ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

tovamohammad
21-06-2010, 15:06
سلام
من یه گذزی هم برای اموزش به خارجی ها زدم . برای یکی از این افراد هم ایمیل فرستادم .
راستی ببینم این

Waylon Brinck

کیه . اون تویea کارمیکنه؟

شما اول باید همه این ویدئوها رو کار کنی بعداگه جایی مشکل بود به میل و اینا برسی. آخه شما که هنو ویدئوها رو کار نکردی آموزش اضافه می خوای کار کنی؟

در ضمن طبق پست قبلیت اگه تاپیک رو خونده بودی این سوال رو نمی کردی. حداقل 3-2 تا پست صحبتش بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2 تا پست هم قبلترش هست.

شما یه بار بشین تاپیک رو بخون. بخون، نه اینکه بیای آمار بگیری مثل اون دفعه، اونم غلط.:13:

-------------

برای اون پستت هم نه از انتقاد کسی ناراحت نمی شه ولی یه مورد توش بود که به انتقاد نمی خورد، به علاوه دروغ محض بود. سر اون واقعا ناراحت شدم ازت.:hmm:

در مورد آموزش هم من یکی که چیز خاصی نمی دم، نه به خاطر دلایل باقی دوستان، مثل آقای بسیج. اوناهم هست ولی اصلش واسه مورد دیگه ایه. قبلا هم گفتم، با توجه به این همه آموزش که برای UDK هست، آموزش هایی که من بدم فقط وقتم رو تلف می کنن، سودی هم ندارن. توقع داری بچه هایی که با اون آموزشا که نقده کار نمی کنن، بیان با آموزشای من که نسیه هست و معلوم نیس چطور از آب دربیاد، کار کنن.:13:

بای.

iload
21-06-2010, 15:57
در مورد آموزش هم من یکی که چیز خاصی نمی دم، نه به خاطر دلایل باقی دوستان، مثل آقای بسیج. اوناهم هست ولی اصلش واسه مورد دیگه ایه. قبلا هم گفتم، با توجه به این همه آموزش که برای UDK هست، آموزش هایی که من بدم فقط وقتم رو تلف می کنن، سودی هم ندارن. توقع داری بچه هایی که با اون آموزشا که نقده کار نمی کنن، بیان با آموزشای من که نسیه هست و معلوم نیس چطور از آب دربیاد، کار کنن.:13:
بای.

سلام

ولی فکر کنم خیلی میتونه مفید باشه ها ! :20:

ممنون:11:

tovamohammad
21-06-2010, 16:10
سلام

ولی فکر کنم خیلی میتونه مفید باشه ها ! :20:

ممنون:11:

سلام

در مورد آموزش الان صحبتی نمی تونم بکنم، بذار سرم خلوت شه، شاید بیام یه سری آموزش بدم. البته شاید.

اگه بیام هم مواردی که تو ویدئوها پوشش داده رو نمیگما. اگه بیام چیزای تخصصی تر مثل Unreal Script یاد می دم. پس در هر صورت باید همگی ویدئو ها رو ببینین کامل.:20:

سلام

آقا محمد در باره Shadow Map Resolution گفتی یا نه ؟ هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ؟!:19:

ممنون :11:

علیرضا جان شما که دوباره یه پستو بدون خوندن تشکر زدی:

مورد دوموشو بخون.

اون ویدئو رو بگیر کار کن، بعدش اگه هر جاش سوال بود بپرس.

تا بعد.:8:

iload
21-06-2010, 16:30
سلام

چرا اون پست رو خوندم ولی اون جا حواسم به درختا و متریاله بود و ندیدم .

حالا بریم تا Eat3D - UDK Lighting And Post Processing بدانلودیم تا بعد .:10:

parvizamd
21-06-2010, 16:31
امروز یاد گرفتم چطوری matrail بسازم و صحنه سیسنماتیک بسازم چقدر راحت میشه صحنه سینماتیک درست کرد! واقعا دم epic گرم و دم King Of UDK جان (محمد UDK رو می گم:31:)

به محمد جان:

تا بعد:8:

saeed_cpu_full
21-06-2010, 18:01
سلام دوستان عزيز
من يه آب درست كردم وقتي تير ميخوره واقعي واكنش نميده شبيه ژله شده اينم عكسش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چيكار كنم واقعي تر بشه ؟‌
يه سؤال ديگه : من يه جا خونده بودم با UDK نميشه خروجي EXE گرفت ... اين درسته ؟

AMIR REZAs
21-06-2010, 18:14
امروز یاد گرفتم چطوری matrail بسازم و صحنه سیسنماتیک بسازم
به ما هم یاد میدی؟؟
راستش من هیچی از متریال نمی دونم:31:

tovamohammad
21-06-2010, 18:34
دوستان سلام

سلام

چرا اون پست رو خوندم ولی اون جا حواسم به درختا و متریاله بود و ندیدم .

حالا بریم تا Eat3D - UDK Lighting And Post Processing بدانلودیم تا بعد .:10:

اوکی. در ضمن اگه گیرت نیمد می تونی از ایران رز بگیری.

امروز یاد گرفتم چطوری matrail بسازم و صحنه سیسنماتیک بسازم چقدر راحت میشه صحنه سینماتیک درست کرد! واقعا دم epic گرم و دم King Of UDK جان (محمد UDK رو می گم:31:)

به محمد جان:

خوبه. شما با ویدئوهاش استپ بای استپ پیش برو، چیزای خیلی جالبتری هم پیدا می کنی.:5:

به ما هم یاد میدی؟؟
راستش من هیچی از متریال نمی دونم:31:

امیررضا جان این گیم میکر یا گیم استودیو نیس که یه نفر بیاد دوتا منو بهت بده، بتونی متریال یاد بگیری.:13: آنریل انجینه ناسلامتی. خیلی گستردس، حتما باید با آموزشاش کار کنی.

برو ایران رز که آدرسشو قبلا بهت دادم، 12 تا ویدئو واسه UDK داره بگیر. اول با ویدئوهای رسمی کار کن، بعد هم سریه Gnomon: UDK. کمتر از 2 هفته می تونی خودت همه اینا رو مقدماتی یاد بگیری.

فعلا.:8:

tovamohammad
21-06-2010, 19:14
سلام دوستان عزيز
من يه آب درست كردم وقتي تير ميخوره واقعي واكنش نميده شبيه ژله شده اينم عكسش :

چيكار كنم واقعي تر بشه ؟‌
يه سؤال ديگه : من يه جا خونده بودم با UDK نميشه خروجي EXE گرفت ... اين درسته ؟

سلام

خب اول در مورد سوال آخرت:

خیر، غلطه. UDK پکیج خروجی بهت میده. وارد که شدی کار یه ربعه. 8-7 باری تو تاپیک صحبتش شده.

اولا یه وقتی بذار، بشین تاپیکو بخون. ثانیا دیگه می تونی اون سایت که اینو توش خوندی بذاری جزو سایتای درپیت، حالا هرجا می خواد باشه.:13:

خب در مورد سطح مایع:

یعنی شما می خوای بگی داری UDK کار می کنی ولی هنوز ویدئوهای 3DBuzz رو ندیدی؟:18: اگه اینطوره که دست نگه دار، برو اول ویدئوها رو ببین.

این یه موردو توضیح می دم برات، ولی قبل اینکه سوال دیگه ای بپرسی، حتما ویدئوها رو تموم کن.

Fluid Surface که توی مپت گذاشتی رو انتخاب کن و F4 رو بزن. از قسمت FluidSurfaceActor گزینه ی Fluid Component رو باز کن. حالا باید پروپرتی های قسمت Fluid و FluidDetail رو تنظیم کنی.

حداقل کاری که می کنی، بیا از قسمت Fluid گزینه ی Fluid Damping رو زیاد کن، و Fluid Height Scale و Fluid Travel Speed رو کم کن. از قسمت Fluid Detail هم باید گزینه ی Detail Size رو تنظیم کنی، برای من کم کردنش بهتر جواب داد، خودت تنظیمش کن. اینا حداقل ها بود، واسه اینکه طبیعی در بیاد باید بقیه پروپرتی ها رو هم تو این دو قسمت تنظیم کنی.

از قسمت Fluid Debug هم می تونی برای تنظیم راحت تر کمک بگیری. مثلا Show Detail Normals توی یه تکسچر نرمال های فعلی رو بهت نشون میده.

در کل قبل کار حتما ویدئوها رو تموم کن، این جوری یه سری چیزا که توش نیست رو هم می تونی سریعتر یاد بگیری.:20:

فعلا بای.:8:

eai
21-06-2010, 20:05
سلام راستش من دارم این تاپیک بلد رو می خونم ولی هنوز صفحه 54 هستم چند تا سوال دارم که اگه به جوابش برسم خیلی ممنون میشم
یکی اینکه چطور بازی رو سوم شخص بکنم
دوم اینکه میشه بازی هایی تو مایه GTA ساخت یعنی اینکه تو مپ آزاد باشه ؟(البته فکر کنم بشه)
مپ شهر کسی داره؟ یه شهر بزرگ مثل همین لیبرتی جی تی ای
و اینکه میشه بازی ماشینی ساخت ؟
البته بازم سوال دارم که بعدا میگم

eai
21-06-2010, 20:11
یه چیز دیگه این آموزش های 3dBuzz رو از کجا میشه خرید؟ خیلی زیادن

iload
21-06-2010, 21:05
سلام راستش من دارم این تاپیک بلد رو می خونم ولی هنوز صفحه 54 هستم چند تا سوال دارم که اگه به جوابش برسم خیلی ممنون میشم
یکی اینکه چطور بازی رو سوم شخص بکنم
دوم اینکه میشه بازی هایی تو مایه GTA ساخت یعنی اینکه تو مپ آزاد باشه ؟(البته فکر کنم بشه)
مپ شهر کسی داره؟ یه شهر بزرگ مثل همین لیبرتی جی تی ای
و اینکه میشه بازی ماشینی ساخت ؟
البته بازم سوال دارم که بعدا میگم

سلام با اجازه آقا محمد ما هم مواردی که میتونم به دوستان کمک کنیم رو میگم !؟ :11: :20: :31:

خوب بازی سوم شخص رو که میتونی بسازی ولی باید کمی حرفه ای تر بشی تا با کیزمت و اسکریپت نویسی آشنا بشی .
بله بازی هایی آزادانه هم میشه ساخت چرا نشه ؟
من که همچی مپی ندارم و ندیدم جایی برای دانلود قرار داده باشن ! ( شاید دوستان داشته باشن )
بله بازی ماشینی هم میشه ساخت . باز هم چرا نشه ؟! :46:

:21:

eai
21-06-2010, 21:25
میشه آموزش ساخت سوم شخص رو بدید؟

silsin
21-06-2010, 21:38
شما اول باید همه این ویدئوها رو کار کنی بعداگه جایی مشکل بود به میل و اینا برسی. آخه شما که هنو ویدئوها رو کار نکردی آموزش اضافه می خوای کار کنی؟

در ضمن طبق پست قبلیت اگه تاپیک رو خونده بودی این سوال رو نمی کردی. حداقل 3-2 تا پست صحبتش بود:

2 تا پست هم قبلترش هست.

شما یه بار بشین تاپیک رو بخون. بخون، نه اینکه بیای آمار بگیری مثل اون دفعه، اونم غلط.:13:

-------------

برای اون پستت هم نه از انتقاد کسی ناراحت نمی شه ولی یه مورد توش بود که به انتقاد نمی خورد، به علاوه دروغ محض بود. سر اون واقعا ناراحت شدم ازت.:hmm:

بای.

سلام
منظوراصلی من این بود که کسایی مثل شما که حرفه ای تر هستند اموزش های بیشتری بدن . حالا خودت هم اگه پست های سایت رو نگاه کنی میبینی که حرف من درسته اموزش ها خیلی کمه و فقط سوال های جزیئ اونم به صورت جزئی تر پاسخ داده می شه . مگه من بد گفتم که این فروم با توجه به اسمش عمل نمی کنه .
دلیل اینم که من به اون یارو ایمیل دادم اینه که من می خواستم از دیگران هم کمک بگریم .
یارو با اینکه خارجی بود ولی قول داد که بهم کمک کنه اما همین سوال هم از جنابعالی پرسیدم لینک خارجی
به من دادی .همون چندتا پست قبل تر من مگه بد گفتم هر کسی تونسته این اموزش ها رو انجام بده با توجه به تجربه خودش به دیگران کمک کنه نه اینکه لینک سایت های خارجی بده که مشکل چند برابر بشه.
اون ویئو ها هم که می گی من ندیدم چرا دیدم بیشترشون رو هم دیدم فقط این چندتا ویدئو اینترنته که من اینترنت خوب ندارم که دانلودشون کنم ولی دانلود می کردم و پست اضافه برای اموزش نمی دادم . من فقط گفتم این نوع اموزش ها رو عزیزانی مثل شماها که کارکردن و جواب گرفتن با توجه به کاری که خودشون کردن به دیگران جواب بدن .مثلا جنابعالی توی چند پست قبل اموزش سوم شخص گذاشتی و گفتی من یکیشو تا اخر رفتم به نظر خودت مفیدتر نیست همون یکی رو که تموم کردی رو خودت توضیع بدی تا دیگران هم بتونن استفاده کنن. حالا نمی دونستم شما ناراحت می شی .

mehrandinio
21-06-2010, 22:03
با سلام خدمت دوستان
من می خوام پلیر بازی رو تغییر بدم
میشه من رو راهنمایی کنید؟
با تشکر

eai
21-06-2010, 22:29
یه چیز دیگه چطور میشه کاور گرفت پشت در و دیوار
و اگر آدم یه ایده جدید مثل خنجر تو دست اساسینس کرید داشته باشه چطور میشه اعمال کرد و چطور میشه از شمشیر استفاده کرد و چطور میشه از مشت استفاده کرد
ممنون میشم کمک کنید

saeed_cpu_full
21-06-2010, 23:02
و اگر آدم یه ایده جدید مثل خنجر تو دست اساسینس کرید داشته باشه چطور میشه اعمال کرد و چطور میشه از شمشیر استفاده کرد و چطور میشه از مشت استفاده کرد
ممنون میشم کمک کنید

عزيز شما اول كار با محيط UDK رو ياد بگير بعد بيا اين سؤال ها رو بپرس !
اين كار ها اغلبشون نياز به اسكريپت نويسی دارن ...

eai
21-06-2010, 23:10
خوب منم می خوام اسکریپت نویسی و کار با کیسمنت رو بیشتر یاد بگیرم
بخورده با برنامه کار کردم و یه مرحله کوچولو هم ساختم اما نه دشمنی هست و نه چیزی فقط یه تفنگ و 7 تا اتاق
الان بیش از هر چیز می خوام یاد بگیرم سوم شخص بسازم و بعدا چیزای دیگه لطفا کمک کنید

iload
22-06-2010, 05:00
سلام

به پستای قبل برو دوستان قبلا گفتن .

NINJA0098
22-06-2010, 07:59
آقايون وخانوماي عزيز مثل اين كه اين سوم شخص خيلي طرفدار داره من فردا يه آموزش البته بدون عكس ميزارم . خدايي وقت ندارم وگرنه با تصوير ميزاشتم. لطفا ديگه در اين مورد سوال نكنيد.
راستي آموزش نيازي به كد نويسي نداره و فقط كار با كيسمت هست.

NINJA0098
22-06-2010, 08:05
اگر آدم یه ایده جدید مثل خنجر تو دست اساسینس کرید داشته باشه چطور میشه اعمال کرد و چطور میشه از شمشیر استفاده کرد و چطور میشه از مشت استفاده کرد
ممنون میشم کمک کنید
خوب براي اينا آقاي بسيج قول داده بود يه سري آموزش بزاره وگرنه اگه وقت نكرد (با توجه به كارش براي سايتش)من چندتا آموزش ميزارم. فعلا زندگيم يكم گره خورد وگرنه زود به زود آموزش ميزاشتم. فردا سوم شخصو داشته باشين تا دو سه روز ديگه آموزشاي ديگه رو بچه ها يا خودم بزاريم.
البته اگه بتونين لينكاي صفحات قبلو دانلود كنيد و ببينيد ديگه مشكلي براتون پيش نمياد.
راستي يه لطفي به خودتون بكنيد و بريد ويديو هاي آموزشي رو ببينيد و بعد سوال كنيد . ما در واقع بايد تو اين تاپيك مشكلاتمونو حل كنيم نه اين كه هي به هم آموزشاي ابتدايي بديم.

eai
22-06-2010, 08:31
راستش فیلم ها خیلی سنگینن و زیاد نمیتونم دان کنم
و یه چیز دیگه آقای نینجا این آموزش ها و سایتی که توی امضاتون گذاشتین ف . ی . ل . ت . ر هست نمیشه ازش استفاده کرد
بازم ممنون از کمکاتون

tovamohammad
22-06-2010, 12:03
یه چیز دیگه این آموزش های 3dBuzz رو از کجا میشه خرید؟ خیلی زیادن

سلام دوست عزیز

خب مگه شما نمی گی تا صفحه 54 رو خوندی؟ حداقل 3-2 بار تا اونجا لینک دادم. بیا اینم یه بار دیگه:

برو تو فروشگاه سایت Iran-Rose.ir. همه ی ویدئوهایی که تو اسمشون Skeletal، Unreal و Eat3D هست رو بگیر. فکر می کنم 12 تا باشه. در کل چیزی نمی شه.:20:

اینا رو که گرفتی، اول با سریه رسمی شروع کن که مال 3DBuzz هست. همیناست که می خوای دانلود کنی. بعدش هم با سریه Gnomon: UDK.

اینم 4 سری آموزش:

البته فعلا فقط می تونی از روش 1 استفاده کنی که چندان جالب در نمیاد ولی کارتو راه می اندازه.منتظر اون آموزش نینجا جان هم باش.

برا بقیش و کلا هر دوربین حرفه ای باید Unreal Script بلد باشی.:20:

خوب منم می خوام اسکریپت نویسی و کار با کیسمنت رو بیشتر یاد بگیرم
بخورده با برنامه کار کردم و یه مرحله کوچولو هم ساختم اما نه دشمنی هست و نه چیزی فقط یه تفنگ و 7 تا اتاق
الان بیش از هر چیز می خوام یاد بگیرم سوم شخص بسازم و بعدا چیزای دیگه لطفا کمک کنید

برای دشمن مرحله که شروع شد، TAB رو بزن و تو خط پایین تایپ کن Add Bots X. به جای X تعداد دشمنی که می خوای رو بذار. این طوری X تا دشمن به مرحله اضافه می شه، که البته به صورت پیش فرض همه همدیگه رو می زنین.:5:

البته باید حداقل X تا Player Start تو مپ داشته باشی که این دستور کارشو انجام بده.

tovamohammad
22-06-2010, 12:10
ممنون میشم کمک کنید

سلام

خب این از کاور:

البته همونطور که اونجا هم گفتم برای اینکه بدون اشکال برات کار کنه باید با Unreal Script کار کنی.:20:

در مورد اون سلاح های نزدیک زن هم، قسمت کد نویسی از اسلحه ی عادی خیلی آسون تره، عوضش باید به انیمیشن و فیزیک مدلت خیلی بیشتر برسی. تمام اینها باید به صورت یه سری انیمیشن توی مکس یا مایا یا هر برنامه ی مدلینگ که کار می کنی در بیاد، بعد توی Anim Set Editor و Anim Tree Virwer خود UDK انیمیشن ها رو تنظیم کنی.

راستش فیلم ها خیلی سنگینن و زیاد نمیتونم دان کنم
و یه چیز دیگه آقای نینجا این آموزش ها و سایتی که توی امضاتون گذاشتین ف . ی . ل . ت . ر هست نمیشه ازش استفاده کرد
بازم ممنون از کمکاتون

پست قبلی رو بخون.

کلا شما اگه اینقدر به موارد خاص علاقه داری که به بازیت اضافه کنی، زودتر آموزش های عمومی رو تموم کن که بعدش بتونی Unreal Script رو استارت بزنی. اونم سخت نیست ولی زحمت زیاد میبره.

parvizamd
22-06-2010, 12:24
یک سوال محمد جان چطوری کلاسی که تو uc ساختم بیاریم تو udk?

tovamohammad
22-06-2010, 12:31
سلام
منظوراصلی من این بود که کسایی مثل شما که حرفه ای تر هستند اموزش های بیشتری بدن . حالا خودت هم اگه پست های سایت رو نگاه کنی میبینی که حرف من درسته اموزش ها خیلی کمه و فقط سوال های جزیئ اونم به صورت جزئی تر پاسخ داده می شه . مگه من بد گفتم که این فروم با توجه به اسمش عمل نمی کنه .
دلیل اینم که من به اون یارو ایمیل دادم اینه که من می خواستم از دیگران هم کمک بگریم .
یارو با اینکه خارجی بود ولی قول داد که بهم کمک کنه اما همین سوال هم از جنابعالی پرسیدم لینک خارجی
به من دادی .همون چندتا پست قبل تر من مگه بد گفتم هر کسی تونسته این اموزش ها رو انجام بده با توجه به تجربه خودش به دیگران کمک کنه نه اینکه لینک سایت های خارجی بده که مشکل چند برابر بشه.
اون ویئو ها هم که می گی من ندیدم چرا دیدم بیشترشون رو هم دیدم فقط این چندتا ویدئو اینترنته که من اینترنت خوب ندارم که دانلودشون کنم ولی دانلود می کردم و پست اضافه برای اموزش نمی دادم . من فقط گفتم این نوع اموزش ها رو عزیزانی مثل شماها که کارکردن و جواب گرفتن با توجه به کاری که خودشون کردن به دیگران جواب بدن .مثلا جنابعالی توی چند پست قبل اموزش سوم شخص گذاشتی و گفتی من یکیشو تا اخر رفتم به نظر خودت مفیدتر نیست همون یکی رو که تموم کردی رو خودت توضیع بدی تا دیگران هم بتونن استفاده کنن. حالا نمی دونستم شما ناراحت می شی .

سلام

تجربه بهم میگه بحثی که تا اینجا ادامه پیدا کنه، دیگه هم به نتیجه نمی رسه، و راستش من سرم شلوغ تر از اونه که یه بحثی رو بکنم که می دونم نتیجه نداره. در هر صورت من دیگه ادامه نمی دم با اینکه شروعش از اون طرف بود.

جناب سیلسین در مورد اسم تاپیک هم حق با شماست ولی به من مربوط نیس، باید با استارتر تاپیک یا مدیران فروم صحبت کنی. :20:

کلا اون زمانی که تاپیک راه افتاد آموزش چندانی براش وجود نداشت ولی چند ماهه اخیر یه عالمه ویدئو واسه UDK ساخته شده به علاوه ی چندین سایت که متنی کار می کنن.

در هر صورت همونطور که قبلا گفتم دلیل وجود من اینجا، فقط و فقط رفع مشکلات بچه ها هست، نه چیز دیگه. امیدوارم شخص دیگه ای بتونه به شما کمک کنه.

موفق باشی. بای.:8:

eai
22-06-2010, 12:32
ممنون منظورم از اضافه کردن دشمن این بود که توی مپ دشمن جا سازی کنم نه توی بازی
یه چیز دیگه چه طور میشه یه عکس رو به صورت قاب عکس یا تابلو حالا اگه شد باقاب
به دیوار چسباند ؟

eai
22-06-2010, 12:41
یه سوال خیلی احمقانه دیگه میشه بگین کجا میتونم اسکریپت ها رو تغییر بدم

tovamohammad
22-06-2010, 12:43
سلام با اجازه آقا محمد ما هم مواردی که میتونم به دوستان کمک کنیم رو میگم !؟ :11: :20:

سلام

علیرضا جان این تاپیک مال من نیس که اجازه می گیری ها. هر کسی می تونه بیاد جواب بچه ها رو بده، از جمله شما. من که از خدامه.:20:

با سلام خدمت دوستان
من می خوام پلیر بازی رو تغییر بدم
میشه من رو راهنمایی کنید؟
با تشکر

بفرما اینهم برای کاراکتر دلخواه:

با ویدئوها انجام بده، جایی مشکلی بود بپرس.

در ضمن اگه بتونی تاپیک رو بخونی بد نیست، خیلی از مشکلات برات پیش نمیاد.

tovamohammad
22-06-2010, 12:56
یک سوال محمد جان چطوری کلاسی که تو uc ساختم بیاریم تو udk?

اوه اوه، چه قوی.:31: شما کلاس US هم می نویسی مگه؟:31:

خب برو تو شاخه ی کد UDK:

C:\UDK\UDK-xxxx-xx\Development\Src

یه شاخه به نام بازیت ایجاد کن. داخلش یه شاخه به نام classes . از این به بعد هر فایل UC. داشتی بریز تو این classes. تا اینجا فایلات وارد UDK شد. ولی هنوز UDK قادر نیست فایلارو ببینه. بعد از هر تغییری تو کد، باید عمل Cook انجام بشه.

برای این کار از همون Start تو قسمت UDK برنامه ی Unreal Frontend رو باز کن. از دکمه های بالای صفحه فلش کنار دکمه ی Cook رو بزن، و Full Cook رو انتخاب کن. حواست به سمت راست صفحه باشه، اگه دیدی Error یا Warning داد، فایلات مشکل داره. اگه نه برنامه رو ببند و UDK رو باز کن. کار تمومه.

البته بگم راه خیلی ساده تر هم داری که نیاز به این برنامه نداشته باشی، ولی فعلا همین جوابتو میده.

ممنون منظورم از اضافه کردن دشمن این بود که توی مپ دشمن جا سازی کنم نه توی بازی
به دیوار چسباند ؟

نه.دشمن که میز و صندلی نیست بخوای توی مپ اضافه کنی، کلا دشمن ها از نوع Bot یا AI هستن، و به صورت Real-Time کار می کنن.

باید لحظه ای که می خوای ایجادشون کنی. البته همونطور که گفتم اون راه آسپیرینی بود. کلا راه اصولیش با Kismet هست. اگه کیسمت بلدی، برای این کار باید از Actor Factory و Actor Factory Ex استفاده کنی. این طوری لازم نیس حتما Player start براش تعریف کنی و هر جایی می تونی قرارشون بدی.

کلا محدودیت خیلی کمی برات داره و به راحتی می تونی باهاش کار کنی. البته بعد اینکه کیسمت وارد شدی.:5:

یه سوال خیلی احمقانه دیگه میشه بگین کجا میتونم اسکریپت ها رو تغییر بدم

نه، چرا احمقانه؟

کلا اسکریپت ها داخل این مسیرن:

C:\UDK\UDK-xxxx-xx\Development\Src

فایلهای اسکریپت عموما با پسوند UC. هستن. برای ادیتشون هم هر ادیتور متنی می شه استفاده کرد. از Notepad
بگیر تا Context و Visual Studio.

کلاس جدید هم که می خوای بنویسی دوتا نکته یادت باشه. یکی اینکه هر فایل فقط و فقط یه کلاس داشته باشه. و اسم فایل دقیقا همون اسم کلاس باشه.

راستی اول همین پست رو هم بخون.

امیدوارم هر دوتون جواباتونو گرفته باشین.:20:

parvizamd
22-06-2010, 13:05
دمت گرم واقعا هرجا اسناد udk خوانده ام نفهمیدم کجا باید cook بشه

eai
22-06-2010, 13:28
سلام یه سوال دیگه میشه بازی هارو برای xbox هم خروجی داد؟ برای ps3 چطور؟
برای pc حد اقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی ها چیه؟

parvizamd
22-06-2010, 13:35
محمد هنوز نمی تونم بنویسم ولی می خوام بعد بازیم شدید درگیر udk بشم !

silsin
22-06-2010, 13:36
سلام
پیش پیش از اموزش سوم شخص که جناب نیجا می خوان بذارن تشکر میکنم .
یه سوال دارم
میشه از کارکتر iron gard که توی برنامه هست استفاده کنیم .یعنی منظورم اینه که میشه از اون به عنوان یه کارکتر جدا یا مثلا به عنوان دشمن یا حتی کارکتر خودمون استفاده کرد .
اگه این سوال تکراری ببخشید چون من تمام صفحات رو ندیدم
animation tree به چه در می خوره.؟

eai
22-06-2010, 13:38
:31: بازم سوال
چطور میشه یه ماشین ساخت که کاراکتر بره جلوی در و بتونه بازدن دکمه مثلا F وارد ماشین بشه

eai
22-06-2010, 13:44
یه چیز دیگه :8: چطوری میشه منو و این چیزایی که جون و میزان تیر رو نشون میدن و تغییر داد:13:

saeed_cpu_full
22-06-2010, 13:45
بستگی به بازیت داره شايد يه بازی بسازی سيستم آنچنانی نخواد شايدم يه بازی بسازی خيلی سنگين باشه حالا اين رو ميدم كه حدودش رو بدونی

Minimum:

* Windows XP SP2 or Windows Vista
* 2.0+ GHz processor
* 2 GB system RAM
* SM3-compatible video card

Recommended for Content Development:

* Windows Vista 64 SP2
* 2.0+ GHz multi-core processor
* 8 GB System RAM
* NVIDIA 8000 series or higher graphics card

:31: بازم سوال
چطور میشه یه ماشین ساخت که کاراکتر بره جلوی در و بتونه بازدن دکمه مثلا F وارد ماشین بشه

tovamohammad
22-06-2010, 13:57
به دیوار چسباند ؟

اینو یادم رفت بگم. ببین اول که باید یه متریال برای عکست بسازی.

حالا اگه بخوای یه عکس رو دیوار بذاری که اون متریال رو هم می تونی به عنوان decale استفاده کنی که البته لازم نیس، و هم می تونی یه BSP یا Static Mesh که یه Plane یا Box سادست روی دیوار بذاری و متریال عکس رو بندازی روش.:5:

اگه هم می خوای عکست قاب داشته باشه، که بازم اون قاب رو باید به صورت استاتیک مش در بیاری و این دفعه تو مپینگ حواست باشه، یه تیکه مستطیلیش رو خالی بذاری که بعدا تو متریال ادیتور با عکس جایگزین کنی.

سلام یه سوال دیگه میشه بازی هارو برای xbox هم خروجی داد؟ برای ps3 چطور؟

نمیشه. فعلا UDK فقط برای PC.

تا جایی که می دونم مشکلی از طرف اپیک نیس، ولی به خاطر بحث لایسنس اپیک فقط PC رو اجازه می ده. کلا چه برای XBox 360 چه، PS3 باید لایسنس و Dev Kit خریداری بشه با یه مبلغی تو مایه ی 6 رقمی.:5: به دلار البته. حالا هر انجینی می خواد باشه.

سیستم هم بازی شما تعیین می کنه، گرافیک، رم و CPU رو باید بعد از اتمام بازی در بیاری. متفاوته بسته به پروژه. تنها چیزی که الان میشه گفت اینه که گرافیک کاربر باید حئاقل Shader Model 3 رو ساپورت کنه.

فعلا می تونی سیستمی که خود UDK لازم داره رو در نظر بگیری. البته سیستم نهایی معمولا کمتر میشه.

tovamohammad
22-06-2010, 14:21
یه چیز دیگه :8: چطوری میشه منو و این چیزایی که جون و میزان تیر رو نشون میدن و تغییر داد:13:

اگه از نسخه ی May استفاده می کنی، باید با Scaleform کار کنی، اما اگه بیلد های قبلی هستی، باید UI Scene ها رو تغییر بدی. برا جزئیات، اول باید یاد بگیری با این دوتا کار کنی.

دوست عزیز، eai، یه توصیه بهت بکنم اول کار. ببین شما به جای اینکه هر مورد ریزو درشت رو سوال کنی، بشین پای آموزش اصولی. اون طوری خیلی از سوالا برات پیش نمیاد، برای بعضی از کار ها هم راهی پیدا می کنی که شاید از راه من ساده تر باشه.

در هرصورت اگه هم الان ایده ای تو ذهنتیه، یه کاغذ بذار کنار دستت و ایده ها رو توش بنویس، سوالاتی که پیش میاد رو هم همینطور. آموزشت که تموم شد، اون کاغذو بردار، هر کدوم از سوالات که جوابشو تو آموزش گرفتی رو خط بزن، بقیه رو بپرس. مطمئنم 90 درصد سوالات حذف میشه.

برای شروع هم فعلا باید دو سری اول ویدئوها که گفتم رو تموم کنی. بعدش هم 1 الی 2 هفته با ادیتور ها تمرین کنی.

دمت گرم واقعا هرجا اسناد udk خوانده ام نفهمیدم کجا باید cook بشه

خواهش می کنم. قابلی نداشت.:20:

--------------------------

سعید جان ممنون که هوا بچه ها رو داری. اگه بقیه هم مثل شما و علیرضا جان از همین ابتدا به سوالات بقیه، حداقل اوناییش که می تونن جواب بدن، منم تا مدت بیشتری می تونم تو فروم وایسم.

در هر صورت از همه ی بچه هایی که به بقیه کمک می کنن ممنون.:11:

فعلا بای.:8:

eai
22-06-2010, 14:44
سلام بازم سوال به نظر شما چه آموزش هایی رو از ایران رز بخرم ؟
آموزش های zbrush رو هم بخرم ؟

tovamohammad
22-06-2010, 14:48

دوست عزیز خب من که گفتم چی بگیری:

برو تو فروشگاه سایت Iran-Rose.ir. همه ی ویدئوهایی که تو اسمشون Skeletal، Unreal و Eat3D هست رو بگیر. فکر می کنم 12 تا باشه. در کل چیزی نمی شه.:20:

اینا رو که گرفتی، اول با سریه رسمی شروع کن که مال 3DBuzz هست. همیناست که می خوای دانلود کنی. بعدش هم با سریه Gnomon: UDK.

اینا رو بگیر و با این دوتا که گفتم شروع کن، به ترتیب البته. تموم شد بگو، استپ بعدی رو بگم بهت.

آموزش های ZBrush یا فتوشاپش رو خودت باید تصمیم بگیری. ربطی به UDK نداره.

به قول خودم، فعلا. :31:

saeed_cpu_full
22-06-2010, 15:53

سلام عزيز
من يه مدت مدل سازی كار ميكردم اگه خودت ميخوای كاراكتر های بازیت رو بسازی Zbrush ابزار فوق العاده ايه و خيلی كارت رو قشنگ و پرجزئيات ميكنه و همينطور سريع تر هم ميتونی كاراكترت رو مدلينگ كنی ولی من از اين برنامه به عنوان مكمل برای مايا استفاده ميكردم ... فتوشاپ هم برای اديت تكسچر و ساخت Bump Map به درد ميخوره حالا باز تصميم با خودته

silsin
22-06-2010, 19:43
من که دیگه از پست دادن و سوال کردن تو این سایت پشیمون شدم . با تشکر از مدیر سایت به خاطر اینکه پست من رو قرار ندادن. سر مدیر به ونه پر رو. بای:5::21::27::19::19::19::19::19::19::19::19:

Vahid67
22-06-2010, 20:12
سلام به دوستان گل UDK کار ....

دوستان من متاسفانه چند وقتی کار با UDK رو کنار گذاشته بودم ولی تصمیم گرفتم که دوباره کار لذت بخش بازی سازی رو شروع کنم ایشالا این دفعه با قدرت بیشتری کار رو شروع میکنم البته تا اوایل مرداد ماه ممکن نتونم زیاد فعالیت کنم ...:41:

ماشالا دوستان توی این مدت پیشرفت خیلی زیادی کردن خیلی از پستهای تاپیک رو خوندم و دیدم واقعاً بچه ها قوی شدن توی UDK

توی این مدت دوستان زیادی اینجا زحمت کشیدن و تاپیک رو بالا نگه داشتن از همشون تشکر میکنم مخصوصاً آقا محمد عزیز ( راستی تا یادم نرفته کاربر فعال انجمن ساخت و ویرایش بازی رو هم بهت تبریک میگم ارزشت خیلی بالاتر از این حرفاس ولی خوب دست مدیران درد نکنه حداقل یه نگاهی انداختن)

برای شروع پست پنجم تاپیک آپدیت شد

tovamohammad
22-06-2010, 20:51
سلام به دوستان گلکار UDK ....

دوستان من متاسفانه چند وقتی کار با UDK رو کنار گذاشته بودم ولی تصمیم گرفتم که دوباره کار لذت بخش بازی سازی رو شروع کنم ایشالا این دفعه با قدرت بیشتری کار رو شروع میکنم البته تا اوایل مرداد ماه ممکن نتونم زیاد فعالیت کنم ...:41:

ماشالا دوستان توی این مدت پیشرفت خیلی زیادی کردن خیلی از پستهای تاپیک رو خوندم و دیدم واقعاً بچه ها قوی شدن توی UDK

توی این مدت دوستان زیادی اینجا زحمت کشیدن و تاپیک رو بالا نگه داشتن از همشون تشکر میکنم مخصوصاً آقا محمد عزیز ( راستی تا یادم نرفته کاربر فعال انجمن ساخت و ویرایش بازی رو هم بهت تبریک میگم ارزشت خیلی بالاتر از این حرفاس ولی خوب دست مدیران درد نکنه حداقل یه نگاهی انداختن)

برای شروع پست پنجم تاپیک آپدیت شد

سلام. ممنون وحید جان شما لطف داری:11:

بالاخره یکی اومد من سوالامو ازش بپرسم:20:. وحید جان خیلی خوبه که باز اومدی. من راستش سرم داره شلوغ میشه، دیگه مجبورم کمتر بیام، یه مدت دیگه شاید حتی یکی دو هفته اصلا نیام، در هر صورت خوبه که شما اینجا باشی، هوا بچه ها رو داشته باشی. البته شما استاد مایی.

راستی این امضات جدیه؟:27:

در ضمن یه پ.خ می دم، ببین.:8: فعلا.

tovamohammad
22-06-2010, 22:45
سلام
پیش پیش از اموزش سوم شخص که جناب نیجا می خوان بذارن تشکر میکنم .
یه سوال دارم
میشه از کارکتر iron gard که توی برنامه هست استفاده کنیم .یعنی منظورم اینه که میشه از اون به عنوان یه کارکتر جدا یا مثلا به عنوان دشمن یا حتی کارکتر خودمون استفاده کرد .
اگه این سوال تکراری ببخشید چون من تمام صفحات رو ندیدم
animation tree به چه در می خوره.؟

سلام سیلسین جان

راستش من تاحالا سعی نکردم، جزئیاتش رو هم بلد نیستم.:13: فقط می دونم باید یه کلاس از UTFamilyInfo به ارث بگیری و بعد اونو به عنوان کاراکتر به بازی معرفی کنی. شاید ویدئوهای Geodav بتونه بیشتر کمک کنه، اگه هم خطت خوب نیس علی الحساب از صفحه ی زیر قسمت Custom Characters رو بخون:

اینا هم رفرنس های UDN هست:

و اما AnimTree. این AnimTree یه کانتنته که هم برای انیمیشن های پیچیده ازش استفاده می شه و هم رابطیه بین AnimSet و سایر قسمتهای برنامه، مثل کیسمت، Matinee و Unreal Script . مثلا شما تا یه AnimTree برای ماشینت درست نکنی، نمی تونی تایر ها یا سر اسلحه رو از کد یا کیسمت بچرخونی. برای ساختش هم باید از ادیتور AnimTree Editor استفاده بشه.

یه جورایی میشه گفت AnimSet قسمت سطح پایین انیمیشن هست، که بعد از ایمپورت ایجاد میشه، در صورتی که AnimTree قسمت سطح بالای انیمیشنه و شما از این طریقه که به بون ها، Morph ها و سایر قسمت های انیمیشنی دسترسی پیدا می کنی.

اون که گفتم انیمیشن پیچیده، حالتی رو فرض کن که شما تو بازی در حین اینکه داری می دوی، هم میپری و هم تیر می زنی، سرت هم به راست خم شده. اگه AnimTree نبود، انیماتور شما باید برای اینکه همه ی این حالات رو پوشش بده، 2000 الی 5000 انیمیشن درست کنه. در صورتی که الان می بینی یه مدل خیلی خفن فوقش 150 انیمیشن داره. این به این خاطره که با AnimTree میشه این ارتباط ها رو ایجاد کرد.

یه نود که توش خیلی پرکاربرده، نود Blend هست، که با عث میشه حرکات ناگهانی تو مدل نباشه. مثلا شما وقتی می خوای دستت رو بیاری بالا، همون موقع یه چیزی می افته رو زمین، دستت یهو پایین ظاهر نمی شه، بلکه از همونجایی که هست، سانت به سانت میاد پایین، توی انیمیشن ها این جور کارها که پیش بینیش هزینه بره با Blend انجام میشه، که هزینه های مالی و زمانی کار رو کاهش می ده.

من که دیگه از پست دادن و سوال کردن تو این سایت پشیمون شدم . با تشکر از مدیر سایت به خاطر اینکه پست من رو قرار ندادن. سر مدیر به ونه پر رو. بای:5::21::27::19::19::19::19::19::19::19::19:

سیلسین جان، کلا هر کسی که تازه عضو میشه، پست های اولش باید به تایید مدیرا برسه. تا کی؟ تا وقتی که مدیرا از اون کاربر مطمئن بشن. بعدش یه تیک می ذارن، دیگه هر چی پست بدی، زرتی میاد.:31:

برا من 3-2 تا پست بود، بچه هایی هم هستن که تا 40-30 پست باید تایید می شدن.

شما هم ناراحت نباش، بالاخره تایید می شی. فعلا اگه سوال عجله ای داری، پست که دادی، کپی شو برام پ.خ کن، اینجا نقل قول می کنم برات، اگه بلد بودم با جواب. البته هر وقت لاگین شدما.

جمله آخرتم مازنی بود من نفهمیدم.فعلا بای.:8:

Vahid67
22-06-2010, 23:34
پست چهارم ادیت شده ...:11:

saeed_cpu_full
22-06-2010, 23:58
پست چهارم ادیت شده ...:11:
آقا دستت درد نكنه ولی صفحه ی اول خيلی سنگين شده :18: من كه ADSL دارم به زور صفحه ی اول باز ميشه چه برسه به يه Dial-Up ! + قالب صفحه به هم ريخته و كلا صفحه ی اول داغون شده :31:
پيشنهاد : فقط اسم بازی هارو بزن هر كس عكس خواست ميره Google سرچ ميكنه عكسش رو هم ميبينه :46:

Moh3en_DDD
23-06-2010, 00:21
سلام

عنوان بعضی عکسا رو نوشته بود Wallpaper ! : دی

silsin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، این که باید توسط مدیریت پست های عضو های جدید تایید بشه دست ما نیست . اینکه کی دیگه میتونید بدون تایید هم پست بدید دست ما نیست بلکه وقتی به تعداد مشخصی برسه دیگه برداشته میشه .
چند روزی هم بود که به دلیل گرفتاری نتونستیم به انجمن سر بزنیم ، برا همین باعث شد تایید پست های شما یکم طولانی بشه .

شرمنده .

parvizamd
23-06-2010, 06:03
این تاپیک از استادان پر شد!:11:

سیلسلن جان: من تا 9 پست اولم همش باید تایید مدیر می شد!

راستی محمدجان کلاسی که نوشتم میگه نام کلاس اشتباهه:27:(ای خاک تو سرم)

silsin
23-06-2010, 11:01
سلام
این هم یه سری ویدئو از انریل انجین .:13:
همه مال یوتیوبه یه سایت عربی پیدا کردم . اموزش یونیتی و حتی کری انجین رو هم توی همین صفحه هست .که اونم مال یوتیوبه. حالا به خاطر فیلتر بودن یوتیوب می تونید اینجوری دانلودشون کنید.:
راستی قبل از اون این یه سری ویدئو اموزشی facefx :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------
حلا برای دانلود از یوتیوب :
موارد لازم :
یک فیلتر شکن یا یه اکانت ---
برنامه
سرعت خوب اینترنت که من از این یه کی محرومم.
حالا این برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا اگه نشد
این رو دانلود می کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا اکانت وی پین ان یا یه فیلتر شکن وارد این صفحه بشن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اینجا به بعدشو راحت می تونیین دانلود کنید .
حالا اگه نتونستین
این راهو برین
بعد از www قبل از کلمه yotube .com یه kiss اضافه کنید تا بشه kissyoutube حالا توی صفحه باز شده اگه جاوا روی سیستمتون نصب شده باشه می تونین دانلود کنید.

AMIR REZAs
23-06-2010, 11:03
فقط من کم بودم که اومدم:31:
آقایون ادیتورهای دیگه ی آنریل کجا هستن؟؟
من ادیتور اصلی رو باز میکنم بقیه رو نمی بینم!!
نکنه تو همون صفحه ی استار ادیتور اصلی هستن؟؟؟؟؟

silsin
23-06-2010, 11:36
Face fx
ادیتور ساخت انیمیشن صورت
توی content browser یه skeletal meshes مثله کاراکتر SK_CH_IronGuard_MaleA رو انتخاب
راست کلیک می کنی روی کارکتر create new facefx asset.... رو میزنی . یه صفحه باز می شه ازت اسم
جدید می خواد ok می زنی . یه فایل جدید درست می شه روشم نوشته face fx asset و قرمز رنگه روی اون دابل کلیک می کنی . برنامه باز می شه.
اینم عکسش

Matinee
ادیتور ساخت انیمیشن
وارد کیسمت می شی روی صفحه خالی راست کلیک کرده و New Matine رو می زنی .
Material Editor
ادیتور ساخت متریال برای اجسام
روی یک جای خالی توی content browser راست کلیک کرده New Material رو میزنی .

Unreal Cascade
ادیتور به قولی سیستم زره ای . ساخت اتش و امثال این چیزا .
روی صفحه خالی در content browser راست کلیک کرده New Particale system رو میزنی .

Animation Tree
توضیحاتش توی این صفحه

speed tree
برای ساخت درختان
وارد استارت منو سیستمت شو برو به unreal developen kit و speed tree modeler رو بزن
این یکی رو می گم و تمو می کنم اگه بخوام همشو بگم فروم خیلی شلوغ می شه .
Unreal Ui Secance Editor
ادیتور ساخت رابط کاربری مثل منوی شروع
برای اوردنش روی صفحه خالی توی content browser راست کلیک می کنی و فکر کنم create ui روباید بزنی
بازم داره ولی من وقتشو نداشتم که بذارم . اصلا برای اینکه میخوای قیافه همشون رو ببینی برو صفحه اول فروم
بای بای

emersaner
23-06-2010, 11:47
حسن هنوز fired up نشدی؟

AMIR REZAs
23-06-2010, 14:22
جالبه..............:5:
خوب اون قسمت متریال ادیتور هر کدوم از قسمت هاش برای چیه؟؟ یه کی میتونه توضیح بده؟؟
راستی نینجا جان شما چند تا آموزش نوشته بودی ، میشه لینکش رو اینجا بذاری؟؟

tovamohammad
23-06-2010, 16:06
راستی محمدجان کلاسی که نوشتم میگه نام کلاس اشتباهه(ای خاک تو سرم)

آخر این پستو بخون. تشکر کردی که. مطمئنی این نکاتو رعایت کردی؟:13:

در ضمن به نظر من صبر کن اصولشو که یاد گرفتی بعد برو سمت کد نویسی.

جالبه.............
خوب اون قسمت متریال ادیتور هر کدوم از قسمت هاش برای چیه؟؟ یه کی میتونه توضیح بده؟؟

امیر رضا جان، این یکی رو می گم، ولی مطمئنی می خوای این جوری آنریل یاد بگیری؟:13:

پس مگه نگفتی رفتی ویدئو ها رو بگیری؟

سمت چپ صفحه Preview هست، که نتیجه ی کارو بهت نشون میده، قابل تنظیم هم هست. سمت راستیه Expressions هست، همون نود هایی که می تونی قرار بدی. البته می تونی پنجرشو ببندی، تمام اینها از راست کلیک وسط صفحه هم قابل دسترسی هستن، تازه اونجا دسته بندی شدن. اون که پایین صفحه هست، Properties هست، وقتی که هیچ نودی انتخاب نیست، تنظیمات خود متریاله، وقتی یه نودی رو سلکت می کنی، تنظیمات اون نود رو نشون میده.

صفحه ی وسط هم که 80 درصد وقتت اونجا می گذره، Material Tree هست، اسمای دیگه ای هم داره، قسمتی که شما متریال رو ایجاد می کنی همینه. البته جاهاشو حفظ نکن، فقط بدون هر کدوم چیکار می کنه، جون مکانهاش قابل تغییره.

بازم فکر کن. قراره با این سوالا آنریل انجین یاد بگیری واقعا؟

AMIR REZAs
23-06-2010, 18:03
من هنوز آموزشها رو نخریدم تازه هم ادیتور های دیگه ی آنریل رو پیدا کردم :دی
میدونم اینها رو فقط گفتم هر کدوم چه خاصیتی دارند؟؟؟؟؟

NINJA0098
23-06-2010, 18:37
سلام به همه فروم چقدر شلوغ شده (جا نبود بیام تو:31:)
بازم من وقت نکردم چن ساعت دیرتر اومدم کلی پست دادید؟!!!
اینم آموزش سوم شخص البته اگه متوجه نشدید شرمنده وقت ندارم غذا بخورم چه برسه هی عکس بگیرم بزارم. بعدا سعی میکنم کاملتر آموزش بزارم.
اینم لینک آموزش. با اکانت آپلود کردم باز نیاید بگید لینک خرابه ها:

parvizamd
23-06-2010, 21:48
دوستان بلاخره کلاس ام وارد udk کار کردم XCLASS راستی محمد جان دمت گرم خود آنریل بعد بررسی اولیه اش میگه اسکریپت ها outdate شده اند می خوای buld کنی !

mehrandinio
23-06-2010, 22:33
سلام دوستان
من وقتی آنریل رو تو ویندوز سون نصب می کنم
speed Tree بالا نمیاد.
باید چه کاری انجام بدهم

eai
23-06-2010, 22:51
سلام یه سوال دارم چه جوری میتونم روی یک Static Mesh متریال مورد نظرم رو بندازم؟

tovamohammad
23-06-2010, 23:04
دوستان بلاخره کلاس ام وارد udk کار کردم XCLASS راستی محمد جان دمت گرم خود آنریل بعد بررسی اولیه اش میگه اسکریپت ها outdate شده اند می خوای buld کنی !

سلام

خب من که گفتم راه های دیگه ای هم داره، خودم نه از این راه می رم، نه راهی که بهت گفتم، ولی راه کلیش همون بود.

این روش هم محدودیت داره و کلی نیس، ولی می تونی تا وقتی جوابتو میده ازش استفاده کنی.

بهترین راهشو زمانی که ادیتورها رو معرفی کردم، میگم.:20:

سلام یه سوال دارم چه جوری میتونم روی یک Static Mesh متریال مورد نظرم رو بندازم؟

سلام

روی استاتیک مش دوبار کلیک کن تا Unreal StaticMesh Viewer باز بشه. حالا از Content Browser متریالی که می خوای رو انتخاب کن تا دورش زرد رنگ بشه و صفحه رو ببند. الان سمت راست مش این مسیر که می گم رو برو:

خب الان رو اون فلش سسبز رنگ کلیک کن، اگه همه جا رو درست رفته باشی، می بینی که متریال به مش اضافه میشه. یادت باشه پکیج رو هم سیو کنی.

راستی ویدئوها رو که داری می گیری، هان؟

tovamohammad
24-06-2010, 02:57
حسن هنوز fired up نشدی؟

آقاجان اینجا یه تاپیک فنی هست ناسلامتی ها.:13:

پیخام خصوصی رو گداشتن واسه این جور وقتا.:3:

سلام دوستان
من وقتی آنریل رو تو ویندوز سون نصب می کنم
speed Tree بالا نمیاد.
باید چه کاری انجام بدهم

سلام

دوست عزیز با سون مشکلی نداره.

با کدومش مشکل داری؟ کامپایلر یا مدلر؟ بازش می کنی چه میشه؟ پیغام میده؟ کدوم بیلد UDK نصب داری؟

شما کلا از این به بعد خودت برا سوالات یه مقدار توضیح هم بده. فعلا.:8:

PS2PS2PS2
24-06-2010, 06:04
وای چه حالیه..همه چی عالیه ... عجب موتور باحالیه!!!!!!!:31:
دوستان من از همین جا ازتون تشکر میکنم واقعا خیلی دوست داشتم این برنامه رو دانلود کنم و فقط کمی توش شک داشتم که کار باهاش چه جوریه و آموزش داره یا نه؟ که الان با این پست های شما فهمیدم
راستی دوستان با این یو دی کی میشه بازی دو بهدی هم ساخت؟؟:31:

:40:ممنون از همگی:40:

parvizamd
24-06-2010, 06:48
دوبعدی بهتره بری سراغ گیم میکر سه بعدی بهترینه ولی زبون اش یکم سخته

silsin
24-06-2010, 07:11
اینم آموزش سوم شخص البته اگه متوجه نشدید شرمنده وقت ندارم غذا بخورم چه برسه هی عکس بگیرم بزارم. بعدا سعی میکنم کاملتر آموزش بزارم.

----------------------------------------------------------------
اقا دستت درد نکنه .
حالا یه سوال دارم . چرا موقع حرکت کارکتر صحنه هم همراش بالا و پایین میره؟:31:
یه سوال مهم . speed tree من وقتی می خوای توش درخت وارد کنی یا خودت درست کنی ارور open GL میده .
اگه متوجه سوالم نشدین بگین عکس بزارم.

PS2PS2PS2
24-06-2010, 09:04
سلام به همه بازی سازان و همه دوست داران بازی سازی:46:
من و سه چهار نفر دیگه از دوستام میخوایم شروع به بازی سازی کنیم و واقعا هم علاقه داریم.:40: البته یه طراح و گرافیست خوب هم داریم.:5:
اول تصمیم ما برای شروع یک بازی دوبعدی بود ولی حالا.... نمیدونم...من به شک افتادم اون هم با دیدن چنین موتور فوق العاده ای :43:
میخواستم نظر شما ها رو بدونم که چی کار کنیم یعنی میسرفه که ما وقتمون را برای بازی دو بعدی بذاریم یا سه بعدی؟؟ ها؟
و در ضمن باید بگم که ما تقریبا هیچی از برنامه نویسی c++ بلد نیستیم(البته با این جور چیزا آشنایی دارم)
خیلی ممنون میشم کمک کنید:37:

:31:ولی جدای همه ی این چیزا عجب پستی زدینا:31:
:46:دمتون گرم:46:

silsin
24-06-2010, 09:28
سلام
بسته به نظر خودت داره . من الان خودم سه بعدی بیشتر دوست دارم .
در مورد udk هم انجین واقعا قدرتمندیه کافیه به بازی هایی که باهاش ساخته شدن یه نگاه بندازی.
برای طراحی صحنه بازی نیاز به برنامه نویسی نداری و تقریبا بیشتر کارا رو می تونی بدون
برنامه نویسی هم انجام بدی .
البته یه سری برنامه نویسی به قولی پیش فرض هم داره که می تونی با کیسمت اون رو داشته باشی .
اینم محدودیت داره .
حالا اگه می خوای واقعا بازی بسازی باید واقعا برنامه نویسی رو یاد بگیری .
حتی بازی دوبعدیشم به برنامه نویسی نیاز داره .
حالا فعلا از ویدئو هایی که توی اینترنت ریخته شروع کن . وقتی نیاز پیدا کردی اینجا عزیزانی هستند که کمکت کنند:20:

silsin
24-06-2010, 09:42
راستی اینم یادم رفت بگم
برای یادگیریش ویدئو زیاد اومده .
اگه اینترنت پرسرعت داری لینک میدم دانلود کن

--------------------------------------------
توی این سایت هم اموزش زیاد دارده.

--------------------------------------------------------------------
اموزش های سایت eat3d.com هم هست که خیلی مفیده
---------------------------------------------------
ببخش من تا اینجا همینا رو یادم اومد .

اگه اینترنت پرسرعت هم نداری . سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می فروشه . ویدئو های جالبی داره . فکر کنم حدود 10 تا محصول درباره این نرم افزار داشته باشه که امروز هم رفتم سه تا دیگه بهش اضافه شد . خودم هم ازش دوسه بار خرید کردم .اگه هم حرف من رو قبول نداری برو
صفحات قبل تر رو ببین دوستان دربارش زیاد حرف زدن .

parvizamd
24-06-2010, 10:17
دوستان بخشید زیاد سوال می کنم ولی یک سوال غیرتخصصی درباره udk داشتم epic ایران تحریم که نکرده نه همچین برای پابلیش کردن بازی؟

ببخشید اینو می پرسم راستش گفتم چون من دارم رایگان استفاده می کنم شاید اگه بازی ساختم پس فردا epic نگه تو ایرانی غلط کردی با موتور ما بازی ساختی؟

بازم شرمنده بابت سوالت:10:

keb
24-06-2010, 10:27
دوستان بخشید زیاد سوال می کنم ولی یک سوال غیرتخصصی درباره udk داشتم epic ایران تحریم که نکرده نه همچین برای پابلیش کردن بازی؟

ببخشید اینو می پرسم راستش گفتم چون من دارم رایگان استفاده می کنم شاید اگه بازی ساختم پس فردا epic نگه تو ایرانی غلط کردی با موتور ما بازی ساختی؟

نه هیچی نمیگه. یعنی زورش نمیرسه بگه. فقط میتونه گریه کنه.:31::27:

NINJA0098
24-06-2010, 11:40
حالا یه سوال دارم . چرا موقع حرکت کارکتر صحنه هم همراش بالا و پایین میره؟

چون فقط دوربین با پلیر اتچ شده برای این که دوربین ثابت باشه یا انیمیشن بهش بدی یه کم دردسر داره که من وقت ندارم آموزش بزارم فعلا.

saeed_cpu_full
24-06-2010, 11:51

سلام عزيز
برای اطلاع شما و بقيه دوستان ميگم آقای جی ويلبر سخنران Epic Games در اولين نمايشگاه بين المللي بازي هاي كامپيوتري در خاورميانه حضور داشت و از غرفه هاي بازي هاي ساخت ايران بازديد كرد و در مصاحبه با مجله ي بازي رايانه گفته كه ايران پتانسيل بالايي براي ساختن بازي داره و قطعا براي بازي ساز هاي مستقل برنامه هايي دارن (‌ كه فكر كنم برنامشون همين UDK بود كه با توجه به گفته هاش ايران رو هم ساپورت ميكنن )

saeed_cpu_full
24-06-2010, 12:01
سلام به همه بازی سازان و همه دوست داران بازی سازی:46:
من و سه چهار نفر دیگه از دوستام میخوایم شروع به بازی سازی کنیم و واقعا هم علاقه داریم.:40: البته یه طراح و گرافیست خوب هم داریم.:5:
اول تصمیم ما برای شروع یک بازی دوبعدی بود ولی حالا.... نمیدونم...من به شک افتادم اون هم با دیدن چنین موتور فوق العاده ای :43:
میخواستم نظر شما ها رو بدونم که چی کار کنیم یعنی میسرفه که ما وقتمون را برای بازی دو بعدی بذاریم یا سه بعدی؟؟ ها؟
و در ضمن باید بگم که ما تقریبا هیچی از برنامه نویسی c++ بلد نیستیم(البته با این جور چیزا آشنایی دارم)
خیلی ممنون میشم کمک کنید:37:

:31:ولی جدای همه ی این چیزا عجب پستی زدینا:31:
:46:دمتون گرم:46:

عزيز از برنامه نويسی‌ نترس
شما اول آموزش های 3D Buzz رو تموم كن و از سايت Iran Rose آموزش های ديگه رو تهيه كن و اون هارو هم ببين
وقتی فول شدی برو سراغ Unreal Script چون اصلش همون اسكريپت نويسی هست

S.M.3
24-06-2010, 23:01
لینک دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دانلود مستقیم به
Download from Epic Games

بروید و روی

Epic Games , Inc

کلیک کنید با قابلیت Resume

آقا وحید من هر چی سعیم رو کردم نشد:13:
همش این ارور رو می دهfile:///D:/s.m.3/qwdzs.GIFfile:///D:/s.m.3/qwdzs.GIF[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blink::ohno::23:file:///C:/Users/2/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.pngfile:///D:/s.m.3/qwdzs.GIFfile:///D:/s.m.3/Capture.JPG

saeed_cpu_full
25-06-2010, 09:48
آقا وحید من هر چی سعیم رو کردم نشد:13:
همش این ارور رو می دهfile:///D:/s.m.3/qwdzs.GIFfile:///D:/s.m.3/qwdzs.GIF[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:blink::ohno::23:file:///C:/Users/2/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.pngfile:///D:/s.m.3/qwdzs.GIFfile:///D:/s.m.3/Capture.JPG

سلام دوست عزيز
طرز آپلود كردن تصاوير رو براتون به صورت پيغام خصوصی فرستادم
لطفا بعد از اينكه عكس هارو آپلود كرديد پستتون رو ويرايش كنيد :46:

AMIR REZAs
25-06-2010, 10:12
سلام
من هر چی دنبال پی دی اف های نینجا جان گشتم پیدا نکردم!
کسی داره؟

tovamohammad
25-06-2010, 11:39
یه سوال مهم . speed tree من وقتی می خوای توش درخت وارد کنی یا خودت درست کنی ارور open GL میده .
اگه متوجه سوالم نشدین بگین عکس بزارم.

سلام

یه مقدار توضیح می دادی خب. با چه بیلد UDK این مشکلو داری؟ ویندوزت چیه؟ مدل گرافیکت چیه؟ با بیلد دیگه ای هم مشکل داری یا اصلا تست نکردی.

عکسم نمی خواد، قبلا این مشکلو داشتم، شما اینارو بگو تا بگم بهت.

silsin
25-06-2010, 13:29
سلام
سیستمم؟
widows 7
کارت گرافیکم : nvidia 8400
بیلد یو دی کا هم مال ماه می همین اخریه
اونطور که یادمه فقط یکبار تونستم باهاش توی سیستمم کار کنم که اونم نمی دونم چه جوری خوب شد.
راستی یه سوئ استفاده این وسط میکنم .
اموزش نینجا درباره سوم شخص که یادته .
جلوتر من سوال کردم که چرا صحنه همراه کارکتر تکون می خوره که نینجا جواب داد چون فقط با پلایر اتچ شده و دیگه توضیح نداد.اگر هم نفهمیدی پستش توی همین صفحه اس .می تونی جواب سوالم رو بدی که چرا صحنه همراه
کاراکتر ما تکون می خوره و چه جوری می شه خوبش کرد .

AMIR REZAs
25-06-2010, 14:27
خوب اين آموزش ساخت متريال قسمت دوم :
کد:

هر کی میتونه بره اینجا واسم فایل رو یه جا دیگه آپ کنه .
ممنون

silsin
25-06-2010, 14:34
کار خودمه
نیم ساعت دیگه میزارم همین جا دارم دنبال فیلتر شکن میگردم .
راستی امیر جان می دونی برای چی تک اینفو فیتره

AMIR REZAs
25-06-2010, 14:38
بدلیل اینکه پربازدید بود و مجوز نداشت !:41:
دوستان من کار با ادیتور مرحله ساز و استفاده از متریال ها رو یاد گرفتم( به لطف دوست عزیزم آرمین جان) حالا میگم
وقتی ران میکنم اون اسلحه رو نشون میده مثل بازی ای که با آنریل ساخته شده یعنی در واقع کدها آماده هستن؟؟
چطوری میتونم تغییرشون بدم؟؟

silsin
25-06-2010, 14:51
یعنی منظورت اینه که خودت یه اسلحه دیگه بدی دستش ؟
اگه اینه به ادرس زیر برو :

AMIR REZAs
25-06-2010, 14:57
دستت درد نکنه سایت خوبی بود...
اگر بخوایم اصلا بازی سوم شخص بسازیم چی؟؟
اگر بخوایم جای دوربین رو عوض کنیم چی؟؟

silsin
25-06-2010, 15:02
اون اموزش متریال هم مال نینجاست همین جا بگرد پیدا میکنی.
ببخش قول الکی بهت دادم فیلتر شکنم از کار افتاده

silsin
25-06-2010, 15:13
دستت درد نکنه سایت خوبی بود...
اگر بخوایم اصلا بازی سوم شخص بسازیم چی؟؟
اگر بخوایم جای دوربین رو عوض کنیم چی؟؟

--------------------------------------------------------------------------------------------
خواهش میکنم
ولی ببینم چیزای دیگه رو یادگرفتی که میخوای سوم شخص بسازی؟
اگه کد نویسی بلدی بگو ادرس بدم ولی اگه بلد نیستی برو صفحه 106 نینجا یه اموزش گذاشته .پست شماره 1058

silsin
25-06-2010, 15:22
کسی میتونه درباره این ویدئو یه توضیح بده چه جوری این کا رو کرد

AMIR REZAs
25-06-2010, 15:28
کدنویسی نه بلد نیستم:41:
یه آموزش فیلم کوتاه یا پی دی اف ندارید؟؟؟

silsin
25-06-2010, 15:55
گفتم که
نینجا اموزش گذاشته :

اموزش اول برای دوربین انتخابی بود هرکاری که بخوای می تونی با دوربین بکنی
من هم یکی می گم سادست ولی فقط یه حالات داره و بس .
هونطور که می دونی اگر نمی دونی هم بدون موقع اجرا بازی توی udk اگه دکمه ~ را بزنی به یه صفحه سیاه بازی می شه
که بهش می گن consol توی تایپ کن behind view یا free camera می بینی که سوم شخص می شه . حالا اگه می خوایی
تو خودت این کار رو هردفعه انجام ندی و خودکار بعد از شروع مرحله انجام بشه . برو به کیسمت . راست کلیک کن از New Action
برو به misc و console command رو انتخاب کن . این برای اینه که دستوراتی که توی console وسط بازی نوشتی برای همیشه.
توی این متغییر اجرا بشه . داشتم میگفتم . بعد از اینکه consolecommand رو زدی و اون وسط صفحه اومد باید اونرو به پلایر نسبت بدی دوباره راست کلیک کن و توی new event قسمت player گزینه player spawned رو انتخاب کن بعد out تشو وصل
کن به in کونسول کاماندی که درست کردی . حالا دوباره راست کلیک کن برو توی قسمت newvaribale توی قسمت player و player رو انتخاب کن بعد target اون consolecammand رو وصل کن به player حالا مونده فقط دستور وارد کنی
روی consolecommand کلیک کن پایین توی تنضیماتش برای من نوشته نداره ولی بگم که اولین جایی که توی تنضیماتش می تونی
بنویسی . بنویس behind view یا free camera بعد بازی رو اجرا کن
از این کاملتر نمی تونستم توضیح بدم.
فعلا خداحافظ

3Dmajid
25-06-2010, 16:31
این همه وقت 768 مگابایت انجینش رو از سایتش دانلود کردم ولی الان که روش میزنم اجرا نمیشه :41:
اصلا انگار Setup ش خرابه :41:
روش میزنم صفحه ی سیاه cmd باز میشه و سریع بسته میشه.
یه چیزیم مینویسه که تونستم به سختی بفهمم چیه ... مینویسه :
program too big to fit in memory
یعنی این همه وقت دانلود کردم پرید :41: ؟

AMIR REZAs
25-06-2010, 16:41
یکی اینو معنی کنه:31:
program too big to fit in memory
هاردت پایینه؟؟
رمت چی؟؟
اول باید .net رو نصب کرده باشی ها.....

vahidk2012
25-06-2010, 17:27
من یک سوال دارم :
چطور می تونم اتاقی را که ساخته ام و به آن تکستچر داده ام را حذف کنم من برای این کار آن را انتخاب کردم و دکمه ی delete را فشردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.

parvizamd
25-06-2010, 17:31
مگه رم ات چنده به نظر من ویندوز ات عوض کن

3Dmajid
25-06-2010, 17:57
نه بابا ربطی نداره ... این از این ارورایی که همینجوری میاد. تابلوعه.
فکر کنم فایلم درست دانلود نشده.
از بس هی تیکه تیکه دانلود کردم با سرعت 64 !!
مطمئنم ربطی به ویندوز یا رم و ... نداره چون اینجوری نباید ارور بده.
تازه اون ارور اینقدر سریع میاد و میره !!
من تند تند از صفحه شات انداختم تا بلاخره تونستم بخونم.
حالم گرفته شد :41:

AMIR REZAs
25-06-2010, 18:59
آره منم اولین باری که دانلود کردم نصفه بود یه اروری داد.
به نظرم برو بخرش............

AMIR REZAs
25-06-2010, 20:12
دوستان چند تا آموزش فارسی از سایتهای دیگه و آقاوحید جمع آوری کردم به امید اینکه نینجا جان هم آموزش هاش رو بذاره.
ساخت درخت:

آموزش1 آقاوحید:

آموزش2:

آموزش3:

AMIR REZAs
25-06-2010, 21:29
دوستان یه مشکل دارم:
یک مکعب که میسازم SELECT باید بشه تا بتونم تکسچر بدم؟؟؟
خوب سلکت که میکنم خصوصیاتش نمیاد تا بهش تکسچر بدم!
میشه یه توضیح در مورد تکسچر دادن به مکعب و..... به غیر از ترین بدید؟
ممنون:40:

Vahid67
26-06-2010, 01:17
دوستان من یک روش ساده برای سوم شخص بلدم منتها مشکل نشونه گیری داره یعنی بالا و پایین نمیره هدف گیریش !!! آموزش نینجای عزیز رو دیدم یکمی پیچیدس ولی این یکی خیلی سادس اگه کسی نظری در مورد هدف گیریش داره بگه تا شاید درست بشه... سعی میکنم آموزش رو هر چه سریعتر بزارم...

parvizamd
26-06-2010, 05:51
منظورت وحید جان behindview هست؟ مشکل behindview خیلی نزدیکه پلیر هست

---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:48 AM ----------

نیاز به select کردن نیست context bowser رو بازکن در مارتیل مورد نظر انتخاب و درگ کن و روی شی مورد نظر رها کن

---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------

نیاز به select کردن نیست context bowser رو بازکن در مارتیل مورد نظر انتخاب و درگ کن و روی شی مورد نظر رها کن

3Dmajid
26-06-2010, 10:57
به نظرم برو بخرش............

از کجا ؟
البته من یه جایی رو میشناسم میتونم سفارش بدم واسم بیاره ولی خیلی طول میکشه. الان یه هفته س یه نرم افزار سفارش دادم هنوز واسم نیورده.

AMIR REZAs
26-06-2010, 11:15
یعنی تکسچر رو بکشم رو دیوار یا شی؟

از کجا ؟

keb
26-06-2010, 11:35
چه طوری میشه تکسچرای مختلف رو به کانتنت برازر اضافه کرد؟

Vahid67
26-06-2010, 12:08
منظورت وحید جان behindview هست؟ مشکل behindview خیلی نزدیکه پلیر هست

---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:48 AM ----------

---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:51 AM ----------

نه منظورم behindview نیستش این یک روش دیگس که خیلی کم توی کیسمت کار داره....

AMIR REZAs
26-06-2010, 12:54
چه طوری میشه تکسچرای مختلف رو به کانتنت برازر اضافه کرد؟
برو تو کانتنت برازر راست کلیک کن و اولین گزینه یعنی ایمپورت رو بزن
یکی به من میگه چطوری تکسچر یا متریال به مثلا یه مکعب که با ادیتور اصلی ساختم رو نسبت بدم؟؟؟؟؟

silsin
26-06-2010, 14:16
سلام
منظورت چیه ؟:18:
اگه منظورت اینه که یه تکسچر نسبت بدی نه نمی شه . باید تکسچرها رو به متریال تبدیل کنی .
چون من تا یکی دو روز نمی تونم به اینترنت وصل بشم بهت جواب می دم.
اگه منظورت درست کردن متریال که اول باید توی content browser تویه یه جای خالی راست کلیک و new material رو
میزنی . یک اسم براش تعیین می کنی . بعد از زدن ok ادیتور متریال بالا میاد حلا باید برای اوردن تکسچر توی
ادیتور متریال شیئ texture sample را وارد کنی . توی قسمت سرچ متریال ادیتور فکر کنم سمت راستش باشه
بنویس texture sample بعد اینکه پیداش کردی اون رو بگیر و بکشش روی صفحه .حالا حالا به texture sample یه
نگاه کن فکر کنم چند تا خروجی داشته باشه . سیاه . قرمز و سبز و ابی و سفید . حلا سیاهشو وصل کن به diffuse
حالا متریال ادیتور رو مینیمایز کن بررو روی تکسچر مورد نظرت روش کلیک کن . دوباره بیا توی متریال ادیتوری که مینیمایز کردی رو ی texture sample کلیک کن توی تنظیماتش اون جایی که نوشته texture که جلوترش یه فلش سبز داره روی اون کلیک کن تا نکسچرت توی صفحه متریال ادیتور ظاهر بشه . یه جور دیگه هم می تونی این کار رو بکنی روی تکسچرت کلیک کن بعد توی متریال ادیتور texture sample رو بیار تکسچر خودبه خود می ره توی texture sample .
برای انداختنش روی مکعب فقط باید اون متریالی که ساختی رو بگیری و بکشی روی مکعبت یا متریال رو انتخاب و بعدش روی مکعب راست کلیک و aplay material رو بزنی امیدوارم جوابتو گرفته باشی .
فعلا خداحافظ :20:

tovamohammad
26-06-2010, 17:02
کسی میتونه درباره این ویدئو یه توضیح بده چه جوری این کا رو کرد

سلام

چیشو چه جوری کرد؟

سلام
سیستمم؟
widows 7
کارت گرافیکم : nvidia 8400
بیلد یو دی کا هم مال ماه می همین اخریه
اونطور که یادمه فقط یکبار تونستم باهاش توی سیستمم کار کنم که اونم نمی دونم چه جوری خوب شد.
راستی یه سوئ استفاده این وسط میکنم .

خودم با 8400 این مشکلو داشتم تو وین 7. رفتم تو سایت اپیک دیدم مشکل همست، کلن یه سری از این کارتا با وین 7 مشکل دارن. خودش گفته بود باید درایور کارت رو عوض کنی ولی من تست نکردم، آخه گرافیکه بدبخت سوخت.:31:

شما اول ببین شماره درایور که نصبه چنده. بعد برو تو سایت انویدیا، اول یه درایور 190 بگیر تست کن، بعد اگه نشد آخرین درایوری که گداشته رو.

tovamohammad
26-06-2010, 17:16
سلام

من یک سوال دارم :
چطور می تونم اتاقی را که ساخته ام و به آن تکستچر داده ام را حذف کنم من برای این کار آن را انتخاب کردم و دکمه ی delete را فشردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد.

توی یکی از Viewport ها غیر از Perspective روی حجم اون اتاق کلیک کن، وقتی سلکت شد، دکمه ی Delete رو بزن. بعد هر تغییری هم باید از منوی Build گزینه ی Geometry رو بزنی.:20:

نه بابا ربطی نداره ... این از این ارورایی که همینجوری میاد. تابلوعه.
فکر کنم فایلم درست دانلود نشده.
از بس هی تیکه تیکه دانلود کردم با سرعت 64 !!
مطمئنم ربطی به ویندوز یا رم و ... نداره چون اینجوری نباید ارور بده.
تازه اون ارور اینقدر سریع میاد و میره !!
من تند تند از صفحه شات انداختم تا بلاخره تونستم بخونم.
حالم گرفته شد :41:

شما مگه با چه دانلودری دانلود می کنی؟:13: فقط یکی دوتا دانلودر هست که فایل سالم تو این حجم بهت میده.

از کجا ؟
البته من یه جایی رو میشناسم میتونم سفارش بدم واسم بیاره ولی خیلی طول میکشه. الان یه هفته س یه نرم افزار سفارش دادم هنوز واسم نیورده.

از Iran-Rose.ir . فک کنم میده 500.

خواستی بگیری حواست باشه ویدئوهای آموزشی رو هم بخری.

silsin
26-06-2010, 17:17
سلام
منظورم این بود که درخت اینجوری توش تکون خورد .
راستی حالا که حستی می تونی بهم جواب این سوالم رو بدی.
نینجا توی سایت یه اموزش درباره سوم شخص گذاشته بود .من هم ازش سوال کردم چرا وقتی که کارکتر حرکت می کنه یا اینور و اونور می ره دوربین هم باهاش حرکت می کنه و صحنه هم تکون می خوره . اونم یه جواب نصفه بهم داد تو می تونی مشکمو حل کنی . اگر هم متوجه نشدی نقل و قولشو این زیر میارم

tovamohammad
26-06-2010, 17:29
سلام
منظورم این بود که درخت اینجوری توش تکون خورد .
راستی حالا که حستی می تونی بهم جواب این سوالم رو بدی.
نینجا توی سایت یه اموزش درباره سوم شخص گذاشته بود .من هم ازش سوال کردم چرا وقتی که کارکتر حرکت می کنه یا اینور و اونور می ره دوربین هم باهاش حرکت می کنه و صحنه هم تکون می خوره . اونم یه جواب نصفه بهم داد تو می تونی مشکمو حل کنی . اگر هم متوجه نشدی نقل و قولشو این زیر میارم

سلام

اون درخته که با InteractiveFoliage درست شده:

اصل اون قضیه ی تکون خوردن با متریال پیاده شده. پستای قبلی رو یه نگا بنداز، چند صفحه پیش یه توضیح کوچیک روش دادم.

اون سوالتم یه کم صبر کن داشتم می تایپیدم که پست دادی.

دوستان من یک روش ساده برای سوم شخص بلدم منتها مشکل نشونه گیری داره یعنی بالا و پایین نمیره هدف گیریش !!! آموزش نینجای عزیز رو دیدم یکمی پیچیدس ولی این یکی خیلی سادس اگه کسی نظری در مورد هدف گیریش داره بگه تا شاید درست بشه... سعی میکنم آموزش رو هر چه سریعتر بزارم...

اموزش نینجا درباره سوم شخص که یادته .
جلوتر من سوال کردم که چرا صحنه همراه کارکتر تکون می خوره که نینجا جواب داد چون فقط با پلایر اتچ شده و دیگه توضیح نداد.اگر هم نفهمیدی پستش توی همین صفحه اس .می تونی جواب سوالم رو بدی که چرا صحنه همراه
کاراکتر ما تکون می خوره و چه جوری می شه خوبش کرد .

دوستان به نظر من بیخیال این روش ها بشید، چرا لقمه رو دور سرتون می چرخونین؟:13:

پست بعدی رو بخونین.

silsin
26-06-2010, 17:30

فایلش این بود .

mehrandinio
26-06-2010, 17:34
[/QUOTE]
سلام

دوست عزیز با سون مشکلی نداره.

با کدومش مشکل داری؟ کامپایلر یا مدلر؟ بازش می کنی چه میشه؟ پیغام میده؟ کدوم بیلد UDK نصب داری؟

شما کلا از این به بعد خودت برا سوالات یه مقدار توضیح هم بده. فعلا.:8:[/QUOTE]
سلام
من تو قسمت modeler مشکل دارم ورژن آنریل هم آخرین ورژن می باشد.
من باید چه کاری انجام بدم . ارور هم نمیده فقط بالا که میاد نصفه لود می شه.

silsin
26-06-2010, 17:53
درسته ولی اونی که من دیدم اگه بشه مشکل تکون خوردن صحنه همراه کارکتر حل بشه . نیاز به کد نویسی رو برای دوربین کمتر می کنه .

tovamohammad
26-06-2010, 18:05
سلام دوستان

درمورد دوربین سوم شخص بارها صحبت کردم. صد بار گفتم این، کار کیسمت نیست. بازم میگم.:3: بحث این نیس که آیا میشه با کیسمت انجام داد یا نه، بحث اینه که نباید با کیسمت انجام داد. اصلش به خاطر مشکلاتیه که پیش میاد.

دوستان مثلا این پستا رو ببینین:

پستهای بالا پست 3 تا از دوستان هست، که اتفاقا از 3 روش مختلف این کار رو کردن، همونطور که دیدید هر کدوم یه مشکلی دارن.:13:

اینا همه نمونه که اثبات می کنن حرف من درسته. بازم نمی دونم چرا کسی قبول نداره.

حالا چرا این روشها جواب نمی ده؟ قبلا هم گفتم، راههایی که تو کیسمت برای این کار پیدا می کنید، همگی بلا استثنا راههای آسپیرینی هستن، یعنی کلی نیستن. هر راه آسپیرینی مشکلی داره که نمی شه عمومی استفادش کرد، فرض کنین مشکل X پیش اومده، حالا برا اینکه X رو حل کنین، از یه راه آسپیرینی دوم استفاده می کنین، مشکل X حل می شه، و مشکل Y به وجود میاد، حالا برا اینکه Y رو حل کنین،.............. همین جور این روندو بگیرین برین جلو.

بعضی دوستان فکر می کنن کیسمت راحت تر از اسکریپت هست، باید خدمت این دوستان عرض کنم که اصلا کیسمت با اسکریپت قابل قیاس نیس که بخواید بگید کدوم راحت تره. هر کدوم رو برای منظور خاصی طراحی کردن. نمی تونید یکی از این دوتا رو بردارین و بگین همه کارارو باهاش انجام میدم. غیر ممکنه. این صد و یک بار.

اون روش های بالا رو اگه به فرض هم بخواید به جواب برسونید، باید خداقل 5 یا 6 برابر کدنویسی وقت بذارین روش، پس عقل سلیم میگه آدم نباید از اون راه ها بره، تازه هیچ تضمینی نیس بعد این وقت هم جواب بدن.

همون طور که از عنوان پست بر میاد، اسن کار هیچ ربطی به کیسمت نداره.

از کد هم نترسید. مثلا کد زیر رو ببینین:

کافیه این کد رو به Switch کلاس دوربینتون اضافه کنین، و بگین بازی ازش استفاده کنه تا یه دوربین سوم شخص ساده داشته باشین.:5: به نظرتون این کد 10 بار ساده تر و سریعتر از اون سناریویی که بالا گفتم نیست؟؟؟ به نظر من که تفاوتش واضحه.

هر چند تجربه بهم میگه شما همچنان به همون روشها می چسبین و می گین بابا کی حوصله داره کد بزنه، ولی گفتم بگم که بعد نگید کسی بهمون نگفت قضیه از این قراره.

دوستان از من گفتن بود. دیگه خود دانید.:8: فعلا بای.

AMIR REZAs
26-06-2010, 19:30
برای انداختنش روی مکعب فقط باید اون متریالی که ساختی رو بگیری و بکشی روی مکعبت یا متریال رو انتخاب و بعدش روی مکعب راست کلیک و aplay material رو بزنی امیدوارم جوابتو گرفته باشی .
خوب منم میکشمش ولی به صورت یه شکل هندسی ظاهر میشه.
یعنی مکعب متریال نمی گیره متریال به شکل دایره میاد رو صفحه.
بعد از روش دوم هم که این کار رو میکنم aplay material رو تو راست کلیک نمی بینم.....
میشه مصور توضیح بدید؟؟؟:11:

tovamohammad
26-06-2010, 19:39
خوب منم میکشمش ولی به صورت یه شکل هندسی ظاهر میشه.
یعنی مکعب متریال نمی گیره متریال به شکل دایره میاد رو صفحه.
بعد از روش دوم هم که این کار رو میکنم aplay material رو تو راست کلیک نمی بینم.....
میشه مصور توضیح بدید؟؟؟:11:

نه
شما اگه میخوای روی سطوح یه BSP متریال بذاری باید این کارو بکنی:

برو از داخل Content Browser متریالی که می خوای رو روش کلیک کن تا دورش زرد رنگ بشه. حالا برگرد توی Viewport اصلی، روی هر سطحی که می خوای متریال بیافته کلیک راست کن و Apply Material رو بزن. مثلا اگه می خوای روی 4 تا دیوار یه اتاق مکعب شکل متریال بذاری، با Control همه ی دیوار ها رو انتخاب کن و بعد کلیک راست کن رو یکیش.

راه ساده تر هم داره، ویدئوها رو ببینی یاد می گیری.

امیر رضا جان بدون ویدئو داری وقتتو تلف می کنی ها. این 18 بار.:13: یا UDK رو ول کن به یه کار برس که فایده داشته باشه، یا برو سراغ ویدئوها.

AMIR REZAs
26-06-2010, 19:44
امیر رضا جان بدون ویدئو داری وقتتو تلف می کنی ها. این 18 بار.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا UDK رو ول کن به یه کار برس که فایده داشته باشه، یا برو سراغ ویدئوها.
محمدجان من میخوام برم مسافرت ببینم اگر الان سفارش بدم چند روز دیگه میارن ؟؟
از اینجا:

چون اینجا کاملتر از سایتی که میگی هست.

AMIR REZAs
26-06-2010, 20:01
اینم یه عکس از محیط که میگم تو راست کلیک اپلای متریال ننوشته.............:

tovamohammad
26-06-2010, 20:02
اینم یه عکس از محیط که میگم تو راست کلیک اپلای متریال ننوشته.............:

دیگه واجب شد بری ویدئوهارو بگیری.:31:

شما که هنوز اتاقی نساختی که بخوای متریال بذاری روش. زود بدو برو ویدئوهارو بگیر.:20:

محمدجان من میخوام برم مسافرت ببینم اگر الان سفارش بدم چند روز دیگه میارن ؟؟
از اینجا:

چون اینجا کاملتر از سایتی که میگی هست.

اینو قبلا پرویز جان نشونم داده، فقط یه دونه ویدئو داره که اونم به درد شروع نمی خوره، ایران رز 12 تا ویدئو داره. باید با 2 تا ویدئو شروع کنی که هر دوش تو اون 12 تا هست.

میشه بگی کجاش کاملتره؟:18: 12<1

امیر رضا جان برا من مهم نیس از کجا بگیری، سایت پسرخالم که نیس. اگه اینو معرفی می کنم به این خاطره که اینا رو هیچ جای دیگه نمی فروشن.

تایمشم باید از خود فروشنده بپرسی. برا من که از ایران رز 2 روز بعدش اومد.

AMIR REZAs
26-06-2010, 20:05
محمدجان اولا اون عکسو گذاشتم پست بالایی
ثانیا
محتويات اين پکیج عبارتند از:
* جدیدترین نسخه ی ارائه شده کیت توسعه آنریل (فوریه 2010)
* دموهای DungeonDefense و TheBall و Whizzle ارائه شده در سایت رسمی انجین
* کتابهای الکترونیکی :

Mastering Unreal® Technology, Volume I Introduction to Level Design with Unreal® Engine 3
Sams - Mastering Unreal Technology, Volume II (2009)s
Unreal Tournament game programming for teens

* نسخه نهایی NET FX 3.5
* 4 ساعت آموزش ویدیویی Eat3D باکیفیت HD در مورد مباحثی نظیر:

Chapter 1 General Overview
Chapter 2 Building the Towers
Chapter 3 Building the Middle Section
Chapter 4 Grids and Snaps
Chapter 5 Understanding BSP and Brushes
Chapter 6 Applying Materials to BSP
Chapter 7 Building the Front Doorway and Stairs
Chapter 8 Filling in the Gaps on the Middle
Chapter 9 Building out the Corridor and Adding Trim
Chapter 10 Adding the Large Environment Assets
Chapter 11 Adding Lights
Chapter 12 Adding Post Processing Effects
Chapter 13 Adding Assets and Lighting the Corridor
Chapter 14 Creating the Water
Chapter 15 Adding Importance and Blocking Volumes
Chapter 16 Adding Birds and a Lens Flare
Chapter 17 Animating the Door
Chapter 18 Brief Introduction to Sound in UDK
Chapter 19 Final Thoughts, Tips and Polish

Vahid67
26-06-2010, 20:06
آره محمد جان من امروز حدود چهار ساعت روش وقت گذاشتم آخرش به یه سری کد رسیدم که نهایتا برای سوم شخص باید از اونها استفاده کرد حق با شماست اصلا نباید برای سوم شخص سراغ کیسمت رفت....

سعی میکنم خیلی ساده یه آموزش کامل و بدون هیچ نقصی از سوم شخص درست کنم و بزارم اینجا تا برای همیشه این موضوع تموم بشه....

tovamohammad
26-06-2010, 20:15
محمدجان اولا اون عکسو گذاشتم پست بالایی
ثانیا
محتويات اين پکیج عبارتند از:
...

باباجان دروغ که بهت نمی گم، می گم قبلا دیدم، بله همیناس، ولی چه ربطی داره؟ من گفتم یه ویدئو بیشتر نداره که اونم درسته. تازه اون ویدئو به درد شروع نمی خوره. از من گفتن بود.

ولی خوشم نیومد اومدی اینارو اینجا زدی، یعنی می خواستی بگی دروغ می گم که اون سایتو دیدم؟؟:44:

در ضمن اون سایت یه فروشندس، هیچی هم از UDK حالیش نیس، مثلا این که گفته جدیدترین ورژن UDK ، باید بگم بعد اون نسخه ی فوریه، 3 تا نسخه دیگه اومده، چهارمی هم تو راهه.:13:

برا اون عکس هم پست قبلی رو ادیت کردم واست.

از هر جا دوس داری بگیر، فقط بعد نگی هیچی یاد نگرفتم.:13:

آره محمد جان من امروز حدود چهار ساعت روش وقت گذاشتم آخرش به یه سری کد رسیدم که نهایتا برای سوم شخص باید از اونها استفاده کرد حق با شماست اصلا نباید برای سوم شخص سراغ کیسمت رفت....

سعی میکنم خیلی ساده یه آموزش کامل و بدون هیچ نقصی از سوم شخص درست کنم و بزارم اینجا تا برای همیشه این موضوع تموم بشه....

خواهش می کنم، امیدوارم بقیه هم مثل شما بتونن با این مطلب کنار بیان.:20:

برای آموزش هم 3-2 تا پست قبلا زدم آموزش های انگلیسیش اونجاس، فارسی که فک کنم لازم نیس ولی خب اگه هم خواستی درست کنی، می تونی از اونا کمک بگیری.

در کل ساده ترین حالتش همون کدیه که تو پست بالا دادم. که البته باید بچه ها اسکریپت بلد باشن تا ازش استفاده کنن.

AMIR REZAs
26-06-2010, 20:24
اولا محمدجان من اصلا قصد توهین نداشتم
دوما کدوم بسته رو از ایران رز بگیرم بهتره
سوما اون عکس رو دیدی؟؟ چرا جواب نمی دی؟؟

tovamohammad
26-06-2010, 20:49
اولا محمدجان من اصلا قصد توهین نداشتم

خوبه. نمی دونم، شایدم من بد برداشت کرده بودم.:11:

دوما کدوم بسته رو از ایران رز بگیرم بهتره

چون یه پول پست هم باید بدی، به نظر من هرچی که برا بعد می خوای رو هم بگیر. برو تو قسمت فروش فیلم ها، بعد هر کدوم که تو اسمش Eat3D, Unreal و Skeletal هست رو بگیر. فک کنم میشه 12 تا.

وقتی گرفتی اول همه بشین پای ویدئوهای رسمی اپیک که از 3DBuzz هست، هموناست که لینک دانلودش صفحه اول هست. بعدش هم سریه Gnomon: UDK.

اینا که تموم شد خبرم کن استپ بعدی رو بهت بگم.:20:

سوما اون عکس رو دیدی؟؟ چرا جواب نمی دی؟؟

کی گفته جواب ندادم؟گفتم که شما اصلا هنوز اتاقی نساختی، اصلا دیدی؟

خلاصه شما هنوز اتاقی نساختی.:13:

اون مکعبی که می بینی براش هست، یعنی یه قلمه و برای ساخت CSG استفاده میشه، خودش توی بازی وجود نداره. شما اول باید اونو به هر سایز و هر شکلی می خوای در بیاری، بعد برای اینکه مثلا یه اتاق داشته باشی باید از منوی Brush گزینه ی اول یا دوم رو بزنی(بسته به اینکه به چه روشی داری اتاق رو میسازی).

مثلا می تونی اول گزینه ی اول رو بزنی، بعد مکعب قرمز رنگ رو همونجا یه مقدار کوچیک کنی و ببری داخل این حجمی که برات داد، اونوقت از گزینه ی دوم ایتفاده کن. این ساده ترین مثالیه که توش هم از CSG Add استفاده می کنی، هم CSG Subtract .

بعد این کار شما یه اتاق داری که دیوارهاش ضخامت دارن. برای متریال روی هر سطحی که می خوای(چه سطوح خارجی، چه سطوح داخلیه اتاق) می تونی به اون روشی که توضیح دادم متریال بذاری:

ایشالا که جواباتو گرفتی.:8: فعلا.

mehrandinio
26-06-2010, 21:32
سلام
شما فکر کنید من یه بازی ساختم و این رو می خوام منتشر کنم . من باید این بازی رو چگونه منتشر کنم؟
با تشکر

ali_2021
26-06-2010, 21:39
سیلام.udk June هم منتشر شد :31:
776 MB حجمش !
اینم لینک توضیحاتش :
اینم لینک دانلود :

M55
26-06-2010, 21:57
من با udk یه رئال تایم ساختم.

tovamohammad
27-06-2010, 01:30
باز سلام

سلام
من تو قسمت modeler مشکل دارم ورژن آنریل هم آخرین ورژن می باشد.
من باید چه کاری انجام بدم . ارور هم نمیده فقط بالا که میاد نصفه لود می شه.

من با بیلد می تو وین 7 با Speed Tree Modeler مشکلی نداشتم. شما اینکه می گی نصفه لود میشه یعنی چه جوری؟:13: چیاش بالا نمیاد؟ یه دونه عکس ازش بذار.

در ضمن با بیلد دیگه ای از UDK هم تست کردی یا نه؟ داری بیلد دیگه ای؟

سلام
شما فکر کنید من یه بازی ساختم و این رو می خوام منتشر کنم . من باید این بازی رو چگونه منتشر کنم؟
با تشکر

یعنی فرض کنیم؟ خب شما اول بساز، هر وقت ساختی بیا بپرس.:31:

اگه از نقطه نظر فنی می پرسی، باید اول چنتا تغییر توی فایلای Config بدی و بعد بازیتو از طریق Unreal Frontend اول Cook، بعد Make و بعد Package کنی.

جزئیاتشو اینجا بخون:

مخصوصا 3-2 بخش انتهایی مال Packaging هست.

از لحاظ زمانی هم، کل تنظیماتی که شما باید بکنی یه 10 دقیقس، حدود 30 دقیقه هم طول می کشه UDK بازی رو پکیج کنه.

من با udk یه رئال تایم ساختم.

دوست عزیز خوبه. ولی راستش هر چیزی که تو UDK یا سایر Game Engine ها ساخته میشه Real Time هست.:20:

شما اگه کارت جالب شده، می تونی یه تاپیک براش بزنی و یه سری توضیحات و شات از پروژت توش بذاری. این جوری از نظرات بچه ها هم مطلع می شی.

keb
27-06-2010, 08:53
برو تو کانتنت برازر راست کلیک کن و اولین گزینه یعنی ایمپورت رو بزن
یکی به من میگه چطوری تکسچر یا متریال به مثلا یه مکعب که با ادیتور اصلی ساختم رو نسبت بدم؟؟؟؟؟

برو رو مکعب کلیک کن. بعد کنترل و s رو با هم بزن. بعد برو متریالی رو که میخوای از تو کانتنت برازر بردار بعد هم رو مکعب راست کلیک کن و apply matherial رو بزن.

mehrandinio
27-06-2010, 09:47
یعنی من برای انتشار بازی به لایسنس نیازی ندارم؟
با تشکر

silsin
27-06-2010, 11:17
[tovamohammad]سلام دوستان

درمورد دوربین سوم شخص بارها صحبت کردم. صد بار گفتم این، کار کیسمت نیست. بازم میگم.:3: بحث این نیس که آیا میشه با کیسمت انجام داد یا نه، بحث اینه که نباید با کیسمت انجام داد. اصلش به خاطر مشکلاتیه که پیش میاد.

دوستان مثلا این پستا رو ببینین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپستهای بالا پست 3 تا از دوستان هست، که اتفاقا از 3 روش مختلف این کار رو کردن، همونطور که دیدید هر کدوم یه مشکلی دارن.:13:

اینا همه نمونه که اثبات می کنن حرف من درسته. بازم نمی دونم چرا کسی قبول نداره.

حالا چرا این روشها جواب نمی ده؟ قبلا هم گفتم، راههایی که تو کیسمت برای این کار پیدا می کنید، همگی بلا استثنا راههای آسپیرینی هستن، یعنی کلی نیستن. هر راه آسپیرینی مشکلی داره که نمی شه عمومی استفادش کرد، فرض کنین مشکل X پیش اومده، حالا برا اینکه X رو حل کنین، از یه راه آسپیرینی دوم استفاده می کنین، مشکل X حل می شه، و مشکل Y به وجود میاد، حالا برا اینکه Y رو حل کنین،.............. همین جور این روندو بگیرین برین جلو.

بعضی دوستان فکر می کنن کیسمت راحت تر از اسکریپت هست، باید خدمت این دوستان عرض کنم که اصلا کیسمت با اسکریپت قابل قیاس نیس که بخواید بگید کدوم راحت تره. هر کدوم رو برای منظور خاصی طراحی کردن. نمی تونید یکی از این دوتا رو بردارین و بگین همه کارارو باهاش انجام میدم. غیر ممکنه. این صد و یک بار.

اون روش های بالا رو اگه به فرض هم بخواید به جواب برسونید، باید خداقل 5 یا 6 برابر کدنویسی وقت بذارین روش، پس عقل سلیم میگه آدم نباید از اون راه ها بره، تازه هیچ تضمینی نیس بعد این وقت هم جواب بدن.

همون طور که از عنوان پست بر میاد، اسن کار هیچ ربطی به کیسمت نداره.

از کد هم نترسید. مثلا کد زیر رو ببینین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکافیه این کد رو به Switch کلاس دوربینتون اضافه کنین
----------------------------------------------------------------------------------------
این بالایی رو نمی دونم چرا اینجوری شد:18: من می خواستم نقل وقول بیارم . ولی بیخیال شما فکر کنید این نقل وقول :27:
حالا یه سوال ؟:18:
برای این کار کد رو باید کجا اضافه کنیم .؟ باید توی یه فایل جدا بنویسم یا اینکه یه کلاس جدید ایجاد کنم؟
اگه باید برای این کد نویسی فایل uc جدید ایجاد کنیم باید توی کدوم پوشه باشه ؟ نمی شه تغییرات رو توی سورس اصلی udk داد . یه سوال دیگه هم دارم . توی کدهای پیش فرض توی پوشه اصلی خود udk کدومش برای کنترل دوربینه ؟ اصلا اگه زحمت نمی شه درباره کلاس های پوشه ی src اونایی که بدرد این جور کارا می خورن رو معرفی کن و دربارشون یه توضیح بده . :31:

mehrandinio
27-06-2010, 11:41
برای انتشار بازی نیازی به لایسنس نیست؟

mehrandinio
27-06-2010, 12:51
سلام
من اگه بخوام بازی رو منتشر کنم نیازی به لایسنس دارم یا ه؟
با تشکر از دوستان

parvizamd
27-06-2010, 16:48
محمد جان من شدیدا درگیر یادگیری unreal script هستم ولی راستش باید بازی ام تموم کنم ولی شدید می چسبیدم بهش !

mehrandinio
27-06-2010, 19:29
سلام به همگی
اگه به ایران لایسنس نمی دند برای چی باید دنبال آنریل انجین رفت.
من دیروز به اپیک گیم ایمیل زدم بابت لایسنس
امروز جواب من رو دادند :
" به خاطر مسائل سیاسی ما نمی توانیم برای مردم ایران لایسنس صادر کنیم"
حالا ما باید چیکار کنیم؟

AMIR REZAs
27-06-2010, 19:37
عزیزان م تو مجله دنیای بازی
خوندم که برنامه نویس گرشاسپ گفته بود اگه بخوایم از آنریل استفاده کنیم باید 25درصدش رو بدیم به اپیک نمیدونم قضیه چیه !

moeinhoseyni
27-06-2010, 19:45
بابا اول بازی رو درست کنید بعد برید سراغ انتشار و لایسنش و از این حرفها
حداقلش اینه که ایران که کپی رایت نداره تو ایران میتونید راحت بفروشید
فقط 25 درصدش رو بدید به دولت به جای سازنده ی موتور خوبه

mehrandinio
27-06-2010, 19:48
منظورش این بوده که اگه بخواهیم بازی رو منتشر کنیم اول باید لایسنس رو خریداری کنیم بعدش باید از اون چیزی که در بیاریم 25% رو به اپیک گیم بدیم ( به ایران هم نمیدهند)

saeed_cpu_full
27-06-2010, 23:41
سلام به همگی
اگه به ایران لایسنس نمی دند برای چی باید دنبال آنریل انجین رفت.
من دیروز به اپیک گیم ایمیل زدم بابت لایسنس
امروز جواب من رو دادند :
" به خاطر مسائل سیاسی ما نمی توانیم برای مردم ایران لایسنس صادر کنیم"
حالا ما باید چیکار کنیم؟
شما بازيه خوب بساز با كله برات منتشر ميكنن ( روي سايتشون ميزارن )‌مسائل سياسي هم يادشون ميره
چند صفحه پيش هم درباره ي سخنران اپيك نوشتم كه از بازي هاي ايراني بازديد كرد و يه جورايي گفت كه ساپورتشون هم ميكنن

خوندم که برنامه نویس گرشاسپ گفته بود اگه بخوایم از آنریل استفاده کنیم باید 25درصدش رو بدیم به اپیک نمیدونم قضیه چیه !
اون ها بازيه اولشون سوشيانت بود كه براي ساختش ( به گفته ي خودشون ) اديتور طراحي كردن با استفاده از Ogre 3D ( اگه درست نوشته باشم ) بعدش كه سوشيانت كنسل شد بازي گرشاسپ رو شروع كردن به ساختن از همون اديتور استفاده كردن (چاره اي هم نداشتن اين همه زحمت كشيدن براي ساخت اديتور !‌) به خاطر همين هست كه از انجين هاي ديگه استفاده نكردن ولي جريان 25 درصد واسه اين هستش كه اگر بازيتون به فروش بره در صورتي كه سود بازي كم باشه 25% به Epic ميرسه براي اطلاعات بيشتر به iran-rose مراجعه كنيد

منظورش این بوده که اگه بخواهیم بازی رو منتشر کنیم اول باید لایسنس رو خریداری کنیم بعدش باید از اون چیزی که در بیاریم 25% رو به اپیک گیم بدیم ( به ایران هم نمیدهند)
هيچ ربطي به لايسنس نداره عزيز من باز هم ميگم شما خروجي بگير دموي بازيت رو بفرست براي اپيك اگه بازيت سطحش خوب بود توي سايت UDK هم ميزارن ! باز هم ميگم هيچ احتياجي به لايسنس نيست

Vahid67
28-06-2010, 02:32
سلام به دوستان گلم
بالاخره موفق شدم جوابی برای مشکل سوم شخص پیدا کنم (با کمک یکی از یه سایتهای آلمانی!!) اینم چندتا شات ازش براتون میزارم ببینید .... چطوره؟؟؟
بزودی آموزشش رو براتون میزارم...
(اگه موفق به دیدن عکسها نشدید بگید یجای دیگه آپ کنم برای بعضی ها شاید tinypic فیلتر باشه):31:

moeinhoseyni
28-06-2010, 06:49
به نظرت دوربین خیلی پایین نیست از پشت سره خیلی جالب نشده ها
باید یه تریلر درست کنی ببینیم چطوری شده اینجوری نمیشه درست تشخیص داد

parvizamd
28-06-2010, 09:46
جالبه وحیدجان با کد نوشتی اش دیگه نه؟

Vahid67
28-06-2010, 10:21
جالبه وحیدجان با کد نوشتی اش دیگه نه؟

خیلی کم با کد کار داره یعنی کدهاشو از یه بازی دیگه کپی کردم :31: ولی در کل مهمترین بخش کارش با کد انجام شده ...:2:

silsin
28-06-2010, 12:05
سلام به دوستان گلم
بالاخره موفق شدم جوابی برای مشکل سوم شخص پیدا کنم (با کمک یکی از یه سایتهای آلمانی!!) اینم چندتا شات ازش براتون میزارم ببینید .... چطوره؟؟؟
بزودی آموزشش رو براتون میزارم...
(اگه موفق به دیدن عکسها نشدید بگید یجای دیگه آپ کنم برای بعضی ها شاید tinypic فیلتر باشه):31:

خوبه . حالا بگو کی می خوای اموزششو بذاری . این مشکل behindview رو نداره؟
لطفا سریعتر درباره نحوه ی کد نویسیت توضیع بده من شدیدا منتظرم.

silsin
28-06-2010, 12:35
راستی اینو می گم و میرم .
یه منبع خوب واسه برنامه نویسی udk پیدا کردم . میزارم تا با هم استفاده کنیم.
اولی درباره برنامه نویسی شیئ گرا توی udk

این پایینی هم یه سایت اموزشی درباره برنامه نویسی udk من فقط یکی شو نگاه کردم که در باره دوربین ایسومتری بود حتما ببینید
فکر می کنم جواب خیلی از سوالاتون رو بده

mehrandinio
28-06-2010, 13:09
سلام دوستان
من می خوام پلیر بازی رو تغییر بدم مثلا به جای اسلحه یه ماشین اضافه بشه باید چه کاری کنم ؟
با تشکر

AMIR REZAs
28-06-2010, 15:08
خلاصه شما هنوز اتاقی نساختی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون مکعبی که می بینی براش هست، یعنی یه قلمه و برای ساخت CSG استفاده میشه، خودش توی بازی وجود نداره. شما اول باید اونو به هر سایز و هر شکلی می خوای در بیاری، بعد برای اینکه مثلا یه اتاق داشته باشی باید از منوی Brush گزینه ی اول یا دوم رو بزنی(بسته به اینکه به چه روشی داری اتاق رو میسازی).

مثلا می تونی اول گزینه ی اول رو بزنی، بعد مکعب قرمز رنگ رو همونجا یه مقدار کوچیک کنی و ببری داخل این حجمی که برات داد، اونوقت از گزینه ی دوم ایتفاده کن. این ساده ترین مثالیه که توش هم از CSG Add استفاده می کنی، هم CSG Subtract .

بعد این کار شما یه اتاق داری که دیوارهاش ضخامت دارن. برای متریال روی هر سطحی که می خوای(چه سطوح خارجی، چه سطوح داخلیه اتاق) می تونی به اون روشی که توضیح دادم متریال بذاری:

محمد جان نشد:18::31:
وقتی اولی براش رو میزنم فقط تو قسمت top متریال داده میشه و اپلای متریال هم دسترسی پیدا میشه و وقتی دومی رو بعدش میزنم متریال حذف میشه و یه قالب صورتی از مکعب در میاد !:41:

Vahid67
28-06-2010, 16:10
بالاخره آموزش چهارم هم حاضر شد
موضوع : دوربین سوم شخص
لینک دانلود آموزش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود فایلهای مورد نیاز :

پست سوم آپدیت شد ...

مدیران لطفاً تمام آموزش ها رو ضمیمه سایت کنند.

mehrandinio
28-06-2010, 16:25
من می خوام پلیر بازی رو تغییر بدم باید چه کاری انجام بدم؟

Vahid67
28-06-2010, 17:32
من می خوام پلیر بازی رو تغییر بدم باید چه کاری انجام بدم؟

کار زیاد راحتی نیست یا حداقل روشی که من میدونم راحت نیست اگه میتونید صبر کنید تا یک آموزش براش بسازم البته تا چند روز آینده و چون موضوع بسیار مهمی هست حتماً باید یک آموزش براش ساخته بشه ...

mehrandinio
28-06-2010, 18:05
خیلی ممنونم
اگه ساخته بشه فوق العاده میشه.

mehrandinio
28-06-2010, 21:06
اگه میشه یه آموزش کوچیک به ما می دی تا کارمون راه بیافته؟

tovamohammad
29-06-2010, 01:54
اگه میشه یه آموزش کوچیک به ما می دی تا کارمون راه بیافته؟

خب شما یکم صبر کن آموزش فارسی وحیدجان میاد، اگه خیلی عجله داری با آموزش های اصلیش کار کن فعلا:

به نظرت دوربین خیلی پایین نیست از پشت سره خیلی جالب نشده ها
باید یه تریلر درست کنی ببینیم چطوری شده اینجوری نمیشه درست تشخیص داد

معین جان وقت نکردم اون آموزشو چک کنم، نمی دونم جناب وحید دقیقا از چه راهی رفته، ولی در هر صورت می شه به راحتی مکان دوربین رو نسبت به پلیر تغییر داد، شما نگران نباش.

تو کلاسایی که وحید جان گذاشته یه چرخی بزن، خودت می تونی تغییر دلخاهتو توش بدی ایشالا.

tovamohammad
29-06-2010, 02:08
محمد جان نشد:18::31:
وقتی اولی براش رو میزنم فقط تو قسمت top متریال داده میشه و اپلای متریال هم دسترسی پیدا میشه و وقتی دومی رو بعدش میزنم متریال حذف میشه و یه قالب صورتی از مکعب در میاد !:41:

خب شما یحتمل بعد از CSG Add براش قرمز رنگ رو کوچیک نکردی و ببری داخل اولی، درسته؟ یه بار دیگه اون پستو بخون.

البته راه زیاد داری، مثلا می تونی این کارو بکنی: روی عکس مکعب تو Toolbax سمت چپ کلیک راست کن. یه پنل باز میشه، X, Y و Z رو هر چیزی که می خوای بده و تیک Hollow رو بذار و پنل رو ببند. این جوری یه مکعب توخالی می سازه که خودش دیوار هم داره. اونوقت برو از منوی Brush گزینه ی اول رو بزن.

الان دیگه هم می تونی به داخل اتاق متریال بدی، هم به خارج اتاق.:5: البته همون راه قبلی هم اگه درست بری جواب می گیری.

راستی پس چی شد اون ویدئوها؟ گفتی می رم می گیرم که.:46:

محمد جان من شدیدا درگیر یادگیری unreal script هستم ولی راستش باید بازی ام تموم کنم ولی شدید می چسبیدم بهش !

خوبه، البته اگه اول ادیتورها رو یاد می گرفتی، سریعتر نتیجه می گرفتی. ولی خب هر جور می دونی.

AMIR REZAs
29-06-2010, 10:34
محمدجان ببین این عکس رو قسمت TOP دارای متریال هست و بقیه نه. از روش دوم رفتم.

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------

دوستان فکر میکنم درست شد.
فقط برای متریال دادن به قسمت های دیگه باید دیوار ها رو انتخاب کنم و براش رو بزنم دیگه
یه شات:

moeinhoseyni
29-06-2010, 15:23
سلام این که پیش فرض خود موتور هست شما هیچ متریالی ندادی بهش
باید حتما ویدوها رو ببینی اینجوری نمیتونی کار کنی که

moeinhoseyni
29-06-2010, 18:39
سلام یه سوال داشتم
کسی این ویدوهای
geodav

توی اصفهان نداره این سایتش
یا حداقل یه لینک تارنت بهم بدید من نمیتونم دانلودشون کنم سرعتش خیلی پایینه نمیشه ازش دانلود کرد

silsin
29-06-2010, 19:06
سلام
کسی هنوز نفهمید چطور می شه توی اموزش اقا وحید جای دوبین رو عوض کرد . من وقتی تونستم با تغییر دادن offset . دوربین موقع حرکت کردن رو یه کمی عقب بیارم.
بلاخره کسی در باره اوردن کاراکتر پیش فرض و اسلحه پیش فرض اموزشی نداد؟

AMIR REZAs
29-06-2010, 19:12
سلام این که پیش فرض خود موتور هست شما هیچ متریالی ندادی بهش
باید حتما ویدوها رو ببینی اینجوری نمیتونی کار کنی که
اونها رو میخرم ولی من میتونم متریالش عوض کنم:46:

silsin
29-06-2010, 19:21
افرین .
چرا تا الان نگرفتی باور کن اگه بگیری تمام مشکلاتت حل می شه

silsin
29-06-2010, 19:39
یه سوال
چه طور می شه افکت بارون ساخت.
می شه اتیشی ساخت که با یک با تیر خوردن شعله ور بشه. کار با کیسمت و ضربه پذیر کردنشو بلدم ولی ساختن اینجو اتیش رو بلد نیستم لطفا یک نفر کمک کنه.
لطفا درباره lens flare در udk یه کم توضیح بدین

7alma
29-06-2010, 23:49
خیلی ممنون از معرفیتون
دوستان کسی دانلود نکرده ببینه چیه ؟
کسی نمیتونه با اموزشهاش اگه دانلود کرد بفرسته ؟ ( هر چی پولش بشه تقدیم میکنم )
کسی نمیدونه برنامه نویسیش چیه ؟ انگار شنیده بودم مثل Quest کانال کشیه ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی عالیه . در ضمن من برای کسایی که میخواند این موتورو یاد بگیرم یه نظری دارم اینه که نمیشه بدون کار کردن گفت کار باهاش سخته یا نه البته نمیگم سخت نیست ولی دلیل نمیشه یک نرم افزار چون قدرتمنده بگیم پس کار با اونم سخته .
سلام آقا رضا
من دانلود کردم خیلی خیلی عالیه پیشنهاد میکنم هرکی اینترنت پرسرعت داره دانلود کنه چون خیلی کمک می کنه
در مورد فروش! من فروشنده نیستم ولی تبادل اطلاعات می کنم ! اگر چیزی در مورد بازی سازی یا تری دی مکس داری باهم مبادله کنیم.
این پیشنهاد برای همه است
وبلاگ

m_basij
29-06-2010, 23:52
من چند روز نبودم نفهم قلمدادم کردید رفتم پی کارم ، افتادیدم به جون هما ، بهتره کمی خونسرد باشید ، تایپیک هایی کهزدید را نگاه کنید از اول تا اخر تایپیک را نگاه کنید ، ببینید چی گفتید چی نگفتید ؟ همش حرف های تکرای چه جوری میشه سوم شخص ساخت ، چجوری میشه کاراکتر بازی را تغییر داد ، چه جوری میشه ... .
بهتر نیست یک فکری به حال خودتون بکنید ، راست میگفت دوستم بازی سازان را این انرل داره تنبل می کنه . اونم خیلی . یک تکونی به خودتون بدید ، می دونم بازم مثل قبلید و همانطوری ولی بازم یک تکونی به خودتون بدید بد نیست.

Vahid67
30-06-2010, 00:17
من توی خود آموزش هم نوشتم که از کجا باید تغییر داد به هر حال باید این کدها رو عوض کنید و دوباره make رو بزنید... البته دقت کنید قبل از هر بار make باید UTENGINE رو هم پاک کنید ...

این کد فاصله دوربین از پلیر رو میده
VectorX = CamRotX * GetCollisionRadius() * 3.55;

این کد اگر مثبت بدید دوربین به سمت راست حرکت میکنه و اگر منفی چپ
VectorY = CamRotY * GetCollisionRadius() * -1.9f;

و نهایتاً این کد هم ارتفاع دوربین رو نشون میده
DesiredCameraZOffset = (Health > 0) ? GetCollisionRadius() * 0.35

PS2PS2PS2
30-06-2010, 12:18
سلام من هم بالاخره دان کردم فقط آموزش نصب هم دارید:31: میخوام بدونم که بعدا دچار مشکل نشم:20:

silsin
30-06-2010, 12:49
سلام
نیاز به آموزش نصب نداره . خیلی راحت نصب می شه . هرچیزی که بخواد هم خودش نصب می کنه وظیفه تو فقط اینه
که چند تا ok و Next بزنی . همین

silsin
30-06-2010, 15:38
اینم یه سایت برای کسایی که می خوان برنامه نویسی unreal sceript رو یاد بگیرن

silsin
01-07-2010, 09:48

---------------------------------------------------------------------------------
سلام
اینرو که یادتونه که مال نینجا بود
به قول محمد یه را اسپیرینی براش پیدا کردم که دیگه صحنه همراه کاراکتر تکون نخوره.
تمام کارهای توی اموزش رو انجام بدین فقط به جای دوربینی که توی اموزش گفته از قسمت SceneCaptureActor
این SceneCapture2DActor رو به جای دوربین اصلی اضافه کنید . اینم یه دوبینه و کارش فرقی نمی کنه . ولی من نمی دونم ده درد چی می خوره . فقط در این مورد تونسط مشکل من رو حل کنه

moeinhoseyni
01-07-2010, 12:51
کسی سوال ما رو جواب نمیده؟
حداقل بگید نداریم نیست تموم شده و از این حرفها که من خمار نمونم
من این ویدوهای
geodav
میخواهم سایتش هم اینه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توی فایل فرونته
اگه کسی هست که در اصفهان زندگی میکنه و اینارو داره خبرم کنه پولش هرچی بشه مشکلی نیست
یا اگه لینک تارنت دارین بدید من هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نشد

PS2PS2PS2
01-07-2010, 17:04
سلام دوستان من تو این آموزش اولیش گیر کردم...
نور که میذارم تو بازی نمیاد ولی اون لا مپ هست ها....

saeed_cpu_full
01-07-2010, 17:06
سلام دوستان من تو این آموزش اولیش گیر کردم...
نور که میذارم تو بازی نمیاد ولی اون لا مپ هست ها....

از منوی Bulid > Bulid Light رو بزنيد
توي همون آموزش هم نوشته فكر كنم

silsin
01-07-2010, 18:14
بلاخره تونستم کاراکتر خودم رو جایگزین کاراکتر اصلی کنم .
حالا که دیگران اموزششو نمیدن . خودم تا چند روز دیگه اموزششو میزارم

silsin
01-07-2010, 19:12
یه سوال
میشه توی انریل حالت اسلوموشن درست کرد . مثلا توی بازی وقتی مثلا فلان اتفاق می افته تصویر کند تر بشه .
من توی فروم اپیک خوندم که می شه . ولی اونجا کسی توضیح نداده بود.

PS2PS2PS2
01-07-2010, 20:25
از منوی Bulid > Bulid Light رو بزنيد
توي همون آموزش هم نوشته فكر كنم
ولی برای من این گزینه نیست و تو آموزش هم چنین چیزی ندیدم...:41:
مِنو Bulid من این گزینه Lighting هست... منظورتون همونه؟؟؟؟
ولی بازم درست نشد ...:31:
بی خیال حالا کسی فیلم و یا ویدئو یی از آموزش های خوب این "یو دی کی" جون(!) داره؟؟؟:46:

esi_ostokhooni2009
01-07-2010, 21:45

خوب اگه یکم فکر کنید میبینید راه های خیلی زیادی هست که حتی گرشاسب هم با هزینه خیلی کمی لاینسس داشته باشه یکی از راهاش اینه : به یکی از کشور های همسایه برید نظیر ترکیه و دوبی لاینسس رو بخرید و برگردید هزینه (زمانی : 2 هفته مالی : 400 -500 هزار تومن)

Fa.Ga91
01-07-2010, 22:16
با سلام.
این کلا اولین بار که من یه post میزارم تا یه سوال بپرسم ولی‌ بعد از خوندن همهٔ صفحات باید بگم که دوستان بسیار دلسوز و اساتید بسیار خوبئ اینجا هستن .
من یه سوال داشتم، امیدوارم که کسی راهی‌ براش بلد باشه (احتمال قوی تو unreal script باید حلش کرد)
می‌خواستم بپرسم فرض کنید ما یه روم داریم. چجوری می‌شه یه gate یا door مثل بازی Portal توش ایجاد کرد.
مثلا اگه ما یه روم خالی‌ داشته باشیم و دو تا gate یکی‌ سمت چپ، یکی‌ سمت راست به شکل قرینه چطور باید کاری کرد که اگر بازیکن وارد gate سمت راست بشه از gate سمت چپ تو همون روم خارج شه و اگه مثلا از نمای first person مستقیم به gate سمت راست نگاه کنه در واقع تصویر خودش رو از پشت از دریچه و دید gate سمت چپ ببینه.
اگه code خاصی‌ هم براش ندارین مهم نیست فقط اگه ایده یا رهنمایی هم داشته باشین ممنون میشم.

silsin
02-07-2010, 10:12
سلام
منظورت همون سیستم انتقال یا همون teleport ؟

mehrandinio
02-07-2010, 10:14
نحوه ی تغییر پلیر رو لطفا هر چه سریع تر آموزش بدید . کمک کمک کمک

silsin
02-07-2010, 10:25
ولی برای من این گزینه نیست و تو آموزش هم چنین چیزی ندیدم...:41:
مِنو Bulid من این گزینه Lighting هست... منظورتون همونه؟؟؟؟
ولی بازم درست نشد ...:31:
بی خیال حالا کسی فیلم و یا ویدئو یی از آموزش های خوب این "یو دی کی" جون(!) داره؟؟؟:46:

------------------------------------------------------------------------
برای این کار توی صفحه اصلی بالای صفحه سمت راست طرف ضربدر کنار ایکون دسته هواپیمایی دنبال ایکون لامپ بگرد روش کلیک کن . از اونجا می تونی نور ها رو build کنی.

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

نحوه ی تغییر پلیر رو لطفا هر چه سریع تر آموزش بدید . کمک کمک کمک

اگه واقعا عجله داری این رو دانلود کن . وگرنه منتظر باش تا خودم فارسی شو بزارم .

mehrandinio
02-07-2010, 10:38
دانلودش کردم فایل جالبی بود
دستت درد نکنه کارم راه افتاد.

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------

سلام دوباره
من تو نرم افزار پوزر یه کاراکتر طراحی کردم
من چجوری می تونم این کاراکتر رو به آنریل بیارم با تمام تکستچر هاش
با تشکر از دوستان

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------

سلام دوباره
من تو نرم افزار پوزر یه کاراکتر طراحی کردم
من چجوری می تونم این کاراکتر رو به آنریل بیارم با تمام تکستچر هاش
با تشکر از دوستان

silsin
02-07-2010, 10:49
باید مدل رو بیاری توی 3dmax چون فکر نکنم پلاگین های actorx برای پوزر هم باشه .

PS2PS2PS2
02-07-2010, 12:35
------------------------------------------------------------------------
برای این کار توی صفحه اصلی بالای صفحه سمت راست طرف ضربدر کنار ایکون دسته هواپیمایی دنبال ایکون لامپ بگرد روش کلیک کن . از اونجا می تونی نور ها رو build کنی.

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------

اگه واقعا عجله داری این رو دانلود کن . وگرنه منتظر باش تا خودم فارسی شو بزارم .

ممنون دیدم و روش هم کلیک کردم...فقط....یه سوال دیگه داشتم:
وقتی build رو میزنم یه پنجره به نام swarm agent.... باز میشه که در حال پر کردن چیزی هست و این چیز هم همین جوری میره جلو تا آخر ولی دوباره بهش جا داده میشه و اون شرو به پرشدن میشه...(فکر کنم چیزی نفهمیدی:31:)
خلاصه....
من اون رو میبندم و علاوه بر اون توی یو دی کی یه چیز هست یه اسم building map که اون هم تموم نمیشه و من مجبور به زدن stop build میشوم....(بازم فکر کنم چیزی نفهمیدی:31:)
حالا میدونی مشکل ها چیه و باید چه کنم؟؟؟(فکر کنم دیگه اینو نفهمیدی:31::46:)

moeinhoseyni
02-07-2010, 15:04
سلام کاری بهش نداشته باش تا پردازشش تموم بشه بعد میتونی تغییراتی که تو بازی دادی رو ببینی
مثلا یه نور اضافه کردی برای اینکه بتونی توی بازی ببینی باید طبق گفته دستمون عمل کنی و روی دکمه لامپ شکل کلیک کنی
تا رندرش کنه اگه از فضاهای بزرگ و تکچر زیاد و متریال و استاتیک مش و غیره زیاد تو مرحله استفاده کنی این پردازشی که میبینی
و میگی تموم نمیشه بیشتر میشه یعنی بستگی به فضا ی تو گرافیک بازیت و موادی که تو بازی استفاده کردی داره هرچی بیشتر باشه پردازش هم بیشتر میشه و دیرتر رندر میکنه پس برای دیدن تغیراتت تو بازی باید صبر کنی تا تموم بشه
خیلی زیاد شد ببخشید

PS2PS2PS2
02-07-2010, 15:58
سلام کاری بهش نداشته باش تا پردازشش تموم بشه بعد میتونی تغییراتی که تو بازی دادی رو ببینی
مثلا یه نور اضافه کردی برای اینکه بتونی توی بازی ببینی باید طبق گفته دستمون عمل کنی و روی دکمه لامپ شکل کلیک کنی
تا رندرش کنه اگه از فضاهای بزرگ و تکچر زیاد و متریال و استاتیک مش و غیره زیاد تو مرحله استفاده کنی این پردازشی که میبینی
و میگی تموم نمیشه بیشتر میشه یعنی بستگی به فضا ی تو گرافیک بازیت و موادی که تو بازی استفاده کردی داره هرچی بیشتر باشه پردازش هم بیشتر میشه و دیرتر رندر میکنه پس برای دیدن تغیراتت تو بازی باید صبر کنی تا تموم بشه
خیلی زیاد شد ببخشید

مرسی :31:
خیلی ممنون :31:
باید ببینم شاید درست شد:46:

silsin
02-07-2010, 19:36
ممنون دیدم و روش هم کلیک کردم...فقط....یه سوال دیگه داشتم:
وقتی build رو میزنم یه پنجره به نام swarm agent.... باز میشه که در حال پر کردن چیزی هست و این چیز هم همین جوری میره جلو تا آخر ولی دوباره بهش جا داده میشه و اون شرو به پرشدن میشه...(فکر کنم چیزی نفهمیدی:31:)
خلاصه....
من اون رو میبندم و علاوه بر اون توی یو دی کی یه چیز هست یه اسم building map که اون هم تموم نمیشه و من مجبور به زدن stop build میشوم....(بازم فکر کنم چیزی نفهمیدی:31:)
حالا میدونی مشکل ها چیه و باید چه کنم؟؟؟(فکر کنم دیگه اینو نفهمیدی:31::46:)
----------------------------------------------------------------------------------
دمت گرم پاک ما رو نفهم کردی رفتی.:13:
راست می گه نباید کار به کارش داشته باشی تا پر بشه . بیشتر رندر اون سر رندر کردن lightmass طول می کشه
که بایدم بکشه . ولی میتونی بعد از اینکه روی ایکون لامپ کلیک کردی تیک lightmass رو برداری اینطوری سریعتر
می شه . ولی یادت باشه که این پروسه رندر باید کامل و با light mass باشه .
اصلا چرا از light volume استفاده نمی کنی. اگه از اون استفاده کنی دیگه برای نور احتیاجی به رندر مجدد نداری.

mehrandinio
02-07-2010, 20:59
سلام
کسی لینک دانلود CityEngine 2010 رو برای Unreal Engine نداره.(FULLVERSION)

با تشکر

moeinhoseyni
03-07-2010, 07:37
منظورت چیه برای انریل میخوای ؟

silsin
03-07-2010, 10:15
نرم افزار city engine مخصوص انریل نیست .
فقط می شه باهاش مثل نرم افزار های مدل سازی یه شهر و ساخت اورد توی انریل
فکر کنم پسوند هایی که ذخیره می کنه . به انریل هم بخوره . در مورد یونیتی مطمئنم یه پسوند خاص داره .

esi_ostokhooni2009
03-07-2010, 10:16
من موقع نصب آنریل ایمیلمو دادم همین دیروز یه ایمیل واسم اومد با موضوع City engine منم نخونده پاکش کردم :31:

saeed_cpu_full
03-07-2010, 10:20
نرم افزار city engine مخصوص انریل نیست .
فقط می شه باهاش مثل نرم افزار های مدل سازی یه شهر و ساخت اورد توی انریل
فکر کنم پسوند هایی که ذخیره می کنه . به انریل هم بخوره . در مورد یونیتی مطمئنم یه پسوند خاص داره .

عزيز لينك دانلود اين City Engine رو داري ؟
يونيتي پسوند هاي Obj , FBX , 3DS رو بدون اشكال ميخونه و فرمت max رو هم اگه 3d max داشته باشي ميخونه
يونيتي مشكلي با City Engine از لحاظ فرمت نداره ؟

silsin
03-07-2010, 10:53
لینک دانلودشو اخرین بار توی سایت تک اینفو رحمت الله علیه دیده بودم . صبر کن بگردم .

moeinhoseyni
03-07-2010, 11:11
دوستان لینک دانلود City Engine در سایت زیر

خوش به حالتون من اگه محدودیت نداشتم دالودش میکردم باید بدرد بخوره

silsin
03-07-2010, 12:02
عزيز لينك دانلود اين City Engine رو داري ؟
يونيتي پسوند هاي Obj , FBX , 3DS رو بدون اشكال ميخونه و فرمت max رو هم اگه 3d max داشته باشي ميخونه
يونيتي مشكلي با City Engine از لحاظ فرمت نداره ؟

بفرما .
رفتم از توی سایت فیلتر شده تک اینفو کشیدم بیرون
این یه عکس ازشهر سازی سیتی انیجین برای کرای انجین
شرکت هایی که از این نرم افزار استفاده کردند.

این لینک فیلم های اموزشی اونه

که برای سه تا انجین . یونیتی و انریل و کری توضیح می ده.
این لینک دانلود 30 روزه مستقیم از سایت خود برنامه

باید اینجا تمام اصلاعات رو پر کنی
اینم لینک کامل برنامه از تورنت

در کل سه راه برای خروجی گرفتن از سیتی انجین هست ( به صورت مدل سه بعدی ، مثل 3ds یا md2 ، راه دوم به ص ورت فایل مستقیم obj که کارایی پایینی داره و راه سوم با استفاده از اسکریپت نویسی و فایل xml ) که برای همه ی موتورها ی پشتیبانی شده قابل استفاده است.

نه مخصوص یونیتی نیست ولی فقط یونیتی مستقیما از فایلهای obj و fbx استفاده می کنه و نیازی به تبدیلشون به فرمت دیگه ای نداره . مثلا در گیم استادیو باید دوباره fbx رو ایمپورت کرد و خروجی mdl گرفت . فرمت 3ds یا ma مایا رو هم نداره ظاهرا فرمت خروجیش collada هست که یکبار باید با مکس و مایا ایمپورت بشه و برای انجین های دیگه استفاده بشه. obj خروجی خیلی مناسبی هست تنها اشکالش اینه که انیمیشن رو خروجی نمی ده ولی fbx انیمیشن هم ساپورت می کنه که خیلی عالیه.

منبع :سایت تک اینفو(فیلتر شده)

PS2PS2PS2
03-07-2010, 12:41
وای خدای من:42:

یکی کمکم کنه!!!!

ای بابا ما هرچه قدر با این یودی کی بیشتر کار میکنیم بیشتر به مشکل میخوریم....
امروز یه عالم (یه ذره کمتر) کار کردمو آخر هم گزینه build all رو زدم و بعد این ارور برام اومد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی dont send رو زدم برنامه هنگ کرد و بالاخره با alt+ctrl+delet زدم و خارج شد.....ولی یه ذره بعد این ارور اومد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجون هرکی که دوست دارید کمکم کنید:37::37::37::41::41::45:

silsin
03-07-2010, 13:04
این اروها چیز عادی

برای اینکه به مشکل بر نخوری زود زود سیو کن
دلیلش رو الان یادم نیست ولی توی پست های قبلی دوستان توضیح دادن

PS2PS2PS2
03-07-2010, 14:10
این اروها چیز عادی

برای اینکه به مشکل بر نخوری زود زود سیو کن
دلیلش رو الان یادم نیست ولی توی پست های قبلی دوستان توضیح دادن
ممنون ولی من اصلا نمیتونم کلید "بلوود" رو بزنم ، یعنی وقتی که میزنم ارور میده و بعد هنگ میکنه که مجبور به خروج دادنش میشم

saeed_cpu_full
03-07-2010, 14:23
ممنون ولی من اصلا نمیتونم کلید "بلوود" رو بزنم ، یعنی وقتی که میزنم ارور میده و بعد هنگ میکنه که مجبور به خروج دادنش میشم

بيلد ( Build ) منظورته ؟ يعني وقتي ميخوام Build كني ميپره بيرون ؟
مشخصات سيستمت رو بگو ...

silsin
03-07-2010, 15:03

---------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات سیستمت چیه؟ اشکال می تونه به خاطر کمبود منابع سخت افزاری هم صورت بگیره.
یه کاری کن .
build ها رو جدا بگیر. ببین سر کدوم هنگ می کنه.
مثلا . نور ها جدا. صحنه جدا و غیره .

AMIR REZAs
03-07-2010, 16:28
آقا یه مشکل :
من میخوام ترین ایمپورت کنم از موتور میزنه بیرون چی کار کنم؟

PS2PS2PS2
03-07-2010, 16:43
---------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات سیستمت چیه؟ اشکال می تونه به خاطر کمبود منابع سخت افزاری هم صورت بگیره.
یه کاری کن .
build ها رو جدا بگیر. ببین سر کدوم هنگ می کنه.
مثلا . نور ها جدا. صحنه جدا و غیره .

سعی کردم جدا هم بگیرم ولی باز هم نشد...:41:
واقعا امکان داره به خاطر سیستم پایین باشه:37:.....اگه ممکنه احتمالا مشکل از همونه.....:45:
میدونید چرا..چون سیستم من با کارت گرافیک 256 مگابایت و با رم 1 گیگ هست:5::31:
وای.......یعنی من این همه دانلود کردم هیچ بود؟؟/!!!:37:
راستی بگم که وقتی اون 776 مگ رو دانلود کردم و خواستم نصب کنم شروع کرد به دانلود یه چیز 54 مگابایتی!!
و بعد شروع به نصب کامل شد !!!!!!!!!
از همون جایی هم دانلود کردم که آقا وحید گفتن

parvizamd
03-07-2010, 16:43
ترین دیگه چیه؟؟؟

AMIR REZAs
03-07-2010, 16:48
نقشه(مپ) train (انگلیسیم بده:31:)

saeed_cpu_full
03-07-2010, 18:09
واقعا امکان داره به خاطر سیستم پایین باشه:37:.....اگه ممکنه احتمالا مشکل از همونه.....:45:
راستی بگم که وقتی اون 776 مگ رو دانلود کردم و خواستم نصب کنم شروع کرد به دانلود یه چیز 54 مگابایتی!!

عزيز مدل كارت گرافيكت رو بگو نه مقدار مموريش رو

mehrandinio
03-07-2010, 19:28
سلام بر دوستان
کسی از دوستان کرک city engine 2010 رو نداره؟
با تشکر

silsin
03-07-2010, 22:28

واقعا گرافیکت ؟256 :18:
اگه مدلش از 8000 کمتره واقعا مشکل داری.
مال من 8400 دارم پای سیستم دغ می کنم . حالا تو که هی چی .
امیدوارم حداقل 8000 باشه.
اون 54 مگی که دانلود کردی netframwork بود .

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

سلام بر دوستان
با تشکر

از اون تورنته دانلود کن . توش هست.

---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

سلام بر دوستان
با تشکر

فکر نکنم . بتونی به این راحتی ها پیدا کنی .
حالا تو از اون قبلی استفاده کن اگه کرکش بود خودم برات می زارم.

PS2PS2PS2
04-07-2010, 09:07
عزيز مدل كارت گرافيكت رو بگو نه مقدار مموريش رو
6600le :31::5::46:

keb
04-07-2010, 10:26
لینکهای آموزشی که برای این انجین ساختم امیدوارم مفید واقع شود ....

آموزش اول :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش دوم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش سوم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش چهارم (دوربین سوم شخص) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفایلهای مورد نیاز آموزش چهارم:

تو آموزش اول وقتی میخوای نور بزاری بعد مرحله رو بیلد کنی ارور میده. واسه چی؟

mehrandinio
04-07-2010, 12:01
آیا آنریل انجین توانایی پردازش دو میلیون مدل را دارد؟

silsin
04-07-2010, 14:12
6600le :31::5::46:

واقعا 6600:18:
سیستم مورد نیازش ایناست . حالا تو چطور می خوای با این مدل کارت گرافیک کارکنی خدا می دونه
PC Specs

Minimum:

Windows XP SP2 or Windows Vista
2.0+ GHz processor
2 GB system RAM
ShaderModel3-compatible video card .
3 GB Free hard drive space

Windows Vista 64 SP2
2.0+ GHz multi-core processor
8 GB System RAM
NVIDIA 8000 series or higher graphics card
Plenty of HDD space

PS2PS2PS2
04-07-2010, 14:19
واقعا 6600:18:
سیستم مورد نیازش ایناست . حالا تو چطور می خوای با این مدل کارت گرافیک کارکنی خدا می دونه
PC Specs

Minimum:

Windows XP SP2 or Windows Vista
2.0+ GHz processor
2 GB system RAM
ShaderModel3-compatible video card .
3 GB Free hard drive space

Windows Vista 64 SP2
2.0+ GHz multi-core processor
8 GB System RAM
NVIDIA 8000 series or higher graphics card
Plenty of HDD space

ما که تا اینجاش داشتیم کار میکردیم.....
یعنی اون ارور ها واسه اینه؟؟؟؟؟

Dark000prince
04-07-2010, 14:20
من تازه آموزش هارو دانلود کردم .:41::41:
چند روزه اینترنت با سرعت دانلود 400 500 گیرم افتاده و چند روز دیگه هم میره !!!
همه بازی های showcasse رو دانلود کردم با اون 2 تا سورس
-----------------------
من قبلا اومده بودم دیده بودم یه نفر محتوی بازی gears of war رو کامل لینک گذاشته بود ولی الان پیداش نمی کنم .
میشه یکی لینک اونا رو دوباره بده ؟
هرچی سرچ می کنم چیدا نمی کنم
tnx:31::31::40:

silsin
04-07-2010, 14:34

یه سوال
به فرض هم داشته باشه . ایا می تونی با سیستمت ازش رندر بگیری .
من خودم به زور و با فریم 5 تونستم 4200 تا بزارم .

saeed_cpu_full
04-07-2010, 15:02

سلام عزيز
تعداد مدل مهم نيست بلكه تعداد چند ضلعي هاي اون مدل ها مهمه
بعضي موقع ها يه مدل چندين هزار چند ضلعي داره ولي ده تا مدل هستن كه روي هم تعداد چند ضلعي هاشون به 100 تا نميرسه
در ضمن بستگي به سيستمت هم داره + تكلنوژي هايي كه انجين براي رندر ساپورت ميكنه ( مثلا مدل هاي دور رو رندر نكنه يا با جزئيات كم رندر بكنه و ...)

silsin
04-07-2010, 15:04
ما که تا اینجاش داشتیم کار میکردیم.....
یعنی اون ارور ها واسه اینه؟؟؟؟؟

یعنی خودت حساب کن . از 6600 توقع shader 3 داری .

iload
04-07-2010, 19:52
سلام

6600 شیدر 3 پشتیبانی میکنه . من قبلا داشتم . :20:

parvizamd
04-07-2010, 19:58
دوستان دارم UNREAL SCRIPT یاد می گیرم خیلی آسونه باور نمیشه

iload
04-07-2010, 20:57
سلام

ببخشید دوستان من میخوام تو بازیم مو برای کاراکترم داشته باشم . کسی ساخت مو طبیعی تو آنریل بلده ؟ ( متریل و کانل کشی برای مو )

ممنون

moeinhoseyni
04-07-2010, 21:31
دوستان دارم UNREAL SCRIPT یاد می گیرم خیلی آسونه باور نمیشه

یه منبعی هم به ما معرفی کن تا بریم یاد بگیرم
اگه فیلمی کتابی چیزی داره بده بقیه هم استفاده کنن تنها خوری نکن مرسی

parvizamd
04-07-2010, 22:09
در واقع فقط کافیه چندتا کلاس بنویسی
به این آدرس مراجعه کنید:
برای شروع خیلی خوبه

keb
05-07-2010, 09:46
اصلا کجا باید اسکریپت نوشت؟:20:

moeinhoseyni
05-07-2010, 10:00
برو این صفحه
نرم افزار رو دانلود کن
در ضمن به ای پی ایران هم گیر میده برو تو گوگل سرچش کن پپیدا میشه

keb
05-07-2010, 10:08
برو این صفحه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنرم افزار رو دانلود کن
در ضمن به ای پی ایران هم گیر میده برو تو گوگل سرچش کن پپیدا میشه

این چیه؟
درضمن به من که گیر نداد.

moeinhoseyni
05-07-2010, 10:37
تو این سایت میفهمی چیه برو بخون

milad1370s
05-07-2010, 11:11
سلام کسی میدونه چجوری میشه سرعت تیری که از اسلحه شلیک میشه رو زیاد کرد؟

mehrandinio
05-07-2010, 11:17
با سلام
آیا میشه به جای پلیر پیش فرض بازی یه ماشین جایگزین بشه؟
اگه میشه راهنمایی کنید
با تشکر

esi_ostokhooni2009
05-07-2010, 13:21
آقا ممکنه آموزش کامل وارد کردن از تری دی مکس رو بگید چون من خودم یه جسم رو وارد کردم ولی کلیزیون (Colision) نداشت و هرچقدر هم تنظیمات کلزیونشو دستکاری کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم

fo_udk
05-07-2010, 14:06
سلام کسی میدونه چجوری میشه سرعت تیری که از اسلحه شلیک میشه رو زیاد کرد؟

برای تغییر زمان شلیک باید مقدار FireInterval را تنظیم کنید این فرمان در فایل UTWeapXXXX.UC قرار دارد.هر اسلحه فایل UTWeapxxxx.uc مخصوص مخصوص خود را دارد .

FireInterval(0)=+0.10
FireInterval(1)=+0.12

silsin
05-07-2010, 15:07
با سلام
آیا میشه به جای پلیر پیش فرض بازی یه ماشین جایگزین بشه؟
اگه میشه راهنمایی کنید
با تشکر

سلام
شدنش که می شه .فقط یه کمی دنگ وفنگ داره .مثلا باید برای معرفی یه شیئ یه سری کد بنویسی که راحته .
واسه کنترل کد بنویسی . برای دوربین هم کد بنویسی . کلا همین سه تا قسمته اگه وقت کردم یا اموزششو می دم
یا کد های امادشو اینجا میزارم.

silsin
05-07-2010, 15:15
آقا ممکنه آموزش کامل وارد کردن از تری دی مکس رو بگید چون من خودم یه جسم رو وارد کردم ولی کلیزیون (Colision) نداشت و هرچقدر هم تنظیمات کلزیونشو دستکاری کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم

یعنی چی colision نداشت .
اگه اینترنتت خوبه این صفحه رو ببین

تصویریه

esi_ostokhooni2009
05-07-2010, 15:32
ممنون مشکلم رو از روی ویدئو پیدا کردم (فرمت فایل باید ASE میشد که من با یه فرمت دیگه سیو کرده بودم)

iload
05-07-2010, 17:24
سلام

بچه ها کسی جواب سوال من رو نمیدونه ؟

راستی آقا محمد کجاس ؟

mehrandinio
05-07-2010, 18:37
سلام
شدنش که می شه .فقط یه کمی دنگ وفنگ داره .مثلا باید برای معرفی یه شیئ یه سری کد بنویسی که راحته .
واسه کنترل کد بنویسی . برای دوربین هم کد بنویسی . کلا همین سه تا قسمته اگه وقت کردم یا اموزششو می دم
یا کد های امادشو اینجا میزارم.

اگه میشه یه نمونه کد بزارید

milad1370s
05-07-2010, 18:43
fo_udk خیلی ممنون یه مشکل دیگه داشتم اینکه میخوایم به یه ابجکت شیک بشه و مختصات محل برخود تیر را در بیاریم این چجوریه؟

esi_ostokhooni2009
05-07-2010, 20:17
میلاد جان در مورد این سوالت من هم خیلی توش گیر کرده بودم ولی وقتی این دو آموزش رو دیدم تونستم کامل این قسمت رو متوجه بشم :

milad1370s
05-07-2010, 22:52
سلام مرسی من این فیلمارو دیدم ولی این نابود میکنه من میخوام مختصات دقیق جای که تیر می خوره بده مثلا بگه کجای سنگ تیر خورده به وسط به چپ یا راست تشخیص محل بر خورد اینو می دونید؟

esi_ostokhooni2009
06-07-2010, 05:15
ببینید آموزش اول در مورد نابود کردن هست ولی لینک دومی که گزاشتم باهاش میشه یه سطح آب ساخت که به حرکات نظیر تیر زدن و راه رفتن واکنش نشون بده اگه یکم دقت کنی میتونی به جای سطح آب خیلی سطح های دیگه نظیر دیوار و یا چوب هم بسازی

milad1370s
06-07-2010, 07:39
مثلا ما یه سیبل داریم که می خواهیم با شلیک به هر نقطه ای از سیبل مختصات x,y,z محل برخورد را به ما بدهد و ما به کاربر امتیاز بدهیم نیاز به واکنش نیست

Great_ARP
06-07-2010, 08:17
سلام به همه...
اگه کسی لینکی واسه کرک facefx دارین ممنون میشم بذاره...

silsin
06-07-2010, 11:50
fo_udk خیلی ممنون یه مشکل دیگه داشتم اینکه میخوایم به یه ابجکت شیک بشه و مختصات محل برخود تیر را در بیاریم این چجوریه؟

اول سلام . برای این کار اول برو صفحه های 70 تا 73 رو ببین .اخر همین پست هم یه لینک می دم اونم ببین
احتمالا مشکلت حل می شه.

میلاد جان در مورد این سوالت من هم خیلی توش گیر کرده بودم ولی وقتی این دو آموزش رو دیدم تونستم کامل این قسمت رو متوجه بشم :

ببینید آموزش اول در مورد نابود کردن هست ولی لینک دومی که گزاشتم باهاش میشه یه سطح آب ساخت که به حرکات نظیر تیر زدن و راه رفتن واکنش نشون بده اگه یکم دقت کنی میتونی به جای سطح آب خیلی سطح های دیگه نظیر دیوار و یا چوب هم بسازی

در ضمن این چیزی که شما گذاشتی ربطی به سوال دوستمون نداره . اولی ساخت سطوح تخریب پذیره .
دومی هم ساخت آب . فکر کنم شما منظور دوستمون رو بد متوجه شدی.

مثلا ما یه سیبل داریم که می خواهیم با شلیک به هر نقطه ای از سیبل مختصات x,y,z محل برخورد را به ما بدهد و ما به کاربر امتیاز بدهیم نیاز به واکنش نیست

حالا در مورد این حرفت خودم داشتم یه مدت روش کار می کردم . بهش هم می گن سیستم xp
می تونم سایتی که ازش کمک گرفتم رو بهت نشون بدم
این برای سیستم امتیاز دهی

برای مختصات نقاط هم همونطور که بالا گفتم برو صفحات 70 تا 73:20:

silsin
06-07-2010, 12:09
سلام به همه...
اگه کسی لینکی واسه کرک facefx دارین ممنون میشم بذاره...

سلام :20:
عزیز من کرک نمی خواد.facefx یه برنامه جدا نیست که crack بخواد
کلا از دو راه می شه بهش دسترسی داشت
یکی با پلاگین facefx که میزنیش به 3dmax یا maya توی اونا درستش می کنی .
یکی دیگه هم توی خود udk روی یه کاراکتر از نوع skeletal mesh راست کلیک می کنی و الا ن دقیق گزینشو یادم
نیست ولی فکر کنم نوشته create new facefx .در کل خودت facefx رو اونجا دیدی بدون همونه که من می گم.
تابعد :8:...............

silsin
06-07-2010, 12:28
دوستان اگه می تونن از fileplanet دانلود کنند . یک سری منابع جالب برای تکسچر پیدا کردم .

---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

راستی قبل از رفتن یه سوال بی ربط به این انجمن دارم
از کی تا حالا رپیدشر اکانت پریویومشو رایگان می ده ؟ من همین الان ثبت نام کردم.

تا بعد..................

لیلی پود
07-07-2010, 00:38
اگه میشه این نرم افزار رو برای دانلود بزارید یکم حجمش کمتر باشه ما با دیال اپ باید 1 روز صبر کنیم تا دانلود بشه هر کی تونست گیر بیاره بزاره ممنون

keb
07-07-2010, 09:39
اگه میشه این نرم افزار رو برای دانلود بزارید یکم حجمش کمتر باشه ما با دیال اپ باید 1 روز صبر کنیم تا دانلود بشه هر کی تونست گیر بیاره بزاره ممنون

حجم کمتر بیشتر نداره. ثابته. لینکش هم تو صفحه ی اول هست. اگه دایال آپی هستی برو بخرش.

mehrandinio
07-07-2010, 12:01
اگه میشه یک نمونه کد در رابطه با تغییر پلیر بزارید.
با تشکر

silsin
07-07-2010, 17:36
اگه میشه یک نمونه کد در رابطه با تغییر پلیر بزارید.
با تشکر

سلام
این اموزش فارسی رو میزارم تا دیگه سوالی نباشه.
اموزش تغییر دادن کارکتر

RatAtouille
07-07-2010, 17:51
براي كد نويسي از اول تا آخر آموزش نداري ؟ تيكه تيكه نميخوام كل كد نويسي .

mehrandinio
07-07-2010, 18:12
سلام اگه میشه همینجا یه مثال بزنید.
اینطوری اصلا خوب نیست.
با تشکر از مقاله

silsin
07-07-2010, 18:46
سلام
توی گجاش مشکل داری؟

mehrandinio
07-07-2010, 18:53
تو قسمت wordinfo مشکل دارم چیزی به نام mymod اضافه نمیشه

silsin
07-07-2010, 19:01
صبر کن الان چک می کنم .
ببین توی کامپایل کردن توی unrealfrontend ارور می ده.

M.Mehrazin
07-07-2010, 19:13
سلام
یکی از دوستان که برنامه رو دانلود کرده می تونه اون رو چند بار زیپ کنه و روی سایت بذاره تا دوستان دایل آپی هم استفاده کنند؟
اگر انجام بدید خیلی ممنون میشم