مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
NINJA0098
28-01-2010, 13:04
چند تا چیز مهم :
1. تشکراتون رو با دکمه ی تشکر اعلام کنید
2. هرکس هرچیزی یاد گرفت یا سایت یا فروم آموزشی خوبی پیدا کرد معرفی کنه یا بزاره
3.اگه مپ خوبی طراحی کردید چند تا شات ازش بزارین (برای عکس گرفتن از صفحه دکمه ی print screen بالای دکمه ی insert رو بزنید بعد توی paint تو منوی edit برید و paste کنید ) ناراحت نشید برای اونایی گذاشتم که نمیدونستن:9:
4. قبل از پرسیدن سوال سعی کنین پستای قبلو ببینید تا شاید بهش جواب داده باشن
ایکاش مدیران یه دکمه ی نکوهش هم میذاشتن تا مخالفتمونو با اون پست اونطوری اعلام کنیم نه؟؟؟اینطوری خیلی از پستای اسپم هم ایجاد نمیشد:47:
Reza Azimy_RW
28-01-2010, 15:20
ایکاش مدیران یه دکمه ی نکوهش هم میذاشتن تا مخالفتمونو با اون پست اونطوری اعلام کنیم نه؟؟؟اینطوری خیلی از پستای اسپم هم ایجاد نمیشد
پیشنهاد فوق العاده ایه !
توی یه انجمن دیگه چنین چیزی بود . البته دکمه فاجعه بود !
که شخصا با فاجعه بیشتر حال میکنم تا نکوهش ! اخه نکوهش ادمو یاد ادبیات خسته کننده فارسی میندازه و ادم خابش میگیره !
Ebrahim_Khoii
30-01-2010, 22:47
سلام. اون لینک "سوم شخص" آموزشش مرض """مشترکین""" گرفته نمیشه یه کاریش کرد؟:31:
NINJA0098
31-01-2010, 15:47
سلام چند باره به همه
آموزش جدید رو آماده کردم و به صورت فایل word گذاشتم .
یه یشنهاد هم دارم هرکدوم که میخواین چیز جدیدی بزارین(آموزش) تو ادامه ی همین فایل بزارین و دوباره همین فایلو آپ لود کنین .اینجوری هم همه ی آموزشا باهم تو یه فایل میمونه و هم امکان تکراری شدن آموزشا کم میشه!!!!!!:8:
اگه موافقین تشکر کنین
لینک دانلود آموزش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تاپیک از بحثای نامربوط اخیر پاکسازی شد .
من جدیدا یکم سرم شلوغه و محسنم که زیاد نیست . ممنون میشم در صورتی که بازم مورد مشابهی تو تاپیکا دیدید بهم خبر بدید .
hossein_dig
01-02-2010, 11:29
خوب اینم اولین آموزش که قولش رو بهتون داده بودم :
مدیر بخش لطف کنه فایل رو روی سایت آپلود کنه تا همه دوستان استفاده کنند .
حجم : 1.4 MB
لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information
siamkogames
01-02-2010, 18:46
سلام
تاپیک از بحثای نامربوط اخیر پاکسازی شد .
من جدیدا یکم سرم شلوغه و محسنم که زیاد نیست . ممنون میشم در صورتی که بازم مورد مشابهی تو تاپیکا دیدید بهم خبر بدید .
باتشکر ا شما اما حقش بود می زاشتی 1 ساعت جواب من رو نت باشه که کسانی که درجه دارن فک نکنن می تونن به همه توهین کنن ممنون
:10:
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information
از لینکهای آموزش پست سوم استفاده کنید ....
نینجا جان آموزش شماره 1 شمارو دیدم خیلی ممنون ... بقیه شو هنوز نتونستم دانلود کنم ... اینترتم قاطی کرده...
برای دوستانی که نتونستن آموزش های آقای نینجا رو باز کنند اگه از OFFICE 2010 استفاده کنید بدون مشکل باز میشه....
Ebrahim_Khoii
02-02-2010, 20:37
سلام. نینجا جون نمی تونی یه آدرس از لینک سوم شخص بدی؟؟؟:10:
اون لینک قدیمیه خرابه!!!:41:
NINJA0098
03-02-2010, 19:21
سلام. نینجا جون نمی تونی یه آدرس از لینک سوم شخص بدی؟؟؟:10:
اون لینک قدیمیه خرابه!!!:41:
منظورت كدوم لينكه؟
از همه معضرت ميخوام كه آموزشاي جديد نذاشتم آخه بام شكست(نفرينم نكرده باشين)تا جند روز ديكه آموزش جديد ميزارم ،الانم با موبايل تو نتم شرمنده...
Ebrahim_Khoii
03-02-2010, 21:00
همون آموزش ساخت بازی سوم شخص توی yotobee که اسلحش قفل میشد (واسه udk)؟:11:
اون لینک خرابه؟
در ضمن یه سوال : دکمه "تشکر"کجاس؟:31:
ممنون
Eat3D - UnrealVFX - Material Transitions
Eat3D - UnrealVFX - Material Transitions | 677 Mb
In this demonstration the instructor starts off by explaining the nodes that will be used throughout the rest of the DVD. From there he goes into depth on how to create a material that can transition from one set of textures and parameters, into another. He also gets into how to make a character completely dissolve away.
Once the materials are setup, the instructor goes into how to control them in Cascade, Kismet, and Matinee. While inside Matinee, you learn how to time the dissolve to match the animation, and also how to swap entire materials and allow the character to dissolve after he has transformed from stone to real life.
* Introduction to the Unreal Editor 3 Material Editor
* Creating Dissolve and Transition Materials
* Controlling the Transition and Dissolve Material with Cascade
* Using Kismet and Matinee to Control the Material Effects
* Creating the full effect of controlling a Transition Material to a Dissolve Material on an Animated Character
Video codec: MPEG4 Another
Video: 416 kbit / s, 1280 * 720 (16 / 9), 15.000 fps, AVC (Mailn@L4.1) (CABAC / 2 Ref Frames)
Audio: 48,0 kbit / s, 44,1 kHz, 1 channel, AAC (Version 4) (LC)
Download
Mirror
Mirror
Mirror
Gnomon Training - Intro to the Unreal Development Kit
A Step-by-Step Deconstruction with Waylon Brinck
English | AVC1 1024x768 | MP3 128 Kbps | HF & FF | 2.49 GB
Genre: Video Training
In this DVD, Waylon Brinck demonstrates the core features of the Unreal Development Kit Editor. Waylon begins by showing a typical production workflow for level building, then goes through the editor step-by-step, exploring each of the tools needed to build a level, integrate art assets, and ultimately create a finished scene. Along the way, Waylon will introduce core editor features that are the foundation for anyone using the tool. Whether you’re an artist, designer, animator, or engineer, a professional or a hobbyist, this DVD contains everything you need to know to get up to speed quickly on Unreal.
Topics Covered
# Level Development Workflow
# Importing Custom Assets
# Bsp/terrain Building and Tools
# Testing and Gameplay
# Lighting
# Map Editor Window
# Static Mesh Import Tools
# Height Fog, VFX and Decals
# Texture Importing and Materials Basics
# Play in Editor
Chapters
1. Level Building Demo
2. Editor Intro
3. BSP Building
4. Lighting
5. Terrain
6. Custom Meshes
7. Custom Materials and Textures
8. Other Asset Types
9. Advanced Features
10. Conclusion
Includes project files
* Software Used: Unreal Dev Kit
mORE iNFO
_[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download from Hotfile
Download from Filefactory
siamkogames
05-02-2010, 17:36
================================================== =============
Size 1.8 GB
Realise ToDay
NINJA0098
11-02-2010, 14:16
سلام دوباره به همگی .این سلام من همراه خدا حافظیه چرا؟!!!
راستش تو این مدت که شروع به یادگیری بازی سازی کردم(یه 3-4 ماه) کم کم که جلو رفتم متوجه شدم که باید حتما تو همه ی زمینه ها حرفه ای بشم برای همین دیدم اطلاعات کم من از 3ds max خیلی بهم ضرر میرسونه الانم میخوام 3dmax رو حرفه ای بشم برا همین منتظر آموزشا من نباشید (هرچند فکر میکنم آموزشام خیلی بچگانه بودن).شرمنده.شاید اصلا منتظر نبودین.
به هر حال از همه معذرت میخوام که یه پست اضافی زدم(امیدوارم اینو اسپم ندونین) خداحافظ تا چند وقت دیگه...
miladigs
13-02-2010, 11:38
امیدوارم موفق باشی نینجای عزیز.
Ebrahim_Khoii
13-02-2010, 22:05
سلام
دو تا نکته
(برای نینجا)
1-شما بهتره از hexagon ورژن 2 استفاده کنی چون چند تا مزیت داره:
الف- کلا بصریه یعنی برای هر کار مثل کپی و قرینه و حتی خیلی چیزا که تو مکس نیست رو داره (هنگام استفاده میبینید)
ب-کار باهاش خیلی راحته (فکر بدی 4 ماه دیگه فولی. من مکس رو 4 ماه طول کشید اسمشو اضبعر کنم:18:)
ج-کلا پی دی اف آموزشی کاملی داره و یه خانوم با زبان انگلیسی خیلی ساده توی پی دی اف بعضی جاها تصویری آموزش میده
د-فقط یو وی رو نمیدونم چطوریه ولی حتما داره.
یه مزیت دیگه اینه که شما خط میکشی اون مدل تحویل میده و یا صفحه هارو به هم چسبوندن خلاصه کلی کار.
2 - برای سوم شخص کلید tab رو تو بازی بزنید و کلمه behidview رو تایپ کنید یه سوم شخص در حد گیر آف ور تحویل میده (برا اونا که نمیدونستن:31:)
امید وارم پاک نشه چون به بازی سازی ربط داره.
سلام دوستان من تازه به جمع شما پیوستم و اگه بتونم سعی می کنم که به این پروژه یادگیری کمک کنم. فعلا بای
با سلام خدمت همه دوستان عزیز . یه آموزش درست کردم که راجع به ساخت یک آسانسوره که بین دو طبقه ساخته می شه . اگر مشکلی داره خواهشا بنده رو عفو کنید به خاطر اینکه یه روزه درستش کردم . راستی یک Map ساخته شده بعد از این تمرین هم لینک دومیه اگر می خواین دانلود کنین .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام خدمت دوستان عزیز. من دوباره یه Map ساختم که وقتی توی مپ به داخل راهروی ساخته شده میرین یک انیمیشن به صورت دمو مانند اجرا می شه. دوستان می تونید دانلود کنید . اگر روش دمو ساختن رو خودتون یاد گرفتین که هیچ ولی اگر یاد نگرفتین بگین تا آموزششو درست کنم . با تشکر از همه شما دوستان.
سلام من می خوام با چند تا از دوستام یه گروه 10 نفری بسازیم که هرکسی یه چیزایی بلده اگه میشه راهنمایی کنید که به چه چیز هایی غیر از 3d max و برنامه نویسی داریم
چه نرم افزار های جانبی غیر از udk نیاز داریم و اینکه ارزشش رو داره وقت روش بذاریم ؟
چطوری باید فایل خروجی بگیریم آیا باید لایسنسش رو بخریم یا کرک داره ؟
سلام دوست من. اگر می خوای بازی بسازی به غیر از تری دی مکس باید قوانین نور پردازی محیطی رو بلد باشی منظورم یه سری تکنیک های سینماییه و اصول بازی سازی رو بلد باشی یعنی بدونی که تو کدوم از مرحله کارت باید چه کاری انجام بدی . البته این نظر من بود . در ضمن اگر می خوای یه تیم درست کنی بهتره از موتورهای بازی سازی استفاده کنی که فعلا ایران قدرت لایسنس کردنش رو داشته باشه یا اون موتور یه کرک کامل داشته باشه ولی UDK فعلا نه کرکی براش هست نه هنوز ایران تونسته قدت لایسین کردنش رو بدست بیاره (به خاطر مسائل تحریم و از این جور چیز ها) در ضمن اگر هم شرکت Epic قصد داشته باشه که لایسنسش رو برای ایرانم فعال کنه مطمئنا پولش خیلی زیاده ولی اگر تمرکز تیمتون بیشتر رو موتور هایی مثل Unity3d یا ShiVa3d باشه از نظر من بهتره . خودتم اگه وقتتو بزاری برای یادگیری UDK ارزشش رو داره چون در آینده بدردت می خوره .:20:
سلام دوستان.من UDK رو دانلود کردم آخرین ورژن هم هست و کلا با موتور های بازی سازی کار کردم می خواستم ببینم که چه آموزشی برای UDK خوب است فعلا آموزش های Gnomon Workshop رو دانلود میکنم اما اگه کسی آموزش فارسی و یا فیلم از ساخت مراحل داره ممنون میشم اگه کمک کنند.
یه سوال چطوری می شه دشمن رو وارد مپی که ساختیم کرد یعنی داخل ادیتور باید چکار کرد و انکه چطوری می شه یه ماشین قابل استفاده در مپ قرار داد.
خیلی ممنون.:20:
سلام دوستان.من چطوری می تونم یه دشمن داخل مپ ایجاد کنم اگه می شه کامل بگید خیلی ممنون.
ممنون ولی من یه کرکر خوب سراغ دارم شاید بتونه کمکمون کنه اگر کرک نشه میشه ازش خروجی گرفت حالا بدن لایسنس ؟
در ظمن من نتونستم دانلودش کنم کسی هست که بتونه با آموزش هاش برام بفرسته پولشم میدم (البته بیشتر از 4 هزار تومان نشه :31:)
سلام دوستان.من چطوری می تونم یه دشمن داخل مپ ایجاد کنم اگه می شه کامل بگید خیلی ممنون.
یکی از دوستان سه تا آموزش تو صفحه های قبل زحمت کشیده بود گذاشته بود توی یکی از اون ها توضیح داده بود. اگه بگردی پیدا می کنی !
ممنون ولی من یه کرکر خوب سراغ دارم شاید بتونه کمکمون کنه اگر کرک نشه میشه ازش خروجی گرفت حالا بدن لایسنس ؟
پس اگه تونستی کرکش کنی و ازش خروجی exe بگیری به منم خبر بده چون خیلی بهش احتیاج دارم . دستت درد نکنه.
سلام آقای mohieli این آموزش ها کا نمی کنند با OpenOffice هم باز نمی شه.می شه لطف کنید و یه راهنمائی کنید.خیلی ممنون.
سلام آقای mohieli این آموزش ها کا نمی کنند با OpenOffice هم باز نمی شه.می شه لطف کنید و یه راهنمائی کنید.خیلی ممنون.
سلام . فایل اولی که اسمش Lift یه فایل داره که باید با Internet explorer باز کنی اون دو فایل دیگه رو باید با خود برنامه UDK باز کنی. اگه بازم مشکل داشتی بگو .
سلام داخل این آموزش چیزی درباره ی وارد کردن دشمن و نوشتن کیسمت وجود ندارد و خودم هم هر کاری که می کنم نمی تونم بفهمم کمک کنید ممنون.
سلام خودم متوجه شدم.ممنون.راستی کسی شیوه ی ساخت تلپورت رو بلد هست؟
سلامی دوباره به شما. یه مقاله راجع به نور ها در آنریل . این مقله جزو چهارمین آموزش از آموزش های مجله بازی رایانه است. آخه این مجله هر ماه یه آموزش از آنریل میزاره که خیلی هم آموزشهای خوبیه. اینم لینکش
راستی اگر کسی می خواد برای مجله بازی رایانه فرم اشتراک پر کنه بگه تا براش بنویسم آدرسش کجاست و چطوریه.
قیمتش برای 10 ماه یعنی 10 سری مجله 40000 تومنه !!
سلام به دوستان.
من پیشنهاد می کنم این پیج رو نگاه کنید مفید هست.
Eat3D - Unreal Development Kit: An Introduction and Application
Eat3D - Unreal Development Kit: An Introduction and Application
English | AVC1 1280 x 720 | MP3 128 Kbps | 1.5 GB
Genre: Video Training
In this demonstration Sjoerd “Hourences” De Jong guides you through the Unreal Development Kit (UDK). Instead of giving a simple technical overview, Sjoerd uses over 10 years of personal and professional experience with Unreal Editor to create an entire exterior and interior environment from scratch. Along the way he explains many of the fundamentals about UDK and helps de-mystify many of its powerful features.
You will also learn from an Unreal Master exactly how to develop your own workflow and start making amazing environments inside UDK right now.
About the Instructor:
Sjoerd “Hourences” De Jong has been working with the Unreal Editor for over 10 years and has worked as titles such as Huxley, Warpath and UT 2004. Sjoerd recently Designed and directed the UT3 mod "The Ball" that has already won a range of awards in some of the world's largest competitions such as the ModDB MOTY and the MakeSomethingUnreal contest.
Apps Used: Unreal Development Kit (UDK)
Duration: 4 Hours
Instructor: Sjoerd "Hourences" De Jong
Chapter 1 General Overview
Chapter 2 Building the Towers
Chapter 3 Building the Middle Section
Chapter 4 Grids and Snaps
Chapter 5 Understanding BSP and Brushes
Chapter 6 Applying Materials to BSP
Chapter 7 Building the Front Doorway and Stairs
Chapter 8 Filling in the Gaps on the Middle
Chapter 9 Building out the Corridor and Adding Trim
Chapter 10 Adding the Large Environment Assets
Chapter 11 Adding Lights
Chapter 12 Adding Post Processing Effects
Chapter 13 Adding Assets and Lighting the Corridor
Chapter 14 Creating the Water
Chapter 15 Adding Importance and Blocking Volumes
Chapter 16 Adding Birds and a Lens Flare
Chapter 17 Animating the Door
Chapter 18 Brief Introduction to Sound in UDK
Chapter 19 Final Thoughts, Tips and Polish
Contents: 1 Unreal Map and 1 Unreal Package of the final level.
Screenshot
Download
or
پك اموزش
NINJA0098
21-02-2010, 12:58
سلامی دوباره به همه ی بر و بچ میبینم که فروم حسابی فعال شده...
یکی گفته بود بلده چطوری میشه دمو ساخت تو udk ممنون میشم آموزش بزارین .
همگی موفق باشید...:20:
سلام به همه کسی آموزشی درباره ی سکریپت نویسی در انریل رو داره؟
که مثلا تمامه عملکرد ها رو خودمون قرار بدیم مثل هوش مصنوعی.ممنون.
این هم چند تا عکس از روش ساخت تلپورت.
ابتدا وارد
View>Browser Windows>Actor Classes>NavigationPoint>Teleporter>UTTeleporterBase>Teleporter
بعد Teleporter رو انتخاب می کنید و داخل محیطی که می خواهید اکتور به آنجا برود قرار می دهید بعد یک trigger در جائی که می خواهید اکتور یا پلیر وارد آن شود و تلپورت گردد در داخل محیط قرار می دهید بعد وارد کیسمت می شوید برای وارد کردن
allplayer در محیط کیسمت اول راست کلیک کرده بعد وارد New Varible می شوید بعد player بعد هم روی player کلیک می کنید و داخل میطی که ساختید رو trigger کلیک کرده و داخل کیسمتNew Event Using trigger_0 بعدش Touch رو انتخاب می کنید سپس بر رویه UTTeleporter کلیک کرده و داخل کیسمت New Object Var Using UTTeleporter رو انتخاب می کنید و مانند شکل بالا به هم وصل می کنیم.
سلام دوباره به شما دوستان.گفتم این برنامه رو همه نیاز دارن و تازه خیلی هم جالب همه کسانی که تا به حال بازی کردن و یا بازی ساختن می دونن که بیشتر دمو ها با استفاده از Bink اجرا می شه وانریل هم آن رو ساپورت می کنه گفتم بد نیست اگه کسی نداره لینک رو قرار بدم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مستقیم از خود سایت هست.:20:
NINJA0098
22-02-2010, 13:58
سلام دوباره به شما دوستان.گفتم این برنامه رو همه نیاز دارن و تازه خیلی هم جالب همه کسانی که تا به حال بازی کردن و یا بازی ساختن می دونن که بیشتر دمو ها با استفاده از Bink اجرا می شه وانریل هم آن رو ساپورت می کنه گفتم بد نیست اگه کسی نداره لینک رو قرار بدم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مستقیم از خود سایت هست.:20:
ممنون که این لینکو گذاشتین ولی اگه به درخواست من گذاشتین منظورم آموزش ساخت دمو(انیمیت کردن همون کاراکتر توی بازی) بود .
کسی منبعی سراغ داره که مپای آماده برای udk داشته باشه؟
این ماشیناو سفینه های توی مپ necropolis خود udk رو نمیشهimport-exporti کرد .کسی میدونه مشکل کجاست؟(build هم میکنم.بقیه ی عناصر میشن ولی سفینه و ماشین نمیشه)
سلام:8:
یه چند روزیه که دنبال یه موتور خوب واسه ساخت بازی سه بعدی می گردم همه این موتور رو بهم پیشنهاد دادن حالا می خوام برم بچسبم یادش بگیریم.خوب حالا تقاضام از عزیزان اینه که آیا کسی این نرم افزار با یه پک آموزشی که باهاش بشه این انجین رو یاد گرفت سراغ داره؟؟؟اگه سایت نمی دونم محصولی واسه فروش هم سراغ دارین خواهشن اینجا لینک بزارید تا کسانی مثل من مبتدی هستن و می خوان شروع به کار کردن با این نرم افزار بکنن استفاده کنن.ممنون میشم:10:
با تشکـــــــــــــر:40:
سلام نینجا جان. من گفته بودم که روش ساخت دمو رو بلدم . با عرضه شرمندگی این چند روزه سرم شلوغ بود نتونستم آموزش ساختشو درست کنم. ولی همین الان می شینمو آموزشیشو درست می کنم. بازم شرمنده :19:
سلام به دوستان.
آقای نینجا این برنامه که لینکش رو دادم کمک می کنه که مثلا یک فیلم با فرمتAvi داخل موتور اجرا بشه.
احتمالا ماشین ها رو باید Static Mesh می کردی تا واکنش نشون بدن و برایimport-export کردن هم در پایین قسمتContent Browser می تونی این کار رو انجام بدی.
راستی آقای aliscan شما می تونید انجین رو از لینک زیر دانلود کنید و آموزش ها رو هم داخل پیجهای قبلی و لینک های زیر دانلود کنی.
دوستان کسی لینک درست از آموزش های Eat3d داره که البته کار کنه ممنون می شم قرار بدید.
آقای نینجا شما داخل لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می تونید مپهای افراد دیگر را ببینید و دانلود کنید یا بخواهید به شما آموزش مربوط به ساخت اون مپ را به شما بگن.
این آخرین ورژن UDK است.
راستی آقای aliscan شما می تونید انجین رو از لینک زیر دانلود کنید و آموزش ها رو هم داخل پیجهای قبلی و لینک های زیر دانلود کنی.
سلام:20:
واقعا ممنونم از این لینک ها.سایتی واسه فروش نرم افزار و آموزش ندارین؟که بشه سفارش داد از طریق پست؟؟؟
با تشکر:40:
سلام بر دوستان . اینم آموزشه ساخته دمو . اگه آموزش مشکلی داشت حتما اطلاع بدین. Map ساخته شده توسط بنده ام داخل فایل هست .
NINJA0098
24-02-2010, 12:38
Aliscan: برای خرید آموزشای Udk میتونی بری به سایت
برای خود نرم افزارم برو یه کافینت و برو تو سایت udk بگو برات دانلودش کنن فردای همون روز بهت تحویل میدن.
آدرس دانلود udk:
Aliscan: برای خرید آموزشای Udk میتونی بری به سایت
برای خود نرم افزارم برو یه کافینت و برو تو سایت udk بگو برات دانلودش کنن فردای همون روز بهت تحویل میدن.
آدرس دانلود udk:
سلام
خیلی خیلی ممنونم بابت راهنماییتون.این چند ساعت طول میکشه؟؟تازه اینم وقتی رو لینکش کلیک می کنیم و اون پنجره باز میشه(پنجره ای که توش open+save+cancel واسه دانلود)وقتی اون میاد تویه اون نوشته نسخه بتا .حالا آیا این نسخه محدودیت نداره؟یعنی میشه باهاش بازی ساخت؟اگه نمیشه آیا نسخه کامل این انجین هست؟واسه دانلود؟:21:
با تشکــــــــــر:40:
سلام به دوستان.آقای aliscan شما می تونید با نسخه ی بتا کار کنید و بازی بسازید و به این دلیل این موتور نسخه بتا است چون چند ماه یکبار آپگرید می شه و نسخه ی آخرش اینه که اگه دانلود کنی بهتر.
خیالت هم راحت می شه هر بازی باهاش ساخت حتی فوتبال مثل Fifa شاید هم بهتر چون خیلی قوی هست.
موفق باشی.
Veria70 جان می خواستم ببینم روش EXE گرفتن از آنریل رو بلدی؟؟ من با Unreal Frontend ازش خروجی می گیرم ولی کار نمی کنه ! حالا خودت یه آزمایش بکن ببین چجوریه.
سلام به دوستان عزیز.آقای mohieli عزیز من ازش خروجی گرفتم و شما باید اول C:\UDK\UDK-2010-02\UTGame\Config وارد اینجا بشید و سپس باید با نت پد UTEngine.ini این فایل رو باز کنید من پیشنهاد می کنم قبل از تغییرات یک کپی از این فایل بگیری بعدش این تغییرات رو ایجاد کن.
1.Map=اسم مپی که ساختی مثلا light15.udk
LocalMap.2=اسم مپی که ساختی مثلا light15.udk
بعدش میای اینجا در این زیر شاخه [Engine.PackagesToAlwaysCook] بعدPackage=light15 مثلا light15 من نوشتم خوب دیگه کار با اسکریپت نویسی تمام شد حالا میای Unreal Frontend رو اجرا می کنی و اول make رو می زنی و بعدش cook اگه همین طوری که گفتم انجام داده باشی مشکلی پیش نمیاد بعد از اینکه کارش تمام شد روی Package Game کلیک می کنی و یک اسم برای عنوان بازی که ساختی انتخاب می کنی بعدش صبر می کنی تا کارش تمام شه C:\UDK\ بعد میای اینجا یک برنامه قابل اینستال داری که بعد نصب مپ شماست.
اگه اشکالی پیش اومد بنویسید اگه بلد باشم جواب میدم.
mohammad8711
25-02-2010, 15:51
سلام
من طبق آموزش پست دوم یه مپ ساختم و نور هم برای مپ گذاشتم ، ولی وقتی روی Build All کلیک می کنم هر چقدر صبر می کنم building map حتی یک در صد هم جلو نمیره !! مشکل چیه ؟
سلام دوباره.آقای mohammad8711 شما باید روی یکی از لامپ ها دو بار کلیک کرده و داخل option لامپت باید تمامی مقدار های lightmass رو به صفر تبدیل کنی یا مقدارش رو خیلی کم کنی تا دستگاهت از پس رندرش بر بیاد و طول نکشه. راستی این کار رو برای تمامیه لامپ ها باید انجام بدی.
سلام Veria70 جان. خیلی خیلی دستت درد نکنه آخه خیلی وقت بود که دنبال این روش بودم . مشکلی نداشت فقط چطوری می شه منویی که برای شروع بازی می یاد رو عوض کنیم ؟؟ بازم ممنون:31:
سلام به دوستان عزیز.آقای mohieli عزیز.من در حال مطالعه در این رابطه هستم ولی 2 تا مشکل هست اولی اینه که من کنکور دارم و دومی اینه که کار با اسکریپت نویسی و تغییرات خیلی سخته ولی شما می تونید با باز کردن فایل EnvyEntry از طریق Editor - Unreal Development Kit و با بلد بودن کیسمت ها و دستورات منوی مورد نظر خودتون رو بسازید من خودم دارم یه فیلم آموزشی که مختص کیسمت نویسی هست رو دانلود می کنم و بلافاصله آموزش های مورد نیاز شما دوستان رو قرار می دهم از جمله همین منو سازی ها و هوش مصنوعی و نوع ایجاد حرکت به نحوی که شما دوست دارید و ... اما فعلا من رو باید ببخشید که بیشتر از این وارد نیستم البته اگر هم کسی می خواد کلا نوع بازی رو عوض کنه مثلا شبیه فوتبال باید اسکریپتهای مخصوص موتور رو بلد باشه حالا اگه سوالی بود و تونستم خوشحال می شم جواب بدم.
امیدوارم همه موفق باشید.:40:
خیلی خوب. دستت درد نکنه همچنین امیدوارم تو کنکور موفق باشی و توی یه دانشگاهه خوب قبول بشی . بازم ممنون
NINJA0098
26-02-2010, 18:47
سلام دوباره.آقای mohammad8711 شما باید روی یکی از لامپ ها دو بار کلیک کرده و داخل option لامپت باید تمامی مقدار های lightmass رو به صفر تبدیل کنی یا مقدارش رو خیلی کم کنی تا دستگاهت از پس رندرش بر بیاد و طول نکشه. راستی این کار رو برای تمامیه لامپ ها باید انجام بدی.
برای ساخت نور میتونی تو قسمت build گزینه ی lighting رو انتخاب کنی و تیک use lightmass رو برداری اینطوری نیاز نیست تک تک نورا رو تغییر بدی .
آقا وریا تاحالا کجا بودی خیلی کمک میکنی به فروم دمت گرم منتظر بقیه ی آموزشات هستیما... :10:
سلام به دوستان گل.امروز یک آموزش خوب و جالب براتون می خوام بذارم.
آموزش ایجاد یک کارکتر با حرکت و تکان خوردن خوب نوبت آموزشه :
ابتدا داخل ادیتور هر جا که مایل هستید یک SkeletalMesh رو قرار می دهید(ابتدا یک راست کلیک رو زمین کرده سپس در پایین وارد Add Actor->All Templates->Add SkeletalMesh رو کلیک می کنید) سپس یک منو جلوی شما باز می شه سپس وارد Content Browser می شوید و کارکتر خود را از لیست attribute->Character انتخاب می کنید و SkeletalMesh مورد نظر خود را انتخاب کنید سپس دوباره به منوی SkeletalMesh می رویم و در قسمت SkeletalMesh فلش سبز را فشار می دهیم و سپس جلوی آن مقدار می آید و دوباره به Content Browser رفته و AnimSet مربوط به کارکتر رو انتخاب کرده و دوباره به منوی SkeletalMesh رفته و AnimSet روی فلش سبز کلیک کرده و مقدار وارد می شود سپس وارد کیسمت شده و یک Matinee ایجاد می کنید و دوبار رو آن کلیک کرده تا وارد UnrealMatinee شوید سپس در سمت چپ راست کلیک کرده و روی Add New Skeletal Mesh Group کلیک کرده به یاد داشته باشید که باید روی Skeletal Mesh خود در مپ کلیک کرده باشید تا دو گزینه ی Movement و AnimSet ایجاد شوند اگر بر روی Skeletal Mesh خود کلیک نکرده باشید فقط اولی ایجاد می شود خوب روی سر گروه یا اولین گزینه که جلوی آن عکس یک دوربین است کلیک کنید سپس در پایین در قسمت Properties روی مثبت سبز رنگ کلیک کنید و می بینید که یک گزینه ی جدید باز می شود حالا دوباره به Content Browser رفته و روی AnimSet مورد نظر کلیک کرده و دوباره به UnrealMatinee و Properties رفته و روی فلش سبز کلیک کنید و مقدار وارد می شود حالا به قسمت تعیین زمان و ایجاد کلید هائی برای حرکت وارد شویدشما باید برای ایجاد حرکت باید اول روی AnimSet یک کلیک کنید و در بالا در نوار ابزار در UnrealMatinee یک جعبه که از دو طرق خط هائی به آن وصل شده کلیک کرد و یک لیست از حرکات برای شما به نمایش در می آید شما به انتخاب خود یکی را انتخاب کنید و سپس وارد مپ شده و یک Trigger در هر قسمتی که دوست دارید قرار دهید و وارد کیسمت شده و آن را به صورت Touch انتخاب کنید و Touched رو به Play وصل کنید سپس بازی را از نو بسازید تا کیسمت ها و Skeletal Mesh در بازی قرار گیرد.
امیدوارم به شما دوستان عزیز کمک کرده باشم اگر سوالی بود حتما بپرسید.:40:
سلام دوباره به دوستان.این هم عکس از آموزش.
NINJA0098
27-02-2010, 08:22
سلام و تشکر از وریای عزیز یه نکته(درخواست):
این آموزشاتو به صورت فایل pdf یا word یا... بزار تا هم به نام خودت بمونه هم اینطوری بهتره برای بقیه چون تصویر و متن باهمه و آپلودش برای خودتم راحت تره
بازم تشکر میکنم
برای تغییر منوی اول بازی یه آموزش میزارم (اگه وقت کردم)البته زیاد روش حساب نکنین چون تو این ماه خیلی خیلی سرم شلوغه:45:
سلام آقای نینجای عزیز.
باشه من آموزش هام رو به pdf یا word تبدیل می کنم تا راحت باشه.
موفق باشید.
برای تغییر منوی اول بازی یه آموزش میزارم (اگه وقت کردم)البته زیاد روش حساب نکنین چون تو این ماه خیلی خیلی سرم شلوغه
سلام نینجا جان . اگه این کارو بکنی خیلی خیلی ازت ممنون میشم.:31:
Iran_enerjhi
01-03-2010, 02:48
ba tashakor az saheb nazaran
NINJA0098
01-03-2010, 10:29
ba tashakor az saheb nazaran
شرمنده ولی این چی بود:23:
سلام به دوستان.
اگه شما دوستان مایل باشید من فیلم های مربوط به کیسمت رو براتون آپلود کنم البته زبانش اصلی است و البته من یک Pdf فارسی هم از خودم برای درک بهتر قرار می دهم و اگه مایل نبودید فقط Pdf قرار می دهم چون گفتم شاید با دیدن کار سریعتر پیش می ره.
راستی من می تونم چند تا از فیلم های Gnomon که مربوط به آنریل است رو تیکه تیکه مثلا به اندازه ی 20Mb برای کسانی که می خوان آپلود کنم خوبیش این هست که می شه فیلم رو تا قسمتی دید و کار رو جلو برد.
موفق باشید.:20:
سلام دوستان.
یک سری کارکتر خوب دارم دانلود می کنم که برای انریل هست و می شه ازش استفاده کرد.
دانلودش کردم براتون آپلود می کنم.
موفق باشید.:31:
سلام دوستان . من یه عکس با فوتوشاپ ساختم و با فرمت های tga ، bmp ، psd ذخیره کردم و خاستم به عنوان تکسچر با آنریل ایمپورت کنم ولی ارور می ده ! کسی می دونه مشکل از چیه ؟؟!
drlearn.org
12-03-2010, 22:17
Salam
Pishapish az inke Fingilish post mizanam ozr mikham:5:!
man UDK ro bade Tavize Windows Install kardam vali mogheye Ejra Eror mide
va Send /Dont send miad!
(Fram work3.5 SP 1 ham nasb kardam(albate nazashtam system Download kone va az ghabl dashtam
ro 1 systeme dg ham emtehan kardam
:11:mamnoon misham rahnamayim konid
ehsan jan hanooz sar mizani?
tovamohammad
14-03-2010, 23:12
Salam
Pishapish az inke Fingilish post mizanam ozr mikham:5:!
man UDK ro bade Tavize Windows Install kardam vali mogheye Ejra Eror mide
va Send /Dont send miad!
(Fram work3.5 SP 1 ham nasb kardam(albate nazashtam system Download kone va az ghabl dashtam
ro 1 systeme dg ham emtehan kardam
:11:mamnoon misham rahnamayim konid
ehsan jan hanooz sar mizani?
خوب من قبلا به این مشکل برخورده بودم و بعد یه مقدار سرچ 4-5 راه پیشنهاد کرده بودن. جالب بود که همشونم می گفتن بقیه راه ها برا من کار نداده و فلان مورد جواب داده.:20: الان همش یادم نیس ولی من خودم دو بار این مشکل واسم پیش اومد و این راه برام جواب داد:
برو توی شاخه ی UDK که پیش فرضش اینه:
C:\UDK\UDK-XXXX-XX
بعد داخل شاخه ی UTGame و بعد Config برو. تا اینجا رفتی یه همچین جایی:
C:\UDK\UDK-XXXX-XX\UTGame\Config
حالا همه ی فایل هایی که با UT شروع می شن رو پاک کن. فقط اونایی که با UT شروع می شن رو. واسه اطمینان بهتره اول یه بکاپ از این شاخه بگیری.
این راهو یه نفر از خود Epic توصیه کرده بود. برای من جواب داد.:8: امیدوارم واسه شمام جواب بده. با این همه اگه نشد باز بگو بالاخره باهم یه کاریش می کنیم.:31:
tovamohammad
14-03-2010, 23:31
سلام دوستان . من یه عکس با فوتوشاپ ساختم و با فرمت های tga ، bmp ، psd ذخیره کردم و خاستم به عنوان تکسچر با آنریل ایمپورت کنم ولی ارور می ده ! کسی می دونه مشکل از چیه ؟؟!
چه اروری می ده؟ یه عکس ازش بذار و یکم هم جزئیات بگو. مثلا تو چه مرحله ای ارور می ده؟ سایز عکست چنده؟ برای یه عکس دیگه هم همین مشکل پیش میاد؟
نگران نباش. یه جوری راش میندازیم.:20:
سلام به دوستان گل.امروز یک آموزش خوب و جالب براتون می خوام بذارم.
آموزش ایجاد یک کارکتر با حرکت و تکان خوردن خوب نوبت آموزشه :
ابتدا داخل ادیتور هر جا که مایل هستید یک SkeletalMesh رو قرار می دهید(ابتدا یک راست کلیک رو زمین کرده سپس در پایین وارد Add Actor->All Templates->Add SkeletalMesh رو کلیک می کنید) سپس یک منو جلوی شما باز می شه سپس وارد Content Browser می شوید و کارکتر خود را از لیست attribute->Character انتخاب می کنید و SkeletalMesh مورد نظر خود را انتخاب کنید سپس دوباره به منوی SkeletalMesh می رویم و در قسمت SkeletalMesh فلش سبز را فشار می دهیم و سپس جلوی آن مقدار می آید و دوباره به Content Browser رفته و AnimSet مربوط به کارکتر رو انتخاب کرده و دوباره به منوی SkeletalMesh رفته و AnimSet روی فلش سبز کلیک کرده و مقدار وارد می شود سپس وارد کیسمت شده و یک Matinee ایجاد می کنید و دوبار رو آن کلیک کرده تا وارد UnrealMatinee شوید سپس در سمت چپ راست کلیک کرده و روی Add New Skeletal Mesh Group کلیک کرده به یاد داشته باشید که باید روی Skeletal Mesh خود در مپ کلیک کرده باشید تا دو گزینه ی Movement و AnimSet ایجاد شوند اگر بر روی Skeletal Mesh خود کلیک نکرده باشید فقط اولی ایجاد می شود خوب روی سر گروه یا اولین گزینه که جلوی آن عکس یک دوربین است کلیک کنید سپس در پایین در قسمت Properties روی مثبت سبز رنگ کلیک کنید و می بینید که یک گزینه ی جدید باز می شود حالا دوباره به Content Browser رفته و روی AnimSet مورد نظر کلیک کرده و دوباره به UnrealMatinee و Properties رفته و روی فلش سبز کلیک کنید و مقدار وارد می شود حالا به قسمت تعیین زمان و ایجاد کلید هائی برای حرکت وارد شویدشما باید برای ایجاد حرکت باید اول روی AnimSet یک کلیک کنید و در بالا در نوار ابزار در UnrealMatinee یک جعبه که از دو طرق خط هائی به آن وصل شده کلیک کرد و یک لیست از حرکات برای شما به نمایش در می آید شما به انتخاب خود یکی را انتخاب کنید و سپس وارد مپ شده و یک Trigger در هر قسمتی که دوست دارید قرار دهید و وارد کیسمت شده و آن را به صورت Touch انتخاب کنید و Touched رو به Play وصل کنید سپس بازی را از نو بسازید تا کیسمت ها و Skeletal Mesh در بازی قرار گیرد.
امیدوارم به شما دوستان عزیز کمک کرده باشم اگر سوالی بود حتما بپرسید.:40:
من تمام مراحل رو انجام دادم اما موقع اجرا ارور میده:
چه اروری می ده؟ یه عکس ازش بذار و یکم هم جزئیات بگو. مثلا تو چه مرحله ای ارور می ده؟ سایز عکست چنده؟ برای یه عکس دیگه هم همین مشکل پیش میاد؟
نگران نباش. یه جوری راش میندازیمسلام Tovamohammad جان. خودم دلیلش رو فهمیدم ! دستت درد نکنه. مشکل از ابعاد عکس بود. سایز تکسچر باید توانی از 2 باشه مثلا 1024*512 ولی اگه مثلا 800*600 باشه ارور می ده .:20:
tovamohammad
16-03-2010, 01:13
سلام Tovamohammad جان. خودم دلیلش رو فهمیدم ! دستت درد نکنه. مشکل از ابعاد عکس بود. سایز تکسچر باید توانی از 2 باشه مثلا 1024*512 ولی اگه مثلا 800*600 باشه ارور می ده .:20:
سلام
خوشحالم مشکلتون حل شده. :) حدس می زدم، سوال دومو برای همین پرسیدم. شما سعی کن همیشه Texture هات هم توانی از 2 باشه و هم مربعی باشه. فقط در مورد ScreenShot هایی که می خوای توی بازی استفاده کنی ممکنه مجبور بشی از Texture هایی استفاده کنی که طولش دو برابر عرضش باشه، به خاطر WideScreen مثلا 1024x512 که اون هم مشکلی نداره.
دلیل این محدودیت سایز هم فرمت های DXT هست که تنها فرمت فشرده سازیه که کارت گرافیک به صورت سخت افزاری ساپورت می کنه. یه مقدار محدودیت ایجاد می کنه ولی به خاطر کاری که برای بازی انجام می ده می صرفه. :25:
امیدوارم دیگه به مشکل بر نخوری. فعلا بای.
سلام به دوستان.
چند روزی نبودم.آقای missed عزیز شما همیشه باید اول رو محیطی که ساختی راست کلیک کرده و به اد اکتور رفته و اد پلیر استارت رو کلیک کن درست می شه.:20:
بچه ها من یکسری کارکتر خوب و آماده برای انریل داخل یک سایت پیدا کردم لینک دانلود رو براتون قرار می دم.:20:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
باز هم کارکتر برای دوستان عزیز.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
ببخشید بچه ها این یکی لباس تنش نیست عکس قرار ندادم.:31:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
دوستان امیدوارم که مفید واقع بشه.
البته یک فیلم از ساخت کارکتر ها براتون قرار می دهم.
موفق باشید.
milad1370s
16-03-2010, 23:25
salam age mishe tarighe add kardane ye caracter ke to max misazim ro to unreal begid va inke chejori ye aslahe ke tir bezane dashte bashe mer30
سلام به شما دوستان عزیز.امروز یکسری از فیلم های مربوط به کیسمت رو قرار می دهم.منتظر باشید.:20:
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
سلام آقا میلاد.اول کارکترت رو به اسکی اکسپورت کن بعدش بیارش داخل انریل و ریگ بندی کن می تونی از حرکات کارکتر های خود انریل هم استفاده کنی اگه باز هم سوالی داشتی بپورس.:20:
NINJA0098
17-03-2010, 13:49
سلام به همه
وریا ترکوندی این مدلا که واسه دانلود گذاشتی رو چجوری تغییر بدیم(لباسا و بقیه ی چیزا)
این فیلما رو بزار دانلود کنیم دیگه من آموزش کاملشو دانلود کردم ولی از بدشانسی اصلا نه فایلای تصویری اجرا میشن و نهبعضی از فایلایی که جدا از فروم udk گرفتم. فیلم ساخت کاراکتر و بزاری قربونت میرم(شایدم نرم:31:) اگه فقط ایم÷ورت از zbrush یا 3ds max نه اگه ساخت کاراکتر با خود udk هست بزار ممنان ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ...:11:
NINJA0098
17-03-2010, 14:09
وریا شرمنده که فعلا نیستم یه مشکلی دارم ایشا الله بعد از عید( 9 فروردین).از اون موقع آموزشایی که به صورت فیلمن رو به صورت pdf میکنم و میزارم . اگه کسی این کارو شروع کنه تا اون موقع منم کمک میکنم.
فعلا :11:
سلام به نینجای عزیز و باقی دوستان.
نینجا جان فکر نمی کنم بشه تغییری در لباسها داد حالا باز هم روش کار می کنم.
فیلم هائی که می خوام قرار بدم مربوط به سازنده های گیرز او وار است و کار درست هستن و یکسری دیگه هم کنارش هست که مربوط به یودیکی و انریل هست ببخشید که دیرآپلود می کنم.
موفق و پیروز باشید.:8:
drlearn.org
17-03-2010, 20:56
محمد جان واقعا ممنونم
امتحان مي كنم
رو 7 خوب جواب داد
دوستان کسی می دونه معنیه واژه Spawn در بازی سازی چیه؟
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
اگه کسی لطف کنه و آموزش کار کردن با Actorx رو بزاره ممنون می شم !!
سلام
منم اين مشکل رو دارم،هر کار مي کنم ارور ميده از اساتيد مي خوام که يه راهنماي بکنن::اگه اين پست مشکل داره عذر مي خوام::آخه با گوشيم دارم تايپ مي کنم
با تشکر
سلام به دوستان عزیز.
سوال شده بود درباره ی ActorX اولا این پلاگین برای تبدیل مشهای شما برای استفاده داخل UDK است و اگر آخرین UDK رو داشته باشید آخرین پلاگین ها رو هم داخلش هست و برای استفاده باید داخل پلاگین های 3dmax,maya,Xsi بریزید و بدش کارکتر یا هر چیز دیگری که می خواهید توسط ActorX داخل UDKوارد بشه رو اکسپورت می کنید ولی فرقش اینجاست که مشها و ریگها رو دسته بندی می کنید که داخل UDK هم راحت باشه و باگ نداشته باشه.آموزش رو هم چند روز دیگه قرار می دهم.
موفق باشید.:46:
tovamohammad
18-03-2010, 18:23
سلام
منم اين مشکل رو دارم،هر کار مي کنم ارور ميده از اساتيد مي خوام که يه راهنماي بکنن::اگه اين پست مشکل داره عذر مي خوام::آخه با گوشيم دارم تايپ مي کنم
با تشکر
سلام، اگه یه نگاه به تاپیک انداخته بودی این سوالو نمی کردی. با این همه شما این پست ها رو بخون:
اگه مشکلت حل شد که هیچ، :20:اگه نه به همون سوالای پست اول جواب بده که حلش کنیم.
Spawn فکر میکنم البته طبق ترجمه هام معنی قرار دادن و ایجاد کردن است:20:
راستی دوستانی که عجله دارن و خودشون هم می تونن ترجمه کنن به اینجا برن.
راستی آقای tovamohammad سوال دوستان ربطی به DXT و Texture و سایز آنها نداشت مربوط به مشها و ریگ بندی می شد که داخل ActorX است.
موفق باشید.
سلام Veria جان. می شه یه توضیحی راجع به ریگ بندی بدی. خیلی ممنون میشم :11:
سلامی دوباره. Veria جان من تونستم با Actorx هم فایل رو هم انیمیشنش رو اکسپورت کنم ولی دو تا مشکل دارم اولی اینکه وقتی فایل رو اکسپورت می کنم متریالش رو از دست می ده و دوم اینکه شکل من Collision نداره. میشه راهنماییم کنی؟؟ خیلی خیلی ازت ممنونم .:20:
سلام به دوستان.آقای mohieli عزیز ریگ بندی یعنی ساخت یک اسکلت و مفصل برای کارکتر که قابلیت حرکت رو به اون بده و اگه با 3Dmax کار می کنی براتون یکسری عکس آپلود می کنم که بدردتون می خوره.
در باره ی Actorxهم یک لینک گذاشتم که خوب توضیح داده و راستش خودم هم زیاد باهاش کار نکردم ولی هرچی که فهمیدم براتون می نویسم.
موفق باشید.
NINJA0098
19-03-2010, 13:32
سلام به همه من چند تا مدل رو دانلود کردم ولی نمیتونم تو مپ ازشون استفاده کنم یعنی اصلا به content browser اجازه ی اضافه شدن رو نمیده مدلا با پسوند upk هستند ولی نمیشه ...
وریا این آموزش ساخت دمو که گذاشتی رو دیشب آزمایش کردم ولی وقتی به محل مورد نظر میره فقط یه فریم رو نشون میده با دوربین ثابت مشکل از کجاست؟ چند تا key fr هم درست میکنم ولی جواب نمیده همون فقط یه فریم رو نشون میده .:41:
آخرین سوال :11:: ین برای اضافه کردن آهنگ به این دمو چه پسوندایی رو قبول میکنه وچه جوری به conten اضافه کنم.
شرمنده اینقدر سوال کردم:40:..
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
[/COLOR]اگه کسی لطف کنه و آموزش کار کردن با Actorx رو بزاره ممنون می شم !![/QUOTE]
برای کار کردن با actorx حتما برو از سایت udk دانلودش کن (برای maya .3ds max ...) بگو واسه کدوم میخوای تا یه آموزش بزارم .اگه دانلود نکردی حتما اینکارو بکن چون ActorX خود نرم افزارو 3ds max نمیشناسه (نمیدونم چرا) .
NINJA0098
19-03-2010, 13:40
سلامی دوباره. Veria جان من تونستم با Actorx هم فایل رو هم انیمیشنش رو اکسپورت کنم ولی دو تا مشکل دارم اولی اینکه وقتی فایل رو اکسپورت می کنم متریالش رو از دست می ده و دوم اینکه شکل من Collision نداره. میشه راهنماییم کنی؟؟ خیلی خیلی ازت ممنونم .:20:
برای منم همین مشکل هست من خودم تو udk متریال میسازم و اضافه میکنم .اگه آموزش ساخت متریال رو میخوای بزارم.
tovamohammad
19-03-2010, 14:24
راراستی آقای tovamohammad سوال دوستان ربطی به DXT و Texture و سایز آنها نداشت مربوط به مشها و ریگ بندی می شد که داخل ActorX است.
موفق باشید.
سلام آقای veria عزیز
منظورتونو متوجه نمی شم. یعنی چی مربوط به مشها و ریگ بندیه؟ ایمپورت Texture2D چه ربطی به مش یا ActorX داره. دوستان، mohieli و aliscan با ایمپورت عکس مشکل داشتن که مشکلشون هم مربوط به همون DXT بود. تا جایی هم که من می دونم با همین مسئله مشکلشون حل شده.
مطمئنین منو با کس دیگه اشتباه نگرفتین؟ :23:آخه اینا در قیاس با هم مثل دوچرخه و درخت هست یعنی هیچ ربطی به هم نداره. :13:
اگه هم اشتباه می کنم، بگین که یاد بگیرم. هیچ کس همه چیزو بلد نیس منم مستثنا نیستم.
موفق باشین.
سلام به آقای tovamohammad عزیز حرف شما درست است من فکر کردم که دوستان داخل ActorX مشکل دارن به هر حال ببخشید.
آقای نینجای عزیز من آموزش از ساخت دمو قرار ندادم و برای ActorXهم چند لینک خوب گذاشتم.
یه چند تا لینک دیگه هم امروز براتون قرار می دم که بیشتر سوالاتون رو جواب می ده.از ریگ تا اسکریپت نویسی.
:20:
نینجا جان آموزش دمو رو من گذاشته بودم !! فکر کنم مشکلت اینه که گزینه lock caemra .... رو فعال نمی کنی . وقتی می خوای دوربینت رو تکون بدی باید این گزینه رو فعال کنی . یه بار با ابزار move انیمیشن دوربینت رو بساز ببین کار می کنه ؟؟!
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
برای منم همین مشکل هست من خودم تو udk متریال میسازم و اضافه میکنم .اگه آموزش ساخت متریال رو میخوای بزارم.اگه می شه یه جوری شکلی که داخل آنریل ایمپورت می کنیم رو به هر قسمتش یه متریال بدیم ممنون می شم که آموزشش رو بزاری ولی من خودم وقتی می خوام به شکل متریال بدم کل شکل اون متریال رو می گیره .
AMIR REZAs
20-03-2010, 12:45
ببخشید کسی میتونه منو تو نصب آنریل کمک کنه؟؟؟
من اونو دانلود کردم ولی اول میگه بایدMicrosoft .Net رو باید دانلود کنه نمیدونم باید چه کار کنم:41:
tovamohammad
20-03-2010, 15:38
ببخشید کسی میتونه منو تو نصب آنریل کمک کنه؟؟؟
من اونو دانلود کردم ولی اول میگه بایدMicrosoft .Net رو باید دانلود کنه نمیدونم باید چه کار کنم:41:
سلام
.Net Framework 3.5 Service Pack 1 برای نصب udk الزامیه. شما دو راه داری. اول اینکه بذاری خودش قبل نصب اونو دانلود و نصب کنه. البته حجمش حدود 230 مگه و اگه خطت خوب نیست بهتره از راه دوم بری. راه دوم هم اینه که دستی اونو دانلود و بعدش نصب کنی. برای راه دوم فایل زیر رو دانلود کن:
بعد از اینکه اینو نصب کردی برو به آدرس زیر و بسته به ورژن ویندوزت یکی از آپدیت هایی که اونجا هست رو دانلود و نصب کن و کامپوترتو ریست کن.
بعد از این که سیستمت بالا اومد می تونی udk رو نصب کنی. اگه مشکلی بود بگو.
AMIR REZAs
20-03-2010, 15:53
سلام
.Net Framework 3.5 Service Pack 1 برای نصب udk الزامیه. شما دو راه داری. اول اینکه بذاری خودش قبل نصب اونو دانلود و نصب کنه. البته حجمش حدود 230 مگه و اگه خطت خوب نیست بهتره از راه دوم بری. راه دوم هم اینه که دستی اونو دانلود و بعدش نصب کنی. برای راه دوم فایل زیر رو دانلود کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اینکه اینو نصب کردی برو به آدرس زیر و بسته به ورژن ویندوزت یکی از آپدیت هایی که اونجا هست رو دانلود و نصب کن و کامپوترتو ریست کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از این که سیستمت بالا اومد می تونی udk رو نصب کنی. اگه مشکلی بود بگو.
خیلی ممنون. من فکر میکنم اصلاNet رو داشته باشم لازم به دانلود نیست
Borhan72
20-03-2010, 16:48
يعنی عين FPS Creator فقط ميشه باهاش بازی های اول شخص ساخت؟؟؟؟ :13:
اگه اينطوريه دانلود نكنم...
ehsan_wwe
21-03-2010, 19:18
همين طوره برهان
اما همونطوري كه اگه بابات بياد جلو چشات ميتوني تو FPS creator بازي racing يا 3rd personal shooter ساخت تو اينم ميشه ساخت
سلام . چند تا لینک آموزشی دیدم گفتم بزارم. راجع به متریال و kismet و ....
NINJA0098
24-03-2010, 00:20
همين طوره برهان
اما همونطوري كه اگه بابات بياد جلو چشات ميتوني تو FPS creator بازي racing يا 3rd personal shooter ساخت تو اينم ميشه ساخت
جرا بجه مردمو نا اميد ميكني .
وريا شرمنده فكر كردم تو آموزش demo رو كذاشته بودي.
Moheili شرمنده ولي هنوز نتونستم . ميتوني با جند تا عكس مر حله به مرحله بزاري.
NINJA0098
24-03-2010, 00:33
براي آموزش ساخت متريال لينكايي كه هست خودش كامله ولي من سه جهار روز نيستم داريم با رفقا ميريم نمك آبرود بعد كه بركشتم يه آموزش ميزارم. جاي همتونو خالي مي كنم.اكه كسي اونجاييه يه pm خصوصي بده اونجا ببينمش آشنا شيم.
راستي يادم رفت بكم:
عيد همتون مبارك:40:
NINJA0098
24-03-2010, 00:51
من به اين سوال در مورد M.net جواب ميدم و ميرم با نصب ويندوز اون خودش مي نصبه به روزش كن اكه بازم نشد يه ويندوز 7 نصب كن هم سرعت كارت بالا ميره هم اكه مثل من بخواين با نرم افزارايي مثل 3dmax ,after effect كار كنين به هزار جور مشكل نميخورين_
سلام دوستان و عید همتون مبارک باشه.:40:برای ایمپورت کردن آهنگ و صدا به آنریل باید فرمت WMV باشه و برای استفاده از اون در آنریل باید در پنجره Content کلیک راست . new SoundCue رو بزنید . یه صفحه باز می شه حالا دوباره به Content Browser برگردین و روی اون صدایی که ایمپورت کردین کلیک کنید . به اون صفحه ی قبلی برگردین اگرم بسته شده یا گمش کردین روی SoundCue کلیک راست کنید و گزینه Edit usind sound cue ... رو بزنید . در اون پنجره کلیک راست کنید و SoundNodeWave .. رو انتخاب کنید که در بالا قرار داره .
سلام . یه آموزش ساده در مورد ایجاد دشمن:
یه مپ بسازین و داخل اون 2 تا Player Start ایجاد کنید . یکی از اونها محلیه که شما مرحلتون ازش شروع می شه و یکی از اونها جاییه که دشمنتون ایستاده.حالا به Kismet برین ، کلیک راست کنید و از New Event گزینه Level loaded رو بزنید . دوباره کلیک راست کرده و از New Action به Actor و Actor factory رو انتخاب کنید . Player Start که برای دشمن ساختین رو در مپتون انتخاب کنید و در Kismet بر روی دسته Spawn point که به رنگ صورتی و در پایین Actor Factory قرار داره کلیک راست و New Object Var ... رو انتخاب کنید . حالا دسته Loaded And Visible رو به Spawn Actor متصل کنید . روی Actor factory کلیک کنید و در مشخصاتش در اون پایین سمت چپ روی مثلث آبی رنگ کلیک کنید و UTActorFacotryAI رو انتخاب کنید . حالا روی Factory طبق عکس کلیک کنید تا مشخصاتش ظاهر بشه و این تغییرات رو در مشخصاتش انجام بدین . اگر وقتی مپتون رو اجرا کردین مردین Player Start دشمن رو عوض کنید . در صورت هر گونه مشکل اعلام کنید.
سلام. نینجا جان گفته بودی آموزش تصویری راجع به ساخت دمو بزارم .این آموزش تقریبا تصویریه چون اگه میخواستم همشو تصویری کنم هجم فایل زیاد می شد و من اینترنت پر سرعت ندارم که آپلودش کنم، شرمنده . فایلی هم که خودم ساختم داخلشه. امیدوارم مشکلت حل بشه ولی اگه نشد بگو تا یه فکر دیگه بکنیم .
کسی نمی دونه چطور میشه یه پلیر استارت با کارکتری که خودمون وارد انریل میکنیم ساخت؟
یک نکته راجع به اینکه چطوری در موقع اجرای دمو در آنریل بازیکن دیگه نتونه حرکت کنه. در Kismet کلیک راست کرده و به Action/Toggle/Toggle Cinematic mode برین . دوباره در kismet کلیک راست کرده و به Variable/Player/Player برین. حالا دسته دسته Target از Toggle Cinematic رو به player متصل کنید. روی player کلیک کنید و تیک All Player رو بردارید. روی toggle Cinematic کلیک کنید و در قسمت تنظیماتش : Hide HUD برای اشاره گر موس که در وسط صفحه قرار داره به کار می ره و Disable Move باعث می شه بازیکن نتونه حرکت کنه . Hide Player بازیکن رو مخفی می کنه. بقیه اش هم فعلا بلد نیستم.:31:
squall12
27-03-2010, 09:58
آموزش کامل ویدئویی UDK
شامل آموزشهای:
* User Interface
* Simple Level
* Lighting
* Geometry Mode
* Kismet
* Materials
* Terrain
* Fractured Static Meshes
* Sounds
* Particles
* Fluid Surfaces
* Physics
* Crowds
* Cinematics
* UI Scenes
* Top-down Game Type
* Skeletal Mesh Pipeline
دانلود:
هر لینک 200 مگابایت
امیدوارم تکراری نباشه:)
greenman14020
27-03-2010, 11:56
سلام بچه هامیخواستم ببینم کسی تو زمینه ی اسکریپت نوییسی فعالیتی کرده؟فیلم یا مطلب آموزشی راج کد نویسی داره یا با wotgreal کار کرده باشه؟هزینشو هرچی بشه تقدیم میکنممر30
یه مشکل دارم کسی می دونه از چیه ؟؟! یه مپ می سازم. اول همه یه Player start می سازم ولی یه ذره که به مپ شکل اضافه می کنم دیگه مپم اجرا نمی شه. یعنی وقتی اجرا می شه همون موقع می میره.:41:
سلام Greenman جان . با Wotgreal نمی دونم چطوریه ولی یه نگاه به این صفحه بنداز جالبه :
سلام
عیـــــــــــــــدتون مبارک:10::11:
بعد از چند وقت اومدم یه سوال بپرسم از اساتید محترم:21:1:من کاراکتر زیر رو ساختم کامله کامل.من تویه مایا اینو انیمت میکنم وقتی تویه یو دی کا میارم هیچ خبری نیست:13:من با اکتور ایکس اکسپورت میکنم 2:من می خوام این کاراکتری رو که ساختم رو بزارم جایه کاراکتر اصلیه بازی چیکار باید بکنم؟؟؟
عزیزان اگه خواستن راهنمایی بکنن مبتدی خواهشا.
اینم کاراکتری که ساختم::
اینم دوتا عکس دیگه::
parvizamd
27-03-2010, 19:52
واقعا قشنگه عجب گرافیکی من باید برم بمیرم:31:
NINJA0098
28-03-2010, 15:51
سلام دوباره به همه :40:
بالاخره تو این چالوس یه کافینت پیدا کردم :31:(انصافا سرعت دانلودش خوبه)
میخواستم بگم کلی مدل و آبجکت آماده خریدم(25gig( اگه مشکلی نیست کم کم آپ لود کنم از خونه تا کاراکتر انسان فکر کنم خیلیا میخواین .(اگه میخواین...:46:)
هنوز کسی نمیدونه چجوری متریال 3ds max رو بیاریم تو udk ؟ متریال ساختن با udk پدرمو در آورد.:19:
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
سلام . چند تا لینک آموزشی دیدم گفتم بزارم. راجع به متریال و kismet و ....
این لینکایی که گذاشتی فقط صدان یعنی نمیتونم تصویرشونو بیارم:46:
Moh3en_DDD
28-03-2010, 17:14
سلام
فقط برا بازی های اول شخص نیست .
اینا همشون سوم شخص اند ( دوم شخصم میتونیم بگیم : دی )
:27:سلام
ممنونم از نظری که در رابط با کاراکتر دادین:10:من اینو با مکس ساختم و تو مایا تکسچر دادم و از اونجا خروجی گرفتم:46:
آقا واقعا کسی نمی دونه چه جوری میشه کاراکتری رو که ساختیم رو گذاشت جایه کاراکتری اصلی بازی؟؟:19::41:
هنوز کسی نمیدونه چجوری متریال 3ds max رو بیاریم تو udk ؟ متریال ساختن با udk پدرمو در آورد.:19:
نینجا جان خود متریال مکس رو می خواهین وارد کنید؟؟به نظر من از تکسچر استفاده کن واقعی ترم در میاد خیلی هم آسونه با اکتور ایکس دیگه آسون تر
راستی یه مشکل:
نمی دونم چرا ویندوز رو عوض کردم این مشکل پیش اومد مشکل من اینه که هر بار که می خوام یو دی کا رو باز کنم با ارور زیر مواجه میشم:18:ولی واسه بار اول که نصب می کنم یو دی کا باز میشه برای بارهای دیگه این ارور رو میده.چیکـــــــــــــــــ ـــار کنــــــــــــــــــم:41:
با تشکر :40:
سلام Aliscan جان . گه بخوای با Actorx در تری دی مکس انیمیشنو به آنریل اکسپورت کنی باید همونجور که جناب Veria70 گفتن مدلتو ریگ بندی کنی. یعنی یه Biped بسازی بعد با ویرایشگر Physic مدلتو به Biped نسبت بدی. یه سؤالم دارم ، من وقتی با Actox به آنریل چیزی اکسپورت می کنم متریالشو از دست می ده !! چی کار باید بکنم؟؟
این لینکایی که گذاشتی فقط صدان یعنی نمیتونم تصویرشونو بیارم:46: من با مدیا پلیر ویندوز سون باز کردم فیلمم داره . با یه نرم افزاری مثل Quick Time , Media Player Classic باز کن ببین می شه ؟
سلام دوستان . یه آمورش درست کردم راجع به kismet که امیدوارم به دردتون بخوره. فقط قبل از اینکه آموزشو بخونین حتما توضیحاتی که اول آموزش دادم رو بخونین. اگه مشکلی بود جتما بگین . :20:
NINJA0098
29-03-2010, 10:07
:27:سلام
نینجا جان خود متریال مکس رو می خواهین وارد کنید؟؟به نظر من از تکسچر استفاده کن واقعی ترم در میاد خیلی هم آسونه با اکتور ایکس دیگه آسون تر
راستی یه مشکل:
نمی دونم چرا ویندوز رو عوض کردم این مشکل پیش اومد مشکل من اینه که هر بار که می خوام یو دی کا رو باز کنم با ارور زیر مواجه میشم:18:ولی واسه بار اول که نصب می کنم یو دی کا باز میشه برای بارهای دیگه این ارور رو میده.چیکـــــــــــــــــ ـــار کنــــــــــــــــــم:41:
با تشکر :40:
من کلی متریال vray دارم در حد تیم ملی میخوام اونا رو بیارم تو udk (اگه بشه)
اروری که گفتی رو نمیدونم واسه چیه ولی من بعضی مواقع که میخوام udk رو اجرا کنم ارورهای عجیب وغریبی میداد به زبان گامبا اوزاکایی :18:ولی وقتی آنتی ویروسم و غیر فعال میکردم درست میشد
moheili با media player cassic اجرا کردم تصویرم داره فقط نوشته هاش یه کم نامفهومه(تو آموزش)
moheili با media player cassic اجرا کردم تصویرم داره فقط نوشته هاش یه کم نامفهومه(تو آموزش)
راستش Ninja جان من خودم هنوز این لینکارو دانلود نکردم نمی دونم چجوریه ولی اگه بده دیگه باید ببخشی.:41:راستی مشکلت برطرف شد ؟ راجع به ساخته دمو .
سلام:8:
ممنونم که راهنمایی کردین.یه روش رو خودم کشف کردم واسه ایمپورت انیمیشن ولی خیلی دنگو فنگ داره که یه سوال واسم مطرح شد؟؟؟آیا میشه از انیمت های خود کاراکترهای یو دی کا استفاده کرد؟؟؟؟اون سوالم که هنوز کسی جواب نداده اینکه چه جوری این کاراکتر رو جایگزین کاراکتر اصلی بازی بکنم؟اونم یه روش واسش پیدا کردم ولی فکر کنم اول باید همه انیمت ها رو به کاراکتر داد راه رفتن.نشستن.زمین خوردن.... اینا بدم بعد امتحان میکنم ببینم جواب میده یا نه.
در مورد متریالم باید بگم که بعید می دونم بشه متریالهای مکس رو بیارم تو یو دی کا من که جایی ندیدم:5: ولی میشه از رندر تو تکسچر مکس استفاده کرد که آخرش هم تو یو دی کا میشه همون تکسچر:21:
راستی واسه دیدن اون آموزشا هم می تونید از KM Player استفاده کنید:46:
باتشــــکر:40::11:
aliscan جان دستت درد نکنه. میشه راجع به این رندر تو تکسچر یه توضیحی بدی ؟!! :31:
NINJA0098
29-03-2010, 19:28
Moheili من دمو رو با زحمت ميسازم يعني جهار تا نميشه يكي ميشه به هر حال دستت درد نكنه.
علي اين تكستجر كه مي كي هم ميشه ولي براي جمن و آب و يه سري شيشه نميشه.
NINJA0098
29-03-2010, 19:42
يه مورد و بكم 7_8 نفر براي اين 24 gig مدل بيام دادن بهم هركي مي خواد 5 تا دي وي ديه فقط هزينه بست و 5تا دي وي دي خامو بهم بدين براتون مي فرستم.(اكه بيشترم دادين ناراحت نمي شم :31:)
منظورت از اینکه چهار تا نمی شه یکی می شه چیه ؟!!:13:
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
راستی کسی لینک فیلم آموزشی متریالو میخواد ؟؟ اگه می خواد بگه تا بزارم .
سلام بر همه دوستان. من یه مپ می سازم با چند تا اتاق. داخل یکی از این اتاق ها سه تا دشمن می سازم ولی این سه تا شروع می کنن به کشتن خودشون !!:41: کسی می دونه مشکل از چیه ؟
AMIR REZAs
31-03-2010, 15:22
سلام
ببخشید یه نفر NET. ورژنی که برای نصب آنریل میخواد رو برای دانلود میذاره؟؟
سلام Amir Reza جان . اینم چند تا لینک برای دانلود .
پسورد لینک بالایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AMIR REZAs
31-03-2010, 16:37
سلام Amir Reza جان . اینم چند تا لینک برای دانلود .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد لینک بالایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
ولی من باید کدوم رو دانلود کنم تا بتونم آنریل رو نصب کنم؟؟؟
لطفا هم آنریل رو بذارید و هم برنامه ی که باید نصب باشه.
سلام Amir Reza جان. لینک دومی رو دانلود کن اگه آنریل نصب نشد اونوقت لینک اولی رو دانلود کن ! اینم لینک خود برنامه .
سلام بر همه دوستان. من یه مپ می سازم با چند تا اتاق. داخل یکی از این اتاق ها سه تا دشمن می سازم ولی این سه تا شروع می کنن به کشتن خودشون !!:41: کسی می دونه مشکل از چیه ؟
سلام به دوستان ببخشید که کم میام.آقای mohieli عزیز اشکال کار از اسکیپتها است و اینکه تیم درست نکردی.:20:
Veria جان ممنون. راجع به ساخت تیم یه توضیح می دی ؟
NINJA0098
01-04-2010, 11:23
منظورت از اینکه چهار تا نمی شه یکی می شه چیه ؟!!:13:
بعضی مواقع دوربین سیاه میشه
این لینک آموزش متریال اگه باز داری بزار من هنوز نمیتونم خوب متریال بسازم:20:
بیا نینجا جان . اینم از لینک البته فکر کنم دیده باشی.
روش ساخت تیم رو کسی بلد نیست . خیلی بهش احتیاج دارم .:42:
این چند تا لینکم پیدا کردم که امیدوارم به دردت بخوره .
Basic introduction to the material editor and some simple examples
More basic examples
Slightly more complex examples.
List of all available material expressions and their use
advanced material tutorial on how to create a large outdoor watersurface
likewise, but this time on how to create a small indoor watersurface
این صفحه رو هم ببین .
hajHasan
01-04-2010, 20:06
سلام
آیا با یک کارت گرافیک آنبرد intel x3100 میشه کارهای کوچیک و آموزشی با این انجین تولید کرد ؟
tovamohammad
03-04-2010, 00:06
روش ساخت تیم رو کسی بلد نیست . خیلی بهش احتیاج دارم .:42:
برای اینکه بتونی یه تعدادی از کاراکتر هاتو بذاری توی یه تیم باید تو کیسمت زمان ساختشون به همشون یه Team Number مشترک بدی.
برای این کار دو راه داری. راه ساده اینه که زمان ساختش توی Actor Factory ، به همه ی کاراکتر ها Team Index یکسان بدی و راه دوم هم اینه که توی کیسمت به ازای هر کاراکتر یه نود Change Team بسازی (New Action -> Team -> Change Team) و کاراکتر Spawn شده رو به Target این نود وصل کنی. خصیصه ی New Team Num از این نود رو باید یکسان بدی.
یه مشکل دارم کسی می دونه از چیه ؟؟! یه مپ می سازم. اول همه یه Player start می سازم ولی یه ذره که به مپ شکل اضافه می کنم دیگه مپم اجرا نمی شه. یعنی وقتی اجرا می شه همون موقع می میره.:41:
یه مسئله به ذهنم می رسه، البته چون می گی بعد از تغییرات از کار می افته احتمالا از همینه. توی آنریل تمامی Actor هایی که از کلاس NavigationPoint مشتق میشن از جمله PlayerStart باید فضای کافی برای استفاده داشته باشن. مثلا اگه یه PathNode بسازی و بعد اونو یه مقدار ببری پایین دیگه کار نمی کنه. الانم احتمالا بعد از پر کردن مپ PlayerStart فضاشو از دست میده. اگه اتاقت خیلی کوچیک نیست برای حل این مسئله راحت ترین راهت اینه که اونو حذف کنی و یه PlayerStart جدید جایی که اطرافش خالی باشه بذاری.
امیدوارم اینا کارتو راه بندازه.:20:
tovamohammad
03-04-2010, 00:32
سلام
آیا با یک کارت گرافیک آنبرد intel x3100 میشه کارهای کوچیک و آموزشی با این انجین تولید کرد ؟
سلام دوست عزیز
UDK در مورد کارت گرافیک فقط یه پیش نیاز داره و اونم ساپورت شیدر مدل 3.0 هستش، که تا جایی که می دونم کارت شما شیدر مدل 3.0 رو ساپورت می کنه. یعنی از دید خود نرم افزار کارت شما جواب میده. میمونه یه مسئله و اون هم فریم ریت کارتتون موقعه ساخت هست که البته بیشتر زمان تست خودشو نشون میده.
به نظر من شما UDK رو نصب کن، به تستش می ارزه، واونوقت اگه فریم ریت خیلی پایینی داشتی مثلا موقع حرکت دوربین تو ادیتور، صفحه در حال جون کندن بود:31:، بگو تا یه چند موردرو واسش بهت بگم.
فعلا بای.
NINJA0098
03-04-2010, 10:48
سلام م م م م ...:11:
نمیدونید چقدر خوشحالم :27:بلاخره یه برنامه نویس تو دور و وریام پیدا کردم!!!!:27: راضیش کردم با هم یه بازی بسازیم الانم میخوایم شروع کنیم واسه همین میخوام یه عیدی بهتون بدم :10::
یه مسابقه ی ساخت مپ برای udk میزارم به نفر اول یه اکانت rapid leech میدم که بتونه از rapidshare و megaupload و netload
hotfileرایگان دانلود کنه
نیاز به گذاشتن خود مپ نیست فقط از مپ ار نماهای مخطلف عکس بزارید.موضوع طراحیه هنریه مپه
امیدوارم مدیرا مخالفت نکنن:43:
NINJA0098
03-04-2010, 11:49
خوب من لینکایی که بچه ها تا حالا تو فروم گذاشتن به عنوان آموزش رو یه جا جمع کردم و میزارم (لینکاشو) شاید به دردتون بخوره .البته آموزشایی که به صورت پست بود رو نذاشتم::20:
vahid:
drlearn.org:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید شخص(
miladigs:
ninja0098:
moheili:
NINJA0098
03-04-2010, 12:01
اینم آموزش ماد سازیه که آقای پویادادگر تو مجله ی بازی رایانه قراردادن لینک سایت اصلی رو نداشتم .یه کم با udk فرق میکنه چون واسه editor بازی unreal tornument (البته فکر کنم) اینم لینکای دانلود:
drlearn.org
03-04-2010, 12:36
سلام به همه!بریم سراغ سوالات :31:
1:من یک جسم از مکس وارد udk کردم ولی هرچی سعی می کنم با پلیر برخورد نداره
colision :Blockall هست
دیگه چه موردی رو جا انداختم؟
2:چطور می تونم تکستچر و متریالی رو که تو مکس ساختم وارد udk بکنم؟
3:برای ساخت پرچم ار مکس استفاده کنم یا udk؟
tovamohammad
03-04-2010, 12:44
سلام
امروز خبر دار شدم که یه ادیتور جدید به نام Unreal Facade قراره به UDK اضافه بشه که کارش تسریع در ساخت یه شهر و طبیعی جلوه دادن ساختمان های داخل اونه. اینم لینکه مقاله ی آموزشیش:
اگه حال خوندن ندارین لااقل 5 دقیقه به عکس ها و تیتر های آبی رنگش نیگا کنین، اصل قضیه میاد دستتون.
جالبه که بازیهایی مثل vegas یا airborne که اکثر مراحلشون پر از ساختمون بود رو بدون این ادیتور ساختن، حالا حساب کنید با وجود این ادیتور چه بازیهایی در آینده با UT3 میاد بیرون.
اگه خوش شانس باشیم توی یکی دوبیلد بعدی UDK که این ماه یا ماه بعد میاد می تونیم از این ادیتور استفاده کنیم. فعلا بای.
tovamohammad
03-04-2010, 13:21
سلام به همه!
:31::من یک جسم از مکس وارد udk کردم ولی هرچی سعی می کنم با پلیر برخورد نداره
colision :Blockall هست
دیگه چه موردی رو جا انداختم؟
سلام
زمانی که یه StaticMesh وارد UDK می شه باید یه سری کار اضافه براش انجام بدی. مهمترینش همین تعیین Collision هست:
اون Wirefarme که میبینی 3 قسمت مختلف Collision هست که برای این مش در نظر گرفته شده. مدل شما هم باید یه همچین چیزی داشته باشه. برای این کار سه روش هست:
یکی از اون منوی Collision گزینه ی Auto Convex Collision رو انتخاب کنی. در این صورت یه پنل باز می شه که 3 تا Track Bar داره.هر چی این Track Bar ها به سمت راست برن Collision پر جزئیات تر میشه و البته پردازشش هم سنگینتر.
راه دوم بقیه ی گزینه های این منو هست که ساده ترین حالته معمولا. این دو راه ساده هستند ولی همیشه جوابگو نیستن. مثلا همین مدل داخل عکس رو نمیشه به این دو روش براش Collision ساخت.
راه سوم اینه که داخل مکس یا مایا یه مدل خیلی ساده از مدلت طراحی کنی و با هم اکسپورت کنی. بعد توی UDK اونو به عنوان Collision مدلت تعیین کنی.
فقط چند موردو حواست باشه. یکی اینکه این Collision باید تا جایی که ممکنه ساده و کم ورتکس باشه چون در زمان Real Time به ازای هر وجه از اون پردازش Collision انجام میشه. مثلا اگه مدلت 3000پلی داشته باشه و خودشو به عنوان Collision بدی زمان اجرا به این مدل که می رسه باید توی هر فریم یه الگوریتم تداخل پلی رو 3000 مرتبه اجرا کنه و این اصلا معقول نیست. :41:یه مورد هم اینکه Collision هیچ جایی نباید زاویه ی بیشتر از 180 داشته باشه. مثلا توی همین مدل بالا اگه می خواستی Collision Model رو فقط با یه مدل در بیاری دو جا زاویه ی بیشتر از 180 پیدا می کرد. واسه همین مجبوری Collision اونو با 3 تا مدل در بیاری.
توصیه می کنم آموزش Intro To UDK از Gnomon Workshop رو حتما بگیر. اونجا کامل همه ی موارد رو با نکته هاش توضیح داده، فکر می کنم توی چپتر هشتش باشه. البته معمولا مدلت با دو راه اول کارش راه میافته. در این صورت نیازی به آموزش نداری.
این طولانی شد. :13: بقیه ی سوالاتو توی پست بعدی جواب میدم. امیدوارم با اینا کارت راه بیافته.
tovamohammad
03-04-2010, 13:37
سلام به همه!بریم سراغ سوالات :31:
...
2:چطور می تونم تکستچر و متریالی رو که تو مکس ساختم وارد udk بکنم؟
3:برای ساخت پرچم ار مکس استفاده کنم یا udk؟
بازم سلام:20:
2. تکسچرت رو که جدا باید ایمپورت کنی. بهتره اول به فرمت TGA درش بیاری و بعد وارد کنی. متریال رو هم نمی دونم. خودم تا حالا دنبالش نبودم. من به خاطر انعطاف پذیری که ادیتور متریال آنریل داره، فقط 3 تا تکسچرو میارم داخلش و بقیه ی کار ها رو با اون می کنم.:8: اگه حتما می خوای متریال مکس رو بیاری داخلش منتظر جواب دوستان باش. ایشالا که همه بلدن.:46:
3. برای پارچه باید توی مکس یه مدل پارچه ( که البته صاف هست و فقط ورتکس هاش زیاده) رو بسازه و حداقل دو تا Bone بدی بهش. هر چی Bone ها بیشتر باشه میشه انیمیشن حرکتشو واقعی تر در آورد و البته پردازش CPU هم براش بیشتر می شه. بعد بستگی داره بخوای این مثل یه پرچم واقعی باشه یا فقط یه حرکت یکنواخت داشته باشه. در حالت اول باید مدلتو بیاری توی Unreal PhAT و یه فیزیک پارچه بهش بدی. اگه نداری قسمت آموزش Physic رو از سایت آنریل بگیر، 90 مگه:
در حالت دوم باید اون انیمیشنی که می خوای پرچمت داشته باشه رو بهش بدی. البته در هر دو حالت باید مدلتو به صورت SkeletalMesh ایمپورت کنی، یعنی PSK یا FBX یا DAE اونو اکسپورت کنی.(PSK از FBX قابل اطمینان تر و از DAE اکسپورتش راحت تره.) راستی می تونی ترکیبی از هر دو رو هم داشته باشی. بستگی به خودت داره.
امیدوارم جوابتو گرفته باشی:20:. فعلا بای.
NINJA0098
03-04-2010, 13:53
بازم سلام:20:
اگه حتما می خوای متریال مکس رو بیاری داخلش منتظر جواب دوستان باش. ایشالا که همه بلدن.:46:
3
نه بابا کسی بلد نیست من خیلی وقته بال بال میزنم یکی بهم یاد بده ولی انگار راهی وجود نداره.همون تکستچر و بیاری تو بهتره
drlearn.org
03-04-2010, 17:13
پسر گل كاشتي!موثر بود!
كار بعدي كه مي خوام انجام بدم اينه كه
مثلا رو ي يك آلبوم كليك كنم بعد عكسش فول اسكرين بشه
و بتونم عكس هاشو جلو عقب كنم
كدوم قسمت كتاب يا كدوم آموزش رو بايد ببينم؟
پيشاپيش ممنون
مخصوصا از :11:
tovamohammad
راستي اگر برات مقدوره لينكه gnomon work shop رو بزار
دوستان تو این یکی دو روزه ترکوندن:34:. Tovamohammad جان خیلی خیلی ممنون. یه نکته دیگه اینه که من وقتی دشمن می سازم بدون اینکه مسیری براشون تعیین کرده باشم برای خودشون به حرکت در می یان. مشکل از چیه ؟؟؟؟
یه درخواست دیگه اینه که اگه کسی لطف کنه و آموزش ساخت منو رو بزاره خیلی خیلی ممنون می شم.:31:
Tovamohammad سلام. این کارا که برای ساخت تیم گفتی رو انحام دادم اما فایده نداشت. اینم مپی که ساختم ببین متوجه می شی مشکلش چیه ؟؟!!
tovamohammad
03-04-2010, 20:54
Tovamohammad سلام. این کارا که برای ساخت تیم گفتی رو انحام دادم اما فایده نداشت. اینم مپی که ساختم ببین متوجه می شی مشکلش چیه ؟؟!!
سلام
قاعدتا باید کار می کرد.:41: واسه همین الان یه سرچ کردم و دیدم بقیه هم همین مشکل رو دارن، ولی خوشبختانه معلوم شد مشکل از کجاست:
"doesn't matter what if you set the teams up right or not, in the editor bots on the same team still shoot each other. the editor bots are a really dumbed down version of the regular bots."
"I understand that teaming doesn't work in the editor... so I cooked the level out and tried it in death match and team death match....... death matched played out the same way as in the editor and in Team death match the bots didnt shoot each other..."
این طور که معلومه Team Death Match توی ادیتور کار نمی کنه و باید مپت حتما کوک بشه. من این موردو تست نکردم ولی افرادی که ازشون نقل قول کردم، این طوری مشکلشون حل شده. البته می دونم این باگ یا هر چیزی که هست سرعت کارو میاره پایین، مخصوصا واسه کسایی مثل ما که تازه توی تست این مواردیم و هی باید اجرا بگیریم.:13:
یه نفر دیگه هم این کارو به عنوان راه حل داده ولی توضیحاتش بیشتره:
"to make this work, You need first to make your map a DM type of map. Second, the demo game on the editor does not run team deathmatch, only deathmatch so the team are never really created therefore everyone if for himself. Now Just because the editor doesnt work, does not mean that it wont in game. To test this, place a copy of your map on the Published folder in the apropriate folder and then run the game and not the editor. Run the game with these settings:
Team Deathmatch
Bots - 0
Score - 0
Time - 0
There, if you run the game that way, you only have the bots that you are spawning through the actor factory and not the preset added bots which will respawn. Btw Actor factory actors do not respawn once killed so that is perfect for a single player mission. I have effectively tested this method and promise it works just fine. One note though, you might want to reload the level upon the player's death so that you dont respawn with a bunch of dead body's and blood splatter that really shoudlnt be there if you hit continue "
فرصت نکردم ترجمشو بنویسم واست :worried: ولی جملاتش سادست، فکر نکنم مشکلی توش داشته باشی.
مطمئن نیستم ولی فکر می کنم اگه این قسمت رو به جای کیسمت با اسکریپت کار کنی این مشکل پیش نیاد. من زیاد وارد نیستم تو اسکریپت تیم، ولی اگه نوشتی بگو تا یه راه یادت بدم که اسکریپتتو به یه نود کیسمت تبدیل کنی و راحت مثل ActorFactory باش کار کنی.:20:
tovamohammad
03-04-2010, 21:07
دوستان تو این یکی دو روزه ترکوندن:34:. Tovamohammad جان خیلی خیلی ممنون. یه نکته دیگه اینه که من وقتی دشمن می سازم بدون اینکه مسیری براشون تعیین کرده باشم برای خودشون به حرکت در می یان. مشکل از چیه ؟؟؟؟
خواهش می کنم. قابلی نداشت.
دقیقا نمی دونم مشکل از کجاست. با این همه شما یه مقدار روش وقت بذار، مثلا یه مسیر عادی و کوچیک براشون درست کن یا یه همچین چیزی ولی اگه نشد خودتو اذیت نکن چون ممکنه این مشکل عادی باشه:
I've had trouble getting UTBots to not behave intelligently as well. I ended up building a new Controller deriving from AIController and then using UTBot as a guide for teaching them the things I wanted them to know such as how to path and shoot.
However, my mod is based heavily around how the AI works so it was worthwhile for me to spend a lot of time reprogramming the bot AI whereas in your situation it may not be worth it, so wait and see if someone else has a better answer for you.
این طور که معلومه این طرف خیلی وارد بوده و با اسکریپت مشکلش حل شده، ولی اگه شما نتونستی با اون وقت گذاشتن حلش کنی متاسفانه یا باید بی خیال این قسمت بشی و یا باهاش بسازی.
متاسفانه انگار امشب مشکلاتت راه حل درستو حسابی نداشت.:41: البته منتظر بقیه ی دوستان هم باش، اگه راهی داشته باشه حتما بقیه دوستان بهت می گن:20:. فعلا بای.
tovamohammad
03-04-2010, 21:32
پسر گل كاشتي!موثر بود!
كار بعدي كه مي خوام انجام بدم اينه كه
مثلا رو ي يك آلبوم كليك كنم بعد عكسش فول اسكرين بشه
و بتونم عكس هاشو جلو عقب كنم
كدوم قسمت كتاب يا كدوم آموزش رو بايد ببينم؟
پيشاپيش ممنون
مخصوصا از :11:
tovamohammad
راستي اگر برات مقدوره لينكه gnomon work shop رو بزار
خواهش می کنم. لطف دارین.
اون لینک که گفتی، باید بگم برای UDK غیر از آموزش های 3D Buzz بقیه ی آموزشها پولی هست و نمی تونی دانلود کنی. مگه اینکه لینک رپید یا تورنت ازش پیدا کنی. البته تو این مورد خوش شانسی. یه سایت ایرانی کوچیک هست که یه سری از این آموزش ها رو گذاشته برای فروش البته قیمتی نداره. 10 تا دی وی دی آموزشی گذاشته، همش رو هم 10 تومن نمیشه.:5: اینم لینکه فروشگاه این سایته:
به نظر من همشو بگیر ضرر نداره. اگه هم فقط اون آموزش Gnomon رو خواستی بگیری این لینکشه:
در مورد اون سوال هم نگرفتم موقعیت دقیقا چه جوریه، باید یه مقدار جزئیات از کارت بگی. مثلا اون آلبوم 3 بعدیه یا دو بعدی؟ اگه سه بعدیه دوربینت چیه؟ و...؟
در هر صورت یه آموزش هست که کمکت می کنه. توی همون آموزشها که فیزیکشو گرفتی این دفعه UI Scenes رو باید بگیری، 50 مگه. اگه هم یادت نیست این لیکشه:
در کل باید با UI کار کنی. اگه از اینا نگرفتی قضیه رو جزئیات بیشتر بده، اگه بلد باشم بهت می گم، اگه نه هم اساتید اینجا بلدن حتما:20: کمکت می کنن. فعلا بای.
سلام
ببخشيد شما كه اينقدر كار ميكنين و بازي با udk درست مي كنيد چجوري پابليشش ميكنيد
سلام Tovamohammad جان. من مپمو Cooked کردم ولی فایده ای نداشت. من درست نفهمیدم چی نوشته ولی من از Deathmach و هم از team deathmach که می رم مپم اجرا نمی شه و باید روی آیکن Game آنریل کلیک کنم تا بازی اجرا بشه.
drlearn.org
04-04-2010, 17:39
دوباره سلام!
شاید برای مثال زدن کتاب بهتر از آلبوم باشه
فرض کنیدمیرید سمت یک کتاب خونه و یک کتاب رو انتخاب می کنید بعد
می تونید که ورق بزنید کتاب رو
در مورد Collision هم Auto convex کمی ابتدایی هست تو اشکال ساده کار رو راه میندازه
ولی بعضی جا هاش باید اصلا ح یا بهتر بگم باید ویرایش بشن
چطوری این کار رو انجام بدم؟
و1 نکته ی مهم شاید به این مشکل بخورد کرده باشین که وقتی
جسمی رو از مکس وارد UDK میکنید گیزموها با مرکز جسم فاصله دارن
چطور این مشکل رو بر طرف کنم؟
بابت لینکها هم ممنون
گذاشتم دانلود بشن
سلام:20:
کسی راهی پیدا نکرد واسه اینکه انیمیشنای یه کاراکتر یو دی کا رو بزاریم رویه کاراکتری که خودمون وارد یو دی کا می کنیم؟؟:21:
باتشکر:40:
NINJA0098
04-04-2010, 22:01
سلام
منظورت از بابليش جيه؟
NINJA0098
04-04-2010, 22:12
Aliscan تو كه داري كاراكترو ميباري خوب انيميتش كن.
البته فكر ميكنم وريا بود كه ميخواست اسكلت بندي كاراكترو تو udk بزاره ما هم منتظريم
NINJA0098
04-04-2010, 22:51
سلام يادم رفت
ميخوام ببينم ججوري با udk يه بازي با نماي از بغل بسازم يعني دوربين رو تغيير بدم و كاراكترو عوض كنم
tovamohammad
04-04-2010, 23:31
سلام Tovamohammad جان. من مپمو Cooked کردم ولی فایده ای نداشت. من درست نفهمیدم چی نوشته ولی من از Deathmach و هم از team deathmach که می رم مپم اجرا نمی شه و باید روی آیکن Game آنریل کلیک کنم تا بازی اجرا بشه.
سلام دوست عزیز
نمی دونم چرا مشکل داشتی. من همین نیم ساعت پیش راهی که بهت گفتم رو رفتم و کار کرد.:5: شما یه جا رو اشتباه رفتی. مطمئنی بازی رو درست Cook (و اگه لازمه Full Recompile) می کنی؟
با این همه یه سری تغییر دادم تو مپت و اونو اینجا گذاشتم:
شما اینو بگیر، فایل هاشو بذار توی شاخه ی Content/Map بعد توی Unreal Frontend اول یه Full Recompile بکن و بعدش بازیو Cook کن. لازم نیست مپی رو سلکت کنی. (راستی نباید مپی با این اسم توی شاخه ی دیگه ای داشته باشی اگه نه Cook نمی کنه.)
بازی که اجرا شد برو توی Team Deathmatch، مپ Team-Maker رو سلکت کن و تو صفحه ی بعد Number Of Opponents رو صفر کن (واسه اینکه خود آنریل بات به بازیت اضافه نکنه). من مجبور شدم یه سری دکمه توی مپ برات بذارم چون دیگه برای تست ها نمی شه راحت بازیو ببندی تغییراتتو بدی و اجرا کنی، که بتونی با این دکمه ها حالات مختلف رو تست کنی، هر چند برای من همون اولین تست جواب داد.
حالا توضیح دکمه ها: توی اتاقی که بازی شروع میشه روی 3 تا از دیوارها جمعا 8 تا دکمه هست. از سمت چپ (دیواری که دو تا دکمه روشه) اولین دکمه میگه هر بات توی چه تیمیه و دکمه ی دوم همه ی بات ها رو می کشه (برای اینکه مجبور نباشی هر بار بازیو ببندی و باز کنی این دکمه لازمه)، بقیه ی دکمه ها هر کدوم 3 تا بات ایجاد می کنه ولی با تنظیمات مختلف. مثلا دکمه ی سوم همون حالتیه که خودت توی کیسمت درست کرده بودی و اگه بزنی می بینی که کار می کنه. یعنی 3 تا بات درست می کنه دو تا تیمشون آبیه و یکی قرمز. البته احتمالا تا میای از اتاق بری بیرون میزنن اون قرمزه رو می کشن :31: ولی می تونی جسدشو ببینی تا مطمئن شی:21:.
بقیه ی دکمه ها رو هم خودت تست کن. هر کدوم یه log داره که اون حالتو بهت می گه. از این 6 حالت 4 تاش کار می کنه.
خلاصه من تا ندونم یه راه درسته به یه نفر توصیش نمی کنم:46:. اگه سوالی بود بپرس. فعلا بای.
tovamohammad
04-04-2010, 23:44
سلام يادم رفت
ميخوام ببينم ججوري با udk يه بازي با نماي از بغل بسازم يعني دوربين رو تغيير بدم و كاراكترو عوض كنم
ولی من یادم نرفت، سلام:20:
منظورتو نگرفتم. یعنی چی از بغل؟:13: یعنی مثل همین بازی Bounty Arms که توی UDK Showcase گذاشتن واسه دانلود؟ اگه جوابت مثبته می خوای دوربین با حرکت پلیر توی صفحه چو و راست(و اگه لازمه بالا و پایین) بره یا دست کاربر باشه؟ اگه هم منفیه یعنی چی پس؟:31:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
سلام
سلام
همون جور که آقای نینجا گفتن منظورت چیه؟ از لحاظ فنیش می پرسی یا قانونی؟ خیلی فرقشه. یا شایدم می خوای بگی این همه کار می کنین که تو ایران نخرنش، هان؟:13: حرف سیاسی از خودت در نکنی یه وقت!:20:
tovamohammad
05-04-2010, 00:13
دوباره سلام!
دوباره علیک سلام:31:
ببخشید نقل قول ها زیاده، آخه مسائلی که گفته بودی زیاد بود ولی جداشون نکرده بودی با شماره، مجبور شدم جدا کنم.
شاید برای مثال زدن کتاب بهتر از آلبوم باشه
فرض کنیدمیرید سمت یک کتاب خونه و یک کتاب رو انتخاب می کنید بعد
می تونید که ورق بزنید کتاب رو
اگه مسئله الان ورق زدنست که روش معمول که الان توی بازیها استفاده می شه اینه که تا رسیدن و برداشتن کتاب دوربین 3 بعدی خود بازی کار می کنه و زمان دیدن صفحات و ورق زدنشون از UI استفاده می شه، خودمونیش میشه اینکه دوربین دو بعدی میشه. از این قسمت دوم توی Far Cry 2 استفاده شده، یه نگاه بنداز. اون UI Scenes هم که لینکشو بهت دادم دقیقا یه همچین سوئیچی رو بین perspective ها آموزش می ده (البته روی یه دکمه به جای کتاب) که شما باید برای مورد خودت خیلی جاهاشو عوض کنی.
شما اون آموزش UI Scenes رو که گرفتی با دقت ببینش، می تونی چیزی که می خوای رو باهاش در بیاری.
در مورد Collision هم Auto convex کمی ابتدایی هست تو اشکال ساده کار رو راه میندازه
ولی بعضی جا هاش باید اصلا ح یا بهتر بگم باید ویرایش بشن
چطوری این کار رو انجام بدم؟
همون طور که قبلا گفتم دو راه اول ساده ترین راهها هستند و در نتیجه نمی تونی توقع داشته باشی دقیقا چیزی رو بهت بدن که مد نظرته. تا جایی که من می دونم نمی شه توی Collision که با دو راه اول ساخته می شه دست برد. اگه می خوای چیزی غیر اینا داشته باشی باید خودت دست به موس شی:27: و از راه سوم بسازیش. راهش رو توی همون آموزش Gnomon Workshop یاد می ده.
و1 نکته ی مهم شاید به این مشکل بخورد کرده باشین که وقتی
جسمی رو از مکس وارد UDK میکنید گیزموها با مرکز جسم فاصله دارن
چطور این مشکل رو بر طرف کنم؟
من به این مشکل بر نخوردم ولی یه جا خوندم که pivot جسم همون مختصات (0,0,0) مکس موقع اکسپورت می مونه. یعنی اگه بخوای pivot مرکز مدل باشه، باید قبل از اکسپورت مدل رو ببری جایی که صفر مکیس، مرکز مدلت باشه.
البته یه راه آسپیرینی داری که داخل UDK روی مدلت داخل viewport کلیک راست کنی و توی منوی pivot جای pivot رو عوض کنی و بعد توی همون منو جدیده رو save کنی. البته اینجوری فقط همون یه مدل تغییر می کنه و اگه از توی Content Browser دوباره اونو بذاری توی مپ pivot همون جای قدیمی مونده، برای این مشکل هم یه راه داری و اون اینه که بعد از اینکه جای pivot رو save کردی یه prefab ازش بسازی و از این به بعد با اون کار کنی. با این همه به نظر من لقمه رو دور سرت نچرخون و از همون راه اول برو.:8: "دو تا کلیک بیشتر، یه عمر راحت تر." از خودم:31:
بابت لینکها هم ممنون
گذاشتم دانلود بشن
خواهش می کنم. قابلی نداشت.:20:
drlearn.org
05-04-2010, 09:32
باز هم ممنون:11:
به پیغام شخصیت سر بزن!
دارم به این می رسم که UDK مثل دریاست و منم دارم توش دست و پا میزنم!
اسپم بسه!
در مورد راه سوم (Collision) من 1 ساختمون ساختم که راه پله هاش جلو تر از خودشه
به همین خاطر 1 سری نقاط غیر قابل دسترس توش هست مثل اون ضبدر آبی توی عکس
و اگر هم که مدل رو ساده تر بسازم باز هم این مشکل وجود داره
این رو هم بگم که در طراحی Base ساختمون جدای دیوارها و بقیه چیزهاست
tovamohammad
05-04-2010, 09:50
باز هم ممنون:11:
به پیغام شخصیت سر بزن!
دارم به این می رسم که UDK مثل دریاست و منم دارم توش دست و پا میزنم!
اسپم بسه!
در مورد راه سوم (Collision) من 1 ساختمون ساختم که راه پله هاش جلو تر از خودشه
به همین خاطر 1 سری نقاط غیر قابل دسترس توش هست مثل اون ضبدر آبی توی عکس
و اگر هم که مدل رو ساده تر بسازم باز هم این مشکل وجود داره
این رو هم بگم که در طراحی Base ساختمون جدای دیوارها و بقیه چیزهاست
خواهش می کنم. سر می زنم!
نگران نباش منم توش بلد نیستم شنا کنم، و توی این مورد مثل همیم، تنها کاری که الان می تونیم بکنیم، اینه که دست همو بگیریم.
در مورد اون مدلت باید بگم از اون مدلی که عکسشو گذاشته بودم که پیچیده تر نیست و اصلا با مدل مارکوس قابل قیاس هم نیست ولی برای همه ی اونا با روش سوم Collision ساخته شده. همون طور که گفتم راه سوم کلی هست و حالتی پیدا نمی کنی که نشه باهاش درآورد.:5: اگه یادت باشه گفتم که Collision نباید زاویه ی بیش از 180 داشته باشه و در حالت عادی اگه بخوای بسازی دو تا زاویه ی اینطوری کنار پله هات درست می شه، برای همین باید از دو تا قسمت برای Collision استفاده کنی. مثلا یه همچین چیزی:
البته این فقط یه حالته ولی کارتو راه می اندازه. به جای اینکه قسمت قرمز رو ایجاد کنی، باید براش دو قسمت سبز و آبی رو بسازی که دو تا مدل خیلی سادست. در مورد اون جمله ی آخر هم منظورتو نگرفتم.
اگه مشکلی بود بگو.:8: فعلا بای.
سلام بر همه دوستان. Tovamohammad جان پیغامتو خوندم. دستت درد نکنه . ویرایشش کردم ابن راهی هم که گفتی آزمایش می کنم ببینم چطوریه. بازم ممنون .:31:
drlearn.org
05-04-2010, 10:22
خواهش می کنم. سر می زنم!
نگران نباش منم توش بلد نیستم شنا کنم، و توی این مورد مثل همیم، تنها کاری که الان می تونیم بکنیم، اینه که دست همو بگیریم.
در مورد اون مدلت باید بگم از اون مدلی که عکسشو گذاشته بودم که پیچیده تر نیست و اصلا با مدل مارکوس قابل قیاس هم نیست ولی برای همه ی اونا با روش سوم Collision ساخته شده. همون طور که گفتم راه سوم کلی هست و حالتی پیدا نمی کنی که نشه باهاش درآورد.:5: اگه یادت باشه گفتم که Collision نباید زاویه ی بیش از 180 داشته باشه و در حالت عادی اگه بخوای بسازی دو تا زاویه ی اینطوری کنار پله هات درست می شه، برای همین باید از دو تا قسمت برای Collision استفاده کنی. مثلا یه همچین چیزی:
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG
البته این فقط یه حالته ولی کارتو راه می اندازه. به جای اینکه قسمت قرمز رو ایجاد کنی، باید براش دو قسمت سبز و آبی رو بسازی که دو تا مدل خیلی سادست. در مورد اون جمله ی آخر هم منظورتو نگرفتم.
اگه مشکلی بود بگو.:8: فعلا بای.
منظورت در موردروش3 درست متوجه نشدم
من فکر کردم که مدل ساده می سازی و بعدش روش 1 رو روش پیاده
لطفا بیشتر توضیح بده
اگر با Quest کار کرده باشی با اضافه کردن چندتا کانال این کارو خیلی راحت می کرد
برای همین باید از دو تا قسمت برای Collision استفاده کنی. مثلا یه همچین چیزی:
منظورت دقیقا چیه؟
2تا کولیژن بزارم یا شکل رو 2 قسمت کنم و جدا بهش کولیژن بدم؟
tovamohammad
05-04-2010, 12:11
منظورت در موردروش3 درست متوجه نشدم
من فکر کردم که مدل ساده می سازی و بعدش روش 1 رو روش پیاده
لطفا بیشتر توضیح بده
اگر با Quest کار کرده باشی با اضافه کردن چندتا کانال این کارو خیلی راحت می کرد
منظورت دقیقا چیه؟
2تا کولیژن بزارم یا شکل رو 2 قسمت کنم و جدا بهش کولیژن بدم؟
روش سوم رو که قبلا گفتم،:20: اگه یادت رفته بخونش دوباره:
جزئیات بیشتر توی آموزش Gnomon هست.
نه، با Quest3D کار نکردم.
بازم نه، نیازی نیست مدلت رو چند قسمت کنی. ببین شما این 3 تا کار که می گم رو به ترتیب انجام بده ببین کدوم جواب شما رو می ده، دقیق بخون چی می گم، جوابتو می گیری:8: :
قدم اول:
مدلت رو با Unreal Static Mesh Viewer باز کن. از منوی Collision گزینه ی اول رو انتخاب کن و اگه سوالی پرسید تایید کن. بعد توی Toolbar دکمه ی پنجم رو بزن تا Collision رو نشونت بده. بعد از همون منو Auto Convex Collision رو بزن تا اون پنل پایین عکس باز بشه. اینقدر با 3 تا Trackbar بازی کن تا شبیه اون چیزی بشه که مد نظرته، توی این مدل با اینکه از نظر Collision یه مدل پیچیده هست، Trackbar ها نصفه رو هم رد نکرده ولی همونطور که می بینی جواب درست داده. هر چی اونا رو به سمت چپ ببری ساده تر و هر چی به راست ببری پیچیده تر می شن. آخرین خطی که توی Viewport نوشته رو ببین، این Num Primitives همون تعداد قسمت های Collision هست.
همون طور که می بینی به تعداد اون توی Collision قسمتهایی با رنگ متفاوت وجود داره.
قدم دوم:
اگه با کار قبلی جواب نگرفتی از این راه استفاده کن که همون راه کلی هست و توی پستی که بالای صفحه لینک دادم گفتم کلا چه جوریه. با این همه جزئیات بیشترش رو داخل همون آموزش Gnomon می فهمی.فقط همین قدر بگم که مثلا توی مایا باید یه مدل ساده از مدلت رو دقیقا روی خود مدلت طراحی کنی و به آخر اسم مش جدید "UCX_" اضافه کنی. بعد از اکسپورت با پلاگین ActorX ، زمانی که توی UDK ایمپورتش کردی می بینی که خود UDK اونو به عنوان Collision مدلت در نظر گرفته. فقط حواست به یه سری مساله باشه:
توی Collision نباید زاویه ی بیش از 180 وجود داشته باشه.
و همین طور قسمت های مختلف Collision نباید با هم Overlap داشته باشن(نباید روی هم بیافتن).
قدم سوم:
راه قبلی کلی هست و حتما جواب می ده ولی اگه عجله داری و نمی تونی صبر کنی تا Gnomon برسه این کار رو بکن:
توی UDK بعد از اینکه جای مدلت رو درست کردی، یه Brush بردار و اونو دقیقا به همون اندازه ای که می خوای کاربر باهاش Collision داشته باشه درست کن و بذار روی خونت مثلا اونو به اندازه ی خونت ولی ساده تر در بیار. بعد از منوی Brush گزینه ی Add Volume و از داخل اون گزینه ی BlockingVolume رو انتخاب کن و Red Brush رو از توی دست و پا جابجاش کن.مثلا به عکس زیر نگاه کن:
اینجا یه خط تولید هست که نمی خوام کاربر بره توش فضولی کنه:21: و فقط بتونه از بیرون نگاه کنه. اون مکعب صورتی رنگ که می بینی BlockingVolume هست که جلوی حرکت کاربر رو می گیره. بعد Blocking Volume رو انتخاب کن و F4 رو بزن. حالا توی قسمت Collision ، گزینه ی Coliision Type رو بسته به کاری که داری تنظیم کن. به نظر من برای کار فعلی شما همون حالت COLLIDE_BlockAll جوابگو هستش.
فقط حواست باشه نیای کل خونه رو بذاری داخل BlockingVolume اگه قراره کاربر بره توش،:41: فقط قسمت هایی باید اون تو قرار بگیرن که می خوای کاربر دسترسی نداشته باشه.
البته بگم این روش آخری در اصل برای کار دیگه ای طراحی شده (مثل همون خط تولید کارخونه که توی عکس می بینی) ولی توی این مورد خاص کارت رو راه میندازه.
امیدوارم دیگه مشکلت حل بشه.:5: کاری داشتی بگو. فعلا بای.
سلام
ببخشيد مثل اينكه منظور من نفهميديد
من گفتم كه شما دارين با udk بازي درست ميكنيد پس چجوري به فايل اجرايي تيديلش ميكنيد تا بدون انجين بتونيد اجراش كنيد همين
(من هنوز نصبش نكردم)
tovamohammad
05-04-2010, 15:12
سلام
ببخشيد مثل اينكه منظور من نفهميديد
من گفتم كه شما دارين با udk بازي درست ميكنيد پس چجوري به فايل اجرايي تيديلش ميكنيد تا بدون انجين بتونيد اجراش كنيد همين
(من هنوز نصبش نكردم)
سلام
آهان پس از لحاظ فنیش می گین. شما زمانی که بازیتون تموم شد یه سری تغییرات توی فایلهای INI موتور می دین و بعد با یه نرم افزار به نام Unreal Frontent که داخل موتور هست اول کدهای جدیدتون رو کامپایل می کنین و بعد مراحل و پکیج های بازی رو به اصطلاح Cook می کنین (فارسیش میشه می پزین:31:). در نهایت آنریل یه تک فایل با پسوند EXE می ده که پکیج نصب بازیتون هست و تمام کاری که کاربر نهایی باید انجام بده اینه که این فایل رو روی سیستمش اجرا کنه، همین.
ببخشین قبلا سوالتون مفهوم نبود. اگه باز سوالی بود بپرس.:8: فعلا بای.
این فقط برای ساختن بازی جنگی استفاده میشه ؟
tovamohammad
05-04-2010, 15:40
این فقط برای ساختن بازی جنگی استفاده میشه ؟
منظورت از بازی جنگی چیه؟ اگه منظورت اکشن هست باید بگم خیر، تقریبا هر بازی که تصور کنی رو میشه با UDK ساخت. البته به صورت پیش فرض موتور روی بازیهای FPS و TPS تنظیم شده ولی باهاش هر سبک بازی میشه ساخت، Sport, Strategic, Adventure, Simulation ,...
نمی دونم اگه منظورتو درست نفهمیدم!:13:
دوباره سلام Tovamohammad جان. اون مپی که گذاشته بودی کار نکرد ولی مشکلم خدارو شکر حل شد ! حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وقتی یک Trigger توی مپ می سازم دشمنامم که داخلش می رن اکشنش اجرا می شه . من می خوام یه جوری باشه که فقط وقتی خودم می رم داخلش اجرا بشه ؟؟ بازم ممنون بابت کمکات :40:
tovamohammad
05-04-2010, 23:23
دوباره سلام Tovamohammad جان. اون مپی که گذاشته بودی کار نکرد ولی مشکلم خدارو شکر حل شد ! حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که وقتی یک Trigger توی مپ می سازم دشمنامم که داخلش می رن اکشنش اجرا می شه . من می خوام یه جوری باشه که فقط وقتی خودم می رم داخلش اجرا بشه ؟؟ بازم ممنون بابت کمکات :40:
سلام
برای هر Trigger که می خوای فقط خودت باهاش کار کنی برو داخل کیسمت، روی event اون کلیک کن و توی Properties ، گزینه ی Player Only رو فعال کن، همین.
در مورد اون مپ هم دو حالت داره فقط، یا شما درست Cook نمی کنی و یا UDK شما خراب شده. در هر صورت یه چند تا عکس از مپ در حالت اجرا می گذارم ببین:
اینا همون 8 تا دکمه هست که اتفاقا تمامی trigger ها هم روی Player Only تنظیم شده بود.
این دو تا هم 3 تا بات رو نشون می ده که تو دو تیم مختلف هستند. اولیش با دکمه ی شماره 3 و دومی با دکمه ی شماره 4 ایجاد شده.
با این همه خوشحالم مشکلت حل شده.:8: فعلا بای.
برای هر Trigger که می خوای فقط خودت باهاش کار کنی برو داخل کیسمت، روی event اون کلیک کن و توی Properties ، گزینه ی Player Only رو فعال کن، همین.
سلام . شرمنده که این همه سوال می پرسم ولی این کارو کردم یعنی تیک Player Only پیشفرض تنظیم شده بود ولی فایده ای نداشت .
tovamohammad
06-04-2010, 10:59
سلام . شرمنده که این همه سوال می پرسم ولی این کارو کردم یعنی تیک Player Only پیشفرض تنظیم شده بود ولی فایده ای نداشت .
سلام، مشکلی نیست
نمی دونم چرا برات جواب نداده :13: ولی با این همه این راه به ذهنم رسید و این دیگه همیشه جواب میده:
بعد از Trigger Event داخل کیسمت بایدیه Compare Object بذاری که چک کنه اگه کاربر این تریگر رو فعال کرده کار انجام بشه یا برعکس. مقایسه کنندت دو تا آبجکت می خواد، برای اولیش نتیجه ی Instigator از Trigger رو باید بهش بدی و آبجکت دوم هم اون چیزی که مد نظرته. مثلا اینجا باید یه Variable از نوع Player ایجاد کنی و گزینه ی All Players رو توش غیر فعال کنی، همین.
اگه سعی کنی از دید برنامه نویسی به قضایا نگاه کنی، معمولا برای هر کار چند راه به ذهنت می رسه، که اگه یکیش جواب نداد، راحت میری بعدی.
این دیگه حتما حتما حتما حتما :31: جواب میده. با این همه اگه مشکلی بود بگو.
دستت درد نکنه ولی دسته Instigator به دسته های Compare Object وصل نمی شه . برای Instigator یه متغیر ساختم و با اون مقایسه کردم ولی فایده ای نداشت !!!!!
اینطوری :
tovamohammad
06-04-2010, 13:44
دستت درد نکنه ولی دسته Instigator به دسته های Compare Object وصل نمی شه . برای Instigator یه متغیر ساختم و با اون مقایسه کردم ولی فایده ای نداشت !!!!!
اینطوری :
الان دیگه مطمئن شدم که UDK شما مشکل داره. هم اون تیمه نشده بود که اینجا جواب داد هم این مورد. اینا که اینطور نیست یه جا کار کنن روی یه سیستم دیگه کار نکنن، همون شما UDK یا حتی ویندوزت مشکل دار شده. من این Play Announcement که تو عکس دیدی رو گذاشتم، خودم که می رفتم توی Volume کار می کرد، بقیه نه.
اگه هم خیلی از UDK خودت مطمئنی، مپتو بفرست ببینم کجاشو اشتباه گذاشتی.
Tovamohammad جان سلام. با عرض پوزش مشکل از خودم بود نه برنامه !!!! راستش در مورد تیم من توی Cook کردن مشکل داشتم و این بار مقدار Max Trigger رو باید 0 می کردم که یادم می رفت. آخه قبل از اینکه من برم داخل Trigger یه دشمن می رفت داخلش و چون روی 1 تنظیم شده بود از کار می افتاد. خیلی خیلی ممنون .:10:
NINJA0098
06-04-2010, 15:53
بابا کسی نمیخواد تو این مسابقه ای که من گذاشتم شرکت کنه ؟:41:
ضرر که نداره فقط چند تا عکس از مپی که ساختید بزارید تا یکی جایزه بگبره!!:20:(برای طراحی هنری )
اگه نمیخواید فقط بگید تا بیخیال بشم:19:
نینجا جان بازیت می خوای راجع به چی باشه؟
NINJA0098
06-04-2010, 16:47
نینجا جان بازیت می خوای راجع به چی باشه؟
موضوع مهم نیست مهم طراحی هنری مپه فقط از نقاط مختلف مپ تو حالت بازی تصویر بزارید و بگید سبک بازی قراره چی باشه(مثلا ترسناک یا استرتتزیک و کودکانه و...):8:
شرکت میکنی دیگه!!؟؟:10:
سلام . این Gnomon workshop راجع یه چیه ؟؟!!!!!
tovamohammad
06-04-2010, 19:25
Tovamohammad جان سلام. با عرض پوزش مشکل از خودم بود نه برنامه !!!! راستش در مورد تیم من توی Cook کردن مشکل داشتم و این بار مقدار Max Trigger رو باید 0 می کردم که یادم می رفت. آخه قبل از اینکه من برم داخل Trigger یه دشمن می رفت داخلش و چون روی 1 تنظیم شده بود از کار می افتاد. خیلی خیلی ممنون .:10:
سلام
خواهش می کنم، از این موارد پیش میاد، ایشالا در آینده بیشتر حواست جمعه:20:. قابلی نداشت خلاصه.:8:
سلام . این Gnomon workshop راجع یه چیه ؟؟!!!!!
بازم سلام:31:
Gnomon Workshop: Intro To UDK یه آموزش واسه UDK هست که فرقش با بقیه ی آموزشها اینه که کلی تر آموزش می ده، عوضش یه نکاتی رو یاد می ده که جای دیگه ندیدم یاد بدن. خودم بعد از دیدن اون با اینکه 5-4 تاآموزش دیگه قبلش دیده بودم، ولی سرعتم 30-20 درصد زیاد شد. توی لکچر 6 هم در مورد ایمپورت مدل و Collision اون بحث کرده. طرف یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست که از اولین بازی هایی بود که با UT3 اومد.
اگه هم می خوای بگیریش توی پست زیر توضیح دادم از کجا می تونی بگیری. تو اون سایت که رفتی یه سری فیلم دیگه هم داره، قیمتی نداره. توصیه می کنم هر کدومو نداری بگیر. من همه رو دارم الان، بد نیستن.
tovamohammad
06-04-2010, 19:33
سلام م م م م ...:11:
نمیدونید چقدر خوشحالم :27:بلاخره یه برنامه نویس تو دور و وریام پیدا کردم!!!!:27: راضیش کردم با هم یه بازی بسازیم الانم میخوایم شروع کنیم واسه همین میخوام یه عیدی بهتون بدم :10::
یه مسابقه ی ساخت مپ برای udk میزارم به نفر اول یه اکانت rapid leech میدم که بتونه از rapidshare و megaupload و netload
hotfileرایگان دانلود کنه
نیاز به گذاشتن خود مپ نیست فقط از مپ ار نماهای مخطلف عکس بزارید.موضوع طراحیه هنریه مپه
امیدوارم مدیرا مخالفت نکنن:43:
بابا کسی نمیخواد تو این مسابقه ای که من گذاشتم شرکت کنه ؟:41:
ضرر که نداره فقط چند تا عکس از مپی که ساختید بزارید تا یکی جایزه بگبره!!:20:(برای طراحی هنری )
اگه نمیخواید فقط بگید تا بیخیال بشم:19:
سلام
اول از همه خوشحالم که تیمت جور شده، اگه یه وقت آبدارچی چیزی خواستی بگو منم بیام توتیمت:46:.
در مورد مسابقه متاسفانه من الان توی قسمت های دیگه ی بازیم و مدته Level Design کار نکردم، فقط اگه یکی از کارای قبلیم به دردت بخوره. با این همه ایده ی خیلی خوبیه و چه من اومدم چه نه شما پشتشو داشته باش، جالبه.
طرف یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست که از اولین بازی هایی بود که با UT3 اومد.
چه جالب دستت درد نکنه. حتما می خرمش. بابت همه کمک هاتم ممنون. :20:
tovamohammad
06-04-2010, 20:15
هر چی پست می دم نمیاد، تا نیم ساعت پیش هم پست دادم ولی الان 4-5 بار زدم نمیاد، چرا؟
-------------
مثل اینکه پستایی که نمیومد ازم یهویی همه با هم اومده. من خالی می کنم بالایی ها رو، مدیرا یه زحمت بکشن اگه مسئله ای داره این پست های خالی بالا رو پاک کنن.
ممنون.
منظورت از بازی جنگی چیه؟ اگه منظورت اکشن هست باید بگم خیر، تقریبا هر بازی که تصور کنی رو میشه با UDK ساخت. البته به صورت پیش فرض موتور روی بازیهای FPS و TPS تنظیم شده ولی باهاش هر سبک بازی میشه ساخت، Sport, Strategic, Adventure, Simulation ,...
نمی دونم اگه منظورتو درست نفهمیدم!:13:
درسته همین منظورم بود :31:
حالا برنامه نویسیش به چه زبونی هستش ؟
tovamohammad
07-04-2010, 12:48
درسته همین منظورم بود :31:
حالا برنامه نویسیش به چه زبونی هستش ؟
زبون اصلیش Unreal Scriptهست، سینتکسش شبیه ++C و Java هست ولی یه سری ویژگی مخصوص ساخت بازی داره از جمله State و Event که برای بازی خیلی مهمن. البته با ++C هم می تونی براش کد بنویسی، ولی کدهایی که الان به صورت Free روی UDK ست، Unreal Script هست.
یه سری کتاب هست به نام Mastering Unreal Technology، 3 جلده، جلد 1 و 2 رو می تونی بگیری ولی جلد 3 هنوز ریلیز نشده، تاریخ ریلیز هم دقیق مشخص نیست ولی امشال میادش. این جلد سوم کامل مربوطه به Unreal Script. در مورد کیفیت کتاب ها هم میشه گفت تنها کتاب های بدرد بخور Unreal همین هاست، شرکت 3DBuzz که آموزشهای رسمی UDK رو ساخته، اینو نوشته، هر جلد 3 نویسنده داره، یکیش Jason Busby رئیس 3DBuzz هست ویکیش هم Zak Parrish مدیر عملیاتی 3DBuzz که من خیلی ازش خوشم میاد، وهمه ی آموزش های رسمی UDK رو هم خودش پر کرده. اگه این ویدئو ها رو نداری از لینک زیر بگیر، رایگان و قانونی:
سوالی بود بپرس.:8: فعلا بای.
NINJA0098
07-04-2010, 13:02
سلام
اول از همه خوشحالم که تیمت جور شده، اگه یه وقت آبدارچی چیزی خواستی بگو منم بیام توتیمت:46:.
در مورد مسابقه متاسفانه من الان توی قسمت های دیگه ی بازیم و مدته Level Design کار نکردم، فقط اگه یکی از کارای قبلیم به دردت بخوره. با این همه ایده ی خیلی خوبیه و چه من اومدم چه نه شما پشتشو داشته باش، جالبه.
ممنون همون كاراي قديمي رو بزار تا حالا سه نفر شركت كردن با شما ميشه 4 تا. :10:
زودتر عكس بازي هاتونو بفرستين با pm خصوصي فقط.
ازتون ممنون:40:
سلام . چطوری می شه تعیین کنیم که اگه مثلا دکمه R رو کیبورد فشار بدیم یه اکشنی براش اجرا بشه ؟
tovamohammad
07-04-2010, 21:13
سلام . چطوری می شه تعیین کنیم که اگه مثلا دکمه R رو کیبورد فشار بدیم یه اکشنی براش اجرا بشه ؟
سلام
من فقط یه راه بلدم، ممکنه راه های ساده تری هم پیدا کنی.
اول از شاخه ی UDK/UDK-xxx-xx/UTGame/Config یه بکاپ بگیر، ضرر نداره، بعد فایل UTInput.ini رو از داخلش باز کن. حالا باید کلید R رو به یه Command یا Function به اصطلاح Bind کنی. توی Section بالایی این فایل بگرد کلید مورد نظر رو پیدا کن، و اگه نیست یکی بساز(با کپی کردن یکی از کلید های موجود در فایل)، الان باید Command رو به اون چیزی که می خوای تغییر بدی، مثلا یه function رو باهاش صدا بزن، و بعد اون Function رو داخل کدت بنویس، حواست باشه از کلمه ی کلیدی exec اول تعریف تابع استفاده کنی. توضیحات بیشتر راجع به Key Binding رو اینجا پیدا می کنی:
و
البته این روش زیاد ساده نیست، ولی من راه دیگه ای بلد نیستم.:13: اگه مسئله ای بود بگو.:8: فعلا بای.
زبون اصلیش Unreal Scriptهست، سینتکسش شبیه ++C و Java هست ولی یه سری ویژگی مخصوص ساخت بازی داره از جمله State و Event که برای بازی خیلی مهمن. البته با ++C هم می تونی براش کد بنویسی، ولی کدهایی که الان به صورت Free روی UDK ست، Unreal Script هست.
یه سری کتاب هست به نام Mastering Unreal Technology، 3 جلده، جلد 1 و 2 رو می تونی بگیری ولی جلد 3 هنوز ریلیز نشده، تاریخ ریلیز هم دقیق مشخص نیست ولی امشال میادش. این جلد سوم کامل مربوطه به Unreal Script. در مورد کیفیت کتاب ها هم میشه گفت تنها کتاب های بدرد بخور Unreal همین هاست، شرکت 3DBuzz که آموزشهای رسمی UDK رو ساخته، اینو نوشته، هر جلد 3 نویسنده داره، یکیش Jason Busby رئیس 3DBuzz هست ویکیش هم Zak Parrish مدیر عملیاتی 3DBuzz که من خیلی ازش خوشم میاد، وهمه ی آموزش های رسمی UDK رو هم خودش پر کرده. اگه این ویدئو ها رو نداری از لینک زیر بگیر، رایگان و قانونی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوالی بود بپرس.:8: فعلا بای.
همشون تصویری بودن اگه میشه لینک جایی که لینک کتاب وجود داره رو بدی ؟:11:
tovamohammad
08-04-2010, 05:11
همشون تصویری بودن اگه میشه لینک جایی که لینک کتاب وجود داره رو بدی ؟:11:
اون کتاب Unreal Script ،که گفتم هنوز نیومده.جلد 1 و 2 رو هم لینک دایرکت ندارم، فقط این تورنتو دارم:
با این همه اگه می خوای UDK کار کنی، حتما اون ویدئو ها رو بگیر، لازمه.
تا بعد.:8:
NINJA0098
08-04-2010, 13:05
سلا م به همه
کسی میدونه برای اینکه کاراکتر تو شروع بازی اسلحه دستش نباشه چیکار باید بکنیم
tovamohammad
08-04-2010, 13:07
سلا م به همه
سلام
منظورت از کاراکتر بات ها هستند یا پلیر؟:13:
NINJA0098
08-04-2010, 13:11
player البته اگه بات رو هم بگی که نور علی نوره:27:
NINJA0098
08-04-2010, 13:21
من تو فروم epic عضو شدم ولی اجازه ی پست دادن به من نمیده حتی اجازه نمیده مشخصات خودمو ببینم چکار کنم:41:
tovamohammad
08-04-2010, 13:44
سلا م به همه
player البته اگه بات رو هم بگی که نور علی نوره:27:
سلام باز. بات که کاری نداره. داخل Actor Factory توی قسمت Factory گزینه ی Give Default Inventory رو غیر فعال کن.
اما قضیه ی پلیر پیچیده تر از این حرف هاست. ببین در حقیقت شما الان هر بار که یه مپ می سازی به صورت پیش فرض داری یه بازی Deathmatch باهاش ایجاد می کنی، اگه بخوای بازیت غیر از این باشه باید خودت مشخص کنی. راه کلیش هم این هست که یه کلاس از GameInfo مشتق کنی و توش یه Prefix برای بازیت تعریف کنی، مثلا MG برای MyGame (الان DM برای DeathMatch و VCTF برای Vehicle Capture The Flag تعریف شدن) و اونوقت توی اون کلاس بازیت رو هر طور که می خوای برنامه نویسی کنی. بعدش تنها کاری که برای مپ هات باید انجام بدی اینه که اول اسم مپ -MG بذاری. می دونم یه مقدار پیچیده هست، شاید راه ساده تری برای کار شما باشه ولی من اینو بلدم که روی کل بازی اثر می ذاره.
البته یه راه آسپیرینی داری:
برای این راه از نود Give Inventory استفاده کن. دو گزینه ی اول رو فعال کن و پلیر رو به عنوان Target بهش بده. حواست باشه تیک All Players رو داخل متغیر پلیر برداری. اگه هم می خوای از اول مر حله این اتفاق بیافته مثل عکس بالا باید حداقل نیم ثانیه Delay قبلش بذاری.
من این راهو توصیه نمی کنم به دو دلیل:
1.کاربر نیم ثانیه اسلحه رو می بینه.
2. زمان اجرا موقعی که به نود Give Inventory می رسی برنامه یه Warning می ده.
دیگه انتخابش با خودت. اگه مشکلی بود بگو.:8: فعلا بای.
tovamohammad
08-04-2010, 14:22
من تو فروم epic عضو شدم ولی اجازه ی پست دادن به من نمیده حتی اجازه نمیده مشخصات خودمو ببینم چکار کنم:41:
من مدته اونجا عضوم ولی مشکلی نداشتم.:5: شما اگه می تونی یه اکانت دیگه هم راه بنداز و با اون تست کن. اگه نشد باید یه میل به قسمت ساپورت بدی تا برات بررسی کنن.
دوستان سلام
من یک 3ی کار هستم و تقریبا کارم خوبه و .... طراحی محیط بازی هم داشتم البته ساخته نشد !!!!
این یک از کارام هست (چون حجمش زیاد بود و من فتوشاپم لایسنس اکسپایر شده این جوری شد!)
ببخشید فقط اینا برای معرفی خودم بود :11:
اما یه سوال داشتم :
من قرار هست با یک نفر برای یک شرکت مبل سازی برنامه ای طراحی کنم در محیطی ریل تایم بتونه به ریل ترین حالت متریال مبل هارو عوض کنه و متریالی که مشتری میپسنده رو برای انتخاب مشتری تو محیط بهش نشون بده من خودم فکر کردم که حتما باید این برنامه رو توی یک محیط بازی سازی و با استفاده از یک انجین بسازم با شرایط زیر :
1 - متریال ها قابلیت تعویض داشته باشند
2 - محیط باید تا حد ممکن به واقیت نزدیک باشه
3 - بعد از انتخاب مبل , باید به یک صحنه که مثل محیط بازی میمونه ولی از یک طرح دکوراسیون داخلی درست شده وارد بشه و مشتری بتونه داخل اون محیط اون مبل ها رو ببینه
نکته : من از موتوری می خوام استفاده کنم که بتونه رنگ ها رو به طبیعی ترین شکل ممکن نشون بده چون مبل ها باید توسط مشتری انتخاب بشن و نمی خوام متریالی که انتخاب میکنه زیاد با واقعیت تفاوت داشته باشه .
من با توجه به این مسائل فکر میکنم udk3 بهترین انتخاب باشه ولی آیا من میتونم توی این گیم انجین برنامه مبل رو پیاده کنم ؟
آیا میتونم توی منو ها مانوور بدم و هر چی خواستم درست کنم ؟
اگر کسی تونست کمک کنه ممنون میشم
در ضمن 3 بعدی سازی کل کار ها با من هست .ساخت متریال ها برای برنامه هم با من . نور پردازی هم با من اگر کسانی که در اینجا فعالیت میکنن مایل بودن میتونن همکاری کنن و مزد در آمدشون هم بگیرن
البته من به کسی احتاج دارم که با این موتور کاملا آشنا باشه و جواب سوالات منو بدونه
ممنونم دوستان گرامی
Moh3en_DDD
08-04-2010, 21:27
دوستان سلام
من یک 3ی کار هستم و تقریبا کارم خوبه و .... طراحی محیط بازی هم داشتم البته ساخته نشد !!!!
این یک از کارام هست (چون حجمش زیاد بود و من فتوشاپم لایسنس اکسپایر شده این جوری شد!)
اما یه سوال داشتم :
من قرار هست با یک نفر برای یک شرکت مبل سازی برنامه ای طراحی کنم در محیطی ریل تایم بتونه به ریل ترین حالت متریال مبل هارو عوض کنه و متریالی که مشتری میپسنده رو برای انتخاب مشتری تو محیط بهش نشون بده من خودم فکر کردم که حتما باید این برنامه رو توی یک محیط بازی سازی و با استفاده از یک انجین بسازم با شرایط زیر :
3 - بعد از انتخاب مبل , باید به یک صحنه که مثل محیط بازی میمونه ولی از یک طرح دکوراسیون داخلی درست شده وارد بشه و مشتری بتونه داخل اون محیط اون مبل ها رو ببینه
نکته : من از موتوری می خوام استفاده کنم که بتونه رنگ ها رو به طبیعی ترین شکل ممکن نشون بده چون مبل ها باید توسط مشتری انتخاب بشن و نمی خوام متریالی که انتخاب میکنه زیاد با واقعیت تفاوت داشته باشه .
من با توجه به این مسائل فکر میکنم udk3 بهترین انتخاب باشه ولی آیا من میتونم توی این گیم انجین برنامه مبل رو پیاده کنم ؟
در ضمن 3 بعدی سازی کل کار ها با من هست .ساخت متریال ها برای برنامه هم با من . نور پردازی هم با من اگر کسانی که در اینجا فعالیت میکنن مایل بودن میتونن همکاری کنن و مزد در آمدشون هم بگیرن
البته من به کسی احتاج دارم که با این موتور کاملا آشنا باشه و جواب سوالات منو بدونه
ممنونم دوستان گرامی
سلام
این کارها مخصوص نرم افزار Quest 3D هست .
هم برای این کارها خیلی راحت تر از UDK هست هم اگه میخوایند به واقعیت نزدیک تر باشه Quest به نظر من خیلی واقعی تر میشه ( چون اصلا برا این کار ساخته شده ) . هم اینکه به راحتی مدلی که توی نرم افزار های سه بعدی ساختید میتونید با متریالش وارد Quest بکنید . ولی مثل اینکه UDK یکم دنگ و فنگ داره .
نمونه هایی که میشه به متریال طبیعی هم ربطش داد که با Quest ساختند :
بسیار سپاس گذارم دوست من جواب پست من رو دادید
ولی محیط کوئست به اندازه udk پیشرفته نیست من محیطی در حد انریل میخواهم آیا میتونم با مشخصاتی که گفتم از اون خروجی بگیرم ؟
tovamohammad
08-04-2010, 23:42
دوستان سلام
اما یه سوال داشتم :
ممنونم دوستان گرامی
سلام دوست عزیز
خوشحالم که کسانی توی ایران هستند که فقط سادگی موتور براشون مهم نیست و نتیجه کار اولویت اولشونه.:20: مشخصه که شما اطلاعاتی راجع به موتور ها داری که الان این موتور رو انتخاب کردی. Features این موتور رو می تونی به راحتی روی خط پیدا کنی، با این همه این صفحه یه تعدادی از مشخصه های گرافیکی موتور رو لیست کرده:
در مورد 3 تا شرط کارت که گفتی:
1.متریال ها به راحتی و بدون کدنویسی قابل تغییر و تعویض هستند، باتوجه به وجود کیسمت و مخصوصا Material Instance.
2.همون طور که حتما اطلاع داری، این موتور جزو بهترین موتور های حال حاظر هست و اولین موتوری هم هست که به صورت حرفه ای برای ساخت بازی و شبیه سازی به وجود اومد. در نتیجه نگران واقعی در اومدن کارت نباش، مشخصه های زیادی از جمله HDR Color و امکانات Post Processing های سلسله مراتبی، از جمله مواردیه که به واقعی جلوه دادن کار کمک شایانی می کنن.
3. این کار رو هم می تونی به کمک کیسمت و (در صورت نیاز) Unreal Script انجام بدی و برای موتور زحمتی نداره.
راجع به رنگ هم که گفتی همون HDR Color و سیستم بی نظیر Lighting آنریل مخصوص این کاره. در مورد متریال ها هم یه مژده بهت بدم که آنریل یکی از انعطاف پذیر ترین محیط های ویرایش متریال رو داره، وقتی کار کردی حرف منو تصدیق می کنی. :5:
درسته که بعضی از قسمت ها داخل این موتور به کنترل بیشتری نسبت به موتور های رایگان فعلی نیلز داره، ولی این به این خاطره که از ابتدای ساخت این موتور، در عین اینکه هدف شرکت های طرف سوم بودن ولی اولویت با کیفیت کار بوده و هیچ کجا کیفیت رو فدای سادگی یا خوشدستی نکرده. که متاسفانه ما ایرانی ها به خاطر تنبلی مون این خصیصه برامون بیش از حد مهم شده، با این همه فکر می کنم شما هم با بنده موافق باشی که عقیده دارم کار خوب زحمت داره.:46:
در نهایت یه نکته رو بهت بگم، این موتور تقریبا محدودیتی برات ایجاد نمی کنه، تنها محدودیت اطلاعات و تلاش منو شما داخل این موتوره. و در جواب سوالت، بله، می تونی این برنامه رو توی آنریل به شکل قابل قبولی در بیاری، تنها فاکتور هایی هم که نیاز داری اطلاعات فنی کافی و تبل نبودنه:31: که از عکس بالا خوشبختانه این طوری نیستی.:20:
امید وارم جوابتو گرفته باشی.:20: اگه سوالی بود بپرس.:8: تا بعد.
واقعا سپاس گذارم دوست عزیز خیلی لطف کردی
دوست نازنین شما میتونید با من همکاری کنید؟
tovamohammad
09-04-2010, 10:30
واقعا سپاس گذارم دوست عزیز خیلی لطف کردی
دوست نازنین شما میتونید با من همکاری کنید؟
خواهش می کنم، دوستان دیگری هم مثل شما به بنده لطف داشتن. متاسفانه من دستم حسابی بنده،:13: شما چه جور همکاری مد نظرتونه؟ اگه وقتم اجازه بده مشکلی نیست.:5: لطفا جواب رو پ.خ کنین که این طور پست ها به درد دوستان نمی خوره. ممنون.
tovamohammad
11-04-2010, 14:28
سلام دوستان
چیه جدیدا پستی نیست؟ چه خوب،:27: انگار همه ی دوستان در حد تیم ملی قوی شدن، دیگه مشکلی توی UDK ندارن، خب اگه همچینه لطفا اعلام موجودیت کنین که حالا ما سوالامونو از شما بپرسیم.:31:
امروز خبردار شدم که دو تا آموزش خوب این ماه میاد (حد اقل دو تا).
یکی از Eat3D که 5 تا آموزش واسه UDK تا الان داده. این دی وی دی 10 روز دیگه میاد و راجع به نورپردازی حرفه ای و Post Processing هستش:
یکی هم از همون Gnomon Workshop خودمون:31: ، این یکی راجع به متریال های پیشرفته هستش. این هم از همون آقای Waylon Brinck هست که آموزش قبلی Gnomon رو داده. همون که گفتم طراح Medal Of Honor: Airborn هست.
وقتی اینا اومد اگه لینکی ازشون پیدا کردم میذارم.:8: تا بعد.
tovamohammad
11-04-2010, 14:36
طرف یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست که از اولین بازی هایی بود که با UT3 اومد.
چه جالب دستت درد نکنه. حتما می خرمش. بابت همه کمک هاتم ممنون. :20:
خواهش می کنم، قابلی نداشت.یارو خیلی وارده،آموزششو ببینی می فهمی منظورمو، اسمش Waylon Brinck هست و واسه EA کار می کنه. همون طور که تو پست قبلی گفتم قراره این ماه یه آموزش دیگه هم از Gnomon بیاد در مورد متریال های پیشرفته که از همین شخصه. راستی یه مصاحبه Gnomon باش کرده، می تونی اینجا بخونی:
عکس خودشم بالای صفحه هست.:8: فعلا بای.
NINJA0098
12-04-2010, 07:51
خوب من آموزش جديد روساختم ميتونيد از لينك زير بگيريد::40:
NINJA0098
12-04-2010, 08:05
يه موضوعي !! حدود 15 نفر تو مسابقه ي من شركت كردن بعضي ها ايميل دادن اما هيچ كدوم از كارا طراحي هنري نداره فقط چند تا اتاق با متريال هاي مختلف گذاشتين من طراحي هنري ميخوام مثل دوتا عكس زير فقط 10 دقيقه وقتمو گرفت (حالا شما يه ساعت وقت بزارين يه چيز بهتر بسازين با طراحي بهتر) يعني از افكتا استفاده كنين
EbiPenMan
12-04-2010, 11:35
سلام به همگی
یه سوال داشتم:
من از 3d max یه مپ اکسپورت کردم برای udk. توی مکث مپم آبجکت هاش جدا از هم هستن. ولی توی آنریل همه رو یه آبجکت می شناسه. نمیدونم گروپشون کرده یا ....
تو کانتنت های خود آنریل نگاه کردم دیدم هر آبجکت رو جداگانه تو پکیج گذاشته و به این نتیجه رسیدم که باید هر آبجکت مپم رو جداگانه اکسپورت کنم؟ آیا درسته؟
اگه اینطوری هست که کارم زیاد میشه. شما چی میگید ؟ یکی یکی آبجت ها رو باید اکسپورت کنم یا راه دیگه ای تو آنریل هست که بشه از همون فایل مپم به هر آبجت دسترسی داشته باشم؟
tovamohammad
12-04-2010, 14:24
سلام به همگی
یه سوال داشتم:
من از 3d max یه مپ اکسپورت کردم برای udk. توی مکث مپم آبجکت هاش جدا از هم هستن. ولی توی آنریل همه رو یه آبجکت می شناسه. نمیدونم گروپشون کرده یا ....
تو کانتنت های خود آنریل نگاه کردم دیدم هر آبجکت رو جداگانه تو پکیج گذاشته و به این نتیجه رسیدم که باید هر آبجکت مپم رو جداگانه اکسپورت کنم؟ آیا درسته؟
اگه اینطوری هست که کارم زیاد میشه. شما چی میگید ؟ یکی یکی آبجت ها رو باید اکسپورت کنم یا راه دیگه ای تو آنریل هست که بشه از همون فایل مپم به هر آبجت دسترسی داشته باشم؟
سلام
روند کار شما کاملا اشتباهه. باید اول یه تحقیق چند ساعته راجع به Level Creation می کردی بعد شروع می کردی به ساخت مپ.
اولا که Unreal نمی تونه یه همچین مدلی رو به عنوان مپ بپذیره، ثانیا اگه شما با یه ترفندی مدلتو به عنوان مرحله وارد کردی (یا مثل 3D Game Studio که مدلتو فبول می کنه)، ده ها مشکل از اون لحظه به بعد پیش میاد، از جمله اینکه Collision ها نابود می شه، و مهمتر از همه به خاطر اینکه کل بیس مرحله یک مدل هست، عملا هیچ موتوری نمی تونه از Occlusion استفاده کنه، یعنی کل مپ همیشه توی رم کارت گرافیک می مونه(فرض کن یک هکتار مپت وسعتشه، با صد ها ساختمون و جزییاتی مثل در و پنجره، در صورتی که دوربین فقط داخل یه اتاق 12متری رو می بینه) در حالت عادی فقط اون اتاق داخل رم گرافیکه، ولی در حالتی که شما می ری کل مپ همیشه لود هست. این قضیه این قدر مهمه که مپ که هیچی،حتی اگه یه مدل بزرگ مثل یه کوه رو می خوای بیاری توی Unreal باید چند مش جدا اکسپورت کنی و بیاری.
مثلا اگه می خواستن یه مرحله ی Gears Of War II رو داخل مکس طراحی کنن، باید بازیو روی یه سرور IBM با 96 هسته ی Xeon،:18: رم 48gig ddr3 و یه گرافیک تسلا از Nvidia که 960 هسته ی گرافیکی داره، اجرا کنی.:18:
هیچ وقت و برای هیچ موتوری، تاکید می کنم هیچ وقت مرحله رو داخل یه نرم افزار مدلینگ طراحی نکن. حتی اگه مپ خالی باشه چه برسه الان که آبجکت ها رو هم گذاشتی داخلش.
شما به دید مدلینگ به قضیه نگاه کردی، شما دیدی میان یه مرحله رو مثلا برای یه کار تبلیغاتی داخل مکس می سازن و یه Camera هم میره داخل مپ چند دقیقه می چرخه، بعد یه ویدئو ازش می گیرن. ولی یه مقدار فکر کن. اون رندری که می بینی یه وقت یه هفته روی یه شبکه متشکل از 10 تا سیستم انجام شده تا نتیجه بدست اومده. بازی زمین تا آسمون با این قضیه فرق می کنه. بازی که شما می سازی رو کارت گرافیک بدبخت باید توی هر ثانیه متوسط 60 بار رندر کنه، هر ساعت میشه متوسط 216000 بار رندر.:18: پس به ناچار باید از قوانین ساختش هم تبعیت کنی.
راهی هم که الان داری اینه که بیای مپتو از اول داخل Unreal Ed طراحی کنی. البته می تونی اون آبجکت هارو جدا اکسپورت کنی و به عنوان Static Mesh ایمپورت کنی.
همیشه سعی کن اول اطلاعات لازم رو بدست بیاری بعد شروع به ساخت کنی. اگه هم منبعی نداری بگو بهت معرفی کنم. مشکلی بود بگو.:8: فعلا بای.
AMIR REZAs
12-04-2010, 16:11
سلام
دوستان من چند تا سوال داشتم.
1.طراحی مدل تو آنریل چه طوره؟؟ میشه مدل خوبی ساخت؟؟
2.برنامه نویسیش چی؟؟ از 3d game سخت تره؟؟
3.کلا چه فرقی با 3d game داره؟؟
ممنون
parvizamd
12-04-2010, 16:55
تضمین می کنم از 3d game studio سختره
tovamohammad
12-04-2010, 18:25
سلام
دوستان من چند تا سوال داشتم.
1.طراحی مدل تو آنریل چه طوره؟؟ میشه مدل خوبی ساخت؟؟
2.برنامه نویسیش چی؟؟ از 3d game سخت تره؟؟
3.کلا چه فرقی با 3d game داره؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز
1.کلا طراحی مدل باید داخل یه نرم افزار مدلینگ مثل 3Ds Maxیا Maya یا XSI انجام بشه. البته می تونی با Builder Brush داخل Unreal Ed که کارش طراحی ساختمان ها و بیس مرحله هست، مدل هم طراحی کنی، ولی هم ساده تر از آب در میاد، هم امکاناتش کمتره. کلا هر کسی را بهر کاری ساختند.:21: در ضمن اگه هم بیای اینجا مدلتو طراحی کنی، از تمامی مزایایی که Static Mesh ها دارند، مثل قابلیت Optiomize بازی، صرف نظر کردی.:41:
توی صنعت بازی به طور کلی روند قرار دادن یه مدل داخل بازی این جوریه: مدل داخل نرم افزار مدلینگ طراحی و مپینگ میشه، Texture داخل نرم افزاری مثل Photoshop طراحی میشه، Normal از نزم افزاری مثل Mudbox یا ZBrush به دست میاد(البته این برای کیفیت بالای کاره و می تونی این مورد رو نری)، بعد تمامی این اجزا داخل موتور ایمپورت می شن و کنار هم قرار می گیرن.
2و3.برنامه نویسی UDK به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه ++C و Java داره، و مخصوص ساخت بازی طراحی شده، به عنوان مثال Event و State داخل خود زبان تعبیه شده. البته با ++C هم می تونی براش کد بنویسی، ولی سورسی که الان در اختیار UDK کار ها هست، فقط قسمت Unreal Script رو داره و در نتیجه شما راحت تری با این کار کنی.
در مورد 3D Game Studio که سوال کردی، من کار نکردم و نمی تونم مقایسه کنم، راستش همون اول که پروژه های اجرا شده با اونو دیدم، باعث شد 3D Game Studio حتی جزو گزینه هام هم نباشه.
البته یه موردی هست، نمی دونم اونجا چیزی شبیه Unreal Kismet داری یا نه.:13: Unreal Kismet در حقیقت یه محیط Visual Scripting هست، یعنی بدون نوشتن یه خط کد می تونی یه مرحله ی کامل رو طراحی کنی، یا یه قسمتی از Gameplay بازی رو بدون کد دربیاری:
به عنوای مثال توی این عکس که از محیط Kismet هست، وقتی کاربر به در نزدیک بشه، در باز میشه، دو تا صدا پخش میشه، و وقتی از در دور بشه، در بسته میشه و دو تا صدا هم اونجا پخش میشه. تمام اینها بدون کد نویسی، تازه حرکت در خطی نیست، و با اون نود نارنجی که می بینی انیمیشن سازی شده. این به این معنی نیست که دیگه به کدنویسی نیازی نیست، فقط خیلی کمتر نیازه.
یه آدرس می دم UDK و 7-8 تا دیوی دی آموزشی براش رو گذاشته واسه فروش، البته هدفش کسب درآمد نیست و قیمتهاش ارزونه، همش میشه 8-7 تومن، اگه هم نخواستی فقط UDK رو بگیر، 500 تومنه، راسه یه بستنی:27:. خودت یه هفته باش کار کنی می تونی مقایسه کنی. من نمی تونم بگم کدوم ساده تره ولی می تونم بگم نتیجه ای که این دو تا برات درست می کنن حتی قابل قیاس هم نیست:
مثلا این یه عکس از پروژه ی قبلیمه که آپ داشتم. تو کار نور ها و متریال ها برو. تازه من وارد نیستم، اگه می خوای باید گرافیک Gears Of War 2 رو ببینی تا بفهمی گرافیک یعنی چی.:5:
از اینجا می تونی UDK رو دانلود کنی:
اینم لینکه اون فروشگاه، قسمت نرم افزارش:
و این هم قسمت آموزش هاش:
اینا رو بگیر. اگه مشکلی بود بگو.:8: فعلا بای.
tovamohammad
12-04-2010, 18:35
سلام دوست عزیز
به نظر من تا یه نفر سوار دو تا ماشین نشه نمی تونه بگه کدوم نرم تره. شما هم تا با هردوش کار نکنی، نمی تونی بگی کدوم سخت تره، با این همه یکی دیگه از دوستان هم یه همچین مسئله ای رو پرسیده بود. تو پست بالا جواب دادم، شما هم پست بالایی رو بخون.
اگه سوالی بود در خدمتم.:8: تا بعد.
AMIR REZAs
12-04-2010, 19:02
سلام
دستت درد نکنه خیلی توضیح خوبی دادی:10:
فکر میکنم گرافیک سازیش خیلی خوب باشه .
راستی تو تا حالا باهاش بازی ساختی؟؟لینک بذار.... ببینم چه طوره....
پرویز جون این خیلی خوبه ....
فکر نکنم زیاد هم سخت باشه....
حالا باید ببینم چی میشه . دانلودش کردم ، فقط مشکلم اون برنامه ای.NET هست که هنوز دانلودش نکردم.
پرویزجون شما هم برو کافی نتی چیزی دانلودش کن.
tovamohammad
12-04-2010, 19:21
سلام
دستت درد نکنه خیلی توضیح خوبی دادی:10:
فکر میکنم گرافیک سازیش خیلی خوب باشه .
راستی تو تا حالا باهاش بازی ساختی؟؟لینک بذار.... ببینم چه طوره....
پرویز جون این خیلی خوبه ....
فکر نکنم زیاد هم سخت باشه....
حالا باید ببینم چی میشه . دانلودش کردم ، فقط مشکلم اون برنامه ای.NET هست که هنوز دانلودش نکردم.
پرویزجون شما هم برو کافی نتی چیزی دانلودش کن.
سلام، خواهش می کنم قابلی نداشت
من در حال حاضر دارم یه بازی باش می سازم و دو تا پروژه شبیه سازی. شما اگه بازی نوشته شده با این انجین رو می خوای تو صفحه ی زیر 6-5 تا بازی که با UDK افراد یا تیم های کوچیک نوشتن رو گذاشته واسه دانلود. 3-2 تاش سورس کامل هم داره:
اون برنامه ی Net. رو هم می تونی از اینجا بگیری:
پرویز خان هم مثل اینکه اینترنت خوب نداشت، اگه همه اونا رو بخره خیلی به صرفه تره براش.
NINJA0098
13-04-2010, 13:26
خوب اين آموزش ساخت متريال قسمت دوم :
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
اتفاقا من تضمين ميكنم خيلي راحته حتي از 3d game studio :46:
حتي لذت بخشه:27:
AMIR REZAs
13-04-2010, 13:33
واقعا !!!:18:
شما با 3d game کار کردید؟؟
AMIR REZAs
13-04-2010, 16:16
سلام
آقا محمد مطمئنی اگر Dotnetfx35 رو دانلود کنم ، میتونم آنریل رو نصب کنم؟؟
من الان در حال دانلودش هستم....
tovamohammad
13-04-2010, 18:47
سلام
آقا محمد مطمئنی اگر Dotnetfx35 رو دانلود کنم ، میتونم آنریل رو نصب کنم؟؟
من الان در حال دانلودش هستم....
سلام
بله Net Framework 3.5 sp1. تنها پیش نییاز نرم افزاری UDK هست. البته اگه کسی Windows 7 داشته باشه نیازی به نصبش نیست.:8: تا بعد.
AMIR REZAs
13-04-2010, 21:17
بفرما اینم اروری که میخوام آنریل رو نصب کنم میده بعد از این همه بدبختی:31::
ضمنا .NET نصب شده.
tovamohammad
13-04-2010, 21:29
بفرما اینم اروری که میخوام آنریل رو نصب کنم میده بعد از این همه بدبختی:31::
ضمنا .NET نصب شده.
خوب می گه پکیج خرابه. این یعنی فایلی که دان کردی خراب دان شده. شما با چه دانلودری دانلود کردی اینو؟:13:
AMIR REZAs
14-04-2010, 12:14
خوب می گه پکیج خرابه. این یعنی فایلی که دان کردی خراب دان شده. شما با چه دانلودری دانلود کردی اینو؟:13:
با هیچی.... خود فایرفاکس.
tovamohammad
14-04-2010, 13:16
با هیچی.... خود فایرفاکس.
سلام
شما هر چقدر که اینترنتت خوب باشی فایل به این حجم رو با دانلودر نگیر، من با 512 و 1مگ هم فایل کمتر از 40-30مگ رو با بروزر می گیرم، تازه اونم با Opera که ازش مطمئنم. در ضمن اون فایل یا UDK نیست :13: و یا ناقص دانلود شده حجم آخرین ریلیز UDK هست 550مگ.
یه پ.خ دادم و اونجا گفتم از چی استفاده کنی.
امیدوارم دیگه مسئله ای نداشته باشی.:8: تا بعد.
سلام کسی سایتی سراغ داره که کسایی که با این موتور بازی میسازن بزارن اونجا
اگه داره لطفا ادرس سایت رو بزاره
tovamohammad
15-04-2010, 12:07
سلام کسی سایتی سراغ داره که کسایی که با این موتور بازی میسازن بزارن اونجا
اگه داره لطفا ادرس سایت رو بزاره
سلام دوست عزیز
من که دیروز تو پست زیر بهتون گفته بودم Showcase آنریل.
اگه نتونستی آدرسشو پیدا کنی، اینه لینکش:
همه ی بازی هاشو می تونی دانلود کنی، 3-2 تاش سورس کامل هم داره. البته در آینده توی همین آدرس کارای بیشتری می بینی، جون UDK تازه چند ماهه اومده. قبلا با Unreal Engine 3 افراد فقط Mod می ساختن.
این مد هایی که با UE3 برای Gears Of War ساختن:
اینم بیش از 200 مد که برای Unreal Tournament 3 ساخته شده:
سوالی بود بپرس، فعلا بای.
tovamohammad
16-04-2010, 01:03
سلام به همه ی دوستان
امروز خبر دار شدم که یه قابلیت جدید به Viewport آنریل اصافه شده به نام Depth Dependent که معنیش میشه وابسته به عمق. مزیتی که به وجود میاره خوانایی راحت تر وایرفریم ها توی Viewport هست. مثلا عکس زیر رو ببینین:
توی قسمت سمت چپ این ویژگی خاموشه و توی راستیه روشنه. توی کار ساختمون وسط تصویر برین، و سمت چپی رو با راستی مقایسه کنین. توی سمت چپی اونجا که وایرفریم ها زیاد شده، معلوم نیست جی به جیه، ولی تو راستیه قسمتها مجزا شدن.
این ویژگی به طور پیش فرض فعاله ولی از منوی تنظیمات می شه غیر فعالش کرد.
خوشم میاد خیلی از موتورهای دیگه که توی همین فروم بحث شده یه همچین آپدیت هایی نداره، با اینکه یه سریش پولیه،:13: ولی UDK با اینکه Free هست ماهی چندتا ویژگی به درد بخور بهش اضافه میشه.:8: تا بعد.
سلام
با این موتور بازیهای سبک استراتزی و ار پی جی و اینجور چیزا میشه ساخت ؟
دیدم بازیهایی که باهاش ساختن خیلی قشنگ و واقعین
کسی اگه فروشگاهی سراغ داره این موتور رو برای فروش گذاشته ادرسش رو بزاره
tovamohammad
16-04-2010, 15:41
سلام
با این موتور بازیهای سبک استراتزی و ار پی جی و اینجور چیزا میشه ساخت ؟
دیدم بازیهایی که باهاش ساختن خیلی قشنگ و واقعین
کسی اگه فروشگاهی سراغ داره این موتور رو برای فروش گذاشته ادرسش رو بزاره
سلام
بله با UDK هر سبکی می تونی بسازی، البته موتور به صورت پیش فرض روی FPS و TPS تنظیم شده. من خودم دارم یه چیزایی توی مایه ی استراتژی می سازم. جزئیات بیشتر رو توی پست زیر گفتم:
این موتور رایگانه و می تونی از لینک زیر دانلود کنی.
UDK ماهی یه ریلیز ازش میاد، توی پست زیر آدرس یه فروشگاه رو دادم که UDK چند ماهه پیش رو میده 500، راسه یه بستنی(چرا هی من به ایجا که می رسم یاد بستنی میفتم؟؟:27:)، البته فرق هر ریلیز در یه سری جزئیاته و همون که اونجا هست برای کارتون کفایت می کنه. اگه خواستی UDK رو از این فروشگاه بگیری، 8-7 تا آموزش در مورد UDK گذاشته، اونارم حتما بگیر، همش رو هم 10 تومن نمی شه. من خودم هرچیشو نداشتم خریدم، اینا برای راه افتادنت لازمه:
بله خوشبختانه همون طور که گفتی بازیهای این موتور بر خلاف خیلی از موتور هایی که داخل ایران باهاش کار می کنن، کیفیت خوب و در مواردی عالی دارن.
اگه مشکلی داشتی بگو.:8: تا بعد.
NINJA0098
17-04-2010, 13:12
آموزش جديد براي udk (گذاشتن آسمون)
سلام بچه ها .
من خودم تنهایی کار می کردم و سری هم به این سایت نمی زدم ، چون اصلا این سایت رو به عنوان سایت اموزش ساخت بازی قبول ندارم . ولی می بینم که بچه های اینجا در زمینه ی udk خوب کار میکنن .
اما چون تالاری باسه خود انجین ندارید ، راستشو بهتون بگم ، کارتون بی ارزش شده . و خیلی هم حرف های تکراری و چرت الکی هم می زنید.
نمی دونم شما هم به fanaii یا پرشین دیزاینر سر می زنید یا نه ، اگه سر می زنید باید حتما طرح udk.ir رو دیده باشید. می خواستم از کسانی که یک دستی حتی کم دارن دعوت کنم که به این سایت بپیوندند ، اما هنوز در حال طراحی سایت هستیم و قرار نیست اصلا فرو داشته باشه . و ایدش کلا فرق داره ، در ضمن این هایی هم که با ما همکاری کنند ، پولی هم عایدشون خواهد شد. و می تونن از دانششون از همین الان سود ببرن.
اما اگه از فعالین هم مطالب مفید این تالار ( فکر نکنم بیش از 10 صفحه بشه و وقت زیادی ازتون گرفته نمی شه ) را جمع کند خیلی خوبه. (البته سایت udk.ir فقط مربوط به این انجین نمی شه ها)
NINJA0098
17-04-2010, 13:40
نكستچر براي udk:
ببخشيد من يه مشكل دارم تو كار با اين انجين ميتونم مطرح كنم؟
tovamohammad
17-04-2010, 23:51
ببخشيد من يه مشكل دارم تو كار با اين انجين ميتونم مطرح كنم؟
بله می تونی:31:
tovamohammad
18-04-2010, 00:13
سلام بچه ها .
من خودم تنهایی کار می کردم و سری هم به این سایت نمی زدم ، چون اصلا این سایت رو به عنوان سایت اموزش ساخت بازی قبول ندارم . ولی می بینم که بچه های اینجا در زمینه ی udk خوب کار میکنن .
اما چون تالاری باسه خود انجین ندارید ، راستشو بهتون بگم ، کارتون بی ارزش شده . و خیلی هم حرف های تکراری و چرت الکی هم می زنید.
نمی دونم شما هم به fanaii یا پرشین دیزاینر سر می زنید یا نه ، اگه سر می زنید باید حتما طرح udk.ir رو دیده باشید. می خواستم از کسانی که یک دستی حتی کم دارن دعوت کنم که به این سایت بپیوندند ، اما هنوز در حال طراحی سایت هستیم و قرار نیست اصلا فرو داشته باشه . و ایدش کلا فرق داره ، در ضمن این هایی هم که با ما همکاری کنند ، پولی هم عایدشون خواهد شد. و می تونن از دانششون از همین الان سود ببرن.
اما اگه از فعالین هم مطالب مفید این تالار ( فکر نکنم بیش از 10 صفحه بشه و وقت زیادی ازتون گرفته نمی شه ) را جمع کند خیلی خوبه. (البته سایت udk.ir فقط مربوط به این انجین نمی شه ها)
من خودم هم تنهایی کار می کنم، این ماه آخر توی این انجمن حدود 70 پست دادم، ولی همش جواب سایرین بوده و هیچ وقت سوالی نپرسیدم. اینو گفتم که بدونی هر کی اومد توی یه فروم پست داد، نشونه ی این نیست که نمی خواد یا نمی تونه تنها کار کنه. من اگه اینجا جواب سایرین رو می دم، فقط واسه اینه که به افرادی که مشکلاتی دارن، تا جایی که می تونم کمک کرده باشم، نه فقط من، بلکه یه چند تا آ دم کار درست دیگه حداقل توی این تاپیک.
شما اگه می خوای تنهایی کار کن، می خوای تو یه تیم کار کن، می خوای این فرومو قبول داشته باش، می خوای نداشته باش. ولی به خودت این اجازه رو نده که بیای اینجا توهین کنی و بگی "کارتون بی ارزش شده . و خیلی هم حرف های تکراری و چرت الکی هم می زنید.". این طور که مشخصه، شما توی این زمینه اومدی فقط واسه اینکه پول در بیاری(خودت: "در ضمن این هایی هم که با ما همکاری کنند ، پولی هم عایدشون خواهد شد. و می تونن از دانششون از همین الان سود ببرن. ")، پس صحبت از ارزش و ضد ارزش نکن. قبول نداری پستای منو بگرد، فقط 10 درصد پستامو بهم نشون بده که ارزش پست کردن نداشتن.
ما اینجا بحث اعتقادی یا سیاسی نمی کنیم، و کارمون فقط جنبه ی فنی و علمی داره، اگه نه تا الان یه سری از بچه ها جواب شما رو داده بودن. در کل شما لحنت توهین آمیزه، اینطوری که میای صحبت می کنی، اگه کسی هم می خواست بیاد اونجا مشکلاتشو مطرح کنه دیگه الان نمیاد، پیش خودش می گه اگه ادمین یا مسئول اونجا یه همچین آدمیه، وای به حال کسایی که از این به بعد میان اونجا.
حتی به فرض هم که قراره واقعا سایت خوبی بزنی چه دلیلی داره اینجا روبکوبونی؟ مگه نمی گی اون سایتت فروم نداره.:13:
ما با کسی دعوا نداریم، شما هم لطف کن برای تبلیغ سایتت اینجا نیا. اینجا بحث قراره فقط فنی باشه. اگه مسئله ای هم بود پ.خ بده که اینجا شلوغ کاری نشه. ممنون./
سلام.
من شخصا از شما و سایر دوستان تو بخش این موتور و موتور های دیگه تشکر می کنم یعنی همه قدر زحمات شماها رو می دونن.
در ضمن این آقای m_basij اومده برای سایت خودش نویسنده پیدا کنه اینم طرز تبلیغش بود.
بعد شم تو گوگل جمله "اموزش UDK " رو جستجو کنی همین بحث P30 در صدر رده بندی قرار داره و اونایی که اقای m_basij گفت پایینترن.
امیدواریم که شما اقای m_basij هم سایت خوبی بزنی و دیگران رو در ساخت بازی کمک کنی.
شما هم این آرزو رو برای P30 ها داشته باش.
NINJA0098
18-04-2010, 09:21
خوب میبینم که داره دعوا میشه. :47:
منم یه نظر میدم(با اجازه بزرگترا:rolleye:) m_basij شاید منظور بدی نداشتی ولی بد مطرح کردی. اگه بازی سازی هم بخواد پیشرفت کنه باید تو همین فروما و سایتایی مثل سایتی که شما میگی میخوای راه بندازی باید پیشرفت کنه اگه شما میگی که تنها با این انجین کار میکنی همه ی کسایی که تو این فروم دارن کار میکنن چه پست بدن چه ندن و چه تشکر بکنن و چه نکنن و یا فقط سوال کنن هم همینطورن حالا چند نفر تو این فروم میتونن به سوالای دیگران جواب بدن و مشکلاتشون رو حل کنن و میکنن.
من شدیدا با این حرف tovamohammad موافقم که میگه اینجا جنبه ی فنی کار ملاکه.
کار هیچ کدوم از بچه ها هم فکر نمیکنم بی ارزش شده باشه هرکس داره تا اونجا که میتونه به بقیه کمک میکنه (یکی دعا میکنه و یکی تشکر میکنه و ...).
امیدوارم شما هم سایت خوبی راه بندازین و مطمئنم کسی غیر اینو نمیخواد حتما بچه ها فقط میخوان بازی سازیشونو پیشرفت بدن .
یه جمله بگم و تموم کنم امیدوارم همه ی کسایی که دارن برای بالا بردن سطح بازی سازی تو ایران تلاش میکنن موفق باشن:11:
Great_ARP
18-04-2010, 09:53
با سلام به همه...
دو تا سوال دارم:
1)- چطوری میشه مدل طراحی شده در 3dsmax رو توی UDK وارد کرد.
2)- Script نویسی برای UDK کجا صورت میگیره (در چه محیطی؟)
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه...:11:
NINJA0098
18-04-2010, 10:39
سلام به همه ی دوستان
امروز خبر دار شدم که یه قابلیت جدید به Viewport آنریل اصافه شده به نام Depth Dependent که معنیش میشه وابسته به عمق. مزیتی که به وجود میاره خوانایی راحت تر وایرفریم ها توی Viewport هست. مثلا عکس زیر رو ببینین:
توی قسمت سمت چپ این ویژگی خاموشه و توی راستیه روشنه. توی کار ساختمون وسط تصویر برین، و سمت چپی رو با راستی مقایسه کنین. توی سمت چپی اونجا که وایرفریم ها زیاد شده، معلوم نیست جی به جیه، ولی تو راستیه قسمتها مجزا شدن.
مطمئنی که فقط برای بهتر شدن دیده. یعنی پلیگانارو برای رندر کم نمیکنه؟:9:
فکر میکنم همون edge face باشه !
ما ها رو ، ببینید من چی گفتم ، بعد جواب بدید . نه تنها شما بلکه اونهایی که با یونتی کار می کنن نسبت به من همین حس رو دارن. من نگفتم که سوالاتشون جواب داده نشه ، نگفتم که ننویسید.
در ضمن دعوت هم کردن ، اون سایتی هم که من گفتم موسسینش از چندین نفر برنامه نویس و همینطور مدیران سایت های بازیسازی خواهد بود. و اصلا قراره که کارش مقاله نویسی و تهیه مقالات و ترجمه مقالات و فیلم های اموزشی روز و همه چیز باشه.
بعدشم من گفتم بی ارزش شده دلیلم دارم . ببین تو فروم یک نفر سوال می پرسه و یک جواب می ده و اون یکی هم میاد جوابش رو می خونه ، حالا یک نفر تازه میاد ، وقتی می بینه 50 صفحه را باید بگرده اصلا نگاه نمی کنه . بعدشم گفتم یک تالار مخصوص ندارید اگه داشتید بهتر بود.
در ضمن من یک پیشنهاد بهتون دادم . گفتم مطالبی که نوشتید را جمع اوری کنید . نه تنها شما بلکه تمامی عزیزانی که هستن و بخصوص اونا که یک بازی هم ساخت و اسمشون در رفته خودخواها و مسئله مهمتر اینکه انتقاد نمی پذیرن.
حالا کار ندارم ، جواب منم دیگه ندید البته در این مورد. بعدم من کی گفتم تنها کار کنید ؟ من گفتم شما تنها کار کنید ، من گفتم من دوست دارم تنها کار کنم؟ بعدشم من گفتم که اگه بیاید و توی این سایت جدید همکاری کنید هم چون مقاله می شن کارها بیشتر مخاطب دارن و هم اینکه کار سایت جامع می شه و نتهنا به شما بلکه به تمامی بازیسازان من این پیشنهاد رو می دم که کمکون کنن و به ما بپیوندند.
همین حالا هم می گم ، اونهایی که دوست دارن تو نوشتن مقالات و کار های دیگه ای که انجام می دیم تو اون سایت به عنوان مدیر یا همکار کمک کنن بگن. یک مزیتی اون سایت داره اینه که کاربراشو مجبور بکنه به اینکه مقاله بنویسن تا از مقالات دیگران استفاده کنن و باسه تازه کاران هم استثنا داریم.
اونوقت ببینید که کسانی که کمک کنن چه خیر بزرگی رو به تمامی بازی سازان کردن.
از همتون دعوت می کنم. سایت رو هم هنوز افتتاح نکردیم و چند روز دیگه تا افتتاح مونده.
من خودم با ایمپورت مدل مشکل دارم هر کی تا حالا مدل ایمپورت کرده راهنمای کاملش رو بگه ، من خودم هرچی تلاش می کنم اخرش انجین قفل میکنه. یعنی dont send میده.
Ebrahim_Khoii
18-04-2010, 15:14
سلام به همگی
من اومدم...
بابا ترکوندینا
2تا نکته
1.نینجا جون میتونی از فایل اگزمپل مپ داخل نرم افزار استفاده کنی و دمو ریل تایم بسازی "انیمیشن تو 3دی مکس یادت نره."
2.برای شناسایی متریال باید متریال و مدل هر دو توی یک جا باشن و مدلت "یو وی" داشته باشه . بعد متریال رو مث تکسچر تو یو دی کی درست میکنی و توسط اسکلت مش نسبت میدی.
من کلی یاد گرفتم اسکریپتینق رو اول باید کتاب جاوای دکتر قلزمی رو مطالعه کنید.
خیلی گلین.
بای.
Ebrahim_Khoii
18-04-2010, 15:19
در ضمن موتور خوب و بد وجود نداره کلا هر موتوری که یک زبان برنامه نویسی رو ساپورت کنه بهترینه چون خود موتور ها هم از زبان برنامه نویسی نوشته شده.
tovamohammad
18-04-2010, 15:19
بله این فقط برای بهتر شدن دیده، کار پیچیده ای هم انجام نمیده این ویژگی، مثلا الان خطوط Wireframe با رنگهای آبی کمرنگ و بنفش رسم می شن، این فقط میاد دور کل یه مش (چه StaticMesh ،چه SkeletalMesh ، چه InterpActor و چه RigidBody) یه خط سیاه رسم می کنه که وایر فریم با مدل های پشتی قاطی نشه، همین.:20:
نمی دونم اینو به این خاطر مطرح کردی که برخی از موتورها مثل Unity فریم ریت خیلی پایینی دارن و مجبورن از هر راهی برای بهتر کردنش استفاده کنن. ولی نگران نباش، این قدر موتور رندرر آنریل به خاطر Unreal Gemini خوب اوپتیمایز شده، که فریم ریت عالیه و نیازی به ضعیف کردن گرافیک بازی نیست.:8: تا بعد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.