مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
آقا من پدرم در اومد یکی کمکم کنه :41:
دهن منو این براشا سرویس کردن :41:
خب آخه یعنی چی ...
این عکسو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون راهرویی که ساختم و متریال نداره یه براش جداس از این براشی که شبیه انباری میمونه.
بینشون رو با براش Subtract به هم راه دادم که پلایر ازش بتونه رد بشه و بره تو راهرو.
حالا این عکسو نیگا کنید :
نه پلایر میتونه ازش رد بشه و نه گلوله ای ازش رد میشه :41:
انگار فیزیک داره با اینکه تو تنظیمات فیزیک چیزی براش تعریف نشده !
دو روزه علاف اینم !
یه ذره سایز Subtract رو گنده میکنم درست میشه ولی خب به کار من نمیخوره.
یعنی من زیادی مرحله رو کوچیک ساختم ؟
خب هر چی ساخته باشم بلاخره باید بتونه Subtract کنه :41:
lord arthas
28-10-2011, 21:40
tab رو بزن بنویس behindview ببعد ببین زیادی کوچیک باشه شاید راهروت
tab رو بزن بنویس behindview ببعد ببین زیادی کوچیک باشه شاید راهروت
دمت گرم عجب چیز باحالی گفتی :20::31::11:
ولی ربطی به راهرو نداره ... هر چی هست از subtract !
behind view کردم به نظر میرسه سایز مرحله درست باشه.
زیاد کوچیک نیست.
مشکلم حل شد !
دو تا براش یه ذره با هم فاصله داشتن.
رو هم انداختم.
اوکی شد :18:
3dmotion
29-10-2011, 07:19
مشکلم حل شد !
دو تا براش یه ذره با هم فاصله داشتن.
رو هم انداختم.
اوکی شد :18:
برای چک کردن کوریژن ( Collision) آبجکتها توی مرحله میتونی از دستور ShowCollision توی قسمت Console Command استفاده کنی
avaiehagh
30-10-2011, 06:27
سلام دوستان
من از این صفحه چیزی نفهمیدم
امکانش هست یکی لطف کنه و یه توضیح بده ما هم بفهمیم
مثلا اینکه اون تب رو کجا بزنیم و یا اینکه behind view چی هست؟
راستش واسه یه کار دیگه پست دادم
میخواستم ببینم چجوری میشه مپ یه بازی رو باز کرد
می خوام مپ یه بازی رو باز کنم و بازیم رو مثل اون بسازم(به اصطلاح شما ماد):11:
سلام دوستان
من از این صفحه چیزی نفهمیدم
امکانش هست یکی لطف کنه و یه توضیح بده ما هم بفهمیم
مثلا اینکه اون تب رو کجا بزنیم و یا اینکه behind view چی هست؟
وقتی بازیتو داری تست میکنی تب رو بزن که کنسول باز شه و میتونی کد تایپ کنی.
کد behind view واسه اینه که دوربین سوم شخص بشه.
نما از پست سر پلایر.
بچه ها چرا واسه من kismetم دستور set vector param تو قسمت materials نداره ؟
یه سوال دیگه ...
تو kismet وقتی یه sequence میسازیم چه جوری میتونیم اون رو پاک کنیم ( یعنی node هارو کم و زیاد کنیم ازش ... شاید بخوایم یه node بره تو یه گروه دیگه)
چه جوری تو kismet یه متغیر public تعریف کنیم که از تمام sequence ها بشه بهش دسترسی داشت ؟]
تو قسمت switch هم واسه من delayc نداره !
3dmotion
31-10-2011, 08:44
وقتی بازیتو داری تست میکنی تب رو بزن که کنسول باز شه و میتونی کد تایپ کنی.
کد behind view واسه اینه که دوربین سوم شخص بشه.
نما از پست سر پلایر.
بچه ها چرا واسه من kismetم دستور set vector param تو قسمت materials نداره ؟
دستور set vector param توی ورژن خیلی قدیمی UDK هست که توی ورژن های جدید دیگه نیست. به جاش میتونی از Set material یا SetScalarParam استفاده کنی
3dmotion
31-10-2011, 08:50
یه سوال دیگه ...
تو kismet وقتی یه sequence میسازیم چه جوری میتونیم اون رو پاک کنیم ( یعنی node هارو کم و زیاد کنیم ازش ... شاید بخوایم یه node بره تو یه گروه دیگه)
چه جوری تو kismet یه متغیر public تعریف کنیم که از تمام sequence ها بشه بهش دسترسی داشت ؟]
تو قسمت switch هم واسه من delayc نداره !
با کلید Delete میتونی هر نوع Sequence رو پاک کنی و برای قطع node ها کلید ALT رو نگه دار و روی Node مورد نظر کلیک کن.
هر نوع متغیری تعریف کنی رو میتونه Public باشه بستگی به Sequence داره که چه متغییری بگیره.
روی هر Node کلیک راست کنی میتونی از Set Active Delay استفاده کنی
avaiehagh
31-10-2011, 23:38
سلام
ممنونم از شما دوستان
ببخشید میشه به این سوالم هم جواب بدین
فکر کنم جا موند!!!
چجوری میشه مپ یه بازی رو باز کرد
می خوام مپ یه بازی رو باز کنم و بازیم رو مثل اون بسازم
3dmotion
01-11-2011, 07:52
سلام
ممنونم از شما دوستان
ببخشید میشه به این سوالم هم جواب بدین
فکر کنم جا موند!!!
اگه ادیتور(Editor) بازی همراش باشه میشه مپاش رو باز کرد. اگه نه که .......
برای فهمیدن اینکه ادیتور همراش هست یا نه معمولا توی پوشه نصب فایلی به نام Editor.u همراش هست.
البته این برای بازی هایی هست که با آنریل ساخته میشن
avaiehagh
02-11-2011, 06:13
سلام دوستان
بازم از الطاف شما ممنونم
میخواستم یه لطف کنید و بهم بگید که وقتی tab رو زدم و تایپیدم behend viwe خب حالا این چیکار میکنه؟منظورم اینه به چه دردی میخوره؟من فقط دیدم که بازی مثل سوم شخص میشه و همین!!!
یه سوال دیگه هم دارم!
اگر فرض کنیم قد پلیر پیشفرض موتور 1متر باشه،موقع ساخت یه براش 3متری مقدار ارتفاع اون باید چقدر باشه؟(تو قسمتz چه عددی وارد کنم؟)
prince 0f persia
03-11-2011, 21:29
سلام
می خواستم بدونم چه طوری باید از timer تو اسکریپت استفاده کنم.
مثلا می خوام فانکشن test تو هر 1 ثانیه صدا زده بشه.
3dmotion
04-11-2011, 08:47
سلام
می خواستم بدونم چه طوری باید از timer تو اسکریپت استفاده کنم.
مثلا می خوام فانکشن test تو هر 1 ثانیه صدا زده بشه.
بدنه اصلی تابع Timer توس آنریل اسکریپت به این صورت هست:
settimer (time.loop.function name
برای اینکه بتونی یه تابع رو هر یه ثانیه صدا بزنی میتونی اونو توی بدنه PostBeginPlay
اضافه کنی. روش دیگه اینکه به جای تایمر از تابع Tick استفاده کنی این تابع بصورت خودکار هر یه ثانیه صدا زده میشه
البته بستگی به فریم ریت بازی داره. هر چه بازی کندتر اجرا بشه تابع tick هم کندتر اجرا میشه
فرشتهی مهربون
04-11-2011, 09:57
یکی به من بگه خسته شدم کتاب آموزش Unrealscript نیست یا حداقل فیلمی منبعی چیزی؟
اگـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــه هست بگید و اگه نیست پس شما ها از کجا یاد گرفتید؟
واقعا حیف این مدلسازی نیست؟
:41:
AMIR REZAs
04-11-2011, 12:38
یکی به من بگه خسته شدم کتاب آموزش Unrealscript نیست یا حداقل فیلمی منبعی چیزی؟
اگـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــه هست بگید و اگه نیست پس شما ها از کجا یاد گرفتید؟
واقعا حیف این مدلسازی نیست؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
prince 0f persia
04-11-2011, 13:06
بدنه اصلی تابع Timer توس آنریل اسکریپت به این صورت هست:
settimer (time.loop.function name
برای اینکه بتونی یه تابع رو هر یه ثانیه صدا بزنی میتونی اونو توی بدنه PostBeginPlay
اضافه کنی. روش دیگه اینکه به جای تایمر از تابع Tick استفاده کنی این تابع بصورت خودکار هر یه ثانیه صدا زده میشه
البته بستگی به فریم ریت بازی داره. هر چه بازی کندتر اجرا بشه تابع tick هم کندتر اجرا میشه
برای پارامتر سوم چی باید بزنم؟
مثلا اگه فانکشن مورد نظر test باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کد ارور می ده.
می شه یه مثال بزنید؟
avaiehagh
05-11-2011, 06:34
سلام داداشای گل
میخواستم بدونم شماها با من مشکلی دارید؟!
من هر پستی که میدم باید یه بار دیگه یه پست دیگه بدم که چرا جواب منو نمی دید خب کمکم کنید دیگه؟
میخواستم یه لطف کنید و بهم بگید که وقتی tab رو زدم و تایپیدم behend viwe خب حالا این چیکار میکنه؟منظورم اینه به چه دردی میخوره؟من فقط دیدم که بازی مثل سوم شخص میشه و همین!!!
یه سوال دیگه هم دارم!
اگر فرض کنیم قد پلیر پیشفرض موتور 1متر باشه،موقع ساخت یه براش 3متری مقدار ارتفاع اون باید چقدر باشه؟(تو قسمتz چه عددی وارد کنم؟)
3dmotion
05-11-2011, 08:40
برای پارامتر سوم چی باید بزنم؟
مثلا اگه فانکشن مورد نظر test باشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کد ارور می ده.
می شه یه مثال بزنید؟
بدنه کد به این صورت هست
برای ایجا حلقه تکرار هم میتونی توی Post BeginPlay اینطوری عمل کنی
SetTimer(1.0, true);
3dmotion
05-11-2011, 08:50
سلام دوستان
بازم از الطاف شما ممنونم
یه سوال دیگه هم دارم!
در مورد مشکل اول همونطور که از اسمش معلومه . behind view , freecamera دوربین بازی سوم شخص میشه.
واحد های ساختاری UDK بر اساس Unit هست نه متر و سانتیمتر باید اول از طریق نرم افزار های 3d مختصاتشو در بیاری که مثلا 1 متر چند unit توی udk هست.
اگه یه خورده بگردی توی پستهای قبلی فکر کنم همچین سوالی شده بود و جواب هم داده شد.
سلام به دوستان عزیز
راهنمایی می خواستم راجبه توی انریل از یک مرحله برم مرحله بعد و اینکه چطوری میتونم منوی بازی رو تغییر بدم و درباره هوش مصنوعی میخواستم کمک کنید نحوه نوشتن کد هاش ممنون دوستان
3dmotion
08-11-2011, 11:13
سلام به دوستان عزیز
راهنمایی می خواستم راجبه توی انریل از یک مرحله برم مرحله بعد و اینکه چطوری میتونم منوی بازی رو تغییر بدم و درباره هوش مصنوعی میخواستم کمک کنید نحوه نوشتن کد هاش ممنون دوستان
خب برا تغییر مراحل از 2 تا روش توی Kismet میشه استفاده کرد :
commit map change
wait for level to e visible
البته بهتر از ترکیب هر 2 تاش استفاده کنی.
سوالات بعدی خیلی کلی هستند و بحث در موردشون زمان زیاد میبره بهتره واضح تر توضیح بدید که مشکلتون کجاست تا دوستان کمک کنند.
Reza Azimy_RW
16-11-2011, 11:41
دوستان یه سوال برای خروجی گرفتن واسه ای فون باید چیکار کرد ؟ یعنی تو همون ادیتور اصلی بازی رو بسازی خروجی گرفتنش حله دیگه ؟ اونوقت وقت من ای فون ندارم واسه تست ( :دی ) بعدا" مشکلی پیش نمیاد ؟
tovamohammad
18-11-2011, 19:08
دوستان یه سوال برای خروجی گرفتن واسه ای فون باید چیکار کرد ؟ یعنی تو همون ادیتور اصلی بازی رو بسازی خروجی گرفتنش حله دیگه ؟ اونوقت وقت من ای فون ندارم واسه تست ( :دی ) بعدا" مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام
کلا موبایل چنتا محدودیت برات ایجاد می کنه. نمی تونی مستقیم بازی که برا پی سی نوشتی رو موبایل اجرا کنی. پلتفرمشم مهم نیس. چیزای اصلی که باید حواست بهش باشه ایناس.
اول همه هیچ کدوم از متریالات رو موبایل اجرا نمی شه. یا باید پروپرتی های متریال رو دستی تنظیم کنی یا روش ساده تر اینه که بری برا همه متریالا Auto Flatenning رو فعال کنی که البته به خوبی دستی نمیشه ولی وقتی هم ازت نمی گیره. مورد دوم اینکه نه Landscape می تونی داشته باشی نه Terrain باید به جاش از Static Mesh استفاده کنی. مدلا و تکسچراتم بهتره کوپیک کنی که فریم قابل قبولی داشته باشی رو موبایل. یکی دو مدل از Light ها هم قابل استفاده نیس. در کل لازمه یه وقتی بذاری اول کار داکیومنت های موبایل رو بخونی. Mobile Previewer تو ادیتور خیلی کمکت می کنه برا اینا.
اینا در کل مال موبایل بود. حالا iOS هم برا خودش چنتا قروپر اضافه می کنه که تو داکیومنتا با جزئیات هست.
بعد همه اینا بازیت که تموم شد و تستاتو رو پی سی کردی باید رو iOS هم تست کنی، اگه اوکی بود برا اینکه بقیه هم بتونن بازی کنن باید بری به عنوان Deveoper تو سایت Apple عضو بشی که 99 دلار هم هزینشه. بعد یه سری مراحل قانونی بازیتو می دی که اپل بذاره تو Store. اگه عوض نشده باشه 30 درصد از فروشتم اپل بر میداره.
فعلا.:8:
prince 0f persia
21-11-2011, 14:52
سلام
چه طور می تونم pawn رو به سمتی به غیر از سمتی که داری حرکت می کنه، حرکت بدم.
مثلا وقتی وقتی به یه مانع برخورد می کنه، بازتاب کنه ولی حرکت اصلیش به همون سمت اولیش باشه.
می دونم چه طوری hitnormal رو بگیرم ولی نمی دونم pawn رو با چه دستوری حرکت بدم.
3dmotion
21-11-2011, 16:13
سلام
چه طور می تونم pawn رو به سمتی به غیر از سمتی که داری حرکت می کنه، حرکت بدم.
مثلا وقتی وقتی به یه مانع برخورد می کنه، بازتاب کنه ولی حرکت اصلیش به همون سمت اولیش باشه.
می دونم چه طوری hitnormal رو بگیرم ولی نمی دونم pawn رو با چه دستوری حرکت بدم.
سوال زیاد واضح نیست . دقیقا پاون رو تو چه جهتی میخوایی حرکت بدی؟
در کل برای تغییر جهت و مسیر پاون از دستور های استفاده میشه :
SetLocation
SetRotation
SetMove
SetMoveto
ببخشید می خواستم بدونم که من اگر طی 1 یا 2 سال کتاب هایی در مورد جاوا یا C++ بخونم می تونم در به خوبی برنامه نویسی UDK را انجام بدم . یا کلا برنامه نویسی این نرافزار چیز دیگری است که باید یاد بگیرم؟
3dmotion
23-11-2011, 19:58
ببخشید می خواستم بدونم که من اگر طی 1 یا 2 سال کتاب هایی در مورد جاوا یا C++ بخونم می تونم در به خوبی برنامه نویسی UDK را انجام بدم . یا کلا برنامه نویسی این نرافزار چیز دیگری است که باید یاد بگیرم؟
مطالعه بیشتر اطلاعات شخصی رو بالا میبره و مهارت در برنامه نویسی برای یادگیری US باید اصوا اولیه برنامه نویسی و مبانی شیئی گرا رو کار کنی بعد مابقی مطالب رو از طریق تجربه عملی بدست بیاری
اقایون کسی می تونه تابع trace رو واسم کامل توضیح بده ؟ خداییش نمی تونم این یه مورد رو بفهمم
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
استاد tovamohammad بلاخره کی می خوای هنرت رو نشون بدی ؟ بخدا من یکی از همه توی این قسمت نمونه کار دیدم الا شما . کی می خوای نشون بدی ؟ نشون بده . نشون بده دیگه . مگه با تو نیستم :31:
parvizamd
23-11-2011, 22:22
trace یا raycast دقیقا :
از یک نقطه تا نقطه (معمولا یه دوتا بردار ورودی داره )از نقطه 1 به نقطه 2 یک پرتو حرکت می کنه در صورتی که چیزی بین ای نقطه نباشه null در غیر این صورت بسته به نوع موتور خروجی و اطاعات مناسب ارایه می ده...
مثال:
فرض کن یه شخص کور در نقطه 0و0و0 وایساده و می خواد به سمت 0و1و0 بره
خوب میاد از موقیعت خودش 0و0و0 به سمت 0و1و0 حرکت می ده اگه دستش به چیزی خورد تابع میاد یا true یا اطاعات لازم برمی گردونه در غیر این صورت false یا 0 یا -1 بی می گردون
الان یه سوال . ببین درست فهمیدم . این تابع میاد یه بردار میسازه بین مبدا و مقصد و اگه یه چیزی اون بردار رو قطع کنه مقدار true میشه ؟
parvizamd
24-11-2011, 14:27
یه چیزی تو این مایه ها.فقط معمولا به جای true میاد اطلاعات چیزی که بهش برخورد کرده بر می گردونه البته تو آنریل نمی دونم ولی تو یونیتی true و یه ساختار ورودی با رفنرس جهت بازگردانی اطلاعات بازگشتی و تو گیم استدیو فاصله از مبدا رو بر می گردونه.
3dmotion
25-11-2011, 10:46
در ادامه راهنمایی دوستان . تابع trace یکی از پر کاربرد ترین توابع US هست .این تابع در مرحله اول نقطه برخورد رو محاسبه میکنه و True بر میگردونه . اگه مقدار True بود حتما باید TraceEnd رو مشخص کنید.
موارد استفاده این تابع : بیشتر کاور کردن - بالا رفتن از نردبون یا لوله ... در کل حرکت دادن یک جسم در امتداد یک بردار از فظیفه trace هست
tovamohammad
25-11-2011, 16:36
سلام استاد محمد
خوبي ؟
اول تشکر بابت جوابهاي کامل و بي نقسي که ميدي
ميگم داداش يه سوال برام پيش اومده خيلي مهمه ممنون ميشم جواب بدي.
يه جعبه داريم که از سقف با يک تناب يا زنجير داره . اونوقت ميخام وقتي به تناب شليک کردم تناب قطع شه بيوفته پايين جعبه . جعبه هم بايد RigedBody يا ... باشه تا با اصلحه مقناطيسي بشه حرکتش داد . چجوري ميتونم اين کارو بکنم ؟ من توي چسبوندن تناب به جعبه + چجوري وقتي شليک کردي بهش جدا شه گيرم . بدون برنامه نويسي ميشه ؟
اگه نميشه با برنامه نويسي ميتوني يه توضيحي بدي کلا" بايد چه کنم ؟
سلام. خواهش می کنم
مورد اول در کل دو راه داره. یا از Attach استفاده می کنی یا از Physic Constraint که هردوش تو ویدئو ها هست. ولی در کل یه توصیه بهت بکنم با هر کدوم روشا ه می ری نیا طنابو یه مش بکن. طنابو دو تا مش بکن که از جایی که می خوای از هم جدا شدن، وقتی می ذاری کنار هم به نظر میاد یه مشه وقتی تیر خورد مش زیری میافته و بالایی وصل می مونه سرجاش.
برای تیر خوردن هم که از Take Damage می تونی استفاده کنی. هم تو کیسمت هم US. بسته به کارت می تونی از Trigger هم استفاده کنی.
در کل که آره با کیسمت می شه ولی خودم ترجیح می دم از US استفاده کنم برا همچین کاری یا حداقل ترکیب US و کیسمت. مخصوصا اگه قراره بیشتر از یکی دو بار از این مورد تو پروژت استفده کنی US ارجحیت داره.
الان که مزاحمت شدم يه سوال ديگه بپرسم ؟ باشه :دي
من اصلحه پيش فرضو که ميخام تعقير بدم وقتي توي کلاس UTGame قسمت :
DefaultInventory(0)=class'UTWeap_LinkGun'
رو روي :
DefaultInventory(0)=class'UTWeap_ShockRifle'
تنظيم ميکنم که اصلحه پيش فرض اون باشه وقتي وارد ميشم اصلا هيچ اصلحه اي نيست دست کاراکتر بايد بري برداري !
نه. اسلحه ی پیش فرضو با GiveInventory تو کیسمت عوض کن. البته چنتا راه داره ولی به نظر من این راحت تر از بقیس.
در کل هم برو تو یوتیوب، سرچ کن "Creating a complete 1st and 3rd person Game in UDK" یه ویدئوی 100 قسمتی برات میاره. تو قسمت 4 اگه اشتباه نکنم کامل این کارو توضیح داده.
از این صفحه هم می تونی بری:
کد:
راستي کلاسهاي مربوط به اصلحه فيزيکي کدومان ؟
خيل زياد شد ولي همه برام مهمه ممنونتم جواب بدي ايشالل که بشه جبران کنم
UTWeap_Physicsgun هم به قول تو اسلحه فیزیکیه.:31:
اتفاقا تو کد تابع StartFire همین کلاس می تونی یکم از کدهای مربوط به فیزیکو یاد بگیری.
موفق باشی. بای.:8:
الان که مزاحمت شدم يه سوال ديگه بپرسم ؟ باشه :دي
من اصلحه پيش فرضو که ميخام تعقير بدم وقتي توي کلاس UTGame قسمت :
DefaultInventory(0)=class'UTWeap_LinkGun'
رو روي :
DefaultInventory(0)=class'UTWeap_ShockRifle'
تنظيم ميکنم که اصلحه پيش فرض اون باشه وقتي وارد ميشم اصلا هيچ اصلحه اي نيست دست کاراکتر بايد بري برداري !
سلام . یه جورایی فکر کنم توی این انجمن یه مقاله درباره ساخت اسلحه نوشتم . بگردی پیدا میشه !:31:
majid322
25-11-2011, 17:54
یه سوال دارم میخواست مببینم چه بازیهایی ( بیشتر جدید ) با این موتور ساخته شدن :31:
موتورهای رایگان جدیدتریم هست؟
:11:
یه sdk کرای انجین هست که به درد خودشون می خوره
neoaxies فکر کنم همین اسمش هم هست خوبه بدک نیست .
c4 engine هم باید برنامه نویسی بلد باشی .
dark basic هم چیز جالبیه ولی همون قضیه برنامه نویسی خفن وسط میاد.
یونیتی و گیم استدیو هم هستند که انجمنشون اینجاست
یه پاندا تری دی هم هست که اوپن سورسه و بسی خفن . من خودم الان دارم واسه یه انجین جدا تغییرش میدم . درضمن بیشتر تکنولوژی ها روز دنیا رو هم داره اگر نداشت خودتون می تونید اضافه کنید چون اوپن سورسه زبانش c++ و زبان خود انچین پایتون .
بعضی از اینا جدیدنیستن ولی نسخه های جدیدشون خیلی بهتر شدن .
ebilove68
29-11-2011, 05:48
سلام بروبچس.من همه ویدئوهاشو دانلود کردم.حالا دنبال زیرنویس فارسیش میگردم.همچین چیزی هست؟
ebilove68
29-11-2011, 05:58
سلام.من گیجدم.404 صفحه.من یه کم آماتورم.ویدئوهاشو از سایت Epic گرفتم.حالا دنبال زیرنویس فارسیش میگردم.همچین چیزی هست؟
سلام بروبچس.من همه ویدئوهاشو دانلود کردم.حالا دنبال زیرنویس فارسیش میگردم.همچین چیزی هست؟
زیر نویس انگلیسی داره ولی فارسی نداره :20:
AMIR.HASANI
29-11-2011, 10:44
سلام
آیا میشه از این مجموعه برای UDK استفاده کرد
tovamohammad
29-11-2011, 12:48
چجوری برخورد رو تشخیص بدیم ؟ یعنی مثلا 2 تا RigedBody داریم میخام هر وقت با هم برخورد کردن فلان اطفاق بیوفته . چجوری کاری کنم موتور تشخیص بده برخورد این 2 رو ؟ با کیزمت ممکنه ؟ اگه نیست میشه یه راهنمایی کلی در مورد US بکنی ؟
یا برخورد یه ابجکت با پلایر ؟
تشخیص برخورد تو آنریل خیلی سادس. علی الخصوص از طریق US. ببین همه ی اکتور ها یه تابعی دارن به نام Touch. کافیه یه اکتور ساده برا RigidBody بنویسی و تو متد Touch اون چک کنی اکتوری که بهش برخورد کرده چیه. اگه اکتور مورد نظر بود کار X رو انجام بده.
البته یکی دو تا راه دیگه هم داره مثل Trace ولی برا مثالی که زدی Touch از همه ساده تره، مخصوصا که تقریبا اتوماتیک هست برخلاف بقیه.
تو کیسمت هم اصلا توصیه نمی کنم. تست نکردم ولی اگه بتونی به جای Player با یه RigidBody یه دونه Trigger رو فعال کنی، اون وقت کارت راحته. کافیه اول مرحله یه Trigger رو به RigidBody مورد نظر Attach کنی تو خود کیسمت. هر وقت یه ریجید دیگه بهش برخورد کرد اون Trigger فعال میشه.
2 تا سوال کوچیک دیگه دارم :
- چجوری کله بازی وقتی پلایر میمیره ریست بشه ؟ چون من مثلا از 10 تا جعبه استفاده کردم که فیزیک داره و ممکنه طرف اون رو به جاهای دیگه پرت کنه وقتی مرد و بازی از نو شروع شد اونا نمیان سره جای اولشون !
راه زیاد داری. ساده تریش اینه لول فعلی رو دوباره لود کنی با دستور Open یا Start. هم از کیسمت می تونی هم از US.
البته در کل همچین کاری استاندارد نیست. معمولا از دو تا متد استفاده میشه. Checkpoint و یا Save. چک پوینت که اتوماتیک هست و توی بازی های امروزی کاربر حتی متوجه ساختش نمیشه. سیو هم که به طریقی به خواست پلیر انجام میشه، حالا یا از منو یا با Quick Save.
هر دوتاش برا پیاده سازی 4 تا روش داره که همشو برای UDK مقالشو زدن. با سرچ پیدا می کنی. البته همه بلا استثنا با US هست. با کیسمت تنها امکان پذیر نیست.
با این دو تا روش می تونی لول رو دوباره لود کنی و بعدش یه سری اطلاعات مثل مکان و جهت پلیر یا اسلحه ای که دست پلیر هست رو دوباره مثل قبل از مردنش ست کنی. اینکه از کدوم روش استفاده کنی هم به نظر طراح هست.
- میخام مثلا" وقتی رسید به یه جاییی بمیره . فک کنم یه ولم باید باشه برای این کار کدومه ؟
اینم 4-3 تا راه داری.
از توی ادیتور می تونی یه PhysicsVolume بسازی و دو تا پروپرتی Damage Type و Damage Per Sec رو تنظیم کنی. اگه هم می خوای سریعا پلیر بمیره که کافیه Damage Per Sec رو خیلی بزرگ بدی. البته لازمه Pain Causing و Pain Interval رو هم تنظیم کنی.
توی کیسمت هم می تونی از Modify Health استفاده کنی.
تو US هم که چنت راه هست. هم می تونی از روش ساده بری و همون Take Damage رو استفاده کنی و هم می تونی خودت یه تابع برا مردن بنویسی که مثلا پلیر شبیه مردن Call Of Duty یا Medal Of honor و یا هر جوری که می خوای بمیره.
بای.:8:
tovamohammad
29-11-2011, 14:10
سلام
آیا میشه از این مجموعه برای UDK استفاده کرد
سلام
در کل شما از هر تکسچری می تونی استفاده کنی. فقط لازمه دو تا شرط داشته باشه. 1.ابعادش توان 2 باشه. 2. یکی از فرمت های ساپورت شده باشه.(ترجیحا TGA)
اگه ابعاد درست نبود که با یکی از 30-20 تا برنامه ی موجود سایزشو عوض می کنی. اگه هم فرمت اوکی نبود مثلا Jpeg بود هم باز از خیلی از این برنامه ها می تونی برای تغییر فرمت استفاده کنی.
اگه هم دیدی یه سری بزرگ از تکسچرا هست که این شرایطو نداره، می تونی ACDSee رو باز کنی و با منوی Batch کل تکسچرارو تو یه تایم کم درست کنی.
لینکت هم ناقصه ولی حدس می زنم همون Total Texture خودمون باشه. Total Texture یه سری تکسچر نیس که بشه اینطوری در موردش صحبت کرد، متشکل از 5-4 سری تکسچره که هر کدومم یه سری مشخصات داره. هر تکسچری که توش انتخاب کردی رو همون دو تا موردو براش چک کن. مشکلی نداره.
با سلام خدمت شما من می خوام تازه با این موتور کار کنم می خوام که اموزش استفاده از کیزمت رو برام بزارید
Reza Azimy_RW
30-11-2011, 20:45
با سلام خدمت شما من می خوام تازه با این موتور کار کنم می خوام که اموزش استفاده از کیزمت رو برام بزارید
سلام عزیز
این اسمشه :
Eat3D - Unreal Kismet - An Introduction and application
تو گوگل سرچ کنی به نتیجه میرسی . در ضمن اگه میخای تازه کار رو شروع کنی اموزشایه 3DBuzz رو ببین که همه قسمتها رو مثه همین کیزمت یه توضیح کلی داده و با همه قسمتها میتونی اشنا شی .
در کل لازمه یه وقتی بذاری اول کار داکیومنت های موبایل رو بخونی. Mobile Previewer تو ادیتور خیلی کمکت می کنه برا اینا.
اقا محمد قربونت میتونی این ادرس داکیومنتو بدی ؟ گشتم پیدا نکردم
Reza Azimy_RW
01-12-2011, 15:03
ه. یا باید پروپرتی های متریال رو دستی تنظیم کنی یادرس داکیومنتو پیدا کردم فقط این مورد چجوریه ؟ مثلا" من اگه Flating رو تیکش رو فعال کنم از همون نرمال مپ تو شبکه متریال استفاده میکنه یا مثلا" اگه فعالش نکنم باید نرمال مپ رو تو Mobile Normal Texture وارد کنم ؟
در کل اگه نخام از روش اتوماتیک استفاده کنم کدوم پارامترها رو باید تنظیم کنم ؟
Mobile Previewer هم که همه متریالها رو نشون میده ! این Emulate Mobile Facture کارش چیه ؟ یعنی مثلا فعال باشه ما با همین کیفیت تو موبایل شاهد بازی هستیم ؟
ممنون میشم یه توضیح کلی بدید
ehsanyacoza0021
02-12-2011, 14:10
سلام به همه ی بچه های گل:7:
بچه ها ببینم همه ی شما که آنریل رو به خوبی بلد هستین بیاین به کمک هم یه بازی بسازیم مگه چقدر کار داره 1 ماه 2 ماه یا 6 ماه یا ...:13:
اینجا کلی برنامه نویس داریم هم کسایی که به ادیتور مسلط هستند مدل ساز هم که زیاد داریم یکیش خود من تازه میتونیم برایه مدلسازی و انیمیت از بچه های انیمیشن هم کمک بگیریم خداییش راست نمیگم
داستان و بازی نامه با همفکری و کسایی که تو این کار هستند جورش میکنیم
خدایی اگه یه بازی کوچیک یکی دو مرحله ای هم بسازیم یه نمونه کار خوب برایه هممون میشه هم تجربه کاری اگه پایش هستید بگین دست در دست هم یه کاری بزرگ انجام بدیم خدایی راست نمیگم؟
ببخشید که یکم زود خودی شدم من مخلص همتون هم هستم:10:
tovamohammad
02-12-2011, 22:29
اقا محمد قربونت میتونی این ادرس داکیومنتو بدی ؟ گشتم پیدا نکردم
سلام
کل داکیومنتا موبایل اینجاس:
ادرس داکیومنتو پیدا کردم فقط این مورد چجوریه ؟ مثلا" من اگه Flating رو تیکش رو فعال کنم از همون نرمال مپ تو شبکه متریال استفاده میکنه یا مثلا" اگه فعالش نکنم باید نرمال مپ رو تو Mobile Normal Texture وارد کنم ؟
در کل اگه نخام از روش اتوماتیک استفاده کنم کدوم پارامترها رو باید تنظیم کنم ؟
Mobile Previewer هم که همه متریالها رو نشون میده ! این Emulate Mobile Facture کارش چیه ؟ یعنی مثلا فعال باشه ما با همین کیفیت تو موبایل شاهد بازی هستیم ؟
ممنون میشم یه توضیح کلی بدید
شما پیدا کردی ولی ظاهرا نخوندی. همه سوالاتو همونجا مفصل توضیح داده. کل سوالای مربوط به متریال هم اینجاس:
Auto Flattening میاد فقط Base Texture رو برات محاسبه می کنه نه چیز دیگه. Normal, Bump, Emissive, Specular, Rim Lighting و هر چیز دیگه که بخوای باید جدا تنظیماتش رو ست کنی. تو لینکی که دادم هر کدومو جدا توضیح داده. اگه هم از اتوماتیک استفاده نکردی فقط Base Texture به کارت اضافه می شه نسبت به حالت قبل که همون Diffuse خودمون هست اینجا.
نه Emulate Mobile Features سعی می کنه تا جایی که می تونه ادیتور Perspective رو به نتیجه نهایی نزدیک کنه ولی نمی تونه خیلی خوب این کارو بکنه. روی PC فقط Mobile Previewer هست که می تونه بیش از 95 درصد شبیه نتیجه ی خروجی رو بهت بده.
دلیلشم اینه که ادیتور با DirectX کار می کنه در صورتی که اغلب سیستم های موبایل از جمله iOS با OpenGL کار می کنه و Previewer هم یه ایمولاتور ES2 هست که از OpenGL استفاده می کنه. در کل راهی وجود نداره که تو ادیتور OpenGL کار کنی. حتی متریال های نهایی رو هم نمی تونی ببینی. باید حتما از Mobile Previewer استفاده کنی.
----
ادیت- راستی حالا که انگار حوصله داکیومنتا رو نداری ویدئو Unreal Development Kit 3 - iOS Mobile Game Production رو از Eat3D بگیر ببین. البته خودم ندیدمش چون طبق معمول ویدئو های Eat3D یه چیز مرجع و کلی نیس ولی برای استارت موبایل گزینه ی خوبیه برات. مسلما این به این معنی نیس که می تونی بی خیال داکیومنتا بشی ولی خب می تونی با ویدئو شروع کنی بعدش بری سراغ مرجع.
تا بعد.:8:
بچه ها کسی یه مدل دشمن آدمیزاد نداره بده ؟ :31:
میخوام دشمن توی بازی شبیه آدمیزاد باشه نه موجود فضایی :27:
یه مدل آماده م بدید حله :21:
میخوام یه در درست کنم که برای باز شدنش نیاز به رمز عبور داشته باشه.
حتما باید با آنریل اسکریپت بنویسم یا با کیسمت هم میشه ؟
غیر از آموزش های 3DBUZZ لطفا اگه آموزش های شرکتای دیگه م دارید لینکشو بزارید استفاده کنیم :46:
ممنون میشم :11::31::20::40:
ehsanyacoza0021
04-12-2011, 17:28
آقا جواب ما چیشد پایه اید؟؟؟؟
چه جوری میتونم وزن یه آبجکت rigid body رو کم و زیاد کنم ؟
چرا بعد از این که دو سه بار به آبجکتی که rigid body داره شلیک میکنم غیب میشه ؟!!!
به یه استاتیک مش نمیشه rigid body اضافه کرد ؟ یعنی حتما باید از اول اون آبجکت رو از نوع rigidbody توی بازی قرار بدی ؟
چرا وقتی پلایر با آبجکت rigidbody برخورد میکنه، اون آبجکت اصلا تکون نمیخوره !! چی کار کنیم تکون بخوره.
وقتی به یه fracture مش شلیک میکنیم و خراب میشه، توش متریال نداره.
چه جوری یه کاری کنیم توشم متریال داشته باشه ؟
دوستان من سوالام شاید زیاد باشه ولی خیلی آسونه لطفا کمک کنید :10:
3dmotion
05-12-2011, 09:06
چرا بعد از این که دو سه بار به آبجکتی که rigid body داره شلیک میکنم غیب میشه ؟!!!
به یه استاتیک مش نمیشه rigid body اضافه کرد ؟ یعنی حتما باید از اول اون آبجکت رو از نوع rigidbody توی بازی قرار بدی ؟
چرا وقتی پلایر با آبجکت rigidbody برخورد میکنه، اون آبجکت اصلا تکون نمیخوره !! چی کار کنیم تکون بخوره.
RigidBody بیشتر با آبجکتهای Skeletal mesh کار میکنه و حتما باید اون آبجکت PhysicAsset داشته باشه.
برای کم و زیاد کردن خاصیت های فیزیکی برای Riggidbody باید از physical Material استفاه کنی.
برای اینکه پلایر برخورد کنه با اون باید نوع کولیژن رو BlockAll قرار بدی.
برای Fracture هم توی تنظیماتش توی همون استاتیک ادیتور میتونی یه متریال رو به قسمتهای شکسته نسبت بدی متاسفانه یادم نیست که کدوم هست .
اگه آموزش های مقدماتی خود UDK رو بررسی کنی خیلی از این سوالات بر طرف میشه .
موفق باشی
mehrdad_mvb
05-12-2011, 18:23
سلام به همگی
نسخه نوامبر در خروجی مشکل داره؟
من وقتی که میخوام بازیمو ازش خروجی بگیرم ، فایل exe رو ایجاد میکنه ولی موقعی که میخواد نصبش کنه کامند پرامت باز میشه بعد بسته میشه.
مشکل کجاس؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
سلام
سوال :
واسه دسترسی به تنظیمات بازی چند تا راه وجود داره .
1-استفاده از خاصیت اپلود و دانلود از فایل های ini که تقریبا بلدم .
2-استفاده از کنسول . من توی یو دی ان خوندم که نوشته اینجوری :
set [peroprtie] [value] الان این با ساختار توی یو دی کی نمی خونه . توی خود یو دی کی نوشته
set classname properties value خو الان این چه شباهتی به اون بالایی داره :31: نام کدوم کلاس باید اورده بشه واسه این کار ؟
حالا راه های بیشتری باشه من بلد نیستم الان یکی این دومی رو بهم توضیح بده ممنونش میشم
tovamohammad
05-12-2011, 22:05
RigidBody بیشتر با آبجکتهای Skeletal mesh کار میکنه و حتما باید اون آبجکت PhysicAsset داشته باشه.
برای کم و زیاد کردن خاصیت های فیزیکی برای Riggidbody باید از physical Material استفاه کنی.
نه الزاما. برای محاسبات RigidBody نوع مش مهم نیست. هم می تونی از استاتیک مش استفاده کنی و هم از اسکلتال. PhysicAsset هم فقط برای اسکلتال لازمه نه همه ی موارد.
جرم مش رو هم نمی تونی تو Physical Material تغییر بدی. اگه استاتیک مش داری باید از قسمت Body Setup تو Properties متغیر Mass Scale رو تنظیم کنی. برای اسکلتال هم توی Physic Asset باید Mass Scale رو ست کنی.
برای اینکه مش رو به RigidBody تبدیل کنی دو راه داری. یا موقع اضافه کردن به لول از Add RigidBody استفاده می کنی و یا اگه استاتیک مشت الان تو لول هست، روش کلیک راست می کنی Convert To KActor. اسکلتال مش هم که پیش فرض هست.
بچه ها کسی یه مدل دشمن آدمیزاد نداره بده ؟ :31:
میخوام دشمن توی بازی شبیه آدمیزاد باشه نه موجود فضایی :27:
یه مدل آماده م بدید حله :21:
تو گوگل اگه یه چرخ زده بودی 100 تاش هست. اگه هم اونی که میگیری برای UDK نبود کافیه تغییراتی که لازمه رو بدی و دوباره اکسپورت کنی. با این همه اینجا هست یه چنتا:
IceMan و UT3Male و احتمالا چنتا دیگه. من اصلا نگرفتم پس تستش با خودت با این همه طرف آورده تو UDK و ویدئو هم برای آوردنش درست کرده. تو کانال یوتیوبش هست اگه بلد نیستی ببین:
میخوام یه در درست کنم که برای باز شدنش نیاز به رمز عبور داشته باشه.
حتما باید با آنریل اسکریپت بنویسم یا با کیسمت هم میشه ؟
غیر از آموزش های 3DBUZZ لطفا اگه آموزش های شرکتای دیگه م دارید لینکشو بزارید استفاده کنیم :46:
ممنون میشم :11::31::20::40:
راه درستش که با US هست. با کیسمت هم غیر ممکن نیست ولی هم خیلی محدود میشی و چیزی که می خوای نمیشه و هم در کل بیشتر باید روش وقت بذاری تا قابل استفاده بشه. توصیه می کنم وقتتو روش نذار. برو سراغ US. غیر این کلا کنترل GFx و Input باید با US باشه، با اینکه تو Kismet هم ممکنه.
تو همین تاپیک 40-30 سری آموزشی دیگه هم لیست شده چند سری. یه سرچ تو تاپیک بکن.
tovamohammad
05-12-2011, 22:21
سلام به همگی
نسخه نوامبر در خروجی مشکل داره؟
من وقتی که میخوام بازیمو ازش خروجی بگیرم ، فایل exe رو ایجاد میکنه ولی موقعی که میخواد نصبش کنه کامند پرامت باز میشه بعد بسته میشه.
مشکل کجاس؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
من تست نکردم ولی با توجه به تاپیک ریلیز، خود بیلد مشکلی نداره. در کل اشکالات به این بزرگی اگه تو بیلدی باشه سریع چنتا پست براش می زنن تو تاپیکش، و الان با اینکه یه هفته ای گذشته هیچ مشکل مهمی گزارش نشده. اشکال کارت جای دیگس.
با این همه اگه هنوز شک داشتی تستش سادست. یکی از مپ های UT رو با خود بازی UT که پیش فرضه پکیج کن، مطمئن میشی.
سلام
سوال :
واسه دسترسی به تنظیمات بازی چند تا راه وجود داره .
1-استفاده از خاصیت اپلود و دانلود از فایل های ini که تقریبا بلدم .
2-استفاده از کنسول . من توی یو دی ان خوندم که نوشته اینجوری :
set [peroprtie] [value] الان این با ساختار توی یو دی کی نمی خونه . توی خود یو دی کی نوشته
set classname properties value خو الان این چه شباهتی به اون بالایی داره :31: نام کدوم کلاس باید اورده بشه واسه این کار ؟
حالا راه های بیشتری باشه من بلد نیستم الان یکی این دومی رو بهم توضیح بده ممنونش میشم
مورد اول که درسته ولی خب اغلب قبل از پابلیش بازی از این مورد استفاده می شه نه بعدش. مورد دومتم نه قابل فهم بود چی نوشتی و نه می دونم اینو از کجا آوردی.
برای تغییر تو تنظیمات انجین در کل 3 تا راه من می دونم. یکی همون راه اولت که خب به درد Real Time نمی خوره. مورد دوم استفاده از Console Command هست که تعداد زیادی از تنظیمات بازی رو می تونی باهاش ست کنی مثل Gamma و PostProcess . راه سومم استفاده از کلاسای خاصه که البته برای همه ی تنظیمات قابل استفاده نیست. مثلا کلاس Engine مثل این کد:
از اینجا :
System Settings Commands
The System Settings commands allow you to change the settings as described by the SystemSettings document, which are normally set by the Application Compatibility system.
SCALE [scale command] - where [scale command] is one of:
ADJUST - enable/disable using the Xbox "shoulder" buttons to bind to SCALE DECR and SCALE INCR
DECR - decrement the ScreenPercentage setting
DUMP - dump current system settings to the log
DUMPINI - dump the INI system settings to the log
INCR - increment the ScreenPercentage setting
LEVEL [0-5] - set one of the Application Compatibility levels, from 0 to 5.
LOWEND - assume a very low end list of settings
HIGHEND - assume a very high end list of settings
RESET - reload the system settings from the INI file
SET [setting] [value] - set a specific setting (listed in the SystemSettings document) to a certain value
TOGGLE [setting] - toggle a boolean setting
مال خود یو دی انه
tovamohammad
05-12-2011, 22:47
از اینجا :
System Settings Commands
The System Settings commands allow you to change the settings as described by the SystemSettings document, which are normally set by the Application Compatibility system.
SCALE [scale command] - where [scale command] is one of:
ADJUST - enable/disable using the Xbox "shoulder" buttons to bind to SCALE DECR and SCALE INCR
DECR - decrement the ScreenPercentage setting
DUMP - dump current system settings to the log
DUMPINI - dump the INI system settings to the log
INCR - increment the ScreenPercentage setting
LEVEL [0-5] - set one of the Application Compatibility levels, from 0 to 5.
LOWEND - assume a very low end list of settings
HIGHEND - assume a very high end list of settings
RESET - reload the system settings from the INI file
SET [setting] [value] - set a specific setting (listed in the SystemSettings document) to a certain value
TOGGLE [setting] - toggle a boolean setting
مال خود یو دی انه
خب این درستشه. اون دو تا که زده بودی معلوم نبود از کجا آوردی:31:.
این یه راه جدا نیست، دقیقا همون متد اوله که تازه محدود شده. این یه CommandLet هست که باهاش می تونی پروپرتی هایی که تو قسمت SystemSettings فایلهای XXXEngine.ini هست رو تغییر بدی. همون طور که می بینی یه ورژن محدود شده از همون روش اوله.
شما میری سراغ داکیومنتا ولی یه تیکه رو کامل نمی کنی. وقتی داکیومنتا رو نصفه نیمه بخونی همین جوری میشه دیگه. یکی دوبار هم تو پ.خ بهت گفته بودم. این همون صفحه ایه که توضیحت بهش اشاره داره:
موفق باشی. فعلا.:8:
داداشم لطف کردین ولی سواد انگلیسی خوندن رو دارم . میگم توی یو دی کی چه جوریه ؟ تو یو دی کی فرق داره و دستور ست اینجوری نیست اونوقت میای واسم ترجمه میزاری؟
tovamohammad
05-12-2011, 23:33
داداشم لطف کردین ولی سواد انگلیسی خوندن رو دارم . میگم توی یو دی کی چه جوریه ؟ تو یو دی کی فرق داره و دستور ست اینجوری نیست اونوقت میای واسم ترجمه میزاری؟
یعنی چی "میگم توی یو دی کی چه جوریه" ؟ مگه من تو کجا رو گفتم، اینجا تاپیک UDK هست دیگه.
تو UDK هم دقیقا همین جوره. آهان فهمیدم. شما دستورو درست نمی زنی (حالا باز بیا بگو من کامل خوندم، ترجمه نکن، از این تیکه ها بپرون). شما Scale رو تایپ نمی کنی. دستور باید شبیه این باشه:
حالا دیدی درست می خوندی مشکلی نبود؟ با توجه به مواردی که پیش اومد احتمالا باید اینم بت بگم:
حواست باشه یه سری از این تنظیمات تو ادیتور کار نمی ده باید Play In PC بزنی. یه سریشم تا بازیتو کوک نکنی کار نمی ده مثل FullScreen.
mehrdad_mvb
05-12-2011, 23:39
سلام
مشکلم حل شد " ممنونم "
یه سوال دیگه داشتم
چطور میتونم سرعت سنج درست کنم؟ منظورم اینکه که سرعت اتومبیل رو به صورت کیلومتر بر ساعت نشون بدم.
ممنون
tovamohammad
05-12-2011, 23:58
سلام
مشکلم حل شد " ممنونم "
یه سوال دیگه داشتم
چطور میتونم سرعت سنج درست کنم؟ منظورم اینکه که سرعت اتومبیل رو به صورت کیلومتر بر ساعت نشون بدم.
ممنون
خواهش می کنم. سادست. شما الان سرعت حرکتو داری منتها برحسب uups هست. کافیه دو خط کد بنویسی که uups رو یه kmph تبدیل کنه. اگه هم خواستی ساده تر باشه اول از این ترکیب برای تبدیلش استفاده کن:
uups --> mps --> kmph.
تبدیل آخرو که با ریاضی می دونی، تبدیل اولم بسته به طراحی مرحله ای که کردی و اینکه چقدر باید به واقعیت نزدیک باشه با آزمون و خطا در میاری.
برای نشون دادنش روی صفحه هم که می تونی از HUD و یا Scaleform استفاده کنی. اگه بخوای شکل کیلومتر شمار ماشین بشه با دومی خیلی ساده تره. کافیه یه MovieClip از کیلومتر شمار بذاری بدون عقربه، و عقربه رو به عنوان یه MovieClip جدا بذاری روی کیلومتر شمار. اونوقت با UnrealScript یا ActionScript (هر کدوم باهاش راحت تری) عقربه رو با توجه به سرعت kmph که در آوردی، حول نقطه ی شروعش Rotate می کنی. به همین سادگی.
جرم مش رو هم نمی تونی تو Physical Material تغییر بدی. اگه استاتیک مش داری باید از قسمت Body Setup تو Properties متغیر Mass Scale رو تنظیم کنی. برای اسکلتال هم توی Physic Asset باید Mass Scale رو ست کنی.
ممنون محمد جان بابت راهنمایی.
من چرا این mass scale رو پیدا نمیکنم ! :18:
ممنون محمد جان بابت راهنمایی.
من چرا این mass scale رو پیدا نمیکنم ! :18:
پیداش کردم :27::11::31::20:
چرا من Create New UI Scene ندارم ؟ :41:
mehrdad_mvb
06-12-2011, 22:52
چرا من Create New UI Scene ندارم ؟ :41:
سلام
اگه ورژن یو دی کی که داری جدید باشه این گزینه که میگی حذف شده.
سلام
اگه ورژن یو دی کی که داری جدید باشه این گزینه که میگی حذف شده.
سلام
یعنی چی حذف شده ؟ :18:
خب چی جایگزینش شده ؟
الان چه جوری باید ui scene ساخت ؟ :18:
mehrdad_mvb
06-12-2011, 23:08
جایگزین این گزینه الان ScaleForm شده ، یعنی شما منو یا هر چیز دیگه ای که ربطی به رابط کاربری داشته باشه رو باید تو نرم افزار فلش بسازی ، بعد بیاریش تو UDK .
:20:
(البته یکیش scaleform هست چیزای دیگه هم هست :31:)
جایگزین این گزینه الان ScaleForm شده ، یعنی شما منو یا هر چیز دیگه ای که ربطی به رابط کاربری داشته باشه رو باید تو نرم افزار فلش بسازی ، بعد بیاریش تو UDK .
خیلی کار خوبی کرده !! :40:
من یه مدل وارد مرحله م کردم، با اینکه توی udk بهش متریال میدم و پکیجم رو سیو میکنم بازم وقتی از اول مرحله م رو لود میکنم باید از اول بهش متریال بدم !! چرا اینجوریه ؟ :41:
الان که بیشتر فکر کردم میبینم اصلا کارش منطقی نبوده !
یعنی به طور کل اومده UI SCENE رو حذف کرده ؟ :18:
یعنی همه باید برن سراغ فلش ؟!
این اصلا منطقی نیس :2:
یعنی دیگه به هیچ وجه نمیشه از UI SCENE استفاده کرد ؟ :18:
Amin Asterix
10-12-2011, 02:14
آقا من یک مشکلی دارم با این برنامه.یک terrain ساختم و دارم روش کار میکنم اما وقتی که از سه چهار تا material بیشتر استفاده میکنم کلا همه چی قاطی پاتی میشه.یعنی خود برنامه جای متریالی که انتخاب کردم یک چیز دیگه انتخاب میکنه و رنگ آمیزی میکنه.گاهی هم یهویی نصف ترین رنگش عوض میشه و... باز مجبورم همه متریال ها رو پاک کنم و دوباره شروع کنم به کار.باز یکم که زیاد میشن همینجوری میشه.کسی نمیونه مشکلش چیه؟ورژنش همه همین آخریه.
بعد دو تا سوالم دارم.
میشه terrain رو به عنوان static mess سیو کرد؟
و راهی نیست که بشه از speed tree ها هم تو foliage mode استفاده کرد؟
tovamohammad
10-12-2011, 18:31
Landscape Vs. Terrain
آقا من یک مشکلی دارم با این برنامه.یک terrain ساختم و دارم روش کار میکنم اما وقتی که از سه چهار تا material بیشتر استفاده میکنم کلا همه چی قاطی پاتی میشه.یعنی خود برنامه جای متریالی که انتخاب کردم یک چیز دیگه انتخاب میکنه و رنگ آمیزی میکنه.گاهی هم یهویی نصف ترین رنگش عوض میشه و... باز مجبورم همه متریال ها رو پاک کنم و دوباره شروع کنم به کار.باز یکم که زیاد میشن همینجوری میشه.کسی نمیونه مشکلش چیه؟ورژنش همه همین آخریه.
بعد دو تا سوالم دارم.
میشه terrain رو به عنوان static mess سیو کرد؟
و راهی نیست که بشه از speed tree ها هم تو foliage mode استفاده کرد؟
سلام دوست عزیز
اکیدا توصیه می کنم Terrain رو بذاری کنار و با سیستم جدید کار کنی. Terrain سیستم قدیمی هست که به زودی حذف میشه و در نتیجه الان مدتهاست که به روز نشده. باگی هم توش پیش بیاد دیگه باید باهاش ساخت چون ساپورتی نداره دیگه. جدای از این قبلا هم که اپیک همچنان ساپورتش می کرد یه مسئله داشت و اون اینکه توی عمل از یه تعدادی لایه بیشتر نمی شد استفاده کرد، از لحاظ تئوری همچین محدودیتی نداشت ولی با توجه به منابعی که مصرف می کرد تا یه تعداد لایه محدودیت پیدا می کردی. توصیه بر این بود که از 4-3 تا لایه بیشتر استفاده نشه و تو موارد خاص که طراح تشخیص میده نهایتا 6-5 لایه. ابزار طراحی Terrain هم یه ابزار قدیمیه که سرعت طراحی رو کم می کنه.
سیستم جدیدی که 8-7 ماهیه برای این کار معرفی شده Landscape هست و دلیل اصلی که Terrain دیگه به روز نمی شه هم همینه. به محض اینکه این سیستم جدید قدری بالغ بشه و ویژگی های کافی بهش اضافه بشه سیستم Terrain به احتمال زیاد کاملا حذف میشه، درست مثل اتفاقی که برای UIScene افتاد.
جدای از اینا حتی اگه مشکلی هم با Terrain نداشتی توصیه می کردم بیای سراغ Landscape ، دیگه الان که حتما باید بیای سراغش. یه دلیلش اینه که این سیستم کیفیت خیلی بهتری تو نتیجه ی نهایی بهت می ده و در عین حال ابزار های به روزی هم برای طراحی در اختیارت میذاره. جالبه با اینکه نتیجه ی خروجی بهتره Performance خیلی خیلی بالاتری هم داره توی ریل-تایم. و اونم به خاطر سیستمی هست که براش طراحی کردن. مثلا شما می تونی به راحتی 15 تا لایه رو Landscape بذاری و هنوز فریم ریت بازیت از وقتی که 4 تا لایه رو Terrain داشتی بهتر باشه. دلیل سوم هم محدودیت های Terrain هست مثل محدودیت ابعاد. این عکسو ببین:
سمت چپی بزرگترین سایزی هست که Terrain ساپورت می کنه و سمت راستی ماکزیمم سایز Landscape هست. با این سیستم به سادگی میشه حتی بازیهایی مثل بازی های MMO هم در سطح وسیع طراحی کرد بدون اینکه بازی مشکلی برای اجرا داشته باشه. دلایل دیگه ای هم هست که چرا لایه های زیاد رو با Performance خوب اجرا می کنه مثل سیستم جدید LOD و سیستم جدیدی که برای Material اش در نظر گرفتن.
-----
دو تا سوال آخرتم، نه، ولی می تونی به راحتی HeightMap رو هم از Terrain و هم از Landscape اکسپورت کنی و توی هر برنامه ی مدلر که می خوای بازش کنی و با مودیفایر هایی مثل Displacement به صورت اتوماتیک یه استاتیک مش از روش بسازی. ولی اصلا توصیه نمی کنم چون هم کارایی رو بدتر می کنه و هم تکسچرینگش سخت تر از خود Terrain هست. این کار فقط برای بازی های موبایل توصیه میشه که Terrain و Landscape ساپورت نمی کنن , و یه سری موارد خیلی خاص که طراح تشخیص میده لازمه.
Foliage هم فقط استاتیک مش میگیره، دلیلشم اینه که این سیستم با مش ها به صورت انبوه برخورد می کنه، در صورتی که SkeletalMesh و SpeedTree خیلی هزینه برتر از این هست که بشه به صورت انبوه باهاشون کار کرد. دلیل اصلیشم اینه که هم ریل تایم هستن و هم با سیستم فیزیک انجین درگیر هستن. در نتیجه اگه واقعا لازمشون داری باید به صورت دستی تو لول بذاریشون. اونم به تعداد خیلی کم فقط جاهایی که واقعا لازمه.
ادیت- راستی سیستم Foliage هم چون تقریبا همزمان با Lanscape اومد با Landscape بیشتر مچ هست تا با Terrain. به عنوان یه نمونه تو دو سری از تنظیمات Foliage یه پروپرتی داری با نام Landscape Layer که تو طبیعی شدن مکان مش ها خیلی کمک می کنه در صورتی که همچین پروپرتی برای Terrain نیست.
سلام
اموزش هاش :
اینم یه مجموعه اموزشی واسه این :
اینم سایت udn :
خوبینتش اینه که در کنار امکانات خیلی خوب اون خیلی هم ساده است
یه چیزی فهمیدم این علامت+ رو وقتی که رویه شیی انتخاب می کنید میاد که روش از 3 طرف x y z هستش برایه حرکت اشیا.حالا این + که قرمز رنگه رو چطور می تونم حرکتش بدم=به انگلیسی بهش میگن PIVOT یاWIDGET POINT که با راست کلید و انتخاب PIVOT و بعدش MOVE HERE SNAP میشه حرکتش داد و بعد سیوش کرد اگر هم STATIC MESH تبدیل شده باشه به ACTOR
UDK قاطی میکنه UDK موتوریه که خیلی باگ داره ماشاالااه=حالا بایید دقیقا پشت ACTOR یه STATIC MESH بزارین که همون محلی PIVOT میخواید بره وگرنه بدون گذاشتن STATIC MESH پشتش PIVOT از ACTOR STATIC MESH خارج میشه.یه راه دیگشم اینه که تو 3D MAX یا مایا WIDGET POINT ORIGINرو عوض کنیم
این STATIC MESHES چطوری HIDE میشه قبلا با W غیب میشدن ولی حالا؟
سلام
چنتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید .
1- چجری تو UDK رفلکت ریل تایم بسازم ؟!
2- از کجا ببینم که چقدر ورتکس تو صحنه رندر میشه ؟
3- بازی که برای ای او اس طراحی میشه تا چقدر باید ورتکس تو صحنش باشه ؟
ممنون
Reza Azimy_RW
12-12-2011, 14:45
سلام این علامت+ رو وقتی که رویه شیی انتخاب می کنم میاد که روش از 3 طرف x y z هستش برایه حرکت اشیا.حالا این + که قرمز رنگه رو چطور می تونم حرکتش بدم
یعنی چی ؟ خوب اون فلشها رو حرکت بدی حرکت میکنه ... یا اگه فلشها وجود نداره رو حالت Game هستی که با کلیک روی ایکون G اون بالا غیر فعال میشه
یه سوال دیگه STATIC MESHES چطوری HIDE میشه با کلید W نمیشه
تو نسخه جدید شده Alt+W
مراحلش یکم طولانیه ... اول باید از تو Actor Class یه SceneCaptureReflectActor وارد کنی و بهش یه Texture Target نصبت بدی . بعد یه سری کارها هم تو متریالت باید انجام بدی ...
باید یه Component Mask بیاری و به خروجیش یه ScreenPostion وصل کنی و تیک ScreenAlign رو داخلش فعال کنی ...
اون 2 تا سوالتم نمیدونم ولی فک کنم باید تست کنی ببینی چقدر میکشه ... چون ما الان داریم رو یه بازی واسه ISO کار میکنیم اونم همینجوری تست میکنیم ! چون فقط ورتکسها که نیست فیزیک و... هم از سیستم کار میکشه
موفق باشید
ACmaster
12-12-2011, 17:49
آقا من مدلم را که به udk ایمپورت می کنم با این که حدود 17000 فیس یا polygon داره ولی باز هم به صورت low poly هست،ولی وقتی توی مایا smoothش می کنم و نزدیک به 100000 پلیگان که میرسه،توی udk نرم میشه و مشکلی ندارم،می خواستم ببینم چه کارش کنم که با همون 17000 پلیگن که باز هم خیلی هست،نرم نشون داده بشه یعنی مثل تصویر زیر نشه(مدل سمت راست 17000پلیگن و سمت چپ 100000:18: ) در ضمن فرمتی هم که export می کنم fbx هست ولی با Actor x هم همینجوری میشه!
مثلا اگه همین بازی Batman Arkham City را بازی کرده باشید،فکر می کنید فوقش مدل بتمن چند هزار polygon باید داشته باشه؟!:worried:
سلام
من تو مکس بلدم باید اسموت کنی نه توربو اسموت . تو مایا فکر کنم اسمش سافت بود یا نرمال درست یادم نیست . ولی اگه میخوایی تو مکس بیشتر توضیح بدم ؟ با مایا کار میکنی ؟
اقایه Reza-azimi بازی ساختن ios چه محدودیت هایی داره در مقایسه با بازیهایی که برای pc میسازن چه جوریاست بازی ساختن باهاش توضیح مختصرو مفیدی میدی؟
Reza Azimy_RW
12-12-2011, 20:53
والا منم تازه شروع کردم به ساختن بازی واسه IOS عزیز. اقا محمد چند صفحه قبل کامل توضیح دادن
ACmaster
12-12-2011, 21:33
سلام
من تو مکس بلدم باید اسموت کنی نه توربو اسموت . تو مایا فکر کنم اسمش سافت بود یا نرمال درست یادم نیست . ولی اگه میخوایی تو مکس بیشتر توضیح بدم ؟ با مایا کار میکنی ؟
ببینید من الان برای این که بخوام مدلم نرم وارد udk بشه! مجبورم با گزینه ی smooth نرمش کنم که اینکار تعداد polygon هاش را چند برابر می کنه،با این که مدل عادیم تعداد polygonهاش معمولی هست و فکر می کنم توی udk نباید این شکلی بشه
بله با مایا کار می کنم،ولی نمی دونم،اگه براتون مشکلی نداره توی مکس بگید چیکارش می کنید،بالاخره یه جوری خودم توی مایا بر طبق مکس راه حلش را پیدا می کنم:31:
یه سوال در رابطه با همین دارم که مدلمون یا پلیر بازیمون(سبک سوم شخص) حداقل برای نرم بودنش توی انجین چه قدر باید polygon داشته باشه؟(نه low poly باشه و نه خیلی high poly،به طوری که با کیفیت کاراکتر های بازی های معروف برابری کنه:31:)
tovamohammad
12-12-2011, 22:07
سلام دوستان
اقایه Reza-azimi بازی ساختن ios چه محدودیت هایی داره در مقایسه با بازیهایی که برای pc میسازن چه جوریاست بازی ساختن باهاش توضیح مختصرو مفیدی میدی؟
شما اینا رو بخون:
سلام
چنتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید .
قبلا تو تاپیک یونیتییه پست زدم با عکس متریال هاش، بخون:
فقط حواست باشه رفلکت ریل- تایم فوق العاده سنگین هست و فقط جاهایی که واقعا لازمه باید استفاده کنی.
2- از کجا ببینم که چقدر ورتکس تو صحنه رندر میشه ؟
هم از Remote Control می تونی استفاده کنی و هم از یه سری از Console Command ها. اگه حال خوندنشون و حفظ کردنشونو نداری از همون Remote Control استفاده کنه، تب Stats. اینم داکیومنتش:
3- بازی که برای ای او اس طراحی میشه تا چقدر باید ورتکس تو صحنش باشه ؟
به این سادگی نیست که با یه عدد بتونی سر و ته قضیه رو هم بیاری، چنتا فاکتور هست، این فقط یکیشه، تازه مهمترین فاکتور هم نیست، فاکتوری که معمولا بیشتر از همه روی Performance توی پلتفرم های موبایل تاثیر می ذاره، تعداد و ابعاد تکسچرهایی هست که به صورت همزمان استفاده می شه. متد هم زیاد داره که کارایی رو از این لحاظ قابل قبول کرد ولی کار فوق العاده زمان گیر و حوصله بری هست.
البته موقع کوک کردن اگه تنظیماتشو به هم نریخته باشی UDK خودش سایز تمام تکسچراتو 1/4 می کنه. ولی با فایل های کانفیگ می تونی از کارش بندازی یا حتی بگی بیشتر کوچیکشون کنه.
برای مش ها هم نگران نباش. الان چند ماهیه که این قضیه خیلی راحت شده هم برای استاتیک مش و هم اسکلتال مش. باید تمام مدلاتو با Simplification به اندازه ی مورد نیاز در بیاری، فقط هم به ورتکس وابسته نیست. به کیفیتی که برای UV Mapping تنظیم می کنی هم بستگی داره نتیجه ای که بهت میده.
خوشبختانه تکنولوژی Simplygon که جدیدا به UDK اضافه شده این کارو خیلی خوب انجام میده. تو Showcase سایت UDK هم برو 3-4 تا بازی برا iOS دادن، صحبتای سازنده رو زیر صفحه بخون، تقریبا همگی متفق القول از این ویژگی برای Mobile Developement خیلی تعریف کردن.
tovamohammad
12-12-2011, 22:16
دوباره سلام
یه چیزی فهمیدم این علامت+ رو وقتی که رویه شیی انتخاب می کنید میاد که روش از 3 طرف x y z هستش برایه حرکت اشیا.حالا این + که قرمز رنگه رو چطور می تونم حرکتش بدم=به انگلیسی بهش میگن PIVOT یاWIDGET POINT که با راست کلید و انتخاب PIVOT و بعدش MOVE HERE SNAP میشه حرکتش داد و بعد سیوش کرد اگر هم STATIC MESH تبدیل شده باشه به ACTOR
UDK قاطی میکنه UDK موتوریه که خیلی باگ داره ماشاالااه=حالا بایید دقیقا پشت ACTOR یه STATIC MESH بزارین که همون محلی PIVOT میخواید بره وگرنه بدون گذاشتن STATIC MESH پشتش PIVOT از ACTOR STATIC MESH خارج میشه.یه راه دیگشم اینه که تو 3D MAX یا مایا WIDGET POINT ORIGINرو عوض کنیم
حقیقتا متوجه نشدم چی می گی، زیادی گنگ بود، یه بار دیگه قشنگ توضیح بده ببینم مشکلت کجاست.
با این همه هر چی که باشه بعید می دونم مشکل UDK باشه. درسته UDK باگ زیاد داره، مثل همه ی برنامه های Beta دیگه، ولی من با تعداد زیاد اکتور کار کردم تو ادیتور و مشکل خاصی با Pivot و Pre-Pivot نداشتم. به احتمال زیاد یا یه جای کارو اشتباه می ری یا بیلد خاصی که داری این باگو داره. با این همه به بار دقیق بگو، شاید منظورت چیز دیگه بوده.
این STATIC MESHES چطوری HIDE میشه قبلا با W غیب میشدن ولی حالا؟
چند ماهیه که Navigation دوربین تغییر کرده. بیلد های جدید که نصب می کنی کلید های WSAD برای دوربین ست شدن. اگه باهاش راحت نیستی یا خیلی لازمت میشه که مش ها رو Visible/Invisible کنی، برو از منوی Preferences گزینه ی Flight Camera Control رو بذار رو حالت دوم. تمام. W آزاد میشه.
آقا من مدلم را که به udk ایمپورت می کنم با این که حدود 17000 فیس یا polygon داره ولی باز هم به صورت low poly هست،ولی وقتی توی مایا smoothش می کنم و نزدیک به 100000 پلیگان که میرسه،توی udk نرم میشه و مشکلی ندارم،می خواستم ببینم چه کارش کنم که با همون 17000 پلیگن که باز هم خیلی هست،نرم نشون داده بشه یعنی مثل تصویر زیر نشه(مدل سمت راست 17000پلیگن و سمت چپ 100000:18: ) در ضمن فرمتی هم که export می کنم fbx هست ولی با Actor x هم همینجوری میشه!
مثلا اگه همین بازی Batman Arkham City را بازی کرده باشید،فکر می کنید فوقش مدل بتمن چند هزار polygon باید داشته باشه؟!:worried:
بلندر، مکس و مایا رو که من اطلاع دارم، پیش فرض از نرمال استفاده می کنن در صورتی که آنریل انجین کانال نرمال مش رو موقع ایمپورت نمی خونه، یعنی فرقی نمی کنه مش شما نرمال هاش تنظیم باشه یا نه. آنریل از Smooth Group استفاده می کنه. من تو بلندر و مکسشو می دونم چجوریه، تو مایا رو یه سرچ بکن.
غیر از این، موقع ایمپورت استاتیک مش به فرمت FBX می تونی تیک Explicit Normals رو بذاری. خودم مشکل استاتیک مش ها رو با این حل می کنم. در کل هم مدلت خیلی High Poly هست حتی برا شخصیت اول یه بازی سوم شخص. فقط اگه بخوای برای سینماتیک ها استفاده کنی همچین مدلی منطقی هست.
یه راه آسپیرینی هم هست که بعضی اوقات جواب می ده. مدلتو تو UDK باز کن و تو قسمت Simplification مدلت رو کانورت کن، تو قسمت Normal با گزینه های مختلف تست کن، اگه دیدی یکیش جواب داد اونوقت می تونی تمام اسلاید بار ها رو تا آخر ببری که کیفیت زیاد فرقی نکنه و کانورت کنی. تمام. یه بار مشکلمو حل کرده همین Simplification.
ببینید من الان برای این که بخوام مدلم نرم وارد udk بشه! مجبورم با گزینه ی smooth نرمش کنم که اینکار تعداد polygon هاش را چند برابر می کنه،با این که مدل عادیم تعداد polygonهاش معمولی هست و فکر می کنم توی udk نباید این شکلی بشه
مطمئنی؟ من مایا کار نکردم ولی تو تمام برنامه هایی که دیدم و حتی مباحث محضی که رو وب هست، Smooth یعنی تنظیم کانال نرمال تمامی ورتکس ها به صورتی که نور پردازی توی مش روون بشه. Smooth حتی یه دونه ورتکس هم کم یا زیاد نمی کنه.
دوستانی که مایا کار می کنن بگن ببینم واقعا Smooth که می کنید، تعداد ورتکس تغییر می کنه؟:13: جالب شد.
----
یه مقدار حجم صفحه رفت بالا ولی دیگه چاره ای نیست. من تا جایی که کیفیت تغییر نمی کرد از عکسای کم حجم استفاده کردم. دوستان دایال-آپ دار یه مقدار حوصله کنن تا پستا لود بشه.
ACmaster
12-12-2011, 22:57
مطمئنی؟ من مایا کار نکردم ولی تو تمام برنامه هایی که دیدم و حتی مباحث محضی که رو وب هست، Smooth یعنی تنظیم کانال نرمال تمامی ورتکس ها به صورتی که نور پردازی توی مش روون بشه. Smooth حتی یه دونه ورتکس هم کم یا زیاد نمی کنه.
دوستانی که مایا کار می کنن بگن ببینم واقعا Smooth که می کنید، تعداد ورتکس تغییر می کنه؟ جالب شد.
نه به جون خودم،بابا مثلا ما یه ساله مایا کار می کنیم ها:31:
بالاخره توی هر نرم افزاری برای این که مدل را نرم تر و طبیعی تر کنیم باید تعداد polygon هاش را افزایش بدیم دیگه که اینکار توی مایا از منوی mesh و گزینه ی smooth انجام میشه،البته یه دوتا دیگه راه هست ولی می دونم که به دلایلی جواب نمی ده.ولی توی اکثر آموزش هاش از smooth استفاده میکنن!(جنگم نمیادها! :31:)
اینهاش:
این مدل قبل از smooth کردن:
و این هم مدل بعد از Smooth کردن :
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
غیر از این، موقع ایمپورت استاتیک مش به فرمت FBX می تونی تیک Explicit Normals رو بذاری. خودم مشکل استاتیک مش ها رو با این حل می کنم. در کل هم مدلت خیلی High Poly هست حتی برا شخصیت اول یه بازی سوم شخص. فقط اگه بخوای برای سینماتیک ها استفاده کنی همچین مدلی منطقی هست.
یه راه آسپیرینی هم هست که بعضی اوقات جواب می ده. مدلتو تو UDK باز کن و تو قسمت Simplification مدلت رو کانورت کن، تو قسمت Normal با گزینه های مختلف تست کن، اگه دیدی یکیش جواب داد اونوقت می تونی تمام اسلاید بار ها رو تا آخر ببری که کیفیت زیاد فرقی نکنه و کانورت کنی. تمام. یه بار مشکلمو حل کرده همین Simplification.
آقا محمد واقعا دمت گرم،نجاتم دادی،همون راه حلی که گفتید تیک Explicit Normals را بزنم جواب داد،این که توی حالت استاتیک مش بود،حالا فردا Skeletal mesh را هم امتحان می کنم(اگه با این روش ها بشه!) که ببینم چی میشه!
واقعا ممونم :10:
سلام
حالا اینو میگم شاید کسی نیازش شد !
مدل اولیه :
بعد از نرم کردم بدون افزایش ورتکس : اسموت
تفاوت اسموت و توربو اسموت :
راستی آقا محمد دستت درد نکنه از این که جواب دادی . ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این سایت فیلم های EAT3D داره ولی یه محدودیت داره اونم یه RATIO هستش که بایید یه مقداری باشه من 20GB دانلود کردم حالا نمیزازه بیشتر دان کنم و میگه بایید فایلی UPLOAD کنی و SEED بدی به فایل دانلودی و از این چیزا من که نفهمیدم کسی با این سایت چیزی دانلود کرده این SEED چطوری میشه داد
مگه تورنت تا به حال دانلود نکردی ؟ می گه سید بدین که بقیه هم بتونن دانلود کنن . یه جور حرکت زوریه:31:
حالا seed چطوری میشه داد این سایته که جز تنها سایتیه که همه جور ویدیو واسه udk داره یه ratio داره اینم لینکه توضیحاتش
NINJA0098
19-12-2011, 23:45
سلام به همه ...
از دوستان کسی تا حالا از ++c کلاس وارد آنریل اسکریپت کرده؟
مهم نیست از سی وارد کرده باشین یا نه میخوام بدونم چطوری باید کد نویسی انجین بکنم .... میخوام تمام کلاسای مادر رو خودم بنویسم ...برای این کار نمونه ای هست؟ منظورم اینه که نمیخوام از کلاسای تورنمنت ارث ببرم .... شنیدم بعضیا دارن این کارو میکنن میخوام بدونم دقیقا چجوریه؟
اصلا سطح بندیه آنریل اسکریپ که دارن میگن چیه؟
میتونین توضیح بدین؟
سلام به همه ...
مهم نیست از سی وارد کرده باشین یا نه میخوام بدونم چطوری باید کد نویسی انجین بکنم .... میخوام تمام کلاسای مادر رو خودم بنویسم ...برای این کار نمونه ای هست؟ منظورم اینه که نمیخوام از کلاسای تورنمنت ارث ببرم .... شنیدم بعضیا دارن این کارو میکنن میخوام بدونم دقیقا چجوریه؟
میتونین توضیح بدین؟ سلام ...
آنرئال اسکریپت یه خورده با C++ فرق داره مثلا توی c++ می تونی توی یه فایل چندتا کلاس تعریف کنی ولی توی آنرئال نه توی هر فایل فقط یک کلاس می تونی تعریف کنی ...
توی C++ می تونی همون موقع که متغیر تعریف می کنی بهش مقدار بدی ولی توی آنرئال باید توی Default Properties بهشون مقدار بدی ...
برای اینکه از کلاس های تورنومنت به ارث نبری می تونی از کلاس های UDK که توی فولدر UDKBase هستند استفاده کنی ...
اکثر فایل های تورنومنت از این کلاس ها استفاده می کنن ...
NINJA0098
20-12-2011, 11:07
سلام ...
آنرئال اسکریپت یه خورده با C++ فرق داره مثلا توی c++ می تونی توی یه فایل چندتا کلاس تعریف کنی ولی توی آنرئال نه توی هر فایل فقط یک کلاس می تونی تعریف کنی ...
توی C++ می تونی همون موقع که متغیر تعریف می کنی بهش مقدار بدی ولی توی آنرئال باید توی Default Properties بهشون مقدار بدی ...
برای اینکه از کلاس های تورنومنت به ارث نبری می تونی از کلاس های UDK که توی فولدر UDKBase هستند استفاده کنی ...
اکثر فایل های تورنومنت از این کلاس ها استفاده می کنن ...
نه وحید جان اینا رو میدونم .... الان چند نفرو میشناسم دارن کد نویسی انجین رو توی یو دی کی انجام میدن .... یعنی دارن پایه کلاس مینویسن ... من نمیدونم بدون داشتن سورس چطور این کارو میکنن ... با پ.خ تو اپیک از یکی دو نفر پرسیدم که گفته بودن باید کلاسو از ++c وارد کنی و یا کلاسای مادر رو جایگزین کنی که راستش اصلا نفهمیدم چجوری .... یعنی من اگه یه کلاس پایه بنویسم و کلاس بعدیمو از کلاس خودم ارث ببرم که نمیشه کد نویسی انجین ...
tovamohammad
20-12-2011, 11:51
سلام به همه ...
میتونین توضیح بدین؟
سلام
اصلا نیاز به این کارا نیست. از 6 تا پروژه ای که با UDK کار کردم 4 تاش بازی بوده، ولی هیچ کدومشو بر پایه کدهای UT ننوشتم. درستش اینه بازی که می خوای شروع کنی اگه واقعا می خوای دستت باز باشه و محدود نشی خودت از صفر شروع کنی. اشکال نداره وسط کار هرجا که احساس کردی گزینه ی بهتریه، از یه سری از کلاسای UT یا UDK استفاده کنی ولی بیس کارو باید خودت ساخته باشی. فقط هم این نیس، جلوتر می گم عیبای دیگشو.
معلومه داکیومنتا رو نگاه نکردی. اگه نمی خوای از کلاسای آنریل تورنمنت ارث ببری، اصلا با ++C کاری نداری. کافیه کتابخونه ی GameFramework رو توسعه بدی. یعنی مثلا به جای اینکه کلاس کنترلرتو از UTPlayerController مشتق کنی باید از GamePlayerContoller مشتق کنی. یا کلاس Camera یا Hud و ... . اصلا درستشم همینه.
اغلب قریب به اتفاق افراد (البته تو ایران مثلا همین فروم) موقعی که می خوان اسکریپت یه بازیو شروع کنن، اصلا حتی سعی نمی کنن پروژه رو از بیس شروع کنن، فکر می کنن اگه کدهای فعلی رو توسعه بدن چند برابر زودتر به نتیجه می رسن. غافل از اینکه تو اغلب موارد با این کار 2 یا حتی 3 برابر زحمت خودشونو زیاد می کنن و اکثرا حتی تایم انجام کارم بیشتر میشه.
افراد اهدافو فراموش کردن. هدف از گذاشتن این کلاسا توی UDK یکی شوکیس بوده یکی هم به عنوان نمونه ی آموزشی. متاسفانه افراد فکر می کنن UDK یعنی UT، پس بازی هم که می خوان بسازن باید توسعه یافته ی UT باشه. خب اینکه شد همون مود UT که از 10 سال پیش بوده که.:20:
الان چند نفرو میشناسم دارن کد نویسی انجین رو توی یو دی کی انجام میدن ....
یعنی چی؟ یعنی انجینو تغییر می دن؟ اگه منظورت اینه باید بگم اشتباه می کنی. همچین کاری ممکن نیست. اگه این طور بهت گفتن دارن سرتو شیره می مالن.
یه نگاهی هم به داکیومنتا بنداز ضرر نمی کنی. بای.:8:
محمد درست می گه اصلا امکان نداره که بتونن سورس خود انجین دست ببرن ....
نرم افزار UncodeX رو نصب کن خیلی چیزا اونجا مشخصه ....
NINJA0098
20-12-2011, 14:12
معلومه داکیومنتا رو نگاه نکردی. اگه نمی خوای از کلاسای آنریل تورنمنت ارث ببری، اصلا با ++C کاری نداری. کافیه کتابخونه ی GameFramework رو توسعه بدی. یعنی مثلا به جای اینکه کلاس کنترلرتو از UTPlayerController مشتق کنی باید از GamePlayerContoller مشتق کنی. یا کلاس Camera یا Hud و ... . اصلا درستشم همینه.
منم الان دارم همین کارو میکنم ... یعنی دارم سعی میکنم اینطوری کار کنم ... واقعا یه جورایی بیشتر از تغییر کدای پیش فرض ut برنامه نویسیش حال میده ... شاید به خاطر اینه که حس میکنی خودت داری از بیس کار میکنی ...
منظورم اینا نبود .... من قبلا یه جا یه درجه بندی برای برنامه نویسی آنریل دیده بودم که به 5 سطح تقسیمش کرده بود که دقیقا یادم نیست چی بود ... شاید اصلا ربطی به یو دی کی نداشت نمیدونم .... میخواستم بدونم چیزی هست که دارم از دست میدم ؟
من الان دارم یه بازی side scroler رو برای تمرین و پروژه پایان ترم دانشگاه کار میکنم که کلا دارم از اسپرایت استفاده میکنم میخواستم ببینم چیز مهمی رو از دست دادم؟
یعنی چی؟ یعنی انجینو تغییر می دن؟ اگه منظورت اینه باید بگم اشتباه می کنی. همچین کاری ممکن نیست. اگه این طور بهت گفتن دارن سرتو شیره می مالن.
این که دارن انجینو تغییر میدن مطمئنم ... شاید خود آنریل رو دارن ...میخواستم بدونم توی یو دی کی برای شخصی سازی انجین راهی هست ؟
ایجاد پنجره ی prperties برای اکتورا و گذاشتن تنظیمات قابل تغییر تو ادیتور امکان داره تو یو دی کی ...گفتم شاید راهی باشه برای مثلا تغییر تو متینی و اینا ....
tovamohammad
22-12-2011, 14:16
سلام
بالاخره توی هر نرم افزاری برای این که مدل را نرم تر و طبیعی تر کنیم باید تعداد polygon هاش را افزایش بدیم دیگه که اینکار توی مایا از منوی mesh و گزینه ی smooth انجام میشه
آهان. خب این کار اسمش هست Subdivision Surface نه Smooth. عجیبه Autodesk همچین اسمی گذاشته براش، حدس می زنم برا حفظ یکپارچگی با ورژن های قدیمی تغییرش نداده. با این همه دیگه می دونی الان Smooth همونه که تو اون پست تعریف کردم و اینم هست Subdivision Surface:
درضمن حقیقتشو بخوای "توی هر نرم افزاری برای این که مدل را نرم تر و طبیعی تر کنیم باید تعداد polygon هاش را افزایش بدیم دیگه" ، این درست نیست. نه برای صنعت گیم. از این روش فقط برای کارهای آفلاین استفاده می شه که Performance توشون هیچ اهمیتی نداره. اگه قرار بود از این روش برای بازی استفاده بشه لازم بود رو هر بازی یه تسلا چند میلیونی هم بخریم.
توی بازی برای افزایش کیفیت از Normal Baking و Bump Making استفاده می شه و تا جایی که ممکن هست تعداد ورتکس مدل رو مینیمم نگه داشته میشه. که البته کار پرهزینه و وقت گیری هست.
آقا محمد واقعا دمت گرم،نجاتم دادی،همون راه حلی که گفتید تیک Explicit Normals را بزنم جواب داد،این که توی حالت استاتیک مش بود،حالا فردا Skeletal mesh را هم امتحان می کنم(اگه با این روش ها بشه!) که ببینم چی میشه!
واقعا ممونم :10:
راستی آقا محمد دستت درد نکنه از این که جواب دادی . ممنون
خواهش می کنم. فقط یادتون باشه شرایطم با قبل فرقی نکرده، همچنان سرم شلوغه ممکنه نرسم تاپیکو چک کنم. سوال اینجا پرسیدید ایشالا که جواب می گیرید ولی اگه یه تایمی گذشتو جواب نگرفتید، سوالو پ.خ کنید بلد باشم جواب می دم.
و سوال دوم من در مورد حذف UI Scene از UDK هست.
آیا فقط و فقط Scale Form جایگزین این ویژگی شده ؟
یعنی به طور کلی UI Scene حذف شده و ما الان باید UI خودمون رو حتما با برنامه ی FLASH بسازیم و وارد انجین کنیم ؟ یعنی دیگه هیچ راهی تو udk برای این کار نیست ؟ :11:
یعنی چی "فقط و فقط"؟:13: Scaleform GFx الان چندین ساله پشت سر همه که داره جایزه ی بهترین میان افزار ساخت بازی رو می گیره بین اون همه تکنولوژی. حدود 70 درصد از کل بازی های AAA و خیلی از بازی های تجاری دیگه UI شون GFx هست.
ملت از خداشونه بتونن از این تکنولوژی استفاده کنن. اونوقت شما می گی فقط؟ لازم به ذکره که UDK تا جایی که من می دونم تنها گزینه ای هست تو کل انجین ها و تکنولوژی های موجود که اجازه ی کار رایگان با GFx بهت میده اونم بدون هیچ محدودیتی. شما باید کلاتو بندازی هوا اونوقت ناراحت شدی؟
در مورد UIScene هم یه مسئله بهت بگم. آنریل همیشه برا به روز بودنش و پیش اومدن با تکنولوژی های روز معروف بوده، یا نورپردازی، شبکش و پارتیکل سیستمش مثال زدنی بوده. فقط دو تا مورد تو این انجین همیشه انتقاد برانگیز بود. یکی سیستم Terrain بود و یکی هم UIScene. اینا سیستم های قدیمی بودن که پروسه ی توسعه ی بازی رو کند می کردن و چنتا اشکال دیگه هم هر کدوم داشتن. خوشبختانه UIScene که کلا حذف شد و Terrain هم چند ماهیه سیستم جایگزینش معرفی شده و احتماش میره طی یه پروسه ی چند ماه حذف بشه.
در ضمن شما باید می دونستی ها. کلا UDK دو ساله اومده ولی از یک سال و نیم پیش اپیک خبر حذف قریب الوقوع UIScene رو داد و از همون یک سال و نیم پیش هم Scaleform GFx رو به UDK اضافه کرد. البته از مدتها قبل Scaleform به آنریل اضافه شده بود ولی خب برای فول لایسنس بود و اون زمان اولین و تا حالا تنها موردی بوده که میشه از GFx به صورت رایگان استفاده کرد. حتی چند سال قبل هم از اولای UE3 خیلی از شرکتا ازGFx استفاده می کردن و خودشون لایسنس Scaleform GFx رو برای UE3 تهیه می کردن.
خلاصه به جای اینکه شاکی باشی برو حالشو ببر که دیگه به این زودیا همچین موقعیتی نصیبت نمی کنن. نگران کار کردن باهاش هم نباش. هم انعطاف پذیریش بالاست خیلی بیشتر از UIScene و هم یادگیریش سادس. اتفاقا الان حدود یه هفتس دارم برا پروژه آخریم UI می زنم. چیزای جالبی داره این GFx. می خواستم یه تاپیکم برا Hud و Menu بزنم نظر بدین ولی گفتم سورپرایزیتش میپره.:31:
راستی تا یادم نرفته، Scaleform این قدر معروف شد طی چند ساله اخیر که چند ماه پیش شرکت Autodesk کلا شرکت Scaleform رو خرید. به قول بازاری ها بلعید. (البته بعد از خرید تکنولوژی Beast معروف)
tovamohammad
22-12-2011, 14:28
باز سلام
منم الان دارم همین کارو میکنم ... یعنی دارم سعی میکنم اینطوری کار کنم ... واقعا یه جورایی بیشتر از تغییر کدای پیش فرض ut برنامه نویسیش حال میده ... شاید به خاطر اینه که حس میکنی خودت داری از بیس کار میکنی ...
منظورم اینا نبود .... من قبلا یه جا یه درجه بندی برای برنامه نویسی آنریل دیده بودم که به 5 سطح تقسیمش کرده بود که دقیقا یادم نیست چی بود ... شاید اصلا ربطی به یو دی کی نداشت نمیدونم .... میخواستم بدونم چیزی هست که دارم از دست میدم ؟
من الان دارم یه بازی side scroler رو برای تمرین و پروژه پایان ترم دانشگاه کار میکنم که کلا دارم از اسپرایت استفاده میکنم میخواستم ببینم چیز مهمی رو از دست دادم؟
این که دارن انجینو تغییر میدن مطمئنم ... شاید خود آنریل رو دارن ...میخواستم بدونم توی یو دی کی برای شخصی سازی انجین راهی هست ؟
ایجاد پنجره ی prperties برای اکتورا و گذاشتن تنظیمات قابل تغییر تو ادیتور امکان داره تو یو دی کی ...گفتم شاید راهی باشه برای مثلا تغییر تو متینی و اینا ....
اینکه مطمئنیو راستش یه تجدید نظری روش بکن. چون اگه UDK باشه که به همین سادگی بگم امکانش وجود نداره و اگه هم فول سورس آنریل هست که ارزون ترین لایسنس آنریل حدود 520 میلیون تومن قیمتشه که کسی تو ایران از این خرجا نمی کنه، نه حداقل تا یه دهه ی دیگه. آنریل انجین هم چیزی نیس که بتونی بگی کرک کردن یا ورژن غیر قانونی دارن یا هرچی. هر چیزی به جر لایسنس غیر قابل استفادس. پس چه تغییرش بدن یا نه فرقی نمی کنه.
در مورد تغییر. این لیست نغییرات و افزودنی هاییه که شما می تونی تو UDK انجام بدی (که البته هیچ کدوم به هسته ی انجین مربوط نیست):
1. انواع نودها و اکشن های کیسمت.
2. نود ها و سکوئنس های AnimTree.
3. اکتور و آبجکت های جدید که قابلیت تنظیم انواع پروپرتی رو از طریق Property Window و Content Browser داشته باشه.
4. اضافه کردن MapInfo برای هر Level به صورت مجزا.
5. اضافه کردن فانکشن های جدید Material.
6. و یه مورد هم بسته به نوع کار هست که ممکنه بتونی ماژول جدید به Cascade اضافه کنی.
تمامی اینا تغییرش مستقیم یا غیر مستقیم تو خود ادیتور قابل مشاهدس. ولی برای هیچ کدوم ذره ای با خود انجین کاری نداری. همه با اسکریپت و کلاسایی که توش در اختیارت گذاشته انجام میشه. نه فقط این که اصلا برای پروژه های متوسط و بزرگ حداقل 4-3 سری از این ها رو لازمه برای پروژت انجام بدی.
اون دوستاتم یا همون 3 مورده که گفتم که درنتیجه کلا کارشون بی فایدس(اگه اصلا حقیقت باشه) و یا این موارد آخره که خب طوری نیس اینا رو اضافه کردن ذوق کردن ولی اینها تغییر انجین نیست.:20:
موفق باشی. بای.:8:
شما باید کلاتو بندازی هوا اونوقت ناراحت شدی؟
عه محمد جان کی گفته من ناراحت شدم از این کارش :31:
اتفاقا وقتی خبرشو توی تاپیک دیدم جز اولین کسایی بودم که گفتم بهترین کارو کرده.
ولی یه چیزی واسم عجیب بود که بیاد یه دفعه UI Scene رو حذف کنه.
که شما میگی یه سال و نیم پیش اعلام کرده بود ولی من نمیدونستم !
و خواستم مطمئن شم که به طور کامل جایگزین UI Scene شده یا نه.
مطمئنا کیفیتی که gfx میده قابل مقایسه با ui scene نیس :27:
NINJA0098
22-12-2011, 18:40
اون دوستاتم یا همون 3 مورده که گفتم که درنتیجه کلا کارشون بی فایدس(اگه اصلا حقیقت باشه) و یا این موارد آخره که خب طوری نیس اینا رو اضافه کردن ذوق کردن ولی اینها تغییر انجین نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش زود قضاوت کردی ... این دوستان که میگم تو ایران نیستن تو روسیه شرکت بازیسازی دارن ... الانم سه ساله پروژه های جزئی از شرکتای بزرگ میگیرن .... بعضی مواقع هم DLC میساختن .... تازه دارن خودشون شروع میکنن به بازی مستقل ساختن ....
قبلا با کرای کار میکردن جدیدا رو آوردن به آنریل.... یکی از اعضای این شرکت ایرانیه و البته دوست بنده .... فقط وقتی داشت برام آنریل اسکریپتو کلی توضیح میداد بین حرفاش گفته بود یه سری چیزا رو شخصی سازی کردن ... گفتم شاید امکانش باشه تو یو دی کی هم یه راهی پیدا کنیم بتونیم یه سری چیزا رو شخصی تر کنیم .... کلا تیری در تاریکی زدم ...
سایتشونو داشتم .... ببینم بتونم دوباره باهاش تماس بگیرم آدرس سایتشونو میدم .....
بهش گفته بودم بیاد تو این فروما کمکمون کنه از تجربیاتش استفاده کنیم ... گفت وقت کنه میاد ... اگه بخواد بیاد همینجا عضوش میکنم ....
فقط یه چیز دیگه ... من الان میخوام تمام کلاسامو همونجوری از پایه بنویسم ....منتها نمیتونم خیلی از بخشا رو متوجه بشم ....
فکر کنم واسه اینه که آنریل اسکریپتو درست یاد نگرفتم .... پیشنهادی نداری برای این که بتونم آنریل اسکریپتو یه مقدار جزئی تر یاد بگیرم؟
کلا جزئ به جزئ میدونم چی به چیه ولی وقتی میخوام یه کلاس بنویسم قاطی میکنم ... نمیدونم فهمیدی مشکلم چیه یا نه ...
اوایل که با جاوا کار میکردم همینجوری بود .... ولی بعد یه مدت کم کم بهتر شد .... راه حلی نداری فهم کلیمو از انریل اسکریپت بالا ببرم ؟
اقای tovamomahd یه جا رو کم گفتی . علاوه بر اون چیزهایی که گفتی ادیتور های جانبی و همچنین بعضی از امکانات رو میشه به یو دی کی متصل کرد و توی ادیتور از اون استفاده کرد . نمونه اش پروژه نینو که کینکت رو اورده قابل استفاده کرده توی یو دی کی و نمونه دیگه اونم هم یه پروژه ساخت ادیتور برنامه نویسی واسه یو دی کی که اتفاقا اونم داخل ادیتور قابل استفاده است .
نه داداش زود قضاوت کردی ... این دوستان که میگم تو ایران نیستن تو روسیه شرکت بازیسازی دارن ... الانم سه ساله پروژه های جزئی از شرکتای بزرگ میگیرن .... بعضی مواقع هم DLC میساختن .... تازه دارن خودشون شروع میکنن به بازی مستقل ساختن ....
قبلا با کرای کار میکردن جدیدا رو آوردن به آنریل.... یکی از اعضای این شرکت ایرانیه و البته دوست بنده .... فقط وقتی داشت برام آنریل اسکریپتو کلی توضیح میداد بین حرفاش گفته بود یه سری چیزا رو شخصی سازی کردن ... گفتم شاید امکانش باشه تو یو دی کی هم یه راهی پیدا کنیم بتونیم یه سری چیزا رو شخصی تر کنیم .... کلا تیری در تاریکی زدم ...
سایتشونو داشتم .... ببینم بتونم دوباره باهاش تماس بگیرم آدرس سایتشونو میدم .....
بهش گفته بودم بیاد تو این فروما کمکمون کنه از تجربیاتش استفاده کنیم ... گفت وقت کنه میاد ... اگه بخواد بیاد همینجا عضوش میکنم ....
فقط یه چیز دیگه ... من الان میخوام تمام کلاسامو همونجوری از پایه بنویسم ....منتها نمیتونم خیلی از بخشا رو متوجه بشم ....
فکر کنم واسه اینه که آنریل اسکریپتو درست یاد نگرفتم .... پیشنهادی نداری برای این که بتونم آنریل اسکریپتو یه مقدار جزئی تر یاد بگیرم؟
کلا جزئ به جزئ میدونم چی به چیه ولی وقتی میخوام یه کلاس بنویسم قاطی میکنم ... نمیدونم فهمیدی مشکلم چیه یا نه ...
اوایل که با جاوا کار میکردم همینجوری بود .... ولی بعد یه مدت کم کم بهتر شد .... راه حلی نداری فهم کلیمو از انریل اسکریپت بالا ببرم ؟
محمد حسین جان شما اول باید انریل اسکریپت رو کامل یاد بگیری . همیشه که نمیشه همه چیز رو به این زودی یاد گرفت شما اول سعی کن انریل اسکریپت رو با همین کدهای UT یاد بگیری زمان زیادی نمیبره اونجوری متوجه کل کار میشی می فهمی که چی به چیه . ساختار کد نویسی توی UDK و UT تقریبا مثل همه یا نه اصلا چرا تقریبا یکی ان شما فقط باید یاد بگیری چه جوری از اونا استفاده کنی اصولش رو بدونی مشکلی واست پیش نمیاد.
درضمن در مورد نوشتن دوباره کلاس ها شما می تونی چیزی رو که می خوای از کلاس یادم نیست یا OBJECT بود یا ACTOR ((جان من می بینی داره یادم می ره :31: یکی دو ماهیه شایدم بیشتر اصلا کار نکردم))
بسازی مثلا تمامی این کدهای و پروژه انریل تورنومنت رو میشه از اول ساخت حالا بشین فکر کن چه چیزهایی رو می تونی بسازی:31:
Reza Azimy_RW
24-12-2011, 19:34
الان من ویندوز عوض کردم حالا که میخام پکیجا و پروژه ها رو باز کنم نصفه نیمه لود میکنه .... اه چرا ؟
NINJA0098
24-12-2011, 23:27
محمد حسین جان شما اول باید انریل اسکریپت رو کامل یاد بگیری . همیشه که نمیشه همه چیز رو به این زودی یاد گرفت شما اول سعی کن انریل اسکریپت رو با همین کدهای UT یاد بگیری زمان زیادی نمیبره اونجوری متوجه کل کار میشی می فهمی که چی به چیه . ساختار کد نویسی توی UDK و UT تقریبا مثل همه یا نه اصلا چرا تقریبا یکی ان شما فقط باید یاد بگیری چه جوری از اونا استفاده کنی اصولش رو بدونی مشکلی واست پیش نمیاد.
درضمن در مورد نوشتن دوباره کلاس ها شما می تونی چیزی رو که می خوای از کلاس یادم نیست یا OBJECT بود یا ACTOR ((جان من می بینی داره یادم می ره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی دو ماهیه شایدم بیشتر اصلا کار نکردم))
بسازی مثلا تمامی این کدهای و پروژه انریل تورنومنت رو میشه از اول ساخت حالا بشین فکر کن چه چیزهایی رو می تونی بسازی
نه داداش اینقدرام هویج نیستم .... اگه ارث بری از کلاسای آنریل تورنمنت رو میگی که خودم میتونم با اونا پلیر و ماشین و هواپیما و اسلحه بسازم و استفاده کنم .....
من میخوام همون کلاسایی مثل آنریل تورنمنت رو بسازم که مثلا مستقیم از اکتور ارث ببرم ....واسه همینم میگم قاطی میکنم ....
اکتوراری ساده رو با ویژگیای مشخص میتونم بنویسم ...
مشکلم اینی نیست که فکر میکنی ...
الان مثلا من میخوام یه وسیله ی نقلیه رو بنویسم ... برای این کار نمیخوام از utvehicle یا udkvehicle یا حتی udkvehiclebase ارث ببرم میخوام مستقیما از کلا vehicle که از pawn ارث میبره مشتق بگیرم .... توی نوشتن اینا مشکل دارم ....
یعنی میخوام مستقیما از کلاسای انجین ارث ببرم ....گرفتی چی میگم؟ برای بهتر فهمیدن این کلاسا به غیر از توضیحات توشون چکار کنم بهتره ؟
hasansmoke
25-12-2011, 10:05
سلام دوستان.من یه دوست کانادایی دارم که میتونه کتاب ها رو بخره.اگهمیشه یه لیست از کتاب های برنامه نویسی به درد بخور یو دی کا به من بدید تا بدم بخره.انشالله استفاده کنیم.
NINJA0098
25-12-2011, 11:34
سلام دوستان.من یه دوست کانادایی دارم که میتونه کتاب ها رو بخره.اگهمیشه یه لیست از کتاب های برنامه نویسی به درد بخور یو دی کا به من بدید تا بدم بخره.انشالله استفاده کنیم.
برای آنریل اسکریپت یه سری کتاب هست که میخواستم بخرم ولی ویزام خالی شد ....
اگه بتونی اینا رو بگیری فوقالعاده عالین ....(اگه گرفتی به مام بدی که ثواب بزرگی کردی : دی)
این اولیش :
این کتاب خیلی عالیه ... خیلی دوست داشتم اینو میخوندم ولی نشد ... سعی کن حتما اینو بگیری ...:
اینم خیلی خوبه :
من وقت نکردم بگردم تو تورنت ببینم میتونم پیدا کنم اینا و ولی اگه میخوای فقط یکی از اینا رو بگیری حتما
Unreal Development Kit Game Programming with UnrealScript: Beginner's Guide رو بگیر
3dmotion
25-12-2011, 11:53
تمامی کتابهایی که تا الان برای آنریل و UDK منتشر شده بصورت مجانی توی نت پیدا میشه.احتیاج به خرید نیست.
hasansmoke
25-12-2011, 12:10
اگه پیدا میشه لینکش رو بزار وگرنه ما اقدام کنیم واسه خرید
lord arthas
25-12-2011, 14:20
یک کتاب هم برای یونیتی هست خیلی مرجعه :31: یک utility یا همچین چیزی توش داشت اونم اگه بگیری عالی میشه
hasansmoke
25-12-2011, 17:32
سلام دوستان.من یه کد از یه توتوریالی زدم نمیدونم چرا ارور میده
کد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیباگ
کدوم نسخه یو دی کی رو داری؟
Amin Asterix
26-12-2011, 01:54
آقا تو این ورژنای جدید چجوری میشه دوید؟اسلحه چجوری میشه داد دست کرکترمون؟
hasansmoke
26-12-2011, 08:51
کدوم نسخه یو دی کی رو داری؟
این ورژن رو دارم.
UDKInstall-2011-05-BETA
راستی اگه میشه تو یاهو ان شو کارت دارم.
NINJA0098
26-12-2011, 12:41
یعنی چی تو نسخه های جدید؟
سلام دوستان.من یه کد از یه توتوریالی زدم نمیدونم چرا ارور میده
ببین اگه میتونی از کلاس gamepawn مشتق بگیر ...
چجور کلاسی داری مینویسی؟
Reza Azimy_RW
26-12-2011, 13:53
فک کنم منظورت اینه چرا مثله نسخه های قبل کاراکتر و اصلحه وجود نداره پیش فرض . باید طبق این عکس پیش بری :
hasansmoke
26-12-2011, 14:22
یعنی چی تو نسخه های جدید؟
ببین اگه میتونی از کلاس gamepawn مشتق بگیر ...
چجور کلاسی داری مینویسی؟
مشکلم حل شد.
باید اینو مینوشتم
ModEditPackages=SmokeGame
که نوشتم
EditPackages=SmokeGame
با سلام خدمت شما من تازه کارم از شما دوستان می خوام و همچنین مدیر تاپیک که اموزش ها رو تو یه سایت بهتر مثل پیکوفایل اپلود کنه ممنونم.
میشه اموزش های سایت رو یکی برام در سایت پیکوفایل اپلود کنه ممنون.
3dmotion
28-12-2011, 13:40
اگه پیدا میشه لینکش رو بزار وگرنه ما اقدام کنیم واسه خرید
سلام
لیست کتابهای موجود در ین زمینه رو میزارم واسه دانلود امیدوارم که بدرد بخوره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rar.html
البته یه دونه دیگه هست ک خیلی قدیمیه و دیگه کارایی نداره به همین خاطر نذاشتم.
موفق باشید
Amin Asterix
28-12-2011, 15:42
اگر درخت رو با foliage به landscape اضافه کنیم دیگه collision نداره؟نمیشه بهش اضافه کرد؟
NINJA0098
28-12-2011, 15:59
قربون دستت ... کتابی که RACHEL CORLONE نوشته رو نداری؟
اسمش:
Unreal Development Kit Game Programming with UnrealScript: Beginner's Guide
تازه اومده ...خیلی وقت نیست ...
NINJA0098
28-12-2011, 16:11
سلام
اینایی که گذاشتی ... یکی MASTERING UNREAL و یکی دیگه هم در مورد لول دیزاین توضیح میده ... اونی که درمورد برنامه نویسی آنریل تورنومنته هم که خیلی قدیمیه ...
بیخود 60 مگ دانلود کردم:13: .... منظور کتابای آنریل اسکریپته ... اون سه تایی که صفحه 411 از آمازون گذاشتمو نداری؟
NINJA0098
28-12-2011, 17:57
میشه اموزش های سایت رو یکی برام در سایت پیکوفایل اپلود کنه ممنون.
کدوم آموزشا ؟!!!
اموزش های در مورد موتور udk رو دیگه ؟ همون اموزش های این سایت
Amin Asterix
28-12-2011, 19:38
اگر درخت رو با foliage به landscape اضافه کنیم دیگه collision نداره؟نمیشه بهش اضافه کرد؟
یک سوال دیگه هم دارم.اگر کسی این دو تا رو جواب ممنون میشم.
وقتی از foliage استفاده میکنم و مثلا 100 چمن اضافه میکنم به زمین شدیدا برنامه لگ پیدا میکنه.راهی نیست برای از بین بردن لگ؟
NINJA0098
28-12-2011, 20:47
وقتی با folliage چیزی رو اضافه میکنی توش تغییری ایجاد نمیشه .... اگه به درخت کالیژن بدی دیگه نیاز به کار اضافه ای نیست ...
وقتی از foliage استفاده میکنم و مثلا 100 چمن اضافه میکنم به زمین شدیدا برنامه لگ پیدا میکنه.راهی نیست برای از بین بردن لگ؟
این لگ مربوط به افت فریمی هست که وجود داره که هم به سیستم مربوطه و هم به تعداد پلیگانای صفحه .... باید حواست به همه ی اینا باشه .... حتما بعد از اضافه کردن اینا یه بار کل مپو بیلد کن ...
Amin Asterix
28-12-2011, 22:30
وقتی با folliage چیزی رو اضافه میکنی توش تغییری ایجاد نمیشه .... اگه به درخت کالیژن بدی دیگه نیاز به کار اضافه ای نیست ...
این لگ مربوط به افت فریمی هست که وجود داره که هم به سیستم مربوطه و هم به تعداد پلیگانای صفحه .... باید حواست به همه ی اینا باشه .... حتما بعد از اضافه کردن اینا یه بار کل مپو بیلد کن ...
جالب اینه بیلد هم نمیشه.فورس کلوز میده udk.
الان مثلا largetree رو سرچ کن.این درخته رو تنها بزاری تو بازی کالیژن داره اما اگر با folliage بزاری کالیژن نداره!
Reza Azimy_RW
29-12-2011, 00:38
کلیژن نداشتنش که مشکلی نداره میشه خودت بهش بدی ولی ...
یه نکته در مورد درختها و گیاهان خوده انجین :
درختا و گیاهای خوده انجین فقط واسه نمایش قدرت رندرینگ انجینه اصلا تو بازی استفاده نکن چون تعداد پلی های زیادی داره . تو اکثر بازیها گیاهان دو بعدی هستن . یعنی یک Plane که به سمته دوربین میچرخه . تو هیچ بازیی تا این حد گیاهان High Poly نیستن . کلا سعی کن از علفهای و ... خوده انجین استفاده نکنی به غیر از درختها که البته نصبت به پلی هاش هم کمتر استفاده میشه هم دیگه چاره ای نیست !
موفق باشی
Amin Asterix
29-12-2011, 02:12
خوب پس چی بزارم تو بازی؟یعنی از کجا گیر بیارم درخت و علف برای بازی؟
چجوری میشه روباتهای دشمن تو یک تیم باشن؟آخه اینا همه اش همدیگه رو میکشن.
3dmotion
29-12-2011, 09:17
اینایی که گذاشتی ... یکی MASTERING UNREAL و یکی دیگه هم در مورد لول دیزاین توضیح میده ... اونی که درمورد برنامه نویسی آنریل تورنومنته هم که خیلی قدیمیه ...
بیخود 60 مگ دانلود کردم:13: .... منظور کتابای آنریل اسکریپته ... اون سه تایی که صفحه 411 از آمازون گذاشتمو نداری؟
هنوز کتاب دیگه ای بطور کامل منتشر نشده به محض اینکه بیاد میزارم برا دانلود.
بغیر از عنوان قبلی 3 تا عنوان جدید به همین زودیها میاد . که اونا رو هم میزارم برا دانلود.
NINJA0098
29-12-2011, 10:47
هنوز کتاب دیگه ای بطور کامل منتشر نشده به محض اینکه بیاد میزارم برا دانلود.
بغیر از عنوان قبلی 3 تا عنوان جدید به همین زودیها میاد . که اونا رو هم میزارم برا دانلود.
چرا منتشر شده ... من خودم با راشل کورلونه هم تو وبلاگش و هم با ایمیل صحبت کردم ... کتابش منتشر شده و از نظر کسایی که گرفتن بهترین منبع برای شروع با این زبانه ....
اسم کتابش :
Unreal Development Kit Game Programming with UnrealScript: Beginner's Guide
هست ... من دارم این کتابو میگیرم .... چون قیمت نسخه ی چاپیش زیاده دارم نسخه ی kindle رو از آمازون میگیرم ....
حدود 15 دلار میشه ... که باید حدود 20 تومن اعتبار آمازون رو از ایران بخرم .... ببین اگه میتونی گیر بیاریش من تو این بی پولی دردسر نکشم ....
البته لطفا ....
NINJA0098
30-12-2011, 22:58
اگه منظورت آموزشاییه که بچه های پیسی نوشتن که هر کس باید خودش دوباره آپ کنه ... من که اون آموزشامو ندارم .... یه سریش تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست هنوز ... بقیه رو ندارم ....
آموزشای 3dbuzz ذو هم که اپیک خودش برای دانلود گذاشته .... آموزشای دیگه رو هم بگو کدومو میگی ببینم لینک دارم بهت بدم؟
Reza Azimy_RW
31-12-2011, 00:10
خوب پس چی بزارم تو بازی؟یعنی از کجا گیر بیارم درخت و علف برای بازی؟
خودت بساز .... علفزار که کاری نداره ... یه Plane که یه تکسچر علف روش انداخته میشه .... میتونی تعداد زیادی Plane رو بزاری کنار هم تو تری دی مکس یا ... و روش تکسچر مربوطه رو با الفا بندازی . مدل اماده هم شاید گیرت بیاد ولی خوب نیازی نیست چیزه به این سادگی رو وقت صرفه پیدا کردنه مدلش کنی. خودت که بسازی سفارشی تر هم میشه نصبت به محیط ( البته بعضی از گیاه ها رو هم یکم پیچیده میشه ساختش که شما فک نکنم نیازی داشته باشی گیاهای خیلی پیچیده ای بسازی )
Amin Asterix
03-01-2012, 19:54
یکی آخر نگفت چجوری کل دشمنها رو تو یک تیم گذاشت طوری که به خودشون حمله نکنن؟
NINJA0098
03-01-2012, 21:13
یکی آخر نگفت چجوری کل دشمنها رو تو یک تیم گذاشت طوری که به خودشون حمله نکنن؟
کلاس نوشتی؟
Amin Asterix
03-01-2012, 21:55
نه.چجوری کلاس مینویسن؟:31:
تو کیزمت چند تا ریختم تو بازی.
بچه ها چرا من هر اکتوری میخوام به Prismatic Actor نسبت بدم این ارور رو میده با این که اکتورام همه KActor هستن :
یه سوال دیگه.
چطوری میشه کاری کرد وقتی به یه بشکه شلیک میکنی منفجر بشه ؟
Reza Azimy_RW
04-01-2012, 14:46
سوال اولتو ببین تو Log چی نوشته . مشکل از کجاست
دومی هم با TakeDamge میتونی تشخیص برخورد بدی بینه تیر و هر ابجکتی که میخای بعد پارتیکل انفجار رو TrigerOn کنی .
برای استفاده از Take Damage روی هر ابجکتی که میخای کلیک کن بعد تو کیزمت راست کلیک و از منوی نمیدونم چی بود TakeDamage رو انتخاب کن ساده ترین راهشه .
موفق باشی
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
نه.چجوری کلاس مینویسن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کیزمت چند تا ریختم تو بازی.
سوال شما رو هم اقا محمد جواب داده قبلا
hasansmoke
04-01-2012, 16:38
سلام.یه چندتا سوال کوچیک داشتم.
1.فارسی نویسی و استفاده از فونت های uniCode و فونت ها trueType چجوریه؟
2.ایا میشه از dll های .net2 استفاده کرد؟اگه میشه چجوریه قضیش؟.
3.ایا میشه از پایگاه داده sqlite استفاده کرد.
4.مثلا من از بازی خروجی گرفتم.نرم افزار های مورد نیاز برای اینکه بازی در کامپیوتر دیگه بالا بیاد چیه؟
با تشکر.
کمک فوری لازم دارم یه سوال خیلی آسون :
یه در رو در نظر بگیرید که Fracture Mesh هست و پلایر باید خرابش کنه تا از توش رد بشه.
پلایر در رو خراب میکنه ولی نمیتونه از توش رد بشه :31:
خلاصه شو بگم، چرا Fracture Mesh وقتی خراب میشه بازم فیزیک داره و با آبجکتا برخورد میکنه ؟
چی کار کنیم این مشکل بر طرف بشه ؟ :40:
tovamohammad
04-01-2012, 21:17
سلام.یه چندتا سوال کوچیک داشتم.
سلام حسن جان
از هر زبونی می تونی استفاده کنی به شرط اینکه محدوده ی یونیکدی که لازم داری رو بدونی که اونم اگه بلد نیستی می توی با 2 دقیقه سرچ پیدا کنی. باید یه Bitmap Font از روی فونتی که می خوای و برای زبون یا زبونایی که لازم داری بسازی. این روش هم برای Canvas کار می کنه هم با یه کم تغییر برای Scaleform GFx.
با این همه دو تا روش دیگه هست اگه می خوای ازش تو Scaleform GFx اسفاده کنی. یکیش که از همه ساده تره و اصلا با UDK کاری نداره، Font Embedding هست که تو خود Flash انجام میشه. سومی هم استفاده از Library Font هست که هم باید تو Flash تنظیماتی انجام بدی هم تو فایل های Localization خود UDK.
ولی تو همه بلااستثنا باید محدوده ی یونیکدتو بدونی.
اگه برا Canvas می خوای که یه راه بیشتر نداری، اگه نه من Font Embedding رو توصیه می کنم. ویدئوی 7 از سری Scaleform UDK Tutorial مال خود Matt Doyle رو بگیر ببین.
مستقیما که نه. با Dll Binding فقط می تونی بهDll های Native دسترسی پیدا کنی. غیر این لازمه یه اینترفیس رابط بنویسی که به یه برنامه ی خارجی وصل بشه. بهترین گزینتم از طریق TCP Link هست که مبحث پیشرفته ایه.
اگه برنامه نویسیت زیاد خوب نیس یا به US و ++C مسلط نیستی، بهتره بیخیالش بشی. تازه اگه هم انجام بدی خودت یه مورد به لیست Requiresment بازیت اضافه کردی.
3.ایا میشه از پایگاه داده sqlite استفاده کرد.
بله. یه Dll از نوع Native براش درست کردن به اضافه ی یه سری کلاس UC که با Dll Binding بهش وصل میشه. به صورت رایگان با یه سری آموزش ساده در دسترس گذاشتن. یه سرچ تو فروم UDK بکن و 3-2 تا پست اولو کامل بخون.
4.مثلا من از بازی خروجی گرفتم.نرم افزار های مورد نیاز برای اینکه بازی در کامپیوتر دیگه بالا بیاد چیه؟با تشکر.
Microsoft DirectX و Microsoft Visual C++ Redistributable که دیگه الان استاندارد همه ی بازیهاس نیاز داری. بسته به کارت ممکنه به DotNet Framework هم نیاز داشته باشه پروژت. اگه هم بازیتو به سیستم های خارجی وصل کردی که مسلما اونا هم باید موقع نصب بازیت نصب کنی.
اگه از اینستالر ساده ای که UDK بهت میده استفاده کنی تو اکثر اوقات جواب کارتو میده. ولی اگه خودت اینستالر برا بازیت بسازی هم دستت بازه چه از لحاظ ظاهر چه امکانات و هم برنامه های اضافی رو موقع نصب می تونی اتوماتیک نصب کنی.
کمک فوری لازم دارم یه سوال خیلی آسون :
یه در رو در نظر بگیرید که Fracture Mesh هست و پلایر باید خرابش کنه تا از توش رد بشه.
پلایر در رو خراب میکنه ولی نمیتونه از توش رد بشه :31:
خلاصه شو بگم، چرا Fracture Mesh وقتی خراب میشه بازم فیزیک داره و با آبجکتا برخورد میکنه ؟
چی کار کنیم این مشکل بر طرف بشه ؟ :40:
مجید جان سوال همیشه آسونه، اون جوابه که سخت و آسون داره.:31:
برای FractureMesh که ریل تایم فیزیکش عوض بشه من فقط یه راه می دونم و اونم از طریق US هست که شما هنوز نرسیدی.
قبلا هم تو تاپیک صحبتش شده. توصیه نمی کنم از FractureMesh استفاده کنی. به جاش از Destructable PhysX یا Apex Destructable استفاده کن. اولی رو 3-2 جا تو فروم صحبتشو کردم قبلا.
البته الن که فکر کردم یه راه آسپیرینی هم به ذهنم اومد ولی بهاین سادگی نیست. نمی گم تازه گیج میشی.
NINJA0098
04-01-2012, 21:43
آقا محمد دستت درد نکنه منم همینا رو میخواستم بپرسم که جواب دادی فقط یه سوال دیگه دارم.
در مورد ساخت اینستالر یه توضیح میدی؟ اونی که design3 گذاشته بود رو خونده بودم ولی الان لینکشو ندارم.فقط همون لینکو بدی کافیه اگه نداری یه توضیح بدی ممنون میشم.
منم بعد از قرنی چند تا سوال دارم .
کسی می تونه ساختار سیو توی dll bind رو واسم توضیح بده ؟ این چه جوری میسازه یعنی مثلا مثل بعضی از بازی ها میاد table میسازه و رکورد مثل بانک های اطلاعاتی ؟ می دونم که اساس یو دی کی واسه این کار نیست ولی علاقه مند شدم یه تحقیقی در موردش بکنم ((یکی نیست بگه خو مرد حسابی برو بازیت رو بساز به این چیزا چی کارداری :)))
راستی کسی اینجا مسلط به انجین نویسی و کلا علومش رو داره ؟ می خوام از یه با تجربه چند تا سوال بکنم اگه کسی هست لطفا ابراز وجود کنه .
درضمن یک سوال دیگه هم دارم . human ik توی یو دی کی هست ؟ یه سری ik مای کی داشت توش دقیق نگاه نکردم الانم یو دی کی ندارم ببینم واقعا داره ؟
یه سوال دیگه . بلاخره تکلیف اون پروژه k2 واسه یو دی کی معلوم نشد ؟ یادتون هست که یه سری کلاس k2 توش گذاشتن بعد حذفش کردن خبری ازش نیست ؟"
مجید جان سوال همیشه آسونه، اون جوابه که سخت و آسون داره.
برای FractureMesh که ریل تایم فیزیکش عوض بشه من فقط یه راه می دونم و اونم از طریق US هست که شما هنوز نرسیدی.
قبلا هم تو تاپیک صحبتش شده. توصیه نمی کنم از FractureMesh استفاده کنی. به جاش از Destructable PhysX یا Apex Destructable استفاده کن. اولی رو 3-2 جا تو فروم صحبتشو کردم قبلا.
البته الن که فکر کردم یه راه آسپیرینی هم به ذهنم اومد ولی بهاین سادگی نیست. نمی گم تازه گیج میشی.
بای.
ممنون محمد جان. طبق سرچی که زدم به این نتیجه رسیدم که Destructable PhysX از ورژن جدید udk حذف شده ... درسته ؟
آخه روی fracture mesh راست کلیک کنیم باید گزینه ش باشه که نیست.
و برای استفاده از Destructable apex باید نرم افزارشو داشته باشیم، کسی لینک این نرم افزارو داره بده ؟> :31:
خیلی باحاله :20:
و اما یه سوال، این apex که nvidia فیزیک هست یعنی رو کارت گرافیکای ati جواب نمیده ؟ :41:
از این اسلحه فیزیک گان چطوری استفاده کنم راستی می خوام خودش شکا اسلحه داشته باشه
alirezapir
06-01-2012, 00:17
از این اسلحه فیزیک گان چطوری استفاده کنم راستی می خوام خودش شکا اسلحه داشته باشه
سلام به همه ی دوستان عزیــــــــــــــــــــــ ـز!
ببخشید ولی من کلا این سوال شما رو نفهمیدم!
خوب از فیزیک گان برای اشیایی که فیزیک دارن استفاده میشه دیگه!
(خودش شکا اسلحه داشته باشه) یعنی چی؟!:31:
3dmotion
06-01-2012, 09:55
کتاب جدید در مورد آنریل اسکریپت با نام unreal Development Kit Game Programming with UnrealScript: Beginner's Guide
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lScript_Beginners_Guide.rar.html
با حجم 58mb
Reza Azimy_RW
06-01-2012, 13:54
Download file
با عرض پوزش , امکان دانلود فایل وجود ندارد
برای دانلود این فایل اشتراک ابزار Remote Upload Pro را تهیه نمایید.
:دی
دوستان یه لطفی کنن دو تا پست بالاترم بخونن خیلی خوشال میشیم :31:
این نرم افزار apex رو کسی نداره بزاره واسه دانلود ؟
هر چی گشتم پیدا نکردم.
mehrdad_mvb
06-01-2012, 15:45
سلام به همه دوستان
لینک دانلود کتابUnreal.Development.Kit.Game.Programming.wi th.UnrealScript.Beginners.Guide :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ript%20Beginner's%20Guide.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ith.UnrealScript.Beginners.Guide.Dec.2011.rar
موفق باشید
ACmaster
07-01-2012, 13:28
آهان. خب این کار اسمش هست Subdivision Surface نه Smooth. عجیبه Autodesk همچین اسمی گذاشته براش، حدس می زنم برا حفظ یکپارچگی با ورژن های قدیمی تغییرش نداده. با این همه دیگه می دونی الان Smooth همونه که تو اون پست تعریف کردم و اینم هست Subdivision Surface:
درضمن حقیقتشو بخوای "توی هر نرم افزاری برای این که مدل را نرم تر و طبیعی تر کنیم باید تعداد polygon هاش را افزایش بدیم دیگه" ، این درست نیست. نه برای صنعت گیم. از این روش فقط برای کارهای آفلاین استفاده می شه که Performance توشون هیچ اهمیتی نداره. اگه قرار بود از این روش برای بازی استفاده بشه لازم بود رو هر بازی یه تسلا چند میلیونی هم بخریم.
توی بازی برای افزایش کیفیت از Normal Baking و Bump Making استفاده می شه و تا جایی که ممکن هست تعداد ورتکس مدل رو مینیمم نگه داشته میشه. که البته کار پرهزینه و وقت گیری هست.
ممنون از توضیحاتتون!
.
یه سوال داشتم می خواستم بدونم توی این عکس پایین،این کاری که نور اینطوری از پنجره اومده تو و توی هوا هم پیداست(!) توی udk بهش چکاری میگن؟
Reza Azimy_RW
07-01-2012, 13:59
Light Shaft تو تنظیمات نورها راحت میتونی فعالش کنی ( کاره خزیه :دی )
بابا یکی واسم APEX رو بزاره دیگه یعنی هیچ کی استفاده نکرده ؟ :41:
برنامه ی nvidia apex physX lab رو میگم.
دوستان کسی لینک دانلود این آموزش هایی که محمد تو پست زیر گفته رو داره ؟ :
hasansmoke
08-01-2012, 13:09
سلام.
ایا میشه Swf ای که کامپوننت tlf - text format فلش را دارد داخل یو دی کا وارد کرد.؟
برای نوشتن فارسی در یو دی کا میخوام.
tovamohammad
08-01-2012, 23:44
سلام
آقا محمد دستت درد نکنه منم همینا رو میخواستم بپرسم که جواب دادی فقط یه سوال دیگه دارم.
در مورد ساخت اینستالر یه توضیح میدی؟ اونی که design3 گذاشته بود رو خونده بودم ولی الان لینکشو ندارم.فقط همون لینکو بدی کافیه اگه نداری یه توضیح بدی ممنون میشم.
اون موقع که من کار می کردم آموزشی نبود براش، این جدیده خودت ببین چیکار کرده. منبع خوبی که براش می شناسم فروم خود UDK هست. منم از همونجا کار می کردم. یه سرچ توش بکن.
ممنون محمد جان. طبق سرچی که زدم به این نتیجه رسیدم که Destructable PhysX از ورژن جدید udk حذف شده ... درسته ؟
آخه روی fracture mesh راست کلیک کنیم باید گزینه ش باشه که نیست.
و برای استفاده از Destructable apex باید نرم افزارشو داشته باشیم، کسی لینک این نرم افزارو داره بده ؟> :31:
خیلی باحاله :20:
و اما یه سوال، این apex که nvidia فیزیک هست یعنی رو کارت گرافیکای ati جواب نمیده ؟ :41:
بله، حدود یک ساله پیش Apex Destructible جایگزین Physx Destructible شده. باید بسته به بیلد UDK با یکیش کار کنی. اگه از بیلد های جدید استفاده می کنی تخریب های واقعی تری می تونی در بیاری:
باید براش عضو بشی تا لینک رایگان دانلودشو بهت بده انویدیا. لازم نیس جای دیگه دنبالش بگردی. برای عضویت اینجارو دقیق بخون:
یادت باشه تمامی اطلاعاتو دقیق و کامل بدی موقع ثبت نام. اکانتها به صورت دستی تایید میشه و تا تایید نشه نمی تونی چیزی دانلود کنی.
بعدش یه مدت طول می کشه تا تایید بشی، اگه اطلاعاتت مشکلی نداشته باشه و همونجور که تو اون لینک می گه رفته باشی.، بعد یه مدت تایید میشی و می تونی از همونجا دانلود کنی.
اینم داکیومنتش برا UDK:
راستی همون سایت که قرار شد مقالشو بخونی یه سری ویدئوی رایگان برا Apex درست کرده، اتفاقا تو UDK هم هست.
منم بعد از قرنی چند تا سوال دارم .
کسی می تونه ساختار سیو توی dll bind رو واسم توضیح بده ؟ این چه جوری میسازه یعنی مثلا مثل بعضی از بازی ها میاد table میسازه و رکورد مثل بانک های اطلاعاتی ؟ می دونم که اساس یو دی کی واسه این کار نیست ولی علاقه مند شدم یه تحقیقی در موردش بکنم ((یکی نیست بگه خو مرد حسابی برو بازیت رو بساز به این چیزا چی کارداری :)))
راستی کسی اینجا مسلط به انجین نویسی و کلا علومش رو داره ؟ می خوام از یه با تجربه چند تا سوال بکنم اگه کسی هست لطفا ابراز وجود کنه .
درضمن یک سوال دیگه هم دارم . human ik توی یو دی کی هست ؟ یه سری ik مای کی داشت توش دقیق نگاه نکردم الانم یو دی کی ندارم ببینم واقعا داره ؟
یه سوال دیگه . بلاخره تکلیف اون پروژه k2 واسه یو دی کی معلوم نشد ؟ یادتون هست که یه سری کلاس k2 توش گذاشتن بعد حذفش کردن خبری ازش نیست ؟"
سیلسن حان بیکاریا. این سوالا چیه؟ :20: یه چیز بپرس که به درد بازی سازیت بخوره.
دو مورد آخر که تا جاییکه من می دونم هنوز خبری نیست. مورد اول هم شما ظاهرا اصلا نمی دونی Dll Bind چیه. Dll Bind هیچ کد قابل استفاده ای نداره، اصلا کلاسی نداره که بخواد ساختار سیو داشته باشه. Dll Bind صرفا یه روش ارتباطی هست بین US و Dll های Native، همین.
در مورد Table هم اگه منظورت به اون سیستم SQLite هست که تو پست قبل گفتم،SQLite یه سیستم بانک اطلاعاتیه مثل بقیه. فرق اصلیه این سیستم که باعث میشه ازش تو صنعت گیم استفاده بشه اینه که برخلاف SQL Server، MySQL ، Oracle و امثالهم از سیستم Client/Server استفاده نمی کنه. در نتیجه نیازی به نصب و کانفیگ سرور نیست. به سادگی به بازیت وصل می کنی و ازش استفاده می کنی. کاری که با اون سیتم های تجاری نمی تونی انجام بدی.
اگه واقعا به بحثش علاقمند شدی چند ساعت برو تو این سایت بچرخ. چیزای خیلی زیادی فقط با خوندن توضیحاتش یاد می گیری:
باز میام.:8:
tovamohammad
08-01-2012, 23:57
باز سلام:20:
سلام.
ایا میشه Swf ای که کامپوننت tlf - text format فلش را دارد داخل یو دی کا وارد کرد.؟
برای نوشتن فارسی در یو دی کا میخوام.
می تونی به سادگی از TextField فلش استفاده کنی، کافیه نوعشو بکنی Dynamic Text و مثل همه ی فیلدهای دیگه تو UDK کارشون داری، یه Instance Name بهش اختصاص بدی.
در ضمن حواست به اون Font Embedding که گفتم باشه ، بدون اون تو UDK یه مشت مستطیل نشونت میده.
توصیه می کنم به جای اینکه مورد به مورد بپرسی قبل هر کاری ویدئو های رسمی Scaleform رو ببین. حالا اگه 4-3 سری ویدئو که بقیه گذاشتنم دیدی که چه بهتر ولی سری رسمی رو حتما لازمه ببینی.
اگه هم می خوای کاربر تو بازی بتونه فارسی بنویسه، باید از Text Input استفاده کنی که یکی از ویجت های CLIK هست.
ممنون از توضیحاتتون!
.
یه سوال داشتم می خواستم بدونم توی این عکس پایین،این کاری که نور اینطوری از پنجره اومده تو و توی هوا هم پیداست(!) توی udk بهش چکاری میگن؟
دو تا متد مختلف کلا هست برای اینکار. Light Shaft و Volumetric Light. (برا تفاوت اصلیشون پایین پستو بخون) اینی که تو عکس نشون دادی دومی هست.
البته مثل اون Smooth که پرسیده بودی، Volumetric Light اصطلاح درستش نیست ولی به این اسم معروف شده تو افراد عامی. نمونش مثل بالای این عکسه:
تو ساده ترین حالت باید یه Spot Light بذاری تو لول به اضافه ی یه استاتیک مش مخصوص که براش درست می کنی. البته چنتا نمونه تو کانتنت های UDK هست. بگردی پیدا می کنی.
اینم داکیومنتش:
فقط یادت باشه هر جا رسیدی استفادش نکنی. تو ی واقعیت همچین نوری تو محیط هایی که دو تا خاصیت داشته باشه ایجاد می شه. یکی اختلاف روشنایی تو محیط باشه مثل همین عکس و یکی هم هوا یا مه آلود باشه یا کثیف و غبال آلود. تو هوای تمیز و شفاف همچین نوری نمی بینی.
Light Shaft تو تنظیمات نورها راحت میتونی فعالش کنی ( کاره خزیه :دی )
البته همونطور که بالاتر گفتم این Volumetric Light هست. برای Light Shaft زاویه ی شما حتما لازمه طوری باشه که به منبع نور یا نزدیکای منبع نور نگاه کنی و حتما هم یه مانع بین شما و منبع نور باشه. Volumetric Light این دو تا محدودیتو نداره ولی مسلما کمی مصنوعی تره.
-----
راستی چه عجب این پی سی ورلد لینکو آزاد کرد. دیگه می شه پست درست حسابی بدی بدون اینکه سایزش بیخود دوبرابر شه. (هر چند معلوم نیس از اول چرا بلوک بوده.)
hasansmoke
09-01-2012, 17:50
سلام به همه.
من تو انیمیت های بازیکنم دو تا انیمیشن راه رفتن معمولی و راه رفتن با حالت زوم دارم.من الان از کدوم نود استفاده کنم تا این انیمیت را وارد کنم تا موقعی که دوربین زوم میشه این انیمیت اجرا بشه.
همین طور واسه گروه انیمیت Crouch باید از کدوم نود استفاده کنم.
hasansmoke
11-01-2012, 11:55
سلام به همه.کسی میدونه چجوری میتونم
SQLProject2010.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو از صفحه ی
دانلود کنم.یا اگه کسی دانلود کرده میتونه یه جا دیگه اپلود کنه واسه ما هم بزاره.
NINJA0098
11-01-2012, 12:08
سلام به همه.کسی میدونه چجوری میتونم
SQLProject2010.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D651%26stc%3D1 %26d%3D1273918965)
رو از صفحه ی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fthreads%2F726137-UDK-DLLBind-Embedded-database-%2528SQLite%2529-v2.0.1.3)
دانلود کنم.یا اگه کسی دانلود کرده میتونه یه جا دیگه اپلود کنه واسه ما هم بزاره.
فکر کنم همینو میخواستی ... دوتا نسخه داره نسخه قدیمیشو ندارم .. 2010 رو دارم .. تو سایت اتچ کردن خرابه؟!!:23:
لینک دانلود :
Amin Asterix
11-01-2012, 18:23
دوستان چجوری تو کیزمت به یک بات هدف بدیم برای نابود کردن؟مثلا بهش بگیم بعد spawn یک ماشین رو نابود کنه.
بعد از کجا میشه این health و ... حذف یا تغییر داد؟
ShahinSoft.com
12-01-2012, 12:08
دوستان سلام
اگر کسی میتونه یه جایی که کل آموزش های UDK رو به همراه خود نرم افزار بگه ممنون میشم!
---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
اگه کسی میدونه چه طور میشه یه سی دی پکی چیزی که انریل و آموزشش با هم توش باشه رو گیر اورد بگه واقعا لنگم اگهر هم کسی بتونه قرض بده که....
mehrdad_mvb
12-01-2012, 15:24
سلام به همه دوستان
من دنبال آموزش save کردن بازی می گردم،می خواستم به من یه سری آموزش خوب معرفی کنید.:31:
ممنونم:11:
خب . شما باید اولا بلد باشی چه جوری با انریل اسکرپت کار کنی . دوما سی ++ بلد باشی . سوما dll bind رو بلد باشی و بدونی چه جوری بین این دوتا ارتب می خوای یاد بگیری یا فقط می خوای اجراش کنی ؟
NINJA0098
12-01-2012, 22:39
میدونم ربطی به اینجا نداره ولی گفتم اطلاع رسانی کنم که اولین بازی ساده ی خودمو تحت کلاسای انجین نوشتم .... یکی از ساده ترین و در عین حال اصلی ترین مشکلات دوربینو برای خودم حل کردم.... یعنی رفتن دوربین تو در ودیوار(کالیژن دادم به دوربین)....باحاله ...
pawn مستقیما از pawn ارث می بره
playercontroller مستقیما از GamePlayerController ارث می بره(زیاد فرقی با player controller نمیکنه)
camera مستقیما از camera ارث می بره و....
کلا تازه از حالت ماد نویسی وارد بازیسازی و برنامه نویسی بازی شدم .....
خیلی خوشحالم .... کلی حال داد اینجور برنامه نویسی.... اصلا وقتی خودت کلاسا رو غیر از ut مینویسی تازه جرات میکنی بگی بازی ساختم(نه ماد)
lord arthas
13-01-2012, 00:09
خوبه تاپیک نمیزنی براش؟!
armin_555
13-01-2012, 13:46
دوستان کسی لینک جدیدترین ورژن 3d max رو داره؟ واسه مدل سازی میخام.
NINJA0098
13-01-2012, 21:16
خوبه تاپیک نمیزنی براش؟!
چرا اتفاقا میخوام بزنم .... برای پروژه پایان ترمم که دو سه روز دیگه (شاید 4 روز ) باید تحویل بدم میخوام یه بازی پلتفرمر ساده بسازم که امشب یا فردا شب تاپیک میزنم ... ببینم بتونم یه مدل کاراکتر رو انیمیت کنم وگرنه از یکی از مدلای آماده استفاده کنم....
hasansmoke
19-01-2012, 10:22
سلام.
من تو فلش یک متن دارم که از dataBase داره اطلاعاتش رو پر میکنه.
نمیدونم چرا وقتی تو بانک اطلاعاتیم فارسی مینویسم اصلا نشون نمیده.
ایا راه حلی برای درست شدن متن ها وجود داره.
توجه کنید که من اطلاعاتم رو از بانک اطلاعاتی sqlite میگیرم و در محیط udk برای فلش ارسال میکنم.
3dmotion
19-01-2012, 18:18
سلام.
من تو فلش یک متن دارم که از dataBase داره اطلاعاتش رو پر میکنه.
نمیدونم چرا وقتی تو بانک اطلاعاتیم فارسی مینویسم اصلا نشون نمیده.
ایا راه حلی برای درست شدن متن ها وجود داره.
توجه کنید که من اطلاعاتم رو از بانک اطلاعاتی sqlite میگیرم و در محیط udk برای فلش ارسال میکنم.
در کل نرم افزار فلش فونت های فارسی بصورت داینامیک رو پشتیبانی نمیکنه چه برسه به وقتی که بخوایین از اون توی UDK استفاده کنین. البته این کار انجام شدنی هست در 2 مرحله. اول مشکل فارسی رو توی فلش حل کن بعد که حل شد مرحله دوم مشکل نمایش اونو توی UDK باید حل کنی.
توی نت جستجو کن کسایی هستن که راه حل هایی گذاشتند برای فارسی نویسی توی فلش و حتما برای این کار باید از XML استفاده کنی.
Reza Azimy_RW
20-01-2012, 15:26
سلام دوستان
یه سوال
این متغیر :
bIsItRaining
یه متغیر عادیه یا یه چیزیه تو کلاسه Actor ?
یعنی در کل چی رو نشون میده False یا True بودنش ؟
3dmotion
21-01-2012, 07:54
سلام دوستان
یه سوال
این متغیر :
bIsItRaining
یه متغیر عادیه یا یه چیزیه تو کلاسه Actor ?
یعنی در کل چی رو نشون میده False یا True بودنش ؟
bIsItRaining یه متغییر لز نوع Bool هست که میتونه هر جایی تعریف بشه و در حالت عادی True بر میگردونه
سلام دوستان.. دو سوال اساسی؟
1- راهی برای save و load مقدرا هایی یا متن هایی در kismet هست؟
2- روش برای ساخت دوربین با تنطیمات قابل تغییر در Kismet وجود داره؟ مثلا یه دوربین free که بشه درون بازی محدودیت هایی براش ایجاد کرد! حتی اگه اسکریپتی وجود داره اگه توضیح بدن در مورد استفادش ممنون میشم؟
Reza Azimy_RW
21-01-2012, 14:33
ممنون عزیز
ولی من بازم متوجه نشدم مثلا برای تعریف یه متغیر Bool هر اسمی خاستیم میتونیم بزاریم ! اونوقت شما از کجا فهمیدی این متغیر bool هست ؟!
منظورمم این بود که این یه متغیر عادیه مثله همه چیزایی که خودمون تعریف میکنیم یا رزرو شدس توی یکی از کلاسها ؟ اگه از پیش رزرو شدس چه مواقعی False برمیگردونه ؟
3dmotion
22-01-2012, 09:50
ممنون عزیز
ولی من بازم متوجه نشدم مثلا برای تعریف یه متغیر Bool هر اسمی خاستیم میتونیم بزاریم ! اونوقت شما از کجا فهمیدی این متغیر bool هست ؟!
منظورمم این بود که این یه متغیر عادیه مثله همه چیزایی که خودمون تعریف میکنیم یا رزرو شدس توی یکی از کلاسها ؟ اگه از پیش رزرو شدس چه مواقعی False برمیگردونه ؟
توی برنامه نویسی یه سری استانداردهایی برای تغییر متغیر هست که این نوع تعریف متغییر بیشتر بصورت Bool مشخص هست . خارج از این مسئله از اسمش هم پیداست نمونه های دیگش مثل. bisclimb یا bisfire و....
تو صقحه اول یک مقاله در مورد سوم شخص بود که سایتش خرابه ولی من قبله مقالشو داشتم هنوزم دارم ولی اون کد هاشو گم کردم یکی بیاد جوان مردی کنه بزاره برای من
ACmaster
26-01-2012, 18:26
تو صقحه اول یک مقاله در مورد سوم شخص بود که سایتش خرابه ولی من قبله مقالشو داشتم هنوزم دارم ولی اون کد هاشو گم کردم یکی بیاد جوان مردی کنه بزاره برای من
بفرما :31: :
NINJA0098
28-01-2012, 16:10
سلام به همه ...
آقایون من با دستور log مشکل دارم ... وقتی اونو تو تابع PostBeginPlay فرا خونی میکنم ارور illegal character in name میده ... مشکل از چیه؟
3dmotion
28-01-2012, 18:34
سلام به همه ...
آقایون من با دستور log مشکل دارم ... وقتی اونو تو تابع PostBeginPlay فرا خونی میکنم ارور illegal character in name میده ... مشکل از چیه؟
شما باید قبل از دستور log به جای استفاده از کاراکتر ' از این کاراکتر استفاده کنید `
Reza Azimy_RW
29-01-2012, 15:26
سلام دوستان
چرا من این کلاسو نوشتم بعد به placeable; ایراد میگیره ؟ ارور Unxpected 'placeable میده
اینم کدهام :
class AwesomeWeaponUpgrade extends AwesomeActor;
placeable;
event Touch(Actor Other, PrimitiveComponent OtherComp, vector HitLocation, vector HitNormal)
{
if(Pawn(Other) != none && AwesomeWeapon(Pawn(Other).Weapon) !=
none)
{
AwesomeWeapon(Pawn(Other).Weapon).UpgradeWeapon();
Destroy();
}
}
defaultproperties
{
bCollideActors=True
Begin Object Class=DynamicLightEnvironmentComponent
Name=MyLightEnvironment
bEnabled=TRUE
End Object
Components.Add(MyLightEnvironment)
Begin Object Class=StaticMeshComponent Name=PickupMesh
StaticMesh=StaticMesh'UN_SimpleMeshes.TexPropCube_ Dup'
Materials(0)=Material'EditorMaterials.WidgetMateri al_Y'
LightEnvironment=MyLightEnvironment
Scale3D=(X=0.125,Y=0.125,Z=0.125)
End Object
Components.Add(PickupMesh)
Begin Object Class=CylinderComponent Name=CollisionCylinder
CollisionRadius=16.0
CollisionHeight=16.0
BlockNonZeroExtent=true
BlockZeroExtent=true
BlockActors=true
CollideActors=true
End Object
CollisionComponent=CollisionCylinder
Components.Add(CollisionCylinder)
{
کدها که مشکلی نداره قبلا" هم اینجوری نمیشد الان نمیدونم چرا گیر داده
3dmotion
29-01-2012, 15:33
سلام دوستان
چرا من این کلاسو نوشتم بعد به placeable; ایراد میگیره ؟ ارور Unxpected 'placeable میده
اینم کدهام :
placeable;
event Touch(Actor Other, PrimitiveComponent OtherComp, vector
HitLocation, vector HitNormal)
{
if(Pawn(Other) != none && AwesomeWeapon(Pawn(Other).Weapon) !=
none)
{
AwesomeWeapon(Pawn(Other).Weapon).UpgradeWeapon();
Destroy();
}
}
defaultproperties
{
bCollideActors=True
Begin Object Class=DynamicLightEnvironmentComponent
Name=MyLightEnvironment
bEnabled=TRUE
End Object
Components.Add(MyLightEnvironment)
Begin Object Class=StaticMeshComponent Name=PickupMesh
StaticMesh=StaticMesh'UN_SimpleMeshes.TexPropCube_ Dup'
Materials(0)=Material'EditorMaterials.WidgetMateri al_Y'
LightEnvironment=MyLightEnvironment
Scale3D=(X=0.125,Y=0.125,Z=0.125)
End Object
Components.Add(PickupMesh)
CollisionRadius=16.0
CollisionHeight=16.0
BlockNonZeroExtent=true
BlockZeroExtent=true
BlockActors=true
CollideActors=true
End Object
{
کدها که مشکلی نداره قبلا" هم اینجوری نمیشد الان نمیدونم چرا گیر داده
شما اخر خط اول که این باشه
نباید از سمیکلن استفاده کنی باید اینجوری باشه
class AwesomeWeaponUpgrade extends AwesomeActor
placeable;
Reza Azimy_RW
29-01-2012, 15:37
اها ایول دمت گرم داداش چند روز بود وقتمو گرفته بود
mehrdad_mvb
30-01-2012, 22:05
سلام
آموزش اجرای انیمیشن توسط کلیدهای کیبورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آموزش-تصویری-اجرای-انیمیشن-توسط-کلیدهای-کیبورد&p=3074#post3074
موفق باشید.
hasansmoke
31-01-2012, 10:07
سلام به همه.
ایا میشه یه خروجی exe سفارشی از یو دی کا گرفت؟
اگه میشه یه توتوریالی یا .... بدید.ممنون.
بعد اینکه نمیشه کاری کرد که بعد نصب پکیج بازی یه میانبور تو دسکتاپ بیاد.؟
Reza Azimy_RW
31-01-2012, 14:24
دانلود کتاب Unreal Development Kit Game Programming with UnrealScript Beginners Guide
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظر من بهترین منبع یادگیری آنریل اسکریپت
NINJA0098
01-02-2012, 08:39
شما باید قبل از دستور log به جای استفاده از کاراکتر ' از این کاراکتر استفاده کنید `
ممنون ...
سلام به همه.
ایا میشه یه خروجی exe سفارشی از یو دی کا گرفت؟
اگه میشه یه توتوریالی یا .... بدید.ممنون.
بعد اینکه نمیشه کاری کرد که بعد نصب پکیج بازی یه میانبور تو دسکتاپ بیاد.؟
حسن جان اگه جواب گرفتی همینجا یه توضیحی بده مام متوجه شیم ... من از چند نفر پرسیدم منتها هنوز جواب نگرفتم (برای سفارشی کردن خروجی)...
NINJA0098
01-02-2012, 09:26
البته میشه خروجی رو کاری کرد که مستقیم وارد لول بشه ولی اینستالر و اینا رو نمیدونم چجوری باید تغییر داد ...!!
Reza Azimy_RW
01-02-2012, 12:31
خوب بازی نصب شده رو میشه با این نرم افزار InstallShild دوباره فشرده سازی کرد و تعقیراتی که موقع نصب تو رجیستری میده یا نصب دایرکت ایکس و اینا رو دوباره میشه به برنامه داد که انجام بشه دیگه
hasansmoke
01-02-2012, 14:47
خوب بازی نصب شده رو میشه با این نرم افزار InstallShild دوباره فشرده سازی کرد و تعقیراتی که موقع نصب تو رجیستری میده یا نصب دایرکت ایکس و اینا رو دوباره میشه به برنامه داد که انجام بشه دیگه
یعنی موقع نصب پکیج تو رجیستری کاری انجام نمیده؟
خود شما تست کردی؟
Reza Azimy_RW
01-02-2012, 19:51
یعنی موقع نصب پکیج تو رجیستری کاری انجام نمیده؟
خود شما تست کردی؟
تعقیر که تو رجیستری میده
مهم نیست تعقیر تو رجیستری ایجاد کنه یا ...
هر تعقیری هم ایجاد کنه مشخصه انعطاف نرم افزار InstallShild هم خیلی خیلی بالاست میتونی تنظیمش کنی بعد از نصب تو رجیستری فلان تعقیرو بده یا دایرت ایکس نصب کنه یا حتی فلان فایل رو تو فلان پوشه جداگانه بریزه ...
در کل مطمینم شدنیه ولی تست نکردم
AMIR REZAs
03-02-2012, 10:22
میگم این قضیه ی Mod Authoring for the PlayStation 3 Console تو نسخه ی January 2012 چیه ؟
NINJA0098
05-02-2012, 11:07
میگم این قضیه ی Mod Authoring for the PlayStation 3 Console تو نسخه ی January 2012 چیه ؟
واسه یو دی کی ؟!!من این نسخه رو دانلود کردم ... لینک میدی؟
این برای ادیتور انریل تورنمنت بود الان برای یو دی کی هم اومده؟
AMIR REZAs
05-02-2012, 17:34
این برای ادیتور انریل تورنمنت بود الان برای یو دی کی هم اومده؟
Hآخر نگفتی چی هست؟
hasansmoke
06-02-2012, 19:21
سلام.من چجوری میتونم حرکت و چرخش بازیکنم رو با اسکریپتم غیر فعال کنم.البته من سعی داشتم تو کلاسی که از pawn ارث میبره غیر فعال کنم که نتونستم.
سلام
بعضیا با خروجی گرفتن از UDK بیلدهای جدید مشکل داشتن یه آموزش مختصر ردیف کردم واسه دوستان:10::
آموزش خروجی گرفتن آز UDK:
از دوستان کسی لینک دانلود این آموزش هارو داره ؟ :10:
Reza Azimy_RW
08-02-2012, 13:02
سلام دوستان
چرا من این کدو میزنم :
class AwesomeActor extends KActorSpawnable
placeable;
defaultproperties
{
Begin Object Name=StaticMeshComponent0
StaticMesh=StaticMesh'RE-Levels.Mash.Box'
HiddenGame=false
LightingChannels=(Dynamic=TRUE)
End Object
}
بعد ابجکتم که ایجاد میشه همه چیز هم درسته ولی وقتی با اصلحه فیزیکی بلندش میکنم همین که می افته زمین غیب میشه مش
چرا ؟!
جالبه ! الان تست کردم میبینم مپی که خودم ساختم این مشکل توش وجود نداره ولی تو حالت پیش فرض خوده یو دی کی غیب میشه ! یعنی با همون مشهایی که پیش فرض تو صحنه وجود داره !
دلیلشو کسی نمیدونه ؟
می افته زمین غیب نمیشه فرو میره . رضا به نظر شما نباید collison داشته باشه ؟
Reza Azimy_RW
10-02-2012, 22:07
کلیژن که داره ... غیب میشه فرو نمیره ! (الان این مشکله برطرف شده انگار تست میکنم نمیدونم دلیلش چی بود باگ بوده احتمالا" )
فقط وقتی گرفتی جسمتو بالا انگار از یه جایی فشار بهش وارد میشه ؟ مثله اینکه باد شدید باشه از یه طرف
این مشکلا فک کنم به خاطر باگ باشه ؟!
اونوقت من بخام کاری کنم که مثلا فلان نود تو کیزمت فراخانی بشه باید چیکار کرد ؟ مثلا یه event toch نوشتم میخام توش کدی بنویسم که Matinee تو کیزمت پلی شه
prince 0f persia
10-02-2012, 23:47
سلام
من دارم رو یه بازی کار می کنم که تقریبا مثل سونیک سه بعدیه وقتی که گلوله شده. فعلا یه جسم کره ای هست که می خوام حرکتش بدم. حرکتشم دقیقه یعنی مثل بازی balance و اینا که باید فیزیک توپ رو کنترل کنی نیست. تقریبا می شه گفت بازی یه نوع رانندگی هست.
من با استاتیک مش و اسکلتال مش چند بار تست کرد ولی فیزیک و کولیژن توپ مشکل داشت. کسی اگه چیزی در این باره می دونه به من کمک کنه.
چند تا سوالم در این مورد داشتم.
- برای این کار من از کلاس pawn استفاده کردم ولی شنیدم از kactor هم می شه استفاده کرد، به نظر شما کدوم برای کار من مناسبه؟
- برای pawn چه طوری ست کنم که از کولیژن اسکلتال یا استاتیک مشم استفاده کنه؟ من برای این کار CollisionComponent رو ست می کنم ولی تو بازی مدلم موقع حرکت بالا پایین می شه (می پره). به نظر شما مشکل از مدلمه؟ مدلم فقط یه کره ی سادست.
کلیژن که داره ... غیب میشه فرو نمیره ! (الان این مشکله برطرف شده انگار تست میکنم نمیدونم دلیلش چی بود باگ بوده احتمالا" )
فقط وقتی گرفتی جسمتو بالا انگار از یه جایی فشار بهش وارد میشه ؟ مثله اینکه باد شدید باشه از یه طرف
این مشکلا فک کنم به خاطر باگ باشه ؟!
اونوقت من بخام کاری کنم که مثلا فلان نود تو کیزمت فراخانی بشه باید چیکار کرد ؟ مثلا یه event toch نوشتم میخام توش کدی بنویسم که Matinee تو کیزمت پلی شه
سلام
خب اولی که خداروشکر می گی حل شده ولی تا اونجایی که من یادم بود باید توی تنظیمات تعریف ابجکت کالشین رو هم می دادی حالا شاید من اشتباه می کنم در کل بگذریم .
فشار میاد؟ یعنی چی ؟ خب این مدل فیزیکیه شما اگه یه جسمی رو هم اینجوری بلند کنی واکنش فیزیکیش اینجوریه . در کل نفهمیدم چی گفتی :31:
در مورد سومی هم خب راه زیاد داره . من ساده ترین راه رو بهت می گم . اگه می خوای مثلا یه چیزی تاچ بشه که شما بتونی با اون مثلا متینی رو راه بندازی اول میای اون event ات رو فراخونی می کنی روی صفحه حالا اگه مدل بود یا هرچیز دیگه بلاخره این یه محدوده ای دور خودش داره و ملاک اینه که وقتی بازیکن بهش خود اون فعال بشه . خب حالا کالیشنش رو به TochAll تغییر بده :
حالا توی کیسمت راحت با گذاشتن نود Toch ازش استفاده کن همین
Reza Azimy_RW
11-02-2012, 18:27
فشار میاد؟ یعنی چی ؟ خب این مدل فیزیکیه شما اگه یه جسمی رو هم اینجوری بلند کنی واکنش فیزیکیش اینجوریه . در کل نفهمیدم چی گفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فکر میکردم منظورمو کسی متوجه نشه ! باید با فیلم نشون بدم !
در مورد سومی هم خب راه زیاد داره . من ساده ترین راه رو بهت می گم . اگه می خوای مثلا یه چیزی تاچ بشه که شما بتونی با اون مثلا متینی رو راه بندازی اول میای اون event ات رو فراخونی می کنی روی صفحه حالا اگه مدل بود یا هرچیز دیگه بلاخره این یه محدوده ای دور خودش داره و ملاک اینه که وقتی بازیکن بهش خود اون فعال بشه . خب حالا کالیشنش رو به TochAll تغییر بده :
حالا توی کیسمت راحت با گذاشتن نود Toch ازش استفاده کن همین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 768x344.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جسن داداش منظورمو متوجه نشدی !
ببین من میخام وقتی 2 تا Actor با هم برخورد کردن مثلا متینی تو کیزمت Play شه
حالا من 2 تا اکتور رو نوشتم
تابع تاچ رو هم براش نوشتم وقتی با هم برخورد میکنن کاری که میخام انجام میشه
تا اینجاش درسته
الان یه کدی میخام که بزارمش تو این ایونت تاچ که نوشتم که متینی رو پلی کنه
فک کنم افی باشه توضیحات واسه رسوندن منظورم ولی بزار کد رو هم بزارم بهتر متوجه بشی :
این ایونت تاچ که نوشتم :
event Touch(Actor BoxPhysic, PrimitiveComponent OtherComp, vector HitLocation, vector HitNormal)
{
Destroy();
}
الان اگه این اکتوری که نوشتم با BoxPhysic که یه اکتور دیگس برخورد کنه Destroy میشه
درست هم کار میکنه ولی من این Destroy رو واسه تستش نوشتم یعنی نمیخام از بین بره میخام وقتی برخرود انجام شد متینی پلی شه
الان واسه این کار نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنی
خب شما از این تابع استفاده کن . این یه Remot event میسازه واسه اجرای نود های کیسمت
هر کاری کردم نتونستم اینجا کد بنویسم این چه وضعیه چرا ماژول کد نداره ؟ :2:
رضا بیا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?help!?
اینجا راهنمایی می کنه که چه جوری بسازیش
prince 0f persia
12-02-2012, 15:53
کسی می تونه دقیق توضیح بده چه طوری می شه به pawn کولیژن کروی داد؟
Reza Azimy_RW
13-02-2012, 11:19
حسن داداش نمیدونم چرا عمل نمیکنه
این کدهامه :
class TriggerToPhisicalBox extends Actor
placeable;
event Touch(Actor BoxPhysic, PrimitiveComponent OtherComp, vector HitLocation, vector HitNormal)
{
GotoState('RW');
}
state RW
{
function TriggerRemoteKismetEvent( name EventName )
{
local array<SequenceObject> AllSeqEvents;
local Sequence GameSeq;
local int i;
GameSeq = WorldInfo.GetGameSequence();
if (GameSeq != None)
{
// reset the game sequence
GameSeq.Reset();
// find any Level Reset events that exist
GameSeq.FindSeqObjectsByClass(class'SeqEvent_Remot eEvent', true, AllSeqEvents);
// activate them
for (i = 0; i < AllSeqEvents.Length; i++)
{
if(SeqEvent_RemoteEvent(AllSeqEvents[i]).EventName == EventName)
SeqEvent_RemoteEvent(AllSeqEvents[i]).CheckActivate(WorldInfo, None);
}
}
}
}
DefaultProperties
{
begin object Class=StaticMeshComponent Name=TriggerToPhysicalBox
StaticMesh=StaticMesh'RE-Levels.Mash.Zobaleh'
End object
Components.Add(TriggerToPhysicalBox);
CollisionRadius=32.0
CollisionHeight=64.0
BlockNonZeroExtent=true
BlockActors=true
CollideActors=true
End Object
}
بعد تو یو دی کی یه Remote Event تو کیزمت میسازم و اسمشو میزارم EventName ولی عمل نمیکنه
فک کنم باید همین کارو بکنم دیگه ؟
خودت تست کردی ؟
salam mer30 az filma vali linka kar nemikone
linkhaye UDK ro mikham
NINJA0098
18-02-2012, 00:37
Hآخر نگفتی چی هست؟
شرمنده دیر اومدم .... این تا جایی که میدونم برای مادی بود که برای انرل تورنمنت میساختی ...مثلا تو میومدی یه لول طراحی میکردی با چیزایی که میخوای بعد اونو میبردی روی ps3 و اجراش میکردی ... همین چیز خاصی نبود ... یه جورایی اجازه میداد برای ps3 ماد آنریل تورنمنت بسازی ... میخواستم تست کنم فقط وقتشو ندارم ... اینقدر مطلب هست تا یاد بگیرم که به این نمیرسم ....
سلام.من چجوری میتونم حرکت و چرخش بازیکنم رو با اسکریپتم غیر فعال کنم.البته من سعی داشتم تو کلاسی که از pawn ارث میبره غیر فعال کنم که نتونستم.
خوب این زیاد سخت نیست ... کانتنت بازی whizzle رو دیدی؟ مثل همون از Kactor spawnable استفاده کن ... توی اون یه محورو برای حرکت پاون غیر فعال میکنه میتونی یه جورایی از اون استفاده کنی ......
یا اگه از آنریل تورنمنت ارث میبری توی پلیرکنترلر با استفاده ازتابع GetAdjustedAimFor چرخش رو با توجه به چیزی که میخوای غیر فعال کنی ...
سلام
من دارم رو یه بازی کار می کنم که تقریبا مثل سونیک سه بعدیه وقتی که گلوله شده. فعلا یه جسم کره ای هست که می خوام حرکتش بدم. حرکتشم دقیقه یعنی مثل بازی balance و اینا که باید فیزیک توپ رو کنترل کنی نیست. تقریبا می شه گفت بازی یه نوع رانندگی هست.
من با استاتیک مش و اسکلتال مش چند بار تست کرد ولی فیزیک و کولیژن توپ مشکل داشت. کسی اگه چیزی در این باره می دونه به من کمک کنه.
چند تا سوالم در این مورد داشتم.
- برای این کار من از کلاس pawn استفاده کردم ولی شنیدم از kactor هم می شه استفاده کرد، به نظر شما کدوم برای کار من مناسبه؟
- برای pawn چه طوری ست کنم که از کولیژن اسکلتال یا استاتیک مشم استفاده کنه؟ من برای این کار CollisionComponent رو ست می کنم ولی تو بازی مدلم موقع حرکت بالا پایین می شه (می پره). به نظر شما مشکل از مدلمه؟ مدلم فقط یه کره ی سادست.
بهترین راه برای همچین بازی ای اینه که از KActorSpawnable استفاده کنی .... شما بهتره داکیومنت بازی whizzle رو بخونی خیلی بهت کمک میکنه. وقت ندارم وگرنه یه نمونه ساده بهت میدادم که متوجه بشی ...همون داکیومنت رو بخونی کلی کمکت میکنه.
NINJA0098
18-02-2012, 00:50
حسن داداش نمیدونم چرا عمل نمیکنه
این تابع رو تو از روی سورس whizzle گرفتی نه؟ این رو میتونی برای KActor استفاده کنی...
کسی می تونه دقیق توضیح بده چه طوری می شه به pawn کولیژن کروی داد؟
خوب همون داکیومنت whizzle توی 5 صفحه ی اول به مش کالیژن ساده ای رو میده که خوب نیاز کروی بودن رو رفع میکنه ....
یه حالت کالیژن دادن collision per poly رو هم چند وقت پیش دیده بودم که یادم نیست دقیقا چجوری بود ولی خیلی سنگین بود...
Reza Azimy_RW
18-02-2012, 16:20
این تابع رو تو از روی سورس whizzle گرفتی نه؟ این رو میتونی برای KActor استفاده کنی...چه ربطی داره ؟! :22:
یه کد که قراره یه ایونت رو تو کیزمت فراخانی کنه که ایرادش اینه فراخانی نمیکنه ایونت Touch هم کار میکنه حالا این چه ربطی داشت ؟!
دوستان بازي ساختن با اين موتور سخته؟
hasansmoke
21-02-2012, 20:51
کلا بازی ساختن سخته.
با این هنوز سختره.
ولی خوب چون سختی بیشتری داره خروجی خیلی باحال تری را هم داره.
moeinhoseyni
23-02-2012, 18:01
سلام دوستان من می خواهم این موتور را به صورت پروژه پایانی ام بردارم میخواستم اگه کسی منابع فارسی در اختیار داره بهم معرفی کنه مرسی
سلام دوستان من می خواهم این موتور را به صورت پروژه پایانی ام بردارم میخواستم اگه کسی منابع فارسی در اختیار داره بهم معرفی کنه مرسی
خب به نظرم برو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجمن ایرانیشه:21:
div0o0ne
25-02-2012, 17:26
سلام...
کسی از این حرفه ایهااا تو udk هستش الاااااااااااااااااااان؟!! !!!!!!!
من نیاز مبرم دارم یکی جواب سوالمو بده...خواهشا...خیلی واجبه....
moeinhoseyni
25-02-2012, 18:47
بچه ها من یه مرجع فارسی می خواهم که حداقل بتونم منوها و ابزار های udk را توضیح بدم فیلم های زیادی از انریل دارم
ولی نمیشه از روی فیلم در مرود یک ابزار زیاد توضیح بنویسی خواهش میکنم اگه سایتی یا کتابی حتی برای فروش البته فارسی
سراغ دارید معرفی کنید
prince 0f persia
26-02-2012, 13:24
سلام
می خواستم بدونم تو کلاس pawn چه متغییری نرمال جهت حرکت رو داره.متغییر acceleration هست ولی وقتی دارم رو سراشیبی حرکت می کنم acceleration.z تغییر نمی کنه.
من به نرمال حرکت در راستای z نیاز دارم.
hasansmoke
26-02-2012, 17:20
فکر کنم با کد:
مشکلت حل بشه.
--- Update ---
از دوستان یک سوال داشتم.
یه بازی سوم شخص دارم کار میکنم.
بازیکن من وقتی شلیک میکنه یکم طول میکشه تا انیمیشن شلیک کردن اجرا بشه.برای اینکه زمان شلیک و انیمیشن سینک بشه من مقدار equip Time رو 1.3 کردم.وقتی بازی رو اجرا میکنم و شلیک میکنم برای بار اول درست انجام میشه و یکم تو شلیک مکس ایجاد میشه تا انیمیشنم باهاش سینک بشه اما نمیدونم چرا برای بارهای بعدی درست اجرا نمیشه و به مهز شلیک کردن تیر از اسلحه خارج میشه.اگه ممکنه کمکم کنید.
ممنون
prince 0f persia
26-02-2012, 17:51
فکر کنم با کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مشکلت حل بشه.
من جهت حرکت در راستای z رو می خوام نه اندازه ی سرعت.
نکته ی دیگه این که وقتی pawn رو یه سراشیبی حرکت می کنه velocity.z برابر صفر هست و تغییر نمی کنه.
3dmotion
27-02-2012, 08:53
من جهت حرکت در راستای z رو می خوام نه اندازه ی سرعت.
نکته ی دیگه این که وقتی pawn رو یه سراشیبی حرکت می کنه velocity.z برابر صفر هست و تغییر نمی کنه.
برای اینکه بتونی pawn رو در جهت z حرکت بدی باید حتما فیزیک پاون رو به Falling یا Spider یا ladder تغییر بدی
فکر کنم Ladder بهتر باشه. بعد با کد velocity میتونی اونو حرکت بدی.
3dmotion
27-02-2012, 09:02
فکر کنم با کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مشکلت حل بشه.
--- Update ---
از دوستان یک سوال داشتم.
یه بازی سوم شخص دارم کار میکنم.
بازیکن من وقتی شلیک میکنه یکم طول میکشه تا انیمیشن شلیک کردن اجرا بشه.برای اینکه زمان شلیک و انیمیشن سینک بشه من مقدار equip Time رو 1.3 کردم.وقتی بازی رو اجرا میکنم و شلیک میکنم برای بار اول درست انجام میشه و یکم تو شلیک مکس ایجاد میشه تا انیمیشنم باهاش سینک بشه اما نمیدونم چرا برای بارهای بعدی درست اجرا نمیشه و به مهز شلیک کردن تیر از اسلحه خارج میشه.اگه ممکنه کمکم کنید.
ممنون
فکر باید موقعی که بازیکن ریلود میکنه firmode رو از کار بندازی تا اینکه موقع عوض کردن اسلحه یا ریلود کرد تیر شلیک نکنه. البته این برداشتی بود که من از سوال شما داشتم.
prince 0f persia
27-02-2012, 12:57
برای اینکه بتونی pawn رو در جهت z حرکت بدی باید حتما فیزیک پاون رو به Falling یا Spider یا ladder تغییر بدی
فکر کنم Ladder بهتر باشه. بعد با کد velocity میتونی اونو حرکت بدی.
من می خوام تو اسکریبت تشخیص بدم داره رو سراشیبی به سمت پایین می ره یا بالا.
می تونم با استفاده از تغییر location در بیارم ولی راه مناسب تری می خوام.
hasansmoke
27-02-2012, 13:15
فکر باید موقعی که بازیکن ریلود میکنه firmode رو از کار بندازی تا اینکه موقع عوض کردن اسلحه یا ریلود کرد تیر شلیک نکنه. البته این برداشتی بود که من از سوال شما داشتم.
سلام.تونستم بفهمم باید چیکار کنم.برای اونهایی که میخوان این کار رو انجام بدن کد زیر مناسبه.
hasansmoke
28-02-2012, 10:31
سلام به همه.من میخوام یه دونه موشک بسازم.از این موشک های کوچیک منظورمه.به نظر شما از کدوم روش برم بهتره.
ایا کسی برای ساختش ایده ای داره.
فیزیک و شتاب خیلی مهم هست تو شبیه سازی موشک.از کدوم کلاس استفاده کنم تا نتیجه خوب بگیرم.
amadarohan
06-03-2012, 22:55
سلام دوستان ......این اولین پست من در این تاپیک هستش...
من میخوام بدونم چطور میشه آبکجت هایی رو که اینپورت میکنیم، به صورت داینامیک ازشون استفاده کنیم!!؟؟
و اینکه اگه دوستان منو رو راهنمایی کنن که اسکریتپ نویسی رو شروع کنم ازتون کمال تشکر رو بجا میارم........
hasansmoke
25-03-2012, 19:25
سلام دوستان ......این اولین پست من در این تاپیک هستش...
من میخوام بدونم چطور میشه آبکجت هایی رو که اینپورت میکنیم، به صورت داینامیک ازشون استفاده کنیم!!؟؟
و اینکه اگه دوستان منو رو راهنمایی کنن که اسکریتپ نویسی رو شروع کنم ازتون کمال تشکر رو بجا میارم........
منظورت از داینامیک چیه؟معمولا مدل هایی که اسکلت بندی دارن رو به صورت اسکلتال میاره.
Unreal-Development-Kit-Game-Programming-with-UnrealScript-Beginners-Guide
این کتاب برای شروع خوبه.
بعد میتونی از udn و masterclass هاش استفاده کنی.
hasansmoke
26-03-2012, 15:46
با سلام.
من وقتی یه اسکلتال مش رو داخل ادیتور میکنم و یه trace میندازم نمیدونم چرا نمفهمه و هیچ پیامی نمیده.در حالی که رو استاتیک مش به خوبی عمل میکنه.لطفا اگه کسی میدونه جواب بده.
بچه ها یه سوال.
من یه فایل فلش دارم که توش یه سری نوشته نوشتم و یه سری شکل.
میخوایم وقتی پلایر وارد یه trigger شد اون فایل فلش روی screen به نمایش در بیاد، چند ثانیه بمونه و بعد fade بشه.
ممنون میشم کمکم کنید:20:
3dmotion
15-04-2012, 17:01
بچه ها یه سوال.
من یه فایل فلش دارم که توش یه سری نوشته نوشتم و یه سری شکل.
میخوایم وقتی پلایر وارد یه trigger شد اون فایل فلش روی screen به نمایش در بیاد، چند ثانیه بمونه و بعد fade بشه.
ممنون میشم کمکم کنید:20:
باید فایل نوشته ها و شکلها و افکت فید شدن رو همه توی فلش بسازی .
بعد توی کیزمت نسبت بدی درست میشه
mehrdad_mvb
25-04-2012, 11:43
سلام به همگی
یه چند تا سوال داشتم
1-چطوری میتونم قدرت دور زدن Scorpion در هنگام حرکت رو بیشتر کنم
موقعی که سرعت اسکورپیون رو زیاد میکنم خوب نمیتونه دور بزنه موقعی که به پیچ میرسه
چطور قدرت دور زدنشو زیاد کنم؟
----------------------------------------------------------
2- اگه بخوام برای ماشین با کیزمت دنده درست کنم
باید چیکار کنم؟
مثلا دنده یک 30 تا بره دنده دو تا 60 همینطور بیشتر بشه.
3- چطوری میتونم سرعت ماشین رو تشخیص بدم با کیزمت؟
مثلا الان داره چند تا میره.
ممنون
tovamohammad
29-04-2012, 14:26
سلام به همگی
یه چند تا سوال داشتم
1-چطوری میتونم قدرت دور زدن Scorpion در هنگام حرکت رو بیشتر کنم
موقعی که سرعت اسکورپیون رو زیاد میکنم خوب نمیتونه دور بزنه موقعی که به پیچ میرسه
چطور قدرت دور زدنشو زیاد کنم؟
2- اگه بخوام برای ماشین با کیزمت دنده درست کنم
باید چیکار کنم؟
مثلا دنده یک 30 تا بره دنده دو تا 60 همینطور بیشتر بشه.
3- چطوری میتونم سرعت ماشین رو تشخیص بدم با کیزمت؟
مثلا الان داره چند تا میره.
ممنون
همگی جواب داده شد.
چه خوبه دیگه انگار همه وارد شدن حسابی، دیگه کسی سوال نمی پرسه:31:
mehrdad_mvb
04-05-2012, 12:45
سلام
چرا ورژن جدید udk نیومده؟
tovamohammad
13-05-2012, 08:17
سلام
چرا ورژن جدید udk نیومده؟
سلام
برا آوریل آپدیتی نیومد. حواست باشه درسته هر ماه یه آپدیت میومد ولی اپیک هیچ وقت همچین قولی نداده، حتی زمانی اگه بخواد می تونه کلا آپدیتا رو قطع کنه. فعلا به دولوپرا لطف می کنن هر ماه یه آپدیت می دن.:20:
چند ساعت پیش آپدیت ماه may اومد، البته هنوز رسما اعلام نشده ولی می تونی از سایتشون بگیری. از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). هنوز هیچ اطلاعاتی هم از تغییرات نیست.
با این همه توصیه نمی کنم الان بگیری، ممکنه تا رسما اعلام کنن باز تغییر کنه مجبور شی دوباره بگیری. صبر کن تو صفحه دانلود که اومد بعد بگیر. از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم می تونی چک کنی، این صفحه ی تغییراته که فعلا خالیه.
hasansmoke
13-05-2012, 09:05
سلام.موقع بیلد نور به این ارور بر میخورم.چطور بر طرفش کنم.
object has overlapping uvs
tovamohammad
13-05-2012, 11:28
سلام
داره می گه اون مشی که مشخص کرده برات، uv ش حداقل یه جا overlap داره(یعنی چنتا پولیگانا روی هم افتاده).کلا یووی که برا نور تعیین می کنی نباید هیچ اورلپی داشته باشه. و همین طور همه ی uv island ها باید تو مربع اصلی باشه(Main Square). کلا 3 راه داری:
راه سادت اینه که مدلتو تو Static Mesh Viewer باز کن(البته اگه اسکلتال نیست). Generate UV رو از منوی اول بزنو تنظیماتشو بهش بده. خودش یه UV برات می سازه. شمارشو تو properties بالا تعیین کن به جای یووی نور.
راه دومم اینه که از اول که می خوای مش هاتو مپینگ کنی حواست باشه یووی ها اورلپ نداشته باشن و تو مربع اصلی باشن همگی.
راه سوم و اصولیشم اینه که از اول مدلتو با دو تا کانال یووی بسازی. یکی برا تکسچر که مهم نیس چجوری باشه. یدونه ساده هم مخصوص نور با اون دوتا ویژگی که گفتم.
توصیه می کنم اگه مدلارو خودت می سازی یا یه نفر دیگه می دی بسازه از روش سوم استفاده کن. چنتا مزیت داره.
hasansmoke
13-05-2012, 13:21
سلام
داره می گه اون مشی که مشخص کرده برات، uv ش حداقل یه جا overlap داره(یعنی چنتا پولیگانا روی هم افتاده).کلا یووی که برا نور تعیین می کنی نباید هیچ اورلپی داشته باشه. و همین طور همه ی uv island ها باید تو مربع اصلی باشه(Main Square). کلا 3 راه داری:
راه سادت اینه که مدلتو تو Static Mesh Viewer باز کن(البته اگه اسکلتال نیست). Generate UV رو از منوی اول بزنو تنظیماتشو بهش بده. خودش یه UV برات می سازه. شمارشو تو properties بالا تعیین کن به جای یووی نور.
راه دومم اینه که از اول که می خوای مش هاتو مپینگ کنی حواست باشه یووی ها اورلپ نداشته باشن و تو مربع اصلی باشن همگی.
راه سوم و اصولیشم اینه که از اول مدلتو با دو تا کانال یووی بسازی. یکی برا تکسچر که مهم نیس چجوری باشه. یدونه ساده هم مخصوص نور با اون دوتا ویژگی که گفتم.
توصیه می کنم اگه مدلارو خودت می سازی یا یه نفر دیگه می دی بسازه از روش سوم استفاده کن. چنتا مزیت داره.
مدل رو خودم ساختم.رندر تو تکسچر هم گرفتم.تو انجین هم براش uv ساختم ولی باز مشکل میخوره.
چجوری دو تا یو وی باید بدم؟
اگه میشه یه راهنمایی کوچیک بکنید.ممنون
سلام دوستان
من کلا خیلی نوبم یعنی ته نوبم ( مخصوصا تو برنامه نویسی ...یه کم مدلسازی بلدم )
می خوام تازه شروع کنم و ترجیح دادم با udk کار کنم
ولی شنیدم udk کلا سخت تره
به نظر شما من برای شروع کردن یادگرفتن udk از کجا شرروع کنم ( نمی خوام ته برنامه نویس بشم در حدی که بتونم یه گیم ساده تو udk یسازم در حد مثلا حرکت آبجکت با موس و یه کم فیزیک (منظورم تو گیم هست نه تو خود udk ا :D ) یا مثلا یه بازی سوم شخص ساده یا جیزایی تو این مایه ها حالا یه کم بیشتر برام کافیه )
ممنون می شم راهنمایی کنین که از کجا شروع کنم ؟( یعنی مثلا با خود Udk شروع کنم و با tutorial هاش و استفاده از فرومش و اینا یا کلا برم مثلا راجع به برنامه نویسی مطالعه کنم که اصلا چی هست یا برم c++ یاد بگیرم )
مرسی
Overlap uv یعنی اینکه یوی هات رو هم افتاده باید بری تو unwrap تو مکس تو قسمت select دو تا گزینه داره یکی inverted uvs یکی overlaped وقتی کلیک کنی uv هایی که مشکل داره قرمز می شه باید درستشون کنی
در ضمن بعضی موقع ها به uv های 4 ضلعی که شبیه مثلث شده باشه هم گیر می ده
RealD Integration چیه ؟ من هرچی خوندم نفهمیدم به چه دردی می خوره :31:
tovamohammad
17-05-2012, 01:19
مدل رو خودم ساختم.رندر تو تکسچر هم گرفتم.تو انجین هم براش uv ساختم ولی باز مشکل میخوره.
اول اینو بخون یکم جزئی تر گفتم. این از یکی از مقاله هامه ولی وقت ترجمه ندارم برات. با این همه سادس می فهمی همه رو:
1. UV:
It’s very important for each model to have a UV with two rules applied: first one is all of the UV islands need to be on the main square, and secondly there is no overlap allowed.
You have a couple methods to achieve this, the best one is this (this one has some other advantages too):
Create 2 UV layers (UV channels). Layer0 is the UV for the textures and it doesn’t matter how you map the UV, use whichever method you’re used to. Layer1 is the UV used for light maps, this one needs to have those conditions applied. All 3d packages I’ve seen, have a simple UV mapping method that does this automatically for you (All UV islands in the main square, with a 1% gap between them for example), so you probably just need to use it in a new layer.
من فقط تو بلندرشو می دونم. ولی چیز خیلی ساده ایه. یه سرچ بکنی پیدا می کنی راحت.
در مورد اون UV که تو UDK ساختی، یه جار رو اشتباه رفتی. یا استاتیک مشی که انجین بهش گیر میده رو درست پیدا نکردی و داری به یه مش دیگه ور میری، یا اگه مش درسته، UV جدید رو درست تنظیم نکردی. ح.است باشه تو جفت این راهها باید بعد ساخت UV تو properties مدل به UDK بگی از کدوم کانال برای نور استفاده کنه.
RealD Integration چیه ؟ من هرچی خوندم نفهمیدم به چه دردی می خوره :31:
چنتا تکنولوژی هست برا تبدیل فیلم و بازی های 2 بعدی به S3D همون Stereoscopic 3D ، این یکی از معروفاشه، تو هالیوودم استفاده میشه. در کل کارهارو اتوماتیک انجام میده و شما لازم نیس کاری براش بکنی، فقط باید ازش استفاده کنی اگه خواستی بازیت 3D ساپورت کنه.
سلام دوستان
من کلا خیلی نوبم یعنی ته نوبم ( مخصوصا تو برنامه نویسی ...یه کم مدلسازی بلدم )
می خوام تازه شروع کنم و ترجیح دادم با udk کار کنم چون به نظرم هم شیدر ها و کلا گیم توش نسبت به unity قشنگ تره وهم مفتیه ولی unity باید 3000 دلار پیاده بشی
ولی شنیدم udk کلا سخت تره
به نظر شما من برای شروع کردن یادگرفتن udk از کجا شرروع کنم ( نمی خوام ته برنامه نویس بشم در حدی که بتونم یه گیم ساده تو udk یسازم در حد مثلا حرکت آبجکت با موس و یه کم فیزیک (منظورم تو گیم هست نه تو خود udk ا :D ) یا مثلا یه بازی سوم شخص ساده یا جیزایی تو این مایه ها حالا یه کم بیشتر برام کافیه )
ممنون می شم راهنمایی کنین که از کجا شروع کنم ؟( یعنی مثلا با خود Udk شروع کنم و با tutorial هاش و استفاده از فرومش و اینا یا کلا برم مثلا راجع به برنامه نویسی مطالعه کنم که اصلا چی هست یا برم c++ یاد بگیرم )
مرسی
سلام، خوش اومدی به تاپیک.
به نظر من که اصلا سخت نیست مگه اینکه روش اشتباهی پیش بگیری برا یاد گرفتن.
فعلا اصلا نگران برنامه نویسی نباش. UDK مثل بقی انجینایی که کار کردی نیست، خیلی کارار که مثلا تو یونیتی کد می خواد اینجا با Kismet، Matinee و Anim--Tree انجام میشه که یه خط کدم لازم نیست بنویسی. کدنویسی حداقل مال 6 ماه دیگست که حسابی به ادیتورا مسلط شدی و می تونی یه مرحله ساده و یه سری asset ساده بسازی.
وقت ندارم جزئیات بهت بگم، ولی برا یادگیری با ویدئو های 3D Buzz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شروع کن، رایگانه. زیر نویس انگلیسیشم پایین صفحس. بعدشم نوبت ویدئوی Gnomon هست. تمام جزئیات اینکه چه جوری یاد بگیری 20-10 بار تو این تاپیک تکرار شده. یه وقتی بذار، تاپیکو شروع کن به خوندن، می دونم زیاده ولی خیلی چیزا دسگیرت میشه. بقیه ی آموزش و چیزای مهمم پیدا می کنی.
با مکس کار میکنی ؟
mehrdad_mvb
24-05-2012, 15:27
سلام به همگی
مشکل من: StaticMesh has invalid LightMapCoordinateIndex
چطور درستش کنم؟
با تشکر
hasansmoke
24-05-2012, 16:33
با مکس کار میکنی ؟
سلام.اره.اگه میشه کمکم کن.
tovamohammad
24-05-2012, 17:35
سلام به همگی
مشکل من: StaticMesh has invalid LightMapCoordinateIndex
چطور درستش کنم؟
با تشکر
سلام
دقیقا کاری که گفته رو لازمه انجام بدی. باید یه اندیس درست برای UV که مال LightMap هست تعیین کنی. اگه UV رو درست ساختی، استاتیک مشو باز کن تو StaticMeshViewer. از توی پروپرتیز LightMapCoordinateIndex رو پیدا کن و عوضش کن. کلا می تونه اعداد 0 تا 3 باشه که البته معمولا یا 0 یا 1. هر بار که عوض می کنی از منوی View گزینه ی UV می تونی ببینی آیا UV درسته یا نه.
اگه با این کار مشکلت حل نشد نشون میده هنوز UV رو درست نساختی. اگه اینطور بود 2 تا پست قبلیمو بخون.
mehrdad_mvb
24-05-2012, 18:05
هر کاری میکنم درست نمیشه؟؟؟؟؟؟
UV رو هم درست ساختم ، بعد که مدل و میارم تو UDK بعد که بیلد میکنم این وارنینگ میاد و رنگ و نور درست نمیافته.
چیکار کنم؟
tovamohammad
24-05-2012, 19:33
هر کاری میکنم درست نمیشه؟؟؟؟؟؟
UV رو هم درست ساختم ، بعد که مدل و میارم تو UDK بعد که بیلد میکنم این وارنینگ میاد و رنگ و نور درست نمیافته.
چیکار کنم؟
100% یه جارو اشتباه رفتی. اوکی. مدلتو rar کن بده ببینم کجاش مشکل داره اگه خودت نتونستی حلش کنی.
یه سوال دارم چه طور میشه حجم بازی های خروجی گرفته شده با یو دی کی رو اپتیمایز کرد ؟ همینجوری بخوای خروجی بگیری به قول یکی از دوستان new رو بزنی حجم فایلات 200 مگ رو می گیره . البته یه چیزهایی رو میدونم که این قضیه رابطه مستقیم با پکیج ها مون داره که مثلا میشه با حذف پکیج های انریل تورنومنت اون رو تا حدودی برطرف کرد ولی بازهم تا این حد کافی نیست به نظر من یادمه یه بازی با انریل دیده بودم فقط 14 15 مگ بود ! می خوام بدونم راهی غیر از کار با پکیج ها نیست که بشه حجم بازی رو پایین اورد؟ تنظیمات خروجی ؟ چیزی ؟
hasansmoke
26-05-2012, 09:59
سلام به همه.یه کتابی اومده به نام اموزش ساخت بازی با موتور انریل 3 ترجمه احسان کامرانی که کلا توی یکی از فصل هاش بیشتر نکته های مربوط به استایک مش و uv ،... رو گفته.کتاب بسیار خوبیه پیشنهاد میکنم حتما بگیریدش.توی نمایشگاه کتاب بود ولی الان نمیدونم از کجا میشه گیرش اورد.
سلام.اره.اگه میشه کمکم کن.
سلام
ببین تو همونجا که یو وی میسازی میتونی قسمتی از یو وی رو بگیری و بهش ای دی بدی به اونایی که رو همه ای دی مختلف بده فکر کنم خل میشه .
mehrdad_mvb
26-05-2012, 16:00
سلام به همگی
من هر کاری میکنم نور اینطوری میافته رو دیوار یا هر چیز دیگه ای:
چیکار کنم درست بشه؟
Reza Azimy_RW
31-05-2012, 19:17
Light Map resulation رو کم کن مثلا6
general geranger
05-06-2012, 13:17
سلام میدونم جاش اینجا نیست ولی یه سوال اگه با udk یه بازی free درست کنی اجازه پخش دارندی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.