مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
saeed_cpu_full
10-04-2011, 13:37
کار بسیار پسندیده ای هست silsin جان و استقبال میشه ! :31:
دو تا سؤال دارم :
1- من یه دوربین برای بازیم طراحی کردم و چند مدل مختلف از حیوانات دارم ... میخوام هر 10 ثانیه یک بار از بین این مدل ها یه دونه به صورت Random انتخاب بشه و توی دید دوربین قرار بگیره . باید از چه کدی استفاده کنم ؟ ( با Kismet هم میشه همچین کاری انجام داد ؟ )
2- من یه چیزی مثل دوربین دید در شب درست کردم ( با استفاده از Post Process Volume ) حالا میخوام با زدن دکمه ی ' B ' این افکت فعال بشه ... باید چیکار کنم ؟
کار بسیار پسندیده ای هست silsin جان و استقبال میشه ! :31:
دو تا سؤال دارم :
1- من یه دوربین برای بازیم طراحی کردم و چند مدل مختلف از حیوانات دارم ... میخوام هر 10 ثانیه یک بار از بین این مدل ها یه دونه به صورت Random انتخاب بشه و توی دید دوربین قرار بگیره . باید از چه کدی استفاده کنم ؟ ( با Kismet هم میشه همچین کاری انجام داد ؟ )
2- من یه چیزی مثل دوربین دید در شب درست کردم ( با استفاده از Post Process Volume ) حالا میخوام با زدن دکمه ی ' B ' این افکت فعال بشه ... باید چیکار کنم ؟
1- با دوربین برنامه نویسی یکمی سخته . شما باید یه تایمر بسازی تا وقت رو نگه داره بعدش باید معلوم کنی تو.ی هر ده ثانیه هی این اتچ بشه روی یکی دیگه اما با matine کیسمت خیلی راحتره توی کیسمت می تونی انواع حرکت ها و افکت های تصویری رو در بیاری این کار توی کد نویسی هم میشه خودم قبلا یه بار تست کردم ولی فرقش اینه که دستت توی کیسمت باز تره و توی اسکریپت کار خیلی سخت تره .
2 - برو به این ادرس :
G:\UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config
و فایل DefaultInput یا UDKInput رو باز کن . البته فرقی واسه کار توی الان نداره . لازمم نیست بگم چه فرقی دارن از اسماشون معلوم ه .همونطور که میبینی اینجا تمامی کلید های بازی هست .
فایل DefaultInput رو باز کن . بیا به قسمت Game Keyboard/Mouse Bindings
دکمه B رو پیدا کن . که شکلش اینجوریه :
.Bindings=(Name="B",Command="GBA_ToggleSpeaking")
خب حالا این چیه ؟
از اول می گم .
Name="B" نام کلیدیه که شما می خوای از اون استفاده کنی .
Command="GBA_ToggleSpeaking" نام دستور و یا میشه گفت برچسب اون توی انریل اسکریپته .
خب شما فقط کافیه هر کلیدی که می خوای رو به همین قالب همین جا تعریف کنی
مثلا همین B رو می تونی به جای GBA_ToggleSpeaking بزاریش toggleNightVision خب . ((البته این یه راه سادست ساختار Keybind پیچیده تر از اینه که اگه بخوای می تونم همش رو برات بگم چه جوریه ولی بهتره خودت یاد بگیری منابعش توی اینترنت بسیار فراوونه . ))
خب میگفتم . این کلید شما الان به عنوان یه تابع اجرایی شناخته میشه . توی کد خودت اینجوری باید بنویسی
Exec Function ToggleNightVision()
{
}
خب کدت رو بین این دوتا قرار بده . کد غیر فعال می مونه تا وقتی که شما کلید B رو فشار بدی .
از این توضیح کاملتر کجا دیدی:31:
در مورد اون هوش مصنوعی هم اختیار داری عمرا کسی حوصله و صبر من رو واسه ترجمه اونا داشته باشه .مطالبش خیلی زیادن ولی بدرد بخورن
online_amin
10-04-2011, 15:53
حاجی برنامه نویسی این UDK چیه؟
Script Editor هم داره یا نه؟
honestbud
10-04-2011, 16:08
این:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسن جان این چیه!؟
من نتونستم دانلود کنم!ارور میده!
اصلا این لینکه چیه!
یه توضیحی مدادی بد نبود ها!:31:
حاجی برنامه نویسی این UDK چیه؟
Script Editor هم داره یا نه؟
باید با notepad کار کنی
البته یه سری برنامه هم هست که میشه ازش استفاده کرد که من اسماشون رو بلد نیستم و خیلی نمیشناسمشون.
فقط میدونم برنامه ای مخصوص برای Unrealscript نداریم فعلا!
باز پیگیر جواب بچه های با تجربه تر مثل حسن و محمد عزیز باش!
حسن جان این چیه!؟
من نتونستم دانلود کنم!ارور میده!
اصلا این لینکه چیه!
یه توضیحی مدادی بد نبود ها!:31:
لینکش اکسپایر شده برو تو صفحات قبل لینک سالمش هست .
mehrdad_mvb
10-04-2011, 22:57
سلام دوستان
من اگه بخوام برای اسکورپیون یه دوربین ثابت تعریف کنم که پشت سرش باشه باید چیکار کنم؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
honestbud
10-04-2011, 23:33
لینکش اکسپایر شده برو تو صفحات قبل لینک سالمش هست .
منظورم این بود که توی پست بنویسه لینکه چیه!
به هر حال من بازم نفهمیدم لینکه چیه و باید تو صفحات قبل دنبال چی بگردم؟
ولی بازم ممنون که پست فرستادی
akharwarbaz
11-04-2011, 16:50
سلام
برا كسي كه ميخواد از صفر شروع كنه !چه سايت يا منبعي رو پيشنهاد ميكنيد..فارسي باشه بهتره
سلام
برا كسي كه ميخواد از صفر شروع كنه !چه سايت يا منبعي رو پيشنهاد ميكنيد..فارسي باشه بهتره
سلام
منبع فارسی که زیاد نیست.به جز چندتا مقاله تو پست اول♦
واسه شروع بهترین گزینه آموزشهای 3D Buzz هستش.پیشنهاد می کنم اونا رو دانلود کنید(لینک هاشم تو همین تاپیک بگردین پیدا می کنید)بعد اگه مشکلی هم واستون پیش اومد اینجا مطرح کنید,حتما اساتید کمکتون می کنن:46:
سلام دوستان
من اگه بخوام برای اسکورپیون یه دوربین ثابت تعریف کنم که پشت سرش باشه باید چیکار کنم؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
ساختش که خیلی راحته ولی اول به من بگو شما بلدی من توصضیح بدم روش اعمال کنی/؟
mehrdad_mvb
11-04-2011, 17:40
ساختش که خیلی راحته ولی اول به من بگو شما بلدی من توصضیح بدم روش اعمال کنی/؟
بلدم.
اگه میشه کمکم کنید.
البته یه اسمی داشت این دوربین که الان یادم رفت . یه راه خیلی ساده تر بدون برنامه نویسی داره که به قول tovamohamad اسپیرینی و من نخواهم گفت .یک دفعه فردا پس فردا میان به من اعتراض می کنن می گن روش های غلط و غیر استاندارد رو داری پخش می کنی .نگاه کن دوربینی که شما داری واسه این اسکورفین استفاده میکنی . هیچ ربطی به دوربین اصلی نداره . مختصات اون طوری داده شده که هر وقت قسمت شلیک رو با ماوس کامپیوتر خودت تکون میدی دوربین خودت با توجه به مختصات جدیدی که این لوله شلیک داره تکون می خوره . من خودم قبلا این کار رو تست کردم . ولی یه پیشنهاد اگه انریل اسکریپت بلدی برو داکیومنت دوربین ها رو توی UDN بخون این رو اونجا خیلی خوب توضیح داده . وگرنه اگه من هرچی پیش روی بخوام بکنم متوجه نمیشی.
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
دوستان یه وب سایت جدید واسه کسانی که فعلا دسترسی به ویدئو ها ندارن .
سایتش مال سازنده های the ball بد توضیح نداده . تازه بعضی از استاندارد های واسه ساخت بازی رو هم اونجا گفته که به درد بازی سازان و طراحان مرحله می خوره .
mehrdad_mvb
11-04-2011, 18:06
چرا وقتی که یه استاتیک مش رو بصورت
CanBecomeDynamic =True
قرار میدم. و بعد از اجرا و برخورد با جسم اون جسم پرتاب یا حرکت میکنه ولی برای بار دوم این اتفاق نمیوفته؟
saeed_cpu_full
11-04-2011, 18:41
باید با notepad کار کنی
البته یه سری برنامه هم هست که میشه ازش استفاده کرد که من اسماشون رو بلد نیستم و خیلی نمیشناسمشون.
فقط میدونم برنامه ای مخصوص برای Unrealscript نداریم فعلا!
باز پیگیر جواب بچه های با تجربه تر مثل حسن و محمد عزیز باش!
با هر نوع ادیتور متنی میشه کد هارو ادیت کرد
بهترین برنامش Visual Studio هست که کد نویسی رو راحت میکنه و خیلی ادیتور قوی هست و با وجودش نیازی به ادیتور دیگه ای نداری
برای Unreal Script هم یه ادیتور هایی از طرف یوزر ها ساخته شده که به دلیل اینکه کارایی لازم رو ندارن ازشون استفاده نمیشه
منظورم این بود که توی پست بنویسه لینکه چیه!
به هر حال من بازم نفهمیدم لینکه چیه و باید تو صفحات قبل دنبال چی بگردم؟
ولی بازم ممنون که پست فرستادی
لینک دیگه ای از
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست . وقتی برید تو این لینک هم میتونید فیلم رو ببینید هم دانلود کنید . شما بزن فیلم رو برای نمایش اگه IDM داشته باشی بالای فیلم پیغام میده که فیلم در حال پخش رو دانلود کنید با یه آیکن کوچیک بالای صفحه پخش فیلم .
با این روش حجم فیلم های دانلودی کمتر میشه مثلا فیلم 200 مگی رو با کیفیت پایین میگیری 15 مگ .
Light Shaft
یه سری توضیحات کوچیک راجب این سیستم و نحوه استفاده از این سیستم براتو می دم .
این یه سیستم . نه بیشتر میشه گفت یه افکت تصویری جدید توی UDK که از دو ورژن سه ورژن قبل به صورت رسمی معرفی شده و توی نور پردازی جذاب بازی بسیار کمک به سازندگان بازی می کنه . که با این سیستم میشه به راحتی مثلا یه افکت طوع خورشید یه پخش شدن پرتو های خورشید و این چیزا رو ساخت که نمونه های اون رو توی مپ های همراه udk دیدید . همون مپ day and night .
تصویر پایینی مربوط به تنظیماتیه که خود اپیک نشون داده . که باید گزینه Enable light shaft ت وش فعال باشه .
یه نکته مهم این وسط هست که light که شما میسازید حتما باید دینامیک باشه .یعنی باید تیک تصویر زید حتما توی زده باشه چون در غیر اینصورت اجرا بشو نیست .
توی این حالت ما دو نوع Light shaft داریم . یکی وقتی ما رو به نور واستیم نمایش داده میشه . دومی از راه دور هم میشه دیدش ولی با شدت زیاد که خیلی جالب میشه . دیگه اطلاع رسانی تا همین جا . سوالی هست من جواب میدم.
saeed_cpu_full
11-04-2011, 19:39
دوستان عزیز یه سؤال برام پیش اومده :
من یه دوربین Side - Scrolling ساختم و میخوام هدف پلیر ماوس باشه یعنی هر جا که ماوس بود به سمت اون اسلحه رو گرفته باشه و وقتی شلیک میکنیم ، تیر ها از اونجایی که ماوس هست بگذره
یه چیزی تو مایه های عکس بالا یعنی اگه ماوس رو بالا گرفتی به سمت بالا شلیک کنه ، پایین گرفتی ، پایینی شلیک کنه
برای اینکار باید چیکار کنم ؟
ویرایش : یه سؤال دیگه هم دارم : برای شبیه سازی حرکت توپ و کنترل اون توی UDK باید چیکار کرد ؟
یادته من قبلا یه بازی داشتم میساختم دو بعدی که منحل شد .؟ تاپیکش هم توی سایت بود " ساخت یک بازی کامل با udk " توی اون بازی از این دوربین استفاده کردم کدش اینجاست اگه با نمونه کد کارت حل نشد بگو توضیح بدم چه جوریه . این کد تمام این چیزی رو که می خوای انجام میده .
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
دومی:راه واسه این کار زیاد داره . ولی یه سوال می کنم تا واسه دومی به نتیجه برسیم . این راه منه .
شما تا به حال دیدین یه ماشین رو واسه UDK چه طوری میسازن ؟
[SIZE=5][B]Light Shaft
توی این حالت ما دو نوع Light shaft داریم . یکی وقتی ما رو به نور واستیم نمایش داده میشه . دومی از راه دور هم میشه دیدش ولی با شدت زیاد که خیلی جالب میشه . دیگه اطلاع رسانی تا همین جا . سوالی هست من جواب میدم.
[/RIGHT]
نوع اول که استاده
انجام شده
اما نوع دومی که از راه دور مشخص شه چطوریه ؟
من نتونستم اینو بسازم !
:-؟
mehrdad_mvb
11-04-2011, 22:14
سلام دوستان
نسخه april هم منتشر شد:
لینک دانلود:
[
honestbud
12-04-2011, 10:44
سلام
سلام
یه نگاه اینجا بنداز :
saeed_cpu_full
12-04-2011, 14:59
یادته من قبلا یه بازی داشتم میساختم دو بعدی که منحل شد .؟ تاپیکش هم توی سایت بود " ساخت یک بازی کامل با udk " توی اون بازی از این دوربین استفاده کردم کدش اینجاست اگه با نمونه کد کارت حل نشد بگو توضیح بدم چه جوریه . این کد تمام این چیزی رو که می خوای انجام میده .
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
دومی:راه واسه این کار زیاد داره . ولی یه سوال می کنم تا واسه دومی به نتیجه برسیم . این راه منه .
شما تا به حال دیدین یه ماشین رو واسه UDK چه طوری میسازن ؟
دستت درد نکنه
درباره ی سؤالت باید بگم نه ندیدم هنوز ...
دستت درد نکنه
درباره ی سؤالت باید بگم نه ندیدم هنوز ...
اقا ببخشید اصلا توی یه فکر دیگه بودم . که اون رو بهت گفتم .
بازی Wizzle رو دیدی؟ کارکتر اول این بازی از نوع Kactor بود شما فقط کافیه مدلی که می خوای واسه این کار استفادهه کنی رو به Kactor تبدیل کنی . همین . مگه اینکه کار دیگه ای بخوای بکنی که اگه هست بگو من طبق همون بهت جواب بدم .
نوع اول که استاده
انجام شده
اما نوع دومی که از راه دور مشخص شه چطوریه ؟
من نتونستم اینو بسازم !
:-؟
شما واسه ساخت Light shaft از کدوم Light استفاده می کنی؟
mehrdad_mvb
12-04-2011, 19:09
چرا وقتی که یه استاتیک مش رو بصورت
CanBecomeDynamic =True
قرار میدم. و بعد از اجرا و برخورد با جسم اون جسم پرتاب یا حرکت میکنه ولی برای بار دوم این اتفاق نمیوفته؟
دوستان کمک نمیکنید؟
حوصله ندارم یو دی کی رو بالا بیارم. بگو توی کجاست با برنامه نویسی این کار رو می کنی یا داخل نرم افزار ؟
mehrdad_mvb
12-04-2011, 19:36
حوصله ندارم یو دی کی رو بالا بیارم. بگو توی کجاست با برنامه نویسی این کار رو می کنی یا داخل نرم افزار ؟
داخل نرم افزار این کارو میکنم.
راستش من هرچی فکر میکنم این یادم نمیاد.ببینم همین جسم فیزیک داره ؟ اگه داره چرا از Kactor استفاده نمی کنی؟ بقیه رو اگه بخوای بسازی فقط یه حالت توش پیش میاد اولین بار کالیشن و فیزیک اتفاق میافته و دومین بار اون غیر فعال میشه
mehrdad_mvb
12-04-2011, 20:42
راستش من هرچی فکر میکنم این یادم نمیاد.ببینم همین جسم فیزیک داره ؟ اگه داره چرا از Kactor استفاده نمی کنی؟ بقیه رو اگه بخوای بسازی فقط یه حالت توش پیش میاد اولین بار کالیشن و فیزیک اتفاق میافته و دومین بار اون غیر فعال میشه
ممنون مشکلم حل شد.از Kactor استفاده کردم.
شما واسه ساخت Light shaft از کدوم Light استفاده می کنی؟
از اون لایتا دیگه خو : دی
از همینا که آینش نوشته D/S
باید از کدومشون استفاده کنم تا از دور مشخص باشه هوم :-؟
;)
با Point Light تست بزن . باید این دربیاد .
سلام دوستان این شمارنده که تو آموزش 3dbuzz میده را چطور میشه ساخت آخه switch delyed تغییر کرده
کدوم رو میگی؟ یه عکس از صفحه ش بگیر یا اسمش رو بگو من یادم بیاد کدومه.
05_-_Kismet__013_DelayedCountdown
Reza Azimy_RW
12-04-2011, 23:22
05_-_Kismet__013_DelayedCountdown
من قبلا اینو پرسیدم این جوابو گرفتم :
میتونی یه switch بزاری و قبلش یه delay
ولی قبلش خودم اینجوری انجامش داده بودم بیشتر حال کردم !:31::
با Point Light تست بزن . باید این دربیاد .
یعنی الآن تو اومدی یه پوینت لایت آوردیو فقط تیک LIGHTshafto زدی بعد شده اینی که توی تصویره ؟!!!!
پس چرا من اینریختی عمل میکنم ، نمیشه :-؟؟
سلام
من یه سوال دارم :
سیستم متریال انریل شبیه کانال کشی متلری هست ؟ یا یه چیز دیگه بود من اشتباه میگم ؟ میخوام روش کار کنم برم یه کتاب در موردش بخرم .
ممنون
سلام دوستان این شمارنده که تو آموزش 3dbuzz میده را چطور میشه ساخت آخه switch delyed تغییر کرده
اها . حالا فهمیدم کدوم رو میگی .کار سختی نیست .شما فقط کافیه واسه این کار شروع یا پایان نود خودتون رو یه تاخیر بزاری . واسه این کار اخر مثلا یه نود رو که یه مکعب سیاهه راست کلید کن و delay رو انتخاب کن. انی کارت رو راه میندازه .
یعنی الآن تو اومدی یه پوینت لایت آوردیو فقط تیک LIGHTshafto زدی بعد شده اینی که توی تصویره ؟!!!!
پس چرا من اینریختی عمل میکنم ، نمیشه :-؟؟
چرا نمیشه ؟ پس من چه جوری درستش کردم؟ غیر تیک Light shaft باز چیرو تیک میزنی؟
سلام
من یه سوال دارم :
سیستم متریال انریل شبیه کانال کشی متلری هست ؟ یا یه چیز دیگه بود من اشتباه میگم ؟ میخوام روش کار کنم برم یه کتاب در موردش بخرم .
ممنون
؟ .
اون اسم دومی چیه؟ متلری؟
اها . حالا فهمیدم کدوم رو میگی .کار سختی نیست .شما فقط کافیه واسه این کار شروع یا پایان نود خودتون رو یه تاخیر بزاری . واسه این کار اخر مثلا یه نود رو که یه مکعب سیاهه راست کلید کن و delay رو انتخاب کن. انی کارت رو راه میندازه .
چرا نمیشه ؟ پس من چه جوری درستش کردم؟ غیر تیک Light shaft باز چیرو تیک میزنی؟
؟ .
اون اسم دومی چیه؟ متلری؟
نه
من فقط یه bsp ساختمو بعدش یه point light از توی classe آوردمو تیکشو زدم !
نشد :(
اینرو تیک زدی؟
ای ول اینو که تیک زدم شد
اما یه چیزه دیگه !
این توی محیط خوده برنامه میاد
اما وقتی میرم توی play بازی اونجا خبری از نور نیست !!!!!
AMIR REZAs
13-04-2011, 13:31
سلام
چرا بعضی مواقع پلیر از مدلی که تیک COLLIDE_block all هم زدیم رد میشه؟؟؟
ای ول اینو که تیک زدم شد
اما یه چیزه دیگه !
یه کمی تنظیماتش رو دستکاری کن. فعلا یو دی کی ندارم .گرفتم بهت میگم چیکار کنی
AMIR REZAs
13-04-2011, 14:34
ای ول اینو که تیک زدم شد
اما یه چیزه دیگه !
شدت نور رو افزایش بده ، همچنین رنج نور رو زیاد کن.... من تست کردم ، شد....
میشه یه نفر جواب بده ؟ :31:
saeed_cpu_full
13-04-2011, 14:58
اقا ببخشید اصلا توی یه فکر دیگه بودم . که اون رو بهت گفتم .
بازی Wizzle رو دیدی؟ کارکتر اول این بازی از نوع Kactor بود شما فقط کافیه مدلی که می خوای واسه این کار استفادهه کنی رو به Kactor تبدیل کنی . همین . مگه اینکه کار دیگه ای بخوای بکنی که اگه هست بگو من طبق همون بهت جواب بدم .
الان فرض میکنیم شخصیت بازی من توپ هست ... حالا میخوام حرکت توپ رو شبیه سازی کنم یعنی مثلا اگه توپ رو به جلو حرکت دادی و دستت رو از کلید Forward برداشتی حرکت توپ برای یه مدت کوتاه ادامه داشته باشه
اگه متوجه منظورم نشدی ویدئوی پایین رو ببین و به حرکت توپ دقت کن ... یه چیزی تو همین مایه ها میخوام
دقیقا میدونم منظورت چیه . گفتم که بازی Wizzle رو دیدی؟ شما به جای کارکتر اصلی اون بازی یه توپ رو در نظر بگیر . دقیقا میشه حرف شما. اگر هم فایل اسکریپت شخصیت اول بازی باز کنی میبینی که شخصیت از نوع Kactor توی Pdf اون هم نوشته چه جوری اینکار رو کرده .
honestbud
13-04-2011, 17:06
یه سوالی دارم :
تو ویدئو های 3dbuzz تو قسمت کیسمت شماره 5 که در مورد تغییر متریال هستش، توی کیسمت لیست action ها رو باز میکنه و بعد material instance رو باز میکنه و بعد 3 تا گزینه داره که هر کدوم یه نوع پارامتری رو کنترل میکنه : scalar-texture-vector
که برای تغییر رنگ لامپ باید از پارامتر برداری استفاده کرد(چون سه بردار R-G-B داریم).
اما من همون کار ها رو تکرار کردم ولی توی کیسمت واسه من وقتی متریال اینستنس رو باز میکنم فقط Set Scalar Param رو داره!!
چی کار کنم؟تغییری کرده؟
اینم ورژن UDK ام :
UDK :2010-6
ای ول اینو که تیک زدم شد
اما یه چیزه دیگه !
من دیروز وقتی اون عکسی که حسن جان گذاشته بود رو دیدم کلی حال کردم.رفتم یه پوینت لایت درست کردم و بعد رفتم لایت شفتش رو روشن کردم و بعد فهیدم که باید حتما داینامیک باشه پس forced dynamic رو تیک زدم و بعد با مشکل تو مواجه شدم! توی ادیتور لایت شفت بود ولی توی بازی نبود!رفتم اول یکمی نور رو تغییر دادم گفتم شاید از اونه و کردمش زرد پر رنگ بهتر شد.
بعد دیدم یه threshold داره (که معنیش میشه آستانه یا همون رنج که یکی از دوستان چند پست بالاتر گفتند) بعد اون رو منفی کردم ردیف شد! ولی کمی غیر واقعی بود.
من با مشخصات لایت شفت ور رفتم و دیدم که برای درست کردن یه لایت شفت ساده باید این 2 تا رو تغییر بدی :
bloom tint
bloom threshold
موفق باشی
شدت نور رو افزایش بده ، همچنین رنج نور رو زیاد کن.... من تست کردم ، شد....
میشه یه نفر جواب بده ؟ :31:
میگم صبر کن شب برگشتم جوابت رو میدم . اینقدر هم پ.خ نده :31:
saeed_cpu_full
13-04-2011, 19:43
دقیقا میدونم منظورت چیه . گفتم که بازی Wizzle رو دیدی؟ شما به جای کارکتر اصلی اون بازی یه توپ رو در نظر بگیر . دقیقا میشه حرف شما. اگر هم فایل اسکریپت شخصیت اول بازی باز کنی میبینی که شخصیت از نوع Kactor توی Pdf اون هم نوشته چه جوری اینکار رو کرده .
آره دیدم بازیش رو ... یه نگاه بهش میندازم اگه مشکلی بود بازم بهت میگم
دستت درد نکنه :40:
M.Mehrazin
13-04-2011, 20:59
سلام
من الان دارم MasteringUnrealScriptFunctions رو می خونم.قسمت آخرشم که میگه اسکریپت رو کامپایل کنید.وقتی این کارو می کنم این ارورها رو میده.میدونید مشکل از کجاست؟
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(39) : Error, 'DesiredRotation': Bad command or expression
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(30) : Error, Bad or missing expression in Call to 'FMin', parameter 1
خب من دقیق یادم نیست واسه چیه . ولی یه پیشنهاد شما دو حالت می تونی دیباگ کنی البته به نظر من .یکی با نرم افزار یکی دیگه خودت . چه طوری ؟ شما اول یه کاری کن ببین توی کل این پارامتر ها چی مشکل داره . مثلا توی همین مثال شما ببین DesiredRotation چه طور تعریف شده . مثلا ایا به عنوان متغییر تعریف شده ؟ یا صحیح تعریف شده؟ مثلا همین رو اگه متغییر محلیه بکنش سراسری . یا چه می دونم هر کاری که به نظرت لازم میاد . خوبی این زبان اینه که انعطاف پذیری داره .
همین کاری که گفتم انجام بده .
اما ایندفعه جوابت رو میدم . تو باید یاد بگیر خودت این مسائل رو درست کنی .
فکر کنم کدی که می گی این باشه .
function SetRandDest()
{
local Int Idx;
local AmbientCreatureNode DestNode;
local Vector MoveDirection;
Idx = Rand(MyNodes.Length);
DestNode = MyNodes[Idx];
MoveDirection= DestNode.Location – Location;
DesiredRotation = Rotator(MoveDirection);
Velocity = Normal(MoveDirection) * Speed;
}
دقت کن اینجا DesiredRotation تعریف نشده .شما این رو تعریف کن به صورت یه متغییر محلی و
چون این مسیر رو نگه میداره باید از نوع برداری باشه Vector همین . این رو امتحان کن ببین چی میشه .
در مورد دومی کدش رو پیدا نکردم . خطش رو پیدا کن کدش رو بزار ببینم چیه . درضمن
یه چیزی . تا به حال واست سوال شده که این اعداد توی ارور ها چیه ؟ چیز جالبیه . این شماره خط رو میگه .
مثلا واسه عدد 39 از اولین خط 39 تابیا پایین میشه این ارور .
خب دوستان یه چیزی . حتما توی امضای من هم دیدن که گفتم مقاله هوش مصنوعی رو دارم میسازم .
اینرو واسه دادن اطلاعات میگم . تعداد این مقالات 61 مقاله و اموزش تمام انگلیسیه . که با پیشرفت خوبی که من داشتم تا به حال 1 رو ترجمه و اپدیت کردم و اموزش های مورد نیاز و نمونه کد های لازم رو توشریختم و می خوام وقتی تا 40 50 تا مقاله رو ترجمه کردم همه رو به قولی منتشر کنم دلیلش هم اینه که میترسم اگه همین الان تک تک بریزم دست از کار بردارم . پس حالا حالاها منتظر این مقاله ها نباشین
دوستان یه صفحه جدید واسه اموزش UDK
خب این یه سری بازی های جدیده که با این انجین ساختن .ببینین حال کنین.
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
Apollyon Asylum
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
Archasis[ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
اقایون معذرت می خوام واسه سنگین شدن صفحه . جالب بود گفتم حیفه نزارم . حالا حی بیان بگین با این نمیشه هر سبکی ساخت .
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
خدای من من چند تا عکس دیگه هم گذاشته بودم کو ؟
M.Mehrazin
13-04-2011, 22:39
دستتون درد نکنه.من به همون روشی که شما گفتین عمل کردم و خدا رو شکر مشکلم حل شد.فقط برای اون سوالم اول vector تعریف کردم قبول نکرد بعدش rotator تعریف کردم درست شد.حالا اشکالی پیش نمیاد که rotator نوشتم؟
اون شماره ها هم بله دیده بودم.خیلی چیز خوبیه واقعا کمک می کنه.
M.Mehrazin
13-04-2011, 23:09
ببخشید یه مشکل دیگه برام پیش اومد.اومدم کلاسها رو همون جوری که گفته بود توی مرحله چیدم ولی از ماهی خبری نبود.کل کدها هم توی لینک زیره
اون پکیج که ماهی توش هست هم وارد کردم.بی زحمت ببینید مشکلشو پیدا می کنید.
؟ .
اون اسم دومی چیه؟ متلری؟
mental ray رو میگم .
دستتون درد نکنه.من به همون روشی که شما گفتین عمل کردم و خدا رو شکر مشکلم حل شد.فقط برای اون سوالم اول vector تعریف کردم قبول نکرد بعدش rotator تعریف کردم درست شد.حالا اشکالی پیش نمیاد که rotator نوشتم؟
اون شماره ها هم بله دیده بودم.خیلی چیز خوبیه واقعا کمک می کنه.
گفتم که انعطاف پذیریش خیلی زیاده .مثلا من گفتم واسه نگه داشتن مسیر از بردار استفاده کن.حالا شما از رچی استفاده کردی که بهش خورد خوب خوبه . فقط یادت باشه که بدونی به چه دردی میخورن که بعدا گیر نیافتی . یکدفعه بگی مثلا فلان چیز رو میزارم شانسی درست در اومد نمیشه باید بدونی به چه دردی می خورن.
ببخشید یه مشکل دیگه برام پیش اومد.اومدم کلاسها رو همون جوری که گفته بود توی مرحله چیدم ولی از ماهی خبری نبود.کل کدها هم توی لینک زیره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداون پکیج که ماهی توش هست هم وارد کردم.بی زحمت ببینید مشکلشو پیدا می کنید.
خب .شما این رو چه جوری استفاده میکنید ؟
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
mental ray رو میگم .
I Dont Know
واقعا میگم ما به کجا داریم میریم و بازی های این سایت به کجا
اینها هم همه بازی های مستقلند حالا ببینید اینا تا حالا چیکار کردند و ما تا حالا چی.
حالا هی بیاین تو سر و کله هم بزنیم و بگیم یونیتی بهتره یو دیکی بهتره.
واقعا میگم یه فکری باید بشه . یه تصمیمی باید گرفته بشه .
دستتون درد نکنه کاره مام راه افتاد
این light shaft انجام شد
مرسی
M.Mehrazin
14-04-2011, 10:22
خب .شما این رو چه جوری استفاده میکنید ؟
اول که کامپایلشون می کنم.بعد توی صحنه چند تا node میذارم.بعد یک AmbientCreature_Fish توی صحنه می ذارم و نودها رو توی تنظیماتش وارد می کنم
honestbud
14-04-2011, 10:47
[/QUOTE]
سلام به همه.
این سوال رو من هم داشتم!
من قبلا اینو پرسیدم این جوابو گرفتم :
ولی قبلش خودم اینجوری انجامش داده بودم بیشتر حال کردم !:31::
و این جواب رو اصلا قبول ندارم!چون تو همون ویدئو 2 تا راه برای دورست کردن countdown میگه که یکیش delayed switch هستش و یکی دیگه راهی که دوستمون Reza Azimy گفتند(که البتهراه جالبی نیست و خر کاری داره و دی باگ کردنش هم وقتگیره!
میشه لطفا یه راه دیگه بگید و اگه کسی میدونه بگه اصلا چه لزومی داشته که این نوع سوئیچ حذف بشه!
-------------
جواب این سوال من رو کسی نمیدونست؟(چند تا پست عقب تر)
یه سوالی دارم :
تو ویدئو های 3dbuzz تو قسمت کیسمت شماره 5 که در مورد تغییر متریال هستش، توی کیسمت لیست action ها رو باز میکنه و بعد material instance رو باز میکنه و بعد 3 تا گزینه داره که هر کدوم یه نوع پارامتری رو کنترل میکنه : scalar-texture-vector
که برای تغییر رنگ لامپ باید از پارامتر برداری ....
Reza Azimy_RW
14-04-2011, 10:57
یه سوالی دارم :
که برای تغییر رنگ لامپ باید از پارامتر برداری استفاده کرد(چون سه بردار R-G-B داریم).
اما من همون کار ها رو تکرار کردم ولی توی کیسمت واسه من وقتی متریال اینستنس رو باز میکنم فقط Set Scalar Param رو داره!!
چی کار کنم؟تغییری کرده؟
اینم ورژن UDK ام :
UDK :2010-6Material Param هم حذف شده ! باید به جاش از Machine استفاده کنی !
چجوری استفاده کردن از Machine رو هم برایه تعقیر پارامترهایه R G B تو متریالها رو تو این اموزش گفته : ( اموزشایه 3DBuzz )
14 - cinematics
14_-_Cinematics__005_AnimatingLightMaterial
سلام به همه.
این سوال رو من هم داشتم!
و این جواب رو اصلا قبول ندارم!چون تو همون ویدئو 2 تا راه برای دورست کردن countdown میگه که یکیش delayed switch هستش و یکی دیگه راهی که دوستمون Reza Azimy گفتند(که البتهراه جالبی نیست و خر کاری داره و دی باگ کردنش هم وقتگیره!
میشه لطفا یه راه دیگه بگید و اگه کسی میدونه بگه اصلا چه لزومی داشته که این نوع سوئیچ حذف بشه!
-------------
جواب این سوال من رو کسی نمیدونست؟(چند تا پست عقب تر)[/QUOTE]
احیانا یه سوال . پست من رو خودنی ؟
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
Material Param هم حذف شده ! باید به جاش از Machine استفاده کنی !
matine .نه :27:machine
honestbud
14-04-2011, 11:06
Material Param هم حذف شده ! باید به جاش از Machine استفاده کنی !
دستت درد نکنه!
شما که گفتی، لاقل میگفتی کجاست!
من تو New Action ها گشتم، گروهی به نام machin نبودش!
در مورد فلسفه حذف کردن این ها چیزی نمیدونی؟
آیا چند تا چیز رو حذف کردن و با یه دونه بهتر جایگزینش کردن؟
]
matine نه :27:machine
آقا یا من گیجم یا نمیفهمم شما ها چی میگید!:27:
silsin جان پست شما رو خوندم!
شما که فقط گفتی delay!
اولا این که واضحه و دوما بحث سر countdown timer هستش؟
یه راهش رو آقا رضا گفتن ولی تو خود ویدئو یه راه بهتر میگه که الان گزینش نیست!
در مورد دوم هم منظورتون اینه که با matinee مشخصات material ام رو تغییر بدم؟
اول که کامپایلشون می کنم.بعد توی صحنه چند تا node میذارم.بعد یک AmbientCreature_Fish توی صحنه می ذارم و نودها رو توی تنظیماتش وارد می کنم
1- توی کامپایل هیچ اروری میده ؟
2- Skeletalmesh رو روی همین ماهی تنظیم کردی؟
3-اندازه ماهی رو توی اسکریپت تغییر بده .
4-مال من اندازه ماهی کوچیک بود و اصلا معلوم نبود شما بزرگش کن
Reza Azimy_RW
14-04-2011, 11:13
دستت درد نکنه!
شما که گفتی، لاقل میگفتی کجاست!
من تو New Action ها گشتم، گروهی به نام machin نبودش!
در مورد فلسفه حذف کردن این ها چیزی نمیدونی؟
آیا چند تا چیز رو حذف کردن و با یه دونه بهتر جایگزینش کردن؟ :31:
استاد حسن گفتن ! من اشتباه تایپی انجام دادم :
Matinee
راست کلیک که میکنی معلومه
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
ها . حالا فهمیدم کدوم رو میگی .کار سختی نیست .شما فقط کافیه واسه این کار شروع یا پایان نود خودتون رو یه تاخیر بزاری . واسه این کار اخر مثلا یه نود رو که یه مکعب سیاهه راست کلید کن و delay رو انتخاب کن. انی کارت رو راه میندازه . حسن جان اینو که منم چند پست قبله شما با عکس توضیح دادم ! روش بهتر ؟ اخه تو این روش اگه بخوای یکم زمانه Delay رو کم و زیاد کنی باید کلی Delay رو ویرایش کنی .
honestbud
14-04-2011, 11:20
:31:
حسن جان گفتن ! من اشتباه تایپی انجام دادم :
Matinee
راست کلیک که میکنی معلومه
ممنون!
میدونم متنی کجاست و تقریبا با کارایش آشنام(البته حرفه ای نشدم فقط میدونم چی به چیه)
میشه بگید از چه گروه و از چه نوع track ای باید استفاده کنم؟
من کل ویدئو های kismet رو از سری 3dbuzz نگاه کردم!(منبعی میشناسید که تمام اکتور ها و ایونت ها رو دونه دونه توضیح داده باشه
(البته بعضی هاش رو میشه فهمید راحت)
M.Mehrazin
14-04-2011, 12:42
1- توی کامپایل هیچ اروری میده ؟
2- Skeletalmesh رو روی همین ماهی تنظیم کردی؟
3-اندازه ماهی رو توی اسکریپت تغییر بده .
4-مال من اندازه ماهی کوچیک بود و اصلا معلوم نبود شما بزرگش کن
1-ارور که نه ولی چندتا اخطار میده
2-بله.اول که همون کد توی آموزشو نوشتم دیدم نشد رفتم اسم کاملشو از توی خود برنامه در اوردم گذاشتم جاش
3-تغییر دادم درست نشد
4-خود مدل رو هم جدا اوردم توی محیط اندازه اش خوب بود.(اندازه همون اسکریپتش که می کردم میشد اندازه دلخواه)
راستی یه سوال.اینکه برای اندازه ها از توان 5 استفاده می کنه دلیل خاصی داره؟
خب شما باید به اخطار ها توجه کنی .
بگو اخطارهاش چی هستند .
4- نه این ها عدد هستند و دلخواه
یه چیزی چون من دارم یه متن رو ترجمه می کنم تا تموم شدنش هر ده بیست دقیقه یک بار میام توی سایت پس با دقت و بدون عجله کار کن .
honestbud
14-04-2011, 17:43
خوب خودم تونستم رنگ متریال رو با matinee عوض کنم.
این هم روندش برای اونهایی که توی ویدئو دیدن ولی الان UDK تغییر کرده و نتونستند انجام بدن :
روند تغییر رنگ material instance در matinee با استفاده از Vector Material param
ابتدا یه matinee جدید در kismet بسازید
سپس درون matinee، یه emty group بسازید و سپس در آن یک Vector Material param اضافه کنید
بعد key های دلخواه را بسازید
سپس روی مربع کوچکی را که روبروی نام Vector Material param است کلیک کنید، میبینید که در بالای time line (یعنی قسمت curve editor) منحنی زرد رنگی دیده میشود.
این منحنی در واقع 3 منحنی رنگ های اصلی هستند که روی هم قرار دارند. هر کجا (در محدوده زمان) که دوست داشتید روی نقاط کی فریم (در منحنی ها) کلیک راست کرده و set value را بزنید. این کار را برای هر سه رنگ تکرار کنید تا به زنگ دلخواه برسید.
ببخشید خلاصه و مفید گفتم ها!
در مورد delay switch هم یه تلاشی بکنید شاید چیزی پیدا کردید!واقعا نیاز هست که بدونم چطوری کار میکنه!
AMIR REZAs
14-04-2011, 18:50
وای....
در سال یه سوال (منظورم سال 90:31:) پرسیدم ها.....
حسن آقا چی شد؟
M.Mehrazin
14-04-2011, 19:37
اخطارهاش ایناست
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(36) : Warning, 'DesiredRotation' : unused local variable
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(53) : Warning, Unknown property in defaults: Component(0)=MyLightEnvironment (looked in AmbientCreature)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(58) : Warning, Unknown property in defaults: Component(1)=MyStaticMesh (looked in AmbientCreature)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(64) : Warning, Unknown property in defaults: bMoveable=True (looked in AmbientCreature)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature_Fish.uc(66) : Warning, Unknown property in defaults: BeginObject Name=MyStaticMesh (looked in AmbientCreature_Fish)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature_Fish.uc(67) : Warning, Unknown property in defaults: StaticMesh=StaticMesh'Chapter_06_Functions.ClownFi sh' (looked in AmbientCreature_Fish)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreatureNode.uc(7) : Warning, Unknown property in defaults: linenumber=9 (looked in AmbientCreatureNode)
tovamohammad
14-04-2011, 19:50
وای....
در سال یه سوال (منظورم سال 90:31:) پرسیدم ها.....
حسن آقا چی شد؟
سلام
شما که ظاهرا طول کشیده و هنوز جواب نگرفتی رو جواب میدم. بقیه سوالا باشه با اساتید.
وقتی شما COLLIDE_blockall یا هر کدوم از گزینه های بلاک رو انتخاب می کنی، داری به آنریل می گی از کالیژن این مدل برای بلاک کردن پلیر، دوربین، تیر و/یا ... استفاده کن. ولی این فقط در صورتی کار می کنه که شما برای مدلت کالیژن تعریف کرده باشی. بین صفحات 30 تا 45 یادمه 3-2 تا پست کامل انواعشو و طرز ساختشو توضیح دادم. 3 تا روش داره و یه راه آسپیرینی. از یکی از اینا باید برا مدلات اسفاده کنی.
این تنها مورد نیس. گزینه های مربوط به فیزیک هم هست ولی بیش از 90 درصد اوقات مشکل از همونه که توضیح دادم.
بای.
mehrdad_mvb
14-04-2011, 20:07
سلام دوستان
چطوری میتونم یه کاری کنم که وقتی بازیکن مثلا تو جاده هست صدای آسفات بیاد و وقتی که وارد خاکی میشه صدای خاک بیاد؟
اخطارهاش ایناست
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(36) : Warning, 'DesiredRotation' : unused local variable
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(53) : Warning, Unknown property in defaults: Component(0)=MyLightEnvironment (looked in AmbientCreature)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(58) : Warning, Unknown property in defaults: Component(1)=MyStaticMesh (looked in AmbientCreature)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature.uc(64) : Warning, Unknown property in defaults: bMoveable=True (looked in AmbientCreature)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature_Fish.uc(66) : Warning, Unknown property in defaults: BeginObject Name=MyStaticMesh (looked in AmbientCreature_Fish)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreature_Fish.uc(67) : Warning, Unknown property in defaults: StaticMesh=StaticMesh'Chapter_06_Functions.ClownFi sh' (looked in AmbientCreature_Fish)
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\AmbientCreatureNode.uc(7) : Warning, Unknown property in defaults: linenumber=9 (looked in AmbientCreatureNode)
گفتم که شما خودت پیدا کنی بهتره ولی جواب میدم .
1- DesiredRotation رو به صورت سراسری تعریف کن .
بقیش نا خواناست عکس بزار.
سلام
شما که ظاهرا طول کشیده و هنوز جواب نگرفتی رو جواب میدم. بقیه سوالا باشه با اساتید.
وقتی شما COLLIDE_blockall یا هر کدوم از گزینه های بلاک رو انتخاب می کنی، داری به آنریل می گی از کالیژن این مدل برای بلاک کردن پلیر، دوربین، تیر و/یا ... استفاده کن. ولی این فقط در صورتی کار می کنه که شما برای مدلت کالیژن تعریف کرده باشی. بین صفحات 30 تا 45 یادمه 3-2 تا پست کامل انواعشو و طرز ساختشو توضیح دادم. 3 تا روش داره و یه راه آسپیرینی. از یکی از اینا باید برا مدلات اسفاده کنی.
این تنها مورد نیس. گزینه های مربوط به فیزیک هم هست ولی بیش از 90 درصد اوقات مشکل از همونه که توضیح دادم.
بای.
اقا نگفتی بلاخره چرا نیستی ؟ اقا ما به کمک شما نیازمندیم . سوال بپرسم وقت داری جواب بدی ؟
سلام دوستان
چطوری میتونم یه کاری کنم که وقتی بازیکن مثلا تو جاده هست صدای آسفات بیاد و وقتی که وارد خاکی میشه صدای خاک بیاد؟
خودم تستش نکردم ولی فکر کنم با فیزیک متریال بتونی .
mehrdad_mvb
14-04-2011, 21:00
آموزشی در این مورد هستش؟
آموزشی در این مورد هستش؟
یادم نیست ولی کار باهاش راحته .توی تنظیمات متریال اشیائ نگاه کن .
M.Mehrazin
14-04-2011, 21:52
اینم عکس اخطار هاست
میشه دقیق تر توضیح بدین
M.Mehrazin
15-04-2011, 12:03
ببخشید یه سوال دیگه برام پیش اومده:
میشه کل function های کلاس actor رو که میشه با super استفاده کرد معرفی کنید و یه توضیح کوتاه درباره کاربردشون بدین؟
honestbud
15-04-2011, 19:14
دو تا سوال داشتم :
1- نمیشه یه FracturedDtaticMesh رو به عنوان InterpActor آورد و بعد با matinee انیمشن سازیش کرد؟
یعنی من قسمت آوردمش و تو متنی هم انیمیشنش رو ساختم و تو خود متنی که میزنم کار میکنه و انیمیشن رو نشون میده اما وقتی میزنم تو ادیتور بازی کنم، کلا اون آبجکتم رو نشون نمیده!یعنی از صفحه روزگار محوش میکنه!
کسی میدونه مشکل کجاست؟
ویرایش:
2- Reverb Volume رو وقتی تو آموزش ها نشون میده تو قسمت Properties تو قسمت Ambient Zone Setting یه تیک داره به نام Inside?
ولی تو مال من نداره...
یارو میگه اگه اون تیک رو نزنی کار نمیکنه و Ambient Zone نمیسازه.
چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید یه سوال دیگه برام پیش اومده:
میشه کل function های کلاس actor رو که میشه با super استفاده کرد معرفی کنید و یه توضیح کوتاه درباره کاربردشون بدین؟
خب این مسلمه که من ندارمشون . فکر کنم تعدادشون خیلی زیاد باشه .یادمه یه داکیومنت واسه تابع ها گرفته بود . که البته واسه سال 2000 بود که بدرد نمی خورد .اینجو.ر چیزها رو باید بگردی .که البته بعید میدونم پیدا کنی
The FBX importer now supports importing lightmap UVs from FBX meshes that have more than one UV set.
کسی میدونه منظور از این جمله چیه ؟
یه توضیحی بدید ممنون میشم :)
honestbud
16-04-2011, 16:18
The FBX importer now supports importing lightmap UVs from FBX meshes that have more than one UV set.
خوب من که نه این FBX importer رو میشناسم و نه زیاد با UV ها آشنا هستم!
ولی از ترجمه جمله این ها رو فهمیدم :
ایمپورت کننده FBX(که فکر کنم یه برنامه یا پلاگینی چیزی باشه) الان از ایمپورت کردن UV های lightmap از مش های FBX(منظورش فکر کنم مدل هایی هست که با فرمت FBX ایمپورت میشن) که دارای بیش از یک دسته(set) از UV ها هستند، پشتیبانی میکنه!
یعنی میتونی یو وی های رو از یه مش ایمپورت کنی که اون مش دارای بیش از یه دسته یو وی باشه!
خوب من که نه این FBX importer رو میشناسم و نه زیاد با UV ها آشنا هستم!
ولی از ترجمه جمله این ها رو فهمیدم :
ایمپورت کننده FBX(که فکر کنم یه برنامه یا پلاگینی چیزی باشه) الان از ایمپورت کردن UV های lightmap از مش های FBX(منظورش فکر کنم مدل هایی هست که با فرمت FBX ایمپورت میشن) که دارای بیش از یک دسته(set) از UV ها هستند، پشتیبانی میکنه!
یعنی میتونی یو وی های رو از یه مش ایمپورت کنی که اون مش دارای بیش از یه دسته یو وی باشه!
lمعنیشو که میدونم
منظورم این بود که کسی میدونی داره راجع به چی صحبت میکنه ؟
روشی که این کارو میشه باهاش کرد
آموزشی چیزی
ممنون ;)
این واسه دوستانی که با UDK واسه موبایل بازی میسازن .
اموزش ساخت بازی برای موبایل ((اموزش ساخت بازی Jazz Jackrabbit))
اموزش ویدئویی:
اسکرین شات ها
در این اموزش شما با ساخت :
ذخیره و و نحوه ساخت شمارنده امتیاز اشنا می شوید .
با ساخت موزیک -افکت های ویژه تصویری اشنا می شوید
با انواع المان های افزایش قدرت و برداشتن اشیائ در صحنه اشنا میشوید
honestbud
16-04-2011, 17:14
lمعنیشو که میدونم
منظورم این بود که کسی میدونی داره راجع به چی صحبت میکنه ؟
روشی که این کارو میشه باهاش کرد
آموزشی چیزی
ممنون ;)
خوب من که چیزی راجع بهش نمیدونم.
اما حداقل بگو این رو کجا نوشته!مربوط به چیه !شما از کجا آوردیش ! نام! پیشه ! قصدت از دخول به قصر!:31:
اینا رو بگو شاید تونستیم یه کمکی کنیم!
Chicken Coup نام بازی جدیدی از استدیو Trendy سازنده بازی DUNGEON DEFANCE میابشد که به تازکی در عرصه ساخت بازی با UDK بسیار فعال شده بازی جدید این شرکت با نام Chicken Coup که تازکی برای موبایل ارائه شده , شما می تونید از لینک زیر سورس کامل این بازی رو دانلود کنید و در پروژه های خودتون از اون الگو یا استفاده کنید .
شات از بازی:
لینک دانلود سورس کامل بازی:
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
وب سایت اموزشی :
وب سایت اموزشی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از جمله سایت های پیشرو در اموزش UDK و تکنیکهای اون به کاربران دیگه به شمار میره در لینک زیر شما می تونید تعدادی از اموزش های این سایت که توسط کاربران مختلف وارد میشه رو ببینید .
بعضی از اموزش ها
Animated Cloud Shadows UT3
----------------------------------------------------
Tutorials:Unreal Matinee - Miscellaneous
honestbud
16-04-2011, 17:33
وب سایت اموزشی :
وب سایت اموزشی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید از جمله سایت های پیشرو در اموزش UDK و تکنیکهای اون به کاربران دیگه به شمار میره در لینک زیر شما می تونید تعدادی از اموزش های این سایت که توسط کاربران مختلف وارد میشه رو ببینید .
بعضی از اموزش ها
Animated Cloud Shadows UT3
----------------------------------------------------
Tutorials:Unreal Matinee - Miscellaneous
دستت درد نکنه
چطوری میشه آموزش هاش رو دید؟
من که رفتم ولی همین طور وسز صفحه سفیده و با IDM هم نشد دانلود کنم!
خوب من که چیزی راجع بهش نمیدونم.
اما حداقل بگو این رو کجا نوشته!مربوط به چیه !شما از کجا آوردیش ! نام! پیشه ! قصدت از دخول به قصر!:31:
اینا رو بگو شاید تونستیم یه کمکی کنیم!
Unreal Editor
To enable the DX11 renderer in the editor:
View -> Preferences -> Enable DirectX 11 Rendering
The ability to see which DOF layers are in focus is exposed through a new show flag.
Image reflections are now toggleable via Unreal Matinee.
The checkerboard background in the texture properties window can be toggled through a toolbar option.
Importing morph targets from FBX files now uses multi-threading to speed up the importing process.
The error reporting when loading packages and maps that have missing objects has been improved.
Matinee now supports jumping on the visibility interp track.
Double-clicking anim notifies within animations focus shifts and expands the notify in the properties panel.
لینکش اینه :
شما وقتی از نورهای استاتیک تو UDK استفاده میکنی و Lightmap ها رو تو UDK ایجاد میکنی. به صورت پیش فرض برای نمایش این Lightmap ها یک سری UV Set تو UDK ساخته میشه و تعداد زیادی Texture هم برای نمایش اونها تشکیل میشه (چون UDK به صورت پیش فرض به ازای هر UV SET یه Texture برای Lightmap میسازه) که طبیعتا خیلی هم بهینه نیست.
روش مناسبتر اینه که شما برای Lightmap اشیای خودتون تو نرم افزارهای ساخت اشیا (مکس و مایا و ...) یک UV Set دوم هم برای Lightmap ایجاد کنید. اینجوری UDK از این UV Set برای lighmap های خودش استفاده میکنه. قبلا با ActorX میشد این UV Set ها رو وارد UDK کرد. الان ظاهرا مبدل FBX هم این کار رو میتونه انجام بده.
اموزش ساخت کارکتر ((نمی دونم ریگ کردن یعنی چه ولی همین اموزشه ))
از جمله کارهای مفیدی که شرکت اپیک گیمز برای اموزش عموم مردم برای کار با محصولات انریل انجین کرده قرار دادن اموزش های بسیار زیاد در اینترنته . به تازکی قسمت جدیدی به وب سایت محبوب udn اضافه شده کده توی اون اموزش های متنوع زیادی برای کاربرانی که علاقه مند به یادگیری تکنیک های بیشتر دارند قرار داده شده . از جمله این اموزش ها که من خیلی بهش علاقه دارم اموزش ساخت Mouse Arrow Action . که توی اون شما می تونید کاری کنید که اشاره گر ماوس شما توی صحنه تاثیر فیزیکی داشته باشه . مثلا یک جسم رو جابه جا کنه . در رو باز کنه و غیره .
ادرس سایت:
x9productions
از جمله وب سایت های فعال در زمینه اموزش انریل اسکریپ به کاربران.
از جمله اموزش هایی که توی این سایت هست اموزش ساخت دوربین ایزومتریه که بسیار جالبه .
در ضمن این سایت به غیر اموزش انریل اسکریپت اموزش های جالبی هم از برنامه نویسی انجین
UNITY [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره . حتما پیشنهاد می کنم این سایت رو ببینید .
صفحه مربوط به Unity :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصفحه مربوط به UDK :
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
خب دوستان برین حالشو ببرین . معلوم نیست کی دوباره وقتم ازاد بشه که بتونم بازم از این کارا بکنم . ولی گفتم از تنها وقت ازادم اینجوری استفاده کنم.
درضمن بدترین حالت اینجا اینه که اگر روزی وقتم اونجور ازاد بشه که بخوام همه منابع اموزشی رو که دارم معرفی کنم فکر کنم تعداد صفحه هات این فروم از 400 تاهم بگذره/
اموزش ساخت کارکتر ((نمی دونم ریگ کردن یعنی چه ولی همین اموزشه ))
ریگ همون استخون هست دیگه = Bone .
اقا بیا جهنم و ضرر اینم اخریش
معرفی محصولات شرکت 3DMOTIVE
Creating Terrain with UDK
ویدئو اموزشی ساخت train در UDK
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
اموزش کار با سیستم شهر سازی در UDK
Modular Building Workflow
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
کار با متریال در UDK قسمت اول
UDK Material Series: Part 1
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
اموزش وارد کردن اشیائ و کنتنت به UDK
Importing Content Into UDK
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
اینو نفهمیدم چیه؟
Sci-fi Modular Floor Workflow
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
Creating a lightmap UV channel
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
Advanced Mesh Paint with UDK
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
Creating Mesh Collision for UDK
honestbud
16-04-2011, 22:38
[QUOTE=silsin;6022501]اقا بیا جهنم و ضرر اینم اخریش
.
.
.
خوب ازش لینکی واسه دانلود نداری؟
یا آدرس فروشگاهی که داشته باشتشون؟
[QUOTE=silsin;6022501]اقا بیا جهنم و ضرر اینم اخریش
.
.
.
خوب ازش لینکی واسه دانلود نداری؟
یا آدرس فروشگاهی که داشته باشتشون؟
سلام
یکم صبر کنید لینک مستقیم میذارم
Modular Building Workflow سیستم شهر سازی نیست ! مدل میسازه میبره تو انریل کنار هم میزاره .
Modular Building Workflow سیستم شهر سازی نیست ! مدل میسازه میبره تو انریل کنار هم میزاره .
همونه دیگه . باهاش ساختمون میسازن .حالا نمی دونم به چه دردی می خوره ولی من باهاش ساختمون میسازم .
همونه دیگه . باهاش ساختمون میسازن .حالا نمی دونم به چه دردی می خوره ولی من باهاش ساختمون میسازم .
نه این یاد نمیده با اون ابزار انریل کار کنی ( همون کانال کشی رو میگی دیگه ؟ ) این مدلینگ رو یاد میده بعد معمولی میبره قرار میده تو انریل همین - من قبلا این رو داشتم .
honestbud
17-04-2011, 10:11
کسی نبود که جواب این سول های ما رو بدونه!
یا حداقل یه تستی تو UDK بزنه شاید برای اون کار کرد یا مثل من نبود!
این سوالا ت همه بعد از دیدن آموزش های 3dbuzz برام پیش اومده!
1- نمیشه یه FracturedDtaticMesh رو به عنوان InterpActor آورد و بعد با matinee انیمشن سازیش کرد؟
یعنی من قسمت آوردمش و تو متنی هم انیمیشنش رو ساختم و تو خود متنی که میزنم کار میکنه و انیمیشن رو نشون میده اما وقتی میزنم تو ادیتور بازی کنم، کلا اون آبجکتم رو نشون نمیده!یعنی از صفحه روزگار محوش میکنه!
کسی میدونه مشکل کجاست؟
2- Reverb Volume رو وقتی تو آموزش ها نشون میده تو قسمت Properties تو قسمت Ambient Zone Setting یه تیک داره به نام Inside?
ولی تو مال من نداره...
چه کار باید بکنم؟
3- تو آموزش های کیسمت از یه delay switch میسازه ولی الان اون نودی که تو آموزش استفاده کرده دیگه تو کیسمت نیست!
کسی میدونه کجا رفته (مثلا شاید matinee) یا چطوری باید درستش کرد؟
(البته به جز راه حلی دیگه ای که خودش تو فیلم استفاده میکنه)
نه این یاد نمیده با اون ابزار انریل کار کنی ( همون کانال کشی رو میگی دیگه ؟ ) این مدلینگ رو یاد میده بعد معمولی میبره قرار میده تو انریل همین - من قبلا این رو داشتم .
نه نه . اون نیست .نگاه کن اینه .
این پست رو بخون .(((حال می کنی شانسی یه شماره زدم در اومد. ))
کسی نبود که جواب این سول های ما رو بدونه!
یا حداقل یه تستی تو UDK بزنه شاید برای اون کار کرد یا مثل من نبود!
این سوالا ت همه بعد از دیدن آموزش های 3dbuzz برام پیش اومده!
کسی میدونه مشکل کجاست؟
ولی تو مال من نداره...
چه کار باید بکنم؟
3- تو آموزش های کیسمت از یه delay switch میسازه ولی الان اون نودی که تو آموزش استفاده کرده دیگه تو کیسمت نیست!
1-من فعلا یو دی کی ندارم که بهت بگم ولی اینرو با FracturedDtaticMesh اماده خود یو دی کی تست بزن. نشد یا نشون نداد فیزیکش رو تغییر بده.
2-UDK ندارم
3-منظورت همین چیزیه که بزنی کار با چند ثانیه تاخیر میاد؟ مگه من نگفته بودم ؟ روی نودی که اون رو می خوای به یکی دیگه وصل کنی راست کلیک و DELAY رو انتخاب کن.حالا اونجا عدد رو بزار
1-من فعلا یو دی کی ندارم که بهت بگم ولی اینرو با FracturedDtaticMesh اماده خود یو دی کی تست بزن. نشد یا نشون نداد فیزیکش رو تغییر بده.
2-UDK ندارم
3-منظورت همین چیزیه که بزنی کار با چند ثانیه تاخیر میاد؟ مگه من نگفته بودم ؟ روی نودی که اون رو می خوای به یکی دیگه وصل کنی راست کلیک و DELAY رو انتخاب کن.حالا اونجا عدد رو بزار
حسین جان من اون پوشه ی کلاسو برات آپ کردم
نگرفتیش؟
مشکل udk ت حل نشد آیا ؟
honestbud
17-04-2011, 10:52
2-UDK ندارم
ممنون از اینکه جوب دادی!
1- من یه استاتیک مش خود UDK رو fractured کردمو امتحان کردم نشد.حالا یه بار هم مال خود UDK رو تست میزنم ببینم چی میشه!ممنون.
2- پس منتظر میمونم اگه وقت کردی و حوصله داشت هر وقت UDK دار شدی یه نگاه بنداز
3- در مورد اینی که گفتی:
اولا خود طرف تو ویدئو این راه رو میگه! و من گفتم که اینرو نمیخوام
دوما قبلا که این سوال رو پرسیده شما همین جواب رو داده بودی و من و یکی دیگه از بچه ها اونجا هم گفتیم که منظورم اون نیستسوما در این مورد دوباره همون دوستمون به طور کامل با عکس این روند رو نشون دادن.ممنون
منظورم اینه که راه دیگه ای باید باشه!
احتمالا این delayed switch رو برداشتن از کیسمت و بردن یه جای دیگه که کاربردش بیشتر باشه!
چون روشی که شما میگی( و من هم امتحان کردم و فعلا دارم ازش استفاده میکنم) یه مقداری بعضی جاها به مشکل میخوره!
بازم ممنون
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
نه .هنوز خرابه .ندارم
خوب از هادی جان بگیر!
ایشون که به شما نزدیکه!
بگو با اتوبوس CD اش رو برات بفرسته!
یا با پست!
مرسی . یکی از دوستانم واسم UDK رو فرستاده . باید تا موقعی که میاد صبر کنم .
سلام
-
قبل از اینکه سوالمو بپرسم ، باید بدونیم که اگه این روش فهمیده شه سایه های بازی هامون واقعا طبیعی تر میشه و میتونیم گرافیک بازیه خودمونو افزایش بدیم
اگه بتونیم با هم به این سوال جواب بدیم من قول میدم آموزشی در مورد لایت مپ گرفتن توی مکس اینجا میزارم و طوری که همتون بتونید اینکارو به راحتی انجام بدید
ممنونم :X
ببینید من مدلمو آوردم توی UDK و توی تنظیمات مدلم بهش گفتم که با lightmap نه با vertexlight سایه ها رو بنداز روی مدلم و بهش گفتم که کانال uv دومی مدلمو برای لایت مپ بشناسه ،بعد یه نور براش گزاشتمو پردازش کردم تا نتیجش شد اینکه udk یه لایت مپ برای مدلم ساخت که سایه ها توشه و همونطوری که توی تصویر میبینید اونو توی یه پکیج سیو میکنه
خوب تا اینجا مشکلی نیست
خوب ، اما من برای بهتر شدن سایه ها ، توی محیط 3dmax یه لایت مپ ساختم که با همون uv ست شده
به شکل تکسچر ذخیرش کردمو آوردمش توی UDK و این زیر تصویرشو میبینید :
خوب حالا تمام سوال من میگه که چطوری میشه این تکسچری که من آوردم بیاد جای اون تکسچری که uDk ساخته ( همون که توی تصویر اولی هست !؟ ) ؟
یعنی udk به جای استفاده از تکسچر لایت مپ خودش ، از ماله من استفاده کنه ؟
-------
-------
در همین رابطه من یه گزینه پیدا کردم توی تنظیمات استاتیک مشم که مشکوکه
این قسمت برای چه کاریه ؟
-------
-------
میدونم که بعضیاتون میگید چرا از سایه های خوده UDK استفاده نمیکنی ؟
خوب جوابش توی عکس های زیر هست
یه مدل ، یه بار توی مکس لایت مپ گرفته شده و یه بار توی udk
کدوم طبیعی تره ؟!
ehsan_wwe
17-04-2011, 13:44
من نمي فهمم
يعني مدل كه مياد تو udk خودش لايت مپ ميگيره ؟
كه بعد تو لايت مپ رو بر داري
من نمي فهمم
يعني مدل كه مياد تو udk خودش لايت مپ ميگيره ؟
كه بعد تو لايت مپ رو بر داري
نه گلم
وقتی بهش نور میدیو بعد پردازش میکنی اون سایه ها رو به صورت فایل تکسچری که نشونت دادم ( لایت مپ ) میسازه و میندازه روی مدل
تا وقتی که تنظیمات نورو دستکاری نکردی این تکسچر حفظ میشه
اگه تنظیماتو عوض کنی باید از نو پردازش کنی
ehsan_wwe
17-04-2011, 15:21
نميشه uv هارو براي متريال عوض كرد مثلا يه شيدري بدي كه يووي يك رو كاري نداشته باشه يوويه سه و چهار رو شيد كنه
هادی من فکر کنم شما تو نور پردازی انریل مشکل داری ؟! برا من وقتی بیلد میکنم خیلی کیفیتش بهتره !
نميشه uv هارو براي متريال عوض كرد مثلا يه شيدري بدي كه يووي يك رو كاري نداشته باشه يوويه سه و چهار رو شيد كنه
میشه
میشه بگی مترالم با uv یک یا دو یا هر چندتا ست بشه
اما نمیشه گفت یکی از متریال ها با یک و یکی دیگه با دو بشه !
حد اقل من فکر کنم نمیشه :(
هادی من فکر کنم شما تو نور پردازی انریل مشکل داری ؟! برا من وقتی بیلد میکنم خیلی کیفیتش بهتره !
حاضرم این مدلو آپلود کنم تا شمام تست کنید
هرچقدرم بهتر نور پردازی شه بازم به رندر منتال ری مکس که نمیرسه !
لایت مپ توی خیلی از بازی های بزرگ استفاده شده
اینجام باید یه راهی باشه
هادی آپلودکن ( پکیج انریل رو آپ کنیا ) من یه تست بگیرم . اگه این جور کیفیتاش متفاوت باشه که یادگیری این جور لایت مپ ها توی مکس برا من واجب میشه .
سلام
-
قبل از اینکه سوالمو بپرسم ، باید بدونیم که اگه این روش فهمیده شه سایه های بازی هامون واقعا طبیعی تر میشه و میتونیم گرافیک بازیه خودمونو افزایش بدیم
اگه بتونیم با هم به این سوال جواب بدیم من قول میدم آموزشی در مورد لایت مپ گرفتن توی مکس اینجا میزارم و طوری که همتون بتونید اینکارو به راحتی انجام بدید
ممنونم :X
ببینید من مدلمو آوردم توی UDK و توی تنظیمات مدلم بهش گفتم که با lightmap نه با vertexlight سایه ها رو بنداز روی مدلم و بهش گفتم که کانال uv دومی مدلمو برای لایت مپ بشناسه ،بعد یه نور براش گزاشتمو پردازش کردم تا نتیجش شد اینکه udk یه لایت مپ برای مدلم ساخت که سایه ها توشه و همونطوری که توی تصویر میبینید اونو توی یه پکیج سیو میکنه
خوب تا اینجا مشکلی نیست
خوب ، اما من برای بهتر شدن سایه ها ، توی محیط 3dmax یه لایت مپ ساختم که با همون uv ست شده
به شکل تکسچر ذخیرش کردمو آوردمش توی UDK و این زیر تصویرشو میبینید :
خوب حالا تمام سوال من میگه که چطوری میشه این تکسچری که من آوردم بیاد جای اون تکسچری که uDk ساخته ( همون که توی تصویر اولی هست !؟ ) ؟
یعنی udk به جای استفاده از تکسچر لایت مپ خودش ، از ماله من استفاده کنه ؟
-------
-------
در همین رابطه من یه گزینه پیدا کردم توی تنظیمات استاتیک مشم که مشکوکه
این قسمت برای چه کاریه ؟
-------
-------
میدونم که بعضیاتون میگید چرا از سایه های خوده UDK استفاده نمیکنی ؟
خوب جوابش توی عکس های زیر هست
یه مدل ، یه بار توی مکس لایت مپ گرفته شده و یه بار توی udk
کدوم طبیعی تره ؟!
اگه زیاد کش دار نیست من جوابت رو میدم . اخه شاید نتونم بیام توی نت اونوقت شرمندت میشم . هرچی سوال دای تا اخر امروز بپرس این شامل بقیه هم میشه چون یه مدت نمیام .
فکر کنم فهمیدم شما منظورت چیه . داکیومنت خارجی می خوای یا خودم برات بگم ؟
اگه زیاد کش دار نیست من جوابت رو میدم . اخه شاید نتونم بیام توی نت اونوقت شرمندت میشم . هرچی سوال دای تا اخر امروز بپرس این شامل بقیه هم میشه چون یه مدت نمیام .
خوب حسن جان خودت بگو دیگه .
honestbud
17-04-2011, 16:14
بحث لایت مپ به نظر جالب میاد اما من چیز زیادی از نوز پردازی نمیدونم.
شرمنده
یه سوالی داشتم.
فرض کنید یه مدل تو مکس ساختیم و آوریمش تو UDK و حالا یخوایم براش تکسچر و متریال بسازیم!
چطوری باید ابعاد مدل رو با ابعاد تکسچر و متریال هماهنگ کنیم.
مثلا فرض کنید یه لامپ که به صورت تقریبا کروی هستش رو مدل کردیم! نصفش از جنس شییه و نصفش آهنیه!
تو خود UDK هم از این لامپ ها هست!
میخوام بدونم چطوری باید براش تکسچر درست کنیم؟
M.Mehrazin
17-04-2011, 16:18
سلام
ببخشید اومدم وسط بحثتون
یه سوال داشتم(البته بیشتر یه درخواسته)
الان اولین کدهای بخش state رو کامپایل کردم ولی این اخطارها رو میده:
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM_PodiumSco rpion''
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM _PodiumScorpion'
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_SM_FlexRing ''
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_S M_FlexRing'
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_SM_LightCo ne01''
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_ SM_LightCone01'
فکر کنم یه مدلهایی رو می خواد که ندارمشون.توی پکیج خود آموزش هم نبود.کسی مدلهای مربوط رو داره؟
راستی مشکل قبلی هم خدا رو شکر حل شد.مشکل از معرفی ماهی بود
اگه یو دی کی داشتم وضعیت فرق میکرد و قشنگ بهت میگفتم
نگاه کن منظورت اینه ؟
خب نگاه کن ابتدا طبق تصویر زیر عمل کن .
یا اینجوری
ذخیره
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ایمپورت توی مکس
------------------------------------------------------------------------------------------
تنظیمات:
---------------------------------------------------------
ادیت :
-------------------------------------------------------------------------
اکسپورت
----------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
ایمپورت به UDK
اینم یه راهنمای کاملا تصویری :31:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
سلام
ببخشید اومدم وسط بحثتون
یه سوال داشتم(البته بیشتر یه درخواسته)
الان اولین کدهای بخش state رو کامپایل کردم ولی این اخطارها رو میده:
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM_PodiumSco rpion''
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(21) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM _PodiumScorpion'
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_SM_FlexRing ''
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(33) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_S M_FlexRing'
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, ObjectProperty Engine.StaticMeshComponent:StaticMesh: unresolved reference to 'StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_SM_LightCo ne01''
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MU_StateTrigger.uc(45) : Warning, Invalid property value in defaults: StaticMesh=StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_ SM_LightCone01'
فکر کنم یه مدلهایی رو می خواد که ندارمشون.توی پکیج خود آموزش هم نبود.کسی مدلهای مربوط رو داره؟
راستی مشکل قبلی هم خدا رو شکر حل شد.مشکل از معرفی ماهی بود
اگه تونستم شب جوابت رو میدم .
اقا هیچکس دیکه ای نیست اسکریپت جواب بده؟
M.Mehrazin
17-04-2011, 16:24
اینم اسم مدلاست(همون حالت توی برنامه نویسی) جداشون کردم
StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Deco_SM _PodiumScorpion'
StaticMesh=StaticMesh'LT_Deco.SM.Mesh.S_LT_Walls_S M_FlexRing'
StaticMesh=StaticMesh'LT_Light.SM.Mesh.S_LT_Light_ SM_LightCone01'
e اگه بگی که یه عمر مدیون میشم شدید
خوب من با عکس اومدم مشکلمو توضیح دادم
من داکیومنتای خارجی رو چند تایی دیدم اما تقریبا همشون در مورد لایت مپ های خود udk توضیح دادن نه لایت مپ های مکس
اگه میشه یه توضیحی بده که بتونم مرحله به مرحله انجامش بدم
-
ببین udk لایت مپی که میسازه رو میندازه روی تکسچر اصلیت و اینطوری سایه ها روی جسم میوفته
حالا من میخوام به جای لایت مپ خودش از لایت مپی که من بش میدم استفاده کنه
هوم ؟
;)
بحث لایت مپ به نظر جالب میاد اما من چیز زیادی از نوز پردازی نمیدونم.
شرمنده
یه سوالی داشتم.
فرض کنید یه مدل تو مکس ساختیم و آوریمش تو UDK و حالا یخوایم براش تکسچر و متریال بسازیم!
چطوری باید ابعاد مدل رو با ابعاد تکسچر و متریال هماهنگ کنیم.
مثلا فرض کنید یه لامپ که به صورت تقریبا کروی هستش رو مدل کردیم! نصفش از جنس شییه و نصفش آهنیه!
تو خود UDK هم از این لامپ ها هست!
میخوام بدونم چطوری باید براش تکسچر درست کنیم؟
خوب شما باید توی خوده مکس تعیین کنی کجای مدلت چه تکسچری روش بیوفته
تو یه تکسچر مربعی چند تیکه داری و بعد توی مکس تعیین میکنی مثلا تیکه ی سمت چپ مدلت ، از یه قسمتی از اون تکسچر استفاده کنه
بعد که اینکارات انجام شد مدلتو میاری توی udk
حتما این آموزش ها رو نگاه کن :
عکس های صفحه قبل رو دیدی؟
اگه یو دی کی داشتم وضعیت فرق میکرد و قشنگ بهت میگفتم
نگاه کن منظورت اینه ؟
خب نگاه کن ابتدا طبق تصویر زیر عمل کن .
یا اینجوری
ذخیره
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
ایمپورت توی مکس
------------------------------------------------------------------------------------------
تنظیمات:
ادیت :
-------------------------------------------------------------------------
اکسپورت
----------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
ایمپورت به UDK
اینم یه راهنمای کاملا تصویری :31:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
اگه تونستم شب جوابت رو میدم .
اقا هیچکس دیکه ای نیست اسکریپت جواب بده؟
خوب حسن جان اگه اشتباه نکنم شما یه بار مدلتو از توی udk همراه با uv بردی توی مکس و بعد از اونجا دوباره اگسپورت کردیو توی udk آوردیش !
خوب اینطوری مشکلی حل نشد
این روند برای همه ی مدل ها تکرار میشه
من مدلی که از مکس میارم توی udk هموشون ابتدا توی مکس uv میشن و بعد میارمش توی udk
گمونم سوالمو متوجه نشدی :(
نه اینجا مدلی وجود نداره فقط Light map هستش .که به صورت یه مش وارد تری دی مکسش می کنی و واسه ایمپورت میندازیش روی مدل.
اگه این نیست یه توضیح بیشتر بده . من تا دلت می بخواد صفحه الان جلو چشمم بازه . بگو دقیقا چی می خوای .
mehrdad_mvb
17-04-2011, 16:41
سلام
من میخوام سایه ها رو از این سیاهی درشون بیارم و کم رنگ ترشون کنم باید چیکار کنم؟
نشد حسن جان
تا جایی که من فهمیدم این روش برای اینه که اگه مدلی که آوردی توی udk احیانا uv نداشت ، اگسپورت میگیری میبری توی مکس دوباره بش uv میدی و بعد دوباره میاری توی udk اما من تمام مدلای از همون اول uv دارن
من سوال چیزه دیگه ایه
تو به اون عکس هایی که من توی سوالم گزاشتم نگاه کردی ؟
سعی کردم با عکس کامل توضیح بدم خو
یه نگاه دیگه کنی چی هوم ؟ :(
باشه . من میرم شب بر میگردم ببینم چیکار کردی./
هادی آپ کن من یه تست کنم .
نشد حسن جان
تا جایی که من فهمیدم این روش برای اینه که اگه مدلی که آوردی توی udk احیانا uv نداشت ، اگسپورت میگیری میبری توی مکس دوباره بش uv میدی و بعد دوباره میاری توی udk اما من تمام مدلای از همون اول uv دارن
من سوال چیزه دیگه ایه
تو به اون عکس هایی که من توی سوالم گزاشتم نگاه کردی ؟
سعی کردم با عکس کامل توضیح بدم خو
یه نگاه دیگه کنی چی هوم ؟ :(
من که گفتم یه توضیح در سطح من می دادی خوب بود .
ولی اینا رو ببین اگه بازم حل نشد همون توضیح رو که گفتم رو بده ببینم دقیق چی می خوای من تنها چیزی که از اون فهمیدم این بود .
اگر هم نبودم که مطمئنا نیستم پ.خ بده مستقیم بیاد به ایمیلم از اونطرفم مستقیم میاد به مبایلم . (((البته قول نمی دم اگه تونستم میام))
1-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اها حالا یادم اومد.یادمه توی همون قسمت static mesh editor یه گزینه بود . می تونستی این Light map ها رو بهش بدی . اوه داره بیشتر یادم میاد توی Properties یه استاتیک مش هم یه گزینه شبیه این وجود داره . وای بازم یادم اومد توی Light های خود انجین هم یه گزینه به همین نام هست .خدای من . میبینی UDK ندارم . یادمه یه سیخ هم این قسمت رو داده بودم . روندش خیلی راحته .
از اونجایی که یادم نمی اد اسم گزینهش رو . یه جور دیگه می گم . نگاه کن توی شیئ trrain وقتی اون روز میسازی خود به خود یه فایل دیگه توی یو دی کی ساخته میشه که مخصوص این تراینه و تنظیمات اون رو توش نگه میداره مثلا تکسچرها و غیره و غیره . شما ببین وقتی این کار رو می کنی شاید یه چیزی مثل اون ساخته بشه حالا این یه احتماله . البته نظر اولم قطعیه حیف که یو دی ندارم وگرنه بهت میگفتم ولی لینک های بالا رو بخون نشد برو توی فروم اپیک توی قسمت character and skining اونجا پره از اینجور چیزا حتما پیداش می کنی .
خب من یه راه سخت پیش پات میزارم .یادته گفته بودم کلی صفحه جلوی چشمم بازه؟ بیا
M.Mehrazin
17-04-2011, 21:15
کسی اون مدلا که نوشتم رو نداشت؟
واقعا می گما تمام این مشکلات فقط واسه اینه که من udk ندارم وگرنه بهت میگفتم . دوستانی که یو دی کی دارن هی
Pezhmax :31: که اون پایینی جواب بده دیگه:31:
mehrdad_mvb
17-04-2011, 21:46
سلام
من میخوام سایه ها رو از این سیاهی درشون بیارم و کم رنگ ترشون کنم باید چیکار کنم؟
کمک کنید.:31:
anti-military
17-04-2011, 22:00
کمک کنید.:31:
سلام . من زیاد به این تاپیک سر نمیزنم اما جواب این سوالت ساده هست از منوی Viwe برو به قسمت World Properties و بعدش هم از قسمت Light Mass رنگ Environment رو تغییر بده ! اگه خواستی سایه ها کمرنگ بشن رنگو مایل به خاکستری کن و ...
اینم لینک دانلود مستقیم به مدت یک ماه
3DMotive – Creating Terrain with UDK
English | H264 1995kbps | 1280 x 720 24fps | Mp3 4kbps | 50 mins | 970 MB
Genre: e-Learning
Part1
Part2
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPart3
honestbud
17-04-2011, 23:00
این لینک دانلود فقط برای آموزش ساخت terrain هستش؟
چرا اینقدر حجمش بالاس پس؟
چند ساعته؟
این لینک دانلود فقط برای آموزش ساخت terrain هستش؟
چرا اینقدر حجمش بالاس پس؟
چند ساعته؟
این همونه که آقایsilsin گذاشته بودن عکساشا خوب حجمش بالا دیگه تو سه پارته اگه دقت کرده باشی نوشتم 50 min کیفیتش بالاس در ضمن من لینک غیر مستقیمش را پیدا کردم و کردمش مستقیم با قابلیت resume
ویدئو هاش HD ان . واسه همین حجمشون بالاست .
هادی آپ کن من یه تست کنم .
فایلو پیوست کردم ، فایل مدله
قبل از اینکه من لینکاییی که دادیو بررسی کنم میشه بگی این گزینه کارش چیه ؟
شما ببین وقتی این کار رو می کنی شاید یه چیزی مثل اون ساخته بشه
آهان دیگه
همینه که میگی ، داریم نزدیک میشیم
آره وقتی از نور های خوده udk استفاده میکنمو build میگیرم یه فایل تکسچر ( همون لایت مپ ) مربوط به مدلم ساخته میشه که ایناهاش این زیر نشونش دادم :
تمام مشکل من وقتی حل میشه که بتونم مدیریت این عکسی که بالا توی کادر نشون دادمو توی دست خودم بگیرم
یعنی مثلا بجای این تکسچر ، تکسچره خودمو بزارم جاش
ببین چطور میشه این عکسی که توی کادر نشون داده رو با تکسچره خودم عوض کنم ؟ طوری که udk به جای این عکس ، تکسچره دلخواه منو بشناسه
هوم ؟
آهان دیگه
همینه که میگی ، داریم نزدیک میشیم
آره وقتی از نور های خوده udk استفاده میکنمو build میگیرم یه فایل تکسچر ( همون لایت مپ ) مربوط به مدلم ساخته میشه که ایناهاش این زیر نشونش دادم :
تمام مشکل من وقتی حل میشه که بتونم مدیریت این عکسی که بالا توی کادر نشون دادمو توی دست خودم بگیرم
یعنی مثلا بجای این تکسچر ، تکسچره خودمو بزارم جاش
ببین چطور میشه این عکسی که توی کادر نشون داده رو با تکسچره خودم عوض کنم ؟ طوری که udk به جای این عکس ، تکسچره دلخواه منو بشناسه
هوم ؟
من بعید میتونم بشه texture هایی رو که UDK برای Lightmapping ایجاد میکنه عوض کرد (یا حداقل من اطلاعی ندارم)، ولی میشه Lightmap خودتو برای اشیا ایجاد کنی و استفاده کنی.
قبل از هرچیز میدونی دیگه Lightmap یه texture هست که به صورت یه ترام سیاه و سفید روی Texture اصلی ایجاد میشه. حالا تو مکس من نمیدونم رندر چه جوریه ولی تو مایا میشه Render pass های جداگانه از صحنه درست کنی و بعد تو Photosop یا Aftereffect اونها رو ترکیب کنی. در مورد Lightmap (که یکی از Render Pass هاست)، میشه اونو به صورت Multiply Blending رو تصویر اصلی ترکیب کرد. همین کارو میشه تو UDK هم انجام داد.
اول باید Lightmap توی UDK رو از کار انداخت. برای این کار از پنجره تنظیمات World Properties و از قسمت Lightmass تیک Force No Precomputed Lighting رو فعال کنی (چه حالی بکنه CPU:31:) اینجوری دیگه Lightmap ایجاد نمیشه.
دوم باید Material خودتو بسازی. حالا اگه تو مکس برای ایجاد Lightmap از همون کانال UV ای استفاده میکنی که برای Texture خود Object هم از اون استفاده میشه که هیچی . تو فتوشاپ هر دو تا texture رو ترکیب میکنی و تو UDK برای ورودی Diffuse ماده ات استفاده میکنی. ولی اگه اینجوری نیست، خوب شما دو تا texture داری و دو تا کانال جدا برای UVs. حالا هرو تا Texture رو وارد UDK کن. تو Material Editorn دو تا نود Texture Sample براشون درست کن و texture ها رو براشون تنظیم کن. به نود مربوط به Lightmap ات یه نود TextureCoordinate وصل کن و Coordinate Inex اشو رو 1 تنظیم کن. حالا یه نود Multiply هم اضافه کن و خروجی RGBA نودهای Texture Sample رو به ورودیهای Multiply وصل کن. آخرش هم خروجی Multiply رو به Deffiuse متریال وصل کن. برای تنظیم میزان تیرگی سایه هم میتونی بین Multiply و Deffiuse از یه نود Clamp استفاده کنی.
حالا گرفتاری اصلی میمونه. اونم تنظیم دقیق موقعیت نورهایی که برای Lightmap تو مکس درست کرده بودی. بدبختیش مال خوت:31:
شاید برای نور پردازی مجبور شی از Fake Lighting استفاده کنی. این مقاله رو ببین :
ولی بازم میگم بهتره رندر خود UDK رو یاد بگیری. هم بهینه تره و هم بدببختیش کمتره.
online_amin
18-04-2011, 12:30
فکر کنم مشکلت حل شد. همانطور که گفتی باید آموزش لایت مپ رو بذاری حالا...!
ehsan_wwe
18-04-2011, 12:38
اينجا من لايت مپ رو اموزش دام رضا هم pdf كردتش
ببينيد دانلود ميشه
honestbud
18-04-2011, 12:58
من که چیزی ندیدم.پبهتره که شماره پست رو بدی تا شماره صفحه!
ممنون
من بعید میتونم بشه texture هایی رو که UDK برای Lightmapping ایجاد میکنه عوض کرد (یا حداقل من اطلاعی ندارم)، ولی میشه Lightmap خودتو برای اشیا ایجاد کنی و استفاده کنی.
قبل از هرچیز میدونی دیگه Lightmap یه texture هست که به صورت یه ترام سیاه و سفید روی Texture اصلی ایجاد میشه. حالا تو مکس من نمیدونم رندر چه جوریه ولی تو مایا میشه Render pass های جداگانه از صحنه درست کنی و بعد تو Photosop یا Aftereffect اونها رو ترکیب کنی. در مورد Lightmap (که یکی از Render Pass هاست)، میشه اونو به صورت Multiply Blending رو تصویر اصلی ترکیب کرد. همین کارو میشه تو UDK هم انجام داد.
اول باید Lightmap توی UDK رو از کار انداخت. برای این کار از پنجره تنظیمات World Properties و از قسمت Lightmass تیک Force No Precomputed Lighting رو فعال کنی (چه حالی بکنه CPU:31:) اینجوری دیگه Lightmap ایجاد نمیشه.
دوم باید Material خودتو بسازی. حالا اگه تو مکس برای ایجاد Lightmap از همون کانال UV ای استفاده میکنی که برای Texture خود Object هم از اون استفاده میشه که هیچی . تو فتوشاپ هر دو تا texture رو ترکیب میکنی و تو UDK برای ورودی Diffuse ماده ات استفاده میکنی. ولی اگه اینجوری نیست، خوب شما دو تا texture داری و دو تا کانال جدا برای UVs. حالا هرو تا Texture رو وارد UDK کن. تو Material Editorn دو تا نود Texture Sample براشون درست کن و texture ها رو براشون تنظیم کن. به نود مربوط به Lightmap ات یه نود TextureCoordinate وصل کن و Coordinate Inex اشو رو 1 تنظیم کن. حالا یه نود Multiply هم اضافه کن و خروجی RGBA نودهای Texture Sample رو به ورودیهای Multiply وصل کن. آخرش هم خروجی Multiply رو به Deffiuse متریال وصل کن. برای تنظیم میزان تیرگی سایه هم میتونی بین Multiply و Deffiuse از یه نود Clamp استفاده کنی.
حالا گرفتاری اصلی میمونه. اونم تنظیم دقیق موقعیت نورهایی که برای Lightmap تو مکس درست کرده بودی. بدبختیش مال خوت:31:
ولی بازم میگم بهتره رندر خود UDK رو یاد بگیری. هم بهینه تره و هم بدببختیش کمتره.
e یعنی میشه ؟!
دمش گرم عزیز
من الآن دانشگام، امشب حتما اینو که گفتی چک میکنم ، گمونم روندی که گفتی کاملا منطقیه ، انگاری جواب بده
اگه بشه که فوق العاده میشه
من رندر و سایه های خوده udk رو تقریبا بلدم اما دلم میخواد تصویر با رندر مکس ساخته شه اینطوری گرافیک بهتر میشه و به قول خودت cpu هم حال میکنه : دی
آقا متشکر ، نتیجشو همینجا اعلام میکنم
--
فکر کنم مشکلت حل شد. همانطور که گفتی باید آموزش لایت مپ رو بذاری حالا...!
اونم به روی چشمم ;)
Reza Azimy_RW
18-04-2011, 15:06
سلام - این ادرسه پسته احسان برایه اموزشه LightMap و Render To Texture :
اینم لینکه PDF همون مطلب :
saeed_cpu_full
18-04-2011, 18:08
فایلو پیوست کردم ، فایل مدله
-------------------------------------------------------
قبل از اینکه من لینکاییی که دادیو بررسی کنم میشه بگی این گزینه کارش چیه ؟
سلام
اون قسمت برای تنظیمات Lightmap موبایل و مخصوص بازی های ios هست
چون دیگه اونجا نمیتونی درست و حسابی از سیستم Lightmass خود UDK استفاده کنی یه همچین گزینه هایی براش داره.
mehrdad_mvb
18-04-2011, 19:11
سلام دوستان
من وقتی که این متریال رو میسازم تیک تیک میزنه .
ملاحظه بفرمایید :
چیکار کنم که دیگه تیک تیک نزنه ؟
honestbud
18-04-2011, 19:53
سلام - این ادرسه پسته احسان برایه اموزشه LightMap و Render To Texture :
اینم لینکه PDF همون مطلب :
ممنون!
فایل رو گرفتم!
یکمی شلوغ پلوغ و به هم ریخته بود ولی خوب بود.یه روندی رو بالاخره توضیح داده بود!
ولی خود آقا هادی اگه بتونه مقاله ای بزاره خیلی خوب میشه!
ما منتظریم!
honestbud
20-04-2011, 11:12
سلام دوستان
ملاحظه بفرمایید :
من خیلی تو ساخت متریال حرفه ای نیستم.اما با دیدن ویدئو های 3dbuzz یه چیزایی دستگیرم شده، شاید بتونم کمکتون کنم.
به هر حال هر چی میگم برداشت شخصی خودمه و شما امتحان کن خودت.
1. شما یه تکسچر رو به specular power نسبت دادی!فکر کنم نیازی نباشه ها!چون همون طور که از اسمش پیداست (power)، فکر کنم فقط یه متغیر عددی میخواد(scalar param).
2.منظورتون از تیکه تیکه شدن چیه؟
خوب شما تکسچرت و همینطور نرمال مپت هر دو همینطوری هستند،پس متریالت هم همینطور میشه دیگه!
به هر حال منظورتون رو کامل تر توضیح بدید بهتره
به قول tovamohammad همیشه مشکلتون رو کامل با تمام جزئیات توضیح بدید.این اصطلاح تیکه تیکه شدن، مفهوم کاملی رو به آدم ( یا حداقل برای من ) نمیرسونه!
saeed_cpu_full
20-04-2011, 15:35
سلام دوستان
ملاحظه بفرمایید :
شما احتمالا موقع ایمپورت تکسچر نرمال مپ از توی لیست گزینه ی Normal Map رو انتخاب نکردی به خاطر همین مثل یه تکسچر معمولی میشناسه اون رو.
1. شما یه تکسچر رو به specular power نسبت دادی!فکر کنم نیازی نباشه ها!چون همون طور که از اسمش پیداست (power)، فکر کنم فقط یه متغیر عددی میخواد(scalar param).
موقع Specular های دقیق باید تکسچر هم بدید
mehrdad_mvb
20-04-2011, 18:24
من خیلی تو ساخت متریال حرفه ای نیستم.اما با دیدن ویدئو های 3dbuzz یه چیزایی دستگیرم شده، شاید بتونم کمکتون کنم.
به هر حال هر چی میگم برداشت شخصی خودمه و شما امتحان کن خودت.
2.منظورتون از تیکه تیکه شدن چیه؟
خوب شما تکسچرت و همینطور نرمال مپت هر دو همینطوری هستند،پس متریالت هم همینطور میشه دیگه!
به هر حال منظورتون رو کامل تر توضیح بدید بهتره
به قول tovamohammad همیشه مشکلتون رو کامل با تمام جزئیات توضیح بدید.این اصطلاح تیکه تیکه شدن، مفهوم کاملی رو به آدم ( یا حداقل برای من ) نمیرسونه!
منظورم از تیک تیکی شدن لرزیدن تکسچر هستش.
من موقعی که از این متریال استفاده میکنم.توی اجرای بازی این متریال یه جور به لرزش میوفته.(دون دون میزنه :31:)
سلام دوستان
ملاحظه بفرمایید :
------------
سلام
مهرداد جان تکسچرت رو بزار تا یه تست بزنم:46:
mehrdad_mvb
20-04-2011, 20:22
این هم تکسچر ::31:
jpeg آپلود کردم چون targa حجمش زیاد شده بود.
mehrdad_mvb
20-04-2011, 20:51
اگه درست شد به من هم بگید چیکار کردید :31:
M.Mehrazin
21-04-2011, 10:18
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
فرق SkeletalMeshComponent با SkeletelMesh چیه؟یعنی اینا که component دارند با اونا که ندارند چه فرقی دارند؟
Reza Azimy_RW
21-04-2011, 10:18
دوسته عزیز فک کنم نباید نورمال مپ رو به اون texcord وصل کنی . برا چی وصل شده به اون ؟ اخه نورمال مپ تا جایی که میدونم نباید تعقیر کنه .
ویرایش :
نورمال مپتو تو فتوشاپ درستش کردی ؟ منظورم اینه که Blur و... اضافه کردی ؟
honestbud
21-04-2011, 13:39
دو تا سوال داشتم :
1. در مورد متریال :
M_FX_BrokenGlass
این متریال رو خود UDK داره که یه شیشه شکسته هست و اونطرفش دیده میشه.
حالا من چطوری یه متریال تو UDK بسازم که یه قسمت هاییش شفاف باشه و بقیه اش نباشه؟
یعنی یه قسمت هاییش اونطرفش دیده بشه و یه قسمت هایی دیده نشه!
من یه مدل درست کردم که UV هم داره و آوردمش تو مکس.
تکسچرش رو هم درست کردم و کانال آلفا هم داره!
ویرایش :
2. در مورد انیمیشن با matinee
من میخوام با یه trigger دو تا interpactor رو کنترل کنم و از طریق matinee بهشون انیمش بدم(همزمان)
الان این کار رو با 2 تا متنی تونستم انجام بدم.
هر کدومشون یه movement track دارن انیمیشن رو کنترل میکنن.
میخوام بدونم آیا میشه با یدونه هم انجام داد یا نه؟ و اینکه اونوقت حجم کار مثل حالتی که خودم انجام دادم میشه یا کمتر میشه؟
اگه درست شد به من هم بگید چیکار کردید :31:
سلام
من یه متریال ساختم شد این:
اگه خواستی همین رو بسازی طبق عکس زیر پیش برو:46:البته بخواهی خفن تر هم بسازی میشه.
M.Mehrazin
21-04-2011, 16:01
چرا کسی جواب سوالای منو نمیده؟
دو تا سوال داشتم :
1. در مورد متریال :
M_FX_BrokenGlass
این متریال رو خود UDK داره که یه شیشه شکسته هست و اونطرفش دیده میشه.
حالا من چطوری یه متریال تو UDK بسازم که یه قسمت هاییش شفاف باشه و بقیه اش نباشه؟
یعنی یه قسمت هاییش اونطرفش دیده بشه و یه قسمت هایی دیده نشه!
من یه مدل درست کردم که UV هم داره و آوردمش تو مکس.
تکسچرش رو هم درست کردم و کانال آلفا هم داره!
ویرایش :
2. در مورد انیمیشن با matinee
من میخوام با یه trigger دو تا interpactor رو کنترل کنم و از طریق matinee بهشون انیمش بدم(همزمان)
الان این کار رو با 2 تا متنی تونستم انجام بدم.
هر کدومشون یه movement track دارن انیمیشن رو کنترل میکنن.
میخوام بدونم آیا میشه با یدونه هم انجام داد یا نه؟ و اینکه اونوقت حجم کار مثل حالتی که خودم انجام دادم میشه یا کمتر میشه؟
1- برای ساخت یه متریال نیمه شفاف (یعنی یه جاهایی شفاف باشه یه جاهایی نباشه) باید یه کانال رنگ (اینجا کانال آلفا) رو به ورودی Opacity متریال وصل کنی.
2- بله. شما میتونی چند تا Group در یک Matinee داشته باشی که هرکدوم MovementTrack هاشونو به اشیای مختلف نسبت میدن. ولی منظورتو از حجم کار نفهمیدم. چون انیمیشنها به صورت مستقل باید ایجاد بشنپس همون کارها باید انجام بشه. در مورد بهبود Performance اگه منظورته، باز هم فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه (کاملا مطمئن نیستم).
دوستانی که راجع به ساخت متریال و منطقش مشکل دارن حتما 2 جلد کتاب Mastering Unreal Technology رو بخونن. خیلی از مشکلاتشون حل میشه.
mehrdad_mvb
21-04-2011, 16:20
سلام
من یه متریال ساختم شد این:
اگه خواستی همین رو بسازی طبق عکس زیر پیش برو:46:البته بخواهی خفن تر هم بسازی میشه.
سلام
خیلی ممنون
با کدوم نرم افزار نرمال مپ ساختی؟
honestbud
21-04-2011, 18:08
1- برای ساخت یه متریال نیمه شفاف (یعنی یه جاهایی شفاف باشه یه جاهایی نباشه) باید یه کانال رنگ (اینجا کانال آلفا) رو به ورودی Opacity متریال وصل کنی.
2- بله. شما میتونی چند تا Group در یک Matinee داشته باشی که هرکدوم MovementTrack هاشونو به اشیای مختلف نسبت میدن. ولی منظورتو از حجم کار نفهمیدم. چون انیمیشنها به صورت مستقل باید ایجاد بشنپس همون کارها باید انجام بشه. در مورد بهبود Performance اگه منظورته، باز هم فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه (کاملا مطمئن نیستم).
دوستانی که راجع به ساخت متریال و منطقش مشکل دارن حتما 2 جلد کتاب Mastering Unreal Technology رو بخونن. خیلی از مشکلاتشون حل میشه.
آقا واقعا دستت درد نکنه!
واقعا دنبال یه همچین چیزی میگشتم.
چون واقعا فهمیدن منطقش یکم کار میبره و الکی نمیشه!
ازش لینک داری؟
من تو نت گشتم چند تا لینک بود ولی کار نمیکرد!
در مورد متنی هم منظورم همون پرفورمنس بازی بود.
من نتونستم 2 تا interpactor رو تو یه متنی انیمیت کنم!
چطوری میشه؟
آقا واقعا دستت درد نکنه!
واقعا دنبال یه همچین چیزی میگشتم.
چون واقعا فهمیدن منطقش یکم کار میبره و الکی نمیشه!
ازش لینک داری؟
من تو نت گشتم چند تا لینک بود ولی کار نمیکرد!
در مورد متنی هم منظورم همون پرفورمنس بازی بود.
من نتونستم 2 تا interpactor رو تو یه متنی انیمیت کنم!
چطوری میشه؟
در مورد کتابها من اونها رو خیلی وقت پیش دانلود کردم. لینکهاشو ندارم. ولی یادمه لینکهاشو از همین تاپیک برداشته بودم. ولی حتما پیداشون کن چون جدا از خوندنش برای یادگیری، به عنوان یه منبعی که کنار دست آدم باشه واسه رفع اشکال هم خیلی خوبن.
واسه ساختن دو تا ترک انیمیشن تو matinee هم کار سختی نیست. فقط بعد از اضافه کردن interpactor ها و نود matinee تو kismet و باز کردن پنجره matinee اول یکی از interpactor ها رو انتخاب کن و همینطور که تو حالت انتخاب هست ، تو ستون خاکستری سمت راست کلیک کن و گزینه Add New Empty Group رو انتخاب کن. اگه مراحلو درست رفته باشی کنار آیتم اضافه شده به لیست باید یه آیکون شبیه دوربین ببینی. بعد رو این آیتم راست کلیک کن و Add New Movement Track رو کلیک کن. حالا میتونی انیمیشن دلخواهتو برای شی اول بسازی. بعد حال شی دوم رو انتخاب کن و مراحل قبل رو براش تکرار کن. به همین سادگی.
سلام
خیلی ممنون
سلام
با پلاگینی که روی فتوشاپ نصب میشه:46:
سلام
خیلی ممنون
فقط کافیه این دوتا فایلو کپی کنی توی پوشه ی پلاگین فتوشاپت
یکی برای باز کردن فایل های dds و یکی هم ساخت نرمال
یه گزینه به آخر منوی filter اضافه میشه
;)
saeed_cpu_full
22-04-2011, 11:06
اگه کرک CrazyBump رو دارید برای نرمال مپ از این نرم افزار استفاده کنید
هم نرمال مپ بهتون تحویل میده هم Specular + displacement map ... یه سری تنظیمات هم داره که عمق بافت ها و میزان Noise و ... رو میتونید کنترل کنید
lord arthas
22-04-2011, 12:59
سلام به همه
من اصلا با UDK تاحالا کار نکردم ولی دیروز داشتم کینکت بازی میکردم تو kinekt adventure اون اولش ارم UDK میاد بعد مینویسه unreal Technology
میخوام ببینم کسی اینجا تا حالا اینو امتحان کرده؟(منظورم ساخت بازی برای کینکت)
saeed_cpu_full
22-04-2011, 13:30
سلام به همه
من اصلا با UDK تاحالا کار نکردم ولی دیروز داشتم کینکت بازی میکردم تو kinekt adventure اون اولش ارم UDK میاد بعد مینویسه unreal Technology
میخوام ببینم کسی اینجا تا حالا اینو امتحان کرده؟(منظورم ساخت بازی برای کینکت)
اون آرم Unreal Engine 3 هست ، نه UDK
ساخت بازی واسه کینکت به این راحتی ها هم نیست ... 10-20 صفحه پیش در مورد ساخت بازی واسه کینکت صحبت شده
یه سرچ هم توی گوگل بزنی و آخرش هم بنویسی Epic Forums نتیجه های بهتری پیدا میکنی :46:
ادیت : توی تاپیک پایین کلی در موردش توضیح داده :
Reza Azimy_RW
22-04-2011, 14:08
دوستان اموزشه ساخته یه بازی نیست ؟
من اموزشایه 3DBuzz رو تموم کردم الان نمفمم چیکار کنم !
mehrdad_mvb
22-04-2011, 14:25
سلام
فرض کنید من یه جاده ساختم
می خوام وقتی که بازیکن روی جاده هست صدای آسفالت بیاد و وقتی که روی خاک هست صدای خاک بیاد؟
میشه کامل توضیح بدید؟
saeed_cpu_full
22-04-2011, 14:32
دوستان اموزشه ساخته یه بازی نیست ؟
من اموزشایه 3DBuzz رو تموم کردم الان نمفمم چیکار کنم !
الان باید آموزش Gnomon UDK Intro رو ببینی. بعد از این با کلیات UDK آشنایی و باید ویدئو های Eat 3D رو ببینی اونجا دیگه هر کدوم از ویدئو ها برای یه کار مخصوص هست مثلا ویدئوی مخصوص متریال و ... بعد از دیدن هر کدوم 2 روز باید بشینی روی اون مبحث کار کنی و بعد از اینکه همش رو دیدی باید یکی دو هفته دیگه ادیتور هارو تمرین کنی تا کاملا مسلط بشی و همزمان با اون ویدئو های Animation Tree رو ببینی. اگر این مراحل رو تموم کردی و مسلط بودی وقت یاد گرفتن Unreal Script هست . اگه درست و حسابی روشون وقت نزاری بعدا که داشتی Unreal Script یاد میگرفتی بدجور به مشکل میخوری.
سلام
فرض کنید من یه جاده ساختم
می خوام وقتی که بازیکن روی جاده هست صدای آسفالت بیاد و وقتی که روی خاک هست صدای خاک بیاد؟
میشه کامل توضیح بدید؟
با Kismet میتونی خیلی راحت این کارو انجام بدی . باید روی آسفالت یه Trigger بزاری و روی خاک هم یه Trigger بعدش توی Kismet بگی که اگه روی Trigger اول رفت صدای آسفالت پخش بشه و وقتی روی Trigger دوم رفت صدای راه رفتن روی خاک پخش بشه ( البته قبلش باید یه IF بزاری که Player Movable باشه ) البته این راه به قول محمد یه راه آسپرینی هست ... راه اصلیش با Unreal Script هست اگه آنریل اسکریپت بلدی بگو بهت بگم چیکار کنی اگه نه همین راه رو برو :46:
M.Mehrazin
22-04-2011, 15:42
کسی جواب سوال من رو نمی دونست؟
سلام
اونطور که میبینم در نبود من هم اینجا خوب میچرخه . یه چیزی این همه دوستان و اساتید اسکریپت کار اینجا هستند چرا جواب این بیچاره رو کسی نمی ده ؟ اقا سعید .یالا دیگه:31:
مهراذین جان اگه تا شب کسی بهت جواب نداد سوالاتت رو پ.خ کن بهت بگم .(( البته قول نمی دم بتونم بیام جواب بدم چون خیلی کار دارم . ولی اگه تونستم حتما جوابت رو میدم))
فعلا:11:
کدوم سوال؟
M.Mehrazin
22-04-2011, 19:16
فرق SkeletalMeshComponent با SkeletelMesh چیه؟یعنی اینا که component دارند با اونا که ندارند چه فرقی دارند؟
saeed_cpu_full
22-04-2011, 20:26
فکر کنم شما الان مرحله ی اول آموزش Unreal Script هستی
توی یکی از همون Chapter ها یادمه در مورد MeshComponent نوشته بود
Skeletal Mesh خالی که مشخصه چیه ... یه مدل هست که Rigging شده مثل Iron Guard
Skeletal Mesh Component مربوط به رفتار های اون مدل میشه و برای اسکریپت نویسی به کار میاد
تمام رفتار های یه Skeletal Mesh رو توی لینک زیر میتونی ببینی :
لینک پایین هم یه سری متغیر هست از Skeletal Mesh Component که اکثرش Boolean هست ... فقط همین رو میگم که توی اسکریپت ها از این متغیر ها استفاده خواهی کرد :
=======
یه سؤال هم خودم دارم :
من یه دوربین Side-Scrolling دارم ... توی این حالت هر شلیکی بکنیم و هرچی موقعیت ماوس رو تغییر بدیم هیچ اثری روی جهت شلیک نداره و کاراکتر بازی به خط مستقیم روبروش شلیک میکنه. من میخوام موقعیت اشاره گر ماوس هدف اسلحه باشه . بازی هم عمق نداره ( یعنی فقط به دو سمت راست و چپ میشه حرکت کرد )
نه، ببین این بیشتر به مبحث OOP برمیگرده.هر کدوم از اینا وظایف خودشونو دارن. قبل از این که ادامه بدم باید توضیح بدم که هر کلاس شامل یه سری خصوصیات و عملگر هست. بعضی کلاسها هم عملگر دارن و هم خصوصیت و بعضی کلاسها هم فقط یکیشونو دارن. کلاسها میتونن از هم مشتق بشن ، با هم ارتباط داشته باشن، از همدیگه استفاده کنن و ... .
توضیح این مساله به صورت جامع خیلی طولانی میشه ولی با یه مثال ساده و ملموس به صورت اجمالی توضیح میدم.
برای ایجاد یه بازیگر از نوع Skeletal mesh حتما سه تا کلاس SkeletalActor,SkeletalMesh,SkeletalMeshComponent درگیر میشن. این کلاسها با همدیگه ارتباط Association (یک اصطلاح در OOP به معنی جامعترین تعریف یک ارتباط) دارن. به این صورت که کلاس SkeletalMeshComponent یه خصوصیت از نوع SkeletalMesh تو خودش داره و کلاس SkeletalActor هم یه خصوصیت از نوع SkeletalMeshComponent داره. (سورس این کلاسها رو میتونی تو فولدر کلاسهای UDK ببینی. )
بنابراین کلاس SkeletalMesh در پایین ترین بخش این ذنجیره قرار میگیره. کلاس SkeletalMesh از آن نوع کلاسهایی است که فقط خصوصیت داره و هیچ عملکرد خاصی رو از خودش نشون نمیده. این خصوصیات بیشتر به نمایش ظاهر، استخوان بندی و نیز خصوصیات فیزیکی بازیگر نهایی مربوط میشن. این خصوصیاتو میتونی تو پنجره Animset Editor ببینی (رو یه شی Skeletal Mesh تو Content Browser دابل کلیک کن) تو بخش پایین سمت چپ یه tab هست به نام mesh که اونجا این خصوصیات تنظیم میشن. یا اگه از منوی فایل همین پنجره Import Mesh LOD رو اجرا میکنی در واقع یکی از خصوصیات SkeletalMesh رو تنظیم میکنی.
کلاس SkeletalMeshComponent میاد خصوصیات مربوط انیمیشنها و پارامترهای دیگه رو تعریف میکنه و تمام عملیات مربوط به اجرای انیمیشنها، شبیه سازی فیزیک و لباس رو هم کنترل و اجرا میکنه. خصوصیات این بخش رو هم میشه از تو AnimEditor تنظیم کرد و هم از طریق پنجره تنظیمات خصوصیت بازیگری که به صحنه اضافه شده. در ضمن شما وقتی برای یه نود matinee یه شی SkeletalMesh رو انیمیت میکنی در واقع داری خصوصیات شی SkeletalMeshComponent رو کنترل میکنی. علاوه بر اینها یه سری عملگر هم تو این کلاس هست که توسط موتور مورد استفاده قرار میگیرن. مثلا متد PlayAnim یه انیمیشن خاص رو با توجه به پارامترهای ورودی اجرا میکنه. این متد کجا استفاده میشه؟ تو رویداد OnToggle تو کلاس SkeletalActor .
در آخر هم کلاس SkeletalActor میاد خصوصیات اضافه و نیز خصوصیات عمومی که از کلاس Acotor مشتق شدن رو اضافه میکنه و همه رویدادهای مورد نیاز برای کنترل بازیگر رو ایجاد میکنه. این رویدادها همونطور که قبلا اشاره کردم متدهای کلاسهای سطح پایینتر رو اجرا میکنن. این کلاس بخش بیرونی تمام کلاسهای گذشته اس که نمود بیرونی داره و میشه تو Unreal Editor ازش استفاده کرد و از طریق نودهای تعبیه شده تو Kismet بازیگر رو کنترل کرد.
البته برای شروع بهتره کلیه امکانات Editor برای کار با SkeletalMesh ها رو بلد باشی و بتونی باهاشون خوب کار کنی. ولی اگه بخوای یه رفتار تو SkeletalActor رو تغییر بدی لازمه تو این کلاسها تغییر ایجاد کنی.
سلام
کسی این آموزشها رو دانلود کرده؟؟
من همه رو دانلود کردم به جز 5 تا پارت:21:که متاسفانه از رو سرور پاک شدن:13:
راحت تر نبود از یوتیوب میگرفتی ؟
راحت تر نبود از یوتیوب میگرفتی ؟
مگه یوتیوب اینا رو داره؟!114 پارت هستن:46:22 گیگ آموزش
مگه یوتیوب اینا رو داره؟!114 پارت هستن:46:22 گیگ آموزش
اره برو توش سرچ کن ogasoda پیدا میکنی . همشون رو جدا جدا داره .!
M.Mehrazin
23-04-2011, 12:47
سلام
خیلی ممنون.جوابمو گرفتم.
الان وقتی کدها رو کامپایل میکنم ارور ها رو که میده خطهاش رو اشتباه میده.مثلا مشکل توی خط 280 باشه میگه توی 230است.میشه این مشکل رو حل کرد؟
honestbud
23-04-2011, 13:58
در مورد کتابها من اونها رو خیلی وقت پیش دانلود کردم. لینکهاشو ندارم. ولی یادمه لینکهاشو از همین تاپیک برداشته بودم. ولی حتما پیداشون کن چون جدا از خوندنش برای یادگیری، به عنوان یه منبعی که کنار دست آدم باشه واسه رفع اشکال هم خیلی خوبن.
واسه ساختن دو تا ترک انیمیشن تو matinee هم کار سختی نیست. فقط بعد از اضافه کردن interpactor ها و نود matinee تو kismet و باز کردن پنجره matinee اول یکی از interpactor ها رو انتخاب کن و همینطور که تو حالت انتخاب هست ، تو ستون خاکستری سمت راست کلیک کن و گزینه Add New Empty Group رو انتخاب کن. اگه مراحلو درست رفته باشی کنار آیتم اضافه شده به لیست باید یه آیکون شبیه دوربین ببینی. بعد رو این آیتم راست کلیک کن و Add New Movement Track رو کلیک کن. حالا میتونی انیمیشن دلخواهتو برای شی اول بسازی. بعد حال شی دوم رو انتخاب کن و مراحل قبل رو براش تکرار کن. به همین سادگی.
ممنون.
مشکلم اینجا بود که برای دومی گروه خالی جدید درست نمیکردم و تو همون گروه قبلی میخواستم درست کنم!:31::31:
ممنون.
من یه سری لینک پیدا کردم واسه کتابه.
ولی کار نمیکنه.
شما نمیتونی یه جایی آپلودش کنی؟
honestbud
23-04-2011, 14:13
اره برو توش سرچ کن ogasoda پیدا میکنی . همشون رو جدا جدا داره .!
اینها آموزش چی هستند؟
----------
یه سری هم سوال داشتم که چند بار مطرح کردم.
کسی نبود که بلد باشه.
البته حسن جان به سوال آخری جواب دادن که من هم منظورم اون نبود :
--------
کسی میدونه مشکل کجاست؟
ولی تو مال من نداره...
چه کار باید بکنم؟
saeed_cpu_full
23-04-2011, 18:21
آموزش های Ogasoda خیلی آموزش های خوبی هستن ولی زبونش نا مفهومه !
از لینک بالا میتونید کل آموزش هاش رو به تفکیک مباحث دانلود کنید
honestbud
23-04-2011, 22:07
علاوه بر اون سوال های قبلی یه سوال دیگه هم داشتم :
مثلا فرض کنید میخواید یه مدل بسازید که بعد از آوردن تو UDK مثلا ارتفاعش 256 و عرضش 128 و ضخامتش 32 واحد تو UDK باشه.
حالا باید چه اندازه هایی رو تو 3ds max واسه مدل انتخاب کنم تا تو UDK نیاز به هیچ تغییر و اسکیل دادنی نباشه؟
من یه جا خوندم برای هر واحد 2 سانت تو مکس در نظر میگیرن.اما امتحان کردم نشد.
میخوام بدونم بچه ها چطوری مدل هاشون رو میارن تو UDK?
ممنون میشم هر کسی که تا حالا مدلی ایمپورت کرده، تجربش رو بگه
علاوه بر اون سوال های قبلی یه سوال دیگه هم داشتم :
مثلا فرض کنید میخواید یه مدل بسازید که بعد از آوردن تو UDK مثلا ارتفاعش 256 و عرضش 128 و ضخامتش 32 واحد تو UDK باشه.
حالا باید چه اندازه هایی رو تو 3ds max واسه مدل انتخاب کنم تا تو UDK نیاز به هیچ تغییر و اسکیل دادنی نباشه؟
من یه جا خوندم برای هر واحد 2 سانت تو مکس در نظر میگیرن.اما امتحان کردم نشد.
میخوام بدونم بچه ها چطوری مدل هاشون رو میارن تو UDK?
ممنون میشم هر کسی که تا حالا مدلی ایمپورت کرده، تجربش رو بگه
همونطوری که قبلا نظرمو گفته بودم به نظره من بهترین راه اینه که محیطتو توی مکس با اون کاراکتر آماده ای که udk برای مکس گزاشته ست کنی
چون اینکه مثلا در فلان پیکسل باشه فهمیدنش یکمی سخته
حتما باید نسبت به یه آبجکت سنجیده بشه
;)
honestbud
24-04-2011, 10:24
همونطوری که قبلا نظرمو گفته بودم به نظره من بهترین راه اینه که محیطتو توی مکس با اون کاراکتر آماده ای که udk برای مکس گزاشته ست کنی
;)
این تیکه رو نفهمیدم!
راستی یه راه باحال تو مکس پیدا کردم خودم که دقیق دقیقه :
Customize>Unit Setup>Generic Units
(من با مکس 2011 کار میکنم)
این حالت رو اگه انتخاب کنی دقیقا اعداد توی مکس با اعداد توی UDK یکی میشه.
honestbud
24-04-2011, 10:58
تو UDK من(6/2010 ) تو متریال ادیتور، قسمت متریال پراپرتیز، گروه Blend Mode دو تا گزینه هست که تو آموزش های 3dbuzz اونا رو نداره :
Soft masked
alpha composite
کسی منبعی سراغ داره که این ها رو توضیح داده باشه؟
این تیکه رو نفهمیدم!
راستی یه راه باحال تو مکس پیدا کردم خودم که دقیق دقیقه :
Customize>Unit Setup>Generic Units
(من با مکس 2011 کار میکنم)
این حالت رو اگه انتخاب کنی دقیقا اعداد توی مکس با اعداد توی UDK یکی میشه.
خوب منظورم اینه که ما نمیدونم مثلا یه در ارتفاعش چند پیکسله
اما میدونیم نسبت به یه بشکه باید چقدر بلند تر باشه
نمیشه گفت در باید فلان پیکسل باشه اما راحت میشه گفت باید 1.5 برابر یه بشکه باشه
حالا چه اصراریه که دقیق انجام بدی : دی
UDK واحدهایی به صورت متر و سانتیمتر و اینها نداره. تبدیل از مکس و مایا به UDK هم با مقیاس یک به یک انجام میشه و فرقی نمیکنه تو مایا یا مکس از چه واحدی استفاده کرده باشین. مگر اینکه خودمون با fbx این مقیاس رو بهم بزنیم. ولی به صورت معمول ارتفاع یک کارکتر تو UDK برابر با 96 واحده.
بنابراین ما باید مقیاس UDK رو در مایا یا مکس اعمال کنیم و همه چیزو بر اساس این مقیاس مدلسازی کنیم. مثلا برای مایا تو لینکها زیر توضیح داده شده که چه جوری محیط کار رو تنظیم کنیم :
honestbud
24-04-2011, 12:21
خوب منظورم اینه که ما نمیدونم مثلا یه در ارتفاعش چند پیکسله
اما میدونیم نسبت به یه بشکه باید چقدر بلند تر باشه
نمیشه گفت در باید فلان پیکسل باشه اما راحت میشه گفت باید 1.5 برابر یه بشکه باشه
آها!
حالا منظورت رو فهمیدم.
اینی که شما میگی که نیاز به این کارا نیست.
همینطور که دوستمون pezhmax گفتن ابعاد یه کاراکتر معلومه.
من یادمه ابعاد چند تا چیز دیگه رو هم قبلا یه جا خونده بودم.
اما همه ابعاد رو میشه با همین ابعاد کاراکتر در آورد(با همون نسبتی که شما گفتی)
ویرایش :
آها!
یادم رفت اینو بگم :31:
خوب من کلا آدم دقیقی هستم دیگه!
اعصابم نمیکشه که نادقیق بشم!
UDK واحدهایی به صورت متر و سانتیمتر و اینها نداره. تبدیل از مکس و مایا به UDK هم با مقیاس یک به یک انجام میشه و فرقی نمیکنه تو مایا یا مکس از چه واحدی استفاده کرده باشین. مگر اینکه خودمون با fbx این مقیاس رو بهم بزنیم. ولی به صورت معمول ارتفاع یک کارکتر تو UDK برابر با 96 واحده.
بنابراین ما باید مقیاس UDK رو در مایا یا مکس اعمال کنیم و همه چیزو بر اساس این مقیاس مدلسازی کنیم. مثلا برای مایا تو لینکها زیر توضیح داده شده که چه جوری محیط کار رو تنظیم کنیم :
ممنون دست شما درد نکنه!
من هم قبلا فکر میکردم اینطوریه.
اما نشد.
یعنی من رفتم تو مکس با هر واحدی(مثلا سانتی متر) یه مدل ساختم و وقتی آوردمش تو مکس یه ابعادی داشت که با اعداد من نمیخوند.
دوباره همون مدل رو با همون اندازه ها ولی به میلیمتر ساختم و آوردم و دیدم که 10 برابر کوچکتر شده.
به هر حال من یه راه پیدا کردم برای مکس :
باید generic unit رو انتخاب کرد.دقیقا همون اندازه ها میاد تو UDK.
به هر حال ممنون.
راستی اون لینک ها رو هم دیدم.
هر دو برای مایا بود.
من کلا حرفه ای نیستم تو طراحی 3 بعدی.
اما همین یه زره ای رو هم که بلدم تو مکس کار کردم.
honestbud
24-04-2011, 12:33
یه بحثی بود که آقا هادی داشت انجام میداد در مورد اینکه وارد کردن مدل از مکس به UDK با فرمت FBX سایه های بهتری نسبت به ASE میده.
خوب من یه آزمایشی بین FBX،ASE و BSP انجام دادم :
در هر سه آزمایش جای شیئ و نور و صحنه یکسان هستش.ابعاد تمام 3 آزمایش یکی است.
هیچ کدوم از مدل های مکس متریال ندارن.
توی UDk هم هیچکدوم متریال ندارن.
UDK روی مد lighting only هستش :
حالا شما بگید که کدومشون BSP هست، کدوم ASE و کدوم BFX؟
و بگید به نظرتون کدومشون بهتر هستند و با کیفیت تر
خداییش خودم هم تو فوتوشاپ چیدمشون کنار هم و هر کدوم رو تو یه لایه سیو کردم و یادم نیست الان کدوم به کدومه.
پس نظرم منصفانه است.
Reza Azimy_RW
24-04-2011, 13:09
اولی از سمته راست بهتر به نظر میرسه . حالا اینو با چه فرمتی خروجی گرفتی ؟
یه بحثی بود که آقا هادی داشت انجام میداد در مورد اینکه وارد کردن مدل از مکس به UDK با فرمت FBX سایه های بهتری نسبت به ASE میده.
خداییش خودم هم تو فوتوشاپ چیدمشون کنار هم و هر کدوم رو تو یه لایه سیو کردم و یادم نیست الان کدوم به کدومه.
پس نظرم منصفانه است.
فکر میکنم سمت راستیه bsp باشه
اون دوتای دیگه که اصلا فرقی با هم ندارن
( پس چرا سایه هایی که من توی دمو دستگاهام میبینم این ریختی خوب در نمیاد ! : دی )
mehrdad_mvb
24-04-2011, 13:20
سلام
منظور از گزینه Only Owner See تو Properties آبجکتها چیه؟
honestbud
24-04-2011, 14:55
اولی از سمته راست بهتر به نظر میرسه . حالا اینو با چه فرمتی خروجی گرفتی ؟
منظورت از خروجی چیه؟
من با print screen خود ویندوز شات گرفتم و بعد کنار هم گذاشتم.
( پس چرا سایه هایی که من توی دمو دستگاهام میبینم این ریختی خوب در نمیاد ! : دی )
من خودم هم هنوز نمیدونم کدوم به کدومه.:31::31:
بزار همه بچه ها نظرشون رو بدن، بعد میرم فایل PSD شو باز میکنم ببینم کدوم به کدوم بود!
saeed_cpu_full
24-04-2011, 14:59
روی Build Light کلیک راست کن ، آخرین گزینه رو انتخاب کن ( فکر کنم Production هست )
بعدش Build بگیر
honestbud
24-04-2011, 15:03
روی Build Light کلیک راست کن ، آخرین گزینه رو انتخاب کن ( فکر کنم Production هست )
بعدش Build بگیر
سوء تفاهم نشه یه وقت :31:
من این ها رو با preview گرفتم ها!
فکر نمیکنم خیلی خوب شده باشه!
گذاشتمش رو حالت light only.
اونی که همه جا سفید میشه!
saeed_cpu_full
24-04-2011, 15:35
سوء تفاهم نشه یه وقت :31:
من این ها رو با preview گرفتم ها!
فکر نمیکنم خیلی خوب شده باشه!
گذاشتمش رو حالت light only.
اونی که همه جا سفید میشه!
من فقط طرز بالا بردن کیفیت Lighting رو گفتم ... سوء تفاهم چیه ؟! :31:
honestbud
24-04-2011, 15:58
من فقط طرز بالا بردن کیفیت Lighting رو گفتم ... سوء تفاهم چیه ؟! :31:
اوکی.
من منظورم این بود که یه وقت آقا هاد فکر نکنه من با production بیلد کردم.
همین!:31:
Reza Azimy_RW
24-04-2011, 16:03
منظورت از خروجی چیه؟
من با print screen خود ویندوز شات گرفتم و بعد کنار هم گذاشتم.
منظورم اینا بود !:31: :
FBX،ASE و BSP
راستی اموزش NormalMap از سایت CgTexture :
M.Mehrazin
24-04-2011, 18:40
سلام
ببخشید یه مشکلی برام پیش اومده.
من قسمت State آموزش اسکریپت رو رفتم و اسکریپت مربوط به اون مسلسل رو نوشتم ولی درست عمل نمی کنه.یعنی اصلا دنبال دشمن نمی گرده و وقتی هم که خودت میری جلوش برعکس میشه و به عقبش شلیک می کنه.کد اصلیش که توی آموزشش هست هم گذاشتم باز درست نشد.
کسی میدونه مشکل از کجاست و چجوری می تونم درستش کنم؟
با تشکر
امروز بعد از کلی کار و پروژه و اذیت کردن هادی عزیز:31: ((شوخی کردم ساخت این پروژه رو مدیون هادی هستم ))
اومدم یه مطلب بنویسم . البته خداروشکر با تخمینی که من زدم یه هفته دیگه بیشتر کار ندارم و راحت می شم.
حالا حرف حساب من چیه ؟:31:
---------------------------------------------------
ColorGrading
خب حالا این چیه . در یک کلام. این یه گزینه جدید توی تنظیمات صحنه UDK که شما می تونید با استفاده از اون یه فیلتر تصویری رو روی صحنه اعمال کنید. کلا چیز جالبیه . این یه سری عکسه تویه یو دی ان .
اینم صفحه توضیحاتش توی سایت UDN
حالا این به چه درد ما می خوره ؟ از این میشه یه سوئ استفاده خیلی جالب کرد
خب همه شما بچه ها حتما با این حالت توی بازی ها اشنا هستید . به فارسی خودمون میشه دید در شب
خب ما در اینجا می خوایم با یه سوئ استفاده از سیستم فیلتری که بالا معرفی کردم این رو بسازیم ((**البته به هیچ وجه نه حوصله ش رو دارم و نه وقتش که با کد مثال براتون بزنم این رو جهت معرفی داشته باشین کد نویسی با خودتون خیلی راحته))
به این قسمت که توی عکس قرمز کردم دقت کنید .
خب توی این قسمت شما می تونید تکسچر هاتون رو وارد کنید . تاکید می کنم تکسچر خالی نه متریال .
خب من یه تکسچر و انتخاب می کنم واسه ساخت دوربین دید در شب مناسب ترین این ادرسه .
Texture2D'EngineDebugMaterials.TangentColorMap'
حالا اون رو توی اینجا وارد کنید .
میبینید که صحنه شما یه فیلتر خیلی جالب به خودش گرفته .
خب توی اینحا تمامی نور ها و شعاع افتادن نور ها به رنگ ابی در اومدن . حالا من یه نور دیگه اضافه می کن م .
به قسمتی که مشخص کردم دقت کنید . رنگ تغییر کرده . خب امیدوارم که فهمیده باشید چی به چیه .
البته کار این در اصل این نیستا ما داریم ازش سوئ استفادده می کنیم .:31:
خب یه توضیح درباره کد نویسیش میدم .
1- این باید به صورت یک شیئ تعریف بشه که خصوصیت color توش رعایت بشه .
2-این خصوصیت باید توی یه دوربین تعریف بشه. نه ببخشید این شیئ .:31:
3-واسه باحال تر شدن کار هم می تونید این رو به یه کلید هم نصبت بدید
(((خواهشا نگین کد نویسیش رو بگو وقت ندارم . اونوقت من رو توی رو در وایستی می ندازین دیگه بیا جمش کن:31: شرمندتون می شم. ))
فعلا:11:
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم:
من دوتا شی رو از مکس آوردم داخل UDK مثلا یه دیوار با یه صندوقه صدقه یا هر چیز دیگه.اونوقت وقتی بیلد می کنم سایه اون صندوقه رو دیوار نمی یفته!!
چیکار کنم که سایه دوتا استاتیک مش رو هم بیفته؟
امروز بعد از کلی کار و پروژه و اذیت کردن هادی عزیز:31: ((شوخی کردم ساخت این پروژه رو مدیون هادی هستم ))
اومدم یه مطلب بنویسم . البته خداروشکر با تخمینی که من زدم یه هفته دیگه بیشتر کار ندارم و راحت می شم.
حالا حرف حساب من چیه ؟:31:
خواهش میکنم عزیز
شما به ما خیلی کمک کردی ما که کاری نکردیم ;)
mehrdad_mvb
25-04-2011, 11:58
سلام
منظور از گزینه Only Owner See تو Properties آبجکتها چیه؟
سلام
دوستان کمکم کنید ؟
یه سوال دیگه :
من میخوام کاری کنم که وقتی کاربر در محیط بازی هستش . کل مرحله وارد گرافیک و رم نشه . و کاربر هرجا رو که میبینه پردازش بشه.؟؟؟
honestbud
25-04-2011, 16:28
سلام
دوستان کمکم کنید ؟
یه سوال دیگه :
من میخوام کاری کنم که وقتی کاربر در محیط بازی هستش . کل مرحله وارد گرافیک و رم نشه . و کاربر هرجا رو که میبینه پردازش بشه.؟؟؟
تو UDK تا جایی که من میدونم، چنین اتفاقی نمیوفته.
فکر کنم کلا همه موتور های بازی سازی همینطوری باشن.
---------
ویرایش :
منظورم اینه که خود به خود فقط اون قسمت هایی که دیده میشه وارد کارت گرافیک میشه
--------
تازه اگه اشتباه نکنم راه هایی هست که شما بتونی حتی از همون مقداری که تو صفحه بازیکن هست هم کمتر وارد حافظه کنی.(در این مورد خیلی مطمئن نیستم، اما فکر کنم به طور مثال میشه با material instant یه کارایی کرد)
حالا بهتره نظر اساتید رو جویا بشی.
saeed_cpu_full
25-04-2011, 18:35
سلام
دوستان کمکم کنید ؟
یه سوال دیگه :
یه سیستم داره به نام Occlusion Culling که به طور پیشفرض فعاله ... توی ویدئوی 3D Buzz - Intro هم یه بار معرفیش کرد . UDK به جز این یه سیستم Detail Mode داره که اون هم اتوماتیک فعاله . در کل یه بار کل Level لود میشه و بعد از اون این سیستم ها فعال میشن.
anti-military
25-04-2011, 18:47
نسخه جدید UDK یه مشکلی داره که من فعلا نتونستم بفهمم راه حلش چیه ! وقتی DX11 رو فعال میکنی Occlusion از بین میره !
یه مشکل دیگش هم اینه که با فعال شدن AA سایه ها از بین میره !
honestbud
25-04-2011, 19:01
پس نظرم منصفانه است.
خوب مثل اینکه دیگه کسی نظری راجع به این تست نور نداشت :
سمت راست : استاتیک مش FBX
وسط : BSP
سمت چپ :استاتیک مش ASE
پس اینطوری که معلومه، در شرایط یکسان، فرمت FBX سایه های بهتری میده!
البته نمیدونم، شاید عواملی هم به طور ناخوداگاه و شانسی روی آزمایش تاثیر گذاشته باشند ها!
پس چرا من تو چند تا آموزشی که خوندم، همه از ASE استفاده کرده بودند؟
FBX که گزینه های بیشتر و بهتری نسبت به ASE داره و ظاهرا سایه هاش هم بهتر از ASE هستش!
کسی هست که فرق این 2 تا دو تو UDK بدونه؟
آیا اونقدر فرق دارن که ارزش بحث کردن رو داشته باشن؟(یا بیخیال شیم و شانسی از بینشون انتخاب کنیم:31:)
آقا کسی نیست که به ما کمک کنه؟!!
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم:
من دوتا شی رو از مکس آوردم داخل UDK مثلا یه دیوار با یه صندوقه صدقه یا هر چیز دیگه.اونوقت وقتی بیلد می کنم سایه اون صندوقه رو دیوار نمی یفته!!
چیکار کنم که سایه دوتا استاتیک مش رو هم بیفته؟
دیست عزیز اصولا باید بیوفته .
با تنظیمات پیشفرض که لایتمس روشنه این اتفاق می افته.وقتی بیلد می کنی لایتمس رو حتما روشن کن.
دیست عزیز اصولا باید بیوفته .
با تنظیمات پیشفرض که لایتمس روشنه این اتفاق می افته.وقتی بیلد می کنی لایتمس رو حتما روشن کن.
سلام
لایت مس که کلا روشن هست.اگه لایت رو قبل از بیلد تکون بدی سایه هست ولی وقتی بیلد میکنی سایه می پره:41:
saeed_cpu_full
26-04-2011, 15:27
آقا کسی نیست که به ما کمک کنه؟!!
شما نمای کلی ساختمون ( دیوار ، زمین ، سقف و ... ) رو باید با BSP Brush خود UDK طراحی کنی
یه سرچ توی همین تاپیک بزن دلیلش رو میفهمی :46:
شما نمای کلی ساختمون ( دیوار ، زمین ، سقف و ... ) رو باید با BSP Brush خود UDK طراحی کنی
یه سرچ توی همین تاپیک بزن دلیلش رو میفهمی :46:
ممنون:40:
من مثال زدم !حالا حتما دیوار ,زمین,سقف و ... که نباید باشه:46:اصلا شما دوتا بشکه رو در نظر بگیرید که کنار هم گذاشته شدن منتهی با کمی فاصله,من می خوام که سایه اون یکی بیفته رو اون یکی!!
مشی هم که میارم با فرمت FBX هستش
تو تاپیک هم گشتم چیزی پیدا نکردم.
دوست جونای گل
من یه سرچی کردم یه نرم افزار به اسم Crazybump توی نت دانلود کردم که عکسو میگیره و براش 3 تا تکسچر لازمو میسازه
بامپو دیفوزو این صوبتا
بعد یه پنجره preview داره که متریالشم نشون میده
کیفیت این متریال واقعا بالاست !
سوالم اینه که من چطور میتونم یه متریال شبیه این بسازم ؟
من فایل تکسچر هایی که ساختو آپلود کردم
کسی میتونه یه متریال شبیه این بسازه ؟
سلام
هادی جان با Mud Box کار کردی؟:46:
دوست جونای گل
من یه سرچی کردم یه نرم افزار به اسم Crazybump توی نت دانلود کردم که عکسو میگیره و براش 3 تا تکسچر لازمو میسازه
بامپو دیفوزو این صوبتا
بعد یه پنجره preview داره که متریالشم نشون میده
کیفیت این متریال واقعا بالاست !
سوالم اینه که من چطور میتونم یه متریال شبیه این بسازم ؟
من فایل تکسچر هایی که ساختو آپلود کردم
کسی میتونه یه متریال شبیه این بسازه ؟
شما این اموزش رو بگیر .
eat3d -DamegePilar
سلام
ببینید آیا میشه تنظیمات کل content های بازی رو با هم انجام داد ؟
مثلا من 30 تا آبجکتو توی یه مرحله دارم ، حالا میخوام همشون از light map با ابعاد 512 استفاده کنن
بعد پشیمون میشم میخوام بشه 1024 ، حالا یعنی باید حتما تک تک تنظیماتشونو عوض کنم ؟ نمیشه یه طوری کلشون با هم عوض شن ؟
M.Mehrazin
26-04-2011, 22:52
سلام
توی آنریل اسکریپت کار علامتهای >> و << دقیقا چیه؟
یه توضیح کوتاه در موردش داده بود ولی هر چی خوندم منظورشو متوجه نشدم.
سلام
آقا جایی دیگه ای رو سراغ ندارین که ما بریم اونجا سوالمون رو مطرح کنیم؟!
به غیر از فروم اپیک
Speed Tree Hand Draw
یکی از امکانات بسیار جالبی که نرم افزار Speed tree برای کاربران خود فراهم کرده امکان ساخت درختان مختلف به صورت کاملا دستی. خب شما تا به حال توی این نرم افزار درختان زیادی رو تولید کردید . حالا در اینجا می خوام امکانی جالب رو بهتون معرفی کن م که با استفاده از اون شما می تونی با کشیدن ماوس به اطراف درخت رو تولید .شاخه ها رو افزایش و یا کاهش دهید .
با استفاده از این ابزار که توی عکس نشون دادم شما به راحتی می تونید این کار رو بکنید
فقط کافیه این فسمت رو ایجاد کنید . حالا روی صحنه اصلی کلید کنید .
دکمه Space رو نگه داشته و روی صحنه بکشید .
حالا می بینید که به راحتی تونستید یه شاخه رو ایجاد کنید .
سلام
توی آنریل اسکریپت کار علامتهای >> و << دقیقا چیه؟
یه توضیح کوتاه در موردش داده بود ولی هر چی خوندم منظورشو متوجه نشدم.
مثل زبان سی عمل میکنند (میتونم اشتباه باشم) اگر زبان برنامه نویسی سی ++ بلد نیستین یا اینکه جاوا بلد نیستی اسکریپت برات سخت میشه.
سلام
آقا جایی دیگه ای رو سراغ ندارین که ما بریم اونجا سوالمون رو مطرح کنیم؟!
به غیر از فروم اپیک
فروم اپیک تنها گزینه موجود معتبر هست حتی پی سی ورلد هم یه جورایی عقبه.ولی ایرانی - آمریکایی های زیادی تو فروم اپیک هستن که حتی به فینگلیش جوابتو میندن.(یکیش من :10:)
M.Mehrazin
27-04-2011, 13:46
نه هنوز با c++ کار نکردم
پس باید اسکریپتو از پایه ای ترین آموزش ها شروع کنی که اونا هم انگلیسی اند ! پس باید انگلیسی بلد باشی :20:
M.Mehrazin
27-04-2011, 14:21
اینقدر هم با برنامه نویسی نا آشنا نیستم.الانم دارم آموزشهای پایه ای اسکریپتشو می خونم(همون آموزشای UDN که انگلیسی اند).شما این علامتها رو بهم بگین چکار می کنن خیلی ازتون ممنون میشم.
گفتم من مطمئن نیستم اصولا باید مثل سی برای دادن خروجی و ورودی کار کنه. من که تا به حال چنین چیزی ندیدم.اگه میخوای میتونی لینک آموزشو بهم بدی من یه نگا بندازم .
M.Mehrazin
27-04-2011, 15:13
لینک صفحه اش اینه:
اینجا گفته اینا برای ایجاد حالت شیفت (نه شیفت روی کیبرد شیفت به معنی حرکت دادن) درست شده اند.برای بردار ها هم باعث ایجاد یا برگرداندن تغییرات انجام شده است (؟؟؟)
M.Mehrazin
27-04-2011, 15:51
خب الان این یعنی چه کار می کنه؟(اگه میشه با یه مثالی چیزی که من بفهمم)
دوست عزیز ، من کوچکترین ایده ای که این عملگر انجام میده رو (توی اسکریپت) ندارم ! :31:
ولی من متوجه شدم که شما دارین یک صفحه مرجع رو مطالعه میکنین.این مثل اینه که فردی بخواد انگلیسی یاد بگیره بره دیکشنری بخونه !
شما آموزش های UDN رو ول کن بچسب به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزشاش خیلی بهترن و 100% می فهمیشون حتی اگه 1/5 UDN رو فهمیده باشی !
بعدشم تو ایرانی هستی اسمت روته بورو مجموعه آموزش ویدیوئی کرک شده دانلود کن !
بازم سؤالی داری بپرس :46:
honestbud
27-04-2011, 18:43
سلام.
حسن آقا بعد از چند روز خوش اومدی!:46:
یه مشکلی برام پیش اومده تو ساخت متریال و استاتیک مش که خیلی به نظرم عجیبه!
من یه محیطی دارم که فعلا تمام لامپ هاش رو خاموش کردم و فقط 2 تا استاتیک مش دارم که تو متریالشون emissive وجود داره و من تو پراپرتیزشون، گزینه use emissive for static lighting رو روشن کردم.
لازم به ذکره که اتاتیک مش ها از هر نظر یکسان هستند.یعنی کپی پیست کردمشون(پراپرتیزشون هم عین هم هستند)
خوب حالا اگه همه لامپ ها خاموش باشه و یه استاتیک مش emissive داشته باشم، باید از خودش نور درست کنه!
عکس بالا، محیط رو در حالت unlit نشون میده که متوجه بشین منظورم کدوم 2 تا استاتیک مش ها هستش و اینکه پراپرتیزشون هم یکی هستش.
عکس آخری بعد از بیلد و در حالت lit گرفته شده.میبینید که هر دو تا استاتیک مش ها از خودشون نور emissive در ورکردن!!
اما جلل الخالق! میبینید که در عکس دوم و بعد از چرخش 90 درجه ای به یکی از استاتیک مش ها، نور از بین میره!
من روی هر دو امتحان کردم.هر 2 تا استاتیک مش رو در 4 جهت قرار دادم و فقط در همین جهت بود که نور نداشتن.در سه جهت دیه نور داشتند.
یه امتحان دیگه هم انجام دادم.جای استاتیک مش رو تغییر دادم.
فهمیدم که در اون طرف محوطه، دقیقا در جهت برعکس نور نداره!
چی کار کنم؟
خصوصیت خاصی داره این emessive و static lighting که من ازشون بی اطلاع هستم؟
لطفا کمک کنید!
ممنون
خب اینجا رو بیخیال شو . توی بازی چه طوریه؟
honestbud
27-04-2011, 19:01
منظورت اینه PLAY in editor رو بزنم؟
توی اون هم باز همینطوریه!
به محض اینکه 90 درجه میچرخونم و بیلد میکنم، نور هاش از بین میره!
چرا چرخش ؟ من گفتم برو توی بازی ببین چه جوریه . مگه توی بازی هم می تونی بچرخونیش ؟
honestbud
27-04-2011, 19:06
نه نمیتونم بچرخونم.
منظورم این بود که در حالتی که تو ادیتور نور داه، تو بازی هم نور داره و بعد که دوباره تو ادیتور میچرخونمش نورش میره و بعدشم که میرم تو بازی بازم نور نداره.
:23:چی بگم .تا به حال واسم پیش نیومده.
ویرایش:
الان میرم تست میکنم ببینم چشه . اگه کسی جوابت رو نداد میام بهت میگم.
سلام.
حسن آقا بعد از چند روز خوش اومدی!:46:
من یه محیطی دارم که فعلا تمام لامپ هاش رو خاموش کردم و فقط 2 تا استاتیک مش دارم که تو متریالشون emissive وجود داره و من تو پراپرتیزشون، گزینه use emissive for static lighting رو روشن کردم.
لازم به ذکره که اتاتیک مش ها از هر نظر یکسان هستند.یعنی کپی پیست کردمشون(پراپرتیزشون هم عین هم هستند)
خوب حالا اگه همه لامپ ها خاموش باشه و یه استاتیک مش emissive داشته باشم، باید از خودش نور درست کنه!
عکس بالا، محیط رو در حالت unlit نشون میده که متوجه بشین منظورم کدوم 2 تا استاتیک مش ها هستش و اینکه پراپرتیزشون هم یکی هستش.
عکس آخری بعد از بیلد و در حالت lit گرفته شده.میبینید که هر دو تا استاتیک مش ها از خودشون نور emissive در ورکردن!!
اما جلل الخالق! میبینید که در عکس دوم و بعد از چرخش 90 درجه ای به یکی از استاتیک مش ها، نور از بین میره!
من روی هر دو امتحان کردم.هر 2 تا استاتیک مش رو در 4 جهت قرار دادم و فقط در همین جهت بود که نور نداشتن.در سه جهت دیه نور داشتند.
یه امتحان دیگه هم انجام دادم.جای استاتیک مش رو تغییر دادم.
فهمیدم که در اون طرف محوطه، دقیقا در جهت برعکس نور نداره!
چی کار کنم؟
خصوصیت خاصی داره این emessive و static lighting که من ازشون بی اطلاع هستم؟
لطفا کمک کنید!
ممنون
داداش ، این عکس ها کاملا عادی اند. + من در دو عکس هیچ تفاوتیدل نوردهی نمیبینم.لطفا منظورتو بیشتر توضیخ بده بینم چی میگی یا عکسی بذار که نوره توشون فرق کنن !
با تشکر.
honestbud
27-04-2011, 19:39
ممنون از توجهت!
اما فکر کنم توجه نکردی!
تو عکس پاینی هر تو استاتیک مش ها(که یکیشون رو سلکت کردم که آبی شده و اون یکی رو سلکت نکردم)نور Emissive دارن.
میبینید که جهتشون هم یکی هستش.
اما تو عکس وسطی، اومدم یکی از استاتیک مش ها رو (اونی رو که سلکت کردم و آبی هستش) 90 درجه چرخوندم و هیچ کار دیگه ای نکردم و همینطور که میبینید دیگه نور نداره.
منظورم نورهای قرمز رنگی هست که پایینشون افتاده!
M.Mehrazin
27-04-2011, 22:53
خب یه سایتی پیدا کردم که یه توضیحاتی در موردش داده بود
الان تقریبا فهمیدم چکار میکنه ولی هنوز کاربردش رو نمیدونم.میشه چندتا از کاربرداش رو بفرمایید؟
mehrdad_mvb
28-04-2011, 10:09
سلام
با کدوم volume ها می تونیم کیفیت بازی رو افزایش بدیم؟
honestbud
28-04-2011, 10:55
سلام
نمیدنم شما چرا سوالات رو اینقدر خلاصه مینویسی؟
حالا یا کیبورد فارسی نداری یا حال تایپ کردن ندار!:31:
منظورت از کیفیت چیه؟
با post processing میشه یه چیزایی به محیط اضافه کرد که به نظر واقعی تر بیاد(البته یکی از کاربرد هاش اینه)
یه حجم هم بود که در مورد صدا بود که باعث میشد بهتر بشه.اسمشو الان پیدا میکنم، پست رو آپدیت میکنم
آها!یافتم : Reverb Volume
تمام کاربرد هاش رو نمیدونم، اما برای واقعی کردن صداهای توی بازی میشه ازش استفاده کرد
بقیه احجام رو اساتید بگن بهتره!ما همیانا رو بلدیم فعلا
mehrdad_mvb
28-04-2011, 11:06
منظور از BlankInstall چیه ؟
تو این لینک یه توضیحاتی داده که من متوجه نشدم.:31:
honestbud
28-04-2011, 11:41
خوب فکر کنم این کار رو کرده(در واقع از متن اینطوری میشه فهمید و باید دانلود کنی یا از روی روندش بری جلو)
طرف اومده تمام asset ها رو (یعنی متریال ها، استایتک مش ها ، صدا ها و فیزیک ها و ... ) رو پاک کرده که فکر کنم باعث شده که حجمش کمتر بشه.
البته اونوقت دیگه هیچکدوم از asset ها رو ندارید.
دوست عزیز ، بلنک اینستال به نصبی از آنریل میگن که هیچ چیزی (است) از قبل در آن وجود نداشته باشه (از طرف اپیک) که این باعث سبک شدن برنامه میشه.همینطور در این حالت شما در کنترل کامل هستین ! مپ پیشفرض و پیشفزضات دیگه رو خودتون تعیین میکنین !
سلام
این چیزی که شما می فرمائید آرزوی کیمیاگران است !
کیفیت بازی شما بستگی به گرافیک مدل ها و نحوه الگوریتم هاست و بهینه سازی و خیلی چیز های دیگه .ولی همونطورکه هانستباد گفت از PP میشه برای ساخت افکت منطقه استفاده کرد.
با تشکر.
honestbud
28-04-2011, 16:07
سلام.
.
.
.
.
لطفا کمک کنید!
ممنون
کسی نفهمید این مشکل از کجاست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.