مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
mohandes23
14-10-2019, 00:09
منم قمم .هنوز کسی چیزی گرفت؟
Rahpooyan
14-10-2019, 14:41
اقا من مشهدمهستم کسی خبر نداره که ایا به کجا رسید چون واغعا نیاز دارم
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
منم قمم .هنوز کسی چیزی گرفت؟
چرا خودتون پیگیری نمی کنید؟ حداقل مشهد و قم احتمالش هست.
Anishtain_DM
14-10-2019, 19:49
دوستایی که فیبر دارن، فیبر رو میکشن همون روز بعد از فیوژن اینتنرت وصل میشه یا باید صبر کرد ؟
mohandes23
14-10-2019, 23:52
چرا خودتون پیگیری نمی کنید؟ حداقل مشهد و قم احتمالش هست.
پیگیری کردیم منتها منطقه به منطقه داره و شرایط فرق می کنه
امروز بعد از چند ماه از مخابرات تماس گرفتن که من نتونستم جواب بدم. زنگم زدم نشد مستقیم با مسئولشون صحبت کنم.
ولی همزمان اس ام اس برام اومده که بهم یوزر و پسورد پنل کاربری دادن
و یکی دیگه هم اومده که نوشته
مشتری گرامی به شماره *********
درخواست اینترنت پرسرعت شما جهت راه اندازی به واحدهای فنی ارجاع شد.
شرکت مخابرات ایران
الان این خبر خوبیه یعنی؟
تربت حیدریه هم ftth راه افتاده .... ولی فقط خیابون های اصلی
یک طرح 3 ماهه + خط تلفن 4 رقمی ( یادم نیست 4 رقمی بود یا 5 رقمی ) + مودم و راه اندازی = حدود 450 تومن
youngeagle
15-10-2019, 11:23
1. الان پیمانکار فقط میگه مودم تک پورت HG8546M داره به قیمت 650 تومن. نمی دونم پورت های LAN اش 100 مگ هست یا 1 گیگ؟ تنها تفاوتش فقط با HG8245H تعداد پورت ها هست؟
بعد میگه تک پورت ها فقط پورت آبی تو بازاره.
فکر کنم حداقل یه دونه LAN گیگ دشته باشه و از ظاهرش نمیخوره نفاوت خاصی داشته باشه اون یه پورت مال تلفن هست. اگه پورت سبز بخرید پیمانکار پریز سبز میزنه ؟ اگه نداره که داستان میشه اگه داره شاید HG8245H از دیجی بخری سبز باشه قبل زدن پریز بخر که معلوم بشه چی کار کنه.
از دیجی خریدم، پورتش سبز هست که کابل سه متری دو سر سیز هم توشه.
ولی متاسفانه آنتن مودم 2dB هست من فکر کردم 5dB. میشه آنتنش رو عوض کرد؟ اون هایی که تو بازاره همه اینجوری هستند؟
دو تا فایل تو سای هوایی هست ولی باید اکانت داشت تا بشه دانلود کرد، کسی دسترسی داره به اشتراک بزاه؟ بعد جایی تو سایت firmware پیدا نکردم.
blackbird
15-10-2019, 13:31
ولی متاسفانه آنتن مودم 2dB هست من فکر کردم 5dB. میشه آنتنش رو عوض کرد؟ اون هایی که تو بازاره همه اینجوری هستند؟
دو تا فایل تو سای هوایی هست ولی باید اکانت داشت تا بشه دانلود کرد، کسی دسترسی داره به اشتراک بزاه؟ بعد جایی تو سایت firmware پیدا نکردم.
قدرت db دستگاه مگه به آنتن ربط داره ؟ به قدرت فرستنده داخلی ربط نداره ؟ من اینو تو سایت هواوی دیده بودم اما از کجا مشخص میشه کدوم 5 هست کدوم 2 ؟
فکر کنم اگه تو سایت اکانت بسازی و دستگاه رو رجیستر کنی دسترسی باز بشه امتحان نکردم.
پیمانکار پریز سبز میزنه ؟
youngeagle
15-10-2019, 13:43
قدرت db دستگاه مگه به آنتن ربط داره ؟ به قدرت فرستنده داخلی ربط نداره ؟ من اینو تو سایت هواوی دیده بودم اما از کجا مشخص میشه کدوم 5 هست کدوم 2 ؟
فکر کنم اگه تو سایت اکانت بسازی و دستگاه رو رجیستر کنی دسترسی باز بشه امتحان نکردم.
قدرت سیگنال wifi به آنتن هم ربط داره. اون آنتن بلند ها 5 هست اون کوچیک ها دو دی بی. تو سایت هوایی هر دو تا رو گذاشته. کلا هرچی آنتن بلندتر باشه بهتر هست.
پیمانکار هنوز نزده.
blackbird
15-10-2019, 15:49
قدرت سیگنال wifi به آنتن هم ربط داره. اون آنتن بلند ها 5 هست اون کوچیک ها دو دی بی. تو سایت هوایی هر دو تا رو گذاشته. کلا هرچی آنتن بلندتر باشه بهتر هست.
پیمانکار هنوز نزده.
من از Wifi دستگاه استفاده نمیکنم خیلی ها شنیدم میگفتن بردش کمه. فعلا سیستم فیبر همیته مثل ابتدای ADSL اصلا تو بازار مودمی نبود بخری خود ISP مودم میداد. هواوی هم که رو یه مدل 10 تا زیر مدل داره هر کدوم یه ریزه کاری کم یا زیاد دارن. فکر کنم با این وضع بازار طول میکشه تا مثل DSL تنوع زیاد بشه و راحت بشه چیزی رو که میخوای بخری.
misam5526
15-10-2019, 16:10
من از Wifi دستگاه استفاده نمیکنم خیلی ها شنیدم میگفتن بردش کمه. فعلا سیستم فیبر همیته مثل ابتدای ADSL اصلا تو بازار مودمی نبود بخری خود ISP مودم میداد. هواوی هم که رو یه مدل 10 تا زیر مدل داره هر کدوم یه ریزه کاری کم یا زیاد دارن. فکر کنم با این وضع بازار طول میکشه تا مثل DSL تنوع زیاد بشه و راحت بشه چیزی رو که میخوای بخری.
برای تقویت وایرلس میتونید از یک access point قدرتمند که قیمت مناسبی هم داره استفاده کنید. یعنی ont شما (مودم) فقط برای اتصال به اینترنت خواهد بود و access point تبدیل اینترنت به امواج وایرلس.
در مورد بعدی هم خیلی امیدوار به ورود گسترده و منوع ont ها به بازار نباشید چون بازار تحت انحصار تانوما خیلی ظرفیت گسترش رو نداره به دلایل مختلف.
blackbird
15-10-2019, 16:34
برای تقویت وایرلس میتونید از یک access point قدرتمند که قیمت مناسبی هم داره استفاده کنید. یعنی ont شما (مودم) فقط برای اتصال به اینترنت خواهد بود و access point تبدیل اینترنت به امواج وایرلس.
در مورد بعدی هم خیلی امیدوار به ورود گسترده و منوع ont ها به بازار نباشید چون بازار تحت انحصار تانوما خیلی ظرفیت گسترش رو نداره به دلایل مختلف.
من دقیقا همین کار رو میکنم و مودم ont بریج شده به یه روتر اکسس پوینت و یه AP دیگه هم جای دیگه خونه فقط از روتر راضی نیستم دارم رو DD-wrt و Open wrt , ... بررسی میکنم دوست دارم یه روتر نرم افزاری رو PC راه بندازم فکر کنم خیلی انعطاف پذیر باشه فقط یادگیری زمان می خواد.
misam5526
15-10-2019, 16:51
من دقیقا همین کار رو میکنم و مودم ont بریج شده به یه روتر اکسس پوینت و یه AP دیگه هم جای دیگه خونه فقط از روتر راضی نیستم دارم رو DD-wrt و Open wrt , ... بررسی میکنم دوست دارم یه روتر نرم افزاری رو PC راه بندازم فکر کنم خیلی انعطاف پذیر باشه فقط یادگیری زمان می خواد.
روترهایی که فریمور dd wrt قابل نصب روشون باشه هم موجوده با قیمت نسبتا مناسب مثل بعضی از لینکسیس ها ولی اگه قدرت و انعطاف نرم افزاری زیاد میخواید لاجرم بسمت میکروتیک باید برید. کمی گرونتر تموم میشه ولی دست شما رو در طیف وسیعی از تغییرات باز میزاره.
blackbird
15-10-2019, 17:14
روترهایی که فریمور dd wrt قابل نصب روشون باشه هم موجوده با قیمت نسبتا مناسب مثل بعضی از لینکسیس ها ولی اگه قدرت و انعطاف نرم افزاری زیاد میخواید لاجرم بسمت میکروتیک باید برید. کمی گرونتر تموم میشه ولی دست شما رو در طیف وسیعی از تغییرات باز میزاره.
روتر خودم ساپورت میکنه DDwrt , open WRT رو اما فعلا با این قیمتها میترسم خراب بشه دارم فعلا مطالعه میکنم و الان حوصله پیچیدگی و هزینه میکروتیک رو ندارم PC دسنه دو زیاد دارم فکر کنم روتر نرم افرازی قابلیتهای خوبی بده مرسی از راهنمایی
mr.arbab28
15-10-2019, 17:25
دو تا فایل تو سای هوایی هست ولی باید اکانت داشت تا بشه دانلود کرد، کسی دسترسی داره به اشتراک بزاه؟ بعد جایی تو سایت firmware پیدا نکردم.لینک اون مدل که از دیجی خریدی خصوصی میفرستی امکانش هست؟
mr.arbab28
15-10-2019, 17:44
چرا خودتون پیگیری نمی کنید؟ حداقل مشهد و قم احتمالش هست.والا هربار که زنگ زدم مخابرات اراجیف تحویلم دادن بدهکارتم میکنن
youngeagle
15-10-2019, 18:29
لینک اون مدل که از دیجی خریدی خصوصی میفرستی امکانش هست؟
برات فرستادم.
- - - Updated - - -
برای شما سبز زده؟
blackbird
15-10-2019, 19:03
برات فرستادم.
- - - Updated - - -
برای شما سبز زده؟
پستهای قبلی کامل داستانشو توضیح دادم. مودمی که پیمانکار به من داده بود جالب نبود کار پسیو هم تموم شده بود. مودم رو مرجوع کردم از دیجی خریدم سبز هست دیگه زیر بار تعویض پریز نرفت حوصله درگیر شدن هم نداشتم داره کار میکنه.
mojtaba89101
15-10-2019, 19:31
دوستانی که ftth گرفتید . اعلام کنید سرعت دانلود از سرور های داخل ایران چند MB هستش...
youngeagle
15-10-2019, 22:06
پستهای قبلی کامل داستانشو توضیح دادم. مودمی که پیمانکار به من داده بود جالب نبود کار پسیو هم تموم شده بود. مودم رو مرجوع کردم از دیجی خریدم سبز هست دیگه زیر بار تعویض پریز نرفت حوصله درگیر شدن هم نداشتم داره کار میکنه.
الان یه سر سیم آبی زدی به پریز آبی و سر دیگه سیم سبز به پورت سبز مودم؟
برای من پیمانکار میگه از اول همه رو آبی زده اینم باید آبی باشی که من قبول نکردم. گفت یک جا فقط سیز زده اون هم مشکل پیدا کرده!
اینجا بودن کسی هایی که سبز زده باشند؟
Anishtain_DM
15-10-2019, 22:40
الان یه سر سیم آبی زدی به پریز آبی و سر دیگه سیم سبز به پورت سبز مودم؟
برای من پیمانکار میگه از اول همه رو آبی زده اینم باید آبی باشی که من قبول نکردم. گفت یک جا فقط سیز زده اون هم مشکل پیدا کرده!
اینجا بودن کسی هایی که سبز زده باشند؟
خیلی ها بودن اینجا سبز داشتن هیج مشکلی هم نبوده، شما میتونی نهایت تبدیل آبی به سبز بگیری تفاوت آنچنانی بین سبز و آبی نداره تفاوت در برگشت نور هست که در موارد جزئی فرق میکنه.
سلام به همه ی دوستان
یک سوال فنی
فیبری که من دارم یک سر اون سبز و یک سر اون آبی و مودم هم پورت آبی رنگ و باکس فیبر چسبیده به دیوار هم پورت سبز رنگ داره
آیا باید رنگ های پچکورد و پورت ها یکی باشه یا مشکلی نداره که جابجا زده بشه ؟
با تشکر
دوستان من درخواست دادم الان یوزر و پس دادن ولی تو پنل ADSL میره ایا برای شما همین یا اشتباهن ADSL برای من فعال کردن ؟!
Gamexland
16-10-2019, 13:49
دوستان من درخواست دادم الان یوزر و پس دادن ولی تو پنل ADSL میره ایا برای شما همین یا اشتباهن ADSL برای من فعال کردن ؟!
پنل هردو یکیه فکر کنم
Anishtain_DM
16-10-2019, 14:24
دوست من هم سفارش داد همین پنل همون روز براش فعال شد، کابلشم همون هفته اومدن کشیدن، الان 30 روزه منتظره ولی اینترنت وصل نشده.
دوست من هم سفارش داد همین پنل همون روز براش فعال شد، کابلشم همون هفته اومدن کشیدن، الان 30 روزه منتظره ولی اینترنت وصل نشده.
ممنون چقدر زیاد طول کشیده ایا پیگیری کرده بود ؟!
Anishtain_DM
16-10-2019, 14:52
ممنون چقدر زیاد طول کشیده ایا پیگیری کرده بود ؟!
هر 3-4 روز یه بار پیگیری میکرد، آخرش گفتن این فیبر ها بین مخابرات مرکزی و مخابرات های شعب اسنادش جا به جا میشه هر چقدرم بیای اینجا خودت رو خسته کردی حداقل 35 روز طول میکشه،تازه قدیم 2 - 3 ماه بوده الات 35-40 روزه ، تا الان که 30 روزه خبری نیست.
دوستان روتر MR3420 تی پی لینک پورتهاش گیگابیتی هست یا 100 مگ؟
تو دیجی کالا زده 4 پورت گیگا بیتی داره و ون هم گیگابیتی هست.
ولی یکی از دوستانم میگه 100 مگ هست.
کسی اطلاع موثق داره؟
واسه تانوما می پرسم که میشه ازش استفاده کرد؟
Anishtain_DM
16-10-2019, 22:29
کسی اطلاع موثق داره؟
موثق سایت خود تی پی لینکه که زده 100 هست.
misam5526
16-10-2019, 23:28
کسی اطلاع موثق داره؟
پورت گیگابیت میخواید Archer C2_v3(1200) از همین برند هست.
لعنت به دیجی کالا!
اصلا نباید به فروشنده ایرانی اطمینان کرد.
متاسفانه من مدتی پیش این روتر رو بخاطر استفاده از دانگل 4 جی
خریدم . اون موقع هم تو سایت دیدم زده گیگابیت دیگه زیاد پی گیر نشدم.
اون موقع مسئله دانگل برام تو اولویت بود و سطحی بررسی کردم و ضرر کردم.
blackbird
17-10-2019, 12:09
کسی اطلاع موثق داره؟
فکر کنم بهتر باشه برای تانوما Archer C7 بگیرید درسته که حدود دو برابر C2 هست قیمت اما تو سایت TPlink چک کنید ارزون ترین روتری هست که سرعت گیگ اینترنت میده سرعت و پردازش ربطی به داشتن پورت گیگ لن نداره فکر کنم هدف شما هم همین باشه
mojtaba89101
17-10-2019, 12:19
سلام دوستان
لطفا سرعت دانلود خودتون رو اعلام کنید کسایی که ftth دارند.
سرعت دانلود من با پورت lan مودم روی 25MB هستش..
لطفا اعلام کنید. ببینیم. سرعت های دانلود در چه وضعیتی قرار دارند.
Rahpooyan
17-10-2019, 12:50
لعنت به دیجی کالا!
اصلا نباید به فروشنده ایرانی اطمینان کرد.
متاسفانه من مدتی پیش این روتر رو بخاطر استفاده از دانگل 4 جی
خریدم . اون موقع هم تو سایت دیدم زده گیگابیت دیگه زیاد پی گیر نشدم.
اون موقع مسئله دانگل برام تو اولویت بود و سطحی بررسی کردم و ضرر کردم.
همه محصولاتی که در دیجی کالا فروخته می شوند، توسط خود دیجی کالا ارایه نمی شود. ببینید فروشنده کی بوده است. همچنین این اشتباهات صرفا در دی جی کالا نیست. همین Lioncomputer و دیگر سایت های فروش هم اشتباهاتی دارند.
Gamexland
17-10-2019, 13:29
همه محصولاتی که در دیجی کالا فروخته می شوند، توسط خود دیجی کالا ارایه نمی شود. ببینید فروشنده کی بوده است. همچنین این اشتباهات صرفا در دی جی کالا نیست. همین Lioncomputer و دیگر سایت های فروش هم اشتباهاتی دارند.
اتفاقا دیجی کالا سفت و سخت محصولات رو چک میکنه و فیلتر شدیدی روی محصولات فروشگاه هاش داره اما شیطنت هم کم نداره
مشخصات محصول رو دیجی کالا تو سایتش درج می کنه و خریدار
بر اساس اون اطلاعات انتخاب می کنه.
روتر معیوب نیست. اطلاعات و مشخصاتش غلط نوشته شده.
moderntalking123
19-10-2019, 17:47
سلام دوستان، من تهران هستم و مرکز مخابراتی ما فقط سرویس تانوما پشتیبانی میکنه (VDSL ندارن).
گفتن باید درخواست بدم تا بررسی بشه که وصل میشه یا نه. الان ADSL از شرکت دیگه دارم و کیفیت خطم خوبه. یکم تحقیق کردم مقاله ای پیدا کردم که به شدت پیشمون بود از انتقال به تانوما.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرتون درخواست بدم؟ عموماً چقدر طول میکشه و چقدر ممکنه بدون اینترنت بمونم؟ شدیداً نیاز به سرعت بالای آپلود دارم و واقعاً با ADSL اعصاب خوردیه.
misam5526
19-10-2019, 17:55
سلام دوستان، من تهران هستم و مرکز مخابراتی ما فقط سرویس تانوما پشتیبانی میکنه (VDSL ندارن).
گفتن باید درخواست بدم تا بررسی بشه که وصل میشه یا نه. الان ADSL از شرکت دیگه دارم و کیفیت خطم خوبه. یکم تحقیق کردم مقاله ای پیدا کردم که به شدت پیشمون بود از انتقال به تانوما.
به نظرتون درخواست بدم؟ عموماً چقدر طول میکشه و چقدر ممکنه بدون اینترنت بمونم؟ شدیداً نیاز به سرعت بالای آپلود دارم و واقعاً با ADSL اعصاب خوردیه.
سرویس تانوما بر اسا فیبر نوری تا منزل هست. بنابراین نیاز به کابل کشی (فیبر کشی) داره و کاملا مجزا از سرویس ADSL شماست.
اتفاقی برای سرویس فعلی adsl شما هم نمیفته و نیازی به قطع کردنش نیست چرا که اون بر روی خط تلفن شماست. پس بدون اینترنت نمیمونید.
اینکه اصلا به شما ارائه بدن یا چقدر طول میکشه کاملا به مرکز مخابراتی شما بستگی داره.
در مورد ناراضی بودن از تانوما... من خیلی بعضی از کانتها رو جدی نمیگیرم.شما هم نگیرید. تانوما بر اساس تکنولوژی GPON یا شبکه اشتراکی فیبر نوریه و مشخصه که پورتهای نوری بین چندین مشترک به اشتراک گذاشته مین و اختصاصی نیستند ولی این حد از ناپایداری که در اون کامنت بود غیر عادی به نظر میرسه.
moderntalking123
19-10-2019, 18:04
سرویس تانوما بر اسا فیبر نوری تا منزل هست. بنابراین نیاز به کابل کشی (فیبر کشی) داره و کاملا مجزا از سرویس ADSL شماست.
اتفاقی برای سرویس فعلی adsl شما هم نمیفته و نیازی به قطع کردنش نیست چرا که اون بر روی خط تلفن شماست. پس بدون اینترنت نمیمونید.
اینکه اصلا به شما ارائه بدن یا چقدر طول میکشه کاملا به مرکز مخابراتی شما بستگی داره.
در مورد ناراضی بودن از تانوما... من خیلی بعضی از کانتها رو جدی نمیگیرم.شما هم نگیرید. تانوما بر اساس تکنولوژی GPON یا شبکه اشتراکی فیبر نوریه و مشخصه که پورتهای نوری بین چندین مشترک به اشتراک گذاشته مین و اختصاصی نیستند ولی این حد از ناپایداری که در اون کامنت بود غیر عادی به نظر میرسه.
عه چه جالب اصلا اینو نمیدونستم، پس VDSL فقط از خط تلفن استفاده میکنه. اینطور باشه برم درخواست بدم سریع. موقع درخواست باید نکته ای رو توجه کنم یا پیشنهادی دارید که بعداً مشکل ساز نشه؟ هزینه مخفی یا مدل مودم یا هرچیزی که تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.:)
عه چه جالب اصلا اینو نمیدونستم، پس VDSL فقط از خط تلفن استفاده میکنه. اینطور باشه برم درخواست بدم سریع. موقع درخواست باید نکته ای رو توجه کنم یا پیشنهادی دارید که بعداً مشکل ساز نشه؟ هزینه مخفی یا مدل مودم یا هرچیزی که تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.:)
شما کدوم منطقه هستید؟ چون منطقه ما هم vdsl ندارن گفتم شاید هم محلی باشیم :دی
نه چیزی نیاز نیست موقع درخواست. فقط ترجیحا اگر امکان پرداخت نقد هزینه کابل کشی و مودم رو دارید بگید که طرح استاندارد می خواین که براتون طرح مودم و کابل کشی رایگان نزنند.
چون نه تنها ماهیانه هزینه اش رو می گیرن، از خجم اینترنتتون هم کم می کنن که اصلا به صرفه نیست.
moderntalking123
19-10-2019, 18:34
شما کدوم منطقه هستید؟ چون منطقه ما هم vdsl ندارن گفتم شاید هم محلی باشیم :دی
نه چیزی نیاز نیست موقع درخواست. فقط ترجیحا اگر امکان پرداخت نقد هزینه کابل کشی و مودم رو دارید بگید که طرح استاندارد می خواین که براتون طرح مودم و کابل کشی رایگان نزنند.
چون نه تنها ماهیانه هزینه اش رو می گیرن، از خجم اینترنتتون هم کم می کنن که اصلا به صرفه نیست.
من تهرانپارس هستم (مرکز عاطف)
خب هزینه مودم و کابل کشی چقدر میشه جدا؟ ینی در کل چقدر باید ماهی پرداخت کنم.
خوب پس هم محل نیستیم متاسفانه
والا به من گفتش حدودا 1200 واسه مودم و کابل کشی
فقط مودم رو می تونید از بازار هم تهیه کنید. هر مرکز و پیمانکارش یه قیمتی می ده شما مقایسه کنید اگه مودم زیاد می گفتن از بیرون هم می تونید بگیرید.
تعرفه ها رو هم بچه ها توی صفحات قبل گذاشتن. از مرکز مخابراتی هم می تونید بپرسید. با توجه به سرعت درخواستی.
دوستانی که تانوماشون اوکی شده...
از زمان وضعیت "ارسال به مرکز" چقدر طول کشیده تا بیان کابل کشی؟
کلا بعد از این "ارسال به مرکز" به چی باید تغییر کنه؟
moderntalking123
19-10-2019, 21:40
هرکی جواب ایشون رو داد لطفا از اولش بگه از لحظه درخواست چقدر طول میکشه عموماً :biggrin:
متشکر
amir000098
19-10-2019, 23:30
داغون ترین مخابرات محلاتی هست تجهیزات تانوما رو فقط چند جا که شرکت مجتمع تجاری هست گذاشته جای دیگه ای ارائه نمیده. دقیقا یادمه اون اوایل که مخابرات شروع کرد سرویس adsl رو بده اینجا 512 به بالا باید از صد جا نامه میاوردی براشون
از مخابرات هم شانس نیاوردیم
moderntalking123
20-10-2019, 12:03
خوب پس هم محل نیستیم متاسفانه
والا به من گفتش حدودا 1200 واسه مودم و کابل کشی
فقط مودم رو می تونید از بازار هم تهیه کنید. هر مرکز و پیمانکارش یه قیمتی می ده شما مقایسه کنید اگه مودم زیاد می گفتن از بیرون هم می تونید بگیرید.
تعرفه ها رو هم بچه ها توی صفحات قبل گذاشتن. از مرکز مخابراتی هم می تونید بپرسید. با توجه به سرعت درخواستی.
امروز رفتم درخواست دادم، میگفت قیمت مودم 1 میلیون تومن هست و سیم کشی از متری 6 تومن.
قیمت مودماش چه رنجی هست؟ چه مدلی باید سرچ کنم؟ بهترین مدل چیزی سراغ دارید قیمتش رو ببینم؟
Anishtain_DM
20-10-2019, 12:56
دوست من فیبرش رو 10 روز بعد اومدن کشیدن ولی 30 روز هست سفارش داده روی همون ارسال به مرکز مونده، خیلی پیگیری کرد گفتن بین 35 تا روز تا 55 روز شاید طول بکشه.
آرین 0098
20-10-2019, 13:38
داغون ترین مخابرات محلاتی هست تجهیزات تانوما رو فقط چند جا که شرکت مجتمع تجاری هست گذاشته جای دیگه ای ارائه نمیده. دقیقا یادمه اون اوایل که مخابرات شروع کرد سرویس adsl رو بده اینجا 512 به بالا باید از صد جا نامه میاوردی براشون
از مخابرات هم شانس نیاوردیم
محلاتی سمت مینیسیتی و بلوار ارتش؟
blackbird
20-10-2019, 13:38
امروز رفتم درخواست دادم، میگفت قیمت مودم 1 میلیون تومن هست و سیم کشی از متری 6 تومن.
قیمت مودماش چه رنجی هست؟ چه مدلی باید سرچ کنم؟ بهترین مدل چیزی سراغ دارید قیمتش رو ببینم؟
چرا همینجا چند صفحه قبل رو نمیخونید ؟ کلی اطلاعت بدست میارید
منم مرکز عاطف هستم. عاطف فیبر نمیده به کسی. من چند ماه پیش فرم امکان سنجی رو پر کردم . خبری نشد. چند بار هم حضوری رفتم که سری آخر طرف گفت راحتت کنم این فرمه سر کاریه وگرنه فیبر نمیدن به کسی. برای VDSL هم فقط به یک ساختمان نزدیک به 3 راه تهرانپارس دادن. همون ADSL رو استفاده کن بهتره.
من قبلا واسه شهرستان میخواستم واسه سرور تانوما بگیرم اما سرعت گیگابایتی گفتن نداریم. الان میخوام واسه سروری که تو تهران دارم سرعت 1 گیگ بگیرم کجا باید اقدام کنم؟ واسه شرکت و سرور سرعت های گیگابایتی میدن؟
تا جایی که می دونم فقط دو مدل هواوی هستش توی بازار و مخابرات هم به من گفتن حتما هواوی باید باشه
توی صفحات قبل هم دوستان گفتن فکر کنم. توی دیجی کالا الان 650 و 780 هستش حدودا
Gamexland
21-10-2019, 18:29
من قبلا واسه شهرستان میخواستم واسه سرور تانوما بگیرم اما سرعت گیگابایتی گفتن نداریم. الان میخوام واسه سروری که تو تهران دارم سرعت 1 گیگ بگیرم کجا باید اقدام کنم؟ واسه شرکت و سرور سرعت های گیگابایتی میدن؟
فکر نکنم همچین سرعتی بدن بهتون... 100 مگ بیشتر ندیدم
amir000098
21-10-2019, 21:43
محلاتی سمت مینیسیتی و بلوار ارتش؟
اره:biggrin:
youngeagle
22-10-2019, 14:04
کانکتور (وصل به سیم) رو چجوری از پشت مودم یا پریز میشه در آورد؟
sepehr_sn
23-10-2019, 16:26
سلام
وقت بخیر
دوستان چندتا مودم FTTH مدل hg8245h با فریمور بین الملل با پشتیبانی IPV6 با سوکت سبز موجود هستش
بزگوارانی که نیاز دارن در خدمتشون هستم
mr.arbab28
24-10-2019, 05:09
سلام
وقت بخیر
دوستان چندتا مودم FTTH مدل hg8245h با فریمور بین الملل با پشتیبانی IPV6 با سوکت سبز موجود هستش
بزگوارانی که نیاز دارن در خدمتشون هستمقیمت؟
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
sepehr_sn
24-10-2019, 08:15
قیمت؟
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
770 تومن با گارانتی 1 ساله
فکر نکنم همچین سرعتی بدن بهتون... 100 مگ بیشتر ندیدم
یعنی الان سرورهای ایران همه با سرعت 100 مگ دارن کار میکنن؟ مگه میشه؟
دوستان میخواستم برم قرارداد 3 ماهه(سیم کشی رایگان)ببندم اما مخابرات منطقه من(بهشتی) میگه ما قرارداد 3 ماهه نداریم و فقط 3 ساله(مودم و سیم کشی رایگان)داریم
و اصرار کرد که ما فقط 3 ساله داریم.;)
Rahpooyan
25-10-2019, 15:59
دوستان میخواستم برم قرارداد 3 ماهه(سیم کشی رایگان)ببندم اما مخابرات منطقه من(بهشتی) میگه ما قرارداد 3 ماهه نداریم و فقط 3 ساله(مودم و سیم کشی رایگاه)داریم
و اصرار کرد که ما فقط 3 ساله داریم
سیم کشی تا منزل رایگان است ولی مودم رایگان شاید قرارداد طولانی تر باشد ولی بگمونم تا یک سال هم قابل ارایه باشد. به اون فرد مسئول بگید قضیه کابل کشی رایگان با مودم رایگان فرق می کند. شاید در این مورد دچار سوء تفاهم شده است و توجیه نیست:
sepehr_sn
25-10-2019, 18:24
دوستان میخواستم برم قرارداد 3 ماهه(سیم کشی رایگان)ببندم اما مخابرات منطقه من(بهشتی) میگه ما قرارداد 3 ماهه نداریم و فقط 3 ساله(مودم و سیم کشی رایگان)داریم
و اصرار کرد که ما فقط 3 ساله داریم.;)
سلام
بله درست میگن سیمکشی و مودم رایگاه فقط برای قرارداد ۳ ساله هستش
تازه مودمی هم که بهتون میده جدیدا تک پورت هستش که اصلا به درد نمیخوره
پیشنهاد میکنم ۴۵۰ پول سیم کشی و ۸۰۰ تومن پول مودم رو خودتون بدید که هر طرحی دوست داشتید و هر زمان که خواستید بگیرید و یا جابجا کنید
با طرح ۳ ساله مجبورید تا ۳ سال فقط یک طرح خاص رو داشته باشید که منطقی نیست
دوستان کسی اینجا تانوما توی کرج داره؟
میشه خواهش کنم اگر کسی اینجا داره و یا کسی رو میشناسید یه ریپلای بزنه
ممنون
سیم کشی تا منزل رایگان است ولی مودم رایگان شاید قرارداد طولانی تر باشد ولی بگمونم تا یک سال هم قابل ارایه باشد. به اون فرد مسئول بگید قضیه کابل کشی رایگان با مودم رایگان فرق می کند. شاید در این مورد دچار سوء تفاهم شده است و توجیه نیست:
از نظر مودم خودم گرفتم مدل H
قرارداد 3 ماهه هست یا حذف شده؟چون 2020 میگه ما قرارداد 3ماهه(سیم کشی رایگان داریم)و مخابرات بهشتی میگه فقط قزارداد 1 ماه و 3 ساله به من گقت
Rahpooyan
27-10-2019, 16:36
از نظر مودم خودم گرفتم مدل H
قرارداد 3 ماهه هست یا حذف شده؟چون 2020 میگه ما قرارداد 3ماهه(سیم کشی رایگان داریم)و مخابرات بهشتی میگه فقط قزارداد 1 ماه و 3 ساله به من گقت
شما از طریق 2020 سه ماهه ثبت نام کنید. برای مثال طرح های تانوما خراسان رضوی را ببینید:
Mohammadcassano
30-10-2019, 18:43
من الان یک هفته هست برام نصب شده نارمک تهران هستم واقعا سرعتش خوبه بالای ۵۰ مگ میده ولی یه چیزی بد تو ذوقم زد پینگش بالای ۱۲۰ هست که از adsl که داشتم هم بالاتر رفته هر چیم زنگ میزنم پشتیبانی میگن همینه که هست پینگش افتضاحه
Mohammadcassano
30-10-2019, 18:45
پینگش بالاس من نارمک هستم و یک هفتس نصب کردم
...Moein...
31-10-2019, 17:53
پینگش بالاس من نارمک هستم و یک هفتس نصب کردم
شما تست پینگ رو بزار اینجا تا ببینیم
اگه pc داری برو cmd تست بگیر
ping asiadl.ir
ping 8.8.8.8
ping 4.2.2.4
ping 35.156.63.252
ping 108.61.210.117 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان من واقعا کلافه شدم این فیبر چرا ایجوری اول اینکه خط تلفون ما روی همین فیبر و کلا چند روز قطع شده بخاطر پرداخت نکردن درصورتی که فقط 12 روز سرویس وصل شده !
بعد من سرویس 8 مگ 90 گیگ بین ملل گرفتن که 378 گیگ داخلی الان کلا حجم خارجی تمام شده و حجم داخلی یه رقم کم نشده درصورتی که بیشتر حجم که من مصرف کردم داخلی بود !؟ و اینکه چرا اینقدر حجم کم شده ؟!
الان تو سامانه موندم چیکار کنم تمدید سرویس نمیشه کرد پشتیبانی پاسخ نمیده ؟!
Rahpooyan
07-11-2019, 15:51
دوستان من واقعا کلافه شدم این فیبر چرا ایجوری اول اینکه خط تلفون ما روی همین فیبر و کلا چند روز قطع شده بخاطر پرداخت نکردن درصورتی که فقط 12 روز سرویس وصل شده !
بعد من سرویس 8 مگ 90 گیگ بین ملل گرفتن که 378 گیگ داخلی الان کلا حجم خارجی تمام شده و حجم داخلی یه رقم کم نشده درصورتی که بیشتر حجم که من مصرف کردم داخلی بود !؟ و اینکه چرا اینقدر حجم کم شده ؟!
الان تو سامانه موندم چیکار کنم تمدید سرویس نمیشه کرد پشتیبانی پاسخ نمیده ؟!
با 2020 تماس بگیرید. بعد هم اینترنت بین الملل از اینترنت داخلی مجزا نیست. شما یا همه را اینترنت بین الملل استفاده می کنید که در این صورت کلا 90 گیگ دارید. اگر از اینترنت داخلی استفاده کنید 90 گیگ شما می شود 378 گیگ. یعنی این طور نیست که مثلا 90 گیگ بین الملل + 378 گیگ داخلی.
با 2020 تماس بگیرید. بعد هم اینترنت بین الملل از اینترنت داخلی مجزا نیست. شما یا همه را اینترنت بین الملل استفاده می کنید که در این صورت کلا 90 گیگ دارید. اگر از اینترنت داخلی استفاده کنید 90 گیگ شما می شود 378 گیگ. یعنی این طور نیست که مثلا 90 گیگ بین الملل + 378 گیگ داخلی.
بله درست کل حجم کم شده بود و کل طرح 360 گیگ در اصل ، یعنی در اصل وقتی از سرویس داخل استفاده میکنی حجم چند برابر میشه ؟!
الان طرح تغییر دادم به 700 گیگ
magiteq1
08-11-2019, 21:16
بله درست کل حجم کم شده بود و کل طرح 360 گیگ در اصل ، یعنی در اصل وقتی از سرویس داخل استفاده میکنی حجم چند برابر میشه ؟!
الان طرح تغییر دادم به 700 گیگ
دوست عزیر مخابرات ضریب 1 به 4 داره. 1 گیگ بین الملل استفاده کنی در اصل 4 گیگ از حجم داخل کم میشه.
90 گیگ میشه 89 گیگ و 360 میشه 356 گیگ. اگر این 1 گیگ داخلی باشه از 90 گیگ 250 مگ کم میشه.
Tehranshahr
09-11-2019, 15:40
جر و بحث نداریم که:n16::n16:
در کل منظورم این بود که طبق گفته نصاب برج ها و مجتمع های جدیدی که احداث میشن از همون اول فیبرکشی میکنن و کلا سیم مسی کم کم داره جمع میشه
حالا دوستان تهرانی باید اطلاع بدن که اونجا شرایط چجوریه !
الان کسی برای اولین بار در برج های مسکونی درخواست تلفن ثابت بده . سیم مسی میدن یا فیبر میکشن ؟
پدربزرگ من به تازگی توی غرب تهران توی یک برج نوساز ساکن شده. کل برج رو مخابرات فیبر کشیده و سیم مسی من ندیدم جایی. توی کابینت راهرو رو دیدم یک باکس مخابرات بود که ازش جندین رشته فیبر درومده بود. نصاب اومد نصب کنه دید که پیمانکار پریز رو نزده! ارجاع داد به پیمانکار. هزینه مودم هم گفت 650 میشه.
youngeagle
11-11-2019, 18:34
Optical RX power برای شماها رو چه مقداری هست؟
malek911
11-11-2019, 19:11
خب به سلامتی بعد اظهار نظر وزیر در مورد پینگ بازیها پینگم با سرور آلمان 2 برابر شده.یعنی منی که تو بتل با سرور آلمان 65 بودم و تازگیا 85 شده بودم الان 2 روزه شدم 150.
یه تبلیغی بود قدیما میگفت صا ایران هر روز بهتر از دیروز،من الان دارم منظورشو متوجه میشم :)
cartesiba
13-11-2019, 15:55
سلام دوستان اینترنت من از adsl شده vdsl سرعت اینترنت چقدر باید باشه / سرعت من الان روی 14 مگ هست . بیشتر هم میشه؟
babak_eivazi
13-11-2019, 21:39
خب به سلامتی بعد اظهار نظر وزیر در مورد پینگ بازیها پینگم با سرور آلمان 2 برابر شده.یعنی منی که تو بتل با سرور آلمان 65 بودم و تازگیا 85 شده بودم الان 2 روزه شدم 150.
یه تبلیغی بود قدیما میگفت صا ایران هر روز بهتر از دیروز،من الان دارم منظورشو متوجه میشم :)
دقیقا بعد لاف زدن وزیر پینگ من هم 50 میلی ثانیه بیشتر شده
دقیقا بعد لاف زدن وزیر پینگ من هم 50 میلی ثانیه بیشتر شده
دقیقا درست من کمی رفته بالا ولی برای بعضیا کمتر شده شاید روی فیبر تفاوت داره چون اکثر کسیانی که ADSL دارن بهبود داشته !
mr korash
14-11-2019, 12:52
دقیقا درست من کمی رفته بالا ولی برای بعضیا کمتر شده شاید روی فیبر تفاوت داره چون اکثر کسیانی که ADSL دارن بهبود داشته !
واسه من که بهبود نداشته پینگ 90 شده 140 !!! ولی وی پی N میزنم ( آلمان ) پینگ میاد رو 105 :worried:
malek911
14-11-2019, 20:09
از امروز پینگ من درست شده(البته نه کامل) و با آلمان 80 شده و با این آی پی که وزیر داده بود 60
سلام دوستان اینترنت من از adsl شده vdsl سرعت اینترنت چقدر باید باشه / سرعت من الان روی 14 مگ هست . بیشتر هم میشه؟
سلام کیفیت خططتون بهتره شده ؟؟؟ و اینکه پینگ چطوری چیکار کردی برای تبدیلش و اینکه کدوم شهری داداش
youngeagle
25-11-2019, 13:08
سرعت من به شدت افت کرده. برای شما هم همینطوره؟ از سرور ماکروسافت سرعت دانلودم 1 مگ هست!
از مودم میشه چک کرد سرعت رو چی ست کردند؟ رو مودم Adsl میشد دید.
مدل مودم هوایی دو پورت هست.
Ariya2009
25-11-2019, 17:37
با سلام و احترام ،
اقا دوستی داریم کرمان است و میخواد این سرویس رو بگیره !
کسی از کرمان این سرویس رو گرفته ؟
فوری به من پیام بدهید و اینجا هم اعلام کنید.
ممنونم.
Anishtain_DM
25-11-2019, 23:26
سرعت من به شدت افت کرده. برای شما هم همینطوره؟ از سرور ماکروسافت سرعت دانلودم 1 مگ هست!
برای دوست من پرسیدم گفت افتضاح شده دقیقا مثل شما.
تانوما مخابرات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا هستید؟
بعد این اتفاق ها ممکنه سرعتو کشیده باشن پایین
blackbird
01-12-2019, 03:10
من الان دیدم سرویسها تو تغییر سرویس عوض شده و زده مثلا یک ساله و شش ماه و سه ماه من پس پرداختم البته و یه سری هم ماندگار حرفه ای و اقتصادی فکر کنم سرعت و حجم سرویسهای سرعت بالای 16 رو هم کم کردن داستان دقیقش چبه زیر 3 ماه هم نداره یعنی چی پس پرداخت مدت دار ؟ من 6 ماه بگیرم بعد 2 ماه بخوام جمع آوری کنم چی ؟ یا حجم هر ماه بازم سوخت میشه یا میمونه برای ماه بعد ؟ 2020 هم که فکر کنم اصلا حبر نداشته باشه مثل همیشه خودمون باید مهندسی معکوس کنیم طبق معمول.
دوستان کسایی که ftth پیش پرداخت هستن اگر میشه از سرویس هایی که داخل پنلشون هست یه عکس بزارن...
و اینکه آیا 50 مگ 500 گیگ بین ملل هنوز قابل خرید هست یا حذف شده؟ برای پس پرداخت ها چطور؟
blackbird
02-12-2019, 20:30
و اینکه آیا 50 مگ 500 گیگ بین ملل هنوز قابل خرید هست یا حذف شده؟ برای پس پرداخت ها چطور؟[/QUOTE]
50 مگ 500 گیگ پس پرداخت ( 525 گیگ با 5% ) ماهی 160 تومان... اما 20 مگ حجم کم شده رو پس پرداخت 426.5 گیگ بود شده 341.25 ماهی 110 تومان و 30 مگ 420 گیگ ماهی 135 تومان همه حجم ها رو با 5% زدم و پنل من پس پرداخته پیش ها رو ندارم
blackbird
02-12-2019, 20:45
جهت مشاهده تعرفه های پس پرداخت ( روی قبض) کمپین ماندگار اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلیک کنید
جهت مشاهده تعرفه های پیش پرداخت ( نقدی) کمپین ماندگار اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلیک کنید
blackbird
02-12-2019, 21:02
دوستان یه نکته جالب که تو جداول پست قبل FTTH سرعت 16 و 20 تا 200 بازه و قیمت ماندگار حرفه ای 7 20 مگ با حجم 137 گیگ 80 تومن و 16 بدون کمپین 183.75 گیگ هم 80 تومن !! خوب سرعت که بازه 16 مگ بهتره که کمپین چه فایده ای داره ؟
و نکته دوم ماهانه کلا حذف شده ؟ زیر 3 ماهه نیست چه کمپین چه بدون کمپ زدن یعنی حجم 3 ماه یا 6 یا 12 یک جا میدن ؟
برای خونه ویلایی تک واحد که فاصله اش تا مرکز مخابرات زیاده فیبر میدن یا نه ؟؟؟
برای خونه ویلایی تک واحد که فاصله اش تا مرکز مخابرات زیاده فیبر میدن یا نه ؟؟؟
به فاصله از مخابرات ربطی نداره. وجود FAT نزدیکی منزل شما مهم هست.
سلام
من دچار گیجی حاد به خاطر گزارش مصرف حجم شدم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در عکس بالا مقدار ارسال و دریافت رو به گیگ بین الملل زده اما جمع رو در 4 ضرب کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا در عکس بالا که می بینید مقدار حجم کم شده 100 گیگ (ضربدر 4) رو از بین الملل کم کرده! در صورتی که باید 25 گیگ بین الملل کسر می شد.
چطور ممکنه؟!
franchescaolsonEqP
06-12-2019, 12:38
سلام
در عکس بالا مقدار ارسال و دریافت رو به گیگ بین الملل زده اما جمع رو در 4 ضرب کرده.
حالا در عکس بالا که می بینید مقدار حجم کم شده 100 گیگ (ضربدر 4) رو از بین الملل کم کرده! در صورتی که باید 25 گیگ بین الملل کسر می شد.
چطور ممکنه؟!
اون حجمی که مخابرات نشون میده حجم داخلی هست نه بین الملل! درست حساب کرده بین الملل رو چهار برابر حساب میکنه یعنی حجم بین الملل کل بسته شما 420/4=105 گیگه
اون حجمی که مخابرات نشون میده حجم داخلی هست نه بین الملل! درست حساب کرده بین الملل رو چهار برابر حساب میکنه یعنی حجم بین الملل کل بسته شما 420/4=105 گیگه
اما در توضیحات بسته نوشته 400 گیگ بین الملل
به فاصله از مخابرات ربطی نداره. وجود FAT نزدیکی منزل شما مهم هست.
fat چیه؟
.............
fat چیه؟
.............
به چیز تو این مایه هاست
یا
MMDFullHD
08-12-2019, 18:03
دوستان کسی هست سرعت دانلودش بالای ۱۵۰ باشه
اپلودشم بالا باشه؟
misam5526
08-12-2019, 18:34
مخابرات شیوه نمایش و عنوان حجم رو تغییر داده. برای کسایی که جدیدا سرویس خریداری یا تمدید کنن داخل پنلشون حجم به بین الملل نمایش داده میشه.
misam5526
08-12-2019, 18:39
سلام
چطور ممکنه؟!
ممکنه نرم افزار هنوز برای ریز مصرف بروز نشده باشه. در شمارنده اصلی (همین دایره ها) ایا 4 برابر کم میکنه؟
ممکنه نرم افزار هنوز برای ریز مصرف بروز نشده باشه. در شمارنده اصلی (همین دایره ها) ایا 4 برابر کم میکنه؟
پنل بر می داشت ترافیک بین الملل و ضربدر 4 می کرد! بعدحاصل رو از ترافیک بین الملل (400 گیگ) کم می کرد! :biggrin: دقیقا توی همین دایره ها دیدم 4 برابر کم کرده و از ریز مصرف متوجه شدم موضوع از چه قراره. اینکه دیدم یه روزه چجوری 100 گیگ ازم کم شد!!!
یعنی 25 گیگ مصرف داشتم x 4 کرده بود.
پریروز زنگ زدم 2020 کلی توضیح دادم اپراتور هنگ کرد ولی خوشبختانه تونستم بقهمونم موضوع چیه... ارجاع زد و امروز چک کردم دیدم درست شده. حالا دیگه ترافیک بین الملل و ضرب در 4 نمی کنه
به جاش داخلی رو تقسیم بر 4 می کنه. فقط موضوع اینه که اون 100 گیگ که ازم کم شده رو باید 75 گیگ بهم برگشت بزنن که نزدن. باید زنگ بزنم امیدوارم اوکی کنن. 75 گیگ خیلیه خودش :blink:
blackbird
09-12-2019, 01:23
دوستان کسی هست سرعت دانلودش بالای ۱۵۰ باشه
اپلودشم بالا باشه؟
بستگی داره کجا باشه این سرعت معمولا رو داخلی میده بعضی لینکهای خارجی تا 24 مگابایت هم میره دانلود. آپ لود هم معمولا بهتره اما من سرعت بالا تا حالا لازم نداشتم برای اپلود تست کنم و همه اینا با کابل رو PC هست نه وایفای. برای چه کاری لازم داری لینک بده من تست کنم
MMDFullHD
09-12-2019, 01:45
بستگی داره کجا باشه این سرعت معمولا رو داخلی میده بعضی لینکهای خارجی تا 24 مگابایت هم میره دانلود. آپ لود هم معمولا بهتره اما من سرعت بالا تا حالا لازم نداشتم برای اپلود تست کنم و همه اینا با کابل رو PC هست نه وایفای. برای چه کاری لازم داری لینک بده من تست کنم
سرعت داخلی هم باشه من کارم روال میشه
از tel2 ندرلند شهر امستردام تک کانکشن یا مولتی چقد میده بهت؟
بعد از سرور داخلی تک کانکشن چقد سرعت اپلود داری
پینگ ؟
واسه استریم نیاز دارم برا ی بنده خدا
blackbird
09-12-2019, 14:14
سرعت داخلی هم باشه من کارم روال میشه
از tel2 ندرلند شهر امستردام تک کانکشن یا مولتی چقد میده بهت؟
بعد از سرور داخلی تک کانکشن چقد سرعت اپلود داری
پینگ ؟
واسه استریم نیاز دارم برا ی بنده خدا
Asiatech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SHATEL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TCI
Asiatech ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SHATEL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
TCI
این سرویس کمپین ماندگاره؟
اینکه نوشته تا 200 مگ بازه درسته؟!
آرین 0098
09-12-2019, 19:19
حرومت بشه ... ;)
شوخی کردم ...:tongue:
کیفش رو ببر ...
MMDFullHD
09-12-2019, 20:01
TCI
هزینه و سرویس چطوریه؟
زمان راه اندازی؟ و اینکه کدوم مرکز؟
Ariya2009
09-12-2019, 22:31
با سلام و احترام ،
ممنونم.
blackbird
10-12-2019, 01:48
حرومت بشه ... ;)
شوخی کردم ...:tongue:
کیفش رو ببر ...
داخلی هست ها و خود مخابرات، من که داخلی کاری ندارم بعضی وقتها خانواده نماوا ببینن شاید. فقط از شر خط تلفن راحت شدم
blackbird
10-12-2019, 02:01
این سرویس کمپین ماندگاره؟
اینکه نوشته تا 200 مگ بازه درسته؟!
سرویس عادی هست ماندگار چیز جالبی نداشت و سرعت داخلی که 200 یا بالاتر بازه ابتدای تست 400 هم میزنه خارجی نه، خوبه اما بندرت به 200 برسه بعضی وقتها لیمت سرور ارسال کننده هم هست من جایی یه لینک میگیرم 10 12 مگ بالاتر نمیره اما هم زمان لینک دوم اونم 10 12 تا میده خیلی جاها 5 بزور میده. و همیشه هم نمیشه ملاک رو سایت speedtest گذاشت باید تو استفاده دید چطور جواب میده فیلترینگ فیبر هم نابود میکنه ..اما کلا که برای ایران و سرویس خانگی مثل خواب و رویا میمونه فعلا
blackbird
10-12-2019, 02:17
هزینه و سرویس چطوریه؟
زمان راه اندازی؟ و اینکه کدوم مرکز؟
هزینه رو که من چندین بار زدم اینجا الان یه کوچولو تغییر کرده بدتر شده تو حجم بالا من از 8 مگ میگم بدون کمپین چون خیلی زیاد میشه بعدا اسکرین میدم اگه وقت شد و من پس پرداختم پیش پرداخت تو پنلم نمیاد
8 مگ ماهی 94 گیگ 50 تومن ***** 16 مگ ماهی 183 گیگ ماهی 80 تومن ***** 20 مگ ماهی 341 گیگ 110 تومن **** 30 مگ ماهی 420 گیگ 135 تومن ***** 50 مگ ماهی 525 گیگ 160تومن همه با 5% حجم اضافه و خورده های جزیی رو زدم که اشتباه نشه و از این ماه کم تر از 3 ماهه نداره هنوز فرصت نشده پیگیری کنم ببینم جریان چیه
من تهران هستم مرکز شیخ فضل الله زمان راه اندازی من 2 ماه و نیم بود و 450 تومن برای کابل کشی دادم و مودم هم حدود 900 سرویس هم که مخابراته دیگه پشتیبانی نصف و نیم بند اما با شرایط و قیمت الان ISP ها من کاملا راضی هستم
magiteq1
10-12-2019, 11:09
هزینه رو که من چندین بار زدم اینجا الان یه کوچولو تغییر کرده بدتر شده تو حجم بالا من از 8 مگ میگم بدون کمپین چون خیلی زیاد میشه بعدا اسکرین میدم اگه وقت شد و من پس پرداختم پیش پرداخت تو پنلم نمیاد
8 مگ ماهی 94 گیگ 50 تومن ***** 16 مگ ماهی 183 گیگ ماهی 80 تومن ***** 20 مگ ماهی 341 گیگ 110 تومن **** 30 مگ ماهی 420 گیگ 135 تومن ***** 50 مگ ماهی 525 گیگ 160تومن همه با 5% حجم اضافه و خورده های جزیی رو زدم که اشتباه نشه و از این ماه کم تر از 3 ماهه نداره هنوز فرصت نشده پیگیری کنم ببینم جریان چیه
من تهران هستم مرکز شیخ فضل الله زمان راه اندازی من 2 ماه و نیم بود و 450 تومن برای کابل کشی دادم و مودم هم حدود 900 سرویس هم که مخابراته دیگه پشتیبانی نصف و نیم بند اما با شرایط و قیمت الان ISP ها من کاملا راضی هستم
شما این پینگ رو با کانال مود fast گرفتی؟
blackbird
10-12-2019, 14:03
سرویس فیبر نوری مخابرات هست مگه fast داره ؟ من خبر ندارم اگه باشه سرویس من 20 مگابیت هست فکر کنم FTTH کلا سرعت بازه حجمی که میدن تفاوت داره و اون پینگهای پایین داخلی هستند
MMDFullHD
10-12-2019, 14:11
دوست عزیز مگ بستر سیمی یا dsl هست؟
فیبر هست!
میزان تاخیرش زیر چند میلی ثانیه اس
magiteq1
10-12-2019, 15:39
دوست عزیز مگ بستر سیمی یا dsl هست؟
فیبر هست!
میزان تاخیرش زیر چند میلی ثانیه اس
زیر چند میلی ثانیه یعنی چی متوجه نشدم
این پینگهای FTTH عملا تفاوتی با DSL نداره. الان پینگ من با سرورهایی که شما گرفتی تفاوت خیلی کمی داره. سرویس 18 مگ
این سرو داخل
ابر_حیزون
10-12-2019, 17:09
با سلام و احترام ،
ممنونم.
کرمان بعد از سفر وزیر ارتباطات و با تو پ و تشر او یه چند صد متر فیبر کشیدن و بعد هم ولش کردن به امان خدا . الان تنها کسی که تو کرمان فیبر داره یه کارمند مخابرات هست تو مخابرات مرکزی به اسم مرکز سید الشهدا طبقه دوم که روزا باهاش ور میره بازی میکنه .
سرویس فیبر نوری مخابرات هست مگه fast داره ؟ من خبر ندارم اگه باشه سرویس من 20 مگابیت هست فکر کنم FTTH کلا سرعت بازه حجمی که میدن تفاوت داره و اون پینگهای پایین داخلی هستند
سلام
میشه یه اسکرین شات از صفحه تعرفه ها بزارید؟
ما داستان پیدا کردیم با این مرکزمون میگه این 50 مگ 500 گیگو نداریم که توی پنلت فعال کنیم...
blackbird
10-12-2019, 23:31
سلام
ما داستان پیدا کردیم با این مرکزمون میگه این 50 مگ 500 گیگو نداریم که توی پنلت فعال کنیم...
پنل من خوب استان تهران هست مثل اینکه سیاست هر منطقه فرق میکنه اگه نمیدن با اسکریت شات هم کاریش نمیشه کرد فکر کنم، میگرم تقدیم میکنم الان یه کم درگیرم شرمنده
...Moein...
11-12-2019, 01:18
زیر چند میلی ثانیه یعنی چی متوجه نشدم
این پینگهای FTTH عملا تفاوتی با DSL نداره. الان پینگ من با سرورهایی که شما گرفتی تفاوت خیلی کمی داره. سرویس 18 مگ
این سرو داخل
تو فناوری ADSL کمترین پینگ داخلی ممکن 5 هستش ک باید تهران باشی ولی توی فناوری ftth کمترین پینگ ممکن اگه خوده تهران باشی از 1 تا 3 هستش
برای مسیر های خارجی هم همش به روتنیگ رپط داره ولی در این شکی نکن ک ftth هزار برابر adsl بهتره
malek911
11-12-2019, 12:18
سلام
[SPOILER]
۳۷۸۰ گیگابایت
سرویس FTTH50mb غیر حجمی دوازده ماهه پیش پرداخت 3600 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۵۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۱٬۹۲۰٬۰۰۰ تومان
۳۱۵۰ گیگابایت
سرویس FTTH30mb غیر حجمی دوازده ماهه پیش پرداخت 3000 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۳۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۱٬۶۲۰٬۰۰۰ تومان
۲۲۶۸ گیگابایت
سرویس FTTH20mb غیر حجمی دوازده ماهه پیش پرداخت 2160 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۲۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۱٬۳۲۰٬۰۰۰ تومان
۱۶۴۴ گیگابایت
کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 7- 20M پایه - یکساله پیش پرداخت - 137G ترافیک بین الملل
خرید
۸۹۲٬۸۰۰ تومان
۱۵۱۲ گیگابایت
سرویس FTTH16mb غیر حجمی دوازده ماهه پیش پرداخت 1440 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۱۶ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۹۶۰٬۰۰۰ تومان
۸۸۲ گیگابایت
سرویس FTTH8mb غیر حجمی دوازده ماهه پیش پرداخت 840 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۸ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۶۰۰٬۰۰۰ تومان
۷۵۶ گیگابایت
سرویس FTTH16mb غیر حجمی دوازده ماهه پیش پرداخت 720 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
خرید
۵۴۰٬۰۰۰ تومان
۶۳۰ گیگابایت
سرویس FTTH4mb غیر حجمی دوازده ماهه پیش پرداخت 600 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۴ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۴۸۰٬۰۰۰ تومان
۵۲۵ گیگابایت
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 500 گیگ حجم بین الملل - یکساله پیش پرداخت
۵۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۱٬۸۰۰٬۰۰۰ تومان
۴۴۱ گیگابایت
سرویس FTTH8mb غیر حجمی دوازده ماهه پیش پرداخت 420 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
خرید
۳۶۰٬۰۰۰ تومان
۴۲۰ گیگابایت
سرویس 30mb استاندارد غیر حجمی - 400 گیگ حجم بین الملل - یکساله پیش پرداخت
۳۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۱٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان
۳۴۱.۲۵ گیگابایت
سرویس 20mb استاندارد غیر حجمی- 325 گیگ حجم بین الملل - یکساله پیش پرداخت
خرید
۱٬۲۰۰٬۰۰۰ تومان
۳۱۵ گیگابایت
سرویس FTTH4mb غیر حجمی دوازده ماهه پیش پرداخت 300 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
خرید
۳۰۰٬۰۰۰ تومان
۱۸۳.۷۵ گیگابایت
سرویس 16mb استاندارد غیر حجمی - 175 گیگ حجم بین الملل - یکساله پیش پرداخت
خرید
۸۴۵٬۰۰۰ تومان
۹۴.۵ گیگابایت
سرویس 8mb استاندارد غیر حجمی - 90 گیگ حجم بین الملل - یکساله پیش پرداخت
خرید
۵۲۵٬۰۰۰ تومان
۶۳ گیگابایت
سرویس 4mb استاندارد غیر حجمی - 60 گیگ حجم بین الملل - یکساله پیش پرداخت
خرید
۴۲۰٬۰۰۰ تومان
۵۲.۵ گیگابایت
سرویس 3mb استاندارد غیر حجمی - 50 گیگ حجم بین الملل - یکساله پیش پرداخت
۳ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۳۷۰٬۰۰۰ تومان
۴۲ گیگابایت
سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی - 40 گیگ حجم بین الملل - یکساله پیش پرداخت
۲ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
خرید
۲۶۴٬۰۰۰ تومان
۱۸۹۰ گیگابایت
سرویس FTTH50mb غیر حجمی شش ماهه پیش پرداخت 1800 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۵۰ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۹۶۰٬۰۰۰ تومان
۱۵۷۵ گیگابایت
سرویس FTTH30mb غیر حجمی شش ماهه پیش پرداخت 1500 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۳۰ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۸۱۰٬۰۰۰ تومان
۱۱۳۴ گیگابایت
سرویس FTTH20mb غیر حجمی شش ماهه پیش پرداخت 1080 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۲۰ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۶۶۰٬۰۰۰ تومان
۷۵۶ گیگابایت
سرویس FTTH16mb غیر حجمی شش ماهه پیش پرداخت 720 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۱۶ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۴۸۰٬۰۰۰ تومان
۵۲۵ گیگابایت
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 500 گیگ حجم بین الملل - شش ماهه پیش پرداخت
۵۰ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۹۲۰٬۰۰۰ تومان
۴۴۱ گیگابایت
سرویس FTTH8mb غیر حجمی شش ماهه پیش پرداخت 420 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۸ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۳۰۰٬۰۰۰ تومان
۴۲۰ گیگابایت
سرویس 30mb استاندارد غیر حجمی - 400 گیگ حجم بین الملل - شش ماهه پیش پرداخت
۳۰ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۷۶۵٬۰۰۰ تومان
۳۷۸ گیگابایت
سرویس FTTH16mb غیر حجمی شش ماهه پیش پرداخت 360 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
خرید
۲۷۰٬۰۰۰ تومان
۳۶۰ گیگابایت
کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 2- 16M - شش ماهه پیش پرداخت - 60G ترافیک بین الملل
خرید
۱۹۹٬۵۰۰ تومان
۳۴۱.۲۵ گیگابایت
سرویس 20mb استاندارد غیر حجمی- 325 گیگ حجم بین الملل - شش ماهه پیش پرداخت
۲۰ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۶۲۰٬۰۰۰ تومان
۳۱۵ گیگابایت
سرویس FTTH4mb غیر حجمی شش ماهه پیش پرداخت 300 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۴ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۲۴۰٬۰۰۰ تومان
۲۲۰.۵ گیگابایت
سرویس FTTH8mb غیر حجمی شش ماهه پیش پرداخت 210 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
خرید
۱۸۰٬۰۰۰ تومان
۱۸۳.۷۵ گیگابایت
سرویس 16mb استاندارد غیر حجمی - 175 گیگ حجم بین الملل- شش ماهه پیش پرداخت
خرید
۴۵۰٬۰۰۰ تومان
۱۵۷.۵ گیگابایت
سرویس FTTH4mb غیر حجمی شش ماهه پیش پرداخت 150 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
خرید
۱۵۰٬۰۰۰ تومان
۹۴.۵ گیگابایت
سرویس 8mb استاندارد غیر حجمی - 90 گیگ حجم بین الملل - شش ماهه پیش پرداخت
خرید
۲۸۰٬۰۰۰ تومان
۶۳ گیگابایت
سرویس 4mb استاندارد غیر حجمی - 60 گیگ حجم بین الملل - شش ماهه پیش پرداخت
خرید
۲۲۵٬۰۰۰ تومان
۵۲.۵ گیگابایت
سرویس 3mb استاندارد غیر حجمی - 50 گیگ حجم بین الملل - شش ماهه پیش پرداخت
۳ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۱۹۵٬۰۰۰ تومان
۴۲ گیگابایت
سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی - 40 گیگ حجم بین الملل - شش ماهه پیش پرداخت
۲ مگابیت در ثانیه / شش ماهه
خرید
۱۴۰٬۰۰۰ تومان
۹۴۵ گیگابایت
سرویس FTTH50mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 900 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۵۰ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۴۸۰٬۰۰۰ تومان
۷۸۷.۵ گیگابایت
سرویس FTTH30mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 750 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۳۰ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۴۰۵٬۰۰۰ تومان
۵۶۷ گیگابایت
سرویس FTTH20mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 540 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۲۰ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۳۳۰٬۰۰۰ تومان
۵۲۵ گیگابایت
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 500 گیگ حجم بین الملل - سه ماهه پیش پرداخت
۵۰ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۴۷۰٬۰۰۰ تومان
۴۲۰ گیگابایت
سرویس 30mb استاندارد غیر حجمی - 400 گیگ حجم بین الملل - سه ماهه پیش پرداخت
۳۰ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۳۹۰٬۰۰۰ تومان
۳۷۸ گیگابایت
سرویس FTTH16mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 360 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۱۶ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۲۴۰٬۰۰۰ تومان
۳۴۱.۲۵ گیگابایت
سرویس 20mb استاندارد غیر حجمی- 325 گیگ حجم بین الملل - سه ماهه پیش پرداخت
۲۰ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۳۲۰٬۰۰۰ تومان
۲۲۰.۵ گیگابایت
سرویس FTTH8mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 210 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۸ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۱۵۰٬۰۰۰ تومان
۱۸۹ گیگابایت
سرویس FTTH16mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 180 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
خرید
۱۳۵٬۰۰۰ تومان
۱۸۳.۷۵ گیگابایت
سرویس 16mb استاندارد غیر حجمی - 175 گیگ حجم بین الملل- سه ماهه پیش پرداخت
خرید
۲۳۳٬۰۰۰ تومان
۱۵۷.۵ گیگابایت
سرویس FTTH4mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 150 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
۴ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۱۲۰٬۰۰۰ تومان
۱۱۰.۲۵ گیگابایت
سرویس FTTH8mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 105 گیگ بین الملل-تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
خرید
۹۰٬۰۰۰ تومان
۹۴.۵ گیگابایت
سرویس 8mb استاندارد غیر حجمی - 90 گیگ حجم بین الملل - سه ماهه پیش پرداخت
خرید
۱۴۵٬۰۰۰ تومان
۷۸.۷۵ گیگابایت
سرویس FTTH4mb غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 75 گیگ بین الملل -تانوما ویژه(کابل کشی رایگان)
خرید
۷۵٬۰۰۰ تومان
۶۳ گیگابایت
سرویس 4mb استاندارد غیر حجمی - 60 گیگ حجم بین الملل - سه ماهه پیش پرداخت
خرید
۱۱۵٬۰۰۰ تومان
۵۲.۵ گیگابایت
سرویس 3mb استاندارد غیر حجمی - 50 گیگ حجم بین الملل - سه ماهه پیش پرداخت
۳ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۱۰۰٬۰۰۰ تومان
۴۲ گیگابایت
سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی - 40 گیگ حجم بین الملل - سه ماهه پیش پرداخت
۲ مگابیت در ثانیه / سه ماهه
خرید
۷۳٬۰۰۰ تومان
۵۲۵ گیگابایت
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 500 گیگ حجم بین الملل - یکماهه پیش پرداخت
۵۰ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
خرید
۱۶۰٬۰۰۰ تومان
۴۲۰ گیگابایت
سرویس 30mb استاندارد غیر حجمی - 400 گیگ حجم بین الملل - یکماهه پیش پرداخت
۳۰ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
خرید
۱۳۵٬۰۰۰ تومان
۳۶۰.۱۵۰۳۹۰۶۲۵ گیگابایت
اینترنت 100M یک ماهه پیش پرداخت - 343G ترافیک بین الملل یا 1,372G ترافیک داخلی عادی
۱۰۰ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
خرید
۵۸۰٬۰۰۰ تومان
۳۴۱.۲۵ گیگابایت
سرویس 20mb استاندارد غیر حجمی- 325 گیگ حجم بین الملل - یکماهه پیش پرداخت
۲۰ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
خرید
۱۱۰٬۰۰۰ تومان
۱۸۳.۷۵ گیگابایت
سرویس 16mb استاندارد غیر حجمی - 175 گیگ حجم بین الملل- یکماهه پیش پرداخت
۱۶ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
خرید
۸۰٬۰۰۰ تومان
۹۴.۵ گیگابایت
سرویس 8mb استاندارد غیر حجمی - 90 گیگ حجم بین الملل - یکماهه پیش پرداخت
۸ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
خرید
۵۰٬۰۰۰ تومان
۶۳ گیگابایت
سرویس 4mb استاندارد غیر حجمی - 60 گیگ حجم بین الملل - یکماهه پیش پرداخت
۴ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
خرید
۴۰٬۰۰۰ تومان
۵۲.۵ گیگابایت
سرویس 3mb استاندارد غیر حجمی - 50 گیگ حجم بین الملل - یکماهه پیش پرداخت
۳ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
خرید
۳۵٬۰۰۰ تومان
۴۲ گیگابایت
سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی - 40 گیگ حجم بین الملل - یکماهه پیش پرداخت
۲ مگابیت در ثانیه / یک ماهه
خرید
۲۵٬۰۰۰ تومان
کلیه حقوق این سامانه متعلق به شرکت مخابرات ایران می باشد.
[SPOILER]
malek911
11-12-2019, 12:32
حالا خوبه تو اسپویلر گذاشتم ها:blink:
magiteq1
11-12-2019, 12:47
تو فناوری ADSL کمترین پینگ داخلی ممکن 5 هستش ک باید تهران باشی ولی توی فناوری ftth کمترین پینگ ممکن اگه خوده تهران باشی از 1 تا 3 هستش
برای مسیر های خارجی هم همش به روتنیگ رپط داره ولی در این شکی نکن ک ftth هزار برابر adsl بهتره
اره شکی نیست که قابل مقایسه نیستن. ولی در حال حاضر تو پینگ عملا تفاوتی وجود نداره بین ADSL و FTTH. براساس تست هایی که اینجا گذاشته شده.
دیواس های فیلترینگ برای این سرویس هم پابرجاس همچنان. پس فقط میمونه یه پهنای باند.
...Moein...
12-12-2019, 09:50
اره شکی نیست که قابل مقایسه نیستن. ولی در حال حاضر تو پینگ عملا تفاوتی وجود نداره بین ADSL و FTTH. براساس تست هایی که اینجا گذاشته شده.
دیواس های فیلترینگ برای این سرویس هم پابرجاس همچنان. پس فقط میمونه یه پهنای باند.
تو پینگ اره نهایتش ftth چند تا کمتر باشه با adsl تهران
ولی از لحاظ نویز و دور بودن از مرکز و پهنای باند هزار برابر سر تر از adsl هستش
adsl یه فناوری منسوخ شده هستش
دوستان سرعت بین المللتون چطوره؟
من الان افت شدیدی دارم یکی دو ساعته
داستان فیبر گرفتن ما
tl;dr :
اوایل تابستون رفتم مرکز مخابراتمون بحث فیبر رو مطرح کردم , به من گفتن که 5 نفر بشید کارتونو انجام میدیم , من هم خودم و 3 تا از همسایه هامونو بردم و درخواست ثبت کردم ....
امروز به طور رسمی تمام مشکلات رفع شد و نت راه افتاد...
هزینه هم ; برای هر نفر باید یه خط sip phone می گرفتم (4 تا 207 هزار) فیبر کشی هم برای من فیوژن و 10 متر فیبر کشی کلا در اومد 600 تومن (500 فیوژن و 100 هم فیبر کشی) به علاوه 450 تومن هم مودم گرفتم (دست دوم از دیوار) + برای دونفر دیگه 3 ماهه فیبرکشی رایگان گرفتم (نفری 75 تومن) حالا باید براشون مودم هم بگیرم حالا در تلاشم راضیشون کنم پول مودمارو خودشون بدن و گرنه که دونه ای 300-400 (مودم استوک) هم خرج اونا میشه...
در کل من راضیم دیگه نگرانی نویز و محدودیت سرعت و کوفت و درد و ... ندارم پینگ و سرعت هم خوبه فعلا...
نسخه طولانی:
اوایل تابستون بود که بخاطر اینکه خط پیشگامانم نویز داشت و هرچی پی گیری کردم از طرف پیشگامان به جایی نرسیدم تصمیم گرفتم یه سر برم مخابرات , مخابرات گفت کاری از دست من ساخته نیست قبل از این که برگردم پرسیدم آقا این فیبر و اینا چی شد (من حدود دو سال پیش همون اوایل که تانوما معرفی شد درخواست داده بودم) که این بار بر خلاف همیشه بجای اینکه بگه نمیشه یا اینکه برو 50 نفر بیار گفت شما 5 نفر بیاد حله که من چونه زدم با 4 تا راضیش کردم (جلوتر متوجه شدم که رئیس مرکز عوض شده بوده و این رئیس جدید بوده که حاظر شده کارو انجام بده).
من همسایه هارو بردم کارای ثبت نام رو انجام دادم و تقریبا هفته ای 1 الی 2 بار به آقای رئیس یه سر می زدم برای پی گیری کار , اواخر تابستون بالاخره با کلی تلاش (برای نصب fat باید اجازه ی یکی از مغازه دار هارو می گرفتیم که مارو پیر کرد تا بخواد اجازه بده آخر کار هم مسیر رو تغییر دادن و از سمتی که فیبر بیشتری مصرف میشد کابل کشی انجام شد تا بتونیم کار رو پیش ببریم) فیبر کشی از کافو تا fat انجام شد , اواخر آبان پیمانکار مخابرات اومد برای فیبر کشی داخلی , فیوژن و نصب fat ها .
من اوایل آذر مودم رو خریدم یه یک هفته ای طول کشید تا مودم رو روی olt رجیستر کنن (سریال مودم باید داخل لیست سفید olt بره) و حدود ده روز بعد پنل سرویس من داخل سایت مخابرات فعال شد ولی سرویس 50 مگ با مودم رایگان ثبت شده بود که بالاخره امروز تونستم تغییرش بدم به 50 مگ ماهی 500 گیگ 160 هزار تومنی...
مشکلاتی که باهاشون مواجه شدم:
1. گرفتن اجازه نصب fat از یکی از مغازه دار ها که پدر مارو در آورد..
2. پیمانکار مخابرات یکی دو هفته مارو می پیچوند تا بالاخره اومد برای فیبر کشی داخلی .
3. پیمانکار برای فیبرکشی داخلی می خواست پیگتیل UPC بزنه که با کلی بحث اخر خودم پیگتیل و آداپتور APC خریدم و دادم بهش که بزاره (45 تومن دوتا آداپتود و دوتا پیگتیل + 30 تومن پیک)
4.پیمانکار مخابرات بعد از فیبرکشی داخلی ما باید توی مسیر هم یکی دوجای دیگه رو هم فیوژن میزد تا کار ما راه بیفته که قشنگ اینم 2 هفته طول داد .
5. کارمند مخابرات موقع ثبت درخواست من فقط داشته پس پرداخت هارو می دیده و تنها پس پرداختی که 50 مگ داره "ماهیانه 200 گیگ سه ساله با مودم رایگان"هست که ماهی 160 تومن روی قبض میاد برای سه سال واضحه که من اینو نمی خواستم , همون خانم گفتش که وصل بشه میشه درستش کرد اما وقتی سرویس راه افتاد به من گفتن که باید هزینه ی مودم رو بدی که کلی نامه نوشتیم و این ور و اونور تا این هزینه ی مودم رو از ما نگیرن و امروز بالاخره با تغییر دادن سرویس از پس پرداخت به پیش پرداخت موفق شدم سرویس "50 مگ 500 گیگ ماهی 160 تومن" رو بگیرم .
یک سری نکات دیگه:
1. فیوژن کار "نقطه ای" 250 تومن می گرفت یعنی هرجا که قرار بود فیوژن بزنه یدونه یا 5 تا کلا میشد 250 تومن...
2. من دوتا از خط فیبر هارو برای خونه ی خودمون زدم (فعلا فقط یکی راه افتاده) در نتیجه من دوتا فیوژن داخل منزل داشتم دوتا هم سمت FAT که کلا برای من 500 تومن در اومد (دو نقطه فیوژن یکی منزل یکی FAT , هرکدوم دوتا فیوژن چون من دوتا خط برای خونه گرفتم)
3. من یه جعبه شبکه دم در خونه دارم برای همین هزینه ی فیبر کشی من خیلی کم شد , این پیمانکارا اصلا تمیز کار نمی کنن (فیبر کشی) اگر قصد فیبر گرفتن دارید سعی کنید یه مسیر از قبل برای فیبر اماده کنید چون طرف گ...ه کاری می کنه سر فیبر کشیدن..
4. برخلاف اون کسی که فیبر کشی می کرد فیوژن کاره آدم درستی بود و تمیز کار می کرد...
5. برای فیبر کشی داخلی هر متر فیبر رو 10 تومن حساب می کرد + هر متر هم 10 تومن برای اجرت فیبر کشی هزینه پریز و چیزای دیگه هم روی همین فیبر کشی هست (پول اضافه برای این موارد نمی گرفت) ...
6. کانکتور APC با UPC زیاد فرقی نداره اونم برای سرعتای پایین (50-100 مگ) ولی من گیر بودم سر اینکه APC بزنه...
7. مودم هرچی بگیرید از لحاظ تئوری کار میکنه ولی توصیه میشه که مودم هم برند olt باشه البته یوتل می گفتش که شاید مودماش با بعضی از olt های هوآوی کار نکنه , من از اونجایی که اصلا حوصله نداشتم که بخاطر مودم گیر الکی بهم بدن رفتم همون مدل مودمی که می گفتن "huawei hg8245h" یدونه دست دومش رو خریدم به قیمت 450 تومن.
8. از اونجایی که راه افتادن فیبر طول کشید و منم نمی خواستم شاتلم رو تمدید کنم رئیس مرکز پیشنهاد داد علی الحساب یه vdsl بگیرم منم چون مودم vdsl داشتم قبول کردم سرویسی که وصل شد روی interleave بود ولی سرعتش بد نبود دانلود تا 20-25 مگ میرفت (کشش خط من تا همین حد بود) آپلود هم حدود 3 مگ بود ...
9. سرعت vdsl الان فعلا باز هست ولی طبق چیزایی که شنیدم همیشگی نیست و یکم سرویس فراگیر تر بشه احتمال زیاد سرعت رو به چیزی که خریدید محدود می کنن...
10. پروفایل vdsl ای که ست شده بود 12a بود که هرچی پی گیری کردم که پروفایل رو بزارن روی 17a و g.inp رو هم فعال کنن نتیحه این شد که آخر رئیس مرکز به یکی دو نفر زنگ زد تلفونو داد به من , باهاشون که صحبت کردم هیچ کدوم اصلا نمی دونستن چی میگم نفر آخری (این یکی چند لول بالاتر بود) غیر مستقیم گفت منم بلد نیستم ..(جملش این بود که به من باید از یه لول بالاتر اجازه بدن که بتونم تغییری بدم)....
11. برای vdsl یه خط مسی جدا خریدم فرداش اومد خطو تحویل داد فرداش خط رانژه شد فردای این روز هم پنل فعال شد و اینترنت وصل شد. کلا 3 روز , یعنی اگر بخوان کارو انجام بدن ها چقدر سریع انجام میشه...
12. کلا رئیس مرکز خیلی با من راه اومد ; پی گیر کار بود و کار مارو راه انداخت , اگر شما هم فیبر می خوایید بگیرید یکم پی گیر باشید احتمالا کارتون راه بیفته , اون جور که من فهمیدم اگر رئیس مرکز بخواد برای یه نفر هم می تونه کار رو انجام بده....
13. مرکز مخابراتی ما هم مهدیه هست اگر کسی میخواد بدونه.
فعلا همین اگر چیزی یادم اومد اپدیت می کنم پست رو.
و اما تست سرعت و پینگ:
سرعت با داخل:
سرعت با خارج 1:
سرعت با خارج 2:
سرعت دانلود از بلیزارد با چیز پی ان:(به گلوگاه cpu خوردم شاید سرعت بیشتر هم میرفته)
سرعت خارج با چیز پی ان:
پینگ :
پینگ 2 :
پینگ 3:
پینگ رینبو:(70-80)
پینگ با گیت وی :(البته vdsl رو fast نیست ولی پینگ adsl با چنل مود fast بین 7 تا 8 میلی ثانیه هست پس در بهترین شرایط پیبگ adsl حدود 7 میلی ثانیه بیشتر از فیبر میشه یا بهتر بگم با فیبر پینگتون حداقل 7 میلی ثانیه بهتر مبتونه بشه البته اگر همه ی شرایط دیگه مثل مسیر ها و... یکی باشه)
سرعت vdsl مخابرات 8 مگ :(از اینجا به پایین تست ها برای vdsl هست)
تست سرعت 2 :
سرعت 3 :
...Moein...
15-12-2019, 13:19
داستان فیبر گرفتن ما
tl;dr :
اوایل تابستون رفتم مرکز مخابراتمون بحث فیبر رو کردم , به من گفتن که 5 نفر بشید کارتونو انجام میدیم , من هم خودم و 3 تا از همسایه هامونو بردم و درخواست ثبت کردم ....
امروز به طور رسمی تمام مشکلات رفع شد و نت راه افتاد...
هزینه هم برای هر نفر باید یه خط sip phone می گرفتم (4 تا 207 هزار) فیبر کشی هم برای من فیوژن و 10 متر فیبر کشی کلا در اومد 600 تومن (500 فیوژن و 100 هم فیبر کشی) به علاوه 450 تومن هم مودم گرفتم (دست دوم از دیوار) + برای دونفر دیگه 3 ماهه فیبرکشی رایگان گرفتم (نفری 75 تومن) حالا باید براشون مودم هم بگیرم حالا در تلاشم راضیشون کنم پول مودمارو خودشون بدن و گرنه که دونه ای 300-400 (مودم استوک) هم خرج اونا میشه...
در کل من راضیم دیگه نگرانی نویز و محدودیت سرعت و کوفت و درد و ... ندارم پینگ و سرعت هم خوبه فعلا...
نسخه طولانی:
اوایل تابستون بود که بخاطر اینکه خط پیشگامانم نویز داشت و هرچی پی گیری کردم از طرف پیشگامان به جایی نرسیدم تصمیم گرفتم یه سر برم مخابرات , مخابرات گفت کاری از دست من ساخته نیست قبل از این که برگردم پرسیدم آقا این فیبر و اینا چی شد (من حدود دو سال پیش همون اوایل که تانوما معرفی شد درخواست داده بودم) که این بار بر خلاف همیشه بجای اینکه بگه نمیشه یا اینکه برو 50 نفر بیار گفت شما 5 نفر بیاد حله که من چونه زدم با 4 تا راضیش کردم (جلوتر متوجه شدم که رئیس مرکز عوض شده بوده و این رئیس جدید بوده که حاظر شده کارو انجام بده).
من همسایه هارو بردم کارای ثبت نام رو انجام دادم و تقریبا هفته ای 1 الی 2 بار به آقای رئیس یه سر می زدم برای پی گیری کار , اواخر تابستون بالاخره با کلی تلاش (برای نصب fat باید اجازه ی یکی از مغازه دار هارو می گرفتیم که مارو پیر کرد تا بخواد اجازه بده آخر کار هم مسیر رو عوض کردم از سمتی که فیبر بیشتری مصرف میشد تا بتونیم کارو پیش ببریم) فیبر کشی از کافو تا fat انجام شد , اواخر آبان پیمانکار مخابرات اومد برای فیبر کشی داخلی فیوژن و نصب fat ها .
من اوایل آذر مودم رو خریدم یه یک هفته ای طول کشید تا مودم رو روی olt رجیستر کنن (سریال مودم باید داخل لیست سفید olt بره) و حدود ده روز بعد پنل سرویس من داخل سایت مخابرات فعال شد ولی سرویس 50 مگ با مودم رایگان ثبت شده بود که بالاخره امروز تونستم تغییرش یدم به 50 مگ ماهی 500 گیگ 160 هزار تومنی...
مشکلاتی که باهاشون مواجه شدم:
1. گرفتن اجازه نصب fat از یکی از مغازه دار ها که پدر مارو در آورد..
2. پیمانکار مخابرات یکی دو هفته مارو می پیچوند تا بالاخره اومد برای فیبر کشی داخلی .
3. پیمانکار برای فیبرکشی داخلی می خواست پیگتیل UPC بزنه که با کلی بحث اخر خودم پیگتیل و آداپتور APC خریدم و دادم بهش که بزاره (45 تومن دوتا آداپتود و دوتا پیگتیل + 30 تومن پیک)
4.پیمانکار مخابرات بعد از فیبرکشی داخلی ما باید توی مسیر هم یکی دوجای دیگه رو هم فیوژن میزد تا کار ما راه بیفته که قشنگ اینم 2 هفته طول داد .
5. کارمند مخابرات موقع ثبت درخواست من فقط داشته پس پرداخت هارو می دیده و تنها پس پرداختی که 50 مگ داره "ماهیانه 200 گیگ سه ساله با مودم رایگان"هست که ماهی 160 تومن روی قبض میاد برای سه سال واضحه که من اینو نمی خواستم , همون خانم گفتش که وصل بشه میشه درستش کرد اما وقتی سرویس راه افتاد به من گفتن که باید هزینه ی مودم رو بدی که کلی نامه نوشتیم و این ور و اونور تا این هزینه ی مودم رو از ما نگیرن و امروز بالاخره با تغییر دادن سرویس از پس پرداخت به پیش پرداخت موفق شدم سرویس "50 مگ 500 گیگ ماهی 160 تومن" رو بگیرم .
یک سری نکات دیگه:
1. فیوژن کار "نقطه ای" 250 تومن می گرفت یعنی هرجا که قرار بود فیوژن بزنه یدونه یا 5 تا کلا میشد 250 تومن...
2. من دوتا از خط فیبر هارو برای خونه ی خودمون زدم (فعلا فقط یکی راه افتاده) در نتیجه من دوتا فیوژن داخل منزل داشتم دوتا هم سمت FAT که کلا برای من 500 تومن در اومد (دو نقطه فیوژن یکی منزل یکی FAT , هرکدوم دوتا فیوژن چون من دوتا خط برای خونه گرفتم)
3. من یه جعبه شبکه دم در خونه دارم برای همین هزینه ی فیبر کشی من خیلی کم شد , این پیمانکارا اصلا تمیز کار نمی کنن (فیبر کشی) اگر قصد فیبر گرفتن دارید سعی کنید یه مسیر از قبل برای فیبر اماده کنید چون طرف گ...ه کاری می کنه سر فیبر کشیدن..
4. برخلاف اون کسی که فیبر کشی می کرد فیوژن کاره آدم درستی بود و تمیز کار می کرد...
5. برای فیبر کشی داخلی هر متر فیبر رو 10 تومن حساب می کرد + هر متر هم 10 تومن برای اجرت فیبر کشی هزینه پریز و چیزای دیگه هم روی همین فیبر کشی هست (پول اضافه برای این موارد نمی گرفت) ...
6. کانکتور APC با UPC زیاد فرقی نداره اونم برای سرعتای پایین (50-100 مگ) ولی من گیر بودم سر اینکه APC بزنه...
7. مودم هرچی بگیرید از لحاظ تئوری کار میکنه ولی توصیه میشه که مودم هم برند olt باشه البته یوتل می گفتش که شاید مودماش با بعضی از olt های هوآوی کار نکنه , من از اونجایی که اصلا حوصله نداشتم که بخاطر مودم گیر الکی بهم بدن رفتم همون مدل مودمی که می گفتن "huawei hg8245h" یدونه دست دومش رو خریدم به قیمت 450 تومن.
8. از اونجایی که راه افتادن فیبر طول کشید و منم نمی خواستم شاتلم رو تمدید کنم رئیس مرکز پیشنهاد داد علی الحساب یه vdsl بگیرم منم چون مودم vdsl داشتم قبول کردم سرویسی که وصل شد روی interleave بود ولی سرعتش بد نبود دانلود تا 20-25 مگ میرفت (کشش خط) آپلود هم حدود 3 مگ بود ...
9. سرعت vdsl الان فعلا باز هست ولی طبق چیزایی که شنیدم همیشگی نیست و یکم سرویس فراگیر تر بشه احتمال زیاد سرعت رو به چیزی که خریدید محدود می کنن...
10. پروفایل vdsl ای که ست شده بود 12a بود که هرچی پی گیری کردم که پروفایل رو بره روی 17a و g.inp رو هم فعال کنن آخر رئیس مرکز به یکی دو نفر زنگ زد تلفونو داد به من هیچ کدوم اصلا نمی دونستن چی میگم نفر آخری (این یکی چند لول بالاتر بود) غیر مستقیم گفت منم بلد نیستم ..(جملش این بود که به من باید از یه لول بالاتر اجازه بدن که بتونم تغییری بدم)....
11. برای vdsl یه خط مسی جدا خریدم فرداش اومد خطو تحویل داد فرداش خط رانژه شد فردای این روز هم پنل فعال شد و اینترنت وصل شد. کلا 3 روز , یعنی اگر بخوان کارو انجام بدن ها چقد سریع انجام میشه...
12. کلا رئیس مرکز خیلی با من راه اومد ; پی گیر کار بود و کار مارو راه انداخت , اگر شما هم فیبر می خوایید بگیرید یکم پی گیر باشید احتمالا کارتون راه بیفته , اون جور که من فهمیدم اگر رئیس مرکز بخواد برای یه نفر هم می تونه کار رو انجام بده....
13. مرکز مخابراتی ما هم مهدیه هست اگر کسی میخواد بدونه.
فعلا همین اگر چیزی یادم اومد اپدیت می کنم پست رو.
و اما تست سرعت و پینگ:
سرعت با داخل:
سرعت با خارج 1:
سرعت با خارج 2:
سرعت دانلود از بلیزارد با چیز پی ان:(به گلوگاه cpu خوردم شاید سرعت بیشتر هم میرفته)
سرعت خارج با چیز پی ان:
پینگ :
پینگ 2 :
پینگ 3:
پینگ رینبو:(70-80)
پینگ با گیت وی :(البته vdsl رو fast نیست ولی پینگ adsl با چنل مود fast بین 7 تا 8 میلی ثانیه هست پس در بهترین شرایط پیبگ adsl حدود 7 میلی ثانیه بیشتر از فیبر میشه یا بهتر بگم با فیبر پینگتون حداقل 7 میلی ثانیه بهتر مبتونه بشه البته اگر همه ی شرایط دیگه مثل مسیر ها و... یکی باشه)
سرعت vdsl مخابرات 8 مگ :(از اینجا به پایین تست ها برای vdsl هست)
تست سرعت 2 :
سرعت 3 :
لطف کنید از این ایپی ها تو cmd تست پینگ بگیرید
35.156.63.252
157.175.10.11
185.179.202.53
108.61.210.117
170.52.0.10
216.58.210.78
آقا اینجا کسی تونسته از مرکز عاطف (تهرانپارس) فیبر بگیره ؟ من حضوری رفتم فرم امکان سنجی پر کردم ولی چند ماه خبری نشد. البته یکی از کارمندها بعدا به من گفت فیبر عاطف کلا سره کاریه و ندادن به کسی. حالا راست و درغش رو نمیدونم.
35.156.63.252
157.175.10.11
185.179.202.53
108.61.210.117
170.52.0.10
216.58.210.78
...Moein...
15-12-2019, 18:49
35.156.63.252
157.175.10.11
185.179.202.53
108.61.210.117
170.52.0.10
216.58.210.78
ممنون از تست ها
185.179.202.53
216.58.210.78
پینگتون به این دو تا ایپی نباید اینقدر زیاد باشه!!!!!چون این دو ایپی مسیر عمان هستند ک روی کل isp های ایران اعمال شده این مسیر
لطف کنید از این ایپی ها تست بگیرید
213.202.4.172
185.100.209.137
ممنون از تست ها
185.179.202.53
216.58.210.78
پینگتون به این دو تا ایپی نباید اینقدر زیاد باشه!!!!!چون این دو ایپی مسیر عمان هستند ک روی کل isp های ایران اعمال شده این مسیر
213.202.4.172
185.100.209.137
مسیر به این دوتا:
185.179.202.53
216.58.210.78
هردو از 213.202.4.172 رد میشه که پینگ باهاش حدود 120 هست , مسیر درسته حالا اون edge server اونور دیر جواب میده یا مشکل از زیرساخت هست معلوم نیست...
با 185.100.209.137 هم پینگ 33 هست...
Rahpooyan
16-12-2019, 21:15
آقا اینجا کسی تونسته از مرکز عاطف (تهرانپارس) فیبر بگیره ؟ من حضوری رفتم فرم امکان سنجی پر کردم ولی چند ماه خبری نشد. البته یکی از کارمندها بعدا به من گفت فیبر عاطف کلا سره کاریه و ندادن به کسی. حالا راست و درغش رو نمیدونم.
خوب معلومه اینها می خواهند کارشون بیشتر نشه و دردسر کمتر. هر وقت بیکار بودید، دوباره برید و برید و برید پیگر باشید. چند نفر از دوستان را هم بفرستید. به خود مخابرات و سامانه 195 و ... هم شکایت کنید. در این کشور با زبان خوش چیزی نصیب تان نمی شود.
apadana.1001
18-12-2019, 00:28
دوستان میشه خواهشا منو راهنمایی کنید ؟؟؟
من رفتم مخابرات یه سرویس ftth ثبت نام کردم. گفتن اگر مودم رو خودت بخری ، میتونی از سروس کمپین انتخاب کنی. منم گفتم اوکی و یه مودم از بیرون خریدم و گفتم یه سرویس حرفه ای 6 میخوام.
امروز اومدن کابل کشی خونه و ساختمان رو انجام دادن ، یه 1000 تومن هم نگرفتن . ولی فیبر کش میگفت فقط سرعت 16 با 40 گیگ ترافیک ارائه میشه ماهی 80 هزرا تومت. منم هیچی نگفتم و بهش گفتم باشه.
الن که دارم تاپیک رو میخونم سردر گم شدم. از ما چاصلا پول فیبر کشی نگرفتن و گفتن رایگانه . یه کاغذی هم دادن که امضا کنم که تعهد میدم که تا 1 سال سرویس بگیرم ( البته خودم هم همین قصد رو داشتم). مودم رو خودم از بیرون خرید تا بتونم از سرویس حرفه ای 6 استفاده کنم.
الان سوال و نگرانیه من اینه که : با توجه به فیبر کشی رایگان . نکنه بگن سرویس کمپین نمیتونم استفاده کنم ؟؟؟ یا بهم بگن چون میخوای از سرویس های کمپین استفاده کنی ، باید پول فیبر کشی رو بدی؟؟ :sad:
والا فیبرکش یه آدم حرفه ای بود. 20 متر اضافه فیبر انداخت توی خونه مون. گفت من میخوام برم پولشو از مخابرات بگیرم . پس شما هم همکاری کن. منم گفتم اگه برای ما هزینه ای نداره پس کاری ندارم . هر کار دوست داری بکن.
خواهشا یه نفر منو راهنمایی کنه.
الان فقط نگران سرویسی که قراره بگیرم هستم + هزینه که اصلا نمیدونم چی به چی شده
apadana.1001
18-12-2019, 00:31
من رفتم مخابرات یه سرویس ftth ثبت نام کردم. گفتن اگر مودم رو خودت بخری ، میتونی از سروس کمپین انتخاب کنی. منم گفتم اوکی و یه مودم از بیرون خریدم و گفتم یه سرویس حرفه ای 6 میخوام.
امروز اومدن کابل کشی خونه و ساختمان رو انجام دادن ، یه 1000 تومن هم نگرفتن . ولی فیبر کش میگفت فقط سرعت 16 با 40 گیگ ترافیک ارائه میشه ماهی 80 هزار تومت. منم هیچی نگفتم و بهش گفتم باشه.
الان که دارم تاپیک رو میخونم سردر گم شدم. از ما اصلا پول فیبر کشی نگرفتن و گفتن رایگانه . یه کاغذی هم دادن که امضا کنم که تعهد میدم که تا 1 سال سرویس بگیرم ( البته خودم هم همین قصد رو داشتم). مودم رو خودم از بیرون خرید تا بتونم از سرویس کمپین استفاده کنم.
الان سوال و نگرانیه من اینه که : با توجه به فیبر کشی رایگان . نکنه بگن سرویس کمپین نمیتونم استفاده کنم ؟؟؟ یا بهم بگن چون میخوای از سرویس های کمپین استفاده کنی ، باید پول فیبر کشی رو بدی؟؟ :sad:
والا فیبرکش یه آدم حرفه ای بود. 20 متر اضافه فیبر انداخت توی خونه مون. گفت من میخوام برم پولشو از مخابرات بگیرم . پس شما هم همکاری کن. منم گفتم اگه برای ما هزینه ای نداره پس کاری ندارم . هر کار دوست داری بکن.
ابر_حیزون
18-12-2019, 11:55
امروز اومدن کابل کشی خونه و ساختمان رو انجام دادن ، یه 1000 تومن هم نگرفتن . ولی فیبر کش میگفت فقط سرعت 16 با 40 گیگ ترافیک ارائه میشه ماهی 80 هزرا تومت. منم هیچی نگفتم و بهش گفتم باشه.
الن که دارم تاپیک رو میخونم سردر گم شدم. از ما چاصلا پول فیبر کشی نگرفتن و گفتن رایگانه . یه کاغذی هم دادن که امضا کنم که تعهد میدم که تا 1 سال سرویس بگیرم ( البته خودم هم همین قصد رو داشتم). مودم رو خودم از بیرون خرید تا بتونم از سرویس حرفه ای 6 استفاده کنم.
پول فیبر بیرون منزل را نمیگیرن باسه داخل منزل پیمان کار میفرستن پیمانکار هم مجانی کار نمیکنه
apadana.1001
18-12-2019, 13:15
پول فیبر بیرون منزل را نمیگیرن باسه داخل منزل پیمان کار میفرستن پیمانکار هم مجانی کار نمیکنه
اگر توی اینترنت سرچ کنید ، میبینید که انگار فیبر کشی رو رایگان انجام میدن جدیدا. اگر هم پولی دریافت بشه باید پس بدن (البته فقط بابت فیبر کشی). این قضیه رو حتی میتونید پیگیر بشین از مدیریت مخابرات مرکزی استان ( اگر ساکن مرکز استان باشید). بشدت هم از خداشونه که درخواست زیاد بشه برای فیبرکشی و دریاقت خدمات فیبر نوری.
این دوست عزیزمون هم که حدودا 2 صفحه ی پیش تجربه ی کار فیبر نوریشون رو خیلی خوب و جز به جز توضیح دادن ، کلی هزینه کردن که اگر برن مخابرات مرکزی و این هزینه ها رو عنوان کنن، حتما بهشون میگن که نباید ازشون پولی گرفته میشد.
الان تماااام خدمات فیبر نوری رو رایگان کردن و اگه مودم رو خودتون تهیه بکنید، میتونید از سرویس های کمپین جدید مخابرات استفاده کنید که بنظر شخصی من خیلی خیلی بهتر و مناسب تر از ADSL هست.
برای فیبر کشی رایگان هم بهتون یه کاغذ میدن که شما باید امضا کنید . روی کاغذ ذکر شده که برای فیبرکشی رایگان متعهد میشید که از سرویس های FTTH به مدت یکسال استفاده کنید.
حالا با در نظر گرفتن سرویس های خود مخابرات و کمپین جدیدی که گذاشته، یه فیبر کشی رایگان انجام بدین و یه سرویس 1 ساله کمپین ماندگار.
شاید اطلاعات شما درست باشه. اما چیزی که بنده اطلاع دارم. فیبرکشی رایگان هم جز یکی از طرح ها هستش و هزینه اونو از حجم ماهیانه شما کسر می کنن
و شما هم قرارداد یکساله می بندین. در صورتی که اگه پول فیبر رو بدین می تونین ماهیانه بگیرین.
و اونجاییم که پیمانکار گفته پوولش رو از مخابرات می گیره و 20 متر اضافه انداخته. اون 20 متر اضافی رو شما با کسری حجمتون پرداخت خواهید کرد.
موفق باشید.
پ.ن: فیبرکشی رایگان طرح مناسبی هم هستش. هم به نفع کاربره هم به نفع مخابرات... دو طرف سوده.
apadana.1001
19-12-2019, 07:53
شاید اطلاعات شما درست باشه. اما چیزی که بنده اطلاع دارم. فیبرکشی رایگان هم جز یکی از طرح ها هستش و هزینه اونو از حجم ماهیانه شما کسر می کنن
و شما هم قرارداد یکساله می بندین. در صورتی که اگه پول فیبر رو بدین می تونین ماهیانه بگیرین.
و اونجاییم که پیمانکار گفته پوولش رو از مخابرات می گیره و 20 متر اضافه انداخته. اون 20 متر اضافی رو شما با کسری حجمتون پرداخت خواهید کرد.
موفق باشید.
پ.ن: فیبرکشی رایگان طرح مناسبی هم هستش. هم به نفع کاربره هم به نفع مخابرات... دو طرف سوده.
از الان بگم که: اگه بخوان پول فیبر کشی رو از حجم اینترنتم کم کنن، هم خودم هم پیمانکار رو با هم آتیش میزنم :دی.
انشاالله اگر امروز فیبر نوریم راه بیفته، با جزییات کامل میام اینجا مثل بقیه دوستان یه گزارش خوب مینویسم براتون :دی:tongue::»
من امروز رفتم یکی از مراکز مخابراتی کرج و در مورد FTTH سوال کردم.
نتیجه:
هزینه کابل کشی داخل منزل به عهده مشتری 480 تومن
هزینه مودم به عهده مشتری فعلن 650 تومن
هزینه سرویس ها طبق جدول زیر:
ابهام اصلی من این هست که سرعت و پینگ سایتهای خارجی چطوره؟ یوتیوب، تلگرام، دانلود از پلی استور، استریم بازی و . . .
آیا ارزش داره؟ الآن از TD LTE ایرانسل و adsl HIWEB 6Mb استفاده می کنم.
های وب دانلودش بد نیست. اما آپلودش کنده. نویز خطم بالاست و سرعت بیش از این جواب نمیده.
TD LTE هم بد نیست. اما قیمتش بالاست و حجمش کمه. من حدود ماهی 200 گیگ مصرف دارم.
دوستان تجربیات خودشون رو در مورد سرعت و پینگ سرورهای خارجی اعلام کنند.
سلام
دوستانی که مودم 8245 دارن از کیفیت پوشش دهی و سرعت وایرلس دستگاتون راضی هستید؟
ferysery
21-12-2019, 08:01
سلام. اگر کسی از مرکز چمران خ زنجان تهران تونسته VDSLیا FTTH بگیره لطفا از تجربه اش در پروسه ثبتنام و دریافت بگه
Abolfazl-Star
21-12-2019, 12:20
175 GB بین المللی ، ماهانه 80 تومن
اگه تونستید ساعت اوج مصرف ترافیک حدود 9 تا 11 شب هم تست سرعت بگیرید.
Rahpooyan
21-12-2019, 20:25
من امروز رفتم یکی از مراکز مخابراتی کرج و در مورد FTTH سوال کردم.
نتیجه:
هزینه کابل کشی داخل منزل به عهده مشتری 480 تومن
هزینه مودم به عهده مشتری فعلن 650 تومن
هزینه سرویس ها طبق جدول زیر:
ابهام اصلی من این هست که سرعت و پینگ سایتهای خارجی چطوره؟ یوتیوب، تلگرام، دانلود از پلی استور، استریم بازی و . . .
آیا ارزش داره؟ الآن از TD LTE ایرانسل و adsl HIWEB 6Mb استفاده می کنم.
های وب دانلودش بد نیست. اما آپلودش کنده. نویز خطم بالاست و سرعت بیش از این جواب نمیده.
TD LTE هم بد نیست. اما قیمتش بالاست و حجمش کمه. من حدود ماهی 200 گیگ مصرف دارم.
دوستان تجربیات خودشون رو در مورد سرعت و پینگ سرورهای خارجی اعلام کنند.
دوست عزیز صحبت شما این است که پراید را با یک خودروی جدیدتر مقایسه کنید. یا بگید مثلا یک لاستیک جدید واسش بخرم میشه در حد و اندازه خودروی جدید میشه یا خیر. پیشنهاد من این است که سریعا به تانوما بپیوندید و مشکلی هم داشت در همان دنبال کنید. این وسط دل خوش کردن به ای دی اس ال جز خود را زجر دادن بهره دیگری ندارد.
دوست عزیز صحبت شما این است که پراید را با یک خودروی جدیدتر مقایسه کنید. یا بگید مثلا یک لاستیک جدید واسش بخرم میشه در حد و اندازه خودروی جدید میشه یا خیر. پیشنهاد من این است که سریعا به تانوما بپیوندید و مشکلی هم داشت در همان دنبال کنید. این وسط دل خوش کردن به ای دی اس ال جز خود را زجر دادن بهره دیگری ندارد.
دوست عزیز متوجه هستم که ارتباط بر بستر فیبر نوری چه مزایایی دارد. مقایسه فیبر با adsl مثل مقایسه یک لوله 10 اینچ است با لوله یک اینچ.
اما سوال اینجاست که آیا مخابرات به اندازه سرعت انتظاری این سرویس ها، پهنای باند تهیه می کند؟ یا ما لوله 10 اینچ می خریم، اما به اندازه لوله نیم اینچ آب در آن جریان دارد؟
من سالها قبل adsl مخابرات داشتم. نویز خط بسیار کم بود و سایتهای داخلی با سرعت عالی باز می کرد. اما وقتی یک gmail را میخواستیم باز کنیم، سرعت خط به جان کندن می افتاد.
الآن اینترنت 6 مگابیت از های وب دارم. گرچه سرعت پایینی است، اما مزیتش این است که چه سرعت سایتهای داخلی و چه سرعت سایتهای خارجی همین 6 مگابیت است.
dadash42
21-12-2019, 20:49
به به, ده سال پیش کجا امروز کجا:biggrin:
The Dreadnaught
22-12-2019, 04:42
دوست عزیز متوجه هستم که ارتباط بر بستر فیبر نوری چه مزایایی دارد. مقایسه فیبر با adsl مثل مقایسه یک لوله 10 اینچ است با لوله یک اینچ.
اما سوال اینجاست که آیا مخابرات به اندازه سرعت انتظاری این سرویس ها، پهنای باند تهیه می کند؟ یا ما لوله 10 اینچ می خریم، اما به اندازه لوله نیم اینچ آب در آن جریان دارد؟
من سالها قبل adsl مخابرات داشتم. نویز خط بسیار کم بود و سایتهای داخلی با سرعت عالی باز می کرد. اما وقتی یک gmail را میخواستیم باز کنیم، سرعت خط به جان کندن می افتاد.
الآن اینترنت 6 مگابیت از های وب دارم. گرچه سرعت پایینی است، اما مزیتش این است که چه سرعت سایتهای داخلی و چه سرعت سایتهای خارجی همین 6 مگابیت است.
مهم تر از اون شما برای تهیه این سرویس باید کلی هزینه مودم + فیبرکشی داخلی رو پرداخت کنید اونم در شرایطی که هر لحظه امکان داره بزنن اینترنت رو به کل قطع کنن، خیلی زور داره آدم فیبر نوری بگیره که باهاش سایتهای چرت و پرت داخلی و یه سری خبرگزاری ها تهوع آور رو چک کنه...
و صد البته به غیر از اون هیچ شکی در این نیست که نمیشه به شرکت مخابرات اطمینان کرد و نمیشه توقع داشت کیفیت سرویس دهی پس از مدتی افت نکنه
dadash42
22-12-2019, 11:04
مهم تر از اون شما برای تهیه این سرویس باید کلی هزینه مودم + فیبرکشی داخلی رو پرداخت کنید اونم در شرایطی که هر لحظه امکان داره بزنن اینترنت رو به کل قطع کنن، خیلی زور داره آدم فیبر نوری بگیره که باهاش سایتهای چرت و پرت داخلی و یه سری خبرگزاری ها تهوع آور رو چک کنه...
و صد البته به غیر از اون هیچ شکی در این نیست که نمیشه به شرکت مخابرات اطمینان کرد و نمیشه توقع داشت کیفیت سرویس دهی پس از مدتی افت نکنه
مگر میشه اینترنت دائم قطع بشه, خوش بین باشیم, تا اینجاش که آمدیم
magiteq1
22-12-2019, 13:10
لطفا این شایعات شر و ور رو پخش نکنید که نت قطع میشه و فلان. هر ادم عاقلی میدونه نت جهانی تو هیچ کشوری قطع نیست. حتی خود کره شمالی. و اصلا از لحاظ فنی هم امکان پذیر نیست. مگر اینکه کابل ها رو با تبر بزنن. ftth اینده است و این هزینه هم ارزش اش رو داره و از محدودیت های فجیع dsl در امان خواهید بود. مثل نویز و پینگ و اپلود وووو.
ferysery
22-12-2019, 14:01
به گفته مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، فیبرکشی داخل منازل و سازمانها رایگان انجام خواهد شد.به گزارش ایسنا، نشست خبری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران صبح امروز در مرکز مخابرات شهید فرد اسدی برگزار شد. سیدمجید صدری در این نشست تاکید کرد که فیبر نوری از مهمترین اقدامات برای مخابرات است و باید به بهترین نحو به مشترکین ارایه شود.
وی، دربارهی ارائه فیبر نوری به مشترکان بیان کرد: فیبر نوری منازل باید اهمیت ویژه داشته باشد. تعرفهها و هزینههای ابتدایی از جمله کابلکشی منازل و مودم باعث شده بود که مردم تمایل زیادی به این طرح نشان ندهند. به همین دلیل ما در طرح تانومای ویژه که تا آخر سال خواهیم داشت و اگر استقبال شود، آن را تمدید میکنیم، تصمیم گرفتیم هرکس از هرکجای ایران درخواست فیبر نوری کند، برای کابلکشی هزینهای دریافت نکنیم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، ادامه داد: برای مودم هم تلاشمان این است پیشنهادهای ویژه داشته و یا حداقل قیمت را دریافت کنیم. ما به دنبال جلب رضایت مشترک هستیم و سعی کردیم تعرفههایی که در حوزه فیبر قرار دادیم، با ADSL یکسان باشد. همچنین از سازمان نظام صنفی رایانهای خواستیم لیست شرکتهای FCP را به ما بدهد تا به کسانی که درخواست دارند، FTTH ارائه دهیم.
صدری، دربارهی تعداد مشترکانی که سرویس فیبر نوری را دریافت کردهاند، اظهار کرد: ارائه سرویس فیبر نوری منازل نسبت به سال گذشته، ۲۰۰ درصد افزایش داشته است. البته آمار تعداد کسانی که این سرویس را دریافت کردهاند را اکنون اعلام نمیکنیم اما بنا داریم تا پایان سال جاری، تعداد مشترکان این سرویس را به ۳۵۰ هزار برسانیم.
وی، با اشاره به توافق با شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی و همکاری با آنها بیان کرد: مبلغ لاوصولی مخابرات با این شرکتها، ۱۳۰ میلیارد تومان است که بیش از ۹۰ درصد این مبلغ حل شده است. مخابرات در زمینه ارائه خدمات بیت استریم، آنچه رگولاتوری طبق مصوبه مکلف کرده را انجام داده است و در تهران و سایر مراکز اعلام میکنیم که آمادگی ۱۰۰ درصدی را برای اجرای مصوبه بیتاستریم داریم.
او، درباره میزان رضایت مشترکان از ارائه خدمات اینترنتی شرکت مخابرات بیان کرد: کیفیت اینترنت مخابرات افزایش پیدا کرده است. در حال حاضر پینگ در شبکه (میانگین تاخیر) از ۱۲۵ میلیثانیه به کمتر از ۲۵ میلیثانیه رسیده است. همچنین مطابق نظرسنجی که انجام دادیم، میزان رضایت مشتریان از اینترنت در حدود ۷۰ درصد اعلام شده است.
دوست من همین ماهی 80 تومن رو داره. رفته طرح سورینو VDSL گرفته، 2 روز اول سرعتش 40 مگ بود الان دوباره کردنش 16، هرچقدر هم شکایت و تماس با مخابرات و 2020 نتیجه نمیده. امیدوارم برای شما این اتفاق نیافته
ferysery
22-12-2019, 18:04
دوست من همین ماهی 80 تومن رو داره. رفته طرح سورینو VDSL گرفته، 2 روز اول سرعتش 40 مگ بود الان دوباره کردنش 16، هرچقدر هم شکایت و تماس با مخابرات و 2020 نتیجه نمیده. امیدوارم برای شما این اتفاق نیافته
مگه این سرویس ها حجمی به قیمت گیگی 2تومن نیست؟ خب به نفع شونه که سرعت رو باز بگذارن که ملت بیشتر مصرف کنن و اینام پول به جیب بزنن.چرا اینجوری میکنن؟
Abolfazl-Star
22-12-2019, 18:13
تقریبا یکسالی میشه دارمش، مشکلی نداره
Abolfazl-Star
22-12-2019, 18:19
اگه تونستید ساعت اوج مصرف ترافیک حدود 9 تا 11 شب هم تست سرعت بگیرید.
زیاد فرق چندانی نداره، در حال حاضر چند نفر به نت وصلن که این تست گرفتم.
The Dreadnaught
22-12-2019, 19:59
مگر میشه اینترنت دائم قطع بشه, خوش بین باشیم, تا اینجاش که آمدیم
لطفا این شایعات شر و ور رو پخش نکنید که نت قطع میشه و فلان. هر ادم عاقلی میدونه نت جهانی تو هیچ کشوری قطع نیست. حتی خود کره شمالی. و اصلا از لحاظ فنی هم امکان پذیر نیست. مگر اینکه کابل ها رو با تبر بزنن. ftth اینده است و این هزینه هم ارزش اش رو داره و از محدودیت های فجیع dsl در امان خواهید بود. مثل نویز و پینگ و اپلود وووو.
1 - تا همین چند هفته پیش کی فکرشو میکرد اینترنت کل کشور رو به مدت یک هفته تمام قطع کامل کنن تا این حد که حتی به تمام ISP ها و فروشندگان VPS نامه ارسال کنن که هر کی روی سرور وی--پی--ان راه اندازی کرد بلاکش کنید؟ (شخصا اون نامه رو دیدم)
2 - "هر آدم عاقلی میدونه نت جهانی تو هیچ کشوری قطع نیست؟ حتی خود کره شمالی؟؟" شما یه جوری صحبت میکنی انگار داری از کره شمالی پیام میدی :biggrin: کره شمالی یه اینترانت داخلی داره، البته سران کشورش به اینترنت بین الملل دسترسی دارن!
3 - اخبار رو اگر دنبال کنید متوجه میشید که روسیه به شدت داره روی این قضیه سرمایه گذاری میکنه و با جدیت دنبال میکنه این کار رو، احتمالا حتی اگر قطع هم نشه به شدت محدود میشه
4 - چین تا حد زیادی این قضیه رو پیش برده درسته با هزار بدبختی میشه فایروالشون رو دور زد ولی تونسته جو پلیسی و امنیتی وحشتناکی رو یه کشور با جمعیت یک میلیارد نفر برقرار کنه!
5 - فکر کنم دیگه برای همه واضح باشه که مسئولین به دنبال چی هستن و خط مشی چه کشورهایی رو دنبال میکنن، خوبه یه عدهشون هم از تریبون های رسمی اعلام کردن که قطع کنید این اینترنت رو!!
6 - ظاهرا بعضی از دوستان فراموش کردن ایران در لیست کشورهایی قرار داره که رسما بهشون گفته میشه دشمن اینترنت!
در نهایت هم خیلی ها بدون FTTH با استفاده از اینترنت موبایل همین الان دارن سرعت بالا رو تجربه میکنن تو تاپیک های همین فروم کلی تست گذاشته شده، تهیه یک مودم مخصوص برای استفاده از اینترنت موبایل در شرایط حاضر خیلی منطقی تر هست به خصوص که همه جا هم میشه ازش استفاده کرد.
The Dreadnaught
22-12-2019, 20:08
در ضمن واقعا نمیتونم باور کنم تو این فروم هنوز کسی هست که شک داشته باشه مخابرات یک شرکت انحصارطلب و رسما دزد سر گردنه هست و طبیعتا نمیشه به این شرکت اعتماد کرد...
dadash42
22-12-2019, 22:09
منم چند ماهی همینو دارم, سرعت دائم 100گیگ
حتما مودم vdsl دوستت تنظیم میخواد
ferysery
22-12-2019, 22:30
آیا vdsl رو روی همین خط مسی که روش adsl هست فعال میکنه مخابرات؟ یا باید یه خط جدید بخریم ؟ اگه vdsl رو خط فعلی به خاطر مشکلاتی که من نمیدونم چیه سرعت adsl رو 8 فیکس شده،فعال بشه آیا وضعیت سرعت vdsl راضی کننده خواهد بود؟ آیا حساسیت vdsl به مشکلات خط کمتر از adsl هست و روی خط نویزدار هم میتونه سرعت بالایی مثلا در حد 50مگابیت رو تامین کنه؟
آیا vdsl رو روی همین خط مسی که روش adsl هست فعال میکنه مخابرات؟ یا باید یه خط جدید بخریم ؟ اگه vdsl رو خط فعلی به خاطر مشکلاتی که من نمیدونم چیه سرعت adsl رو 8 فیکس شده،فعال بشه آیا وضعیت سرعت vdsl راضی کننده خواهد بود؟ آیا حساسیت vdsl به مشکلات خط کمتر از adsl هست و روی خط نویزدار هم میتونه سرعت بالایی مثلا در حد 50مگابیت رو تامین کنه؟
vdsl تاپیک جداگانه داره... فکنم بهتر راهنماییتون کنن
مگه این سرویس ها حجمی به قیمت گیگی 2تومن نیست؟ خب به نفع شونه که سرعت رو باز بگذارن که ملت بیشتر مصرف کنن و اینام پول به جیب بزنن.چرا اینجوری میکنن؟
مخابرات جدید با مخابرات قدیم خیلی تفاوت داردگرانتر شدن خدمات و سرویسهایشان به کنار و کیفیت هم بماند
مخابراتی که مردم خبر نداشتند سهام داره این شرکت هستند اما دولت میاد براحتی با قیمتی عجیب دو دستی میده به یک عده موجودی که معلوم نیست از کجا پیدایشان شد و چقدر هم پشتشان محکم است ! خب پول و سرمایه مردم غیب شد؟ مگر مالک دولت بود که به یک عده خاص هم فروخت ؟
اصلا در شعار و تبلیغات سرویس سورینو نوشته حداقل سرعت 40 مگابیت.
علتش اینه که یه مشت آدم نفهم و کم سواد نشستن تو 2020، همه اختیار و امکانات هم دستشونه. این دوست ما هرچی براشون توضیح میده، فقط پنل رو باز میکنن میگن شما سرویس 16 مگ داری، سرعتت هم باید 16 باشه. حتی رفت مرکز مخابراتی با مدیر صحبت کرد بازم ارجاعش دادن به 2020، میگن دست ما نیست
منم چند ماهی همینو دارم, سرعت دائم 100گیگ
حتما مودم vdsl دوستت تنظیم میخواد
والا شما خیلی خوش شانس هستید. دوست منم خطش تا 80 مگ کشش داره ولی از عمد روی 16 مگ سرعت رو بستن و متاسفانه اپراتور های 2020 جزو نفهم ترین و بی اعصاب ترین آدم های روی زمینن
dadash42
23-12-2019, 10:26
والا شما خیلی خوش شانس هستید. دوست منم خطش تا 80 مگ کشش داره ولی از عمد روی 16 مگ سرعت رو بستن و متاسفانه اپراتور های 2020 جزو نفهم ترین و بی اعصاب ترین آدم های روی زمینن
اگر عمداً رو 16مگ بستن, پس برگردین به adsl هزینه کمتره
Rahpooyan
23-12-2019, 12:11
2020 دستش انقدر باز نیست که کاری بکند. شما باید در سامانه 195 طرح شکایت کنید. از من سرعت ای دی اس ال 8 مگ هستش ولی بعنوان طرح سرعت بالاتر خریداری کردم. بعد مدتی سرعت همان 8 مگ بازگشت. 2020 جواب نداد در سامانه 195 ثبت شکایت کردم. مجدد سرعت بیشتر شد.
سه ماهی هست که سر کوچه ما کافوی نوری گذاشتن که فاصله ش تا درب منزل ما سی متر هم نیست، از یک هفته بعدش رفتم مرکز سفارش بدم گفتن "خطتون" قابلیتشو نداره! جالبه یک کافوی نوری هم طرف ته کوچه با فاصله ی صد متری از منزل هست! هفته ی پیش به سفارش دوستان رفتم پیش ریاست مرکز که ایشون گفت اصلا کی بهت گفته امکانش نیست؟ بعد رفت دو تا اتاق اونورتر گفت منزلتون توی طرح هست فقط یکی باید بیاد ارزیابی کنه. گفتم هر چقدر هزینه ش بشه تا سقف پنج شش میلیون هزینه شو میدم فقط سرویس رو بدین ( الان از سه شرکت اینترنت وایرلس دارم بخاطر نویز خط و قطعی یکی در میون وایرلس ها) ، گفت باشه شمارتو بده فردا میگم بیان، یک هفته گذشت خبری نشد، پا شدم رفتم باز همون مراحل طی شد و گفت فردا تماس میگیریم که بازم خبری نشد و امروز هم تشریف نداشتن!
راهی هست که من اینکارو سریع تر پیش ببرم؟ تهران هستم.
ferysery
23-12-2019, 22:58
سه ماهی هست که سر کوچه ما کافوی نوری گذاشتن که فاصله ش تا درب منزل ما سی متر هم نیست، از یک هفته بعدش رفتم مرکز سفارش بدم گفتن "خطتون" قابلیتشو نداره! جالبه یک کافوی نوری هم طرف ته کوچه با فاصله ی صد متری از منزل هست! .
سلام.میشه یه عکس از کافوی نوری بزارین که ببینم چ شکلیه که اگر مشاهده کردم در دور و برم بتونم به استناد اون برم یقه معاون مرکز رو بگیرم؟
من امکان ارسال عکس رو ندارم فعلا ولی قبلا پست شده همینجا.
showthread.php?t=727760&p=8961512&viewfull=1#post8961512
دوستان آيا مودم FTTH در ايران هست كه WIFI 5GHZ هم داشته باشه؟
الآن سه مدل مودم هواوي در بازار هست:
HG8245H
HG8346M
HG8346A
اينها براي استفاده خانگي تفاوت خاصي با هم دارند؟
مثلا بشه به يك مك آدرس خاص، محدوديت زماني استفاده از اينترنت رو داد.
دوستان آيا مودم FTTH در ايران هست كه WIFI 5GHZ هم داشته باشه؟
الآن سه مدل مودم هواوي در بازار هست:
HG8245H
HG8346M
HG8346A
اينها براي استفاده خانگي تفاوت خاصي با هم دارند؟
مثلا بشه به يك مك آدرس خاص، محدوديت زماني استفاده از اينترنت رو داد.
شما رو وایرلس اینا حساب نکن
یه روتر خفن بگیر مودمو بکوب به اون.
شما رو وایرلس اینا حساب نکن
یه روتر خفن بگیر مودمو بکوب به اون.
یه روتر میکروتیک دارم. پس با این حساب ارزونترین مودم ftth که همون مدل A هست رو بگیرم جواب میده؟
یه روتر میکروتیک دارم. پس با این حساب ارزونترین مودم ftth که همون مدل A هست رو بگیرم جواب میده؟
اگر تعداد پورت SIP Phone و یا کلا این مقوله براتون مهم نیست بگیرید. مدل A تا جایی که می دونم یک پورت داره.
و اینکه روترتون پورت گیگابیتی داشته باشه ترجیحا
2020 دستش انقدر باز نیست که کاری بکند. شما باید در سامانه 195 طرح شکایت کنید. از من سرعت ای دی اس ال 8 مگ هستش ولی بعنوان طرح سرعت بالاتر خریداری کردم. بعد مدتی سرعت همان 8 مگ بازگشت. 2020 جواب نداد در سامانه 195 ثبت شکایت کردم. مجدد سرعت بیشتر شد.
اتفاقا متاسفانه همه کار رو دادن دست 2020 وگرنه تا حالا چندین بار به مرکز مخابراتی مراجعه کرده و دیگه اونجا میشناسنش میدوننن طرح سورینو گرفته. مشکل اینه داخل پنل مخابرات، سورینو ثبت نمیشه و کارشناس 2020 هم صاف میره تو پنل میبینه سرویس نوشته شده 16 مگ، حالا شما قسم بخور سرعتت دیروز 40 بوده، حالیشون نمیشه. الحمدلله هیچکدوم حتی نمیدونن سورینو چی هست.
الان کمپین ماندگار که جدید دادن سرعتش بازه. من برای جای دیگه سرویس 8 مگ گرفتم، سرعت تا 16 باز بود، روی بستر vdsl تا 40 و فیبر نوری هم تا 200 باید سرعت بده. ولی حجم کم داره
P.30.MAN
29-12-2019, 17:31
سلام.
امکانش هست تعرفه سرویسهای تانومارو اینجا بزارید؟ داخل سایت ۲۰۲۰ قیمتهارو نزده.
The Dreadnaught
29-12-2019, 18:42
سلام.
امکانش هست تعرفه سرویسهای تانومارو اینجا بزارید؟ داخل سایت ۲۰۲۰ قیمتهارو نزده.
یکی از دوستان در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته
Hossein_04
30-12-2019, 00:00
آقا اینجا کسی تونسته از مرکز عاطف (تهرانپارس) فیبر بگیره ؟ من حضوری رفتم فرم امکان سنجی پر کردم ولی چند ماه خبری نشد. البته یکی از کارمندها بعدا به من گفت فیبر عاطف کلا سره کاریه و ندادن به کسی. حالا راست و درغش رو نمیدونم.من FTTH دارم از عاطف
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
morteza_mombeini
30-12-2019, 00:14
دوستان یه سوال :
مرکز مخابراتی ما تحت پوشش نیست یعنی اصلا برا هیچ منطقه ای فیبر نکشیده هیچ کافوی نوری هم نداره ولی به کلانتری و مدارس همراه اول و اینا داده و این مرکز اینقدر اوسکوله که به هر جا میخاسته فیبر بده مستقیما از حیاط مخابرات زمین کندن تا همون جایی که میخاستن فیبر بدن کلا صد تا جای فیبر روی اسفالت حفاری کردن به جای کافو زدن.حالا اینش مهم نیست.یه مدرسه هست چند خیابون اونورتر که فاصلش با ما حدودا 40 متره .و کابل فیبر مستقیما از خود مخابرات اومده تا داخل مدرسه ولی من هیچ باکسی ندیدم بیرون .حالا سوال من اینه که ایا میشه از داخل این مدرسه برای من کابل بکشن برای تانوما یا نمیشه ؟
دوستان یه سوال :
مرکز مخابراتی ما تحت پوشش نیست یعنی اصلا برا هیچ منطقه ای فیبر نکشیده هیچ کافوی نوری هم نداره ولی به کلانتری و مدارس همراه اول و اینا داده و این مرکز اینقدر اوسکوله که به هر جا میخاسته فیبر بده مستقیما از حیاط مخابرات زمین کندن تا همون جایی که میخاستن فیبر بدن کلا صد تا جای فیبر روی اسفالت حفاری کردن به جای کافو زدن.حالا اینش مهم نیست.یه مدرسه هست چند خیابون اونورتر که فاصلش با ما حدودا 40 متره .و کابل فیبر مستقیما از خود مخابرات اومده تا داخل مدرسه ولی من هیچ باکسی ندیدم بیرون .حالا سوال من اینه که ایا میشه از داخل این مدرسه برای من کابل بکشن برای تانوما یا نمیشه ؟
خیر، حتما باید FAT تصب بشه (بین مخابرات و مدرسه)
fanoostalaei
02-01-2020, 22:46
ممنون از تست ها
185.179.202.53
216.58.210.78
213.202.4.172
185.100.209.137
لطف کنید از این ایپی ها تو cmd تست پینگ بگیرید
35.156.63.252
157.175.10.11
185.179.202.53
108.61.210.117
170.52.0.10
216.58.210.78
سلام
من ftth ندارم ولی همیشه تو این تاپیک پینگهای خودم رو قرار دادم برای مقایسه با پینگ FTTH سایر دوستان
ADSL مخابرات
moderntalking123
03-01-2020, 01:16
من FTTH دارم از عاطف
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
داداش میگی کی گرفتی و چطور و چقدر هزینه کردی و کجا هستی حدودا؟؟ :tongue:
شرمنده سوال زیاد شد ولی ممنون میشم کمک کنی ما هم از این الطاف الهی بهره مند بشیم.:دی
چرت تر
آشغال تر
مضحک تر از سیستم پرداخت مخابرات وجود نداره
اینترنت من رو بدلیل بدهی به یکباره قطع کردن ( مشتری پس پرداخت ) ! قبلا اس ام اسی شامل بدهی و نحوه پرداخت اون برای مشترک ارسال میکردن
حالا به ارسال نکردنش در دوماه کاری نداریم.
خب طبیعتا برای پرداخت شما به سامانه tci.ir/telnumber رجوع میکنی و اون ها مستقیم شما رو به درگاه بانکی متصل میکنن که پرداخت کنی و اینترنت رو وصل کنن !
بعد از پرداخت قبض و چک کردن دوباره قبض فهمیدیم که هنوز پرداخت ما حساب نشده و از بدهی ما کم نشده
با تماس به 2020 به پشتیبانی تانوما متصل شدیم
خانمی پشت تلفن جواب داد
گفت حتما شما از سایت های غیره پرداخت کردید شما باید از سامانه 2000 پرداخت میکردید تا همون لحظه متصل میشد و حالا باید 24 ساعت منتظر بمونید تا بدهی شما از پول واریزی به حساب مخابرات کم یشه و تا اون موقع اینترنت ندارید
بهش گفتم خانم عزیز من از سایت مخابرات پرداخت کردم سایت های متفرقه چیه ؟ گفت که نه فقط سامانه 2000 باعث وصل شدن آنی اینترنت شما میشه و بقیش 24 ساعت زمان میبره! گفتم خانم عزیز شما اخرین اس ام اس ی که برای من فرستادی مربوط به دوماه پیش میشه و توی اون نحوه پرداخت سایت tci / 2000 و سامانه کد دستوری 2020 اعلام شده کجای اون نوشته که اگر با 2000 پرداخت کنید سریعا متصل میشه ؟؟؟
میگه که شما وقتی بدهی داشتی با 2020 تماس گرفتید یا نه ؟ گفتم برای چی باید تماس بگیرم وقتی نمیدونم حتی بدهی داشتم و مبلغش چقدره ! میگه نه منظورم این بود که از 2020 با شما تماس نگرفتند ؟ گفتم نه !! گفت خب حالا شده دیگه باید با 2000 پرداخت میکردید حالا 24 ساعت منتظر بمونید چون کاری از من ساخته نیست و تایم اداری باید باشه
از اونجا که فردا هم ادارات در شهر ما برای مراسم سردار تعطیل شدند این متصل شدن به روز 3 شنبه موکول میشد!
مجبور شدم برای بار دوم بدهی خودم رو بصورت میان دوره از سامانه 2000 پرداخت کنم تا اینتنرتم متصل بشه و اون پرداخت قبلی به مبلغ بستانکاری اضافه بشه!
خدایا من از ظلم بندگان تو به کجا پناه ببرم ؟؟
از بی عدالتی و حق خوری این جماعت به کی پناه ببرم ؟
منم جونم بخدا کلی بدبختی دارم بدهی دارم کارهام با اینترنت ه ! پیر شدیم تو این جوونی
خدایا به حق صدیقان ظالمین رو از روی زمین محو بفرما
امین
blackbird
05-01-2020, 19:33
سرعت داخلی الان با خود سرور مخابرات تا حالا ندیده بودم همچین سرعتی پس بسترشون قابلیت مانور برای آینده زیاد داره
Parsonline
dadash42
05-01-2020, 20:31
...
به به, خارچ خواب شو می بینند:thumbsup:
blackbird
05-01-2020, 21:55
به به, خارچ خواب شو می بینند:thumbsup:
همه خارجی که نه دو سه هفته پیش خوندم که گوگل فایبر دیگه کانکشن 100 مگابیت نمیده به کاربراش فقط 1 گیگابیت اونم نامحدود :whistle:
همه خارجی که نه دو سه هفته پیش خوندم که گوگل فایبر دیگه کانکشن 100 مگابیت نمیده به کاربراش فقط 1 گیگابیت اونم نامحدود :whistle:
با IDM سرعتتون چنده؟
رو فیبر این سرعت رو نمیدن!
blackbird
05-01-2020, 23:14
با IDM سرعتتون چنده؟
رو فیبر این سرعت رو نمیدن!
داخلی که من راحت تا 30 مگابایت هم دانلود کردم این تست که شد 469 مگابیت اولین یار بود من دانلود تست نکردم اون موقع... حارجی هم که معلوم نیست چی بده 2 مگ میده تا 20 یا 25 مگ شما دوست داری چند تا لینک داخلی و خارجی بده تست میکنم
dadash42
06-01-2020, 00:27
اون که برای اندکی جمعیت تو نقاط پیشرفته در کشور میزبان google, شاید هم ژاپن و سینگاپور
فامیل دارم چند کشور مختلف اروپا , تو این یکی دو سال adsl به vdsl با 50مگ تغییر کرد
تازگی شرکنهایی مثل vodaphone و O2 سرویس ftth با هزینه اشتراک بالاتز داخل خانه میارن, ولی بیشتر با همین vdsl fttn به قیمت adsl صابق راضی هستند
شنیدم اینترنت استرالیا افتضاحه
MMDFullHD
06-01-2020, 12:15
اون مدلی که گفتی اونم وایفای داره احتمالا
این ادرسی که بالا دادم رو ببین فقط به این توشون توجه کن
1POTS+1GE
یعنی ی پورت تلفن و گیگابیتی اترنت داشته باشه
بعدش برو بهترین اکسس پوینت رو هرچی دلت خواست تهیه کن
سرعت داخلی الان با خود سرور مخابرات تا حالا ندیده بودم همچین سرعتی پس بسترشون قابلیت مانور برای آینده زیاد داره
Parsonline
نوش جونت ont و اکسس پوینت چی داری براش؟؟:tongue:
سه چهارسال پیش ۱۷۰ مگابیت بود تو یکی از دانشگاها امیرکبیر بود نمیدونم کدوم شخص دقیقا بود تست میذاش الانم ۴۷۰ مگ شما اونم خونگی شما ن دانشگاه پیشرفت خوبی شده ولی نمیدونم چرا برا من هنوز نتم ۸ مگ adsl هس تا الان میانگین سرعت نت کشور ۱۴ مگابیته
فقط تنها چیزی ک رو مخه و مشکلش حجمه که این حجمایی که میده خیلی کمه ! گیگابایتی ۲ تومنم به صرفه نی! هرچند کیفیتش خوبه ها از تست ها معلومه ولی خب چون سرعت بالاس ادم ترافیک زیاد مصرف میکنه ;) سرویس های تبدیل نیم بها روش تاحالا تست نکردی؟ ترافیکو بالاتر ببری ؟سرویساشون سرعت خارجیشون کمه فک کنم مخابراتم فک کنم سه برابر حساب میکنه
بعد از فرانکفورت 77 میلی پینگ داری:tongue: دقیقا همینو من رو شاتل از adsl اش دارم یه تریس میشه لطف کنی بینیم کجا رد میشی؟
از 4.2.2.2 همینطور 72.52.94.234
blackbird
07-01-2020, 12:13
بعدش برو بهترین اکسس پوینت رو هرچی دلت خواست تهیه کن ....... >فکر کنم روتر اکسس پوینت بهتر باشه خود روتر نوری هواوی قابلیت زیادی نداری برای اعمال پهنای باند راحت بریج میشه.. چیزی که بدرد سرعت فیبر بخوره گرونه 3 یا 4 میلیون به بالا :sad:
نوش جونت ont و اکسس پوینت چی داری براش؟؟:tongue:---------- > HG8245H مستقیم لن به کامپیوتر وصله اما وافای بردش کمه یه روتر 300N برای وایفای بهش وصل کردم سرعت رو خیلی میاره پایین 40 تا 50 مگابیت اما فعلا بسه برای موبایل باید سری ac یا ax بگیرم الان نمیخوام هزینه کنم
سرویس های تبدیل نیم بها روش تاحالا تست نکردی؟ ترافیکو بالاتر ببری ؟سرویساشون سرعت خارجیشون کمه فک کنم مخابراتم فک کنم سه برابر حساب میکنه .... > مخابرات 4 برابر حساب میکنه بیتسفا امتحان کردم 1 ماه بد نبود سرعت میومد پایین حداکثر 50 مگابیت بیتسفا که پیچیده شد الان جایی ندیدم مثل بیتسفا سراغ داری ؟ البته من یه پله بردم بالا سرعت رو الان 420 گیگ حجم دارم در ماه بسه برای من تفاوت هزینه زیادی هم نداره برا سرویس نیم بها هم باید هزینه بدی و حجم نا محدود هم نمیدن
بعد از فرانکفورت 77 میلی پینگ داری:tongue: دقیقا همینو من رو شاتل از adsl اش دارم یه تریس میشه لطف کنی بینیم کجا رد میشی؟ .....> برای فرانکفورت کجا رو تریس بگیرم ؟ عکس آپ کردن اینجا خیلی سخته سعی میکنم بفرستم
از 4.2.2.2 همینطور 72.52.94.234[/QUOTE]
blackbird
07-01-2020, 15:05
تست سرعت دریافت فایل 420 مگی از گوگل درایو
Bensonw3x
08-01-2020, 00:15
تست سرعت دریافت فایل 420 مگی از گوگل درایو
اگه گیگ زیاد هم داشته باشی خوبه
دوستان من تازه ثبت نام انجام دادم و مودم هم نصب شده و چراغش هم ثابت شده. یوزر و پسورد پنل adsl tci ir هم برام اومده. آیا یوزر پسوردی که داخل مودم باید ست بشه همین هست؟ یا یوزر پسورد جداگانه داره؟
وارد پنل که میشم پیغام میده:
امکان ویرایش مشخصات فردی برای شما وجود ندارد، زیرا: حساب شما در وضعیت ارسال به مرکز میباشد.
آیا هنوز سرویس فعال نشده؟
blackbird
16-01-2020, 00:35
دوستان من تازه ثبت نام انجام دادم و مودم هم نصب شده و چراغش هم ثابت شده. یوزر و پسورد پنل adsl tci ir هم برام اومده. آیا یوزر پسوردی که داخل مودم باید ست بشه همین هست؟ یا یوزر پسورد جداگانه داره؟
وارد پنل که میشم پیغام میده:
امکان ویرایش مشخصات فردی برای شما وجود ندارد، زیرا: حساب شما در وضعیت ارسال به مرکز میباشد.
آیا هنوز سرویس فعال نشده؟
سرویس فعال نیست همه این موارد رو با مرکز مخابرات منطقه مسئول واگذاری پیگیری کن یا پیمانکار ..برای من این مرحله ارسال به مرکز یه کم زمان برد تا راه افتاد، بعد از اون ی روز زنگ زدن سریال مودم رو اعلام کردم به مرکز و تنظیمات مودم رو به من دادن ست کردم چراغ PON ثابت شد اگه مودمت هواوی باشه .... اون یوزر پس که اس ام اس شده برای پنل کاربری اشتراکه.
سرویس فعال نیست همه این موارد رو با مرکز مخابرات منطقه مسئول واگذاری پیگیری کن یا پیمانکار ..برای من این مرحله ارسال به مرکز یه کم زمان برد تا راه افتاد، بعد از اون ی روز زنگ زدن سریال مودم رو اعلام کردم به مرکز و تنظیمات مودم رو به من دادن ست کردم چراغ PON ثابت شد اگه مودمت هواوی باشه .... اون یوزر پس که اس ام اس شده برای پنل کاربری اشتراکه.
تهران هستی ؟ سرعت اپلودت روی توییچ رو میتونی تست کنی؟
تهرانی برادر؟
من کرج هستم
من کرج هستم
میتونی چند تا تست بگیری بفرستی از سرویس ftth ـی که توی کرج داری؟ بنده هم کرج هستم میخواستم ببینم وضع کرج چطوریه
میتونی چند تا تست بگیری بفرستی از سرویس ftth ـی که توی کرج داری؟ بنده هم کرج هستم میخواستم ببینم وضع کرج چطوریه
هنوز وصل نشده. وصل بشه تست می گیرم همینجا میفرستم.
هنوز وصل نشده. وصل بشه تست می گیرم همینجا میفرستم.
ممنون
میتونم بپرسم کدوم منطقه کرج هستید؟
و برای دریافت user pass ه مودم باید تماس بگیرید 2020
اون یوزر پسی که ست میکنن همیشه اشتباه هست و باید یدستی تغییر بدنش:|
Rahpooyan
17-01-2020, 18:17
ممنون
نام کاربری و رمز داده شده برای پنل مخابرات هست و نه رمز اینترنت.
ممنون
منطقه جهانشهر، مرکز مخابرتی گوهردشت
این مرکز مخابراتی در زمینه فیبر خوب کار می کنه و تا جایی که میدونم بهتر از مناطق دیگر کرج هست.
ظاهرا هنوز اکانت من در بخش فنی روی سرور ایجاد نشده و باید صبر کنم.
RaminSohrabi
19-01-2020, 22:18
سلام دوستان . در حال حاضر کدوم سرویس بیشترین حجم ماهیانه میده ؟ ( ماهی 300 الی 400 گیگ بین الملل )
من سال پیش این سرویسو گرفتم
سرویس یک ساله پیش پرداخت 30Mbpsمصرف منصفانه ماهیانه 1600 گیگ(FTTH)
ولی الان هر چیتوی پنلم میگرم این سرویسو پیدا نمیکنم . ایا فقط حضوری میفروشن یا کلا برش داشتن ؟
منطقه جهانشهر، مرکز مخابرتی گوهردشت
این مرکز مخابراتی در زمینه فیبر خوب کار می کنه و تا جایی که میدونم بهتر از مناطق دیگر کرج هست.
ظاهرا هنوز اکانت من در بخش فنی روی سرور ایجاد نشده و باید صبر کنم.
باشه
نباید انقدر طول بکشه درخواست بدید اوکی میکنن
mf.aghaei70
22-01-2020, 13:29
تعرفه های فیبر رو هرکس داره لطفا بذاره از سرعت کمش تا اخرش
Sent from my iPhone using Tapatalk
The Dreadnaught
23-01-2020, 01:49
تعرفه های فیبر رو هرکس داره لطفا بذاره از سرعت کمش تا اخرش
یکی از دوستان در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته
mf.aghaei70
23-01-2020, 14:02
قزوین کسی تونسته تانوما بگیره؟
قزوین کسی تونسته تانوما بگیره؟
سلام
قزوین فقط پونک و برج ها فیبر دارن
چندین بار درخواست زدم و با مسئولش هم حرف زدم و فیبر هم کشیدن برای ملاصدرا ولی کافو رو نمیزنن
اگر پونک هستید برید دنبالش
mf.aghaei70
23-01-2020, 16:04
من مینودر هستم برای برجهای صداوسیما دارن میکشن ما برج فرهنگیان هستیم کنار همونا ولی گفتن منتظر فیبر بمون
سلام
سیستم پس پرداخت چجوریه؟
الان قبض پایان دوره اومده ولی استعلام قبض تلفن می گیرم اصلا پول اینترنت توی قبض لحاظ نشده!؟
من مینودر هستم برای برجهای صداوسیما دارن میکشن ما برج فرهنگیان هستیم کنار همونا ولی گفتن منتظر فیبر بمون
زنگ بزن 2020 بگو شماره اقای صفات رو میخوام - شماره رو بگیر و زنگ بزن - مسئول فیبرنوری مخابرات قزوینه
mf.aghaei70
24-01-2020, 22:30
زنگ بزن 2020 بگو شماره اقای صفات رو میخوام - شماره رو بگیر و زنگ بزن - مسئول فیبرنوری مخابرات قزوینه
مرسی.اگ مودم رو خودمون بخاییم بگیریم با کابل کشی داخل منزل چقدر درمیاد؟چون شنیدم مخابرات قرارداد3ساله با یه طرح میبنده عوضش مودم و کابل کشی رایگانه
alihallajj
26-01-2020, 13:08
سلام
دوستان کسی هست که توی اهواز FTTH داشته باشه ؟
و این که اگر دارن توی کدوم منطقه هستن ؟
Rahpooyan
27-01-2020, 19:25
سلام
دوستان کسی هست که توی اهواز FTTH داشته باشه ؟
و این که اگر دارن توی کدوم منطقه هستن ؟
با مخابرات و سرویس 2020 تماس بگیرید.
alihallajj
28-01-2020, 00:27
با مخابرات و سرویس 2020 تماس بگیرید.
بله من درخواستشو دادم ولی متاسفانه چون کافوی سمت خونمون نوری نیست گفتن فعلا نمیتونیم ارایه بدیم بهتون خواستم ببینم اگر کسی توی اهواز داره ازش راضیه ؟ کیفیت پهنای باند و پینگ چطوره ؟
من موقع ثبت نام سرویس 80 تومنی رو درخواست دادم. الآن میبینم با این نجوه محاسبه حجم توسط مخابرات، این سرویس جوابگو نیست.
بخوام از ماه بعد سرویس 110 تومنی رو بگیرم چطور باید اقدام کنم؟
از داخل پنل میشه؟ یا باید حضوری مراجعه کنم؟
Rahpooyan
28-01-2020, 23:27
من موقع ثبت نام سرویس 80 تومنی رو درخواست دادم. الآن میبینم با این نجوه محاسبه حجم توسط مخابرات، این سرویس جوابگو نیست.
بخوام از ماه بعد سرویس 110 تومنی رو بگیرم چطور باید اقدام کنم؟
از داخل پنل میشه؟ یا باید حضوری مراجعه کنم؟
در پنل از قسمت تغییر طرح استفاده کنید. اگر مثلا شارژ زمانی باقی است هزینه ان در کیف پول پنل شما باقی می ماند و فقط کافیست طرح مورد نظر خود را انتخاب کرده و مابقی هزینه را پرداخت کنید. البته به شرطی که طرح مورد نظر داخل پنل باشد. اگر نباشد کار خراب می شود.
mohandes23
29-01-2020, 03:32
این ربطی به پست فیبر داره ؟ کنار پست معمولی بود
dadash42
29-01-2020, 08:27
نه,
کافو نوری محلمون 2متر ارتفاع بر 1,5 بر 1 متر
درونش چند rack دارد برای تعدادی dslam ها و تجهیزات ارتباطی و برقی و صدا از پنکه های خنک کننده
Tehranshahr
03-02-2020, 18:43
من تو کرج شبیه این رو دیدم روش هم لوگوی Fiber Home بود.
یک سوال: دوستان راهی هست رمز کنترل حساب رو بشه پیدا کرد وقتی مالک خط نیستیم؟ توی ساختمون پدربزرگم فیبر نصب کردن ولی هنوز به اسم تعاونیه و به 2020 هرچی میگم رمزو نمیده میگه فقط میتونیم پیامک کنیم به شماره تو سیستم :sad:
mohandes23
04-02-2020, 03:01
یک سوال: دوستان راهی هست رمز کنترل حساب رو بشه پیدا کرد وقتی مالک خط نیستیم؟ توی ساختمون پدربزرگم فیبر نصب کردن ولی هنوز به اسم تعاونیه و به 2020 هرچی میگم رمزو نمیده میگه فقط میتونیم پیامک کنیم به شماره تو سیستم :sad:
اره من نمی دونم این چیه ولی اون معمولی ها که یکم از این بزرگتر هست کنارش هست و من هم اینو جدید دیدم فکر می کنم قبلا نبوده اونجا.
arminkoo
04-02-2020, 11:22
منم کرجم من خودم از ایرانیان نت فیبر دارم اونایی که زده fiber home برای ایرانیان نت هست و برای مخابرات zte هست
من کاشان چند ماهه درخواست دادم خبری نشده ولی
mehdith75
08-02-2020, 08:29
دوستان کسی میدونه
اهواز منطقه کوی نفت ساپورت میشه یا نه؟
alihallajj
09-02-2020, 12:20
دوستان کسی میدونه
اهواز منطقه کوی نفت ساپورت میشه یا نه؟
سلام
کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟
اگر کافوی منطقه تون نوری باشه معمولا انجام میدن
یه سر بزن به رییس مرکز مخابراتی بهش بگو ببین میتونن انجام بدن یا نه
mehdith75
10-02-2020, 23:54
مرکز مخابراتی کوی نفت
پسفردا خودم بهشون سر میزنم
ولی پرسیدم شاید کسی اطلاع داشته باشه
ثبت درخواست سرویس تانوما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/ftth_reg
سايت مخابرات يك قسمتي داره براي ثبت درخواست FTTH
من مدتي قبل درخواست ثبت كرده بودم اما بعد از چند هفته خبري نشد. بعد از مراجعه به مركز، گفتند درخواست هاي اينترنتي اصلا بررسي نميشه و بايد حضوري مراجعه كنيد :hmm:
البته اين موضوع براي كرج هست و شايد شهرهاي ديگر اينطور نباشه. اما بهتره كه حضوري مراجعه كنيد و به درخواست اينترنتي اكتفا نكنيد.
دوستان آيا مخابرات IP استاتيك هم ميده؟
من ميخوام يك سخت افزار سرور بخرم و وصل كنم به FTTH و براي بعضي كارها مثل اجراي 24 ساعته برنامه يا دانلود و بكاپ گيري استفاده كنم.
اين كار شدني هست؟ اگر تجربه اي در اين زمينه داريد لطفا به اشتراك بگذاريد.
blackbird
15-02-2020, 12:26
دوستان آيا مخابرات IP استاتيك هم ميده؟
من ميخوام يك سخت افزار سرور بخرم و وصل كنم به FTTH و براي بعضي كارها مثل اجراي 24 ساعته برنامه يا دانلود و بكاپ گيري استفاده كنم.
اين كار شدني هست؟ اگر تجربه اي در اين زمينه داريد لطفا به اشتراك بگذاريد.
من نگرفتم اما داخل پنل داره فکر کنم ماهی 10 تومن زنگ بزن 2020
امروز بعد از نزدیک 2 ماه تعلل FTTH رو برای واحد ما راه اندازی کردن. محل سکونت مجتع 4 بلوکه مجموعا 400 واحد هست که با هماهنگی هیئت مدیره و جمع اوری 100 واحد برا ثبت نام مخابرات اومد و کابل کشی مجانی کرد و بر حسب نوع طرح مودم مجای هم میدادن . (هروی سه راه لویزان).
تستی که گرفتم این بود برای طرخ 50 مگ.
حالا سوالی از دوسنان دارم که وارد هستن. موقع تست سرعت هم برای اپلود و دانلود از 290 مگ شروع میکنه و خیلی سریع دراپ میخوره و میاد اون حوالی پایدار میشه. دلیل این چیه ؟ ایا به دلیل اینکه مجتمع هست و مشترک زیاده و فشار رو پان هست نمیونه بالای 200 بمونه و سریع افت میکنه یا دلیل دیگری داره. در ضمن مادر برد Z370 لن 1 گیگ داره و بعید میدونم محدودیت از برد باشه. دوستان میتونن یک راهنمایی بکنن که اگر تنظیماتی نیاز هست انجام بدم تا حداکثر سرعت ممکنه رو بگیرم . مودم هم هواوی هست.
امروز بعد از نزدیک 2 ماه تعلل FTTH رو برای واحد ما راه اندازی کردن. محل سکونت مجتع 4 بلوکه مجموعا 400 واحد هست که با هماهنگی هیئت مدیره و جمع اوری 100 واحد برا ثبت نام مخابرات اومد و کابل کشی مجانی کرد و بر حسب نوع طرح مودم مجای هم میدادن . (هروی سه راه لویزان).
حالا سوالی از دوسنان دارم که وارد هستن. موقع تست سرعت هم برای اپلود و دانلود از 290 مگ شروع میکنه و خیلی سریع دراپ میخوره و میاد اون حوالی پایدار میشه. دلیل این چیه ؟ ایا به دلیل اینکه مجتمع هست و مشترک زیاده و فشار رو پان هست نمیونه بالای 200 بمونه و سریع افت میکنه یا دلیل دیگری داره. در ضمن مادر برد Z370 لن 1 گیگ داره و بعید میدونم محدودیت از برد باشه. دوستان میتونن یک راهنمایی بکنن که اگر تنظیماتی نیاز هست انجام بدم تا حداکثر سرعت ممکنه رو بگیرم . مودم هم هواوی هست.
سلام پینگ داخلی عالیه لطفا یک تست از سرور خارجی هم بذار
سلام سرویس تانوما در کدام مناطق مشهد راه اندازی شده ؟
mohandes23
19-02-2020, 15:43
چون شما 50 مگ گرفتی اینطور هست اینا تا سرویس 200 مگی هم داره به خاطر همینه
چون شما 50 مگ گرفتی اینطور هست اینا تا سرویس 200 مگی هم داره به خاطر همینه
من چند بار که تست گرفتم اینطور به نظر میرسه که برای مجتمع ما سرعتها اسمی ست شده. همیشه تست از 300 مگ شروع میشه بعد سریع دراپ میخوره و بعد از چند ثانیه میاد حوالی 50مگ پایدار میشه. با 2020 صحبت کردم گفت تمام تعرفه های تهران طبق اون لیست هست و سرعت 50 مگ تا 200 باز هست. شما برید با مخابرات محل زنگیتون بخش امور مشترکین صحبت کنید احتمالا نامه میزنن درستش میکن. فردا میرم دنبالش.
البته کیفیت نت همون طور که انتظار داشتم محشره و بعد از مدتها با پینگ 80-90 overwatch زدم ^^ . انشالله این مسئله سرعنم درست میشه. 50 مگ سرعت کمی نیست و نمیخوام ناشکری کنم ولی من اون سرعت توی لیست که تا 200 باز بود مدنظرم بود و میخوام همون جور ست بشه.
mohandes23
19-02-2020, 22:19
من چند بار که تست گرفتم اینطور به نظر میرسه که برای مجتمع ما سرعتها اسمی ست شده. همیشه تست از 300 مگ شروع میشه بعد سریع دراپ میخوره و بعد از چند ثانیه میاد حوالی 50مگ پایدار میشه. با 2020 صحبت کردم گفت تمام تعرفه های تهران طبق اون لیست هست و سرعت 50 مگ تا 200 باز هست. شما برید با مخابرات محل زنگیتون بخش امور مشترکین صحبت کنید احتمالا نامه میزنن درستش میکن. فردا میرم دنبالش.
البته کیفیت نت همون طور که انتظار داشتم محشره و بعد از مدتها با پینگ 80-90 overwatch زدم ^^ . انشالله این مسئله سرعنم درست میشه. 50 مگ سرعت کمی نیست و نمیخوام ناشکری کنم ولی من اون سرعت توی لیست که تا 200 باز بود مدنظرم بود و میخوام همون جور ست بشه.
داداش خیلی خوشانسی من در به در دنبالشم.ببین با سروهای امریکا بازی بزن به پینگم کاری نداشته باش ببین پینگ تا تاخیر رو احساس می کنی یا شلیک می کنی انی ثبت میشه.تشکر
malek911
20-02-2020, 17:17
داداش مبارکه.فقط اگه تونستی از این ip ها تست پینگ بگیر
52.94.17.74 bfv سرور آلمان
185.179.203.138 bfv سرور امارات
185.179.202.198 فیفا 20
داداش مبارکه.فقط اگه تونستی از این ip ها تست پینگ بگیر
185.179.202.198 فیفا 20
خدمت شما
185.179.202.198 فیفا 20
--------------------------------------------------------------
امروز رفتم مخابرات محل اطلاعاتی دستم اومد گفتم در اختیار دوستان بزارم. اگر قصد دارید برای مجتمع متقاضی جمع کنید و ببرید مخابرات تا از فیبر کشی و یا مودم رایگان بهره مند بشید اون طرح ابتدایی که بهتون میدن طرح تانوما ویژه هست و با تعرفه استاندارد فرق داره. فرقشم اینه طرح ویژه سرعتش ثابت هست و طرح استانداردشون به صورت UP to هست و سرعتش باز هست. اگر قراداد مدت بالا بگیرید تا اخرش رو این گیر کردید. خوشبختانه از شانس من 6 ماه بستم (نه مثلا 1-2 ساله) که 3 ماهشم رفته. (اذر کابل ثبت نام شد و 3 ماه طول دادن چون پان نمیداد مخابرات). یک 3 ماه دیگر فعلا رو این 50 مگ دانلود و 50 مگ اپلود هستم تا قرداد تموم میشه و بعد میتونم تعرفه استاندارد بگیرم که سرعت بازه و تا 400مگ هم ممکنه بگیرید. خلاصه خواستم حواس دوستان باشه چون به ما این رو نگفتن. عملا شما رو به زور طرح ویژه میدن که هم ترافیک کمتری داره و هم سرعت کمتری نسبت به طرح استاندارد داره و صداشونم تا لحظه اخر در نمیاد. یعنی مراقب نباشی کلاه بزرگی سرتون میزارن.
سلام
دوست عزیز منم تهران هستم
اول از سایت ثبت نام کردم اوایل اردیبهشت، بعد ۱ ماه پیگیری گفتن محل شما فیبر نداره ما هم رفتیم سرویس پوینت تو پوینت از آسیاتک گرفتم و کلی هم هزینه تجهیزات شد تا همین ۱ ماه پیش خوب بود تا اینکه نویز افتاده رو مسیر دکل ها و سرعت و پینک بد شده، همین هفته پیش رفتم برای مخابرات درخواست پر کردم ( درخواست که چی بگم یه برگه سفید دادن منم نامه نوشتم :rolleye: ) چیزی که درخواست دادم قرار داد ۳ ساله ۵۰ مگ هست که کابل کشی و مودم رایگان هم داره، الان با توجه به این چیزی که شما گفتین برم لغو کنم ؟
به من گفتن تا قبل عید قولی نمیدن اما بعد اون کابل کشی میشه و ارائه میکنن ...
خسته شدیم بخدا اینترنت های مختلف تست کردم منطقه ما نه ADSL خوب داره نه TD-LTE خوب نه 4G، تنها چیزی که مونده همین فیبره
یه راهنمایی کنید من چی کار کنم که بهترین نتیجه رو بگیرم ...
ممنون
خدمت شما
185.179.202.198 فیفا 20
--------------------------------------------------------------
امروز رفتم مخابرات محل اطلاعاتی دستم اومد گفتم در اختیار دوستان بزارم. اگر قصد دارید برای مجتمع متقاضی جمع کنید و ببرید مخابرات تا از فیبر کشی و یا مودم رایگان بهره مند بشید اون طرح ابتدایی که بهتون میدن طرح تانوما ویژه هست و با تعرفه استاندارد فرق داره. فرقشم اینه طرح ویژه سرعتش ثابت هست و طرح استانداردشون به صورت UP to هست و سرعتش باز هست. اگر قراداد مدت بالا بگیرید تا اخرش رو این گیر کردید. خوشبختانه از شانس من 6 ماه بستم (نه مثلا 1-2 ساله) که 3 ماهشم رفته. (اذر کابل ثبت نام شد و 3 ماه طول دادن چون پان نمیداد مخابرات). یک 3 ماه دیگر فعلا رو این 50 مگ دانلود و 50 مگ اپلود هستم تا قرداد تموم میشه و بعد میتونم تعرفه استاندارد بگیرم که سرعت بازه و تا 400مگ هم ممکنه بگیرید. خلاصه خواستم حواس دوستان باشه چون به ما این رو نگفتن. عملا شما رو به زور طرح ویژه میدن که هم ترافیک کمتری داره و هم سرعت کمتری نسبت به طرح استاندارد داره و صداشونم تا لحظه اخر در نمیاد. یعنی مراقب نباشی کلاه بزرگی سرتون میزارن.
اگر سرویست پس پرداخت هست , یک trick ای که میتونی بزنی اینه که بری مرکز مخابراتتون بگی سرویستو از پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل کنن که اگر انجام بدن میتونی همون لحظه یدونه 50 مگ 160 تومنی بگیری و خلاص...
البته میتونن یه دلیلی از خودشون در بیارن بگن نمیشه که دیگه شانسه , البته میتونی یکم گیر بدی به رئیس مرکز تا بگه برات تغییر بدن...
اگر سرویست پس پرداخت هست , یک trick ای که میتونی بزنی اینه که بری مرکز مخابراتتون بگی سرویستو از پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل کنن که اگر انجام بدن میتونی همون لحظه یدونه 50 مگ 160 تومنی بگیری و خلاص...
البته میتونن یه دلیلی از خودشون در بیارن بگن نمیشه که دیگه شانسه , البته میتونی یکم گیر بدی به رئیس مرکز تا بگه برات تغییر بدن...
این کار رو میکنن ؟ شما این کار رو انجام دادی یا کسی رو میشناسی انجام داده باشه ؟ من هر چی اونچا به این مسول مخابرات میگفتم تاکید میکرد امکان تغییر سرویس وجود نداره. ایا این تغییر از پس پرداخت به پیش پرداخت خودش تغییر سرویس به حساب نمیاد ؟
این کار رو میکنن ؟ شما این کار رو انجام دادی یا کسی رو میشناسی انجام داده باشه ؟ من هر چی اونچا به این مسول مخابرات میگفتم تاکید میکرد امکان تغییر سرویس وجود نداره. ایا این تغییر از پس پرداخت به پیش پرداخت خودش تغییر سرویس به حساب نمیاد ؟
من خودم انجام دادم تانومای ویژه ی یکساله بود که فیبر کشی و مودم رایگان ثبت شده بود روش که البته اشتباه از طرف مرکز مخابراتی بود ...
رفتم پیش کارمند مخابرات گقتم که سرویس و پیش پرداخت کنه همونجا تغییر داد منم همون لحظه یدونه 50 مگ 160 تومنی پیش پرداخت گرفتم و تمام...
من خودم انجام دادم تانومای ویژه ی یکساله بود که فیبر کشی و مودم رایگان ثبت شده بود روش که البته اشتباه از طرف مرکز مخابراتی بود ...
رفتم پیش کارمند مخابرات گقتم که سرویس و پیش پرداخت کنه همونجا تغییر داد منم همون لحظه یدونه 50 مگ 160 تومنی پیش پرداخت گرفتم و تمام...
Rahpooyan
21-02-2020, 17:19
از قسمت "تغییر طرح" داخل پنل اینترنتی سایت مخابرات اقدام کرده اید؟
آقا مخابرات به من گفته که باید خودم مودم بخرم. گفتن این رو بگیرم. ONT Huawei HG8245 H دو پورت Voip. گفتن باید پچ کورد هم بگیرم. چند متری باید بخرم پچ کورد ؟
منطقه ما فیبر کشی نشده.میشه درخواست داد برای من اختصاصی فیبر بکشن یا به olt یا کافو نوری هم نیازه؟خواستم ببینم اگه کسی میدونه هزینش چقدر میشه بگه یا اصلا مخابرات اینکار روانجام میده؟؟؟با بردن همسایه ها میشه کاری کرد که منطقه مارو فیبر بکشن؟
farshad_scientist
25-02-2020, 22:03
بستگی به مرکز و مکانی که هستی داره ولی باید از مسئول اینترنت تو مرکز سوال کنی میتونی شماره مرکز رو از اینترنت در بیاری زنگ بزنی شماره منزل رو بهش بگی از رو نقشه برات میتونن ببینن قشنگ شماره پست و کافو رو میدونن و تقاضا طرف شما زیاد باشه میان انجام می دن چون براشون سود داره.
سلام
من تهران هستم اوایل اردیبهشت ۹۶ از طریق سایت اقدام به ثبت نام کردم و بعد از گذشت ۱ ماه خبری نشد تا اینکه زنگ زدم و پیگیری کردم گفتن منطقه شما فیبر نداره ...
کلا منطقه ما یکم بد اینترنت هست ADSL که نویز داره و تند و تند لینک میوفته، TD-LTE یک خط آنتن میده، 4G هم بد نیت اما تعرفه هاش مناسب من نیست و سرعت و پینگ مناسبی بهم نمیده تا اینکه مجبور شدم از آسیاتک سرویس پوینت تو پوینت گرفتم و کلی هزینه تجهیزات و رادیو دادم، تا همین یک ماه پیش خوب بود ولی الان یه نویزی افتاده که هر کاریش کردیم حل نشد و سرعت و پینگ رو به شدت خراب کرده، برا همین دوباره به فکر سرویس تانوما افتادم، زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتن باید بری مرکز مخابراتی ما هم همین هفته پیش رفتیم و سرویس و درخواست دادیم ( درخواست که یه برگه سفید دادن ما هم نامه وار درخواست دادیم ) سرویسی که درخواست دادم ۵۰ مگ ۲ ساله هست، تا اینکه اومدم توی اینترنت گشتم و به این تاپیک رسیدم، با توجه به تجربیات شما الان من چی کار کنم برم اصلاح کنم درخواستم رو ؟ چون همون تانومای ویژه هست فک کنم که عکس بنرش رو میفرستم الان براتون ...
به من گفتن تا قبل عید قولی نمیدیم اما بعدش بودجه اوکی میشه و میایم وصل میکنیم ...
یه راهنمایی کنید بتونم بهترین نتیجه رو بگیرم
الان مودم هایی که خودشون میدن خوبه یا ؟؟؟
سرعت و پینگ خوبه ؟
ممنون
سلام
من تهران هستم اوایل اردیبهشت ۹۶ از طریق سایت اقدام به ثبت نام کردم و بعد از گذشت ۱ ماه خبری نشد تا اینکه زنگ زدم و پیگیری کردم گفتن منطقه شما فیبر نداره ...
کلا منطقه ما یکم بد اینترنت هست ADSL که نویز داره و تند و تند لینک میوفته، TD-LTE یک خط آنتن میده، 4G هم بد نیت اما تعرفه هاش مناسب من نیست و سرعت و پینگ مناسبی بهم نمیده تا اینکه مجبور شدم از یه شرکتی سرویس پوینت تو پوینت گرفتم و کلی هزینه تجهیزات و رادیو دادم، تا همین یک ماه پیش خوب بود ولی الان یه نویزی افتاده که هر کاریش کردیم حل نشد و سرعت و پینگ رو به شدت خراب کرده، برا همین دوباره به فکر سرویس تانوما افتادم، زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتن باید بری مرکز مخابراتی ما هم همین هفته پیش رفتیم و سرویس و درخواست دادیم ( درخواست که یه برگه سفید دادن ما هم نامه وار درخواست دادیم ) سرویسی که درخواست دادم ۵۰ مگ ۲ ساله هست، تا اینکه اومدم توی اینترنت گشتم و به این تاپیک رسیدم، با توجه به تجربیات شما الان من چی کار کنم برم اصلاح کنم درخواستم رو ؟ چون همون تانومای ویژه هست فک کنم که عکس بنرش رو میفرستم الان براتون ...
به من گفتن تا قبل عید قولی نمیدیم اما بعدش بودجه اوکی میشه و میایم وصل میکنیم ...
سرعت و پینگ خوبه ؟
ممنون
farshad_scientist
04-03-2020, 17:59
بپرس ببین قراردادی که سیم کشی بیرون و داخل رایگان در بیاد چجوری هست و بسته به رنگ پچ کوردی که برات وصل می کنن میتونی بری مودمش رو بخری جدا،چون الان قرارداد ۲ ساله بستی از ۵۰ بالاتر نمیره خودتم بکشی،مخابرات نواب صفوی که به من گفته ۳۰۰ مگ هم میدیم
سلام
کلا منطقه ما یکم بد اینترنت هست ADSL که نویز داره و تند و تند لینک میوفته، TD-LTE یک خط آنتن میده، 4G هم بد نیت اما تعرفه هاش مناسب من نیست و سرعت و پینگ مناسبی بهم نمیده تا اینکه مجبور شدم از آسیاتک سرویس پوینت تو پوینت گرفتم و کلی هزینه تجهیزات و رادیو دادم، تا همین یک ماه پیش خوب بود ولی الان یه نویزی افتاده که هر کاریش کردیم حل نشد و سرعت و پینگ رو به شدت خراب کرده، برا همین دوباره به فکر سرویس تانوما افتادم، زنگ زدم ۲۰۲۰ گفتن باید بری مرکز مخابراتی ما هم همین هفته پیش رفتیم و سرویس و درخواست دادیم ( درخواست که یه برگه سفید دادن ما هم نامه وار درخواست دادیم ) سرویسی که درخواست دادم ۵۰ مگ ۲ ساله هست، تا اینکه اومدم توی اینترنت گشتم و به این تاپیک رسیدم، با توجه به تجربیات شما الان من چی کار کنم برم اصلاح کنم درخواستم رو ؟ چون همون تانومای ویژه هست فک کنم که عکس بنرش رو میفرستم الان براتون ...
سرعت و پینگ خوبه ؟
ممنون
دوست عزیز طرحهای کابل کشی و مودم رایگان کلاه برداری تمام عیار هستن. علاوه بر اینکه ترافیک کمتری بهت میدن حتی سرعت ها هم اسمی هست. اگر مودمی رایگان هم باشه بهت Utel میدن که به تمام معنا اشغاله !!!!! در این تخفیف و رایگان بودن همش یک تلست تا شما رو درگیر یک طرح طولانی مدت با سرعت محدود بکنن که هیچ راه دررو نداره و 10 مقابل هزینه کابل کشی و فیبر رو در بیارن.
در مجتمع ما جدیدا ره اندازی شده و من خودم 50 مگ کابل کشی رایگان گرفتم (اجبارا) ولی خوشبختانه مودم بر عهده خودم بود که مودم هووای تک پرت گرفتم. من به هر دری زدم تا بتونم این طرح رو یک جوری عوضش کنم و از راهنمایی دوستان هم استفاده گردم ولی نصفه نیمه موفق شدم. شما برای طرح اول تو گروه گابل کشی رایگان هستی و باید یک طوری گروهت رو عوض کنی. طرح من پس پرداخت بود و کاملا لاک بود. موفق شدم از طریق 2020 بکنمش پیش پرداخت ولی همچنان تو گروه کابل کشی رایگان بودم و تمام طرح های توی پنل هم کابل کشی رایگان بود و طرح معمولی 500 گیگ وجود نداشت. رفتم مخابرات محل حتی پیش رئیس رفتم ولی کسی زیر بار نمیرفت و میگفتن طرح اولیه کابل کشی رایگان باید تمام بشه تا بتونید برید رو طرح معمولی. تو روش میگفتم این دزدی محظه میگفت مخابرات باید هزینه کابل و مودم رو در بیاره . البته موقع گفتن این خنده تلخی کرد و عملا میگفت من مامورم و معذور و اون تخفیف هم کاملا دروغه.
خلاصه کلام من فقط 1 راه برام موند و اونم این بود که این طرح 6 ماه که داشتم رو کوتاه کنم !! زنگ زدم 2020 وانمود کردم طرحم اشتباه پس پرداخت هست و پیش پرداختش کنن. وقتی قرار شد همون لحظه طرح جدید از تو پنل بخرم 3 ماه 50 مگ کابل کشی رایگان گرفتم که کوتاه ترین مدت بود. حالا تا اول خرداد باید دندون رو جیگر بزارم تا تموم بشه و من بتونم برم رو طرح معمولی که سرعتش باز هست و ترافیک بسیار بیشتری داره. حداقل دیگه 6 ماه نیست.
در مود کیفیت و پینگ هم بسیار سرتر از ای دی اس ال و تی دی با 4 جی هست. درکل تمام فاکتورهای داخلی که رو پینگ و کفیت نت داخلیت تاثیر میزاره از نویز و کیفیت سیم یا فاصله تا مرکز یا فاصله تا دکل و کیفت انتن برای تی دی و ...... همه از بین میرن . تنها کیفیت لینک اینترنت کشور باقی میمونه که اونم از شما کاری بر نمیاد. خیلی وقتها این عوامل داخلی هست که کیفیت نت رو داغون میکنن حالا لینک کشوری جای خودش !! پینگت بین 1-10 هست بسته به این با کدوم شهر تست بگیری. از خارج هم بسته به لینک کشوری هست و من صفحات قیل تست پینگ گزاشتم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.