مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
سلام
بچه ها کسی میدونه چجوری میشه تعداد پولیگان های در حال رندر رو تو یو دی کی دید ؟ به صورت ریل تایم . قبلا یادمه shift + L بود ولی الان میزنم کار نمیکنه ! به بیلد یو دی کی ربط داره ؟
alisahaf70
08-06-2012, 17:40
سلام دوستان من کلاس هام همه از UDK هست و می خوایتم که هوش مصنوعیم بتونه به کاراکتر دلخواهی که من می خوام شلیک کنه ولی هیج جا تابعی ندیدم که بشه بهش گفت به این شلیک کن
دنبال اینم که یه جوری ست کنم به این پاون شلیک کن
از خود Enemy که تو خود کلاس کنترلر هم هست نمی خوام استفاده کنم چون اگه Enemy ست شه دیگه SeenPlayer درست کار نمی کنه
دنبال یه راهیم بدون ست کردن Enemy به هدفی که می خوام شلیک کنم ممنون
hasansmoke
09-06-2012, 23:14
سلام.من یه درخت با نرم افزار speedtree ساختم و داخل یو دی کا اوردم.بعد از بیلد نور برگ های درخت سایه خوبی نداره و فقط سایه ساقه درخت بر روی زمین افتاده و bake شده.ایا راه حلی برای برطرف کردن این مشکل میشناسید؟
سوال دوم اینکه من یه متریال دارم که از نوع opacity هست(متریال سیم خاردار هست).وقتی نور رو بیلد میگیرم سایه های این متریال هم خوب رو زمین نمی افته با اینکه تو قسمت متریال و سربرگ lightmap تیک مربوط به سایه opcity رو فعال کردم.
سلام ... حسن جان ...
من حدس میزنم این مشکلاتت مربوط به زمینت هستش .... زمینت رو بررسی کن ... یه بار از اون مکعبی که خود موتور داره و توی تملیت های آماده میاره استفاده کن ببین چجوری میشه ...
hasansmoke
10-06-2012, 13:41
سلام.همه چیز رو از خود فایل های یو دی کا برداشتم.اینم عکس بعد و قبل از بیلد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tovamohammad
14-06-2012, 11:24
سلام
بچه ها کسی میدونه چجوری میشه تعداد پولیگان های در حال رندر رو تو یو دی کی دید ؟ به صورت ریل تایم . قبلا یادمه shift + L بود ولی الان میزنم کار نمیکنه ! به بیلد یو دی کی ربط داره ؟
چنتا راه داری، ساده تریش اینه: تو بازی یه Tab بزن، اینو تایپ کن اینتر کن:
stat engine
پاراگراف پایین. دوباره هم بزنی از روی صفحه میره.
یه سوال دارم چه طور میشه حجم بازی های خروجی گرفته شده با یو دی کی رو اپتیمایز کرد ؟ همینجوری بخوای خروجی بگیری به قول یکی از دوستان new رو بزنی حجم فایلات 200 مگ رو می گیره . البته یه چیزهایی رو میدونم که این قضیه رابطه مستقیم با پکیج ها مون داره که مثلا میشه با حذف پکیج های انریل تورنومنت اون رو تا حدودی برطرف کرد ولی بازهم تا این حد کافی نیست به نظر من یادمه یه بازی با انریل دیده بودم فقط 14 15 مگ بود ! می خوام بدونم راهی غیر از کار با پکیج ها نیست که بشه حجم بازی رو پایین اورد؟ تنظیمات خروجی ؟ چیزی ؟
خروجی که UDK بهت میده به خودی خود اوپتیمایز هست. بیش از اونو بهش نمی گن اوپتیمایز کردن، می گن کم کردن کیفیت. یادت باشه درستش اینه که یا کلا از کانتنتای UT استفاده نکنی یا اگه هم می خوای بکنی، اول تک تک اونایی که لازم داری رو توی پکیج خودت کپی کن بعد از اون اسفاده کن.
14-15 مگ که اشتباه می کنی، فقط UERedist یه فایل 20 مگی هست، بازی هم که حداقل چند ده مگی اضافه می کنه، مینیمم می تونی ولی 40-50 در بیاری اگه برا موبایل می خوای خروجی بگیری و کیفیتش زیاد برات مهم نیس.
سلام دوستان من کلاس هام همه از UDK هست و می خوایتم که هوش مصنوعیم بتونه به کاراکتر دلخواهی که من می خوام شلیک کنه ولی هیج جا تابعی ندیدم که بشه بهش گفت به این شلیک کن
دنبال اینم که یه جوری ست کنم به این پاون شلیک کن
از خود Enemy که تو خود کلاس کنترلر هم هست نمی خوام استفاده کنم چون اگه Enemy ست شه دیگه SeenPlayer درست کار نمی کنه
دنبال یه راهیم بدون ست کردن Enemy به هدفی که می خوام شلیک کنم ممنون
مسلما نمی تونم دقیق و با جزئیات بهت بگم از اونجا که نمی دونم کلاساتو چجوری نوشتی.
با این همه اون جواب میده بهش یکم ور بری. البته در کل مجبور نیستی از همون پروپرتی استفاده کنی. یه پروپرتی جدید تعریف کن مثلا Target یا Enemy2 و بعدش باید کدشو تو توابع تکمیل کنی، مثلا توی یه تابع SetTarget که از بیرون کلاس یا از کیسمت صداش می زنی.
tovamohammad
14-06-2012, 11:29
سلام.من یه درخت با نرم افزار speedtree ساختم و داخل یو دی کا اوردم.بعد از بیلد نور برگ های درخت سایه خوبی نداره و فقط سایه ساقه درخت بر روی زمین افتاده و bake شده.ایا راه حلی برای برطرف کردن این مشکل میشناسید؟
سوال دوم اینکه من یه متریال دارم که از نوع opacity هست(متریال سیم خاردار هست).وقتی نور رو بیلد میگیرم سایه های این متریال هم خوب رو زمین نمی افته با اینکه تو قسمت متریال و سربرگ lightmap تیک مربوط به سایه opcity رو فعال کردم.
باید جزئیات بیشتر بدی. ولی احتمال 95 درصد مشکل از MapResolution هست. زمین می تونه یکی از اینا باشه: Landscape, Terrain, StaticMesh و BSP. هر کدوم یه راه جدا داره برا این مشکل.اگه باز پیدا نکردی جزئیات بده.
سلام.همه چیز رو از خود فایل های یو دی کا برداشتم.اینم عکس بعد و قبل از بیلد.
در مورد اون عکسا هم، مهم نیس قبل بیلد چی می بینی چون همه ی نور ها داینامیکه، چیزی که بعد بیلد می بینی درستشه.
بای. :8:
hasansmoke
17-06-2012, 14:15
باید جزئیات بیشتر بدی. ولی احتمال 95 درصد مشکل از MapResolution هست. زمین می تونه یکی از اینا باشه: Landscape, Terrain, StaticMesh و BSP. هر کدوم یه راه جدا داره برا این مشکل.اگه باز پیدا نکردی جزئیات بده.
در مورد اون عکسا هم، مهم نیس قبل بیلد چی می بینی چون همه ی نور ها داینامیکه، چیزی که بعد بیلد می بینی درستشه.
بای. :8:
لایه زیرش استایک مش بود ولی رزولیشن لایت مپ رو چک نکردم چون از مش های خود انجین هست.تو انجمن یو دی کا دات کام پرسیدم یکی گفته مشکل از یو دی کا ماه می یعنی اخرین ورژن یو دی کا هست.
یه سوال داشتم در مورد شبکه.من یه دونه مپ ساختم.یه دوتا فایل .bat هم ساختم که یکی server و یکی client هست.من تو کامپیوتر خودم اول server رو اجرا میکنم و بعد هرچندتا کلاینت هم باز کنم بازیکن جدید به server اضافه میشه و هیچ تداخلی باهم ندارند.من با شبکه به یک کامپیوتر دیگه وصل هستم.میخواستم بدونم چجوری میتونم کاری بکنم که کامپیوتری که به من شبکه هست هم بتونه به سرور وصل بشه.تو کلاینت خودم ای پی 127.0.0.1 رو وارد کردم.حالا اگه راهنمایی چیزی بدید ممنون میشم کمک کنید.
iman136938
02-07-2012, 12:40
سلام من در حال دیدن فیلم های 3d buzz هستم 2 جا مشکل دارم اول اینکه تو ویدیوی آخر قسمت kisment که یه بالابر متحرک میسازه وقتی اون بالا برا که یک static meshe از content brower میاره با حالت mover actor روی زمین میاره ولی توی udk من اصلا گزینه ی mover actor نیست در ضمن ورژن udk من 8916 هست و سوال بعدی اینکه توی قسمت ساخت متریال وقتی با texture cordinate رزولوشن متریالما بالا میبرم و تنظیماتما سیو میکنم توی محیط udk تغییری تو کیفیت متریال دیده نمیشه
لطفا سریعتر جواب بدین که این گیرا اعصابما خورد کرده . tnx
iman136938
02-07-2012, 18:38
اقا یه مورد دیگه این که من فقط وقتی توی تنظیمات نور render light shafts را فعال می کنم توی محیط بازی میتونم نور را ببینم ! در غیر این صورت محیط بازی کاملا تاریکه :41: تازه کلی به تنظیماتش ور رفتم میترسم همه را قاطی کرده باشم . لطفا کمکم کنید
AmirfgbP30
10-08-2012, 08:43
باسلام من تازه عضو سایت شدم و در ضمینه بازی سازی فعالیت میکنم یه درخواست دارم در رابطه با منو
من سورس منو فلش با اکشن اسکریپتاش که عکسشو در زیر میزارم رو میخوام اگه این منو رو نداشتین سورس یه منو ایی شبیه به تنظیمات موجود در این عکس رو بزارین
ممنون میشم کمکم کنین .........................
آقا تمام این لینک های که گذاشتی سوخته !!!؟؟؟ ممنون میشم لینک جدید بدید ...
alirezapir
13-08-2012, 01:36
سلام. خبری در مورد آنریل 4 ندارید؟ چجوریاست؟! کی قراره بیاد؟!
prince 0f persia
02-09-2012, 16:50
سلام
من می خواستم یه event برای kismet درست کنم که از داخل اسکریپت صداش بزنم و هر آبجکت تو kismet این event رو برای خودش داشته باشه ( خیلی مهمه). دقیقا مثلا event touch تو kismet که هر آبجکت واسه خودش داره.
نمی خوام یه SequenceEvent بنویسم که به صورت TriggerGlobalEventClass فعالش کنم.
چنین کاری می شه کرد؟ لط
ehsanyacoza0021
24-10-2012, 18:51
سلام
من تازه دارم آنریئل اسکریپت رو شروع میکنم
من با آموزش های Eat3D Intrudactionشروع کردم nfringe رو نصب کردم و با visual studio 2010 کار میکنم ولی یه مشکلی داشتم
دقیقا کد ها رو انگاه با ند پد باز میکنی همش مشکیه هیچ فرقی با نود پد ندارهآدم دیوونه میشه خود آموزش رو میبینم کد هایی که مینویسه هر چیزی رنگ خودش رو داره باید چکار کنم؟
ehsanyacoza0021
24-10-2012, 19:11
خبر جدید از آنریل انجین 4
3dmotion
24-10-2012, 20:03
سلام
من تازه دارم آنریئل اسکریپت رو شروع میکنم
من با آموزش های Eat3D Intrudactionشروع کردم nfringe رو نصب کردم و با visual studio 2010 کار میکنم ولی یه مشکلی داشتم
دقیقا کد ها رو انگاه با ند پد باز میکنی همش مشکیه هیچ فرقی با نود پد ندارهآدم دیوونه میشه خود آموزش رو میبینم کد هایی که مینویسه هر چیزی رنگ خودش رو داره باید چکار کنم؟
شما باید Nfringe رو اکتیو کنید تا درست بشه.از منوی help -> ActiveNfringe
ehsanyacoza0021
24-10-2012, 20:20
ای بابا این که سریال میخواد من فکر کردم این برنامه فیری هست میشه لطف کنی سریالشو یا کیگیننشو برام بزاری
3dmotion
25-10-2012, 09:20
ای بابا این که سریال میخواد من فکر کردم این برنامه فیری هست میشه لطف کنی سریالشو یا کیگیننشو برام بزاری
به سریال احتیاجی نداره از پنجره باز شده گزینه سوم رو انتخاب کن بهد مشخصات رو وارد کن. گزینه non commercial
ehsanyacoza0021
04-11-2012, 13:41
سلام
مشکل در مورد کیسمت
من یه (انفجار)emiter تو صحنه دارم که داره مرتب اجرا میشه
میخوام وقتی پلیر میره نزدیکش damage کم شه ولی نمیدونم از چه Eventy استفاده کنم تا اونو به Modify Helth وصل کنم
میشه راهنمایی کنید ؟
Tanks
ehsanyacoza0021
12-11-2012, 12:18
ممنون راهنمایی کردید خودم درستش کردم!!!!! :sq_15:
ali rafaty
28-12-2012, 22:08
سلام
مشکل در مورد کیسمت
من یه (انفجار)emiter تو صحنه دارم که داره مرتب اجرا میشه
میخوام وقتی پلیر میره نزدیکش damage کم شه ولی نمیدونم از چه Eventy استفاده کنم تا اونو به Modify Helth وصل کنم
میشه راهنمایی کنید ؟
Tanks
از ست هلس استفاده کنید!
sajjad_3011
15-03-2013, 12:48
خوب اینم اولین آموزش که قولش رو بهتون داده بودم :
مدیر بخش لطف کنه فایل رو روی سایت آپلود کنه تا همه دوستان استفاده کنند .
حجم : 1.4 MB
لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------
لینک خرابه داداش
danial9000
21-06-2013, 05:36
سلام
چرا لینک - کرک
pixplant - خرابه ( کار نمیده) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیتونم دانلود کنم
:n13:
راستی ایا این کرک به ورژن
pixplant 2 کار میده
ehsanyacoza0021
07-12-2013, 19:39
سلام
چطوری سرعت و قد player رو تغییر بدم.(نوع بازی رو udk game گذاشتم میخوام اصلحه و هیچ ui نداشته باشه اگه طور دیگه ای هم میشه راهنمایی کنید)؟؟؟؟؟؟
پیدا کردم ممنون
tranceyou
20-12-2013, 14:39
با سلام خدمت دوستان
من 2 تا سوال داشتم ، یکی اینکه دوست قبلی هم این پرسش رو کرده بودن راجب قد و اندازه Player خود برنامه که چطوری میشه اینو افزایش داد؟
و دوم اینکه لطفا یه اموزش فارسی برای ساخت چراغ قوه ای که در دست کاراکتر هست و روشن خاموش بشه و باطریش ضعیف و قوی بشه رو هم
در صورت امکان اینجا قرار بدید ممنون میشم چون نیاز شدیدی بهش دارم.
naserfirozian
14-10-2016, 13:44
من صحنه هارو میسازم و با متریال پوشش میدم ولی در هنگام اجرای بازی بازی شکسته اجرا میشه یعنی برای من اصلحه کنانر صفحه ام نمیاد لطفا راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.