مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Prince_ of _Persia
18-04-2010, 16:07
نمی دونم اینو به این خاطر مطرح کردی که برخی از موتورها مثل Unity فریم ریت خیلی پایینی دارن و مجبورن از هر راهی برای بهتر کردنش استفاده کنن. ولی نگران نباش، این قدر موتور رندرر آنریل به خاطر Unreal Gemini خوب اوپتیمایز شده، که فریم ریت عالیه و نیازی به ضعیف کردن گرافیک بازی نیست. تا بعد.
با این حرف مخالفم . یونیتی فریم ریت پایینی نداره و در صحنه های ساده و متوسط برای من فریمی در 5000 تا 6000 داره . فقط مشکلی که هست اینه که بعضی کاربران می یان سایه های ریل تایم رو روشن می کنند و با افت فریم شدیدی مواجه می شوند که این به این خاطر هست که از کار سایه سر در نمی یارند و نمی دونند که سایه ریل تایم چه حجم سنگینی از محاسبات رو روی دوش سیستم می اندازه و این مشکل انجین نیست البته مطمئنا از آنریل ضعیفتر هست ولی فریم ریت خوبی داره.
tovamohammad
18-04-2010, 16:16
با این حرف مخالفم . یونیتی فریم ریت پایینی نداره و در صحنه های ساده و متوسط برای من فریمی در 5000 تا 6000 داره . فقط مشکلی که هست اینه که بعضی کاربران می یان سایه های ریل تایم رو روشن می کنند و با افت فریم شدیدی مواجه می شوند که این به این خاطر هست که از کار سایه سر در نمی یارند و نمی دونند که سایه ریل تایم چه حجم سنگینی از محاسبات رو روی دوش سیستم می اندازه و این مشکل انجین نیست البته مطمئنا از آنریل ضعیفتر هست ولی فریم ریت خوبی داره.
جالبه نمی دونستم. از اونجا که با سیستم سایه ی آنریل مشکلی نداشتم، فکر نمی کردم اونجا همچین مشکلی باشه.
البته چیزی که من گفتم به خاطر عدم وجود Occlusion توی Unity هست که باعث میشه کل یه قسمت مرحله حتی اگه پشت یه دیوار هست رندر بشه. این رو تا جایی که من دونم نمیشه حل کرد. تنها راه حل این مشکل اضافه کردن این ویژگی به موتوره، که اونم فکر می کنم قراره توی نسخه ی بعدی اضافه بشه. درسنه؟
ه هر حال ممنون.:20:
tovamohammad
18-04-2010, 18:32
نینجا جان سلام
شما اون مسئله ای که می خواستی پلیر بدون اسلحه بازی رو شروع کنه رو هنوز داری یا مشکل حل شد؟ آخه یه راه دیگه غیر اون دو تا که گفته بودم برات پیدا کردم که معایب اونا رو نداره. خبرم کن.:8: فعلا.
tovamohammad
18-04-2010, 20:29
سلام
این شات مال همین مجانیست !؟
منم میخوام !!
فایله EXE بهت میده یا داستانه (خروجیش)
خودش رو چه طور یاد گرفتی
وقت کردی لینک های خود برناه و آموزشیش رو برام بزار
ممنون
سلام دوست عزیز
بر خلاف موتور هایی مثل CryEngine ، این Epic بین موتور رایگان و موتور لایسنسش تفاوتی قائل نمی شه. بله UT3 و UDK از لحاظ قدرت تفاوتی ندارن، و شما اگه تخصص و نیروی انسانیشو داشته باشی می تونی Gears Of War 3 هم طراحی کنی:31:. حتی جالبه بهت بگم که UDK یه سری امکانات جدید داره که هنوز به بیلد اصلی UT3 اضافه نشده، یعنی یه ذره قوی تر هم هست.:5:
فایل Exe هم باید چیکار کنم که شما باور کنی؟ می گم همین دیروز یکی گرفتم ازش. فایلش 120 مگه، اگه نه آپش می کردم خودت ببینی.:20:
لینکم مشکل نداره، فقط شما اول بگو خط خوب داری برای دانلود یا لینکه یه فروشگاه بهت بدم.
تا بعد.:8:
tovamohammad
18-04-2010, 20:56
حتی جالبه بهت بگم که UDK یه سری امکانات جدید داره که هنوز به بیلد اصلی UT3 اضافه نشده، یعنی یه ذره قوی تر هم هست.:5:
راجع به اونکه گفتم یه سری چیزاش از بیلد اصلی بالاتره، چند مورد هست که کار کنی می بینی، ولی به عنوان یه نمونه، به فرم های کوچیکتر توی عکسای زیر نگاه کن:
Generic Browser
فرمی هست داخل UT3 که برای پیمایش و انتخاب Content ها (صدا، تکسچر، مش، فیزیک است، متریال، لایت مپ، و...)به کار میره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Content Browser
همون کار Generic Browser رو داخل UDK انجام میده. همون طور که می بینی هم قیافش دیگه ملال آور نیست و هم مهمتر اینکه امکانات بیشتری داره، از جمله سرچ خیلی قوی تر از UT3:
اگه مسئله ای بود بگو.:8: تا بعد.
tovamohammad
18-04-2010, 21:51
با سلام به همه...
دو تا سوال دارم:
1)- چطوری میشه مدل طراحی شده در 3dsmax رو توی UDK وارد کرد.
2)- Script نویسی برای UDK کجا صورت میگیره (در چه محیطی؟)
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه...:11:
سلام دوست عزیز
نمی دونم چرا تا یک ساعت پیش هم این پست نبود، ولی الان یهو دیدم قبل پستای من اومده. عجیبه.
1. نکته که زیاد داره این قضیه ولی به طور کلی می تونی این کار رو بکنی: مدلت رو با فرمت ASE یا FBX ویا با پلاگین ActorX که داخل شاخه های UDK هست اکسپورت کنی، که البته من به شما همون ASE رو پیشنهاد می کنم. تکسچر ها رو هم که یه جایی مثلا فتوشاپ درست می کنی، باید TGA اکسپورت کنی. تا اینجا حله؟
بعد باید بیای داخل UDK ، توی قسمت Content Browser ، یه دکمه ی ایمپورت پایین سمت چپ هست. اونو بزن و اول مدلت رو ایمپورت کن. تو این زمان یه صفحه باز می شه که یه سری تنظیمات داره، فعلا کاری به بقیه نداشته باش، فقط یه اسم برای Package و یه اسم هم برای مدلت انتخاب کن و Ok رو بزن. بعد عکسات رو ایمپورت کن. فقط حواست باشه باید ابعاد عکسهات توانی از 2 باشه، مثلا 1024x1024 یا 512x256 . اگه هم می خوای نرمال مپ ایمپورت کنی، حتما حواست باشه توی تنظیمات، گزینه ی Compression Settings رو روی حالت TC_NormalMap بذاری. بعد باید از روی تکسچر هات یه متریال برای مدل بسازی که کاری نداره.
حالا دو قسمت کوچولوی دیگه مونده قبل اینکه از مدلت استفاده کنی. برای اینکار روی مدلت داخل پکیجی که درست کردی دابل کلیک کن تا صفحه ی Static Mesh Editor باز بشه. توی قسمت تنظیمات این گزینه رو پیدا کن:
LODInfo -> [0] -> Elements -> [0] -> Material
حالا همین طور که مدلت بازه برو داخل پکیجت توی Content Browser و روی متریالی که ساختی کلیک کن. برگرد داخل Static Mesh Editor و اون فلش سبز رنگ رو کنار گزینه ی Material بزن. اگه همه جا رو درست اومده باشی، الان متریالت میافته روی مدل.
این مورد که می گم همیشه نیاز نیست ولی چون نمی دونی کی لازمه و کی نه، شما همیشه انجامش بده. توی همین صفحه ای که بازه اول دکمه ی پنجم از Toolbar رو بزن و بعد از منوی Collision گزینه ی Auto Convex Collision رو انتخاب کن. یه پنل با 3 تا اسکرول باز میشه. اسکرول ها رو تغییر بده و Apply رو بزن. این کار رو اینقدر ادامه بده تا یه مدل ساده از مدلت در بیاد. فقط حواست باشه هرچی اسکرول ها به راست نزدیکتر بشه پردازش مدلت سنگین تر میشه. این Collision برای فیزیک مدلته و اگه نسازیش کوچیکترین مشکلی که پیش میاد اینه که دوربین و کاربر از داخل مدلت رد می شن.:13:
الان به نظرت میاد که اوه اوه چقده کار باید انجام بدم واسه یه ایمپورت ولی چند بار که این کار رو کردی، می بینی اونقد راهم زمان بر و سخت نیس و می شه تو 4-3 دقیقه همه اینارو انجام داد.
2. زبون اصلی توی آنریل Unreal Script هست که فایل هاش تکسته و با هر ادیتور تکستی می تونی کد نویسی کنی. البته 8-7 تا ادیتور هم برای Unreal Script هست ولی من توصیه می کنم اگه کارات سادس از ++Notepad استفاده کنی. اگه خواستی با اون کار کنی باید از سایت خود ++Notepad پلاگین زبون Unreal Script رو بگیری. اگه هم کارت پیچیده تره و یه چیز حرفه ای تر می خوای، باید بری nFringe رو بگیری. یه چنتا مزیت داره از جمله اینکه اجازه می ده توی Visual Studio (که حتما می دونی بزرگترین IDE موجوده) Unreal Script کار کنی.
البته فکر نمی کنم الان نیازی به کد نویسی داشته باشی. چون اینجا یه چیزی داره که اکثر موتور ها نداره: Unreal Kismet . این یه نرم افزاره برای Visual Scripting ، یا اسکریپت نویسی بصری. اینجا می تونی بدون کد نویسی قسمت اعظم طراحی مرحله، گیم پلی و هوش مصنوعی بازیتو انجام بدی بدون یه خط کد نویسی.
اگه باز مشکلی بود بگو.:8: فعلا بای.
tovamohammad
18-04-2010, 22:14
من خودم با ایمپورت مدل مشکل دارم هر کی تا حالا مدل ایمپورت کرده راهنمای کاملش رو بگه ، من خودم هرچی تلاش می کنم اخرش انجین قفل میکنه. یعنی dont send میده.
سلام دوست عزیز
من با ایمپورت مدل مشکلی نداشتم ولی قبل اینکه راهشو بهت بگم این کار رو بکن، چون میگی پیغام Dont Sent می ده، احتمالش زیاده از این باشه:
دوستان یه لطفی بکنن همگی این چند خط رو بخونن چون مشکل متعارفیه و تا حالا خیلی ها پرسیدن:20::
هر زمانی که یه مشکلی از طرف خود UDK براتون پیش میاد، مخصوصا اگه پیغام Send / Dont Send دیدن. این کار رو انجام بدین:
برین توی شاخه ی UDK و مسیر زیر رو برین:
C:\UDK\UDK-xxxx-xx\UTGame\Config
اول یه بکاپ از شاخه ی Config بگیرین که ضرر نداره. حالا همه ی فایل های داخل این شاخه که با UT شروع می شن رو پاک کنین. فقط اونایی که با UT شروع می شن رو. نگران چیزی هم نباشین، به محض اینکه UDK رو باز کنین هر کدوم از این فایلا رو که نیاز داشته باشه، دوباره می سازه.
البته من نمی گم هر مشکلی پیش اومد با اینکار حل میشه، مسئله های دیگه ای هم در بین هست. ولی این کار تو بیش از 80 درصد مواقع مشکل رو حل می کنه.
جناب بسیج شما هم این کار رو بکن اگه مشکلت حل نشد بگو.:8: تا بعد.
اقا tovamohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این جوابی که باسه این اقا دادی درسته ولی جواب مشکل منا ندادی ، من وقتی می خواه ایمپورت کنم انجین قبل می کنه . تا حالا کی خودش مودل ایمپورت کرده. لطفا بهم بگه.
در ضمن من نمی دونم چه کسانی تو این سایت اطلاعاتشون خوبه ، لطفا معرفی کنید ، پیام خصوصی بگید . در ضمن کدومتو تا حالا این دو جلد کتاب انرل رو خونده؟
tovamohammad
18-04-2010, 23:17
اقا tovamohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این جوابی که باسه این اقا دادی درسته ولی جواب مشکل منا ندادی ، من وقتی می خواه ایمپورت کنم انجین قبل می کنه . تا حالا کی خودش مودل ایمپورت کرده. لطفا بهم بگه.
در ضمن من نمی دونم چه کسانی تو این سایت اطلاعاتشون خوبه ، لطفا معرفی کنید ، پیام خصوصی بگید . در ضمن کدومتو تا حالا این دو جلد کتاب انرل رو خونده؟
جواب شما رو که دقیقا تو پست بعدیش دادم.:13:، قرار شد بگی با اون کار مشکلت Send / Dont Send شما حل می شه یا نه.
خب مثلا من ایمپورت کردم، حالا مشکلت با ایمپورت چیه؟
ما اینجا استاد زیاد داریم، شما همینجا که مسائلتو بگی، هم جواب می گیری و هم به درد بقیه می خوره.
اگه منظورت کتابای Mastering Unreal Technology از 3DBuzz هست که من کامل نخوندم، فکر نمی کنم هیچ وقتم بخونم، فقط هر زمان یه قسمتی رو اطلاعات می خوام می رم اون تیکه رو می خونم.
راستی انگار شما قبلا تو کار ترجمه این کتاب بودی، درسته؟ به کجا رسید کار؟
مسئله ای بود بپرس.:8: فعلا.
ترجمه کتاب داره کامل می شه و تا چندین روز دیگه هم 100 صفحه اول که کار تایپشون داره تمام میشه را می زاریم.
مشکل من همون بود که گفتم هر چی می خواهم درخت بازیم رو ایمپورت کنم موقع ایمپورت برنامه قفل می کنه یعنی dont send می ده.
بله جواب داده خواهد شد ، بعدشم من کی گفتم که شما ها جواب ندید ، گفتم که یک تالار باسه خودتون راه ندازین که اینجوری یکی اومد تو سایتتون پشیمون نسه چون باید اول 50 صفحه رو بگرده اگه نبود بعد بیاد و بگه. بعدم استادایی که تو این زمینه اینجا هستا بگین می خواهم باشون صحبت کنم .
جايي هست كه بشه مدل هاي gears of war يا مد هاي ساخته شده سورسش يا ... رو بشه گرفت
سورس تورنمنت رو گرفتم ولي سورس يه بازي سوم شخص ميخوام كسي سراغ داره؟
راستي برا چي هر وقت يه پروژه جديد هم درست ميكني با يه مپ بازي رو اجرا ميكني تفنگ تورنمنت دستشه
نميشه از كد بازي حذف كرد كه بازي بي تفنگ شروع بشه؟
ممنون
خسته نباشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NINJA0098
19-04-2010, 18:25
خوب آموزش وارد کردن تکستچر به udk ::20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NINJA0098
19-04-2010, 18:40
من ایمپورت کردم از 3DS MAX ولی الان 3DS MAX من هیچیو رندر نمیکن(2011)ه اصلا نمیتونم باهاش مدل بسازم فردا تازه میخوام یکی دیگه بخرم دو سه روز دیگه یه آموزش از وارد کردن مدل به آنریل میزارم(ایشالله).
کتابارو اگه مربوط به اسکریپت نویسی رو میگی من تیکه تیکه خوندم(نه کامل).
اونای دیگه رو هم دانلود کردم ولی هنوز نخوندم.چطور؟
منظورت از اطلاعات خوب چی بود؟!!!:9:
tovamohammad
19-04-2010, 18:41
نینجا جان سلام
مثل اینکه یه پست دادی و از پست قبلتر من هم تشکر کردی، ولی جواب پست بعدترم رو ندادی، چی شده؟ با ما قهری؟:31:
NINJA0098
19-04-2010, 18:45
tovamohammad از اونجایی که من شانس ندارم هرجور با این دوتا کاری که برای اسلحه نداشتن پلیر گفتی ور رفتم نشد که نشد
اگه میتونی اون راه سوم رو بگو منتظرمممممممممم:27:
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
کدوم پست؟!!!!
حواسم نبود!!!!:41:
tovamohammad
19-04-2010, 18:52
tovamohammad از اونجایی که من شانس ندارم هرجور با این دوتا کاری که برای اسلحه نداشتن پلیر گفتی ور رفتم نشد که نشد
اگه میتونی اون راه سوم رو بگو منتظرمممممممممم:27:
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------
کدوم پست؟!!!!
حواسم نبود!!!!:41:
هه هه، اشکال نداره
اون دو تا راه هم که یکیش آسپیرینی بود ولی اون راه کدنویسیه کلیه و همیشه جواب می ده، فقط یه مقدار سخته.
این راه آخر خیلی سادست ولی اون روز بلد نبودم، اون پروژه ای که می خوای این کارو براش بکنی باز کن، بعد از منوی View گزینه ی World Properties رو بزن، یه صفحه باز می شه. توی قسمت WorldInfo گزینه ی No Default Inventory For Player رو فعال کن. همین. این طوری هیچ اسلحه ای دست پلیر نیست. البته بقیه ی پیزا مثل HUD آنریل میونده، که اونا رو دیگه اگه می خوای باید از همون راه کلی حل کنی.
تست کن ببین چی میشه؟:8: تا بعد.
خوب مشکل ایمپورت روخودم فهمیدم ، گفتم به شما هم بگم که بدونید ، مشکل از زیادی high poly بودن مدل هست . شما هم اگه همین مشکل را داشتید بدونید که از اینه. البته ممکنه از تکسچرش هم باشه !! چون من این سری تکسچر درخت را داخل 3d max ازش گرفتم و کمی کیفیتش رو بد کردم تا درست شد.
NINJA0098
20-04-2010, 20:18
آقایون کسی این کتاب برنامه نویسی آنریل رو دانلود کرده؟ من از یه لینک که نمیدوم چی بود(قبلا دانلود کرده بودم) الان که میخوام extract کنم pass میخواد کسی لینک دانلود داره؟
با نرم افزارای پیداکردن pass برای winrar هم آزمایش کردم ولی بعد از 12 ساعت کار کرد ن یه pass داد اونم اشتباه.
hesan-555
20-04-2010, 20:49
سلام
من یه تازه کارم و یه هفته هست که دارم با UDK کار می کنم
اگه میشه یه آموزش در باره نحوه ساخت بزی های سوم شخص توی UDK و یا نحوه عوض کردن اسلحه از حالت پیش فرض به حالت دلخواه رو قرار بدید
اگر هم کسی مطالب مفیدی توی آموزش 3DS max داره که در باره طراحی یک کاراکتر کامله رو لطفا لینکش رو بزاره خیلی ممنون میشم
tovamohammad
20-04-2010, 22:30
جايي هست كه بشه مدل هاي gears of war يا مد هاي ساخته شده سورسش يا ... رو بشه گرفت
سورس تورنمنت رو گرفتم ولي سورس يه بازي سوم شخص ميخوام كسي سراغ داره؟
راستي برا چي هر وقت يه پروژه جديد هم درست ميكني با يه مپ بازي رو اجرا ميكني تفنگ تورنمنت دستشه
نميشه از كد بازي حذف كرد كه بازي بي تفنگ شروع بشه؟
ممنون
خسته نباشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
Content یه سری از بازی ها رو می تونی توی بلاگ پیدا کنی:
برای اون اسلحه هم برو از منوی View گزینه ی World Properties رو بزن، یه صفحه باز می شه. توی قسمت WorldInfo گزینه ی No Default Inventory For Player رو فعال کن. همین.
خواهش می کنم. خسته نباشی.:27:
سوالی بود بپرس.:8: فعلا بای.
NINJA0098
21-04-2010, 12:06
سلام
اگه میشه یه آموزش در باره نحوه ساخت بزی های سوم شخص توی UDK و یا نحوه عوض کردن اسلحه از حالت پیش فرض به حالت دلخواه رو قرار بدید
اگر هم کسی مطالب مفیدی توی آموزش 3DS max داره که در باره طراحی یک کاراکتر کامله رو لطفا لینکش رو بزاره خیلی ممنون میشم
خوب برای بازی سوم شخص خودمم فعلا دنبالشم برای عوض کردن اسلحه حالت پیشفرزم هنوز نمیدونم.(یکی نیست بگه حالا چرا جواب دادی:31:) امابرای ساخت کاراکتر دو تا پیشنهاد بهت میکنم اول اینکه برای ساخت کاراکتر برو zbrush رو یاد بگیر دوم اینکه تو که نمیخوای بازی بین المللی فعلا بسازی از مدلای آماده استفاده کن تو اینترنت کلی مدل واسه دانلود و خرید ریخته:46:
tovamohammad
21-04-2010, 12:50
سلام
سلام دوست عزیز
برای بازی سوم شخص که همین الان یه جورایی کار حله. الان دوربین به جای کاراکتر هست که بازی میشه FPS، برای TPS کافیه دوربین رو یه مقدار بیاری عقب تر از کاراکتر. همین.
عوض کردن اسلحه رو هم باید داخل Kismet با نود Change Inventory انجام بدی. اگه هم اسلحه ی جدیدی می خوای به لیست Inventory ها اضافه کنی، باید یه کلاس برای اسلحت بنویسی که از کلاس Inventory یا یکی از فرزنداش مثل UTWeapon یا UDKWeapon ارث ببره. اینم همین.:31:
دیدی که جواب ها خیلی ساده بود. با این همه فکر می کنم شما الان جواب 2 تا سوالتو گرفتی عوضش 10 تا سوال جدید برات پیش اومد. یه توصیه بهت می کنم، قبل از اینکه تصمیم بگیری می خوام فلان کار و فلان بازی رو شروع کنم، اول اطلاعات فنیش رو کسب کن. منبع هم نگران نباش، منابع خودم رو بهت معرفی می کنم. شما به عنوام مثال حتما باید آموزشهای ویدئویی UDK که Zak Parrish از 3D Buzz درست کرده رو ببینی. لینک دایرکتشم اینجا هست:
اگه هم اینترنتت خوب نیست بگو لینک یه فروشگاه بهت بدم.
در مورد کاراکتر هم همون طور که نیجای عزیز گفت باید اول Mudbox یا ZBrush رو در کنار 3Ds Max یا Maya بلد باشی. تا اینجا تازه می شه 40 در صد کار. 40 درصد هم مپینگ، تکسپر و متریال کاراکتر هست. 20 در صد باقیمونده هم میشه ریگینگ و انیمیشن. شما باید یه سری آموزش کامل برای این کار ببینی اول.
کلا سعی کن کار هارو استپ بای استپ پیش بری که هر روز به یه مشکل تازه نخوری.
سوالی بود بپرس. :8:فعلا.
tovamohammad
21-04-2010, 13:03
خوب برای بازی سوم شخص خودمم فعلا دنبالشم برای عوض کردن اسلحه حالت پیشفرزم هنوز نمیدونم.(یکی نیست بگه حالا چرا جواب دادی:31:) امابرای ساخت کاراکتر دو تا پیشنهاد بهت میکنم اول اینکه برای ساخت کاراکتر برو zbrush رو یاد بگیر دوم اینکه تو که نمیخوای بازی بین المللی فعلا بسازی از مدلای آماده استفاده کن تو اینترنت کلی مدل واسه دانلود و خرید ریخته:46:
جناب نینجا مگه بالاخره مشکل اسلحه شما حل نشد؟:13:
با این همه پست بالایی رو هم بخون. یه چیزایی برات توش هست.:8: تا بعد.
NINJA0098
21-04-2010, 13:14
جناب نینجا مگه بالاخره مشکل اسلحه شما حل نشد؟:13:
با این همه پست بالایی رو هم بخون. یه چیزایی برات توش هست.:8: تا بعد.
چرا حل شد ولی یه مشکل جدید برام پیش اومد .
کل برنامه نویسی نرم افزارو تغییر دادم :21: حالا udk ناراحت شد بالا نمی اومد دوباره نصب کردم کلا منوی view و کیسمت رو اجرا نمیکرد:18: دوباره دارم دانلودش میکنم
حالا برای همتون توصیه ای دارم :3::فضولی نکنین :28:
tovamohammad
21-04-2010, 13:19
چرا حل شد ولی یه مشکل جدید برام پیش اومد .
کل برنامه نویسی نرم افزارو تغییر دادم :21: حالا udk ناراحت شد بالا نمی اومد دوباره نصب کردم کلا منوی view و کیسمت رو اجرا نمیکرد:18: دوباره دارم دانلودش میکنم
حالا برای همتون توصیه ای دارم :3::فضولی نکنین :28:
هه هه
لازم نیست کلشو بگیریا. اگه فقط برنامه نویسی بوده، برو شاخه ی Development رو آخرین ورژنشو جدا بگیر. خیلی کوچیکتره. در ضمن باید تنظیمات رو هم ریست کنی که تو چنتا پست عقب تر گفتم چه جوری.
در ضمن اشکال نداره. فضولی کن. فضولی یکی از بهترین روش های خود آموزیه:5:. فقطاز این به بعد قبلش یه بکاپ از UDK بگیر، بعد خود آموزیو شروع کن.:31: فعلا بای.
tovamohammad
22-04-2010, 06:03
آقایون خانوما سلام
بالاخره نسخه ی آوریل UDK اومد.:8: این قدر عقب افتاد که خیلی ها می گفتن Epic نمی خواد این ماه آپدیت بده. ولی الان دیدم حق داشتن اینقدر طول کشیده این ماه، راستش اگه تا آخر ماه نمی داد هم بهش حق می دادم. اگه لیست تغییراتو بخونین می بینین که بیراه نمی گم. حدود 100 ویژگی ریز و درشت اضافه شده و یا بهبود پیدا کرده. راستی حجمشم 150 مگ زیاد شده:31: (قابل توجه دایال آپ داران).
نسخه ی آوریل رو می تونین از لینک زیر بگیرین:
تغییرات رو هم می تونین توی صفحه ی زیر ببینین:
21 مقاله ی جدید این ماه اضافه شده به UDN و 27 مقاله هم آپدیت شدن.
اول می خواستم همه ی تغییراتو براتون نرجمه کنم ولی وقت ندارم، فقط یه چنتا مهماشو بهتون می گم. خودتون بقیشو می تونین تو اون صفحه ببینین که با زبون روانی توضیح داده شده:
سیستم جدید ساختمان که به کاربران اجازه می ده ساختمان ها و شهرهایی که واقعی تر به نظر بیان رو به سرعت بسازن یا ویرایش کنن. اینو قبلا توی پست زیر خبرشو داده بودم:
بازی مثالی UTGame که همراه UDK بود کاملا به بازی UDKGame منتقل شد.
این یکی که من عمرا فکر نمی کردم اجازش داده بشه: همه ی کانتنت هایی که همراه UDK هستند به جز SkeletalMesh ها رو الان می تونین توی بازی های تجاری استفاده کنین.:21: شاید اکثرشو آدم استفاده نکنه به خاطر اینکه بازی کپی به نظر نیاد، ولی من دوست داشتم حداقل AnimeSet ها رو بشه استفاده کرد، چون طبیعی ساختنشون خیلی سخته، که خوشبختانه الان دیگه میشه.
نورپردازی یه سری تغییرات مهم کرده که تو پست بعدی می گم.
یه مپ جدید به UDK اضافه شده به نام GDC_FeaturesDemo.
به Viewport پرسپکتیو، ویژگی هاله های وابسته به عمق اضافه شده. چیزی که قبلا توضیح داده بودم:
یه ویژگی دیگه که خیلی وقت بود منتظرش بودم: تمام قسمت های بومی UTGame یا حذف شدن ، یا به Unreal Script منتقل شدن و یا به UDKBase منتقل شدن. بزرگترین مزیت اینه که الان دیگه میشه این ها رو تغییر داد.
ابزار ترکیب داخل Content Browser:
حدود 10 ویژگی به Attachment Editor که ماه پیش معرفی شد اضافه شده.
فیلتر های جدید در قسمت پکیج Content Browser:
و حدود 100 ویژگی دیگه.:5:
جالبه این موتور با Free بودنش اینقدر بش می رسن، خیلی از موتور های پولی که توی همین تالار بحث میشه، آپدیت های سالیانه ی اینطوری هم نداره چه برسه ماهیانه. هرچند اینقدر موتورش سرتر هست که اگه این آپدیت ها رو نمی داد هم من عمرا حاضر نبودم با یه چیز دیگه عوضش کنم.:8:
با Epic حال می نماییم.:31:
سلام
من وقتی میخوام بویلد کنم نمیتونه اگه زیاد هم صبر کنم واسه بویلد مینویسه بویلد فایلد
البته من یک مقدار درخشندگی نور رو زیاد کردم برای زیباییش با محیطی که میتونه نور بده
اینم عکسش چیکار باید کرد؟
اون اخطارها رو هم نمیتونم ببندم باید اول این صفحه بویلد رو ببندم
NINJA0098
22-04-2010, 12:34
سلام
من وقتی میخوام بویلد کنم نمیتونه اگه زیاد هم صبر کنم واسه بویلد مینویسه بویلد فایلد
البته من یک مقدار درخشندگی نور رو زیاد کردم برای زیباییش با محیطی که میتونه نور بده
شما بايد بريد تو منوي build روي دكمه ي lighting كليك كنيد و بعد تيك light mass رو برداريد و بعد نورا رو بسازي دوباره تو همون منوي buld گزينه ي all path رو كليك كني و بسازي بعد كار ساخت تمومه!!:10:
وقتی میخوام تیک light mass رو بردارم این اخطار رو میده و برنمیداره
tovamohammad
22-04-2010, 14:04
سلام
وقتی میخوام تیک light mass رو بردارم این اخطار رو میده و برنمیداره
سلام
در مورد ارور اول مپ شما Lightmass Importance Volume نداره. یه راه آسپیرینی همونه که تیک رو برداری ولی اینطوری داری نور پردازی خوبی که آنریل داره رو نابود می کنی. اون ارور به این خاطره که هر مپ باید حتما یک Lightmass Importance Volume داشته باشه. برای اینکار بیلدر براش رو بردار، سایزش رو طوری در بیار که کل مرحلت داخلش باشه. تا اینجا یه Cube درست کردی که همه ی مرحله داخلشه. الان باید از منوی Brush بری داخل زیر منوی Add Volume و گزینه ی LightmassImportanceVolume رو انتخاب کنی. همین. راستی با اینکار زمان بیلد نور خیلی کم تر میشه. در ضمن به اون تیک هم سعی کن دست نزنی.
در مورد عکس دوم هم که گذاشتی یه ارور داخلش هست و یه وارنینگ. ارور میگه که مسیر ها ساخته نشدن که برای حلش باید از منوی Build گزینه ی AI Paths رو انتخاب کنی. اینم همین.:31:
وارنینگ هم میگه مپ شما KillZ نداره.توی آنریل هر مپ باید یه Lightmass Importance Volume و یه KillZ Set داشته باشه. برای حل این مورد هم از منوی View گزینه ی World Info رو بزن. یه صفحه باز میشه توی قسمت Zone Info باید برای KillZ یه عدد انتخاب کنی. این عدد یه ارتفاع رو مشخص می کنه که اگه کاربر به اون ارتفاع برسه بازی خود بخود اونو می کشه. اسمش هم از همین گرفته شده. عددش دسته خودته. مثلا من همیشه 2000- می دم. اینم باز همین.:31:
مشکلی بود بگو.:8: تا بعد.
tovamohammad
22-04-2010, 14:11
سلام دوستان
یه مسئله ای هست که لازم دیدم عنوان کنم.
اگه کسی مشکلی با Lightmass Importance Volume داشت خواهشن هی بهش نگین اون تیک Lightmass رو برداره. چند صفحه قبل تر هم دیدم یکی دیگه از دوستان این کارو پیشنهاد داده بود.
شما با این کار عملا دارین نورپردازی خفنی که Unreal 3 داره رو از بین می برین و از نورپردازی Unreal 2 که مال 6 سال پیشه استفاده می کنین. برای حلش راهی که تو پست بالا گفتم رو انجام بدین. اون کار به اضافه ی KillZ کارهای ساده و مهمی هستند که باری هر مپ باید انجام بشه.
راستی دومین مزیت وجود Lightmass Importance Volume کاهش خیلی زیاد زمان بیلد هست. قابل توجه دوستانی که از زمان های بیلد طولانی گله مندند.
فعلا.:8:
واقعا ممنون درست شد
از صبح داشتم با ابزاراش ور میرفتم
tovamohammad
22-04-2010, 14:54
واقعا ممنون درست شد
از صبح داشتم با ابزاراش ور میرفتم
خواهش می کنم.
ولی شما اگه UDK رو روی اصولش یاد نگیری از این جور مشکلات ساده زیاد برات پیش میاد. برای استارت هم می تونی از همون ویدئوهایی که Zak Parrish واسه UDK درست کرده شروع کنی. قبلا آدرس یه فروشگاه رو بهت دادم.
یا از اونجا بگیر یا از سایت خود UDK دانلود کن. رایگانه و لینکاش هم دایرکته. در هر صورت حتما با اونا کار کن.
امیدوارم دیگه زیاد واست مشکل پیش نیاد.:8: فعلا.
tovamohammad
22-04-2010, 15:03
سلام دوستان
اون نسخه ی آوریل UDK رو که گفتم حتما بگیرین. زمانی هم که گرفتین اول مپ جدید GDC_FeaturesDemo که توش هست رو باز کنین و چکش کنین. همون طور که از اسمش پیداس یه سری از ویژگی های موتور که تا حالا ندیدین رو توش استفاده کرده که واسه یاد گیری خیلی خوبه. در ضمن طبیعتش هم زیاده. این عکسارم ازش میذارم واسه اینا که نگرفتن دلشون آب شه:21: عکسا رو بزرگ کنین و ببینین:
اول می خواستم عکس نذارم که بزرگ نشه ولی راستش دلم نیومد اینارو نبینید.:20: اگه دردسر نداشت که اصلا یه ویدئو از مپ در حال اجرا می ذاشتم که اونایی که نمی تونن دانلود کنن ببینن.
فعلا بای.:8:
arealsin
22-04-2010, 19:22
طبیعتش داره طبیعته CryEngine رو کنار میزنه!!:27:
سلام
من یک سوال مبتدی دیگه دارم
چطوری چند تا اتاق بسازم وقتی اتاق میسازم توی همون اتاق اولیه به وجود میاد نمیتونم تکونش هم بدم
و این مدلها و مپهای این موتور رو رو از کجا دانلود میکنید من چند تا مپ داشتم خواستم بیارمش توی این موتور نشد
Dark000prince
23-04-2010, 14:30
من و 2 3 تا از دوستام چند وقته که می خوایم یه تیم تشکیل بدیم و بازی بسازیم .
این تصمیم اگه ابزارش باشه جدیه و می خوایم به مرحله ی در آمد برسونیمش.
من خودم دارم 3d max یاد می گیرم و یه خورده C++ بلدم . ایشالا چیز دیگه ای هم لازم باشه یاد می گیرم .:31:
اونیکی رفقام آهنگ میسازن و photoshop و برنامه نویسی و اینا بلدن .
اگه بخوایم جدی کار کنیم ،
چه زبان برنامه نویسی و چه نرم افزار 3 بعدی لازمه ؟
اگه دانش و توانایی های لازمش رو داشته باشیم ، با این udk میشه بازی ساخت و فروخت ؟
عزیز برای ساخت چند تا اتاق شما وقتی اتاق اولت را ساختی باید براش قرمز رنگ را جابجا کنی و به محلب که می خواهی اتاق بعدی ساخته بشه ببری . اگه هم جابجا نمی شه از بالا تو منو translate را انتخاب کن.
tovamohammad
23-04-2010, 15:16
من و 2 3 تا از دوستام چند وقته که می خوایم یه تیم تشکیل بدیم و بازی بسازیم .
این تصمیم اگه ابزارش باشه جدیه و می خوایم به مرحله ی در آمد برسونیمش.
من خودم دارم 3d max یاد می گیرم و یه خورده C++ بلدم . ایشالا چیز دیگه ای هم لازم باشه یاد می گیرم .:31:
اونیکی رفقام آهنگ میسازن و photoshop و برنامه نویسی و اینا بلدن .
اگه بخوایم جدی کار کنیم ،
چه زبان برنامه نویسی و چه نرم افزار 3 بعدی لازمه ؟
اگه دانش و توانایی های لازمش رو داشته باشیم ، با این udk میشه بازی ساخت و فروخت ؟
سلام دوست عزیز
در مورد سوال آخر، بازی Geras Of War 2 که جایزه ی بهترین بازی تاریخ و بهترین گرافیک بازی های ویدئویی رو گرفت با موتور UE3 نوشتن، که الان جدیدترش همین UDK هست که جلو شماست. می تونی سرچ کنی و عکسها و نقد های بازیشو پیدا کنی. توی موتور های تجاری هم پر استفاده ترین و البته یکی از گرانترین ها همین UE3 هست. که خوشبختانه UDK این قسمت گرانی رو حذف کرده.
شما در صورتی که 1.می خوای کار عالی در بیاری که مشتری حاضر به خریدش باشه، و 2.اهل کار هستی و حاضری سخت تلاش کنی، این موتور بهترین گزینه ی شماست. یکی به دلایلی که بالا گفتم و یکی هم به دلایل مالی. برای بازی Free شما هیچ پولی لازم نیست به Epic Games (سازنده ی UDK) بپردازی. برای بازی تجاری هم این قدر شرایط خوبی داره که من هیچ وقت انتظارشو نداشتم. یه مثال می زنم برات:
شما می یای یه پروژه ی بازی با UDK شروع می کنی. 6 ماه زمان ساخته، توی این 6 ماه هیچ پولی نمی دی. با خیال راحت به ساخت بازیت می پردازی. بعد از 6 ماه تصمیم به فروشش می گیری. 99 دلار باید اول کار بدی برای لایسنس به Epic که ربطی به قسمت مالی نداره و بیشتر مربوطه به قوانین تجاری آمریکا. حالا شما 5000 دلار اولی که در میاری کامل مال خودته، پس نگران حقوق 3-2 نفری که برات کار می کنن نیستی. بعد از این 5000 تا هر چقدر که در بیاری 25 درصدش مال Epic هست، مثلا اگه 3 ماه اول 25000 در آوردی، باید 5000 دلار به Epic بدی. نسبت به موتوری که بهت داده پول ناچیزیه. در ضمن عملا پولی نیست واسه Epic. قبلا اگه می خواستی لایسنسی از Epic بگیری، باید 200000 تا 400000 دلار پیاده می شدی، اون هم اول کار،نه بعد از فروش. این از بحث موتور.
در مورد زبان هم شما اگه UDK انتخاب کردی، اصل برنامه نویسی به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه ++C داره و کلا کسی اگه Java یا ++C بلد باشه، خیلی سریعتر اینو یاد می گیره. البته با خود ++C هم میشه براش کد نوشت ولی در حال حاضر Unreal Script توصیه می شه. اینم از زبان.
در مورد بقیه ی ابزار ها هم شما با هر موتوری که کار کنی، به یه سری ابزار نیاز داری: یه نرم افزار مدلینگ مثل همون 3Ds Max ، یه نرم افزار طراحی دو بعدی که بزرگتریش همون Photoshop هست.یه نرم افزار Sculpting مثل Mudbox یا ZBrush که چون 3Ds کار می کنی، من Mudbox رو پیشنهاد میدم. موزیک و Sound FX هم که خب نرم افزار های خودشو داره. تا اینجا همیشه هست، ولی بسته به سطح کاری که داری، ممکنه به برنامه های دیگه ای هم نیاز داشته باشی مثلا Motion Builder . اینم از ابزار ها.
فقط یه چیز رو بگم، درسته این موتور یه جورایی بهترین موتور موجوده ولی فقط وقتی یه کار عالی می تونی توش در بیاری که هم اطلاعات فنیش رو داشته باشی و هم اهل کار کردن باشی. اطلاعاتش رو نگران نباش، می تونم بهت منابع معرفی کنم، ولی دومیش دیگه با خودته.
در ضمن اگه هنوزم می خوای در مورد موتور های دیگه هم تحقیق کنی الان وقتشه، وسط کار ضرر می کنی.:13:
مشکلی بود بپرس.:8: فعلا بای.
tovamohammad
23-04-2010, 15:27
سلام
من یک سوال مبتدی دیگه دارم
چطوری چند تا اتاق بسازم وقتی اتاق میسازم توی همون اتاق اولیه به وجود میاد نمیتونم تکونش هم بدم
و این مدلها و مپهای این موتور رو رو از کجا دانلود میکنید من چند تا مپ داشتم خواستم بیارمش توی این موتور نشد
سلام
مدل که هر مدلی با پسوند ASE, PSK, DAE, FBX پیدا کنی می تونی بهش بدی. حتی می تونی مدل های دیگه ای هم مثل 3DS پیدا کنی و تغییر فرمت بدی. البته متریاهاشو باید داخل UDK بسازی.
مپ هم که باید داخل خود UDK طراحی کنی، توی همین فروم قبلا صحبتش شده.
در مورد سوالتم، شما آخرش نرفتی اون آموزش ها رو بگیری؟ مگه من نگفتم اینطوری هی برات مشکل پیش میاد؟ هان؟ بفرما، اینم نمونش.
اتاق هم نگرفتم یعنی چی تو هم میسازه؟ یعنی چی نمی تونی تکونش بدی؟ آخه مگه میشه؟
سوالی هم بود این دفه نپرس.:31: اول برو اون آموزشا رو بگیر.:8: تا بعد.
اموزش ها رو ثبت کردم اما تا برم بریزم و بفرسته چند رو زی تول میکشه من خواستم از فرصت استفاده کنم :دی
tovamohammad
23-04-2010, 15:34
اموزش ها رو ثبت کردم اما تا برم بریزم و بفرسته چند رو زی تول میکشه من خواستم از فرصت استفاده کنم :دی
اینترنتت چیه؟ اگه خوبه یه لینک بت بدم واسه این 3-2 روز
اینترنتت چیه؟ اگه خوبه یه لینک بت بدم واسه این 3-2 روز
ذغال سوزه
چه طوری فرمت مپها رو تغییر بدم (این رو که دیگه توی اموزش نگفته) :دی
tovamohammad
23-04-2010, 15:43
ذغال سوزه
چه طوری فرمت مپها رو تغییر بدم (این رو که دیگه توی اموزش نگفته) :دی
یعنی چی؟ می خوای از 3D مثلا بیاری؟ مپارو؟
اگه جوابت مثبته گفتم که تو جواب پستت، مپ رو باید همینجا طراحی کنی، اگه نه بازیت به لعنت ... نمیارزه. دلایلشم قبلا تو همین فروم گفتم.:8: فعلا.
نه از 3d
ببین چند تا مپ دارم که udk نمیتونه اجرا کنه (صفحه سیاه خالی میاد) سه بعدی هم هست میخواستم ببینم راهی هست فرمتشون رو عوض کنم بتونه بشناسه؟
tovamohammad
23-04-2010, 15:55
اگه فرمتش ut3 هست بله، می تونی و فقط لازمه پسوند رو عوض کنی، اگه نه تا جایی که من میدونم چیز دیگه ای رو نمیشه.
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
فرمت T3D هم راستی می شه ایمپورت کرد.
Dark000prince
23-04-2010, 18:49
سلام دوست عزیز
در مورد سوال آخر، بازی Geras Of War 2 که جایزه ی بهترین بازی تاریخ و بهترین گرافیک بازی های ویدئویی رو گرفت با موتور UE3 نوشتن، که الان جدیدترش همین UDK هست که جلو شماست. می تونی سرچ کنی و عکسها و نقد های بازیشو پیدا کنی. توی موتور های تجاری هم پر استفاده ترین و البته یکی از گرانترین ها همین UE3 هست. که خوشبختانه UDK این قسمت گرانی رو حذف کرده.
شما در صورتی که 1.می خوای کار عالی در بیاری که مشتری حاضر به خریدش باشه، و 2.اهل کار هستی و حاضری سخت تلاش کنی، این موتور بهترین گزینه ی شماست. یکی به دلایلی که بالا گفتم و یکی هم به دلایل مالی. برای بازی Free شما هیچ پولی لازم نیست به Epic Games (سازنده ی UDK) بپردازی. برای بازی تجاری هم این قدر شرایط خوبی داره که من هیچ وقت انتظارشو نداشتم. یه مثال می زنم برات:
شما می یای یه پروژه ی بازی با UDK شروع می کنی. 6 ماه زمان ساخته، توی این 6 ماه هیچ پولی نمی دی. با خیال راحت به ساخت بازیت می پردازی. بعد از 6 ماه تصمیم به فروشش می گیری. 99 دلار باید اول کار بدی برای لایسنس به Epic که ربطی به قسمت مالی نداره و بیشتر مربوطه به قوانین تجاری آمریکا. حالا شما 5000 دلار اولی که در میاری کامل مال خودته، پس نگران حقوق 3-2 نفری که برات کار می کنن نیستی. بعد از این 5000 تا هر چقدر که در بیاری 25 درصدش مال Epic هست، مثلا اگه 3 ماه اول 25000 در آوردی، باید 5000 دلار به Epic بدی. نسبت به موتوری که بهت داده پول ناچیزیه. در ضمن عملا پولی نیست واسه Epic. قبلا اگه می خواستی لایسنسی از Epic بگیری، باید 200000 تا 400000 دلار پیاده می شدی، اون هم اول کار،نه بعد از فروش. این از بحث موتور.
در مورد زبان هم شما اگه UDK انتخاب کردی، اصل برنامه نویسی به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه ++C داره و کلا کسی اگه Java یا ++C بلد باشه، خیلی سریعتر اینو یاد می گیره. البته با خود ++C هم میشه براش کد نوشت ولی در حال حاضر Unreal Script توصیه می شه. اینم از زبان.
در مورد بقیه ی ابزار ها هم شما با هر موتوری که کار کنی، به یه سری ابزار نیاز داری: یه نرم افزار مدلینگ مثل همون 3Ds Max ، یه نرم افزار طراحی دو بعدی که بزرگتریش همون Photoshop هست.یه نرم افزار Sculpting مثل Mudbox یا ZBrush که چون 3Ds کار می کنی، من Mudbox رو پیشنهاد میدم. موزیک و Sound FX هم که خب نرم افزار های خودشو داره. تا اینجا همیشه هست، ولی بسته به سطح کاری که داری، ممکنه به برنامه های دیگه ای هم نیاز داشته باشی مثلا Motion Builder . اینم از ابزار ها.
فقط یه چیز رو بگم، درسته این موتور یه جورایی بهترین موتور موجوده ولی فقط وقتی یه کار عالی می تونی توش در بیاری که هم اطلاعات فنیش رو داشته باشی و هم اهل کار کردن باشی. اطلاعاتش رو نگران نباش، می تونم بهت منابع معرفی کنم، ولی دومیش دیگه با خودته.
در ضمن اگه هنوزم می خوای در مورد موتور های دیگه هم تحقیق کنی الان وقتشه، وسط کار ضرر می کنی.:13:
مشکلی بود بپرس.:8: فعلا بای.
خیلی ممنون
اصلا انتظار نداشتم کسی اینطور کامل جواب بده .
در مورد این موتور هم بگم که بقیه موتور ها پولی هستن :31: و این کافیه :31:
یه چند تا سوال پیش اومد
نرم افزار sclupt چیه ؟؟
من فعلا مدلینگ بیشتر بلدم . animating هم باید خوب یاد بگیرم تو 3d max یا اینکه خود این موتور کار انیمیشن رو انجام میده ؟
بازم خیلی ممنون
:40::40:
نه عزیز ، شما باید مدل ها تا داخل 3d max یا مایا یا نرم افزار های دیگه انیمیت کنی و بعد بیاری تو انجین ، اگر نه این انجین که انیمیت نمی کنه . ولی یک امان برای متحرک کردن صورت داره اونم با صدا کار می کنه و برای ایمپورت مدل هم باید از پلاگین مخصوصش استفاده کنی.
Amir_Amir_Amir
23-04-2010, 21:17
دوستان من مدلم رو درست کردم توی Max
وقتی خروجی میگیرم (با همون فرمتهایی که گفتید ) میام ایمپورتشون میکنم تو UDK مدلم ایمپورت میشه ، ولی وقتی میخوام بیارمش توی صحنه و ازش استفاده کنم هیچی نشون نمیده !!!
فقط وایرفریمش رو توی نماهای دیگه میده ولی پرسپکتیو کاملا خالیه ، فقط یه + اضافه میشه ، همین .
چیکار کنم تا مدل کامل لود بشه ؟
tovamohammad
23-04-2010, 21:25
دوستان من مدلم رو درست کردم توی Max
وقتی خروجی میگیرم (با همون فرمتهایی که گفتید ) میام ایمپورتشون میکنم تو UDK مدلم ایمپورت میشه ، ولی وقتی میخوام بیارمش توی صحنه و ازش استفاده کنم هیچی نشون نمیده !!!
فقط وایرفریمش رو توی نماهای دیگه میده ولی پرسپکتیو کاملا خالیه ، فقط یه + اضافه میشه ، همین .
چیکار کنم تا مدل کامل لود بشه ؟
چطوری مدلتو میاری توی مپ؟ دقیق بگو مراحلی که میری رو.
در ضمن چک کن ببین Unreal Static Mesh Viewer مدلتو لود می کنه یانه.
tovamohammad
23-04-2010, 21:34
خیلی ممنون
اصلا انتظار نداشتم کسی اینطور کامل جواب بده .
در مورد این موتور هم بگم که بقیه موتور ها پولی هستن :31: و این کافیه :31:
یه چند تا سوال پیش اومد
نرم افزار sclupt چیه ؟؟
من فعلا مدلینگ بیشتر بلدم . animating هم باید خوب یاد بگیرم تو 3d max یا اینکه خود این موتور کار انیمیشن رو انجام میده ؟
بازم خیلی ممنون
:40::40:
خواهش می کنم. قابلی نداشت. عوضش برام یه Cintiq بخر.:31:
نرم افزار های Sculpting مثل Mudbox و ZBrush برای جزئیات دادن به مدل هستن. توی ساخت بازی استفادشون Normal Baking هست. مثلا شما میای یه آدم طراحی می کنی تو مکس با 5000 ورتکس. اونو توی Mudbox لود می کنی، و با یه سری قلم مثل فتوشاپ ولی توی 3 بعد، بهش جزئیات می دی و نهایتا 100000 یا 150000 ورتکس در میاد. باید از روی این مدل پر جزئیات Normal رو در بیاری. ولی همون مدل Low Poly توی بازی لود میشه.
انیمیشن هم اگه یه چیز تکراری مثل راه رفتن آدم هست، نه، همین الان توی UDK هست. فقط باید به مدلت Bone های خاصش رو اضافه کنی، و البته Skinning هم که همیشه لازمه. اگه هم یه چیز جدید هست، باید انیمیشنش رو داخل مکس در بیاری، ولی دفعه ی اول که لود کردی از این به بعد اگه 10 تا مدل دیگه هم دربیاری که همون انیمیشنو بخوان دیگه لازم نیس زحمتی بکشی و همون انیمیشن اولی رو روش می ندازی.
Amir_Amir_Amir
23-04-2010, 21:34
ایمپورتش میکنم توی یدونه پکیج جدید ، اونجا کامل دارمش ولی تو صحنه نیست .
آره ، این رو هم مطمئنم .
tovamohammad
23-04-2010, 21:36
گفتم چطوری میاری تو مپ نه چطوری ایمپورت می کنی.
در ضمن کامل نه اینطوری که اونو گفتی.:21:
NINJA0098
24-04-2010, 11:09
خوب آموزش ساخت terrain (ساخت فضاي باز)
سلام به همگی دوستان عزیز که دارن تمامی تلاش خودشونا برای پیشرفت بچه ها توی ایران می کنند.
و ممنون از همه آموزش های که توسط اساتید گذاشته شده است. داشتم این تاپیک را مطلاعه می کردم که دیدم.
بچه هادنبال کتابهای آنریل هستند همین طور که همه می دونند کتاب های روی اینترنت همشون انگیلیسی هستند و عصاب فولادین می خواد که این کتاب ها را بخونیم. یه مدتی دنبال منبع برای این موتور می گشتم خوب ولی فارسی جایی ندیدم.تا چند روز پیش دیدم که یکی از کاربر های سایت persian-designers می خواد دوتا کتاب آنریلی که توی مطالب قبلی خوده بچه ها گفتند را ترجمه کنه و برای فروش روی نت بزاره----> یه چیزی (من اصلا قصد تبلیغ ندارم)<------ وچون فارسی هست خیلی خوبه من که خودم با فارسی خیلی بیشتر از انگلیشش حال می کنم فقط این بابا می گه باید تعداد افراد به حد نساب باید برسه تا این کتاب را پخش کنه این طور که خوش می گه حدود 50 نفر حال من خودمم خواستاره این دو تا کتاب هستم ولی فارسیش. از دوستانی که واقعا می خواند آنریل را شروع کنند بد نیست عضو بشند کتابا بخرند و اما در مورد پولشم بگم خودش گفته هرچه تعداد بیشتر بشه قیمت کتاب پایین تر میاد حالا من گفتم به بچه های پی سی ورلد هم گفته باشم ببینم هیچ کدوم نمی خواند فارسی این کتاب ها را داشته باشند؟با تشکر از همه دوتان گل پی سی ورلدی خودم.
سایت خود طرف و تاپیکی که انتقال داده به سایتش:
تاپیکی که در پرشین دیزاینر زده:
دوستان اگه کسی زبانم بلده می تونه کمک این بابا بکنه تا کتا با را زود تر تحویل بده. دمه همگی گرم خوش باشید.
tovamohammad
24-04-2010, 12:42
سلام دوستان
از بس اینجا خبری نبود داشتم پستای قبلی رو مرور می کردم، دیدم پریروز یه قولی داده بودم به شما:
نورپردازی یه سری تغییرات مهم کرده که تو پست بعدی می گم.
خلاصه الان یادم اومد. گفتم انجامش بدم که بدقول نشم، هر چند حتی نمی دونم کسی می خونه یا نه:13:.
سه تا ویژگی به نور پردازی و سایه اضافه شده که چون عکس داره هر کدومو جدا می گم قاطی نشه.
مورد اول - DominantDirectionalLightMovable :
تا الان یه مدل نور داخل آنریل بود به نام DominantDirectionalLight که نور خیلی خفنیه و هر کارت گرافیکی فقط یکی از اینارو ساپورت می کنه، یعنی اگه بیش از یکی از اینا رو توی یه مپ استفاده کردین، باید طوری قرارشون بدین که توی هیچ نقطه ای اشتراک نداشته باشن. بیشترین استفادش هم برای نور شب و روز آسمون بود.
الان کاری که کردن اومدن مثل PointLight و SpotLight یه مدل Movable یا قابل حرکت از این نور رو اضافه کردن، که به درد بخور ترین کاربردش شبیه سازی خورشید یا ماه متحرکه. اگه بازی World Of Warcraft رو رفته باشین، توش یه همچین آسمونی رو شبیه سازی کردن، البته اون Dominant نبود. عکسای زیر هم یه نمونه از این قضیه رو نشون میدن:
tovamohammad
24-04-2010, 13:07
مورد دوم - Changes to previewing unbuilt lighting (تغییرات در پیش نمایش نورهای بیلد نشده) :
تا الان اگه نوری رو تغییر می دادید و یا یک Static Mesh رو جابجا می کردید،تا بیلد بعدی نور، اون آبجکت سیاه می موند. کلا دو حالت ممکنه پیش بیاد:
1. فقط تعداد کمی آبجکت نیاز به بیلد داشته باشن - زمانی پیش میاد که آبجکتی رو حرکت بدین یا تنظیماتش رو تغییر بدین.
2. آبجکتهای زیادی و یا یکی از نور ها نیاز به بیلد داشته باشن - زمانی پیش میاد که نوری رو جابجا و یا ویرایش کنین.
به عنوان مثال این یه صحنه است که داخلش یه DominantDirectionalLight وجود داره:
زمانی که یه تعداد کمی از Static Mesh ها رو جابجا کنین، اون مش ها از سایه های دینامیک استفاده می کنن، در صورتی که تمام آبجکتهای دیگه همچنان سایه ی پیش محاسبه شده دارن و زمان ریل-تایم پردازشی واسشون انجام نمی شه.
و در صورتی هم که نور رو بچرخونین، ادیتور به کل صحنه سایه ی دینامیک میده.
همون طور که می بینین دیگه تا جایی که ممکنه مش ها سیاه نمی شن تا بالاجبار هر بار بخواین نور ها رو بیلد کنین، فقط پردازش یه مقدار سنگین تر میشه.
tovamohammad
24-04-2010, 13:21
این مورد آخریرم سریع بگم تموم شه:
مورد سوم - Dynamically Shadowed Translucency (ایجاد سایه ی دینامیک برای متریال های Translucent) :
دو سناریوی مختلف وجود داره که از Dynamically Shadowed Translucency استفاده می شه:
1. اینو زیاد توضیح نمی دم. همون قدر بگم که برای موهای یه آدم که همیشه Translucent هستن استفاده می شه:
بدون ویژگی جدید:
با وجود ویژگی جدید (به موها دقت کنین):
2. متریال های Translucent با این ویژگی می تونن سایه های دینامیک روی سطوح Opaque رو به ارث ببرن. (ترجمش چه عجیب غریب شد این جمله:31:) برای درک این مورد هم بهترین راه یه مثاله:
بدون ویژگی جدید:
با وجود ویژگی جدید (به سایه ی روی زمین دقت کنین):
--------------------------
خب اینم از قولی که داده بودم. نور پردازی آنریل از نسخه ی آوریل به بعد این ویژگی ها رو داره. نسخه ی آوریل رو توی پست زیر توضیحشو دادم:
فقط عکسها تعدادش زیاد بود، و به خاطر دایال آپ داران عزیز همه ی عکسا رو Jpeg گذاشتم.:20:
امیدوارم رسونده باشم مطلبو.:8: فعلا.
NINJA0098
25-04-2010, 08:19
سلام دوستان
از بس اینجا خبری نبود داشتم پستای قبلی رو مرور می کردم، دیدم پریروز یه قولی داده بودم به شما:
خلاصه الان یادم اومد. گفتم انجامش بدم که بدقول نشم، هر چند حتی نمی دونم کسی می خونه یا نه:13:.
كلا بيكاري ميشيني پستاي قبلي رو ميخوني ؟:46:
خيلي مطالب مفيدي بود در مورد نور ماه من ازش استفاده ميكردم ولي فكر نميكنم خودش در طول بازي چرخه ي شب و ادامه بده (يعني ثابته).البته فكركنم.
تو با speed tree كار كردي؟ من نميتونم مدلاي درخت رو به obj تبديل كنم . ميگه بايد با سايت منبع تماس بگيرم .
اميدي هست بدون تماس مشكلش حل بشه؟:37:
عزیز ببین این speed tree که همراه انجینه فقط فرمتی می ده که باسه انرل هست ، و خروجی به بقیه فرمتا نمی ده. اگه می خواهی به بقیه نوع فرمت ها خروجی بگیری باید و بری کاملشو دانلود کنی. این speed tree از اول باسه ogre بوده که الان به udk نیز ملحق شده.
اما به راحتی می تونی بدن obj کردن بیاری تو انجین . من امتحان کردم و جوابم داده.
Dark000prince
25-04-2010, 15:55
آقا ما تازه دادیم یکی دانلود کرد .
فردا شروع می کنیم که ایشالا در طول زمان بترکونیم :31::31:
مشکلی بود خدمت میرسیم حتما !!
در دسترس باشید :31::31::31:
tovamohammad
25-04-2010, 16:31
تو با speed tree كار كردي؟ من نميتونم مدلاي درخت رو به obj تبديل كنم . ميگه بايد با سايت منبع تماس بگيرم .
اميدي هست بدون تماس مشكلش حل بشه؟:37:
بله آقای بسیج درست می گه. کلا همه ی این Partner Program ها که داخل UDK هست فقط واسه کاربرای UDK رایگانه، مثلا خود SpeedTree ، FaceFX یا Bink Video (و ایشالا Scaleform GFx به زودی) کلی باید بدی واسه لایسنسش ولی توی UDK مجانیه.
اگه Obj می داد که خب دیگه کی می رفت پول بده واسش. ولی توی UDK نیازی به Obj نداری واسش.
آقا ما تازه دادیم یکی دانلود کرد .
فردا شروع می کنیم که ایشالا در طول زمان بترکونیم :31::31:
مشکلی بود خدمت میرسیم حتما !!
در دسترس باشید :31::31::31:
نو پرابلم:31:
Shahroozs2
26-04-2010, 08:58
سلام
من یه تازه کارم و علاقه زیادی به ساخت بازی دارم به نظر شما با UDK Unreal Engine III میتونم یه بازی بسازم؟
سلام
من یه تازه کارم و علاقه زیادی به ساخت بازی دارم به نظر شما با UDK Unreal Engine III میتونم یه بازی بسازم؟
اين كه مي تونيد بازي بسازيد يا نسازيد به خودتون مربوط مي شه ولي موتور آنريل بهترين موتور دنياست كه شما مي تونيد روي اون بهترين بازي هاي دنيا را ژياده سازي كنيد
---------- Post added at 10:55 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
سلام
و يه چيزه ديگه اگه قراره روي اين موتور شروع به كار داريد يه پشت كاره فوق العاده احتياجه خلاصه مطلب كه به پشت كاره خودتون مربوط مي شه.موفق باشيد اگه قراره شروع كني از همين امروز شروع كن
دانلود mesh , textures , anim های بازی gears of wars 2
نمیدونم درسته یا نه یکی که میتونه امتحان کنه
Shahroozs2
27-04-2010, 08:34
سلام
من طبق اموزش اول تو پست 3 وقتی یه اتاق میسازم که تاریکه برا نور دادن به اون دکمه l و کلید سمت چپ موس را نگه میدارم تا نور ایجاد بشه
وقتی روی build all میزنم یه ربع ساعتی میگذره ولی باز build ادامه داره باید چقدر منتظر بمونم؟
tovamohammad
27-04-2010, 09:03
سلام
من طبق اموزش اول تو پست 3 وقتی یه اتاق میسازم که تاریکه برا نور دادن به اون دکمه l و کلید سمت چپ موس را نگه میدارم تا نور ایجاد بشه
وقتی روی build all میزنم یه ربع ساعتی میگذره ولی باز build ادامه داره باید چقدر منتظر بمونم؟
سلام
اون آموزش کامل نیست. شما باید یه LightmassImportanceVolume برای مپت بسازی، حالا چطوری؟ پاراگراف اول پست زیر بهت یاد میده چطوری. بقیه ی پست رو هم اجرا کردی که دیگه چه بهتر:
راستی شما صد ها مشکل به راحتی برات پیش میاد اگه UDK رو به صورت اصولی یاد نگیری، برای این کار باید از ویدئو های زیر شروع کنی و همه شو ببینی:
همه ی ویدئو های اونجا رو دانلود کن و ببین.:8: تا بعد.
من تازه به این انجین گرویدم:31: کار با این انجین راحته؟
لطفا یه کی یه لینکم به ما بده.:11:
mg_mahyar
27-04-2010, 18:46
سلام
یه سوال دارم
میشه با آنریل بازی دو بعدی مثل همسایه جهنمی ساخت؟
یعنی به قول دوستمون کاراکتر رو رندر کنیم و توی موتور بیاریم جوری که سه بعدی به نظر بیاد
ضمنا حجم کار چظور میشه؟ مثل اون بازی کم حجم میشه؟ یا چون با آریل ساخته شده خود به خود حجمش میره بالا
فرض کنید بازی قراره توی یک کامپیوتر با گرافیک 64 بازی بشه
tovamohammad
27-04-2010, 18:52
سلام
ایا این ویدیو های اموزشی که معرفی کردید رو میشه از جایی خرید؟
سلام
یه سایت ایرانی کوچیک هست که اون ویدئو ها رو به علاوه یه سری دیگه برای UDK گذاشته برای فروش البته قیمتی نداره. حدود 10 تا دی وی دی آموزشی گذاشته، همش رو هم 10 تومن نمیشه. اینم لینکه فروشگاه این سایته:
به نظر من همشو بگیر، چیزی نمی شه. با این همه اگه فقط اون ویدئو ها رو خواستی، مطمئن نیستم، ولی فکر کنم اون ویدئو ها همین باشه لینکه تکیش:
می خوای مطمئن شی، زنگ بزن بپرس این همون ویدئو رسمی که تو سایت Epic هست یا نه؟
tovamohammad
27-04-2010, 18:58
من تازه به این انجین گرویدم:31: کار با این انجین راحته؟
لطفا یه کی یه لینکم به ما بده.:11:
به به، چه عجب افتخار دادی آقا کیان؟
از اون چیزی که فکر می کنی، راحت تره. این لینکه دانود UDK:
یه 100 تا ویژگی تو این ریلیز اضافه شده یا تغییر کرده، برو حالشو ببر.
اینم لینکه ویدئو های رسمیش، که حتما حتما باید بگیری:
بگیر ببینم تاحالا آموزش اینطوری دیدی یا نه؟:5: اگه هم نخواستی ویدئو ها رو دان کنی، پست بالاییمو بخون.:8: فعلا.
tovamohammad
27-04-2010, 19:06
سلام
یه سوال دارم
میشه با آنریل بازی دو بعدی مثل همسایه جهنمی ساخت؟
یعنی به قول دوستمون کاراکتر رو رندر کنیم و توی موتور بیاریم جوری که سه بعدی به نظر بیاد
ضمنا حجم کار چظور میشه؟ مثل اون بازی کم حجم میشه؟ یا چون با آریل ساخته شده خود به خود حجمش میره بالا
فرض کنید بازی قراره توی یک کامپیوتر با گرافیک 64 بازی بشه
سلام
به قول من منظورته؟:31:
در مورد حجم که تا جایی که من می دونم حجمش یه مقدار می ره بالا، که خوب به خاطر کیفیتشه.
این روش دوم، که گفتم نتیجش جالبتره، ولی خب حالا اینکه می خوای با UDK دو بعدی بسازی:با این موتور هر بازی می تونی بسازی، ولی چون برای بازی های سه بعدی طراحی شده، ممکنه یه مقدار اذیتت کنه، مثلا باید اکثر قسمتای گیم پلی و کنترل متریال ها رو خودت براش کد بنویسی، آموزش هاشم در ضمن انگلیسیه.
خلاصه نمی دونم راحت بتونی باش این کارو بکنی یا سخت باشه توش.
اون Animated Texture که گفتی رو داره، همین الان برای Particle System ها از همین تکسچرا استفاده می شه.
اینم تا جایی که من می دونستم. دیگه تصمیمش با خودت.:8: تا بعد.
mg_mahyar
28-04-2010, 11:38
خوب ممنون فکر کنم برم سراغ یه موتور که هر دو رو کار میکنه هم دو بعدی هم سه بعدی بهتره تا اینکه از یه موتور سه بعدی بخوام دو بعدی بگیرم.
تورکو فعلا بهترین هست. مگر اتفاقی بیافته.(البته واسه ما)
یه سری فیلم آموزشی هم توی
هست که برای دانلود برید توی این سایتا سرچ کنید لینک میدن اکثر محصولاتو
ممون
عزیز این بستگی به کار شما دراه ، در ضمن این انجین باسه گرافیک 64 اصلا خروجی نمی ده. سیستم پیش نیازش باسه کار با انجین را نگاه کن ، همان را برای اجرا می خواهد. اما اونم تورکو نیست و تراگ هست . کم بگو ترکو !!! من اینجوری که می بینم شما بهتره برید و با تراگ کار کنید چون مثل اینکه شما خیلی باستون sdk مهمه.
Dark000prince
28-04-2010, 12:22
ببخشید من تو همون آموزش اول کلا گیر کردم .
من اتاق رو میسازم ولی با ctrl+s هیچ کاری نمی کنه جون خودم !
من ورژن آپریل رو دارم .
میشه ایمیل یاهو مسنجر بدید ؟ من اینجا تا بیام پست قبلیم رو پیدا کنم و بعد بگردم دنبال جوابش کلی طول میکشه
tovamohammad
28-04-2010, 12:34
ببخشید من تو همون آموزش اول کلا گیر کردم .
من اتاق رو میسازم ولی با ctrl+s هیچ کاری نمی کنه جون خودم !
من ورژن آپریل رو دارم .
میشه ایمیل یاهو مسنجر بدید ؟ من اینجا تا بیام پست قبلیم رو پیدا کنم و بعد بگردم دنبال جوابش کلی طول میکشه
ببین شما اگه UDK رو روی اصولش یاد نگیری، روزی 10 تا از این مشکلا داری. خلاصه تا بیای اولین بازیتو بدی، روانی میشی میره پی کارش.:31:
شما باید قبل از شروع به کار آموزش های UDK رو ببینی. خوشبختانه این موتور ویدئو های زیادی واسش هست، که حتما می دونی سریعترین راه یاد گیری هم همینه. تو پست زیر یه سری ویدئو آدرس دادم، همشو بگیر، جیزی نمی شه.
اگه هم می خوای تا اونا می رسه بیکار نباشی، تو پست زیر آدرس یکی از ویدئو ها رو دادم که می تونی فعلا یه چنتاشو دانلود کنی.
زود بدو برو ویدئو ها رو بگیر، که باید تا یه چند هفته دیگه بازی خفنتو نشونم بدیا.:8: فعلا.
tovamohammad
28-04-2010, 15:49
سلام به همه دوستان
یه چنتا ویدئو در مورد UE3 یه جا دیدم، گفتم بذارم شما هم ببینین. جالبه،یه سری ویژگ های موتور رو نشون می ده، هر کی می تونه بگیره:
قسمت اول - 36 مگ:
قسمت دوم - 24 مگ:
قسمت سوم - 47 مگ:
قسمت چهارم - 38 مگ:
حداقل اون دومیشو بگیرین، خوشتون میاد.:8: تا بعد.
به به، چه عجب افتخار دادی آقا کیان؟
از اون چیزی که فکر می کنی، راحت تره. این لینکه دانود UDK:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه 100 تا ویژگی تو این ریلیز اضافه شده یا تغییر کرده، برو حالشو ببر.
اینم لینکه ویدئو های رسمیش، که حتما حتما باید بگیری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبگیر ببینم تاحالا آموزش اینطوری دیدی یا نه؟:5: اگه هم نخواستی ویدئو ها رو دان کنی، پست بالاییمو بخون.:8: فعلا.
این چی بود. هفصد مگ من تو ایران چه جوری دان کنم؟ جایی نمیش ناتسی بخرم؟
tovamohammad
28-04-2010, 18:46
این چی بود. هفصد مگ من تو ایران چه جوری دان کنم؟ جایی نمیش ناتسی بخرم؟
آره دیگه. موتور خوب این چیزارم داره. حالا شمام ناراحت نباش، عوضش بیشتر از 2000 تا کانتنت آماده مال بازی Unreal Tournament داره، برو حالشو ببر.
می تونی مال چند ماه پیشه شو اینجا بخری 500 (یه بستنی چوبی:31:):
خواستی بگیری یهو ویدئو های مال UDK رو هم همونجا بگیر، 9 تاس فک کنم:
mg_mahyar
28-04-2010, 22:38
عزیز این بستگی به کار شما دراه ، در ضمن این انجین باسه گرافیک 64 اصلا خروجی نمی ده. سیستم پیش نیازش باسه کار با انجین را نگاه کن ، همان را برای اجرا می خواهد. اما اونم تورکو نیست و تراگ هست . کم بگو ترکو !!! من اینجوری که می بینم شما بهتره برید و با تراگ کار کنید چون مثل اینکه شما خیلی باستون sdk مهمه.
torque engine
به نظرم تلفظش تورکو باشه نه تراگ. ولی اگر میگیر خوب ما هم میگیم تراگ.:11:
مرسی بابت اطلاعاتت خوب به نطرم باید اینو حساب کرد که بازی باید روی یه سری کامپیوتر نصب بشه اونا هم اکثرا ایرانی هستن و گرافیک بالایی ندارن غیر از چند درصد خاص. به هر حال ممنون.
tovamohammad
28-04-2010, 23:13
اما اونم تورکو نیست و تراگ هست . کم بگو ترکو !!!
torque engine
به نظرم تلفظش تورکو باشه نه تراگ. ولی اگر میگیر خوب ما هم میگیم تراگ.:11:
دوستان اون نه تورکو هست نه تراگ.:13:
تلفظش هست: (فارسی نمیشه نوشت:31:)
/Torque Pronounciation: /Tork
خوشبختانه الان که سرچیدم، دیدم از اول درست تلفظ می کردم.:5:
کسی هم قبول نداره، اینارو گوش کنه تا مجبور شه قبول کنه::4:
مرسی بابت اطلاعاتت خوب به نطرم باید اینو حساب کرد که بازی باید روی یه سری کامپیوتر نصب بشه اونا هم اکثرا ایرانی هستن و گرافیک بالایی ندارن غیر از چند درصد خاص. به هر حال ممنون.
شما هم امیدوارم با هر موتوری که کار می کنی، یه بازی توپ در بیاری.:8: فعلا.
NINJA0098
29-04-2010, 19:11
عزیز ببین این speed tree که همراه انجینه فقط فرمتی می ده که باسه انرل هست ، و خروجی به بقیه فرمتا نمی ده. اگه می خواهی به بقیه نوع فرمت ها خروجی بگیری باید و بری کاملشو دانلود کنی. این speed tree از اول باسه ogre بوده که الان به udk نیز ملحق شده.
اما به راحتی می تونی بدن obj کردن بیاری تو انجین . من امتحان کردم و جوابم داده.
منم ميارم تو آنريل منتها درخت تمام متريالاشو از دست ميده و برگاشم يه جورايي تك پيكسلي ميشن .
tovamohammad
29-04-2010, 19:39
منم ميارم تو آنريل منتها درخت تمام متريالاشو از دست ميده و برگاشم يه جورايي تك پيكسلي ميشن .
سلام
من که نمی دونم شما از چه طریقی عمل می کنی که بتونم کمکت کنم.:13: شما این کارا که می گم رو به ترتیب بکن تا جایی که مشکلت حل شه:
1. از طریق صفحه ی زیر یه درخت خیلی خیلی ساده طراحی کن. یادت باشه دقیقا به همون روندی که توضیح داده برو جلو.
برو داخل شاخه ی زیر: D:\UDK\UDK-2010-04\Binaries\SpeedTreeModeler\Documentation
دو تا CHM هست، یکیش مدلینگه و یکیشم کامپایلینگ. اون مدلینگ رو باز کن و سمت چپش از شاخه ی مدلینگ همه ی صفحه ها رو بخون. بعد درخت سادتو روی با اون اطلاعت درست کن.
2. با مرحله ی قبلی می شه، اگه نشد، تو همون شاخه CHM دومی رو باز کن و سمت چپ قسمت Compilation Process رو کامل بخون و روش برو جلو.
3. تا اینجا باید مشکلت حل شده باشه ولی اگه 5% هنوز مشکل داری، یه نگاه به صفحه های زیر بنداز:
این یکی رو همشو بخون، کوتاهه:
این یکی هم داخل صفحش Speed رو سرچ کن. دو تا گزینه واسه تنشیم گفته:
این دوتا رو برو. اگه نشد با جزئیات مراحل کارتو بگو. اگه اینا رو کار کردی و نشد بیا باز بپرسا، نیای از تنبلی همین حالا جواب بخوایا، که کلامون میره تو هم.:4:
tovamohammad
29-04-2010, 20:02
سلام به همگی
امروز دیدم یه بازی جدید اومده توی UDK Showcase، اسمش هست Angels Fall First: Planetstorm. بازیش چیزیه که خیلی از ماها حتی فکر ساختنشم واسمون محاله. اینم لینک صفحش:
اینم دو تا شات واسه اینا که حال ندارن برن ببینن:
راستی اونجا یه ویدئو هم هست که می تونین ببینین. اگه کسی می تونه دانلود کنه، البته حجمش از UDK آخری بیشتره،:13: 725 مگ.
عزیز وقتی مدلت را داخل speed tree طراحی کردی حالا SpeedTree 5.0 Compiler را اجرا کن و سپس بر روی session کلیک کن و سپس new را بزن و سپس add trees را بزن ، حالا مدل درختی که ساختی را انتخاب کن و سپس next بزن ، حالا داخل out put folder محل خروجی مدلت را انتخاب کن ، و دقت کن که تیکه create texture atlas خورده باشه . بعد finish را بزن.
حالا انجین را اجرا کن و درختی را که اکسپورت کردی را با تکسچر ها همراهش بیار تو انجین . از تکسچر ها هم متریال بساز و سپس رو مش ( درخت ) دو بار کلیک بزن تا صفحه speed tree باز بشه از داخل اون از قسمت material ها متریال هایی را که از تکسچر ها ساختی را بش بده. فقط دقت کن هر متریالی را درست به همون قسمتش بدی.
در ضمن دقت کن ک تکسچر برگ اون را باید موقع متریال کردن mask کنی تا موقعی که به درخت می دی درختت برگهاش درست باشن . این هم یک نمونه که اوردم داخل انجین البته درخته را از sample های speed هست . حوصله نداشتم یکی بسازم.
می گم ای بوک نداری؟ این ویدئو خیلی حجمشون زیاده. من با بدبختی نشستم خودشو دانلود کردم ولی این آموزش ها رو دیگه نمی تونم. شما منبع کم حجم تر سراغ نداری؟
tovamohammad
01-05-2010, 19:28
می گم ای بوک نداری؟ این ویدئو خیلی حجمشون زیاده. من با بدبختی نشستم خودشو دانلود کردم ولی این آموزش ها رو دیگه نمی تونم. شما منبع کم حجم تر سراغ نداری؟
من چند بار باید به شما بگم که اگه خط نداری برو اینا رو بخر. 1000 تومنه دی وی دیش، خیلی زیاده یعنی؟
در ضمن رفتی بگیری 9 تاس فک کنم دی وی دی های UDK ش. همشو بگیر. هر چند احتمالا باید بازم بگم به شما.:13:
سلام به همه
کارت گرافیک باید چقدر باشه؟
?1gig:41:
سلام به همخ:40:
این نرم افزار چقدر کارت گرافیک لازم داره؟؟؟:41:
داخل سایت ایران رز چند تا ایبوک مقدماتی هم پیدا میکنی . تو تالار را نگاه کن. ولی دیگه دنبالشون نوشته نشده . به دلایلی . ولی فکر کنم فعلا کارت را راه بندازه . ولی اگه واقعا نمی خواهی فیلم ها رو ببینی ، سوالاتتو بپرس ، من خودم باست میگم. فقط قبل از اینکه چیز دیگه ای بگی برو و اون ایبوک ها را حد اقل بخون.
من چند بار باید به شما بگم که اگه خط نداری برو اینا رو بخر. 1000 تومنه دی وی دیش، خیلی زیاده یعنی؟
در ضمن رفتی بگیری 9 تاس فک کنم دی وی دی های UDK ش. همشو بگیر. هر چند احتمالا باید بازم بگم به شما.:13:
خودش رو نشستم دان کردم ولی ویدئو هاش بابای آدم رو درمیاره:31: راستی چه طور یه مدل باید گذاشت تو یه روم؟
سلام دوستان . کسی می دونه که کتاب mastering unreal شماره 3 اش کی میاد ؟؟؟!
tovamohammad
02-05-2010, 19:45
خودش رو نشستم دان کردم ولی ویدئو هاش بابای آدم رو درمیاره:31: راستی چه طور یه مدل باید گذاشت تو یه روم؟
این هم برای دفعه ی فکر کنم چهارم: شما برو اون ویدئو ها رو از اون سایته بخر اگه خطت جواب نمیده. یک کلام راحتت کنم، اگه اون ویدئو ها رو نگیری، UDK هم یاد نمی گیری، خلاص.
این یه موردو فقط بهت می گم، ولی بعدش باید اون ویدئو ها رو کار کنی. شما از این مسیر Content Browser رو باز کن:
View Menu -> Browser Windows -> Content Browser
بعد اون مدلی که می خوای رو پیدا کن و انتخابش کن، وقتی انتخاب شد دورش یه کادر زرد رنگ اضافه می شه. حالا چنتا کار می تونی بکنی. ساده تریش اینه که وقتی Viewport پرسپکتیو انتخابه، کلید S رو نگه میداری و روی محل مورد نظرت کلیک می کنی.
شما اون ویدئو ها رو بگیر، پاش که بشینی توش برا همین کار هم 4-3 تا راه نشونت می ده.
دفعه بعد بدون ویدئو نیای اینجا ها!:47: فعلا بای.
tovamohammad
02-05-2010, 20:44
سلام دوستان . کسی می دونه که کتاب mastering unreal شماره 3 اش کی میاد ؟؟؟!
سلام
قراره سه ماهه دیگه بیاد، 28 July، اگه باز عقب نیافته، و فقط هم در مورد Unreal Script هست. البته از اول قرار بود 4 ماه پیش بیاد، ولی دو بار عقب افتاده، فکر می کنم واسه اینکه می خوان بیارنش روی UDK اینقدر طول کشیده، چون همون موقع آماده بوده.
در ضمن از 4-3 ماهه پیش نصفه از کتاب به صورت Free تو سایت Epic هست،یعنی نصفه از 50 دلار رو Free گذاشته. برو حالشو ببر.:5: کلش 14 چپتره به علاوه ی 3 تا پیوست، که 7 تا چپترش همین الان در دسترسه.
اینم فقط به خاطر تو.:31: تا بعد.:8:
tovamohammad
02-05-2010, 20:54
سلام به همه
کارت گرافیک باید چقدر باشه؟
?1gig:41:
سلام به همخ:40:
این نرم افزار چقدر کارت گرافیک لازم داره؟؟؟:41:
سلام دوست عزیز
اولا که معیار مقایسه ی کارت گرافیک Gig نیست،:31: دوما Requirements اینه:
Minimum:
Windows XP SP2 or Windows Vista
2.0+ GHz processor
2 GB system RAM
SM3-compatible video card
3 GB free hard drive space
Recommended for Content Development:
Windows Vista 64 SP2
2.0+ GHz multi-core processor
8 GB system RAM
NVIDIA 8000 series or higher graphics card
Plenty of HDD space
برای خود UDK فقط مهمه که کارتت شیدر مدل 3 رو ساپورت کنه، همین.:8: فعلا.
EbiPenMan
02-05-2010, 21:50
سلام .
من می خوام از فونت فارسی استفاده کنمو تو انجمنش یه سرچ زدم و این پست و دیدم.
سوالم اینه: این کلاس hud چیه که باید فونت hud توش و با فونت خودم تغییر بدم.
اگه زحمتی نیست یه توضیح می دید؟
بعدشم یه سول دیگه : من یه مپ تو 3dmax ساختم وقتی با actorx اکسپورت می کنم برای udk کل مپم رو یه آبجکت می کنه و من نمی تونم تو udk متریال و تکسچر جدا به هر شی بدم.
آیا باید هر قطعه مپم رو جدا جدا اکسپورت کنم؟ اگه آره که پدرم هم برای اکسپورتش و هم برای تنظیم جاش توی udk در میاد؟
سلام .
بعدشم یه سول دیگه : من یه مپ تو 3dmax ساختم وقتی با actorx اکسپورت می کنم برای udk کل مپم رو یه آبجکت می کنه و من نمی تونم تو udk متریال و تکسچر جدا به هر شی بدم.
آیا باید هر قطعه مپم رو جدا جدا اکسپورت کنم؟ اگه آره که پدرم هم برای اکسپورتش و هم برای تنظیم جاش توی udk در میاد؟
عزیز شما باید مدلت را کامل داخل تری دی مکس تکسچر کنی ) اونم با فرمت .ase از اکتر ایکس برای اکسپورت کاراکتر یا مدل هایی استفاده میشه که انیمشن قراره بگیرن ، و وقتی با اون اکسپورت کنی باید تکسچرش هم uv باشه ، یعنی یک تکسچر یکتیکه . بعد مدلت را اکسپورت میکنی تو انجین . وقتی مدلت را ایمپورت کردی تکسچر ها رو هم بیار و از شون متریال بساز. حالا روی مدلت دبل کلیک کن. داخل سمت چپ زیر مجموعه lod info را باز کن تا به 0متریال ها برسی ، حالا اگه دقت کنی به تعدای که داخل تری دی مکس بش تکسچر دادی جای دادن متریال بت داده ، شکل را نگاه کن ، مثلا این سه تا تکسچر داخل تری دی مگس یا مایا گرفته. باسه دادن متریال ها متریال را انتخاب کن و روی فلش جلوی material داخل پنجره statc mesh کلیک کن.
tovamohammad
03-05-2010, 13:25
سلام .
سلام
راجع به اون مپ که چند بار توی این تاپیک بحثش شده، شما هیچ وقت نباید یه مپ رو بیرون UDK طراحی کنی، هیچ وقت. دلایلش هم توی همین تاپیک گفته شده. کلا شما عادتت بشه قبل اینکه شروع کنی، اول اطلاعات لازم رو کسب کنی، ببین شما الان 2 ساعت اون اول سرچ نکردی، حالا کار یه هفتت از بین رفته، اگه هم بخوای حلش کنی، باید یه هفته دیگه وقت بذاری.:41:
---------------------------------------
در مورد HUD هم:
من فونت فارسی تست نکردم، ولی اگه گفتن با HUD کارت راه می افته، به تستش می ارزه. HUD به کلیه ی نوشته ها، تکسچر ها و حتی کرسر موس گفته می شه که توی زمان های خاصی به کاربر نمایش داده می شه. مثلا توی یه بازی اکشن، عکس ها و نوشته هایی که جون بازیکن و مهماتش رو روی صفحه نشون می دن، جزئی از HUD هستن.
HUD توسط یه کلاس کنترل می شه که اصطلاحا بهش می گن همون کلاس HUD که شما پرسیدی. اگه می خوای تغییری توی کلاس HUD بدی باید Unreal Script بلد باشی، با یکی دو صفحه هم نمی شه اگه نه خودم بهت می گفتم چه جوری. با این همه من یه توضیح کلی می دم ، هر جاشو بلد نبودی، اون تیکه رو جدا سرچ کن تا اطلاعات به دست بیاری:
شما باید یه کلاس برای بازیت بنویسی که از کلاس GameInfo یا یکی از فرزندهاش ارث برده باشه:
بعد داخل قسمت DefaultProperties این کلاس باید بهش HUD جدیدت رو معرفی کنی:
که اینجا PersianGame اسم بازیت هست و PersianHUD اسم کلاس HUD جدیدت. تا اینجا به بازیت فهموندی که به جای HUD آنریل از HUD جدید استفاده کنه. حالا تنها کاری که باید بکنی اینه که HUD جدید رو تعریف کن. این کلاس باید از کلاس GameHUD یا از یکی از فرزند هاش ارث برده باشه:
دیگه داخل این کلاسو خودت یه چرخی بزن یاد بگیر. مهمترین چیزی هم که لازمه واست، آبجکت Canvas هست، مثلا با متد Canvas.DrawText می تونی یه نوشته روی صفحه بیاری.
اگه هم Unreal Script اصلا بلد نیستی، اینجا دو سری آموزش گذاشته:
امیدوارم کارت راه بیافته.:8: تا بعد.
عزیزان ، هر کی تا حالا ورژن جدید را دانلود نکرده ، نکنه ، یا من باش مشکل دارم یا مشکل داره ، اخه نمی تونم باش تغییر اندازه بدم ، وقتی رو فیلد تغییر اندازه کلیک می کنم ، هیچ اتفاقی نمی یفته؟!!!
به شما هم نصیحت می کنم دانلود نکنید. چون این نسخه در عوض پیشرفتا پس رفتم داشته.
tovamohammad
03-05-2010, 22:18
دوستان هر کی می خواد این ورژن آپریل رو بگیره، نگران نباشه. من همون روز گرفتمو تستش کردم، هیچ مشکلی هم تا الان باش نداشتم.
عزیزان ، هر کی تا حالا ورژن جدید را دانلود نکرده ، نکنه ، یا من باش مشکل دارم یا مشکل داره ، اخه نمی تونم باش تغییر اندازه بدم ، وقتی رو فیلد تغییر اندازه کلیک می کنم ، هیچ اتفاقی نمی یفته؟!!!
به شما هم نصیحت می کنم دانلود نکنید. چون این نسخه در عوض پیشرفتا پس رفتم داشته.
دوست عزیز این نسخه هیچ مشکلی با تغییر سایز نداره، من با هر دو سه متدش کار کردم، هیچ مشکل هم نداشتم، هر مشکلی هست از سیستم یا نصب شماست.
در ضمن شرکتی مثل Epic که نمیاد یه ریلیز بده با یه همچین اشکال ضایعی که، حتی با اینکه Beta هست. شما هم بچه ها رو به شک ننداز.:13: در ضمن این نسخه تا جایی که من دیدم هیچ پسرفتی نداشته.:44:
شما هر وقت به مشکلی بر خوردی اول تو فروم UDK یه گشتی بزن، اگه دیدی بقیه هم مشکل دارن، اونوقت بیا به بچه ها نصیحت کن. باشه؟:20:
ninja man
04-05-2010, 18:45
سلام من نمیتونم که udk رو نصب کنم میگه باید net frame 3.5 sp 1رو نصب کنی من نصب کردم ولی باز هم میگه باید دانلود کنی؟
ninja man
04-05-2010, 19:06
:42:سلام من نمیتونم udk رو نصب کنم میگه باید net frame 35 sp 1 باشه من نصب کردم ولی باز هم نشد:41:
tovamohammad
04-05-2010, 21:10
سلام من نمیتونم که udk رو نصب کنم میگه باید net frame 3.5 sp 1رو نصب کنی من نصب کردم ولی باز هم میگه باید دانلود کنی؟
:42:سلام من نمیتونم udk رو نصب کنم میگه باید net frame 35 sp 1 باشه من نصب کردم ولی باز هم نشد:41:
سلام
اگه مطمئتی Net Framework 3.5 sp1. نصب داری، باید بسته به ورژن ویندوزت یه آپدیت از مایکروسافت نصب کنی:
البته ویندوز 7 نیاز به هیچ کدوم نداره.:5:اگه اینو زدی و باز نشد، اون Net. ای که زدی این ورژن نبوده، اگه اینطور بود، از مسیر زیر دانلودش کن:
NINJA0098
06-05-2010, 18:09
عزیز وقتی مدلت را داخل speed tree طراحی کردی حالا SpeedTree 5.0 Compiler را اجرا کن و سپس بر روی session کلیک کن و سپس new را بزن و سپس add trees را بزن ، حالا مدل درختی که ساختی را انتخاب کن و سپس next بزن ، حالا داخل out put folder محل خروجی مدلت را انتخاب کن ، و دقت کن که تیکه create texture atlas خورده باشه . بعد finish را بزن.
حالا انجین را اجرا کن و درختی را که اکسپورت کردی را با تکسچر ها همراهش بیار تو انجین . از تکسچر ها هم متریال بساز و سپس رو مش ( درخت ) دو بار کلیک بزن تا صفحه speed tree باز بشه از داخل اون از قسمت material ها متریال هایی را که از تکسچر ها ساختی را بش بده. فقط دقت کن هر متریالی را درست به همون قسمتش بدی.
در ضمن دقت کن ک تکسچر برگ اون را باید موقع متریال کردن mask کنی تا موقعی که به درخت می دی درختت برگهاش درست باشن . این هم یک نمونه که اوردم داخل انجین البته درخته را از sample های speed هست . حوصله نداشتم یکی بسازم.
منم میارم متریالم میدم منتها متریالا غیر واقعین از bump استفاده میکنم ولی بازم به کیفیت تو خود speed tree نیستن
خوب منم این مشکل را داشتم ، و فهمیدم باید چیکار کنی ، اگه ورژن اپریل انجین رو داری برو و متریال هایی که باسه تکسچر ها ساخته را نگاه کن . علت بر میگرده به همنو بس. من نگاه کردم باسه یک برگ کلی چیز به هم وصل کرده . خودت باید ببینی ، بازم اگه نداری ورژن جدیدشو بگو تا یک خلاصه مطلبی از این تو یک مقاله بنویسیم ، بقیه هم استفاده کنن.
NINJA0098
06-05-2010, 19:11
خوب منم این مشکل را داشتم ، و فهمیدم باید چیکار کنی ، اگه ورژن اپریل انجین رو داری برو و متریال هایی که باسه تکسچر ها ساخته را نگاه کن . علت بر میگرده به همنو بس. من نگاه کردم باسه یک برگ کلی چیز به هم وصل کرده . خودت باید ببینی ، بازم اگه نداری ورژن جدیدشو بگو تا یک خلاصه مطلبی از این تو یک مقاله بنویسیم ، بقیه هم استفاده کنن.
من من ورزن جدیدو ندارم اگه یه مطلب بزاری فکرمیکنم همه استفاده کنن
پیام خصوصی رو نخوندی؟
سلام
کسی هست یه سری منبع آموزشی برای انریل اسکریپت به من بده . خیلی ممنون میشم .
tovamohammad
13-05-2010, 07:12
سلام
کسی هست یه سری منبع آموزشی برای انریل اسکریپت به من بده . خیلی ممنون میشم .
سلام دوست عزیز
هنوز که هیچ منبع جامعی واسه آنریل اسکریپت نیست، یه کتابه که قراره 2 ماهه دیگه بیاد.
با این همه فعلا این دو جا رو کار کن، بهترین منابع موجوده:
اینجا برو تو قسمت Unreal Script ، کلا 14 تا مقالست، 7 تای اول مرجع Unreal Script هست و 7 تای بعدی که نوشته Mastering Unreal Script، یه تعدادی از چپتر های همون کتابه که قراره بیاد، البته الان روی UE3 که یه سری فرق جزئی فقط داره.
این هم یه وبلاگه که دو تا توتاریال گذاشته،یاد می ده چه جوری یه بازی جدید رو شروع کنی.
یه چنتا سایت دیگه هم یه خورده کار کردن ولی فعلا بهتریاش همیناست که بهت گفتم.:8: فعلا.
ali_2021
13-05-2010, 11:07
سلام به همگي.يه سوال دارم خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد ! ميخوام در زمان اجراي بازي يه آبجكت جديد توي مكان دلخواه ايجاد بشه.همين طور در زمان اجرا بشه يه انيميشن براي اون شيي ساخت (matهnee).خواستم ببينم امكانش هست ؟ اگه هست يه راهنمايي بكنيد !:40:
به شدت كارم گير !
اینا چین؟:
UI Sences
Crowds
frunctuned static mesh
kismet
particles
cinematic
tovamohammad
13-05-2010, 16:23
اینا چین؟:
UI Sences
Crowds
frunctuned static mesh
kismet
particles
cinematic
آقا کیان از دستت خیلی ناراحتم،:44: معلومه نرفتی اون ویدئو ها رو بگیری. مگه با هم قرار نذاشتیم؟:45:
در نتیجه خلاصه می گم، تو اون ویدئو اولیه که بگیری همشو آموزش می ده.
اولی و دوتای آخر که تو همه موتورا هست:
UI Scenes اکثر تصاویر دو بعدی که روی مانیتور می بینی هست، مثلا توی نقشه های آنریل که تو UDK هست، اونجا ها که جون یا مهماتتو نشون می دن، UI Scene هست، می تونی توی Content Browser نمونه هاشو باز کنی ببینی.
Particle System همونه که شما تو گیم استودیو و اینا بهش می گید سیستم ذره ای، واسه دود، آتیش، بارون، برف و البته هر افکت عجیب و غریبی که تو بازیا می بینی مثل انواع انفجار یا مواد مذاب.
Cinematic همون طور که از اسمش معلومه قسمت های سینمایی کار هست، مثل انیمیشن های بین مراحل.
Crowd، Fractured Mesh و Kismet هم فقط بعضی از موتورهای تجاری دارنش، جالبه بهت بگم بعضیاشو حتی کرای انجین هم نداره:5::
Crowd یه سیستمیه که باهاش هوش مصنوعی های دسته جمعی رو کنترل می کنن، فرض کن می خوای تو بازیت یه تعداد سیاهه لشکر داشته باشی، باید از این استفاده کنی، یا مثلا آدمایی که تو GTA همین طور تو شهر می چرخن یا یه کار تکراری رو انجام می دن Crowd هستند.
Fructured Mesh به مشی گفته میشه که قابلیت شکستن داشته باشه، مثلا توی Gears Of War اون دیوار ها و ستون هایی که می تونستی با تیر خردشون کنی، Fractured Mesh هست. اگه Bad Company 2 هم رفته باشی، همه مشاش اینطوریه. ساختنشم کاری نداره، تو UDK کار 10 ثانیست.:21:
Kismet ادیتور اسکریپت نویسی بصری هست، معنیش اینه که می تونی 50-40 درصد گیم پلی بازیت و 95 در صد طراحی مرحلت رو بدون یه خط کد نویسی انجام بدی :27:. چیزی که شما توی موتورایی که کار کردی ندیدی.
جدی می گم. این دفعه قبل هر سوالی اول اون ویدئو ها رو ببین.
سلام دوست عزیز
هنوز که هیچ منبع جامعی واسه آنریل اسکریپت نیست، یه کتابه که قراره 2 ماهه دیگه بیاد.
با این همه فعلا این دو جا رو کار کن، بهترین منابع موجوده:
اینجا برو تو قسمت Unreal Script ، کلا 14 تا مقالست، 7 تای اول مرجع Unreal Script هست و 7 تای بعدی که نوشته Mastering Unreal Script، یه تعدادی از چپتر های همون کتابه که قراره بیاد، البته الان روی UE3 که یه سری فرق جزئی فقط داره.
این هم یه وبلاگه که دو تا توتاریال گذاشته،یاد می ده چه جوری یه بازی جدید رو شروع کنی.
یه چنتا سایت دیگه هم یه خورده کار کردن ولی فعلا بهتریاش همیناست که بهت گفتم.:8: فعلا.
سلام
خیلی ممنون . ولی من قبلا این ها رو دیدم تو همین تاپیک دیدم ! آخه من قبل این که چیزی بپرسم کل پست ها رو خوندم . چیز کامل تری ندارید ؟
NINJA0098
14-05-2010, 08:27
سلام
خیلی ممنون . ولی من قبلا این ها رو دیدم تو همین تاپیک دیدم ! آخه من قبل این که چیزی بپرسم کل پست ها رو خوندم . چیز کامل تری ندارید ؟
چيز كاملتري فعلا وجود نداره اگه خيلي عجله داري بايد بري و تو فروم epic يا سايتاي ديگه مثل beyondunreal بگردي و بپرسي تا بهت ياد بدن.(پدر آدمو در ميارن تا جواب بدن)
ali_2021
14-05-2010, 09:38
سلام به همگي.يه سوال دارم خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد ! ميخوام در زمان اجراي بازي يه آبجكت جديد توي مكان دلخواه ايجاد بشه.همين طور در زمان اجرا بشه يه انيميشن براي اون شيي ساخت (matهnee).خواستم ببينم امكانش هست ؟ اگه هست يه راهنمايي بكنيد !
به شدت كارم گير !
كسي نميتونه كمك كنه؟
mr_sasma
14-05-2010, 12:08
سلام.
بالاخره تموم شد. واقعآ کار سخت و طاقت فرسایی بود و تعجب می کنم که چه طور تونستم این کار رو انجام بدم و موفق بشم. من تازه عضو شدم و نشستم و از اول این تاپیک تا اینجا رو کامل مطالعه کردم. انصافآ تصدیق کنید که کار شاقی کردم. :20:
یه نکته تو پستا برام جالب بود که می گم.
جناب tovamohammad هر چند تا پست یک بار مجبور شده بود بگه که اگه می خواید اصولی یاد بگیرید ویدئوهای 3DBuzz رو بگیرید و ببینید. می خواستم بگم که این قدر ایشون رو حرص ندید. خب برید ببینید دیگه. من خودم یادگیری با UDK رو با اون شروع کردم و باید بگم تا اینجا خیلی اصولی یاد گرفتم و بسیاری از مشکلاتی که دوستان بهش برخوردن رو نداشتم.
از حالا به بعد هر وقت سوالی داشتم میام اینجا.
ممنون.:11:
tovamohammad
14-05-2010, 12:55
سلام به همگي.يه سوال دارم خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد ! ميخوام در زمان اجراي بازي يه آبجكت جديد توي مكان دلخواه ايجاد بشه.همين طور در زمان اجرا بشه يه انيميشن براي اون شيي ساخت (matهnee).خواستم ببينم امكانش هست ؟ اگه هست يه راهنمايي بكنيد !:40:
به شدت كارم گير !
سلام دوست عزیز
این کار که می خوای چند راه داره، ساده تریش اینه که می گم:
توی Kismet اول یه نود ActorFactory بذار، بعد یه Factory از نوع ActorFactoryRigidBody داخلش ایجاد کن، حالا تنها کاری که باید بکنی، اینه که توی خصیصه ی Static Mesh مدلت رو وارد کنی. همین.
اینم به خاطر اینکه به شدت مشکلت حل بشه.:31: مشکلی بود بگو.:8: فعلا.
-------------------
راستی نمی دونم چرا پستت بعد از پستهای بعدی اومدی تو ترد. عجیبه.
در ضمن اگه خارجکی می نویسی باید بگی Creating an object AT runtime/real-time.
parvizamd
14-05-2010, 13:04
محمد جان ساختار برنامه نویسی این موتور مانند Quest3d کانال کشیه؟
tovamohammad
14-05-2010, 14:14
محمد جان ساختار برنامه نویسی این موتور مانند Quest3d کانال کشیه؟
من Quest کار نکردم، ولی با توجه به چیزهایی که شنیدم نه، مثل اون نیست.:13: کوئست یک انجین نیست (از لحاظ فنی می گم، اگه نه باهاش بازی هم ساخته میشه) کوئست یه نرم افزاره واسه Visualization و Simulation. کسایی که می خوان این کار هارو بکنن، به طور معمول برنامه نویس نیستن و فقط طراحند، پس نباید مجبور به برنامه نویسی باشن، برای همینه که این سیستم توی Quest پیاده شده.
ولی قضیه Kismet فرق می کنه. هیچ انجینی نمی تونه بدون زبون برنامه نویسی باشه، UDK هم از این قاعده مستثنا نیست، و دوتا زبون داره:
این برای برنامه نویساست، با این همه، غالب انجین های تجاری یه سیستم بدون کد نویسی هم برای طراح مرحله دارن. مثلا توی UDK اسمش هست Unreal Kismet و توی CryEngine اسمش هست Flow Graph Editor.
دقت کن که برنامه نویسی بازی با Unreal Script و طراحی مرحله با Kismet. اینا دو سیستم مجزان و نمی تونن جایگزین هم بشن. اولی برای Programmer و دومی واسه ی Level Designer هستش.
دلیل این کار هم اینه که این انجین یه انجین تخصصیه، نه مثل بقیه انجین هایی که تا الان دیدی (اسم نمی برم:31:)، در نتیجه اینجا غالب Level Designer ها برنامه نویس نیستن و غالب برنامه نویس ها هم Level Designer نیستن، پس ابزاری وجود نداره که واسه هر دو خوب باشه و باید یه سیستمی تو این انجین تعبیه می شد، که هر دو بتونن در کمال راحتی باهاش کار کنن.
سوالی بود بپرس.:8: فعلا.
tovamohammad
14-05-2010, 14:34
سلام.
بالاخره تموم شد. واقعآ کار سخت و طاقت فرسایی بود و تعجب می کنم که چه طور تونستم این کار رو انجام بدم و موفق بشم. من تازه عضو شدم و نشستم و از اول این تاپیک تا اینجا رو کامل مطالعه کردم. انصافآ تصدیق کنید که کار شاقی کردم. :20:
یه نکته تو پستا برام جالب بود که می گم.
جناب tovamohammad هر چند تا پست یک بار مجبور شده بود بگه که اگه می خواید اصولی یاد بگیرید ویدئوهای 3DBuzz رو بگیرید و ببینید. می خواستم بگم که این قدر ایشون رو حرص ندید. خب برید ببینید دیگه. من خودم یادگیری با UDK رو با اون شروع کردم و باید بگم تا اینجا خیلی اصولی یاد گرفتم و بسیاری از مشکلاتی که دوستان بهش برخوردن رو نداشتم.
از حالا به بعد هر وقت سوالی داشتم میام اینجا.
ممنون.:11:
سلام
خسته نباشی، خدا قوت:31:
اون نکته هم ممنون، درسته، حتی یکی از دوستانو 3 یا 4 بار بهش گفتم، جالبه هنوزم نرفته بگیره، خوبه 200 دلار قیمت نداره.:13:
البته تجربه می گه تموم نشده، و مطمئن باش از این به بعد هم هی باید بگم، ولی کو گوش شنوا.
سوالی هم داشتی، در خدمتم، بقیه ی دوستان هم که استاد مونن، هم هستن.:8: تا بعد.
tovamohammad
14-05-2010, 14:45
سلام به همگي.يه سوال دارم خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد ! ميخوام در زمان اجراي بازي يه آبجكت جديد توي مكان دلخواه ايجاد بشه.همين طور در زمان اجرا بشه يه انيميشن براي اون شيي ساخت (matهnee).خواستم ببينم امكانش هست ؟ اگه هست يه راهنمايي بكنيد !
به شدت كارم گير !
كسي نميتونه كمك كنه؟
سلام
یادم رفت اون سوال Matinee رو جواب بدم.
خوب اون که دیگه کاری نداره. شما یه Variable از نوع Object تعریف کن، مثلا MyNewObject بعد یه NamedVarable به نام MyNewObject ایجاد کن و وصلش کن به متغیر خروجی Spawned از ActorFactory که به رنگ بنفشه.
حالا با این فرض که یه Matinee ساختی واسه انیمیشن اون Object ادامه می دم: الان باید یه NamedVarable دیگه به نام MyNewObject ایجاد کنی و وصلش کنی به اون متغیر بنفش MatineeObject که مربوط به انیمیشنت میشه. همین.
الان دیگه جدی جدی باید به شدت کارت راه افتاده باشه.:31: فعلا بای.:8:
دستتون درد نکنه:20:
دوستان لطف کنید آوردن مدلهامون رو بجای خودمون و دشمن آموزش بدین:26:
tovamohammad
14-05-2010, 15:58
دستتون درد نکنه:20:
دوستان لطف کنید آوردن مدلهامون رو بجای خودمون و دشمن آموزش بدین:26:
خواهش می کنم
این کار که شما می خوای واسه اول کار پیچیدس، حداقل باید یه مقدار Unreal Script بلد باشی، بدون کد نویسی نمی شه. البته یه قسمتاییش راه آسپیرینی هم داره ولی اصلا توصیه نمیشه.
شما هم الان بیخیال این مورد شو، رو اصولش برو جلو، بعدش یه چند هفته هم Unreal Script کار کن، اونوقت دیگه مثل آب خوردن می تونی این کارارو بکنی.:8: تا بعد.
tovamohammad
14-05-2010, 16:17
سلام
سلام
خوبه که همه پستا رو خوندی، ولی همون طور که گفتم منبع جامعی تا 2 ماه دیگه نمیاد.
حالا مگه اینا رو خوندی و به نتیجه نرسیدی؟ اصلن شما این دو تا منبع رو کار کردی؟
اونا رو بخون مشکلی بود بپرس.:8: تا بعد.
ali_2021
14-05-2010, 18:07
سلام
یادم رفت اون سوال Matinee رو جواب بدم.
خوب اون که دیگه کاری نداره. شما یه Variable از نوع Object تعریف کن، مثلا MyNewObject بعد یه NamedVarable به نام MyNewObject ایجاد کن و وصلش کن به متغیر خروجی Spawned از ActorFactory که به رنگ بنفشه.
حالا با این فرض که یه Matinee ساختی واسه انیمیشن اون Object ادامه می دم: الان باید یه NamedVarable دیگه به نام MyNewObject ایجاد کنی و وصلش کنی به اون متغیر بنفش MatineeObject که مربوط به انیمیشنت میشه. همین.
الان دیگه جدی جدی باید به شدت کارت راه افتاده باشه.:31: فعلا بای.:8:
مرسي كه جواب دادي اما فكر نكنم منظورمو درست متوجه شده باشي ! كار اين : ميخوام يه ميداون تير مجازي طراحي كنيم كه در زمان اجرا بشه انواع سيبل رو به تعداد دلخواه داخلش بسازيم بعد اونا رو به مكان بازم دلخواه در زمان اجرا منتقل كنيم بعد بهشون شليك بشه و .... به نطرت بازم با اون روشا ميشه ؟!
parvizamd
14-05-2010, 18:40
شما رو باید کاربر فعال کنن
tovamohammad
14-05-2010, 18:44
شما رو باید کاربر فعال کنن
شما لطف داری، ولی نه، ممنون. من همینجوری راحت ترم.
تازه اگه یوقت سرم خیلی شلوغ شد دیگه فعال نیستم.:31: اونوقت هی گیر می دن پس این فعالیتت کو؟
الان نوکر و رئیس خودمم، به کسی هم نباید جواب بدم.
با این همه ممنون.:8: فعلا.
parvizamd
14-05-2010, 19:00
بهت که پول نمی دن که بگن فعالیت کو ولی UDK اگه مثل QUEST 3D نباشه واقعا عالیه چرا اصلا از کانال کشی خوشم نیومد
tovamohammad
14-05-2010, 19:51
بهت که پول نمی دن که بگن فعالیت کو ولی UDK اگه مثل QUEST 3D نباشه واقعا عالیه چرا اصلا از کانال کشی خوشم نیومد
مسئله اونش نیس، کلا همین جوری راحتم.
در مورد اون هم، خوشحالم، کسی تاحالا ندیدم از این سیستم UDK بدش بیاد، ایشالا شما هم حسابی ازش خوشت میاد.:20:
سلام
خوبه که همه پستا رو خوندی، ولی همون طور که گفتم منبع جامعی تا 2 ماه دیگه نمیاد.
حالا مگه اینا رو خوندی و به نتیجه نرسیدی؟ اصلن شما این دو تا منبع رو کار کردی؟
اونا رو بخون مشکلی بود بپرس.:8: تا بعد.
سلام
نه نخوندم میخواستم با یه منبع که کامل کار کنم . راحت تر .
tovamohammad
14-05-2010, 20:10
سلام
نه نخوندم میخواستم با یه منبع که کامل کار کنم . راحت تر .
سلام
اون 14 تا مقاله ای که در حال حاضر توی UDN هست، بیش از 95 درصد مسائل رو شامل میشه، دیگه نمی دونم منظورت از یه منبع کامل چیه. کاملتر میشه دوماه دیگه که اون کتاب بیاد، که اونم همین الان دقیقا نصفش توی این 14 تا هست، پس می تونی از همونا شروع کنی.:8: فعلا بای.
یه سوال دیگه!
چطور میتونم یه مپ بسازم که هم خونه داشته باشه و هم محیط باز؟
هر دوش باهم نمیشه:14:
tovamohammad
14-05-2010, 23:41
یه سوال دیگه!
چطور میتونم یه مپ بسازم که هم خونه داشته باشه و هم محیط باز؟
هر دوش باهم نمیشه:14:
کی گفته نمی شه؟
شما اول Terrain رو درست کن، بعد اون جاییش که می خوای خونتو بسازی Flat کن و خونتو بساز.
می تونی حتی مثل Call Of Duty : MW2 یا Gears Of Warیه Terrain بزرگ درست کنی و بعد 20-10 تا خونه جاهای مختلفش بذاری.
البته هنوز نمی دونم کی گفته نمی شه؟:13: فعلا.
tovamohammad
15-05-2010, 13:51
مرسي كه جواب دادي اما فكر نكنم منظورمو درست متوجه شده باشي ! كار اين : ميخوام يه ميداون تير مجازي طراحي كنيم كه در زمان اجرا بشه انواع سيبل رو به تعداد دلخواه داخلش بسازيم بعد اونا رو به مكان بازم دلخواه در زمان اجرا منتقل كنيم بعد بهشون شليك بشه و .... به نطرت بازم با اون روشا ميشه ؟!
سلام
پستت انگار مال دیروزه،حالا چرا امروز اومده، نمی دونم.
ميخوام يه ميداون تير مجازي طراحي كنيم كه در زمان اجرا بشه انواع سيبل رو به تعداد دلخواه داخلش بسازيم
این که با همون روش Kismet که گفتم حله.:20:
بعد اونا رو به مكان بازم دلخواه در زمان اجرا منتقل كنيم
یعنی چی منتقل کنیم، یعنی اونجا Spawn بشن یا می خوای به صورت انیمیشن برن اونجا؟
اگه مورد اوله که بازیم با اون Kismet حله، اگه هم دومیه که با اون روش Matinee باید کار کنی.:5:
بعد بهشون شليك بشه و ....
یعنی چی؟ یعنی کاربر بتونه بهشون شلیک کنه، یا یه انیمیشن اتوماتیک باشه واسه شلیک؟
اولی که کاری نداره،:46: دومی رو هم باید توضیح بدی.
یه موردی رو بگم، برای این جور موارد خاص روش اصلی اینه که میان یه کلاس برای اون آبجکت های سیبل می نویسن، این طوری هر کدوم وظیفه ی خودشو می دونه و زمان اجرا عکس العمل مناسب رو نشون می ده، به صورت اتوماتیک. که خب واسه این کار باید تو Unreal Script وارد شده باشی.
اگه با اون راه های بالا کارت راه افتاد، که هیچ، اگه نشد، باید با اسکریپت کار کنی، که در این صورت باید فعلا بیخیال قضیه شی تا زمانی که وارد بشی توش.
در ضمن از این به بعد خودت از اول همه ی جزئیاتو بگو که من نیام این همه جواب بدم، شما بگی منظورم A نبوده B هست، تازه الان B رو هم که این همه سوال توش در اومد واسم.:13: این طوری هم دیگران اذیت می شن، هم خودت خیلی دیر تر به جواب می رسی.
ali_2021
15-05-2010, 18:00
سلام
پستت انگار مال دیروزه،حالا چرا امروز اومده، نمی دونم.
این که با همون روش Kismet که گفتم حله.:20:
یعنی چی منتقل کنیم، یعنی اونجا Spawn بشن یا می خوای به صورت انیمیشن برن اونجا؟
اگه مورد اوله که بازیم با اون Kismet حله، اگه هم دومیه که با اون روش Matinee باید کار کنی.:5:
یعنی چی؟ یعنی کاربر بتونه بهشون شلیک کنه، یا یه انیمیشن اتوماتیک باشه واسه شلیک؟
اولی که کاری نداره،:46: دومی رو هم باید توضیح بدی.
یه موردی رو بگم، برای این جور موارد خاص روش اصلی اینه که میان یه کلاس برای اون آبجکت های سیبل می نویسن، این طوری هر کدوم وظیفه ی خودشو می دونه و زمان اجرا عکس العمل مناسب رو نشون می ده، به صورت اتوماتیک. که خب واسه این کار باید تو Unreal Script وارد شده باشی.
اگه با اون راه های بالا کارت راه افتاد، که هیچ، اگه نشد، باید با اسکریپت کار کنی، که در این صورت باید فعلا بیخیال قضیه شی تا زمانی که وارد بشی توش.
در ضمن از این به بعد خودت از اول همه ی جزئیاتو بگو که من نیام این همه جواب بدم، شما بگی منظورم A نبوده B هست، تازه الان B رو هم که این همه سوال توش در اومد واسم.:13: این طوری هم دیگران اذیت می شن، هم خودت خیلی دیر تر به جواب می رسی.
مرسي از راهنماييهات . فقط يه سوال ديگه كه برم و ديگه سوال نكنم :31: اگه بخوام از داخل unreal يه مقداري رو به خروجي بفرستم ( تفسير : تو همون ميدون تير بعد اينكه به سيبل شليك شد و damage خورد يه عددي مثل 5 رو بشه روي ديسك يا هر جاي ديگه ذخيره كرد) اين كار امكانش هست ؟!اگه هست خوب اصولا بايد با كد نويسي باشه ميتوني يه توضيح مختصر بدي برام ! فقط ميخوام مطمئن بشم كه ميشه كه نرم ياد بگيرم بعد ببينم نميشه !
tovamohammad
15-05-2010, 19:39
مرسي از راهنماييهات . فقط يه سوال ديگه كه برم و ديگه سوال نكنم :31: اگه بخوام از داخل unreal يه مقداري رو به خروجي بفرستم ( تفسير : تو همون ميدون تير بعد اينكه به سيبل شليك شد و damage خورد يه عددي مثل 5 رو بشه روي ديسك يا هر جاي ديگه ذخيره كرد) اين كار امكانش هست ؟!اگه هست خوب اصولا بايد با كد نويسي باشه ميتوني يه توضيح مختصر بدي برام ! فقط ميخوام مطمئن بشم كه ميشه كه نرم ياد بگيرم بعد ببينم نميشه !
خواهش می کنم، نمی خواد بری دیگه نیای، چیزی بود بپرس
این کار دو مرحلست، اول شما باید بفهمی که به کدوم قسمت سیبل داده که بتونی امتیاز رو در بیاری. این قسمتش یه مقدار پیچیدس ولی میشه.
مرحله ی دوم نوشتن این عدد تو یه فایله، که این مورد کاری نداره،:5: البته باید با Unreal Script این کارو بکنی.برای این کار باید از کلاس FileWriter استفاده کنی. اینم توضیح مختصر.:31:
در ضمن بعدتر که به اسکریپت وارد شدی، می تونی یه کاری بکنی، که از توی Kismet هم بشه تو فایل نوشت.:21: البته شاید ++C هم واسه این کار لازمت بشه.
UDK یه انجینه، نه یه نرم افزار. و انجین جزئی از بازی شماست، پس خیلی کارها توش می تونی انجام بدی، نگران نباش.
چطوری می تونم یه خروجی exe از بازی بگیرم؟
آیا می تونیم یه خروجی هم برا ps2 بگیریم؟:31:
tovamohammad
15-05-2010, 19:51
چطوری می تونم یه خروجی exe از بازی بگیرم؟
آیا می تونیم یه خروجی هم برا ps2 بگیریم؟:31:
در حال حاضر خروجی فقط برا PC :20:
خروجی یه مقدار دنگ و فنگ داره، البته یه بار انجام بدی دیگه دستت میاد. شما واسه خروجی مراحل آموزش زیر رو برو تا آخرش، من خودم واسه دفعه ی اول از اینجا رفتم:
ali_2021
15-05-2010, 21:50
خواهش می کنم، نمی خواد بری دیگه نیای، چیزی بود بپرس
این کار دو مرحلست، اول شما باید بفهمی که به کدوم قسمت سیبل داده که بتونی امتیاز رو در بیاری. این قسمتش یه مقدار پیچیدس ولی میشه.
مرحله ی دوم نوشتن این عدد تو یه فایله، که این مورد کاری نداره،:5: البته باید با Unreal Script این کارو بکنی.برای این کار باید از کلاس FileWriter استفاده کنی. اینم توضیح مختصر.:31:
در ضمن بعدتر که به اسکریپت وارد شدی، می تونی یه کاری بکنی، که از توی Kismet هم بشه تو فایل نوشت.:21: البته شاید ++C هم واسه این کار لازمت بشه.
UDK یه انجینه، نه یه نرم افزار. و انجین جزئی از بازی شماست، پس خیلی کارها توش می تونی انجام بدی، نگران نباش.
دستت درد نكنه كه سريع جواب ميدي ! من برا اون قسمت اول هر قسمت سيبلو ميخوام به صورت يه استوانه جدا بيارم بعد بزارمشون داخل هم و بعد ديگه كار راحت ميشه !
همين كه بدونم ميشه ميشينم script نويسي كار ميكنم تا فول بشم.راستي من رشته ام كامپيوتر و برنامه نويسيم خوبه(هر كاري داشي بگو D: )
آقا کیان از دستت خیلی ناراحتم،:44: معلومه نرفتی اون ویدئو ها رو بگیری. مگه با هم قرار نذاشتیم؟:45:
در نتیجه خلاصه می گم، تو اون ویدئو اولیه که بگیری همشو آموزش می ده.
اولی و دوتای آخر که تو همه موتورا هست:
UI Scenes اکثر تصاویر دو بعدی که روی مانیتور می بینی هست، مثلا توی نقشه های آنریل که تو UDK هست، اونجا ها که جون یا مهماتتو نشون می دن، UI Scene هست، می تونی توی Content Browser نمونه هاشو باز کنی ببینی.
Particle System همونه که شما تو گیم استودیو و اینا بهش می گید سیستم ذره ای، واسه دود، آتیش، بارون، برف و البته هر افکت عجیب و غریبی که تو بازیا می بینی مثل انواع انفجار یا مواد مذاب.
Cinematic همون طور که از اسمش معلومه قسمت های سینمایی کار هست، مثل انیمیشن های بین مراحل.
Crowd، Fractured Mesh و Kismet هم فقط بعضی از موتورهای تجاری دارنش، جالبه بهت بگم بعضیاشو حتی کرای انجین هم نداره:5::
Crowd یه سیستمیه که باهاش هوش مصنوعی های دسته جمعی رو کنترل می کنن، فرض کن می خوای تو بازیت یه تعداد سیاهه لشکر داشته باشی، باید از این استفاده کنی، یا مثلا آدمایی که تو GTA همین طور تو شهر می چرخن یا یه کار تکراری رو انجام می دن Crowd هستند.
Fructured Mesh به مشی گفته میشه که قابلیت شکستن داشته باشه، مثلا توی Gears Of War اون دیوار ها و ستون هایی که می تونستی با تیر خردشون کنی، Fractured Mesh هست. اگه Bad Company 2 هم رفته باشی، همه مشاش اینطوریه. ساختنشم کاری نداره، تو UDK کار 10 ثانیست.:21:
Kismet ادیتور اسکریپت نویسی بصری هست، معنیش اینه که می تونی 50-40 درصد گیم پلی بازیت و 95 در صد طراحی مرحلت رو بدون یه خط کد نویسی انجام بدی :27:. چیزی که شما توی موتورایی که کار کردی ندیدی.
جدی می گم. این دفعه قبل هر سوالی اول اون ویدئو ها رو ببین.
به خدا دارم هر شب چند تاش رو دانلود می کنم. بعدش هم اون یارو که حرف میزنه طی آموزش ها فکر می کنه ما همسایشیم. حالیش نیست من انگلیسیم مثل خودش خوب نیست. خوب ممنون ولی واقعا عجب ویدئو هایی:31:
parvizamd
16-05-2010, 13:15
بخشید مزاحم شدم اسپم های ما حذف شد ! خدا شکر دست مدیریت درد نکنه:11: مگم این UDK افکت های
Motin blur و blur داره به همراه HDR ?
tovamohammad
16-05-2010, 16:03
بخشید مزاحم شدم اسپم های ما حذف شد ! خدا شکر دست مدیریت درد نکنه:11: مگم این UDK افکت های
Motin blur و blur داره به همراه HDR ?
ده، آقا پرویز مگه میشه موتوری که باش Gears Of War 3 می دن، PostProcessing یا HDR Rendering نداشته باشه؟:13:
داره، خوبشم داره، مثلا فقط 3 مدل PostProcessing داره.:8: فعلا.
parvizamd
16-05-2010, 18:25
فقط دستم به UDK برسه! راستی دلیل اینکه EPIC آنریل مفاتی گذاشته چیه ؟ اون به طور کامل این طوری که براش درآمد نداره که؟
خوب اگه اینو نگی پولیش می کنه دیگه ها.
سلام
چرا سایت انریل نمیاد ؟
NINJA0098
17-05-2010, 09:31
فقط دستم به UDK برسه! راستی دلیل اینکه EPIC آنریل مفاتی گذاشته چیه ؟ اون به طور کامل این طوری که براش درآمد نداره که؟
قبلا با این موتور بازی های بزرگی ساخته میشد که میلیون ها دلار و یورو فروش داشت ولی اپیک فقط همون هفتصد هزار دلار قیمت موتورو میگرفت(اگه اشتباه نکنم) ولی حالا به ازای هر 5 هزار دلار فروش اپیک هزار دلار میگیره یعنی یک پنجم قیمت بازی ها . حالا ببین تو دنیا چند تا بازی داره با udk ساخته میشه ببین که اگه هر کدوم تو کشورشون فقط 100000 دلار بفروشه در سال چقدر پول نصیب اپیک میشه . با این حال اپیک هنوزم به فروش حق ساخت بازی با لیسانس گذشته ادامه میده. حالا خودت حساب کن فروشش چند برابر شده . به همین خاطر ه که کرای هم تصمیم به عرضه ی رایگان موتورش کرده.
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:30 AM ----------
سلام
چرا سایت انریل نمیاد ؟
یعنی چی نمیاد؟!!
ماهم که تو ایرانیم هم اگه بازی بسازیم اینایی که گفتیم شامل حالمون میشه؟
tovamohammad
17-05-2010, 13:45
ماهم که تو ایرانیم هم اگه بازی بسازیم اینایی که گفتیم شامل حالمون میشه؟
سلام، جواب شما تو این پست هست:
فقط حواست باشه که واسه بازی رایگانی که می دی، لازم نیس 1 دلار هم خرج کنی، اینا فقط واسه بازیه که می خوای ازش پول دربیاری.:8: فعلا.
parvizamd
17-05-2010, 13:46
شکر خدا نه بعد بگید مرگ بر آمریکا:31:
یه سوال، من اگه تو ایران بازی بسازم با آنریل بعد بفروشمش اپیک گیمز از کجا می فهمه و می خواد چی کارم کنه؟:31:
در ضمن آقا محمد دارم ویدئو ها رو دانلود می کنم. فقط برای الویت بندی چندتا سوال دیگه. اینا چین:
Fluid Surfaces
Physics
Top-down Game Type
Geometry Mode
بقیه اش رو بلدم:31:
tovamohammad
18-05-2010, 12:36
یه سوال، من اگه تو ایران بازی بسازم با آنریل بعد بفروشمش اپیک گیمز از کجا می فهمه و می خواد چی کارم کنه؟:31:
در ضمن آقا محمد دارم ویدئو ها رو دانلود می کنم. فقط برای الویت بندی چندتا سوال دیگه. اینا چین:
Fluid Surfaces
Physics
Top-down Game Type
Geometry Mode
بقیه اش رو بلدم:31:
سلام
بحث شدن یا نشدنش نیست، اگه نه ایران تحریمه و تا نخوای بازیت رو بیرون از کشور بفروشی مشکل پیش نمیاد، مسئله ی اصلی اینه که آیا شما مشکلی با پول اینطوری در آوردن نداری؟ یعنی از لحاظ اعتقادی واست مسئله ای نداره؟ اگه نداری که لازم نیست خرجی بکنی.
خوبه که داری ویدئو ها رو می گیری،:20: البته اگه از اون سایته می گرفتی خیلی وقت پیش همشو داشتی.
در مورد اون اصطلاحات هم:
Fluid Surface به سطوح سیال گفته می شه، مثلا اگه شما می خوای استخر یا حوض درست کنی، یا کف یه اتاق چند سانت آب بذاری باید از Fluid Surface استفاده کنی، اصل کارش برای فیزیک اون مایع هست، مثلا وقتی به آب استخر تیر می زنی یا وقتی توی اون اتاق راه می ری، سطح مایعت طوری واکنش نشون می ده، که به نظرت میاد واقعا آب زیر پاته.
Physics که یه اصطلاح کلیه و به فیزیک بازی گفته می شه، حالا به هر عنوان. تمامی موتور های سه بعدی هم باید داشته باشن، بیس فیزیک توی UDK ، هست Ageia Physix که الان مال nVidia ست و پر استفاده ترین و محبوب ترین فیزیک توی دنیای سه بعدیه.:21: توی UDK یه ادیتور به نام Unreal PhAT هست که می تونی فیزیک اشیا رو توش تنظیم کنی. بعضی اجسام هم به صورت اجباری باید فیزیک داشته باشن، مثل پارچه یا یه ماده ی ژله ای.
Geometry Mode یکی از مد های طراحی هست. شما که 3Ds Max کار کردی، کل ابزار ادیت مش داخل UDK توی مد Geometry Mode هست و استفاده ی اصلیش برای ساخت مرحله هست، در حقیقت فنداسیون مپت رو با اون طراحی می کنی، و چون شما 3Ds کار کردی، این قسمتو راحت یاد می گیری. البته باهاش می تونی یه سری مدل ساده هم بسازی، ولی اصلا توصیه نمیشه و اگه این کارو بکنی، بعدا برات مشکل ایجاد می کنه.
Top Down Game Type جزئی از موتور نیس، بلکه توی اون ویدئو ها این قسمتو بعد همه ی آموزش ها گداشته و در حقیقت یه بازیه کوچیکه که ساختشو یاد میده. Top Down کلا به یه نوع دوربین گفته میشه که توش دوربین همیشه بالای سر بازیکنه و با حرکت بازیکن، اونم حرکت می کنه، مثل بازی Crimsonland اگه بازی کرده باشی.
حالا شما ویدئو های هر قسمتو ببینی دقیق متوجه می شی اون چیه. کلا اون Zak که ویدئو ها رو پر کرده هم خیلی حالیش بوده و هم مهمتر از همه، روش آموزشیش خیلی خوبه. تنها پش نیازشم اینه که بفهمی چی میگه، اونم خیلی سخت نیس. اگه واقعا مشکل داری با زبان، یا با یکی که مفهمه بشین ببین که تیکه تیکه برات ترجمه کنه، یا قویا پیشنهاد می کنم، زبانتو خوب کنی، بعدا هم لازمت میشه باز. برای شروع هم اون آموزش های نصرت 2 رو بگیر، واسه فهم این جملات خیلی خوبه، هر روز یه درسشو بری جلو، ظرف دو سه ماه مثل بلبل حرف می زنی، زبون Zak رو هم می فهمی.:31:
Arrowtic
18-05-2010, 13:01
آقا مسائل اعتقادیو بذار لب کوزه آبشو بخور!:دی(تقصیر خودشونه آدمای گلی مثل ما رو تحریم کردن!)
آقا کمترین حجم ویدئوهاش چه قده؟کم حجم ترینشون.
نه گفتم زبانم بده شکست نفسی بود:31: مادر و پدرم جفتشون استاد زبان تو دانشگن.
راستی امیر جون راست میگه اعتقاد رو بزار دره کوزه آبش رو بخورر:31:
tovamohammad
18-05-2010, 14:10
آقا کمترین حجم ویدئوهاش چه قده؟کم حجم ترینشون.
آقا امیر سلام، شما کجا اینجا کجا؟:31:
راستش اگه کسی دایال آپ یا ADSL سرعت پایین داشته باشه کمترین حجم اینا هم زیاده، الان تو 3-2 تا که کامله کوچیکتریش 3.5 گیگه، خیلی هم البته فشرده شده، اگه نه 20 ساعتن هر کدوم.
شما بهت توصیه می کنم از لینک زیر همه ی ویدئو های UDK شو بخر، قیمتی هم نداره، مثلا اون 3.5 گیگ که پدر ADSL دارم در میاره واسه دان، میده 1000.:20: اون با بقیه ویدئو های UDK فکر کنم میشه 9 تا. اگه گرفتی از همون ویدئو های رسمی Epic که 3DBuzz درست کرده شروع کن، فقط با همون یکی در حد 2 تا کتاب یاد می گیری.
-------------
آقا مسائل اعتقادیو بذار لب کوزه آبشو بخور!:دی(تقصیر خودشونه آدمای گلی مثل ما رو تحریم کردن!)
راستی امیر جون راست میگه اعتقاد رو بزار دره کوزه آبش رو بخورر:31:
هر جور راحتین.
NINJA0098
19-05-2010, 08:27
خوب من اول يه مطلب از tovamohammad رو تو اين پست تصحيح كنم:
بهترين گرافيك بازي هاي ويديويي واسه ي بازي crysis هست و بهترين گرافيك بازي هاي كنسولم واسه killzone 2 هست(البته تا 2 ماه پيش كه تو مجله ي game maker ديدم)
توی ویدئوی ساخت زمین نمی دونم دیدید یا نه هخمون توتریل های خودش که آقا محمد گفتم برمدان کنم من هرچی نگا می کنم نمی فهمم یارو چه جوری پستی بلندی به وجود میاره. کمک:19:
tovamohammad
19-05-2010, 15:31
خوب من اول يه مطلب از tovamohammad رو تو اين پست تصحيح كنم:
بهترين گرافيك بازي هاي ويديويي واسه ي بازي crysis هست و بهترين گرافيك بازي هاي كنسولم واسه killzone 2 هست(البته تا 2 ماه پيش كه تو مجله ي game maker ديدم)
من به نظرم یه بازیه، شما به نظرت یه بازیه دیگه و مطمئن باش اگه از 100 نفر دیگه هم بپرسی نظرشون 10 تا بازی دیگه می شه. نظر منو شما مهم نیس. نظر IGN مهمه، این حرفی هم که من گفتم مال IGN هست.
بذارید بگم IGN چیه. سایت FilePlanet رو می شناسین؟ این سایت برای دانلود دمو و پچ بازیهاس و تو این زمینه معروفه، ویدئو های قبلی 3DBuzz برای UE3 هم اونجا هست می تونین بگیرین. بازی های رایگان و ابزار های بازی هم توش زیاد هست.
حالا سایت به این بزرگی خودش زیرمجموعه ی GameSpy هست، GameSpy رو که دیگه همه می شناسین، یکی از بزرگترین شبکه های آنلاینه.
حالا سایت به این خفنی که خودش زیرمجموعه داشت، زیر مجموعه ی IGN هست. IGN میشه International Gmae Network و همیشه یکی از معتبر ترین جایزه ها رو به بازی ها می ده. این دو تا جایزه که تو پست زیر اشاره کردم رو هم، من ندادم، IGN داده.:20:
نمی گم CryEngine 2 ضعیفه ولی Crysis مال 2007 و Gears Of War 2 مال 2009، باید صبر کنین Crysis 2 بیاد، شاید اون جایزه ی بعدی رو بگیره چون با CryEngine 3 میاد. ولی اینی که گفتم درست بود چون با آخرین بیلد UE3 اومد، و خود Epic هم گفته یه سری ویژگی برای GOW 2 به موتور اضافه کرده بوده.:5:
آقا نینجا در هر صورت شما چه حوصله ای داری ها، اون پست مال 26 روز پیش بود.:27:
tovamohammad
19-05-2010, 15:38
توی ویدئوی ساخت زمین نمی دونم دیدید یا نه هخمون توتریل های خودش که آقا محمد گفتم برمدان کنم من هرچی نگا می کنم نمی فهمم یارو چه جوری پستی بلندی به وجود میاره. کمک:19:
سلام
شما اگه بادقت اون ویدئو ها رو ببینی هیچ مشکلی توش پیش نمیاد واست.:20:
اون مورد همTerrain Editor رو که باز کردی، 20 تا دکمه بالا چپ هست، دکمه ی Paint رو فعال می کنی. بعد هر جا که می خوای ارتفاع بدی، باید کنترل رو نگه داری و کلیک چپ کنی. هر جا هم می خوای عمق بدی، باید کنترل رو نگه داری و کلیک راست کنی، حالا یه بار دیگه اون ویدئو رو ببین، خودش کامل توضیح داده.
NINJA0098
19-05-2010, 15:47
خوب اول بايد يه ترين بسازي بعد برو تو تنظيماتش و تو قسمت ترين patchx و y (اگه مسيرو اشتباه نكرده باشم) رو به يه مقدار تغيير بده مثلا 128 بعد اگه terrain layer setup داري تو content browser انتخاب كن تو همون حالت كه انتخابه بيا رو آرم كوه كه مال ترين اديتوره و اجراش كن و تو قسمت پايين راست كليك كن و add selected layer رو بزن حالا روي پينت (همون قلمي كه انگار ازش داره جوهر ميپاشه)كليك كن تا انتخاب بشه .بعد درحالي كه اديتور ترين در حال اجراست ماوس رو ببر روي ترين و دكمه ي Ctrl رو نگه دار . حالا با راست كليك ميتوني گودي و با چپ كليك بر آمدگي بسازي.
AMIR REZAs
19-05-2010, 15:52
یه چند تا سوال:
تو آنریل از متریال استفاده میشه یا تکسچر؟
برنامه نویسیش چطوریاست؟ زبانش چیه؟؟ من اصلا ندیدم شما تو این تاپیک برنامه نویسی کار کنید!!
یه نما از ادیتور آنریل بذارید.....
ممنون.
NINJA0098
19-05-2010, 16:01
یه چند تا سوال:
برنامه نویسیش چطوریاست؟ زبانش چیه؟؟ من اصلا ندیدم شما تو این تاپیک برنامه نویسی کار کنید!!
ممنون.
به به همه دارن ميان آنريلي شن كه!!!!
خوب تو آنريل بايد تكستچر بياري تو بعد ازش متريال بسازي.
برنامه نويسي آنريل سبك مخصوصي داره درواقع ميشه گفت برنامه نويسي به حساب نمياد برنامه كشيه چون نياز به نوشتن نداره نياز به كشيدن داره.بايد باخط عناصر رو به هم وصل كني.نگاه كن:
از اديتور نما گذاشتن نداره حجم صفحه ميره بالا.شبيه 3dsmax يكم فرق ميكنه.:31:
AMIR REZAs
19-05-2010, 16:07
آقا فحش نده...:31:(شوخی)
این طور که معلومه خیلی با حاله ، دقیقا همون چیزیه که میخوام.
ولی دو مشکل:
1. باید تا تابستون صبر کنم که رم و گرافیکم رو ببرم بالا.
2. باید بازی فرمانده صلح رو تموم کنم.
این دو حل بشه میام تو کار آنریل:20:
tovamohammad
19-05-2010, 16:16
خوب تو آنريل بايد تكستچر بياري تو بعد ازش متريال بسازي.
برنامه نويسي آنريل سبك مخصوصي داره درواقع ميشه گفت برنامه نويسي به حساب نمياد برنامه كشيه چون نياز به نوشتن نداره نياز به كشيدن داره.بايد باخط عناصر رو به هم وصل كني.نگاه كن:
از اديتور نما گذاشتن نداره حجم صفحه ميره بالا.شبيه 3dsmax يكم فرق ميكنه.:31:
آقای نینجا، برنامه نویسیه آنریل سبک خاصی نداره،:13: اون Kismet هم که می بینی برای برنامه نویسه بازی نست، واسه طراح مرحلست. تمام موتور های تجاری هم مشابهش رو دارن، مثلا cryEngine یه Flow Grid Editor داره به جای Kismet ولی همچنان برنامه نویسیش پابرجاست.
کلا هیچ موتور بازی بدون کدنویسی وجود نداره. بازی های آنریل هم به دو زبون UnrealScript و++C برنامه نویسی می شن.
با این همه پست زیر رو بخون، مسئله رو کاملا باز کردم توش:
NINJA0098
19-05-2010, 16:22
آقای نینجا، برنامه نویسیه آنریل سبک خاصی نداره،:13: اون Kismet هم که می بینی برای برنامه نویسه بازی نست، واسه طراح مرحلست. تمام موتور های تجاری هم مشابهش رو دارن، مثلا cryEngine یه Flow Grid Editor داره به جای Kismet ولی همچنان برنامه نویسیش پابرجاست.
کلا هیچ موتور بازی بدون کدنویسی وجود نداره. بازی های آنریل هم به دو زبون UnrealScript و++C برنامه نویسی می شن.
با این همه پست زیر رو بخون، مسئله رو کاملا باز کردم توش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا بعد.:8:
درسته حتي موتور iranvij كه تيم فن افزار شريف طراحي كردنم داره.
منتها وقتي ميتوني كل بازي رو بدون كد نويسي بسازي چه نيازي به unreal scriptداري. البته منظورم هميشه نيست ولي ميتوني بازي رو با سبكاي مختلف بدون كد نويسي بسازي.تقريبا براي ساخت 90 درصد يه بازي (حتي حرفه اي) نياز به كد نويسي نداره.
tovamohammad
19-05-2010, 16:37
یه چند تا سوال:
ممنون.
سلام
به به آقا امیر رضا، شما کجا اینجا کجا؟ یادی از فقیر فقرا کردین.:20:
تا Unreal Engine 2 می شد از Texture استفاده کرد، ولی توی Unreal Engine 3 و البته UDK فقط می شه از متریال استفاده کرد، البته کاری نداره، اگه حال متریال نداری، می تونی روی Texture که می خوای کلیک راست کنی و گزینه ی Create New Material رو بزنی، خودش یه متریال برات از روش میسازه. ولی توی آنریل بهت توصیه می کنم حتما خودت با متریال آشنا سی و کار کنی، یکی از اون مسائل گرافیک پایینی که تو موتورای قبلی دیدی، همین بحث متریاله.
در مورد برنامه نویسی اول پست زیر رو کامل بخون:
خب الان خوندی؟ (اگه نخوندی، اول اونو بخون:31:) همونجور که اونجا گفتم. برنامه نویسی به زبان Unreal Script و ++C هست و طراحی مرحله کدنویسی نیاز نداره و با Kismet هست (همون عکسی که آقای نینجا گذاشته). شما اول کار فقط با kismet کار داری و نیاز به کد نویسی نیس. بعدا که تخصصی تر خواستی کار کنی، باید کد نویسیش رو هم یاد بگیری.
این که شما اینجا صحبت کد نویسی ندیدی، به خاطر اینه که بچه ها عموما هنوز دارن رو قسمت های اولیه مانور می دن و کارشون تخصصی نشده، اگه نه موتور بدون برنامه نویسی مثل ماشین بدون تایر می مونه.:31:
سوالی بود بپرس. اگه هم می خوای این موتورو یاد بگیری، بگو که بهت منبع خوب معرفی کنم.:8: فعلا.
tovamohammad
19-05-2010, 16:46
درسته حتي موتور iranvij كه تيم فن افزار شريف طراحي كردنم داره.
منتها وقتي ميتوني كل بازي رو بدون كد نويسي بسازي چه نيازي به unreal scriptداري. البته منظورم هميشه نيست ولي ميتوني بازي رو با سبكاي مختلف بدون كد نويسي بسازي.تقريبا براي ساخت 90 درصد يه بازي (حتي حرفه اي) نياز به كد نويسي نداره.
تا حدودی درست می گی ولی نه کامل.
من خودم تا 2 ماهه پیش اینطوری فکر می کردم، ولی بعد که خواستم 4 تا کار خاص تو موتور بکنم، دیدم بدون اون نمیشه. نمونه هم کلا دو تا بازی با UDK وجود داره که سورسشو کامل می تونی دانلود کنی، هر دوش هم یه عالمه کلاس نویسی داشتن. برو کدهاشو بگیر، یکیش 40 تا کلاسه ویکی هم 100 تا کلاس داره، تازه بازیهاش خیلی خیلی کوچیکه، من حتی برای یه کار شبیه سازی هم که دیگه فکر می کردم Kismet کافیه براش، الان مجبور شدم 2 تا کلاس بنویسم.
بدون کدنویسی اکثر بازها رو نمیشه ساخت، یه تعدادی هم که میشه، باید توی Kismet براش 4-3 برابر زحمت بکشی.
البته می دونم به خاطر اون خصیصه ی ایرانی بودنمون، دوست داری فکر کنی که لازم نیس، تا مجبور نشی یادش بگیری، ولی راستشو بخوای واسه یه کار کامل لازمه، همون مثال ماشین و تایر که تو پست قبلی گفتم در موردش صدق می کنه واقعا.
توی فروم Epic هم برو نگاه کن، مسائل خیلی زیادی فقط توی قسمت Programming مطرح میشه، نه جای دیگه. یه نمونه ی خیلی خیلی کوچیک اینه که شما بدون UnrealScript عمرا نمی تونی توی یه فایل اطلاعات بنویسی.:41: البته شما اگه خیلی دوست داری با kismet کار کنی، اول کلاسهایی که لازم داری رو بنویس، بعد بگو بهت یاد بدم که چه جوری براشون نود Kismet هم بسازی و از این به بعد مثلا با Kismet هم بتونی توی یه فایل بنویسی.
با این همه اگه بتونی بدون کد کار کنی، تبریک می گم، به ما هم یاد بده.:31:
sooske_pa_talayi
19-05-2010, 17:52
سلام به همگی.
من فقط و فقط برای استفاده از این فرم خاص توی P30world عضو شدم ( قبلا شده بودم ولی استفاده نمی کردم ). چون اصلا فرم باز نیستم ( متاسفانه )
خیلی خوشحال شدم که دیدم که کسایی هستند که به بازی سازی علاقه دارند و این فرم تا صفحه 67 جلو رفته.
من در حال حاضر ترم آخر رو در حال تموم کردن هستم توی دانشگاه فردوسی. چند ماهی ( قبلا ها! ) با tgb ور رفتم. الان 3 هفته است که دارم هر روز ( 8-10 ساعت ) با Unrealscript کار می کنم. بچه هایی که مجله دنیای بازی می خرن شاید منو یادشون بیاد، اونجا چند سالی است که می نویسم. اگر کسی هست که اینجا مشهدی باشه و روی US کار می کنه بهم بگه. البته من تابستون بر می گرم تهران.
مرسی
AMIR REZAs
19-05-2010, 20:28
سلام دوباره به آنریل کارها.....
فکر میکنمsooske_pa_talayi مدت زیادی هست که آنریل رو به صورت حرفه ای کار میکنند.... ورودتون به P30world رو خوش آمد میگم:11:
خوب یه سوال دیگه میشه تو مایا طراحی مرحله انجام بشه و بعد وارد آنریل کرد و باهاش کار کرد؟؟
ممنون.......
sooske_pa_talayi
19-05-2010, 20:36
مدت زیادی نیست ولی فقط رو script کار می کنم
ممنون :)
طراحی مراحل ؟ تا جایی که من می دونم تو میای staticmesh ها و هر چیز دیگه که می خوای رو طراحی می کنی توی مایا یا مکس بعد import می کنی؟ طراحی مراحل با استفاده از این component ها و محیط UnrealEd
:)
tovamohammad
19-05-2010, 20:37
سلام دوباره به آنریل کارها.....
خوب یه سوال دیگه میشه تو مایا طراحی مرحله انجام بشه و بعد وارد آنریل کرد و باهاش کار کرد؟؟
ممنون.......
سلام
هیچ وقت نباید مپ داخل یه نرم افزار مدلینگ مثل مایا ساخته بشه. به هیچ وجه. ربطی به UDK هم نداره. برای هر موتور تجاری این مسئله برقراره، به چند دلیل. به دلایلش قبلا تو همین تاپیک اشاره شده.
در ضمن وقتی مپ داخل Unreal Editor طراحی میشه، انعطاف پذیری داره واسه طراح مرحله، اگه نه برای هر تغییر کوچیکی باید مدل از اول اکسپورت و ایمپورت بشه. بعد متریالش هم به مشکل بر می خوری، در ضمن فریم ریت هم دیگه نیم رقمی میشه.:31: به اضافه ی چند دلیل دیگه که لازم به ذکر نیست.
شما اون ویدئو های رسمی UDK رو یه نگاه بکن، اونجا می بینی که همچین کار سختی هم نیست.:8: فعلا.
tovamohammad
19-05-2010, 20:43
سلام به همگی.
من فقط و فقط برای استفاده از این فرم خاص توی P30world عضو شدم ( قبلا شده بودم ولی استفاده نمی کردم ). چون اصلا فرم باز نیستم ( متاسفانه )
خیلی خوشحال شدم که دیدم که کسایی هستند که به بازی سازی علاقه دارند و این فرم تا صفحه 67 جلو رفته.
من در حال حاضر ترم آخر رو در حال تموم کردن هستم توی دانشگاه فردوسی. چند ماهی ( قبلا ها! ) با tgb ور رفتم. الان 3 هفته است که دارم هر روز ( 8-10 ساعت ) با Unrealscript کار می کنم. بچه هایی که مجله دنیای بازی می خرن شاید منو یادشون بیاد، اونجا چند سالی است که می نویسم. اگر کسی هست که اینجا مشهدی باشه و روی US کار می کنه بهم بگه. البته من تابستون بر می گرم تهران.
مرسی
سلام دوست عزیز
ورودتون رو به تاپیک خوش آمد می گم.
در مورد اون مسئله هم من یه چیزایی بلدم(البته خیلی مطلب دیگه هست که نمی دونم)، ولی خب مشهد نیستم. امیدوارم یکی از بچه های مشهدی رو پیدا کنی برای کارت.
با این همه اگه سوالی داشتی بپرس، فکرامونو می ریزیم رو هم، یه کاریش می کنیم.:31:
راستی نرم افزار facefx رو از کجا دان کنم؟
tovamohammad
20-05-2010, 07:22
راستی نرم افزار facefx رو از کجا دان کنم؟
مثل اینکه شما Epic رو دست کم گرفتی:31:. شما کلا دو جا با FaceFX کار داری، یکی تو نرم افزار مدلینگت، یکی هم توی خود UDK. برای UDK که توش یکپارچه شده و جای خاصی لازم نیس بری. برای مدلینگ هم یه سری پلاگین هست که Epic تو شاخه های خود UDK گذاشته.:5: برو حالشو ببر.
FaceFX یه پلاگینه که می تونی روی 3Ds Max, Maya, MotionBuilder و XSI نصبش کنی. برو توی شاخه ای که UDK نصب شده، بعد توی شاخه ی Binaries ، شاخه ی FaceFXPlugins رو باز کن. الان بسته به نرم افزاری که می خوای و ورژنی که نصب داری، پلاگینش رو نصب کن. همین.
sooske_pa_talayi
20-05-2010, 18:16
سلام. کسی می دونه Widget توی UIInterface دقیقا چی هست؟
مثل اینکه شما Epic رو دست کم گرفتی:31:. شما کلا دو جا با FaceFX کار داری، یکی تو نرم افزار مدلینگت، یکی هم توی خود UDK. برای UDK که توش یکپارچه شده و جای خاصی لازم نیس بری. برای مدلینگ هم یه سری پلاگین هست که Epic تو شاخه های خود UDK گذاشته.:5: برو حالشو ببر.
FaceFX یه پلاگینه که می تونی روی 3Ds Max, Maya, MotionBuilder و XSI نصبش کنی. برو توی شاخه ای که UDK نصب شده، بعد توی شاخه ی Binaries ، شاخه ی FaceFXPlugins رو باز کن. الان بسته به نرم افزاری که می خوای و ورژنی که نصب داری، پلاگینش رو نصب کن. همین.
خوب واسه خود یو دی کی چی؟ درضمن اونجایی که گفتی واسه تری دی مکس فقط یه فایله با پسوند عجیب و غریب کپیش کنم تو محل نصب تری دی مکس؟
tovamohammad
20-05-2010, 18:30
خوب واسه خود یو دی کی چی؟ درضمن اونجایی که گفتی واسه تری دی مکس فقط یه فایله با پسوند عجیب و غریب کپیش کنم تو محل نصب تری دی مکس؟
سلام
من Max کار نیستم، فکر کنم باید کپیش کنی تو شاخه ی Plugin مکس. با این همه اگه نتونستی بگو که از مدل کارمون بپرسم.
برای UDK هم کاری نداره. روی اون Skeletal Mesh که می خوای واسش FaceFX درست کنی، توی Content Browser کلیک راست کن و گزینه ی Create New FaceFX Asset رو انتخاب کن. همین.
خود FaceFX رو هم باید با ویدئوش یا داکیومنتاش یاد بگیری.
تا بعد.
eskeletal mesh و 3d Buzz چیه؟ راستی داکیومنتاش رو از کجا دان کنم؟ همون موارد که گفته مثل user interface , simple level , geometry mode و غیره که ویدئوهاش لیست شده کافی نیست؟
tovamohammad
20-05-2010, 19:38
eskeletal mesh و 3d Buzz چیه؟
Skeletal Mesh به مشی گفته می شه که استخوان بندی شده و پوسته هم داره (Rigging & Skinning). هر مدلی که یه قسمتیش متحرکه، باید Skeletal باشه. مثل آدم، پارچه، جسم ژله ای و خیلی از مدلای دیگه. می تونی توی Content Browser نمونه هاشو ببینی.
اون ویدئو های Skeletal Mesh که تو اون سایته گذاشته، طرز ساخت و کار کردن با Skeletal Meshها و انیمیشن کردنشونو آموزش میده، توی هیچ کدوم از آموزشای دیگه پیدا نمی کنی. بگیرش حتما. راستی روی مدل مارکوس Gears آموزش میده.:5:
3D Buzz هم شرکتیه که اون ویدئو های رسمی رو ساخته، Zak Parrish (همون دیوونه هه که ویدئو ها رو پر کرده:31:) هم مدیر عملیاتی شرکته و اکثر ویدئو های Unreal و Maya و یه سری دیگه رو خودش پر می کنه. من خیلی با ویدئو هاش حال می کنم.:10:
کلا 3D Buzz سه سری ویدئو آنریل داره، یکی همون که داری دانلود می کنی که مال UDK هست، یکی مال UE3 و توصیه می کنم بعدا اونو هم ببین. یه سری هم اسمش هست How Do I که دسته بندی نشده و باید تو سایتش ببینی. اینا همش رایگانه و می تونی تو سایتش ببینی ولی نمی زاره دانلود کنی.
البته بگم دیگه هیچ ویدئویی به جالبیه این سری که داری دانلود می کنی نیست.:41:
--------------------------------------------------
راستی داکیومنتاش رو از کجا دان کنم؟
باباجان Google رو ساختن واسه این وقتا.:13:
اینجا ویدئو های رسمی سازندش:
اینم داکیومنته مرجعشه:
یه 6-5 تا ویدئوی FaceFX خوب هست، رایگان، که من گرفتم، برا شروع خیلی خوبه، با مکس هم کار کرده اتفاقا. توی سایته FilePlanet هست (قابل توجه دوستان، همین دیروز سر قضیه ی IGN صحبت FilePlanet بود). البته الان رفتم دیدم ف.ی.ل*ت.ر شده. دیوانه ها، آخه سایت بازیو چه به -----. با این همه یه جوری برو تو سایتش، بعد سرچ کن FaceFX میاره واسه دان. کمتر از نیم گیگه.:20:
--------------------------------------------------
همون موارد که گفته مثل user interface , simple level , geometry mode و غیره که ویدئوهاش لیست شده کافی نیست؟
بابا جان خوبه شما اصفهانی نیستی.:13: همش روی هم، قیمته یه کیلو گوشت هم نمیشه، اونوقت شما می خوای همینم کمترش کنی؟
نه، کلا هیچ آموزشی کافی نیست، ولی هرچی بیشتر ببینی، چیزای بیشتری دسگیرت می شه. هر کدوم یه سری چیز جدید رو وسط حرفاشون اشاره می کنن، و تکراری ها رو هم به روشای مختلفی میگن. همه رو بگیر، وقتی این سری 3D Buzz تموم شد، بشین پای سری Gnomon. به این بزرگی نیس، 5-4 ساعته ولی خیلی خوبه واست. کسی هم که پر کرده، یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست.:5: برو حال می کن مگو چیست حال.
عجب پستی شد این.:8: فعلا بای.
moeinhoseyni
20-05-2010, 21:52
با سلام خدمت دوستان
من یه پیشنهاد دارم
من توی سه چهار روز تمام 68 صفحه ی این تاپیک رو خوندم و یکم سردرگم شدم
به نظر من کسایی که در کار با این موتور دستی دارن هر اطاعاتی کم هم که از این موتور دارین را به صورت pdf در بیارید تا بشه راحت
ازشون استفاده کرد حتی اگه یه صفحه باشده مثلا همین اموزش نور پردازی یا خروجی گرفتن از بازی و غیره اگه اینا به صورت pdf
دربیاد راحت مشیه خوند و استفاده کرد
باز هم تشکر از اموزشاتون
NINJA0098
21-05-2010, 13:34
با سلام خدمت دوستان
من یه پیشنهاد دارم
به نظر من کسایی که در کار با این موتور دستی دارن هر اطاعاتی کم هم که از این موتور دارین را به صورت pdf در بیارید تا بشه راحت
ازشون استفاده کرد حتی اگه یه صفحه باشده مثلا همین اموزش نور پردازی یا خروجی گرفتن از بازی و غیره اگه اینا به صورت pdf
باز هم تشکر از اموزشاتون
خوب pdf نمیخواد که. نور پردازی که کلی pdf تو همین فروم واسه دانلود گذاشتیم.خروجی رو هم که یه بار انجام بدی حفظ میشی.
بعدشم چند بار آقا محمد گفت برید این ویدیو هارو تهیه کنید :13:
خوب اگه نمیتونید دانلود کنید یه 7-8 تومن بزارید بخریدشون واقعا دیگه نیازی به اینpdf پیدا نمی کنید. خود من دیگه واسه این آموزش pdf نمیسازم.چون اگه این ویدیو ها رو ببینید (حتی اگه زبانتون خوب نباشه)میتونید کلی تو کار باudk جلو بیفتید .ونیازی به pdf پیدا نمیکنید.
به هر حال اگه با پی دی اف حال میکنی این کتابای mastering unreal رو دانلود کن وبخون کلی از مشکلاتت حل میشه .
NINJA0098
21-05-2010, 13:44
سلام به همگی.
مرسی
به به خیلی خوش اومدی .
مثل اینک که خیلی به درد کار ما میخوری :21:
خوب تا حالا با آنریل کاریم کردین .(منظورم کار خاصیه که جالب باشه؟)
من زیاد با us کار نکردم بیشتر وقتمو رو طراحی مراحل و (مپ) تو موتور میگذرونم. به هر حال خوش اومدید و امیدوارم فعال باشید تو این فروم.
tovamohammad
21-05-2010, 15:26
با سلام خدمت دوستان
من یه پیشنهاد دارم
باز هم تشکر از اموزشاتون
سلام دوست عزیز
بله، می دیدم تایم زیادی تو این تاپیک جزو Viewer ها هستی. خوبه که همه رو خوندی.
بالاخره هر چی باشه ابنجا فرومه، سایت نیست که طبقه بندی شده باشه، و خب فروم هیچ وقت مرتب نیست، کاریش هم نمیشه کرد.:41:
همون طور که جناب نینجا می گن، UDK با وجود این همه ویدئو که براش هست(بیش از 80-70 ساعت ویدئو) دیگه هیچ نیازی به کتب یا PDF نیست. فقط یه مطلب توی ویدئوها پوشش داده نشده، Unreal Script، که اونم یه مدت دیگه یه کتاب میاد براش.:5:
البته ی ایده ی PDF خوبه ولی شما می دونی چقدر وقت می بره، اطلاعات یه جا جمع بشه، مرتب بشه، ویرایش بشه، دسته بندی بشه و در آخر صفحه بندی بشه و باری دانلود قرار بگیره؟؟:13: من یکی که 1/3 وقت این کارم ندارم. همین که میام اینجا جواب بچه ها رو می دم خیلیه، یکی دوبار می خواستم بیام خدافظی کنم، بیشتر به کارم برسم، ولی دلم نیمد، گفتم بعضی از بچه ها واقعا مشکل دارن.
شما هم اگه مشکلی با مطالب فروم داری توصیه می کنم، اول تمامی اون ویدئو ها رو بگیر و کار کن، اولا مطالب خیلی خوبی توشه، ثانیا همونا رو اگه بخوای با کتاب پیش بری حداقل 3 برابر وقتتو می گیره.
حالا دیگه خود دانی.:8: تا بعد.
YAHYA-PRO
21-05-2010, 15:52
سلام به همه :40:
دوستان دانلودر میشه لینک این مجموعه های آموزشی رو بزارین
رپید شیر ، هات فایل .... هر چی که بود فقط کار کنه چند روزه دارم در به در دنبال لینک ازشون میگردم ولی همشون پاک شدن !:41:
اینا محصولات EAT3D هست
UDK Lighting & Post Processing
Unreal Cascade
Unreal Kismet
Unreal VFX
Unreal Materials
Next-Gen Texturing Techniques
دوستان ممنون میشم اگه لینک اینا رو برام بزارید .
tovamohammad
21-05-2010, 17:05
سلام به همه :40:
دوستان دانلودر میشه لینک این مجموعه های آموزشی رو بزارین
رپید شیر ، هات فایل .... هر چی که بود فقط کار کنه چند روزه دارم در به در دنبال لینک ازشون میگردم ولی همشون پاک شدن !:41:
اینا محصولات EAT3D هست
UDK Lighting & Post Processing
Unreal Cascade
Unreal Kismet
Unreal VFX
Unreal Materials
Next-Gen Texturing Techniques
دوستان ممنون میشم اگه لینک اینا رو برام بزارید .
سلام
دوست عزیز قبلا هم بهتون گفته بودم، شما باید اول ویدئوها رو از اون سایته بگیری هر چیشو داره، بعد هر چیش می مونه رو بگردی دنبال لینک.:5:
کلا ویدئوهای Eat3D و Gnomon مشمول کپی رایته. آپ می شه، 2 روز هست، Delete می شه. روندش کلن اینجوریه.:20:
اون سایته همینا که اسم بردیو 5-4 تاشو داره.
نمی دونم چرا هیچ کس حاضر نیست 8-7 تومن بده به جا 15 گیگ دانلود، اونم از رپید که باید 25 گیگ دان کنی تا تموم شه. باباجان من خودم دو تا ADSL دارم، هر شبم به دانلودن، ولی اگه چیزی دی وی دیش باشه دیگه دان نمی کنم، چه برسه بعضی شماها که از اینترنت بد می نالید.همه چیزو که مجبور نیستید دان کنید. ماها یکم بد عادت شدیم.
شما هم دوست عزیز توصیه می کنم بیخود دنبال لینکش نگرد که نیس. اگه شانست بگه هر روز سرچ کنی، که تا که یکی آپ شد 24 ساعته بگیری، چون پاک می شه سریع.البته اگه آپ شه.:13: 4-3 تا از اینا رو 3-2 ماه پیش هیچ جا نبود، این سایته هم نداشت، پدرم در اومد تا بگیرم. حالا که دیگه اون سایت هست، دردتون چیه؟
از من گفتن بود. خود دانی.:8: فعلا.
tovamohammad
21-05-2010, 17:14
سلام. کسی می دونه Widget توی UIInterface دقیقا چی هست؟
به تک تک کنترل هایی که می تونی توی یه UI Scene قرار بدی، Widget گفته می شه. از یه Lable ساده بگیر، تا Image و ComboBox.
در ضمن شما که Unreal Script واردی، می تونی خودت Widget هم بسازی.:5: باید UIObject رو گسترش بدی.
البته به نظر من خیلی یه UI ور نرو. Epic و Scaleform با هم یه قرار مدارایی گذاشتن، قراره GFx جایگزین UI Scene بشه.
سلام
دوستان برای سیو بازی چه کارایی میشه کرد ؟
راستی لینک های پست های مفید . اگه کسی حال داشت دسته بندی کنه ! :
mortezaon
21-05-2010, 20:00
با تشكر از همه دوستان كسي هست كه لينهك هاي آموزشسي رو همه با هم در يه جا بذاره براي دانلود
tovamohammad
21-05-2010, 20:33
سلام
دوستان برای سیو بازی چه کارایی میشه کرد ؟
سلام
باید با Unreal Script کارکنی. بذار بعدتر که کدنویسی وارد شدی.
با این همه یه آموزش هست از آیالاسکین تو فروم Epic. جالبه، بخونش، حتی یاد می گیری چه جوری یه نود Kismet واسش بسازی. با DLL Bind هم آشنا می شی:
اونو که خوندی حتما پیوست 1 و 2 رو هم بخون.:8: فعلا.
YAHYA-PRO
21-05-2010, 21:20
دادا اگه من اینترنت نداشتم که درخواست نمیدادم من روزانه 7 گیگ دانلود دارم !
همه آموزشهای خود سایت و گنومون و تریدی بوز رو تو یه روز گرفتم ولی این محصولات eat3d نتونستم لینک پیدا کنم
tovamohammad
21-05-2010, 21:54
دادا اگه من اینترنت نداشتم که درخواست نمیدادم من روزانه 7 گیگ دانلود دارم !
همه آموزشهای خود سایت و گنومون و تریدی بوز رو تو یه روز گرفتم ولی این محصولات eat3d نتونستم لینک پیدا کنم
شما روزانه 7 ترا هم که دانلود داشته باشی، وقتی لینک وجود نداره می خوای چیکار کنی؟
با این همه برو تو تورنت یه سرچ بکن، یادمه یه چنتایی توش بود. البته با سید پایین. توش بزن UDK, Unreal, 3D Buzz و Eat 3D ببین چی میاره. همین چند وقت پیش Eat 3d Lighing رو ازش گرفتم.
بعد شما که مشالا 7 گیگی در روز می گیری، 10 تومن واست خیلیه که از اون سایته بخری؟؟؟:13: تازه نصفشو که همین حالا داری، میشه 6-5 تومن.:23:
فعلا.
tovamohammad
21-05-2010, 22:12
با تشكر از همه دوستان كسي هست كه لينهك هاي آموزشسي رو همه با هم در يه جا بذاره براي دانلود
سلام
چه آموزشی؟ اگه ویدئوهاش منظورته که فقط 3-2 سریش رو می تونی دانلود کنی. بقیه لینکاشونو پیدا نمی کنی.:13: اگه ویدئو می خواستی اول از اون سایته همه ویدئو های UDK شو بخر. تمام اینها هم آدرساش تو پستای قبلی هست. فک کنم یه 8-7 باری گفتم.
در ضمن شما اگه داری شروع می کنی، اونا رو بخر، تا میاد بیاد 3-2 روز طول می کشه. تو این مدت بشین این تاپیکو کامل بخون. این خیلی از مشکلاتی که بقیه داشتن واسه شما تکرار نمی شه.
اول این کارارو بکن، بعد سوالی داشتی بپرس.:8:تا بعد.
mortezaon
21-05-2010, 22:33
ممنون از لطفت
از كجا بخرم؟
tovamohammad
21-05-2010, 23:39
ممنون از لطفت
از كجا بخرم؟
خواهش می کنم.
از اینجا:
همه ی اونایی که توش کلمات Unreal, Eat3D و Skeletal هست رو بگیر. فک کنم میشه 9 تا، قیمتی هم نداره.:5:
وقتی گرفتی، اول ویدئوهای رسمی UDK رو ببین، بعد هم برو سراغ اون سریه Gnomon. بعد دیگه فرق نمی کنه کدومو ببینی.
راستی اون ویدئوهای رسمی که تموم شد، بگو ببینم تا حالا همچین ویدئویی جایی دیده بودی؟:21:
تا اینا هم داره میاد، تاپیک رو بخون.:8: تا بعد.
tovamohammad
23-05-2010, 14:32
سلام دوستان
بالاخره داره یه خبرایی از بیلد بعدی می شه. یکی از ویژگی هایی که تو نسخه ی May میاد، Exponential Height Fog یا مه ارتفاع نمایی هست.
Exponential Height Fog :
Height Fog هایی که الان وجود داره، همگی با چگالی ثابت هستند، یعنی بالا، پایین، کنج و محیط باز همه جا چگالی مه یکسانه. چگالی توی این Height Fog به صورت نمایی تغییر می کنه. عکسای زیر رو بزرگ کنین و ببینین تا بیشتر متوجه بشین:
Height Fog با چگالی ثابت تو مپ VCTF-Necropolis:
همین مپ با Exponential Height Fog:
طرز قرار دادنش توی مپ مشابه Height Fog عادی هست ولی نتیجش متفاوته. Height Fog جدید در نقاط عمیق تر چگالی بیشتر و در نقاط مرتفع تر چگالی کمتری داره.
در ضمن این Height Fog به جای یک رنگ مه، دو رنگ مه از شما می گیره. یکی برای نیم کره ای که به سمت Dominant Directional Light هست و یکی هم نیم کره ی مخالف. اگه هم مپتون اصلا Dominant Directional Light نداشته باشه، یکیش میره برای نیم کره ی بالا و یکی برای نیم کره ی پایین. این تیکش یه مقدار پیچیده بود، واسه همین عکس زیر رو درآوردم براتون:
عکس سمت چپ با وجود Dominant Directional Light هست و راستی بدون اون.
راستی هزینه ی رندر این آبجکت، مساوی هزینه ی دوتا Height Fog عادیه.
تا یه مدت دیگه می تونین از این مه جدید هم توی مپاتون استفاده کنین.:8: فعلا.
NINJA0098
23-05-2010, 15:55
ایول ...:8:
خیلی به درد من میخوره .
واسه طراحی هنری بازی فوق العاده مفیده.
حالا این می به خورشیدی کی میشه؟
tovamohammad
23-05-2010, 15:59
ایول ...:8:
خیلی به درد من میخوره .
واسه طراحی هنری بازی فوق العاده مفیده.
حالا این می به خورشیدی کی میشه؟
خوبه.
هه هه، خب یه نیگا به ساعت کامپیوترت بکن. الان 23 می هستیم، ولی هیچ وقت مشخص نیس این نسخه های جدید کی میان.
چطوری به مپمون همون Exponential Height Fog یا مه که فرمودید رو اضافه کنیم:27:
tovamohammad
23-05-2010, 22:28
چطوری به مپمون همون Exponential Height Fog یا مه که فرمودید رو اضافه کنیم:27:
شما یه بار دیگه پستو بخون، گفتم که این تو بیلد بعدی میاد. اگه عجله داری، باید از 3-2 مدل مه که الان موجوده استفاده کنی.
مشکلی بود بپرس.:8: تا بعد.
help meeeeeee:19:
من با هزار بدبختی تونستم یه Terrain ساده بسازم
ولی هرکاری می کنم نمی تونم یه اتاق روش بسازم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه بار دیگه پستو بخون، گفتم که این تو بیلد بعدی میاد. اگه عجله داری، باید از 3-2 مدل مه که الان موجوده استفاده کنی.
مشکلی بود بپرس.:8: تا بعد.
نه منظورم همین بیلد بود نه جدیده که قراره بیاد:20:
tovamohammad
23-05-2010, 23:42
help meeeeeee:19:
من با هزار بدبختی تونستم یه Terrain ساده بسازم
ولی هرکاری می کنم نمی تونم یه اتاق روش بسازم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمی فهمم چرا مشکل داری. اصلن این دوتا ربطی به هم ندارن که.:13:
با این همه گفتم یه تست بکنم برات. همین الان یه مپ ساختم، یه Terrain یه اتاق هم روش. هیچ مشکلی نداره. کلا دو دقیقه طول کشید، نمی دونم چرا باهاش مشکل داری.
صبر کن ببینم. نکنه شما هنوز اون ویدئو ها رو ندیدی، هان؟:18: اگه اینطوره، ادامه نده، اول اونا رو ببین. چون این یه کار خیلی سادست، اگه توش مشکل داشتی دیگه تو مطالب پیچیده می خوای چه کنی؟
در ضمن ساخت یه Terrain ساده کمتر از 30 ثانیه طول می کشه. شما که اینقدر بدبختی کشیدی واسش، حتما اول ویدئو ها رو ببین، بعد برو ادامه کار. یادت باشه، UDK اون قدر بزرگه که نمیشه با آزمون و خطا یادش گرفت، یعنی با اون روش اگه هم یاد بگیری، موهات شده رنگ دندونات.:27:
tovamohammad
24-05-2010, 00:04
نه منظورم همین بیلد بود نه جدیده که قراره بیاد:20:
آقاجان، به چه زبونی بگم؟:31: این بیلد اصلا Exponential Height Fog نداره.
اگه منظورت اینه که Height Fog عادی چه جوریه، که کاری نداره:
Actor Classes رو باز کن(View -> Browser Windows -> Actor Classes)، و از داخلش Height Fog رو انتخاب کن(Actor -> Info -> Height Fog).
حالا Actor Classes رو ببند، برو داخل Viewport، جایی که میخوای مه بدی کلیک راست کن، گزینه ی Add HeightFog Here رو انتخاب کن. الان یه مه داری که اسپرایتش یه سر دایناسوره.:31:
به همین راحتی یه Height Fog ساخته میشه.:20: الان انتخابش کن، F4 رو بزن و قسمت Height Fog رو باز کن. اینا Property های مهه، بهش ور برو تا اون چیزی که می خوای بشه.
راستی Height Fog فقط بالا و پایین داره، یعنی هر چی ببریش بالاتر، نقطه ی شروع مه میره بالا، ولی چپ و راست کردنش فرقی ایجاد نمی کنه.
در ضمن کل مرحلت از اون سر دایناسور به پایین مه ایجاد می شه، برای همین نمی تونی مه رو خیلی بالا ایجاد کنی. این نوع مه معمولا برای شبیه سازی مه توی یه دره یا دشت و همین طور شبیه سازی قسمت زیر آب استفاده می شه.
اگه غیر این می خوای باید از انواع دیگه ی Fog استفاده کنی.:8: تا بعد.
من نمی فهمم چرا مشکل داری. اصلن این دوتا ربطی به هم ندارن که.:13:
با این همه گفتم یه تست بکنم برات. همین الان یه مپ ساختم، یه Terrain یه اتاق هم روش. هیچ مشکلی نداره. کلا دو دقیقه طول کشید، نمی دونم چرا باهاش مشکل داری.
صبر کن ببینم. نکنه شما هنوز اون ویدئو ها رو ندیدی، هان؟:18: اگه اینطوره، ادامه نده، اول اونا رو ببین. چون این یه کار خیلی سادست، اگه توش مشکل داشتی دیگه تو مطالب پیچیده می خوای چه کنی؟
در ضمن ساخت یه Terrain ساده کمتر از 30 ثانیه طول می کشه. شما که اینقدر بدبختی کشیدی واسش، حتما اول ویدئو ها رو ببین، بعد برو ادامه کار. یادت باشه، UDK اون قدر بزرگه که نمیشه با آزمون و خطا یادش گرفت، یعنی با اون روش اگه هم یاد بگیری، موهات شده رنگ دندونات.:27:
من اون همه اون ویدئو ها رو دیدم در این مورد مطلبی ندیدم:31:
اگه شما بفرمایید کدوم قسمتش را باید ببینم ممنون میشم:10:
بعد اینکه Terrain رو ساختم روی cube کلیک راست میکنم بعدش اندازه هام رو میدم بعدشمbuild
بقیه اش رو بلد نیستم:11:
tovamohammad
24-05-2010, 05:22
من اون همه اون ویدئو ها رو دیدم در این مورد مطلبی ندیدم:31:
اگه شما بفرمایید کدوم قسمتش را باید ببینم ممنون میشم:10:
بعد اینکه Terrain رو ساختم روی cube کلیک راست میکنم بعدش اندازه هام رو میدم بعدشمbuild
کلا 4-3 روش برای ساخت یه اتاق هست، که همونو تعمیم بدی میشه هر ساختمونی که می خوای. 3 تا شو توی این ویدئو ها می تونی پیدا کنی.
یکیش توی چپتر Simple Level از همون ویدئوهای UDK که از 3DBuzz داری هست، چنتا ویدئوی اول اون قسمت رو دوباره ببین. با همون می تونی یه برج 100 طبقه هم بسازی.:21:
با این همه اگه بازم کمک خواستی، بعدش برو ویدئوی UDK از Gnomon رو ببین، اونجا یه چیز ساده درست می کنه ولی روشش متفاوته.
به عنوان راه بعدی(البته فک نکنم دیگه نیازی داشته باشی) برو سراغ ویدئوهای UE3 از همون 3D Buzz.
البته بازم میگم، تمام اون چیزی که شما الان تا یه مدت دیگه نیاز داری از جمله همین قضیه، به طور کامل توی همین ویدئوهای UDK از 3D Buzz هست که داری می بینی. بشین اون قسمتاشو دوباره ببین، ولی این دفعه حواستو جمع تر کن.:27:
من سریعترین راهو از همون اول بهت معرفی کردم، اگه نه می تونی به جاش همه ی سوالاتت رو اینجا بپرسی بچه ها جواب بدن، ولی این طوری خدا می دونه کی UDK وارد بشی.
تصمیمش با خودت.:8: فعلا.
tovamohammad
24-05-2010, 06:05
آهان الان مطمئن شدم شما موقع دیدن اون ویدئوها خواب بودی:31:. شوخی کردم، ولی اینا که دیدی فایده نداره. از اول ببین همه رو.
شما با همه ی اون کارا که گفتی و زدن دکمه ی Build هیچ چیزی نساختی، فقط Builder Brush (همون حجم که رنگش قرمزه) رو تغییر سایز دادی. بعد از اون باید اول جای Brush رو درست کنی، بعد از منوی Brush بسته به کارت گزینه ی اول یا دوم رو بزنی. همین.
کلا اگه اتاقتو به سبک اون ویدئوی 3D Buzz می سازی و تک تک دیوارها و کف و سقف رو جدا ایجاد می کنی، باید همون گزینه ی اول که هست CSG Add رو بزنی.
ولی جدی بشین از اول ویدئوها رو ببین.:13: این دفعه با حواس جمع و وقتایی که بیداری.:31:
ninja man
25-05-2010, 10:14
:41:سلام کسی هست که با face fx تو مایا کار کرده باشه لطفا به من بگین ؟
ali_2021
25-05-2010, 11:15
دوباره سلام ! 2 هفته است دارم فقط Script نويسي udk ميخونم آخرم چيزي كه خواستمو پيدا نكردم ! گفتم شايد بازم بهم كمك كنيد D:
من ميخولم وقتي به يك آبجكت شليك شد مختصات محل شليكو بده ! (در ضمن اين شيي در زمان run time ايجاد شده ها ! اگه با توضيحات كامل باشه يا يه لينك ممنون ميشم(انگليسي باشه مشكل نداره !) !
tovamohammad
25-05-2010, 14:06
دوباره سلام ! 2 هفته است دارم فقط Script نويسي udk ميخونم آخرم چيزي كه خواستمو پيدا نكردم ! گفتم شايد بازم بهم كمك كنيد D:
دوباره علیک سلام:31:
خب در مورد جمله ی اولت باید بگم Unreal Script به این شکل نیست که بشینی سینتکسشو یاد بگیری و بعد همه قسمتهایی که تو پروژه نیاز داری رو بلد باشی. شاید بعضی موتورها این طوری باشه ولی UDK نیست. Unreal Script یه زبون شی گراست و اینجا یادگیری Unreal Script فقط نصفه کدنویسیه. اینجا خیلی مهمه که شما بدونی سایر کلاس های موتور چیکار می کنن.
بخوام مثال بزنم برات، برنامه نویسی بقیه ی موتور هایی که شاید دیدی مثل VB و برنامه نویسی Unreal Script مثل VB.net هست. کلاسهایی هم که خیلی مهمن Object و Actor هستند. مثلا تو همین مشکل فعلی TraceHitInfo از کلاس Actor به دردت می خوره.
کلا نباید توی Unreal Script سعی کنی کلاسایی که لازمشون داریو از صفر شروع کنی به نوشتن مگه تو موارد خاص.
احساس کردم لازمه اینو اول گوشزد کنم، برا همین یه پست جدا واسش گذاشتم.
این از این مورد.تو پست بعدی هم راجع به مشکلت می گم.:8: پس فعلا.
tovamohammad
25-05-2010, 14:25
من ميخولم وقتي به يك آبجكت شليك شد مختصات محل شليكو بده ! (در ضمن اين شيي در زمان run time ايجاد شده ها ! اگه با توضيحات كامل باشه يا يه لينك ممنون ميشم(انگليسي باشه مشكل نداره !) !
شما دقیق توضیح ندادی که آبجکتت چیه یا شلیک توسط Player یا AI، ولی در حالت کلی می تونی بدون Unreal Script هم این کارو بکنی. مثلا می تونی از نود Trace استفاده کنی:
(البته بگم این عکس مال من نیس، از فروم اپیکه:46:)
ولی قبل از این که وارد جزئیاتش بشم، دو تا سوال می پرسم ازت:
1. آبجکتت همون سیبله که قبلا راجه بهش صحبت شد؟ اگه آره، چند تیکس یا تک مشه؟
2. آیا این شلیک قراره فقط توسط بازیکن انجام بشه؟
به اینا که جواب بدی، بسته به جوابت یه سری راه می دونم که خیلی ساده هستن و سریع کارتو راه می اندازن، نیازی هم به راه کلی و پیچیده نداری:5: ولی اول باید بگی جوابها چیه.
در ضمن همیشه عادتت بشه یه توضیح مختصر هم راجع به کیسی که سوال می کنی بدی. بقیه که نمی دونن شما رو چه پروژه ای یا به چه روشی کار می کنی.:13:
پکیج topdown game type که تو ویدئوهاش اون یارو توضیح میده رو از کجا گیر بیارم؟
tovamohammad
25-05-2010, 16:06
پکیج topdown game type که تو ویدئوهاش اون یارو توضیح میده رو از کجا گیر بیارم؟
پایین همون صفحه ی Video Tutorials که رفتی، دو تا فایل ZIP هست، بگیر. توش پکیج و مپ های بقیه ی قسمتا هم هست.
ali_2021
25-05-2010, 19:58
شما دقیق توضیح ندادی که آبجکتت چیه یا شلیک توسط Player یا AI، ولی در حالت کلی می تونی بدون Unreal Script هم این کارو بکنی. مثلا می تونی از نود Trace استفاده کنی:
(البته بگم این عکس مال من نیس، از فروم اپیکه:46:)
ولی قبل از این که وارد جزئیاتش بشم، دو تا سوال می پرسم ازت:
1. آبجکتت همون سیبله که قبلا راجه بهش صحبت شد؟ اگه آره، چند تیکس یا تک مشه؟
2. آیا این شلیک قراره فقط توسط بازیکن انجام بشه؟
به اینا که جواب بدی، بسته به جوابت یه سری راه می دونم که خیلی ساده هستن و سریع کارتو راه می اندازن، نیازی هم به راه کلی و پیچیده نداری:5: ولی اول باید بگی جوابها چیه.
در ضمن همیشه عادتت بشه یه توضیح مختصر هم راجع به کیسی که سوال می کنی بدی. بقیه که نمی دونن شما رو چه پروژه ای یا به چه روشی کار می کنی.:13:
درست سيبل! چون قرار به تعداد زياد باشه برا همين يه تيكه است ! فقط توسط بازيكن انجام ميشه ! مختصات برام خيلي مهم چون قرار امتياز بندي بشه هر قسمت از سيبل! oop هم كار كردم ! در ضمن برام ذخيره اين اطلاعات روي فايل هم مهم كه اون قسمتشا ياد گرفتم :27: D: (البته با كمك شما)
tovamohammad
26-05-2010, 08:55
درست سيبل! چون قرار به تعداد زياد باشه برا همين يه تيكه است ! فقط توسط بازيكن انجام ميشه ! مختصات برام خيلي مهم چون قرار امتياز بندي بشه هر قسمت از سيبل! oop هم كار كردم ! در ضمن برام ذخيره اين اطلاعات روي فايل هم مهم كه اون قسمتشا ياد گرفتم :27: D: (البته با كمك شما)
سلام
خب در این صورت راه زیاد داری، الان فرصت ندارم تایپ کنم همه رو، همین قدر بگم که حداقل 4 تا راه داری، یعنی 4 تاشو من بلدم، ممکنه راه های دیگه ای هم باشه.
باز روش فکر کن، تا برگردم.:8: تا بعد.
tovamohammad
26-05-2010, 10:34
سلام به همگی
امروز بیلد بعدی UDK اومد.:5: اینم صفحه ی تغییرات:
UDK May Build
اینم لینک دانلود:
760 مگه، قابل هم نداره.:31:
سرم که خلوت شد یه توضیحاتی راجع بهش می دم. سعی می کنم امروز باشه.
فعلا اونایی که می تونن شروع کنن به دانلود.:8: تا بعد.
moeinhoseyni
26-05-2010, 11:04
ببینم نمیشه فایل های قبلی را به ورژن جدید تر ابدیت کرد یعنی دوباره باید 760 مگ دان کنیم
tovamohammad
26-05-2010, 13:45
ببینم نمیشه فایل های قبلی را به ورژن جدید تر ابدیت کرد یعنی دوباره باید 760 مگ دان کنیم
نه، باید خود اینستالر رو بگیری دوباره.
کلا باتوجه به این تغییراتی که ماهیانه انجام میشه اصلا ممکن نیست فایلارو جدا کنن. چون خیلی از جاها تغییرات داره.
با این همه به نظر من ارزششو داره بگیر.:8: فعلا.
ali_2021
26-05-2010, 17:57
سلام به همگی
امروز بیلد بعدی UDK اومد.:5: اینم صفحه ی تغییرات:
UDK May Build
اینم لینک دانلود:
760 مگه، قابل هم نداره.:31:
سرم که خلوت شد یه توضیحاتی راجع بهش می دم. سعی می کنم امروز باشه.
فعلا اونایی که می تونن شروع کنن به دانلود.:8: تا بعد.
ايول ! scale form داره ! ميدوني ديگه بهتر اين نميشه !:27:
RatAtouille
27-05-2010, 10:57
چه فايده كه برنامه ، بازي هايي رو كه ما ميسازيم publish نميكنه !!!:41:
يعني كرك نداره ؟
اگه نداره جمع كن بريم دنبال كارمون ... ولي اگه داره لطفا به ما هم بدين .:31:
من رفتم که دانلود کنم ولی نسخه بتا بود .میگم این موتور هیچ کم و کثری نداره ؟
یعنی میشه باهاش بازی ساخت و فروختش؟
ممنون
جانم اقا مسیکه شما اصلا تو کار یو دی کی نیستی و فقط حرفی اومدی زدی باشیا ، شما می تونی از انجین خروجی بگیری ، من خودم خروجی گرفتم ، حتی فایل اینیستالر هم میسازه . چی می خواهی دیگه ؟!!
tovamohammad
27-05-2010, 11:35
چه فايده كه برنامه ، بازي هايي رو كه ما ميسازيم publish نميكنه !!!:41:
دوست عزیز شما اصلا می دونی UDK چیه؟ یا دنبال حرفای کوچه بازاری هستی؟
کی گفته خروجی نمیده؟
يعني كرك نداره ؟
تا حالا شما دیدی یه برنامه Free کرک بشه که این دومیش باشه؟:18:
د، آخه یه حرفی بزن آدم شاخ در نیاره.
اگه نداره جمع كن بريم دنبال كارمون ...
در هر صورت شما مختاری که جمع کنی بری دنبال کارت.:13:
اگه هم تصمیم گرفتی باهاش کار کنی، خبرم کن که بگم از کجا شروع کنی.
tovamohammad
27-05-2010, 11:49
من رفتم که دانلود کنم ولی نسخه بتا بود .
دوست عزیز سلام
این که می بینی انجین بتا نیست، انجین همون Unreal Engine 3 هست که روز به روز بزرگتر شده. چیزی که شما میبینی مربوطه به قالب این انجین. UDK قالب جدیدیه که 7-6 ماهه اومده و مشخص هم نیس کی از بتا بیرون میاد، شاید هیچ وقت هم نیاد. ولی نگران نباش مثل سرویسای بتای گوگل نیس که پر اشکال باشه،:27: قابل استفادس.
میگم این موتور هیچ کم و کثری نداره ؟
شما بدون، توی هیچ زمینه ای تو دنیا یه چیز بدون کم و کسری وجود نداره، انجین ها هم از این قاعده مستثنا نیستن. شما باید ببینی توی انجین ها کدوم یکی نسبت به بقیه بهتره یا کم و سریش کمتره. ولی به نظر من اگه بیای توی UDK خواسته هاتو برآورده می کنه.
یعنی میشه باهاش بازی ساخت و فروختش؟
ممنون
بله می شه باهاش بازی ساخت و فروخت. بیشتر بستگی به سطح اطلاعات شما و البته پشتکارتون داره.
اگه تصمیم گرفتی باهاش کار کنی، بگو که بهت نشون بدم از کجا شروع کنی.:8: فعلا.
tovamohammad
27-05-2010, 12:29
سلام، خب اینم از قولی که دادم:5:
اول همه بگم که با این تفاسیر چیزایی که شما از Unreal Script یاد گرفتی فایده نداره و حداقل می شه گفت کاربردی نیس، چون اگه یاد گرفته بودی حداقل 2 تا از این 4 تا راه رو همین الان باید می دونستی.:13:
شما اگه واقعا وقت گذاشتی روش، برا این که یاد بگیری یا باید منبعتو عوض کنی و یا روش یادگیریتو. در هر صورت یه فکری روش بکن.:20:
در مورد اون مسئله من 4 تا راه به ذهنم میاد که میشه از همش جواب گرفت، البته بازم میگم ممکنه راههای دیگه ای هم باشه:
1. چون قراره فقط Player این توانایی رو داشته باشه یه راه ساده اینه که بیای توی قسمتی که پلیر شلیک می کنه یه Trace انجام بدی. یادت باشه که پلیر همیشه به وسط اسکرین شلیک می کنه، پس زمانی که شما یه Trace از پلیر به وسط اسکرین انجام بدی، در حقیقت محل برخورد گلوله رو پیدا می کنی. حالا شما محل سیبل رو که داری (بهتره برای سادگی کارت، Pivot سیبل رو تو مرکز دایره هاش بگیری) . حالا به راحتی می تونی از فاصله ی محل برخورد تا مرکز سیبل هر جور می خوای برای امتیاز دهی استفاده کنی.
2.یه راه ساده که کدنویسی هم نداره، استفاده از نود Trace تو Kismet هست: (عکسارو خودت باز کن، اینجا نذاشتم که صفحه سنگین نشه:20:)
اگه هم می خوای از مختصات به جای خود آبجکتها استفاده کنی، به حالت زیر ازش استفاده کن:
توی این روش اون متغیر HitLoc دقیقا نقطه ی برخورد رو بهت می ده.
3. یادمه قبلا می گفتی می خوای سیبل رو چند مش بذاری. هیچ وقت این کار رو نکن، سیبل باید یه تیکه باشه، در عوض باید بیای Collision Primitive ها رو زیاد کنی، که کاری نداره. مثلا توی بازیها دیدی به سر یه نفر شلیک می کنی Headshot میشه؟ آدم که نمی تونه چند مش باشه، اونجا از همین روش استفاده می کنن. البته این روش ممکنه واسه سیبل چون یه سری دایره ی متحدالمرکزه، یه مقدار اذیت کنه.
4. این یکی راهیه که یه شرکت تجاری استفاده می کنه، در حقیقت راه اصولی همینه، که نمی گم تا تو خماریش بمونی:31:. شوخی کردم، ولی در هر صورت اگه اسکریپت بلد نباشی نمی تونی از این روش استفاده کنی.
توضیح هم بیشتر وقت ندارم بدم،هر روشی رو انتخاب کردی، خودت جزئیاتش رو در بیار.در ضمن برو خوب Unreal Script یاد بگیر.
در مورد اون FileWriter هم خوشحالم به دردت خورد.:8: تا بعد.
tovamohammad
27-05-2010, 13:39
سلام به همگی
یه مژده بدم به دوستانی که با زبون اون ویدئوها مشکل دارن یا مکالمشون ضعیفه. اپیک جدیدا زیرنویس اون ویدئوها رو داده:
تو این فایل هم زیر نویس ویدئوهای UDK از 3D Buzz هست که همگی دیدین و هم زیرنویس ویدئوهای Skeletal Mesh Pipeline.
زیر نویساش خوبه، در ضمن فایل ها شم خود اپیک هم نام کرده، فقط کافیه هر کدومو کپی کنین کنار ویدئوی خودش.
اگه هم با پلیر های خاصی مثل KMPlayer می بینین، می تونین فایل زیرنویسو بکشین داخلش تا به ویدئو اضافه بشه.
امیدوارم به دردتون بخوره.:8: فعلا بای.
moeinhoseyni
27-05-2010, 14:14
واقا باید ازت تشکر کنم ولی این دکمه تشکر رو نمیتونم ببینم
خیلی دنبال زیر نویساش بودم اما نبود بازم تشکر
tovamohammad
27-05-2010, 19:59
دوستان سلام
در مورد جزئیات بیلد جدید که قرار شد توضیح بدم، فرصت ندارم همشو بنویسم، فقط مهماشو خلاصه وار ترجمه می کنم، هر کس اطلاعات بیشتری خواست از تو خود صفحش بخونه.
Scaleform GFx
مهمترین چیزی که این ماه اضافه شده، این مورد هست که برای UI استفاده می شه. بازی های بزرگ زیادی از جمله Crysis, Mass Effect و Down Of War 2 از این میان افزار برای UI استفاده می کنن.:5:بیس کارش هم با Flash هست. البته قبلا با UE3 اینتگریت شده بود ولی الان به صورت رایگان توی UDK اومده. یه خصیصه ی جالبی هم که توی نسخه ی آخر به GFx اضافه شده، UI سه بعدیه که تو عکس زیر می تونین نمونشو ببینین:
این هم داکیومنتش:
یه ویدئو هم Epic براش گذاشته بود که چون YouTube بود، نذاشتم.:41:
Steam
هر کی اهل بازیه این یکی رو می شناسه. Steam یه سیستمه برای بازی های آنلاین، که البته جدیدا بعضی از بازی ها مثل Call Of Duty: MW2 از اون برای قسمت مالتی پلیر هم استفاده می کنن. خیلی از بازی ها از جمله Supreme Commander 2 و سری Call Of Duty ازش استفاده می کنن. از این بیلد سیستم پیش فرض آنلاین تبدیل شده به استیم.
داکیومنت استیم:
Editor
خود ادیتور تغییرات جالبی داشته، به عنوان مثال:
پشتیبانی از فایل های باینری 64 بیتی برای ادیتور. توضیح بیشتری نداده، ولی اگه درست متوجه شده باشم، از این به بعد اون شاخه ی Win64 دیگه خالی نیست و حداقل یه فایل UDK.exe داره.:20: اگه اینطور باشه که خیلی خوبه.
در زمان بالا اومدن ادیتور، UDK رو می تونین توی System Tray پیدا کنین، دیگه لازم نیس هی برین رو Desktop بگین پس چی شد این UDK؟ :31:
ساپورت از فرمت PNG برای تکسچر ها. این یکی خیلی وقت بود جای خالیش احساس می شد. هر دو فرمت RGB و RGBA پشتیبانی می شن.
با دکمه های Alt+F/G/H/J می تونین بین Viewport Type ها سوئیچ کنین(همون Front, Top,...).
Light Shafts
همون God Ray خودمونه، هر کی هم نمی دونه چیه عکس زیر رو باز کنه می فهمه. چیزی که جالبه گفتن غیر از Dominant Directional Light از این به بعد، Point Light هم از این ویژگی پشتیبانی می کنه.
(لینک گذاشتم که صفحه از این سنگینتر نشه)
Exponential Height Fog
اینو که قبلا توضیح دادم:
Installer
اینستالر الان دیگه 12-10 تا زبون دیگه هم ساپورت می کنه. البته دلتون خوش نشه، فارسی توش نیس.
Editor Fixes
یه سری از باگ های ادیتور رفع شده از جمله اینکه از این به بعد اگه بخواید از یه متریال به عنوان Decal استفاده کنین، باید گزینه ی Decal Usage برای اون متریال فعال شده باشه.
راستی تو این قسمت گفته یه سری از مشکلاتی که با ساپورت زبون ها ی غیر استناندارد داشته حل شده، امیدوارم زبون های راست به چپ هم جزوش باشن.:11:
FBX Importer
این مورد هم 8-7 تا تغییرات داشته، از جمله اضافه شدن ویژگی Re-Import و پشتیبانی از Rigid Animation.
Color Grading Blending
Color Grading که جدیدا اضافه شده بود، الان اومدن ویژگی Blending یا تغییر تدریجی رنگ هم بهش اضافه کردن:
اسنادشم موجوده::27:
UDKGame
بزرگترین تغییر تو این قسمت اضافه کردن UI هاییه که با GFx درست شدن، پس می تونین ازش به عنوان مثال برای Scaleform GFx استفاده کنین.
Swarm
اینم یه سری تغییر داشته، مثلا الان دیگه اون قسمت Localhost به IP کامپیوتر تغییر کرده.
Gameplay Profiler
تا بیلد قبلی برای اپتیمایز کردن بازی از یه ابزاری به اسم Script Profiler استفاده می شد که مال UE2 بود. از این بیلد Gameplay Profiler جایگزین اون شده.
داکیومنتش هم اینجاس:
Attachment Editor
نمی دونم تا الان چقدر از این ادیتور جدید استفاده کردین ولی کلا خیلی ساده بود و امکانات زیادی نداشت، الان یه سری امکانات بهش اضافه شده از جمله اینکه طرز کار کردن باهاش به Kismet نزدیک شده و همچنین میشه به صورت دستی جای نود ها رو تغییر داد.
NavMesh
تعداد زیادی اپتیمایز تو این بخش انجام شده که به گفته ی خود اپیک سرعتش خیلی بالا رفته.
AnimSet Viewer
قابلیت Copy/Paste به AnimeSet Browser اضافه شده. به اضافه ی 8-7 تا گزینه ی جدید که خودتون برید بخونید.:21:
---------------------------------------
3-4 بخش دیگه هم تغییرات داشته که خیلی مهم نبود و می تونین تو صفحه ی ارجینالش بخونین.
7 تا مقاله ی جدید این سری اضافه شده و بیش از 30 مقاله هم آپدیت شدن.
برین حالشو ببرین.:46:
ای بابا، خوبه خلاصه نوشتم اگه نه دیگه این پست چی می شد! :8: فعلا.
NINJA0098
28-05-2010, 10:47
يه سوال LightShaft همون نور پردازي حجم داره. درسته؟
siamkogames
28-05-2010, 11:47
سلام
ف ی ل ت ر ههههههههههههههههههههههههه هههه
NINJA0098
28-05-2010, 11:54
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدف ی ل ت ر ههههههههههههههههههههههههه هههه
يه مدت ميشه كه شيلتر شد . دارن سعي ميكنن شيلترو رفع كنن .
tovamohammad
28-05-2010, 12:34
يه سوال LightShaft همون نور پردازي حجم داره. درسته؟
خیر، Volumetric Lighting یا نور پردازی حجم دار در حقیقت ترکیب یه Static Mesh و Light هست که یه حالت حجمی به نور می ده. برای این کار باید یه سری متریال خاص روی مش گذاشته باشی. بیش از 90 در صد کاربردش برای SpotLight هست. مثلا عکس زیر رو ببین:
حواست باشه معمولا باید Volumetric Lighting رو همراه با یه مه رقیق استفاده کنی، چون توی واقعیت معمولا اگه هوای یه منطقه کاملا تمیز باشه، این نوع نور رو نمی بینی، و خب کثیفی رو اینجا با Fog نشون می دیم. مثلا عکس زیر رو تو دو حالت با مه و بدون مه ببین (تصویر رو بزرگ کن و برو تو کار نقاط دور، چون مه رقیقه در نتیجه نزدیک دوربین پیدا نیس):
در صورتی که Light Shaft همون ویژگیه که توی مبحث شیدر ها بهش می گن God Ray:
اینم Light Shaft توی واقعیت:
اینجا هم Light Shaft برای شبیه سازی زیر آب استفاده شده:
Volumetric Lighting یه جور شبیه سازی مجازی نوره، در صورتی که برای Light Shaft واقعا یه شیدر توی گرافیک پردازش می شه. در ضمن معمولا Light Shaft با Post Process هم کار می کنه.
امیدوارم مطلبو گرفته باشی.:8: فعلا بای.
hasansmoke
28-05-2010, 21:34
سلام من تازه udk رو گرفتم قبلا با یونیتی کار میکردم زبان برنامه نویسی خیلی باحالی داشت .ولی چند تا مشکل داشت که دیگه ولش کردم
1.وقتی مدل خونه رو وارد میکردم خونه از بیرون کامل بود ولی داخل که میشدی در و پنجره ناپدید میشد نمیدونم چرا ولی دوستان میگفتند بخاطر مدلت هستش و لی من مدل های زیادی رو وارد یونیتی کردم و تقریبا 90%همینجوری میشدند تازه بعضی از مدل های با کیفیت رو نمیتونست داخل نرم افزار بیاره.
2.وقتی یه بازی باهاش درست کردم (یونیتی با کرک) و روی کامپیوتر دوستم اجرا کردم .دوستم بعد از بازی کردن گفت که این بازی روی کارت گرافیک مشکل ایجاد میکنه و فشار زیادی به کارت می یاد.(شاید بخاطر کرک باشه)
3.بعد وارد کردن چند مدل و یک نور افتاب (بدون سایه) چند تا سیستم زرات زمان اجرای بازی طولانی میشد بعد از بیلد بازی هم اجرای بازی خیلی کند می شد و در داخل بازی هم خوب رندر نمی شد.
این ها رو گفتم که بگم ایا udk هم این مشکل رو داره .
از نظر سیستم کامپیوتر من خیالتون راحت همه چیز بالا مثلا رم 2g یا کارت گرافیک 9600شرکت نویدیا .
تازه با شروع کار 3تا کامپیوتر با همچین سیستمی به هم وصل هستند و رندر میگیرند
//من تمام صفحات رو خوندم وهمه چیز عالی بود ولی فقط هیف که مقاله در مورد کد نویسی نبود ای کاش دو ماه بخاطر اون کتاب صبر نکنیم و خودمون از صفر شروع کنیم
غرض از مزاحمت این بود که میخواستم بدونم ما یه گروه هستیم متشکل از دو تا مکس کار و یک فتوشاپ کار و یک برنامه نویس و طراح مرحله و یک داستان نویس
ما بعد از شکستی که در یونیتی خوردیم و با مشکلات زیادی رو به رو شدیم(واقعا زیاد) میخواستم بدونم ایا با این موتور میتونیم موفق بشیم در مورد پشتکار خیالتون راحت ولی من نگران کد نویسی هستم البته اینکه با c++ هم میشه برنامه نوشت یکم خوشحال شدم ولی اصل کار unrealscript هستش و یادگیری توابع اون و بقیه رو یه مبتدی هم میتونه یاد بگیره.
خوشحال میشم اگه یه جواب کامل با توضیح باشه
Arrowtic
29-05-2010, 08:57
1.مشکل از مدل بوده.
2.من بازی های گرافیک بالای یونیتی رو دارم و بازی میکنم و مشکلی نداره.
3.رندرش از نظر من که عالیه و واسه من پیش نیومده تا حالا.
________
اسکریپتینگ خیلی نمی خواد UDK و اگه شما ویدئوهاشو ببینی یاد میگیری.البته من یونیتی کار میکنم و در این زمینه UDK کاران مثل tovamohammad بیشتر میتونن به شما کمک کنن چون هر چی باشه کارشون این انجینه و استاد هستن.
AMIR REZAs
29-05-2010, 09:20
اخرین نسخه UDK هم عرضه شد _چند تا قابلیت اضافه شده برق از سر ادم میره!!!که مهمترینش UDK 64bit هست.
قابلیت جستجو جدید.
مپ های جدید.
UI و HUD های جدید
نرم افزار طراحی UI
و ...............
Epic Games, Inc. today released the May 2010 UDK Beta, the latest version of the Unreal Development Kit (UDK), the free edition of Unreal Engine 3 that provides uncompromised access to the award-winning toolset used in blockbuster video games, 3D simulations, digital films and more.
Epic is committed to providing the UDK community with regular software releases at no charge, and the latest beta is available now at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
New UDK games: We regularly post information about the best UDK games and applications at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Check out these exciting projects:
· Angels Fall First: Planetstorm, a multiplayer sci-fi war game fought in space and on the ground. Crew gigantic capital ships in first person, pilot fighters and launch dropships to board other vessels, or wield advanced ground assault vehicles, infantry and aero-craft to achieve victory.
· Bounty Arms, a classic 3D side-scrolling action game. Battle a range of enemies across the galaxy, join up with comrades, unlock hidden doors to secrets and collect power-ups that alter your character and weapons.
· Hazard: The Journey of Life, a philosophical first-person, single-player exploration puzzle art game. The game presents no goals directly; rather, it is up to players to create goals based on what they know of the world.
Are you working on something you want the world to see? Display your work in the Project Show-Off forums.
Don’t forget, you can now purchase a commercial UDK license over the web. It’s easy and secure.
Many notable additions and improvements are included with this month’s beta release:
§ Scaleform GFX user interface solution now available!
§ Steam is now the default system for handling online services.
§ UDK now has full 64-fit editor support.
§ Make more beautiful games with light shafts, exponential height fog, color grading and many other new technological advances.
§ Save time and enjoy better performance with dozens of engine upgrades.
Scaleform GFx (screenshot)
· Scaleform is now supported in UnrealEd and in-game! (watch video)
· Supports
o UI screens
o Dynamic interaction via UnrealScript or Kismet
o SWFs playing into dynamic render targets
· GFx version of UDK HUD, scoreboard and pause menu now fully functional
· Added example Adobe Flash Studio files to UDKGame/Flash/example/...
o Controller input setup for GFx movies
o Basic scene using Scaleform CLIK components to create a UI
o Files: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Example UI Files
· New GFx import path
o Textures used by SWF movies imported from original art
o Current import path is not final; subject to change!
o More details: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pipeline
· Started implementing localization for GFx menus
· Additional documentation: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Steam
· Steam is now the default OnlineSubsystem for UDKGame Win32
· Steam handles all online services, including matchmaking, friends and server browsing
Light Shafts (screenshot)
· Point lights are now supported
· Added Bloom Threshold and Bloom Tint properties
· Documentation: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Shafts
Exponential Height Fog (screenshot)
· New kind of global fog with density that decreases with height
· Never creates a hard line (unlike standard fog); supports one layer
· Can specify both "towards the light" and "away from the light" colors
· Rendering cost similar to two layers of constant density height fog
· Can now use different colors for the hemisphere facing the light and vice versa
Color Grading Blending (screenshot)
· Can now blend between different color LUTs on different post process volumes!
· Documentation: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Editor
· UDK now supports running 64-bit binaries for the editor
· Added ‘search by object’ type to Kismet
· New mesh emitter camera facing option: "Apply Particle Rotation As Spin"
· Editor now shows up in system tray while starting up (and Alt+Tab works!)
· Can now capture content browser thumbnails from PIE viewports
· Added ability to tint editor icons similar to Point Lights
· PNGs can now be imported as textures; RGB and RGBA formats are supported
· Viewports
o New Alt+F/G/H/J shortcuts to switch between viewport types
o Greatly reduced the time it takes for volume visibility updates
Installer
· Now being localized for
o INT - English
o FRA - French
o ITA - Italian
o DEU - German
o ESN - European Spanish
o ESM - Latin American Spanish
o RUS - Russian
o HUN - Hungarian
o CZE - Czech
o SLO - Slovakian
o POL - Polish
o JPN - Japanese
o CHN - Simplified Chinese
o KOR - Korean
Editor Fixes
· Materials can no longer be placed as decals unless the decal usage flag is set
· Fixed fog volumes being created when dropping materials sometimes
· Fixed support for non-standard languages
FBX Importer
· Added support for rigid animation!
· FBX import settings are now remembered between sessions
· Importer will detect the type of asset to import by peeking at the FBX file
· New import option to override naming of imported assets
· Textures can now be imported (with or without a material being created)
· The FBX import dialog has been improved
· Updated to the latest FBX SDK (2011.2)
· Can now re-import skeletal meshes from FBX files
· Fixed smoothing group warning dialog spam on mesh import
UDKGame
· Scaleform / UI
o Added (prototype) Scaleform-based front end and HUD to UDKGame
o Added GFx example content to ExampleMap
o Scaleform implementations of HUD, Pause Menu, Scoreboard
· Code clean-up
o Moved UT-specific functionality from Weapon to UTWeapon
o Moved HUDIcons and HUDCoords properties from UDKVehicleBase to UTVehicle
o Cleaned up UDK default engine.inis down to two
o Moved DeathTime from UDKPawn to UTPawn
o Removed unused UDKPawn property LookYaw
o Removed PlayFiringSound() call from Weapon.FireAmmunition() (not implemented for any game except UTGame)
o Moved bio death material effect system from UDKPawn to UTPawn
· Enabled tone mapping and color grading support to UDK
o Enabled by default now so all scenes will receive contrast-enhancing tone mapping
· Misc
o Changed input handling of controller demo to not recurse, therefore stopping the CLIK button from swallowing the GAMEPAD_A event
o Spawn player as spectator if ?causeevent=flythrough is passed on the commandline
o Set bFixedPlayerStart=true, bForceRespawn=true, and bQuickStat=true if ?causeevent=flythrough is passed on the commandline
Swarm
· Fixed several issues related to version numbers and matching Agents to Jobs
· Change usage of "localhost" to using the localhost IP address (127.0.0.1) instead
Gameplay Profiler
· Replacing old UE2 ueScriptProfiler
· Adds ability to drill into actor and component tick
· Documentation: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Attachment Editor
· Draw bone/socket label on connector for actors attached to skeletal meshes
· Allow nodes to be manually moved around
· Allow attachments to be made in a more 'Kismet like' way
NavMesh
· Lots of runtime navmesh optimizations (mostly related to dynamic submesh builds)
o Huge speed gains
AnimSet Viewer
· Added copy and paste animations to the AnimSet browser
· New options for calculating Bone Break
o Default: Both meshes have to influence to use rigid
o Auto Detect Rigid: Detects rigid when soft body misses the weight
o Alternate weight preferred: Second weight has more priority
· Added "Delete selected bone weighting" option
· "Toggle Mesh Weights" option
o Displayed if there is a valid set of weights for the current LOD
o Otherwise, the option is disabled
· Added info to display chunks/sections when swapping vertex weights
Max Quality Mode
· Added MaxQualityMode option for taking high-resolution screenshots
· Increases texture res and shadow quality regardless of performance
Property Multi-Select and Cut-Paste
· Control-Click on properties to add to selection
· Control-C, Control-V or right click to copy and paste!
Lighting Changes
· Improved unbuilt lighting performance
· Changed bUseBooleanEnvironmentShadowing to default to TRUE for best performance
o Light environments will not receive dynamic shadows from the static environment unless bUseBooleanEnvironmentShadowing is changed back to false!
· Primitives with bShadowIndirectOnly=true no longer cast dynamic shadows
· Added bForceNoPrecomputedLighting to WorldInfo, allowing maps with fully dynamic lighting to skip time-consuming light building during a full rebuild
· Hid light environment settings that are rarely used, edge cases, or only set by gameplay code to simplify the interface
Scene Capture Optimizations
· 'Max View Distance Override': Set a culling distance for objects rendered into the reflection
· 'Skip Update If Owner Occluded': Skip rendering to the scene capture entirely if it's not going to be visible
· 'Skip Rendering Depth Prepass': Controls whether a depth prepass is performed when rendering the scene capture
· Capture will be culled if last-bound time of the render target texture is more than a second ago
Rendering
· Added map check warning for large shadow casters unless they have bAcceptsDynamicDominantLightShadows=false
· New mesh emitter camera facing option: bApplyParticleRotationAsSpin
· Changed bRenderAsVelocity to default to TRUE for RadialBlurComponents as they are much faster to render this way
· Mesh area lights now affect dynamic objects!
o UE3 creates a spotlight at the center of the emissive area which is applied to dynamic objects
· Added a new volume type: LightmassCharacterIndirectDetailVolume
o Lightmass generates higher density indirect character lighting samples inside these volumes
o Useful for sections where characters are not over static ground, e.g., elevators
UDN Documentation
· New
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... Guide.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
· Updated
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... nTool.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ments.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ystem.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... abase.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... oject.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... adows.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ation.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... gging.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... lback.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... nHome.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... nHome.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
o [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... rence.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Warnings
· Exporting TGAs is temporarily broken and results in weird interlaced images
Upcoming changes (as of the next UDK build)
· SM2 support will be removed
منبع :
ali rafaty در فنایی.
parvizamd
29-05-2010, 13:52
دو حالت داشته : یک خونه رو به صورت plane تبدیل شده که این مشکل تو گیم استدیو هست !(60 درصد)
مشکل از کرک بوده (UDK خیلی خوبه تازه برای بازی های غیر تجاری رایگان هست)
سلام
کسی اینجا هست که بتونه با udk یک بازی کامل بسازه ؟
و یا این که کاملا با محیط و اسکریپ آشنا باشه؟
ara.look
29-05-2010, 16:31
آنریل به درد بازی های 2 بعدی حرفه ای میخوره؟
زبان برنامه نویسیش چطوره؟ میشه با api ارتباط برقرار کرد؟
parvizamd
29-05-2010, 17:12
آقا tovamahmad هستند
RatAtouille
29-05-2010, 18:33
دوست عزیز شما اصلا می دونی UDK چیه؟ یا دنبال حرفای کوچه بازاری هستی؟
کی گفته خروجی نمیده؟
تا حالا شما دیدی یه برنامه Free کرک بشه که این دومیش باشه؟:18:
د، آخه یه حرفی بزن آدم شاخ در نیاره.
در هر صورت شما مختاری که جمع کنی بری دنبال کارت.:13:
اگه هم تصمیم گرفتی باهاش کار کنی، خبرم کن که بگم از کجا شروع کنی.
1)حرف من با استناد به حرف يكي از بچه ها بود كه گفت براي خروجي گرفتن بايد برنامه رو رجيستر كني .
2)رو عنوان برنامه [beta] ذكر شده .
3)مي توانستي به جاي حرف آخر سكوت كني چون به من توهين كردي .
AMIR REZAs
29-05-2010, 18:38
مي توانستي به جاي حرف آخر سكوت كني چون به من توهين كردي .
این آقامحمد ما رو اذیت نکنید ها..............:دی
خوب راست میگه مجانیه...
چند وقته از آقامحمد خبری نیست!
Arrowtic
29-05-2010, 19:02
آقایان ما تو این انجمن به اندازه کافی دعوا داشتیم!دعوای کیان و آرمین,دعوای من و کیان در بازی زندگی رویایی و دعوای نخستین من و کیان(اون زمان امیررضا جون هنوز عضو نبودن) هالا همه دعواها آشتی شد.دیگه دعوا پیش نیاد تا مثل الآن دوست باشیم.
tovamohammad
29-05-2010, 20:13
سلام به همه ی دوستان
Sub-Zero70@
اسکریپتینگ خیلی نمی خواد UDK و اگه شما ویدئوهاشو ببینی یاد میگیری.البته من یونیتی کار میکنم و در این زمینه UDK کاران مثل tovamohammad بیشتر میتونن به شما کمک کنن چون هر چی باشه کارشون این انجینه و استاد هستن.
در مورد تیکه اول که درست می فرمایین، در مورد تیکه دوم هم شما لطف دارین، این طورا هم نیس، استاد کجا بود؟:23:
AMIR REZAs@
اخرین نسخه UDK هم عرضه شد _چند تا قابلیت اضافه شده برق از سر ادم میره!!!که مهمترینش UDK 64bit هست.
.
.
.
.
.
منبع :
ali rafaty در فنایی.
درسته، سه روز پیش همینجا خبرشو دادم، یه پست هم پریروز زدم، ترجمه شده ی همین اطلاعات، تعجب می کنم ندیدی:
راستی نمی دونم اون آقای رفعتی دقیقا چیکار کرده، اینا که یه Copy/Paste از سایت UDK هست:
البته تقصیر شما نیس، احتمالا ندیدی، با این همه ممنون از شما.:20:
fo_udk@
سلام
کسی اینجا هست که بتونه با udk یک بازی کامل بسازه ؟
و یا این که کاملا با محیط و اسکریپ آشنا باشه؟
سلام دوست عزیز
بنده یه چیزایی بلدم، اگه سوالی داری بپرس.
parvizamd@
آقا tovamahmad هستند
پرویز جان شما لطف داری، ولی هنوز خیلی باید کار کنم.:20:
میام باز.:8:
tovamohammad
29-05-2010, 20:59
سلام دوباره به دوستان
1)حرف من با استناد به حرف يكي از بچه ها بود كه گفت براي خروجي گرفتن بايد برنامه رو رجيستر كني .
2)رو عنوان برنامه [beta] ذكر شده .
3)مي توانستي به جاي حرف آخر سكوت كني چون به من توهين كردي .
سلام دوست عزیز
من قصد بی احترامی نداشتم، نمی دونم از کجا همچین برداشتی کردی، اگه منظورت به جمله ی آخره که من جمله خودتونو نوشتم، یعنی منظورتون اینه شما قصد توهین به من داشتی که همون جمله رو زدی؟ شوخی کردم:31:
مورد دو رو هم متوجه نشدم، ربطی بین کرک و بتا بودن برنامه نمی بینم.
درباره ی مورد اول هم که اون دوستتون اشتباه کرده بود و من تصحیح کردم، نباید می کردم؟:13:
با این همه اگه شما برداشت بد کردی یا من طوری نوشتم که شما اینجور برداشت کنی، می تونی واسه اینکه مطمئن شی 240+ پست من رو بخونی ببینی آیا جایی به کسی بی احترامی کردم؟
موفق باشید
این آقامحمد ما رو اذیت نکنید ها..............:دی
خوب راست میگه مجانیه...
چند وقته از آقامحمد خبری نیست!
ممنون
باباجان دیگه چه جوری باید ازم خبر باشه؟ آخرین پستم امروز ساعته 12:15 AM بوده، یعنی نهایتا همین امروز:18::
من دقیقا نمی دونم خبر یعنی چه جوری؟:27:
آقایان ما تو این انجمن به اندازه کافی دعوا داشتیم!دعوای کیان و آرمین,دعوای من و کیان در بازی زندگی رویایی و دعوای نخستین من و کیان(اون زمان امیررضا جون هنوز عضو نبودن) هالا همه دعواها آشتی شد.دیگه دعوا پیش نیاد تا مثل الآن دوست باشیم.
نه بابا دعوا کجا بود، من که خوشبختانه با کسی مشکل ندارم. حتی اگه به فرض مثال با کسی هم مشکل داشتم، این قدر سرم شلوغه که وقت دعوا کردن ندارم.:31:
فعلا دوستان:8:
parvizamd
29-05-2010, 21:17
آقا محمد ببخشید تو اینجا پست نامربوط می دم واقعا شرمنده ولی جواب نمیدید من خواهم موتور از IRAN -ROSE یا طراحان پارسی بخرم ولی حساب سیبا می خواد جایی سراغ نداری خرید پستی باشه ! دمت گرم اگه جواب بدی کارمون را انداختی ! راستش تا حالا از اینترنت خرید نکردم
آیا میشه با این موتور بازی کامل ساخت و تو بازار فروختش ؟
من میتونم به خوبی با 3d max کار کنم و آیا برای ساخت مدل ها مشکلی ندارم ؟
ali_2021
29-05-2010, 21:31
آقا محمد ببخشید تو اینجا پست نامربوط می دم واقعا شرمنده ولی جواب نمیدید من خواهم موتور از IRAN -ROSE یا طراحان پارسی بخرم ولی حساب سیبا می خواد جایی سراغ نداری خرید پستی باشه ! دمت گرم اگه جواب بدی کارمون را انداختی ! راستش تا حالا از اینترنت خرید نکردم
سلام صبر كن من فردا از iran-rose ميخوام خريد كنم ! اصفهانيه طرف اگه ديدم قابل اعتماد ميگم بهت ! (منم اصفهانم):27:
tovamohammad
29-05-2010, 21:32
پرویز جون الان حدود 2.5 ساعته دارم جواب بچه ها رو تایپ می کنم و پی ام ها رو جواب می دم، هنوز دارم می تایپم، فکر نکنی بیخیال جواب شما شدم یه وقت:13:. نمی دونم امروز چرا یهو اینقدر UDK پر بیننده شده.:31:
من خودم به حسابش نریختم، یه زنگ بهش زدم، قرار شد بفرسته دره خونه، پولم دادم به مامور پست. شما هم همین کارو بکن، باهاش یه تماس بگیر.
فقط حواست باشه خواستی خرید کنی، یدفعه هرچی واسه UDK داره بگیر. فک کنم یه UDK هست و 9 قلم ویدئو. همه اونا که توش کلمات Unreal, Eat 3D و Skeletal داره رو بگیر.
UDK ش ماله November یا December هست، جدید نیس ولی کافیه. اون یه سایت که فرستادی مال February بود و 3-2 تا از بازیهاشم کنارش داشت، ولی عوضش یذره گرون بود. از هر کدوم می خوای بگیر ولی در هر صورت دوتا از این ویدئوها هست که برای راه افتادن حتما باید داشته باشی: 3D Buzz:UDK و Gnomon: Intro To UDK که همون Iran-Rose داره هر دورو.
خلاصه من جواب همه رو می دم، نترس.:31:
آیا فقط تو ایران فروش میره ؟
آیا فقط تو ایران فروش میره ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.