ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

rioman
23-08-2017, 12:39
پس اون چی بود که هی میگفتن تانوما همه چیزش رایگانه و با مخابراته فقط پول مودمش با درخاست کنندس ؟

اصلا همچین چیزی نیست دوست گرامی
فقط تبدیل به فیبر رایگانه.

ahwazp30
23-08-2017, 13:11
اصلا همچین چیزی نیست دوست گرامی
فقط تبدیل به فیبر رایگانه.

منظورم همونی بود که گفته بودن اتصال منازل به فیبرنوری

rioman
23-08-2017, 14:07
منظورم همونی بود که گفته بودن اتصال منازل به فیبرنوری

تا دم در با مخابراته ولی داخل ساختمون با خودمون هست.
با قیمت گزاف

ShadowDragon
23-08-2017, 14:31
پس اون چی بود که هی میگفتن تانوما همه چیزش رایگانه و با مخابراته فقط پول مودمش با درخاست کنندس ؟
سلام
والا منم شنیده بودم، اما گفتن خیر و تا داخل مجتمع پای مخابراته!!!
سرعتشم حدود 40 مگابیته، اسم سرویس رو نمیدونم اما از او تا 100 مگی هاست!!!
در کل پول رو دور ریختید
قیمت مودم هم تو سایت 215 تومنه اما مخابرات میگه 380 گفتم در جریان باشید

ShadowDragon
23-08-2017, 14:32

مودمش هم هست با این حدود 1 تومن هزینه اش میشه نسبتا زیاده ...

فقط یه سوال الان شما آبونمان هم باید بدی هر ماه ؟
البته منظورم هزینه سرویس اینترنت نیست ، صفحات قبل دوستان از یه آبونمان صحبت میکردن که خودش هزینه یه ماه اینترنته!

هنوز قبضی دریافت نکردم
اما فکر نمیکنم

malek911
23-08-2017, 19:11
ملت که حرف ما رو گوش نمیدن.منم گفته بودم همش پولیه.هیچ کجا از هزینه آبنمان هم نمیگن ولی از ما که ۶۰ تومن ماهانه آبنمان گرفتن.در ضمن هزینه فیبرکشی زیر ۳۰۰ متر با مخابراته وگرنه باید خود درخواست کننده بده.هزینه ip ثابت هم میگیرن بعلاوه هزینه مودم که این مورد رو از من نگرفتن و گفتن چون اولین نفریم که فیبر میکشم(البته رفتم تو نت سرچ کردم دیدم ۳۵ دلاره :( ).

mf.aghaei70
23-08-2017, 19:33
ملت که حرف ما رو گوش نمیدن.منم گفته بودم همش پولیه.هیچ کجا از هزینه آبنمان هم نمیگن ولی از ما که ۶۰ تومن ماهانه آبنمان گرفتن.در ضمن هزینه فیبرکشی زیر ۳۰۰ متر با مخابراته وگرنه باید خود درخواست کننده بده.هزینه ip ثابت هم میگیرن بعلاوه هزینه مودم که این مورد رو از من نگرفتن و گفتن چون اولین نفریم که فیبر میکشم(البته رفتم تو نت سرچ کردم دیدم ۳۵ دلاره :( ).داداش میشه تو تلگرام بهم پیام بدی؟میخام عکس مودم و اینارو برام بفرستی meysam_aghaEE

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

shahryar84
23-08-2017, 19:59
پس اون چی بود که هی میگفتن تانوما همه چیزش رایگانه و با مخابراته فقط پول مودمش با درخاست کنندس ؟تا دم در با مخابرات، مثل تلفن ثابت.
داخل با هزینه خودتان

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ahwazp30
23-08-2017, 20:16
تا دم در با مخابرات، مثل تلفن ثابت.
داخل با هزینه خودتان

مگه داخل چه خبره من کلا از دم درب خانه ام تا جایی که سیستم هست 5 متر هم نمیشه اصل کار بیرونه که فاصلم با مرکز حدودا 1 کیلومتری میشه

ShadowDragon
23-08-2017, 20:30

البته منظورم هزینه سرویس اینترنت نیست ، صفحات قبل دوستان از یه آبونمان صحبت میکردن که خودش هزینه یه ماه اینترنته!

مگه داخل چه خبره من کلا از دم درب خانه ام تا جایی که سیستم هست 5 متر هم نمیشه اصل کار بیرونه که فاصلم با مرکز حدودا 1 کیلومتری میشه

منم همینو گفتم، بماند که ما 300 واحدیم
یه کاغذ گذاشت شروعکرد چرت گفتن، هزینه جوش 12 تومت و .....
در کل اصلا توصیه نمیکنم، منم از واحد همسایه ها تست گرفتم دیدم اینقدر پول ماهیانه نمیارزه واگذار کردم به یکی از همسایه ها که البته هنوز قطعی نشده....
اول شکایت کردم که به چه حقی تلفن منو بدون اجازه فعال کردن، که واقعا دزدی تو روز روشنه!

shahryar84
23-08-2017, 20:37
مگه داخل چه خبره من کلا از دم درب خانه ام تا جایی که سیستم هست 5 متر هم نمیشه اصل کار بیرونه که فاصلم با مرکز حدودا 1 کیلومتری میشههیچی، چون براشون نمی‌صرفه برای یک نفر سیم‌کشی کنند، گفتن حداقل ۳ نفر تو آپارتمان باید درخواست بدن

malek911
23-08-2017, 20:52
داداش میشه تو تلگرام بهم پیام بدی؟میخام عکس مودم و اینارو برام بفرستی @meysam_agha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])EE

عکس قبلا گذاشتم تو گروه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mf.aghaei70
24-08-2017, 00:09
عکس قبلا گذاشتم تو گروه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چقد هزینه کردی ینی مودم چقد شد هزینه فیبر کشی چقد شد و تست سرعتت چقد بود؟

kamkar
24-08-2017, 08:15
سلام

من اسفندماه درخواست ftth داده بودم و هنوز خبری نشده.
دو هفته است متوجه شدم یه کابل سفید رنگ از کنار کابل تلفن تا دم در خونه کشیده شده، ممکنه همون فیبر باشه؟
به جز ما هیچ کس دیگه تو خونه ساکن نیست و هیچ دلیلی نمیبینم که چرا یه کابل جدید از کنار کابل تلفن تا دم در خونه اومده.

mf.aghaei70
24-08-2017, 08:27
سلام

من اسفندماه درخواست ftth داده بودم و هنوز خبری نشده.
دو هفته است متوجه شدم یه کابل سفید رنگ از کنار کابل تلفن تا دم در خونه کشیده شده، ممکنه همون فیبر باشه؟
به جز ما هیچ کس دیگه تو خونه ساکن نیست و هیچ دلیلی نمیبینم که چرا یه کابل جدید از کنار کابل تلفن تا دم در خونه اومده.یه کابل بزرگه ک به پنل نقره ای بزرگ وصل شده اگ اون اومده باشه ینی فیبر تا دم خونت رسیده

ShadowDragon
24-08-2017, 08:58

هیچی، چون براشون نمی‌صرفه برای یک نفر سیم‌کشی کنند، گفتن حداقل ۳ نفر تو آپارتمان باید درخواست بدن

اصلا همچین چیزی نیست.... پست قبلیم توضیح دادم

italodance
24-08-2017, 09:47
عکس قبلا گذاشتم تو گروه

Fiberhome ایول خیلی شرکت قدیدیه یادمه وقتی که adsl هم امد ایران اولین مودمها Fiberhome بودند درست 15 سال پیش اینا
هنوز دارمش و زندست

kamkar
24-08-2017, 10:09
یه کابل بزرگه ک به پنل نقره ای بزرگ وصل شده اگ اون اومده باشه ینی فیبر تا دم خونت رسیده

والا پنلش رو پیدا نکردم. وارد ont های عادی نشده. از لای درز انقطاع یکی از ساختمون های کوچه رفته به یه جای دیگه.
تو کل کوچه هم فقط ساختمون ما و یک ساختمون دیگه از این کابل ها داره.
ازش عکس گرفتم. روش کلیک کنید بزرگ میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کیفیت و جنس کابلش شبیه زباله است، مطمئن نیستم فیبر باشه، ولی رشته های داخلش با کابل عادی مخابراتی فرق داره.
خدا کنه فیبر بهمون رسیده باشه، فاصله مرکز مخابراتی تا اینجا 3.5 کیلومتره، adsl پدر در میاره.

rioman
24-08-2017, 10:47
کابل مسی هست ظاهرا. مس معلومه
رویان وایر

ahwazp30
24-08-2017, 10:49
به نظر من اگه سرعت هایی رو که میگن بدن ارزشش رو داره ادم تا یک میلیون هم هزینه کنه 100 مگ میگیری تا 10 سال اینده جوابگوست خسته شدیم از بس مودم خریدیم و isp عوض کردیم اخرش هم یه روز یا سیگنال ضعیفه یا پهنای باند کم میاد یا خط نمیکشه یا کابل برگردون میکنن و .....

من حاضرم هزینه کنم به شرطی که بیشتر از یک ماه نشه وگرنه قرار باشه سه سال بعد از ثبت نام فیبرکشی کنن که دیگه بدردم نمیخوره.

lordsajad7
24-08-2017, 10:57
والا پنلش رو پیدا نکردم. وارد ont های عادی نشده. از لای درز انقطاع یکی از ساختمون های کوچه رفته به یه جای دیگه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کیفیت و جنس کابلش شبیه زباله است، مطمئن نیستم فیبر باشه، ولی رشته های داخلش با کابل عادی مخابراتی فرق داره.
خدا کنه فیبر بهمون رسیده باشه، فاصله مرکز مخابراتی تا اینجا 3.5 کیلومتره، adsl پدر در میاره.
بعید میدونم این فیبر باشه!!!!
آخه کابل فیبر رو همینجوری ول نمیکنن!:n27:

mr.arbab28
24-08-2017, 11:01
بنده مشهد هستم و vdsl ثبت نام کردم و قرار شد کارشناس بیاد تست کنه اگر بالای ۱۶ مگ بود هزینه پرداخت میشه و اومد تست هم‌کردم سرعت اولش ۱۵ بود به زورکی ۱۷ مگ رفت و الان ۱۸ مگ هست مودمش هم رایگان هست
نتیجه گیری: مودم که اوردن مثلا مودم vdsl اما تا 24 مگ بیشتر پهنای باند ساپورت نمیکنه به گفته مخابرات پهنای باند تا ۱۰۰ مگ بازه وقتی vdsl هست چرا سرعت از بیست مگ بالاتر نمیره؟ مگه مخابرات پهنارو باز نذاشته؟ چرا کارشناس و مخابرات هردو میگن تا ۱۰۰ مگ ساپورت میکنه مودم پهنای باند رو ؟ مشخصات مودم رو از خود شرکت سازنده سوال کردم تا ۲۴ مگ بیشتر سرعت نمیده ؟ در نتیجه مخابرات داره adsl2 plus را به جای vdsl به مردم قالب میکنه بعدشم ۱۵۰ گیگ حجم از دیشب تا الان خورده شده مودم از دیشب خاموشه این حجم کجا رفته؟ چرا پینگ با سرور های ایرانی از ۱۸۰ مگ پایین نمیاد؟ دیشبم طرف ظهر برای مجتمع همسایمون مستقیم فیبر کشی کردن سرعت میدونی چبد بود؟ ۳۰ مگ و بالاتر نمیرفت پینگ هم ۸۰ ؟ مگه فیبر نباید سرعت حد اقل ۵۰ مگ دریافت کنه؟ این یعنی‌کم فروشی دوزدی

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

lordsajad7
24-08-2017, 11:14
بنده مشهد هستم و vdsl ثبت نام کردم و قرار شد کارشناس بیاد تست کنه اگر بالای ۱۶ مگ بود هزینه پرداخت میشه و اومد تست هم‌کردم سرعت اولش ۱۵ بود به زورکی ۱۷ مگ رفت و الان ۱۸ مگ هست مودمش هم رایگان هست
نتیجه گیری: مودم که اوردن مثلا مودم vdsl اما تا 24 مگ بیشتر پهنای باند ساپورت نمیکنه به گفته مخابرات پهنای باند تا ۱۰۰ مگ بازه وقتی vdsl هست چرا سرعت از بیست مگ بالاتر نمیره؟ مگه مخابرات پهنارو باز نذاشته؟ چرا کارشناس و مخابرات هردو میگن تا ۱۰۰ مگ ساپورت میکنه مودم پهنای باند رو ؟ مشخصات مودم رو از خود شرکت سازنده سوال کردم تا ۲۴ مگ بیشتر سرعت نمیده ؟ در نتیجه مخابرات داره adsl2 plus را به جای vdsl به مردم قالب میکنه بعدشم ۱۵۰ گیگ حجم از دیشب تا الان خورده شده مودم از دیشب خاموشه این حجم کجا رفته؟ چرا پینگ با سرور های ایرانی از ۱۸۰ مگ پایین نمیاد؟ دیشبم طرف ظهر برای مجتمع همسایمون مستقیم فیبر کشی کردن سرعت میدونی چبد بود؟ ۳۰ مگ و بالاتر نمیرفت پینگ هم ۸۰ ؟ مگه فیبر نباید سرعت حد اقل ۵۰ مگ دریافت کنه؟ این یعنی‌کم فروشی دوزدی

مخابرات سابقه خرابی داره خدارو شکر نسل جهارم بی سیم وارد شد وگرنه این مخابرات مارو تو همون ADSL2 نگه می داشت الان دیدن داره کم کم مردم میرن سمت LTE حالا FD TD به کنار شروع کردن به وارد کردن VDSL و تانوما
تانوما که هزینش سر سامان آوره
VDSL هم یک شکسته شما
برای VDSL چقدر خرج کردید؟
برای تهران +100تومن برای نصب +هزینه مودم (همیشه مشترک باید تهیه کنه!!! نمیدونم برا شما چرا رایگانه) +بسته +پرداخت بدهی قبلی هست که اصلا نمیصرفه

malek911
24-08-2017, 11:38

مشخصه مسی هستش.یه چند متری پیمانکار فیبر اضافه آورد و اونم من یادگاری برداشتم :)عکسشو میفرستم.

malek911
24-08-2017, 11:44
چقد هزینه کردی ینی مودم چقد شد هزینه فیبر کشی چقد شد و تست سرعتت چقد بود؟

۱۴۰۰یکساله.هزینه فیبر زیر ۳۰۰ متر رایگانه.تست سرعت با speedtest.net خیلی متغیره و از ۴۰ هستش تا ۹۵ ولی با idm ۱۲.۵ مگ رو میده ولی رو تک لینک ۷-۸ مگ

kamkar
24-08-2017, 11:46
بعید میدونم این فیبر باشه!!!!
آخه کابل فیبر رو همینجوری ول نمیکنن!:n27:

کابل مسی هست ظاهرا. مس معلومه
رویان وایر

آره خیلی شبیه فیبر به نظر نمیاد، ولی من به این دلایل بهش مشکوک شدم:

1- این کابل از توی ont که کابل تلفن خونه میاد نیومده. از یه جای دیگه میاد. (ولی سیم کشی از توی مسیرها و تجهیزات مخابرات رد شده)

2- این قطعا کابل مخابراتی عادی نیست. اصلا توش زوج سیم نداره. زیر پوشش پلاستیکی ش دو لایه فویل هست (اون رنگ طلایی-مسی توی عکس فویله)، زیر اون فویل ها یک لایه کلفت پلاستیک و داخل اون یه تعدادی رشته های نازک که متوجه جنسشون نشدم.

3- رنگ تمام کابل های مخابراتی این منطقه سیاهه، ولی این سفیده. و قفط هم تا 2 تا خونه کشیده شده.

4- شش ماه پیش من درخواست ftth داده بودم، روی یک خط جدید، کس دیگه هم اینجا ساکن نیست، گفتم شاید به درخواستم رسیدگی شده و برام خط تلفن فیبر نوری کشیدن.

حالا اگر این کابل فیبر نباشه، کسی میدونه چی هست و چرا تا دم خونه اومده؟

kamkar
24-08-2017, 11:49
مشخصه مسی هستش.یه چند متری پیمانکار فیبر اضافه آورد و اونم من یادگاری برداشتم :)عکسشو میفرستم.

دستتون درد نکنه. :n19:
هرچی سرچ میکردم عکسی از کابل ftth پیدا نمیکردم، بدجور نیاز بود.

hamidreza785
24-08-2017, 16:06
فیبر نوری هم شده مثل زمانی که تازه مخابرات سیم کارت اورده بود فقط هزینه بدون امکانات خاص با این هزینه نجومی مودم و کابل کشی و ابونمان وقتی نه دانلود شبانه داره نه قیمت ترافیک تفاوت خاصی داره چه صرفه ای داره که دنبال این همه دردسر بریم

مگر این که mtn بیاد انحصارو دوباره بشکنه وگرنه برای سرعت بالا دنبال وایرلس یا td lte بخریم خیلی به صرفه تره

mr.arbab28
24-08-2017, 17:40
یعنی از مخابرات نامرد تر نداریم سرعتم از صبح ۷ مگ هست پینگم ۱۶۷ با سرور داخل زنگم زدم مخابرات طلب هم داشتم انگار میگن سرعت خوبیه !!!!
به گفته خودشون حد اقل سرعت ۱۶ مگ باید باشه

mf.aghaei70
24-08-2017, 22:24
یکی بمن بگه من اگه بخام فیبر بکشم با مودم چقد باید هزینه کنم؟

mohandes23
24-08-2017, 23:28

حضوری باید بری و برای هر کسی فرق می کنه.فقط مودمش حدود 250 هست.

essien
25-08-2017, 00:02
۱۴۰۰یکساله.هزینه فیبر زیر ۳۰۰ متر رایگانه.تست سرعت با speedtest.net خیلی متغیره و از ۴۰ هستش تا ۹۵ ولی با idm ۱۲.۵ مگ رو میده ولی رو تک لینک ۷-۸ مگ
رو تک لینک 7 مگابیت میده یا مگابایت ؟

mr.arbab28
25-08-2017, 00:36
رو تک لینک 7 مگابیت میده یا مگابایت ؟7 mbps

malek911
25-08-2017, 08:51
رو تک لینک 7 مگابیت میده یا مگابایت ؟
مگابایت دوست عزیز

ShadowDragon
25-08-2017, 10:31

صفحه 50 جواب شما رو دادم، 650-700, تومن

mostafa_1366
25-08-2017, 10:49
تعرفه ها و طرح های این سرویس رو کجا میتونم ببینم؟

essien
25-08-2017, 13:09
مگابایت دوست عزیز
7 مگابایت که خیلی خوبه .
یعنی با وضعیتی که الان داریم حتی نصف اینم همیشه تک کانکشن بده خیلی عالیه ...

من الان با مبین نت سرویس 4 تا 40 مگابیت ، تک کانکشن حتی 2 مگابیت ثابت هم یه وقتایی ندارم ! یعنی هیچ جوره نمیشه روش حساب کنی !

mehrdad2
25-08-2017, 13:10
تعرفه ها و طرح های این سرویس رو کجا میتونم ببینم؟

اینجا

lordsajad7
25-08-2017, 13:20
7 مگابایت که خیلی خوبه .
یعنی با وضعیتی که الان داریم حتی نصف اینم همیشه تک کانکشن بده خیلی عالیه ...

من الان با مبین نت سرویس 4 تا 40 مگابیت ، تک کانکشن حتی 2 مگابیت ثابت هم یه وقتایی ندارم ! یعنی هیچ جوره نمیشه روش حساب کنی !
سرعت تک کانکشن چرا اینقدر اهمیت داره واسه بعضی ها؟
برای ما که با گیمینگ سر و کار داریم و IDM فقط کار داریم چندان اهمیتی نداره

rioman
25-08-2017, 14:13

برای ویدئو آنلاین و همینطور لود سریعتر محتوای وبسایت ها

malek911
25-08-2017, 14:26
اتفاقا به دردنخورترین قسمتش همین سرعت و دانلود با idm هستش.اصلا سرعتش باشه یک گیگ.به چه دردی میخوره؟مهم کیفیت هستش که اونم تو تک کانکشین و پینگ مشخص میشه.

Gamemaster
25-08-2017, 15:54
اتفاقا تک کانکشن خیلی مهمه حتی تو همون گیم

post98
25-08-2017, 16:12
اتفاقا به دردنخورترین قسمتش همین سرعت و دانلود با idm هستش.اصلا سرعتش باشه یک گیگ.به چه دردی میخوره؟مهم کیفیت هستش که اونم تو تک کانکشین و پینگ مشخص میشه.

شما قرار بود اینترنت فیبر رو جمع آوری کنید چی شد پس؟ خوب سرعت تک کانکشن شما همون‌طور که خودتون گفتید ۸ مگابایته خوب اینکه خوبه مشکله شما الان با اینترنت فیبر چیه؟

malek911
25-08-2017, 17:04
شما قرار بود اینترنت فیبر رو جمع آوری کنید چی شد پس؟ خوب سرعت تک کانکشن شما همون‌طور که خودتون گفتید ۸ مگابایته خوب اینکه خوبه مشکله شما الان با اینترنت فیبر چیه؟
خب قرار نشد جمع آوری کنم.الان مشکل من پینگم با این آی پی هستش
210.148.52.133
با همه جا پینگش خوبه فقط با سرورهای کونامی مشکل داره.با آی پی بالا پینگم ۳۸۰ هستش

mohandes23
25-08-2017, 17:06
210.148.52.133
با همه جا پینگش خوبه فقط با سرورهای کونامی مشکل داره.با آی پی بالا پینگم ۳۸۰ هستش
پینگ زیر 100 با اروپا توی بازی ها (توی سرور) می گیری؟

qosmio
25-08-2017, 17:48
210.148.52.133

خب شما وسط اروپا بهترین اینترنت دنیا هم داشته باشه قرار نیست پینگ خوبی با ژاپن داشته باشید. اینم مشکل تانوما یا اینترنت ایران یا هرجای دیگه نیست ، مشکل خود کونامی هست که سرور هاشو گذاشته ژاپن فقط. خیلی غیر منطقی هست که اینو مشکل بدونید .

mkkrmt
25-08-2017, 18:12
210.148.52.133

خوب این ای پی توی ژاپن هست دلیلش هم همینه که اینقدر تاخیر بالاست

malek911
25-08-2017, 18:29
پینگ زیر 100 با اروپا توی بازی ها (توی سرور) می گیری؟
تو بتل 1 پینگم 80 هستش

خب شما وسط اروپا بهترین اینترنت دنیا هم داشته باشه قرار نیست پینگ خوبی با ژاپن داشته باشید. اینم مشکل تانوما یا اینترنت ایران یا هرجای دیگه نیست ، مشکل خود کونامی هست که سرور هاشو گذاشته ژاپن فقط. خیلی غیر منطقی هست که اینو مشکل بدونید .
الان دوستم تو دبی با همین ip پینگش 220 هستش ولی با 4224 . 8888 پینگش 160 و 120 هستش.در صورتی که من پینگم با اینا 72 و 39 هستش

qosmio
25-08-2017, 18:38
تو بتل 1 پینگم 80 هستش

الان دوستم تو دبی با همین ip پینگش 220 هستش ولی با 4224 . 8888 پینگش 160 و 120 هستش.در صورتی که من پینگم با اینا 72 و 39 هستش
خب این طبیعی هست ، دبی و امارات هاب منطقه هست و خط ارتباطی مستقیم با آسیا داره ولی ما نداریم ، و 220 هم پینگ جالبی اصلا نیست و برای هر گیمی بالا هست . در مورد 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هم ما فاصله نزدیک تری به اروپا داریم تا دبی اینم منطقی هست که شما پینگ بهتری دارید . اون پینگ 39 هم فیک هست(البته نه از طرف شما، بلکه ISPیا شاید زیرساخت) ، اگر یک تریس بگیرید مشخص میشه ، اطلاعتم در این ضمینه کامل نیست ولی میدونم که شرکت ها این امکان رو دارند که پینگ واقعی رو با DNS ها معروف مثل 8.8.8.8 و 4.2.2.4 دستکاری کنند و غیر واقتی نشون بدهند.

essien
25-08-2017, 19:20
210.148.52.133
البته تو نسخه جدید بازی میگن سرور آنلاین بسیار بهینه تر شده .
نمیدونم جدیدشو آنلاین بازی کردی یا نه بصورت تست میشد ولی اینطور که نظراتو میخوندم همه میگفتن لگ و اینا کم شده .
قطعا برای ما هم که پینگمون خوب نیست تفاوتش محسوس باید باشه ...

malek911
25-08-2017, 19:56
البته تو نسخه جدید بازی میگن سرور آنلاین بسیار بهینه تر شده .
نمیدونم جدیدشو آنلاین بازی کردی یا نه بصورت تست میشد ولی اینطور که نظراتو میخوندم همه میگفتن لگ و اینا کم شده .
قطعا برای ما هم که پینگمون خوب نیست تفاوتش محسوس باید باشه ...
آره امتحانش کردم.انگار سروراش رو انتقال دادن جای دیگه

fanoostalaei
25-08-2017, 20:51
تو بتل 1 پینگم 80 هستش

210.148.52.133
با همه این اوصاف الان اینترنت من خودش یه پا تانوماس برا خودش :n02:
زمان پیک مصرف :دی

lordsajad7
25-08-2017, 21:27
اتفاقا تک کانکشن خیلی مهمه حتی تو همون گیم
تک کانکش برای چی تو گیم مهمه؟!
اون هم لابد تک کانکشن وصل میشه؟:n04:

fanoostalaei
25-08-2017, 21:49
بله
پس چی ؟ فکر کردی مولتی کانکشن وصل میشه ؟

Gamemaster
25-08-2017, 21:49
بله اونم تک هست
دانلود از استور ps4 هم تکه

lordsajad7
25-08-2017, 21:55
بله اونم تک هست
دانلود از استور ps4 هم تکه
:n04::n04:الان متوجه اهمیت سرعت تک کانکشن شدم! قبلش فکر میکردم فقط برای وب گردی ، پخش آنلاین ویدیو و... هست:n38:

srx190d
25-08-2017, 21:58
خسته نباشید

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

lordsajad7
25-08-2017, 22:00
خسته نباشید

سلامت باشید:n02:

malek911
25-08-2017, 22:24
با همه این اوصاف الان اینترنت من خودش یه پا تانوماس برا خودش :n02:
زمان پیک مصرف :دی

از کدوم شرکت نت دارین؟کدوم شهر؟والا منم پینگم اینجوری بود طرف فیبر نمیرفتم.فیلر رو فقط واسه کیفیتش گرفتم که الان میبینم زیاد فرقی نمیکنه.به قول یه نفر مشکل نت مملکت اینه که عین جاده هامون پر چاله چوله و سرعت گیر و عوارضی هستش

fanoostalaei
25-08-2017, 22:32
از کدوم شرکت نت دارین؟کدوم شهر؟والا منم پینگم اینجوری بود طرف فیبر نمیرفتم.فیلر رو فقط واسه کیفیتش گرفتم که الان میبینم زیاد فرقی نمیکنه.به قول یه نفر مشکل نت مملکت اینه که عین جاده هامون پر چاله چوله و سرعت گیر و عوارضی هستش
من FTTC دارم :دی
مخابرات ! ماهی 7.5 گیگ سرعت 9 مگ (تا 17 مگ باز ) ماهی 13 تومن :n02:
تبریز :n02:

والا من خودم اوایل بدجوری مشتاق بودم بیام تانوما ! کلا بیخیالم الان :n02:

=========
نت فعلی من دستمزد اون همه حرصیه که از سال 89 تا 95 کشیدم ! وقتی خط تلفن من بیشتر از 1.5 مگ ساپورت نمیکرد شما با مخابرات تبریز شبا با سرعت 20 مگابیت دانلود میکردی :n02:
یادته ؟ من که یادمه !

سال 95 زمستون تبدیل به فیبر شدم ! که از شر نویز و اون زهرماری ها خلاص شدم !
اولین دقیقه ای که نت من رو فیبر وصل شد زنگ زدم برام سرویس 2 مگابیت فعال کردن ! تا 20 مگ کشش داشته باشه ! بعد که عادت کردم الان 128 دارم :n02:

mr.arbab28
26-08-2017, 12:13
تست با vdsl مخابرات

ShadowDragon
26-08-2017, 12:26
تست با vdsl مخابرات

سرور ایرانه که :))

ShadowDragon
26-08-2017, 12:28
من FTTC دارم :دی
مخابرات ! ماهی 7.5 گیگ سرعت 9 مگ (تا 17 مگ باز ) ماهی 13 تومن :n02:
تبریز :n02:

والا من خودم اوایل بدجوری مشتاق بودم بیام تانوما ! کلا بیخیالم الان :n02:

=========
نت فعلی من دستمزد اون همه حرصیه که از سال 89 تا 95 کشیدم ! وقتی خط تلفن من بیشتر از 1.5 مگ ساپورت نمیکرد شما با مخابرات تبریز شبا با سرعت 20 مگابیت دانلود میکردی :n02:
یادته ؟ من که یادمه !

سال 95 زمستون تبدیل به فیبر شدم ! که از شر نویز و اون زهرماری ها خلاص شدم !
اولین دقیقه ای که نت من رو فیبر وصل شد زنگ زدم برام سرویس 2 مگابیت فعال کردن ! تا 20 مگ کشش داشته باشه ! بعد که عادت کردم الان 128 دارم :n02:

رفیق کلا نت تبریز تو ایران تکه، حال میکنید ها!!! :)

mr.arbab28
26-08-2017, 22:34
مودم که مخابرات اورده برای vdsl برند دی لینک مدل ۲۲۴ هست به گفته مخابرات تا ۱۰۰ مگ اپ میشه پهنای باندvdsl در این مودم اما تو سایت ها زدن تا ۲۴ اپ میشه من واغعا ایا واغعا تا صد مگ هست یا ۲۴ مگ اپ میشه؟ از خودشونم سوال کردم گفتن تا صد مگ ولی تا ۲۴ بیشتر نمیره بهانشون اینکه زیر ۷۰۰ متر باید فاصله تا مرکز مخابراتی باشه فاصلم زیر ۷۰۰ متر هست من الان موندم واغعا داستان چیه یمی منو توجیه کنه لطفا

ShadowDragon
26-08-2017, 22:38
یکی صفحات قبل بابت هزینه ابونمان ازم سوال کرد

امروز پیگیر شدم، ماهیانه 15 تومن هزینه ابونمانششه!!!! :n04::n24::n38:

essien
27-08-2017, 01:25
آخه دوستمون گفت 60 تومن فک میکنم:n13:
15 کجا 60 کجا !

mohandes23
27-08-2017, 02:19
آخه دوستمون گفت 60 تومن فک میکنم:n13:
15 کجا 60 کجا !
هر استانی فرق می کنه تعرفه ها.برای همین هست که باید برید از مرکز بپرسید.

qosmio
27-08-2017, 02:39
یکی صفحات قبل بابت هزینه ابونمان ازم سوال کرد

امروز پیگیر شدم، ماهیانه 15 تومن هزینه ابونمانششه!!!! :n04::n24::n38:

شما الان دارید این سرویس تانوما رو ؟

Rahpooyan
27-08-2017, 12:00
دوستان ساکن استان های مختلف کشور
که سرویس تانوما و وی دی اس ال دارند،
لطفا لیست تعرفه های هر استان را در تایپیک قرار دهند.
با تشکر

italodance
27-08-2017, 13:46
سلامت باشید:n02:

کل اینترنت یعنی تک کانکشن
چیزی به اسم اینترنت مولتی کانکشن نداریم و وجود ندارد

mr.arbab28
27-08-2017, 20:50
برام سوا پیش اومده کن چرا پهنای باند vdsl که من دام هروز بیشتر میشه ؟ چی باعث اینکار میشه؟

ATOUSH
27-08-2017, 21:12
دوستان ساکن استان های مختلف کشور
که سرویس تانوما و وی دی اس ال دارند،
لطفا لیست تعرفه های هر استان را در تایپیک قرار دهند.
با تشکر

Hapoofesgeli
28-08-2017, 13:20
بله
پس چی ؟ فکر کردی مولتی کانکشن وصل میشه ؟

خسته نباشید

کل اینترنت یعنی تک کانکشن
چیزی به اسم اینترنت مولتی کانکشن نداریم و وجود ندارد

بجای قدم زدن و تیکه انداختن مثل بچه‌ها بد نیست یکم "دانشتون" رو سر تعداد کانکشن‌ها به اشتراک بذارین ما هم بهره‌مند شیم.
--
بد نیست بدونیم که HTTP اجازه‌ی ایجاد کانکشن‌های موازی رو میده و اکثر مرورگرها هم منابع HTML رو (js,css، عکس‌ها...) بصورت موازی بارگذاری می‌کنن، علاوه بر اون محتوای یک سایت در موارد زیادی از سرورهای مختلف تشکیل شده که دیگه نیازی به توضیح نداره...

mohammadgh6
02-09-2017, 02:36
دوستان من درمورد تانوما اطلاعات ندارم این فیبرنوری با اون فیبر که اوایل میرفتی adsl از شرکتهای خصوصی بگیری نمیشد میگفتند خط‌تون فیبره فرق داره؟ یا مخابرات خیلی جلو بوده

qosmio
02-09-2017, 03:08
دوستان من درمورد تانوما اطلاعات ندارم این فیبرنوری با اون فیبر که اوایل میرفتی adsl از شرکتهای خصوصی بگیری نمیشد میگفتند خط‌تون فیبره فرق داره؟ یا مخابرات خیلی جلو بوده

بله فرق داره کاملا

mohandes23
02-09-2017, 17:04
بله همون هست.این فیبر نوری برای قدیم هست و چیز جدیدی نیست و برای اتصال کشور ها و قاره ها از 20 30 سال پیش استفاده می شده.توی ایران هم مراکز استان ها اکثرن با فیبر به هم وصلن.منتها این تانوما فیبر تا دم منزل هست که چیز تقریبن جدیدی هست ولی فیبر همون فیبر هست .اگه دارین اقدام کینین سریع تر از جاهای دیگه که مسی هست براتون میارن.

mohandes23
02-09-2017, 17:07
سرپرست شرکت ارتباطات زیرساخت :
فیبر نوری در بیش از ۶۳ هزار کیلومتر از وسعت کشوربرقراراست

سرپرست شرکت ارتباطات زیرساخت گفت:هم اکنون ۶۳ هزار و ۷۳۷ کیلومتر فیبرنوری بین شهری در کشور دایر است که در ابتدای دولت یازدهم این آمار حدود ۵۱ هزار و ۸۵۰ کیلومتر بود.
به گزارش ندای مردم، فیبر نوری داری پهنای باند بسیار بالاتر از کابل‌های معمولی است وبا فیبر نوری می‌توان داده‌های تصویر، صوت و داده‌های دیگر را به راحتی با پهنای باند بالا تا ۱۰ گیگابیت بر ثانیه و بالاتر انتقال داد. امروزه مخابرات فیبر نوری، به دلیل پهنای باند وسیع تر در مقایسه با کابلهای مسی، و تاخیر کمتر در مقایسه با مخابرات ماهواره ای از مهمترین ابزار انتقال اطلاعات محسوب می‌شود.
فرهاد معارفی افزود:باید تا پایان امسال ، ظرفیت شبکه فیبرنوری به ۶۶ هزار و ۹۳۵ کیلومتر و ظرفیت پهنای باند شبکه انتقال به ۲۰ هزار گیگابیت بر ثانیه برسد.
سرپرست شرکت ارتباطات زیرساخت به تحقق اهداف مد نظر در توسعه شبکه زیرساخت ارتباطی کشوردرچهار سال اخیر اشاره کرد و ادامه داد: اکنون و در راستای توسعه ظرفیت پهنای باند شبکه انتقال کشور شاهد رسیدن به ظرفیت ۱۰ هزار و ۴۱ گیگابایت بر ثانیه هستیم و این در حالی است که در سال ۹۲ و در ابتدای فعالیت دولت یازدهم ، این ظرفیت یکهزار و ۱۱۶ گیگابایت بر ثانیه بود .
معارفی به رشد بیش از ۱۰ برابری ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل وشبکه آی پی کشور در چهار سال اخیر اشاره و تاکید کرد: ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل در ابتدای دولت یازدهم نزدیک به ۸۲ گیگابایت بر ثانیه بود که تا پایان مردادماه امسال به ۹۹۵گیگابایت رسیده است.
این مقام مسئول یادآورشد: همچنین پهنای باند شبکه IP داخل کشور در ابتدای دولت یازدهم ۶۲۵ گیگابایت بود که تا پایان مردادماه امسال به ۶ هزار و ۸۰۰ گیگابایت رسیده و تا پایان سال ، ظرفیت IP کشور به ۱۰ هزار گیگابایت بر ثانیه می رسد.
معارفی درباره وضعیت ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل به عنوان یکی از تکالیف شرکت ارتباطات زیرساخت مطابق با برنامه ششم توسعه گفت :در ابتدای دولت یازدهم ، ظرفیت ترانزیت ارتباطات بین الملل ۱۱۶ گیگابایت بر ثانیه بود که این ظرفیت در حال حاضر به ۱۵۰۰ گیگابایت رسیده و در این زمینه پیش بینی می شود اهداف برنامه ششم برای تحقق ۳۰ ترابیت ترانزیت ارتباطات بین الملل تا پایان این برنامه محقق شود.
سرپرست شرکت ارتباطات زیرساخت افزود :برآوردها نشان می دهد ظرفیت پهنای باند شبکه IP کشور در دولت یازدهم ، رشد ۹۸۰ درصدی و ظرفیت پهنای باند شبکه انتقال کشور رشد ۸۰۰ درصدی را تجربه کرده است.
وی حمایت از شرکت های دانش بنیان و استفاده از تجهیزات تولید داخل را از دیگر رویکردهای شرکت ارتباطات ز یرساخت در طول چهار سال فعالیت دولت یازدهم عنوان کرد و افزود : توسعه بخشی از تجهیزات سوئیچ ، دیتا و انتقال شبکه های مادر مخابراتی در مناطق شمال شرق، شرق، و جنوب شرق کشور در قالب پروژه « توانا» و با انتخاب پیمانکاران ایرانی سازنده تجهیزات مخابراتی نوری، اجرایی شد که علاوه بر توسعه توانمندی های ملی و استفاده از فناوری های بومی، مدیریت شبکه مستقل و ارتباطات امن و پایدار و سطح ملی را به همراه داشته است.
معارفی در طرح های توسعه زیرساخت های ارتباطی نیز به پروژه ( نور ۱) برای توسعه شبکه فیبر نوری کشور، پروژه (نور ۲) برای تکمیل این شبکه ، پروژه تلاش ۱ برای توسعه لایه انتقال به ۲۰۰۰ و ۹۰۰ گیگابیت بر ثانیه اشاره کرد و گفت : برای توسعه لایه دیتا نیز پروژه های تجمیع ۱ و ۲ تعریف شد که با اجرای آن ، ظرفیت زیرساخت شبکه دیتای کشور به میزان ۱۰۰% افزایش یافت.
به گفته وی ، پروژه تلاش ۳ (فجر) نیز که ترکیبی از اجرای پروژه های تلاش ۲ و تجمیع ۱ و ۲ بود در دولت یازدهم به بهره برداری رسید و با اجرای آن، ظرفیت شبکه انتقال ۸۰۰ گیگابیت ارتقا یافت و ظرفیت دسترسی شبکه دیتای کشور به ۵ برابر رسید.

zofishel
02-09-2017, 19:43
بله همون هست.این فیبر نوری برای قدیم هست و چیز جدیدی نیست و برای اتصال کشور ها و قاره ها از 20 30 سال پیش استفاده می شده.توی ایران هم مراکز استان ها اکثرن با فیبر به هم وصلن.منتها این تانوما فیبر تا دم منزل هست که چیز تقریبن جدیدی هست ولی فیبر همون فیبر هست .اگه دارین اقدام کینین سریع تر از جاهای دیگه که مسی هست براتون میارن.

سلام
دوست عزیز فکر میکنم اون فرق داره ، تاجایی که می دونم اون کافو نوری بود که الان خط منم کافو نوریه و در حال حاضر مرکز ما فیبر نوری (fttx به گمونم اسمش) ارائه نمیده.:n36:

kerminio
02-09-2017, 20:12
فیبر نوری دو جوره یا منظورشون دستگاه تقسیم خط pcm هست ، که یه خط تلفن رو میکنه چهارتا و به علل واضح نمیشه روش درست سرویس adsl داد که اونا خیلی وقته هستن یا کافوی نوری که نور رو تبدیل میکنه به الکتریسیته ! که برای این میکشن تا تو محله ها که احتیاجی به pcm نباشه یعنی یه کافوی نوری هست یه پست تبدیل هم کنارشه ، و این جوری استفاده بهینه میشه از کانال های زیر زمینی مخابرات .. پارس آنلاین و شرکت های دیگه هم زنگ میزنی یا فرق این دو تا رو نمیفهمن خودشون یا عمدا میگن که مشتری گیج بشه طرف رو وا کنن از سرشون . روش سرویس vdsl هم میدن . فقط هم خود مخابرات میده چون تو دو تا پست کوچولو سر کوچه جا نیست تجهیزات هر شرکت خصوصی رو بزارن .. نه به خاطر دزدی و غیره ذلک

البته یه جور سوم هم هست اونم این شرکت های وایرلس هستن که نوشتن فیبر نوری تو سایتشون فقط برای اینکه بگن ما فیبر نوری داریم ! و منتها علیه شما را بسوزانند

mohandes23
02-09-2017, 23:34
فیبر نوری دو جوره یا منظورشون دستگاه تقسیم خط pcm هست ، که یه خط تلفن رو میکنه چهارتا و به علل واضح نمیشه روش درست سرویس adsl داد که اونا خیلی وقته هستن یا کافوی نوری که نور رو تبدیل میکنه به الکتریسیته ! که برای این میکشن تا تو محله ها که احتیاجی به pcm نباشه یعنی یه کافوی نوری هست یه پست تبدیل هم کنارشه ، و این جوری استفاده بهینه میشه از کانال های زیر زمینی مخابرات .. پارس آنلاین و شرکت های دیگه هم زنگ میزنی یا فرق این دو تا رو نمیفهمن خودشون یا عمدا میگن که مشتری گیج بشه طرف رو وا کنن از سرشون . روش سرویس vdsl هم میدن . فقط هم خود مخابرات میده چون تو دو تا پست کوچولو سر کوچه جا نیست تجهیزات هر شرکت خصوصی رو بزارن .. نه به خاطر دزدی و غیره ذلک

البته یه جور سوم هم هست اونم این شرکت های وایرلس هستن که نوشتن فیبر نوری تو سایتشون فقط برای اینکه بگن ما فیبر نوری داریم ! و منتها علیه شما را بسوزانند
می گم نوع فیبر یکی هست درسته؟ بعد فقط تقسیم فرق می کنه و اینکه تا دم در خونه میاد.الان ftth این نوری که رد می شه وارد مودم میشه یا قبلش تبدیل میشه به الکتریسیته؟

kerminio
03-09-2017, 09:26
می گم نوع فیبر یکی هست درسته؟ بعد فقط تقسیم فرق می کنه و اینکه تا دم در خونه میاد.الان ftth این نوری که رد می شه وارد مودم میشه یا قبلش تبدیل میشه به الکتریسیته؟

سلام ftth لیزر مخابرات رو مستقیم میرسونه به مودم ، تقسیم هم راستش تو تهران دیدم من بابام یه آپارتمان داره شرق تهران اونجا محله ش هر 200 - 300 متر یه کافوی نوری و یه پست تبدیل زودن . یعنی دوتا کنار هم هست یه کرم رنگ که مال فیبر نوری و یکی خاکسنری رنگ که مال تبدیل سیگنال های نوری به برق تو سیم مسی هست . این جوری از معابر تنگ و باریک شمال شهر چهارتا فیبر نوری رد میکنند و به جای کلی سیم مسی اون تبدیل لیزر به الکتریسیته رو که قبلا تو مرکز مخابراتی بود میارن سر کوچه ... بعد دیگه احتیاج نیست که سیم مسی رو با دستگاه pcm چهار تا خط کنند که نتونند سرویس adsl بدن به جاش Vdsl میدن ، اون دستگاه های pcm را الان داره مخابرات ور میداره به جاش یه باکس میزنن تو دیوار و نمیدونم تا 50 - 100 تا خط تلفن رو ساپورت میکنه ! یعنی خط های مسی که از اون تبدیل دوم میاد بیرون ...

نوع فیبر هم مسلما فرق میکنه ، اونی که داخل ساختمان میکشن تا اونی که مخابرات داره و اونی که بین شهرها هست و اونی که کف اقیانوس . جنسش هم فرق میکنه من برا خونه خودمون میخواستم فیبر نوری بگیرم فیبر کارخونه شهید قندی بود مال رفسنجان متری 1000 تومن ، یه شرکت هم بود از تهران میومد فیبر آلمانی میورد که گفتند هر طبقه میشه یکی دو تومن !

الان اون باکس های خاکستری که تو دیوار میزنن کار همون کافو های مسی قدیمی رو میکنه

این کافوی مسی قدیمی که تو ایران متداول هست :

این هم پست تبدیل لیزر به الکتریسیته که در سطح کلان شهر ها هست

kerminio
03-09-2017, 09:39
یعنی قبلا این جوری بود :

بعد هر جا خط کم میاوردند باید از اینا میزدند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Copy).JPG

الان کاری که میکنند تجهیزات نوری رو میارن بعد از مرکز مخابراتی تو محله ها ، اونجا سیم مسی میشه برا همین هم هست که دیگه جا نیست وسط خیابون تجهیزات پارس آنلاین و شاتل و آسیا تک و صبا نت و های وب و داتک و غیره رو همه با هم نصب کنند جدا جدا ...

کافو های نوری هم این شکلی هستند

saeedjjjj
03-09-2017, 11:00
سلام دوستان من تازه سرویس فیبر رو درخواست دادم داخل قم گفتن فیبر برای شما امکان پذیره ولی حرفی از هزینه آبونمان نزدن گفتن نصبش 1 ماه طول می کشه
مبلغی رو هم که ازم گرفتن
یکساله 40 گیگ- 50 مگ : 70 هزار و 850 تومان با مالیت بر ارزش افزوده
گفتن تضمینی 50 مگ آپلود و 50 مگ دانلود می دن بدون share شدن
شبا 3 تا 8 نیم بها
هزینه مودم : 272 هزار و 500 تومان
و کابل کشی : 54 هزار و 500 تومان
جمع کلش نزدیکه 400 تومان شد ، این هزینه کابل کشی چیه به نظرتون

essien
03-09-2017, 13:33
اینطور که از صحبتهای دوستان دستم اومده تمام هزینه ها چه آبونمان چه سیم کشی و سرویس ها ... در هر شهری متفاوته .
شما برو ازشون سوال کن آبونمان اگه هست ماهانه چقدره ، اینطوری دقیقتره .

تا حالا تو این سیستم شبانه نیم بها نشنیده بودم !

malek911
03-09-2017, 14:17
تو مرکز مخابراتیمون بهم گفته بودن شبانه داره و از حجمم یک سوم کم میشه و برام شبانه هم فعال کردن.شبش گذاشتم دانلود دیدم که خبری از شبانه نیست.زنگ زدم مرکز استان کارشناسشون گفت کلا شبانه واسه فیبر نداریم.تو این مملکت باید همه چیرو خودت امتحان کنی تا بفهمی درستش چیه

mohandes23
03-09-2017, 14:38
سلام دوستان من تازه سرویس فیبر رو درخواست دادم داخل قم گفتن فیبر برای شما امکان پذیره ولی حرفی از هزینه آبونمان نزدن گفتن نصبش 1 ماه طول می کشه
مبلغی رو هم که ازم گرفتن
شبا 3 تا 8 نیم بها
می گم منم رفتم همینا رو گفت منتها برای یه نفر میاره؟

mohandes23
03-09-2017, 15:04
یعنی قبلا این جوری بود :

بعد هر جا خط کم میاوردند باید از اینا میزدند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Copy).JPG

الان کاری که میکنند تجهیزات نوری رو میارن بعد از مرکز مخابراتی تو محله ها ، اونجا سیم مسی میشه برا همین هم هست که دیگه جا نیست وسط خیابون تجهیزات پارس آنلاین و شاتل و آسیا تک و صبا نت و های وب و داتک و غیره رو همه با هم نصب کنند جدا جدا ...

کافو های نوری هم این شکلی هستند

پس الان تا این کافو ها ینی از مرکز مخابرات تا اولین تقسیم فیبر هست و برقیه اش تا خونه ها مسی هست و این تانوما می خواد این مسی رو هم بکنه فیبر؟

saeedjjjj
03-09-2017, 15:48
به من گفت مشکلی نداره انجام می دم آخه ما خونمون چسبیده به رییس روابط عمومی مخابرات یه کافو نوری گذاشتن براش احتمالا برای منم از اون می گیرن
ولی 1 ماه زمان نباید ببره یه روزه هم انجام می شه
من چون توی دانشگاه کار می کنم گفتم برای من وصل کنید خوشم امد 2 تا خط برای دانشگاه می گیرم ازتون
به دانشجوها هم معرفی می کنم خدماتتونو

mohandes23
03-09-2017, 17:38
به من گفت مشکلی نداره انجام می دم آخه ما خونمون چسبیده به رییس روابط عمومی مخابرات یه کافو نوری گذاشتن براش احتمالا برای منم از اون می گیرن
ولی 1 ماه زمان نباید ببره یه روزه هم انجام می شه
من چون توی دانشگاه کار می کنم گفتم برای من وصل کنید خوشم امد 2 تا خط برای دانشگاه می گیرم ازتون
به دانشجوها هم معرفی می کنم خدماتتونو
می گم مگه فیبر جدا نیست دیگه شماره تلفن رو برای چی می خوان و صاحب خط رو؟

kerminio
03-09-2017, 18:34
پس الان تا این کافو ها ینی از مرکز مخابرات تا اولین تقسیم فیبر هست و برقیه اش تا خونه ها مسی هست و این تانوما می خواد این مسی رو هم بکنه فیبر؟

بله تانوما تا تو خود خونه تون فیبر نوری ه من خودم رفتم دنبالش ، باید به یک پیمانکار مخابرات اول پول بدید داخل خونه تون رو فیبر کشی کنند تا بعد مخابارت بیاد از مرکز مخابراتی محله تا خونتون فیبر بکشه که مثل اینکه اونم کاملا رایگان نیست ...
ولی هر چی باشه از آبونمان و پول رادیو شرکت های وایرلس ارزون تره ...

vdsl مخابرات هم یه جور دوباره کاریه یعنی تانوما که فراگیر شه باید همونم جمع اش کنند منتها فعلا جاهایی که اینا رو گذاشتن ، میتونن کم کم سیم مسی ها رو جمع کنند بجاش فیبر بزنند و اون دستگاه های کرم رنگ تقسیم خط در خونه ها رم جمع میکنند . من خودم سیم بان مخابرات رو دیدم این کاررو میکرد .

kerminio
03-09-2017, 18:41
مبلغی رو هم که ازم گرفتن
شبا 3 تا 8 نیم بها

همشو یک ساله هم بدین از این شرکت های وایرلس بازم ارزون تر در میاد ، وایرلس که تازه اگه شانس بیارید تایم اوت و لگ نداشته باشه ارزون ترین رادیو هاش هستند میکروتیک sxt هر کدوم 500 هزار تومن جفتش میشه یک ملیون تومن !

kerminio
03-09-2017, 18:50
اینم عکس یک به اصطلاح کابینت vdsl تو ایتالیا ! یعنی این فیبر به " کابینت " که اینا میگن همون vdsl ه در واقع

saeedjjjj
03-09-2017, 20:48
والا من نمی دونم از منم خواستن ، شمارمو گرفت ، چند دقیقه بعد گفت می تونیم فیبر بدیم بهتون

saeedjjjj
03-09-2017, 20:51
من رادیو از شاتل دارم خیلیم راضیم
فقط هزینه یه رادیو رو دادیم حدود 250 تومان
سرعتش و پینگش محشره
فیبرم برای بکاب دارم می گیرم

saeedjjjj
03-09-2017, 20:54
اینطوری نیست از من نزدیک 60 تومان بابت کابل کشی پول گرفتن بخواهن کابل نیارن رایگان تا خونه می گم جمعش کنن نمی خواهم
چون باهاشون تموم کردم گفتم هیچ خرجه دیگه ای نداره
گفتن نه
گفتم مودم و دم در می زارید گفتن نه تا داخل ساختمون پشت مودمتون بهتون سیم می دیم

malek911
03-09-2017, 22:10
من رادیو از شاتل دارم خیلیم راضیم
فقط هزینه یه رادیو رو دادیم حدود 250 تومان
سرعتش و پینگش محشره
فیبرم برای بکاب دارم می گیرم
اگه امکانش هست تست پینگ بگیرین از این سرویستون لطفا

saeedjjjj
03-09-2017, 23:06
سلام من به خاطر اکانت کاربریم اجازه نمی ده عکس بزارم لینک زیر رو کپی پیس کنید ببینید
upload : 17.91Mbps
download : 26.80Mbps
speedtest.net/result/6594157697.png

mohandes23
03-09-2017, 23:30
سلام من به خاطر اکانت کاربریم اجازه نمی ده عکس بزارم لینک زیر رو کپی پیس کنید ببینید
این چه سرویسی هست؟

malek911
03-09-2017, 23:35
با cmd تست بگیرید لطفا
Ping 4.2.2.4
Ping 8.8.8.8

srx190d
03-09-2017, 23:38
اين مال دوستمون

saeedjjjj
04-09-2017, 07:41
سرویس ART8 نامحدود هستش
ART8
البته سرعتش توی برخی سایتا خوبه برخی سایتا 2mbps سرعت می ده

saeedjjjj
04-09-2017, 07:45
خدمت شما
uupload.ir/files/k391_untitled.jpg

saeedjjjj
04-09-2017, 07:52
مهندس توی خارج از کشور بیشتر مودم ها کابلی هست
کسی vdsl استفاده نمی کنه
اکثرا مودم هاشون کابل
کواکسیالمی خوره

mr.arbab28
04-09-2017, 14:11
ما نفهمیدیم این vdsl چیه اخر ایا از کافو نوری vdsl میدن یا از مخابرات؟

saeedjjjj
04-09-2017, 14:22
از کافو های نوری هستش فناوریش مثل adsl هست فقط با این تفاوت که dslam
به جای اینکه داخل خود mdf مخابرات باشه داخل نزدیک ترین کافوی نوری به شما هست

ATOUSH
04-09-2017, 15:42
سلام
فیبر نوری من وصل شده ، توی پستهای بعدی عکس میزارم.

ATOUSH
04-09-2017, 15:55
لطفا پستهای بعدی را ملاحظه فرمایید

shahryar84
04-09-2017, 16:25
سلام
فیبر نوری من وصل شده ،
ببینید با این لینک میتونید نتابج را توی تلگرام ببینید ، اول آدرس بایستی تلگرام دات me باشه
--------/CDXIrgyFcxAWHHzn0ACc8Qچرا همینجا نمی‌گذاری؟

ATOUSH
04-09-2017, 16:28
چرا همینجا نمی‌گذاری؟

الان خونه نیستم
متاسفانه اولین روزهای وصل شدن افتاده به مشغله کاری من و الان هم خونه نیستم با گوشی هم آپلود سخته

باز سوالی یا فرمایشی بود در خدمتم.

ATOUSH
04-09-2017, 16:33
چند تا تست سرعت و تست پینگ و عکس پست نوری FTTH و پریز داخل منزل را اونجا قرارداده‌ام

ATOUSH
04-09-2017, 16:45

ATOUSH
04-09-2017, 16:48

ATOUSH
04-09-2017, 16:49

ATOUSH
04-09-2017, 16:50

ATOUSH
04-09-2017, 16:51

rioman
04-09-2017, 16:52
الان خونه نیستم
متاسفانه اولین روزهای وصل شدن افتاده به مشغله کاری من و الان هم خونه نیستم با گوشی هم آپلود سخته

باز سوالی یا فرمایشی بود در خدمتم.

سلام
مبارک باشه.

بی زحمت بفرمایید سرویس شما چیه و قیمتش چقدره؟
آیا آبونمان هم از شما دریافت میشه؟
سیم کشی داخل منزل چطوری انجام شد؟

ATOUSH
04-09-2017, 16:54

- - - Updated - - -

ATOUSH
04-09-2017, 17:02
سلام
مبارک باشه.

mohandes23
04-09-2017, 17:02

- - - Updated - - -

اگه اشکالی نداره کدوم شهر هستید پینگ یه مقدار بالاست نسبت به فیبر نوری به نظرم.

ATOUSH
04-09-2017, 17:06
سلام
مبارک باشه.

سلام ، ممنون
سرویس من زمرد ۲ بصورت شش ماهه با ۵۰۰ گیگ به قیمت ۶۵۰ هزار تومان
آبونمان دریافت نمیشه
کابلکشی و ont با مخابرات بوده

ولی به قیمت ۹ درصد ارزش افزوده اضافه شده و ۶۴۰ گیگ شارژر شده

ATOUSH
04-09-2017, 17:08
اگه اشکالی نداره کدوم شهر هستید پینگ یه مقدار بالاست نسبت به فیبر نوری به نظرم.
من تبریز هستم
چون گیم بازی نمیکنم زیاد برایم مهم نیست ولی دیروز یک کم باهش ور رفتم برای ویدئو عالی بود و همچنین iptv

mohandes23
04-09-2017, 17:12
من تبریز هستم
چون گیم بازی نمیکنم زیاد برایم مهم نیست ولی دیروز یک کم باهش ور رفتم برای ویدئو عالی بود و همچنین iptv
به نظر من یه اشکالی هست.چون یکی دیگه از اعضا این فورم که تبریز اینا هست پینگش کمتر بود زیر 100 .تستاش توی صفحات قبل هست.کلن مبارکتون باشه:n16:

ATOUSH
04-09-2017, 17:13

ATOUSH
04-09-2017, 17:21
به نظر من یه اشکالی هست.چون یکی دیگه از اعضا این فورم که تبریز اینا هست پینگش کمتر بود زیر 100 .تستاش توی صفحات قبل هست.کلن مبارکتون باشه:n16:

اون دوستمون جلفا بودند ولی در هر حال درست میفرمایید به نظر من هم بایستی پینگ پایینی میداد
فعلا اول کار هست بایستی اگر موردی بود به مخابرات اطلاع بدم

rioman
04-09-2017, 17:30
من تبریز هستم

تبریز شهر بسیار زیبایی هست و مردم بسیار خوبی داره.
انشالله به سلامتی استفاده کنین.
من حساب کردم ماهی 118 تومن میشه با 83 گیگ ماهیانه بطور متوسط
خیلی خوبه.

ATOUSH
04-09-2017, 18:43

ATOUSH
04-09-2017, 18:48
تبریز شهر بسیار زیبایی هست و مردم بسیار خوبی داره.
انشالله به سلامتی استفاده کنین.
من حساب کردم ماهی 118 تومن میشه با 83 گیگ ماهیانه بطور متوسط
خیلی خوبه.

ممنون از لطف شما
من نحوه محاسبه شما را نمیدونم ولی چون 640 گیگ حجم دادند ماهانه بیش از 100 گیگ میشه
و تعرفه حجم آزاد 1200 به ازای گیگ گفتند
و به نظرم با 640 گیگ و با هزینه مودم و کابل کشی بعهده مخابرات با همین قیمت کمتر از محاسه شما در میاید.

ATOUSH
04-09-2017, 19:00

rioman
04-09-2017, 19:25
ممنون از لطف شما
من نحوه محاسبه شما را نمیدونم ولی چون 640 گیگ حجم دادند ماهانه بیش از 100 گیگ میشه
و تعرفه حجم آزاد 1200 به ازای گیگ گفتند
و به نظرم با 640 گیگ و با هزینه مودم و کابل کشی بعهده مخابرات با همین قیمت کمتر از محاسه شما در میاید.

چه بهتر که 640 گیگ دادن.
البته من 650 تومن مبلغ 6 ماهه رو 9% بهش مالیات اضافه کرده بودم
بعد تقسیم بر 6 کرده بودم تا مبلغ ماهیانه بدست بیاد.
به هر حال مهم نیست. خودشون بهتر حساب کردند. :n16:

ATOUSH
04-09-2017, 19:43
چه بهتر که 640 گیگ دادن.
البته من 650 تومن مبلغ 6 ماهه رو 9% بهش مالیات اضافه کرده بودم
بعد تقسیم بر 6 کرده بودم تا مبلغ ماهیانه بدست بیاد.
به هر حال مهم نیست. خودشون بهتر حساب کردند. :n16:

از توجه شما سپاسگزارم
من شنیدم مودمش حدود 250 هست و علی الحساب هم کابلکشی را محاسبه کردم ( تو کانال fiber to x) دیده بودم دیدم خوبه اقدام کردم.
البته نا گفته نماند مودم یا همون ont من هوواوی مدل HG8245H هست.

ATOUSH
04-09-2017, 20:08
نتایج جستجوی قیمت ONT

kerminio
04-09-2017, 22:29

عجب ، شما الان پینگت رو بستر فیبر نوری با سرور خود تبریز هست 6 میلی ثانیه . اون دوست گرامی با آرم کفش ملی adsl داشت که به قول شما جلفا بود با تبریز پینگش بود 1 میلی ثانیه ! تازه تو یه پست دیگه داشت زیر 1 میلی ثانیه ! اینترنت خوبیه فقط متقارن نیست و به قول خود مخابراتی ها adsl ه ! ولی باز به قول غربی ها یه جای قضیه بوی ماهی میده ..

همین طور که وزیر ارتباطات فرمودن تو پست اینستاگرامی شون غیر از پینگ جیتر هم مهمه ، که مثل اینکه مشتق پینگه یعنی مثل شتاب هست و جرک و نوسان پینگه به اصطلاح . الان خیلی دکل های موبایل همین پینگ رو میدن ولی باز چون ارتباط رادیویی هست به درد نمیخوره .

malek911
04-09-2017, 22:31
اون دوستمون جلفا بودند ولی در هر حال درست میفرمایید به نظر من هم بایستی پینگ پایینی میداد
فعلا اول کار هست بایستی اگر موردی بود به مخابرات اطلاع بدم
مبارکتون باشه .والا واسه من قبلا خوب بود ولی یه هفته ای میشه که دقیقا پینگم عین مال شماست و اعصاب نذاشته واسم.
به شما شماره تلفن هم دادن؟اگه آره شاید آبنمان رو روی قبض اعمال کنن و اگه مطمعن هستید آبنمان نمیگیرن من همین فردا برم مخابرات واسه این دزدیشون شکایت کنم.۷۲۰ تومن فقط پول آبنمان ازم پیش پیش گرفتن نامردا اینم کیفیت سرویسشون هست.لطفا با idm تک لینک هم تست بزارید

malek911
04-09-2017, 22:46
کاش مال شما بهتر بود لااقل زنگ میزدم میگفتم مال منم عین شما کپی پیست کنن آخه اینا هیچی از پینگ نمیدونن :(

kerminio
04-09-2017, 23:44
این پینگ داخلی از کرمان تا تهران هست 19 میلی ثانیه :

بعد این اسپید تست تا نیویورک امریکا هست جمعا 174 میلی ثانیه :

یعنی از تهران تا نیویوک هست فقط 74 میلی ثانیه ، اینه وضعیت شبکه داخل کشور ..

kerminio
05-09-2017, 00:09
اینم تست سرعت اینترنت همراه اول تا همون نیویورک میبینید پینگ یکی هست در ظاهر ولی در باطن زمین تا آسمون فرق میکنه

mohandes23
05-09-2017, 00:17
اینم تست سرعت اینترنت همراه اول تا همون نیویورک میبینید پینگ یکی هست در ظاهر ولی در باطن زمین تا آسمون فرق میکنه

چطور فرق دارن؟

saeedjjjj
05-09-2017, 08:33
کابل کشی داخل ساختمان رو خود مخابرات برات انجام داد یا نه
اگر انجام نداد متری چقدر پول کابل دادی؟

sima_6600
05-09-2017, 11:02
این پینگ داخلی از کرمان تا تهران هست 19 میلی ثانیه :

بعد این اسپید تست تا نیویورک امریکا هست جمعا 174 میلی ثانیه :

یعنی از تهران تا نیویوک هست فقط 74 میلی ثانیه ، اینه وضعیت شبکه داخل کشور ..
شما باید ریاضی دان میشدی داداش حق شما رو خوردن.
174-19=155 که میشه 155 میلی ثانیه تا اون سرور از تهران
دوست عزیز اگه چیزی نمیدونی و اطلاعات علمی نداری حرفی نزن که باعث خنده دیگران بشه.
از نظر علمی این پینگ کاملا درست هست و میزان فاصله شما تا اون سرور بسیار زیاد هست و پینگ پاین تر از 150 میلی ثانیه برای این مسافت غیر ممکن هست.
در کل زیر ساخت کشور که خراب هست ولی این چیزی که شما میگی اصلا درست نیست.

qosmio
05-09-2017, 11:04
نتایج جستجوی قیمت ONT

این آیپی هارو پینگ میکنید . ممنون

148.251.82.203

85.195.101.115

138.201.122.72

mohandes23
05-09-2017, 13:04
در مورد پینگ مستقیم دوستمون درست گفتن فعلا با تکنولوژی فیبر (ماهواره ای مدار پایین کمتر خواهد بود هنوز کار داره البته تا عملیاتی بشه) پینگ مستقیم با امریکا در همون حدواس.ولی اگه سرورهای گیم از تکنولوژی سرورهای معروف مثل 8.8.8.8 و یا مثلا 4.2.2.4 که در امریکا هست استفاده کنن می تونیم شاهد پینگ های بسیار پایین باشیم.مثل همین تستی که می گیرید.پینگ بشه مثل 4.2.2.4 .ولی چون هزینه بر هست انگار این کار رو تا حالا نکردن.

ATOUSH
05-09-2017, 15:32
مبارکتون باشه .والا واسه من قبلا خوب بود ولی یه هفته ای میشه که دقیقا پینگم عین مال شماست و اعصاب نذاشته واسم.
به شما شماره تلفن هم دادن؟اگه آره شاید آبنمان رو روی قبض اعمال کنن و اگه مطمعن هستید آبنمان نمیگیرن من همین فردا برم مخابرات واسه این دزدیشون شکایت کنم.۷۲۰ تومن فقط پول آبنمان ازم پیش پیش گرفتن نامردا اینم کیفیت سرویسشون هست.لطفا با idm تک لینک هم تست بزارید

سلام ممنون
برای من شماره ای ندانده اند البته روی سرویسی که من انتخاب کردم نبود , شما ببینید کدام طرح را برای شما فعال کرده اند
برای من زمرد 2 بوده که توی پستهای بالاتر تعرفه را فرار داده ام. به احتمال زیاد سرویس شما آبونمان داره
در مورد تک لینک idm هم بفرمایید چگونه تست بگیرم البته میدونم با دانلود منیجر ولی کار خاصی بایستی باهاش انجام بدم؟

ATOUSH
05-09-2017, 15:35
کابل کشی داخل ساختمان رو خود مخابرات برات انجام داد یا نه
اگر انجام نداد متری چقدر پول کابل دادی؟
برای من کابل کشی و مودم بعهده مخابرات بود.

ATOUSH
05-09-2017, 15:51
این آیپی هارو پینگ میکنید . ممنون

148.251.82.203

85.195.101.115

138.201.122.72

ATOUSH
05-09-2017, 16:13

ATOUSH
05-09-2017, 16:20
کاش مال شما بهتر بود لااقل زنگ میزدم میگفتم مال منم عین شما کپی پیست کنن آخه اینا هیچی از پینگ نمیدونن :(

سلام ، بایستی عرض کنم من DNS SERVER را عوض کردم و پینگم بهتر شد , و سرعت باز شدن سایتها خیلی خوب شد :n01:
شاید برای شما هم که توی استان آذربایجان شرقی هستید هم مفید باشه
لطفا مطالعه و حتما تست بکنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راه-اندازی-dns-server-اختصاصی-برای-مشترکین-مخا/

ATOUSH
05-09-2017, 16:32

*Playstation*
05-09-2017, 17:21
سلام خط من مسی هست به فیبر نوری تبدیل میشه یا یک خط جدید باید بخرم؟
این سرویس رو به منازل شخصی هم میدن؟

ATOUSH
05-09-2017, 17:34
سلام خط من مسی هست به فیبر نوری تبدیل میشه یا یک خط جدید باید بخرم؟
این سرویس رو به منازل شخصی هم میدن؟
سلام
این یک سرویس جداگانه هست و در کنار سیم مسی میتونید استفاده کنید.
من در حال حاضر فعلا فیبر نوری ام فقط برای اینترنت هست
و به موازات اون خط سابق مسی کار خودش را میکنه (تازه adsl قبلیم هم هنوز هست )

بله این سرویسها را به منازل هم میدن ولی در اولویتشون مناطق تجاری و مسکونی مجتمع و کسانیکه نصف واحدهای آپارتمانی تمایل داشته باشند هست.

arashsard
06-09-2017, 02:18
سلام دوستان . ما خونمون خط تلفن نداره . به دلیل اینکه مستاجر قبلی پول رو پرداخت نکرده بود و تلفن کامل قطع و به شخص دیگری واگذار شده . درخواست خط جدید هم دادیم ولی گفتن به هیچ وجه امکانات خط جدید نداریم . بخاطر همین از adsl محروم شدم . اینطور که دوستان گفتن این سرویس کار به خط تلفن قبلی نداره و خط فیبر جدید میکشن . آیا ما که کلا خط تلفن نداریم میتونیم اقدام کنیم ؟ اگه میشه دقیقا شرایط چیه و به کجا باید مراحعه کنیم . ممنونم .

saeedjjjj
06-09-2017, 05:50
بستگی به محل زندگیتون داره که تا اونجا کافوی نوری آورده باشند یانه اگر آورده باشند شما هم روی فیبر می تونی تلفن رو داشته باشی هم اینترنت

saeedjjjj
06-09-2017, 09:19
از من که 272 هزار 500 پول مودم گرفتن
54 هزار و 500 تومان هزینه سیم کشی ولی معلوم نیست این هزینه سیم کشی داخل ساختمون هم جزئش هست یا نه

arashsard
06-09-2017, 11:29
بستگی به محل زندگیتون داره که تا اونجا کافوی نوری آورده باشند یانه اگر آورده باشند شما هم روی فیبر می تونی تلفن رو داشته باشی هم اینترنت
از پست های در خونه میشه فهمید ؟ ما پست های کوچمون همش جعبه های قدیمی هست . پس بنظر هنوز سیم مسی هست . برای اطمینان جایی هست مطمئن شیم ؟

saeedjjjj
06-09-2017, 11:44
از پست ها می شه فهمید ........ توی شهر ما حداقل یه دونه پست نوری سر هر کوچه هست البته نه همه ی مناطق ، عکس پست هاشم توی همین تایپیک هست بگردی پیدا می کنی

qosmio
06-09-2017, 18:50

پینگ بدی نیست ولی به نظرو برای تانوما و فیبر این پینگ قابل قبول نیست . من الان ADSL دارم پینگ بهتری از شما دارم .

malek911
06-09-2017, 19:11
پینگ بدی نیست ولی به نظرو برای تانوما و فیبر این پینگ قابل قبول نیست . من الان ADSL دارم پینگ بهتری از شما دارم .
لطفا از 4224 و 8888 یه تست پینگ بزارید ببینیم چقدر اینا سرمون کلاه گذاشتن :(

Mana5
06-09-2017, 19:35
این همه دنگ و فنگ و صبر کردن و هزینه اولیه میلیونی برای سرعت 50 مگابیت و ماهی 50 گیگ 60 هزار تومن؟
TD LTE به صرفه تره اینجوری سرعتشم بیشتره فکر کنم

qosmio
06-09-2017, 20:34
لطفا از 4224 و 8888 یه تست پینگ بزارید ببینیم چقدر اینا سرمون کلاه گذاشتن :(

4.2.2.4 هم به همین شکل هست.

amin1771
07-09-2017, 07:39
اگه 4.2.2.4 همین 84 میلی ثانیه باشه خوب نیست ( نسبت به فیبر بودن ) ولی بهترین سرویسی هست که کمترین پینگ رو میده و توی این مملکت بهتر از این گیر نمیاد.
متاسفانه مشکل فیبر نیست، مشکل اون لوپ ها و فایروال های اضافیی هست که پاکت ها باید از اون ها عبور اضافی کنند.
1 بار Trace کنید اینترنتی رو که می گیرید و آی پی سرورهایی رو که بهتون می ده رو سرچ کنید، متوجه می شید منظورم چی هست.
من خودم عاشق بازی های آنلاین بودم ولی انقدر که اعصابم سر همین پینگ خرد شد ازش زده شدم.

mr.arbab28
10-09-2017, 18:35
برام سواله که چرا مخابرات داره سرویس vdsl رو بجای فیبر و سرویس adsl2plus بجای vdsl به مردم قالب میکنه؟

zofishel
10-09-2017, 22:16
برام سواله که چرا مخابرات داره سرویس vdsl رو بجای فیبر و سرویس adsl2plus بجای vdsl به مردم قالب میکنه؟

در واقع از سادگی و عدم اطلاع مردم سوءاستفاده می کنند.

malek911
10-09-2017, 22:46
امروز از مخابرات اومدن و یسری تغییرات انجام دادن و مودم رو هم تعویض کردن.سرعت لود و استریم ویدیوها خیلی بهتر شده ولی پینگ ذره ای تغییر نکرد

این ps4 هم پاک قاطی کرده.سرعت دانلود رو خیلی بیشتر زده و آپلود رو هم خیلی پایین

sadeghbb
11-09-2017, 01:27
پینگ بدی نیست ولی به نظرو برای تانوما و فیبر این پینگ قابل قبول نیست . من الان ADSL دارم پینگ بهتری از شما دارم .عزیز از کدوم شرکت نت دارید؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

saeedjjjj
11-09-2017, 11:27
مثل اینکه تعرفه ی فیبر نوری توی هر شهری فرق می کنه چیه ماجرا
جای تعجب داره که هیچ نظارتی روش نیست این نرخ قم هستش

saeedjjjj
11-09-2017, 11:29
جالب اینجاست به مودم و کابلم مالیات می زنن

saeedjjjj
11-09-2017, 11:34
حالا جالب تر اینجاست بعد از یک هفته که من پول و واریز کردم برای فیبر این اس ام اس برای من امده

نوشته سرویس ADSL در صورتی که من فیبر گرفتم و روی خط تلفنمونم الان ADSL دارم

نمی دونم داستان چیه ولی مثل این عشقیه تعرفه هاش هر شهری هرچقدر بخواد قیمت می گذاره

mr.arbab28
11-09-2017, 11:48
وقتی خصوصی باشه همینه دیگه الان تو‌شهر ما یک پبمانکار که او‌اصلیه که اونم صبح کن در شرکت باز میکنه میشینه مگس میپرونه که شاید تا پایان تایم اداری هزار نفر بیایند درخاست بدهند که از این هزار نفر یک نفرشون فیبر نوری شمال حالش بشه وگرنه وظیفه مخابراته تو همه شهر ها خیایبون ها کوچه فیبر کشی بکنه ولی سپرده به بخش خصوصی اونام بیخیالن

ShadowDragon
11-09-2017, 11:57
امروز از مخابرات اومدن و یسری تغییرات انجام دادن و مودم رو هم تعویض کردن.سرعت لود و استریم ویدیوها خیلی بهتر شده ولی پینگ ذره ای تغییر نکرد

این ps4 هم پاک قاطی کرده.سرعت دانلود رو خیلی بیشتر زده و آپلود رو هم خیلی پایین

نت کجاست این؟ شهر؟

malek911
11-09-2017, 12:04
نت کجاست این؟ شهر؟
جلفای آذربایجان-مخابرات

ShadowDragon
11-09-2017, 12:27
جلفای آذربایجان-مخابرات

ایول
حالا من با نت 3 TD ایرانول.....
خوش به حالتون!
واقعا نت تبریز خیلی عالیه

saeedjjjj
11-09-2017, 12:36
خلاصه خیلی چیز بی خودیه معلومم نیست چی می شه آخرش به من گفت نهایت تا 1 هفته دیگه وصل می شه تا الان هیچ خبری نیست

han!
11-09-2017, 12:45
سلام

دوستان تو تهران این سرویس الان وضعیتش چطوریاس
کسانی که تهیه کردن پیشنهاد میکنن ؟
stable هست ؟

mohandes23
11-09-2017, 12:54
خلاصه خیلی چیز بی خودیه معلومم نیست چی می شه آخرش به من گفت نهایت تا 1 هفته دیگه وصل می شه تا الان هیچ خبری نیست
می گم پول رو چه جوری می گیرن؟ کارت به کارت میشه کرد همونجا یا نه؟ بعد یه سرویسی شما داشتی از شاتل خیلی خوب بود چه هست؟

saeedjjjj
11-09-2017, 13:45
من پول سرویس و مودم و کابلو کارت به کارت کردم برای یکی از این شرکت های 2020 می گفت برای اداره تون فیبر بکشم گفتم اول یکی برای من بکش ببینم خوبه راضی بودم می گم بهت قبلا رادیو داشتیم ازشون واقعا بی خود بود همش قطعی داشت این گفت من تظمینی 50 مگ آپلود و 50 مگ دانلود روی فیبر دی دی کیت بهت می دم بدون قطعی
سرویس من شاتل ART 6 هست
ماهی ۹۳٫۰۰۰
تومان نا محدود البته سقف داره
۵۵ گیگ

qosmio
11-09-2017, 14:57
عزیز از کدوم شرکت نت دارید؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

پارس انلاین

amin1771
13-09-2017, 09:27
امروز رفتم مرکز مخابراتی سلمان فارسی گفتم FTTH میخوام ثبت نام کنم اولش که خانومه نفهمید چی گفتم
:n31: بعد که براش توضیح دادم گفت ما فقط VDSL میدیم. مزخرفترین مرکز مخابراتی تهران سلمان فارسی سعادت آباد هست
حالا جالبه فاصله ی مستقیم خونه ی ما با مرکز مخابراتی 150 متره.

pipo4713
13-09-2017, 12:19
امروز رفتم مرکز مخابراتی سلمان فارسی گفتم FTTH میخوام ثبت نام کنم اولش که خانومه نفهمید چی گفتم
:n31: بعد که براش توضیح دادم گفت ما فقط VDSL میدیم. مزخرفترین مرکز مخابراتی تهران سلمان فارسی سعادت آباد هست

اون مخابرات که کلا تعطیله میرید داخل 3 ساعت الاف میشه آدم..
اما سرویس VDSL تا 50مگابیت آپ میشه... اما قبلش خط رو از نظر کیفیت بگید بررسی کنن که نویز دارید ندارید و غیره...
در ضمن چرا تا مخابرات میرید؟ تلفنی و یا از طریق سایت tci.ir بررسی کنید...

essien
13-09-2017, 13:42
vdsl که بهتره بگو میخام!
البته از نظر هزینه ای میگم ...
انقد تعرفه های مختلف دیدم نمیدونم چی به چیه ولی حتی سرویس up to 100 مگابیت هم برای vdsl دیدم ...
با این فاصله کمی که با مخابرات دارید باید بهترین جواب و بگیرید گرچه به گفته دوستان میان تست میکنن خوب بود تحویل میدن .

mr.arbab28
13-09-2017, 15:03
vdsl که بهتره بگو میخام!
انقد تعرفه های مختلف دیدم نمیدونم چی به چیه ولی حتی سرویس up to 100 مگابیت هم برای vdsl دیدم ...
با این فاصله کمی که با مخابرات دارید باید بهترین جواب و بگیرید گرچه به گفته دوستان میان تست میکنن خوب بود تحویل میدن .داش علکیه این اپ شدن تا ۱۰۰ مگ من دارم فاصلم تا م کافو دویست متر نمیشه سیم کشی هم جدیدا انجام شده برای تلفن ثابت سیم هم از باکس مخابرات تا خونه کاملا نو هست بدون سولفاته ای چیزی اما حد اکثر سرعتم ۲۷ هست من گول خوردم vdsl خریدم برای همین ftth میگن صد مگ اپ میشه ولی حد اکثر ۴۳ مگ بوده مخابرات سرو تهش مشخص نیست چجوریه

essien
13-09-2017, 18:39
داش علکیه این اپ شدن تا ۱۰۰ مگ من دارم فاصلم تا م کافو دویست متر نمیشه سیم کشی هم جدیدا انجام شده برای تلفن ثابت سیم هم از باکس مخابرات تا خونه کاملا نو هست بدون سولفاته ای چیزی اما حد اکثر سرعتم ۲۷ هست من گول خوردم vdsl خریدم برای همین ftth میگن صد مگ اپ میشه ولی حد اکثر ۴۳ مگ بوده مخابرات سرو تهش مشخص نیست چجوریه

داداش یه سوال اینه که میگن سرویس vdsl و مخابرات اول تست میکنه اگه سرعت خوب بود تحویل میده ، با این وجود که راضی هم نیستین چرا سرویس گرفتین ؟
نکنه اصلا اینجوری نیست ؟

amin1771
13-09-2017, 22:20
افتضاحه
1 عده خانم بی اطلاع رو گذاشتند اونجا که یک سری جواب مثل طوطی رو هی تکرار می کنن
تا جایی که تحقیق کردم VDSL از لحاظ پینگ و پاکت لاس تفاوت چندانی با ADSL نداره ، فقط سرعتش هست که سرعت آنچنان برای من مهم نیست
البته آنچنان درگیر گرفتنش نیستم چون اولاً توی چند پست قبلی هم گقتم مشکل اصلاً فیبر و کابل مسی نیست. مشکل از معماری شبکه ی داخلی خود ایران و فایروال ها گیت های مسخرست. ولی خب می دونی امروز رفتم خودم رو گول بزنم و بگم شاید 1% بهتر باشه و مثل بچه ی آدم بشه آنلاین بازی کرد... ولی خب این منوط به برداشته شدن سیستم ف....ینگ با ساختار فعلی هست که درصدش اندازه ی همون 1% هست.
اون سایتی که برای بررسی تانوما گذاشتند که بای دیفالت میگه توی محدوده ی شما نیست! ولی خب توی چند پست قبل تر عکس اون پست فیبر رو دیدم، و دیدم که برای ساختمون مجاور مرکز مخابراتی دقیقاً همون پست رو گذاشتن، گفتم شاید حضوری حرف بزنم فرق چندانی کنه.

اما سرویس VDSL تا 50مگابیت آپ میشه... اما قبلش خط رو از نظر کیفیت بگید بررسی کنن که نویز دارید ندارید و غیره...

amin1771
13-09-2017, 22:22
افتضاحه
1 عده خانم بی اطلاع رو گذاشتند اونجا که یک سری جواب مثل طوطی رو هی تکرار می کنن
تا جایی که تحقیق کردم VDSL از لحاظ پینگ و پاکت لاس تفاوت چندانی با ADSL نداره ، فقط سرعتش هست که سرعت آنچنان برای من مهم نیست
البته آنچنان درگیر گرفتنش نیستم چون اولاً توی چند پست قبلی هم گقتم مشکل اصلاً فیبر و کابل مسی نیست. مشکل از معماری شبکه ی داخلی خود ایران و فایروال ها گیت های مسخرست. ولی خب می دونی امروز رفتم خودم رو گول بزنم و بگم شاید 1% بهتر باشه و مثل بچه ی آدم بشه آنلاین بازی کرد... ولی خب این منوط به برداشته شدن سیستم ف....ینگ با ساختار فعلی هست که درصدش اندازه ی همون 1% هست.
اون سایتی که برای بررسی تانوما گذاشتند که بای دیفالت میگه توی محدوده ی شما نیست! ولی خب توی چند پست قبل تر عکس اون پست فیبر رو دیدم، و دیدم که برای ساختمون مجاور مرکز مخابراتی دقیقاً همون پست رو گذاشتن، گفتم شاید حضوری حرف بزنم فرق چندانی کنه و برای منم بذارن.

amin1771
13-09-2017, 22:25
نه بابا چیچیش بهتره :n15: من حاضرم ماهی 200 هزار تومان پول بدم ولی اینترنت بدون فیلتر و بدون محدودیت حجم داشته باشم :n35:
سرعت آنچنان برام مهم نیست، برای من مهم پاکت لاس و پینگ خیلی خیلی مهمه که VDSL فرق آنچنانیی با ADSL نداره.
vdsl که بهتره بگو میخام!
با این فاصله کمی که با مخابرات دارید باید بهترین جواب و بگیرید گرچه به گفته دوستان میان تست میکنن خوب بود تحویل میدن .

mr.arbab28
14-09-2017, 12:44
داداش یه سوال اینه که میگن سرویس vdsl و مخابرات اول تست میکنه اگه سرعت خوب بود تحویل میده ، با این وجود که راضی هم نیستین چرا سرویس گرفتین ؟
نکنه اصلا اینجوری نیست ؟والا اولش سرعت ۱۷ مگ بود خب میدونین که ۲۴ ساعت مهلت تست داره پهنای باند داشت همینجور میومد بالا رسید به ۲۵ مگ و ادامه داشت ولی به محض تموم شدن مهلت تست سرعت دیگه بالا نرفت زنگ هم زدم گفتم سرعت نمیره بالا ؟
جوابشون: ۱-شاید نویز هست تو سیم کشی ساختمون گفتم به دوشاخ مخابرات وصلن مودم ۲- دوشاخ مخابرات باز کنید ببینید شاید سیم سولفاته شده باز کردم دیدم نه پوسیدگی نداره ۳- متاسفانه فاصلتون زیاده یک کیلیومتره از مرکز مخابراتی خب قبول اقا یک کیلو‌متر خب واسا ؟ مگه adsl هست که ؟ نیست دیگه vdsl هست در این مدل تجهیزات dslam تو نزدیکترین کافو به مشترک نصب و راه اندازی میشه اون adsl هست که adsl تو مرکز مخابراتی کار میزارن و ربطی به فاصله مرکز مخابراتی نداره
۴- اگر ناراضی هستین در ساعت مختلف تست بگیرید با کابل از لبتاپ به مودم وصل بشید منم همینکارو کردم فرغی نکرد ۵- اقا شما داری شرکت متهم میکنی به کم فروشی و بی ثباتی من اصلا متهم نکردم فقط رانکار پرسیدم ازشون ج
در نتیجه از خرید سرویس های فیبر نوری جدا خود داری کنید

mohandes23
14-09-2017, 13:04
واقعن خجالت اوره من رفتم در قم اولش می گه حداکثر 400 تومن خرج داره بعد الان که پیگیر شدم می گه منطقه شما نمیاد اگه شخصی بخایید 10 میلیون باید بدید.واقعن این مخابرات خیلی بی شرفه.

ho3in2012
14-09-2017, 14:18
واقعن خجالت اوره من رفتم در قم اولش می گه حداکثر 400 تومن خرج داره بعد الان که پیگیر شدم می گه منطقه شما نمیاد اگه شخصی بخایید 10 میلیون باید بدید.واقعن این مخابرات خیلی بی شرفه.
سلام
شما برای کدوم منطقه درخواست دادین؟
آشغال تر از مخابرات قم من ندیدم:n35:

mohandes23
14-09-2017, 14:49
سلام
شما برای کدوم منطقه درخواست دادین؟
آشغال تر از مخابرات قم من ندیدم:n35:
من اول رفتم 19 دی مرکز قم بعد توضیحاتو داد و گفت اگه مجتمع باشید دوتا باشه کافیه بعد دفعه دوم رفتم برای ثبت نام گفت باید بری 2020 . یه شماره هم داد.صاحب خط زنگ زده بود به شماره یه شماره دیگه داده بود بهش بعد به اون زنگ زد که هیمنا رو گفته بود که 10 تومن میشه شخصی و باید 30 نفر ثبت نام بکنن و گفته بوده که اگر می خوایید باز باید برید 19 دی!تازه گفته بوده هر چقدر میشه باید متقبل بشید ممکنه بیشتر بشه. من برای پردیسان می خواستم.حالا من نمی دونم قضیه چیه شما چیزی اطلاع داری؟پیگیر بشم بازم یا نه؟ چاره ای ندارم فک کنم باید ایرانسل بگیرم.

ho3in2012
14-09-2017, 15:31
من اول رفتم 19 دی مرکز قم بعد توضیحاتو داد و گفت اگه مجتمع باشید دوتا باشه کافیه بعد دفعه دوم رفتم برای ثبت نام گفت باید بری 2020 . یه شماره هم داد.صاحب خط زنگ زده بود به شماره یه شماره دیگه داده بود بهش بعد به اون زنگ زد که هیمنا رو گفته بود که 10 تومن میشه شخصی و باید 30 نفر ثبت نام بکنن و گفته بوده که اگر می خوایید باز باید برید 19 دی!تازه گفته بوده هر چقدر میشه باید متقبل بشید ممکنه بیشتر بشه. من برای پردیسان می خواستم.حالا من نمی دونم قضیه چیه شما چیزی اطلاع داری؟پیگیر بشم بازم یا نه؟ چاره ای ندارم فک کنم باید ایرانسل بگیرم.
خیر اطلاعی ندارم
فقط من هم علاقمند بودم برم بگیرم که با این توصیفاتی که شما کردین از مخابرات قم منصرف شدم

rioman
14-09-2017, 15:35

چرا پیگیر این سرویس های بدرد نخور میشین؟
اینام فکر می کنن چه خبره طاقچه بالا میزارن.
یه چند وقت صبر کنین میان التماس می کنن.
10 میلیون؟!!!!!!!!!!!!!

mohandes23
14-09-2017, 15:53
چرا پیگیر این سرویس های بدرد نخور میشین؟
اینام فکر می کنن چه خبره طاقچه بالا میزارن.
یه چند وقت صبر کنین میان التماس می کنن.
10 میلیون؟!!!!!!!!!!!!!
موافقم.اخه دفعه اول جوری گفتن می دیم که گفتم چه خوب نمی دونستم جز دروغ چیز دیگه ای تحویل نمی دن.بعد یکی دیگه هم از قم نوشته بود بهش دادن و گفتم من برم ببینم چی میشه.کجای دنیا یه چیز می دن بعد محدودش می کنن.الان توی همین بوروشوری که به من داده نوشته فیبر ظرفیت داره تا 2.4 گیگا بیت.بعد می کننش 50 مگا بیت.من اولا هم مخابرات داشتم اصلن راضی نبود.حالا داریم جابه جا می شیم گفتم شاید عوض شده باشن .ولی اشتباه بود!

essien
15-09-2017, 10:57
والا اولش سرعت ۱۷ مگ بود خب میدونین که ۲۴ ساعت مهلت تست داره پهنای باند داشت همینجور میومد بالا رسید به ۲۵ مگ و ادامه داشت ولی به محض تموم شدن مهلت تست سرعت دیگه بالا نرفت زنگ هم زدم گفتم سرعت نمیره بالا ؟
جوابشون: ۱-شاید نویز هست تو سیم کشی ساختمون گفتم به دوشاخ مخابرات وصلن مودم ۲- دوشاخ مخابرات باز کنید ببینید شاید سیم سولفاته شده باز کردم دیدم نه پوسیدگی نداره ۳- متاسفانه فاصلتون زیاده یک کیلیومتره از مرکز مخابراتی خب قبول اقا یک کیلو‌متر خب واسا ؟ مگه adsl هست که ؟ نیست دیگه vdsl هست در این مدل تجهیزات dslam تو نزدیکترین کافو به مشترک نصب و راه اندازی میشه اون adsl هست که adsl تو مرکز مخابراتی کار میزارن و ربطی به فاصله مرکز مخابراتی نداره
۴- اگر ناراضی هستین در ساعت مختلف تست بگیرید با کابل از لبتاپ به مودم وصل بشید منم همینکارو کردم فرغی نکرد ۵- اقا شما داری شرکت متهم میکنی به کم فروشی و بی ثباتی من اصلا متهم نکردم فقط رانکار پرسیدم ازشون ج
در نتیجه از خرید سرویس های فیبر نوری جدا خود داری کنید

حتما شکایت کن 195 دوست عزیز !
اصلا کوتاه نیا ، مطمئن باش پیگیری میکنن ...

تمام این خضعبلاتی که بهتون گفتن برای من آشناس . یکی از اقواممون 1 ماه adsl گرفت از مخابرات چه بلایی که سرشون نیومد ، از قطع و وصلی زیاد گرفته تا حجم خوری و ...!

vegas
15-09-2017, 12:54
حتما شکایت کن 195 دوست عزیز !
اصلا کوتاه نیا ، مطمئن باش پیگیری میکنن ...

تمام این خضعبلاتی که بهتون گفتن برای من آشناس . یکی از اقواممون 1 ماه adsl گرفت از مخابرات چه بلایی که سرشون نیومد ، از قطع و وصلی زیاد گرفته تا حجم خوری و ...!
منم از مخابرات ADSL داشتم روزی 10 بار مودم از سینک خارج میشد به خاطر تجهیزات فوق پیشرفتشون !!!:n21:
چی جواب داد پشتیبانی :
فاصله شما با مرکز مخابراتی ۲ کیلومتره !!!!
در حای که که شاید ۳۰۰ متر هم نبود و وقتی گفتم طلبکار شد و گفت ما تمام اطلاعات مرکز و .. را داریم و....
بعد از ۱ ماه گفتم تخلیه کنن و هرچی گفت مشکلتون را حل میکنیم و ... گفتم نه میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم
از های وب گرفتم هیچ کدوم از مشکلات قبلی با مخابرات را نداشت ...
نتیجه اخلاقی :
از مخابرات هیچ سرویس نگیرید که ....:n34:

rioman
15-09-2017, 13:41
منم از مخابرات ADSL داشتم روزی 10 بار مودم از سینک خارج میشد به خاطر تجهیزات فوق پیشرفتشون !!!:n21:
چی جواب داد پشتیبانی :
فاصله شما با مرکز مخابراتی ۲ کیلومتره !!!!
در حای که که شاید ۳۰۰ متر هم نبود و وقتی گفتم طلبکار شد و گفت ما تمام اطلاعات مرکز و .. را داریم و....
بعد از ۱ ماه گفتم تخلیه کنن و هرچی گفت مشکلتون را حل میکنیم و ... گفتم نه میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم
از های وب گرفتم هیچ کدوم از مشکلات قبلی با مخابرات را نداشت ...
نتیجه اخلاقی :
از مخابرات هیچ سرویس نگیرید که ....:n34:

منم میخواستم برم های وب ولی دیدم تو تاپیکش بچه ها ناراضی هستند
پشیمون شدم. ترسیدم از چاله به چاه بیوفتم.

mr.arbab28
15-09-2017, 19:27
تماس گرفتم با بخش پشتیبانی میپرسم خطم در بهترین شرایط ممکن چرا سرعت از ۲۸ مگ بالا نمیره؟ میگن اگر از ۱۶ مگ کمتر سرعت گرفتین باید بررسی بشه پرسبدم هطم در بهترین شرایط هست میگه نه شما باید سیم کشی تا مخابرات در نظر بگیرید گفتم سیم کشی مخابرات ربطی به من که نداره گفتن شما مصرف کننده ای
پ.ن : مشتری باید زیر ساخت مخابرات تامین کنه واغعا مسخره هست
ادامه : گفتم اقا من سرعت ۵۰ مگ میخام اگر بیشتر هم دریافت کردین ما کاری نداریم گفتم باشه و قطع کردم اعصابم داغون شد اخه زور داره که همه چی اکی باشه ولی سرعت این باشه واغعا زشته اینا سرعت به دلخواهشون قفل میکنن مثلا موغع تست سرعت داشت میمود بالا اما الان از ۲۸ بالا تر نمیره حالا من قراره شکایت کنم چون دارن علنن به شعور ادم توهین میکنن

عکس وضعیت خطم خودتون قضاوت کنید

saeedjjjj
16-09-2017, 06:56
من الان نزدیک به 3 هفته هست پول ریختم به حساب هیچ خبری نیست در صورتی که کافوش تا خونمون نهایت 150 متره
مخابرات دزده هر کاریش که بکنی
از وقتیم که دادانش به س.... بدتر شده

saeedjjjj
16-09-2017, 07:16
ببین مهندس اینا می دونی چی کار می کنن
اینا هر core سیم رو تبدیل می کنن به 20
پورت یه چیزی توی مایه های Pcm هست که هر خط تلفن رو تبدیل به 5 تا خط می کردن
اینم تکنولوژیش اینه حالا ببین چندتا کور می یارن توی هر سیم
عکسشم یکی از دوستان فرستاده بود

saeedjjjj
16-09-2017, 10:51
امروز از طرف مخابرات کابل کشی رو انجام دادن حدود 90 متر کابل فقط از دم در خونه تا توی اتاق من برد ولی چون پولشو اول داده بودم 54500 تومان همه ی کارهارو اعم از سوراخ کاری دیوار چسب کاری و کابل کشی تا توی اتاقم رو با همین پول انجام دادن کابل 4 core هستش کیفیتش خوب بود گفتم الان این کابلو بخواهم بخرم متری چقدر هستش گقت متری 1500 تومان از کابل مسی هم ارزون تره واقعا ، منتظرم جوش کاری و مودمش رو بیاورن و انجام بدن از مراحل نصبش سعی می کنم عکس بگیرم بگذارم براتون:n01:

saeedjjjj
17-09-2017, 10:29
دوستان بعد از کلی پیگیری قرار بود امروز بیان مودم رو نصب کنن وقتی مراجعه کردند متوجه شدن توی پست یکی رفته کابل های مخابرات رو قطع کرده و باید یه تیم دیگه ای بیان اینو درست کنن
بعد اینا بتونن سیم هارو جوش بدن و فیوژن بزنن
واقعا خیلی جالبه اون دوستی که توی پردیسان قم بود.
داخل پردیسان مخابرات دکل زده نت تا 50 مگ می ده با همین قیمت یکساله 40 گیگ حدود 70 هزار تومان
گیگ اضافه هم گیگی هزار تومان هستش
خواستی به 2020 زنگ بزن برات اوکی کنن

alireza93644
17-09-2017, 11:27
سلام کسی از دوستان تو مناظق جنوب تهران مثل شهرری تونسته اینترنت تانوما بگیره؟؟؟

mr.arbab28
17-09-2017, 23:03
تماس گرفتم با بخش پشتیبانی میپرسم خطم در بهترین شرایط ممکن چرا سرعت از ۲۸ مگ بالا نمیره؟ میگن اگر از ۱۶ مگ کمتر سرعت گرفتین باید بررسی بشه پرسبدم هطم در بهترین شرایط هست میگه نه شما باید سیم کشی تا مخابرات در نظر بگیرید گفتم سیم کشی مخابرات ربطی به من که نداره گفتن شما مصرف کننده ای
پ.ن : مشتری باید زیر ساخت مخابرات تامین کنه واغعا مسخره هست
ادامه : گفتم اقا من سرعت ۵۰ مگ میخام اگر بیشتر هم دریافت کردین ما کاری نداریم گفتم باشه و قطع کردم اعصابم داغون شد اخه زور داره که همه چی اکی باشه ولی سرعت این باشه واغعا زشته اینا سرعت به دلخواهشون قفل میکنن مثلا موغع تست سرعت داشت میمود بالا اما الان از ۲۸ بالا تر نمیره حالا من قراره شکایت کنم چون دارن علنن به شعور ادم توهین میکنن

عکس وضعیت خطم خودتون قضاوت کنید

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalkکسی نظری نداره؟؟؟

qosmio
18-09-2017, 02:08
کسی نظری نداره؟؟؟

خب مشخصه که خط شما روی 30 مگ تقریبا بسته شده و با توجه به مقادیر SNR هم همین سرعت مناسبه. کار دیگه ای نمیشه کرد.( البته vdsl کابل داخلی(ساختمان) همون مسی هست ، شاید اگر تعویض کنید کمی بهتر بشه ولی ارزش نداره و بعید میدونم اتفاقی بیفته .

essien
18-09-2017, 12:12
کسی نظری نداره؟؟؟

سعی کن اول جوری صحبت کنی یه کارشناس بفرستن کیفیت اینترنت و از سر خط تست کنن ببینن چطوره . بعد از همونا هم پیگیر شو ببین کابل داخل ساختمون و عوض کنی چقدر فرقش میشه ...
شکایت از 195 هم سرجاش .

mr.arbab28
18-09-2017, 16:17
طی تماس که با مخابرات داشتم میگم snr 11 هست میگن اگر ۶ هم باشه کفایت میکنه و تاثیری نداره میگم کمتر از ۱۵ باشه نویز هست میگن نه اگر صفر هم باشه بازم خوبه
نتیجه : کارمندای پشتیبانی بی سوادن مثلا کاربرای vdsl جزو کاربرای vip مخابرات هستن اما بی سوادترین هستن طرف نمیدونه نصبت سیگنال به نویز چیه

crash00
18-09-2017, 17:31
طی تماس که با مخابرات داشتم میگم snr 11 هست میگن اگر ۶ هم باشه کفایت میکنه و تاثیری نداره میگم کمتر از ۱۵ باشه نویز هست میگن نه اگر صفر هم باشه بازم خوبه
نتیجه : کارمندای پشتیبانی بی سوادن مثلا کاربرای vdsl جزو کاربرای vip مخابرات هستن اما بی سوادترین هستن طرف نمیدونه نصبت سیگنال به نویز چیه

نه 6 کلا استاندارده ولی خب پینگت زیاد میشه هرچی به 6 نزدیک میشی(سرعت هم بیشتر میشه ولی پینگ بالا و تایم آوت بیشتر نسبت به قبل هزینشه) ...
یه بار زنگ بزن با طرف نرم صحبت کن بگو یکم کم و زیاد کنه ببینی رو چه حالت خوبه برات...

qosmio
18-09-2017, 17:41

عزیز چندتا تست پینگ هم میگیری لطفا ؟ 8.8.8.8 و 85.195.101.115 و 138.201.122.72

shahryar84
18-09-2017, 23:22

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalkالبته من adslم، snrم ۶ هست. Vdsl فکر کنم پایدارتر از adsl باشه

saeedjjjj
19-09-2017, 06:24
هر چیزی که روی سیم مسی باشه کلا هیچ فرقی نداره ، همینه ولی خوب vdsl شاید یه کمی بهتر باشه دلیلشم نزدیکی dslam هست به کاربر

mr.arbab28
19-09-2017, 22:42
نه 6 کلا استاندارده ولی خب پینگت زیاد میشه هرچی به 6 نزدیک میشی(سرعت هم بیشتر میشه ولی پینگ بالا و تایم آوت بیشتر نسبت به قبل هزینشه) ...
یه بار زنگ بزن با طرف نرم صحبت کن بگو یکم کم و زیاد کنه ببینی رو چه حالت خوبه برات...کی گفته snr شیش خوبه؟ حد اقل باید ۲۰ باشه لا غیر یعنی نابودی لطف کنید اطلاعتتون رو بالا ببرید بعد نظر بدید‌ فعلا که در حال پیگیریه تا رفع مشکل چون خود پشتیبانی سویچینگ مخابرات هم تعجب کرد که نویز رو خطه اصلا گفت vdsl نویز نداره کلا سیستمش فرق داره

m_amin
20-09-2017, 10:45
کی گفته snr شیش خوبه؟ حد اقل باید ۲۰ باشه لا غیر یعنی نابودی لطف کنید اطلاعتتون رو بالا ببرید بعد نظر بدید‌ فعلا که در حال پیگیریه تا رفع مشکل چون خود پشتیبانی سویچینگ مخابرات هم تعجب کرد که نویز رو خطه اصلا گفت vdsl نویز نداره کلا سیستمش فرق داره

دوست عزیز حرف خنده دار نزن!
۲۰ چیه
!
هر چی پهنای باندتون بیشتر شه snr میاد پایین
حدود ۹-۱۰ میتونین کامل استفاده راحت بکنین بدون قطعی و مشکل
بیتشرش تفاوت زیادی نداره کمترش هم ممکنه قطعی یا پینگ بالاتر داشته باشین!
سرعت شما با این سسم کشی حدودا رو مکسش هست شاید بشه ۲-۳ مگابیت زیادترش کرد ولس بیشتر امکانش نیست مگه اینکه کیفیت سیم کشیتون بهتر شه که بشه سرعت رو برد بالا
در هر صورت با این وضعیت بیشتر نمیشه حالا یا از تجهیزات یا سیم کشی
اگر هم نشستین پشتیبانی براتون حل کنه تا سال دیگه این موقع هم تغییر نمیکنه

Vdsl فقط باعث میشه بتونین سرعت بالاتری نسبت به adsl بگیرین

amin1771
21-09-2017, 09:49
خیلی جالبه که بعد از تقریباً 6 ماه اعلام واگذاری تانوما، تقریباً 2 نفر از این تاپیک موفق شدن بگیرن که یکیشون ارس بوده !
نشون می ده این هم مثل همه ی وعده هاشون حرف مفت بوده و با این روند فکر نمی کنم تا 2 سال آینده هم خبری باشه

red 1
21-09-2017, 10:14
خیلی جالبه که بعد از تقریباً 6 ماه اعلام واگذاری تانوما، تقریباً 2 نفر از این تاپیک موفق شدن بگیرن که یکیشون ارس بوده !
نشون می ده این هم مثل همه ی وعده هاشون حرف مفت بوده و با این روند فکر نمی کنم تا 2 سال آینده هم خبری باشه
همه کارای مخابرات همینه . فقط تبیلغ خالی :n29:

mohandes23
21-09-2017, 10:35
بهتره بگیم توی روز روشن دارن دروغ می گن به مردم.

mr.arbab28
21-09-2017, 10:56
میگم جیره خور ها مخابرات هم در انجمن حضور دارن؟؟؟ شرایط چیه ما هم بریم استخدام بشیم،؟ جالبه من حرف از نویز میزنم بعضیا میان میگن snr روی ۹ باشه خوبه نمیدونم داستان چیه ولی من از تو بیشتر حالیمه که میگم
اینو بخون :
نسبت سیگنال به نویز (SNR - Signal to Noise ratio) معیاری جهت نمایش میزان سیگنال مفید در مقابل سیگنال مزاحم یا نویز در سیستمهای الکتریکی می‌باشد. این عدد در واقع میزان قدرت نویز یک سیستم الکتریکی را در مقابل قدرت خود سیگنال نمایش می‌دهد. مقدار کمتر از ۱۲ نشاندهنده مشکل جدی نویز در خطوط است. مقدار بالاتر از ۲۰ وضعیت رضایت بخش و مقدار بالاتر از ۳۰ مقدار مناسب است. در واقع این شاخص هرچه بیشتر باشد بهتر بوده و نشاندهنده سیگنال مفید بیشتری است.
منبع وبکی پدیا

اگر اطلاعاتت راجب vdsl کمه سعی کن قبل نظر دادن بری یکم تحقیق کنی یاد بگیری وقتی پهنای باند برات قفل باشه رو یک پروفایلی نویز ایجاد میشه من الان این مشکلو دارم من بی سواد نیستم هی نیاین از من انتقاد کنید محض اطلاع دیروز پروفایلم تو مخابرات برای تست تا ۱۷a باز کردن snr شد 19 ولی هنوز رفع نشده مشکل در حال پیکیریه

amin1771
21-09-2017, 11:39
غیر از این هم انتظاری نمیره. من نمیدونم و اطلاع ندارم که چرا اون یکی اپراتور اینترنت ایرانیان، یا هرچیز دیگه چرا هیچ کاری نمی کنه و عملاً مخابرات دوباره انحصار رو گرفته دستش و خون مردم رو میخواد بکنه تو شیشه. باید اجازه ی FTTH رو به همه ی ISP ها میدادن.
بازم همه چیز برمی گرده به مشکل اصولی و پایه ای و ریشه ای توی زمینه ی اینترنت ایران که شرکت زیرساخت و انحصار و محدودیت های آزاردهنده اش.
همه کارای مخابرات همینه . فقط تبیلغ خالی :n29:

عزیز من مگه غیر از این هم انتظاری داری؟ تا بوده همین بوده و نتاسفانه قبح دروغ گفتن شکسنه شده و کسی خم به ابروش نمیاره.
بهتره بگیم توی روز روشن دارن دروغ می گن به مردم.

red 1
21-09-2017, 12:31
غیر از این هم انتظاری نمیره. من نمیدونم و اطلاع ندارم که چرا اون یکی اپراتور اینترنت ایرانیان، یا هرچیز دیگه چرا هیچ کاری نمی کنه و عملاً مخابرات دوباره انحصار رو گرفته دستش و خون مردم رو میخواد بکنه تو شیشه. باید اجازه ی FTTH رو به همه ی ISP ها میدادن.
بازم همه چیز برمی گرده به مشکل اصولی و پایه ای و ریشه ای توی زمینه ی اینترنت ایران که شرکت زیرساخت و انحصار و محدودیت های آزاردهنده اش.

عزیز من مگه غیر از این هم انتظاری داری؟ تا بوده همین بوده و نتاسفانه قبح دروغ گفتن شکسنه شده و کسی خم به ابروش نمیاره.

به نظر من وقتتون رو تلف نکنید با این مخابرات کلاش ... کلا این داره ژست فیبر نوری رو میکیره برای تبلیغاتش

rioman
21-09-2017, 12:53
اینو قبول کنین که مشکل از خودمونه!
مثلا یه ماشین جدید آشغال میارن به چند برابر قیمت واقعیش بعد همه میرن
ثبت نام می کنن و از هم سبقت میگیرن.
برادر من میگن تانوما اصلا اهمیت نده!
بزار اول بسترش رو درست کنه تعرفه اش رو ارزون کنه بعد بهش فکرکن.
اون موقع می بینی که با کلی آفر بدو بدو میارن برات نصب می کنن.
اگه دنبالش بری جیبت رو خالی می کنن و یه سرویس آشغالم رو دستت میزارن.

amin1771
21-09-2017, 13:55
من که والا از اولش هم میدونستم ، ولی خب 1% احتمال دادم یکم آدم شدن و قصد کردن کمتر دروغ بگن که دیدم همچین چیزی نیست.
مشکل اینه که این چیزی که شما میگی تا وقتی انحصار این 2تا شرکت تموم نشه اتفاق نمیوفته و عمر ما توی این مدت پای اینترنت هدر می ره و اعصابمون داغون می شه.
اینو قبول کنین که مشکل از خودمونه!
مثلا یه ماشین جدید آشغال میارن به چند برابر قیمت واقعیش بعد همه میرن
ثبت نام می کنن و از هم سبقت میگیرن.
برادر من میگن تانوما اصلا اهمیت نده!
بزار اول بسترش رو درست کنه تعرفه اش رو ارزون کنه بعد بهش فکرکن.
اون موقع می بینی که با کلی آفر بدو بدو میارن برات نصب می کنن.
اگه دنبالش بری جیبت رو خالی می کنن و یه سرویس آشغالم رو دستت میزارن.

britain
21-09-2017, 14:07
... همش دروغه ...
آخرش هم کلی پول ازتون میدزده توی روز روشن اگه راه بیفته تازه

mr.arbab28
21-09-2017, 17:01
زنگ زدم مخابرات بهاشون کن صحبت کردم اپراتور از پشتیبانی سر سویچ ها سوال کرده میگه snr روی 6 خوبه
نتیجه :ما از پشت کوه اومدیم اصلا نمیدونیم نت چیه توی استرلیا vdsl تا ۳۰۰ مگ پهنای باند داره بدون نویز یا خرابی سیگنال یا مشکلات غیره اونوقت تو ایران ما با پروفایل 17a که ۱۰۰ پهنای باند ساپورت میکنه سرعت ۳۱مگ میگیرم اونم خراب

shahryar84
21-09-2017, 19:41
زنگ زدم مخابرات بهاشون کن صحبت کردم اپراتور از پشتیبانی سر سویچ ها سوال کرده میگه snr روی 6 خوبه
نتیجه :ما از پشت کوه اومدیم اصلا نمیدونیم نت چیه توی استرلیا vdsl تا ۳۰۰ مگ پهنای باند داره بدون نویز یا خرابی سیگنال یا مشکلات غیره اونوقت تو ایران ما با پروفایل 17a که ۱۰۰ پهنای باند ساپورت میکنه سرعت ۳۱مگ میگیرم اونم خراب

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalkتو فوروم VDSL بهتر جواب می‌گیرید:

mr.arbab28
26-09-2017, 14:49
به ۱۹۵ بخاطر مشکلاتم با vdsl شکایت کردم نیم ساعت بعد شکایت اپرتور اومده شکایت منو دیده ولی جواب نهایی رو نداده اینو محض اطلاع جیره خور های مخابرات میگم به گوشش برسه : من از حقم نمیگذرم مخابرات بیخیال شکایت یا پیگیری بشه من از ارگان های بالاتر اقدام میکنم‌ فعلا منتظر جوابم

red 1
27-09-2017, 16:20
تانوما که در کل ایران فقط 2 نفر تونستن بگیرن بهتره مدیران عزیز این تاپیک رو قفل کنن
مخابرات فقط یک دروغگوی شیاده کلا هدفش هم بازی دادن مردم بوده :n34:

saeedjjjj
29-09-2017, 10:52
با سلام خدمت دوستان محترم بنده هم با کلی شکایت نزدیک به یک ماه تازه دیروز امدن فیوژن ها و پریز رو زدن جالب اینجاست تا زمانی که داخل شکایتم ننوشته بودم این موضوع رو رسانه ای می کنم اصلا مهم نبود ولی وقتی نوشتم فرداش زنگ زدن چند تا کارشناس فرستادن پست دم در و درست کردن و امدن توی خونه فیوژن ها و پریز رو زدن تازه جالب اینجاست که گفتن بیشتر از 16 مگ نمی ده ولی شرکتی که ازش گرفتم گفت 50 مگ ، شرکته حالا نمی یاره مودمو تحویل بده دوستان قمی اسم این 2 نفری که می گم رو هر جا شنیدید ازشون سرویس نگیرید وگرنه مثل من باید بیفتید دنبال کار و پولتون
علی نژاد و دهقان

mohandes23
29-09-2017, 12:26
با سلام خدمت دوستان محترم بنده هم با کلی شکایت نزدیک به یک ماه تازه دیروز امدن فیوژن ها و پریز رو زدن جالب اینجاست تا زمانی که داخل شکایتم ننوشته بودم این موضوع رو رسانه ای می کنم اصلا مهم نبود ولی وقتی نوشتم فرداش زنگ زدن چند تا کارشناس فرستادن پست دم در و درست کردن و امدن توی خونه فیوژن ها و پریز رو زدن تازه جالب اینجاست که گفتن بیشتر از 16 مگ نمی ده ولی شرکتی که ازش گرفتم گفت 50 مگ ، شرکته حالا نمی یاره مودمو تحویل بده دوستان قمی اسم این 2 نفری که می گم رو هر جا شنیدید ازشون سرویس نگیرید وگرنه مثل من باید بیفتید دنبال کار و پولتون
علی نژاد و دهقان
------------

fanoostalaei
29-09-2017, 13:19
دوستان بحث اصلی این تاپیک داره به حاشیه میره

حاشیه رو کمتر بکنید

saeedjjjj
30-09-2017, 10:25
دستگاه فیوژن زن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریز فیبر نوری

saeedjjjj
30-09-2017, 19:48
سلام عرض می کنم خدمت دوستان محترم یه سری اطلاعات در مورد فیبر نوری و پست هاش به دست اوردم که شاید به درد دوستان بخوره ، سرویس FTTX
که مخابرات می ده در واقع برای مخابرات سود داره توجه داشته باشید با نصب هر اسپیلیتور در هر پست امکان تبدیل یک کور فیبر نوری به 128 کور وجود دارد طبق سوالی که کردم داخل هر یک پست حد اقل 32 و بعضی جاها 64 کور فیبر امده که می تونه بین 4096 الی 8192 نفر سرویس بده با توجه به قیمت پایین سیم ها این تکنولوژی بسیار به صرفه تر از ای دی اس ال هستش برای مخابرات، تنها مشکل مخابرات داخل این سرویس نبود فیبر در بعضی جاها هست با توجه به اینکه برای نصب فیبر باید آسفالت کنده بشه مشکلی به نام شهرداری وجود دارد که مجوز نمی دهد در غیر این صورت الان تمام سیم های مسی رو جمع کرده بود اینجوری هم سرویس اینترنتشو اختصاصی می کرد هم شما مجبور بودید از دستگاه
ONT استفاده کنید
تصویر اسپیلیتور تبدیل 1 کور به 2 الی 128 کور
اسپلیترها جهت تقسیم یک یا دو ورودی فیبر نوری به 2 ، 4 ، 8 ، 16 ، 32 ، 64 و 128 خروجی فیبر نوری استفاده می گردد .

اسپلیترها در شبکه های فیبر نوری از قبیل FTTH- FTTX مورد استفاده قرار می گیرند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس های کامل تر پریزهای نصب شرکت شرکت مخابرات
قابلیت نصب 1 تا 2 کور
پست های نصب شده شرکت مخابرات

تمامی محصولات نصب شده توسط مخابرات توسط شرکت پویش تولید می شود

saeedjjjj
30-09-2017, 20:06
این هم ویدئو تبدیل 2 کور فیبر به چند کور (اسپیلیتور)

qosmio
30-09-2017, 20:30
این هم ویدئو تبدیل 2 کور فیبر به چند کور (اسپیلیتور)

الان برای شما وصل شد ؟ مودم رو اوردن ؟

mr.arbab28
30-09-2017, 22:10
سلام عرض می کنم خدمت دوستان محترم یه سری اطلاعات در مورد فیبر نوری و پست هاش به دست اوردم که شاید به درد دوستان بخوره ، سرویس FTTX
که مخابرات می ده در واقع برای مخابرات سود داره توجه داشته باشید با نصب هر اسپیلیتور در هر پست امکان تبدیل یک کور فیبر نوری به 128 کور وجود دارد طبق سوالی که کردم داخل هر یک پست حد اقل 32 و بعضی جاها 64 کور فیبر امده که می تونه بین 4096 الی 8192 نفر سرویس بده با توجه به قیمت پایین سیم ها این تکنولوژی بسیار به صرفه تر از ای دی اس ال هستش برای مخابرات، تنها مشکل مخابرات داخل این سرویس نبود فیبر در بعضی جاها هست با توجه به اینکه برای نصب فیبر باید آسفالت کنده بشه مشکلی به نام شهرداری وجود دارد که مجوز نمی دهد در غیر این صورت الان تمام سیم های مسی رو جمع کرده بود اینجوری هم سرویس اینترنتشو اختصاصی می کرد هم شما مجبور بودید از دستگاه
ONT استفاده کنید
تصویر اسپیلیتور تبدیل 1 کور به 2 الی 128 کور
اسپلیترها جهت تقسیم یک یا دو ورودی فیبر نوری به 2 ، 4 ، 8 ، 16 ، 32 ، 64 و 128 خروجی فیبر نوری استفاده می گردد .

اسپلیترها در شبکه های فیبر نوری از قبیل FTTH- FTTX مورد استفاده قرار می گیرند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس های کامل تر پریزهای نصب شرکت شرکت مخابرات
قابلیت نصب 1 تا 2 کور
پست های نصب شده شرکت مخابرات

تمامی محصولات نصب شده توسط مخابرات توسط شرکت پویش تولید می شودبله بله مخابرات زرنگه یک کور وقتی بشه چند تا کور کیفیت فیبر میاد پایین اما مشترک متوجه کیفیت پایین شبکه نمیشه چون بر بستر فیبره مخسوس نیست و بن همین خاطر مخابرات دوس داره زودتر فیبر کشی کنه مثال: میری یک پاکت سیگار میگیری بخای ۲۰ نخ ده نخ داخلشه شما هم چون پلمپ هست اول باید بخری بعدا بازش کنی تا بفهمی چند تاس شما فک‌میکنی همون تعداد نخ استاندارد داخلش هست فیبر هم همینه شما تا قبل از اینکه نخری نمیدونی وقتی هم که بخری تازه میفهمی کم فروشی کرده در نتیجه خرید فیبر = اشتباه محض
الان نت مخابرات به اسم ۱۶ مگ داره نت میفروشن اما حد اکثر سرعت ۸ مگ بیشتر دریافت نمیکنی
اب از دست مخابرات نمیچکه مطمن باشین

saeedjjjj
01-10-2017, 22:24
نه هنوز شرکته نیاورده مودمو ولی پریز و ارتباط با مخابرات آمده هست فقط باید مودم و پچ کور رو تحویل بدن

ATOUSH
02-10-2017, 21:06
نه هنوز شرکته نیاورده مودمو ولی پریز و ارتباط با مخابرات آمده هست فقط باید مودم و پچ کور رو تحویل بدن
سلام
لطفا هنگام تنظیم ONT ازشون بپرسید
Dns server مخصوصی سِت میکنند یا اتوماتیک میزارند.
لطفا نوع مودم و مدلش و تست هاش را برازید ممنون (البته بعد از نصب و راه اندازی)

bigbang001
03-10-2017, 19:32
بعد از سه ماه ثبت نام که همان موقع گفتن نمیتونیم امروز بی مقدمه یک سیم اوردن تا داخل ساختمان و رفتن!
گفتن هر وقت تجهیزات خریدین بگین ما بیایم وصل کنیم!
کفتم مگه تجهیزات رو خود مخابرات نمیفروشه؟ گفتن نه!
گفت سیم کشی داخل ساختمان هم متری ۴ هزار تومان شامل خود سیم و هزینه سیمکشی
گفتم تجهیزاتش چی باید تهیه کنم گفت یک قطعه میخواد حدود ۴۰ تومان و مودم که فقط یک مدل هوواوی تو بازار هست حدود ۳۳۰ تومان
یکی از دوستان لطف کنه راهنمایی کنه دقیق چی بکیرم و از کجا تهیه کنم

Sent from my iPad using Tapatalk

ATOUSH
03-10-2017, 19:56
بعد از سه ماه ثبت نام که همان موقع گفتن نمیتونیم امروز بی مقدمه یک سیم اوردن تا داخل ساختمان و رفتن!
گفتن هر وقت تجهیزات خریدین بگین ما بیایم وصل کنیم!
کفتم مگه تجهیزات رو خود مخابرات نمیفروشه؟ گفتن نه!
گفت سیم کشی داخل ساختمان هم متری ۴ هزار تومان شامل خود سیم و هزینه سیمکشی
گفتم تجهیزاتش چی باید تهیه کنم گفت یک قطعه میخواد حدود ۴۰ تومان و مودم که فقط یک مدل هوواوی تو بازار هست حدود ۳۳۰ تومان
یکی از دوستان لطف کنه راهنمایی کنه دقیق چی بکیرم و از کجا تهیه کنم

Sent from my iPad using Tapatalk
سلام
به نظر من چون الان فروش تجهیزات رواج پیدا نکرده ، بعلت عمومیت نیافتن پروژه ftth ، معمولا فروشنده‌ها کالایی را میارند برای فروش که سود ایجاد کنه.
پیشنهاد من اینه که در وحله اول از مخابرات جویا بشید ببینید با دادن مابه التفات طرح را عوض کنید و سرویسی با مودم و کابلکشی بگیرید

و مورد بعدی اینکه حتما اگر مورد بالایی را قابل انجام نبود حتما از نفر مطلع در زمینه فیبر نوری مخابرات بپرسید که کدام مارک بگیرید.
چون بایستی مارکی را بگیرید که با تجهیزات مخابرات همخوانی داشته باشه (متاسفانه) و گر نه بایستی یک اسپلیت مخصوص هم به کابلکشی شما اضافه بشه و آونهم علاوه بر هزینه شاید بروی سرعت هم موثر باشه ( بعلت اضافه شدن اتصالات و فیوژن)

باز اگر کابلکشی و تجهیزات به عهده خودتون شد بفرمایید تا راهنمایی بیشتری ارائه بشه.

لطفا شهرتون را نیز بفرمایید. ممنون

saeedjjjj
03-10-2017, 20:47
سلام دوستان بلاخره مودم را شرکت آورد و نصب کرد
مارک مودم fiberhome هست قیمتش 250 تومانه
اینم Speedtest

shayan10-10
03-10-2017, 21:08
اینم Speedtest
سلام
مبارک باشه
اگه میشه تست سرور با خارج رو هم بزارید
ممنون

rioman
03-10-2017, 21:12
اینم Speedtest

مبارک باشه دوست گرامی
سرویس شما چیه؟

saeedjjjj
03-10-2017, 21:31
سرور baku

- - - Updated - - -

اسم سرویسش نمی دونم چیه ولی این 40 گیگ 1 ساله 50 مگ
شبانه 3 تا 7 صبح نیم بها با مالیت حدود 70 تومان در آمد

saeedjjjj
03-10-2017, 21:41
تصویر مودم و دانلود فایل

- - - Updated - - -

سرعت دانلود فایل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeedjjjj
03-10-2017, 21:45
در هنگام نصب مودم من منزل نبودم
ولی طبق کانفیگی که داخل مودم دیدم
یک اکانت pppoe تعریف کرده بودند
dns مخصوصی هم ست نکردن گفتن ما کانفیگ مودم رو از راه دور انجام می دیم حتی رمز wifi رو هم گفتن ما برات از راه دور ست می کنیم و داخل database نگه می داریم اگر کانفیگ مودمتون پرید ما کانفیگ و رمز وای فای شمارو داریم از راه دور براتون کانفیک می کنیم

ATOUSH
03-10-2017, 21:58
dns مخصوصی هم ست نکردن گفتن ما کانفیگ مودم رو از راه دور انجام می دیم حتی رمز wifi رو هم گفتن ما برات از راه دور ست می کنیم و داخل database نگه می داریم اگر کانفیگ مودمتون پرید ما کانفیگ و رمز وای فای شمارو داریم از راه دور براتون کانفیک می کنیم
سلام
مبارکه
ممنون از پاسخگویی شما
لطفا تجربه شخصی از مزایا و انتظاراتتون را بفرمایید. سپاس

ATOUSH
03-10-2017, 22:03
اینم Speedtest

البته سرعت شما روی ۱۰۰ مگ هست.

mohandes23
03-10-2017, 22:10
اینم Speedtest
دهنم اب افتاد دعا کن قسمت ما هم بیارن.برو حالشو ببر :n02:

mohandes23
03-10-2017, 22:14
مشکوک هست این .خوب خودت رمزش رو عوض کنی چی میشه؟ اینا نکنه می خوان دسترسی داشته باشن؟

qosmio
03-10-2017, 22:50
اینم Speedtest

سلام عزیز .لطف میکنید چندتا آیپی رو پینگ کنید ؟ مثل 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و 193.192.58.46
این صفحه هم اگر میشه برید یک عکس از پینگ هایی که میده بگیرید .
بسیار ممنونم.

saeedjjjj
03-10-2017, 23:02
نیاز به آپلود بالای 20 مگ داشتم برای کارم طبق پیگیری که کردم بهترین انتخاب فیبر بود

saeedjjjj
03-10-2017, 23:05
مهندس خیلی اذیت شدم سر گرفتنش 1 ماه دقیق شد وصل کردنش اگرم آشنا نداشتم تا 3 ماه دیگم وصل نمی کردن

saeedjjjj
03-10-2017, 23:06
من خودم عوض کردم رمز و اینارو ولی انگار این مودم ها قابلیت اتصال از راه دور را دارند

mr.arbab28
04-10-2017, 00:24
کسی خبر داره فیبر نوری تو مشهد به کجا رسید ؟ بنده خیلی نیاز دارم به این سرویس؟

saeedjjjj
04-10-2017, 07:00
پینگ های درخواستی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]های_درخواستی.jpg