مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
tovamohammad
29-05-2010, 21:38
سلام صبر كن من فردا از iran-rose ميخوام خريد كنم ! اصفهانيه طرف اگه ديدم قابل اعتماد ميگم بهت ! (منم اصفهانم):27:
سلام علی آقا
مطمئنی؟ اون سری که ازش پرسیدم اصفهان نبودش.
در ضمن قابله اعتماده، من قبل عید خریدم.:46:
------------
راستی علی جان چی شد پس؟
در مورد این پست خبر ندادی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه پست دادی نه تشکر رو زده بودی، گفتم شاید اصلا نخونده باشی، هان؟
بخون ببین مشکلت حل می شه یا نه.:8: فعلا.
amir raya
29-05-2010, 21:49
سلام.
من هیچی از بازی سازی و نرم افزارا نمیدونم . فقط از روی کنجکاوی و برای اطلاعات عمومی میپرسم.
این محیط هایی که توش بازیکن راه میره یا خود کاراکترها رو با همین نرم افزار درست میکنند یا باید در نرم افزار های دیگه مثل 3 دی مکس درست کرد و بعد وارد این نرم افزار کرد؟
parvizamd
29-05-2010, 22:07
می خوام برم طراحان پارسی بیگرم تازه یک سی دی مفتی میده:31: بگذریم جدا من بازی بزنم بیرون کسی به هم نمی گه Warez kidde >> تو انجمن گیم استدیو انگار می خوان به کرک ها فحش بدن
tovamohammad
29-05-2010, 22:47
:8:
آنریل به درد بازی های 2 بعدی حرفه ای میخوره؟
زبان برنامه نویسیش چطوره؟ میشه با api ارتباط برقرار کرد؟
سلام دوست عزیز
من تاحالا سعی نکردم باهاش دو بعدی بسازم، ولی با توجه به اینکه جدیدا Scaleform GFx بهش اضافه شده برای UI وHUD ، شاید بتونی باهاش اونم بسازی.
زبون اصلیش Unreal Script هست، سینتکسش همون ++C ، با یه سری امکانات برای بازی سازی.
بله با استفاده از Dll Bind میشه به API هم ارتباط برقرار کرد. البته Native Dll ها.
فعلا.:8:
tovamohammad
29-05-2010, 23:03
سلام.
من هیچی از بازی سازی و نرم افزارا نمیدونم . فقط از روی کنجکاوی و برای اطلاعات عمومی میپرسم.
این محیط هایی که توش بازیکن راه میره یا خود کاراکترها رو با همین نرم افزار درست میکنند یا باید در نرم افزار های دیگه مثل 3 دی مکس درست کرد و بعد وارد این نرم افزار کرد؟
سلام به شما
محیطی که پلیر داخلش حرکت می کنه، داخل خود UDK طراحی می شه.
کاراکتر ها هم 90% از آیتم هاش داخل 3Ds Max و Photoshop (و برای کار تخصصی Mudbox) طراحی می شه و بعد میاد داخل UDK، توی UDK هم یه 10% کار انجام می شه که البته ربطی به طراحیش نداره.
تا بعد.:8:
tovamohammad
29-05-2010, 23:22
می خوام برم طراحان پارسی بیگرم تازه یک سی دی مفتی میده:31: بگذریم جدا من بازی بزنم بیرون کسی به هم نمی گه Warez kidde >> تو انجمن گیم استدیو انگار می خوان به کرک ها فحش بدن
بله جدا بازی درست کنی کسی بهت نمی گه بالا چشت ابروه.:21:
راستی حالا که از اونجا می گیری، حواست باشه قبل اینکه بخوای شروع کنی، اون ویدئوها رو هم گرفته باشیا، بدون اونا نمی تونی UDK یاد بگیری.
من نیاز دارم که برای کاراکتر دشمن pathfinding تعریف کنم و یک مسیر طولانی رو برای اون تعریف کنم که من رو پیدا کنه باید از چه روشی استفاده کنم ؟
متشکرم
parvizamd
30-05-2010, 05:35
کمتر موتور این ویژگی داره . ولی آنریل این وِِِیژگی داره . البته بستگی داره بازی ات محیط باز باشه یا بسته
moeinhoseyni
30-05-2010, 08:06
سلام
کسایی که می خوان از ایران رز خرید کنند طرف شمارش 913 ولی گفت شهرکرد زندگی میکنه من خودم اصفهانیم برای همین بهش زنگ زدم تا حضوری ازش بگیرم که گفت شهر کرد زندگی میکنه
من ازش خرید کردم سه روز بعد به دستم رسید پس قابل اعتماده
AMIR REZAs
30-05-2010, 11:17
سلام
دوستان بوسیله این فروشگاه جدید میتونید آنریل رو در منزل تحویل بگیرید و بعد پولشو بدید....
ali_2021
30-05-2010, 12:28
سلام علی آقا
مطمئنی؟ اون سری که ازش پرسیدم اصفهان نبودش.
در ضمن قابله اعتماده، من قبل عید خریدم.:46:
------------
راستی علی جان چی شد پس؟
در مورد این پست خبر ندادی:
نه پست دادی نه تشکر رو زده بودی، گفتم شاید اصلا نخونده باشی، هان؟
بخون ببین مشکلت حل می شه یا نه.:8: فعلا.
سلام عزيزم ! :19: خوندمش ! يادم رفت تشكر كنم.با kismet به كارم نمياد.فعلا سفت ئ سخت افتادم دنبال script نويسي.لامسب كم كه نيست ! 2000 تا كلاس ! :18:
Prince_ of _Persia
30-05-2010, 13:02
می خوام برم طراحان پارسی بیگرم تازه یک سی دی مفتی میده بگذریم جدا من بازی بزنم بیرون کسی به هم نمی گه Warez kidde >> تو انجمن گیم استدیو انگار می خوان به کرک ها فحش بدن
خیلی خوبه که بالاخره دست از گیم استادیو برداشتی. ولی یه چیزی بگم سراغ آنریل می ری باید بازی سوم شخص رو ببوسی بزاری کنار. یا اینکه یک سال کار کنی تا بتونی کدهاش رو کامل یاد بگیری و سوم شخص بسازی . آنریل 80 درصد برای بازیهای اول شخص ساخته شده.
tovamohammad
30-05-2010, 14:21
خیلی خوبه که بالاخره دست از گیم استادیو برداشتی. ولی یه چیزی بگم سراغ آنریل می ری باید بازی سوم شخص رو ببوسی بزاری کنار. یا اینکه یک سال کار کنی تا بتونی کدهاش رو کامل یاد بگیری و سوم شخص بسازی . آنریل 80 درصد برای بازیهای اول شخص ساخته شده.
آقای پرنس دیگه این طورام نیست، با 3 تا کلاس به راحتی FPS تبدیل میشه به TPS. حتی کدهاشم موجوده.
تازه اونم چه TPS ای، حتی میشه شبیه Gears Of War درآورد، که TPS بود، موقع تیر زدن، دوربین سوئیچ می شد، چیزی که هنوز خیلی از بازی های TPS ندارن.:5:
Unreal مثل CryEngine یا IW4 نیست که برای FPS طراحی شدن، نمونشم همین بازی هایی که الان با UDK ساخته شدن، اکثرشون سبک های غیر FPS هستن. اینکه می بینین عموم بازی های قبلی Unreal اول شخص بودن، به خاطر قیمت گرون این موتور هست، که هر کسی این سرمایه گذاری رو می کرد، بعدش می رفت دنبال پرفروش ترین سبک یعنی FPS که احتمال بازگشت سرمایش بیشتر باشه.
حالا که این فاکتور گرونی توی UDK حذف شده، بهتر می تونین تنوع کاربردش رو درک کنید.
tovamohammad
30-05-2010, 14:32
من نیاز دارم که برای کاراکتر دشمن pathfinding تعریف کنم و یک مسیر طولانی رو برای اون تعریف کنم که من رو پیدا کنه باید از چه روشی استفاده کنم ؟
متشکرم
سلام
شما باید بیشتر توضیح بدی. و:
آیا مکان AI نفاط ثابتیه یا هر جایی می تونه باشه؟
چرا الزاما طولانی؟ بعنی اگه نزدیک بود هم بره یه دور بزنه؟:13:
آیا جای پلیر ثابته یا می تونه هر جایی باشه؟
آیا در بسته هم توی مسیر هست که باید باز کنه یا مسیر بازه؟
(با توجه به اینکه از پست اولتون حدس می زنم تازه کار نیستی اینو می پرسم) سیستم پیش فرض Path Finding چه نقصی داشت که مجبور شدی راه دیگه ای استفاده کنی؟ اگه مشکلی داشته بگو که تو راه جدید که می گم چکش کنم.
tovamohammad
30-05-2010, 14:39
سلام
دوستان بوسیله این فروشگاه جدید میتونید آنریل رو در منزل تحویل بگیرید و بعد پولشو بدید....
سلام
ممنون از شما، بله آقا پرویز هم می خواد از اینجا بگیره، فقط:
دوستان حواستون باشه از هر جا که خرید می کنین، حتما ویدئوهاشم بگیرین. مثلا این سایت پی سی گیمرز اگه خریدین، چون ویدئو نداره، یا ویدئوهارو دانلود کنین و یا از Iran-Rose بگیرین.
برای کسی که می خواد شروع کنه، UDK بدون ویدئو مثل کامپیوتره بدون اینترنته تو این زمونه.:27:
تا بعد.
tovamohammad
30-05-2010, 14:58
آیا میشه با این موتور بازی کامل ساخت و تو بازار فروختش ؟
من میتونم به خوبی با 3d max کار کنم و آیا برای ساخت مدل ها مشکلی ندارم ؟
آیا میشه با این موتور بازی کامل ساخت و تو بازار فروختش ؟
آیا فقط تو ایران فروش میره ؟
سلام
بله می شه با این موتور بازی کامل ساخت.:5: می تونی به بازی هایی که ساخته شده یه سری بزنی.
ولی حالا این که بتونی بفروشی یا در مورد فروش ایران سوال کردی، اونا دیگه ربطی به موتور نداره،:13: مربوطه به شما و شرایطی که در هرصورت برای جوابش باید بیرون از این تاپیک جستجو کنی.
در کل از لحاظ خود انجین مشکلی برای فروش بازیت نیست.
در مورد 3Ds Max هم خوبه که کار کردی، فقط بعدا که خواستی مدلاتو برای بازی ایمپورت کنی، لازمه یه سری محدودیت ها رو رعایت کنی.
-----------------------------------
در ضمن شما اصلا اون جوابی که 3 روز پیش بهت دادم رو خوندی؟
آخه الان 5 تا پست زدی، همونا رو پرسیدی.:13:
فعلا بای.:8:
tovamohammad
30-05-2010, 15:28
سلام من تازه udk رو گرفتم قبلا با یونیتی کار میکردم زبان برنامه نویسی خیلی باحالی داشت .ولی چند تا مشکل داشت که دیگه ولش کردم
1.وقتی مدل خونه رو وارد میکردم خونه از بیرون کامل بود ولی داخل که میشدی در و پنجره ناپدید میشد نمیدونم چرا ولی دوستان میگفتند بخاطر مدلت هستش و لی من مدل های زیادی رو وارد یونیتی کردم و تقریبا 90%همینجوری میشدند تازه بعضی از مدل های با کیفیت رو نمیتونست داخل نرم افزار بیاره.
2.وقتی یه بازی باهاش درست کردم (یونیتی با کرک) و روی کامپیوتر دوستم اجرا کردم .دوستم بعد از بازی کردن گفت که این بازی روی کارت گرافیک مشکل ایجاد میکنه و فشار زیادی به کارت می یاد.(شاید بخاطر کرک باشه)
3.بعد وارد کردن چند مدل و یک نور افتاب (بدون سایه) چند تا سیستم زرات زمان اجرای بازی طولانی میشد بعد از بیلد بازی هم اجرای بازی خیلی کند می شد و در داخل بازی هم خوب رندر نمی شد.
سلام
در مورد یونیتی که جناب پرنس واردترن، فقط راجع به مورد سوم تا جایی که من می دونم از عدم وجود Occlusion Culling این مشکل پیش میاد، کلا فاکتور خیلی مهمی برای یه انجینه. البته قراره توی نسخه ی سوم به یونیتی اضافه بشه.
در مورد خونه ی کامل که فبلا همین جا بحث شده، طراحی مرحله از جمله خونه ای که امکان داخل رفتن براش وجود داره باید داخل انجین طراحی بشه، این مورد چیزی نیست که یه نرم افزار مدلینگ بتونه برای بازی ار پسش بر بیاد.:13: دلایلش هم توی همین تاپیک هست.
این ها رو گفتم که بگم ایا udk هم این مشکل رو داره .
از نظر سیستم کامپیوتر من خیالتون راحت همه چیز بالا مثلا رم 2g یا کارت گرافیک 9600شرکت نویدیا .
تازه با شروع کار 3تا کامپیوتر با همچین سیستمی به هم وصل هستند و رندر میگیرند
در مورد سوالت تا جایی که من می دونم اگه از اصولش طبعیت کنی اینا که سهله،کلا هیچ مشکل بزرگی اینجا برات پیش نمیاد.
//من تمام صفحات رو خوندم وهمه چیز عالی بود ولی فقط هیف که مقاله در مورد کد نویسی نبود ای کاش دو ماه بخاطر اون کتاب صبر نکنیم و خودمون از صفر شروع کنیم
(بابا اینجا هم کامنت بذاری: // :27:)
قرار نیست کسی دو ماه برای اون کتاب صبر کنه، همین الان چندین سایت آموزش های Unreal Script دارن که خود UDN بزرگتریشونه. فقط اون کتاب که بیاد، یادگیری راحت تر میشه، نه اینکه الان نشه یاد گرفت. در ضمن از 6 ماهه پیش نصفه از کتاب به صورت رایگان موجوده، البته قبل از تغییرات نهایی.
غرض از مزاحمت این بود که میخواستم بدونم ما یه گروه هستیم متشکل از دو تا مکس کار و یک فتوشاپ کار و یک برنامه نویس و طراح مرحله و یک داستان نویس
غرض از مزاحمت این بود که می خواستی بدونی شما یه گروه هستید متشکل از...؟؟؟؟؟؟؟:18: مگه نمی دونستی؟
شوخی کردم:31:، شما مراحمی.
ما بعد از شکستی که در یونیتی خوردیم و با مشکلات زیادی رو به رو شدیم(واقعا زیاد) میخواستم بدونم ایا با این موتور میتونیم موفق بشیم در مورد پشتکار خیالتون راحت ولی من نگران کد نویسی هستم البته اینکه با c++ هم میشه برنامه نوشت یکم خوشحال شدم ولی اصل کار unrealscript هستش و یادگیری توابع اون و بقیه رو یه مبتدی هم میتونه یاد بگیره.
خوشحال میشم اگه یه جواب کامل با توضیح باشه
با این سوال می خوای بگی یعنی به قدرت Unreal شک داری؟:13:
توی ویکی پدیا یه Unreal Engine سرچ کن و باری هاشو ببین. اگه هم میگی اونا تجاریه، یه سر به Showcase سایت UDK بزن، اونجا بازی هایی که تیم های کوچیک ساختن هست برای دانلود.
در مورد Unreal Script هم نگران نباش، سینتکس همون ++C هست، به اضافه ی قابلیت هایی که یه زبون برای ساخت تخصصی بازی نیاز داره، از جمله State و Interface.
در ضمن شما هر موتور تجاری رو انتخاب کنی، تا مدتی اصلا با کدنویس کاری نداره، UDK هم از این قاعده مستثنا نیست.:5: البته نهایتا باید اسکریپتینگ هم یاد بگیری ولی فعلا Unreal Kismet بدون کد نویسی کارتو راه میندازه. اگه تاپیکو خوندی که می دونی Kismet چیه.
خوشحال میشم اگه یه جواب کامل با توضیح باشه
الان خوشحال شدی یا ناراحت؟:27: شوخی کردم:31:
tovamohammad
30-05-2010, 15:33
سلام عزيزم ! :19: خوندمش ! يادم رفت تشكر كنم.با kismet به كارم نمياد.فعلا سفت ئ سخت افتادم دنبال script نويسي.لامسب كم كه نيست ! 2000 تا كلاس ! :18:
سلام
مسئله اون نبود، من منظورم این بود یه جوری به من بفهمونی که پستو خوندی، اوکی؟:20:
اگه هم راه کیسمت نمی خوای که 3 تا از اون 4 تا راه با اسکریپت بود، پس حله. ولی همونطور که احتمالا اونجا فهمیدی باید خیلی بیشتر با اسکریپت کار کنی تا بتونی هر چی می خوای توش پیاده کنی. مثل هر زبون تخصصی دیگه.
مکان AI , PLAYER ثابت و هنگامی که پلیر در محدوده Trigger قرار گرفت Enemy در مسیر path حرکت کرده (در نظر می گیریم یک در وجود داره) من آشنای زیادی با سیستم پیش فرض path finding ندارم لظفا کمی توضیح بدین.
متشکرم
tovamohammad
30-05-2010, 18:57
مکان AI , PLAYER ثابت و هنگامی که پلیر در محدوده Trigger قرار گرفت Enemy در مسیر path حرکت کرده (در نظر می گیریم یک در وجود داره) من آشنای زیادی با سیستم پیش فرض path finding ندارم لظفا کمی توضیح بدین.
متشکرم
آهان، پس این طور
خب در این صورت خیلی سادست.:5: شما از AI تا Player رو یه مسیر تو ذهنت تجسم کن، الان با توجه به مپی که داری، شروع کن به ایجاد PathNode ( هر جا می خوای کلیک راست کن، از زیر منوی Add Actor گزینه ی Add PathNode رو انتخاب کن.
باید سر هر پیچ، چند راهی، در و جاهای دیگه ای که می خوای AI دسترسی داشته باشه، یه PathNode بذاری.
در رو هم توضیح ندادی چه جور دریه و باز و بستش رو به چه شکلی پیاده کردی.:13: من فرض می کنم یه در سادست که یه Trigger براش گذاشتی، که با رفتن کاربر داخل Trigger در باز میشه. با این فرض باید ازصفحه ی Actor Classes ( از اینجا بازش کن: View->Browser Windows->Actor Classes) گزینه ی Door Marker رو انتخاب کنی(فکر کنم فرزند Navigation Path باشه).
خب الان همین طور که Door Marker سلکت هست، Actor Classes رو ببند. الان نزدیک در کلیک راست کن و Add DoorMarker Here رو انتخاب کن.
از منوی Build گزینه ی Build Paths رو بزن تا مسیرت پردازش بشه. بعد توی Perspective Viewport کلید P رو فشار بده تا مسیر ها رو بهت نشون بده(تو بعضی بیلد ها شرت کاتش کار نمی کنه، باید با منو ها بری).
حالا ببین مسیر همون چیزیه که می خوای، اگه نیست هم می تونی نود اضافه و کم کنی و هم به Properties هر کدوم از نود ها ور بری، تا بشه اون چیزی که می خوای. راستی DoorMarker هم باید Properties شو تنظیم کنی.
با این روش مشکلت حل میشه.:20: ولی یه چیزو بگم، نمی دونم آیا اون ویدئو ها رو دیدی یا نه، البته از سوالت حدس می زنم ندیدی. اگه اینطوره، دست نگه دارف اول اون دوسری ویدئو رو حداقل ببین، بعد برگرد ادامه ی کارت. بدون اونا هر روز به مشکل می خوری.
در ضمن از این به بعد سوال که می کنی، خودت یه توضیح جامع در مورد کیس خاصت بده که لازم نشه من اینقدر سوال کنم، یا مثل اون در، موردی رو فرض بگیرم.:13:
Prince_ of _Persia
30-05-2010, 20:16
تازه اونم چه TPS ای، حتی میشه شبیه Gears Of War درآورد، که TPS بود، موقع تیر زدن، دوربین سوئیچ می شد، چیزی که هنوز خیلی از بازی های TPS ندارن.
Unreal مثل CryEngine یا IW4 نیست که برای FPS طراحی شدن، نمونشم همین بازی هایی که الان با UDK ساخته شدن، اکثرشون سبک های غیر FPS هستن. اینکه می بینین عموم بازی های قبلی Unreal اول شخص بودن، به خاطر قیمت گرون این موتور هست، که هر کسی این سرمایه گذاری رو می کرد، بعدش می رفت دنبال پرفروش ترین سبک یعنی FPS که احتمال بازگشت سرمایش بیشتر باشه.
حالا که این فاکتور گرونی توی UDK حذف شده، بهتر می تونین تنوع کاربردش رو درک کنید.
اگه اینطوریه که خیلی عالیه . البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم برای همین این موضوع رو نمی دونستم. سیستم متریال و نورپردازیش واقعا عالی رودست نداره. لینک دانلود کلاس های سوم شخص یا آموزشش رو اگه بزاری ممنون می شم.
1.وقتی مدل خونه رو وارد میکردم خونه از بیرون کامل بود ولی داخل که میشدی در و پنجره ناپدید میشد نمیدونم چرا ولی دوستان میگفتند بخاطر مدلت هستش و لی من مدل های زیادی رو وارد یونیتی کردم و تقریبا 90%همینجوری میشدند تازه بعضی از مدل های با کیفیت رو نمیتونست داخل نرم افزار بیاره.
اشکال از طراحیت بوده وقتی خونه رو می سازی یک face داره و نباید توشو خالی کنی بلکه باید extrode کنی اونم به سمت خارج خونه. باید دو فیس بسازی یکی برای داخل خونه و یکی برای بیرون. من خونه طراحی کردم و همچین مشکلی ندارم.
در مورد اون دوستت هم از کجا به این نتیجه رسیده که به کارت گرافیک فشار می یاد.؟؟!! به هر حال هر بازی از کارت گرافیک کار می کشه و هر چی بازی سنگینتر باشه بیشتر کار می کشه . و آنریل بیشتر از همه انجین ها از گرافیک کار می کشه چون گرافیکش بالاتره و تکنیکهای زیادی رو تو رندر اجرا می کنه.
parvizamd
30-05-2010, 20:23
راستی بازی من موقع تیر زدن سوییچ میشه!:27:
متشکرم دوست عزیز
من یک مشکل دیگه هم داشتم اگر نیاز به تعریف کردن این باشم اگر پلیر به یک محدوده رسید یه صورت اتوماتیک یک انیمت مثلا نشستن یا پریدن از مانع به صورت اتواتیک انجام بشه و از زمان اجرا انیمت و تا پایان آن صفحه کلید غیر فعال بشه وبعد از اجرای انیمت پلیر به حالت عادی بر گرده از طریق kismet امکان داره این حالت رو پیاده کرد؟
در کل از لحاظ خود انجین مشکلی برای فروش بازیت نیست.
سلام.
پس لین که شما گفتی ایران تحریمه از چه نظر تحریم شده؟
tovamohammad
30-05-2010, 23:50
متشکرم دوست عزیز
من یک مشکل دیگه هم داشتم اگر نیاز به تعریف کردن این باشم اگر پلیر به یک محدوده رسید یه صورت اتوماتیک یک انیمت مثلا نشستن یا پریدن از مانع به صورت اتواتیک انجام بشه و از زمان اجرا انیمت و تا پایان آن صفحه کلید غیر فعال بشه وبعد از اجرای انیمت پلیر به حالت عادی بر گرده از طریق kismet امکان داره این حالت رو پیاده کرد؟
خواهش می کنم.
بله ، با کسیمت میشه.
کل این کار حدود 10 دقیقه وقتتو می گیره، البته نه وقتی که هیچی از UDK نمی دونی. شما همون ویدئو ها رو بگیر، توی دوتاش مو به مو چیزایی که گفتی هست، فقط باید اونا رو سر هم کنی.
آدرس و مشخصات ویدئو ها هم توی پست های قبلی هست، شاید 10 بار تو همین تاپیک گفتم.
سلام.
پس لین که شما گفتی ایران تحریمه از چه نظر تحریم شده؟
سلام، یعنی چی از چه نظر. خب ایران مدت هاس که تحریمه تجاریه.
اگه بخوای بازی رایگان بدی که هیچی لازم نیس، اگه هم بخوای بازی ایندی یا تجاری بدی هم دو حالت داره، یا مثل خیلی از دوستان مشکل اعتقادی با پولش نداری، که در اونصورت بازم هیچی لازم نیس. اما اگه خواستی هم تجاری باشه، هم قانونی(کپی رایت البته)، اونوقت دیگه باید براش زحمت بکشی. به عنوان مثال اینکه به عنوان یه فرد غیر ایرانی بری سراغ اپیک.
دست منو شما هم نیس، تحریم یعنی همین. عموم تولید کننده ها ازش در عذابن، حالا چه پودر لباسشویی بخواد تهیه کنه، چه بازی ویدئویی. مربوط به اپیک یا UDK هم نیس، این مشکل برای غالب انجین ها پابرجاست.
امیدوارم منظورم رو گرفته باشی.:8: فعلا.
tovamohammad
31-05-2010, 00:09
اگه اینطوریه که خیلی عالیه . البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم برای همین این موضوع رو نمی دونستم. سیستم متریال و نورپردازیش واقعا عالی رودست نداره. لینک دانلود کلاس های سوم شخص یا آموزشش رو اگه بزاری ممنون می شم.
بله والبته بقیه قسمتهاشم مطمئنم وقتی ببینی خوشت میاد، از جمله Matinee, PhAT, Cascade و AnimTree Viewer.
راستش الان سیستمم مشکل داره، با یه سیستم دیگه آن میشم. بوکمارکام تو قبلی بود ولی یه موردشو یادمه.
یه آموزش داخل فروم اپیک بود از Psilocybe (یا یه همچین اسمی:31:).
بیا اصلن این لینکش:
چیزای دیگه ای هم داشتم ولی الان همینو پیدا کردم، تو همون فروم سرچ کنی چیزای جالبی پیدا می کنی. این یکی یه مقدار طولانیه آموزشش، عوضش کاملتره.
اگه هم فقط بخوای TPS باشه و GOW like واست مهم نباشه، با 3 تا کلاس میشه این کارو کرد.دو تا کلاس 5 خطی و یکی هم یه کلاس متوسط.
راستی یه نفر رو دیدم تو همون فروم که داره یه بازی استراتژی با UDK میسازه، ویدئوهاش تو یوتیوبه که خب ف.ی.ل.تره .
الان جواب اون قسمت انیمیشن رو هم تو همون تاپیک می تایپم. :8: تا بعد.
tovamohammad
31-05-2010, 01:54
سلام به همگی
این بازیها جدید نیست ولی حالا که صحبتش شد، لازم دیدم بگم.(آقای پرنس برای شما هم باید جالب باشه)
این پست به درد دوستانی می خوره که می خوان سبک بازیشون چیزی غیر از FPS باشه.
توی بازیهایی که توی Showcase سایت UDK هست، دوتاش سورس کامل هم برای دانلود گذاشته:
1. Whizzle:
این یه بازیه Side-Scrolling هست، سبکی که برای شروع بازی سازی خیلی خوبه، با اینکه سه بعدیه.
در ضمن برای کسایی که می خوان Unreal Script یاد بگیرن، توصیه می کنم بعد از مراحل مقدماتی یاد گیری، کل سورس این بازی رو بررسی کنن.
2. Dungeon Defence:
سبک این بازی ترکیبی از RPG و Tower Defence هست، یعنی با کدش می تونین دو سبک جدید یاد بگیرین. (آقای پرنس این هم RPG که صحبتش شد) البته کلا یه RPG سبکه و همه ی امکاناتشو توش نذاشتن(به خاطر ترکیب با Tower Defence)، در ضمن می تونین از دوربینش برای بازی TPS یا سوم شخص هم استفاده کنین.
اینم 4 نمونه از سبکهایی که می تونین غیر از FPS استفاده کنین، برین حالشو ببرین.:5:
حذف شد....................
کل این کار حدود 10 دقیقه وقتتو می گیره، البته نه وقتی که هیچی از UDK نمی دونی. شما همون ویدئو ها رو بگیر، توی دوتاش مو به مو چیزایی که گفتی هست، فقط باید اونا رو سر هم کنی.
آدرس و مشخصات ویدئو ها هم توی پست های قبلی هست، شاید 10 بار تو همین تاپیک گفتم.
لطف می کنید لینک آموزشی رو برای من بزارید
متشکرم
koroshfe
31-05-2010, 12:23
سلام دوستان نمی خوام امل بازی در بیارم
ولی چون من فقط ویژوال بیسیک بلدم نمی تونم با اینا کار کنم یعنی می شه با خوندن آموزش ها همه چی رو فهمید اگه نمی شه یا می شه برام اگه هست منوی فارسی این برنامه رو بذارین!
ممنون
tovamohammad
31-05-2010, 12:42
سلام دوستان نمی خوام امل بازی در بیارم
ولی چون من فقط ویژوال بیسیک بلدم نمی تونم با اینا کار کنم یعنی می شه با خوندن آموزش ها همه چی رو فهمید اگه نمی شه یا می شه برام اگه هست منوی فارسی این برنامه رو بذارین!
ممنون
سلام دوست عزیز
شما اگه با اصولش پیش بری بدون پیش نیاز می تونی همه رو یاد بگیری، فقط بعدا برای Unreal Script باید اصول OOP رو بلد باشی که براش آموزش زیاد هست، حتی می تونی یه مدت با VB.Net کار کنی واسش. البته نگران نباش، حالا حالاها نباز به کد نویسی نداری.
فارسی هم دنبالش نگرد. اگه می خوای با این انجین کار کنی، فقط انگلیسی. خود ادیتور به چند زبون دیگه هم هست ولی غالب منابع انگلیسین. در ضمن برای یاد گیری UDK باید با ویدئوهاش کار کنی که اونام همه انگلیسیه.
اگه هم یه روزی بخوان زبونای دیگه رو اضافه کنن، مطمئن باش فارسی بعد زبون کشور کنگو و گینه ی بیسائو قرار می گیره:31:(یعنی تقریبا هیچ وقت)، با توجه به مشکلاتی که ایران تو دنیا داره.
یعنی می شه با خوندن آموزش ها همه چی رو فهمید
برای شروع اصلا دنبال خوندن آموزشی نباش. تا یه سطحی که برسی فقط باید با ویدئوهاش آموزش ببینی و خودت در کنارش تمرین کنی.
در کل به انگلیسیت برس. بعد هم ویدئوها رو بگیرو شروع کن.:8: فعلا.
من فونت فارسی رو وارد می کنم ولی موقع استفاده از فونت برای نمایش پیغام ها روی صفحه نمایش به صورت مربع نمایش میده کسی می دونه مشکی من از چیه ؟
tovamohammad
31-05-2010, 23:07
من فونت فارسی رو وارد می کنم ولی موقع استفاده از فونت برای نمایش پیغام ها روی صفحه نمایش به صورت مربع نمایش میده کسی می دونه مشکی من از چیه ؟
سلام.
فعلا UDK نصب ندارم. خودت یه نگاه به این آدرس بنداز، برای فونت های غیر استاندارد مثل Arabic یاد داده، همونو می تونی واسه فارسی استفاده کنی.
اگه هم نیاز به رنج یونیکد فارسی داشتی، یه گوگل بزن پیدا می کنی.
tovamohammad
31-05-2010, 23:59
دوستان سلام
یه مژده بدم به کسایی که دارن Unreal Script یاد میگیرن و کسایی که تصمیم دارن بعدا برن سراغش.
جلد سوم Mastering Unreal Technology، یا همون کتاب Mastering Unreal Script یک ماه زودتر پابلیش میشه.:5: با توجه به گفته ی Amazon از امروز دقیقا 30 روز دیگه کتابه میاد:
برید حالشو ببرید.:8: تا بعد.
tovamohammad
01-06-2010, 13:29
لطف می کنید لینک آموزشی رو برای من بزارید
متشکرم
گفتم که، 10 باری تو همین تاپیک گفتم. بیا حالا بازم می گم، فقط شما قبلش بگو ببینم خط خوب داری واسه دانلود 6-5 گیگ یا لینک خرید بهت بدم؟
گفتم که، 10 باری تو همین تاپیک گفتم. بیا حالا بازم می گم، فقط شما قبلش بگو ببینم خط خوب داری واسه دانلود 6-5 گیگ یا لینک خرید بهت بدم؟
بله من خط پر سرعت و دانلود نا محدود دارم اگر لطف کنید لینک دانلود رو برای من بزارید البته من تمام آموزشی eat3d و 3d buzz و Gnomon رو دارم البته شاید لینک آموزشی شما رو من نداشته باشم .
متشکرم
بله من خط پر سرعت و دانلود نا محدود دارم اگر لطف کنید لینک دانلود رو برای من بزارید البته من تمام آموزشی eat3d و 3d buzz و Gnomon رو دارم البته شاید لینک آموزشی شما رو من نداشته باشم .
متشکرم
واسه دانلودش برو به این آدرس:
tovamohammad
01-06-2010, 17:14
متشکرم
سلام
مطمئنی همه ی اون ویدئوهارو داری؟ شک دارم.:13:آخه یه تعدادیش به این راحتی گیر نمیاد، همش رو هم حدود 16 سری ویدئو هست، که 7 تاش مال Eat3D و 3 تاش مال 3DBuzz هست.
با این همه اگه داری اول از همه باید سری 3DBuzz: UDK و بعدش Gnomon: Intro To UDK رو ببینی. بعدش دیگه فرق نمی کنه کدومو ببینی. اگه هم داری همه رو که دیگه لینک نمی خوای.:20:
فقط ترتیبی که گفتم یادت باشه، بعد از اینا دیگه باید ببینی چی لازم داری، مثلا اگه SpeedTree یا FaceFX لازم داشتی باید بشینی پای ویدئوهای مربوط به خودش.
واسه دانلودش برو به این آدرس:
سلام آقا کیان
خوبه که لینکشو اونجا گذاشتی ولی بالاش ننویس "تمام ویدئوها" ، اینا خیلی خوبه ولی فقط یه سری از 16 سری ویدئویه. بچه ها ممکنه سردرگم بشن اینجوری.
در ضمن اصلا تخصصی نیس، مثلا توش صحبتی از FaceFX, SpeedTree, AnimeTree و PostProcess Chains نیست. بعد از اینا باید رفت سراغ تخصصی ها. اون چیزایی که تو Gnomon هست رو هم با اینکه عمومیه ولی اینجا یه سریش رو نگفته.
کلا بهترین حالت وقتیه که اکثرشو دیده باشی. به یکیش اکتفا نکن.:5:
البته از لحاظ کیفیت هیچ کدوم، این ویدئوهای رسمی نمیشه.:8: فعلا.
hasansmoke
01-06-2010, 17:59
tovamohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از شما و دوست یونیتی کار خودم تشکر میکنم مدتی یونیتی رو رها کردم پس در اون مورد صحبت نمی کنم
بخشيد چندتا سوال داشتم شايد بعضي ها عصباني بشوند خواهشن يه جواب بدين.
1.امکان ايمپورت يک خونه از مکث به يودي کا وجود داره .من يک خونه (فقط اسکلت کلي خونه و اتاق ها) رو داخل انجين ايمپورت کردم يا وسط ايمپورت هنگ ميکرد يا وقتي ايمپورت ميکرد اينم دو حالت داره يا فقط يه متريال داره يا متريال ها با هم قاطي ميشن مثلا متريال پنجره و ديوار يکي ميشن و اگه من پنجره رو تغيير بدم اونم تغيير ميکنه در حالي که تو مکث اينجوري نبود .
2.با بهترين فرمت که بخوام ايمپورت کنم کدوم هست در ضمن من ميخوام يه خونه کامل بدون جزئیات مثل چراق و ... ايمپورت کنم چون مکث کار دارم و نميخوام زياد وارد جزئيات طراحي مرحله بشم .
3.در ضمن من چندتا دي وي دي اموزش انريل رو ديدم وهيچ کدوم در مورد ايمپورت مدل توضيح ندادند و فقط از مدل هاي داخل انجين استفاده ميکردند.
4.اگه بخوام مدل اسلحه ي خودم رو بجاي اسلحه ي معمول انريل ببرم بايد چه کار کنم
5.براي ساخت reloadبراي اسلحه احتياج به برنامه نويسي داري يا از kismetانجين ميشه انجام داد
لطفا از سوال هام ناراحت نشيد چون من واقعا به بازي سازي علاقه دارم و الان که موقع امتحاناتم هستش روزي چند ساعت باهاش کار ميکنم
koroshfe
01-06-2010, 20:10
سلام دوست عزیز (tovamohammad)همون ویدیو های آموزشی پست دوم رو می گی؟
من می خوام واقعا این کار رو شروع کنم!یعنی یکی از حرفه هام در سال های بعد باشه!
اینگلیسیم هم خوبه ولی چون برنامه کاربردیه گفتم!(اونجوری باشه که هر املی می تونه بیاد با دو بار خرابکاری زدن دکمه ها برنامه رو یاد بگیره)
چشم دنبال فارسیش هم نمی رم!
من یه داستان باحال خیلی باحال دارم و می خوام با کمک انجمن بازیش کنم!
راستی یه چیزایی در رابطه با vb.net گفتی قضیش چی بود یعنی با اونم می شه کار کرد؟
بعد یه چیز دیگه من بدون هیچ گونه اطلاعات و سرچ کردنی اومدن سراغ این برنامه:آیا قابل اطمینان و بهترین هست؟
ممنون از همگی!راستی اگه بپذیری دوست مایی!:31:
بای!
با سلام خدمت همه دوستان
میشه تموم مپ رو تو مایا ساخت و بعدش آورد تو برنامه:34:
منظورم همون Terrain خودمون + خونه ها و ماشینا:22:
:15::15::15:
Prince_ of _Persia
02-06-2010, 19:31
1.امکان ايمپورت يک خونه از مکث به يودي کا وجود داره .من يک خونه (فقط اسکلت کلي خونه و اتاق ها) رو داخل انجين ايمپورت کردم يا وسط ايمپورت هنگ ميکرد يا وقتي ايمپورت ميکرد اينم دو حالت داره يا فقط يه متريال داره يا متريال ها با هم قاطي ميشن مثلا متريال پنجره و ديوار يکي ميشن و اگه من پنجره رو تغيير بدم اونم تغيير ميکنه در حالي که تو مکث اينجوري نبود .
2.با بهترين فرمت که بخوام ايمپورت کنم کدوم هست در ضمن من ميخوام يه خونه کامل بدون جزئیات مثل چراق و ... ايمپورت کنم چون مکث کار دارم و نميخوام زياد وارد جزئيات طراحي مرحله بشم .
3.در ضمن من چندتا دي وي دي اموزش انريل رو ديدم وهيچ کدوم در مورد ايمپورت مدل توضيح ندادند و فقط از مدل هاي داخل انجين استفاده ميکردند.
من فقط سه سوال اولت رو جواب می دم چون هنوز تجربه زیادی در رابطه با اسکریپت و کیسمت ندارم.
1. به static mesh ها فقط می شه یک متریال داد پس از خونه uvmap بگیر و تو یک تکسچر کل خونه رو تکسچر کن و بعد خروجی بگیر. برای اینکه هنگ نکنه هم از actorx استفاده کن البته من از مایا استفاده می کنم . راه دیگه هم این که خونه رو تو چند مش بسازی در یک مش پنجره یک مش و به هر کدوم متریال جدا بدی.
2. فرمت ase فرمت استاتیک مش ها هست و برای کاراکتر ها upk
3. تو خود آموزش های سایتش طریقه ایمپورت از مکس رو یاد می ده .
tovamohammad
02-06-2010, 20:04
با سلام خدمت همه دوستان
میشه تموم مپ رو تو مایا ساخت و بعدش آورد تو برنامه:34:
منظورم همون Terrain خودمون + خونه ها و ماشینا:22:
:15::15::15:
سلام
آقای sadas پس فک می کردم تاپیکو خوندی، اگه نخوندی که همین حالا بدو برو بخون.:3:
نخیر، نمی تونی همچین کاری بکنی، فک کنم دفعه پنجمه تو این تاپیک صحبتش شده.
Terrain که حتما باید داخل UnrealEd طراحی بشه، خونه هم اگه می خوای دوربین یا کاربر برن داخلش باید همینجا طراحی کنی ولی مدلا مثل ماشین رو باید بری تو مکس و مایا، درست کن.
tovamohammad
02-06-2010, 20:34
سلام به همگی
قبل اینکه بقیه سوالارو جواب بدم، لازم دیدم این مورد رو یه تذکری بدم.
لطفا همه بخونین که دیگه هر روز این سوال پرسیده نشه.فقط ظرف 24 ساعت گذشته 3 تا از بچه ها پرسیدن، در صورتی که قبلا 5-4 بار تو همین تاپیک بحثش شده.
سوال اینه که آیا می شه Terrain، خونه ها و کلا طراحی معماری مپ داخل نرم افزار مدلینگ(مثل مکس و مایا) طراحی بشه؟
جواب توئیتریش میشه: نه، نه، نه.:13:
هیچ وقت نباید طراحی مرحله داخل نرم افزار مدلینگ انجام بشه، به هیچ وجه. دلایلش هم زیاده، قبلا تو همین تاپیک بحثش شده، از جمله:
عدم استفاده از Occlusion Culling
به هم ریختن سیستم فیزیک
انعطاف پذیری خیلی پایین
عدم استفاده از مزایای BSP و CSG
و مهمتر از همه Performance خیلی بد: بعضی اوقات اصلا اون مرحله قابل پابلیش نیست
و یه چند مورد دیگه که لازم نیس بگم
کار نرم افزار مدلینگ یه چیزه، کاره نرم افزار طراحی مرحله یه چیزه دیگه. اینارو با هم قاطی نکنید.:13: نه با مکس و مایا میشه مرحله طراحی کرد، نه با UnrealEd میشه کاراکتر و ماشین درست کرد.
این دلایل مختص آنریل نیست، همه ی موتور های بدرد بخور همین خصیصه رو دارن، حالا چه بحث Unreal Editor باشه، چه Crytec Sandbox.
مثلا اگه طراحی مرحله ی Call Of Duty، Crysis یا Gears Of War داخل مکس یا مایا طراحی می شد، شما باید روی بازی دو تا چیزه دیگه هم بخرید تا بتونید بازیو برید:
1. یه دونه تسلا( تسلا یه نود گرافیکی از nVidia هست که 960 ترد اجرایی داره)
2. یه نود Xeon از اینتل
کلا باید خونه زندگیتونو می فروختید تا یه بازی بگیرید. اینام دلایل فنی قضیه. حالا دیگه خود دانید.:20:
parvizamd
02-06-2010, 21:12
محمد جان درست می گه هیچ موتوری پیشنهاد نمی کنه مرحله از نرم افزار های مدل سازی import بشه !
برای مثال گیم استدیو در راهنما گفته
هیچ وقت مرحله ات را از نرم افزار بارگذاری نکنید چرا که سیستم مدیریت صحنه کارنمی کنی یعنی چیزی که دیده نمیشه برای رندرش وقت صرف میشه !!!! و نکات بعدی در برخورد اشیا هست
tovamohammad
02-06-2010, 21:37
سلام دوست عزیز (tovamohammad)همون ویدیو های آموزشی پست دوم رو می گی؟
سلام به شما
برای شروع بله، هموناست، از اینجا می تونی دان کنی:
اول از همه باید اینارو ببینی، بعد هم سری Gnomon: Intro To UDK . بعد اینا 14-13 سری دیگه هست که عموما تخصصی تره و هر وقت نیاز شد باید بری سراغشون. ولی اول کار حتما اون دو تا.
اکثرش لینک دانلود پیدا نمی کنی، ولی یه سایت داره، نه همشو ولی عمومشو داره: Iran-Rose.ir. اگه هم خطت قوی نیس، از اول همه رو از این بگیر.
اینگلیسیم هم خوبه ولی چون برنامه کاربردیه گفتم!(اونجوری باشه که هر املی می تونه بیاد با دو بار خرابکاری زدن دکمه ها برنامه رو یاد بگیره)
چشم دنبال فارسیش هم نمی رم!
خوبه که انگلیسیت هم خوبه.:31:
راستی یه چیزایی در رابطه با vb.net گفتی قضیش چی بود یعنی با اونم می شه کار کرد؟
VB.Net رو مثال زدم چون گفتی VB کار کردم، چند ماه دیگه لازم داری اصول شی گرایی رو یاد بگیری، گفتم می تونی از اون شروع کنی، اگه نه ربطی به UDK نداره.
من یه داستان باحال خیلی باحال دارم و می خوام با کمک انجمن بازیش کنم!
من می خوام واقعا این کار رو شروع کنم!یعنی یکی از حرفه هام در سال های بعد باشه!
بعد یه چیز دیگه من بدون هیچ گونه اطلاعات و سرچ کردنی اومدن سراغ این برنامه:آیا قابل اطمینان و بهترین هست؟
خیلی خوبه.
در مورد سوال آخر هم اینجا نپرس.:13: دو روز وقت بذار تحقیق کن راجع بهش، بعد شروع کن، اگه واقعا برنامه داری چند سال باش کار کنی، حتما برات ارزش داره 2 روز وقت بزاری واسه شروع. اینجا شما فقط می تونی نظر افراد رو جویا بشی، ولی اینکه واقعا قضیه از چه قراره رو خودت باید یه زحمتی واسش بکشی.
ممنون از همگی!راستی اگه بپذیری دوست مایی!:31:
بای!
شما لطف داری، چشم.
خودت تو این زمینه باید سخت تلاش کنی، در این صورت ایشالا سال دیگه(شایدم زودتر) یه بازی توپ بدی بیرون، همه انگشت یه دهن بمونن.اینجوری :18:
راستی بازیت که تموم شد شیرینی فراموش نشه.:8:تا بعد.
tovamohammad
02-06-2010, 21:56
tovamohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از شما و دوست یونیتی کار خودم تشکر میکنم مدتی یونیتی رو رها کردم پس در اون مورد صحبت نمی کنم
4.اگه بخوام مدل اسلحه ي خودم رو بجاي اسلحه ي معمول انريل ببرم بايد چه کار کنم
5.براي ساخت reloadبراي اسلحه احتياج به برنامه نويسي داري يا از kismetانجين ميشه انجام داد
لطفا از سوال هام ناراحت نشيد چون من واقعا به بازي سازي علاقه دارم و الان که موقع امتحاناتم هستش روزي چند ساعت باهاش کار ميکنم
سلام
چرا کسی عصبانی بشه؟:13: فوقش جوابتو نمی دن، یه تعدادی هم ناسزا می شنوی، بعد هم بن می شی دیگه، اتفاق بدی نمی افته که. (هاهاها شوخی کردم:27:)
1 و 2. پست زیرو بخون:
حتی احتملا یه سری از مشکلاتی که داخل یونیتی پیش اومده بود واست هم، از همینه که ساختمون ها رو ایمپورت می کردی.
UDK در حال حاضر فرمت های ASE, FBX, DAE و PSK رو ساپورت می کنه، بعضیش برا StaticMesh، بعضیش برای SkeletalMesh و بعضیش هم هردو.
بد و خوب مطرح نیس، ولی ساده ترین ها برای StaticMesh فرمت ASE و برای SkeletalMesh فرمت PSK هست. آموزش ها هم عموما رو این دوتاست.
3 و 4. کی گفته تو ویدئوها نیست؟:13: مثلا فقط توی ویدئوهای Gnomon و Geodav جواب هر دو رو پیدا می کنی.
در ضمن برای مورد 4 الان خیلی زوده.
5. راه درستش با Unreal Script هست. البته یه سری از کارای کدنویسی رو می تونی با Kismet شبیه سازی کنی، ولی باید 3-2 برابر وقت بذاری، تضمینی هم نیست هر چیزی رو بتونی در بیاری،
کلا هر کدوم برا یه کاری ساخته شده، نمی شه به حای هم استفادشون کرد، باید در کنار هم باشن.
امیدوارم جواباتو گرفته باشی.:8: فعلا.
tovamohammad
02-06-2010, 22:12
سلام پرنس جان
خوبه اگه بیای جواب بچه ها روبدی، آخه من دیگه نمی رسم زود به زود بیام. فقط یه موردی:
1. به static mesh ها فقط می شه یک متریال داد پس از خونه uvmap بگیر و تو یک تکسچر کل خونه رو تکسچر کن و بعد خروجی بگیر. برای اینکه هنگ نکنه هم از actorx استفاده کن البته من از مایا استفاده می کنم . راه دیگه هم این که خونه رو تو چند مش بسازی در یک مش پنجره یک مش و به هر کدوم متریال جدا بدی.
دفعه قبل هم عرض کردم خدمتتون، UDK محدودیتی واسه Material Per Mesh نداره، اگه هم داره خیلی بالاست که من تاحالا بش نرسیدم.
خودم یه مدل با 7 تا تکسچر لود کردم. تو Content Browser هم که بگردی، یه تعدادی از مشها 2 یا 3 Material Element دارن.
برا خونه هم اول پست زیرو یه نگاه بکن:
بعد با این اوصاف اگه یه وقت مجبور بودی خونه رو بیاری تو UDK، لازم نیس پنجره یا هر چیز دیگه رو جدا ایمپورت کنی.
2. فرمت ase فرمت استاتیک مش ها هست و برای کاراکتر ها upk
بله درست می فرمایین، ASE واسه StaticMesh، برا SkeletalMesh هم PSK (اونجا احتمالا غلط تایپی بوده فقط، چون UPKکه می دونین فرمت پکیج های آنریله.)
با این همه اگه شما وقت کنی بیای یه سری سوالارو جواب بدی، خوشحال می شم.:11:
tovamohammad
02-06-2010, 22:34
سلام tovamohammad جان
من به تازگی Unreal رو نصب کردم و فقط می تونم با این موتور قدرتمند یک فضای چهار گوشه بسته ایجاد کرده (مانند اتاق) و یک نور به ان اضافه کنم
سلام دوست عزیز
به UDK خوش اومدی.:20:
برای شروع یه سری ویدئو هست که باید حتما حتما ببینی. آدرسش هم تو پستای قبلی هست.
حالا غرض از مزاحمت این این بود که من به کمک یکی از دوستانم فضای دانشگاهمون (دانشگاه شماره 2 اصفهان سروش) رو شبیه سازی کردیم و می خایم علاوه بر یادگیری، تو این نرم افزار بازش کنیم و بتونیم ازش استفاده کنیم و یک پروژه کامل به استاد تحویل دهیم.
راستی این مدل رو تو مایا طراحی کردیم و اماده Export با پسوند های DAE، FBX هستش.
اول این پستو بخون:
شما که توضیح ندادی، کلا دو حالت داره:
1. شما فقط محیط Outdoor دانشگاه رو طراحی کردی. یعنی داخل دانشکده ها و ساختمونا طراحی نشه، فقط محیط و ساختمونها هم فقط نمای خارجی طراحی شده:
در این صورت اگه ساختمونها خیلی پر ورتکس نباشن، می تونی راحت بیاریش داخل UDK، زمین دانشگاه رو ولی باید داخل UDK طراحی کنی، مگه اینکه خیلی صافو صوف باشه.
2. شما داخل ساختمونها رو طراحی کردی. در این صورت بااون پست حتما فهمیدی که نمیشه این کارو کرد، نه تو UDK که تو هیچ موتوری.
بهترین راهش اینه که بیخیال مدل ها بشی و حداقل ساختمونها رو داخل خود UDK از اول طراحی کنی.:5:
البته یه حالت خیلی بد هنوز وجود داره که بتونی از همونا استفاده کنی، ولی در اون صورت:
اولا باید به اندازه ی وقت طراحی مجدد وقت بذاری و تغییرات بدی توش که مشکلات فیزیک و متریال رو حل کنی.
ثانیا هیچ تضمینی نیست که محصول نهایی قابل اجرا رو یه سیستم باشه.:13:
با توجه به این دو مورد، اکیدا توصیه می کنمف از همون روش اول که راه اصولیشه برو.
خیلی خوشحال می شم اگه بتونی کمکم کنی.
لطفا من و با راهنمای خودت یاری کن.
منتظر پاسخت می مونم.
چشم. الان خوشحال شدی یا ناراحت؟:31:
امیدوارم زیاد معطل نشده باشی.:8: فعلا بای.
Prince_ of _Persia
03-06-2010, 06:54
دفعه قبل هم عرض کردم خدمتتون، UDK محدودیتی واسه Material Per Mesh نداره، اگه هم داره خیلی بالاست که من تاحالا بش نرسیدم.
خودم یه مدل با 7 تا تکسچر لود کردم. تو Content Browser هم که بگردی، یه تعدادی از مشها 2 یا 3 Material Element دارن.
برا خونه هم اول پست زیرو یه نگاه بکن:
درسته اشتباه از من بود.:41:
فکر کردم برای استاتیک مش ها یک متریال باید آورد چون مدلم که اکسپورت گرفتم به همش یک متریال داد.
خونه هم که ساختم داخلش نمی خوام برم فقط یک محیط خارجی هست .
بله درست می فرمایین، ASE واسه StaticMesh، برا SkeletalMesh هم PSK (اونجا احتمالا غلط تایپی بوده فقط، چون UPKکه می دونین فرمت پکیج های آنریله.)
با این همه اگه شما وقت کنی بیای یه سری سوالارو جواب بدی، خوشحال می شم
اشتباه لپی بود. :31:
راست میگی سرت شلوغه منم کمکت می کنم.:10:
البته من فقط رو قسمت مدل و متریال فوکوس کردم . و لول دیزاین و کیسمت و نور و غیره رو کار نکردم هنوز.
سلام
کسی میدونه چجوری باید از fileplanet دانلود کنم ؟ خیلی فوری .
NINJA0098
03-06-2010, 09:19
سلام به بر بو بچز
یه نظر (ازتون میخوام) و سوال:
من دارم روی یه مرحله کار میکنم . فضاشم طوریه که بالای کوهه و فضای زیر کلا ابره. از heigh fog استفاده کردم جالب نشد . به نظرتون چیکار کنم.از چه راهی استفاده کنم؟
ابر زیر یه چیز تو این مایه ها میخوام بشه و کوه و فضای مرحله بالای این ابرا (انگار بالاتر از ابرن). بهترین راه به نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از heigh fog ورژن جدید استفاده کن اسمش چی بود؟!! یادم نیست الان ولی خوب اون مه را به صورت پخش ایجاد می کنه و درست میشه. راه دیگه هم اینه که بیایی و مثل ساخت اب عمل کنی ولی این بار مشی را که برای ابر می خواهی کمی زیر تر از کوه بزاری و از عکس یک ابر بزرگ با کیفیت متریال بسازی و بش بدی . و همینطور روی ابر را کمی مه بدی . یا اینکه چندین نوع ابر داخل 3d max بسازی . خوب این راه هایی بود که به مغز ادم در اولین نگاه میاد. البته می تونی متریال اون مشه را که برای ابر میزنی را بیایی و با دوربین تنظیم کنی یعنی وقتی دوربین اومد روش متریالی که نمایش داده میشه یک مه باشه ( منظورم تو تهیه متریال است ، الان واژ] ای بهتر به ذهنم نمی رسه ) .
tovamohammad
03-06-2010, 14:40
سلام
کسی میدونه چجوری باید از fileplanet دانلود کنم ؟ خیلی فوری .
سلام
اولا که باید حتما با IE بری. بعدش دفعه ی اول که برای دانلود بری، خودش یه برنامه بهت میده، باید اونو دانلود و نصب کنی، بعد ریست کن. از این به بعد دیگه می تونی ازش دانلود کنی، فقط با اون برنامه.
از این به بعد چیزی می خوای ازش تو IE برو وقتی دکمه ی نهایی دانلود رو بزنی، اتوماتیک اون برنامه ی دانلود می گیرتش. کلا راحته ولی سری اولش یه ذره دنگ وفنگ داره.
فعلا.
tovamohammad
03-06-2010, 14:55
خونه هم که ساختم داخلش نمی خوام برم فقط یک محیط خارجی هست .
اگه داخلش نمی خوای بری که راحته. تو Content Browser این دوتا مش رو سرچ کن ببین:
بازشون که کردی تو قسمت LOD Info به متریال هاش نگاه کن، هر متریال رو روی اون آیکن ذره بین که بزنی می تونی ببینی. خودش اومده دیوارهارو یکی کرده، پشت بوم ها رو یکی، جاده ها هم یکی، که البته شما نداری.
از همین الگو بگیر واسه اکسپورت خونت، مثلا دیوار جدا، در و پنجره جدا، پشت بوم هم اگه دیده می شه می تونی جدا بدی.
NINJA0098
04-06-2010, 15:42
کس دیگه ای واسه ابر پیشنهادی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
NINJA0098
04-06-2010, 16:16
خوب نسخه ی می اومد نمیدونم تازه اومد یا قبلا اومده بود به هر حال من تازه فهمیدم. گفتم شمام بفهمین.
tovamohammad
04-06-2010, 16:43
خوب نسخه ی می اومد نمیدونم تازه اومد یا قبلا اومده بود به هر حال من تازه فهمیدم. گفتم شمام بفهمین.
نینجاجان شما خوبی؟:31: این که 9 روز پیش صحبتش بود:
با حال ترین قسمتش اینه که زیر این یکی رو خودت همون زمان تشکر زدی::27:
یعنی می خوای بگی چیزی که اصلا ندیدی رو تشکر کردی؟:18: با این همه من موندم شما چه جوری تازه فهمیدی.
------------
اون مسئله ی ابر رو هم الان سرم شلوغه، رسیدم میام می تایپم واست.:8: فعلا.
NINJA0098
04-06-2010, 16:53
نینجاجان شما خوبی؟:31: این که 9 روز پیش صحبتش بود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا حال ترین قسمتش اینه که زیر این یکی رو خودت همون زمان تشکر زدی::27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی می خوای بگی چیزی که اصلا ندیدی رو تشکر کردی؟:18: با این همه من موندم شما چه جوری تازه فهمیدی.
------------
اون مسئله ی ابر رو هم الان سرم شلوغه، رسیدم میام می تایپم واست.:8: فعلا.
اون موقع که هنوز نذاشته بودن واسه دانلود.
ابرو هم اگه زودتر بگی من تصمیممو بگیرم واسه انتخاب یکی از راهها.
tovamohammad
04-06-2010, 17:01
اون موقع که هنوز نذاشته بودن واسه دانلود.
ابرو هم اگه زودتر بگی من تصمیممو بگیرم واسه انتخاب یکی از راهها.
کی میگه نذاشته بودن؟ اپیک که اینجوری نیس، اول لینکو می ذاره بعد صفحه رو ادیت می کنه.
تو همون پست 9 روز پیش اگه نگاه کنی لینکه دانلود هم هست، چه جوری وقتی نبوده من گذاشتم، هان؟:31:
بعد منم همون روز که اومد لینکشو دادم دان.:8:
ابرو هم چشم، میام.
tovamohammad
04-06-2010, 19:17
سلام به بر بو بچز
یه نظر (ازتون میخوام) و سوال:
من دارم روی یه مرحله کار میکنم . فضاشم طوریه که بالای کوهه و فضای زیر کلا ابره. از heigh fog استفاده کردم جالب نشد . به نظرتون چیکار کنم.از چه راهی استفاده کنم؟
ابر زیر یه چیز تو این مایه ها میخوام بشه و کوه و فضای مرحله بالای این ابرا (انگار بالاتر از ابرن). بهترین راه به نظرتون چیه؟
سلام
من به جای جوابت دوتا مورد بگم:
1.نمی دونم این عکسی که گذاشتی چه ربطی به بازیت داره،:13: شاید چون خوشت اومده می خوای بذاریش، ولی تا جایی که من می دونم، شما زیر کوه نمی تونی همچین ابری ببینی، این ابرها فقط تو ارتفاعات خیلی بالا با تراکم زیاد ایجاد می شن. درنتیجه به جای اینکه به طبیعی شدن بازی کمک کنه، باعث می شه غیر واقعی بشه. حتی توی هیمالیا هم ما شاهد ابر های به مراتب رقیق تری هستیم.
کلا توی کوه دو جورشو بیشتر نمی بینیم، یکی همون مه عادی با غلظت های مختلف، یکی هم یه سری ابر جدا ولی خیلی رقیق، این تصویر که شما گذاشتی رو فقط می شه از داخل هواپیما دید.
2. هنوز هیچ موتوری نیست که بتونه به صورت ریل تایم Volumetric Cloud که طبیعی باشه ایجاد کنه، برا همینه که توی هیچ بازی ندیدی. در حال حاضر فقط رندررهای آفلاین می تونن یه همچین چیزی در بیارن که اونم واسه فیلم استفاده می شه.
فقط یکی دوتا بازی خیلی ساده ترشو شبیه سازی کردن، کرایسیس به صورت خیلی رقیقشو داره که متاسفانه طبیعی هم در نیومده، و Microsoft Flight Simulator هم یه مقدار طبیعی ترشو گذاشته که اون هم دوتا چیزو فدا کرده براش، یکی هزینه ی خیلی زیاد برای ایجادش ویکی هم تعدادی از مشترهاشو. اونجا حاضر شدن این هزینه ها رو بکنن چون واقعا بازی اینو لازم داشته. هرچی باشه شبیه سازی پروازه. اگه همونطور که فک می کنم برا خوشگلیش می خوای به بازیت اضافه کنی توصیه می کنه بیخیالش بشی. عطاش به لقاش نمی ارزه.
در کل شما می تونی به روشهایی بیای این ابر رو تا یه حدودی شبیه سازی کنی، ولی هم خیلی کار سنگینی می شه برای CPU وGPU و هم زمان زیادی باید صرفش کنی. بعد هم باز باید رو اوپتیمایز کردنش وقت جدا بذاری. تازه اون چیزی که تو عکس می بینی نمیشه.
5 دیقه بشین به اینا که گفتم فکر کن، بعدش اگه هنوز می خواستی یه چیز ساده تو این مایه درست کنی، بگو تا چیزایی که می دونمو بگم بهت.
NINJA0098
04-06-2010, 20:29
خوب اون عكسو قبول دارم يكم ...
ولي من تقريبا بايد اين كارو بكنم .حالا راهي كه بلدي رو بكو
بعدشم اين كتاب unral script دقيقا كي مياد؟
اوه اوه يادم رفت (لطفا و ممنون)
جناب tovamohammad شما که اینقدر زحمت میکشی جواب دوستان رو می دی:8:
یه زحمت دیگه بکش که ثواب بیشتری داره:1:
یه بازی مثل بازی های gta و یا یه بازی دیگه البته نه به اون حجم خیلی کوچیکتر
رو از اول تا آخر برامون آموزش بدی اینطوری ما راحتتر می تونیم یاد بگیریم:goatee:
AMIR REZAs
05-06-2010, 12:01
راست میگه اگر تو پی دی اف بذاریش خودم برات تو کل فرومهای ایرانی پخش میکنم.............:46:
اون پکیجا 3d buzz assests و ui scense demo رو تو کدوم فلدر بریزم؟
راستی آقا محمد بعد از اون ویدئو ها برم سراغ کدوم ویدئو ها؟
tovamohammad
05-06-2010, 18:42
اون پکیجا 3d buzz assests و ui scense demo رو تو کدوم فلدر بریزم؟
اول سلام:20:
اونا کلا دو سری فایله، یه سری با پسوند UPK که پکیج های آنریله، یه سری هم UDK که مپ هستن. شما همه ی پکیج ها رو بریز تو این شاخه:
C:\UDK\UDK-xxxx-xx\xxxGame\Content\Misc
مپ ها رو هم کپی کن تو این شاخه:
C:\UDK\UDK-xxxx-xx\xxxGame\Content\Maps
از این به بعد UDK رو که باز کنی می تونی پکیج ها رو داخل Content Browser ببینی. برای باز کردن مپ ها هم که باید از File->Open بری.
راستی آقا محمد بعد از اون ویدئو ها برم سراغ کدوم ویدئو ها؟
شما زمانی که اون ویدئوها رو تموم کردی، قبل اینکه چیزه دیگه ببینی باید چند روز تمرین کنی. برای اینکار هم یه سری از همین مپ ها که کپی کردی داخل شاخه ی Maps رو باز کن و روشون وقت بذار، هر قسمتی که تو ویدئو یاد گرفتی رو انجام بده(نه اینکه عینا همون کارو تکرار کنیا، چیزای جدید درس کن ولی با همون روش ها)، این جوری چیزایی که یاد گرفتی تثبیت می شن. بستگی به خودت داره، از 4-3 روز ممکنه طول بکشه تا 2 هفته، ولی حتما انجامش بده، اگه نه مطالب برات قاطی می شه.:13:
سعی کن هر چی بوده رو تست کنی، یه خونه ی ساده 4-3 اتاقه بساز، یکی دوتا متریال ساده با تکسچر های خود UDK بساز، چنتا Trigger بزار و با Kismet روشون کارای مختلف انجام بده. یکی دوتا انیمیشن با Matinee انجام بده، یه UI درست کن، با Cascade هم بازی کن، یه سری چیز ساده درست کن.
اینا فقط مثال بود، خودت بقیه ی قسمتا رو تمرین کن. می ارزه 15-10 روز هم روش وقت بذاری. در ضمن کانتنت های آماده ی UDK خیلی کمکت می کنن. مثلا متریال ها و پارتیکل سیستم ها رو می تونی چنتاشونو باز کنی و ببینی چه جوری ساخته شدن. من خودم خیلی به درد یاد گیریم خورد. هنوزم هرجا یه چیز جدید بخوام که بلد نباشم، نمونشو باز می کنم می بینیم، بعد مال خودمو می سازم.:5:
بعد این کار برای ویدئوها برو سراغ Gnomon ، اگه هم نداریش تو همین مدت تمرین جورش کن. بعدش هم سری Eat3D UDK که دیگه همه ی عمومیا رو دیده باشی. البته این دوتا روی هم، از نصف اون 3DBuzz هم کمتر وقت می گیره.
یادت باشه این مرحله ی تمرین خیلی مهمه، یه وقت کمش نذاری.
دستت درد نکنه.:11::40:
حالا این ویدئوهای gnomon و eat 3d udk رو از کجا بیارم؟
جناب tovamohammad شما که اینقدر زحمت میکشی جواب دوستان رو می دی:8:
یه زحمت دیگه بکش که ثواب بیشتری داره:1:
رو از اول تا آخر برامون آموزش بدی اینطوری ما راحتتر می تونیم یاد بگیریم:goatee:
این از اون حرفا بودا ! :18: مگه بنده خدا کار و زندگی نداره ؟! :13:
1. شما فقط محیط Outdoor دانشگاه رو طراحی کردی. یعنی داخل دانشکده ها و ساختمونا طراحی نشه، فقط محیط و ساختمونها هم فقط نمای خارجی طراحی شده:
در این صورت اگه ساختمونها خیلی پر ورتکس نباشن، می تونی راحت بیاریش داخل UDK، زمین دانشگاه رو ولی باید داخل UDK طراحی کنی، مگه اینکه خیلی صافو صوف باشه.
2. شما داخل ساختمونها رو طراحی کردی. در این صورت بااون پست حتما فهمیدی که نمیشه این کارو کرد، نه تو UDK که تو هیچ موتوری.
بهترین راهش اینه که بیخیال مدل ها بشی و حداقل ساختمونها رو داخل خود UDK از اول طراحی کنی.
================================================== ==
اینجور که پیداست باید قید نمره گرافیک رو بزنم
ولی خوشبختانه ما برای ساختمان اصلی به دلیل وقت کم راه اول رو پیش رو گرفتیم
ولی برای در ورودی و دیوار ها و یک ساختمون کوچیک دیگه راه دوم را انتخاب کردیم
اون ساختمون کوچیک رو قبلا تو GlScene باز کردم خیلی طول می کشید تا بیاد.
به هر حال تشکر
خوشحال شدم
منتظر سوالات بعدیم باش :40::46:
tovamohammad
05-06-2010, 19:25
دستت درد نکنه.:11::40:
حالا این ویدئوهای gnomon و eat 3d udk رو از کجا بیارم؟
خواهش می کنم.
قبلا هم 4-3 بار گفتم بهت آقا کیان. شما برو تو فروشگاه Iran-Rose.ir همه ی ویدئوهایی که اسمش کلمات Eat3D, Skeletal و Unreal هست بگیر. 9 تاس فک کنم. توش اون 2 تا هست به اضافه ی 7-6 تا که بعدا لازم داری، چون هزینه پست هم اضافه میشه، یهو همه رو بگیر. چیزی نمی شه سر جمع.
ببین دوباره هفته دیگه نیای آدرس بخوای از منا، فک کنم دفعه پنجم:31: باشه اینا رو می گم واست.
تا بعد.
این از اون حرفا بودا ! :18: مگه بنده خدا کار و زندگی نداره ؟! :13:
آخ که حرف دل مارو زدی. البته واسه اینکه قضیه تموم شه یه پست دارم می تایپم، می زنم تا یذره وقت دیگه.
در هر صورت دست شما درد نکنه.:8: فعلا.
tovamohammad
05-06-2010, 19:41
اینجور که پیداست باید قید نمره گرافیک رو بزنم
ولی خوشبختانه ما برای ساختمان اصلی به دلیل وقت کم راه اول رو پیش رو گرفتیم
ولی برای در ورودی و دیوار ها و یک ساختمون کوچیک دیگه راه دوم را انتخاب کردیم
اون ساختمون کوچیک رو قبلا تو GlScene باز کردم خیلی طول می کشید تا بیاد.
به هر حال تشکر
خوشحال شدم
منتظر سوالات بعدیم باش :40::46:
خواهش می کنم. قابلی نداشت.
نمی خواد بیخیالش بشی، مگه نمی گی، فقط یکی دوتا ساختمون کوچیکو می خواید داخلش بشه رفت؟ خب کاری نداره که ، اول بشین یاد بگیر بعد هم سریع می تونی درش بیاری.
خودم هفته پیش یه طبقه ی کامل یه بیمارستانو تو 6 ساعت طراحی کردم BSP شو. تازه اونم از رو نقشه ی اتوکد با واحدهای دقیق که پدرتو در میاره. دیگه یکی دوتا ساختمون دانشگاه که همون قدرم وقت نمی خواد.
به هر صورت سوالی داشتی بپرس.:8: تا بعد.
سلام
برای Export با پسوند ASE کدوم پلاگین رو باید به مایا اضافه کنم
نامی، نشونی ، ادرسی ، لقبی چیزی اگه بدین ممنون می شم.
tovamohammad
05-06-2010, 19:49
سلام
برای Export با پسوند ASE کدوم پلاگین رو باید به مایا اضافه کنم
نامی، نشونی ، ادرسی ، لقبی چیزی اگه بدین ممنون می شم.
سلام
نام و نشون نمی خواد. شما مگه UDK نصب نداری؟ خب برو تو شاخه زیر:
C:\UDK\UDK-xxxx-xx\Binaries\ActorX
حالا بسته به ورژن مایات پلاگینشو نصب کن.
البته بگم، غیر امیپورت باید کارای دیگه ای هم واسه مدل انجام بشه، همش تو همین تاپیک صحبتش شده، بشین بخون تاپیکو.
tovamohammad
05-06-2010, 20:22
خوب اون عكسو قبول دارم يكم ...
جدا؟ فقط یه کم؟:31:
بعدشم اين كتاب unral script دقيقا كي مياد؟
دقیقا 26 روز دیگه میاد، البته به گفته ی Amazon، عقب افتاد نیای شاکی بشی.
اگه می خوای حتما با اون کار کنی که نصفش تو سایت خود اپیک هست، مال الانم نیس، 6 ماهه که اونجاس، ولی ما ایرانیا عادت داریم حتما یه چیزی باشه که بش بگن کتاب، واسه همینم همه هی می گن کتابه کی میاد. قبلا تو همین تاپیک صحبتش شده، بگردی پیدا می کنی.
اوه اوه يادم رفت (لطفا و ممنون)
اوه اوه دیگه تکرار نشه.:27: شوخی کردم
ولي من تقريبا بايد اين كارو بكنم .حالا راهي كه بلدي رو بكو
من که خودم همچین چیزی لازم نداشتم، ولی راهی که دیدم کلا از 3 طریق میشه ابر ساخت که شما برا اینکه طبیعی بشه باید از ترکیبشون استفاده کنی.
پراستفاده ترین روش یه Static Mesh هست با یه Material خفن. بعدش استفاده از Fog Volume هست. و راه آخر هم با Particle System. هر کدوم معایب خودشو داره، با هیچ کدومم نمی تونی چیزی که می خوای در بیاری، ولی دیدم که افراد از ترکیبشون برای موارد پیچیده استفاده می کنن.
برای اینکار باید همون استاتیک مش رو ایجاد کنی با متریالش که معمولا هم Translucent هست. بعد یه FogVolume داخلش دربیاری که از فواصل نزدیکتر توپر به نظر بیاد. موردی که ب عضی جاها بهش اضافه می کنن، بعضی جاها نه، همون پارتیکل سیستم هست که پارتیکل هاش باید حداقل دوتا خصیصه داشته باشه، یکی همیشه رو به دوربین باشه، یکی عمرشون طولانی باشه.
با توجه به اینکه کلا کار سنگینیه و معمولا کسی انجامش نمی ده فکر نکنم بتونی نمونه ی آماده ازش پیدا کنی، ولی به صورت تئوری یه حرفایی ازش هست، سرچ کنی پیدا می کنی فروم هاشو.
به اینجا هم یه نگاه بنداز، رو همون قسمت استاتیک مش و متریالش خیلی خوب کار کرده::5:
البته باید خودت با باقی چیزا ترکیبش کنی.در ضمن چه تو قسمت استاتیک مش چه پارتیکل سیستم، مهمترین بخش کار متریال هست. باید خیلی روش وقت بذاری.:20:
توی پارتیکل سیستمت هم یادت باشه این سیستمو پیاده کنی:
اگه نه برخورد ابر با هرچیزی ناجور در میاد.
برای اون لایتی که به جای خورشید گذاشتی هم حتما از Light Function استفاده کن:
در آخر با توجه به اینکه کار پیچیده ای در میاد و مجبوری یه تعدادیشو توی مپت بذاری، برای اینکه کارهارو هر بار تکرار نکنی، توصیه می کنم حتما یه Actor واسه این کار ایجاد کنی. کلا راه اصولیشم همینه.:5:
برای این کار هم باید یه کلاس از FogVolume یا یکی از فرزنداش مشتق کنی و بقیه ی امکانات مثل استاتیک مش رو بهش اضافه کنی.
امیدوارم جوابتو گرفته باشی.:8: تا بعد.
tovamohammad
05-06-2010, 21:18
سلام دوستان
این پست با خشانت نصفه نیمه نوشته شده.:27: 12+ هستش:31:
در ضمن کلی هست و یه مدتیه می خواستم بگم، چندان ربطی به پست این دوستمون نداره، گله مندشون نشید.:11:
راستی چون پست گنده منده شد و مهم هم بود همه که متوجه بشن قضیه رو، مجبور شدم رنگ و وارنگش کنم.
جناب tovamohammad شما که اینقدر زحمت میکشی جواب دوستان رو می دی
یه زحمت دیگه بکش که ثواب بیشتری داره
رو از اول تا آخر برامون آموزش بدی اینطوری ما راحتتر می تونیم یاد بگیریم
راست میگه اگر تو پی دی اف بذاریش خودم برات تو کل فرومهای ایرانی پخش میکنم.............
والا این که ایده ی خیلی خوبیه، حرفی هم توش نیس. ولی آیا می دونین این کار چه قدر زمان می خواد؟ حتی من خودم قبلش ایده ی بهتری داشتم، اینکه بیام یه همچین کاریو به صورت ویدئو در بیارم، که خیلی هم سریعتر از PDF یاد بگیرین. مشکل اینجاس که حداقل چندماهی وقت این کارو ندارم. بعدشو نمی دونم.:41:
در حال حاضر 3 تا پروژه UDK دستمه، یه پروژه دیتابیس دارم و یه پروژه دستگاه صنعتی هم باید انجام بدم. دانشگاه هم که سرجاشه، به نظر شما من وقت اضافه ای دارم؟؟؟؟ همینارو انجام بدم کلامو میندازم هوا.:24:اینجارم 3-2 بار می خواستم بیام خدافظی کنم ولی چون هنوز کسه دیگه ای نیس که بیاد سوالارو جواب بده، وقت جور می کنم میام. تضمینی هم نیس تا کی بیام، چه برسه بخوام اون کار که می گینو انجام بدم.:41:
دوستان دقت کنین: من خودم تا 6 ماه پیش اصلا نمی دونستم UDK چیه، ولی وقت گذاشتم و یه سری چیزاشو یاد گرفتم. اینو گفتم که نگید طرف نفسش از جا گرم بلند میشه. ظرف این 3-2 ماه هم اینجا سعی کردم منابعی رو که خودم باهاشون یاد گرفتم رو بهتون معرفی کنم، تا شما ها هم یاد بگیرین، اصلا همچین یاد بگیرین همتون که 2 ماه بعدش بیام اشکالاتمو بپرسم ازتون.
ولی نمی دونم چرا کسی واقعا نمی خواست یاد بگیره،:13: هنوزم افراد زیادی اینجا همینجورن. نمی دونم چرا، نکنه فکر می کنن اگه یاد بگیرن چیزی به من می رسه، هان؟ :44:
در هر صورت دوستان بدون تعارف بگم، همه نه ولی اکثرتون دارین تنبل بازی در میارین، خیلی هم شدید اینکارو می کنین، حواستون باشه آفیس نیس که بخواین اینجوری یاد بگیرینا، آنریل انجین 3 هست اسمش، تا همین پارسال به عنوان یه کوه دست نیافتنی بهش نگاه می کردیم همگی، اونوقت حالا که مفتی دستمون رسیده، خداییش باید باهاش این جور برخورد کنیم؟
یا رومی روم یا زنگی زنگ. :3:یا قشنگ تنبلیو بذارین کنار وقت بذارین یادش بگیرین، یا ولش کنین به یه کار برسین که نتیجه بگیرین ازش. وقت هم فک نکنم کمتر از من داشته باشید با این همه کار که سرمه. دیگه خود دانید. همین الان 2 دیقه رو این پاراگراف و قبلی فک کنین و تصمیم خودتونو بگیرین.
تازه شما هنوز به اسکریپت نرسیدین، دارین این کارای ساده رو اینطوری می کنین، دیگه اگه بیاین تو اسکریپت می خواین چیکار می کنین؟
بازم می گم طرف صحبت من همه نیستن، خودتون بخونین تک تکتون می دونین که خودتون آیا جزو این دسته هستید یانه.:46:ناراحت هم نمی خواد بشید، واسه نفع خودتون مجبور شدم رک حرفمو بزنم. دیگه تصمیمش با خودتون.
در ضمن خواستین تصمیم بگیرین هم رو من حساب نکنید، من الان اینجا هستم ولی هیچ تضمینی نیس هفته دیگه یا هفته بعدیش هم باشم، هر وقت دیدم نمی رسم، مجبورم بیخیال اینجا بشم. البته خداییش اگه با منابع کار کنین نیازی به من یا امثال من ندارین، خودم هیشکیو نداشتم مشکلامو حل کنه واسم:37:، شایدم واسه همین انگیزم بیشتر می شد که روشون وقت بذارم. اگه شما هم فک می کنین کمک نداشته باشید، بهتر یاد می گیرید، یه ندا بدین تا دیگه نیام، من که از خدامه.:20:
من اگه UDK بدون هیچ منبعی هم میومد تو هوا می قاپیدمش، با این همه الان:
+80 ساعت ویدئو هست واسش
خود UDN منبع خیلی خوبیه واسه یادگیری
20-10 تا سایت هم آموزشای کوچیکو بزرگ میدن
حداقل دوتا ویکی هست براش
3 تا فروم واسش وجود داره
بازی هایی رو با سورس کامل گذاشتن برا دانلود
این جا هم که هر اشکالی باشه رفع می کنیم
اونوقت بازم می خواید یاد گیری از این ساده تر بشه؟؟:18: دوستان به نظر من یه سری از درخواستایی که می کنین ایراد بنی اسرائیلیه، حتی اگه انجام بشن هم یه سری هستن که می گن حالا فلان کارو بکنین واسمون، کمک می کنه. با شخص خاصی هم نیستم، کلی می گم. در کل باید یادگیری آنریل انجین 3 از یادگیری IE بیشتر طول بکشه یا نه؟
لطفا کسی هم جایی از حرفامو به دل نگیره، غرضی توش نیس، فقط واسه خودتون گفتم.:11:
بعد از این پست یه سری بی خیال UDK می شن، یه سری هم سفت می چسبن بهش، راستشو بخواین هر دو سود کردن:5:، ولی یه سری همچنان مثل گذشته پیش میرن، که باید بگم این دسته ی سوم به جایی نمی رسن، حرفی هم باهاشون ندارم. حالت چهارمی هم وجود نداره، خودتون تصمیم بگیرین جزو کدوم دسته این.
رو حرفام فکر کنید، فعلا بای.
سلام دوستان
و سلام دوست عزیز tovamohammad
همونطور که میدانید لینک محصولات Eat3D برای UDK به سختی در اینترنت گیر میآید ، یا بهتر بگویم فعلا اصلا گیر نمیآید.
دوستان اگر ممکن است یک سایت خوب ایرانی معرف کنید که محصولات Eat3D را ارزان و منصفانه بفروشد نه مثل این سایتهایی که هر DVD شرکت Eat3D را 7 یا 8 هزار تومان میفروشند.
دوست عزیز tovamohammad شما اگر لینک تمام آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 را که در اختیار دارید ، چه آنهایی که قابل دانلود هستند و چه آنهایی که قابل دانلود نیستند و باید از سایتهای ایرانی خرید ، در یک پست جدید بگذارید من و بقیه دوستان ممنون میشویم.
اگر هم قبلا این کار را کردهاید یعنی لینکهای آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 چه دانلودشدنیها و چه خریدنیها را در یک پست گردآوردهاید لطفا آدرس آن صفحه را بگذاربد.
از همه دوستان پیشاپیش ممنونم
Prince_ of _Persia
06-06-2010, 07:03
سلام دوستان
همونطور که میدانید لینک محصولات Eat3D برای UDK به سختی در اینترنت گیر میآید ، یا بهتر بگویم فعلا اصلا گیر نمیآید.
دوستان اگر ممکن است یک سایت خوب ایرانی معرف کنید که محصولات Eat3D را ارزان و منصفانه بفروشد نه مثل این سایتهایی که هر DVD شرکت Eat3D را 7 یا 8 هزار تومان میفروشند.
دوست عزیز tovamohammad شما اگر لینک تمام آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 را که در اختیار دارید ، چه آنهایی که قابل دانلود هستند و چه آنهایی که قابل دانلود نیستند و باید از سایتهای ایرانی خرید ، در یک پست جدید بگذارید من و بقیه دوستان ممنون میشویم.
اگر هم قبلا این کار را کردهاید یعنی لینکهای آموزشهای ویدئویی مربوط به UDK و UE3 چه دانلودشدنیها و چه خریدنیها را در یک پست گردآوردهاید لطفا آدرس آن صفحه را بگذاربد.
سایت
iran-rose.ir
که توسط یکی از بازیسازان مستقل اداره می شه . با قیمت بسیار خوبی تمامی این ویدئو ها رو داره . تا حالا هم فکر کنم دو سه بار لینکش رو بچه ها گذاشتن.
AMIR REZAs
06-06-2010, 09:32
آقا محمد شما درست میگید ، من نمیدونم چرا آنریل با این عظمتش هیچ کس سراغش نمیره!!!!
و من فقط برای استفاده از آنریل یکی دو تا مشکل دارم وگرنه با سر می رفتم تو آنریل........:19:
ای خدا کاش من همین امروز میتونستم آنریل دار بشم!
آقا محمد شما هم نمیخواد برید شما که نباشید آنریل هم تو پسی وورد گم میشه پس نرید..........
راستی آقامحمد یه رنگی به این آواتارتون بزنید ، یه کم تغییر و تحول حال آدمو جا میاره.
خوب حرفامو زدم ، بسه.:دی
با تشکر.
راست میگه امیررضا جان. اگه شما بری کی سوال های مربوط به آنریل رو جواب بده؟
ولی منم بودم میرفتم. خدایی آدم این همه سوال جواب بده کاربر فعالش نکنن:13:
Arrowtic
06-06-2010, 10:46
كيان جان به نظر من مقام مهم نيست و ارزش كار مهمه.الآن همين محمدجان با وجود اينكه كاربر فعال نيستش(البه حقشه كه باشه) ما خيلي روش حساب ميكنيم تا حتي بعضي از مديرا و همكارا(نام نمي برم)!الآن ايشون ظاهرا كاربر فعال نيست ولي اينقدر كارش ارزش داره كه ما خودمون كاربر فعال مي بينيمنش.
جاويدان باشيد
کاربر فعال؟!! بابا این چه حرفاییه ، حقشه نه که نباشه ولی این فروم بزرگتر از اونیه که مدیران هواسشان به این جور ادم ها باشه .
بگذریم ، حرف هایی خوبی بود ، اما به نظر من روال بچه ها مثل سابقه ، من یک پیشنهاد دارم باسه همه ، همه جمع شید تا با همه ، ( نه یکی دو تاها ) شروع کنیم به کار ، چندین سود داره
1. هر کدوممون مجبور میشیم در مورد اونکار که می خواهیم بکنیم تحقیق کنیم
2. این اطلاعات بین هم رد و بدل میشه و اینکه یکی جواب کلی را بده
3. خودتون احساس غرور می کنید و سرتون پیش یکی خم نیست یک کار خیلی ساده را بپرسید.
هر کی هست بگه تا با هم کار کنیم ، کار گروهی
Prince_ of _Persia
07-06-2010, 07:07
مشکل اصلی فکر کنم آنریل اسکریپت باشه . باید منبعی برای آموزش اون پیدا کنیم. و گر نه برای تمامی امکانات آنریل آموزش وجود داره که تا عمق مطلب رو یاد می ده ولی مثلا هنوز نمی شه سیستم راه رفتن بازی رو عوض کرد یا اسلحه دست کاراکترو .
tovamohammad
07-06-2010, 10:03
سلام
خب با توجه به کامنت هایی که اومد، باید بگم هیچ کدوم از دوستان منظور منو نگرفتن. تعجب می کنم، حداقل 3-2 بار تو اون پست صراحتا لپ مطلب رو عرض کردم. ولی خب بیش از این رو این قضیه اصراری نمی کنم. چه بسا شخصی فکر کنه سود یا ضرری تو این مطلب برای من هست اگه بیش از این در موردش صحبت کنم. در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
فقط یه گلگی از بعضی دوستان: پست من چه ربطی به کاربر فعال یا غیرفعالش داشت که بحثو به اونجا کشوندین؟ هنوز موندم.:18:
مشکل اصلی فکر کنم آنریل اسکریپت باشه . باید منبعی برای آموزش اون پیدا کنیم. و گر نه برای تمامی امکانات آنریل آموزش وجود داره که تا عمق مطلب رو یاد می ده ولی مثلا هنوز نمی شه سیستم راه رفتن بازی رو عوض کرد یا اسلحه دست کاراکترو .
پرنس جان فکر نکنم هنوز با آموزشای Geodav کار کرده باشی، درسته؟ Geodav برای سه بخش کاراکتر، اسلحه و وسیله نقلیه، بیش از 20 ویدئو و 15 مقاله ی متنی داره.:5: یه سری بهش بزن، چیزایی که می خوای پیدا می کنی. در مورد تعویض سیستم راه رفتن بازی هم متوجه نشدم منظورت چیه.
برای Unreal Script یه سرچ بکنی آموزش های زیادی پیدا می کنی. اینقدر زیاده که من ظرف دو ماهه گذشته فرصت نکردم هنوز نصفه شوهم کار کنم. فقط راستش ماها با اون ویدئوها یکم بد عادت شدیم.:46:
AMIR REZAs
07-06-2010, 10:10
محمدجان فضای آنریل خیلی عالیه ادیتورهای فوق العاده ای داره همه چیزش مطلوبه فقط Unreal Script باید خیلی سخت باشه :13:
ولی سختم باشه می ارزه یاد بگیریم..................................:10: :10:
tovamohammad
07-06-2010, 10:28
آقا محمد شما درست میگید ، من نمیدونم چرا آنریل با این عظمتش هیچ کس سراغش نمیره!!!!
سلام
راستش اتفاقا خیلی ها می رن سراغش، آمارشو می تونی با یه سرچ ببینی، بیش از 50000 تا دانلود فقط هفته ی اول داشته، خدا می دونه حالا بعد 8 ماه چقدر شده. ولی خب ما ایرانیا کلا عادت داریم یه 3-2 سالی از دنیا عقب باشیم. 2 سال دیگه ببین چند نفر آنریل کار اطرافت هست.:27:
و من فقط برای استفاده از آنریل یکی دو تا مشکل دارم وگرنه با سر می رفتم تو آنریل........:19:
ای خدا کاش من همین امروز میتونستم آنریل دار بشم!
مگه نمی تونی؟ خب مشکل چیه؟
UDK که رایگانه، هم می تونی دانلودش کنی هم از یکی دوتا سایت بخری.
آقا محمد شما هم نمیخواد برید شما که نباشید آنریل هم تو پسی وورد گم میشه پس نرید..........
راستی آقامحمد یه رنگی به این آواتارتون بزنید ، یه کم تغییر و تحول حال آدمو جا میاره.
خوب حرفامو زدم ، بسه.:دی
با تشکر.
والا همونجور که گفتم الان هستم ولی هر وقت کارام بیشتر شد تضمینی نیس.
آواتار هم اولا هاهاها:4:، دوما فعلا تا این بازی جدیده تموم شه سعی کن تحملش کنی.:21:
محمدجان فضای آنریل خیلی عالیه ادیتورهای فوق العاده ای داره همه چیزش مطلوبه فقط Unreal Script باید خیلی سخت باشه :13:
ولی سختم باشه می ارزه یاد بگیریم..................................:10: :10:
خب الان که با اسکریپیت کاری نداری. یکی دو ماه دیگه که میای توش، اونوقت هر زمان دیدی سخته یا خستت کرد، بشین 10 دیقه یکی از بازی های زیرو برو:
Gears Of War
Medal Of Honor
Bioshok
Splinter Cell
Rainbow 6
Frontlines
Unreal Tournoment
Planet 51
Army Of Two
با این کار وقتی دیدی چه بازی باحالیه، پیش خودت بگو اینو با Unreal Script کدنویسی کردن، پس باید خیلی باحال باشه. با همین 10 دیقه راسه چند روز شارژ میشی که ادامه بدی. به همین راحتی، به همین خوش مزگی.:5:
AMIR REZAs
07-06-2010, 10:36
خب الان که با اسکریپیت کاری نداری. یکی دو ماه دیگه که میای توش، اونوقت هر زمان دیدی سخته یا خستت کرد، بشین 10 دیقه یکی از بازی های زیرو برو:
Gears Of War
Medal Of Honor
Bioshok
Splinter Cell
Rainbow 6
Frontlines
Unreal Tournoment
Planet 51
Army Of Two
اینا رو ندارم.......................:41:
مگه نمی تونی؟ خب مشکل چیه؟
UDK که رایگانه، هم می تونی دانلودش کنی هم از یکی دوتا سایت بخری.
میتونم بخرم یا دانلود کنم ولی رمم پایینه که تابستون حله..................................:5:
parvizamd
07-06-2010, 13:14
سلام دوستان گلم:10:من امروز بلاخره بسته udk اومد آقا به دادم برسید udk نصب نمیشه >>>
اول میره می خواهد net3.5 نصب کنه میگه باید وصل شی اینترنت ولی من قبلش net3.5 رو نصب کرده بودم بعد ایرور dont send میده یعنی گ.. زد تو حالم
البته دو دی وی دی داد به هم همش با هم شد 5000 هزار تومان
اگه بتوانید کمک کنید امیدوارم به هر چی خواهید برسید پدر درآورده
tovamohammad
07-06-2010, 13:30
سلام دوستان گلم:10:من امروز بلاخره بسته udk اومد آقا به دادم برسید udk نصب نمیشه >>>
اول میره می خواهد net3.5 نصب کنه میگه باید وصل شی اینترنت ولی من قبلش net3.5 رو نصب کرده بودم بعد ایرور dont send میده یعنی گ.. زد تو حالم
البته دو دی وی دی داد به هم همش با هم شد 5000 هزار تومان
اگه بتوانید کمک کنید امیدوارم به هر چی خواهید برسید پدر درآورده
سلام
اولا که هنوز کسی این دی وی دی رو تست نکرده، اگه خراب باشه که کاریش نمی شه کرد.
بعد برای دات نت حتما باید ورژن 3.5 sp1 رو نصب داشته باشی، که ممکنه مال شما sp1 نیست. اگه هم ویندوزت غیر از 7 هست باید غیر اون یه فابل آپدیت از مایکروسافت بگیری. پست زیرو ببین:
اول این کارارو بکن و از دات نت مطمئن شو، بعد اگه مشکلی بود بگو یه فکری بکنیم. البته اگه دی وی دیت سرکاری نیاشه.:13:
فعلا.
parvizamd
07-06-2010, 13:43
محمد جان راه نداره من این 231مگابایت دنلود نکنم چه غلطی کردم رفتم سراغ udk .طراحان پارسی متعبر دی وی دی ایش سرکاری نیست
Ebrahim_Khoii
07-06-2010, 13:46
سلام
یک نکته
عزیزم اگر شما 3d STUDIO MAX 2010 دی وی دی شو بگیری NET3.5 داره
من خودم همینجوری با این نصب کردم شده تو XP خیلی هم خوب کار میکنه.
ممنون از زحماتتون. من میرم ولی کلا
چرا ؟؟؟؟ برای اینکه نمره عینکم 1 تا اومده پایین 3روز بکوب کار کردم .
parvizamd
07-06-2010, 14:01
آقا اگه من ویندوز سون نصب کنم مشکلم حل میشه؟
tovamohammad
07-06-2010, 14:03
آقا اگه من ویندوز سون نصب کنم مشکلم حل میشه
بله UDK بدون هیچ پیش نیازی رو 7 نصب می شه.اگه بزنی که خیلی خوبه مخصوصا که اگه سیستمت ساپورت کنه می تونی با 64 بیتیش هم کار کنی اونوقت.
اگه نتونستی 7 بزنی هم بگو یه فکری بکنیم.:8: فعلا.
parvizamd
07-06-2010, 14:12
یعنی دیگه نیازی به دنلود 231 مگابایت نیست ؟ نیازی به اون آدپیت نیست؟
ممنون محمد جان
tovamohammad
07-06-2010, 14:38
یعنی دیگه نیازی به دنلود 231 مگابایت نیست ؟ نیازی به اون آدپیت نیست؟
ممنون محمد جان
خواهش می کنم.
نخیر 7 تمامی اونا رو تو خودش داره، فقط مونده تو ورژن بعدی ویندوز خود UDK هم بیاد.:21:
tovamohammad
07-06-2010, 14:46
سلام دوستان
سلام دوست عزیز
شما برو توهمون سایتی که پرنس جان فرمودن، بعد همه ی ویدئوهایی که تو اسمشون کلمات Eat3D, Unreal یا Skeletal هست رو بگیر. فکر می کنم 9 تا بشه. همش رو هم میشه قیمت یه اون دی وی دی ها که گفتی.
اگه هم می خوای معطل نشی، اینارو که سفارش دادی، می تونی یه سریشو از اینجا بگیری رایگان:
کلا زمانی که به دستت رسید، برای شروع اول باید بشینی پای سریه 3DBuzz: UDK ، بعدش هم Gnomon: UDK، بعد اینا دیگه فرقی نمی کنه چی کار کنی.
NINJA0098
07-06-2010, 14:54
tovamohammad عزیز من تازه اون پست موسوم به رنجنامتو خوندم.
منم حرفموبزنم بحثو تموم کنیم . اینکه بعضی از بچه ها (که بعضیاشون تا حالا یه پست هم تو این تاپیک ندادن ولی من دورادور میشناسمشون) یادگیری آنریل و کار کردن با آنریل رو به دلیل عقب نیفتادن از دروس دانشگاه و مدرسه میخوان از تابستون شروع کنن.همه که مثل شماها رشته ی تحصیلی شون کامپیوتر نیست بعضیا مثل من تو رشته های دیگه تحصیل میکنن به همین دلیلم نمیتونن تمام وقتشونو بزارن رو یادگیری این آنریل که اصلا ربطی به رشتشون نداره و جزئ مباحث غیر درسیشون میشه. من خودم شخصا بهت قول میدم تو تابستون چند نفر مثل خودت تو فروم بیان و به هم کمک کنن و با هم بازی هم بسازن(خودم یکیشونم).
من فردا آخرین امتحانمو میدم و یه دوروزی برنامه داریم با بچه ها بریم تفریح بعد میام تا هم بازی زالو تمام کنم و هم برای آنریل آموزش بسازمو و هم جواب مشکلاتو بدمو ...
انشا نوشتم ؟ خلاصه اینا رو گفتم که آخرش بگم به خاطر این که به فکر بقیه ای من اینجا از طرف همه ازت تشکر میکنم و تو تابستون شدیدا کمکت میکنم.
پرنس که مثل ما زد تو کار آنریل و پرویزم همینطور واسه همین تو تابستون کلی فروم پویا میشه.
شخصا امیدوارم که نزاری بری و بمونی با هم شاید یه بازی هم ساختیم.
به قول خودت:
فعلا بای:8:
parvizamd
07-06-2010, 14:57
باور کنید من اگه راه بیافتم هوای بچه ها رو دارم
tovamohammad
07-06-2010, 15:19
باور کنید من اگه راه بیافتم هوای بچه ها رو دارم
خوبه. پس زودتر راه بیفت که داره سرمون شلوغ میشه.:20:
tovamohammad عزیز من تازه اون پست موسوم به رنجنامتو خوندم.
منم حرفموبزنم بحثو تموم کنیم . اینکه بعضی از بچه ها (که بعضیاشون تا حالا یه پست هم تو این تاپیک ندادن ولی من دورادور میشناسمشون) یادگیری آنریل و کار کردن با آنریل رو به دلیل عقب نیفتادن از دروس دانشگاه و مدرسه میخوان از تابستون شروع کنن.همه که مثل شماها رشته ی تحصیلی شون کامپیوتر نیست بعضیا مثل من تو رشته های دیگه تحصیل میکنن به همین دلیلم نمیتونن تمام وقتشونو بزارن رو یادگیری این آنریل که اصلا ربطی به رشتشون نداره و جزئ مباحث غیر درسیشون میشه. من خودم شخصا بهت قول میدم تو تابستون چند نفر مثل خودت تو فروم بیان و به هم کمک کنن و با هم بازی هم بسازن(خودم یکیشونم).
من فردا آخرین امتحانمو میدم و یه دوروزی برنامه داریم با بچه ها بریم تفریح بعد میام تا هم بازی زالو تمام کنم و هم برای آنریل آموزش بسازمو و هم جواب مشکلاتو بدمو ...
انشا نوشتم ؟ خلاصه اینا رو گفتم که آخرش بگم به خاطر این که به فکر بقیه ای من اینجا از طرف همه ازت تشکر میکنم و تو تابستون شدیدا کمکت میکنم.
پرنس که مثل ما زد تو کار آنریل و پرویزم همینطور واسه همین تو تابستون کلی فروم پویا میشه.
شخصا امیدوارم که نزاری بری و بمونی با هم شاید یه بازی هم ساختیم.
به قول خودت:
فعلا بای:8:
نه بابا رنجنامه کجا بود، اون همه کش دادم مطلبو واسه اینکه بچه ها یه تکونی به خودشون بدن، اگه نه من اگه اینجا رنجی بکشم که زرتی:31: ول می کنم میرم، رنجنامه لازم نیس.
در مورد بچه ها که امیدوارم حق با شما باشه. قضیه ی رفتن هم، خودم که دلم نمی خواد، ولی بستگی به کارام داره که چطور پیش بره.
فقط یه مسئله: اون فعلا بایت منو کشته.:39:
تا بعد.
parvizamd
07-06-2010, 16:15
راستش مشکل من یکی اتمام پادشاه خیابان هاست و دومی مشکلم ویندوز xp هست که بردارم میگه هر وقت ویندوز پرید سون نصب می کنی
راستش مشکل من یکی اتمام پادشاه خیابان هاست و دومی مشکلم ویندوز xp هست که بردارم میگه هر وقت ویندوز پرید سون نصب می کنی
ویندوز سون بگیری گیم استودیو دیگه نداری ها:21:
parvizamd
07-06-2010, 17:50
راستش دل کندن از گیم استدیو سخته ولی حداقل کسی بهم نمی گه Warez kidde
koroshfe
07-06-2010, 18:10
سلام به شما
برای شروع بله، هموناست، از اینجا می تونی دان کنی:
اول از همه باید اینارو ببینی، بعد هم سری Gnomon: Intro To UDK . بعد اینا 14-13 سری دیگه هست که عموما تخصصی تره و هر وقت نیاز شد باید بری سراغشون. ولی اول کار حتما اون دو تا.
اکثرش لینک دانلود پیدا نمی کنی، ولی یه سایت داره، نه همشو ولی عمومشو داره: Iran-Rose.ir. اگه هم خطت قوی نیس، از اول همه رو از این بگیر.
خوبه که انگلیسیت هم خوبه.:31:
VB.Net رو مثال زدم چون گفتی VB کار کردم، چند ماه دیگه لازم داری اصول شی گرایی رو یاد بگیری، گفتم می تونی از اون شروع کنی، اگه نه ربطی به UDK نداره.
خیلی خوبه.
در مورد سوال آخر هم اینجا نپرس.:13: دو روز وقت بذار تحقیق کن راجع بهش، بعد شروع کن، اگه واقعا برنامه داری چند سال باش کار کنی، حتما برات ارزش داره 2 روز وقت بزاری واسه شروع. اینجا شما فقط می تونی نظر افراد رو جویا بشی، ولی اینکه واقعا قضیه از چه قراره رو خودت باید یه زحمتی واسش بکشی.
شما لطف داری، چشم.
خودت تو این زمینه باید سخت تلاش کنی، در این صورت ایشالا سال دیگه(شایدم زودتر) یه بازی توپ بدی بیرون، همه انگشت یه دهن بمونن.اینجوری :18:
راستی بازیت که تموم شد شیرینی فراموش نشه.:8:تا بعد.
دمت گرم!
چشم!
راستی برای اول کار همون پسته خوبه دیگه!
راستی گفته بودی برو برنامه ی دیگه ای پیدا کن مسخره کردی دیگه(آخه فکر کنم این تنها برنامه ی ساخت بازی رایگان باشه که می شه دانلود کرد!)
داستانم در رابطه با ایران باستان یعنی دوران ساسانی و هخامنشیه!
تمامی حرکات طراحی شدست!اگه بشه همون جوری که ما یعنی 3 نفر از دوستان که با موتور های گرافیکی آنشا هستند در بیاد بازی بسیار مدرنی خواهد بود!
البته با کمک شما!
چند روزی نبودم و دیر کردم!
ممنون از شما!بای(منظورم حسینی بای نبود منظورم bye بود)
AMIR REZAs
07-06-2010, 19:04
راستش دل کندن از گیم استدیو سخته ولی حداقل کسی بهم نمی گه Warez kidde
به خاطر حرف خارجی ها.............................................. ...:13:
اگر اینطوریه گیم میکر کارها و یونیتی کارها هم اینطوری هستن..........!!!!!!!
چه میدونم حتما آنریل یه چیزی هست که میگید ولی خوب من خودم تازه هوای گیم میکر به سرم زده......
هر موتوری خاصیت خودش رو داره............
ای خدا............................................ .
پرنس جان فکر نکنم هنوز با آموزشای Geodav کار کرده باشی، درسته؟ Geodav برای سه بخش کاراکتر، اسلحه و وسیله نقلیه، بیش از 20 ویدئو و 15 مقاله ی متنی داره.:5: یه سری بهش بزن، چیزایی که می خوای پیدا می کنی. در مورد تعویض سیستم راه رفتن بازی هم متوجه نشدم منظورت چیه.
برای Unreal Script یه سرچ بکنی آموزش های زیادی پیدا می کنی. اینقدر زیاده که من ظرف دو ماهه گذشته فرصت نکردم هنوز نصفه شوهم کار کنم. فقط راستش ماها با اون ویدئوها یکم بد عادت شدیم.:46:
سلام
ببخشید من هرچی کشتم آموزش هایی که گفتید رو پیدا نکردم .
من یه سری پیدا کرده بودم که تو fileplanet بود نمیتونستم دانلود کنم .
میشه آدرس اون آموزش های Geodav رو لطف کنید . هر جا که هست حتی fileplanet aاید اونایی نباشه که من پیدا کردم .
پیشاپیش تشکر میکنم .
parvizamd
07-06-2010, 20:40
آنریل یک چیزی نیست! بلکه بهترین موتور تاریخ هست ! هر چند نمره اش تو پشتیبانی صفره
آیا با Unreal و یا هر موتور ساخت بازی دیگری که به شکل FPS (به صورت اول شخص) طراحی شده ، میتوان بازی سوم شخص مانند Evil 4 و یا Evil 5 طراحی کرد.
چون بنده در حال یادگیری این موتور ساخت بازی هستم این سؤال برایم پیش آمد.
دوستان و اساتید اگر اطلاعاتی دربارهی سؤال من دارند ، خواهش میکنم دریغ نکنند و من و بقیهی دوستانی را که این سؤال برایشان پیش آمده ، راهنمایی کنند.
پیشاپیش از توجه و راهنمایی شما اساتید فعال در این تاپیک مفید سپاسگزارم.
آیا با Unreal و یا هر موتور ساخت بازی دیگری که به شکل FPS (به صورت اول شخص) طراحی شده ، میتوان بازی سوم شخص مانند Evil 4 و یا Evil 5 طراحی کرد.
دوستان و اساتید اگر اطلاعاتی دربارهی سؤال من دارند ، خواهش میکنم دریغ نکنند و من و بقیهی دوستانی را که این سؤال برایشان پیش آمده ، راهنمایی کنند.
آره میشه با آنریل بازی سوم شخص و استراتژی و چیزای دیگه هم ساخت. فقط دو بعدی باهاش نمیشه ساخت.
AMIR REZAs
08-06-2010, 10:28
آنریل یک چیزی نیست! بلکه بهترین موتور تاریخ هست ! هر چند نمره اش تو پشتیبانی صفره
یادمه یکی از بازی سازهای معروف ایرانی بود میگفت آنریل برای یک گروه بزرگ هست نه بازی سازهای مستقل!
آنریل بهتره یا یونیتی:
tovamohammad
08-06-2010, 14:20
سلام
اشتباه نکنید آنریل برای FPS طراحی نشده، آنریل یه انجین همه منظوره هست. حتی غیر از بازیهای مختلف برای Simulation و Visualization هم استفاده می شه، در ضمن فیلم کوتاه هم باش ساخته شده، به اصطلاح Machinima.
البته در مورد هر موتور که گفتی بله، به عنوان مثال CryEngine, IW4 و Dunya برای ساخت FPS طراحی شدن، بازی غیر از این سبک هم ازشون نمی بینی. ولی آنریل که از مدتها قبل بازی های دیگه هم داشت. شما اگه TPS می خوای یه نگاه به Gears Of War و Splinter Cell: Conviction بنداز. حتی گیرز سبک جدیدی از دوربین رو معرفی کرد که بسته به موقعیت تغییر می کرد.:5: از دوربین گیرز تا الان الگوبرداری هایی هم برای بازیها شده.
باقی سبک ها هم نیاز به گفتن نیست، شما اینجارو یه نگاه بکن:
فقط توی همین چند تا بازی، سبک های Side Scrolling, Tower Defence, Puzzle و حتی یه RPG ساده وجود داره. توی آموزشهای رسمی UDK هم یه بازی به سبک Top Down آموزش داده می شه.
حتی برای بازی دوبعدی هم الان با وجود GFx میشه چیزهای جالبی تو UDK درآورد، برای نمونه هم به Mini Game هایی که داخل Mass Effect بود یه نگاهی بنداز. Mass Effect با UE3 ساخته شده.
آموزش هایی هم برای دوربین گیرز و TPS مجزا وجود داره که قبلا همینجا صحبتش شده.
در کل عموم این مسائل قبلا تکرار شدن، شما یه وقتی بذار تاپیک رو بخون:20:، هم یه سری جوابارو قبل پرسیدن پیدا می کنی، و هم مشکلات سایرین برات تکرار نمیشه.
tovamohammad
08-06-2010, 14:44
یادمه یکی از بازی سازهای معروف ایرانی بود میگفت آنریل برای یک گروه بزرگ هست نه بازی سازهای مستقل!
آنریل بهتره یا یونیتی:
نمی خوام زیاد روش بحث کنم، فقط همین قدر بگم که در مورد جمله اول کاملا اشتباهه، به عنوان مثال نقض هم:
آیا ایشون به دونفر می گن یه گروه بزرگ یا به 5 نفر؟:18: خب همین دونفر و 5 نفر بازیهای کاملی با UDK درست کردن، فقط ما ایرانیا به خاطر تنبلی زبانزدمون برای هر مسئله بهانه جویی می کنیم. همون که می گن گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت بو میده راجع به بعضیمون از جمله شخصی که این جمله رو گفته صادقه.
والا من یکی که کمتر از 30 نفر رو نمی گم گروه بزرگ، حتی بازی های به درد نخور ایرانی هم که تجاری هستن به راحتی 50 یا 60 نفر هستن. چه برسه به بازی های تجاری دنیا که حداقل 80 نفرن و گاها تعدادشون 3 رقمی هم میشه.
برای تاپیکی هم که معرفی کردی باید بگم تازه واردین اینجا از UDK بیشتر اطلاعات دارن تا اون آقای حمزه که اون تاپیکو زده، جالبه مدیر انجمن هم هست مثلا. ایشون حتی نمی دونسته SkyLight چیه، در اومده گفته Fracture Mesh رو ما چون زیادی قوی هستیم:27: تو Unity با پارتیکل سیستم در میاریم.:18: نمی دونم شاید هم ایشون از معجزه برخوردارن و می تونن به محالات رنگ واقعیت ببخشن.
به هر حال ایشون از نوشتش می خوره که بچه سن باشه، مخصوصا که از ترسش رفته یه همچین تاپیکی رو صاف زده وسط Unity کارها، راست می گه بره یه جا که هر دو قشر کاربر هستن سوالشو مطرح کنه. در هر صورت من فرصت این بحث های بیخودی رو ندارم، اگه داشتم هم با ایشون حاضر نبودم بحث کنم که حتی دوتا اصطلاح ساده رو هم بلد نیست.
شما هم که دوبار بهت گفته UE3 با UDK فرق می کنه، ازش بپرس چه فرقی می کنه؟ چیزی که بارها اینجا صحبتش شده و رد شده رو ایشون می خواد اثبات کنه؟؟:20: چه قوی:27:
امیر رضا جان لطفا این بحث ها رو تو این تاپیک باز نکن، اولا که کلا بحث بیخودی هست، بعد هم اگه باز خیلی برات مهم بود، بی زحمت یه تاپیک واسش بزن، هرچی باشه اینجا پشتیبانیه و بحث فقط فنی. ممنون.:20:
tovamohammad
08-06-2010, 15:13
سلام
تیکه ی اول درسته، تیکه ی دوم نه.
اولا که آنریل یکی از بهترین ساپورت ها رو تو موتور ها داره، اون چیزی که دست من و شماست UDK هست که خب رایگانه و هیچ نرم افزار رایگانی ساپورت رسمی براش وجود نداره.
ساپورت قسمتهای مختلفی رو شامل میشه:
آپدیت و ویژگی های جدید
رفع اشکالات نرم افزار
راهنمایی کاربر در زمان سردرگمی
آموزش استفاده از نرم افزار
مورد اول و دوم که به جرات می گم توی هیچ موتوری مثل UDK پیدا نمی کنی، نمونش هم از همین نسخه های ماهیانه. دقت کن که با اینکه رایگانه هر ماه براش بیلد جدید میاد، آیا موتوری سراغ داری حتی تو تجاری ها که این سرعت آپدیت رو داشته باشه؟
مورد سوم هم اگه شما پول می دادی مستقیما از اپیک ساپورت می شدی، که خوشبختانه برای UDK کارها هم یه Community خیلی بزرگ هست برای اشکالاتشون، که اون هم با وجود 3 فروم بزرگ بین المللی فکر نکنم هیچ موتور دیگه ای پیدا کنی با این حجم فروم. تنها فروم اپیک از فروم های بقیه ی موتور ها بزرگتره، چه برسه بقیه ی فروم های UE .
مورد چهارم هم که خودت دیگه ویدئوهاشو در جریان هستی. کتاباشم هست، 20-10 تا سایت هم هستن واسش، با توجه به اینکه آنریل پرسابقه ترین موتور دنیا هست(فقط به عنوان مثال از حدود 12 سال پیش تجاری شده) افراد پرتجربه ی زیادی براش توی اینترنت پیدا می کنی، چیزی که برای Unity، CryEngine، IW4 و Dunya با توجه به جدید بودن و کم استفاده بودنشون وجود نداره.
خداییش با توجه به رایگان بودنش اپیک خوب به کاربراش میرسه، مثلا کتابای 3DBuzz که یه جورایی تنها کتابای به دردبخور آنریل انجین هستن، رو Mike Rein که Vise President اپیک هست به شخصه پیشنهاد نوشتنشو به Jason Busby رییس 3DBuzz داده.
دمت گرم!
چشم!
راستی برای اول کار همون پسته خوبه دیگه!
راستی گفته بودی برو برنامه ی دیگه ای پیدا کن مسخره کردی دیگه(آخه فکر کنم این تنها برنامه ی ساخت بازی رایگان باشه که می شه دانلود کرد!)
داستانم در رابطه با ایران باستان یعنی دوران ساسانی و هخامنشیه!
تمامی حرکات طراحی شدست!اگه بشه همون جوری که ما یعنی 3 نفر از دوستان که با موتور های گرافیکی آنشا هستند در بیاد بازی بسیار مدرنی خواهد بود!
البته با کمک شما!
چند روزی نبودم و دیر کردم!
ممنون از شما!بای(منظورم حسینی بای نبود منظورم bye بود)
سلام
خواهش می کنم قابلی نداشت
مسخره چیه؟ چرا حرف می ذاری تو دهن من؟:31: من کی گفتم برو با برنامه ی دیگه کار کن، هان؟ پستام موجوده، نشونم بده ببینم.
اگه من گفتم، گفتم قبل اینکه شروع کنی یه تحقیق جامعی واسه انتخابت بکن، هنوزم می گم. دیگه تصمیمش با خودته.
کارت هم خوبه که برنامه ریزی کردی واسش. چشم، مشکلی بود بگو.
موفق باشی.:20:
سلام
ببخشید من هرچی کشتم آموزش هایی که گفتید رو پیدا نکردم .
من یه سری پیدا کرده بودم که تو fileplanet بود نمیتونستم دانلود کنم .
میشه آدرس اون آموزش های Geodav رو لطف کنید . هر جا که هست حتی fileplanet aاید اونایی نباشه که من پیدا کردم .
پیشاپیش تشکر میکنم .
سلام
اینو یه کم دیگه جدا پست می دم که بقیه هم بخونن.
tovamohammad
08-06-2010, 15:47
سلام دوستان
درمورد ویدئوهای Geodav چنتا از دوستان دنبالش بودن، اینجا لینکاشو می ذارم.
خب اول یه توضیحی بدم راجع به Geodav
Geodav از چند سال قبل با UE کار می کرده و بزرگترین کارشم بازی UT40K هست، همون سری Down Of War رو اگه بازی کرده باشین، اومده کاراکترها و مدلهاشو درست کرده و یه مد روی UE داده، کلا کار خیلی بزرگی شده:20:، شات ها و ویدئوهاشم می تونین بگیرین، در ضمن خود بازیشم رایگان هست برای دانلود:
Geodav غیر از آموزش های عمومی 3 سری آموزش داره:
کاراکتر دلخواه
اسلحه ی دلخواه
وسیله ی نقلیه ی دلخواه (از ماشن بگیر تا کامیون و قایق و هاورکرافت)
طرز آموزششم جالبه، از 3D Max شروع می کنه، روی ریگینگ، اسکینینگ و انیمیشن هم توضیح می ده. بعد مدل رو توی UE3 ایمپورت می کنه، متریال براش میسازه، AnimSet و PhysicAssetبراش درست می کنه، و گاها یه AnimTree هم میسازه براش. تقریبا هر کاری که یه Skeletal Mesh برای بازی تجاری نیاز داره رو انجام میده روش. مهمتر از همه در آخر یه سری کلاس هم براش ایجاد می کنه داخل Unreal Script، چیزی که خیلی از دوستان دنبالشن.:5: غیر از اینا یه سری ویدئوی FaceFX هم داره.
آموزشهای متنیش اینجان:
اینم ویدئوهاش به صورت طبقه بندی شده:
اشکالش اینه که یه سریش توی FilePlanet هست و ف.ی.ل.تره. ولی اینجا توی FileFront اغلبش هست بدون دسته بندی:
امیدوارم به دردتون بخوره.:8: فعلا بای.
این فروشگاه iran rose تعطیل شده ؟ چون آدرسش ظاهرا موجود نیست. اگه کسی خبر داره یا فروشگاه مشابهی سرغ داره بگه لطفا.
tovamohammad
08-06-2010, 15:54
این فروشگاه iran rose تعطیل شده ؟ چون آدرسش ظاهرا موجود نیست. اگه کسی خبر داره یا فروشگاه مشابهی سرغ داره بگه لطفا.
سلام
نه تعطیل نشده، آدرسش هم چک کردم کار می کنه، مگه شما چی می زنی؟
آدرس درست اینه:
غیر از این هم فعلا جایی نیست.:8: تا بعد.
سلام
نه تعطیل نشده، آدرسش هم چک کردم کار می کنه، مگه شما چی می زنی؟
آدرس درست اینه:
غیر از این هم فعلا جایی نیست.:8: تا بعد.
منم همینو میزنم ولی باز نمیشه نمیدونم چرا. خودم تا چند وقت پیش با همین آدرس تو سایت می رفتم ولی امروز که خواستم برم تو سایت انگار سرورشو پیدا نمیکنه.
اقایون عزیز به دلیل اینکه شرکتی که خدمات هاست به ایران رز می داد برشکست کرد ، در حال جابجایی هستند روی یک هاست بهتر و با امکانات بیشتر و همینطور تغییرات اساسی روی سیستم ، تا فردا این سایت میاد بالا ولی سیستم عاملشون را نمی دونم دقیق دقیق کی عوض کنند .
tovamohammad
08-06-2010, 16:08
منم همینو میزنم ولی باز نمیشه نمیدونم چرا. خودم تا چند وقت پیش با همین آدرس تو سایت می رفتم ولی امروز که خواستم برم تو سایت انگار سرورشو پیدا نمیکنه.
پس این که برام آورد حتما از کش بوده، در هر صورت باید صبر کنید تا راه بیافته.
اقایون عزیز به دلیل اینکه شرکتی که خدمات هاست به ایران رز می داد برشکست کرد ، در حال جابجایی هستند روی یک هاست بهتر و با امکانات بیشتر و همینطور تغییرات اساسی روی سیستم ، تا فردا این سایت میاد بالا ولی سیستم عاملشون را نمی دونم دقیق دقیق کی عوض کنند .
جناب بسیج، حدود 1.5 ماهه که ویدئوی Eat3D: UDK Lighting & Post Processing اومده،من گرفتم، انصافا ویدئوی خیلی خوبی هم هست، اگه رسیدی تو این تایم دانلودش کن که اونم بعدا بذاری. لینکش از همون فردای توزیع اومد.
AMIR REZAs
08-06-2010, 18:08
امیر رضا جان لطفا این بحث ها رو تو این تاپیک باز نکن، اولا که کلا بحث بیخودی هست، بعد هم اگه باز خیلی برات مهم بود، بی زحمت یه تاپیک واسش بزن، هرچی باشه اینجا پشتیبانیه و بحث فقط فنی. ممنون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم...................:11:
راستی شما این اطلاعات رو از کجا می آری؟؟؟
چشم، انشا الله که بیشتر از اینا در اختیار همگان می گذاریم ، ولی باید مدتی را دندون رو جیگر بگذارید ، یا اینکه چند نفری همکاری کنید با ما ، یکنفره نمی شه و متاسفانه کسی نیست که با ما همکاری کنه ، همه فعلا رو سایت های معروف کار می کنن یا اینکه ( بدوتون نیاد ها ) اصلا پاشون را تو اینجور کارا نمی گذاریند . از کسانی هم که بتونن با ما در هر زمینه ای همکاری کنن استقبال می کنیم .
tovamohammad
08-06-2010, 21:18
چشم...................:11:
راستی شما این اطلاعات رو از کجا می آری؟؟؟
مرسی
متوجه نمی شم، شما کدوم اطلاعاتو می فرمایین؟:13:
چشم، انشا الله که بیشتر از اینا در اختیار همگان می گذاریم ، ولی باید مدتی را دندون رو جیگر بگذارید ، یا اینکه چند نفری همکاری کنید با ما ، یکنفره نمی شه و متاسفانه کسی نیست که با ما همکاری کنه ، همه فعلا رو سایت های معروف کار می کنن یا اینکه ( بدوتون نیاد ها ) اصلا پاشون را تو اینجور کارا نمی گذاریند . از کسانی هم که بتونن با ما در هر زمینه ای همکاری کنن استقبال می کنیم .
والا منو که می دونی تایمم خیلی فشردس. تنها کاری که می تونم برات بکنم، لینک دادنه. ببین اگه به دردت می خوره یه ندا بده.
parvizamd
08-06-2010, 21:26
سلام محمد جان بلاخره تواننستم وارد دنیای پر حاشیه udk بشم ببخشید تو قسمت اسناد سایتش گفته udk شامل script editor نمیشه ؟! بلکه باید از ویرایشگر متن مورد علاقه تان استفاده کنید!!!!!
tovamohammad
08-06-2010, 21:36
سلام محمد جان بلاخره تواننستم وارد دنیای پر حاشیه udk بشم ببخشید تو قسمت اسناد سایتش گفته udk شامل script editor نمیشه ؟! بلکه باید از ویرایشگر متن مورد علاقه تان استفاده کنید!!!!!
سلام
بله درسته. فایل های Unreal Script که عموما با پسوند UC هستند، فرمتشون تکسته و تکست رو با هر ادیتور متنی میشه ویرایش کرد. زمانش که رسید ادیتور خوب که Color Highlight و Class View داشته باشه بهت معرفی می کنم.
البته می دونم چرا تعجب کردی. شما داری از دید گیم استودیو به قضیه نگاه می کنی که برای هر کار کوچیک باید چند خطی کد می نوشتی.
توی UDK حداقل یکی دوماهی نیاز به کدینگ نیست:46:، تو بعضی از موارد تا 1 سال هم نیازت نمی شه بیشتر بستگی داره بخوای چی در بیاری. حتی کسایی رو میشناسم که 6-5 ماهه باش کار می کنن ولی هنوز یه خط کدهم ننوشتن.
به هر حال شما فعلا از 30-20 تا ادیتورش لذت ببر و سعی کن بهشون مسلط بشی، نگرانی واسه اسکریپت رو بذار واسه یه مدت دیگه.:20: الان برای شروع باید بری سراغ ویدئوهای UDK از 3DBuzz.
Prince_ of _Persia
08-06-2010, 23:10
یادمه یکی میگفت آنریل برای یک گروه بزرگ هست نه بازی سازهای مستقل!
منم این حرفو زدم هنوز هم سر حرفم هستم .البته تیم بزرگ نه ولی یک تیم حداقل 4-5 نفره می خواد تا بازی خوبی ساخته بشه.
چون این موتور از اونها نیست که بری همه چیزش رو دربیاری و بخوای همش رو زیر و رو کنی . باید روی یک قسمتش فوکوس کنی تا کارت خوب بشه . هر کس باید روی یک قسمت تمرکز کنه یک نفر متریال و نور یک نفر کیسمت و آنریل اسکریپت ، یک نفر matinee و speed tree و الی آخر . من خودم تو گروهی که هستیم روی متریال و نور فقط کار می کنم .
بازی سازی مستقل با این انجین مخصوصا اگه سبکی غیر از Fps باشه خیلی طول می کشه و در صورتی که مدل ساز قهارو تکسچر کار حرفه ای و برنامه نویس ماهری بصورت همزمان نباشید خروجی شما به هیچ وجه در سطح بازیهای آنریل نخواهد بود . در صورتی که احتمالا دلیل انتخاب آنریل انجین کیفیت گرافیکی و فیزیک و شبیه سازی ها دیگر آن خواهد بود و اگه نتونید این چیزها رو در بیارید دیگر چه لزومی به صرف اینهمه وقت برای این انجین خواهد بود ؟؟
هر انجینی رو برای کاری ساختن . مثل این می مونه که شما بخوای بری تو کار جا به جایی بار و با وانت کارت راه می افته بعد بگی چون کامیون بهتره برم کامیون بخرم . باید تا اون حدی که نیاز داری انجینت قوی باشه و گرنه ازش استفاده لازم رو نخواهی برد.
شما هم که دوبار بهت گفته UE3 با UDK فرق می کنه، ازش بپرس چه فرقی می کنه؟ چیزی که بارها اینجا صحبتش شده و رد شده رو ایشون می خواد اثبات کنه؟؟
نه عزیز واقعا فرق داره . آنریل انجین 3 همراه با سورس کد انجین هست به قیمت 400 هزار دلار ولی udk نیست.
به نظر من بهتر سر این مسائل تعصبی برخورد نکنیم و کمی واقع گرا باشیم این طوری سریع تر پیشرفت می کنیم. در قدرت آنریل و برتری مطلقش هیچ شکی نیست اما پیچیدگیش نسبت به موتورهای دیگه بیشتر هست
ببخشید باز بحث رو منحرف کردم . دیگه از این به بعد فقط فنی . دارم یک آموزش راجع به متریال ها آماده می کنم.
tovamohammad
08-06-2010, 23:57
نه عزیز واقعا فرق داره . آنریل انجین 3 همراه با سورس کد انجین هست به قیمت 400 هزار دلار ولی udk نیست.
به نظر من بهتر سر این مسائل تعصبی برخورد نکنیم و کمی واقع گرا باشیم این طوری سریع تر پیشرفت می کنیم. در قدرت آنریل و برتری مطلقش هیچ شکی نیست اما پیچیدگیش نسبت به موتورهای دیگه بیشتر هست
ببخشید باز بحث رو منحرف کردم . دیگه از این به بعد فقط فنی . دارم یک آموزش راجع به متریال ها آماده می کنم.
بله درسته، نه تنها سورس کد، که توی ساپورت و پلتفرم های قابل اجرا هم تفاوت دارن. قیمت هم در ارزون ترین حالت همونه، کلا قیمتش بسته به لایسنس بین 350 هزار تا 1.275 میلون دلاره.
ولی بحث این نیست، پست رو یه بار دیگه بخون پرنس جان، تو اون پست بحث سر سوال یه آقای حمزه نامی بود. ایشون سر قسمت فنی قضیه اصرار داشت که UE3 با UDK فرق داره، یعنی امکاناتشون فرق می کنه. این چیزیه که من راجع بهش صحبت می کنم. متوجه شدی؟ صحبت مربوط به Specification انجین هست نه بند های لایسنس.
مثلا Unity رو در نظر بگیر، امکانات نسخه ی Free و Pro خیلی فرق می کنه، Free حدود 2/3 امکانات و ویژگی ها رو داره. البته خودت بهتر خبر داری، به عنوان نمونه دو ستون اول جدول زیرو ببین:
این آقا منظورش یه همچین چیزی بوده بین UDK و UE3 ، که من مخالف بودم، هنوزم هستم. امیدوارم الان متوجه منظورم شده باشی.
پیچیدگی هم حق با شماست.:11:
راستی چه خوب که داری آموزش در میاری. ایشالا که چیزای جدیدی برای بچه ها از جمله خودم توش هست.:20:
تا بعد.
parvizamd
09-06-2010, 06:04
محمد جان قضیه udk چیه ما هیچ کد ننوشتیم رفته رو حالت fps ولی نامرد عجب رندنی داره motion blur داره
من آموزش اول خوندم و وقتی build رو میزنم وقت زیادی تلف میشه و هیچکاری انجام نمیشه بعدشم خودم کنسل رو میزنم.
لطفا کمکم کنید...
tovamohammad
09-06-2010, 22:07
محمد جان قضیه udk چیه ما هیچ کد ننوشتیم رفته رو حالت fps
سلام
قضیه چیش چیه؟
بله حالت پیش فرض تست مرحله روی FPS تنظیم شده، بعضی از حالات دوربین مثل Top Down و Side Scrolling رو با خود کیسمت می تونی درست کنی، یه سری دوربین ساده ی RTS و TPS رو هم می تونی با کیسمت در بیاری که البته این دوتا بستگی داره، ممکنه اون چیزی که می خوای نباشه. با این همه در حالت کلی برای تغییر این روند پیش فرض باید با Unreal Script کار کنی، در نتیجه فعلا با همین کاراتو انجام بده.
همونطور که دفعه قبل هم گفتم الان فقط باید تمرکز کنی روی ادیتورهای آنریل. یه 30-20 تا ادیتور ریز و درشته که حداقل باید به 8-7 تای اصلی مسلط بشی. راهشم ویدئوهاییه که گفتم.
ولی نامرد عجب رندری داره
تازه کجاشو دیدی.:21:
برای بیلد نور 4 کیفیت وجود داره که شما الان روی حالت Preview هستی، ضعیف ترین حالت. قبل اینکه بازی پابلیش بشه، اونو با حالت Production ، پیشرفته ترین حالت،بیلد می کنن. دیگه فکر کن اون وقت چی بهت تحویل میده.:5: غیر نور گزینه های دیگه ای هم هست که برای پابلیش میشه بالا برد.
کلا تو کیفیت رندرر آنریل شک نداشته باش. بیس رندررش Unreal Gemini هست.
motion blur داره
هه هه. آره یادمه شما تو گیم استودیو از سیستم Post Processing می نالیدی. فردا که اومدم یه پست براش می زنم بخون. ببینم بعدش حال می کنی یا نه.
tovamohammad
10-06-2010, 04:14
من آموزش اول خوندم و وقتی build رو میزنم وقت زیادی تلف میشه و هیچکاری انجام نمیشه بعدشم خودم کنسل رو میزنم.
لطفا کمکم کنید...
سلام دوست عزیز
خب مشخصه که شما تاپیک رو نخوندی.
اولا اون آموزش ناقص هست و شما باید از Lightmass Importance Volume استفاده کنی. توی همین تاپیک سرچ کن Lightmass راهشو پیدا می کنی.:20:
ثانیا بارها تو این تاپیک صحبتش شده: برای شروع فقط استفاده از ویدئوهای آموزشی. بیش از 15 سری ویدئو برای UDK هست که اول کار باید حداقل از دوتاش استفاده کنی: اول ویدئوهای رسمی که 3DBuzz داده و بعدش سریه Gnomon: UDK. اکثر سری ها داخل یه سایت هست به قیمت مناسب: Iran-Rose.ir که فعلا مشکل داره، ایشالا تا چند روز دیگه راه می افته.
سری اول رایگان هست و اگه خطت مناسبه می تونی از اینجا دانلود کنی:
در هر صورت یه فکری برای ویدئوهاش بکن، تو UDK بدون ویدئو به جایی نمی رسی.
در ضمن قبل اینکه بخوای شروع به کار کنی باهاش، تاپیک رو بخون تا آخرش.:8: فعلا بای.
سلام
برای بیلد نور 4 کیفیت وجود داره که شما الان روی حالت Preview هستی، ضعیف ترین حالت. قبل اینکه بازی پابلیش بشه، اونو با حالت Production ، پیشرفته ترین حالت،بیلد می کنن. دیگه فکر کن اون
سلام
خیلی از شما ممنونم که این همه به تمامی دوستان کمک میکنید . :11:
خوب میخواستم بدونم چجوری رو حالت Production میتونم قرار بدم و تا چه مقدار در کیفیت تاپیر داره ؟
ممنون :10:
می دونید چی شده ؟؟ فکرشم نمی کنید سایت hot file فیلتر شده ؟؟ :2:
ولی یک مژده ایران روز تا دقایقی دیگر یا فوقش تا شنبه راه افتاده سایت کاملا منتقل شده سر دامین مشکل داریم .
tovamohammad
10-06-2010, 14:15
سلام
خیلی از شما ممنونم که این همه به تمامی دوستان کمک میکنید . :11:
خوب میخواستم بدونم چجوری رو حالت Production میتونم قرار بدم و تا چه مقدار در کیفیت تاپیر داره ؟
ممنون :10:
سلام
خواهش می کنم. برای اون مورد هم یکم دیگه یه پست جدا می دم که همه بخونن.:20:
می دونید چی شده ؟؟ فکرشم نمی کنید سایت hot file فیلتر شده ؟؟ :2:
ولی یک مژده ایران روز تا دقایقی دیگر یا فوقش تا شنبه راه افتاده سایت کاملا منتقل شده سر دامین مشکل داریم .
هه هه. همینه دیگه. وقتی هی گوگل میره و میاد توقع چی داری؟ (راستی ف.ی.ل.ترو تابلو ننویس با یه سرچ پیدا می شه)
اگه واسه ویدئوی آخری Eat3D یا ویدئوی آخری Gnomon با Hotfile کار داری، بگو، چون هر دوش لینک غیر Hotfile هم داره. یکیش که اصلا لینک غیر رپید هم واسش هست.
فعلا.
tovamohammad
10-06-2010, 14:43
Build Lighting Quality یا کیفیت ساخت نور:
کیفیت ساخت نور 4 سطح مختلف داره:
Preview
Medium
High
Production
حالت پیش فرض Preview هست. هرچی به سطح Production نزدیکتر بشین، دقت بیلد بالا می ره و زمان بیلد هم بیشتر می شه.
تاثیرش در کیفیت محسوسه ولی تابلو نیس که با یه نگاه بگیرین. برای مقایسه ی کیفیت ها تنها راهش اینه که از هر کدوم شات بگیرین در حالتی که دوربین ثابته و بعد با هم مقایسه کنید. برای این کار بهترین روش استفاده از Camera Bookmark هست که دیگه اگه ویدئوها رو دیده باشین بلدین.
برای تغییرش دو راه دارین:
1.اگه فقط برای تست می خواین این کارو بکنین، باید از منوی Build گزینه ی Lighting رو انتخاب کنین و اونجا Build Quality رو تنظیم کنین. دکمه ی Build Lighting توی Toolbar اصلی هم همین کارو می کنه.
2. درصورتی هم که بخواید برای یه مدتی کیفیت رو تغییر بدین و هر بار از Build Lighting استفاده نکنین. بهترین راه تنظیم دستی کیفیت هست. برای این کار هم از Toolbar اصلی روی دکمه ی Lighting Quality Setting کلیک راست کنین و گزینه ی مورد نظر رو انتخاب کنین. این طوری آیکنش هم تغییر می کنه و دفعه های بعدی از رنگش می فهمید کیفیت رو چیه.
فقط حواستون باشه به خاطر زمان زیادی که بقیه ی کیفیت ها برای بیلد می گیرن، معمولا تنها دو جا نیاز به تغییر کیفیت هست. یکی زمان Tweak بازی، و یکی هم قبل از پابلیش که دیگه کار تموم شده و فقط کیفیت مهمه، و در نتیجه زمان بیلد اهمیتی نداره.
اینجا هم یه نمونه هست از زمان های بیلد رو ی یک مپ خاص:
امیدوارم به دردتون بخوره.:8: تا بعد.
سلام
خواهش می کنم. برای اون مورد هم یکم دیگه یه پست جدا می دم که همه بخونن.:20:
هه هه. همینه دیگه. وقتی هی گوگل میره و میاد توقع چی داری؟ (راستی ف.ی.ل.ترو تابلو ننویس با یه سرچ پیدا می شه)
اگه واسه ویدئوی آخری Eat3D یا ویدئوی آخری Gnomon با Hotfile کار داری، بگو، چون هر دوش لینک غیر Hotfile هم داره. یکیش که اصلا لینک غیر رپید هم واسش هست.
فعلا.
اره عزیز باسه همون می خواستم ، الان که دارم از تو تورنت دان می کنم ولی سرعتش پایینه .
لینک متریال گنومون هم بدید خوبه ، فقط یک جای خوبی باشه و رپیدم نباشه . هات فایل ناز بود هم از نظر سرعت و هم از کیفیت ، حیف بود ، کاش بجاش رپید را فی می کردن.
moeinhoseyni
10-06-2010, 16:48
سلام
برای استفاده از سایت Hotfile از نرم افزار زیر استفاده کنید البته با IE باید کار کنید
tovamohammad
10-06-2010, 20:36
سلام
برای استفاده از سایت Hotfile از نرم افزار زیر استفاده کنید البته با IE باید کار کنید
سلام
معین جان اینجور چیزا رو تو تاپیک نگو، مگه نمی دونی با سرچ پیداش می کنن؟ پ.خ کن مثلا. اون پستتم اومدی، ویرایش کن، حداقل لینکشو حذف کن. همین مونده اینجا رو ببندن.:13:
راستی اون با بقیه بروزرا هم کار می کنه، باید تنظیم کنی.
اره عزیز باسه همون می خواستم ، الان که دارم از تو تورنت دان می کنم ولی سرعتش پایینه .
لینک متریال گنومون هم بدید خوبه ، فقط یک جای خوبی باشه و رپیدم نباشه . هات فایل ناز بود هم از نظر سرعت و هم از کیفیت ، حیف بود ، کاش بجاش رپید را فی می کردن.
اونو که باید از تو همون تورنت بگیری. زیاد هم بد نیس، من همون اول از همونجا گرفتم.
Gnomon هم 4-3 جا داشتم ازش ولی اکثرش هات فایل بود، الان فقط این مونده:
از Uploading فقط می تونی بگیری الان. غیر این خواستی باید با پراک.سی بری هات فایل بگیری.
parvizamd
10-06-2010, 21:44
محمد جون ببخشید خیلی اذیت کردیم:11:ولی یک سوال قضیه unreal torrement چیه ؟ فکر اولین بازی بوده که با آنریل ساختند نه؟
ممنون ولی این چیزی هم که شما دادید فایلها پاک شده بودند. چه برای رپیدش چه برای اپلودینگش .بازم ممنون
tovamohammad
11-06-2010, 03:38
ممنون ولی این چیزی هم که شما دادید فایلها پاک شده بودند. چه برای رپیدش چه برای اپلودینگش .بازم ممنون
شما مطمئنی آدرسی که من دادمو رفتی؟ شک دارم. آخه همین الان دارم ازش می گیرم.چه جوری من ازش بگیرم وقتی پاک شده؟:18:
اینم از آخرین مرحله ی دانلود:
شما یه بار دیگه اون آدرسو برو. حتما یه جا اشتباه کردی.:13:
در ضمن زود بگیر ازش. اینا همه سریع پاک می شن.:8: فعلا.
tovamohammad
11-06-2010, 03:49
محمد جون ببخشید خیلی اذیت کردیم:11:
اِ اِ ، پس این که هی زنگ می زد در می رفت تو بودی؟؟:27:
شوخی کردم، قابلی نداشت.
یک سوال قضیه unreal torrement چیه ؟ فکر اولین بازی بوده که با آنریل ساختند نه؟
یه جورایی. راستش اولین بازی که با آنریل اومد اسمش آنریل بود:31:. هم اسم انجین بود.
اپیک از آنریل انجین 2 به بعد هربار موتورشو همزمان با یه بازیه Unreal Tournament داده.
UE 1: Unreal
UE 2: Unreal Tournament 2003
UE 2.5: Unreal Tournament 2004
UE 3: Unreal Tournament 2007
اپیک سعی می کنه توی این بازی تمام خصیصه های جدید موتورش رو نشون بده، یه جورایی بازاریابیه واسه اصل موتور، برا همینم بازیش معمولا ارزونه.
در ضمن معمولا یه نسخه از انجین هم روی بازی میاد، که البته خروجی نمی ده و فقط برای ساخت Mod استفاده می شه. هر چند ممکنه از این به بعد UDK رو بده رو بازیش.
تا چایی که من می دونم Unreal Engine 4 هم قراره با Unreal Tournament بعدی بیاد.:20: فعلا.
Prince_ of _Persia
11-06-2010, 12:20
خوب بالاخره من موفق شدم تفنگ خودم رو تو بازی بیارم. با تشکر از محمد جان بابت لینک آموزش
اینهم یک کار محیط داخلی از خودم که با آنریل رندر گرفتم .
اقا یک تایپ هست تو پرشین دیزاینر فرق بین انرل و یونیتی من که نمی تونم اونها را قانع کنم شما بگید چی دیگه من بگم یا شما هم جواب بدید ، لطفا
AMIR REZAs
11-06-2010, 12:23
پرنس جان اینو شما ساختید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
Prince_ of _Persia
11-06-2010, 12:31
پرنس جان اینو شما ساختید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جو گیر نشو :31:. اولی فقط مپ خود آنریل هست که من تفنگ خودم توش آوردم. دومی کار خودم هست.
اقا یک تایپ هست تو پرشین دیزاینر فرق بین انرل و یونیتی من که نمی تونم اونها را قانع کنم شما بگید چی دیگه من بگم یا شما هم جواب بدید ،
اینجور بحث ها هیچ وقت نتیجه نداشته مثل بحث سر تیم فوتباله . بیشتر تعصبی می شه و هرکس انجینی رو که دوست داره طرفداری می کنه بهتر بی خیال بگذرونی . هر کسی با یک انجین راحت تره دیگه.
tovamohammad
11-06-2010, 15:09
خوب بالاخره من موفق شدم تفنگ خودم رو تو بازی بیارم. با تشکر از محمد جان بابت لینک آموزش
پرنس جان تشکر لازم نیس، فقط پروژت که تموم شد شیرینی یادت نره.:21:
راستی اون محیط هم جالب شده.فقط یه نکته، همیشه چه قبل پابلیش و چه قبل شات که می خوای بگیری یادت باشه Shadow Map Resolution رو واسه BSP ها بالا ببری، تا سایه ها مثال اون دو تا دیوار چپ و راست پله ای نشه.
ولی کلا باحال شده.:20:
پرنس جان اینو شما ساختید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
هه هه. حالا این قدر نمی خواد چشات بزنه بیرون.:31: به جاش زودتر رمتو جور کن، بیا تو کار که از قافله عقب نمونی.
tovamohammad
11-06-2010, 15:24
اقا یک تایپ هست تو پرشین دیزاینر فرق بین انرل و یونیتی من که نمی تونم اونها را قانع کنم شما بگید چی دیگه من بگم یا شما هم جواب بدید ، لطفا
جناب بسیج، پرنس جان درست می گن، این بحث نتیجه ای جز وقت هدر دادن نداره.:13:
بعدشم مگه شما پست بنده رو 3 روز پیش نخوندی؟
برای تاپیکی هم که معرفی کردی باید بگم تازه واردین اینجا از UDK بیشتر اطلاعات دارن تا اون آقای حمزه که اون تاپیکو زده، جالبه مدیر انجمن هم هست مثلا. ایشون حتی نمی دونسته SkyLight چیه، در اومده گفته Fracture Mesh رو ما چون زیادی قوی هستیم:27: تو Unity با پارتیکل سیستم در میاریم.:18: نمی دونم شاید هم ایشون از معجزه برخوردارن و می تونن به محالات رنگ واقعیت ببخشن.
به هر حال ایشون از نوشتش می خوره که بچه سن باشه، مخصوصا که از ترسش رفته یه همچین تاپیکی رو صاف زده وسط Unity کارها، راست می گه بره یه جا که هر دو قشر کاربر هستن سوالشو مطرح کنه. در هر صورت من فرصت این بحث های بیخودی رو ندارم، اگه داشتم هم با ایشون حاضر نبودم بحث کنم که حتی دوتا اصطلاح ساده رو هم بلد نیست.
شما هم که دوبار بهت گفته UE3 با UDK فرق می کنه، ازش بپرس چه فرقی می کنه؟ چیزی که بارها اینجا صحبتش شده و رد شده رو ایشون می خواد اثبات کنه؟؟:20: چه قوی:27:
اگه خوندی که دیگه نباید می رفتی اونجا بحثو باز می کردی. بذار یه مثال برات بزنم. ایران خودرو میاد یه جشنواره برگزار می کنه که توش نتیجه بگیرن سمند بهتره یا مدل x لامبورگینی. از مسئولین لامبورگینی هم دعوت می کنه که بیان از محصولشون دفاع کنن. می دونی بهترین دفاعیه واسه اونا چیه؟ اینکه اصلا شخصی رو به اون جشنواره نفرستن. این طوری با زبون بی زبونی می گن ما حتی سمند رو یه ماشین نمی دونیم، چیو بیایم باتون بحث کنیم؟:cool:
شما هم رفتنت به اون بحث کار درستی نبود، دقیقا همون چیزی بود که اون آقای حمزه بین 100 تا یونیتی کار دنبالش بود.
در هرصورت تنها توصیم به شما اینه که دیگه اون بحثو ادامه نده. اگه هم واقعا می خوای حالشونو بگیری، فقط و فقط یه راه داری:
بشین یه بازی توپ با UDK درست کن، مشالا که بلدی، اونوقت این کارو که کردی 4 هفته دیگه برو 4 تا شات از بازیت بذار، هیچی هم نمی خواد بگی، فقط زیرش بنویس: عطر آن است که ببوید نه آن که عطار بگوید.
امیدوارم دیگه از این جور بحثها تو این تاپیک نبینیم.:8: پس تا بعد.
AMIR REZAs
11-06-2010, 15:36
در حال دانلود آنریل هستم 118مگ دانلود شده از 548مگ...................
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
محمدجان به این تاپیک سری بزن:
NINJA0098
11-06-2010, 17:16
خوبه ولي فكر نميكني نور يه كم مشكل ىاره؟ كلا أبجكتا كمه نيست؟
سلام
چجوری تفگ رو تغییر دادید ؟ کدوم آموزش ها ؟ :11:
ممنون
Prince_ of _Persia
11-06-2010, 19:47
راستی اون محیط هم جالب شده.فقط یه نکته، همیشه چه قبل پابلیش و چه قبل شات که می خوای بگیری یادت باشه Shadow Map Resolution رو واسه BSP ها بالا ببری، تا سایه ها مثال اون دو تا دیوار چپ و راست پله ای نشه.
ولی کلا باحال شده.
ممنون عزیز . :11:مونده بودم مشکل از کجاست چون light mass رو روی production گذاشته بودم.
خوبه ولي فكر نميكني نور يه كم مشكل ىاره؟ كلا أبجكتا كمه نيست؟
آره نور مشکل داره . کلا در حال ساخته . دارم تست می زنم.
سلام
چجوری تفگ رو تغییر دادید ؟ کدوم آموزش ها ؟
ممنون
این آموزش :
پرنس جان تشکر لازم نیس، فقط پروژت که تموم شد شیرینی یادت نره.:21:
ولی کلا باحال شده.:20:
سلام
ببخشید میشه کمی در مورد Shadow Map Resolution توضیح بدید . چگونه زیاد میشه؟ :11:. من چون انگلیسیم خیلی خوب نیست تو فیلما خیلی چیزارو یاد نمیگیرم:13: . ممنون :20:
tovamohammad
12-06-2010, 03:24
سلام
چجوری تفگ رو تغییر دادید ؟ کدوم آموزش ها ؟ :11:
ممنون
سلام
چجوری ندیدی؟ خودت که زیرش تشکر زدی::13:
سلام
ببخشید میشه کمی در مورد Shadow Map Resolution توضیح بدید . چگونه زیاد میشه؟ :11:. من چون انگلیسیم خیلی خوب نیست تو فیلما خیلی چیزارو یاد نمیگیرم:13: . ممنون :20:
باشه اونم یه پست می زنم واسش.
ولی در کل شما یه مقدار به زبانتم برس. زبان رو یکی از قسمتهای UDK درنظر بگیر که بدون اون نمی تونی بقیه قسمتها رو یاد بگیری. منبع هم خواستی پ.خ بده. ولی در هر صورت یه فکری براش بکن.:20:
سلام
چجوری ندیدی؟ خودت که زیرش تشکر زدی::13:
سلام
چرا دیدم . ولی دارم آموزش هارو دانلود میکنم تو سایتش نگشتم که آموزش های متنی رو ببینم . ( فکر کردم یکی از اون فیلم ها هست کفتم ببینم کودومه زودتر دانلودش کنم ) :46:
زبانم دارم روش کار میکنم . :8:
ممنون :11:
AMIR REZAs
12-06-2010, 11:06
505مگ ار 548مگ دانلود شد..........
خداکنه به رمم بخوره.................................
دوستان تاپیک تشکیل تیم بازی سازی توسط آقا محسن انتقال داده شد........
بله آقامحسن از پشت آنلاینه...............:21:
AMIR REZAs
12-06-2010, 13:20
لعنتی....................:13::13::13:
آقا محمد کمکم کنید نصبش کردم ولی بازش میکنم تو همون صفحه ی اول می مونه........
صفحه ای که یه عکس داره و نوشته UDK ..........
کمک...............:19:
parvizamd
12-06-2010, 14:19
یک خورده صبر کن رم ات مگه چنده؟یکم طول میکشه ولی میاد
سلام
من رو رم 1 گیگ باهاش کار کردم . ولی بعضی وقتا میپرید بیرون .
parvizamd
12-06-2010, 15:45
من راستش روی رم 2 گیگ کار می کنم راستش بعضی وقتا هنگ میکنه
tovamohammad
12-06-2010, 17:55
لعنتی....................:13::13::13:
آقا محمد کمکم کنید نصبش کردم ولی بازش میکنم تو همون صفحه ی اول می مونه........
صفحه ای که یه عکس داره و نوشته UDK ..........
کمک...............:19:
سلام
خب یه توضیحی چیزی می دادی.:13: اولا که صبر کن ببین میاد بالا یا نه، به پایین صفحه نگاه کن، اونجا یه سری فایل لود می کنه، ببین اگه رو یکیش بیش از 5 دیقه وایساد، دیگه از تسک منیجر ببندش.
اگه این جور بود، کلا سه حالت داره:
سیستمت Requiresment واسه UDK رو نداره
یکی از قطعه های اصلیت نیمه معیوبه(اصلی: رم، هارد، CPU و گرافیک)
مشکل نرم افزاریه
دو مورد اول که دسته من نیس، ولی واسه مورد سوم،باید اینا رو بهم بدی:
1. رم، CPU و گرافیکت چیه؟ (مدل بده، نیای بگی گرافیکم 128 مگه که خوشم نمیادا،:31: آخه من موندم گرافیک چه ربطی به مگ داره ملت مگ مگ می کنن.:13:)
2. هاردت چند سالشه؟ آیا هر از گاهی صدایی از کیست می شنوی؟
3. توی اون صفحه ی Splash که می گی، اون زیر نگاه کن رو چه فایلی گیر می کنه؟
4. فایل لاگ رو باید برام بفرسی(برو تو شاخه ی UDK، بعد UTGame\Logs اونجا یه فایل هست به اسم Launch.Log اونو واسم بفرس)
اینا رو بده ببینم چه میشه کرد.:8: فعلا.
tovamohammad
12-06-2010, 18:03
سلام
من رو رم 1 گیگ باهاش کار کردم . ولی بعضی وقتا میپرید بیرون .
من راستش روی رم 2 گیگ کار می کنم راستش بعضی وقتا هنگ میکنه
سلام
با توجه به اینکه هرماه واسه UDK یه بیلد میاد، این نسخه ها Stable نیست، Beta رو هم واسه همین نوشته.
یه سری از این قفل کردن ها هم به خاطر اشتباهات من و شماست، مثلا یه سری از کانتنت ها که مشکل دارن موقع ایمپورت این طوری میشه یا اگه اسم Sub Level رو طولانی بدین قفل می کنه. البته راستشو بخواین باید یه پیغامی چیزی می داد به جا این که هنگ کنه، ولی خب، فعلا که این جوریه. باید حواسمون جمع باشه.
نسخه به نسخه هم فرق می کنه. مثلا واسه من April از May کمتر هنگ می کنه.
علی الحساب کاری که می کنین، بیاید زمان Autosave رو کمش کنین، هر وقتUDK بسته شد، زحمتتاتون نپره. اونجوری می تونین، آخرین سیو از شاخه ی Autosave رو باز کنین برای ادامه.
سلام
دوستان یه سوال خارج از بحث دارم . چرا رم سیستم من 12 گیگه ولی بیشتر از 8 گیگ نمیشناسه ؟ مینویسه 8 گیگ usablad یه همچی چیزی ! هرجا تحقیق کردم نفهمیدم !
tovamohammad
12-06-2010, 18:18
سلام
دوستان یه سوال خارج از بحث دارم . چرا رم سیستم من 12 گیگه ولی بیشتر از 8 گیگ نمیشناسه ؟ مینویسه 8 گیگ usablad یه همچی چیزی ! هرجا تحقیق کردم نفهمیدم !
95 درصد از مینه. مشخصات بده که معلوم شه.
در ضمن تو تاپیک نه. این جور چیزا رو پ.خ کن.
AMIR REZAs
12-06-2010, 19:14
سلام
خب یه توضیحی چیزی می دادی.:13: اولا که صبر کن ببین میاد بالا یا نه، به پایین صفحه نگاه کن، اونجا یه سری فایل لود می کنه، ببین اگه رو یکیش بیش از 5 دیقه وایساد، دیگه از تسک منیجر ببندش.
اگه این جور بود، کلا سه حالت داره:
سیستمت Requiresment واسه UDK رو نداره
یکی از قطعه های اصلیت نیمه معیوبه(اصلی: رم، هارد، CPU و گرافیک)
مشکل نرم افزاریه
دو مورد اول که دسته من نیس، ولی واسه مورد سوم،باید اینا رو بهم بدی:
1. رم، CPU و گرافیکت چیه؟ (مدل بده، نیای بگی گرافیکم 128 مگه که خوشم نمیادا،:31: آخه من موندم گرافیک چه ربطی به مگ داره ملت مگ مگ می کنن.:13:)
2. هاردت چند سالشه؟ آیا هر از گاهی صدایی از کیست می شنوی؟
3. توی اون صفحه ی Splash که می گی، اون زیر نگاه کن رو چه فایلی گیر می کنه؟
4. فایل لاگ رو باید برام بفرسی(برو تو شاخه ی UDK، بعد UTGame\Logs اونجا یه فایل هست به اسم Launch.Log اونو واسم بفرس)
اینا رو بده ببینم چه میشه کرد.:8: فعلا.
ببین اون دو تا ادیتور اصلی فقط باز نمیشن:31:
خوب باشه:
رم256 DDR
گرافیک
DDR 256
cpu
2.80
هارد:
36گیگ:31:
کلا بی خوده........
دو روز دیگه امتحانات تمومه حتما عوض میکنم:10:
NINJA0098
12-06-2010, 19:36
ببین اون دو تا ادیتور اصلی فقط باز نمیشن:31:
خوب باشه:
رم256 DDR
گرافیک
DDR 256
cpu
2.80
هارد:
36گیگ:31:
کلا بی خوده........
دو روز دیگه امتحانات تمومه حتما عوض میکنم:10:
با اين تا حالا بازي ميساختي؟:18: بابا پشتكار و اراده.مثل اينكه سينه سوخته اي.:31:
AMIR REZAs
12-06-2010, 19:51
:31:
گیم استدیو که رم بالا نمیخواد..
تو باز کردن یونیتی مشکل داشتم و اینم udk
moeinhoseyni
12-06-2010, 19:58
سلام
تعریف از سیستمم نباشه ولی من اصلا موقعه کار با یو دی کی سیستمم هنگ نکرده تا حالا
به شما پیشنهاد میکنم سی پی یو چهار هسته ای بگیر
NINJA0098
12-06-2010, 20:13
:31:
گیم استدیو که رم بالا نمیخواد..
تو باز کردن یونیتی مشکل داشتم و اینم udk
كلا گفتم.:31:
parvizamd
12-06-2010, 21:43
امیر رضا جان باب تست کارایی بازی هست .رم 256 از کجا گیر آوردی شوخیت گرفته این سیستم شما بدر گیم میکر می خوره :18:
بزودی امیدوارم یک سیستم توپ گیرت بیاد البته زیاد بابات تو خرج نزار که مثلا باباجون برام core i7 extmere و Nvida 9500GT Utlra و Ram Gell 2x4GB بخر (شوخی کردم امیررضا جان ناراحت نشو ) ولی واقعا رم ات افتضاحه حالا گرافیک خوبه و این سی پی یو اگه PENTUIM Full Cache باشه خوبه ولی رم مال زمان ریسلی علی دلواری هست
اما برای افزایش کارایی آنتی ویروس غیرفعال کن و theme ونیدوز در حالت classic قرار بده
ali_2021
12-06-2010, 22:27
سلام دوباره اومدم !
اول سوال : کتاب Unreal Tournament Game Programming for Teens خوب هست دانلود کنم ؟!
دوم : رم 256 هم اگه خواستی بیا بهت بدم که udk هم باز یشه ! :19:
سوم : کتاب نحوه ساخت بازی unreal tournament 2004 هم هست ! البته آموزش نیست اینا توشه :
·Crucial stats on all 84 characters
·Every game mode covered, including the all-new Assault and Onslaught
·Essential details on all vehicles, weapons, and items (including the Mine Layer and AVRiL)
·Camping spots and shortcuts for every map
·Fierce combat tactics for taking (or defending) choke points and fighting to the finish!
·Full command prompts and complete weapon damage tables!
·Professional training strategies for each gameplay mode
NINJA0098
12-06-2010, 23:03
سلام
تعریف از سیستمم نباشه ولی من اصلا موقعه کار با یو دی کی سیستمم هنگ نکرده تا حالا
شما هزينشم ميدي؟:31:
tovamohammad
12-06-2010, 23:37
دوستان سلام
قبل همه یه مسئله: لصفا بحث های نا مربوط تو این تاپیک نکنید، اینجا به اندازه ی کافی بزرگ هست.
سلام دوباره اومدم !
کتاب Unreal Tournament Game Programming for Teens خوب هست دانلود کنم ؟!
اولا این کتاب مال آنریل 2 هست، ثانیا بازی ساختن رو یاد نمیده، برای Mod هستش. در نتیجه نه، فقط اگه به عنوان اطلاعات عمومی بخوای بخونیش.
علی آقا قبلا هم صحبتش شده. آموزش UDK : اول ویدئو دوم تمرین، سوم وب چهارم تمرین.
من توش کتاب نمی بینم.:20:در هر صورت خود دانی.
سلام
معین جان همون طور که تو پست قبلتر گفتم، عموما از UDK هستش، چندان ربطی به قدرت سیستم نداره این مسئله ی هنگ کردن. این حتما از خوش شانسی شماست:46:، ولی خب کارای پیچیده تر که باهاش بکنی، متاسفانه برا شما هم اتفاق می افته.
parvizamd
13-06-2010, 07:28
یک سوال برای تنزیم دوربین سوم شخص ساده چیکار باید کرد لطفا با kissmet توزیع دهید
armin_555
13-06-2010, 11:22
می خواستم بدونم که این UDK با :
رم 1 گیگ
گرافیک 512
سی پی یو 2.8 فول
اجرا میشه؟:46:
armin_555
13-06-2010, 12:21
کسی جواب من رو نمی ده؟................:19:
tovamohammad
13-06-2010, 13:00
می خواستم بدونم که این UDK با :
رم 1 گیگ
گرافیک 512
سی پی یو 2.8 فول
اجرا میشه؟
سلام
اولا که معیار گرافیک مگ نیس، مدله، این برا دفعه دهم. دوما بقیه قطعاتت که خوبه فقط باید چک کنی که گرافیکت Shader Model 3 رو ساپورت کنه. تنها پیش نیاز گرافیک همینه.
اگه هم خودت نتونستی بفهمی، مدل گرافیکتو پ.خ کن(مدل، نیای باز بگی 512 که کلامون میره تو هم ها:31:).
کسی جواب من رو نمی ده؟................:19:
آرمین جان یه ذره مهلت بده، هنوز 1 ساعت نشده سوال کردی، بعد 2 ماه اومدی UDK، می خوای زودم بری؟:27:
شوخی کردم، ولی کلا می گم، تو این تاپیک هر وقت سوالی پرسیدی، هی پست نزن واسش، صبر کن تا یه نفر بیاد جواب بده. نگران هم نمی خواد باشی، به سوال همه جواب داده می شه، حالا یا من جواب می دم یا باقی دوستان. ولی خب من که 24 ساعت تو تاپیک نیستم. شما صبر کن حتما جوابتو می گیری.:11:
واسه این می گم که این تاپیک ظرف 2 ماه 50 صفحه بزرگتر شد، اگه قرار باشه هرکسی 1 ساعت یه پست بزنه که ماه دیگه می شه 500 صفحه. ممنون ار توجهت.
armin_555
13-06-2010, 13:02
در مورد پست دوم ببخشید.:41:
tovamohammad
13-06-2010, 13:09
یک سوال برای تنزیم دوربین سوم شخص ساده چیکار باید کرد لطفا با kissmet توزیع دهید
پرویز جان عجله کار چی؟ شیطونه. :21:
شما سعی نکن میون بر بزنی، UDK رو باید از راهش یاد بگیری. اینی هم که پرسیدی حداقل مال 1.5 ماهه دیگس.
فعلا تا اون ویدئوی 3DBuzz رو تموم نکنی، هیچ کاری نمی تونی انجام بدی تو UDK، چه برسه به این کار که دنگ و فنگ داره. اونا که تموم شد، بیا ببینیم چه باید کرد.:20:
اگه واقعا می خوای سریع اولین بازیتو باهاش شروع کنی، به جای این کار، زودتر آموزش های عمومی رو تموم کن.
در مورد پست دوم ببخشید.:41:
خواهش می کنم، ایشالا دیگه پیش نمیاد، ولی چه خوب بود همین آخریم پ.خ می کردی.
شما اگه تصمیم گرفتی UDK کار کنی، تاپیک رو بخون، توش لینک ویدئوهای آموزشی 5-4 بار گفته شده، اونا رو بگیر و با سریه 3DBuzz شروع کن. سوالاتتم بعدا همینجا بپرس.
--------------------------
می خوام هر دوتون همچین یاد بگیرین، دوماه دیگه یه بازی بدین Gears 3 رو بخوره ها.:5: ببینم چی کار می کنین.
armin_555
13-06-2010, 13:13
با UDK بازی استراتژیک و اکشن هم میشه ساخت (با گرافیک عالی)؟
Prince_ of _Persia
13-06-2010, 18:35
شما هر چیزی که فکر کنی می شه باهاش ساخت . بستگی به مهارت خودت داره.
محمد جان منبعی ، لینکی از آموزش توابع unreal script سراغ داری . اون کتاب programing هم 20 روز دیگه می یاد حوصله ندارم تا اون موقع صبر کنم.
شما هر چیزی که فکر کنی می شه باهاش ساخت . بستگی به مهارت خودت داره.
محمد جان منبعی ، لینکی از آموزش توابع unreal script سراغ داری . اون کتاب programing هم 20 روز دیگه می یاد حوصله ندارم تا اون موقع صبر کنم.
سلام
بابا این همه محمد گفت نیمی از کتاب تئ سایت udk موجوده . حالا اونارو بخون تا بعد . :10:
AMIR REZAs
13-06-2010, 20:03
دوستان آنریل دار شدم بدجور:26::26::26::26:
دیگه به سیستم من فحش نمیدین ها:31:
یه برنامه نصب کردم رمم رفت بالا.........:33:
محمدجون حالا که اومد باید چی کار کنم؟؟:24:
parvizamd
13-06-2010, 21:05
آخه چطور به این موتور میگید برای مبتدی خوبه من که مبتدی نیستم توش دارم گیج می زنم راستی امیررضا جان چطوری مگه میشه لابد رفتی رم مجازی رو بردی بالا نه ؟
tovamohammad
14-06-2010, 03:45
آخه چطور به این موتور میگید برای مبتدی خوبه من که مبتدی نیستم توش دارم گیج می زنم راستی امیررضا جان چطوری مگه میشه لابد رفتی رم مجازی رو بردی بالا نه ؟
می گم خوبه چون واسه خودم خوب بود.:21: اگه بگی نه خودمو مثال نقض میارم. ریاضی که خوندی؟
کار شما از جای دیگه مشکل داره. پرویز جون آنریل یه برنامه نیس که بخوای تو منوهاش بچرخی، بعد یه بازی داشته باشی. نه فقط آنریل، همه ی موتور های بدرد بخور کاراشون رو حساب کتابه. پس باید یادگیری من و شما هم رو حساب کتاب باشه.
قبل اینکه UDK بگیری گفتم الان هم می گم: بدون ویدئوها نمی تونی حتی یه بازی ساده درست کنی. تصمیمتو بگیر.:20:
فعلا.
tovamohammad
14-06-2010, 03:51
دوستان آنریل دار شدم بدجور:26::26::26::26:
دیگه به سیستم من فحش نمیدین ها:31:
یه برنامه نصب کردم رمم رفت بالا.........:33:
محمدجون حالا که اومد باید چی کار کنم؟؟:24:
چه خوب. به جمع آنریل کار های خفن خوش اومدی. (البته خودم هنو جزوش نشدم:27:).
الان باید با این ویدئوها کار کنی:
منبع خوندنی هم که می خواستی معرفی نمی کنم، با توجه به این که یادگیریت حداقل 3 برابر طولانی تر میشه.
می خوام تا موهام سفید نشده بازی اولتو ببینم.:31:
سرعت لینکاش توپه، اگه نخواستی بگیری هم یه سایت هست که می تونی بخری. البته درحال حاضر سایتش دانه، ولی ایشالا زودتر راه میافته: Iran-Rose.ir.
tovamohammad
14-06-2010, 03:59
سلام دوستان
منظورت ار توابع اینه که تک تک توابع رو توضیح داده باشه؟ اگه این طوره باید بگم همچین چیزی نیست، فکر هم نکنم کسی بده، باید خودت توش بچرخی، البته بعد ا ز اینکه کامل به زبونش وارد شدی.:20:
مثل دات نت نیس که یه Object Browser واسه کلاس ها و توابع داشته باشه. با این همه، برنامه هایی هست که ساختار درختی از کلاس ها بهت میده، که اگه کار کرده باشی می دونی خیلی مهمه. این ساختار درختی تو آنریل اسکریپت حتی از دات نت هم بیشتر لازمه با توجه به سطح خیلی بالای ارث بری. :5:
برای این کار می تونی UnCodeX بگیری. هم این ساختارو بهت میده، هم Color highlighting داره، هم یه ادیتوره واسه آنریل اسکریپت. البته با توجه به این که جدید نیس، مشکلاتی داره ولی در کل بد نیس.
اگه هم منظورت منبع واسه خود زبون به اضافه ی مثال ها بوده که بگو. مطمئن نیستم منظورتو درست گرفته باشم.
آرمین جان جوابتو که پرنس جان داد، فقط یه مسئله بگم: 3 کلمه ی آخرتو نادیده می گیرم.:31:
سلام
بابا این همه محمد گفت نیمی از کتاب تئ سایت udk موجوده . حالا اونارو بخون تا بعد . :10:
درسته، البته UDN.:46:
AMIR REZAs
14-06-2010, 15:01
دوستان به یه مشکل جدید برخوردم........:41:
رمم عالی شده ها ( با استفاده از فلش)............خیلی زودتر هم میاد...........
ولی وقتی داشتم بیلد میکردم نوشت کارت گرافیک شما نمیدونم چی چی رو ساپورت نمیکنه( همین که محمدجان گفت)
حالا چیکار کنم؟؟
من میخوام این سیستم رو بگیرم آقامحمد این سیستم برای کار با آنریل خوبه؟؟
CPU : AMD ATHLON II X3 440 STEPING XXCXX 82000
M.B : BIOSTAR TA770E3 72000
VGA : ASUS HD4650 512MG GDDR3 56000
RAM : 2GIG KINGMAX DDR3 1333 CL8 62000
tovamohammad
14-06-2010, 15:59
دوستان به یه مشکل جدید برخوردم........:41:
رمم عالی شده ها ( با استفاده از فلش)............خیلی زودتر هم میاد...........
ولی وقتی داشتم بیلد میکردم نوشت کارت گرافیک شما نمیدونم چی چی رو ساپورت نمیکنه( همین که محمدجان گفت)
حالا چیکار کنم؟؟
من میخوام این سیستم رو بگیرم آقامحمد این سیستم برای کار با آنریل خوبه؟؟
CPU : AMD ATHLON II X3 440 STEPING XXCXX 82000
M.B : BIOSTAR TA770E3 72000
VGA : ASUS HD4650 512MG GDDR3 56000
RAM : 2GIG KINGMAX DDR3 1333 CL8 62000
سلام
برای سیستم جدید که پ.خ دادم. واسه سیستم فعلیت هم اگه می خوای باش UDK کار کنی، اول اون پیغام خطا رو کامل بگو، بعد هم مدل گرافیکت رو. البته پ.خ کن.
سلام یه سوال داشتم : درختایی که تو مپ ورژن ماه قبل بود در حالی که استاتیک مش بود ( فایل اسپید تیری نبود ) خیلی طبیعی تکون میخورد . چجوری این تکون خردن رو برای درخت ها یی که استاتیک مش هستن ایجاد میکنند ؟! ممنون
tovamohammad
14-06-2010, 19:54
دوستان سلام
خب اول:
نمی دونم کی اومده منو کاربر فعال کرده، آخه رو چه حسابی؟ البته میثم خان، مدیر فروم، یه بار تو پروفایلم اومده، محسن خان، مدیر تالار، هم که این یکی دوروزه پیداش شده.
دستشون درد نکنه، ولی اگه قرار باشه یه نفر فعال بشه، پرنس جانه، نه من. مخصوصا که اصلا مشخص نیس 2 روز دیگه اینجا باشم یا نه.:41:
دوم:
قبلا گفته بودم دوتا پست می زنم واسه Post Processing و Shadow Map Resolution . راستش هنوز فرصت نکردم بتایپم. الان که فکر می کردم، دیدم پست دیگه واسه چی تو یه ویدئو هردو رو باز کرده، خیلی بهتر از من. گفتم بگم که هم دیگه منتظرش نباشید، هم هر کسی به این اطلاعات نیاز داره بدونه کجا پیدا کنه.
درصورتی که می خواین چیزایی در این دومورد یاد بگیرین یا سوالی درموردش دارین، ویدئوی آخر Eat3D رو بگیرین: Eat3D - UDK Lighting And Post Processing . این ویدئو 3 فصله و انصافا ویدئوی خیلی خوبی هست. ایران رز هم ایشالا تا یه مدت دیگه اضافه می کنه به فروشگاهش، البته بعد اینکه راه افتاد.:31:
سوم:
درختایی که تو مپ ورژن ماه قبل بود در حالی که استاتیک مش بود ( فایل اسپید تیری نبود ) خیلی طبیعی تکون میخورد . چجوری این تکون خردن رو برای درخت ها یی که استاتیک مش هستن ایجاد میکنند ؟! ممنون
این جوری:
بزرگش کن ببینی. بخش 1 تعامل با محیط هست. بخش 2 واکنش به باده. بقیه قسمتها هم برای طبیعی تر کردنه Foliage اضافه شده، مثلا بخش 3 یه حالت موجی خفیف بهش میده.
اگه اطلاعات بیشتری ازش می خوای خودت دوتا متریال زیرو تو Content Browser سرچ کن، فرقشونو ببین:
اولی با وجود این تعامل هاست، دومی بدون اون.
اینم اطلاعات بیشتر بیشتر::27:
یادم رفت بگم، نتیجه ی همه ی این بخش ها تو متریال باید وصل بشه به ورودی WorldPositionOffset متریال.
فعلا بای همگی.:8:
Prince_ of _Persia
14-06-2010, 20:16
نمی دونم کی اومده منو کاربر فعال کرده، آخه رو چه حسابی؟ البته میثم خان، مدیر فروم، یه بار تو پروفایلم اومده، محسن خان، مدیر تالار، هم که این یکی دوروزه پیداش شده.
دستشون درد نکنه، ولی اگه قرار باشه یه نفر فعال بشه، پرنس جانه، نه من. مخصوصا که اصلا مشخص نیس 2 روز دیگه اینجا باشم یا نه.
فکر کنم بر اساس فعال بودن و مفید بودن کاربر هست بالاخره من خیلی کمتر پست مفید می ذارم و فعالیتم کمتره. واقعا حقت بود عزیز از لطفی که به من داشتی ممنونم.
برای این کار می تونی UnCodeX بگیری. هم این ساختارو بهت میده، هم Color highlighting داره، هم یه ادیتوره واسه آنریل اسکریپت. البته با توجه به این که جدید نیس، مشکلاتی داره ولی در کل بد نیس.
اگه هم منظورت منبع واسه خود زبون به اضافه ی مثال ها بوده که بگو. مطمئن نیستم منظورتو درست گرفته باشم.
این nfringe چطوره ؟ بدون ویژوال استادیو هم می شه باهاش کار کرد ؟ چون من ویژوال استادیو ندارم.
سلام
من یه مشکل دارم .: ببینید من وقتی از درختای تو انریل کپی میکنم بعدی از کپی ها تکون میخوره ولی بعضی تکون نمیخوره . مشکل از کجاس ؟ :13:
راستی کاربر فعال شدن هم حقت بود . :31:
ممنون:11::11:
دوستان نمیشه از 3dmax هیمپورت کرد تو unreal؟
armin_555
14-06-2010, 22:21
فکر کنم بشه.
armin_555
14-06-2010, 22:26
کسی به سوالم جواب نمی ده؟؟؟:19:
سلام
میشه . فیلم زیر رو دانلود کنید و ببینید
tovamohammad
15-06-2010, 14:16
سلام
من یه مشکل دارم .: ببینید من وقتی از درختای تو انریل کپی میکنم بعدی از کپی ها تکون میخوره ولی بعضی تکون نمیخوره . مشکل از کجاس ؟ :13:
راستی کاربر فعال شدن هم حقت بود . :31:
ممنون:11::11:
سلام، ممنون از لطف شما.:20:
این که می گی یعنی چند مدل از درختا رو آوردی، یا فقط یه مدله که بعضی از کپی هاش حرکت نداره؟
کلا اسم مدلایی که آوردی رو بنویس.
کسی به سوالم جواب نمی ده؟؟؟:19:
ده، آرمین جان شما باز گیر دادیا. کدوم سوال آخه، تا جایی که من دیدم، شما سوال بی جواب تو این تاپیک نداری.
نمی دونم چیو می گی. مطمئنی تو یه تاپیک دیگه نمی خواستی این پستو بدی؟:13:
tovamohammad
15-06-2010, 14:28
فکر کنم بر اساس فعال بودن و مفید بودن کاربر هست بالاخره من خیلی کمتر پست مفید می ذارم و فعالیتم کمتره. واقعا حقت بود عزیز از لطفی که به من داشتی ممنونم.
این nfringe چطوره ؟ بدون ویژوال استادیو هم می شه باهاش کار کرد ؟ چون من ویژوال استادیو ندارم.
سلام،پرنس جان از شما هم ممنون.
Nfringe هم بدک نیست، ولی بدون VS نمی شه. در حقیقت Nfringe یه نرم افزار نیست، بلکه یه Language Service هست واسه VS. به عنوان ساده ترین گزینه باید VS Shell رو بگیری واسش.
البته یه کم قر داشت،:13: خودم یه مدتی روش بودم ولی الان 2 ماهیه با Context کار می کنم. شما هم اگه می خوای راحت باشی و VS هم نگیری، Context رو یزن واسه کد نویسیت و یه UnCodeX هم بگیر برای توابع و سلسله مراتب کلاسها. البته با همون UnCodeX می تونی کدنویسی هم کنی، ولی Context خوش دست تره. هردوش هم کم حجمه، هم رایگان.
Geodav هم اگه ویدئوهاشو دیده باشی با Context کار می کنه. راستی کتابی که قراره بیاد هم شروعش رو با Context گفته.
کلا 6-5 تا ادیتور هست که می تونی باش Unreal Script کار کنی. اگه اینا جوایتو نداد بگو از همش یه توضیحی بدم واست.
armin_555
15-06-2010, 15:37
سوالم اینه که میشه با UDK بازی استراتژیک و اکشن و فوتبال ساخت؟(با گرافیک بالا)(این سوال رو می گم کسی بهش جواب نداد).:19:
tovamohammad جان دمت گرم که فقط تو به سوالاتم جواب میدی.:46:
عزیز میشه ، هر کاری میشه کرد ، فقط فوتبال انجین مخصوص می خواهد و با این انجین ها نمی شود . البته شاید بتونی با اینها هم پیاده کنی ولی هیشکی تا حالا با اینجور انجین ها فوتبال نساخته که شما دومیش باشی. برای ساخت بازی فوتبال انجین مخصوص می خواهد.
اما برای استراتژیک هم میشه . ( کلا باسه هر سبکی دنگ و فنگ خودش را داره ، بیشتر از انرل برای بازی های shooter ، fps ، thp استفاده میشه.
عزیزان توجه کنید که این ادیتور ها که گفته شد را ( یعنی گفتن تو سورس فورگه هست و باسه ایران نمی زاره دان کنی ) من خودم با نود پد کدهامو می نویسم . اگه میشه این ها رو یک لینک دیگه بدبد تا منم دانلود کنم خوبه. همه شون را بدید اول هم باسه vs
tovamohammad
15-06-2010, 17:00
سوالم اینه که میشه با UDK بازی استراتژیک و اکشن و فوتبال ساخت؟(با گرافیک بالا)(این سوال رو می گم کسی بهش جواب نداد).:19:
tovamohammad جان دمت گرم که فقط تو به سوالاتم جواب میدی.:46:
همین دیگه میگم که سوال بی جواب اینجا نداری. اینو همون موقع جناب پرنس جوابتو داد:
در ضمن باقی دوستان هم جواب می دن، فقط من نیستم، نمونشم همین لینک.:20:
در کل محدودیتی واسه سبک بازی نیس. اکشن که 30-20 تا با آنریل اومده، استراتژی هم یکی داره می سازه، ویدئوهاش تو یو تیوب هست. 4-3 تا سبک دیگه هم ساختن که می تونی تو Showcase سایت UDK ببینی:
فوتبال هم درسته که از دید بازیکن فرق می کنه، ولی از دید طراحی همون قسمت های فنی بازی اکشن رو نیاز داره. فقط باید فیزیک توپ رو جدا شبیه سازی کنی و به انیمیشن ها هم حسابی برسی که خب UDK ابزار هر دو رو در اختیارت میذاره. هوش مصنوعی رو هم مثل بازی استراتژی باید خودت طراحی کنی. البته بگم با توجه به این که 8-7 ماهه UDK اومده، کسی بازی Sport باهاش نساخته، ولی فنیش همینه که گفتم.
میشه گفت هیچ سبکی سراغ ندارم که نتونی با UDK در بیاری:5:. حتی دوبعدی هم دیگه میشه با کمک GFx در آورد(البته زحمتش بیشتر از انجین های دو بعدیه، ولی منظورم اینه که همه چی میشه درآورد.)
اینکه یه سری سبکها ساخته نشده باهاش دلیل بر ضعفش نیس، به خاطر جدید بودن UDK هست. مثلا خودم مدتیه دارم باهاش یه سبک که کسی نساخته رو می سازم.
از این به بعد، پست که می دی، از پست خودت به بعد رو برای جواب چک کن.:8: فعلا.
tovamohammad
15-06-2010, 17:20
عزیزان توجه کنید که این ادیتور ها که گفته شد را ( یعنی گفتن تو سورس فورگه هست و باسه ایران نمی زاره دان کنی ) من خودم با نود پد کدهامو می نویسم . اگه میشه این ها رو یک لینک دیگه بدبد تا منم دانلود کنم خوبه. همه شون را بدید اول هم باسه vs
جناب بسیج خوب یه سرچ می کردی خودت.:13: 5 تا ادیتور هست که دوتاش تو سورس فورج گذاشتن، اونا هم نتیجه های صفحه اول گوگل لینک سایتای دیگشو بهت میده.
در ضمن با Notepad که پدرت در میاد، لااقل برو با ++Notepad کار کن.
راستی در مورد فوتبال و کلا سبک اسپرت هم پست بالایی رو بخون.
با این همه حالا که چند نفر نیاز دارن، تا شب میام، لینکاشو جمع می کنم تو یه پست.
پس فعلا.:8:
سلام، ممنون از لطف شما.:20:
این که می گی یعنی چند مدل از درختا رو آوردی، یا فقط یه مدله که بعضی از کپی هاش حرکت نداره؟
کلا اسم مدلایی که آوردی رو بنویس.
سلام
ببین یه مدل رو کپی میکنم . بعضی هاش تکون میخوره بعضی هاش نه .
اسم مدل هم : S_BANANAPLANT_01 , S_GRASSCLUMP_02
سلام
چند تا سوال دارم
1- چطور می شه بازی سوم شخص ساخت . اینم بگم من تموم اون ویدئو ها رو دیدم . خیلی هم با این نرم افزار کار کردم.
برای سوم شخص هم هر کاری کردم نشد . با کیسمت درست کردم صحنه همراه کارکتر تکون می خورد. و چند تا کار دیگه که الان یادم نیاد. اگه کمک کنین ممنون می شم.
2-به نظر شما udk ارزش فارسی کردن رو داره؟
. من دارم الان فارسیش می کنم . خوبم پیش رفتم.تمام منو ها رو فارسی کردم . اجزای کیسمت هم فارسی شده . از اونی که فکرشو می کردم راحت تره. راستی اینم بگم من حالا می تونم توش فارسی بنویسم دگه مربع نمی اد.
راستی من برای ترجمه کلمات نیاز به کمک دارم . خوشحال می شم اگه کمکم کنید.
3-چطوری میشه اسلحه خودمون یا کارکتر خودمون رو وارد برنامه کنیم . من اون سایت خارجیه رو که با عکس توضیح میداد دیدم.
هی چی نفهمیدم اگه می شه فارسی اموزش بدین.
سلام
میشه . فیلم زیر رو دانلود کنید و ببینید
خیلی خیلی ممنون
سایت ایران رز از امروز دیگه بالا میاد.
سیستم عاملشم داریم عوض می کنیم فقط زمان می بره ، مژده هم بدم سه مجموعه جدید هم اضافه شده.
tovamohammad
17-06-2010, 02:12
خوب حالا دیگه آواتارت رو عوض کن:31:
آخه این چه معنی ای میده؟
سلام
گفتم که تا این بازی تموم نشه آواتار همین می مونه.:46: تازه بعدشم هیچ تضمینی نیس.یه جور باش کنار بیا. معنیشم تو خودش درشت نوشته.
ثانیا اینقده به آواتار ما گیر نده، من می گم دارم از سایت می رم تو می گی آواتار عوض کن؟
بعدشم می دونی امروز چند خط آنریل اسکریپت نوشتم؟ مگه بیکارم بیام سراغ آواتار و اینا؟ اصلا آواتار کیلو چنده؟:5:
سلام
ببین یه مدل رو کپی میکنم . بعضی هاش تکون میخوره بعضی هاش نه .
اسم مدل هم : S_BANANAPLANT_01 , S_GRASSCLUMP_02
سلام
خب در حالت عادی که باید همه یه جور عکس العمل نشون بده، ولی این نوع متریال ها به یه سری فاکتور وابسته هستن، مثلا Location و Rotation مدل، یا فیزیک متریال Terrain. در هر صورت الان چیز دقیق تری نمی تونم بگم. باید فایل مپت رو ببینم.
خواستی بفرستی، یه جا آپ کن لینکشو پ.خ کن.
tovamohammad
17-06-2010, 03:43
سلام
چند تا سوال دارم
1- چطور می شه بازی سوم شخص ساخت . اینم بگم من تموم اون ویدئو ها رو دیدم . خیلی هم با این نرم افزار کار کردم.
برای سوم شخص هم هر کاری کردم نشد . با کیسمت درست کردم صحنه همراه کارکتر تکون می خورد. و چند تا کار دیگه که الان یادم نیاد. اگه کمک کنین ممنون می شم.
2-به نظر شما udk ارزش فارسی کردن رو داره؟
. من دارم الان فارسیش می کنم . خوبم پیش رفتم.تمام منو ها رو فارسی کردم . اجزای کیسمت هم فارسی شده . از اونی که فکرشو می کردم راحت تره. راستی اینم بگم من حالا می تونم توش فارسی بنویسم دگه مربع نمی اد.
راستی من برای ترجمه کلمات نیاز به کمک دارم . خوشحال می شم اگه کمکم کنید.
3-چطوری میشه اسلحه خودمون یا کارکتر خودمون رو وارد برنامه کنیم . من اون سایت خارجیه رو که با عکس توضیح میداد دیدم.
هی چی نفهمیدم اگه می شه فارسی اموزش بدین.
سلام دوست عزیز
1. شما تاپیک رو بخون. همین اواخر تاپیک یکی دوتا لینک برا این مورد گذاشتم. اونا رو کار کن. بعدش 3-2 تا دیگه هم بهت میدم. ولی فعلا باید با اونا شروع کنی.
البته با کیسمت چیزه جالبی از آب در نمیاد، باید با اسکریپت درش بیاری. اسکریپت وارد بشی، اینی که گفتی کاره 20 دقیقس.:5:
2. منظورت رو از ارزش داشتن متوجه نمی شم. ولی اگه منظورت اینه که آیا فارسیش بکنی یا نه، جواب من نه هست به چند دلیل:
توی صنعت Game Development عموم اصطلاحات توی زندگی روزمره کاربردی نداره، پس ترجمه ای هم براش نیس. مثلا شما می خوای به جای Particle System چی بذاری؟ (نگو سیستم ذره ای که یاد بمب نوترونی میافتم) یا مثلا به جای Rigging، LOD Parent یا Lightmass Importance Volume. اگه هم بخوای ترجمه کنی مجبوری این اصطلاحات رو بدون تغییر بذاری که در اونصورت بعدا که تموم شد می بینی تازه شد نصف فارسی نصف انگلیسی.
حتی در صورتی که یه ترجمه ی خوب در بیاری، به خاطر اینکه هر ماه یه بیلد از UDK میاد، فایل فارسی شده ی شما یک ماه دووم میاره. نمی تونی هم فقط کپی کنی تو بیلد بعدی، باید اول اصطلاحات جدید رو به فایلت اضافه کنی بعد. در غیر این صورت با این کار شما، یه تعداد کرش دیگه هم به UDK اضافه می شه. برنامه ای که همین الانش به اندازه ی کافی هنگ می کنه.:13:
مهمترین دلیل به نظر من عدم نیاز هست. شاید بگی کاربرهای ایرانی اونطوری راحت تر باهاش کار می کنن ولی آیا فکر کردی پس برای آموزش چیکار کنن؟ افراد اگه بخوان تو UDK بمونن در هر صورت باید زبانشون رو تقویت کنن، حالا چه برای آموزش، چه خود برنامه، پس زحمتی رو از دوش بچه ها بر نمی داره.
در مورد اینکه گفتی ساده هست، بله، کار ساده ایه. کافیه فایل های Localization رو ادیت کنی. ولی یه چیز رو بدون: اینکه یه کار ساده هست کافی نیس برا اینکه اون کار انجام بشه. یه مثال برات می زنم. شما وقتی تو یه مهمونی نشستی داری میوه می خوری، برات خیلی کار راحتی هست که اون چاقوی میوه خوری رو فرو کنی تو قلب بغل دستی، ولی آیا این کارو می کنی؟:18: مسلما نه.
عملی شدن یه کار حداقل 3 شرط لازم داره، اینا مثل یه مثلث هست، بدون وجود هر کدوم از اضلاع مثلث، انجام اون کار غیر منطقیه. احساس نیاز، سود نسبتا بالا، هزینه ی نسبتا پایین. مورد 2 و 3 نسبی هستند ولی مورد اول قطعیت داره. شما شاید مورد سوم رو داشته باشی، ولی اولین قدم احساس نیاز هست. آیا جدا فکر می کنی، این کار مورد نیاز افراد هست؟ یا مثلا باتوجه به دلایل بالا سودش نسبتا بالا هست؟ اگه هم جواب مثبت می دی به اینا یه بار دیگه قبل ادامه ی کار 3 تا دلیل بالا رو بخون.
البته تصمیم آخر با خودته، ولی گفتم قبل اینکه بیشتر روش وقت بذاری این مسائلو بدونی.:20:
3. نمی دونم اگه کسی داوطلب شه این کار رو برات بکنه، ولی من یکی که وقت تایپ این پست رو هم به زحمت جور می کنم.
در ضمن شما اگه از مقالاتش چیزی سر در نیاوردی، بشین ویدئوهاشو ببین، حتما می فهمی چی به چیه.:5: من خودم اصلا مقالاتشو نمی خونم، اونجا زیادی خلاصه گفته.
tovamohammad
17-06-2010, 04:02
دوستان سلام
در مورد ادیتور های آنریل اسکریپت یه سری از دوستان اطلاعات درخواست کرده بودن، بقیه ی افراد هم حداکثر تا چند هفته ی دیگه بهش نیاز دارن. این شد که گفتم یه سری توضیح نسبتا جامع درموردش بدم که با چشمای باز انتخابتون رو بکنید.:20:
کلا حدود 10 تا ادیتور هست که سعی می کنم از همه یه توضیحی بدم. از فردا هر چی بین کارام فرصت پیدا کردم میام یکیش رو باز می کنم. هیچ تضمینی هم نیس تا کی طول بکشه،ممکنه 2 روزه همش تموم شه، ممکنم هست 2 هفته طول بکشه. بستگی به کارام داره.
ولی سعی می کنم از همه چیزشون اطلاعات بدم، از توضیحات گرفته، تا شات و سایت رسمی و لینک دانلود. پس نگران نباشین، ممکنه یه کم طول بکشه تا تموم شه، ولی عوضش دیگه نیاز به تحقیق تکمیلی ندارین. :5:
پس فعلا بای.:8:
اقا کف دست من که مو دراورد اینجا کسی به حرف من گوش نمی ده ، شما یک چیزی بگو . اگه همکاری کنن بچه ها تو همه بسیج بشیم و شروع به نوشتن اموزشی های این نرم افزار بکنیم . حاضر اماده نخواهید تا نجویم لغمه را نخورید.
من اموزش وارد کردن را باستون درست می کنم ، فقط بگید تصویری یا متنی . همین الان بگید تا فردا ، پس فردا درست شده باشه.
NINJA0098
17-06-2010, 18:52
اقا کف دست من که مو دراورد اینجا کسی به حرف من گوش نمی ده ، شما یک چیزی بگو . اگه همکاری کنن بچه ها تو همه بسیج بشیم و شروع به نوشتن اموزشی های این نرم افزار بکنیم . حاضر اماده نخواهید تا نجویم لغمه را نخورید.
من اموزش وارد کردن را باستون درست می کنم ، فقط بگید تصویری یا متنی . همین الان بگید تا فردا ، پس فردا درست شده باشه.
خيلي خوبه منم براي ساخت بازي سوم شخص آموزش ميزارم بدون كد نوشتنم ميزارم با كيسمت . يه جور كه همه بتونن استفاده ببرن.
آموزشاي بعدي رو هم پايه ام البته چند روز ديگه.
با تشکر از tovamohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
حرف شما درست . ولی اینرو به من بگو چرا این همه شرکت های بزرگ ایرانی میان نرم افزار هایی مثل تردی مکس یا فتوشاب یا
کلی نرم افزار دیگه رو فارسی می کنند . یعنی اونها هم باید این کار رو نکنن چون ممکن چند ماه دیگه چند تا منو یا چند تا کلمه عوض شه.اصلا ببینم چرا همین شرکت ها پول خرج می کنن تا نرم افزار فارسی کنن مگه غیر از این نیست که می خوان کاربر راحت تر بتونه
با این نرم افزار ها کار کنه . در مورد اون حرفت که گفتی((توی صنعت Game Development عموم اصطلاحات توی زندگی روزمره کاربردی نداره))
ببینم توی تریدی مکس هم کلماتی مثل lod یا particale system هست.یااگه کلمات مفهومی بشن یعنی اینکه به جای اینکه برای Particle system بنویسیم سیستم زره ای که جنابعالی رو یاد
بمب میندازه یک مفهوم هم کنارش بنویسیم . یا اینکه کاربردش رو. یا اینکه اصلا اینها به کنار چرا udk رو به زبان ها ی کره ای و چینی هم ترجمه کردن مگه نه اینکه اونها هم برای کاربران کشور خودشون ترجمه می کنند.یعنی بر اساس حرف شما اونها
هم باید از این کار دست بکشند که چی هر ماه قراره یک نسخه جدید تر بیاد و یا اصلا نیازی نیست اونها هم بگن چرا این کار رو بکنیم کاربرا باید از قبل انگلیسی بلد باشن . یعنی همونطور که فارسی کردن این نرم افزار نیاز نیست و اشکال داره به من بگو چرا اپیک فایل های زبان چینی رو هم همراه این نرم افزار داده .اصلا شما یه نگاه به فایل های چینی نرم افزار انداختی اونطور که من تازه دیدم اونا هرچی رو که تو نستن به چینی تبدیل کردن و اون چیزهای که نتونستن یا نمی شد براش کلمه چینی پیدا کرد
گذاشتن به حال خودش . حالا بگو ما چیمون از اینا کمتره حالا من نه یعنی افراد یگه دلشون نمی خواد یه آنریل فارسی داشته باشن. در ضمن هدف من هم از این کار اصلا تجاری نبوده و نخواهد بود من فقط می خواستم یه کمکی برای یادگیری این نرم افزار برای کاربران تازه کار بکنم . اینم بگم اگه اپیک فارسی نمی کنه چرا ما این کار رو نکنیم .
اینم فایلی که من فارسیش کردم درست ترجمم افتضاحه ولی این در نظر داشته باش چند زبانه بودن برای هر نرم افزار لازمه و هست الان بیشتر نرم افزارها چند زبانه ان حالا چرا زبان فارسی ما بین اونا نباشه. اگه اینرو میگی که این گیم انجینه و نباید باشه
پس چرا زبان های چینی و کره ای توش هست .
از این که یکم تند رفتم من رو ببخش.
راستی من اون پست هایی که درباره ساخت بازی سوم شخص گفته بودی رو پیدا نکردم . لطفا یه ادرس مستقیم بده.
با تشکر
عزیز درست گفتن شما باید علم کار را یاد بگیری بقیه چیزها را خودت به مرور یاد می گیری ، منم تا حالا تری دی مکس فارسی ندیدم و ندیدم که استقبالی هم شده باشه .
به نظر من الان دیگه شما ها نیاز به دو جلد اول این کتاب ندارید با این اموزش های تصویری ، حالا ایا جلد سوم ترجمه بشود یا نیازی به جلد سوم نیست ؟؟ یا همان دو جلد هم ترجمشون باشه ؟؟؟
لطفا فقط سریع نظر بدید و از توضیح زیاد هم بپرهیزید.
با تشکر از tovamohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
حرف شما درست . ولی اینرو به من بگو چرا این همه شرکت های بزرگ ایرانی میان نرم افزار هایی مثل تردی مکس یا فتوشاب یا
کلی نرم افزار دیگه رو فارسی می کنند . یعنی اونها هم باید این کار رو نکنن چون ممکن چند ماه دیگه چند تا منو یا چند تا کلمه عوض شه.اصلا ببینم چرا همین شرکت ها پول خرج می کنن تا نرم افزار فارسی کنن مگه غیر از این نیست که می خوان کاربر راحت تر بتونه
با این نرم افزار ها کار کنه . در مورد اون حرفت که گفتی((توی صنعت Game Development عموم اصطلاحات توی زندگی روزمره کاربردی نداره))
ببینم توی تریدی مکس هم کلماتی مثل lod یا particale system هست.یااگه کلمات مفهومی بشن یعنی اینکه به جای اینکه برای Particle system بنویسیم سیستم زره ای که جنابعالی رو یاد
بمب میندازه یک مفهوم هم کنارش بنویسیم . یا اینکه کاربردش رو. یا اینکه اصلا اینها به کنار چرا udk رو به زبان ها ی کره ای و چینی هم ترجمه کردن مگه نه اینکه اونها هم برای کاربران کشور خودشون ترجمه می کنند.یعنی بر اساس حرف شما اونها
هم باید از این کار دست بکشند که چی هر ماه قراره یک نسخه جدید تر بیاد و یا اصلا نیازی نیست اونها هم بگن چرا این کار رو بکنیم کاربرا باید از قبل انگلیسی بلد باشن . یعنی همونطور که فارسی کردن این نرم افزار نیاز نیست و اشکال داره به من بگو چرا اپیک فایل های زبان چینی رو هم همراه این نرم افزار داده .اصلا شما یه نگاه به فایل های چینی نرم افزار انداختی اونطور که من تازه دیدم اونا هرچی رو که تو نستن به چینی تبدیل کردن و اون چیزهای که نتونستن یا نمی شد براش کلمه چینی پیدا کرد
گذاشتن به حال خودش . حالا بگو ما چیمون از اینا کمتره حالا من نه یعنی افراد یگه دلشون نمی خواد یه آنریل فارسی داشته باشن. در ضمن هدف من هم از این کار اصلا تجاری نبوده و نخواهد بود من فقط می خواستم یه کمکی برای یادگیری این نرم افزار برای کاربران تازه کار بکنم . اینم بگم اگه اپیک فارسی نمی کنه چرا ما این کار رو نکنیم .
اینم فایلی که من فارسیش کردم درست ترجمم افتضاحه ولی این در نظر داشته باش چند زبانه بودن برای هر نرم افزار لازمه و هست الان بیشتر نرم افزارها چند زبانه ان حالا چرا زبان فارسی ما بین اونا نباشه. اگه اینرو میگی که این گیم انجینه و نباید باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از این که یکم تند رفتم من رو ببخش.
راستی من اون پست هایی که درباره ساخت بازی سوم شخص گفته بودی رو پیدا نکردم . لطفا یه ادرس مستقیم بده.
با تشکر
با تشکر از دوستمون silsin عزیز :10:
به خاطر زحمتی که برا فارسی کردنش کشیدن
این برنامه بخاطر اینکه آموزشهاش انگلیسین نمیشه از برنامه فارسی شدش استفاده کرد
حتی اونایی که استاد اینکارن نمی تونن براحتی باهاش کارکنن چه برسه به ما که...:41:
به نظر من نمی دونم میشه یا نه ولی بهتره شما بذاری اینگلیسیهاش بمونه فقط معادل فارسیشو با یه مقدار فاصله جلوش بنویسی که هم ما قاطی نکنیم هم معنیشو بدونیم:21:
به قول دوست خوبم
Prince_ of _Persia
18-06-2010, 07:05
از بس این انجین گسترده هست فکر کنم باید یکسال براش آموزش فارسی بزاریم. منم آموزش متریال ها رو دارم کار می کنم .
آموزش متنی هم بهتره چون اونایی که آموزش های ویدویی رو دیدن و زبانش خوب نیست می تونن نکات کلیدی رو بیشتر بفهمند.
خوبه پس تا حالا دو نفر. انشا الله که بیشترم بشیم . خودم را نشمردم :46: ، با خودم سه نفر.
AMIR REZAs
18-06-2010, 12:12
دوستان پس وقتی دیگه سیستم جدیدم رو خریدم سه تا آموزش دارم...........................:5::31:
tovamohammad
18-06-2010, 12:35
از این که یکم تند رفتم من رو ببخش.
با تشکر
دوست عزیز من کسی نیستم که بخوام بگم شما چیکار کن یا چیکار نکن، شما نظر خواسته بودی، منم نظرمو گفتم. خودت باید تصمیم بگیری.:46:
فقط دو مورد تو صحبتات:
1. مقایسه ی شما با Photoshop و 3Ds Max اشتباهه به دو دلیل: یکی اینکه این برنامه ها نهایتا سالی یه ورژن میاد که اونم افراد معمولا 3-2 سال یه بار عوضش می کنن. ثانیا این برنامه ها خیلی عمومی تر از یه انجینه، اصلا قابل قیاس نیس. طرف تا حالا با کامپوتر کار نکرده، ولی وقتی کامپیوتر می خره، هفته دوم یه فتوشاپ می زنه ببینه چه جوریه. درست می گم؟ اونجا با همچین افرادی هم سر و کار داریم، اگه فارسی بشه که خب به درد اون اشخاط می خوره با توجه به این که کتاب های فارسی هم براش هست، ولی اینجا گفتم، انجینه و آخرش افراد متخصص تری باهاش کار می کنن تا فتوشاپ و هم به خاطر منابع آموزشی آخرش نیاز به انگلیسی دارن.
2. مقایست با زبون چینی و کره ای هم درست نبود، چرا؟ چون اینا کار خود اپیکه و هیچ کدوم از این مشکلاتی که گفتم براشون پیش میاد، نه تنها این دوتا که ژیپنی هم هست، این 3 تا رو خود اپیک می ده، هم براش آموزش زیاد هست، که خود اپیک هم تو UDN گذاشته، و هم هر ماه خودش بیلد جدید رو دوباره تنظیم می کنه.
در هر صورت اگه شما واقعا دوست داری این کار رو انجام بدی، دیگه این دلایل مهم نیس، قضیه ی علاقه فرق می کنه، در اون صورت اصلا شما نباید نظر دیگرون رو جویا بشی، عوضش باید در اولین فرصت کار رو تموم کنی. چیزی که آدم دوست داره اصلا بحثی توش نمی مونه.:20:
بازم میگم اون پست صرفا نظر من بود، و به این معنی نیست که شما هم باید نظر منو داشته باشی دوست عزیز. تصمیم نهایی با خود شماس. مخصوصا اگه از این کار خوشت بیاد.
موفق باشی. تا بعد.:8:
tovamohammad
18-06-2010, 12:48
سلام
کف دست من که مو دراورد
اون زبونه که مو در میاره:31:
همه بسیج بشیم
اِ، زرنگی؟ می خوای همه مثل خودت بسیج بشن آقای بسیج؟:31:
خب بعد شوخی این کار که خوبه ولی خب مشخص نکردی منظورت چه جور آموزشیه. اگه آموزش های تخصصی تر یا چیزایی باشه که تو ویدئوها نیس، که خب خوبه. اگه هم آموزش Unreal Script بذارین که دیگه خیلی خوبه. ولی اگه قراره فقط بیاید یه تیکه از ویدئوها رو ترجمشو بنویسین، به نظرم کار جالبی در نمیاد.
من هم متاسفانه الان سرم خیلی شلوغه، ولی مثل اینکه فعلا 3-2 نفری شدید. خیلی خوبه شما شروع کنین، منم اگه زمانی سرم خلوت تر شد، میام یه چیزی می ذارم. فقط گفتم سعی کنین یه چیز تکراری نباشه. در هر صورت اینکه افراد زبونشون خوب نیس دلیل نمی شه، نهایتا اونا باید زبونشون رو خوب کنن تو UDK.
عزیز درست گفتن شما باید علم کار را یاد بگیری بقیه چیزها را خودت به مرور یاد می گیری ، منم تا حالا تری دی مکس فارسی ندیدم و ندیدم که استقبالی هم شده باشه .
به نظر من الان دیگه شما ها نیاز به دو جلد اول این کتاب ندارید با این اموزش های تصویری ، حالا ایا جلد سوم ترجمه بشود یا نیازی به جلد سوم نیست ؟؟ یا همان دو جلد هم ترجمشون باشه ؟؟؟
لطفا فقط سریع نظر بدید و از توضیح زیاد هم بپرهیزید.
ممنون.
به نظر من 2 تا کتاب اول رو بیخیالش شو، دیگه همه تو ویدئوها پوشش داده شده، حتی یه مقدار بیشتر. ولی اگه بتونی کتاب سوم رو در بیاری خیلی خوبه. مخصوصا که اصلا آموزش کدنویسی باید با متن باشه.:5:
اگه هم خواستی می تونی همین فردا استارتش رو بزنی. با توجه به اینکه نصفه از چپتر های کتاب تو سایت UDN هست. البته بعدا که کتاب بیاد، یه جاهاییش تعییر کرده که باید ویرایش کنین قبل پابلیش ولی خب چون تا اون موقع کار ترجمتون تموم نمی شه، مشکلی پیش نمیاد.
tovamohammad
18-06-2010, 13:03
سلام دوستان
با توجه به این درخواستایی که از یه هفته پیش تا حالا شده، یه پست دیگه می زنم واسه TPS یا دوربین سوم شخص، دیگه اینو بخونین، نیاین هفته دیگه دوباره لینک بخوایدا.:13:
وقتشو ندارم که آموزش واسش بذارم، ولی الان همین لینکا براتون کافیه. اینجا یه روش خیلی ساده داده که هم با کد نویسی میشه هم با کیسمت::5:
البته بگم با این روش انعطاف پذیری دیگه ندارین یه جورایی. کلا کیسمت برای ایجاد سبک جدید، مثل اینه که بخواید با دوچرخه برید استانبول. ولی خب بعضی از بچه ها، حالا یا از تنبلی یا هر چیز دیگه، می خوان بدون کدنویسی کاراشون رو تموم کنن.
در هر صورت اگه بخواید سبک غیر FPS در بیارین خواه ناخواه باید آنریل اسکریپت یاد بگیرین. اینم جزیی از موتوره، فکر نکینین یه چیز جداست.
خب این یه آموزش که اتفاقا مثل دوربین Gears Of War یاد میده، که خب می دونین خیلی پیشرفته تره بحثش:21::
اینم یه آموزش جامع که خیلی رو جزئیاتش کار کرده:
این تاپیک هم کلا یه سری اسکریپت ساده رو برای مثال گذاشته، 6 نوع دوربین هست به علاوه ی یه سری کد دیگه:
دو سه تا دیگه هست که الان پیدا نکردم. فعلا همینا کافیه.
من فقط یکی از اینا رو تا انتها رفتم، پس اگه مشکلی تو یکیش باشه یا یه تیکش رو ناقش گفته باشه، من خبر ندارم.
دیگه تمرین و توسعه دادن اینا با خودتون.:8: فعلا بای.
سلام جناب TovaMohammad
ممنون تقریبا متقاعد شدم . من به این کار ادامه میدم . ولی نه به او ن صورتی که کل نرم افزار رو تغییر بدم جوری فارسیش می کنم که کاربران به راحتی بتونن با اون کار کنن .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند تا سوال دارم .
من توی یه سایت مربوط به اپیک دیده بودم یکی سوال کرد که چطور می تونییم کاری کنیم که کارکتر از درخت بالا بره . اصلا اینجوری می گم . می شه کاری کرد که کارکتر از نردبان یا طناب یا چیزی مثل اون بالا بره .
راستی چرا در باره سیستم کاور گیری توزیع نمیدین؟
این یه سوال رو هم دارم .
این چیه ؟ توی نسخه ماه می این نرم افزار بود.
چرا نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا نشه از نردبان بالا بره ؟؟؟ حوصله کامل اموزش درست کردن ندارم ، سه تا قول هم دادم . که تا اخر هفته یا فردا خواهید دید.
1. اموزش دوربین سوم شخص ( به صورت فیلم فارسی و نوشته )
2. اموزش اوردن اسلحه به بازی ( فیلم و نوشته )
3. اموزش اوردن ماشین به بازی( فیلم و نوشته )
4. اموزش بالا رفتن از نردبان ( این را فول حتمی نمی دم ، چون باید سایت خودم را تغییرات بدم و کلی کاره دیگه )
من از اول این تاپیک را خوندم ولی آخرش نفهمیده چرا ما هنوز اصول اولیه بازیها را بلد نیستیم می ریم دونبال موتور آن؟!
1- بر ای ساخت بازی اول باید یک داستان داشته باشید و به داستان خود شاخ و برگ بدید نقطه اوج را برای آن بسازید نگذارید داستان شما پس از مدتی به حالت یکنواختی برود.
2 - مراحل هر بازی و جزئییات اون باید کاملا مشخص باشد.(استوری بورد)
3-نورپردازی و استفاده از تکنیک رنگها و استفاده از آنها در جای مشخص تا بازیکن را مجذوب خود کند (اصول روانشناسی)
4-طراحی هر مرحله با اصول کاملا مهندسی و آشنایی به علم چیدمان و دکوراسیون
5-طرای آبجکتها بصورت حرفه ای و کاملا پیشرفته (مدل سازی و Texture های بازی
6- و در آخر انتخاب موتور بازی
در غیر اینصورت قول میدم پس از مدتی دلسرد میشید
یک گروه نشکیل بدید و با توجه به تخصص هر یک از افراد تیم کاری به آنها محول کنید . هگز یک نفر نمی تواند هم مدل ساز باشد و هم فتوشاپ کار و برنامه نویس و هم داستان نویس و خلاصه همه کاره = هیچ کاره
و در آخر یک نصیحت تا می توانید بازی کنید و از هر بازی یک چیز بیاموزید
tovamohammad
19-06-2010, 19:32
سلام جناب TovaMohammad
ممنون تقریبا متقاعد شدم . من به این کار ادامه میدم . ولی نه به او ن صورتی که کل نرم افزار رو تغییر بدم جوری فارسیش می کنم که کاربران به راحتی بتونن با اون کار کنن .
سلام
خوبه.
چند تا سوال دارم .
من توی یه سایت مربوط به اپیک دیده بودم یکی سوال کرد که چطور می تونییم کاری کنیم که کارکتر از درخت بالا بره . اصلا اینجوری می گم . می شه کاری کرد که کارکتر از نردبان یا طناب یا چیزی مثل اون بالا بره .
من اون تاپیک که در موردش صحبت می کنی رو دیدم، اشتباه متوجه شدی، برو دوباره بخونش. اونجا بحث سر این بود که چه جوری انیمیشن بالا رفتن از درخت رو با مش درخت و کاراکتر به اصطلاح Match کنن.
در مورد بالا رفتن از نردبون، برو داخل Actor Classes و از قسمت Navigation Point گزینه ی Ladder یا یه همچین چیزی رو انتخاب کن. بذار تو مپت، بعدم باید به پروپرتی هاش ور بری.، کلا سادست، کاره 2-3 دیقس.:5:
اگه هم توش مشکل داشتی، برو تو فروم اپیک سرچ کن Raven ، Raven اونجا یه سری ویدئو داره یکیش برا همینه.
این کار اکتور نردبون رو برات می ذاره، دیگه خودت به جای مشش می تونی نردبون، طناب، درخت یا هر چیز دیگه بزاری.
چون کسی درخواست نکرده.:13: اینم چراش.
این چیه ؟ توی نسخه ماه می این نرم افزار بود.
فقط مال می نیست، تو نسخه ی آوریل اضافه شد. در کل که یه مقایسه گره و کارش اینه که چک می کنه پلتفرم فعلی چیه و بسته به اون، یکی از خروجی ها رو فعال می کنه. برای اینه که شما برای طراحی یه مرحله که روی مثلا 3 تا پلتفرم قراره اجرا بشه، 3 بار طراحی مرحله نکنی.
حالا اینکه چرا اومده تو UDK، با توجه به اینکه اینجا فقط PC هست رو نمی دونم. خود اپیک هم توضیحی راجه بهش نداده. اگه واست مهمه برو یه تاپیک تو فروم UDK بزن، بپرس.
parvizamd
19-06-2010, 19:41
محمد جان تشکر بابت زحماتی که برای تاپیک کشیدی جا داره پاچه خواری کنم ولی اینجا جاش نیست
می گم من می خوام بازی بعدی ام با این موتور بسازم می خوام بازیم از اول بسازم مثل گیم استدیو چطوره میشه اینکار کرد؟
tovamohammad
19-06-2010, 20:08
سلام دوست عزیز، alexin :20:
موارد رو جدا می کنم که قاطی نشه.
من از اول این تاپیک را خوندم ولی آخرش نفهمیده چرا ما هنوز اصول اولیه بازیها را بلد نیستیم می ریم دونبال موتور آن؟!
خوب قرار نبوده شما با این تاپیک این چیزا رو بفهمی. اینجا آموزش و پشتیبانیه UDK هستش.
ببین در کل ما اینجا صحبت فنی روی یه موتور خاص می کنیم. وقتی یه نفر میاد اینجا دیگه انتخابش رو کرده، حالا درست یا اشتباه، اینجا مشکلات فنیش رو سعی می کنیم برطرف کنیم، دیگه باقی موارد رو باید بیرون از این تاپیک جستجو کنی.
کلا این جمله ی شما ربطی به اینجا نداشت.:13: اگه می خوای برای این سوال جواب پیدا کنی، به جای خوندن این تاپیک و تاپیک های مشابه، یه تاپیک بزن و سوالتو مطرح کن.
1- بر ای ساخت بازی اول باید یک داستان داشته باشید و به داستان خود شاخ و برگ بدید نقطه اوج را برای آن بسازید نگذارید داستان شما پس از مدتی به حالت یکنواختی برود.
2 - مراحل هر بازی و جزئییات اون باید کاملا مشخص باشد.(استوری بورد)
3-نورپردازی و استفاده از تکنیک رنگها و استفاده از آنها در جای مشخص تا بازیکن را مجذوب خود کند (اصول روانشناسی)
4-طراحی هر مرحله با اصول کاملا مهندسی و آشنایی به علم چیدمان و دکوراسیون
5-طرای آبجکتها بصورت حرفه ای و کاملا پیشرفته (مدل سازی و Texture های بازی
6- و در آخر انتخاب موتور بازی
در غیر اینصورت قول میدم پس از مدتی دلسرد میشید
متاسفانه باید بگم این روند کاملا غلطه، هیچ کسی تا حالا این طوری بازی نساخته، هیچ کس دیگه ای هم نمی تونه بسازه. حالا چه یه تیم دو نفری باشه، چه یه تیم تجاری 80 الی 120 نفره.
موتور بیس کاری هست برای بازی. شما نمی تونی اول 5 طبقه ساختمون رو بری بالا، بعد بیای سراغ ساخت فنداسیون.
باید بگم خیلی سطحی به قضیه ی ساخت بازی نگاه می کنید، شاید این روند مزایایی داشته باشه، ولی چیزی که مسلمه اینه که پیاده سازی این روش غیر ممکنه. قطعا.
موارد 3-4-5 که بسته به هر موتوری فرق می کنه. نور پردازی که توی هیچ دو موتوری یکسان نیست، با توجه به ویژگی های موتور. طراحی مرحله هم همین طور. در مورد Content Developing هم در صورتی که اول تمامی Content ها ساخته بشه و بعد برای موتور تصمیم بگیرین، حتما لازم میشه که تغییراتی توی کانتنت ها داده بشه که برای موتور قابل استفاده بشه. حتی تو بعضی از موارد لازم میشه یه تعدادی از کانتنت ها به طور کلی دوباره ساخته بشه.
مراحل 1 و 2 هم ممکنه به نطرت جدای از موتور باشه، ولی اگه تا به حال سعی کرده باشی یه بازی حداقل 4-3 ماهه بسازی، به این نکته برخوردی که با توجه به محدودیت های موتور، هر داستانی رو نمی شه تو هر موتوری پیاده کرد. اگه هم سعی نکردی که نگاه کن به پروژه های موجود توی دنیا. سوژه ی داستان ثابته ولی سناریو متشکل از خیلی قسمتهاست، حتی نورپردازی، زاویه ی دوربین و غیره. و اینهاست که توی موتور های مختلف متفاوته.
کلا این روشی که شما معرفی کردی مثل اینه که آدم جاده ی طبس رو تا مشهد دنده عقب بره.:18:
اگه هنوز فکر می کنی این روش جواب میده، با توجه به اینکه تا حالا تو دنیا اجرا نشده، حداقل خود شما با استفاده از این روش یه بازی رو تموم کن. تا شاید اونجا بشه گفت همه ی دنیا از جمله شخص خودم اشتباه می کنن.:20:
یک گروه نشکیل بدید و با توجه به تخصص هر یک از افراد تیم کاری به آنها محول کنید . هگز یک نفر نمی تواند هم مدل ساز باشد و هم فتوشاپ کار و برنامه نویس و هم داستان نویس و خلاصه همه کاره = هیچ کاره
و در آخر یک نصیحت تا می توانید بازی کنید و از هر بازی یک چیز بیاموزید
بعد این همه مخالفت باید اذعان کنم که، بله، با این دو مورد کاملا موافقم.
بعضی جاها مجبور شدم مثال بزنم که بهتر متوجه قضیه بشی. امیدوارم چیزی به دل نگرفته باشی. اگه جایی رو بد نوشتم نمی دونم ولی اگه چیزی هست، بگم که منظوری در کار نبوده.
موفق باشی. فعلا.:8:
NINJA0098
19-06-2010, 20:21
أقاي بسيج به نطر من همون جلد سوم براي ترجمه كافيه دو جلد اول نيازي نيست:goatee:
tovamohammad
19-06-2010, 20:28
محمد جان تشکر بابت زحماتی که برای تاپیک کشیدی جا داره پاچه خواری کنم ولی اینجا جاش نیست
می گم من می خوام بازی بعدی ام با این موتور بسازم می خوام بازیم از اول بسازم مثل گیم استدیو چطوره میشه اینکار کرد؟
سلام
خواهش می کنم. از اون کارا هم نمی خواد بکنی.:20:
اگه می خوای حتما بازیت رو از اول خودت طراحی کنی، باید Unreal Script رو خوب خوب یاد بگیری. خودم آخرین پروژه ای که برداشتم یه بازیه که سبکش خیلی با FPS وTPS فرق می کنه. برا همین تصمیم گرفتم کلش رو خودم بسازم. تا الان هم نصفه کد نویسی انجام شده. البته باید بگم، این کار در کل خیلی زمان گیر تر از اضافه کردن ویژگی به کد های فعلیه، ولی عوضش دستت باز تره.
در حال حاضر مهم نیس می خوای چه سبکی کار کنی، فعلا شما باید فقط فوکوس کنی روی ادیتور ها. اون ویدئوی اصلی رو تموم کن و بعدشم یکی دو هفته با ادیتورها کار کن تا وارد بشی توشون. به اونجا که رسیدی، بگو که منبع برای Unreal Script بهت معرفی کنم.
پرویز جان به نظر من یه تایمی بذار، برنامه ریزی کن برا کار. بعدش با تمام قوا آموزش رو شروع کن.:5: خودم اوائل مقداری از وقتم هدر می رفت، الانم کاریش نمی شه کرد. اینو می گم، که لا اقل شما زودتر از اینا پروزه اولتو تموم کنی.
parvizamd
19-06-2010, 22:24
راستش فیلم های تو داخل دو دی رو نگاه کردم زیاد ادیتور سخت نیست ولی اینکه اول کار fps میاره جلوی چشم ات عذاب آوره
این گیم استدیو هی حالم می گیره !
tovamohammad
20-06-2010, 03:05
راستش فیلم های تو داخل دو دی رو نگاه کردم زیاد ادیتور سخت نیست ولی اینکه اول کار fps میاره جلوی چشم ات عذاب آوره
اصلا بحث سختی و آسونی نیس. ولی با توجه به تمربناش، حداقل یک ماهی وقتتو می گیره. برای هر کاری هم اول باید به اونا وارد بشی.
برای آموزش اون ویدئوی Eat3D که داری به درد شروع نمی خوره. دیگه خود دانی.
در مورد FPS هم بالاخره باید یه دوربینی، دوربین پیش فرض میشد یا نه؟ خب اگه Isometric میشد دوربین پیش فرض هم آقای X دلخور میشد.:13: اینا فقط پیش فرض هاست. شما وارد که شدی می تونی حتی دوربین پیش فرض واسه تست رو هم با هر دوربینی خواستی عوض کنی. تو این انجین اطلاعات فنی شخص حرف اولو می زنه.
Prince_ of _Persia
20-06-2010, 07:21
علاج کارت پیش منه. :21:
می دونم عاشق سوم شخصی . کافیه بعد از run کردن بازیت دکمه tab رو بزنی و behindview رو تو کنسول تایپ کنی . دوربین سوم شخص می شه به همین راحتی .
NINJA0098
20-06-2010, 07:26
می دونم عاشق سوم شخصی . کافیه بعد از run کردن بازیت دکمه tab رو بزنی و behindview رو تو کنسول تایپ کنی . دوربین سوم شخص می شه به همین راحتی .
خوب این روشم میشه ولی بهتر اینه که یه دوربین با پلیر استارت attach کنی اینطوری تو دبازی هم دوربینت سوم شخص میشه و میتونی برای فاصله ی دوربین هم خودت هرجور که بخوای و هر فاصله ای که بخوای بهش بدی و همینطورم میتونی به دوربینت انیمیشن بدی(متحرک کنیش).
NINJA0098
20-06-2010, 08:11
خوب خوب خوب همینجا از طرف خودم و بقیه فعال شدن tovamohammad رو تبریک میگم...خوب حقت بود....
:7::7::7::7::7::7::7::7::12::12::12::12:
سلام
من نقل و قول اوردن بلد نیستم .
قبلا هم گفته بودم کسی می تونه درباره سیستم کاورگیری توزیع بده
تا حالا مافیا بازی کردید؟
تو udk میشه منو مثل منوی مافیا ساخت؟
اره چرا نشه. بهتر از اونم میشه ساخت .
برای این کار شما باید یک مرحله بسازید و بعد یک دوربین سینماتیک بزاری و سنماییش کنی و کاری کنی که این کار هی ادامه پیدا کنه و پلیری تو مرحله یک نباشه یا دیده نشه ، بعد این مرحله را با ui های خودت مچ کن ، یعنی کاری بکن که ui ها تو مرحله دیده بشن ، حالا دیگه تمام شد. برو حالش را ببر.
tovamohammad
20-06-2010, 13:32
خب دوستان سلام
خوب خوب خوب همینجا از طرف خودم و بقیه فعال شدن tovamohammad رو تبریک میگم...خوب حقت بود....
:7::12:
ممنون نینجاجان:20:، هرچند قبلش راحت تر بودم.
راستی تو اون لیوانا که شیره ایشالا؟:27:
تا حالا مافیا بازی کردید؟
تو udk میشه منو مثل منوی مافیا ساخت؟
نه راستش. ولی با توجه به صحبت های جناب بسیج حدس می زنم منظورت ایجاد یه منو تو محیط 3 بعدی خود مرحله هست. اگه این طوره که همون جور که آقای بسیج گفت، کاری نداره، در ضمن یه نمونه ی سادشو می تونی تو بازی Whizzle ببینی. سورس بازیش رو هم می تونی دانلود کنی، خودت چک کنی:
سلام
من نقل و قول اوردن بلد نیستم .
سیلسین جان واسه نقل قول کافیه زیر هر پستی که می خوای ازش نقل قول کنی، دکمه ی نقل قول یا دکمه ی کناریش رو بزنی. یکی دو راه دیگه هم هست ولی همینا جوابتو می ده.
فعلا دوستان.:8:
navidasdf
20-06-2010, 13:46
دوستان آیا راهی داره که کاراکتر تو بازی اسلحه نداشته باشه
tovamohammad
20-06-2010, 13:49
خوب این روشم میشه ولی بهتر اینه که یه دوربین با پلیر استارت attach کنی اینطوری تو دبازی هم دوربینت سوم شخص میشه و میتونی برای فاصله ی دوربین هم خودت هرجور که بخوای و هر فاصله ای که بخوای بهش بدی و همینطورم میتونی به دوربینت انیمیشن بدی(متحرک کنیش).
دوستان، پرنس جان و نینجا، درسته، فقط حواستون باشه به عنوان یه راه عمری بهشون نگاه نکنید. برای تست یا به عنوان یه روش آسپیرینی جوابگو هستن ولی برای یه بازی کامل نمی شه، یعنی راه اول که اصلا نمی شه، راه دوم هم برای طبیعی درآوردنش و یا دوتا تغییر توش، باید 4-3 برابر کد، روش وقت بذارید.
دوستان از کد نترسید، هر دوربینی متوسط 5 تا 10 خط کد بیشتر نیاز نداره، چیز ترسناکی که نیست.:41: اصلا کدهاش که تو سایتها هم موجوده می تونین کپی پیست کنین.
در کل هم یادش بگیرین چون مثلا دوربین Side-Scrolling یا Isometric اصلا راه نداره با کیسمت. حتی دوربین گیرز هم که خیلی شبیه TPS هست رو هم نمیشه با کیسمت ایجاد کرد. کلا هر قسمتی از UDK رو بهر کاری ساختن.:20:
راستی نینجا جان برای انیمیشن و یا حرکات موشن دوربین، راه اصولیش اینه که از یه دوربین دوم استفاده کنی و بین اونا سوئیچ کنی.
پرنس جان شما هم اگه خواستی از اون روش استفاده کنی، تو کیسمت یه نود Console Command بذار و توی پروپرتی Commands ، دستوری رو که می خوای بذار. این جوری دیگه هر بار مجبور نیستی تایپش کنی.:46:
tovamohammad
20-06-2010, 14:17
قبلا هم گفته بودم کسی می تونه درباره سیستم کاورگیری توزیع بده
سیلسین جان همون طور که گفتم کسی نپرسیده بود،:13: پست های شما رو هم همه رو چک کردم، خودت هم نپرسیده بودی، حتما تو یه فروم دیگه بوده یا یه چیز دیگه. در هر صورت:
سیستم کاور توی آنریل برای بازی Geras ایجاد شد و هدف فقط استفاده تو اون بازی بود، ولی بعد تو موتور هم قرار گرفت. تا حالا هم تا جایی که من می دونم فقط تو Gears Of War و یه مقدار کم هم تو Mass Effect و Rainbow Six: Vegas استفاده شده.
با توجه به استفاده ی خیلی کمی که داره مطلب هم زیاد براش نیست، البته کلا موضوع ساده ایه ولی یه مقدار قلق هم داره.:5: مثلا اینجا یه تاپیک هست سر اینکه چرا ملت چندان از این سیستم استفاده نمی کنن:
یه سری مشکلات هم بعضی افراد باهاش دارن از جمله:
برا استفادش اول بگم که خودم تا حالا استفاده نکردم، پس لینکاشو بهت می دم خودت اگه توضیح بیشتر خواستی برو توشون بگرد.
باید بری تو Actor Classes بعد از قسمت NavigationPoint گزینه ی CoverLink رو انتخاب کنی، این مثل یه PathNode هست که برای مسیریابی استفاده می شه. توضیحات بیشتر هم اینجا در مورد Cover:
برای تنظیمات CoverLink هم برو اینجا:
با اینهم می تونی با استفاده از کیسمت، تو سیستم کاور در زمان Real-Time تغییراتی بدی:
اینم یه عالمه لینک برو حالشو ببر.:20:
فقط حواست باشه، تا جایی که من می دونم برای کار گرفتن از این سیستم باید یه مقدار کدنویسی هم بکنی. یه سری توضیح اینجا هست:
برا کد نویسی هم باید از کلاسهای زیر استفاده کنی: (البته 6 تا کلاس دیگه هم واسه Cover هست ولی فکر نمی کنم لازمت بشه)
CoverLink
CoverGroup
ActorFactoryCoverLink
CoverSlotMarker
راستی بعد از هر تغییری تو نودها باید از Toolbar اصلی، دکمه ی Build Cover Nodes رو بزنی.
در ضمن اگه عجله نداری صبرکن. شنیدم واسه Geras 3 سیستم تغییرات زیادی کرده، هم یه سری از مشکلاش رفع شده و هم ویژگی جدید داره::21:
امیدوارم به دردت خورده باشه.:8: فعلا بای.
tovamohammad
20-06-2010, 14:58
دوستان آیا راهی داره که کاراکتر تو بازی اسلحه نداشته باشه
سلام دوست عزیز، به UDK خوش اومدی.
ده بیا. چرا پستت تازه الان اومده، یه ساعت بعد اینکه زدی؟ شاید چون تازه واردی باید تایید بشه.
راستی شما که این همه جزو Viewer های تاپیکی مگه تاپیکو نخوندی؟ 3-2 بار توش گفتم.
برو World Properties رو از منوی View باز کن. بعد تو قسمت World Info گزینه ی No Default Inventory For Player رو تیک بذار. همین.:5:
تاپیک ر. هم بشین کامل بخون. ویدئوها رو هم دیگه حتما می دونی باید ببینی.
tovamohammad ممنون
راستی اون پست قبلی رو که دادم در باره نردبان خودت نمی تونی یکم توضیح بدی.
یه سری ویدئو توی اینترنت بود در باره اوردن ماشین و اسلحه عوض کردن و چند تا دیگه . می شه کسایی که انجام
دادن یه توضیحی بدن . من که به علت کسری اینترنت نمی تونم دانلود کنم .
هوش مصنوعی دشمن توی udk شامل همون استفاده از actorfacture می شه . انعطاف پذیری دیگه ای نداره . البته بدون کد نویسیشو میگم . اونی که با کیسمته
یه سوال دیگه هم دارم من مدل وارد می کنم ولی مدلی که من وارد می کنم زمین تا اسمون با اونی که توی تردی مکس هست
فرق می کنه .حالا همون مدل ها هم اگه بیشتر از 10 مگ باشه باید نیم ساعت صبر کنم تا وارد نرم افزار بشه که بازم با همون وضع بالایی میاد.
چند تا پیشنهاد و انتقاد دارم (البته ببخشدا توهین به کسی نشه)
- بهتر نیست اموزش های اولیه رو سریعتر تموم کنید وبرید سراغ اموزش های پیشرفته تر مثل کد نویسی .
بازم بهتر نیست کسایی که اموزش های تصویری رو دیدن یا حتی بیشتر از بقیه بلدن با این نرم افزار کار کنن یا به قول یکی توی
این فروم ها اساتید انریل به جای قول دادن سر اینکه امروز می گیم فردا می گیم سرعت اموزش دادنشون رو بیشتر کنن.
یا اینکه کسایی که تجربه این نوع کار ها رو دارن به جایی اینکه لینک سایت های خارجی بدن با توجه به کاری که خودشون کردن
به دیگران اموزش بدن.
من الان داشتم فروم های سایت رو نگاه می کردم نصفشون تعریف و تمجید بود و تعجب و ایول . فقط صفحات کمی برای اموزش
بود . حالا این نظر منه بهتر به جای این کار ها وقتتون رو برای اموزش بگذارید تا محتویات فروم مثل اسم اون بشه (اگه به کسی توهین شد لطفا ببخشد))
سلام
می شه کلا map و train و همه ی حجم ها رو تو Maya طراحی کرد و تو Unreal باز کرد؟:46:
(عصبانی نشین شوخی کردم » :41:نه نمی شه:41: « )
یه قسمتی از تاپیک و حداقل خوندم
چرا من وقتی به اینترنت متصلم و UDK رو اجرا می کنم اجرا نمی شه و دیگه بعد از هربار اجرا Dont Send می ده
مگه free نیست این مشکلش برای چی؟
کسی می دونه
سلام
می شه کلا map و train و همه ی حجم ها رو تو Maya طراحی کرد و تو Unreal باز کرد؟:46:
چرا من وقتی به اینترنت متصلم و UDK رو اجرا می کنم اجرا نمی شه و دیگه بعد از هربار اجرا Dont Send می ده
کسی می دونه
والا تا الان خود من با این مشکل شما رو به رو نشدم ، بله مجانی هم هست .
هتر نیست اموزش های اولیه رو سریعتر تموم کنید وبرید سراغ اموزش های پیشرفته تر مثل کد نویسی .
بازم بهتر نیست کسایی که اموزش های تصویری رو دیدن یا حتی بیشتر از بقیه بلدن با این نرم افزار کار کنن یا به قول یکی توی
این فروم ها اساتید انریل به جای قول دادن سر اینکه امروز می گیم فردا می گیم سرعت اموزش دادنشون رو بیشتر کنن.
یا اینکه کسایی که تجربه این نوع کار ها رو دارن به جایی اینکه لینک سایت های خارجی بدن با توجه به کاری که خودشون کردن
به دیگران اموزش بدن.
والا ما دلگرمی نداریم که بخواهیم برای شما اموزش درست کنیم ، شاید شما یک نفر باشی ، شاید دو نفر ، دیگه کیه ؟؟؟ کی می خواهد ، خوب برای چی من بیام اموزشی بنویسم یا درست کنم که 10 تا دانلودم نداشته باشه اگه هم 20 تا دانلود داشته باشه فقط 5 نفر بخوننش ؟؟؟ من با چه دلگرمی ای تند تند اموزش بسازم. نه من همه همینجورین . حتی شما به خود زحمت نمی دهید که ببینید تو اموزش های انگلیسی چی گفته . باشه حرفی نیست شما به ما امید بده ما هر روز مطلب جدید اموزش می دیم ، برای یونیتی هم اینکارو نمی کنن چون استقبالشون کمه ، فکر نکنم بیش از 200 نفر بازیساز تو ایران داشته باشیم ، از اون 200 نفر قطعی هم 1/4 با انرل کار نمی کنه. البته حق با شماست امار بازیسازان ایران بیشتره و حدود 100 نفر با انرل کار می کنن.:31:
سلام
آقا محمد در باره Shadow Map Resolution گفتی یا نه ؟ هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم ؟!:19:
ممنون :11:
AMIR REZAs
21-06-2010, 10:22
سلام
سیستم رو ارتقاء دادم:20:
عجب بازی ای داره این آنریل:31:
یه ساعت داشتم فقط با بازیش حال می کردم:31:
خوب باید آموزش هاش رو بخرم..............
سلام
من یه گذزی هم برای اموزش به خارجی ها زدم . برای یکی از این افراد هم ایمیل فرستادم .
راستی ببینم این
Waylon Brinck
کیه . اون تویea کارمیکنه؟
سلام
سیستم رو ارتقاء دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
عجب بازی ای داره این آنریل:دی
یه ساعت داشتم فقط با بازیش حال می کردم:دی
خوب باید آموزش هاش رو بخرم..............
نه از لینک هایی که بچه ها قبلا قرار دادن استفاده کن
اینم لینکا :
User Interface: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Simple Level: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lighting: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Geometry Mode: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kismet: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Materials: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Terrain: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fractured Static Meshes: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sounds: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Particles: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fluid Surfaces: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Physics: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crowds: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cinematic: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UI Scenes: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Top-down Game Type: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AMIR REZAs
21-06-2010, 14:18
ممنون:11:
فقط یه کم حجمشون بالاست..................:31:
tovamohammad
21-06-2010, 14:49
سلام دوستان
پست 1000 رو هم خودم زدم:21:
سلام
کسی می دونه
شما قاعدتا مشکل از سیستمته. من 24 ساعت به نت وصلم ولی UDK مشکلی ندارم. هیچ نسخه ایش.
غیر اون ممکنه فایروالت بهش گیر بده، یا جلو کارشو بگیره ولی مطمئن نیستم.
در هر صورت رو یه سیستم دیگه که مطمئنی سالمه تست کن، معلوم میشه.
یه پ.خ هم می دم بخون.:8: فعلا.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.