مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
ممنون بابت اطلاعاتی که قرار دادید. سرعتی بالاتر از 100 مگابیت ارائه نمیدن؟
خواهش میکنم ، چرا تو همین لیست بعضی ها از تعرفه ها نوشته تا سرعت 1000 که سرعتشون 1 گیگی هست
MMDFullHD
15-09-2025, 13:20
سلام
دوستان میشه تعرفه فیبرنوری مخابرات رو قرار بدید؟ هر سایتی میرم با اون یکی فرق داره. چون از مهر باید هم مودم تهیه کنیم و هم سرویس.
راستی مودم هایی که از بیرون تهیه میکنیم با تمام شرکتها سازگار هست یا شرکتها مودم مخصوص خودشون رو دارن؟
یک مودم هم که بتونه سرعت 1 گیگ رو بده ممنون میشم معرفی کنید.
شرکت با شرکت ممکنه متفاوت باشه 90 درصد مواقع تجهیزات سمت ارایه دهنده هواوی هست باید تجهیزات هواوی بگیرید
بهتره مودم تی پی لینک بگیرید چون هم گارانتی داره هم میشه پروفایل های هواوی و دیگر olt هارو روش ست کرد
این مودم مثلا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تی پی لینک وایفای 5 گیگاهرتز داره ی چیزی معادل همون q2 هواوی یا w5 هاشه .
این مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از همون مدل وایفای 5 گیگاهرتز نسل 6 فناوری همون AX داره سرعت های بالای 500 رو راحت رو وایفای هندل میکنه براتون
پیشنهاد خودم شخصا خرید مودمی مثل HG8240 یا EG8120L هستش در کنارش یه روتر خریداری بشه مثل AX3000T ک کار وایفای رو براتون انجام بده
سرعت خوبی هم گیرتون میاد روی وایفای هزینه کمتر امکانات بیشتر
GHAGHALEELEE
15-09-2025, 13:41
تعرفه ها از خود پنل مخابرات ، فقط یک سری تعرفه های حالت پس پرداخت با سرعت 300 در این لیست نیست ، یک تعرفه 20 گیگ سرعت 100 ماهی 70 تومن هم در این لیست نیست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد مودم هم بودجه خیلی مهمه ، بجز یک مدل مودم که هر 4 تا پورت پشت مودم سرعت 100 دارند و عملا بدرد نمیخوره مابقیشون حداقل یک پورت 1 گیگی دارند. تو اینستا پیچ Dayantel_office رو فالو کنید همه مودم ها و وسایل مربوط به فیبرنوری رو با جزئیات کامل توضیح داده
ممنون. خوب من پنل مخابرات ندارم فعلا برای همین میخواستم تعرفه ها رو بپرسم.(پنلم هنوز ADSL مخابرات هست).
mehryar1973
15-09-2025, 14:03
سلام
رونقشه های سایت iranfttx.ir اصلا نمیشه حساب کرد جاهای دیدم اطراف مون که شاتل مثلا پوشش داده نوشته فاقد پوشش معلومنیست چند وقته بروز نشده...
MMDFullHD
15-09-2025, 15:50
سلام
رونقشه های سایت iranfttx.ir اصلا نمیشه حساب کرد جاهای دیدم اطراف مون که شاتل مثلا پوشش داده نوشته فاقد پوشش معلومنیست چند وقته بروز نشده...
پوشش ممکنه بعدا به سایت اضافه بشه
الان جدیدا بخاطر این اپدیت نمیشه ک پوشش واقعی باشه یعنی کاربر بتونه درخواست بده و سرویس هم بگیره
قبلا اینطوری نبود
الان ایرانسل محل مارو هم سبز کرده ولی سرویس نمیده
شاید شاتل هم ک پوشش داده فعلا فعال نیست .
بزودی اون هم اپدیت میشه
Amir1234646
15-09-2025, 16:39
سلام
دوستان میشه تعرفه فیبرنوری مخابرات رو قرار بدید؟ هر سایتی میرم با اون یکی فرق داره. چون از مهر باید هم مودم تهیه کنیم و هم سرویس.
راستی مودم هایی که از بیرون تهیه میکنیم با تمام شرکتها سازگار هست یا شرکتها مودم مخصوص خودشون رو دارن؟
یک مودم هم که بتونه سرعت 1 گیگ رو بده ممنون میشم معرفی کنید.
سلام
500 گیگ 675 تومن، 420 گیگ 420 تومن، 320 گیگ 350 تومن، 220 گیگ 280 تومن، 120 گیگ 180 تومن، 60 گیگ 140 تومن، 20 گیگ 70 تومن
همه اینا سرعت 100 هست و پس پرداخت.
مخابرات معمولا با مودم هوآوی کار میکنه.
blackbird
16-09-2025, 11:16
سلام
500 گیگ 675 تومن، 420 گیگ 420 تومن، 320 گیگ 350 تومن، 220 گیگ 280 تومن، 120 گیگ 180 تومن، 60 گیگ 140 تومن، 20 گیگ 70 تومن
همه اینا سرعت 100 هست و پس پرداخت.
مخابرات معمولا با مودم هوآوی کار میکنه.
اولی 500 گیگ 675 هزار تومن باید 1000 باشه ماوس رو روش نگه دارید میزنه البته هزار به سبک مخابرات با آپلود یک هشتم و یه سری جاها دانلود کمتر. این قیمتها پنل پس پرداخت هست که مثل تلفن هر ماه براش روی شماره مجازی قبض صادر میشه و 10 درصد هم ارزش افزوده بهشون اضافه میشه.
Amir1234646
16-09-2025, 11:24
اولی 500 گیگ 675 هزار تومن باید 1000 باشه ماوس رو روش نگه دارید میزنه
-
بله درسته تا 1000 زده
MMDFullHD
16-09-2025, 15:26
بسته هزارش ارزش زیادی عین قبل نداره منم پشیمونم دارمش قیمتش فضایی شده 740 هزار با مالیات کیفیت قدیم نیست اپلود هم خراب کردن
برید سمت FTTO 300 مگابیتی ک حجم زیادی داره و ایپی ثابت هم میدن ارزون تره
بیشتر از 300 با اینک لیمیته اکثر سرور های مقصد نمیکشه بهتون این سرعت رو بده وقتی وی پی ان میزنید سرور وی پی ان هم بستگی داره از کجا و چی باشه خیلی سخت بالای 600 700 میره اونم
اینم دانلود الانم از ی سرور رندوم .
GHAGHALEELEE
16-09-2025, 17:04
بیشتر از 300 با اینک لیمیته اکثر سرور های مقصد نمیکشه بهتون این سرعت رو بده وقتی وی پی ان میزنید سرور وی پی ان هم بستگی داره از کجا و چی باشه خیلی سخت بالای 600 700 میره اونم
این الان 1 گیگابیتی با قندشکن هست یا بدون قندشکن؟ اگر بدون فندشکن باشه که خیلی پایینه!
در مورد قندشکن هم چون اکثرا رایگان دارن استفاده میکنن توجه نمیکنن که رایگانها محدودیت سرعت دارن (بجز اونایی که رو سرور شخصی قند زدن).
FTTO چی هست؟ من تازه با FTTH آشنا شدم������
- - - Updated - - -
shakib zero
16-09-2025, 18:45
درود دوستان
حدود یک ماه و نیم پیش اومدن از کوچه شروع کردن کابل کشی تا داخل مجتمع و تمامی واحد ها. یک پریز هم داخل خونه کار گذاشتن برای فیبر گفتن بعدا میایم برای قرار داد و مودم و این داستانها.
امروز از مخابرات اومده بودن داخل مجتمع و واحد به واحد میرفتن. تعداد زیادی مودم با خودشون آورده بودن ( 86 واحده مجتمع ). یکی از کارتن ها داخل لابی بود که درش باز بود حدودا 20 تا مودم داخلش بود که جعبه نخودی رنگی داشتن و هیچ مارک و برندی روشون نبود. من هر چی سعی کردم بفهمم چه برندی هست هیچ علامت و نشونه ای روش نبود فقط رو همون جعبه نخودی مودم یه عکس کمرنگ از مودم بود دو تا آنتن داشت.
متاسفانه نوبت واحد من که شد ساعت 10:30 شب بود گفتن فردا میایم و رفتن. کسی اطلاعی داره این مودم ها چه برندی هستن؟ مشخص هست چه تعرفه و قراردادهایی بهمون ارائه میدن در ابتدا؟
ممنونم
درود مجدد
دیروز خبری از مخابرات نشد به مدیر ساختمان زنگ زدم گفتن برای واحدهایی که نرسیدن بیان مودم گذاشتن بیاید ببرید چند روز دیگه میان نصب میکنن. منم مودم رو گرفتم ولی هیچ برندی روش نیست مدلشو سرچ کردم ظاهرا هواوی هست و 300Mb.
الان من باید حتما همین مودم رو بردارم؟ میخواستم یه مودم بهتر بگیرم ...
درود مجدد
دیروز خبری از مخابرات نشد به مدیر ساختمان زنگ زدم گفتن برای واحدهایی که نرسیدن بیان مودم گذاشتن بیاید ببرید چند روز دیگه میان نصب میکنن. منم مودم رو گرفتم ولی هیچ برندی روش نیست مدلشو سرچ کردم ظاهرا هواوی هست و 300Mb.
الان من باید حتما همین مودم رو بردارم؟ میخواستم یه مودم بهتر بگیرم ...
به نظرم سعی کنید این مودم رو برندارید چون هر 4 تا پورت شبکه که داره فست اترنت هستند یعنی حداکثر سرعت این پورت ها 100 مگابیت هست . با توجه به اینکه همین حالا ارزون ترین سرویس مخابرات هم که بگیرید تا 200 مگ سرعت میده ، این مودم براتون همیشه یک مانع دائمی میشه که سرعت بالای 100 مگابیت رو نتونید دریافت کنید البته از لحاظ هزینه ای ارزون ترین مودم بازار است.
shakib zero
16-09-2025, 19:41
به نظرم سعی کنید این مودم رو برندارید چون هر 4 تا پورت شبکه که داره فست اترنت هستند یعنی حداکثر سرعت این پورت ها 100 مگابیت هست . با توجه به اینکه همین حالا ارزون ترین سرویس مخابرات هم که بگیرید تا 200 مگ سرعت میده ، این مودم براتون همیشه یک مانع دائمی میشه که سرعت بالای 100 مگابیت رو نتونید دریافت کنید البته از لحاظ هزینه ای ارزون ترین مودم بازار است.
ممنونم از توضیحاتتون
بنظرتون مودم دیگه ای هم ممکنه پیشنهاد بدن؟ یا میگن همین رو باید بردارم؟
خودم هواوی x6 رو پسندیده بودم. باید ببینم چه شرایطی میخوان بزارن اگه مودم بهتری ارائه ندن باید مودم رو خودم تهیه کنم و اینکه در اینصورت چه طرحی میخوان بهم بدن ...
ممنونم از توضیحاتتون
بنظرتون مودم دیگه ای هم ممکنه پیشنهاد بدن؟ یا میگن همین رو باید بردارم؟
خودم هواوی x6 رو پسندیده بودم. باید ببینم چه شرایطی میخوان بزارن اگه مودم بهتری ارائه ندن باید مودم رو خودم تهیه کنم و اینکه در اینصورت چه طرحی میخوان بهم بدن ...
فکر نکنم به زور بهتون بگن که چی باید بردارید ولی در هر صورت اگر X6 بردارید که بهترین مودمه ، بعدش Q2 هست که فقط فرقش اینه وای فای 6 که X6 داره رو ساپورت نمیکنه . این دوتا همه پورتهای شبکشون هم گیگابیتی است.
GHAGHALEELEE
17-09-2025, 13:06
دوستان این لینک اکسلی هست توسط یکی از یوتیوبرهای ایرانی عزیز درست شده که مودم ها رو با مشخصاتشون خیلی تمیز و دقیق (تا اونجا که میتونسته) ثبت کرده. و چون ستون قیمتش هم با اسکریپت نوشته شده، به روز هست. چه امروز ببینی چه دو ماه بعد. (هدف مشخصات مودم هست نه قیمت)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=0
blackbird
24-09-2025, 14:59
دوستانی که پس پرداخت هستند این برج پیامک اومد که دوره 25 روزه حساب شده و من با 2020 تماس گرفتم پرسیدم یعنی چی گفت این برج رو این مدلی حساب کردن و باز برمیگرده به همون سیستم قبل. پرسیدم ریست حجم همون سوم هر ماه حدود ساعت 2 و 3 بامداد هست گفت آره. الان متوجه شدم که حجم ریست شده 100 گیگ هم آخرش سوخته و بیست گیگ هم از حجم این دوره مصرف شده! برای شما هم همینطوری هست ؟
peyman_omnia2
25-09-2025, 11:50
دوستانی که پس پرداخت هستند این برج پیامک اومد که دوره 25 روزه حساب شده و من با 2020 تماس گرفتم پرسیدم یعنی چی گفت این برج رو این مدلی حساب کردن و باز برمیگرده به همون سیستم قبل. پرسیدم ریست حجم همون سوم هر ماه حدود ساعت 2 و 3 بامداد هست گفت آره. الان متوجه شدم که حجم ریست شده 100 گیگ هم آخرش سوخته و بیست گیگ هم از حجم این دوره مصرف شده! برای شما هم همینطوری هست ؟
برا منم 25 روزه زده بودن و بعد پرداخت دیدم شماره قطع دو طرفه زدن ولی بدهیش صفر بود با تماس قطعش رو درست کردن. حجمم هنوز ریست نشده بود
shakib zero
25-09-2025, 16:19
درود
مودمی که میخواستم رو گرفتم امروز اومدم تنظیماتشو انجام بدم. برای من فقط نام کاربری و رمز عبور پیامک شده بود. تو آموزشهای موجود دیده بودم برای تنظیم علاوه بر نام کاربری و رمز عبور به VLan ID هم نیازه که باید از مخابرات بگیریم. به 2020 تماس گرفتم گفتم اطلاعاتی که لازمه رو بدید مودم رو تنظیم کنم که اپراتور گفت تنظیماتش پیچیده هست گفتم اشکالی نداره اطلاعات مورد نیاز رو لطف کنید. اپراتور گفت پیچیده هست و ما هم اطلاعی نداریم باید درخواست کارشناس بدید با هزینه 200 هزار تومان تا بیان براتون تنظیم کنن.
واقعا روند کار به همین شکله؟ حتما باید کارشناس بیاد مودم تنظیم کنه؟
درود
مودمی که میخواستم رو گرفتم امروز اومدم تنظیماتشو انجام بدم. برای من فقط نام کاربری و رمز عبور پیامک شده بود. تو آموزشهای موجود دیده بودم برای تنظیم علاوه بر نام کاربری و رمز عبور به VLan ID هم نیازه که باید از مخابرات بگیریم. به 2020 تماس گرفتم گفتم اطلاعاتی که لازمه رو بدید مودم رو تنظیم کنم که اپراتور گفت تنظیماتش پیچیده هست گفتم اشکالی نداره اطلاعات مورد نیاز رو لطف کنید. اپراتور گفت پیچیده هست و ما هم اطلاعی نداریم باید درخواست کارشناس بدید با هزینه 200 هزار تومان تا بیان براتون تنظیم کنن.
واقعا روند کار به همین شکله؟ حتما باید کارشناس بیاد مودم تنظیم کنه؟
این رو پیدا کردم تو کامنتای یک سایتی ، فک کنم مشکل مثل مشکل شماست، جوابی که طرف بهش داده احتمالا بدردت بخوره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-234
blackbird
25-09-2025, 19:57
درود
مودمی که میخواستم رو گرفتم امروز اومدم تنظیماتشو انجام بدم.
اگر سرویس تا الان کار نمیکرده که سریال مودم رو باید پیمانکار یا مرکز ازتون می گرفت. اگر کار میکرده باید اول سریال مودم جدید رو اعلام کنید. مودم رو بردار برو مرکز مخابرات به مسئول بخش اعلام کن در هر دو حالت باید سریالش رو اعلام کنی و همون جا هم کانفیگ دقیق رو ازشون بگیر. بین واحدهای مخابرات هماهنگی نزدیک به صفر هست . و کانفیگ کردن مودم فیبر نوری روی هواوی که من دارم که چیز خاصی نیست باره اول که گرفتم کانفیگ رو معاون مرکز رو یه تیکه کاغد به من داد و اومدم خونه بعد نیم ساعت راهش انداختم. البته هزینه همه چی گرون شده دیگه اون موقع کارشناس 15 هزار بود الان به تورم الان همون 200 هزار میشه.
shakib zero
25-09-2025, 22:22
اگر سرویس تا الان کار نمیکرده که سریال مودم رو باید پیمانکار یا مرکز ازتون می گرفت. اگر کار میکرده باید اول سریال مودم جدید رو اعلام کنید. مودم رو بردار برو مرکز مخابرات به مسئول بخش اعلام کن در هر دو حالت باید سریالش رو اعلام کنی و همون جا هم کانفیگ دقیق رو ازشون بگیر. بین واحدهای مخابرات هماهنگی نزدیک به صفر هست . و کانفیگ کردن مودم فیبر نوری روی هواوی که من دارم که چیز خاصی نیست باره اول که گرفتم کانفیگ رو معاون مرکز رو یه تیکه کاغد به من داد و اومدم خونه بعد نیم ساعت راهش انداختم. البته هزینه همه چی گرون شده دیگه اون موقع کارشناس 15 هزار بود الان به تورم الان همون 200 هزار میشه.
ممنون از توضیحاتتون
آره به همه واحدهای مجتمع یک مودم ارزون قیمت داده بودند ولی من رفتم یه مودم x6 خریدم که از این استفاده کنم ولی ظاهرا کانفیگ کردنش به راحتی ADSL نیست و باید از سمت مخابرات هم کارهایی صورت بگیره. امروز به کارشناسی که اومده بود مودم ها رو تحویل میداد زنگ زدم گفت اون مودمی که بهتون تحویل دادم کانفیگ شده آماده هست و فقط کافیه بزنیدش به برق و اتصالاتش رو وصل کنید. مودم رو زدم به برق گفتم برم داخل تنظیماتش ببینم به چه صورت کانفیگ کردن دیدم نام کاربری و رمز عبور پیش فرض مودم رو عوض کرده کارشناس مخابرات ...
پس با این شرایط باید به 2020 درخواست کارشناس بدم. هزینش مهم نبود بیشتر احساس کردم میخوان هر طور که شده هر کاری زیرنظر کارشناس خودشون انجام بشه.
MMDFullHD
25-09-2025, 23:05
برای من 26 روزه حساب کردن و دلیلشو نفهمیدم در هرصورت باید تاریخ سرویستون رو یادتون باشه بمونه مثلا اگ 25 ام سرویس رو خریده باشید چ 3 ماهه چ 1 یکساله سر هر 25 ام شبش ریست میشه . ن روزش
اگ اشتباه شده تماس بگیرید راهنمایی کنن شاید مشکل از خودشون باشه .
ممنون از توضیحاتتون
آره به همه واحدهای مجتمع یک مودم ارزون قیمت داده بودند ولی من رفتم یه مودم x6 خریدم که از این استفاده کنم ولی ظاهرا کانفیگ کردنش به راحتی ADSL نیست و باید از سمت مخابرات هم کارهایی صورت بگیره. امروز به کارشناسی که اومده بود مودم ها رو تحویل میداد زنگ زدم گفت اون مودمی که بهتون تحویل دادم کانفیگ شده آماده هست و فقط کافیه بزنیدش به برق و اتصالاتش رو وصل کنید. مودم رو زدم به برق گفتم برم داخل تنظیماتش ببینم به چه صورت کانفیگ کردن دیدم نام کاربری و رمز عبور پیش فرض مودم رو عوض کرده کارشناس مخابرات ...
پس با این شرایط باید به 2020 درخواست کارشناس بدم. هزینش مهم نبود بیشتر احساس کردم میخوان هر طور که شده هر کاری زیرنظر کارشناس خودشون انجام بشه.
مطمعنی یوزر پسورد رو درست وارد میکنی برای ورود به مودم ؟
در هر صورت من میتونم کمکت کنم وصل بشی نیاز به حضورش نیست . پیام بده اوکیش کنم تلگرام pit_alchol
blackbird
26-09-2025, 00:51
برای من 26 روزه حساب کردن و دلیلشو نفهمیدم
من یه ساله 420 گیگ داشتم 3 هر ماه شب ریست می شد تبدیل کردم به یه ساله 320 گیگ و روز 30 این کار رو کردم حجم قبلی هم مصرف شده بود 700 مگ داشت و تبدیل شد و 320 گیگ رو همون 30ام داد، تا دوم که 105 گیگ مونده بود طرفهای ظهر باز ریست شد 320 گیگ جدید و 20 گیگ هم ازش مصرف شده بود متوجه شدم!. قبل تغییر سرویس پشتیبانی پرسیده بودم که روز ریست عوض میشه گفته بود نه ! ولی الان میگه تاریخ هر روز سرویس همون روز ماه بعده و شب هم هست. پس اون 320 گیگ اول چی بوده و دوم ظهر باز چرا ریست شده فکر نکنم خود کارشناس 2020 هم بدونه.
یه سری مودم ها دو نسخه 5led و 12led دارند .
تفاوتشون چیه ؟
لطفا سه تا مودم زیر 5 میلیون معرفی کنید.
MMDFullHD
29-09-2025, 00:34
یه سری مودم ها دو نسخه 5led و 12led دارند .
تفاوتشون چیه ؟
لطفا سه تا مودم زیر 5 میلیون معرفی کنید.
HG8240H + AX3000T
EG8120L + AX3000T
با خرید این مودم و روتر در کنار هم سالها مارو دعا خواهی کرد روتر شیاومی ک بت معرفی کردم قابلیت اینو داره V2RAY بزنی روش یا PBR کنی یا اسپید تست بریزی یا ادگارد هوم داشته باشی بتونی یوتیوب رو رد کنی بدون فیلترشکن دسترسی داشته باشی
اگر که نمیخوای شلوغ پلوغ بشه و ... حرف مارو میخوای بندازی زمین فقط مودم میخوای XX230V بخر ک گارانتی داشته باشه خیالت تخت باشه . وایفای نسل 6 داره راحت میتونی گیگابیت رو وایفای داشته باشی .
blackbird
29-09-2025, 10:03
HG8240H + AX3000T
EG8120L + AX3000T
با خرید این مودم و روتر در کنار هم
من چند سال پیش چک کردم می خواستم روتر بخرم مودم خالی فیبر نوری وجود داشت تو بازار خارجی الان ایران شما یا کسی از دوستان دیده ؟ برای اینکه خروجی رو به به روتر حرفه ای بدی کفایت میکنه لازم نیست یه دیوایس کامل با روتر و وای فای بخری و بریجش کنی به یه روتر دیگه. کسی حوصله و امکانات و فضا و کمی اشتیاق و دانش داشته باشه میتونه یه مودم خالی اگه باشه رو بده یه یه روتر فایر وال نرم افزاری که صد مدل وجود داره مجانی هم هستن اکثرا، روی یه PC قدیمی با دو تا کارت لن راه میوفته و برای وای فای هم اکسس پویت بزاره من دنبالش هستم که انجام بدم اکثرا از کریو کرک شده استفاده می کنن اما چند تا از معروف ترین هاشو من لینک می دم کسی دوست داشت بره دنبالش
یه سری هم فیرم ور داریم برای همین روترها که میخریم قابلیت های جدیدی و کارایی اضافه میشه به روتر ها البته باید مواظب باشید که روتر رو بریک نکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی دو تا روتر از Gargoyle استفاده میکنم میتونه حجم مصرفی برای یوزرها تعریف کنیدکه بعد از مصرف یا کند بشن یا قطع البته سخت افزارهایی که ساپورت میکنه یه کم قدیمی شدن
GHAGHALEELEE
29-09-2025, 14:07
HG8240H + AX3000T
EG8120L + AX3000T
با خرید این مودم و روتر در کنار هم سالها مارو دعا خواهی کرد روتر شیاومی ک بت معرفی کردم قابلیت اینو داره V2RAY بزنی روش یا PBR کنی یا اسپید تست بریزی یا ادگارد هوم داشته باشی بتونی یوتیوب رو رد کنی بدون فیلترشکن دسترسی داشته باشی
اگر که نمیخوای شلوغ پلوغ بشه و ... حرف مارو میخوای بندازی زمین فقط مودم میخوای XX230V بخر ک گارانتی داشته باشه خیالت تخت باشه . وایفای نسل 6 داره راحت میتونی گیگابیت رو وایفای داشته باشی .
این مودم تی پی لینک که معرفی کردید با تجهیزات فیبرنوری مخابرات که هواوی هست سازگار هست؟
MMDFullHD
29-09-2025, 21:29
من چند سال پیش چک کردم می خواستم روتر بخرم مودم خالی فیبر نوری وجود داشت تو بازار خارجی الان ایران شما یا کسی از دوستان دیده ؟ برای اینکه خروجی رو به به روتر حرفه ای بدی کفایت میکنه لازم نیست یه دیوایس کامل با روتر و وای فای بخری و بریجش کنی به یه روتر دیگه. کسی حوصله و امکانات و فضا و کمی اشتیاق و دانش داشته باشه میتونه یه مودم خالی اگه باشه رو بده یه یه روتر فایر وال نرم افزاری که صد مدل وجود داره مجانی هم هستن اکثرا، روی یه PC قدیمی با دو تا کارت لن راه میوفته و برای وای فای هم اکسس پویت بزاره من دنبالش هستم که انجام بدم اکثرا از کریو کرک شده استفاده می کنن اما چند تا از معروف ترین هاشو من لینک می دم کسی دوست داشت بره دنبالش
یه سری هم فیرم ور داریم برای همین روترها که میخریم قابلیت های جدیدی و کارایی اضافه میشه به روتر ها البته باید مواظب باشید که روتر رو بریک نکنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی دو تا روتر از Gargoyle استفاده میکنم میتونه حجم مصرفی برای یوزرها تعریف کنیدکه بعد از مصرف یا کند بشن یا قطع البته سخت افزارهایی که ساپورت میکنه یه کم قدیمی شدن
من واقعیتش نفهمیدم یه مقداری گیج شدم خوندم اول متنون رو ببخشید .
یعنی چی مودم خالی فیبرنوری
کلا یه مودم روتر ما داریم که همون اسمش ont هستش حالا یا وایرلس داره یا نداره
حالا مودمه میتونه بدون وایفای باشه بریج کنی روی روتر تمام روی اون روتر هم میتونی مثل ax3000t ک الان سیستم عاملش miwifi چرت و پرت هست رو تغیر بدیش به openwrt ک سیستم عامل کامل با کامنیتونی خوبیه
میتونی جای مودم هم اگ ماژول sfp gpon onu بگیری 2.5 گیگش هم هست . بزنیش به ی روتری ک sfp خور باشه مثل زایکسل مثل ایسوس ax89 و .... حتی شیاومی 10G
ک سخت گیر میاد با این وضعیت دلار ب صرفه نیست .
من خودم ستاپی ک دارم بدین شکله . :cool:
تستش .
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عملا یه نت بدون فیلتر داره حدودا سرعت 300 تا 900 میچرخه خارج سرعت داخل 900
پوشش صد در صدی 5 گیگاهرتز هستش ک کل خونه زیر 500 مگ سرعت پایین نمیاد
تا سر کوچه وایفای دارم . میرم صف نونوایی سرعت 3 4 مگابیت دارم البته نونوایی 50 40 متری خونس .
یوتیوب مستقیم به گوگل میره از تو وی پی ان نمیره تبلیغ نداره بدون 1 درصد افت کیفیت 8k راحت پخش میتونه بکنه 8k 60fps hdr حتی هر چقدر دوست داشتی میتونی عقب جلو بکنی ویدیو بدون بافر
هزینش حدودا تیکه تیکه جفت جور کردم 20 تومن پام افتاده کل این داستان ولی خب نیاز به دانش فنی هست و دیباگ کردنش سخته .
گیم هم رنج خاصی تعریف کردم وقتی میرم رو اون رنج نت مستقیم بدون pbr چ خارج باشه چ داخل میره مستقیم رو pppoe و ....
یعنی یه ماهه دارم استفاده میکنم میتونم ب جرعت بگم اگ شرایط ایران ثابت باشه این از اس تارلینک هم خفن تر هستش . اگه شرایط ثابت باشه
البته روی این ابونتوعه casaos هم نصب هست که مدیا سروره یعنی فلش بزنم بهش میتونم راحت فایل انتقال بدم از شبکه
و فیلم پخش کنم ببینم .
خلاصه ک اینجوریه الان بهتر از این سراغ فک نکنم داشته باشی یا باشه .
این مودم تی پی لینک که معرفی کردید با تجهیزات فیبرنوری مخابرات که هواوی هست سازگار هست؟
بله اوکی هست
رو کارتنش یه سریال هواوی داره
و توی نرم افزارش مد حالت هواوی داره و میتونید سریال هواوی ک برچسب هست روش همونو ست کنید یا مودم اگه قبلی دارید سریال هواوی قبلی اونو وارد بکنید .
Abolfazl-Star
29-09-2025, 23:40
کلا یه مودم روتر ما داریم که همون اسمش ont هستش حالا یا وایرلس داره یا نداره
حالا مودمه میتونه بدون وایفای باشه بریج کنی روی روتر تمام روی اون روتر هم میتونی مثل ax3000t ک الان سیستم عاملش miwifi چرت و پرت هست رو تغیر بدیش به openwrt ک سیستم عامل کامل با کامنیتونی خوبیه
میتونی جای مودم هم اگ ماژول sfp gpon onu بگیری 2.5 گیگش هم هست . بزنیش به ی روتری ک sfp خور باشه مثل زایکسل مثل ایسوس ax89 و .... حتی شیاومی 10G
ک سخت گیر میاد با این وضعیت دلار ب صرفه نیست .
من خودم ستاپی ک دارم بدین شکله . :cool:
تستش .
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عملا یه نت بدون فیلتر داره حدودا سرعت 300 تا 900 میچرخه خارج سرعت داخل 900
پوشش صد در صدی 5 گیگاهرتز هستش ک کل خونه زیر 500 مگ سرعت پایین نمیاد
تا سر کوچه وایفای دارم . میرم صف نونوایی سرعت 3 4 مگابیت دارم البته نونوایی 50 40 متری خونس .
یوتیوب مستقیم به گوگل میره از تو وی پی ان نمیره تبلیغ نداره بدون 1 درصد افت کیفیت 8k راحت پخش میتونه بکنه 8k 60fps hdr حتی هر چقدر دوست داشتی میتونی عقب جلو بکنی ویدیو بدون بافر
هزینش حدودا تیکه تیکه جفت جور کردم 20 تومن پام افتاده کل این داستان ولی خب نیاز به دانش فنی هست و دیباگ کردنش سخته .
گیم هم رنج خاصی تعریف کردم وقتی میرم رو اون رنج نت مستقیم بدون pbr چ خارج باشه چ داخل میره مستقیم رو pppoe و ....
یعنی یه ماهه دارم استفاده میکنم میتونم ب جرعت بگم اگ شرایط ایران ثابت باشه این از اس تارلینک هم خفن تر هستش . اگه شرایط ثابت باشه
البته روی این ابونتوعه casaos هم نصب هست که مدیا سروره یعنی فلش بزنم بهش میتونم راحت فایل انتقال بدم از شبکه
و فیلم پخش کنم ببینم .
خلاصه ک اینجوریه الان بهتر از این سراغ فک نکنم داشته باشی یا باشه .
بله اوکی هست
رو کارتنش یه سریال هواوی داره
و توی نرم افزارش مد حالت هواوی داره و میتونید سریال هواوی ک برچسب هست روش همونو ست کنید یا مودم اگه قبلی دارید سریال هواوی قبلی اونو وارد بکنید .
سلام ممد :biggrin:
میگم برای فیبرنوری شاتل هم این مودم ساپورت میشه؟
تازگیا از شاتل تماس گرفتن و گفتن منطقه تون تحت پوشش قرار گرفته
یک ساله با مودم زایکسل 410 ac با 1200 گیگ میدن 7600
گفتم ببینم اگه این مودم ساپورت میشه مودم بنجول شاتل رو نگیرم
نظرت!؟
MMDFullHD
30-09-2025, 02:20
سلام ممد :biggrin:
میگم برای فیبرنوری شاتل هم این مودم ساپورت میشه؟
تازگیا از شاتل تماس گرفتن و گفتن منطقه تون تحت پوشش قرار گرفته
یک ساله با مودم زایکسل 410 ac با 1200 گیگ میدن 7600
گفتم ببینم اگه این مودم ساپورت میشه مودم بنجول شاتل رو نگیرم
نظرت!؟
کدوم مودم ??
شاتل خودش مودم میده از همون مودم استفاده کن ممکنه اصلا زایکسل نباشه HSGQ باشه ها تحت برند خودش میفروشه
حالا اگ گفته زایکسل میدن
همون مودم خودشون رو استفاده کن یا از مودم زایکسلی ک تو دیجی هست این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یااا پولشو داری توانشو داری میتوانی مدلی ک دقیق میگم این رو وارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ثبت سفارش بزن بیارن برات ک عشق میکنی 2.5 گیگ اینترنت داری اون موقع با شاتل vdsl و adsl اشم میتونی به عنوان بک اپ داشته باشی openwrt خوره خلاصه
شاتل بی دروپیکر نیست تجهیزات مورد استفاده خودشون و اینک به کاربر
زیاد هم پیگیر مودم و ... نباشید ک کدوم بهتره یا ...
همشون سرعت گیگ رو میدن
جفت مدل ها hsgq زایکسل در کل از تیپی لینک بهتره :biggrin:
بازم خدت میدانی .
و اگه منظورت اینکه تی پی لینک رو میتونی استفاده بکنی دروغ نگم با احترام نمیدونم :»
توی تی پی مد حالت های
-Normal mode-Mode H- Mode Z- Mode F-Mode X-Mode HH
که H میشه مد هواوی و سریال هواوی میتونی بدی بهش ک بتونن مخابرات ریجستر بکنه رو OLT اشون و کلا با هواوی سازگاره ایرانسل باشه مخابرات یا اسیاتک و مبین نت و فناپ و بقیه ...
حالا Z نمیدونم میشه ZTE یا زایکسل
یا F میشه فایبر هوم
یا مثلا X میشه چی باید ولی خب ساپورت کنه مطمعنا یکی از اینهاس
blackbird
30-09-2025, 11:18
منظور من بجای خریدن یه مودم روتر ONT کامل یه دیواس ساده PON مثل XZ005-G6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یا XGZ030 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تی پی لینک و هواوی هم باید داشته باشه.. البته فرضی این مدلها یکی XPON هست که تا 10 گیگابیت میده زیادی هست برای ایران و یکی هم 2.5 گیگابیت منظور یه چیزی مثل اینا فقط برای بریج شدن به روتر که هزینه رو کم کنه. یک گیگابیت باشه کفایت میکنه. و اینکه می خواستم بدونم اینجا هست اصلا و اگه موجود باشه قیمت بصرفه هست ؟
SFP هم که گفتید دقیقا دنبالش بودم خیلی عالی میشه با اون راه بیوفته نت گیت که دیواس برای pfsense می سازه اکثر مدلهاش SFP خور هست ولی هم گرون هست و هم تو نت چک کردم هر ISP ورودی فیبر رو بدی به SFP کار نمی کنه یا باید تغییرات بدن یه سری ویدئو یوتوب هست که روی دیواسی که ساختن کارت فیبر و SFP گذاشتن روی pfsene و کار میکنه عالی. توی ایران بخوای این رو تست کنی آخرش بخوری تو دیوار ISP، کلی هزینه رو دستت می مونه. یه زمان بریج ساده رو جلوش رو بسته بودن نمی شد بریج کنی به روتر.
MMDFullHD
30-09-2025, 16:55
منظور من بجای خریدن یه مودم روتر ONT کامل یه دیواس ساده PON مثل XZ005-G6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یا XGZ030 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تی پی لینک و هواوی هم باید داشته باشه.. البته فرضی این مدلها یکی XPON هست که تا 10 گیگابیت میده زیادی هست برای ایران و یکی هم 2.5 گیگابیت منظور یه چیزی مثل اینا فقط برای بریج شدن به روتر که هزینه رو کم کنه. یک گیگابیت باشه کفایت میکنه. و اینکه می خواستم بدونم اینجا هست اصلا و اگه موجود باشه قیمت بصرفه هست ؟
SFP هم که گفتید دقیقا دنبالش بودم خیلی عالی میشه با اون راه بیوفته نت گیت که دیواس برای pfsense می سازه اکثر مدلهاش SFP خور هست ولی هم گرون هست و هم تو نت چک کردم هر ISP ورودی فیبر رو بدی به SFP کار نمی کنه یا باید تغییرات بدن یه سری ویدئو یوتوب هست که روی دیواسی که ساختن کارت فیبر و SFP گذاشتن روی pfsene و کار میکنه عالی. توی ایران بخوای این رو تست کنی آخرش بخوری تو دیوار ISP، کلی هزینه رو دستت می مونه. یه زمان بریج ساده رو جلوش رو بسته بودن نمی شد بریج کنی به روتر.
اره هستش دیگه من الان همین مدل hg8240h ک گفتم هواویشه ی مدل دیگ تک پورت گیگ داره اینها بدون وایفعایه معادل همین تیپی لینکه
ن شما اگ واقعا هزینه اشو داشته باشید مشکلی نیست مشکل هزینه اشه
این sfp ها گرما تولید میکنن زیاد اعتبار بهشون نیست این رو هم گفته باشم هیت سینک نیازن یا باید روتر میکروتیکی چیزی جفتجور کنی بکنید توش
والا هستش هم هواویش هست ک هک شده اس و openwrt خورده میشه سریالش کاملا تغیر بکنه
اصل سریال هست بشه سریال هواو خوروند بهش و هماهنگ باشه که هست تو سایت های چینی
میشه حتی جای میکروتیک کردش تو ی پی سی های x86 یا حتی برد های مثل بانانا پای و ازشون باز خروجی sfp گرفت یا لن 2.5 گیگ .
مخابرات بالاترین حالت سرعتش بالای 1050 نمیره
شاتل باشه یا اسیاتک امکانش هست به همین عدد های 2.200 2300 رسید
ک خیلی عدد وحشتناک خوبی هست
pfsense بدرد ایرانی نمیخوره خوبه ها ولی سخت هست از طرفی هم انجمن سختی داره شما با خرید یه x86 بیلدش میتونید میکروتیک کرکی بریزید تموم .
یا حتی opnewrt
همه اینهارو رو هم proxmox داشته باشید .
Abolfazl-Star
30-09-2025, 20:18
کدوم مودم ??
شاتل خودش مودم میده از همون مودم استفاده کن ممکنه اصلا زایکسل نباشه HSGQ باشه ها تحت برند خودش میفروشه
حالا اگ گفته زایکسل میدن
همون مودم خودشون رو استفاده کن یا از مودم زایکسلی ک تو دیجی هست این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یااا پولشو داری توانشو داری میتوانی مدلی ک دقیق میگم این رو وارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ثبت سفارش بزن بیارن برات ک عشق میکنی 2.5 گیگ اینترنت داری اون موقع با شاتل vdsl و adsl اشم میتونی به عنوان بک اپ داشته باشی openwrt خوره خلاصه
شاتل بی دروپیکر نیست تجهیزات مورد استفاده خودشون و اینک به کاربر
زیاد هم پیگیر مودم و ... نباشید ک کدوم بهتره یا ...
همشون سرعت گیگ رو میدن
جفت مدل ها hsgq زایکسل در کل از تیپی لینک بهتره :biggrin:
بازم خدت میدانی .
و اگه منظورت اینکه تی پی لینک رو میتونی استفاده بکنی دروغ نگم با احترام نمیدونم :»
توی تی پی مد حالت های
-Normal mode-Mode H- Mode Z- Mode F-Mode X-Mode HH
که H میشه مد هواوی و سریال هواوی میتونی بدی بهش ک بتونن مخابرات ریجستر بکنه رو OLT اشون و کلا با هواوی سازگاره ایرانسل باشه مخابرات یا اسیاتک و مبین نت و فناپ و بقیه ...
حالا Z نمیدونم میشه ZTE یا زایکسل
یا F میشه فایبر هوم
یا مثلا X میشه چی باید ولی خب ساپورت کنه مطمعنا یکی از اینهاس
این مودمی که معرفی کردی ( HG8240H ) منظورم بود
مدلی که بهم پشنهاد دادن هم 410 ac بود
زیاد نمیخوام هزینه کنم چون فقط شبا که فرصت کردم بتونم یه گیم بدون پکت لاست و پینگ پایین رو داشته باشم:biggrin:
همین، من از فیبر فقط همینو میخوام بقیه ش دیگه اضافه کاریه بنظرم :thumbsup:
MMDFullHD
01-10-2025, 14:53
این مودمی که معرفی کردی ( HG8240H ) منظورم بود
مدلی که بهم پشنهاد دادن هم 410 ac بود
زیاد نمیخوام هزینه کنم چون فقط شبا که فرصت کردم بتونم یه گیم بدون پکت لاست و پینگ پایین رو داشته باشم:biggrin:
همین، من از فیبر فقط همینو میخوام بقیه ش دیگه اضافه کاریه بنظرم :thumbsup:
یبار هزینه میکنی بعد نمیتونی مودم هواوی رو بیاری روی تجهیزات شاتل
شاتل هواوی استفاده نمیکنه مخابرات اسیاتک فن اوا (ایرانسل = نه همه جا)
خود همین مخابرات هم جاهایی زایکسل داره ایسکراتل داره
همون مودمی ک شاتل میده خوبه برات
پینگ و پکت لاست اگه شرایط خوب باشه 0 و داخلی تهران باشی 1 2 میلی بیشتر نیست پایینه بهترین حالتشه .
ب مودم نیست.
Voroojak13
02-10-2025, 10:18
سلام بچه ها من مودم تی پی لینک xx230v خریدم اینترنت کانفیگ کردم ویپ میخوام کانفیگ کنم یه گزینه داره بنام رجیستر آدرس کسی می دونه چی میشه؟ بقیه اطلاعاتشو کامل دارم
Majidson
05-10-2025, 13:20
دوستان سلام.
من اوایل سال ثبت نام کرده بودم برای FTTH مخابرات،
امروز برام پیامک اومد ، سرویس شما آماده نصب می باشد. بعد پیامک نام کاربری و رمز عبور پنل کاربری اومد. بعدش یوزر و پسورد تنظیمات مودم پیامک شده.
نکته جالب اینجاست که اصلاً دم خونه ما مخابرات FAT فیبر نصب نکرده!!!
حتی امشب رفتم دیوار همسایه ها رو هم تو کوچه دیدم. هیچ فتی نصب نشده!!!
حالا چطور سرویس آماده نصب شده !؟ :blink:
دوستان سلام.
من اوایل سال ثبت نام کرده بودم برای FTTH مخابرات،
امروز برام پیامک اومد ، سرویس شما آماده نصب می باشد. بعد پیامک نام کاربری و رمز عبور پنل کاربری اومد. بعدش یوزر و پسورد تنظیمات مودم پیامک شده.
نکته جالب اینجاست که اصلاً دم خونه ما مخابرات FAT فیبر نصب نکرده!!!
حتی امشب رفتم دیوار همسایه ها رو هم تو کوچه دیدم. هیچ فتی نصب نشده!!!
حالا چطور سرویس آماده نصب شده !؟ :blink:
درود . تا 150 متری اطرافتون رو چک کنید . البته یک زنگ هم بزنید و بپرسید بد نیست. اگر از اون حالتهایی باشه قبل فیبرکشی و نسب کامل اول پول رو میگیرن ممکنه ماهها طول بکشه. این اماده نسب بودن نشون نمیده در چه مرحله ای قرار دارد.
blackbird
12-10-2025, 20:18
من یه ساله 420 گیگ داشتم 3 هر ماه شب ریست می شد تبدیل کردم به یه ساله 320 گیگ و روز 30 این کار رو کردم حجم قبلی هم مصرف شده بود 700 مگ داشت و تبدیل شد و 320 گیگ رو همون 30ام داد، تا دوم که 105 گیگ مونده بود طرفهای ظهر باز ریست شد 320 گیگ جدید و 20 گیگ هم ازش مصرف شده بود متوجه شدم!. قبل تغییر سرویس پشتیبانی پرسیده بودم که روز ریست عوض میشه گفته بود نه ! ولی الان میگه تاریخ هر روز سرویس همون روز ماه بعده و شب هم هست. پس اون 320 گیگ اول چی بوده و دوم ظهر باز چرا ریست شده فکر نکنم خود کارشناس 2020 هم بدونه.
امروز متوجه شدم برای من 679.000 تومن قبض این برج رو صادر کردن !! یعنی از 30 ام که سرویس رو عوض کردم تا سوم یه قبض و از 3 تا الان رو هم دومی، من قبلا هم سرویس چند بار عوض کرده بودم این مدلی نشده بود پشتیبانی اولی گفت درسته مصرف کردید من میگم چر دو بار شارژ کردی برای 4 روز، سیستم شما ایراد داره من مصرف کردم هم تموم میشه باید قطع کنی دوست داشته باشم حجم می خرم. 2021 شکایت ثبت کردم و دوباره 2020 این بارگفت پی گیری میشه. این سیستم مخابرات خیلی بده برای هر مشکلی با چند جا درگیر میشی پشتیبانی مرکز مخابرات بازرسی شکایت کارهای خیلی واضح رو می خوان جور دیگه نشون بدن. دوستان کسی همچین موردی داشته ؟ همون 2020 درست میکنه یا باز باید شکایت ثبت بشه ؟
meysam_s2015
13-10-2025, 09:38
امروز متوجه شدم برای من 679.000 تومن قبض این برج رو صادر کردن !! یعنی از 30 ام که سرویس رو عوض کردم تا سوم یه قبض و از 3 تا الان رو هم دومی، من قبلا هم سرویس چند بار عوض کرده بودم این مدلی نشده بود پشتیبانی اولی گفت درسته مصرف کردید من میگم چر دو بار شارژ کردی برای 4 روز، سیستم شما ایراد داره من مصرف کردم هم تموم میشه باید قطع کنی دوست داشته باشم حجم می خرم. 2021 شکایت ثبت کردم و دوباره 2020 این بارگفت پی گیری میشه. این سیستم مخابرات خیلی بده برای هر مشکلی با چند جا درگیر میشی پشتیبانی مرکز مخابرات بازرسی شکایت کارهای خیلی واضح رو می خوان جور دیگه نشون بدن. دوستان کسی همچین موردی داشته ؟ همون 2020 درست میکنه یا باز باید شکایت ثبت بشه ؟
من فیبر ندارم. از ADSL مخابرات استفاده میکنم. دیروز متوجه شدم به جای ۱۰۰ تومن هزینه اینترنت ؛ ۱۶۰ تومن برام زدن. رفتم پرسیدم گفتن هزینه تغییر سرویست بوده. چون ماه پیش طرحم رو تغییر داده بودم. در حالی که قبلا بدون هزینه طرحم رو تغییر میدادم. ولی مطمئنم خود مسوول قبض تلفن هم نفهمید چرا ۶۰ تومن اضافه برام زدن
blackbird
13-10-2025, 10:04
من فیبر ندارم. از ADSL مخابرات استفاده میکنم. دیروز متوجه شدم به جای ۱۰۰ تومن هزینه اینترنت ؛ ۱۶۰ تومن برام زدن. رفتم پرسیدم گفتن هزینه تغییر سرویست بوده. چون ماه پیش طرحم رو تغییر داده بودم. در حالی که قبلا بدون هزینه طرحم رو تغییر میدادم. ولی مطمئنم خود مسوول قبض تلفن هم نفهمید چرا ۶۰ تومن اضافه برام زدن
فکر کنم روزصدور قبض رو مخابرات از 24 به 19 تغییر داده قبض سری قبل من 400 هزار شده بود باید 462 هزار میشد. حتما یه کم به هم ریختگی برای اون دارن کسری برج قبل چیزی باید باشه . ولی برای من دو بار شارژ کردن.
MMDFullHD
13-10-2025, 10:11
فکر کنم روزصدور قبض رو مخابرات از 24 به 19 تغییر داده قبض سری قبل من 400 هزار شده بود باید 462 هزار میشد. حتما یه کم به هم ریختگی برای اون دارن کسری برج قبل چیزی باید باشه . ولی برای من دو بار شارژ کردن.
تاریخ صدور تغیر کرده شهریور برای من 16 ام صادر شد
دیگه از الان تا عید 20 ام هر ماه صادر میشه .
20 ام فیکس بعد تایم اداری 4 بعد از ظهر
من یبار دوبار هواسم نبود پرداخت کردم میان دوره رو با پایان دوره اصلا هم یادم نبود ک پرداخت دوبار کردم از بلوبانک
فک کردم خطایی چیزی پیش اومده صفر نشده . خلاصه 880 هزار رفت ازمون بعدا دیدم رو برج بعدی اعمال کردن 0 صادر شد این از این
حسابشون برای من تا الان بدون مشکل بوده خیلی هم رضایت دارم اتفاقا ازین موضوع چون براساس روز هایی حساب میکنه ک ارتباط داری
مثلا ماه پیش اومد 580 هزار یا مثلا ماه قبل ترش 505 هزار اومد این برج 740 هزار ک تو عکس زیر بدون مالیات قیمت سرویس مشخصه تعداد روز ها هم مشخصه ک حساب کرده در اصل باید هر سه تا برج همین 675 هزار با مالیات که میشه 740 هزار میومد
بسته 675 هزار رو مثلا 21 روز من وصل بودم بخاطر قطعی فیبر 505 هزار صادر کرد با اینک 500 گیگ رو تموم کردم پس پرداخت خوبیش اینه . البته پیش پرداخت هم اگه قطع باشی و از سرویست بره ب پشتیابن بگی میتونن اصلاح کنن طبق شنیده هام .
دیدم اون امور مالی و داستان هاش اینطوریه بدین شکله وقتی ک دیدم شمام اگه میتونی ی نگاه بنداز یا ی عکسی چیزی بده بهتر متوجه میشین
من چند وقتیه با دقت زیاد زیر نظر دارم همه چیو از مخابرات سیستمشون اوکیه تنها چیزی ک توش میکنن دله دزدی میشه گفت حجم خوریه
اونم حالا شاید خودشون بیکار نیستن بیان بگن فلانی اینطوریه بذار اینقدر بکنیم تو پاچش
ی درصد خطایی داره یا حالا اسمشو نمیدونم بشه گذاشت پکت لاس یا چی ..... نت ایرانه بهرحال
به ازای هر 100 گیگ حدود 2 تا 5 گیگ گاها دیدم تا 10 گیگ توش کردن که اونم عددیه ک اصلا لای این همه حجم ها گنده گم میشه و شاید هم ادم باید منصف باشه و خدایی قضاوت نکنه بازم میگم ایرانه هیچی توش درست نیست ک بخاد نتش درست باشه ولی برای کاربر خب داره دیگ به هر حال از هرکی حدود 5 گیگ گیگی هزارو خورده ای دزدی کنن برای هر 100 گیگ و هر کابر مقدار مثلا 40 هزار دزدی میشه از سرویسش هر هزار تا کاربر هم حساب کنین 40 میلیون دزدی میشه.
مخصوصا اگ دانلودتون یهو سنگین باشه است من فیکس 100 گیگ زدم دانلود با بسته شبانه 100 گیگ رو 5 گیگ طلبکار شدن از بسته اصلی حذف کردن (البته باید در نظر هم گرفت اپلود یعنی هی دانلود منیجر get ارسال میکنه دائما برای دانلود اینها ولی بازم عدد کسریشون متفاوته)
دیدم که روتر بهم 102 گیگ نشون داده دانلود منیجر 100 گیگ بوده اینها 106 گیگ زدن مصرف .
blackbird
13-10-2025, 20:13
این گزارش مالی من هست
30 ام شهریور تغییر سرویس زدم به 320 گیگ و 17 تا 30 419.3 گیک زده و چرا برای تغییر سرویس حجم مصرفی رو حساب میکنه ؟ بقیه چرا روز هست ؟ سرویس 420 گیگ مبشه روزی 14 هزار تومن و من از 30 ام حجم 320 برام شارژ شده چه جوری 420 مصرف کردم ازش اون عدد دقیقا مصرف دوره قبل من هست که هزینش 364 هست و پرداخت شده باید برای اون 14 روز 14 ضرب در 14000 = 196000 حساب کنن و 17 روز هم سرویس جدید که عددش درسته. من دارم اشتباه میکنم یا سیستم ؟
کسری حجم هم برای هر جا متفاوت هست من لینک مستقیم ISO سیستم عامل از سرور ماکروسافت مثلا دانلود کردم لینک رو تو یه فروم شیر میکنن کسایی که اکانت ماکروسافت دارن و 24 ساعت زمان داره و اکسپایر میشه. متوجه شدم برای من دو برابر حجم کم شد مخابرات بدون وی پی هم دانلود کردم. و همینطور تورنت رو بیشتر کم میکنه آپلود هم ندارن یا حیلی ناچیز.
قبض هم هر قبضی رو آب برق گاز.... دوباره بدید یا به هر علتی زیادتر پرداخت کنید سری بعد از مبلغ کسر میشه مختص مخابرات نیست.
همراه اول تاریخ تموم شدن اکانت رو به دقیقه میزنه و روز قبل و چند ساعت قبل دقیق اعلام میکنه همینطور حجم کم شدنش هم خیلی دقیق هست چند بار تست کردم شاید دوستان دیگه تجربه متفاوتی داشت باشن اما هر جا که پیچیدگی بی مورد وجود داره تو حساب و کتاب مالی بی دلیل نیست.
MMDFullHD
14-10-2025, 17:58
این گزارش مالی من هست
ببین قبض رو فقط برای این گفتم ک توش کن نیستن میتونستن اصلا بگن پرداخت نشده اشتباه از خودتون بوده یا هرچی بهرحال پول اضافه بوده اینهام سیستمشون بی درو پیکره راه بوده برای توش کنی بهرحال
ببین شما اشتباهی ک کردید باید زمانی که 0 شد همون لحظه پرداخت کردید از سایت تماس بگیرید زنگ بزنید برای تغیر سرویس اینطوری بهتره یا مثلا پایان دوره اتون تغیر بزنید . همیشه یادتون باشه تا اینطوری پیش نیاد .
چیزی ک دارم میبینم بدین شکله
شما ماهی 420 هزار میدادید برای 420 گیگ درسته؟
ببنید 22 مرداد تا 16 شهریور 26 روز بوده استفاده کردید (سرویس 420 گیگی داشتید روزی 14 هزار تومن) شده 364 هزار تقریبا درسته تا اینجا
شما اومدید از 17 ام شهریور با همون هزینه 420 هزاری تا 30 ام شهریور حدودا 419.3 گیگابیت حجم مصرف کردید ... ترافیک رو تموم کردید :D درخواست تغیر سرویس دادید
مخابرات اومده برای 14 روزی ک بین 17 تا 30 ام شهریور کل بسته رو مصرف کردید همون هزینه کامل سرویس رو اعمال کرده 420 هزار برای 14 روز (چون کل ترافیک رو تموم کردید تغیر سرویس دادید و تغیر سرویس با حجمه ن تعداد روز های مصرف سرویس)
اگه پایین ترش نگاه مینداختید یعنی 22 فروردین امسال تا 3 اردیبهشت که 12 روز بوده 133 گیگ مصرف داشتید از سرویس 350 هزار تومنی رو میدید که براتون حدودا 140 هزار صادر شده دقیقا معادل مصرفتون بوده
از 30 شهریور ک درخواست تغیر سرویس دادید و 31 ام شهریور و اول تا 16 مهرماه هم اومده برای 17 روز 198 هزار معادل روزی 11 هزارو 600 تا تک تومنی اعمال کرده با قیمت سرویس 320 گیگی جدید لحاظ کرده ک معادل 11.600 هزار تومن روزانه هست حساب شده (هزینه سرویس 350 هزاره ) که کاملا درست حساب شده .
شما اگ ترافیکت تموم شده بود باید صبر میکردی تا قبض صادر میشد بعدا پرداخت میکردی تغیر میدادی ک میشد حدودا 16 ام مهر ماه
یا ترافیک اضافه میخریدی یا اینک 16 ام شهریور تغیر سرویس میدادی زمانی ک قبض صادر شده بود برای سرویست
من زمانی ک تازه وصل شدم به شبکه همون روز چند تا اسپید تست گرفتم 1 گیگ حدودا مصرف شد ولی ب روز نکشیده بود بسته هم استانداردو تغیر برام داد هزینه 0 بود حدودا 199 گیگ حجم مونده بود
توی عکسی برات بالا فرسادم از پنلم ببین از 22 خرداد تا 21 تیر 6 روز محاسبه کرده . چون 6 روز مصرف داشتم (حدودا 200 گیگ ترافیک ترکیده بود) ارتباط داشتم و سرویس ما بخاطر قطعی کابل قطع شد اومد 80 هزار اعمال کرد
بذارید بازم بیشتر مثال بزنم دیگ تموم شه . شاید هم بهتر درک کنی :laughing:
ب عنوان مثال یک ماهو در نظر بگیر هزینه سرویس 675 هزاره 500 گیگ حجم داره حدودا 22.5 هزار تومن میشه روزانه
ما تا وسط ماه 15 روز 250 گیگ مصرف میکنیم
مودمو خاموش میکنیم میریم یه مسافرت 10 روز دیگه بر میگردیم
5 روزم ته ماهو استفاده میکنیم برفرض 100 گیگ
350 گیگ از 500 گیگ رو مصرف میکنیم چون ترافیک اضافه 150 گیگ این وسط سوخت میشه مخابرات روزانه میاد اینو روزانه حساب میکنه
میاد برعکس بقیه اپراتور ها ک هزینه سرویس رو کامل میگیرن (براشون هم اهمیتی نداره مصرف کردی یا نکردی سوخت میشه حجم )
22.5 * 20 روز میکنه 450 هزار قبض صادر میکنه .
اینجوری روزانه حساب میکنه
حالا برای تغیر سرویس فرمولش با حجمه ن زمان
شما بر فرض 9 روز داشتید با375 گیگ حجم (کل دوره سرویس 500 قیمت سرویس 675 هزار) مصرف میکردید درخواست تغیر سرویس میدید میاد تقسیم بر ترافیک میکنه
675/500=1.35
375*.1.35 = 506.25 هزار تومن محسابه میکنه اینجا دیگ زمان نیست بحث ترافیک مصرفیتونه برای تغیر سرویس .
خب اینجا بازم ی خوبی ک داره اصلا مخابرات همینه بر اساس ترافیک مصرفی میاد تغیر میده سرویس رو بقیه شرکت ها اگه مثلا 200 گیگ حجم اضافه داشته باشید اونم سوخت میکنه میره سرویس جدید با هزینه جدید فعال میشه اگه بخواین
خیلی متن زیاد شد امیدوارم که بتونید بفهمید چون راحته فرمولش .
blackbird
14-10-2025, 19:52
حجم 420 گیگ من 3 هر ماه شارژ میشد
1404/06/03 تا 1404/07/03 من مگه 420 گیگ نبوده که میشه 420 هزار تومن ؟ من حجم اون دوره رو مصرف کردم که تغییر سرویس یزنم. بالاخره پولی که برای دوره میدیم برای روز هست یا برای حجم ؟ من که تو دو روز مصرف نکردم تغییر سرویس زده باشم اون حجم حساب کردن برای کسی باید باشه که 420 رو تو 5 روز تموم کنه تغییر سرویس بزنه، اون جایی که حجم و تاریخ قبض همپوشانی دارن یعنی از 06/03 تا 06/16 رو اومده روزی 14 گرفته و بعد از 17 تا 30 هم هنوز تو بازه همون حجم هست یه بار حجمی کامل گرفته ؟ پس 3 تا 16 من حجم مصرف نمی کردم
متوجه نمی شم این سیستم رو 2020 هم قبول کرده اشتباه شده کارشناس گفت من خودم هم متوجه نمی شم نوشتن اینجا باید معدل گیری شود ! برید مرکز مخابرات بهتره مرکز هم گفت یه نامه درخواست بزن توضیح بده.
و همه اینا بکنار کجا این سیستم رو توضیح داده تو پنل یا سایت یا همون موقع که تغییر سرویس میزنی بگه این مدلی میشه هزینه خود کارشناسهای 2020 نمی دونن من دو بار زنگ زدم قبل تغییر سرویس گفتن هزینه ای نداره الان تغییر سرویس بزنی.
و اون قسمت که گفتید 15 روز اسنفاده می کنیم و میریم مسافرت ..... تا حالا نشنیده بودم از 98 فیبر دارم همچین چیزی رو متوجه نشدم. حتما باید مودم رو خاموش کرد ؟ دوستان دیگه این مورد رو تجربه دارن ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.