مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
دوستان من هرکار می کنم نمی تونم فایل های FBX و 3D MAX را وارد UDK کنم :41:لطفا کمک کنید اگر میشه ضمن توضیح تصویری نیز باشد چون من از توضیح هر مبحثی سر در نمی یارم دستتون درد نکنه.
دوستان من هرکار می کنم نمی تونم فایل های FBX و 3D MAX را وارد UDK کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لطفا کمک کنید اگر میشه ضمن توضیح تصویری نیز باشد چون من از توضیح هر مبحثی سر در نمی یارم دستتون درد نکنه. ببین خیلی راحته ! content browser رو باز کن !
روی یه جای خالی توی لیست ( مدل ها ) کلیک راست کن و import رو بزن ! به همین راحتی ...
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
دوستان من یه مشکل کوچیک دارم . اینو طراحی کردم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از DOF ( Depth of Field ) x استفاده کردم
مشکل اینجاست که Sky dome که اون بالا هست static mesh هست و اونم Blur میشه اما من میخوام Sky Dome اینطوری نباشه . راهی داره ؟
ببین خیلی راحته ! content browser رو باز کن !
روی یه جای خالی توی لیست ( مدل ها ) کلیک راست کن و import رو بزن ! به همین راحتی ...
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
دوستان من یه مشکل کوچیک دارم . اینو طراحی کردم :
و از DOF ( Depth of Field ) x استفاده کردم
مشکل اینجاست که Sky dome که اون بالا هست static mesh هست و اونم Blur میشه اما من میخوام Sky Dome اینطوری نباشه . راهی داره ؟
دوست عزیز همه این کارها را انجام دادم نشد:
عکس 1.
عکس 2.
عکس اخر:
ولی اخطار میده:
لطفا کمک کنید
mehrdad_mvb
11-07-2011, 22:52
سلام دوست عزیز
بعد از اینکه این اخطار میاد مدل رو میتونی ببینی تو ادیتور :
ببین به من بگو :31:
سلام دوست عزیز
بعد از اینکه این اخطار میاد مدل رو میتونی ببینی تو ادیتور :
ببین به من بگو :31:
منظورت از ادیتور چیه اگر می تونی تصویری بزار یک هفته گیر کردم نشد که نشد لطفا یکی تصویری بزاره
mehrdad_mvb
12-07-2011, 10:57
منظورم همون کانتنت بروزر بود.
منم موقعی که می خوام مدلی رو با فرمت fbx وارد کنم یه همچین اخطاری میاد:
بعد از اینکه ok رو میزنم مدل میاد تو کانتنت بروزر :
ببین برای شما هم همین میاد؟
منظورم همون کانتنت بروزر بود.
منم موقعی که می خوام مدلی رو با فرمت fbx وارد کنم یه همچین اخطاری میاد:
بعد از اینکه ok رو میزنم مدل میاد تو کانتنت بروزر :
ببین برای شما هم همین میاد؟
دوست عزیز این کاری که گفتی انجام دادم ولی نشد اگر می تونی یه فیلم برام بگیر تا منم بتونم این کار را انجام دهم خیلی ممنون
دوست عزیز این کاری که گفتی انجام دادم ولی نشد اگر می تونی یه فیلم برام بگیر تا منم بتونم این کار را انجام دهم خیلی ممنون
داداش شما بهتره یه بار ویدیو های آموزشی 3D Buzz رو ببینی بعد اگه مشکل داشتی اون موقع سوال کنی .:31:
mehrdad_mvb
12-07-2011, 14:24
آخه فیلم گرفتن نمی خواد که
شما موقعی که کانتنت بروزر رو باز می کنی و بعدش ایمپورت رو میزنی
مدلت رو انتخاب می کنی و open رو میزنی بعدش این اخطار میاد:
بعدش که اوکی رو می زنی باید مدلت لود بشه.
اگه لود نمیشه دیگه مشکلت مربوط به خود یو دی کی هست.
شما مشخصات سیستمت رو به من میگی؟
اون مدلی که می خواد بیاری تو یو دی کی رو می تونی آپلود کنی؟
ویدئو های آموزشی رو دیدی؟
چرا کسی جواب سوال منو نمیده ؟! چطوری کاری کنم sky dome با DOF تار نشه ؟!
Bibi Gol
12-07-2011, 21:17
ببخشید چطوری می توان برای تفنگ هدف بسازیم یعنی دوربین دار باشه لطفا کمک کنید بعد از ساخت دشمن شکلی که خود موتور میزاره عوض کرد و همینطور اندازه دشمن و بعد چطوری میشه بازی را سوم شخص کرد لطفا روی اخرین درخواست کمی بیشتر مایه بزاردی اگر میشه فیلم باشه از youtube ممنون از لطف شما با تشکر.
می خواهم 2 تا دشمن کنار هم بزارم ولی نمیشه اون کار هایی که باید بکنیم را انجام می دم ولی بازهم همان یکی میاد چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید من یه مشکل دارم وقتی یه دشمن میسازم که شکل سیب مشیه بعد از امتحان کار می نه ولی می خواهم یه دوشمن دیگه کنار اون یکی دشمن بزارم نمیشه و همان یه دشمن باقی می مونه چه کار کنم راعنمایی کنید
دادش ویرایش کن اینو اصلا معلوم نیست چی نوشتی !
p30 arman
14-07-2011, 16:17
دوستان یه کم برام بیشتر از unreal script میگید؟ دقیقا چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟
خودش یه زبان برنامه نویسی خاصه ؟ برای یاد گیریش باید زبان دیگه ای هم بلد باشیم ؟
اموزشگاهی پیدا میشه برای این زبان؟( فکر نکنم XD )
ممنون اگه جواب بدید:31:
cheshmak.a
14-07-2011, 22:33
سلام
باید چیکار کنم تا درخت و صخره و ... خاصیت جامد بودن پیدا کنن تا کارکتر از داخلشون رد نشه
ببخشید اگه نامفهوم بود:20:
Reza Azimy_RW
15-07-2011, 12:30
دوستانم ن بدجور گیر کردم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم . طبق این اموزش پیش میرم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی نمیدونم چرا هر کار میکنم کدها هیچ تاثیری تو بازی ندارن .
مراحل کار من :
اول کد نویسی ( 100 درصد کدها درسته )
بعد از Buld. رو انتخاب میکنم ( Nfiger )
بعد فایل UDKGame.ini رو پیدا میکنم و خط کد ModPackages=MasteringUnrealScript در جای درستش اضافه میکنم .
بعد روی Debug کلیک میکنم ( تنظیمات درسته )
ولی نمیشه . دیوونه شدم دیگه
Reza Azimy_RW
15-07-2011, 13:28
سلام
باید چیکار کنم تا درخت و صخره و ... خاصیت جامد بودن پیدا کنن تا کارکتر از داخلشون رد نشه
ببخشید اگه نامفهوم بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پنجره StaticMash Editor ( دو بار رویه مدل تو کانتنت بروزر کلیک کن تا باز بشه ) از منوی Collision یکی رو انتخاب کن
هر کدومش یه نوع کلیژنی میده به مدل که برایه مدلهای نامنظم که شکله خاصی نداره Auto Convex Collision
ویرایش :
انتخاب گذینه Block_All در بخش Collision
esmail2011
17-07-2011, 09:13
سلام به دوستان باحال دوستدار ساخت بازی :20:
من چند وقتی میشه که به یه مشکل اساسی برخورد کردم
مشکل اینه که وقتی فایل psk رو اینپورت می کنم و بعد هم فایل psa رو واسه انیمیتش اینپورت میکنم به دو مشکل برخورد میکنم
1- رو بعضی از کاراکتر ها animatam روی کاراکتر اجرا نمیشه ، یعنی کاراکتر animat رو اجرا نمی کنه .
2-روی بعضی دیگه از کاراکتر ها که تست میکنم animat اجرا میشه ولی نه به شکل درست یعنی تعداد problem هاش زیاد هست .
فیلم Training_MirrorTables رو هم دیدم ولی تعداد problem هایی که واسه من ظاهر میشه بیش از این حرف هاست ؟
راستش توی همین فیلم هم نفهمیدم که skel mirror tables رو بر چه اساسی رفع problem میکنه.
[کاراکتر من توی مایا هست و موقع اکسپورتش هم روی z میبرمش و توی آنریل اینپورت میکنم ]
با سواد های انجمن کمک کنید .
:41:
esmail2011
18-07-2011, 16:08
سلام بچ ها من به این مشکل برخوردم کسی میدونه اشکال از کجاس ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NINJA0098
19-07-2011, 20:40
اینجا چه خبره؟!!!!!!!!!!!!!!!:18:
چقدر سوال بیجواب مونده؟!!!!
از بچه ها دیگه کسی نیس جواب بده؟
خوب من فقط الان هستم تا جایی که بتوونم جواب میدم از اونایی که نمیتونم هم عذر خواهی میکنم:
بخشید چطوری می توان برای تفنگ هدف بسازیم یعنی دوربین دار باشه لطفا کمک کنید بعد از ساخت دشمن شکلی که خود موتور میزاره عوض کرد و همینطور اندازه دشمن و بعد چطوری میشه بازی را سوم شخص کرد لطفا روی اخرین درخواست کمی بیشتر مایه بزاردی اگر میشه فیلم باشه از youtube ممنون از لطف شما با تشکر
خوب این سوالایی که شما پرسیدی هر کدوم یه خروار جوب داره اولی مربوط میشه به طراحی هاد تو بازی که میتونی یه نیم نگا به لینک زیربندازی(البته امیدوارم فلش , اکشن اسکریپت و یکم آنریل اسکریپت بلد باشی):
برای عوض کردن پلیرنمیتونم کمکت کنم چون فکر کنم تقریبا هیچی از آنریل اسکریپت (شاید از udk) نمیدونی!!!(امیدوارم توهین نکرده باشم)
برای دوربین سوم شخص تو همون یوتیوب یه سرچ بکن تقریبا هر کس کیسمت یاد گرفته یه آموزش گذاشته ...حتما پیدا میکنی.
می خواهم 2 تا دشمن کنار هم بزارم ولی نمیشه اون کار هایی که باید بکنیم را انجام می دم ولی بازهم همان یکی میاد چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی؟یعنی میخوای با یه پلیر استارت دوتا بات بیاد؟یا دوتا پلیر استارتو کنار هم میزاری ارور میده؟
دوستان یه کم برام بیشتر از unreal script میگید؟ دقیقا چه کارهایی میشه باهاش انجام داد؟
خودش یه زبان برنامه نویسی خاصه ؟ برای یاد گیریش باید زبان دیگه ای هم بلد باشیم ؟
ممنون اگه جواب بدید
خوب تقریبا برای هر کاری باید از آنریل اسکرپت استفاده کنی دیگه....نمیدونم چیو توضیح بدم.....لینک زیرو بخون:
دوستانم ن بدجور گیر کردم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم . طبق این اموزش پیش میرم
رضا داداش جواب تو رو تو چت میدم الان وقت زیغه.
من چند وقتی میشه که به یه مشکل اساسی برخورد کردم
مشکل اینه که وقتی فایل psk رو اینپورت می کنم و بعد هم فایل psa رو واسه انیمیتش اینپورت میکنم به دو مشکل برخورد میکنم
1- رو بعضی از کاراکتر ها animatam روی کاراکتر اجرا نمیشه ، یعنی کاراکتر animat رو اجرا نمی کنه .
2-روی بعضی دیگه از کاراکتر ها که تست میکنم animat اجرا میشه ولی نه به شکل درست یعنی تعداد problem هاش زیاد هست .
فیلم Training_MirrorTables رو هم دیدم ولی تعداد problem هایی که واسه من ظاهر میشه بیش از این حرف هاست ؟
راستش توی همین فیلم هم نفهمیدم که skel mirror tables رو بر چه اساسی رفع problem میکنه.
[کاراکتر من توی مایا هست و موقع اکسپورتش هم روی z میبرمش و توی آنریل اینپورت میکنم ]
علیک
من با مایا فوق العاده کم کار کدم ولی برای درست ایمپورت شدن انیمیت فایل رو به صورت FBX ایمپورت کنین. اگه پلاگینشو نداری از اینجا بگیر:
سلام بچ ها من به این مشکل برخوردم کسی میدونه اشکال از کجاس ممنون
من اصلا متن اور رو نمیبینم....
NINJA0098
19-07-2011, 20:51
منم موقعی که می خوام مدلی رو با فرمت fbx وارد کنم یه همچین اخطاری میاد
شما باید موقع اکسپورت گزینه ی زیر رو فعال کنین مشکلتون حل میشه:
چرا کسی جواب سوال منو نمیده ؟! چطوری کاری کنم sky dome با DOF تار نشه ؟!
شرمنده من جواب این سوالو نمیدونم ...ولی کار dof همینه دیگه فقط یه نقطه رو تار میکنه.....البته اینجا هادی رو میخواد:20:
Reza Azimy_RW
19-07-2011, 21:23
سلام بچ ها من به این مشکل برخوردم کسی میدونه اشکال از کجاس ممنون
باید ابجکت رو به صورت Interp Actor ایجاد کنی . یعنی وقتی راست کلیک میکنی به جای Add StaticMashe باید Add Interp Actor رو انتخاب کنی .
دادا حسین یکم صبر میکردی تصویر لود میشد !
NINJA0098
19-07-2011, 21:29
ادا حسین یکم صبر میکردی تصویر لود میشد !
تصویر لود شد متنو نمیدیدم .....درسته حواسم نبود....:11:
سلام...
کسی لینک سالم از nFringeSetup-pre-1.2.14.400 داره ؟؟ سایت اصلیش مثل اینکه داون شده !!!
NINJA0098
20-07-2011, 17:02
سلام...
کسی لینک سالم از nFringeSetup-pre-1.2.14.400 داره ؟؟ سایت اصلیش مثل اینکه داون شده !!!
این که سالمه:
این که سالمه:
مثل اینکه با آی پی ایران مشکل داره !!! از شانس بدم وی پی هم خراب بود الان درست شد تونستم دانلود کنم از ساعت 4 تا حالا الاف ابن برنامه بودم ...!!!!:10:
p30 arman
23-07-2011, 11:22
دوستان یه سوال موقعی که یه حجم میسازم موتور همه ابعادشو به دو قسمت تبدیل میکنه چیکار کنم درست بشه؟ اخه توی فسمت ریاضیات به مشکل بر میخورمو قاتی میکنم
alirezapir
24-07-2011, 09:51
ایجاد یک گروه دشمن
سلام میخواستم کمکم کنید که یک گروه دشمن در بازی ایجادکنم که هم دیگرو نکشند وتنها بازی کن رو بکشند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tovamohammad
24-07-2011, 14:56
سلام دوستان
خب طبق قرارمون نباید بیام سوالای تاپیکو جواب بدم. ولی راستش کد نویسی این بازی جدیدم یکم خستم کرده، برای تنوعم که شده گفتم بیام چنتا سوالارو جواب بدم.
البته چیزی عوض نشده ها، همچنان دوستانی که می خوان من سوالاشونو جواب بدم، لینک سوالشونو برام پ.خ کنن.
ایجاد یک گروه دشمن
سلام میخواستم کمکم کنید که یک گروه دشمن در بازی ایجادکنم که هم دیگرو نکشند وتنها بازی کن رو بکشند
شما باید کل دشمنها رو بری تنظیم کنی که TeamIndex شون بشه 2. همین. دیگه همه می ریزن سر پلیر. فقط 3-2 تا قلق داره که قبلا توضیح دادم. بین صفحه 30 و 40 ، 3-2 تا پست زدم برا این، یه سری نکاتو توضیح دادم. یه مپ کوچیک هم برای دانلود گذاشتم.
دوستان یه سوال موقعی که یه حجم میسازم موتور همه ابعادشو به دو قسمت تبدیل میکنه چیکار کنم درست بشه؟ اخه توی فسمت ریاضیات به مشکل بر میخورمو قاتی میکنم
براشی که می خوای ابعاد اضافش حذف بشه رو انتخاب کن. تو Geometry Mode ، دکمه ی Optimize رو بزن. تمام.
دوستانم ن بدجور گیر کردم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم . طبق این اموزش پیش میرم :
ولی نمیدونم چرا هر کار میکنم کدها هیچ تاثیری تو بازی ندارن .
مراحل کار من :
اول کد نویسی ( 100 درصد کدها درسته )
بعد از Buld. رو انتخاب میکنم ( Nfiger )
بعد فایل UDKGame.ini رو پیدا میکنم و خط کد ModPackages=MasteringUnrealScript در جای درستش اضافه میکنم .
بعد روی Debug کلیک میکنم ( تنظیمات درسته )
ولی نمیشه . دیوونه شدم دیگه
رضا جان اولا وقتی می خوای فایل های کانفیگ رو تغییر بدی، هیچ وقت تو فایلایی که با UDK یا UT شروع می شن این کارو نکن. تو فایل هایی که با Default شروع می شن تغییر بده.
ثانیا بعد از هر تغییر باید فایل متاظری که با UDK شروع میشه رو پاک کنی، مثلا اگه DefaultGame.ini رو تغییر دادی، فایل UDKGame.ini رو پاک کن( یا ساده تر، بعد هر تغییر کل فایل هایی که اسمشون با UDK شروع می شه رو پاک کن).
در ضمن کار کامپایل رو با Unreal Frontend انجام بده، و تو پکیج هایی که کامپایل می کنه، دقت کن که پکیج تو حتما به عنوان آخرین پکیج لیست بشه. اگه همه کارو درست انجام بدی و تو فایل های کانفیگ هم تغییر اضافه نداده باشی، حتما بدون مشکل کدت کامپایل میشه.
در ضمن یادت نره اون خطی که تغییر دادی رو از کامنت در بیاری. اگه نه تغییرات اعمال نمیشه.
سلام
ببخشید اگه نامفهوم بود:20:
باید اول کالیژن برای مدل هات تعریف کرده باشی و بعد توی Properties بری Collision Type رو روی Collide_BlockAll بذاری. جزئیاتشو اگه مشکل داشتی، قبلا توی تاپیک بحث شده.
ممنون اگه جواب بدید:31:
US یه زبان اسکریپتیه، و تنها زبونی هست که می تونی پروژه های UDK رو باهاش برنامه نویسی کنی. البته ویژگی هاشو از ++C و Java ارث برده و از نظر ظاهری خیلی شبیه این زبوناس. ولی از لحاظ قابلیت ها خیلی فرق می کنه.
الزامی به این که زبون دیگه ای بدونی نیست، ولی اگه یکی از زبونای ++C یا Java یا حتی یکی از زبونای Net. رو بدونی، یادگیریت خیلی سریعتر میشه.
آموزشگاه هم نیاز نداره. کل آموزشش 4 مرحله داره که همه شامل 3 بخشه: خوندن آموزش های مشخصی رو نت، خوندن کد های نمونه و نهایتا یه عالمه تمرین.
---------
اون جمله آبیه هم یادتون نره. فعلا بای.:8:
prince 0f persia
24-07-2011, 22:09
با سلام
می خواستم بدونم می شه تو kismet سرعت player رو تغییر داد؟ اگه می شه لطفا توضیح بدین.
ممنون
kamiarhasrat
24-07-2011, 22:44
سلام میشه بگید برای یادگیری آنریل اسکریپت از کجا باید شروع کنم؟(من با ادیتورا آشنا هستم)
زبان برنامه نویسی c رو هم تا حدودی بلدم چه کنم؟
برای تغییر سرعت خیلی راحت می تونید از داخل فایل UTPawn فسمت DefaultProperties و GroundSpeed سرعت مورد نظر خودتون رو اعمال کنید ...
prince 0f persia
25-07-2011, 08:20
برای تغییر سرعت خیلی راحت می تونید از داخل فایل UTPawn فسمت DefaultProperties و GroundSpeed سرعت مورد نظر خودتون رو اعمال کنید ...
شخصیت ما دارای سرعت متغییره. یعنی تو بازی با استقاده از کلیدهایی می شه سرعتشو زیاد و کم کرد. می خواستم بدونم سرعت متغییرو چطوری می شه تو kismet پیاده سازی کرد.
شخصیت ما دارای سرعت متغییره. یعنی تو بازی با استقاده از کلیدهایی می شه سرعتشو زیاد و کم کرد. می خواستم بدونم سرعت متغییرو چطوری می شه تو kismet پیاده سازی کرد. حیلی وقت پیش ها یه کدی دیدم که می شد روی کلاس هات پیاده کنی و متعیر هات رو از داخل کلاس هات لازم داری بیاری توی کیسمت ولی الان اصلا یادم نیست چی بود ممکنه اون کارتو راه بندازه ....
راستی یه بخشی هستش تو کیسمت قسمت event ها که برای کلیدها استفاده میشه اگر توی Input برای هر سرعت یک کلید طراحی کردی ممکنه بتونی از همون استفاده کنی ....
سلام.
می شه تو kismet مکان player رو در داخل بازی تغییر داد؟ یعنی مثلا وقتی به یه جایی رسید به یه مکان دیگه منتقل بشه. البته بدون استفاده از teleport. من set location رو امتحان کردم ولی مثل این که جواب نمی ده.
kamiarhasrat
26-07-2011, 08:18
دوباره سلام .من نمیتونم پ.خ بدم به tovamohammad
کس دیگه ای نیست راهنماییم کنه us رو از کجا یاد بگیرم؟(منظورم به ترتیب و اصولیه)
NINJA0098
26-07-2011, 19:27
دوباره سلام .من نمیتونم پ.خ بدم به tovamohammad
کس دیگه ای نیست راهنماییم کنه us رو از کجا یاد بگیرم؟(منظورم به ترتیب و اصولیه)
من طبق آموزش محمد نرفتم....یه جورایی پخش و پلا یاد گرفتم....واسه همین اصولی نیست روش من ....پس بهتره صبر کنی یکی دیگه جوابتو بده.شرمنده:11:
tovamohammad
26-07-2011, 21:24
سلام
یه مدتیه خیلیا دارن روش یادگیری آنریل اسکریپت رو از من می پرسن. قول نمی دم کی، ولی سعی می کنم این 3-2 روز یه وقتی جور کنم، بیام تو یه پست کلشو توضیح بدم.
البته اینم بگم، با این که این روش برای من خیلی خوب جواب داد، ولی متد خودم هست، تضمینی نیست برای بقیه هم به همین خوبی باشه. غیر از خودمم فقط 2 نفر دیگه با این روش رفتن که تا جایی که من در جریانم مشکلی نداشتن. گفتم که قبل شروع در جریانش باشید.
به هر حال کسایی که دنبالش بودین، یه چند روز دیگه هم صبر کنید. فعلا.:8:
p30 arman
26-07-2011, 22:29
سلام
یه مدتیه خیلیا دارن روش یادگیری آنریل اسکریپت رو از من می پرسن. قول نمی دم کی، ولی سعی می کنم این 3-2 روز یه وقتی جور کنم، بیام تو یه پست کلشو توضیح بدم.
البته اینم بگم، با این که این روش برای من خیلی خوب جواب داد، ولی متد خودم هست، تضمینی نیست برای بقیه هم به همین خوبی باشه. غیر از خودمم فقط 2 نفر دیگه با این روش رفتن که تا جایی که من در جریانم مشکلی نداشتن. گفتم که قبل شروع در جریانش باشید.
به هر حال کسایی که دنبالش بودین، یه چند روز دیگه هم صبر کنید. فعلا.:8:
این یکی واقعا جا داره یه پست برای تشکر ازش زد!:21:
من که خیلی باهاش به مشکل خوردم امیدوارم پست شما و روش شما مشکلمو حل کنه :10:
Reza Azimy_RW
28-07-2011, 21:03
رفقا چرا تو این یو دی کی اینقدر Buld طول میکشه ؟
سیستم من پایینه یا یو دی کی مشکل داره یا مدلش اینجوریه ؟ خصوصا" وقتی LightMapResulation رو بالا میبری
سیستم :
RAM : 2GB
CPU : E5200
VGA : ATA 5670 1GB
رفقا چرا تو این یو دی کی اینقدر Buld طول میکشه ؟
سیستم من پایینه یا یو دی کی مشکل داره یا مدلش اینجوریه ؟ خصوصا" وقتی LightMapResulation رو بالا میبری
سیستم :
CPU : E5200
VGA : ATA 5670 1GB
بستگی به مپ داره ولی رمت حداقله و رم خیلی توی بیلد تاثیر داره ....
Reza Azimy_RW
29-07-2011, 13:19
e من فکر ميکردم مثله رندر مکس بيشترين فشار رو روي سي پي يو مياره و رم زياد تاثير نداره . يعني من رمو ارتقا بدم خيلي بهتر ميشه ديگه ؟ برايه يه مپ کوچيک اينقدرزمان ميگيره که ادم پشيمون ميشه
e من فکر ميکردم مثله رندر مکس بيشترين فشار رو روي سي پي يو مياره و رم زياد تاثير نداره . يعني من رمو ارتقا بدم خيلي بهتر ميشه ديگه ؟ برايه يه مپ کوچيک اينقدرزمان ميگيره که ادم پشيمون ميشه
هر دو مهم هستند ... برای مثال این مشخصات سیستم من و زمان بیلد یا همون رندر توی یک مپ مشابه ...
PC :
CPU : Core2Quad 8200
VGA : 8500GT 512MB
Build Time : 40~45 min
Laptop :
CPU : Corei7 Q740
RAM : 4GB
VGA : GeForce 310M 512MB
Build Time : 10~15
می بینید که با تقویت CPU و RAM چقدر سرعت افزایش پیدا کرد ....
mehrdad_mvb
29-07-2011, 19:33
سلام دوستان
چرا تو کیزمت نمیتونم بیشتر از یه بار Console Event رو استفاده کنم.راهی هست برای استفاده بیشتر از این کنسول؟
سلام دوستان
چرا تو کیزمت نمیتونم بیشتر از یه بار Console Event رو استفاده کنم.راهی هست برای استفاده بیشتر از این کنسول؟
اگر درست منظور شما رو متوجه شده باشم برای اینکه بشه بی نهایت بار ازش استفاده کرد باید گزیته Max Trigger Count روی صفر باشه ....
mehrdad_mvb
30-07-2011, 00:08
منظورم اینه که مثلا من میخوام وقتی که تشخیص داد کلید a فشار داده شد یه کار بکنه و وقتی که کلید b فشرده شد یه کار دیگه.
ولی نمی دونم چرا نمیشه ,اهنمایی میکنید؟
منظورم اینه که مثلا من میخوام وقتی که تشخیص داد کلید a فشار داده شد یه کار بکنه و وقتی که کلید b فشرده شد یه کار دیگه.
ولی نمی دونم چرا نمیشه ,اهنمایی میکنید؟
میشه ولی من الان جزئیاتش یادم نیست چجوری بود توی فایل DefaultInput باید اون Event رو تعریف کنی و همینطور کلید مربوط به Event بعدش هر وقت کلید رو بزنی Event فراخوانی میشه ... این کار رو قبلا انجام دادم ولی جزئیاتش دقیق یادم نیست چی بود ...
AMIR REZAs
30-07-2011, 09:44
July 2011 Unreal Development Kit Beta
Post-Process Anti-aliasing
Unreal Landscape Improvements
Simplygon Skeletal Mesh Simplification
Unreal Console on iOS
Animation Tree Comment Boxes
سلام دوستان اگه من بخوام با این نرم افزار کار کنم این سیستم براش کافیه؟
CPU:Phenom II X4 840
RAM:4gb Elixir
VGA:GTS 450 2Gb
HDD:500
mehrdad_mvb
30-07-2011, 12:05
میشه ولی من الان جزئیاتش یادم نیست چجوری بود توی فایل DefaultInput باید اون Event رو تعریف کنی و همینطور کلید مربوط به Event بعدش هر وقت کلید رو بزنی Event فراخوانی میشه ... این کار رو قبلا انجام دادم ولی جزئیاتش دقیق یادم نیست چی بود ...
سلام پیداش کردم.توی udkinput.ini میبایست این خط و اضافه یا عوض کنیم:
Bindings=(Name="Up",Command="GBA_MoveForward")
بعدش اگه بخوایم یه کلید جدید اضافه کنیم اینطوری عمل میکنیم:
Bindings=(Name="A",Command="causeevent roshan")
causeevent این کلمه کلیدی میبایست قبل از دستور شما قرار بگیره.
تو کیزمت هم باید از Console Event استفاده کنیم.
mehrdad_mvb
30-07-2011, 13:04
سلام دوستان
من چجوری میتونم یه لایت رو به اسکورپیون متصل کنم؟
tovamohammad
02-08-2011, 16:48
سلام
سلام دوستان
من چجوری میتونم یه لایت رو به اسکورپیون متصل کنم؟
در کل توی کد از دستور های Spawn یا New Class می تونی استفاده کنی. بعدشم از یکی از دستورای مربوط به Attach، مثل AttachComponent.
توی کیسمت هم اگه اکتورت موقه طراحی مرحله موجود باشه یا تو خود کیسمت Spawn بکنی، می تونی از اکشن های Attach استفاده کنی.
سلام دوستان اگه من بخوام با این نرم افزار کار کنم این سیستم براش کافیه؟
CPU:Phenom II X4 840
RAM:4gb Elixir
VGA:GTS 450 2Gb
HDD:500
شما سیستمت برای UDK مشکلی نداره. می تونی نصب کنی و استفاده کنی. البته سرعت کارت یه مقدار هم بستگی به نوع کاریه که بخوای باهاش انجام بدی ولی در کل جاییش به مشکل اجرایی بر نمی خوری.
سلام پیداش کردم.توی udkinput.ini میبایست این خط و اضافه یا عوض کنیم:
بعدش اگه بخوایم یه کلید جدید اضافه کنیم اینطوری عمل میکنیم:
causeevent این کلمه کلیدی میبایست قبل از دستور شما قرار بگیره.
تو کیزمت هم باید از Console Event استفاده کنیم.
مهرداد جان پست چنتا قبلیمو بخون:
همون طور که گفتم تغییراتتو توی فایل DefaultInput.ini اعمال کن.
یادت باشه اول کار، یه بکاپ از کل شاخه ی Config بگیری.
باز میام.:8:
tovamohammad
02-08-2011, 17:21
Unreal Script
سلام
دیدم قبل اینکه بیام یه روش آموزشی برای آنریل اسکریپت بگم، بهتره اول یه توضیحی بدم که آنریل اسکریپت دقیقا چیه و امکاناتش در چه حده.
آنریل اسکریپت چیه؟
آنریل آسکریپت تنها زبونی هست که می تونید پروژه های UDK رو باهاش برنامه نویسی کنید. یه زبان اسکریپتی هست و کامپایلر مخصوص خودشو داره.
کلا دو دسته زبون برنامه نویسی وجود داره:
General Purpose Language یا GPL: به زبونای همه منظوره مثل ++C و VB گفته می شه.
Domain Specific Language یا DSL: به زبونایی گفته می شه که برای منظور خاصی طراحی شدن. مثل Mel یا زبونای مختص یه نرم افزار خاص مثل زبون نرم افزار Matlab.
با زبونای GPL اغلب کار ها رو می شه انجام داد ولی به صورت عادی. برعکس DSL فقط برای یه سری کار ها طراحی شده ولی همون کار ها رو معمولا بهتر از GPL انجام می ده.
آنریل اسکریپت یه زبون DSL هست. به عنوان مثال برای جمله ی بالا، آنریل اسکریپت نمی تونه با فایل ها یا پروتکل های شبکه کار کنه، کارایی که تو ++C می شه انجام داد. برعکس آنریل اسکریپت برای طراحی گیم پلی یه بازی خیلی راحت تر و کاملتره. دلایلشو جلوتر می گم. (از این بعد هر جا گفتم US، منظور آنریل اسکریپته)
این تفاوت ها رو گفتم که بتونید این مطلبو متوجه بشید: زبونای GPL و DSL در کل قابل قیاس نیستن که مثلا بتونید بگید US بهتره یا ++C. هر کدوم برای یه کاری ساخته شدن و هر دو کار خودشونو بهتر از اون یکی انجام می دن. مثل هواپیما و ماشین می مونه که نمی تونید بگید کدوم بهتره. هر کدوم تو کار خودشون بهتر عمل می کنن.
برای ساخت بازی، یه سری امکانات توی US هست که توی ++C نیست. به عنوان مثال State ها که قابلیت فوق العاده مهمی هست و بدون State عملا ساخت بازی های متوسط و بزرگ چند صد درصد سخت تره. گاها غیر ممکنه. یه سری زبون هستن که State ها رو پشتیبانی می کنن. US علاوه بر اینکه State ها رو تو خودش داره، ارث بری State ها رو هم پشتیبانی می کنه که این یکی رو تا حالا توی زبون دیگه ای ندیدم. تا الان یه بار استفادش کردم، خیلی امکان به درد بخوریه و هر چی بازیتون بزرگتر باشه، احساس نیازتون به این 2 تا قابلیت بیشتر می شه. یه مورد دیگه هم که توی ++C نیست و باید خودتون کل سیستمشو پیاده کنید، Replication هست که اینم توی US پیاده شده. تعریفش جامع تر از اینه ولی در کل برای یکپارچگی و کنترل متغیر ها توی شبکه استفاده می شه. این مورد رو هم فقط وقتی می خواید بازی شبکه یا آنلاین بسازید می فهمید چقدر کارتونو سریع می کنه.
حالا بر عکسش، یه سری امکانات توی بازی های متوسط و بزرگ نیاز می شه که توی US نیست. دلیلشم اینه که یا مستقیما به بازی سازی مربوط نبوده یا توی ++C بوده و نیاز نبوده دوباره طراحی بشن. مثل کار با فایلها. اگه بخواید با سیستم فایل ویندوز توی بازی کار کنید، مثلا قسمت سیو بازی یا تنظیمات پروفایل، باید این کارو با ++C انجام بدید. مسئله ی دیگه ای که فقط توی بازی های بزرگ کاربرد داره، سیستم های دیگه ی شبکه هست. در صورتی که بخواید از سیستم ها و پروتکل هایی که توی انجین نیست استفاده کنید، باید اون سیستم ها رو توی ++C طراحی کنید.
نکته: زمان هایی هم که نیاز دارین سیستمی رو تو ++C طراحی کنید و به بازیتون وصلش کنید، دو راه دارید، یه راه قدیمی تر که همه جا جواب می ده، TCPLink هست. البته کاربردش یه مقدار پیچیدس، باید به مفاهیم شبکه آشنا باشید. یه راه خیلی ساده و جدید هم هست به اسم DllBind که به سادگی می تونید یه Native Dll رو تو ++C بسازید و به بازیتون وصل کنید، البته برای همه ی سیستم ها قابل استفاده نیست.
در مورد جزئیات آنریل اسکریپت توضیحی نمی دم، چون تو مرحله ی اول یادگیری، تمامشو یاد می گیرید.
خب حالا چه زمانی می تونیم بریم سراغ آنریل اسکریپت؟
برای شروع به یادگیری آنریل اسکریپت، حداقل چیزی که الزاما باید بهش مسلط باشید، ادیتورهای آنریل هست. باید به ادیتور ها در حد متوسط آشنا باشید و بتونید یه سری کار ساده و متوسط توشون انجام بدین، هر ادیتوری که بهش آشنا نباشید، باعث می شه توی US اون قسمت رو مشکل پیدا کنید. حتی اشخاصی که توی یه تیم کار می کنن و فقط لازمه قسمت آنریل اسکریپت بازی رو کار کنن، با اینکه به ادیتورها توی اون پروژه نیاز ندارن، ولی قبل از US لازمه با اونا آشنا باشن. اکیدا توصیه می کنم تا به ادیتور ها در حد متوسط مسلط نشدین وارد US نشید.
آیا لازمه قبل آنریل اسکریپت زبون دیگه ای بدونیم؟
خیر. هیچ زبونی مورد نیاز نیست، تنها مسئله ی خیلی مهم مفاهیم شیئ گرایی هست که این دیگه دست خودتونه. می تونید، یه وقتی بذارید مفاهیمشو در حالت کلی یاد بگیرید، می تونید یه زبون شی گرا مثل Java و VB.Net و ++C رو انتخاب کنید و این مفاهیمو توی اون زبون یاد بگیرید، می تونید هم خود آنریل اسکریپت رو شروع کنید و اولای کار وقت بیشتری بذارید روی یادگیری این مفاهیم توی آنریل اسکریپت. هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره. انتخابش با خودتون. هر چند توصیه ی من حالت اول هست.
برای اینکه انگیزه بگیرید هم اینو بگم: بعد از اینکه به آنریل اسکریپت مسلط شدین دو تا مزیت بزرگ دارید:
یکی 99.5 درصد چیزایی که تو ذهنتونه ممکنه توی یه بازی نیاز بشه رو با US (و گاها با کمک ++C) می تونید پیاده کنید، چیزایی که شاید الان به عنوان یه ایده ی غیر قابل پیاده سازی توسط ادیتور ها تو ذهنتون باشه.
دوم اینکه با ادیتور ها فقط از حدود 50-60 درصد قدرت UDK می تونید استفاده کنید، بعد از یادگیری آنریل اسکریپت به صورت کامل، از 100 درصد انجین بلدین استفاده کنید و تازه اونوقته که قدرت واقعی آنریل انجین رو به چشم می بینید.
فعلا بای.:8:
Reza Azimy_RW
02-08-2011, 17:54
اقا محمد خیلی خلی ممنون مثه اینکه اولین کسی که پستتونو خوند من بودم!
ولی هی چیزی رو فراموش کردید
روند یادگیریش
ما از کجا شروع کنیم ؟ از کدوم اموزشا و ...
ممنون میشم اینم توضیح بدید
tovamohammad
02-08-2011, 18:04
اقا محمد خیلی خلی ممنون مثه اینکه اولین کسی که پستتونو خوند من بودم!
ولی هی چیزی رو فراموش کردید
روند یادگیریش
ما از کجا شروع کنیم ؟ از کدوم اموزشا و ...
ممنون میشم اینم توضیح بدید
فراموش نکردم،:20: پستمو درست بخون:
دیدم قبل اینکه بیام یه روش آموزشی برای آنریل اسکریپت بگم، بهتره اول یه توضیحی بدم که آنریل اسکریپت دقیقا چیه و امکاناتش در چه حده.
لازمه صبر کنید، وقت من محدوده و مطلب زیاد.
در ضمن مگه همگی چند ماه پیش یه قراری با هم نذاشتیم؟ برای بازی سازی 3 تا چیز الزامه باید داشته باشید: صبر، علاقه، پشتکار. پس چی شد؟؟:13:
تو اولین فرصت بعدیم میام اونم یه پست میدم. ولی این قبلش لازم بود. تا بعد.:8:
anti-military
02-08-2011, 18:23
خیلی خوبه . اگه بتونی یه تاپیکی ایجاد کنی واسه آموزش US
هرکسی هم مطلب مفیدی داشت اونجا میتونه بزاره که تبدیل بشه به یه منبع خوب واسه یادگیری US
مرسی مجمد جان از مطلب مفیدت اگر کمک لازم داشتی تا اونجایی که در توانم باشه می تونم کمکت کنم ....
p30 arman
03-08-2011, 12:07
افا محمد اموزش ها رو بصورت پست اینجا میزاری یا فرمت خاصی میزاری که دانلود کنیم؟
kamiarhasrat
03-08-2011, 13:21
سلام
من یه صحنه ی متینی ساختم و با تریگر اونو فعال میکنم منتها میخوام اون تریگر با زدن یه دکمه صحنه رو اجرا کنه نه با لمس پلیر ....
به جای touch از چی باید استفاده کنم؟
kamiarhasrat
03-08-2011, 22:26
بایدUsed بزاری
میزارم used رو به play وصل میکنم منتها اتفاقی نمی افته
وقتی رو تاچ هست راحت اجرا میشه مشکلی نداره.....
یه سوال دیگه اگه بخوام با تریگر یه متنی تو صفحه نمایش داده بشه باید چیکار کنم؟
ببخشید اخرین نسخه این موتور نقشه بدون برنامه نویسی نقشه داره یا نه
میزارم used رو به play وصل میکنم منتها اتفاقی نمی افته
وقتی رو تاچ هست راحت اجرا میشه مشکلی نداره.....
یه سوال دیگه اگه بخوام با تریگر یه متنی تو صفحه نمایش داده بشه باید چیکار کنم؟
وقتی تریگر رو گذاشتیی بر توی تنظیمات و شعاع و ارتفاعش رو زیاد کن وقتی پلیر بره توی اون محدود وقتی کلید E رو بزنه پلی میشه ...
شما حتما یه بار آموزش های اصلی خود UDK که گروه 3dbuzz ساخته رو ببین ....
واسه سوال دوم -> برو توی Action - > Voice/Announcement->Play Announcement توی اون می تونی پیغام بزاری ....
تنظیمات تریگر رو هم اینجوری بزار Aim to Interact -> False
Max Trigger Count -> 0
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
ببخشید اخرین نسخه این موتور نقشه بدون برنامه نویسی نقشه داره یا نه
آره نقشه داره ولی چنگی به دل نمی زنه دیوار ها و موانع رو نشون نمیده فقط پلیرها رو نشون میده ....
ببخشید این نسخه 800 مگابایتی نقشه و تعداد تیر همراه با شکل تفنگ را داره یا نه
kamiarhasrat
04-08-2011, 15:14
وقتی تریگر رو گذاشتیی بر توی تنظیمات و شعاع و ارتفاعش رو زیاد کن وقتی پلیر بره توی اون محدود وقتی کلید E رو بزنه پلی میشه ...
شما حتما یه بار آموزش های اصلی خود UDK که گروه 3dbuzz ساخته رو ببین ....
من الان حجم ندارم دانلود کنم میشه سه روز دیگه
این تصویر کیسمت و تریگر من شعاع و ارتفاع ر گذاشتم رو 100 و تریگر رو با use به play وصل کردم ولی صحنه اجرا نمیشه
دوستان تو رو به خدا یکی این فیلم را نگاه کنه و جواب من را بده:
وقتی می خواهم فایل FBX را وارد این موتور کنم بهتره خودتون ببینید:
NINJA0098
04-08-2011, 17:13
کاری که گفته بودمو انجام دادی؟
اگه آره مدلتو آپ کن برام پ.خ کن ببینم چشه...
alirezapir
04-08-2011, 21:54
من الان حجم ندارم دانلود کنم میشه سه روز دیگه
این تصویر کیسمت و تریگر من شعاع و ارتفاع ر گذاشتم رو 100 و تریگر رو با use به play وصل کردم ولی صحنه اجرا نمیشه
دوست عزیز، وقتی روی used میزاری؛ باید وقتی تو بازی به trigger رسیدی، کلید E رو فشار بدی. این کارو میکنی باز اجرا نمیشه؟!
NINJA0098
04-08-2011, 22:46
چه جالب منم الان داشتم یه درو انیمیت میکردم use کار نمیکنه.....چیزیو فراموش کردم؟!!!!!
ممکنه درست توی محدوده تریگر نباشید بزرگترش کنید
بعدش تریگر رو بیارید بالا جوری که پایینش مماس با سطح باشه ....
ممکنه مشکل از انیمیت باشه .... با یه پیغام تریگر رو تست کنید ببینید پیغام رو نشون میده یا نه ....
NINJA0098
05-08-2011, 15:43
ممکنه درست توی محدوده تریگر نباشید بزرگترش کنید
بعدش تریگر رو بیارید بالا جوری که پایینش مماس با سطح باشه ....
ممکنه مشکل از انیمیت باشه .... با یه پیغام تریگر رو تست کنید ببینید پیغام رو نشون میده یا نه ....
نه بابا همه چی درسته با تاچ کار میکنه ولی use کار نمیکنه ...یه مشکل دیگه هم دارم مثل این که تریگر صدا رو فعال میکنه ولی متن رو نمایش نمیده...!!!!
Reza Azimy_RW
05-08-2011, 16:50
نه بابا همه چی درسته با تاچ کار میکنه ولی use کار نمیکنه ...یه مشکل دیگه هم دارم مثل این که تریگر صدا رو فعال میکنه ولی متن رو نمایش نمیده...!!!!
احیانا" ورژن یو دی کی اون خرابه نیست ؟ چند ماه پیش ورزنش خراب بود نه Buld میکرد نه ... خلاصه خیلی مشکل داشت !
NINJA0098
05-08-2011, 16:55
احیانا" ورژن یو دی کی اون خرابه نیست ؟ چند ماه پیش ورزنش خراب بود نه Buld میکرد نه ... خلاصه خیلی مشکل داشت !
جدا؟ من تو ادیتور متریالم یه سری مشکلات دارم این world positiion کار نمیکنه ارور میده....پس که اینطور!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.:PAR3A:.
05-08-2011, 20:23
سلام...
دوستان یه آموزش شونصد میلیون گیگی (اون قدرا هم نه حالا : دی) میخوام واس UDK...
از بیسیک ترین چیزا شروع کنه و برسه به سطح های بالا...
(این نکته رو بگم که روی مکس مسلطم و راه محیط 3 بعدی دستمه : دی پس یه چیزی نباشه که بشینه کلی مخمو سر 3D بخوره : دی)
پ.ن : فک کنم پستو بد جا زدم ، به بزرگی خودتون ببخشید : دی
پ.ن 2 : سیستمم به طرز ناجوری با خاک یکسانه ، حالا توی سطح های ابتدایی جوابمو میده؟؟؟
NINJA0098
05-08-2011, 22:29
اشکال از ورژن انجین نبود....
الان ورژن قدیمی ترو نصب کردم ولی بازم با تاچ کار میکنه ولی با use کار نمیکنه...مشکل متریال حل شد تو این (با اون که قدیمی تره).....
فکر کنم یه جا خودم یه اشکالی دارم.....!!!!
تو فروم اپیک آدمو پیر میکنن بخوان جواب بدن ....همینجا بچه ها فعال ترن....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
سلام...
دوستان یه آموزش شونصد میلیون گیگی (اون قدرا هم نه حالا : دی) میخوام واس UDK...
از بیسیک ترین چیزا شروع کنه و برسه به سطح های بالا...
(این نکته رو بگم که روی مکس مسلطم و راه محیط 3 بعدی دستمه : دی پس یه چیزی نباشه که بشینه کلی مخمو سر 3D بخوره : دی)
پ.ن : فک کنم پستو بد جا زدم ، به بزرگی خودتون ببخشید : دی
پ.ن 2 : سیستمم به طرز ناجوری با خاک یکسانه ، حالا توی سطح های ابتدایی جوابمو میده؟؟؟
شما با آموزشای 3d buzz کار کن همه چیزی که فعلا نیاز داری رو یاد میگیری ....
اینجا لینکای دانلودشون هست همه رو بگیر به ترتیب باهاشون کار کن....
نینجا جان آحه چیزی نداره که بخواد جا بمونه !!!! یه عکس بزار ....
محض اطمینان الان رفتم یک در رو انیمیت کردم و با Used تستش کردم کار کرد ...!!!
گزینه Aim to interact رو روی false بزارید ....
NINJA0098
06-08-2011, 17:00
محض اطمینان الان رفتم یک در رو انیمیت کردم و با Used تستش کردم کار کرد ...!!!
گزینه Aim to interact رو روی false بزارید ....
نینجا جان آحه چیزی نداره که بخواد جا بمونه !!!! یه عکس بزار ....
مشکلم حل شد!!!!مشکل از فرپس بود...فرپس به طور پیش فرض رو سیستمم موقع اجرای ویندوز اجرا میشد و حوصله نمیکردم ببندم الان بستمش تست کردم درست شد.....شرمنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دشمنت شرمنده.... اینی که گفتی کارش چیه ؟؟ من متوجه نشدم ....
NINJA0098
06-08-2011, 22:48
دشمنت شرمنده.... اینی که گفتی کارش چیه ؟؟ من متوجه نشدم ....
فرپس(Fraps) یه نرم افزاریه برای عکاسی و فیلم برداری از صفحه دسکتاب و بازیا و نرم افزارای اجرای فیلم و سه بعدی....
تنظیمش کرده بودم هر بار ویندوز بالا میاد خود به خود اجرا بشه .....
می خواستم بدونم این سایت می تونه در برنامه نویسی این انجین به من کمک کنه یا نه و اگر بدرد نمی خوره بگید چه ساتی بدرد می خوره:
سلام
من یه 6 ماهیه که دارم با این انجین کار میکنم و تقریبا قلقش دستم اومده..ولی هنوز نمیتونم کاراکتر رو با یه کاراکتر دیگه عوض کنم خواهشا توضیح بدبد چطوری میشه کاراکتر default رو عوض کنم؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا یکی از روباتای دیگه انجین رو بجاش بزارم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NINJA0098
07-08-2011, 15:32
برای تغییر کاراکتر شما اول باید چندتا چیزو بلد باشی....
کار کردن با انیم تری و یکم آنریل اسکریپت و بون گذاری کاراکتر....
شما بگو چقدر با udk کار کردی تا من مرحله به مرحله بهت جواب بدم.....
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
اینو بخون:
AMIR REZAs
07-08-2011, 16:19
اول باید کاراکترت رو کامل وارد کنی و کارهایی که حسین گفت انجام بدی.
واسه استفاده از کاراکتر های آماده یو دی کی
اول رو کاراکترت راست کلیک کن و COPY FULL NAME رو پیدا کن و بزن
بعد
برو UDK-2011-05\Development\Src\UTGame فایل UTFamilyInfo_Liandri_Male پیدا کن تو قسمت
کد:
جایگزین کن ، همین کاراکتر عوض شد
alisahaf70
07-08-2011, 22:20
سلام
من یه 6 ماهیه که دارم با این انجین کار میکنم و تقریبا قلقش دستم اومده..ولی هنوز نمیتونم کاراکتر رو با یه کاراکتر دیگه عوض کنم خواهشا توضیح بدبد چطوری میشه کاراکتر default رو عوض کنم؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا یکی از روباتای دیگه انجین رو بجاش بزارم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا alisahaf70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این شبگرد چیه توی این کدا؟؟الان ببیینید این کدا درستن؟؟
/**
* Copyright 1998-2010 Epic Games, Inc. All Rights Reserved.
*/
class UTFamilyInfo_Ironguard_Male extends UTFamilyInfo_Liandri
abstract;
defaultproperties
{
FamilyID="LIAM"
SkeletalMesh'CH_IronGuard_Male.Mesh.SK_CH_IronGuar d_MaleA'
ArmMeshPackageName="CH_Corrupt_Arms"
ArmMesh=CH_Corrupt_Arms.Mesh.SK_CH_Corrupt_Arms_Ma leA_1P
ArmSkinPackageName="CH_Corrupt_Arms"
RedArmMaterial=CH_Corrupt_Arms.Materials.MI_CH_Cor rupt_FirstPersonArms_VRed
BlueArmMaterial=CH_Corrupt_Arms.Materials.MI_CH_Co rrupt_FirstPersonArms_VBlue
CharacterTeamHeadMaterials[0]=MaterialInterface'CH_Corrupt_Male.Materials.MI_CH _Corrupt_MBody01_VRed'
CharacterTeamBodyMaterials[0]=MaterialInterface'CH_Corrupt_Male.Materials.MI_CH _Corrupt_MHead01_VRed'
CharacterTeamHeadMaterials[1]=MaterialInterface'CH_Corrupt_Male.Materials.MI_CH _Corrupt_MBody01_VBlue'
CharacterTeamBodyMaterials[1]=MaterialInterface'CH_Corrupt_Male.Materials.MI_CH _Corrupt_MHead01_VBlue'
PhysAsset=PhysicsAsset'CH_AnimCorrupt.Mesh.SK_CH_C orrupt_Male_Physics'
AnimSets(0)=AnimSet'CH_AnimHuman.Anims.K_AnimHuman _BaseMale'
BaseMICParent=MaterialInstanceConstant'CH_All.Mate rials.MI_CH_ALL_Corrupt_Base'
BioDeathMICParent=MaterialInstanceConstant'CH_All. Materials.MI_CH_ALL_Corrupt_BioDeath'
}
آقا یه سوال دیگه هم دارم..1-با 3dmax میشه 2d texture طراحی کرد؟؟
2-به نظرتون متریال رو با MAX کار کنم یا با خودUDK /؟؟
می خواستم بدونم این سایت می تونه در برنامه نویسی این انجین به من کمک کنه یا نه و اگر بدرد نمی خوره بگید چه ساتی بدرد می خوره:
چیز حاصی توش نداره ... بهترین مرجع سایت خود UDK هستش ...
آقا یه سوال دیگه هم دارم..1-با 3dmax میشه 2d texture طراحی کرد؟؟
2-به نظرتون متریال رو با MAX کار کنم یا با خودUDK /؟؟
آره میشه ... متریال اصلی شی رو با مکس کار کن بعد بیار توی UDK به سری تغییرات مثل نرمال مپ و ... بهش اضاقه کن ....
سلام!
اقا من از روی این ویدیو پیش رفتم ولی نشد راهنمای دیگری است یا نه :
باهر بد بختی شد ولی هدف چرا اینجوری میشی باید چه کارکنم که هدف بگیری و یا هدف به دنبال تفنگ بره:
چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه:29:
سلام!
اقا من از روی این ویدیو پیش رفتم ولی نشد راهنمای دیگری است یا نه :
کد:
آموزش دوربین سوم شخص صفحه اول تاپیک هست .... (خودم گذاشتم)
چطوری میشه کارکتر بازی را تغییر داد یعنی پس از اینکه سوم شخص شد اصلا نمیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاراکتر بازی هم که دوستان قبلا جواب دادن ....
آموزش دوربین سوم شخص صفحه اول تاپیک هست .... (خودم گذاشتم)
کاراکتر بازی هم که دوستان قبلا جواب دادن ....
قبلا درستش کردم سوم شخص شدن را با کمک همین ویدیو ولی وقتی سوم شخص میشه هدف حرکت نمی کنه تازه شما نیز از این استفاده کردید تو صفحه 8 همین تاپیک
قبلا درستش کردم سوم شخص شدن را با کمک همین ویدیو ولی وقتی سوم شخص میشه هدف حرکت نمی کنه تازه شما نیز از این استفاده کردید تو صفحه 8 همین تاپیک
عزیز من میگم صفحه اول تاپیک شما میری صقحه 8 .... !!!! خودم مشکل اونو می دونم که بیخیالش شدم .... برو صفحه اول آموزش 4 رو بخون همه مشکلات حل میشه ....
ahmad1358
09-08-2011, 00:38
سلام به همه دوستان بعد از 3 روز تمام 360 صفحه رو تموم کردم خیلی چیزا یاد گرفتم بخصوص از پست های اقا محمد. این تصویر Kissmat برای ساخت دوربین سوم شخصه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بالاخره تونستم شخصیتم رو عوض کنم..:31:ولی یه مشکل جدید::11:
دوربین رو وقتی به سمت بالا میگیرم میره تو کاراکترم..
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه لول بندی کرد؟؟مثلا هر وقت که خواستم این mapبسته شه و بره مپه بعدی..مثل مرحله خودمون..برای مثال بهش بگه به این تریگر یا نقطه رسید مپه بعدی بیاد..دمتون گرم:21:
بالاخره تونستم شخصیتم رو عوض کنم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی یه مشکل جدید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوربین رو وقتی به سمت بالا میگیرم میره تو کاراکترم..
خوبه دوربین رو بیار عقب تر ....
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه لول بندی کرد؟؟مثلا هر وقت که خواستم این mapبسته شه و بره مپه بعدی..مثل مرحله خودمون..برای مثال بهش بگه به این تریگر یا نقطه رسید مپه بعدی بیاد..دمتون گرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو ببین
ببخشید وقتی من سوم شخص می کنم پایین صفحه سیاه میشه مشکل چیه و یه مشکل دیگه هست که هدف تفنگ هرکت نمی کنه و ثابت هست و وقتی تفنگ را به پایین یکرک تیر مستقیم میره.
mehrdad_mvb
09-08-2011, 12:36
سلام به همگی
توی Scorpion نقش دوربین رو GunViewSocket بازی میکنه.
چجوری میتونم این دوربین رو ثابتش کنم یعنی اینکه بالا و پایین نشه و دور ماشین هم نچرخه؟
دوستان کمکم کنید
با تشکر
ببخشید وقتی من سوم شخص می کنم پایین صفحه سیاه میشه مشکل چیه و یه مشکل دیگه هست که هدف تفنگ هرکت نمی کنه و ثابت هست و وقتی تفنگ را به پایین یکرک تیر مستقیم میره.
از کدوم آموزش سوم شخص رفتی ؟
سلام به همگی
توی Scorpion نقش دوربین رو GunViewSocket بازی میکنه.
چجوری میتونم این دوربین رو ثابتش کنم یعنی اینکه بالا و پایین نشه و دور ماشین هم نچرخه؟
دوستان کمکم کنید
با تشکر
از این متغیر استفاده کن و مقدارش رو بزار true ... ببین مشکلت حل میشه ... bStealthVehicle
اقا وحید منظورم اینه که مپه اول (لول اول)کاملا بسته شه..یه صفحه ی load بیاد و مپ بعدی باز بشه به صورت مستقل..
مثل مرحله توی یه بازی مرحله 1 و2و3و4وغیره...این ویدئو رو نگاه کردم ولی اونطوری نیست که میخوام..یعنی مپا رو توی یه لول میاره فقط یه مپ رو load و لول دیگه رو unload میکنه..
[QUOTE=Vahid67;6345278]از کدوم آموزش سوم شخص رفتی ؟
لطفا نگید از اون فایلی که صفحع اول است استفاده کن چون قبلا 100 انجام دادم ولی نشد ولی اگر شما لطف کنید یکی از این راه هایی که پیشنهاد می کنم برامی بزارید:
1.همین سوال من را جواب دهید.
2.او فایلی که صفحه اول هست به صورت فیلم برام بزارید
اقا وحید منظورم اینه که مپه اول (لول اول)کاملا بسته شه..یه صفحه ی load بیاد و مپ بعدی باز بشه به صورت مستقل..
مثل مرحله توی یه بازی مرحله 1 و2و3و4وغیره...این ویدئو رو نگاه کردم ولی اونطوری نیست که میخوام..یعنی مپا رو توی یه لول میاره فقط یه مپ رو load و لول دیگه رو unload میکنه.. بخش Level این آموزش رو ببین ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویرایش : آموزش کامل این کار البته من تست نکردم ...
فقط حواستون باید باشه که توی ادیتور بازی نکنید حتما باید Play on PC باشه ...
لطفا نگید از اون فایلی که صفحع اول است استفاده کن چون قبلا 100 انجام دادم ولی نشد ولی اگر شما لطف کنید یکی از این راه هایی که پیشنهاد می کنم برامی بزارید:
1.همین سوال من را جواب دهید.
2.او فایلی که صفحه اول هست به صورت فیلم برام بزارید
من این ویدئو رو ندیدم ....
مشکل اون آموزشی که صفحه اول هستش چیه که شما نمی تونی اجراش کنی کجاش مشکل داری ؟ ارور میده ؟ اجرا نمیشه ؟ مشکلش چیه ؟؟ من خودم الان روی یک پروژه دارم ارش استفاده می کنم ...
اگر مراحل رو مو به مو انجام بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد تمام فایل های اسکریپتش هم که آمادس خیالت رو راحت کنم دوربین سوم شخص کامل رو نمی تونی از کیسمت پیاده سازی کنی ...
این مقاله را دوباره انجام دادم لطفا یه کاری بکنید مثلا شما مسیول هستید:44:
وحید جان دمت گرم..کارمو راه انداختی
اقا کسی UDK.ir خرید کرده ؟؟قابل اطمینانه؟؟
2-اموزش متریال و particle effect شرکت eat3d خوبه؟؟
1-میشه یه مرجع برای دانلود تکسچر معرفی کنید؟؟
2-به نظرم TEXTURES رو دان کنم بعد تو UDK متریالش رئ بسازم بهتره یا اینکه یه سره متریال دانلود کنم؟؟
این مقاله را دوباره انجام دادم لطفا یه کاری بکنید مثلا شما مسیول هستید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئول چی هستیم اینجا ؟؟؟ من یا هرکس دیگه ای که اینجا جواب میدیم بخاطر دوستی و پیشرفت همدیگه هستش همچین میگی شما مسئولی انگاری ما اینجا داریم حقوق میگیریم که به شما جواب بدیم .... خودت هم یکم دنبال جواب باش تا هم جواب سوال خودتو پیدا کنی هم چهارتا چیز دیگه یاد بگیری به بقیه دوستان یاد بدی نه اینکه بیای اینجا طلبکار باشی ....
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
وحید جان دمت گرم..کارمو راه انداختی
اقا کسی UDK.ir خرید کرده ؟؟قابل اطمینانه؟؟
2-اموزش متریال و particle effect شرکت eat3d خوبه؟؟
قابلی نداشت .... نه خرید نکردم من ولی برای متریال یه چیز سلیقه ای هستش چیز زیادی برای یادگیری نداره خودت باید اصولش رو بلد باشی تا بتونی متریال خوب در بیاری اصولش رو هم که توی آموزش های اصلی UDK یاد میده ....
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
1-میشه یه مرجع برای دانلود تکسچر معرفی کنید؟؟
2-به نظرم TEXTURES رو دان کنم بعد تو UDK متریالش رئ بسازم بهتره یا اینکه یه سره متریال دانلود کنم؟؟
من مرجع خاصی نمیشناسم ولی بهترین راه همیشه سرچ توی موضوع مورد نظر هستش ....
در مورد متریال هم باید بهت بگم که مستقیم نمیتونی متریال رو دانلود کنی و استفاده کنی اول باید نکسچر رو وارد کنی بعدش از روی اون متریال بسازی ......
معذرت می خوام منظور نداشتم ولی به خدا اینترنت را زیر و رو کردم نبود فقط 2 ویدیو دیم که جواب داد ولی نمی دونم چرا هدف همرا تفنگ حرکت نکرد و پایین صفحه سیاه میشه بام معذرت لطفا راهنمایی کنید تا بعد با مدیر صحبت کنم حقوقم بدن:31:
اقا کسی میتونه از این تکسچر متریال بسازه و بذاردش روی چسمی..من متریالش رو ساختم ولی وقتی میزارمش روی دیوار یا جای دیگه بجای متریال همون پس زمینه UDK میاد(همون جدولیه)ا
اینم لینکه تکسچر
اقا کسی میتونه از این تکسچر متریال بسازه و بذاردش روی چسمی..من متریالش رو ساختم ولی وقتی میزارمش روی دیوار یا جای دیگه بجای متریال همون پس زمینه UDK میاد(همون جدولیه)ا
اینم لینکه تکسچر
دوست عزیز تکسچر که با تکسچر فرقی نداره که بخواد یکیش کار کنه یکیش نه ...
کافیه که ببری توی فتوشاپ سایزشو عددی از توان 2 مثلا 512*512 یزاری و با فرمت bmp ذخیرش کنی بعدش خیلی راحت می تونی ازش متریال بسازی و توی مپت ازش استفاده کنی ....
mehrdad_mvb
10-08-2011, 14:02
از این متغیر استفاده کن و مقدارش رو بزار true ... ببین مشکلت حل میشه ... bStealthVehicle
سلام
این مشکل من حل نشد
راه دیگه ای هست؟
میشه تو کیزمت یه دوربین بهش معرفی کرد؟
NINJA0098
10-08-2011, 15:31
سلام به همه ...
با اجازه بزرگترا من یه نکته رو در مورد دوربین سوم شخص بگم....
اگه میخواین تو یه لول از بازیتون دوربین سوم شخص باشه حتما ببینین که تو اون لول قراره از اسلحه ها استفاده بشه یا نه.....چرا؟چون اگه با متینی و کیسمت این کارو بکنین با نشونه تفنگتون به مشکل میخورین برای همین از کد نویسی برای سوم شخص استفاده کنین بهتره( همون آموزش وحید یا udn خیلی خوبه) ...البته این مشکلو میشه حل کرد ولی به دردسرش نمی ارزه...
اگه قراره از اسلحه استفاده نشه که هیچی هاد رو غیر فعال کنین و از متینی استفاده کنین....
سلام!
ببخشید تو اموزش سوم شخص کردن صفحه اول گزاشتید اون قسمت از اموزش که میگه این2 فایل را کپی کنیدDefaultEngine – UTEngine این کپی ها را چه کار کنم.
ahmad1358
10-08-2011, 17:57
در 11 روزAdvanced Source Level Design لینک آموزشی
---------------------------------------------------------------
Advanced Source?Level Design, part of the Noesis Interactive? MOD Your World?training series, teaches you to ?reate Your World ?by focusing on designing and constructing your own custom levels within Counter-Strike? Source? Half-Life?, Day of Defeat? Source?and other Source?SDK powered games. Learn the fundamentals of Hammer?as well as advanced texturing, displacement, functionality and optimization techniques.
DVD topics covered include:
* Step by step guide to creating your own Source?levels
* Detailed explanation of the Hammer level editor interface and controls
* Applying materials and textures
* Add triggers, scripts and delays
* Optimization techniques
* Atmospheric effects & entity descriptions
* 2D & 3D skyboxes
* Create level overview maps
* Apply cinematic style color correction
* Create maps for a range of Source?games
* Click to View DVD Reel Demo
pass: booktraining.net
NINJA0098
10-08-2011, 19:05
سلام!
ببخشید تو اموزش سوم شخص کردن صفحه اول گزاشتید اون قسمت از اموزش که میگه این2 فایل را کپی کنیدDefaultEngine – UTEngine این کپی ها را چه کار کنم.
شما اول این پستو بخون تا نحوه ی وارد کردن کلاسای خودت به انجینو یاد بگیری بعد کاری که میگمو بکن:
سه تا کلاس هست که شما باید وارد انجین کنید:
Pawn.uc وPlayerController.uc و Game.uc ....
حالا اینا چه کلاسایی هستن مهم نیست...فکر کنم وحید اینا رو تو آموزش گذاشته...
شما فقط این کلاسارو همونطوری که تو اون پست گفتم وارد انجین کن و انجینو اجرا کن....پیام قبل از اجرا شدن رو yes بده...
بعد تو انجین از منوی view برو تو world properties مثل عکس زیر:
بعد قسمت game type for pie رو با اسم کلاست تنظیم کن مثل عکس زیر(اسم کلاس من فرق میکنه شما اسم کلاس خودتونو وارد کنید):
NINJA0098
10-08-2011, 19:15
یادم رفت بگم باید تو آدرس UDK-****-**\UDKGame\Config برید و فایل DefaultGame رو با نوت پد باز کنید و تو قسمتای زیر تغییر بدین:
NINJA0098
10-08-2011, 20:12
خیلی خیلی ممنون
سعی کن اسپم ندی همون دکمه ی تشکر کافیه....
ببخشید به این مشکلبرخوردم تو قسمت کلاس زیر[UnrealEd.EditorEngine] کد را وارد کنم یا این متن را +EditPackages=اسم پوشه ببخشید مشکلات من را کمی گیج شدم نه که عموم تو شرکت capcom کار می کرد:31:
NINJA0098
10-08-2011, 20:51
ببخشید به این مشکلبرخوردم تو قسمت کلاس زیر[UnrealEd.EditorEngine] کد را وارد کنم یا این متن را +EditPackages=اسم پوشه ببخشید مشکلات من را کمی گیج شدم نه که عموم تو شرکت capcom کار می کرد
مثل همون خط بالاییش همینو نوشته....
یعنی چی؟؟من متوجه نشدم:13:
NINJA0098
10-08-2011, 23:01
tovamohammad
11-08-2011, 04:49
سلام دوستان
خیلی خوبه . اگه بتونی یه تاپیکی ایجاد کنی واسه آموزش US
هرکسی هم مطلب مفیدی داشت اونجا میتونه بزاره که تبدیل بشه به یه منبع خوب واسه یادگیری US
عزیز راستش به این خاطر که مدتهاست این قسمت بازی سازی خیلی به هم ریخته شده و مدیریت هم متاسفانه بیش از یک سال و نیمه که کاری براش انجام نمی ده، تاپیک جدید نمی زنم براش. همین جا پست می دم. فوقش می شه آخر کار لینک پستاشو یه جا جمع کرد.
مرسی مجمد جان از مطلب مفیدت اگر کمک لازم داشتی تا اونجایی که در توانم باشه می تونم کمکت کنم ....
لطف داری وحید جان. راستش فقط وقت کم دارم براش که اونم فکر نکنم بتونی کاریش کنی.:31:
افا محمد اموزش ها رو بصورت پست اینجا میزاری یا فرمت خاصی میزاری که دانلود کنیم؟
اشتباه نشه، قرار نیست من بیام آنریل اسکریپت آموزش بدم، تنها قولی که دادم اینه که یه سری منابع با یه متد آموزشی معرفی کنم و تمام. اگه نه آموزش آنریل اسکریپت که حداقل 2 ماه وقت آزاد می خواد که فعلا مدتیه 2 روزشم ندارم.
مطالبشم همینجا پست می دم. اونقدرا حجیم نمی شه که فایل نیاز داشته باشه.
سلام به همه دوستان بعد از 3 روز تمام 360 صفحه رو تموم کردم خیلی چیزا یاد گرفتم بخصوص از پست های اقا محمد.
شما لطف داری. ولی در کل خیلی خوبه که تاپیکو خوندی، جلوتر خودت متوجه می شی چقدر کار یادگیریتو ساده کرده. با این همه سعی کن آموزش های اصلی رو هم به ترتیب ببینی.
-------
در ضمن، خطاب به دوستانی که در مورد دوربین سوم شخص، کاراکتر های جدید و یا کنترل ماشین و امثالهم سوال می کنن: یه نگاه به تاپیک بندازید، همون طور که تو تاپیک بار ها گفته شده، این موارد همگی مستقیما مربوطه به گیم پلی. و گیم پلی بازی هم با آنریل اسکریپت نوشته می شه، پس اکیدا توصیه می کنم سعی نکنید با کیسمت، Matinee یا کد آماده به جواب برسید، دلایلشم قبلا مفصلا گفتم.
-------
خب از اونجا که قبلا قولشو داده بودم، تو همین 24 ساعت آینده، یه پست می دم برا آموزش آنریل اسکریپت. اگه رسیدم که کامل، اگه نه حداقل مرحله ی اول آموزشو فول توضیح می دم که دوستانی که می خوان بتونن شروع کنن. So be tuned for next post.
پس فعلا.:8:
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور از متن می تونه همین کدی که مال سوم شخص کردن باشه:
بالاخره شد :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
سلام!
یک سوال داشتم چطوری دشمن بسازیم البته من با UDK 2010 ساختم ولی با UDK201 نمی تونم و یعنی توقسمت K که با رنگ سبز هست کلمه ای به اسم Levelstartup لطفا راهنمایی کنید
NINJA0098
11-08-2011, 18:30
سلام!
یک سوال داشتم چطوری دشمن بسازیم البته من با UDK 2010 ساختم ولی با UDK201 نمی تونم و یعنی توقسمت K که با رنگ سبز هست کلمه ای به اسم Levelstartup لطفا راهنمایی کنید
level startup مشکل داره؟وقتی یه مشکلی داری کامل توضیح بده مشکلت چیه....
وقتی با 2010 ساخت تو 2011 که مشکلی نداری...
تو اگه بخوای همینطوری پیش بری هیچی یاد نمیگیری ..... اول برو فیلمای آموزشی 3dbuzz رو ببین تمام این مشکلاتت حل میشه......
من مشکل سر ایجاد دشمن دارم اگر میتونی فیلم بزار
راستی از این فروشگاه 3dbuzz را بخرم خوبه مشکلی نیست اگر نه خودتون معرفی کنید به جز دانلود:
ahmad1358
11-08-2011, 20:40
سلام!
میتونید از Level Loaded استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fview-99doshman.jpg)
میتونید از Level Loaded استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fview-99doshman.jpg)
سلام!
دشمن امد ولی تیر نمی زند و فقط بربر من را نگاه میکنه:31:
tovamohammad
12-08-2011, 05:21
روند یادگیری آنریل اسکریپت: قسمت اول
با سلام
خب اول همه، اگه کسی هست که پست قبلیو در این مورد نخونده، اول اونو بخونه:
باز تاکید می کنم، تا به ادیتور های UDK مسلط نشدین آنریل اسکریپت رو شروع نکنید که به مشکل می خورید.
خب یادگیری US با متد من 4 مرحله داره. مراحل باید دقیقا به ترتیبی که مشخص شده طی بشن و هر مرحله به مراحل قبلی وابسته هست. پس تا یه مرحله رو کامل متوجه نشدین و احیانا جاییش مشکل دارید، وارد مرحله ی بعدی نشید، وقت بذارید مشکلتونو حل کنید، چیزایی که متوجه نشدیدو کامل بفهمید، اونوقت برید مرحله ی بعد.
مرحله ی اول یادگیری آنریل اسکریپت:
این مرحله قسمت اعظمش با خوندن سپری میشه. تو این مرحله هم کلیات US رو یاد می گیرید و اینکه US دقیقا چه امکاناتی داره به اضافه ی یه سری جزئیات که بعضیشون توی مراحل بعد با جزئیات بیشتر مرور می شن.
با این که این مرحله کدنویسی ندارید، ولی مرحله ی خیلی مهمی هست و بیس تمام مراحل دیگتونه، اگه اینجا مشکل حادی داشته باشید، ممکنه تا آخر یادگیری دیگه حل نشه. پس تو این مرحله خوب حواستونو جمع خوندن کنید. روزنامه وار خوندنشون کافی نیست، لازمه اغلب مطالبو متوجه بشید.
برای شروع برید به این صفحه:
5 تا کادر خاکستری توی این صفحه می بینید. تو این مرحله فقط با 2 تاش کار دارید. کادر دوم و آخر. سر جمع 16 تا مقاله میشه.
با کادر دوم یا Language Topics شروع کنید:
مقالات داخل این کادرو به این ترتیب بخونید:
UnrealScript Reference
UnrealScript Cheat Sheet
Strings In UnrealScript
UnrealScript Structs
UnrealScript Interfaces
UnrealScript Preprocessor
UnrealScript Delegates
Coding Standard
کسایی که اینترنتشون کنده، بهتره این صفحاتو اول سیو کنن، بعد از روی سیستم بخونن. با این همه همگی، صرف نظر از کیفیت اینترنت، 2 تای اول رو سیو داشته باشید روی سیستم.
بعدش نوبت کادر آخر یا Resources هست:
اینا رو به همون ترتیبی که لیست کرده بخونید.
استثناا توی این مرحله همه ی مطالبی که می خونیدو متوجه نمی شید. مخصوصا از قسمت Resources. چون بعضیش رفرنس هست و توی مراحل بعد باز بهشون می رسید. ولی در کل باید حدود 70 درصد مطالبشو متوجه بشید، اگه دیدید این قدراشو نگرفتید، لازمه دوباره بشینید پاشون و این دفعه با تمرکز درست و حسابی بخونیدشون.
یه نکته: همون طور که تو پست قبل گفتم لازمه شالوده ی برنامه نویسی شی گرا رو بدونید. اگه همین الان بلدید که هیچ، اگه نه لازمه تا قبل اینکه به کادر دوم برسید خوب یادش گرفته باشید. توی پست قبلی 3 حالت بهتون معرفی کردم که هر کدومو می تونید انتخاب کنید، هر چند اکیدا حالت اولو توصیه می کنم، یعنی اول وقت بذارید مفاهیم شی گرایی رو کامل یاد بگیرید بعد از اون مرحله ی اولو شروع کنید.
خب. مرحله ی اول همینجا تموم میشه. این مرحله بسته به این که چقدر اطلاعات قبلی داشته باشید و چقدر حواستون موقع خوندن جمع باشه بین یه هفته تا 2 ماه طول می کشه.
------
در ضمن یادتون باشه، تا زمانی که خودم بهتون نگفتم، کدنویسی رو شروع نمی کنید، حتی برای کنجکاوی.
دیگه باید برم. تو فرصت بعدی میام ادامه ی متد رو براتون می تایپم. پس تا بعد.:8:
ahmad1358
12-08-2011, 14:19
سلام!
دشمن امد ولی تیر نمی زند و فقط بربر من را نگاه میکنه:31:
شما اگه تو تنظیمات Pawn Class از Scout استفاده کنید مشکلتون حل میشه.
M.Mehrazin
12-08-2011, 18:06
سلام
من برای سورس بازی whizzle یه فابل دانلود کردم به اسم WhizzleSourceFinal بعد دیدم که یک فایل دیگه هم بود به اسم WhizzleSource-5-17-2011 .الان اونی که من دانلود کردم نسخه قدیمیش بود یا با هم فرق نمی کنن؟
با تشکر
NINJA0098
12-08-2011, 18:43
سلام
من برای سورس بازی whizzle یه فابل دانلود کردم به اسم WhizzleSourceFinal بعد دیدم که یک فایل دیگه هم بود به اسم WhizzleSource-5-17-2011 .الان اونی که من دانلود کردم نسخه قدیمیش بود یا با هم فرق نمی کنن؟
با تشکر
فکر کنم فرق میکنه ...حجمشون موقع دانلود فرق میکنه...البت من جدیده رو دانلود نکردم....
M.Mehrazin
12-08-2011, 20:48
فکر کنم فرق میکنه ...حجمشون موقع دانلود فرق میکنه...البت من جدیده رو دانلود نکردم....
نه اتفاقا هر دو شون 138 مگابایتن.شاید جدیدا یکیشون کردن.
NINJA0098
12-08-2011, 20:52
نه اتفاقا هر دو شون 138 مگابایتن.شاید جدیدا یکیشون کردن.
جدا؟
لینکشو بده.....
M.Mehrazin
12-08-2011, 21:01
بفرمایید
اقا من مدل رو از مکس اکسپورت میکنم ولی وقتی ایمپورت میکنم مدلا تیکه تیکه ایپورت میشن..:(:19:
NINJA0098
12-08-2011, 21:43
اقا من مدل رو از مکس اکسپورت میکنم ولی وقتی ایمپورت میکنم مدلا تیکه تیکه ایپورت میشن..:(
خوب مدلات حتما تیکه تیکن دیگه....
اگه میخوای همه باهم ایمپورت بشه به هر کدوم یه متریال جدا بده بعد با edit mesh همه رو با هم attach کن و موقع اتچ کردن پیام که میده متریالا رو با هم مچ نکن بعد از ایمپورت تو انجین هر کدوم واسه خودشون متریال جدا دارن که میتونی تو قسمت متریال دادن بهشون نسبت بدی....
lord arthas
12-08-2011, 23:34
دوستان یک سوال:
تو sample level قسمت modify..... بعد از extrude کردن اون vertex که باید ۲۸۸ unit پایینش کنیم درست نیست یعنی transform widget هاش چپه راسته است چه جوری درستش کنم؟
NINJA0098
13-08-2011, 02:33
دوستان یک سوال:
تو sample level قسمت modify..... بعد از extrude کردن اون vertex که باید ۲۸۸ unit پایینش کنیم درست نیست یعنی transform widget هاش چپه راسته است چه جوری درستش کنم؟
چپ و راست نداره که transform widget تحت محورای x وyوz هست....اگه pivot مشکل داره و یه استاتیک مش درست سر جاش نیست ماوس رو ببر اونجایی از مش که میخوای pivot باشه و روش راست کلیک کن و طبق عکس زیر انتخاب کن:
lord arthas
13-08-2011, 10:19
اینجوری میشه!
اون بالا بغل اون دوریبن شکاری میبینی نوشته Local اونو بزار روی World
ahora_data
14-08-2011, 09:03
یه سوال
بازی هایی که با این برنامه ساخته میشن مجوز انتشار در ایران را دارند ؟
یه سوال
برعکس تمام دنیا یازی های توی ایران ساخته میشن اصلا ربطی به نرم افزار هایی که باهاشون کار کردی ندارن فقط بازیت نباید مورد داشته باشه ....
سلام!
من در این انجین خواستم یک فایل 3d max با فرمت ASE وارد کردم ولی خواستم شروع کنم کارکتر از مدلم رد میشه چه کارکنم؟؟؟؟؟
lord arthas
14-08-2011, 13:39
چجوری میشه تکرار یک تکسچر رو اورد پایین؟
ببخشید برای خریدن اموزش های 3dbuzz از کدوم فروشگاه زیر بخرم که کامل داشته باشد کیفیت زیاد برام مهم نیست:
lord arthas
14-08-2011, 14:22
persian-designers
M.Mehrazin
14-08-2011, 14:43
سلام
سلام!
من در این انجین خواستم یک فایل 3d max با فرمت ASE وارد کردم ولی خواستم شروع کنم کارکتر از مدلم رد میشه چه کارکنم؟؟؟؟؟
باید برای مدلتون collision تعریف کنید.این کارم هم توی خود موتور(توی Static Mesh editor) هم توی برنامه مدلسازیتون می تونید انجام بدید.
اگه توی bsp باشه می تونید برید توی surface properties و اندازه اش رو تغییر بدین ولی در حالت کلی برای متریال می تونید از textureCoordinate استفاده کنید
آقا کسی سورسی که دادم رو دانلود نکرد؟
NINJA0098
14-08-2011, 15:02
یه سوال
آره الان بازیایی مثل پسر ماجراجو با udk ساخته ومنتشر شدن....تازه الان چندین شرکت بازیسازی که باudk دارنبازی میسازنم تو ایران دارن شروع به کار میکنن...
تو کانتنت بروزر رو مش دوبار کلیک کن تا پنجره استاتیک مش ادیتور باز بشه بعد تو قسمت منو برو تو collision و auto convex collison رو انتخاب کن و تنظیمات رو هر جور که میخوای بزن و apply کن....
همونطور که محمد گفت اگه bsp باشه میتونی روش دوبار کلیک کنی و تو قسمت scaling یه مقدار بهش بدی....اگه متریال روی مش هست برو تو متریال و texture coorfinate به شبکه متریالت اضافه کن و تو تنظیمات texture coordinate یه مقدار u و v بده و اونو وصل کن به uv تکستچرات که استفاده کردی ..
نکته:اگه از نرمال و spec هم استفده کردی حتما به uv اونا هم وصل کن تا نرمال و بازتاب هم تکرار تکستچرشون با دیفیوز مچ بشه.
ببخشید برای خریدن اموزش های 3dbuzz از کدوم فروشگاه زیر بخرم که کامل داشته باشد کیفیت زیاد برام مهم نیست:
فکر کنم ایران رز خوب باشه...
lord arthas
14-08-2011, 15:45
-چجوری میشه متریال ساخت تو udk?
-من وقتی استاتیک مش میارم تو بازی دیده نمیشن نه تو ادیتور نه تو بازی مشکل از کجاست؟
-چجوری میشه متریال ساخت تو udk?
-من وقتی استاتیک مش میارم تو بازی دیده نمیشن نه تو ادیتور نه تو بازی مشکل از کجاست؟
شما قبل از شروع کار بهتره آموزش های 3DBUZZ رو ببینی کل سوالات شما تا حالا چندین بار توی انجمن پاسخ داده شده اند ....
lord arthas
14-08-2011, 16:16
دارم میبینم اونا رو هم , میشه الان جواب بدین plz واجبه
Reza Azimy_RW
14-08-2011, 16:38
دارم میبینم اونا رو هم , میشه الان جواب بدین plz واجبه خوب رو یه جایه خالی تو کانتنت برووزر راست کلیک کن برو روی New Material بعد متریال رو بساز ! نمیشه که تک تک توضیح داد خیلی گستردس ولی به اختصار :
یه تکسچر وارد کن ( تکسچر اصلی ) بعد تو متریال ادیتور ( همونی که ساختی ) کلید T رو بگیر و کلیک کن تا تکسچر بیاد . بعد وصلش کن به Diffuse یا Emisive ( بسته به نیاز) و اگه نرمال مپ هم داری همینجوریو ارد کن و وصل کن به Normal. یه متریال خیلی ساده ساختی الان .
موفق باشی
اقا یه سایته خوب میخوام که چند تا مدل ازش دانلود کنم..مثل خونه و ...البته مجانی باشه و اگه فرمتش FBX باشه که محشره ولی اگه نباشه هم اشکالی نداره..
ahmad1358
14-08-2011, 19:42
یه سوال دارم من وقتی تو ادیتور مپی که ساختمو اجرا می کنم و از منوی view گزینه Game Type for PIE رو تنظیم می کنم مشکلی نیست و درست اجرا میشه (دوربین طبق همون چیزی که من میخوامه )ولی وقتی همین map رو کوک می کنم برای ساختن پکیج و پکیجو میسازم وقتی نصب می کنم Game Type من اون چیزی که میخوام نیست.
البته طبق دستور این سایت این کارها رو هم کردم
ولی نمیدونم من به جای LittleLisa.LLStartUp چی باید بزارم.من اینو گذاشتم جواب نداد: UTGame.TMPGame
کد GamreType.uc من به این صورته:
سلام!
ببخشید سایز تکسچر برای import کرد چند در چند باید باشد
NINJA0098
14-08-2011, 20:40
ه سوال دارم من وقتی تو ادیتور مپی که ساختمو اجرا می کنم و از منوی view گزینه Game Type for PIE رو تنظیم می کنم مشکلی نیست و درست اجرا میشه (دوربین طبق همون چیزی که من میخوامه )ولی وقتی همین map رو کوک می کنم برای ساختن پکیج و پکیجو میسازم وقتی نصب می کنم Game Type من اون چیزی که میخوام نیست.
تست میکنم جوابو میدم....البت اگه کسی جواب نداد....
سلام!
ببخشید سایز تکسچر برای import کرد چند در چند باید باشد
باید مضربی از دو باشن...مثلا 64*64 یا 1024*1024 یا 2048*2048 یا.....
من می خواهم سفارش بدهم بازهم می خوام از نظر شما استفاده کنم دوست عزیز اقای نینجا جواب داد ولی شک دارم نه که اقا نینجا دروغ می گن نه این فکر من نیست فقط می خواهعم مطمعا باشم که این محصول مال شرکت 3dbuzz باشدنه مال شرکت دیگه راستی اموزش ها فرق دارن اگر فرق دارن یک نفر یک فروشگاه بگه که تمام 16 فصل اموز را داشته باشد ممنون
یه سوال دارم من وقتی تو ادیتور مپی که ساختمو اجرا می کنم و از منوی view گزینه Game Type for PIE رو تنظیم می کنم مشکلی نیست و درست اجرا میشه (دوربین طبق همون چیزی که من میخوامه )ولی وقتی همین map رو کوک می کنم برای ساختن پکیج و پکیجو میسازم وقتی نصب می کنم Game Type من اون چیزی که میخوام نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی نمیدونم من به جای LittleLisa.LLStartUp چی باید بزارم.من اینو گذاشتم جواب نداد: UTGame.TMPGame
کد GamreType.uc من به این صورته:
یه نکته ای هستش توی اینا و اون اسم اختصاری برای نوع بازی و نقشه ای که قراره از اون استفاده کنه مثلا نقشه هایی که با DM شروع میشه مربوط به نوع deathmatch هستن و شما هم باید این کار رو بکنید ... اینجا از اسم اختصاری LittleLisa استفاده شده این رو اول اسم نقشه های بزارید اینجوری LittleLisa-mapname
من هنوز کد های شما رو کامل نخوندم اگر مشکلتون حل نشد سعی می کنم یه بار امتحانشون کنم ....
راستی فایل های تفنگ های udk کجا هستند هر جا گشتنم نبود میشه بگید کجا هستند و با چه پسوندی؟
Reza Azimy_RW
14-08-2011, 23:25
من می خواهم سفارش بدهم بازهم می خوام از نظر شما استفاده کنم دوست عزیز اقای نینجا جواب داد ولی شک دارم نه که اقا نینجا دروغ می گن نه این فکر من نیست فقط می خواهعم مطمعا باشم که این محصول مال شرکت 3dbuzz باشدنه مال شرکت دیگه راستی اموزش ها فرق دارن اگر فرق دارن یک نفر یک فروشگاه بگه که تمام 16 فصل اموز را داشته باشد ممنون
عزیز من خودم از سایت
خرید کردم واقعا عالیه . هم از نظر قیمت هم ... همه چی کلا" . من بهت اینو پیشنهاد میکنم . مثلا با 7 تومن میتونی 5 تا اموزش بخری . امزشی 1000 تا 1500.
ahmad1358
14-08-2011, 23:31
یه نکته ای هستش توی اینا و اون اسم اختصاری برای نوع بازی و نقشه ای که قراره از اون استفاده کنه مثلا نقشه هایی که با DM شروع میشه مربوط به نوع deathmatch هستن و شما هم باید این کار رو بکنید ... اینجا از اسم اختصاری LittleLisa استفاده شده این رو اول اسم نقشه های بزارید اینجوری LittleLisa-mapname
من هنوز کد های شما رو کامل نخوندم اگر مشکلتون حل نشد سعی می کنم یه بار امتحانشون کنم ....
ممنون اقا وحید من نقشه ام با TMP شروع میشه (TMP-SampleGame.udk) و کلاس ها هم همینطور مثلا :
این دوربین از نوع سوم شخصه که قابلیت زوم کردنو با راست کلیک داره من تو محیط ادیتور مشکلی ندارم ولی مشکلم تو بعد از ساخت پکیجه که وقتی پکیج ساخته میشه نه از دشمن خبری هست و نه از سوم شخص.
البته در زمان کوک کردن یه Warning میده با متن زیر:
اینم سورس TMPGame من:
prince 0f persia
15-08-2011, 11:42
سلام
من یه جسمو زمان اجرای بازی (نه تو ادیتور) بر اساس یه معادله ای می چرخونم. ولی این معادله بر حسب محورهای فضا (world) هست. برای همین موقع چرخش به مشکل میخورم. می خواستم بدونم چه جوری می شه یه جسمو بر اساس محورهای فضا چرخوند یا چه طوری محورهای local جسمو تغییر داد (زمان اجرا)
سلام
من یه جسمو زمان اجرای بازی (نه تو ادیتور) بر اساس یه معادله ای می چرخونم. ولی این معادله بر حسب محورهای فضا (world) هست. برای همین موقع چرخش به مشکل میخورم. می خواستم بدونم چه جوری می شه یه جسمو بر اساس محورهای فضا چرخوند یا چه طوری محورهای local جسمو تغییر داد (زمان اجرا)
کلا چرخش توی آنرئال مشکل داره ...
Warning/Error Summary --------------------- Warning, Failed to load 'Class UTGame.TMPGame': Failed to find object 'Class UTGame.TMPGame' Warning, Failed to find object 'Class UTGame.TMPGame'
اصلا نمی تونه کلاس شما رو پیدا کنه !!! اگر خواستی فایل هات رو برام پ خ کن یه تست کنمشون ....
lord arthas
15-08-2011, 12:35
مشکل دیده نشدن مش های من چچی شد؟!!!!!!!:19:
به نظر شما این فروشگاه راست میگه که مال 3dbuzz هست چون می خواهم مطمعا بشم:
یعنی موتنه مثل این باشه:
M.Mehrazin
15-08-2011, 14:39
سلام
سلام
من یه جسمو زمان اجرای بازی (نه تو ادیتور) بر اساس یه معادله ای می چرخونم. ولی این معادله بر حسب محورهای فضا (world) هست. برای همین موقع چرخش به مشکل میخورم. می خواستم بدونم چه جوری می شه یه جسمو بر اساس محورهای فضا چرخوند یا چه طوری محورهای local جسمو تغییر داد (زمان اجرا)فکر کنم باید از << استفاده کنید(البته مطمئن نیستم).در موردش آقا محمد قبلا توضیح زیر رو داده.
ببین. وقتی عدد بهش میدی (فرض کن M اول کار 32 باشه) مثلا M <<2، بهت 128 میده. این یکی شیفت بیتی هست. مثلا 32 میشه 00100000 ، الان این دستور عددو 2 رقم به چپ شیفت می ده که میشه 10000000 یعنی 128. این یکی چندان مهم نیس.
تو حالت دوم که بردار می دی(اصلش باید اینو یاد بگیری). در حقیقت << میاد برداری که بهش میدی رو یه تبدیل روش انجام میده نسبت به اون Rotation که دادی. مثالش میشه این:
فرض کن یه تانک داری، بالای تانک میتونه دور خودش بچرخه، خب؟ حالا مختصات سر لوله ی تانکو تو متغیر Loc داری و جهت لوله تو متغیر Rot هست. الانه یه چیز خیلی به درد بخور، اینه که موقع شلیک یه پارتیکل سیستم برا تیر زدن دقیقا جلو لوله (مثلا با یه فاصله که تو متغیر X داریش) ایجاد کنی. این چجوریه؟ برا این کار اول باید محل این پارتیکل رو به دست بیاری، محلش این جوری به دست میاد:
کد:
Loc + (X >>Rot)
این کد میاد X رو در جهتی که لوله هست به دست میاره، بعد با مختصات نوک لوله جمع می کنه. به همین راحتی.
lord arthas
15-08-2011, 15:34
من مش هامو تو game view میبینم ولی تو ادیتور نه یعنی وقتی یک view رو سویچ میکنم به 'game view دیده میشه
NINJA0098
15-08-2011, 16:26
من مش هامو تو game view میبینم ولی تو ادیتور نه یعنی وقتی یک view رو سویچ میکنم به 'game view دیده میشه
تو ادیتور دکمه ی w روبزن... یا برو تنظیمات ادیتور اون فلش گوشه سمت چپ بالای هر نمای دید و تو قسمت show برو static mesh زو فعال کن.....
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
سلام
یعنی چی...مثلا یه ماشین آوردی تو انجین و برای تست موقع چرخش مشکل داری یا چیز دیگس....بگو دقیقا مشکل کجاس....مش رو چطور ایمپورت کردی؟....
lord arthas
15-08-2011, 17:10
مرسی ولی دیر گفتی ری-اینستال کردم :D
prince 0f persia
15-08-2011, 18:27
یعنی چی...مثلا یه ماشین آوردی تو انجین و برای تست موقع چرخش مشکل داری یا چیز دیگس....بگو دقیقا مشکل کجاس....مش رو چطور ایمپورت کردی؟....
یه اسکلتال مش کره رو به پلیر attach کردم حالا می خوام بچرخونمش تقریبا مثل یه rigid body. فرمول میزان چرخش توپ برحسب سرعت رو دارم ولی مشکل این که وقتی توپ می چرخه محورهاشم می چرخه و اون فرمول برای وقتیه که محورها ثابت هستن.
چرخششو مثل این در بیارم اگه راهنماییم کنید ممنون می شم.
سلام!
دوستان اگر Kismet بلد باشیم نیاز زیادی به برنامه نویسی نیست یا اصلا نیست یا اصلا ربطی نداره
ahmad1358
17-08-2011, 00:18
مشکل من تو زوم کردن دوربین بعد از پکیج سازی حل شده ولی 2 تا سوال دارم:
1- وقتی که یه شئی رو خراب می کنیم چرا وقتی قسمت زیرشون خراب شده قسمت های بالا خودبخود نمیفتن و تو هوا می مونن مثل این شکل:
2- نمیدونم چرا بات هایی که تو حالت ادیتور میان - دیگه بعد از پکیج سازی هیچ دشمنی نمیاد.وفقط خودم تو مپ حرکت می کنم.
توی تنظیمات Fracture Mesh یه گزینه داره Select Bottom اونو بزن بعدش از منوی بالاییش یعنی Chunk Option تیک Destroyable رو بردار و برای Support Chunk بزار....
سلام!
دوستان اگر Kismet بلد باشیم نیاز زیادی به برنامه نویسی نیست یا اصلا نیست یا اصلا ربطی نداره
چواب من چی شد؟؟؟؟:19:
ahmad1358
17-08-2011, 21:06
شما تمام کارهایی که با کیسمت انجام میدید خیلی با کیفیت تر و قابل تنظیم تر می تونید با کدنویسی انجام بدید.یه مثال میزنم شما میتونید دوربینتونو با کیسمت سوم شخص کنید ولی اگه همین کارو با US انجام بدید می تونید محل دوربین و فاصله و خیلی چیزای دیگه رو دستکاری کنید.
ولی همه کاری رو که با کد نویسی انجام بدید نمیتونید با کیسمت پیاده سازی کنید.
prince 0f persia
17-08-2011, 21:22
خوب kismet خیلی محدوده خیلی چیزارو نمی تونی پیاده کنی در عوض چندتا مزیت نسبت به آنریل اسکریپت داره.
1- چون یه جور اسکریپ ویژوال هست تقریبا هر کسی می تونه باهاش کار کنه. نیاز نیست حتما یرنامه نویسی بلد باشه.
2- یه نکته ای که برای پروژه های جدی مهمه اینه که راحت می شه kismet رو تغییر داد ولی برای تغییر تو اسکریپ باید ادیتور رو ببندی ، کامپایل کنی دوباره ادیتور رو باز کنی. که این زمان برای هر تغییر کوچیکی وحشتناکه.
بهت پیشنهاد می کنم چیزی که می خوای رو اول تو kismet پیاده کنی وقتی اون چیزی شد که می خواستی آخر اسکریپتشو بنویسی.البته دوباره می گم kismet خیلی محدودیت داره.
یم سوال ببخشید وقتی من یک مدل به فرمتASE در داخل موتور می زارم و به محیط می زارم پلیر از روش رد میشه بگید چه کارکنم
یم سوال ببخشید وقتی من یک مدل به فرمتASE در داخل موتور می زارم و به محیط می زارم پلیر از روش رد میشه بگید چه کارکنم
باید براش Collision Model بسازید که ساده ترین روشش اینکه وقتی مش رو باز کردید از منوی بالاش روی Collision -> 6DOP کلیک کنید تا ساده ترن نوع Collision ساخته بشه که یک مکعب دور شکل میکشه ولی برای شکل های پیچیده باید با خود مکس Collision Model رو بسازید ... و همینطور برای دیدن Collision کنار اون قفله یه شکل آبی رنگ هستشش که وقتی روش کلیک کنید Collision Model رو نشون میده ....
من یک اتاق ساختم و می خواهم قسنی از اتاق را بردارم یعنی در یا پنجری بزارم باید چه کنم فیلم از youtube را هم دیدم ولی نشد
NINJA0098
19-08-2011, 14:00
من یک اتاق ساختم و می خواهم قسنی از اتاق را بردارم یعنی در یا پنجری بزارم باید چه کنم فیلم از youtube را هم دیدم ولی نشد
اینو بخون:
سلام!
من دیروز خواستم در و پنجره بزارم شد ولی الان می خواهم اینکار را بکنم نمی شه اینجوری میشه:
[QUOTE=Vahid67;6383192]عکست دیده نمیشه ....
دوستان من آخرین نسخه ی UDK رو دانلود کردم
بعده نصب واقعا شگفت زده شدم !!!
یه قسمت برای ساخت درخت و اینا اضاف شده
یه preview برای IOS اضافه شده که مستقیما توی انجین با کنترل های IOS میتونی تو محیط بگردی
نور پردازی های مختلف از قبل با تنظیمات آماده شده ، همون اول که new میسازی میتونی انتخاب کنی که نور پردازی صبح باشه ، بد از ظهر باشه غروب باشه یا شب !!! یا اصلا صحنه خالی باشه !
کاراکتر و اسلحه حذف شدن و دیگه یه دوربین خالی داریم ، البته دوربین موقع نفس کشیدن حرکت میکنه و این خیلی باحاله
اما قسمت بده قضیه :(
خیلی سنگین شده ، من با رم 4 و سیستم 64 بیتم ، حتی پنجره ی خالیه ادیتور هم که باز میکنم سیستمم دیگه روون کار نمیکنه !!! حالا چه برسه به اینکه یه صحنه ی شلوغ وا کنم !!!
;)
ببخشید میشه پس از گزاشتن تکسچر در بزاریم یعنی پس از گزاشتن تکسچر یه سوراخی با پنجره ای بزاریم با نه بای قبل از گزاشتن تکسچر در بزاریم
سلام!
من دیروز خواستم در و پنجره بزارم شد ولی الان می خواهم اینکار را بکنم نمی شه اینجوری میشه:خوب در درست شده دیگه ... برو آموزش هابی که من صفحه اول گذاشتم رو ببین .... ولی همیشه سعی کن دیوار هات یه ضخامت داشته باشن .... اون زمین هم که می بینی سوراخ شده بخاطر اینکه یه مقداری باید براش رو بیاری بالاتر تا اونو سوراخ نکنه ....
نکته بعدی بدون اینکه آموزش های 3dbuzz یا همون آموزش های رسمی UDK که توی خود سایتشون لینکش هست کار با این نرم افزار رو شروع نکن ....
ببخشید میشه پس از گزاشتن تکسچر در بزاریم یعنی پس از گزاشتن تکسچر یه سوراخی با پنجره ای بزاریم با نه بای قبل از گزاشتن تکسچر در بزاریم چرا فکر می کنی نمیشه ؟؟؟ خوب معلومه که میشه هر وقت بخوای می تونی هر BSP رو سوراخ کنی و در و پنجره بزاری ....
یه قسمت برای ساخت درخت و اینا اضاف شده
یعنی دیگه نیازی نیست از توی Speed Tree وارد کنیم ؟؟؟
یه preview برای IOS اضافه شده که مستقیما توی انجین با کنترل های IOS میتونی تو محیط بگردی
یعنی با ماوس و کیبرد می تونی بازی کنی؟؟
نور پردازی های مختلف از قبل با تنظیمات آماده شده ، همون اول که new میسازی میتونی انتخاب کنی که نور پردازی صبح باشه ، بد از ظهر باشه غروب باشه یا شب !!! یا اصلا صحنه خالی باشه !
جالبه
کاراکتر و اسلحه حذف شدن و دیگه یه دوربین خالی داریم ، البته دوربین موقع نفس کشیدن حرکت میکنه و این خیلی باحاله
وارد کردنشون چجوری شده مثل قبل از طریق کد نویسیه؟
واجب شد برم دانلودش کنم .....
یعنی دیگه نیازی نیست از توی Speed Tree وارد کنیم ؟؟؟
ولا من نفهمیدم قضیه این قسمت چیه !
اما بازم فکر نمیکنم نیاز به speed tree نباشه !!
یعنی با ماوس و کیبرد می تونی بازی کنی؟؟
نه
دو تا کنترلر توی محیط بازی میاد که میتونی با اونا و با حرکت موس روی اونا حرکت کنی
همون کنترلر هایی که توی IOS میاد
وارد کردنشون چجوری شده مثل قبل از طریق کد نویسیه؟
مثل قبل هست حتما
کلاس نوشتنو اینا
تصمیم گرفتم صبر کنم شاید تا چند روز دیگه نسخه آگوست بیاد ....
توی ویژگی های نسخه جولای این موارد جالب بودن ...
Simplygon skeletal mesh simplification
Unreal Console on iOS که هادی بهش اشاره کرد ....
The static mesh editor now has an option to show an object’s pivot point
سوال اخر ببخشید چطوری مدلی که که در 3D MAX ساختیم وارد UDK کنیم با همان شکل و رنگ قیافه لطفا توضیح دهید
NINJA0098
20-08-2011, 20:23
بچه ها به نظرتون کیفیت این آب چطوره؟(خودم زدم)
NINJA0098
20-08-2011, 20:52
یعنی چی خودت زدی؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب متریالشو خودم زدم دیگه......
ها فهمیدم خیلی خوب شده راستی این جئاب ما کمونه کرد ها
NINJA0098
20-08-2011, 21:01
سوال اخر ببخشید چطوری مدلی که که در 3D MAX ساختیم وارد UDK کنیم با همان شکل و رنگ قیافه لطفا توضیح دهید
شکلش که همونجوی میمونه موقع ایمپورت ولی اگه منظورت از رنگ و قیافه متریاله , نمیشه باید بیاری تو انجین متریال بدی.....
چجوری ولی خداکنه برنامه نویسی نباشه
NINJA0098
20-08-2011, 21:17
این لینک آموزشای متریال 3dbuzz ه...تو اگه آموزشای تریدی باز رو ببینی کل این مشکلاتت حله....
بچه ها به نظرتون کیفیت این آب چطوره؟(خودم زدم)
خیلی قشنگ شده ....
shahabaliboys
20-08-2011, 22:14
خیلی خوب شده :31::46:
این لینک آموزشای متریال 3dbuzz ه...تو اگه آموزشای تریدی باز رو ببینی کل این مشکلاتت حله....
من چیزی سر در نیاوردم میشه خودتوت یه توضیحی در مورد همین سوالی که داتم بدی فقط همین که چه کار کنم درست بشه
Reza Azimy_RW
21-08-2011, 11:26
عزیز من قبلا تو یه پست روش ساخت یه مترایل ساده رو توضیح داده بودم . بفرمایید :
خوب رو یه جایه خالی تو کانتنت برووزر راست کلیک کن برو روی New Material بعد متریال رو بساز ! نمیشه که تک تک توضیح داد خیلی گستردس ولی به اختصار :
یه تکسچر وارد کن ( تکسچر اصلی ) بعد تو متریال ادیتور ( همونی که ساختی ) کلید T رو بگیر و کلیک کن تا تکسچر بیاد . بعد وصلش کن به Diffuse یا Emisive ( بسته به نیاز) و اگه نرمال مپ هم داری همینجوریو ارد کن و وصل کن به Normal. یه متریال خیلی ساده ساختی الان .
موفق باشی
سلام!
چطوری میشه وقتی کل اتاق را تکسچر گزاشتیم بعد سیو و خاموش کردن دیوار ها بدون تکسچر نشه ممنون
Reza Azimy_RW
21-08-2011, 11:58
سلام!
چطوری میشه وقتی کل اتاق را تکسچر گزاشتیم بعد سیو و خاموش کردن دیوار ها بدون تکسچر نشه ممنون
یعنی چی ؟! یعنی وقتی سیو میکنی میای بیرون دوباره باز میکنی تکسچرها تعقیر کرده ؟!
حتما" خودت متریالها رو ساختی و متریالهای پیش فرض یو دی کی نبوده . در این صورت باید پکیج رو هم ذخیره کنی . و قبل از اینکه پروژه رو باز کنی پکیج رو باز کنی
عزیز من قبلا تو یه پست روش ساخت یه مترایل ساده رو توضیح داده بودم . بفرمایید :
سلام نشد میوتنی تصویر یعنی عکس بزاری ممنون میشم
Reza Azimy_RW
21-08-2011, 19:53
سلام نشد میوتنی تصویر یعنی عکس بزاری ممنون میشم
عزیز اینجوری اصلا" نمیتونی پیش بری . اموزشایه ویدیویی 3DBuzz رو حتما" باید اول ببینی من چند تا عکس مثلا" بزارم ؟! از تک تک مراحل بخام عکس بازرم 180 تا میشه منم با این سرعت اینترنت داغون !
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه به اب موج داد ؟؟؟particle system منظورم نیست...
اقا میشه یکی بگه چجوری میشه به اب موج داد ؟؟؟particle system منظورم نیست...
با استفاده از تکسچر و نرمال مپ مناسب .... به راحتی می تونید موج درست کنید دو از texcordinate و panner هم داخل کار باید استفاده کنید ... البته برای موج های کوچیک و سطحی مثل عکسی که نینجا از دریاش گذاشته ...
esmail2011
23-08-2011, 08:23
سلام به همه ی دوستان
بچه ها من فیلم های آموزشی دیدم و این سوالا واسم پیش اومد.
من خیلی سوال دارم که اونا را لیست کردم شرمنده اگه که زیادن سوالام
بچه ها چون من مبتدیم اگه میشه جواب سوالاما کامل بدین .ی دنیا ممنون
1- من وقتی که جسمی را از مایا Import می کنم تو UDK مرکز ثقلش بهم میخوره . اشکال کارم کجاست؟
2- من چطوری باید پکیج سازی کنم تا اگه محیطما رو کامپیوتر دیگه ای خواستم باز کنم خطا نده؟
3- چطوری تو گزینه های کیسمت گیج شدم ( چه برسه به زیر مجموعه هاش) چطوری می تونم ی آموزش فارسی یا رفرنس انگلیسی پیدا کنم ؟ البته من آموزش eat3d را هم دیدم ولی چیزی یاد نگرفتم!
4- Trigger los-of-sight مربوط به چیه ؟(استفادشا میگم)؟
5- کاربد گزینه های physic را هم می خواستم ؟
6- فایل های UPK مربوط چین ؟چطوری باید ازشون استفاده کنم؟
7- در مورد انواع نور و زیر مجموعه هاش میخوام بدونم؟
8- برای FaceFx منبع آموزشی میخوام ؟ کلا" طرز کارش چطوری ؟ میشه منبع آموزشی معرفی کنید.
9- من میخوام تو بازی صحبت های کاراکتر به زبان دیگه ای زیرنویس کنم . آیا امکان زیر نویس کردن هست ؟اگه بله چطوری؟
10- تو بازی شمشیری من چطوری می تونم همراه حرکتای شمشیر افکت بزارم ؟ میشه این سوالما کامل توضیح بدین؟
11-گزینه های Matine را میشه توضیح بدین ؟اگه بخوام تو یک دمو یه جاییا که دشمن خراب کنه (دیوار ) بعد وارد محیط اصلی بشه را چطوری پیاده کنم ؟
12 – تغییر دوربین را چطوری انجام بدم ؟مثلا در راهرو ها دوربین سوم شخص باشه ولی در محیط اصلی اول شخص؟آیا میشه این کارا کرد؟
13- صدای دویدن یک کاراکتر یا سینه خیز رفتنشا چطوری بهش اضاف کنم ؟
14- در مورد Actor Factory میخواستم سوال منم ؟ و این که ی چرا کارامتر حریف به من شلیک نمیکنه ؟ اشکال کار من کجاس ؟ فایل محیطا تو لینک زیر گذاشتم .
15- ناحیه سیاه بازی یا دره یا چاله را چطوری تعریف کنم که اگه کاراکتر افتاد داخلش بمیره؟
16- در مورد تغییر دادن کلیدها توضیح دهید ؟ یعنی میخوام با زدن دکمه Q کاراکتر به جلو حرکت کنه نه با زدن W. و این که چطوری کلید تعریف کنم برای ی حرکت جدید؟
17- چطوری سطح بازی را Easy یا Hard کنم ؟ آیا نیاز به برنامه نویسی داره؟
18- میخوام یه جسمی تو بازی قرار بدم که باعث افزایش سلامتی کاراکتر بشه . همچنین میخوام تصویر افزایش جونا گرافیکی کنم ( منظورم شکل زیره). باید چیکار کنم ؟
19- میخوام با گرفتن ی کلید (بازی شمشیر بازی) شمشیر با قدرت بیشتری نسبت به حالت معمولی زده شود و صدمه بیشتری زده شود. راه حل چیه ؟
20- در مورد ایجاد save , load کردن بازی توضیح دهید؟
21- برای خونریزی هنگام صدمه دیدن کاراکتر توضیح دهید؟
22- در مورد انواع volume توضیح دهید.
23- میخوام ی لوله آب ایجاد کنم ( با اهرمه) که آب جاری داشته باشد و هنگام جا به جا کردن اهرم باعث ریزش آب به داخل مخزنی بشه و وقتی که به یه مقدار خاص (مثلا 20 لیتر) رسید باعث حرکت یک اهرم دیگه بشه .مراحل کارا میخوام بدونم(میشه مراحل kismet توضیح بدین بهم . ممنون)
و یا به جای اهرم ، میشه تعداد دشمنا را ملاک بزاریم ؟ یعنی اینکه وقتی 10 تا دشمنا کشتیم آب ریزش داشته باشه .
24- در مورد damage_type ها توضیح دهید.ممنون
25-من می خواهم کاراکترم یک جسم را هل بده باید چیکار کنم ؟
26 - من میخوام کاراکتر های دشمنم از داخل زمین به بالا بیان . باید چیکار کنم ؟
27 – چگونه برای یک جسم مسیر حرکت تعیین کنم ؟ (مثلا یک قایق )
28 – وقتی که Jump pad قرار میدهم تو محیط ی شکل خاص داره و تو خود بازیم همین شکل هست . آیا میشه این شکل را تغییر داد یا نه ؟
29 – نحوه ی کار با Mesh point چطوریه ؟
30 – آیا با Movment ، Matine میشه حرکت قوس دار مثل شکل زیر برای یک جسم پیاده سازی کرد؟
31 - چطوری واسه ی دیوار حالتی ایجاد کنم که کاراکتر بتونه اونا در هنگام پرش با دستش بگیره؟
قبل از اینکه جواب ها رو بخونی بدون اگر بخوای اینجوری پیش بری نمی تونی کاری انجام بدی هنوز باید آموزش های زیادی ببنی...
من خیلی از سوال ها تو در حد یکی دو کلمه جواب دادم چون مبحث های خیلی بزرگی هستن....
1- من وقتی که جسمی را از مایا Import می کنم تو UDK مرکز ثقلش بهم میخوره . اشکال کارم کجاست؟
من تاحالا با مایا کار نکردم ولی توی مکس من اگر جسم چند تکه باشه همشو انتخاب می کنم و از اون پایین مختصاتشو روی 0 و 0 و 0 میزارم ... البته اگر من منظورتو درست متوجه شدم یه روش دیگه هم بود که الان یادم نیست از داخل منو ها ...
2- من چطوری باید پکیج سازی کنم تا اگه محیطما رو کامپیوتر دیگه ای خواستم باز کنم خطا نده؟
وقتی هر چیزی رو وارد می کنی ازت اسم پکیج میپرسه و توی اون پکیج دخیره می کنه آدرسش هم داخل فولدر content هستش که مپت رو هم بطور پیش فرض اونجا ذخیره می کنه ....
3- چطوری تو گزینه های کیسمت گیج شدم ( چه برسه به زیر مجموعه هاش) چطوری می تونم ی آموزش فارسی یا رفرنس انگلیسی پیدا کنم ؟ البته من آموزش eat3d را هم دیدم ولی چیزی یاد نگرفتم!
مهم نیست که همشو بدونی چی هستش به مرور زمان باهاشون آشنا میشی آموزش های 3DBuzz اون بخش آخرش که Top Down Game هستش خیلی می تونه بهت کمک کنه ....
کجاست ؟؟ الان حضور ذهن ندارم ....
فیزیکس که خیلی گستردس مبحثش ولی برای مثال وقتی روی Interpolating میزاری مربوط میشه به اشیایی که قرار حرکت کنند ...
جوایش همون سوال دومه...
برو آموزش های Eat3D Lighting رو ببین....
8- برای FaceFx منبع آموزشی میخوام ؟ کلا" طرز کارش چطوری ؟ میشه منبع آموزشی معرفی کنید.
یه کوچولو سرچ توی یوتیوب
9- من میخوام تو بازی صحبت های کاراکتر به زبان دیگه ای زیرنویس کنم . آیا امکان زیر نویس کردن هست ؟اگه بله چطوری؟
بله امکانش هست ولی فارسی رو نمیتونی مثل زبان های دیگه به راحتی زیر نویس کنی باید از روش های جایگزین استفاده کنی ...
10- تو بازی شمشیری من چطوری می تونم همراه حرکتای شمشیر افکت بزارم ؟ میشه این سوالما کامل توضیح بدین؟
هنوز شروع نکرده می خوای بازی شمشیری بسازی ؟؟؟ ببین برو حداقل یکسال روی انجین کار کن مثلا آموزش های مختلف رو ببین و تمرین کن اینجوری یهو بخوای بپری یه بازی بسازی کمتر از یک ماه زده میشی ولی حالا یه سرچ کن توی پکیج های خود UDK یکی دو تا افکت واسش بود ببین اینا دیگه برنامه نویسی مثلا Muzzle Flash به افکت زمانی می گن که اسلحه شلیک می کنه اون نور نوک اسلحه میشه Muzzle Flash حالا شما باید توی برنامه نویسی همینو واسه شمشیرت پیاده کنی ...
11-گزینه های Matine را میشه توضیح بدین ؟اگه بخوام تو یک دمو یه جاییا که دشمن خراب کنه (دیوار ) بعد وارد محیط اصلی بشه را چطوری پیاده کنم ؟
با این ها هم باید توی کار آشنا بشی ....
یه انیمیشن می سازی بعدش یه دیوار یه افکت انفجار میزاری بعدش توی زمانی که یه انفجار رخ میده دیوار رو بر میداری این ساده ترین راهش ....
12 – تغییر دوربین را چطوری انجام بدم ؟مثلا در راهرو ها دوربین سوم شخص باشه ولی در محیط اصلی اول شخص؟آیا میشه این کارا کرد؟
میشه با یرنامه نویسی البته با Kismet هم در میاد ولی نه خیلی خوب ....
اگه اشتباه نکنم اینا رو باید توی کلاس Pawn بیاری
14- در مورد Actor Factory میخواستم سوال منم ؟ و این که ی چرا کارامتر حریف به من شلیک نمیکنه ؟ اشکال کار من کجاس ؟ فایل محیطا تو لینک زیر گذاشتم .
برای راحت ترین کار این تنظیمات رو بزار البته با این تنظیمات هرکسی رو که ببینه شلیک می کنه ...
Factory -> UTActorFactoryAI
Force Deathmatch-> Enable
Pawn Class -> UTPawn
Give Default Inventory -> Enable
15- ناحیه سیاه بازی یا دره یا چاله را چطوری تعریف کنم که اگه کاراکتر افتاد داخلش بمیره؟
با استفاده از UTKillZVolume
16- در مورد تغییر دادن کلیدها توضیح دهید ؟ یعنی میخوام با زدن دکمه Q کاراکتر به جلو حرکت کنه نه با زدن W. و این که چطوری کلید تعریف کنم برای ی حرکت جدید؟
از توی فایل DefaultInput داخل فولدر Config
بله...
18- میخوام یه جسمی تو بازی قرار بدم که باعث افزایش سلامتی کاراکتر بشه . همچنین میخوام تصویر افزایش جونا گرافیکی کنم ( منظورم شکل زیره). باید چیکار کنم ؟
شکل که دیده نمیشه ولی برای اون کار باید از کلاس Pickup -> Health استفاده کنی ....
19- میخوام با گرفتن ی کلید (بازی شمشیر بازی) شمشیر با قدرت بیشتری نسبت به حالت معمولی زده شود و صدمه بیشتری زده شود. راه حل چیه ؟
برنامه نویسی
با استفاده از کیسمت
پارتیکل سیستم
از اسمشون معلومه دیگه چه توضیحی؟؟
23- میخوام ی لوله آب ایجاد کنم ( با اهرمه) که آب جاری داشته باشد و هنگام جا به جا کردن اهرم باعث ریزش آب به داخل مخزنی بشه و وقتی که به یه مقدار خاص (مثلا 20 لیتر) رسید باعث حرکت یک اهرم دیگه بشه .مراحل کارا میخوام بدونم(میشه مراحل kismet توضیح بدین بهم . ممنون)
با استفاده از متینی
و یا به جای اهرم ، میشه تعداد دشمنا را ملاک بزاریم ؟ یعنی اینکه وقتی 10 تا دشمنا کشتیم آب ریزش داشته باشه .
با استفاده از Object List
معلومه دیگه مربوط میشه به صدمه دیدن و تیر خوردن هم مثلا ....
با استفاده از متینی و تریگر ...
با استفاده از Move to Actor توی بخش AI داخل کیسمت ....
بستگی داره مثلا کاراکتر قرار تکونش بده یا خودش ؟؟؟
28 – وقتی که Jump pad قرار میدهم تو محیط ی شکل خاص داره و تو خود بازیم همین شکل هست . آیا میشه این شکل را تغییر داد یا نه ؟
آره می تونی تغییر شکل بدی ....
منظورتو متوجه نشدم .....
30 – آیا با Movment ، Matine میشه حرکت قوس دار مثل شکل زیر برای یک جسم پیاده سازی کرد؟
نه نمیشه ...
31 - چطوری واسه ی دیوار حالتی ایجاد کنم که کاراکتر بتونه اونا در هنگام پرش با دستش بگیره؟
برنامه نویسی ....
اوه !
باورتون میشه اینو با udk ساختن ؟!!!!!!
خیلی خدا شده ها !!!
دلم میخواد یه کاره پر جزئیات شبیه این انجام بدم !
آره کلیپ اینو چند وقت پیش دیدم خیلی قشنگ شده .... گیم پلی جالبی هم داره ....
NINJA0098
23-08-2011, 18:59
باورتون میشه اینو با udk ساختن ؟!!!!!!
آره باور مکنیم....
تو باورت میشه ابنو با udk ساختن؟:31::
آره باور مکنیم....
تو باورت میشه ابنو با udk ساختن؟:31::
برو پسر !
من در مقابل این گرافیکایی که دارم میبینم ملت میزنن ، کارام بچه بازی ای بیش نیست !!!
دنبال یه صحنه میگردم که با توجه ی دیوانه وار به جزئیات بسازم !!!
یه صحنه ی خارجی میخوام
و هدف فقط نمونه کار
شاید به زودی شروع کردم !
:40:
سلام به همه ی دوستان
بچه ها من فیلم های آموزشی دیدم و این سوالا واسم پیش اومد.
من خیلی سوال دارم که اونا را لیست کردم شرمنده اگه که زیادن سوالام
بچه ها چون من مبتدیم اگه میشه جواب سوالاما کامل بدین .ی دنیا ممنون
اقا وحید درست گفته ولی بهتره از اموزش های 3dbuzz شروع کنی من همین کار را دارم می کنم خیلی به صرفه تره همین سوالت را تصویری می بینی هم...
ولی زیاد در مورد برنامه نویسی توضیح نداده و باید خودت یکی از این زبان ها یاد بگیری:جاوا یا c++
یاد می گیری و نیاز نیست که تند و تند سوال کنی
می تونی از اینجا بخری خیلی ارزونه:
خبری از نسخه جدید نیست ؟؟؟ آخرای ماه هستیم.....
کسی تاحالا روی پروژه برای iOS کار کرده ؟؟ فروشش خوبه ؟؟؟
tovamohammad
24-08-2011, 10:42
UDK: August 2011
سلام
خب یه 6 ساعتیه ورژن آگوست اومده. خیلی زیاد تغییرات جزئی داره این بیلد. دو تا ویژگی مهم هم اضافه شده:
یکی کپچر ویدئو که مدتی صحبتش بود، به Matinee اضافه شد. سینماتیکی که می سازید رو باهاش می تونید به فایل ویدئویی اکسپورت کنید:
البته صدا رو باید به همون روش قدیم ضبط کنید و بهش اضافه کنید. اینم داکیومنتش:
ویژگی دوم هم خیلی خیلی به دردبخوره. یه چیزیش جالبه ولی. دقیقا 4 روز قبل داشتم رو یه متریال پیچیده کار می کردم، پیش خودم گفتم حیف که متریال ادیتور یه چیزی مثل فانکشن US نداره برای Reuse یا استفاده مجدد. انگاری واقعا دل به دل راه داره.:10: الان دقیقا همین ویژگی به UDK اضافه شد. توضیح اضافه هم لازم نداره، عکس زیر گویای همه چیزه:
این مورد بزرگترین مزیتش اینه که حالت ماژولار متریال هارو 50-40 در صد زیاد می کنه و انعطاف پذیریشو خیلی بیشتر از چیزی که بود می کنه. اینم داکیومنت این Material Function:
اینم لیست کل تغییرات:
هر کی می تونه دانلود کنه، ارزششو داره این بیلد.
------
یه پروژه جدید هم به Showcase اضافه شده:
یه پروژه ی visualization هست که اتفاقا سازندش، بزرگترین شرکت مهندسی، معماری و ساخت و ساز ژاپن هست.
------
این هم لینک یه ویدئوی رسمی از اپیک هست که 6 ساعت پیش تو یوتیوب آپ شده، هر کی می تونه با کیفیت بالاشو ببینه:
یه سری ویژگیهای جدیدی که اخیرا به UDK اضافه شده رو نشون می ده.
بای.:8:
Reza Azimy_RW
24-08-2011, 16:08
سلام دوستان
من یه تناب تو تری دی مکس میسازم ( یعنی یه Cilender اسکلت بندی شده یا همون Bone )
بعد اینو که وارد یو دی کی میکنم میخام تناب ازش بسازم Bone ها بزرگ در میاد ؟ خیلی بزرگ اگه هم به صورت دستی کوچیکش کنم باز نمیشه . یعنی انگار bone ها به صورت نقطهای هستند و ادامه دار نیستند .
به احتمال خیلی زیاد تو مکس یه جایی رو اشتباه میکنم . با استفاده از ابزار Bones تو مکس این کارو میکنم . حالا مشکل چیه ؟
بچه ها من تازه اومدم با UDK کار کنم و این کار کردن فقط برای استفاده از DX11 بود و من هم تونستم از Tessellationاش نتیجه نسبتاً خوبی بگیرم.
مثل اینکه رو اجسام کروی یا استوانه ای یکم مشکل داره چون هم شنیده بودم و هم تست زدم فهمیدم.
حالا به هر حال اگر کسی خواست بگه توی یه تاپیک دیگه یاد میدم چجوری میشه باهاش کار کرد.البته باید بگم اول از همه ورژن های جدید UDK و ورژن های جدید DX11 رو میطلبه به اضافه یه کارت گرافیک خوب و نسل جدید که DX11 رو ساپورت کنه.
اینم نتیجه ای که خودم به وجودش آوردم:
البته هم UV مدل و هم تکسچر استفاده شده مناسب نبوده و خودتون میتونید با حوصله و تلاش بیشتر نتیجه بهتری رو هم بگیرید.
در ضمن من حتی مدل ایمپورت کردن هم بلد نبودم وگرنه با Height map اگر همین کار رو جای نرمال مپ توی تصویر بالا انجام میدادم خیلی بهتر میشد.
پس من با نرمال مپ انجام دادم که خیلی روش نویز داره پس برای همین اینجوری بد شده و با Height Map میشه یه کار خیلی بهتری رو انجام داد.
بچه ها UDK جدید اومد و اینطور که معلومه Adaptive Tessellation بهش اضافه شده که مشکلی رو که در مورد اجسام کروی گفته بودم رو حل میکنه,البته قابلیت های دیگه هم مثل ضبط فیلم و غیره هم اضافه شده.
اقایون عزیز CRY ENGINE 3 هم به طور رایگان منتشر شده و تو هفته اول 100000 تا دانلود شده..اگه کسی میتونه دانلود کنه بگه چجوریه؟؟چه رقابتی شود!!!
ببخشید چند تا سوال داشتم:
1.میشه تفنگی که ساختیم از راه kisment وارد کرد.
2.چطوری میشه قسمتی از map را به عنوان پایان مرحله درست کرد(لطفا توضیح دهید.)
3.میشه یک کاکتر را وارد انجین کرد و گوشه از map مشغول یک کاری باشه.(توضیح)
4.ماشینی ک تو 3dmax ساختیم چه طوری وارد انجن کنیم منظورم چطوری وارد بازی کنیم و بشه استفاده کرد.
لطفا تا جایی که می تونید توضیح دهید ممنون
Reza Azimy_RW
24-08-2011, 20:00
1.میشه تفنگی که ساختیم از راه kisment وارد کرد.
نه
2.چطوری میشه قسمتی از map را به عنوان پایان مرحله درست کرد(لطفا توضیح دهید.)
اموزش Top Game از Eat3D رو ببین . یعنی اخرین قسمت از اموزشهایه اولیه Eat3D
3.میشه یک کاکتر را وارد انجین کرد و گوشه از map مشغول یک کاری باشه.(توضیح)
بله خوب . کاراکترهای پیش فرض که با Matinee راحت میشه ولی اگه بخای کاراکتر وارد کنی بازم میشه ولی سختره . AnimTree و ... هم باید بلد باشی
4.ماشینی ک تو 3dmax ساختیم چه طوری وارد انجن کنیم منظورم چطوری وارد بازی کنیم و بشه استفاده کرد.
خوب جواب سوال 1 و 2 رو میتونی اینجا پیدا کنی :
اموزش وارد کردن اصلحه و ماشین و ...
موفق باشی
اصلاح می کنم این مورد نوی آموزش 3DBUZZ هستش ....
اقایون عزیز CRY ENGINE 3 هم به طور رایگان منتشر شده و تو هفته اول 100000 تا دانلود شده..اگه کسی میتونه دانلود کنه بگه چجوریه؟؟چه رقابتی شود!!!
چه جالب, آخه ما تو لینک زیر یه تاپیک چند صفحه ای رو در مورد این انجین پشت سر گذاشتیم و اصلاً هم نمیدونم چه ربطی به UDK داره. :31:
anti-military
24-08-2011, 23:49
اقایون عزیز CRY ENGINE 3 هم به طور رایگان منتشر شده و تو هفته اول 100000 تا دانلود شده..اگه کسی میتونه دانلود کنه بگه چجوریه؟؟چه رقابتی شود!!! فایل خروجی نمیشه ازش گرفت و واسه کار کردن باهاش فعلا باید با کرایتک همکاری داشته باشی . که تو ایران نمیشه . اما اگه از نظر قانونی لایسنسش مثل یو دی کی بود دیگه اون وقت یو دی کی هیچ شانسی نداشت در برابر این موتور ...
NINJA0098
25-08-2011, 02:34
فایل خروجی نمیشه ازش گرفت و واسه کار کردن باهاش فعلا باید با کرایتک همکاری داشته باشی . که تو ایران نمیشه . اما اگه از نظر قانونی لایسنسش مثل یو دی کی بود دیگه اون وقت یو دی کی هیچ شانسی نداشت در برابر این موتور ... اولا بخیال..........
دوما بحث نکن تو پ.خ باهم صحبت میکنیم......
چه ها من تازه اومدم با UDK کار کنم و این کار کردن فقط برای استفاده از DX11 بود و من هم تونستم از Tessellationاش نتیجه نسبتاً خوبی بگیرم.
مثل اینکه رو اجسام کروی یا استوانه ای یکم مشکل داره چون هم شنیده بودم و هم تست زدم فهمیدم.
حالا به هر حال اگر کسی خواست بگه توی یه تاپیک دیگه یاد میدم چجوری میشه باهاش کار کرد.البته باید بگم اول از همه ورژن های جدید UDK و ورژن های جدید DX11 رو میطلبه به اضافه یه کارت گرافیک خوب و نسل جدید که DX11 رو ساپورت کنه.
اینم نتیجه ای که خودم به وجودش آوردم:
چیز خاصی نداره اینجا رو بخونین همه چی توش هست فقط میمونه یه سری نکات ریز که تو فروم اپیک بگردین پیدا میشه.....اگه تو یه سری از بخشای لول ازش استفاده کنین زیاد مپ سنگین نمیشه....
مرجع تسلیشن:
NINJA0098
25-08-2011, 03:44
سلام دوستان
من یه تناب تو تری دی مکس میسازم ( یعنی یه Cilender اسکلت بندی شده یا همون Bone )
بعد اینو که وارد یو دی کی میکنم میخام تناب ازش بسازم Bone ها بزرگ در میاد ؟ خیلی بزرگ اگه هم به صورت دستی کوچیکش کنم باز نمیشه . یعنی انگار bone ها به صورت نقطهای هستند و ادامه دار نیستند .میخوای به طناب فیزیک بدی؟
اگه آره ببین اینجور که میگم میری یا نه...
اول سیلندر رو میسازی و بعد دوتا بون پشت هم میزاری .....
بعد به سیلندر skin میدی و هردوتا بون رو توش add میکنی ...بعد با انتخاب ورتکس و زدن دکمه ی edit envlope (اگه اشتباه نکنم اسمشو) و زدن تیک edit vertex (اگه اینم درست یادم باشه البت حتما متوجه میشی چی رو میگم) و در حالی که اسم هر کدوم از بونا انتخابه محدوده ی تسخیری اونو مشخص میکنی و پایین روی دکمه ی آچار کلیک میکنی و عدد 1 رو کلیک میکنی بعد بون بعدی رو هم همینطور ورتکسای مربوط به اونو انتخاب میکنی و روی آچار کلیک میکنی بعد دکمه ی 1 رو تو اون پنجره میزنی...
حالا به سیلندر یه متریال الکی میدی و با پلگین ازش خروجی میگیری....
اگه همین کارو میکنی که درسته .....
اصلاح می کنم این مورد نوی آموزش 3DBUZZ هستش ....
با مرجع راهنمایی کنین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه
بله خوب . کاراکترهای پیش فرض که با Matinee راحت میشه ولی اگه بخای کاراکتر وارد کنی بازم میشه ولی سختره . AnimTree و ... هم باید بلد باشی
خوب جواب سوال 1 و 2 رو میتونی اینجا پیدا کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداموزش وارد کردن اصلحه و ماشین و ...
موفق باشی
ببخشید این صفحه ای کا برای اموزش کزاشتید:
این لینک دانلود کردم و دیدم ملتی calss هست این را کجا بزارم میشه راهنمایی کنید اگر لینک زیری این صفحه بالا یعنی:
گفته این کلاس ها را کجا بزارم
سلام!
ببخشید میشه که کلاس های متفاوتی یعنی 3 تا کلاس جدا با 3 کلاس جدا را در یک پوشه به هر نامی گزاشت و موقع اجرای UDK پیام yes را زد ممنون
NINJA0098
25-08-2011, 16:01
گفته این کلاس ها را کجا بزارم
ببینین شما برای این که یه اسلحه بیاری تو انجین یه سری کارا باید بکنی اول مدلینگ و بون گزاریه بعد نوشتن یه کلاس برای اسلحتونه که از مدل توی پکیجتون استفاده کنه و ویژگیای خاص اسلحتونو بهش بدین .....
بعد میرسی به مرحله وارد کردن کلاس که تو لینک زیر گفتم چطوری این کارو بکنین...اگه تمام کارای بالا رو انجام دادی باید کد رو وارد کنی:
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
سلام!
ببخشید میشه که کلاس های متفاوتی یعنی 3 تا کلاس جدا با 3 کلاس جدا را در یک پوشه به هر نامی گزاشت و موقع اجرای UDK پیام yes را زد ممنون
کلاسا رو باید تو یه پوشه که مشخصه بریزی و قبل از اجرای انجین yes رو بزنی تا cook کنه همون لینک بالا رو بخون خیلی چیزا رو متوجه میشی.....
ببینین شما برای این که یه اسلحه بیاری تو انجین یه سری کارا باید بکنی اول مدلینگ و بون گزاریه بعد نوشتن یه کلاس برای اسلحتونه که از مدل توی پکیجتون استفاده کنه و ویژگیای خاص اسلحتونو بهش بدین .....
بعد میرسی به مرحله وارد کردن کلاس که تو لینک زیر گفتم چطوری این کارو بکنین...اگه تمام کارای بالا رو انجام دادی باید کد رو وارد کنی:
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
کلاسا رو باید تو یه پوشه که مشخصه بریزی و قبل از اجرای انجین yes رو بزنی تا cook کنه همون لینک بالا رو بخون خیلی چیزا رو متوجه میشی.....
2 تا سوال پیش امد:
1.داخل این فایل زیپ خیلی calls هست کدوم یکی؟؟؟
2.منظور از کد همون برنامه نویسی هست اگر هست لطفا کن اگر اماده داری بده به من خدا خیرت بده یک کار را از دوشم بر می داری
سلام!
این الان دیدم فکر کنم شما هم دیده باشید گفتم بزارم شاید خوب باشد:
راستی اگر دید این کد ها در مورد چی هستن اگر اشتباه نکنم کد ها اماده استفاده هستن
Reza Azimy_RW
25-08-2011, 18:06
حالا به سیلندر یه متریال الکی میدی و با پلگین ازش خروجی میگیری....
ممنون داداش . اگه دو تا بون بدی که تناب دو قسمتی میشه که !
در ضمن همه چی درسته فقط همونطور که گفتم کلیژنها رو درست تشخی نمیده . یعنی تناب قطرش مثلا 1 سانته ولی کلیژنش میشه 50 سانت . وقتی هم کوچیک و بزرگش میکنی فایده نداره . یعنی انگار این بودنی که بهش دادم یه دایرس نوکه تناب مثلا" که وقتی میچرخه تناب میپیچه و پلی هاش به هم میریزه
راستی با FBX خروجی میگیرما ؟ مشکل از این نیست ؟
Reza Azimy_RW
25-08-2011, 18:30
ببین دادا کلیژنها رو که مثه عکس قبلی بزرگ میسازه . و وقتی هم با Scale کوچیکشون میکنم و جاشونو درست میکنم تناب اینجوری میشه :
یعنی اصلا انگاه Bone1 هیچ ربطی به بقیه نداره و مستقل عمل میکنه ( یه سمتش )
اگر مشکل فقط سایز کولیژن هستش راهش اینه که یک کولیژن مدل بسازید بدین صورت که یک لایه واسه همون سیلندر بسازید بدون هیچ متریالی فقط یه سیلندر حتی مکعب و توی لیست لایه ها اسم این لایه رو بزارید UCX_YourMeshName و طناب رو ذخیره کنید و udk این لایه رو به عنوان کولیژن میشناسه ... فقط حواستون باشه که pivot point این لایه رو با لایه اصلی یکی کنید ...
NINJA0098
25-08-2011, 23:06
یعنی اصلا انگاه Bone1 هیچ ربطی به بقیه نداره و مستقل عمل میکنه ( یه سمتش )
اگه میخوای فیزیک بدی به طناب اصلا نیاز نیست اینکارا رو بکنی ....دوتا بون کافیه خود انجین فیزیک بهش میده....حالا امشب یا فردا سعی میکنم یه آموزش برای فیزیک تو انجین بسازم.....دوجور فیزیک داریم که حالا یه آموزش میسازم....لینک آموزششو تو یوتیوب از raven هم میتونی پیدا کنی ....من چیز پی انم مشکل داره.....
NINJA0098
26-08-2011, 15:48
2.منظور از کد همون برنامه نویسی هست اگر هست لطفا کن اگر اماده داری بده به من خدا خیرت بده یک کار را از دوشم بر می داری
چیکار کنم؟!
برادر یا خواهر من من که گفتم شما واس تغییر اینا یه سری کارا رو باس بکنی...برای تغییر کاراکتر برو اینجا:
1.داخل این فایل زیپ خیلی calls هست کدوم یکی؟؟؟
من نمیدونم شما چطور دارین پیش میرین ولی کلاسای مختلفی هست که باید وارد کنید ...تو آموزشی که دارین به کمک اون پیش میرین حتما توضیح داده....
NINJA0098
26-08-2011, 16:47
خوب دوستان وقت شد یه آموزش واسه فیزیک پارچه تو udk زدم گزاشتم روسایت:
قسمت اول که مربوط به کار با 3ds max میشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقسمت دوم که مربوط به کار با انجین میشه:
اینم فایل دانلود برای اونایی که نمی تونن تو مکس کار کنن:
Reza Azimy_RW
26-08-2011, 21:11
حسین خوبه ولی بیتر نبود فیزیک تناب رو میزدی من توش گیرم ؟!:دی
NINJA0098
26-08-2011, 22:35
حسین خوبه ولی بیتر نبود فیزیک تناب رو میزدی من توش گیرم ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم دارم آموزش میزنم اینو بزنم که کاربردی تره...با همینم میتونی طناب بزنی منتها خوب نمیشه...برای طناب میخواستم تو چت بهت بگم......:20:الان آن میشم بهت میگم....
Reza Azimy_RW
27-08-2011, 00:09
حسین الافتیم ! تو چت که نیومدی که ! یعنی اومدی رفتی / خلاصه که با این روش نمیخام بسازم این خوب نمیشه واسه طناب همون روشو اگه مشکلمو پیدا میکردم خوب بود . میتونی یه نمونه از مکس برام درست کنی ؟ 100 درصد میدونم مشکلم از Bone دادن تو مکسه . اگه از مکس یه نمونه اماده کنی بدی به من ممنون میشم مطمینم کارم راه میافته . ( فایل مکس )
esmail2011
27-08-2011, 11:37
سلام بچه ها من ی مشکل دلرم تو انیم تیری ...
که کاراکتر من اصلا حرکت نمی کنه .آیا نیاز به برنامه نویسی داره ؟ چیکار باید بکنم؟
زیرنویس فارسی برای 3dbuzz موجود هست یا نه؟؟
lord arthas
27-08-2011, 14:45
نه ولی ما داریم ترجمه میکنیم اگه میخوای کمک کنی pm me
سلام بچه ها من ی مشکل دلرم تو انیم تیری ...
که کاراکتر من اصلا حرکت نمی کنه .آیا نیاز به برنامه نویسی داره ؟ چیکار باید بکنم؟
من کوچکتر از انم که نظر بدم ولی باید برنامه نویسی کنی
ببخشید من این فایل ActorX را دانلود کردم برای 3D MAX ولی نمی دوتم در کجای 3D MAX بزارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.