PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Vahid67
15-08-2010, 14:16
سلام وحید جان

بازی خیلی جالبی هست، خیلی خوش دست و واقعا زیبا، می تونم بگم هیچ بازی تا الان این قدر افکت استفاده نکرده.

تنها اشکالی که من تونستم بهش بگیرم، روند کاملا خطی بازیه که خوب نسبت به مزایاش اصلا در نظر نمی یاد.

جالب ترین قسمتش برام این بود که وقتی داشتم دانلودش می کردم، نه اسم بازی رو شنیده بودم، نه اسم سازنده رو. برا همین گفتم یکی از این بازیهای اکشن تکراری هست حتما.:31: ولی وقتی بازی رو رفتم...:18:

آره محمد جان خیلی بازی خوبی هست من یه مدت اینترنت نداشتم یعنی آخرین چیزی که گرفتم همین بازی به شدت دنبالشم این فایلهای بازی رو باز کنم... تونستی چیزی در موردش پیدا کنی؟؟؟

tovamohammad
15-08-2010, 14:22
آره محمد جان خیلی بازی خوبی هست من یه مدت اینترنت نداشتم یعنی آخرین چیزی که گرفتم همین بازی به شدت دنبالشم این فایلهای بازی رو باز کنم... تونستی چیزی در موردش پیدا کنی؟؟؟

وحید جان منظورتو نگرفتم، یعنی چی فایلهای بازی رو باز کنی؟ می خوای به فایلای داخل پکیج ها دسترسی پیدا کنی؟

Vahid67
15-08-2010, 14:29
وحید جان منظورتو نگرفتم، یعنی چی فایلهای بازی رو باز کنی؟ می خوای به فایلای داخل پکیج ها دسترسی پیدا کنی؟

آره مثلا آبجکت ها یا حتی کدهایی که برای اسلحه ها و ... هستش...

tovamohammad
15-08-2010, 14:52
آره مثلا آبجکت ها یا حتی کدهایی که برای اسلحه ها و ... هستش...

راستش من که تا حالا دنبال این چیزا نبودم. ولی برا پیدا کردنش باید بگم امیدی به کد ها نبند، کد ها هم کامایل میشه و هم به صورت باینری می ره تو فایلای u. . تا الان هم با اینکه خیلی از بازی های آنریلی رو دیدم کانتنتاشو باز کردن، ولی تا حالا کد دیکامپایل ازش ندیدم کسی تونسته باشه در بیاره. اگه درست باشه میشه گفت امنیت تکنیکی بازیامون بالا هست.:20:

برا کانتنت ها هم یه نفر هست که قبلا مال بازی های آنریلی زیادی رو در آورده از جمله Geras Of War 2 و Mass Effect 2.:5: این سایت و وبلاگ مال اونه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هر از گاهی اینا رو یه سر بزن که اگه برا Singularity هم گذاشته خبر دار بشی. قبلا لینک دانلود رایگان می داد از کانتنت ها، ولی الانو نمی دونم.

در ضمن Singularity رو این سیستمم نیست، بعدا یه نگاه به فایلاش می کنم، شاید بتونیم یه سری چیزاشو خودمون در بیاریم.

تا بعد.:8:

Vahid67
15-08-2010, 15:01
راستش من که تا حالا دنبال این چیزا نبودم. ولی برا پیدا کردنش باید بگم امیدی به کد ها نبند، کد ها هم کامایل میشه و هم به صورت باینری می ره تو فایلای u. . تا الان هم با اینکه خیلی از بازی های آنریلی رو دیدم کانتنتاشو باز کردن، ولی تا حالا کد دیکامپایل ازش ندیدم کسی تونسته باشه در بیاره. اگه درست باشه میشه گفت امنیت تکنیکی بازیامون بالا هست.:20:

برا کانتنت ها هم یه نفر هست که قبلا مال بازی های آنریلی زیادی رو در آورده از جمله Geras Of War 2 و Mass Effect 2.:5: این سایت و وبلاگ مال اونه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر از گاهی اینا رو یه سر بزن که اگه برا Singularity هم گذاشته خبر دار بشی. قبلا لینک دانلود رایگان می داد از کانتنت ها، ولی الانو نمی دونم.

در ضمن Singularity رو این سیستمم نیست، بعدا یه نگاه به فایلاش می کنم، شاید بتونیم یه سری چیزاشو خودمون در بیاریم.

ممنون ... منم به کدهاش نیازی ندارم بیشتر به استاتیک مش ها نیاز دارم چون اصلاً حال و حوصله درست کردن این جور چیزها رو ندارم...

mehrandinio
15-08-2010, 15:51
سلام
برای درست کردن روز و شب باید چه کارهایی انجام بدم؟
با تشکر

Vahid67
15-08-2010, 15:59
سلام
برای درست کردن روز و شب باید چه کارهایی انجام بدم؟
با تشکر

میتونی از SkyLight Toggleable استفاده کنی و یه مقداری هم با کیسمت کار داری با استفاده از matinee

silsin
15-08-2010, 17:49
سلام
چندتا سوال دارم .
میشه توی انریل مثلا ابی که حجم داشته باشه .
مثلا من می خوام صحنه ای بسازم که توی اون اب رو از یک لیوان به یک لیوان دیگه خالی کنم و سطح اب توی قبلی کم و به دومی اضافه بشه . را های دیگه رو امتحان کردم می خوام بدونم می شه این کار رو واقعی انجام داد. منظورمم از واقعی استفاده نکردن از cascade
دوم :
من قبلا سوال کرده بودم که توی کد ها چه چیزی باید بنویسم . این درسته که کلاس ها در انریل زیر مجموعه هم دیگه ان ؟
و اگر من بخوام عملی با Kactor انجام بدم باید کد ها ی داخل اون رو استفاده کنم .
سوم:
چه طور می شه داخل udk اپلیت اسکرین ساخت . مثلا بشه در گوشه صفحه یه کاراکتر دیگه رو نشون داد توی بعدی کاراکتر دیگه

tovamohammad
16-08-2010, 00:05
سلام
چندتا سوال دارم .
میشه توی انریل مثلا ابی که حجم داشته باشه .
مثلا من می خوام صحنه ای بسازم که توی اون اب رو از یک لیوان به یک لیوان دیگه خالی کنم و سطح اب توی قبلی کم و به دومی اضافه بشه . را های دیگه رو امتحان کردم می خوام بدونم می شه این کار رو واقعی انجام داد. منظورمم از واقعی استفاده نکردن از cascade
دوم :
من قبلا سوال کرده بودم که توی کد ها چه چیزی باید بنویسم . این درسته که کلاس ها در انریل زیر مجموعه هم دیگه ان ؟
و اگر من بخوام عملی با Kactor انجام بدم باید کد ها ی داخل اون رو استفاده کنم .
سوم:
چه طور می شه داخل udk اپلیت اسکرین ساخت . مثلا بشه در گوشه صفحه یه کاراکتر دیگه رو نشون داد توی بعدی کاراکتر دیگه

سلام

1. با توجه به بازیهایی که اومده بله میشه، ولی من تا حالا تست نکردم. با این همه فکر می کنم بتونی با SoftBody یه کارایی بکنی.

البته قبلش بگو اینو برای Real-Time می خوای یا قراره تو فیلم بین مراحلی جایی استفاده کنی؟

2.زیر مجموعه نه، ولی همگی رابطه ی پدر و فرزندی دارن. اگه با زبونای شی گرا آشنا باشی، همون بحث ارث بری اینجا زیاد هست. تمامی کلاس ها به جز Object حتما یه کلاس پدر دارن. این چیزیه که تو تمام زبونای Net. هم می بینی.

برای کد نویسی هم اول باید ببینی چه آبجکتی می خوای در بیاری، بعد نگاه کنی کدوم کلاسا بیشتر کارو برات آماده دارن، کلاس جدیدتو از اون مشتق کنی و از اینجا به بعد، شروع کنی امکانات جدیدی که می خوای رو اضافه کنی.

3. منظورت اضافه کردن ویوپرت های دیگه به بازی هست؟ مثل بازی هایی که Split Screen می کنن؟ یا یه دوربین دارن گوشه ی صفحه یه چیز دیگه رو نشون میده؟

mehrandinio
16-08-2010, 08:40
سلام
نحوه وارد کردن انیمیشن از مکس به آنریل چجوریه؟
با تشکر

turokpooria
16-08-2010, 08:57
ببخشید آنریل با ویندوز 7 مشکل داره؟ چون من دیروز دانلودش کردم ولی dont sentو sent error مال ویندوز xp رو میده؟راهی جز تعویض ویندوز داره ؟

pezhmax
16-08-2010, 09:45
آنریل با WIndows 7 مشکل نداره. من خودم رو همین ویندوز ازش استفاده میکنم.
اگه این خطا رو موقع نصب میده احتمالا درست دانلود نشده.

turokpooria
16-08-2010, 10:06
آنریل با WIndows 7 مشکل نداره. من خودم رو همین ویندوز ازش استفاده میکنم.
اگه این خطا رو موقع نصب میده احتمالا درست دانلود نشده.

نه موقع اجرا میده

Vahid67
16-08-2010, 14:15
ببخشید آنریل با ویندوز 7 مشکل داره؟ چون من دیروز دانلودش کردم ولی dont sentو sent error مال ویندوز xp رو میده؟راهی جز تعویض ویندوز داره ؟

نه مشکلی نداره ... سخت افزارتون چیه؟؟؟

turokpooria
16-08-2010, 15:36
نه مشکلی نداره ... سخت افزارتون چیه؟؟؟

ویروس داشت با تعویض ویندوز درست شد. ممنون

tovamohammad
16-08-2010, 22:27
سلام
با تشکر

سلام

شما تو مکس اول یه اسکلتال مش می سازی، بعد براش انیمیشن درست می کنی. حالا با ActorX از تو مکس، مدل رو اکسپورت کن، فک کنم باید فریم های انیمیشنت رو هم توش مشخص کنی. بعد اون 2 تا فایل بهت میده. یه PSK و یه PSA.

PSK خود مدلته، اول اونو تو آنریل ایمپورت کن. PSA هم انیمیشنات هست، برای اینم توی Content Browser کلیک راست کن و گزینه ی New AnimSet رو بزن. حالا AnimSet ی که ساخت رو باز کن و از منوی اول گزینه ی Import PSA رو بزن و فایلتو بهش بده. روند ایمپورتش سر جمع میشه 1 دقیقه. تست کن، سادست.

silsin
17-08-2010, 10:16
سلام

1. با توجه به بازیهایی که اومده بله میشه، ولی من تا حالا تست نکردم. با این همه فکر می کنم بتونی با SoftBody یه کارایی بکنی.

البته قبلش بگو اینو برای Real-Time می خوای یا قراره تو فیلم بین مراحلی جایی استفاده کنی؟

2.زیر مجموعه نه، ولی همگی رابطه ی پدر و فرزندی دارن. اگه با زبونای شی گرا آشنا باشی، همون بحث ارث بری اینجا زیاد هست. تمامی کلاس ها به جز Object حتما یه کلاس پدر دارن. این چیزیه که تو تمام زبونای Net. هم می بینی.

برای کد نویسی هم اول باید ببینی چه آبجکتی می خوای در بیاری، بعد نگاه کنی کدوم کلاسا بیشتر کارو برات آماده دارن، کلاس جدیدتو از اون مشتق کنی و از اینجا به بعد، شروع کنی امکانات جدیدی که می خوای رو اضافه کنی.

3. منظورت اضافه کردن ویوپرت های دیگه به بازی هست؟ مثل بازی هایی که Split Screen می کنن؟ یا یه دوربین دارن گوشه ی صفحه یه چیز دیگه رو نشون میده؟

اب رو برای داخل بازی می خ.وام
منظورم مثل بازی های که اسپلیت اسکرین می کنن

silsin
17-08-2010, 10:21
سلام
لطفا نظرتون رو درباره این اموزش بگین
اموزش انریل اسکریپت

این اموزش یه اموزش اولیه هست.
در ضمن اون 150 تا مقاله ای رو هم که گفتم هنوز دارم درست می کنم .
اگه اقایون مایلن بهم توی نوشت مقاله کمک کنن می تونم سریعتر مقاله های انریل اسکریپ رو بنویسم .
اگه کسی مایل به کمک کردنه بهم پیغام بده

AMIR REZAs
17-08-2010, 12:11
دستت درد نکنه یه جا دیگه آپ میکنی؟؟ ایران آپلودی جایی..................
خدا کنه با این آموزشها آنریل اسکریپت راحت بشه.

mehrandinio
17-08-2010, 14:51
سلام
من وقتی که nfringe رو نصب میکنم به ویژوال استدیو اضافه نمیشه؟
باید چیکار کنم.
با تشکر

tovamohammad
17-08-2010, 15:22
سلام
من وقتی که nfringe رو نصب میکنم به ویژوال استدیو اضافه نمیشه؟
باید چیکار کنم.
با تشکر

سلام

این صفحه رو ببین:

یه جدول اونجا هست. ورژن VS که داری رو ببین چی جلوش نوشته، اگه نوشته بود Required باید اول Visual Studio Shell رو دانلود و نصب کنی.

البته کلا توصیه می کنم بگیرش، رایگان هم هست. منم رو همون زدم.

راستی طریقه ی نصب NFringe رو زیر جدول توضیح داده، چک کن که همون جوری نصب کرده باشی.

اب رو برای داخل بازی می خ.وام
منظورم مثل بازی های که اسپلیت اسکرین می کنن

خوب اگه آبو تو Run-Time می خوای فقط همون 2 راه SoftBody و Particle System رو داری. باید ببینی کدوم برا کیس شما طبیعی تر در میاد.

در ضمن کلا بحث سه بعدی سازی یه شبیه سازیه و چیز واقعی تو کامپیوتر برا این قضیه وجود نداره که شما می گی می خوام واقعی باشه پس Cascade رو نگین. در کل اگه لازم شد، از اون استفاده کنی، ازش نترس. یکی از نقاط قوت آنریل انجین Cascade هست.

اسپلیت اسکرین رو هم پست می زنم که همه بخونن.

پس تا بعد.:8:

tovamohammad
17-08-2010, 16:13
Split Screen - اسپلیت اسکرین

دوستان سلام

حتما تا حالا بازیهایی رو دیدین که صفحه ی بازی رو برای پلیر های مختلف 2، 3 و یا 4 قسمت می کنه که همه بتونن تو یه سیستم و با یه مانیتور بازی کنن. بیشتر بازی های ماشینی و موتوری ازش استفاده می کنن و یه تعدادی هم از بازی های اکشن.

توی بازی های Showcase سایت UDK یه بازی هست به نام Dungeon Defence که از این ویژگی برای بازی استفاده کرده و تا 4 پلیر رو ساپورت می کنه.:21:

در صورتی که می خواین این ویژگی رو برای بازیتون بزارین، توضیحات زیر رو بخونین. فقط یه نکته رو بگم و اون اینکه این پست برای آموزش کامل نیست، صرفا یه راهنما هست برای اینکه از کجا شروع کنین، پس اگه خواستین ازش استفاده کنین باید خودتون جزئیاتشو در بیارین.

خب برای اینکه این قابلیت رو اضافه کنین، نیاز دارین یه کلاس جدید بنویسین که از کلاس GameViewportClient مشتق شده.

تو کلاس مذکور یه Enum هست به نام ESplitScreenType که انواع قابل استفاده رو لیست کرده:

تو اون کلاس یه متغیر به نام ActiveSplitscreenType از نوع این Enum تعریف شده. که شما می تونین تو کلاس خودتون هر کدوم از انواع رو خواستین توش قرار بدین.:5:

برای جزئیات بیشتر و مرتبط کردن این کلاس با بازی خودتون حتما باید مثال موجود تو بازی Dungeon Defence رو مطالعه کنین:

سورس کامل بازی Dungeon Defence رو می تونین رایگان از اینجا بگیرین:

البته حجم این فایل بیش از 400 مگ هست. برای دوستانی که نمی تونن این حجم رو دانلود کنن فایل زیر رو قرار دادم. این فایل حدود 300 کیلو هست و فقط کدهای Unreal Script رو داره که البته برای این آموزش کافیه:

سورس رو که دانلود کردین، توی شاخه ی Src\UDKGame\Classes یه کلاس هست به نام DunDefViewportClient که باید کامل مطالعه کنین. البته برای ارتباطش با بازی لازمه به کلاس های دیگه هم یه سری بزنین.

امیدوارم به دردتون بخوره.:8: فعلا بای.

mehrandinio
17-08-2010, 19:50
سلام
وارد کردن انیمیشن از مکس به آنریل چجوریه؟

saeed_cpu_full
17-08-2010, 21:59
سلام
با تشکر
سلام عزیز
یه بار دیگه هم پرسیده بودی:

سلام
وارد کردن انیمیشن از مکس به آنریل چجوریه؟

آقا محمد جوابتون رو داده بود:

سلام
با تشکر

سلام

شما تو مکس اول یه اسکلتال مش می سازی، بعد براش انیمیشن درست می کنی. حالا با ActorX از تو مکس، مدل رو اکسپورت کن، فک کنم باید فریم های انیمیشنت رو هم توش مشخص کنی. بعد اون 2 تا فایل بهت میده. یه PSK و یه PSA.

PSK خود مدلته، اول اونو تو آنریل ایمپورت کن. PSA هم انیمیشنات هست، برای اینم توی Content Browser کلیک راست کن و گزینه ی New AnimSet رو بزن. حالا AnimSet ی که ساخت رو باز کن و از منوی اول گزینه ی Import PSA رو بزن و فایلتو بهش بده. روند ایمپورتش سر جمع میشه 1 دقیقه. تست کن، سادست.

mehrandinio
18-08-2010, 17:38
برای کم و زیاد کردن سرعت اتومبیل باید چه کاری انجام داد؟
اگه میشه با کد مثال بزنید.

Vahid67
18-08-2010, 17:42
دوستان کسی تاحالا مپ های خود آنریل رو بیلد کرده؟؟؟ من فکر میکنم رمم کم میاره و وقتی 100% میشه ارور میده و از برنامه میپره بیرون .... رمم 2 گیگ هستش ...
کسی از دوستان اگه تست کرده بگه ....

tovamohammad
18-08-2010, 19:46
برای کم و زیاد کردن سرعت اتومبیل باید چه کاری انجام داد؟
اگه میشه با کد مثال بزنید.

سلام

بستگی داره کد اتومبیلتو چه جوری پیاده کرده باشی.

اگه مثل Geodav رفتی و یا خودت ماشینتو از ماشین های موجود ارث گرفته باشی، MaxSpeed حداکثر سرعت به سمت جلو هست و MaxAngularVelocity حداکثر سرعت چرخش. اگه اینا رو تو کلاس خودت کم و زیاد کنی سرعت کنترل میشه.

اگه هم خودت کد ماشین رو از صفر نوشتی که دیگه به کدت مربوط میشه، مثلا من برای ماشینم یه سری متغیر گذاشتم که باید اینا رو تنظیم کنم:

MaxSpeed - حداکثر سرعت به سمت جلو
RotateSpeed - سرعت چرخش
Accel - شتاب
BrakeSpeed - سرعت ترمز
Friction - اصطکاک
ReverseSpeedFactor - فاکتور سرعت دنده عقب

در حالت دوم باید ببینی کدتو چی نوشتی، بر حسب اون متغیر هاتو دستکاری کنی.

tovamohammad
18-08-2010, 20:08
دوستان کسی تاحالا مپ های خود آنریل رو بیلد کرده؟؟؟ من فکر میکنم رمم کم میاره و وقتی 100% میشه ارور میده و از برنامه میپره بیرون .... رمم 2 گیگ هستش ...
کسی از دوستان اگه تست کرده بگه ....

سلام وحید جان

الان DM-Deck رو تو بیلد آوریل زدم بیلد بشه، تموم کرد، مشکلی هم پیش نیومد.

یک ساعت طول کشید، Working Set هم تو رم 595 مگ گرفته بود، پس فکر نکنم از رمت باشه، مگه اینکه فضای خالی رمت کمتر از این باشه.

اگه خواستی باز تست کنی، بعد اینکه تموم شد، تو تب اول Swarm Agent برو Log رو بخون، ببین سر چی گیر کرده.

اگه باز برات تکرار شد، قوی ترین احتمالی که می تونم بدم اینه که چنتایی از سکتورای رمت سوخته، این خرابی فقط تو این سطح کار خودشو نشون میده، اگه شک کردی بگو که یه نرم افزار معرفی کنم بهت، رمتو بایت به بایت چک می کنه.

فعلا.:8:

Vahid67
18-08-2010, 20:32
سلام وحید جان

الان DM-Deck رو تو بیلد آوریل زدم بیلد بشه، تموم کرد، مشکلی هم پیش نیومد.

یک ساعت طول کشید، Working Set هم تو رم 595 مگ گرفته بود، پس فکر نکنم از رمت باشه، مگه اینکه فضای خالی رمت کمتر از این باشه.

اگه خواستی باز تست کنی، بعد اینکه تموم شد، تو تب اول Swarm Agent برو Log رو بخون، ببین سر چی گیر کرده.

اگه باز برات تکرار شد، قوی ترین احتمالی که می تونم بدم اینه که چنتایی از سکتورای رمت سوخته، این خرابی فقط تو این سطح کار خودشو نشون میده، اگه شک کردی بگو که یه نرم افزار معرفی کنم بهت، رمتو بایت به بایت چک می کنه.

آره رمم که مشکل داره امروز رفتم گارانتی عوض کردمش ولی اینی که گرفته نمیشه با اونی که خودم دارم دوال چنل کرد درصورتی که دقیقا مثل هم هستش حالا فردا دوباره باید برم ببینم چی میشه امشب قرار از یکی از بچه ها رم بگیرم برای تست اگه مشکل از سایز رم ها بود که فردا 2 گیگ دیگه بخرم...

tovamohammad
18-08-2010, 20:39
آره رمم که مشکل داره امروز رفتم گارانتی عوض کردمش ولی اینی که گرفته نمیشه با اونی که خودم دارم دوال چنل کرد درصورتی که دقیقا مثل هم هستش حالا فردا دوباره باید برم ببینم چی میشه امشب قرار از یکی از بچه ها رم بگیرم برای تست اگه مشکل از سایز رم ها بود که فردا 2 گیگ دیگه بخرم...

فقط حواست باشه حتما رمی رو که می گیری 24 ساعت نشده تست کن، که اگه خراب بود پس بدی. بله رم نو هم خراب داره، از 5 تا رم آخری که خریدم 2 تاش خراب بوده، ولی اول کار فقط برنامه ی تست تشخیص میده.

mehrandinio
18-08-2010, 23:25
میشه با notepad ++ هم برنامه نویسی کرد (برای آنریل)؟

tovamohammad
18-08-2010, 23:59
میشه با notepad ++ هم برنامه نویسی کرد (برای آنریل)؟

آقا مهران پس من این پستو برا کی زدم؟:13:

فقط Class Tree نداره، برخلاف VS و Context هم برای بیلد و اجرای بازی باید خودت فایل Batch بسازی. آموزشش تو همون Forecourse که بهت گفتم هست.

حواستو بیشتر جمع کن.:8: تا بعد.

ali_2021
20-08-2010, 14:01
سلام !
یه چیزی بگم برای اونایی که نمیتونن ویدیوهای آموزشی رو دانلود کنن! من تا اونجایی که میشد ویدیوهای آموزشی udk رو دانلود کردم (البته غیر از youtube بقیه رو همه رو گرفتم ! ) از بچه ها اگه کسی خواست بگه با قیمت خوب براش میفرستم ! dvd 2500 ! :5:
الان اینا رو دارم : eat3d کل آمزشهاشو
از Geodav همه رو :
بیشتر آموزش های scale form و unreal script
ویدیوها و سورس های توی سایت 3dbuzz و epic
اگه چیز دیگه ای هم هست بگید دانلود میکنم !:46:

mani6380
20-08-2010, 14:48
جواب نداد :(

tovamohammad
20-08-2010, 15:58
جواب نداد :(

چی جواب نداد؟:13: شما مطمئنی درست اومدی؟

turokpooria
21-08-2010, 11:45
سلام. ببخشید موسس این تاپیک مثل اینکه خودش این ویدئو ها رو نگاه نکرده چون اون آموزش اولیش یکی از بازی رایانه بود بعد باید جاهای مختلف رو دستکاری میکردی که روشنایی بده . ولی اگه ویدئو رو نگاه کرده باشید هیچ مشکلی واسه آدم پیش نمیاد و راحت با زبان سلیس آموزش رو میده . همه آموزش ها رو هم داره پس بنظرم فقط اون آموزشارو دانلود کنید و استفاده کنید

drlearn.org
22-08-2010, 13:06
سلام به همه
من برگشتم!
اول از همه ابگم که اگر UDK شما اجرا نمیشه و همه راههایی که دوستان گفتند رو انجام دادین و نتیجه
نگرفتین شاید Frame Work شما ایراد داره.پس شدیدا توصیه می کنم بزارید خود UDk دانلودش کنه
بگذریم
برای آقا ایمان:
اگه یادت باشه مشکل کولیژن داشتم(من می خواستم با 1 بار Import کل مپ رو وارد کنم که فهمیدم اشتباه هست)
اون ساختمون هم که عکسش رو دادم قرار بود کاراکتر بره توش فقط بحث گوشه ها نبود

-----

سوال:وقتی یک شی رو از مکس وارد UDK می کنم در زمان Import ارور میده
ِDid you Fodrget to include Geometry And Material in Export?
ترجمش میشه آیا فراموش کردین که Geometry و متریال رو در خروجی لحاظ کنید؟
در وارد کردن اشیا ساده مثل 1 جعبه این پیغام فقط 1 بار میاد ولی خدا نکنه
که 1 مدل پیچیده داشته باشین...N بار باید ok رو بزنید!
راه حل چیه؟
2:اگر حالا اشتباهی این کار رو کردین راه حل cancel کردنش چیه؟
(البته بجز بستن برنامه):31:

tovamohammad
22-08-2010, 16:20
سلام به همه
من برگشتم!
اول از همه ابگم که اگر UDK شما اجرا نمیشه و همه راههایی که دوستان گفتند رو انجام دادین و نتیجه
نگرفتین شاید Frame Work شما ایراد داره.پس شدیدا توصیه می کنم بزارید خود UDk دانلودش کنه
بگذریم
برای آقا ایمان:
اگه یادت باشه مشکل کولیژن داشتم(من می خواستم با 1 بار Import کل مپ رو وارد کنم که فهمیدم اشتباه هست)
اون ساختمون هم که عکسش رو دادم قرار بود کاراکتر بره توش فقط بحث گوشه ها نبود

-----

سوال:وقتی یک شی رو از مکس وارد UDK می کنم در زمان Import ارور میده
ِDid you Fodrget to include Geometry And Material in Export?
ترجمش میشه آیا فراموش کردین که Geometry و متریال رو در خروجی لحاظ کنید؟
در وارد کردن اشیا ساده مثل 1 جعبه این پیغام فقط 1 بار میاد ولی خدا نکنه
که 1 مدل پیچیده داشته باشین...N بار باید ok رو بزنید!
راه حل چیه؟
2:اگر حالا اشتباهی این کار رو کردین راه حل cancel کردنش چیه؟
(البته بجز بستن برنامه):31:

سلام، خوبه که برگشتی. این دفعه دیگه سفت بچسب بهشا.:20:

برای مسئله اولت که فبلا گفتم، برا اینکه هیچ مشکلی تو ساختمونا نداشته باشی باید اونا رو با BSP تو خود UDK بسازی، اگه هم خواستی جزئیات ساختمون بالا باشه، بعد از BSP باید سطوح رو با مش بپوشونی. کاری که تو اکثر بازی های روز میشه.

البته هنوز هم می تونی از اون ساختمونت استفاده کنی ولی دردسر داره. راه اصولیش اینه که یه کالیژن براش درست کنی به صورتی که فقط دیوارها توش باشه، این جوری مشکلی پیش نمیاد.

اگه نخواستی هم یه راه ساده ولی آسپیرینی داری. شاختمونتو که تو مپ قرار دادی، یه براش بردار و اونو به شکل ساختمونت در بیار، البته جاهایی که پلیر قراره نره، مثلا نباید در رو تو این براش قرار بدی، بعد که سایز و شکلش درست شد، برو از منوی Brush -> Volume گزینه ی Blocking Volume رو بذار.

بازم میگم این آخری یه راه آسپیرینیه ولی تو این کیس خاص کارتو راه می ندازه.:5:

برا اون ارور هم من بیش از 50-40 تا مدل به صورت های مختلف آوردم تو UDK ولی تا حالا بش بر نخوردم، البته 3-2 تا ارور پیش اومده ولی این یکی نه، اونا هم اشکال از مدل بوده، برا همینم میگم شما یه جای کار رو اشتباه انجام می دی، یا تو مکس یا تو اکسپورت.

در هر صورت این مقاله رو بخون:

وقتی خوندی یه مدل تستی با این روش درست کن زیر 100 پلیگن و جوری که می گه اکسپورت کن، دیگه موقع ایمپورت نباید مشکلی داشته باشی.

drlearn.org
22-08-2010, 23:31
خب خداردو شکر مشکلم حل شد
یک نکته هم می گم که شاید به درد دیگران بخوره (از لینکای بالا)
زمانی که دارین از یک مدل خروجی می گیرید توجه کنید که:
اسم متریال ها یکسان نباشه که به مشکل بر می خورین
و هر متریال باید اسمی متفاوت از بقیه داشته باشه

silsin
27-08-2010, 18:26
سلام اقایون
اموزش دوم انریل اسکریپت هم اماده شد .
توی رپیدشر اپلود کردم که راحتره من نمی دونم شما چه مشکلی با این رپیدشر دارین که می گین جای دیگه بزار .
در ضمن اگه از اینم مثل قبلی استقبال نشه دیگه ادامه نمی دم.
بازم از دوستان می خوام درباره مقالم نظرتاتشون رو بگن

همونطور که گفتم اگه استقبال بشه اموزش های دیگه ای هم تو راهه

iload
27-08-2010, 20:33
سلام اقایون
اموزش دوم انریل اسکریپت هم اماده شد .
توی رپیدشر اپلود کردم که راحتره من نمی دونم شما چه مشکلی با این رپیدشر دارین که می گین جای دیگه بزار .
در ضمن اگه از اینم مثل قبلی استقبال نشه دیگه ادامه نمی دم.
بازم از دوستان می خوام درباره مقالم نظرتاتشون رو بگن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمونطور که گفتم اگه استقبال بشه اموزش های دیگه ای هم تو راهه

سلام

ممنون خیلی لطف کردید .

اینم لینک کمکی :

milad1370s
27-08-2010, 23:26
سلام سیلسین جان مقاله هات خوبه فقط یه مثال ساده عملی هم توش بزاری انجام بدیم و اتفاق رخ داده رو ببنیم خیلی بهتر و موثر تره

silsin
28-08-2010, 11:14
صبر داشته باش برای این کار هم برنامه دارم :21:اگه همونطور که گفتم استقبال بشه از اموزش سوم به بعد میره توی فاز عملی:20:

Sadegh 2007
28-08-2010, 23:39
سلام بچه ها خیلی آموزش ها خوب هست ولی خداییش کم هست. ولی سعی کنید به فکر اونایی که dialup دارن هم باشید سعی کنید این ویدو های انگلیسی رو کم کنید چون من واقا انگلیسیم افتزاح هست. سعی کنید بیشر pdf فارسی بزارید. من بعد از چند وقتی که با این برنامه کار کردم نمی تونم متریال درست کنم یه دو سه تایی آموزش بود که از سایت MegaShare بود که نتونستم دانلود کنم.
وا قعا معذرت می خوام من الان کل این صفحه هایی که نوشتید و خواهید نوشت رو ذخیره می کنم. فقط سعی کنید از سایت های بهتر مثل rapidshare, 4shared استفاده کنید چون برای دانلود بهتر هستش :10: :40: :46: :42:

miladddd
29-08-2010, 00:33
سلام
من با آنریل تازه کارم
وقتی یه آبجکت که از مکس با فرمت ase خروجی گرفتم وارد میکنم و به ویو پورت add میکنم هیچی تو صحنه نمایش نمیده
میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم

tovamohammad
30-08-2010, 06:08
سلام
من با آنریل تازه کارم
وقتی یه آبجکت که از مکس با فرمت ase خروجی گرفتم وارد میکنم و به ویو پورت add میکنم هیچی تو صحنه نمایش نمیده
میشه راهنمایی کنید که باید چکار کنم

سلام دوست عزیز، به UDK خوش اومدی

قاعدتا شما یه جای کار رو اشتباه می ری و از اونجا که نمی دنم از چه طریقی عمل می کنی، نمی تونم دقیقا بگم راه حل چیه. کاری که شما می تونی بکنی اینه که دقیقا مرحله به مرحله و کلیک به کلیک، روند اکسپورت مدل ، ایمپورت داخل UDK و بعد اضافه کردن مدل به مپ رو توضیح بدی.

به عنوان یه راه حل ساده تر می تونی این مقاله رو بخونی براش:

راستی با گذاشتن مدل های خود UDK داخل مپ هم مشکل داری؟

tovamohammad
30-08-2010, 06:17
]
سلام بچه ها خیلی آموزش ها خوب هست ولی خداییش کم هست. ولی سعی کنید به فکر اونایی که dialup دارن هم باشید سعی کنید این ویدو های انگلیسی رو کم کنید چون من واقا انگلیسیم افتزاح هست. سعی کنید بیشر pdf فارسی بزارید. من بعد از چند وقتی که با این برنامه کار کردم نمی تونم متریال درست کنم یه دو سه تایی آموزش بود که از سایت MegaShare بود که نتونستم دانلود کنم.
وا قعا معذرت می خوام من الان کل این صفحه هایی که نوشتید و خواهید نوشت رو ذخیره می کنم. فقط سعی کنید از سایت های بهتر مثل rapidshare, 4shared استفاده کنید چون برای دانلود بهتر هستش :10: :40: :46: :42:

سلام

دوست عزیز بذار دوستانه یه توصیه ای بهت بکنم، قبل اینکه بیشتر وارد UDK بشی، یه وقتی بذار و انگلیسیت رو تقویت کن، حتی اگه یکی دو ماه زمان ببره.

مسئله یه ویدئو و دو ویدئو، و یه آموزش و دو آموزش نیست، شما داری به صنعتی پا میذاری که کاملا آمریکایی هست و بیش از 90 در صد منابع انگلیسی هستن، به فرض هم که یه نفر بیاد از همه ی این ویدئوها PDF فارسی تهیه کنه (که همچین چیزی اتفاق نمی افته)، 3 ماه دیگه که کارت تخصصی شد می خوای چه کنی؟ در ضمن تمامی ابزار ها از جمله خود UDK انگلیسی هستن.

مثلا شما با فقط 2 ساعت این ویدئوها و کمی تمرین می تونی متریال های تا سطح متوسط بسازی. برای شروع هم با سری رسمی کار کن، مخصوصا که زیر نویس هم داره و مسلما فهمش برات راحت تره.

رو حرفام فک کن. تا بعد.:8:

silsin
30-08-2010, 17:22
اقایون
کسی جایی رو می شناسه که ویدئو های EAT3D:CASCADE رو داشته باشن .
توی یو دی کی برای سایه های اجسام سایه ها با لبه و دندانه دار تشکیل می شن .کسی می دونه چه جوری باید برطرفش کرد.
در ضمن یه سوال خارج از بحث کسی برنامه ای داری که حجم فایل ها رو خیلی کم کنه . مثلا 10 گیگ بشه 10 مگ

ali_2021
30-08-2010, 22:07
اقایون
توی یو دی کی برای سایه های اجسام سایه ها با لبه و دندانه دار تشکیل می شن .کسی می دونه چه جوری باید برطرفش کرد.
در ضمن یه سوال خارج از بحث کسی برنامه ای داری که حجم فایل ها رو خیلی کم کنه . مثلا 10 گیگ بشه 10 مگ

من اولی رو میدونم :31: :

tovamohammad
31-08-2010, 10:22
اقایون

سلام

کدوم سایه ها؟ سایه ای که روی BSP می افته، یا اونی که روی استاتیک مش ها میافته؟

برنامه ها فرق زیادی نمی کنن، همه از یه سری الگوریتم ریاضی استفاده می کنن. متوسط فشرده سازی هم 50% هست، حالا تو یه فایل 99% تو یه فایل 2%، ولی در کل همون 50 رو روش حساب کن. دنبال برنامه ای که همچین حجمی رو برات در بیاره هم نباش.

در ضمن در کل فرمت های باینری و مدیا چندان تو فشرده سازی فرقی نمی کنن، مثلا یه فیلم AVI یا یه عکس PNG رو 100 بار هم فشرده کنی، حجمش کم نمیشه، که هیچ،گاها زیاد هم میشه. چون اونا قبلا فشرده شدن.

در هر صورت من WinRar رو توصیه می کنم، خرابی فایل هاش از همه کمتره. در ضمن اگه حجم برات مهمه، موقع فشرده سازی متد فشرده سازی رو به جای Normal روی Best تنظیم کن. خودش هم می تونه فایل رو بشکنه برات.

iload
31-08-2010, 10:49
سلام

برای فشرده سازی KGB Archiver پیشنهاد میکنم بعدش 7zip بعدش WinRar .

Sadegh 2007
01-09-2010, 19:23
سلام.
کسی می دونه چطور باید از این سایت دانلود کرد؟
این لینکاش هست می خوام دانلود کنم.
:19: :10: :8: :41:

pezhmax
01-09-2010, 19:56
سلام.

این لینکهایی که دادی فایلهاش از رو سرور پاک شده.

iload
01-09-2010, 20:25
سلام.

سلام

این آپلود سنتر یه جوری کهخ آدم فکر میکنه فایلا پاک شده . حالا چی هست . برو به این تاپیک و در خواست بده برات مستقیم میکنند .

Sadegh 2007
02-09-2010, 05:41
دستتون درد نکنه حتما اینا رو توی اون آدرسی که گفتی می گم

Sadegh 2007
02-09-2010, 06:10
سلام بچه ها من یک آموزش ساخت که شامل چند قسمت هست در اصل این آموزش رو برای روشن و خاموش کردن یک لامپ بود ولی دیگه اتاق رو هم آموزش دادم :31:

حتما نظر بدید طرز آموزش خوب هست یا باید اصلاح بشه
فقط نظر یادتون نره اگه خوب بود یکم بیشتر سعی کنم و آموزش های بیشتری بنویسم. راستی این با اون یکی که تو سایت هست فرق داره این با یک کلید و بدون تایمر هست

یک سوال هم داشتم چطوری اون دکمه تشکر رو میزارید روی پستاتون؟ (وسط نوشته ها و پایین پست تون) :20:

tovamohammad
02-09-2010, 07:12
سلام بچه ها من یک آموزش ساخت که شامل چند قسمت هست در اصل این آموزش رو برای روشن و خاموش کردن یک لامپ بود ولی دیگه اتاق رو هم آموزش دادم :31:

حتما نظر بدید طرز آموزش خوب هست یا باید اصلاح بشه
فقط نظر یادتون نره اگه خوب بود یکم بیشتر سعی کنم و آموزش های بیشتری بنویسم. راستی این با اون یکی که تو سایت هست فرق داره این با یک کلید و بدون تایمر هست

یک سوال هم داشتم چطوری اون دکمه تشکر رو میزارید روی پستاتون؟ (وسط نوشته ها و پایین پست تون) :20:

سلام

آموزش که برا تازه واردا حتما خوبه، علی الخصوص که پکیج مپ رو هم گذاشتی کنارش. فقط یه چنتا غلط املایی بود که اگه تو بعدی 5 دقیقه متنو بخونی دیگه پیش نمیاد، ولی در کل آموزش خوبی هست. یه خوبی دیگه هم که داشت این بود که کامل بود، مثلا LightmassImportanceVolume رو هم گفته بودی، چیزی که تو آموزشای قبلی جا می انداختن.

ااون دکمه رو کسی نمی ذاره، مال خود vBulletin هست. شما هم داری، فقط اجازه نداری از پستای خودت تشکر کنی، برا همینم نمی بینیش.

Veria70
02-09-2010, 23:09
سلام به همه ی دوستان عزیز
بعد یه مدت طولانی برگشتم:41:
در حال حاضر روی انریل اسکریپت و AI توی انریل کار می کنم سوالی باشه حتما جواب میدم.
یه سوال داشتم چطوری میشه تیم درست کرد و مسیر برای حرکت بات ها بوجود اورد.
تشکر از همه دوستان:11:

tovamohammad
02-09-2010, 23:23
سلام به همه ی دوستان عزیز
بعد یه مدت طولانی برگشتم:41:
در حال حاضر روی انریل اسکریپت و AI توی انریل کار می کنم سوالی باشه حتما جواب میدم.
یه سوال داشتم چطوری میشه تیم درست کرد و مسیر برای حرکت بات ها بوجود اورد.
تشکر از همه دوستان:11:

سلام، برگشتت رو خوش آمد می گم

برای مسیر بهترین گزینت Path Node ها هستن، که باعث می شن شما نگران الگوریتم مسیر یابی نباشی. فقط لازمه نقاط قابل پیمایش رو تعریف کنی و بقیه ی کار ها با خود موتوره. هر چند در صورتی که نخوای می تونی خودت الگوریتم مسیریابی تو اسکریپت پیاده کنی، ولی اصلا این کار رو توصیه نمی کنم، حداقل نه تا وقتی که Pathfinding خود UDK جواب کارتو میده.:5:

تیم هم زمان Spawn بات ها به اونا Team Index اختصاص بده، مثلا تو کیسمت تو پروپرتی Factory از نود Actor Factory می تونی بهشون Team Index بدی، از طریق نود Change Team هم می تونی. فقط یه مسئله رو بگم،
زمانی که Team Work رو به مپت اضافه می کنی، برای تستش نمی تونی فقط Play In Editor رو بزنی، باید بازیت رو Cook کنی و تست کنی. البته تست نکردم شاید همون Play In PC هم جوابتو بده ولی چیزی که مسلمه یه سری از ویژگی ها از جمله این قضیه تو Play In Editor کار نمی کنه.

برای بحث تیم قبلا یه مقدار صحبت شده بود، فکر می کنم دور و بر پست 350 تا 500 باشه. یه نگاهی بنداز، ضرر نداره.

راستی پیشوند اسم مپت هم باید -TDM باشه. بلدی که پیشوند بدی ایشالا؟

Veria70
02-09-2010, 23:45
ممنوه محمد جان
یه چیزی میشه بیشتر درباره ی Path Node توضیح بدی یا اینکه بگی کجا رو بخونم ممنون
راستش سیو کردن با این فرمت اصلا نمی دونم چیه ببخشیدا:46:

tovamohammad
03-09-2010, 00:32
ممنوه محمد جان
یه چیزی میشه بیشتر درباره ی Path Node توضیح بدی یا اینکه بگی کجا رو بخونم ممنون
راستش سیو کردن با این فرمت اصلا نمی دونم چیه ببخشیدا:46:

چی ممنوعه؟:31:

اون که فرمت خاصی نیست، مثلا فرض کن اسم مپت هست MyMap.udk ، تنها کاری که لازمه بکنی، اینه که اسم مپ رو به TDM-MyMap.udk رینیم کنی. همین.

برای اجرا تو ادیتور هم اگه خواستی بره رو حالت تیم از منوی View گزینه ی World Properties رو بزن، تو قسمت World Info گزینه ی Game Type For PIE رو روی UTTeamGame تنظیم کن، هر چند همونطور که گفتم قاعدتا این موارد توی ادیتور کار نمی ده.

Path Node رو هم جدا توضیح می دم همه بخونن.

سوالی هست بپرس. :8: فعلا بای.

tovamohammad
03-09-2010, 01:10
Path Node

Path Node چیه؟ از این اکتور برای ایجاد مسیر برای AI و بات های بازی استفاده می شه، به طوری که AI بتونه خودش مسیر ها رو پیدا کنه و یا مثل یه آدم برای پیدا کردن دشمن جستجو کنه.

توی آنریل کلا یه کلاسی داریم به نام Navigation Point . این یه اکتور هست و می تونین توی Actor Classes پیداش کنین. هر کلاسی که از این کلاس مشتق بشه، به AI اجازه می ده اونو به عنوان یه نقطه ی قابل پیمایش در نظر بگیره. مثلا Path Node، Ladder ، تمامی Pickup Factory ها و حتی خود Player Start فرزندان این کلاس هستند.

PathNode رو شما باید تو نقاطی استقاده کنین که می خواین AI اجازه داشته باشه بره، مثلا توی یه ساختمون باید توی همه ی اتاق ها، جلوی در اتاق ها، چند جا توی راه پله و علی الخصوص توی پیچ ها از PathNode استفاده کنین. :5:به فرض اگه توی پارکینگ خونه هیچ Path Node (و البته بقیه ی Navigation Point ها) نگذاشته باشین، AI نمی تونه بره توی پارکینگ خونه.

برای ساختش، مثل Player Start هر جا که می خواید کلیک راست کنید و از منوی Add Actor گزینه ی Add Path Node رو بزنید( می تونین از خود Actor Classes هم این کار رو بکنین). کارتون که تموم شد از منوی Build گزینه ی AI Paths رو بزنین تا مسیر ها ساخته بشن. می تونین با زدن کلید P مسیر ها رو ببینین (تو بیلد های جدید باید یکی از نود ها رو انتخاب کنید تا مسیر هاشو نشون بده، بیلد های ماه March به بعد). هر مسیری که باب میلتون نبود رو می تونین تغییر بدین، چجوری؟ دو راه دارید، یکی با تغییر مکان یکی از PathNode ها و یکی هم تغییر پروپرتی های اون PathNode .

راستی وقتی مسیر ها رو روشن کنین، یه سری رنگ بندی خاص توشون می بینین،این رنگ ها هر کدوم یه مفهومی داره، بعدا اگه کارتون تخصصی تر شد، لازم میشه بدونین مفهومشون رو.

در ضمن برای مسیرهای خاص باید از اکتور های خاصی استفاده کنید، مثلا برای نردبان از Ladder و برای در های قابل باز و بسته شدن از Door Marker استفاده کن (این طوری AI این قابلیت رو پیدا می کنه که در های بسته رو باز کنه و رد بشه:21:).

اینم یه سری توضیح اضافه برای Path Node:

اینجا هم توضیحاتی داده برای مسیر یابی از طریق Unreal Script که خب البته پیچیده تره:

یه مورد هم بگم و اون اینکه با استفاده از PathNode شما کار مسیر یابی رو به عهده ی انجین می ذارین، چیزی که توی بعضی موتور ها باید خودتون پیاده کنین. با این همه اگه خودتون بخواین الگوریتم مسیریابی رو پیاده کنین، هم می تونین، در اون صورت حتی می تونین از Path Node هیچ استفاده ای نکنید(فقط در موارد خاص). ولی اصلا این کار رو توصیه نمی کنم، همیشه سعی کنین از مسیر یابی خود انجین اصتفاده کنین، با توجه به اینکه UDK از یکی از بهینه ترین روشهای موجود استفاده می کنه.

برای بحث Performance هم حواستون باشه فقط هر جا که لازمه از PathNode استفاده کنین، اگه بیش از حد این کار رو انجام بدین، بار محاسباتی CPU رو خیلی بالا بردین.

Veria70
03-09-2010, 08:58
سلام محمد جان
خیلی ممنون(ممنوه)
دستت درد نکنه حالا پس فقط کافیه PathNodeتوی مپ باشه؟نیازی به وصل کردنشون بهم نیست؟
راستی چرا اول مپ TDM اضافه میکنیم؟اگه برای اینکه کوک بشه و یه بازی با یه مپ که ماساختیم خروجی بده نیاز نیست.
tovamohammad
03-09-2010, 09:27
سلام محمد جان
خیلی ممنون(ممنوه)
دستت درد نکنه حالا پس فقط کافیه PathNodeتوی مپ باشه؟نیازی به وصل کردنشون بهم نیست؟
راستی چرا اول مپ TDM اضافه میکنیم؟اگه برای اینکه کوک بشه و یه بازی با یه مپ که ماساختیم خروجی بده نیاز نیست.
سلام

زمانی که شما از منوی Build گزینه ی AI رو می زنی، خودش نود هایی که به هم راه دارن رو به هم وصل می کنه، فقط برای اطمینان لازمه مسیر ها رو چک کنی، چون مثلا اگه یادت رفت سر یه پیچ باریک نود بذاری، نود های دو طرف به هم وصل نمی شن.

TDM هم نه، ربطی به اون نداره، یه پیشونده برای مپ، اگه دقت کنی مپ های خود آنریل پیشوند هایی مثل DM و VCTF دارن. TDM مخفف TeamDeathMatch هست. برای مپ های تیمی لازمه(مخصوصا زمانی که خودت کلاس های بازی رو ننوشتی).

معمول اینه که تو یه بازی کامل شما پیشوند های خودت رو برای مپ تعریف می کنی، مثلا بازی من پیشوند مپ هاش هست VSH.

Veria70
03-09-2010, 11:40
سلام محمد جان خیلی ممنون از کمک کار کرد درست شد:20:
یه سوال چطوری میتونم از رنگ های دیگه ی PathNode استفاده کنم چون هر کدوم یه ابشن جداست و کار خاصی انجام میده
با تشکر فراوان

turokpooria
03-09-2010, 11:47
ببخشید من تو سایه زدن مشکل دارم
اول اینکه طبق آموزش ویدئو چندتا سیم روی سقف گذاشتم بعد یک direction light درست کردم گذاشتم روش قبل از اینکه build رو بزنی همه چیز خوبه ولی با زدن build صفحه سیاه میشه و نور نداره فکر کردم گفتم یه light بهش بدم یعنی 2 تا لامپ رو هم
بهتر شد یعنی دیگه تاریک نبود بعد وارد بازی شدم سایه سیم ها رو زمین نبود ولی رو شخصیت بازی میافتاد. بعدش کلا لامپ اولیو حذف کردم بازم نشد یه چیزه دیگه هم که هست یه دفعه سایه رو زمین افتاد رو خودم نیافتاد راستی رو آبجکتهایی هم که تو بازی میزاری هم سایه نمیافته

mehrandinio
03-09-2010, 13:35
با سلام
من وقتی که مدل رو میارم تو یو دی کی مدل میریزه بهم
مدل رو اول از پوزر به مکس بعد به یو دی کی میارم
این هم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

silsin
03-09-2010, 14:17
سلام
اموزش سوم از سری انریل اسکریپت اماده شد.
در آخر این مقاله و مقاله بعدی که پایان فصل یک و مقدماتی میبینم اگه استقبال از مقاله هام شد ادامه می دم وگرنه .....
در ضمن دوستانی که می تونن این مقالرو بریزن توی یه جای دیگه که مشکل نداشته باشه من همین جاشم ریختم شاه کار کردم

iload
03-09-2010, 15:05
سلام

لینک کمکی :

iload
03-09-2010, 15:13
لینک کمکی دوم :

turokpooria
03-09-2010, 17:15
اول اینکه طبق آموزش ویدئو چندتا سیم روی سقف گذاشتم بعد یک direction light درست کردم گذاشتم روش قبل از اینکه build رو بزنی همه چیز خوبه ولی با زدن build صفحه سیاه میشه و نور نداره فکر کردم گفتم یه light بهش بدم یعنی 2 تا لامپ رو هم
بهتر شد یعنی دیگه تاریک نبود بعد وارد بازی شدم سایه سیم ها رو زمین نبود ولی رو شخصیت بازی میافتاد. بعدش کلا لامپ اولیو حذف کردم بازم نشد یه چیزه دیگه هم که هست یه دفعه سایه رو زمین افتاد رو خودم نیافتاد راستی رو آبجکتهایی هم که تو بازی میزاری هم سایه نمیافته
please answer this

tovamohammad
03-09-2010, 23:08
سلام محمد جان خیلی ممنون از کمک کار کرد درست شد:20:
یه سوال چطوری میتونم از رنگ های دیگه ی PathNode استفاده کنم چون هر کدوم یه ابشن جداست و کار خاصی انجام میده
با تشکر فراوان

سلام، خواهش می کنم

منظورت از رنگای دیگه ی PathNode چیه؟

با سلام
من وقتی که مدل رو میارم تو یو دی کی مدل میریزه بهم
مدل رو اول از پوزر به مکس بعد به یو دی کی میارم
این هم عکس :

سلام

عکس برام لود نمی شه، یه جا دیگه آپ کن. استاتیک مشه یا اسکلتال؟ فرمت اکسپورت چی هست؟

tovamohammad
03-09-2010, 23:24
please answer this

Please wait until someone who knows your answer be logged in.
6 hours in a forum like this isn't too long.

سلام

شما اگه برات مقدوره آموزش ویدئویی Gnomon: UDK Lighting & Post Proccessing رو بگیر ببین، تمام مسائلی که توش مشکل برخوردی رو توضیح داده.

با وجود Directional Light نمی شه نور پردازی رو تست کرد، چون معمولا اثرش بیشتره. برای تستT موقتا این طور نور ها رو سلکت کن و تو تنظیمات قسمت Lighting گزینه ی Enable رو غیرفعال کن. تستت که تموم شد و از سایر نور ها مطمئن شدی، باز روشنش کن.

سایه ای که می گی نمی یاد، روی BSP قراره بیافته، یا Terrain یا Static Mesh ؟ تنظیماتشون فرق می کنه.

در ضمن نور دوم از چه نوعی هست؟ همیشه سعی کن تو سوالت کیس مشکلت رو خوب باز کنی و توضیح بدی ازش، اگه نه کسی نمی تونه کمک کنه. این طوری مشکلت هم زودتر حل میشه.:20:

در ضمن در کل توصیه می کنم به جای Directional Light از Dominant Directional Light استفاده کن، با توجه به این که حدس می زنم داری محیط Exterior طراحی می کنی. فقط بدون که با توجه به امکانات بیشتر این نور، اجازه داری فقط یکی از نور های Dominant رو توی هر صحنه داشته باشی. کارت گرافیک بیشترش رو ساپورت نمی کنه.

راستی از LightmassImportanceVolume که استفاده کردی؟ چک کن همه ی مپ از جمله تمامی نورها داخلش باشن.

ali_2021
04-09-2010, 10:34
سلام.میخواستم بدونم من میتونم از آموزش هایی که بچه ها درست میکنن توی سایت خودم استفاده کنم !؟ :11:

tovamohammad
04-09-2010, 11:54
سلام.میخواستم بدونم من میتونم از آموزش هایی که بچه ها درست میکنن توی سایت خودم استفاده کنم !؟ :11:

سلام

اگه می خوای مطمئن باشی با خودشون هماهنگ کن. اکثرن مال این دوستان هست آموزش ها: Ninja0098, Vahid67 و Silsin. اگه بگردی ممکنه بازم باشه. ID هاشونو سرچ کن تو فروم و یه پ.خ بهشون بده.

من PDF جایی نذاشتم، با این همه اگه خواستی پست های آموزشیم رو جایی استفاده کنی، مشکلی نیس. فقط در هر صورت یه جوری اینجا رو منبع اعلام کن که برای رفع مشکلاتشون بدونن کجا برن.

فعلا بای.:8:

silsin
04-09-2010, 15:04

سلام
به نظر من مشکلی نیست حالا در عوض مقاله ها اسم سایتتو بده ببینیم چی داری:31:

iload
04-09-2010, 15:50
سلام

راستی بابت آموزشا خیلی ممنون . چون میدونم خیلی ها بهش نیاز دارن هر جا که تونستم آپشون کردم . حتما ادامه بدیا .

ممنون :11::40:

ali_2021
04-09-2010, 18:11
سلام
به نظر من مشکلی نیست حالا در عوض مقاله ها اسم سایتتو بده ببینیم چی داری:31:
مرسی . سایت فروشگاهش راه افتاده اما فرومش تازه راه افتاده خالیه ! میترسم اینجا به کسی پیشنهاد همکاری بدم بن بشم :41: ! اما خوب انجمن سایت این :

فروشگاهشم که :

بازم از اینکه اجازه دادی از مقاله هات استفاده کنم ممنون.:10:

anti-military
04-09-2010, 22:36
یه سوال دارم دوستان . من در طراحی 3 بعدی مهارت خوبی دارم و قبلا هم یک محیط در گوئست رئال تایم کرده بودم و گرافیک عالی هم داشت اما متاسفانه ابزارهای گوئست اصلا برای بازی سازی مناسب نبود . اما توی گوئست تکستچر دهی واقعا حرفه ای بود و میشد تکستچرهای چندلایه به یه آبجکت داد تو این موتور هم چنین چیزی ممکنه که برای یک آبجکت از چند تکستچر آستفاده کرد به صورتی که مخلوط بشه ؟

tovamohammad
04-09-2010, 23:11
یه سوال دارم دوستان . من در طراحی 3 بعدی مهارت خوبی دارم و قبلا هم یک محیط در گوئست رئال تایم کرده بودم و گرافیک عالی هم داشت اما متاسفانه ابزارهای گوئست اصلا برای بازی سازی مناسب نبود . اما توی گوئست تکستچر دهی واقعا حرفه ای بود و میشد تکستچرهای چندلایه به یه آبجکت داد تو این موتور هم چنین چیزی ممکنه که برای یک آبجکت از چند تکستچر آستفاده کرد به صورتی که مخلوط بشه ؟

سلام دوست عزیز

اختیار دارین، این انجینو با کوئست مقایسه می کنی؟ با انجینی که Gears 2 و Sinqularity ساختن یعنی نمی شه یه همچین کار ساده ای رو انجام داد؟

خب باید بگم که قابلیت های UDK خیلی بالاتر از این حرفاست، نمی دونم اگه تو تعداد تکسچر محدودیتی هست یا نه، ولی خودم تا 7 تا تکسچر تو یه مدل رو هم استفاده کردم.

در ضمن متریالی که توی این انجین میشه بسازی، توی هیچ انجینه دیگه ای نمی شه در آورد، حتی کرای انجین اگه کار کرده باشی، این کیفیتو نمی ده، باید خودت باهاش کار کنی تا ببینی. پارتیکل ادیتورش هم تکه، فقط برنامه های آفلاین که برای فیلم سازی استفاده می شن، مثل Adobe After Effect می تونن پارتیکل سیستم بهتر از UE3 بسازن. حداقل این چند ساله که این طوریه، 4 ماه دیگه رو نمی دونم. رندررش هم زبونزد خاص و عامه. لازم نیس به حرفای من اعتماد کنی، کافیه دو ساعت خودت تو نت بچرخی و یه مقایسه انجام بدی(البته متریال ادیتور و پارتیکل ادیتور رو باید باهاش کار کنی تا متجه قدرتش بشی).

در ضمن من کوئست کار نکردم، ولی فکر کنم بتونی راحت Level Design بکنی با UDK چون یه Kismet داره که روندش نزدیکه به اون تا کد نویسی.

anti-military
04-09-2010, 23:26
خیلی ممنون . من فردا باید یه محیطی تو 3D MAX بسازم و بعدش ببینم کار کردن با این موتور چطوریه . راستی در مورد Poly ها و تعداد آبجکت ها چی ؟ موتور بازی تا چه اندازه میتونه محیط های بزرگ با تعداد زیادی موضوع رو در خودش جا بده ؟

saeed_cpu_full
04-09-2010, 23:33
خیلی ممنون . من فردا باید یه محیطی تو 3D MAX بسازم و بعدش ببینم کار کردن با این موتور چطوریه . راستی در مورد Poly ها و تعداد آبجکت ها چی ؟ موتور بازی تا چه اندازه میتونه محیط های بزرگ با تعداد زیادی موضوع رو در خودش جا بده ؟

به اندازه ای که سخت افزارت اجازه بده ...

tovamohammad
05-09-2010, 00:02

جناب anti-military، این درسته و غیر از اون بیشتر مربوط می شه به کار شما و بازی که می خوای بسازی، سبک بازی، فاصله ی دوربین، و همونطور که گفتم از همه مهمتر کار شما. می تونی با 100000 ورتکس شخصیت اول بازیتو دربیاری، می تونی هم با 25000 این کارو بکنی، به صورتی که کسی متوجه اختلافشون نشه. این سوال در کل به طراح و توان اون بستگی داره، با این همه شما توی بازی سازی بیش از اون که نگران مدل هات باشی، لازمه نگران تکسچر ها باشی.:21:

عدد هم نداره این تعداد ورتکس، همونجور که گفتم به خیلی چیزا بستگی داره، با این همه معمولش اینه:

بیس لول که با خود UDK طراحی میشه، با استفاده از BSP، ممکنه خوشت نیاد ولی تمام انجین های تجاری از این روند استفاده می کنن.
مدل های ساده تر مثل میز، کمد، ماشین تو بازی اکشن، ساختمونهای بازی استراتژی بین 500 تا 10000 ورتکس دارن، البته معمولا، و مدلی که خیلی مهمه ولی یکی دو بار بیشتر استفاده نمی شه مثل کاراکتر های اصلی تا 40000-30000 تا جا دارن، البته این که می گم برا یه بازی مثل Gears با اون کیفیت هست، شما حالا حالا ها به این تعداد نیاز نداری. بیشترین کاری که تو ساخت بازی انجام میشه، روی تکسچر ها و مپینگ مدل انجام میشه، یه مپینگ و تکسچر خوب می تونه تعداد ورتکس های مدل رو تا 3 - 4 برابر پایین بیاره بدون اینکه به کیفیت لطمه ای وارد بشه.

در ضمن یکی دیگه از چیزایی که موتور آنریل توش سردمداره، بحث اوپتیمایز بودن انجین هست، به همون اندازه که کرای انجین موتور سنگینی هست، آنریل توی انجین های تجاری موتور سبک و اوپتیمایز شده ای هست، البته این به این معنی نیست که هر چی شما در آوردی راحت و روون کار کنه، این فقط بحث ویژگی هست که موتور در اختیارت می ذاره، دیگه نتیجه رو شمای طراح مشخص می کنی، که آیا بازی روون در میاد یا نه.:5: به جرات می گم این انجین از Infinity Ward 4 هم بیشتر اوپتیمایز شده، شک داری IW رو دانلود کن، خودت تست کن.

بازی UT2007 رو بگیر، اولین بازی بود که با UE3 اومد از صرف خود اپیک، شاید باورت نشه ولی در عین حال که رزولوشن های 1600 و 1920 رو ساپورت می کرد، رزولوشن هاش تا 320 پایین می اومد، تو این 4-3 سال بازی تجاری دیدی که رو اون طور کارتی اجرا بشه؟

همونطور که گفتم انجین به خوبی اوپتیمایز هست، و ویژگی هایی مثل Occlusion Culling رو هم از قدیم ساپورت می کنه، ولی اصل قضیه مربوط به طراحه.

mehrandinio
05-09-2010, 12:14
با سلام
من وقتی که مدل رو میسازم نمیتونم برای اون bone ایجاد کنم تا بتونم تو skeletal بیارمش و وقتی که خالی میارمش یا مدل بهم میریزه و یا اسکلت بندی نداره.Geodav هم اسکلت بندی رو توضیح نداده.
من برای اینکه بخوام ماشین رو وارد کنم باید چیکار کنم؟ اگه میشه یه آموزش بدید ( هم برای اسکلت بندی و هم برای وارد کردن ) با تشکر.

Sadegh 2007
05-09-2010, 13:01
سلام دوست عزیز ببخشید که یهو وارد بهث تون شدم. شاید این آموزش کارت رو رابندازه

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:59 PM ----------

ببخشید یادم رفت ازت یه چیزی بپرسم میشه یه آموزش بدین چطوری این ماشینا رو توی 3ds max درست می کنید. من یکم بلدم فقط مشکلم تو blueprint اش هست که چطوری از بالا و از پشت به هم وصل کنم منظورم plan بود.
ببخشید که این سوال رو پرسیدم چون مان این قسمت نبود :31:

tovamohammad
05-09-2010, 15:20
با سلام
من وقتی که مدل رو میسازم نمیتونم برای اون bone ایجاد کنم تا بتونم تو skeletal بیارمش و وقتی که خالی میارمش یا مدل بهم میریزه و یا اسکلت بندی نداره.Geodav هم اسکلت بندی رو توضیح نداده.
من برای اینکه بخوام ماشین رو وارد کنم باید چیکار کنم؟ اگه میشه یه آموزش بدید ( هم برای اسکلت بندی و هم برای وارد کردن ) با تشکر.

سلام

می دونی که من تری دی کار نیستم، مدل کارم هم دم دست نیست. در هر صورت مهران جان این سوال ربطی به UDK نداره، بهتر بود تو قسمت گرافیک می پرسیدی، با این همه این همه ی چیزیه که می دونم:

برای Rigging یه مدل چنتا متد استفاده می شه، فکر می کنم مدل کارم از Dummy استفاده می کنه ولی مطمئن نیستم. اینجاها 3 تا از متد هارو یاد دادن:

تو توتاریال های خود مکس هم یه سریش رو گفته.

ممکنه بعضیش مشکلی داشته باشه، ولی هیچ کدوم با Dummy نرفتن. باز هم شما اینا رو یه چک بکن، اگه سوالی پیش اومد تو بخش گرافیک بپرس.

keb
06-09-2010, 09:52
بیلد هر ماه کی میاد؟ آخر ماه یا اول ماه یا اصلا وسط ماه؟

silsin
06-09-2010, 11:07
جایی نیست ویدئو های animation tree داشته باشن .

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

یه چیز دیگه جایی وجود داره توی اینترنت سفارش دانلود بگیره .

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

tovamohammad
06-09-2010, 12:51

سلام

برای AnimTree یه آموزش خیلی خیلی خفن هست:

بیش از یک ساعته و 8 پارت هم شده تا حالا.

در ضمن از Full HD هم بزرگتره: 2048 در 1080.:5:

برا چی می خوای؟ شنیدم خودت فروشنده ای که:46:. در هر صورت اینجا هست:

البته تستش نکردم. فعلا.:8:

tovamohammad
06-09-2010, 12:58
بیلد هر ماه کی میاد؟ آخر ماه یا اول ماه یا اصلا وسط ماه؟

بیلد ها تایم نداره، مثلا یکیش روز دوم ماه اومد، بعدیش 25 ام ماه دیگه.

این بیلد ها حتی رسما اعلام نشده، یعنی اپیک قولی نداده که هر ماه یکی بده، با این همه دستش درد نکنه، تا حالا که هر ماه داده، حتی از ماهی یه دونه، هم بیشتر. بخواد بیاد هم تا آخر ماه جا داره.

به قول معروف:

ali_2021
06-09-2010, 15:00

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

عزیزم persian-cube.com واسه من ! اگه لینک دانلود مرتبط با udk باشه :27: با قیمت خوب برات میگیرم.اگه غیر مرتبط هم بود با قیمت خوب برات میگیرم :31:

silsin
06-09-2010, 16:15
یعنی تو نمی دونی من کیم . یه پیغام خصوصی می دم تا بفهمی

silsin
06-09-2010, 16:21
راستی چطور می شه توی منو یو دی کی جایی برای تنظیمات رزولیشن و بقیه چیزا گذاشت

ali_2021
06-09-2010, 16:27
یعنی تو نمی دونی من کیم . یه پیغام خصوصی می دم تا بفهمی

حالا یادم اومد D: بابا تقصیر من نبود.مشکل داشتم! از اون قضایای انتخابات (نمیشه توضیح داد) ! خداییش دفعه اول اذیتت کردم ؟!:19:

silsin
06-09-2010, 16:38
خب نظرت چیه؟

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------

نگفتی اینا رو دانلود کرده بودی ؟

anti-military
07-09-2010, 21:37
یه سوال دیگه هم دارم . تو این موتور میشه آبجکت هارو یکی یکی وارد محیط کرد ؟ مثلا تو گوئست آبجکت جدید وارد میکردی قبلی ها حذف میشد ! تو این موتور هم اینطوری ؟ مثلا یه کوچه داریم با 4 تا ساختمون و وارد محیط کردیم و تکستچر دادیم و ... میخواهیم ساختمون پنجم رو اضافه کنیم و ببریم بزاریم کنار ساختمون چهارم! چنین قابلیتی داره ؟

tovamohammad
08-09-2010, 04:39
یه سوال دیگه هم دارم . تو این موتور میشه آبجکت هارو یکی یکی وارد محیط کرد ؟ مثلا تو گوئست آبجکت جدید وارد میکردی قبلی ها حذف میشد ! تو این موتور هم اینطوری ؟ مثلا یه کوچه داریم با 4 تا ساختمون و وارد محیط کردیم و تکستچر دادیم و ... میخواهیم ساختمون پنجم رو اضافه کنیم و ببریم بزاریم کنار ساختمون چهارم! چنین قابلیتی داره ؟

سلام

این که شما گفتی یه قابلیت برا UDK نیست، بلکه یه ضعف هست برای کوئست. کلا تمامی انجین های تجاری و حتی بیشتر غیر تجاری ها این طورند. این یه دلیل دیگه که همیشه میگم کوئست یه انجین نیست. جدای از بحث برنامه نویسی.

بعضی از مپ هایی که داخل UDK هستن بیش از 4000 آبجکت دارن، حالا چه طوری میشه همه ی اینا رو تو دفعه ی اول طراحی ایجاد و مدیریت کرد.

در کل شما نگران این موارد جزیی نباش. قبلا صحبتش شده، و همین قدر بگم که بزرگترین و قدرتمندترین انجین هست، پس از چیزی نمی خواد بترسی.

توصیه می کنم اگه تصمیمتو برای این انجین گرفتی، به جای اینکه نگران موارد جزیی باشی، آموزش رو شروع کن، چون تایم کمی نمی گیره.

anti-military
08-09-2010, 15:34
ممنون .

یکی لینک دانلود این موتور با آپدیت جدیدش رو داره بده من ؟

tovamohammad
08-09-2010, 16:08
ممنون .

یکی لینک دانلود این موتور با آپدیت جدیدش رو داره بده من ؟

آخرین بیلد UDK:

بیلد های جدید تو این صفحه میان:

یادگیری این انجین از طریق ویدئو هست نه تکست. برای شروع باید تمامی ویدئو های اینجا رو ببینی:

اگه هم خطت خوب نیست، سایتهایی هست که بتونی ازشون بگیری. بعد از این هم چنتا ویدئوی دیگه هست که باید ببینی.

در ضمن تا داری موتور و ویدئو ها رو می گیری، یه وقتی بذار تاپیک رو بخون، اگه نه یه سری این اشکالا که افراد داشتن برا شما هم پیش میاد.

anti-military
08-09-2010, 17:16
بازم ممنون اما 800 مگابایت یه جا یکم خطریه برای کسانی که سرعتشون بین 20 تا 30 هست . دارم میگردم قطعه قطعه باشه برای دانلود ...

tovamohammad
08-09-2010, 17:57
بازم ممنون اما 800 مگابایت یه جا یکم خطریه برای کسانی که سرعتشون بین 20 تا 30 هست . دارم میگردم قطعه قطعه باشه برای دانلود ...

دوست عزیز، وقتی دانلود ریزیوم داشته باشه، یک تیکه و 100 تیکش فرقی نمی کنه، البته اگه دانلودر شما Resume و Rollback رو ساپورت کنه.

اکثرن دانلودر ها Resume رو دارن ولی فقط 3-2 تاشون rollback رو ساپورت می کنن، راحت تریشون که رایگان هم هست FDM هست:

اینو بگیر و کلا همیشه دانلود هاتو بده FDM بگیره.

در ضمن اصلا توصیه نمی کنم یه برنامه ی رایگان رو از سایتی غیر از سازنده بگیری.

دیگه خود دانی. فعلا.:8:

mehrandinio
08-09-2010, 18:06
با سلام خدمت دوستان

مشکل من در وارد کردن مدل چیست ؟ در عکس زیر چرا مدل پیدا نیست؟ با تشکر

tovamohammad
08-09-2010, 18:38
با سلام خدمت دوستان

مشکل من در وارد کردن مدل چیست ؟ در عکس زیر چرا مدل پیدا نیست؟ با تشکر

مدل کامل نیومده تو UDK. اگه بالای صفحه رو بخونی، تعداد ورتکس رو گفته 1.

شما یا تو روند اکسپورت یه جا رو اشتباه رفتی یا تو ایمپورت. بدون دیدن فایلت نمی شه دقیق تر صحبت کرد. اگه جوابشو خودت پیدا نکردی فایل مدلت رو پ.خ کن تا چکش کنم.

در ضمن شما که تازه ریگینگ رو یاد گرفتی، آیا از روش بون گذاریت مطمئن هستی؟ و قبلا هم پرسیده بودم، با چه فرمتی اکسپورت می کنی؟

mehrandinio
08-09-2010, 20:50
با فرمت PSK اکسپورت می کنم.
این ها به هم لینک شدند نه استخوان بندی.

tovamohammad
08-09-2010, 21:17
با فرمت PSK اکسپورت می کنم.
این ها به هم لینک شدند نه استخوان بندی.

مهران جان یعنی می خوای بگی من بون رو تشخیص نمی دم؟:13:

مهم نیس از چه متدی استفاده کردی، در هر صورت الان مدل شما 6 تا بون داره. سمت چپ وسط تصویر رو نگاه کن، UDK برات لیستشون کرده.

برا اشکالت همونطور که گفتم بدون دیدن فایل نمیشه بیشتر صحبت کرد. اگه خواستی بفرستی برا اکسپورت فایل Max. و برا ایمپورت فایل PSK. رو باید بفرستی.

tovamohammad
09-09-2010, 03:21
راستی مهران جان غیر اون قضیه که گفتم دو تا مورد هست، یکی اسم بون ها تو با _b شروع کن، مثل مدل های خود UDK و مورد بعدی هم این دو تا آموزش هست:

این آموزش هم متن هست و هم ویدئو با دو کیفیت مختلف. اینجا به روش Geometry مدل رو ریگ کرده:

اینم از همون شخصه ولی این دفعه از روش Dummy که پر استفاده ترین متد هست رفته، مدلهای من هم همه با Dummy ریگ شدن:

توصیه می کنم شما هم از راه دوم بری. تا بعد.:8:

anti-military
09-09-2010, 04:33
بالاخره دانلود شد ممنون . شرمنده وقت نداشتم صفحات رو بگردم برای همین اینجا میپرسم ! تو موتور دیدم برای ایمپورت کردن فرمت t3d میخواست ! تو مکس چنین فرمتی نبود این فرمت رو چطوری باید ایجاد کنم ؟

pezhmax
09-09-2010, 09:23
بالاخره دانلود شد ممنون . شرمنده وقت نداشتم صفحات رو بگردم برای همین اینجا میپرسم ! تو موتور دیدم برای ایمپورت کردن فرمت t3d میخواست ! تو مکس چنین فرمتی نبود این فرمت رو چطوری باید ایجاد کنم ؟

باید از پلاگین ActorX که تو پوشه Binaries از محل نصب UDK وجود داره استفاده کنی. راهنما :

از فرمت fbx هم میتونی استفاده کنی که هم UDK و هم 3DsMax پشتیبانی میکنن. راهنما :

tovamohammad
09-09-2010, 13:05

دوست عزیز شما اشتباه رفتی. برای ایمپورت کانتنت ها از منوی فایل نباید اقدام کنی. یه دکمه ی مشکی بالای صفحه هست روش وایسی می نویسه Open The Content Browser. اینو بزن، بعد تو صفحه ای که باز می شه از پایین صفحه دکمه ی ایمپورت رو بزن.

باز هم می گم شما بدون ویدئو نمی تونی UDK کار کنی، اگه خطت خوب نیس اشکال نداره، بگو تا سایت بهت بدم برات بفرسته. در هر صورت از من گفتن بود.

mehrandinio
09-09-2010, 14:25
سلام
من اتومبیل رو وارد کردم به آنریل
تمام کارهاش رو هم از روش Geodav رفتم.
و به Actor classes هم اضافه شد.
و وقتی که من اون رو add میکنم بعد از اینکه play رو میزنم ماشین در صحنه نیستش.
دلیلش چیه؟

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

البته باید بگم که ماشین زمانی که play نیست در صحنه موجود هستش
ولی با زدن play ماشین دیگه نیستش.
آیا مشکل در کدهاست؟ یا جای دیگر است؟

Sadegh 2007
09-09-2010, 16:27
سلام.
چطور می شه توی این برنامه یک نقشه مثل بازی Resident Evil یا IGI درست کرد.
منظورم همون راهنماست که بالا سمت راست بازی میاد. آخه اون خالی هست. :41:

tovamohammad
10-09-2010, 04:49
سلام.
چطور می شه توی این برنامه یک نقشه مثل بازی Resident Evil یا IGI درست کرد.
منظورم همون راهنماست که بالا سمت راست بازی میاد. آخه اون خالی هست. :41:

سلام

برای ایجاد مینی مپ دو راه داری، یکی با استفاده از Interface :

و راه دوم هم اینکه خودت از پایه مینی مپ رو طراحی کنی.

برای هر دو راه نیاز داری آنریل اسکریپت رو در حد متوسط بلد باشی. پس پیشنهاد می کنم فعلا بیخیالش بشو. اول به همه ی ادیتور های اصلی مسلط شو، بعد لازمه چندین هفته آنریل اسکریپت کار کنی، بعد اون می تونی مینی مپ یا هر چی بخوای طراحی کنی، حتی می تونی یه سبک جدید بازی رو از صفر طراحی کنی.:5:

سلام
من اتومبیل رو وارد کردم به آنریل
تمام کارهاش رو هم از روش Geodav رفتم.
و به Actor classes هم اضافه شد.
و وقتی که من اون رو add میکنم بعد از اینکه play رو میزنم ماشین در صحنه نیستش.
دلیلش چیه؟
البته باید بگم که ماشین زمانی که play نیست در صحنه موجود هستش
ولی با زدن play ماشین دیگه نیستش.
آیا مشکل در کدهاست؟ یا جای دیگر است؟

سلام

شما که اکتور خود اتومبیل رو نمی ذاری تو مرحله؟ می دونی که باید اکتور Factory رو بذاری تو مپ.

راستی تو AnimSet Editor که میری، ماشین بدون مشکل رندر میشه؟

mehrandinio
10-09-2010, 12:12
بالاخره مشکل رو پیدا کردم.
و ماشین وارد مرحله شد.
راستی چطوری میشه برای ماشین وزن و سرعت رو تعیین کرد؟

tovamohammad
10-09-2010, 22:01
بالاخره مشکل رو پیدا کردم.
و ماشین وارد مرحله شد.
راستی چطوری میشه برای ماشین وزن و سرعت رو تعیین کرد؟

مهران جان شما اول به خودت اجازه بده با کد ها آشنا بشی و رو روندش کار رو یاد بگیری، در هر صورت:

جرم ماشین رو باید از داخل Physic Asset تنظیم کنی، کافیه متغیر Mass Scale رو تغییر بدی.

برای سرعت ماشین دو تا متغیر تو کلاس Vehicle داری، یکی سرعت ماشینه تو هوا و یکی سرعت رو زمین رو تعیین می کنه: AirSpeed و GroundSpeed.

بشین تصمیمتو بگیر می خوای چیکار کنی.:8: پس فعلا.

anti-military
11-09-2010, 12:04
یه مشکلی تو این موتور هست که شاید مشکل نیست و من هنوز نمیدونم که وقتی یه مدلی رو واردش میکنی باید حتما یه تیکه باشه ! اگر 2-3 قسمت باشه جدا جدا میکنه از هم و باید تو موتور خودت دوباره سر همشون کنی !

pezhmax
11-09-2010, 15:38
با ActorX نمیدونم ولی اگه با فرمت fbx مدلتو وارد کنی چنین مشکلی پیش نمیاد. فقط باید موقع import کردن تو بخش تنظیمات از بخش StaticMesh گزینه Combine Meshes رو فعال کنی. نمیدونم چرا گرایش به فرمت fbx این قدر کمه تو UDK . در حالی که این فرمت استاندارد و خیلی خوبیه. تو خیلی از نرم افزارها هم پشتیبانی میشه. کلا من تو مایا باهاش خیلی از پلاگین ActorX راحت ترم. البته اوایل که به UDK اضافه شده بود. یه سری مشکلات داشت ولی تو بیلدهای اخیر خوب شده. skeletal mesh و انیمیشنها رو هم خیلی خوب و بی دردسر import میکنه.

anti-military
11-09-2010, 18:20
با ActorX نمیدونم ولی اگه با فرمت fbx مدلتو وارد کنی چنین مشکلی پیش نمیاد. فقط باید موقع import کردن تو بخش تنظیمات از بخش StaticMesh گزینه Combine Meshes رو فعال کنی. نمیدونم چرا گرایش به فرمت fbx این قدر کمه تو UDK . در حالی که این فرمت استاندارد و خیلی خوبیه. تو خیلی از نرم افزارها هم پشتیبانی میشه. کلا من تو مایا باهاش خیلی از پلاگین ActorX راحت ترم. البته اوایل که به UDK اضافه شده بود. یه سری مشکلات داشت ولی تو بیلدهای اخیر خوب شده. skeletal mesh و انیمیشنها رو هم خیلی خوب و بی دردسر import میکنه.

ممنون . اتفاقا من از فرمت FBX استفاده میکنم . احتمالا مال همون Combine Meshes هست .

AMIR REZAs
12-09-2010, 11:44
سلام
از تمام کسانی که تو این تاپیک آدرس لینک مقالشون رو گذاشتن و یا درباره UDK مقاله ای نوشتن برای توزیع مقالاتشون و در اختیار گذاشتن مقالاتشون به بقیه بازی سازها و هم چنین قرار گرفتن مقالشون در یک لینک مناسب و همیشگی میخوام که با یوزر Ali (مدیریت سایت) در فروم طراحان پارسی :

پیام بزنن و مقالشون رو به ایشون تحویل بدن تا ایشون تو بخش مقالات سایت آپشون کنه و برای همه ی بازیسازها مقالات قابل دسترسی باشه:11:
با تشکر:11:

anti-military
12-09-2010, 15:29
به یه مشکل دیگه بر خوردم . ببینید من وقتی آبجکت رو وارد محیط میکنم در هر صورت یه تیکه میشه ! مثلا یه آبجکتی که از 10 تا قسمت تشکیل شده موقع متریال دهی باید به چه صورت عمل کنم ؟ تو آموزش هاش که چیزی ندیدم در مورد این روش متریال دهی کسی میدونه چطوری این مشکل رو برطرف کنم ؟

tovamohammad
13-09-2010, 00:41
به یه مشکل دیگه بر خوردم . ببینید من وقتی آبجکت رو وارد محیط میکنم در هر صورت یه تیکه میشه ! مثلا یه آبجکتی که از 10 تا قسمت تشکیل شده موقع متریال دهی باید به چه صورت عمل کنم ؟ تو آموزش هاش که چیزی ندیدم در مورد این روش متریال دهی کسی میدونه چطوری این مشکل رو برطرف کنم ؟

آقاجان شما هرچی بیای سوال بپرسی اینجا جواب می گیری، ولی این جوری نمی شه UDK یاد گرفتا. از من گفتن بود. راستی قرار شد تاپیکو بخونی پس چی شد؟ این سوال قبلا تو تاپیک مطرح شده. در ضمن مربوط به مکس هست نه UDK.

شما باید هر قسمت که می خوای متریال جدا بدی رو یه المنت کنی:

یه برنامه ریزی بکن. تا بعد.:8:

anti-military
13-09-2010, 03:26
اتفاقا این کاری که شما میگی کردم کلی آموزش هم تو یوتوب دیدم و بعد اینجا پست زدم ! اما این روش مثل اینکه مال من جواب نمیده نمیدونم مشکلم دقیقا چیه حالا بازم تست میکنم ببینم مشکل کجاست ممنون از کمکت ...

anti-military
13-09-2010, 03:27
اتفاقا این کاری که شما میگی کردم کلی آموزش هم تو یوتوب دیدم و بعد اینجا پست زدم ! اما این روش مثل اینکه مال من جواب نمیده نمیدونم مشکلم دقیقا چیه حالا بازم تست میکنم ببینم مشکل کجاست ممنون از کمکت ...

Sadegh 2007
13-09-2010, 07:55
سلام یه مشکل توی این ورژن جدید UDK دارم. 13-august-2010.
توی نمای perspective با گیر زیاد کار می کنه ولی توی بازی خوب هست. من نمی تونم یک مدل رو به راحتی جابه جا کنم ولی قبلا که مال ماه april رو داشتم این مشکل وجود نداشت.:19: :41:
راستی یادم رفت بگم این برنامه فقط توی محیط brush wireframe خوب کار می کنه ولی توی بقیه نماها با گیر زیاد هست

silsin
13-09-2010, 08:50
ببین من یکی که چیزی نفهمیدم یعنی چه که گیر داره من هم تمام نسخه ها رو کار کردم ولی هنوز اشکالی نداشتم و ندیدم و نسخه به نسخه راحتتر شده و راحتتر تونستم باهاش کار کنم . شما گیر ت رو کامل توضیح بده :31:!

---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:47 AM ----------

udk ویدئو اموزشی دیگه ای نداره !

tovamohammad
13-09-2010, 09:08
سلام یه مشکل توی این ورژن جدید UDK دارم. 13-august-2010.
توی نمای perspective با گیر زیاد کار می کنه ولی توی بازی خوب هست. من نمی تونم یک مدل رو به راحتی جابه جا کنم ولی قبلا که مال ماه april رو داشتم این مشکل وجود نداشت.:19: :41:
راستی یادم رفت بگم این برنامه فقط توی محیط brush wireframe خوب کار می کنه ولی توی بقیه نماها با گیر زیاد هست

سلام

شما احتمال 90 درصد از سخت افزارته. مدل گرافیکت چیه؟

خواهش می کنم، راه که همونه که گفتم، قبلا خودم استفاده کردم.

فقط یه موردی، شما اصلا برا چی به این نیاز داری؟ 10 تا تکسچر برا یه مدل؟؟ توی صنعت بازی فقط 5 درصد مدل ها نیاز دارن بیش از یه تکسچر بهشون بدی، اونم نه 10 تاها، فوقش 4-3 تا تکسچر.:13:

در ضمن شما مگه مدلت UV Mapping نشده که به این همه تکسچر نیاز داری؟

اینو می گم چون حتی اگه مشکلت هم حل بشه، پروژت Performance خیلی پایینی خواهد داشت. این بحث مربوطه به ساختار کارت گرافیک، ربطی به انجین نداره.

udk ویدئو اموزشی دیگه ای نداره !

این الان سواله یا جمله خبری؟:13:

silsin
13-09-2010, 09:13
یک سوال دیگه ویدئو رسمی از انریل اسکریپت نیومده .
اون کتابه بود توی امازون اون چی اون هنوز جایی نیومد. منظورم رایگان .
راستی یه چیز رو یادم رفت یه جا شنیده بودم که می شه از امازون غیر قانونی و مجانی دانلود کرد کسی چیزی می دونه

---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------

این الان سواله یا جمله خبری؟:13:

علامت رو اشتباه زدم (؟) سوالیه

tovamohammad
13-09-2010, 09:17
یک سوال دیگه ویدئو رسمی از انریل اسکریپت نیومده .
اون کتابه بود توی امازون اون چی اون هنوز جایی نیومد. منظورم رایگان .
راستی یه چیز رو یادم رفت یه جا شنیده بودم که می شه از امازون غیر قانونی و مجانی دانلود کرد کسی چیزی می دونه

شما بی زحمت یه علامت سوال هم بذار. آدم نمی فهمه کدوم سواله کدوم جواب.:31:

بیش از 12 ساعت ویدئو برای Unreal Script:

اون کتاب هنوز ریلیز نشده چه برسه به اینکه مجانیش بیاد.

علامت رو اشتباه زدم (؟) سوالیه

خب شما باید بگی چیارو داری که بهت بگم دیگه چی هست.

silsin
13-09-2010, 09:35
eat3d:cascade ./eat3d :DamegePilar / Eat3d-Lighting/ Gnomon.Materials/UDK-AnimationTreeUnrealDevelopenKitCompelet Touterial by 3d buzz/eat3d UnrealKismetNew/ UnrealVfx و ویدئو های geodev این لیست کل چیز هایی که من دارم

---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------

راستی ادرسی سایت رو هم که دادی بالا نمی اد

---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------

در مورد اون کتابه که می گین ریلیز نشده پس اون 45 دلاری که توی امازون هست چیه پیش فروشه .
منظورم این کتابه
UnrealScript Game Programming All in One

tovamohammad
13-09-2010, 09:41
eat3d:cascade ./eat3d :DamegePilar / Eat3d-Lighting/ Gnomon.Materials/UDK-AnimationTreeUnrealDevelopenKitCompelet Touterial by 3d buzz/eat3d UnrealKismetNew/ UnrealVfx و ویدئو های geodev این لیست کل چیز هایی که من دارم

شما حدود 1/3 ویدئو ها رو بیشتر نداری. بقیه رو لیست می کنم، دیگه پیدا کردنش با خودت:

Micahpharoh Tutorials
Eat3D - Next Gen Texturing
Geodav - FaceFX
Eat3D - UDK
Epic Games - Skeletal Mesh Pipeline
Epic Games - VTM
Wildicv - Unreal Script
Raven - Complete Video Tutorials
Gnomon - Intro To UDK
Forecourse - Unreal Script
Forecourse - Scaleform
Henrik - Scaleform
Scaleform Official Tutorials
3D Buzz - UE3
Eat3D - UDK Lighting & Post Processing
Advanced Mesh Paint Tutorials

ممکنه چیزی از قلم افتاده باشه، تا جایی که یادمه همیناست. فعلا.:8:

tovamohammad
13-09-2010, 09:46
در مورد اون کتابه که می گین ریلیز نشده پس اون 45 دلاری که توی امازون هست چیه پیش فروشه .
منظورم این کتابه
UnrealScript Game Programming All in One

هه هه، پیش فروش نیست، این کتاب 4 سال پیش ریلیز شده ولی:

1. مال Unreal 2 هست.
2. یه نگاه به کامنت های آمازون بنداز، همه گفتن حیف که این آمازون نمی ذاره به یه کتاب ریتینگ 0 بدیم.:27:

شما که تا اونجا می ری تحقیق می کنی، یه نگاه به تاریخ ها هم بکن.

کتابی که قراره برا Unreal Script بیاد، رو 3DBuzz نوشته، و تا حالا 6 تا تاریخ برا ریلیزش تعیین شده و هی عقب افتاده، از من می شنوی روش حساب باز نکن.

پس فعلا.:8:

Sadegh 2007
13-09-2010, 09:59
سلام :
Geforce EN9500GT
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
Ram: 2GB

مشکلم توی کار با خود برنامه هست همون اول تا cube brush رو جابه جا می کنم به صورتی که گیری باشه راه می ره و نمی تونم هیچ کاری بکنم. مرسی اگه جوابم رو بدید :31:

tovamohammad
13-09-2010, 12:28
سلام :
Geforce EN9500GT
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
Ram: 2GB

مشکلم توی کار با خود برنامه هست همون اول تا cube brush رو جابه جا می کنم به صورتی که گیری باشه راه می ره و نمی تونم هیچ کاری بکنم. مرسی اگه جوابم رو بدید :31:

سلام

صادق جان همون طور که حدس می زدم از گرافیکته. راه حل عمریش اینه که سیستمتو ارتقا بدی. با این همه یه چنتا کار هست که یه کم UDK رو برات سبک می کنه، تا بتونی فعلا باهاش بسازی.

اول کار که سعی کن ویوپرت ها رو کم کنی، از منوی View گزینه ی Viewport Configuration .

حالا تو ویوپرت پرسپکتیو از فلش بالای ویوپرت، منو رو باز کن، گزینه ی Unlit Movement رو فعال کن.
تو یکی از ویوپرت های دیگه از منو گزینه ی Show FPS رو بزن تا فریم رو نشونت بده، هر چی این عدد بیشتر باشه، کارت روونتره، اگه قرمز شد هم یعنی گیر می کنه.
اشکال این دوتا تنظیم آخر اینه که سیو نمی شن، باید هر بار UDK رو اجرا می کنی تنظیم کنی، البته Show FPS فقط نشونت می ده و کاری به سبک شدن نداره.

جزئیات دیگه ای هم هست، مثلا از منوی ویوپرت پرسپکتیو، تو قسمت Show گزینه ی PostProcess Effects رو غیر فعال کن.

چنتا مورد دیگه هم هست ولی همون طور که گفتم اینا آسپیرینی هستن، راهش اینه که سیستم رو ارتقا بدی.

anti-military
13-09-2010, 13:44
ببین مثلا یه ساختمون بزرگ چطور میتونه فقط 1 تکستچر داشته باشه ؟ این ساختمون من کمترین حالتی که حساب کردم 7-8 تا تکستچر نیاز داره ! البته ایدی رو ست میکنم تو مکس توی موتور udk هم وارد میشه قسمت هاش اما مثلا ایدی شماره 4 رو که قبلا مثلا تو مکس ست کرده بودم رو پنجره ها وقتی تو udk به ایدی 4 تکستچر میدم یهو نصف دیوار سمت چپ رو به صورت ناقص تکستچر میده !

Sadegh 2007
13-09-2010, 14:22
سلام.
چه کارت گرافیکی خوب هست؟ :31:

ali_2021
13-09-2010, 17:31
سلام

صادق جان همون طور که حدس می زدم از گرافیکته. راه حل عمریش اینه که سیستمتو ارتقا بدی. با این همه یه چنتا کار هست که یه کم UDK رو برات سبک می کنه، تا بتونی فعلا باهاش بسازی.

اول کار که سعی کن ویوپرت ها رو کم کنی، از منوی View گزینه ی Viewport Configuration .

حالا تو ویوپرت پرسپکتیو از فلش بالای ویوپرت، منو رو باز کن، گزینه ی Unlit Movement رو فعال کن.
تو یکی از ویوپرت های دیگه از منو گزینه ی Show FPS رو بزن تا فریم رو نشونت بده، هر چی این عدد بیشتر باشه، کارت روونتره، اگه قرمز شد هم یعنی گیر می کنه.
اشکال این دوتا تنظیم آخر اینه که سیو نمی شن، باید هر بار UDK رو اجرا می کنی تنظیم کنی، البته Show FPS فقط نشونت می ده و کاری به سبک شدن نداره.

جزئیات دیگه ای هم هست، مثلا از منوی ویوپرت پرسپکتیو، تو قسمت Show گزینه ی PostProcess Effects رو غیر فعال کن.

چنتا مورد دیگه هم هست ولی همون طور که گفتم اینا آسپیرینی هستن، راهش اینه که سیستم رو ارتقا بدی.

سلام.شرمنده آقا محمد ! کارت گرافیک من 8500GT میتونم udk رو باز کنم چطور شما میگی با 9500GT نمیشه ؟!

anti-military
13-09-2010, 17:37
فهمیدم مشکل چی بود مشکل این بود که از فرمت FBX استفاده میکردم ! اگر کسی دوستان مشکل مشابه داشت از فرمت ASE استفاده کنه مشکل حله ...

tovamohammad
13-09-2010, 18:16
سلام.
چه کارت گرافیکی خوب هست؟ :31:

سلام

حالا سریع نمی خواد بری کارت بگیری، با همین کارا که گفتم می تونی یه جورایی کار کنی، خودم 8400 دارم، 7 تا بیلد UDK هم روش کار می کنم.

در ضمن چند مورد بوده که با تغییر درایور گرافیک مشکلشون حل شده، می خوای شما هم تست کن، ضرر نداره.

بحث هم نیست که جدید باشه یا قدیم، با چنتاش تست کن ببین کدوم فریمت بهتره. 190.62 و 196.21 با اینکه قدیمیترن، ولی با بعضی از بیلد های UDK بهتر جور می شن. آخرین درایور هم که 258.96 هست. اینا رو از سایت انویدیا بگیر و جدا جدا تست کن. فقط قبلش یه Restore Point از ویندوزت بگیر.

سلام.شرمنده آقا محمد ! کارت گرافیک من 8500GT میتونم udk رو باز کنم چطور شما میگی با 9500GT نمیشه ؟!

سلام، خودم 8400 دارم، چی خیال کردی؟:21:

علی جان مساله باز کردن نیست، 6500 هم می تونه UDK باز کنه. مساله روون کار کردنه، اونجا دیگه بحث فریم ریت وسطه. اوکی؟ در ثانی اینجا هم قطعی مشکل از خود سخت افزارش نیس، می تونه از درایور باشه.

tovamohammad
13-09-2010, 18:24
ببین مثلا یه ساختمون بزرگ چطور میتونه فقط 1 تکستچر داشته باشه ؟ این ساختمون من کمترین حالتی که حساب کردم 7-8 تا تکستچر نیاز داره ! البته ایدی رو ست میکنم تو مکس توی موتور udk هم وارد میشه قسمت هاش اما مثلا ایدی شماره 4 رو که قبلا مثلا تو مکس ست کرده بودم رو پنجره ها وقتی تو udk به ایدی 4 تکستچر میدم یهو نصف دیوار سمت چپ رو به صورت ناقص تکستچر میده !

فهمیدم مشکل چی بود مشکل این بود که از فرمت FBX استفاده میکردم ! اگر کسی دوستان مشکل مشابه داشت از فرمت ASE استفاده کنه مشکل حله ...

اگه کیس شما همون ساختمون بزرگی هست که مثال زدی که باید بگم کار شما از ریشه غلطه، برا همین گفته بودم تاپیک رو بخون. حالا هم یه وقتی بذار بخونش، 8-7 جا سر این قضیه صحبت شده.

به فرض هم که تو یه مورد خاص لازم بشه همچین مدلی ایمپورت کنی، دلیل نداره 10 تا تکسچر بهش بدی، خیلی راحت می تونی یه تکسچر بزرگ بهش بدی. به جای این که مثلا 8 تا تکسچر 1024x1024 بذاری، یه تکسچر 4096x2048 بذار که همون سایز در میاد. اوکی؟ :5:

اگه از ساختار کارت گرافیک مطلع نیستی باید بگم با این که این دو حالت دقیقا یه مقدار از رم گرافیک رو می گیرن، ولی حالت چند تکسچره کارایی خیلی پایین تری داره.

با این همه خوشحالم مشکلت حل شده، هر چند اگه کیست همون مثالیه که زدی باید بگم تازه از الان مشکلاتت شروع می شه.:13: تاپیک رو بخون تا متوجه منظورم بشی.

AMIR REZAs
13-09-2010, 19:34
سلام
کسی اصلا پیشنهادی که دادم رو اعمال کرد ؟؟

tovamohammad
13-09-2010, 20:42
سلام
کسی اصلا پیشنهادی که دادم رو اعمال کرد ؟؟

سلام

من که PDF ندارم، هر چی هست، پستای همینجاس، با این همه:

امیر رضا جان فکر نمی کنم چیزی که شما تو ذهنته، کار درستی باشه، به نظر من که روندش این نیست که کسی که مولف یه مقاله هست بره به آقای X پی ام بده که تو رو خدا بیا مقالمو بده دست مردم، حالا اون آقای X هر کی می خواد باشه. تا جایی که می دونم روند درستش کاملا برعکسه اینه.

در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.:20:

silsin
13-09-2010, 20:56
من با حرف محمد موافقم . کاملا هم موافقم الان یه تشکر می کنم حالشو ببری .
راستی اقا محمد یک عدد سوال
در مورد هوش مصنوعیه . توی هوش مصنوعی کارکتر دشمن چه جوری نفر بعدی رو پیدا می کنه . با grid یا shap یا یه چیزی مثل این یا اینکه ساختتار دیگه ای برای پیدا کردن کارکتر دیگران داره .

silsin
13-09-2010, 21:02
راستی یه چیز مهم رو یادم رفت ai tree چیه که توی نسخه جدیده؟

tovamohammad
13-09-2010, 21:26
من با حرف محمد موافقم . کاملا هم موافقم الان یه تشکر می کنم حالشو ببری .
راستی اقا محمد یک عدد سوال
در مورد هوش مصنوعیه . توی هوش مصنوعی کارکتر دشمن چه جوری نفر بعدی رو پیدا می کنه . با grid یا shap یا یه چیزی مثل این یا اینکه ساختتار دیگه ای برای پیدا کردن کارکتر دیگران داره .

راستی یه چیز مهم رو یادم رفت ai tree چیه که توی نسخه جدیده؟

خواهش می کنم.

AI Tree نشنیدم، شاید منظورت Navigation Tree باشه، اگه نه خبر ندارم.

برا AI هم چنتا راه هست، بهتریش استفاده از Iterator هست:

به جای XXPawn کلاس Pawn که مربوط به کدت میشه رو بذار، که در ساده ترین حالت خود کلاس Pawn هست.

اون Condition هم شرطی هست که می خوای Pawn بعدی داشته باشه، مثلا نزدیکترین بات. به جای اون کامنت دیگه کاری که می خوای انجام بشه رو می ذاری.

anti-military
13-09-2010, 21:27
من منظورم شما رو نمیفهمم . ببین ساختمونی که من میگم همش از چندین باکس ایجاد شده ! منظور شما اینه که همه مدلهای باید فقط یه مربع ( باکس ) یا پلن باشن ؟ چطوری میشه برای یه ساختمونی که از چندین قسمت مثل پنجره . بالکن . در . مغازه و .... ایجاد شده فقط یه تکستچر بزرگ گذاشت ؟ منظورتون رندر تو تکستچر هست ؟ (

tovamohammad
13-09-2010, 21:40
من منظورم شما رو نمیفهمم . ببین ساختمونی که من میگم همش از چندین باکس ایجاد شده ! منظور شما اینه که همه مدلهای باید فقط یه مربع ( باکس ) یا پلن باشن ؟ چطوری میشه برای یه ساختمونی که از چندین قسمت مثل پنجره . بالکن . در . مغازه و .... ایجاد شده فقط یه تکستچر بزرگ گذاشت ؟ منظورتون رندر تو تکستچر هست ؟ (

دوست عزیز ببین، اگه حرف منو می خوای که گفتم اصلا نباید ساختمون رو تو 3D طراحی کرد. با این همه اگه هم می خوای این کار رو بکنی:

شما مگه کل ساختمون رو به عنوان یه مدل اکسپورت نمی کنی؟ خب، هر کدوم از المنت ها رو جدا مپ کردی و تو فتو شاپ یا هر جای دیگه به هر کدوم یه تکسچر مثلا 1024X1024 اختصاص میدی. تنها کاری که باید بکنی اینه که مپ ها رو کنار هم کپی کنی که باعث می شه یه مپ بیشتر نداشته باشی( البته سایزاً به نظرت می رسه همه چیز کوچیک شده) و همین طور اون چنتا تکسچر رو تو فتو شاپ بذار تو فایل بزرگ کنار هم، که اینم کاری نداره. الان به جای 8-7 تا تکسچر برای 8-7 المنت مدل، 1 تکسچر با ابعاد بزرگ داری که مپ تموم المنتها رو همون تنظیم شده.:5:

این که می بینی روندش به نظر پیچیدس، به این خاطره که کار کلا غلطه در صورتی که اگه از اول کار رو روی اصولش انجام بدی، اصلا نیازی به این کار ها نیست.

الان هم که مشکلت حل شده با ASE. دیگه از همون استفاده کن. این که گفتم به مشکل بر می خوری سر خود مدل ساختمونت هست نه تکسچر. اوکی؟

اگه هم هنوز نمی دونی چرا می گم این مشکلات پیش میاد، بشین تاپیک رو بخون، که توش کامل بحث شده.

AMIR REZAs
13-09-2010, 22:13
امیر رضا جان فکر نمی کنم چیزی که شما تو ذهنته، کار درستی باشه، به نظر من که روندش این نیست که کسی که مولف یه مقاله هست بره به آقای X پی ام بده که تو رو خدا بیا مقالمو بده دست مردم، حالا اون آقای X هر کی می خواد باشه. تا جایی که می دونم روند درستش کاملا برعکسه اینه.
محمدجان اصلا مسئله پیام دادن نیست ، اتفاقا کسی که میخواد مقاله رو تو سایتش بذاره از خداش هم هست ولی مسئله اینه که شما یا سیلیس جان مقاله نوشتید که تو یکی از صفحات این تاپیک خاک بخوره؟؟ یا مقاله نوشتید تا بقیه بازی سازها کمکی کرده باشید؟؟(یکیش خودم:دی) اگر جوابتون دومین گزینه هست پس بحث اصلا این چیزا نیست، بحث پیشرفت بازی سازها تو انجین UDK هست . امیدوارم منظورم رو گرفته باشی......:46:

silsin
14-09-2010, 11:05
نگاه کن خاک بخوره یعنی چه . ملت دارن استفادش رو می برن . اون اقایی که شما می گی از خداش هم باشه چرا شما رو واسطه قرار داده چرا خودش نمی آید به خودمون بگه .

silsin
14-09-2010, 11:17
یه سری مقاله داشتم که داشت خاک می خورد . برای تازه کارها شاید خوب باشه.

AMIR REZAs
14-09-2010, 11:36
نگاه کن خاک بخوره یعنی چه . ملت دارن استفادش رو می برن . اون اقایی که شما می گی از خداش هم باشه چرا شما رو واسطه قرار داده چرا خودش نمی آید به خودمون بگه .
کی داره استفاده میکنه؟ اصلا کی میدونه دو تا مقاله ی قبلی شما تو صفحه چنده این تاپیکه؟
عزیز اصلا اون کسی که من میگم کسی رو واسطه نکرده فقط من چند ماه پیش میخواستم یه مقاله بنویسم اونجا بذارم بهش پیام دادم گفت لینک مقالت رو بده من بررسی میکنم و میذارم تو بخش مقالات همین اصلا نمی دونه شما مقاله نوشتی یا نه فقط این پیشنهاد من بود بالاخره بزرگترین و قدیمی ترین فروم بازی سازی ایرانی کاربران بیشتری داره تا اینجا چرا شما لج میکنی؟:31: اصلا اگه مشکل پیام زدنه خودم پیام میزنم شما رضایت بدید من بهشون پیام میزنم لینک مقالاتتون رو میدم:20:

silsin
14-09-2010, 13:30
ساخت سیستم چک پوینت

توی این اموزش شما با نحوه ساخت یک سیستم چک پوینت با کیسمت آشنا می شوید

برخورد

در این اموزش شما با ساخت برخورد دو چیز باهم و تاثیر انها با محیط اطراف اشنا می شوید

البته شاید خیلی دیر اینا رو گذاشتم .
ولی چندتا دیگه هست که خیلی مقدماتیه و فکر نکنم ارزش گذاشتن داشته باشه

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

ساخت سیستم چک پوینت

توی این اموزش شما با نحوه ساخت یک سیستم چک پوینت با کیسمت آشنا می شوید

برخورد

در این اموزش شما با ساخت برخورد دو چیز باهم و تاثیر انها با محیط اطراف اشنا می شوید

البته شاید خیلی دیر اینا رو گذاشتم .
ولی چندتا دیگه هست که خیلی مقدماتیه و فکر نکنم ارزش گذاشتن داشته باشه

keb
14-09-2010, 17:42
شما تایپ کنید من براتون پی دی اف میکنم:31:

Sadegh 2007
14-09-2010, 20:18
سلام.
دستتون درد نکنه ورژن درایور کارت گرافیکم رو آوردم پاییین مشکلم حل شد.

راستی یه سوال دارم:
چطور می شه یه pickup رو عوض کرد منظورم اینه که وقتی یه اسله می زاری که بداره یه چیزی زیرش هست که یکم تخیلی :21: هست می خوام اون اسلحه رو از روی زمین بردارم نه از روی اون؟ :19:

silsin
14-09-2010, 22:04
خب اموزش 4 هم اماده شد نظر یادتون نره . بازم از عزیران درخواست می کنم که اگه می تونن توی جاهای دیگه اپلودش کنند که دیگرانی که مشکل دارن هم بتونن استفاده کنن . بازم می گم نظر یادتون نره.

silsin
14-09-2010, 22:14
مشکل اپلود پیدا کردم الان درستش می کنم .
راستی جایی به راحتی رپید شر نیست.

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

خب درست شد

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------

خب درست شد

tovamohammad
14-09-2010, 23:50
شما تایپ کنید من براتون پی دی اف میکنم:31:

کیان جان اصلش تایپشه، PDF کردن که کار 10 ثانیس کلش.

سلام.
دستتون درد نکنه ورژن درایور کارت گرافیکم رو آوردم پاییین مشکلم حل شد.

راستی یه سوال دارم:
چطور می شه یه pickup رو عوض کرد منظورم اینه که وقتی یه اسله می زاری که بداره یه چیزی زیرش هست که یکم تخیلی :21: هست می خوام اون اسلحه رو از روی زمین بردارم نه از روی اون؟ :19:

سلام

خواهش می کنم، حالا فهمیدی چرا می گفتم نمی خواد زرتی کارت عوض کنی؟:31:

اون چیز! هم تخیلی هست احتمالا چون بازی UT کلا تخیلیه. توصیه می کنم گاهی اوقات برا چند دقیقه موارد فنی قضیه رو بذار کنار و پیش خودت فکر کن آیا یه راه ساده هست که بتونم کار X رو انجام بدم؟ مثلا تو این مورد کافیه WeaponFactory رو 12 الی 16 واحد ببری تو زمین، همین!

البته راه اساسیش تغییر تو کد هست. مثلا برای این مورد می تونی توی کلاس UTWeaponPickupFactory توی قسمت DefaultProperties توی خط زیر هر مدلی که می خوای به جای مش خودش بذاری:

یا حتی خط زیر رو زیر خط بالایی اضافه کنی تا کلا رندر نشه:

ولی فعلا همون راه ساده ی اول کارتو راه می اندازه.

Sadegh 2007
15-09-2010, 01:44
محمد جان دستت درد نکنه.
راستی توی این نسخه جدید توی قسمت properties لامپ ها گزینه use volumes? که توی فیلم های خود سایت هست کجا رفته؟
و اینکه توی آخرین فیلم light یاد می ده چطوری dominant light رو یاد می ده ولی وقتی سایش رو زمین می افته یه جوری هست مثل عکس اولی ولی من مثل عکس دومی می خوام:

عکس 1 :

عکس 2 :

tovamohammad
15-09-2010, 02:38
محمد جان دستت درد نکنه.
راستی توی این نسخه جدید توی قسمت properties لامپ ها گزینه use volumes? که توی فیلم های خود سایت هست کجا رفته؟
و اینکه توی آخرین فیلم light یاد می ده چطوری dominant light رو یاد می ده ولی وقتی سایش رو زمین می افته یه جوری هست مثل عکس اولی ولی من مثل عکس دومی می خوام:

عکس 1 :

عکس 2 :

خواهش می کنم.

عکسات برام لود نمیشه، یه جا دیگه آپ کن.

Light Volume هم دو حالت داره. یکی اینکه از قلمشون افتاده که بعید می دونم و یکی هم اینکه برای تغییرات موقتا از کار انداختنش. هر دو ممکنه چون هر چی باشه دارن مدام رو UDK کار می کنن و ماهی یه آپدیت جدید ازش می دن.

در هر صورت یه راه بهت نشون می دم، ولی اگه مورد دوم بوده باشه، ممکنه تو کار نور یا کلا انجین اختلالی ایجاد بشه، پس قبل هر تغییر یه بکاپ از شاخه ی Src بگیر.

برو کلاس LightComponent رو باز کن و توی خطوط 133 ، 157 و 163 بعد از کلمه ی Var یه پرانتز باز/بسته بذار.

مثلا خط

رو بکن

همین.:5:

البته اگه صرفا برا کنجکاوی پرسیدی و کار واجبی باهاش نداری توصیه می کنم به کد دست نزنی.

Sadegh 2007
15-09-2010, 04:17
دستت درد نکنه این کار کرد فقط این یکم مشکل داره آخه یه چند تا چیز کم هست هنوز مثلا اکسکلوژن و این کلوژن...

عکس 1:

عکس 2:

ali rafaty
15-09-2010, 08:00
درود
دوستان من اینجا سوال کردم جواب خوبی ندادن و گفتن کانال الفا مشکل داره نظر شما هم همینه؟

silsin
15-09-2010, 09:41
ببین می شه اون عکس رو اینجا هم بزاری . اونجا روش زدم بزرگ نمی شه و نمی اد . شاید من بتونم کمکت کنم.

silsin
15-09-2010, 14:11
فصل اول اموزش انریل اسکریپت

------------------------------------------------------------------------------------
اموزش شماره 1:
[
-------------------------------------------------------------------------------------------
اموزش شماره 2:

------------------------------------------------------------------------------------------
اموزش شماره 3:
[

-----------------------------------------------------------------------------------------------
اموزش شماره 4:

------------------------------------------------------------------------------------------------

tovamohammad
15-09-2010, 15:12
دستت درد نکنه این کار کرد فقط این یکم مشکل داره آخه یه چند تا چیز کم هست هنوز مثلا اکسکلوژن و این کلوژن...

عکس 1:

عکس 2:

معلومه توجه نکردی چی گفتما.

برو کلاس LightComponent رو باز کن و توی خطوط 133 ، 157 و 163 بعد از کلمه ی Var یه پرانتز باز/بسته بذار.

با دقت کاری که گفتم رو بکن، قاعدتا ExclusionVolumes و InclusionVolumes هم اضافه می شه.

برا عکساتم، خب من که نمی دونم شما چیکار کردی، خودت عادتت بشه همیشه اول یه توضیحی از کیس کاریت بده، تا یکی بتونه کمکت کنه.

الانم راجع به نور، توری ها و BSP زمین هرچی اصلاعات هست بده. راستی این همون مپ هست که تو سایت آپ بود یا تغییر هم دادی توش؟

tovamohammad
15-09-2010, 15:22
درود
دوستان من اینجا سوال کردم جواب خوبی ندادن و گفتن کانال الفا مشکل داره نظر شما هم همینه؟

سلام دوست عزیز

راستش اونا حق داشتن جواب درست و حسابی به شما ندادن، شما هیچ گونه توضیحی از کیست ندادی، چیا رو ست کردی، متریال هات چی هست، از روی چه آموزشی کار رو انجام دادی و ... .

حالا هم اول یه توضیحی برا کیست بده، هر چند در حال حاظر من به Billboard Material شما مشکوکم. یه شات از متریال Billboard بذار. امیدوارم حداقل یه متریال براش گذاشته باشی.:20:

راستی در مورد LOD هاتم بگو که چنتاس و هر کدوم چه مشخصاتی دارن.

در ضمن یه موردی، وقتی تو سایتای تخصصی میری، حتما تو پستات یا توی امضات بنویس:

یا:

یا یه چیزی که بهشون بفهمونه زبون شما انگلیسی نیست. در غیر این صورت یه سری از حرفه ای ها اصلا حاظر نمی شن تو تاپیکت پست بزنن.:13:

pat.mat71
15-09-2010, 16:27

------------------------------------------------------------------------------------
اموزش شماره 1:

-------------------------------------------------------------------------------------------

این لینک مشکل داره .منقضی شده.
.

iload
15-09-2010, 17:44

اموزش شماره 1:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-------------------------------------------------------------------------------------------
اموزش شماره 2:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(با تشکر از iload عزیز)
------------------------------------------------------------------------------------------
اموزش شماره 3:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا بت اپلود این مقاله توی جای دیگه باز هم از Iload نهایت تشکر رو دارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------------------------------------------------------------------------------------------
اموزش شماره 4:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------------------------------------------------------------
فصل 1 تموم شد.
خب همونطور که گفتم اگه استقبال بشه ادامه می دم. وگرنه بیخیال...:5:
در ضمن اگر عزیزان می تونن فایل ها رو توی جاهای دیگه اپلود کنن که دیگران هم بتونن استفاده کنند.

سلام

لینک اموزش شماره 1 پاک شده چون شما در راپیدشیر عضو نبودید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود مستقیم برای 3 آموزش دیگه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی لینکای بالا رو تو پست1661 قرار بده چون میخوام لینکش رو بزارم تو امضام . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sadegh 2007
15-09-2010, 18:00
سلام بچه ها این مپ من هست دیگه خودتون یه کاریش بکنید ما که چیزی نفهمیدیم

anti-military
15-09-2010, 18:15
چرا این موتور برای تکستچرهاش تصاویر JPG رو ساپورت نمیکنه ؟

silsin
15-09-2010, 18:16
سلام

راستی لینکای بالا رو تو پست1661 قرار بده چون میخوام لینکش رو بزارم تو امضام . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشه همین الان می ذارم

ali rafaty
15-09-2010, 18:16
سلام دوست عزیز

راستش اونا حق داشتن جواب درست و حسابی به شما ندادن، شما هیچ گونه توضیحی از کیست ندادی، چیا رو ست کردی، متریال هات چی هست، از روی چه آموزشی کار رو انجام دادی و ... .

حالا هم اول یه توضیحی برا کیست بده، هر چند در حال حاظر من به Billboard Material شما مشکوکم. یه شات از متریال Billboard بذار. امیدوارم حداقل یه متریال براش گذاشته باشی.:20:

راستی در مورد LOD هاتم بگو که چنتاس و هر کدوم چه مشخصاتی دارن.

در ضمن یه موردی، وقتی تو سایتای تخصصی میری، حتما تو پستات یا توی امضات بنویس:

یا:

یا یه چیزی که بهشون بفهمونه زبون شما انگلیسی نیست. در غیر این صورت یه سری از حرفه ای ها اصلا حاظر نمی شن تو تاپیکت پست بزنن.:13:

درود تمام کار وارد کردن درخت رو از رو این اموزش رفتم:
SpeedTree to Unreal full.movl

منتهی درخت ها تو اسپید تری رو یک نفر تازه کاز برام ساخت.و مشکل ا ز
Billboard Material نیست.ممنون

بله جوابش رو الان پیدا کردم:

پست یکی مانده به آخر.ببینم کار میکنه؟!!!!

silsin
15-09-2010, 18:19
اموزش انریل اسکریپت شماره 1 رو دوباره ریختم درست شد.

tovamohammad
15-09-2010, 18:59

سلام

هیچ انجین تجاری این کارو نمی کنه، اگه کرد هم بدون یه آدم ایرانی تو شرکتشون هست:27:.

خیلی ساده، به این خاطر که دلیلی وجود نداره، یعنی هیچ، دوباره میگم، هیچ مزیتی برای فرمت های JPG, GIF, TIFF و امثالهم وجود نداره، فقط پر از عیبند، از جمله اینکه کیفیت تصویر خیلی پایین میاد بدون اینکه حجم تکسچر حتی 1 بیت تفاوت کنه.:13:

در هر صورت اگه هنوز فکر می کنی باید این فرمت تو یه انجین باشه، بگو دلیلت چیه تا بگم برات. هر چند از این سوال حدس می زنم از ساختار کارت گرافیک خبر نداری، پس احتمالا لازمه اونم برات توضیح بدم.

درود تمام کار وارد کردن درخت رو از رو این اموزش رفتم:
SpeedTree to Unreal full.movl

منتهی درخت ها تو اسپید تری رو یک نفر تازه کاز برام ساخت.و مشکل ا ز
Billboard Material نیست.ممنون

بله جوابش رو الان پیدا کردم:

پست یکی مانده به آخر.ببینم کار میکنه؟!!!!

سلام

برای همین پرسیدم LOD چی گذاشتی.

در هر صورت اگه حل نشد، بگو. در عین حال توصیه می کنم این ویدئوی 4 قسمتی رو هم ببین:

anti-military
15-09-2010, 19:15
اما وقتی همین پسوند jpg هم به png تغییر میدم باز هم موتور نمیتونه ایمپورتش کنه ! آیا باید از نرم افزار خاصی برای تبدیل استفاده کرد ؟ ( چون من تا حالا با 2 تا نرم افزار فرمت عکس رو تغییر دادم اما مثل اینکه ایمپروت نمیکنه )

tovamohammad
15-09-2010, 19:17
سلام بچه ها این مپ من هست دیگه خودتون یه کاریش بکنید ما که چیزی نفهمیدیم

سلام

همونطور که حدس می زدم اشکال از مپت بود. مپ شما دو تا اشکال داره. یکی اینکه یه Directional Light و یه Dominant Directional Light کنار هم گذاشتی، در صورتی که تا جایی که من می دونم هیچ جای دنیا 2 تا خورشید نداریم:31:.

اولین کاری که می کنی، Directional Light رو انتخاب کن، همون نوری که یه U روش نوشته، F4 رو بزن و توی قسمت Light -> Light Component -> LightComponent گزینه ی Enabled رو غیر فعال کن.

مورد دوم کیفیت لایت مپ BSP هست که برای کف گذاشتی. در حال حاظر کیفیتش خیلی پایین هست و نمی تونه جزئیاتی در این حد رو نشون بده. کاری که باید بکنی اینه: کف مپ رو انتخاب کن، F5 رو بزن و Lightmap Resolution رو از سمت راست بکن 1.:5:

الان Build Lighting که تموم شد یه همچین چیزی داری:

البته این طوری زمان بیلدت بالا میره ولی دیگه مشکلی پیش نمیاد. در حالت کلی معمولا برای محیط های Exterior از Terrain استفاده میشه نه BSP. برا همین این طول کشیدن الان عادیه.

صادق جان در کل برا اینکه به این همه مشکلات پیش پا افتاده مثل این برنخوری، قبل اینکه خیلی تو UDK وقت بگذرونی، باید ویدئوها شو ببینی و تمرین کنی. دیگه خود دانی.

ادیت - راستی این سری پدرم در اومد فایل و عکساتو بگیریم. برو 2 دقیقه یه اکانت PersianGig درست کن، از این به بعد فایلاتو انجا بذار. شاخه بندی داره و مهمتر اینکه لینک Embed هم خودش بهت میده. خیال همه هم راحته.:20:

tovamohammad
15-09-2010, 19:30
اما وقتی همین پسوند jpg هم به png تغییر میدم باز هم موتور نمیتونه ایمپورتش کنه ! آیا باید از نرم افزار خاصی برای تبدیل استفاده کرد ؟ ( چون من تا حالا با 2 تا نرم افزار فرمت عکس رو تغییر دادم اما مثل اینکه ایمپروت نمیکنه )

دوست عزیز که اسمتو نمی دونم، با تغییر پسوند فایل که فرمت فایل عوض نمیشه، فرمت فایل توی هدر فایل نوشته شده و اینجوری عوض نمی شه.

شما برنامه ی ACD See رو دانلود کن، 10 تا برنامه دیگه هم هست البته ولی این خیلی خوشدسته.

وقتی نصبش کردی، فایلی که می خوای رو باهاش باز کن، (اگه تمام صفحه باز کرده بود روش دابل کلیک کن تا تو بروزررش نشونت بده) حالا رو فایل کلیک کن تا انتخاب بشه و Control + F رو بزن(از منو ها هم می تونی).

الان کافیه هر فرمتی رو می خوای سلکت کنی و همینجور Next بزنی تا فایلو تحویلت بده. چند هزار تا فایل همزمان هم برات تبدیل می کنه.

فقط حواست باشه بهترین فرمت و فرمتی که کمتر از بقیه کیفیت تکسچر رو بهم بریزه، TGA هست. هر چند چنتا بیلد آخر UDK فرمت PNG هم می گیره.

اگه هم با فتوشاپ تکسچراتو درست می کنی که خود UDK فرمت PSD هم می گیره. با این همه به نظر من همه تکسچر هاتو بکن TGA.

در ضمن سعی کن تو کار ریل تایم کلا با تکسچر های JPG دیگه کار نکنی که غیر از ضرر هیچی ندارن. مگه اینکه تکسچر رو دانلود کرده باشی و مجبور باشی.

پس فعلا.:8:

tovamohammad
15-09-2010, 19:39
اقای anti-military، یه لحظه دست نگه دار. من کلا مشکوک شدم، شما اصلا ابعاد تکسچرت چنده؟ از این که ویدئوها رو ندیدی حدس می زنم اینم مشکلی باشه برات.

Barbarian
15-09-2010, 19:44
به خاطر لیسانس. هر سیستم در رده‌ی developer که بخواد از این سیستم‌ها استفاده کنه باید لسانس داشته باشه. jpg از Independent JPEG Group و png از IJG code.

هیچ مزیتی برای فرمت های JPG, GIF, TIFF و امثالهم وجود نداره، فقط پر از عیبند، از جمله اینکه کیفیت تصویر خیلی پایین میاد بدون اینکه حجم تکسچر حتی 1 بیت تفاوت کنه.
Gif از ایندکسینگ و انیمیشن پشتیبانی می‌کنه که خیلی مفیده. jpg تصاویر پیوسته داره (یعنی اول تصویر با کیفیت پایین دانلود می‌شه و هر لحظه کیفیتش بهتر می‌شه) که بدون اون عملن ساخت بازی‌های آنلاین مثلWoW یا سکندلایف غیرممکنه.tiff ایندکسینگ داره که فشار روی کارت گرافیک رو مینیموم می‌کنه. در کنار PCx و BMP و PNG، هر فرمت قابلیت‌ها و نقاط ضعف مخصوصی داره.

اما وقتی همین پسوند jpg هم به png تغییر میدم باز هم موتور نمیتونه ایمپورتش کنه ! آیا باید از نرم افزار خاصی برای تبدیل استفاده کرد ؟ ( چون من تا حالا با 2 تا نرم افزار فرمت عکس رو تغییر دادم اما مثل اینکه ایمپروت نمیکنه
توی log چه ایروری میده؟ سایز تصاویر توان ۲ ست؟ مثل 256×256 یا 512×512 یا 1024×1024 یا 2048×2048 ؟ از کجا فایل رو ایمپورت می‌کنی؟ توی content browser؟ میگه import failed یا ایمپورت می‌کنه بعد خطا می‌ده؟
با تغییر پسوند که سیستم تصویر عوض نمی‌شه. با paint به فرمت png کانورت کن.

tovamohammad
15-09-2010, 19:56
به خاطر لیسانس. هر سیستم در رده‌ی developer که بخواد از این سیستم‌ها استفاده کنه باید لسانس داشته باشه. jpg از Independent JPEG Group و png از IJG code.

Gif از ایندکسینگ و انیمیشن پشتیبانی می‌کنه که خیلی مفیده. jpg تصاویر پیوسته داره (یعنی اول تصویر با کیفیت پایین دانلود می‌شه و هر لحظه کیفیتش بهتر می‌شه) که بدون اون عملن ساخت بازی‌های آنلاین مثلWoW یا سکندلایف غیرممکنه.tiff ایندکسینگ داره که فشار روی کارت گرافیک رو مینیموم می‌کنه. در کنار PCx و BMP و PNG، هر فرمت قابلیت‌ها و نقاط ضعف مخصوصی داره.

توی log چه ایروری میده؟ سایز تصاویر توان ۲ ست؟ از کجا فایل رو ایمپورت می‌کنی؟ توی content browser؟ میگه import failed یا ایمپورت می‌کنه بعد خطا می‌ده؟

نه نه نه نه.

دوست عزیز شما داری از دید یه کاربر ویندوز به قضیه نگاه می کنی، در صورتی که باید از دید یه بازی ساز بهش نگاه کنی، حالا این یعنی چه؟

یعنی اینکه تنها مزیت فرمت های با حجم پایین مثل JPG فضاییه که روی دیسک می گیرن و پهنای باند ارسالی که برای آنلاین اسفاده میشه. که هیچ کدوم ربطی به بازی و کارت گرافیک ندارن.:13:

جهت اطلاعتون باید بگم JPG, PNG و دهها فرمت دیگه ای که منو شما می شناسیم فرمت های نرم افزاری هستن و کارت گرافیک اصلا اینها رو نمی شناسه. تنها فرمت فشرده سازی که سخت افزار کارت گرافیک می شناسه DXT هست.

شما یه فایل BMP رو با حجم 12 مگ در نظر بگیر. همون فایل وقتی JPG شد مثلا میشه 100 کیلو، خب؟ حالا قسمت جالب قضیه اینه که زمانی که توی یه بازی این دو تا تکسچر تو رم گرافیک لود میشن هر دو سایزی برابر تقریبا 3 مگابایت می گیرن، اوکی؟

شما به حجم فایل تو ویندوزت نگاه نکن، حجمی که میره تو رم گرافیک مهمه. حالا شما به من بگو:

دو تا تکسچر داری:

یکی پسوندش BMP هست و بدون فشرده سازی، فرمت خام هست و در نتیجه کیفیت عکس هیچ تفاوتی نمی کنه.
عکس دوم پسوندش JPG هست و با فشرده سازی 70 درصد، لبه ها همه از بین رفته، رنگ ها از Color Table خونده میشه با کیفیت پایین و کنتراست هم به کلی از بین رفته.

هر دو هم 3 مگ از رم رو می گیرن، حالا شما باشی کدوم رو تو بازیت می ذاری؟

از این به بعد سعی کن از دید یه متخصص قضیه رو ببینی نه یه کاربر عادی ویندوز.

در ضمن اینجا صحبت رو انجین های تجاری هست و باید بگم هیچ کدوم Gif رو ساپورت نمی کنن، هر کدوم یه AnimatedTexture خاص خودشون دارن.

anti-military
15-09-2010, 20:40
اقای anti-military، یه لحظه دست نگه دار. من کلا مشکوک شدم، شما اصلا ابعاد تکسچرت چنده؟ از این که ویدئوها رو ندیدی حدس می زنم اینم مشکلی باشه برات.

من ویدئو ها رو دیدم مخصوصا مال متریال که کاملا دیدم ! تصاویری که فرمتشون bmp هست رو ایمپورت میکنه اما وقت یه تصویر jpg رو تغییر فرمت بدی ایمپورت نمیکنه ! حتی با این نرم افزاری که دادید هم تغییر فرمت کردم که نشد ! شما تا حالا تست کردید این موضوع رو ؟ بدبختی سایتی که من همیشه ازش تکستچر میگیرم کل تکستچرهاش فقط jpg هست . کلا اکثر سایت های که تکستچر میدن فرمت تکسچرهاشون jpg هست !

توی log چه ایروری میده؟ سایز تصاویر توان ۲ ست؟ مثل 256×256 یا 512×512 یا 1024×1024 یا 2048×2048 ؟ از کجا فایل رو ایمپورت می‌کنی؟ توی content browser؟ میگه import failed یا ایمپورت می‌کنه بعد خطا می‌ده؟

میگه ای import failed ! نمیدونم چرا تصاویر jpg رو با هر نرم افزاری کانورت کردم بازم جواب نمیده !

ابعاد عکس هم : 1024 * 691

tovamohammad
15-09-2010, 20:48

دوست عزیز، Barbarian، اصلا بحث لایسنس نیست، شرکتی که لایسنس Scaleform (بزرگترین میان افزار ساخت بازی)،SpeedTree و صدها مورد دیگه رو گرفته هیچ مشکلی با گرفتن یه لایسنس اونم به سادگی JPG رو نداره.

علی الخصوص که اپیک لایسنس PSD که یه فرمت بسته هست رو از ادوبی گرفته و حتی TGA رو هم تو موتور گذاشته ( قابل توجهت که حتی مایکروسافت هم برای دات نت و ویندوز لایسنس TGA نداره، با این که مثل مور و ملخ JPG تو همه نرم افزاراش ریخته.)

تنها موردی که هست همونه که این فرمت اصلا توی صنعت گیم استفاده ای نداره. JPG برای صنعت گیم مثل بیل هست برا یه شرکتی که تونل زیر آب می سازه، کاملا بدون مصرف.

من ویدئو ها رو دیدم مخصوصا مال متریال که کاملا دیدم ! تصاویری که فرمتشون bmp هست رو ایمپورت میکنه اما وقت یه تصویر jpg رو تغییر فرمت بدی ایمپورت نمیکنه ! حتی با این نرم افزاری که دادید هم تغییر فرمت کردم که نشد ! شما تا حالا تست کردید این موضوع رو ؟ بدبختی سایتی که من همیشه ازش تکستچر میگیرم کل تکستچرهاش فقط jpg هست . کلا اکثر سایت های که تکستچر میدن فرمت تکسچرهاشون jpg هست !

ابعاد عکس هم : 1024 * 691

برا همین گفتم به ابعادت مشکوکم دیگه:

تمامی تکسچر ها باید ابعادشون توان 2 باشه. مثلا 1024x1024 یا 512x1024 . حداقل رقم هم 4 هست. این آخری باز مربوط میشه به فرمت DXT که گرافیک ساپورت می کنه.

با همون ACD See می تونی Resize کنی. برای این کار همه ی اون مراحل قبلی رو برو، فقط این دفعه به جای Ctrl + F دکمه ی Ctrl + R رو بزن.

بای.:8:

Sadegh 2007
15-09-2010, 21:46
دست شما درد نکنه محمد جان کارم راه افتاد
من فیلم های lighting رو کامل دیدم ولی خود یارو از مپ های آماده استفاده کرد و نشون نداد این کارها رو.
یه اکانت توی persiangig هم ساختم که راحت باشید.
فعلا. :10:

Barbarian
15-09-2010, 21:51
خوشم می‌یاد که می‌خوای با من بحث کنی.

یعنی اینکه تنها مزیت فرمت های با حجم پایین مثل JPG فضاییه که روی دیسک می گیرن و پهنای باند ارسالی که برای آنلاین اسفاده میشه. که هیچ کدوم ربطی به بازی و کارت گرافیک ندارن.
jpg قابلیت progressive داره.وسط یک زمین بزرگ در سکند لایف هستی. از کدوم میشه استفاده کرد؟
۱- 20 دقیقه صبر کن تا همه‌ی چند ده مگابایت تکسچر دانلود بشه.
2- همون لحظه وارد بازی شو، درسته که کیفیت گرافیکی اولش پایینه ولی آروم‌آروم بهتر می‌شه.

جهت اطلاعتون باید بگم JPG, PNG و دهها فرمت دیگه ای که منو شما می شناسیم فرمت های نرم افزاری هستن و کارت گرافیک اصلا اینها رو نمی شناسه. تنها فرمت فشرده سازی که سخت افزار کارت گرافیک می شناسه DXT هست.
چه ربطی داره؟فرمت هایی که من اسم بردم فرمت ذخیره‌سازی هستند و نه فشرده سازی. VGA هدر گرافیکی رو تشخیص میده و به pu ی خودش می‌فرسته. مثلن برای فایل‌های کامپوسرو(مثل gif) مقدار هدر (به فرمت hexadecimal) هست F89a. حجم فایل روی حافظه‌ی گرافیکی هم فقط به بایت‌کد بستگی داره.
در ضمن تا اونجایی که من می‌دونم (و خیلی کم می‌دونم چون سه سالی هست که کار دایرکت‌ایکس نکردم) DXT مجموعه توابع فشرده‌سازی S3 هست که تو دایرکت‌ایکس یا openGl استفاده می‌شه. نه فرمته و نه ربطی به سخت‌افزار داره و حداکثر قدرت فشرده سازی‌ش 4:1 نسبت به فرمت PCX ه.

دو تا تکسچر داری:
یکی پسوندش BMP هست و بدون فشرده سازی، فرمت خام هست و در نتیجه کیفیت عکس هیچ تفاوتی نمی کنه.
عکس دوم پسوندش JPG هست و با فشرده سازی 70 درصد، لبه ها همه از بین رفته، رنگ ها از Color Table خونده میشه با کیفیت پایین و کنتراست هم به کلی از بین رفته.
هر دو هم 3 مگ از رم رو می گیرن، حالا شما باشی کدوم رو تو بازیت می ذاری؟
صددر صد از BMP. اصلن jpg حجم بایت کد تو کارت گرافیک رو بیشتر از BMP میکنه. اگه بتونم با tiff کار می‌کنم که ایندکسینگ خفنی داره. گفتم در موارد خاص مثل بازی‌های ممو -که تعدادشون هم کم نیست- مجبوریم از jpg استفاده کنیم.
من فقط با این جمله‌ی "هیچ مزیتی برای فرمت های JPG, GIF, TIFF و امثالهم وجود نداره، فقط پر از عیبند،" مشکل دارم.

در ضمن اینجا صحبت رو انجین های تجاری هست و باید بگم هیچ کدوم Gif رو ساپورت نمی کنن، هر کدوم یه AnimatedTexture خاص خودشون دارن.
من آمار ندارم که چند تا از انجین‌های تجاری از gif انیمیشن پشتیبانی می‌کنند. اما با مثال نقض میتونم بگم که همه‌ی انجین‌های id و کارمک و شرکت LZW (مثل کوایک و دارک‌انجین که استاندارد ترین -و نه قوی‌ترین- انجین‌ها هستند) به شدت از gif و از نگارش netscape اون استفاده می‌کنند. سعی کنید AnimatedTexture یونیتی و افت فریم برای انیمیشن بیش‌تر از 20 فریم رو با gif مقایسه کنید.

Barbarian
15-09-2010, 22:01
دوست عزیز، Barbarian، اصلا بحث لایسنس نیست، شرکتی که لایسنس Scaleform (بزرگترین میان افزار ساخت بازی)،SpeedTree و صدها مورد دیگه رو گرفته هیچ مشکلی با گرفتن یه لایسنس اونم به سادگی JPG رو نداره.

بله. ممکنه بحث لایسنس نباشه. اپیک حق داره از هر سیستمی که دوست داره استفاده کنه.
یه نکته. نسخه‌ی جدید بازی medal of honor (اکتبر 2010) توی قسمت تک‌نفره از آنریل 3 استفاده می‌کنه.با اینکه همه‌ی مپ ها به صورت oriented هستند ولی توی قسمت چند نفره بازی انجین به  frostBite تغییر می‌کنه.

tovamohammad
15-09-2010, 22:39
خوشم می‌یاد که می‌خوای با من بحث کنی.

اشتباه نکنید، من عاشق بحث کردن نیستم، ولی اون موقع لازم دیدم مواردی رو ذکر کنم.:20:

jpg قابلیت progressive داره.وسط یک زمین بزرگ در سکند لایف هستی. از کدوم میشه استفاده کرد؟
۱- 20 دقیقه صبر کن تا همه‌ی چند ده مگابایت تکسچر دانلود بشه.
2- همون لحظه وارد بازی شو، درسته که کیفیت گرافیکی اولش پایینه ولی آروم‌آروم بهتر می‌شه.

در مورد سکندلایف، مواردی از این دست استثنا هستن، همون طور که می دونید، اونجا انتقال اطلاعات مهمتر از کیفیت گرافیکه، چاره ای هم ندارن، هر چی باشه کل اطلاعات از یه مسیر فوق العاده کند(حتی اون ور آب هم نسبت به باند های پردازشی خیلی کنده) قراره عبور کنه. اگه نه برای ساخت بازی شبیه به سکندلایف خود من فرمت JPG اونم ورژن های جدید رو انتخاب می کنم.

من فقط با این جمله‌ی "هیچ مزیتی برای فرمت های JPG, GIF, TIFF و امثالهم وجود نداره، فقط پر از عیبند،" مشکل دارم.

دوست عزیز هیچ کدوم از این فرمت ها هیزم تری به من نفروختن که بخواد از یکیش بدم بیاد یا بالعکس، اتفاقا به شخصه تو محیط های غیر از بازی عاشق فرمت PNG و اون ویژگی Lossless ش هستم.

این جمله ای که بالا می بینی رو تو زمینه ی بازی اونم نه موارد خاص می گم، پاشم وایسادم.اگه نه خودم عمرا تو ویندوز از فرمت PNG پر حجم تر رو استفاده نمی کنم. برای وب هم که با این خط های ما همه رو JPG استفاده می کنم، همین عکسایی که پست کردم رو ببین، همه JPG هستن، در صورتی که می دونم مقداری از اطلاعات توش از دست میره.

چه ربطی داره؟فرمت هایی که من اسم بردم فرمت ذخیره‌سازی هستند و نه فشرده سازی.

اتفاقا همش ربطه، در نظر داشته باش که الان با اینکه هم رم گرافیک و هم قدرت پردازشی CPU و GPU خیلی بالا رفته، ولی هنوز که هنوزه Performance حرف اول رو می زنه، علی الخصوص تو کار ریل-تایم از جمله تمامی بحث های مربوط به بازی.

نمی تونیم توقع داشته باشیم اپیک برای ذخیره سازی تکسچرهای روی دیسک از JPG استفاده کنه، بعد زمان اجرا بیاد تک تک تکسچر ها رو تو CPU یا حتی بدتر تو GPU تبدیل و آماده ی استفاده کنه. می دونی تو یه فریم ممکنه چنتا تکسچر جدید نیاز به لود شدن داشته باشن؟ با توجه به ویژگی Occlusion Culling این نیاز چند برابر هم شده.

مسلمه که اپیک آماده ترین حالت تکسچر رو توی پکیج هاش ذخیره می کنه، حالا هر چقدر این کار حجم بازی ها رو بالا ببره. اگه دقت کنی می بینی تو انجینی مثل UDK یا کرای انجین، حتی قسمت هایی از پارتیکل سیستم ها هم کش میشه، با اینکه می دونی توی PS به خاطر رندوم بودن تمامی فاکتورهاش این امر تقریبا غیر ممکنه، و حداقل روی کیفیت کار مقداری اثر می ذاره.

حداکثر قدرت فشرده سازی‌ش 4:1 نسبت به فرمت PCX ه.

البته 8:1. فشرده سازی DXT1 در حالت بدون آلفا 8:1 و در حالتی که تکسچر آلفا داشته باشه 6:1 هست. حداقل تا 2 سال پیش که این طور بود، حالا اگه تورم بهش خورده دیگه نمی دونم.:31:

هر چند قبول دارم، نسبت به فرمت های مرسوم مثل JPGو PNG این Ratio خیلی پایین هست.

-------

دوست عزیز جدای از این بحث ها می گم، من عشق بحث و جدل نیستم، اونجا هم احساس کردم که باید اون موارد رو گوشزد کنم که دوستان گمراه نشن، حرف های شما در حالت کلی درست هست همگی :20: ، ولی وقتی وارد یه زمینه ی خاص مثل بازی های 3 بعدی میشیم، شرایط به کلی عوض میشه.

مطمئن باش من هم در مغازه نونوایی این جملات رو نشنیدم که بیام بدون یه واو پس و پیش برا شما بتایپم. 3-2 سال پیش با هیچ انجینی کار نمی کردم، و مجبور شدم برم اغلب اطلاعات لازم برای ساخت بازی رو از بیس صفر دربیارم، از جمله همین اطلاعات که نتیجه ی 3-2 هفته تحقیقات بود. اگه نه دلیلی نداره بخوام خودم رو آدم مطلعی نشون بدم (که البته این طور هم نیستم، هنوز خیلی چیزا هست که باید یاد بگیرم).

از شما هم عذر می خوام اگه احیانا جایی از پستام طوری بوده که شما تصور کردی دارم کل کل می کنم. صحبتها مم تو این پست آخر زدم همه رو، دیگه این بحث رو ادامه نمی دم با توجه به این که مربوط به این تاپیک نمی شه. امیدوارم شما هم با این مورد کنار بیای، در غیر این صورت اگه هنوز می خواید بحث ادامه پیدا کنه، پیشنهاد می دم از طریق پ.خ این کار رو بکنید که تاپیک بیش از این از پست های Off-Topic پر نشه. (هر چند کلی اطلاعات تو این پست ها باشه)

موفق باشی. بای.:8:

tovamohammad
15-09-2010, 22:45
دست شما درد نکنه محمد جان کارم راه افتاد
من فیلم های lighting رو کامل دیدم ولی خود یارو از مپ های آماده استفاده کرد و نشون نداد این کارها رو.
یه اکانت توی persiangig هم ساختم که راحت باشید.
فعلا. :10::20:

خواهش می کنم، قابلی نداشت.

اکانت هم خوبه.

اون ویدئوی 3D Buzz ویدئوی فوق العاده خوبی هست، ولی اصلا تخصصی نیست. در صورتی که در آینده خواستی تخصصی تر نور پردازی رو یاد بگیری، آموزش Eat3D - UDK Lighting And Post Processing رو بگیر ببین.

Sadegh 2007
16-09-2010, 01:39
ببخشید که هی سوال می کنم
توی kismet قسمت new action\material instanse\set vectorparam کجا رفته؟

tovamohammad
16-09-2010, 02:42
ببخشید که هی سوال می کنم
توی kismet قسمت new action\material instanse\set vectorparam کجا رفته؟

این مربوط به آگوست نیست، آخرین بیلدی که این اکشن رو داشت، بیلد فوریه بود، در صورتی که 6 بیلد اخیر هیچ کدوم اینو ندارن. نه SetVectorParam و نه SetTextureParam.

اینم مرجع نودهای کیسمت:

iload
16-09-2010, 05:31
سلام

آموزش شماره یک با لینک مستقیم :

Sadegh 2007
16-09-2010, 10:09
سلام
من دوباره یه مپ درست کردم و همون کارهایی که قبلا گفتی کردم (lightmap)...
ولی وقتی درخت من حرکت می کنه (با باد) سایه از جاش تکون نمی خوره :41:

ali rafaty
16-09-2010, 14:11
سلام

من ندیدم قبلا چی گفتن به شما ولی :
از درخت پراپرتیز بگیر .بعد قسمت استاتیک مشش و بعد در قسمت لایتینگ حالا همه گزینه ها باید انتخاب شده باشن به جز:cast hidden shadow و self hadoe only و use one pass lighting
اگه جواب نداد از همون جا برو تو قیمت لایت مس و اونجا 3 تا گزینه هست گزینه دومی( shadow indirect only)رو تیک بزن و موقع ریبیلد کردن لایت لایت مس رو فعال کن.
موفق باشی.:8:

Sadegh 2007
16-09-2010, 15:33
سلام اینی که شما گفتی اصلا سایش هم رفت چه برسه تکون بخوره. راستی این staticmesh نیست speed tree هست که خودم ساختم.
راستی چطوری باید برای این برنامه speedtree تکستچر درست کنم (Normal رو می گم)

ali rafaty
16-09-2010, 21:54
خیلی جالبه احتمالا udk ورژن های مختلفی داره!!!!!

AMIR REZAs
16-09-2010, 22:12
سلام
دوستان من یه راهنمایی میخواستم ، البته من همیشه مزاحم UDK کارها( محمدجان و...) بودم چند بار خواستم به طور جدی UDK کار کنم ولی هی پشیمون شدم دوباره رفتم سراغ گیم استدیو و بعد یونیتی ولی میخوام اینبار تصمیم جدی و قاطع بگیرم ...
از شما میپرسم که واقعا UDK برای ما خوبه ؟ تا چقدر میشه پیشرفت کرد ؟ موفقیت آمیزه ؟ و بعد از پیشرفتهایی که شما تو این انجین کردید میخوام بپرسم ؟
من خیلی مشتاق بودم آموزشهای udk بخرم ولی شانسم وقتی میخواستم بخرم اون سایت آقای بسیج بسته شد!
اگر میشه یه سایت دیگه معرفی کنید...
در کل خیلی ممنون:11::11:

saeed_cpu_full
16-09-2010, 22:58
امیر رضا جان مشکلت میدونی چیه ؟! اینه که به قول برره ای ها سست عنصری : دی از این شاخه به اون شاخه میپری ! یه بار میای سمت 3D Game Studio یه بار میای سمت UDK یه بار میری سمت Unigine
یه بار OGRE و کلی انجین دیگه. هنوز هم یه تصمیم درست و حسابی نگرفتی ... آقا به خدا اگه همین وقتی که برای پیدا کردن یه انجین صرف کردی میزاشتی روی OGRE تا الان خودت یه انجین نوشته
بودی ! یا با همون 3DGS این همه بازی ساز مستقل دارن مینی گیم میسازن پول پارو میکنن ! اینقدر روی این چیز ها وسواس نداشته باش ... یه انجین رو انتخاب کن تا تهش برو.

AMIR REZAs
16-09-2010, 23:07
امیر رضا جان مشکلت میدونی چیه ؟! اینه که به قول برره ای ها سست عنصری : دی از این شاخه به اون شاخه میپری ! یه بار میای سمت 3D Game Studio یه بار میای سمت UDK یه بار میری سمت Unigine
یه بار OGRE و کلی انجین دیگه. هنوز هم یه تصمیم درست و حسابی نگرفتی ... آقا به خدا اگه همین وقتی که برای پیدا کردن یه انجین صرف کردی میزاشتی روی OGRE تا الان خودت یه انجین نوشته
بودی ! یا با همون 3DGS این همه بازی ساز مستقل دارن مینی گیم میسازن پول پارو میکنن ! اینقدر روی این چیز ها وسواس نداشته باش ... یه انجین رو انتخاب کن تا تهش برو. بهترین بازی هارو میتونی سعیدجان من اصلا تا حالا Ogre رو دانلود هم نکردم ! و
فقط در مورد Unigine یه کم تحقیق کردم !!
من در حال حاضر تنها انجینی که وقت زیادی روش گذاشتم همین 3dgs بود و روی یونیتی و یو دی کی کم ترین وقت رو گذاشتم فقط در حد آشنایی...
باور میکنی حتی با گیم میکر هم زیاد کار نکردم!!!
و حالا یه سری سوال از دوستان یو دی کی کار پرسیدم که ببینم واقعا یو دی کی جای پیشرفت مخصوصا در برنامه نویسی داره یا خیر. البته میدونم یو دی کی واقعا قدرتمندترین موتوره...
و یه سایت هم برای خرید آموزشها خواستم.
:11::11:

saeed_cpu_full
16-09-2010, 23:19
سعیدجان من اصلا تا حالا Ogre رو دانلود هم نکردم ! و
فقط در مورد Unigine یه کی تحقیق کردم !!
من در حال حاضر تنها انجینی که وقت زیادی روش گذاشتم همین 3dgs بود و روی یونیتی و یو دی کی کم ترین وقت رو گذاشتم فقط در حد آشنایی...
باور میکنی حتی با گیم میکر هم زیاد کار نکردم!!!

:11:

مگه من گفتم دانلود کردی ؟! برو پست های خودت رو بخون ببین داشتی میرفتی سمت Ogre ولی بقیه منصرفت کردن !
یا یه مدت دنبال دانلود کردن انجین های معروف بودی و ...

و حالا یه سری سوال از دوستان یو دی کی کار پرسیدم که ببینم واقعا یو دی کی جای پیشرفت مخصوصا در برنامه نویسی داره یا خیر.

جای پیشرفت یعنی چی ؟ یعنی اینکه خود انجین رو گسترش بدن ؟ مثلا خودت ادیتور براش بنویسی یا ... اگه از این لحاظ هست نه .
اگه منظورت این هست که توی بازیت بخوای اون چیز هایی که تو ذهنت هست طراحی کنی ... باید بگم بله . خیلی از کار ها توی UDK هم نیاز به برنامه نویسی نداره که باید خودت کار کنی این رو بفهمی

AMIR REZAs
16-09-2010, 23:26
مگه من گفتم دانلود کردی ؟! برو پست های خودت رو بخون ببین داشتی میرفتی سمت Ogre ولی بقیه منصرفت کردن !
یا یه مدت دنبال دانلود کردن انجین های معروف بودی و ...
بله من خیلی تحقیق کردم ولی اون مال خیلی وقت پیشه. که تصمیم گرفتم گیم استدیو ادامه بدم.

جای پیشرفت یعنی چی ؟ یعنی اینکه خود انجین رو گسترش بدن ؟ مثلا خودت ادیتور براش بنویسی یا ... اگه از این لحاظ هست نه .
اگه منظورت این هست که توی بازیت بخوای اون چیز هایی که تو ذهنت هست طراحی کنی ... باید بگم بله . خیلی از کار ها توی UDK هم نیاز به برنامه نویسی نداره که باید خودت کار کنی این رو بفهمی
منظورم از جای پیشرفت همون چیزیه که خیلی از بازی سازها به خاطر ترس از آنریل اسکریپت سراغ آنریل نرفتن میخواستم ببینم یعنی اینقدر سخته!
ولی شما به جای پاسخ دادن ، بحث شروع میکنی:دی
منبع خرید آموزش هم پیدا کردم خیلی ممنون.

saeed_cpu_full
16-09-2010, 23:38
بله من خیلی تحقیق کردم ولی اون مال خیلی وقت پیشه. که تصمیم گرفتم گیم استدیو ادامه بدم.

منظورم از جای پیشرفت همون چیزیه که خیلی از بازی سازها به خاطر ترس از آنریل اسکریپت سراغ آنریل نرفتن میخواستم ببینم یعنی اینقدر سخته!

منبع خرید آموزش هم پیدا کردم خیلی ممنون.

اونا بازیساز نبودن ... برنامه نویسی بلد نیستن . دنبال یه چیز راحت میگردن که با 4 تا کلیک بشه ساخت. وقتی رسید به برنامه نویسی پس افتادن ! کلا یه سرچی بکن یه چند تا آموزش آنریل اسکریپت بخون
که ببینی دقیقا همونی هست که میخوای یا نه

ولی شما به جای پاسخ دادن ، بحث شروع میکنی:دی
برو بخواب آخر شبی زده به سرت : دی

Arrowtic
17-09-2010, 00:18
یکیو انتخاب کن دیگه!:31:
ببین با کدوم راحت تری!من بونیتی رو انتخاب کردم و تصمیم دارم تا آخرش برم.تو هم هر چی میخوای انتخاب کن ولی تا آخرش برو.

tovamohammad
17-09-2010, 02:14
سلام

سلام

این ربطی به لایت مپ نداره، مربوطه به خصوصیات نور Dominant و خصوصیات نور درخت.:20:

فاکتوراش زیاده، راحت ترین راهش اینه که مثل دفعه ی آخر مپت رو بهم بدی، تا سریع اشکالشو بهت بگم. اگه هم مپت بزرگه، فقط یه پکیج که درخت و متریال هاش توشه، بده بهم، و بگو که اون نوری که رو درخت گذاشتی چی هست دقیقا.

راستی چطوری باید برای این برنامه speedtree تکستچر درست کنم (Normal رو می گم)

چند صفحه قبل تو تاپیک گفتم، الان هم ه شما می گم، قبل از اینکه بیشتر با Speed Tree کار کنی، حداقل این آموزش رو ببین:

این مبتدیه، ولی خیلی از مسائل رو حل می کنه. سازندش هم Raven هست.

tovamohammad
17-09-2010, 03:42
(دوستان لطف کنن، همه ی کسایی که سر UDK دو به شک هستن، یا می خوان تصمیم قطعیشونو بگیرین، همگی این پستو یه بار با دقت بخونن. باور کنین انگشتام درد گرفت، لااقل اینو بخونین که دیگه اینا رو پست نزنم.)

سلام
دوستان من یه راهنمایی میخواستم ، البته من همیشه مزاحم UDK کارها( محمدجان و...) بودم چند بار خواستم به طور جدی UDK کار کنم ولی هی پشیمون شدم دوباره رفتم سراغ گیم استدیو و بعد یونیتی ولی میخوام اینبار تصمیم جدی و قاطع بگیرم ...

سلام

نه بابا، شما مراحمی.

اینم یه پست کوچولو:31: برا امیر رضای خودمون:

از شما میپرسم که واقعا UDK برای ما خوبه ؟

خوبه یعنی چی؟ اگه یعنی اینکه آیا باهاش حال می کنی و ازش خوشت میاد، که هیچکسی نمی تونه جوابتو بده، باید خودت تست کنی، ولی اگه منظورت اینه که جوابگوی نیازت باشه و کارایی که می خوای رو با کمترین محدودیت انجام بده، بله، خوبه.

تا چقدر میشه پیشرفت کرد ؟

تا این حد که بری تو Activision, Konami, Ubisoft و EA کار کنی. حله؟ علی الخصوص که آنریل تنها انجینی هست توی دنیا، که اغلب شرکت های بازی سازی باهاش کار کردن، از جمله بزرگترین شرکتها که اینجا اسم بردم.:21: تقریبا هر سال هم استخدام دارن براش تو زمینه آنریل. خلاصه بگم به قول فوتبالی ها در حد تیم ملی میشه پیشرفت کرد.

موفقیت آمیزه ؟

اینش دیگه به خودت بستگی داره.

و بعد از پیشرفتهایی که شما تو این انجین کردید میخوام بپرسم ؟

خب چرا نپرسیدی.:31:

و حالا یه سری سوال از دوستان یو دی کی کار پرسیدم که ببینم واقعا یو دی کی جای پیشرفت مخصوصا در برنامه نویسی داره یا خیر. البته میدونم یو دی کی واقعا قدرتمندترین موتوره...
:11::11:

جای پیشرفت رو که بالا توضیح دادم، ولی یعنی چی "جای پیشرفت مخصوصا در برنامه نویسی"؟ همین قدر بگم که Unreal Script ، هم یه زبون شی گرای کامل هست و هم یه زبون کاملا تخصصی برای ساخت بازی. خیلی از ویژگی هایی که تو زبونهای بقیه ی انجین های این فروم باید خودت بسازی و یا حداقل از کد بقیه کپی بزنی، به صورت Built-In داخل خود زبون پیاده شده. از جمله State و Replication که هیچ زبون دیگه ای که تو ایران استفاده میشه ندیدم داشته باشه.

البته میدونم یو دی کی واقعا قدرتمندترین موتوره...

و بله، اینو درست می دونی، UDK واقعا قدرتمندترین موتوره. نه فقط از نظر گرافیک.

به قول سعید جان اونا عموما بازی ساز نبودن. 100 بار گفتم، 100 بار دیگه هم اگه لازم باشه میگم. بازی سازی نیاز به 3 تا عنصر داره: علاقه / پشتکار / صبر .

حداقل میشه گفت عموم این افراد نه دومی رو داشتن و نه سومی رو.

شما هم من از نظر علاقت مطمئنم، ولی پشتکار و صبرتو خودت باید بفهمی. ربطی به UDK هم نداره، کلا برای یادگیری و ساخت یه بازی و موندن تو این حرفه لازمه.

... خیلی از بازی سازها به خاطر ترس از آنریل اسکریپت سراغ آنریل نرفتن میخواستم ببینم یعنی اینقدر سخته!

اتفاقا کاملا برعکس. UDK اینقدر آسونه که افراد زیادی توش دووم نمیارن. برات جای تعجبه:18:، نه؟

این جمله که گفتم کاملا درسته، شاید اگه پارسال یکی این حرفو به خودم می زد مسخرش می کردم، ولی این 6-5 ماهه تو P30World بهم ثابت شده.

دلیلش هم سادست، روند کار با ادیتور های UDK به طرز اعجاب آوری سادست (اعجاب آور از این نظر که تا به حال تو انجین هایی که تو ایران هست، همچین چیزی حتی نصف سادگی UDK هم وجود نداشته و افراد برای اولین بار تو عمرشون همچین چیزی رو می بینن).

سادگی روند کار رو همون ماه اول که اومدی توش تا حدودی درک می کنی. همین قدر بگم که برای بیش از 80 درصد کارها یه خط کد هم نیاز نیست بنویسی. تنظیم و توسعه دادن انیمیشن ها، ساخت فیزیک، ساخت LensFlare، ایجاد و مدیریت انواع نور، تنظیم تمامی خصیصه های صوتی و صدها کار ریز و درشت دیگه بدون حتی یه خط کد تو این انجین انجام میشه.

UDK بیش از 40 ادیتور ریز و درشت داره که تو هیچ کدوم کدی نمی نویسی. 3 تا از مهمتریناش ایناست:

1. Material Editor: چیزی که شما تا حالا توی تمامی انجین ها لازم بود براش صدها خط کد HLSL یا GLSL یا... بنویسی تا 4 تا شیدر برا بازیت درست کنی، اینجا بدون کد نویسی، با ادیتوری فوق العاده انعطاف پذیر انجام میشه، یه نمونشو می تونی تو مایا یا مکس 2011 ببینی (البته اونا ساده ترند، چون بحث Real-Time توشون نیست). کلا اکثر انجین های تجاری یه همچین چیزی دارن. (البته نه در این حد، حتی کرای انجین هم ادیتور متریالش خیلی ساده و ابتدایی هست و روند کارش قدیمیه)

2. Unreal Kismet: این یکیو که حتما وصفشو شنیدی. یه برنامه ی Visual Scripting هست، یعنی کد نویسی بدون یه خط کد نویسی :31: (عجیبه نه؟). در حقیقت یه نودهایی با کد های از پیش تعیین شده وجود داره که شما بسته به نیازت ازشون استفاده می کنی و باعث می شه خیلی از قسمت های گیم پلی و طراحی مراحل بدون کد نویسی به اتمام برسه. البته هنوز لازمه کارای سطح پایین تر مثل AI، فیزیک پیشرفته و بیس گیم پلی رو با اسکریپت پیاده کنی، ولی قسمت اعظمی از کد مراحل با این ادیتور دیگه لازم نیست.

3. Unreal Matinee: از این ادیتور همین قدر بگم که این قدر قدرتمنده که ازش برای ساخت فیلم هم استفاده میشه. به فیلم هایی هم که با این ادیتور (یا نمونه های مشابه تو انجین های دیگه مثل ابزار بازی هالو) ساخته میشه هم میگن Machinima.

تو بازیت هم استفاده های زیادی داره. مثلا تمامی فیلم های بین مراحل، و فیلم اول و آخر بازی رو می تونی با این ادیتور بسازی. بر خلاف چیزی که بعضی از دوستان تو همین انجمن فکر می کنن که می گن Matinee کارش تنظیم دوربین های سینمایی بازی هست و مثلا یونیتی هم اینو داره، لازمه بگم تنظیم و ایجاد انیمیشن برای دوربین فقط 5% کاریه که این ادیتور برات انجام میده.

هزاران کار می تونی با این ادیتور بکنی، از جمله: باز و بسته کردن یه در با دهها افکت و صدا به صورت همزمان / طراحی آسانسور حتی به صورتی که احساس کنی مثل آسانسور واقعی شتاب و چرخ دنده های آسانسور دارن عکس العمل نشون میدن / Fade شدن دوتا مترال توی هم، مثلا یه جسم فلزی رو در نظر بگیر که آروم آروم از حالت عادی شروع می کنه یخ زدن، بعد از گذشت یه تایمی شروع می کنه آروم آروم داغ شدن تا جایی که مثل مواد مذاب آتشفشان بشه :5: / اجرا کردن انیمیشن های مختلف و ترکیبشون برای یه مدل / ...

دقت کن که همه ی این کارا بدون یه خط کد نویسی انجام میشه. حالا گرفتی چرا بچه ها جا می زنن؟ وقتی میان با این ادیتور ها یکی دو ماه کار می کنن، یه سریشون فکر می کنن بدون اسکریپت می تونن یه بازی بسازن مخصوصا وقتی کیسمت رو می بینن (که تعدادشونم متاسفانه کم نیست) و یه سری دیگه هم بی رو دروایستی بگم، پر رو میشن، کلا توقعشون از همه ابزاهای ساخت بازی میره بالا.

یارو خوب با کیسمت کار می کنه، 10 تا مرحله هم طراحی می کنه، بعد وقتی میره تو آنریل اسکریپت، توقع داره یه میکروفن بذاره در دهنش و بگه "بازی! تموم شو" و این طوری یهو قسمت برنامه نویسی بازی انجام بشه.خب مسلمه، کامپیوتر که در یه غار نیست با "سه سه می باز شو" گفتن کاری توش انجام بشه. مسلما هر چقدر هم ادیتور ها قوی باشن، اخرش بیس بازی باید کد نویسی بشه. 10 سال دیگه هم همین طوره، ربطی به زمان نداره. بار ها گفتم، انجین بدون کدنویسی وجود نداره، مطمئن باش تا موی منو شما سفید نشده هم همچین چیزی نمیاد. (اینو بگم، احتمالا الان این مثال آخری که زدم به نظرت بی ربط بیاد، ولی وقتی مثل من 4 تا آدم این جوری رو با چشات دیدی، می فهمی امروز چی گفتم)

کلا حدود 80 درصد کارایی که تو گیم استودیو و 60 درصد کارایی که تو یونیتی براشون کد می نویسی، اینجا به وسیله ی ادیتور ها انجام می شن.

شاید این توضیحات آخری خیلی طولان شد، ولی لااقل باعث میشه دید درستی راجع به قضیه پیدا کنی.:20:

---------------------

در ضمن، من به شما نمی گم بیا UDK یا برو فلان انجین، من فقط یه سری اطلاعات دادم، تصمیم رو باید خودت بگیری. به حرفای منم اکتفا نکن، اگه لازمه برو یه هفته سرچ کن، اگه لازمه برو 2 تا بازیا که با UDK ساختن و رایگان هست رو دانلود کن خودت چکش کن. ولی هر کار می کنی، همین اول.

امیر رضا جان، از یه نظر با دوستان موافقم که می گن زودتر یکی رو انتخاب کن و از یه نظر مخالف. موافقم چون شما تا زمانی که یه تصمیم قطعی برا ابزارهات نگیری تو این صنعت داری فقط زمانتو هدر میدی. و مخالفم چون می گم باید وقت برا فکر کردن داشته باشی.

حالا هم توصیه ی من اینه، یه هفته 10 روز، از همین امروز که این پستو می خونی، وقت بذار و بشن فکر کن، تحقیق کن، مشورت کن، نمونه کار ببین، خلاصه هر کاری که لازمه برا تصمیم قطعی بگیری، به طوری که واقعا قطعی باشه، دوباره 2 ماه دیگه نیای بگی، خب اله، بله، می خوام انجین عوض کنم. اشکالی هم نداره یکی دو هفته دیر تر شروع کنی عوضش تصمیم قطعیتو گرفته باشی، اتفاقا خیلی هم خوبه.

فقط این 3 تا رو یادت باشه تو این هفته روش فکر کن: علاقه / پشتکار / صبر . می تونم تضمین کنم اگه حتی تو یکیشم ضعیف باشی، در آینده ای نزدیک به مشکل جدی می خوری. از من گفتن بود.

یه وقت هم فکر نکنی چون من UDK کارم، می خوام شما بیای UDK. این طور نیست، اتفاقا من ترجیح می دوم شما سفت بچسبی به گیم استودیو با علاقه / پشتکار / صبر ، تا اینکه بیای UDK و 3-2 ماه دیگه ولش کنی. بین این دو تا اولی رو ترجیح می دم.:3: لااقل اون طوری یه پروژه ای رو تموم می کنی، هرچند کیفیت خوبی نداشته باشه.

بشین خوب فکراتو بکن، طوری برا تصمیمت زحمت بکش تو این یکی دو هفته که یک ماه، 6 ماه، دو سال دیگه حسرت نخوری. و یادت باشه هر تصمیمی گرفتی، درست یا اشتباه، قراره دیگه تا آخر باهاش بری.

فکراتو بکن. در هر صورت موفق باشی. بای.:8:

VGS
17-09-2010, 14:08
علاقه / پشتکار / صبر .

tovamohammad
17-09-2010, 14:49
سلام مجدد
یه سؤال دارم .. من میخوام یه دستگاه بسازم که وقتی پلیر به اون نزدیک شد و E رو زد یه کادر بیاد روی صفحه که پلیر بتونه توی اون بنویسه
این کار رو توی UDK چجوری میشه انجام داد ؟
ممنون :40:

سلام

این کار تایم بگیری تو UDK کار 40 ثانیست.:5: البته برا من که کندم: (عکسا رو بزرگ کن ببین)

سمت چپ رو ببین، یه استاتیک مش هست، همون چیزیه که کاربر به عنوان کلید می بینه، که می تونه هر چیزی باشه مثلا یه کامپیوتر. اون سبزه که می بینی سلکت شده هم یه تریگیر هست که عمل واقعی کلید رو انجام می ده.

حالا سمت راست رو ببین، دو تا نود هست، نود چپی یه Event هست که وقتی کاربر بره جلوی تریگر و E رو بزنه فعال میشه. وقتی فعال شد Sequence بعد از خودش رو کامل اجرا می کنه که اینجا فقط یه نود GFx Open Movie هست. این نود هم یه UI از نوع Scaleform GFx رو باز می کنه. که دیگه شما باید تو اون UI هر چیزی می خوای بذاری از جمله دکمه، لیبل و تکست باکس.

اینم چیزی که کاربر از دکمه تو ریل تایم می بینه:

بیا اینم کاری که تو بقیه انجین ها حداقل نیم ساعت کار داره اینجا زیر 1 دقیقه تموم شد. البته جای توییک زیاد داره ولی همین کارو راه می ندازه.

saeed_cpu_full
17-09-2010, 15:17
دستت درد نکنه ... ولی توی بقیه ی انجین ها 30 دقیقه طول نمیکشه ها !! : دی حالا بگذریم
حالا یه سؤال دیگه :
اگه بخوام این چیزی که پلیر توی کادر مینویسه رو به عنوان متغیر String به UDK بدم باید چیکار کنم ؟

silsin
17-09-2010, 15:20
یک سوال در مورد سایه ها دارم جناب محمد
من قبلن هم سوال کرده بودم درباره سایه های دندانه دار جواب دادین و لی نفهمیدم می شه یک بار دیگه بگین
اصلا چه جوری می شه تنظیمات گرافیکی قابل تنظیم توی یو دی کی داشت مثلا گرافیک یا تنظیمات کی بورد یا دسته و امثال اینها
در ضمن دوباره توی نسخه جدید یو دی کی دیدم aitree داره توی content browser راست کلیک کن اولین گزینه

AMIR REZAs
17-09-2010, 15:49
سلام
من خوب به حرفایی که زدید فکر کردم ، و هرچی فکر کردم آخرش به حرفای شما رسیدم:دی

یه وقت هم فکر نکنی چون من UDK کارم، می خوام شما بیای UDK. این طور نیست، اتفاقا من ترجیح می دوم شما سفت بچسبی به گیم استودیو با علاقه / پشتکار / صبر ، تا اینکه بیای UDK و 3-2 ماه دیگه ولش کنی. بین این دو تا اولی رو ترجیح می دم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لااقل اون طوری یه پروژه ای رو تموم می کنی، هرچند کیفیت خوبی نداشته باشه.

بشین خوب فکراتو بکن، طوری برا تصمیمت زحمت بکش تو این یکی دو هفته که یک ماه، 6 ماه، دو سال دیگه حسرت نخوری. و یادت باشه هر تصمیمی گرفتی، درست یا اشتباه، قراره دیگه تا آخر باهاش بری.

من همین کار رو در رابطه با گیم استدیو کردم اولش تصمیم گرفتم با اون کار کنم و می بینید که تا الان هم حتی جا نزدم:41: و دارم هنوز با گیم استدیو کار میکنم ولی به این نتیجه رسیدم عاملی به اسم پیشرفت هم وجود داره:دی و باید برای پیروزی تو بازی سازی به این عامل هم توجه کنم و انجینم رو عوض کنم ، ولی در کل به قول آقا پرویز گیم استدیو یه پایه برای من تو بازی سازیه :20:
باور میکنید من تا زمستان88 اصلا نه میدونستم برنامه نویسی چیه نه میدونستم نرم افزار چیه( فقط در حد پینت:31:) و نه.... در طول این مدت کوتاه( از زمستان88 تا حالا) با تمام پشتکار دارم سعی میکنم به اون چیزی که واقعا میخوام برسم که مطمئنم اگر نا امید نشم و :

علاقه / پشتکار / صبر
رو از دست ندم میتونم موفق بشم:10:
بازم ممنون:11::11:

tovamohammad
17-09-2010, 16:11
دستت درد نکنه ... ولی توی بقیه ی انجین ها 30 دقیقه طول نمیکشه ها !! : دی حالا بگذریم
حالا یه سؤال دیگه :
اگه بخوام این چیزی که پلیر توی کادر مینویسه رو به عنوان متغیر String به UDK بدم باید چیکار کنم ؟

خواهش می کنم، اگه اینجوره که خوبه.

کار با رشته ها تو کیسمت قر و پر داره. برای این کار خود من با اسکریپت این کار رو می کنم، به شما هم توصیه مب کنم همین کار رو بکن، کلا خود بازی UT هم الان تمامی UI هاش رو با اسکریپت مدیریت می کنه. البته کدهای UI خیلی سادست ولی لازمه قبلش UScript رو در حد متوسط بلد باشی تا بتونی اونو به بازیت وصل کنی.

اونجا دیگه String یه جزو عادی از کاره.

اینم داکیومنت Scaleform که توش به کدهای Action Script و Unreal Script هم اشاره کرده.

tovamohammad
17-09-2010, 16:22
یک سوال در مورد سایه ها دارم جناب محمد
من قبلن هم سوال کرده بودم درباره سایه های دندانه دار جواب دادین و لی نفهمیدم می شه یک بار دیگه بگین
اصلا چه جوری می شه تنظیمات گرافیکی قابل تنظیم توی یو دی کی داشت مثلا گرافیک یا تنظیمات کی بورد یا دسته و امثال اینها
در ضمن دوباره توی نسخه جدید یو دی کی دیدم aitree داره توی content browser راست کلیک کن اولین گزینه

آهان الان گرفتم قضیه AI Tree رو. AI Tree مشتق شده از کلاسهای K2 هست. حالا K2 چیه؟

K2 یه سری کلاسه که از بیلد قبل به UDK اضافه شده. (برو تو شاخه ی Development\Src\Engine\Classes کلاسهایی که با K2 شروع می شن رو ببیین) اتفاقا یه مورد سکرتی هست در حال حاظر. یعنی اپیک نه هیچ خبری داده نه هیچ مقاله ای زده که راجع به K2 صحبت کنه، ولی شایعه هست که این K2 در حقیقت Kismet 2 هست. چون تو کلاس هاش صحبت از نود و کد و انواع داده و همین طور ساختار های کنترلی هست. به اسمش هم می خوره. ولی می گم فعلا یه شایعه هست. باید منتظر بشیم تا خود اپیک تو یکی از بیلد ها قضیه رو لو بده.

این AI Tree هم چون بخشی از همین قضیه هست معلوم نیس چیه، چک کنی می بینی خود اپیک هم هیچ AI Tree تو کانتنت ها نگذاشته، ادیتورش هم خیلی ساده و ابتدایی هست فعلا:

در مورد سایه ها هم اون سری به این خاطر نفهمیدی که من جوابی ندادم تا جایی که یادمه. قبلش یه سوال کردم که جواب ندادی.

پرسیدم شما این سایه رو روی Terrain می خوای حل کنی یا BSP یا استاتیک مش؟ متداش فرق می کنه.

تنظیمات کیبرد اگه می خوای برای کاربر نهایی بذاری، باید یه کلاس درست کنی که با فایل DefaultInput.Ini یا یکی از فرزنداش کار کنه. تنظیمات صوتی و گرافیکی هم باز کدنویسی می خواد.

silsin
17-09-2010, 18:14
هم روی terain و i هم روی bsp

tovamohammad
17-09-2010, 18:41
هم روی terain و i هم روی bsp

برای BSP که چند صفحه پیش گفته بودم باید چیکار کرد:

مورد دوم کیفیت لایت مپ BSP هست که برای کف گذاشتی. در حال حاظر کیفیتش خیلی پایین هست و نمی تونه جزئیاتی در این حد رو نشون بده. کاری که باید بکنی اینه: کف مپ رو انتخاب کن، F5 رو بزن و Lightmap Resolution رو از سمت راست بکن 1.

کلا هر چی اون عدد Lightmap Resolution کوچیکتر باشه، کیفیت سایش بالاتره، زمان بیلد هم بیشتره.

هر چند معمولا توی یه بازی تجاری حداقل کف BSP رو با استاتیک مش می پوشونن (نه به جای BSP، بلکه روی اون). این طوری کیفیت بالاتره، زمان بیلد هم این قدر زیاد نمی شه. یه سری بازیا که دیوار و سقف رو هم حتی مش می کنن.

برای Terrian هم معمولا کیفیت ساده پیش فرض خوب هست، تنظیماتش هم زیاد نیس، برا همین نمی دونم چرا باهاش مشکل داری. یه شات از Terrian با سایش بذار ببینم. و بگو که منبع نورت هم دقیقا چیه.

اینا که گفتم برا سمت گیرنده ی نور بود، فرستنده ی نور (همون کامپوننت های نور که می ذاری) هم تنظیمات زیادی برای کیفیت سایش داره. اینا رو انجام بده، اگه لازم بود تنظیمات اونو هم بهت بگم. اگه این طور بود مشخصات کامل نور هاتو باید بگی.

سیلسین جان اگه آموزشا رو به ترتیب رد کرده بودی الان همه اینا رو خودت می دونستی ها. نمی دونم چند بار دیگه باید بگم، این جوری داری پیشرفتتو کند می کنی ها.:13:

Sadegh 2007
18-09-2010, 04:43
سلام محمد جان یه نشکلی توی برنامه هست که هر وقتی می خوام پکیج جدیدی که ساختم سیو کنم برنامه گیر می کنه و close program می ده؟

راستی ویندوزمم 7 هست

silsin
18-09-2010, 13:06
سلام
کسی کرک MilkShape 3D 1.8.2 رو داره .
برای یه تست می خوامش . اگر موفق شدم با یه سوپرایز خیلی جالب بر میگردم. بسیار بسیار هم ربط به انریل داره
فقط اگه کسی کرکش رو داره بهم بگه .

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

سلام
برای یه تست می خوامش . اگر موفق شدم با یه سوپرایز خیلی جالب بر میگردم. بسیار بسیار هم ربط به انریل داره

tovamohammad
18-09-2010, 14:25
سلام محمد جان یه نشکلی توی برنامه هست که هر وقتی می خوام پکیج جدیدی که ساختم سیو کنم برنامه گیر می کنه و close program می ده؟

راستی ویندوزمم 7 هست

سلام

بیش از 90 درصد اوقات که UDK هنگ می کنه، به خاطر کار اشتباهیه که کاربر انجام داده، از خود UDK نیست.

الان شما لازمه یه سری اطلاعات به من بدی تا بگم کجا اشتباه میری.

اسم پکیج
اسم کامل همه ی کانتنت های داخل پکیج
مسیر سیو

اینارو بده تا بگم بهت. البته هنوز می تونه از یکی از خود کانتنت ها باشه ولی احتمال زیاد از همین اسامیه.

ali rafaty
18-09-2010, 14:32
درود

بهترین نوع لایت برای نورپردازی یک جنگل چی میتونه باشه؟(نورپردازی لول نمونه جنگل خود ادیتور جواب نداد):41:

silsin
18-09-2010, 15:08
من تونستم سورس چند تا بازی رو بکشم بیرون فقط نیاز به یه نرم افزار برای تستش دارم .
help me
دم دستمم فقط همینه MilkShape 3D 1.8.2 هر کی کرک یا سریال داره لطفا بهم بده
انشالاه اگه جواب گرفتم براش یه تاپیک جداگانه باز می کنم .
اگه جواب بده این می شه راه حلی برای در اوردن سورس بازی های معروف انریل انجین که توی جاهای مختلف سورسش رو دیدین

Sadegh 2007
18-09-2010, 18:06
سلام

بیش از 90 درصد اوقات که UDK هنگ می کنه، به خاطر کار اشتباهیه که کاربر انجام داده، از خود UDK نیست.

الان شما لازمه یه سری اطلاعات به من بدی تا بگم کجا اشتباه میری.

اسم پکیج
اسم کامل همه ی کانتنت های داخل پکیج
مسیر سیو

اینارو بده تا بگم بهت. البته هنوز می تونه از یکی از خود کانتنت ها باشه ولی احتمال زیاد از همین اسامیه.

سلام محمد جان

اسم فایل: SpeedTreePack
مسیر: F:\3ds Max , Maya, UDK, ZBrush, Photoshop, Image Working, AutoCAD, ArchiCAD\UDK\my packages
اسم فایل های داخل پکیج: MyTree,....

mehrandinio
18-09-2010, 19:14
سلام
من وقتی که از sound cue استفاده میکنم.
زمانی که پلیر از محدوده صدا خارج میشود و دوباره به محدوده برمیگردد صدا قطع میشود.
باید چه کاری انجام بدهم تا صدا همیشه موجود باشد؟
با تشکر

tovamohammad
18-09-2010, 19:17
سلام محمد جان

اسم فایل: SpeedTreePack
مسیر: F:\3ds Max , Maya, UDK, ZBrush, Photoshop, Image Working, AutoCAD, ArchiCAD\UDK\my packages
اسم فایل های داخل پکیج: MyTree,....

سلام

چرا می خوای اینجا سیو کنی؟ تا جایی که می دونم UDK موقع لودینگ فقط توی شاخه ی content رو سرچ می کنه. شما هم تو همین شاخه سیو کن. فوقش می خوای با پکیج های UDK قاطی نشه، یه شاخه بساز بزن.

در ثانی چه برای اسم پکیج، چه اسم کانتنت، چه اسم کلاسها، هیچ دو اسمی نباید مثل هم باشن. همینطور کاراکتر های غیر مجاز از جمله اسپیس هم قبول نیست.

شما الان برا تستش، همین پکیج رو با اسم MY_SpeedTree و تو یکی از زیر شاخه های کانتنت سیو کن، باید بشه. اگه باز نشد اسم کانتنت ها تو بده.

قرارداد برای اسم گذاری پکیج ها و کانتنت ها:

یه قاعده ای رو می گم، البته اجباری نیست به این صورت بری ولی حالت قرارداد داره و دیگه در آینده چندان مشکلی برات بیش نمیاد، علی الخصوص از لحاظ اسامی تکراری.

شما برا هر پروژه ی جدیدی که می خوای شروع کنی، برو تو شاخه ی کانتنت یه شاخه به نام دلخواه(فرض می کنیم اسم بازیت هست MyFirstGame) درست کن، مثلا تو این مورد یه شاخه بساز به نام MyFirstGame. خب حالا توش دو تا شاخه با نام های Levels و Packages درست کن. مپ ها رو تو اولی و پکیج ها رو تو دومی سیو کن.:5:

اسم پکیج و همه ی کانتنت های بازیت رو هم طوری انتخاب کن که اسم بازیت به صورت اختصاری توش باشه، مثلا همه حروف MFG رو داشته باشن.مثلا خودم همه ی متریال هام با MT_MFG و همه ی استاتیک مش هام با SM_MFG شروع می شن.

این طوری مطمئنی هیچ دو اسم تکراری وجود نداره، و این چیزه مهمیه. چون توی UDK بیش از 7500 تا کلاس و کانتنت وجود داره که نباید اسم شما مشابه هیچ کدوم از اینا باشه.

این قرارداد رو یه نفر استفاده می کرد که بیش از 10 ساله داره با آنریل انجین کار می کنه، از ورژن اول. در هر صورت خود دانی.

tovamohammad
18-09-2010, 19:25
سلام
من وقتی که از sound cue استفاده میکنم.
زمانی که پلیر از محدوده صدا خارج میشود و دوباره به محدوده برمیگردد صدا قطع میشود.
باید چه کاری انجام بدهم تا صدا همیشه موجود باشد؟
با تشکر
:8:
سلام

مهران جان قرار شد مشکلی برات پیش اومد، خودت همه توضیحات لازم رو بدی وقتی سوال می کنی ها.:13:

از چه اکتوری برای سوند استفاده کردی؟ پروپرتی هاشو چی تنظیم کردی؟

Sound Cue از خود کانتنت های UDK هست یا جدیده؟ اگه از UDK هست اسم کاملشو بده، اگه نه مشخصات سوندتو بگو.

فعلا.

mehrandinio
18-09-2010, 19:47
اگه امتحان کرده باشید Sound Cue رو وقتی که میاری یه محدودیت صدا داره
وقتی که از سوند دور میشی صدا کمتر میشه.
برای من اینطوریه که وقتی از سوند دور میشم و وقتی که دیگه هیچ صدایی نمیاد.
وقتی که برمیگردم به طرف سوند دیگه هیچ صدایی نمیاد(قطع میشه)
باید چیکار کنم؟
اگه تنظیماتی هم داره بگید؟
با تشکر

Sadegh 2007
18-09-2010, 20:07
سلام محمد جان. من یک جا یه عکس دیدم که هرچه اشیا دور تر از player باشه کم رنگ تر می شه مثل اینکه یه چند تا کوه را که پشت سرهم هستند رو نگاه می کنی هی کم رنگ می شن. چطوری این رو درست می کنند.

tovamohammad
18-09-2010, 20:26
سلام محمد جان. من یک جا یه عکس دیدم که هرچه اشیا دور تر از player باشه کم رنگ تر می شه مثل اینکه یه چند تا کوه را که پشت سرهم هستند رو نگاه می کنی هی کم رنگ می شن. چطوری این رو درست می کنند.

سلام

توی واقعیت که شما همچین چیزی می بینی، مه و گرد و غبار هوا وجود داره، حالا برای شبیه سازی این مسئله باید از یکی از انواع Fog استفاده کنی.

تو این مورد خاص از HeightFog . برو توی Actor Classes از قسمت Info گزینه ی HeightFog رو بذار تو مپت.
حواست باشه این مدل مه میاد همه جای مپ از یه ارتفاع به پایین تر رو مه می ذاره. بعضی جاها محدودیت برات ایجاد می کنه.

وقتی گذاشتی، ارتفاع، Density و رنگش رو حداقل باید تنظیم کنی.

اگه امتحان کرده باشید Sound Cue رو وقتی که میاری یه محدودیت صدا داره
وقتی که از سوند دور میشی صدا کمتر میشه.
برای من اینطوریه که وقتی از سوند دور میشم و وقتی که دیگه هیچ صدایی نمیاد.
وقتی که برمیگردم به طرف سوند دیگه هیچ صدایی نمیاد(قطع میشه)
باید چیکار کنم؟
اگه تنظیماتی هم داره بگید؟
با تشکر

شما به عنوان مثال جواب یکی از سوالای منم ندادی ها. جواب بده تا بگم برات.

mehrandinio
18-09-2010, 21:08
من از ambient استفاده میکنم.

Sadegh 2007
18-09-2010, 21:15
سلام

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

سلام
سلام silsin شما می تونید ورژن 1.8.4 رو از لینک زیر دانلود کنی.

saeed_cpu_full
19-09-2010, 08:53
salam dustan . man ba mobile umadam nemitunam farsi type konam.
ye soal daram : chetori mitunam shedate nur ro tooye bazi kamo ziad konam? masalan eyne mahtabi ke mogheye roshan shodan shedatesh kam va ziad mishe . mikham ye hamchin chizi ro tarahi konam.
mamnun

silsin
19-09-2010, 11:35
شما برای کم و زیاد کردن این نور باید از Matine استفادده کنی

Sadegh 2007
19-09-2010, 11:46
salam dustan . man ba mobile umadam nemitunam farsi type konam.
ye soal daram : chetori mitunam shedate nur ro tooye bazi kamo ziad konam? masalan eyne mahtabi ke mogheye roshan shodan shedatesh kam va ziad mishe . mikham ye hamchin chizi ro tarahi konam.
mamnun
سلام سعید جان شما می تونید از pdf شماره 3 آقای silsin خان استفاده کنید.

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

سلام بچه اگه اجازه بدید من می خوام یه مقاله برای ساخت کوه در vue 8.5 بنویسم ونحوه آوردنش رو به udk بگم اگه اجازه هست که این کار رو بکنم اگه به درد نمی خوره بگید من این مقاله رو ننویسم. :10: :8:

saeed_cpu_full
19-09-2010, 12:03
mamnun dustan

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------

سلام بچه اگه اجازه بدید من می خوام یه مقاله برای ساخت کوه در vue 8.5 بنویسم ونحوه آوردنش رو به udk بگم اگه اجازه هست که این کار رو بکنم اگه به درد نمی خوره بگید من این مقاله رو ننویسم. :10: :8:
man ta hala ba in barname kar nakardam vali age faghat marbut be pasti bolandi hast be nazaram terrain khode udk kheyli kamele vali age joziatesh bishtare hatman amuzeshesh ro benevis

iload
19-09-2010, 12:59

سلام

حتما این کار رو بکن دوس دارم با نرم افزارش آشنا بشم ..

ممنون:11:

Sadegh 2007
19-09-2010, 13:51
mamnun dustan

man ta hala ba in barname kar nakardam vali age faghat marbut be pasti bolandi hast be nazaram terrain khode udk kheyli kamele vali age joziatesh bishtare hatman amuzeshesh ro benevis
سلام. شما با این برنامه می تونید به کوچک ترین جزئیات کوه رو درست کننین.

Sadegh 2007
19-09-2010, 23:34
سلام. یه آدرس برای آموزش ویدیو faceFX دارید می خوام دانلود کنم. تشکر :10: :8:

tovamohammad
20-09-2010, 01:28
سلام. یه آدرس برای آموزش ویدیو faceFX دارید می خوام دانلود کنم. تشکر :10: :8:

سلام

این هست از Geodav، در ابعاد 1280x1024:

برو آخر صفحه، لینک FilePlanet بهت میده.

اینجا هم ویدئو های رسمی سازندست، ولی لینک دانلود نداره، مگه با ویدئو دانلودر ها بتونی بگیری، یا اگه دیال آپ نیستی با اپرا هم می تونی بگیری.

اینا همه فقط پلی داره باز:

تو یوتیوب زیاد هست ولی:

برو با IDM همه یوتیوبی ها رو دانلود کن.:5:

tovamohammad
20-09-2010, 02:37
سلام. شما با این برنامه می تونید به کوچک ترین جزئیات کوه رو درست کننین.

سلام

صادق جان برنامه زیاد هست برا ترین، کوه، غار، درخت و ... .

مساله برنامش نیست، مساله اینجاس که در عمل بیش از 80 درصد اینا تو انجین ها غیر قابل استفاده هستن.

می تونی ایمپورتشون کنی ولی به دلایلی نمی تونی تو بازیت بذاری. حداقل به صورت عادی نه. در هر صورت خبر داشته باش، که خیلی هم روش وقت نذاری.

bbkagp
20-09-2010, 07:11
سلام

كسي كار آماده ايي انجام داده بزاره دانلود... بعنوان نمونه كاري

NINJA0098
20-09-2010, 11:47
سلام به همه بچه هاي udk كار.
يه سوال كسي از raven خبر درستي داره؟آموزش جديد نداده؟
يه سوال ديگه كسي ميدونه اين آموزش جديد تو يو تيوب كه در مورد آنريل اسكريپت بود چه بلايي سرش اومده؟
در واقع سه تا آموزش بود از dom-killer كه الان دوباره بعد از 3روز دارم دنبالش ميگردم ولي نيست كسي ميتونه لينكشو پيدا كنه؟

mehrandinio
20-09-2010, 12:51
من وقتی که پکیج میگیرم از بازیم
و وقتی که میبرمش تو کامپیوتر دیگری اجرا نمیشه و ارور میده.
ارور:یادم نیست ولی فکر کنم این بود:
D3DCOMPILE.DLL
با تشکر

NINJA0098
20-09-2010, 15:34
D3DCOMPILE.DLL
با تشکر
مطمئنید پکیج رو جای درستی کپی میکنید؟

tovamohammad
20-09-2010, 16:35
D3DCOMPILE.DLL
با تشکر

در صورتی که پیش نیاز هارو تو اینستالر نذاری، بعدا به مشکلاتی از این دست بر می خوری. البته میشه با کارای آسپیرینی موقتی حلش کرد.

این مورد هم به نظر میاد از DirectX باشه. فایلشو موقع پکیج کردن گذاشته بودی تو پروژه؟ یا حداقل کنار فایل اینستالرت گذاشتی؟

کلا Visual C++ Redist، Dot Net Framework 3.5 sp1 و DirectX آخرین ورژن رو همیشه بذار تو اینستالرت یا حداقل کنارش.

tovamohammad
20-09-2010, 16:46
سلام

كسي كار آماده ايي انجام داده بزاره دانلود... بعنوان نمونه كاري

سلام

من یه پروژه تموم کردم، ولی چون کار سفارشی بوده نمی تونم بذارم. بازیم هم 4-3 هفته پیش فاز اولش تموم شد، ولی حالا حال نمی ذارم. چون هر چی باشه هنوز WIP هستش. شاید بعد ها یه تاپیک بزنم واسش.

شما اگه نمونه کار می خوای که بفرما:

8 تا بازی توپ که رسما رفتن تو Showcase آنریل:

همه رو هم می تونی رایگان دانلود کنی. در ضمن 2 تاش سورس کامل بازی رو هم گذاشتن.:5:

اینجام بیش از 90 پروژه که یا در حال انجامه و یا تموم شده:

یه سریش رو می تونی دانلود کنی.

سلام به همه بچه هاي udk كار.
يه سوال كسي از raven خبر درستي داره؟آموزش جديد نداده؟
يه سوال ديگه كسي ميدونه اين آموزش جديد تو يو تيوب كه در مورد آنريل اسكريپت بود چه بلايي سرش اومده؟
در واقع سه تا آموزش بود از dom-killer كه الان دوباره بعد از 3روز دارم دنبالش ميگردم ولي نيست كسي ميتونه لينكشو پيدا كنه؟

سلام

Raven که 5-4 ماهه ازش خبری نیست انگار. با این همه اینجا می تونی پیداش کنی:

فوقش به خودش PM بده اگه سوالی داری ازش.

اون آموزش که نمی دونم چی هست، ولی اگه آنریل اسکریپت ویدئو می خوای برو اینجا:

بیش از 12 ساعت ویدئو با ابعاد فوق العاده بالا، 2048x 1080.:5:

Sadegh 2007
20-09-2010, 17:13
سلام این هم از اموزش

راستی محمد جان چطور که یک staticMesh رو udk توی بازی نشون نمی ده؟

tovamohammad
20-09-2010, 20:14
درود

بهترین نوع لایت برای نورپردازی یک جنگل چی میتونه باشه؟(نورپردازی لول نمونه جنگل خود ادیتور جواب نداد):41:

سلام

چرا این از دستم در رفته؟:31:

بستگی به کیس های مختلف داره، ولی در حالت کلی بهترین نور برای محیط Exterior از جمله کیس شما Dominant Directional Light هست که اگه کاربر تایم زیادی توش هست، بهتره از نوع Movable اون استفاده کنی و حرکت خورشید ( یا ماه) و کم و زیاد شدن نور رو هم باهاش شبیه سازی کنی.

اگه هم آسمونت ابری هست باید از یه Light Function تو نورت استفاده کنی.

راستی محمد جان چطور که یک staticMesh رو udk توی بازی نشون نمی ده؟

سلام

این کار 3-2 تا راه منطقی داره که شما به عنوان طراح می تونی انجام بدی و چنتا مسئله هم هست که جزو اشتباهات طراح هست، مثلا گاهی اوقات که مدل درست ایمپورت نمی شه این اتفاق رخ می ده.

از این طرز سوالت حدس می زنم مورد دوم باشه. شما باز کیست رو مشخص نکردی، منم دقیقتر نمی تونم جواب بدم.:13:

مشی که هاید میشه، از مش های خود UDK هست؟

اگه نه با مش های UDK هم همین مشکلو داری؟ و آیا از روش ایمپورتت مطمئنی؟
اگه آره، با کدوم مش؟ اسم کاملشو بده.

آیا برا مٍشت کدنویسی هم کردی یا فقط تو ادیتور باهاش کار می کنی؟

این استاتیک مش از نوع Static هست یا Mover ؟

صادق جان چند بار گفتم، موقعی که سوال می کنی خودت مشکل رو به صورت خاص باز کن، که لازم نشه من این همه سوال برا مشکل شما بپرسم. هر چی باشه من که علم غیب ندارم.

yashar_ya2001
20-09-2010, 21:40
سلام دوستان.
اگه از بين دوستان عزيز كسي هست كه برنامه ي بازي ساز UDK رو دانلود كرده و براش مقدوره ورژن جديد اين برنامه رو بزنه رو cd يا dvd و واسمون بفرسته . فقط شماره حساب بده كه هر چي هزينش ميشه واريز كنم.
آخه با dial up نميشه دانلودش كرد. ما هم كه تو كف اين بازي ساز حرفه اي مونديم.:5:
باتشكر:11:

Sadegh 2007
21-09-2010, 00:26
سلام

چرا این از دستم در رفته؟:31:

بستگی به کیس های مختلف داره، ولی در حالت کلی بهترین نور برای محیط Exterior از جمله کیس شما Dominant Directional Light هست که اگه کاربر تایم زیادی توش هست، بهتره از نوع Movable اون استفاده کنی و حرکت خورشید ( یا ماه) و کم و زیاد شدن نور رو هم باهاش شبیه سازی کنی.

اگه هم آسمونت ابری هست باید از یه Light Function تو نورت استفاده کنی.

سلام

این کار 3-2 تا راه منطقی داره که شما به عنوان طراح می تونی انجام بدی و چنتا مسئله هم هست که جزو اشتباهات طراح هست، مثلا گاهی اوقات که مدل درست ایمپورت نمی شه این اتفاق رخ می ده.

از این طرز سوالت حدس می زنم مورد دوم باشه. شما باز کیست رو مشخص نکردی، منم دقیقتر نمی تونم جواب بدم.:13:

مشی که هاید میشه، از مش های خود UDK هست؟

اگه نه با مش های UDK هم همین مشکلو داری؟ و آیا از روش ایمپورتت مطمئنی؟
اگه آره، با کدوم مش؟ اسم کاملشو بده.

آیا برا مٍشت کدنویسی هم کردی یا فقط تو ادیتور باهاش کار می کنی؟

این استاتیک مش از نوع Static هست یا Mover ؟

صادق جان چند بار گفتم، موقعی که سوال می کنی خودت مشکل رو به صورت خاص باز کن، که لازم نشه من این همه سوال برا مشکل شما بپرسم. هر چی باشه من که علم غیب ندارم.

سلام من اون کوه ی رو که درست کردم وارد udk کردم که یه پیغام اومد که نوشته بود 65 یا 66 هزار پلیگان برای بار اول یا هم چین چیزایی بود ولی مش رو ایمپورت کرد.

tovamohammad
21-09-2010, 01:29
سلام من اون کوه ی رو که درست کردم وارد udk کردم که یه پیغام اومد که نوشته بود 65 یا 66 هزار پلیگان برای بار اول یا هم چین چیزایی بود ولی مش رو ایمپورت کرد.

معلومه پستا که می دمو نمی خونی:13: :

سلام

صادق جان برنامه زیاد هست برا ترین، کوه، غار، درخت و ... .

مساله برنامش نیست، مساله اینجاس که در عمل بیش از 80 درصد اینا تو انجین ها غیر قابل استفاده هستن.

می تونی ایمپورتشون کنی ولی به دلایلی نمی تونی تو بازیت بذاری. حداقل به صورت عادی نه. در هر صورت خبر داشته باش، که خیلی هم روش وقت نذاری.

لقمه رو دور سرت نچرخون. از ترین خود UDK استفاده کن. پستا که می دم رو هم بخون.

Sadegh 2007
21-09-2010, 02:52
سلام محمد جان. واقعا معذرت می خوام.
یک سوالی داشتم مثلا من دوست دارم بازی شمشیری بسازم باید برای اینکه بازیکن و دشمنان از شمشیر استفاده کنند و وقتی بهم رسیدن با شمشیر بجنگند نه از راه دور هی شمشیرشون رو بالا و پایین کنند باید چی کار کنم؟

1 - منظورم این بود که شمشیر بدم دستش
2 - دوست رو از دشمن بازیکنان در بازی تشخیص بدن
3 - کار با شمشیر رو بلد باشن و بلد باشم

ali rafaty
21-09-2010, 13:19
معلومه پستا که می دمو نمی خونی:13: :

لقمه رو دور سرت نچرخون. از ترین خود UDK استفاده کن. پستا که می دم رو هم بخون.

درود

من یک پیشنهاد میدم و اون اینکه از خود ترین ادیتور udk استفاده نکنید.چرا؟چون با موزاییک کاری پایین بی کیفیت (نا همواری ها)در میاد و با تسلیشن بالا وقتی تعداد لایه هاتون از 5 تا تقریبا بیشتر بشه افت فریم زیادی میده خیلی زیاد . ضمن اینک تناسب بازی هم به کیفیت اینکه وقتی همه لول تو نرم افزار سه بعدی ساخته بشه نیست.اینها رو رو تجربه گفتم.اها و بزرگترین مشکلش هم اینه:

foliage volumeهم خوب در نمیاره@@!!!

mehrandinio
21-09-2010, 16:12
با سلام
من وقتی که تو Speed tree یه درخت میسازم و اون رو به آنریل میارم
درخت کالیژن نداره-باید چیکار کنم؟
با تشکر

tovamohammad
21-09-2010, 16:48
با سلام
من وقتی که تو Speed tree یه درخت میسازم و اون رو به آنریل میارم
درخت کالیژن نداره-باید چیکار کنم؟
با تشکر

سلام

مهران جان تاپیکو نمی خونی ها.:13: این دفعه ی سومه که تو چند صفحه اخیر این لینکارو می زنم:

سازندش Raven هست. یکیش هم مربوط به فیزیک درخته.

من از ambient استفاده میکنم.

جواب داده شد.

سلام محمد جان. واقعا معذرت می خوام.
یک سوالی داشتم مثلا من دوست دارم بازی شمشیری بسازم باید برای اینکه بازیکن و دشمنان از شمشیر استفاده کنند و وقتی بهم رسیدن با شمشیر بجنگند نه از راه دور هی شمشیرشون رو بالا و پایین کنند باید چی کار کنم؟

1 - منظورم این بود که شمشیر بدم دستش
2 - دوست رو از دشمن بازیکنان در بازی تشخیص بدن
3 - کار با شمشیر رو بلد باشن و بلد باشم

سلام

خواهش می کنم، از این به بعد حواست رو جمع کن.:20:

برای بازی شمشیری الان دست به کار نشو، کلا زمانی می تونی سبک بازی رو عوض کنی که Unreal Script حداقل تا سطح متوسط وارد شده باشی.

اینا که گفتی هم همه با اسکزیپت به راحتی قابل انجامه اگه پرسیدی که مطمئن بشی، ولی حالا حالا کار شما نیس.

شما رو روندش برو جلو، ایشالا یه مدت دیگه اون کارارم یاد می گیری.

بای.:8:

Sadegh 2007
21-09-2010, 16:54
سلام محمد جان چند سایت برای یادگیری unreal script داری اگه فیلم هم بود ممنون می شم آخه این آقای silsin خان یکم دیر این مقاله ها رو می نویسه آدم هرچی بلد می شه یادش می ره:11:

tovamohammad
21-09-2010, 18:43
سلام محمد جان چند سایت برای یادگیری unreal script داری اگه فیلم هم بود ممنون می شم آخه این آقای silsin خان یکم دیر این مقاله ها رو می نویسه آدم هرچی بلد می شه یادش می ره:11:

سلام

برای اسکریپت آموزش خیلی زیاد هست رو نت، 4-3 جا هم به صورت متمرکز براش آموزش هست.

هر چند اصلا اصلا توصیه نمی کنم بری سراغ اسکریپت، حداقل تا یکی دو ماه دیگه نه. اگه بدون رعایت پیش نیاز ها، بری سراغ اسکریپت فقط دو حالت ممکنه برات پیش بیاد:

یا بعد یه مدت کلا UDK رو ول می کنی.
یا بعد اون تایمی که گذاشتی مجبوری برگردی از همین نقطه ای که الان هستی شروع کنی.

فعلا شما باید تمام توانت رو متمرکز کنی رو اینکه به ادیتور ها مسلط بشی. اگه هم عجله داری، نمی شه میون بر بزنی، راهش اینه که فشرده تر کار کنی تا زودتر این مرحله تموم شه. دیگه خود دانی.

با این همه آنریل اسکریپت هم روند یادگیری خودش رو داره، اولشم تا مدت ها فقط به صورت تکسته آموزشش. ویدئو هست براش ولی مال بعده.

تصمیمتو بگیر ببین می خوای چیکار کنی.

ali rafaty
21-09-2010, 21:34
درود

گفتم اینجا هم بزارم شاید کسی ج.اب رو بدونه؟

آقا محمد شما چیزی در این مورد به ذهنتون میرسه؟

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

درود

گفتم اینجا هم بزارم شاید کسی جواب رو بدونه؟

آقا محمد شما چیزی در این مورد به ذهنتون میرسه؟