مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
farshid-k
28-04-2011, 16:28
سلام خدمت همه دوستان گل
آقا ما هم ميخواييم بازي ساز بشيم:21:
ديشب تا صبح ورژن جديد UDK را گذاشتم دانلود زده بود
1.3گيگ الان كه دانلود كرده رو هم يه 600 مگ بيشتر نيست
و موقع نصب ميخواد net. را نصب كنه اما من خونه كه نت ندارم دوستان نميشه كاري كرد؟:41:
يه چند روزي ام هست كه دارم از اول صفحه اين تاپيك ميخوانم فعلا فقط 190 صفحشو خوندم
خيليش مونده و اينكه آموزش هايي كه تو Rapidshare آپ كرديد هيچ كدون نميان :41:
honestbud
28-04-2011, 16:39
سلام خدمت همه دوستان گل
آقا ما هم ميخواييم بازي ساز بشيم:21:
ديشب تا صبح ورژن جديد UDK را گذاشتم دانلود زده بود
و موقع نصب ميخواد net. را نصب كنه اما من خونه كه نت ندارم دوستان نميشه كاري كرد؟:41:
يه چند روزي ام هست كه دارم از اول صفحه اين تاپيك ميخوانم فعلا فقط 190 صفحشو خوندم
خيليش مونده و اينكه آموزش هايي كه تو Rapidshare آپ كرديد هيچ كدون نميان :41:
خوب،
سلام دوست عزیز
خوشحال هستم که اولین نفری ام که بهتون خوش آمد میگم
در مورد نصب نرم افزار :
اول شما بگو که ویندوزت چی هست.
احتمالا هر چی باشه 7 نیست فکر کنم.
اگه 7 نیست و نمیتونی نصبش کنی، راه های زیادی وجود داره که بچه ها قبلا تو تاپیک گفتن.یه سرچی با این کلمات بزن، پیدا میکنی :
دات نت
.net(البته نقطه اش باید سمت چپ باشه، اینجا نمیدونم چرا اینطوری تایپ میکنه)
نصب
اما اگه عوض کردن ویندوز برات مهم نیست بهتره که ویندوز 7 رو بریزی، همه چی حل میشه!
در مورد آموزش ها و محل آپلود شدنشون، شما اونا رو ول کن.
یه نگاه اینجا بنداز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نفهمید این مشکل از کجاست؟
الآن که دقت میکنم میبینم آره منظورت استاتیک هاشن.:31:
والا من که چیزی به نظرم نمیرسه.اگر با بی اس پی ها در تماس نباشه مش ات نباید اینجوری بشه.
شاید هم یه باگ درست حسابی پیدا کردی !
من اینو تو اپیک میپرسم برات.
سلام
کسی پست ها رو می بینه؟!!!!
farshid-k
28-04-2011, 20:01
خوب،
سلام دوست عزیز
خوشحال هستم که اولین نفری ام که بهتون خوش آمد میگم
در مورد نصب نرم افزار :
اول شما بگو که ویندوزت چی هست.
احتمالا هر چی باشه 7 نیست فکر کنم.
اگه 7 نیست و نمیتونی نصبش کنی، راه های زیادی وجود داره که بچه ها قبلا تو تاپیک گفتن.یه سرچی با این کلمات بزن، پیدا میکنی :
دات نت
.net(البته نقطه اش باید سمت چپ باشه، اینجا نمیدونم چرا اینطوری تایپ میکنه)
نصب
اما اگه عوض کردن ویندوز برات مهم نیست بهتره که ویندوز 7 رو بریزی، همه چی حل میشه!
در مورد آموزش ها و محل آپلود شدنشون، شما اونا رو ول کن.
یه نگاه اینجا بنداز :
من الان از تو دي وي دي هام .نت را نصبيدم :13:
الان كه ميخوام بنصبمش ميزنه Redownloder
الان تو كافي نت نشستم گذاشتم دانلود مجبورم تا صبح هم به زور دانلود ميشه :27:
اما اشكال نداره هرچي باشه پشتكارم بالاست :18:دلم ميخواد بازي بسازم :40:
Reza Azimy_RW
28-04-2011, 20:14
اگه نسخه 1.3 گیگی رو دانلود کردی و الان 600 مگه کلا خراب دانلود شده . از IDM استفاده کن . من 180 بار وسط دانلود یو دی کی برق رفت اینترنت قطع شد و ... به هیچ وجه این برنامه فایل خراب دانلود نمکنه . من 3 ساله ازش استفاده میکنم تا حالا فایله خراب دانلود نکرده .
موفق باشی
mehrdad_mvb
28-04-2011, 20:45
سلام
من یه مقدار level ام بزرگ شده اندازه یه terrain 256 * 256 وقتی که می خوام نور رو بیلد کنم . ارور میده و حتی من از Lightmas Importance Volume هم استفاده کردم ولی باز ارور داد.
چیکار کنم درست بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehrdad_mvb
28-04-2011, 21:24
سلام
من level ام یه مقدار بزرگ شده و وقتی که میخوام نور رو بیلد کنم این ارور رو میده:
من از lightmas importance volume استفاده میکنم.
چیکار کنم که این مشکل برطرف بشه؟
Reza Azimy_RW
28-04-2011, 22:50
سلام دوستان - کسایی که مقاله Render To Texture و Light Map رو درست متوجه نشدند از رویه اموزشه قبلی تو این اموزش کامل و قدم به قدم توضیح دادم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از استاد احسان
تایپیکه اموزشهایه کوییست که بالا اومد دیدم قبلا این اموزشو نوشتم ! استاد هادی هم که مثله اینکه وقت نکرد واسه یو دی کی بنویسه این اموزشو ولی با این اموزش کلیات و فلسفش (!) میاد دستتون .
Reza Azimy_RW
28-04-2011, 23:03
راستی استاد هادی اگه وقت ندارید اموزش LightMap رو بنویسید واسه یو دی کی میخواید من بنویسم ؟ البته اگه هنوز دوستان نیاز دارند !
سلام
من level ام یه مقدار بزرگ شده و وقتی که میخوام نور رو بیلد کنم این ارور رو میده:
سلام
خوب ببین تو قسمت Log چی نوشته؟:46:به چی گیر میده؟
رضا جان اون لینکی که گذاشتی چیلتره:46:
Reza Azimy_RW
28-04-2011, 23:41
نمیدونم چرا قویلتریده !
دارم سعی میکنم اپلودش کنم دوباره ولی خیلی send کمه فک نکنم بشه الان 20 دقیقس هنوز 600 کیلوبایت اپلود نشده ! اگه کسی قایلتایر شکن داره ممنون میشم اپ کنه واسه بچه ها ...
honestbud
29-04-2011, 00:39
سلام
کسی پست ها رو می بینه؟!!!!
شما چرا هی اسپم میدی!
شما سوال کرده بودی :
سلام
آقا جایی دیگه ای رو سراغ ندارین که ما بریم اونجا سوالمون رو مطرح کنیم؟!
به غیر از فروم اپیک
که دوست عزیزمون جواب دادن :
فروم اپیک تنها گزینه موجود معتبر هست حتی پی سی ورلد هم یه جورایی عقبه.ولی ایرانی - آمریکایی های زیادی تو فروم اپیک هستن که حتی به فینگلیش جوابتو میندن.(یکیش من :10:)
در مورد سایه استاتیک مش ها هم سوال کرده بودی که باز هم چند نفر جواب دادن و اگر هم جواب دیگه نبوده، حتما کسی بلد نبوده.
بهتره به جای اسپم دادن، دوباره سوالت رو تایپ کنی!
چون از عبارت "کسی پست ها رو نمیبینه!" نمیشه فهمید شما چه سوال و مشکلی داری.
به هر حال قصدم حل مشکل شما بود.
honestbud
29-04-2011, 00:47
سلام
اولا : شما که زحمت کشیدی و عکس گرفتی از صفحه و آپلود کردی، نیازی نبود که، همین رو مینوشتی هم میفهمیدم چی میگه!
دوما :
سلام
خوب ببین تو قسمت Log چی نوشته؟:46:به چی گیر میده؟
رضا جان اون لینکی که گذاشتی چیلتره:46:
علی جان راست میگه!بخون ببین چی میگه، اگه مشکل حل نشد، متنش رو بگو ببینیم چیه!
سوما : یادمه آقا محمد همیشه میگفت که مشکلتون رو کامل بگید، مثلا اینکه آیا تو مپت فقط یه ترین داری و هیچ چیز دیگه ای نداری یا اینکه آیا با درست کردن ترین اینطوری شد؟ اگه اینا رو بگی، آدم میتونه خودش یه امتحانی بکنه ببینه مشکل چیه!
به هر حال اگه بیشتر توضیح بدید شاید بشه یه کمکی کرد
سلام دوستان - کسایی که مقاله Render To Texture و Light Map رو درست متوجه نشدند از رویه اموزشه قبلی تو این اموزش کامل و قدم به قدم توضیح دادم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از استاد احسان
تایپیکه اموزشهایه کوییست که بالا اومد دیدم قبلا این اموزشو نوشتم ! استاد هادی هم که مثله اینکه وقت نکرد واسه یو دی کی بنویسه این اموزشو ولی با این اموزش کلیات و فلسفش (!) میاد دستتون .
شیلتره!منم نمیتونم بازش کنم!
راستی استاد هادی اگه وقت ندارید اموزش LightMap رو بنویسید واسه یو دی کی میخواید من بنویسم ؟ البته اگه هنوز دوستان نیاز دارند !
بله بله !میخوایم!بنویس!:46:
من الان از تو دي وي دي هام .نت را نصبيدم :13:
الان كه ميخوام بنصبمش ميزنه Redownloder
الان تو كافي نت نشستم گذاشتم دانلود مجبورم تا صبح هم به زور دانلود ميشه :27:
اما اشكال نداره هرچي باشه پشتكارم بالاست :18:دلم ميخواد بازي بسازم :40:
من بهت پیشنهاد میکنم که به جای این کارا و عذاب دادن خودت برو یه ویندوز 7 نصب کن، مشکلت حل میشه.
منم مثل شما حدود یه هفته اونم با Dial up هی دانلود کردم و نشد، هی دنلودیم و نشد.
خرش رفتم یه 7 نصب کردم و شد.:31:
سلام
من یه مقدار level ام بزرگ شده اندازه یه terrain 256 * 256 وقتی که می خوام نور رو بیلد کنم . ارور میده و حتی من از Lightmas Importance Volume هم استفاده کردم ولی باز ارور داد.
چیکار کنم درست بشه؟
سلام
دوست عزیز از داریکتوری که میگم فایل لاگ ات رو باز کن و محتویاتشو پست کن حتی اگه چند تا لاگ داشتی!
که دوست عزیزمون جواب دادن :
:40::40::10::40::40:
سلام
من واقعا معذرت میخوام که ساخت آموزش لایت مپ خیلی دیر شد ( به کل یادم رفته بود : دی ) اما وقتی دیدم رضا جان یادآوری کردن همین الآن ساختمش
خوب یه pdf هست که آموزش مرحله به مرحله رو گزاشتم توش
و یه فایل zip که فایل اصلی پروژه هست و بهتون کمک میکنه که آموزشو بهتر یاد بگیرید + میتونید از این تنظیمات برای رندر های خودتون استفاده کنید
saeed_cpu_full
29-04-2011, 13:12
سلام دوستان
بعد از کلی سعی و تلاش بالاخره تونستم دوربین Side Scrolling رو همراه با کنترل کامل اسلحه درست کنم ...
البته یه ایرادی که داره اینه که حرکت دوربین به خصوص توی نشونه گیری ها زیاده و یه خورده باید حرکاتش رو کمتر بکنم
برای راهنمایی هم UDN Technical Camera خوبه ولی کد های آمادش کار نمیکنه
سلام
من واقعا معذرت میخوام که ساخت آموزش لایت مپ خیلی دیر شد ( به کل یادم رفته بود : دی ) اما وقتی دیدم رضا جان یادآوری کردن همین الآن ساختمش
و یه فایل zip که فایل اصلی پروژه هست و بهتون کمک میکنه که آموزشو بهتر یاد بگیرید + میتونید از این تنظیمات برای رندر های خودتون استفاده کنید
دستت درد نکنه هادی کارت حرف نداشت ! :دی
ولی من یه سوال فنی دارم : چرا ما از GI & lightmass استفاده نکنیم تو خوده موتور؟
سلام دوستان
بعد از کلی سعی و تلاش بالاخره تونستم دوربین Side Scrolling رو همراه با کنترل کامل اسلحه درست کنم ...
البته یه ایرادی که داره اینه که حرکت دوربین به خصوص توی نشونه گیری ها زیاده و یه خورده باید حرکاتش رو کمتر بکنم
برای راهنمایی هم UDN Technical Camera خوبه ولی کد های آمادش کار نمیکنه
آفرین تبریک عرض میکنم واسه این موفقیتتون.فقط 1 سوالی آیا اینو با کیزمت ساختین یا با اسکریپت ؟
mehrdad_mvb
29-04-2011, 13:39
این هم چک مپ :
honestbud
29-04-2011, 14:28
سلام
خوب دست شما درد نکنه!
خوب بود!
وارد کردن تکسچر ها تو UDK که کاری نداره.راحت وارد میشه!
اما این قضیه لایت مپ فقط برای مکس بود.
من شنیدم که UDK هم لایت مپ داره!
در مورد اون چی؟
تو آموزش lighting از سری eat3d توضیحش داده؟
اگه توضیح داده که شما دیگه خودت رو خسته نکن.من خودم میرم اون رو نگاه میکنم!
فقط من یه سوال داشتم!
این کار کلا به چه دردی میخوره؟چه فایدهای داره!
اگه توی بازی یه نور داشته باشیم که کم و زیاد بشه یا یه نوری که تکون بخوره، اونوقت تکلیف چیه؟نور تکون میخوره و سایه ها تکون نمیخورن؟
اصولا فایده این لایت مپ چیه؟
خوب دست شما درد نکنه!
خوب بود!
وارد کردن تکسچر ها تو UDK که کاری نداره.راحت وارد میشه!
اما این قضیه لایت مپ فقط برای مکس بود.
من شنیدم که UDK هم لایت مپ داره!
در مورد اون چی؟
تو آموزش lighting از سری eat3d توضیحش داده؟
اگه توضیح داده که شما دیگه خودت رو خسته نکن.من خودم میرم اون رو نگاه میکنم!
فقط من یه سوال داشتم!
این کار کلا به چه دردی میخوره؟چه فایدهای داره!
اگه توی بازی یه نور داشته باشیم که کم و زیاد بشه یا یه نوری که تکون بخوره، اونوقت تکلیف چیه؟نور تکون میخوره و سایه ها تکون نمیخورن؟
اصولا فایده این لایت مپ چیه؟
ببین دوست جون
udk هم وقتی build میکنی خودش برای bsp ها لایت مپ میسازه ، متناسب با نوری که بهش دادی و بعد اونو توی یه پکیج ذخیره میکنه تا دیگه موقع بازی کردن سایه ها داینامیک نباشه ( البته اگه از نور های داینامیک استفاده کنی اینطور نیست )
برای مدل ها هم اگه بری توی تنظیمات مدل و اونجا لایت مپشو با uv ست کنی اینکارو میکنه
و اما چرا بیایم از لایت مپ مکس استفاده کنیم ؟ چون کیفیت سایه ها بهتر نشون داده میشه
یادته خودت برای امتحان یه باکس گزاشتیو با سه حالت اونو build کردی ؟
خوب اگه یادت باشه توی بهترین حالتشم سایه ها گوشه های بریده و قاطی پاتی داشتن
اما وقتی لایت مپ مکسو میاری سایه ها با رندر منتال ری (یا حالا هرچی دیگه ) رندر شده و خیلی نرمو خوشگلن
به هر حال یکمی دردسر داره این کار
و گمونم برای پروژه های بزرگ عملی نباشه ، یعنی زمان بر باشه
saeed_cpu_full
29-04-2011, 15:25
آفرین تبریک عرض میکنم واسه این موفقیتتون.فقط 1 سوالی آیا اینو با کیزمت ساختین یا با اسکریپت ؟
با اسکریپت
saeed_cpu_full
29-04-2011, 18:55
درایوی که میخوای UDK رو توش نصب کنی جای خالی داره ؟ موقع نصب با برنامه ی دیگه کار میکردی ؟
آره 10گيگ فضا خالي داره
با internet download maneger دانلودش كردم
نگاه كردم زده Complate
چكار كنم من UDK ميخوام:41:
خيلي وقت صرفش كردم (البته صرف آشنايي باهاش تا الانم 253 صفحه از انجمن را مطالعه كردم و همش را تو word ذخيره كردم
سلام
واسه منم یه همچین مشکلی پیش اومده بود:46:متاسفانه ناقص دانلود شده باید دوباره بزاری دانلود
واي نه تو را خدا چرا complate زده :41:
ممکنه که وسط دانلود یا اینترنتت قطع شده یا مثل من برق رفته:21:اتفاقا برا منم وقتی دانلود شد زد Complate
خوب اگه نمی تونی بزاری دانلود از طریق اینترنت خریداریشون کن:46:
Reza Azimy_RW
29-04-2011, 23:00
واي نه تو را خدا چرا complate زده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیخود IDM رو بدنام نکن !:31:
IDM حرفش مثه مرد یکیه وقتی میگه Complete یعنی Complete ! من 160 بار وسط دانلود همین قطع و وصل شد 2 بار برق رفت هیچ مشکلی پیش نیومد !
یه سوال هم هست !
فیزیک ماشین رو بدونه Script هم میشه درست کرد ؟ اصلا ربطی به برنامه نویسی داره ؟
honestbud
29-04-2011, 23:08
واي نه تو را خدا چرا complate زده :41:
اگه با IDM دانلود کردی حتما درسته!
رو یه ویندوز دیگه امتحان کن، یا رو یه کامپیوتر دیگه!ببین همین ارور رو میده!
در ضمن میتونی از فروشگاهها بخری یا از بچه هایی که دارن بخوای برات بفرستن.
اگه تهران هستی،من دارم.
غرب تهران میشینیم ما!
سلام
چیکار کنم درست بشه؟
سلام
یه خبر بد برات دارم . این ورژنی که داری خرابه:31: .اپیک یه بتا 2 داده واسش اونرو باید دانلود کنی.
اپیک اینرو رسما اعلام کرده که این ورژن مشکل داره تعجب می کنم شما خبر نداری .:13:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
بیخود IDM رو بدنام نکن !:31:
IDM حرفش مثه مرد یکیه وقتی میگه Complete یعنی Complete ! من 160 بار وسط دانلود همین قطع و وصل شد 2 بار برق رفت هیچ مشکلی پیش نیومد !
یه سوال هم هست !
خب ربطی هم به اسکریپت نداره . از کی تاحالا فیزیک UDK رو با اسکریپت میسازن که این دومین بارش باشه
saeed_cpu_full
30-04-2011, 12:29
یه سری آموزش ویدئویی هست برای UDK به اسم Raven Tutorial Series ... از لینک زیر میتونید آموزش هارو ببینید ( در ضمن آموزش ساخت Light Shaft هم داره )
AMIR REZAs
30-04-2011, 12:55
سلام
یه مشکل جدی که از امروز شروع شده : udk editor رو باز میکنم کامپیوتر ری استارت میشه چیکار کنم؟
ویرایش :
دوباره نصب کردم مشکل حل شد ولی خوب بازم کنده ! فکر میکنم ویروسی چیزیه!
Reza Azimy_RW
30-04-2011, 13:42
سلام دوستان
چرا من وقتی میخوام یه تکسچر Import کنم پیام میده :
Import Failed
?
?
با فرمتایه tga و png هم امتحان کردم ؟ تکسچرهایی که با 3D MAX رندر تو تکسچر کردم رو فقط باز میکنه ؟
چرا ؟
AMIR REZAs
30-04-2011, 13:50
سلام دوستان
چرا من وقتی میخوام یه تکسچر Import کنم پیام میده :
Import Failed
?
?
با فرمتایه tga و png هم امتحان کردم ؟ تکسچرهایی که با 3D MAX رندر تو تکسچر کردم رو فقط باز میکنه ؟
چرا ؟
سایز تکسچرهات مشکل داره ... باید
1024x1024 یا 512*512 یا 256*256 ...... باشه
سلام
ببینید آیا میشه تنظیمات کل content های بازی رو با هم انجام داد ؟
مثلا من 30 تا آبجکتو توی یه مرحله دارم ، حالا میخوام همشون از light map با ابعاد 512 استفاده کنن
بعد پشیمون میشم میخوام بشه 1024 ، حالا یعنی باید حتما تک تک تنظیماتشونو عوض کنم ؟ نمیشه یه طوری کلشون با هم عوض شن ؟
سلام
این سوالمو کسی نمیتونه جواب بده آیا ؟
ببینید فرض کنید من کلا بازیمو ساختم تموم شد رفت : دی
حالا میام توی یه سیستم ضعیف اجراش کنم میبینم که روون اجرا نمیشه خوب حالا میخوام ابعاد تکسچرو لایت مپو اینا رو کم کنم که بازی فضای کمتری از گرافیکو اشغال کنه
چیکار باس کنم آیا ؟
+
سوال بالا که قبلا پرسیده بودم
ممنونم :)
AMIR REZAs
30-04-2011, 14:13
ه ابجکتی که خودمون ایمپورت میکنیم ( یعنی خودمون ساختیمش ) چرا متریال روش قرار نمیگیره ؟ یعنی یه متریال ساختم رویه مدلهایی که پیش فرضه یو دی کی هست قرار میگیره ولی رویه این مدل نمیره ؟ چرا ؟
یعنی چی قرار نمیگیره ؟؟!!
باید تو مکس یا مایا به مدلت متریال بدی و تعداد متریالها و قسمت های مدلت (اگر میخوای هر قسمت یه مدل جدا داشته باشه) مشخص کنی (در واقع متریال بزنی) بعد که وارد udk کنی راحت میتونی هر متریالی که میخوای بزنی/:8:
Reza Azimy_RW
30-04-2011, 14:40
دستت طلا امیر رضا جان درست شد ! فرمت خروجیمو FBX کردم شد !
سلام
این سوالمو کسی نمیتونه جواب بده آیا ؟
ببینید فرض کنید من کلا بازیمو ساختم تموم شد رفت : دی
حالا میام توی یه سیستم ضعیف اجراش کنم میبینم که روون اجرا نمیشه خوب حالا میخوام ابعاد تکسچرو لایت مپو اینا رو کم کنم که بازی فضای کمتری از گرافیکو اشغال کنه
چیکار باس کنم آیا ؟
+
سوال بالا که قبلا پرسیده بودم
ممنونم :)
سلام
هادی جان من زیاد متوجه نشدم که دقیقا می خوای چیکار کنی:21:
اگه بخواهی فرضاً یه تکسچر 1024 رو ازش خیلی جاها استفاده کردی بعد بخواهی از 512 استفاده کنی:
خوب میای تو فتوشاپ سایز تکسچر رو میزاری 512 بعد با همون نام ذخیره میکنی میای ایمپورت و Replace میکنی داخل یو دی کی وقتی اینکار رو انجام بدی دیگه خود بخود هر چی متریال با تکسچر 1024 ساختی همشون میشن 512 دیگه نیازی نیست متریالها رو ویرایش کنی!!
حالا نمیدونم منظورت همینه یا نه:31:
یه سوال هم هست !
اگه منظور از ماشین اتومبیل هستش،تا اونجا که من میدونم ساختن ماشین بدون اسکریپت هیر ممکنه.
سلام
هادی جان من زیاد متوجه نشدم که دقیقا می خوای چیکار کنی:21:
اگه بخواهی فرضاً یه تکسچر 1024 رو ازش خیلی جاها استفاده کردی بعد بخواهی از 512 استفاده کنی:
خوب میای تو فتوشاپ سایز تکسچر رو میزاری 512 بعد با همون نام ذخیره میکنی میای ایمپورت و Replace میکنی داخل یو دی کی وقتی اینکار رو انجام بدی دیگه خود بخود هر چی متریال با تکسچر 1024 ساختی همشون میشن 512 دیگه نیازی نیست متریالها رو ویرایش کنی!!
حالا نمیدونم منظورت همینه یا نه:31:
علی جان این که آره ، مشخصه
اما مثلا من به آبجکتام توی udk گفتم که سایه هاش روی لایت مپ بیوفته
بعنی اونجا توی تنظیمات مدلم اونجا که نوشته 1 من نوشتم 0 و اون پایینش ابعاد لایت مپو دادم 512 بعد برای همه ی مدلام اینکارو کردم حالا دیدم نه 512 کیفیت خوبی نداره ، میخوام همرو بزارم روی 1024 ، حالا باید این همه مدلو دونه دونه ویرایش کنم ؟!!! راحی هست که تنشیمات کل مدل ها یه دفعه انجام شه ؟
-
و سوال بعدیم اینه که مثلا من میخوام call of duty بازی کنم اولش توی تنظیمات میپرسه آقا تکسچرو میخوای high باشه یا low باشه ؟ من اگه بگم high خوب تکسچر ها با ابعاد بالا تر با کیفیت تر و حافظه گرافیکی هم بیشتر اشغال میشه اما اگه سیستمم ضعیف باشه میزارم low و ...
حالا اینکارو میشه برای udk انجام داد ؟
میخوام همه ی تکسچرام موقع بازی تو یه رنج باشن ، به دستور من یا همه 512 یا 1024 یا ... باشن
سلام
سوال اول رو والا نمیدونم.فکر نکنم بشه همه رو یه دفعه تغییر داد.البته یه گزینه Prefab هستش ولی بعید میدونم بشه با اون اینکار رو انجام داد.
در مورد سوال دوم آره اینکار شدنی هستش:46:یکم Gfx یا همون (Scale Form)و آنریل اسکریپت نیازه!
سلام
سوال اول رو والا نمیدونم.فکر نکنم بشه همه رو یه دفعه تغییر داد.البته یه گزینه Prefab هستش ولی بعید میدونم بشه با اون اینکار رو انجام داد.
در مورد سوال دوم آره اینکار شدنی هستش:46:یکم Gfx و آنریل اسکریپت نیازه!
آها
این gfx هم شده برای ما دردسر !
ما هر کاری میخوایم کنیم یه جوری به این ماسماسک مربوط میشه ! : دی
دستت درد نکنه
میزارمش برای بعد
:40:
mehrdad_mvb
30-04-2011, 20:54
چرا كسي جواب ما را نميده همه به هم جواب ميدن انگار ما وجود نداريم :41:
شما MD5 برنامه رو گرفتی ؟
با خود سایت UDK چک کردی؟
چرا كسي جواب ما را نميده همه به هم جواب ميدن انگار ما وجود نداريم :41:
خوب دوست عزیز شما اینطور که من فهمیدم فایلت بد دانلود شده
udk نزدیک به 1.3 گیگ حجم داره
شما اول باید سعی کنید فایلو درست دانلود کنید
farshid-k
30-04-2011, 21:24
فايل را درست دانلود كردم دقيقا حجمش
1.32 Gb بيد كجاش ناقص دانلود شده به من بگشد
IDM هم ميزنه Complate:41:
دورغ كه ندارم بگم كه
farshid-k
30-04-2011, 21:25
از همون سايت UDK دانلود كردم
اينم اسمش UDKInstall-2011-04-BETA
Reza Azimy_RW
30-04-2011, 23:41
شما رویه یه کامپیوتره دیگه که 7 روش نصبه امتحان کن اگه نشد فایلت خرابه . به احتمال زیاد انتی ویروس یه چیزی از تو فایل نصبی پاک کرده .
1.32 Gb بيد كجاش ناقص دانلود شده به من بگشد
با حجم فایل نمیشه سالم بودنشو تشخیص داد ...
honestbud
01-05-2011, 08:34
سلام رفيق چطوري رو يدونه سيستم ديگه ام نصبيدم همون اررو را ميده من UDk ميخوام :41:
به خدا خيلي دلم ميخواد باهاش كار كنم
فقط ويندوزم 64 بيتي بيد :21: Xp
رم 2 گيگ
1 گيگ گرافيك 9500 بيد
و Cpu 5700 doel Core
من UDk ميخوام قيمتش چقدره :27:ولي بيشتر ميخوام دانلودش كنم :2:
سلام.
روی ویندوز 7 هم امتحان کردی نیومد؟
اونی رو که دوباره دانلود کردی و فکر میکنی سالمه یه بار رو ویندوز 7 امتحان کن،
روی 7 امتحان کن!
من نمیدونم این بشر چه موجودیه!
كسي جواب ما را نميده ساعت 13.40 شد كافي نت ميخواد ببنده ها :18:
بچه اينجا آش ميدن بدويد بياييد:5:
شوخي بيد
نه انگار كسي نمياد :41:
ببخشید من 2 روزه که اینترنتم قطع شده بود وگرنه حتما یه سر میزدم اینجا!
راستی بعضی برنامه ها هست که میشه باهاش فهمید که فایل کامل دانلود شده یا نه!
اما اول رو یه ویندوز 7 امتحان کن!
دستت طلا امیر رضا جان درست شد ! فرمت خروجیمو FBX کردم شد !
رضا جان، متریال گرفتن یا نگرفتن مدل توی UDK فکر نمیکنم به نوع فرمتش ربط داشتهباشه، فقط FBX این اجازه رو بهت میده که همراه با هندسه مدل، بیای متریال و تکسچر و یه سری چیز دیگه رو هم بیاری.البته فکر کنم در عوض حجمش هم بالا تر بره.شما یه امتحان و تحقیقی در مورد این 2 فرمت انجام بده بعد اقدام کن که ضرر نکنی.
به هر حال شما که میخوای متریال رو تو UDK بهش بدی، پس فکر نکنم نیازی باشه که FBX بیاری.چون همون کار رو هم ASE انجام میده.من با ASE میارم و مشکلی هم تو دادن متریال ندارم.
اگه حجماشون خیلی فرق نکنه(الان کامپیوتری که توش UDK دارم دم دستم نیست که نگاه کنم.)، فکر کنم FBX بیاری بهتره، چون ظاهرا ساه هاش بهتره!
mehrdad_mvb
01-05-2011, 10:14
از همون سايت UDK دانلود كردم
اينم اسمش UDKInstall-2011-04-BETA
شما MD5 فایلی رو که دانلود کردی گرفتی؟
باید مساوی با این باشه:
MD5: ba16ae261ae7ed8e2efa357b0bd9924d
mehrdad_mvb
01-05-2011, 10:44
این هم چک مپ :
دوستان کمکم نمیکنید؟
وقتی که از lightmas importance volume استفاده میکنم ارور میده.
farshid-k
01-05-2011, 10:50
شما MD5 فایلی رو که دانلود کردی گرفتی؟
باید مساوی با این باشه:
MD5: ba16ae261ae7ed8e2efa357b0bd9924d
اين MD5 كه ميگيد چي بيد مارا راه بندازيد
farshid-k
01-05-2011, 15:13
كسي ميدوني چرا 12 تا از پست هاي من پاك شدن تا دليل قانع كننده اي نيارن من همينجوري پست ميزنم
سوال كردم چه دليلي داره پست هاي من را حذف كنن:41:
NINJA0098
01-05-2011, 15:48
سلام به همه یه سوال دارم:
من با udk نسخه بتای2 , ماه قبل کار میکنم الان ویندوزم سون 64 .
من تو انجین وقتی وارد کانتنت بروزر میشم تمام صفحش سیاهه و تا موسو روش نبری سیاهی از بین نمیره. تو ادیتورا هم قسمت پیش نمایش رو اصلا ندارم. تو متریال ادیتور هم کلا قسمت شبکه و پیشنمایش رو ندارم یعنی سیاهه.
مشکل کجاس؟ویندوزم رو هم عوض کردم منتها درست نشد. چکار کنم؟
saeed_cpu_full
01-05-2011, 15:50
سلام به همه یه سوال دارم:
من با udk نسخه بتای2 , ماه قبل کار میکنم الان ویندوزم سون 64 .
من تو انجین وقتی وارد کانتنت بروزر میشم تمام صفحش سیاهه و تا موسو روش نبری سیاهی از بین نمیره. تو ادیتورا هم قسمت پیش نمایش رو اصلا ندارم. تو متریال ادیتور هم کلا قسمت شبکه و پیشنمایش رو ندارم یعنی سیاهه.
مشکل کجاس؟ویندوزم رو هم عوض کردم منتها درست نشد. چکار کنم؟
از توی Binaries فکر کنم باید بری و فولدر X64 رو باز کنی و UDK.exe رو اجرا کنی
یه امتحان بکن اینو
ehsan_wwe
01-05-2011, 15:53
كسي ميدوني چرا 12 تا از پست هاي من پاك شدن تا دليل قانع كننده اي نيارن من همينجوري پست ميزنم
سوال كردم چه دليلي داره پست هاي من را حذف كنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز
شما بايد تو تاپيك
مشكلاتونو بر طرف ميكردين
اينجا مشكل هاي نصب ميليارد ها بار پرسيده شده
كم كم 100 بار پرسيده شده و جواب داده شده
شما حتي سعي نكردين كه بگردين تا جواباي مشابهتونو پيدا كنيد
M.Mehrazin
01-05-2011, 16:54
سلام
توی معرفی استیت و فانکشن و ... وقتی قبل از معرفی simulated می گذاریم چه اثری داره؟
مثلا فرق
simulated state WeaponSwitching
با
state WeaponSwitching
چیه؟
farshid-k
01-05-2011, 18:30
دوست عزيز
شما بايد تو تاپيك
مشكلاتونو بر طرف ميكردين
اينجا مشكل هاي نصب ميليارد ها بار پرسيده شده
كم كم 100 بار پرسيده شده و جواب داده شده
شما حتي سعي نكردين كه بگردين تا جواباي مشابهتونو پيدا كنيد
با عرض سلام و خسته نباشيد
من كل صفحات اين تاپيك را مطالعه كردم هيچ كسي اون ارور كه موقع نصب ميده را نداشته
البته اين ورژن جديد برنامه است شايد كسايه ديگه ام اين مشكل را داشته باشن
شما كه پست ها را حذف كرديد اون لينك اپيكي را كه ميدونيد مربوط به مشكل من ميشه را بهم معرفي كنيد
البته كه دقيقا مشكلش با مشكل من يكي باشه (شما ناظم هستيد معرفي كنيد) منتظرم
منن هيچ وقت پست هاي بيخود نميزنم
الانم ناراحتم چون پي سي ورلد سايت بزرگيست اميدوارم مديراشم بزرگ باشن
سلام
آقا ما هر جا رو گشتم جوابم رو پیدا نکردم.تو فروم اپیک هم پست ندادم چونکه انگلیسیم زیاد خوب نیست.بی زحمت اگه میشه یه نفر این سوال ما رو اونجا بپرسه
قبلا سوالم این بود:
من دوتا شی رو از مکس آوردم داخل UDK مثلا یه دیوار با یه صندوقه صدقه یا هر چیز دیگه.اونوقت وقتی بیلد می کنم سایه اون صندوقه رو دیوار نمی یفته!!
چیکار کنم که سایه دوتا استاتیک مش رو هم بیفته؟
حالا شما هر جور دوست دارین سوال کنید ممنون میشم اگه کمکم کنید.خیلی نیاز دارم
mehrdad_mvb
01-05-2011, 22:24
من كل صفحات اين تاپيك را مطالعه كردم هيچ كسي اون ارور كه موقع نصب ميده را نداشته
شما كه پست ها را حذف كرديد اون لينك اپيكي را كه ميدونيد مربوط به مشكل من ميشه را بهم معرفي كنيد
سلام
برای بار سوم ازتون میپرسم:31:
شما از فایلی که دانلود کردی MD5 گرفتی؟
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
دوستان کمکم نمیکنید؟
وقتی که از lightmas importance volume استفاده میکنم ارور میده.
چرا کسی منو کمک نمیکنه؟:31:
honestbud
01-05-2011, 22:42
آقا جان شما اول بگو که رو ویندوز 7 نصب کردی یا نه؟
بعدش میفهمی که فایلت مشکل داره یا نه!چون فایل سالم رو ویندوز 7 راحت نصب میشه!
شما اگه میخوای جواب بگیری جواب من و دوستان رو بده.
این MD5 رو هم بگو(که دوستمون پرسیده بود)
سلام
آقا ما هر جا رو گشتم جوابم رو پیدا نکردم.تو فروم اپیک هم پست ندادم چونکه انگلیسیم زیاد خوب نیست.بی زحمت اگه میشه یه نفر این سوال ما رو اونجا بپرسه
قبلا سوالم این بود:
حالا شما هر جور دوست دارین سوال کنید ممنون میشم اگه کمکم کنید.خیلی نیاز دارم
راستش مطمئن نیستم اما شما به قسمت تنظیمات مدل هاتون برید ( دایل کلیک روی مدل در پنجره ی content و بعد اگه مدلتون توی مکس uv داشت که LightMapCoordinateIndex رو بزارید روی 0
اگه نداشت برید به منوی mesh و گزینه ی generat uniqueUVs رو بزنید و apply کنید
اون موقع یه یوی میسازه
فقط یادتون باشه که نرم افزار مکس uv ها رو از 1 تا بالا اسم میزاره و توی udk از 0 تا بالا
-
وقتی اینکارو میکنید ، سایه های مدلتون به صورت لایت مپ پردازش میشه و سایه های مدل ها روی هم میوفته
یه امتحانی کنید ;)
سلام
برای بار سوم ازتون میپرسم:31:
شما از فایلی که دانلود کردی MD5 گرفتی؟
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
چرا کسی منو کمک نمیکنه؟:31:
چه erorr ای میده ؟
چی میگه ؟
farshid-k
02-05-2011, 09:52
سلام ما همگي گيج شديم
MD5 ديگه چيه خوب من كه پست زدم گفتم چيه اين MD
اگه منظورتون Internet Download Maneger 5 بيد آره با اين دانلودش كردم
mehrdad_mvb
02-05-2011, 10:47
سلام ما همگي گيج شديم
MD5 ديگه چيه خوب من كه پست زدم گفتم چيه اين MD
اگه منظورتون Internet Download Maneger 5 بيد آره با اين دانلودش كردم
این برنامه رو دانلود کن بعدش فایلی رو که دانلود کردی رو بهش معرفی کن:
این لینک دانلود برنامه :
بعدش یه نتیجه رو بهت نشون میده.
اون نتیجه رو با این مقایسه کن:
MD5 ba16ae261ae7ed8e2efa357b0bd9924d
اگه یکی بود فایلت درست دانلود شده اگر نبود که بد دانلود شده.
farshid-k
02-05-2011, 11:02
چجوري دانلود ميشه ميزنم دانلود نمياد كه
سلام
من یه مشکل اساسی دارم و اون هم این که :
وقتی نرم افزار Fraps رو نصب میکنم FPS خود مپ توی UDK رو رو 20 میزنه تا حتی تا 22 هم نمیره رو 20 -19 و... هی تغیر میکنه . !
من مشکل کارم کجاس درایور کارت گرافیک رو هم عوض کردم .
سیستم با گرافیک 5970 ATI و 12 گیگ رم و CPU I7 920 هست ؟!
honestbud
02-05-2011, 12:30
سلام
من یه مشکل اساسی دارم و اون هم این که :
وقتی نرم افزار Fraps رو نصب میکنم FPS خود مپ توی UDK رو رو 20 میزنه تا حتی تا 22 هم نمیره رو 20 -19 و... هی تغیر میکنه . !
من مشکل کارم کجاس درایور کارت گرافیک رو هم عوض کردم .
سیستم با گرافیک 5970 ATI و 12 گیگ رم و CPU I7 920 هست ؟!
برای من هم همین اتفاق میوفته!حالا خوبه برا شما رو 20 هست!برای من رو 12-13 میچرخید!
البته به خاطر باز بودن خود ادیتور هم هست!
کسی نمیدونه داستان دقیقا چیه!
این برنامه رو دانلود کن بعدش فایلی رو که دانلود کردی رو بهش معرفی کن:
این لینک دانلود برنامه :
بعدش یه نتیجه رو بهت نشون میده.
اون نتیجه رو با این مقایسه کن:
MD5 ba16ae261ae7ed8e2efa357b0bd9924d
اگه یکی بود فایلت درست دانلود شده اگر نبود که بد دانلود شده.
سلام.
دست شما درد نکنه که جواب این دوستمون رو دادی.
یه زحمتی بکشید و پستتون رو اینجا هم بزارید.
-------
دوستان توجه داشته باشن از این به بعد برای شلوغ نشدن تاپیک و به خاطر اینکه سوال تکراری پرسیده نشه، تاپیک "تازه کارهای UDK " رو با اطلاع آقا احسان درست کردیم و بهتره که سوالات و بحث ها پیرامون 3 مبحث دانلود، نصب و آموزش های اولیه(3dbuzz , gnomon) رو فقط اونجا مطرح کنید.
mehrdad_mvb
02-05-2011, 16:12
سلام
میشه یه توضیحی در مورد نرم افزار Fraps به من بدید؟
میشه یه توضیحی در مورد نرم افزار Fraps به من بدید؟
این نرم افزار رو نصب میکنید بعد تو هر بازی که میرید فریم ریت ( FPS ) رو بالای صفحه میزنه .
honestbud
03-05-2011, 08:04
خوب، دوستان من دیروز(که آخرین روز نمایشگاه بازی های رایانه ای بود) رفتم برج میلاد و یه بازدید 1-2 ساعتی از نمایشگاه داشتم! کاری به خوب و بد و کیفیتش ندارم! فقط میخواستم یه چیزی رو بگم :
این که از بین تمام بازی ساز های ایرانی، UDK تنها موتور بازی سازی بود که بیش از 1 نفر از اون استفاده کرده بودند!
یعنی همه یا خودشون موتور نوشته بودند یا از موتورهایی استفاده کرده بودند که من اسمشون رو هم نشنیده بودم!
و هیچ 2 نفری رو من پیدا نکردم که از یه موتور مشترک استفاده کرده باشند! به جز UDK!!!!:40:
اما جالب تر از اون این بود که یه تیم 2 تا بازی با UDK ساخته بود که فکر کنم سال دیگه میاد تو بازار!(بازیاشون هم انصافا از بازی هایی که با موتور های دیگه ساخته شده بود خیلی بهتر بود)
یه تیم هم بود که همشون 17-18 ساله بودند، اون ها هم با UDK یه بازی ساخته بودند و داشتند یه بازی دیگه رو هم استارت میزدند!
موسسه تبیان هم داشت یه بازی با UDK میساخت که هنوز تو رحله طراح مپ بود!
تقریبا همشون بین 1 تا 2 سال زمان برده بود و تیمشون هم بین 5-15 نفر بودند!
خلاصه UDK گل سر سبد بود!!
این 2 تا پیام برا ما داره!
1. پس ما هم میتونیم با همکاری هم و تلاش زیاد یه بازی در حد خوب و تجاری بازار ایران با UDK بسازیم!
2. از طرفی رقیب هم زیاد داریم پس باید این موتور رو به صورت خیلی حرفه ای یاد بگیریم! و سر سری از روش رد نشیم!
godfather66
03-05-2011, 09:23
سلام
خواهش میکنم جواب بدید...!
چه جوری میشه توی نسخه جدید Unreal گزینه Subjective یا همون توخالی ایجاد کردن Brush را فعال کردن تو نسخه های قبلی با new کردن میشد...
نمیخوام تیک گزینه ی HOLLOW رو هم فعال کنم که جسم توخالی بشه...
فقط subjective .....
لطفا جواب بدید...
farshid-k
03-05-2011, 11:05
سلام دوستان ماهم در صدد ياد گرفتن اين بازي هستيم ما گروهمون 2 نفره بيد ما با عشق كار ميكنيم شايد ما يه كاره اي شديم . نميخوام از خودت تعريف كنما:31:من تو مپ سازي خيلي خوب ظاهر شدم :31:
ماهم در حد اونا هستيم شايدم بيشتر باشيم خدارا چه ديدي:8:
M.Mehrazin
03-05-2011, 12:05
یکیم جواب ما رو بده
سلام
توی معرفی استیت و فانکشن و ... وقتی قبل از معرفی simulated می گذاریم چه اثری داره؟
مثلا فرق
simulated state WeaponSwitching
با
state WeaponSwitching
چیه؟
سلام
خواهش میکنم جواب بدید...!
چه جوری میشه توی نسخه جدید Unreal گزینه Subjective یا همون توخالی ایجاد کردن Brush را فعال کردن تو نسخه های قبلی با new کردن میشد...
نمیخوام تیک گزینه ی HOLLOW رو هم فعال کنم که جسم توخالی بشه...
فقط subjective .....
لطفا جواب بدید...
سلام
این امکان دیگه تو بیلدهای جدید این انجین نیستش:46:
واسه اینکار دو راه وجود داره یا همون گزینه Hollow رو تیک بزنید.یا اینکه اول Brush رو تنظیم کنید(سایزش)بعد Ctrl+A بزنید بعد بیاین دستی یکم سایز Brush رو کوچیکتر کنید که داخل Brush اولی که ساخته بودین جای بگیره بعد از Ctrl+S استفاده کنید که داخلش توخالی بشه:20:
godfather66
03-05-2011, 14:56
اینجوری که خیلی سخت میشه...!
من برای یه پروژه دانشجویی میخواستم، پس باید برم سراغ نسخه های قدیمی تر
محیطی که میخوام بسازم یکم تودرتو و پیچیده است اینجوری خیلی سخت میشه...
راستی وقتی روی شکل راست کلیک میکنی یه گزینه CSG داره که گزینه های subtractive و add... رو داره، اونا ماله چیه؟
honestbud
03-05-2011, 17:54
اینجوری که خیلی سخت میشه...!
من برای یه پروژه دانشجویی میخواستم، پس باید برم سراغ نسخه های قدیمی تر
محیطی که میخوام بسازم یکم تودرتو و پیچیده است اینجوری خیلی سخت میشه...
راستی وقتی روی شکل راست کلیک میکنی یه گزینه CSG داره که گزینه های subtractive و add... رو داره، اونا ماله چیه؟
سلام.
خوب من پیشنهاد میکنم که از ویدئو های 3dbuzz فصل GeometryMode رو دانلود کنید، اونجا کامل توضیح داده!
راهی هم که علی جان معرفی کردن خیلی آسونه و از راهی که شما مد نظرت هست(اینکه از اول فایل رو subtract درست کنی) خیلی بهتره!
شما فقط کافیه که چند تا مرحله رو که میگم انجام بدی.البته علی جان هم یه بار گفت، من میخوام یجوری بگم که کلاسه شده باشه و زیاد به چشمت سخت نیاد!
1. براش رو به اندازه کل فضات درست میکنی و گزینه CGS add رو میزنی(اینطوری یه حجم درست میشه که توش پره)
2.بعدش براش رو به اندازه فضای داخلیت(فضای کل منهای ضخامت دیوار ها) تنظیم میکنی و گزینه CGS subtract رو میزنی
این دو تا گزینه رو هم میتونی از تولبار سمت چپ و هم از منوی براش(بالای صفحه ) پیدا کنی!
این یه راهش بود که نیاز به رفتن توی geometry mode نداره!اما اگه یکم ابعادت نامنظم باشه(مثلا دیوار یه طرف اتاق از طرف دیگه بیشتر ضخامت داشته باشه) دیگه حتما باید از geometry mode استفاده کنی!
من پیشنهاد میکنم که ابزار pen رو توی geometry mode امتحان کنی!(با دکمه space روی کیبورد کار میکنه)
یکیم جواب ما رو بده
آقا ، من یه فرد 16 ساله ام که به دلیل امتحانات دوم دبیرستان ، 2 ماهه به اسکریپت دست نزدم پس میبخشین که دقیق نمی تونم بگم شاید هم اشتباه بگم.
simulated پیچیده تر از این حرفاست.من تایپ فارسیم کنده پس حتما تشکر کنید !
ببینید ، طبق آخرین مطالعات من ، این عبارت ، سر توابعی میاد که در بازی تحت شبکه ، اینجوری باعث بهبود سرعت میشه که :
فرض کنید دارین تورنمنت بازی میکنین تو شبکه.یکی شاک رایفل داره ، یکی راکت لانچر .می دونین دیگه اینا چین؟
خوب.فرض کنید من شام رایفل رو شلیک کنم.این یک اسلحه هیت اسکن هستش(اینم توضیح داره کاش میتونستم فینگلیش بنویسم :( ) پس در همون لحظه ، حساب میکنه که جلوش چی هستش و به اون ضرر (دمیج) میده.ولی راکت لانچر یک اسلحه گلوله اندازه و هیچ معلوم نیست که یه لحظه بعد از شلیک یه ماشین جلوش در آد یا نه !
پس میشه بجای اینکه کلاینت محاسبات شاک رایفل رو انجام بده ، هاست خودش این کار رو انجام میده که باعث بهینه سازی شبکه میشه.ولی چون موشک راکت لانچر در خقیقت یک مسیر رو طی میکنه و معلوم نیست روی این مسیر چه اتفاقی بیفته، سرور نمیتونه محاسبات پیشبینی کننده انجام بده.پس اول تابع شلیک شاک رایفل می توان از پیشوند فوق استفاده کرد.
*من میتونم اشتباه کنم.
** عمرا دیگه فارسی تایپ کنم .
ali rafaty
05-05-2011, 09:21
اقا شرمنده اسپم میدم!!!
من دنبال برنامه نویس udk تو مشهدم اگه کسی بود خبر بده
saeed_cpu_full
05-05-2011, 09:26
خوب، دوستان من دیروز(که آخرین روز نمایشگاه بازی های رایانه ای بود) رفتم برج میلاد و یه بازدید 1-2 ساعتی از نمایشگاه داشتم! کاری به خوب و بد و کیفیتش ندارم! فقط میخواستم یه چیزی رو بگم :
این که از بین تمام بازی ساز های ایرانی، UDK تنها موتور بازی سازی بود که بیش از 1 نفر از اون استفاده کرده بودند!
یعنی همه یا خودشون موتور نوشته بودند یا از موتورهایی استفاده کرده بودند که من اسمشون رو هم نشنیده بودم!
و هیچ 2 نفری رو من پیدا نکردم که از یه موتور مشترک استفاده کرده باشند! به جز UDK!!!!:40:
اما جالب تر از اون این بود که یه تیم 2 تا بازی با UDK ساخته بود که فکر کنم سال دیگه میاد تو بازار!(بازیاشون هم انصافا از بازی هایی که با موتور های دیگه ساخته شده بود خیلی بهتر بود)
یه تیم هم بود که همشون 17-18 ساله بودند، اون ها هم با UDK یه بازی ساخته بودند و داشتند یه بازی دیگه رو هم استارت میزدند!
موسسه تبیان هم داشت یه بازی با UDK میساخت که هنوز تو رحله طراح مپ بود!
تقریبا همشون بین 1 تا 2 سال زمان برده بود و تیمشون هم بین 5-15 نفر بودند!
خلاصه UDK گل سر سبد بود!!
این 2 تا پیام برا ما داره!
1. پس ما هم میتونیم با همکاری هم و تلاش زیاد یه بازی در حد خوب و تجاری بازار ایران با UDK بسازیم!
2. از طرفی رقیب هم زیاد داریم پس باید این موتور رو به صورت خیلی حرفه ای یاد بگیریم! و سر سری از روش رد نشیم!
و اینم بگو که از هر 3 تا بازی ساخته شده با UDK دو تا بازیش FPS بود فقط برداشته بودن اسلحه و کاراکتر رو عوض کرده بودن
حنی قابلیت Say رو بلاک نکرده بودن ! در واقع یه مپ ساخته بودن برای UT Deathmatch
مطمئن باش هیچ کدوم از بازی هاشون هم تجاری نمیشه و قضیشون عین بازی دفاع میشه ...
جالب بود همشون هم ذوق میکردند بازی ساختند و همینطوری داشتن پروژه ی جدید استارت میزدن !! مثل اینکه خیلی خوششون اومده یه مپ بسازی با یه Player Start بعدش پلی رو بزنی یه کاراکتر با اسلحه و کلی قابلیت بیاد توی مپت بدون اینکه یه خط کد زده باشی !
چند بار خواستم برم جلو بگم اصلا کد نویسی آنریل رو بلدید ... هی گفتم لعنت بر شیطون . بیخیال :31:
این یو دی کی باعث شده همه بازی ساز بشن .:27: نمی دونم کشور ما این همه استعداد بازی سازی رو می خواد کجا جا بده:31:
anti-military
05-05-2011, 11:03
و اینم بگو که از هر 3 تا بازی ساخته شده با UDK دو تا بازیش FPS بود فقط برداشته بودن اسلحه و کاراکتر رو عوض کرده بودن
جالب بود همشون هم ذوق میکردند بازی ساختند و همینطوری داشتن پروژه ی جدید استارت میزدن !! مثل اینکه خیلی خوششون اومده یه مپ بسازی با یه Player Start بعدش پلی رو بزنی یه کاراکتر با اسلحه و کلی قابلیت بیاد توی مپت بدون اینکه یه خط کد زده باشی !
چند بار خواستم برم جلو بگم اصلا کد نویسی آنریل رو بلدید ... هی گفتم لعنت بر شیطون . بیخیال :31:
خوب جای نگرانی نداره ! از کدها و نمونه های آماده استفاده میکنن :16:
ایرادی که نداره ؟
saeed_cpu_full
05-05-2011, 11:42
به خاطر یوزر های اینجا پست رو ویرایش کردم ...
ویرایش شد .ویرایش شود. ویرایش می شود .
خوبه؟ کشتی مارو حتما باید ده کلمه باشه؟خطاب به vBulletin
anti-military
05-05-2011, 11:55
من توی حرف هام اصلا اسمی از مدل آماده آوردم که شما اینقدر کف ذوق شدین ؟!
من گفتم مدل آماده ؟ شما به این روند رو به آماده UDK اشاره کردی منم حرفم همین بود . حالا دیگه فکر کن با این روند UDK از مدل آماده هم استفاده بشه ! دیگه بازی نمیشه گفت و میشه فقط کد نویسی ...
برعکسش هم همینه اگه فقط مدلسازی باشه و ساخت محیط باز میشه محیط پردازی رئال تایم و بازی نمیشه !
پس اینها همش مکمل همه و نمیشه گفت که استفاده از مدل آماده خوبه اما کد نویسی نکردن یا استفاده از کد آماده بده !
saeed_cpu_full
05-05-2011, 12:01
من گفتم مدل آماده ؟ شما به این روند رو به آماده UDK اشاره کردی منم حرفم همین بود . حالا دیگه فکر کن با این روند UDK از مدل آماده هم استفاده بشه ! دیگه بازی نمیشه گفت و میشه فقط کد نویسی ...
برعکسش هم همینه اگه فقط مدلسازی باشه و ساخت محیط باز میشه محیط پردازی رئال تایم و بازی نمیشه !
پس اینها همش مکمل همه و نمیشه گفت که استفاده از مدل آماده خوبه اما کد نویسی نکردن یا استفاده از کد آماده بده !
میتونی این بحث رو حداقل توی تاپیک UDK ادامه ندی ؟
شما برو مدل بزن بزار ما به کارمون برسیم ... این همه توی تاپیک هادی برات دلیل آوردم قبول نکردی و نخواهی کرد پس لطفا ادامش نده چون نمیخوام وقتم رو الکی تلف کنم
anti-military
05-05-2011, 12:11
من از مدل آماده حرف نزدم ! گفتم شما که از این روند رو به آماده UDK خوشت نمیاد و از اینکه کسی برای کارش کد نویسی نمیکنه شکایت داری پس فقط رو کد نویسی حساس نشو چون اگه مدلساز بود باز روی مدلسازی حساس میشدی ! ( به هرحال هرکسی به نفع خودش حرف میزنه من مدلسازم و از مدل آماده بدم میاد . شما برنامه نویسی و از برنامه نویسی نکردن و استفاده از کد و نمونه آماده بدت میاد )
پس به دیگرانم باید حق بدی که از کد و نمونه های آماده استفاده کنن ...
دل همتون بسوزه . :31:
یادتونه که اپکس اپکس می کردم . امروز دانلودش کردم . تخریب پذیری دیوانه کنندست .:31: شما می تونید باهاش مدلی رو بسازید که به هزاران هزار تیکه تبدیل بشه حتی می تونی یه تخریب پذیری در حد انجین فورست بیت بتلفیلد داشته باشین .((این رو خدم به چشم دیدم))واقعا چیز وحشتناکیه . اگه این رو استفاده کنید فکر کنم دیگه destrbuter خود یو دی کی به فراموشی سپرده بشه .
این فایل رو من با اپکس ساختم البته یه تست بود یه کره است که با شلیک تی که تیکه میشه فقط با درگ کردن اون رو بندازین رو لول و بهش شلیک کنین .
بازم می گم دل همتون بسوزه:31:
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
حالا من نمی دونم اینا واسه شما کار می کنن یا نه ولی میزارم
دومی
parvizamd
05-05-2011, 14:25
این فایل apx با چی باز میشه؟
نرم افزاراش مختلفن . یه جا خونده بودم یو نیتی هم ساپورتش می کنه . البته این یه مشه دایرست . اگه یو دی کی داره مثل یه مدل واردش کن و بندازش رو صفحه
((بخدا من هنوز تو شوکم))
mehrdad_mvb
05-05-2011, 15:33
نرم افزاراش مختلفن . یه جا خونده بودم یو نیتی هم ساپورتش می کنه . البته این یه مشه دایرست . اگه یو دی کی داره مثل یه مدل واردش کن و بندازش رو صفحه
((بخدا من هنوز تو شوکم))
سلام
من این و دانلودش کردم ولی فقط یه فایل دانلود شد.
چجوری باید بازش کنم؟
کدوم رو می گی . همین میشه دایره ؟ گفتم که بیارش توی یو دی کی
دل همتون بسوزه . :31:
یادتونه که اپکس اپکس می کردم . امروز دانلودش کردم . تخریب پذیری دیوانه کنندست .:31: شما می تونید باهاش مدلی رو بسازید که به هزاران هزار تیکه تبدیل بشه حتی می تونی یه تخریب پذیری در حد انجین فورست بیت بتلفیلد داشته باشین .((این رو خدم به چشم دیدم))واقعا چیز وحشتناکیه . اگه این رو استفاده کنید فکر کنم دیگه destrbuter خود یو دی کی به فراموشی سپرده بشه .
این فایل رو من با اپکس ساختم البته یه تست بود یه کره است که با شلیک تی که تیکه میشه فقط با درگ کردن اون رو بندازین رو لول و بهش شلیک کنین .
بازم می گم دل همتون بسوزه:31:
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
حالا من نمی دونم اینا واسه شما کار می کنن یا نه ولی میزارم
دومی
این چه باحاله !
یعنی اینو توی udk نساختی ؟
یه توضیحی از روند کار میدی ؟
honestbud
05-05-2011, 19:34
ببخشید یکمی تاپیک رو منحرف می کنم :
درسته!
اما یه بازی بود، اسمش نمیدونم چیچیه سیمرغ بود!
هر کی میدید میگفت پرس آو پرشیا است!
من بدم نیومد، باحال بود! نه اینکه ارزش زیادی داشت یا میتونست با خارجی ها رقابت کنه اما معلوم بود که بنده خدا ها زحمت کشیده بودند، حداقل رو گرافیک کار کرده بودند، حالا گیم پلی و بقیه چیزا رو که از رو فیلمشون نمیشد بفهمی!اما زحمت کشیده بودند
اولا تجاری شدن که تو ایران کاری نداره!فعلا هم که بازی های ایرانی تازه واردن و ملت برای اینکه ببینن چیه و از روی حس کنجکاوی میخرن و سازنده ها هم خودشون رو الکی گول میزنن که ببین چقدر فروش کرد!!!:27:
دوما یه سوالی، این بازی دفاع قضیه اش چی بوده؟
بگو ما هم بدونیم!
آنتی جان به نظرم این داستان مدل آماده و این حرفا رو تمومش کنید بهتره(حالا چه با کنایه چه مستقیم).بهتره راجع بهش دیگه بحث نکنید
دوما یه سوالی، این بازی دفاع قضیه اش چی بوده؟
بگو ما هم بدونیم!
سلام
بازی دفاع بحساب اولین بازی تحت شبکه بود:46:البته من اینو کرمان دیدم وقتی دیدم خنده ام گرفت آخه اون چیزی من میدیدم فقط یه مپ ساخته بودن حتی هود و منوی بازی رو هم عوض نکرده بودن:21:
honestbud
05-05-2011, 20:14
سلام
بازی دفاع بحساب اولین بازی تحت شبکه بود:46:البته من اینو کرمان دیدم وقتی دیدم خنده ام گرفت آخه اون چیزی من میدیدم فقط یه مپ ساخته بودن حتی هود و منوی بازی رو هم عوض نکرده بودن:21:
واااااااااا
خاک تو سرشون کنن!
یعنی نمیتونستن 4 تا کد رو عوض کنن !
اسلحه ها رو هم لابد عوض نکرده بودن!
به هر حال من با اون پستی که در مورد نمایشگاه دادم، تاپیک رو منحرف کردم.
ولی منظورم این بود که بگم بیاید با همکاری همدیگه بازی بسازیم، اگه تو یه شهر باشیم که عالی میشه اما اگه تو یه شهر هم نیستیم میتونیم با اینترنت و تلفن و پیام کوتاه و ... با هم در ارتباط باشیم و نهایتا ماهی 2 بار همدیگه رو ببینیم!
چطوره؟ میشه براش یه تاپیک درخواست همکاری درست کرد و بچه هایی که مایل هستن این کار رو انجام بدن بیان و مشخصات و توانایی هاشون رو بنویسن و بعد اونجا ببینن کدومشون با هم توافق دارن و همکاری کنن!
به خدا حیفه ! اینجا بچه هایی هستند که خیلی چیزا بلدن! نمیدونم شاید خودشون الان دارن کار میکنن، اما اگه تو این زمینه کار نمیکنن میتونن بیان با هم تیم تشکیل بدن!
ببخشید نام میبرم، من همه بچه ها و توانایی هاشون رو نمیشناسم پس ناراحت نشین اگه اگه کسی رو از قلم انداختم.
مثلا tovamohammad
pezhmax
silsin
aliscan
anti-military
saeed_cpu_full
hadi665
بعضی از این افراد که نام بردم مثل پژمان جان، هم تو کارهای طراحی واردن و هم تو کار با UDK و از برنامه نویسی و منطق اون سر در میارن و کلا کارشون درسته!
حسن و محمد آقا هم که تو UDK کارشون درسته و فکر کنم الان همه اینو میدون، بس که میان و جواب سوالات رو میدن(البته آقا محمد که چند وقته نیست!!!!:41::41:)
بقیه بچه ها هم علاوه بر کار با UDK، تو طراحی سه بعدی دستی دارن!
چرا ای همه استعداد نیان و یک یا چند تا تیم تشکیل بدن و بازی بسازن!
هر کی موافق با ساختن یه تاپیک جدید برای ایجاد یه تیم بازی سازی با UDK هست، یه پیام بهم بده.
AMIR REZAs
05-05-2011, 20:25
واااااااااا
خاک تو سرشون کنن!
یعنی نمیتونستن 4 تا کد رو عوض کنن !
اسلحه ها رو هم لابد عوض نکرده بودن!
زشته آقا ... :31: فکر میکنم مدلسازش آقامهدیار خودمونه که فقط کار ایشون بین بقیه عالی بود...
هر کی موافق با ساختن یه تاپیک جدید برای ایجاد یه تیم بازی سازی با UDK هست، یه پیام بهم بده.
بیخیال....
5-6 بار تا حالا گروه تشکیل دادم
4 بار تا حالا وسطای کار بهم خورده ، این آخری رو ایشالله سعی میکنیم بهم نخوره:31:
خوب حالا که اینجا پست دادم یه کاری کنم اسپم نشه :D
حسن آقا من این تخریب پذیریه که گفتی وارد کردم تو لول هم بردم ولی هیچی ندیدم که شلیک کنم و خراب بشه!
این چه باحاله !
یعنی اینو توی udk نساختی ؟
یه توضیحی از روند کار میدی ؟
نگاه کن Apex همونطور که قبلا توی تاپیکم گفتم یه تکنولوژی فیزیک جدیده که خیلی خیلی خیلی خیلی فیزک رو واقعی میکنه . تخریب پذیری های بهتر . انفجار های زیبا تر .فیزیک لباس که دیگه ترکونده .
حسن آقا من این تخریب پذیریه که گفتی وارد کردم تو لول هم بردم ولی هیچی ندیدم که شلیک کنم و خراب بشه!
خب شما اگه این رو تولی لول میبینی یعنی می تونی اون رو توی بازی هم ببینی . توی مپ example map امتحانش کن . اونجا نور مناسبه .
درضمن اونایی که لینک می خوان و این لینک ها کار نمی کنه چند روز دیگه قراره یکی توی سایت بازی ساز این ها رو بزاره هر وقت گذاشت خبرتون می کنم .
این ویدئ ها رو ببینید
حسن این خیلی عالیه !!!!!!
واقعا کارو زیبا جلوه میده
اینو چطور باس اجرا کنیم ؟ چطور باس یاد بگیریمش ؟
دوتا لینک گذاشته بودم . یکی یه نرم افزار قول واسه ساختن پارچه و لباسه . یکی دیگه هم نرم افزار واس همین کار و بازم لباس .
اگه تونستم دومی رو لینکش رو میزارم اخه 15 مگه و سرعت اپلود منم پایینه .((شاتل فقط سرعت دانلودش بالاهه:41:))
AMIR REZAs
06-05-2011, 19:28
این APEX 1.0 PhysX Lab چطوری کار میکنه ؟؟ آموزشی چیزی نداری ؟
راستش یه فیلم اموزشی هم داره . نگاه کن این یه مش رو تیکه تیکه می کنه مثل ابزاری که توی یو دی کی داریم . فقط فرق این اینه که می تونم تیکه تیکه شدن رو طبیعی تر بیشتر بهتر زیباتر و سریعتر انجام بدیم . یه فیلم اموزشی هم توی سایتش هست فکر نکنم بتونی توش عضو بشی. اول باید توش اکانت بسازی اونا بستگی به شرایط جوی فعالت می کنن مگر اینکه این نرم افزار توی نت پیدا بشه که فکر نکنم بشه باید صبر کنی من فشردش کنم بزارم اینجا .
این سایتش می تونی برو توش
در ضمن اگه می خوای عضو بشی عضویت ما ایرانی ها رو فعال نمی کنن . باید با IP غیر ایران باشی من اینجوری عضو شدم .
درضمن این اکانت من توی اون سایته اگه می تونی با این برو دانلود کن
user: hassanfakhari@ymail.com
password:gfx2347
که فکر نکنم بشه چون IP رو می خواد اگه تونستی عضو بشی برو توی این ادرس توی اون سایت
mehrdad_mvb
06-05-2011, 22:56
سلام
من چجوری میتونم از برخورد بازیکن به یه جسم یه رویدادی رو فعال کنم؟
مثلا بازیکن به دیوار برخورد میکنه , من میخوام یه postprocess جدید رو اجرا کنم.
توی ادیتور استفاده از Trigger .
Toch توی کد استفاده از Trace
چه تاپیک سوت و کوری.
اقا بیاین بحث بزنیم دعوا بیفتیم دیگه . :27:
راستی هادی که اون پایینی .:31: محیطتت چی شد ؟ نمی خوای ادامه بدی؟
**** یاداروی:31: یاداوری:31: یاداوری:31: یاداوری :11:
honestbud
07-05-2011, 14:05
توی ادیتور استفاده از Trigger .
Toch توی کد استفاده از Trace
مثلا اگه بخوای وقتی بازیکن روی یه جسمی راه میره صدای خاصی پخش بشه! باید بری تو ادیتور یا با کد درستش کنی!
با تریگر که فکر نکنم بشه!چون شعاع برخورد داره و نمیتونی به شکل جسمت در بیاریش!
تو خود کانتنت بروزر UDK یه سری static mesh داره که مثلا وقتی روشون راه میری صدای آهن میاد.اونا رو چطوری ساختن؟
mehrdad_mvb
07-05-2011, 21:17
سلام
یه سوال:
چرا وقتی که از Scorpion دور میشیم اون به رنگ قرمز تبدیل میشه؟
چجوری میشه اینطوری نشه؟
با تشکر
مي خواستم بپرسم فايل هاي upk را چطوري ميشه وارد آنريل كرد؟
اگه ميشه راهنمايي كنيد
با تشكر
اگه ميشه راهنمايي كنيد
با تشكر
خوب توی udk قسمت content browser اون پایینش open داره
شما از اونجا این فایلو که باز کنی میاد توی لیست سمت چپی
اگه ميشه راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام
راهی که هادی جان گفت درست بود:46:البته یه راه دیگه هم هست:
قبل از اینکه UDK رو باز کنید داخل آدرس زیر:
می تونید یه پوشه درست کنید بعد فایل upk رو اونجا کپی کنید.بعد از اینکه کپی کردین UDK رو باز کنید و روی پکیجی که اضافه شده راست کلیک کنید بعد Fully Load رو بزنید:20:
چه تاپیک سوت و کوری.
اقا بیاین بحث بزنیم دعوا بیفتیم دیگه . :27:
راستی هادی که اون پایینی .:31: محیطتت چی شد ؟ نمی خوای ادامه بدی؟
**** یاداروی:31: یاداوری:31: یاداوری:31: یاداوری :11:
هوم ؟
خوب دارم سعی میکنم محیط جدیدی رو استارت بزنم
دلم میخواست همون محیطو ادامه بدم اما چون دلم میخواد محیط های مختلفو تجربه کنم برای همین میخوام یه محیط خیلی شلوغ داخلی رو استارت بزنم
-
حسین جان ، این apex میتونه شکستن نا منظم یه چوبو شبیه سازی کنه ؟
آخه توی ویدئو ها دیدم که جسم ها همیشه با شکل هایی شبیه مکعب میشکستند !
هوم ؟
بعد اینکه اون قسمتا که شکسته میشن متریالش دست خودمونه ؟ ( مثلا بخوایم اونجا ها رو یه متریال سیمان یا چیزی بدیم ؟
mehrdad_mvb
08-05-2011, 14:24
سلام
یه سوال:
چجوری میشه اینطوری نشه؟
با تشکر
دوستان کمکم کنید.
salam in ham adress saiti ke mitonid mozaoate mokhtalef ro tosh search konid ta baratoon ketab va amouzesh biare
salam in ham adress saiti ke mitonid mozaoate mokhtalef ro tosh search konid ta baratoon ketab va amouzesh biare
سلام
دوست عزیز شما سعی کن فارسی تایپ کنی.در ضمن من که لینکی ندیدم؟!!:20:
mehrdad_mvb
11-05-2011, 22:28
سلام
یه سوال:
چجوری میشه اینطوری نشه؟
با تشکر
کمکم کنید؟:11:
کمکم کنید؟:11:
خب عزیز من اگه جواب اینجا نمی تونی بگیری خب برو توی اپیک سوال کن .
اونی که می گی واسه اینه که معلوم بشه واسه کدوم گروهه یه قرمز داریم و ابی . چیز شاقی نیست یه طرح توی گیم پلیه. بازی های انلاین یو دی کی رو باز کن توی بازی بگردی میبینی که یه سری قرمزن و یه سری ابی
mehrdad_mvb
12-05-2011, 12:51
خب عزیز من اگه جواب اینجا نمی تونی بگیری خب برو توی اپیک سوال کن .
اونی که می گی واسه اینه که معلوم بشه واسه کدوم گروهه یه قرمز داریم و ابی . چیز شاقی نیست یه طرح توی گیم پلیه. بازی های انلاین یو دی کی رو باز کن توی بازی بگردی میبینی که یه سری قرمزن و یه سری ابی
راهی هستش که بشه اینو حذفش کرد؟
اموزش های UDK
1-
وب سایت
اموزش های انریل اسکریپت - شیدر نویسی در انریل انجین
----------------------------------------------------------------------------------------------
2-
اموزش کار با سیستم جدید تراین سازی در UDK
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
3-
یک سری اموزش های جالب در مورد تکسچرینگ و لایت مپ و کلا مدل سازی در udk
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
4-
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
مباحثی کاربردی در مورد Light map در UDK
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
اموزشی زیبا در مورد ساخت پارچه در UDK
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
باز هم light map
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
شبکه کاربران UDK - یه چیزی مثل facebook
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
فروشگاه thegnomonworkshop
که به Gnome معروفه و همتون ویدئو هاش رو دیدید.
که
Waylon Brinck
توش درس داده بود.
این شرکت هر چند وقت یک دفعه یه سری اموزش راجب یو دی کی بیرون میده . می تونین اخرین اخبار رو از اونجا دنبال کنید .و
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
یو دی کی در 11 روز
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
وب سایت با اموزش های متنوع((خودم هنوز تنوسنتم کامل ببینمش ))
راست یا دروغش رو نمی دونم توی اپیک نوشته بود.
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
اموزش های متنی
UDK Layout Tool v1.0.5.0
((من خودم هم نفهمیدم درباره چیه))
UDK Frontend
یه ادیتور واسه انریل اسکریپت
UnScripter
mehrdad_mvb
12-05-2011, 15:16
سلام
میشه در مورد enum تو آنریل اسکریپت یه توضیحی بدید؟
سلام دوستان کسی در این مورد لینک یه آموزش ویدئویی که کاملا بفهمونه چطوری باس این کارو کنیم داره ؟
این مورد :
بعد اینکه آیا این نقاشی کشیدن تکسچر ها فقط روی bsp امکان پذیره یا روی static mesh ها هم میشه ؟
این چهره نه فیلتر شکن داره نه وی پی ان . یه تعریف کن بگو چیه . که بهت بگم.
این هم یه سایت اموزشی دیگه با ویدئو های جالب .
برای استفاده از ویدئو های باید عضو بشین .
عضویتش سخته چون سرعت هاستشون خیلی پایینه
اگه نتونستید با اکانت من برید
user:silsin
فقط هر کسی که میره لطف کنه لینک ویدئهاش رو هم دربیاره اینجا بزاره .
این چهره نه فیلتر شکن داره نه وی پی ان . یه تعریف کن بگو چیه . که بهت بگم.
Mesh Painting (Vertex colors)
توی لینکایی که دادی بود اما توضیح درستو حسابی نداشت
خیلی سر سری توضیح داد
میخوام روشش از اول اموزش داده شه تا بتونم انجامش بدم
اگه بشه که خیلی عالی میشه
میشه روی استاتیک ها هم کشید ؟!
اگه اشتباه نکنم باید بدونم چی رو می گی .تا به حال خودم ازش استفاده نکردم ولی یه ویدئو ازش دیده بودم صبر کن بگردم.
راستی اگه می تونی این رو سر راستش کن من هم ببینم که همونه یا نه .
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
شک کرده بودم یه جا دیدمشا
حالا گرفتم
اره توی استاتیک هم میشه
رفرنس یو دی ان
یادم اومد باهاش قبلنا کار کرده بودم می گفتم اشناستا
دستت درد نکنه
من سعی میکنم که از این تکنیک توی ساخت مرحله ی جدیدم کمک بگیرم تا هم برام تجربه بشه و هم تاثیرشو توی سبک کردن گرافیک ببینم
مرسی ;)
mehrdad_mvb
12-05-2011, 18:30
این هم یه سایت اموزشی دیگه با ویدئو های جالب .
برای استفاده از ویدئو های باید عضو بشین .
عضویتش سخته چون سرعت هاستشون خیلی پایینه
اگه نتونستید با اکانت من برید
user:silsin
فقط هر کسی که میره لطف کنه لینک ویدئهاش رو هم دربیاره اینجا بزاره .
چجوری میشه ویدئوهاشو دانلود کرد؟
AMIR REZAs
12-05-2011, 18:34
میشه در مورد enum تو آنریل اسکریپت یه توضیحی بدید؟ :31:باتشکر از Armin060
حالا مي توني بنويسي
چجوری میشه ویدئوهاشو دانلود کرد؟
ببینم تونستی دانلود کنی ؟
ار بچه ها کسی تونست؟
Adam's Venture 2
این رو که یادتونه چند وقت پیش گذاشتم . یه بازی تجاری دیگه با UDK
من الان خودم دارم بازیش می کنم بازی جالبیه .
تصاویر:
honestbud
13-05-2011, 10:22
Adam's Venture 2
تصاویر:
از کجا آوردیش داری بازی میکنه!
مگه تجاری نیست؟
دانلودش کردی؟
اره تجاریه .
من خریدمش .
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
لینک دانلودش هم توی نت هست می تونی بگیری . 1.5 گیگه
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
اول شک داشتم و بعدا تونستم ثابت کنم که این udk است اگه گرفتی بهم بگو تا سوتی هاش رو بگم . ولی واقعا گرافیک دارها .
M.Mehrazin
13-05-2011, 10:40
سلام
ببخشید چندتا سوال دارم
اول اینکه کار این interface چیه؟همون UI است؟
بعدم اینکه اومدم کدم رو کامپایل کنم این ارور رو داد
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MinimapHUD.uc(86) : Error, Call to 'ATan': Function only takes 1 parameter(s)
کدم هم این بود
DisplayPlayerPos.X = VSize(PlayerPos) * Cos(ATan(PlayerPos.Y,PlayerPos.X) - MapRotation);
شما می دونید مشکلش از کجاست؟اینطور که فهمیدم میگه که ATan فقط یک پارامتر میگیره ولی توی آموزشش می گفت که دو تا میگیره.
honestbud
13-05-2011, 10:56
اره تجاریه .
من خریدمش .
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
لینک دانلودش هم توی نت هست می تونی بگیری . 1.5 گیگه
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
اول شک داشتم و بعدا تونستم ثابت کنم که این udk است اگه گرفتی بهم بگو تا سوتی هاش رو بگم . ولی واقعا گرافیک دارها .
1.5 گیگ!!!!!!!!!!!!
کی میره این همه راه رو!
از کجا خریدیش؟
دانلودش که گفتی لینکش هست، مجانیه؟
دقیق یادم نیست لینکش کجاست بگرد توی فروشگاها دارن .
honestbud
13-05-2011, 11:16
بچه ها کسی میدونه به غیر از gears of war دیگه چه بازی های با آنریل انجین برای ps3 ساخته شده؟
چون با UDK که نمیشه واسه ps3 ساخت.درسته؟لایسنس مخواد فکر کنم!
باید بگردی توی گیم اسپات بگرد اونجا راحت تره .
در صمن UDK فریم ورک PS3 رو نداره . قول هایی داده شده که در اینده می خوان بزارن
Adam's Venture 2
تصاویر:
ای ول عجب بازیه زیبایی
گرافیکش خخیلی خوبه
حسن افت فریم داره ؟
مطمئنی که udk هست ؟
سلام دوستان، مرسی از بحث داغتون
امید وارم وسط بحثتون نپریده باشم.
یه سوال اساسی دارم :
چرا من وقتی خروجی میگیرم با UnrealFrontend و فایل install میسازه ، بعد از نصب فایل installesh و اجراش منویی با لیست مپ های پیش فرض خود udk مییاد و مپ من هیچ جاش نیست .
ای ول عجب بازیه زیبایی
گرافیکش خخیلی خوبه
حسن افت فریم داره ؟
مطمئنی که udk هست ؟
نه افت فیرم خاصی نداره .
گفتم که اگه گرفتین بگین من بهتون ثابت کنم که UDK اه
ali rafaty
13-05-2011, 13:45
سلام
ببخشید چندتا سوال دارم
اول اینکه کار این interface چیه؟همون UI است؟
بعدم اینکه اومدم کدم رو کامپایل کنم این ارور رو داد
G:\UDK\Development\Src\MasteringUnrealScript\Class es\MinimapHUD.uc(86) : Error, Call to 'ATan': Function only takes 1 parameter(s)
کدم هم این بود
DisplayPlayerPos.X = VSize(PlayerPos) * Cos(ATan(PlayerPos.Y,PlayerPos.X) - MapRotation);
شما می دونید مشکلش از کجاست؟اینطور که فهمیدم میگه که ATan فقط یک پارامتر میگیره ولی توی آموزشش می گفت که دو تا میگیره.
Atan2 رو امتحان کن!
آقا کمک، ما نهایتا باید خروجی بگیریم، خروجی مشکل دارم ، همه این انجمن رو هم قورت دادم !!!!!!!!!!
چرا من وقتی خروجی میگیرم با UnrealFrontend و فایل install میسازه ، بعد از نصب فایل installesh و اجراش منویی با لیست مپ های پیش فرض خود udk مییاد و مپ من هیچ جاش نیست .
کسی نیست کمک کنه !!!!!!!!!
باسواد های انجمن ! کمک !
جواب که نمیدید من حسن میکنم Collision ندارم !!
نه افت فیرم خاصی نداره .
گفتم که اگه گرفتین بگین من بهتون ثابت کنم که UDK اه
رفتم لینکاش رو پیدا کردم زدم دانلود . دانلود کردم باید بهم بگی از کجا که UDk هست .
شب بهت می گم . چیزهای ضایهای توشه
honestbud
13-05-2011, 18:35
آقا کمک، ما نهایتا باید خروجی بگیریم، خروجی مشکل دارم ، همه این انجمن رو هم قورت دادم !!!!!!!!!!
باسواد های انجمن ! کمک !
جواب که نمیدید من حسن میکنم Collision ندارم !!
یکمی باید صبر داشته باشید!
من تا حالا امتحان نکردم و بلد نیستم.اجازه بده کمی صبر کن اگه کسی بلد باشه حتما جواب میده!
ولی اگه خیلی عجله داری میتونی تو فروم خود اپیک هم بگردی!
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
رفتم لینکاش رو پیدا کردم زدم دانلود . دانلود کردم باید بهم بگی از کجا که UDk هست .
آقا دانلود کردید میشه به ما هم بدید!
AMIR REZAs
13-05-2011, 19:29
سلام/.....
در DefaultProperties چیکار میکنند ؟؟؟
اولی سرعت Bot در صحنه .
دومی رو هم یادم رفت چی بود. فکر کنم ... نه ولش کن یادم رفت
باسواد های انجمن ! کمک !
جواب که نمیدید من حس میکنم Collision ندارم !!
سلام
شما در قسمت Cooking اون کادری که هستش :Maps To Cook اونجا باید یه فایل متنی که داخلش نام مپی که می خواهین زمان اجرا لود بشه رو نوشته باشین بعد Import کنید اونجا:46:
و همین طور در قسمت Game تو کادر :Map To Play اونجا هم باید مپتون رو انتخاب کنید.
آقا دانلود کردید میشه به ما هم بدید!
اره ولی بهتره بری خودت بخری !؟ چون هذینه بسته های پستی رفته بالا مثلا یه بسته که 1500 میشد پستش شده 4000 تومان . ولی یه روش دیگه هم هست اگه میخوای آدرس بدم بیا ازم بگیر .
honestbud
13-05-2011, 22:47
اره ولی بهتره بری خودت بخری !؟ چون هذینه بسته های پستی رفته بالا مثلا یه بسته که 1500 میشد پستش شده 4000 تومان . ولی یه روش دیگه هم هست اگه میخوای آدرس بدم بیا ازم بگیر .
این روش آخر رو میپسندم!بهتر از علاف بودن به خاطر پسته!
پس آدرس رو پ.خ کن برام تا باهات هماهنگ کنم
این شما و این هم نسخه ماه می UDK:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچین تغییرات دندون گیری نداره. خودتون ببینید:
قرار بود اثبات کنم اون بازی مال UDK اه دیگه .خب صبر کنید می خوام اثبات کنم .
.
.
.
.
..
.
اثبات :31:
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
شوخی کردم الان می گم .
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
از خارجکی شروع می کنم .
ابتدا این صفحه :
که این کل ماجرا رو دربر می گیره .
حالا داخلی
این کار رو انجام بدید :
اول باید فایل WarInput.ini رو در دایرکتری موجود در داکیومنت به وسیله نوتپد باز کنید
مثلا در ویستا: [USERNAME]\Documents\My Games\Gears of War for Windows\Wargame\Config\WarInput.ini
حالا خط زیر رو یا اضافه کنید یا اگه به صورت دیگه ای هست به این شکل تغییر بدید.
[Engine.Console]
ConsoleKey=Tilde
TypeKey=Tilde
MaxScrollbackSize=1024
HistoryBot=-1
bEnableUI=True
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
بعد از اون بیاین تو بازی و کنسول رو با دکمه ~ بالا بیارین . حالا یه چند تا دستوری که توی یو دی کی می نوشتید اونجا هم امتحان کنید.چند تا دستور خاص هست که الان یادم رفته اگه یادم اومد می گم .
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
بعدی منوی اول بازیه که یه نمونه امادست که توی سورس های فلش خود یو دی کی وجود داره .
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
مورد بعد یه سری سو تی توی فایل های Ini که اگه تونستم به صورت های لایت میارم و اینجا نشون میدم .
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
مورد بعد light shaft ((البته این رو نمیشه اشکال گرفته . نه نمی دونم چون من توی هیچ کدو از بازی های انریل انجین ندیدم))
دقت کنید توی بازی Light shaft ها به صورت دندونه دارن که همچین مسئله ای رو فقط توی یو دی کی دیدیم ((بازم می گم شاید اصلا همچین چیزی نباشه و من اشتباه کرده باشم . ))
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
یه دستور توی کنسوله که ورژن و مشخصات انجین رو نشون میده اسمش رو کامل بلد نیستم می گردم و پیدا کردم میزارم
ولی بازی کردم زیاد جالب نبودا ! اولا که کاراکترا یه جوریایی انگار رو صورتشون نقاشی شده بود ؟! دوما که من از بازی های خشک و بدون زد و خورد زیاد خوشم نمیاد . یا باید خیلی اکشن باشه یا باید خیلی جزاب و دوست داشتنی باشه که من باهاش حال کنم . راستی Light shaft به همین صورت تو blludstorm (اگه درست نوشته باشم) بود .
خب دیگه هر کسی یه نظری داره .ولی دقت کنی Light shaft توی این بازی دندونه داره . من خودم چند دفعه دیدم
AMIR REZAs
14-05-2011, 12:29
سلام
خط اول یه آبجکت رو معرفی میکنه خط دوم و سوم و چهارم مربوط به سایه و نور و این چیزاست خط بعدی معرفی آبجکت تموم میشه درسته ؟؟ دو خط بعدی چی میشه؟؟؟
Architectural Visualization
بله درست خونید :31: حالا این چه ربطی به UDK داره می گم .
فکر کنید دیگه کار UDK و انریل انجین به کجا رسیده می شینن باهاش طرح معماری میزنن . اونطور که من خودنم یه سری دانشجو بود نمی دونم از یه مرکز دانشگاهیی نشستن این رو درست کردن.
این یه جوارایی یه مدل مهندسی شده خونه است که می تونی توش قدم بزنی .
اها اسم دانشگاه اش رو هم پیدا کردم . دانشجویان مهندسی معماری دانشگاه Luigi Russo توی ایتالیا مثل این که این کار رو به عنوان یه پروژه ای چیزی ساختن
حال عکس ها :
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
خب مورد دومی که می خوام در همین مورد بگم مربوط میشه به این .
این هم یه پروژه دیگه در همین زمینه است که اومده یه ورزشگاه رو شبیه سازی کرده .
ehsan_wwe
14-05-2011, 17:31
چقد بي كيفيت و بد كار شده
آبروي انجينتونو بردن كه :27:
honestbud
14-05-2011, 17:39
چقد بي كيفيت و بد كار شده
آبروي انجينتونو بردن كه :27:
من توی visualisation زیاد چیزی بلد نیستم و کار نکردم!
اما میدونم که معمار ها میان و یا 3dmax محیط رو میسازن و بعد ازش فیلم و عکس تهیه میکنن!
خوب اونجا کیفیت بالاتره چون رندره معمولیه
اما اینجا real-time هستش!پس کمی کیفیت میاد پایین!
گرچه به نظر من کیفیتش همین الان هم پایین نیست!
بعدشم : مگه UDK انجینه ما هستش!!:13:
اها یادم اومد .... من و silsin جان 1 ماه پیش 3 دنگش رو از اپیک خریدیم، دنگی 1000 تومان!:31::31:
اما میدونم که معمار ها میان و یا 3dmax محیط رو میسازن و بعد ازش فیلم و عکس تهیه میکنن!
اها یادم اومد .... من و silsin جان 1 ماه پیش 3 دنگش رو از اپیک خریدیم، دنگی 1000 تومان!:31::31:
احسان سند منگوله دار هم داریما . :31:
احسان بنگاه منگاهی چیزی سراغ نداری من پول لازمم می خوام دنگم رو بفروشم
lord arthas
14-05-2011, 19:24
من میخرم
بدو بدو اتیش زدم به مالم 1500 میخرم :D
ehsan_wwe
14-05-2011, 19:52
احسان سند منگوله دار هم داریما . :31:
احسان بنگاه منگاهی چیزی سراغ نداری من پول لازمم می خوام دنگم رو بفروشم
من میخرم
بدو بدو اتیش زدم به مالم 1500 میخرم :D
ربطي نداره كه
اگه انجين كار كارشو بلد باشه بايد از رندراي يه هفته اي هم كيفيت بيشتر داشته باشه
رندراي رئال تايم 2 3 سال پيش منو نگا كنيد
صد البته احسان فکر کنم اینرو با تری دی مکس ساختی . نه ؟
الان رفتم به ایمیلم سر بزنم دیدم یه ایمیل واسم اومده:
متن این ایمیل درباره انتشار یه پک اموزش فارسی UDK
این ادرسش
یه چیز می گم شوکه نشید . قیمت این پک سی هزار تومانه 30000 تومان .
((من نمی دونم با این قیمت نجومی چه طوری می خوان بفروشنش))
ehsan_wwe
14-05-2011, 20:18
صد البته احسان فکر کنم اینرو با تری دی مکس ساختی . نه ؟
مگه نگفتم رئال تايم ؟
اينا رندراي quest3d 4 هست
با fps 41 تا 50
بگو پس .اقا ربطی نداره که کوست کارش ایناست . اما به هیچ وجه لزومی به وجود نیومده که انریل انجین هم واسه طراحی استفاده بشه .ما خودمان کویست کار می کردیم . قدرت کویست توی خلق صحنه های گرافیکی خیلی خیلی بالاتر از انریل انجینه . نمیشه یه موتور بازی سازی رو با یه نرم افزار طراحی گرافیکی مقایسه کرد.
ehsan_wwe
14-05-2011, 20:26
بگو پس .اقا ربطی نداره که کوست کارش ایناست . اما به هیچ وجه لزومی به وجود نیومده که انریل انجین هم واسه طراحی استفاده بشه .ما خودمان کویست کار می کردیم . قدرت کویست توی خلق صحنه های گرافیکی خیلی خیلی بالاتر از انریل انجینه . نمیشه یه موتور بازی سازی رو با یه نرم افزار طراحی گرافیکی مقایسه کرد.
اگه الان همين تصاوير رو ببرم تو udk گرافيكش ميتركونه
quest پدر در مياره هيچي نداره واقا مفت نمي ارزه (در مقابل گرافيك unity ؤ udk)
drlearn.org
14-05-2011, 21:33
سلام به همه بچه ها مخصوصا داش احسان و محمد
ماشالله چقدر مطلب جدید
نیومده سوال دارم
--------------------
مرجعی میخوام که اکسپورت کردن شی از مکس به udk رو
به همراه تکستچر یاد بده.
youtube چنتا ویدیو داره ولی بدون v p nچند ثانیه اول رو نشون میده فقط
زبانم خوبه و اینترنتم هم پرسرعته اگه فایلی چیزی دارین
لطفا معرفی کنید
مرسی :8:
سلام به همه بچه ها مخصوصا داش احسان و محمد
ماشالله چقدر مطلب جدید
نیومده سوال دارم
--------------------
مرجعی میخوام که اکسپورت کردن شی از مکس به udk رو
به همراه تکستچر یاد بده.
youtube چنتا ویدیو داره ولی بدون v p nچند ثانیه اول رو نشون میده فقط
زبانم خوبه و اینترنتم هم پرسرعته اگه فایلی چیزی دارین
لطفا معرفی کنید
مرسی :8:
شما فایلتو از مکس با *.fbx اگسپورت بگیر بعد موقع ایمپورتش توی udk توی تنظیماتش دوتا تیک ایمپورت تکسچر و مترایلو بزن
با متریال وارد میشه ;)
البته یادت باشه تکسچر ههات مربعی باشن و tga
drlearn.org
14-05-2011, 21:46
مرسی هادی عزیز:11:
حتی متریال های v-ray رو پشتیبانی میکنه؟
(سیستم متریال دهی مکس 2011 خیلی شبیه به UDK شده)
مرسی هادی عزیز:11:
حتی متریال های v-ray رو پشتیبانی میکنه؟
(سیستم متریال دهی مکس 2011 خیلی شبیه به UDK شده)
هوم !
و ری چیه !
نه بابا !
فقط متریال های معمولی
من همه ی متریالها رو توی udk میسازم
از این روش استفاده میکنم که فقط کانال دیفوزو بیارم
نمیدونم چه افکتایی رو از مترایل مکس میشه آورد توی udk
drlearn.org
14-05-2011, 22:50
v-ray
برای نورپردازی داخل مکس استفاده میشه
1جور پلاگینه
آره منم باید همین کار رو بکنم.
anti-military
14-05-2011, 22:54
هوم !
و ری چیه !
نه بابا !
v-ray
برای نورپردازی داخل مکس استفاده میشه
1جور پلاگینه
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
ای ول حس منو کامل رسوندی : دی
عزیزم میدونم وی ری چیه
منظورم اینه که متریال وی ری کجا udk کجا
پلاگین وی ری یه پلاگین ریل تایم نیست
و مربوط به همون برنامه های سه بعدی میشه فقط
;)
drlearn.org
14-05-2011, 23:53
هی میخوام اسپم ندم نمیزارید :biggrin:
honestbud
15-05-2011, 17:47
اگه الان همين تصاوير رو ببرم تو udk گرافيكش ميتركونه
quest پدر در مياره هيچي نداره واقا مفت نمي ارزه (در مقابل گرافيك unity ؤ udk)
خوب الان منظورت این بود که اگه همین کار رو با udk بکنی بهتر از کوستت میشه!
به هر حال من که خیلی از گرافیک و اینا سر در نمیارم!
اما شما بیا با UDK یه چیزی مثل اونا بساز که بیاد و آبروی رفته UDK مون رو بخره دوباره!:31:
Reza Azimy_RW
15-05-2011, 19:46
خوب الان منظورت این بود که اگه همین کار رو با udk بکنی بهتر از کوستت میشه!
به هر حال من که خیلی از گرافیک و اینا سر در نمیارم!
اما شما بیا با UDK یه چیزی مثل اونا بساز که بیاد و آبروی رفته UDK مون رو بخره دوباره![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جدا" تو کوییست خیلی کار مشکل تره !
مثلا استفاده از Depth Of Field تو UDK جزوه مهارتها به حساب نمیاد ولی تو کوییست جزوه مهارتهاشه که کاربره تازه کار اصلا نمیتونه استفاده کنه . یا مثلا SSOA که واقعا استفاده ازش سخته .
اینا تازه یه چشمشه ! :31:
سلام
بازی که حسن در مورش گفت که تجاری هست و با UDk ساخته شده :
Adams Venture 2: Solomons Secret (2011/ENG/RePack
لینک دانلود نسخه فشرده شده 439 مگ
M.Mehrazin
17-05-2011, 15:31
سلام
بعد از خواندن آمورشهای udn قسمت UnrealScript چکار کنم؟
saeed_cpu_full
17-05-2011, 17:51
سلام
بعد از خواندن آمورشهای udn قسمت UnrealScript چکار کنم؟
الان کامل روی اون ها مسلطی ؟ یعنی اگه یکی بهت بگه یه دونه اسلحه ی خودکار بساز که با دیدن با شلیک کنه میتونی همچین چیزی رو بدون مراجعه به متن بنویسی ؟
من یه تست اینجوری از خودم میگرفتم بعدش میرفتم مرحله ی بعد .... البته باید بگم یکی از قسمت های آموزشی مرحله ی بعد اینه که اون اسلحه ی خودکاری که توی UDN آموزشش رو خوندی رو بتونی بنویسی
هر وقت نوشتی و کامل و بدون مشکل کار کرد یه پ.خ بهم بده که مرحله ی بعد رو بهت بگم
M.Mehrazin
17-05-2011, 18:13
اون اسلحه رو من حتی با کد خود سایت هم نتونستم بسازم:31:
یعنی کد خود سایت هم گذاشتم جای کدها ولی درست نشد.سوال هم که هر چی کردم کسی جواب نداد.
الان دوباره می پرسم ببینید می دونید مشکل از کجاست
وقتی به اسلحه شلیک می کنم شروع می کنه به تیراندازی به روبروش و وقتی که میری روبروش یهو سرش بر میگرده و به پشتش شلیک می کنه.خودم فکر می کنم مشکل از مدل و انیمیشنش باشه حالا شما ببینید واقعا همینه.
من با مفهوماش آشنا شدم(state ,function,delegate و...) ولی مثالهاش رو کامل نفهمیدم.یعنی می فهمم چکار میکنه ولی وقتی میام اجراش کنم درست نمیشه
اون اسلحه کار نمی کنه . چون ورژن انریل اسکریپت ار اون موقع اپدیت شده شما باید کدهای جدید و اپدیت شده اون رو از اینترنت بگیرید.
M.Mehrazin
17-05-2011, 18:24
از کجا باید بگیرم؟بعد که گرفتم چکارش کنم؟
برو توی نت بگرد .((
اپدیت چدیدش همون کاری که با قبلی کردی با این هم بکن
saeed_cpu_full
17-05-2011, 18:34
اون اسلحه رو من حتی با کد خود سایت هم نتونستم بسازم:31:
یعنی کد خود سایت هم گذاشتم جای کدها ولی درست نشد.سوال هم که هر چی کردم کسی جواب نداد.
الان دوباره می پرسم ببینید می دونید مشکل از کجاست
وقتی به اسلحه شلیک می کنم شروع می کنه به تیراندازی به روبروش و وقتی که میری روبروش یهو سرش بر میگرده و به پشتش شلیک می کنه.خودم فکر می کنم مشکل از مدل و انیمیشنش باشه حالا شما ببینید واقعا همینه.
من با مفهوماش آشنا شدم(state ,function,delegate و...) ولی مثالهاش رو کامل نفهمیدم.یعنی می فهمم چکار میکنه ولی وقتی میام اجراش کنم درست نمیشه
یه ورژن قدیمی UDK رو دانلود کن با اون کد هارو بزن
به هر حال باید مفهوم رو فهمیده باشی وگرنه بدجور توی مرحله های دیگه گیر میکنی
اگه مطمئنی همه چی رو بلدی و مرحله ی اول رو فول هستی پ.خ بده
دوستان آیا میشه کاری کرد که این کاراکتر udk جای دویدن راه بره آیا ؟
بعد اینکه برای ساخت یه لامپ که از سیم آویزونه و با تیر اندازی بهش اینطرف اون طرف بره ساده ترین کار چیه ؟
hasansmoke
17-05-2011, 18:36
سلام به همه ی برادر های udk کار.راستش یه سوالی داشتم میخواستم اینجا بپرسم.عزیزانی که تجربه در این زمینه دارند کمکم کنند.
موقعی که یونیتی 2.6 بود و هنوز 3 نیومده بود من رفتم سراغ udk.اتفاقا بخش های طراحی مرحله و متریال سازی و ... رو خوب تونستم درک کنم.ولی چون نحوه برنامه نویسی تو udk اونموقع مشخص نبود من بیخیالش شدم و دوباره رفتم سراغ یونیتی.الان هم تغریبا حرفه ای برنامه نویسی میکنم با یونیتی.میخواستم بدونم الان منابعی اومده که بشه انریل اسکریپت رو به صورت حرفه ای فرا گرفت.هزینه اش مهم نیست فقط میخوام بدونم در این زمینه اموزش هست یا نه.البته من یونیتی رو رها نخواهم کرد تا موقعی که بیشتر توانایی هایی که الان تو یونیتی دارم رو با یو دی کا بدست بیارم.
من به دنبال کیفیت بیهتر هستم.الان زیاد با گرافیک یونیتی حال نمیکنم.شیدر های باحالی نداره.
البته شنیدم قراره کرای هم مجانی بشه ولی خوب تا منابع اموزشی بیاد و ... خیلی طول میکشه.
دوستان لطفا کمک کنند.
M.Mehrazin
17-05-2011, 18:38
آپدیت جدیدش اسمش دقیقا چیه که بگردم پیداش کنم؟
مفهومش رو فهمیدم فقط همین که بعد انجام کارهاش اجرا نمیشد.:41:
saeed_cpu_full
17-05-2011, 18:45
سلام به همه ی برادر های udk کار.راستش یه سوالی داشتم میخواستم اینجا بپرسم.عزیزانی که تجربه در این زمینه دارند کمکم کنند.
موقعی که یونیتی 2.6 بود و هنوز 3 نیومده بود من رفتم سراغ udk.اتفاقا بخش های طراحی مرحله و متریال سازی و ... رو خوب تونستم درک کنم.ولی چون نحوه برنامه نویسی تو udk اونموقع مشخص نبود من بیخیالش شدم و دوباره رفتم سراغ یونیتی.الان هم تغریبا حرفه ای برنامه نویسی میکنم با یونیتی.میخواستم بدونم الان منابعی اومده که بشه انریل اسکریپت رو به صورت حرفه ای فرا گرفت.هزینه اش مهم نیست فقط میخوام بدونم در این زمینه اموزش هست یا نه.البته من یونیتی رو رها نخواهم کرد تا موقعی که بیشتر توانایی هایی که الان تو یونیتی دارم رو با یو دی کا بدست بیارم.
من به دنبال کیفیت بیهتر هستم.الان زیاد با گرافیک یونیتی حال نمیکنم.شیدر های باحالی نداره.
البته شنیدم قراره کرای هم مجانی بشه ولی خوب تا منابع اموزشی بیاد و ... خیلی طول میکشه.
دوستان لطفا کمک کنند.
اتفاقا من هم به خاطر برنامه نویسی UDK یه مدت کنارش گذاشتم ولی الان دوباره دارم ادامه میدم.
آموزش خیلی زیاد داره ! ... خوشبختانه روز به روز هم داره بیشتر میشه . هم برای اون آموزش ویدئویی هست و هم مقاله
به لینک بالا برید و قسمت Unreal Script که فکر کنم شامل 14 مقاله هست رو بخونید . لازمه که مفهومش رو درک کنید البته مقاله ی اول که Unreal Script Reference هست رو فقط یه بار خیلی سریع بخونید و لازم نیست جزء به جزءـش رو حفظ کنید فقط حواستون باشه توی بررسی کد ها مثل Script Reference یونیتی بهش احتیاج پیدا خواهید کرد.
بعد اینکه برای ساخت یه لامپ که از سیم آویزونه و با تیر اندازی بهش اینطرف اون طرف بره ساده ترین کار چیه ؟
به اقا هادی تاپیک قفل کرده:31:
اره اقا با ادیتور Animtree
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
آپدیت جدیدش اسمش دقیقا چیه که بگردم پیداش کنم؟
مفهومش رو فهمیدم فقط همین که بعد انجام کارهاش اجرا نمیشد.:41:
اسم نداره که بنویس اپدیت جدید همین turrent سایت یو دی کی
hasansmoke
17-05-2011, 18:51
دوست عزیز اگه میشه اموزشهای ویدئوی باشه برای شروع بهتره.اگه کسی پکیج کامل داره برام بفرسته هزینه اش رو میدم.
silsin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه اشتباه نکنم اقا حسن.یه بار میخواست برام بفرسته ولی نمیدونم چی شد که بی خیال شده.اگه میشه به کسی یه پکیج کامل برام درست کنه میخوام انریل اسکریپت رو یاد بگیرم.
دوست عزیز اگه میشه اموزشهای ویدئوی باشه برای شروع بهتره.اگه کسی پکیج کامل داره برام بفرسته هزینه اش رو میدم.
silsin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه اشتباه نکنم اقا حسن.یه بار میخواست برام بفرسته ولی نمیدونم چی شد که بی خیال شده.اگه میشه به کسی یه پکیج کامل برام درست کنه میخوام انریل اسکریپت رو یاد بگیرم.
ها؟ شما همونی ؟ توی اون سایت .....((اسم ببرم احسان حذف میکنه:31:)) اره اونموقع مشکل دی وی دی رایتر داشتم .
یادگیریش خوبه لذت بخشه . ((جو رو میبینید دنیا خراب شده من دارم توی فروم اپیک سوال جواب میدم:31:))
saeed_cpu_full
17-05-2011, 18:57
با AnimTree و یه مقدار خیلی خیلی کم Unreal Script
با فیزیک خیلی راحت میتونی بسازی ... آموزش ویدئویی 3D Buzz _ UDK Physic رو ببین توش توضیح داده :46:
ای ول
آره این ویدئو رو داشتم : دی
ممنون دارم میبینمش
;)
AMIR REZAs
18-05-2011, 13:17
سلام
من چند روزیه نسخه 2011-4 دانلود کردم ، یه مشکل اساسی داره که بیلدش خیلی طول می کشه یه ترین ساده 30 دقیقه طول کشید بازم تموم نشد(خسته شدم بستمش :دی)
اون LIGHTMASS IMPORTANC هم گذاشتم واسش ...
مشکلش چیه؟
نخیر !
من هر کاری میکنم نمیشه !
من از روی اون آموزش شروع کردم که سیمو درست کنم اما نشد
ببینید من یه لامپ دارم که با سیم آویزونه
میخوام وقتی تیر میخوره این ور اون ور بره
توی آموزش طرف یه سیم که از قبل توی content بود رو گرفت روش کلید راست کردو new physic asset اینا رو زدو ما بقی ماجرا
اما من میخوام مدلو از مکس وارد کنم !
من توی مکس به مدل bone دادم چند تا
حالا باید چطوری بیارمش توی udk ؟
با actorX ؟
خو وقتی آوردمو توی udk ایمپورتش کردم پنجره ای که وا میشه شبیه اون آموزش نیست ( پنجره ی اسکلت مش وا میشه ! )
هلپ می پلیز : دی
saeed_cpu_full
18-05-2011, 17:44
نخیر !
من هر کاری میکنم نمیشه !
من از روی اون آموزش شروع کردم که سیمو درست کنم اما نشد
ببینید من یه لامپ دارم که با سیم آویزونه
میخوام وقتی تیر میخوره این ور اون ور بره
توی آموزش طرف یه سیم که از قبل توی content بود رو گرفت روش کلید راست کردو new physic asset اینا رو زدو ما بقی ماجرا
اما من میخوام مدلو از مکس وارد کنم !
من توی مکس به مدل bone دادم چند تا
حالا باید چطوری بیارمش توی udk ؟
با actorX ؟
خو وقتی آوردمو توی udk ایمپورتش کردم پنجره ای که وا میشه شبیه اون آموزش نیست ( پنجره ی اسکلت مش وا میشه ! )
هلپ می پلیز : دی
بهش Bone نده ... وقتی Bone میدی چون اسکلت بندی داره یک Skeletal Mesh میشناستش .. فرمتش هم FBX باشه بهتره
AMIR REZAs
18-05-2011, 18:47
راستی این ارور هم هر چند باری که میخوام بیلد کنم میاد :
ورژنت مشکل داره . اپیک واسه این یه نسخه beta2 داده. باید دوباره دانلود کنی
بهش Bone نده ... وقتی Bone میدی چون اسکلت بندی داره یک Skeletal Mesh میشناستش .. فرمتش هم FBX باشه بهتره
e خوب اگه bone ندم که یه استاتیک مش ساده میشه !
اون وقت چطوری بیام بش بگم که فیزیک داشته باشه و با تیر خوردن سیمش این ور اون ور بره !!؟
AMIR REZAs
18-05-2011, 19:35
ورژنت مشکل داره . اپیک واسه این یه نسخه beta2 داده. باید دوباره دانلود کنی
تقریبا بیچاره شدم رفت :31:
یکی از پکیج هامو تو ورژن جدیده سیوش کردم حالا که دوباره قدیمی( 2010-12) رو نصب کردم میگه این پکیج تو یه ورژن دیگه سیو شده و باز نمیشه :18: کسی راه حلی چیزی نمیدونه؟ :11:
saeed_cpu_full
18-05-2011, 20:01
اون وقت چطوری بیام بش بگم که فیزیک داشته باشه و با تیر خوردن سیمش این ور اون ور بره !!؟
توی تنظیمات خود فیزیک اونجا میتونی Bone بدی و Simulate کنی ... میتونی از سیم پیشفرض خود UDK هم استفاده کنی و لامپ رو بهش Attach کنی
تقریبا بیچاره شدم رفت :31:
یکی از پکیج هامو تو ورژن جدیده سیوش کردم حالا که دوباره قدیمی( 2010-12) رو نصب کردم میگه این پکیج تو یه ورژن دیگه سیو شده و باز نمیشه :18: کسی راه حلی چیزی نمیدونه؟ :11:
اگه ورژن جدید تر بریزی باز میکنه . من تست کردم .
saeed_cpu_full
19-05-2011, 09:44
راستی یه سؤال ... از اون Skeletal Mesh که وارد کردی یه Physics Assets ساختی ؟
RatAtouille
19-05-2011, 12:14
سلام
خوب اينجا مپرسم ، با UDK ميشه براي IPOD بازي ساخت ؟ يا بايد مثل unity لايسنس بخرم ؟
mehrdad_mvb
19-05-2011, 12:36
سلام
خوب اينجا مپرسم ، با UDK ميشه براي IPOD بازي ساخت ؟ يا بايد مثل unity لايسنس بخرم ؟
به اینجا یه نگاهی بنداز:
honestbud
19-05-2011, 12:58
فکر کنم میشه ساخت
saeed_cpu_full
19-05-2011, 13:03
این نشونه ای که روی صفحه میاد برای تیر اندازی رو چجوری میشه پاکش کرد ؟ وقتی جای دوربین رو عوض کرده بودم پاک شد الان دوباره نگاه کردم دیدم اومده :18:
cheshmak.a
19-05-2011, 13:18
بچه ها ببخشید 2تا سوال دارم:10:
اولیش: 2 مرحله ساده ساختم مرحله اول رو به دلیل بزرگ بودن در 2 مپ ساختم سوالم اینه که حالا چجوری باید این دو مپ رو کنار هم قرار بدم
اما سوال دومم: میخواهم بدونم چطوری بین مرحله 1 و 2 باید ارتباط برقرار کنم یعنی وقتی مرحله 1 تموم شد چطوری کاربر بطور خودکاد وارد مرحله دوم بشه مثل این همه بازی که دیدیم
تنکس:40:
honestbud
19-05-2011, 13:42
با level stream میتونی بین مپ هات سوئیچ کنی!
الان یادم نیست دقیقا کجاست
اما فکر کنم تو ویدئو های آموزشی دیده بودم قبلا
اگه داریشون یه نگاه بنداز بهشون
راستی یه سؤال ... از اون Skeletal Mesh که وارد کردی یه Physics Assets ساختی ؟
نه نشد خو
این قضیه ساختن physics assets چطوریه ؟
باس کلیک راست کردو اونجا پیداش کرد ؟ توی content ؟
saeed_cpu_full
19-05-2011, 14:57
نه نشد خو
این قضیه ساختن physics assets چطوریه ؟
باس کلیک راست کردو اونجا پیداش کرد ؟ توی content ؟
روی Skeletal Mesh راست کلیک میزنی و Create new Physic Assets رو انتخاب میکنی
چرا ویدئو هارو درست نگاه نمیکنی آخه ! :31:
روی Skeletal Mesh راست کلیک میزنی و Create new Physic Assets رو انتخاب میکنی
چرا ویدئو هارو درست نگاه نمیکنی آخه ! :31:
آها حالا شد : دی
فقط یکمی روی کالیژن هایی که برای bone هام درست میکنه مشکل دارم که اونا رو هم باش ور میرم حل میشه
ممنون ;)
mehrdad_mvb
19-05-2011, 16:47
سلام دوستان
یه سوال:
فرض کنید یه زمین مسابقه هستش.
میخوام کاری بکنم که وقتی بازیکن برخلاف جهت زمین حرکت کرد مثلا بگه اشتباه داری میری.
چجوری این کارو بکنم؟
این نشونه ای که روی صفحه میاد برای تیر اندازی رو چجوری میشه پاکش کرد ؟ وقتی جای دوربین رو عوض کرده بودم پاک شد الان دوباره نگاه کردم دیدم اومده :18:
خب بیکاری بیایم یه کمی سوال جواب بدیم :31:
اولا واسه اینکه این نشونه رو موقتا پاک کنی خط فرمان بازی رو بزن و بنویس togglehud توی کیسمت هم داره که فعلا اسمش رو یادم نمیاد.
دوما وقتی شما جای دوربین رو عوض می کنی یعنی شما دوربین جدید رو جاگزین این دوربین می کنیدو اگر رویداد این دوربین تموم بشه دوربین سابق شما دوباره فعال میشه.
سلام دوستان
یه سوال:
میخوام کاری بکنم که وقتی بازیکن برخلاف جهت زمین حرکت کرد مثلا بگه اشتباه داری میری.
چجوری این کارو بکنم؟
خب من فکرش رو تا به حال نکرده بودم . ولی می تونی زمین رو قسمت بندی کنی که وقتی بازیکن رو هر کدوم رفت اون به اصطلاح triger فعال بشه و وقتی اون triger رو دوباره لمس کرد بگه داری اشتباه میری .
از نظر الگوریتمی راهی به زحنم نمیرسه .
honestbud
19-05-2011, 23:11
اولا واسه اینکه این نشونه رو موقتا پاک کنی خط فرمان بازی رو بزن و بنویس togglehud توی کیسمت هم داره که فعلا اسمش رو یادم نمیاد.
دوما وقتی شما جای دوربین رو عوض می کنی یعنی شما دوربین جدید رو جاگزین این دوربین می کنیدو اگر رویداد این دوربین تموم بشه دوربین سابق شما دوباره فعال میشه.
خب من فکرش رو تا به حال نکرده بودم . ولی می تونی زمین رو قسمت بندی کنی که وقتی بازیکن رو هر کدوم رفت اون به اصطلاح triger فعال بشه و وقتی اون triger رو دوباره لمس کرد بگه داری اشتباه میری .
از نظر الگوریتمی راهی به زحنم نمیرسه .
حسن جان منظورشون اینه که اگه برعکس رفت اخطار بده
با این روشی که شما میگی که نمیشه!
اگه پلیر رو یه بردار در نظر بگیریم،اصلا موقعیت مکانیش مهم نیست بلکه جهت و راستاش مهمه! به عبارتی مثلا راستای بردار نرمالش مهمه و نه مختصاتش!
anti-military
19-05-2011, 23:14
سلام دوستان
یه سوال:
چجوری این کارو بکنم؟اما این به نظرم کار سختی نیست ! من البته برنامه نویسی فعلا بلد نیستم زیاد اما خوب شما میتونی مشخص کنی رو مختصاتی که داری حرکت میکنی مثلا Y اگه خلافش حرکت کنی پیغام مورد نظر که میخواهی ظاهر بشه . تو برنامه نویسی شی گرا که این چیزها باید خیلی ساده باشه !
saeed_cpu_full
20-05-2011, 09:54
سلام دوستان
یه سوال:
چجوری این کارو بکنم؟
با کیسمت هم میتونی همچین کاری رو انجام بدی
یه IF میزاری و بعد زاویه ای که پلیر با جهت مثبت میسازه اگه از 90 بیشتر شد معلومه خلاف جهته
یه دونه Toggle On میزاری که یه شیء ( مثلا یه فلش ) ظاهر بشه که زاویش مکمل زاویه ی ما با جهت مثبت باشه
اگر زاویش کمتر از 90 شد همون فلش رو Toggle Off میکنی
saeed_cpu_full
20-05-2011, 10:11
من که Matinee درست نکردم .. با اسکریپت هم Player Controller رو عوض کردم هم Player Pawn هم Camera ...
همون اول که این کار رو کردم نشونه گیر خود به خود حذف شد . UDK رو پاک کردم و همون ورژن رو دوباره ریختم و کد هارو کپی کردم دیدم نشونه گیر اومده
حالا میخوام حذفش کنم باید از چه دستوری کمک بگیرم ؟
ehsan_nekooee
20-05-2011, 11:00
سلام
من می خوام به جای کارکتر پیش فرض یه وسیله نقلیه وارد کنم. (قایق).
چه مراحلی رو باید انجام بدم؟
honestbud
20-05-2011, 12:32
سلام
دوست عزیز امید وارم ویدئو های آموزشی رو دیده باشی و بعد این سوال رو کرده باشی
اما مطمئنم که صفحات تاپیک رو نخوندی.چون دقیقا همین سوال شما رو بار ها بهش جواب دادن دوستان
اما همین چند وقت پیش دوباره سوال شده بود که بچه ها کامل و با لینک جواب دادن
چند صفحه عقب تر رو بگردید پیدا میکنید.
فعلا همین لینک رو میتونید دنبال کنید
اما بهتره که حتما پست های قبلی تاپیک رو بخونید
ehsan_nekooee
20-05-2011, 12:49
دوست عزیز امید وارم ویدئو های آموزشی رو دیده باشی و بعد این سوال رو کرده باشی
اما مطمئنم که صفحات تاپیک رو نخوندی.چون دقیقا همین سوال شما رو بار ها بهش جواب دادن دوستان
اما همین چند وقت پیش دوباره سوال شده بود که بچه ها کامل و با لینک جواب دادن
چند صفحه عقب تر رو بگردید پیدا میکنید.
فعلا همین لینک رو میتونید دنبال کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما بهتره که حتما پست های قبلی تاپیک رو بخونید
ممنون. آره آموزش های ویدیویی نسبتا زیادی دیدم و اونقدرا هم تازه کار نیستم.
یه پیشنهاد: یه نفر اگه بیاد آدرس پست ها و پاسخ هایی که سوالات زیادی دربارشون پرسیده میشه رو جمع کنه خیلی جالب میشه. اینطوری پیدا کردن مطالب خیلی سرعتره. خداییش چک کردن دو هزار خورده یی پست زمان میبره ...
honestbud
20-05-2011, 13:16
ممنون. آره آموزش های ویدیویی نسبتا زیادی دیدم و اونقدرا هم تازه کار نیستم.
یه پیشنهاد: یه نفر اگه بیاد آدرس پست ها و پاسخ هایی که سوالات زیادی دربارشون پرسیده میشه رو جمع کنه خیلی جالب میشه. اینطوری پیدا کردن مطالب خیلی سرعتره. خداییش چک کردن دو هزار خورده یی پست زمان میبره ...
ممنون ما همین کار رو کردیم تقریبا انجام دادیم
شما پست 6 ام از همین تاپیک رو بخونید!
یه سری هم به اینجا بزنید(البته این یکی فقط جهت اطلاعتون میگم سر بزنید) که این تاپیک رو برای تازه واران زدیم:
M.Mehrazin
20-05-2011, 15:32
سلام
خب سوالام رو توی این قسمت جمع کردم شد 15 تا.هر کدومش رو که بلد بودین لطفا جواب بدین.
1.توی معرفی متغیر کلمه های const و editconst دقیقا چه اثری می ذارن؟
2.کار function PreBeginPlay چیه؟
3.روش کار با function tick چیه؟یعنی چه چیزایی رو باید توش بنویسیم؟
4.کار RotationRate اینه کهبه حرکت قوس بده؟اگر نیست کارش چیه؟اگرم هست چجوری میشه جهت قوسش رو تغییر داد؟
5.برای سرعت دادن به چیزی از velocity استفاده می کنیم؟
6.کار با انیم تری رو بعدا کامل یاد میده یا باید از توی همینا یاد بگیرم؟
7.این PostBeginPlay یک function است یا event؟کی از کدومش باید استفاده کنم؟
8.میشه event TakeDamage رو کامل توضیح بدین؟(هر قسمتش برای چیه؟)
9.میشه event Touch رو کامل توضیح بدین؟(هر قسمتش برای چیه؟)
10.کاربرد علامتهای << و >> چیه؟چجوری میشه باهاشون کار کرد؟
11.این Dot دقیقا چیه؟چجوری میشه باهاش کار کرد؟
12.میشه روش استفاده از کیسمت توی برنامه نویسی رو کامل توضیح بدین یا یه منبع معرفی کنید که کامل یاد بده؟
13.لطفا Spawn رو هم کامل توضیح بدین.
14.کار GetHeadingAngle و UnwindHeading و تفاوت بینشون چیه؟
15.سیستم HUD آنریل الانم همینه که توی این آموزشا بود یا الان باید با scaleform کار کنیم؟(اینی که الان یاد میداد رو ساختم درست نشد)
ببخشید که خیلی زیاد شد.راستی آپدیت اون مسلسل رو هم گرفتم بیچاره حالش بدتر شد:31:.دیگه بهش تیر که میزدی سرش رو آروم برعکس میکرد و تیر میزد بعدشم آروم میشد و دیگه هیچ کاری نمی کرد تا بمیره.
خب یعنی هیچ کدوم رو نتونستی بفهمی ؟
من فعلا یه سوال رو جواب میدم تا برم و برگردم بقیه رو بگم . درضمن دوستان دیگه لطفا جواب بدید شاید من نتونم بیام
1-const به معنی مقدار ثابت در داخل برنامه است . وقتی یه متغییر ی رو اینجوری تعریف می کنی یعنی مقدار ثابته و به هیچ وجه تغییر نمی کنه .این در حالیه که متغییر در یک زبان فقط به عنوان یه ظرف نگه دارنده و شما در مقدار دهی به این متغییر ها فقط اونا رو پر و خالی میکنید پس تویاینجا این ظرف ها فقط یک بار پر میشن.
cheshmak.a
20-05-2011, 16:10
بچه ها کسی نمیدونه من باید جواب این 2 تا سوالم رو چه جوری پیدا کنم(آموزشی چیزی....)
اولیش: 2 مرحله ساده ساختم مرحله اول رو به دلیل بزرگ بودن در 2 مپ ساختم سوالم اینه که حالا چجوری باید این دو مپ رو کنار هم قرار بدم
اما سوال دومم: میخواهم بدونم چطوری بین مرحله 1 و 2 باید ارتباط برقرار کنم یعنی وقتی مرحله 1 تموم شد چطوری کاربر بطور خودکاد وارد مرحله دوم بشه مثل این همه بازی که دیدیم
سوال دومم خیلی برام مهمتر از اولیه
پیشاپیش ممنون:11:
mehrdad_mvb
20-05-2011, 16:24
بچه ها کسی نمیدونه من باید جواب این 2 تا سوالم رو چه جوری پیدا کنم(آموزشی چیزی....)
سلام
این ویدئو رو نگاه کن ببین مشکلت حل میشه.
موفق باشی
saeed_cpu_full
20-05-2011, 18:16
سلام
ساخت یه بازی Racing از ابتدا تا انتها :
و آموزش وارد کردن وسایل نقلیه هم که قبلا توسط Honestbud گذاشته شد
آموزش های Level Manager از Raven رو ببین
سلام
خب سوالام رو توی این قسمت جمع کردم شد 15 تا.هر کدومش رو که بلد بودین لطفا جواب بدین.
4.کار RotationRate اینه کهبه حرکت قوس بده؟اگر نیست کارش چیه؟اگرم هست چجوری میشه جهت قوسش رو تغییر داد؟
12.میشه روش استفاده از کیسمت توی برنامه نویسی رو کامل توضیح بدین یا یه منبع معرفی کنید که کامل یاد بده؟
15.سیستم HUD آنریل الانم همینه که توی این آموزشا بود یا الان باید با scaleform کار کنیم؟(اینی که الان یاد میداد رو ساختم درست نشد)
ببخشید که خیلی زیاد شد.راستی آپدیت اون مسلسل رو هم گرفتم بیچاره حالش بدتر شد:31:.دیگه بهش تیر که میزدی سرش رو آروم برعکس میکرد و تیر میزد بعدشم آروم میشد و دیگه هیچ کاری نمی کرد تا بمیره.
13
pawn همون شیئ یا کارکترت توی بازی . pawn می تونه حتی یه ماشین هم توی بازی باشه . اصولا هر به قولی بازیگری که توی بازی هست چه از دشمنان گرفته چه از وسایل نقلیه و کلا ابجکت های realtime به همه اینا می گن Pawn
------------------------------
15-
scale From یه میان افزار واسه انریل انجینه که باعث میشه کاربران بتونن تمامی اینترفیس های توی بازی رو با فلش بسازن که همین scalefrom واسه خودش یه زبان برنامه نویسی جدا داره که بهش می گن اکشن اسکریپت
با اون میشه Hud های بسیار زیبا . منوهای زیبا تر ساخت .تعریف HUD ربطی به Scale From نداره . شما توی game info بازیت فقط معیین می کنی که بازی من باید از این HUD استفاده کنه .
------------------------------------------------------------------------
6-چه ربطی داره ؟ این اصلا ربطی به چیزی که تو داری یا می گیری نداره . بعدا که حرفه ای تر شدی یاد می گیری انیمیشن ها رو با اسکریپت کنترل کنی
--------------------------------------------------
12- واسه این کار باید کلاست از خانواده seqanceAction تعریف بشه همین.
----------------------------------------
من دیگه برم کار دارم . بقیه دوستان جواب بدین .
AMIR REZAs
20-05-2011, 18:57
سلام
کسی میدونه چطوری میشه این ویدیئو ها رو دانلود کرد ؟؟ من خیلی سعی کردم نشد !
میگن با دانلود منیجر راحت میشه ولی چطوری؟؟
honestbud
20-05-2011, 19:00
سلام
معمولا اینطور ویدئو ها رو میشه با دانلود منیجر دانلود کرد
نمیدونم شاید به ورژنش ربط داشته باشه اما کافیه بزنی کمی پلی بشه بعد خود دانلود منیجر یه علامت میاره رو صفحه که فلش سبز رنگ هست و میتونی دانلود رو بزنی
حالا یه دقیقه صبر کن خودم امتحان کنم بعد پست رو ویرایش میکنم
راستی چرا آواتار منو کش رفتی؟:31:
ویرایش :
من قبلا با IDM از این جور سایت ها دنلود کردم
اما این یکی رو نتونستم
فکر کنم باید نرم افزار های مخصوصش رو استفاده کنی
یه سری نرم افزار هست برای دانلود ویدئو های اینچنینی مثل you تیوب و این حرفا
saeed_cpu_full
20-05-2011, 19:03
سلام
وقتی بهت میگم که مرحله ی اول رو کامل خوندی؟ میگی آره ... تقریبا همه ی اینا توی مرحله ی اول کامل توضیح داده شده ! تنها کاری که به شما پیشنهاد میکنم اینه که بشینی مرحله ی اول رو یه بار دیگه بخونی ( واسه خودت میگم ) وگرنه به مرحله ی سوم یا چهارم برسی ...
سلام
بله میشه ولی امیر رضا جان اینجا تاپیک UDK هست اگه بخوایم توش در مورد همه چی توضیح بدیم که نمیشه ! :31: لطف کن به بخش اینترنت و شبکه ی P30world مراجعه کن یا یه سرچی توی گوگل بزن ... اینجور سؤال هارو هم توی اینجا مطرح نکنید که پست ها مفید تر بشه که یه تازه کار میاد تاپیک رو میبینه خوف نکنه !
حالا سؤال خودم :
class AquaPlayerControllerBase extends playercontroller;
// Trigger remote events in Kismet with the name passed in
// This allows easy code access to trigger kismet events without having to bother
// with making new SequenceActions and Events
function TriggerRemoteKismetEvent( name EventName )
{
local array<SequenceObject> AllSeqEvents;
local Sequence GameSeq;
local int i;
GameSeq = WorldInfo.GetGameSequence();
if (GameSeq != None)
{
// reset the game sequence
GameSeq.Reset();
// find any Level Reset events that exist
GameSeq.FindSeqObjectsByClass(class'SeqEvent_Remot eEvent', true, AllSeqEvents);
// activate them
for (i = 0; i < AllSeqEvents.Length; i++)
{
if(SeqEvent_RemoteEvent(AllSeqEvents[i]).EventName == EventName)
SeqEvent_RemoteEvent(AllSeqEvents[i]).CheckActivate(WorldInfo, None);
}
}
}
DefaultProperties
{
}
من هیچی از این قسمت کد Whizzle نفهمیدم ! خواهشا اساتید کمک کنید که کارم گیره ! :41:
خب مشکلت با این کدا چیه؟ چیش رو نفهمیدی؟
خب این یه اکشن توی کیسمت تعریف کرده .چیش رو نفهمیدی؟
saeed_cpu_full
20-05-2011, 19:11
خب مشکلت با این کدا چیه؟ چیش رو نفهمیدی؟
خب این یه اکشن توی کیسمت تعریف کرده .چیش رو نفهمیدی؟
هیچی نفهمیدم ... این اکشن که تعریف کرده چیکار میکنه ؟ اون آرایه برای چیه ؟
اینا // رو خوندی هم هیچی نفهمیدی؟
اینا توضیحات عملکرد یه کداند
saeed_cpu_full
20-05-2011, 19:22
اینا // رو خوندی هم هیچی نفهمیدی؟
اینا توضیحات عملکرد یه کداند
دوبار کد رو خوندم بازم نفهمیدم. کامنت هارو هم خوندم میدونم کد میخواد چیکار کنه ولی نفهمیدم که ربطش به اون چیزایی که نوشته چیه .. اگه یه توضیح کلی راجع به هر خط بدی ممنون میشم مثلا بگی هر خط در واقع کدوم قسمت کار رو انجام میده
M.Mehrazin
20-05-2011, 21:16
فکر کنم سوالامو خوب نپرسیدم.ایناهایی که گفتم اکثرشونو می دونم چی هستن ولی فقط اون نکته هایی که گفتم رو توشون نمی دونم.خود آموزش هم کامل خوندم ولی اینا رو متوجه نشدم.
pawn همون شیئ یا کارکترت توی بازی . pawn می تونه حتی یه ماشین هم توی بازی باشه . اصولا هر به قولی بازیگری که توی بازی هست چه از دشمنان گرفته چه از وسایل نقلیه و کلا ابجکت های realtime به همه اینا می گن Pawn
منظورم این بود که کدش رو کامل توضیح بدین.اینکه توی پرانتزاش هر مولفه چیه.برای touch و takedamage هم منظورم همینه
6-چه ربطی داره ؟ این اصلا ربطی به چیزی که تو داری یا می گیری نداره . بعدا که حرفه ای تر شدی یاد می گیری انیمیشن ها رو با اسکریپت کنترل کنی
منظورم این بود که کامل بعدا این رو یاد میده یا نه؟الان توی مسلسله اونی که گفت رو یاد گرفتم ولی خیلی محدود بود.
12- واسه این کار باید کلاست از خانواده seqanceAction تعریف بشه همین.
اینو می دونم منظورم دقیق ترش بود.چطوری ویرایشش کنم و هر کلاس این به چه درد می خوره و تنظیماتش چیه؟
خیلی ممنون
saeed_cpu_full
20-05-2011, 21:32
فکر کنم سوالامو خوب نپرسیدم.ایناهایی که گفتم اکثرشونو می دونم چی هستن ولی فقط اون نکته هایی که گفتم رو توشون نمی دونم.خود آموزش هم کامل خوندم ولی اینا رو متوجه نشدم.
منظورم این بود که کدش رو کامل توضیح بدین.اینکه توی پرانتزاش هر مولفه چیه.برای touch و takedamage هم منظورم همینه
منظورم این بود که کامل بعدا این رو یاد میده یا نه؟الان توی مسلسله اونی که گفت رو یاد گرفتم ولی خیلی محدود بود.
اینو می دونم منظورم دقیق ترش بود.چطوری ویرایشش کنم و هر کلاس این به چه درد می خوره و تنظیماتش چیه؟
خیلی ممنون
توی هر کدوم از دستور ها ایراد داشتی فقط کافیه دستورش رو توی سایت بالا تایپ کنی
یا اینکه توی گوگل این رو سرچ کنی :
Your Key Name + Unreal Wiki
M.Mehrazin
21-05-2011, 12:47
سلام.خب سوالام به 7 تا کاهش پیدا کرد.اینا رو توی سایت ویکی پیدا نکردم.
1.روش کار با function tick چیه؟یعنی چه چیزایی رو باید توش بنویسیم؟
2.کار RotationRate اینطور که گفته اینه که جهت چرخش رو هر لحظه تغییر بده.حالا این تغییر رو ما می تونیم کامل کنترل کنیم؟
3.این PostBeginPlay یک function است یا event؟کی از کدومش باید استفاده کنم؟(اونجا گفته event ه ولی توی آموزشا اکثرا function است)
4.میشه event Touch رو کامل توضیح بدین؟(هر قسمتش برای چیه؟)(میشه معین کرد که مثلا اگر فقط فلان جسم به فلان جسم برخورد کنه بقیه اتفاقات بیافته؟)
5.کاربرد علامتهای << و >> چیه؟چجوری میشه باهاشون کار کرد؟
6.این Dot دقیقا چیه؟چجوری میشه باهاش کار کرد؟(کاربردش رو می دونم که چیه فقط اینا که نوشتم رو نمی دونم)
7.توی سیستم HUD الان این برنامه نویسیایی که گفته رو باید انجام بدیم یا باید با اکشن اسکریپت کار کنیم؟منظورم اینه که مثلا برای نقشه ایی که گفته بود الانم برنامه نویسی همونه یا اینکه الان باید با اکشن اسکریپت بنویسیم؟
خیلی ممنون
مگه دنیا نابود نشده چه طوری داری پست میدی؟:31:
صبر کن تا شب همین پستم رو ویرایش می کنم بهت جواب میدم
الان رفتم به ایمیلم سر بزنم دیدم یه ایمیل واسم اومده:
متن این ایمیل درباره انتشار یه پک اموزش فارسی UDK
این ادرسش
یه چیز می گم شوکه نشید . قیمت این پک سی هزار تومانه 30000 تومان .
((من نمی دونم با این قیمت نجومی چه طوری می خوان بفروشنش))
میگم تهیه ی همچین آموزشایی کاره زیاد سختی نیست
کسی اطلاعاتی داره که نحوه ی فروش اینا چطوریه ؟
کلا توی سود هست ؟
مثلا اگه بیایم ساخت یه مرحله ی کامل از مکس تا udk رو آموزش بدیم و اینا
می ارزه ؟
هادی تو هم زنده ای ؟ شهر شما با ما خیلی دو که نیستش که:31:
اموزش فروختن که کاری نداره . من خودم می فروشنم .
این رو که اینجا لینک زدی 25 هزار تومانه و جالبه که فقط پی دی افه .
به مدیریت اونجا گفتم چه خبره . گفت نه اینا ارزششون زیاده . گفتم می خوای کل 110 مقاله ای که واسه یو دی کی ساختم رو بریزم توی سایتتون . یارو دیگه جواب نداد:31:
lord arthas
21-05-2011, 13:13
خیلی میرزه چون که اموزش فارسی برای udk کمه حداقل من که میخرم با جون دل :31:
هادی تو هم زنده ای ؟ شهر شما با ما خیلی دو که نیستش که:31:
اموزش فروختن که کاری نداره . من خودم می فروشنم .
این رو که اینجا لینک زدی 25 هزار تومانه و جالبه که فقط پی دی افه .
به مدیریت اونجا گفتم چه خبره . گفت نه اینا ارزششون زیاده . گفتم می خوای کل 110 مقاله ای که واسه یو دی کی ساختم رو بریزم توی سایتتون . یارو دیگه جواب نداد:31:
e
چرا تعلیق شدی پس !
-
خوب من منظورم آموزش کاملا ویدئویی طوری که یکی که هیچی نمیدونه راحت بفهمه قضیه چیه
بعد از مدل سازیه مکس شروع کنیمو تا به udk برسیم
واقعا اگه ارزش داره بفکر باشیم ها ؟
lord arthas
21-05-2011, 13:47
اره که ارزش داره پس چی همه دنبال این جور اموزش ها هستن چ.ن منابع فارسی اونم بدرد بخور کمه به عنوان مثال:کجا اموزش فارسی ساخت مدل برای بازی دیدی؟اونم فارسی و ویدئویی؟؟
M0hsen3D
21-05-2011, 13:57
اره که ارزش داره پس چی همه دنبال این جور اموزش ها هستن چ.ن منابع فارسی اونم بدرد بخور کمه به عنوان مثال:کجا اموزش فارسی ساخت مدل برای بازی دیدی؟اونم فارسی و ویدئویی؟؟
هست خوبشم هست اونم به فارسی و ویدئویی:20:
e
چرا تعلیق شدی پس !
-
خوب من منظورم آموزش کاملا ویدئویی طوری که یکی که هیچی نمیدونه راحت بفهمه قضیه چیه
بعد از مدل سازیه مکس شروع کنیمو تا به udk برسیم
واقعا اگه ارزش داره بفکر باشیم ها ؟
آره ارزشش را داره خواستی بیا من میتونم کمکتون کنم تو فروشش یک موقعی میخواستم این کار را بکنم ولی تا پست گرون شد بیخیال شدم مخصوصا تو مدلسازی که شما استادی اگه آموزش بدی که دیگه هیچی :31:
online_amin
21-05-2011, 18:30
آقا ظاهرا شبکه 7 هم UDK رو آموزش میده. امروز تصادفی زدم شبکه 7 داشت یه محیط شبیه UDK رو نشون میداد که آخرش گفت: الان ما یه اتاق ساختیم.
M.Mehrazin
21-05-2011, 18:48
بله برنامه صفر و یک شنبه ها (ساعت 18 تا 19 ) موضوعش بازی هست که توش بازیسازی هم یاد میدن.البته نه کامل
آقا این سوالای ما چی شد؟
M0hsen3D
21-05-2011, 19:19
اره طی ۱۱ جلسه مهندس فرشاد صمیمی هستش که اموزش ساخت یک بازی با موتور UDK رو اموزش میده قبلش هم معرفی سبک های بازی ها رو اموزش میدن خوبه ببینید بد نیستش.
mehrdad_mvb
22-05-2011, 11:30
سلام
چه کارایی باید بکنیم تا این نصب کننده پیش فرض آنریل عوض بشه؟
میخوام برای بازیم یه اینستالر جدید بسازم.
چجوری میشه؟
توضیح کامل بدید :31:
saeed_cpu_full
22-05-2011, 16:49
سلام.خب سوالام به 7 تا کاهش پیدا کرد.اینا رو توی سایت ویکی پیدا نکردم.
1.روش کار با function tick چیه؟یعنی چه چیزایی رو باید توش بنویسیم؟
2.کار RotationRate اینطور که گفته اینه که جهت چرخش رو هر لحظه تغییر بده.حالا این تغییر رو ما می تونیم کامل کنترل کنیم؟
3.این PostBeginPlay یک function است یا event؟کی از کدومش باید استفاده کنم؟(اونجا گفته event ه ولی توی آموزشا اکثرا function است)
4.میشه event Touch رو کامل توضیح بدین؟(هر قسمتش برای چیه؟)(میشه معین کرد که مثلا اگر فقط فلان جسم به فلان جسم برخورد کنه بقیه اتفاقات بیافته؟)
5.کاربرد علامتهای << و >> چیه؟چجوری میشه باهاشون کار کرد؟
6.این Dot دقیقا چیه؟چجوری میشه باهاش کار کرد؟(کاربردش رو می دونم که چیه فقط اینا که نوشتم رو نمی دونم)
7.توی سیستم HUD الان این برنامه نویسیایی که گفته رو باید انجام بدیم یا باید با اکشن اسکریپت کار کنیم؟منظورم اینه که مثلا برای نقشه ایی که گفته بود الانم برنامه نویسی همونه یا اینکه الان باید با اکشن اسکریپت بنویسیم؟
خیلی ممنون
1- مقاله ی Function از UDK Programming Home رو باید بخونی ... این سؤالت مربوط به مرحله ی قبل میشه
این تابع هر فریم یک بار انجام میشه و قاعدتا باید دستوراتی رو توش تایپ کنی که هر فریم بخوان اجرا بشن
2- RotationRate سه مقدار برای چرخش میگیره و توسط خودت کنترل میشه .. اونی که جهت چرخش رو اتوماتیک حساب میکنه Rotator هست . توی مقاله ی Function کامل توضیح داده
3- جفتش هست ولی من تا حالا از Eventـش استفاده نکردم و کاربردش رو هم نمیدونم ولی تابع PostBeginPlay در ابتدای بازی اجرا میشه
4- برو لینک پایین :
کامل توضیح داده
5- این علامت رو کجا دیدی ؟ من تا حالا فقط توی کد های ++C همچین علامتی رو دیدم
6- Dot منظورت همین " . " هست ؟
مثلا :
( ) Super.PostBeginPlay
؟
اگه آره توی همون آموزش های مرحله ی اول همه جا دربارش توضیح داده !
7- من با نسخه های قدیمی UDK این آموزش هارو تمرین کردم نمیدونم کار میکنه یا نه .
M.Mehrazin
22-05-2011, 18:19
خیلی ممنون بیشتر جوابامو گرفتم.:11:
5و6.
thisDot = Normal(Vector(PivotController.BoneRotation)) Dot Normal(((P.Location - FireLocation) << Rotation));
منظورم این بود.اون علامته هم این بالا داره(از کدای مسلسله)(کد رو کپی کنید بعد توی یه یه برنامه دیگه پیست کنید درست میشه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.