستادی رو میشه روی هر سیستمی پیاده کرد؟
بله میشه روی هر سیستمی پیاده کرد(چون یکسری تنظیمات کلی هست)(تا حالا کومودوی شما 3 کانفیگ اصلی داشت الان شده 4 تا؛ همین).
میتونید اسمش رو هم تغییر بدهید(اسم مهم نیست). روی اون تنظیمات هم میتونید حالا برای فایلها و برنامه هاتون هم قانون بسازید.... مثلا در قسمت فایروال دسترسی یک برنامه به شبکه را آزاد بزارید یا قطع کنید و غیره... اینها دیگه رولهای خصوصی میشه.
اما کاش میفهمیدم اشکال کارم کجاست...
یک نکته از قلم افتاده بود اینکه باید یکبار بعد از اعمال تنظیمات سیستم را ریستارت میکردی...
به هر حال فعلا میتونم بگم پست دوم این تاپیک را بخونید:
کتابچه راهنمای آنلاین کومودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام به دوستان عزیز
عزیزان جایگزینی کمودو به جای ناد32 رو توصیه می کنن؟هدفم سبک بودن ولی در عین حال با امنیت مناسب هست
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
با سلام به دوستان عزیز
عزیزان جایگزینی کمودو به جای ناد32 رو توصیه می کنن؟هدفم سبک بودن ولی در عین حال با امنیت مناسب هست
پیروز و پاینده باشید
سلام
من الان اگه بگم آره ؛ اونوقت به متعصب بودن متهم نمیشم؟
اگر نمیشم... پس میگم آره.
کومودو هم سبکه هم امنیتش بیشتره...
===========
محافظت به دو بخش تقسیم میشه: پیشگیری و تشخیص
Real time protection = Prevention & Detection
1) پیشگیری کومودو در برابر Zero day malware فوق العاده است.
2) و اینکه تشخیص خوبی هم داره (دیتابیس + کلود + تشخیص مبتنی بر رفتار)
====
بحث Malware Rremoval/Cleaning هم که باشه بازم کومودو عقب نیست. حتی COMODO Cleaning Essentials هم همیشه توی جیب بغلتون هست.
saeed_136915
09-10-2012, 23:36
با سلام به دوستان عزیز
پیروز و پاینده باشید
یه کلام میگم بله :sq_24:
aylar6888
10-10-2012, 00:17
با سلام به دوستان عزیز
پیروز و پاینده باشید
منم با کمال میل و آگاهی میگم بله.نود تو هیچکدوم از عناصری که دوست خوبم jadda گفت بپای کومودو نمیرسه.نود فقط هوش مصنوعی خوبی داره که اونم میزنه با پاک کردن مخرب بدون اجازه یا قابلیت ترمیم به باد میده.قابلیت ترمیم یا ریپیر فایل بعد از پاکسازی مخرب هم به نظر من عنصر بسیار بسیار مهمیه که میتونی تستهای av-test در سایتش رو ببینی که نود تو محصولات تست شده پایینترین رتبه یعنی 75 صدم از 6 نمره رو گرفته.اگه قرار باشه مخرب پاک شه اما ویندوز و فایل سیستمهای اون بعد از پاکسازی داغون بشه و ویندوز بمیره پس با هر ابزاری میشه پاکسازی رو انجام داد و بعدشم مشتی ویندوز رو نصف روز از اول و با مکافاتی که همه مون میدونیم دوباره نصب کرد.....
========================
پاینده باشی و برقرار
سلام
صبح بلند شدید ورژن 6 نسخه بتا منتشر شده................
بای
ALiReZaYa
10-10-2012, 02:07
یک سوال دارم این نرم افزار که دیگه رایگان نیست ! حالت پریمیوم داره ! الان من نصب کردم و کامل نیست و باید نسخه کملشو خرید ! حالت رایگانش 30 روزست چرا میگن رایگان ؟؟
aylar6888
10-10-2012, 03:22
سلام
بای
علی جان بنظرت نسخه بتا می ارزه دانلود کنیم؟
در ضمن خود کومودو نمیتونه خودشو دستی یا اتو ماتیک به نسخه جدید ارتقا بده؟باید حتما خودمون دانلود کنیم/برای نصب فقط آپگرید میشه یا باید نسخه قبلی رو حتما پاک کرد؟؟؟ممنون:sq_2:
سلام
بای
با سلام
علی جان میشه لینکش رو بزاری برای دانلود .
Hidden-Hunter
10-10-2012, 10:23
با سلام
علی جان میشه لینکش رو بزاری برای دانلود .
با اجازه از علی جان
خدمت شما
لینک فروم کومودو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من الان اگه بگم آره ؛ اونوقت به متعصب بودن متهم نمیشم؟
اگر نمیشم... پس میگم آره.
کومودو هم سبکه هم امنیتش بیشتره...
===========
محافظت به دو بخش تقسیم میشه: پیشگیری و تشخیص
Real time protection = Prevention & Detection
1) پیشگیری کومودو در برابر Zero day malware فوق العاده است.
2) و اینکه تشخیص خوبی هم داره (دیتابیس + کلود + تشخیص مبتنی بر رفتار)
====
بحث Malware Rremoval/Cleaning هم که باشه بازم کومودو عقب نیست. حتی COMODO Cleaning Essentials هم همیشه توی جیب بغلتون هست.
منم با کمال میل و آگاهی میگم بله.نود تو هیچکدوم از عناصری که دوست خوبم jadda گفت بپای کومودو نمیرسه.نود فقط هوش مصنوعی خوبی داره که اونم میزنه با پاک کردن مخرب بدون اجازه یا قابلیت ترمیم به باد میده.قابلیت ترمیم یا ریپیر فایل بعد از پاکسازی مخرب هم به نظر من عنصر بسیار بسیار مهمیه که میتونی تستهای av-test در سایتش رو ببینی که نود تو محصولات تست شده پایینترین رتبه یعنی 75 صدم از 6 نمره رو گرفته.اگه قرار باشه مخرب پاک شه اما ویندوز و فایل سیستمهای اون بعد از پاکسازی داغون بشه و ویندوز بمیره پس با هر ابزاری میشه پاکسازی رو انجام داد و بعدشم مشتی ویندوز رو نصف روز از اول و با مکافاتی که همه مون میدونیم دوباره نصب کرد.....
========================
پاینده باشی و برقرار
یه کلام میگم بله :sq_24:
با سلام به دوستان عزیز
از عزیزانی که راهنمایی فرمودند بی نهایت سپاسگزارم .بعد از نصب و اپدیت کردن 49 مورد پیدا کرد . الان در عجبم از امنیت ناد32 :sq_14: فقط نزدیک به 1.3 گیگ از فضای درایو c رو اشغال کرده. به نظر دوستان طبیعی هست؟
از کمک و لطف دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
یک سوال دارم این نرم افزار که دیگه رایگان نیست ! حالت پریمیوم داره ! الان من نصب کردم و کامل نیست و باید نسخه کملشو خرید ! حالت رایگانش 30 روزست چرا میگن رایگان ؟؟
کومودو رایگانه.... فرق نسخه پولی را که بارها ذکر کردیم که چیه.... بنابراین کومودو رایگانه.
علی جان بنظرت نسخه بتا می ارزه دانلود کنیم؟
در ضمن خود کومودو نمیتونه خودشو دستی یا اتو ماتیک به نسخه جدید ارتقا بده؟باید حتما خودمون دانلود کنیم/برای نصب فقط آپگرید میشه یا باید نسخه قبلی رو حتما پاک کرد؟؟؟ممنون:sq_2:
نسخه بتا قطعا ایراداتی داره .... توصیه نمیشه. برای بتا تسترها خوبه. بعد اینکه کومودو به قول شما اتوماتیک به نسخه جدید ارتقاه پیدا میکنه. ولی نسخه 6 به دلیل تغییرات زیاد باید ورژن 5 را حذف و ورژن 6 را نصب کنید.
با اجازه از علی جان
خدمت شما
لینک فروم کومودو : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی امیرخان.
دوستانی که قصد تست دارند باید اینو نصب کنند....
سلام
یک اسکن جدید به اسم Rating Scan اضافه شده که بنظر جالب میاد....
سلام
احساس کردم باید اینجا در باره این موضوع حرف بزنم که بالاخره کومودو رایگانه یا نه؟
جواب: رایگان
===
سوال: آقا پس داستان این سریال را وارد کنید چیه.....؟
ببینید کومودو در کل دو محصول اینترنت سکیوریتی داره: یکی رایگان و یکی پولی.؛؛
سوال: فرقشون چیه؟ جواب: فرقشون اینه:
رایگان: Firewall & Antivirus & Defense
پولی:Firewall & Antivirus & Defense and TrustConnect Wi-Fi Data Encryption & Live Expert Virus Removal
همین....
پس اینترنت سکیورتی (INTERNET SECUTITY) کومودو رایگانه. باز بپرسید...
سلام
خسته نباشید
بچه ها آپدیت های کمودو چطوری هست ؟؟؟ آپدیت اولیه و آپدیت روزانه ؟؟؟
سلام
خسته نباشید
من الان ورژن 6 را آپدیت کردم 90 مگ (آپدیت اولیه)
آپدیتهای روزانه متغییر بین 1 تا 2 مگ. کلا آپدیتهای روزانه کم حجمی داره.....
aylar6888
10-10-2012, 19:49
علی جان این نسخه حجمش هم بالاتره.من فکر میکنم برای همخوانی با ویندوز هشت اونو بهینه کردن.اگه شما تست کردین به منم بگین که تست کنم.از همه لحاظ یه توضیح مختصر درباره ش بدین.از امنیت گرفته تا تاثیر روی سرعت سیستم چون باز برای خیلیا و خود من جای سوال و ایجاد مزاحمت من برای شما ابهاماتی پیش میاد.شاید بروز رسانی اتوماتیکم چون با ویندوز هشت احتکالا سازگاری داره انجام نمیشه که بنظرم منطقا بزرگترین تغییرش همینه.البته به عقل ناقص من.چون امثال کومودو حتی زودتر از خود ماکروسافت به فکر سازگاری همه نرم افزاراشون با جدید ترین تغییرات ویندوز میشن.این اسکن ریتینگ هم میشه بگین چیه؟صرفا به اسکن نمره میده یا اینکه با رتبه بندی و اولویت بندی ما اسکن رو انجام میده ..شایدم با اولویتها و ریتینگهایی که خودش هوشمندانه انتخاب میکنه......
ممنون و پاینده باشی
سلام
خسته نباشید
سلام
آپدیت آفلاین داره که 100 مگابایتی هست برای 5.8+
روزانه هم داره. حداکثر یک مگ من دیدم. ممکنه بیشترم بشه.
پ.ن: شدیدا منتظر نسخه فینال جدید کومودو هستم. امیدوارم در قسمت آنتی ویروس مخصوصا بهتر شده باشه.:46:
سلام
علی جان این نسخه حجمش هم بالاتره.من فکر میکنم برای همخوانی با ویندوز هشت اونو بهینه کردن.
بله شاید یک دلیل ولی در کل ویژگیهای جدیدی داره که باعث شده حجم ستاپ افزایش پیدا بکنه.
اگه شما تست کردین به منم بگین که تست کنم.
الان اصلن سمتش نرید.... کمی صبر کنید. نسخه بتا است.
از همه لحاظ یه توضیح مختصر درباره ش بدین.از امنیت گرفته تا تاثیر روی سرعت سیستم چون باز برای خیلیا و خود من جای سوال و ایجاد مزاحمت من برای شما ابهاماتی پیش میاد.
این نسخه تازه امروز متولد شده....... به موقعش اگه بلد باشیم توضیحات داده میشه.
شاید بروز رسانی اتوماتیکم چون با ویندوز هشت احتمالا سازگاری داره انجام نمیشه که بنظرم منطقا بزرگترین تغییرش همینه.البته به عقل ناقص من.چون امثال کومودو حتی زودتر از خود ماکروسافت به فکر سازگاری همه نرم افزاراشون با جدید ترین تغییرات ویندوز میشن
دور بروز رسانی اتوماتیک را خط بکش. هر وقت نسخه نهایی منتشر شد. حذف ورژن 5 و نصب ورژن 6.
سازگاری با ویندوز8 هم بزرگترین تغییرش نیست.
این اسکن ریتینگ هم میشه بگین چیه؟صرفا به اسکن نمره میده یا اینکه با رتبه بندی و اولویت بندی ما اسکن رو انجام میده ..شایدم با اولویتها و ریتینگهایی که خودش هوشمندانه انتخاب میکنه.....
وقتی شما شروع به اسکن میکنید کومودو میاد فایلها را بررسی میکنه و در پایان نشون میده همون چیزی را که من در عکس قرار دام(یکبار دیگه به عکس نگاه کنید). در واقع بررسی Safe & Unsafe هست.اطلاعاتی در مورد فایل بهتون میده تاریخ تولد! اتوران و سالم و نامشخص و خطرناک...
باید از سرورهای کومودو به اسم Comodo File Loockup Servers که به FLS معروفه استفاده بکنه.
Hidden-Hunter
10-10-2012, 20:20
نسخه جدید را تست کردم ولی یکم مشکل داره ولی واقعا در نسخه جدید کومودو ترکونده ...
مشکل اولش اینه : بعد ریستارت کومودو بالا نمیاد
مشکل دوم : وقتی انتی ویروس را دیزیبل می کنیم ، سوییت هیچ تغییری انجام نمیده.
کومودو نسخه جدید جون میده برای تست زیرو اکسس ها .
نسخه جدید را تست کردم ولی یکم مشکل داره ولی واقعا در نسخه جدید کومودو ترکونده ...
مشکل اولش اینه : بعد ریستارت کومودو بالا نمیاد
مشکل دوم : وقتی انتی ویروس را دیزیبل می کنیم ، سوییت هیچ تغییری انجام نمیده.
کومودو نسخه جدید جون میده برای تست زیرو اکسس ها .
سلام
منم در حال تست هستم....
مشکل یک: واسه من اینجوری نیست...
مشکل دوم: دیزیبل میشه:
به ترتیب عکس رو ببین امیر:
Hidden-Hunter
10-10-2012, 21:29
سلام
منم در حال تست هستم....
مشکل یک: واسه من اینجوری نیست...
مشکل دوم: دیزیبل میشه:
به ترتیب عکس رو ببین امیر:
سلام علی
منم این طوری نبود ولی بعد ریستارت و چندساعت بعد نصب وقتی ریستارت میکردم گاهی وقتا بالا نمی امد یا گاهی وقتا که میخواستم انتی را دیزیبل کنم / تغییری اعمال نمی شد و یک باگ دیگه هم برا من بود شاید رو سیستم من ردیف نیست که وقتی الارم میداد که ویروس جسته / صفحه الارم کنار تسکبر / سفید بود .
ولی من عاشق گزینه های فایروالش شدم / اسکین توپی هم شده بلا نبرده:sq_25:
سلام
خب Taskbar کومودو در حالت پیش فرض فقط این 5 گزینه که من نشون دادم را داره:
ولی میشه اونو کاملا سفارشی بکنید.... مثلا من Advanced Settings رو هم اضافه کردم.... اول کلیک راست و بعد هم اضافه به Taskbar:
سلام مجدد
باگ: خب، توی پیغام فایروال برای دراگون رول وب بروزر نیست.....!:31:
ولی واسه IE هست :
aylar6888
11-10-2012, 00:06
سلام علی اقا.یه سوال یکم خارج از بحث جسارتا.
در مورد CCE این نرم افزار قابلیت آپدیت هم داره؟فقط شناسایی داره یا پاکسازی هم انجام میده؟دیتابیسش مثل دیتا بیس اصلی قدرتمنده یا ضعیفتره؟؟
ممنون میشم اگه مختصر جواب بدی.نمیدونستم کجا باید بپرسم....چون روی یه سیستم فردا میخام چک کنم.در ضمن اگه سیستم طرف انتی ویروس داشته باشه باید اونو غیرفعال کنم یا تداخلی موقع کار پیش نمیاد؟؟؟؟
=======================
اینقد جوابای منو کامل و با حوصله دادی که منو پررو کردی..
سلام علی اقا.یه سوال یکم خارج از بحث جسارتا.
در مورد CCE این نرم افزار قابلیت آپدیت هم داره؟فقط شناسایی داره یا پاکسازی هم انجام میده؟دیتابیسش مثل دیتا بیس اصلی قدرتمنده یا ضعیفتره؟؟
ممنون میشم اگه مختصر جواب بدی.نمیدونستم کجا باید بپرسم....چون روی یه سیستم فردا میخام چک کنم.در ضمن اگه سیستم طرف انتی ویروس داشته باشه باید اونو غیرفعال کنم یا تداخلی موقع کار پیش نمیاد؟؟؟؟
=======================
سلام
بله قابلیت آپدیت داره.... ولی اگر از آنتی ویروس کومودو استفاده نمیکنید و متعاقبا فایل bases.cav را ندارید، آپدیت اولیه اش کمی سنگینه.
شناسایی و پاکسازی. چون برای پاکسازی هست، شاید شناساییش کمی بیشتر باشه با موارد فالس بیشتر
آنتی ویروس نصب شده را نیازی نیست غیر فعال کنید. اگر هم موقع اسکن غیرفعال کردی هم موردی نداره...
اینو یک نگاه بنداز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی مالواربایتس هم حساب کن
aylar6888
11-10-2012, 00:23
سلام
بله قابلیت آپدیت داره.... ولی اگر از آنتی ویروس کومودو استفاده نمیکنید و متعاقبا فایل bases.cav را ندارید، آپدیت اولیه اش کمی سنگینه.
شناسایی و پاکسازی. چون برای پاکسازی هست، شاید شناساییش کمی بیشتر باشه با موارد فالس بیشتر
آنتی ویروس نصب شده را نیازی نیست غیر فعال کنید. اگر هم موقع اسکن غیرفعال کردی هم موردی نداره...
اینو یک نگاه بنداز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی مالواربایتس هم حساب کن
من هر دوتا رو -هم مالور بایتس هم cce-دانلود کردم.مالور بایتس هم مگه پرتابله؟نصب لازم نداره؟
2-من دوتا انتی اسپای رایگان هم دارم اما میخواستم بپرسم با اویرا و کومودو فایروال بنظرت احتیاجی به اسپایور هم دارم؟یکیش اینه spybot-sd-1.6.2.0
من هر دوتا رو دانلود کردم.مالور بایتس هم مگه پرتابله؟نصب لازم نداره؟
2-من دوتا انتی اسپای هم دارم اما میخواستم بپرسم با اویرا و کومودو فایروال بنظرت احتیاجی به اسپایور هم دارم؟یکیش اینه spybot-sd-1.6.2.0
سلام
1-MBAM باید نصب بشه.
2-همون ترکیب اصلیت خوبه. ولی MBAM را هم داشته باشی خوبه( هر وقت خواستی اسکن کنید آپدیتش کن. هفته ای یکبار...).
مابقی دیگه اضافاته و اختیاری....
aylar6888
11-10-2012, 00:41
سلام
1-MBAM باید نصب بشه.
2-همون ترکیب اصلیت خوبه. ولی MBAM را هم داشته باشی خوبه( هر وقت خواستی اسکن کنید آپدیتش کن. هفته ای یکبار...).
مابقی دیگه اضافاته و اختیاری....
=======================
ممنون علی جان..مالور بایتس هم پاکسازی میکنه یا فقط شناسایی؟ریل تایم نداره؟موقع اسکن انتی ویروسم دیسیبل باشه؟؟؟؟؟:sq_8:ببخش امشب این آخرین سوالمه.
=======================
ممنون علی جان.1-.مالور بایتس هم پاکسازی میکنه یا فقط شناسایی؟2-ریل تایم نداره؟3-موقع اسکن انتی ویروسم دیسیبل باشه؟؟؟؟؟:sq_8:ببخش امشب این آخرین سوالمه.
سلام مجدد
1- ... گذشت که بعضی محصولات فقط شناسایی میکردند و برای پاکسازی باید محصول را میخریدی....
2-نسخه پولی داره... ولی شما رایگان را نصب کن
3-نه
برای اینکه BB جدید و یا اتوسندباکس سایق خودمون. حالت Fully Virtualized پیدا بکنه نیاز به ساخت یک کلید رجیستری برای کومودو داریم
به این مسیر میریم :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\software\Comodo\Firewall Pro
و کلیک راست و یک DWORD value میسازیم و اسمش را هم EnableDefaultVirtualization میزاریم
حالا اونو ادیت میکنیم و مقدارش را 1 قرار میدهیم.
Fully Virtualized اضافه شده:
هشدار: استفاده از این حالت سندباکس برای کاربران حرفه ایه ؛ میتونه پیامدهایی داشته باشه. من فقط واسه تست گفتم.....
با سلام
علی جان منم از دیروز در حال تست هستم چقدر عالی شده کمی گزینه ها رو جستجو کردم حتی تونستم kill switch cce رو هم نصب کنم یه سئوال :حالا اون قوانین (مثلا*.*) رو اگر بخواهیم به این نسخه اضافه کنیم چچطور باید عمل کنیم ؟
من باگهای امیر رو ندارم فقط در محیط virtual kiosk مشکل هنگ کردن رو دارم و مجبور به ری استارت میشم البته من در vwmare نصب کردم
در مورد قابلیتهای virtual kiosk کمی توضیح میدی اساس کار این محیط چی هست ؟ ویا shared spase
با تشکر
کمودو من آپدیت نمیشه :(
حتی افلاین هم خواستم آپدیت کنم نشد یک بار پاک میکنم ببینم درست میشه یا نه
57372
نه درست نشد :sq_3:
kor.kamel
11-10-2012, 13:58
با سلام
دیروز comodo internet security v 6 را نصب کردم. پروسه نصب مثل سابق بود، چیزی تغییر نکرده. بعد از نصب دو مورد به چشم میخورد. اول آپدیت در حدود 90 مگ که فعلا در نسخه بتا به هیچ وجه نمی شود آپدیت آفلاین کرد. من راهها را امتحان کردم اما حتی در محیط سیف مد هم نمی شود آپدیت آفلاین کرد، ضمن اینکه وقتی در اینترنت جستجو کردم چیز دندان گیری پیدا نکردم. دوستان اگر راهی سراغ دارند بگویند. مورد بعد، در نسخه های قبلی بعد از نصب باید فول اسکن می کردید تا آیکن برنامه به رنگ طبیعی یا نرمال یا سبز دربیاید اما در این نسخه فول اسکن دیگر نیاز نیست بلکه کوییک اسکن یا اسکن سریع است که چیزی در حدود 5 تا ده دقیقه طول می کشد. بستگی به حجم فایلهایتان دارد. بعد از نصب و آپدیت و اسکن، به ظاهر برنامه می رسیم. کلا اینترفیس برنامه در این ورژن تغییر کرده. به گمان من شباهتهایی به کسپرسکای، نورتون و مکافی دارد. گزینه فایل ریتینگ یا رتبه بندی فایلها و پروکسس ها گزینه ای بود که در آنتی ویروس های شرکت سیمانتک شاهدش بودیم و در کومودو هم خوش نشسته. اما هنوز این گزینه به پای دقت نورتون نمی رسد.
همه چیز در اینترفیس جدید خوب است به نظرم. اما چیزی که برای من مهم بود و هست و در این نسخه مرا ناامید کرد، گزینه های است که وقتی در آیکن برنامه در تاسک بار رویش راست کلیک می کردیم شاهدش بودیم. در نسخه های قبلی وقتی روی آیکون کومودو کنار ساعت راست کلیک می کردیم، تنظیمات کلی فایروال و آنتی ویروس و دیفنس بود. یعنی با یک کلیک می توانستی نت را قطع کنی یا آنتی ویروس را نیمه فعال کنی. اما در این نسخه، نمی توانی از طریق آیکون یا تاسک بار نت را قطع کنی. برای این منظور باید برنامه را باز کنید و به سربرگ فایروال بروید یا گزینه stop net activity را به task bar برنامه اضافه کنید. این مورد شاید کمی قابل تامل باشد. مورد بعد که در نسخه های قبلی بسیار خوب بود، این بود که وقتی برنامه را باز می کردیم در همان صفحه نخست اینترفیس برنامه تعداد برنامه ها و کانکشن هایی که به اینترنت متصل بودند را به صورتی زیبا می دیدیم و با یک کلیک می توانستیم آنها را بلوکه کنیم. این برای کاربرانی مثل ما که با محدودیت حجمی مواجهیم بسیار خوب بود. می توانستی با یک کلیک برنامه ای را که ترافیک اینترنت را می خورد بلوکه کنیم. اما در این نسخه چنین چیزی نیست. تنها با گزینه kill swith می توانیم به لیست کانکشن ها و برنامه هایی که به اینترنت متصل هستند برسیم. نقطه منفی اینجاست که در تب network برنامه جانبی kill swith هم نمی توانیم با راست کلیک کانکشن های فعال را دیزیبل کنیم، در مجموع گمان می کنم به مزاق من اینترفیس سابق کومودو بهتر بود. البته نباید از حق بگزریم که ویرتوال کیوسک یا محیط امن و مجازی کومودو در این نسخه عالی است. با این حال عدم تغییر در تم برنامه و کمی پیچیده شدن گزینه ها یا دور از دسترس شدن بعضی گزینه های حیاتی و مهم برای کاربران از امتیازات منفی این نسخه باشد. به عنوان مثال بررسی کانکشن های مرتبط به اینترنت و بلوکه کردن آنها تنها با اجرای برنامه kill swith ممکن است که آنهم حدود چند ثانیه ای طول می کشد تا باز شود و نیاز به چند مرحله پیمایش دارد. امیدوارم این معایب در نسخه فینال برطرف شود. باز هم از کاربران و دوستان عزیز خواهش می کنم نسخه جدید را بررسی کنند. شاید مواردی بوده که می شده این ایرادها را برطرف کرد یا راهکاری بوده که من نفهمیده ام. فروم پی سی وورد هم برای همین مشورت هاست دیگر. دی
کمودو من آپدیت نمیشه :(
حتی افلاین هم خواستم آپدیت کنم نشد یک بار پاک میکنم ببینم درست میشه یا نه
57372
نه درست نشد :sq_3:
عباس برنامه بتاست دیگه سخت نگیر این مشکلات وجود داره
اما رو سیستم من مثل هلو داره اپدیت میشه:sq_2:
به نظر من رابط کاربری نسخه قبل بهتر بود همه چی دم دست , ساده و زیبا بود اما این نسخه یه مقدار پیچیده تر شده :sq_11:
سلام
ظاهرا فعلا ما علی ها مشکلاتمون کمتره.... ولی خب بتاست دیگه ..... دو ماه کار داره....
دوستمون حناب kor.kamel هم 15 خط مطلبی که نوشت شامل دو موضوع کلی بود:
1- آپدیت افلاین:
در مورد آپدیت آفلاین باید عرض کنم که ظاهرا دیتابیس ورژن 5 روی نسخه 6 کار نمیکنه.... ولی بعد از انتشار نسخه نهایی کومودو آپدیت آفلاین نسخه 6 رو هم ارائه میکنه....(آدم روش نمیشه بگه اونجا..)
2- اینترفیس:
این مورد را من موافقم با دوستان. کمی دسترسی به تنظیمات و گزینه ها پیچیده تر شده.... کمی باید کار کنید تا عادت بکنید.... ورژن 5 خیلی ساده تر و بی غل و غش تر بود( من اینجوری خوشم میومد) اما در این ورژن من سرگردان میشم.
البته یکی از علتهای اصلی هم عادت ما به ورژن قبلی است.
====
نکته: دوستان اگر مشکل با ورژن 6 دارند که قابل ذکر باشه، میتونند مشکل (باگ) را به تیم کومودو گزارش بکنند.... حالا اینکه آپدیت نمیشه را میشه گزارش داد یا نه را نمیدونم...
عباس تنظیمات خاصی را اعمال کردید یا نه از تنظیمات پیشفرض استفاده میکنی.... تنظیمات فایروالت رو تغییر دادی...
مثل اینکه مشکل من از همه شما بزرگتره چون همین حالا صفحه آبی مرگ اومد و سیستم دیگه بالا نمیومد تا از سیستم ریستور استفاده کردم و به قبل از نصب کمودو برگردوندم :31:
الان دوباره میخوام نصب کنم خدا رحم کنه : دی
ته تنظیمات خاصی اعمال نکردم و پیش فرض بود راستی تنظیمات پیش فرض چرا HIPS غیرفعاله ؟؟
ته تنظیمات خاصی اعمال نکردم و پیش فرض بود راستی تنظیمات پیش فرض چرا HIPS غیرفعاله ؟؟
مسئله کومودو این است==> کاربران مبتدی!!
نمیدونه چه سیاستی رو واسه این گروه بکار بگیره... HIPS را غیر فعال کرده تا BB کار بکنه و کومودو کمی Silent بشه....
راستی بچه ها ما دیکه چیزی به اسم "اتوسندباکس" نداریم.... اسمش شده Behavior Blocker :31:
آنتی ویروس رو انیستال کردم تا ببینم ورژن های بعدی چی میشه
شاید به خاطر همین سیاست باشه که من clt رو فقط با 4 جواب 340 گرفتم قبلا بالای 20 تا سوال میپرسید !!
سندباکس هم خاموشه
saeediranzad
11-10-2012, 16:43
سلام
یعنی این ورژن6 بود که گرفتم؟ من صبح برای ویندوز8 نصب کردم.البته آپدیت نشد (ساعت رایگانم تموم شد.) فایل آپدیت آفلاین چند روز پیش را هم داشتم که نگرفت.
ولی شکل و قیافه که مثل سابق بود. الآن تو ویندوز7 هستم. فایل دیتا را دستی ریختم تو پوشه Scanner اون. امیدوارم بگیره.
سلام
یعنی این ورژن6 بود که گرفتم؟ من صبح برای ویندوز8 نصب کردم.البته آپدیت نشد (ساعت رایگانم تموم شد.) فایل آپدیت آفلاین چند روز پیش را هم داشتم که نگرفت.
ولی شکل و قیافه که مثل سابق بود. الآن تو ویندوز7 هستم. فایل دیتا را دستی ریختم تو پوشه Scanner اون. امیدوارم بگیره.
...... ورژن 5 هست:sq_15:
خب، About را نگاه کن...
آنتی ویروس رو انیستال کردم تا ببینم ورژن های بعدی چی میشه
شاید به خاطر همین سیاست باشه که من clt رو فقط با 4 جواب 340 گرفتم قبلا بالای 20 تا سوال میپرسید !!
سندباکس هم خاموشه
یعنی یه چیزی مثل Auto BB ، من خیلی طالب این هستم.. اگه BB هم بخواد همش سوال کنه اونم فرقی با HIPS نداره.
ولی با این حسابی که گفتی عالی شده. براوو..
البته اینم جالبه که وقتی کلمه ی HIPS گفته میشه ذهنیت به سیستم پرسشی سوق پیدا میکنه ( حداقل من که اینطوری شدم! ) ، حال انکه حتی یک HIPS
host-based intrusion prevention system لزوما یک سیستم پیشگیری پرسشی نیست.
البته اینم جالبه که وقتی کلمه ی HIPS گفته میشه ذهنیت به سیستم پرسشی سوق پیدا میکنه ( حداقل من که اینطوری شدم! ) ، حال انکه حتی یک HIPS
host-based intrusion prevention system لزوما یک سیستم پیشگیری پرسشی نیست.
سلام دکتر!
قدیما توی همین فروم وقتی میپرسیدی HIPS چیه ، دوستان جواب میداند که Hips یعنی سوال و جواب....!!
ولی من همیشه میگفتم Hips یعنی سیستم پیشگیری. (پستهام موجوده)
اونوقت این سیستم پیشگیری به قول شما لزوما پرسش و پاسخ نیست. قعطا +Defense در ورژن 6 که من اسمش رو میزارم (محافظت پیشرفته- اگه بخواهم ترجمه کنم اینو میزارم) یک سیستم محافظت بر مبنای
host-based intrusion prevention system هست. که میتونه شامل ماژولهای متفاوتی باشه.
صحبت این شد که چرا HIPS در ورژن 6 به شکل پیش فرض خاموشه..... در صورتیکه اینجوری نیست( اگر درست دقت کنیم) شاید اون بخش سوال و جواب کمتر شده باشه، ولی host-based intrusion prevention system کارش را به نحو دیگری انجام میده
Egeman حرفهایی در این مورد زده.
البته بعدا مطالبی میزارم..... فعلا تست میکنیم....
M e i s a m
12-10-2012, 01:59
سلام به همه اساتید عزیز
من نسخه قبلی کمودو رو دارم نسخه جدید رو بگیرم یا با همین ادامه بدم؟
سلام به همه اساتید عزیز
من نسخه قبلی کمودو رو دارم نسخه جدید رو بگیرم یا با همین ادامه بدم؟
سلام
فعلا با همون نسخه قدیمی 5.10 ادامه بدید...... انشالله زودتر نسخه نهایی 6 منتشر میشه. اونوقت نصبش کنید.
همه چی یکطرف، این Virtual Kiosk یکطرف..... :5: عکس از سیستم خودمه
saeediranzad
12-10-2012, 11:03
سلام
بله، درسته. آخرین ورژنی که گرفتم 5.12 است. حالا یه سؤال:
من روی دو درایو که ویندوزهای 7و8 را دارم CIS را نصب کرده ام و روی درایو آرشیو هم CCE را که پرتابل هست نصب کرده ام و لینکش را میدم به درایوهای ویندوز.
حالا چطور میتونم کاری کنم که هروقت یکی از اینها آپدیت میشه، دوتای دیگه هم آپدیت بشه؟ بدون کپی پیست؟
انگار فایل دیتابیس CCE با CIS فرق میکنه.
aylar6888
12-10-2012, 13:17
ورژن 5.12 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
منکه از 5.10 بیشتر ندیدم.دو هفته پیشم دانلود کردم.
علی آقای گل سلام.دیشب از دست من راحت بودین.نه؟؟؟/:sq_25:
راستی این ترجمه کومودو کی تمام میشه ؟امسال به امید خدا تموم میشه؟؟؟
در ضمن کدوم ورژنشو ترجمه میکنین؟؟5 یا 6؟؟؟؟؟
===============
امیدوارم موفق و پیروز باشی.چون من که به خیلیا که زبانشون خوب نیس کومودو رو که توصیه میکنم اول از نفهمیدن پیغاماش میپرسن.شما که این کارو انجام بدی اونام راحت میشن و سپاسگذارت میشن.هر چند اینجا کسی قدر زحمات کسی رو نمیدونه.من شخصا مثلا برای کار آقای حسین کارگر مطلق که محصولات پیریفورم رو عالی ترجمه کرده احترام زیادی قایلم.امیدوارم قدر زحمت شما رو هم مردم کم لطف ما بدونن.اولیشم خودمو میگم....
===================================
پ.ن
چرا تستهای لیک تست شما 330 امتیاز داره اما مال من 330 امتیاز؟توضیحات کامل تستهاشم همون 33 مورد 10 امتیازییه
یکی میگه چرا ساعت فروم با ساعت رسمی هماهنگ نیست؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه ساعت رو درست کنین .لطف میکنید
vooroojack1989
12-10-2012, 15:27
سلام کسی میدونه نسخه نهایی ورژن 6 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود.
من شنیده بودم که قرارهست آخر اکتبر بیاد حالا اگه باز به تعویق نیفتاده باشه.
hamidreza2010
12-10-2012, 17:44
آره خود شرکت کومودو میدونه کی قرار بیاد:31:
سلام
سلام
بله، درسته. آخرین ورژنی که گرفتم 5.12 است. حالا یه سؤال:
من روی دو درایو که ویندوزهای 7و8 را دارم CIS را نصب کرده ام و روی درایو آرشیو هم CCE را که پرتابل هست نصب کرده ام و لینکش را میدم به درایوهای ویندوز.
حالا چطور میتونم کاری کنم که هروقت یکی از اینها آپدیت میشه، دوتای دیگه هم آپدیت بشه؟ بدون کپی پیست؟
انگار فایل دیتابیس CCE با CIS فرق میکنه.
فکر نکنم راهی باشه.
دیتابیس CIS با CCE فرق نمیکنه.
ورژن 5.12 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
1-منکه از 5.10 بیشتر ندیدم.دو هفته پیشم دانلود کردم.
2-علی آقای گل سلام.دیشب از دست من راحت بودین.نه؟؟؟/:sq_25:
3-راستی این ترجمه کومودو کی تمام میشه ؟امسال به امید خدا تموم میشه؟؟؟
4-در ضمن کدوم ورژنشو ترجمه میکنین؟؟5 یا 6؟؟؟؟؟
===============
5-چرا تستهای لیک تست شما 330 امتیاز داره اما مال من 330 امتیاز؟توضیحات کامل تستهاشم همون 33 مورد 10 امتیازییه
1- 5.12 ورژن مربوط به ویندوز 8 است.
2-بله:31:
3-نمیدونم.... چون هنوز شروع نشده: حرفشون اینه که باید صبر بکنم:
we will have basic English language files (templates) in about 2 weeks from now, then we will be able to start translation. At the moment these files are not yet available from the developers. So, let's wait till the end of October - beginning of November. Many thanks for your interest! Kind regards, Alex
4- اگه عملی بشه ورژن 6؛؛
5- احتمالا کومودو یکیش را واست زیر سبیلی رد کرده!!
آره خود شرکت کومودو میدونه کی قرار بیاد:31:
اونها هم دقیق نمیدونن..... این کلمه الان رو بورسه: بزودی
====
اینو هم یه نگاه بندازید: تازه تایید شده. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
aylar6888
12-10-2012, 23:35
من تا دیشب که تست گرفتم همش امتیازم 330 میشد.اما لیک تستی که شما گفتین دانلود کردم و گفتم که اخطار نبود دیسک در درایو دی وی دی پلیر ینی درایو جی رو میداد.اصلا اجرا نمیشد.به تنظیمات فایروالمم دست نزدم.الان که روشن کردم و تست کردم نتیجه این شده.....
منکه موندم چرا همش تستهای من اینطوری میشه
Date
11:28:06 ب.ظ - 10/12/2012
OS
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Protected
Vulnerable
Vulnerable
Protected
Protected
Protected
Protected
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Vulnerable
Protected
Vulnerable
Protected
Score
180/330
saeediranzad
13-10-2012, 06:51
سلام
البته ورژن 5.12، روی همه ویندوزهای XP به بعد نصب میشه.
polestar98g
13-10-2012, 09:56
1- 5.12 ورژن مربوط به ویندوز 8 است.
سلام
البته ورژن 5.12، روی همه ویندوزهای XP به بعد نصب میشه.
سلام. بلی من امروز روی ویندوز هفت 64 بیتی نصبش کردم. عالیه.:46:
ولی یه چیزش خیلی ناامدیم کرد: سیستم را فول اسکن کردم، با کمال تعجب 48 تا مخرّب تحویل ما داد!:sq_14:
در حالی که قبلا با چهار آنتی ویروس آویرا، کسپرسکی، بیت دفندر و نورتون فول اسکنش کرده بودم!:sq_21:
میرم به همون ترکیب قدیمی خودم یعنی آویرای رایگان با فایروال کومودو، خدا بده برکت :دی
فقط یک سؤال داشتم: آیا فایروال کومودو هم مثل اینترنت سکوریتیش وبگارد داره یا نه؟
مرسی.
saeediranzad
13-10-2012, 16:59
سلام
ولی یه چیزش خیلی ناامدیم کرد: سیستم را فول اسکن کردم، با کمال تعجب 48 تا مخرّب تحویل ما داد!:sq_14:
شما وقتی یه ورژن جدید را نصب میکنید، متأسفانه اطلاعات قبلی را که بهش داده اید، پاک میشه و مجبورید دوباره بعضی چیزها را یادش بدهید.:sq_6:
به همین دلیل در اسکن اول؛ خیلی چیزها را پیدا میکنه که بیشترش کرک و پچ و کیجن هستند. (تقصیری هم نداره، اینها را نمیشناسه)
شما باید add to exclusion یا add to trusted را بزنید تا دفعه بعد اینها را ناجور و تهدید ندونه.
حتا در صورتی که یه برنامه شناخته شده را میشناسه میتونید submit to comodo را انتخاب کنید تا دیتابیسشون را تصحیح کنند.
چه خوب بود اگه file Rating Scan گزینه Custom scan هم داشت یا اینکه با کلیک راست بر روی هر فایل میشد Rating Scan رو برای اون فایل انجام داد
به نظرتون خوبه در این مورد با کمودو ارتباط برقرار کرد ؟
mostafa akbari
14-10-2012, 09:00
نسخه نهایی به احتمال زیاد 23 اکتبر روز تولد 4 سالگی اینترنت سکیوریتی کمودو ریلیز خواهد شد.
محصول رایگان و مفید کمودو
LoginPro new version has just been launched [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آف تاپیک
just found out today my girlfriend is pregnant be cool if comodo get's release it will protect us [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] we love comodo
hamidreza2010
15-10-2012, 01:52
دوستان من کسپر اینترنت سکوریتی 2013 دارم بهترین تنظیماتی که میشه روش اعمال کرد تا توی تست comodo leak امتیاز نهایی رو بگیره کدوما هستند.چون من چند صفحه قبل دیدم که یه نفر یه سری تنظیمات گذاشته بود بعد تست کرد امتیاز کامل رو گرفت.حالا من اون تنظیمات رو میخوام.اگه کامل و واضح باشه ممنونم میشم.چون من پیدا نکردم اون پست رو.واسه همین سئوال کردم
Hidden-Hunter
15-10-2012, 08:27
دوستان من کسپر اینترنت سکوریتی 2013 دارم بهترین تنظیماتی که میشه روش اعمال کرد تا توی تست comodo leak امتیاز نهایی رو بگیره کدوما هستند.چون من چند صفحه قبل دیدم که یه نفر یه سری تنظیمات گذاشته بود بعد تست کرد امتیاز کامل رو گرفت.حالا من اون تنظیمات رو میخوام.اگه کامل و واضح باشه ممنونم میشم.چون من پیدا نکردم اون پست رو.واسه همین سئوال کردم
اینجا که تایپیک کومودو هست:31:
با تنظیمات میشه 330 گرفت.
و غیر سوالی 270 گرفت
hamidreza2010
15-10-2012, 14:33
میدونم عزیز اینجا تاپیک کومودو هست ولی توی همین تاپیک یکی یه کلیپ گذاشته بود که از کسپر تست گرفته بود امتیازش شده بود 330.
حالا من همون تنظیمات رو برای Kis 2013 میخوام.یکی لطف کنه بذاره.خواهشا واضح باشه
ممنون
این ویدیو نشون میده که چطور با 3 سوال از تست clt امتیاز کامل گرفتم :sq_20:
تنظیمات:
Hips mode :safe mode
auto-sanbox :disable
firewall :Custom rulles
دانلود ویدیو با حجم 2 مگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تنظیمات:
دانلود ویدیو با حجم 2 مگ
فیلم رو دیدم عباس جان خیلی جالب بود مرسی...:دی
تنظیمات:
دانلود ویدیو با حجم 2 مگ
ویدیو کجاست؟ من نمیبینم!!!
تنظیمات:
دانلود ویدیو با حجم 2 مگ
اره عجب فیلمی بود حال کردم عباس اینو ندیده گفتما
اگه لینکشو بزاری بیشتر حالم میکنیم:sq_11:
عجیبه که ویدیو به اون گندگی رو نمیبینید :sq_6:
M e i s a m
16-10-2012, 01:08
این کمودو لیک تست چقدر معتبر هست؟ یعنی اگر تست نمره کامل بگیره میشه گفت تمام راه های نفوذ به سیستم بسته هست؟
بعدش که چون کمودو در حال اجرا هست این نمره رو داده یا میشه با برنامه های دیگه هم تست گرفت مثل اویرا اواست و...؟
جولان جان یه توضیحی هم میدی با چه نرم افزاری این ویدئو رو فشرده کردی؟ :دی در نوع خودش جالب بود!!
این کمودو لیک تست چقدر معتبر هست؟ یعنی اگر تست نمره کامل بگیره میشه گفت تمام راه های نفوذ به سیستم بسته هست؟
بعدش که چون کمودو در حال اجرا هست این نمره رو داده یا میشه با برنامه های دیگه هم تست گرفت مثل اویرا اواست و...؟
جولان جان یه توضیحی هم میدی با چه نرم افزاری این ویدئو رو فشرده کردی؟ :دی در نوع خودش جالب بود!!
راستش این تست از تست های proactive هست و اگه شما نمره کامل بگیرن باید گفت ویروسی برای نفوذ به سیستم شما از شما سوال میکنه :دی
شوخی بود بستگی به سوئیت شما داره نمیشه به طور کل به این سوال شما پاسخ داد کسپر proactive اش یه طور کار میکنه و online-armor طور دیگری,
بله با هر برنامه ای میشه , تاپیک فایروال چندتا سوئیت تست شده بود صفحه های آخر رو ببیتید
البته اگر دیدین اکثر سوئیت های معتبر زیر 200 گرفتن نگران نشین چون مطمئنا راه های زیادی که کاربرپسند تر هست (کاربران عادی ) برای محافظت از سیستم شما دارن
با نرم افزار winrar فشرده کردم لینک زیر آموزش در این مورد داره
اگه از دوستان کسی بتونه ساده تر توضیح بده خوشحال میشیم
بعدش که چون کمودو در حال اجرا هست این نمره رو داده یا میشه با برنامه های دیگه هم تست گرفت مثل اویرا اواست و...
سلام
*در مورد معتبر بودن بايد عرض كنم كه معتبر است و تا حد زيادي كامل. ولي حملات ديگري هم هست كه در clt تعبيه نشده.
* بله ربطي به كومودو نداره. ميتونيد با هر محصول ديگري تست كنيد.
* عباس خان! هفتصد تا لايه تشخيص بزاري در ميره اون چيزي كه بايد در بره. ..
kor.kamel
16-10-2012, 21:55
دوستان سلام.از دیروز متوجه شدم آنتی ویروس کومودوی من آپدیت نمی شود. هم چنین هیچ فایلی را نمی توانم از سایت کومودو دانلود کنم. با این توصیف با یکی از دوستانم در شهر دیگری که او هم کومودو داشت مشورت کردم. اما آنتی ویروس او آپدیت می شد. گمان می کنم متاسفانه همان بلایی که سر آنتی ویروس avast، آنتی ویروس پر کاربردی که در ایران هم بسیار طرفدار داشت، بر سر کومودو هم دارد نازل می شود. اگر یادتان باشد avast هم پیش از این که به کل آی پی های ایران را تحریم کند از طرف اینترنت ایران و بسیاری از آی اس پی ها بلوکه شده بود، یعنی عده ای می توانستند آپدیت کنند و عده ای نمی توانستند. پس از آن بود که خود شرکت آواست آی پی های ایرانی را تحریم کرد. باید توجه کنیم به بعضی موارد، قطعا می دانید که بسیاری از شرکتهای ایرانی و آی اس پی های ایرانی آنتی ویروس... محصول شرکت... روسی را در چنته خود دارند و به کاربران می فروشند. حال با این توصیف اگر شما جنسی برای فروش داشته باشید و بعد بخواهید که مشتری ات مجبور شود آن جنس را بخرد چه می کنید؟انگار تا چند روز دیگر کومودو هم غیر قابل دسترس می شود. دوستانی که در این فروم هستند، لطفا اطلاع رسانی کرده و آنتی ویروس کومودوی خود را تست کنند ببینند بدون مشکل آپدیت می شود یا نه. موضوع دیگر، بررسی این مقالات را هم حتما توصیه می کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و این هم وبسایت بزرگترین Isp کشور که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خود بخوانید حکایت مفصل این قصه. فقط امیدوارم کومودو به کل تحریممان نکند. چون دیگر چیزی برای ما نمانده. آواست و آی وی جی و مکافی و پی سی تولز که به کل ایران را تحریم کرده اند، آویرا مانده و کومودو، آویرا فایروال ندارد و تنها آنتی ویروس است که آن هم در نسخه مجانی چندان چیز دندان گیری ندارد.
kor.kamel
16-10-2012, 23:20
دوستان، ظاهرا کومودوی من قابل آپدیت شدن نیست. اگر دوستان دیگر هم این مشکل را دارند بگویند. این مشکل از دیروز برایم بوجود آمده. همه راهها را هم امتحان کرده ام. امیدوارم فقط ت ح ر ی م نشده باشیم. هم چنین هیچ فایلی را نمی توانم از سایت کومودو بگیرم. با سایتهای دیگر مشکلی ندارم. انگار سرنوشت نورتون و کومودو یکی شده. دیگر از هیچ یک نمی توانم فایلی بگیرم، تنها تفاوت این است که نورتون را می شود آپدیت کرد اما کومودو انگار نه. ممنون می شوم اگر راهنمایی ام کنید. مشکل از سیستم بنده است یا کومودو هم در حال مقدمه چینی برای ت ح ر ی م است؟
hamidreza2010
16-10-2012, 23:36
تنظیمات:
دانلود ویدیو با حجم 2 مگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز من این تنظیماتی که گفتین رو نتونستم اعمال کنم.میگم اگه زحمتی نیست تنظیمات رو با عکس بذار تا منم بتونم همین تنظیمات رو روی کسپر منم انجام بدم تا هم سیستمم امنیتش بالاتر بره هم اینکه نمره کامل بگیرم توی تست
دوست عزیز من این تنظیماتی که گفتین رو نتونستم اعمال کنم.میگم اگه زحمتی نیست تنظیمات رو با عکس بذار تا منم بتونم همین تنظیمات رو روی کسپر منم انجام بدم تا هم سیستمم امنیتش بالاتر بره هم اینکه نمره کامل بگیرم توی تست
دوست عزیز تنظیمات هر محصول با تنظیمات محصول دیگر فرق داره شما باید این موضوع رو در تاپیک کسپر عنوان کنید
hamidreza2010
17-10-2012, 01:21
آره داداش اینو که میدونم ولی یکی توی همین تاپیک فیلم کسپر رو گذاشته بود که میگفت امتیاز کامل گرفته فقط نمیدونم کی بود واسه همون گفتم تنظیماتش رو با عکس بذاره.به هر حال ممنون
اگه کسی تونست کمک کنه که هیچ اگه نشد میرم توی تاپیک کسپر پست میزنم ببینم چی میشه؟
دوستان سلام.از دیروز متوجه شدم آنتی ویروس کومودوی من آپدیت نمی شود. هم چنین هیچ فایلی را نمی توانم از سایت کومودو دانلود کنم. با این توصیف با یکی از دوستانم در شهر دیگری که او هم کومودو داشت مشورت کردم. اما آنتی ویروس او آپدیت می شد. گمان می کنم متاسفانه همان بلایی که سر آنتی ویروس avast، آنتی ویروس پر کاربردی که در ایران هم بسیار طرفدار داشت، بر سر کومودو هم دارد نازل می شود. اگر یادتان باشد avast هم پیش از این که به کل آی پی های ایران را تحریم کند از طرف اینترنت ایران و بسیاری از آی اس پی ها بلوکه شده بود، یعنی عده ای می توانستند آپدیت کنند و عده ای نمی توانستند. پس از آن بود که خود شرکت آواست آی پی های ایرانی را تحریم کرد. باید توجه کنیم به بعضی موارد، قطعا می دانید که بسیاری از شرکتهای ایرانی و آی اس پی های ایرانی آنتی ویروس... محصول شرکت... روسی را در چنته خود دارند و به کاربران می فروشند. حال با این توصیف اگر شما جنسی برای فروش داشته باشید و بعد بخواهید که مشتری ات مجبور شود آن جنس را بخرد چه می کنید؟انگار تا چند روز دیگر کومودو هم غیر قابل دسترس می شود. دوستانی که در این فروم هستند، لطفا اطلاع رسانی کرده و آنتی ویروس کومودوی خود را تست کنند ببینند بدون مشکل آپدیت می شود یا نه. موضوع دیگر، بررسی این مقالات را هم حتما توصیه می کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و این هم وبسایت بزرگترین Isp کشور که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خود بخوانید حکایت مفصل این قصه. فقط امیدوارم کومودو به کل تحریممان نکند. چون دیگر چیزی برای ما نمانده. آواست و آی وی جی و مکافی و پی سی تولز که به کل ایران را تحریم کرده اند، آویرا مانده و کومودو، آویرا فایروال ندارد و تنها آنتی ویروس است که آن هم در نسخه مجانی چندان چیز دندان گیری ندارد.
سلام دوست عزيز.
من فعلا نميتونم خيلي پيگير باشم....
تا اواسط هفته با موبايلم....(مسافرت)
ولي ميتونم از طرف خودم قول بدم كه كومودو ما را تحريم نميكنه.
aylar6888
18-10-2012, 18:58
با سلام:
من یه سوال برام پیش اومده که امیدوارم دوستان پاسخ منو بدن.
در هر روز بطور متوسط ما 300-400 کیلو بایت آپدیت برای آنتی ویروسها میگیریم که اینها توی یکسال حجم خیلی بالایی میشن.چرا انتی ویروس و مثلا همین کومودو خیلی به حجم اولیه و بعد از نصبشون اضضافه نمیشه؟این آپدیتها کجا میرن؟منظورم اینه که کل یه فایل که مثلا 20000 ویروس توی دیتا بیسش هست دوباره نویسی میشه و فقط همون ویروسهای جدید بهش اضافه میشن یا اینکه فشرده سازی میشن؟؟؟
======================================
علی آقا مسافرت خوش بگذره
hamidreza2010
18-10-2012, 19:10
خدا خیرت بده عزیز خوبه شما روزی 400 تا 500 کیلویابت آپدیت میگیرین.ما که کسپر داریم روزی 7 تا 10 مگ حجم آپدیتمون میشه.
آپدیت ها توی محل نصب برنامه کپی نمیشن.معمولا میرن توی document and setting توی قسمت application data.یه همچین جاهایی
با سلام:
من یه سوال برام پیش اومده که امیدوارم دوستان پاسخ منو بدن.
در هر روز بطور متوسط ما 300-400 کیلو بایت آپدیت برای آنتی ویروسها میگیریم که اینها توی یکسال حجم خیلی بالایی
میشن.چرا انتی ویروس و مثلا همین کومودو خیلی به حجم اولیه و بعد از نصبشون اضضافه نمیشه؟این آپدیتها کجا میرن؟منظورم اینه که کل یه فایل که مثلا 20000 ویروس توی دیتا بیسش هست دوباره نویسی میشه و فقط همون ویروسهای جدید بهش اضافه میشن یا اینکه فشرده سازی میشن؟؟؟
======================================
علی آقا مسافرت خوش بگذره
سلام
جواب سوال شما اينه:
General signatures
شما فرض كن وقتي يه ويروس شناسايي ميشه يه امضا ازش به ديتابيس اضافه ميشه... ولي گاهي يه امضاي عمومي به ديتابيس آنتي ويروس اضافه ميكنند و در عوض 50 تا امضا را حدف ميكنند كه همون يك امضاي عمومي كل اون 50 تا ويروس بعلاوه 10 تاي ديگه را تشخيص ميده..
حالا متوجه شدي چرا حجم ديتابيس اضافه نميشه. تازه كم هم ميشه...
-----
مسافرت اداري كه خوش نميگذره...:sq_3:
M e i s a m
18-10-2012, 21:00
نسخه 5.12 رو گرفتم برای ویندوز 8 و الان نصب کردم سالم و سر حاله :دی
aylar6888
19-10-2012, 15:44
علی آقا سلام....
من امروز cce رو نسخه 64 بیتش رو دانلود کردم..خواستم ببینم اگه پوشه scanner نسخه 32 بیت قبلی خودم رو که آپدیت هم هست جایگزین پوشه اسکنر 64 بیتی کنم آیا نسخه 64 بیتی هم با این روش آپدیت میشه یا باید کار دیگه ای انجام بدم تا آپدیت کامل رو دوباره دانلود نکنم؟؟؟/
ممنون
mostafa akbari
19-10-2012, 15:54
علی آقا سلام....
من امروز cce رو نسخه 64 بیتش رو دانلود کردم..خواستم ببینم اگه پوشه scanner نسخه 32 بیت قبلی خودم رو که آپدیت هم هست جایگزین پوشه اسکنر 64 بیتی کنم آیا نسخه 64 بیتی هم با این روش آپدیت میشه یا باید کار دیگه ای انجام بدم تا آپدیت کامل رو دوباره دانلود نکنم؟؟؟/
ممنون
مشکلی نیست فقط فایل bases.cav را باید کپی کنید
علی آقا سلام....
ممنون
سلام
نيازي نيست كل پوشه scanner را جايگزين كنيد. بلكه از طريق محيط cce فقط فايل bases.cav را import كنيد. كار ميكنه.
mostafa akbari
19-10-2012, 16:10
من مشکلی ندارم و آپدیت میشه. ولی اگر تحریم هم شدیم زیاد تعجب نکنید. این شرکتها تابع قوانین کشورهاشون هستند و حتی ممکنه بر خلاف میل خودشون چنین کاری بکنند.
البته متاسفانه در داخل هم
ماجراي ممنوعيت واردات نرمافزارهاي امنيتي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ضد بدافزارهای خارجی ساماندهی میشوند
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکیل کارگروه ساماندهی ورود و به کارگیری ضدبدافزارهای خارجی، فرصتی برای بخش خصوصی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیا کوییکهیل ضدویروس ملی میشود؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (کوئیک هیل یکی از شرکای تجاری شرکت مخابرات)
صبح تا حالا روی ایکن کومودو که راست کیلیک میکنم هیچی اتفاقی نمیافته(بقیه ایکن های system tray مشکلی ندارن)
دو بار کیلیک هم میکنم باز نمیشه
از طرق فایل اصلی داخل پوشه هم اجرا کردم باز صفحه نیومد مشکل از چی میتونه باشه؟
aylar6888
22-10-2012, 01:06
سلام
نيازي نيست كل پوشه scanner را جايگزين كنيد. بلكه از طريق محيط cce فقط فايل bases.cav را import كنيد. كار ميكنه.
=================================
سلام .پوشه اسکنر رو که کپی کرده بودم کار نکرد.باید همون کاری که شما گفتین انجام بدم.در ضمن علی آقا میشه خواهش کنم بگید چطوری میتونم عکس کپی کنم تو فروم؟؟/مثلا همون عکسایی که شما میذارید و با کلیک کردن اندازه واقعی میشه؟؟/ممنون
=================================
سلام .پوشه اسکنر رو که کپی کرده بودم کار نکرد.باید همون کاری که شما گفتین انجام بدم.در ضمن علی آقا میشه خواهش کنم بگید چطوری میتونم عکس کپی کنم تو فروم؟؟/مثلا همون عکسایی که شما میذارید و با کلیک کردن اندازه واقعی میشه؟؟/ممنون
سلام
مجددا cce را اکسترکت کنید(قبلی دیگه خراب شده)؛ و بعد فایل bases.cav را از منوی Tools و Ipmort Virus database و به cce بدهید....
در مورد عکس هم ابتدا عکس را در یه جایی آپلود کن بعد روی این آیکون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کن و لینک را وارد کن
یا اینکه میتونی این لینکی که بهت نشون میدم را مستقیم توی پستت کپی کنی؛ اینو:
سلام مهران جانکارت عالیه حرف نداشتمتشکرم
سلام دوستان
کومودو با ویندوز 8 نسخه 64 بیتی کاملا سازگاره ؟
ممنون
سلام دوستان
کومودو با ویندوز 8 نسخه 64 بیتی کاملا سازگاره ؟
ممنون
سلام
ورژن جدید 5.12 بهینه سازی شده جهت استفاده روی ویندوز 8 است.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم تست نکردم که بخوام نظر بدم. ولی کومودو کلا روی سیتمهای 64 بیتی بد کار نمیکنه.
بزودی هم نسخه 2013.....
:sq_15:
...... رفیق ما 4 ساله شده.....
Happy Birthday CIS
You kept us safe and secure and happy for 4 years and we are sure that you will keep us safe and happy for many years to come
MELIH
Lord Farshad
23-10-2012, 20:09
درود.
واقعا شایسته ی تقدر هست ؛ تمام این قدرتی که ما میبینیم ؛ همش ماحصل 4 سال تلاش هست ؛ میشه پشتکار و توانایی رو به خوبی دید.
درسته از برخی جهات قیاس مع الفارغ هست اما شرکت های ما اکثرا پسرفت و بی فکری و بی طرحی ؛ در حالیکه اون طرف میبینیم نمونه هایی رو که هدف گذاری هاشون چقدر عالی هست.
ديروز تا حالا آیکن کومودم از کنار ساعت غیب شده (سیستم تری) هرکاری هم میکنم پنجره صفحه اصلیش نمیاد (ایکن داخل پوشه نصب رو هم اجار کردم فایده نداشت)
داخل پروسس های تسک منیجر هم دو پروسس زیر مربوط به کومودم وجود داره
cfp.exe و cmdagent.exe
ایا باید پروسس دیگه ای وجود داشته باشه؟
کلا مشکل از چی هست؟
چند تا برنامه جدید هم نصب کرده بودم گفتم شاید برا اوناست روی همین حساب پاکشون کردم اما فایده نداشت
ديروز تا حالا آیکن کومودم از کنار ساعت غیب شده (سیستم تری) هرکاری هم میکنم پنجره صفحه اصلیش نمیاد (ایکن داخل پوشه نصب رو هم اجار کردم فایده نداشت)
داخل پروسس های تسک منیجر هم دو پروسس زیر مربوط به کومودم وجود داره
cfp.exe و cmdagent.exe
ایا باید پروسس دیگه ای وجود داشته باشه؟
کلا مشکل از چی هست؟
چند تا برنامه جدید هم نصب کرده بودم گفتم شاید برا اوناست روی همین حساب پاکشون کردم اما فایده نداشت
سلام
احتمالا کومودو دچار مشکل شده..... اینترفیسش هم که نمیاد بشه کاری کرد،
ابتدا وارد Safe Mode ویندوز شو، بعد وارد محل نصب کومودو بشو یک پوشه به اسم repair هست، اونجا یه فایل هست به اسم cfp.exe، این فایل را جایگزین فایل cfp.exe اصلی( یک مسیر عقبتر) بکن.
ببین مشکل حل میشه.
توی safe mode وقتی میخواستم فال رو جایگزین کنم چک کردم دیدم hash جفتشون یکی هست و احتمال دادم مشکل با این جایگزینی تغییر نکنه (نمیدونم درست فکر میکنم یا نه ولی اگه فایل مشکل پیدا کنه یعنی خرابه و وقتی خراب بشه نباید hash اون تغییر کنه؟)
در هر صورت جایگزین کردم و توی همون safe mode اجرا شد ولی وقتی اومدم تو حالتعادی بازم اجرا نمیشد خوب که تو لیست برنامه ها گشتم دو روز پیش یه برنامه توی ادرس زیر با اسم Cucusoft معرفی شده بود که نصب کرده بودم موقعی هم که نصب میکردم یکم روی کارکومودو تداخل ایجاد کرده بود(الان فهمیدم مشکلات اون روز هم مال این برنامه بود توی صفحه قبل هم یه پست داده بودم که مشکل دارم ) وقتی پاکش کردم همه چیز رو به راه شد
برنامه اینجا معرفی شده بود برنامه خیلی جالبی بود یه سری امکانات داشت که برنامه های مشابه نداشتن (اگرم دارن من خبر ندارم این پیش فرض فعال بود) به هر حال پاکش کردم
کسی حال داشت گزارش کنه ببینه مشکل از چی هست
با تشکر
saeediranzad
24-10-2012, 11:53
سلام
برنامه اینجا معرفی شده بود برنامه خیلی جالبی بود یه سری امکانات داشت که برنامه های مشابه نداشتن (اگرم دارن من خبر ندارم این پیش فرض فعال بود)
گمون کنم Networx هم این توانایی را داشته باشه. مطمئن نیستم چون آناینستالش کردم. (خیلی روی داشتن یا نداشتن نرم افزارهایی که زیاد استفاده نمیکنم حساس هستم.)
------------------------------------------------------------------------------
جالبه که کومودو چهارساله شد؛ ولی هنوز در رتبه بندیها حسابش نمیکنند. چرا؟
این که اسمش تُرکیه، رییسشه؟ چی چی اوغلو؟ هرکی هست دستش درد نکنه.
vooroojack1989
24-10-2012, 12:06
سلام پس نسخه نهایی ورژن 6 کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟
توی safe mode وقتی میخواستم فال رو جایگزین کنم چک کردم دیدم hash جفتشون یکی هست و احتمال دادم مشکل با این جایگزینی تغییر نکنه (نمیدونم درست فکر میکنم یا نه ولی اگه فایل مشکل پیدا کنه یعنی خرابه و وقتی خراب بشه نباید hash اون تغییر کنه؟)
در هر صورت جایگزین کردم و توی همون safe mode اجرا شد ولی وقتی اومدم تو حالتعادی بازم اجرا نمیشد خوب که تو لیست برنامه ها گشتم دو روز پیش یه برنامه توی ادرس زیر با اسم Cucusoft معرفی شده بود که نصب کرده بودم موقعی هم که نصب میکردم یکم روی کارکومودو تداخل ایجاد کرده بود(الان فهمیدم مشکلات اون روز هم مال این برنامه بود توی صفحه قبل هم یه پست داده بودم که مشکل دارم ) وقتی پاکش کردم همه چیز رو به راه شد
برنامه اینجا معرفی شده بود برنامه خیلی جالبی بود یه سری امکانات داشت که برنامه های مشابه نداشتن (اگرم دارن من خبر ندارم این پیش فرض فعال بود) به هر حال پاکش کردم
کسی حال داشت گزارش کنه ببینه مشکل از چی هست
با تشکر
حالا باز خوبه فقط کمودو شما دچار مشکل شد من نصبش کردم دیگه سیستم بالا نمیومد :sq_11:
من این ناسازگاری رو واسه کمودو گزارش میکنم ببینم چی میشه
اره برنامه هم ظاهرا معتبر هست و از این برنامه های متفرقه و یا جدید نیست ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه
اره برنامه هم ظاهرا معتبر هست و از این برنامه های متفرقه و یا جدید نیست ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه
سلام
سعی میکنیم موضوع را گزارش بدیم.....
سعی میکنم روی ورژن 6 هم تست بکنم.
مرسی
سلام به همگی
یک مخربی داشتیم که به جهت دیلیت فایلها ، پس از اجرا به همه جا و هر فایل و فولدری حمله میکرد و اونها را پاک میکرد. همون بولدزره منظورمه..... که به نوعی سندباکس کومودو را باید بهینه میکردیم تا در برابر اون ایمن باشیم......
من این مخرب را با CIS6 تست کردم و نتونست از کومودو بگذره و کومودو با موفقیت جلوی خرابکاریش را گرفت(بدون افزودن قوانین خاصی)
=====
نکته: با آنتی ویروس خاموش و HIPS و اتوسندباکس(BB) فعال. و نکته مهمتر اینکه اتوسندباکس بر روی Limited قرار دادم و تست کردم.
ویدوئو این تست را از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته: بعد از تست من کومودو را کاملا غیر فعال کردم و مخرب را تست کردم. خودتون میتونید ببینید که بدون کومودو => چه فاجعه ای رخ میده.!!!
نکته: egemen گفته CIS6 با اتوسندباکس روی Limited میتونه جلوی همه نوع ازRansomware ها رو بگیره! تبریک؛
Happy Birthday CIS
4 سالگی پک امنیتی کومودو رو تبریک میگم به شرکت کومودو و کاربرانش. و این هم که علی جان گفتن، مهر تاییدی بر کیفیت و کارآمدی بالای کومودو است.
برخی از محصولات شرکت کومودو:
COMODO Internet Security
COMODO Firewall
COMODO Antivirus
COMODO Cloud Scanner
COMODO Endpoint Security Manager
COMODO Mobile Security
COMODO System Utilites
COMODO Cleaning Essential
COMODO Wireless Security
COMODO Backup
COMODO Rescue Disk
COMODO Dragon
COMODO IceDragon
COMODO LoginPro
aylar6888
24-10-2012, 23:44
سلام به همگی
یک مخربی داشتیم که به جهت دیلیت فایلها ، پس از اجرا به همه جا و هر فایل و فولدری حمله میکرد و اونها را پاک میکرد. همون بولدزره منظورمه..... که به نوعی سندباکس کومودو را باید بهینه میکردیم تا در برابر اون ایمن باشیم......
من این مخرب را با CIS6 تست کردم و نتونست از کومودو بگذره و کومودو با موفقیت جلوی خرابکاریش را گرفت(بدون افزودن قوانین خاصی)
=====
نکته: با آنتی ویروس خاموش و HIPS و اتوسندباکس(BB) فعال. و نکته مهمتر اینکه اتوسندباکس بر روی Limited قرار دادم و تست کردم.
ویدوئو این تست را از اینجا دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته: بعد از تست من کومودو را کاملا غیر فعال کردم و مخرب را تست کردم. خودتون میتونید ببینید که بدون کومودو => چه فاجعه ای رخ میده.!!!
نکته: egemen گفته CIS6 با اتوسندباکس روی Limited میتونه جلوی همه نوع ازRansomware ها رو بگیره! تبریک؛
===============================
سلام علی آقا
فیلمو دیدم -- هم کار شما عالی بود هم کومودو...
4 سالگی این نرم افزار عالی رو هم تبریک میگم ولی کاش زودتر باهاش آشنا میشدم
این ویروس رو جایی آپ کردین که من اونو دانلود کنم؟اگه آدرسی واسه دانلودش دارین بذارین ممنون میشم...پسوردشم بگین:sq_13:
پاینده و شاد باشی
===============================
سلام علی آقا
فیلمو دیدم -- هم کار شما عالی بود هم کومودو...
4 سالگی این نرم افزار عالی رو هم تبریک میگم ولی کاش زودتر باهاش آشنا میشدم
این ویروس رو جایی آپ کردین که من اونو دانلود کنم؟اگه آدرسی واسه دانلودش دارین بذارین ممنون میشم...پسوردشم بگین:sq_13:
پاینده و شاد باشی
سلام علیکم دوست عزیز
خواهش میکنم؛
الان کمی زوده بخواهید با ویروسها بازی بکنید.... در برابر نمونه های واقعی یه اشتباه کاربری میتونه براتون خطر ساز باشه، بزارید از چند هفته دیگه، تا اونموقع نسخه بتا2 و 3 کومودو میاد( یا فاینال) و هم شما با کومودو بیشتر آشنا میشید و هم باتجربه تر.فعلا هم نیازی به تست نمونه های خطرناک ندارید.
به موقعش بهتون کلی ویروس میدم....
به قول دوستان فعلا بازنشسته ایم.
اcomodo اسکن کردم و فایلهایی پیدا شد که نه با نود و نه با مالویربایت پیدا نشده یودند 9. تهدید دشتم.
saeediranzad
25-10-2012, 16:47
اcomodo اسکن کردم و فایلهایی پیدا شد که نه با نود و نه با مالویربایت پیدا نشده یودند 9. تهدید دشتم.
سلام
مواظب باشید اینها را پاک نکنید. خیلیهاش کرک برنامه های نصب شده است که اگه حذفشون کنید برنامه ها غیرفعال میشوند. استادان میآیند بیشتر توضیح میدهند.
*Batman*
25-10-2012, 16:54
کاربران گرامی بحث ها رو در تاپیک جدید دنبال میکنیم:
تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.