مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
منظور از کابل کشی رایگان تا ورودی خونه هست. چون قبل از این پیشنهاد، برای کسایی که باید با درخواست مشترک فیبر کشی میشد هزینه کابل کشی هم رو حساب میومد. در مواردی که مخابرات نمیتونه خط مسی ارائه بده و بخاطر شرایط مرکز مخابراتی باید فیبر کشی کنه تموم مسیر رو (که البته جای بحث داره و گاهی عمدا اینکار رو میکنه) اون جز وظایف زیرساختیشه، هرچند بابت همونم مبلغی بیشتر از هزینه یک خط عادی از مشترک میگیره (قبلا اینطور بود)
در کل صحبت دوستمون درست بود و داخل خونه رو کاری ندارن (برای سیم مسی هم پول میگیرن بابت شماره و سیم کشی ولی تا ورودی فقط سیم میکشن)
منظور از فیبرکشی ساختمون دقیقا همون فیبرکشی داخل ساختمونه دیگه وگرنه اگه فیبرکشی نشده باشه تا اون منطقه اصلا نمیان اقدام کنن، حتی اگه یه آپارتمانه 10 واحده همشون تقاضا داده باشن. بعدشم، همونم مجانی نیست، از حجم کم کردن که واسشون به صرفه.
misam5526
21-02-2019, 20:22
منظور از فیبرکشی ساختمون دقیقا همون فیبرکشی داخل ساختمونه دیگه وگرنه اگه فیبرکشی نشده باشه تا اون منطقه اصلا نمیان اقدام کنن، حتی اگه یه آپارتمانه 10 واحده همشون تقاضا داده باشن. بعدشم، همونم مجانی نیست، از حجم کم کردن که واسشون به صرفه.
شما 40 نفر جمع میکردی (یعنی معرفی میکردی ) اقدام میکردن و هزینه کابل کشی هم میگرفتن.
در ضمن در مورد طرح جدید صحبت نکردم. فیبر کشی داخل ساختمون رو جز وظایفش نمیدونه مخابرات همین.
سلام
من تو محل جدیدی ک رفتم متاسفانه یا خوشبختانه فقط مخابرات سرویس میده و اونم تانوما
حالا مشکلی ک دارم مودم چی بخرم از خود مخابرات بخرم یا ...
فقط میخوام مودم هم adsl و vdsl را ساپورت کنه بودجه هم تا یک تومان
من Linksys X6200 گرفتم راضیم، البته اگه خریدیش باید حتما به ورژن 18 آپگریدش کنی! قیمتشم حدود 920 تا 950 بود. 4 آنتن داخلی پرقدرت داره و هیچ نقطه کوری نمیزاره حتی با 5-6 دیوار ! البته آپدیت 19 رو داده که قدرت وایرلسش رو محدود میکنه بر اساس استاندارد اروپا ! از VDSL2 و پروفایل 30a استفاده می کنه اما سرعت دانلودش رو محدود کرده رو 100 مگ و فقط با کمک این استاندارد آپلودش رو رسونده به 100. تو این قیمت به نظرم فقط همین خوبه. اما اگه بیشتر میتونی هزینه کنی Asus DSL-AC52u هم عالیه اما قیمتش میره طرفای 1200-1300 ! اونم حتما آپدیت کن، چون نسخه فیرمور اصلیش کلی باگ داره. Asus DSL-AC88u هم اگه میتونی خیلی بیشتر هزینه کنی عالیه چون استاندارد G.fast رو هم ساپورت میکنه و یه انتخاب آینده نگر محسوب میشه !
شما 40 نفر جمع میکردی (یعنی معرفی میکردی ) اقدام میکردن و هزینه کابل کشی هم میگرفتن.
در ضمن در مورد طرح جدید صحبت نکردم. فیبر کشی داخل ساختمون رو جز وظایفش نمیدونه مخابرات همین.
آها در کل که حرفتون درسته، جزء وظایفش نمیدونه اصلا ! ولی همین طرح فروش جدیدش هم الکیه و با کاهش حجم سرویس ها هزینه کابل کشی رو جبران میکنه !
منظور از کابل کشی رایگان تا ورودی خونه هست. چون قبل از این پیشنهاد، برای کسایی که باید با درخواست مشترک فیبر کشی میشد هزینه کابل کشی هم رو حساب میومد. در مواردی که مخابرات نمیتونه خط مسی ارائه بده و بخاطر شرایط مرکز مخابراتی باید فیبر کشی کنه تموم مسیر رو (که البته جای بحث داره و گاهی عمدا اینکار رو میکنه) اون جز وظایف زیرساختیشه، هرچند بابت همونم مبلغی بیشتر از هزینه یک خط عادی از مشترک میگیره (قبلا اینطور بود)
در کل صحبت دوستمون درست بود و داخل خونه رو کاری ندارن (برای سیم مسی هم پول میگیرن بابت شماره و سیم کشی ولی تا ورودی فقط سیم میکشن)دوست عزیز من برای طرح جدید صحبت میکنم و کاری به قبل ندارم!
تو این طرج قید شده که با گرفتن اون قرار دادها رایگان هست کابل کشی و تو بعضی هاش مودم هم همینطور
وگرنه امکان نداره به خاطر درخواست یک نفر بیان براش تا دم خونه کابل کشی بکنند
چون حدودا پارسال که هنوز کابل کشی تا ساختمان انجام نشده بود محتمع ما که حدود ۶۰ واحد داره مدیر ساختمان درخواست داد اما انجام ندادن گفتند طبق نقشه که داریم پیش میریم و هر موقع نوبت شما بشه انجام میشه
منم نگفتم هزینه داخل خونه با مخابرات هست! گفتم تو این طرح ها چون مجبوری قرار داد یک ساله ۲ ساله یا ۳ ساله ببندی و اون مبالغ کلان رو بدی این سیم کشی و مودم را به عنوان حایزه بهتون میدند
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
من قبلا می خواستم از های وب سرویس بگیرم گفتن منطقه شما فیبر نوریه و فقط می تونید از مخابرات سرویس بگیرید
یعنی الان تا دم در خونه ما فیبر نوریه؟
و برای ftth باید سیم کشی داخل ساختمان عوض بشه؟
و برای vdsl نیاز به سیم کشی نیست و فقط باید مودم بخرم؟
ahwazp30
22-02-2019, 14:59
من قبلا می خواستم از های وب سرویس بگیرم گفتن منطقه شما فیبر نوریه و فقط می تونید از مخابرات سرویس بگیرید
یعنی الان تا دم در خونه ما فیبر نوریه؟
و برای ftth باید سیم کشی داخل ساختمان عوض بشه؟
و برای vdsl نیاز به سیم کشی نیست و فقط باید مودم بخرم؟
احتمالا منظورشون کافوی نوری بوده که همون vdsl میشه .اگر تا درب منزل فیبر باشه باید باکس فیبر هم اونجا نصب باشه که خودتون میتونید چک کنید.FTTH تا جایی که مودم هست تماما کابل فیبرنوری هست .vdsl هم چون کافو فیبره و بقیش مسی بنابراین نیازی به سیم کشی نیست مگر اینکه کیفیت سیم کشی داخلی بد باشد و شما بخواهید اونو تعویض کنید.
mohandes23
25-02-2019, 01:34
من از این لینکه ثبت نام کردم کسی زنگی نزد یه شماره پیگیری داده باید از کجا پیگیری کرد؟
من از این لینکه ثبت نام کردم کسی زنگی نزد یه شماره پیگیری داده باید از کجا پیگیری کرد؟من از هونجا ۱۰ روز پیش ثبت کردم هیچ خبری نشد
سلام دوستان، این بحث فیبر تا منازل دست خود ساحتمون سازها هم هست؟ یعنی ممکنه یکی تا دم خونه ش فیبر باشه موقع ساختن ساختمون سیمکشی داخلی رو با فیبر کار کنه و الان بتونه از ftth استفاده کنه؟
سلام دوستان، این بحث فیبر تا منازل دست خود ساحتمون سازها هم هست؟ یعنی ممکنه یکی تا دم خونه ش فیبر باشه موقع ساختن ساختمون سیمکشی داخلی رو با فیبر کار کنه و الان بتونه از ftth استفاده کنه؟بله
ساختمونهای جدید اکه سازندش عقل درست داده باشه میتونه اینکار رو انجام بده
MMDFullHD
02-03-2019, 21:35
من Linksys X6200 گرفتم راضیم، البته اگه خریدیش باید حتما به ورژن 18 آپگریدش کنی! قیمتشم حدود 920 تا 950 بود. 4 آنتن داخلی پرقدرت داره و هیچ نقطه کوری نمیزاره حتی با 5-6 دیوار ! البته آپدیت 19 رو داده که قدرت وایرلسش رو محدود میکنه بر اساس استاندارد اروپا ! از VDSL2 و پروفایل 30a استفاده می کنه اما سرعت دانلودش رو محدود کرده رو 100 مگ و فقط با کمک این استاندارد آپلودش رو رسونده به 100. تو این قیمت به نظرم فقط همین خوبه. اما اگه بیشتر میتونی هزینه کنی Asus DSL-AC52u هم عالیه اما قیمتش میره طرفای 1200-1300 ! اونم حتما آپدیت کن، چون نسخه فیرمور اصلیش کلی باگ داره. Asus DSL-AC88u هم اگه میتونی خیلی بیشتر هزینه کنی عالیه چون استاندارد G.fast رو هم ساپورت میکنه و یه انتخاب آینده نگر محسوب میشه !
من ac52 دارم الان رو ورژن اخری باند ۵ استیبل نیست
پینگ پرش داره قطعی داره وصل هست ولی روت مودم اصلا کار نمیکنه
دانگرید کردم به ورژن 1.4 ورژن ۱.۵ اش بدرد نمیخوره
من ac52 دارم الان رو ورژن اخری باند ۵ استیبل نیست
پینگ پرش داره قطعی داره وصل هست ولی روت مودم اصلا کار نمیکنه
دانگرید کردم به ورژن 1.4 ورژن ۱.۵ اش بدرد نمیخوره
رو لینکسیس هم آخرین ورژن داستان داره، ایسوس رو نداشتم ولی ورژن کارخونه ایش رو شنیدم خیلی ایراد داشت و میگفتن آپدیت کنید، پس همون ورژن 1.4 آپدیت کنه هر کی که خرید.
siamak_mu
06-03-2019, 00:04
سلام.
سیپ فون دارم میخوام با گوشی ولی شماره تلفن ثابت زنگ بزنم. کسی بلده تنظیماتشو؟
mahdicivil
09-03-2019, 18:19
سلام. دوستان من میخواهم برای سرویس تانوما یا FTTH یک مودم تهیه کنم. به نظرتون چه مودمی بگیرم؟ هر چی هزینش کمتر بشه بهتر هست.
نظرتون در مورد مودم UTEL G242 چی هست؟ این م.دم از نوع ONT هست
ممنون
سلام. دوستان من میخواهم برای سرویس تانوما یا FTTH یک مودم تهیه کنم. به نظرتون چه مودمی بگیرم؟ هر چی هزینش کمتر بشه بهتر هست.
نظرتون در مورد مودم UTEL G242 چی هست؟ این م.دم از نوع ONT هست
ممنون
محصولات utel ایرانیه و اصطلاحا تولید ملیه ، نمیدونم کیفیتش چه جوریه ولی تو بازار مودم های ONT انتخابه زیادی وجود نداره. اکثرا چینی اومده تو بازار و معروف ترینش هم محصولات هواویه! یه محصول از یه شرکت هلندی هم تا یه مدت پیش تو فروشگاه های اینترنتی ایران وجود داشت که نسبتا گرونتر از بقیه هستش ولی بازم قیمتش قابل قبوله. Espod بود اسم شرکتش.
mahdyshr
12-03-2019, 10:14
سلام اینی که جلوی خونه ما زدن ربطی به فیبرنوری داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
mahdyshr
15-03-2019, 16:15
دوستان نظری نداشتن ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
mr.arbab28
15-03-2019, 23:51
دوستان نظری نداشتن ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalkهرچی هست فیبر نیست احتمالا pcm هست
Sent from my m3 note using Tapatalk
drjackool
16-03-2019, 21:56
درود
کوچه ما فیبر کشیدن،
مودمی که توسط مخابرات برای تانوما داده میشه چی هست مدلش و قیمتش؟
اگه سرویس 16 مگ بگیرم چقدر دانلود میده؟ پینگش تو بازیا مثلا battlefield 5 چقدر هست؟
16-03-2019, 21:57
درود
کوچه ما فیبر کشیدن،
اگه سرویس 16 مگ بگیرم چقدر دانلود میده؟ پینگش تو بازیا مثلا battlefield 5 چقدر هست؟
17-03-2019, 01:13
درود
کوچه ما فیبر کشیدن،
قسمت اول سوالت رو باید از خود مخابرات بپرسی
سرویس 16 مگ هم 2 مگابایت بهت سرعت میده و پینگت هم تو بتل 5 تو سرور آلمان بین 60 تا 80 باید باشه
اینم آیپی سرور آلمان بتل 5 میتونی ازش پینگ بگیری
3.121.114.215
drjackool
17-03-2019, 08:32
قسمت اول سوالت رو باید از خود مخابرات بپرسی
سرویس 16 مگ هم 2 مگابایت بهت سرعت میده و پینگت هم تو بتل 5 تو سرور آلمان بین 60 تا 80 باید باشه
اینم آیپی سرور آلمان بتل 5 میتونی ازش پینگ بگیری
3.121.114.215
از محابرات که پرسیدم طرف گفت شما هر سرویسی بگیری با هر سرعتی تا 100 مگابیت بهت دانلود میده راست میگه!
aliali256
03-04-2019, 00:56
فیبر نیست. PCM هم نباید باشه به نظرم. همان پست معمولی مسی هست.
moji_2541
04-04-2019, 09:05
سلام
دوستان من تازه با سرویس ftth آشنا شدم مخابرات تو خیابونمون بنر زده گفته می تونید بگیرید چنتا سوال داشتم
1. میتونید به صورت تقریبی بگید هزینه کلی چقدر میشه
2. تو نت مودم زیاد دیدم ولی نمیدونم کدوم مدل مربوط به فیبر میشه لطف کنید چند مدل خوب معرفی کنید
3. لیست تعرفه ها رو اگه زحمتشکو بکشید ممنون میشم
ehsanehsan007
04-04-2019, 17:51
سلام
دوستان من تازه با سرویس ftth آشنا شدم مخابرات تو خیابونمون بنر زده گفته می تونید بگیرید چنتا سوال داشتم
1. میتونید به صورت تقریبی بگید هزینه کلی چقدر میشه
2. تو نت مودم زیاد دیدم ولی نمیدونم کدوم مدل مربوط به فیبر میشه لطف کنید چند مدل خوب معرفی کنید
3. لیست تعرفه ها رو اگه زحمتشکو بکشید ممنون میشم
بستگی داره
مودمای فیبر محدودن و قیمتشون بالای هشتصد
سرویس هاشو میتونید ببینید تو سایت مخابرات...سرویس های بلند مدتش مودم رایگانه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
f_s10224
05-04-2019, 19:54
بستگی داره
این حجم به صورت ماهیانست یا سالیانه؟ من سایتش را نگاه کردم متوجه نشدم
- - - Updated - - -
بستگی داره
malek911
06-04-2019, 00:24
ماهیانه هستن
mr.arbab28
06-04-2019, 03:35
چندساله از فیبر نوری فقط اسمش اومده خودش نیومده قرار همنیست بیاد بعد چندسال هنوز فیبر کشی نکردن تازه اگرم کسی بخاد فیبر بخره اینقد گرونه صرف نمیکنه بخره ما الان مغازمون به نت معمولی وصله ولی فیبر لارم داریم برای دوربینا اما زنگ میزنی میگن ده نفر بیار فلان بکن تا فلان بشه.......
ahwazp30
06-04-2019, 12:24
چندساله از فیبر نوری فقط اسمش اومده خودش نیومده قرار همنیست بیاد بعد چندسال هنوز فیبر کشی نکردن تازه اگرم کسی بخاد فیبر بخره اینقد گرونه صرف نمیکنه بخره ما الان مغازمون به نت معمولی وصله ولی فیبر لارم داریم برای دوربینا اما زنگ میزنی میگن ده نفر بیار فلان بکن تا فلان بشه.......
بنده قبلا اینکار رو انجام دادم و طبق گفته ی خودشون که اول گفته بودن اگر ده نفر بیارید فیبر میکشیم ، حدود 12 نفر رو به مرکز مخابراتی معرفی کردیم و بعد جوابی که ازشون شنیدیم این بود :
در صورتی که منطقه تحت پوشش فیبرنوری باشه جهت فیبرکشی منازل تقاضای حداقل 10 نفر الزامی است ولی منطقه در حال حاضر تحت پوشش نیست و امکان فیبرکشی وجود ندارد و تا مجهز شدن مرکز باید صبر کنید .
مرکزی که خودش مجهز هست و به خیلی از جاها داره فیبر میده باید مجددا مجهز بشه .به هر حال اینم شکلی از پیچوندن و سرکار گذاشتن مردم هست.
mr.arbab28
06-04-2019, 17:11
بنده قبلا اینکار رو انجام دادم و طبق گفته ی خودشون که اول گفته بودن اگر ده نفر بیارید فیبر میکشیم ، حدود 12 نفر رو به مرکز مخابراتی معرفی کردیم و بعد جوابی که ازشون شنیدیم این بود :
در صورتی که منطقه تحت پوشش فیبرنوری باشه جهت فیبرکشی منازل تقاضای حداقل 10 نفر الزامی است ولی منطقه در حال حاضر تحت پوشش نیست و امکان فیبرکشی وجود ندارد و تا مجهز شدن مرکز باید صبر کنید .
مرکزی که خودش مجهز هست و به خیلی از جاها داره فیبر میده باید مجددا مجهز بشه .به هر حال اینم شکلی از پیچوندن و سرکار گذاشتن مردم هست.صد متری خونه ما
ادرس : مشهد احمد اباد حد فاصل خیابان عارف و پرستار
کابینت فیبر نوری اما برای مخله هنوز اقدامی انجام نشده امروز دیدم داره پیمانکار به کابینت ور میره ازش پرسیدم این چیه گفت fttc یا fttx دقیق متوجه نشدم یکی ازین دوتا بعد پرسیدم ابن کابلا چرا اینقد زیادن جفت اینا انشعاب فیبر نوری هستن گفتم چرا پس محله ما اقدامی انجام نشده گفت نگاه اون طرف فیبر داره گفت اینجا خیابونی که دکتر ها توشن کارمیکنن گفتمخب برای ماهم فیبر بیارین پولم هرچقد بخای میدم گفت دیگه اونا دکترن پارتی داشتن تو وزارت ارتباطات مخابرات تازه پول فیبر کشی هم نگرفتن ازشون من با شنیدن این حرف سکوت اختیار کردم زدون خدافظی ترک کردم محل رو حالا حساب کن اگر اگر برای منزل ما فیبر میاوردن ارزون تر در میومد
دوستان الان یکی میگه هزینه دقیق این سرویس در تهران یا کرج چقدره ؟ (سیم کشی ها و تجهیزات)
بالاخره یک هزینه میانگینی وجود داره
مورد بعدی این سیم کشی ها از دم در ساختمون به داخل رو کار انجام میشه یا میبرن داخل زمین چجوریه ؟
Rahpooyan
18-04-2019, 18:47
سرویس تبدیل ترافیک بین الملل به داخلی(نیم بها) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ایرانسل ، شاتل ، مخابرات ، مبین نت ، پیشگامان ، آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اکانت تست ندارید؟
and-roid2
18-04-2019, 21:03
اکانت تست ندارید؟
خیر... سرویس در مخابرات تست شده و داخلی محاسبه میشود.
اکانت تست ندارید؟
من تست کردم سرعتش خوبه و داخلی حساب میشه.
2 تا خونه اونطرفتر این باکس هست و با سیم مسی به خونمون اومده
این فیبره؟
MeHrDaD-91
21-04-2019, 11:54
2 تا خونه اونطرفتر این باکس هست و با سیم مسی به خونمون اومده
این فیبره؟
ب نظر من نه خونه قبلی ما دقیقا همین باکس بود ولی فیبر نبود
چ بدجا هم گذاشتن کنار برق؟؟؟!؟!!
ب نظر من نه خونه قبلی ما دقیقا همین باکس بود ولی فیبر نبود
چ بدجا هم گذاشتن کنار برق؟؟؟!؟!!
از این باکس تا خونمون حدودا 10 مترش کنار کابل برق هست
snr رو دم در تست کردم بالاتر از 12 نمیومد و خیلی وقتها زیر 5 6 میاد و قطع میشه
راهی هست که snr از خود این باکس تست گرفته بشه؟ تا اگر خوب بود از مسیر دیگه کابل تلفن شیلددار بکشم
pipo4713
21-04-2019, 21:19
از این باکس تا خونمون حدودا 10 مترش کنار کابل برق هست
snr رو دم در تست کردم بالاتر از 12 نمیومد و خیلی وقتها زیر 5 6 میاد و قطع میشه
راهی هست که snr از خود این باکس تست گرفته بشه؟ تا اگر خوب بود از مسیر دیگه کابل تلفن شیلددار بکشم
همیشه این خط ها فیبر نیستن بلکه ONU هم هستن.. شما یه مخابراتی پیدا کن بیاد بهت کمک کنه اینکارو انجام بده و اگر دیدی مشکلت حل شد یه زوج سیم جدا برات بکشه...
mr.arbab28
22-04-2019, 01:58
قضیه این ثبت نام فیبر چیه؟ کد ملی شماره ثابت موبایل ادرس منزل کد پستی خاست ؟
Gamemaster
23-04-2019, 08:21
مگه پروژه فیبر کنسل نشده؟
از کجا ثبت نام داره؟
mr.arbab28
24-04-2019, 12:21
مگه پروژه فیبر کنسل نشده؟
از کجا ثبت نام داره؟از خاب بیدار شدی بالاخره،؟
سایت مخابرات ثبت نام میکنه کد پیگیری میده
Rahpooyan
28-04-2019, 16:24
دوستانی که از سایت مخابرات ایران ثبت نام کرده اند و کد پیگیری دریافت کردند، نتیجه ثبت نام چی شد؟
mahan999
29-04-2019, 03:10
بهترین مودم چیه در حال حاضر برای ftth ?
- - - Updated - - -
karwan125
29-04-2019, 12:49
دوستانی که از سایت مخابرات ایران ثبت نام کرده اند و کد پیگیری دریافت کردند، نتیجه ثبت نام چی شد؟
نه تماسی گرفتن ، نه اس ام اس ی !
هـــــــــــــــــیچ .
renfield
29-04-2019, 17:01
- - - Updated - - -
یه مدل دیجی کالا داره بهترینه
MEHRANBOOM
30-04-2019, 17:12
من پارسال طرح الماس ١ رو گرفتم سرعتش خوبه(٨٠MB) ولي هيچي نميشه دانلود كرد پينگشم با اي دي اس ال فرقي نداره الانم كه ميخام سرويسو تغيير بدم ميگن بايد پول مودم بديو ....
بعد رفتم adsl بگيرم گفتن خطتون pcm هست و نميشه بعد از مخابرات يه نفرو اورديم و از pcm در اورديم
الان هر دو رو دارم يكي براي دانلود و يكي براي بازي
malek911
30-04-2019, 19:18
من پارسال طرح الماس ١ رو گرفتم سرعتش خوبه(٨٠MB) ولي هيچي نميشه دانلود كرد پينگشم با اي دي اس ال فرقي نداره الانم كه ميخام سرويسو تغيير بدم ميگن بايد پول مودم بديو ....
بعد رفتم adsl بگيرم گفتن خطتون pcm هست و نميشه بعد از مخابرات يه نفرو اورديم و از pcm در اورديم
الان هر دو رو دارم يكي براي دانلود و يكي براي بازي
چرا نمیتونه دانلود کنی؟مشکلش چیه؟
MEHRANBOOM
01-05-2019, 18:57
چرا نمیتونه دانلود کنی؟مشکلش چیه؟
طرح الماس 1 ماهی 10 گیگه اگه هم بخایم هی حجم مازاد بگیریم نمیصرفه یه تعرفه به صرفه ترم میخاستم بگیرم گفتن باید جمع اوری کنینو از اول ثبت نام کنینو و پول مودم بدین.....
شما ماهی چند گیگ دارین؟
malek911
01-05-2019, 23:30
طرح الماس 1 ماهی 10 گیگه اگه هم بخایم هی حجم مازاد بگیریم نمیصرفه یه تعرفه به صرفه ترم میخاستم بگیرم گفتن باید جمع اوری کنینو از اول ثبت نام کنینو و پول مودم بدین.....
شما ماهی چند گیگ دارین؟
من طرح نسیم 1 ساله گرفتم ماهی 500 گیگ بین الملل و سرعت 50 مگ که دانلود 100 مگ رو میده.قیمتش هم 1040 تومن.الان دیگه طرح نسیم نداره مخابرات.یه پینگ هم از ip چایینی بگیر ببینم پینگت چجوریاست
54.154.207.39
mehrdad.mmm
08-05-2019, 16:41
از کدوم شرکت این سرویس رو خریدید کدوم شهر هستید ؟ من همچین سرویسی رو پیدا نکردم سرچ زدم
از کدوم شرکت این سرویس رو خریدید کدوم شهر هستید ؟ من همچین سرویسی رو پیدا نکردم سرچ زدم
این طرح قبلا وجود داشت، الان دیگه وجود نداره.
سلام دوستانی که از این سرویس فیبر مخابرات دارن استفاده میکنن از کیفیت خطوط راضی هستین؟ سرعت چند مگ گرفتید و بهتون چند مگ تحویل داده شده؟ ممنون
misam5526
14-05-2019, 15:54
سلام دوستانی که از این سرویس فیبر مخابرات دارن استفاده میکنن از کیفیت خطوط راضی هستین؟ سرعت چند مگ گرفتید و بهتون چند مگ تحویل داده شده؟ ممنون
سرویس تانوما بر بستر فیبر نوری ارائه میشه و برای استفاده باید تا منزل شما مخابرات فیبر نوری بکشه. به همین دلیل باید تماس بگیرید یا حضوری برید و ببینید که منطقه ای که سکونت دارید تحت پوشش هست یا خیر. و هزینه های راه اندازیش هم به مراتب خیلی بیشتر از سرویس معمولی ADSL هست.
سرویس تانوما بر بستر فیبر نوری ارائه میشه و برای استفاده باید تا منزل شما مخابرات فیبر نوری بکشه. به همین دلیل باید تماس بگیرید یا حضوری برید و ببینید که منطقه ای که سکونت دارید تحت پوشش هست یا خیر. و هزینه های راه اندازیش هم به مراتب خیلی بیشتر از سرویس معمولی ADSL هست.
ثبت نام کردم منتظر جواب هستم...
طرحهای 3ساله سیم کشی و مودم رایگان هست کلا...
فقط موندم اینجا فیبر میدن یا نه... البته کوچه بقلی ما آنتن همراه اول و رایتل هست با فیبر وصل شده...
این تقسیم کوچه ماست
تو مرکز مخابراتیمون هم من چند وقت پیش رفتم کار داشتم,این تبلیغات تانوما رو زده بود حالا نمی دونم سرکاری بوده یا واقعا میدن...
آقا من یه صفحه پیدا کردم به این آدرس:
برای چک کردن پوشش فیبر نوری
وقتی استعلام میکنی اینو میزنه:
کسی میدونه معنیش یعنی چی؟! منطقه تحت پوشش فیبر هست یا نه؟
malek911
14-05-2019, 17:08
آقا من یه صفحه پیدا کردم به این آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!|&body:TEL_NUMBER=2188881214&body:CapchaCode=3069)
برای چک کردن پوشش فیبر نوری
وقتی استعلام میکنی اینو میزنه:
کسی میدونه معنیش یعنی چی؟! منطقه تحت پوشش فیبر هست یا نه؟
به این نمیشه اطمینان کرد.من خودم 2 سال بود فیبر داشتم و وقتی تو این سامانه شماره تلفنم رو میزدم میگفت تحت پوشش نیست :)
باید بری مرکز مخابراتیتون و از یکی که دانشش رو داره بپرسی
sunicorn
14-05-2019, 17:24
یوزرنیم و پسوردش رو از کجا میشه تهیه کرد؟
رفتم مرکز مخابراتی با معاون مرکز صحبت کردم گفت میام بازدید خودم
دوستانی که فیبرگرفتن مخابرات میاد چیو چک می کنه؟!
چون کوچه بقلی ما فیبر هست آنتن همراه اول و رایتل هم از این فیبر گرفتن وصل کردن.
malek911
15-05-2019, 14:20
رفتم مرکز مخابراتی با معاون مرکز صحبت کردم گفت میام بازدید خودم
دوستانی که فیبرگرفتن مخابرات میاد چیو چک می کنه؟!
چون کوچه بقلی ما فیبر هست آنتن همراه اول و رایتل هم از این فیبر گرفتن وصل کردن.
احتمالا میاد فاصله کافونوری تا خونتون رو ببینه.چون باید تا دم در خونه فیبر باشه.باید زمینم کنده بشه.بهترین نقطه رو انتخاب میکنن تا بتونن با یه بار کندن زمین کاربر بیشتری رو تحت پوشش قرار بدن
احتمالا میاد فاصله کافونوری تا خونتون رو ببینه.چون باید تا دم در خونه فیبر باشه.باید زمینم کنده بشه.بهترین نقطه رو انتخاب میکنن تا بتونن با یه بار کندن زمین کاربر بیشتری رو تحت پوشش قرار بدن
والا من امروز صبح با یک شرکت پیمانکاری صحبت کردم گفت 1.200میگیرم برات سیم کشی انجام میدیم مودم هم بهت میدیم... توضیح دادم اینطوریه گفت میگیریم ما برات مشکلی نداره!
misam5526
15-05-2019, 17:38
ثبت نام کردم منتظر جواب هستم...
طرحهای 3ساله سیم کشی و مودم رایگان هست کلا...
فقط موندم اینجا فیبر میدن یا نه... البته کوچه بقلی ما آنتن همراه اول و رایتل هست با فیبر وصل شده...
این تقسیم کوچه ماست
تو مرکز مخابراتیمون هم من چند وقت پیش رفتم کار داشتم,این تبلیغات تانوما رو زده بود حالا نمی دونم سرکاری بوده یا واقعا میدن...
این دوتا تصویر که فرستادی... دومی تصویر یک پست معمولی خط مسیه. اولین تصویر میتونه پچ فیبر نوری باشه.
این دوتا تصویر که فرستادی... دومی تصویر یک پست معمولی خط مسیه. اولین تصویر میتونه پچ فیبر نوری باشه.
بله اولی باکس فیبر هست که وصل شده به آنتن همراه اول و رایتل کوچه بقلی ما هست..
زیرساختش هست تو محله ما فقط مخابرات باید بیاد نصب کنه باکس نوری رو...
اگر نکنن باید با همین پیمانکار خصوصی انجام بدم گفت می تونیم برات بگیریم ولی هزینه سیم کشی و مودم ازت میگیریم...
شنبه برم مخابرات باز ببینم چی میگن..
Rahpooyan
19-05-2019, 20:07
بله اولی باکس فیبر هست که وصل شده به آنتن همراه اول و رایتل کوچه بقلی ما هست..
زیرساختش هست تو محله ما فقط مخابرات باید بیاد نصب کنه باکس نوری رو...
اگر نکنن باید با همین پیمانکار خصوصی انجام بدم گفت می تونیم برات بگیریم ولی هزینه سیم کشی و مودم ازت میگیریم...
شنبه برم مخابرات باز ببینم چی میگن..
موفق شدید؟
سلام.من کرمانشاه گرفتم 50مگ دارم حدود 48مگ پهنای باند می ده
fafool70
21-05-2019, 14:23
سلام.من کرمانشاه گرفتم 50مگ دارم حدود 48مگ پهنای باند می دهبعد از چند روز از ثبت نام براتونوصل کردن؟ برای شما فیبر کشیدنیا چند نفری ثبت نام کردین؟
دوستان مخابرات منطقه ما برای دکل همراه اول سرکوچه مون فیبر کشیده ! وحتی یک باکس دیگه روی سر کوچه گذاشته....
میخوام بدونم مخابرات الان روی همین بستر میتونه حداقل به من VDSL بده ! یا حتما کابل مرکز تا کافو باید نوری باشه؟!
ممنونم.
renfield
21-05-2019, 15:28
دوستان مخابرات منطقه ما برای دکل همراه اول سرکوچه مون فیبر کشیده ! وحتی یک باکس دیگه روی سر کوچه گذاشته....
میخوام بدونم مخابرات الان روی همین بستر میتونه حداقل به من VDSL بده ! یا حتما کابل مرکز تا کافو باید نوری باشه؟!
ممنونم.
اگه فقط باسه دکل کشیدن که خب نه
اما اگر تو پیاده رو گداشتن آره
renfield
21-05-2019, 15:29
سلام.من کرمانشاه گرفتم 50مگ دارم حدود 48مگ پهنای باند می ده
از پینگ مرغوب تان هم یه عکس میزاید دوست گرامی ؟
بالاتر از 50 مگ مث اینکه نوع فیبر بایس عوض شه البته مطمین نیستم
دوستان این سرویس ارزشش رو داره ادم هزینه کنه؟ قیمتاش چطوره؟
The Dreadnaught
22-05-2019, 17:01
خیر، تعرفه هاش احمقانه هست!
اگر دانلود زیاد داشته باشید adsl اگر سرعت بالا لازم دارید 4g با هزینه خیلی پایین تر (بعضی از طرح های اینترنت موبایل امکان دانلود زیاد هم دارن)
Rahpooyan
22-05-2019, 17:25
مشکل تعرفه هاشه. خیلی گرونه. متاسفانه مخابرات هنوز چسبیده به 2 مگ و 4 مگ ای دی اس ال. بجای اینکه تانوما رو جایگزین ای دی اس ال کنه البته با تعرفه های مناسب که این سرویس عمومی شود و مشکلات کاربران کمتر.
amir000098
28-05-2019, 15:29
سلام دوستان من حدودا یک ماه قبل از سایت ثبت درخواست کردم امروز یک پیام کد فعال سازی برام اومده جریالش رو میدونید چیه؟ از کجا باید این درخواست سرویس تانوما رو پیگیری کرد؟ از سایت میشه یا باید زنگ زد؟
Rahpooyan
28-05-2019, 15:38
سلام دوستان من حدودا یک ماه قبل از سایت ثبت درخواست کردم امروز یک پیام کد فعال سازی برام اومده جریالش رو میدونید چیه؟ از کجا باید این درخواست سرویس تانوما رو پیگیری کرد؟ از سایت میشه یا باید زنگ زد؟
با 2020 تماس بگیرید. اگر در شهرستان هستید یک تماس هم با مرکز مخابرات داشته باشید. ثبت نام در سایت و دریافت کد و ... الزامی بابت ارایه سرویس به شما از سوی مخابرات ایجاد نمی کند.
تانوما با این تعرفه هاش (300 گیگ 160 هزارتومن تایم دانلود رایگان هم نداره) فقط بدرد این میخوره که یه تست سرعت و دانلود بگیری بزاری اینجا بگی اینترنت 50 مگ دارم
TATU_TATY
29-05-2019, 10:57
آقا بهترین مودم های فیبر با کیفیت که تو ایران پیدا میشه ور لطف معرفی کنید .. اگرم قیمت حدودی یا سایت فروش مناسب هم دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
malek911
30-05-2019, 12:37
آقا بهترین مودم های فیبر با کیفیت که تو ایران پیدا میشه ور لطف معرفی کنید .. اگرم قیمت حدودی یا سایت فروش مناسب هم دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
مخابرات که خودش مارک fiberhome موده که خوبن
کسی اینجا هست که از مرکز مخابراتی عاطف تونسته باشه فیبر بگیره ؟
چرا انقدر توسعه شبکه کابل اونم تو تهران ضعیفه؟!
هنوز خیلی از مناطق حتی قایلیت VDSL هم ندارن !
امروز رفتم مرکز مخابراتی گفت فعلا توسعه مناطق مرکزی و شمال تهران در دستور کاره ! به اخبار توسعه هم نگاه میکنی دقیقا همینه
چرا انقدر توسعه شبکه کابل اونم تو تهران ضعیفه؟!
هنوز خیلی از مناطق حتی قایلیت VDSL هم ندارن !
امروز رفتم مرکز مخابراتی گفت فعلا توسعه مناطق مرکزی و شمال تهران در دستور کاره ! به اخبار توسعه هم نگاه میکنی دقیقا همینهمن شمالی ترین جای تهران هستم
الان ۲ ماه هست سیم کشی داخلی هم انجام دادم
فیبر تا دم خونه هم اومده
فقط باید پیوستگی شبکه رو برقرار کنند الان ۲ ماه گذشته هنوز هیچی
میگن یه مشتری صرف نداره!
حالا کجا رو توسعه میدن دیگه خدا می دونه
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
یه سوالی که ذهنم رو مشغول کرده : همه جای دنیا مرکز مخابراتی وجود داره یا فقط ایران اینطوریه؟!
الان ترکیه سه تا شرکت همزمان دارن فیبر میکشن ، ینی هر خونه سه کابل جدا میدن ؟ هرکی خواست از هر شرکتی فیبر بگیره؟!
من شمالی ترین جای تهران هستم
الان ۲ ماه هست سیم کشی داخلی هم انجام دادم
فیبر تا دم خونه هم اومده
فقط باید پیوستگی شبکه رو برقرار کنند الان ۲ ماه گذشته هنوز هیچی
میگن یه مشتری صرف نداره!
حالا کجا رو توسعه میدن دیگه خدا می دونه
داخل خونه رو چطوری فیبر کشیدین؟ منظورم اینه که به کجا ها کشیدین؟
چند تا ترمینال گذاشتین؟
لطفا یه توضیح بدین که مثلا کجاهای خونه رو پوشش باید داد؟
misam5526
03-06-2019, 16:35
چند تا ترمینال گذاشتین؟
لطفا یه توضیح بدین که مثلا کجاهای خونه رو پوشش باید داد؟
تا جایی که ont رو میخواید قرار بدید کفایت میکنه.
misam5526
03-06-2019, 16:40
یه سوالی که ذهنم رو مشغول کرده : همه جای دنیا مرکز مخابراتی وجود داره یا فقط ایران اینطوریه؟!
الان ترکیه سه تا شرکت همزمان دارن فیبر میکشن ، ینی هر خونه سه کابل جدا میدن ؟ هرکی خواست از هر شرکتی فیبر بگیره؟!
فقط ایران (یا یه کشورهایی شبیه ایران) شرکت مادر تخصصی مخابرات در انحصار حاکمیته. در ایران مجوزهای زیرساخت شبکه مخابراتی اعم از صوت و دیتا تنها در اختیار نهادحاکمیته.
در کشورهای دیگه مثل ترکیه ، کشورهای اروپایی و ... شرکتهای مخابراتی به دو دسته تقسیم میشن. گروه اول که مجوز کامل ارائه خدمات دارند خودشون زیرساخت خودشون رو به طور کامل باید توسعه بدن. یعنی از منزل مشترک تا لینکهای انتقال دیتا در سطح کشور تا نقطه ترانزیت (یا با همکاری یک شرکت دیگه). شرکتهای کوچکتری هم هستن که از زیرساخت اینها استفاده وخرده فروشی میکنند.
در مورد فیبر هم همه جا مورد استقبال نیست. در امریکای شمالی و بخشی از اروپای غربی که شبکه ای گسترده از کابل (تلویزیونی) در اختیار دارند با فناوریهای جدید اینترنت رو رو بدون هزینه اضافی با نرخ پهنای باند بالا از این طریق میتونند اتقال بدند.
چند تا ترمینال گذاشتین؟
لطفا یه توضیح بدین که مثلا کجاهای خونه رو پوشش باید داد؟همون طور که دوستمان گفت
هر جایی بخوابد دستگاه مدیا یا مودم رو بزاریم تا همونجا سیم رو می رسانند و فیوژن میزنند
همون طور که دوستمان گفت
هر جایی بخوابد دستگاه مدیا یا مودم رو بزاریم تا همونجا سیم رو می رسانند و فیوژن میزنند
مرسی
به شما قیمت کلا چطوری دادن؟
مودم رو چند گفتند؟
هر چقدر راه اندازی دیرتر انجام بشه قیمت رو بالاتر میبرند.
مرسی
به شما قیمت کلا چطوری دادن؟
مودم رو چند گفتند؟
هر چقدر راه اندازی دیرتر انجام بشه قیمت رو بالاتر میبرند.سیم کشی داخلی رو که خودتون از بیرون هم میتوانید بدین انجام بده
منم به یه جا دادم انجام داد
مودم ایما هم خودتون میگویند بگیرید
فقط هزینه سرویس ماهیانه باید به مخابرات داده بشه
برای من سیم کشی و فیوژن ها و مودم حدود ۲ تومن میشه
Rahpooyan
04-06-2019, 16:13
فقط ایران (یا یه کشورهایی شبیه ایران) شرکت مادر تخصصی مخابرات در انحصار حاکمیته. در ایران مجوزهای زیرساخت شبکه مخابراتی اعم از صوت و دیتا تنها در اختیار نهادحاکمیته.
واسه فیبر نوری که گفتند شرکت ها بیان انجام بدن ولی شرکت ها گفتند می خوان روی فیبر نوری مخابرات سرویس بدن. یعنی مخابرات واسشون اماده کنه و بشن مثل همون دسته دومی که شما گفتید. یعنی فقط از زیرساخت های مخابرات استفاده کنند که اینجوری کمکی به افزایش مناطق تحت پوشش نمیشه.
misam5526
04-06-2019, 16:46
واسه فیبر نوری که گفتند شرکت ها بیان انجام بدن ولی شرکت ها گفتند می خوان روی فیبر نوری مخابرات سرویس بدن. یعنی مخابرات واسشون اماده کنه و بشن مثل همون دسته دومی که شما گفتید. یعنی فقط از زیرساخت های مخابرات استفاده کنند که اینجوری کمکی به افزایش مناطق تحت پوشش نمیشه.
اونی که گفتند شرکتها بیان و مشارکت کنن پروزه FTTC یا همون کافوی نوری بود. (فیبر نوری تا منزل یا FTTH به طور انحصاری بعد از شرکت ایرانیان نت در اختیار مخابرات قرار گرفته الان) . منظور از مشارکت شرکتها در فیبر نوری (کافوی نوری) این بود که شرکتها بیان و تجهیزاتشون رو در کافوی مخصوص خودشون بزارن و از اونجا به منازل سیم کشی بشه. (یا سیم کشی از کافوی معمولی مخابرات منتقل بشه به کافوی اون شرکت)
الان شرکت شاتل این کار رو شروع کرده. خبرهایی هم از های وب و صبا نت منتشر شده که بعضی جاها کافوی خودشون رو به قصد ارائه VDSL راه اندازی کردند. که البته با توجه به روحیه سودجویی این شرکتها و وضعیت مالی مردم ایران و از همه مهمتر ورود فناوری جدید 5G، احتمالا این مشارکت ناقص بمونه و خیلی پیشرفتی نکنه.
fafool70
04-06-2019, 17:20
سیم کشی داخلی رو که خودتون از بیرون هم میتوانید بدین انجام بده
منم به یه جا دادم انجام داد
مودم ایما هم خودتون میگویند بگیرید
فقط هزینه سرویس ماهیانه باید به مخابرات داده بشه
برای من سیم کشی و فیوژن ها و مودم حدود ۲ تومن میشه
یعنی شما هنوز هیچکاری نکردین ۲ میلیون رفتین؟ مودم چقد گرفتین مگه؟؟ مودم ۸۰۰ تومن در نظر بگیریم . یعنی ۱۲۰۰ فیبر کشی رفته؟؟
اصلا ارزش نداره به نظرم ۲ تومن خرج کنیم واس مخابرات . در حد ۸۰۰ تومن معقوله .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
اونی که گفتند شرکتها بیان و مشارکت کنن پروزه FTTC یا همون کافوی نوری بود. (فیبر نوری تا منزل یا FTTH به طور انحصاری بعد از شرکت ایرانیان نت در اختیار مخابرات قرار گرفته الان) . منظور از مشارکت شرکتها در فیبر نوری (کافوی نوری) این بود که شرکتها بیان و تجهیزاتشون رو در کافوی مخصوص خودشون بزارن و از اونجا به منازل سیم کشی بشه. (یا سیم کشی از کافوی معمولی مخابرات منتقل بشه به کافوی اون شرکت)
الان شرکت شاتل این کار رو شروع کرده. خبرهایی هم از های وب و صبا نت منتشر شده که بعضی جاها کافوی خودشون رو به قصد ارائه VDSL راه اندازی کردند. که البته با توجه به روحیه سودجویی این شرکتها و وضعیت مالی مردم ایران و از همه مهمتر ورود فناوری جدید 5G، احتمالا این مشارکت ناقص بمونه و خیلی پیشرفتی نکنه.
الان منزل یکی از دوستانم خط فیبر هست ، ینی فیبر از مرکز تا کافو کشیده شده و از کافو تا منزل سیم مسی هست . اما بازم مخابرات نمیتونه
VDSL بده ، گفته تجهیزات نداریم ! پس کافو هم برای ارِائه VDSL باید تجهیزات خودشو داشته باشه؟ با کافوی معمولی نمیشه؟ درسته؟
الان منزل یکی از دوستانم خط فیبر هست ، ینی فیبر از مرکز تا کافو کشیده شده و از کافو تا منزل سیم مسی هست . اما بازم مخابرات نمیتونه
VDSL بده ، گفته تجهیزات نداریم ! پس کافو هم برای ارِائه VDSL باید تجهیزات خودشو داشته باشه؟ با کافوی معمولی نمیشه؟ درسته؟
باید DSLAM مخصوص VDSL رو نصب کنن، اصطلاحا میگن کارت VDSL نصب نشده هنوز. من بعد نصب DSLAM حدود 6 ماهه منتظرم، الان میگن تعرفه ها وارد سیستمش نشده (اینو دیگه نمیدونم یعنی چی حتی) ! تا این حد سرعت عمل داره مخابرات!
پستم کلا بهم ریخت ... پس اگه همین DSLM ها حتی از نوع ADSL اگر باشه و در کافو نصب بشه کیفیت اینترنت برای کسانی که فاصله زیادی با
مرکز دارن هم بالا میره درسته؟
پستم کلا بهم ریخت ... پس اگه همین DSLM ها حتی از نوع ADSL اگر باشه و در کافو نصب بشه کیفیت اینترنت برای کسانی که فاصله زیادی با
مرکز دارن هم بالا میره درسته؟
آره دقیقا همین طوره
یعنی شما هنوز هیچکاری نکردین ۲ میلیون رفتین؟ مودم چقد گرفتین مگه؟؟ مودم ۸۰۰ تومن در نظر بگیریم . یعنی ۱۲۰۰ فیبر کشی رفته؟؟
اصلا ارزش نداره به نظرم ۲ تومن خرج کنیم واس مخابرات . در حد ۸۰۰ تومن معقوله .
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalkهیچ کاری که همه کار انجام شده دیگه
مودم تقریبا همون ۸۰۰ ۹۰۰ هست
سیم کشی و فیوژن زدن و چیزای دیگه هم حدودا ۱۱۰۰ میشه
یعنی در حدود ۲ میلیون برای نصب و راه اندازی
پلن ماهیانه هم ماهی ۱۱۰ تومن برای ۳۵۰ گیگ بین الملل
۸۰۰ که فقط پول مودم هست الان!
سیم کشی هم بستگی به طبقه و مقدار سیم لازم و نوع کیفیت سیم داره دیگه
من طبقه ۷ هستم
هیچ کاری که همه کار انجام شده دیگه
مودم تقریبا همون ۸۰۰ ۹۰۰ هست
سیم کشی و فیوژن زدن و چیزای دیگه هم حدودا ۱۱۰۰ میشه
یعنی در حدود ۲ میلیون برای نصب و راه اندازی
پلن ماهیانه هم ماهی ۱۱۰ تومن برای ۳۵۰ گیگ بین الملل
۸۰۰ که فقط پول مودم هست الان!
سیم کشی هم بستگی به طبقه و مقدار سیم لازم و نوع کیفیت سیم داره دیگه
من طبقه ۷ هستم
شما خودتون مودم تهیه کردین؟
اگه خریدین چه مارک و مدلی هست؟ از کجا خریدین؟
mamali_zoli
05-06-2019, 10:00
به طور کل حدودا چند متر شد ؟
مودم همون FiberHome ؟
شما خودتون مودم تهیه کردین؟
اگه خریدین چه مارک و مدلی هست؟ از کجا خریدین؟بله یه مدل ۲ پورت هواوی
کلا ۲ تا مدل هست هواوی تو بازار یکیش دورو بر ۶۰۰ ۷۰۰ هست
یکیش ۸۰۰ ۹۰۰
من از رو دیوار خریدم
۸۵ متر سیم کشی برای من شد
renfield
05-06-2019, 14:12
خب دوست گرامی جایی که فیبر نوری هست اینرنت vdsl هم هست مخصوصا جماران که شما هستی الهم صلی علی محمد و آل محمد
الان vdsl مودم ایرانی هم داره با پورت های 100 مگابیتی خیلی هم گرون نیستند
یه Vdsl بگیر حال کن تا فیبر نوری ت راه میفته
باسه فیبر نوری ت هم برو پیش در و همسایه بگو اینترنت ش توپه بشینی پشتش دیگه پا نمیشی
خب دوست گرامی جایی که فیبر نوری هست اینرنت vdsl هم هست مخصوصا جماران که شما هستی الهم صلی علی محمد و آل محمد
الان vdsl مودم ایرانی هم داره با پورت های 100 مگابیتی خیلی هم گرون نیستند
یه Vdsl بگیر حال کن تا فیبر نوری ت راه میفته
باسه فیبر نوری ت هم برو پیش در و همسایه بگو اینترنت ش توپه بشینی پشتش دیگه پا نمیشیبدتر اینکه vdsl نیست اینجا
اتفاقا مودم من الان vdsl هست dlink 2881 یه همچین چیزی
اما رفتم مخابرات پرسیدم گفت نداریم ، شما مطمئنی داره ؟
اگر بود که دردسر فیبر رو نمی کشیدم ۲ تومن هم می ذاشتم جیبم
ا[emoji3]
Rahpooyan
05-06-2019, 20:41
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبر برای 3 سال پیش هستش.
"در حالت عملی نیز از طریق VDSL2 میتوان سرعت را تا 200 مگابیت بر ثانیه روی خطوط کابل مسی بالا برد و با آپگرید ساده و هزینه کمتر می توان سرعت بیشتری را به کاربر داد."
یعنی روی سیم مسی واقعا شدنی هستش؟ الان تانوما تبلیغ میشه روی فیبر نوری تا 100 مگ هستش.
خبر برای 3 سال پیش هستش.
"در حالت عملی نیز از طریق VDSL2 میتوان سرعت را تا 200 مگابیت بر ثانیه روی خطوط کابل مسی بالا برد و با آپگرید ساده و هزینه کمتر می توان سرعت بیشتری را به کاربر داد."
یعنی روی سیم مسی واقعا شدنی هستش؟ الان تانوما تبلیغ میشه روی فیبر نوری تا 100 مگ هستش.
اگه هم بشه فقط برای عده معدودی امکان پذیر میشه که خیلی به کافوی نوری نزدیک باشند.
اتفاقا VDSL به فاصله از ADSL هم حساس تر هست.
بدتر اینکه vdsl نیست اینجا
اتفاقا مودم من الان vdsl هست dlink 2881 یه همچین چیزی
اما رفتم مخابرات پرسیدم گفت نداریم ، شما مطمئنی داره ؟
اگر بود که دردسر فیبر رو نمی کشیدم ۲ تومن هم می ذاشتم جیبم
ا[emoji3]
فکر کنم در فناوری فیبر تا منزل ، اصلا کافوی درگیر نیست ! و از مرکز تا منزل کابل مستقیم فیبر نوری هست...
شایدم من اشتباه میکنم...
misam5526
05-06-2019, 21:24
خبر برای 3 سال پیش هستش.
بله دوست گرامی! شدنی هست. تاپیکش رو خود من زدم قبلا. نسل جدید VDSL که از فناوری vectoring بهره میبره و نسل بعدی G.fast که تا یک مگابیت در مسافتهای کوتاه بر روی سیم مسی قابلیت انتقال دیتا داره. و در خبر مذکور هم توضیح داده شده.
مجور فیبر تامنزل منحصر (تحت انحصار) مخابرات هست فقط و شرکتها ایترنت خانگی تحت عنوان تانوما نداشته و ندارند.
برای اشنایی با ظرفیتهای سیم مسی تاپیک زیر میتونه جالب باشه برای شما (البته این بحث علمیه و تجاری نیست):
misam5526
05-06-2019, 21:28
فکر کنم در فناوری فیبر تا منزل ، اصلا کافوی درگیر نیست ! و از مرکز تا منزل کابل مستقیم فیبر نوری هست...
شایدم من اشتباه میکنم...
این دوستان بهش میگن کافو ولی اون کافو نیست بلکه ODN هست. و داخلش تجهیزات فیبر نوری جهت split و توزیع رشته های فیبر نوری به سمت منزل مشترکین نصب میشه.
کافو تعریف مخابراتی خودش رو داره از لحاظ فنی.
misam5526
05-06-2019, 21:37
اگه هم بشه فقط برای عده معدودی امکان پذیر میشه که خیلی به کافوی نوری نزدیک باشند.
اتفاقا VDSL به فاصله از ADSL هم حساس تر هست.
قبلا اینو به شما یادمه در جوابی گفتم که فناوری های جدیدتر VDSL میتونن پهنای باند بیشتری رو نسبت به نسلهای قبلترش در یک مسافت بالاتر منتقل کنند. در حال حاضر با نسل جدید vdsl براحتی در مسافت های 500 تا 700-800 متر میشه انتظار 100 مگابیت رو داشت. (بسته به نوع فناوری بکار برده شده)
500 متر در شرایط مخابراتی به "خیلی نزدیک به کافو" تعبیر نمیشه چون در یک شعاع 500 متری نیاز به یک کافو برای حداقل 1000 تا 2000 مشترک هست. دیگه چه برسه به مسافتهایی مثل 700-800 متر.
بله یه مدل ۲ پورت هواوی
کلا ۲ تا مدل هست هواوی تو بازار یکیش دورو بر ۶۰۰ ۷۰۰ هست
یکیش ۸۰۰ ۹۰۰
من از رو دیوار خریدم
۸۵ متر سیم کشی برای من شد
این مدل 2 پورت که شما گرفتین آنتن خارجی داره؟
به من 2 نوع مودم هواوی پیشنهاد کردن یکی 2 آنتن خارجی کوچیک داشت
اون یکی بدون آنتن خارجی بود.
بنظرم وایفای این مودم ها ضعیف دربیاد؟!
فکر کنم اون مدل آنتن دار گینش 2dbi باشه!! که خیلی کمه.
این مدل 2 پورت که شما گرفتین آنتن خارجی داره؟
به من 2 نوع مودم هواوی پیشنهاد کردن یکی 2 آنتن خارجی کوچیک داشت
اون یکی بدون آنتن خارجی بود.
بنظرم وایفای این مودم ها ضعیف دربیاد؟!
فکر کنم اون مدل آنتن دار گینش 2dbi باشه!! که خیلی کمه.بله ۲ تا آنتن خارجی داره
وای فای معمولی باید داشته باشه
من چون به یه رو تر درست حسابی وصل میشوند کاری به وای فای اون ندارم
حتی میتونستم یه چیزی هست ارزون تر از مودم که بهت یه خروجی لن میده! اسمش رو یادم نیست چی بهش می گند
مدیا کانوکتور یه همچین چیزی حدود ۴۰۰ ۵۰۰ هست بگیرم و اون رو بزنم به رو تر
که دیگه گفتم ولش کن مودم بگیرم
که البته هنوز هم هیچ خبری نیست
2 هفته پیش رفتم مخابرات منطقه برای تانوما (مرکز عاطف - شرق تهران). یه فرم امکان سنجی دادن پر کردم گفتن تماس میگیرن خودشون. امروز رفتم پیگیری طرف میگه اون فرمی که پر کردی سر کاری بود. به کسی فیبر نمیدن. حالا جالب اینه که کل مرکز رو پر کردن تبلیغ تانوما.
misam5526
12-06-2019, 22:30
2 هفته پیش رفتم مخابرات منطقه برای تانوما (مرکز عاطف - شرق تهران). یه فرم امکان سنجی دادن پر کردم گفتن تماس میگیرن خودشون. امروز رفتم پیگیری طرف میگه اون فرمی که پر کردی سر کاری بود. به کسی فیبر نمیدن. حالا جالب اینه که کل مرکز رو پر کردن تبلیغ تانوما.
تانوما یا همون FTTH قرار بود که یکی از اصلی ترین ابزارهای وزیر جوان در توسعه پروزه و طرح های وزارت مبنی بر ارائه اینترنت با سرعت بالا و کیفیت حداکثری همراه با ترافیک قابل قبول، باشه. اما با شرایط تحریم و مسائل جانبی اقتصادی-فنی پیش اومده عملا این خواسته وزارت قابل پیگیری نیست دیگه و بنابراین در یک بازگشت به عقب سیاست مشترک بیشتر-سرعت اسمی بالاتر در ترافیک کمتر پیگیری میشه الان.
در سیاست فعلی "تانوما" محکوم به مرگه، چراکه مختصات فنی این سرویس برای توزیع اینترنت پرسرعت با ترافیک بالا بین مشترکینی کمتر به ازای هر پورت پرسرعت نوری ، بنا شده که قابل دستیابی نیست در این شرایط و بهترین سیاست استفاده از واحدهای ONU و تقسیم بیشتر اینترنت از طریق FTTC هست.
درود
دوستان بنده یک سوال داشتم
اگر این طرحی که گذاشتن ( کابل کشی رایگان (تانوما)) سه ماه اش را بگیرم و بعد سه ما بخوام از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم آیا این فیبر نوری رو جم
misam5526
13-06-2019, 12:17
درود
دوستان بنده یک سوال داشتم
اگر این طرحی که گذاشتن ( کابل کشی رایگان (تانوما)) سه ماه اش را بگیرم و بعد سه ما بخوام از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرم آیا این فیبر نوری رو جم
این کابل کشی رایگان مربوط به همون ورودی خونست! داخل منزل خود شما باید کابل کشی کنی و مودمم هزینش با خودته.
در جواب سوال هم؛ خیر بعد از سه ماه فیبرکشی سرجاش میمونه. البته اگه از اول حاضر به انجامش بشن.
این کابل کشی رایگان مربوط به همون ورودی خونست! داخل منزل خود شما باید کابل کشی کنی و مودمم هزینش با خودته.
در جواب سوال هم؛ خیر بعد از سه ماه فیبرکشی سرجاش میمونه. البته اگه از اول حاضر به انجامش بشن.
خیلی ممنون ، ببخشید الان متوجه شدم پیامم آخرش نصفه اومد ...
مودمم ک تی پی لینک قدیمیه همین این نمیشه؟
داخل منزل هم که فرمودید منظور همون رانژه که میگن؟
من الان پارس آنلاین دارم ،قطعی اصلا نداره ، سرعتم 4 مگ است اما اکثرا روی 3 یا سه و نیم و سرعت دانلود هم 500 باید باشه 350 و یا430 هست ..
خسته شدم از بس زنگ زدم میگن اینو جایجا کن اونو جابجا کن تهش سرعت خوب میشه اما دوباره دوهفته بعد همین میشه ..
دنبال یه طرح ویژه ای از شرکتهام که بگیرم و فعلا داتک مدنظرم هست ..
مخابرات هم گفتم یک ماهه یا 3 ماهه بگیرم و برام فیبر بیاد بعدش بتونم از شرکت دیگه سرعت 8 مگ اینا بگیرم راحت که انگار به این راحتی ها نیس :n04::n41:
misam5526
13-06-2019, 12:47
خیلی ممنون ، ببخشید الان متوجه شدم پیامم آخرش نصفه اومد ...
مودمم ک تی پی لینک قدیمیه همین این نمیشه؟
داخل منزل هم که فرمودید منظور همون رانژه که میگن؟
من الان پارس آنلاین دارم ،قطعی اصلا نداره ، سرعتم 4 مگ است اما اکثرا روی 3 یا سه و نیم و سرعت دانلود هم 500 باید باشه 350 و یا430 هست ..
خسته شدم از بس زنگ زدم میگن اینو جایجا کن اونو جابجا کن تهش سرعت خوب میشه اما دوباره دوهفته بعد همین میشه ..
دنبال یه طرح ویژه ای از شرکتهام که بگیرم و فعلا داتک مدنظرم هست ..
مخابرات هم گفتم یک ماهه یا 3 ماهه بگیرم و برام فیبر بیاد بعدش بتونم از شرکت دیگه سرعت 8 مگ اینا بگیرم راحت که انگار به این راحتی ها نیس :n04::n41:
جواب همه سوالای شما منفیه.
برای فیبر نوری به طور کامل تجهیزات جدید نیازه. مودم مخصوص. فیبر کشی داخلی (در صورت نیاز). این ربطی به ADSL نداره. این فیبر نوریه.
حداقل یه 10-15 صفحه اخر رو یبار بخونید همه سوالات شما جواب داده شده.
اگه همین FTTC رو هم توسعه بدن خیلی خوبه والا ! مگه چند نفر به پهنای باند بالای 100 مگ احتیاج دارن؟!
اما مشکل اینجاست که توسعه شبکه فقط در دست حاکمیت یا مخابراته ! و فک کنم 100 سال دیگه هم فیبر به در منزل مشترکین نرسه :/
دوستم ماه پیش ترکیه بود و میگفت اکثر نقاط استانبول تحت پوشش فیبر یا شبکه کابل هست و مردم حداقلش از VDSL استفاده میکنن...
حتی کیفیت اینترنت ADSL اونجا هم به مراتب بهتر از اینجاست...
misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
بعضی مراکز برای تانوما مودم فایبرهوم میدن و بعضی دیگه هواوی میدن.
بستگی به نظر پیمانکارش داره و سلیقه و منافع اون هست.
مودم های هواوی سرو شکل زیاد جالبی ندارن که هیچ آنتن ضعیفی هم دارن.
حتما لازمه با یه روتر کامل بشن.
در مورد مودم های فایبر هوم هیچ اطلاعاتی ندارم.
بنظر شما کدومشون بهترن؟
آدم دوست نداره هزینه کنه بعد مثلا یکی دو سال مجبور بشه دوباره یه مودم
بهتر بخره.
میشه لطفا راهنمایی کنین؟
ممنونم
misam5526
13-06-2019, 15:38
misam5526 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])@
بعضی مراکز برای تانوما مودم فایبرهوم میدن و بعضی دیگه هواوی میدن.
بستگی به نظر پیمانکارش داره و سلیقه و منافع اون هست.
مودم های هواوی سرو شکل زیاد جالبی ندارن که هیچ آنتن ضعیفی هم دارن.
حتما لازمه با یه روتر کامل بشن.
در مورد مودم های فایبر هوم هیچ اطلاعاتی ندارم.
بنظر شما کدومشون بهترن؟
آدم دوست نداره هزینه کنه بعد مثلا یکی دو سال مجبور بشه دوباره یه مودم
بهتر بخره.
میشه لطفا راهنمایی کنین؟
ممنونم
فایبرهوم هم مثل هوای یه محصول چینیه. فک کنم دوستمون malek911 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، همین ont فایبرهوم رو دارند. میتونید کاراییش رو از ایشون که خیلی وقته فیبرنوری دارند بپرسید.
Rahpooyan
13-06-2019, 19:13
اگه همین FTTC رو هم توسعه بدن خیلی خوبه والا ! مگه چند نفر به پهنای باند بالای 100 مگ احتیاج دارن؟!
اما مشکل اینجاست که توسعه شبکه فقط در دست حاکمیت یا مخابراته ! و فک کنم 100 سال دیگه هم فیبر به در منزل مشترکین نرسه :/
دوستم ماه پیش ترکیه بود و میگفت اکثر نقاط استانبول تحت پوشش فیبر یا شبکه کابل هست و مردم حداقلش از VDSL استفاده میکنن...
باید باشد. حال چه فرد استفاده بکند و چه نکند. به کم رضایت میدید نتیجه این می شود که نهایت دیال اپ بهتون داده شود. لطفا این سرعت های ای دی اس ال را فراموش کنید. همین 16 مگ حتی از پس 1080p فیلیمو را پشتیبانی نمی کند.
misam5526
13-06-2019, 19:49
قبلا که دلار هنوز به 4000 تومن هم نرسیده بود، خرید یک کابینت ساخت ZTE و تجهیز کردنش با تجهیزات VDSL2 به ظرفیت 250 مشترک، حدود 150 تا 200 میلیون هزینه داشت. اون موقع شرکتها ریسک سرمایه گذاری رو قبول نمیکردند. حالا که نصب همچین کافویی بالای 500 میلیون هزینه داره چطور حاضر میشن با تعرفه های دستوری وارد میدان سرمایه گذاری روی FTTC بشن؟! البته مشخصاً روند توسعه در همه بخشها فعلا راکد و یا متوقفه.
خصوصا اینکه سایه 5G روی سر فناوری های توزیع اینترنت قرار داره. در این شرایط هیچ شرکتی نمیتونه مطمئن باشه حتی تا 5 سال بعد مردم برای vdsl اون شرکت سر و دست بشکنند، چه برسه اینکه انتظار سود بلند مدت رو داشته باشه.
باید باشد. حال چه فرد استفاده بکند و چه نکند. به کم رضایت میدید نتیجه این می شود که نهایت دیال اپ بهتون داده شود. لطفا این سرعت های ای دی اس ال را فراموش کنید. همین 16 مگ حتی از پس 1080p فیلیمو را پشتیبانی نمی کند.
دوست عزیز بنده هم به پهنای باند کم قانع نیستم ! اما شرکت مخابرات حتی نمیتونه سرویس تانوما با پهنای باند 50 مگابیت رو ساپورت کنه !
چون زیرساختش کشش نداره ! انحصار باعث تمام این مشکلات هست که تو مملکت ما زیاده !
- - - Updated - - -
سلام
این باکس فیبر نوری هست؟
misam5526
15-06-2019, 22:25
سلام
این باکس فیبر نوری هست؟
ظاهرا بله. فیبر نوری به نظر میرسه.
dadash42
16-06-2019, 00:07
قبلا که دلار هنوز به 4000 تومن هم نرسیده بود، خرید یک کابینت ساخت ZTE و تجهیز کردنش با تجهیزات VDSL2 به ظرفیت 250 مشترک، حدود 150 تا 200 میلیون هزینه داشت. اون موقع شرکتها ریسک سرمایه گذاری رو قبول نمیکردند. حالا که نصب همچین کافویی بالای 500 میلیون هزینه داره چطور حاضر میشن با تعرفه های دستوری وارد میدان سرمایه گذاری روی FTTC بشن؟! البته مشخصاً روند توسعه در همه بخشها فعلا راکد و یا متوقفه.
خصوصا اینکه سایه 5G روی سر فناوری های توزیع اینترنت قرار داره. در این شرایط هیچ شرکتی نمیتونه مطمئن باشه حتی تا 5 سال بعد مردم برای vdsl اون شرکت سر و دست بشکنند، چه برسه اینکه انتظار سود بلند مدت رو داشته باشه.
حرف کافو نوری زدی, 6 ماه پیش دزد اومد تجهیزات کافو نوری دم منزل زد, هم dsl هم تلفن محل قطع شد. صد آفرین مخابرات در عرض دو روز تمام تجهیزات نو جایگزین کرد. وسط شب دزدها با فرز لولا ها را بریدن و اینا با انبردستی سیمها قطع کردن همه چی بردن. عکسی گرفتم یادم نیس کجاست
مخابرات اومد یه در جذید امنیتی روی کافو گذاشت, لولا ها و قفل درونی
عجب روزگاری
misam5526
16-06-2019, 00:58
حرف کافو نوری زدی, 6 ماه پیش دزد اومد تجهیزات کافو نوری دم منزل زد, هم dsl هم تلفن محل قطع شد. صد آفرین مخابرات در عرض دو روز تمام تجهیزات نو جایگزین کرد. وسط شب دزدها با فرز لولا ها را بریدن و اینا با انبردستی سیمها قطع کردن همه چی بردن. عکسی گرفتم یادم نیس کجاست
مخابرات اومد یه در جذید امنیتی روی کافو گذاشت, لولا ها و قفل درونی
عجب روزگاری
فروختن تجهیزاتی مثل dslam یا onu کار زیاد راحتی نیست چون بازار خرید و فروشش تجاریه و افراد عادی خرید و فروش نمیکنن. البته همیشه یه راهی برای پیدا میشه ولی خیلی سخت بشه به پول نزدیک کرد این چیزا رو
dadash42
16-06-2019, 01:10
فروختن تجهیزاتی مثل dslam یا onu کار زیاد راحتی نیست چون بازار خرید و فروشش تجاریه و افراد عادی خرید و فروش نمیکنن. البته همیشه یه راهی برای پیدا میشه ولی خیلی سخت بشه به پول نزدیک کرد این چیزا رو
درسته , کی میخره؟ شاید بردن عراق یا افغانستان
الان پراید صفر 50میلیون شده باید دزدگیر بخرم
اگر من 3 تا از همسایه هارو ببرم ثبت نام کنن برای تانوما موقعی که اومدن برا نصب همسایه ها میتونن بگن منصرف شدن؟ فقط فیبر کشی بشه بدون سرویس ....
برای فیبر کشی مخابرات سمت ما میگه 4 نفر بشید کمتر از 2 هفته کارشو انجام میدیم البته هر نفر باید به خط هم بخره یه 800 فقط باید پول خط بدم...
یه مورد دیگه هم اینکه میشه مودم خود مخابرات رو نگرفت؟ من تو فکرم که بدونه از اینا بگیرم: utel g241
چون من روتر و ap همه چیز دارم...
اگر من 3 تا از همسایه هارو ببرم ثبت نام کنن برای تانوما موقعی که اومدن برا نصب همسایه ها میتونن بگن منصرف شدن؟ فقط فیبر کشی بشه بدون سرویس ....
برای فیبر کشی مخابرات سمت ما میگه 4 نفر بشید کمتر از 2 هفته کارشو انجام میدیم البته هر نفر باید به خط هم بخره یه 800 فقط باید پول خط بدم...
یه مورد دیگه هم اینکه میشه مودم خود مخابرات رو نگرفت؟ من تو فکرم که بدونه از اینا بگیرم: utel g241
چون من روتر و ap همه چیز دارم...
خط تلفن اجباری نیست. اگه سیپ فون میخوایین بگیرین.
برای اینترنت یه خط دیتا کافیه.
مودم هم اختیاریه مجبور نیستین از مخابرات بگیرین.
خط تلفن اجباری نیست. اگه سیپ فون میخوایین بگیرین.
برای اینترنت یه خط دیتا کافیه.
مودم هم اختیاریه مجبور نیستین از مخابرات بگیرین.
میدونم اجباری نیست ولی میگه خط هم بخرید تا بیام کارشو بکنم...
Gamemaster
17-06-2019, 10:29
میدونم اجباری نیست ولی میگه خط هم بخرید تا بیام کارشو بکنم...
بله تانخرین نمیان
سلام
مناطق تحت پوشش کجاست؟
تعرفه ها و نحوه ثبته نام به چه صورته؟
سلام
این باکس فیبر نوری هست؟
سلام
از مخابرات مرکز عاطف میپرسم میگن تجهیزات فیبر و vdsl ندارند
ولی این باکس یه کوچه بالاتر نصب شده
پس قاعدتا باید کافو نوری وجود داشته باشه و بنابراین امکان vdsl هم باید وجود داشته باشه درسته؟یا ربطی نداره؟
renfield
18-06-2019, 20:30
سلام
پس قاعدتا باید کافو نوری وجود داشته باشه و بنابراین امکان vdsl هم باید وجود داشته باشه درسته؟یا ربطی نداره؟
بله دوست گرامی
احتمالا فیبر هست
چون اون سیم که از باکس اومده بیرون رو کار .. خیلی نازک هست و سیم مسی نیست . پس فیبر نوری ه
سلام
منم مرکز عاطف هستم. رفتم مخابرات درخواست تانوما دادم. ولی وقتی بعد از 10 روز رفتم برای پیگیری گفت اون فرمی که پر کردی سر کاری هستش و مثل اینکه به کسی به غیر از ADSL چیزی نمیدن.
دوستان این 2 تا عکس رو ببینید ، این باکس کنار خونه ما نصب شده ، آیا مربوط به فیبر نوری هست ؟ از روی همین تانوما میدن ؟
سلام
کافو های ONU ، کافوهای نوری هستند یا معمولی؟
ممنون
سلام
ممنون
optical network unit = ONU
دوستان قرار شده فردا بیان برای من فیبر کشی و نصب سرویس ، از دوستانی که تجربه دارند اگر چیزی لازم هست مطلع باشم ممنون میشم بهم بگید
و اینکه مودم از خودشون بگیرم بهتره یا جدا خودم بخرم ؟
renfield
24-06-2019, 07:27
سلام
ممنون
onu به اون باکس که دم در خونه میزنن میگن
ولی هر باکسی که روش نوشته onu فیبر نیست .
باکس ها فیبر تقریبا مربع شکل ه و نسبتا بزرگ . سفید رنگ . آرم مخابرات هم داره وسطش
renfield
24-06-2019, 07:30
دوستان قرار شده فردا بیان برای من فیبر کشی و نصب سرویس ، از دوستانی که تجربه دارند اگر چیزی لازم هست مطلع باشم ممنون میشم بهم بگید
معلوم نیست مودم خودتو بتونی بخری چون کارمند های مخابرات بایس مودم ت رو از دور تنظیم کنند
renfield
24-06-2019, 07:38
چرا فیبرنوری به منازل نرسید
چرا اینترنت فیبر نوری موفق نشد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آذری جهرمی با ذکر مثالی از اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در شهر دزفول بهعنوان پایلوت از حداکثر سرعت 16 مگابیت بر ثانیه در اینترنت خانگی به حداقل 70 مگابیت بر ثانیه رسیدیم.وی اظهار داشت: همچنین مخابرات درباره تانوما در سراسر کشور اعلام ثبتنام کرده و آمادگی دارد تمام کسانی که علاقمند به استفاده از فیبر نوری در منازل خود هستند و میخواهند سرعت بالا تا یک گیگابیت بر ثانیه را تجربه کنند از این خدمات استفاده کنند.
فیبر نوری آینده گریزناپذیر مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b%8c%d8%b1-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d8%aa/)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA/
معلوم نیست مودم خودتو بتونی بخری چون کارمند های مخابرات بایس مودم ت رو از دور تنظیم کنند
کار خاصی لازم نیست انجام بدین. خودشون میان فیبر میکشن و شما جای اون
سوکت رو بهشون میگی همین.
در مورد مودم والا سلیقه ای هست. خودتون هم میتونین بخرین.
برای من مودم هواوی آوردن که خوبه و راضی هستم.
مودم رو هم تو خونه کانفیگ کردن. مثل ADSL هست.
کلا کاری نداره. پیچیده نیست.
کار خاصی لازم نیست انجام بدین. خودشون میان فیبر میکشن و شما جای اون
سوکت رو بهشون میگی همین.
در مورد مودم والا سلیقه ای هست. خودتون هم میتونین بخرین.
برای من مودم هواوی آوردن که خوبه و راضی هستم.
مودم رو هم تو خونه کانفیگ کردن. مثل ADSL هست.
کلا کاری نداره. پیچیده نیست.
الان 2 تا مودم انگار بیشتر در بازار نیست .
Huawei GPON ONU HG8546M Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Huawei HG8245H ONT Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
؟ کدوم مدل رو شما تهیه کردید
فرق این 2 مدل رو میدونید شما ؟
الان 2 تا مودم انگار بیشتر در بازار نیست .
Huawei GPON ONU HG8546M Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Huawei HG8245H ONT Modem Router ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
؟ کدوم مدل رو شما تهیه کردید
فرق این 2 مدل رو میدونید شما ؟
من اولی رو گرفتم. شما اگه هزینه بالا برات مشکلی نداره دومی رو بردار.
اما از نظر سرعت و کیفیت نت فرقی ندارن.
فرقشون در امکانات جانبی اوناست. تو نت سرچ کنین ببینین.
از نظر من مهم نیستن.
چرا فیبرنوری به منازل نرسید
چرا اینترنت فیبر نوری موفق نشد؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آذری جهرمی با ذکر مثالی از اقدامات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در شهر دزفول بهعنوان پایلوت از حداکثر سرعت 16 مگابیت بر ثانیه در اینترنت خانگی به حداقل 70 مگابیت بر ثانیه رسیدیم.وی اظهار داشت: همچنین مخابرات درباره تانوما در سراسر کشور اعلام ثبتنام کرده و آمادگی دارد تمام کسانی که علاقمند به استفاده از فیبر نوری در منازل خود هستند و میخواهند سرعت بالا تا یک گیگابیت بر ثانیه را تجربه کنند از این خدمات استفاده کنند.
فیبر نوری آینده گریزناپذیر مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b%8c%d8%b1-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d8%aa/)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA/
اخه جالبیش اینه : هر مرکزی میری میگی فیبر میخوای میگن امکانات نداریم ! یا تو محدوده فیبر فعال نداریم ! مخابرات چطور اینترنت 1 گیگابیتی میده؟!
شرکت ایرانیان نت با چه پشتوانه ای میخواسته شبکه فیبرنوری بکشه ؟ فک نکنم حتی در تهران فیبر فعال داشته باشه ! چرا انحصار رو دادن دستش؟!
شاتل بعد از چند سال انحصار تازه یک شهر رو تحت پوشش FTTC قرار داده و انقدر خوشحاله وزیر جوان :/
اگر میشه لطف کنید ریز هزینه هارو بگید اینجا....
واینکه اول که فیبر کشی میکنن قبل از فیبر کشی داخلی (کابل برگردان که رایگان هست) دقیق فیبر رو در چه حالتی و کجا تحوبل میدن...
می خوام ببینم میشه هزینه ی فیبر کشی اضافی ندیم و مودم رو همون دم در بزاریم....
اخه جالبیش اینه : هر مرکزی میری میگی فیبر میخوای میگن امکانات نداریم ! یا تو محدوده فیبر فعال نداریم ! مخابرات چطور اینترنت 1 گیگابیتی میده؟!
شرکت ایرانیان نت با چه پشتوانه ای میخواسته شبکه فیبرنوری بکشه ؟ فک نکنم حتی در تهران فیبر فعال داشته باشه ! چرا انحصار رو دادن دستش؟!
شاتل بعد از چند سال انحصار تازه یک شهر رو تحت پوشش FTTC قرار داده و انقدر خوشحاله وزیر جوان :/
با این زیرساخت خرکی که نمیشه اینترنت گیگابایتی به ملت ارایه داد زیرساخت قوی و پهنای باند بسیار بالا میخواد که ایران هیچکدومش را نداره برای اینکار یه بودجه کلان ملی و قرارداد با یه شرکت بزرگ خارجی میخواد که اینکار انجام بشه که الان نه بودجه دارن و نه امکان بستن قرارداد با شرکت خارجی. الانم فقط دارن فله ای فیبر میکشن با چس مگ سرعت میکنن تو پاچه مردم به اسم اینترنت فیبرنوری گیگابایتی
mr.arbab28
27-06-2019, 13:43
با این زیرساخت خرکی که نمیشه اینترنت گیگابایتی به ملت ارایه داد زیرساخت قوی و پهنای باند بسیار بالا میخواد که ایران هیچکدومش را نداره برای اینکار یه بودجه کلان ملی و قرارداد با یه شرکت بزرگ خارجی میخواد که اینکار انجام بشه که الان نه بودجه دارن و نه امکان بستن قرارداد با شرکت خارجی. الانم فقط دارن فله ای فیبر میکشن با چس مگ سرعت میکنن تو پاچه مردم به اسم اینترنت فیبرنوری گیگابایتییادت رفته اینجا ایرانه؟ اینجا اگر اومدن گفتن فیبر مجانی ترافیک مجانی شما عوض خوشحالی باید گریه کنی چون ایرانی جماعت مخصوصا مسولین به فکر جیب خودشونن اینا به کنار گفتن اینترنت 5g رو توسعه میدن تو شهر ها بابا تریجیش داغونه چه برسه به نسل های بالاتر الان من از هر سرکتی نت adsl میگیرم داغونه نویز داره اونوقت بیان هزینه کنن برای فیبر؟
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
mr.arbab28
27-06-2019, 13:44
یادت رفته اینجا ایرانه؟ اینجا اگر اومدن گفتن فیبر مجانی ترافیک مجانی شما عوض خوشحالی باید گریه کنی چون ایرانی جماعت مخصوصا مسولین به فکر جیب خودشونن اینا به کنار گفتن اینترنت 5g رو توسعه میدن تو شهر ها بابا تریجیش داغونه چه برسه به نسل های بالاتر الان من از هر سرکتی نت adsl میگیرم داغونه نویز داره اونوقت بیان هزینه کنن برای فیبر؟
یادت رفته اینجا ایرانه؟ اینجا اگر اومدن گفتن فیبر مجانی ترافیک مجانی شما عوض خوشحالی باید گریه کنی چون ایرانی جماعت مخصوصا مسولین به فکر جیب خودشونن اینا به کنار گفتن اینترنت 5g رو توسعه میدن تو شهر ها بابا تریجیش داغونه چه برسه به نسل های بالاتر الان من از هر سرکتی نت adsl میگیرم داغونه نویز داره اونوقت بیان هزینه کنن برای فیبر؟
اینها فقط ادعا دارن اون از وضع اقتصاد کشور اینم از بقیه چیزاش
اگر میشه لطف کنید ریز هزینه هارو بگید اینجا....
واینکه اول که فیبر کشی میکنن قبل از فیبر کشی داخلی (کابل برگردان که رایگان هست) دقیق فیبر رو در چه حالتی و کجا تحوبل میدن...
می خوام ببینم میشه هزینه ی فیبر کشی اضافی ندیم و مودم رو همون دم در بزاریم....
ریز هزینه هارو نمیدونم چون هنوز فاکتوری بهم ندادن و پرداختی هم انجام نشده . فقط کابل کشی انجام شده تا الان . ولی حدود هزینه نزدیک 2.5 تومن براورد شده .
arminkoo
01-07-2019, 00:36
من خودم 1 ساله از ایرانیان نت سرویس میگیرم
من خودم 1 ساله از ایرانیان نت سرویس میگیرم
شما کدوم شهر هستی؟
سید احسان هاشمی
01-07-2019, 10:27
دنیا به سمت ftth حرکت کرده و دیر یا زود اکثر منازل استفاده خواهند کرد.
Rahpooyan
01-07-2019, 16:52
دنیا به سمت ftth حرکت کرده و دیر یا زود اکثر منازل استفاده خواهند کرد.
ملت باید پیگیر سرویس های جدید باشند نه انکه سر سرویس های 2 مگ و 8 مگ مانور بدن. نهایت ای دی اس ال 16 مگی هم ارزش داره؟
hassan_sia
01-07-2019, 20:22
ملت باید پیگیر سرویس های جدید باشند نه انکه سر سرویس های 2 مگ و 8 مگ مانور بدن. نهایت ای دی اس ال 16 مگی هم ارزش داره؟
ببخشید ولی یه موضوعی هست اونم اینه که مثلا خود من خطم (adsl) رو رو ۴ مگ بستن ولی همون رو هم جواب نمیده و میگن خطت نویز داره
حالا من با چه انگیزه ای بیام ۲ تا ۳ میلیون هزینه کنم و یه خطی که اصلا معلوم نیست پهنای باند واقعیش چقدره یا مثلا چه حجمی رو میخوان تو پاچه ما بکنن رو بگیرم ؟:n34:
isp ها و سردستشون خود مخابرات از اول تو کار دزدی بودن و الان هم چیزی تغییر نکرده و کلا به نظر من مردم نسبت بهشون بی اعتماد شدن
شما یه مقایسه ای بین قیمت واقعی اینترنت تو دنیا و قیمت اینترنت تو ایران بکنید متوجه منظور من میشید:n34:
MASTER OC 7
02-07-2019, 02:48
دوستان کسی اینجا از تهران فیبرنوری داره واس ما یه پینگ از این دو ای پی بگیره ؟
185.179.202.54
و
134.213.37.197
اگه پینگش نسبت به ADSL بهتر باشه برم سراغ فیبر نوری :n13:
ببخشید ولی یه موضوعی هست اونم اینه که مثلا خود من خطم (adsl) رو رو ۴ مگ بستن ولی همون رو هم جواب نمیده و میگن خطت نویز داره
حالا من با چه انگیزه ای بیام ۲ تا ۳ میلیون هزینه کنم و یه خطی که اصلا معلوم نیست پهنای باند واقعیش چقدره یا مثلا چه حجمی رو میخوان تو پاچه ما بکنن رو بگیرم ؟:n34:
isp ها و سردستشون خود مخابرات از اول تو کار دزدی بودن و الان هم چیزی تغییر نکرده و کلا به نظر من مردم نسبت بهشون بی اعتماد شدن
شما یه مقایسه ای بین قیمت واقعی اینترنت تو دنیا و قیمت اینترنت تو ایران بکنید متوجه منظور من میشید:n34:
تانوما خطش فیبر نوریه، این جور مشکلات بر نیمخورید اصلا !
behnamy01
02-07-2019, 22:43
تانوما خطش فیبر نوریه، این جور مشکلات بر نیمخورید اصلا !
من شنیدم اتفاقا خیلی بده. البته نه واسه همه. بعضی جاها سرعت بسیار پایین یا در واقع خیلی متغییره. و پینگ و پایداری هم تعریف آنچنانی نداره
malek911
03-07-2019, 08:34
من شنیدم اتفاقا خیلی بده. البته نه واسه همه. بعضی جاها سرعت بسیار پایین یا در واقع خیلی متغییره. و پینگ و پایداری هم تعریف آنچنانی نداره
سرعتش که به هیچ وجه متغییر نیست و کاملا ثابته.پینگ متغییر هم به اون بالا ربط داره و اوصولا تانوما باید بهترین پینگ رو نسبت به بقیه سرویسها داشته باشه.سرعت فیبر تو ایران هم تا 1 گیگابیت رو من به چشم دیدم و یعنی اگه امکانش باشه خود فیبر کشش رو داره
سرعتش که به هیچ وجه متغییر نیست و کاملا ثابته.پینگ متغییر هم به اون بالا ربط داره و اوصولا تانوما باید بهترین پینگ رو نسبت به بقیه سرویسها داشته باشه.سرعت فیبر تو ایران هم تا 1 گیگابیت رو من به چشم دیدم و یعنی اگه امکانش باشه خود فیبر کشش رو داره
سلام
به شما سرعتی که خریداری کردین رو دادند یا بالاتر بستند؟
بعضی از دوستان میگن براشون بالاتر بستند.
میخواستم بدونم سلیقه ای بوده یا کلا بالا میبندند؟
یک گیگابیت پهنای باند به منزل یا مرکز تجاری ؟
منظور اینه که خود فیبر تکنولوژیش محدود نیست و اگه مخابرات بتونه ارائه بده، راحت تا 1 گیگابیت رو می کشه.
برعکس تکنولوژی های مبتی بر کابل مسی مثل خانواده DSL ، تانوما چون روی کابل نوری تبادل اطلاعات می کنه نه دچار قطع و وصلی ناشی از نویز میشه و نه مشکلاته نکشیدنه سرعت بالاتر رو داره. اگه جایی مخابرات به مشترکی سرعت پایین تر از قرارداد داده باشه، مستقیما به خاطر کمبود پهنای باند اون مرکز یا اشتباهات فردی در تنظیم سرعت کاربر بوده! کاربر راحت می تونه شکایت کنه در اون صورت. فعلا هم واسه این که کمبود پهنای باند پیدا نکنه سرعت قراردادیشون رو تا 50 مگابیت می بندن ولی بر حسب ظرفیتشون پهنای باندشون رو باز میزارن (تا 100 مگابیت).
hassan_sia
03-07-2019, 12:57
برعکس تکنولوژی های مبتی بر کابل مسی مثل خانواده DSL ، تانوما چون روی کابل نوری تبادل اطلاعات می کنه نه دچار قطع و وصلی ناشی از نویز میشه و نه مشکلاته نکشیدنه سرعت بالاتر رو داره. اگه جایی مخابرات به مشترکی سرعت پایین تر از قرارداد داده باشه، مستقیما به خاطر کمبود پهنای باند اون مرکز یا اشتباهات فردی در تنظیم سرعت کاربر بوده! کاربر راحت می تونه شکایت کنه در اون صورت. فعلا هم واسه این که کمبود پهنای باند پیدا نکنه سرعت قراردادیشون رو تا 50 مگابیت می بندن ولی بر حسب ظرفیتشون پهنای باندشون رو باز میزارن (تا 100 مگابیت).
به نظر من موضوع کمبود پهنای باند نیست چون من در این باره با چند تا مهندس مخابرات صحبت کردم اونا میگفتن تو ایران سرعت اینترنت یه مسئله امنیته و عمدا سرعت رو پایین میدن البته این وسط شرکتها و مخابرات دزدی هم می کنن و خلاصه اون که ضرر می کنه یوزر نهایی هست
البته من به ضرب المثل" ندهد مادر شیر به فرزند خموش" کاملا معتقدم و باید مردم هم اعتراض کنن ولی تو این وضعیت بد اقتصادی اینترنت جزو آخرین اولویت هاست و اصلا به اون صورت برا کسی مهم نیست مگر اینکه طرف شغلش به اینترنت مربوط باشه که عده این افراد هم بسیار کمه
malek911
03-07-2019, 13:06
سلام
به شما سرعتی که خریداری کردین رو دادند یا بالاتر بستند؟
بعضی از دوستان میگن براشون بالاتر بستند.
میخواستم بدونم سلیقه ای بوده یا کلا بالا میبندند؟
من الان 1 ساله 50 مگ گرفتم که سرعتم رو 100 مگ فیکسه.ولی نکته خیلی عجیب اینه که وقتی با کنسول ps4 بازی رو از psn دانلود میکنم با سرعت 200-300 مگ دانلود میکنه
malek911
03-07-2019, 13:13
منزل
البته بماند که هاردمون هم کشش 1 گیگابیت رو نداره و در عمل کسی که 1 گیگابیت سرعت میخاد باید تجهیزاتش کاملا به روز باشه
من الان 1 ساله 50 مگ گرفتم که سرعتم رو 100 مگ فیکسه.ولی نکته خیلی عجیب اینه که وقتی با کنسول ps4 بازی رو از psn دانلود میکنم با سرعت 200-300 مگ دانلود میکنه
با VPN هم سرعت از 100 بیشتر نمیشه؟
سرعت دانلود از psn عجیبه! :n13:
من 16 مگ گرفتم که از اول سرعت همون 16 مگ بود ولی یه هفته ای
سرعتم 100 شده بود که دوباره 16 شد! :n03:
Gamemaster
03-07-2019, 13:19
با VPN هم سرعت از 100 بیشتر نمیشه؟
سرعت دانلود از psn عجیبه! :n13:
من 16 مگ گرفتم که از اول سرعت همون 16 مگ بود ولی یه هفته ای
سرعتم 100 شده بود که دوباره 16 شد! :n03:
شما فیبر گرفتید بعد اونم 16؟؟؟
چرا خو؟ فیبر دارین ک برین بالاتر
سلام یه سوال داشتم از خدمت دوستان الان این مخابرات زده سرویس تانوما با کابل کشی رایگان سرعت 4 مگش 40 هزار تومنه ما فقط 40 هزار تومن رو پرداخت می کنیم چون تا جایی که من می دونم هزینه های این نوع کابل ها خیلی بالاست با 2020 هم تماس گرفتم گفت باید حضوری برم مخابرات
Gamemaster
03-07-2019, 14:48
سلام یه سوال داشتم از خدمت دوستان الان این مخابرات زده سرویس تانوما با کابل کشی رایگان سرعت 4 مگش 40 هزار تومنه ما فقط 40 هزار تومن رو پرداخت می کنیم چون تا جایی که من می دونم هزینه های این نوع کابل ها خیلی بالاست با 2020 هم تماس گرفتم گفت باید حضوری برم مخابرات
اون پول ماهانه
پول تچهیزات جداس
منظورتون از پول تجهیزات چیه؟و چند درمیاد؟
اون پول ماهانه
پول تچهیزات جداس
mr korash
03-07-2019, 14:57
یک میلیون بدی واسه مودم بعد سرعت 50 مگ ماهی 100 گیگ اون وقت ماهی 160 هزار تومان ؟ :/ :n29: چه کاریه !!
یک میلیون بدی واسه مودم بعد سرعت 50 مگ ماهی 100 گیگ اون وقت ماهی 160 هزار تومان ؟ :/ :n29: چه کاریه !!
پس پول مودمه که گرونش می کنه من فکر می کردم قیمت کابل هاش هست که گرون در میاد
پس پول مودمه که گرونش می کنه من فکر می کردم قیمت کابل هاش هست که گرون در میاد
مودم رو میگن اجباری نیست از مخابرات بگیری یدونه utel میشه خرید 300-400 تومن...
مهمترین هزینه هزینه فیبرکشی داخلی و ایناست...
mr korash
03-07-2019, 17:56
مودم رو میگن اجباری نیست از مخابرات بگیری یدونه utel میشه خرید 300-400 تومن...
مهمترین هزینه هزینه فیبرکشی داخلی و ایناست...
حالا بازم اونو میشه کنار اومد میگی فیبر واسه خونه خریدم :n02: ولی این تعرفه های وحشتناک بالا و حجم خیلی پایین !! هیچ توجیهی نداره که adsl رو تغییر بدی حتی td-lte بگیری بازم بصرفه تر هستش
حالا بازم اونو میشه کنار اومد میگی فیبر واسه خونه خریدم :n02: ولی این تعرفه های وحشتناک بالا و حجم خیلی پایین !! هیچ توجیهی نداره که adsl رو تغییر بدی حتی td-lte بگیری بازم بصرفه تر هستش
الان بسته ی 160 تومنیش بد نیست...
اگر بشه پینگ خوب روش گرفت بنظر من خوبه با نویز و انتن دهی و این سرطانا هم دیگه هم نمیخواد سروکله بزنی...
هزینه کابل کشی خونه فقط برای مودمه یا کل ساختمان ؟ برای مودم حدودا از نزدیکترین مسیر ممکن چند در میاد؟
Rahpooyan
03-07-2019, 21:40
هزینه کابل کشی خونه فقط برای مودمه یا کل ساختمان ؟ برای مودم حدودا از نزدیکترین مسیر ممکن چند در میاد؟
فکر کنم یک ساله 16 مگ هست حدود یک میلیون تومن. مودمش مجانیه. کابل کشی رایگان هم تا درب منزل داره و داخل منزل با خودتونه. شاید اصلا بتونید مودم را هم ابتدای ساختمان بذارید و وایرلس وصل بشید بدون اینکه تا داخل منزل فیبر بکشید. البته بسته به نوع منزل داره که اصلا امکانش هست یا خیر.
فیبر نوری و سرویس های جدید گران هستند ولی فقط یک بار هزینه تجهیزات می دهید. اینو بدونید که خلاص شدن از شر محدودیت های ای دی اس ال خودش یک نعمته.
malek911
03-07-2019, 22:55
ماهی 500 گیگ بین الملل نه 100 گیگ
masooyan
04-07-2019, 11:38
منزل
البته بماند که هاردمون هم کشش 1 گیگابیت رو نداره و در عمل کسی که 1 گیگابیت سرعت میخاد باید تجهیزاتش کاملا به روز باشه
عذر میخوام شما چه سرویسی داری که همچین پهنای باندی داده؟
mr korash
04-07-2019, 13:28
ماهی 500 گیگ بین الملل نه 100 گیگ
من قیمتا رو اینجا چک کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/ftth
ماهی 500 گیگ برای سرعت 50مگ ندیدیم :n36:
طرح های دیگه ای هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/ftth
طرح های دیگه ای هست ؟
این طرح های فیبرکشی رایگانه. هزینش رو از حجم کم کردن. بعد اون 3 ماه طبق تعرفه مصوب حساب میشه
mr.arbab28
05-07-2019, 02:55
ایا راحی هست برای من فیبر کشی انجام بشه؟ دوساله هروقت زنگ میزنم مخابرات جوابشون : تو طرح توسعه نیستید ، ده نفر بیار تا فیبر بیاریم ، اونجا فیبر نمیاریم چون کسی درخاست نداده
mojtaba2321
05-07-2019, 11:08
این سرویس واسه خطهای pcm جواب میده؟
این سرویس واسه خطهای pcm جواب میده؟
ربطی به هم ندارند
ربطی به هم ندارند
سلام
سرویس شما وصل شد؟
malek911
05-07-2019, 13:42
عذر میخوام شما چه سرویسی داری که همچین پهنای باندی داده؟
قبلا سرویس اینترنت شناور داشتم که جلوش تا 1 گیگابیت باز بود ولی حجمش 1 ساله فقط 500 گیگ بود که نمیصرفید.الان 50 مگ 1 ساله گرفتم ماهی 500 گیگ بین الملل 1.040.000 تومن.البته طرح غزال بود گرفتم که الان همین سرویس دو برابر این قیمته
mojtaba2321
05-07-2019, 13:44
دوستان چجوری میشه متوجه شدم جایی که هستیم فیبر میدن یا نه؟
توی سایتش اسم ساختمون ها رو نوشته نه محدوده
malek911
05-07-2019, 13:48
طرح های دیگه ای هست ؟
نوشته یکساله سرعت 50 مگ 500 گیگ بین الملل 2000 گیگ داخلی
اگه ماهیانه بود باید مینوشت یکساله سرعت 50 مگ ماهیانه 500 گیگ بین الملل 2000 گیگ داخلی
malek911
05-07-2019, 15:07
نوشته یکساله سرعت 50 مگ 500 گیگ بین الملل 2000 گیگ داخلی
اگه ماهیانه بود باید مینوشت یکساله سرعت 50 مگ ماهیانه 500 گیگ بین الملل 2000 گیگ داخلی
شما به بزرگی خودتون ببخشید که ننوشته.حالا منی که استفاده میکنم میگم ماهی 500 گیگ هستش ولی باز دارید از خودتون داستان میگید.کدوم انسانی واسه 500 گیگ نت 1.800.000 پول میده
صد در صد اشتباه تایپی هست.
سرویس 50 مگ 500 گیگ ماهیانه آستانه مصرف منصفانه داره.
تو همون جدول نگاه کنین برای 6 ماه و سه ماه و یک ماه همه رو
2000 گیگ ترافیک زده.
تو مخابرات این چیزا خیلی عجیب نیست!
شما به بزرگی خودتون ببخشید که ننوشته.حالا منی که استفاده میکنم میگم ماهی 500 گیگ هستش ولی باز دارید از خودتون داستان میگید.کدوم انسانی واسه 500 گیگ نت 1.800.000 پول میده
ببخشید کمترین تعرفه مخابرات 3 ماهه هست ، شما چطور سرویس یک ماهه هم دارید ؟
ببخشید کمترین تعرفه مخابرات 3 ماهه هست ، شما چطور سرویس یک ماهه هم دارید ؟
شما طرح ویژه کابل کشی رایگان رو میبینید تو سایت، اگه کابل کشی رو خودتون پرداخت کنید، تعرفه ها همینیه که دوستمون گذاشتن.
mojtaba2321
05-07-2019, 18:01
دوستان کسی از شیراز مرکز امیرکبیر تونسته این سرویس رو دریافت کنه؟
شما طرح ویژه کابل کشی رایگان رو میبینید تو سایت، اگه کابل کشی رو خودتون پرداخت کنید، تعرفه ها همینیه که دوستمون گذاشتن.
منظور از کابل کشی : از باکس فیبر جلوی در تا داخل منزل ؟
منظور از کابل کشی : از باکس فیبر جلوی در تا داخل منزل ؟
بله، طبق تجربه دوستان.
بله، طبق تجربه دوستان.
بجای هزینه کابل کشی میشه روی همین بستر VDSL هم گرفت ... و هزینه اضافی نداشته باشی
malthael
05-07-2019, 19:32
قبلا سرویس اینترنت شناور داشتم که جلوش تا 1 گیگابیت باز بود ولی حجمش 1 ساله فقط 500 گیگ بود که نمیصرفید.الان 50 مگ 1 ساله گرفتم ماهی 500 گیگ بین الملل 1.040.000 تومن.البته طرح غزال بود گرفتم که الان همین سرویس دو برابر این قیمته
تو طرح یک ساله اش کل حجم یکسال رو یکجا میده یا اینکه هر ماه 500 گیگ ؟
بجای هزینه کابل کشی میشه روی همین بستر VDSL هم گرفت ... و هزینه اضافی نداشته باشی
عوضش مشکل نویز، فاصله از کافو، پینگ افتضاح و ... نداره تانوما. یه بار هزینه واسه یه عمر استفاده. بستر کابل مسی مخصوصا تو ایران هیچ آینده روشنی نداره. بعدش VDSL هم هزینه مودم داره و باید خطتون رفته باشه تو پوشش کافوی نوری مجهز به کارت DSLAM مخصوص VDSL. اگه من حق انتخاب داشتم مستقیم درخواست تانوما میدادم جای VDSL. فعلا مجبورم با همین VDSL سر کنم.
عوضش مشکل نویز، فاصله از کافو، پینگ افتضاح و ... نداره تانوما. یه بار هزینه واسه یه عمر استفاده. بستر کابل مسی مخصوصا تو ایران هیچ آینده روشنی نداره. بعدش VDSL هم هزینه مودم داره و باید خطتون رفته باشه تو پوشش کافوی نوری مجهز به کارت DSLAM مخصوص VDSL. اگه من حق انتخاب داشتم مستقیم درخواست تانوما میدادم جای VDSL. فعلا مجبورم با همین VDSL سر کنم.
بالای ۵۰٪ مشترکین حتی VDSL هم ندارن ! سوال : تانوما یا همون فیبر تا درب منزل ، مستقیم از مرکز مخابراتی تا منزل کشیده میشه ! این وسط کافوی هم درگیره ؟ مخابرات میگه کابل برگردان ! ینی مشترکی که ۸۰۰ متر یا بیشتر با مرکز فاصله داره ! مخابرات میاد کل این مسیر رو فیبر جایگزین میکنه ؟
FTTB (Fiber to the Building or Fiber to the Basement or Fiber to the Business)
فیبرنوری از مرکز تا داخل ساختمان یا مجموعه مشترک کشیده شده و بقیه مسیر تا محل مشترک بهوسیله سیم مسی سرویس داده میشود. بهترین گزینه در این حالت تحویل پهنای باند به مشترک با استفاده از فنّاوری VDSL است.
misam5526
05-07-2019, 20:49
FTTH دارای ضعفهای دیگه ای هست (خصوصا در مورد ایران). اصولا فناوری GPON یک روش توزیع اشتراکی اینترنت با محدودیت روی هر پورت نوری (در olt) محسوب میشه که شرایط رو برای توسعه خصوصا از لحاظ اقتصادی در برابر فناوریهای مبتنی بر FTTC یا وایرلس ثابت تضعیف میکنه.
تانوما اینده ای نداره و صرفا چون هزینه ای انجام شده و بودجه ای صرف خرید تجهیزات و نصب پورتهای نوری شده می بایست از جیب مشترک به یک سرانجام حداقلی برسه وگرنه نه توجیه فنی داره و نه اقتصادی.
malek911
05-07-2019, 21:34
تو طرح یک ساله اش کل حجم یکسال رو یکجا میده یا اینکه هر ماه 500 گیگ ؟
نه هر ماه میده فقط
hosseinzfff
05-07-2019, 21:35
تانوما یه طرح شکست خوردس :n31: الان مخابرات میاد براتون کابل رایگان میکشه به همین خیال باش اینطوری که ورشکسته میشه مخابرات ..فرض کن برای هر خونه بخواد فیبر بکشه در شرایط کنونی امکان نداره اصلا..
بالای ۵۰٪ مشترکین حتی VDSL هم ندارن ! سوال : تانوما یا همون فیبر تا درب منزل ، مستقیم از مرکز مخابراتی تا منزل کشیده میشه ! این وسط کافوی هم درگیره ؟ مخابرات میگه کابل برگردان ! ینی مشترکی که ۸۰۰ متر یا بیشتر با مرکز فاصله داره ! مخابرات میاد کل این مسیر رو فیبر جایگزین میکنه ؟
FTTB (Fiber to the Building or Fiber to the Basement or Fiber to the Business)
فیبرنوری از مرکز تا داخل ساختمان یا مجموعه مشترک کشیده شده و بقیه مسیر تا محل مشترک بهوسیله سیم مسی سرویس داده میشود. بهترین گزینه در این حالت تحویل پهنای باند به مشترک با استفاده از فنّاوری VDSL است.
از مرکز نمی کشه، از نزدیک ترین کافو نوری می کشه
FTTH دارای ضعفهای دیگه ای هست (خصوصا در مورد ایران). اصولا فناوری GPON یک روش توزیع اشتراکی اینترنت با محدودیت روی هر پورت نوری (در olt) محسوب میشه که شرایط رو برای توسعه خصوصا از لحاظ اقتصادی در برابر فناوریهای مبتنی بر FTTC یا وایرلس ثابت تضعیف میکنه.
تانوما اینده ای نداره و صرفا چون هزینه ای انجام شده و بودجه ای صرف خرید تجهیزات و نصب پورتهای نوری شده می بایست از جیب مشترک به یک سرانجام حداقلی برسه وگرنه نه توجیه فنی داره و نه اقتصادی.
همه جای دنیا اینترنت ثابت یا رو کابل مسی ارائه میشه یا فیبر نوری به صورت FTTH، حالا بر فرض یه مشترک بیاد هزینه کنه FTTH کنه خطش رو، آیا بعد مجبور میشه عوضش کنه با یه فناوریه دیگه ؟! منظور من از آینده نگر بودن اینه که همون خط دیگه کافیه واسه سال های سال. اگه شما منظورتون اینه که آینده دست کابل مسی و تکنولوژی های VDSL و G.Fast هستش، دلیل بیارید (بر اساس زیر ساخت کشور). وایرلس ثابت رو نمیشه اقتصادی دونست و خیلی از کشورهای پیشرفته هم هنوز ازش استفاده نمی کنن. مشکلات وایرلس هم کم نیست.
misam5526
06-07-2019, 07:31
همه جای دنیا اینترنت ثابت یا رو کابل مسی ارائه میشه یا فیبر نوری به صورت FTTH، حالا بر فرض یه مشترک بیاد هزینه کنه FTTH کنه خطش رو، آیا بعد مجبور میشه عوضش کنه با یه فناوریه دیگه ؟! منظور من از آینده نگر بودن اینه که همون خط دیگه کافیه واسه سال های سال. اگه شما منظورتون اینه که آینده دست کابل مسی و تکنولوژی های VDSL و G.Fast هستش، دلیل بیارید (بر اساس زیر ساخت کشور). وایرلس ثابت رو نمیشه اقتصادی دونست و خیلی از کشورهای پیشرفته هم هنوز ازش استفاده نمی کنن. مشکلات وایرلس هم کم نیست.
اولا اینکه همه جای دنیا اگه منظور اروپا و امریکاست که غلبه بر کابل و سیم مسیه (DSL). برای مثال پوشش نت در امریکا بین دی اس ال و FTTH رو در دو لینک زیر بخوبی بصورت مقایسه شده میشه دید و پوشش خیلی کم فیبر نوری کاملا واضحه.
گراف زیر هم برای اروپا نشون دهنده اینه که تا فوریه 2017 به طور میانگین برای 28 عضو اتحادیه اروپا پوشش FTTH در حد 10 درصده (مثلا آلمان ، ایتالیا و فرانسه زیر 5 درصد پوشش FTTH دارند)
حالا که نگاهی به دنیا انداختیم برگردیم کشور خودمون ایران و سایر سوالهای شما.
منظور از آینده نداشتن عدم توسعه شبکه در فناوری مربوط و باقی موندن در انحصار یک شرکت حاکمیتی به خاطر بی رغبتی سایر شرکتهاست. این یعنی عدم انعطاف در ارائه طرح های مشترک پسند به خاطر نبود رقابت. کسی که هزینه میکنه برای تانوما تا سالهای سال داره اون خط رو ولی اگه سرویس دهندش روز به روز ضعیف تر بشه و باقی شرکتها روی همون نسل DSL طرحهای عالی تری بدن، بود و نبود این خط تانوما به چه دردش میخوره؟! واضحه که مجبور میشه باز برای استفاده از سرویس های دیگه دوباره اقدام به هزینه کرده و از شرکت دیگه سرویس بگیره.
اما چرا تانوما ضعف داره و انعطاف کافی نداره؟
در کشور ما به طور خاص، دلیل اصلی به ماهیت این فناوری و توان پایین اشتراک پذیری پورتهای نوری پسیو بر میگرده. هر پورت OLT (مثلا یک گیگابیت) میتونه تا حداکثر 128 ONT/ONU تقسیم بشه. بنابراین در FTTH که گیرنده یک ONT محسوب میشه پوشش هر پورت در همون حده در حالی که برای FTTC میشه هر پورت یک گیگابیت به چند دستگاه ONU اختصاص پیدا کنه و از داخل کافوها با DSLAM بین چندصد یا هزاران مشترک توزیع بشه. در غیر این صورت و در صورت اصرار بر FTTH باید مدیریت پهنای باند رو با روترهای اضافی و تعداد بسیار بیشتری تجهیزات و پورتهای نوری به انجام رسوند که هزینهرو بالا میبره.
زیر ساختهای ایران در تامین پهنای باند هنوز خیلی ضعیفه و نیازمند ارائه اینترنت قطره چکانی (سهمیه بندی ترافیک و سرعت) هست تا همه مشترکین بتونن بهره مند بشن از نت بهتر. به عنوان مثال مرکز مخابراتی شما شاید بین 10 تا 20 گیگابیت بر ثانیه پهنای باند (ظرفیت انتقال دیتا) رو برای اینترنت اختصاص داده باشه. اگه این مقدار قرار باشه با تانوما بدست مشترک برسه باید تعداد خیلی زیادی پورت نوری نصب (OLT خریداری بشه)، روترهای اضافی برای مدیریت پهنای باند و تعداد زیادی واحد odn برای توزیع نیازه که هزینه بالا میطلبه و انچیزی که بدست مشترک میرسه همچنان سهمیه بندی شدست. این درحالیه که بستر سیم مسی در ایران موجوده و نیاز به هزینه اضافی نیست و کافیه تنها تا یک کافو فیبر کشیده و از تکنولوژی های بروز تری استفاده کرد تا پهنای باند موجود با کیفیت بهتری به دست مشترک برسه.
نکته بعدی بحث وایرلس ثابته؛ این بحث نیاز مند مطالعه و علاقه مندی بیشتریه.
مثلا اسپرینت امریکا چند سال پیش TD_LTE رو تا سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه تونسته بود تست کنه در شبکش با انتنهای MIMO 4×4 و در همون زمان با انتنهای MIMO 16×16 به 3 گیگابیت بر ثانیه رسیده بود. امروزه که کلا بحث LTE روبه پایانه و فناوری وایرلس به سرعت داره متکی به 5G میشه که مزیتهای اون فقط ارائه سرعت بیشتر نیست و بحث طولانی رو داره. با گسترش این فناوری در شهرهایی مثل شهرهای ایران، خیلی خوب میشه پهنای باند موجود رو به طرز بهینه تری بین مشترکین توزیع کرد بهطوریکه هزینه دسترسی و شرایط استفاده خیلی بهتر از فیبر یا خط مسی باشه.
اولا اینکه همه جای دنیا اگه منظور اروپا و امریکاست که غلبه بر کابل و سیم مسیه (DSL). برای مثال پوشش نت در امریکا بین دی اس ال و FTTH رو در دو لینک زیر بخوبی بصورت مقایسه شده میشه دید و پوشش خیلی کم فیبر نوری کاملا واضحه.
گراف زیر هم برای اروپا نشون دهنده اینه که تا فوریه 2017 به طور میانگین برای 28 عضو اتحادیه اروپا پوشش FTTH در حد 10 درصده (مثلا آلمان ، ایتالیا و فرانسه زیر 5 درصد پوشش FTTH دارند)
حالا که نگاهی به دنیا انداختیم برگردیم کشور خودمون ایران و سایر سوالهای شما.
منظور از آینده نداشتن عدم توسعه شبکه در فناوری مربوط و باقی موندن در انحصار یک شرکت حاکمیتی به خاطر بی رغبتی سایر شرکتهاست. این یعنی عدم انعطاف در ارائه طرح های مشترک پسند به خاطر نبود رقابت. کسی که هزینه میکنه برای تانوما تا سالهای سال داره اون خط رو ولی اگه سرویس دهندش روز به روز ضعیف تر بشه و باقی شرکتها روی همون نسل DSL طرحهای عالی تری بدن، بود و نبود این خط تانوما به چه دردش میخوره؟! واضحه که مجبور میشه باز برای استفاده از سرویس های دیگه دوباره اقدام به هزینه کرده و از شرکت دیگه سرویس بگیره.
اما چرا تانوما ضعف داره و انعطاف کافی نداره؟
در کشور ما به طور خاص، دلیل اصلی به ماهیت این فناوری و توان پایین اشتراک پذیری پورتهای نوری پسیو بر میگرده. هر پورت OLT (مثلا یک گیگابیت) میتونه تا حداکثر 128 ONT/ONU تقسیم بشه. بنابراین در FTTH که گیرنده یک ONT محسوب میشه پوشش هر پورت در همون حده در حالی که برای FTTC میشه هر پورت یک گیگابیت به چند دستگاه ONU اختصاص پیدا کنه و از داخل کافوها با DSLAM بین چندصد یا هزاران مشترک توزیع بشه. در غیر این صورت و در صورت اصرار بر FTTH باید مدیریت پهنای باند رو با روترهای اضافی و تعداد بسیار بیشتری تجهیزات و پورتهای نوری به انجام رسوند که هزینهرو بالا میبره.
زیر ساختهای ایران در تامین پهنای باند هنوز خیلی ضعیفه و نیازمند ارائه اینترنت قطره چکانی (سهمیه بندی ترافیک و سرعت) هست تا همه مشترکین بتونن بهره مند بشن از نت بهتر. به عنوان مثال مرکز مخابراتی شما شاید بین 10 تا 20 گیگابیت بر ثانیه پهنای باند (ظرفیت انتقال دیتا) رو برای اینترنت اختصاص داده باشه. اگه این مقدار قرار باشه با تانوما بدست مشترک برسه باید تعداد خیلی زیادی پورت نوری نصب (OLT خریداری بشه)، روترهای اضافی برای مدیریت پهنای باند و تعداد زیادی واحد odn برای توزیع نیازه که هزینه بالا میطلبه و انچیزی که بدست مشترک میرسه همچنان سهمیه بندی شدست. این درحالیه که بستر سیم مسی در ایران موجوده و نیاز به هزینه اضافی نیست و کافیه تنها تا یک کافو فیبر کشیده و از تکنولوژی های بروز تری استفاده کرد تا پهنای باند موجود با کیفیت بهتری به دست مشترک برسه.
نکته بعدی بحث وایرلس ثابته؛ این بحث نیاز مند مطالعه و علاقه مندی بیشتریه.
مثلا اسپرینت امریکا چند سال پیش TD_LTE رو تا سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه تونسته بود تست کنه در شبکش با انتنهای MIMO 4×4 و در همون زمان با انتنهای MIMO 16×16 به 3 گیگابیت بر ثانیه رسیده بود. امروزه که کلا بحث LTE روبه پایانه و فناوری وایرلس به سرعت داره متکی به 5G میشه که مزیتهای اون فقط ارائه سرعت بیشتر نیست و بحث طولانی رو داره. با گسترش این فناوری در شهرهایی مثل شهرهای ایران، خیلی خوب میشه پهنای باند موجود رو به طرز بهینه تری بین مشترکین توزیع کرد بهطوریکه هزینه دسترسی و شرایط استفاده خیلی بهتر از فیبر یا خط مسی باشه.
کجای حرفم اشاره کردم کشورهای پیشرفته رفتن زیر پوشش فیبر سراسری ؟! من گفتم وایرلس هنوز به عنوان بستر اصلی اینترنت کشورهای پیشرفته قرار نگرفته. بعدش همون امریکا که شما میگید، نه از DSL استفاده می کنه و نه فیبر. شبکه کابلی DOCSIS استفاده می کنه و تو آخرین نسخه به سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه رسوندتش. اروپا هم بیشترDSL محوره ولی کم کم داره شبکه فیبر رو گسترش میده. هر دو این کشورها با این که در حال تست و ارزیابیه شبکه وایرلس هستن اما هنوز نرفتن کل زیر ساختشون رو با این شبکه تنظیم کنن.
نکته بعدی این که تاکیید شدید دارید رو پهنای باند و تقسیمش، چه DSL ارائه بشه چه FTTH همون پهنای باند با همون تجهیزات باید برای تقسیمش وجود داشته باشن. کدوم زیرساخت مسی رو میگید ؟!؟! اگه زیر ساخت مسی ایران مثل اروپا بود که من شدیدا از DSL طرفداری می کردم اما این زیرساختی که تو ایران وجود داره تو خیلی جاها به شدت فرسودست، یا بیاد با کابل های مسی (که به شدت گرونن) نوسازی بشن یا این که از جایگزین ارزون تر استفاده بشه. علاوه بر زیر ساخت مخابرات، خیلی از خونه ها کابل کشی تلفونشون به شدت غیر اصولیه و همین ارائه ADSL رو هم با مشکل روبرو کرده چه برسه به VDSL و G.Fast !!
در مورد اینترنت وایرلس هم ایرادات حداقل تا الان شروع کار هستن، کم نیست. تو این تکنولوژی هم تو مناطق شلوغ و پر کاربر سرعت به شدت تحت شعاع قرار می گیره، همین طور وجود نقطه کور، پیدا کردن و اجاره کردن جایگاه ها برای قرار دادن آنتن ها خودش چالش بزرگیه واسه شرکت های ارائه دهنده. خرید تجهیزات بروز هم واسه کابران سنگین میشه هم خود شرکت ها عمرا همچین تلاشی کنن. در عمل دست نیافتنی تر از اینترنت گیگابیتی تانوماست که با یه مودم ارزون چینی هم میشه بهش رسید.
اما برگردیم به بحث اصلی. در شرایط فعلی کدوم فناوری رو واسه زیر ساخت مسی ایران مناسب میدونید ؟! ADSL؟! VDLS؟! G.Fast؟! یا چیزی که من نمیدونم؟ من بحثم اینه که وقتی زیر ساخت کشور فرسودست، بهترین جایگزینه فعلی کابل نوریه جای کابل مسی و آینده نگر هم هست چون محدودیت های کابل مسی رو نداره. جایی هم که زیر ساخت مسی سالم و قوی داره میشه با DSL Family پوشش داد بدون هزینه اضافه. جایی هم که زیر ساختش به شدت آسیب دیده بهتره بره تو پوشش فیبر.حالا شما میاد 5G تجویز می کنید.
در مورد ایرادی که به آینده نگر بودن گرفتید هم حدس می زنم شما خطتون هنوز نرفته زیر پوشش کافو تا مثل من و خیلی های دیگه مجبور شید برید زیر سلطه مخابرات. وقتی چنین اتفاقی میوفته یا باید از بهترین فناوری این شرکت استفاده کنیم یا بریم از شبکه ناقص اینترنت وایرلس TD-LTE ایران با محدودیت های سنگین. خیلی از دوستانی که صحبت تانوما رو می کنن، انتخابشون بین تانوماست با ADSL و VDSL شرکت مخابرات. دلیل این انحصارم فقط خود مخابرات نیست، تا تعداد مشترکین زیر پوشش فیبر به حدی نرسه که واسه سایر شرکت ها دلچسب باشه، رغبتی نمی کنن بیان سرویس بدن.
توسعه شبکه کابل در ایران و سایر کشور ها اصلا قابل مقایسه نیست ! کشور ما متاسفانه از اول انحصاری بوده ! در همین زمینه هم شرکت مخابرات ایران
به طور قطع نمیتونه تا 5 سال آینده حتی تهران رو زیر شبکه کابل ببره ، با وجود تمامی مشکلات تحریم و انحصار و فلان ... اذری جهرمی سعی میکنه با یکپارچه کردن شرکت
های FCP فیبر رو به کافو ها برسونه و از اونجا به مشترک FTTC رو ارائه بده ... یا همون vdsl خودمون... که باز با وجود انحصار طلبی مخابرات و اوضاع کسات بازار این کار انجام نخواهد شد. کشور های همسایه از جمله ترکیه همچنان به فکر توسعه شبکه کابل هستن
چون فقط با توسعه شبکه کابل میتونن سرویس های ارزش افزوده از جمله تلویزیون اینترنتی رو ارائه بدن و کسب درامد بکنن...
misam5526
06-07-2019, 14:09
کجای حرفم اشاره کردم کشورهای پیشرفته رفتن زیر پوشش فیبر سراسری ؟! من گفتم وایرلس هنوز به عنوان بستر اصلی اینترنت کشورهای پیشرفته قرار نگرفته. بعدش همون امریکا که شما میگید، نه از DSL استفاده می کنه و نه فیبر. شبکه کابلی DOCSIS استفاده می کنه و تو آخرین نسخه به سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه رسوندتش. اروپا هم بیشترDSL محوره ولی کم کم داره شبکه فیبر رو گسترش میده. هر دو این کشورها با این که در حال تست و ارزیابیه شبکه وایرلس هستن اما هنوز نرفتن کل زیر ساختشون رو با این شبکه تنظیم کنن.
نکته بعدی این که تاکیید شدید دارید رو پهنای باند و تقسیمش، چه DSL ارائه بشه چه FTTH همون پهنای باند با همون تجهیزات باید برای تقسیمش وجود داشته باشن. کدوم زیرساخت مسی رو میگید ؟!؟! اگه زیر ساخت مسی ایران مثل اروپا بود که من شدیدا از DSL طرفداری می کردم اما این زیرساختی که تو ایران وجود داره تو خیلی جاها به شدت فرسودست، یا بیاد با کابل های مسی (که به شدت گرونن) نوسازی بشن یا این که از جایگزین ارزون تر استفاده بشه. علاوه بر زیر ساخت مخابرات، خیلی از خونه ها کابل کشی تلفونشون به شدت غیر اصولیه و همین ارائه ADSL رو هم با مشکل روبرو کرده چه برسه به VDSL و G.Fast !!
در مورد اینترنت وایرلس هم ایرادات حداقل تا الان شروع کار هستن، کم نیست. تو این تکنولوژی هم تو مناطق شلوغ و پر کاربر سرعت به شدت تحت شعاع قرار می گیره، همین طور وجود نقطه کور، پیدا کردن و اجاره کردن جایگاه ها برای قرار دادن آنتن ها خودش چالش بزرگیه واسه شرکت های ارائه دهنده. خرید تجهیزات بروز هم واسه کابران سنگین میشه هم خود شرکت ها عمرا همچین تلاشی کنن. در عمل دست نیافتنی تر از اینترنت گیگابیتی تانوماست که با یه مودم ارزون چینی هم میشه بهش رسید.
اما برگردیم به بحث اصلی. در شرایط فعلی کدوم فناوری رو واسه زیر ساخت مسی ایران مناسب میدونید ؟! ADSL؟! VDLS؟! G.Fast؟! یا چیزی که من نمیدونم؟ من بحثم اینه که وقتی زیر ساخت کشور فرسودست، بهترین جایگزینه فعلی کابل نوریه جای کابل مسی و آینده نگر هم هست چون محدودیت های کابل مسی رو نداره. جایی هم که زیر ساخت مسی سالم و قوی داره میشه با DSL Family پوشش داد بدون هزینه اضافه. جایی هم که زیر ساختش به شدت آسیب دیده بهتره بره تو پوشش فیبر.حالا شما میاد 5G تجویز می کنید.
در مورد ایرادی که به آینده نگر بودن گرفتید هم حدس می زنم شما خطتون هنوز نرفته زیر پوشش کافو تا مثل من و خیلی های دیگه مجبور شید برید زیر سلطه مخابرات. وقتی چنین اتفاقی میوفته یا باید از بهترین فناوری این شرکت استفاده کنیم یا بریم از شبکه ناقص اینترنت وایرلس TD-LTE ایران با محدودیت های سنگین. خیلی از دوستانی که صحبت تانوما رو می کنن، انتخابشون بین تانوماست با ADSL و VDSL شرکت مخابرات. دلیل این انحصارم فقط خود مخابرات نیست، تا تعداد مشترکین زیر پوشش فیبر به حدی نرسه که واسه سایر شرکت ها دلچسب باشه، رغبتی نمی کنن بیان سرویس بدن.
بحث کردن من برای صرفا بحث نیست و بر مبنای افزایش اطلاعات دوستانست. پس نیازی به هاشا و کی و گفت و کی نگفت نداره خیلی راحت میتونیم ریپلای نکنیم. (اینو در جواب جمله اولیه شما میگم)
سعی میکنم سوالای شما رو با توجه به اطلاعاتم جواب بدم.
docsis در تمام نسلهاش و سایر فناوری های مربوط به سیم مسی رو در تاپیکهایی خیلی وقت پیش توضیح دادم ، حالا که میدونید نیازی به تکرار یا یاداوری اون تاپیکها نیست. امار و داده ها هم در نت در مورد کشورهای مختلف موجوده اگه تاپیکی در باب مقایسه باز بشه همونجا بحثش رو ادامه میدم.
در شرایط فعلی کدوم فناوری رو واسه زیر ساخت مسی ایران مناسب میدونید ؟! ADSL؟! VDLS؟! G.Fast؟! یا چیزی که من نمیدونم؟
زیر ساخت مسی ایران در صورت افزایش کافوها و کاهش فاصله بخوبی جواب گوی VDSL خواهد بود. علی رغم داشتن مشکلات در سیم کشی ها در خیلی از مناطق با کاهش فاصله به طرز قابل توجهی مشکلات کم میشه و سیگنالها قدرت کافی در رسیدن به مقصد رو خواهند داشت. البته این موضوع که شما باور داشته باشید شبکه مسی ایران جوابگو نخواد بود رو نمیتونم کاریش کنم مگر اینه ارجاع بدم به دوستانی که خطشون از خط مسی به کافوی نوری تغییر کرده و کشش خطشون به طرز قابل توجهی افزایش پیدا کرد (در فناوری ADSL)
نکته بعدی این که تاکیید شدید دارید رو پهنای باند و تقسیمش، چه DSL ارائه بشه چه FTTH همون پهنای باند با همون تجهیزات باید برای تقسیمش وجود داشته باشن.
این جمله شما دارای ایراده. اگه به متن من برگردید و دوباره بخونید تاکید کردم که مسئله سر افزایش هزینه تجهیزات بر سر توزیع اینترنت در روش FTTH خواهد بود که ناشی از نیاز به ترمینالهای نوری بیشتر و روترهای اضافست. مسئله پیچیده ای دیگه نداره.
تو این تکنولوژی هم تو مناطق شلوغ و پر کاربر سرعت به شدت تحت شعاع قرار می گیره، همین طور وجود نقطه کور، پیدا کردن و اجاره کردن جایگاه ها برای قرار دادن آنتن ها خودش چالش بزرگیه واسه شرکت های ارائه دهنده. خرید تجهیزات بروز هم واسه کابران سنگین میشه هم خود شرکت ها عمرا همچین تلاشی کنن. در عمل دست نیافتنی تر از اینترنت گیگابیتی تانوماست که با یه مودم ارزون چینی هم میشه بهش رسید.
تانوما پسیو اشتراکیه پس لفط اینترنت گیگابیتی اگرچه ایراد علمی نداره ولی در عمل در شرایط قطره چکانی معنا نداره. دلیلش هم اینه که در عمل بر خلاف لینک اکتیو متقارن، نیاز به شیر شدن به تعداد خیلی بالا داره و هرگز در صورت توسعه به ماگزیمم خودش نمیتونه برسه. (حتی به یک دهم اون هم در صورت افزایش مشترک و توسعه کامل بسختی دست پیدا خواهد کرد)
وایرلس اما بر خلاف انچه تصور میکنید در مسیر رشد قابل توجهی قرار داره. مشکلاتی مثل سیگنال و ... همه در صورت وجود میتونند با انتن خارجی رفع بشن کما اینکه سالهاست خیلی از مشترکین P2P یا وایرلس اشتراکی داشتن و اشنا هستن با مسائلش. اما مزایای اون مثل قابل جابجایی بودن و شبکه ای با سرعت بالا که با توجه به همون مسئله شیر اینترنت بین مشترکین زیاد در حداکثر سرعت قابل دستیابی نه تنها کمتر از فیبر نخواهد بود بلکه در بعضی موراد میتونه در فناوری های جدیدتر میانگین سرعت دستیابی به اینترنت برای هرکابر از فیبر بیشتر هم باشه.
جایی هم که زیر ساختش به شدت آسیب دیده بهتره بره تو پوشش فیبر.حالا شما میاد 5G تجویز می کنید.
با اجازه شما، بله. من بعد از FTTC ، ورود اینترنت وایرلس ثابت نسل پنجم 5G Fixed رو مناسب میدونم برای شرایط و زیرساخت فعلی. خوشبختانه در حال تکامله و زمانی که مسائل سیاسی-اقتصادی حل بشه اپراتورها در کمتر از یکسال میتونند اقدام به راه اندازی نسل بالغ تری از نسلم پنجم کنند.
بحثم اینه که وقتی زیر ساخت کشور فرسودست، بهترین جایگزینه فعلی کابل نوریه جای کابل مسی و آینده نگر هم هست چون محدودیت های کابل مسی رو نداره. جایی هم که زیر ساخت مسی سالم و قوی داره میشه با DSL Family پوشش داد بدون هزینه اضافه..
زیرساخت مسی کشور مشکل اصلیش دور بودن کافوها و مراکز مخابراتیه. وگرنه در اکثر موارد با رفع این مشکل، خیلی از مواردی که باعث مشکل شبکه هستند از جمله اتصالات نامناسب، قابل جبران و اصلاحه و نیازی به تعویض زیر ساخت مسی اصلا نبوده و نیست.
نگاه و جوابهای من در این مورد مثل یک استفاده کننده شخصی نیست و از سر علاقه و تخصص مثل بحث های دانشگاهیه بنابراین اینکه استفاده کننده یک وسیله یا فناوری باشم یا نیاشم ارتباطی به نوع جواب من حداقل در این مورد نداره. و البته نظر مدیران فعلی وزارت ارتباطات هم به نوعی شبیه به همین مواردیه که عرض کردم. (اینو حدس نمیزنم بلکه از صحبت با دوستانی که کارشناس صنعت ای تی کشور هستند میدونم)
محمد7966
06-07-2019, 18:06
دوستان این ثبتنام فرم فیبر واقعیه یا سرکاریه.اولین بار که فرم رو پر کردم یعنی قبل از عیدنوروز یه تماسی گرفتند و بعدش،هر چند ماه یکبار زنگ میزنن از ما اطلاعات میگیرن.الان بعد از چندماه مخابرات خوزستان به من زنگ زده و دوباره یه سری اطلاعات از من گرفت.اطلاعات خاصی هم نیست.آدرس و کد ملی و ازین جور اطلاعات که فکر کنم دفعه قبلی هم بهشون دادم.
Rahpooyan
06-07-2019, 20:21
دوستان این ثبتنام فرم فیبر واقعیه یا سرکاریه.اولین بار که فرم رو پر کردم یعنی قبل از عیدنوروز یه تماسی گرفتند و بعدش،هر چند ماه یکبار زنگ میزنن از ما اطلاعات میگیرن.الان بعد از چندماه مخابرات خوزستان به من زنگ زده و دوباره یه سری اطلاعات از من گرفت.اطلاعات خاصی هم نیست.آدرس و کد ملی و ازین جور اطلاعات که فکر کنم دفعه قبلی هم بهشون دادم.
باید از مرکز مخابراتی و 2020 بپرسید. اگر پشتیبانی می شد که سرویس حریداری کنید. خودشون با بررسی شماره خط بهتون میگن در حال حاضر میتونید خریداری کنید یا خیر.
بحث کردن من برای صرفا بحث نیست و بر مبنای افزایش اطلاعات دوستانست. پس نیازی به هاشا و کی و گفت و کی نگفت نداره خیلی راحت میتونیم ریپلای نکنیم. (اینو در جواب جمله اولیه شما میگم)
سعی میکنم سوالای شما رو با توجه به اطلاعاتم جواب بدم.
docsis در تمام نسلهاش و سایر فناوری های مربوط به سیم مسی رو در تاپیکهایی خیلی وقت پیش توضیح دادم ، حالا که میدونید نیازی به تکرار یا یاداوری اون تاپیکها نیست. امار و داده ها هم در نت در مورد کشورهای مختلف موجوده اگه تاپیکی در باب مقایسه باز بشه همونجا بحثش رو ادامه میدم.
زیر ساخت مسی ایران در صورت افزایش کافوها و کاهش فاصله بخوبی جواب گوی VDSL خواهد بود. علی رغم داشتن مشکلات در سیم کشی ها در خیلی از مناطق با کاهش فاصله به طرز قابل توجهی مشکلات کم میشه و سیگنالها قدرت کافی در رسیدن به مقصد رو خواهند داشت. البته این موضوع که شما باور داشته باشید شبکه مسی ایران جوابگو نخواد بود رو نمیتونم کاریش کنم مگر اینه ارجاع بدم به دوستانی که خطشون از خط مسی به کافوی نوری تغییر کرده و کشش خطشون به طرز قابل توجهی افزایش پیدا کرد (در فناوری ADSL)
این جمله شما دارای ایراده. اگه به متن من برگردید و دوباره بخونید تاکید کردم که مسئله سر افزایش هزینه تجهیزات بر سر توزیع اینترنت در روش FTTH خواهد بود که ناشی از نیاز به ترمینالهای نوری بیشتر و روترهای اضافست. مسئله پیچیده ای دیگه نداره.
تانوما پسیو اشتراکیه پس لفط اینترنت گیگابیتی اگرچه ایراد علمی نداره ولی در عمل در شرایط قطره چکانی معنا نداره. دلیلش هم اینه که در عمل بر خلاف لینک اکتیو متقارن، نیاز به شیر شدن به تعداد خیلی بالا داره و هرگز در صورت توسعه به ماگزیمم خودش نمیتونه برسه. (حتی به یک دهم اون هم در صورت افزایش مشترک و توسعه کامل بسختی دست پیدا خواهد کرد)
وایرلس اما بر خلاف انچه تصور میکنید در مسیر رشد قابل توجهی قرار داره. مشکلاتی مثل سیگنال و ... همه در صورت وجود میتونند با انتن خارجی رفع بشن کما اینکه سالهاست خیلی از مشترکین P2P یا وایرلس اشتراکی داشتن و اشنا هستن با مسائلش. اما مزایای اون مثل قابل جابجایی بودن و شبکه ای با سرعت بالا که با توجه به همون مسئله شیر اینترنت بین مشترکین زیاد در حداکثر سرعت قابل دستیابی نه تنها کمتر از فیبر نخواهد بود بلکه در بعضی موراد میتونه در فناوری های جدیدتر میانگین سرعت دستیابی به اینترنت برای هرکابر از فیبر بیشتر هم باشه.
با اجازه شما، بله. من بعد از FTTC ، ورود اینترنت وایرلس ثابت نسل پنجم 5G Fixed رو مناسب میدونم برای شرایط و زیرساخت فعلی. خوشبختانه در حال تکامله و زمانی که مسائل سیاسی-اقتصادی حل بشه اپراتورها در کمتر از یکسال میتونند اقدام به راه اندازی نسل بالغ تری از نسلم پنجم کنند.
زیرساخت مسی کشور مشکل اصلیش دور بودن کافوها و مراکز مخابراتیه. وگرنه در اکثر موارد با رفع این مشکل، خیلی از مواردی که باعث مشکل شبکه هستند از جمله اتصالات نامناسب، قابل جبران و اصلاحه و نیازی به تعویض زیر ساخت مسی اصلا نبوده و نیست.
نگاه و جوابهای من در این مورد مثل یک استفاده کننده شخصی نیست و از سر علاقه و تخصص مثل بحث های دانشگاهیه بنابراین اینکه استفاده کننده یک وسیله یا فناوری باشم یا نیاشم ارتباطی به نوع جواب من حداقل در این مورد نداره. و البته نظر مدیران فعلی وزارت ارتباطات هم به نوعی شبیه به همین مواردیه که عرض کردم. (اینو حدس نمیزنم بلکه از صحبت با دوستانی که کارشناس صنعت ای تی کشور هستند میدونم)
شما شتاب زده اشاره کردید که من مدعی شدم همه جای دنیا رفته سمت فیبر در صورتی که من منظورم فقط وایرلس بود در مقابل شبکه کابلی (چه فیبر چه کابل مسی).
نکته ی بعدی این که من پیشنهاد نکردم کل شبکه کشور بشه فیبر نوری، بحث افزایش تنوع تو سرویس های اینترنت خیلی مهم تره از پیشنهاده تک بعدی (منظورم این نیست که پیشنهاد شما تک بعدی بود). چه شبکه مبتنی بر کابل و چه مبتنی بر وایرلس، هر کدوم بر حسب نیاز و نوع منطقه ممکنه بهترین پاسخ باشن. موضوعی که من در این تاپیک ازش دفاع می کنم مقایسه تانوما با VDSL هستش که خودم حداقل VDSL رو دارم. واسه کسی که میتونه بین این دو یکی رو انتخاب کنه، با توجه به ایراداتی که VDSL داره، تانوما آینده نگره. VDSL در حال حاضر بدترین انتخاب واسه گیمینگه، مخصوصا که فقط مخابرات ارائه میده و هیچ ایده ای از بهینه سازی های مختص گیم نداره. VDSL همچنان نامتقارنه. VDSL خیلی به کیفیت خطوط وابسته است و از اون بدتر این که ، واسه افزایش سرعت در حد 200 مگابیت، نیاز به فاصله نزدیک به شدت بالا میره. ایا مخابرات میتونه تعداد کافوها رو اونقدر افزایش بده که فاصله اکثر کاربر ها به زیر 500 متر برسه؟! چون وقتی صحبت از آینده نگری میشه، باید بتونه همه ی تکنولوژی های خانواده DSL که مبتنی بر FTTC هستن رو پوشش بده وگرنه سرعت 50 مگ یا حتی 100 مگ ارزش خرید مودم 1 میلیونی رو نداره. در صورتی که به همین هزینه میتونه تعدادی از مشترکین رو با FTTH پاسخ بده. (طبق جدول منتشر شده توسط خودتون و جدولی که من اینجا گذاشتم).
مورد بعدی این که من از همون دست دوستانی هستم که خطشون تغییر کرده و بله، وقتی اینترنت ADSL ام رو از کافو گرفتم، به شدت نویز کم شد و سرعت پشتیبانی هم 2 برابر شد اما رو VDSL باز به سختی از آپلود بالای 36 مگ و دانلود بالای 50 مگ پشتیبانی می کنه و ناپایدار میشه. کابل مسی با کیفیت به شدت گرونه و زیر ساخت مسی به علت ناپایداری کشور و ساخت و ساز های پی در پی، آسیب زیادی دیده. بخشی از تلاش مخابرات واسه ارائه تانوما، به دلیل کاهش هزینه نوسازیه این زیرساخته.
در حال حاضر معلوم نیست چند سال طول بکشه که سایر شرکت ها بیان رو کافوها سرویس بدن و کاربرانی مثل من که میان این جا سوال می پرسن، مثل من به این دو راهی رسیدن. بین این دو تکنولوژی تو شرایط انحصاری، تانوما بهترین انتخابه.
در مورد انتقادی که به تعریف آینده نگر من داشتید ، زمانی که تعداد مشترکین VDSL و FTTH به حد قابل قبولی برسن، شرکت های دیگه قطعا واسه هر دو گروه سرویس میدن.
در هر صورت این که نظر شما استفاده از اینترنت وایرلس ثابت 5G هستش، محترمه و تا یه تکنولوژی به خوبی تست و استفاده نشده نمی تونم مخالفتی هم داشته باشم.
در پایان با توجه به سوال اون دوستمون که قصد خرید سرویس رو داشتند، با توجه به این که نظر بنده رو مردود می دونید، خودتون پیشنهاد مناسب بدید بهشون. قطعا ایشون تجربیات افراد مختلف رو نیاز دارن جهت انتخاب بهتر و شاید سایر کاربرانی که به این تاپیک مراجعه می کنن هم بتونن استفاده کنن.
با تشکر
محمد7966
06-07-2019, 21:00
باید از مرکز مخابراتی و 2020 بپرسید. اگر پشتیبانی می شد که سرویس حریداری کنید. خودشون با بررسی شماره خط بهتون میگن در حال حاضر میتونید خریداری کنید یا خیر.
آخه یه سری از دوستان گفتند مخابرات یه سری شرایط داره که عملا یه جورایی سرکاریه.فکر کنم یکی از شرایطش اینه که به غیر از من باید چند نفر دیگه هم درخواست فیبر داده باشن تو اون منطقه.که تو کوچه ما بعید میدونم کسی بخواد فیبر استفاده کنه.
در واقع هزینه فیبر بالاست و نمیصرفه برای یک نفر فیبر بکشن.حتی یک دوست اهوازی تو همین انجمن میگفت تو شهر اهواز که مرکز استان هنوز نکشیدند چه برسه شهر ما که حتی شهرستان هم نیست.
آخه یه سری از دوستان گفتند مخابرات یه سری شرایط داره که عملا یه جورایی سرکاریه.فکر کنم یکی از شرایطش اینه که به غیر از من باید چند نفر دیگه هم درخواست فیبر داده باشن تو اون منطقه.که تو کوچه ما بعید میدونم کسی بخواد فیبر استفاده کنه.
در واقع هزینه فیبر بالاست و نمیصرفه برای یک نفر فیبر بکشن.حتی یک دوست اهوازی تو همین انجمن میگفت تو شهر اهواز که مرکز استان هنوز نکشیدند چه برسه شهر ما که حتی شهرستان هم نیست.
تقریبا اکثر مواقع مخابرات کاری انجام نمیده یا میگه چند نفر دیگه هم باید باشن تو محلتون ولی موارد استثنا هم وجود داره اونم این که محلتون تجاری باشه و به خاطر یه سری شرکت ها، تا نزدیک خونتون فیبر اومده باشه، نمونشم تو یکی از تاپیک ها بود که محلشون تجاری بود و با این که خطش هنوز حتی زیر پوشش کافو نرفته بود، تونست درخواست تانوما بده.
misam5526
06-07-2019, 22:37
شما شتاب زده اشاره کردید که من مدعی شدم همه جای دنیا رفته سمت فیبر در صورتی که من منظورم فقط وایرلس بود در مقابل شبکه کابلی (چه فیبر چه کابل مسی).
نکته ی بعدی این که من پیشنهاد نکردم کل شبکه کشور بشه فیبر نوری، بحث افزایش تنوع تو سرویس های اینترنت خیلی مهم تره از پیشنهاده تک بعدی (منظورم این نیست که پیشنهاد شما تک بعدی بود). چه شبکه مبتنی بر کابل و چه مبتنی بر وایرلس، هر کدوم بر حسب نیاز و نوع منطقه ممکنه بهترین پاسخ باشن. موضوعی که من در این تاپیک ازش دفاع می کنم مقایسه تانوما با VDSL هستش که خودم حداقل VDSL رو دارم. واسه کسی که میتونه بین این دو یکی رو انتخاب کنه، با توجه به ایراداتی که VDSL داره، تانوما آینده نگره. VDSL در حال حاضر بدترین انتخاب واسه گیمینگه، مخصوصا که فقط مخابرات ارائه میده و هیچ ایده ای از بهینه سازی های مختص گیم نداره. VDSL همچنان نامتقارنه. VDSL خیلی به کیفیت خطوط وابسته است و از اون بدتر این که ، واسه افزایش سرعت در حد 200 مگابیت، نیاز به فاصله نزدیک به شدت بالا میره. ایا مخابرات میتونه تعداد کافوها رو اونقدر افزایش بده که فاصله اکثر کاربر ها به زیر 500 متر برسه؟! چون وقتی صحبت از آینده نگری میشه، باید بتونه همه ی تکنولوژی های خانواده DSL که مبتنی بر FTTC هستن رو پوشش بده وگرنه سرعت 50 مگ یا حتی 100 مگ ارزش خرید مودم 1 میلیونی رو نداره. در صورتی که به همین هزینه میتونه تعدادی از مشترکین رو با FTTH پاسخ بده. (طبق جدول منتشر شده توسط خودتون و جدولی که من اینجا گذاشتم).
مورد بعدی این که من از همون دست دوستانی هستم که خطشون تغییر کرده و بله، وقتی اینترنت ADSL ام رو از کافو گرفتم، به شدت نویز کم شد و سرعت پشتیبانی هم 2 برابر شد اما رو VDSL باز به سختی از آپلود بالای 36 مگ و دانلود بالای 50 مگ پشتیبانی می کنه و ناپایدار میشه. کابل مسی با کیفیت به شدت گرونه و زیر ساخت مسی به علت ناپایداری کشور و ساخت و ساز های پی در پی، آسیب زیادی دیده. بخشی از تلاش مخابرات واسه ارائه تانوما، به دلیل کاهش هزینه نوسازیه این زیرساخته.
در حال حاضر معلوم نیست چند سال طول بکشه که سایر شرکت ها بیان رو کافوها سرویس بدن و کاربرانی مثل من که میان این جا سوال می پرسن، مثل من به این دو راهی رسیدن. بین این دو تکنولوژی تو شرایط انحصاری، تانوما بهترین انتخابه.
در مورد انتقادی که به تعریف آینده نگر من داشتید ، زمانی که تعداد مشترکین VDSL و FTTH به حد قابل قبولی برسن، شرکت های دیگه قطعا واسه هر دو گروه سرویس میدن.
در هر صورت این که نظر شما استفاده از اینترنت وایرلس ثابت 5G هستش، محترمه و تا یه تکنولوژی به خوبی تست و استفاده نشده نمی تونم مخالفتی هم داشته باشم.
در پایان با توجه به سوال اون دوستمون که قصد خرید سرویس رو داشتند، با توجه به این که نظر بنده رو مردود می دونید، خودتون پیشنهاد مناسب بدید بهشون. قطعا ایشون تجربیات افراد مختلف رو نیاز دارن جهت انتخاب بهتر و شاید سایر کاربرانی که به این تاپیک مراجعه می کنن هم بتونن استفاده کنن.
با تشکر
برای اینکه بحث کوتاه تر بشه فقط مواردی در متن که به نظرم اختلاف نظر وجود داره و منظورم رو هنوز بخوبی متوجه نشدید نقل قول کرده و جواب میدم.
ایا مخابرات میتونه تعداد کافوها رو اونقدر افزایش بده که فاصله اکثر کاربر ها به زیر 500 متر برسه؟!
اساس ماجرای FTTC حضور سایر شرکتها و نصب کافوهای مخصوص خودشون بوده و هست (خروج انحصار مخابرات)و قرار بر این نیست همچنان همه کافوها اختیار و وظیفه نصبش بر عهده مخابرات باشه. بنابراین با توجه به فشارهای وزارت درصورت حرکت در این مسیر جواب شما مثبت خواهد بود و در اغلب مناطق شرکتها کافوهایی رو نصب میکنند که به مشترک این حق رو میده کوتاه ترین فاصله رو برای خودش انتخاب کنه. این نکته مهمیه که در اون اینده نگریه باید لحاظ بشه چرا که تانوما رو هیچکدوم از شرکتها علاقه ای برای توسعش ندارند. بر عکس FTTC رو شرکتهای شاتل،صبانت،های وب فک کنم انجام داده یا در حال انجام هستند. این روند میتونه بسته باز گذاشتن دست شرکتها یا فشار بروی اونها سریعتر بشه.
نکته ی بعدی این که من پیشنهاد نکردم کل شبکه کشور بشه فیبر نوری، بحث افزایش تنوع تو سرویس های اینترنت خیلی مهم تره از پیشنهاده تک بعدی (منظورم این نیست که پیشنهاد شما تک بعدی بود)
شما مسئله اقتصادی رو در نظر نمیگیرید. وگرنه شرکتها برای هر منطقه سعی میکنند که ارزونترین و به صرفه ترین سرویس رو ارائه بدند. این روند دستوری نمیشه که بخاطر تک بعدی نشدن همه بیان و سرمایشون رو روی سایر تکنولوژی ها هم بزارن که هزینه بالایی میطلبه. اینکار و توقع فقط از مخابرات بر میاد (که نیمه دولتیه و بودجه داره) که اونم در عوضش طلب امتیاز انحصار میکنه و نتیجش میشه ایرانیان نت+ مخابرات در سالهای اخیر.
موضوعی که من در این تاپیک ازش دفاع می کنم مقایسه تانوما با VDSL هستش که خودم حداقل VDSL رو دارم. واسه کسی که میتونه بین این دو یکی رو انتخاب کنه، با توجه به ایراداتی که VDSL داره، تانوما آینده نگره. VDSL در حال حاضر بدترین انتخاب واسه گیمینگه، مخصوصا که فقط مخابرات ارائه میده و هیچ ایده ای از بهینه سازی های مختص گیم نداره.
اینجا در جمله شما همچنان یک ایراد پر رنگه و اون فراموش شدن نقش سایر شرکتها در vdsl هست. این موضوع به شمایی که الان در انحصار مخابرات هستی حق انتخاب میده. مثلاً بین 50 مگ vdsl شاتل (یا شرکت دیگه) و تانومای مخابرات. بنابراین لزوما مقایسه بین vdsl مخابرات و تانومای مخابرات نیست. آینده نگری هم که گفتم از این جهته که شرکتهای دیگه در نهایت یا بزور یا با رضایت وارد توسعه VDSL خواهند شد ولی تانوما در اینده هم در اختیار مخابرات میمونه چون صرف اقتصادی نداره به دلایلی که دو پست قبل اشاره کردم.
نکته دوم در این مورد؛ تجهیزات و تکنولوژی vdsl مورد استفاده یک شرکت (مثل ADSL) در کنار دانش فنی کارمنداش شرایط متفاوتی رو میتونه رقم بزنه و تجربه بد بدست اومده در باب بحث گیمینگ میتونه مرتفع بشه که اینم بحث جدایی داره البته و زیر ساخت شرکتها در گره های بعدی انتقال دیتا تاثیر بسزایی خواهد داشت.
VDSL خیلی به کیفیت خطوط وابسته است و از اون بدتر این که ، واسه افزایش سرعت در حد 200 مگابیت، نیاز به فاصله نزدیک به شدت بالا میره.
ببینید این انتظاری که شما برای سرعت دارید در سرویس سیمی با زیرساخت پهنای باند کشور، ترافیک اختصاص یافته به هر مشترک و قیمت تمام شده منطبق نیست. اگه ترافیکهایی مثل 10 گیگ در ماه یا 50 گیگ در ماه مورد قبول مشترک باشه میشه روی این سرعتها صحبت کرد (فرض میگیریم شرایط فنی کلا مهیاست) ولی با توجه به افزایش هزینه ها و افزایش قیمت احتمالی نرخ پهنای باند توسط زیر ساخت در سال آینده و سالهای بعدش، برای پایین تر نگه داشتن قیمت سرویسها و ارائه ترافیکی در همین حد فعلی چاره ای جز بالا بردن ضریب شیرینگ پهنای باند بین مشترکین وجود نداره و در این شرایط ارائه سرویس های با سرعت بالا ممکن نیست و حتی در صورت فروش اسمی همچین سرویسی مشترک نوسانی وحشتناک رو احساس خواهد کرد در طول شبانه روز. (حداقل در چند سال اینده این شرایط برقرار خواهد بود متاسفانه در بحث پهنای باند کل کشورو خصوصا پهنای باند بین المللی)
زمانی که بحث تانوما پیش کشیده شد یکسری اساتید و متخصصین مخالف بودن و یک سری موافق و هرکدوم دلایلی داشتند. اون موقع حدود 10 سال پیش بود و vdsl هنوز در نسلهای قبلش بود با اینحال بازهم مخالفهایی با این طرح دولت قبلی وجود داشت همچنان که در طرحهایی مثل منوریل بجای مترو و ... تصمیماتی گرفته شد و بودجه ای اختصاص پیدا کرد و اهمیتی به نظر متخصصین داده نشد. ولی امروز دیگه بودجه دولتی عملا درکار نیست و راه حل دولت برای کاهش کابل کشی مسی FTTC هست که هم از شبکه پسیو نوری استفاده میکنه و مزایای فیبر نوری در کاهش هزینه رو بهره منده و هم در نقطه توزیع با تکیه بر سیم مسی در مسیرهای کوتاه با کاهش هزینه از هزینه اضافی تجهیزات نوری هم خودداری میکنه.
در این مورد که افراد بیان تانوما بگیرن یا نگیرن نظری ندارم چون زندگی شخصیشونه و در نهایت اهمیتی هم به نظر من نمیده کسی و خودش تصمیم میگیره. اما در مورد بحث اینکه شرکتها کی شروع میکنن به نصب کافو باید سیاست جدید وزارت در قیمت گذاری اعلام بشه و وقتی بحث مالی قضیه براشون روشن بشه و منفعتی در ADSL نبینن شروع میکنن به ورود به بازار vdsl (البته بحث تحریمها و فشار برای کاهش واردات و نرخ دلار هم بی تاثیر نیست)
FTTH رو عرض کردم که طی چندبار مزایده شرکتهای واقعی هیچکدوم علاقه ای نشون ندادن و در اینده هم نشون نمیدند (بر عکس TD-LTE که در سالهای قبل خیلی علاقه مند شده بودند به ارائش شرکتها). در اینده هم نظرم اینه که این مسیر باز ادامه پیدا میکنه و ورودی به فیبر تا منزل به خاطر بازده کم و هزینه بالا نخواهند داشت در برابر FTTC و وایرلس در نسلهای جدید.
5G به صورت مستقل در بخش تحقیقات وزارت علوم (شرکتهای زیرمجموعه و دانشگاهی) در حال پیگیریه البته نیازمند حضور شرکتهای مادر مثل اریکسون یا هواوی برای توسعه نهایی خواهد بود. در کشورهای مختلف هم از فاز تست خارج و عملیاتی شده که قطعا تا 2020 یه سرعت بالایی در توسعه پیدا خواهد کرد. این مورد در ایران مثل TD-LTE مورد استقبال شرکتها خواهد بود و این باعث رشدش میشه.
در مورد دوستان هم توصیه ای ندارم چون همونطور که گفتم خیلی مبنای کاراشون نظرات من و شما نیست. بهترین استفاده این انجمن برای اکثر دوستان اینه که اگه مشکلی یا سوال فنی داشتند نهایتن راهکاری بهشون ارائه بدیم.
ho3in1414
11-07-2019, 01:26
سلام خونه ی ما خط تلفن نداره میخواستم بدونم میتونم درخواست سرویس تانوما بدم؟
ahwazp30
11-07-2019, 09:21
سلام خونه ی ما خط تلفن نداره میخواستم بدونم میتونم درخواست سرویس تانوما بدم؟
تانوما ربطی به خط تلفن نداره .درخواست هم بدید باید امکان سنجی بشه اگر تحت پوشش باشید بهتون میدن .
وزیر ارتباطات دیشب تو شبکه دو میگفت 30 درصد مشترکین adsl در ایران به خاطر فرسودگی سیم های مسی از سرعت بیشتر از 2 مگابیت نمی تونن استفاده کنن ولی تا شهریور سرعت ها رو میبریم بالا و حتی بالاتر از اینترنت موبایل!
چجوری این تحول عظیم در یکی دو ماه اتفاق میفته؟
وزیر ارتباطات دیشب تو شبکه دو میگفت 30 درصد مشترکین adsl در ایران به خاطر فرسودگی سیم های مسی از سرعت بیشتر از 2 مگابیت نمی تونن استفاده کنن ولی تا شهریور سرعت ها رو میبریم بالا و حتی بالاتر از اینترنت موبایل!
با یکی دو بست جنس خوب
برنامه برای ریا-ست-جمهوری داره
زیاد جدی نگیرید
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
blackbird
15-07-2019, 11:24
شما تهران هستید ؟ من میرم TCI این مدلی طرح نداره، وارد پنل خودتون شدید اینا رو میزنه ؟ برای من اعلام کردن میتونیم فیبر بدیم هزینه کابل کشی 450 هزار و مودم 2 مدله 650 حدودی و 800 من موندم چی به چیه میشه کمک کنید ؟ یه خروار هم طرح داره و فقط برای طرحهای 36 ماهه کابل کشی و مودم رایگانه مودم رو از خودشون بگیرم یا بیرون و مودمها چه فرقی دارن. مودمهاشون قابلیت خاصی داره ؟ میشه بریج کرد به روتر خودم وصلش کنم ؟
راستی تو عکس منو تمدید IP استاتیک نوشته، رو تانوما میشه IP استاتیک گرفت برای خونگی ؟ و قیمت به چه صورته ؟
misam5526
15-07-2019, 12:23
در مصاحبه وزیر واژه "فرسوده" وجود نداشت. بلکه فقط اشاره کرد که 30 درصد خطوط مسی بیش از 2 مگابیت کشش نداره که دلیل اصلی اون فاصله زیاد مشترک با تجهیزات شرکتهاست. راهکاری که وزارت دنبال میکنه کاهش این فاصله از طریق نصب کافوهای نوری یا همون FTTC هست.
اینکه تا شهریور کدوم شهرها و شرکتها اقداماتی رو انجام بدن در نصب کافوهای اضافه رو نمیدونم ولی اگه از نظر مالی شرکتها بتوافق برسن نصب یکی دو هزار کافو در شرهای بزرگ و متوسط خیلی کار بزرگ و غیر ممکنی نیست....
در کل این 40 سال عمر جمهوری اسلامی تنها وزیری که یه مقدار از اینترنت چیزی حالیش هست همین آذری جهرمی هست در دولتهای قبلی این پست یه پست دکوری با حقوق مفت و بدون دردسر بود به یه ادمی هم میدادن که حتی کلمه اینترنت هم نمیتونست درست تلفظ کنه
malek911
15-07-2019, 15:23
شما تهران هستید ؟ من میرم TCI این مدلی طرح نداره، وارد پنل خودتون شدید اینا رو میزنه ؟ برای من اعلام کردن میتونیم فیبر بدیم هزینه کابل کشی 450 هزار و مودم 2 مدله 650 حدودی و 800 من موندم چی به چیه میشه کمک کنید ؟ یه خروار هم طرح داره و فقط برای طرحهای 36 ماهه کابل کشی و مودم رایگانه مودم رو از خودشون بگیرم یا بیرون و مودمها چه فرقی دارن. مودمهاشون قابلیت خاصی داره ؟ میشه بریج کرد به روتر خودم وصلش کنم ؟
راستی تو عکس منو تمدید IP استاتیک نوشته، رو تانوما میشه IP استاتیک گرفت برای خونگی ؟ و قیمت به چه صورته ؟
من تهران نیستم و جلفا هستم(منطقه آزاد ارس).در مورد هزینه های کابل کشی و غیره اطلاع ندارم چون استان به استان فرق میکنه.مودم هم زیاد فرق اساسی ندارن.نهایتش تعداد پورت لن یا تلفنش فرق میکنه.مودم خود منم fiberhome هستش که خود مخابرات رایگان بهم داده.بریدج کانکشن همه میشه کرد ولی بهتره اینکارو نکنی چون بی مورده مگه اینکه بخای nat type 1 بگیری ازش که اونم مشکلات خودش رو داره.
در مورد آی پی استاتیک هم مشکلی نداره و میتونی بگیری.من خودم قبلا داشتم.ولی اینم توصیه نمیکنم چون اگه مسیر آی پی استاتیکت مشکل داشته باشه یا کیفیتش بد باشه همینه که هست و نمیتونی کاری بکنی ولی تو دینامیک تو 10 ثانیه میتونی ip رو تغییر بدی
Anishtain_DM
15-07-2019, 21:05
بچه هایی که فیبر مخابرات دارن یه چند تا تست سرعت بزارن ترغیب بشیم بریم بخریم :n02:
بعد مگه سرعت تا 50 مگابیت نیست چرا بعضی ها تست سرعت میگیرن 290 مگابیت هست ؟
Anishtain_DM
15-07-2019, 22:23
من دو سال پیش الماس یک رو درخواست دادم که گفتن میتونی ماهی 100 گیگ دانلود کنی و 1 هفته هم رایگان هست حجم.
500 هزار تومان گرفتن بعد از 6 ماه زنگ زدن گفتن برای ما نمی صرفه بیایید پولتونو پس بگیرید :n27:
اینم خاطره من از فیبر مخابرات :n31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gamemaster
16-07-2019, 08:16
یا یکم دروغ و سرکار گزاشتن
Rahpooyan
16-07-2019, 12:32
بچه هایی که فیبر مخابرات دارن یه چند تا تست سرعت بزارن ترغیب بشیم بریم بخریم :n02:
بعد مگه سرعت تا 50 مگابیت نیست چرا بعضی ها تست سرعت میگیرن 290 مگابیت هست ؟
اگه سرویس تانوما به شما تعلق میگیره، یه ذره هم درنگ نکن. هر چی باشه از ای دی اس ال بهتره. چند روز دیگه اینترنت گرون می کنند و باز باید حسرت الانو بخوری.
sima_6600
17-07-2019, 18:38
من امروز زنگ زدم 2020 بعد بهم گفتن که باید به مخابرات خود شهرستان مون تماس بگیرم بعد من تماس گرفتم گفتم سرویس تانوما میخوام بهم گفت شماره تلفن که روش تانوما میخوای رو بگو بعد من براش خوندم گفت شما رو این خط الان اینترنت دارید تخلیه کنید بعد بیاید برای ثبت نام.
سوالی که من برام پیش اومده این هست که هزینه کابل کشی داخل کوچه و مودم رو من باید بدم یا رایگان هست ؟؟؟
blackbird
18-07-2019, 03:15
من امروز زنگ زدم 2020 بعد بهم گفتن که باید به مخابرات خود شهرستان مون تماس بگیرم بعد من تماس گرفتم گفتم سرویس تانوما میخوام بهم گفت شماره تلفن که روش تانوما میخوای رو بگو بعد من براش خوندم گفت شما رو این خط الان اینترنت دارید تخلیه کنید بعد بیاید برای ثبت نام.
سوالی که من برام پیش اومده این هست که هزینه کابل کشی داخل کوچه و مودم رو من باید بدم یا رایگان هست ؟؟؟
فکر کنم VDSL دارن منطقه شما تانوما فیبر جداگانه میکشن تا نقطه ای که مودم قرار میگیره. من درخواستم ثبت شده منتظر کابل کشی هستم و روی شماره اعلامی از جایی اینترنت دارم اصلا چیزی نگفت. شماره تلفن برای دریافت هزینه اینترنت هست.
هزینه داخل کوچه اگه اعلام کنن که میتونیم بدیم با شما نیست یعنی که قبلا فیبر تا نزدیکی اونجا اومده. هزینه داخل خونه و مودم با شماست در صورتی که ماهانه بگیرید اگه 36 ماهه یعنی 3 ساله بگیرید هزینه با مخابراته . البته همه اینا برای تهران هست شاید جای دیگه مدل دیگه باشه. من حسم این بود که 3 سال قرار داد بستن با مخابرات جالب نیست گفتم خودم هزینه میدم.
blackbird
18-07-2019, 11:58
دوستان به من یه شماره مجازی دادن با 990 شروع میشه با همین شماره به عنوان نام کاریری وارد پنل اینترنت میشم میخواستم بدونم این شماره SIP phone هست ؟ و اگه جواب مثبته هزینه این خط رو ار من میگیرن ؟ به من چیزی نگفتن یعنی که خودشون هم نمیدونستن چی به چی هست من SIP phone لازم ندارم یه جا یکی از دوستان زده بود 200 تومن هزینه خط SIP phone هست نکنه رو قبض برام بزنن مخابرات سابقه این کارا رو داره.
misam5526
18-07-2019, 12:17
دوستان به من یه شماره مجازی دادن با 990 شروع میشه با همین شماره به عنوان نام کاریری وارد پنل اینترنت میشم میخواستم بدونم این شماره SIP phone هست ؟ و اگه جواب مثبته هزینه این خط رو ار من میگیرن ؟ به من چیزی نگفتن یعنی که خودشون هم نمیدونستن چی به چی هست من SIP phone لازم ندارم یه جا یکی از دوستان زده بود 200 تومن هزینه خط SIP phone هست نکنه رو قبض برام بزنن مخابرات سابقه این کارا رو داره.
در ایران این خطوط کلمه "مجازی" از لحاظ حقوقی براشون برقرار نیست و با قاعده تلفن ثابت مشترکین حقیقی و یا حقوقی فروخته میشه. همینطور شماره ای که همراه تانوما میدن (تلفن شما با تکنولوژیهای SIP+VoIP) که مبتنی بر ادرس و مالکیته (مثل خطوط مسی).
تعرفه ها هم برای یک شماره روی خط از 200 هزارتومنه تا تعداد شماره های بیشتر که تعرفه چند برابر میشه. اگه پس پرداختید حتما چک کنید که درخواست ثبت نکرده باشند براتون.
در ایران این خطوط کلمه "مجازی" از لحاظ حقوقی براشون برقرار نیست و با قاعده تلفن ثابت مشترکین حقیقی و یا حقوقی فروخته میشه. همینطور شماره ای که همراه تانوما میدن (تلفن شما با تکنولوژیهای SIP+VoIP) که مبتنی بر ادرس و مالکیته (مثل خطوط مسی).
تعرفه ها هم برای یک شماره روی خط از 200 هزارتومنه تا تعداد شماره های بیشتر که تعرفه چند برابر میشه. اگه پس پرداختید حتما چک کنید که درخواست ثبت نکرده باشند براتون.
من پیش پرداخت هستم و موقع تحویل سرویس فقط پول سرویس رو
از من گرفتند. با توجه به اینکه برای پیش پرداخت قبض صادر نمیشه
پس مشکلی نیست؟
البته من sip phone نگرفتم و تو مودم هم فقط اینترنت کانفیگ کردند.
آخه تو سایت مشترکین میگه مشترک شماره فلان!!
misam5526
18-07-2019, 14:32
من پیش پرداخت هستم و موقع تحویل سرویس فقط پول سرویس رو
از من گرفتند. با توجه به اینکه برای پیش پرداخت قبض صادر نمیشه
پس مشکلی نیست؟
البته من sip phone نگرفتم و تو مودم هم فقط اینترنت کانفیگ کردند.
آخه تو سایت مشترکین میگه مشترک شماره فلان!!
اکانت sip نیاز به اطلاعات و کانفیگ مخصوص خودش رو داره. طبیعتاً برای شما فعال نیست. اون که اون شماره چیه رو دقیق نمیدونم، ممکنه پیش فرض یه شماره (همون بحث مالکیت خط در اینده) تعیین شده باشه و برا فعالسازیش هزینش رو فقط باید بدید.
اکانت sip نیاز به اطلاعات و کانفیگ مخصوص خودش رو داره. طبیعتاً برای شما فعال نیست. اون که اون شماره چیه رو دقیق نمیدونم، ممکنه پیش فرض یه شماره (همون بحث مالکیت خط در اینده) تعیین شده باشه و برا فعالسازیش هزینش رو فقط باید بدید.
من از اولش که رفتم مخابرات گفتم که فقط دیتا میخوام و اونا هم
گفتند مشکلی نیست و خط تلفن اختیاری هست.
گفتند هزینه شما 200 تومن کمتر میشه.
بالاخره برای دیتا باید یه خط در نظر بگیرن مثل سیم کارت دیتا.
mohandes23
20-07-2019, 01:37
اخه تانوما چه ربطی به سیم مسی و اینترنت معمولی داره.نکنه خیال کرده گفتی اینترنت مخایرات می خوام.بازم تحقیق کن ولی اگر مطمین شدی تانوماس رو هوا بزن
سرعت نت رو فیبر نوری تا چنده؟؟؟
سرعت دانلود تو دانلود منیجر چی؟؟
malek911
21-07-2019, 20:34
سرعت نت رو فیبر نوری تا چنده؟؟؟
سرعت دانلود تو دانلود منیجر چی؟؟
بستگی داره چه سرویسی بگیری دیگه.من 3 سال پیش که جلوش باز بود تا 1 گیگابیت هم سرعت گرفتم.الان هم که 50 مگ گرفتم سرعتم تو idm دوازده مگابایته
cartesiba
23-07-2019, 12:54
سلام دوستان برای vdsl هم نیاز به کابل کشی هست؟ هزینه ها کجا هستند
mr korash
23-07-2019, 14:07
رفتم FTTH بگیرم با اینکه تا سر کوچه هم فیبر اومده و کافو نوری داره گفتن به مشترک خانگی فعلا نمیدیم :n27: این دیگه چه مسخره بازی هستش :n15:
Gamemaster
23-07-2019, 14:34
پس به کیا میدن؟ :n04::n27:
Anishtain_DM
23-07-2019, 19:58
احتمال زیاد اون خونه ژن خوب کم داره :n31:
سلام دوستان برای vdsl هم نیاز به کابل کشی هست؟ هزینه ها کجا هستند
VDSL مثل ADSL رو کابل مسی اجرا میشه در نتیجه کابل کشی نمیخواد. فقط FTTH کابلش فیبر نوریه.
Rahpooyan
24-07-2019, 10:17
رفتم FTTH بگیرم با اینکه تا سر کوچه هم فیبر اومده و کافو نوری داره گفتن به مشترک خانگی فعلا نمیدیم :n27: این دیگه چه مسخره بازی هستش :n15:
بیخود کرده. برید سامانه 195 شکایت کنید. حتما هم پیگیر باشید.
سلام
اگه کسی از دوستان سرویس تانوما داره ممنون میشم از دو ایپی 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگیره بذاره...
ممنون
سلام،
امروز رفتم درخواست تانوما دادم گفتن بین 7 تا 10 روز جوابشو می گن
می خواستم بدونم کسی جدیدا اینجا سرویسش فعال شده؟
طرح و تعرفه مشترکین جدید مثل همین طرح های توی پنل دوستان هست که چند صفحه قبل قرار دادن؟
و بعد این که مودم رو خودمون بخریم از بیرون به صرفه تره؟ هزینه کابل کشی چقدر می گیرن؟
malek911
26-07-2019, 11:00
سلام
اگه کسی از دوستان سرویس تانوما داره ممنون میشم از دو ایپی 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگیره بذاره...
ممنون
Anishtain_DM
26-07-2019, 12:13
بین 20 تا 30 میلی سکند فرق داره با ADSL
mobile-1199
26-07-2019, 14:58
جدا ؟!
شده عین قضیه اون زمان که سرعت بالای 512 میخواستیم بگیریم باید حتما یه نامه از شرکت یا اداره داده میشد :n08:اونم تازه سرعت 512 ...
Anishtain_DM
26-07-2019, 15:18
جدا ؟!
شده عین قضیه اون زمان که سرعت بالای 512 میخواستیم بگیریم باید حتما یه نامه از شرکت یا اداره داده میشد :n08:اونم تازه سرعت 512 ...
یادش به خیر رفتم شرکت اوراکل اینترنت گرفتم الان دیگه دایر نیست، اینترنت 512 نامحدود دادن باید با 64 کیلوبایت دانواد میکرد بعد از اینکه وصل شد Kb/s 115 میاورد چه حالی میکردیم.
الان نسل جدید به اینترنت 5 MB/s هم راضی نیستن :n31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.