مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
David.Jn
25-11-2010, 23:22
نه دوست عزیز کومودو با این برنامه مشکل نداره شاید دست شما خورده بلوک شده
log کومودو را نگاه کن
اگر به نتیجه ای نرسیدی برنامه را پاک کن سیستم و کلین کن دوباره توی یک پارتیشن دیگه یا توی یک لوکیشن دیگه نصب کن
دوست عزیز بار اول فقط حجم آپدیتش زیاده از اون به بعد آپدیت هاش کیلوبایته که حجمی از شما نمیخورده
در ضمن اگر نمیخواین که آپدیتش کنی خوب نسخه ی CF را نصب کنید که آنتی ویروس نداشته باشه چون آنتی ویروس بدون آپدیت معنی نمیده
مگه نمیشه از تو بلوک درآواردش؟
آخه چرا وقتی که من کل اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ولی باز آپدیت میشه این واسم سواله
درباره ی بلوک کردن
برنامه اس دیگه قرار نیست که بدون اشکال باشه من این مشکل برام پیش اومده از اول نصب کردم درست شده
یا مثلا من یک مشکلی که با کومودو دارم (بعضی وقت ها) مثلا یک فایل setup اجرا میکنم کومودو میبرتش توی سندباکس من Don't isolate it again را میزنم setup را میبندم دوباره اجرا میکنم بازم میره توی سند باکس خوب!!! دیگه گیردادن نداره میرم سندباکس را خاموش میکنم خیال خودم راحت میکنم
احتمالا توی ورژن بعدی درست میشه
-----
من مشکل شما با آپدیت را تا حال نداشتم نمیدونم
David.Jn
26-11-2010, 00:12
اتفاقاً این آخرین ورژنش بود که من دانلود کردم
فعلاً که پاکش کردم خیلی اذیت میکرد و سیستم رو کند کرده بود
سلام
دوستان وقتی میخوام یه فایل (.exe) رو با سندباکس باز کنم ارور زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان وقتی میخوام یه فایل (.exe) رو با سندباکس باز کنم ارور زیر رو میده
روی آیکون کومودو توی tray (بغل ساعت) کلیک راست کن و از منوی Sandbox Security Level گزینه Enable رو انتخاب کن
panther99
26-11-2010, 16:33
داداشی این هم سند باکس. فقط بگم سندباکس یک محیط مجازی است .برای اجرای ویروس ومخرب ها وبرنامه هایی که شما به ان مشکوک هستید.میتوانید در این محیط اجرا کنید.بدون اینکه به سیستم شما اسیب رسد.
بدون اینکه به سیستم عامل اصلی ویروس ضرری بزند.
يك روش ديگر براي تشخيص ويروسها استفاده از sandbox است. يك sandbox سيستم عامل را شبيه سازي كرده و فايلهاي اجرايي را در اين شبيه سازي اجرا مي كند. بعد از پايان اجراي برنامه ها sandbox در مورد تغييراتي كه ممكن است نشان دهنده ويروس باشد مورد ارزيابي قرار مي گيرد.
ممنون. خب Sandox من از ابتدا که کومودو رو ریختم Disable بوده . و الان هم هست .
پس به نظرتون فعالش کنم ؟؟؟؟ تو اینترنت یا دانلودهام که خللی ایجاد نمیکنه ؟؟؟ به برنامه خاصی که گیر نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس به نظرتون فعالش کنم ؟؟؟؟ تو اینترنت یا دانلودهام که خللی ایجاد نمیکنه ؟؟؟ به برنامه خاصی که گیر نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این لینک را مطالعه بفرمایید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
santamove
26-11-2010, 17:19
تا این لحظه 26 نفر از اعضای این فروم از کومودو استفاده می کنند،
لیست اعضا به ترتیب حروف الفبا:
Abismo Negro
ALI16437
am_merman01
capitan black
delphidark
edi2
fishdilo
HADI ONLY
helplab
Jadda
kactos
kaivanika
Karkas20
M E H R A N
M.Hashemi
mehdi_08
milaaad
mostafa akbari
Mr.Vahid
Muradin
myusac
nt
pashangi
santamove
sunrise07
vista7
در صورتی که از سوئیت امنیتی کومودو استفاده می کنید|یا از کومودو خوشتان می آید|یا هوادارش هستید، همین الان در فن کلاب کومودو عضو شوید!
Karkas20
26-11-2010, 17:56
من که براتون توضیح دادام سند باکس چیه
نه داداش خللی ایجاد نمیکند.
برو حالش را ببر
مگه نمیشه از تو بلوک درآواردش؟
آخه چرا وقتی که من کل اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ولی باز آپدیت میشه این واسم سواله
راه های معرفی یک فایل بعنوان فایل سالم به کومودو :
1 - Firewall -> Define a New Trusted Application -> Select -> Browse
و اونجا فایل رو انتخاب کن و Apply رو بزن تا تغییرات انجام بشه
2- فایروال رو روی Custom Policy قرار بده و اون اپلیکیشن هایی رو که می خوای اجازه ی دسترسی اینترنت به اونها داده بشه رو اجرا کن و در اخطاری که از طرف کومودو ظاهر میشه ، Allow رو بزن
وقتی شما می خواهید یه اسکن انجام بدید ، بطور اتوماتیک دیتابیس خودش رو آپدیت میکنه (احتمالا در سایر موارد هم همینطور هست)
CIS با برنامه ی threatfire تداخل و کانفیلیکت نداره ؟ کسی تا حالا تست نکرده ؟
بچه ها من کمودو رو یه دو هفته ای میشه نصب کردم و یه 120 مگ آپ دیت رو دستم گذاشت همون لحظه زدم وتموم شد ولی از اون وقت تا حالا هر وقت میزنم چک کنه واسه آپ دیت، چک می کنه ولی میگه بروزه! یعنی چی آخه! این یکی سکیوریتی ها هر روز آپ دیت میشن و آپ دیت بیرون می دن! دلیل نداریه دفنس اون یا همون هوش مصنوعیش آپ دیت نخواد!
حتی تو سر برگ آنتی ویروس هم چک برا آپ دیت داره اونم می زنم میگه بروزه.شاید دزدکی خوش آپ دیت می کنه؟
Karkas20
26-11-2010, 23:08
بچه ها من کمودو رو یه دو هفته ای میشه نصب کردم و یه 120 مگ آپ دیت رو دستم گذاشت همون لحظه زدم وتموم شد ولی از اون وقت تا حالا هر وقت میزنم چک کنه واسه آپ دیت، چک می کنه ولی میگه بروزه! یعنی چی آخه! این یکی سکیوریتی ها هر روز آپ دیت میشن و آپ دیت بیرون می دن! دلیل نداریه دفنس اون یا همون هوش مصنوعیش آپ دیت نخواد!
حتی تو سر برگ آنتی ویروس هم چک برا آپ دیت داره اونم می زنم میگه بروزه.شاید دزدکی خوش آپ دیت می کنه؟
سلام
خود کمودو که به صورت اتوماتیک اپدیت میشود شما به سایت زیر بروید و ورژن اپدیت را در about برنامه چک کن
ببین یکی است یا نه.
روی آیکون کومودو توی tray (بغل ساعت) کلیک راست کن و از منوی Sandbox Security Level گزینه Enable رو انتخاب کن
دوست عزیز فعاله ولی نمیدونم چرا از سندباکس نمیتونم استفاده کنم
امکان داره قبلا رو سیستم ویروس بوده و ویروس مانع اینکار بشه؟
Dr Hannibal
27-11-2010, 10:54
دوست عزیز فعاله ولی نمیدونم چرا از سندباکس نمیتونم استفاده کنم
امکان داره قبلا رو سیستم ویروس بوده و ویروس مانع اینکار بشه؟
فایلی که می خواهید در سندباکس اجرا کنید چی هست ؟
فایلی که می خواهید در سندباکس اجرا کنید چی هست ؟
دوست عزیز ویروس زیر هستش ولی این رو هم بگم که فایلهای دیگه رو هم نمیتونم اجرا کنم
pass:123
Dr Hannibal
27-11-2010, 13:28
دوست عزیز ویروس زیر هستش ولی این رو هم بگم که فایلهای دیگه رو هم نمیتونم اجرا کنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدpass:123
خیلی از ویروس وقتی توی سندباکس اجرا میشن نمی تونند فعالیت کنند و خودشون رو close می کنند.
فعالیت یک فایل در سندباکس بسته به نوع محدودیت اعمال شده شماست. برای اینکه فایل بتونه در سندباکس اجرا بشه و هم به سیستم شما آسیب نزنه باید آن را run as limited کنید.
fishdilo
28-11-2010, 13:22
پیشگیری بهتر از درمان است:20:
کومودو بهتر از ........... است:31:
ALI16437
28-11-2010, 13:41
با سلام به دکتر عزیز و بقیه دوستان
من یک 10-15 روزی نبودم قبلش یک سوال پرسیدم
که ضاهرا بی پاسخ ماند
مهران عزیز یک روشی رو بااسکن سیستم با برنامه GetSystemInfo گفته بودنند
که با قرار دادن لینک حاصل از اسکن با برنامه فوق به انالیز سیستم میپرداخت و در
صورت وجود برنامه مخرب یا ویروس و اسپیوایرو... ان رومشخص میکرد
خوب اگر تااینجاش و متوجه نشدید بگید بگردم کل مطلب رو بذارکم
بعدش من میخوام بونم چطور اینکار رو انجام میداد با توضیحات تکمیلی
که خودم هر چند وقت، یک مرتبه این انالیز سیتم رو انجام بدم.
منتظر نظرات دکتر و دوستان هستیم.
سلام من امروز comodo رو نصب کردم و آپدیتش کردم الان که کل کامپیوترم رو اسکن کرد گفت 6 تا ویروس پیدا کرده 4 تا trojwareداره که مال winrar هست و 2 تاش مال کرک idm که از همین فروم دانلودش کردم حالا نمیدونم پاک کنم یا ایگنور کنم !؟
HADI ONLY
28-11-2010, 17:20
سلام من امروز comodo رو نصب کردم و آپدیتش کردم الان که کل کامپیوترم رو اسکن کرد گفت 6 تا ویروس پیدا کرده 4 تا trojwareداره که مال winrar هست و 2 تاش مال کرک idm که از همین فروم دانلودش کردم حالا نمیدونم پاک کنم یا ایگنور کنم !؟
سلام عزیز
شما می تونید به قسمت Trusted اضافه کنید یعنی فایل های مطمئن .
یا می تونید به عنوان False Alarm یعنی تشخیش اشتباه به شرکت کومودو ارسال شود .
یا هم Exclusion کنید که یعنی این ها را مد نظر نگیره .
اکثرا کرک ها مشکلی ندارند . اگر فایل دیگری رو تشخیص داده غیر از کرک سعی کنید مطمئن باشید .
موفق باشید .
SevenCity
29-11-2010, 10:36
این سندباکس خیلی داره اذیت میکنه هر برنامه ای که میخوام نصب کنم با مشکل مواجه میشه چون توی سندباکس اجرا میشه بیشترشون هم ارروری میدن که مربوط میشه به اینکه باید از administrator لاگین کنم من که یوزرم ادمینه جدیدا هم این پیغام install program as other user میاد
وقتی سندباکس رو غیرفعال میکنم درست میشه
Dr Hannibal
29-11-2010, 11:20
این سندباکس خیلی داره اذیت میکنه هر برنامه ای که میخوام نصب کنم با مشکل مواجه میشه چون توی سندباکس اجرا میشه بیشترشون هم ارروری میدن که مربوط میشه به اینکه باید از administrator لاگین کنم من که یوزرم ادمینه جدیدا هم این پیغام install program as other user میاد
وقتی سندباکس رو غیرفعال میکنم درست میشه
موقع نصب برنامه ها سندباکس رو خاموش کنید.
کلیک راست روی آیکون کمودو و خاموش کردن سند باکس.
نرم افزار رو نصب ، یک بار هم اجرا کنید. سپس تنظیمات رو درتس کنید.
موفق باشید
ALI16437
29-11-2010, 13:01
دکتر جان جواب سوال ما رو هم میدی
ممنونت علی
Dr Hannibal
29-11-2010, 13:12
دکتر جان جواب سوال ما رو هم میدی
ممنونت علی
متاسفانه با این نرم افزار کار نکردم.
=======
من از combofix برای اطلاعات استفاده میکنم. کمبو فیکس میتونه علاوه بر ارائه اطلاعات مخرب رو هم از پروسس های در حال اجرا ببنده.
از الطعات داده شده هم میشه چه پروسسی برای یک سیستم الوده در حال اجرا هست و مشکوکه و با آنالیز اون توی ویروس توتال میشه محل خراب کاری رو تشخیص داد.
موفق باشید
capitan black
29-11-2010, 16:39
بچه ها من موقع کار توی اینترنت مثلا باز کردن یک پیج یا وصل شدن به یاهو مسنجر باید حتما فایروال رو غیر فعال کنم....چرا اینجوری شده این ...؟...الان فایروال رو غیر فعال کردم !
حتی ویندوز هم عوض کردم ولی درست نشد که نشد !
در ضمن چطوری میتونم از اپدیت ها بک اپ بگیرم...مرسی
Dr Hannibal
29-11-2010, 22:15
بچه ها من موقع کار توی اینترنت مثلا باز کردن یک پیج یا وصل شدن به یاهو مسنجر باید حتما فایروال رو غیر فعال کنم....چرا اینجوری شده این ...؟...الان فایروال رو غیر فعال کردم !
حت ویندوز هم عوض کردم ولی درست نشد که نشد !
در ضمن چطوری میتونم از اپدیت ها بک اپ بگیرم...مرسی
شما اول پرنتال کنترل رو خاموش کنید. اگه روشنه.
بعد فایروال رو روی custom بذارید.
اگه موردی باقی موند نرم افزار هارو توی لیست سفید فایروال وارد کنید.
قبل از نصب حتما فایروال ویندوز رو خاموش کرده باشید.
برای بک اپ گیری پست دوم تاپیک قسمت اپدیت افلاین رو بخونید.
موفق باشید
capitan black
29-11-2010, 22:36
شما اول پرنتال کنترل رو خاموش کنید. اگه روشنه.
بعد فایروال رو روی custom بذارید.
اگه موردی باقی موند نرم افزار هارو توی لیست سفید فایروال وارد کنید.
قبل از نصب حتما فایروال ویندوز رو خاموش کرده باشید.
برای بک اپ گیری پست دوم تاپیک قسمت اپدیت افلاین رو بخونید.
موفق باشید
همه این کار ها رو انجام دادم بازم نمیشه.....من دقیقا تنظیمات رو مثل همون صفحه اول تاپیک انجام دادم....این مسله عجیب ذهنم رو درگیر کرده ....به نظرتون یک بار دیگه ری اینستال کنم نرم افزار رو ؟...
اون قسمت که فرمودید توی لیست سفید وارد کنم قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم مشکلی نداشت یهو امروز اینجوری شد....حتی ویندوز هم عوض کردم همینه....واقعا عجیبه....راه حلی هست یا من باید با کومودو خداحافظی کنم؟...:41:
kaivanika
30-11-2010, 02:18
متاسفانه با این نرم افزار کار نکردم.
=======
من از combofix برای اطلاعات استفاده میکنم. کمبو فیکس میتونه علاوه بر ارائه اطلاعات مخرب رو هم از پروسس های در حال اجرا ببنده.
از الطعات داده شده هم میشه چه پروسسی برای یک سیستم الوده در حال اجرا هست و مشکوکه و با آنالیز اون توی ویروس توتال میشه محل خراب کاری رو تشخیص داد.
موفق باشید
این بحث تون برام جالب میشه لینک دانلود برنامه ای رو که استفاده میکنید بزارید ؟
در کنار کمودو کار کنه تداخلی پیش نمیاد ؟
Dr Hannibal
30-11-2010, 10:55
همه این کار ها رو انجام دادم بازم نمیشه.....من دقیقا تنظیمات رو مثل همون صفحه اول تاپیک انجام دادم....این مسله عجیب ذهنم رو درگیر کرده ....به نظرتون یک بار دیگه ری اینستال کنم نرم افزار رو ؟...
اون قسمت که فرمودید توی لیست سفید وارد کنم قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم مشکلی نداشت یهو امروز اینجوری شد....حتی ویندوز هم عوض کردم همینه....واقعا عجیبه....راه حلی هست یا من باید با کومودو خداحافظی کنم؟...:41:
1) نکته خاموش کردن فایروال ویندوز قبل از نصب کمودو رو رعایت کردید ؟
2) تنظیمات چگونه cis رو به حالت اتوماتیک در بیاوریم که انجام ندادید ؟
3) با وارد کردن توی لیست سفید فایروال یعنی define a new trusted application باز هم مشکلی دارید؟
4) یک فایل exe کم حجم مثل یک برنامه یا بازی چند کیلو بایتی رو از سیستمتون اینجا آپلود کنید.
موفق باشید
Dr Hannibal
30-11-2010, 11:02
این بحث تون برام جالب میشه لینک دانلود برنامه ای رو که استفاده میکنید بزارید ؟
در کنار کمودو کار کنه تداخلی پیش نمیاد ؟
combofix برای سیستم های آلوده به کار میره ، تا وقتی که آلودگی مشخص نشده باشه نباید اجرا بشه ، یعنی شما نباید الان اون رو اجرا کنید.
مگر آنتی ویروس و نرم افزار های در حال اجرا رو ببندید ( کاملا ) بعد اجرا کنید وگرنه احتمال اختلال هست.
اما get system info kaspersky رو میتونید شما به راحتی استفاده کنید حتی اگر سیستم پاک باشه.
capitan black
30-11-2010, 11:15
1) نکته خاموش کردن فایروال ویندوز قبل از نصب کمودو رو رعایت کردید ؟
2) تنظیمات چگونه cis رو به حالت اتوماتیک در بیاوریم که انجام ندادید ؟
3) با وارد کردن توی لیست سفید فایروال یعنی define a new trusted application باز هم مشکلی دارید؟
4) یک فایل exe کم حجم مثل یک برنامه یا بازی چند کیلو بایتی رو از سیستمتون اینجا آپلود کنید.
موفق باشید
1-مطمئن هستم خاموش بوده....حالا دوباره پاک و نصب کنم درست میشه؟
2- نه فقط تنظیمات بهترین تنظیمات Comodo Internet Security جهت بالا بردن امنیت سیستم رو انجام دادم.
3-نه اصلا راحت توی لیست سفید قرار دادم بی فایدست.
4-خدمت شما یه برنامه 200 کیلو بایتی. task manager fix .اپلود کردم. :11:
Dr Hannibal
30-11-2010, 11:27
1-مطمئن هستم خاموش بوده....حالا دوباره پاک و نصب کنم درست میشه؟
2- نه فقط تنظیمات بهترین تنظیمات Comodo Internet Security جهت بالا بردن امنیت سیستم رو انجام دادم.
3-نه اصلا راحت توی لیست سفید قرار دادم بی فایدست.
4-خدمت شما یه برنامه 200 کیلو بایتی. task manager fix .اپلود کردم. :11:
بله
الان این 2 کار رو انجام بدید.
اول کمودو رو پاک کنید.
سیستم رو ریست کنید.
فایروال ویندوز رو خاموش کنید.
کمودو نصب کنید.
اگر نشد ، یک exe دیگه مثل همین کم حجم باشه ( برای راحتی کار ) آپلود کنید بازم بذارید.
capitan black
30-11-2010, 12:08
بله
الان این 2 کار رو انجام بدید.
اول کمودو رو پاک کنید.
سیستم رو ریست کنید.
فایروال ویندوز رو خاموش کنید.
کمودو نصب کنید.
اگر نشد ، یک exe دیگه مثل همین کم حجم باشه ( برای راحتی کار ) آپلود کنید بازم بذارید.
همین کارو انجام دادم....متاسفانه باز هم نشد....واقعا عجیبه...
خدمت شما :
Dr Hannibal
30-11-2010, 12:22
همین کارو انجام دادم....متاسفانه باز هم نشد....واقعا عجیبه...
خدمت شما :
این کارو بکنید.
کلیک راست روی آیکون کمودو ، در قسمت فایروال training mode رو انتخاب کنید.
یک بار سیستم رو ریست کنید.
( اگر روی training mode بود نمی خواد ریست کنید )
و یک نرم افزار که باید به نت وصل بشه مثل مرورگر رو باز کنید. اگه وصل شد که هیچی اگر نشد این قسمت کمودو :
سربرگ summary قسمت فایروال نوشته firewall has blocked intrusions so far یا نه ، یعنی اینجا مشخص میشه فایروال کمودو داره بلاک میکنه یا نه.
اگه بلاک کرده باشه عدد 0 نیست. روی عدد کلیک کنید ریپورت رو نشون میده. و شما میتونید ببینید چی رو بلاک کرده.
اگه کرده بود بگید.
موفق باشید
capitan black
30-11-2010, 12:43
این کارو بکنید.
کلیک راست روی آیکون کمودو ، در قسمت فایروال training mode رو انتخاب کنید.
یک بار سیستم رو ریست کنید.
( اگر روی training mode بود نمی خواد ریست کنید )
و یک نرم افزار که باید به نت وصل بشه مثل مرورگر رو باز کنید. اگه وصل شد که هیچی اگر نشد این قسمت کمودو :
سربرگ summary قسمت فایروال نوشته firewall has blocked intrusions so far یا نه ، یعنی اینجا مشخص میشه فایروال کمودو داره بلاک میکنه یا نه.
اگه بلاک کرده باشه عدد 0 نیست. روی عدد کلیک کنید ریپورت رو نشون میده. و شما میتونید ببینید چی رو بلاک کرده.
اگه کرده بود بگید.
موفق باشید
همین کارو انجام دادم....بازم هیچی....من فایر فاکس رو باز کردم در اون قسمت عدد صفر بود ولی روی صفرهم کلیک کردم اینا اومدن...عکس گرفتم ببینید....
Dr Hannibal
30-11-2010, 13:11
همین کارو انجام دادم....بازم هیچی....من فایر فاکس رو باز کردم در اون قسمت عدد صفر بود ولی روی صفرهم کلیک کردم اینا اومدن...عکس گرفتم ببینید....
نشون میده سوال پرسیده ، شما وقتی سوال میپرسید که می خواد به نت وصل بشه allow میکردید دیگه ؟
روی آیکون کمودو کلیک راست کنید. قسمت کانفیگوریشن رو روی اینترنت سکیوریتی بذارید. اگه روی اینترنت سکیوریتی بود روی پرواکتیو بذارید.
با این کار تنظیمات کمودو پیش فرض میشه. می خوام بدونم با تنظیمات پیش فرض هم همین مشکل رو دارید یا خیر.
باید ایراد رو غیر از کمودو پیدا کرد مثلا فعال شدن یک انتی ویروس دیگه ، فایروال ویندوز و .... که اون هارو هم گفتید نیست.
اگه داشتید من الان دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
capitan black
30-11-2010, 13:36
نشون میده سوال پرسیده ، شما وقتی سوال میپرسید که می خواد به نت وصل بشه allow میکردید دیگه ؟
روی آیکون کمودو کلیک راست کنید. قسمت کانفیگوریشن رو روی اینترنت سکیوریتی بذارید. اگه روی اینترنت سکیوریتی بود روی پرواکتیو بذارید.
با این کار تنظیمات کمودو پیش فرض میشه. می خوام بدونم با تنظیمات پیش فرض هم همین مشکل رو دارید یا خیر.
باید ایراد رو غیر از کمودو پیدا کرد مثلا فعال شدن یک انتی ویروس دیگه ، فایروال ویندوز و .... که اون هارو هم گفتید نیست.
اگه داشتید من الان دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه.
بله اجازه میدم...نه بازم نشد....
من احتمال میدم که سیستمم الوده باشه که نبود چون با اخرین اپدیت خود کومودو و انتی مالویر اپدیت اسکن کردم چیزی پیدا نکردم...
یه احتمال دیگه تنظیمات مودم adsl ام که بعید میدونم به هم خورده باشه !...
با این حساب باید برگردم به همون اواست و فایروال outpost ....بر خلاف میلم چون کومودو واقعا بی نظیره...
سپاس از توجهتون :11:
Karkas20
30-11-2010, 18:27
درود.
دوستان.
برای مشاهده اخرین ورژن دیتابیس کومودو میتوانید به لینک
زیر مراجعه کنید.
موفق باشید
mehdi_08
30-11-2010, 20:27
سلام یه سوال دارم
کومودو حدود 3 هفته اس که اپدیت نشده حالا که می خواد آپدیت بشه همش می خواد آپدیت 117 مگی رو دانلود کنه در حالی که خود کومودو آپدیت 109 مگی رو تو دیتابیسش داره یه آپدیت 100 مگی هم دارم که اونم با قبلی جایگزین می کنم بازم موقع آپدیت گیر میده که 117 مگی رو دانلود کنه
یه سوال دیگه من تیک گزینه اتوماتیک آپدیت رو برداشتم ولی بازم به محض وصل شدن به اینترنت کومودو شروع به اپدیت می کنه
fishdilo
01-12-2010, 01:04
سلام
اگه بعد از نصب کامل کومودو و آپدیت و ... (که الان دقیقا" 2 هفته از نصب کومودو گذشته و خدا رو شکر هیچ مشکلی هم نیست) فایروال ویندوز xp رو روشن کنیم عیبی داره؟ به صلاح است یا نه؟
mehdi_08
01-12-2010, 09:36
نه فایروال ویندوز باید خاموش با شه
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
سلام یه سوال دارم
کومودو حدود 3 هفته اس که اپدیت نشده حالا که می خواد آپدیت بشه همش می خواد آپدیت 117 مگی رو دانلود کنه در حالی که خود کومودو آپدیت 109 مگی رو تو دیتابیسش داره یه آپدیت 100 مگی هم دارم که اونم با قبلی جایگزین می کنم بازم موقع آپدیت گیر میده که 117 مگی رو دانلود کنه
یه سوال دیگه من تیک گزینه اتوماتیک آپدیت رو برداشتم ولی بازم به محض وصل شدن به اینترنت کومودو شروع به اپدیت می کنه
کماکان منتظر جواب:10:
سلام
چطور میتونم قابلیت آنتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم و فقط از دیفنس + و فایروالش استفاده کنم؟
(قصد استفاده از یک آنتی ویروس جدا در کنار کومودو رو دارم)
ممنون
santamove
01-12-2010, 11:21
سلام
چطور میتونم قابلیت آنتی ویروس کومودو رو غیر فعال کنم و فقط از دیفنس + و فایروالش استفاده کنم؟
(قصد استفاده از یک آنتی ویروس جدا در کنار کومودو رو دارم)
ممنون
fishdilo
01-12-2010, 11:28
سلام
بعد از نصب آپدیت امنیتی برای net. framework 4 ویندوز اکس پی توسط آپدیت ویندوز، مشکل زیر برای کومودو پیش اومد. چرا پیش اومده؟ چیکار باید کرد؟ فایروال ویندوز از موقع نصب کومودو خاموش است. کومودو دو هفته بود که بدون هیچ مشکلی کار می کرد. diognostic رو هم می زنم نمیتونه کاری بکنه.
fishdilo
01-12-2010, 11:39
جالبه
آپدیت فوق رو unistall کردم و ویندوز رو restart و مشکل حل شد.
راهی هست که بتونم مشخص کنم که از اول (موقع نصب) فقط قابلیت های D+ و FW رو نصب کنه؟ :11:
reza3600
01-12-2010, 13:31
سلام
کمودو اینترنت سکوریتی وقتی در حال اپدیت هست نمیتونه اسکن بکنه. چرا؟
وقتی نصبش کردم و وقتی خواستم اسکن بکنم گیر داد که اول اپدیت بشه و بعد اسکن بکنه. بنابراین خودش شروع به اپدیت کرد. ولی نمیتونستم اپدیتش رو کنسل کنم. چرا؟
ایا هر بار که نیاز به اپدیت داشته باشه مجبورم قبل از اسکن اپدیتش کنم؟
ممنون
mehdi_08
01-12-2010, 13:57
سلام
کمودو اینترنت سکوریتی وقتی در حال اپدیت هست نمیتونه اسکن بکنه. چرا؟
وقتی نصبش کردم و وقتی خواستم اسکن بکنم گیر داد که اول اپدیت بشه و بعد اسکن بکنه. بنابراین خودش شروع به اپدیت کرد. ولی نمیتونستم اپدیتش رو کنسل کنم. چرا؟
ایا هر بار که نیاز به اپدیت داشته باشه مجبورم قبل از اسکن اپدیتش کنم؟
ممنون
موقعی که کومودو رو نصب می کنین هیچ دیتابیسی باهاش نیست بنابراین اول باید اپدیت بشه بعد اسکن کنه که اپدیت اولیه 117 مگه
reza3600
01-12-2010, 16:54
موقعی که کومودو رو نصب می کنین هیچ دیتابیسی باهاش نیست بنابراین اول باید اپدیت بشه بعد اسکن کنه که اپدیت اولیه 117 مگه
در مورد سوال اول ایا وقتی کومودو در حال اپدیت هست (بعد از اپدیت 117 مگی) میشه اسکن کرد یا نه؟
Karkas20
01-12-2010, 17:15
در مورد سوال اول ایا وقتی کومودو در حال اپدیت هست (بعد از اپدیت 117 مگی) میشه اسکن کرد یا نه؟
درود.
دوست عزیز بلهبعد از اپدیت کومودو میتواند سیستم شما را اسکن کند.
روش اسکن.
شما کومودو را اجرا و از سربرگ بالا قسمت anti virus را انتخاب کرده
ودر همان قسمت بر روی
run a scan کلیک کرده وبستگی به نوع قسمت کمپیوتر
که شما انتخاب میکنید.
بعداز انتخاب بروی scan کلیک کنید تا کومودو
سیستم شما را برسی کند.
موفق باشید
راهی هست که بتونم مشخص کنم که از اول (موقع نصب) فقط قابلیت های D+ و FW رو نصب کنه؟ :11:
منتظر جواب ...
siavashjal
01-12-2010, 17:47
منتظر جواب ...
بله دوست عزیز
شما زمانی که در حال نصب کومودو هستید می تونید انتخاب کنید که برنامه به صورت کامل نصب شه یا بدون آنتی ویروس.
blue2006
01-12-2010, 23:33
سلام
یه سوال داشتم
به طور متوسط آپدیت روزانه کومودو چند مگابایته ؟
ممکنه این جا جای پرسیدن این سوال نباشه ولی می خواشتم بپرسم که :
من از آنتی ویروس آواست استفاده می کنم . کدوم آنتی ویروس رو شما ترجیح میدید ؟ کومودو یا آواست یا یه آنتی ویروس دیگه ؟
Karkas20
02-12-2010, 00:25
سلام
یه سوال داشتم
به طور متوسط آپدیت روزانه کومودو چند مگابایته ؟
ممکنه این جا جای پرسیدن این سوال نباشه ولی می خواشتم بپرسم که :
من از آنتی ویروس آواست استفاده می کنم . کدوم آنتی ویروس رو شما ترجیح میدید ؟ کومودو یا آواست یا یه آنتی ویروس دیگه ؟
درود.
دوست عزیز.بین 8تا20بار سرور اپدیت کومودو در روز بستگی به لیست ویروس هایی
که به دیتابیس اضافه میکند.اپدیت میشود.
بین1تا2مگ اپدیت روزانه کومودو است.
که این 1یا 2مگ سرجمع کل این اپدیت هایی
است که کومودو در یکروز ارائه میدهد
.است.
به نظر من شما کومودو نصب کنید بهتر است.
اما بهتر برای اشنایی به تنظیمات کومودو
صفحه اول ودوم این تایپیک را به دقت بخوانید..
موفق باشید
Variable
02-12-2010, 09:53
سلام.
من کومودو رو نصب کردم .
آنلاین آپدیت نمی کنه و این اررو رو می ده . البته فایل 120 مگی افلاین رو هم دانلود کردم و تو مسیرش قرار دادم
cfplogvw.exe:Error 0x80072ee2
البته تو بعیضی شرایط عوض هم میشه ...
و اینکه الان یه علامت تعجب زرد رو آیکون برنامه تو تری بار هست
اورجانسی کمکم کنید خواهش می کنم .
--------
الان هم همش Alert می ده .. چی کارش کنم که خودش تصمیم بگیره و انجام بده
منتظر جواب ...
دوست عزیز اگر درست متوجه شده باشم شما میخوای آنتی ویروس کومودو را پاک کنی و در کنار فایروال کومودو یک آنتی ویروس دیگه نصب کنی
اگه آره
شما باید بری توی فولدر کومودو یک گزینه هست به نام Add and Remove components اینو که اجرا کنی بقیه ی مراحل کاملا مشخصه
kaivanika
02-12-2010, 19:23
دوستان یه سئوال
من اگه آپدیت سیستم خودم رو ببرم روی آپدیت سیستم یکی از دوستام ، دوستم برای آپدیت روزانه مشکلی نخواهد داشت ؟
یعنی روزانه همون 1 مگابایت رو دانلود میکنه یا اینکه دوباره از اول 117 رو باید آپدیت کنه ؟
Karkas20
02-12-2010, 19:56
دوستان یه سئوال
من اگه آپدیت سیستم خودم رو ببرم روی آپدیت سیستم یکی از دوستام ، دوستم برای آپدیت روزانه مشکلی نخواهد داشت ؟
یعنی روزانه همون 1 مگابایت رو دانلود میکنه یا اینکه دوباره از اول 117 رو باید آپدیت کنه ؟
درود.
دوست عزیز.
نه به مشکلی بر نخواهید خورد.
همان اپدیت 1 مگابایت را میگیرد.
موفق باشید
ali_disslove
02-12-2010, 23:49
تنظیمات بهینه واسه comodo چیه ؟یعنی بهترین تنظیمات با بهترین کارایی و کمترین کاهش سرعت ؟
این geek buddy چیه ؟کلی طول کشید تا خودشو آپدیت کرد --به درد میخوره ؟میشه پاکش کرد؟
نمیشه یه کار کرد هی پیغامو پسغام نده که هی اینو باز کردی اینو بستی چرا خودتو خاروندی چرا آب دهنتو قورت دادی ؟آخه ما هر کار میکنیم یه پیغام میده ؟
fishdilo
03-12-2010, 00:14
تنظیمات بهینه واسه comodo چیه ؟یعنی بهترین تنظیمات با بهترین کارایی و کمترین کاهش سرعت ؟
این geek buddy چیه ؟کلی طول کشید تا خودشو آپدیت کرد --به درد میخوره ؟میشه پاکش کرد؟
نمیشه یه کار کرد هی پیغامو پسغام نده که هی اینو باز کردی اینو بستی چرا خودتو خاروندی چرا آب دهنتو قورت دادی ؟آخه ما هر کار میکنیم یه پیغام میده ؟
بهترین تنظیمات Comodo Internet Security جهت بالا بردن امنیت سیستم
کد:
چطور پیغامهای CIS را بصورت اتوماتیک در بیاریم تا دیگه ازمون سوالی نپرسه و خودش تصمیم بگیره؟
این قسمت حتی بدرد ادمین ها, والدین و کاربران عادی هم میخوره
کد:
geek buddy جهت مشاوره آنلاین برای روفع مشکلات امنیتی سیستم هست. من که نصب نکرده ام. فکر میکنم نیازی هم بهش نباشه.
Variable
03-12-2010, 09:35
سلام.
من کومودو رو نصب کردم .
آنلاین آپدیت نمی کنه و این اررو رو می ده . البته فایل 120 مگی افلاین رو هم دانلود کردم و تو مسیرش قرار دادم
cfplogvw.exe:Error 0x80072ee2
البته تو بعیضی شرایط عوض هم میشه ...
و اینکه الان یه علامت تعجب زرد رو آیکون برنامه تو تری بار هست
اورجانسی کمکم کنید خواهش می کنم .
--------
الان هم همش Alert می ده .. چی کارش کنم که خودش تصمیم بگیره و انجام بده
کومودوو رو پاک کردم و کاسپر ریختم .
kaivanika
03-12-2010, 14:03
combofix برای سیستم های آلوده به کار میره ، تا وقتی که آلودگی مشخص نشده باشه نباید اجرا بشه ، یعنی شما نباید الان اون رو اجرا کنید.
مگر آنتی ویروس و نرم افزار های در حال اجرا رو ببندید ( کاملا ) بعد اجرا کنید وگرنه احتمال اختلال هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FprogDownload%2FCombofix-Download-152805.html)
اما get system info kaspersky رو میتونید شما به راحتی استفاده کنید حتی اگر سیستم پاک باشه.
خب دکتر جان من سیستممم آلوده نیست الان
این برنامه get system info kaspersky چیه و کجا میشه دانلود کرد ؟ :10:
M.Hashemi
03-12-2010, 21:29
با سلام
امروز رفته بودم توسایت comodo دیدم نگارش جدید داده(2011).
اما برای internet security رایگانش نگارش جدید نداده بود.
ایا کسی از دوستان می داند دلیلش چیست؟
با تشکر
kaivanika
03-12-2010, 22:08
من یه برنامه فیلتر شکن دارم به اسم tor
اینه که اجازه میدی تا وصل بشه و وقتی وصل شد . در قسمت ------ اکسپلوره 127.0.0.1 و پورت 8118 رو در قسمت lan setting مینوشتم و بدون مشکل و با یه آی پی دیگه تو اینترنت بدون محدودیت میچرخیدم .
اما این ماله خیلی وقت پیش بود که از نورتون و کاسپر استفاده میکردم
اما حالا که دوباره میخوام استفاده کنم با دادن اعداد و پورت 8118 به اسکپلوره ها و گزینه lan setting هیچ سایتی رو باز نمیکنه حتی گوگل
فکر کنم مقصر کمودو باشه
تنظیماته خاصی داره که باید انجام بدم ؟
کلا نرم افزار بالا رو بی خیال شدم و از برنامه دیگه ای استفاده کردم واسه رد شدن از سایت ها که مثل برق کار میکنه
فقط یه سئوال .
این فیلتر شکن ها قایل اطمینان هستن ؟
چون باید تو قسمت تنظیمات 127.0.01 و 7212 رو بنویسیم و اینا ............ مشکلی پیش نمیاد ؟
کلا کسی فیلتر شکن ghostsurf رو میشناسه ؟ من از این استفاده میکنم
در قسمت active connections اون گزینه مربوط به برنامه ای که برای ------ استفاده میکنم Bytes Out همینجوری داره زیاد میشه . چرا ؟؟؟
تو عکس زیر مود مشکوکی نمیبینید شما ؟ :46:
البته چند دقیقه بعد از این عکس bytes out نزدیکه 10 مگابایت شده
اون اعدادی که در گزینه destination چیه ؟
یه سئوال دیگه اینکه کمودو مثل کاسپر امکانی با این وجود نداره که وقتی ویروس پیدا میکنه صدا بده :31:
پرسپوليس
03-12-2010, 23:41
سلام عزيزان
جديدا زدم تو كار كومودو بينيم چطوره
من قبلا با سرعت 15كيلو اين حدودا دانلود ميكردم اما از زماني كومودو رو با تنظيمات توضيح داده شده دوستان استفاده ميكنم
سرعت شده 4 تا 5 كيلو
idm هو رو به قسمت trust فرستادم
مشكل از كجاست؟؟؟
kaivanika
04-12-2010, 21:59
دوستان کمودویی کجا هستید ؟
کسی از آقا مهران خبر نداره ؟
پرسپوليس
05-12-2010, 00:56
سلام عزيزان
جديدا زدم تو كار كومودو بينيم چطوره
من قبلا با سرعت 15كيلو اين حدودا دانلود ميكردم اما از زماني كومودو رو با تنظيمات توضيح داده شده دوستان استفاده ميكنم
سرعت شده 4 تا 5 كيلو
idm هو رو به قسمت trust فرستادم
مشكل از كجاست؟؟؟
اين مشكل بود دوتاي ديگه هم اضافه شد
اول اينكه يه تروجانداشم به نام اشناي tel sender 3
انتي ويروسش كه نتونست بشناسش
بعدش هم نود درصد نرم افزار ها ي خارجي و صد درصد نرم افزارهاي داخلي و كليه بازيها ميره تو
sanbox و هي ميخواد دونه دونه درشون بياري اين sandbox يه مزيته يا سوهان روح؟؟؟
دوستان کمودویی کجا هستید ؟
کسی از آقا مهران خبر نداره ؟
درود:
ما كه ب خبريم اما فكر كنم اقا مهران فقط براي تبليغ و كارايي كومودو اومده بود و بعد از اين همه زحمت يهو كنار كشيدن كه فكر نكنم به اين زوديها برگردن ويا شايد اصلا برنگردن كه بنظر من درست نيست چون بچه هاي اين سايت بهش نياز دارن خصوصا بخش كومودو اما هر جا هستن موفق باشن و اميدورارم اين حرفي كه زدم (براي تبليغ كومودواومدن)درست نباشه.
ظاهرا خود جناب مهران با فيدبك هاي منفي از طرف نرم افزار كمودو مواجه شده ، كلا كمودو رو پاك كرده جاش نورتون ريخته!!!!!!!!!!!!
HADI ONLY
05-12-2010, 08:32
دوستان حتما اجباری نیست که از فلان آنتی ویروس استفاده کنید .
من هم به شخصه از کاسپر خوشم می یومد و حتی موقعی هم که مهران جون بودند پاک کردم کومودو رو و رفتم Kaspersky ریختم .
بنابراین زیاد به تبلیغات و ... اکتفا نکنید . از هر آنتی ویروسی که به نظر خودتون خوب است استفاده کنید .
درسته فلان آنتی ویروس و ... خوبه ولی من از فلان استفاده می کنم .
موفق باشید .
Karkas20
05-12-2010, 10:29
درود.
من با دوستم موافقم.
دوستان اگر یکم تندی در متن بنده وجود دارد ببخشید.
شما یا من چرا باید کوکورانه به یک مسئله برخورد کنیم.
چرا چرا؟
جوابش را میدم ما بدون هیچ تفکر واشنایی قبلی از یک ضدویروس از ان به عنوان محافظ سیستم استفاده میکنیم.
حتی بدون یک اشنایی کوچک به تنظیمات ان.
اخه چرا؟
مانند اینکه بنده نود دارم وازش راضی هستم.
اما تا دوتایپیک خواندم فلان انتی ویروس دیتابیسش روز 50هزار ویروس اضافه میکنه یا سندباکس دارد و ویروس ها را روهوا میزندو .قدرتش زیاد.
وخدا کاره دیگه.
ما با چشم کورکورانه میایم نصبش میکنیم که قدرتش را برایمان ببار اورد.
ولی ایا میدونید که تنظیمات وسوالاتی که از شما میپرسه را باهاش اشنایی دارید.
میگید یا حسین دیتابیسش را برم 50هزارتا ویروس است روزی.ولی نمیدونید که در این 50هزار شاید کرک وپچ هایی که شما برای برنامه هایتان استفاده میکنید را دران باشد وبا اپدیت واسکن کرک وپچ شما به هوالباقی نایل شود. :31:
پس شاید شما نود داشته باشی یا اویرا که یک ویروس هم وارد سیستم شما نشده چون تنظیمات ان را بلد هستید.
ولی میان کوکورانه یک انتی ویروس را که نمیدونید کارش چیه را نصب میکنید.که همان شما را ویروسی میکنه چون سوالاتی که میپرسد را به ان جواب مثبتی ندادید.
این را بگم هر نرم افزار وانتی ویروسی هم جنبه مثبت داره وهم جنبه منفی.
ینی هم یک مزایایی داره وهم معایبی.
پس دوستان من.عزیزان بیایید قبل نصب یک ضدویروس با کسانی که از ان استفاده میکنند سوال کنید که ایا من با این دانش
میتوانم با این برنامه کار کنم یا نه.
از نظر من همه ی ضدویروس ها خوبند ولی شاید ان فردی که استفاده میکند نمیداند که چی ضدویروسی را برای چه کاری نصب کند.
برای مثال.
اقای x میاد نود را نصب میکنه ومیخواد دم وساعت فلش بزن بدون اینکه خودش فلاش را اسکن کنه بعد که ویروسی میشه میاد میگه مرگ بر نود 32 وشرکتش اما نمیاد بگه که چیکار کردم که ویروسی شدم..
اما برای استفاده از یک ضدویروس کورکورانه ان را انتخاب نکنید.
من خودم کسپرسکی دارم وشاید ویروسی بشم وان طرفی که نود واویرا یا هرچی داره ویروسی نشه.
دوستان سعی کنید انتخاب یک ضدویروس را ملاکی بر سلیقه دیگران و تست انتی ویروس ها که توسط بعضی شرکت ها انجام میشود.قرار ندهید.
از من میشنوید همیشه در کنار انتی ویروس خود برنامه های زیر را هم نصب کنید.
usb disk security
malwarebytes anti malware
شاد وبا نشاط باشید.
موففق وپیروز باشید.
GHOST RECON
05-12-2010, 22:09
دوستان سلام به كمك فوريتون نيازمندم ديروز بازي general رو روي سيستم نصب كردم روي سي دي بازي 1 ويروس بود و كومودو هم شناسايي كرد ولي چون ويروس رو سي دي بود نميتونست پاكش كنه من بازي رو به همراه پچ shockwave نصب كردم ( و طبعا به فايل ها يي كه براي نصب اجرا ميشد allow ميدادم البته بعد از نصب سيستم رو با آنتي ويروس چك كردم و چيزي پيدا نشد ) حالا نميدونم چه بلايي سر ويندوز اومده عكس ها رو نميتونم ببينم به تنظيمات ساعت و تاريخ ويندوز هم كه ميرم اين پيام رو ميده در حالي كه من با يوزر adminstrator وارد ميشم:
حالا هرچي با كومودو اسكن ميكنم هيچ ويروسي نيست ولي مشكلات بالا رو دارم لطفا كمكم كنيد
Karkas20
05-12-2010, 22:32
درود .
دوست عزیز.
شما وارد کومودو شوید و تمام گزارشاتش را پاک کنید.
بعد defenceرا بر روی disableبگذارید.
بعد بیاید بازی را کامل ریمو کنید.
بعد وارد کومودوشوید ودرصفحه اول شما defence را مشاهده میکنید که برنامه هایی که بلوک شده داخل ان است.
برنامه ها را باکلیک را به trustهدایت کنید.
سیستم را ریستارت کنید وببینید مشکل حل میشود.
مقصرشما هستید که بدون توجه به هشدارکمودو فقط به برنامه اجازه انجام کار را میدادید.allow
موفق باشید
santamove
06-12-2010, 01:44
تقریبا" چندین ماه هست،دلم برای بدافزارها تنگ شده،از بس این کومودو عالی عمل کرده....
kaivanika
06-12-2010, 03:05
من امروز کمودو رو حذف کردم و Bitdefender نصبیدم :46:
البته در خوب و اوکی بودن کمودو هیچ شکی ندارم . اما خواستم واسه تنوع از Bitdefender استفاده کنم :31:
هنوز هیچی نشده دلم واسه کمودو تنگ شده :40:
Karkas20
06-12-2010, 06:27
من امروز کمودو رو حذف کردم و Bitdefender نصبیدم :46:
البته در خوب و اوکی بودن کمودو هیچ شکی ندارم . اما خواستم واسه تنوع از Bitdefender استفاده کنم :31:
هنوز هیچی نشده دلم واسه کمودو تنگ شده :40:
درود.
دوست عزیز.
شما اشتباهتان این است که با این که با تنظیمات کمودو اشنا بودید رفتید به بهانه تنوع ازیک ضدویروسی که اصلا باتنظیمات ان اشنانیستید استفاده کنید.
نکته: به خطر افتادن امنیت یک سیستم با اشتباه کاربر صورت میگیرد.
موفق باشید
kaivanika
06-12-2010, 22:36
دوستان این لینک رو چک کنید لطفا ممنون میشم همونجا راهنماییم کنید
در مورد فعالیت svchost.exe هست
pasargadd
07-12-2010, 00:16
الان رفتم سایت کمودو 3تا is داره که یکیش رایگانه و اون دوتای دیگه پولی ولی من شنیده بودم بین پولی و رایگان تفاوت نیست.ولی انگار یه چیزایی بیشتر داره.
is pro
ll-in-One Protection Features
Comodo Antivirus Cleans Malware
Comodo Firewall Protection
Defense+ Host Intrusion Protection
Auto Sandbox Technology™
TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption
Remote Security & System Support
Virus-Free Guarantee
is complete
Auto Sandbox Technology™
Online Backup Stores Critical Files
Virus-Free Guarantee
ID Theft Protection Up To $15,000
is free
Antivirus, Anti-Spyware, Anti-Rootkit & Bot protection
Defends your PC from Internet attacks
Detects and eliminates viruses
Prevents malware from being installed
Auto Sandbox Technology™
Easy to install, configure and use
Free to both business and home users
60 Days of FREE GeekBuddy live remote PC support
در مورد این قسمت قرمز هم توضیح بدین ممنون.
Karkas20
07-12-2010, 09:55
الان رفتم سایت کمودو 3تا is داره که یکیش رایگانه و اون دوتای دیگه پولی ولی من شنیده بودم بین پولی و رایگان تفاوت نیست.ولی انگار یه چیزایی بیشتر داره.
is pro
ll-in-One Protection Features
Auto Sandbox Technology™
Virus-Free Guarantee
is complete
Auto Sandbox Technology™
Online Backup Stores Critical Files
Virus-Free Guarantee
ID Theft Protection Up To $15,000
is free
Antivirus, Anti-Spyware, Anti-Rootkit & Bot protection
Defends your PC from Internet attacks
Detects and eliminates viruses
Prevents malware from being installed
Auto Sandbox Technology™
Easy to install, configure and use
Free to both business and home users
60 Days of FREE GeekBuddy live remote PC support
در مورد این قسمت قرمز هم توضیح بدین ممنون.
درود .
دوست عزیز جواب متن قرمز رنگ شما
درپست زیری موجوداست.forum.p30world.com/showpost.php?p=5556795&postcount=585
موفق وپیروز باشید.
سلام.قدرت نمایی کمودو رو تو لینک زیر ببینید {تونسته 100% کیلاگرها و روتکیت ها و 93% میلورها رو شناسایی کنه و اختلاف فاحشی با دیگر رقبا داشته باشه}
سلام دوستان
یه سئوال ، چرا وقتی تکنولوژی کمودو اینقدر پیشرفته ست لابراتوارهای دیگه آنتی ویروس ازش استفاده نمیکنن ، نمیتونن یا اجازه ندارن .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
fishdilo
09-12-2010, 08:05
سلام دوستان
یه سئوال ، چرا وقتی تکنولوژی کمودو اینقدر پیشرفته ست لابراتوارهای دیگه آنتی ویروس ازش استفاده نمیکنن ، نمیتونن یا اجازه ندارن .
سلام
منظورتون از لابراتوارهای دیگه آنتی ویروس؟
Karkas20
09-12-2010, 10:38
سلام
منظورتون از لابراتوارهای دیگه آنتی ویروس؟
درود.
دوست عزیز.
منظور اقا امیر .
دیگر شرکت های انتی ویروس بود.
موفق وپیروز باشید.
01110362
09-12-2010, 15:24
ورژن جدید کمودو هم تو سایت گذاشته شد COMODO INTERNET SECURITY Version 5.0.163652.1142 11 November, 2010
البته اگه زودتر از من با خبر شدید که شرمنده .:46:
این هم release-note :
ALI16437
09-12-2010, 17:16
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من از COMODO Internet Security استفاده میکنم بعضی اوقات توسط برنامههای که رو سیستم دارم
میبینم که بدون اینکه کاری انجام بدم داره فایلی دانلود یا اپلود میشه میخوام بدونم چطور میشه فهمید
کدوم برنامه داره از اینترنت استفاده میکنه و فایلی رو اپلود یا دانلود میکنه.
Karkas20
09-12-2010, 17:25
با سلام خدمت دوستان و اساتید
من از COMODO Internet Security استفاده میکنم بعضی اوقات توسط برنامههای که رو سیستم دارم
میبینم که بدون اینکه کاری انجام بدم داره فایلی دانلود یا اپلود میشه میخوام بدونم چطور میشه فهمید
کدوم برنامه داره از اینترنت استفاده میکنه و فایلی رو اپلود یا دانلود میکنه.
SevenCity
09-12-2010, 20:01
عجیبه هر چند هفته یه بار فکر کنم کمودوم ریست میشه و دوبار آلرت برنامه های قبلی رو میده آلرتایی که قبلا جواب دادم
2 تا مشکل:
1- صدای ویس ها تو چت کلاینت ها برام قطع و وصل میشه تو سون که dns server نزاشتم قطع و وصل نمیشه ولی تو ایکس پی میشه میتونه ربط داشته باشه؟
2- چرا مثلا الان که دارم تایپ میکنم و این پنجره فعاله یه دفعه غیرفعال میشه انگار مثلا یه پنجره دیگه فعال میشه در حالیکه چیز خاصی هم در حال اجرا ندارم
Karkas20
09-12-2010, 20:21
عجیبه هر چند هفته یه بار فکر کنم کمودوم ریست میشه و دوبار آلرت برنامه های قبلی رو میده آلرتایی که قبلا جواب دادم
2 تا مشکل:
1- صدای ویس ها تو چت کلاینت ها برام قطع و وصل میشه تو سون که dns server نزاشتم قطع و وصل نمیشه ولی تو ایکس پی میشه میتونه ربط داشته باشه؟
2- چرا مثلا الان که دارم تایپ میکنم و این پنجره فعاله یه دفعه غیرفعال میشه انگار مثلا یه پنجره دیگه فعال میشه در حالیکه چیز خاصی هم در حال اجرا ندارم
دوست عزیز.
در مورد سوال اولتان بگم که کمودو همین طور است واسه من هم اینگون اتفاق افتاده.
اما در مورد دوسوال بعدیتان بگم که.
شما بهتره کمودو را exit کنید واین دوعمل را انجام بدید اگر مشکل همچنان بود که از کمودو نیست.
اگر رفع شد شاید به احتمال زیاد باشد.
کلا کمودو با ویندوز ایکس پی مشکل داره.
وکمودو باعث شد که بنده برای اولین بار سون نصب کنم وتا الان هم از سون راضی هستم.
موفق باشید.
شهروز 84
10-12-2010, 04:27
آقا این پروسس cmdagent.exe" (COMODO Internet Security Helper Service)i
که غیر از پروسس اصلی برنامه یعنی cfp.exe، توسط این برنامه ایجاد میشه و به گفته برنامه Process Explorer مقدار 116 مگ از رم رو اشغال میکنه، چیه دقیقا؟
فکر نمیکردم اینقدر رم رو بگیره:41:، توی پستهایی که خوندم ، گفته شده بود که رم کمی رو اشغال میکنه.
M.Hashemi
10-12-2010, 13:24
آقا این پروسس cmdagent.exe" (COMODO Internet Security Helper Service)i
که غیر از پروسس اصلی برنامه یعنی cfp.exe، توسط این برنامه ایجاد میشه و به گفته برنامه Process Explorer مقدار 116 مگ از رم رو اشغال میکنه، چیه دقیقا؟
فکر نمیکردم اینقدر رم رو بگیره:41:، توی پستهایی که خوندم ، گفته شده بود که رم کمی رو اشغال میکنه.
با سلام
فکر کنم مربوط به هشدار های comodo باشد.
اما جالبه چون از من 22 مگ رم می گیره.
چه نگارشی از comodo را نصب کردید؟
از چه ویندوزی استفاده می کنید؟
با تشکر
شهروز 84
10-12-2010, 19:00
ممنون از توجهت
ویندوز اکس پی Sp3
کومودو هم که آخرین ورژن با آخرین آپدیته.
من حتی یکبار کومودو رو از روی سیستم پاک کردم و دوباره ریختم، تا قبل از اینکه دیتابیس ویروس رو آپدیت کنم ، فعالیت این پروسس خیلی کم بود ، اما وقتی که آپدیت کامل رو انجام میدم ، این اتفاقی که توی پست قبلی ام گفتم ، میوفته.
توی فروم خود کومودو بررسی کردم ، گویا این مشکل قبلن هم وجود داشته، مشکل رو مطرح کردم ولی هنوز کسی جوابی نداده.
Karkas20
10-12-2010, 19:11
ممنون از توجهت
ویندوز اکس پی Sp3
کومودو هم که آخرین ورژن با آخرین آپدیته.
من حتی یکبار کومودو رو از روی سیستم پاک کردم و دوباره ریختم، تا قبل از اینکه دیتابیس ویروس رو آپدیت کنم ، فعالیت این پروسس خیلی کم بود ، اما وقتی که آپدیت کامل رو انجام میدم ، این اتفاقی که توی پست قبلی ام گفتم ، میوفته.
توی فروم خود کومودو بررسی کردم ، گویا این مشکل قبلن هم وجود داشته، مشکل رو مطرح کردم ولی هنوز کسی جوابی نداده.
درود دوست عزیز شاید با اپدیت کردن جدید انتی ویروس خودش همه پروس ها را اسکن کنه برای همین
این مشکل پیش میاد.
پس باید منتظر خود انها باشید تا پاسخ کامل را به شما بدهند.
موفق وپیروز باشید
reza3600
11-12-2010, 11:27
سلام
ایا کومودو از فایلهایی که پاک میکنه بک اپ میگیره؟
من میخام که وقتی کومودو چه از طریق اسکن دستی و چه از طریق real-time protection ویروسی پیدا کرد بتونم کاری کنم که یا بپرسه چیکار کنه و یا بطور پیشفرض یه سری کارها رو انجام بده مثلن اول فایل رو disinfect کنه و بعد اگه نشد ببره قرنطینه.
موقع اسکن هارد کومودو اپدیت نمیشه و موقع اپدیت اسکن نمیکنه ایا راهی برای رفع این مشکل هست؟
ممنون
قابل توجه كساني كه اينهمه از Comodo تعريف و تمجيد ميكردن ....:46:
در دو تست اخير VB100 ، شركت Comodo شكست خورد و Fail شد. بنابراين شما نميتونيد به اين آنتي ويروس اطمينان كنيد.
در سايت VB100 عضو بشيد و نتايج رو ببنيد. Comodo تا به امروز هيچ كدام از گواهينامه VB100 رو نتونسته دريافت كنه.
تاكيد ميكنم كه براي ديدن نتايج بايد در سايت عضو بشيد.
البته جاي گفتنش اينجا نيست و پيشاپيش عذرخواهي ميكنم ، ولي يادم مياد يه زماني اينجا بحث Outpost و Comodo خيلي بالا گرفته بود و دوستان همه معتقد بودن كه Comodo از Outpost بهتره. پيشنهاد ميكنم كه نتايج Outpost رو هم نگاه كنيد. شركت Agnitum تا به امروز بسياري از گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.
:40::11:
pasargadd
11-12-2010, 19:41
تست جالبی هست.در مورد این گواهینامه یه توضیحی بدین.
توی این تستها avira و avg وeset اول شدن:18:
Karkas20
11-12-2010, 20:04
سلام
ایا کومودو از فایلهایی که پاک میکنه بک اپ میگیره؟
من میخام که وقتی کومودو چه از طریق اسکن دستی و چه از طریق real-time protection ویروسی پیدا کرد بتونم کاری کنم که یا بپرسه چیکار کنه و یا بطور پیشفرض یه سری کارها رو انجام بده مثلن اول فایل رو disinfect کنه و بعد اگه نشد ببره قرنطینه.
موقع اسکن هارد کومودو اپدیت نمیشه و موقع اپدیت اسکن نمیکنه ایا راهی برای رفع این مشکل هست؟
ممنون
درود.
درمورد سوال اول بله در قرنطینه میرود.
2.طبق عکس تیک را بردارید.
سول سوم برای من که این مشکل نیست.
فقط اگر خواستید کمودو قبل اسکن اپدیت نشه این تیک را بردارید.
موفق وپیروز باشید.
mehdi_08
11-12-2010, 20:30
در دو تست اخير VB100 ، شركت Comodo شكست خورد و Fail شد. بنابراين شما نميتونيد به اين آنتي ويروس اطمينان كنيد.
در سايت VB100 عضو بشيد و نتايج رو ببنيد. Comodo تا به امروز هيچ كدام از گواهينامه VB100 رو نتونسته دريافت كنه.
البته جاي گفتنش اينجا نيست و پيشاپيش عذرخواهي ميكنم ، ولي يادم مياد يه زماني اينجا بحث Outpost و Comodo خيلي بالا گرفته بود و دوستان همه معتقد بودن كه Comodo از Outpost بهتره. پيشنهاد ميكنم كه نتايج Outpost رو هم نگاه كنيد. شركت Agnitum تا به امروز بسياري از گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.
شرمنده این جور تست هارو اصلا قبول ندارم
من خودم کومودو رو به صورت دستی تست می کنم اینطوری بیشتر به نتیجه ای که بدست میارم اطمینان دارم
کومودو تا حالا اصلا در آزمایش های vbشرکت داده نشده که همش هم به سیاست vbبرمی کرده
شما اگه دقت کرده باشی تا حالا فقط 2بار تو ازمون شرکت داده شده دلیل رد شدنش رو گفتن؟؟؟؟؟؟
این نتیجه پشیزی از ارزش کمودو در بین کومودو داران کم نمی کنه
برای من کاربر وقتی ویروس جدیدی میاد فقط کومودو می تونه اونو بلاک کنه و هیچ انتی ویروس دیگه ای نمی تونه اونو بلاک کنه معیاره
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
تست جالبی هست.در مورد این گواهینامه یه توضیحی بدین.
توی این تستها avira و avg وeset اول شدن:18:
بله تو این تست وقتی eset اول بشه باید کومودو رد بشه :46:
M.Hashemi
11-12-2010, 23:21
با سلام
هیچ یک از ما نگفتیم که comodo امنیت 100% می اورد.
حتی خود اقا مهران هم گفته که comodo تا 99% امنیت می اورد.
در ضمن دلایل من برای استفاده از comodo :
1- وجود Auto SandBox (تا جایی که میدونم تنها پک امنیتی است که چنین چیزی دارد)
2- رایگان بودن
3- به روز رسانی اسان
4- پشتیبانی حرفه ای (حتی برای نگارش رایگان (GeekBuddy))
5- نداشتن تفاوت بین نگارش رایگان با سایر نگارش ها (به جز پشتیبانی)
6- تحریم نکردن ایران.
7- داشتن FireWall قدرتمند.
8- داشتن DataBase قدرتمند.
و...
حال مثلا برای kaspersky
1- خبری از Auto SandBox نیست
2- نه رایگاه است و نه نگارش رایگان دارد.
3- به روز رسانی مشکل(برای کاربران غیر قانونی)
4- تا جایی که من می دانم پشتیبانی online ندارد
و...
تنها یک جمله بگم : من از زمانی که comodo را نصب کردم دیگر از اجرا کردن هیچ نرم افزاری ترس ندارم چون می دانم نهایت در sandbox اجرا می شود.
نهایت باید بگم باز هم بستگی به سلیقه کاربر دارد.
در ضمن این ها همه نظر شخصی من بود.
من همیشه برای comodo مدیون اقا مهران و اقا ملیح هستم.
با تشکر
Karkas20
11-12-2010, 23:29
درود.
دوست عزیز.
به نظر من کاربر خودش باید ویروس کش خود را انتخاب کنه نه شرکت های تست کننده انتی ویروس ها.
به نظر من همه انتی ها خوبم فقط طرز استفادش مهم است.
به فرض بیاد این شرکتا بگن فلان انتی اول شد وکاربر با چشم بسته برود نصبش کنه واز کاراییش سر
در نیاره به درد نمیخوره.
اخرین کسی که یک انتی ویروس را انتخاب میکند خود کاربره ونه من وشما و شرکت تست کننده انتی ویروس.
موفق وپیروز باشید.
santamove
12-12-2010, 00:43
با توجه به جریانات پیش آمده در اواخر این تاپیک:
××× شرکت ها و وب سایت های بررسی کننده سوئیت های امنیتی برای کاربران basic هستند،که از هیچی سر در نمیارن ، و نکته تاسف بار این که این شرکت ها توسط شرکت های نرم افزاری تولیدکننده سوئیت های امنیتی ساپورت مالی میشن و شرکت هایی که باج نمی دن،سرتیفایس اعطا نمی کنن
×××ببینید ، یک فقر فرهنگی در این حوزه اینه که ما هیچ وقت به خودمون اعتماد نمی کنیم،و همیشه منتظر بررسی و نظرات دیگرانیم،
برای مثال اگر یک ماشینی مثل بنتلی برا افراد زیادی نا آشناست،ولی این دلیل بر بد بودن و ضعیف بودن آن نیس،چون خاص است زیاد روی فوکوس نیس
×××بارها می گویم الان اگر لایسنس مادام العمر کاسپراسکای یا ناد32 رو برام بدن،بگن کومودو رو پاک کن،این کارو نمی کنم،چون هنگامی که یه پک 10تایی بدافزار بسیار پیشرفته و هوشمند و جدید دارای امضاهای دیجیتالی بود که هیچ یک از آنتی ویروسا طبق "ویروس توتال" نشناختنش کومودو با آنتی ویروس خاموش و دیفینس پلاس خاموش تونست همشونو در دم خفه کنه،به کومودو ایمان آوردم
×××بارها گفته شده،اگر از چیزی خوشتان نمی آید تخریبش نکنید،خوب فن بازی یعنی چشم بستن بر حقیقت،این تاپیک برای ساپورت کاربرای هستن که از کومودو استفاده می کنن،نه محلی برای تشویش اذهان کاربران کومودو
×××تاپیک مجزا برای فن بازی وجود داره،لطفا این تاپیک رو به انحراف نکسونید با فن بازی و این جور کارایی که در شان افراد مبتدی و آماتور هست،و به levelکاربران کومودو این بحثا نمیاد
×××در ضمن کومودو برای افراد پروفشنال طراحی و دیزاین شده و به خاطر همین کاملا اینتراکتیو هست،و کاربران کومودو چون پروفشنال هستن که از کومودو استفاده می کنن،بنابراین نیازی به بررسی این سایتا که باج خور شرکتای ضعیف هستن ،ندارن، و خودشون لابراتور خودشون هستن،
موارد پایین ، ناشی از فن بازی نیست و بارها با مستندات مالتی مدیا ثابت شدن،
"کومودو یک سوئیت امنیتی با لایسنس کاملا" رایگان است و چندین سال از همتایان خود جلوتر است،پارتنرش هم شرکت اینتل است"
"کومودو تنها سوئیتی هست که حتی بدون آپدیت هم جلوی جدیدترین بدافزارها را می گیرد،باهوش ترین نرم افزار امنیتی در جهان است"
"سبکترین و هوشمندترین و سریعترین و در عین حال پرقدرت ترین و خلاقترین سوئیت امنیتی بوده که با یکبار استفاده از آن عاشقش می شوید"
|||||||||||در ضمن فرد یا کاربر خاصی در نظرم نبوده و کلی صحبت کردم
~~~~~~~در ضمن هواداران کومودو به 36نفر رسیده،و روز به روز هم بیشتر میشن،
{نتایج لابراتورهای تست آنقدر تابلو و عجیبه،که نمی دونم با چه رویی میان اینارو منتشر می کنن،و از سواد و شناخت کم بعضیا سواستفاده می کنن،الان دیگه همه می دونن تنها کومودو بدون آپدیت شدن و خاموش شدن آنتی ویرو و دیفینس پلاس هم می تونه جلوی همه نوع بدافزاری رو بگیره،در حالی که سایر سوئیت ها تو تنظیمات ماکسیمم جلوی این بدافزارها کم میارن،دیگه بیشتر نمی گم.....}
کاربرانی که قبل من هم ، جوابیه های منطقی و پروفشنالی ارائه دادن و ازشون ممنونم:
Karkas20
mehdi_08
M.Hashemi
imanpod
mostafa akbari
این لیست با نام کاربری افرادی که نظرشونو در مورد "مقایسه کومودو با سایر سوئیت های امنیتی|بررسی کومودو از دیدگاه لابراتورهای تست"بدن،آپدیت میشه:46:
SA.JJ.AD
12-12-2010, 00:52
سلام :10:
بنده میخواستم از محصولات کومودو برای محافظت از سیستمم استفاده کنم . الان از فایر والش استفاده کنم یا Internet Security ش ؟ یا اینکه باید از هر دوتا استفاده کنم ؟! یه توضیحی در موردشون بدید و در صورت امکان لینک جدید ترین نسخشونو بزارید !! ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_08
12-12-2010, 00:57
شما Internet Security رو نصب کن با خیال راحت استفاده کن
لینکش هم تو سایت کومودو هست رایگانه
SA.JJ.AD
12-12-2010, 01:05
شما Internet Security رو نصب کن با خیال راحت استفاده کن
لینکش هم تو سایت کومودو هست رایگانه
ممنون - پس او فایر والش برا چیه ؟! اخه من همیشه فایر وال ویندوزمو به خاطر دلایلی خاموش میکنم !گفتم شاید بهتر باشه چیزیو جایگزینش کنم !
.
اگه میشه لینک دانلود اخرین ورژن و اگه نه همون ادرس سایتشو بزارید . ممنون:11:
santamove
12-12-2010, 01:06
سلام :10:
بنده میخواستم از محصولات کومودو برای محافظت از سیستمم استفاده کنم . الان از فایر والش استفاده کنم یا Internet Security ش ؟ یا اینکه باید از هر دوتا استفاده کنم ؟! یه توضیحی در موردشون بدید و در صورت امکان لینک جدید ترین نسخشونو بزارید !! ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورود شما را به دنیای کومودو تبریک می گم....
تمامی مسائلی که ممکنه براتون پیش بیاد ،در پست زیر موجوده:
در ضمن،دلتان برای بدافزارها تنگ خواهد شد،قبل از استفاده از آن ها خداحافظی کنید.....
دوست عزیز کمودو بیشتر روی فایروال و سندباکس تاکید داره و دیتابیس آنتی ویروسش زیاد قوی نیست . من تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید متاسفانه مثل سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B].org اطلاعات کاملی در مورد تست های انجام شده و اینکه چه امکاناتی از برنامه ها رو تست کردن ندیدم . بنابراین فکر کنم تو این تست سندباکس و فایروال کمودو نقشی نداشتن و بیشتر روی anti malware و چیزهایی شبیه این تست انجام شده و طبیعی است که کمودو رد بشه. ولی صحبتهای بعضی دوستان که گفتن این تست ها اصلا ارزش نداره رو قبول ندارم . شما برای قضاوت بهتر باید سری به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم میزدی و هر دو برنامه ی outpost و comodo رو تو سایت pcflank یه تستی میکردی. در مجموع با اینکه کمودو جلوی حملات اینترنتی رو خوب میگیره ولی من خودم به این چند برنامه ی زیر اطمینان بیشتری دارم و از اونها در کنار هم استفاده میکنم :
1- avast antivirus 5 free
2- برنامه ی threatfire free
3- برنامه ی malwarebytes free
4- فایروال مجانی outpost ورژن 6.5.1
دوست عزیز کمودو بیشتر روی فایروال و سندباکس تاکید داره و دیتابیس آنتی ویروسش زیاد قوی نیست . من تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B].org اطلاعات کاملی در مورد تست های انجام شده و اینکه چه امکاناتی از برنامه ها رو تست کردن ندیدم . بنابراین فکر کنم تو این تست سندباکس و فایروال کمودو نقشی نداشتن و بیشتر روی anti malware و چیزهایی شبیه این تست انجام شده و طبیعی است که کمودو رد بشه. ولی صحبتهای بعضی دوستان که گفتن این تست ها اصلا ارزش نداره رو قبول ندارم . شما برای قضاوت بهتر باید سری به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هم میزدی و هر دو برنامه ی outpost و comodo رو تو سایت pcflank یه تستی میکردی. در مجموع با اینکه کمودو جلوی حملات اینترنتی رو خوب میگیره ولی من خودم به این چند برنامه ی زیر اطمینان بیشتری دارم و از اونها در کنار هم استفاده میکنم :
capitan black
12-12-2010, 01:29
دوستان من قبلا نصب کردم کومودو رو ولی یه روز دیدم اصلا هیچ سایتی واسم باز نمیشه و باید فایروالش رو غیر فعال میکردم تا درست میشد حتی ویندوز هم عوض کردم همین وضع بود....الان دوباره ویندوز عوض کردم و کسپر دارم ولی حجم اپدیت هاش خیلی بالاست و اذیت میکنه...خواستم ببینم ورژن جدید cis اومده دانلود کنم که اون مشکل دیگه برام پیش نیاد...چند صفحه پیش در مورد این موضوع پستهام هست هنوز...مرسی
SA.JJ.AD
12-12-2010, 01:29
ورود شما را به دنیای کومودو تبریک می گم....
تمامی مسائلی که ممکنه براتون پیش بیاد ،در پست زیر موجوده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن،دلتان برای بدافزارها تنگ خواهد شد،قبل از استفاده از آن ها خداحافظی کنید.....
مرسی . اما تو ادرسی که دادید . خبری از فایر وال کومودو نبود !! من میخوام بدونم باید هر دو تارو نصب کنم یا نه .(با توجه به اینکه فایر وال ویندوز رو همش خاموش میکنم !)=== (فرقشون چیه؟) - و اینکه اگه لینک دانلود سراغ ندارید ! لا اقل ادرس سایت اصلیش که از اونجا بایستی دانلود کنم رو بگزارید !:11::41:
majid2124
12-12-2010, 02:28
دوستان من با اون برنامه ای که کومودو برای تست فایروال ارایه کرده بود ازمایش کردم فقط یک ارور داده بودش :
Impersonation: DDE --> Vulnerable این چی هست و چه جوری میشه برطرفش کرد. مر30
بالاخره خودم فهمیدم. بعد این که برنامه رو باز کردیم اون فولدری که این برنامه داخلش هستو اول باید ببندیم بعدش شروع به تست کنیم.
.
8- داشتن DataBase قدرتمند.
!!!!!:18::18: !!!!
VB100 Results
mehdi_08
12-12-2010, 09:28
مرسی . اما تو ادرسی که دادید . خبری از فایر وال کومودو نبود !! من میخوام بدونم باید هر دو تارو نصب کنم یا نه .(با توجه به اینکه فایر وال ویندوز رو همش خاموش میکنم !)=== (فرقشون چیه؟) - و اینکه اگه لینک دانلود سراغ ندارید ! لا اقل ادرس سایت اصلیش که از اونجا بایستی دانلود کنم رو بگزارید !:11::41:
ینترنت سکیوریتی شامل فایروال وانتی ویروس و.... می شه
SA.JJ.AD
12-12-2010, 09:33
ینترنت سکیوریتی شامل فایروال وانتی ویروس و.... می شه
پس فقط نصب اینترنت سکوریتی کافیه و امنیت ایجاد میکنه ؟!:31:اگه انتی ویروس هم داره . پس باید بزنم و نود 32 عزیزمو پاک کنم ؟:31::10:
mehdi_08
12-12-2010, 09:36
کاربر santamove به چیزایی که باید اشاره می کرد اشلره کرد پشت تمامی این سایت های تست مافیای قذرت قرار داره هر که باج بیشتری بده اوله
خودتو هم اشاره کردین که اصلا در مورد شرایط ازمایش چیزی نگفتن لا اقل بگن تو چه زمینه ای رد شده تا خودمون دستی تستش کنیم
به یتد داشته باش که دوران دیتابیس خیلی وقته به سر اومده این بحثی هم که شما کردین قدیمیه مهران جان جواب های خوبی دادن همین تاپیک رو مرور کنی همه چی دستت میاد
اون انتی ویروسی که بر فقط بر اساس دیتا بیس سنجیده بشه عین روز روشنه که جلو ویروس های جدید هیچ حرفی برای گفتن نداره
در ضن یادت باشه که کومودو یکی از قویترین دیتابیس ها رو داره
---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------
پس فقط نصب اینترنت سکوریتی کافیه و امنیت ایجاد میکنه ؟!:31:اگه انتی ویروس هم داره . پس باید بزنم و نود 32 عزیزمو پاک کنم ؟:31::10:
شما با یه دو سه تا ویروس اون نود 32 عزیزت رو امحان کن به حدی ازش متفر می شی که درجا پاکش می کنی
کاربر santamove به چیزایی که باید اشاره می کرد اشلره کرد پشت تمامی این سایت های تست مافیای قذرت قرار داره هر که باج بیشتری بده اوله
خودتو هم اشاره کردین که اصلا در مورد شرایط ازمایش چیزی نگفتنلا اقل بگن تو چه زمینه ای رد شده تا خودمون دستی تستش کنیم
اين حرفاي بچه گانه رو بزاريد كنار.
هيچ چيز مخفي در اين سايت وجود نداره و نحوه آزمايش با تمام جزيياتش در اختيار اعضاي پولي سايت قرار ميگيره.
VB100 معتبرترين تست و گواهينامه براي آنتي ويروسهاست.
براي اطلاع از جزييات آزمايش و Sample ها بايد عضو پولي سايت باشيدو تمام شركتهاي آنتي ويروس يك عضويت پولي در اين سايت دارن . تمام جزييات تست رو اعضاي پولي ميتونن ببينن.
شما اگه قبلا تاپيك هاي منو دنبال ميكرديد ، ميديد كه شركت Avast قبلا گوشه اي از جزييات تست و مقايسه اون با Norton رو قرار داده بود.
گاهي وقتا تعصب چه ميكنه !
Karkas20
12-12-2010, 10:24
هيچ چيز مخفي در اين سايت وجود نداره و نحوه آزمايش با تمام جزيياتش در اختيار اعضاي پولي سايت قرار ميگيره.
براي اطلاع از جزييات آزمايش و Sample ها بايد عضو پولي سايت باشيدو تمام شركتهاي آنتي ويروس يك عضويت پولي در اين سايت دارن . تمام جزييات تست رو اعضاي پولي ميتونن ببينن.
شما اگه قبلا تاپيك هاي منو دنبال ميكرديد ، ميديد كه شركت Avast قبلا گوشه اي از جزييات تست و مقايسه اون با Norton رو قرار داده بود.
درود.
دوست عزیز.
خدا روزی شما را یکجا دیگه حواله کنه.
شما همونی نبودید که زمانی که من از کسپر استفاده میکردم
میامدیم رو اعصاب من و هی میگفتی کسپر بده
برو اتوپست بنصب.
من از اتوپست خوشم نمیاد.
اگر هم ویندوز من ویروسی شد نترس من خودم وین عوض میکنم.
حوصله ادم را شما میبرید.
چقدر تعصب کورکورانه.
من با کمودو یا همه انتی ها راحتم اگر هم هکم کردن شما اصلا ناراحت نشو چون چارتا اهنگ
وفیلم وعکس کش ميرن.
اقا شما با اتوپست صفا کن تا ویروسی نشی.
من وامثال من از كمودو و بقیه استفاده میکنیم تا ویروسی شیم.
دوما این شرکت هرسال یکی را به قید قرعه اول میکنه.
چند ماه پیش کسپر بود الان نود ودوماه دیگه یکی دیگه.
اصلا من نمیدونم ویروس چیه هکر چه کسیه.
انگاری اشنا میان
ولی باید یکم دیگه تلاش کنم تا خوب به ذهنم بیارمشون.
روز جهانی ویروس را به تمام رقبایمان تبریک میگوئیم .
به شما و شرکت اتوپست هم تبریک میگم.
موفق وپیروز باشید.
capitan black
12-12-2010, 11:04
دوستان من قبلا نصب کردم کومودو رو ولی یه روز دیدم اصلا هیچ سایتی واسم باز نمیشه و باید فایروالش رو غیر فعال میکردم تا درست میشد حتی ویندوز هم عوض کردم همین وضع بود....الان دوباره ویندوز عوض کردم و کسپر دارم ولی حجم اپدیت هاش خیلی بالاست و اذیت میکنه...خواستم ببینم ورژن جدید cis اومده دانلود کنم که اون مشکل دیگه برام پیش نیاد...چند صفحه پیش در مورد این موضوع پستهام هست هنوز...مرسی
میگم دوستان دعوا نکنید یکی جواب بده لطفا میخوام نصب کنم کومودو رو :31:
M.Hashemi
12-12-2010, 11:05
!!!!!:18::18: !!!!
VB100 Results
با سلام
دوست عزیز به عکس زیر دقت کنید :
حالا با وجود اعداد ارقام بالا شما میگید که database کومودو قدرتمند نیست؟؟؟:18:
من نمیدونم شما چه اسراری دارید comodo interner security را ضعیف معرفی کنید.
شما هر ویروسی را که دوست دارید لینک دهید من antivirus کومودو را disable می کنم وان ویروس را اجرا می کنم در صورتی که من ویروسی شدم حق با شماست(که چنین چیزی در کومودو ممکن نیست).
به نظر من این دلیل نمیشه که فلان شرکت فلان ضد ویروس را بهترین معرفی می کند. اگر بخواهید این گونه حساب کنید پس ضد ویروس ماکروسافت باید بهترین باشد در صورتی که چنین نیست.
به امید روزی که هیچ کس با تعصب قضاوت نکند
با تشکر
santamove
12-12-2010, 11:39
کومودو بدون تکیه بر دیتابیس و آنتی ویروس ،هم از پس جدیدترین و پیشرفته ترین بدافزارا برمیاد،
کومودو خیلی هوشمنده،
در ضمن کومودو با استفاده از تکنولوژی کلاد کامپیوتینگ(پردازش ابری)،تمامی فایل ها رو به هنگام اسکن با جامع ترین دیتابیس جهانی هم تطابق می ده(در پشت پرده) و و خلاصه محال می دونم بتونه بدافزاری از دستش فرار کنه....
در ضمن لطفا" دیگه دوستان با افرادی که می خوان جنجال کنن و levelتاپیکو بیارن پایین،صحبت نکنن
××××من آنتی ویروس +فایروال+دیفنس پلاس کومودو رو disable می کنم و اونوقت هر ویروسی که بگید باهاش اجرا می کنم،اگر شما هم دوست دارید،با کلمات بازی نکنین و سوئیت مورد نظرتونو بیارین وسط یه دوئل جدید بکنیم،
درسته قبلنا هم این کارو به دفعات انجام دادیم...
Karkas20
12-12-2010, 11:55
درود.
شما فايروال ويندوز را خاموش كنيد.
بعد طبق اين راهنمايي فايروال كمودو را فعال كنيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك بعدي.
موفق باشيد.
SA.JJ.AD
12-12-2010, 12:32
هیچکی قصد راهنمایی کردن نداره ؟:41:
با سلام
دوست عزیز به عکس زیر دقت کنید :
حالا با وجود اعداد ارقام بالا شما میگید که database کومودو قدرتمند نیست؟؟؟:18:
من نمیدونم شما چه اسراری دارید comodo interner security را ضعیف معرفی کنید.
شما هر ویروسی را که دوست دارید لینک دهید من antivirus کومودو را disable می کنم وان ویروس را اجرا می کنم در صورتی که من ویروسی شدم حق با شماست(که چنین چیزی در کومودو ممکن نیست).
به نظر من این دلیل نمیشه که فلان شرکت فلان ضد ویروس را بهترین معرفی می کند. اگر بخواهید این گونه حساب کنید پس ضد ویروس ماکروسافت باید بهترین باشد در صورتی که چنین نیست.
به امید روزی که هیچ کس با تعصب قضاوت نکند
با تشکر
اعداد و ارقامي كه خود Comodo اعلام ميكنه به هيچ وجه ملاك قوي بودن ديتابيس نيست.هيچ ماست بندي نميگه كه ماست من ترشه !
من هم ميتونم يه نرم افزار بزنم و بگم 100 مليون ديتابيسشه !
مهم نتايج سايت هايي هستش كه در زمينه ويروسيابي به اين شركتها گواهينامه ميدن.....
كه البته ميبيند كه تا به امروز Comodo توي اين تستها رد شده و هيچ گواهينامه اي در اين زمينه نداره.
فعلا در مورد كمودو ميشه اين جوري گفت :
Proactive بسيار خوب طبق نتايج سايت Matousec
آنتي ويروس بسيار ضعيف ، طبق نتايج VB100
سلام دوستان نظرتون در مورد این مقایسه چیه؟
سلام دوستان نظرتون در مورد این مقایسه چیه؟
اين مقايسه رو سايت Outpost گذاشته و كاملا صحيحه.
يكي از مواردي كه Outpost داره روش مانور ميده اينه كه ، كمودو هيچ گواهينامه اي در زمينه ويروس يابي نداره و در تست هاي ويروس يابي رد شده، ولي Outpost در اين يكسال اخير تمام VB100 ها رو دريافت كرده.
santamove
12-12-2010, 13:43
هیچکی قصد راهنمایی کردن نداره ؟:41:
شما با دانلود اینترنت سکوریتی ، در حقیقت باندل فایروال آن را نیز دریافت می کنید،که یک سوئیت کامل امنیتی هست،
شما ابتدا تمامی نرم افزارهای امنیتی را به طور کامل پاک و ریجستریتان را هم بهینه سازی نمائید و سپس کومودو را نصب کنید...
================================================== ===========
پیرامون بحث های اخیر:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
در ضمن من به شخصه خودم اصلا به سرتیفایس های اعطایی اعتقاد ندارم،مهم تائیدیه خودم هست،
×××سواد اون سایت در اونجا معلوم میشه که نوشته کومودو anti malware نداره....
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
در ضمن افرادی در مورد کومودو نظر می دن که تا حالا باهاش کار نکردن،من خودم یک سال و نیم از کومودو استفاده می کنم،
×××مثل این می مونه که سوار بنز نشدم ، ولی می گم بنز از یه ماشین دیگه بدتره...
mostafa akbari
12-12-2010, 15:16
اين مقايسه رو سايت Outpost گذاشته و كاملا صحيحه.
يكي از مواردي كه Outpost داره روش مانور ميده اينه كه ، كمودو هيچ گواهينامه اي در زمينه ويروس يابي نداره و در تست هاي ويروس يابي رد شده، ولي Outpost در اين يكسال اخير تمام VB100 ها رو دريافت كرده.
مشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
ثانیا ویروس بولتون برای یوزر حرفه ای اعتبار چندانی نداره . شما هم دلت را به این تاییدیه ها خوش نکن.
SA.JJ.AD
12-12-2010, 15:19
متاسفانه حالم از این کومودو بهم خورد !!! تنظیمات پیچیده و سخت - اپدیت 120 مگابایتی - سنگین بودن برنامه (فقط 1.2 گیگ رم برام گذاشت) - ویندوزمو کند کرد - پیغام های پی در پی و دیوانه کننده - هر نرم افزاری که مرتبط با اینترنت با مکث بیشتری باز میشه -موقعی که ویندوز بالا میاد 5 دقیقه باید واسم تا این بالا بیاد ! - کلا ... به سیستم !:2:-به نظرم این فقط برا دوستانیه که حساس هستند !! - اما اینا اصلا برا منی که حوصله درد سر ندارم اصلا خوب نیست ! اموزش ها رو هم دیدم . اما به نظرم اصلا ارزش نداره !! این همه ساله از یه انتی ویروس معمولی استفاده میکنم !! هرگز نه ویروسی شدم و نه اتفاق خاصی افتاده !!!یکی دو روز میخام تحملش کنم ببینم چی میشه ! اگه همچنان اذیت کرد یه جور پاکش میکنم که نفهمه از کجا پاک شده :2:
santamove
12-12-2010, 15:31
متاسفانه حالم از این کومودو بهم خورد !!! تنظیمات پیچیده و سخت - اپدیت 120 مگابایتی - سنگین بودن برنامه (فقط 1.2 گیگ رم برام گذاشت) - ویندوزمو کند کرد - پیغام های پی در پی و دیوانه کننده - هر نرم افزاری که مرتبط با اینترنت با مکث بیشتری باز میشه -موقعی که ویندوز بالا میاد 5 دقیقه باید واسم تا این بالا بیاد ! - کلا ... به سیستم !:2:-به نظرم این فقط برا دوستانیه که حساس هستند !! - اما اینا اصلا برا منی که حوصله درد سر ندارم اصلا خوب نیست ! اموزش ها رو هم دیدم . اما به نظرم اصلا ارزش نداره !! این همه ساله از یه انتی ویروس معمولی استفاده میکنم !! هرگز نه ویروسی شدم و نه اتفاق خاصی افتاده !!!یکی دو روز میخام تحملش کنم ببینم چی میشه ! اگه همچنان اذیت کرد یه جور پاکش میکنم که نفهمه از کجا پاک شده :2:
من یک سیستم دارم با رم 256مگی و پردازنده سلرون قدیمی
کومودو اصلا" روی کاراییش تاثیر نذاشته!!!
در ماکسیمم حالت 7مگابایت از رم سیستمو می گیره
و در ضمن روی زمان بوت اصلا" تاثیر نداره
========================================
خوب کومودو چون برای یوزرهای پروفشنال طراحی شده،کاملا" اینتراکتیو هست،شما نترسید،کمی درگیر بشین و مطالب پست دوم این تاپیکو بخونین عاشقش می شید...
شما بهتره یه بار به صورت کلین ویندوزو نصب کنید و کومودو رو بعدش بنصبید...
Karkas20
12-12-2010, 15:54
دوست عزیز هرکسی که همون اول حرفه ای نیست که
چندتا سوتی یا اشتباه باید بکنی تا به موفقیت برسی.
چرا دروغ بگم دفعه اول که من نصبش کردم هیچی بلد نبودم که چندتا اخطار داد که بدون توجه بلاک را زدم
ولی به محض اینکه سیستم را ریستارت کردم سیستم منگ شده بود.
اما از کمودو خسته نشدم.
چون بهش احتیاج داشتم.
ویندوز جدید ریختم و صفحه اول ودوم این تایپیک را هر مطلبیش را 3یا چهار بار خواندم از داداش مهران هم
کمک گرفتم تا الان
کار با کمودو را تاحدی بلد شدم.
وباز هم تلاش میکنم تا یاد بگیرم.
اما میل شماست.
هرچه که دوست دارید نصب کنید.
مانعی ندارد.
موفق باشید.
pasargadd
12-12-2010, 16:04
متاسفانه کمودو تنظیمات مشکلی داره و برای کاربره عادی که زیاد درگیر فایلهای مشکوک نیست توصیه نمیشه.البته این نظر منه.
در ضمن سیستم هم کند میکنه.من به مدت 24 ساعت نصب کردم تمام مطالب پست اول هم خوندم و به دلیل اینکه نتونستم باهاش کنار بیام پاکش کردم و رفتم سراغ یاره همیشگی کسپرسکی.
capitan black
12-12-2010, 16:07
درود.
شما فايروال ويندوز را خاموش كنيد.
بعد طبق اين راهنمايي فايروال كمودو را فعال كنيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك بعدي.
موفق باشيد.
سپاس اما دوست من اون موقع من چند روز بعد از استفاده از کومودو این مشکل برام به وجود اومد با دقت بخونید...ربطی به فایروال ویندوز نداره اون که خاموشه...میخوام ببینم این یه باگ از کومدو یا نه که نصبش کنم مجدد ..مرسی
Karkas20
12-12-2010, 16:41
سپاس اما دوست من اون موقع من چند روز بعد از استفاده از کومودو این مشکل برام به وجود اومد با دقت بخونید...ربطی به فایروال ویندوز نداره اون که خاموشه...میخوام ببینم این یه باگ از کومدو یا نه که نصبش کنم مجدد ..مرسی
دوست عزیز تا به حال که این مشکل برای
من پیش نیامده که بگم از باگ است.
شما اخرین نسخه را نصب کن ببین
مشکل قبلی به وجود میاد یا نه.
موفق باشید.
mehdi_08
12-12-2010, 16:59
نه بابا اینطوری نیست
فقط اپدیت اولش 120 مگه بعد می شه چند کیلو بایت
رم هم بیچاره از سیستم من فقط 5مگابایت استفاده می کنه
سرعت سیستمم رو به هیچ وجه کم نکرده
من تمام این مشکلاتی شما گفتین رو با کسپر داشتم
شما دنبال راه حل باش مشکل از کومودو نیست
mehdi_08
12-12-2010, 17:06
عزیزم
برا بار صدم این سایت ها همشون وابسته ان به پول هر شرکتی که بیشتر خرج کنه رتبه بهتری میاره
شما هی میگی کومودو تا حالا اصلا تو تستاش تایید نشده کاشکی تعداد تست ها رو هم می گفتی فقط 2بارررر
برای بار هزارم هم می گم آنتی ویروسی که براساس دیتا بیس رتبه اول رو میاره رو بنداز تو سطل آشغال
شما چه اصراری داری که کومودو ضعیفه
ادعا داری شما هر نوع ویروس تروجان و..... روکه کومودو از پسش بر نمیاد رو بده من تا رو سیستمم اجراش کنم
اگه -- بلدی یا علی سیستم ما موش آزمایشگاهی هر کاری خواستی بکن
Karkas20
12-12-2010, 17:24
درود.
دوستان این پستا را بخوونید تا متوجه شوید جناب outopost
داره بدون منطق همه را دعوت به استفاده از این سوییت مینه.
این موقعی است که من از کسپرسکی استفاده میکردم.
لینک بعدی.
لینک بعدی.
لینک بعدی.
لینک بعدی.
دوستان فقط بخونید تا متوجه شید این کاربر
چه کاره است.
موفق وپیروز باشید.
mehdi_08
12-12-2010, 17:53
درود.
لینک بعدی.
لینک بعدی.
لینک بعدی.
لینک بعدی.
دوستان فقط بخونید تا متوجه شید این کاربر
چه کاره است.
موفق وپیروز باشید.
ممنون
دوستان بحث داره بالا می گیره بهتره بیخیال شد موسی به دین خود عیسی به دین خود
ما میگیم کومودوخوبه :5:
اون میگه Outpost خوبه:13:
کاربر Outpost شما با Outpost حال کن ایشاالله یه روزی ویروسی می شی می فهمی :31:
بهتره دیگه ادامه ندی برو تو تاپیکOutpost اونجا هر چی دلت می خواد بگو کسی کاریت نداره
بای:20:
fishdilo
12-12-2010, 18:40
عشق است کمودو .....
همین
mehdi_08
12-12-2010, 19:19
درود بر شرف کومودو
حال کردم باهاش قسمت چت آنلاین برین هر مشکلی که داشته باشین براتون حل می کنن
دلیل نتیجه این تست رو از این یارو پرسیدم جالب اینجا بود که جواب به این بخش مربوط نمی شد ولی به طور کامل راهنمایی کرد یارو اسمش گوردون بود
Gordon: Sorry I am from SSL support. Please send a request to desktopsupport@comodo.com, you will get the reply
در ضمن خبر جدید کومودو گواهی نامه ICSA Labs Certification رو گرفته
CIS یک محصول رایگان است که میتونه سیستم شما را با لایه های محافظتی که داره در مقابل حملات هـــکر ها و مخربها محافظت کنه.
با توجه به این نقل قول که ماله پست اوله الان این آنتی ویروس رایگانه یا اینکه نه برای استفاده از تمام امکاناتش باید اونو خرید؟
جدید ترین ورژن این برنامه که اومده چیه؟
من تقریبا روزی 20 ساعت به اینترنت وصلم و همیشه کامپیوترم روشنه
بنظرتون این آنتی ویروس میتونه برام مفید باشه یه برم دنبال یه آنتی ویروس دیگه؟
mehdi_08
12-12-2010, 20:00
با توجه به این نقل قول که ماله پست اوله الان این آنتی ویروس رایگانه یا اینکه نه برای استفاده از تمام امکاناتش باید اونو خرید؟
جدید ترین ورژن این برنامه که اومده چیه؟
من تقریبا روزی 20 ساعت به اینترنت وصلم و همیشه کامپیوترم روشنه
بنظرتون این آنتی ویروس میتونه برام مفید باشه یه برم دنبال یه آنتی ویروس دیگه؟
ببین نسخه رایگان کوچکترین فرقی با نسخه پولی نداره
فقط در نسخه پولی سیستم شما توسط کومودو بیمه می شه که در صورت آلوده شدن به شما خسارت تعلق می گیره
جدیدترین همین چند وقت پیش اومده لینکش تو سایتشون هست
آنتی ویروس عالیه فقط باید بلد باشی باهاش کار کنی آموزش هاش تو پست اول هست اصلا هم تنظیمات پیچیده ای نداره منو هاش ساده وکاربر پسنده
کلا به جرات می شه گفت سیستمت ایزوله می شه:21: می تونی طوری تنظیمش کنی که پشه هم بدون اجازه ی تو از جلوی سیستمت رد نشه:46:
santamove
12-12-2010, 20:08
درود بر شرف کومودو
حال کردم باهاش قسمت چت آنلاین برین هر مشکلی که داشته باشین براتون حل می کنن
دلیل نتیجه این تست رو از این یارو پرسیدم جالب اینجا بود که جواب به این بخش مربوط نمی شد ولی به طور کامل راهنمایی کرد یارو اسمش گوردون بود
Gordon: Sorry I am from SSL support. Please send a request to desktopsupport@comodo.com, you will get the reply
در ضمن خبر جدید کومودو گواهی نامه ICSA Labs Certification رو گرفته
من از این level کومودو خوشم میاد،خیلی خاصه و خداروشکر هنوز خز نشده و تمامی یوزراش پروفشنال هستن!!!
در ضمن سرتیفیس هایی که کومودو می گیره روش مانور نمی ده،کومودو در عمل همه چی رو نشون می ده،نه این که بیاد گواهینامه هاشو به رخ همه بکشه....
Karkas20
12-12-2010, 20:09
ای رفقا این جا.
جای داداش مهران خالیه:41:
ارزو دارم هرکجا هست سالم وتندرست و موفق باشید.
santamove
12-12-2010, 20:10
آره واقعا بنیان گذار این تاپیک و مستر این تاپیک ایشون بودن.....
SA.JJ.AD
12-12-2010, 20:14
دوستان کم کم داره از این کومودو خوشم میاد !!!!:31:-از امروز تا حالا تموم تنظیمات مورد نظرشو انجام دادم . و یه جا دیدم که نوشته بود که اگه انتی ویروس دیگه ای کنارش نصب باشه باعث تداخل میشه و منم فعلا نود 32 عزیزمو از اتارت اپ برداشتم و فقط الان این کومودو داره امنیت بر قرار میکنه - حالا خیلی بهتر شده و سرعت سیستم خوب شده ! اما چند دقیقه پیش یهو سیستم هنگ کرد ! (سابقه نداشت) بعد یهو خوب شد و کومودو شروع کرد به اخطار دادن !! : اینا چیه که یهو اومد؟!:18:یه توضیح بدید لطفا !! نود 32 اپدیت بود بعد این اتو اشغال داشتن ول میچرخیدن :13:؟!!! خوبه که هنوز اینو اپدیت نکردم !! اپدیت کنم چی میشه !!!:18:تا اینجا دمش گرم !!:5:! میزان استفاده از رمش هم کم شد از وقتی که تنهاش گذاشتم با سیستم :31: ! : فقط اگه میشه یه توضیح در مورد این عکسی که گذاشتم بدید و اینکه اینا چین ؟! و من بایستی چیکارشون کنم ؟!
mehdi_08
12-12-2010, 20:18
دوستان کم کم داره از این کومودو خوشم میاد !!!!:31:-از امروز تا حالا تموم تنظیمات مورد نظرشو انجام دادم . و یه جا دیدم که نوشته بود که اگه انتی ویروس دیگه ای کنارش نصب باشه باعث تداخل میشه و منم فعلا نود 32 عزیزمو از اتارت اپ برداشتم و فقط الان این کومودو داره امنیت بر قرار میکنه - حالا خیلی بهتر شده و سرعت سیستم خوب شده ! اما چند دقیقه پیش یهو سیستم هنگ کرد ! (سابقه نداشت) بعد یهو خوب شد و کومودو شروع کرد به اخطار دادن !! : اینا چیه که یهو اومد؟!:18:یه توضیح بدید لطفا !! نود 32 اپدیت بود بعد این اتو اشغال داشتن ول میچرخیدن :13:؟!!! خوبه که هنوز اینو اپدیت نکردم !! اپدیت کنم چی میشه !!!:18:تا اینجا دمش گرم !!:5:! میزان استفاده از رمش هم کم شد از وقتی که تنهاش گذاشتم با سیستم :31: ! : فقط اگه میشه یه توضیح در مورد این عکسی که گذاشتم بدید و اینکه اینا چین ؟! و من بایستی چیکارشون کنم ؟!
بله سیستم شما آلودس
فقط دقت کن کومودو به کرک ها هم خیلی گیر میده اونایی که می دونی کرک برنامه هاته تیکشو بردار بعد کلین رو بزن:46:
santamove
12-12-2010, 20:21
ببینید،این کومودو یه طوری هست که در نگاه اول ازش خوشش نمی باد(ولی من همون بار اول عاشقش شدم:دی)،مشکل شما هم اینه که باید یه بار از اطلاعاتتون بکاپ بگیرین،و سپس به صورت کاملا" تمیز ویندزتون رو عوض کنید و سپس تمامی برنامه هاتون رو نصب کنید و در لحظه آخر کومودو رو نصب کنید(این خیلی مهمه)چون بعد نصب کومودو دیگه به سختی می تونید برنامه های کرک شده و آن سایند و باگ دار رو نصب کنید....
بعدشم کانفیگش کنید و یه فول آپدیت و یه فول اسکن!!!
اگه این طوری نکنید،کومودو اذیتتون می کنه؛در ضمن یادتون باشه فایروال ویندوزو هم خاموش کنید،
یک نکته هم این که سعی کنید از ویندوزهای oem استفاده کنید،چون من کومودو رو روی یک ویندوز نصب کردم خوب ستاپ نشد،چون ویندوز دستکاری شده بود،کومودو نتونست مچ بشه،
الان روی سیستمی که ماله 7 ساله پیش هست،کومودو نصب کردم،4مگ از رم می گیره و نزدیکه10ماهه یه پیام هم نداده و کار خودشه می کنه!!!سرعت اینترنتم یک اپسیلون درصد اثر نداره،اینارو بعضیا می گن تا کومودو رو تخریب کنه،
SevenCity
12-12-2010, 20:30
با outpost پیغام های خیلی زیادی داشتم در مورد attack block حالا که outpst ندارم
کمودو هم بلاک میکنه ای اتکارو؟
اگه میکنه ریپورتاش کجاست؟
santamove
12-12-2010, 20:32
کدوم اتک هارو؟؟؟
کمی بیشتر توضیح بدین؟؟؟
mehdi_08
12-12-2010, 20:34
ببینید،این کومودو یه طوری هست که در نگاه اول ازش خوشش نمی باد(ولی من همون بار اول عاشقش شدم:دی)،مشکل شما هم اینه که باید یه بار از اطلاعاتتون بکاپ بگیرین،و سپس به صورت کاملا" تمیز ویندزتون رو عوض کنید و سپس تمامی برنامه هاتون رو نصب کنید و در لحظه آخر کومودو رو نصب کنید(این خیلی مهمه)چون بعد نصب کومودو دیگه به سختی می تونید برنامه های کرک شده و آن سایند و باگ دار رو نصب کنید....
بعدشم کانفیگش کنید و یه فول آپدیت و یه فول اسکن!!!
اگه این طوری نکنید،کومودو اذیتتون می کنه؛در ضمن یادتون باشه فایروال ویندوزو هم خاموش کنید،
یک نکته هم این که سعی کنید از ویندوزهای oem استفاده کنید،چون من کومودو رو روی یک ویندوز نصب کردم خوب ستاپ نشد،چون ویندوز دستکاری شده بود،کومودو نتونست مچ بشه،
الان روی سیستمی که ماله 7 ساله پیش هست،کومودو نصب کردم،4مگ از رم می گیره و نزدیکه10ماهه یه پیام هم نداده و کار خودشه می کنه!!!سرعت اینترنتم یک اپسیلون درصد اثر نداره،اینارو بعضیا می گن تا کومودو رو تخریب کنه،
البته می شه با 2 کلیک سند باکس و دفینیس رو خاموش کرد
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
کومودو رو می تونی طوری تنظیم کنی که پیغام های خیلی کمی بده ولی مزش به همین پیغاماشه البته برای کاربر های حرفه ای:10:
pasargadd
12-12-2010, 20:44
جالبه.
با وجوده اینکه بحثهای زیادی در اواخر تاپیک شد و کلی این کمودورو تخریب کردن طرفدارانش بیشتر شدن.
شاید من هم به جمع کمودو دارن بپیوندم.:10:
SevenCity
12-12-2010, 21:02
اگه با OUTPOST کار کرده باشید یه سری پیغام های قرمز رنگی میده (که یادم نمیاد کدوم قسمتش بود) با نام attack block:
يعني جلوي يك حمله اينترنتي رو گرفته مثلا :
1- جلوگيري از Ping شدن پورت ها
2- جلوگيري از ورود هكرها
3- جلوگيري از ورود يك سري از كرمهاي اينترنتي
4 - و غيره ..........
که این پیغام دفع حملات اینترنتی برای من خیلی زیاد بودند (زمانی که outpost داشتم) میخواستم ببینم کمودو هم این حملات رو دفع میکنه؟
و اگه آره تنظیماتش کجاست
santamove
12-12-2010, 21:42
اگه با OUTPOST کار کرده باشید یه سری پیغام های قرمز رنگی میده (که یادم نمیاد کدوم قسمتش بود) با نام attack block:
که این پیغام دفع حملات اینترنتی برای من خیلی زیاد بودند (زمانی که outpost داشتم) میخواستم ببینم کمودو هم این حملات رو دفع میکنه؟
و اگه آره تنظیماتش کجاست
کومودو قوی ترین فایروال رو داره،بله هر کاری بخواین باهاش می تونید بکنید،
SevenCity
12-12-2010, 22:01
کومودو قوی ترین فایروال رو داره،بله هر کاری بخواین باهاش می تونید بکنید،
تنظیمات این قضیه ای که گفتم کجاست
کدو قسمت لول دفع اتک هارو میشه تنظیم کرد
santamove
12-12-2010, 22:12
شما برید تو تب firewall و از اونجا در قسمت stealth ports wizrd کلیکش کنید و گزینه block all رو بزنید،تا دیگر هیچ کسی پورت های شما رو نتونه رصد کنه....
و هیچ هکری با این کارتون نمی تونه به شما کانکت شه،در حقیقت پورت ها همانند بندر هستن
معمولا هیچ آنتی ویروسی فایلهای با پسوند tmp رو اشتباها ویروس نمیشناسه . خدا رو شکر کن که کمودو رو نصب کردی . گویا قبل از نصب کمودو هیچ آنتی ویروسی رو سیستمت نصب نبوده:31: ! این چه وضعیتیه ؟ یه کمی به امنیت هم توجه کن .
santamove
12-12-2010, 22:55
لطفا" به دوستان خودتون هم کومودو رو معرفی کنید و پیشنهاد عضویت در گروه هواداراش رو بدین،کومودو رو خیلیا نمیشناسن،
تا این لحظه کومودو38یوزر در این فروم دارد،که کمک کنید این رقم سه رقمی بشه!!!
لینک گروه:
1-لطفا اگر کسی موقع استفاده از تورنت متوجه شناسایی حمله یا ویروس (با استفاده از کمودو منظورمه) شده گزارش بده تا ما هم ببینیم . من چند وقتی هست که میخوام از avast + اون برنامه هایی که تو چند صفحه پیش گفتم به کمودو کوچ کنم ولی این avast لعنتی یه امکاناتی مثل p2p shield داره که نمیشه ازش دل کند . لطفا در مورد کمودو هم راهنمایی کنید (به جز سندباکس)
2-خواهشا یه توضیحی در مورد comodo disk encryption هم بدید .؟ متاسفانه فایلهای بوت سیستم من رو خراب کرد .(من از ویندوز xp و ویستا با یک درایو پرایمری (بوت مشترک) استفاده میکردم و موقعی که یکی از درایوهای لجیکالم رو میخواستم با این برنامه encrypt کنم ، وسط کار کنسل کردم و بعد از خاموش کردن سیستم دیگه ویندوزهام بوت نشد . )
mehdi_08
12-12-2010, 23:22
جالبه.
با وجوده اینکه بحثهای زیادی در اواخر تاپیک شد و کلی این کمودورو تخریب کردن طرفدارانش بیشتر شدن.
شاید من هم به جمع کمودو دارن بپیوندم.:10:
شما برای تست چند روز کومودو رو نصب کن
مطمئنم ازش خوشت میاد
فقط یادت باشه اگه برا اولین بار پیغام هاشو ببینی فکر نکن همیشه همین طوریه :5:
mehdi_08
12-12-2010, 23:33
1-لطفا اگر کسی موقع استفاده از تورنت متوجه شناسایی حمله یا ویروس (با استفاده از کمودو منظورمه) شده گزارش بده تا ما هم ببینیم . من چند وقتی هست که میخوام از avast + اون برنامه هایی که تو چند صفحه پیش گفتم به کمودو کوچ کنم ولی این avast لعنتی یه امکاناتی مثل p2p shield داره که نمیشه ازش دل کند . لطفا در مورد کمودو هم راهنمایی کنید (به جز سندباکس)
2-خواهشا یه توضیحی در مورد comodo disk encryption هم بدید .؟ متاسفانه فایلهای بوت سیستم من رو خراب کرد .(من از ویندوز xp و ویستا با یک درایو پرایمری (بوت مشترک) استفاده میکردم و موقعی که یکی از درایوهای لجیکالم رو میخواستم با این برنامه encrypt کنم ، وسط کار کنسل کردم و بعد از خاموش کردن سیستم دیگه ویندوزهام بوت نشد . )
درباره مورد اول فایروال بسیار قوی داره (شهرت اولیه اش به همین بوده) ولی اینکه تنظیمات پیشفرض اختصاصی برای تورنت داشته باشه یا نه نمی دونم
مورد دوم هم برای رمز نگاری اطلاعات سیستمه حتما درست ازش استفاده نکردین
برای بدست آوردن جواب سوالات می تونی با پشتیبانی کومودو تماس بگیری سریع راهنماییت می کنن
01110362
12-12-2010, 23:37
راستی بچه به نظر شما کدوم ترکیب بهتره و بهتر مچ میشه ؟
1. firewall comodo + Avg antivirus
2. firewaal comodo with deffens + Avg anti virus
3. firewall with maximum ...+ Avg antivirus
نظر خودم گزینه 2 هست فعلا میخوام فایروال کمودو رو با یه آنتی ویروس دیگه تست کنم ببینم چی میشه ؟
راستی Sand box هم بعد از نصب آنتی ویروس Avg بصورت پیشفرض غیر فعال هست بزارم همونطور بمونه یا نه ؟
با تشکر از تمامی هواداران کمودو :8::11: :11:
mehdi_08
12-12-2010, 23:44
راستی بچه به نظر شما کدوم ترکیب بهتره و بهتر مچ میشه ؟
1. firewall comodo + Avg antivirus
2. firewaal comodo with deffens + Avg anti virus
3. firewall with maximum ...+ Avg antivirus
نظر خودم گزینه 2 هست فعلا میخوام فایروال کمودو رو با یه آنتی ویروس دیگه تست کنم ببینم چی میشه ؟
راستی Sand box هم بعد از نصب آنتی ویروس Avg بصورت پیشفرض غیر فعال هست بزارم همونطور بمونه یا نه ؟
با تشکر از تمامی هواداران کمودو :8::11: :11:
از ما می پرسی هیچ کدوم اینترنت سکیوریتی خالص فقط
santamove
12-12-2010, 23:49
خیالتون رو راحت کنم،شما کومودو رو نصب کنید و آنتی ویروس +دیفینس پلاسشو هم disable کنید،حتی آپدیت اولیه هم نکنید،بر روی هر بدافزاری دلتون بخواد کلیک کنید،محاله چیزی بشه!!!
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
واقعا" وقتی ملیح(مدیر کومودو)می دونس قراره کومودو رو با آی وی جی مچ کنن،هیچ وقت اینترنت سکوریتی تولید نمی کرد!
M.Hashemi
13-12-2010, 00:00
با سلام
کسی از دوستان درمورد نرم افزار GeekBuddy چیزی میدونه.
جدیدا همراه CIS نصب میشه.
چند سوال در این مورد داشتم :
1- چگونه از این نرم افزار استفاده کنم.
2- چگونه می توانم بیش از 60 روز از این نرم افزار استفاده کنم.
با تشکر
panther99
13-12-2010, 00:23
آقا ما هم COMODO داریم راضییم به رضای خدا !!! :31:
ولی خب یه کم سنگینه رو سیستم نه ؟؟
پس آقا من الان میخوام دانلود کنم کدوم نسخه رو دانلود کنم؟
فرقشون چیه؟
کرک و سریال هم اولش میخواد؟
mehdi_08
13-12-2010, 01:33
آقا ما هم COMODO داریم راضییم به رضای خدا !!! :31:
ولی خب یه کم سنگینه رو سیستم نه ؟؟
نه والا سیستم رو سنگین نمیکنه
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
پس آقا من الان میخوام دانلود کنم کدوم نسخه رو دانلود کنم؟
فرقشون چیه؟
کرک و سریال هم اولش میخواد؟
یه اینترنت سکیوریتی فری بیشتر تو سایتشون نیست اونو دانلود کن خودش آخرین نسخه اس
کرک وسریال هم نمی خواد
درود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک بعدی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان فقط بخونید تا متوجه شید این کاربر
چه کاره است.
موفق وپیروز باشید.
من از كل كل خيلي بدم مياد. نميخواستم جواب پستهاي اخير رو بدم ، چون قبلا سطح اطلاعات بچه هاي اين انجمن براي من آشكار شده.
فقط در جواب اين كاربر كه منو بي منطق خطاب كردن ، خواستم بگم كه كدوم يك از پستهايي كه من گذاشتم بي منطق بودند !!!!
تمام پستهاي من بر اساس منابع معتبر مثل نتايج AV-Comparative هستش.حداقل با اين همه سابقه فعاليت تو انجمن هاي مختلف، ميدونم كه بايد براي حرفام سند و مدرك محكم داشته باشم.
مثلا شما اين پست من رو گفتيد بي منطق :
در صورتي كه زير همون تاپيك ، منبع رو هم ذكر كردم كه كاملا معتبر هستش.
يه بار ديگه هم منبع اون پستم رو ميزارم :
حالا كجاي حرفاي من بي منطق بوده ؟!!!
ديگه اين بحث رو با كارابري كمودو ادامه نميدم ، چون شما هيچ منبع و سند معتبري رو قبول نداريد ، پس بحث كردن با شما بي فايده است.
santamove
13-12-2010, 12:10
کاربرای کومودو به سند و مدرک نیازی ندارند،چون از پروفشنال های دنیای سکوریتی و کامپیوتر هستن،
ما خودمان لابراتوار خودمان هستیم،
.
.
.
santamove
13-12-2010, 12:28
هواداران کومودو در P30world به 39 نفر رسید...
capitan black
13-12-2010, 13:05
دوستان من کسپر رو پاک کردم و به جاش دوباره کومودو رو ریختم....امیدوارم دوباره قاط نزنه....بدون اغراق میگم تا حالا به قدرت کومودو توی شناخت ویروسها و کیلاگرها انتی ویروس ندیدم....شاهکاره واقعا...تعصب خاصی روی هیچ انتی ویروسی ندارم اما این کارش عالیه...یه خورده فقط پیامهای فایروالش زیاده اونم یه خورده زمان میبره...
شهروز 84
13-12-2010, 13:11
گویا کسی از این مشکل من با کومودو سر در نمیاره ، نه توی فرومهای اصلی خود کومودو و نه اینجا، هر کاری میکنم مصرف رم این
cmdagent.exe کم نمیشه و منم و فقط 512 مگ رم، حیف . . . از این کومودو خوشم اومده بود، ولی گویا مجبورم برم سراغ یه چی دیگه، اگه یه روزی رم رو زیاد کردم، نصبش میکنم.
Karkas20
13-12-2010, 14:04
گویا کسی از این مشکل من با کومودو سر در نمیاره ، نه توی فرومهای اصلی خود کومودو و نه اینجا، هر کاری میکنم مصرف رم این
cmdagent.exe کم نمیشه و منم و فقط 512 مگ رم، حیف . . . از این کومودو خوشم اومده بود، ولی گویا مجبورم برم سراغ یه چی دیگه، اگه یه روزی رم رو زیاد کردم، نصبش میکنم.
دوست عزیز من هم با این که 2 گیگ رم دارم این فایل 45 مگ رم را استفاده میکنه که مشکلی نیست.
شهروز 84
13-12-2010, 14:12
مصرف این پروسس برای من 120 مگه، که با توجه به مقدار رم من، خیلی زیاده
من فکر میکنم م این موضوع یک مشکله که قابل حله ، ولی کسی جوابی نداره
01110362
13-12-2010, 14:54
از ما می پرسی هیچ کدوم اینترنت سکیوریتی خالص فقط
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادید اینو که خودم هم میدونم قبل از اینکه شما از کمودو استفاده کنید بنده از نسخه اینترنت سکوریتیش استفاده میکردم .با تشکر:11:
واقعا" وقتی ملیح(مدیر کومودو)می دونس قراره کومودو رو با آی وی جی مچ کنن،هیچ وقت اینترنت سکوریتی تولید نمی کرد![/QUOTE]
Santamove جان :آقای ملیح دسش درد نکنه اما فکر کنم قبل اینکه بخواد نسخه اینترنت سکوریتی بده بیرون فایروال خودشو به همین منظور داد بیرون حالاچه با avg چه با آنتی ویروسهای دیگه.باز هم ممنون از اینکه جواب دادید.گفتم که برای تست میخواستم چون انتخاب نهایی خودم هم cis 2011 هست
:11:
mehdi_08
13-12-2010, 19:10
بیا اینم سندش 8مگ بیشتر رم نمی گیره
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب دادید اینو که خودم هم میدونم قبل از اینکه شما از کمودو استفاده کنید بنده از نسخه اینترنت سکوریتیش استفاده میکردم .با تشکر:11:
واقعا" وقتی ملیح(مدیر کومودو)می دونس قراره کومودو رو با آی وی جی مچ کنن،هیچ وقت اینترنت سکوریتی تولید نمی کرد!
Santamove جان :آقای ملیح دسش درد نکنه اما فکر کنم قبل اینکه بخواد نسخه اینترنت سکوریتی بده بیرون فایروال خودشو به همین منظور داد بیرون حالاچه با avg چه با آنتی ویروسهای دیگه.باز هم ممنون از اینکه جواب دادید.گفتم که برای تست میخواستم چون انتخاب نهایی خودم هم cis 2011 هست
:11:[/QUOTE]
قربون دستت خودت جوابشو میدونی اونوقت می پرسی!!!!!!!!!!!!!
01110362
13-12-2010, 19:38
قربون دستت خودت جوابشو میدونی اونوقت می پرسی!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
آقا مهدی گل بهتره بحث ادامه ندیم بنده نگفتم کدوم بهتره که شما گفتید اینترنت سکوریتی بهتره .اولا برای تست میخواستم ثانیا راجع به اون 3 تاگزینه گفتم شاید یکی قبلا امتحان کرده باشه ترکیبشو. هرچند از خیر اون سوال گذشتم بیخیالش
کمودو بچسب.:10:
SevenCity
13-12-2010, 19:40
عجیبه هروقت رو تسکبار دبل کلیک میکنم این میاد:
بعدشم که همه چی بست میشه و دوباره باز میشه!
SevenCity
13-12-2010, 20:43
در ادامه:
آنتیه کمودو رو آف کردم ناد 32 نصب کردم وسطای اسکن دیگه با دبل کلیک روی تسکبار اررور نمیومد و همینطور ساعت تسک بار هم اجراش مشکلی نداشت اما به یکباره صفحه ی بکگراند سفید شد و حتی روی دسکتاپ نمشد راست کلیک کرد تا اینکه ریست کردم و همه چی درست شد اما دیگه کمودو تو استارتاپ بالا نیومد کل یوم نظرتون چیه؟ :31:
mehdi_08
13-12-2010, 20:55
والا این مشکلا عجیب غریبه بهتره از پشتیبانی آنلاین کومودو استفاده کنی زودی برات حلش می کنن
01110362
13-12-2010, 21:14
در ادامه:
آنتیه کمودو رو آف کردم ناد 32 نصب کردم وسطای اسکن دیگه با دبل کلیک روی تسکبار اررور نمیومد و همینطور ساعت تسک بار هم اجراش مشکلی نداشت اما به یکباره صفحه ی بکگراند سفید شد و حتی روی دسکتاپ نمشد راست کلیک کرد تا اینکه ریست کردم و همه چی درست شد اما دیگه کمودو تو استارتاپ بالا نیومد کل یوم نظرتون چیه؟ :31:
دوست عزیز :
فایروال ویندوز چک کردی؟
تو یه تایپیک دیگه تو همین فروم یه نفر دیگه هم با نود مشکل داشت که البته زمان نصب نود به بعضی از فایلهای کمودو گیر میداد. ظاهرا با هم مچ نمیشن :10:
دوستان من دسترسی بابیلون به اینترنت رو قطع کردم از طریق Define a New Blocked Application
حالا این که درست انجام دادم یا نه بماند ولی بعد از این کار رفتم حدود 25 تا دیکشنری روش نصب کنم نه تنها اونا روی بابیلون نصب نشد بلکه خود دیکشنری ها هم اتوماتیک حذف شد کل درایو C رو هم سرچ کردم چیزی گیرم نیومد کومودو چه بلایی سر اونا اورده ؟ چون تا حالا اینجوری نشده بود الان که دادم بلوکه بشه اینجوری شده خود کومودو رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم کسی میتونه راهنمایی کنه؟
با تشکر
01110362
13-12-2010, 23:19
دوستان من دسترسی بابیلون به اینترنت رو قطع کردم از طریق Define a New Blocked Application
حالا این که درست انجام دادم یا نه بماند ولی بعد از این کار رفتم حدود 25 تا دیکشنری روش نصب کنم نه تنها اونا روی بابیلون نصب نشد بلکه خود دیکشنری ها هم اتوماتیک حذف شد کل درایو C رو هم سرچ کردم چیزی گیرم نیومد کومودو چه بلایی سر اونا اورده ؟ چون تا حالا اینجوری نشده بود الان که دادم بلوکه بشه اینجوری شده خود کومودو رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم کسی میتونه راهنمایی کنه؟
با تشکر
دوست عزیز زمان نصب دیکشنری defense + غیر فعال واگه نشد یه بار هم کلا کمودو غیر فعال وسپس برنامه رو نصب کن ونتیجه رو بزار.
معمولا کمودو با نصب بعضی از برنامه مشکل داره به خاطر حساسیت بالا ونظارت دقیق :46:
البته من خودم از بابیلون استفاده میکنم ومشکلی هم وجود نداره . برای قطع ارتباط اینترنت هم از منوی
firwall - network security policy - application rule اقدام کن
موفق باشید
santamove
14-12-2010, 00:09
خوب ، کارت "کاربر کومودو" به کاربران عزیز اهدا میشه!!!
××شماره 001 مخصوص آقا مهران کنار گذاشته شده....
این هم نمونه کارت،مخصوص خودم...
کسانی که دوست دارن،می تونن درخواست بدن تا در سریعترین زمان بهشون این کارت(به صورت دیجیتالی)اهدا بشه،
{اسم یادتون نره)
×××لطفا" درخواست ها رو تنها از طریق لینک زیر بفرستین :11:
اسم هم یادتون نره،المثنی صادر نمیشه!!!
از امیر جان(karkas20)هم ممنونم،بابت دریافت و سازماندهی درخواست ها....
santamove
14-12-2010, 00:34
تغییراتی در ساختار کارت ها انجام شد××××
کارت ها 60درصد فشرده تر شدن و فیلدهای اضافی حذف شدن....
کارت های اعضای قبلی هم آپدیت میشن...
فعلا" گروه "هواداران کومودو" لاک شده و عضو جدید نمی پذیره
کارت تمامی 40 نفر اعضای این گروه هم آماده شده....
از امیر جان(karkas20)هم ممنونم،بابت دریافت و سازماندهی درخواست ها....
×××برای جلوگیری از جعل شدن ،کارت ها در آینده به پیشرفته ترین متد تجهیز میشن و در ضمن شماره عضویت +مشخصات در پایگاه داده ثبت میشن و قابل استعلام هستن....
Karkas20
14-12-2010, 00:53
درود.
امروز فلش پسر عموم را زدم به سیستم که usb disk security امد بالا و یک فایل ویروسی جست و یک اتوران که نتوانست پاک کنه الان که امدم در گزارش کمودو دیدم اینا را گرفته
که کفم برید اما میخوام ببینم این فلش که نشانه گذاشتم مربوط به چیه.
فقط نمیدون این lucation ویروس و اتوران مال کدوم درایو بود.
پایین عکس گرفته درایو سی را با این نمائ نشان داده c:\
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهمیدم جای ویروس را با این c:4 نشان داده ولی کیجنی که دیروز دانلود کردم را لوکیشنش را c:\ نشان داده.
بعد رفتیم در فروم کمودو گفتیم که جریان چیه
و این درایو چرا به این شکل است.
که به 10 دقیقه نکشید و جواب بنده را دادن.
این هم پاسخ که نگو کمودو وسیله های قابل حمل مانند فلش و هارد اکسترنال را به این عنوان درایو میشناسه.
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خداییش تا فلش را زدم زود تر از usb disk
ویروس را لت وپار کرده بود چون
وقتی امدم با usb disk ویروس را حذف کنم ارو داد نگو قبلا کمودو زحمتش را کشیده بودن.
اما من که کفم برید.
مخلص شماییم.
santamove
14-12-2010, 01:08
================================================== ======
لطف کنید،و در آخر پست هاتون،متن زیر رو کپی کنید!!!
================================================== ======
من چجوری بفهمم که آنتی ویروس چقدر از رم کامپیوتر استفاده میکنه؟
اگر فایروال روشن باشه از حجم adsl کم میکنه؟
parsgiga_3
14-12-2010, 12:00
وارد task manager ویندوز بشوید.تب processes را انتخاب کنید.
در این قسمت از زیر شاخه mem usage و با توجه به نام آنتی ویروس می تونید میزان استفاده از رم رو ببینید.
سوال دوم رو متوجه نشدم!
santamove
14-12-2010, 13:12
نه عزیز،از حجم و سرعت کم نمی کنه،
برای دریافت کارت"کاربر کومودو" و ثبت در دیتابیس،اسمتان را به پروفایل من با قالب"درخواست کارت+اسم"پی ام کنند،
پروفایل جهت پی ام دادن:
پست تحویل کارت:
×××برای دریافت کارت عضویت در گروه هواداران کومودو الزامی هست،المثنی هم فعلا" صادر نخواهد شد:دی
santamove
14-12-2010, 15:40
santamove
14-12-2010, 15:46
×اعلان ها:
1.گروه "هواداران کومودو" فعلا" از پذیرش عضو جدید معذور است(به خاطر ساماندهی اعضای گروه)
2.قالب بندی کلی کارت"کاربر کومودو" تغییر کرد،بسیار زیباتر و جذابتر شد و البته فشرده تر که می تونید در امضاتون ازش استفاده کنید،در دیزاینینگ این کارت ها از بازی "استارکرافت2"الهام گرفتم.
3.کارت تمامی 40 نفر اعضای گروه ، آماده شده....
لطفا" جهت از دست ندادن نظم تاپیک،جهت تشکر ،پست جداگونه ندین و از دکمه مخصوص این کار استفاده کنین:20:
و کارت ها....
.....
mehdi_08
14-12-2010, 17:28
آها خوشم اومد کارتم اتوماتیک صادر شد :5:
راستی این کجاش شبیه کارته :31:
یه خورده عرضش بیشتر می شد بهتر بود و کلمه اینترنت سکیوریتی به صورت کم رنگ تو زکینه باشه که اگه یه نفر دید و از کومودو خبر نداشت بفهمه که چیه
سلام. وقتی آنتی ویروس کومودو رو سیستمم نصب بود، بسته 6000 تایی ویروس از سایت ترفندستان رو باهاش تست کردم و نتیجه خیلی عالی هم داد و من کلی خوشحال شدم که این آنتی ویروس رو انتخاب کردم! بعد از مدتی وقتی سیستمم رو لاگ آف میکردم، سیستم هنگ میکرد و مجبور میشدم سیستم رو از روی کیس ریستارت کنم! فکر میکردم مشکل از ویندوزمه. بعد از مدتی که از دست گیر دادنهای کومودو به خیلی از کرکها و sandbox کردن بیشتر نرم افزارها (که باعث ایجاد محدودیت در عملکرد آنها میشد) خسته شدم و پاکش کردم و آنتی ویروس ایرانی "شید" رو نصب کردم،سیستمم رو باهاش اسکن کردم و چندتا ویروس پیدا کرد و پاک کرد!! از اون به بعد وقتی سیستم رو لاگ آف میکنم، هیچ مشکلی پیش نمیاد! این بود که متوجه شدم آنتی ویروس کومودو بر خلاف برخی ادعاها نمیتونه جلوی همه فعالیتهای مخرب ویروسهایی رو که شناسایی نکرده بگیره! بازم ایول به این آنتی ویروس ایرانی! من که خیلی ازش راضیم.
*hamedkhatar*
14-12-2010, 19:42
سلام
یه سوال تکراری
برای اینکه آپدیت آفلاین رو بتونم جایگذین بکنم باید قبلش چکار میکردم که اجازه بده؟
فکر کنم دکتر عزیز قبلا گفته بود که من یادم نمیاد
ممنون
mostafa akbari
14-12-2010, 19:46
سلام
یه سوال تکراری
برای اینکه آپدیت آفلاین رو بتونم جایگذین بکنم باید قبلش چکار میکردم که اجازه بده؟
فکر کنم دکتر عزیز قبلا گفته بود که من یادم نمیاد
ممنون
باید از حالت safe mode وارد ویندوز بشید و فایل را جایگزین کنید.
روش دیگش اینه که ابتدا فایلی را که به همین نام است به bases.old تغییر نام داده و سپس فایل دانلود شده را کپی کن!
دوستان دیکشنری های بابیلون من پریده از کجای انتی ویروس میتونم برگردونم؟
موقعی که میخواستم اونا رو نصب کنم چون بابیلون رو محدود کرده بودم همه دیکشنری ها رو پاک کرده
ممنون میشم راهنمایی کنید
pashangi
14-12-2010, 23:44
×اعلان ها:
1.گروه "هواداران کومودو" فعلا" از پذیرش عضو جدید معذور است(به خاطر ساماندهی اعضای گروه)
2.قالب بندی کلی کارت"کاربر کومودو" تغییر کرد،بسیار زیباتر و جذابتر شد و البته فشرده تر که می تونید در امضاتون ازش استفاده کنید،در دیزاینینگ این کارت ها از بازی "استارکرافت2"الهام گرفتم.
3.کارت تمامی 40 نفر اعضای گروه ، آماده شده....
لطفا" جهت از دست ندادن نظم تاپیک،جهت تشکر ،پست جداگونه ندین و از دکمه مخصوص این کار استفاده کنین:20:
.....
با سلام و با تشکر از این کار خوبتان :11:
اگه فونت و رنگ اسم کاربری رو عوض کنید بهتر نمیشه؟ :8:
راستی می تونم حرف اول اسممو به صورت P عوض کنم ؟ :21:
santamove
15-12-2010, 01:20
دوستان دیکشنری های بابیلون من پریده از کجای انتی ویروس میتونم برگردونم؟
موقعی که میخواستم اونا رو نصب کنم چون بابیلون رو محدود کرده بودم همه دیکشنری ها رو پاک کرده
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما از تب defense+ وارد قسمت trusted file شوید،add راانتخاب کنید و با browse وارد پوشه بابیلون شوید و برنامه بابیلون و متعلقات آن(شامل دیکشنری ها)رو به صورت تک به تک وارد کنید....
santamove
15-12-2010, 01:33
سلام. وقتی آنتی ویروس کومودو رو سیستمم نصب بود، بسته 6000 تایی ویروس از سایت ترفندستان رو باهاش تست کردم و نتیجه خیلی عالی هم داد و من کلی خوشحال شدم که این آنتی ویروس رو انتخاب کردم! بعد از مدتی وقتی سیستمم رو لاگ آف میکردم، سیستم هنگ میکرد و مجبور میشدم سیستم رو از روی کیس ریستارت کنم! فکر میکردم مشکل از ویندوزمه. بعد از مدتی که از دست گیر دادنهای کومودو به خیلی از کرکها و sandbox کردن بیشتر نرم افزارها (که باعث ایجاد محدودیت در عملکرد آنها میشد) خسته شدم و پاکش کردم و آنتی ویروس ایرانی "شید" رو نصب کردم،سیستمم رو باهاش اسکن کردم و چندتا ویروس پیدا کرد و پاک کرد!! از اون به بعد وقتی سیستم رو لاگ آف میکنم، هیچ مشکلی پیش نمیاد! این بود که متوجه شدم آنتی ویروس کومودو بر خلاف برخی ادعاها نمیتونه جلوی همه فعالیتهای مخرب ویروسهایی رو که شناسایی نکرده بگیره! بازم ایول به این آنتی ویروس ایرانی! من که خیلی ازش راضیم.
هدف شما در این پست تا حدودی مبهم و گنگ هست،
اگه قصد داشتید ، روند انحرافی تخریب کردن کومودو رو بدون ارائه مستندات و صرفا" با تکیه بر بازی با کلمات انجام دهید،این کار در این تاپیک ید طولانی داشته،که شما را به نتایج آن ها ارجاع می دهم....
اگر قصد مقایسه داشتید،تاپیک مجزایی هم وجود داره،نمی دونم چرا همه می خوان کومودو رو با یه چیزی مقایسه کنن،
کومودو الان در این فروم 40نفر یوزر اکتیو داره و تا حالا این چنین موردی رو ریپورت ندادن و در ضمن اگر طرز استفاده از محصولی رو کامل بلد نیستیم،راندمان پایین محصول ناشی از کانفیگ نادرستمان رو به خود محصول نسبت ندهیم،کومودو روی ویندوز های دستکاری شده خوب مچ نمیشه،اونم تقصیر ویندوز هست نه کومودو....
kaivanika
15-12-2010, 02:42
دوستان من با برنامه DNS JUMPER :8:
یه DNS دیگه رو جایگزین کردم در قسمت تنظیمات مودم . اشکالی نداره ؟؟؟ :46:
راستی چه اشکالی داره در کنار فایر وال کومودو فایروال ویندوز هم روشن باشه :20:
و اینکه اگه میشه آدرس چند تا سایت آلوده رو لطف بفرمایید میخوام ببینم کومودو چیکار میکنه :10:
شما از تب defense+ وارد قسمت trusted file شوید،add راانتخاب کنید و با browse وارد پوشه بابیلون شوید و برنامه بابیلون و متعلقات آن(شامل دیکشنری ها)رو به صورت تک به تک وارد کنید....
مشکل من الان یه چیز دیگه هست من بابیلون رو نصب کردم (بدون نصب دیکشنری ها)بعد برا اینکه به اینترنت وصل نشه رفتم توی قسمت Define a New Blocked Application اون رو وارد کردم اینکه کار رو درست انجام دادم یا بماند ولی وقتی یه فولدر داشتم که حدود 25 دیکشنری بابیلون توی اون بود و اجراشون کردم که روی بابیلون نصب بشه همه یکی یکی حذف شدن هر چی هم توی هارد گشتم چیزی پیدا نکردم توی قسمت های مختلف کومودو هم گشتم چیزی حاصل نشد
من فعلا در حال حاضر این دیکشنری ها که غیب شده رو میخوام اونا رو چطوری پیدا کنم؟ من خودم حدس میزنم چون برنامه رو وارد Define a New Blocked Application کردم اجازه نداده به اینا دسترسی داشته باشه و این فایل ها رو پاک کرده چون قبلا راحت اجرا میکردم و روی بابیلون نصب میشد
اگه خودتون میدونید راهنمایی کنید و گرنه یکی که انگلیسی بلده لطف کنه بره پشتیبانیشون بپرسه بلکه اونا راهنمایی کنن
با هزار بدبختی این دیکشنری ها رو یکی دانلود کرده بودم
حالا نه حس گشتنش رو دارم نه دانلود ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
panther99
15-12-2010, 12:39
آقا ممنون از زحماتی که میکشید . این قالب فقط تو این تاپیک قابل رویته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kaivanika
15-12-2010, 13:27
:3:سرریز بافر (Buffer overflow) چیست؟
در این تاپیک
مطالب رو خوندم اما زیاد سر در نیاوردم
میشه دوستان یکم خلاصه تر توضیح بدید که ببینیم چه خبره
santamove
15-12-2010, 19:18
آقا ممنون از زحماتی که میکشید . این قالب فقط تو این تاپیک قابل رویته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر،در همه جا این قالب قابل رویت و استفاده است،
خیر،در همه جا این قالب قابل رویت و استفاده است،
من هر کای میکنم کارت در امضاء نمایش داده نمیشه ! علت چیه !؟
ویرایش...
شرمنده مثل اینکه درست شد ! :46:
دوستان عزیز این تاپیک مخصوص تمام محصولات کمودو هست ولی فقط به اینترنت سکیوریتی داره ختم میشه . کسانی که از آنتی ویروسهای دیگه استفاده میکنن میتونن از این برنامه ها جداگانه در کنارش استفاده کنن(وریفیکیشن انجین برنامه ی خیلی خوبه حتما دانلود کنین . فقط بعضی سایت ها رو مثل سایت پرداخت الکترونیکه بانک پارسیان به اشتباه کدگذاری نشده و غیر معتبر گزارش میده) :
Cloud Scanner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Scan your PC to identify malware, junk files, registry errors and hidden processes.
More Info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Free Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Verification Engine ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Use Verification Engine to quickly identify phony websites trying to steal your information.
More Info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Free Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Comodo SecureEmail ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Protect, encrypt, and digitally sign your private email with SecureEmail.
More Info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Free For Personal Use ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Free Email Certificate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Email certificates allow you to encrypt and digitally sign messages before sending.
More Info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Free Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3Dyfp-t-892-s%26toggle%3D1%26cop%3Dmss%26ei%3DUTF8%26p%3Dcomod o)
AntiSpam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Stop spam and junkmail from reaching your inbox without blocking any important mail.
EasyVPN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Protect and encrypt your instant messages with EasyVPN's secure chat.
More Info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Free For Personal Use ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Comodo System-Cleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Optimize your PC's performance. Now with SafeDelete.
Products Related to PC Support & Maintenance
Online Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Protect your important data from system crashes, power failures, accidental deletion and more.
Comodo Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Use Comodo Backup to avoid the devastating possibility of data and document loss on your PC.
Disk Encryption ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Encrypt all the private data stored on your PC to hide it from invaders and thieves.
Comodo Firewall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Default Deny Protection™ slams the door shut on all threats to your PC's health.
Comodo Antivirus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Detect and destroy existing malware, viruses, worms, and other unwanted PC invaders.
:3:سرریز بافر (Buffer overflow) چیست؟
در این تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمطالب رو خوندم اما زیاد سر در نیاوردم
میشه دوستان یکم خلاصه تر توضیح بدید که ببینیم چه خبره
دیگه ساده تر از این چیزی که مهران گفته نمیشه چیزی گفت من هم که این سوال رو پرسیدم و یه مقدار در موردش مطالعه کردم همین توضیح مهران رو کامل و جامع و چکیده میدونم:5:
mehdi_08
17-12-2010, 16:06
سلام به کمودویی ها
دیشب اومدم نسخه جدید کمودو رو نصب کنم نمی دونم چی شد همه چی ریخت به هم بعضی از برنامه از کار افتاد کمودو هم نصب نشد گیرداد که نسخه قبلی رو پاک کن منم قبلا پاکش کرده بودم خلا صه فقط COMODO GeekBuddy نصب بود اونو اجراش کردم 60 روز اول رایگانه به یکی از تکنسین های کمودو به اسن jeff وصل شدم مشکلو براش شرح دادم از طریق ریموت به سیستمم وصل شد شروع به کار کردن کرد من همین جوری :18: نیگاه می کردم خلاصه نزدیک 70 دقیقه با سیستمم ور رفت اواع اقسام تکنیک هایی رو که بلد بود انجام داد نتونست درستش کنه ساعتم شده بود 3.20 شب گفتم جف جون خدا حافظ ممنون چیزی که خیلی جالب بود برام کاملا مودبانه حرف زدن تو همه کلماتش یه اجازه هست یا لطفا بود تو این 70 دقیقه یه بار نگفت که نمی تونم انجام بدم خلاصه باهاش خیلی حال کردم
امروز هم بعد کلاس دانشگاه اومدم پای سیستمم دوباره به یکی از تکنسین های کمودو وصل شدم این یکی اسمش ronald بود خلاصه اینم حدود یک ساعتو نیم با سیستمم ور رفت نتونست درستش کنه بهش گفتم دادا بی خی خی ویندوز عوض می کنم براش جالب بود می گفت واقعا عوض می کنی (بنده خدا نمی دونست ایرانی ها استاد ویندوز عوض کردنن)
خلا صه ویندوز عوض کردم دو باره به این یارو وصل شدم اونم شرع کرد به نصب کردن در آخر ازش یه تشکر درست حسابی کردم
اونم گفت فیس بوکتو بده تا کمودو فرندت بشه :31:در آخر هم گفت اگه خوشت اومده سالی 45 دلار بده تا بهت حال بدیم
این COMODO GeekBuddy برای حل تمامی مشکلات نرم افزاریه چه مربوط به کمودو بشه چه نشه می تونین امتحانش کنین 60 روز رایگانه تو این 60 روز هر مشکل نرم افزاری داشته باشین براتون حل میکنن
Karkas20
17-12-2010, 16:41
بابامن اگه بودم ومیگفتم تو یک هفته 5 بار ویندوز خوب را عوض کردم
دیگه چی میگفت یارو.
اما دمش گرم کمودو واقعا احساس مسئولیتش در برابر برنامه هایی که
میده بیرون و امنیت سیستم کاربر بالاست.
یک تبریک از جانب من به شرکت و کارمندان کمودو و به اقای ملیح:11:
mehdi_08
17-12-2010, 18:12
بابامن اگه بودم ومیگفتم تو یک هفته 5 بار ویندوز خوب را عوض کردم
دیگه چی میگفت یارو.
اما دمش گرم کمودو واقعا احساس مسئولیتش در برابر برنامه هایی که
میده بیرون و امنیت سیستم کاربر بالاست.
یک تبریک از جانب من به شرکت و کارمندان کمودو و به اقای ملیح:11:
یه بار امتحان ضرر نداره نرم افزار جداش تو سایتشون هست دانلود کن یه مشکلی تو سیستمت پیدا کن خودتو بزن به ندونستن بشین یه پرتغال بخور ببین چه طوری کار می کنن
سلام دوستان
ببخشید اگه سئوال تکراریه ، چون دوستان جواب ندادن تکرار شد
mehdi_08
17-12-2010, 19:47
سلام دوستان
کمودو اولین آنتی ویروسیه که تو این زمینه سند باکس وارد شده به نوعی پیشتازه تکنولوژی خیلی پشرفته ای نیست که بقیه نتونن بهش دست پیدا کنن
الان آنتی ویروس کسپر و نورتن در نسخه ها جدیدشون چیزی مثل شبیه سند باکس دارن منتهی نه به قدرت سند باکس کمودو بقیه تازه وارد این عرصه شدن ولی کمودو از ابتدا
مثلا شرکت خودرو سازی سیتروئن از 50 سال پیش اتومبیل های تولیدش مجهز به سیستم تنظیم ارتفاع خودرو بودن که در اون زمان هیچ شرکت دیگه ای این کارو نمی کرد ولی الان می بینی که تمام خودرو سازی های بزرگ دنیا یه ان تکنولوژی دست پیدا کردن
santamove
17-12-2010, 21:42
سلام دوستان
خوب دلیلش بسیار روشنه،
این لابراتورها رو شرکتای دیگه با پول خفه کردن تا از کومودو تست نگیرند،چون همشون اون وقت باید تعطیل کنن یا برن سراغ کارای دیگه:دی
در ضمن به نتایج اینا زیاد توجه نکنید،از منظر این ها سوئیت امنیتی=دیتابیس!!! ....
بهترین راه تست توسط خود کاربره،یک پک جدید بدافزار دانلود کنه و با سوئیت های مختلف تست کنه.....
Karkas20
17-12-2010, 21:56
سلام دوستان
درود.
فک کنم منظور امیر جان هم تکنولوژی نرم افزاریه و هم ساپورت شرکت باشد.
خوب اول نرم افزار.
شرکت ها میان بستگی به کاربرش نرم افزارش را بهتر میکنه و فکر نکنم از کسی باید اجازه گرفت
فعلا کسپرو کمودو بهتر هستند از بقیه رقبا.
اما از نظر ساپورت شرکت های دیگه فقط فکر پول و منافع خودشان هستند
تا این که بیان مشکلات امنیتی کاربران را حل کنند. اما کمودو ثابت کرده در کنار نرم افزار های قوی
پشتیبانی خوبی دارد
ودوست دارد کاربرش را بهترین امنیت را برایش فراهم کنه
چون طرز تفکر مانند بقیه شرکتا نیست که فکرش را روی درامد بگذاره
میاد اول مشتری را راضی نگه میدارد
در کنار این پشتیبانی خوب درامدش هم بهتر میشود
چون کاربر مطمئن است که اگر روزی مشکلی براش پیش امد کمودو بدون چشم داشتی کمک و راهنماییش میکند.
موفق و پیروز باشید.
mehdi_08
17-12-2010, 22:18
درود.
فک کنم منظور امیر جان هم تکنولوژی نرم افزاریه و هم ساپورت شرکت باشد.
خوب اول نرم افزار.
شرکت ها میان بستگی به کاربرش نرم افزارش را بهتر میکنه و فکر نکنم از کسی باید اجازه گرفت
فعلا کسپرو کمودو بهتر هستند از بقیه رقبا.
اما از نظر ساپورت شرکت های دیگه فقط فکر پول و منافع خودشان هستند
تا این که بیان مشکلات امنیتی کاربران را حل کنند. اما کمودو ثابت کرده در کنار نرم افزار های قوی
پشتیبانی خوبی دارد
ودوست دارد کاربرش را بهترین امنیت را برایش فراهم کنه
چون طرز تفکر مانند بقیه شرکتا نیست که فکرش را روی درامد بگذاره
میاد اول مشتری را راضی نگه میدارد
در کنار این پشتیبانی خوب درامدش هم بهتر میشود
چون کاربر مطمئن است که اگر روزی مشکلی براش پیش امد کمودو بدون چشم داشتی کمک و راهنماییش میکند.
موفق و پیروز باشید.
پیرو صحبت های کرکس جان بگم
امروز از این پشتیبانی کمودو پرسیدم چرا کمودو رایگانه درجواب گفت ((هدف کمودو ایجاد اینترنت امن برای همه انسان هاست)) این شرکت با این هدف داره پیش می ره خوب باید رایگان باشه
Karkas20
17-12-2010, 22:23
هدف کمودو ایجاد اینترنت امن برای همه انسان هاست)) .
این شرکت با این هدف داره پیش می ره خوب باید رایگان باشه.
واقعا این سخن را باید با اب طلا نوشت.
که یک شرکت فقط برای امنیت اینترنت کاربر داره نسخه رایگان میده با پشتیبانی قوی.
کدوم شرکت را میشناسید که بدون توجه به منافع بیاد برای
امنیت یک کاربر تلاش کنه...؟
موفق و پیروز باشید.:11::40:
santamove
17-12-2010, 23:23
واقعا این سخن را باید با اب طلا نوشت.
که یک شرکت فقط برای امنیت اینترنت کاربر داره نسخه رایگان میده با پشتیبانی قوی.
کدوم شرکت را میشناسید که بدون توجه به منافع بیاد برای
امنیت یک کاربر تلاش کنه...؟
موفق و پیروز باشید.:11::40:
کومودو:دی:40:
دوستان من انگلیسی بلد نیستم یکی مشکل من رو بگه بهشون ببین جواب میدن یا نه
دو سه بار از دوستان تقاضا کردم هیچ کس جواب درست نداده اگه ممکنه یکیدون که انگلیسی وارد هستید مشکل رو بهشون بگید بلکه راه حل بدن
با تشکر
amd>intel
18-12-2010, 09:55
كسي نسخه كرك شده اين نرمافزار رو داره ؟
sunrise07
18-12-2010, 09:59
كسي نسخه كرك شده اين نرمافزار رو داره ؟
دوست عزیز بسته امنیتی کومودو رایگانه و شما می تونین از سایتش دانلود کنید و حالشو ببرین
برای راحتی شما لینک نسخه کاملش رو قرار میدم
capitan black
19-12-2010, 15:30
دوستان عزیز کومودو اسکنر صفحات وب رو هم داره مثل کسپر؟...مرسی
mehdi_08
19-12-2010, 18:59
دوستان عزیز کومودو اسکنر صفحات وب رو هم داره مثل کسپر؟...مرسی
نه نداره به جاش دی ان اس های خودشون رو می تونی ست کنی که کار همون اسکنر صفحات رو می کنه
صفحه اول تاپیک مهران جان توضیح کامل دادن
پیرو صحبت های کرکس جان بگم
امروز از این پشتیبانی کمودو پرسیدم چرا کمودو رایگانه درجواب گفت ((هدف کمودو ایجاد اینترنت امن برای همه انسان هاست)) این شرکت با این هدف داره پیش می ره خوب باید رایگان باشه
البته داداش ، کمودو یه مقدار کمی خالی هم بسته برات . :31: اگه کمودو میخواست اینترنت برا همه امن باشه یه پروژه ی open source یا shareware رو راه اندازی میکرد . البته بر خلاف تصور بعضی دوستان ، کمودو یه شرکت امنیتی جدید نیست که بخواد با تبلیغ خودشو بشناسونه ، ولی برای اینکه از غافله عقب نمونه یه برنامه ی تقریبا کامل و رایگان و بدون تبلیغ و یه سری هم برنامه های مستقل (که توی پست قبلیم نوشتم) ارائه کرده . و به جای تبلیغ مستقیم بیشتر روی تبلیغ غیر مستقیم (کاربر به کاربر) و دفعات دانلود از سایتهایی مثه cnet و filehippo تکیه داره و با تمام این اوصاف بازم دستش درد نکنه . دمش گرم (من تو سایت avast هم همیشه ازشون تشکر میکنم) . (من چقدر موءدب و باتربیتم:31:)
kaivanika
20-12-2010, 12:19
من دیشب یه برنامه جاف که توسط یه پسر بنگلادشی -- شده و برای موبایل به کار میاد رو نصب کردم
پیغام Buffer overflow رو داد با یه skip و یه terminate
میشه توضیح بدید که چیکار باید میکردم ؟
من skip رو زدم
mehdi_08
20-12-2010, 16:56
من دیشب یه برنامه جاف که توسط یه پسر بنگلادشی -- شده و برای موبایل به کار میاد رو نصب کردم
من skip رو زدم
خوب دیگه کار اون برنامه ها کرک کردنه اگه از سالم بودن برنامه اطمینان داری skip بزن
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
البته داداش ، کمودو یه مقدار کمی خالی هم بسته برات . :31: اگه کمودو میخواست اینترنت برا همه امن باشه یه پروژه ی open source یا shareware رو راه اندازی میکرد . البته بر خلاف تصور بعضی دوستان ، کمودو یه شرکت امنیتی جدید نیست که بخواد با تبلیغ خودشو بشناسونه ، ولی برای اینکه از غافله عقب نمونه یه برنامه ی تقریبا کامل و رایگان و بدون تبلیغ و یه سری هم برنامه های مستقل (که توی پست قبلیم نوشتم) ارائه کرده . و به جای تبلیغ مستقیم بیشتر روی تبلیغ غیر مستقیم (کاربر به کاربر) و دفعات دانلود از سایتهایی مثه cnet و filehippo تکیه داره و با تمام این اوصاف بازم دستش درد نکنه . دمش گرم (من تو سایت avast هم همیشه ازشون تشکر میکنم) . (من چقدر موءدب و باتربیتم:31:)
شرمنده اون وقت کمودو مغز ...خورده بیاد این همه وقت بزاره اون وقت به همین راحتی منبع باز بده بیرون همه از روش کپی کنن به نظرمن اوپن سورس تو زمینه انتی ویروس و امنیتی بی معنیه چون تمام این شرکت ها بر اساس تکنیک ها و روش های ابداعیشون که حاصل ماهها تلاشه پیش می رن
همین سیاستی که در پیش گرفته بهترینه هزینه هاش رو از طریق تامین امنیت شرکت ها بدست میاره به خاطر همین میاد برای کاربر خانگی رایگانش می کنه
سلام
من چندوقتی نبودم
دیدم چند صفحه ی آخر درباره ی برنامه های امنیتی بحث شده
البته توی این نکته که نباید اینجا اینجور بحث ها را کرد هیچ شکی نیست من هم نمیخوام بحث کنم فقط خواستم نظره خودم را بگم (هیچ دلیلی نیست که نظره من 100% درست باشه پس خواهشن دوستان دیگه برای موافقت و مخالفت با من ادامه ندن)
من چند سالی هست که از کومودو استفاده میکنم البته بیشتر این مدت را فایروال کومودو را با یک آنتی ویروس دیگه استفاده میکردم از وقتی که با این تاپیک آشنا شدم تصمیم گرفتم از نسخه ی اینترنت سکوریتی کومودو (فقط) استفاده کنم
من همیشه طرفدار فایروال کومودو بودم و هستم به نظره من بهترینه
از لحاظ سنگینی سیستم من چیزی احساس نکردم
از لحاظ پیچیدگی تنظیمات من هم قبول دارم که پیچیده اس ولی عادت میشه خیلی از برنامه ها پیچیده هستند همه ی برنامه ها که قرار نیست مثل ESET باشند
ولــــی
از لحاظ آنتی ویروس به نظره من فعلا حرفی برای گفتن نداره!!! وقتی سیستم من را فول اسکن کرد کلی فایل های مخرب شناسایی کرده بود (برای نمونه فایل ستاپ آنتی ویروس پاندا 2009 را ویروس میشناخت!) نه کرک که اکثرشو ثبت کردم توی سایت کومودو تقریبا 80% از فایل هایی که من ثبت کرده بودم را قبول کرد که اشتباه شناسایی کرده (زود جواب داد)
یا یکی از قایل ها که ویروس بود با پاک کردنش بعد از اسکن دوباره شناسایی کرد (همون فایل را)
من نمیگم آنتی ویروس کومودو بدرد نمیخوره میگم هنوز کار داره تا بخواد اسمی در کنه
من نمیگم آنتی ویروس کومودو آمنیت کسی که داره استفاده میکنه را میاره پایین میگم باید از یک برنامه ی دیگر هم کمکی گرفت و کامل به حرف کومودو اطمینان نکرد
اگر از کومودو استفاده میکنید بیشترین قسمت امنیت را فایروال و امکانات جانبی تامین میکنه نه آنتی ویروسش
و در ضمن من نمیگم که باید از روی تست های سایت های مختلف برنامه ی امنیتی انتخاب کرد ولی اینطوری هم نیست که نتایجشون بی ارزش باشه و مافیا بازی کنند
چطور اونوقتی که فایروال کومودو را به عنوان بهترین شناختند و میشناسن مافیا بازی نیست سره آنتی ویروسش مافیا بازی میشه!!!
به هر حال من همچنان از اینترنت سکوریتی کومودو استفاده میکنم نمیگم به مشکل نخوردم ولی اونقدر بد نبوده که بخوام از استفاده ی کومودو دست بکشم
santamove
20-12-2010, 20:11
به نظر من در نرم افزارهای امنیتی نباید پروژه open source باشه،دلیلشم واضحه،چون وقتی سورس یک برنامه رو public می کنن،تا هرکسی اونو هر طوری دوست داشت کاستومایز و کامپایل کنه،کمی مشکلات پیش می آد،چون همه که آدم خوب نیستن،شاید یک هکر در نقش یک توسعه دهنده ظاهر بشه و یک قسمت از برنامه رو طوری طراحی کنه ،که بعدن ازش بتونه سو استفاده کنه....
در حالی که کومودو با هوشمندی سعی کرده به صورت close کار کنه و همه چیز سازمانی و مشخص باشه.....
×××البته این نظر منه،ممکنه شما نظر متفاوتی داشته باشین....
santamove
20-12-2010, 20:28
من skip رو زدم
من سه کتاب فوق العاده رو به زبان فارسی برایتان آپلود کردم....
×××این کتاب ها همانند چاقو هستند و استفاده دوگانه ای دارند×××
کتاب شماره 3 را حتی اگر علاقمند مبحث "سر ریز بافر" نیستید ،هم بخوانید....
کتاب اول:
نویسنده:آقای امیر حسین استخریان
تعداد صفحات:36
کتاب دوم:
نویسنده:آقای بهرنگ فولادی
تعداد صفحات:7
کتاب سوم:
نوشته آقای حمید رضایی
تعداد صفحات:45
×××××با خواندن این کتاب ها دلیل تاکید استاد برنامه نویسیم که بر تمامی متغییر ها دامنه تایین کن رو فهمیدم.....
شاید به نظرم امری بیهوده می رسید ، ولی این کار من باعث می شد احتمال این نوع حملات به صفر برسد:دی
santamove
20-12-2010, 21:36
"نظر هر کاربری در این تاپیک برای ما قابل احترام و بسیار ارزشمند هست،هر نظری از یک ذهنی تراوش می شه که ناشی از یک سیستم فکری شخص هست،پس دلیلی از منصرف شدن در ابراز نظرات انتقادی نسبت به کومودو وجود نداره....."
vazirdaftar
21-12-2010, 11:24
سلام علیکم و خسته نباشید
من طبق پست زیر clear cloud را نصب کردم و تنظیمات را هم انجام دادم ،ریستارت هم کردم؛منتها به محض تعویض آدرس dns ارتباط اینترنت قطع میشود و مجبورم برای استفاده از اینترنت تنظیمات را به حالت اول برگردانم،لطفا راهنمایی کنید؛چرا اینطوری میشه؟
M.Hashemi
21-12-2010, 15:01
سلام علیکم و خسته نباشید
من طبق پست زیر clear cloud را نصب کردم و تنظیمات را هم انجام دادم ،ریستارت هم کردم؛منتها به محض تعویض آدرس dns ارتباط اینترنت قطع میشود و مجبورم برای استفاده از اینترنت تنظیمات را به حالت اول برگردانم،لطفا راهنمایی کنید؛چرا اینطوری میشه؟
با سلام
من این dns را تست کردم برای من درست کار می کرد.
حتی برای اطمینان بیشتر dns خود comodo را هم تست کردم :
156.154.70.22
156.154.71.22
موفق باشید
با تشکر
santamove
21-12-2010, 15:51
سلام علیکم و خسته نباشید
شما برای برقراری ارتباط از روتر با کانفیگ اینترنال استفاده می کنید؟؟یا از کانکشن خود سیستم عامل؟؟
سیستم عامل مورد استفاده شما؟؟؟
×××مودم های dsl نیز جز روترها محسوب میشن...
اینارو مشخص کنید،تا یک راهنمایی جامع بکنم....
santamove
21-12-2010, 16:03
×××آمــوزش ویـژه×××
تامین امنیت در وب در سیستم عامل Mac os x (مکـــینتــاش)
برای افرادی که از MacBook شرکت Apple استفاده می کنند، می دونن که به دلیل عدم عرضه یک سوئیت امنیتی پروفشنال ، کمی خلا" امنیتی در محیط وب را احساس می کنن،(شاید بگید که مکینتاش و لینوکس از وجود بدافزارها در امانند،ولی اخیرا" وب از بدافزارهای مالتی پلاتفرم (چندسکو)اشباع شده،و فرقی هم نمی کنه که شما از لینوکس مبتنی بر دبیان همانند اوبونتو یا مبتنی بر آرچ همچون چاکرا ، یا از ویندوز و مکینتاش استفاده می کنید،امروزه دیگر نمی توانید با این باورها بدون حفاظ مناسب در محیط وب در امان باشید)
به همین خاطر آموزش ایمن سازی محیط وب در سیستم عامل مکینتاش رو بدون نصب هیچ application براتون می زارم،
شما در این روش secure-dns های شرکت کومودو رو مورد استفاده قرار می دید،
مرحله یک:
مرحله دو:
مرحله سوم:
مرحله چهارم:
امیدوارم برا دارندگان مک بوک مفید باشه،
منبع:سایت کومودو
<<<<<حتما" این مراحل را انجام بدین و گرنه بعدا" پشیمون می شید>>>>
vazirdaftar
21-12-2010, 19:18
شما برای برقراری ارتباط از روتر با کانفیگ اینترنال استفاده می کنید؟؟یا از کانکشن خود سیستم عامل؟؟
سیستم عامل مورد استفاده شما؟؟؟
×××مودم های dsl نیز جز روترها محسوب میشن...
اینارو مشخص کنید،تا یک راهنمایی جامع بکنم....
سلام علیکم
سیستم عامل : ویندوز 7
برقراری ارتباط از طریق مودم adsl و با کابل LAN
shahabprince
21-12-2010, 22:33
میخوام اساتید نظرشون رو دباره ی عکس زیر بگن.ایا با این کار امنیت خوبی نصیبم میشه؟
جواب منو کسی نمیده؟
kral_pontiac
21-12-2010, 22:39
فایروال کومودو با آنتی ویروس نود سازگاره؟
اگه سازگاره تنظیماتش رو اگه لطف کنید ممنون میشم !
pasargadd
21-12-2010, 23:28
فایروال کومودو با آنتی ویروس نود سازگاره؟
اگه سازگاره تنظیماتش رو اگه لطف کنید ممنون میشم !
مشکلی نداره
راست کلیک کنید روی ایکون کمودو و انتی ویروسشو disable میکنی.
santamove
21-12-2010, 23:30
سلام علیکم
سیستم عامل : ویندوز 7
برقراری ارتباط از طریق مودم adsl و با کابل LAN
خوب ایراد کار شما همینه،شما از طریق روتر به اینترنت کانکت میشید،ولی دی ان اس های ویندوزو دستکاری کردید،
شما هر چه سریعتر تغییراتی که در ویندوز دادید را به حالت قبلی برگردونید،وگرنه کلا" کانکشن اینترنت دچار اختلال میشه....
---------------------------------------
سپس تنظیمات زیر رو انجام بدین....
1.مرورگر وب خود را باز کنید،با یکی از آدرس های زیر وارد کانفیگ روتر خود شوید،(برای هر مودم متفاوت است،پشت مودم را ببینید،که روی یک برچسب این آدرس قید می شود)
2.سپس از صفحه باز شده،دنبال DNS server settings بگردید،که معمولا" شبیه زیر هست....
تیک قسمت use these dns server را بزنید و در دو کادر بالا آدرس های پایین را کپی پیست نمائید...
کادر اول:
156.154.70.22
کادر دوم:
156.154.71.22
پس از این کار صفحه را ذخیره نمائید و سپس مودم را یکبار روشن و خاموش کنید و از وب امن لذت ببرید...
××××نکته مهم:آدرس های dns که من گفتم ماله کومودو هست،شما می توانید به جای این از clear cloud نیز استفاده کنید،یعنی دی ان اس آدرس دلخواه را وارد کنید....
Karkas20
21-12-2010, 23:31
راست کلیک کنید روی ایکون کمودو و انتی ویروسشو disable میکنی.
میگم این فایرواله نه انتی ویروس.
pasargadd
21-12-2010, 23:50
من فکر کردم ایشون اینترنت سکیوریتی دارن و میخوان کنارش انتی نصب کنن.
santamove
22-12-2010, 02:01
در پست
ستاپ کردن comodo secure dns برای روتر رو براتون توضیح دادم،
==============
به نظر میاد secure dns شرکت clearcloud از ماله کومودو قویتر و بهتر باشه،و اگه بخواین می تونید از dns server این شرکت به جای کومودو استفاده کنین،
اینم آدرس clearcloud secure dns web filter
Primary: 74.118.212.1
Alternate: 74.118.212.2
==============
خوب از سایت clearcloud تونستم،کانفیگ دقیق و تخصصی رو برا اکثر مودم های متداول پیدا کنم،که می زارم اینجا....
×××تو این فایل pdf که آماده کردم،می تونید با توضیحاتش به راحتی مودمتونو با clearcloud secure dns کانفیگ کنین،
دانلود با حجم80کیلوبایت:
حتما" این تنظیمات بسیار ساده رو انجام بدین،تا تو وب همیشه در امان باشین.....
shahabprince
22-12-2010, 13:26
میخوام اساتید نظرشون رو دباره ی عکس زیر بگن.ایا با این کار امنیت خوبی نصیبم میشه؟
جواب منو کسی نمیده؟
جواب منو کسی نمیده؟
آره دوست عزیز امنیت خوبی برای سیستم خود ساخته اید،من هم تقریبا از چنین ترکیبی استفاده میکنم با این تفاوت که به جای آنتی ویروس آویرا از آنتی ویروس نورتون استفاده میکنم و لایه های امنیتی قوی برای سیستم خود ساخته ام.
این ترکیب:تمام خصوصیات کمودو اینترنت سکوریتی به جزء آنتی ویروس+آنتی ویروس نورتون
البته خود آنتی ویروس کمودو هم میتواند امنیت شما را تضمین کند ولی چه کنم که از گذشته کاربر نورتون بودم و به این راحتی نمی توانم آن را کنار بگذارم:31:
santamove
22-12-2010, 14:17
جواب منو کسی نمیده؟
دو دیدگاه وجود داره....
دیدگاه پروفشنال:
تامین امنیت به وسیله سوئیت کومودو+تنظیم dns
تجربه من میگه،که آنتی ویروس ها پس از زمان زیادی بدافزارهای جدیدو وارد دیتابیس می کنن،بعضی از بدافزارها تا چندن ماه خودشونو از آنتی ویروس ها مخفی می کنن،و وقتی هم که در دیتابیس آنتی ویروس ها ریجستر میشن کار خودشونو کردن......
پس تمرکز بر آنتی ویروس یک اشتباه محض در دنیای امنیت می باشد،
بارها گفتم،کومودو بدون آپدیت و استفاده از آنتی ویروس(یعنی تنها با تکیه بر def+ و سندباکس می تونه99.99در صد بدافزارها رو مستقل از دیتابیس شناسایی کنه،)
×در ضمن اگه قابلیت پردازش و اسکن ابری کومودو رو فعال کنید،حتی از g-data هم دیتابیسش قویتر و جامعتر میشه.....
دیدگاه2:
شما اگه به دلایلی عجیب دوس ندارین از آنتی ویروس خود کومودو استفاده کنین،می تونید با خاموش کردنش از هر آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنین،(ولی باید گارد اون انتی ویروس رو حتما" خاموش کنید)
shahabprince
22-12-2010, 17:42
دو دیدگاه وجود داره....
دیدگاه پروفشنال:
تامین امنیت به وسیله سوئیت کومودو+تنظیم dns
تجربه من میگه،که آنتی ویروس ها پس از زمان زیادی بدافزارهای جدیدو وارد دیتابیس می کنن،بعضی از بدافزارها تا چندن ماه خودشونو از آنتی ویروس ها مخفی می کنن،و وقتی هم که در دیتابیس آنتی ویروس ها ریجستر میشن کار خودشونو کردن......
پس تمرکز بر آنتی ویروس یک اشتباه محض در دنیای امنیت می باشد،
بارها گفتم،کومودو بدون آپدیت و استفاده از آنتی ویروس(یعنی تنها با تکیه بر def+ و سندباکس می تونه99.99در صد بدافزارها رو مستقل از دیتابیس شناسایی کنه،)
×در ضمن اگه قابلیت پردازش و اسکن ابری کومودو رو فعال کنید،حتی از g-data هم دیتابیسش قویتر و جامعتر میشه.....
دیدگاه2:
شما اگه به دلایلی عجیب دوس ندارین از آنتی ویروس خود کومودو استفاده کنین،می تونید با خاموش کردنش از هر آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنین،(ولی باید گارد اون انتی ویروس رو حتما" خاموش کنید)
ببخشید دوست عزیز تنظیم dns چیه؟
01110362
22-12-2010, 18:06
ببخشید دوست عزیز تنظیم dns چیه؟
دوست عزیز پست زیر رو بخونید تا بیشتر آشنا بشید؟:10:
santamove
22-12-2010, 23:48
دوست عزیز پست زیر رو بخونید تا بیشتر آشنا بشید؟:10:
عزیزانی که با روتر کانکت میشن،از روش فوق استفاده نکن....
01110362
23-12-2010, 00:47
عزیزانی که با روتر کانکت میشن،از روش فوق استفاده نکن....
ممنون سانتا جان:11: میشه بگی dns که تو روتر میدیم فرقش چیه ؟
santamove
23-12-2010, 01:10
ممنون سانتا جان:11: میشه بگی dns که تو روتر میدیم فرقش چیه ؟
ببینید،شما وقتی یک اکانت adsl می خرین،دو نوع می تونید کانکشنتونو بسازین،
یا از طریق کانفیگ داخلی مودم یا از خود سیستم عامل،
اگه کانفیگ داخلی مودم setup شده باشد،دیگر نیازی به ستاپ کردن ویندوز نیست و به هر کامپیوتری که آن مودم وصل شود،آن کامپیوتر به اینترنت کانکت می گردد،
===============
معمولا" هم برای adsl مودم را کانفیگ می کنند،
ولی برای بلوتوث gprsکانکشن و دایال آپ از طریق سیستم عمل کانفیگ ارتباط با شبکه وب را ستاپ می کنند،
××××مودم های dslنیز جز دسته روترها تقسیم بندی میشن،
پس اگر مودمتان کانفیگ شده،با توجه به پست های قبلیم دی ان اس رو براش تعریف کنید،
××××و اگه از دیال آپ استفاده می کنید،استفاده از دی ان اس توصیه نمیشه،
~~~~در کل تنها هنگامی استفاده از دی ان اس درون سیستم عامل توصیه می شود که از شبکه خصوصی مجازی استفاده می کنید،
و حالا می رسیم به مهمترین تفاوت:
اگر dns برای مودم تعریف شده باشد،خروجی دایرکت آن که شاید از طریق یک هاب/سویتچ میان شبکه توزیع گردد،نیز دارای secure dns web filter خواهد بود،ولی اگر از طریق سیستم عامل تنظیم شود،دیگر توزیعی انجام نمی پذیرد و در این خصوص اگر هر دو همزمان با مقادیر متفاوت ست شده باشند،اختلالاتی به وجود خواهد آمد....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.