مشاهده نسخه کامل
: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
tovamohammad
25-01-2011, 19:25
سلام
منظورم از سوال سوم این بود که من می تونم این جور مقادیر رو تحت کنترل خودم داشته باشم . مثلا همین تابع weaponEmpty رو کنترل کنم که مثلا اگر همچین اتفاقی افتاد و اسلحه خالی شد من بتونم یه شرط رو اجرا کنم .مثل نشون دادن یه انیمیشن برای reaload کردن اسلحه . همین
یه چیز دیگه . این چرا اینجوریه؟
var array<AquaUIWidget> IntroWidgets;
فاصله بین اون برای چیه ؟ درسته که یه متغیری که ارایه باشه رو اینجوری تعیریف می کنن ولی این فاصله و IntroWidgets برای چیه؟
--------
راستی NINJA0098 عزیز شما که بلدی جواب بده دیگه :5:
سلام
قبلا حداقل دو بار بهت گفتم. بشین اصول شی گرایی رو یاد بگیر. دو تا نصفه روز بیشتر وقت نمی بره.
اکثر این مشکلات از همینه که اونو نمی دونی. این یه موردو باز جواب می دم ولی اون مشکلتو از ریشه حل کن.
برا WeaponEmpty تو کلاس اسلحه خودت این کدو کپی کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان به جا TODO// هر کدی که می خوای می تونی اضافه کنی. مثلا اون شرط که می خوای رو اینجا بذار.
در کل به این کار می گن Function Override. یعنی یه تابع که تو کلاس پدر هست رو بتونی تغییر بدی یا کلا حذفش کنی.
برای این کار همیشه تعریف تابع (همون خط اول) رو باید از کلاس پدر کپی کنی تو کلاس خودت. بعدخط Super.XX(); رو تو تابعت بنویسی (XX همون اسم تابع هست). جای این خطو هم خودت می فهمی کجا باید باشه، با این همه 90 در صد اوقات همون اول تابع باید بنویسیش.
این کد هم:
یه آرایه هست به نام IntroWidgets.
اون AquaUIWidget که می بینی، نوع آرایه رو مشخص می کنه. مثلا اگه بنویسی:
یه آرایه از نوع Int به نام Levels درست کردی.
اینا دیگه همه جزو اصول ابتداییه یه زبونه که شما باید بلد باشی. تقریبا تو همه زبونا هم هست.
فعلا بای.:8:
این که خیلی راحت بود . ولی کنلن در موردشیئ گرایی گفته بودم که برم دنبالش شما خودت گفتی که نمی خواد و بعدا یاد می گیری
NINJA0098
26-01-2011, 19:19
راستی NINJA0098 عزیز شما که بلدی جواب بده دیگه
من میتونم جواب بدم ولی میترسم جواب اشتباه بدم هم تو به مشکل بخوری هم جوابا قاطی بشه آخه تو خودت بهتر از من آنریل اسکریپت بلدی . فکر میکنم چیزایی که من بلدمو خودت بهتر بلدی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود به اینجا سر بزنید:
tovamohammad
27-01-2011, 05:17
این که خیلی راحت بود . ولی کنلن در موردشیئ گرایی گفته بودم که برم دنبالش شما خودت گفتی که نمی خواد و بعدا یاد می گیری
همش همین قدر راحته، فقط حواس جمع می خواد و به ترتیب با آموزشا جلو اومدن.
شما قبلا می خواستی شی گرایی رو با یه زبون دیگه راه بیافتی بعد بیای توی این، که بهت گفتم نیاز نیست، الانم می گم، نیاز نیس شما پیاده سازی شی گرایی رو بری یاد بگیری، توی این آموزشا پیاده سازیشو خود به خود یاد می گیری.
چیزی که من بهت گفتم یاد بگیر، اصول شی گراییه، همون مفهومش، که مثلا پلی مورفیزم چیه؟ وراثت چیه؟ کپسوله سازی (Encapsulation) چیه؟
کلا مفهوم ساده ایه. فقط لازمه یه مقدار وقت صرفش کنی. مثلا این سوالی که تو پست آخر کرده بودی مربوطه به همین پلی مورفیزم.
تا بعد.:8:
Mostafa 3D
27-01-2011, 21:02
آموزش Eat3D UnrealScript لینک مستقیم
Eat3D - UnrealScript - An Introduction and Application
English | MP4 | AVC 1280x720 | AAC 48 Kbps | 404 MB
لینک مستقیم :
mehrandinio
27-01-2011, 21:32
سلام
من وقتی که nfring رو نصب میکنم و بعد که می خواهم ازش استفاده کنم expire شده.
من نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم.
باید چیکار کنم که از این حالت دربیاد؟
با تشکر
سلام
من وقتی که nfring رو نصب میکنم و بعد که می خواهم ازش استفاده کنم expire شده.
من نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم.
باید چیکار کنم که از این حالت دربیاد؟
با تشکر
سلام
یه چند صفحه عقب تر آقا محمد توضیح دادن:46:
سلام
میشه چیزهایی رو که با مایا ساخته شده وارد این برنامه کرد
اگه میشه چه جوری
سلام
میشه چیزهایی رو که با مایا ساخته شده وارد این برنامه کرد
اگه میشه چه جوری
سلام
آره میشه,شما می تونی با فرمت FBX از مایا خروجی بگیری و ایمپورت کنی داخل موتور.یا می تونین با پلاگین ActorX هم از مایا خروجی گرفت و داخل موتور ایمپورت کرد.کلا فرمتهایی که ساپورت میکنه زیر هستن:21:
:11:
mehrandinio
28-01-2011, 15:55
سلام
من میخوام به یه مدلی که دارای برامدگی های زیادی هست کالیشن خیلی خوب بدم.
باید چیکار کنم؟
AMIR REZAs
28-01-2011, 16:32
سلام
انجمن اختصاصی UDK هم راه اندازی شد:10: ( البته من هیچ کارم )
سلام
نههه
من می دونم
شما مدیر اونجایی
توهین کردی
اییییییییی ملـــــــــــــــت :دی (نقل و قول از بچه های انجمن وب هاستینگ تاک) :13:
شوخی کردم :21:
اما میام عضو میشم ، امیدوارم کارش خوب باشه و خوب باد بده
چون خیلی مشتاق به یادگیری هستم:10:
سلام
من میخوام به یه مدلی که دارای برامدگی های زیادی هست کالیشن خیلی خوب بدم.
باید چیکار کنم؟
سلام
میشه بگین چه مدلی هستش؟:46:
mehrandinio
28-01-2011, 18:22
سلام
میشه بگین چه مدلی هستش؟:46:
سلام
یه جاده که دارای برامدگی هستش.میخوام میوقعی که خودرو(Scorpion) میره روش لاستیک ها از جاده فاصله نگیرند.
خوب چرا از Terrain استفاده نمیکنید؟خوب من قبلا یه راهی رو امتحان کردم جواب داد حالا نمیدونم این اصولی هستش یا نه که استاید باید بگن:46:داخل Content Browser رو مشتون که همون جاده هستش دوبار کلیک کنید تو پنجره باز شده می تونید از منوی Collision بعد Auto Convex Collision استفاده کنید یا تو تنظیمات سمت راست اون پایین یه گزینه هست بنام Use Simple Box Collision تیک این رو بر دارید ببینید درست میشه یا نه:46:
اینجا هم یه سر بزنید:
mehrandinio
28-01-2011, 19:13
خوب چرا از Terrain استفاده نمیکنید؟خوب من قبلا یه راهی رو امتحان کردم جواب داد حالا نمیدونم این اصولی هستش یا نه که استاید باید بگن:46:داخل Content Browser رو مشتون که همون جاده هستش دوبار کلیک کنید تو پنجره باز شده می تونید از منوی Collision بعد Auto Convex Collision استفاده کنید یا تو تنظیمات سمت راست اون پایین یه گزینه هست بنام Use Simple Box Collision رو بر دارید ببینید درست میشه یا نه:46:
اینجا هم یه سر بزنید:
من این کار رو کردم
ولی مدلم خوب Collision نمیگیره.
من این کار رو کردم
ولی مدلم خوب Collision نمیگیره.
اون تیکی که گفتم رو برداشتین؟البته اگه قبلش Collision دادین اونو Remove کنید:5:
mehrandinio
28-01-2011, 22:07
بله - خیلی ممنونم درست شد.
NINJA0098
29-01-2011, 16:34
بچه ها یه سوال
این tesselation از کدوم نسخه به udk اضافه شد؟ پریشب آخرین نسخه رو دانلود کردم توش دیدم راستش تازه دیدم خیلی خوشحالیدم.:8:
Reza Azimy_RW
29-01-2011, 18:32
سلام دوستان
تو اموزشهای وحید جان گفته بود برای انتخامب تکسچر Ctrl+Sرو بزنید من هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمیافته !
حتی از منوی Brush گذینه CSG Subtract رو که جلوش نوشته Ctrl+S رو هم روش کلیک میکنم هیچ اطفقی نمیافته ؟!
نسخه یکی به اخری رو دانلود کردم از سایته یو دی کی .
mehrandinio
29-01-2011, 18:40
سلام
اینها کلید های ترکیبی براش هستند:
Builder brush-specific
Ctrl-A | Add brush
Ctrl-S | Subtract brush
Ctrl-I | Intersect brush
Ctrl-D | De-Intersect brush
AMIR REZAs
29-01-2011, 20:56
سلام
تو اموزشهای وحید جان گفته بود برای انتخامب تکسچر Ctrl+Sرو بزنید من هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمیافته !
حتی از منوی Brush گذینه CSG Subtract رو که جلوش نوشته Ctrl+S رو هم روش کلیک میکنم هیچ اطفقی نمیافته ؟!
شما مکعب تون( یا هر شیئی) رو انتخاب کن از سمت چپ Add brush رو بزن ، بعد هر متریالی که میخوای از
کانتن برازر (:دی) انتخاب کن و رو مکعب بکش(درگ کن)....
tovamohammad
30-01-2011, 09:10
بچه ها یه سوال
این tesselation از کدوم نسخه به udk اضافه شد؟ پریشب آخرین نسخه رو دانلود کردم توش دیدم راستش تازه دیدم خیلی خوشحالیدم.:8:
سلام
3-2 ماهه اضافه شده، ولی هنوز کامل نیست، مخصوصا که هیچ داکیومنتی واسش نیست، باید صبر کنی تا وقتی که اپیک تو یکی از بیلدهای UDK رسما معرفیش کنه، اونوقت دیگه داک هم کنارش هست.
البته یه پستایی براش زدن که بتونی تست کنی ولی شما صبر کن تا رسما اضافه بشه. در ضمن در اون صورت نیاز به یه کارت DirectX 11 داری برا تستش.
سلام دوستان
رضا جان پخیدم.:31: پ.خ تو چک کن.
سلام
سلام
راستش امیر رضاجان، دوستانی که فروم راه انداختن می دونن، یه فروم راه انداختن کمتر از 1 ساعت وقت می گیره، چیزی که توی یه فروم مهمه فقط و فقط محتواش هست. با این همه امیدوارم اون فروم هم تلاششو بکنه تا محتواشو تا چند ماهه دیگه زیاد کنه، فعلا که ظاهرا خالیه.
راستی اون پست که زده بودی، همه لینکای طولانیش خراب شده تو پست، اگه می خوای ملت بتونن لینکارو باز کنن، برو پستو ادیت کن.
ادمین سایت هم نمی دونم کی هست، ولی هر کی که هست شما که عضوی برو بهش بگو وقتی 10 صفحه مطلبو از یه جا دیگه کپی می کنه، حداقل یه منبع ذکر کنه، حالا اجازه گرفتن پیشکشش.:13:
ایشون که ادمینه همچین باشه دیگه وای به حال کاربرای فروم. به قول معروف:
در هر صورت شما اونجا موفق باشی.
فعلا.:8:
NINJA0098
30-01-2011, 11:55
در ضمن در اون صورت نیاز به یه کارت DirectX 11 داری برا تستش
خب من الانم میتونم ازش استفاده کنم یعنی ازش استفاده نکنم؟ممکنه مشکلی برام پیش بیاد؟
NINJA0098
30-01-2011, 12:24
راستی یادم رفته بود اینو بگم تو udn برای ترین در مورد استفاده از tesselation هم توضیح داده
tovamohammad
30-01-2011, 16:59
خب من الانم میتونم ازش استفاده کنم یعنی ازش استفاده نکنم؟ممکنه مشکلی برام پیش بیاد؟
مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی نتونی تستش کنی می خوای چیکار کنی؟
در ضمن استفادش هم به این سادگی ها نیست که فکر می کنی. البته ممکنه وقتی رسما معرفی شد ساده تر شده باشه.
راستی یادم رفته بود اینو بگم تو udn برای ترین در مورد استفاده از tesselation هم توضیح داده
نینجا جان شما کلا مسائلو قاطی کردی. این Tesselation که می بینی در حقیقت Subdivide A Surface Tessellation هست و چند سال پیش به آنریل اضافه شده. هیچ ربطی هم به این Tesselation که تو DirectX هست نداره.
بازم می گم، در حال حاضر هیچگونه مستنداتی برای Tessellation تو UDK وجود نداره.
در ضمن اگه ویدئو ها 3DBuzz رو با دقت دیده بودی این اشتباهو نمی کردی.
بای.:8:
NINJA0098
31-01-2011, 14:21
این Tesselation که می بینی در حقیقت Subdivide A Surface Tessellation هست و چند سال پیش به آنریل اضافه شده. هیچ ربطی هم به این Tesselation که تو DirectX هست نداره.ولی من با توجه به چیزایی که از تسلیشن خوندم و چیزایی که و udk میبینم به نظرم این همونه.خود تسلیشن هم چند سال پیش با کارت گرافیک 8500 انیدیا اومده بود منتها خوب کار نکرد.الانم وقتی به یه cube تو udk این خاصیت رو مقدار میدم تعداد سه ضلعیش تغییر میکنه. حالا امشب دوباره یه بررسی میکنم ببینم چجوریه...
max fire 2010
31-01-2011, 22:51
سلام به دوستان
من اولین باره که وارد بحث میشم ..
من حدودآ 9 ماه هست که با udk کار میکنم.
امیدوارم حضور من تو این جمع مفید واقع بشه....
tovamohammad
01-02-2011, 09:10
سلام به دوستان
من اولین باره که وارد بحث میشم ..
من حدودآ 9 ماه هست که با udk کار میکنم.
امیدوارم حضور من تو این جمع مفید واقع بشه....
سلام دوست عزیز. ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم.:20:
ایشالا که هم تاپیک به درد شما بخوره هم پستای شما به درد بقیه.
موفق باشی.
ولی من با توجه به چیزایی که از تسلیشن خوندم و چیزایی که و udk میبینم به نظرم این همونه.
همون طور که گفتم اون لینکی که دادی Subdevide A Surface Tessellastion هست.
خود تسلیشن هم چند سال پیش با کارت گرافیک 8500 انیدیا اومده بود منتها خوب کار نکرد.
خود Tesselation هم خیر. اولین بار بیش از 10 سال پیش با کارتای Geforce 3/4 و Radeon 8xxx اومد. اون زمان حتی چیزی به اسم شیدر مدل وجود نداشت.
البته توی هیچ بازی ازش استفاده نشد. یه مدت بعد هم کامل از کارتا حذف شد.
الانم وقتی به یه cube تو udk این خاصیت رو مقدار میدم تعداد سه ضلعیش تغییر میکنه. حالا امشب دوباره یه بررسی میکنم ببینم چجوریه...
اون Subdevide A Surface Tessellastion مربوط به Terrain هست و اصلا شما نمی تونی روی Cube یا هر مش دیگه بندازیش.
شما دو تا Tessellation رو با هم قاطی کردی. باز گوشزد می کنم. این دو تا تنها چیز شبیهشون اسمشونه. همین.
----
نینجا جان اگه بنده رو قبول نداری، هیچ اشکالی نداره. ولی حداقل نیم ساعت رو خط سرچ کن. چیز پیچیده ای که نیس.
parvizamd
01-02-2011, 14:18
محمد جان خوشم میاد گفته اولین فروم درباره بازی سازی در ایران که اگه اینطور طراحان پارسی و غیره چیکاره اند؟
AMIR REZAs
01-02-2011, 14:49
محمد جان خوشم میاد گفته اولین فروم درباره بازی سازی در ایران که اگه اینطور طراحان پارسی و غیره چیکاره اند؟
درسته تازه خوبه خود ادمین سایت تو طراحان پارسی درباره راه اندازی udk.ir خبر داد!!!
یه سوال
این PhysX particle system کارش چیه ؟ میشه توضیح دربارش بدید.....:11:
منم می خوام این چیزی که امیر رضا گفت را بدونم چیه؟
tovamohammad
01-02-2011, 15:53
یه سوال
این PhysX particle system کارش چیه ؟ میشه توضیح دربارش بدید.....:11:
منم می خوام این چیزی که امیر رضا گفت را بدونم چیه؟
تمامی پارتیکل سیستم هایی که تا الان درست می کردی، فقط جنبه ی بصری داشتن. مثلا یه دود یا آتیش درست می کردی، بازیکن که از توش رد می شد هیچ عکس العملی نشون نمی داد.
پارتیکل های یه PhysX Particle System در حقیقت دو قابلیت حرکت و کالیژن با استفاده از سیستم فیزیک رو دارن. مثلا اگه یه پارتیکل سیستم از این نوع درست بکنی که تعداد زیادی توپ کوچیک توش باشه، و این پارتیکل رو پرتاب کنی، وقتی به زمین برخورد کنه، هر توپ بر می گرده بالا و توپ ها به برخورد با هم دیگه هم واکنش نشون می دن.
تا جایی هم که می دونم دو مدل از امیتر ها اینو ساپورت می کنن. PhysXSpriteTypeData که برای پارتیکل های دوبعدی استفاده می شه و PhysXMeshTypeData که می تونی بهش مش های ساده بدی. حواست باشه مشی که می دی نباید پلی هاش زیاد باشه چون قراره به تعداد بالا از اونو بسازه اونم داینامیک.
با این مدل می شه یه سیستم مایع کوچیک که فیزیک داشته باشه هم در آورد، البته لازمه حسابی به تنظیماتش ور بدی تا چیزی که می خوای از آب در بیاد.
اینم داکیومنتش:
البته توصیه می کنم اول خوب به خود Cascade مسلط شو بعد برو سراغش که به مشکل بر نخوری.
------
راستی غیر اون، اگه صرفا نیاز به یه کالیژن داشته باشی، با ماژول کالیژن هم می تونی کار کنی:
سلام
1-من چطور می تونم نتیجه یه عملی توی انریل اسکریپت رو صفحه نمایش چاپ کنم . مثلا توی انریل اسکریپت دوتا عدد رو جمع بزنم و جوابش رو مثلا توی بازی روی صفحه نمایش بدم.
2-میشه از تابع تایمر برای درست کردن شمارش معکوس استفاده کرد؟
NINJA0098
02-02-2011, 19:30
نینجا جان اگه بنده رو قبول نداری، هیچ اشکالی نداره. ولی حداقل نیم ساعت رو خط سرچ کن. چیز پیچیده ای که نیس.شما سرور مایی این حرفا چیه ؟
ولی به اینا نگا کن. اون لینک رو فکر کنم شما درست میگی.
ولی من دوتا عکس از صفحه گرفتم این همون cube خودمونه که بعد از فعال کردن تسلیشن تو تنظیمات اینطوری میشه (به تعداد سه ضلعیا نگا کن)
قبل:
بعد:
اینم تو ترین که تو اولی مینیمم تسلیشن رو 1 گذاشتم و تو دومی مینیمم رو 6:
مینیمم 1:
مینیمم 6:
باز اگه اشتباه میکنم تو پروفایلم چندتا لینک یا یه توضیح بهم بده تا از گمراهی نجات بیابم!!
mehrandinio
03-02-2011, 14:42
سلام
اگه میشه نحوه استخوان بندی یه خودرو رو برای ورود به udk شرح بدید؟
منظورم موقعی که میخوایم تو 3ds max خودرومونو استخوان بندی کنیم هستش.
با تشکر
mohammad MDA
03-02-2011, 20:13
سلام ببخشید میشه منو راهنمایی کنید(خسته شدم انقدر از اول خوندم و به آخر نرسیدم:19:)
من (شایدم ما) تازه میخوام کار تو این موتور رو شروع کنم این آموزش های خودشم زدم برای دانلود ولی حجمشون خیلی زیاده
تازه فکر کنم انگلیسی باشه میشه کمک کنید و بگید که وقتی برنامه رو باز میکنم باید چی کار کنم(میخوام یک اتاق درست کنم)
لطف کنید کامل توضیح بدید:20:
mehrandinio
03-02-2011, 23:34
سلام
من وقتی که یه کد جدید تو src ایجاد میکنم و می خوام اون رو با frontend کامپایل کنم کد های منو اصلا کامپایل نمیکنه مشکل کجاست.
من با بیلد اخری کار میکنم
با تشکر
mehrandinio
04-02-2011, 00:28
سلام
مشکل قبلی من حل شد.
من وقتی که landbuggy رو از آموزش های geodav وارد udk میکنم.موقع اجرا ماشین رو نمایش نمیده مشکل کجاست؟
عکس:
قیبل از اجرا:
بعد از اجرا:
mehrandinio
06-02-2011, 14:44
چرا کسی جواب نمیده؟
چرا کسی جواب نمیده؟
راست می گه بنده خدا چرا چند روزی خبری از بچه ها نیست توی فروم.
سلام
mehrandinio جان:این سوالای شما همش یه جوارای به اسکریپت نویسی بر می گرده,به نظر من شما اینا رو بیخال شین برین سراغ همون آموزشهای مقدماتی که اگه اونا رو خوب یاد بگیرین بعد بیاین سراغ قواعد آنریل اسکریپت دیگه این مشکلا رو هم نخواهید داشت:46:البته این نظر منه:21:
mehrandinio
06-02-2011, 23:18
سلام
mehrandinio جان:این سوالای شما همش یه جوارای به اسکریپت نویسی بر می گرده,به نظر من شما اینا رو بیخال شین برین سراغ همون آموزشهای مقدماتی که اگه اونا رو خوب یاد بگیرین بعد بیاین سراغ قواعد آنریل اسکریپت دیگه این مشکلا رو هم نخواهید داشت:46:البته این نظر منه:21:
خیلی ممنون شما درست میگید.
مشکل من درست شد.
moeinhoseyni
07-02-2011, 10:50
سلام کسی زیر نویس اموزش های مقدماتی udk را داره من بهش نیاز دارم
بعد کجا میشه تمام اموزش های مربوط به این موتور را کامل تهیه کرد من یه تعدادیش را دارم ولی کامل نیست
واقعا حل شد ؟ من تازه می خواستم جوابت رو بدم. اخه چند روز صبر کرده بوم که tovamohammad بیاد که اون جوابت رو بده نیومد می خواستم خودم بهت بگم . حالا که حل شده مشکلی نیست . ولی aliscan راست می گه شما اگه اموزش ها رو تموم کردی اونوقت بشین از اول اسکریپت نویسی رو یاد بگیر .اگه اون رو یاد بگیری دیگه به این مشکلات بر نمی خوری
mehrandinio
07-02-2011, 11:59
سلام کسی زیر نویس اموزش های مقدماتی udk را داره من بهش نیاز دارم
بعد کجا میشه تمام اموزش های مربوط به این موتور را کامل تهیه کرد من یه تعدادیش را دارم ولی کامل نیست
سلام
ویدئو های آموزشی خود udn که میتونه خیلی بهت کمک کنه.
بعد زیر نویس های این ویدئو ها هم تو همین لینک هست . تو قسمت subtitles.
موفق باشی.
mehrandinio
07-02-2011, 12:05
واقعا حل شد ؟ من تازه می خواستم جوابت رو بدم. اخه چند روز صبر کرده بوم که tovamohammad بیاد که اون جوابت رو بده نیومد می خواستم خودم بهت بگم . حالا که حل شده مشکلی نیست . ولی aliscan راست می گه شما اگه اموزش ها رو تموم کردی اونوقت بشین از اول اسکریپت نویسی رو یاد بگیر .اگه اون رو یاد بگیری دیگه به این مشکلات بر نمی خوری
سلام
بله حل شد-ممنون از راهنماییی هاتون-راستی tovamohammad چند روزی هست که نیستش کسی ازش خبر نداره؟
saeed_cpu_full
07-02-2011, 14:03
سلام
بله حل شد-ممنون از راهنماییی هاتون-راستی tovamohammad چند روزی هست که نیستش کسی ازش خبر نداره؟
سرش شلوغه ... واقعا چند روز نبوده کل تاپیک UDK رو هواست !
محمد نبض تپنده ی تاپیک UDK هستش.
نباشه این تاپیک روی هواست.این حرف سعید جان را واقعا تایید می کنم.
سلام
قسمت دوم مقاله شیئ گرایی در انریل اسکریپت هم اماده شد
ادرس : امضای اینجانب را مشاهده کنید :31:
alirezapir
08-02-2011, 20:13
سلام به همگی؛ من اولین باره که دارم اینجا چیز میپرسم ولی تقریبا همه ی صفحات این تاپیک رو خوندم!:46:
:3:
tovamohammad
09-02-2011, 19:13
سلام به دوستان
سلام
1-من چطور می تونم نتیجه یه عملی توی انریل اسکریپت رو صفحه نمایش چاپ کنم . مثلا توی انریل اسکریپت دوتا عدد رو جمع بزنم و جوابش رو مثلا توی بازی روی صفحه نمایش بدم.
2-میشه از تابع تایمر برای درست کردن شمارش معکوس استفاده کرد؟
سیلسین جان شما الانه آخرین مرحله ی یادیگیری اسکریپتو داری می گذرونی. یعنی 3 مرحله رو تموم کردی. سوال اولتو تو مرحله 2 قرار بوده یاد بگیری، تو مرحله 3 هم تکرار شده برات. سوال سومت هم تو هر سه مرحله ای که گذروندی، آموزش می بینی.
شما اگه واقعا این سوالا برات پیش اومده فقط و فقط یه پیشنهاد می تونم بهت بکنم: برگرد از اول شروع کن به یادگیری. البته این دفعه واقعا یاد بگیر نه فقط روزنامه وار بخونی.
اینم تو ترین که تو اولی مینیمم تسلیشن رو 1 گذاشتم و تو دومی مینیمم رو 6:
مینیمم 1:
مینیمم 6:
این مورد دقیقا همون چیزیه که با Tessellation اشتباهش گرفتی.
در ضمن MinTessellation که گفتی 6 گذاشتی اصلا بیشتر از 4 نمی گیره. تو عکس خودت هم نگاه کن، هر مثلث تو عکس بالا، شده 16 تا مثلث تو عکس پایین، یعنی 4 به توان دو.
سلام ببخشید میشه منو راهنمایی کنید(خسته شدم انقدر از اول خوندم و به آخر نرسیدم:19:)
من (شایدم ما) تازه میخوام کار تو این موتور رو شروع کنم این آموزش های خودشم زدم برای دانلود ولی حجمشون خیلی زیاده
تازه فکر کنم انگلیسی باشه میشه کمک کنید و بگید که وقتی برنامه رو باز میکنم باید چی کار کنم(میخوام یک اتاق درست کنم)
لطف کنید کامل توضیح بدید:20:
دوست عزیز ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم.
بذار دوستانه بهت بگم: بدون انگلیسی نمی تونی این انجینو یاد بگیری. البته دست و پا شکسته هم انگلیسی بفهمی می تونی باهاش کار کنی، ولی اینکه بخوای فارسی کار کنی، اصلا راه نداره.
سلام به همگی؛ من اولین باره که دارم اینجا چیز میپرسم ولی تقریبا همه ی صفحات این تاپیک رو خوندم!:46:
:3:
دوست عزیز خیلی خوبه که تاپیکو خوندی، فقط من سوالتو نمی بینم.
راستی tovamohammad چند روزی هست که نیستش کسی ازش خبر نداره؟
هنوز زندست!
محمد نبض تپنده ی تاپیک UDK هستش.
نباشه این تاپیک روی هواست.این حرف سعید جان را واقعا تایید می کنم.
دیگه این طورام نیس. پس شما اساتید چیکاره این.
راستش حسابی سرم شلوغه. معلوم نیس کی به کی بتونم بیام. فعلا تا یه مدت هم همین جور میمونه.
خودتون هوای هم دیگه رو داشته باشین یه مدت خب.
به به اقا محمد نمردیمو بلاخره شما رو زیارت کردیم .
اون سوالم رو هم مشکل اینه که داخل اموزش ها همچین چیزی نبود . اگه بود به قول یارو مسیر بده.
دومی هم هنوز امتحانش نکرده بودم واسه همین قبل از امتحان کردن خواستم ازت سوال کنم.همین.
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
به به اقا محمد نمردیمو بلاخره شما رو زیارت کردیم .
اون سوالم رو هم مشکل اینه که داخل اموزش ها همچین چیزی نبود . اگه بود به قول یارو مسیر بده.
دومی هم هنوز امتحانش نکرده بودم واسه همین قبل از امتحان کردن خواستم ازت سوال کنم.همین.
moeinhoseyni
10-02-2011, 10:56
سلام دوستان من خیلی وقته که به این تاپیک سر نزده ام اون اوایل خیلی مشتاق یادگیری این انجین شدم ولی به دلایلی نتونستم
ادامه بدم حالا میخواستم بدونم که کتابی که قرار بود در مورد انریل اسکریپت خود سایت udk یا 3d buzz بده بیرون اون العان در دسترس هست
یا نه اگه دارین لینکشو بزارین مرسی
اولا سلام
دوما خبر بدش اینه که اون کتاب کنسل شده و نمیاد . اخه می خوای یاد بگیری چندتا فصل از اون توی udn هست
عادل سلیمی 20
10-02-2011, 15:45
سلام
برای من یه مشکلی پیش اومده که داره کم کم میره تو اعصابم(اگه بره دیگه رفته!!!!:13:)
من بازیمو به طور مثال با نام new سیو کردم
بعد که دوباره میام بازی رو باز میکنم به طور مثال یه package به نام pak میسازم و توش یه دونه render to texture cube میذارم و از اون در بازیم استفاده میکنم
بعدش من package رو سیو میکم
حالا دوباره از بازی خارج میشم
وقتی برمیگردم (چشمتون روز بد نبینه)
میبینم پکیجه نیست!
پیغام هم میده که نمیدونم این missed شده و از این حرفا
میرم دوباره اون پکیج رو از جایی که سیو کردم ور میدارم اپن میکنم
میره تو اکسترنال پکیج
حالا وقتی دوباره میخوام package رو سیو کنم میگه که نمیشه (خداییش نمیفهمم چی میگه . یه ربطی به اکسترنال داره فک کنم)
یه چیز دیگه فرق اون پکیج هایی که یه کم سبزن با اون یکیا چیه
چون اولش که پکیج رو اپن میکنم اون سبزه رو نداره نمیدونم بعد از یه مدت سبز:2: میشه:20:
حالا چیکار کنم؟:41:
AMIR REZAs
10-02-2011, 21:16
برای من یه مشکلی پیش اومده که داره کم کم میره تو اعصابم(اگه بره دیگه رفته!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من بازیمو به طور مثال با نام new سیو کردم
بعد که دوباره میام بازی رو باز میکنم به طور مثال یه package به نام pak میسازم و توش یه دونه render to texture cube میذارم و از اون در بازیم استفاده میکنم
بعدش من package رو سیو میکم
حالا دوباره از بازی خارج میشم
وقتی برمیگردم (چشمتون روز بد نبینه)
میبینم پکیجه نیست!
پیغام هم میده که نمیدونم این missed شده و از این حرفا
میرم دوباره اون پکیج رو از جایی که سیو کردم ور میدارم اپن میکنم
میره تو اکسترنال پکیج
حالا وقتی دوباره میخوام package رو سیو کنم میگه که نمیشه (خداییش نمیفهمم چی میگه . یه ربطی به اکسترنال داره فک کنم)
یه چیز دیگه فرق اون پکیج هایی که یه کم سبزن با اون یکیا چیه
چون اولش که پکیج رو اپن میکنم اون سبزه رو نداره نمیدونم بعد از یه مدت سبز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چیکار کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه سری پکیج ها هستن که مخصوص اون مرحلتون هستن که وقتی مرحله رو سیو میکنی اون پکیج هم سیو میشه مثلا terrain layer ها ...فکر میکنم شما مشکلتون اینه که مرحلتون رو سیو نکرده بودید..
یه سری پکیج دیگه هستن که شما تو کانتن برازر ایجادشون میکنی و بعد سیوشون میکنی و توشون هر مش یا پارتیکل سیستم یا متریال یا .... که میخوای Import میکنی یا میسازی که اونها رو میتونی راحت با راست کلیک و انتخاب سیو ، سیوشون کنی....
داشتم آموزشهای 3dbuzz روش میدیدم به یه آموزشش برخوردم :31: که تقسیم بندی کلی Unreal ed هست یه شات گرفتم ، گفتم شاید واسه کسایی که آموزشها رو ندیدن جالب باشه:
mehrandinio
11-02-2011, 00:16
سلام
چجوری میتونم یه ui درست کنم؟من با این ورژن آخری کار میکنم. هر چی دنبالش میگردم نیستش.
سلام
چجوری میتونم یه ui درست کنم؟من با این ورژن آخری کار میکنم. هر چی دنبالش میگردم نیستش.
سلام
تو چندتا ورژن آخری این رو برداشتن بجاش شما می تونید داخل پنجره کیسمت از New Action بعد GFX UI و بعد هم از Open GFX Movie یا از دیگر چیزهای که تو این بخش هستش استفاده کنید:46:البته قبلش مثلا شما یه هود می خواهید داشته باشید یاید اون رو تو فلش ساخت (که خودش نیاز به توضیح کامل داره که چه چیزایی رو باید در نظر بگیری) بعد به وسیله همین GFX ازش استفاده کنی:10:
AMIR REZAs
11-02-2011, 15:55
سلام
نمیدونم این لینکها قبلا کسی تو این تاپیک گذاشته یا نه ! به هر حال :
Unreal Development Kit 2 - Creating Cinematics & Environmental Effects
Download from Hotfile
Download from Fileserve
Download from Filesonic
EAT3D Unreal Cascade - An Introduction and Application
Download from FileServe:
Download from Uploading:
Mirror from FileSonic(Sharingmatrix):
Eat 3D Old Damaged Pillar
Download:
Mirror 1:
Mirror 2:
hadi beiki
12-02-2011, 12:21
سلام
دوستان من داشتم تو این سایت سرچ مکردم این آموزشها رو پیدا کردم اگر که جایی دیگه نیست و تکراری نیست آموزشها یکی دان کنه و به همه بده یا گروهی دان کنیم حجمش حدود 22 گیگ هستش!!!
NINJA0098
12-02-2011, 15:35
در ضمن MinTessellation که گفتی 6 گذاشتی اصلا بیشتر از 4 نمی گیره
چرا میگیره یه عکس میزارم . فکر کنم کلا تسلیشن از این نسخه ی آخر به udk کلا اضافه شده آخه تو همه ی بخشا یه تسلیشن هست.
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
بچه ها کسی منابع خوب برای متریال سراغ داره؟
اگه یه عکس باشه که توش فقط چند تا نمونه ی خوب باشه هم خوبه. منظورم عکس از شبکه ی متریاله.
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
سلام
دوستان من داشتم تو این سایت سرچ مکردم این آموزشها رو پیدا کردم اگر که جایی دیگه نیست و تکراری نیست آموزشها یکی دان کنه و به همه بده یا گروهی دان کنیم حجمش حدود 22 گیگ هستش!!!
این همه رو باید باهم دانلود کرد تا باز بشه؟نمیشه هر بخش رو جدا استفاده کرد؟
سلام انریل کارهای عزیز
یه سوال دارم nfringe یه پلاگین برای ویژوال استودیوه؟
اگه میشه لینک دانلود nfringe رو بزارید.
عادل سلیمی 20
12-02-2011, 21:41
سلام
یه سری پکیج ها هستن که مخصوص اون مرحلتون هستن که وقتی مرحله رو سیو میکنی اون پکیج هم سیو میشه مثلا terrain layer ها ...فکر میکنم شما مشکلتون اینه که مرحلتون رو سیو نکرده بودید..
یه سری پکیج دیگه هستن که شما تو کانتن برازر ایجادشون میکنی و بعد سیوشون میکنی و توشون هر مش یا پارتیکل سیستم یا متریال یا .... که میخوای Import میکنی یا میسازی که اونها رو میتونی راحت با راست کلیک و انتخاب سیو ، سیوشون کنی....
نه مشکل از سیو کردن نیست چون من زود زود سیو میکنم
مشکل از اینه که من یه پکیج میسازم - سیوش میکنم - بعد در اون پکیج چیزهایی قرار میدم - از اونا در بازی استفاده میکنم - دوباره پکیج رو سیو میکنم(ولی اینجاست که error میده نامرد) میگه
The following packages have refrences to external packages :
Fluid
External packages wont be found when in a game and all refrences will be broken.
Proceed؟
این دقیقا اون پیغامه
منظورشو نمیفهمم(معنیشو میفهمم ولی منظورشو نه)
حالا من چی کارکنم؟
AMIR REZAs
12-02-2011, 22:02
The following packages have refrences to external packages :
Fluid
External packages wont be found when in a game and all refrences will be broken.
Proceed؟
من تو سیو پکیج ها به جز یه مورد ارور خاصی تا حالا ندیدم :41:
اون یه موردم این بود که وقتی میخواستم پکیج رو سیو کنم یه اروری میداد که آخر فهمیدم منظورش اینه که باید map رو سیو کنیم تا پکیج سیو بشه .....
شما مرحلتون رو سیو کن بعد دوباره بیا پکیج رو سیو کن ببین مشکلت برطرف میشه یا نه!
عادل سلیمی 20
12-02-2011, 22:48
من تو سیو پکیج ها به جز یه مورد ارور خاصی تا حالا ندیدم :41:
اون یه موردم این بود که وقتی میخواستم پکیج رو سیو کنم یه اروری میداد که آخر فهمیدم منظورش اینه که باید map رو سیو کنیم تا پکیج سیو بشه .....
شما مرحلتون رو سیو کن بعد دوباره بیا پکیج رو سیو کن ببین مشکلت برطرف میشه یا نه!
نه مشکل این نیست:41:
من بعد از ایکه اون مراحلی که گفتم رو انجام دادم وقتی کلا از نرم افزار خارج شدم(البته همه چی سیو شده (با اون اروره)) حالا وقتی برمیگردم میگه که اون پکیجه پیدا نمیشه
خودشم میگه تو اون مسیریکه میگی نیست درحالی که هست!
حالا بعد از اون تمام اون چیزایی که تو اون پکیجا بودن دیگه تو بازی نیستن
من میرم دوباره اون پکیج رو اپن میکنم - دوباره تموم اون چیزایی که تو پکیجا هستن رو واسه چیزای داخل بازی میذارم
دوباره همه چیز رو سیو میکنم (:41::13::19:روز از نو روزی از نو:19::13::41:)
دیگه نمیدونم چیکارکنم؟
به داد من بدبخت برسید
سلام
میبینم دوباره اینجا ف.ی.ل.تر شده .
اقایون یه چیزی ببینید شما این همه اینجا اسرار به جواب دادن دارین که نمی شه .حداقل یکمی خودتون تحقیق کنید . الان خود من جدیدا هر سوالی توی این زمینه دارم توی فروم اپیک سوال می کنم . بنده خداها هم دمشون گرم همیشه دارن جواب می دن .پس اگه به سوالی برخوردین که اینجا نتونستن جواب بدن برین توی فروم اپیک سوال کنید اونجا صد در هزار زودتر جواب می گیرین .
من از بالا شروع می کنم به جواب دادن:حس نقل و قول زدن هم نیست.
meodi
بله .این یه پلاگینه برای visual stedue2008 که روش نصب میشه . بعضی ها هم این رو unreal script editor می دونن.کلا چیز خوبی اگه سرعت توی کاربرنامه نویسیت می خوای از این استفاده کن .
لینک دانلودش هم بچه ها زحمت دادنش رو می کشن:31:
---------------------------------------------------
عادل سلیمی 20
خب شما ببین چه جوری سیو می کنی.
نکنه منظورت از سیو پیکیج اینه که وقتی می خوای ببندی ادیتور رو یه هشدار سیو می اد ؟
نگاه کن توی یو دی کی شما یه سری کار از خودت می سازی . مثل متریال ها و کلا چیزهای دیگه .یا مثلا مدل وارد نرم افزار میکنی .
بعد از وارد کردن همه اینها می ره توی پوشه new package قرار می گیره . خب شما می تونی حتی برای اون زیر پوشه هم درست کنی مثلا متریال ها یه جا تکسچر ها یه جای دیگه . حالا با راست کلیک روی اون و انتخاب گزینه save می تونی اون رو سیو کنی . توی موقع سیو کردن می تونی نام اون رو تغییر بدی . بهتره جایی که سیوش می کنی توی یکی از پوشه های قسمت content یو دی کی باشه که موقع اجرا همه رو با هم بالا بیاره . حالا چی؟ مثلا نرم افزار رو می بندی و باز می کنی .بعد از باز کردن دنبال پکیج مورد نظر خواهیم گشت . بعد از اینکه روی اون کلیک کردیم می بینیم که چیزی نیست . روی اون پوشه راست کلیک کرده و fully load رو میزنی که همه چیزش بیاد همین .
حلا شما ببین همه این کارها رو انجام میدی .اصلا یه چیزی مشکلی توی نام گذارشیش نداری که مثلا فارسی بنویسی یا یه چیز دیگه . حالا فعلا اینا رو چک کن خبر بده که اگه نشد یه فکر دیگه به حالت کنیم
AMIR REZAs
13-02-2011, 15:59
لینک nFringe
پس از باز شدن صفحه اون رو سیو کنید تا دانلود بشه....
عادل سلیمی 20
14-02-2011, 17:25
با یاری آقای aliscan مشکل بنده حل شد:20:
از تمام کسانی که میخواستن در حل این مشکل به من کمک کنن متشکرم:11:
tovamohammad
15-02-2011, 23:42
بیلد فوریه 2011 اومد:
حجمشم 1.3 گیگ.
alisahaf70
16-02-2011, 21:10
سلام دوستان
من میخواستم با کیسمت یه Bot درست کنم که از کلاس UTBot به عنوان کنترلر استفاده کنه
وقتی می سازمش اگه تو Actor factory تو قسمت controller class به جز none از هر کلاس دیگه ای مثل UTBOt,UDKBot,AiControoler استفاده کنم بات ساخته می شه ولی هیچ کاری نمی کنه فقط اگر سره None تنظیم شه کار می کنه
خواهش می کنم کمک کنید
ممنون
alirezapir
16-02-2011, 22:11
بیلد فوریه 2011 اومد:
حجمشم 1.3 گیگ.
سلام من این ورژن رو دانلود کردم
کسی میدونه چرا UI Scene ازش برداشته شده؟:20:
سلام من این ورژن رو دانلود کردم
کسی میدونه چرا UI Scene ازش برداشته شده؟:20:
چون که scale froum بهش اضافه شده .الان می تونی بجای اون سیستم قبلی یه سیستم فلش درست و حسابی بجای منوهات بهش اضافه کنی
alirezapir
17-02-2011, 12:35
خیلی ممنون، بابا دمتون گرم
من چند روز بود که داشتم دنبال جواب این سوال میگشتم:10:
ولی اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید:31:
alirezapir
17-02-2011, 14:09
چون که scale froum بهش اضافه شده .الان می تونی بجای اون سیستم قبلی یه سیستم فلش درست و حسابی بجای منوهات بهش اضافه کنی
خوب همین scale froum رو چطور بسازم(گشتم پیدا نکردم!)
:5::27:
NINJA0098
17-02-2011, 16:15
خوب همین scale froum رو چطور بسازم(گشتم پیدا نکردم!)
شما اصلا لینکای مرجع رو دیدید؟
mehrandinio
17-02-2011, 19:32
سلام
من وقتی که خودرویی رو میسازم و بعد میارمش تو udk - فیزیکه خوبی نداره (Physics Assest) , و خودرو خیلی بد راه میره و کج و کوله راه میره.
چیکار کنم درست بشه؟
alirezapir
17-02-2011, 21:39
شما اصلا لینکای مرجع رو دیدید؟
نه؛ ندیده بودم، به هر حال خیلی ممنون
یه سوال دیگه: توی چند نسخه ی قبلی unreal ، توی kismet، با کلیک راست، رفتن به new action و سپس material instance
گزینه ای به اسم : set vector param وجود داشت که برای تغییر maerial استفاده میشد،
این رو هم برداشتن، چراااااا؟!!!:19:
سلام خدمت دوستان:46:
بیکار بودم همین جوری گفتم یه آموزش (هر چند ما اینکاره نیستم و به قول گفتنی ما رو چه به آموزش:31:)بنویسم البته مبتدیه مبتدی:46:گفتم بزارم اینجا واسه دوستانی که می خوان تازه شروع کنن و یه مقدار با انجین آشنا بشن شاید کمی بدردشون خورد حالا اگه حوصله داشتین بخونیدش یه نظر هم بدین که بدرد میخوره یا نه:31:همینجور کم کم اگه بشه و وقت آزادی هم گیرمون بیاد سعی می کنم بقیه آموزش ها رو هم بنویسم:21:
لینک دانلود:
با تشکر:11:
alirezapir
17-02-2011, 23:21
بیکار بودم همین جوری گفتم یه آموزش (هر چند ما اینکاره نیستم و به قول گفتنی ما رو چه به آموزش:31:)بنویسم البته مبتدیه مبتدی:46:گفتم بزارم اینجا واسه دوستانی که می خوان تازه شروع کنن و یه مقدار با انجین آشنا بشن شاید کمی بدردشون خورد حالا اگه حوصله داشتین بخونیدش یه نظر هم بدین که بدرد میخوره یا نه:31:همینجور کم کم اگه بشه و وقت آزادی هم گیرمون بیاد سعی می کنم بقیه آموزش ها رو هم بنویسم:21:
لینک دانلود:
سلام، کارتون خیلی خوب بود(با اینکه خیلی ابتدایی بود!)
سعی کنید ادامه بدید(یکم پیشرفته تر!):10:
alirezapir
17-02-2011, 23:37
سلام دوستان
من میخواستم با کیسمت یه Bot درست کنم که از کلاس UTBot به عنوان کنترلر استفاده کنه
وقتی می سازمش اگه تو Actor factory تو قسمت controller class به جز none از هر کلاس دیگه ای مثل UTBOt,UDKBot,AiControoler استفاده کنم بات ساخته می شه ولی هیچ کاری نمی کنه فقط اگر سره None تنظیم شه کار می کنه
خواهش می کنم کمک کنید
ممنون
بله توی ورژن جدید اینطوری شده، ولی با none گذاشتن درست کار میکنه؛
دیگه مشکل چیه؟:13::13:
دمت گرم خیلی توپ بود دستد در نکنه از این کار ها بکنید
سلام
سلام، کارتون خیلی خوب بود(با اینکه خیلی ابتدایی بود!)
سعی کنید ادامه بدید(یکم پیشرفته تر!):10:
ممنونم بابت نظرتون.خوب پستی که دادم گفتم که اینو واسه اون دسته از عزیزانی نوشتم که تازه می خوان با انجین شروع بکار کنن:46:سعی می کنم همینجوری پیشرفته تر بشه:5:
دمت گرم خیلی توپ بود دستد در نکنه از این کار ها بکنید
ممنونم:46:
یه سوال دیگه: توی چند نسخه ی قبلی unreal ، توی kismet، با کلیک راست، رفتن به new action و سپس material instance
گزینه ای به اسم : set vector param وجود داشت که برای تغییر maerial استفاده میشد،
درسته برش داشتن . در ضمن شما اگه فروم رو بخونی می بینی که این سه چهار بار توسط بچه ها جواب داده شده .
یه وقت بزار فروم رو به طور کامل بخون.
AMIR REZAs
18-02-2011, 16:37
سلام
آخر کسی نگفت چطوری میشه تو کیزمت بوسیله ی unreal script تغییر ایجاد کرد یا چیزی اضافه کرد :19:
بالاخره انجمن تخصصی UDK (بوسیله ی خودم :دی) تاسیس شد :
اینجا فقط و فقط در مورد UDK صحبت میکنیم ، تا چند روز آینده تمامی بخشهای UDK رو به صورت انجمن در میارم تا تخصصی تر بشه ، امیدوارم شما هم عضو بشید :11::11:
alisahaf70
18-02-2011, 18:15
بله توی ورژن جدید اینطوری شده، ولی با none گذاشتن درست کار میکنه؛
دیگه مشکل چیه؟:13::13:
مرسی
اونو منوجه شدم و تقریبا UTBot رو کار انداختمش
ولی یه سوال مبتدیانه :دی
توی UTBot یه سری State تعریف شده که می خوام توی یکی از کلاسایی که از UTBot اکستند کردم اونا رو با استفاده از دستور GoToState('state name')f فراخوانی کنم ولی از کلاس من قابل شناسایی نیست
می خواستم بدونم روشی وجود داره که بدون ایجاد تغییر تو UTBot اون State ها رو فراخونی کنم؟
ممنون
mehrandinio
18-02-2011, 19:15
سلام
من وقتی که خودرویی رو میسازم و بعد میارمش تو udk - فیزیکه خوبی نداره (Physics Assest) , و خودرو خیلی بد راه میره و کج و کوله راه میره.
چیکار کنم درست بشه؟
دوستان کمکم کنید.
saeed_cpu_full
18-02-2011, 20:08
سلام
آخر کسی نگفت چطوری میشه تو کیزمت بوسیله ی unreal script تغییر ایجاد کرد یا چیزی اضافه کرد :19:
اینجا فقط و فقط در مورد UDK صحبت میکنیم ، تا چند روز آینده تمامی بخشهای UDK رو به صورت انجمن در میارم تا تخصصی تر بشه ، امیدوارم شما هم عضو بشید :11::11:
منظورت از تغییر چیه ؟
میخوای گزینه های جدید اضافه کنی ؟
tovamohammad
18-02-2011, 20:29
سلام دوستان
سلام
چیکار کنم درست بشه؟
خب فیزیک که دو قسمت داره. یکی کالیژن و یکی تنظیمات فیزیکی که ست کردی.
با این همه، راه رفتن بیش از اینکه به فیزیک مربوط بشه، به آبجکت SimulationObject که تو کد تعریف کردی مربوطه. شما در قدم اول باید به تنظیمات این آبجکت ور بری.
8-7 ماهی هست که حذف شده. این کار رو باید با Matinee انجام بدی.
UDK همیشه در حال تغییره. به روز بودن یعنی همین.
سلام
بذار برا وقتی که اسکریپت یاد گرفتی.
اگه خیلی برات مهمه، باید بری سراغ کلاسهایی که از SequenceObject مشتق شدن. که عموما هم تو پکیج Engine هستن.
مثلا اگه می خوای تغییر تو اکشن جمع دو عدد بدی برو سراغ کلاس SeqAct_AddInt . البته اکیدا توصیه می کنم تو خود این کلاس ها دست نبر. به جاش این کلاس رو کپی کن تو پکیج کدنویسی خودت و فقط اسمشو عوض کن. الان هر تغییری که می خوای تو این جدیده بده.
برای اضافه کردن یه نود به کیسمت هم:
اگه یه اکشن جدید می خوای یه کلاس از SequenceAction مشتق کن.
یه ایونت جدید، از SequenceEvent
کاندیشن از SequenceCondition
و متغیر از SequenceVariable
به همین سادگی. البته لازمه روند کلی هر کلاس رو بدونی. برای همینه که می گم صبر کن که اول اسکریپتو یاد بگیری.
مرسی
توی UTBot یه سری State تعریف شده که می خوام توی یکی از کلاسایی که از UTBot اکستند کردم اونا رو با استفاده از دستور GoToState('state name')f فراخوانی کنم ولی از کلاس من قابل شناسایی نیست
می خواستم بدونم روشی وجود داره که بدون ایجاد تغییر تو UTBot اون State ها رو فراخونی کنم؟
ممنون
وقتی یه کلاس B رو از کلاس A مشتق می کنی، تمامی فانکشن ها، پروپرتی ها و استیت های کلاس A به کلاس B می رسه و اونجا قابل دسترسیه.
الانه یا شما یه قسمت رو اشتباه می ری و یا اینکه همین الان دسترسی ها برقراره و شما فقط به جای درستی نگاه نمی کنی.
البته ممکنه تعریف کلاست هم اشتباه باشه.
لینک دانلود:
خیلی خوبه علی جان. فقط به نظر من یه فونت یه مقدار خوانا تر بردار. الان خیلی خوشگل شده ولی فکر کنم تو مطالب علمی خوانایی اولویت داره.
در ضمن شما که از کانتنت های خود UDK استفاده می کنی، می تونی برا هر آموزش یه فایل udk. یا upk. بسته به نیاز بذاری کنار مقاله. مثلا برای این می تونستی همین مپ رو اضافه کنی. چند کیلویی بیشتر نمی شد فشردش. البته این صرفا یه پیشنهاده.
سلام
خب شما سوال در موردش نکرده بود . یا من ندیده بودم . شما نمی تونی بهشون دست بزنی . یه راه داره یکی از چیز های مد نظرت رو توی پوشه src بگرد . اگه بازش کنی میبینی که یا native تعریف شده یا c++ text اینجور چیزها رو نمی تونی دست بزنی . ولی در مورد اضافه کردن من تا به حال خودم امتحان نکردم و لی توی داکیومنت های خود یو دی ان نوشته که با EDITINLINENEW می تونی این کار رو بکنی . چون مطمئن نیستم طرز استفادش رو نمی گم تا گمراه نشی. که البته اگر هم اشتباه باشه این توضیحات کار خودش رو کرده/
دوستان کمکم کنید.
من یادمه یه جواب داده بودم ولی پستش ثبت نشد . گفته بودم که شما یه تاییده ی تصویری بزار مثل فیلم تا ببینیم چه جوریه چون اگه من بخوام همینجوری راهنماییت کنم امکان داره بزنی یه جای دیگه رو خراب کنی :31:
مرسی
ممنون
شما دلیل استفاده از State رو بگو تا من هم بهت بگم چه جوری باید ازش استفاده کنی .
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
به به به جناب Tovamohamad
نمردیمو بلاخره اسم شما رو اون پایین دیدم .
اقا یه نگاه به پ.خ خودت بکن . منتظرم
---------------------------------------------
محمد جان می ترسم بری که بری دیگه برگشتنت با خداست .
یه باز دیگه پ.خ خودت رو چک کن
tovamohammad
18-02-2011, 21:25
منابع یادگیری Scaleform GFx
سلام
خب ظاهرا دوستان رسیدن به Scaleform GFx. گفتم بیام یه سری منابعشو بهتون معرفی کنم. البته یه مقدار از دستون ناراحتم. چرا با Mr. Google قهرید؟)
کل منابع Scaleform GFx رو می تونید اینجا پیدا کنید:
اینم داکیومنته رسمیش که حتما حتما کامل بخونیدش:
اگه حال خوندن فرومو ندارید، اکثر منابع به درد بخور تو پست اول این تاپیک هست:
یه سری ویدئو ی رسمی هست که Matt Doyle داده. این Matt Doyle یکی از کارمندای شرکت Scaleform هست و میشه گفت کارش حرف نداره. خیلی هم سرش می شه. اگه سوالی داشتین که هیچ جا جواب نگرفتین، کافیه تو همون فروم یه تاپیک بزنید.
یه توصیه بهتون بکنم. بعد اون داکیومنت برید سراغ ویدئوهای رسمی. اینجا کانال Scaleform هست تو یوتیوب:
اول ویدوئو های عمومی رو ببینید که 9 تاست. بعد یه مقدار تمرین کنید و یکی دو تا Hud بسازید. جلوتر که رفتین تو همین کانال یه 14 تا ویدئو هست که مربوط به Clik هست. بعدا می فهمید Clik چیه، همین قدر بگم که خیلی خیلی کارتونو سریع می کنه. بعد اون هم زمانی که Unreal Script یاد گرفتید برید سراغ 4-5 تا ویدئوی مربوط به Unreal Script که بازم از همون Doyle هست و تو تاپیکی که معرفی کردم پیدا می کنید.
وسطای پست اول هم یه سری لینک هست از تاپیک های به درد بخور این فروم. که جلوتر ممکنه بخواین چکشون کنین.
در ضمن با کیسمت فقط از حدود 1/3 از GFx می تونید استفاده کنید، برای بقیش نیاز به اسکریپت دارید.
اینا همه چیزای رسمی بود. یه سری ویدئوی غیر رسمی هم براش هست:
این از Allar معروف:
این از VickiTheSmith:
اینم یه سری از Grosie:
این یکی هم از Henrik هست و برای استارت بد نیست:
اینم از دیگه یه جورایی همه ی منابع.:5:
شما نمی تونی بهشون دست بزنی .
سیلسین جان درست نیست. همه ی اکشن ها، ایونت ها و ... رو تو کیسمت می تونی کنترل کنی. پست قبلی رو بخون.
البته بازم می گم حتما اول یه کپی از اون نودی که می خوای بساز و بعد تغییراتو توی اون بده. در غیر این صورت مپ هایی که از اون نود خاص استفاده کردن دیگه درست کار نمی کنن.
به به به جناب Tovamohamad
نمردیمو بلاخره اسم شما رو اون پایین دیدم .
اقا یه نگاه به پ.خ خودت بکن . منتظرم
پخیدم.:20:
خب پس اگه اینجور باشه شما می گی که کلاس هارو که یه native و cpp text دارن میشه تغییر داد .؟
----------------------------------------------------------------------------------
تصحیح می کنم . من اون موقع فقط یه actor factory رو دیده بودم الان که بقیه رو دیدم حرف شما رو قبول می کنم .
Mostafa 3D
19-02-2011, 19:02
سلام دوستان
من الان چند وقته که سر دو راهی گیر کردم موندم Unity رو انتخاب کنم یا UDK البته UDK خیلی بهتره ولی یه مسئله ای آزارم میده اونم اینکه شنیدم با UDK عملا نمیشه خروجی گرفت
یه سوال کلی داشتم :
آیا با UDK میشه بصورت رایگان یه خروجی تمیز مثل Unity گرفت اینکه میگم تمیز منظورم اینه که مثلا توی خروجی اسمی از UDK نیومده باشه مثلا گوشه های صفحه یا اولش که میخواد شروع بشه .
سلام دوستان
من الان چند وقته که سر دو راهی گیر کردم موندم Unity رو انتخاب کنم یا UDK البته UDK خیلی بهتره ولی یه مسئله ای آزارم میده اونم اینکه شنیدم با UDK عملا نمیشه خروجی گرفت
یه سوال کلی داشتم :
آیا با UDK میشه بصورت رایگان یه خروجی تمیز مثل Unity گرفت اینکه میگم تمیز منظورم اینه که مثلا توی خروجی اسمی از UDK نیومده باشه مثلا گوشه های صفحه یا اولش که میخواد شروع بشه .
سلام
مصطفی جان اگه بخواهی یه همچون کاری انجام بدی فکر کنم باید یه پول خوشکل بدی تا Licens رو بخری:46:اون لوگوی اول که میاد به نظر من کلی کلاس هم داره:31:میگن با آنریل بازی ساخته:21:این خروجی هم که الان میشه گرفت بنظر من اونقدرا هم بد نیست.گوشه های صفحه؟؟منظورتون کدوم قسمتشه؟؟:20:
توضیحاتی در مورد Licens:
سلام دوستان
یه سوال کلی داشتم :
این بحث صد هزار بار تکرار شده توی این فروم . خواهش می کنم دیگه سوال نکنید . یا اگه در این مورد سوا ل دارین برین فروم رو بخونین
این بهترین انجین رایگان حال حاظر دنیاست
اصلا شما فکر کن این انجین هیچ ربطی به انریل انجین نداره . و یه انجین جداست که سازنده هاش حال کردن به کل دنیا مجانیش رو بدن .
این انجین به راحتی خروجی در حد بازی های تجاری می گیره .و نه هیچمحدودیتی توی خروجی گرفتن داره .
اصلا شما به حرف دیگران چیکار داری خودت با اموزش ها چک کن خروجی بگیر ببین چه جوریه.
در کل هم 3 تا بازی تجاری باهاش ساختن که اصلا توی با لا یا گوشه صفحه اون اسمی از udk نیومده.
ضمن من خودم اینقدر خروجی ازش گرفتم که اصلا بهش شک ندارم. بازم می گم شما به حرف دیگران گوش نکن نظر من اینه تا وقتی که خودت امتحان نکردی به حرف هیچ کس گوش نکن.
Mostafa 3D
19-02-2011, 20:12
سلام
مصطفی جان اگه بخواهی یه همچون کاری انجام بدی فکر کنم باید یه پول خوشکل بدی تا Licens رو بخری:46:اون لوگوی اول که میاد به نظر من کلی کلاس هم داره:31:میگن با آنریل بازی ساخته:21:این خروجی هم که الان میشه گرفت بنظر من اونقدرا هم بد نیست.گوشه های صفحه؟؟منظورتون کدوم قسمتشه؟؟:20:
توضیحاتی در مورد Licens:
WOOOOOW
این دیگه چه جور رایگانیه ؟ :31::31:
صفر های قیمت هاش خیلی زیاده که :31:
آخه فرض کن قرار یه کار کاملا فارسی باشه بعد اون لوگو UDK یه خورده گند میزنه تو کار
اصلا بی خی ، همون Unity رو عشقه :31:
ممنون که جواب دادی
ده نشد. شما زحمت به خودت نمی دی که یکمی اون رو بخونی .
این انجین رایگانه .شما با اپیک قرار داد می بندی که اگه فروشت از فلان مقدار بیشتر شد بهشون بیست درصد می دی .
درضمن کل قیمت این محصول فکر کنم یه چیزی کمتر از سه چهار ملیونه
در ضمن اونی که شما میگی فقط یه چیز پیش فرضه . اون ایکون توی پوشه UDK\UDK-2011-01\Binaries\InstallData قابل تغییره.
دومی هم فیلم هایی که پخش میشه از طریق UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config و فایل DefaultGame
قسمت [FullScreenMovie]
+StartupMovies=UDKFrontEnd.udk_loading
+LoadMapMovies=UDKFrontEnd.udk_loading
یا توی خود Editor از طریق منوی view و قسمت world properties و توی اونجا قسمتهای title و author برای تغییر عنواین بالای صفحه .
بسه یا بازم بگم .
در ضمن این نکته رو هم مد نظر داشته باش ما ایرانی هستیم و طد البته توی لیست اپیک هم تحریمیم . پس به شما لایسنس نمی دن مگه اینکه بخوای بری از افغانستان بگیری
Reza Azimy_RW
19-02-2011, 21:42
همه بازیهایی که با انریل ساخته شدند از جمله :
Splinter Cell : Duble Agent و بقیه نسخه ها و بالاتر
Gears Of War
و.و......
همه لوگویه انریل اولشون میاد ( با اینکه نسخه لایسنس شده رو دارند ) . تازه باعثه افتخاره بازیسازه .
Simin Secret
20-02-2011, 11:37
من UDK رو داشتم دانلود میکردم با ADSL 128 ولی بعدش چی شد؟؟؟
وقتی تو DAP دکمه Pause رو زدم سیستم رو خاموش کردم فرداش که اومدم دوباره همه چی از اول:19:
mehrandinio
20-02-2011, 12:00
سلام
من udk رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام نصبش کنم این متن تو داس ظاهر میشه و میره :
Program To Big To Fit In Memory
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
NINJA0098
20-02-2011, 12:12
عملا نمیشه خروجی گرفت
این یعنی چی؟:18:
آیا با UDK میشه بصورت رایگان یه خروجی تمیز مثل Unity گرفت اینکه میگم تمیز منظورم اینه که مثلا توی خروجی اسمی از UDK نیومده باشه مثلا گوشه های صفحه یا اولش که میخواد شروع بشه
حسن جواب داد اونی که اولش میاد یه فیلم کوتاهه که تو آدرسی که حسن گفت هست میتونی عوضش کنی.
این دیگه چه جور رایگانیه ؟
کار کردن باهاش رایگانه نه استفاده تجاری. 20 درصد از فروش زیاده (برای مستقلا)؟
همه لوگویه انریل اولشون میاد ( با اینکه نسخه لایسنس شده رو دارند ) . تازه باعثه افتخاره بازیسازه .
موافقیم...
وقتی تو DAP دکمه Pause رو زدم سیستم رو خاموش کردم فرداش که اومدم دوباره همه چی از اول
خوب شب بزار دانلود شه تا صبح تمومه دیگه.
من udk رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام نصبش کنم این متن تو داس ظاهر میشه و میره :
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
ویندوزت چیه .کدوم نسخه رو دانلود کردی؟حجمش چقدره(اونی که دانلود کردی).مشخصات سیستمت چیه؟(دقیقا بگو مدل کارت گرافیکت چیه)
mehrandinio
20-02-2011, 13:14
ویندوزم 7 - نسخه اخری رو دانلود کردم - حجمش هم اینه :1.29 GB - مشخصات سیستم من :
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 3/3/2011, 13:14:21
Machine name: MEHRDAD-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: BIOS Date: 03/16/09 15:59:51 Ver: 08.00.12
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 2048MB RAM
Page File: 1047MB used, 3046MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
مشخصات کارت گرافیک :
---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce 9400 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9400 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0641&SUBSYS_064810DE&REV_A1
Display Memory: 1781 MB
Dedicated Memory: 1013 MB
Shared Memory: 767 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: W1752
Monitor Id: GSM4490
Native Mode: 1440 x 900(p) (59.887Hz)
Output Type: HD15
Driver Name: nvd3dum.dll,nvwgf2um.dll
Driver File Version: 7.15.0011.8242 (English)
Driver Version: 7.15.11.8242
DDI Version: 10
Driver Model: WDDM 1.0
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 3/8/2009 12:07:00, 6082560 bytes
NINJA0098
20-02-2011, 15:31
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟ من همچین مشکلی رو ندیده بودم تو فروم اپیک هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. اگه آنتی ویروس داری غیر فعال کن و تکرار کن . اگه آنتی ویروست است هست برو تو تنظیمات و تیک enable self defence رو بردار و دوباره امتحان کن.
اگه نشد رو ویندوز xp امتحان کن ببین نصب میشه؟اگه بازم نشد فکر کنم کامل دانلود نشده باشه.
اینجا لازم دیدم یه چیزو به همه توصیه کنم.
من آموزش ساخت ترین با udk که سایت 3d motive ساخته رو دیدم(با تشکر از علی (aliscan)که برام فرستاد) . تقریبا تمام چیزایی که تو ساخت ترین با udk نیاز دارید رو کمتر از یه ساعت بهتون یاد میده خیلی خوب و کاربردیه.حتما ببینیدش.
mehrandinio
20-02-2011, 15:48
سلام
انتی ویروس ندارم - فکر کنم کامل دانلود نشده.
alisahaf70
20-02-2011, 16:45
دوستان ببخشید من چه جوری می تونم به pawn ای که برای playercontroller ساخته شده توی کلاس UtBot دسترسی پیدا کنم؟
ممنون میشم کمک کنید.
یا اگر راهی باشه که بتونم pawn ای رو که دارم یه جوری بفهمم مال خود انسانه نه بات
سوالت رو باز کن.بیشتر توضیحبده. واسه دسترسی باید توی همون کلاس utbot حالترو انتخاب کنی/
alisahaf70
21-02-2011, 00:43
if ( Other.Controller.bIsPlayer && !Other.IsHumanControlled
منظورم این بود یافتمش مرسی
سلام
کسی میدونه چجوری میشه یه فیلم Avi رو به Bink تبدیل کرد تا بشه تو انریل پخشش کرد ؟
parvizamd
21-02-2011, 06:50
سلام
کسی میدونه چجوری میشه یه فیلم Avi رو به Bink تبدیل کرد تا بشه تو انریل پخشش کرد ؟
علیرضا جان شما نیاز به نرم افزار bink video داری این نرم افزار میشه فایل های aviو... به bik تبدیل کرد یا bik به avi یا غیره تبدیل کرد
لینک دانلود:
mehrandinio
21-02-2011, 11:10
سلام
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
سلام مجدد
من مشکلم حل نشد
حتی دوباره دانلودش کردم-تو اکس پی هم امتحان کردم نشد-رم هم اضافه کردم باز هم نشد.
من چیکار کنم درست بشه آخه؟
علیرضا جان شما نیاز به نرم افزار bink video داری این نرم افزار میشه فایل های aviو... به bik تبدیل کرد یا bik به avi یا غیره تبدیل کرد
لینک دانلود:
سلام
میدونم ولی باهاش تبدیل که میکنم فیلمی که به Bink تبدیل میشه خیلی حجمش کمه و یه صفحه سفید هم بیشتر نیست ؟!
parvizamd
21-02-2011, 12:50
من با این برنامه کار می کنم مشکل اینطوری نداره چه فرمتی باهاش تبدیل به bik می کنی ؟
من با این برنامه کار می کنم مشکل اینطوری نداره چه فرمتی باهاش تبدیل به bik می کنی ؟
فرمت Avi رو میخوام تبدیل به Bik بکنم . یه سری تنظیمات داره اونارونباید کاری کنیم ؟!
من توی این مشکل دارم .
من این کد و می نویسم واسه اجرای انیمیشن توی کارکتره ولی توی اجراش مشکل دارم.وقتی بازی اجرا میشه انیمیشن خودش اجرا میشه و من روش کنترلی ندارم . لطفا help me
//this is a my code into pawn class
var AnimNodeBlend FireFigureBlend;
simulated event PostInitAnimTree(SkeletalMeshComponent SkelComp)
{
super.PostInitAnimTree(SkelComp);
if (SkelComp == Mesh)
FireFigureBlend = AnimNodeBlend(Mesh.FindAnimNode('FireFigure')) ;//if your mesh have that anim...
}
//--------------------------
//and this is a cod into palyer controller class for play
exec function zoomIn()
{
local AnimNodeBlend FireFigureBlend;
FireFigureBlend = UDNPawn_NPC(pawn).FireFigureBlend;
if (FireFigureBlend != None && FireFigureBlend.Children[1].Anim != None)
FireFigureBlend.Children[1].Anim.PlayAnim(false, 1.1);
if( UDNCamera(PlayerCamera) != none )
UDNCamera(PlayerCamera).desiredFOV = 50;
}
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
من توی این مشکل دارم .
من این کد و می نویسم واسه اجرای انیمیشن توی کارکتره ولی توی اجراش مشکل دارم.وقتی بازی اجرا میشه انیمیشن خودش اجرا میشه و من روش کنترلی ندارم . لطفا help me
{
if (SkelComp == Mesh)
FireFigureBlend = AnimNodeBlend(Mesh.FindAnimNode('FireFigure')) ;//if your mesh have that anim...
}
exec function zoomIn()
{
}
Simin Secret
21-02-2011, 15:01
سلام کسی نیست یه نخسه از این برنامه رو واسه ما پارت پارت بزاره؟؟؟هرچی کم حجمتر بهتر!!!!:20:
mehrandinio
21-02-2011, 15:16
سلام مجدد
من مشکلم حل نشد
حتی دوباره دانلودش کردم-تو اکس پی هم امتحان کردم نشد-رم هم اضافه کردم باز هم نشد.
دوستان کمکم کنید.
anti-military
21-02-2011, 15:22
دوستان کمکم کنید.
سلام . درایوی که ویندوزتون توش نصب هست رو نسبت به اندازه حجم نرم افزار خالی کنید ! فکر کنم 1 گیگ کافی باشه اما اگه نسخه UDK که دانلود کردی بیشتر از 1 گیگ هست به همون اندازه فضای باقی مونده درایو ویندوز رو خالی کن ...
mehrandinio
21-02-2011, 15:35
سلام . درایوی که ویندوزتون توش نصب هست رو نسبت به اندازه حجم نرم افزار خالی کنید ! فکر کنم 1 گیگ کافی باشه اما اگه نسخه UDK که دانلود کردی بیشتر از 1 گیگ هست به همون اندازه فضای باقی مونده درایو ویندوز رو خالی کن ...
تو درایوم 70gb خالی دارم- تا حالا برای شما چنین اتفاقی افتاده بود؟
anti-military
21-02-2011, 15:49
تو درایوم 70gb خالی دارم- تا حالا برای شما چنین اتفاقی افتاده بود؟
به این صورت که شما میگی نه تا حالا ندیدم اما احتمال دادم مشکل برای این باشه . اما اگه واسه این نیست حتما تو فروم اپیک سوال کن ... ( چقدر رم داری ؟ )
mehrandinio
21-02-2011, 15:55
مشخصات سیستم من:
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 3/3/2011, 13:14:21
Machine name: MEHRDAD-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: BIOS Date: 03/16/09 15:59:51 Ver: 08.00.12
Processor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz (2 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 2048MB RAM
Page File: 1047MB used, 3046MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
مشخصات کارت گرافیک :
---------------
Display Devices
---------------
Card name: NVIDIA GeForce 9400 GT
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce 9400 GT
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0641&SUBSYS_064810DE&REV_A1
Display Memory: 1781 MB
Dedicated Memory: 1013 MB
Shared Memory: 767 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: W1752
Monitor Id: GSM4490
Native Mode: 1440 x 900(p) (59.887Hz)
Output Type: HD15
Driver Name: nvd3dum.dll,nvwgf2um.dll
Driver File Version: 7.15.0011.8242 (English)
Driver Version: 7.15.11.8242
DDI Version: 10
Driver Model: WDDM 1.0
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 3/8/2009 12:07:00, 6082560 bytes
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
تو فروم اپیک هم پرسیدم . هنوز به جواب درست نرسیدم.
mehrandinio
21-02-2011, 16:01
موقعی که میخوام نصبش کنم این میاد و میره:
anti-military
21-02-2011, 16:09
رمت هم که خوبه فکر نکنم مشکل از رم باشه ...
ارور ناقصی میده معلوم نیست منظورش کدوم حافظه هست . اما من اگه بودم یه بار هم ویندوز ویستا نصب میکردم و تست میکردم اگه نشد کلا به اپیک ایمیل میزدم که این مشکل چیه ؟ معمولا باید زود جواب بدن ...
اگه فقط تو این نسخه مشکل داری و نسخه های قبلی راحت نصب میشه پس حتما یه جا سوتی دادن !
mehrandinio
21-02-2011, 16:12
رمت هم که خوبه فکر نکنم مشکل از رم باشه ...
ارور ناقصی میده معلوم نیست منظورش کدوم حافظه هست . اما من اگه بودم یه بار هم ویندوز ویستا نصب میکردم و تست میکردم اگه نشد کلا به اپیک ایمیل میزدم که این مشکل چیه ؟ معمولا باید زود جواب بدن ...
اگه فقط تو این نسخه مشکل داری و نسخه های قبلی راحت نصب میشه پس حتما یه جا سوتی دادن !
بله من نسخه های قبلی رو خیلی راحت نصب میکردم. ولی نمیدونم چرا این یکی اینطوری شده؟
همون باید به اپیک ایمیل بزنم.
AMIR REZAs
21-02-2011, 20:27
سلام
منم یه مشکل اساسی دارم ، پکیجم رو میخوام سیو کنم این ارور میاد:
tovamohammad
22-02-2011, 01:01
سلام
من UDK رو داشتم دانلود میکردم با ADSL 128 ولی بعدش چی شد؟؟؟
وقتی تو DAP دکمه Pause رو زدم سیستم رو خاموش کردم فرداش که اومدم دوباره همه چی از اول:19:
دوست عزیز قبلا هم چند بازی صحبتش شده. تعداد دانلود منیجر های موجود زیاده. هر کسی هم از یکیش خوشش میاد. من اینجا نمی خوام بحث سلیقه ای بکنم چون یکی از بحثاییه که هیچ نتیجه ای نداره.
من اینجا یه مسئله ی فنی رو در مورد دانلود منیجر ها بهتون می گم. دیگه تصمیم با شما.
توی بحث دانلود یه ویژگی هست به نام Rollback که فقط 2-3 تا از دانلودر ها دارن. در عمل یه ویژگیه مثل Recovery Record در Winrar که باعث میشه سطح خرابی فایل های چند پارته به صفر میل کنه.
مثلا IDM و DAP که جزو معروفترین ها هستن این ویژگی رو ندارن و به همین خاطره که توی آمار ها می بینین این قدر درصد خرابی فایل هاشون زیاده. علی الخصوص توی ایران با این وضعیت خط ها.
از بین 3-2 دانلودری که این ویژگی رو ساپورت می کنن من FDM رو بهتون پیشنهاد می کنم:
جالبه با این که جزو معدود دانلودر های با این ویژگی هست ولی رایگانه.
سلام کسی نیست یه نخسه از این برنامه رو واسه ما پارت پارت بزاره؟؟؟هرچی کم حجمتر بهتر!!!!:20:
راستش در عمل فرقی نمی کنه. یعنی مشکل رو حل نمی کنه، فقط هزینه ی مشکل رو کم می کنه. چه بهتر که همیشه با دانلودری کار کنی که اصلا به مشکلی بر نخوری.
سلام
منم یه مشکل اساسی دارم ، پکیجم رو میخوام سیو کنم این ارور میاد:
خب؟ اونوقت yes می زنی چی میشه؟ (البته وقتش بده، ممکنه زمان ببره.)
من توی این مشکل دارم .
.
.
سیلسین جان این طوری که کسی کمکت نمی کنه، یعنی اصلا با این طرز نوشتن نمی شه کمک کرد. فایل های uc تو فشرده کن، یه جا آپ کن و لینک بده. تازه اونوقت بشه کدهاتو چک کرد.
در ضمن توضیحاتتم تکمیل کن. شات هم بذار اگه لازمه.
هنوز تایپینگم.:8:
tovamohammad
22-02-2011, 01:11
سلام
مشکل کجاست؟
یا بد دانلود شده؟
سلام
انتی ویروس ندارم - فکر کنم کامل دانلود نشده.
سلام مجدد
من مشکلم حل نشد
سلام
راستش این جور اشکالات که شایع نیس و خیلی کم پیش میاد، تنها راه پیدا کردنش آزمون و خطاست. باید هر چیزی که به نظرت میاد رو تست کنی. البته می دونم پیچیدست ولی چاره ای نیس.
اینجا من چنتا از محتمل ترین حالات شما رو می گم. اینا رو به ترتیب چک کن خبر بده. (یدت باشه، بعد هر تغییر یه ریست بکن، نصب رو تست کن، نشد برو تست بعد)
خب قدم صفرم:31: ، تاریخ سیستمت اشتباهه. درستش کن. شاید برنخورده باشی ولی همین مشکل به ظاهر ساده گاها ارورایی نشون آدم می ده که شاخ در میاری.
اول از همه مطمئن شو که فایل درست دانلود شده. که با توجه به ثبات بالای خطوط! احتمالش هم میره مشکل از اینجا باشه. برای این کار از MD5 فایل استفاده کن. ظرف چند ثانیه بهت میگه فایل ناقصه یا نه. (پست قبلیم رو بخون)
مورد دوم حجم ویچوال مموری ویندوزت هست. که ببین چه قدر تعریف شده و زمان نصب چقدرش خالی هست.
مورد سوم هم که جدیدا زیاد پیش میاد موقع نصب برنامه های بزرگ، خرابی رم هست. رمی که معیوب باشه، باید خیلی خوش شانس باشی که کلا از کار بیافته، اگه نه معمولا (اکثرا مشخص نمی شه) نیم سوز می شه (مثلا فقط یکی از آیسی هاش خراب می شه) و توی کار های سنگین خودشو نشون میده. این مورد هم خوشبختانه راه چک کردنش سادست. باید با یه نرم افزار تحت داس رم ها رو جدا جدا اسکن کنی. اگه به این حالت رسیدی و نمی دونستی چطوری، بپرس.
و مورد چهارم درایورت هست که تو مشخصاتی که زدی، خیلی قدیمیه. اگه تا الان حل نشده، درایور آخر رو از انویدیا دانلود کن. یه Restore Point از ویندوزت بگیر، درایور رو نصب کن، ریست و تست کن. اگه نشد دقیقا همین روند رو با درایور ورژن 196.21 انجام بده (که تو آرشیو درایور های انویدیا برای دانلود هست).
بازم هست. اینا رو تست کن و خبر بده. هر چند همون طور که گفتم نمی تونی صد در صد مطمئن باشی مشکل از چیه و یا حتی اینکه حل می شه.
درضمن بگو که دقیقا چه بیلدی رو می خوای نصب کنی(البته فکر کنم همون فوریه 2011 باشه)؟ و اینکه آخرین بیلدی که بدون مشکل نصب کردی و کار می کنه چیه؟
البته من معلوم نیس باز کی بیام ولی خب در هر صورت شما لازمه این تستارو اول بکنی.
پس تا بعد.:8:
سوال من اینه
من همچین کد نوشتم
کاراییش هم اینه که وقتی راست کلیک می کنی دوربین زوم می کنه . خب حالا من خواستم بهش یه انیمیشن اضافه کنم
با این کد:
{
if (SkelComp == Mesh)
}
exec function zoomIn()
{
}
با زحمت فراوان تونستم این کدها رو استفاده کنم .ولی حالا یه مشکل هست . من می خوام خودم این انیمیشن رو اجرا کنم و هنگامی که بازی اجرا میشه خودش اجرا نکنه همین .نحوه استفادهش رو هم حتما می دونید توضیح اضافه نمی دم
**میشه ازstate واسه این کار استفاده کنم.؟
یا یه ANIMATION TREE دیگه درست کنم ؟((اگه اینه تعریفش چه جوریه))
AMIR REZAs
22-02-2011, 13:30
خب؟ اونوقت yes می زنی چی میشه؟ (البته وقتش بده، ممکنه زمان ببره.)ok میزنم یه ارور دیگه میاد .... الان مثل اینکه درست شده ! هر وقت دوباره اینطوری شد از ارورش شات میگیرم.
ممنون
یه سوال دیگه :
میشه یه نفر تو یه آموزش کوتاه بگه کلا چطوری کد رو کامپیل میشه کرد ؟
فرض کنید ما تو ویژوآل استدیو یه کد نوشتیم ( مثلا یه ترایگر) خوب تنظیمات ویژوآل استدیو هم انجام دادیم ، همه چیز آمادست :دی باید چیکار کنیم کدمون تو مرحله ی مورد نظر اجرا بشه ؟؟
بازم ممنون !
سلام به همگی می بینم که همه به مشکل بر خورد کردند یکی یکی خطا هاشونا به به رخ می کشند.
داشتم توی فروم ایپیک چرخ میزدم چشمم به این خبر خورد گفتم دوستان هم ببینند ماله دیروز هستش:
UDK Royalty Threshold Raised to US$50,000
Hi folks,
We just wanted to let you know that we've raised the revenue threshold for UDK. Under the new rules you are not required to pay royalties on revenue earned from the use of UDK until that revenue exceeds US$50,000 which represents a 10-times increase over the previous threshold of US$5,000.
We're really excited about folks making some amazing things with UDK and we realize that a lot of you are just started in the business so not having to pay royalties on your first $50,000 should help you get a financial footing toward building a quality game development business.
One thing some folks didn't seem to realize is that whether you sell your product through digital distribution (or a retail location) the company doing the sale to the end user (called the "retailer") takes a cut (typically around 30%) for their efforts. The price they sell it for is called the retail price. The amount of money they pay to you on each sale is called the wholesale amount. When you pay us royalties you pay on the wholesale amount, i.e. the money you actually receive.
Here are links to some examples that illustrate how UDK royalties work.
UDK Pricing Example 1.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
UDK Pricing Example 2.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
If you have questions please feel free to post them below.
lord arthas
23-02-2011, 15:36
یکی پیدا میشه این udk اخرین ورژن ش رو برام پست کنه هزینش هم با خودم (برای این از سایت ها نمیخرم که اونا 6000 تومن میگیرن که 3-4 ساعت فیلم اموزشی رایگان داره گرون میدن)
یکی پیدا میشه این udk اخرین ورژن ش رو برام پست کنه هزینش هم با خودم (برای این از سایت ها نمیخرم که اونا 6000 تومن میگیرن که 3-4 ساعت فیلم اموزشی رایگان داره گرون میدن)
سلام
من این ورژن UDKInstall-2011-01-BETA v رو دارم یکی مونده به آخری اگه اشتباه نکنم:46:خواستی واست پست می کنم:10:
خوب امیر رضا جان بعد از اینکه کلاس رو نوشتی و در پوشه مخصوص به خودش گذاشتی با Unreal Frontend کامپایل میشه نمیدونم منظورتون همین هست یا نه!!اگه nFringe هم رو ویژوال استیدو نصب باشه فکر کنم کد همونجا کامپایل میشه این چیزای بود که من میدونستم:31:تخصصی ترش رو اساتید جواب میدن:46:
alisahaf70
23-02-2011, 21:28
دوستان کسی راحع به Latent functions چیزی می دونه؟
من تو این کدم این ارورو می خورم
state IDLE
{
function hear()
{
if(VSize(Noise.Location-Pawn.Location)<SuperDist*3)
{
if (ActorReachable(Noise))
{
MoveToward(Noise,Noise);
}
}
}
}
MoveToward is not allowed here
این به خاطره اینه که کدم تو یه state هستش
alisahaf70
23-02-2011, 21:38
ok میزنم یه ارور دیگه میاد .... الان مثل اینکه درست شده ! هر وقت دوباره اینطوری شد از ارورش شات میگیرم.
ممنون
یه سوال دیگه :
فرض کنید ما تو ویژوآل استدیو یه کد نوشتیم ( مثلا یه ترایگر) خوب تنظیمات ویژوآل استدیو هم انجام دادیم ، همه چیز آمادست :دی باید چیکار کنیم کدمون تو مرحله ی مورد نظر اجرا بشه ؟؟
بازم ممنون !
امیدوارم منظ.ر سوالتو خوب فهمیده باشم
امیر رضا جان برای کامپایل کد اینجا رو ببین هر چند تمیز کار نکرده ولی خوبه اگه وقت شه یه آموزش تصویری از تمیزش می ذارم
سلام
یه خبر خوندم واسم جالب بود گفتم اینجا هم بزارم:46:
اپیک تخفیف داد
مرز پرداخت حق امتیاز به اپیک گیمز 10 برابر بیش تر شد
مارک رین، نایت رییس استودیوی اپیک که بسته ی بازی سازی رایگان UDK را عرضه کرده است اعلام کرد سازنده های مستقل حالا تا سقف 50 هزار دلار از پرداخت حق امتیاز معاف هستند.
کسانی که از UDK استفاده می کنند اگر بخواهند بازی شان را در بازار های جهانی توزیع کنند و درآمدشان از یک مقدار مشخص بالا برود، باید حق امتیاز آن را به اپیک بپردازند. این مرز قبلا 5000 دلار بود. یعنی اگر یک استودیوی مستقل به صورت رایگان از UDK استفاده می کرد و بازی اش را در بازار به فروش می رساند، اگر درآمدش از 5 هزار دلار بیش تر می شد باید درصدی از آن را به اپیک می پرداخت.
مارک رین امروز اعلام کرد این استودیو برای رفاه حال بازی سازهای مستقل، این مبلغ را ده برابر افزایش داده و حالا تا مزر 50 هزار دلار درآمد، استودیوها لازم نیست حق امتیاز به اپیک بدهند. این خبر برای بازی سازهای مستقل و کسانی که علاقه دارند با UDK بازی بسازند و کپی رایت را رعایت کنند خبر بسیار خوبی است.
استودیوی اپیک به این شهرت دارد که با کاربرها و مشتری هایش رابطه ی متقابل خوبی دارد و سعی می کند به حرف آن ها گوش کند. به گفته ی مارک رین این کار برای کمک به بازی سازهای تازه کار انجام شده که ایده های خوبی دارند و کارهای قابل توجهی با UDK انجام داده اند اما هنوز وضعیت مالی شان آن قدر خوب نیست که بتوانند در بازار جدی رقابت کنند.
مارک رین همچنین توضیح داد که درصدی که اپیک بابت حق امتیاز از بازی سازها می گیرد که نزدیک 30 درصد است، بر اساس مبلغ درآمد خالص از بازی حساب می شود نه مبلغ فروش بازی در خرده فروشی ها. مبلغ درآمد خالص مبلغی است که پس از کم شدن سهم فروشنده ها و توزیع کننده ها از قیمت خرده فروشی بازی به شرکت سازنده می رسد.
منبع:دنیای بازی
سلام
یه خبر خوندم واسم جالب بود گفتم اینجا هم بزارم:46:
اپیک تخفیف داد
مرز پرداخت حق امتیاز به اپیک گیمز 10 برابر بیش تر شد
مارک رین، نایت رییس استودیوی اپیک که بسته ی بازی سازی رایگان UDK را عرضه کرده است اعلام کرد سازنده های مستقل حالا تا سقف 50 هزار دلار از پرداخت حق امتیاز معاف هستند.
کسانی که از UDK استفاده می کنند اگر بخواهند بازی شان را در بازار های جهانی توزیع کنند و درآمدشان از یک مقدار مشخص بالا برود، باید حق امتیاز آن را به اپیک بپردازند. این مرز قبلا 5000 دلار بود. یعنی اگر یک استودیوی مستقل به صورت رایگان از UDK استفاده می کرد و بازی اش را در بازار به فروش می رساند، اگر درآمدش از 5 هزار دلار بیش تر می شد باید درصدی از آن را به اپیک می پرداخت.
مارک رین امروز اعلام کرد این استودیو برای رفاه حال بازی سازهای مستقل، این مبلغ را ده برابر افزایش داده و حالا تا مزر 50 هزار دلار درآمد، استودیوها لازم نیست حق امتیاز به اپیک بدهند. این خبر برای بازی سازهای مستقل و کسانی که علاقه دارند با UDK بازی بسازند و کپی رایت را رعایت کنند خبر بسیار خوبی است.
استودیوی اپیک به این شهرت دارد که با کاربرها و مشتری هایش رابطه ی متقابل خوبی دارد و سعی می کند به حرف آن ها گوش کند. به گفته ی مارک رین این کار برای کمک به بازی سازهای تازه کار انجام شده که ایده های خوبی دارند و کارهای قابل توجهی با UDK انجام داده اند اما هنوز وضعیت مالی شان آن قدر خوب نیست که بتوانند در بازار جدی رقابت کنند.
مارک رین همچنین توضیح داد که درصدی که اپیک بابت حق امتیاز از بازی سازها می گیرد که نزدیک 30 درصد است، بر اساس مبلغ درآمد خالص از بازی حساب می شود نه مبلغ فروش بازی در خرده فروشی ها. مبلغ درآمد خالص مبلغی است که پس از کم شدن سهم فروشنده ها و توزیع کننده ها از قیمت خرده فروشی بازی به شرکت سازنده می رسد.
منبع:دنیای بازی
سلام ممنون از خبر ولی می تونستی منبع را بزنی پی سی ورلد خودمون چون تو تاپیک صفحه ی قبل من انگلیشش را گذاشتم فک کنم کسی حال ترجمه نداشت ممنون از خبرتون.
mehrandinio
24-02-2011, 23:18
سلام
راستش این جور اشکالات که شایع نیس و خیلی کم پیش میاد، تنها راه پیدا کردنش آزمون و خطاست. باید هر چیزی که به نظرت میاد رو تست کنی. البته می دونم پیچیدست ولی چاره ای نیس.
اینجا من چنتا از محتمل ترین حالات شما رو می گم. اینا رو به ترتیب چک کن خبر بده. (یدت باشه، بعد هر تغییر یه ریست بکن، نصب رو تست کن، نشد برو تست بعد)
خب قدم صفرم:31: ، تاریخ سیستمت اشتباهه. درستش کن. شاید برنخورده باشی ولی همین مشکل به ظاهر ساده گاها ارورایی نشون آدم می ده که شاخ در میاری.
اول از همه مطمئن شو که فایل درست دانلود شده. که با توجه به ثبات بالای خطوط! احتمالش هم میره مشکل از اینجا باشه. برای این کار از MD5 فایل استفاده کن. ظرف چند ثانیه بهت میگه فایل ناقصه یا نه. (پست قبلیم رو بخون)
مورد دوم حجم ویچوال مموری ویندوزت هست. که ببین چه قدر تعریف شده و زمان نصب چقدرش خالی هست.
مورد سوم هم که جدیدا زیاد پیش میاد موقع نصب برنامه های بزرگ، خرابی رم هست. رمی که معیوب باشه، باید خیلی خوش شانس باشی که کلا از کار بیافته، اگه نه معمولا (اکثرا مشخص نمی شه) نیم سوز می شه (مثلا فقط یکی از آیسی هاش خراب می شه) و توی کار های سنگین خودشو نشون میده. این مورد هم خوشبختانه راه چک کردنش سادست. باید با یه نرم افزار تحت داس رم ها رو جدا جدا اسکن کنی. اگه به این حالت رسیدی و نمی دونستی چطوری، بپرس.
و مورد چهارم درایورت هست که تو مشخصاتی که زدی، خیلی قدیمیه. اگه تا الان حل نشده، درایور آخر رو از انویدیا دانلود کن. یه Restore Point از ویندوزت بگیر، درایور رو نصب کن، ریست و تست کن. اگه نشد دقیقا همین روند رو با درایور ورژن 196.21 انجام بده (که تو آرشیو درایور های انویدیا برای دانلود هست).
بازم هست. اینا رو تست کن و خبر بده. هر چند همون طور که گفتم نمی تونی صد در صد مطمئن باشی مشکل از چیه و یا حتی اینکه حل می شه.
درضمن بگو که دقیقا چه بیلدی رو می خوای نصب کنی(البته فکر کنم همون فوریه 2011 باشه)؟ و اینکه آخرین بیلدی که بدون مشکل نصب کردی و کار می کنه چیه؟
البته من معلوم نیس باز کی بیام ولی خب در هر صورت شما لازمه این تستارو اول بکنی.
پس تا بعد.:8:
سلام
من سه بار تا حالا این ورژن رو دانلود کردم ولی درست نشده.
همه ی موارد بالایی رو که شما گفتی رو انجام دادم ولی هیچ کدوم عمل نکرد.
حالا چیکار کنم؟:13:
rostamiani
25-02-2011, 22:54
سلام دوستان
یک سوال دارم :
در صورتی که از نسخه رایگان استفاده کنم Unreal چه محدودیتی داره ؟ آیا میشه بازی هایی رو که با نسخه رایگان ساختم بفروشم ؟
متشکرم
خب UDK که یه سری امکانات انجین اصلی رو داره نداره ولی هر سری که آپدیت میشه موارد بیشتری رو بهش اضافه میکنن که تازه همین الانش هم خیلی خفنه و دست بچه بدی بازی میسازه با گرافیک Gears of War :31:(این آخرش یه ذره اغراق داشت)
در ضمن شما میتونید اینجا شرایط بازی بیرون دادن رو ببینید:
rostamiani
25-02-2011, 23:35
خیلی متشکرم
پس ظاهرا تا ۹۹ لار ندی نمی تونی بازی که ساختی رو بفروشی که اونم به نظر میاد به ایرانی نمیفروشن. درسته ؟
در ضمن ... چه امکاناتیش کمتره ؟ حتما باید بازی که می سازی به سبک Unreal Tournoment باشه یا هر جور بازی می شه با UDK ساخت ؟ مثلا می تونم بازی مثل تتریس براش بسازم ؟
با چه زبان برنامه نویسی میشه براش برنامه نوشت ؟
خیلی متشکرم :10:
خیلی متشکرم
پس ظاهرا تا ۹۹ لار ندی نمی تونی بازی که ساختی رو بفروشی که اونم به نظر میاد به ایرانی نمیفروشن. درسته ؟
در ضمن ... چه امکاناتیش کمتره ؟ حتما باید بازی که می سازی به سبک Unreal Tournoment باشه یا هر جور بازی می شه با UDK ساخت ؟ مثلا می تونم بازی مثل تتریس براش بسازم ؟
با چه زبان برنامه نویسی میشه براش برنامه نوشت ؟
خیلی متشکرم :10:
سلام
هر سبکی که دوس داشته باشی میشه باهاش ساخت:46:تتریس؟به کلاس یو دی کی نمیخوره:31:زبان برنامه نویسیش آنریل اسکریپت هستش.کلا از C++ و Java تشکیل شده:21:
یه خبر دیگه :5:
اپیک آنریل انجین 3 نسل بعدی را نشان خواهد داد
هفته ی دیگر در جریان کنفرانس بازی سازان، اپیک قرار است فناوری نسل بعدی خودش را در رابطه با آنریل انجین نشان بدهد. این رونمایی پشت درهای بسته خواهد بود.
امروز رییس اپیک گیمز یعنی مایک کپس با اعلام این خبر گفت: «این رونمایی از فناوری جدید کاری خواهد کرد نفس بیننده ها در سینه حبس شود. یاد زمانی افتادم که برای اولین بار می خواستیم آنریل انجین 3 را به دنیا نشان بدهیم و دیدیم که مردم چه عکس العملی نشان دادند. مثل این است که بخواهیم آنریل انجین را دوباره از اول ببینیم.»
ابزارهای جدید آنریل انجین تنها به تعدادی از استودیوهایی که امتیاز استفاده از این موتور را دارند، شریک های اپیک، مشتری های انتخابی و تعداد محدودی خبرنگار نشان داده خواهند شد.
کنفرانس بازی سازان سه شنبه ی هفته ی دیگر آغاز خواهد شد.
==============
احتمالا می خواد تکنولوژی کینکت رو اضافه کنه:27:
rostamiani
26-02-2011, 08:59
پس خیالم راحت شد :)
تتریس رو نمی خوام با آنریل بسازم ... فقط می خواستم بدونم تا چه حد دست آدمو باز می زاره
در ضمن ... یه جایی دیدم با UDK برای IPhone هم بازی ساخته بودند. این درسته ؟ از سنسور های حرکتی IPhone هم میشه استفاده کرد یا نه ؟ Mac OS لازمه یا نه؟
پس خیالم راحت شد :)
تتریس رو نمی خوام با آنریل بسازم ... فقط می خواستم بدونم تا چه حد دست آدمو باز می زاره
در ضمن ... یه جایی دیدم با UDK برای IPhone هم بازی ساخته بودند. این درسته ؟ از سنسور های حرکتی IPhone هم میشه استفاده کرد یا نه ؟ Mac OS لازمه یا نه؟
انریل انجین نه نه udk رو صد دفعه توی این فروم گفتم فکر کنید یه انیجن جداست .خروجی کامل می ده.امکانات بسیار زیادی برات داره از جمله:
ساخت محیط به راحتی هرچه تمام تر . اصلا شما فکر کن داری با تری دی مکس کار می کنی که صد البته سرعت ساخت محیط توی این بسیار زیادتره.
-انواع نور پردازی ها که شما می تونی بهترین تصاویر رو ازش دربیاره . ((همین چند وقت پیش طمع کردم یه صحنه درست کردم در حد کرایسیس:31: اومدم رندر کنم اولای رندر ویندوزم کرش کرد .تازه موقع رندر هم درجه سی پی یوم رسید به 49 درجه .restart کرد و از اون موقع فن سی پی یوم صدا می کنه.نتیجه گیری : هیچ وقت با یه سیستم ضعیف این کار رو نکنید:31:))
فیزیک فوق العاده. توش می تونی از پاره کردن یه پارچه بسازی تا خراب کردن یه ساختمون . ((این اخری رو خودم ساختم اگه وقت کردم به همراه اموزش ساختش اینجا میزارم))
قابلیت ساخت هر نوع انیمیشنی یا صحنه های انیمیشنی با استفاده از Matine . مثلا فکر کن شما می خوای صحنه ای بسازی که مثلا توی اون وقتی پلایر به دری رسید اون در بازه بشه . یا اصلا نه وقتی به همون در رسید یه صحنه انیمیشنی اجرا بشه که توی اون در بالا بره دوربین تکون بخوره یا کارهای دیگه . از جمله امکانات جدیدی که به این بخش اضافه شده فعلا اسمش رو یادم رفت:31: ولی باهاش می تونی مش ها رو به صورت جدا انتخاب کنی .
-بخش cascade ساخت افکت های تصویری مثل اتش -دود-یا مثلا شلیک به یک جا طوفان -گرد و غبار و خیالت رو راحت کنم توی این بخش می تونی از غبار یا خاک بسازی تا حتی خالی شدن اب توی یه لیوان .
من تازه 1 دهم امکاناتش رو برات گفتنم مطمئن باش شما هر کاری رو که دلت بخوای می تونی با این نرم افزار بسازی و همچنین هر بازی از فوتبال و شطرنج و pinbal و تتریس بگیر تا gears of ware و امثال اون .
--------------------
در مورد سوال دومت : از فکر کنم دو نسخه قبل به این ور قابلیت چند پلتفرمی به این محصول اضافه شده که پلتفرم جدیدش Iphone که واقعا با تمامی امکانات هم اورده شما می تونی از تمامی امکاناتش استفاده کنی . اصلا یه چیزی برو توی سایت udk.com صفحه مخصوص به موبایل و دوموی معرفی امکانات این پلتفرم رو ببین . دیگه خودت قانع میشی .در ضمن mac os هم نیازی نیست.
ورژن جدید nFringe هم ریلیز شد:حس ترجمه نیست خودتون ببینید.
اینم لینک مستقیم :
NINJA0098
26-02-2011, 10:34
احتمالا می خواد تکنولوژی کینکت رو اضافه کنه
کینکت رو فکر نکنم . اینجور که تو فرومای خارجی بحث بود انگار قدرت موتور رندرش دو برابر میشه !!میدونید یعنی چی؟یعنی دیگه ساخت بازی با قابلیت سه بعدی هم به سادگی ادیتوراشه!!!!(شاخ در می آوریم)یه سری چیزای دیگه که مخصوص کرای بود رو هم میگفتن اضافه شده و قابلیتای ترین هم توش دگرگون میشه.
اینا همه شایعس ولی خوب امکانش هست.اینطور که مسئولای اپیک از انجین تعریف کردن احتمالا قراره بترکونه.
برادر من کینکت رو همین الان بحث روشه که توی udk استفاده کنن. یه سری به فروم اپیک بزن.
rostamiani
26-02-2011, 21:59
سلام
ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه :)
چطور میشه انیمیشن کاراکتر ها رو از MAX برد توی UDK ؟
باید از Bone یا Bipe استفاده کرد ؟
متشکرم
سلام
ببخشید اگه سوالم خیلی ابتداییه :)
چطور میشه انیمیشن کاراکتر ها رو از MAX برد توی UDK ؟
باید از Bone یا Bipe استفاده کرد ؟
متشکرم
سلام
آره صد در صد باید Bone داشته باشه کاراکتر:46:واسه انیمیشن هم یه پلاگین بنام ActorX هستش که همراه خود انجین یو دی کی هستش (داخل پوشه Binaries)باید رو مکس نصب کنید و بعد خروجی بگیری با پسوند Psa :46:
rostamiani
27-02-2011, 06:34
سلام
آره صد در صد باید Bone داشته باشه کاراکتر:46:واسه انیمیشن هم یه پلاگین بنام ActorX هستش که همراه خود انجین یو دی کی هستش (داخل پوشه Binaries)باید رو مکس نصب کنید و بعد خروجی بگیری با پسوند Psa :46:
خیلی خیلی متشکرم چه عالی :11:... حالا چطور میشه انیمیشن ها رو ذخیره کرد ؟
مثلا ممکنه یک کاراکتر ۱۰ - ۱۲ تا انیمیشن مختلف داشته باشه ! انیمیشن ها رو کجای MAX بسازم ؟ یکی یکی باید ساخت و اکسپورت کرد ؟
خیلی خیلی متشکرم چه عالی :11:... حالا چطور میشه انیمیشن ها رو ذخیره کرد ؟
مثلا ممکنه یک کاراکتر ۱۰ - ۱۲ تا انیمیشن مختلف داشته باشه ! انیمیشن ها رو کجای MAX بسازم ؟ یکی یکی باید ساخت و اکسپورت کرد ؟
سلام
من به شما پیشنهاد میکنم کل این تاپیک رو مطالعه کن همه اینایی که میپرسی قبلا در موردش بحث شده .
هم زودتر به جواب میرسی هم دوباره کاری نمیشه .
در مورد سوالت :
شما هر تعداد که میخوای انیمیشن بساز رو کاراکترت بعد بوسیله همون التور ایکس هر بخشش رو خواستی بیار تو انریل مثلا میگی از فریم x تا y رو برام ایمپورت کن که با فرمت PSA ذخیره سازی میشه .
یه سری آموزش هم به صورت تصویری هست که همه باید ببینن :
از این شروع کن :
اینم آموزش مخصوص وارد کردن اسکلتال مش به انریل :
ممنون
alirezapir
27-02-2011, 20:05
سلام، آخه ما چطور 240 صفحه رو با اینترنت dial up بخونیم؟!:18:
البته من 100 صفحه رو خوندم ولی خیلی وقت میگیره چون مطالب از هم جدا نیستن،:19:
به نظر من مدیران باید مطالب مفید تاپیک رو جدا کنن و در اختیار ما بذارن.
ممنون:20:
rostamiani
28-02-2011, 08:49
لینکهای آموزشی که برای این انجین ساختم امیدوارم مفید واقع شود ....
آموزش اول :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش دوم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش سوم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآموزش چهارم (دوربین سوم شخص) :
آموزش ساخته شده توسط یکی از کاربران ( Aliscan) برای افراد مبتدی :
سه تا آموزش اول لینکشون خرابه !
لطفا دوباره آپلود کنید
خیلی خیلی متشکرم :10:
mahdi1375
28-02-2011, 13:55
سلام بچه ها من تو ساختن اتاق مشکل دارم وقتی میخامctrl+s رو میزنم اون تکسچره که ابی وسفید به قسمت داخلی بره ولی هیچی نمیاد ولی وقتی که ctrl+a رو میزنم اون تکسچره به قسمت های خارجی اتاق رو میره و نمی تونم نورپردازیش رو درست کنم لطفا زودتر راهنمایی کنید(توی اموزش نوشته بود که باید subtractive رو انتخاب کنم ولی وقتی میزنم اون پنجره که subtractive و addtractive رو انتخاب می کنم نمیاد )(مال من واسه فبریه 2011 است)
alirezapir
28-02-2011, 14:21
سلام بچه ها من تو ساختن اتاق مشکل دارم وقتی میخامctrl+s رو میزنم اون تکسچره که ابی وسفید به قسمت داخلی بره ولی هیچی نمیاد ولی وقتی که ctrl+a رو میزنم اون تکسچره به قسمت های خارجی اتاق رو میره و نمی تونم نورپردازیش رو درست کنم لطفا زودتر راهنمایی کنید(توی اموزش نوشته بود که باید subtractive رو انتخاب کنم ولی وقتی میزنم اون پنجره که subtractive و addtractive رو انتخاب می کنم نمیاد )(مال من واسه فبریه 2011 است)
درود بر تو!
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم شما اون فیلمای آموزشی رو ندیدید، با این حال بهت میگم؛ توی گوشه تصویر روی اون مکعب کلیک راست کن
و تیک گزینه ی HOLLOW رو بزار
حالا build رو بزن و دوباره امتحان کن....
درست شد؟:31:
alirezapir
28-02-2011, 16:10
سلام، من یه سوال داشتم (هنوز هم دارم!)
چطور توی آسمون افکت خورشید ایجاد کنیم؟ مثل مپ هایی که توی خود UDK هست؟
منظورم افکتاییه که مثلا وقتی میری زیر یه درخت و به خورشید نگاه میکنی... یه اشعه هایی میبینی؛ اونا چجوریه؟
دیگه سوال ندارم!
mahdi1375
28-02-2011, 18:18
درود بر تو!
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم شما اون فیلمای آموزشی رو ندیدید، با این حال بهت میگم؛ توی گوشه تصویر روی اون مکعب کلیک راست کن و تیک گزینه ی HOLLOW رو بزار حالا build رو بزن و دوباره امتحان کن....
درست شد؟:31:
درود بر تو درست شد حالا چه جوری چند تا اتاق رو به هم وصل کنم ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنی:
alirezapir
28-02-2011, 19:36
درود بر تو درست شد حالا چه جوری چند تا اتاق رو به هم وصل کنم ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنی
نه دیگه، نشد
گفتم فقط اینبار جواب میدم؛ شما برو فیلمای آموزشی رو بگیر ببین؛ همه چی دستت میاد
بدون اونا نمیتونی یاد بگیری و هی به مشکل بر میخوری...
اگه اینترنت خوب داری از اینجا دانلود کن:
اگه هم نداری از ایران رز (یا هر جای دیگه) سفارش بده...
دیگه از این سوالا نمیپرسیا!!!:12:
درود بر تو درست شد حالا چه جوری چند تا اتاق رو به هم وصل کنم ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنی:
واقعا شما چه جوری می خوای بدون ویدئو کار کنی .اگه بخوای من دارم و اگه می خوای توی پروفایلم مکاتبه می کنیم.
منظورم افکتاییه که مثلا وقتی میری زیر یه درخت و به خورشید نگاه میکنی... یه اشعه هایی میبینی؛ اونا چجوریه؟
دیگه سوال ندارم!
بهش میگن LenceFlare برو توی گوگل بگرد.فراون مطلب هست دربارش.
mahdi1375
28-02-2011, 21:45
نه دیگه، نشد
گفتم فقط اینبار جواب میدم؛ شما برو فیلمای آموزشی رو بگیر ببین؛ همه چی دستت میاد
بدون اونا نمیتونی یاد بگیری و هی به مشکل بر میخوری...
اگه اینترنت خوب داری از اینجا دانلود کن:
اگه هم نداری از ایران رز (یا هر جای دیگه) سفارش بده...
دیگه از این سوالا نمیپرسیا!!!:12:
ببین دوست عزیز سرعت اینترنت من 33 kbs است و سرعت دانلودم هم به زور به 3kbs میرسه پس نمی تونم این فیلم های اموزشی رو دان کنم اگرم برم کافی نت بیشتر از ده تومان باید بدم پس لطفا جواب سوالاتم رو بده
mahdi1375
01-03-2011, 11:21
یه بار دیگه جواب سوالم رو بده please
tovamohammad
01-03-2011, 13:44
با سلام
سوال من اینه
من همچین کد نوشتم
کاراییش هم اینه که وقتی راست کلیک می کنی دوربین زوم می کنه . خب حالا من خواستم بهش یه انیمیشن اضافه کنم
با این کد:
.
.
با زحمت فراوان تونستم این کدها رو استفاده کنم .ولی حالا یه مشکل هست . من می خوام خودم این انیمیشن رو اجرا کنم و هنگامی که بازی اجرا میشه خودش اجرا نکنه همین .نحوه استفادهش رو هم حتما می دونید توضیح اضافه نمی دم
**میشه ازstate واسه این کار استفاده کنم.؟
یا یه ANIMATION TREE دیگه درست کنم ؟((اگه اینه تعریفش چه جوریه))
سیلسین جان همون طور که می بینی اصلا نرسیدم بیام سراغ کد شما. یه کاری کن. دقیق بگو چه کاری می خوای انجام بدی با جزئیات تا روندشو بهت بگم. البته نیای چیزایی که تو پ.خ جواب دادم رو دوباره بپرسی ها. جواب ها تغییری نکرده.
بازم ممنون !
چنتا راه داری. من کلی ترین راهو بهت می گم.
فقط سری اول لازمه این کارو انجام بدی تا کد شما رو هم کامپایل کنه:
برو توی شاخه ی Config و فایل DefaultEngineUDK.ini رو باز کن. بین خطوط 50 تا 60 این تنظیم رو پیدا کن:
;ModEditPackages=MyMod
اول ; رو حذف کن، بعد به جای MuMod اسم پروژت رو قرار بده. بعد فایل رو سیو کن.(اگه تا حالا با ini های آنریل کار نکردی بهت بگم، یادت باشه قبل هر تغییر لازمه UDK بسته باشه. بعد هم تو بیلد های قدیمی این فایل ها ReadOnly هستن که باید قبل تغییر از این حالت خارجشون کنی)
این برای سری اول فقط. از این به بعد هر بار که می خوای کامپایل بگیری کلی ترین راه اینه:
Unreal Frontend رو باز کن. از دکمه های بالا Make رو بزن و تمام. کد کامپایل شد. اینجا اگه دیدی چیزی رو با نارنجی یا قرمز نوشته یعنی توی کدت غلط غلوط اشتی. اشکالاتو برطرف کن و دوباره Make رو بزن. برای تست کدت هم لازمه یه سری کار دیگه انجام بدی که تو آموزشا هست.
یادت باشه راه ساده تر هم برای Make هست ولی همیشه جواب نمیده.
دوستان کسی راحع به Latent functions چیزی می دونه؟
من تو این کدم این ارورو می خورم
MoveToward is not allowed here
این به خاطره اینه که کدم تو یه state هستش
Latent Function ها تی UDK فقط باید از داخل کد State فراخوانی بشن. امکان نداره بتونی مثل کد بالا توی یه Function فراخوانیشون کنی.
عزیز این مطلب توی دقیقا اولین رفرنس Unreal Script که باید بخونی 3 بار تکرار شده. سعی کن از این به بعد رفرنس ها رو دقیق تر بخونی.
راستی علی جان ناراحت نباش که جواب سوالات این قدر طول می کشه. هنوز اغلب دوستان به اسکریپت نرسیدن. منم فعلا دستم خیلی بنده، یه وقت روزی 3 بار می یام، یه وقتم 10 روزی نمی رسم بیام.
سلام
من سه بار تا حالا این ورژن رو دانلود کردم ولی درست نشده.
همه ی موارد بالایی رو که شما گفتی رو انجام دادم ولی هیچ کدوم عمل نکرد.
حالا چیکار کنم؟:13:
خب شما که به سلامتی مشکلت حل شد. فقط یادت باشه اگه مو به مو کارایی که گفته بودمو انجام میدادی، حل این مشکلت این قدر طول نمی کشید.
موفق باشید. فعلا.:8:
tovamohammad
01-03-2011, 13:55
دوباره سلام
خب UDK که یه سری امکانات انجین اصلی رو داره نداره ولی هر سری که آپدیت میشه موارد بیشتری رو بهش اضافه میکنن که تازه همین الانش هم خیلی خفنه و دست بچه بدی بازی میسازه با گرافیک Gears of War :31:(این آخرش یه ذره اغراق داشت)
در ضمن شما میتونید اینجا شرایط بازی بیرون دادن رو ببینید:
بله؟ ببخشید میشه بگید UDK چه امکاناتی از انجین اصلی رو نداره؟ هر از گاهی می شنویم که یه نفر میاد این جمله رو می گه ولی تا حالا حتی یه نفر هم نگفته این امکاناتی که کم هست چیه.
تا جایی که من می دونم از لحاظ امکانات UDK = UE3. اگه هنوز فکر می کنید که حق با شماست، به صورت فنی توضیح بدید.
در ضمن با گرافیک GeOW هم میشه توی UDK بازی ساخت. چون ابزار دقیقا همونیه که گیرز رو باهاش ساختن. توی انجین بزرگی مثل آنریل انجین، چیزی که تعیین کنندست طرز استفاده ی طراح از ابزار هست اگه نه توی قدرت ابزارهاش شکی نیست.
سلام، آخه ما چطور 240 صفحه رو با اینترنت dial up بخونیم؟!:18:
البته من 100 صفحه رو خوندم ولی خیلی وقت میگیره چون مطالب از هم جدا نیستن،:19:
به نظر من مدیران باید مطالب مفید تاپیک رو جدا کنن و در اختیار ما بذارن.
دوست عزیز هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. اگه به صورت اصولی با آموزش های زبون اصلی کار کنی حداقل تا یک سال اصلا نیازی به فروم برای رفع اشکال یا سوال کردن نخواهی داشت. پس می تونی بیخیال اینجا بشی بدون اینکه مشکلی برات پیش بیاد. ولی اگه تصمیم گرفتی کنار مطالب اصلی یه مقدار از فارسی هم استفاده کنی، چاره ای جز خوندن این تاپیک نداری، با توجه به این که در حال حاظر مطلب فارسی به درد بخور فقط همینجا پیدا می کنی.
در مورد مرتب کردن مطالب هم با شرایط فعلی این کار محاله، اگه نه از حدود خرداد سال گذشته این نیاز احساس می شد. این تاپیک هم جای بحثش نیست که چرا محاله و اینا.
با این همه این قدرام که شما فکر می کنی خوندنش سخت نیست. در ضمن برای سادگی کار توصیه می کنم برو توی تنظیمات پنل و تعداد پست هر صفحه رو روی 40 تنظیم کن. این جوری کلا میشه 60 صفحه. اگه باز خواستی ساده تر باشه، فقط یه ساعت برو یه کافی نت و کل 60 صفحه رو MHT سیو کن. تمام.
دیگه سوال ندارم!
به صورت کلی اسم این ویژگی God Ray هست. با این همه توی UDK اصطلاحا بهش Light Shaft گفته میشه. نورDominant که به عنوان خورشید گذاشتی رو انتخاب کن و توی تنظیماتش Light Shaft رو ست کن.
در ضمن از چند بیلد قبل این ویژگی به Point Light هم اضافه شد. مپ NightAndDayMap رو باز کن. توی این مپ هر دو استفاده شده.
rostamiani
01-03-2011, 14:30
بهش میگن LenceFlare برو توی گوگل بگرد.فراون مطلب هست دربارش.
سلام
املای این کلمه رو درست ننوشتید ... درستش Lens flare هست.
البته مسلما اشتباه تایپی بوده :)
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
شما بهتره بری سراغ یک برنامه طراحی سه بعدی مثل 3Ds MAX اونجا محیط رو طراحی کنی .UDK برای طراحی مناسب نیست :31:
به گفته tovamohammad این جمله غلط هست هرچند هنوز نفهمیدم چرا .پس احتمالا غلطه :) با عرض پوزش
rostamiani
01-03-2011, 14:37
دوباره سلام
اگه به صورت اصولی با آموزش های زبون اصلی کار کنی حداقل تا یک سال اصلا نیازی به فروم برای رفع اشکال یا سوال کردن نخواهی داشت. پس می تونی بیخیال اینجا بشی بدون اینکه مشکلی برات پیش بیاد. ولی اگه تصمیم گرفتی کنار مطالب اصلی یه مقدار از فارسی هم استفاده کنی، چاره ای جز خوندن این تاپیک نداری، با توجه به این که در حال حاظر مطلب فارسی به درد بخور فقط همینجا پیدا می کنی.
من آموزش زبان اصلی یا کتاب آموزشی کاملی برای UDK پیدا نکردم.فیلم های آموزشی هم اگر چه خوب هستند ولی فکر کنم خیلی چیز ها رو ندارند. مثلا نمیگن چطور کاراکتر ها رو برای UDK با استفاده از Bone آماده کنیم یا انیمیشن ها رو بسازیم و به UDK بیاریم. حد اقل من که پیدا نکردم
شما آموزش انگلیسی کاملی سراغ داری که از اول همه چیز رو گفته باشه ؟
متشکرم
من آموزش زبان اصلی یا کتاب آموزشی کاملی برای UDK پیدا نکردم.فیلم های آموزشی هم اگر چه خوب هستند ولی فکر کنم خیلی چیز ها رو ندارند. مثلا نمیگن چطور کاراکتر ها رو برای UDK با استفاده از Bone آماده کنیم یا انیمیشن ها رو بسازیم و به UDK بیاریم. حد اقل من که پیدا نکردم
متشکرم
سلام
rostamiani جان شما میگی آموزش چی؟UDK پس اون فیلم ها UDK رو آموزش میدن نه مدلسازی و انیمیت کردن شما اگه بخواهی اینا رو یاد بگیرین باید برید دنبال آموزشهای مدلسازی و انیمیشن سازی که بحثش جداست:46:وقتی اونا رو یاد گیرین راحت مدل میسازید بعد هم انیمیت و بعد هم خیلی راحت ایمپورت و بقیه کارها:46:
hamidrea
01-03-2011, 17:02
سلام دوستان
اگر به دنبال اموزش هستید اول اموزشهای شرکت 3DBUZZ رو کامل فرا بگیرید و بعد از اموزش EAT3D استفاده کنید زیرا خیلی حرفه ای است وتمامی مباحث بصورت کامل توضیح میدهد
rostamiani
01-03-2011, 17:05
سلام
rostamiani جان شما میگی آموزش چی؟UDK پس اون فیلم ها UDK رو آموزش میدن نه مدلسازی و انیمیت کردن شما اگه بخواهی اینا رو یاد بگیرین باید برید دنبال آموزشهای مدلسازی و انیمیشن سازی که بحثش جداست:46:وقتی اونا رو یاد گیرین راحت مدل میسازید بعد هم انیمیت و بعد هم خیلی راحت ایمپورت و بقیه کارها:46:
ببخشید که منظورم رو درست نگفتم :)
UDK خیلی پیچیده تر از این به نظر میاد که بتونه توی چند تا فیلم آموزشی جا بشه !
منظور من کتاب یا نوشته آموزشی هست .
مدل سازی و انیمیشن رو هم تقریبا بلدم :)
فکر کنم Unity 3D کتاب داره ولی برای UDK چیزی پیدا نکردم !
ببخشید که منظورم رو درست نگفتم :)
UDK خیلی پیچیده تر از این به نظر میاد که بتونه توی چند تا فیلم آموزشی جا بشه !
منظور من کتاب یا نوشته آموزشی هست .
مدل سازی و انیمیشن رو هم تقریبا بلدم :)
فکر کنم Unity 3D کتاب داره ولی برای UDK چیزی پیدا نکردم !
سلام
دوتا کتاب هست هر کدوم 1000 صفحه هست و توی همین تاپیک هم موجوده سرچ کن پیدا میکنی .
alirezapir
01-03-2011, 18:04
به صورت کلی اسم این ویژگی God Ray هست. با این همه توی UDK اصطلاحا بهش Light Shaft گفته میشه. نورDominant که به عنوان خورشید گذاشتی رو انتخاب کن و توی تنظیماتش Light Shaft رو ست کن.
پس این Lens flare که دوستمون گفت چیه؟!:5:
کارهای شما دوستان کاملا عالیه و قابل احترام . از همه شما متشکرم که اطلاعات مفید خودتون را رایگان در اختیار دوستان قرار دادین تا از همه انها دانشمندانی بسازید که شایسته و در خور شما باشند و اسم و اورازه انها شما را به شهرت جهانی برساند به امید ساخت بازی های بومی بیشر.
با وجود شما دانشمندان و مهندسان این فن است که کشور ما پیشرفت می کند و کلا خیلی از شما کمال تشکر رو دارم. و از خداوند متعال ارزوی دانشی برای شما دارم که به ساخت و فن اوری یک موتور بومی دست یابید.
tovamohammad
01-03-2011, 19:39
سلام
پس این Lens flare که دوستمون گفت چیه؟!:5:
Lens Flare این هست:
توی واقعیت وقتی که توی کادر دوربین های عکاسی و فیلم برداری یه منبع نور قدرتمند مثل خورشید باشه، لنز دوربین باعش میشه همچین افکتی روی تصویر ایجاد بشه که مرکز حرکتش هم همون منبع نور هست.
مثلا لنز فلیر خورشید مثل عکس بالا هست. لنز فلیر لامپ های تنگستن و فلورسنت هم به شکل دیگه ای هست.
شما بهتره بری سراغ یک برنامه طراحی سه بعدی مثل 3Ds MAX اونجا محیط رو طراحی کنی .UDK برای طراحی مناسب نیست :31:
دوست عزیز این جمله محض غلط هست. لطفا دیگه به کسی این پیشنهاد رو ندین که بچه ها رو گمراه می کنین. تاپیک رو هم یه وقتی بذارین بخونین، 5-4 بار مفسل راجع به این قضیه بحث شده.
ربطی هم به UDK نداره. توی هر انجینی که سیستم Scene Management وجود داره، این کار اشتباه هست. دلایلش رو هم اگه کنجکاوی توی همین تاپیک سرچ کن پیدا می کنی.
متشکرم
بله. یک منبع وجود داره که میشه گفت همه ی اطلاعات لازم داخلش هست. UDN:
هر آموزشی که هر جا پیدا می کنی، چه مقاله، چه کتاب و چه ویدئو، مرجع همه همین سایته.
3 قسمت اصلی داره که سر جمع چند هزار صفحه رو شامل میشه:
UDK Level Creation Home
UDK Content Creation Home
UDK Programming Home
در ضمن توی ویدئو ها هم خیلی از مواردی که فکر می کنی نیست، پوشش داده شده. مثلا همین مورد که مثال زدی توی ویدئو های Geodav و Awesome Allar هست.
alirezapir
01-03-2011, 19:52
ممنون؛ یه سوال دیگه
من فیلمهای آموزشی اصلی رو دیدم؛ حالا این فیلمای geodav و Awesome Allar رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
بازم ممنون آقای tovamohammad :40:
با سلام
سیلسین جان همون طور که می بینی اصلا نرسیدم بیام سراغ کد شما. یه کاری کن. دقیق بگو چه کاری می خوای انجام بدی با جزئیات تا روندشو بهت بگم. البته نیای چیزایی که تو پ.خ جواب دادم رو دوباره بپرسی ها. جواب ها تغییری نکرده.
چنتا راه داری. من کلی ترین راهو بهت می گم.
فقط سری اول لازمه این کارو انجام بدی تا کد شما رو هم کامپایل کنه:
برو توی شاخه ی Config و فایل DefaultEngineUDK.ini رو باز کن. بین خطوط 50 تا 60 این تنظیم رو پیدا کن:
;ModEditPackages=MyMod
اول ; رو حذف کن، بعد به جای MuMod اسم پروژت رو قرار بده. بعد فایل رو سیو کن.(اگه تا حالا با ini های آنریل کار نکردی بهت بگم، یادت باشه قبل هر تغییر لازمه UDK بسته باشه. بعد هم تو بیلد های قدیمی این فایل ها ReadOnly هستن که باید قبل تغییر از این حالت خارجشون کنی)
این برای سری اول فقط. از این به بعد هر بار که می خوای کامپایل بگیری کلی ترین راه اینه:
Unreal Frontend رو باز کن. از دکمه های بالا Make رو بزن و تمام. کد کامپایل شد. اینجا اگه دیدی چیزی رو با نارنجی یا قرمز نوشته یعنی توی کدت غلط غلوط اشتی. اشکالاتو برطرف کن و دوباره Make رو بزن. برای تست کدت هم لازمه یه سری کار دیگه انجام بدی که تو آموزشا هست.
یادت باشه راه ساده تر هم برای Make هست ولی همیشه جواب نمیده.
موفق باشید. فعلا.:8:
سلام -ممنونم یه 5 روزیه که مشکلم رو خودم حل کردم .بحثم سر کنترل انیمیشن توی یو دی کی بود .که تا به حال
سراغش نرفته بودم ولی این یه هفته ای که واسه کلش وقت گذاشتم واقعا تونستم توش پیشرفت کنم و حتی حسن این کار این بود که تمامی مسائل قبلی رو که به قول شما روزنامه وار خوندم دقیق بخونم خوبه که توستم دانسته هام رو گسترش بدم و یه چیز جدید یاد بگیرم((جان من حال کردین چی جوری پس دادم:31:))
----------------------
در ضمن واسه کامپایل ساده تر من یه روش دارم . که البته بعضی موقع ها که تعدادش به 30 درصد میرسه کار نمی کنه . اینه: ایجاد یه باگ توی کامپایل مثلا توی همون فایل ini یه پروژه جدید تعریف می کنیم و اسم پوشه رو بهش می دیم اما توی پوشه هیچ چیزی نمی ریزیم اینطوری برنامه مجبور میشه واسه بالا اومدن همیشه کامپایل کنه .واسه من که سرعت کارم رو بالا برد. ولی این رو بگم بعضی موقع ها هم کار نمی کنه ها!
دوباره سلام
بله؟ ببخشید میشه بگید UDK چه امکاناتی از انجین اصلی رو نداره؟ هر از گاهی می شنویم که یه نفر میاد این جمله رو می گه ولی تا حالا حتی یه نفر هم نگفته این امکاناتی که کم هست چیه.
تا جایی که من می دونم از لحاظ امکانات UDK = UE3. اگه هنوز فکر می کنید که حق با شماست، به صورت فنی توضیح بدید.
در ضمن با گرافیک GeOW هم میشه توی UDK بازی ساخت. چون ابزار دقیقا همونیه که گیرز رو باهاش ساختن. توی انجین بزرگی مثل آنریل انجین، چیزی که تعیین کنندست طرز استفاده ی طراح از ابزار هست اگه نه توی قدرت ابزارهاش شکی نیست.
من کلا شما رو قبول دارم . ولی به من بگو چرا انریل انجین 3 شده انریل انجین و یو دی کی شده یو دی کی ؟ چرا قیمت انریل انجین یک میلیارده و قیمت یو دی کی چند صد دلار ؟
به من به عنوان یه کسی که نمی دونه توضیح بده .
سلام
املای این کلمه رو درست ننوشتید ... درستش Lens flare هست.
البته مسلما اشتباه تایپی بوده :)
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
درسته کلمه رو اشتباه نوشتم .
در ضمن شما تا به حال اصلا با یو دی کی محیط ساختی ؟ اتفاقا خیلی بهتر از 3dmax حداقل سرعتش بیشتره .
تازشم من خودم امروز تو دانشگاه سر یه درسی استاد بهم گفت پروژه بیار با 3dmax که طراحی کل دانشگاهمون باشه گفتم سرعتش پایینه و خیلی طول می کشه udk رو پیشنهاد کردماون هم قبول کرد الان اولین پروژه بدرد بخورم رو که طراحی محیط با udk رو باید برای نمره گرفتن ببرم.داداش من با این می خوام پروژه طراحی دانشگاه تحویل بدم نمیشه چیه؟
متشکرم
سری کامل کتاب های Mastering unreal engine
بیش از 100 ساعت فقط فیم اموزشی که واقعا بی انصافیه بگین تمام چیزها توش نیست.
منابع اطلاعاتی واقعا زیاد توی فروم ها . حداقل الان چند فروم مثل epic و beyond unrel دارن فعالانه توی اموزش و پشتیبانی کار می کنن. نداره چیه ؟ اصلا می خوایین یه تیتر بزرگ بزنم اینجا که : دوستان محترم تا تحقیق نکردین اینجا نظر ندین))
نه خدایش من نه شما این بچه ها قاضی شما چقدر تحقیق کردی که میای این حرف ها رو میزنی؟
rostamiani
01-03-2011, 21:05
سلام
در ضمن شما تا به حال اصلا با یو دی کی محیط ساختی ؟ اتفاقا خیلی بهتر از 3dmax حداقل سرعتش بیشتره .
تازشم من خودم امروز تو دانشگاه سر یه درسی استاد بهم گفت پروژه بیار با 3dmax که طراحی کل دانشگاهمون باشه گفتم سرعتش پایینه و خیلی طول می کشه udk رو پیشنهاد کردماون هم قبول کرد الان اولین پروژه بدرد بخورم رو که طراحی محیط با udk رو باید برای نمره گرفتن ببرم.داداش من با این می خوام پروژه طراحی دانشگاه تحویل بدم نمیشه چیه؟
منابع اطلاعاتی واقعا زیاد توی فروم ها . حداقل الان چند فروم مثل epic و beyond unrel دارن فعالانه توی اموزش و پشتیبانی کار می کنن. نداره چیه ؟ اصلا می خوایین یه تیتر بزرگ بزنم اینجا که : دوستان محترم تا تحقیق نکردین اینجا نظر ندین))
نه خدایش من نه شما این بچه ها قاضی شما چقدر تحقیق کردی که میای این حرف ها رو میزنی؟
سلام
اول از همه عذر خواهی می کنم
۱.خیلی ببخشید ... من هنوز توی UDK محیط نساختم. آخه اصلا فکرشم نمی کردم که بشه ! من هنوز تازه اومدم سراغ UDK و ظاهرا روش های UDK خیلی متفاوت هستند چون اصلا چیزی از جنس مدل سازی های 3Ds MAX و MAYA توش پیدا نکردم. ! کدوم فیلم آموزشی مدل سازی زو یاد داده ؟ geometry_mode ؟ کنجکاوم زود تر ببینمش :)
۲.من که نگفتم منبع نیست ! گفتم من پیدا نکردم ! برای همین اومدم اینجا پرسیدم :) قیل میدم از این به بعد تا تو این زمینه حرفه ای نشدم اصلا نظر ندم.
از همگی هم متشکرم :10:
alirezapir
01-03-2011, 21:16
اصلا می خوایین یه تیتر بزرگ بزنم اینجا که : دوستان محترم تا تحقیق نکردین اینجا نظر ندین))
واقعا ببخشید، من تازه توی این انجمن اومدم ولی با این گفتتون مخالفم،
همه ی انسانها که مثل شما حرفه ای نیستند
اینجا جاییه که مشکلاتمون رو به کمک هم حل میکنیم، ایشون که نگفتند منبعی وجود نداره؛ گفتند ((من چیزی پیدا نکردم))
شما میتونستید به جای اینکه این جمله ها رو بنویسید، یه منبع به ایشون معرفی میکردید،
یعنی همه باید حرفه ای تحقیق کنن تا بتونن اینجا سوال بپرسن؟!!
Mastering Unreal Technology, Volume I
حرف کتاب شد گفتم زنگ تفریح کتاب های هم در این جا قرار بدم.
Jason Busby, Zak Parrish, «Mastering Unreal Technology, Volume I: Introduction to Level Design with Unreal
Engine 3»
Sams Publishing | ISBN: 0672322757 | 2009 | File type: PDF | 912 pages | 71.42 mb
Mastering Unreal Technology, Volume I: Introduction to Level Design with Unreal Engine 3 is your start-to-finish guide to modding and level design with the world’s hottest new gaming engine: Unreal Engine 3. Here’s everything you need to know to jumpstart your skills and create stunning new content and games for consoles and PCs alike! Your authors aren’t just the world’s #1 Unreal game development trainers: They’ve even built the training modules that shipped with Unreal Tournament 3: Limited Collector’s Edition. Now, working with the full cooperation of Unreal Engine 3’s creators, Epic Games, they introduce every facet of game development—from simple level creation to materials, lighting, and terraineven advanced level optimization and streaming
Zak Parrish, Jeff Wilson, Mastering Unreal Technology, Volume II: Advanced Level Design Concepts with Unreal Engine 3
Sams | 2009 | ISBN: 0672329921 | 336 pages | File type: PDF | 65,3 mb
Mastering Unreal Technology, Volume II: Advanced Level Design Concepts with Unreal Engine 3 is your start-to-finish guide to state-of-the-art Unreal Tournament 3 modding and level design. Here��s everything you need to know to take your game design skills to the next level, creating content with breakthrough depth and interactivity! Your authors aren��t just the world��s #1 Unreal game development trainers: They��ve built the training mods that shipped with Unreal Tournament. Now, working with the full cooperation of Unreal Engine 3��s creators, Epic Games, they introduce innovative, pro-quality techniques you��ll find nowhere else: outstanding solutions for everything from particle effects to physics, materials to cinematics. Packed with tips, hands-on tutorials, and expert insight, Mastering Unreal Technology, Volume II will help you take Unreal Tournament 3 and Unreal Engine 3 to the limitand then blow right by it!
You��ll find expert tips on
Creating advanced materials that leverage the full power of UnrealEd��s Material Editor
Bringing levels to life with objects affected by gravity, collisions, and player influence
Creating fire, smoke, sparks, and more with Unreal Engine 3��s particle effects system
Building custom user interfaces, including Heads-Up Displays (HUDs) that update constantly
Using SoundCues to mix, modulate, crossfade, and attenuate sounds
Generating real-time camera-based effects, including depth of field, motion blur, and color adjustment
Using post process effects to quickly transform a scene��s look and feel without changing existing materials or textures
Animating characters and vehicles that move with unprecedented realism
Creating in-game cinematics that develop your characters and move your story forward
خوب اینم لینک کتاب ها دیگه هی نگید منبع نیستا منبع هست. بالا دانلود کنید.
در مورد تحقیق هم دوستان خواهشا رعایت کنید راست می گند بچه ها حدااقل یه جستو جو توی همین تاپیک بزنید.را به را سوال تکراری بیان نکنید.
alirezapir
01-03-2011, 21:32
ممنون، فقط کتاب دومی هر سه تا لینکش به قول بچه ها شیلتره!!!
لینک دیگه ای نداره؟
سلام
اول از همه عذر خواهی می کنم
۱.خیلی ببخشید ... من هنوز توی UDK محیط نساختم. آخه اصلا فکرشم نمی کردم که بشه ! من هنوز تازه اومدم سراغ UDK و ظاهرا روش های UDK خیلی متفاوت هستند چون اصلا چیزی از جنس مدل سازی های 3Ds MAX و MAYA توش پیدا نکردم. ! کدوم فیلم آموزشی مدل سازی زو یاد داده ؟ geometry_mode ؟ کنجکاوم زود تر ببینمش :)
۲.من که نگفتم منبع نیست ! گفتم من پیدا نکردم ! برای همین اومدم اینجا پرسیدم :) قیل میدم از این به بعد تا تو این زمینه حرفه ای نشدم اصلا نظر ندم.
از همگی هم متشکرم :10:
ببینم از کی تا حالا شما توی یو دی کی مدل می سازی ؟ یا اصلا نه از کی تاحالا توی انجین های بازی سازی مدل میسازن ؟
در ضمن ساخت محیط محیط رو توی تمام ویدئو های اولیه یو دی کی به طور کامل توضیح داده.
حالا من نمی دونم شما منظورت از مدل سازی چیه. بگو ما هم بدونیم .
در ضمن مگه داریم دعوا می کنیم؟ شما می خوای بحث کنی هیچ وقت نباید حالت تهاجمی به خودت بگیری حتی اگه من هم اشتباه کرده باشم . شما باید با دلیل بهم بگی نه اینکه بخوای دعوا بیفتی . اگه خوشت میاد از دعوا من سابقه دارم وگرنه من دارم اروم و منطقی باهات حرف میزنم شما هم همین جور باش.
واقعا ببخشید، من تازه توی این انجمن اومدم ولی با این گفتتون مخالفم،
همه ی انسانها که مثل شما حرفه ای نیستند
اینجا جاییه که مشکلاتمون رو به کمک هم حل میکنیم، ایشون که نگفتند منبعی وجود نداره؛ گفتند ((من چیزی پیدا نکردم))
شما میتونستید به جای اینکه این جمله ها رو بنویسید، یه منبع به ایشون معرفی میکردید،
یعنی همه باید حرفه ای تحقیق کنن تا بتونن اینجا سوال بپرسن؟!!
نه نه . عزیز من اشتباه نکن . فرافکنی با واقعیت خیلی فرق داره . فکر کن اصلا من هیچ کسی رو مثال نمی زنم . فکر می کنی اگه من همین حرفها رو برم توی اپیک بزنم /من نه تو خودت فکر کن اونا چیکار می کنن؟
در ضمن مشکل با چیزهای دیگه فرق می کنه . شما توی نرم افزار مشکل داری بگو بروی چشم جوابت رو هم می دیم اما اگه می خوای یه چیزی دوروغ رو به این نرم افزار ببندی که چی مثلا فلان کار رو نمی تونه بکنه و فلان ضعف رو داره .بقیه رو نمی دونم من اصلا به اون پست نگاه نمی کنم این دقیقا همون عکس العملیه که خارجی ها توی فروم اپیک نسبت به این جور سوال ها کردن . در ضمن یادم بنداز قشنگ عکس العمل اونها رو زنده بهت نشون بدم.
tovamohammad
01-03-2011, 21:39
سیلسین جان از شما دوستانه خواهش می کنم که دیگه به کسی نگو نظر نده یا چیزی. اینجا یه فروم هست و اصلا فلسفه ی وجودی فروم یعنی بحث و گفتگو.
فقط خواهشی که از دوستان دارم، اینه که سعی کنید اگه از چیزی مطمئن نیستید، به دیگران پیشنهادش ندید چون به راحتی می تونین چند نفر رو گمراه کنید. اگه نه هر سوالی که بپرسید، بالاخره جواب داده می شه. کسی نمی تونه بهتون بگه نظر ندین یا سوال نپرسین.
یه توصیه هم بهتون بکنم، دوستانی که جدیدتر داخل تاپیک شدن، یه وقتی بذارید و تاپیک رو کامل بخونید. می دونم طول میکشه ولی اولین و بزرگترین سودش برای خودتونه. اینو به تجربه عرض می کنم.
در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند.:20:
-----
راستی جناب rostamiani، فکر کنم این پست از دستتون در رفته. یه نگاهش بکن. آخرش هم ویدئو های خاص این مورد رو اسم بردم.
موفق باشید.:8:
mehrandinio
01-03-2011, 21:59
سلام
من چجوری میتونم جلوگیری کنم از تیک تیکی شدن تصویر با بالا رفتن تعداد مدل ها ؟
با تشکر
سیلسین جان از شما دوستانه خواهش می کنم که دیگه به کسی نگو نظر نده یا چیزی. اینجا یه فروم هست و اصلا فلسفه ی وجودی فروم یعنی بحث و گفتگو.
فقط خواهشی که از دوستان دارم، اینه که سعی کنید اگه از چیزی مطمئن نیستید، به دیگران پیشنهادش ندید چون به راحتی می تونین چند نفر رو گمراه کنید. اگه نه هر سوالی که بپرسید، بالاخره جواب داده می شه. کسی نمی تونه بهتون بگه نظر ندین یا سوال نپرسین.
:
مگه من چی گفتم ؟ من نگقتم به کسی نظر نده. اقا اصلا فرض کن تمام قدیمی های این فروم از جمله شما و دوستان دیگه اصلا دیگه از این فروم بیان مثلا 10 به 10 در نظر می گیریم . این جدیدیا میان تو این می گه این نرم افزار خوبه دومی می گه نه من از یه جا شنیدم فلان امکانات رو نداره . سومی می گه نه اون امکان توش وجود داره ((حتی اگر هم فلان قابلیت رو ندالشته باشه)) چهارمی می گه ا خوب پس بدرد نمی خوره . و همینجور میره تا اخر. در ضمن کسایی که بعد از اون هم میان توی فروم می بینه فلان امکانات رو نداره میزنه و میره . من نگفتم نظر ندین بدین خوبه. ولی نیان چیزی رو که هزار رو یک بار تکرار شده و تکرار کنید . واقعا محمد جان من نه تو اگه من برم توی فروم اپیک مثلا یکی از همینجور سوال ها کنم واقعا به نظرت به پست من نگاه می ندازن. در کل اگه به کسی توهین شد یا لحنم تند بود رسما معذرت می خوام .
در ضمن محمد جان جواب اون سوالم رو نداده بودی؟
چرا UDK شده UDK و UNREAL ENGINE3 شده UNREAL ENGINE 3 . چرا UNREAL ENGINE 3 قیمتش میلارد تومانه ولی UDK قیمتش از چنصد هزار تومن تجاوز نمی کنه ؟ اصلا مگه میشه یه شرکت بیاد بدون چشم داشت یه محصول چند صد هزار دلاریش رو مجانی بده دست مردم؟
من که نمی دونم انریل انجین سه چه امکاناتی داره که ایا یو دی کی اون رو داره یا نه؟ هرکی می دونه هم یه نظری بده.چون که زیاد بحش پرداخته نشده به نظرم جالب بشه.
ببین از موقعی که یونیتی برای ویندوز ریلیز شد(فکر کنم از ورژن 2.4 یا 2.5)به خاطر قیمت پایینی که نسبت به امکاناتش داشت استقبال خیلی خوبی ازش شد برای همینم بقیه کمپانی ها تو فکر این افتادن که یه کارایی باید بکنن ولی با توجه به امکانات بسیار زیاد Unreal اگر میخواستن با یه نسبتی کمتر عرضه کنن بازم خیلی گرون میشد برای همینم گفتن که یه سری از امکاناتش رو بر میداریم ولی شرایط میذاریم روش(البته قرار چیز دیگه ای بوده اوّلش)حالا هی تو ورژن های جدیدش جایی که روی انجین بخوان کار کنن میان کم کم امکانات Unreal رو به UDK اضافه میکنن و انقدر پیش میرن تا جایی که وقتی Unreal engine 4 میاد بیشتر امکانات Unreal3 روی UDK هست. تازه Crytek هم گفته میخواد یه همچین کاری رو با انجینش بکنه که از بقیه جا نمونه.
rostamiani
01-03-2011, 23:11
ببینم از کی تا حالا شما توی یو دی کی مدل می سازی ؟ یا اصلا نه از کی تاحالا توی انجین های بازی سازی مدل میسازن ؟
در ضمن ساخت محیط محیط رو توی تمام ویدئو های اولیه یو دی کی به طور کامل توضیح داده.
حالا من نمی دونم شما منظورت از مدل سازی چیه. بگو ما هم بدونیم .
در ضمن مگه داریم دعوا می کنیم؟ شما می خوای بحث کنی هیچ وقت نباید حالت تهاجمی به خودت بگیری حتی اگه من هم اشتباه کرده باشم . شما باید با دلیل بهم بگی نه اینکه بخوای دعوا بیفتی . اگه خوشت میاد از دعوا من سابقه دارم وگرنه من دارم اروم و منطقی باهات حرف میزنم شما هم همین جور باش.
سلام به silsin عزیز
شما گفتی کل دانشگاهتون رو با UDK ساختی ،منم اینطور برداشت کردم که مدلسازی کردی :31: ببخشید اگه اشتباه فهمیدم
توی UDK تا چه حد میشه مدلی رو ساخت ؟ در حد مکعب و مستطیل ساده یا میشه مش خاصی رو طراحی کرد ؟؟
متشکرم :10:
saeed_cpu_full
01-03-2011, 23:12
ببین از موقعی که یونیتی برای ویندوز ریلیز شد(فکر کنم از ورژن 2.4 یا 2.5)به خاطر قیمت پایینی که نسبت به امکاناتش داشت استقبال خیلی خوبی ازش شد برای همینم بقیه کمپانی ها تو فکر این افتادن که یه کارایی باید بکنن ولی با توجه به امکانات بسیار زیاد Unreal اگر میخواستن با یه نسبتی کمتر عرضه کنن بازم خیلی گرون میشد برای همینم گفتن که یه سری از امکاناتش رو بر میداریم ولی شرایط میذاریم روش(البته قرار چیز دیگه ای بوده اوّلش)حالا هی تو ورژن های جدیدش جایی که روی انجین بخوان کار کنن میان کم کم امکانات Unreal رو به UDK اضافه میکنن و انقدر پیش میرن تا جایی که وقتی Unreal engine 4 میاد بیشتر امکانات Unreal3 روی UDK هست. تازه Crytek هم گفته میخواد یه همچین کاری رو با انجینش بکنه که از بقیه جا نمونه.
دوست عزیز
اون آپدیت هایی که برای UDK میاد در واقع برای Unreal Engine هم هست ... اگه باور نداری برو سایت خود اپیک
هر ماه Unreal Engine همراه با UDK آپدیت میشه و امکانات هر جفتشون با هم ارتقاء پیدا میکنه
اگه شما میبینید که قیمت Unreal Engine اینقدر بالا هست به خاطر سورس این انجینه
خودتون بهتر میدونید که وقتی به سورس یک انجین دسترسی پیدا کنید چقدر میتونید توی اون انجین تغییرات ایجاد کنید
ربطی به استقبال شدن از یونیتی هم نداره .. بازیساز های مستقل نیازی به انجین اوپن سورس ندارن به خاطر همین Epic با استفاده از این شیوه ی جدید کسب در آمد میکنه.
چرا UDK شده UDK و UNREAL ENGINE3 شده UNREAL ENGINE 3 . چرا UNREAL ENGINE 3 قیمتش میلارد تومانه ولی UDK قیمتش از چنصد هزار تومن تجاوز نمی کنه ؟ اصلا مگه میشه یه شرکت بیاد بدون چشم داشت یه محصول چند صد هزار دلاریش رو مجانی بده دست مردم؟
Silsin جان ... من قبلا خیلی در این مورد بحث کردم . آخرم به این نتیجه رسیدم که UE3 - Source = UDK
برای کمپانی های بزرگ سورس یک انجین خیلی مهمه . مثلا برای ساخت بازی Bioshock اینقدر روی این Unreal Engine تغییرات ایجاد کردن که فکر میکنی یه انجین دیگه شده !! کافیه توی ویکیپدیا یه سرچ بکنی . یا اگه مثال بهتر خواستی میتونم به FarCry 2 اشاره کنم . انجین این بازی " دنیا " هست که نتیجه ی تغییرات عمده روی سورس CryEngine 1 هست . حالا خودت میتونی فرق زیاد بین نسخه ی اول و دوم این بازی رو ببینی و همینطور فرق بین انجین " دنیا " و کرای انجین 1 ... ولی بازیساز های مستقل فرق دارن . ما به سورس احتیاج نداریم. امکانات معمولی UDK برامون کافی هست. همه ی این انجین هایی که میبینی دارن پول سورسشون رو میخورن ! برای انجین Unigine قیمت نسخه ی Ultimate همراه با سورس 5 برابر قیمت همون نسخه ی Ultimate بدون سورس هست. Epic با این کار هم از طرف بازیساز های مستقل و هم از طرف شرکت های بزرگ داره سود میکنه.
tovamohammad
02-03-2011, 01:31
ولی با توجه به امکانات بسیار زیاد Unreal اگر میخواستن با یه نسبتی کمتر عرضه کنن بازم خیلی گرون میشد برای همینم گفتن که یه سری از امکاناتش رو بر میداریم ولی شرایط میذاریم روش(البته قرار چیز دیگه ای بوده اوّلش)حالا هی تو ورژن های جدیدش جایی که روی انجین بخوان کار کنن میان کم کم امکانات Unreal رو به UDK اضافه میکنن و انقدر پیش میرن تا جایی که وقتی Unreal engine 4 میاد بیشتر امکانات Unreal3 روی UDK هست. تازه Crytek هم گفته میخواد یه همچین کاری رو با انجینش بکنه که از بقیه جا نمونه.
سلام دوست عزیز
شما انگار اصلا نخوندی جواب پستتو، نه؟
بیا اول یه نگاه به این بنداز:
همون طور که گفتم شما هی تکرار می کنی که UDK یه سری امکانات آنریل انجین رو نداره. به جاش چنتا از این امکاناتو به ما ناواردا هم نشون بده.
اینم باز این جمله برای دفعه ی شاید دهم: تا جایی که من می دونم از لحاظ امکانات UDK = UE3. اگه شما غیر از این فکر می کنی، با دلیل بگو.
ممنون؛ یه سوال دیگه
من فیلمهای آموزشی اصلی رو دیدم؛ حالا این فیلمای geodav و Awesome Allar رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
بازم ممنون آقای tovamohammad :40:
تو همین تاپیک سرچ کن Geodav. یه پست کامل زدم براش. لینکا هم توش هست.
اون Awesome Allar اسم سازنده هست. سایتش هم Forecourse هست. هر دو رو تو تاپیک سرچ کن. بالاخره پیدا می کنی.
راستی هر دو رایگانه. می تونی دانلود کنی. با اینکه هر دو صرفا ویدئوهای آموزشی هستن و مخصوص UE ولی آخرین بار که چک کردم هردو ف.یل.تر بود.:13: الانو نمی دونم.
تایپینگم هنوز. پس فعلا.:8:
tovamohammad
02-03-2011, 01:50
در ضمن محمد جان جواب اون سوالم رو نداده بودی؟
چرا UDK شده UDK و UNREAL ENGINE3 شده UNREAL ENGINE 3 . چرا UNREAL ENGINE 3 قیمتش میلارد تومانه ولی UDK قیمتش از چنصد هزار تومن تجاوز نمی کنه ؟
سیلسین جان قبلا جسته گریخته در این مورد صحبت کردم. امکانات UDK همون امکانات UE3 هست. بدون کم و زیاد. ولی لایسنس دو انجین کاملا متفاوت هست.
تفاوت های اصلی لایسنس ها این 3 مورد هست:
1. قیمت که UE3 بسته به مفاد لایسنس بین 350 هزار دلار تا 1 میلیون و 275 هزار دلاره، و به تبع اون ساپورت رسمی و مدت دار شرکت اپیک از خریداران لایسنس UE3.
2. فول سورس انجین که برخلاف UDK شامل UE3 میشه.
3. پلتفرم های قابل اجرا. که UE3 علاوه بر پلتفرم های ساپورت شده توی UDK، کنسول های XBox360 و PS3 رو هم ساپورت می کنه (البته این مورد رو باید دقیقا توی لایسنس مشخص کرده باشید. قیمت حالات مختلفش هم متفاوته.)
خب طبیعیه که با این تفاوت ها شرکت سازنده اسامی مختلفی برای لایسنس های متفاوتش انتخاب کنه.
اصلا مگه میشه یه شرکت بیاد بدون چشم داشت یه محصول چند صد هزار دلاریش رو مجانی بده دست مردم؟
همون زمانی که UDK اومد، خیلی از افراد گفتن که اپیک بازار ایندی رو هدف گرفته، یه سری دیگه گفتن می خواد از رقبای کوچیک مثل یونیتی و امثالهم عقب نیافته و .... . ولی من هیچ کدوم این موارد رو قبول نداشتم.
مورد دوم که مشخصه. انجین های کوچیک طی 10 سال آینده حتی به گرد انجین های تجاری هم نمی رسن، پس دلیلی نداره اپیک بخواد نگرانشون باشه. در ثانی دید افراد به قضیه اشتباه هست. درسته که UDK جند روزی بعد از Unity Free عرضه شد، ولی حدود یک سالی بود که اپیک آماده کردن UDK رو برای بازار شروع کرده بود. احتمالا حتی قبل از اینکه یونیتی به این فکر بیافته.
مورد اول هم کاملا برام روشن بود که اشتباهه. چون با سیاست های شرکتی مثل مایکروسافت آشنا بودم. الان هم به افرادی که این طور فکر می کردن ثابت شد که در اشتباه بودن. با توجه به اون مورد 50000 دلار معافیت اینو میگم.
خب پس دلیل اصلی چی بود؟ خیلی ساده. اپیک شروع کرد سیاست کلی مایکروسافت رو دنبال کردن. کاری که مایکروسافت با آفیس و VS کرد. توی سطح پایین تر کاری که چند دهه ی قبل تویوتا انجام داد. کاری که مایکروسافت در ابتدای عرضه ی نسخه ی اول XBox شروع کرد و همچنان ادامه داده. کاری که انویدیا 7-6 ساله شروع کرده. امیدوارم حداقل با یکی از این موارد آشنا باشین. اگه نیستین، نگران نباشید. مثال بعدی رو که بخونید لپ مطلب رو می گیرین.
در حقیقت اپیک با این کار به سود بلند مدت خودش فکر می کرد نه سود کوتاه مدت مثل درصدی از بازی ها. اپیک با این کار یه بازار بالقوه برای 7-8 سال (یعنی از 2 سال تا متوسط 10 سال) آینده ی خودش ایجاد کرد. اگه واقعا برنامه ها همون طور که اپیک برنامه ریزی کرده پیش بره و مشکلی پیش نیاد، اپیک از نظر سرمایه حتی به EA می رسه.
این از یه تاریخچه ی کوچیک. الان یه سناریو براتون مثال می زنم تا موقعیت رو قشنگ درک کنید.
مثال رو با یه عدد کوچیک می زنم که راحت تر متوجه بشین. فرض کنید از سال گذشته 50000 نفر اومدن سراغ ساخت بازی سه بعدی. عموما افرادی که جدید اومدن به سمت بازی سازی و یه سری هم افرادی که ماد می ساختن. (البته اعداد واقعی خیلی بزرگتر از این هست مثلا هر ماهه فقط UDK بیش از 400 هزار دانلود داره. بقیه ی انجین ها هم که افراد خودشو داره) تو بدترین حالت 90 درصد این افراد تفریحی اومدن سراغ انجین، یا حتی وسط کار ول می کنن. افرادی که باقی موندن دیگه به صورت تخصصی دارن روی انجینشون کار می کنن و خب هدفشون صنعت گیم هست اونم به صورت تجاری. خب وقتی اپیک این کار رو می کنه، می دونه که عموم این افراد به سمت UDK می رن. چون هیچ انجین تجاری دیگه ای با این لایسنس موجود نیست. چیزی که واقعا هم اتفاق افتاد. حالا از 5000 نفر باقیمونده فرض می کنیم 70 درصد این افراد رفتن سراغ UDK. الان این افراد شروع می کنن به کار با UDK و سایر انجین های موجود که البته خروجی می دن.
بعد از یه سال (مثلا الان) این افراد کم کم شروع می کنن به رفتن توی بازار. یه 10 درصدشون دستشون به دهنشون میرسه و شرکت خودشون رو تاسیس می کنن. بقیه هم می رن برای مصاحبه و اگه لازم باشه تهیه ی Portfolio برای شرکت های موجود (حالا اونا که وارد ترن میرن سراغ سازنده های بزرگ مثل EA یا Acctivision-Blizzard. بقیه هم می رن سراغ همین شرکت های تازه تاسیس و تیم های متوسط).
خب اونایی که شرکت راه می ندازن چه انجینی رو انتخاب می کنن. مسلما اغلب این افراد از بین انجین های موجود اونی که بهش سررشته دارن و توش تخصص دارن رو انتخاب می کنن. خب تو این حالت میشه 70 درصدشون UDK+UE3. یه سری که با UDK شروع می کنن، قصدشون اینه که در آینده انجین اصلی رو بخرن، هم به خاطر پلتفرم های دیگه، هم بازار وسیعتر و هم اینکه دیگه به صورت درصدی با اپیک کار نکنن. چون این روندRoyalty توی حجم های بالا حتی به ضررشون تموم میشه.
یه سری دیگه هم که دستشون بازه و می دونن بازیشون به فروش می رسه مثل همین شرکت Trendy Entertainment که بازی Dungeon Defense رو با UDK ساخت میرنو انجین اصلی UE3 رو خریداری می کنن. (این شرکت با UE3 بازی Dungeon Defenders رو ساخت برای PC، XBox360 و PS3 و حتی iOS. در کل اولین شرکتی بود که بازیشو با آنریل انجین روی iOS عرضه کرد.) خب همین شرکت بازیشو اول با UDK ساخت و بعد رفت انجین اصلی رو خریداری کرد و نسخه ی کامل بازی رو روی همه ی پلتفرم ها ارائه کرد.:5: (راستی ظاهرا برای Android هم منتشر شده. اینو دیگه نشنیده بودم، یعنی UE3 خروجی اندروید هم میده و ما نمی دونستیم؟:20: - در ضمن ظاهرا فعلا فقط نسخه ی اندروید و iOS عرضه شده. بقیه تو این یکی دو ماه هست)
اونایی هم که می رن توی شرکت های دیگه. وقتی مثلا شرکت معروف A می خواد یه تیم توسعه ی جدید راه بندازه و 60 نفر رو استخدام کنه. از این 60 نفر مثلا 25 نفرشون باید با انجین کار کنن. خب 200 نفر درخواست مصاحبه به این شرکت می دن. توی Portfolio ها 150 نفرشون می گن با UDK کار کردیم. 50 نفر بقیه هم سرجمع با بقیه ی انجین ها. خب این شرکت دو راه پیش رو داره. یا میاد و یه سری از این افراد رو صرف نظر از انجین انتخاب می کنه و یه انجین غیر از UE3 رو برای پروژه انتخاب می کنه. خب در این صورت شرکت نیاز داره این افراد رو برای مقاصد خاصش آموزش بده. درسته همگی اصول کار رو می دونن ولی لازمه یه دوره ی آموزشی رو بگذرونن. خب اگه نمی دونین باید بگم این هزینه ی یاد گیری برای شرکت ها فوق العاده زیاده. چیزی که من و شما تصورش رو هم نمی کنیم، یه سری یادگیری این قدر خرج داشته باشه. تازه غیر از این شروع پروژه هم چند ماهی عقب می افته.
کار دومی که شرکت می تونه بکنه اینه که افرادش رو از بین اون 150 نفر که به UDK مسلطن انتخاب کنه و انجینش رو هم بذاره UE3. در این حالت همگی افراد هم با اصول کار آشنا هستن، هم با ابزارها و هم محدودیت ها. نیازی به اون هزینه ی سنگین آموزش نیست. به قول معروف افراد از همون ابتدا آماده ی کار هستن. پروژه رو هم شرکت چند ماه سریعتر می تونه شروع کنه که خب نتیجش چند ماه سریعتر تموم شدن پروژه هست.
الانه دیگه متوجه قضیه شدین. اپیک اگه تا الان سالی 25 لایسنس UE3 می فروخت، بعد از این قضیه از سال دوم سوم سالی حداقل 250-200 لایسنس UE3 می فروشه. چیزی که هر سال هم روند سعودیش ادامه پیدا می کنه. حتی اگه فرض کنیم همگی ارزونترین لایسنس رو بخرن، بازم میشه 250-200 ضربدر 350 هزار دلار.
اعداد عجیب غریب شد نه؟:31: تازه راستشو بخواین من همه رو دست پایین گرفتم ولی خب با توجه به شراط اقتصادی فعلی این کار چندان هم بد نبود.
البته این فقط یه مثال بود برای اینکه قضیه رو بهتر درک کنید، اگه نه توی مثال مناقشه نیست.
با این احوال حتی اگه مثلا کرای انجین ظرف 6 ماه آینده بیاد و همون طور که گفته یه نسخه ی رایگان بده، حتی اگه قابل قیاس با UDK باشه (چیزی که روش حساب نکنید. خود سخنران کرایتک گفته نسخه ی رایگان، Watered Down نسخه ی اصلی خواهد بود، یعنی مثل یونیتی 20 تا 50 درصد از امکانات انجین اصلی رو نداره.) باز با این حالت خوشبینانه بخوای بگی با انجین اصلیش فرقی نداشته باشه، حدود 20 ماه از اپیک عقب هست که خب وقتی من بازی ساز حدود 2 سال وقت صرف یه انجینی مثل UDK می کنم، توش تخصص پیدا می کنم و 6-5 تا پروژه هم باهاش انجام میدم، دیگه احتمالش خیلی کمه بیام بیخیال این همه اطلاعات بشم و برم یه انجین دیگه رو از صفر شروع کنم. این مورد شامل سایر انجین هایی که امکان اومدن نسخه ی فری ازشون هست میشه، یه مقدار هم بدتر. چون هر چی زمان بگذره بیشتر و بیشتر از بازار عقب می افتن.
اگه برنامه های اپیک به خوبی پیش بره و بقیه ی شرکتا همین طوری که یه ساله دست روی دست گذاشتن تا یه مدت دیگه این روند رو ادامه بدن به جایی می رسیم که قضیه ی سیستم عامل ها توی انجین ها تکرار میشه. بیش از 90 درصد بازی ها با UE و بقیه با 30-20 انجین دیگه. که باعث میشه کم کم انجین های کوچیکتر حذف بشن. بزرگتر ها هم صرفا توی خود شرکت سازنده استفاده بشه. اونم فقط تا زمانی که صرفه ی اقتصادی داشته باشن. و در نتیجه یه بازار تک قطبی دیگه رو مثل بازار سیستم عامل شاهد خواهیم بود.
مشابه اتفاقی که بین ویندوز و مک و لینوکس افتاد. زمانی بود که اپل حتی مایکروسافت رو به عنوان رقیب حساب نمی کرد، چون بازار کامل دست خودش بود. ولی همون بازار چند سال بعد به شکلی در اومد که حدود 97 درصد Desktop ها ویندوزی شد و سهم مک شد کمتر از 3 درصد. الانه که اپل یه چند سالیه داره خودشو به آب و آتیش می زنه تازه سهمش شده حدود 7-6 درصد از کل. عوضش تو این مدت مایکروسافت قسمت زیادی از بازار سرور رو هم از چنگ یونیکس و لینوکس در آورد.
البته این مورد رو هم بگم اون که یه مثال بود. طرح کلی هم نظر من طی این 15-10 ماه اطلاعاتم هست. اگه نه، نه اپیک اومده رسما دلایلش رو مطرح کنه که خب با توجه به سیاست های اپیک جای تعجب هم نیست و هم اینکه کسی از فردا خبر نداره که تو عمل چی پیش میاد.
من که نمی دونم انریل انجین سه چه امکاناتی داره که ایا یو دی کی اون رو داره یا نه؟ هرکی می دونه هم یه نظری بده.چون که زیاد بحش پرداخته نشده به نظرم جالب بشه.
همون طور که گفتم توی امکاناتشون تفاوتی نیست. تنها تفاوت ها توی لایسنس هست.
البته یه سری برنامه هم هست که توی لایسنس کنار خود انجین می تونی خریداری کنی که 2 تاش باUDK رایگان اومده: Bink و Speed Tree.
عجب پستی شد.:31: کی حال داره بخونه.
خب دیگه بذارین برم بخوابم دیگه. فردا باید 6 پاشم نامردا، تازه بعدش 3-2 روزم وقت سر خاروندن ندارم. :24:
پس فعلا تا نمی دونم کی.:8:
rostamiani
02-03-2011, 08:26
بالاخره توی UDK میشه مدلسازی کرد یا نه ؟ اگه میشه در چه حد ؟ میشه یک ساختمون کامل رو باهاش ساخت ؟
آموزشی در این مورد هم پیدا نکردم. البته نمیگم یست یا نمیشه :31:
بالاخره توی UDK میشه مدلسازی کرد یا نه ؟ اگه میشه در چه حد ؟ میشه یک ساختمون کامل رو باهاش ساخت ؟
آموزشی در این مورد هم پیدا نکردم. البته نمیگم یست یا نمیشه :31:
سلام
تا شما چه مدلی رو بخواهین بسازین:46:ساختمون رو که آره میشه کافیه شما کار کردن با Brushes ها و پنجره Geometry Tools رو بلد باشین که تو آموزشهای 3D Buzz آموزش کار کردن با اینها رو داده ولی مثلا دیگه توقع کاراکتر ساختن نمیشه کرد ازش:31:چون یه انجین بازی سازی هستش کاری به مدل سازی نداره:46:
سلام
من چجوری میتونم جلوگیری کنم از تیک تیکی شدن تصویر با بالا رفتن تعداد مدل ها ؟
با تشکر
به این میگن افت فریم نه تیک تیکی شدن صفحه:31:
این بستگی به سیستمی که الان دارید داره . هرچی مدل بیشتر بزارین مسلما تلاش برای پردازش کردن اون بیشتر میشه و اگه منابع سخت افزاری به اندازه کافی نباشه اینجوری تیک تیکی میشه.
سلام
لینک دانلود این آموزش توی نت هست که از روی سرور پاک نشده باشه آیا ؟
; )
saeed_cpu_full
02-03-2011, 15:59
سلام
; )
سلام
من کلی توی نت گشتم اکثر لینک ها پاک شده .. خودم از تورنت دانلود کردم :
NINJA0098
02-03-2011, 16:05
سلام
علیک
این آموزشو میتونی از اینجا بخری خیلی فروشگاهه خوبیه من خودم چندتا از آموزشاشو خریدم.
alirezapir
03-03-2011, 01:54
دوباره سلام،
من طبق فیلم های اصلی، یه انیمیشن ساختم، مشکل اینجاست که وقتی اسلحه ی معمولی دست منه (منظورم کاراکتره!) انیمیشن درست کار میکنه، ولی اگه اول برم اسلحه قرمزه!(Rocket luncher) رو بردارم و بعد برم به سمت اون کلیده! (triger) انیمیشن درست اجرا نمیشه، یعنی در طول انیمیشن، دوربین هی بیخودی تکون میخوره!
چرا!!؟؟؟
اگه لازمه مپم رو براتون بفرستم؟
اره بفرست ببینیم چی خبره.:31:
NINJA0098
03-03-2011, 13:33
من طبق فیلم های اصلی، یه انیمیشن ساختم
کدوم فیلم؟مپ رو برای یه نفر بفرست نمیخواد تو سایت بزاری.مثلا بده به حسن(silsin).اینجوری مپت خز نمیشه.:31:
alirezapir
03-03-2011, 13:51
اره بفرست ببینیم چی خبره
دوباره سلام...
حجم مپم زیاده، نمیتونم با dial up آپلودش کنم (حجمش 7 مگه)
در اولین فرصت و در اولین کافی نت! مپم رو آپلود میکنم
به هر حال ممنون:40:
کدوم فیلم؟مپ رو برای یه نفر بفرست نمیخواد تو سایت بزاری.مثلا بده به حسن(silsin).اینجوری مپت خز نمیشه.
فیلم های 3d buzz (همون که 16 تا فصل داره: top down game, UI scene و ...)
مپ مهمی نیست! همون طوری ساختمش که توی فیلم هست! با این حال باشه.
saeed_cpu_full
03-03-2011, 16:31
سلام دوستان
Epic از نسل بعدی Unreal Engine در GDC رونمایی کرد
البته این هایی که مشاهده میکنید UE 4 نیست .. در واقع UE 3.9 هست :31: خیلی به نسخه ی چهارم نزدیکه ولی نسخه ی چهارم باز هم از این بهتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] jpg?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg.jpg?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg?
دموی بالا به صورت Real Time بر روی سیستمی که شامل 3 عدد کارت گرافیک GTX 580 در حال اجرا بوده
NINJA0098
03-03-2011, 16:35
واووووووووو...!!!
مثل این که این اپیک نمیخواد رتبه ی بهترین موتور جهان رو از دست بده.
anti-military
03-03-2011, 16:37
اوه اوه این دیگه چیه ؟
ولی من فکر میکنم این قرار بوده همون UE4 باشه و چون اپیک دیده که هنوز از Cry Engine 3 عقب هست گفته بزار بهش بگم UE 3.9 :دی
saeed_cpu_full
03-03-2011, 16:44
اوه اوه این دیگه چیه ؟
ولی من فکر میکنم این قرار بوده همون UE4 باشه و چون اپیک دیده که هنوز از Cry Engine 3 عقب هست گفته بزار بهش بگم UE 3.9 :دی
جالبه بدونید Crytek هم یه دمو از آپدیت جدید CryEngine داده بیرون که از UE عقب نیفته ولی دموش به گرد پای عکس های صفحه ی قبل هم نمیرسه
anti-military
03-03-2011, 17:18
انشاالله بعد از این UDK هم یه تغییری بکنه ...
Reza Azimy_RW
03-03-2011, 17:19
اینم چند تا عکس از دمویه Cry Engine 3 :
اینم یه پست برایه دانلود و توضیحاته بیشتر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخداییش هدفم فقط اطلاع رسانی بود :40::11:
همونطور که میدونید منم در حاله یادگیری UDK هستم ....
saeed_cpu_full
03-03-2011, 17:30
اینم عکس از دمویه Cry Engine 3 :
اینم یه پست برایه دانلود و توضیحاته بیشتر :
خداییش هدفم فقط اطلاع رسانی بود :40::11:
همونطور که میدونید منم در حاله یادگیری UDK هستم ....
این عکسی که شما گذاشتی هیچ ارتباطی به GDC نداره ... این یه دموی از پیش رندر شده بوده که خیلی وقت پیش Crytek برای معرفی CryEngine 3 منتشرش کرده بود . دموی از پیش رندر شده با ریل تایم خیلی فرق داره ! چون تاپیک UDK هست نمیخواستم از دموی ریل تایم CryEngine عکس بزارم :
حالا میتونید مقایسه کنید ...
Reza Azimy_RW
03-03-2011, 17:32
حالا میتونید مقایسه کنید ... رفیق من کاری به این بحثای مسخره مقایسه ندارم .
شما هم میتونی لینک عکسا رو بذاری نه خودت گلچین کنی ! :31:
در ضمن بازم میگم من طرفداری با تعصب نمیکنم و اصلا هیچ طرفداری از کرای انجین نکردم ! فقط چند تا عکس گذاشتم . و گفتم که منم دارم یو دی کی رو یاد میگیرم
saeed_cpu_full
03-03-2011, 17:38
رفیق من کاری به این بحثای مسخره مقایسه ندارم .
شما هم میتونی لینک عکسا رو بذاری نه خودت گلچین کنی ! :31:
در ضمن بازم میگم من طرفداری با تعصب نمیکنم و اصلا هیچ طرفداری از کرای انجین نکردم ! فقط چند تا عکس گذاشتم . و گفتم که منم دارم یو دی کی رو یاد میگیرم
عکس ها از این ویدئو کپچر شده
بهترین هاش رو هم انتخاب کرده بودم
منم قصد مقایسه ندارم فقط خواستم بگم عکسایی که شما گذاشتید مربوط به معرفی CryEngine 3 هست و از پیش رندر شده و ربطی به نمایشگاه GDC نداره
Reza Azimy_RW
03-03-2011, 17:45
من بازم یه چیزی بگم سویه تفاهم نشه فکر کنید برایه طرفداری گذاشتم عکسا رو ! من اگه طرفداره کرای انجین داشتم و خیلی اونو سر تر از انریل میدونستم مطمینا 1 ماه دیگه صبر میکردم تا منتشر بشه برم اونو یاد بگیرم و الان شروع به یادگیری انریل نمیکردم ...
موفق باشید :11:
anti-military
03-03-2011, 17:53
من بازم یه چیزی بگم سویه تفاهم نشه فکر کنید برایه طرفداری گذاشتم عکسا رو ! من اگه طرفداره کرای انجین داشتم و خیلی اونو سر تر از انریل میدونستم مطمینا 1 ماه دیگه صبر میکردم تا منتشر بشه برم اونو یاد بگیرم و الان شروع به یادگیری انریل نمیکردم ...
موفق باشید :11:
جان ؟ :18: مگه Cry Engine 3 قرار شده مجانی منتشر بشه ؟
میدونی قیمتش چقدره ؟
Reza Azimy_RW
03-03-2011, 17:56
جان ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه Cry Engine 3 قرار شده مجانی منتشر بشه ؟
میدونی قیمتش چقدره ؟ بله !
همزمان با عرضه کرایسیس 2 . ( 1 فروردین )
ابته هنوز معلوم نیست چه امکاناتی کم داشته باشه یا مثله UDK با امکاناته کامل باشه ...
anti-military
03-03-2011, 18:05
بله !
همزمان با عرضه کرایسیس 2 . ( 1 فروردین )
ابته هنوز معلوم نیست چه امکاناتی کم داشته باشه یا مثله UDK با امکاناته کامل باشه ...
یعنی چی من متوجه نمیشم یعنی میخوان نسخه رایگان Cry Engine رو منتشر کنن ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟
موتوری که انقدر جدید هست و انقدر قدرت داره چرا باید رایگان منتشر کنن ؟
الان UDK هم که منتشر شد برای این بود که UE 3 دیگه عمر خودش رو کرده برای همین UDK رو دادن بیرون . اما در مورد Cry Engine من همچین چیزی تا حالا نشنیدم اگه میشه لینک چیزی بدید برم بخونم ...
saeed_cpu_full
03-03-2011, 18:16
یعنی چی من متوجه نمیشم یعنی میخوان نسخه رایگان Cry Engine رو منتشر کنن ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟
الان UDK هم که منتشر شد برای این بود که UE 3 دیگه عمر خودش رو کرده برای همین UDK رو دادن بیرون . اما در مورد Cry Engine من همچین چیزی تا حالا نشنیدم اگه میشه لینک چیزی بدید برم بخونم ...
هزار بار در مورد این که چرا UDK منتشر شد و هدف Epic در این مورد چی بوده بحث شده
شما چند صفحه قبل پست محمد رو بخون متوجه میشی چرا Crytek همچین تصمیمی گرفته
مطمئن باش Epic و Crytek با این کارشون عمر انجینشون رو تا نسل بعد تضمین کردن !
در ضمن به غیر از کرایتک هیچ کمپانی نتونسته با CryEngine یه بازی درست حسابی بسازه ... به جز سری Crysis و Farcry بقیه بازی هایی که با این انجین ساخته شدن افتضاح بودن
خدا کنه کرایتک یه دستی به انجینش بکشه ...
M0hsen3D
03-03-2011, 18:24
آره منم شنیدم کرایتک میخواد Cry Engine 3 رو رایگان عرضه کنه تا از بقیه انجین ها عقب نمونه. :8:
برای اینکه اسپم نشه:دوستان کسی لایسنس انریل رو خریده؟!:31:
saeed_cpu_full
03-03-2011, 18:25
آره منم شنیدم کرایتک میخواد Cry Engine 3 رو رایگان عرضه کنه تا از بقیه انجین ها عقب نمونه. :8:
برای اینکه اسپم نشه:دوستان کسی لایسنس انریل رو خریده؟!:31:
:18::18::18::18::18::18:
anti-military
03-03-2011, 18:27
هزار بار در مورد این که چرا UDK منتشر شد و هدف Epic در این مورد چی بوده بحث شده
شما چند صفحه قبل پست محمد رو بخون متوجه میشی چرا Crytek همچین تصمیمی گرفته
مطمئن باش Epic و Crytek با این کارشون عمر انجینشون رو تا نسل بعد تضمین کردن !
شرمنده من زیاد پست های تاپیک رو نمیخونم اما تا جایی که میدونم UDK بعد از چندین سال بعد از UE 3 منتشر شد که اونم با هدف اینکه از بازی سازیها مستقل و شرکت های کوچیک بازی سازی هم یه پولی بدست بیارن ! یعنی UDK همون UE3 آپدیت نشده و قدیمی هست که کم کم داره آپدیت هاش میاد اما اصلا برابر با UE3 نیست !
منبع خاصی ندارم برای حرفهام ولی عقل اینطور حکم میکنه که وقتی یه شرکتی مثل اپیک هنوز داره UE3 رو با این قیمت میفروشه و کلی هم خریدار داره هیچ وقت نمیاد نسخه رایگانش رو مجانی بده بیرون ! ( البته همچین هم مجانی نیست )
ولی در مورد Crytek مگه عقلش کمه همچین کاری کنه ! نسخه قبلی Cry Engine هنوز هم کلی کشته مرده داره . این نسخه ای میخواد منتشر کنه شاید قوی تر از UDK باشه اما فکر نکنم دیگه در حد Cry Engine باشه ( حتی نسخه قبلش )
saeed_cpu_full
03-03-2011, 18:39
شرمنده من زیاد پست های تاپیک رو نمیخونم اما تا جایی که میدونم UDK بعد از چندین سال بعد از UE 3 منتشر شد که اونم با هدف اینکه از بازی سازیها مستقل و شرکت های کوچیک بازی سازی هم یه پولی بدست بیارن ! یعنی UDK همون UE3 آپدیت نشده و قدیمی هست که کم کم داره آپدیت هاش میاد اما اصلا برابر با UE3 نیست !
منبع خاصی ندارم برای حرفهام ولی عقل اینطور حکم میکنه که وقتی یه شرکتی مثل اپیک هنوز داره UE3 رو با این قیمت میفروشه و کلی هم خریدار داره هیچ وقت نمیاد نسخه رایگانش رو مجانی بده بیرون ! ( البته همچین هم مجانی نیست )
ولی در مورد Crytek مگه عقلش کمه همچین کاری کنه ! نسخه قبلی Cry Engine هنوز هم کلی کشته مرده داره . این نسخه ای میخواد منتشر کنه شاید قوی تر از UDK باشه اما فکر نکنم دیگه در حد Cry Engine باشه ( حتی نسخه قبلش )
forum.p30world.com/showpost.php?p=5900896&postcount=2437
شما پست بالا رو کامل بخون ...
بر خلاف تصورتون آمار فروش Cry Engine خیلی خیلی کمتر از Unreal Engine هست . شما هم از Cry Engine توی ذهنتون یه غول ساختید ! کافیه با ادیتور Sandbox یه خورده کار کنید
بعدش میفهمید چرا کمپانی ها بیشتر به سمت UE روی آوردن :31:
anti-military
03-03-2011, 18:59
خوب اینکه مشخصه Unreal Engine 3 خیلی پرفروشه ...
یه موضوع دیگه به نظر من سخت بودن کار با Cry Engine نشون از حرفه ای بودنشه ( البته امیدوارم دیگه خیلی هم پیچیده نباشه )
ولی من هرچی سخت تر باشه بیشتر دوست دارم باهاش کار کنم . ( البته به شرطی که بی خودی هر چیز ساده ای سخت نباشه که یه تکسچر بخواهیم بدیم 3 ساعت الاف بشیم )
من از همین الان میگم UDK اصلا در مقایش دیده نمیشه !
نسخه کرایسیس 2 رو من خیلی برسی کردم . فیزیک واقعا عالی داره اگه حتی نصف قدرت Cry Engine 3 رو داشته باشه بازم از UDK بهتره ...
M0hsen3D
03-03-2011, 19:08
یه موضوع دیگه به نظر من سخت بودن کار با Cry Engine نشون از حرفه ای بودنشه ( البته امیدوارم دیگه خیلی هم پیچیده نباشه )
ولی من هرچی سخت تر باشه بیشتر دوست دارم باهاش کار کنم . ( البته به شرطی که بی خودی هر چیز ساده ای سخت نباشه که یه تکسچر بخواهیم بدیم 3 ساعت الاف بشیم )
نسخه کرایسیس 2 رو من خیلی برسی کردم . فیزیک واقعا عالی داره اگه حتی نصف قدرت Cry Engine 3 رو داشته باشه بازم از UDK بهتره ...
البته خداکنه شرایط رایگان بودنش ناامید کننده نباشه تا سختیه اینجین برای ادم لذت بخش باشه!:20:
saeed_cpu_full
03-03-2011, 19:09
کلا مشخصه شما تعصب خاصی روی کرای انجین دارید ... مشکلی نیست فقط بهتون میگم انتظارتون رو از کرای انجین بیخودی بالا نبرید . وگرنه بعدا که منتشر شد بدجور نا امید میشید .
بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه ... اگه دوستان مایل بودن یه تاپیک جداگانه برای CryEngine بسازند که بحث های این انجین اونجا دنبال بشه
میشه دوباره شروع نکنید.
تاپیک کرای انجین می خواین چیکار واسه چیزی که هنوز نیومده می خواین تاپیک بزنین؟
در ضمن با این عکس هایی که من دیدم واقعا کرای تک باید بیاد سرپرستی غازهای های همسایون رو به عهده بگیره.:31:
در ضمن مطمئن باشین این شرکت کرایتک واسه رایگان دادن انجینش به بیرون به هیچ وجه نمی تونه موفق باشه چون
1-sanbox خیلی ادتور سختیه . من باهاش کار کردم که این رو دارم می گم .
2- با این بازاری که udk دسته هم بندی کرده فکر نکنم بتونه باهاش رقابت کنه .
در ضمن anti-military شما می گی کرای انجین که ندیدم و معلوم نیست کی بیاد از udk بهتره .
خب ببینم شما مطمئنی کرای تک میاد تمام امکانات کرای انجین رو بهت بده ؟
در ضمن با سختیش چیکار میخوای بکنی؟
انریل انجین به خاطر این خیلی معروفه که کار باهاش سادست و نرم افزارش کاربر پسنده .نه کرای انجین که دم به ساعت به خاطر سخت بودن ازش شکایت میشه.
شما تعصبی برخورد نکن.شما به چیزی که میبینی داری اکتفا میکنی . ولی خود من دارم به چیزی که دارم اشاره می کنم . اصلا همین الان بشین توی اینترنت اموزش های sanbox مادساز رو بگیر ببین چقدر می تونی باهاش کارکنی.
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
میشه دوباره شروع نکنید.
تاپیک کرای انجین می خواین چیکار واسه چیزی که هنوز نیومده می خواین تاپیک بزنین؟
در ضمن با این عکس هایی که من دیدم واقعا کرای تک باید بیاد سرپرستی غازهای های همسایون رو به عهده بگیره.:31:
در ضمن مطمئن باشین این شرکت کرایتک واسه رایگان دادن انجینش به بیرون به هیچ وجه نمی تونه موفق باشه چون
1-sanbox خیلی ادتور سختیه . من باهاش کار کردم که این رو دارم می گم .
2- با این بازاری که udk دسته هم بندی کرده فکر نکنم بتونه باهاش رقابت کنه .
در ضمن anti-military شما می گی کرای انجین که ندیدم و معلوم نیست کی بیاد از udk بهتره .
خب ببینم شما مطمئنی کرای تک میاد تمام امکانات کرای انجین رو بهت بده ؟
در ضمن با سختیش چیکار میخوای بکنی؟
انریل انجین به خاطر این خیلی معروفه که کار باهاش سادست و نرم افزارش کاربر پسنده .نه کرای انجین که دم به ساعت به خاطر سخت بودن ازش شکایت میشه.
شما تعصبی برخورد نکن.شما به چیزی که میبینی داری اکتفا میکنی . ولی خود من دارم به چیزی که دارم اشاره می کنم . اصلا همین الان بشین توی اینترنت اموزش های sanbox مادساز رو بگیر ببین چقدر می تونی باهاش کارکنی.
M.Mehrazin
03-03-2011, 19:33
سلام
من یه animation tree رو ساختم. چجوری می تونم توی بازی امتحانش کنم؟(یعنی با اون شخصیت بازی کنم)خود آموزش همینجوری که میره توی بازی با اون شخصیت میاد ولی من که میرم اتفاقی نمیافته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
anti-military
03-03-2011, 19:40
یعنی همین ادیتور SandBox رو میخواد منتشر کنه !؟ اینکه همین الان هم تو نسخه ناقصی که من از Crysis 2 دارم هست !
saeed_cpu_full
03-03-2011, 19:43
یعنی همین ادیتور Sand Box رو میخواد منتشر کنه ! اینکه همین الان هم تو نسخه ناقصی که من از Crysis 2 دارم هست !
لطفا بحث CryEngine رو توی این تاپیک ادامه ندید ... کرایتک هر چی رو که به عنوان نسخه ی مجانی کرای انجین منتشر میکنه یقینا ادیتورش Sandbox هست
برای اطلاعات بیشتر از ادیتور ها هم توی گوگل سرچ کنید => Game Engine Editor
anti-military
03-03-2011, 20:02
ولی من از این Sandbox 3 داره خوشم میاد ...
پ.ن :
نگران سختیش هم نباید بود چون به هرحال Crytek خودش ساپورت میکنه دیگه !
Reza Azimy_RW
03-03-2011, 20:46
ولی من از این Sandbox 3 داره خوشم میاد ...
پ.ن :
نگران سختیش هم نباید بود چون به هرحال Crytek خودش ساپورت میکنه دیگه ! حالا شما چرا اینقدر گیر دادی به کرای انجین ؟! یکی دیگه داره پول باهاش پارو میکنه ما بدبخت بیچاره ها بیوفتیم به جونه هم !!
شما فرض بگیر :
Cry Engine = Unreal Engine
هر روز ایپیک یه امکان جدید به موتورش اضافه میکنه و مطمینا" کرایتک که تنها رقیبش هست یه امکان جدید ! هیچ کدومشون نمیخواند بازار بهترین انجین جهان رو از دست بدند . پس رقابت میکنن و تقریبا مساوی میمونن و نفعش برایه ما اینه که زودتر این صنعت ( بازیسازی ) پیشرفت میکنه .
حالا بحث سلیغه ای میشه که میتونی با سختیش کنار بیای یانه !
NINJA0098
03-03-2011, 20:48
آقایون شرمنده اسپم میدم ولی باید بگم من با کرای 2 کار کردم و اگه الان بخوام یه مقایسه ی کلی با udk بکنم نه تنها udk چیزی توش کم نداره که خیلی جاها ازش جلوعه(با این بیلد آخری udk مقایسه کردم).
چیز زیادی در مورد انجین نمیگم چون قراره رایگان اونو بده بیرون که مطمئنا نصف قدرت انجین اصلی رو هم نداره که اگه اینطور باشه udk خیلی راحت اونو میخوره.
تو راحتی اصلا به گرد udk نمیرسه. البته چون شماره 3 این انجین قراره بیاد پس زیاد درموردش قضاوت نمیکنم. همین بس که
در ضمن به غیر از کرایتک هیچ کمپانی نتونسته با CryEngine یه بازی درست حسابی بسازه ... به جز سری Crysis و Farcry بقیه بازی هایی که با این انجین ساخته شدن افتضاح بودن
البته این موضوع به خاطر پیچیدگی زیاد انجینه که اگه یه فکری به حال این مشکل نکنن دیگه هیچی.
anti-military
03-03-2011, 21:01
این 3 تا عکس رو من از Crysis 2 گرفتم . ( با DX 9 و تنظیمات گرافیکی نسخه ناقص PC . که یه چیزی تو همون مایع های نسخه کنسولی میشه )
به دستگیره در دقت کنید !
M.Mehrazin
03-03-2011, 21:26
یکی هم به ما کمک کنه
saeed_cpu_full
03-03-2011, 21:37
دوست عزیز anti-military
دیگه این بحث رو ادامه نده ... این عکس هایی که گذاشتی از نسخه ی ناقص بازی هست . توش تکسچر ها خیلی بی کیفیت هست ... عکس دومت هم که پارتیکله ! Particle چه چیز خاصی داره ؟! :18:
اون دستگیره ی در رو با یه Reflection Material توی همین UDK به راحتی و با کیفیت خیلی بهتر میشه طراحیش کرد ! یعنی اگه کرای انجین توی همه چیز از UDK جلوتر باشه ( فرض محال ! ) توی متریال عمرا بتونه با UDK رقابت کنه ! UDK از Interface نرم افزار مایا برای این کار استفاده میکنه و با کلی آپشن که در اختیارت میزاره میتونی متریال با کیفیت خیلی خیلی بالا بسازی . از پست های شما مشخصه که زیاد با UDK کار نکردی .
بازم میگم
این بحث رو ادامه ندید
parvizamd
03-03-2011, 21:47
اینجا تاپیک مقایسه نیست!بلکه پشتبانی هست!!!
alirezapir
03-03-2011, 21:49
لطفا همگی با دقت به بالای تاپیک توجه کنید!:
مسلما هر کی که خوندن بلد باشه میفهمه که اونجا نوشته نشده پشتیبانی cry engine یا چیز دیگه،
کسانی که توی این تاپیک هستن همگی با UDK کار میکنن و با این موتور راحتن اگه کسی دلش میخواد که موتوری رو که خودش دوست داره به رخ بکشه (هر چند که نمیتونه!) ؛ اینجا جاش نیست؛ بره توی تاپیک همون موتور و بی خود اینجا رو شلوغ نکنه. پس لطفا از بحث های متفرقه بیرون بیاید...
ممنون:40:
mehrandinio
03-03-2011, 22:17
این postProcess به چه دردی می خوره؟لطفا تضیح بدید.
anti-military
03-03-2011, 22:20
جالبه که دیگه کم کم دارید مستقیما UDK رو با Cry Engine 3 مقایسه میکنید و میگید UDK بهتره :18:
منم دیگه در مقابل این حرف چیزی نمیتونم بگم فقط میتونم منتظر بشم که نسخه اصلی Crysis 2 منتشر بشه ...
M.Mehrazin
03-03-2011, 22:25
الوووووو.کسی نیست جواب ما رو بده؟
اول بذارید نسخه رایگان کرای انجین بیاد بعد مقایسه کنید
saeed_cpu_full
03-03-2011, 22:34
این postProcess به چه دردی می خوره؟لطفا تضیح بدید.
برای این هست که به یه محدوده ی خاص یه افکت بدی
وقتی دوربین توی اون محدوده وارد بشه اون افکت رو میگیره مثل تصویر بالا
Wikipedia در موردش کامل توضیح داده :
توی ویدئو های 3D Buzz هم طرز استفاده از اون رو توضیح داده
جالبه که دیگه کم کم دارید مستقیما UDK رو با Cry Engine 3 مقایسه میکنید و میگید UDK بهتره :18:
منم دیگه در مقابل این حرف چیزی نمیتونم بگم فقط میتونم منتظر بشم که نسخه اصلی Crysis 2 منتشر بشه ...
شما زحمت اینکه یه ذره با UDK کار کنی رو به خودت ندادی ! این همه من به شما لینک دادم بازم این رو درک نکردی که UDK = UE 3 - Source ..
هر چی به عنوان ضعف کرای انجین هست شما به عنوان نقطه ی قوتش میشناسی ... خوب معلومه اینطوری نمیشه بحث کرد ( هیچ علاقه ای هم به اینجور بحث ها ندارم ! )
tovamohammad
03-03-2011, 22:46
با سلام
جناب anti-military شما داری به کلی نظم اینجا رو می ریزی به هم. بنده خودم طرفدار بحث آزاد و بدون محدودیت هستم، اینو ببین:
که مال همین پریروزه. ولی کاملا مشخصه که بحث شما یک در هزار ربطی به این تاپیک یا تاپیک قبلی که همین بساط بود نداره. من درک می کنم اگه واقعا دوست داری این بحث ادامه پیدا کنه و عمومی بمونه. برای این کار لازمه یه تاپیک بزنی. اونجا دیگه هیچکس نمی توه حرفی بهت بزنه. قبلا هم بهت گفتم.
یعنی واقعا یه تاپیک استارت کردن این قدر سخته که شما به جاش یکی یکی توی تاپیک ها بحث رو به این سمت می کشونی؟
می دونم که شما استارتر بحث ها نیستی ولی مشخصه که شما داری بهشون دامن می زنی. دوستانه میگم: لطفا این بحث رو سر جای درستش ادامه بده و نظم تاپیک ها رو بهم نریز.
من می خواستم تا میشه خودمو قاطی این بحث ها نکن، اگه نه بنده هم اطلاعات فنی جامعی از CryEngine دارم و هم از UDK. و اگه شک داری از دوستانی که اینجا بنده رو می شناسن بپرس. کافیه دو تا از اون پستای کذاییم (که تو آرشیو پستام می تونی پیدا کنی) بزنم تا کاملا علمی و با مستندات، کرای شما رو از لحاظ فنی کاملا از دور خارج کنم. باور کن، یه بار توی پ.خ ها این کارو انجام دادم. دوباره انجام دادنش اصلا سخت نیست.
شما هم اگه می خوای واقعا یه بحث جنجالی راه بندازی حداقل یه پیش نیاز داری و این که از همه ی جنبه های قضیه اطلاع کسب کرده باشی نه فقط با 4 تا شات. کسی که می خواد با شات تصمیم گیری کنه همونه که می گن عقلش به چشمشه، و بدون، این طوری نمی تونی حتی چند روز تو یه بحث دووم بیاری.
به عنوان یه مثال که نگی از کجا معلوم اطلاعات فنیشو داره، همین قدر بهت بگم که Material Editor و Particle System Editor کرای انجین از سیستم خیلی قدیمی استفاده می کنه. سیستمی که چند ساله منسوخ شده. می تونی از دوستان دیگه ای که باهاش کار کردن بپرسی. یا به عنوان یه مورد دیگه ابزار های کوچیکتری که داخل ادیتور سندباکس اومده همگی مختص سبک اکشن هست. اول شخص و سوم شخص.
دوست عزیز حتی اگه به فرض بشه با شات هم یه مقایسه ی منطقی انجام داد (که گفتم نمی شه)، باز هم شما فقط می تونی رندرر های انجین ها رو با هم مقایسه کنی و اگه اطلاع نداری باید بگم موتور رندرر فقط 30 درصد از یه انجین بازی سازی هست. مثلا شما این همه اطلاعات از Material Editor یا سیستم انیمیشن یا کیسمت و ... برای UDK می تونی پیدا کنی، ولی واقعا چقدر می تونی اطلاعات فنی راجع به Unreal Gemini که موتور رندرر UDK هست پیدا کنی؟ اصلا چند بار تا حالا در موردش خوندی؟
در مورد UDK هم که دو 3 تا به قول خودت حدس زده بودی باید بگم اشتباهه. اگه می خوای اشتباهاتتو متوجه بشی اینو یه نگاه بنداز:
با این که به نظرم بحث راجع به همچین انجین ناپایداری واقعا بی فایده هست، ولی فقط چون قبلا بهت قول دادم اون پ.خ رو تا فردا برات جواب می دم.
در ضمن، اگه خواستی جوابی به این پست بدی، حتما حتما پ.خ کن. اگه نه حال حالا ها این بحث کش پیدا می کنه. و نه من و نه هیچ کس دیگه نیم خواد بیش از این تاپیک از موضوع خارج بشه.
پس چی شد؟ یا پ.خ یا تاپیک جدید. ممنون از توجهت.:20:
-----
برای سایر دوستان:
راستش قولی نمی دم، ولی پستای بی جوابتون رو (اونایی که فنیه البته) سعی می کنم تا فردا یه وقت جور کنم جواب بدم. بازم میگم اگه بتونم.
موفق باشید. تا بعد.:8:
سلام دوستان
البته این هایی که مشاهده میکنید UE 4 نیست .. در واقع UE 3.9 هست :31: خیلی به نسخه ی چهارم نزدیکه ولی نسخه ی چهارم باز هم از این بهتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .jpg.jpg?
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg?
دموی بالا به صورت Real Time بر روی سیستمی که شامل 3 عدد کارت گرافیک GTX 580 در حال اجرا بوده
سلام
منبع این عکس ها رو میدید من برم تو سایتش ؟
ممنون
mehrandinio
04-03-2011, 00:16
سلام
آیا Deco Layer تو این ورژن آخری مشکل داره؟ یا من اشتباه میکنم.
NINJA0098
04-03-2011, 09:24
این postProcess به چه دردی می خوره؟لطفا تضیح بدید. post process در واقع مجموعه اي از افكتهاييه كه ميتوني تو نماي دوربينت ازش استفاده كني يا اينكه به يه شيئ خاص نسبت بدي.
motion blur+dept of field+bloom رو كه ميشناسي همه تو پست پروسسه.
براي تظيمش هم ميتوني يه postprocess chain بسازي يا اين كه تو view/world info و زير شاخه post process تنظيمات رو انجام بدي.
.................................................. .................................................. .................................................. ...
من از همه معذرت ميخوام كه دوباره اين بحثو ادامه ميدم الان ديگه تمومش ميكنم(آخرين پستم در اين مورده).
از بچه هاي گروهمون هم معذرت ميخوام كه اين عكسو اينجا ميزارم.(بحث مقايسه يشد مجبورم)
اين عكس مدل ماشينيه كه تو مكس ساخته شده و تو مكس بهش متريل دادن(تكستچرش يكم ضعيفه):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداينم همون مدل با همون تكستچر كه من كمتر از نيم ساعت براش متريال زدم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا من كه يه فرد عادي تو بازي سازي هستم با اين سرعت يه متريال با اين كيفيت ميزنم اونوقت يه شركت بزرگ كه با كراي كار ميكنه نميتونه يه متريال درست و حسابي و كلا يه طراحي هنري خوب بكنه؟اين نشون ميده كه اين انجين اصلا به دست سازنده هاي ديگه غير از خود كراي خوب نيست.
در ضمن اون عكسي كه از بازي كرايسيس2 گذاشتيد هم هيچ چيزي نداشت .من اگه وقت كردم يه مپ درست ميكنم و چندتا شات ميزارم ببينيد كه من بهتر از كرايتك بازي با كيفيت ميسازم(يكم مبالغست ولي با كيفيت اون عكسا ميتونم بسازم).
ادیت:
سعی میکنم از یکی از دوستام که با این انجین دارن بازی میسازن بخوام خدش بیاد اینجا و یه توضیح کلی از کرای داشته باشه.
اگه محمد می خواد جوب بده پس من هم سوال می کنم.
1-من چطور می تونم توی بازیم واسه مردن انیمیشن بزارم . ؟که مثلا به جای این مردن مسخره یه انیمیشن واسش پخش بشه.
یه نظریه:((می خواستم بدونم همچین چیزی امکان داره؟ چون انگلیسیم خوب نبود نمی تونستم توی اپیک بگم))
من کار با انیمیشن رو توی انریل اسکریپت بلدم .و می تونم کنترلش کنم . یه کارکتر یا شیئ 1 رو در نظر میگیریم .من می تونم توی
اسکریپت این کد مثلا یه triger تعریف کنم که وقتی کارکتر من بهش رسید بگه که کلید e رو بزن و بعدش انیمیشنی مثل برداشتن اون چیز یا حتی عملیات خفت کنی:31: روی کارکتر انجام بده؟ می خوام بدونم همچین چیزی امکان داره؟
3-من توی بازی خودم یه اسلحه ساختم و با مرتب کردن بون ها توی animset توسنتم اون رو دقیقا رو دست کارکترم بزارم حالا من یه اسلحه دوم هم دارم می خوام کارکترم اون رو یه جور دیگه نگه داره که مثلا توی اولی دستش رو بالا نگه داشته بود که این اسلحه رو نگه داره این یکی دستش رو پایین بیاره . چیکار کنم؟
سلام
من یه animation tree رو ساختم. چجوری می تونم توی بازی امتحانش کنم؟(یعنی با اون شخصیت بازی کنم)خود آموزش همینجوری که میره توی بازی با اون شخصیت میاد ولی من که میرم اتفاقی نمیافته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
چون دیروز بهت قول داده بودم توی تاپیک بزاری جوابت رو میدم .الان کامل برات توضیح میدم.((و صد البته می خوام سر محمد رو برای جواب دادن به سوال خودم خلوت کنم:31:))
--
شما صد البته باید تا به حال دونسته باشی کارایی Animation tree چه جوریه .یا اصلا این ابزار به چه دردی می خوره .
من نمی خوام واد بحث کار کردن باهاش بشم چون خود شما حتما با دیدن اون ویدئو ها باید بلد باشی .
فقط بخش اسکریپت رو برای شما توضیح می دم.
نگاه کن شما که بلدی توی اون چیکارکنی .
شما ابتدا باید یه کارکتر جدید با اسکریپت درست کنی .
اگه بلد نیسیتی واسه کار الان تو که فقط می خوای امتجانش کنی توی نت اموزش فراوونه .
نگاه کن توی اسکریپت هر شیئ باید تعریف بشه پس کارکتر هم تعریف میشه . توی اون اموزش ها ی داخل نت که گفتم اینجوری تعریف کرده((البته مثلا))
defaultproperties
{
Begin Object Name=WPawnSkeletalMeshComponent
SkeletalMesh=SkeletalMesh'MyPackage.model_characte r'
AnimSets(0)=AnimSet'MyPackage.Solider_Anims'
AnimTreeTemplate=AnimTree'MyPackage.SoliderAnimtre e
End Object
Mesh=WPawnSkeletalMeshComponent
Components.Add(WPawnSkeletalMeshComponent)
به قسمت AnimTreeTemplate توجه کن . باید در این قسمت خروجی های AnimTree رو قرار بدی . البته چون فقط می خوای کارکت رو تست کنی دارم میگم وگرنه به قول محمد تا به ادیتور ها مسلط نشدی نباید سراغ اسکریپت بری
موفق باشید. تا بعد.:8:
:31:
mehrandinio
04-03-2011, 10:16
سلام
من تو حرکت کاراکتر چجوری میتونم کلید های w,s,a,d رو تغییر بدم؟
شما اول باید ساختار KeyBind رو یاد بگیری . تا همین جاش بهت بگم که اینجوریه:
واسه تغییر اینا به ساده ترین روش برو توی این مسیر
UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config
فایل DefaultInput.ini رو باز کن
توی قسمت
Game Keyboard/Mouse Bindings
این ها رو میبینی:
; Secondary default bindings
.Bindings=(Name="Up",Command="GBA_MoveForward")
.Bindings=(Name="Down",Command="GBA_Backward")
.Bindings=(Name="Left",Command="GBA_TurnLeft")
.Bindings=(Name="Right",Command="GBA_TurnRight")
.Bindings=(Name="LeftControl",Command="GBA_Jump")
.Bindings=(Name="Enter",Command="GBA_Use")
که نشون گر دکمه ها و عملکرد اون دکمه ها توی بازیه. شما توی کد خودتون واسه کنترل اینها فقط می نویسی
exec Function GBA_Backward
}
{
واسه تغییر اونها هم می دونم بگم محمد می ده بهم بد و بیراه .ولی بدونی بد نیست.
Bindings=(Name="Up",Command="GBA_MoveForward")
قسمت Name مربوط به کلید مورد نظر و قسمت GBA_MoveForward مربوط به عملکرد و دستوریه که توی کد اون رو انجام میده .
یه سری راه دیگه هم داره واسه keybind که خداییش حساب کن تا اینجاش هم که بهت گفتم خیلی زیاد رفتم توش .وارد کد نویسی که بشی متوجه تمامش میشی.
mehrandinio
04-03-2011, 11:07
سلام
دوستان کمک کنید.
اینی که گفتی که جا بود ؟ چرا اصلا اسمش یادم نمیاد؟
بگو کجاست برم ببینم
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
1-من چطور می تونم توی بازیم واسه مردن انیمیشن بزارم . ؟که مثلا به جای این مردن مسخره یه انیمیشن واسش پخش بشه.((حل شد))
simulated Function PlayDead()
{
}
----------------------------------------------------------------------------------
یه نظریه:((می خواستم بدونم همچین چیزی امکان داره؟ چون انگلیسیم خوب نبود نمی تونستم توی اپیک بگم))
من کار با انیمیشن رو توی انریل اسکریپت بلدم .و می تونم کنترلش کنم . یه کارکتر یا شیئ 1 رو در نظر میگیریم .من می تونم توی
اسکریپت این کد مثلا یه triger تعریف کنم که وقتی کارکتر من بهش رسید بگه که کلید e رو بزن و بعدش انیمیشنی مثل برداشتن اون چیز یا حتی عملیات خفت کنی:31: روی کارکتر انجام بده؟ می خوام بدونم همچین چیزی امکان داره؟
3-من توی بازی خودم یه اسلحه ساختم و با مرتب کردن بون ها توی animset توسنتم اون رو دقیقا رو دست کارکترم بزارم حالا من یه اسلحه دوم هم دارم می خوام کارکترم اون رو یه جور دیگه نگه داره که مثلا توی اولی دستش رو بالا نگه داشته بود که این اسلحه رو نگه داره این یکی دستش رو پایین بیاره . چیکار کنم؟
یه سوال مهم: ساختار کد نویسی توی انریل تورنومنت تا چه حد با udk فرق داره . مثلا من کد بنویسیم extends utpawn با extends udk pawn چقدر فرق داره اصلا ساختار کد نویسی توی این دوتا فرقی داره یانه ؟؟
mehrandinio
04-03-2011, 11:21
[QUOTE=silsin;5906599]اینی که گفتی که جا بود ؟ چرا اصلا اسمش یادم نمیاد؟
بگو کجاست برم ببینم
QUOTE]
DecoLayer تو ساخت terrain هستش.برای ساخت چمن و درخت میخوامش. ولی کار نمیکنه.:13:
NINJA0098
04-03-2011, 11:21
سلام
چه مشکلی باهاش داری؟من ازش استفاده میکنم.مشکلی نداره؟(البته من بیلد یکی به آخرو دارم)
saeed_cpu_full
04-03-2011, 11:23
سلام
منبع این عکس ها رو میدید من برم تو سایتش ؟
ممنون
mehrandinio
04-03-2011, 11:27
چه مشکلی باهاش داری؟من ازش استفاده میکنم.مشکلی نداره؟(البته من بیلد یکی به آخرو دارم)
من وقتی که deco layer رو میسازم تو لیستی که تو terrain edit هستش اضافه نمیشه.
چیکار کنم؟
saeed_cpu_full
04-03-2011, 11:38
1-من چطور می تونم توی بازیم واسه مردن انیمیشن بزارم . ؟که مثلا به جای این مردن مسخره یه انیمیشن واسش پخش بشه.
به لینک بالا یه نگاه بنداز ... توی این آموزش چند تا انیمیشن مثل دویدن و راه رفتن معمولی و ... ساخته میشه و بعدش به وسیله ی آنریل اسکریپت انیمیشن ها به کاراکتر نسبت داده میشه به طوری که مثلا با ترکیب چند دکمه کاراکتر شروع به دویدن کنه و با زدن یه دکمه ی تک کاراکتر به صورت معمولی راه بره
فکر کنم برای این کاری که میخوای انجام بدی به دردت بخوره ( البته خودم بخش های مربوط به آنریل اسکریپتش رو کامل ندیدم ... ولی آموزش به درد بخوری هست )
NINJA0098
04-03-2011, 11:52
من وقتی که deco layer رو میسازم تو لیستی که تو terrain edit هستش اضافه نمیشه.
چیکار کنم؟
خوب باید بعد از اختنش ت قسمت پایین کهheigh map هست راست کلیک کنی و add selected deco layer رو بزنی .اینکارو میکنی؟
الان به udk دسترسی ندارم فردا تست میکنم جوابشو بهت میدم.(اگه بچه ها تا اون موقع بهت جواب ندن)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.