مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
David Jones
21-09-2010, 21:38
سلام.من تا حالا تو این زمینه فعالیت نداشتم.میتونم با این برنامه شروع کنم؟
tovamohammad
21-09-2010, 22:54
درود
گفتم اینجا هم بزارم شاید کسی ج.اب رو بدونه؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا محمد شما چیزی در این مورد به ذهنتون میرسه؟
سلام
علی جان برخلاف چیزی که تو ذهنت هست این اشکال به خاطر یه Engine Disability نیست، بلکه به خاطر یه Abuse پیش اومده. یعنی چیزی نیست که قرار بوده باشه خود انجین بسته به موقعیت تصمیم گیری کنه، چیزی هست که طراح باید متد درستی رو براش اتخاذ کنه.
ببین. Foliage و کلا عموم مش هایی که شما استفاده می کنی استاتیک مش هستند. استاتیک مش همون طور که از اسمش پیداست هیچ قابلیت تغییری نداره، و اجزاش نمی تونن نسبت به هم دیگه تغییر بکنن. فقط یه Pre-Pivot داره که اغلب محاسبت روی اون انجام میشه، یعنی یه استاتیک مش خیلی بزرگ هم توی محاسابات یه نقطه به حساب میاد. بعضی اوقات که محاسبات دقیق تری نیازه، سایز و چنتا فاکتور دیگش هم به محاسبات وارد میشه، ولی استاتیک مش از این دقیق تر رو عاجزه.
مثلا شما موس که دستته رو در نظر بگیر. حالا یه تیکه پارچه داری به ابعاد A4 ، وقتی اینو بندازی روی موست (بسته به جنس پارچه البته) تغییر شکل می ده، و میشه همون چیزی که الان تو ذهنت می خوای داشته باشی برای Foliage. حالا یه تخته ی فیبر به همون ابعاد رو در نظر بگیر. وقتی اونو می ندازی روی موست، تغییر شکل نمی ده، فقط یه نقطه از اون روی سطح گرد موست قرار می گیره، کار دیگه ای هم نمی شه کرد، چون چوب قابلیت تغییر شکل نداره. الان Foliage های شما و کلا همه ی استاتیک مش ها حالت دوم رو دارن. خب؟
حالا که مشخص شد روند استفاده درست نیس، پس راه چیه؟
2 تا راه تو ذهنم هست، ممکنه راه دیگه ای هم باشه البته:
یکی راهی که تو اغلب بازی ها استفاده می شه.شما نمی تونی استاتیک مش رو تغییر شکل بدی ولی می تونی کل استاتیک مش رو در جهت دلخواه بچرخونی، خب حالا این به چه درد شما می خوره؟ این یعنی حالا که نمی تونی تو خودش تغییر بدی تنها راه اینه که بیای سطحی که Pre-Pivot توش قرار داره رو کوچیک کنی. مثلا تو همین چمنی که استفاده کردی، اگه چمن 64 تیکه بشه(X و Y رو هر کدوم 8 قسمت کنی) اونوقت انجین وقتی می خواد این سایز رو بذاره رو ترین با 1 نقطه ی Pivot طرف نیس، بلکه 64 تا Pivot دراختیار داره و با اینها می تونه هر شکلی که نیاز باشه رو در بیاره.
البته این جوری فقط مسئله کوچیک شده ولی تو اکثر کیس استادی ها مشکل با همین کار حله. حالا به خاطر محدودیتایی که داره، از جمله این که تیکه های Foliage خیلی پخش می شن و Performance هم کم میشه (خیلی کم البته پایین میاد) این راه برای همه جا و به عنوان یه راه حل دائمی قابل استفاده نیست. ولی همونجور که گفتم راهیه که اغلب بازی ها (با سیستم Foliage رندوم البته) استفاده می کنن و جواب می گیرن. اون 64 هم فقط یه مثال بود، باید ببینی تا چه حدیش کار شما رو جواب میده.:20:
این راه راه اصولیشه. شما الان داری از این سیستم استفاده ی نادرست می کنی، چرا؟ این 2 تا استاتیک مش که برای چمن توی UDK هست در سایز چمن واقعی طراحی شده و چمن واقعی در بلندترین حالت معمولا تا زانوی آدم بیشتر بالا نمیاد. در صورتی که شما اومدی ازش مثل بوته های ذرت استفاده کردی. خب مشخصه برای یه کیس خاص به استاتیک مش خاص هم نیاز هست، نمی شه یه استاتسک مش عمومی رو تو هر کیسی استفاده کرد. تیکه کردن رو هم در صورتی گفتم که اصرار داشته باشی از این مش استفاده کنی، در غیر این صورت لازم نیست.
راه دوم رو تا حالا جایی ندیدم، یه دفعه به ذهنم رسید، ولی روش که فکر کردم دیدم در کل محدودیتاش کمتر از راه قبله و خودم زمانی به همچین موردی بر بخورم این متدو انتخاب می کنم. هر چند هیچ چیزی تو دنیا به قول معروف Perfect نیست، این هم استثنا نیست. تو این متد نه سایز Foliage تغییر می کنه نه مجبوری استاتیک مش جدید طراح کنی (هر چند شدیدا توصیه می کنم چون بازیت حالت خاص هست، در هر دو صورت یه مش متناسب باهاش طراحی کنی).
شما در حال حاظر می یای یه لایه به ترینت اضافه می کنی، متریال X (تو این مثال همون متریال RockPaint) رو بهش اختصاص می دی و Foliage های B, A و C رو هم روش می ذاری.
الان برا حل این قضیه تنها کاری که لازمه انجام بدی اینه که یه لایه ی دیگه با متریال X به ترینت اضافه کنی و این لایه رو توی درز ها، و تمام نقاطی که ترین تغییر شیب شدید داره نقاشی کنی. :5:
این طوری کاربر متوجه هیچ تغییر متریالی نمی شه، ولی در عین حال باعث می شه توی مرز شیب ها Foliage قرار نگیره، مثلا تو همین نقطه ای که تو عکس مشکل داری. اوکی؟ تنها عیبی هم که این روش داره اضافه شدن یه لایه به تعداد لایه های ترین هست که خب تو Performance مقداری اثر داره، ولی اونم قابل چشم پوشیه، چون باعث میشه Foliage های کمتری نسبت به حالت فعلی رندر بشه.
بسته به موقعیت بازیت ببین به عنوان طراح کدوم راه رو می پسندی، همونو تو بازیت پیاده کن. در کل راه دوم خیلی سریعتره، ولی راه اول راه اصولیشه.
در ضمن علی جان این طور وقت هایی که راه اصولیش رو نمی دونی، یه مقدار رو کیشت فکر کن، نه رو راه حل ها، روی مشکل. خیلی فرقشه. اگه روی راه حل وقت بذاری میشه قضیه مداد و خودکار فضایی که حتما شنیدی، ولی در صورتی که رو خود مشکل متمرکز بشی و سعی کنی با ابزار های موجود مشکل رو رفع کنی، گاهی اوقات راه هایی پیدا می کنی که خودت هم کفت می بره (اینجوری :18:)، مثلا این راه دوم یه راه ذهنی بود، ولی ازلحاظ تئوری که حداقل میشه گفت مشکلی تو پیاده سازیش نیست. البته این یه پیشنهاد بود، خود دانی.
فعلا بای.:8:
tovamohammad
21-09-2010, 23:09
درود
گفتم اینجا هم بزارم شاید کسی ج.اب رو بدونه؟
آقا محمد شما چیزی در این مورد به ذهنتون میرسه؟
راستی علی جان تعجب می کنم تو فروم اپیک کسی حداقل اون مشکل اول رو برات عنوان نکرده. :13: به نظر میاد اونجا سر همون مسئله ی مداد و خودکار فضایی، همه رو راه حلت تمرکز کردن به جای مشکل.:31:
البته اون مسئله که گفتم ننوشتی انگلیسی زبون نیستی هم دلیلیه بر اینکه بزرگای فروم پستی نزدن برات.
سلام.من تا حالا تو این زمینه فعالیت نداشتم.میتونم با این برنامه شروع کنم؟
سلام دوست عزیز
در حالت کلی بخوایم صحبت کنیم، نه نیاز به پیش نیازی نیست برای این برنامه، البته مسلما کسی که تو این زمینه کار می کنه خیلی راحت تر و سریع تر توش حرفه ای میشه ولی این طور نیست که یه فاکتور الزامی باشه.
شما علی الحساب پست 1700 رو یه بار بخون، بعد اگه تصمیمت به UDK شد بگو که بگم از کجا شروع کنی. :20:
راستی انگلیسیت چطوره؟
تا بعد.:8:
Sadegh 2007
22-09-2010, 15:33
سلام یه سوال دارم هرکی می دونه جواب بده
من یک سر توی 3ds max درست کردم حالا نمی دونم چطوری باید اجزای صورتش رو تکون داد؟
و به فایل faceFX تبدیل کرد؟
tovamohammad
22-09-2010, 19:09
سلام یه سوال دارم هرکی می دونه جواب بده
من یک سر توی 3ds max درست کردم حالا نمی دونم چطوری باید اجزای صورتش رو تکون داد؟
و به فایل faceFX تبدیل کرد؟
سلام
صادق جان یه سوال دارم ازت:
میشه بگی من این پستو برا کی زدم؟ :13:
هر چیزی می خوای تو همون ویدئوی geodav پیدا میشه. با این همه بقیشم بگیر. قرارم هم شد حواستو جمع کنیا. اوکی؟
tovamohammad
23-09-2010, 03:45
آموزش های ویدئو یی UDK
سلام دوستان
چند روز اخیر 3-2 تا از بچه ها لیست ویدئو های UDK رو می خواستن. گفتم یه پست بزنم، دوستان همگی این پستو بخونید که دیگه قضیش تموم شه.
3D Buzz
3D Buzz - UDK
3D Buzz - UE3
3D Buzz - Roboblitz (UT Tech)
3D Buzz - Unreal: How Do I
Eat3D
Eat3D - UDK
Eat3D - UDK Cinemtaics (UDK 2)
Eat3D - UDK Lighting & Post Processing
Eat3D - Unreal Kismet
Eat3D - Unreal Materials
Eat3D - Unreal VFX
Eat3D - Unreal Cascade
Eat3D - Creating Dust Particles in UDK
Eat3D - Importing into Unreal Editor 3
Eat3D - Creating a Turntable Animation
Eat3D - Next Gen Texturing
Eat3D - Old Pillar
Gnomon Workshops
Gnomon - Intro To UDK
Gnomon - Advanced Materials
Gnomon - Gears Of War Creature Design
3DMotive
3DMotive - Advanced Mesh Paint Tutorials
3DMotive - Creating a lightmap UV channel
3DMotive - Importing Content Into UDK
3DMotive - Creating Mesh Collision for UDK
3DMotive - Sci-fi Modular Floor Workflow
Epic Games
Epic Games - VTM (Video Training Modules)
Epic Games - Skeletal Mesh Pipeline
Geodav
Geodav - Custom Character/Vehicle/Weapon
Geodav - FaceFX
Forecourse
Forecourse - Unreal Script
Forecourse - Scaleform
Other
Henrik - Scaleform
ScaleformPress - Using Scaleform (Scaleform GFx Official Tutorials)
FaceFX - FaceFX GFx Official Tutorials
Micahpharoh Tutorials
Wildicv - Unreal Script
Raven - Complete Video Tutorials
Wraiyth - AnimTree Video Tutorials
Gizmosan - Effects
World Of Level Design - UDK 11 Day Level Design
این ویدئو ها بیش از 120 (شایدم حتی 150) ساعت ویدئو هست:5: البته با کیفیت های مختلف. از 800x600 تا 2048x1080. از FLV تا MP4
Legend:
تمامی اسامی رو به صورت XX - YY نوشتم، که توش XX اسم سازنده و YY سری ویدئو هست.
ویدئو هایی که با رنگ سبز مشخص کردم، ویدئو های رایگان هستن. یه سریشون رو می تونید راحت دانلود کنید، یه چنتایی هم فقط برای مشاهده زرایگان هستن، نه دانلود.
ویدئو هایی که با رنگ نارنجی مشخص کردم، مستقیما به UDK ربطی ندارن، اینا رو فقط افرادی ببینن که خودشون می خوان برای پروژه شون کانتنت های گرافیکی طراحی کنن. (البته همگی غیر مستقیم با UDK کار دارن)
بیش از نیمی از آموزشها برای UE3 هست که خب همگی می دونیم UDK = UE3، تنها فرق اون ویدئو ها هم اینه که قدیمی تر هستن.
همین طور:
ویدئو داخل یوتیوب خیلی خیلی زیاد هست، اینجا فقط یه تعدادیشو معرفی کردم. در صورتی که خواستید اونا رو هم بگیرین، از طریق سرچ خود یوتیوب اقدام کنید. البته اونجا خیلی به هم ریخته هست.
ویدئوهای فرانسوی و روسی، و کلا ویدئوهای غیر انگلیسی رو لیست نکردم.
در حال حاظر فقط اولین ویدئوی 3D Buzz و آخرین ویدئوی EpicGames براش زیرنویس هست.
ممکنه ویدئو های دیگه ای هم باشه، ولی فعلا همینا تو ذهنم هست. چیز دیگه ای یادم اومد اضافه می کنم به این پست. اگه هم دیدین چیزی رو از قلم انداختم بگین اضافه کنم.
اگه هم کسی می خواد آدرسو داشته باشه که هر از گاهی سر بزنه، اینه آدرس این پست:
خب فعلا.:8:
Sadegh 2007
23-09-2010, 05:46
سلام. کسی یه جا برای دانلود صدای شمشیر برای بازی سراغ نداره؟
mehrandinio
23-09-2010, 13:58
سلام
من چجوری میتونم به archytype ها کالیژن بدم؟
چون به هم برخورد میکنند و از هم رد میشند.
چگونه میتونم سرعت آن ها را تنظیم کنم؟
بعد چگونه میتونم کاری کنم که وقتی به پلیر نزدیک شدند سرعت آنه کم شود و بایستند؟
با تشکر
tovamohammad
23-09-2010, 16:06
سلام
چنتا سایت هست که از همهجور سوند افیکس توش پیدا میشه، بزرگتریشونم SoundSnap هست. بیش از 120،000 سوند داره.
اینجا یه سر بزن، دیدم بالای 800 سوند داره مربوط به شمشیر فقط.
البته دانلودش پولیه، ولی شما با اپرا برو توش، همون Preview که می زنی، می تونی فایل آهنگو استفاده کنی.:5: البته آخرش کیفیت دانلودش یه چیز دیگس.
هر چند برا یه بازی کامل قیمتشون خیلی پایینه،و می صرفه آدم اکانت بگیره. فعلا از همون Preview ها استفاده کن تا تصمیمتو بگیری.
سلام
من چجوری میتونم به archytype ها کالیژن بدم؟
چون به هم برخورد میکنند و از هم رد میشند.
چگونه میتونم سرعت آن ها را تنظیم کنم؟
بعد چگونه میتونم کاری کنم که وقتی به پلیر نزدیک شدند سرعت آنه کم شود و بایستند؟
با تشکر
سلام
مهران جان Archetype یه نوع نیست، یه دسته از Instance های یک نوع هست که خصوصیات مشترک دارن.
مثلا Archetype برای UI هست، برای Light هست و ... . شما اول باید بگی Archtype که با هاش مشکل داری از چه نوعی هست. البته یه حدسایی می زنم ولی خودت بگو که مطمئن باشه.
فعلا.:8:
mehrandinio
23-09-2010, 16:45
من از scorpion می خوام یه archytype بسازم که بتونم سرعتشون رو کنترل کنم - کالیژن داشته باشن.
بعد یه مشکل دیگه که دارم وقتی که archytpe از نوع crowed میسازم کیفیت مدل ها افت میکنه .
باید چیکار کنم ؟
باتشکز
mehrandinio
23-09-2010, 17:39
سلام دوباره
من چجوری میتونم بعد از این ویدئو -ویدئو خودمو پخش کنم بعد چه فرمتی رو میتونم استفاده کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من چجوری میتونم این منو رو عوض کنم و منو ای که خودم ساختم و جایگزین کنم؟
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
یادم رفت بگم که
چجوری میتونم بازی رو رو حالت Full Screen بالا بیارم؟
tovamohammad
23-09-2010, 17:50
سلام دوباره
من چجوری میتونم بعد از این ویدئو -ویدئو خودمو پخش کنم بعد چه فرمتی رو میتونم استفاده کنم؟
بعد من چجوری میتونم این منو رو عوض کنم و منو ای که خودم ساختم و جایگزین کنم؟
سلام
ویدئوت باید فرمت Bike باشه. پسوند فایلش هم bik هست. برو از سایت RadGameTools یه ابزار رایگان برای تبدیل فایلت به Bike داره بگیر.
بعد ویدئو تو بکن Bike و بذارش تو شاخه ی Mobvies.
بعد هم باید تو فایل DefaultEngine.ini آخر فایل ویدئو تو اضافه کنی.
این منو هم مال بازیه UT هست. وقتی شما بازی خودتو می سازی، اصلا منویی وجود نداره، باید خودت تو بازیت طراحی کنی.
یادم رفت بگم که
چجوری میتونم بازی رو رو حالت Full Screen بالا بیارم؟
فول اسکرین با همون دستوریه که Resolution رو عوض می کنی. فقط باید آخرش یه F اضافه کنی(اگه W می بینی بذار به جای W).:5:
در ضمن تو PIE کار نمی کنه، باید خود بازی رو اجرا کنی یا با Play In PC کار کنی.
من از scorpion می خوام یه archytype بسازم که بتونم سرعتشون رو کنترل کنم - کالیژن داشته باشن.
بعد یه مشکل دیگه که دارم وقتی که archytpe از نوع crowed میسازم کیفیت مدل ها افت میکنه .
باید چیکار کنم ؟
باتشکز
سرعت اسکریپت می خواد، چندان ساده هم نیس اگه بخوای داینامیک سرعت بدی. باید وارد باشی قبلش.
کالیژن هم دارن، فقط در حالت عادی فیزیکش فک کنم روی PHYS_Interpolating تنظیم شده. شما کاری که می کنی فیزیکش رو با PHYS_Walking و PHYS_RigidBody تست کن، ببین کدوم بهتر جواب میده. البته کار CPU رو زیاد می کنی این طوری.
کیفیت هم باید بیاد پایین. مدلی که می ذاری برای شخصیت اول بازیت رو نمی تونی توقع داشته باشی تو Crowd هم همون کیفیت رو داشته باشه. شخصیت اول یه دونه بیشتر نیس، ولی Crowd خیلی راحت چند صدتا میشه. اگه بخواد به همون کیفیت باشه که باید کاربرت تسلا بخره.:27:
ali rafaty
23-09-2010, 18:07
درود
اقا میخوام گرافیک سل شیلد(مثل بازی بردرلند) داشته باشم( سورس دارگون دیفنسیس هم دیدم ولی شیدر اون زیاد مد نظرم نیست) برای بازیم.گشتم یکم دیدم 3 تا روش داره ظاهرا:
یکی تکسچر رو افکت بدم.(تو فتوشاپ)
یکی متریال بسازم براش.
یکی اینکه رندر موتور رو عوض کنم.
و این اخری خیلی سخته ضاهرا.اینو نگاه کنید ببینید چقدر قشنقه @@@:
اگه بشه عالی میشه@@!
tovamohammad
23-09-2010, 18:26
درود
اقا میخوام گرافیک سل شیلد(مثل بازی بردرلند) داشته باشم( سورس دارگون دیفنسیس هم دیدم ولی شیدر اون زیاد مد نظرم نیست) برای بازیم.گشتم یکم دیدم 3 تا روش داره ظاهرا:
یکی تکسچر رو افکت بدم.(تو فتوشاپ)
یکی متریال بسازم براش.
یکی اینکه رندر موتور رو عوض کنم.
و این اخری خیلی سخته ضاهرا.اینو نگاه کنید ببینید چقدر قشنقه @@@:
اگه بشه عالی میشه@@!
سلام
لازم نیس رو خط بچرخی براش. برو فول سورس Dungeon Defence رو دانلود کن، رایگانه. شیدرش رو هم که تو شات هاش می تونی نتیجشو ببینی.
کلا خودم برا یه همچین کاری از روش Post Processing Using Maerial استفاده می کنم. اگه بلد نیستی و می خوای از این راه بری، ، ویدئوی Eat3D - UDK Lighting And Post Processing رو ببین، توش Edge Detection رو با این روش می سازه. که اتفاقا نصف از شیدری که می خوای هم هست.
ali rafaty
23-09-2010, 18:35
بسیار سپاس.
نمونه های پست پراسس رو دیدم نا امید شدم اما حالا برم دوباره ایندفه خودم امتحان کنم اگه شد حتما شات میزارم.
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
بسیار سپاس.
نمونه های پست پراسس رو دیدم نا امید شدم اما حالا برم دوباره ایندفه خودم امتحان کنم اگه شد حتما شات میزارم.
tovamohammad
23-09-2010, 18:51
بسیار سپاس.
نمونه های پست پراسس رو دیدم نا امید شدم اما حالا برم دوباره ایندفه خودم امتحان کنم اگه شد حتما شات میزارم.بسیار سپاس.
خواهش می کنم
شما هم هیچ وقت ناامید نشد علی جان
همین برادر لند و Dungeon Defence و 100 تا بازی دیگه با افکتهای مختلف رو با همین انجین ساختن دیگه.
وارد که شدی، کلا متریال افکت ها مثل این:
کار نیم ساعت الی 2 ساعته.:5: بسته به این که چی می خوای در بیاری.
اوکی، اگهچیزی در آوردی که شات بده بچه ها کیف کنن. بای.:8:
Sadegh 2007
23-09-2010, 19:06
سلام. توی این ورژن برنامه در kismet نود crowd spawner یه چیزیش کم هست.
Agentarchetype رو می گم کجا رفته؟
tovamohammad
23-09-2010, 19:13
سلام. توی این ورژن برنامه در kismet نود crowd spawner یه چیزیش کم هست.
Agentarchetype رو می گم کجا رفته؟
به جاش Crowd List (یا یه همچین چیزی) اضافه شده. درسته؟
باید از اون استفاده کنی. به عنوان نمونه مپ ExampleMap که با خود UDK اومده رو باز کن، کیسمتش رو ببین. می گیری قضیه رو.
کلا UDK مدام در حال تغییره. سعی نکن چیزی رو حفظ کنی، اگه روندو یاد بگیری، این جور وقتا سریعتر به نتیجه می رسی.
mehrandinio
23-09-2010, 20:07
چه راهی هستش که بشه کیفیت Archytype ها رو افزایش داد؟
Sadegh 2007
24-09-2010, 00:01
سلام یه مشکلی crowed داره اینه که اگه جلو ادما وایسی ادما میان کنار که بهت نخورن از توی دیوار رد می شن
tovamohammad
24-09-2010, 14:47
سلام یه مشکلی crowed داره اینه که اگه جلو ادما وایسی ادما میان کنار که بهت نخورن از توی دیوار رد می شن
دقیقا تو همین صفحه ای که سوال کردی، جواب داد. این راه که دادمو تست کن، نشد دیگه راهی نمی شناسم.
آخر پستو بخون.
چه راهی هستش که بشه کیفیت Archytype ها رو افزایش داد؟
این قدرام که شما می گی کیفیتش پایین نیومده ها.:31:
در هر صورت نورشو می تونی یه مقدار بهتر کنی. برای این کار روی Crowd Spawner توی کیسمت کلیک کن و توی تنظیماتش گزینه های bEnableCrowdLightEnvironment و bCastShadows رو فعال کن.
اینا رو که گذاشتی، بعدش هم توی Light Channel گزینه ی Dynamic رو هم فعال کن و ببین چقدر فرق می کنه.
در کل کار زیادی نمی تونی براش بکنی، اگه به فرض هم خیلی روش تونستی کار کنی، همون طور که گفتم بازیت دیگه قابل استفاده نیست. شک نکن.
سلام
یه سوال دارم
این دستورات چیرو توی کد نویسی معلوم می کنند
Native(PackageName)
NativeReplication
DependsOn(ClassName[,ClassName,...])
و امثال اینها که محل قرار گرفتنشون هم فکر کنم بعد از تعریف کلاسه
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
سلام
یه سوال دارم
Native(PackageName)
NativeReplication
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
یه سوال دیگه هم دارم
یو دی کی از تکنولوژی 3d vision هم پشتیبانی می کنه ؟
tovamohammad
24-09-2010, 15:10
سلام
یه سوال دارم
Native(PackageName)
NativeReplication
سلام
سیلسین جان بارها گفتم اولین چیزی که برای Unreal Script یه نفر باید بخونه رفرنس خود اپیک هست:
نصفه روز هم طول نمی کشه، این همه مشکلم برات پیش نمیاد.
شما حداقل تو UDK هیچ وقت سعی نکن میون بر بزنی که مجبوری دوباره کاری کنی.:13:
تمامش توی همون رفرنس هست، با این همه یه توضیح کوچیک برات می دم.
Native یعنی یه کلاس با همین نام توی کلاس های ++C موتور نوشته شده که اصل کار رو اون انجام میده، و این کلاس که شما می بینی صرفا نقش یه Interface برا کار شما داره.
NativeReplication هم فقط مال کلاس هایی هست که کلاس Native دارن. مشخص می کنه که Replication متغیر های این کلاس توی کلاس ++C متناظر ایجاد شده، نه تو خود کلاس.
DependsOn(ClassName) هم مشخص می کنه که ClassName باید قبل از کلاس فعلی کامپایل بشه.
شما یه بار رفرنس رو بخون خیلی از مشکلاتت تو این زمینه حل می شه. هر چند باید قبل شروع می خوندیش.
یه سوال دیگه هم دارم
یو دی کی از تکنولوژی 3d vision هم پشتیبانی می کنه ؟
بله. آنریل انجین 3 تا جایی که خبر دارم اولین انجینی بود که ThreeDVision رو ساپورت کرد. تمام اطلاعاتی که می خوای اینجا هست:
yashar_ya2001
24-09-2010, 16:01
سلام دوست عزيز.
بهترين و ارزانترين راه براي بدست آوردن sound هاي بسيار كار آمد براي شما اينه كه ...!
مثلا اگر صداي شمشير لازم داري يك بازي تهيه كن كه مربوط به شمشير بازي باشه.
بعد هم به وسيله ي نرم افزارهايي كه در ادامه به معرفي اونها خواهم پرداخت تمام sound هاي اون بازي رو استخراج كن و سپس از بين اون Sound ها، صداي شمشير يا هر صدايي كه دلت خواست رو به راحتي استفاده كن.
نرم افزاري مانند ...
Extractor
برای Unpack کردن و جستجوی فایلهای خاص کاربرد داره.
Dragon Unpacker
مثل نرم افزار بالا
و نرم افزارهاي كاربردي ديگر كه همه را در تاپيك زير مي تواني پيدا كني.
اميدوارم كه تمام پستهاي اين تاپيك رو بخوني و از روشهاي مختلفي كه معرفي شده استفاده ي لازم رو داشته باشي.
در ضمن شما مي تواني در اين تاپيك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روش استخراج sound هاي هر بازي كه مد نظرتان هست رو عنوان كنيد تا آموزش هاي لازم داده بشه.
پيشنهاد مي كنم تمام دوستان از روشي كه معرفي كردم براي صدا گذاري بر روي بازي هايي كه مي سازند استفاده كنند.
اميدوارم كه به كارتان بياد.
[لينك دانلود نرم افزارهاي ذكر شده و آموزش استخراج Music و Sound بازیها] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMIR REZAs
24-09-2010, 17:36
سلام
آموزشهای آنریل اسکریپت silsin جان رو یکجا دانلود کنید:
mehrandinio
24-09-2010, 18:07
با سلام
من میخواستم بدونم یه بازی رو چگونه از پایه بسازم؟
منظورم اینه که چه فولدر هایی رو کجا باید بسازم؟چه فایل هایی رو باید توش بریزم؟
که هیچ ربطی به آنریل تورنومنت نداشته باشه.یعنی جدا باشه.مستقل باشه.
یعنی بر پایه چیز دیگه ای نداشته باشه.
با تشکر
saeed_cpu_full
24-09-2010, 18:11
سلام دوستان عزیز
من چند تا سؤال دارم :
1) چجوری میتونم موج های دریا و کفی رو که بعد از موج ایجاد میشه شبیه سازی کنم ؟
2) برای شبیه سازی فیزیک مایعات از چه چیز باید استفاده کنم ؟
و یه آموزش هم میخوام که ساخت Lens Flare رو از پایه آموزش بده
ممنون :40:
سلام دوستان عزیز
من چند تا سؤال دارم :
1) چجوری میتونم موج های دریا و کفی رو که بعد از موج ایجاد میشه شبیه سازی کنم ؟
2) برای شبیه سازی فیزیک مایعات از چه چیز باید استفاده کنم ؟
و یه آموزش هم میخوام که ساخت Lens Flare رو از پایه آموزش بده
ممنون :40:
1- به این مطالب یه سر بزن :
یه تکنیک هم که خیلی استفاده میشه همونیه که تو Island Demo تو موتور Unity هم استفاده شده. یعنی استفاده از دو تا mesh جداگانه، یکی برای دریا که تو مطالب بالا و بخش 2 (پایین) آموزشاش هست و یکی هم برای کفهای ایجاد شده دم ساحل که معمولا با یک یا چند texture ساده از کف ساخته میشه و با تغییر مختصات UV آنها (تو UDK با Panner خیلی راحت میشه این کار رو انجام داد) عقب جلو رفتن موج رو شبیه سازی میکنن و برای تکراری نشدن بین این چند texture سوئیچ میکنن.
2- برای فیزیک مایعات از Fluid Surface استفاده میکنن. آموزشش هم تو ویدئوهای خود epic که 3d buzz تولید کرده هست :
برای lens flare هم اینجا رو نگاه کن :
AMIR REZAs
24-09-2010, 19:35
سلام
دوستان لطفا یکی تک تک فرمت هایی که تو یو دی کی استفاده میشه و اینکه هر فرمتی چی هست رو توضیح بده
منظورم فرمت مدل و .... نیست منظورم فرمتهای اختصاصی یو دی کی هست:11:
saeed_cpu_full
24-09-2010, 19:46
1- به این مطالب یه سر بزن :
یه تکنیک هم که خیلی استفاده میشه همونیه که تو Island Demo تو موتور Unity هم استفاده شده. یعنی استفاده از دو تا mesh جداگانه، یکی برای دریا که تو مطالب بالا و بخش 2 (پایین) آموزشاش هست و یکی هم برای کفهای ایجاد شده دم ساحل که معمولا با یک یا چند texture ساده از کف ساخته میشه و با تغییر مختصات UV آنها (تو UDK با Panner خیلی راحت میشه این کار رو انجام داد) عقب جلو رفتن موج رو شبیه سازی میکنن و برای تکراری نشدن بین این چند texture سوئیچ میکنن.
2- برای فیزیک مایعات از Fluid Surface استفاده میکنن. آموزشش هم تو ویدئوهای خود epic که 3d buzz تولید کرده هست :
برای lens flare هم اینجا رو نگاه کن :
دستت درد نکنه :40:
منظورم از فیزیک مایعات Fluid Surface نبود. منظورم این بود که یه مش باشه توی هر جایی که میریزی شکل اون قسمت رو به خودش بگیره
مثلا میخوام یه صحنه درست کنم که آب توی لیوان بریزه
این کار رو چجوری میتونم انجام بدم ؟
tovamohammad
24-09-2010, 20:01
سلام
دوستان لطفا یکی تک تک فرمت هایی که تو یو دی کی استفاده میشه و اینکه هر فرمتی چی هست رو توضیح بده
منظورم فرمت مدل و .... نیست منظورم فرمتهای اختصاصی یو دی کی هست:11:
سلام
شما UDK رو با گیم استودیو عوضی گرفتی. اینجا کانتنت ها به صورت مجزا رو دیسک قرار نمی گیرن. همه چیز توی پکیج نگه داری میشه. حالا یه پکیج ممکنه فقط یه تکسچر داشته باشه، ممکنه هم 500 تا کانتنت از همه نوع توش باشه.
پسوند پکیج های معمولی UPK هست و پسوند پکیج لول UDK. البته قابل تغییره.
امیر رضا جان قرارمونو یادت رفته؟:13: مگه قرار نشد کنجکاوی و از این شاخه به اون شاخه پریدنو بذاری کنار و متمرکز با اون چیزایی که گفتم کار کنی؟ قرار شد مرحله اول رو که رد کردی خبرم کنی. لازمه باز بگم؟
دستت درد نکنه :40:
منظورم از فیزیک مایعات Fluid Surface نبود. منظورم این بود که یه مش باشه توی هر جایی که میریزی شکل اون قسمت رو به خودش بگیره
مثلا میخوام یه صحنه درست کنم که آب توی لیوان بریزه
این کار رو چجوری میتونم انجام بدم ؟
سعید جان قبلا هم پرسیده بودی بهت گفتم.در حالت کلی هم با Soft body میشه و هم پارتیکل سیستم. هر دو فیزیک می گیرن. ولی باید برا کیس خاصی که مد نظرته تست کنی ببینی کدومو بیشتر می پسندی.
بازم بگم؟:13: قرار نشد هی از این شاخه بپری رو اون شاخه ها. کنجکاویتم فعلا نمی خواد ارضا کنی. فقط بچسب به آموزش. اوکی؟
دیگه زبونم مو درآورد.:31:
با سلام
من میخواستم بدونم یه بازی رو چگونه از پایه بسازم؟
منظورم اینه که چه فولدر هایی رو کجا باید بسازم؟چه فایل هایی رو باید توش بریزم؟
که هیچ ربطی به آنریل تورنومنت نداشته باشه.یعنی جدا باشه.مستقل باشه.
یعنی بر پایه چیز دیگه ای نداشته باشه.
با تشکر
این کار که شما می خوای شدنیه.اگه بخوای بهت میگم، ولی قبلش:
برای اینکه بتونی بدون استفاده از اونا یه بازی بسازی، باید به ادیتورای اصلی در حد متوسط مسلط باشی و بین 3 تا 6 ماه اسکریپت کار کرده باشی. آیا شما به اونجا رسیدی؟
mehrandinio
24-09-2010, 20:30
نه متاسفانه- اگه میشه راه دیگه رو بگید.
خیلی ممنون
tovamohammad
24-09-2010, 20:53
نه متاسفانه- اگه میشه راه دیگه رو بگید.
خیلی ممنون
متوجه نمی شم. کدوم راه دیگه؟:13:
mehrandinio
24-09-2010, 21:20
سلام
نسخه سپتامبر آنریل اومد!
صفحه تغیرات:
لینک دانلود:
بدو داغه داغه.
ali_2021
24-09-2010, 22:40
سلام.سوالم مستقیم به بازی سازی مربوط نیست اما بی ربط هم نیست :31:
به نظرتون من کارت گرافیک Nvidia 470 GTX بردارم که physx داره یا Ati 5850 که ارزون تره ؟ برای udk کارت باید حتما physx داشته باشه؟ توی تاپیک های سخت افزاری پرسیدم کسی نمیدونست در ضمینه بازی سازی کدوم بهتره :13:
tovamohammad
24-09-2010, 23:14
به نظرتون من کارت گرافیک Nvidia 470 GTX بردارم که physx داره یا Ati 5850 که ارزون تره ؟ برای udk کارت باید حتما physx داشته باشه؟ توی تاپیک های سخت افزاری پرسیدم کسی نمیدونست در ضمینه بازی سازی کدوم بهتره :13:
سلام
در کل UDK با هر دو جواب می ده. Physix هم مهم نیس تا جایی که می دونم، برای بازی مهمه. زمان طراحی این کارها با CPU هست.
البته یه مسئله هست. کلا UDK (و اکثر انجین های دیگه) با Nvidia سازگاری بیشتری دارن، اینم به دلیل ساپورتاییه که خود Nvidia می کنه، مثلا مایکروسافت و اپیک مستقیما با انویدیا در ارتباطن. این کلیه ولی، و ممکنه شامل کارت شما نشه. افرادی که ATI دارن هم تو UDK بیشتر گزارش مشکل دادن، ولی خب این جور نیس نتونی باش کار کنی.
هر چند خودم برای بازی ATI رو ترجیح می دم 3-2 سال اخیر.
اینم از اطلاعات دیگه تصمیمش با خودت. بای.:8:
تو پشتیبانی از PhysX این دو تا برند با هم فرقی نداردن و هر دو تا قابلیت اجرای محاسبات رو در موتور PhysX دارن. فرقشون تو نحوه محاسباته. کارتهای Nvidia به علت شتابدهنده سخت افزاری PhysX ، محاسبات رو در GPU انجام میده ولی Ati محاسبات رو با یک واسطه نرم افزاری به CPU منتقل میکنه. طبیعتا تو این زمینه کارتهای Nvidia سریعتر عمل میکنن.
البته این رو هم تو ذهنت داشته باش که محاسبات فیزیک در مقابل محاسبات گرافیک بازی ناچیزن. بنابراین من توصیه میکنم در مورد این دو تا کارت به قدرت پردازش گرافیکیشون بیشتر دقت کن. من شخصا کارتهای Nvidia رو ترجیح میدم و به نظرم با نرم افزارهای سه بعدی همخوانی بیشتری دارن (اشکالات کمتری دارن) . البته یه نظر کاملا شخصیه. شایدم چون مدت زیادیه از این برند استفاده میکنم و تا حالا هم برام مشکلی پیش نیاورده.
یه نگاهی به اینجا بنداز :
ali_2021
25-09-2010, 00:03
تو پشتیبانی از PhysX این دو تا برند با هم فرقی نداردن و هر دو تا قابلیت اجرای محاسبات رو در موتور PhysX دارن. فرقشون تو نحوه محاسباته. کارتهای Nvidia به علت شتابدهنده سخت افزاری PhysX ، محاسبات رو در GPU انجام میده ولی Ati محاسبات رو با یک واسطه نرم افزاری به CPU منتقل میکنه. طبیعتا تو این زمینه کارتهای Nvidia سریعتر عمل میکنن.
البته این رو هم تو ذهنت داشته باش که محاسبات فیزیک در مقابل محاسبات گرافیک بازی ناچیزن. بنابراین من توصیه میکنم در مورد این دو تا کارت به قدرت پردازش گرافیکیشون بیشتر دقت کن. من شخصا کارتهای Nvidia رو ترجیح میدم و به نظرم با نرم افزارهای سه بعدی همخوانی بیشتری دارن (اشکالات کمتری دارن) . البته یه نظر کاملا شخصیه. شایدم چون مدت زیادیه از این برند استفاده میکنم و تا حالا هم برام مشکلی پیش نیاورده.
یه نگاهی به اینجا بنداز :
مرسی.
5850 سرعت هسته ، مموری کلاک بالاتری داره اما خودمم با nvidia راحت ترم.احتمالا 465 بگیرم.بازم ممنون
سلام:46:
یه مشکل در نصب UDKInstall-2010-09 برام پیش اومد :41::37:کلی صبر کردم تا دانلود بشه:41:وقتی دانلود شد شروع به نصب کردم آخرای نصب که شد ارور زیر رو داد:37:حالا چیکار باید کرد؟:41:
حالم گرفته شد.اگه کسی می دونه لطفا راهنمای کنه:42:
با تشکـــــــر
یه مشکل در نصب UDKInstall-2010-09 برام پیش اومد :41::37:کلی صبر کردم تا دانلود بشه:41:وقتی دانلود شد شروع به نصب کردم آخرای نصب که شد ارور زیر رو داد:37:حالا چیکار باید کرد؟:41:
با تشکـــــــر
CRC Error داده. یعنی که فایل اجراییت درست دانلود نشده.
CRC Error داده. یعنی که فایل اجراییت درست دانلود نشده.
سلام
خیلی ممنونم.یعنی باید دوباره دانلودش کنم؟نمیشه یه جورایی درستش کرد؟به نظر شما انجین مشکل نداره؟کسی این ورژنش رو دانلود کرده؟
با تشکر:40:
امروز یه خبر راجع به تصمیم Epic Games در مورد پشتیبانی از iOS در UDK خوندم.
نمیدونم دوستان این خبر رو خوندن و بهش توجه کردن یا نه. ظاهرا Epic Games تو کنفرانس Korea Games Conference اعلام کرده که به زودی قابلیت پشتیبانی از iOS رو به UDK اضافه میکنه.
این میتونه یه خبر عالی برای بازی سازهای مستقل باشه. نمیدونم با سیاست Apple تو فروش نرم افزارها در App Store چقدر آشنایی دارین. اولا این بازار به صورت مستقیم مورد استفاده کاربران iOS (شامل iPhone,iPad, iPod Touch) هستش. یعنی شما نرم افزار یا بازیتونو برای اپل میفرستین و خود Apple نرم افزار یا بازی رو از طرف شما میفروشه(البته یه درصدی رو بر میداره). خوبیش اینه که تمام کاربرای اپل نرم افزارهاشون فقط از طریق همین App Store تهیه میکنن (بگذریم از Device های قفل شکسته). این یعنی ارتباط مستقیم با بیش از 40 میلیون کار بالقوه. لازم به ذکره که این بازار در حال حاضر یکی از بهترین بازارهای موجود برای بازی سازهای مستقله. در ضمن بیشترین سهم در فروش نرم افزارهای App Store هم متعلق به بازیها و بخصوص بازیهای آرکید هست.
من به دوستان توصیه میکنم حتما رو این قضیه فکر و تحقیق کنن.
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
سلام
خیلی ممنونم.یعنی باید دوباره دانلودش کنم؟نمیشه یه جورایی درستش کرد؟به نظر شما انجین مشکل نداره؟کسی این ورژنش رو دانلود کرده؟
من امروز صبح نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت.
ali rafaty
25-09-2010, 13:41
این کار که شما می خوای شدنیه.اگه بخوای بهت میگم، ولی قبلش:
برای اینکه بتونی بدون استفاده از اونا یه بازی بسازی، باید به ادیتورای اصلی در حد متوسط مسلط باشی و بین 3 تا 6 ماه اسکریپت کار کرده باشی. آیا شما به اونجا رسیدی؟
میشه به من بگید؟در ضمن یک رفرنس خوب برای این 10 مگابایت کدی که وجود داره سراغ داره کسی؟
ممنون
AMIR REZAs
25-09-2010, 13:42
سلام
داشتم با این آموزشها کار میکردم به یه مشکل بزرگ برخوردم!
یه مکعب رو توش یه light گذاشتم بیلدش 20 دقیقه صبر کردم بازم بیلد نشد!
بیلدش گیر کرده تو lightmass ! چیکار کنم؟
یادمه توی پست های قبلی خیلی قبل جواب داده شد. الانم یادم نیست چی کار باید برای رفعش بکنی ولی اگه می خوای ردش کنی
Bulid Light که یه ایکون لامپه رو کلیک کن و تیک Use Lighmass رو بردار حالا دوباره بیلد کن میره .
AMIR REZAs
25-09-2010, 14:09
ممنون.
اینطوری که بازی هیچ وقت نمیتونه از lightmass استفاده کنه:18:
لطفا یه راه حلی چیزی بگید که اینطوری نشه!
tovamohammad
25-09-2010, 15:03
سلام
داشتم با این آموزشها کار میکردم به یه مشکل بزرگ برخوردم!
یه مکعب رو توش یه light گذاشتم بیلدش 20 دقیقه صبر کردم بازم بیلد نشد!
بیلدش گیر کرده تو lightmass ! چیکار کنم؟
شما اصلا به حرف من گوش نمی کنی ها. آقاجان با آموزشا که گفتم برو جلو اصلا به مشکل بر نمی خوری.
امیر رضا جان 2 ماه دیگه UDK رو ول کردی ناراحت نشی ها.
برا این مشکلتم تو تاپیک سرچ کن LightmassImportanceVolume، چند بار توضیح دادم باید چیکار کنی.
راستی به تیک Lightmass هم دست نذار اصلا.
با تشکـــــــر
سلام
با چی دانلود کردی؟ هیچ وقت حجم های متوسط و بالا رو با نرم افزاری که Rollback نداره دانلود نکن، حالا هر چقدر خطت خوب باشه.
این 4-3 ساله اخیر یه مورد هم این طوری نداشتم دیگه چون با Rollback می گیرم.
میشه به من بگید؟در ضمن یک رفرنس خوب برای این 10 مگابایت کدی که وجود داره سراغ داره کسی؟
ممنون
شما تو اونا دقیقا بدون چیش می خوای کار کنی؟ بگو تا بگم چیکارش کنی.
بهترین رفرنس، خود کد هست، با توجه به این که 1. کل کد US رو داری و 2. کلاس ها Self Document هست.
البته یکی دو جا هست که مثل MSDN این داکیمنت ها رو جمع کردن، نمونش UnCodeX و Wiki.BeyondUnreal .
مورد خیلی مهمی هست که بدونی کلاس های اصلی حداقل چیکار می کنن، ولی قبلش باید به خود زبون مسلط بشی. که خب اول کار نیاز رفرنس های UDN رو بخونی.
یادمه توی پست های قبلی خیلی قبل جواب داده شد. الانم یادم نیست چی کار باید برای رفعش بکنی ولی اگه می خوای ردش کنی
Bulid Light که یه ایکون لامپه رو کلیک کن و تیک Use Lighmass رو بردار حالا دوباره بیلد کن میره .
سیلسین جان بی زحمت دیگه هیچ وقت این راهو به کسی توصیه نکن، شما با این کار عملا نصفه از نور پردازی آنریل رو از بین می بری.
در ضمن اگه می خوای Lightmass رو برداری این راهش نیست.
saeed_cpu_full
25-09-2010, 16:11
در مورد Lightmass : حساب کردنش خیلی طول میکشه مخصوصا اگه کیفیت Light رو بالا ببرید . کاری نداشته باشید برای منم خیلی طول میکشه ولی عوضش واقعا نو پردازی عالی بهت تحویل میده
اگه دیدی همینطور ادامه داره و تموم نمیشه برو تو تنظیمات Lightmass مقدار هارو عوض کن و کیفیت Lighting رو هم پایین بیار
سلام
سعید جان قبلا هم پرسیده بودی بهت گفتم.در حالت کلی هم با Soft body میشه و هم پارتیکل سیستم. هر دو فیزیک می گیرن. ولی باید برا کیس خاصی که مد نظرته تست کنی ببینی کدومو بیشتر می پسندی.
بازم بگم؟:13: قرار نشد هی از این شاخه بپری رو اون شاخه ها. کنجکاویتم فعلا نمی خواد ارضا کنی. فقط بچسب به آموزش. اوکی؟
دیگه زبونم مو درآورد.:31:
آقا منم زبونم مو در آورد !!! :31: گفتم آموزش هارو دیدم الان دارم تمرین میکنم ! با Soft Body هم نمیشه انجام داد امتحان کردم یه چیز داغونی در اومد! : دی
saeed_cpu_full
25-09-2010, 16:21
ویرایش شد.... .....
سلام خدمت دوستان
ببخشید یه سوال داشتم:
من یه درخت رو که با SpeedTree ساخته بودم رو وارد آنریل کردم متریالهاش رو هم ساختم,یه مشکل داره که وقتی Build رو می زنم تنه درخت خوبه ولی برگ هاش سیاه شدن همه نور هارو امتحان کردم فقط با نور Sky Light برگهاش ردیف میشن بقیه نورها برگ ها سیاهن:13:ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:46:
ali rafaty
25-09-2010, 17:00
درود قبل از ایجاد پست جدید صفحات قبلی رو چک کنید.جواب سوال شما هم تو صفحات قبلی هست
درود قبل از ایجاد پست جدید صفحات قبلی رو چک کنید.جواب سوال شما هم تو صفحات قبلی هست
سلام
خیلی ممنونم.میشه شماره صفحه رو بی زحمت بگین؟آخه گشتم چیزی ندیدم:46:اگه منظورتون اون آموزشها هستن.باید بگم که اتفاقا من از رو همون آموزشا یه درخت ساختم آوردم تو آنریل بعد تو اون آموزشه راست کلیک میکنه رویه زمین و از گزینه Add Actor و نور Add Light dominant...رو انتخاب میکنه یه نور ایجاد میشه روش D/S نوشته ولی وقتی که Build رو میزنه و تموم میشه دوتا نور ایجاد شده که رو هر دوتاشون U نوشته:18:ببخشید دیگه مبتدی هستیم و مشکل زیاد:46:
saeed_cpu_full
25-09-2010, 19:05
دوستان ببخشید اینجا میپرسم ... سایتی رو سراغ دارید که آموزش های Gnomon - UDK رو بفروشه ؟
ali rafaty
25-09-2010, 21:01
aliscan.d;یک شات از متزیالی که به برگ ها اختصاص دادید بزارید.همچنین یک شات از پراپرتیز درخت.
tovamohammad
25-09-2010, 21:28
سلام خدمت دوستان
ببخشید یه سوال داشتم:
من یه درخت رو که با SpeedTree ساخته بودم رو وارد آنریل کردم متریالهاش رو هم ساختم,یه مشکل داره که وقتی Build رو می زنم تنه درخت خوبه ولی برگ هاش سیاه شدن همه نور هارو امتحان کردم فقط با نور Sky Light برگهاش ردیف میشن بقیه نورها برگ ها سیاهن:13:ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:46:
سلام
نمی دونم شما دقیقا چیکار می کنی در هر صورت یه جای کار اشتباه هست.
این کار که می گم 5 دقیقه طول می کشه، انجام بده نتیجه روبگو:
یه مپ جدید درست کن، با براش یه کف برای مرحله درست کن، مثلا 1024x1024x32 . این Speed Tree رو از کانتنت های UDK بذار توش و Scale ش رو بکن 15:
SpeedTree'FoliageDemo.Speedtrees.ShaneBanyan_RT_01 '
از داخل Actor Classes یه DominantDirectionalLight بذار تو مپ (از Actor Classes ها). حالا تو یه جهت دلخواه rotate کن و Brightness رو بده 2.5 .
حالا براش رو بزرگ کن تا جایی که کل اجزای مپ داخلش باشه، از منوی View -> Add Volume گزینه ی LightmassImportanceVolume رو بزن.
خب حالا Build All رو بزن و بگو مشکل حله یا نه؟
اگه حل شد بگو راهی که خودت رفتی چه فرقی با این می کنه؟ غیر از این که درخت از خودته البته.
بعدش هم درخت خودتو جایگزین کن ببین حله یا نه؟
اینا رو که بگی میشه فهمید اشکالت از کدوم قسمته.
در ضمن جدای از همه اینا، قرار دیروزمونو یادت رفته؟:13:
آقا منم زبونم مو در آورد !!! :31: گفتم آموزش هارو دیدم الان دارم تمرین میکنم ! با Soft Body هم نمیشه انجام داد امتحان کردم یه چیز داغونی در اومد! : دی
برو پی ام رو یه بار دیگه بخون، قرار نشد یه چیز جدید تمرین کنی ها، قرار شد اول یه سری همون کارارو تکرار کنی، بعد هم یه سری کار که به همون روشا انجام میشه. الان این کار شما شامل کدوم میشه؟؟:13:
این یه کار کاملا خاص هست که حتی 1/3 بازی های تجاری هم ندارنش، شما یهو اول کار دست گذاشتی رو این؟
اگه برا سینماتیک هست که Skeletal Mesh بهترین گزینست، اگه نه هم هر دو راهی که گفتم کار می دن ولی نه قبل 4-3 ماه که وارد بشی!! از جمله Soft Body.
دوستان ببخشید اینجا میپرسم ... سایتی رو سراغ دارید که آموزش های Gnomon - UDK رو بفروشه ؟
یکی دو روز بگرد، اگه اصلا پیدا نکردی یه پ.خ بده.
بای.:8:
یه سوال دارم
به نظر شما استفاده از faklight توی نور پردازی بهتره یا نور پردازی خود برنامه[COLOR="Silver"]
منظورم توی نرخ فریمه . یا اصلا کلی بگم . عواملی مثل تخریب پذیری نور پردازی چقدر می تونن توی نرخ فریم تاثیر بزارن .
در ضمن Apex چیه جایگزین فیزیک توی این نسخه شده .
یه خبر جالب امروز توی سایت یو دی کی دیدم . تا الان که نزدیک یک سال از انشار این نرم افزار می گذره تا به حال یک ملیون بار این نرم افزار دانلود شده
saeed_cpu_full
25-09-2010, 21:56
برو پی ام رو یه بار دیگه بخون، قرار نشد یه چیز جدید تمرین کنی ها، قرار شد اول یه سری همون کارارو تکرار کنی، بعد هم یه سری کار که به همون روشا انجام میشه. الان این کار شما شامل کدوم میشه؟؟:13:
این یه کار کاملا خاص هست که حتی 1/3 بازی های تجاری هم ندارنش، شما یهو اول کار دست گذاشتی رو این؟
اگه برا سینماتیک هست که Skeletal Mesh بهترین گزینست، اگه نه هم هر دو راهی که گفتم کار می دن ولی نه قبل 4-3 ماه که وارد بشی!! از جمله Soft Body.
کی برم سراغ آموزش های Eat3d ؟
سلام
این سیاه شدشه
اینم نور اسکای لایت
سلام
نمی دونم شما دقیقا چیکار می کنی در هر صورت یه جای کار اشتباه هست.
این کار که می گم 5 دقیقه طول می کشه، انجام بده نتیجه روبگو
چشم کاری که شما گفتین رو الان میرم انجام میدم:46:
Sadegh 2007
25-09-2010, 23:51
سلام.
این فیلمای خود شرکت udk قسمت cinematics وقتی بازی رو شروع می کنم موقعی که بازیکن میاد جلوم وایمیسته هیچ کاری نمی کنه. هیچ بخاری ازش پا نمی شه فقت وثل ماست من رو نگاه می کنه.
ویرایش:
ببخشید راحش رو پیدا کردم دیگه احتیاجی نیست
tovamohammad
26-09-2010, 06:27
یه سوال دارم
به نظر شما استفاده از faklight توی نور پردازی بهتره یا نور پردازی خود برنامه
منظورم توی نرخ فریمه . یا اصلا کلی بگم . عواملی مثل تخریب پذیری نور پردازی چقدر می تونن توی نرخ فریم تاثیر بزارن .
یه خبر جالب امروز توی سایت یو دی کی دیدم . تا الان که نزدیک یک سال از انشار این نرم افزار می گذره تا به حال یک ملیون بار این نرم افزار دانلود شده
اینا یه سواله؟:31:
منظورت از fakelight چیه؟
کلا نور های Toggleable و Movable چون تماما داینامیک هستند، سربار خیلی زیادی رو کارت گرافیک داره نسبت به نور های استاتیک.
قسمت اعظم Shadow Map هاشونم در زمان ریل تایم فریم به فریم آپدیت میشه که خب هزینه بر هست، در صورتی که برای نور های استاتیک این روند برعکسه و اکثر کار تو زمان بیلد نور انجام میشه.
Apex رو انویدیا حدود 1.5 سال پیش تو GDC معرفی کرد و الان مدتیه ساختش تموم شده، البته همچنان در حال آپدیت هست مثل PhysX. در کل یه قسمتی از PhysX هست و قابلیت هایی داره که سرعت انجام کار ها رو افزایش می ده، از جمله طراحی ماژولار و ابزار Content Developing.
توضیحات کاملش اینجا هست:
زیر صفحه می تونی 4 ماژول اصلی رو ببینی. فعلا بازی که بیشترین استفاده رو ازش کرده Mafia II هست که این قدر Destruction و Clothing شو تبلیغ می کنن براش.
در حال حاظر هم تو UDK فقط PhysXDestructible به صورت کامل حذف شده و به جاش APEX destructibles اضافه شده. احتمالا اپیک به مرور قسمت های دیگه رو هم اضافه می کنه.
اشتباه متوجه شدی، برو درست خبر رو بخون.
خبر مال 2 هفته پیشه و مضمونش اینه که Epic Citadel بیش از 1 میلیون دانلود داشته اونم فقط تو 10 روز اول.:21:
خود UDK تا بحال 350،000 دانلود داشته (برا هر بیلد البته متوسط).
کی برم سراغ آموزش های Eat3d ؟
فعلا نه. اول این یکی دو ماه تمرین رو تموم کن، بعد خبرم کن که با جزئیات بگم چیکار کنی. البته بعد از این مرحله ی اول دستت بازتره که دیگه چه جوری ادامه بدی آموزشو. فقط یادت باشه این مرحله ی اول خیلی خیلی مهمه و اگه جاییش کم بذاری بعدا چند برابر باید زمان صرف رفع مشکلات بکنی.
سلام خدمت دوستان:46:
آقا ما دوباره رفتیم آنریل رو دانلود کردم با این تفاوت که اینبار نصب شد ولی وقتی می خوام اجراش کنم ارور زیر رو میده:41:
دوستان اگه می دونن راهنمای کنن:11:
با تشکر
AMIR REZAs
26-09-2010, 13:27
سلام
منم دقیقا همین ارور رو تو ویندوز قبلی داشتم ویندوز7 که دوباره فرمتش کردم نصب کردم.
البته این مشکل از .NET هست که باید قبلش نصب کرده باشید ، اگر نصب کردید و درست نشده بهتره کلا درایو ویندوز رو فرمت کنید و ویندوز عوض کنید ....
----------
همه ی آموزشهای صفحه ی اول آقاوحید هم یکی کردم:
ali rafaty
26-09-2010, 14:21
سلام
منم دقیقا همین ارور رو تو ویندوز قبلی داشتم ویندوز7 که دوباره فرمتش کردم نصب کردم.
البته این مشکل از .NET هست که باید قبلش نصب کرده باشید ، اگر نصب کردید و درست نشده بهتره کلا درایو ویندوز رو فرمت کنید و ویندوز عوض کنید ....
----------
همه ی آموزشهای صفحه ی اول آقاوحید هم یکی کردم:
ویندوز عوض کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18:: 18::18::18::18::18:
شما اگه طبقه دوم خونت اب بده خونت و خراب میکنی و از اول یکی میسازی/
AMIR REZAs
26-09-2010, 14:28
خوب به نظر شما چیکار کنه؟
من که هر کاری کردم نشد............
ali rafaty
26-09-2010, 14:56
ویندوز 7:نت 4
وین XP :
در ضمن میتونه از دو نت فریم ورک نباشه
آقا ما دوباره رفتیم آنریل رو دانلود کردم با این تفاوت که اینبار نصب شد ولی وقتی می خوام اجراش کنم ارور زیر رو میده:41:
با تشکر
سلام
اگه 3dsmax 2010 نداری نصب کن فکر کنم درست میشه چون فریم ورک که براش نیازه رو نصب میکنه .
AMIR REZAs
26-09-2010, 16:36
این مقاله مثل اینکه در رابطه سیستم ذره ای و این چیزاست هر کی چیزی فهمید ازش به ما هم بگه :دی
tovamohammad
26-09-2010, 17:06
با تشکر
سلام
خب شما اول باید فایل لاگتو بهم بدی. برو تو شاخه ی UDKGame\Logs و فایل Launch.log رو چک کن، اگه خالی نیس بفرست.
بعد این پیغامو دقیقا کی میده؟ ویندوزت هم بگو چیه؟ دات نت دستی نصب کردی یا اصلا کاری نکردی؟
این مقاله مثل اینکه در رابطه سیستم ذره ای و این چیزاست هر کی چیزی فهمید ازش به ما هم بگه :دی
خیر. این فایل یه داکیومنته از تیم فونیکس که توضیحاتی راجع به قسمتهایی از بازی Whizzle میده. یکی از بازی هاییه که تو Showcase می تونی دانلود کنی، همراه با فول سورس البته.
parvizamd
26-09-2010, 17:24
بعید می دونم مشکل از framework باشه ! نسخه directX رو چک کن یا نسخه 64 بیتی ببین کار می کنه؟
A.ru2000
26-09-2010, 22:17
سلام:
من یه مشکل تو بیلد کردن دارم.در قسمت Swarm agent Runing وقتی این پنجره میاد خیلی مدت زیادی باید صبر کنم و آخرش هم هیچی!
با تشکر
سلام خدمت دوستان
بچه ها دست شما درد نکنه از اینکه راهنمایی کردین:10:مشکلم حل شد ویندوز سون رو نصب کردم:27:
با تشـــکر:11:
tovamohammad
26-09-2010, 23:24
سلام:
من یه مشکل تو بیلد کردن دارم.در قسمت Swarm agent Runing وقتی این پنجره میاد خیلی مدت زیادی باید صبر کنم و آخرش هم هیچی!
سلام
آقا امیر شما مشکلت به این خاطره که تاپیک رو نخوندی. باید یه LightmassImportanceVolume درست کنی. 4-3 دفعه توضیح دادم از جمله اینجا:
شما حتما حتما بشین یه بار تاپیک رو بخون اگه نه هر روز از این جور مشکلات پیش میاد برات. چند برابر باید وقت صرف کنی تا حلشون کنی.
در ضمن اگه دو سری ویدئو ی اولیه رو ندیدی که همین جا دست نگه دار، دیگه با UDK کار نکن تا اونا رو که ببینی، بعد.
Sadegh 2007
27-09-2010, 16:29
سلام.
برای nfringe وقتی روی کلید build کلیک می کنم اینا که این زیر نوشتم میاد و اسکریپتی که نوشتم اجرا نمی شه
------ Build started: Project: MyGame, Configuration: Release Win32 ------
Output file: obj\Win32\Release\MyGame.ucproj.UnrealScriptGenera tedFileListAbsolute.txt
C:\Program Files\MSBuild\PixelMine\UnrealScript.targets(0,0): warning : The specified UCC executable is a stub. Using the one at D:\Program Files\UDK\UDK-2010-09\Binaries\Win32\UDK.exe instead.
C:\Program Files\MSBuild\PixelMine\UnrealScript.targets(0,0): warning : The script file 'Classes\MyGameInfo.uc' is not located in a folder recognized by the script compiler.
========== Build: 1 succeeded or up-to-date, 0 failed, 0 skipped ==========
anti-military
27-09-2010, 16:58
من به یه مشکلی برخوردم دوستان . یعنی مشکل که نیست فکر میکنم به خاطر خود موتور بازی باشه که احتمالا یه جایی تنظیماتی برای درست کردنش داره ! مشکل اینه که جزئیات محیط های دور رو خیلی خوب نشون نمیده ! مثلا چندتا ساختمون اولیه رو با جزئیات خیلی خوبی نشون میده اما ساختمون 4-5 که دورتر هستن رو جزئیاتش رو نشون نمیده آیا تنظیماتی خاصی هست که باید انجام بدم برای درست کردنش ؟
mehrandinio
27-09-2010, 16:59
سلام
شما فرض کنید بازی من دو مرحله داره.وقتی که مرحله یک به پایان میرسه چجوری من اون رو به مرحله دو ببرم؟
با تشکر
من به یه مشکلی برخوردم دوستان . یعنی مشکل که نیست فکر میکنم به خاطر خود موتور بازی باشه که احتمالا یه جایی تنظیماتی برای درست کردنش داره ! مشکل اینه که جزئیات محیط های دور رو خیلی خوب نشون نمیده ! مثلا چندتا ساختمون اولیه رو با جزئیات خیلی خوبی نشون میده اما ساختمون 4-5 که دورتر هستن رو جزئیاتش رو نشون نمیده آیا تنظیماتی خاصی هست که باید انجام بدم برای درست کردنش ؟
این به خاطرLevel of Detail (LOD) انجینه
سطح جزئيات
تکنيکي پيشرفته که به واسطه آن ميتوان سطح جزئيات اجسام سه بعدي مش را بر حسب فاصله دوربين از آنها تنظيم و در نتيجه سرعت عمليات رندر را افزايش داد.
توضیح کاملش هم اینجاست
A.ru2000
27-09-2010, 20:32
سلام
آقا امیر شما مشکلت به این خاطره که تاپیک رو نخوندی. باید یه LightmassImportanceVolume درست کنی. 4-3 دفعه توضیح دادم از جمله اینجا:
شما حتما حتما بشین یه بار تاپیک رو بخون اگه نه هر روز از این جور مشکلات پیش میاد برات. چند برابر باید وقت صرف کنی تا حلشون کنی.
در ضمن اگه دو سری ویدئو ی اولیه رو ندیدی که همین جا دست نگه دار، دیگه با UDK کار نکن تا اونا رو که ببینی، بعد.
خیلی ممنون محمد آقا درست شد.
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
سلام
خیلی ممنون محمد آقا درست شد.
:11:
saeed_cpu_full
27-09-2010, 21:08
سلام دوستان
من یه ستون دارم که قابلیت تخریب پذیری داره و برای اینکه تخریب پذیری واقعی تر بشه یه مش غیر قابل تخریب رو به عنوان Core بهش اضافه کردم وقتی از Lightmass استفاده میکنم و بعد از اینکه ستون رو خراب میکنم اون مش که داخل ستون قرارش دادم به علت Calculate های Lightmass سیاهه و تکسچرش اصلا مشخص نیست. این مشکل رو چجوری میشه بر طرف کرد ؟
anti-military
27-09-2010, 21:35
این به خاطرLevel of Detail (LOD) انجینه
سطح جزئيات
تکنيکي پيشرفته که به واسطه آن ميتوان سطح جزئيات اجسام سه بعدي مش را بر حسب فاصله دوربين از آنها تنظيم و در نتيجه سرعت عمليات رندر را افزايش داد.
توضیح کاملش هم اینجاست
ممنون دوست عزیز اما من این رو میدونم که این چه خاصیتی داره تو اکثر بازیها هم به عنوان distance تو تنظیمات قرار داره اما من میخوام بدونم در موتور UDK چطوری میشه این distance رو افزایش داد !
mehrandinio
27-09-2010, 22:07
سلام
منظور از این 256 چیه؟منظورم اینه که بر حسب چیه؟(سانت - میلی متر)
میشه تغییرش داد بشه بر حسب کیلومتر یا سانتی متر یا متر و ...
با تشکر
tovamohammad
28-09-2010, 00:50
سلام دوستان
saeed_cpu_full
سلام دوستان
من یه ستون دارم که قابلیت تخریب پذیری داره و برای اینکه تخریب پذیری واقعی تر بشه یه مش غیر قابل تخریب رو به عنوان Core بهش اضافه کردم وقتی از Lightmass استفاده میکنم و بعد از اینکه ستون رو خراب میکنم اون مش که داخل ستون قرارش دادم به علت Calculate های Lightmass سیاهه و تکسچرش اصلا مشخص نیست. این مشکل رو چجوری میشه بر طرف کرد ؟
من هیچ وقت این کار رو نمی کنم، توصیه می کنم شما هم نکن.
به جاش مش داخلی رو دستی بذار، این جوری هم مشکلت حل میشه، هم کنترل کامل رو متریال و نورپردازی اون مش داری.
anti-military
ممنون دوست عزیز اما من این رو میدونم که این چه خاصیتی داره تو اکثر بازیها هم به عنوان distance تو تنظیمات قرار داره اما من میخوام بدونم در موتور UDK چطوری میشه این distance رو افزایش داد !
شما باید Level Distance Ratio مدلاتو تغییر بدی، اگه نمی دونی چه جوری اینجا رو بخون:
فقط حواست باشه، هر چی تاثیرش رو کمتر کنی احتمال افت فریم بیشتر میشه.
A.ru2000
خیلی ممنون محمد آقا درست شد.:11:
خواهش می کنم.
در هر صورت حتما اون 2 کاری که گفتم رو انجام بده.
tovamohammad
28-09-2010, 01:00
سلام دوستان
mehrandinio
سلام
منظور از این 256 چیه؟منظورم اینه که بر حسب چیه؟(سانت - میلی متر)
میشه تغییرش داد بشه بر حسب کیلومتر یا سانتی متر یا متر و ...
با تشکر
واحد اندازه گیری تو آنریل UU یا Unreal Unit هست اسمش. این یه واحد متریک نیس که بخوای با اینایی که گفتی مقایسش کنی.
تو مکس و مایا هم موقع اکسپورت مهم نیس واحدت چی باشه، واحد در نظر گرفته نمی شه، آنریل موقع ایمپورت فقط به اون عدد ها نگاه می کنه.
حالا اگه بخوای رو سایز آدم خود آنریل حساب کنی یا بازی Gears Of War رو الگو بگیری برا خورت، این توضیحشه:
In all of the Unreal Tournament games, 1 Unreal Unit is equal to 2 cm.
In Gears of War approximately 2 Unreal Units equal 1 inch, because the characters are 156 units tall and a floor of a building is 256 units tall. This was decided on for grid purposes and so our cover height worked out well.
Most licensees use a scale of 1 Unreal Unit to 1 cm.
Sadegh 2007
سلام.
برای nfringe وقتی روی کلید build کلیک می کنم اینا که این زیر نوشتم میاد و اسکریپتی که نوشتم اجرا نمی شه
------ Build started: Project: MyGame, Configuration: Release Win32 ------
Output file: obj\Win32\Release\MyGame.ucproj.UnrealScriptGenera tedFileListAbsolute.txt
C:\Program Files\MSBuild\PixelMine\UnrealScript.targets(0,0): warning : The specified UCC executable is a stub. Using the one at D:\Program Files\UDK\UDK-2010-09\Binaries\Win32\UDK.exe instead.
C:\Program Files\MSBuild\PixelMine\UnrealScript.targets(0,0): warning : The script file 'Classes\MyGameInfo.uc' is not located in a folder recognized by the script compiler.
========== Build: 1 succeeded or up-to-date, 0 failed, 0 skipped ==========
توی Project Properties گزینه های
Target Game
UCC Path
UCC Output directory
Start Game Executable
رو چی تنظیم کردی؟ کامل بگو.
mehrandinio
سلام
شما فرض کنید بازی من دو مرحله داره.وقتی که مرحله یک به پایان میرسه چجوری من اون رو به مرحله دو ببرم؟
با تشکر
شما باید از Level Streaming استفاده کنی که چنتا متد هست براش.
وقت ندارم توضیح بدم، اگه بلد نیستی اینجارو بخون:
کلا کار ساده ایه.
anti-military
28-09-2010, 02:12
anti-military
شما باید Level Distance Ratio مدلاتو تغییر بدی، اگه نمی دونی چه جوری اینجا رو بخون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط حواست باشه، هر چی تاثیرش رو کمتر کنی احتمال افت فریم بیشتر میشه.
این هم یه راهش هست اما من منظورم مثل داخل بازیها که یه نوار هست و هرچی میگشی جلوتر Distance هم افزایش پیدا میکنه از 1 تا 100 هم داره ! مثل بازی GTA_IV ! فکر کنم خود موتور باید یه همچین چیزی داشته باشه ! که البته آخر اون آموزشی که گذاشتید همچین چیزی هست اما فکر کنم راه کامل تری هم باید باشه !
Sadegh 2007
28-09-2010, 08:07
سلام.
Target Game = Unreal Engine 3 Mod
UCC Path =...\UDK.exe
UCC Output directory = ...\UDKGame\Script
Start Game Executable = ...\udk.exe
Sadegh 2007
28-09-2010, 09:30
سلام.
من چند تا والپیپر درست کردم برای udk لطفا نظر بدید :31:
سلام.
من چند تا والپیپر درست کردم برای udk لطفا نظر بدید :31:
سلام حجماشون خیلی بالاس . jpg سیوشون کن حجمشون کم بشه .
mehrandinio
28-09-2010, 13:31
سلام
چجوری میتونم یه مینی مپ برای بازیم بسازم؟
مثل این :
saeed_cpu_full
28-09-2010, 19:41
سلام
مثل این :
سلام ... لطفا قبل از پرسیدن سؤال هاتون سرچ کنید ... چندین بار محمد به این سؤال جواب داده. خوب یه نفر هر چه قدر هم تحمل کنه بعد از یه مدت خسته میشه به سؤالاتی که چندین بار جوابشون رو داده دوباره جواب بده. یه سرچ ساده کن کلی پست پیدا میکنی که مرتبط به سؤالت هست
AMIR REZAs
28-09-2010, 21:27
سلام ... لطفا قبل از پرسیدن سؤال هاتون سرچ کنید ... چندین بار محمد به این سؤال جواب داده. خوب یه نفر هر چه قدر هم تحمل کنه بعد از یه مدت خسته میشه به سؤالاتی که چندین بار جوابشون رو داده دوباره جواب بده. یه سرچ ساده کن کلی پست پیدا میکنی که مرتبط به سؤالت هست
سلام
به نظرم بهتره یه سری از مطالب UDK که ممکنه چند بار تکرار بشه جمع آوری کنیم و تو یه تاپیک جدا بگذارید اینطوری دیگه وقت هیچ کس تلف نمیشه:8: چطوره؟ بعد تاپیک هم ثابت بشه؟
ali rafaty
29-09-2010, 09:21
درود بر همگی.
کدوم روش بهتره:؟
1:اتچ کردن تمامی ابجکتها به هم و گرفتن UV که ریز میشه و تکسچر با کیفیت میخواد.
2:اکسپورد کردن اجزا و نه اتچ کردن اونها به بک ابجکت واحد(مثلا خونه) و چیندن اونعا تو انجین به صورت دستی؟
ممنون
ali rafaty
29-09-2010, 13:58
سلام
مثل این :
درود
این جا رو بخونید یاد میگیرید:
tovamohammad
29-09-2010, 17:19
سلام
به نظرم بهتره یه سری از مطالب UDK که ممکنه چند بار تکرار بشه جمع آوری کنیم و تو یه تاپیک جدا بگذارید اینطوری دیگه وقت هیچ کس تلف نمیشه:8: چطوره؟ بعد تاپیک هم ثابت بشه؟
سلام
این تاپیک بعد از حدود 3 ماه دیگه معلوم بود گنجایش این همه اطلاعات رو نداره. الان هم پیدا کردن اطلاعات توش کار حضرت فیله. ولی خب چاره ای نیس، تازه واردا مجبورن بشینن کلش رو بخونن.
تنها راه هم برای مرتب شدن اینجا، اینه که یه زیر انجمن برا UDK تو قسمت ساخت، ویرایش و -- بازی اضافه بشه، که امیدی ندارم. هر چند با تعداد بازدیدش تناسب پیدا می کنه.:13:
پس باهاش بسازید.
سلام.
UCC Path =...\UDK.exe
UCC Output directory = ...\UDKGame\Script
Start Game Executable = ...\udk.exe
سلام
وقتی می گم کامل بگو یعنی سه نقطه و اینا تو کار نباشه. حتما دلیل داشته که گفتم کامل بگو خب.
حالا هم کامل بگو مثلا اون UDK.exe که نوشتی، 3 تا فای به این نام تو هر بیلد هست. من که علم غیب ندارم شما کدومو دادی.
فعلا از تو اینا تنها مورد به درد بخوری که می شه فهمید اینه که Target Game رو بکن Unreal Engine Licensee.
شما اگه می خوای به حرف من گوش نکنی بهتره به روش خودشون لااقل بری جلو:
دو تا متد گفته. شما Short Way رو برو، میشه. باز اگه مشکلی بود با Long Way برو.
tovamohammad
29-09-2010, 17:31
درود بر همگی.
کدوم روش بهتره:؟
1:اتچ کردن تمامی ابجکتها به هم و گرفتن UV که ریز میشه و تکسچر با کیفیت میخواد.
2:اکسپورد کردن اجزا و نه اتچ کردن اونها به بک ابجکت واحد(مثلا خونه) و چیندن اونعا تو انجین به صورت دستی؟
ممنون
سلام
این که می گم مال انجین خاصی نیست، کلا از نظر کارت گرافیک به این صورته و خب شامل UDK هم میشه:
در حالت کلی هر چه تعداد تکسچر ها و المنت های مدل کمتر باشه، کارایی بهتره. مثلا تو یه کیس خاص شما می تونی برای تکسچر یه مدل از 4 تا فایل 512x512 استفاده کنی، می تونی هم همونو با یه فایل 1024x1024 در بیاری. حجم هم که دقیقا یکیه، درسته؟ بااین همه نتیجه ای که تک فایل بزرگ بهت میده بهتر از 4 فایل کوچیک هست.
این مسئله از دو جنبه حائز اهمیته، هم المنت های مدل و هم Texture Streaming.
هر چند تو موارد محدودی واقعا نیاز هست 2 یا 3 المنت برای مدل در نظر بگیری، اگه نه کار خیلی پیچیده و بعضی مواقع غیر ممکن میشه. با این همه بیش از 95 درصد مواقع همون یه المنت کافیه.
اینا که گفتم کلیه و باید تو کیس های خاصی که پیش میاد بسته به شرایط تصمیم گیری کرد.
سلام
مثل این :
اگه تاپیکو خونده بودی این سوالو نمی کردی:
در ضمن کار الان نیست، اسکریپت می خواد.
Sadegh 2007
29-09-2010, 20:34
سلام
UCC Path=D:\Program Files\UDK\UDK-9-2010\Binaries\Win32\UDK.exe
UCC Output directory =D:\Program Files\UDK\UDK-9-2010\UDKGame\Script
Start Game Executable = D:\Program Files\UDK\UDK-9-2010\Binaries\Win32\UDK.exe
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بد نبود یه نظر برای wallpaper ها بدید
ehsan_wwe
29-09-2010, 21:21
سلام بچه ها تمامي صحبت هاي مربوط به تفكيك انمن بازي سازي انجام شده
اما به علت يكسري مشكلات
اين پروسه تبديل به پروسه زمان بري شده است
براي اطلاعات بيشتر پيام خصوصي بدين :40:
tovamohammad
30-09-2010, 02:52
سلام
UCC Path=D:\Program Files\UDK\UDK-9-2010\Binaries\Win32\UDK.exe
UCC Output directory =D:\Program Files\UDK\UDK-9-2010\UDKGame\Script
Start Game Executable = D:\Program Files\UDK\UDK-9-2010\Binaries\Win32\UDK.exe
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بد نبود یه نظر برای wallpaper ها بدید
سلام
Target Game رو همون که گفتم بذار. بقیش ظاهرا درسته. خودم این طوری باهاش کار می کنم و مشکلی هم نداره.
TargetGame رو که عوض کردی تست کن نتیجشو بگو.
در ضمن، یه بار که همچین اروری رو دیدم(ارور دوم رو می گم) طرف مسیر کلاس رو اشتباه داده بود. مسیر کامل فایل MyGameInfo.uc چی هست؟
-------
والپیپر ها هم من که خب گرافیست نیستم، چی بگم برات. با این همه به عنوان نظر شخصی البته، به نظرت اینا خیلی شلوغ نیست؟
اولی جالب بود که خب چندان به UDK مربوط نبود فقط یه عنوان ازش داشت ولی دوتای دیگه خیلی شلوغه از دید من. در هر صورت شما طراحی و نظر نظر شماس.
سلام بچه ها تمامي صحبت هاي مربوط به تفكيك انمن بازي سازي انجام شده
اما به علت يكسري مشكلات
اين پروسه تبديل به پروسه زمان بري شده است
براي اطلاعات بيشتر پيام خصوصي بدين :40:
سلام
اگه بشه که خوب میشه، اینجا هم سر و سامون میگیره.
راستی عنوان جدید مبارکا باشه. شیرینی نداره؟:31:
این هم یه راهش هست اما من منظورم مثل داخل بازیها که یه نوار هست و هرچی میگشی جلوتر Distance هم افزایش پیدا میکنه از 1 تا 100 هم داره ! مثل بازی GTA_IV ! فکر کنم خود موتور باید یه همچین چیزی داشته باشه ! که البته آخر اون آموزشی که گذاشتید همچین چیزی هست اما فکر کنم راه کامل تری هم باید باشه !
اِ چرا این از قلم افتاده
من راه دیگه ای نمی شناسم. در صورتی که خیلی برات مهم هست تو فروم اپیک مطرح کن.
tovamohammad
30-09-2010, 03:56
البته منظور من گرافیک و محیط بازی بود ...
خب گرافیک که خوبه، مدل ها هم جالبه فقط من مشکوکم اگه یه تیکه از یه شهر رو با استفاده از این متد درست کنی بازیت اصلا قابل اجرا باشه.
همیشه برای بازی هایی که شهر های بزرگ دارن و عموما هم تو ساختمون قرار نیس بری مثل Vegas، قسمتهایی از GTA و GeOW ، از سیستم های Procedural استفاده می کنن.
این کار دوتا مزیت داره. یکی اینکه فریم ریت خیلی بیشتر تحت کنترل طراح هست و مورد دوم هم تنوع. آخرش شما هر چنتا ساختمون که درست کنی، باز تعدادیش رو کاربر میبینه تکراری هست که خب تو واقعیت کم پیش میاد. ولی این سیستم ها رو میشه طوری طراحی کرد که تکرار به حداقل برسه و ساختمونها تنوع داشته باشن.
این سیستم هم تو UDK هست به نام Procedural Buildings و اسم ادیتورش هم Unreal Facade هست. اکیدا توصیه می کنم برای بازیت از این استفاده کن.
مثلا تو این سیستم برای یه ساختمون خاص مش ها رو به این صورت بهش می دی:
و بعد از تنظیمات لازم:
اینو تحویل می گیری:
راستی اگه برا این بود که گیر LOD بودی، باید بگم این سیستم متد متفاوتی داره برای LOD.
لینکاش رو تو تاپیک گذاشتم. سرچ کنی پیدا می کنی.
غیر این هم یه برنامه هست به نام CityEngine که کارش اینه، البته لایسنسش حدود 4K دلار هست.
Sadegh 2007
30-09-2010, 04:32
خیلی ممنون ولی من قبلا با vs2008 کار می کرم این مشکل رو داشتم.
حالا vs2010shell رو ریختم مشکلم حل شد
ممنون که نظر دادی ولی صحنه های شلوغ خیلی قشنگ تر از صحنه های خالی در میاد یه search توی گوگل بزن چهار تا عکس ببین و باهم مقایسه کن.
اون اولی هم اولش در باره udk نمی خواستم درست کنم ولی یهو بحث عوض شد :31: :46:
سلام
ببخشید کسی پلاگین Normal Bump رو واسه فتوشاپ نداره؟:46:
سلام
ببخشید کسی پلاگین Normal Bump رو واسه فتوشاپ نداره؟:46:
سلام
برو سایت نویدیا یه پلاگین برای نرما مپ داره .
ali rafaty
30-09-2010, 09:07
درود اقا میخوام برای کاراکترم رد پا هم بزاره باید چی کار کنم؟ فیزیک متریال میخواد؟
سلام
برو سایت نویدیا یه پلاگین برای نرما مپ داره .
سلام
خیلی ممنونم-ولی نمی دونم چرا این سایت واسه من باز نمیشه:41:
Sadegh 2007
30-09-2010, 15:16
سلام. یه یکی دو روزی هست پایپیک بی حاله چرا انقدر دیر به دیر میاد؟ :13: :41: :19::18:
A.ru2000
30-09-2010, 15:25
سلام :
من دوباره یه مشکل دارم.وقتی میخواهم بازی رو شروع کنم بازیکن میمیره.چیکار کنم؟
tovamohammad
30-09-2010, 17:02
سلام :
من دوباره یه مشکل دارم.وقتی میخواهم بازی رو شروع کنم بازیکن میمیره.چیکار کنم؟
سلام
جای Player Start درست نیست. حذفش کن و ار اول یکی بذار، جایی که می ذاری زیرش صاف باشه و دورش هم یه مقدار جای آزاد داشته باشه.
در ضمن Player Start رو دستی تو محور Z جابجا نکن که مشکل پیش نیاد.
خیلی ممنون ولی من قبلا با vs2008 کار می کرم این مشکل رو داشتم.
حالا vs2010shell رو ریختم مشکلم حل شد
ممنون که نظر دادی ولی صحنه های شلوغ خیلی قشنگ تر از صحنه های خالی در میاد یه search توی گوگل بزن چهار تا عکس ببین و باهم مقایسه کن.
اون اولی هم اولش در باره udk نمی خواستم درست کنم ولی یهو بحث عوض شد :31: :46:
من با همون تنظیمات که بهت دادم دارم با 2008 کار می کنم، No problem. مشکل شما از یکی همونا بوده که گفتم.
با این همه خوبه دیگه مشکلت حل شده.
سلام. یه یکی دو روزی هست پایپیک بی حاله چرا انقدر دیر به دیر میاد؟ :13: :41: :19::18:
سلام. پایپیک چیه؟ منظورت تاپیکه؟
کی دیر به دیر میاد؟:13:
tovamohammad
30-09-2010, 17:15
درود اقا میخوام برای کاراکترم رد پا هم بزاره باید چی کار کنم؟ فیزیک متریال میخواد؟
سلام
چنتا راه داره. راهی که توصیه می کنم اینه:
توی انیمیشن راه رفتن، دویدن و ... که ردپا مهمه، جاهایی که کف پا دقیقا روی زمین قرار می گیره، یه Anim Notify اضافه کن. بعد تو اسکریپت زمانی که Notify ها اجرا شد هربار یه Decal از ردپای بازیکن ایجاد می کنی و. می ذاری دقیقا تو همون نقطه.
این دقیق ترین و بی دردسر ترین روشه. هر چند اسکریپت می خواد و کار الانت نیست.
بعد این که 3-2 ماه اسکریپت وارد شدی، سورس Dungeon Defence رو بگیر، انیمیشن های Mage رو چک کن. از notify استفاده کرده برای صدای پا. شما همون کارو باید بکنی فقط باید کد اضافه کنی برای Decal.
ادیت - راستی برای اول شخص اگه بخوای این کار رو بکنی، از اونجا که اصلا پایی در کار نیست، باید تو اسکریپت خودت این روند رو شبیه سازی کنی. کار ساده ایه، البته وقنی کدنویسی وارد باشی.
در ضمن برای اون Notify که گفتم یه کلاس AnimNotify_Footstep هست تو framework ولی خب خالیه.
A.ru2000
30-09-2010, 19:44
سلام:
من چجوری میتونم جای stsrt player رو درست کنم؟
tovamohammad
30-09-2010, 20:46
سلام:
من چجوری میتونم جای stsrt player رو درست کنم؟
سلام
اول اگه پلیر استارت از قبل داری که پاکش کن.
جایی که می خوای روی زمین کلیک راست کن، از زیرمنوی Add Actor گزینه ی پلیر استارت رو انتخاب کن. فقط حواست باشه چی گفتم:
جایی که می ذاری زیرش صاف باشه و دورش هم یه مقدار جای آزاد داشته باشه.
در ضمن Player Start رو دستی تو محور Z جابجا نکن که مشکل پیش نیاد.
بعد هم که کارت تموم شد، از منوی Build گزینه ی AI Paths رو بزن. تمام.
A.ru2000
01-10-2010, 11:47
کاری که گفتی کردم.ولی بازم این خطا ها رو دارم.
tovamohammad
01-10-2010, 23:13
کاری که گفتی کردم.ولی بازم این خطا ها رو دارم.
خب مسئله ی Player Start که داشتی حل شده. اینا هم Error نیست، Warning هست اونم از نوع کم اهمیت. الان در نظرشون نگیر، فقط قبل پابلیش پروژه بهتره رفع بشن.
در کل الان مشکلی برای تست و اجرا نداری. در ضمن مگه نگفتم تا ویدئوها رو ندیدی ادامه نده؟
ببین دو حالت بیشتر نداره، یا شما می خوای UDK یاد بگیری یا نمی خوای. اگه نمی خوای که اینجا چیکار می کنی؟:31: اگه هم می خوای تنها راه برا شروعت همون ویدئوها و تمریناس که گفتم و بس.:3:
دیگه خود دانی. بای.:8:
Sadegh 2007
02-10-2010, 11:35
سلام. خبری از آموزش های اسکریپت نویسی آقای silsin خان نیست؟
ali rafaty
03-10-2010, 12:12
طبیعتش داره طبیعته CryEngine رو کنار میزنه!!:27:
درود از اونجا که من رو کرای یکم حساسم ::40:
از این دوستمون میخواستم بپرسم کدوم نسخه کرای منظورشونه و چقدر کرای کار کردن و چقدر آشنایی دارن.
:41:
یک سوال دارم
من کار با Animation tree رو بلدم .می خوام بدونم چه جوری می تونم کاری کنم که اگر فلان دکمه رو زدم فلان انمیشن اجرا بشه .
ali rafaty
03-10-2010, 13:47
درود به خاطر یک مشکل مجبور شدم از 8 برم به 5 و حالا مرحله ای رو که کلی زحمت کشیده بودم رو از دست دادم!!!
از مرحله خروجی ابجکت میگیرم .کار راه انداز نیست.کسی پیشنهادی داره؟
tovamohammad
03-10-2010, 15:41
طراحی مرحله: Max یا Unreal Ed ؟ مسئله این است :31:
یکی از دوستان این سوالو کرده بود، اینجا زدم جوابو که دیگه بحثش تموم شه. هر چند قبلا چندبار بحث شده روش. اینم یکبار برای همیشه:
درود خوبید؟
اقا شما چندین بار میگید لول رو تو نرم افزار سه بعدی نساز وتو یو دی کی بساز در صورتی که اگه مدل(ترین) رو تو مایا یا .. بسازیم چند تا مزیت داره:
1:تناسب ها خیلی راحت تر در میاد.
2: تکسچر رو وقتی خودمون تو مکس یا مایا بسازیم دیگه اون لایر های لعنتی رو نمیخواد و افت فریم نداره.
3:تسلط بهتری رو مدل داریم مثلا کوه رو با پلاگین تو مایا یا مکس در میاریم و از ترین ادیتور یو دی کی قشنگتر در میاد.
سلام، ممنون شما چطوری؟
دو تا مورد هست:
1.شما یه طرفه رفتی قاضی، خب معلومه آدم همیشه یه طرفه بره قاضی برنده میاد بیرون.:31: ببین شما وقتی می خواید X و Y رو مقایسه کنید، نمی تونید فقط مزایای X و معایب Y رو بگید و از اونا نتیجه بگیرید که X بهتره. این دقیقا کاریه که الان کردید.
2. شما دارید از دید یه مدلر به قضیه نگاه می کنید. حدس می زنم قبل از اینکه بیاید تو زمینه ی بازی سازی مدلر یا انیماتور بودید. درسته؟ بیش از 90 درصد افرادی که از اون زمینه میان تو بازی سازی همین مشکل رو دارن، مشکلشون هم از اونجا ناشی می شه که فکر می کنن این دو تا زمینه شبیه به هم هست فقط کمی تغییر داره. در صورتی که این طور نیست.
خب در این صورت فرد باید بیش از 70 در صد دانسته هاشو بذاره کنار و با فرض ندونستن دوباره شروع کنه، حتی قسمت مدلینگ رو. شما زمانی که یه کار آفلاین می کنین، نه تعداد ورتکس مهمه، نه تعداد بون، و نه تو 90 در صد اوقات اصلا مپینگی نیاز هست.
حال اینکه اینجا صحبت ریل تایمه. شما اونجا برای مثلا یه پروژه ی تبلیغاتی، یه سن رو طراحی می کنید و بعد می ذارید وی ری یا منتال ری رندر می کنه ظرف مدت مثلا 2 روز یا یک هفته (بیشترش هم جای تعجب نیست). در صورتی که قسمتی از همین سن توی کار ریل-تایم باید حداکثرتو چند ده میلی ثانیه رندر بشه، یه تقسیم ساده بکنید و فقط تعداد رقم های نتیجه رو ببینید تا متوجه قضیه بشید.:21:
این 3 موردی که گفتید همگی درست، بله کار از لحاظ بصری خیلی جالبتر در میاد، رد خور هم نداره، ولی توی بازی چیزی که از گرافیک مهمتره Performance هست. شما باید در زمان طراحی طوری بازی رو در بیارید که روی تنظیمات متوسط روی یه سیستم متوسط، حداقل 60 فریم داشته باشید(با توجه به تغییراتی که تا پابلیش بازی داده میشه ممکنه تا 25-30 هم بیاد پایین، ولی طراحی روی 60 فریم هست.)
حالا ، یه بازی مثل Vegas یا چنتا از Act های Gears یا بازی WOW یا Mass Effect، اگه ساختمون ها همگی با نر افزار مدلینگ در بیان، شما فکر می کنید خروجی چند فریم در میاد؟ اگه بتونید به 10 برسونینش خیلی خوش شانس هستید.
بله. اینجا چیزی مهمتر از سطح جزئیات کار هم وجود داره.^
---------
چنتا تا مشکل مهم تو این کار وجود داره که فقط شاید بتونید یکیش رو اونم با دردسر حل کنید. 2 تا از مهمتریاشو توضیح می دم:
1. فیزیک ساختمون. موردی که با BSP به صورت اتوماتیک ایجاد میشه ولی برای یه ساختمون مثلا 3 طبقه چند ساعت زمان میبره Collision رو طراحی کنید.
2. مشکل فریم ریت. که بالا صحبتشو کردم. مسائلی باعث این قضیه می شن که مهمترینش Occlusion Culling هست.
ببین مثلا شما توی یه ساختمون چند طبقه برای قسمتهای مختلف در و دیوار یه سری المنت تو مکس سر هم می کنی تا نهایتا مدلت آماده بشه، یا تو بد ترین حالت مدل رو یه تیکه در میاری. موقع اکسپورت هم مثلا 400،000 تحویلت میده. حالا میای تو بازی. تو یکی از اتتاق ها ایستادی و فقط نصفه از یه اتاق تو دید دوربین هست، مثلا 5،000 ورتکس. در صورتی که حتما می دونی کل 400،000 ورتکس تو رم گرافیک لود شده و اگه اینو در بایت به ازای هر ورتکس ضرب کنی متوجه میشی چه کسر بزرگی از رم گرافیک (که معمولا هم محدودترین قسمت سخت افزاره) اکثر اوقات پر هست، اونم بدون دلیل. حالا همون ساختمون رو میای تو UEd بیسش رو با BSP در میاری و در ودیوار رو هم تو بدترین حالت با یه عالمه مش می پوشونی. خب اینم شد 400،000 ورتکس. حالا بازی رو اجرا می کنی و می ری تو همون اتاق با همون زاویه می ایستی. چنتا ورتکس تو رم گرافیک لود شده؟ فقط 5،000 تا. و این یعنی هیچ در قیاس با حالت قبل.
عینا مشابه این مسئله برای تکسچر هم برقراره، چیزی که حتما می دونی قاتل رم گرافیک اسمش رو گذاشتن( مخصوصا تو کنسول). شما اون ساختمون رو یا 16 تا تکسچر 1024 یا یه تکسچر 4096 با همون سایز در آوردی، درست؟ خب تو این اتاق فقط 4 تا از اون 16 تا استفاده شده ولی همه تو رم هست. در صورتی که تو کیسی که با UDK کار طراحی مرحله رو کردی، فقط همون 4 تا که مربوط به مش های داخل اتاقه لود میشه.
این بحث رو میشه به فیزیک، متریال و احیانا پارتیکل های اون مش تعمیم داد. یعنی خیالت رو راحت کنم، طراحی مرحله با برنامه ی مدلینگ ممکنه راحت تر باشه، ممکنه خوشگل تر هم در بیاد، ولی اونوقت باید رو بازیت یه تسلا هم بذاری. مثلا یارو بازیتو می گیره 20 دلار، یه کارت 2500 دلاری هم روش.:31:
شاید برای یه مینی گیم مهم نباشه، ولی مسلما یه فول گین ایندی یا یه بازی تجاری عمرا نمی شه باهاش درآورد، به همین دلیله که همه ی انجین های تجاری از جمله Unreal Engine و CryEngine این متد رو به عنوان متد اصلی طراحی مرحله قرار می دن.
افتاد الان؟:13:
---------
اگه نه مطمئن باش، نه من با مکس و مایا پدر کشتگی دارم، نه اپیک و کرایتک اومدن پولی به من داده باشن برا تبلیغ ادیتورشون.:27:
دیگه مثال های روشن تر از این نمی تونم برات بزنم. با این همه در صورتی که هنوز نگرفتی قضیه رو یا فکر می کنی "اشتباه؟" می گم، خودت یه مرحله که در حد یه مرحله ی UT باشه با روش خودت دربیار و نتیجه رو ببین. یادت باشه اینجا مرحله رو طراحی نمی کنی که 2 تا شات ازش بذاری رو خط. مرحله رو طراحی می کنی که یه بازیکن به صورت ریل-تایم توش بازی کنه.
tovamohammad
03-10-2010, 15:58
درود به خاطر یک مشکل مجبور شدم از 8 برم به 5 و حالا مرحله ای رو که کلی زحمت کشیده بودم رو از دست دادم!!!
از مرحله خروجی ابجکت میگیرم .کار راه انداز نیست.کسی پیشنهادی داره؟
سلام
UDK و کلا Unreal Engine هیچگونه قابلیت Backward Compatiblity نداره. یعنی پکیجی که تو بیلد N درست میشه، در حالت کلی تو بیلد N-1 و پایین تر کار نمی کنه. ممکنه شما چنتا است خاص رو بتونی برگردونی ولی در حالت کلی همچین قابلیتی وجود نداره.
برای همین هست که توصیه می کنم افراد بین پروژه پروژه رو منتقل نکنن. حتی همون بیلد های بالاتر ککه امکان انتقال بهشون هست هم کار پردردسری نیاز داره برای یه بازی( نه فقط یه مپ).
شما هم توصیه می کنم در صورتی که با بیلد آگوست مشکل داشتی، یه تست بکن ببین آیا تو بیلد سپتامبر که بالاتر هست مشکل حل شده یا نه؟ اگه حل شده می تونی بیای روی این بیلد، در کل هم مشکلی برای انتقال پکیج نیست.:5: فقط شاید تعدادی از است ها نیاز به سیو مجدد و یا ادیت داشته باشن(مثل Physic Asset ها که لازمه دوباره سیو بشن تو پکیج)
یک سوال دارم
من کار با Animation tree رو بلدم .می خوام بدونم چه جوری می تونم کاری کنم که اگر فلان دکمه رو زدم فلان انمیشن اجرا بشه .
این چیزی که شما پرسیدی دو تا مورد مجزا هست و هیچ کدوم هم AnimTree نیست.
مورد اول زدن کلیده، که شما باید Key Binding رو یاد بگیری، کار 2 دقیقه هست. سرچ کن تو تاپیک لینکشو گذاشتم.
مورد دوم هم متد اجرا کردن هست، که هم می تونه کیسمت باشه و هم اسکریپت. تو اسکریپت باید Exec Function بنویسی براش، تو کیسمت هم باید از اونت Console Event استفاده کنی.:20:
خوب مگه Animation tree برای این کار نیست ؟ توی انیمیشن تری برای جلو عقب دویدن و نشستن انیمبشن تعین کردم اینا چی اینا هم فرق می کنه
ali rafaty
03-10-2010, 16:11
نه!!خوب از اول میگفتی Occlusion Culling رو مش ساپورت نیست!(یک چیزی تو همین ماییه ها)دی.
یک سوال:
مگه BSP چقدر قدرت داره؟حالا فوقش ترین رو با ترین ادیتور UDK با بدبختی میسازیم.بعدش اون چیزی که میخواستیم هم در نیومده به درک اما در مورد ساختمون و ... چی؟؟استیل گیرز اوو وار رو نگاه نکن.یعنی مثلا تمام اون ساختمونهای عجیب غریب تو بوردرز لند رو با BSP ساختن؟؟اون همه اشیا که مطمین باش 70 درصدش تو نرم افزار های سه بعدی ساخته شده. Occlusion Culling رو اعمال نمیکنن؟
البته شاید هم ...
ali rafaty
03-10-2010, 16:31
مشکل من اینه که منوم فقط تو نسخه ماه 5 میاد!! نه بالاتر!! حالا از 8 مجبورم برم رو 5!
Sadegh 2007
03-10-2010, 16:31
سلام. کسی نیست این material editor و partical system رو آموزش بده. ما که نمی فهمیم اینا چی می گن.:19:
tovamohammad
03-10-2010, 16:34
نه!!خوب از اول میگفتی Occlusion Culling رو مش ساپورت نیست!(یک چیزی تو همین ماییه ها)دی.
یک سوال:
مگه BSP چقدر قدرت داره؟حالا فوقش ترین رو با ترین ادیتور UDK با بدبختی میسازیم.بعدش اون چیزی که میخواستیم هم در نیومده به درک اما در مورد ساختمون و ... چی؟؟استیل گیرز اوو وار رو نگاه نکن.یعنی مثلا تمام اون ساختمونهای عجیب غریب تو بوردرز لند رو با BSP ساختن؟؟اون همه اشیا که مطمین باش 70 درصدش تو نرم افزار های سه بعدی ساخته شده. Occlusion Culling رو اعمال نمیکنن؟
البته شاید هم ...
بحث ضعف و قدرت نیس. هواپیما خیلی از ماشین قوی تره، درست؟ حالا حتی با فرض اینکه طرف یه هواپیما اختصاصی داشته باشه، کدوم آدم عاقلی وقتی می خواد بره 2 تا خیابون اونور تر با هواپیماهه میره، هان؟
بحث ضعف و قدر نیس، هر که را بهر کاری ساختن، BSP برا یه کاره مش برا یه کاره دیگه، اگه نه اتفاقا در کل Performance مش از BSP خیلی بالاتره. مثلا شما اگه بیای یه کامپیوتر رو با BSP طراحی کنی(تازه اگه بتونی) افت فریم شدیدی پیدا می کنی. ولی اون جاهایی که گفتم باید BSP باشه نه مش.
شما که کرای انجین رو خیلی قبول داری انگار، برو تو ویژگی های سند باکس و مراحل نمونه ای که هست نگاه کن، کلا تمامی انجین های تجاری همینه بحثش.
در ضمن من نگفتم کل ساختمون رو با BSP دربیار، برو دوباره پستم رو بخون. گفتم باید بیس ساختمون به BSP طراحی بشه و بعد بسته به نظر طراح با مش پوشونده بشه. این دقیقا کاریه که همون بازیه برادر لند که مثال زدی می کنه.
اگه هنوزم نمی گیری چی می گم، مپ DM-Sanctuary که با UDK میاد رو باز کن. دوربین رو ببر یه جایی که ساختمون اصلی(همون ساختمون بزرگه- معبده) رو ببینی.حالا کلید W رو بزن تا مش ها حذف بشه. می بینی تفاوت رو؟
چیزی که الان تو ساختمون می بینی BSP هست، اصلا هم جزئیات نداره، فقط بیس ساختمون، دیوار، کف و تو بعضی موارد سقف، که این یکی سقف شیروونیشو با مش در آوردن مثلا. گرفتی قضیه رو؟ پشت سر هم چند بار W رو بزن تا متوجه تغییرات بشی)
مثلا تو برادر لند همه ی اون اشیا تو مدلینگ طراحی شده، شک نکن، ولی نه اینکه یاختمون رو یکجا تو اون در بیارن، تو همین مپ DM-Sanctuary رو مش ها دقت کن، مثلا فقط برا یه ستون دور ساختمون 4-3 تا مش مختلف ساخته شده، در و دیوار ها همینطور. اصطلاحا می گن مش های قابل مونتاژ. باهاشون میشه اشکال متفاوت ساخت.
در ضمن یادت باشه 10 تا مش که کپی هم هستن، رندرشون خیلی سریعتره تا 10 تا مش متفاوت، با همون پلی کانت. این بحث مونتاژ این مزیت رو هم داره، ولی ساختمون کامل نه.:13:
پست قبلی رو هم دوباره بخون.
خوب مگه Animation tree برای این کار نیست ؟ توی انیمیشن تری برای جلو عقب دویدن و نشستن انیمبشن تعین کردم اینا چی اینا هم فرق می کنه
اون سوالی که شما کردی جوابش همون بود که گفتم، اون دو قسمت با AnimTree کاری نداره. خود انیمیشن ها رو باید اینجا ست کنی و تغییر حالت بدی اگه لازمه فقط.
ali rafaty
03-10-2010, 17:07
مثلا شما اگه بیای یه کامپیوتر رو با BSP طراحی کنی(تازه اگه بتونی) افت فریم شدیدی پیدا می کنی. ولی اون جاهایی که گفتم باید BSP باشه نه مش.
شما که کرای انجین رو خیلی قبول داری انگار، برو تو ویژگی های سند باکس و مراحل نمونه ای که هست نگاه کن، کلا تمامی انجین های تجاری همینه بحثش.
اهان من فک کردم شما داری میگی همه چیز رو با bsp بسازیم و اشتباه از من بود که اینطوری متوجه شدم.ولی شما هم خیلی سخت صحبت کردی که باعث شد من اینطوری فکرد کنم.بگزریم.
اما:
در مورد کرای بهتره با پیام خصوصی صحبت کنم با شما!!!
AMIR REZAs
03-10-2010, 18:46
سلام
ارور :
cant save map files via the browser . not saving "package_0"
موقع سیو کردن پکیج واسه چیه؟
tovamohammad
03-10-2010, 18:54
سلام
ارور :
cant save map files via the browser . not saving "package_0"
موقع سیو کردن پکیج واسه چیه؟
سلام
دست نگه دار و ویدئوها رو ببین، این 1001 بار:20:
پکیج های مپ یا همون پکیج های با پسوند UDK با Content Browser سیو نمی شن. باید با دکمه ی Save یا Save All و یا کلا از منوی File تو Unreal Ed (ادیتور اصلی) برا سیوشون اقدام کنی.
Content Browser فقط می تونه پکیج های عادی با پسوند UPK رو سیو کنه.
Sadegh 2007
04-10-2010, 16:50
یکی نسیت کار ما رو راه بندازه؟ :19:
راستی یک بار برای چطور گذاشتن این دکمه تشکر پرسیده بودم ولی نفهمیدم چی شد حالا چطوری می شه گذاشت؟ :31:
tovamohammad
04-10-2010, 17:19
یکی نسیت کار ما رو راه بندازه؟ :19:
راستی یک بار برای چطور گذاشتن این دکمه تشکر پرسیده بودم ولی نفهمیدم چی شد حالا چطوری می شه گذاشت؟ :31:
این مشکلی که شما داری رو هیچ کسی نمی تونه حل کنه واست. تنها کسی که می تونه کمکت کنه خود شماست.
بار ها گفتم تو این صنعت می خواید کار کنید، یه پیش نیاز داره اونم زبان. دیگه اگه نمی خوای بهش برسی تقصیر کسی نیست.
یکی دو ماهه هم میشه این قدر وارد شد که همه ویدئوها و مقالات رو خط رو بدون مشکل بفهمی، پس نگو نمی شه. کسی نره سراغش فقط می تونه از تنبلیش باشه.
------
اون دکمه رو هم یه بار پرسیدی و جواب دادم:
نمی دونم چرا شما همش فقط سوال می کنی، بعد نمیای جواب رو بخونی.:13:
ali rafaty
04-10-2010, 18:26
آقا این UDK دیگه شورشو در آورده! تو یک نسخه میشه متریال رو با کیسمت کنترل کرد یکی نه!!!
تو یک نسخه منو FScommend میگیره تو یکی نه !!
حالا منو رو باز آوردیم تو نسخه 5 منو کار کنه همون کنترل گرفتن متریال باز خراب شدد.اخه ما چقدر از این UDK ضربه بخوریم.
اخخخخخخخخخخخخخ
A.ru2000
04-10-2010, 18:57
ممنون از آموزش های آقای محمد:46:.من ویدیو ها رو گرفتم.ولی زیاد جالب به نظر نمیرسه>:41:
saeed_cpu_full
04-10-2010, 19:28
آقا این UDK دیگه شورشو در آورده! تو یک نسخه میشه متریال رو با کیسمت کنترل کرد یکی نه!!!
حالا منو رو باز آوردیم تو نسخه 5 منو کار کنه همون کنترل گرفتن متریال باز خراب شدد.اخه ما چقدر از این UDK ضربه بخوریم.
اخخخخخخخخخخخخخ
نسخه هایی که از UDK میان نسخه ی Beta هست و معمولا نسخه ی بتا اینجور مشکلات رو داره
ممنون از آموزش های آقای محمد:46:.من ویدیو ها رو گرفتم.ولی زیاد جالب به نظر نمیرسه>:41:
کدوم ویدئو ها ؟ اگه منظورت ویدئو های 3D Buzz هست باید بگم اولش که بخش Introduction هست یه خورده کسل کننده هست ... از بخش Simple Level به بعد خیلی بهتر میشه.
tovamohammad
04-10-2010, 21:48
اخخخخخخخخخخخخخ
من کل بازیم رو تو بیلد 5 درست کردم، این بیلد مشکلی نداره.
کنترل متریال منظورت چیه؟ Set Vector Param ؟
هر چند در کل بتا هیت و اگه اشکالی هم باشه منطقیه.
شما رو نمی دونم، ولی من که تا حالا برا چنتا نرم افزار ویدئو آموزشی دیدم اونم از جاهای مختلف، به جرات می گم ویدئوهای به این خوبی به عمرم ندیده بودم. چه از لحاظ محتوا و چه از لحاظ روش تدریس.
میشه شما بگین ویدئوی جالب یعنی چه جوری؟
ali rafaty
04-10-2010, 21:58
درود
Controlling a Material in Unreal Matinee - UDK Tutorials by Javahawk
این منظورم بود.البته چون وقت نبود قیدش رو زدیم و الان هم همه داریم بازی رو بیلد میکنیم.واقعا چه حالی گرفت ....
tovamohammad
04-10-2010, 22:15
درود
Controlling a Material in Unreal Matinee - UDK Tutorials by Javahawk
این منظورم بود.البته چون وقت نبود قیدش رو زدیم و الان هم همه داریم بازی رو بیلد میکنیم.واقعا چه حالی گرفت ....
همون طور که گفتم این بیلد مشکلی نداره.
تو این ویدئو هم از Vector Mateiral Param Track استفاده می کنه که تو همه ی بیلد ها هست. از جمله بیلد May که شما می گی. شما اگه مشکلی داری، حتما جایی رو اشتباه انجام می دی.
ali rafaty
05-10-2010, 10:08
همون طور که گفتم این بیلد مشکلی نداره.
تو این ویدئو هم از Vector Mateiral Param Track استفاده می کنه که تو همه ی بیلد ها هست. از جمله بیلد May که شما می گی. شما اگه مشکلی داری، حتما جایی رو اشتباه انجام می دی.
تو بیلد سپتامبر نمیاد!یک سرچی بزن متوجه میشی.راستی میشه حدس زد کی یک بیلد درست درمون میاد بیرون؟:19:
A.ru2000
05-10-2010, 13:58
سلام:تکسچر هایی که به اتاق دادم بعد تکان دادن مکعب اتاق تکسچر جا میمونه بعد پاک هم نمیشه.چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
Sadegh 2007
05-10-2010, 14:17
سلام:تکسچر هایی که به اتاق دادم بعد تکان دادن مکعب اتاق تکسچر جا میمونه بعد پاک هم نمیشه.چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
سلام. شما build current geometry رو بعد از پاک کردن یا جا به جا کردن اتاقت می زنی؟
saeed_cpu_full
05-10-2010, 19:18
شما اول ویدئو هارو ببین .. توی همون بخش های اول در مورد Build توضیح میده
ali rafaty
06-10-2010, 07:07
درود
ظاهرا امبینت اکولوژن فقط رو BSP اعمال میشه همینطوره؟
tovamohammad
06-10-2010, 10:39
تو بیلد سپتامبر نمیاد!یک سرچی بزن متوجه میشی.راستی میشه حدس زد کی یک بیلد درست درمون میاد بیرون؟:19:
چه ربطی به سپتامبر داره، شما سر بیلد می صحبت می کردی که منم گفتم مشکلی نداره.
درود
ظاهرا امبینت اکولوژن فقط رو BSP اعمال میشه همینطوره؟
سلام
خیر، Ambient Occlusion محاسباتش رو با کل ورتکس های صفحه انجام میده. برای اون BSP و Mesh و Terrian تفاوتی نمی کنه.
در صورتی که مشکلی باهاش داری، حتما رفرنس های UDK رو نخوندی:
Ambient Occlusion برای اینکه خوب به نظر بیاد، نیاز به لایت مپ های با رزولوشن نسبتا بالا داره، به این خاطر که نور توی گوشه ها به سرعت تغییر می کنه.
کیفیت Preview برای بیلد نور نتیجه ی قابل قبولی روی AO نشون نمی ده، چون AO نیاز به سمپل های انبوهی داره (دقیقا مثل Indirect Shadows).
معمولا کار طراحی مرحله که تموم می شه، اون دست آخر رزولوشن لایت مپ ها رو بالا می برن، و با کیفیت Production نور رو بیلد می کنن. یادت باشه هیچ وقت نتیجه نهایی رو با Preview نمی دن دست کاربر. حالا چرا از همین اول این دو تا کارو نکنیم، خب معلومه به این خاطر که زمان بیلد تقریبا 3 تا 10 برابر بیشتر میشه، و توی تست مرحله نیاز به بیلد های زیادی هست.
سلام
کسی آموزشی در رابطه با ایجاد برف و بارون تو یو دی کا نداره؟:46:
باتشکر:40:
ali rafaty
07-10-2010, 09:26
برای برف و باران درست کردن همین رو تو گوگل بگرد چند نوع آموزش برات میاره.
add rain to UDK
A.ru2000
07-10-2010, 13:07
سلام:
یه سوال کسی میدونه نمایشگاه رسانه های دیجیتال از کی شروع میشه؟
از امروز شروع میشه ولی جاش اینجا نبودا ؟!
AMIR REZAs
07-10-2010, 16:36
راست میگه اینجا ، جاش نبود :31:
:11:یه یکی دو تا سوال کوچک داشتم :
1. کلید میانبر کپی copy تو ادیتور اصلی چیه؟
2. تو این فیلم های buzz نشون میده به خط قرمز به حالت خط کش مانند میاد و میتونه اندازه گیری کنه اون خط قرمز رو با چه میانبری میتونم پیدا کنم؟
ممنون
Sadegh 2007
07-10-2010, 20:03
راست میگه اینجا ، جاش نبود :31:
:11:یه یکی دو تا سوال کوچک داشتم :
1. کلید میانبر کپی copy تو ادیتور اصلی چیه؟
2. تو این فیلم های buzz نشون میده به خط قرمز به حالت خط کش مانند میاد و میتونه اندازه گیری کنه اون خط قرمز رو با چه میانبری میتونم پیدا کنم؟
ممنون
سلام
کلید میانبر کپی ctrl+c هست
و اون خط قرمز اندازه گیری هم با کلید وسط موس هست
pro 3d game studio
12-10-2010, 06:41
با سلام
من تازه کار با UDK رو شروع کردم.
از همین ابتدای کار میخوام بدونم چطوری میشه از بازی خروجی exe گرفت؟
هیچکدوم از آموزش های تصویری رو هم دانلود نکردم .
پست های این تاپیک رو هم جستجو کردم ولی چیزی در این مورد نبود.(لااقل من نتونستم پیدا کنم.اگر هست بگید بازم می گردم)
لطفا" راهنمایی کنید
ممنون
با سلام
من تازه کار با UDK رو شروع کردم.
از همین ابتدای کار میخوام بدونم چطوری میشه از بازی خروجی exe گرفت؟
هیچکدوم از آموزش های تصویری رو هم دانلود نکردم .
پست های این تاپیک رو هم جستجو کردم ولی چیزی در این مورد نبود.(لااقل من نتونستم پیدا کنم.اگر هست بگید بازم می گردم)
لطفا" راهنمایی کنید
ممنون
اگه یه کم بیشتر میگشتی حتما پستهای مربوط به خروجی گرفتن رو پیدا میکردی. باید بگم خروجی گرفتن از UDK یه فرآیند چند مرحله ای داره که باید به ترتیب اجراشون کنی. مثل بعضی موتورها نیست که با یه کلیک بهت خروجی بده.
گرچه برای کار با UDK باید اول باید از همون ویدئوها شروع کنی و صحبت برای خروجی گرفتن هنوز خیلی زوده، ولی یه سری به مقاله زیر بزن :
Sadegh 2007
12-10-2010, 20:32
سلام.
چطوری یک متریال آسمون می سازن؟:31:
تو خود پکیجهای UDK کلی مثال هست برای آسمون. sky رو سرچ کن. هم textureهاشو میبینی و هم mesh هایی که برای این کار استفاده شده.
معمولا دو تا روش هست برای این کار. یه روش استفاده از یه کره و نیم کره هست که بهش یه تکستچر گسترده شده میدن برای ایجاد این تکستچرها بهترین نرم افزاری که میشناسم Vue هست.
راه دیگه استفاده از TextureCube است :
ufo-alien
13-10-2010, 13:23
سلام
مدیر تیم :AFM RAYAN
سازنده بازی :WAR ARMAGEDDON(جنرال 3 ارتش ایران)
از تمام دو ستانی که توانایی همکاری در ارتقائ موتور بازی(SAGE)
را دارند
تقاضای همکاری می کنیم
ار تباط با ما:
MANSORI54@YMAIL.COM
AMIR REZAs
13-10-2010, 14:20
سلام من یه مشکل دارم وقتی speed tree modeler باز نمیشه یعنی وقتی کلیک میکنم رو آیکونش برنامه هنگ میکنه و اصلا باز نمیشه! ویندوزم 7 هست.
چیکار کنم؟
سلام من یه مشکل دارم وقتی speed tree modeler باز نمیشه یعنی وقتی کلیک میکنم رو آیکونش برنامه هنگ میکنه و اصلا باز نمیشه! ویندوزم 7 هست.
چیکار کنم؟
سلام
منم یه همچین مشکلی داشتم هر کار کردم خوب نشد-ویندوزم که سون بود عوض کردم و ایکس پی نصب کردم تا خوب شد:46:
فکر نمیکنم از سازگاری ویندوز باشه. من ویندوز 7 دارم، مشکلی نداره. البته ویندوز من 32 بیتی هستش.
Sadegh 2007
13-10-2010, 22:24
سلام.
displacemap رو چطور می شه توی udk به کار برد؟
tovamohammad
14-10-2010, 04:55
چیکار کنم؟
سلام
از دو مورد می تونه باشه، ویندوز و درایور گرافیک.
اگه خطت خوبه، اول درایور رو تست کن، اگه نه ویندوز.
مدل گرافیکت رو هم بگو.
سلام.
displacemap رو چطور می شه توی udk به کار برد؟
سلام
کلا 3-2 مورد مختلف این اصطلاح استفاده می شه. اول لازمه بگی منظورت دقیقا کدومه. البته حدس می زنم برای متریال بخوای.
AMIR REZAs
14-10-2010, 13:36
اگه خطت خوبه، اول درایور رو تست کن
متوجه نشدم !
مدل گرافیکت رو هم بگو.
NVIDIAs GEforce9400 GT
DDR2
size = 1024mb
ویندوز :
windows 7 home premium
یعنی اینکه یه درایور کارت گرافیک جدید دانلود کن .
Sadegh 2007
14-10-2010, 13:52
سلام محمد جان
من برای متریال می خوام.
چند تا سول دارم
1-میشه Matine رو روی کارکتر اصلی اعمال کرد یعنی اینکه مثلا توی یه بخش یه انیمیشن برای مثلا اینکه دست بازیکن دیگه رو بگیره یا انیمیشن های دیگه .
2. توی همین matine وقتی توی قسمت grup راست کلیک می کنی یه گزینه هست به نام add new ai group کسی می دونه اون چیه .
3- بلاخره معلوم نشد که ادیتور ai tree کیسمت 2 یا یه چیز دیگه؟
tovamohammad
14-10-2010, 14:52
سلام
NVIDIAs GEforce9400 GT
DDR2
size = 1024mb
ویندوز :
windows 7 home premium
اگه خطت خوبه بگو که بگم چه درایور هایی رو تست کنی، اگه نه اول ویندوز رو عوض کن. البته هر دوش احتمالش هست پس الان نمی شه با یقین گفت مشکلت با یکیش حل می شه.
در ثانی مگه قرار نشد شما الان چیزای اضافه کار نکنی؟ هان؟ :13:شما رو برنامه که بری جلو اصلا تا 3-2 ماه دیگه با Speed Tree کاری نداری.
سلام محمد جان
من برای متریال می خوام.
خب اون چنتا متد داره. پر کاربردتریش استفاده از نود Bump Offset تو زیرمنوی Utility هست.
متریال های Dungeon Defense رو باز کن، توش نمونش هست. جزئیات کار رو اونجا یاد می گیری.
چند تا سول دارم
1-میشه Matine رو روی کارکتر اصلی اعمال کرد یعنی اینکه مثلا توی یه بخش یه انیمیشن برای مثلا اینکه دست بازیکن دیگه رو بگیره یا انیمیشن های دیگه .
2. توی همین matine وقتی توی قسمت grup راست کلیک می کنی یه گزینه هست به نام add new ai group کسی می دونه اون چیه .
3- بلاخره معلوم نشد که ادیتور ai tree کیسمت 2 یا یه چیز دیگه؟
با یه سرچ ساده اغلب سوالاتو جواب می گیری.
1. یکی از وظیفه های پراستفاده ی Matinee همین هست. مواردی هست که فیلم کامل با Matinee می سازن. دیگه این چیزا که کاری نداره.
2.برای کار با AI هایی هست که در زمان ریل تایم Spawn میشن. اینم داکیومنتش:
3. خیر. قبلا هم گفتم باید صبر کنی تا خود اپیک در موردش صحبت کنه.
در کل شما کار نداشته باش چه چیزایی تو انجین هست. مهم اینه که شما به چه چیزایی از انجین احتیاج داری تا بازیتو بسازی.
AMIR REZAs
14-10-2010, 17:30
اگه خطت خوبه بگو که بگم چه درایور هایی رو تست کنی، اگه نه اول ویندوز رو عوض کن. البته هر دوش احتمالش هست پس الان نمی شه با یقین گفت مشکلت با یکیش حل می شه.
در ثانی مگه قرار نشد شما الان چیزای اضافه کار نکنی؟ هان؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما رو برنامه که بری جلو اصلا تا 3-2 ماه دیگه با Speed Tree کاری نداری.
من ای دی اس الم 128 هست نمیتونم دانلود کنم !
ویندوز هم 7 رو از home به unltmate تغییر دادم ولی بازم نشد ! ایسک پی که اصلا .net هم نصب نمیشه !!!
قرار شد خوب من دارم رو آموزشها هم کار میکنم دیگه ، میخواستم با speed tree هم بلد باشم!
ali_2021
14-10-2010, 17:46
سلام به همگی !
بالاخره بعد چند روز لینک 2تا آموزش جدید Eat3d(دررابطه با udk) هم اومد !:5:
لینک دانلود EAT 3D Unreal Development Kit 2 – Creating Cinematics & Environmental Effects :
لینک دانلود EAT3D-Character Skinning – Skinning A Low-Res Character For Animation :
در ضمن کسایی که نمیتونن دانلود کنن از
میتونن بخرند !
AMIR REZAs
14-10-2010, 21:39
آقا من الان دارم رو آموزشهای کیسمت کار میکنم و بعد معنی لغتی یا کاربرد چند لغت در UDK رو میخواستم بدونم:
Toggle
Aborted
finished
spawn point
فعلا همین اینا البته دوباره میگم من معنی لغت نمیخوام فقط کاربردشون تو کیسمت رو میخوام بدونم ممنون:11:
tovamohammad
14-10-2010, 22:52
من ای دی اس الم 128 هست نمیتونم دانلود کنم !
ویندوز هم 7 رو از home به unltmate تغییر دادم ولی بازم نشد ! ایسک پی که اصلا .net هم نصب نمیشه !!!
قرار شد خوب من دارم رو آموزشها هم کار میکنم دیگه ، میخواستم با speed tree هم بلد باشم!
خب با این که می تونی بگیری که. هر کدوم رو حدودا 2 ساعته می گیری. اگه می خوای یه دانلود کمتر بکنب، اول ببین چه ورژنی از درایور رو نصب داری. بعد این 3 ورژن رو که می گم تک تک بگیر و ببین با کدوم جواب می گیری(البته ممکن هست بعدش باز نیاز به تعویض ویندوز داشته باشی).
یکی آخرین درایور که سرچ خود انویدیا بهت پیشنهاد می ده. احتمالا 258.96 باشه اگه جدیدترشو نداده باشه.
ورژن 196.21.
ورژن 190.62.
برای دو تا آخری تو صفحه سرچ که رفتی از لینکای پایین صفحه Beta and Archived Drivers رو بزن. این دو تا ورژن هایی هستن که stability بالایی دارن و همیشه برای تست بهترین گزینه هستن.
به همون ترتیبی که گفتم، یکی رو بگیر، نصب کن، سیستم رو ریست کن و تست کن، نشد برو بعدی.
در کل این درایور ها رو داشته باش، در آینده به کارت میان.
tovamohammad
14-10-2010, 23:13
آقا من الان دارم رو آموزشهای کیسمت کار میکنم و بعد معنی لغتی یا کاربرد چند لغت در UDK رو میخواستم بدونم:
Toggle
Aborted
finished
spawn point
فعلا همین اینا البته دوباره میگم من معنی لغت نمیخوام فقط کاربردشون تو کیسمت رو میخوام بدونم ممنون:11:
اتفاقا این اصضلاحاتی که گفتی، اگه معنی لغاتشو می دونستی می فهمیدی چیکار می کنن. شما یه دیکشنری رو سیستمت داشته باش، نداری هم حداقل از گوگل استفاده کن:
Toggle کلا معنیش میشه سوئیچ. حالا بسته به اینکه کجا بیاد، سوئیچ بین دوتا چیز مختلف. مثلا Hide/Unhide ، Enable/Disable ، True/False و یا حتی On/Off.
Aborted و Finished لینکهای خروجی هستن که توسط خود اکشن فراخوانی می شن. مثلا Finished وقتی فراخوانی میشه که اکشن وظیفشو انجام داده باشه و تو مواردی میاد که کار اکشن زمان بر هست مثل اکشن Play Sound. خروجی Aborted همون طور که از معنیش پیداست، میگه کار اکشن ناتمام رها شد.
Spawn Point نقطه ای هست که اکتور مورد نظر Spawn میشه. Spawn کلا یعنی ایجاد یه اکتور در Run Time.
شما رو همون روند برو جلو، به انگلیسیت هم برس، همه چیزو متوجه میشی.
mehrandinio
14-10-2010, 23:36
با سلام
من چطوری میتونم پیچ های جاده رو شبیه سازی کنم. (با خط های جاده)
Sadegh 2007
15-10-2010, 03:51
با سلام
سلام.
شما می خواید پیچ های جادتون رو با چی درست کنید؟
متریال یا static mesh؟
mehrandinio
15-10-2010, 13:40
سلام.
شما می خواید پیچ های جادتون رو با چی درست کنید؟
متریال یا static mesh؟
سلام
به نظرتون کدوم مورد بهتره؟ متریال یا Static Mesh
با تشکر
tovamohammad
15-10-2010, 15:26
با سلام
سلام
به نظرتون کدوم مورد بهتره؟ متریال یا Static Mesh
با تشکر
سلام
برای کاری که شما می خوای مپینگ لازمه. BSP و Terrain که مپینگ نمی پذیرن. مشخصه که تو این مورد از Decal هم نمی تونی استفاده کنی. تنها راه مش هست.
جاده ای که مد نظرت هست رو با ضخامت کم تو نرم افزار مدلینگ طراحی کن و همونجا مپینگش کن. همین.
در صورتی که ترینت پیچیده هست و یا جاده های زیادی توش نیاز داری، مثل خیلی از بازیها از مش های قابل مونتاژ استفاده کن.
یعنی به جای اینکه یه مش بزرگ برای جاده درست کنی، یه سری مش کوچیک درست کن و تو ادیتور جاده رو با اونا بساز. (مثلا یه پیچ 90، یه پیچ 135، یه پیچ نیم دایره، یه سه راهی و یه جاده ی صاف) این طوری زمان بر هست ولی انعطاف پذیری داره. در صورتی هم که ترین رو تغییر دادی نیازی به ساخت مجدد مش نیست. البته در صورتی که جاده پستی و بلندی زیاد داشته باشه تنها راهی که می مونه همینه. اگه خواستی این کارو بکنی می تونی از مش های Pipe که داخل UDK هست الگو بگیری.
خیلی از جاها از مش های قابل مونتاژ استفاده میشه، تو UDK چند سری می تونی پیدا کنی. در صورتی که خواستی از این روش بری، بگو که قبلش چنتا نکته رو بهت بگم.
mehrandinio
15-10-2010, 16:07
سلام
برای کاری که شما می خوای مپینگ لازمه. BSP و Terrain که مپینگ نمی پذیرن. مشخصه که تو این مورد از Decal هم نمی تونی استفاده کنی. تنها راه مش هست.
جاده ای که مد نظرت هست رو با ضخامت کم تو نرم افزار مدلینگ طراحی کن و همونجا مپینگش کن. همین.
در صورتی که ترینت پیچیده هست و یا جاده های زیادی توش نیاز داری، مثل خیلی از بازیها از مش های قابل مونتاژ استفاده کن.
یعنی به جای اینکه یه مش بزرگ برای جاده درست کنی، یه سری مش کوچیک درست کن و تو ادیتور جاده رو با اونا بساز. (مثلا یه پیچ 90، یه پیچ 135، یه پیچ نیم دایره، یه سه راهی و یه جاده ی صاف) این طوری زمان بر هست ولی انعطاف پذیری داره. در صورتی هم که ترین رو تغییر دادی نیازی به ساخت مجدد مش نیست. البته در صورتی که جاده پستی و بلندی زیاد داشته باشه تنها راهی که می مونه همینه. اگه خواستی این کارو بکنی می تونی از مش های Pipe که داخل UDK هست الگو بگیری.
خیلی از جاها از مش های قابل مونتاژ استفاده میشه، تو UDK چند سری می تونی پیدا کنی. در صورتی که خواستی از این روش بری، بگو که قبلش چنتا نکته رو بهت بگم.
سلام
بابت توضیحات خیلی ممنونم.
اگه میشه اون نکات رو ذکر کنید؟
با تشکر
tovamohammad
15-10-2010, 17:52
سلام دوستان
لطفا همگی این پست رو بخونید، چنتا از بچه ها بهش برخوردن تا حالا.
دو تا مورد خیلی مهم هست که برای هر مش قابل مونتاژی باید رعایت بشه:
1. ابعاد. ابعاد مش باید حتما یا توانی از دو باشه مثل 64 یا 512 و یا دیگه در بدترین حالت ضریبی از توان 2 باشه مثل 48 یا 80. در غیر این صورت قابل استفاده نیست و دو تا مشکل بزرگ براتون پیش میاره که قابل رفع هم نیستن.
2. تکسچر. تمامی تکسچر های مش باید Tileable باشن، که این مسئله برای مپ های Diffuse ، Normal و Specular اهمیت دو چندان داره. البته نه همه طرفش، فقط قسمتهایی که قراره مش دیگه ای بهش بچسبه. مثلا برای یه مش مربعی جاده، دو طرف مش که خط اطراف جاده هست مهم نیست، ولی دو طرف دیگه که مش های دیگه بهش وصل میشه خیلی مهم هست.
این مورد دوم تو بعضی موارد قابل صرف نظر هست، مثل موردی که برای مش های لوله استفاده میشه. کافیه داخل مش، دو سر هر لوله یه رابط اضافه کنین، مثل لوله هایی که توی UDK هست. ولی تو کیسی مثل جاده قابل صرف نظر نیست.
----
به عنوان یه مسئله ی جانبی این رو هم بدونین. تو بعضی از موارد مش هایی خیلی زیادی سر هم میشه تا یه آبجکت خاصی رو برامون بسازه. تو این موارد توصیه می کنم بعد از اسمبل کردن مش ها، همه ی این مش های مربوط به هم رو انتخاب کنید و توی یه Group بذارید که برای تنظیمات بعدی کارتون راحت باشه.
از Prefab هم می تونین کنار این قضیه استفاده کنید، به این صورت که بعد از اتمام اسمبل، همه ی مش ها رو سلکت کنید و بعد از راست کلیک گزینه ی Convert To Prefab رو بزنین و یه اسم براش انتخاب کنید. در صورتی هم که سوال کرد Yes رو بزنین. این طوری می تونید به راحتی عمل خاصی رو روی کل مش ها اعمال کنید و یا حتی کل این مش های اسمبل شده رو به سادگی تو چند مپ استفاده کنید.
ali rafaty
17-10-2010, 14:43
اقا فک نکنید ما رفتیم ها.دی
از همین جا یک خسته نباشید به همه کساییی که 2 گیگ رم ناقابل برای کار با udk پر کردن میفرستم .مخصوصا اقا محمد.
Sadegh 2007
17-10-2010, 19:25
سلام. آقای silsin خان نمی خواید دیگه بقیه آموزش script رو بنویسید؟
ما منتظریم ها
شرمنده:11:
راستش رو بخوای من الان وقط سر خاروندن ندارم چه برسه به اینکه مقاله بنویسم . اون موقعی که مقاله می نوشتم تابستون بود و کلا بی کار ولی حالا ..
باور کن یادگرفتنش زیاد هم سخت نیست . یکمی توی اینترنت بگرد این همه ویدئو و مقاله و صفحه توی اینترنت هست .
من خودم همین اندازه ای که یادگرفتم فقط 300 تک صفحه ای اینترنتی دانلود کردم .
شما هم سعی کن برای یادگیری متکی به کسی نباشی وگرنه به هیچ وجه نمی تونی چیزی یاد بگیری .
بازم شرمنده از اینکه منتظرت گذاشتم:11:
mehrandinio
18-10-2010, 15:40
سلام به همگی
من چجوری میتونم کاری کنم که وقتی بازی شروع میشه
پلیر سویچ بشه به یه ماشین؟
با تشکر
سلام به دوستان:10:
من یه ماشین ساختم بردم تو یو دی کا چندتا سوال واسم پیش اومد:21:
می خواستم اول ببینم چرا بدنه ماشین موج موج شده؟من تو مکس بهش متریال دادم امکانش هست واسه اینکه اونجا متریال دادم اینجوری شده؟انوقت چه جوری می تونم یه متریال بسازم که رفلکت داشته باشه؟:21:هر کار کردم نشد-راستی با پارتیکل میشه گرد و خاک ساخت؟
ماشین رو با اکتور ایکس اکسپورت کردم
عکس1:
عکس2:
اینو من می دونم دلیل این پایین بودن رزولیشن لایت مپه . برای اینکه درستش کنی روی زمینت کلیک و بیار توی پروپرتیسش بعد
lightmap رسولیشنش رو که 32 بیشترش کن این بیشتر کردن می تونه هم درستش و هم عالی و باید طول کشیدن رندرش تحمل کنی.
ولی کلا عالی شده.
اینو من می دونم دلیل این پایین بودن رزولیشن لایت مپه . برای اینکه درستش کنی روی زمینت کلیک و بیار توی پروپرتیسش بعد
lightmap رسولیشنش رو که 32 بیشترش کن این بیشتر کردن می تونه هم درستش و هم عالی و باید طول کشیدن رندرش تحمل کنی.
ولی کلا عالی شده.
سلام
خیلی ممنونم حسن جان این نکته رو نمیدونستم:46:راستی این قبل از اینکه بهش متریال بدم هم همین جوری بود:20:
tovamohammad
19-10-2010, 19:30
سلام به همگی
من چجوری میتونم کاری کنم که وقتی بازی شروع میشه
پلیر سویچ بشه به یه ماشین؟
با تشکر
سلام
شما زمانی که می خوای بازی خودتو درست کنی، اصلا پلیری وجود نداره، خودت Player و PlayerController رو تعریف می کنی. حالا این می تونه آدم باشه، می تونه ماشین یا هواپیما یا یه کشتی باشه. حتی می تونه مثل یه بازی استراتژی یا فوتبال یه تیم باشه. که خب همش با اسکریپته.
من یه ماشین ساختم بردم تو یو دی کا چندتا سوال واسم پیش اومد:21:
می خواستم اول ببینم چرا بدنه ماشین موج موج شده؟من تو مکس بهش متریال دادم امکانش هست واسه اینکه اونجا متریال دادم اینجوری شده؟انوقت چه جوری می تونم یه متریال بسازم که رفلکت داشته باشه؟:21:هر کار کردم نشد-راستی با پارتیکل میشه گرد و خاک ساخت؟
ماشین رو با اکتور ایکس اکسپورت کردم
عکس1:
عکس2:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر:40:
سلام
من فکر کنم این مشکل برای تعداد ورتکس های مدل باشه !؟ اون روشی که حسن گفت تست کن اگه جواب نداد از hipoly بودن مدل هست .!
anti-military
19-10-2010, 23:57
به این صورت نمیشه فهمید شما یه عکس از وایر فریم ماشین بزارید مشخص میشه مشکل چیه ...
سلام
خیلی ممنونم حسن جان این نکته رو نمیدونستم:46:راستی این قبل از اینکه بهش متریال بدم هم همین جوری بود:20:
یه راه دیگه هم هست . وارد پنجره کنترل پنل دریاور انویدیا ت بشو توی قسمت Adjust Image Settings With Preview
یه قسمت می بینی که ارم انویدیا داره می چرخه اونجا دقیقا زیر همین عکس سه تا گزینه و یه چیز دیگه هم وجود داره (الان اسمش رو یادم رفت ) که اولش Perfomance و اخرش quality هستش موقعیت اون رو ببین چه جوری اگه روی performance هست بیارش تا اخر تا quality بشه . تغیرات رو هم توی صفحه بالاش نشون می ده.
اگر هم نشد برو سراغ خود تری دی مکس اونجا تنظیمات directx رو دستکاری کن
سلام
خیلی ممنونم از راهنماییاتون:46:
اینم عکس وایر و مدل قبل از متریال دادن:نمیدونم ولی فکر کنم مال همون تعداد پلیش هستش:21:
anti-military
20-10-2010, 17:11
سلام
خیلی ممنونم از راهنماییاتون:46:
اینم عکس وایر و مدل قبل از متریال دادن:نمیدونم ولی فکر کنم مال همون تعداد پلیش هستش:21:
تو مدلهای که برای این موتور میسازی باید سعی کنی تمام Poly ها چهار ضلعی باشه مدلهای مثل این ماشین بالا داخل موتور همینطوری میشه !
احتمالا با Edit patch کار کردی ...
اما اگر داخل مکس هم وقتی متریال میدی اینطوری میشه باید بهش UVW map بدی ...
سلام
نه مدل من پلی هاش چهار ضلعی و با مکس ساختم یو هم دادم:11:اینم وایر داخل مکس:
سلام
اولین مقاله از فصل 2 اموزش انریل اسکریپت اماده شد.
شکل و شمایل اون هم فرق کرده.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
اینم مقاله
راستی رپیدشر چقدر جالب شده!
ali_2021
21-10-2010, 14:12
سلام.بازم یه آموزش جدید البته فکر کنم !:31:
3D Palace Next Generation Game Development In Unreal Tournament 3 For 3dsmax
The ED209 Game Development Project is a video learning set from 3d-Palace that covers advanced game development character building, preperation and insertion into a game both as a static textured mesh and as a fully animated and realised asset.
The set covers some unique concepts in game development model development, including a new Scaffold Methodology to allow a much faster approach to modelling.
You will start this set, as usual, with a completely empty scene in 3ds Max, no photoshop files and no game assets ? by the end of this mammoth FOUR DVD set, you will have a fully rigged low polygon ED209 with high polygon normal map, actually inside the Unreal Tournament 3 game with every step of the process along the way demonstrated!
Download:12.61 GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part01.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part02.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part03.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part04.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part05.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part06.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part07.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part08.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part09.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part10.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part11.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part12.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part13.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part14.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part15.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part16.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part17.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part18.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part19.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part20.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part21.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part22.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part23.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part24.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part25.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part26.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part27.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part28.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part29.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part30.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part31.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part32.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part33.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part34.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part35.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part36.rar
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.Tournament.3.For.3dsmax-TACTiLE.part37.rar]
تا چند روز آینده هم میتونید از shop.persian-cube.com خرید کنید.:21:
لینک مستقیم فصل 2 اموزش انریل :
tovamohammad
21-10-2010, 21:03
سلام
یکی از بچه ها اینا رو پرسیده بود گفتم بزنم هر کی نمی دونه بخونه. البته اگه چیزیشو الان نمی فهمید نگران نباشین. به موقش می گیرین همه رو.
Native: مشخص می کنه که یه کلاس (که اسمشو مشخص کردی - اگه هم اسمی مشخص نکنی به نام خود کلاس) تو کدهای ++C انجین وجود داره که کار اصلی رو اون انجام می ده. مثلا برای Actor یه کلاس به همین نام تو ++C هست که اصل کدها تو اون نوشته شده. لیست یه تعدادی از توابع اون کلاس ها رو می تونی تو قسمت CppText ببینی.
NativeReplication: خب برا اینکه اینو بفهمی اول لازمه یاد بگیری Replication چیه.
DependsOn: به کامپایلر می گه کلاسی که مشخص کردی باید قبل از این کلاس کامپایل شده باشه.
Abstract: این مورد تو اکثر زبون ها هست که. بلد نیستی چیه؟ می گه کاربر نمی تونه از این کلاس مستقیما شی ای ایجاد کنه. صرفا لازمه از این کلاس ارث بگیره، بعد از کلاس فرزند می تونه شی ایجاد کنه. البته تعریفش دقیق تر از اینه.
Deprecated: مشخص می کنه که تمام شی های این کلاس فقط می تونن لود بشن، قابلیت سیو ندارن. در ضمن اگه تو لول استفاده بشن هم هر بار به طراح وارنینگ میده.
Transient: می گه اشیایی که متعلق به این کلاس هستند هرگز نباید سیو بشن، فقط هم با یه سری از کلاس های Native می یاد پس شما باهاش کاری نداری.
NonTransient: زمانی میاد که شما یه کلاس فرزند درست کردی و پدر این کلاس Transient هست در صورتی که نمی خوای این خاصیت به فرزند منتقل بشه. در حقیقت کلاس رو برمی گردونه به حالت عادی قبل از Transient.
Config: مشخص می کنه متغیر های تعیین شده تو این کلاس باید تو چه فایل INI ذخیره بشن. اون متغیر ها متغیر هایی هستن که با Config کنارشون مشخص شدن.
PerObjectConfig: همون کار قبلی رو می کنه. تنها فرقش اینه که قبلی متغیر ها رو برای کل کلاس سیو می کنه ولی این یکی به ازای هر شی از این کلاس، متغیرها رو جدا سیو می کنه، یعنی مثلا اگه کلاس اسلحه رو با این مشخص کردی، و تو بازیت 10 تا از این کلاس رو لود می کنی، زمان سیو، هر 10 شی رو سیو می کنه.
AMIR REZAs
22-10-2010, 16:45
سلام
من تو ویندوز 7 نمی تونم ویژوآل استدیو رو نصب کنم ! حالا چطوری اون برنامه ی اسکریپت نویسی UDK رو نصب کنم؟؟
tovamohammad
22-10-2010, 18:59
سلام
من تو ویندوز 7 نمی تونم ویژوآل استدیو رو نصب کنم ! حالا چطوری اون برنامه ی اسکریپت نویسی UDK رو نصب کنم؟؟
سلام
ویندوز سون با هیچ کدوم از VS های 2005 و بعد تر مشکلی نداره. اگه نمی تونی نصب کنی، سیستم شما مشکل داره. سرچ کن VS Shell 2008. از مایکروسافت می تونی دانلود کنی، رایگانه. اونو بزن بعد می تونی Nfringe رو بزنی.
اگه هم مشکل از ویندوزت هست و نمی خوای وین عوض کنی، مجبوری با یکی از برنامه های دیگه که تو این تاپیک معرفی کردم کار کنی.
سوال
می سه path node ها رو برای هر کارکتر جدا تنظیم کرد.
tovamohammad
25-10-2010, 16:23
سوال
می سه path node ها رو برای هر کارکتر جدا تنظیم کرد.
سلام
خیر. Path Node که دیدی زمان طراحی بیلد می شن. در صورتی که کاراکتر ها رو تو ریل تایم اضافه می کنی.
منظورم اینه زمانی که بیلد می کنی اصلا کاراکتری وجود نداره که.
در ثانی اصلا همچین چیزی نیاز نمی شه، مگه شما واسه چی می خوای؟
NINJA0098
25-10-2010, 17:55
اگه بخوايم براي هر كاراكتر مكان محدود به خودشو براي حركت بزاريم چكار بايد بكنيم؟
مثلا تو يه مكان مشخص سه نوع كاراكتر بزاريم و هركدوم فقط تو اون مكان از يه سري دالان عبور كنه ولي يه سري ديگه از بعضي ديگه دالانا عبور كنن!!
سلام
خیر. Path Node که دیدی زمان طراحی بیلد می شن. در صورتی که کاراکتر ها رو تو ریل تایم اضافه می کنی.
منظورم اینه زمانی که بیلد می کنی اصلا کاراکتری وجود نداره که.
در ثانی اصلا همچین چیزی نیاز نمی شه، مگه شما واسه چی می خوای؟
نه نگاه کن منظور من اینه . من دیدم که توی طراحی بازی وقتی این path node ها رو می زاری دشمن به سمتشون میره و کلا راه مابین اونا رو میره حالا اگه من بخوام این راهها برای هرنفر مخصوص بزارم می تونم از این استفاده کنم .
راستی یه چیز دیگه توی چندتا بازی که با انریل ساخته شده بود دیدم که کارکتر خودمون انیمیشن نشون می ده مثلا تفگ رو پرتاب می کنه و امثال این چیزا . می خواستم بدونم چه جوری باید اینرو درست کرد اگه با matine می شه درست کرد
ما کارکتری نداریم که بخوایم روش انیمیشن بزاریم. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
tovamohammad
25-10-2010, 20:23
اگه بخوايم براي هر كاراكتر مكان محدود به خودشو براي حركت بزاريم چكار بايد بكنيم؟
مثلا تو يه مكان مشخص سه نوع كاراكتر بزاريم و هركدوم فقط تو اون مكان از يه سري دالان عبور كنه ولي يه سري ديگه از بعضي ديگه دالانا عبور كنن!!
نه نگاه کن منظور من اینه . من دیدم که توی طراحی بازی وقتی این path node ها رو می زاری دشمن به سمتشون میره و کلا راه مابین اونا رو میره حالا اگه من بخوام این راهها برای هرنفر مخصوص بزارم می تونم از این استفاده کنم .
راستی یه چیز دیگه توی چندتا بازی که با انریل ساخته شده بود دیدم که کارکتر خودمون انیمیشن نشون می ده مثلا تفگ رو پرتاب می کنه و امثال این چیزا . می خواستم بدونم چه جوری باید اینرو درست کرد اگه با matine می شه درست کرد
ما کارکتری نداریم که بخوایم روش انیمیشن بزاریم. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
پیاده سازی تمامی اینها با اسکریپت به راحتی امکان پذیر هست. کلا هم روشش همینه. هیچ کدوم بیش از 2 ساعت طول نمی کشه، مثلا اون مورد انیمیشن کار 5 دقیقه هست.
دیگه روش فکر نکنید تا وقتی که اسکریپت رو وارد بشید.
در ثانی آقای سیلسین تو جمله ی اول چیز جدیدی نمی بینم، دوباره اون پستم رو بخون، این دفعه با دقت. برای اون انیمیشن هم اگه بازیت اول شخصه کاراکتر نداری ولی دوتا دست کامل داری که انیمیشن رو باید روی اون در بیاری.
من می خوام وقتی یه دکمه رو تو بازی فشار میدیم یه پیغام روی صفحه نمایش بده:البته اینکار رو کردم ولی می خوام این به فارسی نمایش داده بشه,ولی مثل اینکه کلا فارسی بخواهی استفاده کنی خیلی دنگ و فنگ داره,آیا میشه اون متن رو تو فتوشاپ نوشته البته بدون زمینه_و با پسوند مثلا PNG ذخیره کرد و وقتی که اون کلید رو زدی این تصویر رو نشون بده؟؟؟؟بجای متن فارسی؟؟؟؟:21:
با تشــــــــــــکر:40:
AMIR REZAs
26-10-2010, 19:17
سلام
در این مقاله شما با نحوه ی استفاده از زبان فارسی در UDK آشنا خواهید شد.
لینک دانلود:
محسن جنگی 1389/07/29 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: استدیو هیرو
سلام
من این آموزش ایمپورت کردن اسلحه رو به هزار زحمت دانلود کردم:21:بعد اسلحه خودم رو تو مکس از رو همون آموزشه انیمیت کردم بعد وقتی می خوام وارد موتور بکنمش Dont Send میده:41:چندبار دیگه هم امتحان کردم بازم همینجوری شد.به نظر شما مشکل از کجاست؟اونوقت داخل اون آموزشه که کلا مال UT3 هستش داخل پوشه Config یه سری فایلها هستش که داخل پوشه Config یو دی کی نیست کدوم فایل رو باید تغییر بدم؟:27:
باتشکر:11:
سلام به همه دوستان UDK کار ...
چقدر تاپیک جلو رفته .... از دوستانی که آموزش گذاشتن تشکر می کنم ....
برام دعا کنید هفته دیگه باید در مورد نرم افزار توی دانشگاه کنفرانس بدم ....
برای اینکه پست مفید بشه یه بازی فکری جالب که با این موتور ساخته شده رو براتون لینک مستقیم میزارم....
RoboBlitz 1.1
tovamohammad
28-10-2010, 09:52
سلام
بیلد اکتبر هم اومد:
بزرگترین تغییرات تو قسمت رندرینگ،ادیتور اصلی و سیستم Motion Blur بوده. همین طور سیستم قبلی UI به طور کامل حذف شده. اینم لیست کامل تغییرات:
بالاخره بعد چندین ماه هم یه پروژه به UDK Showcase اضافه شد:
البته این یکی بازی نیست، یه پروژه Visualizing یا بصری سازی هست که توسط 4 نفر طی 4 ماه با UDK ساخته شده.
تو یکی از عکسها هم می تونین بازی رو تو رزولوشن 3840x1080 ببینین.:21:
اینم تاپیکش با یه سری ویدئو برا اونا که علاقمند شدن:
خب پس فعلا.:8:
A.ru2000
28-10-2010, 13:15
سلام:
میخواستم بگید توضیح گرفتن .exe کجای تاپیک هستش. لطفا ادرسش رو بذارید.
سلام:
میخواستم بگید توضیح گرفتن .exe کجای تاپیک هستش. لطفا ادرسش رو بذارید.
سلام
یه نیگاه اینجا بندازین:46:
A.ru2000
29-10-2010, 18:05
سلام:
اینکه همش خارجی بود آموزش فارسی تو خود این تاپیک یا جای دیگه رو ندارین.
AMIR REZAs
29-10-2010, 18:28
سلام
من یه مشکل در مورد Terrain دارم:41: واسه paint نمیتونم بیشتر از 2 متریال استفاده کنم ، اگر سه یا چهار متریال Add کنم واسه paint کلا قاطی میکنه و رنگ آمیزی بهم میخوره:41:
کسی میدونه مشکل از چیه؟
tovamohammad
30-10-2010, 04:37
سلام:
اینکه همش خارجی بود آموزش فارسی تو خود این تاپیک یا جای دیگه رو ندارین.
سلام
کل این صنعت غربیه و در نتیجه همه چیزش انگلیسیه (به قول شما خارجیه). شما باید مشکلت رو از ریشه حل کنی. همین ابتدای کار به زبانت برس، طی چند هفته می تونی تا جایی که ضروری هست زبان یاد بگیری اگه روش درستشو بری. دیگه تو بدترین حالت 3 ماه.
در هر صورت یه فکری براش بکن. چون مواردی که بهش بر می خوری یکی دوتا و 10 تا 20 تا نیست که بخوای با یه ترجمه مشکلو حل کنی. از من گفتن بود.
سلام
من یه مشکل در مورد Terrain دارم:41: واسه paint نمیتونم بیشتر از 2 متریال استفاده کنم ، اگر سه یا چهار متریال Add کنم واسه paint کلا قاطی میکنه و رنگ آمیزی بهم میخوره:41:
کسی میدونه مشکل از چیه؟
سلام
من تا 4 تاشو تست کردم، تا 7-6 تا شو هم دیدم، از لحاظ تئوری هم محدودیتی که بهش برسی نداره. شما احتمالا یه جای کار رو اشتباه می ری. اون قسمت ویدئو رو با دقت ببین و مو به مو برو جلو که به مشکل بر نخوری.
tovamohammad
30-10-2010, 05:04
سلام
یه سری مطلب جالب تو فروم اپیک دیدم، گفتم حیفه شما نبینین.
یکی یه متریال برای پوست هست طبیعی در حد تیم ملی:
برین تو صفحه ی زیر و فایلی که گذاشته تو پست اول رو بگیرین. توش هم پکیج UPK هست و هم یه PDF که یه سری توضیح مختصر داره براتون:
کلی امکانات توش گذاشته که بتونین کنترلش کنین. آیدی سازندش هم هست migusan76
این بزرگ شد، بقیش تو پست بعد.
tovamohammad
30-10-2010, 05:19
این مورد هم یه دو ماه پیش دیده بودم، مثل اینکه بعدش هم آپدیت شده:
یه سیستم شب و روز کامل با ویژگی های زیر:
این سیستم تماما با کیسمت طراحی شده. اینم لینک صفحش:
یه سری عکس تو ضمیمه ازش گذاشتم. تو خود تاپیکش حداقل 3 برابر اینا شات گذاشته.
مپ رو می تونین از پست اول بگیرین. یه ویدئو هم ازش هست.
راستی آیدی سازنده هم هست ivangraphics
-------
خب دیگه بیشتر پر رو می شید.:31: بقیش باشه واسه یه دفعه دیگه.
سلام:10:
داشتم اسلحه اضافه می کردم که آخر ار ارور داد.حالا از کجا بفهمم که کجای کلاسی که تعریف کردم مشکل داره؟؟
با تشکر:11:
A.ru2000
30-10-2010, 15:33
سلام:
یه سوال بزرگ. من میخواهم پنل ها رو عوض کنم توی اون ویدیو ها رو گشتم ولی چیزی ندیدم میشه بگید چطور میشه این کارو کرد.؟؟؟:19:
tovamohammad
30-10-2010, 20:43
سلام:
یه سوال بزرگ. من میخواهم پنل ها رو عوض کنم توی اون ویدیو ها رو گشتم ولی چیزی ندیدم میشه بگید چطور میشه این کارو کرد.؟؟؟:19:
منظورت از پنل Hud هست؟ اگه این طوره باید از Scaleform استفاده کنی. برای یه پروژه ی ساده می شه با کیسمت کار کرد ولی Hud متوسط و پیچیده از جمله Hud ی که تو UDK می بینی، رو فقط میشه با Unreal Script مدیریت کرد. که الان کار شما نیس.
برای Scaleform به اطلاعات پایه از Action Script و یه نرم افزار فلش هم نیاز داری.
در کل باید برای چند ماهه دیگه روش برنامه ریزی کنی.
سلام:10:
داشتم اسلحه اضافه می کردم که آخر ار ارور داد.حالا از کجا بفهمم که کجای کلاسی که تعریف کردم مشکل داره؟؟
جواب داده شد.
سلام به همگی
بچه ها فایل های بازی مدال (Medal OF Honor) رو چه جوری بازشون کنم تو یو دی کی؟
تاپیکش رو خودم توی فروم زدم اونجا نوشتم باید چیکارکنتی.
تاپیکش رو خودم توی فروم زدم اونجا نوشتم باید چیکارکنتی.
سلام
ببخشید میشه آدرس بدین هر چی گشتم پیدا نکردم:13:
سلام به همه دوستان چه پست خوبی
من امروز با این پست اشنا شدم
از دوستان که توی این پست زحمت می کشن بسیار ممنون
سلام
بلاخره موفق شدم اسلحه ای که خودم ساختم رو به بازی اضافه کنم:26::26:خیلی باحال بود_البته اگه کمک دوستان نبود نمی تونستم_از آقا محمد و آقا حسن هم تشکر می کنم:11:
اینم عکسش:
با تشکـــــــــر:40:
همچین جالب شده . کدهاش رو برام بفرست ببینم چیکار کردی؟
A.ru2000
04-11-2010, 21:00
سلام:
من یک گیت (دری که زمان نزدیک شدن پلیر باز میشه) با متنی ساختم.
ولی وقتی پلیر به گیت نزدیک میشه در باز نمیشه(انیمیشن اجرا نمیشه) چه کنم.؟؟؟؟
شما Triger رو چطور تنظیم کردی . یا اصلا اون رو ساختی ؟
A.ru2000
05-11-2010, 00:05
سلام:
بله من Triger رو ساختم و حتی در Kismet اون رو به متنی (play) وصل کردم.
توی triger تنظیماتش یه تیک هست به نام player only اون رو فعال کن . یا تعداد دفعات تکرارش رو بکن صفر فکر کنم قسمت count اون با شه .
بچه ها من تازه میخوام کار با این انجین رو شروع کنم ... یعنی از صفر شروع کنم.
منو راه بندازین :10:
از کجا شروع کنم ؟ :31:
به این پست مراجعه کنید
tovamohammad
06-11-2010, 00:31
بچه ها من تازه میخوام کار با این انجین رو شروع کنم ... یعنی از صفر شروع کنم.
منو راه بندازین :10:
از کجا شروع کنم ؟ :31:
سلام دوست عزیز
ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم.:20: ببین، یه راه بهت معرفی می کنم. فقط قبلش این پست رو بخون:
با توجه به چیزایی که گفتم تصمیمتو بگیر، اگه لازمه چند روز تحقیق کن و بعدش تصمیمتو بگیر. ولی یادت باشه، فقط یه انجین رو نهایتا انتخاب کن، تفریحی می تونی با چیزای دیگه هم کار کنی ولی به عنوان یه تخصص اصلا فکرش رو هم نکن. قبلا رو این قضیه صحبت شده.
بعد این موارد اگه تصمیمت با UDK شد، بگو اینجا تا یه روش یادگیری بهت بگم. فقط همه ی فکراتو همین اول که شروع نکردی بکن، بعدا ضرره.
سلام دوست عزیز
ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم.:20: ببین، یه راه بهت معرفی می کنم. فقط قبلش این پست رو بخون:
با توجه به چیزایی که گفتم تصمیمتو بگیر، اگه لازمه چند روز تحقیق کن و بعدش تصمیمتو بگیر. ولی یادت باشه، فقط یه انجین رو نهایتا انتخاب کن، تفریحی می تونی با چیزای دیگه هم کار کنی ولی به عنوان یه تخصص اصلا فکرش رو هم نکن. قبلا رو این قضیه صحبت شده.
بعد این موارد اگه تصمیمت با UDK شد، بگو اینجا تا یه روش یادگیری بهت بگم. فقط همه ی فکراتو همین اول که شروع نکردی بکن، بعدا ضرره.
خیلی ممنون از پست مفیدت :40:
من با Unity کار کردم و خیلی از این انجین خوشم میاد ... مخصوصا برنامه نویسیش ... کلا انعطاف پذیره.
اینجور که معلومه UDK برای بازی های اول شخص بیشتر به درد میخوره ... درسته ؟
مثلا یه بازی سوم شخص بخوایم باش بسازیم دردسر نداره ؟
لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید تا ببینم بین Unity و UDK کدوماشو انتخاب کنم ؟ :11:
مثلا یه بازی SandBox توی Unity بهتر میشه ساخت یا UDK ؟
یا کلا یه بازی سوم شخص ... ماشینی :31:
سلام
آقا کسی مشکل Speed Tree که در ویندوز سون هنگ میکرد رو حل کرده؟؟؟؟:41:تو فروم Epic هم در موردش صحبت شده ولی فکر کنم بی فایده بوده البته من زیاد انگلیسیم خوب نیست!
اگه کسی این مشکل رو حل کرده بی زحمت راهنمایی کنه:46:
با تشکر
M0hsen3D
06-11-2010, 15:31
سلام دوستان من میخوام تازه به جمعتون بپیوندم پست 1700 رو هم کامل خوندم وحالا تصمیم دارم که کارمو با UDK اغاز کنم لطفا هر جوری که صلاح میدونید روش کار رو در اختیار بزارید! چون میخوام از صفر شروع کنم و اصلا هم قصد ندارم از این انجین به اون انجین در حال کوچ باشم. :31:
با تشکر ویژه:11:
من با Unity کار کردم و خیلی از این انجین خوشم میاد ... مخصوصا برنامه نویسیش ... کلا انعطاف پذیره.
لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید تا ببینم بین Unity و UDK کدوماشو انتخاب کنم ؟ :11:
نه خیر همه جور شخصی میتونی بسازی حتی دوربین استراتژیک فقط هر کدوم سیستم خودشو داره برای سوم شخص توی صفحه اول آموزش هست .....
کلاس های مربوط به ماشین داخل خود انجین هست ... فقط کافیه یه کم آموزش ها رو ببینید تا متوجه بشید ...
سلام
مثل اینکه کسی هنوز مشکل پست قبلیه منو حل نکرده یا واسش پیش نیومده!
خوب,کسی لینک دانلود City Engin رو واسه UDK داره؟؟البته سایت procedural نسخه Trial هستش که سی روز بیشتر کار نمیکنه.واسه اینم کرک پیدا بشه خوبه:46:
سلام علی اقا
نرم افزار city engine رو خودم یه بار اینجا پست تورنتش رو داده بودم بگردی پیدا می شه .
اگر هم نشد برو توی سایت تک اینفو اونجا بگرد (فیلتره )
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
سلام علی اقا
نرم افزار city engine رو خودم یه بار اینجا پست تورنتش رو داده بودم بگردی پیدا می شه .
اگر هم نشد برو توی سایت تک اینفو اونجا بگرد (فیلتره )
tovamohammad
06-11-2010, 21:07
سلام دوستان من میخوام تازه به جمعتون بپیوندم پست 1700 رو هم کامل خوندم وحالا تصمیم دارم که کارمو با UDK اغاز کنم لطفا هر جوری که صلاح میدونید روش کار رو در اختیار بزارید! چون میخوام از صفر شروع کنم و اصلا هم قصد ندارم از این انجین به اون انجین در حال کوچ باشم. :31:
با تشکر ویژه:11:
سلام
برای یادگیری UDK یه روندی رو بهتون می گم، مرحله به مرحله جلو بیاین. شاید راه بهتر از اینم باشه، ولی بهترین راهیه که من می شناسم.
در هر صورت، فعلا برای شروع ویدئوی 3DBuzz - UDK رو بگیرین ببینین، بعدش هم Gnomon - UDK. هر دوش تو سایتها می فروشن با قیمت مناسب. اولی رایگانه، می تونین دانلود هم بکنین.
فقط یه موردی. این اول کار خیلی خیلی مهمه که همه ی موارد رو تو آموزش ها یاد بگیرین، پس کاملا حواستون جمع باشه. جایی رو نفهمیدین باز ببینین.
آموزش ها کاملا قابل فهم هست.:5: فقط نیاز هست که در حد مقدماتی انگلیسی بدونین.
تا آموزش ها رو ندیدن اصلا نمی خواد برین با ادیتور کار کنین. هر قسمت رو که دیدین یه تایمی بذارین و چیزی که یادتون داده رو یکی دو ساعت یا فوقش نصفه روز تمرین کنین. بعد اینم که همش تموم شد لازمه از همون روشهایی که یاد گرفتین استفاده کنین و یه سری کار جدید انجام بدین.
میون بر هم نداریم، پس سعی نکنین واسش. فقط یادتون باشه که این اول کار خیلی مهمه بفهمین مطالبو.
یه مورد دیگه هم اینکه حتما یه وقتی بذارین تاپیکو بخونین، می دونم حجمش یه مقدار زیاد شده ولی واقعا لازمه این کارو بکنین. خیلی از سوالاتی که براتون پیش میاد قبلا جواب داده شده، وقتی بخونین یه سری از مشکلات هم براتون پیش نمیاد.
تا اینجای کار 4 الی 8 هفته طول می کشه. تموم که شد خبرم کنین تا بعدش بگم چیکار کنین. در ضمن وقتی تموم شد باید همه ی این موارد رو کامل یاد گرفته باشید.
سلام علی اقا
اگر هم نشد برو توی سایت تک اینفو اونجا بگرد (فیلتره)
سلام
خیلی ممنون
لینکش اینه:46:
کدوما رو باید دانلود کرد؟؟
7تا پارت؟؟
tovamohammad
06-11-2010, 21:16
همون طور که گفتم شما تاپیک رو بخون، حداقل 10 بار راجع به این مسئله صحبت شده. خلاصش اینه که پیاده سازی هر سبکی با UDK امکان پذیر هست. اکثر سبک ها هم تو همین 1 سال باهاش ساخته شده. بازی که خودم ساختم هم اصلا اکشن نبود.
تعجب می کنم، اونا رو ندونی، دیگه Gears Of War رو که دیدی، سوم شخصه، حتی دوربینش از بقیه بازی های سوم شخص پیچیده تر هم هست.:21: دو حالته هست دوربینش.
قبلا هم گفتم، شما چند روز وقت بذار تحقیق کن. برای همین مسائل گفتم، که شما گفتی نه دیگه تصمیممو گرفتم. با این همه من می گه یه وقتی صرفش کن.
اینم 9 تا از پروژه هایی که با UDK کار شده:
همه ی بازیهاشو می تونی رایگان دانلود کنی، مثلا از همین بازیها فقط 3 تاش اول شخص هست. Dungeon Defense ترکیب RPG و Tower Defence هست. Sanctum ترکیب FPS و Tower Defence هست. Bounty Arms و Whizzle هم دوربین های Side-Scrolling دارن.
اینجا هم بیش از 110 بازی که با UDK ساختن یا دارن روش کار می کنن هست:
یه سریش رو دانلود هم می تونی بکنی.
------
راستی دوستان اولین بازی تجاری هم با UDK تموم شد: The Ball. با اینکه UDK هنوز 1 سال هم نیست اومده. قیمتش هم 20 دلار هست. فروشش هفته ی پیش شروع شده. اینم سایتش:
دموی این بازی رو تو لینک اول پست می تونین بگیرین.
M0hsen3D
06-11-2010, 21:25
سلام
برای یادگیری UDK یه روندی رو بهتون می گم، مرحله به مرحله جلو بیاین. شاید راه بهتر از اینم باشه، ولی بهترین راهیه که من می شناسم.
در هر صورت، فعلا برای شروع ویدئوی 3DBuzz - UDK رو بگیرین ببینین، بعدش هم Gnomon - UDK. هر دوش تو سایتها می فروشن با قیمت مناسب. اولی رایگانه، می تونین دانلود هم بکنین.
فقط یه موردی. این اول کار خیلی خیلی مهمه که همه ی موارد رو تو آموزش ها یاد بگیرین، پس کاملا حواستون جمع باشه. جایی رو نفهمیدین باز ببینین.
تا آموزش ها رو ندیدن اصلا نمی خواد برین با ادیتور کار کنین. هر قسمت رو که دیدین یه تایمی بذارین و چیزی که یادتون داده رو یکی دو ساعت یا فوقش نصفه روز تمرین کنین. بعد اینم که همش تموم شد لازمه از همون روشهایی که یاد گرفتین استفاده کنین و یه سری کار جدید انجام بدین.
میون بر هم نداریم، پس سعی نکنین واسش. فقط یادتون باشه که این اول کار خیلی مهمه بفهمین مطالبو.
یه مورد دیگه هم اینکه حتما یه وقتی بذارین تاپیکو بخونین، می دونم حجمش یه مقدار زیاد شده ولی واقعا لازمه این کارو بکنین. خیلی از سوالاتی که براتون پیش میاد قبلا جواب داده شده، وقتی بخونین یه سری از مشکلات هم براتون پیش نمیاد.
تا اینجای کار 4 الی 8 هفته طول می کشه. تموم که شد خبرم کنین تا بعدش بگم چیکار کنین. در ضمن وقتی تموم شد باید همه ی این موارد رو کامل یاد گرفته باشید.
سلام دوست عزیز فعلا دارم UDK رو دانلود میکنم تااخر امشب تموم میشه بعد طبق عملیاتی که توضیح دادین پیش خواهم رفت!:20:
بازم ممنون!:11:
همون طور که گفتم شما تاپیک رو بخون، حداقل 10 بار راجع به این مسئله صحبت شده. خلاصش اینه که پیاده سازی هر سبکی با UDK امکان پذیر هست. اکثر سبک ها هم تو همین 1 سال باهاش ساخته شده. بازی که خودم ساختم هم اصلا اکشن نبود.
تعجب می کنم، اونا رو ندونی، دیگه Gears Of War رو که دیدی، سوم شخصه، حتی دوربینش از بقیه بازی های سوم شخص پیچیده تر هم هست.:21: دو حالته هست دوربینش.
قبلا هم گفتم، شما چند روز وقت بذار تحقیق کن. برای همین مسائل گفتم، که شما گفتی نه دیگه تصمیممو گرفتم. با این همه من می گه یه وقتی صرفش کن.
اینم 9 تا از پروژه هایی که با UDK کار شده:
همه ی بازیهاشو می تونی رایگان دانلود کنی، مثلا از همین بازیها فقط 3 تاش اول شخص هست. Dungeon Defense ترکیب RPG و Tower Defence هست. Sanctum ترکیب FPS و Tower Defence هست. Bounty Arms و Whizzle هم دوربین های Side-Scrolling دارن.
اینجا هم بیش از 110 بازی که با UDK ساختن یا دارن روش کار می کنن هست:
یه سریش رو دانلود هم می تونی بکنی.
------
راستی دوستان اولین بازی تجاری هم با UDK تموم شد: The Ball. با اینکه UDK هنوز 1 سال هم نیست اومده. قیمتش هم 20 دلار هست. فروشش هفته ی پیش شروع شده. اینم سایتش:
دموی این بازی رو تو لینک اول پست می تونین بگیرین.
سلام
مگه این بازی قبلا نبود؟ قبلا یادمه یه ماد بود که کلی جایزه برده بود . الان چیکارش کردن؟
سلام
بلاخره اون مشکل هنگ کردن Speed Tree داخل ویندوز سون به وسیله دوست خوبم آقا پیمان حل شد:
اول باید فایل زیر رو دانلود کرد:
بعد در این مسیر اونو کپی کنید::
:40:
Sadegh 2007
06-11-2010, 22:57
سلام به همه و همچنین خوشامد می گم به M.RMe30
ببخشید این بازی گرشاسپ رو من یه ترایلر ازش دیدم بابا این که شکل God of ware خودمون هست.
سلام
علیک سلام :11:
خیلی ممنون از راهنماییتون :20:
راستش من موندم بین دو راهی Unity و UDK :31: مثل خیلیای دیگه.
ولی شما که کار کردی و تجربه ت بیشتره بگو ...
البته فکر کنم یه کم سوالم تکراری و مسخره باشه :13:
معلومه خب UDK بهتره نه ؟ :46:
راستی یه چیز دیگه ... من آموزشای 3D BUZZ رو دارم ولی نمیدونم کامله یا نه ... لینکی چیزی دارید همه آموزشاش واسه دانلود باشه یا سیرچ کنم تو گوگل ؟ :10:
AMIR REZAs
07-11-2010, 08:26
سلام....
سلام
بلاخره اون مشکل هنگ کردن Speed Tree داخل ویندوز سون به وسیله دوست خوبم آقا پیمان حل شد:
اول باید فایل زیر رو دانلود کرد:
کد:
بعد در این مسیر اونو کپی کنید::
کد:
C:\UDK\UDK-2010-10\Binaries\SpeedTreeModeler\EyeCommon.dll
علی جان واقعا دستت درد نکنه به اون کسی که راه حل رو پیدا کرد هم از طرفم تشکر کن:11: واسه من درست شد...
راستی یه چیز دیگه ... من آموزشای 3D BUZZ رو دارم ولی نمیدونم کامله یا نه ... لینکی چیزی دارید همه آموزشاش واسه دانلود باشه یا سیرچ کنم تو گوگل ؟
به جمع یو دی کی کارها خوش اومدی:10:
یه پستی بود که محمدجان همه ی آموزشها رو دسته بندی کرده بود ، اونو پیدا کنی خیلی خوب میشه.....جدیدا چند تا آموزش هم اومده لینکش تو همین تاپیک هست بگردی پیدا میشه...
tovamohammad
07-11-2010, 13:50
سلام
سلام دوست عزیز فعلا دارم UDK رو دانلود میکنم تااخر امشب تموم میشه بعد طبق عملیاتی که توضیح دادین پیش خواهم رفت!:20:
بازم ممنون!:11:
خوبه. آخر پست رو هم یه نگاه بنداز.
علیک سلام :11:
خیلی ممنون از راهنماییتون :20:
راستش من موندم بین دو راهی Unity و UDK :31: مثل خیلیای دیگه.
ولی شما که کار کردی و تجربه ت بیشتره بگو ...
البته فکر کنم یه کم سوالم تکراری و مسخره باشه :13:
معلومه خب UDK بهتره نه ؟ :46:
من با Unity کار نکردم. همون طور که از اول به شما گفتم، یه وقتی بذار و راجع بهش تحقیق کن، نه اینکه نظر من و آقای X رو بپرسی، چون آخرش اینا از نقطه نظر یه شخص خاص هست و تضمینی نیست گفته ها برا شما هم صدق کنه.
این اول کار یه مقدار وقت صرف کن، و زحمتشو متحمل شو که عوضش بعدا راحت باشی.
سلام
مگه این بازی قبلا نبود؟ قبلا یادمه یه ماد بود که کلی جایزه برده بود . الان چیکارش کردن؟
زمانی که The Ball رو شروع کردند، اصلا UDK وجود نداشته، برای همین به عنوان یه مود شروع به ساخت کردن.
زمانی که اپیک می خواست UDK رو بده، از چند ماه قبل، نسخه ی اولیه رو به Teotl Studios، سازنده ی The Ball و Psyonix سازنده ی Whizzle داده بود، اونا هم اولین بازی های UDK رو تموم کردن و همزمان با پابلیش UDK گذاشتن برای دانلود. فقط فرقش این بود که The Ball یه مود بود که کاملا منتقل شده بود به UDK، در صورتی که Whizzle یه بازی کوچیک بود که از ابتدا با UDK ساخته شده بود.
خلاصه اون چیزی که تو Showcase سایت UDK از پارسال می تونستی دانلود کنی و بیلد های قبلیش که مود بوده، همگی دمو بوده و نسبتا ناقص. اینی که الان اومده بازی کامل شده هست و استانداردهای یه بازی تجاری رو هم داره. تو سایتش می تونی یه سری تغییرات رو پیدا کنی.
راستی یه چیز دیگه ... من آموزشای 3D BUZZ رو دارم ولی نمیدونم کامله یا نه ... لینکی چیزی دارید همه آموزشاش واسه دانلود باشه یا سیرچ کنم تو گوگل ؟ :10:
برای ویدئوهای 3DBuzz - UDK، برو توی این صفحه:
ویدئو ها رو دقیقا به همین ترتیبی که گذاشته بگیر و ببین. لینکاش دایرکته، سرعتش هم خیلی خوبه.
زیرش دو تا فایل هست که پکیج های مورد نیازه، برای زمانی هست که خودت می خوای تمرین کنی.
آخر صفحه هم زیرنویساشو گذاشته، دانلود کن و با برنامه ای مثل KMPlayer یا VLC ببین. طوری بشین پای ویدئو ها که همشو متوجه بشی.
pro 3d game studio
08-11-2010, 15:43
در ضمن اگه ایران حق کپی رایت رو امضا کنه(که بزودی میکنه)میدونستین دیگه تو ایران هم نمیشه با UDK بازی تجاری داد بیرون؟؟؟
این جمله آخر رو نگفتم بچه ها رو پشیمون کنم بلکه گفتم بدونن اگه برای آینده میخوان بیان سمتش به جایی نمیرسن مگر اینکه nدلار بدن انجین اصلی رو بخرن چون تو لایسنس UDK گفته شده حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید./ولی برای تجربه و این حرفا میخوان 100% توصیه میکنم بیان و از دستش ندن.
این صحبت های آقا پیام هست !
به نظر شما چقدر این گفته ها میتونه درست باشه در مورد این اینجین؟
کلا نطرتون چیه؟آیا واقعا برای توزیع بازی ، حتما بایستی لایسنس رو خرید؟
ممنون
anti-military
08-11-2010, 16:07
در ضمن اگه ایران حق کپی رایت رو امضا کنه(که بزودی میکنه)میدونستین دیگه تو ایران هم نمیشه با UDK بازی تجاری داد بیرون؟؟؟
این جمله آخر رو نگفتم بچه ها رو پشیمون کنم بلکه گفتم بدونن اگه برای آینده میخوان بیان سمتش به جایی نمیرسن مگر اینکه nدلار بدن انجین اصلی رو بخرن چون تو لایسنس UDK گفته شده حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید./ولی برای تجربه و این حرفا میخوان 100% توصیه میکنم بیان و از دستش ندن.
ممنون
این اطلاعات قدیمیه . الان UDK لایسنس جدیدی داره که سازنده ها میتونند بعد از ساخت بازی و عرضه بازی حق استفاده از موتور رو به اپیک بدن ...
tovamohammad
08-11-2010, 16:11
ممنون
کاملا غلط.
من نمی دونم ایشون که نقل قول کردی، چقدر از بازی سازی اطلاع داره، ولی کاملا مشخصه ایشون از UDK چیزی نمی دونه.
این صفحه ی لایسنس UDK که از زمانی که UDK اومده ثابت بوده:
برای بازی رایگان نیاز به هیچ پیگیری نیست. حتی یه میل ساده هم نیاز نداری. برای بازی تجاری هم لایسنس به صورت Royalty (به قول ما درصدی) هست. حتی اینارم که ندونین، بهتر بود قبلش یه نگاه به تاپیک می نداختین. همین صفحه ی قبل خبر اولین بازی کاملا تجاری با UDK رو دادم.
25 در صد از فروش رو اپیک ازتون می گیره، البته به جز 5000 دلار اول. یعنی مثلا اگه بازیتون تو سه ماه اول 10 میلیون فروخت، 1.250 میلیون میدین به اپیک. اونم بعد اینکه پول به دستتون رسید. منظورم اینه مثل انجین های دیگه نیست که اول باید پول رو بدین، بعدش ممکنه بازیتون حتی فروش هم نره.
فقط می مونه مسئله ی تحریم که لازمه براش از روشهایی مثل خرید به عنوان یه خارجی استفاده کنید.
دوست عزیز می دونی قیمت لایسنس فول سورس این انجین چقدره؟ بین 400 میلیون تا 1 میلیارد و 300 میلیون تومن. چه جوری یه بازی ساز (حتی اگه شرکت باشه) تو ایران می تونه این انجین رو بخره. البته اونم UDK نیست، UE3 هست.
پس مشخصه این همه آدم که دارن باهاش کار می کنن یه لایسنس دیگه ای براشون وجود داره.
متاسفانه ایشون که ازشون نقل قول کردی، اولین نفری نیست تو ایران که بدون هیچ اطلاعاتی میاد یه سری مطلب اشتباه می ده به جامعه ی بازی ساز. بدتر از اون اینکه یه سری از بچه ها به راحتی با این صحبتها گمراه می شن.
البته اینو هم بگم، با توجه به اخلاقی که ایرانی ها دارن، طی چند سال آینده بازیهای زیادی رو می بینی توی بازار ایران که با UDK ساخته شده ولی اپیک روحشم خبر نداره.
در مورد کپی رایت هم خودمونی بهت بگم، به اجرای کپی رایت تو ایران امید نبند، حداقل نه تا سال 1400.
این اطلاعات قدیمیه . الان UDK لایسنس جدیدی داره که سازنده ها میتونند بعد از ساخت بازی و عرضه بازی حق استفاده از موتور رو به اپیک بدن ...
لایسنس UDK از همون زمانی که UDK پابلیش بود، ثابت بوده، و تغییری نکرده، هموناس که تو صفحه ی لایسنسش می بینین.
ایول بابا چه حالی از این پیام گرفتین.
خب مرد حسابی اونم یجورایی گفته باید پول بدی عرضه بشه بازی دیگه برای چی انحراف ایجاد میکنید بحث الان 200 صفحه شده فکر کنم 120 صفحش سر این دعواهای الکیه.
حالا اینکه حق کپی رو امضا میکنن یا نه من نمیدونم ولی خودمم یه چیزایی دربارش شنیدم که سر این که شرکت های داخلی اعتراض کردن که ما بازی و نرم افزار با کلی زحمت می سازیم مردم میرن یه مجموعه میخرن چندصد تا نرم افزار داره اونوقت نگاه هم به مال ما نمیندازن.
در کل من کاری با این چیزا ندارم مهم اینه که اومدید گفتید این پیام اشتباه گفته بعد پشت بندش 80% حرف هاش رو تایید کردید.
احتمالاً ایشون اوّل صفحه لایسنس رو دیدن که گفته حق بازی تجاری بیرون دادن ندارین باهاش بعد بقیش رو بیخیال شده چون من خودمم الان دیدم گفته پول بدین حدس میزنم اونم مثل من شده باشه.
ویرایش :تازه همون صفحه لایسنس سمت راست زده خریداری لایسنس.
tovamohammad
09-11-2010, 00:25
ایول بابا چه حالی از این پیام گرفتین.
اول سلام
خب من نمی دونم چیکار کردم که همچین آتیش خشم شما رو برانگیختم (چه ادبی شد:31:). خلاصه نمی دونم شایدم کاری کردم و نمی دونم.
ولی در هر صورتی توقع دارم زمانی که به بنده گیر می دی حداقل کاری که می کنی این باشه که منطقی صحبت کنی، فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه، درست نمی گم؟
به عنوان دلیل موارد رو تک تک جواب دادم.
خب مرد حسابی اونم یجورایی گفته باید پول بدی عرضه بشه بازی دیگه
من همچین جمله ای نمی بینم، میشه شما که می بینی به ما هم نشون بدی؟؟
خیر، اتفاقا برعکس، ایشون گفته "حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید".
بحث الان 200 صفحه شده فکر کنم 120 صفحش سر این دعواهای الکیه.
اتفاقا من خیلی خوشحالم که اکثر غریب به اتفاق پست های این تاپیک صرفا فنی هست و دوستان نذاشتن بحث از موضوع خارج بشه.
از این 200 صفحه ای که شما می گی تا جایی که من می دونم 2 صفحه هم روی این مسئله نیس.
حالا اینکه حق کپی رو امضا میکنن یا نه من نمیدونم ولی خودمم یه چیزایی دربارش شنیدم که سر این که شرکت های داخلی اعتراض کردن که ما بازی و نرم افزار با کلی زحمت می سازیم مردم میرن یه مجموعه میخرن چندصد تا نرم افزار داره اونوقت نگاه هم به مال ما نمیندازن.
ممکنه بیان مثل الان یه قانونی تو مجلس برای خودشون تصویب کنن، مثل جرایم رایانه ای که الان هست ولی مسلما حداقل تا 8-7 ، 10 سال حرفی از کپی رایت نخواهد بود. به دلایل متعدد. از جمله اینکه با اجرای کپی رایت فقط و فقط سه قوه از جمله دولت نیاز به چند صد میلیارد تومن لایسنس دارن، با توجه به ابزار هایی که استفاده می کنن.
در کل من کاری با این چیزا ندارم مهم اینه که اومدید گفتید این پیام اشتباه گفته بعد پشت بندش 80% حرف هاش رو تایید کردید.
بازم من موردی که تایید کرده باشم تو پستم نمی بینم، بی زحمت شما که می بینی اون 80 درصد رو به ما نشون بده.
من در این مورد فقط این دو جمله رو از ایشون می بینم:
1 مگر اینکه nدلار بدن انجین اصلی رو بخرن
2 تو لایسنس UDK گفته شده حق بازی تجاری بیرون دادن ندارید
که هر دو همون طور که گفتم کاملا غلطه. اولی رو که قیمت انجین اصلیرو بهتون گفتم، در ضمن اصلن تو سایت UDK حرفی از لایسنس فول سورس وجود نداره. دومی هم که خب، صفحه لایسنی به عنوان مدرک، اگه هنوز فک می کنید اشتباه می گم توش این جمله رو نشونم بدین.
احتمالاً ایشون اوّل صفحه لایسنس رو دیدن که گفته حق بازی تجاری بیرون دادن ندارین باهاش بعد بقیش رو بیخیال شده چون من خودمم الان دیدم گفته پول بدین حدس میزنم اونم مثل من شده باشه.
دوست عزیز من کم کم دارم شک می کنم. نکنه شما چشم بصیرت داری :18:که هی یه چیزایی می بینی که بقیه نمی تونن ببینن؟
کجای صفحه ی لایسنس گفته "حق بازی تجاری بیرون دادن ندارین"؟ من که نه اولش همچین چیزی می بینم، نه وسطش نه آخرش.:13:
ویرایش :تازه همون صفحه لایسنس سمت راست زده خریداری لایسنس.
کاملا درسته. خب که چی؟
---------------
دوست عزیز اینو بدون، من با این آقای پیام دشمنی که ندارم:20:، من حتی نمی دونم ایشون کی هست، شاید حتی 10 برابر بنده تجربه تو این صنعت داشته باشه، من باتوجه به جمله ای که از ایشون نقل قول شده حرفامو زدم، جاییشم به نظرم نمیاد اشتباه کرده باشم.
از این به بعد بی زحمت شما اول یه مقدار روی موضوع تامل کن بعد یه نفر رو بکوب. ممنون.
آقا من که وکیل مدافع پیام نیستم ولی میگم:
اوّلش گفته در راه آموزش مجانیه و تو خط چهارمش کلفت نوشته شده The UDK is also FREE for non-commercial use ولی نگفتن Commercial یعنی نمیشه تجاری بیرون داد دیگه البته میدونم پایین تر قوانین تجاری بیرون دادنش رو گفته.
اصلاً ببین خود pro 3d game studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعدش پرسیده آیا باید لایسنس رو خرید حتماً و این یعنی حالا هر جا که صحبتش بوده(من که تو این انجمن ندیدم شاید مال جای دیگست)منظور لایسنس بوده.
بگذریم من دیدم پیامی مجود نداره گفتم حالا جاش یکم ازش دفاع کنم این جور فکر نکنین دربارش.راستی خط اوّل رو من جدی نگفتم که با خط دومم میخوندیش میدیدی که قضیه حال گیری وجود نداره :31:
در ضمن یه بازی با UDK دو نفری ساخته بودن بعد پی پیدا کردن عرضه میگفتن یکی میخواد مجانی بگیرش یکی میخواد یه ذره پول بده حالا فکر کن 5000$ و یک چهارم سودش هم بدن :31:البته بازیش هم بازیه هاااا کیفیت تکسچرها بالا و Shader هایی که توش میبینی خیلی باحالن حالا چرا ازشون درست و حسابی نمیخرن من نمیدونم.اسمشم پسر ماجراجو هست/گفتم چون هر جا دیدین بازی رو بدونین کارشون درسته/
شما برداشتت از جمله The UDK is also FREE for non-commercial use خیلی باحاله. قربان اینا میگن برای استفاده غیر تجاری میتونی از UDK به صورت مجانی استفاده کنی. و هیچ لایسنسی احتیاج ندارین. معنیش این نیست که نمیشه باهاش نرم افزار یا بازی تجاری ساخت.
بعد از این 5 خطی که شما اشاره کردی ، یه صفحه کامل برای شیوه های مختلف استفاده تجاری توضیح داده(با مثال:31:) . تازه علاوه بر این یه بخش پرسش و پاسخ هم هست که توش مباحث بیشتری وجود داره.
خواهشا اول کل مطلب رو بخونین بعد با اطمینان پست بدین. اینجوری 4 نفر دیگه که هنوز آشنایی با این نرم افزار رو ندارن و میخوان بین گزینه های مختلف انتخاب کنن به اشتباه میندازین.
pro 3d game studio
09-11-2010, 11:25
من میخوام 200صفحه این تاپیک رو مطالعه کنم. آیا روشی هست که بشه فقط و فقط ، این 200 صفحه رو یکجا دانلود کنم و سر فرصت به صورت آفلاین بخونم؟
ممنون
بازم دعوا شروع شد . اقایون چرا قبل از اینکه بیاین اینجا الکی جر و بحث کنین اولین نمیرین یه تحقیق بکنین بخدا کلی از سوالاتتون با یه تحقیق کوچیک بدست می اد .
دوستان علاقه مند به یادگیری انریل اسکریپت یه سایت مفید پیدا کردم حیفمم اومد به شما هم معرفیش نکنم
توی این سایت می تونید اونواع سوالات رو بپرسین در ضمن بعضی موضوهات رو با لینک زدن به فروم های اپیک جواب داده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.