مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
lord arthas
27-08-2011, 23:31
تو اموزش فیزیک پارچه نینجا هست
hamed6618
28-08-2011, 00:28
من مايا كارهستم udkهم كارميكنم هركي كمك خواست ميتونه رومن حساب كنه 09393535206:10:
ali rafaty
28-08-2011, 01:01
من کوچکتر از انم که نظر بدم ولی باید برنامه نویسی کنی
دوست عزیز بعد از اینکه animtree و animset کاراکتر خودتون رو تکمیل کردید.روی ایکن هاش رایت کلید کنید و گزینه کپی اسم تو حاظه رو انتخاب کنید . و با موردهای دیفالت انجین جایگزین کنید.:20:
البته در صورتی که ماد ساخته باشید قضیش فرق میکنه....
ببخشید من این فایل ActorX را دانلود کردم برای 3D MAX ولی نمی دوتم در کجای 3D MAX بزارم
جایی که مکس نصبه یک فولر هست به نام plugins .وتوی این پوشه فایل اکتور ایکس رو کپی کنید...
NINJA0098
28-08-2011, 02:15
ببخشید من این فایل ActorX را دانلود کردم برای 3D MAX ولی نمی دوتم در کجای 3D MAX بزارم
تو مکس برو تو منوی customize بعد برو تو plug-in manager و روش کلیک کن بعد تو پنجره ای که باز میشه رو قسمت خاکستری پایین سمت راست راست کلیک کن و روی load new plug in... رو بزن بعد فایلی که دانلود کردی رو انتخاب کن و اوپن رو بزن بعد برو تو قسمت utility که با عکس چکش تو سمت راست مکس هست و روی دکمه ی more کلیک کن الان اسم actor x رو میبینی روش کلیک کن تا اجرا بشه...اگه از راه علی رفعتی هم بری فکر کنم کلا تو گزینه ی more میمونه... البته نیازی به دانلود نبود اگه انجین نسخه ی زیاد قدیمیش نباشه تو پوشه ای که انجینو نصب کردی برو به آدرس udk//udk-***-**-**/biniaries/actorx بعد با توجه به ورژن مکس یا مایا برو تو پوشش پلاگین هست.....
اگه متوجه نشدی آموزش پارچه رو که صفحه قبل گزاشتم رو قسمت اولشو که مربوط به کارای مکس هست ببین آخرش پلاگینو لود میکنم و یه فایل ازش خروجی میگیرم....
NINJA0098
28-08-2011, 03:23
سلام بچه ها من ی مشکل دلرم تو انیم تیری ...
که کاراکتر من اصلا حرکت نمی کنه .آیا نیاز به برنامه نویسی داره ؟ چیکار باید بکنم؟
طبق آموزش خاصی پیش رفتی؟برای انجین مشخص کردی که از کاراکترت استفاده کنه؟باید برای کاراکترت کلاس بنویسی...
کلا بگو چیکار کردی مرحله به مرحله ببینیم مشکل چیه....
ساده ترین حالت تغییر پلیر تو انجین این لینک زیره که از بون یکی از مشای آماده استفاده میکنه اگه میخوای از رو همین برو همه چی حله:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
esmail2011
28-08-2011, 07:45
طبق آموزش خاصی پیش رفتی؟برای انجین مشخص کردی که از کاراکترت استفاده کنه؟باید برای کاراکترت کلاس بنویسی...
کلا بگو چیکار کردی مرحله به مرحله ببینیم مشکل چیه....
ساده ترین حالت تغییر پلیر تو انجین این لینک زیره که از بون یکی از مشای آماده استفاده میکنه اگه میخوای از رو همین برو همه چی حله:
سلام
من آموزش انیم تیری که 9 پارت بودا دیدم و طبق اون پیش رفتم .
اول کاراکترا ساختم با انیمیشن راه رفتن( تو مایا )
بعد ایمپورت کردم و انیم ست ساختم
بعد انیم تیری ایجاد کردم و طبق شکل مراحلا ساختم
الان باید چیکار کنم ؟
چطوری برنامه نویسی کنم ؟
webpower
28-08-2011, 11:59
سلام دوستان
من توی این مبحث تازه کار هستم چند تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
1-برای شروع و مدل سازی بهتره مایا کار کنم یا 3Dmax ؟ قبلا مایا کار کردم ولی کار باهاش آسون نبود برای همین یه مدت (چون هدفی نداشتم) بیخیال شدم.
2-برای موتور هم من شنیدم 25% سود کار مال udk هست انجین واقعا رایگان وجود نداره که کیفیت کارش هم قابل قبول باشه؟
3-یه سوال دیگه بعضی بازیا یه قسمت دارند که میشه آنلاین بازی کرد همچین امکاناتی توی این موتور ها وجود داره؟ اگر بخوام این بخش رو اضافه کنم باید c++ (زبان ساخت انجین) یا خود زبان داخلی انجین(ureal script) رو یاد بگیرم؟
4-اگه خودم بخوام یه موتور بنویسم که فکر نکنم هیچوقت این کارو بکنم، درواقع باید یه نرم افزار مثل مایا با کلی امکانات جانبی بنویسم؟؟!!!!
5-من قبلا php کار میکردم و با syntax ش آشنایی کامل دارم و فکر نکنم با قسمت برنامه نویسی برای بازی خیلی مشکلی پیدا کنم نظر شما چیه؟
این 5تا سوال که پرسیدم اساسی ترین سوال هایی که دارم لطفا راهنمایی کنید
lord arthas
28-08-2011, 20:15
سلام من اومدم اموزش هایی که تو youtube هست رو تو اپارات اپ میکنم چون اینطوری هم بدون شیلتر میشه دیدشون هم راحت تر لود میشه :5:
در ضمن هر کسی خواست یک ویدئو رو بگه تا براش اپ کنم :10::46:
SE7ENART
28-08-2011, 20:53
سلام
من تازه کار با یو دی کی رو میخام شروع کنم قبلا" با تری دی گیم استادیو کار میکردم .
الان نسخه اخرش با اون حجم 800 مگیا فرق داره ؟ اخه حجم ندارم نسخه های بالا رو دانلود کنم
lord arthas
28-08-2011, 21:02
اره بابا خیلی فرق کرده
SE7ENART
29-08-2011, 00:40
میدونم فرق کرده :دی ممنون
ولی منظورم اینه ایا نیازی هست برایه شروع حتما" نسخه جدیدو بگیرم یا با همون نسخه قدیمی هم میشه یاد گرفت ؟
NINJA0098
29-08-2011, 01:53
سلام
من آموزش انیم تیری که 9 پارت بودا دیدم و طبق اون پیش رفتم .
اول کاراکترا ساختم با انیمیشن راه رفتن( تو مایا )
بعد ایمپورت کردم و انیم ست ساختم
بعد انیم تیری ایجاد کردم و طبق شکل مراحلا ساختم
الان باید چیکار کنم ؟
چطوری برنامه نویسی کنم ؟ راستش متوجه نشدم کدوم آموزشو میگی.....
ولی وقتی انیم تری ساختی و تو خود انیم ست ادیتور بونا رو با سوکت دادی باید یه کلاس برای کاراکترت بنویسی تو همون لینکی که دادم نگا کن یه چیزایی متوجه میشی...اصلا پلیرتو آوردی تو مپ؟یعنی تو اون آموزش تونستی پلیرو بیاری (حالا فرق نمیکنه به عنوان npc یا پلیر اول)
سلام دوستان
من توی این مبحث تازه کار هستم چند تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
1-برای شروع و مدل سازی بهتره مایا کار کنم یا 3Dmax ؟ قبلا مایا کار کردم ولی کار باهاش آسون نبود برای همین یه مدت (چون هدفی نداشتم) بیخیال شدم.
2-برای موتور هم من شنیدم 25% سود کار مال udk هست انجین واقعا رایگان وجود نداره که کیفیت کارش هم قابل قبول باشه؟
3-یه سوال دیگه بعضی بازیا یه قسمت دارند که میشه آنلاین بازی کرد همچین امکاناتی توی این موتور ها وجود داره؟ اگر بخوام این بخش رو اضافه کنم باید c++ (زبان ساخت انجین) یا خود زبان داخلی انجین(ureal script) رو یاد بگیرم؟
4-اگه خودم بخوام یه موتور بنویسم که فکر نکنم هیچوقت این کارو بکنم، درواقع باید یه نرم افزار مثل مایا با کلی امکانات جانبی بنویسم؟؟!!!!
5-من قبلا php کار میکردم و با syntax ش آشنایی کامل دارم و فکر نکنم با قسمت برنامه نویسی برای بازی خیلی مشکلی پیدا کنم نظر شما چیه؟
این 5تا سوال که پرسیدم اساسی ترین سوال هایی که دارم لطفا راهنمایی کنید 1. فرق نمیکنه ولی آموزشا برای مکس بیشتره و اکثرا دارن با مکس کار میکنن پیشنهاد میکنم با مکس کار کنی....
2.این رایگان نیس بعد از انتشار رسمی بازیت وقتی فروش از 50 هزار دلار بیشت شد اپیک باهات شریک به حساب میاد و درصدشو میگیره...انجین رایگان باید بری دنبال اپن سورسش....امکانات این انجینو کمتر انجینی داره با این لیسانس...تازه اپیک داره بهت حال سنگین میده....
3.تو یو دی کی میتونی بازی تحت شبکه بسازی در واقع این ایده رو میتونی پیاده کنی و برای این کار تقریبا فقط به us نیاز داری البته ندیدم با یو دی کی کسی تا حالا همچین چیزی ساخته باشه...(من ندیدم شاید کسی بدونه....)
4.برای نوشتن موتور باید برنامه نویسیتو فول کنی و با مباحثی مثل دایرکت یکس و اپن جی ال کار کنی و واسه جوابت یه سرچ تو نت بزن کلی کتاب و مقاله آموزش وجود داره...یه تاپیک تو همین بخش بزن و سوالتو بپرس چندتا بچه ها اطلاعات خوبی دارن ...راهنماییت میکنن...
5. با کلیت برنامه نویسی که آشنا باشی و خیلی بهت کمک میکنه تا آنریل اسکریپتو یاد بگیری اما در مورد برنامه نویسی بازی خیلی مبحث پیچیده ایه اینو نمیشه همینطور کلی گفت.....
سلام
من تازه کار با یو دی کی رو میخام شروع کنم قبلا" با تری دی گیم استادیو کار میکردم .
الان نسخه اخرش با اون حجم 800 مگیا فرق داره ؟ اخه حجم ندارم نسخه های بالا رو دانلود کنم یه سری امکاناتش تغییر کرده و یه سری چیزا بهش اضافه شده اما برای یاد گیری به مشکل نمیخوری ...بعدا کم کم که یادگیری رو شروع کردی میتونی وقتی دوباره حجم گرفتی نسخه ی جدیدو دانلود کنی....
webpower
29-08-2011, 22:02
ببخشید خواستم تاپیک بزنم نفهمیدم کجا رفت:31:
منظورتون از شبکه همون اینترنته دیگه؟
فول ورژن unity با کرک موجوده، اگه دانلودش کنم دیگه لازم نیست به کسی پول بدم؟
وقتی بیش از 50 هزار دلار فروش کردم شریک حساب میشه؟ پس یعنی میتونم بازیم رو پابلیش کنم؟
ehsanyacoza0021
30-08-2011, 23:37
سلام
ببخشید من یه سوال از اساتید udk داشتم آیا میشود با UDK بازی های استراتریک ساخت ممنون میشم اگه زود تر پاسخ بدید.
lord arthas
31-08-2011, 10:24
اره راحتع کد اماده دوربین ریخته :31:
M.Mehrazin
08-09-2011, 21:19
سلام
یه سوال داشتم
برای عوض کردن HUD و منو و این چیزها باید هر دوتای scaleform و canvas رو یاد بگیرم یا فقط یکیش کافیه؟
با تشکر
parvizamd
08-09-2011, 22:54
آقا یه سوال مبتدیانه:
var actor e1;
خوب این e1 از کجا میشه به شی تو نقشه که قبلا تو ویرایشگر مرحله ساخته شده رفنس بده.؟
مثل gameObject.Find تو یونتی؟
lord arthas
09-09-2011, 13:21
یک سوال پکیج terrain_demo کجاست؟:19:
تو ودئو های ترین 3dbuzz
lord arthas
09-09-2011, 14:01
یک سوال دیگه این خیلی مهمه UDNPlayerController.uc کجاست؟؟
lord arthas
09-09-2011, 17:08
من الان تو فروم udk ثبت نام کردم ولی نمزاره پست بدم چرا؟!!!!
lord arthas
09-09-2011, 19:06
از کجا میشه اموزش دوربین side scrolling گیر اورد؟؟؟؟؟؟
avaiehagh
11-09-2011, 11:22
سلام به همه دوستان چقدر زحمت کشیدین رسیدین اینجا میدونم.
من تازه دست به آنریل بردم و نسخه جدیدشو که واسه8/2011 هست رو دانلود کردم
کلا امروز سومین روزمه که برنامه آنریل رو باز میکنم.
خب پس خیلی مبتدیم البته بگم که دارم صفحات قبل رو میخونم الان صفحه35 هستم.
دیدم نوشته بودید اینجا به هم کمک می کنید تا همه پیشرفت کنن.
من میخوام یه عکس رو که از لینک ها خودتون برداشتم رو بعنوان قالب بذارم رو دیوارها(شرمنده من با اصطلاحات آشنا نیستم فکر کنم شما میگید تکسچر:38:)ولی نمیدونم چجوری باید ایمپورت کنمش لطفا کمکم کنید چون اگه همین جوری گیر کنم ازش زده میشم پس منتظرما بگید تا منم اون صفحه ها رو بخونم و به شما برسم.
lord arthas
11-09-2011, 13:09
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید لطفا جواب بدین :19::10:
avaiehagh
11-09-2011, 13:27
سلام دوست عزیز اگه این لینکو واسه من گذاشتی دستت درد نکنه ولی متاسفانه متنش بدردم نخورد آخه با زبونش مشکل دارم.:46:اگه یه لطف کنی و فارسیشو بهم بدی یا خودت زحمت توضیحشو بکشی ممنونت میشم
avaiehagh
11-09-2011, 18:52
سلام داداش اگه این لینک رو به من دادی به دردم نخورد آخه با زبانش مشکل دارم:46: اگه میتونی بهم فارسی شو بده یا خودت راهنمایی کن
avaiehagh
11-09-2011, 19:06
دوستان عزیز ببخشید گند زدم دوتا پست تقریبا عین هم اگه امکانش هست و میشه یکی لطف کنه یکی شو +همینو پاک کنه
ممنون
avaiehagh
11-09-2011, 19:12
يه مورد و بكم 7_8 نفر براي اين 24 gig مدل بيام دادن بهم هركي مي خواد 5 تا دي وي ديه فقط هزينه بست و 5تا دي وي دي خامو بهم بدين براتون مي فرستم.(اكه بيشترم دادين ناراحت نمي شم :31:)
سلام داداش من یه تازه کارم و این پستارو تازه میخونم
میخوام ببینم هزینه ای که گفتی چقدره
ببینم اگه بودجه ما میرسه سفارش بدیم
فقط یه چیزی اگه فارسیه میخواما
ممنونتم میشم:40:
avaiehagh
11-09-2011, 19:24
بازم شرمنده صفحات قبل رو که می خوندم اینجور که دستگیرم شد تکسچر نبوده
فکر میکنم متریال باشه.من همونی رو میگم که بعنوان روکش روی دیوار و زمین می ذاریم
در ضمن یکی لطف کنه و بگه تکسچر چیه؟
lord arthas
11-09-2011, 19:56
نه بابا سوال خودمه :31:
lord arthas
11-09-2011, 20:09
خودم فهمیدم :3::thumbsup::7:
Reza Azimy_RW
11-09-2011, 21:27
بازم شرمنده صفحات قبل رو که می خوندم اینجور که دستگیرم شد تکسچر نبوده
فکر میکنم متریال باشه.من همونی رو میگم که بعنوان روکش روی دیوار و زمین می ذاریم
در ضمن یکی لطف کنه و بگه تکسچر چیه؟
سلام عزیز
اول اینکه تکسچر یه عکسه . مثلا عکس سنگ یا دیوار یا کاشی و...
متریال هم ماده است . تکسچر رو باتید تبدیل کرد به متریال و داد به دیوار یا...
چون تکسچر خاصیت ماده رو نداره مثله رفلکت برجستگی درخشندگی و ...
دیگه مبتدیانه تر نمیشد توضیح داد !
خوب اگه بخای توضیح بدی وارد کردنشو و .... زمان بره بهتره اول اموزشایه 3d buzz رو ببینی تقریبا جواب همه سوالات کلیت رو میگیری
موفق باشی
NINJA0098
12-09-2011, 00:27
سلام داداش من یه تازه کارم و این پستارو تازه میخونم
میخوام ببینم هزینه ای که گفتی چقدره
ببینم اگه بودجه ما میرسه سفارش بدیم
فقط یه چیزی اگه فارسیه میخواما
ممنونتم میشم
این واسه دوران جهالتمه ... ندارم الان....
برا ایمپورت باید اول سایز تکستچرتو مضربی از دو کنی یعنی 32 و 64 و 128 و ....768 و 1152و... بزاری بعد بری تو انجین و از منوی view کانتنت بروزر رو باز کنی (یا همون آیکونشو بالا زیر منو یه تولبار هست پیدا میکنی) و زیر دکمه ی import رو بزنی وتکستچرتو انتخاب کنی و بعد اینتر کن و تو پنجره ای که باز میشه یه اسم برای پکیجت بده بعد ok رو بزن و منتظر شو ایمپورت بشه بعد رو پکیجت که گوشه پایین سمت چپ ایجاد شده کلیک کن و ctrl + s رو بزن و save رو بزن....حالا تکستچرت ایمپورت شد....
اگه میخوای با انجین شروع کنی اول ویدیو های 3dbuzz رو تهیه کن و به ترتیب ببین .....کلی از سوالاتت حل میشه.....زیر نویس هم دارن میتونی هر جا نفهمیدی پاز کنی و با دیکشنری ترجمش کنی....
موفق باشی
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
سلام عزیز
اول اینکه تکسچر یه عکسه . مثلا عکس سنگ یا دیوار یا کاشی و...
متریال هم ماده است . تکسچر رو باتید تبدیل کرد به متریال و داد به دیوار یا...
چون تکسچر خاصیت ماده رو نداره مثله رفلکت برجستگی درخشندگی و ...
خوب اگه بخای توضیح بدی وارد کردنشو و .... زمان بره بهتره اول اموزشایه 3d buzz رو ببینی تقریبا جواب همه سوالات کلیت رو میگیری
موفق باشی
اهه رضا پستتو ندیده بودم وگرنه پست نمیدادم....یه وقت فکر نکنی حسابت نکردم(که البت فکر درستیه :دی)
avaiehagh
12-09-2011, 09:52
موفق باشی
سلام
ممنون اتفاقا خیلی خوب بود.فقط یه لطف کنی و بگی این 3d buzz چیه ممنونت میشم.باید دانلود کنم؟اگه آره لطف می کنی لینکش رو بدی؟:46:
QUOTE=NINJA0098;6455693]
این واسه دوران جهالتمه ... ندارم الان....
)[/QUOTE]
چرا مگه فیلم غیر مجاز خواستم!!!:13:به نظر من که کار خوبیه که فقط هزینه پست و دی وی دی ها رو میگیری.
خداوگیلی من بودم یه میخواستم یه سودی هم به جیب بزنم:27:
QUOTE=NINJA0098;6455693]
حالا تکستچرت ایمپورت شد....
)[/QUOTE]
خب حالا چجوری باید بذارمش روی دیوارها؟
من اون مدلهای داخل خودش رو با دراپ اند دراگ می ذاشتم رو دیوارها ولی این اینجوری نمیشه:13:
آقا رضا گفت باید تکسچر به متریال تبدیل بشه خب اگه حالا باید این کارو بکنم یه لطف کنید بگید چجوری!!!
در ضمن یه عذرخواهی هم واسه این سوالای بچه گونه خسته کننده به شماها بده کارم.فعلا تحمل کنید تا بفهمم اون 3d buzz رو از کجا باید بیارم:8:
NINJA0098
12-09-2011, 19:44
این صفحه برای لینک دانلود ویدیو های 3dbuzz :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزیرش تو بخش subtitle میتونی زیرنویس اینا رو دانلود کنی
ویدیو ها رو به ترتیب از بالا به پایین ببین و کار کن.....
چرا مگه فیلم غیر مجاز خواستم!!!به نظر من که کار خوبیه که فقط هزینه پست و دی وی دی ها رو میگیری.اونا مدل سه بعدی بود نه آموزش انجین.....آموزشا رو کلی از سایتا میفروشن اگه نمیتونی دانلود کن از یه سایت بخر...
Reza Azimy_RW
12-09-2011, 20:17
آقا رضا گفت باید تکسچر به متریال تبدیل بشه خب اگه حالا باید این کارو بکنم یه لطف کنید بگید چجوری!!!
دوست عزی اول باید اموزشا رو ببینی . ولی واسه این که نا امید نشی یه موقع باید یه جای خالی تو کانتنت بروزر راست کلیک کنی و New Material رو انتخاب کنی . بعد روی متریال که ساختی دو بار کلیک کن تا واردش بشی بعد تکسچر رو از کانتنت بروزر انتخاب کن و برگرد به محیط متریال ادیتور و با نگه داشتن کلید t و کلیک تکسچر وارد میشه به متریال ادیتور
حالا 2 راه داری :
_حسین یه متریال نیمه حرفه ای رو اموزش دادی بود که تایپیکش همین نزدیکیاس چند تا تایپیکا رو ببینی پیداش میکنی
_خودم چند صفحه قبل مبتدیانه توضیح دادم چجوری یه متریال مبتدی میسازی
موفق باشی
اهه رضا پستتو ندیده بودم وگرنه پست نمیدادم....یه وقت فکر نکنی حسابت نکردم(که البت فکر درستیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حسین تو هم کل ننداز با من پشیمون میشیا :دی
avaiehagh
12-09-2011, 21:40
سلام
دمتون گرم ممنون:40::40::40:
در ضمن حتما اون آموزشارو جور میکنم:8:
میشه تا اون آموزشا گیرم بیاد لطف کنید به این سوالام جواب بدید؟
در ضمن حالا که پست دادم اینم بگم که من دیگه واسه تشکر پست نمیدم گفتم که ناراحت نشین.به نظرم همون رو تشکر کلیک کنم بهتره
پدرم دراومد این همه صفحه رو هی میام بالا اکثرش تشکره!!!
نمیشه یه جوری پاکشون کنید بابا آدم رو خسته میکنه:13:
NINJA0098
12-09-2011, 23:41
سلام
دمتون گرم ممنون
در ضمن حتما اون آموزشارو جور میکنم
میشه تا اون آموزشا گیرم بیاد لطف کنید به این سوالام جواب بدید؟
خواهش میشود...
ولی زودتر آموزشا رو بگیر.....
در ضمن حالا که پست دادم اینم بگم که من دیگه واسه تشکر پست نمیدم گفتم که ناراحت نشین.به نظرم همون رو تشکر کلیک کنم بهتره
پدرم دراومد این همه صفحه رو هی میام بالا اکثرش تشکره!!!
نمیشه یه جوری پاکشون کنید بابا آدم رو خسته میکنهدرستش همینه که دکمه ی تشکرو بزنی...آورین...
این لینک اون آموزش متریال نیمه حرفه ای که گذاشته بودم....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرا سایت پژدو گیم دارم یه سری آموزش سریالی میسازم که بیشتر سوالای کلی تازه کارا رو توش یاد میدم...فردا یه آموزش ساده متریال دارم میزارم حتما ببین....تو همون سایت نحوه کار با براش هم گذاشتم تا ویدیو ها رو بگیری اونو هم بخون و تمرین کن.... آدرسش تو امضام هست...
حسین تو هم کل ننداز با من پشیمون میشیا تو وجود کل کل داشتی از مسابقه گیم ای مگ کنار نمی کشیدی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
avaiehagh
13-09-2011, 17:12
سلام
من یه مشکلایی دارم لطفا کمکم کنید.
من یه تکسچر از لینک هایی که تو اوایل سایت داده بودید دانلود کردم و اونو تبدیل کردم به متریال و گذاشتم رو دیوارها ولی اون متریال خیلی کوچیکه و به صورت title کل دیوار رو پوشش میده و این تو بعضی متریال ها اذیتم هم میکنه.
من دوتا عکس گذاشتم اگه میشه ئانلود کنید و ببینید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن سه تا شماره گذاشتم رو عکسا که سوالاشو اینجا مطرح میکنم:8:
1:این اندازه واقعیه همون تکسچر و متریاله که با تکثیر شدنش اذیتم میکنه!:46:
2:این لبه پایین گیمم بعضی وقتا اینجوری سیاه میشه باید چیکار کنم؟
3:من بعد از اینکه یه مکعب میسازم اینجوریش میکنم بعد روش متریال میارم،میخوام ببینم درسته یا نه؟:13:
NINJA0098
13-09-2011, 17:27
1:این اندازه واقعیه همون تکسچر و متریاله که با تکثیر شدنش اذیتم میکنه!
تو اون آموزش متریال نرم افزاری که بهت داده بودمو واسه نرمال و دیسپلیس رو بگیر تا تکستچرتو تایل کنه تا تو تکرار تکستچر اینجوری نشه ..... یا میتونی رو اون براش دوبار کلیک کنی و میزان سایز فیس رو تغییر بدی (یه فیلد کشویی هست که عددایی مثل 1 و 2 و .0.5 و 0.25 و....داره)
کلا این مشکلو میتونی از راه ویژگیای تکستچر و متریال حل کنی ...نمیشه اینطور بهت یاد داد یه سرچ تو نت بکن در مورد تایل کردن تکستچر با فتوشاپ یه سری آموزش پیدا میکنی که یاد بگیری....
2:این لبه پایین گیمم بعضی وقتا اینجوری سیاه میشه باید چیکار کنم؟
مشخصات سیستمتو بگو احتمالا مشکل از سیستم یا درایور کارت گرافیکته...مشکلات این جوری کمتر پیش میاد و دلیلش همگون نبودن سیستم با انجینه....
من بعد از اینکه یه مکعب میسازم اینجوریش میکنم بعد روش متریال میارم،میخوام ببینم درسته یا نه؟
چجوریش میکنی؟ خوب براش همین جوریه دیگه باید add بشه بعد متریال بگیره وگرنه متریال نمیتونی بدی بهش....
avaiehagh
13-09-2011, 17:41
تو اون آموزش متریال نرم افزاری که بهت داده بودمو واسه نرمال و دیسپلیس رو بگیر تا تکستچرتو تایل کنه تا تو تکرار تکستچر اینجوری نشه ..... یا میتونی رو اون براش دوبار کلیک کنی و میزان سایز فیس رو تغییر بدی (یه فیلد کشویی هست که عددایی مثل 1 و 2 و .0.5 و 0.25 و....داره)
کلا این مشکلو میتونی از راه ویژگیای تکستچر و متریال حل کنی ...نمیشه اینطور بهت یاد داد یه سرچ تو نت بکن در مورد تایل کردن تکستچر با فتوشاپ یه سری آموزش پیدا میکنی که یاد بگیری....سلام ممنون بابت کمکت
مشخصات سیستمتو بگو احتمالا مشکل از سیستم یا درایور کارت گرافیکته...مشکلات این جوری کمتر پیش میاد و دلیلش همگون نبودن سیستم با انجینه....راستش منظورت از مشخصات که نفهمیدم دقیق چیو میخوای ولی حالا اینارو میگم:
گرافیکم یکه جی فورسه
رمم چهاره
هاردمم500
چیز دیگه ای جاموند ببخشید بگو تا بنویسم:8:
چجوریش میکنی؟هیچی من جوابمو گرفتم دست شما درد نکنه:10:
راستی یه سوال دیگه
من یه مپ دارم طراحی میکنم که تو مراحل اولیه ست حالا پلیر رو گم کردم نمی دونم کجاست چجوری پیداش کنم؟:13:
NINJA0098
13-09-2011, 18:13
راستش منظورت از مشخصات که نفهمیدم دقیق چیو میخوای ولی حالا اینارو میگم:
گرافیکم یکه جی فورسه
رمم چهاره
هاردمم500
چیز دیگه ای جاموند ببخشید بگو تا بنویسم
این چه جور سیستم گفته ....
دقیقا بگو مدل کارت گرافیکت چیه...
سی پی یو
سیستم عامل دقیق (32 یا 64 بیت)
avaiehagh
13-09-2011, 18:37
این چه جور سیستم گفته ....
دقیقا بگو مدل کارت گرافیکت چیه...
سی پی یو
سیستم عامل دقیق (32 یا 64 بیت)
cpu:intel(r) core(tm)2 dou cpu E7500 @ 2.93GHz
NVIDIA GeForce 9400GT
اونم نوفهمیده بیدم چی بید.ببین این خوبه:46:
ویندوز ایکس پی سرویس پک3 سی و دو بیتی:8:
NINJA0098
13-09-2011, 19:16
cpu:intel(r) core(tm)2 dou cpu E7500 @ 2.93GHz
NVIDIA GeForce 9400GT
اونم نوفهمیده بیدم چی بید.ببین این خوبه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز ایکس پی سرویس پک3 سی و دو بیتی
آره خوبه...
درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن احتمالا مشکلات تصویری انجین حل میشه...واسه من قبلا یه مشکل ناجور داشت آپدیت کردم درست شد...
avaiehagh
14-09-2011, 07:10
آره خوبه...
درایور کارت گرافیکتو آپدیت کن احتمالا مشکلات تصویری انجین حل میشه...واسه من قبلا یه مشکل ناجور داشت آپدیت کردم درست شد...
سلام ببخشید بازم سوال میکنم.منظورتون اینه که کارت گرافیکمو عوض کنم یا اینکه دوباره نصب کنم؟!
در ضمن اون آموزش براش رو هم دیدم خیلی کمکم کرد.به کلی از سوالام جواب داد به هرکی که تازه با این انجین کار میکنه پیشنهاد میکنم بخونه خیلی از مشکلات که نه ولی کلی تو کار کردن سرعتتونو بالا میبره.
دست شماهم درد نکنه:11:
NINJA0098
14-09-2011, 12:05
سلام ببخشید بازم سوال میکنم.منظورتون اینه که کارت گرافیکمو عوض کنم یا اینکه دوباره نصب کنم؟!
در ضمن اون آموزش براش رو هم دیدم خیلی کمکم کرد.به کلی از سوالام جواب داد به هرکی که تازه با این انجین کار میکنه پیشنهاد میکنم بخونه خیلی از مشکلات که نه ولی کلی تو کار کردن سرعتتونو بالا میبره.
دست شماهم درد نکنه
خواهش میکنم...
برای آپدیت درایور باید بری تو سایت انویدیا و یه نرم افزار داره به اسم driver detective که حجمش 1.5 مگ هست دانلودش میکنی و نصبش میکنی و اجراش میکنی بعد خودش سیستمتو اسکن میکنه و درایورایی که نیاز به آپدیت دارنو آپدیت میکنه...
یه سرچ هم درمورد نحوه ی آپیت درایور کارت گرافیک تو نت بکن یه سری اطلاعات بدست بیار....
آدرس دانلود درایور دیتکتیو:
راستی حتما بعد نصب باید با چیز پی ان وصل باشی....
avaiehagh
14-09-2011, 18:01
سلام
یه چندتا سوال دارم
1:مدل هایی که با هر نرم افزار سه بعدی ساخته بشن رو میشه تو آنریل استفاده کرد؟بعنوان مثال نرم افزار پوزر؟!:8:
2:می تونید بهم یه لینک بدید که مدل های سه بعدی مایا باشه؟!:31:
3:اگه بخوام از مدل های آماده تری دی مکس استفاده کنم(تو آنریل) باید خود برنامه تری دی مکس رو داشته باشم؟:20:
Reza Azimy_RW
14-09-2011, 20:01
1:مدل هایی که با هر نرم افزار سه بعدی ساخته بشن رو میشه تو آنریل استفاده کرد؟بعنوان مثال نرم افزار پوزر؟!
تقریبا" همه رو میشه ازش خروجی برای انریل گرفت ولی پوزر رو نمیدونم اصلا پوزر که خیلی مدلاش HighPoly هست برای بازی نمیشه
2:می تونید بهم یه لینک بدید که مدل های سه بعدی مایا باشه؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
free3dmodelz.com هم مکس هم مایا
3:اگه بخوام از مدل های آماده تری دی مکس استفاده کنم(تو آنریل) باید خود برنامه تری دی مکس رو داشته باشم؟
اره دیگه باید با تری دی مکس بازش کنی و خروجی بگیری
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
avaiehagh
14-09-2011, 20:49
سلام
اصلا پوزر که خیلی مدلاش HighPoly هست برای بازی نمیشه
ببخشید منظورتونو از های پولی نمی فهمم میشه توضیح بدین؟!
آخه یکی از دوستام پوزر رو بلده ،میخواستم ازش کمک بگیرم واسه مدل های بازیام.
free3dmodelz.com هم مکس هم مایا
ممنون حتما استفاده میکنم خیلی نیاز دارم
اره دیگه باید با تری دی مکس بازش کنی و خروجی بگیری
بازم ممنون.اگه بخوام دانلود کنم حجمش چقدره؟(تری دی مکسو میگم)
برای خروجی گرفتن باید مثلا با فرمت خاصی سیو کنم؟!
آخه یکی از دوستام پوزر رو بلده ،میخواستم ازش کمک بگیرم واسه مدل های بازیام.
پوزر که به درد مدل سازی نمیخوره !
فقط شاید کارت رو واسه کاراکتر سازی راه بندازه ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم.
اگه کارت حالت تمرینی داره خوبه.
کاراکتر های پوزر تعداد پلی گان هاش زیاده و smooth زیادی داره و برای یه بازی optimize نیس !
البته مدل های low پلی هم توی libraryش میتونی پیدا کنی.
برای خروجی گرفتن باید مثلا با فرمت خاصی سیو کنم؟!
بهترین فرمت fbx هست.
دوستان یه سوال ...
ارور cannot connect to swarm دلیلش چیه ؟
راه بهبودش چیه ؟
غیر از ویندوز عوض کردن و پاک کردن و دوباره نصب کردن یو دی کی :31:
NINJA0098
14-09-2011, 21:54
آخه یکی از دوستام پوزر رو بلده ،میخواستم ازش کمک بگیرم واسه مدل های بازیام.پولی مخفف پولیگانه ( polygon ) که میتونی از صفحه ی ویکیپدیا زیر یه سری اطلاعات در موردش بدست بیاری....
بازم ممنون.اگه بخوام دانلود کنم حجمش چقدره؟(تری دی مکسو میگم)
برای خروجی گرفتن باید مثلا با فرمت خاصی سیو کنم؟! مکسو برو بیرون بخر قیمتش 1000ت یا ت1500 بیشتر نیست تازه نسخه 2012 هم اومده....نیاز به دانلود نیست.....
فرمتای پشتیبانی شده تو انجین ase و fbx هست...
اگه میخوای مدلسازی رو یاد بگیری و بری از چند نفر اینکاره مشاوره بخوای ممکنه بهت پیشنهاد بدن مایا کار کنی ولی مکس بهتره تو مدلسازی برای بازی و استاتیک مکس بهتر از مایا ئه و مایا تو انیمیشن و انیمیت از مکس بهتره....پس برای بازی بهتره مکس یاد بگیری
دوستان یه سوال ...
ارور cannot connect to swarm دلیلش چیه ؟
راه بهبودش چیه ؟
غیر از ویندوز عوض کردن و پاک کردن و دوباره نصب کردن یو دی کیسوارم تو دایرکتوری انجین نصب میشه و ممکنه بعضی اوقات به خاطر آنتی ویروس (ممکنه سوارمو کرم بشناسه) حذف بشه واس همین باید انجینو دوباره نصب کنی .....
آدرسش تو دایرکتوری اینه
UDK\UDK-****-**\Binaries\SwarmCache
یه راه خوب واسه انتخاب edges بگید !
پدر آدم در میاد یه edges بخواد انتخاب کنه :31:
NINJA0098
14-09-2011, 23:59
یه راه خوب واسه انتخاب edges بگید !
پدر آدم در میاد یه edges بخواد انتخاب کنه
منظورتو نفهمیدم ...اگه منظورت تو مکس هست میتونی از snap استفاده کنی...
lord arthas
15-09-2011, 12:16
نه تو udk فک کنم منظورشه برو تو حالت brush wireframe بعد دوربینو ببر بالای edge بعد یکم بچرخون که کامل از بالاش نباشه حالا راحت میتونی انتخاب کنی :31:
NINJA0098
15-09-2011, 12:22
اگه با بویلدر مشکل داری یه مکعب قرمز تو تولباکس سکت چپ پایین هست رو اون کلیک کنی انتخاب میشه......
اومدم تو تاپیک آنریل دارم میپرسم میگی اگه منظورت مکسه ؟ :18: :31:
البته توی مکسم منظورتو نفهمیدم چه جوری با ابزار snap بتونم edge رو انتخاب کنم !
خب خود مکس ابزار انتخاب داره دیگه رو حالت edge کار کنی باش میتونی راحت انتخاب کنی !
ولی این آنریل دهن آدمو سرویس میکنه تا یه دونه edge بخوام انتخاب کنم !
نه تو udk فک کنم منظورشه برو تو حالت brush wireframe بعد دوربینو ببر بالای edge بعد یکم بچرخون که کامل از بالاش نباشه حالا راحت میتونی انتخاب کنی
واااااای واقعا ممنونم بابت این راهنمایی بزرگ ! :11:
کسی که کمکت نکرد ؟ :31:
اگه با بویلدر مشکل داری یه مکعب قرمز تو تولباکس سکت چپ پایین هست رو اون کلیک کنی انتخاب میشه......
نه والا من حرفی از مشکل با این چیزی که گفتی ندارم !
منظورت بیلدر بود ؟
یا brush رو میگی ؟ :19:
NINJA0098
15-09-2011, 15:56
نه والا من حرفی از مشکل با این چیزی که گفتی ندارم !
منظورت بیلدر بود ؟
یا brush رو میگی ؟builde brush رو میگم(همون مکعب قرمز که به شکلای مختلف در میاد و همه چی میسازی!)....اگه تو انخاب ولوما مشکل داری میتونی از منوی view (فکر کنم) و تو قسمت select by name اونو با اسمش انتخاب کنی....راه خاصی وجود نداره...انتخابشونم سخت نیست اذیت نمی کنه...!!!
builde brush رو میگم(همون مکعب قرمز که به شکلای مختلف در میاد و همه چی میسازی!)....اگه تو انخاب ولوما مشکل داری میتونی از منوی view (فکر کنم) و تو قسمت select by name اونو با اسمش انتخاب کنی....راه خاصی وجود نداره...انتخابشونم سخت نیست اذیت نمی کنه...!!!
خب دیگه منظورت همون brush بود !
نه نینجا جان من نه حرف از مشکل داشتن با براش زدم نه با ولوم !
بی خیال :46:
lord arthas
15-09-2011, 16:25
یعنی این راهه من خیلی مسخره بود؟:31:
avaiehagh
16-09-2011, 11:35
سلام دوستان میخواستم بگم اگه واسم زود نیست میشه بگین اون edge و snap چی هستن؟؟!!
راستی یه سوال دارم
میخواستم بدونم میشه تو گیمی که میسازیم قد پلیر رو بلند و کوتاه کنیم؟!
میخواستم بگم اگه میشه یه راهنمایی کوچولو کنید بعد خودم برم دنبالش حداقل دوروزی بگردم اگه نتونستم اون موقع جوابشو میپرسم.ممنون:10:
سلام دوستان میخواستم بگم اگه واسم زود نیست میشه بگین اون edge و snap چی هستن؟؟!!
هر آبجکت سه بعدی از poly و edge و point ساخته شده که البته شاید تو بعضی نرم افزارها اسمش فرق کنه ولی مشابه همینه. تو udk هم وقتی brush میسازی در واقع داری یه آبجکت سه بعدی رو که بیشتر میشه باهاش برای ساخت دیوار و جعبه و این چیزا استفاده کرد میسازی. البته استفاده از brush زیاد توصیه نمیشه ولی بعضی وقتا کارتو راه میندازه.
پس براشی که میسازی هم برای تغییر دادن هم میتونی polyش رو انتخاب کنی و هم edge رو.
برای مفهوم بیشتر باید باهاش کار کنی تا بهتر متوجه بشی.
snap قابلیت اینو داره که وقتی یه آبجکتو میخوای move یا rotate یا scale کنی طبق اندازه های خطوط راهنمای (grid) این کارو کنی، برای دقت کار خیلی لازمه. مثلا میخوای از یه آبجکت کپی بگیری و پشت سر هم هر 5px بچینی.
واسه اینکه اندازه ش 5px دقیق بیاد از snap میتونی استفاده کنی.:11:
NINJA0098
16-09-2011, 14:12
راستی یه سوال دارم
میخواستم بدونم میشه تو گیمی که میسازیم قد پلیر رو بلند و کوتاه کنیم؟!
میخواستم بگم اگه میشه یه راهنمایی کوچولو کنید بعد خودم برم دنبالش حداقل دوروزی بگردم اگه نتونستم اون موقع جوابشو میپرسم.ممنون
edge و snap رو مجید یه سری توضیح برات داد ...با مکس یا مایا کار کنی متوجه میشی...فقط اضافه کنم که snap واحد ها و ویژگیای مختلفی رو ساپورت میکنه مثل پیکسل و وسط یه خط و....البته کار که بکنی و بری یه سری آموزش ابتدایی مکس رو ببنی متوجه میشی....
قد پلیر رو هم میتونین بلند یا کوتاه کنین ... راهنمایی خاصی نداره یعنی چیزخاصی نیست که توضیح بدم یه کم که با آنریل اسکریپت کار کنی و یاد بگیری پلیر رو تغییر بدی میفهمی که اصلا برای ارتفاع پلیر چیز خاصی وجود نداره....مثلا تو بازی gears of war 2 وقتی سوار اون هیولا میشی هیچ چیز عجیبی بهش اضافه نشده مثل همون تغیی پلیر معمولیه....
avaiehagh
16-09-2011, 17:28
سلام دوستان ممنون واقعا پاسخگویی عالیه
میخواستم دوتا سوال ساده بپرسم با اجازه:
1:من وقتی بویلدر براش رو با موس جابجا میکنم و میخوام بذارم جایی اصلا جور در نمیاد
یعنی یا یه ذره کمه که باید بره جلو وقتی هم میبرم جلو زیاد میشه(همون یه ذره برام مشکل درست کرده)
میخوام ببینم که رهای داره که مثلا مختصات بدم و بویلدر براش بره اونجا؟!یا هر راه دیگه ای...
2:تو آموزشا نوشته بودن که وقتی بویلدر براش رو گم کردیم رو آیکونی کلیک کنیم انتخاب میکنتش
میخوام ببینم چنین کاری رو میشه واسه پلیر هم انجام داد؟!اگه پلیر رو گم کردیم چیکار کنیم؟!
NINJA0098
16-09-2011, 17:39
1:من وقتی بویلدر براش رو با موس جابجا میکنم و میخوام بذارم جایی اصلا جور در نمیاد
یعنی یا یه ذره کمه که باید بره جلو وقتی هم میبرم جلو زیاد میشه(همون یه ذره برام مشکل درست کرده)
میخوام ببینم که رهای داره که مثلا مختصات بدم و بویلدر براش بره اونجا؟!یا هر راه دیگه ای...
2:تو آموزشا نوشته بودن که وقتی بویلدر براش رو گم کردیم رو آیکونی کلیک کنیم انتخاب میکنتش
میخوام ببینم چنین کاری رو میشه واسه پلیر هم انجام داد؟!اگه پلیر رو گم کردیم چیکار کنیم؟! برای جابجایی میتونی روی مختصاتی که میخوای تغییر بدی(مثلا rotateیا scale) تو تولباکس بالا راست کلیک ( به جای چپ کلیک) کنی و مختصات جدیدو بدی که یکم ممکنه اولش اذیت بشی ولی یکم که باهاش کار کنی قلقش میاد دستت....
واسه پلیر یعنی چی ؟ پلیر که تو لول دیزاین وجود نداره فقط player start هست ... اگه یه آبجکت آوردی و میخوای پیداش کنی میتونی از منوی view بری find actor رو بزنی و با توجه به نوع اکتور (نور , استاتیک مش , اسکلتال مش , ...) و یا اسمش میتونی پیداش کنی....
دوست من بویلدر اشتباه هستش و تلفظ صحیح بیلدر هستش ... اون پایین سمت راست می تونی اسنپ رو روی یک بذاری و اگر بازهم دقیقا روی خونه های شطرنجی قرار نگرفت روی یکی از گوشه هاش کلیک راست کن .....
avaiehagh
18-09-2011, 10:42
سلام
دوست من بویلدر اشتباه هستش و تلفظ صحیح بیلدر هستش
حضرت علی:هرکه کلمه ای به من آموزش دهد مرا بنده خود ساخته
اون پایین سمت راست می تونی اسنپ رو روی یک بذاری
آقا وحید شرمنده ولی متاسفانه من نمی دونم این درسته یا نه
یه عکس گذاشتم.اونی که دورش خط قرمزه رو از 16 آوردم رو همون یک شما
ولی خونه شطرنجیی نمیبینم!!!
1:راستش دوستان من به مشکل که تو آنریل نیست برخوردم
من وقتی تکستچرها رو تو برنامه pixplant2 میبرم و درست میکنم و ذخیره میکنم
آدرس سایت pixplant رو عکس حک میشه.کسی میتونه کمکم کنه که چیکار کنم اونا نیفته؟!
در ضمن یه عکس هم گذاشتم که ببینید
پیشاپیش یه تشکرم میکنم:11:
lord arthas
19-09-2011, 13:44
سلام,
من یک مشکل دارم اونم اینه که من الان udk 2011/3 دارم ولیوقتی که میخوام udk اگوست رو بریزم با یک ارور مواجه میشم :31:
اینم عکسش :31:
لطفا سریع جواب بدین :31:
نمی خوام خبر بد بهت بدم ولی مجبورم :31:
خرابه . فایلی که دانلود کردی خرابه و هیچ راهی به جز از اول دانلود کردنش نیست . باید از اول دانلود کنی :31:
lord arthas
19-09-2011, 13:56
دانلود نکردم از کسی گرفتم اونم داره رو سیستمش :18: :18:
ببین . یه نرم افزاری هست که کدهای MD5 رو در میاره . بگیر دانلودش کن و روی SETUP این امتحان کن یه عدد بهت میده . اگه این عدد با عددی که توی سایت یو دی کی نوشته بود یکی بودش SETUP ات درسته وگرنه خرابه
Reza Azimy_RW
19-09-2011, 14:59
ممکن هم هست انتی ویروست بهش گیر داده باشه و فایل رو خراب کرده باشه
NINJA0098
19-09-2011, 15:16
اگه دوباره قراره دانلود کنی حتما نسخه آخر رو دانلود کن واقعا ارزششو داره ...خیلی خیلی چیزای مفید بهش اضافه شده و کیفیت بالا رفته...
lord arthas
19-09-2011, 16:43
خب اون نرم افزاره چیه؟:31
@ninja0098 این هم نسخه ی اگوسته مگه از اگوست هم جدید تر اومده؟!!!
Reza Azimy_RW
19-09-2011, 21:14
دوستان نسخه UDKInstall-2011-05-BETA یو دی کی مشکلی داره ؟
روانی شدم دیگه چرا این موقع Cook کردن مپها گیر میکنه ... حتی مپهای خودش رو هم با تنظیمات پیش فرض بدون هیچ تعقیری کوک نمیکنه . گند بزنن به این یو دی کی تو هر نسخش باید یه ایرادی باشه . اون از نسخه چند ماه پیشش که Buld نمیکرد اینم از این ...
اه اه اه
یکی بیاد منو دار بزنه
یکی بیاد منو دار بزنه
من حاظرم . نشونی دقیق بده یا بیا جایی که من می گم:27:
Reza Azimy_RW
20-09-2011, 00:09
من حاظرم . نشونی دقیق بده یا بیا جایی که من می گم
ادرس بده . فقط یه جا شلوغ باشه تا همه ببینن دیگه کسی نیاد سراغ بازیسازی :دی
این ایپیک تا حالا 2 نسخه خراب داده منم هر جفتشو به نکبت با این اینترنت ذاغارت دانلود کردم . در به دری و فلاکت رو میبینی به خدا :دی
NINJA0098
20-09-2011, 00:37
این ایپیک تا حالا 2 نسخه خراب داده منم هر جفتشو به نکبت با این اینترنت ذاغارت دانلود کردم . در به دری و فلاکت رو میبینی به خدا
نه داداش مشکل از اپیک نیست از جنابعالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی اپیک واسه یه ورژن میزنه beta یعنی ممکنه یه مشکلی توش باشه و ایرانیای بدون adsl سرعت بالا دانلود نکنن که شما گوش نمیدی و همونا رو دانلود میکنی.....حقته تا تو باشی دیگه به همه چی دقت کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reza Azimy_RW
20-09-2011, 01:58
راست میگی نباید دانلود میکردم . باید دست به دامن اباالفضل میشدم بلکه یهو از اسمون می افتاد پایین :دی
خب اینجا جا داره که خبر سومین پلتفرم UDK رو بدم .
هم اکنون یو دی کی قابلیت ساخت بازی برای سیستم عامل Mac رو نیز پیدا کرده
lord arthas
20-09-2011, 10:17
اسم اون نرم افزاره چی بــــــــــــــــــــــــ ـــــود؟؟؟؟؟:19:
Reza Azimy_RW
20-09-2011, 15:09
بسرچ تایپیکو پیدا میکنی
NINJA0098
20-09-2011, 17:32
خب اینجا جا داره که خبر سومین پلتفرم UDK رو بدم .
هم اکنون یو دی کی قابلیت ساخت بازی برای سیستم عامل Mac رو نیز پیدا کرده
چرا تو سایت یو دی کی و فروم اپیک چیزی نگفتن ؟ منبع خبرو بده ....
UDK.COM بیلد سپتامبر . خرجش یه نگکاه کردن به سایتشه:13:
Reza Azimy_RW
20-09-2011, 19:17
نمیدونم چرا این یو دی کی واسه همه انجینها و سیستم عاملها داره خروجی میده اونوقت این اندروید رو نمیده . اخه سیستم عمل Mac به چه دردی میخوره ! بازیهای بزرگ هم تعداد خیلی خیلی کمیشون واسه این سیستم عامل میدن اونوقت یو دی کی اندروید رو ول کرده چسبیده به Mac !
اگه واسه اندروید هم خروجی بده دیگه شاهکاره
avaiehagh
20-09-2011, 22:29
سلام دوستان
ببخشید شرمنده،کسی نمیتونه تو سوالی که تو صفحه 382 مطرح کردم جواب بده؟(درباره pixplant)
اگه نمیتونید یه لطف کنید بجای pixplant یه نرم افزار دیگه معرفی کنید یا اگه کرکی چیزی داره بگید.
ممنــــــــو نــــ
چون که برنامه ای که استفاده می کننین کرک نشده همین . واسه همینه که این واتر مارک روش میندازه
سلام دوستان
ببخشید شرمنده،کسی نمیتونه تو سوالی که تو صفحه 382 مطرح کردم جواب بده؟(درباره pixplant)
اگه نمیتونید یه لطف کنید بجای pixplant یه نرم افزار دیگه معرفی کنید یا اگه کرکی چیزی داره بگید.
ممنــــــــو نــــ
سلام
اینم کرکش روش بریز درست میشه . پستت رو ندیده بودم وگرنه نودتر جواب میدادم .
avaiehagh
22-09-2011, 00:00
سلام دوستان
عزیز من کرکو دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم(رو فایل رار نه ها رو خود کرک)
یه خطا میده که این متنشه:
this application has failed to start because ogremain.dll was not found. re-insyalling the application may fix this problem.
حتی یه بار دیگه هم دانلود کردم ولی فایده ای نداشت.
ممنون میشم کمکم کنید.
Reza Azimy_RW
22-09-2011, 10:33
سلام دوستان
عزیز من کرکو دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم(رو فایل رار نه ها رو خود کرک)
یه خطا میده که این متنشه:
this application has failed to start because ogremain.dll was not found. re-insyalling the application may fix this problem.
حتی یه بار دیگه هم دانلود کردم ولی فایده ای نداشت.
ممنون میشم کمکم کنید.
اینو که میدونی کرک رو تو محل نصب نرم افزار باید جایگذین فایل اصلی کنی ؟:دی
خوب پس الان این ارور میگه یکی از فایلها پیدا نشد لطفا نرم افزار را دوباره نصب کنید
دلیلش میتونه پاک کردن یکیک از فایلها یا اشتباه کپی کردن کرک باشه ! که با دوباره نصب کردنش برطرف میشه
m_hoseyny
23-09-2011, 17:24
سلام udk گریمو در اوورده هر چی می سازم ارور "paths need to be rebuilt "باید چی کار کنم .نور هم می سازم
lord arthas
23-09-2011, 18:44
:18: چه ربطی داره؟!!!!! خوب build all کن تا درست شه دیگه :18: بابا برین اموزش های 3dbuzz رو ببینین سوال ها +3 سال نکنین:41:
سلام دوستان ...
کسی تا حالا راه حلی برای مشکل نشون داده نشدن MuzzleFlash اسلحه ها از فاصله های دور پیدا کرده ؟؟؟
Reza Azimy_RW
24-09-2011, 02:13
فقر و بی کسی به معنای واقعی کلمه :
=
............
.........
......
...
.
NINJA0098
24-09-2011, 03:06
کسی تا حالا راه حلی برای مشکل نشون داده نشدن MuzzleFlash اسلحه ها از فاصله های دور پیدا کرده ؟؟؟
انجین خودش برای بهینه شدن بازی این کارو میکنه ..... یادمه تو اپیک قبلا یکی یه راهی گذاشته بود توی کلاس اسلحه بود فکر کنم ... سرچ کن احتمالا پیدا میکنی ..... ولی فاصله نمایشش خوبه مگه واسه چقدر فاصله میخوای؟
منم قبلا دوبار همچین بلایی سرم اومده بود .... باز تو تو خونه ای من تو کافینت دانلود میکردم ..... ولی به هر حال درکت میکنم .....
anti-military
24-09-2011, 03:17
=
............
.........
......
...
.
اصلا ناراحت نباش . من تا حالا 2 بار ارور حجیم تر از این گرفتم اما مشکل از فایل دانلود نیست
درایوی که ویندوزت توش نصبه رو به اندازه 2 گیگ و خورده ای خالی کن ( یعنی 2 گیگ و خورده ای فضای آزاد واسش بزار )
بعد دوباره شروع کن به نصب درست میشه ...
avaiehagh
24-09-2011, 07:18
=
............
.........
......
...
.
سلام دوستان من
ببخشید من در حدی نیستم که بخوام اظهار نظر کنم ولی چون خودم اینجوری آنریل رو بدست آوردم فکر میکنم مطمئن تر از این باشه که بری کافینت پرسرعت بشینی دانلود کنی.گفتم به شماهم پیشنهاد بدم شاید نظرتونو جلب کرد.
من آدرس سایت udk رو دادم به یه کافینتی و ازش خواستم برام دانلود کنه البته اینو بگم که به خاطر حجمش چندجایی قبول نکرد.هزینش هم خوب بود من 4000 تومن دادموحداقل مزایایی که داره اینه که شما فایل سالم رو تحویل میگیری و اگه دانلود بشکنه و به هر دلیلی فایل ناقص باشه طرف مجبوره از اول دانلود کنه.بازم با خودتونه هرجو عشقت میکشه داداش:8:
انجین خودش برای بهینه شدن بازی این کارو میکنه ..... یادمه تو اپیک قبلا یکی یه راهی گذاشته بود توی کلاس اسلحه بود فکر کنم ... سرچ کن احتمالا پیدا میکنی ..... ولی فاصله نمایشش خوبه مگه واسه چقدر فاصله میخوای؟
نه اشتباه می کنی muzzle flash برای shockrifle فقط از فاصله خیلی کم در حد 100-200 شایدم کمتر دیده میشه ... برای LinkGun هم یکبار باید تا نزدیکی دشمن بری تا Muzzle Flash اجرا بشه .... و این مورد برای بازی هایی که Light Beam ندارن مشکل خیلی بزرگی محسوب میشه و اصلا نمی فهمی از کدوم طرف داری تیر می خوری !!!
برای تست یبار دستور ghost رو بزن و امتحان کن ...
Reza Azimy_RW
24-09-2011, 11:31
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی
اصلا ناراحت نباش . من تا حالا 2 بار ارور حجیم تر از این گرفتم اما مشکل از فایل دانلود نیست
درایوی که ویندوزت توش نصبه رو به اندازه 2 گیگ و خورده ای خالی کن ( یعنی 2 گیگ و خورده ای فضای آزاد واسش بزار )
بعد دوباره شروع کن به نصب درست میشه ...
الان تو یه درایو نصب کردم 9.23 گیگ حافظه ازاد داشت ولی خوب نشد دوباره
به هر حال خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی
NINJA0098
24-09-2011, 13:56
نه اشتباه می کنی muzzle flash برای shockrifle فقط از فاصله خیلی کم در حد 100-200 شایدم کمتر دیده میشه ... برای LinkGun هم یکبار باید تا نزدیکی دشمن بری تا Muzzle Flash اجرا بشه .... و این مورد برای بازی هایی که Light Beam ندارن مشکل خیلی بزرگی محسوب میشه و اصلا نمی فهمی از کدوم طرف داری تیر می خوری !!!
برای تست یبار دستور ghost رو بزن و امتحان کن ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقت نکرده بودم ... برم ببینم چجوریه ...... اگه راهشو فهمیدی به مام بگو ....
anti-military
24-09-2011, 16:14
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی
الان تو یه درایو نصب کردم 9.23 گیگ حافظه ازاد داشت ولی خوب نشد دوباره
به هر حال خیلی خیلی ممنون بابت راهنمایی
خواهش . ولی تو هر درایوی که میخواهی نصب کنی درایو ویندوز باید بیشتر از 2 گیگ فضاش خالی باشه
lord arthas
24-09-2011, 16:37
خوب منم این مشکلو دارم درایو c یا همون ویندوزم 12.8 گیگ خالی داره درایوی که udk رو میخوام بریزم هم 84.3 گیگ؟! مشکل من کجاست؟!!!:18: :18: :31:
avaiehagh
25-09-2011, 06:39
سلام دوستان
من یه بیلدربراش درست کردم و اونو ذخیره کردم حالا چجوری باید بیارمش و ازش استفاده کنم؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقت نکرده بودم ... برم ببینم چجوریه ...... اگه راهشو فهمیدی به مام بگو .... حتما ...امروز رفتم تست کردم دیدم Muzzle Flash هواپیما و ماشین هاش درست کار می کنن !!! حالا دارم سعی می کنم ببینم میشه یه چیزی از توی اونا کشید بیرون یا نه ....
avaiehagh
26-09-2011, 06:02
سلام دوستان
ببخشید آموزش هایی که آقا وحید تو این پست گذاشته دانلود نمیشن.میشه یه لطف کنین یه لینک دیگه ازش بهم بدید.ممنونم
مشکل Muzzle Flash هم بالاخره حل شد !!! سعی می کنم یه مقاله ازش درست کنم ...
NINJA0098
26-09-2011, 16:46
مشکل Muzzle Flash هم بالاخره حل شد !!! سعی می کنم یه مقاله ازش درست کنم ...
منتظر مقاله ایم .....
:40:
marsan_1
26-09-2011, 21:04
سلام دوستان من یه بار نسخه ی 2010-10-udk- beta رو دانلود کردم تو لودینگ گیر میکرد خواستم بدونم مشکل از چیه؟
NINJA0098
26-09-2011, 23:00
سلام دوستان من یه بار نسخه ی 2010-10-udk- beta رو دانلود کردم تو لودینگ گیر میکرد خواستم بدونم مشکل از چیه؟
تو لود ادیتور؟
ویندوزن چیه؟ اگه سون داری روی آیکن ادیتور راست کلیک کن run as administrator رو بزن شاید درست بشه ....
یه پیشنهادی هم همینجا به اعضا بکنم .... سعی کنین نسخه beta رو انلود نکنین .... این نسخه ها یه سری ویژگی هایی توش داره که ممکنه باگ داشته باشه برای همین اول نسخه بتا رو میدن بعد اگه ببینن رو سیستمای مختلف مشکل داره رفع ایراد میکنن و نسخه جدید میدن .....پس اگه میخواین دانلود کنین سعی کنین نسخه دیباگ شده رو بگیرین.....
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
شرمنده اینا رو ندیده بودم ....
من یه بیلدربراش درست کردم و اونو ذخیره کردم حالا چجوری باید بیارمش و ازش استفاده کنم؟!
یعنی چی بیلدر براش ذخیره کردی؟ منظورت اینه که با براش یه چیزی ساختی و اونو به عنوان استاتیک مش ذخیره کردی؟
باید بری تو پکیجی که ذخیره کردی و اونو بیاری .....
ببخشید آموزش هایی که آقا وحید تو این پست گذاشته دانلود نمیشن.میشه یه لطف کنین یه لینک دیگه ازش بهم بدید.ممنونم
اینو خود وحید باید بیاد بده .....
سلام.
دوستان سیستم من اینه:
cpu 3.4
vga 256 8400 GS
Ram 1 GIG
من اول رفتم سراغ UDKولی وقتی نمونه ی کارهاش رو باز کردم دیدم سیستمم اصلا قادر به رندر اون فضا با اون جزئیات نیست! برای همین رفتم سراغ Unity3D و نمونه کارهای اون رو باز کردم دیدم خیلی راحت هم می تونستم رندر کنم هم اجرا کنم هم تو محیطش بگردم و...!
می خواستم بدونم دلیل اصلی چیه؟ آیا نمونه ی کار یونیتی جزئیات و وسعتش پاییتره یا نه کلا UDK سیستم بالا می خواد؟
و بعد اینکه برای بازی سوم شخص کدومشون رو پیشنهاد میدید؟(Unity3D Or UDK)(می دونم سوال آخر جاش اینجا نیست ولی بیشتر سوالم جاش اینجا بود اینم پیوستش کردم دیگه!)
مشکل از cpu باید دو هسته ای باشه
NINJA0098
28-09-2011, 01:24
cpu 3.4
vga 256 8400 GS
Ram 1 GIGرم شما از حد اقل پیشنهادی هم کمتره .... حد اقل دو گیگ رم برای کار با یو دی کی نیازه ...
پردازندتون هم حد اقل رو داره .... مپ folliage مپ سنگینیه بقیه رو اگه رمتو اضافه کنی میتونی تقریبا با 25 فریم اجرا کنی ...که میشه روون.....
و بعد اینکه برای بازی سوم شخص کدومشون رو پیشنهاد میدید؟اول شخص با سوم شخص توی این دوتا انجین زیاد فرقی نمیکنه ...سوم شخص بیشتر مربوط به انیمیت میشه کیفیتش ....
ولی خوب یو دی کی ابزار آنریل رو در اختیارت میزاره که بهترین بازی سوم شخص جهانو باهاش ساختن .....
فرشتهی مهربون
28-09-2011, 20:04
سلاااااااااااااااااااام من دوباره برگشتم.
من پس از ماه ها تحقیق فهمیدم باید رفت سراغ UDK :5: همه چیزش غیر از Unreal Script:18::19: آسونه (فیلم میبینی یاد میگیری) خیلی هم همه بلد نیستن.
Unreal Script از کجا میشه یاد گرفت؟
یا کسی یا جایی هس یاد بده؟
Reza Azimy_RW
28-09-2011, 20:21
Unreal Script از کجا میشه یاد گرفت؟
یا کسی یا جایی هس یاد بده؟
ویدیوهای اموزشیش هست از Eat 3D
در ضمن بهترین راه یادگیری هم استفاده از UDN ( فک کنم همین بود ) خوده سایت ایپیکه
تو تایپیک بگردی راه های اصولی یادگیریشو پیدا میکنی
موفق باشی
arshiyan
01-10-2011, 12:41
فیلم های آموزشی udk به سایت اضافه شد
رایگان:18:
Reza Azimy_RW
01-10-2011, 12:54
دوستان این کد کلا" چیکار میکنه ؟
MySlowStruct Example
DoSlowness()
For 1 to 32
(1) = InitMySlowStruct(passed in values copied to function) <--- Return value must make a copy the struct
(2) = InitMySlowStruct(passed in values copied to function) <--- Return value must make a copy the struct
MaxOfMySlowStruct(copies the value (1),copies the value (2)) <--- Return value must make a copy the struct
تو بخشه :
Reza Azimy_RW
01-10-2011, 22:02
یعنی هیشکی ؟؟؟
حسن تو اینجا چیکاره ای ؟:دی
سلام به همه دوستان گل خودم
حقیقتا یه چند وقتی هست به رکود خوردم و رو یه مشکل کلافه شدم :
قضیه اینه که کارکتری که جایگزین کردم و اوردم روی صفحه انیمش اجرا نمیشه، بالا پایین و چپ و راست میشه ولی انیم قدم زدن رو اجرا نمیکنه و ثابته !!
حتی سوکت هم دادم و همینطور که میبینید اصلحه هم دستشه...
و خوب... میدونم که مشکل هم از انیم تری هست ، اما نمیدونم کجاش، چون انیم راه رفتن توی این پنجره نمایش داده نمیشه
و اگه میگید انیم ست بهش ندادی ، باید یگم که اون رو هم بهش دادم توی کادر زیر هم کاراکتر و هم انیم ست رو مشخص کردم
حالا چرا کاراکترم روی صفحه انیمش اجرا نمیشه (همینطور تو ینجره انیم تری) ، سوالی هست که از شما دوستان باسواد بحث دارم ؟
خودم حس میکنم توی انیم ستم مشکل داشته باشه ، ولی اگه اینطوره چه مشکلی ؟؟ توی پنجره انیم ست انیم رو لود کردم واجرا میشه ، و سوکتش رو هم دادم...
کار دیگه ای باید بکنم ؟
دوستان باسواد لطف کنن کمک کنن که این مشکل حل بشه...دیگه کلافه شدم !!!!!!!
prince 0f persia
03-10-2011, 11:21
سلام
من می خواستم collision پلیرمو از استوانه به کره تبدیل کنم.
این کار شدنی هست؟ اگه هست چه طوری؟
ehsanyacoza0021
03-10-2011, 18:20
سلام به همه udk کارها
ببخشید من تاره udk رو شروع کردم یه مشکل دارم وقتی روی یک ترین بازی رو اجرا میکنم کاراکتر راحت روش حرکت میکنه ولی وقتی که از مایا مدل هام رو ایمپورت میکنم و بازی رو از روی مدل اجرا میکنم اصلا جسم زیر پاش رو احساس نمیکنه و پرت میشه پایین اگه میشه کمکم کنید ممنون
بله ایمپورت شد....:11:
نمیدونم مشکلم از کجاست !
کار خاصی نباید تو SpeedTree Compiler بکنم ؟؟
یه درخت دیگه میسازم ببینم مشکل چیه........
به این لینک یه سر بزن واز اول اموزش درخت رو دنبال کن ودر اخر کامپایل کن ببین مشکلنت حل میشه.
NINJA0098
04-10-2011, 12:22
اه یه دوروز نبودیم چقدر سوال ؟
از همه عذر میخوام الان با گوشی اینجام شب که برگشتم خونه جواب میدم .....
NINJA0098
04-10-2011, 18:32
سلام به همه دوستان گل خودم
حقیقتا یه چند وقتی هست به رکود خوردم و رو یه مشکل کلافه شدم :
قضیه اینه که کارکتری که جایگزین کردم و اوردم روی صفحه انیمش اجرا نمیشه، بالا پایین و چپ و راست میشه ولی انیم قدم زدن رو اجرا نمیکنه و ثابته !!
حتی سوکت هم دادم و همینطور که میبینید اصلحه هم دستشه... من تو انیم تری زیاد اوسا نیستم تا بدونم تمام مشکلا چیه .... چیزایی که فکر میکردمو خودت گفتی که انجام دادی ...
فقط یه پیشنهاد میکنم بهت ... برای انیم تری آموزش زیر یکی از بهتریناس ....
یشنهاد میکنم اونو ببینی:
سلام
این کار شدنی هست؟ اگه هست چه طوری؟ میتونی توی مکس به مدلت کالیژن بدی ... یه سرچ بکن آموزششو پیدا میکنی ....
سلام به همه udk کارها
ببخشید من تاره udk رو شروع کردم یه مشکل دارم وقتی روی یک ترین بازی رو اجرا میکنم کاراکتر راحت روش حرکت میکنه ولی وقتی که از مایا مدل هام رو ایمپورت میکنم و بازی رو از روی مدل اجرا میکنم اصلا جسم زیر پاش رو احساس نمیکنه و پرت میشه پایین اگه میشه کمکم کنید ممنون شما باید برای مدلتون کالیژن تعریف کنین ...
پیشنهاد میکنم آموزشای سریالی پژدو گیم رو ببینین:
فیلم های آموزشی udk به سایت اضافه شد
این چه فرقی با خود سایت مرجع داره؟
NINJA0098
04-10-2011, 19:23
دوستان این کد کلا" چیکار میکنه ؟ رضا شرمنده پستتو ندیده بودم ....
این کد یه تیکه از مثالیه که داره نحوه ی struct رو توی انریل اسکریپت توضیح میده...
یادم نیست با ++c کار کردی یا نه ... اگه آره کارت زیاد سخت نیست راحت متوجه میشی چون مثل struct توی ++c میمونه ...
مثلا یه برای کنترل ساخت تخریب یه کلاس که ساختی به کار میره ....در واقع برای تعریف یه گروه مقادیر مختلف به کار میره مثل کلاس...
مثلا میگی:
struct ninja valu1, valu2 valu3;
اسن سه تا مقدار رو تو یه گروه از یه نوع تعریف میکنه
میگم باشه تو چت با هم صحبت میکنیم ...
avaiehagh
05-10-2011, 06:11
سلام به همه udk کارها
ببخشید من تاره udk رو شروع کردم یه مشکل دارم وقتی روی یک ترین بازی رو اجرا میکنم کاراکتر راحت روش حرکت میکنه ولی وقتی که از مایا مدل هام رو ایمپورت میکنم و بازی رو از روی مدل اجرا میکنم اصلا جسم زیر پاش رو احساس نمیکنه و پرت میشه پایین اگه میشه کمکم کنید ممنون
سلام به شما و همه دوستان
راستش دیروز که من پست شمارو دیدم گفتم از همینا تمرین کنم هم پیشرفت خوبی میکنم حالا نمیدونم که این روشی که میگم ارزش داره یا نه که اونم دوستان عزیز اگه فابل دونستن یه نگاهی بهش میندازن و جواب میدن!!!
خب من این راهو نمیگم امتحان میکنم چون بعد از اینکه شما پست دادی رفتم تمرینیدم تا اینو یاد گرفتم.
3dmotion
05-10-2011, 16:57
سلام
این کار شدنی هست؟ اگه هست چه طوری؟
سلام
این کار شدنی هست ولی چون برای پلیر میخوایید استفاده کنید باید فقط از آبجکت استاتیک استفاده کنید.
اول باید از توی کلاس PAwn توی defaultproperties این کد رو اضافه کنید:
Components.Remove(CollisionCylinder
بعد از این دستور برای اضافه کردن Coliision خودتون استفاده کنید.
Begin Object class=SkeletalMeshComponent Name=MySkeletalMesh SkeletalMesh=SkeletalMesh'ObjectPath' PhysicsAsset=PhysicsAsset'ObjectPath_Physics'
موفق باشید
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
سلام به همه udk کارها
یک راه دیگه اگه نخوایی از مکس وارد کنی میتونی توی پنجره استاتیک آبجکت این تیک ها آف کنی.
Use Simple Box Collision
Use Simple Line Collision
Reza Azimy_RW
05-10-2011, 20:51
رضا شرمنده پستتو ندیده بودم ....
این کد یه تیکه از مثالیه که داره نحوه ی struct رو توی انریل اسکریپت توضیح میده...
یادم نیست با ++c کار کردی یا نه ... اگه آره کارت زیاد سخت نیست راحت متوجه میشی چون مثل struct توی ++c میمونه ...
مثلا یه برای کنترل ساخت تخریب یه کلاس که ساختی به کار میره ....در واقع برای تعریف یه گروه مقادیر مختلف به کار میره مثل کلاس...
مثلا میگی:
struct ninja valu1, valu2 valu3;
اسن سه تا مقدار رو تو یه گروه از یه نوع تعریف میکنه
میگم باشه تو چت با هم صحبت میکنیم ... ممنون دادا حسین . اره با ++ کار کردم گرفتم چی شد .
اونوقت این کدو میتونی کلا" تک تک بخشاشو بگی چی هستن ؟ :
/** Accessor to instance 1 */
simulated function MyMemoryAbusingStruct GetInstance1()
و این :
var array<MySlowStruct> SlowStructs;
یعنی هیشکی ؟؟؟
حسن تو اینجا چیکاره ای ؟:دی
هوی نامرد :31::31: خب خودت برو یادبگیر دیگه :27: اقا ببخش این چند روزه نبودم که جوابت رو بدم :11:
ehsanyacoza0021
07-10-2011, 17:09
سلام این مدلیه که تو udk ايمپورت کردم به نظر شما چطوره البته يکم سنگينه که بايد درستش کنم نتونستم با متريال ازش عکس بزارم چون هر وقت تو مايا بهش نسبت ميدادم رمم کم مياورد و مينداخت بيرون اندازه تکسچر زمين که يک تيکه است 7500*7500 هست:44: ولی تو udk ننداخت بیرون کلی حال داد تو محیطی که خودم ساختم بازی رو اجرا کردم:20:
راستی ببخشید محط برنامه نویسی در udk کجاست کجا باید script هارو بنویسیم؟
ممنون:10:
3dmotion
07-10-2011, 18:02
سلام این مدلیه که تو udk ايمپورت کردم به نظر شما چطوره البته يکم سنگينه که بايد درستش کنم نتونستم با متريال ازش عکس بزارم چون هر وقت تو مايا بهش نسبت ميدادم رمم کم مياورد و مينداخت بيرون اندازه تکسچر زمين که يک تيکه است 7500*7500 هست:44: ولی تو udk ننداخت بیرون کلی حال داد تو محیطی که خودم ساختم بازی رو اجرا کردم:20:
راستی ببخشید محط برنامه نویسی در udk کجاست کجا باید script هارو بنویسیم؟
ممنون:10:
سلام
بنظر خوب میاد ولی بهتر بود از توی UDK چندتا اسکرین شات میفرستادی با نورپردازی.
یه نکته دیگه اینکه اون زمینی که توی مایا ساختی حجم مدلهاتو زیاد کرده بهتره که چیزای مثل زمین و تپه رو توی خود UDK با ابزار Terrain بسازی هم حجم کمتر داره هم انعطاف بیشتری و متریال دهی هم آسون تره.
در کل جالبه
محیط برنامه نویسی توی UDK باید از نرم افزار VisualStudio و دیباگر Nfringe استفاده کنی . البته دیباگر های دیگه ای هم هستند و لی ایدهالشون اینا بودن.
یه سری هم به اینجا بزن
موفق باشید
ehsanyacoza0021
07-10-2011, 18:23
سلام ممنون از راهنماییتون
من خیلی مشگل تو udk دارم اگه میشه کمکم کنید.
راستی میشه لطفا این اسکرین شات و دیباگر رو توضیح بدین چیه ممنون؟
یه مشگل دیگه: من وقتی مدل را ایمپورت مکنم و متریال براش میسازم و بهش تکسچر و نرمال مپ میدم و بازی رو اجرا میکنم تکسچر میاد ولی انگار نه انگار نرمال مپ داره در صورتی که تو قسمت متریال وقتی نرمال مپ رو بهش میدم اون قسمت سمت چپ که برای دیدنه متریاله نرمال مپ افتاده شده است و همه چی درسته
به نظر شما مشگل از کجاست؟
ممنون
Reza Azimy_RW
07-10-2011, 18:33
راستی میشه لطفا این اسکرین شات و دیباگر رو توضیح بدین چیه ممنون؟
سلام عزیز
فعلا باید اکثر بخشها رو تقریبا" حرفه ای بشی بعد بری سراغ اسکریپت نویسی
اون Nfringeهم روی VisualStudio نصب میشه و با اون اسکریپت نویسی میکنن در کل خیلی ادیتور واسه اسکریپت نویسیش هست . الان سر در نمیاری چی به چیه خیلی داغونه
یه مشگل دیگه: من وقتی مدل را ایمپورت مکنم و متریال براش میسازم و بهش تکسچر و نرمال مپ میدم و بازی رو اجرا میکنم تکسچر میاد ولی انگار نه انگار نرمال مپ داره در صورتی که تو قسمت متریال وقتی نرمال مپ رو بهش میدم اون قسمت سمت چپ که برای دیدنه متریاله نرمال مپ افتاده شده است و همه چی درسته
نورها و همه چی رو Buld میکنی ؟
حسین یه اموزش متریال نیمه حرفه ای گذاشته بود از روی اون پیش برو ( سرچ کنی تو انجمن هست ) هر چند بازم باید هر چی تو متریال ادیتور نمایش داده میشه بیاد تو صحنه . شاید هم مشکل از یو دی کی باشه خرابه
NINJA0098
07-10-2011, 18:46
سلام به همه
از همه عذر میخوام ... یکی دو رو دیگه نتم دوباره راه می افت میام ... بازم خدا رو شکر بچه ها زیاد شدن ....
ممنون دادا حسین . اره با ++ کار کردم گرفتم چی شد .
رضا شرمنده ... نتم یه چند روزی مورد داره ... درست که شد همون یاد گیری که گفتی رو با هم حرکت میکنیم..
به نظر شما مشگل از کجاست؟
فکر میکنم پکیج رو سیو نمیکنی....
یه چیز دیگه هم هست هر وقت انجینو اجرا میکنی روی پکیجت راست کلیک کن و fully load رو بزن .....
یا شاید وقتی نرمال رو میدی یادت میره رو دکمه ی تیک سبز کلیک کنی تا تغییرات اعمال بشه ....
نتم که وصل بشه یه سری نکاتی هست راجع به کار با ادیتورا که نکات ریزی هستن ولی باعث میشن یه سری مشکلات عجیب و غریب پیش بیاد که براشون یه پست میدم یا تو پژدو گیم میزارم.....
avaiehagh
08-10-2011, 00:37
سلام دوستان
بازم خدا رو شکر بچه ها زیاد شدن ....
جمع شدن ما اینجا همش به دلیل استقبال گرم شما از ماست.
یه مشکل دارم
وقتی تو اسپید تری یه درخت طراحی میکنم و می ذارمش تو مپ و نوبت متریال دادن بهش میرسه یه مشکل فنی داره که حل کردنش به پای دوستان گلمه
برگ ها عین کاغذ(یا همون پارچه ای که داش حسین آموزش داد)می مونه
خب اینم یه عکس که مشکلو عینا ببینید!!!
3dmotion
08-10-2011, 07:37
سلام دوستان
جمع شدن ما اینجا همش به دلیل استقبال گرم شما از ماست.
یه مشکل دارم
وقتی تو اسپید تری یه درخت طراحی میکنم و می ذارمش تو مپ و نوبت متریال دادن بهش میرسه یه مشکل فنی داره که حل کردنش به پای دوستان گلمه
برگ ها عین کاغذ(یا همون پارچه ای که داش حسین آموزش داد)می مونه
خب اینم یه عکس که مشکلو عینا ببینید!!!
سلام
مشکل شما توی متریال هست باید توی متریال برگ درخت ،از تکستچر ی که استفاده میکنید یه کانال از آلفا به بخش OpacityMask بزنید . درست میشه
kingjoon
08-10-2011, 15:08
سلام دوستان
ببخشید اگر سوالم تکراریه
میخوام بدونم من اگر یک کار آماده کنم که گیم نباشه....مثلا تور مجازی یا تبلیغاتی باشه،چطور میتونم خروجی exe بگیرم کارمو؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
ضمن اینکه من خروجی exe گرفتم اما با منو بندی unreal tornoment و لوگوهای اون
من میخوام هیچ اسم یا لوگویی از udk نباشه...میشه همچین چیزی یا خیر؟
3dmotion
08-10-2011, 15:14
سلام دوستان
ببخشید اگر سوالم تکراریه
میخوام بدونم من اگر یک کار آماده کنم که گیم نباشه....مثلا تور مجازی یا تبلیغاتی باشه،چطور میتونم خروجی exe بگیرم کارمو؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
ضمن اینکه من خروجی exe گرفتم اما با منو بندی unreal tornoment و لوگوهای اون
من میخوام هیچ اسم یا لوگویی از udk نباشه...میشه همچین چیزی یا خیر؟
شما میتونید از منو و لوگوی خودتون استفاده کنید و یا اینکه اصلا منو نداشته باشید.و مشکلی ایجاد نمیکنه و همچنین شما از طریف فایل کانقیگ DefaultEngine.ini میتونید مشخص کنید که چه پکیجهایی خروجی گرفته بشن و چه پکیج هایی نباشن این طوری فایهای اضافه هم از فایل خروجی پاک میشن و حجم کار شما کمتر میشه
موفق باشید
kingjoon
08-10-2011, 15:18
عزیزم یک دنیا ممنونم از پاسخت...خیلی واسم مهم بود و فکر میکردم چون برنامه free هست نمیشه درست خروجی گرفت
آیا میشه به جای خروجی نصبی(install)خروجی exe تک فایل گرفت یا خیر؟
kingjoon
08-10-2011, 15:24
یک دنیا ممنون از پاسختون...خیلی واسم مهم بود
سوال دیگه اینکه آیا میشه بجای خروجی نصبی(install) خروجی تک فایل exe گرفت یا خیر؟:11:
ehsanyacoza0021
09-10-2011, 15:14
سلام
ممنون از راهنمایتون
آره همه چی رو Buld میکنم پیشتر موقع Buld all استفاده میکنم خیلی آموزش درباره ی متریال نگاه کردم آموزش های 3dbuzz هم نگاه کردم ولی نشد فکر کنم مشکل از udk باشه راستی این udk که من استفاده میکنم نسخه رایگان هست که از سایتش دانلود کردم به نظر شما از این نیست شما از نسخه ی کرک شده استفاده میکنید؟
10-10-2011, 15:08
سلام
ممنون از راهنمایتون
آره همه چی رو Buld میکنم پیشتر موقع Buld all استفاده میکنم خیلی آموزش درباره ی متریال نگاه کردم آموزش های 3dbuzz هم نگاه کردم ولی نشد فکر کنم مشکل از udk باشه راستی این udk که من استفاده میکنم نسخه رایگان هست که از سایتش دانلود کردم به نظر شما از این نیست شما از نسخه ی کرک شده استفاده میکنید؟
بهتره یه عکسی چیزی بزاری تا بهتر مشحص بشه مشکلتون کجاست
3dmotion
10-10-2011, 15:10
سلام
ممنون از راهنمایتون
بهتره یه عکسی چیزی بفرستید که بهتر مشخص بشه مشکلتون کجاست
3dmotion
10-10-2011, 15:11
سلام
ممنون از راهنمایتون
بهتره یه عکسی چیزی بفرستید که بهتر مشخص بشه مشکلتون کجاست
anti-military
12-10-2011, 21:38
چی میشد اگه UDK اوپن سورس بود ؟ اینجوری خیلی محدود میکنه سازنده هارو و نمیتونن اون چیزی که میخوان رو بسازن
اکثر بازیهای امروزی انقدر امکانات و ویژگی های خاص و جالب گرافیکی دارن که هیچ کدومش رو نمیشه به UDK اضافه کرد
کلا سال 2011 و 2012 بازیهای خارجی وحشتناک دارن از نظر گیم پلی و فیزیک و گرافیک پیشرفت میکنن که با UDK هیچ وقت نمیشه بهشون رسید
خدا کنه سریع تر یه موتور اوپن سورس در حد UDK منتشر بشه که شرکت های کوچیکی که پول خرید انجین ندارن هم بتونن بازیهای خوب بسازن
خب اگه یو دی کی اپن سورس هم بود تو می تونستی باهاش کار کنی ؟
هرکی هم ادعا کنه واسه خودش گفته ..... ه:31:
الان کی هست ادعا کنه که من می تونم با سورس انریل انجین کار کنم ؟
شرکت های خارجی که این کار رو می کنن تحت همکاری تنگاتنگ با خود سازنده های انجین دست به همچین کاری می زنن
کلی هم خریننده لایسنس یو دی کی بودن که به خاطر همکاری نکردن توی این قضیه با اپیک کلی مشکل واسشون پیش اومد جالب اینجا بود بعد ه از اپیک شکایت کردن . اسم شرکتش رو یادم رفت الان ...
درضمن تمامی سبک و امکانات بازی های امروزی رو به خوبی و به راحتی میشه بهش اضافه کرد . حتی جدیدا من توی فروم های اپیک هم دیدم که ملت فیزیک رو طوری تغییر دادن که ادم شاخ در میاره . فکر هم نکنم چیزی قوی تر از nvidia فیزیک تا به حال اومده باشه
یه نکته دیگه هم هست اینه که با یو دی کی به راحتی میشه هر نوع گیم پلی و هر نوع بازی و هر نوع گرافیک رو ساخت موضوع مهم مهارت کسانیه که باهاش کار می کنن همین و بس
anti-military
12-10-2011, 23:03
خب اگه یو دی کی اپن سورس هم بود تو می تونستی باهاش کار کنی ؟
هرکی هم ادعا کنه واسه خودش گفته ..... ه:31:
الان کی هست ادعا کنه که من می تونم با سورس انریل انجین کار کنم ؟
شرکت های خارجی که این کار رو می کنن تحت همکاری تنگاتنگ با خود سازنده های انجین دست به همچین کاری می زنن
کلی هم خریننده لایسنس یو دی کی بودن که به خاطر همکاری نکردن توی این قضیه با اپیک کلی مشکل واسشون پیش اومد جالب اینجا بود بعد ه از اپیک شکایت کردن . اسم شرکتش رو یادم رفت الان ...
درضمن تمامی سبک و امکانات بازی های امروزی رو به خوبی و به راحتی میشه بهش اضافه کرد . حتی جدیدا من توی فروم های اپیک هم دیدم که ملت فیزیک رو طوری تغییر دادن که ادم شاخ در میاره . فکر هم نکنم چیزی قوی تر از nvidia فیزیک تا به حال اومده باشه
یه نکته دیگه هم هست اینه که با یو دی کی به راحتی میشه هر نوع گیم پلی و هر نوع بازی و هر نوع گرافیک رو ساخت موضوع مهم مهارت کسانیه که باهاش کار می کنن همین و بس
اینکه هیچ کس تنهایی نمیتونه با یه موتور اوپن سورس کار کنه درسته اما کلا اینجور موتور ها برای کارهای تک نفر نیست و واسه شرکت های بزرگه
تو ایران هم شرکت های بازی سازی کم نیست . همین فن افزار سازنده های گرشاسب به اون موتور ضعیفی که داشتن بازم خوب کار کردن . مطمئن باش اگه آنریل انجین رو هم داشتن میتونستن به خوبی باهاش کار کنن البته اون شرکت هم یه شرکت کامل بازی سازی نیست و یه شرکته کوچیکه از نظر تعداد نیروی کار
یه نکته دیگه هم هست اینه که با یو دی کی به راحتی میشه هر نوع گیم پلی و هر نوع بازی و هر نوع گرافیک رو ساخت موضوع مهم مهارت کسانیه که باهاش کار می کنن همین و بسنه من اینو قبول ندارم. الان هیچ بازی نیست که با UDK ساخته شده باشه اما استاندارهای بازیهای سال 2011 رو داشته باشه
واسه مثال تو بازی مترو و هیتمن الان از 2 تا تکنولوژی استفاده شده که شبیه ساز باد هستش . یعنی به صورت دینامیک شدت باد رو مشخص میکنن
و اجسام سبک و سنگین به صورت خیلی طبیعی تکون میخورن و حرکت میکنن ( فعلا غیر ممکنه کسی بتونه یه همچین چیزی رو با UDK در بیاره )
مثلا تو بازی مترو تو تریلرهاش یه جا تو قطار هست که اگه دیده باشی باد می ورزه و با یه فیزیک بی نظیر همه چیز تحت تاثیر قرار میگیره و به صورت خیلی واقعی حرکت میکنه
دقیقا یه همچین چیزی تو هیتمن جدید هم هست ...
الان تو بازیهای سال 2011 یه تکنولوژی اومده که دقیق نمیدونم مال کدوم شرکته اما لباس کاراکترهای بازی رو به طرز خیلی عالی طبیعی میکنه دقیقا اون حس جنس پارچه رو میده
( نمونش تو تریلرهای نسخه جدید هیتمن میتونی ببینی ) اما تو یو دی کی نمیشه اینو وارد کرد .
کلا اگه بازیهای سال 2011 رو بازی کردی یه سری تکنولوژی هایی توش به کار رفته که بازی رو واقعا عالی میکنه و کم کم همه بازیها دارن از این امکانات استفاده میکنن
( شرکت های سازنده این تکنولوژی ها هم نحوه استفاده اش رو به کاملا توضیح میدن . خود سازنده های هیتمن هم گفته بودن که این تکنولوژی فیزیک لباس رو خیلی راحت ازش استفاده کردن )
خب مدت زمانی که یو دی کی اومده دو ساله . همش و همش 2 سال . الان هم کلی شرکت اومدن کلی بازی بازی ساختن باهاش جنابعالی یکمی سرچ کن می بینی . الانم کم شرکتی باهاش کار نمی کنه .hawk بود نمی دونم یه بازی رباتیه اونطور که من شنیدم شرکت هایی مثل EA واسه خریدن بازیشون اقدام کردن ....در ضمن شرکت ها هم همینطور که گفتم وقتی می زن سراغ انریل و سورس بازش که ساپورت اون رو دارن چه Progeraming و چه هرچی .. مطمئن باش هم هیچ کسی نمی تونه باهاش تنهایی کار کنه منظورم سورسشه حالا می خوای برنامه نویس باش و می خوای یه شرکت مثل فن افزار .. .
کلی از بازی ساز هایی که بدون همکاری اپیک می خواستن سورس تغییر بدن دچار مشکل شدن ....
نمونه همین سورس ها رو می تونی توی نرم افزار کرای انجین ببینی دو دقیقه باز کن کد هاش رو کشتن خودشون رو یه خط توضیحات نوشتن اونم چی شاید این خط برای تغییر وربین استفاده شود تمام همین:18: اونجور سورس ها هم همینطوره تازه سورس انریل انجین هم توی اینترنت هست بگیر ببین چیزی ازش می فهمی کلی پر ادعاها هم بعد از دیدنش قاطی کردن ....
این حرفی که من میزنم از خودم نیست کلی از بازی سازان و انجین نویسان ایرانی هم همچین حرفی زدن نمونه اش همین فکر کنم مهدی اصل بود توی سایت پژ دوگیم مصاحبه کرده اونم انجین نویسه حرف من رو قبول نداری برو حرفه های اون رو بخون
در ضمن این گرافیک نیست ؟
باز خوبه اینا فقط SHOW CASE رسمی خود سایتشن وگرنه کلی از این خر تر هم هست
anti-military
12-10-2011, 23:22
درسته که سخته اما تو ایران هم کسایی هستن که برنامه نویسی Directx و OpenGL رو بلد باشن
همین کرای انجین با OpenGL و Directx نوشته شده و کسی که با این زبون ها آشنایی کامل داشته باشه میتونه هر تغییری
تو سورس های این موتور بده ...
اینکه هیچ کس تنهایی نمیتونه با یه موتور اوپن سورس کار کنه درسته اما کلا اینجور موتور ها برای کارهای تک نفر نیست و واسه شرکت های بزرگه
تو ایران هم شرکت های بازی سازی کم نیست . همین فن افزار سازنده های گرشاسب به اون موتور ضعیفی که داشتن بازم خوب کار کردن . مطمئن باش اگه آنریل انجین رو هم داشتن میتونستن به خوبی باهاش کار کنن البته اون شرکت هم یه شرکت کامل بازی سازی نیست و یه شرکته کوچیکه از نظر تعداد نیروی کار
نه من اینو قبول ندارم. الان هیچ بازی نیست که با UDK ساخته شده باشه اما استاندارهای بازیهای سال 2011 رو داشته باشه
واسه مثال تو بازی مترو و هیتمن الان از 2 تا تکنولوژی استفاده شده که شبیه ساز باد هستش . یعنی به صورت دینامیک شدت باد رو مشخص میکنن
و اجسام سبک و سنگین به صورت خیلی طبیعی تکون میخورن و حرکت میکنن ( فعلا غیر ممکنه کسی بتونه یه همچین چیزی رو با UDK در بیاره )
مثلا تو بازی مترو تو تریلرهاش یه جا تو قطار هست که اگه دیده باشی باد می ورزه و با یه فیزیک بی نظیر همه چیز تحت تاثیر قرار میگیره و به صورت خیلی واقعی حرکت میکنه
دقیقا یه همچین چیزی تو هیتمن جدید هم هست ...
الان تو بازیهای سال 2011 یه تکنولوژی اومده که دقیق نمیدونم مال کدوم شرکته اما لباس کاراکترهای بازی رو به طرز خیلی عالی طبیعی میکنه دقیقا اون حس جنس پارچه رو میده
( نمونش تو تریلرهای نسخه جدید هیتمن میتونی ببینی ) اما تو یو دی کی نمیشه اینو وارد کرد .
کلا اگه بازیهای سال 2011 رو بازی کردی یه سری تکنولوژی هایی توش به کار رفته که بازی رو واقعا عالی میکنه و کم کم همه بازیها دارن از این امکانات استفاده میکنن
( شرکت های سازنده این تکنولوژی ها هم نحوه استفاده اش رو به کاملا توضیح میدن . خود سازنده های هیتمن هم گفته بودن که این تکنولوژی فیزیک لباس رو خیلی راحت ازش استفاده کردن )
خب اون تکنولوژی ها برای پایه ای موتوره حتی اگه سورس کاملش رو هم داشته باشی هم نمی تونی همچین کاری کنی خودشون واسش میسازن یا اضافه می کنن بعد میدن بیرون توی بسته های اپدیت چند ماهه یا سالانه .
درضمن هیچ وقت فکر نکن اون فیزیکه محضیه نمی گم نیست ولی اینقدر کلک واسه این کار هست که از فیزیک واقعی تر هم بهتر در میارنش
اون تکنولوژی که می گی اپکسه و مال انویدیاست که یو دی کی کاملا ساپورتش می کنه حتی خیلی خیلی راحت هم میشه ساختش . خود انویدیا پلاگین مخصوص ترید ی مکس و مایاش رو بیرون داده هیچ که اونجا هم ساختش شبیه ساخت پارچه توی یو دی کی ه با یکمی تغییر یو دی کی هم پسوند ها و تکنولوژی APX رو ساپورت می کنه .
وقتی می گی اطلاعات داری چه طور تا به حال اینا رو نمی دونستی :13:
anti-military
12-10-2011, 23:28
اون تکنولوژی که می گی اپکسه و مال انویدیاست که یو دی کی کاملا ساپورتش می کنه حتی خیلی خیلی راحت هم میشه ساختش . خود انویدیا پلاگین مخصوص ترید ی مکس و مایاش رو بیرون داده هیچ که اونجا هم ساختش شبیه ساخت پارچه توی یو دی کی ه با یکمی تغییر یو دی کی هم پسوند ها و تکنولوژی APX رو ساپورت می کنه .
وقتی می گی اطلاعات داری چه طور تا به حال اینا رو نمی دونستی :13:
نه نه اشتباه نکن این تکنولوژی مال انودیا نیست و این جدید تر از تکنولوژی هست که انودیا تو بازی مافیا 2 استفاده کرده . سازنده های بازی هیتمن هم خودشون گفتن که این تکنولوژی رو خریدن و خیلی راحت وارد بازیشون کردن
3dmotion
13-10-2011, 07:43
شما با UDK هیچ محدودیتی در ساخت بازی ندارید این نمونه ای از جدید ترین تکنولوژی هایی که UDK پشتیبانی میکنه :
Nvidia's PhysX
OC3 Entertainment's FaceFX Technology
RAD Game Tools's Bink Video
Quazal Technologies's Rendez-Vous
Fonix Speech's VoiceIn
Presagis's AI Implant
Interactive Data Visualization's SpeedTreeRT
Autodesk's Kynapse A.I.
Geomerics's Enlighten
Umbra Software's Umbra
Anark Corporation's Gameface Studio
Scaleform's Scaleform GFx
Illuminate Labs's Beast
Pixel Mine Games' nFringe
Autodesk's HumanIK
Gamecaster GCS3 virtual cinematography
NVIDIA AEPX
Simpolygon
انجینای زیادی نیستن که از اینا استفاده کنن.
یکی از مشکلات UDK اینه که یه خورده پیچیده هست نیازمند 2 تا 3 نفر نیروی کار هست البته به غیر از مبحث اسکریپت.
در حال حاظر نداشتن سورس کامل محدودیتی برای ساخت بازی ایجاد نمیکنه .چون شما فقط برای PC خروجی میگیرید نه کنسول.
دوست عزیز معلومه شما اطلاعات خیلی کمی از UDK دارید و بهتره کمی سرچ کنید و حداقل ویدئو های رسمی رو ببینید و ... نمیشه همینطور یه نفری بیاد اینجا بگه فلان انجبن بدرد نمیخوره و از این جور حرفا ....
اون دو موردی هم که اشاره کردید یکی باد برای اجسام مخصوصا گیاهان و حرکات لباس و ... رو من خدمتتون عرض می کنم که میشه توی UDK هم داشت ...
anti-military
13-10-2011, 14:06
شما با UDK هیچ محدودیتی در ساخت بازی ندارید این نمونه ای از جدید ترین تکنولوژی هایی که UDK پشتیبانی میکنه :
Nvidia's PhysX
OC3 Entertainment's FaceFX Technology
RAD Game Tools's Bink Video
Quazal Technologies's Rendez-Vous
Fonix Speech's VoiceIn
Presagis's AI Implant
Interactive Data Visualization's SpeedTreeRT
Autodesk's Kynapse A.I.
Geomerics's Enlighten
Umbra Software's Umbra
Anark Corporation's Gameface Studio
Scaleform's Scaleform GFx
Illuminate Labs's Beast
Pixel Mine Games' nFringe
Autodesk's HumanIK
Gamecaster GCS3 virtual cinematography
NVIDIA AEPX
Simpolygon
انجینای زیادی نیستن که از اینا استفاده کنن.
یکی از مشکلات UDK اینه که یه خورده پیچیده هست نیازمند 2 تا 3 نفر نیروی کار هست البته به غیر از مبحث اسکریپت.
در حال حاظر نداشتن سورس کامل محدودیتی برای ساخت بازی ایجاد نمیکنه .چون شما فقط برای PC خروجی میگیرید نه کنسول.
محدودیت با قدرت فرق میکنه خوب . هیچ کس نمیتونه منکر این بشه که UDK بین موتورهای فری که تا الان اومده بهترینه . اما UDK هرچقدر هم قدرت داشته باشه حتی اگه از کرای انجین هم قوی تر باشه بازم یه موتور محدوده
حالا درسته یکی مثل ما که بازی ساز مستقل هست وقتی یه سری مدل میزنه وبهش متریال میده و یه سری کد مینویسه و چندتا انیمیشن وارد موتور میکنه و ... فکر میکنه هیچ محدودیتی نداره اما یه شرکت بازی سازی وقتی میخواد ایده هاشو پیاده کنه به خاطر همین محدودیت بدجوری به مشکل برمیخوره ( البته فعلا شرکت های ایرانی اصلا در حدی نیستن که بخوان بیشتر از قدرت و محدودیت UDK استفاده کنن اما خوب چیزی که مشخصه اینه که فعلا نمیشه با UDK که محدودیت داره یه بازی در حد بازیهای 2011 شرکت های بزرگ ساخت ( حالا هرچقدر هم میخواد شرکت قوی باشه )
جدیدا یه سبک جدید از نورپردازی و شیدرهای خاصی اومده که بازی های جدید رو خیلی به واقعیت نزدیک میکنه اما سبک گرافیکی UDK هنوز همون استیل قدیمی گرافیکی رو داره
این نوع سبک گرافیکی که تو UDK میشه بدست آورد دیگه تا سال 2012 اصلا قابل قبول نیست چون بازیهای دیگه کلا دارن متحول میشن
البته اپیک هم داره خودشو بالا میکشه اما نه تو UDK این ویژگی ها و تکنولوژی های جدیدی که اومده رو احتمالا اپیک واسه انریل انجین 4 در نظر گرفته
UDK کجا پیچیده است ؟ اتفاقا موتور وحشتناک راحتیه اما موتور بازی سازی مستقل نیست
موتور های بازی سازی دیگه رو اگه بدن دست ما 1 ساعت هم نمیتونیم باهاش کار کنیم
اما UDK خیلی محیط کاربردی و راحتی داره و اصلا قابل قیاس نیست با موتورهای دیگه
یه مثال دیگه بزنم که تو چندتا بازی که جدیدا ساخته شده مثل بتل فیلد 3 و هیتمن و بت من و مترو و چندتا بازی دیگه اگه دقت کنی کاراکترها و لباس هاشون انقدر با کیفیت و طبیعی هستن که اصلا یه ناهماهنگی با محیط به وجود آوردن ! یعنی لباس کاراکترها انقدر طبیعی و واقعی به نظر میرسه که اصلا با محیط بازی ناهماهنگی ایجاد میشه و کاراکترها خیلی گرافیکی تر از خود محیط بازی به نظر میرسن . تو بازهای بالا همه کاراکترها سبک گرافیکیشون شبیه همه و این نشون میده از یه تکنولوژی و شیوه مشخص دارن استفاده میکنن که تو UDK همچین چیزی اصلا نیست . خوب الان یه شرکت بزرگ اگه بخواد کاراکترهای در حد بازیها 2011 بشه تو UDK واقعا محدودیت نداره ؟ ( این اسمش محدودیته دیگه )
البته بازم میگم واسه ایرانی ها و شرکت های ایرانی تا 5 سال دیگه هم نمیتونن از قدرت UDK استفاده کنن و براشون محدودیت خاصی نداره
اما یه شرکت واقعی اگه بخواد در حد بازیهای 2011 کار کنه UDK یه موتور خیلی محدوده
Reza Azimy_RW
13-10-2011, 15:16
من ینو بگم محدودیت به این معنی نیست که اصلا" غیر ممکن باشه باهاش بازی در حده مثلا کال اف بسازن یا ....
یه چیزایی رو شاید نشه از راه اصولی پیاده کرد تو انجین ( همین محدودیتها البته تو بازیهای بزرگ ) که با راه حل های غیر اصولی و پیچیده کاملا" شدنیه هر نوع بازی رو ساخت . فقط مدت زمان ساخت بازی و پیچیدگی پروژه میره بالا
بحثه اوپن سورس هم که جدیدا" خیلی داغ شده دقیقا" همینه . نه اینکه نشه بازی رو ساخت اوپن سورس واسه اینه کهیه سری تعقیرات رو تو انجین بدن که مطابق با بازی باشه که برای ساخت بازی سریعتر پیش برن و نیازی نباشه همه جا اینا رو پیاده کنن . در کل انجین اوپن سورس فقط برای تسریعه ساخته و در نتیجه صرفه جویی در بودجه که برای شرکتایه بزرگ کاملا" کاری به صرفه هست ولی دلیل نمیشه بگی با انجینی که اوپن سورس نیست نمیشه بازیهای بزرگ رو ساخت
فرشتهی مهربون
13-10-2011, 15:44
دوستان کتابی برای آموزش UnrealScrpit و UDK نیست؟
میشه لطفا لینک بدید؟
ترجیحا انگلیسی باشه.
مثلا این.
UnrealScript Game Programming All in One
یا این.
mastering with unreal technology volume I II
یا
Unreal game development
anti-military
13-10-2011, 15:54
ولی دلیل نمیشه بگی با انجینی که اوپن سورس نیست نمیشه بازیهای بزرگ رو ساخت
شدن که میشه با همین UDK بازیهای خیلی با کیفیتی میشه ساخت ولی نمیشه در حد استانداردهای روز پیش رفت همه موتورها سریع آپدیت میشن و از تکنولوژی های جدیدی که میاد سریع استفاده میکنن اما از یه موتور مثل UDK نمیشه توقع داشت که اپیک همه ویژگی های بازیهای امروزی رو بهش اضافه کنه
اگه کسی بتونه با UDK فیزیک باد رو مثل اون تریلر بازی مترو شبیه سازی کنه من همینجا بهش 300 هزار تومن میدم :31: ( جدی میگم )
یا اینکه اگه کسی بتونه کاراکترها و لباس هاشون رو مثل بازی BF3 در بیاره من بازم بهش 300 تومن میدم چون مطمئن هستم فعلا UDK همچین تکنولوژی نداره اصلا
اگه کسی بتونه نورو تو UDK مثل بازیهای سال 2011 در بیاره من بازم بهش 300 میدم
ولی نمیشه چون اینا همه تکنولوژی های جدیدی هست که تو UDK نیست اما مطمئنم تو انریل انجین 4 هست
3dmotion
13-10-2011, 16:50
شدن که میشه با همین UDK بازیهای خیلی با کیفیتی میشه ساخت ولی نمیشه در حد استانداردهای روز پیش رفت همه موتورها سریع آپدیت میشن و از تکنولوژی های جدیدی که میاد سریع استفاده میکنن اما از یه موتور مثل UDK نمیشه توقع داشت که اپیک همه ویژگی های بازیهای امروزی رو بهش اضافه کنه
اگه کسی بتونه با UDK فیزیک باد رو مثل اون تریلر بازی مترو شبیه سازی کنه من همینجا بهش 300 هزار تومن میدم :31: ( جدی میگم )
یا اینکه اگه کسی بتونه کاراکترها و لباس هاشون رو مثل بازی BF3 در بیاره من بازم بهش 300 تومن میدم چون مطمئن هستم فعلا UDK همچین تکنولوژی نداره اصلا
ولی نمیشه چون اینا همه تکنولوژی های جدیدی هست که تو UDK نیست اما مطمئنم تو انریل انجین 4 هست
آقا اینجوری که خرجت خیلی میره بالا این همه هزینه همش برای اینکه ثابت کنی udk اون چیزی نیست که میگن.
شما به جای این همه هزینه کاشکی نظر سازندگان UDK رو هم یه بررسی کنی یا اینکه یه چندتا نظر از اونایی که باهاش بازی کامل ساختن و به فروش رسوندن رو یه بررسی کنی یا حتا برای مطمعا شدن می تونی یه میل یه خطی به Epic در این مورد بزنی.
اونوقت بیا تا برای تک تک مواردی که گفتی پول پرداخت کن. ولی خرجت خیلی میره بالا:31:
anti-military
13-10-2011, 16:57
آقا اینجوری که خرجت خیلی میره بالا این همه هزینه همش برای اینکه ثابت کنی udk اون چیزی نیست که میگن.
شما به جای این همه هزینه کاشکی نظر سازندگان UDK رو هم یه بررسی کنی یا اینکه یه چندتا نظر از اونایی که باهاش بازی کامل ساختن و به فروش رسوندن رو یه بررسی کنی یا حتا برای مطمعا شدن می تونی یه میل یه خطی به Epic در این مورد بزنی.
اونوقت بیا تا برای تک تک مواردی که گفتی پول پرداخت کن. ولی خرجت خیلی میره بالا:31:
الان دستم یکم خالیه اما سر حرفم هستم :31:
من خودم عاشق UDK هستم اما حرف من اینه که چون اوپن سورس نیست نمیشه استانداردهای بازیهای سال 2011 رو بهش اضافه کرد !
اگه اوپن سورس بود واسه شرکت های بازی سازی خیلی خیلی مفیدتر بود
اما الان اوپن سورس نیست و نمیشه تغییری توش داد پس محدودیت داره
prince 0f persia
13-10-2011, 17:46
دوستان کتابی برای آموزش UnrealScrpit و UDK نیست؟
میشه لطفا لینک بدید؟
ترجیحا انگلیسی باشه.
مثلا این.
UnrealScript Game Programming All in One
یا این.
mastering with unreal technology volume I II
یا
Unreal game development
آخر این صفحه فصل هایی از کتاب Mastering Unreal Technology: Scripting in Unreal Engine 3 هست.
AMIR REZAs
13-10-2011, 19:26
اگه کسی بتونه با UDK فیزیک باد رو مثل اون تریلر بازی مترو شبیه سازی کنه من همینجا بهش 300 هزار تومن میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( جدی میگم )
سلام
در مورد این قضیه با دو دید میشه نگاه کرد :
1. با بودجه و توانایی ایرانی میخوایم بازی بسازیم
2.با بودجه کلان و در سطح جهانی میخوایم بازی بسازیم
مطمئنا ما(بازیساز های ایرانی) به یکش هم به زور می رسیم چه برسه به دو .... نتیجه گیری : UDK is the best
محدودیت با قدرت فرق میکنه خوب . هیچ کس نمیتونه منکر این بشه که UDK بین موتورهای فری که تا الان اومده بهترینه . اما UDK هرچقدر هم قدرت داشته باشه حتی اگه از کرای انجین هم قوی تر باشه بازم یه موتور محدوده
حالا درسته یکی مثل ما که بازی ساز مستقل هست وقتی یه سری مدل میزنه وبهش متریال میده و یه سری کد مینویسه و چندتا انیمیشن وارد موتور میکنه و ... فکر میکنه هیچ محدودیتی نداره اما یه شرکت بازی سازی وقتی میخواد ایده هاشو پیاده کنه به خاطر همین محدودیت بدجوری به مشکل برمیخوره ( البته فعلا شرکت های ایرانی اصلا در حدی نیستن که بخوان بیشتر از قدرت و محدودیت UDK استفاده کنن اما خوب چیزی که مشخصه اینه که فعلا نمیشه با UDK که محدودیت داره یه بازی در حد بازیهای 2011 شرکت های بزرگ ساخت ( حالا هرچقدر هم میخواد شرکت قوی باشه )
جدیدا یه سبک جدید از نورپردازی و شیدرهای خاصی اومده که بازی های جدید رو خیلی به واقعیت نزدیک میکنه اما سبک گرافیکی UDK هنوز همون استیل قدیمی گرافیکی رو داره
این نوع سبک گرافیکی که تو UDK میشه بدست آورد دیگه تا سال 2012 اصلا قابل قبول نیست چون بازیهای دیگه کلا دارن متحول میشن
البته اپیک هم داره خودشو بالا میکشه اما نه تو UDK این ویژگی ها و تکنولوژی های جدیدی که اومده رو احتمالا اپیک واسه انریل انجین 4 در نظر گرفته
UDK کجا پیچیده است ؟ اتفاقا موتور وحشتناک راحتیه اما موتور بازی سازی مستقل نیست
موتور های بازی سازی دیگه رو اگه بدن دست ما 1 ساعت هم نمیتونیم باهاش کار کنیم
اما UDK خیلی محیط کاربردی و راحتی داره و اصلا قابل قیاس نیست با موتورهای دیگه
یه مثال دیگه بزنم که تو چندتا بازی که جدیدا ساخته شده مثل بتل فیلد 3 و هیتمن و بت من و مترو و چندتا بازی دیگه اگه دقت کنی کاراکترها و لباس هاشون انقدر با کیفیت و طبیعی هستن که اصلا یه ناهماهنگی با محیط به وجود آوردن ! یعنی لباس کاراکترها انقدر طبیعی و واقعی به نظر میرسه که اصلا با محیط بازی ناهماهنگی ایجاد میشه و کاراکترها خیلی گرافیکی تر از خود محیط بازی به نظر میرسن . تو بازهای بالا همه کاراکترها سبک گرافیکیشون شبیه همه و این نشون میده از یه تکنولوژی و شیوه مشخص دارن استفاده میکنن که تو UDK همچین چیزی اصلا نیست . خوب الان یه شرکت بزرگ اگه بخواد کاراکترهای در حد بازیها 2011 بشه تو UDK واقعا محدودیت نداره ؟ ( این اسمش محدودیته دیگه )
البته بازم میگم واسه ایرانی ها و شرکت های ایرانی تا 5 سال دیگه هم نمیتونن از قدرت UDK استفاده کنن و براشون محدودیت خاصی نداره
اما یه شرکت واقعی اگه بخواد در حد بازیهای 2011 کار کنه UDK یه موتور خیلی محدوده
اهه :31:
خب جنابعالی بازم داری اشتب می کنی .
1-هنوز محدودیت رو معنی نکردی که منظورت از محدود بودن یو دی کی چیه
2- هر شرکت بسته به نیازش با هر انجینی کار میکنه . تا اونجایی که من خبر دارم تا به حال کسی از یو دی کی ناله نکرده و اتفاقا هر ایده ای رو هم میشه داخلش به وجود اورد . داداشم شما بلد بسازی:31:
3-یو دی کی قابلیت شیدر نویسی داره پس هر کسی این کار رو بلد باشه خب همون افکت هایی که گفتی رو هم به راحتی می تونه پیاده کنه
4- در مورد همون تکنیک حرکت پارچه بد نیست یکمی در باره تکنولوژی Apex تحقیق کنی چهارتا ویدئو ببین چندتا سمپل ببین دیگه از این واقعی تر چی می خوای؟:31:
5- و باز هم منظورت رو از محدودیت متوجه نشدم
1-خب UDK همان انریل انجین و گرافیکش هم همونه دیگه چی می خوای خدا می دونه چندتا عکس که گذاشتم واست از این بیشتر دیگه چی می خوای .مهم اینه که بلد باشی همچین چیزی پیاده سازی کنی فقط همین
2-من لباس ها رو مثل اون در میارم . شماره حساب بدم کی واریز می گنی ؟ :31:
باد هم واست میسازم . کلا 600 باید واریز کنیا:31:
داداشم قبل از اینکه بگی یکمی درباره تکنولوژی های معروف تحقیق کن . همین APEX انویدیا میارزه به کل این تکنولوژی های بازار
الان دستم یکم خالیه اما سر حرفم هستم :31:
من خودم عاشق UDK هستم اما حرف من اینه که چون اوپن سورس نیست نمیشه استانداردهای بازیهای سال 2011 رو بهش اضافه کرد !
اگه اوپن سورس بود واسه شرکت های بازی سازی خیلی خیلی مفیدتر بود
اما الان اوپن سورس نیست و نمیشه تغییری توش داد پس محدودیت داره
بزار یه تخیلی بکنیم :31: الان سورس کامل انریل انجین دست تو تو چیکار می خوای باهاش بکنی ؟ ها ؟ :31:
anti-military
13-10-2011, 20:35
خوب باشه قبول . الان در نظر میگیریم که با یو دی کی میشه فیزیک باد رو در حد بازی مثل نسخه جدید مترو یا هیتمن شبیه سازی کرد ! ( گرچه به نظر من غیر ممکنه :31: )
در مورد سبک گرافیکی UDK چی ؟ الان شاید شرکتی تصمیم بگیره یکم تغییر توش ایجاد کنه باید چیکار کنه ؟
من پیشنهاد میکنم تریلر جدید بعضی بازیهای سال 2011 مثل مترو و هیتمن رو حتما نگاه کنید ( انقدر ویژگی ها و تکنولوژی های جدید بی نظیر می بینید که نظرتون کاملا عوض میشه و مطمئن میشید با یو دی کی هیچ وقت نمیشه یه همچین ویژگی هایی رو به بازی اضافه کرد )
وگرنه UDK برای یه گروه کوچیک یا یه بازی ساز مستقل یه چیزی فراتر از عالیه و هیچ محدودیتی نداره واسه همچین گروهی یا شخصی
زار یه تخیلی بکنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان سورس کامل انریل انجین دست تو تو چیکار می خوای باهاش بکنی ؟ ها ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من که خودم تنها تا 3-4 سال دیگه نمیتونم از تمام قدرت گرافیکی UDK استفاده کنم . الان دارم در مورد یه شرکت خیلی قوی صحبت میکنم با حداقل 4 تا برنامه نویس حرفه ای
بازم شد همون حرف خودت .
4 تا برنامه نویس که سهله 40 تا هم باشن نمی تونن . چرا یه مثال واست میزنم . اینا رو واسه این دارم می گم چون سورس کامل انریل انجین 3 رو دارم . البته نه کامل کامل سه چهار تا فایل ini , اصلیش نیست ولی بازم انریل انجینه ببینم شما یه کد نوشتی مثل کد زیر :
مثالی از برنامه نویسی توی کرای انجین میزنم :
------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
#include DEVIRTUALIZE_HEADER_FIX(ILevelSystem.h)
#ifndef __ILEVELSYSTEM_H__
#define __ILEVELSYSTEM_H__
#if _MSC_VER > 1000
# pragma once
#endif
#include <CrySizer.h>
struct ILevelRotationFile;
struct IConsoleCmdArgs;
UNIQUE_IFACE struct ILevelRotation
{
virtual ~ILevelRotation(){}
typedef uint32 TExtInfoId;
struct IExtendedInfo
{
};
virtual bool Load(ILevelRotationFile* file) = 0;
virtual bool Save(ILevelRotationFile* file) = 0;
virtual void Reset() = 0;
virtual int AddLevel(const char *level, const char *gamerules) = 0;
virtual void AddSetting(int level, const char* setting) = 0;
virtual bool First() = 0;
virtual bool Advance() = 0;
virtual const char *GetNextLevel() const = 0;
virtual const char *GetNextGameRules() const = 0;
virtual int GetNextSettingsNum() const = 0;
virtual const char *GetNextSetting(int idx) = 0;
virtual int GetLength() const = 0;
virtual int GetNext() const = 0;
virtual void SetRandom(bool rnd) = 0;
virtual bool IsRandom()const = 0;
virtual void Shuffle(int nSeed) = 0;
virtual void ChangeLevel(IConsoleCmdArgs* pArgs = NULL) = 0;
};
UNIQUE_IFACE struct ILevelInfo
{
virtual ~ILevelInfo(){}
typedef std::vector<string> TStringVec;
typedef struct
{
string name;
string xmlFile;
int cgfCount;
void GetMemoryUsage(ICrySizer *pSizer ) const
{
pSizer->AddObject(name);
pSizer->AddObject(xmlFile);
}
} TGameTypeInfo;
virtual const char *GetName() const = 0;
virtual const char *GetPath() const = 0;
virtual const char *GetPaks() const = 0;
virtual const char* GetDisplayName()const = 0;
virtual const char *GetPreviewImagePath() const = 0;
virtual const ILevelInfo::TStringVec& GetMusicLibs() const = 0;
virtual int GetHeightmapSize() const = 0;
virtual const bool MetadataLoaded() const = 0;
virtual int GetGameTypeCount() const = 0;
virtual const ILevelInfo::TGameTypeInfo *GetGameType(int gameType) const = 0;
virtual bool SupportsGameType(const char *gameTypeName) const = 0;
virtual const ILevelInfo::TGameTypeInfo *GetDefaultGameType() const = 0;
};
UNIQUE_IFACE struct ILevel
{
virtual ~ILevel(){}
virtual void Release() = 0;
virtual ILevelInfo *GetLevelInfo() = 0;
};
struct ILevelSystemListener
{
virtual ~ILevelSystemListener(){}
virtual void OnLevelNotFound(const char *levelName) = 0;
virtual void OnLoadingStart(ILevelInfo *pLevel) = 0;
virtual void OnLoadingComplete(ILevel *pLevel) = 0;
virtual void OnLoadingError(ILevelInfo *pLevel, const char *error) = 0;
virtual void OnLoadingProgress(ILevelInfo *pLevel, int progressAmount) = 0;
virtual void OnUnloadComplete(ILevel* pLevel) = 0;
void GetMemoryUsage(ICrySizer *pSizer ) const {/*nothing*/}
};
UNIQUE_IFACE struct ILevelSystem :
public ILevelSystemListener
{
virtual void Rescan(const char *levelsFolder = 0) = 0;
virtual void LoadRotation() = 0;
virtual int GetLevelCount() = 0;
virtual ILevelInfo *GetLevelInfo(int level) = 0;
virtual ILevelInfo *GetLevelInfo(const char *levelName) = 0;
virtual void AddListener(ILevelSystemListener *pListener) = 0;
virtual void RemoveListener(ILevelSystemListener *pListener) = 0;
virtual ILevel *GetCurrentLevel() const = 0;
virtual ILevel *LoadLevel(const char *levelName) = 0;
virtual void UnLoadLevel() = 0;
virtual ILevel *SetEditorLoadedLevel(const char *levelName) = 0;
virtual bool IsLevelLoaded() = 0;
virtual void PrepareNextLevel(const char *levelName) = 0;
virtual ILevelRotation *GetLevelRotation() = 0;
virtual ILevelRotation *FindLevelRotationForExtInfoId(const ILevelRotation::TExtInfoId findId) = 0;
virtual bool AddExtendedLevelRotationFromXmlRootNode(const XmlNodeRef rootNode, const char* altRootTag, const ILevelRotation::TExtInfoId extInfoId) = 0;
virtual void ClearExtendedLevelRotations() = 0;
virtual ILevelRotation *CreateNewRotation(const ILevelRotation::TExtInfoId id) = 0;
// Retrieve`s last level level loading time.
virtual float GetLastLevelLoadTime() = 0;
};
#endif //__ILEVELSYSTEM_H__
تنها وسیله ای که شما می تونید بفهمید این کدها به چه دردی می خورن وجود کامنت های خود سازنده توی این کدهاست که توضیح بده اینا چیکار می کنن البته یه علوم دیگه ای هم هست که اسمش رو یادم رفت .
الان صبحت انریل انجین هم همینه . واسه همین می گم شما باید با اونا همکاری داشته باشی صرف برنامه نویس بودنت هیچ چیزی رو نمی تونه حل کنه !
سبک گرافیکی یو دی کی هم همون انریل انجینه . اگه از گرافیک این می خوای مشکل بگیری باید از انریل انجین هم مشکل بگیری گرافیک این دوتا یکیه همین و بس:31:
ACmaster
13-10-2011, 21:49
سلام به همه ی دوستان،من کل این تاپیک را وقت گذاشتم توی حدود 3هفته مو به مو و پست به پست خوندم! تا اگه سوالی چیزی پرسیدم تکراری نباشه و این که همه ی مطلب های مهم را لینکش را برای روز مبادا SAVE کردم :8: و می خوام واقعا از کسانی که انقدر جواب های خوب دادن و کمک کردن مثل آقا محمد و silsin و ninja جان(ببخشید اگه کسی را جا انداختم :31:) تشکر کنم.چون همیشه دارن جواب همه را کامل و قشنگ میدن! من همه ی آموزشای 3dbuzz را دیدم و 2ماهی هست با udk کار کردم،امیدوارم من هم کم کم بتونم اینجا کمک کنم :11:
خوب دیگه اولین پستم تو این سایت بود دیگه مجبور بودم از یه جایی شروع کنم،و یخورده زر بزنم :31:
یه مورد هم من بگم که خودم را قاطی بحث کرده باشم! خطاب به anti-military : ببخشید من در این حدا نیستم که نظر بدم ولی خوب اگه Epic می خواست source انجین را هم همراه udk بده که پس دیگه آنریل انجین و لایسنس گرونش برا چی هست؟خوب یه بار میومد خود unreal engine را مجانی می کرد می رفت پی کارش،در ضمن هیچ بازی دیگه ای به جز هیتمن و مترو پیدا نکردید که انقدر به این دوتا گیر دادید؟ :31: (شوخی!)
Reza Azimy_RW
13-10-2011, 23:54
نه رفقا شما نمیدونید . بزارید با یه مثال شروع کنم . وقتی فست فود مد شده بود ..... :دی
avaiehagh
16-10-2011, 05:42
سلام
مشکل شما توی متریال هست باید توی متریال برگ درخت ،از تکستچر ی که استفاده میکنید یه کانال از آلفا به بخش OpacityMask بزنید . درست میشه
سلام داداش ممنون که جوابمو دادی
فقط یه چیزی
میشه اون آلفا رو بیشتر توضیح بدی
من نمی دونم اون آلفا چیه و کجاست
ممنون از همه دوستان:40::40:
god bless technology god bless epic and god bless america
Reza Azimy_RW
16-10-2011, 13:11
با اجازه 3DMOTIVE
ببین الفا بخشایه اضافی رو پاک میکنه .
یعنی مثلا این تکسچر اصلی ما :
خوب الان اگه اینو بندازیم روی یک Plane و الفا رو هم بهش اضافه کنیم :
فقط بخشایه سفیدی که تو الفا میبینیم تو تکسچر اصلی نمایش داده میشه و بقیه قسمتهای سیاه روی Plane حذف میشه . یعنی مثلا" همون درختی که شما عکسشو گذاشتی دیدی به جای برگها یک Plane چهار گوش بود و عکس یه برگ روش ؟ حالا برای اینکه کاری کنیم فقط برگها نمایش داده بشن و قسمتهای اضافی پاک بشن باید یه الفا تکسچر بندازیم روش
Reza Azimy_RW
16-10-2011, 13:38
اقا این UE3 امكان خروجي مستقل گرفتن رو داره اگه نه که چه موتور دیگه هست واسه دانلود.
e این سوالمو ندیده بودم . بله امکان خروجی گرفتن داره
این UE3 کرک شدش گیر میاد دیگه با این نیازی به کار کردن با 3DMAX نیست
یعنی چی ؟!
1 - UDK نیازی به کرک نداره و تقریبا" رایگانه . اونوقت )UE3(Unreal Engine3 چه ربطی داره به 3D MAX ?
prince 0f persia
16-10-2011, 14:20
سلام.
من چند وقتی به یه مشکلی بر خوردم ولی هنوز به جواب نرسیدم.
قرار تو بازی یه کره رو کنترل کنیم.
من یه اسکلتال مش ساختم. براش physics asset هم گذاشتم.توی physics asset، کولیژن بهش دادم.
ولی توی بازی با این وقتی ُshow Colliosn رو می زنم، کولیژن درست رو نشون می ده ولی کره باز کولیژنش مشکل داره.مثل شکل.( مربع آبی و کره ی زرد مربوط به show bounds هست.)
این کد من هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن اینم چیزی که تو log نوشته.
کسی می دونه باید چی کار کنم؟
3dmotion
16-10-2011, 15:11
سلام.
من یه اسکلتال مش ساختم. براش physics asset هم گذاشتم.توی physics asset، کولیژن بهش دادم.
ولی توی بازی با این وقتی ُshow Colliosn رو می زنم، کولیژن درست رو نشون می ده ولی کره باز کولیژنش مشکل داره.مثل شکل.( مربع آبی و کره ی زرد مربوط به show bounds هست.)
این کد من هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن اینم چیزی که تو log نوشته.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسی می دونه باید چی کار کنم؟
سلام
در حالت عادی یعنی در حقیقت تا وقتی که نوع فیزیک شما به غیر از RIGIDBODY هست شما نمیتونید از PhysicAsset استفاده کنید.
بهترین راه اینکه یه دونه بون بزارید وسط کره و داخل محیط Skeletalmesh editor اون بون رو به AddPer poly collision اضافه کن. بعدش تیکهای bUseSimpleBoxCollision AND bUseSimpleLineCollision رو بردار.
بهتر کلاستو از کلاس Actor بگیری تا Pawn چون کاراتر شما انسانی نیست کنترل اون بهتره.
بعد داخل defaultproperties اینا رو اضافه کن
bCollideActors=true
CollisionType=COLLIDE_BlockAll
اینا رو هم زیر skeletalmeshcomponent اضافه کن
BlockNonZeroExtent, BlockZeroExtent, BlockActors and CollideActors to TRUE
Components.Add(PawnMainMesh)
CollisionComponent=PawnMainMesh
امیدوارم که مشکلت حل شه.
اینجا کسی رو داریم که ادعا کنه استاد UDK ؟
یعنی همه جیک و پوک UDK رو بلد باشه ؟
اگه هست لطفا بهم پیام خصوصی بده :46:
الان این حرفت یعنی چی ؟ ادعا کنه استاد UDK چیه؟ بگو چی می خوای تا بگم بری پیش کی
الان این حرفت یعنی چی ؟ ادعا کنه استاد UDK چیه؟ بگو چی می خوای تا بگم بری پیش کی
منظور من اینه که اینقدر بلد باشه که بتونه ادعا کنه همه چیز یو دی کی رو بلده !
و البته فقط بلد بودن نیاز نیست ... :11:
مهم تر از اون اینه که بتونه به یه گروه آموزش بده :46:
و البته ... حقشم محفوظه :46: :20: :11:
خب حالا شد .
بگرد ببین کی اینجا بیکاره دوستانی که اینجا هستن ماشالله خودشون یه پا استادن
خب حالا شد .
بگرد ببین کی اینجا بیکاره دوستانی که اینجا هستن ماشالله خودشون یه پا استادن
ظاهرا شما از همه بیکار تری که هی اسپم میدی :27::21:
عزیزم دارم در حقت لطف می کنم اینا رو می نویسم .
عزیزم دارم در حقت لطف می کنم اینا رو می نویسم .
به به چه دوست خوبی :20:
ولی اصلا پیام من لازم نبود کسی جواب بده.
به این دقت کن : اگه هست لطفا بهم پیام خصوصی بده
به هر حال اینجا که شده اسپم خونه.
با یه پست شما هم چیزی نمیشه ... :11:
نمی دونم شاید دست خودت نیست داری اینجوری می گی نمی دونم بگم خدا شفا بده یا چیز دیگه . به هرحال موفق باشی!
نمی دونم شاید دست خودت نیست داری اینجوری می گی نمی دونم بگم خدا شفا بده یا چیز دیگه . به هرحال موفق باشی!
خب شما که نمیدونی چی بگی لازم نیس حتما چیزی بگی :11:
باز می گه چرا اینجا اسپم خونه شده . خب نده عزیر من اسپم نده که چواب اسپم تر از خودت نخوری . من فکر کردم جنابعالی مشکل داری اومدم کمکت کنم وگرنه من چه می دونستم جلوتر تلبکار هم می شی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
prince 0f persia
17-10-2011, 09:20
سلام
در حالت عادی یعنی در حقیقت تا وقتی که نوع فیزیک شما به غیر از RIGIDBODY هست شما نمیتونید از PhysicAsset استفاده کنید.
بهترین راه اینکه یه دونه بون بزارید وسط کره و داخل محیط Skeletalmesh editor اون بون رو به AddPer poly collision اضافه کن. بعدش تیکهای bUseSimpleBoxCollision AND bUseSimpleLineCollision رو بردار.
بهتر کلاستو از کلاس Actor بگیری تا Pawn چون کاراتر شما انسانی نیست کنترل اون بهتره.
بعد داخل defaultproperties اینا رو اضافه کن
bCollideActors=true
CollisionType=COLLIDE_BlockAll
اینا رو هم زیر skeletalmeshcomponent اضافه کن
BlockNonZeroExtent, BlockZeroExtent, BlockActors and CollideActors to TRUE
Components.Add(PawnMainMesh)
CollisionComponent=PawnMainMesh
امیدوارم که مشکلت حل شه.
این کارا رو کردم. کولیژن per poly شد ولی باز همون مشکل عکس رو داره.
Reza Azimy_RW
17-10-2011, 11:48
دوستان یه سوال حرفه ای در مورد پارتیکل . کسی میدونه چجوری میشه پارتیکلی ساخت که روی سطح ایجاد شه ؟ منظورم اینه که پارتیکل کلیژن داشته باشه و روی ابجکتهای کلیژن دار ایجاد شه ؟ میدونم چجوری میشه کاری کرد که از بالا بریزه روی سطح کلیژن دار و همونجا بمونه ولی میخام از بالا نریزه پایین کلا" روی همون سطح ایجاد شه از اول
سلام.
این کد من هست.
کسی می دونه باید چی کار کنم؟
چرا به جای اینکه از pawn استفاده کنی توپت رو از Kactor نمی گیری ؟ اونجوری دیگه این درده سر ها رو هم نداری
درضمن شما از actor کلاس 'گرفتی یا دوباره همون Pawn?
3dmotion
17-10-2011, 12:13
این کارا رو کردم. کولیژن per poly شد ولی باز همون مشکل عکس رو داره.
اگه که توپ شما از نظر کار کرد درست کار میکنه خب درسته. ولی متوجه نمیشم که مشکل توی عکس چیه و مشکل شما دقیقا کجاست اگه ممکنه واضح تر توضیح بدید.
NINJA0098
17-10-2011, 12:39
من برگشتم...
به به چه فعاليتي ....بسي لذت برديم از اين پستا ....
دوستان یه سوال حرفه ای در مورد پارتیکل . کسی میدونه چجوری میشه پارتیکلی ساخت که روی سطح ایجاد شه ؟ منظورم اینه که پارتیکل کلیژن داشته باشه و روی ابجکتهای کلیژن دار ایجاد شه ؟ میدونم چجوری میشه کاری کرد که از بالا بریزه روی سطح کلیژن دار و همونجا بمونه ولی میخام از بالا نریزه پایین کلا" روی همون سطح ایجاد شه از اول
بگو دقيقا ميخواي چيو شبيه سازي كني بهت بگم......
اگه ميخواي يه چيزي مثل مه يا باد و بوران رو بسازي پارتيكل ممكنه بازيو سنگين كنه و حتي نياز به اضافه كردن كار با متيني داشته باشه ....الان بهترين راه استفاده از استاتيك مش هست با متريال مربوط..... اگه به نمونه هاي خود يو دي كي يا سايت اپيك نگاه كني ميبيني همه دارن همين كارو ميكنن .... در واقع بهترين راه همين هست..... اگه منظورت چيز ديگه ايه بگو ببينيم چه ميتونيم بكنيم....
اگه منظورت از اين كه روي سطح ايجاد بشه اينه كه مثلا خون يا آب باشه كه بازم بهترين حالت همون استاتيك مش با متريال خوبه يا ميتوني بسته به نياز از دكال استفاده كني .....
اون بحث كه چند صفحه قبل شده بود در مورد اين كه يه سري چيزا رو مثل شبيه از باد نميشه تو يو دي كي ايجاد كرد رو هم فكر ميكنم به نتيجه نرسيد (البته خيلي دقيق پستا رو نخوندم) بهتره يه پست بزنين تا توش روش هاي مختلف ايجاد اين چيزا رو هر كي هرجوري بلده ياد بده....
anti military عزيز اين چيزايي كه شما ميگي رو ميشه تو يو دي كي پياده كردم ولي خوب هر انجيني يه محدوديت هايي داره و نبود سورس براي يو دي كي شايد يه ضعف براش باشه ولي ضعفيه كه به چندين راه مختلف حل شده تو انجين .... مثلا همون فيزيك كه در مورد پارچه توي بازي مافيا گفتي يا همون باد رو ميشه با يو دي كي پياده كرد ... اصلا هم سخت نيست .... شما نميتوني ويژگي خاصي رو بگي كه تو بازي هاي سال 2011 پياده شده باشه و با يو دي كي نشه اون كارو كرد (حد اقل از منظر گرافيكي)....
اگه كاري رو ميخواي انجام بدي يا توي بازي اي ديدي كه خوشت اومد و نتونستي پيادش كني و بيا بپرس اگه كسي بلد نبود اونوقت اونو يه ضعف بدون براي انجين.....
كلا پيشنهاد ميكنم يه پست زده بشه براي پياده سازي قابليت هاي بازياي بزرگ تو انجين يو دي كي .... يا تو همون تبادل اطلاعات كلي بپرسين تا با كمك هم يه راهي براي ايجادش پيدا كنيم...
prince 0f persia
17-10-2011, 13:05
چرا به جای اینکه از pawn استفاده کنی توپت رو از Kactor نمی گیری ؟ اونجوری دیگه این درده سر ها رو هم نداری
درضمن شما از actor کلاس 'گرفتی یا دوباره همون Pawn?
از همون pawn گرفتم. چون چند فانکشن دیگه هم بود که به pawn مربوط می شد. من برای این که شلوغ نشه نگفتم.
قرار کره قابل کنترل باشه و سرعتش رو بشه تغییر داد. با Kactor می شه این کار رو کرد؟
Reza Azimy_RW
17-10-2011, 13:11
بگو دقيقا ميخواي چيو شبيه سازي كني بهت بگم......
اگه ميخواي يه چيزي مثل مه يا باد و بوران رو بسازي پارتيكل ممكنه بازيو سنگين كنه و حتي نياز به اضافه كردن كار با متيني داشته باشه ....الان بهترين راه استفاده از استاتيك مش هست با متريال مربوط..... اگه به نمونه هاي خود يو دي كي يا سايت اپيك نگاه كني ميبيني همه دارن همين كارو ميكنن .... در واقع بهترين راه همين هست..... اگه منظورت چيز ديگه ايه بگو ببينيم چه ميتونيم بكنيم....
اگه منظورت از اين كه روي سطح ايجاد بشه اينه كه مثلا خون يا آب باشه كه بازم بهترين حالت همون استاتيك مش با متريال خوبه يا ميتوني بسته به نياز از دكال استفاده كني .....
اون بحث كه چند صفحه قبل شده بود در مورد اين كه يه سري چيزا رو مثل شبيه از باد نميشه تو يو دي كي ايجاد كرد رو هم فكر ميكنم به نتيجه نرسيد (البته خيلي دقيق پستا رو نخوندم) بهتره يه پست بزنين تا توش روش هاي مختلف ايجاد اين چيزا رو هر كي هرجوري بلده ياد بده.... اینا رو که میدونم گاگول که نیستم :دی 90 ساله تو بازی سازیم دیگه باید بدونم اصولا" پارتیکل سنگین میکنه ! نه ؟!:دی
دقیقا" همونو میخام . ببین واسه بارون که میریزه رو زمین . بعد قطره های بارون پخش میشن . واسه خوده بارون که میدونم از استاتیک مش و متریال مربوط استفاده میکنم ( :دی ) ولی واسه قطره های بارون که با برخورد با زمین پخش میشن ( البته قطره های بارون که نه همون حالت پخش شدنه بارون ) . اونم با پارتیکل ساختنشو مشکلی ندارم فقط مثلا یه سطح نا هموار داریم که اینا باید محل سطح زمین رو تشخیص بدن و همونجا ایجاد بشن که بالا و پایین نشه . پارتیکلم بهش فیزیک میدم ولی خوب حتما باید از بالا بریزه رو زمین تا عمل کنه . میخام دقیقا" رو سطح زمین ایجاد شه .
اینو میدونی چجوریه ؟
prince 0f persia
17-10-2011, 13:11
اگه که توپ شما از نظر کار کرد درست کار میکنه خب درسته. ولی متوجه نمیشم که مشکل توی عکس چیه و مشکل شما دقیقا کجاست اگه ممکنه واضح تر توضیح بدید.
الان تو این عکس کره باید روی زمین باشه ولی از زمین فاصله داره.
3dmotion
17-10-2011, 13:46
شما این دو گزینه رو از توی کلاس UTPawn البته اگه از اون گرفتی برابر 0 قرار بده ببین درست میشه یا نه؟
CollisionRadius=+0000.000000
CollisionHeight=+0000.000000
3dmotion
17-10-2011, 14:09
توی گوگل اینو جستجو کن
Whizzle_Creation_Document
یه دونه PDF هست تقریبا در بازی Whizzle که با uDK ساخته شده مطمئنا مشکلتو حل میکنه
3dmotion
17-10-2011, 14:27
اینا رو که میدونم گاگول که نیستم :دی 90 ساله تو بازی سازیم دیگه باید بدونم اصولا" پارتیکل سنگین میکنه ! نه ؟!:دی
دقیقا" همونو میخام . ببین واسه بارون که میریزه رو زمین . بعد قطره های بارون پخش میشن . واسه خوده بارون که میدونم از استاتیک مش و متریال مربوط استفاده میکنم ( :دی ) ولی واسه قطره های بارون که با برخورد با زمین پخش میشن ( البته قطره های بارون که نه همون حالت پخش شدنه بارون ) . اونم با پارتیکل ساختنشو مشکلی ندارم فقط مثلا یه سطح نا هموار داریم که اینا باید محل سطح زمین رو تشخیص بدن و همونجا ایجاد بشن که بالا و پایین نشه . پارتیکلم بهش فیزیک میدم ولی خوب حتما باید از بالا بریزه رو زمین تا عمل کنه . میخام دقیقا" رو سطح زمین ایجاد شه .
اینو میدونی چجوریه ؟
یکی از راهاش اینکه یه پارتیکل بسازی مثل فواره حالا منبعشو روی حالت Plan قرار بده که بصورت 4 وجهی در بیاد بعد از اینکه همه تنظیماتو انجام دادی توی محیط Cascade راست کلیک کن و از زیر منوی Oriantion گزینه LockAxis رو انتخاب کن حالا او جهتی رو که پارتیکل نباد بره رو انتخاب کن که فکر کنم Epal_Z باشه و lock Axis Flag رو به Epal_Z تغییر بده و در آخر قسمت Acceleration رو اگه استفاده میکنی خاموش کن.
این طوری پارتیکل ها به نظر میرسه از سطح زمین ایجاد میشن و بالا نمیرن .
فقط یه نکته مهم اگه از Collision استفاده میکنی اونو روی حالت Kill تنظیم نکن و اگه استفاده میکنی Life پارتیکلتو بیشتر کن که خودشو نشون بده
موفق باشی
Reza Azimy_RW
17-10-2011, 15:07
نه عزیز مثه اینکه درست منظورمو نرسوندم ! ببین الان این پارتیکل :
دونه های پارتیکل از بالا ساخته میشه می افته روی سطح نا هموار و ثابت میشه این پارتیکل ما هم مثلا" تو هر ثانیه 50 تا تولید میکنه
حالا میخام اطفاقی بیوفته که اینا کلا" روی سطح ایجاد بشن . یعنی اتومات سطح رو تشخیص بدن و روش ایجاد بشن . واسه این راهی هست ؟
Reza Azimy_RW
17-10-2011, 17:05
ممنون رفقا یه روش خودم کشفیدم واسش :دی
NINJA0098
18-10-2011, 00:24
اینا رو که میدونم گاگول که نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 90 ساله تو بازی سازیم دیگه باید بدونم اصولا" پارتیکل سنگین میکنه ! نه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا" همونو میخام . ببین واسه بارون که میریزه رو زمین . بعد قطره های بارون پخش میشن . واسه خوده بارون که میدونم از استاتیک مش و متریال مربوط استفاده میکنم ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی واسه قطره های بارون که با برخورد با زمین پخش میشن ( البته قطره های بارون که نه همون حالت پخش شدنه بارون ) . اونم با پارتیکل ساختنشو مشکلی ندارم فقط مثلا یه سطح نا هموار داریم که اینا باید محل سطح زمین رو تشخیص بدن و همونجا ایجاد بشن که بالا و پایین نشه . پارتیکلم بهش فیزیک میدم ولی خوب حتما باید از بالا بریزه رو زمین تا عمل کنه . میخام دقیقا" رو سطح زمین ایجاد شه .
اینو میدونی چجوریه ؟
خوب برای این اصلا نیاز نیست از پارتیکل استفاده کنی .....پدر سیستم در میاد برای پارتیکل .... از دکال استفاده کن .....
امشب یا فردا یه اموزش برای استفاده از دکال میزارم ..... در واقع یه نمونه متریال میزارم تا بتونی از decal actor ازش استفاده کنی .... فکر کنم بعد این همه حرفه ای شدن تو یو دی کی هنوز یه سری چیزای کوچیکو یاد نگرفتی یا بلدی و ازشون استفاده نمیکنی ....
Reza Azimy_RW
18-10-2011, 00:34
حسین گرفتی ما رو ؟!
فهمیدی من چی میخام ؟!
نه خداییش فهمیدی چی میخام بسازم !؟
اونی که تو نظره منه غیر ممکنه ساختش با دکال ! من ندونم دکال چیه دیگه ! دمت گرم
NINJA0098
18-10-2011, 00:58
حسین گرفتی ما رو ؟!
فهمیدی من چی میخام ؟!
نه خداییش فهمیدی چی میخام بسازم !؟
اونی که تو نظره منه غیر ممکنه ساختش با دکال ! من ندونم دکال چیه دیگه ! دمت گرم
چرا داغ میکنی ؟!!!!! گفتم که یا یاد نگرفتی یا بلد هستی و نمیخوای ازشون اسفاده کنی.....
آره فکر کنم گرفتم چی میخوای .... میخوای قطره ها یا به اصطلاح blob بسازی که روی زمین بترکن .... میدونم با پارتیکل به نظر بهتر میاد ولی تو سرعت رندر خیلی تاثیر داره ..... واسه همین میگم از دکال استفاده کن .... چون گفتی واسه بارون میخوای میگم ... بارون رو باید تو یه سطح بزرگ قرار بدی ....
یه چیزی رو نفهمیدم .... با یه پارتیکل میخوای تمام اون سطوح رو پشتیبانی کنی؟
یه چیزی دیگه هم هست این پارتیکل فیزکال رو استفاده کردی؟
Reza Azimy_RW
18-10-2011, 01:08
آره فکر کنم گرفتم چی میخوای .... میخوای قطره ها یا به اصطلاح blob بسازی که روی زمین بترکن .... میدونم با پارتیکل به نظر بهتر میاد ولی تو سرعت رندر خیلی تاثیر داره ..... واسه همین میگم از دکال استفاده کن .... چون گفتی واسه بارون میخوای میگم ... بارون رو باید تو یه سطح بزرگ قرار بدی ....
داغ میکنم ؟ اینجا بودی خفت میکردم :دی
نه داداش متوجه نشدی ... ببین . برای حرفه ای شدنه کار فقط لازم نیست یه دایره روی زمین بترکه . باید یا چیزی هم بپاشه بالا . حالا اون چیزی که میپااشه بالا قرار نیست 30 تا دونه پارتیکل باشه . یه دونه Plane هست که روش یه متریال از پاشیده شدنه ابه . که با تنظیمات پارتیکل عینه پاشیده شدنه اب میشه . حالا یه چیز دیگه اینکه تو بازیهای بزرگ هم از همین روش پارتیکل استفاده میکنن . پیشنهاد میکنم اموزشایه Eat3d - Unreal Development Kit 2 - Creating Cinematics & Environmental Effects ببینی دقیقا" متوجه منظورم میشی
حالا بیخیال مهم نیست مهم اینه مشکلم حل شد
NINJA0098
18-10-2011, 01:27
نه داداش متوجه نشدی ... ببین . برای حرفه ای شدنه کار فقط لازم نیست یه دایره روی زمین بترکه . باید یا چیزی هم بپاشه بالا . حالا اون چیزی که میپااشه بالا قرار نیست 30 تا دونه پارتیکل باشه . یه دونه Plane هست که روش یه متریال از پاشیده شدنه ابه . که با تنظیمات پارتیکل عینه پاشیده شدنه اب میشه . حالا یه چیز دیگه اینکه تو بازیهای بزرگ هم از همین روش پارتیکل استفاده میکنن . پیشنهاد میکنم اموزشایه Eat3d - Unreal Development Kit 2 - Creating Cinematics & Environmental Effects ببینی دقیقا" متوجه منظورم میشی
حالا بیخیال مهم نیست مهم اینه مشکلم حل شد
تو چت گفته بودی اینو ببینم هنوز قسمت نشد ... یکی دوتا آموزش خوب دیگه رو هم ندیدم هنوز.
بهترین نرم افزار چیه واسه map character weapon /3dmax ya maya کدوم بهتره
Reza Azimy_RW
19-10-2011, 00:26
بهترین نرم افزار چیه واسه map character weapon /3dmax ya maya کدوم بهتره واسه ue3
کی ؟:دی داداش زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم !
فرقی نداره . ولی خوب تری دی مکس بهتره واسه مدلسازی . البته میگن . چون من با مایا کار نکردم
NINJA0098
19-10-2011, 09:21
بهترین نرم افزار چیه واسه map character weapon /3dmax ya maya کدوم بهتره واسه ue3
بین مکس و مایا زیاد تفاوتی نمیکنه تو بازیسازی ..... اگه از مدلسازایی که تو شرکتای بازیسازی کار میکنن بپرسی بهت میگن تفاوتی نمیکنه ....
اگه یه سرچ تو مقایسه هایی که بین این دوتا شده بکنی می بینی برای مدلسازی استاتیک اکثرا مکس رو پیشنهاد میکنن و برای انیمیت و کاراکترایی که به ریگ نیاز دارن و غیره مایا رو پیشنهاد میکنن .....
در کل مکس بهتره برای بازیسازی .... ولی خوب انتخابیه ....
بچه ها چرا player start من تفنگ نداره ؟
یعنی وقتی پلایر بازی رو شروع میکنه تفنگ دستش نیست.
مگه حالت پیش فرضش نباید تفنگ داشته باشه ؟
3dmotion
19-10-2011, 10:14
برو داخل قسمت WorldInfo ببین اگه گزینه No Default Inventory For Player تیک خورده برش دار.
برو داخل قسمت WorldInfo ببین اگه گزینه No Default Inventory For Player تیک خورده برش دار.
اینی که میگی کجاس ؟ :31:
3dmotion
19-10-2011, 11:08
توی منوی View->World Properties
توی منوی View->World Properties
آها یادم اومد پیداش کردم :16:
ولی این که تیک نخورده ! :31::18:
3dmotion
19-10-2011, 11:15
توی همون منو ببین Class UTGame یا UDKGame انتخاب شده داخل گزینه Game Type for PIE
توی همون منو ببین Class UTGame یا UDKGame انتخاب شده داخل گزینه Game Type for PIE
ممنون درست شد :10:
شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار:31:
Reza Azimy_RW
20-10-2011, 00:13
شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی ؟ شما ؟!
Reza Azimy_RW
20-10-2011, 00:13
شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی ؟ شما ؟!
بابا من کیم.جمع خودتونو میگم
چرا من Light Volume ندارم ؟ :41:
تو تنظیمات نورم Inclusion Volume یا Excution ندارم !
NINJA0098
20-10-2011, 11:50
شما رضا و نینجا بعد از 2 سال کار با این نرم افزار یه بازی 1 مرحله ای ساختین یا تحویل بنیاد دادید تا وام بده گروه تشکیل بدینو بازیتونو بدین بازار
بنیاد نه .... ولی من برای سازمان تبلیغات اسلامی مازندران نمونه بردم که از یه بازی مون حمایت کنن منتها به جوابی در نهایت نرسیدم.....
الان شرکتای بزرگ با هزینه های شخصی زیاد دارن که میخوان با بنیاد شریک بشن با کلی مشکلات عجیب و غریب روبرو هستن (اینجور که اخبارش میرسه) اونوقت از من و رضا که دوتا بازیساز مستقل هستیم حمایت میکنن؟
اینجور که به ما توصیه میکنن نباید طرف بنیاد بریم و اگه بخوایم یه روز بازی بسازیم میفروشیم به یه شرکت پخش که در دسر بنیاد رو هم نداشته باشه ......
الانم بیکار نیستیم یه کارا و اقداماتی داریم میکنیم .......
چرا من Light Volume ندارم ؟
اگه نسخه جدید رو دانلود کردی (یکی دوتا نسخه آخر) توی UDK به طور پیش فرض LIGHT VOLUM اجرا شده و برای ولوم دادن فقط میتونی لات مس رو ولوم بدی ....
اگه مپتو با نور همینطوری بیلد کنی دیگه مثل قبلا دو سه ساعت بدون ولوم طول نمیکشه خودش لایت ولوم رو میده .....
من یه لول تمرینی درست کردم.
چرا وقتی میخوام Geometry رو بیلد کنم، بعد از بیلد تمام براش هایی که ساختم از بین میره ؟
با اینکه خود براش ها همه سر جاشونه و هیچ تغییری توش ندادم ولی محتواش نیست :31:
واضح تر بگم ... دیوارای لول همه براشن ! وقتی ریبیلد میکنم دیوارا از بین میرن با اینکه خود براش سر جاشه :31:
کلا کار با این براشا درد سره !
بهتره تو یه برنامه مثل مکس بسازیم واردش کنیم :21:
NINJA0098
20-10-2011, 18:32
من یه لول تمرینی درست کردم.
چرا وقتی میخوام Geometry رو بیلد کنم، بعد از بیلد تمام براش هایی که ساختم از بین میره ؟
با اینکه خود براش ها همه سر جاشونه و هیچ تغییری توش ندادم ولی محتواش نیست :31:
واضح تر بگم ... دیوارای لول همه براشن ! وقتی ریبیلد میکنم دیوارا از بین میرن با اینکه خود براش سر جاشه :31:
کلا کار با این براشا درد سره !
بهتره تو یه برنامه مثل مکس بسازیم واردش کنیم :21:
در واقع لول دیزاینر های بزرگ برای نشون دادن بیس کار تو آنریل (اونایی که با آنریل کار میکنن) از براش استفاده میکنن ....
بقیه ی لول باید مدلسازی بشه .... براش فقط برای اینه که بیس کار بیاد دست دیزاینر ....
در واقع لول دیزاینر های بزرگ برای نشون دادن بیس کار تو آنریل (اونایی که با آنریل کار میکنن) از براش استفاده میکنن ....
بقیه ی لول باید مدلسازی بشه .... براش فقط برای اینه که بیس کار بیاد دست دیزاینر ....
ممنون نینجا جان ولی
چه ربطی به سوال من داشت ؟ :18:
parvizamd
20-10-2011, 19:35
هیچ موتوری پشنهاد نمی کنه مرحله تو خود مکس و یا مایا طراحی بشه بلکه بهتره اجزای مرحله جدا جدا تو نرم افزار طراجی طراحی بشه....
تا وقتی که این COPY RIGHT ایران نداشته باشه همین میشه به فرض یه بازی ساختین کامل باUDK وقتی BATTLE 3 هست 3 تومن دیگه کی بازی ایرانی میخره تازه توش به ایران هم حمله میکنن که واسه امدنش لحظه شماریه من تو کرمانشاه نرم افزار کار میکنم شمشیر نادر و....اصلا فروش نرفت چون 5 تومن میخواد بده به ابن بازی 5 تومن میده RAGE بازی میکنه اگه قانون COPY RIGHT بود بازیا 50و60 تومن بودن راحت بازی سازی پیشرفت میکردو بازی ایرانی میخریدن. 20 تومن راحت میدادن براش اینم شانس ماست افتادیم تو مملکتی که یه ور دین خفتشو گرفته از اون ورم تهریم بازی هم بسازی بایید در مورده اسلام و نیروهای دلیر جمهوری اسلامی باشه.
واقعا نمیفهمم چرا هر کی از راه میرسه یه پست میده که هیچ ربطی به پست قبلی نداره !
خیر سرم من سوال پرسیدم ... !
مشکلم رو گفتم تا یکی کمکم کنه.
نینجا که اومد یه جواب بی ربط داد.
پرویز هم یه جواب بی ربط تر !
kollack هم یه چی گفت که اصلا به تاپیک ربطی نداره !
یعنی چی آخه ! :41:
فقط باید علامت تعجب گذاشت ... !!
هیچ موتوری پشنهاد نمی کنه مرحله تو خود مکس و یا مایا طراحی بشه بلکه بهتره اجزای مرحله جدا جدا تو نرم افزار طراجی طراحی بشه....
پرویز جان منظور من طراحی در و دیوار مرحله بود که تو UDK توسط Brushها میشه ساخت نه آبجکت ها.
NINJA0098
20-10-2011, 22:34
چه ربطی به سوال من داشت ؟
فکر کردم لولو کلا با براش طراحی کردی گففتم اینو بگم .....
در مورد مشکلت هم من همچین مشکلی تا حالا نداشتم نمیتونم جواب بدم .....
نینجا که اومد یه جواب بی ربط داد.
پرویز هم یه جواب بی ربط تر !
kollack هم یه چی گفت که اصلا به تاپیک ربطی نداره !
گفتم چرا اون جوابو دادم پرویز هم احتمالا مثل من برداشت کرد .....
کولاک هم در مورد پست قبل تر از قبلش اینو گفت .....
کلا بحث زیاد بیخودی نشده که لازم به اعتراض باشه ....
مجید جان من قبلا این مشکلو داشتم .... اینم عکسش شما هم منظورت همینه ؟؟
راهش اینه که براش های تیکه تیکه درست کنی بزاری کنار هم مثلا یه براش خیلی بزرگ درست نکنی ... من هم کف و هم دیوار رو تکه تکه کردم مشکل حل شد ..
parvizamd
21-10-2011, 07:53
نه نینجا جان .حرف من از هلپ یونتی و گیم استدیو بود شاید حالا قضیه udk فرق بکنه.
نمی دونم مجید شاید منظورتو نگرفتم.
بعدشم عزیزم بعد پست دادن الکی بدرد چی من می خوره مثل می خواهم کاربر فعال بشم؟؟!@؟!@:13:
مجید جان من قبلا این مشکلو داشتم .... اینم عکسش شما هم منظورت همینه ؟؟
راهش اینه که براش های تیکه تیکه درست کنی بزاری کنار هم مثلا یه براش خیلی بزرگ درست نکنی ... من هم کف و هم دیوار رو تکه تکه کردم مشکل حل شد ..
وحید جان عکست که لود نمیشه !
ولی من دقیقا از اول براش های تیکه تیکه درست کردم :31:
و الان به این نتیجه رسیدم که این کار غلطه !
باید از همون اول یه براش تو خالی درست میکردم.
خیلی بهتر بود این کار.
و الانم میخوام این کارو بکنم و دیگه از براش های تیکه تیکه استفاده نکنم.
چون بعدش تغییر اندازه و این چیزاش دردسر میشه.
نمی دونم مجید شاید منظورتو نگرفتم.
بعدشم عزیزم بعد پست دادن الکی بدرد چی من می خوره مثل می خواهم کاربر فعال بشم؟؟!@؟!@
پرویز جان من نه مدیرم نه صاحب این انجمن که بخوام به پست دادن تو یا کسای دیگه گیر بدم !
بی خیال ... :10:
دوستان راهی هست که بدون کدنویسی بشه Player Height رو کم و زیاد کرد ؟ :10:
3dmotion
22-10-2011, 07:13
دوستان راهی هست که بدون کدنویسی بشه Player Height رو کم و زیاد کرد ؟ :10:
نه از طریق Kismet میشه نه از طریق کد نویسی . شما فقط میتونید اندازه کل مدل پلیر رو کوچیک و بزرگ کنید اونم از طریق کد نویسی هست. این راه پیسنهاد نمیشه چون ممکنه تنظیمات physic شما بهم بریزه بهترین راه اینکه قبل از وارد کردن به محیط UDK پلیر رو تنظیم کنید.
مقیاس آبجکت ها نسبت به پلایر و آبجکت های دیگه رو چه جوری بگیریم که طبق واقعیت درست در بیاد ؟
تو فروم اپیک میگشتم همچین بحثی شده بود که فرمول خاصی هم داشت !
زیاد بهش توجه نکردم.
اینجا کسی میدونه ؟
3dmotion
22-10-2011, 10:19
مقیاس آبجکت ها نسبت به پلایر و آبجکت های دیگه رو چه جوری بگیریم که طبق واقعیت درست در بیاد ؟
تو فروم اپیک میگشتم همچین بحثی شده بود که فرمول خاصی هم داشت !
زیاد بهش توجه نکردم.
اینجا کسی میدونه ؟
اگه بخوایید مقیاس واقعی کار کنید بهتره همه چیز رو بر اساس سانتیمتر ایجاد کنید ولی اگه بخوایید بر اساس استاندارد UDK کار کنید هر واحد در UDK تقریبا برار 2.54 سانتیمتر هست
1unit= Unreal Unit(UU)-------------> 2.54 cm ----------> 1inch
ابزار Texture Alignment Mode و Surface Properties برای تغییر UV یه Static Mesh کار نمیکنه ؟
پس برای تغییر دادن UV یه آبجکت باید چی کار کرد ؟
3dmotion
22-10-2011, 11:28
ابزار Texture Alignment Mode و Surface Properties برای تغییر UV یه Static Mesh کار نمیکنه ؟
پس برای تغییر دادن UV یه آبجکت باید چی کار کرد ؟
باید از نرم افزار های سه بعدی کمک بگیری مثل MAYA- 3dsmax و....
باید از نرم افزار های سه بعدی کمک بگیری مثل MAYA- 3dsmax و....
عه ! یعنی هیچ راه دیگه ای تو خود نرم افزار نداره ؟
یعنی Texture Aligment و Surface Properties فقط واسه Brushهای خود انجین کاربرد داره ؟ :41:
آخه من خودم یادمه یه سری یکی جلوم تو خود یو دی کی وارد یه بخشی شد که داشت UV تکسچر مدل رو تنظیم میکرد.
اگه نداشته باشه که ضد حال میشه :41:
واسه uv توی متریال ادیتور یه نود هست . نیستش دیگه چیه؟
واسه uv توی متریال ادیتور یه نود هست . نیستش دیگه چیه؟
چی چیه دعوا داری ؟ :31:
---------------------------------
تو این مدت که با براش کار کردم (حدود دو سه هفته) و محیط بازیمو دارم با براش طراحی به این نتیجه رسیدم که این براشا خیلی دنگ و فنگ داره و اگه کل در و دیوار مرحله رو یا به اصطلاح بیس بازی رو با یه نرم افزاری مثل 3D Max وارد یو دی کی کنیم بهتره ...
شماها با حرفم موافقید ؟
آخه اولش فکر میکردم قلق خاصی داره ...
ولی الان میبینم نه انگار مشکل از براش هاس.
مشکلای خیلی عجیب قریبی داره.:46:
شماها به عنوان کسی که با یو دی کی کار میکنه با چه روشی بیس مرحله رو میسازید ؟
از همین براش ها استفاده میکنید ؟
یا از برنامه های دیگه
----------------------------------
مشکلای عجیب قریبی که تا حالا واسم پیش اومده :
یه بارشو که صفحه پیش گفتم !
وقتی بیلد میکنم مرحله رو کلا براشا از بین میرن !
با این که هستن ولی محتوایی ندارن :18:
خب خیلی ضد حاله آدم این همه بازی میسازه بعد ریبیلد کنه اینجوری شه.
به خاطر همین کل مرحله رو یه دونه براش کردم (قبلا دونه دونه دیوار و زمین و سقف رو ساخته بودم)
حالا تصمیم دارم مرحله م رو گسترش بدم و یه براش دیگه به عنوان یه اتاق بسازم و با یه Subtract ربطش بدم به براش اولی.
یعنی براش اولی یه در داره که اون در رو باز میکنی بری تو براش دومی.
ولی از توی در رد نمیشه ! انگار یه فیزیکی داره که بهش برخورد میکنه در صورتی که براش فیزیک تعریف نشده !
از همه عجیب قریب تر اینه که وقتی براش اتاقم رو ساختم حالا توی اتاق اولی وقتی داری راه میری یه دفعه وسط اتاق میفتی پایین :18:
NINJA0098
22-10-2011, 23:15
تو این مدت که با براش کار کردم (حدود دو سه هفته) و محیط بازیمو دارم با براش طراحی به این نتیجه رسیدم که این براشا خیلی دنگ و فنگ داره و اگه کل در و دیوار مرحله رو یا به اصطلاح بیس بازی رو با یه نرم افزاری مثل 3D Max وارد یو دی کی کنیم بهتره ...
شماها با حرفم موافقید ؟
مشکلای خیلی عجیب قریبی داره
من قبلا هم بهت گفتم براش برای اینه که لول دیزاینرا ایده اولیه ی طراحی مرحله رو نشون بدن ....
بعدشم براش اصلا مشکل نداره .... میتونی برای هر بار add کردن مشخص کنی چه نوع باشه (جامد, نیمه جامد و بدون کلیژن)....
یا از برنامه های دیگه
من بیس مرحلمو با همین براش میسازم .....
با این که هستن ولی محتوایی ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر همین کل مرحله رو یه دونه براش کردم (قبلا دونه دونه دیوار و زمین و سقف رو ساخته بودم)
حالا تصمیم دارم مرحله م رو گسترش بدم و یه براش دیگه به عنوان یه اتاق بسازم و با یه Subtract ربطش بدم به براش اولی.
ولی از توی در رد نمیشه ! انگار یه فیزیکی داره که بهش برخورد میکنه در صورتی که براش فیزیک تعریف نشده !
از همه عجیب قریب تر اینه که وقتی براش اتاقم رو ساختم حالا توی اتاق اولی وقتی داری راه میری یه دفعه وسط اتاق میفتی پایین
سیستمت چیه؟ کدون بیلد رو داری؟
سیستمت چیه؟ کدون بیلد رو داری؟
گرافیکم 5770 xfx
رم 4گیگ
cpu amd دو هسته ای 3.0
آخرین نسخه رو دارم.
مشکل از سیستم نیس مطمئنم.
شاید مشکل از کار کردن من باشه !
ولی من سعی کردم استاندارد کارمو درست کنم :31:
3dmotion
23-10-2011, 08:43
چی چیه دعوا داری ؟ :31:
---------------------------------
شماها با حرفم موافقید ؟
مشکلای خیلی عجیب قریبی داره.:46:
یا از برنامه های دیگه
----------------------------------
با این که هستن ولی محتوایی ندارن :18:
از همه عجیب قریب تر اینه که وقتی براش اتاقم رو ساختم حالا توی اتاق اولی وقتی داری راه میری یه دفعه وسط اتاق میفتی پایین :18:
BSP بیشتر برای مرحله های indoor بکار میره به خاطر حفظ کردن کیفیت تکستچر ها و تنظیمات پیشرفته نور. ولی در کل باید مواظب بود که بعضی تنظیمات رو زیاد نکی چون باعث زیاد شدن حجم میشه.
برای محیطهای OUTDoor بیشتر از آبجکتهای استاتیک استفاده میشه مثلا محیط یک شهر . چون BSPها با نور داینامیک حجم زیادی رو به انجین تحمیل میکنن و کلا مناسب محیط ها OUTDoor نیستن.
مشکل از بین رفتن BSP های شما شاید این چند نکته باشه:
بعد هر بار استفاده از BSP ها چه پاک کردن چه ساختن حتما Build Geometry رو بزنید.
مواظب باشید که BSP ها به کف چسبیده نباشن .
و کلا هر وقت خاستی با BSP چیزی بسازی اول یه متریال انتخاب کن و بعد عملیات روش انجام بده.
من دو تا براش ساختم.
فرض کنید دو تا اتاقن !
میخوام روی براش اولی یه براش Subtract بسازم به اندازه ی یه در که پلایر بتونه از این Subtract رد بشه و وارد براش دوم بشه.
ولی نمیدونم چرا وقتی این کارو میکنم، پلایر نمیتونه از تو سابترکت رد بشه !
باهاش برخورد میکنه :13:
Reza Azimy_RW
23-10-2011, 23:13
Buld که میکنی ؟ دلیل منطقی وجود نداره یعنی من که تا حلا به این مشکل بر نخوردم . فکرک نم کلا" ورژن یو دی کی خرابه که داری
3dmotion
24-10-2011, 08:06
مپی که ساختی رو آپ کن تا چک کنیم
Reza Azimy_RW
24-10-2011, 12:52
اساتنید من به هر دری میزنم این کدها جواب نمیده :
یعنی از همون چند ماه پیش که شروع کردم انریل اسکریپتو تو این بخش گیر کردم . حالا یا کدها تو ورژن جدید کار نمیکنه یا من یه جایی رو اشتباه میکنم .
حتی نمونه کدها رو که اون پایین گذاشته واسه دانلود رو عینا" ریختم و بازم نشد . تو ورژن جدید هم انگار توی DifaultEditor.ini و... بقیه فایلهیی که باید تعقیر میدادیم اصلا مثله نسخه های قبل نیست . یعنی هیچ کدوم از کدهایی که تو نسخه های قبل میدیدیم داخل این فایلا نیست . اتوماتیک شده این بخشش ؟ یعنی اوتومات کدها رو تشخیص میده ؟ دیگه نیازی به این کارا نیست ؟
اونوقت مشکله من چیه که این کدها کار نمیکنه ؟ کدها قدیمی شده ؟
3dmotion
24-10-2011, 13:00
متاسفانه کدها یه خورده قدیمی هست و بیشتر رو ی UT3 کار میکنه.
ولی میشه کد ها رو دیباگ کرد که بروز بشن
کدها رو آپ کن ببینیم چه کردی؟
Reza Azimy_RW
24-10-2011, 13:41
ممنون عزیز . کدها رو اخر صفحه اموزش واسه دانلود گذاشته :
راستی این بخش چی شده :
تو ورژن جدید هم انگار توی DifaultEditor.ini و... بقیه فایلهیی که باید تعقیر میدادیم اصلا مثله نسخه های قبل نیست . یعنی هیچ کدوم از کدهایی که تو نسخه های قبل میدیدیم داخل این فایلا نیست . اتوماتیک شده این بخشش ؟
3dmotion
26-10-2011, 11:48
لطفا کامپایل کنید و خطاها رو بزارید تا بررسی بشه.
ACmaster
26-10-2011, 15:39
سلام :31:
یه سوال داشتم: این که با ابزار Mesh paint میشه که یه تکسچر را روی تکسچر دیگه نقاشی کرد؟یا فقط میشه روش رنگ معمولی زد؟
اگه این کار شدنی هست (که فکر کنم 99درصد هست!) لطف کنید یه لینکی چیزی از آموزشش را بزارید :20: (آموزش paint کردن Texture روی یک Texture دیگه با ابزار Mesh paint)
ممنون :8:
Reza Azimy_RW
27-10-2011, 09:52
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال داشتم: این که با ابزار Mesh paint میشه که یه تکسچر را روی تکسچر دیگه نقاشی کرد؟یا فقط میشه روش رنگ معمولی زد؟
اگه این کار شدنی هست (که فکر کنم 99درصد هست!) لطف کنید یه لینکی چیزی از آموزشش را بزارید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آموزش paint کردن Texture روی یک Texture دیگه با ابزار Mesh paint)بله عزیز با مش پوینت میشه یه متریال رو رو یکی دیگه نقاشی یا ترکیب کرد . اموزشش رو هم مثله اینکه خیلی بد گیر میومد چند وقت پیش یه اموزش 8 گیگی ( چند تا اموزش با هم بود ) ازش پیدا کرده بودن بچه ها تو انجمن سرچ کنی تایپیکش هست
موفق باشی
کاری نداره که خیلی راحته .
بیا اقا این مال خود سایت اصلیه با عکس هم هست
NINJA0098
27-10-2011, 12:33
فقط باید تو متریال از lerp استفاده بشه ......
الان وقت ندارم توضح بیشتر بدم ... همون آموزش سایت که حسن گذاشت کامله ...
ACmaster
27-10-2011, 22:12
ممنون از همگی برای کمک.فکر کنم من قبل از این که MeshPaint را یاد بگیرم بهتره قبلش خود Material Editor را بیشتر یاد بگیرم.یه چندتا node به کار برده بود توی اون لینکی که Silsin جان گذاشته بودن که اصلا باهاشون آشنا نبودم.ولی گفته بود که برای mesh paint باید یه نود vertex color حتما توی متریالمون باشه که فعلا تونستم یه کارایی باهاش انجام بدم :20:
یه چیزی!این دکمه ی تشکر کجاست؟(فکر کنم چون کاربر جدید هستم نمی تونم تشکر کنم!)
ACmaster
28-10-2011, 10:40
بیلد اکتبر هم اومده!
دانلود :
چیزاهای جدید اضافه شده:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.