مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
mehrandinio
04-03-2011, 11:53
لیست آموزش های ویدئویی و ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
M.Mehrazin
04-03-2011, 11:53
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟مثلا این کدا رو کجا باید وارد کنم؟
توی SkeletalMesh=SkeletalMesh'MyPackage.model_characte r' جای mypackage باید اسم پکیج خودمون و جای model_character هم باید اسم کاراکتر خودمون رو بنویسیم؟
توی AnimSets(0)=AnimSet'MyPackage.Solider_Anims' الان که یه دونه animset داریم جای 0 باید 1 بذاریم؟
کلا از توی کدی که دادید باید کجاهاش رو تغییر بدم؟
خیلی ممنون
ممنون سعید جان ولی بحث من با این چیزها فرق می کنه .بحث اون هم با این فرق میکنه . درسته که یاد داده چه طوری با استفاده ازیک کلید انیمیشنی رو حرکت بدیم که این خیلی راحت بود و من تا سه هفته پیش سرش مشکل داشتم که از اون موقع کل مباحث اسکریپت نویسی که توی اون میگه رو یاد گرفتم اما من که گفتم من کار با انیمیشن رو بلدم و می تونم توی اسکریپت کنترلش کنم.
در ضمن مورد اولم حل شده.......
می مونه بقیه که محمد جان زحمتش رو میکشه.:31:
mehrandinio
04-03-2011, 11:56
خوب باید بعد از اختنش ت قسمت پایین کهheigh map هست راست کلیک کنی و add selected deco layer رو بزنی .اینکارو میکنی؟
الان به udk دسترسی ندارم فردا تست میکنم جوابشو بهت میدم.(اگه بچه ها تا اون موقع بهت جواب ندن)
بله این کارو میکنم ولی کار نمیکنه.
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟مثلا این کدا رو کجا باید وارد کنم؟
توی SkeletalMesh=SkeletalMesh'MyPackage.model_characte r' جای mypackage باید اسم پکیج خودمون و جای model_character هم باید اسم کاراکتر خودمون رو بنویسیم؟
توی AnimSets(0)=AnimSet'MyPackage.Solider_Anims' الان که یه دونه animset داریم جای 0 باید 1 بذاریم؟
کلا از توی کدی که دادید باید کجاهاش رو تغییر بدم؟
خیلی ممنون
چرا من احساس می کنم این کدها خیلی برام اشناست ؟
ساختارش اینجوریه:
SkeletalMesh'yourpackage.meshes.yourcharacter'
------------------------------------------
توی دومی سوالت هم Animsets(0) به صورت یه ارایه تعریف شده که عمرا هم نمی دونمی چیه و من چیزی نمی گم
شما این رو هم مثل قبلی اول اسم پکیج دوم اسم mesh سوم اسم فایل .
--------------------------------------------
کلا جاهایی که باید تغییر بده اینها هستند:
animsets
skeletalmesh
PhysicsAsset
animtreetemplate
بهترین راه واسه پیدا کردن مسیر این فایل ها اینه که روش توی content browser راست کلیک کنی و Move and rename رو بزنی بعد هرچی که توی سه کادر هست رو بیا اینجا و توی جاش پیست کن . مثلا اگر به ترتیب توی content browser نوشته بود
AnimCorrupt.Mesh.SK_CH_Corrupt_Male_Physics
همونطور که میبینی این سه بخشه .
دقیقا بیار توی قسمت مورد نظرش پیست کن .
و اگر توی content browser همون جایی که گفتم یکی از اسم ها رو نداشت مثلا mesh تعیین نشده بود بدون اون اینجا واردش کن .
همین
گفته باشما اینا رو فقط واسه این می گم که توی می خوای anim tree خودت رو تست کنی . به چشم دیگه ای به اینا نگاه نکنا.مثلا بخوای اسکریپت یاد بگیری
سلام
من یه سوال دارم :
برای یه جسمیکه نیست میخوام سایه درست کنم ؟! مثلا کاراکتر من دوتا دسته ولی من نمیخوام سایه دوتا دست رو زمین بیوفته میخوام سایه کل بدنش رو زمین باشه ؟! برای این موضوع چیکار باید کرد ؟
alirezapir
04-03-2011, 21:41
سلام به همگی؛
من یه سوال دارم:
دموی بالا به صورت Real Time بر روی سیستمی که شامل 3 عدد کارت گرافیک GTX 580 در حال اجرا بوده
این یعنی چی؟ منظورم اینه که رندر ریل تایم یعنی چی و با رندر معمولی چه فرقی داره؟(یا اصلا فرقی داره؟)
alirezapir
04-03-2011, 21:42
سلام به همگی؛
من یه سوال دارم:
دموی بالا به صورت Real Time بر روی سیستمی که شامل 3 عدد کارت گرافیک GTX 580 در حال اجرا بوده
این یعنی چی؟ منظورم اینه که رندر ریل تایم یعنی چی و با رندر معمولی چه فرقی داره؟(یا اصلا فرقی داره؟)
tovamohammad
05-03-2011, 01:47
سلام
اگه من 4 روز دیگه از کم خوابی مریض شدم تقصیر شماستا.
اگه محمد می خواد جوب بده پس من هم سوال می کنم.
1-من چطور می تونم توی بازیم واسه مردن انیمیشن بزارم . ؟که مثلا به جای این مردن مسخره یه انیمیشن واسش پخش بشه.
یه نظریه:((می خواستم بدونم همچین چیزی امکان داره؟ چون انگلیسیم خوب نبود نمی تونستم توی اپیک بگم))
من کار با انیمیشن رو توی انریل اسکریپت بلدم .و می تونم کنترلش کنم . یه کارکتر یا شیئ 1 رو در نظر میگیریم .من می تونم توی
اسکریپت این کد مثلا یه triger تعریف کنم که وقتی کارکتر من بهش رسید بگه که کلید e رو بزن و بعدش انیمیشنی مثل برداشتن اون چیز یا حتی عملیات خفت کنی:31: روی کارکتر انجام بده؟ می خوام بدونم همچین چیزی امکان داره؟
3-من توی بازی خودم یه اسلحه ساختم و با مرتب کردن بون ها توی animset توسنتم اون رو دقیقا رو دست کارکترم بزارم حالا من یه اسلحه دوم هم دارم می خوام کارکترم اون رو یه جور دیگه نگه داره که مثلا توی اولی دستش رو بالا نگه داشته بود که این اسلحه رو نگه داره این یکی دستش رو پایین بیاره . چیکار کنم؟
سوال اولت که ظاهرا جواب گرفتی.
سوال دومت هم Trigger Volume یا هر Volume دیگه ای رو نمی شه زمان ریل تایم ساخت. خود Trigger رو هم توصیه نمی کنم. نیاز هم نیس.
توی همین مثالی که زدی، کدی که می خوای با زدن کلید E انجام بشه رو توی یه تابع Exec بنویس. بعد Trigger رو تو کیسمت وصل کن به یه Console Command . توی Command اون هم اسم تابعت رو بنویس. (البته دقت کن که یه سری از توابع Exec رو باید حتما تو کلاس Player Controler نوشته باشی اگه نه گاهی اوفات کار نمی کنه)
توی یه پروژه ی بزرگ هم برای همین کار معمولا یه سری اکشن خودشون برای کیسمت می سازن. مثل کاری که تو کد بازیه Dungeon Defence یاد می گیری. روند ساختشو هم که به صورت کلی چند صفحه قبل گفتم.
سوال سومتم تا حالا تست نکردم ببینم چه جوری میشه، حالا حالا هم نمی رسم تست کنم. خودت حالات مختلفو تست کن جواب می گیری.
هر چند روند کلیش اینه که توی انیمیشن های کاراکتر میان برای هر اسلحه یه انیمیشن روی دستا و بدن کاراکتر می دن. مثلا برا 10 تا اسلحه ی مختلف 10 تا انیمیشن می ذارن. توی کد هر اسلحه ای که کاربر سوئیچ کرد، انیمیشن مربوط به همون اسلحه اجرا میشه.
یه سوال مهم: ساختار کد نویسی توی انریل تورنومنت تا چه حد با udk فرق داره . مثلا من کد بنویسیم extends utpawn با extends udk pawn چقدر فرق داره اصلا ساختار کد نویسی توی این دوتا فرقی داره یانه ؟؟
ساختار مال زبونه. توی هیچ پروژه ای فرق نمی کنه و ثابت هست.
چیزی که توی اون دو تا کد مثالت فرق می کنه، توابع موجود هست، که خب توی UT یه سری تابع به کلاس UDKxxx اضافه شده.
-----
راستی جناب سیلسین و M.Mehrazin زمانی که می خواید توی همچین کدی:
آدرس مش یا انیمیشن یا ... خودتون جایگزین کنید، و آدرس جدید رو می خواید، خیلی راحت توی Content Browser روی کانتنت خودتون کلیک راست کنید و گزینه ی Copy Full Name To Clipboard رو بزنین. تمام.
تایپینگم.:8:
tovamohammad
05-03-2011, 02:04
خب باز سلام
دوباره سلام،
من طبق فیلم های اصلی، یه انیمیشن ساختم، مشکل اینجاست که وقتی اسلحه ی معمولی دست منه (منظورم کاراکتره!) انیمیشن درست کار میکنه، ولی اگه اول برم اسلحه قرمزه!(Rocket luncher) رو بردارم و بعد برم به سمت اون کلیده! (triger) انیمیشن درست اجرا نمیشه، یعنی در طول انیمیشن، دوربین هی بیخودی تکون میخوره!
چرا!!؟؟؟
اگه لازمه مپم رو براتون بفرستم؟
شما اگه مپت بزرگه، نمی خواد اونو آپ کنی. یه مپ که فقط یه سالن داره درست کن (بدون متربال)، دو تا اسلحه ی مختلف رو بذار توش و انیمیشنتو از مپ قبلی کپی کن تو جدیده. این طوری حجم مپت این قدر کم می شه که راحت بتونی آپ کنی.
سلام
آیا Deco Layer تو این ورژن آخری مشکل داره؟ یا من اشتباه میکنم.
نه. نباید مشکلی داشته باشه. اشکالات این جوری اگه تو یه بیلد باشه، ظرف چند روز یه عالمه پست تو تاپیک بیلد جدید می زنن ملت و برای این مورد هم پستی نیس.
شما یه کاری کن. این بیلدو رو یه سیستم دیگه نصب کن و همین کارو باش تست کن. اگه مشکل حل شد، 90 درصد بیلدت خراب شده (قبلا یه بار برام پیش اومده) و یا 10 درصد از درایور گرافیک هست. اول همون بیلد رو عوض کن اگه این طور بود.
سلام به همگی؛
من یه سوال دارم:
رندر کلا دو نوع مختلف داره:
1. رندر آفلاین یا Pre-Rendered. حدود 98 درصد فیلم های انیمیشنی که بیرون می بینی، یا تبلیغات 3 بعدی توی تلویزیون، یا قسمت های کامپیوتری تو فیلمای تخیلی و اکشن، همگی از نوع آفلاین هست. کیفیت خیلی بالاتری می تونه بهت بده(نه اینکه الزاما بهتر بشه)، در عوض هزینشم خیلی بیشتره. با این همه برای مواردی مثل بازی یا شبیه سازی قابل استفاده نیست.
2. رندر Real-Time. بازیها و شبیه سازی ها از این مدل هستن. همون لحظه ای که کاربر نهایی می خواد تصویر رو ببینه عمل رندر صورت می گیره.
رندر های Real-Time توی یه رنج حدودا 30 میلی ثانیه باید انجام بشن، در صورتی که توی رندر آفلاین رندر های 3-2 دقیقه ای هم عادیه. یعنی کیفیت آفلاین بالاتره، سیستم هم برای پخشش زحمتی نمی کشه. در عوض ریل-تایم سرعتش حدود 5000 برابر آفلاین هست و سیستم همون موقع باید زحمت رندر رو برای هر فریم بکشه.
مثلا یه انیمیشن 10 دقیقه ای که شما دانلود می کنی و تو 10 دقیقه می بینی، اگه بخوای با سیستم خودت رندر کنی، باید یه ماه سیستمت 24 ساعت به کار باشه و تو این مدت هم CPU رو 100. در صورتی که همین انیمیشن توی بازی هایی که ریل-تایم انیمیشناشو می سازن باید تو همین 10 دقیقه ای که کاربر می بینه رندر بشن.
برنامه هم، رندر آفلاین رو با پکیج های سه بعدی مثل مکس، مایا و XSI مس تونی بگیری. با این همه یه سری نرم افزار مخصوص این کار طراحی شده، که دو تا از معروفتریاش V-Ray و Mental-Ray هست. برای ریل-تایم هم به صورت مستقیم یا غیر مستقیم از DirectX یا OpenGL برای رندر استفاده میشه.
ادیت- راستی توی رندر آفلاین قسمت اعظم کار با CPU هست در صورتی که توی رندر ریل-تایم تقریبا همه ی کار با GPU هست.
فعلا بای.:8:
لطفا از رقابت در موتورها در این تاپیک دوری کنید.
من طرفدار بازی مس افکت هستم و علاقه من به موتور UDK بسیار زیاد است.
اما فراموش نکنید که موتور سازی کجا و با موتور چیزی را به راحتی خلق کردن کجا.
Reza Azimy_RW
05-03-2011, 20:10
سلام دوستان . یه چند تا برسی تویه پرشین دیزاینر دیدم گفتم برایه دوستان کپی کنم امیدوارم مفید باشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عنوان سیستم animation در Unreal Engine 3 توضیحات توضیحات در مورد سیستم animation موتور قدرتمند ue3 نام موتور Unreal Engine3 سازنده epic games آدرس سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید زبانهای پشتیبانی شده LUA Script و ++C API گرافیکی directX 9.0 ,10 و OpenGl سیستم عامل Windows, Linux, MacOS قیمت (لیسانس) ... فرستاده شده توسط arashdj71 قابليتهاي سيستم Animation موتور unreal 3 :
• قابليت استفاده از سيستم استخوانبندي تا 4 نوع استخوانبندي در يک مدل.
• قابليت استفاده از LOD در اسکلت بندي.
• AnimSet Viewer ابزاري براي مرور و ايجاد انيميشن ها در قالب mesh :
1-قابليت اخطار اتوماتيک در ساخت انيميشن و ناهمگوني هاي موجود در انيميت کردن.
2-امکان ايجاد حفره در اسکلت بندي کاراکترها براي قرار دادن آبجکت در اسکلتبندي ها به صورت مستقيم.
3-قابليت ايجاد پوشش بصورت مستقيم بر روي استخوانبدي (e.g. armor).
• کنترل ساده و البته پيشرفته انيميشن ها به کمک"AnimTree" – (کنترل از روي نمودار درختي):
1-قابليت طبقه بندي و مخلوط کردن انيميشنهاي پيچيده و تو در تو در آبجکتها.
2-پشتيباني از سيستم انيميت کردن motion capture يا سيستم دستي.
3-قابليت استفاده از موتور فيزيکي موتور جهت ragdoll کردن کاراکترها , انيميشنهاي NPC , و شبيه سازي هاي فيزيکي بر مبناي حرکت کاراکتر.
4-داراي انيميشن هاي از پيش تعريف شده از جمله دويدن و راه رفتن , حرکات سر و گردن و ...
5-شبيه سازيهاي فيزيکي سينماتيک (e.g. for foot placement).
6-AnimTree Editor به برنامه نويسان و انيماتورها يک امکان کامل براي ايجاد و مديريت انيميشن به صورت real time ميدهد.
7-ابزارهاي مختلف جهت Import/Export کردن مدلها به داخل موتور از داخل نرم افزارهاي قدرتمند از جمله 3dsmax,maya و استفاده از فرمت XSI جهت export مدل ها به همراه اسکلتبندي ,انيميشنها .
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
عنوان ترسیمگر Unreal Engine 3 توضیحات توضیحات در مورد سیستم ترسیمگر موتور قدرتمند ue3 نام موتور Unreal Engine3 سازنده epic games آدرس سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید زبانهای پشتیبانی شده C/C++ API گرافیکی directX 9.0 ,10 و OpenGl سیستم عامل Windows, Linux, MacOS قیمت (لیسانس) ... فرستاده شده توسط arashdj71 قابليتهاي ترسيم کننده unreal engine 3 :
• قابليت استفاده از تکسچيرهايي با کيفيت 64 بيتي (HDR) high dynamic range و امکان استفاده از افکتهاي post-processing همچون motion blur, depth of field, bloom, ambient occlusion
• پشتيباني از تمامي شيدرهاي مدرن تصويري و همچنين افکت anisotropic و normal mapped براي برجسته نشان دادن اجسام با قابليت نور پردازي قوي.
• قابليت مچ شدن اتوماتيک موتور ترسيمگر بازي با تمامي سيستمهاي مختلف يا Render Hardware Interface ((RHI
• امکان استفاده از منابع نوري زياد جهت نور پردازي بدون افت فريم.
• قابليت تنظيم قابليت RHI به صورت دستي يا پويا.
• امکان نور پردازي پويا کاراکتر ها و به تعداد زياد بدون افت نرخ فريم ريت.
• پشتيباني از جديدترين و پيشرفته ترين تکنيکهاي سايه زني:
1-امکان استفاده از نقوش براي ايجاد سايه و بدون وجود باگ در صحنه هاي عظيم.
2-کاراکترهاي متحرک با سايه هاي متحرک با استفاده از shadow buffers ها متعدد.
3-متدهاي سايه زني جديد و امکان استفاده از فيلترهاي مختلف و تکنولوژي VSM و PCF.
4-قابليت رندر فوق العاده قوي سايه ها در حالت آفلاين و همچنين استفاده از specular lighting به حالت پويا و همچنين انعکاس نور.
5-قابليت پشتيباني از نورهاي متمرکز Directional lights.
6-پشتيباني از نورهاي نقطه اي .
• پشتيباني کلي از افکتهاي حجمي در صحنه, مه, امکان ايجاد اشياء شفاف, مات, و نيمه شفاف, با قابليت شبيه سازي شکست نور و محاسبه ي زاويه شکست نور:
1-امکان استفاده از مه چند لايه با کيفيت بالا.
2- امکان تشخيص برخورد مه با مشهاي انيميت شده يا ثابت و همچنين امکان شبيه سازي جگالي براي مه.
3-مه از صدها ذرات نرم سيستم ذره اي تشکيل شده که امکان انيميت کردن آنها وجود دارد.
4-قابليت استفاده از مه در تمامي ميحطهاي indoor و outdoor در بازي با قابليت سايه زني و نور پردازي.
• امکان ايجاد تکسچيرهاي متحرک و ثابت براي اشياء.
• امکان شبيه سازي سيالات و مواد مايع بصورت ديناميک با پشتيباني از پردازشگر اصلي (cpu) يا پردازنده کارت گرافيک ( .(Gpu
• قابليت تقسيم صفحه يا SPLIT-SCREEN .
• پشتيباني از اسکرين شاتهايي با رزوليشن بالا يا (High-resolution).
• اشکال زدايي اتوماتيک مرحله براي بهينه سازي بازي.
• نور پردازي پيچيده براي نشان دادن تعامل بين نور پردازي و آبجکتها.
• ايجاد چگالي براي تکسچيرهاي نقش برجسته و پر جزييات.
• گستردگي تنظيمات براي آزاد گذاشتن دست کاربر در طراحي.
• قابليت کنترل تک تک بافتهاي سه بعدي.
• ابزارهاي Render-To-Texture و ايجاد انعکاس سطحي .
• توسعه پذير بودن موتور از نظر افکتهاي post-process :
1-Motion blur
2-Depth of field (DOF)
3-Bloom
4-Dynamic ambient occlusion
5-Tone mapping
6-material هاي هنري.
• سيستم ايجاد ناهمواري قدرتمند و پويا با امکان تغييرات REAL-TIME , امکان استفاده از پوشش گياهي به صورت مستقيم همچنين استفاد از normal map و تکسچيرهاي متحرک, چنيدن لايه ي صاف کننده ناهمواري,امکان ايجاد موزاييک و سنگ فرش به صورت مستقيم و استفاده از تکنيک LOD.
• امکان ايجاد محيطهاي طبيغي و آب و هوايي مختلف به طور مثال ايجاد چمن و گل در دشتها و بخشهاي صاف ناهمواري زمين و ارتفاعات کم , ايجاد سخره و سنگهاي بزرگ در ارتفاعات بالاتر و پوشش برف در قله کوهها.
• سيستم قدرتمند ايجاد ماده ها (Materials).
• امکان ايجاد شيدرهاي جديد به وسيله ي برنامه نويسان.
• پشتيباني از شيدرها و material هاي نسل سوم.
• بهينه سازي اتوماتيک بازي با توانايي هاي گرافيکي و gpu هاي مختلف.
• استفاده از material هاي پيشفرض براي کمک به طراحي و بهينه سازي زمان.
• امکان کنترل دستي يا اتوماتيک مقياس material ها.
• توسعه پذير بودن سيستم ذره اي :
1-محيط visual اديت سيستم ذره اي , UnrealCascade.
2-پشتيباني از افکتهاي محيطي و فيزيکي براي سيستمهاي ذره اي.
3- درخشندگي لنز دوربين به طور مثال براي آتش و سيستم Lens flares.
4-ايجاد پرتوهاي نوري , Beams and trails.
• سيستم ساخت و مديريت shader ها:
1-امکان ساخت و استفاده از shaders cross-platform با سرعت بالا.
2-راهنماي ايجاد شيدر براي محاسبه و ايجاد اتوماتيک شيدرهاي معمولي.
3- پشتيباني از تکسچيرهاي تصويري (movie texture).
4-پشتيباني از قابليت speedtree (پلاگين قدرتمند ساخت پوشش گياهي) و LOD براي پوشش گياهي, و lightmaps.
اقا پستت رو درست کن دوبار تکرار شده خیلی ناجوره
alirezapir
07-03-2011, 13:07
دوستان تازگی ها بار محتوایی انجمن خیلی بالا رفته!!!:46:
لطفا ادامه بدید!!!
ممنون:40:
ali rafaty
08-03-2011, 01:29
forum.p30world.com/showpost.php?p=5900896&postcount=2437
شما پست بالا رو کامل بخون ...
بر خلاف تصورتون آمار فروش Cry Engine خیلی خیلی کمتر از Unreal Engine هست . شما هم از Cry Engine توی ذهنتون یه غول ساختید ! کافیه با ادیتور Sandbox یه خورده کار کنید
بعدش میفهمید چرا کمپانی ها بیشتر به سمت UE روی آوردن :31:
:13::13::13::18::18::18:
من با کرای کار کردم-هم با 1 هم با 2 هم با 3 که خیلی ها هنوز رنگ ادیتورش رو هم ندیدن!
با 2 یک بازی ساختیم که تو بازار موجوده!یک مود ساختم که تو کشور اول شد.
با سه هم ...
با انریل یک بازی ساختیم که داره مجوز میگیره(منظورم این هست که با دو تا انجین کاملاااااا اشنا هستم.
کرای رو بسیار بیشتر از انریل دوست دارم-تو نسخه سوم از سندباکس با استاندارد هایی مواجه میسیم که خیلی از ادیتور انریل پیشرفته تره!
کرای انجین(عشق من)برای این فروشش کمتره که بسیار گرونه!به جرات میتونم بگم فقط به همین دلیل.
سعید جان منظورتون از اینکه به ادیتور سند باکس نگاه کنن متوجه میشن رو نفهمیدم!شرمنده که اسپم دادم اخه رو کرای تعصب دارم!!!:40::40::40:
یکم دیگه ناراحت میشدم عکس از کارام و مقایشه و ... شاید میزاشتم!بگذریم
دوست دار تمامی بچه ها هم هستم.دلمم برای محمد جان تنگیده(خیلی چاکریم):40::10:
M.Mehrazin
08-03-2011, 11:23
سلام
فیلمهای سینماتیک و پارتیکل و نورپردازی و کیزمت و افکتهای eat 3d و متریال gnomon و 9 فیلم انیمیشن تری رو دیدم.الان برای بقیه یادگیری باید چکار کنم؟
saeed_cpu_full
08-03-2011, 19:05
:13::13::13::18::18::18:
من با کرای کار کردم-هم با 1 هم با 2 هم با 3 که خیلی ها هنوز رنگ ادیتورش رو هم ندیدن!
با 2 یک بازی ساختیم که تو بازار موجوده!یک مود ساختم که تو کشور اول شد.
با سه هم ...
با انریل یک بازی ساختیم که داره مجوز میگیره(منظورم این هست که با دو تا انجین کاملاااااا اشنا هستم.
کرای رو بسیار بیشتر از انریل دوست دارم-تو نسخه سوم از سندباکس با استاندارد هایی مواجه میسیم که خیلی از ادیتور انریل پیشرفته تره!
کرای انجین(عشق من)برای این فروشش کمتره که بسیار گرونه!به جرات میتونم بگم فقط به همین دلیل.
سعید جان منظورتون از اینکه به ادیتور سند باکس نگاه کنن متوجه میشن رو نفهمیدم!شرمنده که اسپم دادم اخه رو کرای تعصب دارم!!!:40::40::40:
یکم دیگه ناراحت میشدم عکس از کارام و مقایشه و ... شاید میزاشتم!بگذریم
دوست دار تمامی بچه ها هم هستم.دلمم برای محمد جان تنگیده(خیلی چاکریم):40::10:
اینجا جاش نیست عزیز ... علاقه ای هم به مقایسه ندارم . هر کس کاملا آزاده با هر انجینی که دلش خواست کار کنه و انتخابش هم به من ربطی نداره :46:
ممنون
سلام
فیلمهای سینماتیک و پارتیکل و نورپردازی و کیزمت و افکتهای eat 3d و متریال gnomon و 9 فیلم انیمیشن تری رو دیدم.الان برای بقیه یادگیری باید چکار کنم؟
چیزی نمونده نه ؟ اگه نمو نده و به خودت ایمان داری که توی تمامی قسمت ها پیشرفت کردی و حرفه ای شدی برو سراغ اسکریپت . اگه خواستی بری همین جا بگو بهت بگم چیکار کنی
M.Mehrazin
08-03-2011, 22:35
نه دیگه تقریبا همش تموم شده.فقط damage pillar مونده که به نظرم خیلی واجب نبود.(شاید بعدا دیدمش)
فکر کنم آماده باشم که برم سراغ اسکریپت.ممنون میشم منابعش رو معرفی کنید.
راستی یه سوال ,توی این منابع میشه برنامه نویسی آنریل رو از مبتدیِ مبتدی تا پیشرفته ی پیشرفته یاد گرفت؟
با تشکر
NINJA0098
09-03-2011, 10:00
آقا فکر کنم واجب شد یه تاپیک مقایسه ی کرای و آنریل بزاریم(البته الان نه وتی نسخه ی رایگان کرای اومد تا با udk مقایسه بشه بعد خود کرای با udk)
زیادم طول نمیکشه یکی دو هفته مونده بعد از هر جبهه ای میخواید بیاید و روش بحث کنیم.
......................
سلام
مطمئنی با همشون به اندازه ی کافی کار کردی؟اگه نه یکم وقت بزار همه رو خوب کار کن تا به قول معروف خوره ش بشی بعد برو سراغ اسکریپت.
خوبه . گفتم که اگه احساس می کنی که توی هیچ جایی از خود ادیتور مشکل نداری برو سراغ اسکریپت .
اینجا دوتا حالت پیش میاد:
1-شما نمی دونی زبان برنامه نویسی چیه؟
2-شما با زبان برنامه نویسی اشنا هستید
نگاه کن مشخص کن که کدوم یک از دو حالت بالا رو داری تا من بهت بگم چیکار کنی.
چه باحال نمی دونستم .توی فروم اپیک بودم دیدم که اپیک یکی از مسئولین EA رو دعوت کرده که مستقیما به سوالات کاربران توضیح بده . جالبه
M.Mehrazin
09-03-2011, 11:50
مطمئنی با همشون به اندازه ی کافی کار کردی؟اگه نه یکم وقت بزار همه رو خوب کار کن تا به قول معروف خوره ش بشی بعد برو سراغ اسکریپت.
خوره ی خوره که نه ولی در حد همین فیلما یاد گرفتم.
وبه . گفتم که اگه احساس می کنی که توی هیچ جایی از خود ادیتور مشکل نداری برو سراغ اسکریپت .
خب با کلیت برنامه نویسی تقریبا آشنایی دارم و یکمی هم با qbasic و visual basic برنامه نویسی کردم.
M.Mehrazin
09-03-2011, 11:50
خوره ی خوره که نه ولی در حد همین فیلما یاد گرفتم.
وبه . گفتم که اگه احساس می کنی که توی هیچ جایی از خود ادیتور مشکل نداری برو سراغ اسکریپت .
خب با کلیت برنامه نویسی تقریبا آشنایی دارم و یکمی هم با qbasic و visual basic برنامه نویسی کردم.
خوبه که اشنایی داری .
خب ابتدا میشینی تا ته این رو می خونی. متوسط زمانی هم برای خوندن اون چند ساعت تا دو سه روزه.
بقیه رو وقتی این رو تموم کردی می گم.
ali rafaty
09-03-2011, 20:16
اینجا جاش نیست عزیز ... علاقه ای هم به مقایسه ندارم . هر کس کاملا آزاده با هر انجینی که دلش خواست کار کنه و انتخابش هم به من ربطی نداره :46:
ممنون
جواب شما رو تو پیام خصوصی دادم که تاپیک منحرف تر نشه!!!
mehrandinio
09-03-2011, 20:31
سلام
نسخه March هم Releases شد.
دانلود :
این رو یکی از بچه ها در مورد مقاله رفرنس سایت یو دی ان سوال کرده بود
سلام
ببخشید چندتا سوال داشتم:
اول این مقاله میگه که فرض میکنه من c یا c++ یا java رو بلدم ولی من بلد نیستم.مشکلی نداره؟(البته تا اینجاشو که خوندم فهمیدم چی به چیه)
این مقاله فقط برای معرفی زبونه؟(توش همه چیزشو مثلا انواع متغیر و اینجور چیزا رو معرفی می کنه؟)
آخریشم اینکه اون قسمتاییش که مثلا گفته more detal رو که هم می خواد کلیک کنم؟
با تشکر فراوان:11:
توی همون مقاله نوشته اگه با جوا و c++ یا c کار کرده باشید مشکلی توی این زبون ندارید و مفاهیم رو بهتر متوجه میشید . نه اینکه فرض کنه شما حتما باید اونا رو بلد باشی. حتی با دانش جزئی از ویژوال بیسک هم می تونید این زبون رو یاد بگیرید.فقط باید حوصله کنید.
دوم - این مقاله همینطور که از اسمش پیداست برای معرفی رفرنس هاست و توی اون همه چیز اولیه رو توزیع داده مثل داده های عددی -انواع متغییر ها و . . . که واسه شروع خیلی خوبه . در ضمن یه راه ساده تر هم هست اگه یادت باشه من قبلا مقاله انریل اسکریپت می نوشتم توی اون اگه بگردی تقریبا نصف این رفرنس ها رو توضیح دادم البته کامل کامل نیست ولی واسه سبک تر کردن حجم اون مقاله خیلی خوبه
اخریش رو هم نمی دونم کجا رو می گی ولی فکر کنم توضیحات بیشتره .
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
بچه ها می گم این اپیک دیوانست شما می گین نه .
الان لیست اپدیت ها رو ترجمه می کنم شاخ در بیارین
Epic Games Releases March 2011 Unreal Development Kit Beta
قابلیت های اضافه شده به یو دی کی
tessellation تکنولوژی جدیدی که برای استفاده از اون داریکس 11 نیازه .
بافت های Multisampled و شیدر مدل 5
کنترل عمق دید به صورت کامل دستی .
قابلیت scale effects همانند dof و bloom که برای نمایش تصویر به کار میره (خداییش نمی دونم چیه. فقط ترجمه کردم)
تغییر کامل سیستم ساخت عوارض و اضافه شدن قابلیت پاینت نرم افزار z-brush
فعال شدن directx 11 در ادیتور از طریق مسیر زیر
View -> Preferences -> Enable DirectX 11 Rendering
استفاده از قابلیت چند هسته ای برای پردازش فایل های fbx
متینی حالا قابلیت پرش به یک قسمت ثابت را پیدا کرده است .
این یکی هم هست که ترجمش نکردم که معنیش بهم نخوره
A Bokeh shape, which is controllable by artist, is used for lens flare.
anti-military
10-03-2011, 02:03
اپیک دیگه واقعا تو این آپدیت کارش بی نظیر بود . امکاناتی تو این آپدیت اضافه شده خیلی ارزشمنده ...
حسن جان دو قسمت مهمش رو نزاشتی که من میزارم .
Dynamically shadowed image-based reflections
The ability to use tiled normals on fluid surfaces and any material was added
یه قابلیتی که من خیلی خوشم اومد این بود که یه سیستم بهش اضافه شده که تا چند متر جلوتر از دید دوربین جزئیات بالاتر از قسمت های دورتر میشه .
NINJA0098
10-03-2011, 10:08
قابلیت scale effects همانند dof و bloom که برای نمایش تصویر به کار میره (خداییش نمی دونم چیه. فقط ترجمه کردم)اینو روش خیلی مانور داده بودن
tessellation تکنولوژی جدیدی که برای استفاده از اون داریکس 11 نیازه . تسلیشن رو هم قبلا اضافه کرده بودن منتها کامل نبود و الان رسا معرفیش کردن.(همونی که من و محمد روش بحث میکردیم)
تغییر کامل سیستم ساخت عوارض و اضافه شدن قابلیت پاینت نرم افزار z-brushاینو هم خیلی خیلی شایعه شده بود که تغییر فوق العاده ای داره.
با این چیزایی که به udk اضافه شده دیگه فکر نمیکنم انجینی باشه که بخواد عرض اندام کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NINJA0098
10-03-2011, 10:58
خوب دیدم کسی لینک این ویدیوی اپیک رو اینجا نذاشت گفتم بزارم
این لینک یوتیوب با زمان2:46
اینم لینک دانلود ویدیو کامل با حجم 280 مگ :
M.Mehrazin
10-03-2011, 20:29
سلام
ببخشید یه سوال داشتم.
این UrealEd دقیقا چیه؟
یه سوال دارم ازت شما دقیقا الان داری توی چی بازی با udk میسازی ؟
نزدیک 50 ساعت فیلم دیدی هنوز نمی دونی انریل ادیتور جیه؟:27:
انریل ادیتور همین محیط یو دی کی هستش که توش ابزارهای واسه بازی سازی هست و شما اونجا داری محیط بازیت رو می چینی.
خداییش می گم سوال بد نیست ولی واقعا این یکی شوکه ام کرد:18:
M.Mehrazin
10-03-2011, 21:08
Unreal رو که می شناختم فکر کردم e هم که ادیتوره و d ام یه چیزیه که من نمیدونم چیه؟:31:
ببخشید
نحوه ی فعال کردن directx 10 و 11 در udk ورژن ماه قبل
این رو توصیه می کنم هرکسی امتحان نکنه . دوستانی که سیستمشون خیلی قویه لطفا یه تست بگیرن و اگه شد تصویر از مقایسه بزارن ببینیم قضیه چیه . تازه داریکس 11 رو اضافه کردن یا از قبل بوده و فعالش نکرده بودن .
عواقب استفاده از این روش برای دوستانی که سیستمشون ضعیفه به عهده خودشونه
به مسیر زیرر برید:
UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config
فایل
UDKEngine.ini را باز کرده این گزینه را بیابید:
AllowD3D10
AllowD3D11
فقط false ها رو true کنید و نتسجه رو حتما بگید . من یکی منتظرم
parvizamd
10-03-2011, 21:49
عوارضی خاصی نداره اگه دوستانی که ویندوز ویستا دارن می توانند از داریکس 10
و دوستانی که ویندوز سون دارن می توان از 11 استفاده کنند.
mehrandinio
10-03-2011, 21:53
نحوه ی فعال کردن directx 10 و 11 در udk ورژن ماه قبل
این رو توصیه می کنم هرکسی امتحان نکنه . دوستانی که سیستمشون خیلی قویه لطفا یه تست بگیرن و اگه شد تصویر از مقایسه بزارن ببینیم قضیه چیه . تازه داریکس 11 رو اضافه کردن یا از قبل بوده و فعالش نکرده بودن .
عواقب استفاده از این روش برای دوستانی که سیستمشون ضعیفه به عهده خودشونه
به مسیر زیرر برید:
UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config
فایل
AllowD3D10
AllowD3D11
فقط false ها رو true کنید و نتسجه رو حتما بگید . من یکی منتظرم
من هیچ نتیجه ای نگرفتم.
ویندوزم هم 7 هست.
یعنی چی ؟ من واسه خودم رو زدم شروع کرد به دوباره کامپایل کردن .
mehrandinio
10-03-2011, 22:56
یعنی چی ؟ من واسه خودم رو زدم شروع کرد به دوباره کامپایل کردن .
من کار هایی که گفته بودی رو انجام دادم.
ولی کامپایل نکرد!
نمیدونم چرا؟
alirezapir
11-03-2011, 00:18
...فایل
AllowD3D10
AllowD3D11
فقط false ها رو true کنید و نتیجه رو حتما بگید . من یکی منتظرم
فردا منم می یابم(!)(یعنی پیدا میکنم!) و امتحان میکنم و نتیجه رو میگم.
سلام
آقا من تست کردم فرق خاصی نداشت ! فقط خیلی به گرافیک فشار آورد صداش در اومد ! منظورم فنشه . قبلا اینجوری فنش صدا نمیداد . حالا عکس میزارم الان نمیتونم . فردا عکس میزارم .
اقا یه سوال این Light shaft رو چه جوری باید استفاده کرد؟
mehrandinio
12-03-2011, 20:39
سلام
من ورژن آخری رو دانلود کردم.
ولی این گزینه تو
View -> Preferences -> Enable DirectX 11 Rendering
نیستش.
چیکار کنم که این گزینه بیاد.
ویندوز من 7 هست.
با تشکر
mehrandinio
12-03-2011, 21:53
مدل کارت گرافیک لطفا:31:
Card name: NVIDIA GeForce 9400 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9400 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 1777 MB
Dedicated Memory: 1009 MB
Shared Memory: 767 MB
آپدیت درایورش هم : 260.99 هستش.
honestbud
13-03-2011, 15:13
سلام خدمت بچه ها.
تو بعضی از صفحات این تاپیک خوندم که افرادی بودند که با نصب UDK مشکل داشتند.در واقع اکثر این مشکلات به خاطر Net Framework بوده و من هم همین مشکل رو داشتم.
خوب بعضی از راه حل هایی که گفته بودند جواب نمیداد و بعضی ها هم نیاز به دانلود در حجم بالا داشت( و برای کسی مثل من که خود نرم افزار رو با اون حجم بالاش از کسی روی CD گرفته ام سخته که دانلود زیاد داشته باشم)
من حتی دات نت 4 رو هم از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کردم روی ویستا 64 بیتی ولی بازم موقع نصب UDK میرفت تو نصب دات نت 3.5 و دوباره :grrr:
ولی یکی از راه حل ها خوب بود و برای من کار کرد و اون این بود که روی یه سیستم با ویندوز 7 تونستم نرم افزار رو نصب کنم.
پس به همه کسایی که میخوان این نرم افزار و نصب کنن و به مشکل برخوردن توصیه میکنم که برن از سر کوچه یه ویندوز 7 بخرن و خیال خودشون رو راحت کنند.
فقط یه سوال پیش میاد اینجا و اون هم اینه که ما که ویندوز اورجینال ویستا مون رو ول کردیم و روتیم سراغ ویندوز 7 کرکی(منظورم معتاد به کرک نیست ها!:31:) مقع پابلیش بازی های ساخته شده با UDK به مشکل برنمیخوریم؟(در سطح جهان منظورمه مگرنه ایران که خر تو خر تر از این حرفاست)
کارت شما فکر میکنم Shader Model 3 بیشتر ساپورت نمیکنه یعنی حتی با وجود داشتن DX 11 روی Win 7 باز هم شما نمیتونین از DX11 بهره ببرین.
در ضمن DXها برای این هستن که افکت های بهتری رو بتونن با SM های بالاتر ساپورت کنن که البته Pixel Shaderش هم خیلی مهمه که برای DX11 شیدر مدل و پیکسل شیدر هر دو 5 هستند.
یعنی اگر شما از هیچ افکتی استفاده نمیکنین هیچ فرقی بین دایرکت اکس ها نمیبینین ولی به صورت پیش فرض انجین ها از DX ها یه بهره هایی میبرن طوری که اگر شما حتی مستقیم از افکتی استفاده نکنین باز هم ممکنه یه تفاوت هایی رو ببینین.
Creeping Death
13-03-2011, 21:23
سلام به همگی
ببخشید شاید سوالم قبلا پاسخ داده شده باشه ولی خب 255 صفحس خدا وکیلی :31:
ببینید من یه موضوعی رو توش موندم :
فرق unreal engine 3 با udk چیه ؟ یه توضیحات کلی می خوام فقط و اینکه آیا از بازی که با udk ساخته می شود می توانیم خروجی exe بگیریم یا نه ؟
و سوال دیگه شاید خیلی ناجور باشه :
unreal engine 3 نسخه ی فول گیر میاد جایی اصلا ؟
tovamohammad
14-03-2011, 07:17
سلام به همگی
ببخشید شاید سوالم قبلا پاسخ داده شده باشه ولی خب 255 صفحس خدا وکیلی :31:
ببینید من یه موضوعی رو توش موندم :
فرق unreal engine 3 با udk چیه ؟ یه توضیحات کلی می خوام فقط و اینکه آیا از بازی که با udk ساخته می شود می توانیم خروجی exe بگیریم یا نه ؟
و سوال دیگه شاید خیلی ناجور باشه :
unreal engine 3 نسخه ی فول گیر میاد جایی اصلا ؟
سلام دوست عزیز، ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم.:20:
بله درست حدس زدی. بارها جواب داده شده. با این همه:
UE3 و UDK توی امکانات تفاوتی ندارن.ابزار دقیقا یکی هست. تفاوت ها توی لایسنس هست. اطلاعات بیشتر اول این پست:
خروجی هم بله، کار 10 دقیقس. اگه دوس داری روندشو ببینی، اینجا یه بازی کوچیک رو توضیح میده که آخرش هم نحوه ی پکیج کردن رو یاد میده:
البته توی بیلد های جدید جای یه سری دکمه ها عوض شده ولی روند کلی ثابته.
UE3 هم دنبالش نگرد. هر چند اگه هم گیر بیاری که نمیاری، به دردت نمی خوره چون خروجی نمی تونی ازش بگیری.
mehrandinio
14-03-2011, 10:44
من یه سوال داشتم.
مثلا من از udk خروجی گرفتم و می خوام بازی رو که ساختم نصبش کنم. چجوری میتونم ظاهر مراحل نصبشو عوض کنم . یعنی از حالت پیش فرض درش بیارم.مثلا بتونم از installshield استفاده کنم.
با تشکر
alirezapir
14-03-2011, 11:58
من یه سوال داشتم.
مثلا من از udk خروجی گرفتم و می خوام بازی رو که ساختم نصبش کنم. چجوری میتونم ظاهر مراحل نصبشو عوض کنم . یعنی از حالت پیش فرض درش بیارم.مثلا بتونم از installshield استفاده کنم.
با تشکر
سلام؛ فکر میکنم باید با یه نرم افزار دیگه مثل setup factory این کارو بکنی؛
اول با همون setup اصی بازی رو نصب میکنی و بعد با فایلهای نصب شده یه setup جدید براش درست میکنی.
نمیدونم متوجه شدی یا نه؟!:31: البته شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه.
ehsan_nekooee
14-03-2011, 11:59
یه سوال به احتمال زیاد تکراری:
امکان این هست که اکتورها و اجزای UT رو از udk بیرون کشید؟ و به جاش اکتور های خودمون رو بذاریم؟
سلام
چند تا سوال دارم :
1. چطور تصاویر "میزان تیر" " میزان سلامتی " " نقشه " اینا رو توی بازی عوض کنیم ؟
یعنی مثلا من توی فوتوشاپ یه چیزی طراحی کنم بعد حالا میخوام بزارم جای اونا
آموزشی در این باره هست ؟
2. یه آموزش ساده که یاد بده چطوری کاراکتره دلخواهمو از مکس بیارم توی بازی هست ؟! البته خودم یه چیزی پیدا کردم اما خیلی دردسر داره ، قبل از اینکه اون روشو امتحان کنم میخوام ببینم روش بهتری هست ؟
3. این خروجی بازی به صورت exe چطوریه ؟ من توی سایتش یه آموزش دیدم که با UnrealFrontend داشت اینکارو میکرد اما صفحه ای که اونجا بود اصلا با UnrealFrontend من یکسان نبود و خیلی از اون گزینه ها رو نداشت !!!
پیشاپیش از کمکتون ممنونم :X
NINJA0098
14-03-2011, 12:44
چطور تصاویر "میزان تیر" " میزان سلامتی " " نقشه " اینا رو توی بازی عوض کنیم ؟
یعنی مثلا من توی فوتوشاپ یه چیزی طراحی کنم بعد حالا میخوام بزارم جای اونا
آموزشی در این باره هست ؟
برای این کار باید کار با فلش رو یاد بگیرید بعد بیای سراغ unreal gfx .
منابع آموزشی رو محمد چند (یا چندین) صفحه قبل معرفی کرد.
دوتا سوال دیگه رو هم برات پ.خ کردیدم.
mehrandinio
14-03-2011, 12:46
سلام؛ فکر میکنم باید با یه نرم افزار دیگه مثل setup factory این کارو بکنی؛
اول با همون setup اصی بازی رو نصب میکنی و بعد با فایلهای نصب شده یه setup جدید براش درست میکنی.
نمیدونم متوجه شدی یا نه؟!:31: البته شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه.
ممنونم - متوجه شدم.
حسین جان خوب همین جا مینوشتی تا ما هم بخونیم !
NINJA0098
14-03-2011, 13:17
حسین جان خوب همین جا مینوشتی تا ما هم بخونیم !
این دوتا سوالو زیاد جواب دادن فکر کردم اگه همینجا جواب بدم آفتاب فردا رو نبینم
AMIR REZAs
14-03-2011, 14:55
سلام
ما هم رفتیم تو کار آموزش نوشتن :31:
البته این کار رو از یکی از فیلمهای آموزشی فروم udk یاد گرفتم/
آموزش قرار دادن دوربین در جهات مختلف بازیکن :
ehsan_nekooee
14-03-2011, 14:59
اون بالاها ما هم یه سوال پرسیدیم ...
امکان این هست که اکتورها و اجزای UT رو از udk بیرون کشید؟ و به جاش اکتور های خودمون رو بذاریم؟
برای این کار باید کار با فلش رو یاد بگیرید بعد بیای سراغ unreal gfx .
منابع آموزشی رو محمد چند (یا چندین) صفحه قبل معرفی کرد.
خوب من با فلش خیلی وقته کار میکنم
البته فقط با برنامه نویسیش کار نکردم تا حالا بجز یکمی کد های آماده که باشون ور رفتم : دی
این تاپیک هر ساعت چند صفحه میره جلو !
چطور پیداش کنم آخه : (
بزار بگردم ببینم
ممنون
من چندین صفحه ی قبلو خوندم اما چیزی نیافتم : (
میشه یکی این آموزشو برام بزاره ؟
ممنونم :x
Creeping Death
14-03-2011, 19:07
شرمنده دوباره پا برهنه می پرم وسط . شنیدم یه سری ویدیوی آموزشی خود سایتش منتشر کرده ولی جایی پیدا نکردم برای دانلود کسی می دونه چجوری میشه گیر آورد ؟
mehrandinio
14-03-2011, 20:06
شرمنده دوباره پا برهنه می پرم وسط . شنیدم یه سری ویدیوی آموزشی خود سایتش منتشر کرده ولی جایی پیدا نکردم برای دانلود کسی می دونه چجوری میشه گیر آورد ؟
سلام
ویدئو های سایت خود udk :
Davood_titan
14-03-2011, 20:17
سلام اگه میشه لینک سالم برنامه رو بزارین برای دانلود
ممنون
mehrandinio
14-03-2011, 20:19
سلام اگه میشه لینک سالم برنامه رو بزارین برای دانلود
ممنون
سلام
لینک دانلود برنامه:
نسخه March رو دانلود کن.
موفق باشی.
mehrdad_mvb
14-03-2011, 20:36
سلام دوستان
من می خوام بدونم که چجوری می تونم تو udk ابر بسازم.
با تشکر
Davood_titan
14-03-2011, 20:37
سلام
لینک دانلود برنامه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخه March رو دانلود کن.
موفق باشی.
ممنون :46:
حجمش منو کشته :18:
mehrandinio
14-03-2011, 20:39
هر ماه داره حجمش بیشتر میشه .:41:
NINJA0098
15-03-2011, 10:40
گفته بودم که چند یا چندین صفحه قبل:
البته فقط با برنامه نویسیش کار نکردم تا حالا بجز یکمی کد های آماده که باشون ور رفتم
خوب برنامه نویسی فلش اکشن اسکریپته دیگه.
alirezapir
15-03-2011, 12:39
خوب دوستانی که از زیاد بودن صفحات شکایت دارند، یه راه از آقا محمد یاد گرفتم که بهتون میگم(خدایی راحت شدم!)
برید توی پروفایل خودتون و تنظیمات اختیارات رو بیابید(!) بعد تعداد پست های نمایش داده شده رو بذارید روی 40
خوب حالا کلا این تاپیک میشه 65 صفحه!
حالا برید و از اول تاپیک رو بخونید( منظورم تازه کاراست)
لطفا حتما این کارو بکنید چون واقعا جواب خیلی از سوالاتتون رو میگیرید...
mehrdad_mvb
15-03-2011, 12:43
سلام
برای ساخت ابر تو بازی باید چیکار کنم.
باتشکر
honestbud
15-03-2011, 15:23
خوب دوستانی که از زیاد بودن صفحات شکایت دارند، یه راه از آقا محمد یاد گرفتم که بهتون میگم(خدایی راحت شدم!)
برید توی پروفایل خودتون و تنظیمات اختیارات رو بیابید(!) بعد تعداد پست های نمایش داده شده رو بذارید روی 40
خوب حالا کلا این تاپیک میشه 65 صفحه!
حالا برید و از اول تاپیک رو بخونید( منظورم تازه کاراست)
لطفا حتما این کارو بکنید چون واقعا جواب خیلی از سوالاتتون رو میگیرید...
من خودم از اون هایی هستم که شما گفتید
( منظورم تازه کاراست) و شروع به خوندن کردم.فکر نکنم تغییر تنظیمات، تعداد پست های تاپیک رو افزایش بده و فقط زمان لود شدن صفحات رو افزایش میدی و در نتیجه زمان خوندن تاپیک ها هم ممکنه افزایش پیدا کنه.
به هر حال من با تنضیمات پیشفرض هر 20-30 صفحه رو با دانلود مطالب(البته اونایی که زیر 10 مگ هستند) و باز کردن اکثر لینک ها توی 1-2 ساعت خوندم.بقیش رو هم مییشه همینطوری خوند و فکر کنم کلا 2-3 روز طول بشه.تازه برای افراد تازه کار اکثر قسمت های تاپیک مفهومی نداره چون تخصصیه.
بچه ها حتماً اینو میشناسین:
خب حالا اینم لینک دانلود فیلمش با حجمش 220 مگ.
/خودم هم دانش کردم خیلی چیز خریه:31:/البته به صورت RAR هست که بعد از اکستراکت گفتم بیشتر میشه ولی نشد
کیفیتش هم HDیه و با رزولوشنش 1280*768ئه.
در ضمن فرمتش هم MOV هست و مدتش هم 2:45 هست.
برین حال کنین.
mehrandinio
16-03-2011, 00:04
با سلام
یه سوال : چجوری میتونم مدلی که تو مکس ساختم به همراه تکسچر عینا وارد udk کنم ؟
با تشکر:11:
با سلام
سلا
منظورتون از عینا چیه؟:21:خوب شما بعد از اینکه مدلتون رو ساختیم باید واسش یو وی تنظیم کنید.که مدیفایر Unwrap UVW بهترین گزینه هستش بعد از اینکه یو وی تنظیم شد یه خروجی میگیرن و تو فتوشاپ تکسچرتون رو می سازین بعد هم تو مکس اونو به مدلتون نسبت میدین:46:به همین راحتی بعد مدل جدا و تکسچر هم جدا میارین داخل یو دی کی بعد از اینکه متریال رو ساختین بعد اونجا هم متریال میدم به مدل.شما دقیقا کجا مشکل داری؟:46:
mehrdad_mvb
16-03-2011, 12:52
سلام
برای ساخت ابر تو بازی باید چیکار کنم.
باتشکر
دوستان کمکم کنید.
mehrandinio
16-03-2011, 13:10
با تشکر از پاسخ شما . من همه ی این کارا رو تو مکس میکنم ولی مدل درست و حسابی تو یو دی کی تکسچر نمی گیره . نمی دونم مشکل کجاست ؟ شما منبع آموزشی از این مبحث دارید ؟
با تشکر
ali rafaty
16-03-2011, 13:25
بچه ها یو دی کی از کارت های گرافیکی دو پیپ ساپورت نمیکنه؟(اگه نمیکنه که خاک) چون من تو دایرک ایکس 11 با 4890 بیشتر از 5970(بهترین کارت جهان) فریم میگیرم تقریبا
من یه سوال دارم :
برای یه جسمیکه نیست میخوام سایه درست کنم ؟! مثلا کاراکتر من دوتا دسته ولی من نمیخوام سایه دوتا دست رو زمین بیوفته میخوام سایه کل بدنش رو زمین باشه ؟! برای این موضوع چیکار باید کرد ؟
سلام
این سوال رو من یه هفته پیش پرسیدم کسی جوابش رو نمیدونه ؟
عادل سلیمی 20
16-03-2011, 17:20
یه خبر
البته شاید شنیده باشین ولی گفتم ضرر نداره
جشنواره ی بازی های رایانه ای قراره که تو ایران برگذار شه
به این سایت برین
سلام
این سوال رو من یه هفته پیش پرسیدم کسی جوابش رو نمیدونه ؟
به نظر من بسته به محیطی که داری میتونی از Decal یا Light Function استفاده کنی.
با تشکر از پاسخ شما . من همه ی این کارا رو تو مکس میکنم ولی مدل درست و حسابی تو یو دی کی تکسچر نمی گیره . نمی دونم مشکل کجاست ؟ شما منبع آموزشی از این مبحث دارید ؟
با تشکر
شما با چه فرمتی خروجی میگیرین؟
mehrandinio
16-03-2011, 18:27
شما با چه فرمتی خروجی میگیرین؟
با فرمت fbx خروجی می گیرم .
anti-military
16-03-2011, 18:49
با سلام
من تا جایی که میدونم همچین چیزی نمیشه . البته نیازی هم نیست که همچین چیزی بشه ! قبلا تو گوئست میشد اینکارو کرد اما UDK سیستمش فرق میکنه ...
دقیقا شما مشکلت چیه تو تکسچر دهی ؟ چون من دقیق نفهمیدم کدوم قسمت مشکل داری تو ایدی ست یا UVW یا ...
با سلام
نمیشه . نمیشه . نمیشه . اگه شما مشکلت تکسچر دادنه بگو مشکلت رو حل کنیم. وگرنه تا این یکی دو سالی که من دارم با این کار می کنم تا به حال همچین چیزی ندیدم. در ضمن می خوای چیکار؟ همینجوری که خیلی بهتره.
نوشته شده توسط iload
من یه سوال دارم :
خب من که نبودم و یادم نیست ((به دلیلی که بهت گفتم )) اگه از خودم سوال می کردی بهت می گفتم .
می تونی این سایه رو به صورت یه متریال به light خودت بدی . صبر کن فردا همین موقع بهت میگم.
اگه تا اون موقع این بهت نگفت.
سلام دوستان
با تشکر
از بدی ها یا نمی دونم خوبی های من اینه که بلد نیستم واسه دیگران اصطلاه خارجکی بیارم و جوابشون رو با زبون ساده میدم((مثلا من نمی خوام از خودم تعریف کنم:31:))
در مورد سوال بالا . بهترین راه حل ساخت چنین چیزی استفاده از cascade یا همون particale editor یو دی کی هستش شما می تونی اونجا یه مدل رو وارد کنی و همونجا هم ریزش بارون رو روش اعمال کنی.
در ضمن لطفا نگو چه جوری توضیح دادنش کار حضرت فیله. خودت باید یاد بگیری.
خب خب سوالات تموم شد
به قول همون یارو کاربر فعاله :31:
بای:8:
سلام
چطور میشه بازی رو با رزولیشن بالا تر و به حالت fullscreen اجرا کرد ؟
یعنی من دکمه play رو که میزنم بازی fullscreen و مثلا با رزولیشن 1600 در 900 اجرا شه ؟
ممنونم :X
برای اجرای بازی در حالت های مختلف تصویری توی بازی کلید tab رو بزن و بعد بنویس set بعد از اینکه نوشتی توی لیستش می تونی گزینه رو ببینی
برای اجرای بازی در حالت های مختلف تصویری توی بازی کلید tab رو بزن و بعد بنویس set بعد از اینکه نوشتی توی لیستش می تونی گزینه رو ببینی
راستش من سعی کردم اما نفهمیدم بعده set کدوم یکی از اون دستورا رو باید انتخاب کنم و مقدارشو چطوری تنظیم کنم !
میشه یکمی کامل تر توضیح بدید ؟
ممنونم
alirezapir
17-03-2011, 22:42
راستش من سعی کردم اما نفهمیدم بعده set کدوم یکی از اون دستورا رو باید انتخاب کنم و مقدارشو چطوری تنظیم کنم !
ممنونم
خوب من توی اپیک یه سرچ کردم و راهشو یابیدم(!)
وقتی tab رو زدی توش بنویس: (setres 1440x900) (جای اعداد، رزولوشن خودتو بنویس!)
البته با این کار دوره های تصویر میمونه(نمیدونم بهش چی میگن؟!، همون که دکمه های close و minimize توش هست!)
ایشالا بازم سرچ میکنم و می یابم!
راستی...
اینجا چند تا راه دیگه هم گفته:
در ضمن! silsin جان هم منظورش همین بود...
بازم ممنون! :40:
honestbud
17-03-2011, 23:56
احتمالا اکثر بچه ها الان دیگه میدونن که باید یه سری ویدئو ها رو ببینیم تا کار با آنریل رو یاد بگیریم.
چند تا سایت از جمله ایران رز هست که dvd های این ویدئو ها رو میفروشه.
میخوام ببینم کسی میدونه کاملترین این ویدئو ها(همون هایی که آقا محمد همیشه میگه) رو کدوم سایت داره و اسم اون ویدئو ها چیه و چند تا اند؟(البته یه سری هاشون رو میدونم ولی میخوام دقیقا بدونم)
البته اگه کسی هم باشه که اهل تهران باشه من میتونم مبلغشو بهش بدم برام رایت کنه.آخه بعضی از این شاپ های اینترنتی دیر میارن یا بعضی وقتا نمیارن.من تجربه کردم.
---------------------------
یه خبر
البته شاید شنیده باشین ولی گفتم ضرر نداره
جشنواره ی بازی های رایانه ای قراره که تو ایران برگذار شه
به این سایت برین
ممنون که خبر دادی ولی بهتر بود یه نگاهی به عنوان تاپیک مینداختی.
alirezapir
18-03-2011, 00:12
سلام
همون ایران رز بهترینشونه(و کامل ترینشون)
البته به توصیه ی آقا محمد: ((همشو بگیر:27:!))
من خودم از اونجا نخریدم ولی فک کنم حداکثر تا دو روز میاد دستت
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
تعدادشم 8 تاست (دونه ای1500 تومن):5:
mehrdad_mvb
18-03-2011, 00:25
سلام
می تونید به اینجا هم یه سری بزنید.
آموزش های خوبی داره :
honestbud
18-03-2011, 01:14
سلام
همون ایران رز بهترینشونه(و کامل ترینشون)
البته به توصیه ی آقا محمد: ((همشو بگیر:27:!))
من خودم از اونجا نخریدم ولی فک کنم حداکثر تا دو روز میاد دستت
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
تعدادشم 8 تاست (دونه ای1500 تومن):5:
سلام.
ممنون که تشکر کردی از پستم ولی من اگه بودم از این پست تشکر نمیکردم.چون مطلب بدرد بخوری که توش نبود
به هر حال ممنون.
در مورد اون 8 تا که گفتی حق با شماست، درسته.
ولی آقا محمد چند جا گفتند که تعداد آموزش ها 9 تا هست و چند جای دیگه(در پست های جدید ترشون) گفتن که 12 تا است.
توی این پست هم تمام ویدئو ها رو داره.
اگه کسی اینا رو داره یا تعدادی از این ها رو داره بهم پیام بده.
چون توی هر فروشگاهی نیستش و الان هم آخر ساله و ممکنه دیر بفرستن
ممنون
alirezapir
18-03-2011, 01:31
سلام.
ممنون که تشکر کردی از پستم ولی من اگه بودم از این پست تشکر نمیکردم.چون مطلب بدرد بخوری که توش نبود ...
من به خاطر قسمت دوم نوشته هاتون ازتون تشکر کردم(از نقل قول به بعد!)
(حالا اگه ناراحتی حذفش کنم!:31:) شوخی بودا.........:10::10: !!
اگه کسی سایتی میشناسه که همشو داره به من هم یه ندایی بده!
همچنان ممنون!!:40:
احتمالا اکثر بچه ها الان دیگه میدونن که باید یه سری ویدئو ها رو ببینیم تا کار با آنریل رو یاد بگیریم.
میخوام ببینم کسی میدونه کاملترین این ویدئو ها(همون هایی که آقا محمد همیشه میگه) رو کدوم سایت داره و اسم اون ویدئو ها چیه و چند تا اند؟(البته یه سری هاشون رو میدونم ولی میخوام دقیقا بدونم)
البته اگه کسی هم باشه که اهل تهران باشه من میتونم مبلغشو بهش بدم برام رایت کنه.آخه بعضی از این شاپ های اینترنتی دیر میارن یا بعضی وقتا نمیارن.من تجربه کردم.
این موجودی انبار هارد منه :
DamegePilar-UnrealDevelopenKitCompelet Touterial-GenomeUnrealKismetNew
این بالایی ها رو از ایران رز خریدم.
Eat3D - Unreal Cacade - Introduction-UnrealScript-2Allar-UnrealScript.Gnomon.Materials-Eat3d-Lighting
اینارو هم از یه سایت فروشگاهی خریدم
UDK-AnimationTree-eat3dcine,atic-geodev udk
این بالایی ها هم توی فروشگاه های اینترنتی گیر نمیاد و خودت باید دانلود کنی .
میشه یکمی کامل تر توضیح بدید ؟
ممنونم
توضیح رو که گرفتی ولی این رو بدون که به این مکانیزمی که شما توش نوشتی می گنConsol Command
این سایت پایینی یه صفحه مال udk که توش تمامی این دستورات نوشته :
این اولی مال بازیه
دومی مال ادیتور .
AMIR REZAs
18-03-2011, 12:45
سلام
سلام دوستان
با تشکر
تو پکیج های udk چند نمونه داره ولی اگه میخوای خودت بسازی ، مهم ترین چیزش اینه که بتونی متریالش رو بسازی.
اول متریال رو میسازی بعد وارد پارتیکل میکنی بعد با Initial size و Initial Location سایز و وسعتشون رو تنظیم میکنی...
پس چرا من هر کاری میکنم نمیشه !
ببینید من توی بازی اینو تایپ کردم اما جواب نمیگیرم !
اشتباه زدم آیا ؟
ممنون ;)
honestbud
18-03-2011, 13:47
پس چرا من هر کاری میکنم نمیشه !
ببینید من توی بازی اینو تایپ کردم اما جواب نمیگیرم !
اشتباه زدم آیا ؟
ممنون ;)
باید به جای * از دکمه x استفاده کنی.منظورم دکمه بالای Alt هستش.
ببخشید اینقدر ساده گفتم.آخه آدم ممکنه سمبل ها رو اشتباه بگیره.خود من هم همین اشتباه شما رو انجام داده بودم.
راستی فکر کنم توی ادیتور نمیتونی full screen بازی کنی ها! باید play level on PC رو بزنی(البته مطمئن نیستم، امتحان کن)
آره شما درست میگی
من به جای ضربدر ایکس هم گزاشته بودم اما نشده بود ، اما حالا که توی خارج موتور بازیو اجرا کردم فول اسکرین شد
ali1typ30world
18-03-2011, 16:04
[QUOTE=anti-military;5941611]من تا جایی که میدونم همچین چیزی نمیشه . البته نیازی هم نیست که همچین چیزی بشه ! قبلا تو گوئست میشد اینکارو کرد اما UDK سیستمش فرق میکنه ...
چرا نمیشه میشه مدل رو بع علاوه تمام تکسچر ها مثل ریال تایم مکس اجرا کرد و عینا مدل رو با تکسچر و متریال وارد کرد.
mehrdad_mvb
18-03-2011, 16:20
سلام
من اگه بخوام یه کیلومتر شمار درست کنم باید چیکار کنم؟(لطفا توضیح دهید)
با تشکر
alirezapir
18-03-2011, 16:54
سلام داشتم همینطوری توی اینترنت چرخ میزدم، یه آموزش کوتاه جالب یابیدم(!) که آموزش میده چطوری یه نور رو (مثلا به عنوان چراغ قوه)، به کاراکترمون وصل کنیم....
حجمش 10 مگه
اینم لینکش:
سلام
من اگه بخوام یه کیلومتر شمار درست کنم باید چیکار کنم؟(لطفا توضیح دهید)
با تشکر
با انریل اسکریپت . ساختار و پیاده سازیش خیلی راحته شما هر وقت وارد اون قسمت شدید به راحتی می تونی انجامش بدی . مثلا یه کلید تعریف می کنی و می گی که اگه این کلید فشار داده شد جلو بره و هم زمان یه انیمیشن مثلا تکون خوردن شماره یه کیلومتر شمار و وقتی دستت رو از روی اون کلید برداشتی اون وایسته . البته هر وقت وارد اون مرحله اسکریپت نویسی بشی هزار رو یک راه مختلف واسه انجام این کار پیدا می کنی .
آره شما درست میگی
من به جای ضربدر ایکس هم گزاشته بودم اما نشده بود ، اما حالا که توی خارج موتور بازیو اجرا کردم فول اسکرین شد
شما اون دوتا لینکی که گذاشته بودم رو ببین . اون موقع که بهت این رو گفتم اصلا حواسم نبود که این مدل حذف شده . اون دوتا لینک صفحه رو چک کن .
AMIR REZAs
18-03-2011, 20:34
سلام
چطوری میتونم یه spot light رو تو matinee انیمیت کنم ؟؟ مثلا بچرخونمش ؟
alirezapir
18-03-2011, 21:05
سلام
چطوری میتونم یه spot light رو تو matinee انیمیت کنم ؟؟ مثلا بچرخونمش ؟
سلام؛
از actor classes یه spot light movable ایجادکن
حالا میتونی این نور رو انیمیت کنی
alirezapir
18-03-2011, 22:39
سلام اپیک چند روز بعد از اینکه نسخه ی march رو release کرد نسخه ی beta 2 اون رو با قبلی عوض کرد،
دلایلش هنوز به طور کامل مشخص نیست اما میگن اون یکی، یه سری باگ برای directx 11 داشت، که توی نسخه ی beta2 حذف شد...
ای ول اپیک:31::31::31:
اینم اسنادش:
:40:
tovamohammad
19-03-2011, 00:14
سلام دوستان
خب بعد یه مدتی بالاخره وقت جور کردم که بیام سوالای بی جواب رو جواب بدم.
بعضیاش وال یه مدت قبله ولی خب در هرصورت این اولین فرصتم بود.
سلام
ببخشید یه سوال داشتم.
این UrealEd دقیقا چیه؟
UnrealEd همون طور که دوستان گفتن اسم ادیتوری هست که باهاش کار می کنی و ادیتور های دیگه رو از داخلش باز می کنی.
در ضمن، ورژن UnrealEd که الان باهاش کار می کنی، برخلاف تصور عموم، UnrealEd 4 هست.
من حتی دات نت 4 رو هم از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کردم روی ویستا 64 بیتی ولی بازم موقع نصب UDK میرفت تو نصب دات نت 3.5 و دوباره :grrr:
ولی یکی از راه حل ها خوب بود و برای من کار کرد و اون این بود که روی یه سیستم با ویندوز 7 تونستم نرم افزار رو نصب کنم.
پس به همه کسایی که میخوان این نرم افزار و نصب کنن و به مشکل برخوردن توصیه میکنم که برن از سر کوچه یه ویندوز 7 بخرن و خیال خودشون رو راحت کنند.
فقط یه سوال پیش میاد اینجا و اون هم اینه که ما که ویندوز اورجینال ویستا مون رو ول کردیم و روتیم سراغ ویندوز 7 کرکی(منظورم معتاد به کرک نیست ها!:31:) مقع پابلیش بازی های ساخته شده با UDK به مشکل برنمیخوریم؟(در سطح جهان منظورمه مگرنه ایران که خر تو خر تر از این حرفاست)
ورژن های مختلف دات نت، هم دیگه رو پوشش نمی دن. یعنی مثلا وقتی شما یه برنامه داری که دات نت 2 می خواد یکی دیگه 3.5 یکی هم دات نت 4، باید هر سه رو رو سیستمت نصب کنی.
اگه برات مهمه که کرک شده نباشه، ویندوز لایسنس دارت رو نصب کن و دات نت 3.5 سرویس پک یک رو نصبب کن که تو همین تاپیک لینکشو پیدا می کنی. توی سی دی بعضی از برنامه ها هم هست، مثلا یکی از بیلد های 3Ds Max کنارش داشت.
من یه سوال داشتم.
با تشکر
این اینستالری که توی UDK هست، فقط برای سادگی کار اضافه شده. اگر نه شما از هر اینستالری که دوست داشتی می تونی استفاده کنی.
برو تو این شاخه:
C:\UDK\UDK-xxxx-xx\Binaries\InstallData
یه فایل به نام Manifest.xml پیدا می کنی که از محتویاتش متوجه می شی چه فایلایی رو باید کجا کپی کنی برای نصب. همونا رو توی اینستالرت ست کن. البته سری اول لازمه یکم تو فایله بگردی.
یه سوال به احتمال زیاد تکراری:
بله. ولی قبلش، شما دقیقا هدفت از این کار چی هست؟
ممنونم :x
سلام دوست عزیز
شما که به سلامتی خودت مدیر هستی. خب یه سرچ تو تاپیک بکن Scaleform GFx. لازم نیست همه صفحه ها رو دستی چک کنی که.:20:
فعلا.:8:
tovamohammad
19-03-2011, 00:40
سلام
خب دو تا مسئله. یکی این یه دونه جا موند::31:
سلام
من یه سوال دارم :
امکان نداره. به دلایلی که فرصتش نیست بگم.
کسی هم همچین چیزی لازمش نمیشه. برای مثالی که زدی هم شما اشتباهت اینجاس روی راه حل تمرکز کردی در صورتی که باید روی خود مشکل تمرکز کنی. همون قضیه مداد و خودکار فضایی.:31:
بازی های اول شخصی که می خوان همچین نتیجه ای داشته باشن، خیلی ساده یه مدل برای کاراکتر میذارن. چون عدم وجود کاراکتر فقط مربوط به سایه نیست، 3 تا مشکل بزرگ پیش میاره:
تصویر کاراکتر توی آب یا جلوی یه آینه نمی افته. برای همینه که می بینی اکثر بازی های این سبک آینه ی قدی ندارن.
کاراکتر سایه ی خودشو نمی بینه. (البته اکثر بازی های خیلی ساده تر میان اصلا صورت مسئله رو پاک می کنن. مثلا اینکه شما بیای دو تا دست و اسلحه رو تنظیم کنی سایه ازشون ایجاد نشه که کار 10 ثانیست. اتفاقا نتیجش هم معمولا از دید کاربر مشکلی نداره.)
یه مورد هم که خیلی توی چشم هست، وقتی پلیر به پایین نگاه می کنه، پای خودشو نمی بینه.
همون راهی که گفتم بازی ها استفاده می کنن، هر 3 مشکل رو برات حل می کنه. لازم هم نیس مثل سوم شخص روی کاراکتر خیلی فجیع کار بشه، چون جزئیات مشخص نیست. همون یه مدل نسبتا ساده کافیه.
------
مسئله بعدی هم اینکه، دوستان با توجه به کارام حداقل تا 3-2 هفته دیگه یعنی بعد از تعطیلات، اصلا نمی رسم بیام اینجا. دوستانی هم که پ.خ می دن در جریان باشن.
پس تا بعد که معلوم نیس کی بشه بای.:8:
mehrdad_mvb
19-03-2011, 15:11
سلام
من وقتی که یه GFX رو میارم رو صفحه چجوری اونو میتونم محوش کنم؟
با تشکر
mehrdad_mvb
20-03-2011, 00:11
یه سوال دیگه هم داشتم :
اینه که چجوری با بالا اومدن یه gfx , بازی stop بشه؟
با تشکر
honestbud
20-03-2011, 16:34
سلام به همه دوستان.
اولا لازم میدونم از تمامی دوستانی که تو این تاپیک بدون هیچ چشم داشتی زحمت میکشن تشکر کنم، مخصوصا :
tovamohamad
silsin
ninja
و سایر دوستان که لان اسمشون یادم نیست.
بالاخره بعد از چند روز اون هم با اینترنت دایال آپ و به روش "صفحه باز کن و dc شو":31: تونستم تمام مطالب تاپیک رو بخونم.
:15:
:33:
:cool:
البته تمام مطالب مهم تاپیک رو با توجه به عنوانشون جداگانه توی فایل word ذخیره کردم و اکثر لینک هایی رو هم که باز میشدن و مشکل نداشتن ذخیره کردم و خوندم و الان حدود 100 مگا بایت اطلاعات فقط از همین فروم و فقط به صورت متن توی هارد کامپیوترم ذخیره کردم که شامل :
1.آموزش هایی که خود بچه ها به زبون فارسی گذاشتند
2. سوال و جواب هایی که بچه های کار دست و مخصوصا محمد جان جوابشون رو دادن
3.اکثر لینک هایی که فکر میکردم یه روزی به درد بخورن
4.مطالب جالب و آموزنده ای که به صورت پست توی فروم ارسال شده بودند.
5.tutorial هایی که به زبان انگلیسی هستند
6.لیست ویدئو های لازم جهت آموزش UDK ،ترتیب یادگیریشون و فروشگاه های موجود ایرانی که اینا رو دارن
اینا رو گفتم که بگم بهتره که تمام افرادی که تازه میان به این تاپیک،مثل خودم، حتما با هر زحمت و صبری هست تمام تاپیک رو بخونن.این کار به نفع خودشونه.
چون من تمام تاپیک رو 3-4 روزه خوندم متوجه شدم که توی زمانی حدود 1 سال، 4-5 مورد سوال و ایراد بوده که بار ها تکرار شده و اوایل آقا محمد جسته گریخته پاسخ دادن و کمی بعد با بیشتر شدن تعداد بچه ها یه پست جامع زدن ولی باز هم بعضی ها سوال میپرسن.
مثلا خودم همین طور که در حال خوندن تاپیک بودم به آقا محمد پیام دادم و یه چیزی پرسیدم و بعد از چند ساعت دیدم که ایشون از قبل جواب سوال من رو توی تاپیک دیده و کلی شرمنده شدم.(یعنی اگه تاپیک رو خونده بودم سوال نمیکردم)
یه تجربه شخصی :
پس به نفع خودمونه که اول تمام تاپیک رو کامل بخونیم
درسته سخته ولی : هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
داخل پرانتز :
در ضمن از تمام دوستانی که ساکن تهران هستند و ویدئو های آموزشی رو دارن خواهش میکنم پ.خ بدن.
من دنبال این ویدئو ها هستم و چون دم عیده ممکنه این فروشگاه ها بد قولی کنن و دیر بیارن(ویرایش : همین الان به یکی از این فروشگاه ها که کاملترین مجموعه رو داره زنگ زدم، گفت 10 فروردین به دستم میرسه!خیلی دیره) و تازه همه ویدئو ها رو هم که ندارن. هزینش رو هم با کمال میل تقرم میکنم.
الان که تاپیک رو کامل خوندم و ویدئویی ندارم که ببینم اینطوری شدم : :whistle: یعنی بیکار!!
تو رو خدا کمک کنید
AMIR REZAs
20-03-2011, 18:34
سلام
من یه spot light رو انیمیت کردم ، حالا میخوام بدونم به راحتی میشه کاری کرد که اگر نور spot light به بازیکن برخورد کرد بازیکن شناسایی بشه و مثلا Game over بشه ؟؟؟
سلام
من یه spot light رو انیمیت کردم ، حالا میخوام بدونم به راحتی میشه کاری کرد که اگر نور spot light به بازیکن برخورد کرد بازیکن شناسایی بشه و مثلا Game over بشه ؟؟؟
راه حل شما استفاده از Kismet رجوع شود به video های 3dbuzz قسمت topdown game
ر ضمن راه ساده تر اینه که یه triger بزاری یا light رو به عنوان همین trigrt در نظز بگیری و بعد توی کیسمت بهش نگی که کارکتر بهش نزدیک شد با استفاده از consol command که مثلا توش بنویسی kill player البته خودت لیستش رو نگاه کن من همینجوری گفتم . این کار رو انجام بدی
سلام به همه دوستان.
اولا لازم میدونم از تمامی دوستانی که تو این تاپیک بدون هیچ چشم داشتی زحمت میکشن تشکر کنم، مخصوصا :
tovamohamad
silsin
ninja
و سایر دوستان که لان اسمشون یادم نیست.
داخل پرانتز :
در ضمن از تمام دوستانی که ساکن تهران هستند و ویدئو های آموزشی رو دارن خواهش میکنم پ.خ بدن.
من دنبال این ویدئو ها هستم و چون دم عیده ممکنه این فروشگاه ها بد قولی کنن و دیر بیارن(ویرایش : همین الان به یکی از این فروشگاه ها که کاملترین مجموعه رو داره زنگ زدم، گفت 10 فروردین به دستم میرسه!خیلی دیره) و تازه همه ویدئو ها رو هم که ندارن. هزینش رو هم با کمال میل تقرم میکنم.
الان که تاپیک رو کامل خوندم و ویدئویی ندارم که ببینم اینطوری شدم : :whistle: یعنی بیکار!!
تو رو خدا کمک کنید
اولا متشکر. دوما این همه سایت هست که ویدئو می فروشه . شما کافیه به یکیشون که تهرانه زنگ بزنی بگی بهت بده . دیگه لازم نیست که پست کنه
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
در ضمن :
:11: سال نو مبارک :11:
ehsan_nekooee
20-03-2011, 21:24
سلام دوستان
بله. ولی قبلش، شما دقیقا هدفت از این کار چی هست؟
یککم بهتر منظورمو بگم. می خوام یه بازی کوچیک طراحی کنم که کارکترش یه قایق باشه نه اینکه کارکتر پیاده باشه و بره سوار قایق شه.
خب راجب شما که گفتی می خوای کارکتر عوض کنی .
این در حقیقت ربطی به ساختار ut یا udk نداره .شما فقط قصدت اینه که کارکتر رو تعویض کنی . توی این حالت باید با انریل اسکریپت کار کرده باشی و حتما حتما کار با udk رو به طور کامل بلد باشی .
نگاه کن یه قایق مصداق یه شیئه نه یه انسان . اگه ماشین مپ example map توی udk رو دیده باشی متوجه حرف من میشی . توی این حالت باید یه animtree کامل تجهیز شده بسازی که اولا مشخص کنه این یه شیئه . دوما حرکات رو توی اون شبیه سازی کنه . در ضمن دوباره می گم شما باید برنامه نویسی رو بلد باشی . البته اگه بخوای بسازی داکیومت و امثال فیلم و اینا زیاده توی نت ولی واقعا بدردت نمی خوره خود من یادمه اولین باری که تعویض کارکتر رو یاد گرفتم فکر می کردم اگه مثلا به جای کارکتر اصلی همین یه شیئ ماشین یا چیز دیگه بزارم خودش درست میشه ولی عامل مهمی به نام animtree جلو دار من بود. شما باید توی اون قسمتی که گفتم کاملا حرفه ای باشی. حالا بعد از همه اینا اگه تونستی بسازی باید اسکریپت رو خودت بنویسی که تا اونجایی که من می دونم باید تمامش رو از اول خودت بنویسی اینی که دیدی توی بعضی از ویدئو ها یه شیئ جدید مثل ماشین ساخته اون از اسکریپت های اماده خود ماشین udk استفاده کرده که شما باید توی اینجا خودت بنویسی .
امیدوارم که پشیمونت نکرده باشم . گفتم که بدونی .
mehrdad_mvb
20-03-2011, 22:13
سلام
با تشکر
یه سوال دیگه هم داشتم :
با تشکر
دوستان اگه زحمتی نیست به سوال های من پاسخ بدید؟
خیلی فوریه:31:
honestbud
21-03-2011, 00:43
اولا متشکر. دوما این همه سایت هست که ویدئو می فروشه . شما کافیه به یکیشون که تهرانه زنگ بزنی بگی بهت بده . دیگه لازم نیست که پست کنه
اولا خواهش میکنم، حقیقت رو گفتم.
دوما فروشنده تهرانی که میگی این همه هست رو شما چند تاش رو معرفی کن.
من یکی پیدا کردم تو شیرازه ولی خیلی از ویدئو ها رو داره.بهش زنگ زدم گفت 10 ام به دستم میرسه.
بقیه فروشگاه ها 1-2 تا بیشتر ندارن و ایران رز هم که مثلا ترکونده 7-8 تا داره که همشون eat3d هستن و ویدئو های 3dbuzz و gnomo رو که برای شروع کار هستند(سبق توصیه آقا محمد) رو ندره.
شما معرفی کن ما میخریم.
سال نو رو هم به همه بچه ها تبریک میگم.
لیست تغییرات انریل اسکریپت در نسخه جدید udk:
Actor: Add RootMotionProcessed() event
AnimTree: add AnimTreeTemplate, bEnablePooling
DynamicSMActor: replicate material slot 1 as well as 0
Engine: add FacebookIntegration, FacebookIntegrationClassName, GetFacebookIntegration()
GameInfo: add AnimTreePoolSize
GameViewportClient: NotifyConnectionError, add a Message Type parameter
ImageBasedReflectionComponent: add ReflectionColor, UpdateImageReflectionParamters(), OnUpdatePropertyReflectionColor()
LensFlareComponent: add bHasSeperateTranslucency
Material: Add ShadowDepthBias, add D3D11 vars
NavMeshGoal_At: takes into account target actor's collision area
OnlineGameInterface: add RegisterPlayers(), UnregisterPlayers()
Pawn: ModifyNavPointDest=True
PlayerController: clean up MICs in postprocess when destroyed
MobileInputZone, MobileMenuScene, MobilePlayerInput: add TouchPadIndex
GFxMoviePlayer: add: bBlurLesserMovies, bHideLesserMovies, bIsPriorityBlurred, bIsPriorityHidden, bIgnoreBlurEffect, ApplyPriorityEffect(), ApplyPriorityBlurEffect(), ApplyPriorityVisibilityEffect()
New classes:
FacebookIntegration, ImageReflectionShadowPlane, ImageReflectionShadowPlaneComponent, JsonObject, MaterialExpressionDepthOfFieldFunction, NavMeshGoal_Random, ParticleModuleLocationSkelVertSurface, ParticleModuleTypeDataSnow
alirezapir
22-03-2011, 19:46
درود بر شما همه ی دوستان تخیلی!!!( آنریلی):20:
امیدوارم همتون سال خوب و خوش و پر برکتی داشته باشین...
ایشالا سال دیگه؛ همه کارمند اپیک میشیم!!!:5:
ولی قبلش این سوال منو جواب بدین:
چرا توی تصویر زیر terrain من سایه نداره؟
من یه dominan directional light movable زیر مپ گذاشتم،(برای باز سازی طلوع خورشید)
ولی اینطوری شد...
چرا....!!!!؟؟؟؟:40:
Reza Azimy_RW
22-03-2011, 20:39
من یه dominan directional light movable
با کوییست که کار میکردم محله directional light مهم نبود . مهم جهتش بود . یعنی زیره مپ هم باشه فرقی نمیکنه . شاید تو این انجینم همینجوری باشه ! :27:
دوستان 1 سوال :
NOD = Switch Delay
Nod = Material Param
چرا این 2 تا تویه UDK من نیست ؟! جایگزین تو نسخه جدید اومده برایه این دو تا ؟
alirezapir
22-03-2011, 21:57
با کوییست که کار میکردم محله directional light مهم نبود . مهم جهتش بود . یعنی زیره مپ هم باشه فرقی نمیکنه . شاید تو این انجینم همینجوری باشه ! :27:
بله، همینجوریه!!
اشتباه تایپی بود!!! منم جهتشو عوض کردم....
mehrdad_mvb
22-03-2011, 23:37
سلام
با تشکر
یه سوال دیگه هم داشتم :
با تشکر
honestbud
23-03-2011, 00:12
سلام به همه دوستان
سال نو هم مبارک باشه
یه سوال داشتم.جسته و گریخته قبلا تو تاپیک در موردش صحبت شده ولی فکر میکنم این موضوع با گذشت زمان و تکنولوژی مرتبط باشه و تغییر کنه :
میخواستم بدونم که مدل کاراکتر اصلی برای یک بازی PC که میخوایم تو UDK بسازیم، حدودا چند تا poly باید داشته باشه؟
در مورد اجسام داخل بازی چی؟مثلا در های مرحله؟میز و صندلی و ...؟
این رو هم از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرفتم.خواستم بدونم نظر بچه ها چیه؟
کسی در این مورد اطلاعاتی نداشت؟
honestbud
23-03-2011, 08:52
یه سوالی یکی از دوستان داشت، که برای من هم جالب شد :
آیا bsp ها باعث میشن که فقط اشیاءی که داخلشون هستند و در دید دوربین هستند در real-time رندر بشن؟
یعنی باعث کاهش مقدار حافظه اشغالی از کارت گافیک میشن؟
پس چرا همه جا میگن که bsp ها هر چی کمتر باشن performance بهتری خواهیم داشت؟
اخه من می خوام بدونم شما اصلا گشتی توی kismet. فقط سوال مربوط به stop زدن رو جواب می دم. اون یکی رو هم بیزحمت میری مپ UDKFrontEndMap رو بررسی می کنی . اگه جواب نگرفتی اون موقع بیا بهت بگم .
در مورد اون سوال :
آیا bsp ها باعث میشن که فقط اشیاءی که داخلشون هستند و در دید دوربین هستند در real-time رندر بشن؟
واقعا سوال جالبیه. ولی به نظر خودم چون bsp ها توی خود موتور ساخته می شن پردازش رو کم می کنند چون توی اونجا اصلا خبری از Poly نیست.اما توی مدل ها تا دلت بخواد پلیگان هست.
من اینو الآن توی نت پیدا کردم :
یک الگوریتم culling (گلچین کردن) برای صحنه های indoor هست. این تکنیک توی بازیهای زیادی مخصوصا بازیهای جان کارمک مثل doom و Quake استفاده شده. این الگوریتم خیلی آسونه. در حقیقت میشه گفت bsp یک شکل مدیریت صحنه هست و هدف اون به حداقل رسوندن پردازشهای گرافیکی و فیزیکی هستش به شکلی که اجسامی که داخل شاخه نباشن نه رسم میشن و نه پردازش:
البته BSP "خیلی آسون" نیست. من نمی دونم همچین چیزی رو پیاده کردین یا فقط راجع بهش خوندین.
چند سال پیش که من یک BSP + PVS کامپایلر می ساختم کار بسیار مشکلی بود. خوندن تئوری تا پیاده سازی عملی زمین تا آسمون فرق داره، این الگوریتم مشکلات بزرگی هنگام ساختن درخت BSP از جمله T-Junction ها، بالانس درست درخت، سرعت و تشخیص سوراخ ها در صحنه، خطاهای floating point precision و ...
قبلنا که با 3d game studio کار میکردم توی help این برنامه در این مورد توضیح داده شده بود
انگار اینطوری که فهمیدم اگه تمام دیوارا از bsp باشن موتور اتاق به اتاق آبجکت ها رو لود میکنه
alirezapir
23-03-2011, 13:04
NOD = Switch Delay
Nod = Material Param
چرا این 2 تا تویه UDK من نیست ؟! جایگزین تو نسخه جدید اومده برایه این دو تا ؟
اینا رو خیلی وقته که برداشتن،
به جای اولی میتونی یه switch بزاری و قبلش یه delay
برای دومی میتونی از matinee استفاده کنی...
دوستان نگفتید چرا terrain من سایه ایجاد نمیکنه؟؟؟!!!:
Properties شیئ تراینت رو یه نگاه بنداز اونجا هست .
mehrdad_mvb
24-03-2011, 11:10
سلام سال نو همگی مبارک باشه.
آیا تو gfx میشه از دو fscommand استفاده کرد.یا راه دیگه ای هستش؟
مثلا یه دکمه برای play و یه دکمه برای خروج.
با تشکر.
honestbud
24-03-2011, 12:05
سلام به همه دوستان
سال نو هم مبارک باشه
یه سوال داشتم.جسته و گریخته قبلا تو تاپیک در موردش صحبت شده ولی فکر میکنم این موضوع با گذشت زمان و تکنولوژی مرتبط باشه و تغییر کنه :
میخواستم بدونم که مدل کاراکتر اصلی برای یک بازی PC که میخوایم تو UDK بسازیم، حدودا چند تا poly باید داشته باشه؟
این رو هم از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگرفتم.خواستم بدونم نظر بچه ها چیه؟
راستی تا حالا کسی از pshop3d.com خرید کرده؟قابل اعتماده؟
سلام سال نو همگی مبارک باشه.
آیا تو gfx میشه از دو fscommand استفاده کرد.یا راه دیگه ای هستش؟
مثلا یه دکمه برای play و یه دکمه برای خروج.
با تشکر.
من خودم تا به حال باهاش اساسی کار نکردم . ولی اینرو بگم که شما توی kismet کمتر از 5 درصد می تونی روی اعمال gfx کنترل داشته باشی . همش با کد نویسیه . توی کد نویسی بر عکس اینجا محدودیتی نداری
راستی تا حالا کسی از pshop3d.com خرید کرده؟قابل اعتماده؟
خب اونی که شما نوشتی چیز خاصی نبود فقط تعداد پلی گان های کارکترها رو نشون می داد . شما منظورت چه اطلاعاتیه
دوستان اینترنت پر سرعت دار.
یه لطفی بکنن یکی این لینک رو دانلود کنه . اگه می تونه کم حجمش کنه. من نمی تونم دانلود کنم. این یه sniper واسه udk .
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
جایزش هم واسه کسی که این کار رو می کنه اینه که بهش یاد میدم چه جوری این رو توی بازی اجرا کنه((انگار دارم بچه گول میزنم:31:))
honestbud
24-03-2011, 13:51
منظورم این قسمتش بود :
سلام به همه دوستان
سال نو هم مبارک باشه
:46:
دوستان اینترنت پر سرعت دار.
یه لطفی بکنن یکی این لینک رو دانلود کنه . اگه می تونه کم حجمش کنه. من نمی تونم دانلود کنم. این یه sniper واسه udk .
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
جایزش هم واسه کسی که این کار رو می کنه اینه که بهش یاد میدم چه جوری این رو توی بازی اجرا کنه((انگار دارم بچه گول میزنم:31:))
یعنی 13 مگ هم نمیتونی دانلود کنی ؟
میگم حالا باس چیکار کنیم که به جایزش دست پیدا کنیم ها ؟
من توی چند تا فایل کوچکتر تقسیمش میکنم ;)
البته اگه جایزه هم نمیزاشتی انجام میدادیم
اما حالا جایزمو موخوم : دی
-
کاش یه جایزه ی آموزش وارد کردن کاراکترم میزاشتین :-"
دانلود می کنم تا شب جایزه رو هم واست پ.خ می کنم . مرسی .
یکی این لینک رو هم چک کنه .
البته با ---
یکی این لینک رو هم چک کنه .
البته با ---
الکی دانلودش نکن
یه هلیکوپتره که خیلیم بیریخته
ساده با تکسچری خیلی بد
اسکریپت هم داره؟
ولا پوشه های class اینا داره دیگه اسکریپت ایناشو نمیدونم : دی
TegVehicle_Heli_Content.uc
TegVehicleFactory_Heli.uc
TegVehicle_Heli.uc
mehrdad_mvb
24-03-2011, 14:53
سلام دوستان
من هر کاری میکنم gfx ام خوب fit نمیشه با صفحه اجرای بازیم چیکار کنم که این مشکل برطرف بشه؟
با تشکر
alirezapir
24-03-2011, 15:05
تا شب جایزه رو هم واست پ.خ می کنم . مرسی .
خوب این چه کاریه؟!!!
همینجا بگو ما هم فیض ببریم...!!!:11:
یعنی 13 مگ هم نمیتونی دانلود کنی ؟
میگم حالا باس چیکار کنیم که به جایزش دست پیدا کنیم ها ؟
من توی چند تا فایل کوچکتر تقسیمش میکنم ;)
البته اگه جایزه هم نمیزاشتی انجام میدادیم
اما حالا جایزمو موخوم : دی
-
کاش یه جایزه ی آموزش وارد کردن کاراکترم میزاشتین :-"
سلام دوستان سال نو مبارک مثله اینکه محدودیت دانلود تموم شده میشه لینک ها را اصلاح کنید
ممنون
سلام دوستان سال نو مبارک مثله اینکه محدودیت دانلود تموم شده میشه لینک ها را اصلاح کنید
ممنون
لینکو ؟
لینک که سالمه !
توی سرور انجمن آپلود شده !
سلام دوستان
میشه یک آموزش از وارد کردن یک مدل آماده 3dmax در آنریل را آموزش بدید
سلام دوستان
honestbud
26-03-2011, 01:44
سلام دوستان
محمد جان اینجا کمی توضیح دادن.
اگه تاپیک رو هم میخوندین، بار ها در موردش سوال شده و بار ها هم لینک و جواب براش ارسال شده.حداقل یه سرچ میکردین!
من فعلا همین یکی رو دارم
در تکمیل پست دوست عزیزمون.این هم اطلاعاتی در مورد Actor X و لیست انواع آن ها برای برنامه های مختلف و در آخر صفحه هم لینک های آموزشی آن ها
mehrdad_mvb
26-03-2011, 13:10
سلام
من برای اینکه بتونم یه بازی اتومبیل رانی بسازم.برای هوش مصنوعی اتومبیل های حریف باید چیکار کنم؟
اگه میشه آموزش بدید.
با تشکر
mehrdad_mvb
26-03-2011, 14:50
سلام
مشکل کجاست که light رو نمیتونه بیلد کنه یعنی تا یه اندازه بیلد میکنه بعد اررور میده که نمیتونه لایت رو بیلد کنه .
این هم عکس map check
سلام
من برای اینکه بتونم یه بازی اتومبیل رانی بسازم.برای هوش مصنوعی اتومبیل های حریف باید چیکار کنم؟
اگه میشه آموزش بدید.
با تشکر
خب باید هوش مصنوعی بسازی دیگه .
این لینک رو چک کن:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
دوستان این یه صفحه دیگه چون بچه خوبی بودین نشونتون میدم:31:
ساخت استیل اینترفیس بازی Mass Efect
honestbud
27-03-2011, 09:49
سلام
مشکل کجاست که light رو نمیتونه بیلد کنه یعنی تا یه اندازه بیلد میکنه بعد اررور میده که نمیتونه لایت رو بیلد کنه .
این هم عکس map check
خوب.
من چند تا پست عقب تر یه توصیه کرده بودم.مثلا همین موقع ها فایده داشت،مثلا ایام عید که بچه ها کمتر میان تو فروم. اونم این بود که کسایی که تازه میان،برن کل تاپیک رو یواش یواش بخونن.
نمیدونم به این سوال چندین بار پاسخ داده شده اما فکر کنم هر کسی که با UDK کار کرده این مشکل رو داشته(البته نمیدونم چرا برای من این اتفاق نیوفتاد!:18:) و به همون تعداد هم پاسخ داده شده براش که اکثرش رو آقا محمد زحمت کشیدن. به خدا من اگه جاش بودم زبونم مو درآورده بود تا حالا!
. اون ارور به این خاطره که هر مپ باید حتما یک Lightmass Importance Volume داشته باشه. برای اینکار بیلدر براش رو بردار، سایزش رو طوری در بیار که کل مرحلت داخلش باشه. تا اینجا یه Cube درست کردی که همه ی مرحله داخلشه. الان باید از منوی Brush بری داخل زیر منوی Add Volume و گزینه ی LightmassImportanceVolume رو انتخاب کنی. همین. راستی با اینکار زمان بیلد نور خیلی کم تر میشه. در ضمن به اون تیک هم سعی کن دست نزنی.
منظورش تیک light mass توی پراپرتیز نورت هستش که یه راه آسپیرینیه(به قول محمد )
این به قولی اموزش یا نه اشنایی یه سری روش مختلف واسه اضافه کردن دست به کارکتر در حالت اول شخصه. که فعلا در حال حاظر خودم به یکی از این روش ها دست یافتم و شدیدا دنبال بقیه هستم دوستان دیگه اگه کسی هم خبر داره از ما دریغ نکنه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اضافه کردن دست به کارکتر در حالت اول شخص
شاید که نه حتما شما توجه کردین که توی UDK مد اول شخص کارکتر هیچ دستی نداره و فقط یه اسلحه از کنار صفحه زده بیرون . خب در حال حاظر این طبیعیه . توضیح میدم. اگه بچه ها بازی Unreal Tornoment رو بازی کرده باشن حتما اونجا هم متوجه شدن که کارکترشون دست نداره و فقط اسلحه داره و چون بیس اجرایی UDK که دست ماست روی سورس Unreal Tornoment هست پس مسلمه که کارکتر ما هم نمی تونه دست داشته باشه ((این رو داخل پرانتر بگم که طبق خبر های ضد و نقیزی که من دارم انریل تورنومنت بعدی قراره سال 2015 بیاد))
این کاملا بر می گرده به تنظیمات که برنامه نویسی که در بیس اصلی انریل تورنومنت شده . من وارد جزئیات کلی نمی شم . در کل هم بگم من تا به حال برای این کار ده ها روش رو امتحان کردم که نتیجه نگرفتم برای همین وارد اونا نمیشم و هر وقت موفق شدم اونها رو هم مطرح می کنم .
اما کاری که من تونستم بکنم.
چند روز پیش به طور کاملا اتفاقی تونستم یکی از روش ها اضافه کردن دست به کارکترم رو یاد بگیرم که کارکترم اینجوری شد.
بعد از این دقیقا یاد حرف بچه های اپیک افتادم که گفته بودن یکی از روش هاش اینه که هر اسلحه یه دست جدا داشته باشه که من اون موقع گوش نکرده بودم . درست خوندین هر اسلحه باید یه دست جدا داشته باشه اما بازم دارم تاکید می کنم این یکی از روش های انجام این کار و اگه من بخوام بقیه رو حتی تیتر وار بگم کلا دیگه قاطی خواهید کرد. می گفتم . دوستانی که انریل اسکریپت کار کرده باشن حتما تا به حال صد مرتبه اسلحه جدید وارد کردن . حالا فکر کنید اگه این اسلحه یه دست هم بهش چسپیده باشه یا نه کلا با یه دست چسپیده بهش توی نرم افزار های تری دی ساخته بشه اونوقت چی؟ این تستی بود که من زدم و خوشبختانه نتیجه گرفتم . که عکسش رو بالا مشاهده کردین .توجه کنید ازادی این حالت تا جایی که من تست کردم کمه ولی اگه بخوایم کلا حساب کنیم از هیچ چی بهتره . و فقط در این حالت کافیه که به اسلحه خودتون یه دست بچسپونید و اون اسلحه رو توی بازی بیارین.
mehrdad_mvb
27-03-2011, 13:40
لینک آموزش اضافه کردن دست به کارکتر در حالت اول شخص رو دارید؟
نویسنده این خودمم .باز لینک اموزش چی چیه؟
mehrdad_mvb
27-03-2011, 14:48
نویسنده این خودمم .باز لینک اموزش چی چیه؟
منظورم اینه که آموزشی هست برای اضافه کردن دست؟:31:
honestbud
27-03-2011, 15:31
دوستانی که انریل اسکریپت کار کرده باشن حتما تا به حال صد مرتبه اسلحه جدید وارد کردن . حالا فکر کنید اگه این اسلحه یه دست هم بهش چسپیده باشه یا نه کلا با یه دست چسپیده بهش توی نرم افزار های تری دی ساخته بشه اونوقت چی؟ این تستی بود که من زدم و خوشبختانه نتیجه گرفتم . که عکسش رو بالا مشاهده کردین .توجه کنید ازادی این حالت تا جایی که من تست کردم کمه ولی اگه بخوایم کلا حساب کنیم از هیچ چی بهتره . و فقط در این حالت کافیه که به اسلحه خودتون یه دست بچسپونید و اون اسلحه رو توی بازی بیارین.
ممنون از آموزشت اما یه سوالی؟ مگه شما یه دست به اسلحه اضافه نکردی؟ پس چرا توی تصویر دوم وقتی که میخوای اصلحه رو pic-up کنی دستی دیده نمیشه؟
میشه بیشتر توضیح بدید.
منظورم اینه که آموزشی هست برای اضافه کردن دست؟:31:
خیر. نیست . چون خیلی گشتم این رو می گم .فقط مال من هست:31: فقط یکی هست که همین روشی رو که من توضیح دادم رو میاره که اموزش هم نیست طرف اومده نمونه کارش رو نشون داده اونجا هم یکمی توضیح داده .
ممنون از آموزشت اما یه سوالی؟ مگه شما یه دست به اسلحه اضافه نکردی؟ پس چرا توی تصویر دوم وقتی که میخوای اصلحه رو pic-up کنی دستی دیده نمیشه؟
میشه بیشتر توضیح بدید.
نه توی این قسمت اسلحه من دوتا اسلحه دارم یکی برای سوم شخص که خیلی سادست و دومی واسه اول شخص که این مسئله داشت که خشبختانه حل شد . در مورد نمایس اون من مش سوم شخص رو برای نمایش توی بازی انتخاب کردم مثلا وقتی اسلحه روی زمین افتاده باشه مش سوم شخص نمایش داده میشه و وقتی اسلحه رو بدستت بگری حالت مش اول شخص انتخاب میشه
ali rafaty
29-03-2011, 08:59
مشکلم حل شد.(پرا من نمیتونم این پستمو پاک کنم؟
سلام دوستان
من یک مشکل دارم
دارم این در متحرک که تو 3dbuzz یاد داده را تمرین میکنم ولی هر کاری میکنم در باز نمیشه مثل خود فیلم هم انجام دادم ولی در باز نمیشه و وقتی رو Matinee کلیک میکنم این ارور را میده لطفا کمکم کنید
alirezapir
29-03-2011, 15:38
کنم ولی هر کاری میکنم در باز نمیشه مثل خود فیلم هم انجام دادم ولی در باز نمیشه و وقتی رو Matinee کلیک میکنم این ارور را میده ...
سلام این برای اینه که با دقت فیلم رو نیگا (نگاه) نمیکنی...:5:
باید دری رو که وارد میکنی به عنوان interp actor واردش کنی:
توی content browser روی در ( یا هر چیز دیگه که میخوای انیمیتش کنی) کلیک کن، بعد برو جایی که میخوای اونو بزاری کلیک راست کن و توی add actor برو و add interp actor... رو انتخاب کن.:20:
البته یه راه دیگه هم هست (اون اختار این راهو گفته) ، روی در دابل کلیک کن و در بخش movement چک کن که physics روی PHYS_interpolating باشه...
ولی راه اول بهتره...
سلام این برای اینه که با دقت فیلم رو نیگا (نگاه) نمیکنی...:5:
باید دری رو که وارد میکنی به عنوان interp actor واردش کنی:
توی content browser روی در ( یا هر چیز دیگه که میخوای انیمیتش کنی) کلیک کن، بعد برو جایی که میخوای اونو بزاری کلیک راست کن و توی add actor برو و add interp actor... رو انتخاب کن.:20:
البته یه راه دیگه هم هست (اون اختار این راهو گفته) ، روی در دابل کلیک کن و در بخش movement چک کن که physics روی PHYS_interpolating باشه...
ولی راه اول بهتره...
سلام
یه راه دیگه هم داره:
روی دری که وارد صحنه کردی راست کلیک کن از گزینه Convert یکی از گزینه های Mover یا Actor رو انتخاب کنی ردیف میشه:46:
سلام
عيد رو به نوبه خودم به همه p30worldيا تبريك ميگم
يه چنتا سوال داشتم از دوستان گل
يك اين كه face FX چطوري كار مي كنه ؟
دوم اين كه چطوري يه انميشن رو به كليدي نسبت بديم ؟
مثال ( با گرفتن كليد w انيميت حركت رو به جلو اجرا بشه )
سوم اين كه اين افكت هاي شمشير ( مثل god of war نور زرد رنگ و حركت دنباله دار )
اينو چطوري ميشه ساخت ؟
چهارم و آخرين سوال اين كه دوربين سوم شخس شمشيري مثل پرنس رو چطوري بايد ساخت ؟
ممنون از شما
Reza Azimy_RW
30-03-2011, 09:13
سلام دوستان
نسخه جدید UDK کی میاد ؟ بیلد جدیدش منظورمه ! میخوام برم دانلودکنم اگه زود میاد که یکم صبر کنم ؟ شنیدم هر ماه میاد امروز هم که 30 همه ؟
honestbud
30-03-2011, 10:37
سلام
اينو چطوري ميشه ساخت ؟
ممنون از شما
فکر کنم بهتره بچه های با تجربه پاسخ بدن ولی بهتره شما اگه تازه کار هستید مثل خود من بیاید و ویدئو ها رو تهیه کنید و نگاه کنید.میگن خیلی خوبه!
سلام دوستان
نسخه جدید UDK کی میاد ؟ بیلد جدیدش منظورمه ! میخوام برم دانلودکنم اگه زود میاد که یکم صبر کنم ؟ شنیدم هر ماه میاد امروز هم که 30 همه ؟
یادمه یه بار آقا محمد گفت که معلوم نمیکنه!یه بار اول ماه میدن یه بار آخر ماه.این یعنی ممکنه بین دو تا ریلیز حدود 50 روز طول بکشه! شاید هم سریع بدن بیرون و مثلا حدود 25 روز:31:
به نظرم اگه اینقدر واجبه به خودشون ای میل بزنید!
فکر کنم بهتره بچه های با تجربه پاسخ بدن ولی بهتره شما اگه تازه کار هستید مثل خود من بیاید و ویدئو ها رو تهیه کنید و نگاه کنید.میگن خیلی خوبه!
ممنون دوست عزيز
اين دي وي دي ها كه فرمودي كجا بايد تهيه كرد ؟
2 تا دي وي دي رو خودم ديدم كه مال شركت udk بود ولي تو اون اين چيزايي كه گفتم نبود
شما يه نگا به اون دي وي ديهايي كه فرمودي بزن اگه جواب سوال من توش بود بگو از كجا تهيه كنم و مانيش چقده
honestbud
30-03-2011, 12:45
ممنون دوست عزيز
اين دي وي دي ها كه فرمودي كجا بايد تهيه كرد ؟
2 تا دي وي دي رو خودم ديدم كه مال شركت udk بود ولي تو اون اين چيزايي كه گفتم نبود
شما يه نگا به اون دي وي ديهايي كه فرمودي بزن اگه جواب سوال من توش بود بگو از كجا تهيه كنم و مانيش چقده
یه نگاه اینجا بنداز
سلام
اينو چطوري ميشه ساخت ؟
ممنون از شما
از من هم سلام
face fx نام میان افزاریه که باعث میشه شما بتونی با یک فایل صوتی کاری کنی که کارکترت صحبت کنه . البته اگر بخوام یه توضیح کلی بدم همینه اما مکانیزم اصلیش فرق می کنه . ته کلام بهت بگم که چیز بسیار باحالیه . توی تری دی مکس مکانهای صورت علامت گذاری یا همون بون گذاری میشه و بعد توی udk کار میشه .
------------------------
مورد دوم
با Animtree
---------------------------------------------------------------------------------
سوم :به راحتی اگه انریل اسکریپت بلد باشی کار پنج دقیقست
---------------------------------------------------------------------------------------------
چهارم : انریل اسکریپت به راحتی میشه هر جور دوربینی رو ساخت .
AMIR REZAs
31-03-2011, 16:59
سلام
تو این فروم udk چیزهایی زیادی میشه پیدا کرد :31:
مثلا udk pad :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
کی میگه با udk نمیشه هر سبکی ساخت ؟ :31:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
سلام
تو این فروم udk چیزهایی زیادی میشه پیدا کرد :31:
مثلا udk pad :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
کی میگه با udk نمیشه هر سبکی ساخت ؟ :31:
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
سلام
حالا این udk pad چی کار میکنه ؟
AMIR REZAs
31-03-2011, 20:12
Features
- Auto updating map selector
- Executes users game class and gamemodes
- Executes users command line arguments
- Executes users console commands on launch
- Launch game, server and editor in 64-bit mode
- Launch game and editor in DirectX 11 mode
- Choose the most common server options before launch
- Creates dynamic URIs for servers launch
- Add up to 8 local clients upon server start for debugging
- Works with both cooked and uncooked data
- And a lot more…
سلام دوستان عزیز بازی سازم
دوستان من یه مشکلی عجیب دارم
من یه محیط داخلی مثلا یه پارکینگ آماده کردم و اینبار فقط از bsp wall برای ساخت دیوارو اینا استفاده کردم اما الآن وقتی نور های point گزاشتم توشو پردازش کردم توی تمام شرایط ستون ها روشن تر از دیوار ها میوفتن !
تمام متریال هاییم که دادم یکسانه اما بازم همینطوریه !!
من از یه lightmassImportancevolume هم استفاده کردم نتیجه شد این :
که کاملا مشخصه که بازم ستون ها روشنه !
من دلم میخوام ستون ها اینطوری بشن ( این عکس توی فتوشاپ edit شده )
حس جواب دادن ندارم . نه اصلا می خوام ببینم کسی بلده . اگه کسی جواب نداد من بهت میگم .
حس جواب دادن ندارم . نه اصلا می خوام ببینم کسی بلده . اگه کسی جواب نداد من بهت میگم .
راستش نمیدونم چیکار کردم اما الآن تقریبا همونی شد که میخواستم : دی
البته به جای نور های معمولی ، از actor class نور کش رفتم : دی انگاری بهتر شده
اما اگه یه جایی یه دلیل خاصی داره لطفا بگو که توی ادامه مشکل دار نشیم
ممنونم ;)
tovamohammad
03-04-2011, 21:30
سلام دوستان عزیز بازی سازم
دوستان من یه مشکلی عجیب دارم
من یه محیط داخلی مثلا یه پارکینگ آماده کردم و اینبار فقط از bsp wall برای ساخت دیوارو اینا استفاده کردم اما الآن وقتی نور های point گزاشتم توشو پردازش کردم توی تمام شرایط ستون ها روشن تر از دیوار ها میوفتن !
تمام متریال هاییم که دادم یکسانه اما بازم همینطوریه !!
من از یه lightmassImportancevolume هم استفاده کردم نتیجه شد این :
که کاملا مشخصه که بازم ستون ها روشنه !
من دلم میخوام ستون ها اینطوری بشن ( این عکس توی فتوشاپ edit شده )
سلام
هادی جان این به خاطر همون بحث Lightmap Resolution هست که توی تاپیک خودت هم صحبت شد. به صورت پیش فرض همه ی سطوح رزولوشنشون 32 هست.
وقتی که سایز سطوح متفاوت میشه لازمه که دستی رزولوشن ها رو ست کنی. اوایل با آزمون و خطا می تونی درستش کنی. جلوتر دیگه دستت میاد کجا چند بذاری.
در ضمن در کل سعی کن ویدئو ها رو زودتر ببینی. در غیر این صورت هر چی می ری جلوتر، بیشتر وقتتو باید صرف رفع مشکلات کنی.
-----
ادیت - راستی دوستان اگه طی این چند هفته که نبودم، سوالی پرسیدن و جواب نگرفتن، دوباره بپرسن. بلد بودم جواب میدم.
در ضمن. سال نو همگی مبارک. ایشالا تو همین سال هر کدومتون یه بازی توپ درست کنید.
سلام
هادی جان این به خاطر همون بحث Lightmap Resolution هست که توی تاپیک خودت هم صحبت شد. به صورت پیش فرض همه ی سطوح رزولوشنشون 32 هست.
وقتی که سایز سطوح متفاوت میشه لازمه که دستی رزولوشن ها رو ست کنی. اوایل با آزمون و خطا می تونی درستش کنی. جلوتر دیگه دستت میاد کجا چند بذاری.
در ضمن در کل سعی کن ویدئو ها رو زودتر ببینی. در غیر این صورت هر چی می ری جلوتر، بیشتر وقتتو باید صرف رفع مشکلات کنی.
-----
ادیت - راستی دوستان اگه طی این چند هفته که نبودم، سوالی پرسیدن و جواب نگرفتن، دوباره بپرسن. بلد بودم جواب میدم.
e چه جالب !
راست میگی ، مشکل از همین باید باشه
ویدئو ها رو اغلب دیدم
البته نه کامل
معمولا اون جاهایی که به مشکلش بر میخورم نگاه میکنم
آخه وقت درستو حسابی ندارم
ممنونم به خاطره کمک هات دوست ععزیز
;)
سلام
-----
اقا یعنی واقعا هستی دیگه؟ یه چیزی من چند تا سوال دارم .
اولی واسه دست توی حالت اول شخصه یکی از حالت هاش رو پیدا کردم که توی همین جا نوشتم . چند تا صفحه عقب تره . می خواستم بدونم راه دیگه ای هم هست .
دومی . می خوام حتما می خوام نظر شما رو هم در باره تاپیک بررسی هوش مصنوعی در udk رو بدونم .
سومی . من خودم به دونسته خودم شک کردم . میشه با این کد چیزی رو از یه فایل ini فراخونی یا اپلود کرد .
class myclass extends myparentclass
config(engine)
M.Mehrazin
04-04-2011, 13:52
سلام
بعد از خواندن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باید چکار کنم؟
راستی یه سوال برام پیش اومده,میشه با UDK یه بازی در حد بتمن یا اسپلینترسل و این بازیا که با آنریل ساختن ساخت؟
mehrdad_mvb
04-04-2011, 14:19
سلام
بعد از خواندن
راستی یه سوال برام پیش اومده,میشه با UDK یه بازی در حد بتمن یا اسپلینترسل و این بازیا که با آنریل ساختن ساخت؟
هر بازی که به فکرت میرسه میتونی بسازی.خیالت راحت:31:
سلام
بعد از خواندن
بعد از اینکه این رو دیدی باید بری سراغ این مقاله ها توی اون سایت :
MasteringUnrealScriptClasses
UDN - Three - MasteringUnrealScriptBaptismByFire
UDN - Three - MasteringUnrealScriptDelegates
UDN - Three - MasteringUnrealScriptFunctions
UDN - Three - MasteringUnrealScriptInterfaces
UDN - Three - MasteringUnrealScriptPreProcessor
UDN - Three - MasteringUnrealScriptStates
UDN - Three - UnrealScriptDelegates
UDN - Three - UnrealScriptInterfaces
UDN - Three - UnrealScriptPreprocessor
UDN - Three - UnrealScriptReference
UDN - Three - UnrealScriptStructs
می دونم زیاد شد ولی هر که طاووس خواهد جور هندوستان و پاکستان و افغانستان و ... کشد:31:
M.Mehrazin
04-04-2011, 19:10
هر بازی که به فکرت میرسه میتونی بسازی.خیالت راحت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم از نظر سبک نبود.منظورم از نظر گرافیک و این جور چیزاست.
این آموزشا به ترتیبه دیگه؟
honestbud
04-04-2011, 19:28
سلام به همه بچه ها.
این پست رو با هماهنگی و همراهی دوست عزیزمون tovamohammad مینویسم:
مقدمه
بر پایه تجربه دوستان، به نظر میرسه که بهترین راه یادگیری UDK برای تازه کار ها یادگیری با تماشای ویدئو است و به همین خاطر منابع متنی (به غیر از unrealscript) کمتر از ویدئو پیدا میشه.
در ضمن برای پیشرفت تو این صنعت آمریکایی باید یه مقداری انگلیسی بلد باشی، پس پیشنهاد میشه که دنبال منابع فارسی نباشید.
پس افراد تازه وارد بهتره با ویدئو ها شروع کنن که در زیر توضیح کامل و نحوه اون شرح داده میشه.
لیست ویدئو های آموزشی
شماره گذاری هم به نحوی انجام شده که هم بعدا به راحتی قابل ادیت باشه :
A. 3D Buzz
A.1. 3D Buzz – UDK
A.2. 3D Buzz - UE3
A.3. 3D Buzz - Roboblitz (UT Tech)
A.4. 3D Buzz - Unreal: How Do I
B. Eat3D
B.1. Eat3D - UDK
B.2. Eat3D - UDK 2 - Creating Cinematics & Environmental
B.3. Eat3D - UDK Lighting & Post Processing
B.4. Eat3D - Unreal Kismet - An Introduction
B.5. Eat3D - Unreal Materials - An Introduction
B.6. Eat3D - Unreal VFX – Material Transitions
B.7. Eat3D - Unreal Cascade - An Introduction and Application
B.8. Eat3d- UnrealScript - An Introduction and Application
B.9. Eat3D - Creating Dust Particles in UDK
B.10. Eat3D - Importing into Unreal Editor 3
B.11. Eat3D - Creating a Turntable Animation
B.12. Eat3D - Next Gen Texturing techniques
B.13. Eat3D - Old Damaged Pillar
B.14. Eat3D – Next Gen Facial Rigging for Games
C. Gnomon Workshops
C.1. Gnomon - Intro To UDK
C.2. Gnomon - Advanced Materials
C.3. Gnomon - Gears Of War Creature Design
C.4. Gnomon - Visual FX for Games
D. 3DMotive
D.1. 3DMotive - Advanced Mesh Paint Tutorials
D.2. 3DMotive - Modular Building Workflow
D.3. 3DMotive - Creating Terrain with UDK
D.4. 3DMotive - UVW Unwrapping, An Introduction
D.5. 3DMotive - Sci-fi Modular Floor Workflow
D.6. 3DMotive - High Poly Modeling, An Introduction
D.7. 3DMotive - Creating a Junk Pile with Physics
D.8. 3DMotive - Creating a lightmap UV channel
D.9. 3DMotive -Creating a Skydome
D.10. 3DMotive - Importing Content Into UDK
D.11. 3DMotive - Creating Mesh Collision for UDK
D.12. 3DMotive - Creating terrain with UDK
E. Epic Games
E.1. Epic Games - VTM (Video Training Modules)
E.2. Epic Games - Skeletal Mesh Pipeline
F. Geodav
F.1. Geodav - Custom Character/Vehicle/Weapon
F.2. Geodav - FaceFX
G. Forecourse
G.1. Forecourse - Unreal Script
G.2. Forecourse - Scaleform
H. Other
H.1. Henrik - Scaleform
H.2. ScaleformPress - Using Scaleform (Scaleform GFx Official Tutorials)
H.3. FaceFX - FaceFX GFx Official Tutorials
H.4. Micahpharoh Tutorials
H.5. Wildicv - Unreal Script
H.6. Raven - Complete Video Tutorials
H.7. Wraiyth - AnimTree Video Tutorials
H.8. Gizmosan - Effects
H.9. World Of Level Design - UDK 11 Day Level Design
این ها نوشته های آقا محمد هستش که مستقیما نقل قول میکنم :
· تمامی اسامی رو به صورت XX - YY نوشتم، که توش XX اسم سازنده و YY سری ویدئوهست.
· ویدئو هایی که بارنگ سبزمشخص کردم، ویدئوهای رایگان هستن. یه سریشون رو می تونید راحت دانلود کنید، یه چنتایی هم فقط برایمشاهده زرایگان هستن، نه دانلود.
· ویدئو هایی که بارنگ نارنجیمشخص کردم،مستقیما به UDK ربطی ندارن، اینا رو فقط افرادی ببینن که خودشون می خوان برای پروژهشون کانتنت های گرافیکی طراحی کنن. (البته همگی غیر مستقیم با UDK کار دارن)
· بیش از نیمی از آموزشها برای UE3 هستکه خب همگی می دونیم UDK = UE3،تنها فرق اون ویدئو ها هم اینه که قدیمی تر هستن.
· ویدئو داخل یوتیوب خیلی خیلی زیاد هست، اینجا فقط یه تعدادیشو معرفی کردم. درصورتی که خواستید اونا رو هم بگیرین، از طریق سرچ خود یوتیوب اقدام کنید. البتهاونجا خیلی به هم ریخته هست.
· ویدئوهای فرانسوی و روسی، و کلا ویدئوهای غیر انگلیسی رو لیست نکردم.
· در حال حاظر فقط اولین ویدئوی 3D Buzz و آخرین ویدئوی EpicGames براش زیرنویسهست.
برنامه ریزی و نحوه دیدن ویدئو ها
این قسمت هم احتمالا به زودی و با همکاری آقا محمد ادیت میشه
گام اول : تماشای ویدئو ی شماره A1 و اطمینان از اینکه تمام قسمت هاش رو کامل متوجه شدید و یاد گرفتید.
گام دوم : تماشای ویدئوی شماره C1 و اطمینان از اینکه تمام قسمت هاش رو کامل متوجه شدید و یاد گرفتید.
این 2 ویدئو، ویدئو های پایه هستند و اطلاعات کلی رو بهتون میدن.
گام سوم : بین 3-8 هفته تمرین.(در خواست کمک برای تکمیل توضیحات گام سوم و گام های بعدی)
چطوری این آموزش ها رو پیدا کنم؟
فروشگاه ها ی ایرانی که این آموزش ها رو میفروشن :
لینک دانلود بعضی از این آموزش ها
A1
فعلا لینک دیگه ای ندارم.
خواهشا بچه هایی که لینک دانلود دارن پیام خصوصی بدن تا بزارم توی پست
نام و نشون بچه هایی که میتنن براتون آموزش ها رو از طریق پست(تو ایران) بفرستند
سایت های آموزشی دیگر
این هم آدرس پست:
توجه :
ممکنه محتوای پست با وقوع یکی از حالات زیر ادیت بشه :
- اضافه شدن ویدئو جدید
- اضافه شدن فروشگاه های ایرانی جدید
- از کار افتادن فروشگاه های ایرانی
- پیدا کردن لینک های جدید دانلود
- از کار افتادن لینک های دانلود
- اضافه شدن سایت های آموزشی دیگر
cheshmak.a
04-04-2011, 20:33
سلام:11:
من سایت udk رو مطالعه کردم اما شرمنده جواب دقیق رو نتونستم پیدا کنم(چون انگلیسیم متوسطه) برای همین اینجا مطرح میکنم
میخواستم بدونم برای ساخت یه بازی تجاری میشه از خود آبجکتهایی که توی content brows بصورت پیش فرض هست(مثل:texture-sound-material-....) هم استفاده کرد یا برای گرفتن لایسنس و پخش مشکل داره
منظورم از نظر سبک نبود.منظورم از نظر گرافیک و این جور چیزاست.
این آموزشا به ترتیبه دیگه؟
توی خود سایت به ترتیبه . همشون رو که خوندی و یاد گرفتی بهم بگو . درضمن سوالی اگه داشتی نزار بمونه اول خودت تحقیق کن اگه پیدا نکردی اینجا سوال کن بهت بگم.
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
من سایت udk رو مطالعه کردم اما شرمنده جواب دقیق رو نتونستم پیدا کنم(چون انگلیسیم متوسطه) برای همین اینجا مطرح میکنم
میخواستم بدونم برای ساخت یه بازی تجاری میشه از خود آبجکتهایی که توی content brows بصورت پیش فرض هست(مثل:texture-sound-material-....) هم استفاده کرد یا برای گرفتن لایسنس و پخش مشکل داره
اینشو نمی دونم ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .
alirezapir
04-04-2011, 20:58
برای ساخت یه بازی تجاری میشه از خود آبجکتهایی که توی content brows بصورت پیش فرض هست(مثل:texture-sound-material-....) هم استفاده کرد یا...
سلام، تا چند وقت پیش این امکان وجود نداشت اما تازگی ها؛ این محدودیت رو برداشتن و میتونی همه ی چیزایی رو که توی content browser هست رو (بدون زیر پا گذاشتن قانون کپی رایت) استفاده کنی.
honestbud
05-04-2011, 00:15
خوب دوستان از نظر فنی جواب دادن.من چک نکردم و نمیدونم ولی
فکر نمیکنم برای یه بازی تجاری آبجکت های کانتنت بروزر بدرد بخوره!
شما اگه چیز بدرد بخوری توشون پیدا کردی اسمشو دقیقا بگو که ما هم استفاده کنیم.
ممنون
cheshmak.a
05-04-2011, 01:23
خوب دوستان از نظر فنی جواب دادن.من چک نکردم و نمیدونم ولی
فکر نمیکنم برای یه بازی تجاری آبجکت های کانتنت بروزر بدرد بخوره!
شما اگه چیز بدرد بخوری توشون پیدا کردی اسمشو دقیقا بگو که ما هم استفاده کنیم.
ممنون
ممنون
البته منظورم این بود که مثلا در یکی از مراحل شما نیاز به بشکه داری و این بشکه اونم با کیفیت بالا به صورت پیش فرض در کانتنت بروزر هست و میشه از همون استفاده کرد(البته از این مثالها زیاده) و دیکه نیاز به ساخت اون نیست ما هم که نمی خواهیم گرشاسب بسازیم:31:هرچند منظورم این نیست که همه بازی با همینا ساخته بشه.
البته من تازه شروع کردم و udk اولین موتورمه اما خوب دارم تلاش میکنم تا تسلط نسبی پیدا کنم:20:
امیدوارم دوستان هم تا جایی که مقدوره بهم کمک کنن:11:
portaghal
05-04-2011, 02:22
آموزش] اديت بازی PES2011
ممنون
البته منظورم این بود که مثلا در یکی از مراحل شما نیاز به بشکه داری و این بشکه اونم با کیفیت بالا به صورت پیش فرض در کانتنت بروزر هست و میشه از همون استفاده کرد(البته از این مثالها زیاده) و دیکه نیاز به ساخت اون نیست ما هم که نمی خواهیم گرشاسب بسازیم:31:هرچند منظورم این نیست که همه بازی با همینا ساخته بشه.
البته من تازه شروع کردم و udk اولین موتورمه اما خوب دارم تلاش میکنم تا تسلط نسبی پیدا کنم:20:
نه اقا شما چرا نگرانی ؟ شما بساز غیر قانونی بودنش رو من گردن میگیرم:31:
آموزش] اديت بازی PES2011
خداییش چه ربطی داشت:18:
honestbud
05-04-2011, 09:42
ممنون
آها پس اینطوریه!من فکر کردم داری کار میکنی و سر چیز خاصی به مشکل بر خوردی!
خوب اونطوری که شما میگی ، من تا حالا بهش فکر نکرده بودم!
راستی این بچه های شمال چقدر زیاد هستند ها!:31:
آموزش] اديت بازی PES2011
خوبی بابا!:18:
dancesatan
05-04-2011, 09:47
سلام به همگی
آقا من چند تا سوال داشتم
1- چطوری میشه مه را درون بازی قرار داد؟
2 - چطوری میشه افکت به حرکتهای کاراکتر اضافه کرد؟
3- نحوه ی کار با facefx چطوریه؟
4- نسبت دادن یک کلید به یک حرکت چطوری صورت میگیره؟ مثلا w برای حرکت رو به جلو
ممنون میشم اگه جوابما بدین :27:
honestbud
05-04-2011, 10:02
سلام به همگی
آقا من چند تا سوال داشتم
اساتید محترمی که بلدن حتما جواب میدن، نگران نباشید!
اما اگه شما هم مثل من تازه کارید بهتره با ویدئو های UDK شروع کنید وگرنه هر روز کلی از این سوالا براتون پیش میاد!
سلام به همگی
آقا من چند تا سوال داشتم
فکر کنم همین سوال یکی از دوستامون قبل پرسیده بود اتفاقا خودمم هم بهش جواب داده بودم .
1- ابزار Fog در Actor Class که شامل Fog های مختلف میشه .
2-واقعا می گم یکی دیگه دقیقا همین سوال ها رو کرده بود تو نبودی؟ با انریل اسکریپت به راحتی . البته بستگی داره شما چیکار بخوای بکنی بسته به هون کار با انریل اسکریپت در این قسمت سخت یا اسون میشه .
3- به سختی:31: شوخی کردم . شما توی تری دی مکس واسه لب و صورت بون میزاری و میاریش توی udk اونوقت با یه فایل صوتی وغیره انیمیشن صورت رو براش میسازی
4-با انریل اسکریپت
exec function yourcommand()
{
ATPawn(Pawn).ProneBlend.SetActiveChild( 1, 1.0 );
}
توی این مثال شما یه انیمیشن به دکمه نسبت میدی .
که yourcommand نمایانگر کلید شماست که توی قسمت defaultinput.ini یا udkinput.ini تعریف میشه .
البته راحت ترین روش همینه و روش های دیگه ای هم هست که مثلا اونجا به کاربر اجازه میدی خودش کلید تعیین کنه که اگه بخوام اونها رو بگم یه کد کامل باید از بالا تا پایین بنویسم
honestbud
05-04-2011, 10:15
بچه ها هر کس لینک دانلود آموزش های ویدئویی UDK یا سایت فروشگاهی که اینا بفروشه داره، لطفا پیام خصوصی بده تا بزارم توی پست 2686
ممنون
جالبه . توی وب گردی الانم یه مطلب دیدم گفتم شما هم ببینید .
این جزئ جدیدترین -- های کینکت مایکروسافته .
اینم لینک سایت
اونطور که نوشته میشه به راحتی به جای موشن کپچر از اون استفاده کرد
anti-military
05-04-2011, 15:21
اتفاقا چند روز پیش داشتم به این موضوع فکر میکردم چرا نباید از کینکت به جای موشن کپچر استفاده کرد ؟
خیلی جالبه ...
سلام من UDK رو دانلود کردم و نصب کردم حالا موندم از کجا باید اجراش کنم چند تا آیکن هست اما اونا مال چیزای دیگست میشه یکی بگه از کجا باید اجرا کرد اینی که دانلود کردم نسخه BETA است
honestbud
05-04-2011, 16:06
جالبه . توی وب گردی الانم یه مطلب دیدم گفتم شما هم ببینید .
این جزئ جدیدترین -- های کینکت مایکروسافته .
.
.
.
.
.
اینم لینک سایت
اونطور که نوشته میشه به راحتی به جای موشن کپچر از اون استفاده کرد
من رفتم سایت رو دیدم.
یکی از مقاله هاش انگار مال یه نفر بود که یه برنامه (API) درست کرده و الان ورژن آلفا ش رو داده بیرون.
اینم لینک خود خود مقالش :
من دانلود کردمش 11 مگ بود.
بعدش یه فایل help داشت که توش نوشته باید 2 تا چییز دیگه رو هم دانلود کنیم که اون ها هم رو هم حدود 40 مگ میشد فکر کنم.
فعلا اون 2 تا رو دانلود نکردم.
ایشالا هفته بعد دانلود میکنم.
بعد میبینم چطوریه خبرش رو بهتون میدم.
اگه کسی زودتر دانلود کرد و سر درآورد که چی بی چیه و تونست باهاش کاری بکنه زودتر خبر بده!
برا من که خیلی جالبه که بدونم چطوری کار میکنه!
از حسن جان هم ممنونم بابت این پست بسیار عالیشون!!
AMIR REZAs
05-04-2011, 17:31
سلام
منم دان میکنم ببینم چیه ....
راستی یه دمو udk fps rts از یوتوب دانلود کرده بودم خیلی جالب بود ! حالت استراتژیک و FPS با هم بود کسی میدونه چطوری میشه این کار رو کرد؟
فیلم رو تو پرشین گیگ آپ کردم:
یه سایت بود اسمش یادم نیست توی اسمش x9 داشت همین کار رو یاد میداد . یعنی تقریبا شبیه همین بود . پیدا کردم بهت میدم.
alirezapir
05-04-2011, 21:21
سلام به همه ی دوستان عزیز؛ خواستم بگم سایت udk.ir دوباره با یک مدیریت جدید (خودم!) راه اندازی شد، اصلا نمیخوام بگم که همه بیاید اونجا و اصلا هم قصد کوچیک کردن این انجمن رو ندارم؛ فقط خواستم بگم یه انجمن تخصصی برای udk هست که اگه تونستید، (بعد از اینجا) یه سری بهش بزنید و یه کمکی برای بالا بردن سطح علمی بازی سازامون بکنید. البته اولای کارش هست و فقط 6 تا عضو داره!
ممنون از همه ی بچه های عزیز p30world و مخصوصا بچه های با مرام این تاپیک...
what?
پس مدیرش شمایی.
اگه تخصصی باشه چرا که نه . من یکی اگه بخوام بیام اونجا انجینی غیر udk نبینما.
شما شروع کن توی کل نت پیغام و معرفی و اگهی و اینچیزا . از برنامه نویس و بازی ساز و پرشین دیساینر شروع کن تا پایین
alirezapir
05-04-2011, 21:54
تو این انجمن یه بخشی برای موتور های دیگه گذاشته بودم که به خاطر شما همین الان حذفش میکنم
سلام
من چند تا سوال اسکریپتی دارم .
منبعی واسه یادگیری trace function هست ؟
من می خوام کاری کنم کارکترم مثل بازی Assassin creed از در و دیوار بالا بره یا مثل splinter cell چه کاری باید بکنم ؟ جاهای دیگه سرچ کردم ملت میگن باید از trace استفاده کنی. کسی میدونه این چه جوریه ؟
یکی ایندوتا فایل این صفحه رو دانلود کنه ببینیم چی داره .
اموزش Apex توی udk
tovamohammad
06-04-2011, 12:16
سلام
کافی بود صفحه ی FAQ رو یه نگاه بندازید:
جمله ی آخر میگه غیر از Skeletal Mesh ها از تمامی کانتنت های دیگه می تونی توی یه بازی تجاری استفاده کنی.
اقا یعنی واقعا هستی دیگه؟ یه چیزی من چند تا سوال دارم .
اولی واسه دست توی حالت اول شخصه یکی از حالت هاش رو پیدا کردم که توی همین جا نوشتم . چند تا صفحه عقب تره . می خواستم بدونم راه دیگه ای هم هست .
دومی . می خوام حتما می خوام نظر شما رو هم در باره تاپیک بررسی هوش مصنوعی در udk رو بدونم .
سومی . من خودم به دونسته خودم شک کردم . میشه با این کد چیزی رو از یه فایل ini فراخونی یا اپلود کرد .
class myclass extends myparentclass
config(engine)
سلام
1. اینو که قبلا یکی دوبار تو پ.خ بهت گفتم. باید از همون پروپرتی ها که بهت گفتم استفاده کنی. اونوقت مثل Bulletstorm دست یا پا به پلیر اضافه می کنی.
این راهی که الان می ری آسپیرینیه و مثلا اگه 8 تا اسلحه داشته باشی، باید انیمیشن های مربوط به دست رو 8 بار تکرار کنی و با هر تغییر کوچیک هر 8 تا دست رو تغییر بدی.
در ثانی برای انیمیشنایی که قراره اسلحه پیدا نباشه مثل بالا رفتن از یه طناب، مشکلات بیشتر هم میشه.
2. پس فکر می کردم اخلاق منو می دونی بعد این همه وقت.:13: سیلسین جان به آرشیو پستام نگاه کن. سعی کردم فقط تو قسمتای فنی این فروم فعالیت کنم. اصلا به تاپیکای مقایسه و کل کل و ... علاقه ای ندارم. دلایلش رو هم تو همین تاپیک ذکر کردم. تازه این مال وقتیه که وقتم آزاد باشه. در صورتی که خودت خوب می دونی که همین طوریش وقتم محدوده.
ضمنا اگه وقت بیشتر داشتم اول جور می کردم که بیشتر بیام تو این تاپیک به سوال بچه ها جواب بدم تا اینکه بخوام برم یه بحثو پیگیری کنم که همگی می دونیم نتیجه ای نداره.
[ البته اون مقاله رو خوندم و می خواستم الان یه سری از مسائل اشتباهشو گوشزد کنم ولی خب تجربه بهم میگه نه تنها سودی نداره بلکه باعث میشه بحث دوباره ادامه پیدا کنه. ]
شما هم تعجب می کنم یعنی این قدر وقتت زیادی کرده که اون همه زمان اونجا و اینجا روی این مسئله صرف کردی؟ باور کن اگه استارت یه بازی ایندی جدید رو زده بودی تو همین تایم فاز اولش تموم شده بود. دیگه خود دانی.
3. بله ولی فقط به Sction مربوط به همین کلاس دسترسی داری.
من تا الان تست نکردم ولی قاعدتا از DllBind می تونی استفاده کنی. فقط از اونجا که تست نکردم نمی دونم برای اعمال تغییرات نیاز به ریستارت بازی هست یا نه. خودت می تونی یه تست بکنی.
دوستان این لینک رو هم یه نفر چک کنه . فکر کنم به درد سوال من بخوره .
مشکل حل شد خودم گرفتم .
سلام
سلام
1. اینو که قبلا یکی دوبار تو پ.خ بهت گفتم. باید از همون پروپرتی ها که بهت گفتم استفاده کنی. اونوقت مثل Bulletstorm دست یا پا به پلیر اضافه می کنی.
این راهی که الان می ری آسپیرینیه و مثلا اگه 8 تا اسلحه داشته باشی، باید انیمیشن های مربوط به دست رو 8 بار تکرار کنی و با هر تغییر کوچیک هر 8 تا دست رو تغییر بدی.
در ثانی برای انیمیشنایی که قراره اسلحه پیدا نباشه مثل بالا رفتن از یه طناب، مشکلات بیشتر هم میشه.
2. پس فکر می کردم اخلاق منو می دونی بعد این همه وقت.:13: سیلسین جان به آرشیو پستام نگاه کن. سعی کردم فقط تو قسمتای فنی این فروم فعالیت کنم. اصلا به تاپیکای مقایسه و کل کل و ... علاقه ای ندارم. دلایلش رو هم تو همین تاپیک ذکر کردم. تازه این مال وقتیه که وقتم آزاد باشه. در صورتی که خودت خوب می دونی که همین طوریش وقتم محدوده.
ضمنا اگه وقت بیشتر داشتم اول جور می کردم که بیشتر بیام تو این تاپیک به سوال بچه ها جواب بدم تا اینکه بخوام برم یه بحثو پیگیری کنم که همگی می دونیم نتیجه ای نداره.
[ البته اون مقاله رو خوندم و می خواستم الان یه سری از مسائل اشتباهشو گوشزد کنم ولی خب تجربه بهم میگه نه تنها سودی نداره بلکه باعث میشه بحث دوباره ادامه پیدا کنه. ]
شما هم تعجب می کنم یعنی این قدر وقتت زیادی کرده که اون همه زمان اونجا و اینجا روی این مسئله صرف کردی؟ باور کن اگه استارت یه بازی ایندی جدید رو زده بودی تو همین تایم فاز اولش تموم شده بود. دیگه خود دانی.
3. بله ولی فقط به Sction مربوط به همین کلاس دسترسی داری.
من تا الان تست نکردم ولی قاعدتا از DllBind می تونی استفاده کنی. فقط از اونجا که تست نکردم نمی دونم برای اعمال تغییرات نیاز به ریستارت بازی هست یا نه. خودت می تونی یه تست بکنی.
خب راه اون دست ساختن چه جوریه؟ به زمین و زمان زدم نشد . حتی توی بیشتر جاها هم سوال کردم ملت همین روشی که خودم استفاده کردم رو بهم گفتن . خودم هم که هر کاری کردم نشد.
در مورد بقیه اون موقعی که این کار رو کردم تنها زمان بیکاریم بود. ولی کلا میگم نه به خاطر دیگران به خاطر دونسته های خودم می خوام بگی کجاهاش مشکل داره . با این توضیحاتی که اون یارو داده بود من کم اوردم .
درضمن نیازی به کلکل کردن شما نیست . به خودم بگو چه مشکلی داره .
سلام به دوستان عزیز
میخواستم راهنمایی کنید در ارتباط با نسخه جدید udk که میشه توش برای ایفون هم خروجی گرفت من کامل بازی رو ساختم بیلد میشه و مشکلی نیست جز اینکه یه ضمانت نامه میخواد میخواستم ببینم از دوستان کسی راجبه این قضیه چیزی میدونه که من رو راهنمایی کنه؟؟
ممنون میشم
سلام
جمله ی آخر میگه غیر از Skeletal Mesh ها از تمامی کانتنت های دیگه می تونی توی یه بازی تجاری استفاده کنی.
سلام
سلام محمد جان خوبی ؟
نمیشه به ما هم توضیح بدی این دست رو چیکار میشه کرد ؟
سلام دوستان
کسی فهمید این OpenNi چطور اتصال پیدا میکنه به آنریل اصلا چطور کار میکنه
سلام دوستان
من تا به حال اسمش رو نشنیدم منظورت OpenAl
بله منظورم همون بود ولی هر جا من میرفتم به این اسم بود حتی فایل 11 مگیش هم به این اسم بود
niui api alpha
دوستان یک سوال دیگم داشتم من سیستمم قویه ولی نمیدونم چرا این ورژن جدید آنریل هنگه گیر میکنه بعضی از جاها قبلا با ورژن UDK-2010-09 کار میکردم اما حالا با UDK-2011-01 ولی میگم هنگ میکنه بعضی از جاها میخواستم بدونم شما دلیلش را میدونید
اینم مشخصات سیستمم
هوم.هوم..اها!:31:
راستش رو بخوای دقیق نمی دونم ولی فکر کنم یه ربطی به صدا داشته باشه .
در مورد دومی منظورتون توی نرم افزاره یا سیستم خودت می کنه ؟
---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
سلام محمد جان خوبی ؟
نمیشه به ما هم توضیح بدی این دست رو چیکار میشه کرد ؟
بد بختی میدونی چیه؟ به زمین و زمان زدم نشد که نشد . البته راه واسش زیاده ولی چاره چیه که جواب نمیده .
اخرین پیشنهادی که واسه این کار بهم شد استفاده از کلاس های familyinfo بود که اونم نشد .
---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
راستی بچه ها اون تاپیک دیشبی رو یادتونه عکس هکری بود اسمش چی بود . حذفش کردن اینو داشته باشین امروز واسه من اومد.
Hi silsin,
The following thread that you created has been deleted
-----
Thread: عكس هكري :دي
Forum: ساخت ، ويرايش و -- بازي ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Reason: توهین به سرپرست ناظرین
-----
این پیغام بصورت اتوماتیک برای شما ارسال شده . لطفا از پاسخ دادن به آن خودداری کنید
با تشکر
تیم مدیریت فروم p30world.com
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
اینم یه مثال انریل اسکریپتی واسه شما:
اموزش ساخت سیستم xp یا همون جمع کردن امتیاز برای کارکتر
ali rafaty
07-04-2011, 09:11
بله منظورم همون بود ولی هر جا من میرفتم به این اسم بود حتی فایل 11 مگیش هم به این اسم بود
niui api alpha
دوستان یک سوال دیگم داشتم من سیستمم قویه ولی نمیدونم چرا این ورژن جدید آنریل هنگه گیر میکنه بعضی از جاها قبلا با ورژن UDK-2010-09 کار میکردم اما حالا با UDK-2011-01 ولی میگم هنگ میکنه بعضی از جاها میخواستم بدونم شما دلیلش را میدونید
اینم مشخصات سیستمم
دوست عزیز-من تمام امتیاز هام به جز هادر روی 7.7 هست کم میارم شما که دیگه جای خود داری!
4GB ram 2000
core i7 860 3.8
HD5970 OC
Raid 0 for HDD
خودتون حساب کنین دیگه ملت واسه رندر با این از چند تا کامپیوتر استفاده می کنن . بازم می گم شما مشکلت توی نرم افزاره یا سیستم خودت ؟
honestbud
07-04-2011, 11:02
سلام دوستان
من اون 11 مگ رو دانلود کردم ولی باید 2 تا برنامه دیگه رو هم دانلود میکردم که یه کم حجمش زیاد میشد و احتمالا شنبه یا دو شنبه هفته دیگه میتونم دانلود کنم.
تو اون 11 مگیه یه فایل help داشت که دقیقا نوشته باید چکار کنیم.من نرم افزار ها رو که گرفتم قدم به قدم با اون فایل میرم جلو ببینم چی میشه.
بعد خبر میدم.
silsiln عزیز این OpenNi یه برنامست که کینکت رو با UDK مرتبط میکنه!
خودت لنکش رو فرستاده بودی چند تا پست عقب تر! :31:
و حق با دوستمون هست و فکر کنم منظورش OpenAI نبوده!:20:
دوست عزیز-من تمام امتیاز هام به جز هادر روی 7.7 هست کم میارم شما که دیگه جای خود داری!
4GB ram 2000
core i7 860 3.8
HD5970 OC
Raid 0 for HDD
میشه بگید این چیه؟نرم افزاره؟سایته؟بگید چیه بلکه ما هم بزنیم و یه نمره 2.75 بگیریم!:41:
آخه سیستم من همینطوری پشت UDK وقتی مپ های UT3 رو باز میکنم قاط میزنه بدبخت!
بخدا مخابرات هم کلا .....
هیچ فایل اموزشی نمی تونم واسه udk بگیرم . نامردا هرچی سایت مربوط به اموزش این محصول بود رو فیلتر کردن . واقعا ما باید از دست اینا چیکار کنیم .
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
میشه بگید این چیه؟نرم افزاره؟سایته؟بگید چیه بلکه ما هم بزنیم و یه نمره 2.75 بگیریم!:41:
آخه سیستم من همینطوری پشت UDK وقتی مپ های UT3 رو باز میکنم قاط میزنه بدبخت!
سیستم نمره دهی ویندوز سون .
راستی مگه تو کینکت داری که می خوای امتحان بکنی ؟
راستی اون لینک ها رو بده ببینم شاید تونستم واست دانلود کنم . یا حداقل از حجم دانلودت کم کنم.
honestbud
07-04-2011, 11:13
بخدا مخابرات هم کلا .....
هیچ فایل اموزشی نمی تونم واسه udk بگیرم . نامردا هرچی سایت مربوط به اموزش این محصول بود رو فیلتر کردن . واقعا ما باید از دست اینا چیکار کنیم .
سیستم نمره دهی ویندوز سون .
راستی مگه تو کینکت داری که می خوای امتحان بکنی ؟
راستی اون لینک ها رو بده ببینم شاید تونستم واست دانلود کنم . یا حداقل از حجم دانلودت کم کنم.
ممنون
مخابرات که آره بابا
نه فقط UDK ، بلکه من هر سایتی رو باز میکنم شیلتره:31:
هر چی سایت آموزشی و آپلود عکس و ... هست رو ب س ت ن نامردا!
من میخوام شی پی ان بگیرم.خیلی چیز خوبیه!
در مورد سیستم نمره دهی ویتدوز سون!
از کجا باید بازش کنم؟
اصلا بر چه اساسی نمره میده؟من رو با کی مقایسه میکنه؟منظورم اینه که نمره 10 اش مال کیه!
کینکت هم ندارم.ولی پیدا کردن یه کینکت که کاری نداره!تازه ته تهش ایننه که آدم میبینه کارش جدی شده یه دونه میخره!آخرتش رو گفتم ها!
حال گذشته از شوخی، اگه ببینم سیستمی که یارو درست کرده جواب میده تو فکرم هست که تو بازی هایی که قراره شروع کنم، کات سینس ها رو با کینکت بسازم!
در مورد لینک ها هم طوری نیست ممنون.خودم هفته بعد دانلود میکنم.آخه شنبه ها و 2 شنبه ها یه موقعیتی دارم که میتونم تقریبا مجانی دانلود کنم.البته فعلا !شاید تا 10 روز دیگه تموم بشه و شاید هم 2 ماه دیگه باشه!:31::31:
البته به فکرم رسیده این طور دانلود ها رو برم جاهایی که وایرلس مجانی دارن!
مثلا نزدیک دانشگاه ها یا بعضی از رستوران ها! دومی بهتره!:31::31:آدم هم غذا میخوره و هم دانلود مجانی میزنه تو رگ! فقط باید هر لقمه رو چهل و اندی بار بجویی تا دانلودت تموم بشه!:27:
سلام
راست کلیک رو computer بعد properties بعد از صفحه ای که باز میشه windows experience index را بزن این نمره دهی براساس معماری سخت افزار سیستمت داده میشه که فکر کنم تا 7.9 میده یعنی بهترینش
نسخه جدید nFrige هم اومد .
Specific changes since 1.2.7 include the following:
Text Editor Features
Basic IntelliSense for assets
Added a Go To Configuration command for config vars (takes you to the INI file/section for the var)
Text Editor Bug Fixes
A few fixes to the 'override' feature
Rename the "ANTLR IntelliSense Engine" pane to "nFringe IntelliSense"
General Bug Fixes
Fixed some memory leaks
mehrdad_mvb
07-04-2011, 15:16
سلام
آیا میشه با کیزمت , هوش مصنوعی برای بازی اتومبیل رانی ایجاد کرد؟
تا حدودی هم بله و هم خیر.بیخیالش شو با کیسمت دردسر داره . چون طولانیه حوصله گفتنش رو ندارم ولی شما اینرو بدون که با کد نویسی خیلی راحت تر می تونی بسازیش تا با کیسمت . البته با اون هم کار داری ولی اول باید کدش نوشته بشه بعد با کیسمت استفاده بشه
سلام دوستان ....
اونایی که نمیتونن آموزش ها رو بگیرن به من پ خ بدن تا بهشون معرفی کنم چطوری می تونن آموزش های این نرم افزار رو بگیرن ....
online_amin
07-04-2011, 20:55
دوستان من الان با گیم استادیو کار میکنم و متاسفانه با اینکه دلم میخواد کار با این موتور رو یاد بگیرم اما نمیتونم چون باید اون کار دموی خودم رو تموم کنم.
میخواستم بدونم استفاده از شیدرها در udk چطوریه؟ راحته یا سخت؟ تو گیم استادیو تقریبا غیر ممکنه.
اینجا هم خوبه فقط باید بلد باشی باهاش کار کنی.ملت می گن سخته .خود من فعلا طرفش هم نرفتم .در ضمن می گن خیلی راحت تر میشه نوشتش
Reza Azimy_RW
07-04-2011, 21:43
البته با اجازه استاد حسن باید بگم :
میخواستم بدونم استفاده از شیدرها در udk چطوریه؟ راحته یا سخت؟ تو گیم استادیو تقریبا غیر ممکنه.
اگه منظورت از شیدرها Blur وDept Of Field یا Normal Map و Bump Maping و این شیدرهایه معمولی و پر استفاده هست که فوق العاده ساده هست استفاده ازش . اصلا با تری دی گیم استادیو مقایسه نکن ! خیلیاش فقط با فعال کردنه یه تیک و تنظیماته ساده ....
M.Mehrazin
09-04-2011, 10:30
سلام
الان من دارم MasteringUnrealScriptClasses رو می خونم و تا الان دو تا سوال برام پیش اومده.ممنون می شم جواب بدین:
1)توی خط 5 اولین تمرینش میگه که در یه مکانی طبق تمرین قبل سیو کنیم.من رفتم توی تمرین قبل تا اون مکان رو بسازم ولی اون محلی که باید این فولدر رو ایجاد کنیم(mygames\unrealtornoment3)برای من وجود خارجی نداره.چکار کنم؟
2)توی شماره 6 همون تمرین میگه که مثل تمرین قبل compile کنید.میشه دقیق توضیح بدهید که باید چکار کنم؟
راستی سوال قبلی هم (همون که میشه با udk بازی هایی در حد بتمن و اسپلینترسل و اینا که با آنریل 3 ساخته شدند از نظر گرافیک و این جور چیزا ساخت یا نه؟) کسی جواب نداد
1- شما هیچ کار نداشته باش که اون گفته کجا سیوش کنید . شما فقط باید مسیری رو که لازمه بسازی.اون طبق کتاب اصلی گفته . شما فقط باید پوشه های مربوط رو بسازی . مثلا واسه ساختن یه پروژه جدید باید یه پوشه به نام خودت توی src بسازی و بعد از اون داخل همون پوشه باید یکی دیگه به نام classes بسازی و داخل اون کدهات رو وارد کنی. بعد باید توی DefaultEngine قسمت [UnrealEd.EditorEngine] اسم این پکیج جدید رو اضافه کنی . بعدش با unreal frontend کامپایل کنی . البته من نمی دونم شما داری از چی استفاده می کنی اما اگر داری از همون نرم افزاری که گفتی استفاده می کنی من نظرم رو بهت گفتم .
در مورد سوال اخر .از نظر گرافیک بله . از نظر امکانات بله . اما از نظر تغییراتی و هوش مصنوعی خیر
در ضمن یادت باشه از این به بعد هرچی سوال داری توی فروم بپرسی اگه من هم نبودم اساتید بعدی هم هستند و بهت جواب میدن.
اهه اهه. هوم . .
اموزش جدید Visual Fx از شرکت Genome
جدیدتری اموزش برای ساخت افکت های مختلف تصویری .
اموزش توسط :
Maxime Deleris
Visual Effects Artist
مسئول جلوه های ویژه بازی های :Splinter Cell 2, 3 and 4, Surf's up, Rainbow 6, Vegas 2, Naruto 2, and Splinter Cell 5: Conviction
از استدیو مونترال یو بی سافت
اینم چندتا عکس :
لینک دانلود :
واسه رعایت حق کپی رایت به این سایت مراجعه رو دانلود کنید .
وب سایت بازی ساز :
خب یکی دیگه . این یه اموزش ده دقیقه ایه راجب ساخت افکت Dust یا همون غبار توی UDK
کسی می تونه اینرو دانلود کنه ؟. یه ویدئو که فقط نشون میده . اونطور که یادم بود با idm میشد ولی یادم رفته چه جوریه .
باشه اخر ماه دانلود اضافه اوردم میگیرمش.امتحانش نکردم یکی بگه حجمش چقدره ؟
idm نسخه جدید را نصب میکنی بعد وقتی play میکنی یک ایکن میاد که آرم idm و نوشته download with idm اون میزنی dl میشه
حجمش 12 mb
دوستان اینم لینک مستقیم این آموزش
dust_particles
خب یکی دیگه . این یه اموزش ده دقیقه ایه راجب ساخت افکت Dust یا همون غبار توی UDK
کسی می تونه اینرو دانلود کنه ؟. یه ویدئو که فقط نشون میده . اونطور که یادم بود با idm میشد ولی یادم رفته چه جوریه .
اینو من دانلود کردم
اگرم نتونستی دانلود کنی ، بهت میرسونمش
هوم ؟
اوکی اقا هادی دستت درد نکنه می خوام چرا نمی خوام .
honestbud
09-04-2011, 16:55
داش هادی اون زیاد نیست که 12 مگ بیشتر نیست.اون یکی که واسه visual fx هستش فکر کنم حدود 700-800 مگ باشه.اون رو نمیشه دانلود کرد!حجمش زیاده!
کسی از بچه های تهران اینترنت نامحدود داره که دانلود کنه و ما ازش بگیریم؟
اوکی اقا هادی دستت درد نکنه می خوام چرا نمی خوام .
راستی تو منظورت کدوم بود ؟ اون آموزش آتیشو افکتهای اینریختیو میگی ؟ : دی
من همین گردو غبارو دانلود کردم فعلانا :-"
M.Mehrazin
09-04-2011, 18:48
سلام
یه فیلم درباره آنریل پیدا کردم که به نظرم جالب اومد.گفتم بذارم شما هم ببینید.درباره(یا شاید هم بشه گفت در ادامه)همون فیلمیه که آنریل برای نشون دادن قدرت موتورش منتشر کرده بود.
اینم آدرسش:
همه این ویژگی ها رو الان UDK داره؟بعضیاش رو توی همین ورژنش دیده بودم.
راستی تو منظورت کدوم بود ؟ اون آموزش آتیشو افکتهای اینریختیو میگی ؟ : دی
من همین گردو غبارو دانلود کردم فعلانا :-"
نه منظورم همین گرد و غبار بود که نمی تونستم دانلود کنم . دوستمون زحمتش رو کشید .
سلام
یه فیلم درباره آنریل پیدا کردم که به نظرم جالب اومد.گفتم بذارم شما هم ببینید.درباره(یا شاید هم بشه گفت در ادامه)همون فیلمیه که آنریل برای نشون دادن قدرت موتورش منتشر کرده بود.
اینم آدرسش:
همه این ویژگی ها رو الان UDK داره؟بعضیاش رو توی همین ورژنش دیده بودم.
اوه !
بارکلا udk
این موها چطور تشکیل میشه داد ؟!
یا اون حرکت زیبای پارچه ی لباس !!!
منم موخوم خو : (
من ندیدم چون حجمش زیاد بود ولی اموزش ساخت مو توی نت هست .
اون حرکت زیبا هم فکر کنم Apex اگه چند صفحه بری عقبتر فکر کنم اموزش کار با Apex توی udk رو گذاشتم .
من ندیدم چون حجمش زیاد بود ولی اموزش ساخت مو توی نت هست .
اون حرکت زیبا هم فکر کنم Apex اگه چند صفحه بری عقبتر فکر کنم اموزش کار با Apex توی udk رو گذاشتم .
حجمی نداشت که 15 مگ بود !
Reza Azimy_RW
10-04-2011, 11:46
حجمی نداشت که 15 مگ بود !
WMV 241.09 MB 1280x720 Low Quality Version
!!! چی 15 مگ بود ؟!
این:
خبر: :31:
به زودی می خوام یه تاپیک مخصوص هوش مصنوعی توی انریل اسکریپت میزنم . فعلا چون مطالب خیلی زیاده دارم ترجمش میکنم و باید یه چیز هایی هم خودم اضافه کنم .
این می تونه کار رو واسه دوستانی که دارن انریل اسکریپت یاد میگرن مفید باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.