ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24

meysam_s2015
08-02-2023, 22:47
همیشه همینه یا ساعت های خاصی اینطوری میشه ؟ مثلا کدوم سایت ها ؟
اگر اینطوریه که خرج اضافه نکنم همین adsl کارو راه میندازه
من ADSL مخابرات دارم و از غروب به بعد حتی سایتای داخلی مثل دیوار و اینا رو هم به زور بالا میاره . شما اگه تانوما هم بگیری احتمال زیاد داستان همینه فرقی نداره . تانوما و ADSL هر دو دارن از زیر ساخت مخابرات استفاده میکنن

hesamavr
09-02-2023, 13:32
تست سرعت از سایت شاتل، سرور داخلی. کمپین ابر و باد. ساعت 1 بعد از ظهر. متاسفانه آپلود خیلی محدوده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

blackbird
11-02-2023, 21:07
من ADSL مخابرات دارم، این ماه یه روز 65 گیگ و یه روز 68 گیگ از حجمم کم شده. روی همه ی دستگاه هایی که که به مودم وصل میشه برنامه کنترل حجم دارم. سکیوریتی خود مودم هم کاملا بالاست و مک فیلترینگ دارم و دائم هم کنترل می کنم و کسی وصل نشده به مودم. به نظر میرسه خودشون دزدی می کنن که مردم زیاد استفاده نکنن. وگرنه با خط من که اسمش 16 مگ هست و عملا 10 مگ هم به زور سرعت میده، چطور میشه طی یک روز 68 گیگ دانلود کرد؟ 24 ساعته هم بذاری از سرور ایرانی دانلود کنه با نهایت سرعت، طی یک روز کامل نمیتونه این حجمو دانلود کنه. پیگیری هم نکردم، چون میدونم جز علافی و از کار و زندگی افتادن هیچ نتیجه ای نداره.

دقیقا منم اکسس پوینتام مک دستگاها تعریف شده و همیشه چک میکنم خیلی بعیده کسی هک کنه و بتونه این همه دانلود کنه باید همسایه اطراف باشه دیگه تو کمتر از یک روز این همه دانلود همه دستگاها کسپرسکی بروز و آپدیت شده نصب هست همه جا رو دونه دونه برای چیزاییکه دان شده چک کردم گوشی اندروید که کاملا مصرف رو WIFI و موبایل رو ماهانه نشون میده تا دو سه ماه هم نگه میداره و دوبار دانلود سنگین اتفاق افتاده بود که جمعش خیلی بیشتر از چیزی بود که ازم کم شده بود یا من از این گزارش گیری عجیب غریب مخابرات سر در نمیارم . خلاصه که محابرات خیلی خودش رو گردن کلفت میدونه یه بارکابل فیبر قطع شده بود ازشون خسارت گرفتم الان حسشو ندارم وقت بزارم حس میکنم هر زمان دانلود زیاد داری برنامشون زیادی کم میکنه الان حدود 22 گیگ تورنت گذاشتم و فقط یه دستگاه وصله چک میکنم ببینم چقدر کم میکنه

blackbird
11-02-2023, 23:32
دقیقا منم اکسس پوینتام مک دستگاها تعریف شده و همیشه چک میکنم خیلی بعیده کسی هک کنه و بتونه این همه دانلود کنه باید همسایه اطراف باشه دیگه تو کمتر از یک روز این همه دانلود همه دستگاها کسپرسکی بروز و آپدیت شده نصب هست همه جا رو دونه دونه برای چیزاییکه دان شده چک کردم گوشی اندروید که کاملا مصرف رو WIFI و موبایل رو ماهانه نشون میده تا دو سه ماه هم نگه میداره و دوبار دانلود سنگین اتفاق افتاده بود که جمعش خیلی بیشتر از چیزی بود که ازم کم شده بود یا من از این گزارش گیری عجیب غریب مخابرات سر در نمیارم . خلاصه که محابرات خیلی خودش رو گردن کلفت میدونه یه بارکابل فیبر قطع شده بود ازشون خسارت گرفتم الان حسشو ندارم وقت بزارم حس میکنم هر زمان دانلود زیاد داری برنامشون زیادی کم میکنه الان حدود 22 گیگ تورنت گذاشتم و فقط یه دستگاه وصله چک میکنم ببینم چقدر کم میکنه
داخل پنل حجم باقی مانده من 316 گیگ بود و بعد از دانلود 22 گیگ شد 288.3 گیگ یعنی 27.7 گیگ کم کرده اگه بیشتر نشه یعنی 5 گیگ بیشتر و آپلود هم در حد مگ بوده چک کردم. سیستم کنترل مصرفشون درست نیست و مخصوصا روی تورنت خیلی زیاد کم میکنه حالا بماند که سری قبل دانلودی هم نمیکردم و خیلی بیشتر کسر شده. یعنی باورتون میشه خودشون خبر نداشته باشن ؟ خیلی راحت میشه تست کرد و ثابت کرد. ولی سیستم ایران هست دیگه انقدر مشکل و درگیری و بدبختی هست که همش داریم هزینه میدیم

karname
12-02-2023, 04:53
بنده به تازگی تانوما مخابرات دریافت کرده ام (شهر تبریز). گاها قطع و وصلی پیش میاد، البته کم. در مورد فیلترینگ هم که ظاهرا مخابرات از همه بدتر شده. آپلود هم به 20 مگ محدوده برای سرور خارجی و روی سرور داخلی از 50 مگ بیشتر نمیشه. کمپین ابر و باد با سرعت 300 مگ هستش. می خواستم ببنم بقیبه دوستان که دارن هم این مشکلات رو دارن یا از مودم می تونه باشه؟ سیگنال فیبر در مودم کاملا مناسبه.
مودم EG8145V5 هستش.

شما به طرز عجیبی سیگنال خوبی دارید. من با اینکه مودم با سوکت APC دارم و OLT هم در مجتمع و در نزدیکی مون هست، سیگنالم در این حد نیست (حدود -۱۵ برای من که الان برای شما -۱۱ هستش)
برای مشکلی هم که دارید یک مقدار به همین سیگنال مشکوکم. چون یکبار یکی از متخصصین FTTH شهرمون که بسیار هم با تجربه هست، میگفت OLT های هواوی یک محدوده و رنج برای دسترسی به OLT داره. سیگنال از اون حد ضعیف تر یا قوی تر باشه، کاربر رو ممکنه قطع کنه. مخصوصا سیگنال اگر خیلی قوی باشه، احتمال آسیب به تجهیز (مودم شما) هست. اگر اشتباه نکنم زیر ۱۳ نباید بیاد.
شایدم نشه کاریش کرد. ممکنه بگن فیوژن خوب بوده، فیبرش خوب بوده و ...
حالا بازم این رو به مرکز مخابرات تون مراجعه کنید و از یک فرد فنی ، دقیقش رو جویا بشید.

blackbird
17-02-2023, 17:03
دوستان اگه ۲ تا سرویس تانوما تو خونه داشته باشیم میشه کاری کرد سرعتشون شیر بشه و افزایش پیدا کنه؟
شاید یه کم دیر باشه اما گفتم تجربه خودم رو بگم الکی زمان و پول هدر ندی . روتر های لود بالانس چند تا ورودی اینترنت مختلف رو میگیرن و هدف اصلی شون ایجاد توازن در مصرف هست و یا زمانی که قطعی در یکی از خطها بوجود بیاد بار روی خط دیگه بیوفته. درسته که (همون طور که دوستان هم گفتن) روی تورنت که میتونه از چند IP دیتا بگیره و یا دانلود منیجر اونم به شرطی که سرور ارسال به چند IP پی همزمان خروجی بده و سرعت آپلود رو فیکس نکرد باشه. من تجربه کار با روتر لودبالانس Draytek و TP-Link و سری های بالای mikrotik رو دارم و یه برند هم هست peplink باهاش کار نکردم خیلی سال پیش که قیمت بالایی داشت زمان دلار 3000 تومن الان دیگه خواب و خیال باید باشه تو زمینه چند تا کانکشن حرفه ای هست. و روترهای نرم افزاری هم که خیلی زیاد هستن و مجانی روی یه PC یا سرور که چند تا کارت شبکه داشته باشه نصب میشه و اون رو تبدیل به یه فایروال یا UTM قوی میکنه معروفترینش هم pfsense باید باشه. همه اینا نیازمند زمان و هزینه و دانش فنی هست که اگه هدفتون فقط تجمیع سرعت هست اونم مخصوصا آپلود فکر نکنم جواب خوبی بگیرید.

GMaker
18-02-2023, 02:11
تست سرعت از سایت شاتل، سرور داخلی. کمپین ابر و باد. ساعت 1 بعد از ظهر. متاسفانه آپلود خیلی محدوده

ویرایش:
الان دیدم نوشتی تبریز خوبه باز با سرور داخلی سرعت آپلودت ۵۰ هستش اینجا که رو ۳۰ قفل کردن

GMaker
19-02-2023, 23:37
اینکه با فیبرنوری مخابرات میشه بدون فیلتر شکن به یوتوب دسترسی داشت حقیقت داره؟ اگه آره به چه صورته تنظیماتش؟

لیونل_مسی
20-02-2023, 08:38
اینکه با فیبرنوری مخابرات میشه بدون فیلتر شکن به یوتوب دسترسی داشت حقیقت داره؟ اگه آره به چه صورته تنظیماتش؟

میشد ..
دیگه نمیشه .

- - - Updated - - -

میشد ..
دیگه نمیشه .

sinasinahm
02-03-2023, 22:10
سلام دوستان، اینترنت FTTH من رو امروز بالاخره راه اندازی کردن (ارتباطش تازه برقرار شده و هنوز اینترنتش از سمت مخابرات اوکی نشده که اونم احتمالا تا شنبه اوکی شه)، میزان Rx Power ام -19 است میخواستم بدونم این میزان مناسبه و یا اینکه رو کیفیت سروبس تاثیر میزاره آخه با تحقیقی که داشتم میزان Rx Power تاثیر چندانی بر کیفیت و سرعت سرویس نمیزاره فقط اگه از یک حد بیشتر بشه دیگه کلا ارتباط قطع میشه...مدل GPON هم Zyxel PMG5317-T20B است.

pipo4713
03-03-2023, 22:26
سلام دوستان، اینترنت FTTH من رو امروز بالاخره راه اندازی کردن (ارتباطش تازه برقرار شده و هنوز اینترنتش از سمت مخابرات اوکی نشده که اونم احتمالا تا شنبه اوکی شه)، میزان Rx Power ام -19 است میخواستم بدونم این میزان مناسبه و یا اینکه رو کیفیت سروبس تاثیر میزاره آخه با تحقیقی که داشتم میزان Rx Power تاثیر چندانی بر کیفیت و سرعت سرویس نمیزاره فقط اگه از یک حد بیشتر بشه دیگه کلا ارتباط قطع میشه...مدل GPON هم Zyxel PMG5317-T20B است.

مشکلی نداره درسته.. شما مطمین باشید اگر کیفیت درست نباشه و یا مشکلی باشه همون لحظه درست میکنن تا مشکل برطرف بشه.

- - - Updated - - -

مشکلی نداره درسته.. شما مطمین باشید اگر کیفیت درست نباشه و یا مشکلی باشه همون لحظه درست میکنن تا مشکل برطرف بشه.

لیونل_مسی
04-03-2023, 02:58

معمولا بین 27 و 30 شروع میکنه تر زدن

ولی به عوامل دیکر هم بستگی داره

مثلا من یه خط گرفتم رو 27 قطع میشد

یه خط دیگه دارم رو 29 هست و مشکلی نداره هنوز که هنوزه ...

19 خوبه

sinasinahm
04-03-2023, 16:49
ممنون بابت راهنمایی ها، بعد حدودا 40 روزی میشد که برامون سیم کشی کرده بودن و حداقل دو هفته هم بود که میگفتن تا ODC ارتباط برقرار شده از سمت مخابرات ولی خب نمیومدن بررسی کنن مشکل ما چیه و ارتباطو بدن به ما تا اینکه من هفته پیش ازشون تو تنظیم مقررات(سامانه 195) شکایت کردم بعد سه روزه اومدن مشکلو برطرف کردن :D
واقعا شکایت از تنظیم مقررات براشون عواقبی داره یا اینکه صرفا چون یه شکایت شده اینقدر سریع کارو انجام دادن؟

sinasinahm
06-03-2023, 18:17
ببخشید دوستان یه سوال داشتم، میخواستم بدونم بعد اینکه ارتباط از سمت مخابرات برقرار شد، فعالسازی خود اینترنت چقدر زمان میبره؟ چون برای من مثلا دیروز چراغ PON مودم از حالت چشمک زن به حالت ثابت تغییر پیدا کرد امروز هم چراغ اینترنت روشن شده ولی به حالت چشمک زنه و فقط سایت adsl.tci.ir که برای خرید طرح است باز میشه و وضعیت سرویس هم اونجا همچنان نوشته ارسال به مرکز...

لیونل_مسی
07-03-2023, 07:52
سلام دوست من در مبحث FTTH واژه کلیدی پیچیدن به پر و پاچه ی مسو.لین مخابرات است ،

من هم مشگل شما را داشتم انقدر زنگ زدم بهشون که راه انداختن باسم .

میگفتن چون رو مودم ت Full Cone NAT را فعال کردی ، ولی الان دوباره فعال کردم مشگلی
یش نیومد

- - - Updated - - -

سلام دوست من در مبحث FTTH واژه کلیدی پیچیدن به پر و پاچه ی مسو.لین مخابرات است ،

من هم مشگل شما را داشتم انقدر زنگ زدم بهشون که راه انداختن باسم .

میگفتن چون رو مودم ت Full Cone NAT را فعال کردی ، ولی الان دوباره فعال کردم مشگلی
یش نیومد

amin_v30
07-03-2023, 15:16
دوستان راهکاری وجود داره که سرعت دانلود تک لینک افزایش پیدا کنه ؟

لیونل_مسی
08-03-2023, 06:43
دوستان من دیشب داشتم ور میرفتم دیدم ipv6 نیمه فعال شده ولی مینویسه no internet چکار کنم بنویسه internet ?

- - - Updated - - -

دوستان من دیشب داشتم ور میرفتم دیدم ipv6 نیمه فعال شده ولی مینویسه no internet چکار کنم بنویسه internet ?

لیونل_مسی
08-03-2023, 06:46

سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت
زنگ بزن بگو سرعت پورت شما چقدره

لیونل_مسی
08-03-2023, 06:50
به مناسبت نیمه شبان ipv6 فععال کردن ولی اینترنت نمیده . چی کار میشه کرد ؟ !

Bakhtarani
09-03-2023, 21:25
دوستان من سرعت اپلودم نزدیک به ۳۰۰ هست ولی دانلودم رویه ۱۳۰ تا ۱۶۰ متغییره کسی میدونه مشکل چیه؟

Abolfazl-Star
11-03-2023, 13:28
لیونل_مسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه تنه گند زدی به فروم با این همه اسپم ت
یه مدیر درست و حسابی هم پیدا نمیشه اینو بندازه بیرون
هرچند من ایگنور کردم پیاماش نشون نمیده ولی تو هر تاپیکی میری میبینی در حال اسپمه
دلیل اینکه دیگه فروم رونق سابق خودشون نداره همچین افرادین

NinjaLord
11-03-2023, 17:18

در این حد کیفیت افت کرده؟

amin_v30
12-03-2023, 12:21
در این حد کیفیت افت کرده؟
راستش من vdsl دارم وقتی تو اسپید تست مولتی لینک تست میگیرم تا 45 میره اما سینگل لینک که تست میگیرم نهایت تا 16 میاد سرعت دانلود
خواستم ببینم راهکاری هست این مقدار تفاوت رو حداقل کم کرد

NinjaLord
12-03-2023, 16:52
اگر بعضی ساعات این افت سرعت وجود دارد کلا مشکل از سمت مخابرات است! شرکتهای خصوصی همیشه کمفروش بوده اند! اگر میگویند اشتراک گزاری خطوط 1-8 است کاملا راست میگویند منتها یک مشکل بزرگی که برای تمامی اوپراتورها وجود دارد افزایش تعداد کاربرها ولی افزایش پیدا نکردن پهنای باند اوپراتورهاست! مخابرات هم سرویس زیاد دارد ولی بلاخره زمانی که کل پهنای باند زیر بار برود و سرورهایشان کم هم بیاورد قشار به همه سرویسهایشان و کابرها از فیبر نوری تا adsl و vdsl میاید! همانطور که گفتم واسشون هم مهم نیست یعنی از مهندسهاشون تا پرسنل پشتیبانیشون تنها ملاکشون خوب و باکیفیت بودن نت مادر و خواهرشون است! این هم یکی دیگر از واقعیات پشت صحنه این اوپراتورهاست!

ببینید شخصا از سرورهای خارجی VPS زیاد استفاده میکردم و میکنم برای مثال وقتی یک پورت 10گیگابیت سرور را بجای 5 کاربر میایند بین 20 کاربر تقسیم میکنند خب کیفیت نت شبکه همه کاربرهای روی اون پورت کم میشود و دیگه باید با چند تا کانکشن سرعت خوب بگیری یا پینگ تایم نوسان پیدا میکند چون بقیه درحال دانلود هستند!

تنها سرویسهایی که بنظرم در ایران بخاطر کیفیت ارزش پول خرج کردن دارد پورتهای اختصاصی است که قیمتشون هم بالاست ولی خب شخصا نظرم این است که اگر چندین خوانواده در یک ساختمان با هم هزینه کنند و یک پورت قوی STM تهیه بکنند عالیه!

medinem
13-03-2023, 15:15
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
از دوستان کسی هست که سرویس ابر و باد ۷۰۰ گیگابایت ماهانه برای فیبر نوری گرفته باشه؟ سرعت دانلو اپلود چطوره؟ چه فرقی با تانوما استاندارد داره؟

as2008
13-03-2023, 17:17
از دوستان کسی هست که سرویس ابر و باد ۷۰۰ گیگابایت ماهانه برای فیبر نوری گرفته باشه؟ سرعت دانلو اپلود چطوره؟ چه فرقی با تانوما استاندارد داره؟[/QUOTE

- - - Updated - - -

[QUOTE=medinem;9192091]سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
از دوستان کسی هست که سرویس ابر و باد ۷۰۰ گیگابایت ماهانه برای فیبر نوری گرفته باشه؟ سرعت دانلو اپلود چطوره؟ چه فرقی با تانوما استاندارد داره؟

سلام
من ابروباد ۱۲۰۰ گیگ دارم سرعت دانلود تا ۳۵۰ هم میره ولی با استاندارد نهایت ۱۲۰ بود
ولی سرعت آپلود در همه حالت برا من رو پنجاه قفله اصلا بیشتر نشده با هیچ سرویسی

amirhalgord
13-03-2023, 22:32
دوستان چطور میشه سرویس استاندارد رو به ابر و باد تغییر داد ؟ امکانش هست ؟

sinasinahm
14-03-2023, 09:04
دوستان چطور میشه سرویس استاندارد رو به ابر و باد تغییر داد ؟ امکانش هست ؟
کلا برای خرید طرحهاش باید با ۲۰۲۰ تماس بگیرین و بله میشه..

لیونل_مسی
14-03-2023, 09:23

یه هوا خیلی کم بیشتره
آپلود را اول قفل میکنن اگر جمع آوری نکنی مثل خیلی ها باز میزارن

لیونل_مسی
15-03-2023, 05:22

اگر میشه به ما هم یاد بدید لطفا

- - - Updated - - -

اگر میشه به ما هم یاد بدید لطفا

mehrabooni
15-03-2023, 11:05
لیونل_مسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه تنه گند زدی به فروم با این همه اسپم ت
یه مدیر درست و حسابی هم پیدا نمیشه اینو بندازه بیرون
هرچند من ایگنور کردم پیاماش نشون نمیده ولی تو هر تاپیکی میری میبینی در حال اسپمه
دلیل اینکه دیگه فروم رونق سابق خودشون نداره همچین افرادین

راست میگه دیگه شورشو درآوردن
بنده از همین لحظه logout میکنم تا روزی که اون اسپمر رو آیپی بن نکنن دیگه به این ویرانه برنمیگردم

blackbird
15-03-2023, 14:23
من الان دیدم داخل پنل قسمت تغییر سرویس دو تا سرویس ابرو باد اضافه شده 400 گیگ 100 مگابیت آپ تو 300 مگابیت 240 هزار تومن و 700 گیگ 100 مگابیت آپ تو 300 مگابیت 340 هزار تومن. 700 گیگ قیمتش نسبت به سرویس استاندار 500 گیگ ماهی 300 هزار بد نیست برای کسی که حجم بالاتر لازم داره.... سرعتش رو نمیدونم دوستان دقیق چک کردن ؟ الان که سرویس من خیلی وقتا 150 دان و 100 آپ رو ایران رو میده بعضی وقتا همون 200 200 و بندرت بالاتر قبلا همیشه 200 200 بود و بالاتر هم میرفت. البته سرعت داخلی بدرد من که نمیخوره کاشکی 50 بود یا حتی 30 بدون این همه محدودیت.

luches
15-03-2023, 23:39
درود.. سرویس جدید ابر و باد Up to 300mb رو تست کردم . از سرور alldebrid بدون چیز پی ان با ای پی ایران سرعت حوالی 29MB/s میچرخه . البته حتما باید مودمتون پورت 1 گیگ داشته باشه والا رو همون 100 مگ لاک هستید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من به اسپید تست اعتقاد ندارم و فقط دانلود IDM برام ملاک هست.
----------------
تست از سرور دانلودها
سرعت همون حوالی 29MB/s هست.

اپلود هم در سایت uploadboy تست شد و همون 29MB/s ماکسیمم. به نظر میرسه تو این سرویس سرعت روی 230 مگ برای من قفل شده. البته من هیچ شکایتی ندارم و عالیه. از 100 مگ اومد رو 230 مگ و ترافیک 700 گیگ هم خوبه. قیمتش نسبت به 50 مگ به صرفه تره ! فقط امیدوارم این سرویس موقتی نباشه و بعدا حذفش نکنن.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لیونل_مسی
16-03-2023, 10:06
درود.. سرویس جدید ابر و باد Up to 300mb رو تست کردم . از سرور alldebrid بدون چیز پی ان با ای پی ایران سرعت حوالی 29MB/s میچرخه . البته حتما باید مودمتون پورت 1 گیگ داشته باشه والا رو همون 100 مگ لاک هستید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----------------
تست از سرور دانلودها

اپلود هم در سایت uploadboy تست شد و همون 29MB/s ماکسیمم. به نظر میرسه تو این سرویس سرعت روی 230 مگ برای من قفل شده. البته من هیچ شکایتی ندارم و عالیه. از 100 مگ اومد رو 230 مگ و ترافیک 700 گیگ هم خوبه. قیمتش نسبت به 50 مگ به صرفه تره ! فقط امیدوارم این سرویس موقتی نباشه و بعدا حذفش نکنن.

سلام

کجای پنل میشه از پیش پرداخت به ابر و باد تغییر سرویس داد ؟

- - - Updated - - -

----------------
تست از سرور دانلودها

سلام

کجای پنل میشه از پیش پرداخت به ابر و باد تغییر سرویس داد ؟

sinasinahm
16-03-2023, 22:21
سلام ،
امروز اینترنت شما قطع نشده؟ اینترنت من از امروز عصر قطع شده :l ، از یکی از دوستان تو شهرمون که یه محله دیگه است هم پرسیدم برا اونها هم قطع شده انگار...

medinem
16-03-2023, 23:44
سلام ،
امروز اینترنت شما قطع نشده؟ اینترنت من از امروز عصر قطع شده :l ، از یکی از دوستان تو شهرمون که یه محله دیگه است هم پرسیدم برا اونها هم قطع شده انگار...

نه عزیزم قطع نشده در ضمن منطقه خودت هم ذکر کن که بهتر بفهمیم

sinasinahm
16-03-2023, 23:47
نه عزیزم قطع نشده در ضمن منطقه خودت هم ذکر کن که بهتر بفهمیم
پس محدود به اینجاست.. من بندرعباس هستم.

اینترنت تانوما مخابرات SLA داره که اگه قطعی از یک حد خاصی بیشتر شد ملزم به جبران خسارت بشن؟
ادیت : همین الان که این پیغامو گذاشتم چک کردم دیدم وصل شده

medinem
18-03-2023, 00:48
پس محدود به اینجاست.. من بندرعباس هستم.

اینترنت تانوما مخابرات SLA داره که اگه قطعی از یک حد خاصی بیشتر شد ملزم به جبران خسارت بشن؟
ادیت : همین الان که این پیغامو گذاشتم چک کردم دیدم وصل شده

داره ولی شک نکن بخوای هزینه رو پس بگیری باید هفت خان رستم رو بری

MohammadMahdi998
19-03-2023, 17:12
دوستان مشهدی کسی از شاتل فیبرنوری گرفته جدیدا ؟ لطفا تجربشو بگه

لیونل_مسی
19-03-2023, 20:52
شاتل 800 - 900 مگ میده
مخابرات هم میتونه بده ولی نمیده
چرا ؟
چون همین الان هم کمپین ابر و باد 100 مگ از تانومای معمولی بیشتره .

- - - Updated - - -

شاتل 800 - 900 مگ میده
مخابرات هم میتونه بده ولی نمیده
چرا ؟
چون همین الان هم کمپین ابر و باد 100 مگ از تانومای معمولی بیشتره .

medinem
20-03-2023, 18:36
دوستان طرح اینترنتم رو از تانومای مصوب 50 مگابیت 500 گیگ در ماه به تا 300 مگابیت 700 گیگابایت تغییر دادم
سرعت دانلود از سایت های داخلی (------) (downloadly) و غیره روی 6 مگابایت قفل شده
یعنی اینکه فرقی نداره شما از کدوم یکی از این سایت ها دانلود میکنی در مجموع بیشتر از 6 مگابایت بهت نمیده ولی از سایت های دیگه تا 30-32 مگابایت هم سرعت دانلود بالا میره
کسی هست اینطوری شده باشه یا فقط امروز اینطور شده
اسپید تست از tci تهران میگیرم دقیقا رو 6 مگابایت لاک شده ولی از بقیه سرویس دهنده های تهران اسپید تست میگیرم لاک نیست و بازه
جریان چیه ؟؟ :biggrin:

دانلود دو فایل همزمان از سافت 98:

همزمان از سرور سافت و دانلودلی ( روی هم 6 مگابایت ):

medinem
25-03-2023, 06:16
هنوز هم درست نشده
از اون باگ های جذاب و دیدنی شرکت مخابرات میتونه باشه
فرقی نداره از کدوم سایت یا هاست دانلود میکنی (داخلی)
در مجموع 6 مگابایت یا همون 50 مگابیتی :biggrin:

sinasinahm
25-03-2023, 08:05
سلام، مشکل عجیبیه، گفتین فقط سایت های داخلی اینطوریه؟
من الان تست کردم در سایت سافت 98 مشکلی نداشت سرعت دانلود..

medinem
27-03-2023, 12:04
سلام، مشکل عجیبیه، گفتین فقط سایت های داخلی اینطوریه؟
من الان تست کردم در سایت سافت 98 مشکلی نداشت سرعت دانلود..

بله فقط درسایت های داخلی به این شکل در مجمموع بیشتر از ۶ مگابایت نمیتونید دانلود کنید با وی پی ان سرعت لیمیت نیست :biggrin:

meysam_s2015
27-03-2023, 20:48
بله فقط درسایت های داخلی به این شکل در مجمموع بیشتر از ۶ مگابایت نمیتونید دانلود کنید با وی پی ان سرعت لیمیت نیست :biggrin:
من ADSL دارم و چند ماه قبل دقیقا همین مشکل رو داشتم . تو ساعات خاصی سرعت دانلود از سایتهای داخلی روی ۳۰۰ کیلوبایت بر ثانیه قفل میشد و در بقیه ساعات درست میشد . خیلی هم پیگیری کردم که هیچ نتیجه ای نگرفتم و الان خود بخود مشکل برطرف شده

- - - Updated - - -

من ADSL دارم و چند ماه قبل دقیقا همین مشکل رو داشتم . تو ساعات خاصی سرعت دانلود از سایتهای داخلی روی ۳۰۰ کیلوبایت بر ثانیه قفل میشد و در بقیه ساعات درست میشد . خیلی هم پیگیری کردم که هیچ نتیجه ای نگرفتم و الان خود بخود مشکل برطرف شده

لیونل_مسی
28-03-2023, 11:05

medinem
28-03-2023, 17:38

خب پس از پیگیری های بسیار از پشتیبانی مخابرات به صورت کلی اینترنت داخلی رو برای من قطع کردن و فقط سایت های بین المللی باز میشه و برای دیدن سایت های داخلی باید از قندشکن استفاده کنم :biggrin:

لیونل_مسی
28-03-2023, 20:39
تست سرعت ، اوج شلوغی . 8 شب اوج اختلال صیانتی

تفاوت DNS مخابرات 5.200.200.200 و DNS خارجی

در جواب به دوستان بالا فقط وقتی احتیاج دارید خارجی ست کنید .

پچ کورد 20 متری و کابل شبکه CAT7 نیم متری چینی

- - - Updated - - -

تست سرعت ، اوج شلوغی . 8 شب اوج اختلال صیانتی

تفاوت DNS مخابرات 5.200.200.200 و DNS خارجی

در جواب به دوستان بالا فقط وقتی احتیاج دارید خارجی ست کنید .

پچ کورد 20 متری و کابل شبکه CAT7 نیم متری چینی

لیونل_مسی
28-03-2023, 20:45

پچ کرد 20متری و و کابل شبکه نیم متری برای افزایش سرعت

لیونل_مسی
29-03-2023, 11:13

با کابل شبکه CAT 8

- - - Updated - - -

با کابل شبکه CAT 8

لیونل_مسی
29-03-2023, 11:44
کابل CAT 8

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1]_29r1.jpg

luches
30-03-2023, 04:14
از حوالی 1:48 بامداد نت فیبر کاملا رفت رو هوا . تایم اوت و قطعی شدید. نت بک اپ شاتل دارم مشکل نداره. معلوم نیست مخابرات چه گندی زد دوباره.

--------------------------------------
خوب هر چی بود بعد از چند ساعت درست شد. پینگ با فرانکفورت شده 71 . تو تبریز پایینتر از این هم احتمالا میگیرن.

لیونل_مسی
31-03-2023, 07:14
به لطف بسته شدن شبکه اجتماعی اینستا

- - - Updated - - -

به لطف بسته شدن شبکه اجتماعی اینستا

amir-1402
01-04-2023, 16:56
سلام دوستان من به تازگی تانوما مخابرات گرفتم (تهران)
دانلود از سرور های خارجیش (تورنت) بسبار بد و با سرعت پایین انجام میشه
سرورهای ایرانی هم صبح ها سرعت مناسب اما عصر سرعت به 8 mbs کاهش می یابه
قبلاadsl داستم و خیلی راضی تر بودم نسبت به این

ممنون میشم راهنمایی کنین برای دانلود - علی الخصوص سرور خارجی (تورنت)

و اینکه یکی از دوستان در پست اخیر یه سری آی پی (dns) دادن اما وقتی من وارد کردم اینترنت قطع شدش و مجبور شدم پاک کنم

ممنونم میشم کمک کنین

nimah32
01-04-2023, 21:25
دوستان کسی اصفهان فیبر نوری داره؟ والا ما منطقمون سیم کشی نشده با هزینه شخصی چقدر در میاد؟

david-ebi
02-04-2023, 13:16
سلام.من مشهد هستم.منطقه امامت.سر کوچمون اون باکس ftth روی دیوار نصب شده.اما فاصله اش با خونه ما 300 متر هست.بنابراین شامل ما نمیشه.یک بار با نصاب ftth صحبت کردم.گفت یا باید هزینه سبم کشی رو که حدود 12 تا 15 میلیون میشه خودت بدی و با اینقدر صبر کنی که پورتهای ftth سر کوچتون پر بشه و بیان دویاره بک باکس دیگه نزدیکتر به خونتون نصب کنند.:sad:

arminkhm
02-04-2023, 18:56
سلام دوستان من به تازگی تانوما مخابرات گرفتم (تهران)
دانلود از سرور های خارجیش (تورنت) بسبار بد و با سرعت پایین انجام میشه
سرورهای ایرانی هم صبح ها سرعت مناسب اما عصر سرعت به 8 mbs کاهش می یابه
قبلاadsl داستم و خیلی راضی تر بودم نسبت به این

ممنون میشم راهنمایی کنین برای دانلود - علی الخصوص سرور خارجی (تورنت)

و اینکه یکی از دوستان در پست اخیر یه سری آی پی (dns) دادن اما وقتی من وارد کردم اینترنت قطع شدش و مجبور شدم پاک کنم

ممنونم میشم کمک کنین

من ابر و باد گرفتم قبل از ابر و باد هم استاندارد 50 مگ داشتم هیچ مشکلی نداشته تا الان

سرعت دانلود از تورنت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سرعت دانلود از سایت های داخلی:

مشکل شما یا از مرکز مخابراتیتون هست یا از تنظیمات مودم یا از سیستمی که باهاش تست میگیرید. ضمنا دی ان اس تاثیری روی سرعت نداره!

amir-1402
03-04-2023, 10:35
سلام
ممنون از پاسختون
سرعت دانلود از سایت های مختلف می گیرم و هرکدوم یه عددی نشون میده
.speedtest.net این سایت 300 رو نشون میده که منم ایروباد 300 هستم اما دانلود 300/8 نمیده
تست سرعت سایت های دیگه عددهای بسیار کمتر نشون میدن
من فکر کنم شما از ویندوز یوبونتو استفاده کنین درسته؟ ویندوز من 10 هستش و بله ظاهرا از isp هستش مشکل

ممنون میشم ویندوز و سرویس تورنتی که ازش استفاده میکنین رو نام ببرین و یه عکس هم از تست سرعت این sabanet.ir/speedtest بفرستین
چون سرور خارجی و داخلی رو مجزا کرده و برای من به شدت از سایت اولی که نام بردم سرعت کمتری ارائه میئه
چون کاربر جدید هستم نتونیتم لینک رو کامل ارسال کنم
ممنون از پاسختون

لیونل_مسی
03-04-2023, 13:06

sinasinahm
03-04-2023, 13:48
سلام، امروز قصد خرید طرح کمپین ابر و باد رو داشتم دیدم اون دو تا طرحی که در پنل مشترکین موجود بوده رو حذف کردن، بعد تلفنی تماس گرفتم با 2020 اونها هم بعد نیم ساعت مجددا تماس گرفتن و گفتند که طرحها کلا حذف شده از امروز:hmm: امیدوارم دوباره اضافه اش کنن.

لیونل_مسی
03-04-2023, 13:54
احتمالا اضافه نمیکنن

چون طرح خرید قسطی اوردن

sinasinahm
03-04-2023, 13:59
این طرحهای قسطی چجورین؟ جایی میشه مشاهدشون کرد؟
بعد اینکه سرعتشون همون 50 مگابیت مثل سرویس استاندارده؟

لیونل_مسی
03-04-2023, 14:08
تماس با 2020 یا مراجعه به مرکز مخابراتی
آنلاین نداره ..
این که سرعت را قفل میکنن چون قسطی ه ننوشته .

استاندارد 50 مگ نیست
8 مگه

amir-1402
03-04-2023, 14:36
ممنون
مشخص هستش که سرورای خارجی رو چقدر کاهش پهنای باند دادن
راهکاری هم انگار نداره

blackbird
03-04-2023, 22:00
داخل پنل من مثل قبل ابرو باد هست هنوز یکی 700 گیگ یگی 400 گیگ در ماه شاید هر استان متفاوت باشه

amir-1402
06-04-2023, 10:40
دوستان چندین روز هستش که فیبرنوری گرفتم و با انواع مشکلات روبرو هستم و اینکه از adsl خیلی راضی تر بودم
چون سرعت سرور خارجی و داخلی تو اون یکی بوده اما تو این برای من مشکل داره
احیرا شب ها سرعت اسپیدتست از 500Mbs به 10Mbs افت میکنه و مودم رو 5 دقیقه خاموش میکنم و مجدد که روشن میکنم میبینم مجدد سرعت اسپیدتست بالا رفته تا دوباره 2 دقیقه بعد خراب میشه

پیمانکار مخابرات گفت مشکل مودم اما رفتم گارانتی و اونا آپدیت کردن اما مشکل پابرجاست
اما خدایی 2020 پشتیبانی خوب و پاسخگویی سالهاست
اونا گفتن ONT رو چک کن و دیدم RX به جای رنج 27-/5- 30.97- هستش

حالا اعلام خرابی کردن برای درست کردن این رنج
دوستان مشکل مشابه داشتین؟
و آیا این RX باعت ناثباتی در ساعت های مختلف خواهد شد ممنون

ShadowDragon
06-04-2023, 12:11
شرایطftth چیه؟ من یه بار زنگ زدم گفت یا باید خیلی نزدیک مخابرات باشید یا اینکه بانکی چیزی در ۲۰۰ ۳۰۰ متری شما باشه.... که من ۱ تا ۱.۵ کیلومتر از مرکز دورم.... سیم تلفنمم مسی هست

amir-1402
06-04-2023, 12:27
به مرکز مخابرات مراجعه کنی بهتر نتیجه می گیری

amir-1402
06-04-2023, 12:28
شرایطftth چیه؟ من یه بار زنگ زدم گفت یا باید خیلی نزدیک مخابرات باشید یا اینکه بانکی چیزی در ۲۰۰ ۳۰۰ متری شما باشه.... که من ۱ تا ۱.۵ کیلومتر از مرکز دورم.... سیم تلفنمم مسی هست

به مرکز مخابرات مراجعه کنی بهتر نتیجه می گیری و متوجه میشی

sinasinahm
06-04-2023, 14:13
دوستان چندین روز هستش که فیبرنوری گرفتم و با انواع مشکلات روبرو هستم و اینکه از adsl خیلی راضی تر بودم
احیرا شب ها سرعت اسپیدتست از 500Mbs به 10Mbs افت میکنه و مودم رو 5 دقیقه خاموش میکنم و مجدد که روشن میکنم میبینم مجدد سرعت اسپیدتست بالا رفته تا دوباره 2 دقیقه بعد خراب میشه

پیمانکار مخابرات گفت مشکل مودم اما رفتم گارانتی و اونا آپدیت کردن اما مشکل پابرجاست

سلام، بله RX شما مقدارش خیلی پایینه و این مقدار میتونه باعث قطعی و مشکلات بشه.

لیونل_مسی
07-04-2023, 00:53
دوستان محض اطلاع ،
من اینها را از دیجی کالا تهیه کردم .

ONT جدید زایکسل

به علاوه کارت شبکه 2.5 گیگی اوریکو (چینی)

به علاوه کابل شبکه cat 8

تا اروپا پینگ 78 هم میده !
نمردیم و پینگ زیر 100 هم دیدیم

- - - Updated - - -

دوستان محض اطلاع ،
من اینها را از دیجی کالا تهیه کردم .

ONT جدید زایکسل

به علاوه کارت شبکه 2.5 گیگی اوریکو (چینی)

به علاوه کابل شبکه cat 8

تا اروپا پینگ 78 هم میده !
نمردیم و پینگ زیر 100 هم دیدیم

لیونل_مسی
07-04-2023, 10:12
من دیشب با این ONT جدید پینگ 76 داشتم تا اروپا

همون لحظه برق رفت ، نیم ساعت بعد اومد پینگ دوباره رفت رو 110 .

انگار پینگ آدمیزادی به ما اصلا نیومده

- - - Updated - - -

amir-1402
08-04-2023, 15:26
سلام دوستان
متاسفانه RX نشون دهنده اینترنت من عدد -30.97 رو نشون میده آیا میشه از پشتیبانی بخوایم بیان و در رنج متعارفش قرار بدن؟
چون روزهای پیش با این عدد اینترنت برای ساعاتی بسیار ناپایدار و بد میشدش اما متاسفانه امروز با این عدد بارها تست سرعت گرفتن و سرعت متعارف بودش

با پیمانکار صحبت کردم میگه تاثیری نداره (برای راهحتی کارش میگه اینو) اما چه جوری میتونم فشار بیارم برای درست کردن این عدد؟

و اینکه این عدد rx چه پارامترهایی باعث کاهش و افزایشش میشه

sinasinahm
08-04-2023, 16:55
سلام،rx به طور خلاصه میزان نوریه که GPON شما دریافت میکنه..
پارامترهایی مثل تمیز یا کثیف بودن کانکتور، طول سیم و همچنین خم شدن سیم تو طول مسیر تو مقدارش تاثیر میزاره..
والا در رابطه با فشار آوردن نمیدونم چیکار میشه کرد، دوستان دیگه میتونن بهتر راهنماییتون کنن، پیشنهاد من اینه که مجددا باهاشون تماس بگیرین یا اینکه اگه مقام بالاتری تو مخابرات یا شرکت پیمانکار شهرتون است به اونها بگین و در نهایت شکایت در سامانه 195 رو توصیه میکنم اگه نتیجه نگرفتین.

medinem
08-04-2023, 19:57

- - - Updated - - -

پینگ هیچ ربطی به ont و کابل cat 8 و این ها نداره.

ShadowDragon
09-04-2023, 12:56

دوستان کسی نظری نداره؟

لیونل_مسی
09-04-2023, 14:55
دوستان کسی نظری نداره؟

منظورش VDSL بوده . اگر کابینت ش تو کوچه تون باشه لازم نیس به مرکز نزدیک باشی .
باسه FTTH به طور کل به تعداد کسایی که درخواست میدن مربوط میشه . ولی باز به شهر و محله و منطقه و مرکز مخابراتی شما بستگی داره . . .

این لینک ثبت نامه ، هر چی بیشتر از کوچه تون ثبت نام کنن . شانست میره بالاتر
آسیاتک و شاتل هم هست اونا را هم بررسی کن .

- - - Updated - - -

دوستان کسی نظری نداره؟

منظورش VDSL بوده . اگر کابینت ش تو کوچه تون باشه لازم نیس به مرکز نزدیک باشی .
باسه FTTH به طور کل به تعداد کسایی که درخواست میدن مربوط میشه . ولی باز به شهر و محله و منطقه و مرکز مخابراتی شما بستگی داره . . .

این لینک ثبت نامه ، هر چی بیشتر از کوچه تون ثبت نام کنن . شانست میره بالاتر
آسیاتک و شاتل هم هست اونا را هم بررسی کن .

لیونل_مسی
09-04-2023, 15:08
پینگ هیچ ربطی به ont و کابل cat 8 و این ها نداره.

ولی من اول که او ان تی را نصب کردم پینگ 78 داشتم !
خالی نمیبندم به حصرت عباس

طرف عرب ها پینگ 05 تا 60 میده نه 78 و لروپا بود هیچ کدوم عرب نبودن
فردا صبح ش دوباره 110 بود .

شما بگو به چی ربط داره من زنگ یزنم 2020 همونو بگم بهشون .

pipo4713
10-04-2023, 13:55
h

به رنج آی پی .. به زمان استفاده که میشه خلوتی و شلوغی و ....
اینکه فکر کردی به به با این کارت شبکه و.. تونستی بگیری و بعد یهو نشده یکم فکر کنی میبینی اگر همه چیز همانند قبلش باشه و الان تغییری در دریافت داری پس با نبود اینها هم میتونی بگیری.. پینگ اروپا برای من بدون اینها که گفتی بین ۸۰ تا ۹۰ هست پس همچین تجهیزاتت کار آمد نبوده.. بلکه به دیگر مسايل مربوط هست..

medinem
11-04-2023, 00:25

تمام کانفیگ دست مخابرات منطقه شماست. سیستم اکانتینگ و ...
یه سر بزن به مخابرات منطقه سیبیل چرب کن سرعتت رو کامل باز میزارن

pipo4713
11-04-2023, 01:59

توی هیچ مخابراتی کانفیگ ها دستش خودشون نیست.. هر منطقه جایگاه خاصی داره و این کار امکانپذیر نیست به هیچ حالتی..
اگر شما رفتی مخابرات و سرویست رو برات روی ۱ گیگ باز گذاشتن بیا اینجا از اسپید تستت عکس بذار و بگو کدوم منطقه بودی من برای بقیه که اون منطقه هستن هزینه بازگشاییشو میدم.

اینم برای اون اسپم همیشگی که فکر کرده با کارت شبکه تونسته پینگ ۷۸ بگیره با وسایلش.

تست انجام شده بر روی مولتی و تک کانکشن انجام شده و فاصله زیادی باهم دیگه ندارن.

لیونل_مسی
11-04-2023, 05:48
میگی اسپم حاجی
ولی پینگ من 78 بود
طرف خلیج هم نبود

لیونل_مسی
11-04-2023, 05:57

این که نمیشه دوست من یه راه حل خوب ارائه بده
الان من سبیل خانم چادری را در مخابرات چجوری چرب کنم ؟

یه چیزی بگو من زنگ بزنم 2020 بگم پینگم فلان بود
میدونم ترتیب اثر نمیدن .
195 هم فایده نداره
ولی باور کنید اول بار که من از این ONT استفاده کردم پینگ 78 بود
دلیل و برهان هم آوردم. طرف عرب ها نبود چون 1 - طرف عرب ها 60 و خوردی هست
2- هیچ کدوم عرب نبودن تو اون گیم مود .

لیونل_مسی
11-04-2023, 06:01
h

به رنج آی پی .. به زمان استفاده که میشه خلوتی و شلوغی و ....
اینکه فکر کردی به به با این کارت شبکه و.. تونستی بگیری و بعد یهو نشده یکم فکر کنی میبینی اگر همه چیز همانند قبلش باشه و الان تغییری در دریافت داری پس با نبود اینها هم میتونی بگیری.. پینگ اروپا برای من بدون اینها که گفتی بین ۸۰ تا ۹۰ هست پس همچین تجهیزاتت کار آمد نبوده.. بلکه به دیگر مسايل مربوط هست..

اسکرین شات گرفتم ولی تا اومدم تو این فروم پیست کنم برق رفت
اگر گذاشته بودم خودت میدید ی و هی نمیگفتی اسپم میدی حاجی

به جای اسپم اسپم یه راه حل ارائه بده پینگ منم بیاد پایین
کارت شبکه 2.5گیگ اشتباه بود چون پورت های این مودم ظاهرا 1 گیگ هستن
ولی CAT 8 اشتباه نیست خودت بگیر ببین معجزه س حاجی

pipo4713
11-04-2023, 16:35
اسکرین شات گرفتم ولی تا اومدم تو این فروم پیست کنم برق رفت
اگر گذاشته بودم خودت میدید ی و هی نمیگفتی اسپم میدی حاجی

به جای اسپم اسپم یه راه حل ارائه بده پینگ منم بیاد پایین
کارت شبکه 2.5گیگ اشتباه بود چون پورت های این مودم ظاهرا 1 گیگ هستن
ولی CAT 8 اشتباه نیست خودت بگیر ببین معجزه س حاجی

گیرم الان بهت اینترنت با ۱گیگ سرعت و پینگ ۵ میلی دادن.. میخوای چیکار کنی؟ اسکیرینی هم که گذاشتی برای سرور داخلی هست و من با سرور خارجی از وسط تهران با همون پینگ همراه با گوشی موبایل تست فرستادم بدون نیاز به کارت شبکه و ....
مثل تو دنبال زیر بغل مار کسی نیست.. میای هی اسپم میذاری یکسری حرف میزنی که اصلا کسی کاری به این مسايل نداره.. یکسال پیشم یکی اومد مثل تو هی گوزل گوزل کرد ۴ تا در پیت هم پشتش اومدن جفنگیات نوشتن رفتن دیگه پیداشون نشد..
زیاد اسپم نذار اینجا.. بذار مسایل و مطالبی باشه که بکار بقیه بیاد.. وگرنه این سری مطمين باش میگم یوزرت رو ببندن بری دیگه نتونی هیچ جوره وارد انجمن بشی.

luches
11-04-2023, 17:25
خوب امروز بالاخره ترافیک هدیه نوروزی تمام شد و اجازه داد وارد صفحه تغییر سرویس بشم. سرویس ابر و باد برای اکانت من هم حذف شده (برای بعضیها حذف نشده). ترافیک 700 گیگ خیلی مناسب بود و من همیشه با 500 گیگ تانوما لب مرزم . امیدوارم به عنوان سرویس پایه برش گردونن که میدونم بعیده.

medinem
12-04-2023, 18:18
توی هیچ مخابراتی کانفیگ ها دستش خودشون نیست.. هر منطقه جایگاه خاصی داره و این کار امکانپذیر نیست به هیچ حالتی..
اگر شما رفتی مخابرات و سرویست رو برات روی ۱ گیگ باز گذاشتن بیا اینجا از اسپید تستت عکس بذار و بگو کدوم منطقه بودی من برای بقیه که اون منطقه هستن هزینه بازگشاییشو میدم.

اینم برای اون اسپم همیشگی که فکر کرده با کارت شبکه تونسته پینگ ۷۸ بگیره با وسایلش.

تست انجام شده بر روی مولتی و تک کانکشن انجام شده و فاصله زیادی باهم دیگه ندارن.

عزیز بنده وقتی یه چیزی نمیدونی همین میشه که میای اینجا برای خودت تز میدی.
بنده نگفتم که سرعت یک گیگابیتی دارم. گفتم که همه چیز دست مخابرات مرکزی استانت ه
بخوان سرعت پورت فیبر نوری تو بدون نیاز به تماس با 2020 کامل باز میزارن ! هر منطقه یک ظرفیت داره دیگه چه چیزی ه
حتما یه چیزی میدونم که تو نمیدونی. لابد فکر کردی سرعت دست 2020 !!!! اکانتینگ های فیبر دست بچه های فیبره مخابرات و پنا دارند میتونن تو رو لیمیت کنن میتونن نکنند! به صورت دیفالت وقتی یک پروفایلی رو خریداری میکنی ماکزیمم Tx رو مثلا برای اون پروفایل روی 30M یا 40M یا شاید 50M بزارند. حالا مخابرات منطقه بچه های فیبرش میتونن ماکزیمم TX رو بردارن !!!

medinem
12-04-2023, 18:25
تکراری می باشد

لیونل_مسی
13-04-2023, 10:47
حالت بریج با روتر :

- - - Updated - - -

حالت بریج با روتر :

بریج مستقیم با ویندوز :

فرانکفورت

david-ebi
13-04-2023, 15:51
سلام.برای داشتن پهنای باند 100 مگابیت آیا لازمه که کارت شبکه pc عوض بشه؟ و آیا این موضوع در دربافت به صورت وای فای و یا با کابل لن فرق میکنه؟

blackbird
13-04-2023, 16:34
اگه اصلا نمیخوای هزینه کنی جواب میده ولی خیلی لب مرزی، بهتره لن 1 گیگ داشته باشید حداقل و اور هد رو هم باید حساب کرد. مادربرها که از خیلی سال پیش شاید 10 15 سال پیش همه گیگ شدن و روتر و مودم گیگ هم چیز خاصی نیست دنبال برند گرون هم نباش و کابل معمولی هم تو فاصله کوتاه جواب میده . سوال دوم منظورت بهتر بودن شبکه سیمی و بی سیم اگه هست مطمئن باش هیچی شبکه سیمی نمیشه شاید شبکه وایرلس AC و وافای 6 یا بالا تر تو دید مستقیم و کوتاه سرعت خوبی بده اما هزینه بالاتره تو این شرایط الان و جوابی که با شبکه کابلی و هزنیه خیلی پایین تر میگری رو نمیده. الان که هر دو رو به هر حال لازم دارن کابل رو به دستگاهی مثل پس سی وصبل کن و وافای اگه پول داری برو دنبال AC اگه نه همین n رو 300 خیلی خوبه 20 تا 40 یا کمی بالاتر میده .

david-ebi
13-04-2023, 17:24
اگه اصلا نمیخوای هزینه کنی جواب میده ولی خیلی لب مرزی، بهتره لن 1 گیگ داشته باشید حداقل و اور هد رو هم باید حساب کرد. مادربرها که از خیلی سال پیش شاید 10 15 سال پیش همه گیگ شدن و روتر و مودم گیگ هم چیز خاصی نیست دنبال برند گرون هم نباش و کابل معمولی هم تو فاصله کوتاه جواب میده . سوال دوم منظورت بهتر بودن شبکه سیمی و بی سیم اگه هست مطمئن باش هیچی شبکه سیمی نمیشه شاید شبکه وایرلس AC و وافای 6 یا بالا تر تو دید مستقیم و کوتاه سرعت خوبی بده اما هزینه بالاتره تو این شرایط الان و جوابی که با شبکه کابلی و هزنیه خیلی پایین تر میگری رو نمیده. الان که هر دو رو به هر حال لازم دارن کابل رو به دستگاهی مثل پس سی وصبل کن و وافای اگه پول داری برو دنبال AC اگه نه همین n رو 300 خیلی خوبه 20 تا 40 یا کمی بالاتر میده .
منظورم از قسمت دوم سوال ارتباط بین مودم و کارت شبکه pc بود.آیا به صورت وای فای سرعت انتقال داده بیشتره یا به صورت کابلی؟

- - - Updated - - -

منظورم از قسمت دوم سوال ارتباط بین مودم و کارت شبکه pc بود.آیا به صورت وای فای سرعت انتقال داده بیشتره یا به صورت کابلی؟

blackbird
13-04-2023, 20:45
بصورت کابل هم بیشتره هم استیبل تره . وای فای جدید داشته باشی خوب کارت وای فای همون کلاس سمت پی سی هم باید بگیری تا سرعت خوب داشته باشی. نمیدونم مشکل شما قیمت هست یا سرعت یا جای پی سی دوره برای کابل رد کردن. تا جایی که میشه سمت وای فای نرو برای پی سی و حتی لپ تاپ. مگه پی سی باشه که دور از روتر و سویچ باشه حس کابل کشی نداشته باشی و داستانهای دیگه.

لیونل_مسی
14-04-2023, 00:38
آموز ش باز کردن دائم ، و کامل اسپایتیفای

و نصفه نیمه یوتیوب (فقط بعضی مواقع ) (اساتید اگر برای این موضوع راه حلی دارند ارائه دهند)

با استفاده از dns ایرانی شکن و دی ان اس های خارجی
نر م افزار open wrt یا روتر های میکروتیک

بدون منت کشی و قر و اطوار سامانه 403 وزارت ارتباطات
روی بستر ftth مخابرات

مثلا در open wrt یا بقیه روتر های حرفه ای که به شما امکان غیر فعال کردن ، dns های مخابرات را میدهند »:

pipo4713
16-04-2023, 04:13
عزیز بنده وقتی یه چیزی نمیدونی همین میشه که میای اینجا برای خودت تز میدی.
بنده نگفتم که سرعت یک گیگابیتی دارم. گفتم که همه چیز دست مخابرات مرکزی استانت ه
بخوان سرعت پورت فیبر نوری تو بدون نیاز به تماس با 2020 کامل باز میزارن ! هر منطقه یک ظرفیت داره دیگه چه چیزی ه
حتما یه چیزی میدونم که تو نمیدونی. لابد فکر کردی سرعت دست 2020 !!!! اکانتینگ های فیبر دست بچه های فیبره مخابرات و پنا دارند میتونن تو رو لیمیت کنن میتونن نکنند! به صورت دیفالت وقتی یک پروفایلی رو خریداری میکنی ماکزیمم Tx رو مثلا برای اون پروفایل روی 30M یا 40M یا شاید 50M بزارند. حالا مخابرات منطقه بچه های فیبرش میتونن ماکزیمم TX رو بردارن !!!

پس معلوم شد اصلا نمیدونی عزیز..
اولا دست بچه های منطقه نیست.. یک سقف داره برای باز کردن که این سقف رو خیلی وقته بدلیل پارتی بازیهای که میشد محدود اکانتینگ کردن و تا ۶۰۰ بیشتر نمیتونن برات باز کنن. اگر بخوان باز کنن باید مدارک ببری و نشون بدی که سرویس خانگی نمیخوای و باید مدارکت هم شرکتی باشه و بعد از تایید از حراست مخابرات استان و منطقه برات با شرایط باز میکنن. پس قبل از اینکه تشریف بیارید اینجا که چیزی شنیدی و یا توی یه منطقه بی صاحب شاید برات ۱٪ اینکار رو انجام دادن اول بررسی کنید و بعد اعلام حضور کنید.
موفق باشید.

medinem
16-04-2023, 05:24
اولا دست بچه های منطقه نیست.. یک سقف داره برای باز کردن که این سقف رو خیلی وقته بدلیل پارتی بازیهای که میشد محدود اکانتینگ کردن و تا ۶۰۰ بیشتر نمیتونن برات باز کنن. اگر بخوان باز کنن باید مدارک ببری و نشون بدی که سرویس خانگی نمیخوای و باید مدارکت هم شرکتی باشه و بعد از تایید از حراست مخابرات استان و منطقه برات با شرایط باز میکنن. پس قبل از اینکه تشریف بیارید اینجا که چیزی شنیدی و یا توی یه منطقه بی صاحب شاید برات ۱٪ اینکار رو انجام دادن اول بررسی کنید و بعد اعلام حضور کنید.
موفق باشید.
تاسف من اینه هرکی اینجا از خیالات خودش داستان می بافه و میخواد به خورد بقیه بده.
اول که میگه:
"توی هیچ مخابراتی کانفیگ ها دستش خودشون نیست.. هر منطقه جایگاه خاصی داره و این کار امکانپذیر نیست به هیچ حالتی..
اگر شما رفتی مخابرات و سرویست رو برات روی ۱ گیگ باز گذاشتن بیا اینجا از اسپید تستت عکس بذار و بگو کدوم منطقه بودی من برای بقیه که اون منطقه هستن هزینه بازگشاییشو میدم."

حالا میگه:
"یک سقف داره برای باز کردن که این سقف رو خیلی وقته بدلیل پارتی بازیهای که میشد محدود اکانتینگ کردن و تا ۶۰۰ بیشتر نمیتونن برات باز کنن."
یکم دیگه ادامه بدم باز چهار تا داستان از مغزت تولید میکنی اینجا مینویسی :biggrin:

فقط قسمت خنده دار: "مدارکت هم شرکتی باشه و بعد از تایید از حراست مخابرات استان و منطقه برات با شرایط باز میکنن"

آخر نفهمیدم با خودت چند چندی بخدا
اول میگی نمیشه
بعد میگی میشه
یهو از نمیشه شد 600 سرعت لیمیته اگر بخوان باز کنن باید حراست منطقه تایید کنه.
داداش میخوای داستان تعریف کنی حداقل چرت و پرت هایی که مینویسی دو سه باری بخون انقدر سوتی ندی
اصن هرچی تو میگی درسته :biggrin:
فقط قسمت خنده داره حرفش: "بدلیل پارتی بازیهای که میشد"
مثلا میخواستن چه پارتی بازی کنن. مخابرات از خداشه که تو سرعت بالاتر داشته باشی بیشتر حجم مصرف کنی
خدایش این حجم از شاهنامه رو از کجا جور میکنی ؟ ساقی تو معرفی کن :biggrin:

medinem
16-04-2023, 05:29
موفق باشید.
تو شاید یادت نباشه ولی من یادمه
تو همونی هستی که یک سال و اندی پیش تو همین تاپیک ماله مخابرات و میکشیدی که سر شیر و باز کردم روت:
اینم سندش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینترنت%20بر%20بستر%20فیبر%2 0نوری%20FTTH%20مخابرات،%20تانوما %20-%20Page%20429.png

فکرشو نمیکردی یادم باشه ؟ :rolleye:
حالا هم اومدی اینجا دوباره از ذهن مریض خودت داستان برای خلق الله میسازی :biggrin:

اینم ادرس شکر خوریش برای دوستانی که دوست دارن ببینن یک سال پیش چی ها میگفت (ماله کش اعظم):
اگر هم متنشو ویرایش کرد که کسی نبینه بگید تا اسکرین شات کل اراجیفش رو همینجا بزارم که نتونه ازش در بره (لینک دانلود شکر خوری هاش برای زمانی که تصمیم گرفت متنی رو پاک کنه عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینترنت%20بر%20بستر%20فیبر%2 0نوری%20FTTH%20مخابرات،%20تانوما %20-%20Page%20429.png) )
دشمن شما ترول های مجازی منم.
یه بار که ادب باشید دیگه جرات نمیکنید داستان بنویسید
هرچند شماها خیلی پر رو تر از این حرف هایید :biggrin:
البته حیف وقت و انرژی (ATP) که بخوام حروم تو یا امثال تو بکنم
زمان من خیلی ارزشمند تر این هست که بخوام برای تو حرومش کنم
حالا هرچقدر دوست داری بشین اینجا دوباره قصه تعریف کن. 2 ریال نمی ارزی

pipo4713
17-04-2023, 01:04
تو همونی هستی که یک سال و اندی پیش تو همین تاپیک ماله مخابرات و میکشیدی که سر شیر و باز کردم روت:
اینم سندش:

فکرشو نمیکردی یادم باشه ؟ :rolleye:

زمان من خیلی ارزشمند تر این هست که بخوام برای تو حرومش کنم

خوب خدارو شکر یکی از یاوه گو ها برگشت.. بقول اون کاربر که اومدی سریع براش دستمال دستت گرفتی میگفت گوزل
گوزل بابا حداقل یه ۴ تا کلاس و اطلاعات کسب کن بعد بیا اینجا چرندیات رو ادامه بده..من نیازی به ویرایش متن برای امسال توی پاپتی ندارم که چون کسی مثل توی بیکار نیست اینجا بشینه از روی بیکاریش بگرده تا بتونه پیدا کنه.:دی این حرفها همون حرفاست.. در پایان جمله پست قبل هم بهت گفتم اگر جایی هستی که بی صاحب و برات باز میکنن تا خرتناق بگو باز کنن اما چرت نیا بنویس.. بخش دوم مقداری در مورد فیبر نوری اطلاعات جمع کن که شاید حتی ندونی فیبر نوری چیه. بلکه بدن دستت از نزدیک ببینیش بفهمی چطوریه.
تو که در حد که هیچ اندازه هیچ کسی هم نیستی که بخوای دشمنش باشی ..
اون ادبی رو هم که ننه بابات بهت یاد ندادن خیالت راحت به من پدر مادرم درست یاد دادن. حالا اگر فکر کردی تو ۲ ریال ارزش داری اشکال نداره بیا من بهت ۱۰۰ تومن میدم ارزشت بیشتر بشه. بلکه یکی گردن بگیرتت ارزش زمانیت رو بالاتر ببره حروم نشی امثال تو حیف هستن :thumbsup:
هر موقع هم تونستی از اصطلاحاتی که شنیدی در جای درست استفاده کنی و اطلاعاتی در موردش داشتی بیا میگم اجازه بدن تو هم نطق کنی .:tongue:

pipo4713
17-04-2023, 01:16
تاسف من اینه هرکی اینجا از خیالات خودش داستان می بافه و میخواد به خورد بقیه بده.
اول که میگه:
"توی هیچ مخابراتی کانفیگ ها دستش خودشون نیست.. هر منطقه جایگاه خاصی داره و این کار امکانپذیر نیست به هیچ حالتی..
اگر شما رفتی مخابرات و سرویست رو برات روی ۱ گیگ باز گذاشتن بیا اینجا از اسپید تستت عکس بذار و بگو کدوم منطقه بودی من برای بقیه که اون منطقه هستن هزینه بازگشاییشو میدم."

حالا میگه:
"یک سقف داره برای باز کردن که این سقف رو خیلی وقته بدلیل پارتی بازیهای که میشد محدود اکانتینگ کردن و تا ۶۰۰ بیشتر نمیتونن برات باز کنن."
یکم دیگه ادامه بدم باز چهار تا داستان از مغزت تولید میکنی اینجا مینویسی :biggrin:

فقط قسمت خنده دار: "مدارکت هم شرکتی باشه و بعد از تایید از حراست مخابرات استان و منطقه برات با شرایط باز میکنن"

آخر نفهمیدم با خودت چند چندی بخدا
اول میگی نمیشه
بعد میگی میشه
یهو از نمیشه شد 600 سرعت لیمیته اگر بخوان باز کنن باید حراست منطقه تایید کنه.
داداش میخوای داستان تعریف کنی حداقل چرت و پرت هایی که مینویسی دو سه باری بخون انقدر سوتی ندی
اصن هرچی تو میگی درسته :biggrin:
فقط قسمت خنده داره حرفش: "بدلیل پارتی بازیهای که میشد"
مثلا میخواستن چه پارتی بازی کنن. مخابرات از خداشه که تو سرعت بالاتر داشته باشی بیشتر حجم مصرف کنی
خدایش این حجم از شاهنامه رو از کجا جور میکنی ؟ ساقی تو معرفی کن :biggrin:

تو که نیاز به شاهنامه نداری .. خواستی شاهنامه گوش کنی بیا پیش خودم.
همینجا بود اتفاقا یکی درخواست کرده بود که براش سرویس رو باز کنن و تا ۸۰۰ بصورت تست باز کردن .. قبل تر از اون کاربر هم باز یکی دیگه هم اعلام کرده بود که براش بصورت تست باز کردن.. پس باز کردن سرعت باید با دلیل و مدرک باشه تا استیبلش کنن وگرنه تویی که میگی مخابرات از خداشه؟ خوب باز میکرد!! پس اینجا معلوم شد هنوز پشت کوه گیر کردی.
در مورد سرعت خیلیها توی تست های داخلی بین ۱۰۰ سرعت میگیرن تا ۴۰۰ و اگر بخوان برات باز کنن تا ۶۰۰ باز میکنن در بعضی از مناطق با توجه به خلوت بودن مناطق و فقط هم روی سروهای داخلی باز میکنن نه خارجی.. پس بازم مونده از دهاتی که هستی بیرون بیای.. همینکه اینجا میای مینوسی برات باز میکنن اگر برات باز کردن کاری نداره که تست بگیر بذار بگو برای من باز کردن رفتم گفتم این زیر میزی اینم یوزر من باز کنید استفاده کنم. دیگه این همه بخوای خودت رو رنده کنی که بگی منم اینجا هستم میام مینوسم اطلاعات دارم که نشد حرف. حداقل یه حرف رو با سند مدرک درست بزن نه از روی شکمت حرف زده باشی.

یه بنده خدایی پیمانکار ۲تا منطقه است با همه ی دیتا و فیبر منطقه به دلیل اینکه تنها پیمانکار اون ۲تا منطقه هست دستش همه جا بازه.. تاحالا نتونسته برای سرویس خودش چنین کاری رو انجام بده بعد تو میدونی؟؟؟ خیلی خوبه که تو میدونی اما کسی نمیدونه ها به کسی نگو یه موقع یاوه گوییت برملا میشه :whistle:

زیاد هم وقت و انرژی (ATP) برای چیزی که نمیدونی صرف نکن.. تا دیروز وایمستادی جلو آسانسور میگفتی دربست حالا شدی اون آدمه که خیلی خفنه.. نکشیمون بچه خفن

pipo4713
19-04-2023, 14:04

گنده گو عزیز .. اگر استان تهران هستی.. برای گرفتن سرویس بالاتر از ۳۰۰ مگ درخواست رو بصورت کتبی مینویسی با دلیل قانع کننده بعدش میبری میدیش به رییس مرکز مخابراتتون..
اونا ارسال میکنن برای بخش فناوری مخابرات و بعد ارسال میشه به وزارت ارتباطات در صورتیکه صلاحیت داشتی و دلیلیت قانع کننده بود برات پهنای باندخارجی رو بر اساس ضوابط و مقداری که تشخیص بدن باز میکنن.. تمامیه این نوشته رو از کارشناس بخش فیبر منطقه ۲ که اتفاقا دسترسی به باز کردن سطح رو میتونه داشته باشه پرسیدم و حتی در مورد اینکه آیا میشه با زیر میزی کاری کرد یا خیر برات نوشتم که هم توی یاوه گو اطلاعات عمومیت بره بالا هم اون یارویی که لایکت کرده و اسپم تاپیک ها هستش. هیچگونه ربطی هم به ‌TX نامحدود نداره.. اصلا TX نامحدودی وجود نداره سرویسها بر اساس اکانتینگ و بدون تغییر در TX یا RX انجام میشه.
انشالله سری بعدی اومدی گنده گویی نکنی و اگر سرویس داری حتما با دلیل و مدرک بیای اینجا صحبت کنی.:thumbsup:
راستی همیشه هم سعی کن مرد باشی مثل بچه ننه ها چرندیات ننویسی بعد قهر کنی :biggrin::biggrin:

آرین 0098
19-04-2023, 23:58
من ADSL مخابرات دارم و مثلاً DS توی DSLAM روی ۲۳ مگ بسته شده، ولی از طریق سرور اکانتینگ روی همون ۱۶ سابق مونده

آرین 0098
20-04-2023, 00:04
الآن کمپین ابر و باد و مه و خورشید برای ثبت نام FTTH هم در دسترس نیست؟
این طوری دوزار نمیارزه و همون تک و توکی هم که ممکن بود به این سرویس مهاجرت کنن منصرف میشن

لیونل_مسی
20-04-2023, 01:51
من ADSL مخابرات دارم و مثلاً DS توی DSLAM روی ۲۳ مگ بسته شده، ولی از طریق سرور اکانتینگ روی همون ۱۶ سابق مونده

پنل adsl و ftth یکی هست بله
ولی نوع اینترنت خیر .

لیونل_مسی
20-04-2023, 01:52
الآن کمپین ابر و باد و مه و خورشید برای ثبت نام FTTH هم در دسترس نیست؟
این طوری دوزار نمیارزه و همون تک و توکی هم که ممکن بود به این سرویس مهاجرت کنن منصرف میشن

ابر و باد فقط 100 مگ سریع تر از سرویس معمولی هست .
اونم به خاطر اتفاقات شهریور پارسال میدادن
ولی این اینترنت خوراک گیمه
اگر از مخابرات نگرفتی از آسیاتک و شاتل حتما بگیر .

sinasinahm
20-04-2023, 18:11
سلام دوستان ، من یک مشکل عجیب با اینترنت فیبر نوریم دارم، با اینکه پینگ خیلی خوبی در بازی ها میده ولی نمیتونم به سرور های خیلی از بازی ها متصل بشم ، مثلا در کالاف دیوتی یا مدت ها در جستجوی بازی میمونه(هر از گاهی Connecting هم مینویسه ولی دوباره بعد چند ثانیه دوباره به جستجوی بازی میپردازه) در نهایت هم اگه متصل شد بسیار بد و ظاهرا با پکت لاس بالاست(با اینکه خود بازی چیزی اعلام نمیکنه) در بازی های دیگه مثل بتلفیلد 2042 هم اینجوریه بعد تموم شدن تایمر بعد پیدا کردن بازی و سیاه شدن تصویر برا کانکت شدن به بازی و لود مرحله، چند ثانیه بعد به صفحه قبلی برمیگرده.
میخواستم بدونم شما به این مشکل برنخوردین؟ نت تایپ هم در کنسول هم در بازی ها Open است و همچنین Full Cone NAT هم فعاله..
ضمنا این مشکل فقط در اینترنت فیبرنوریم دارم و با اینترنت مبین نت با اینکه پینگ بدتری میده ولی این مشکلاتو در هیچ کدوم از بازی ها که گفتم ندارم

لیونل_مسی
20-04-2023, 19:16
سلام دوستان ، من یک مشکل عجیب با اینترنت فیبر نوریم دارم، با اینکه پینگ خیلی خوبی در بازی ها میده ولی نمیتونم به سرور های خیلی از بازی ها متصل بشم ، مثلا در کالاف دیوتی یا مدت ها در جستجوی بازی میمونه(هر از گاهی Connecting هم مینویسه ولی دوباره بعد چند ثانیه دوباره به جستجوی بازی میپردازه) در نهایت هم اگه متصل شد بسیار بد و ظاهرا با پکت لاس بالاست(با اینکه خود بازی چیزی اعلام نمیکنه) در بازی های دیگه مثل بتلفیلد 2042 هم اینجوریه بعد تموم شدن تایمر بعد پیدا کردن بازی و سیاه شدن تصویر برا کانکت شدن به بازی و لود مرحله، چند ثانیه بعد به صفحه قبلی برمیگرده.
میخواستم بدونم شما به این مشکل برنخوردین؟ نت تایپ هم در کنسول هم در بازی ها Open است و همچنین Full Cone NAT هم فعاله..
ضمنا این مشکل فقط در اینترنت فیبرنوریم دارم و با اینترنت مبین نت با اینکه پینگ بدتری میده ولی این مشکلاتو در هیچ کدوم از بازی ها که گفتم ندارم

از سامانه رادار گیم ورازت ارتباطات یا سامانه های مشابه استفاده کنید.

- - - Updated - - -

از سامانه رادار گیم ورازت ارتباطات یا سامانه های مشابه استفاده کنید.

pipo4713
20-04-2023, 20:53

رنج آی پی مخابراتی که میگیری چیه؟
کال آفی که بازی میکنه کدومشه؟
روی مودم دی ان اس کلود فلر و گوگل رو ست کن..
توی دستگاه هم نگاه کن دی ان اس ست نکرده باشی.
اگر کردی از دی ان اس رادار یا الکترو و یا یکسری دیگه هست بهم بگو خصوصی برات میفرستم.

sinasinahm
20-04-2023, 20:55
استفاده کردم، تغییری حاصل نمیشه، فقط هم با فیبر نوری اینطوریه و اینترنت مبین نت با اینکه پینگ بدتری داره هیچ مشکلی نداره.

لیونل_مسی
20-04-2023, 21:00
شکن را هم ایمتحان کن .
اگر کالاف را باز کنه بتلفیلد هم مشککلی نداره / .

sinasinahm
20-04-2023, 21:06
رنج آی پی مخابراتی که میگیری چیه؟
کال آفی که بازی میکنه کدومشه؟
روی مودم دی ان اس کلود فلر و گوگل رو ست کن..
توی دستگاه هم نگاه کن دی ان اس ست نکرده باشی.
اگر کردی از دی ان اس رادار یا الکترو و یا یکسری دیگه هست بهم بگو خصوصی برات میفرستم.
به اراجیف این اسپم گذار تاپیکها هم توجه نکن .. فقط اسپم میذاره
والا الان آی پیم 2.184.207.75 است، تقریبا همیشه تو همین مایه هاست
کالاف دیوتی بلک آپس کلد وار، ونگارد، وارزون 2 همشون این مشکلات رو دارم. بتلفیلد 2042 هم وارد نمیشه.. فقط بازی ایپکس لجندز مشکلی نداره.
دی ان اس هم چون دستگاه اصلیم ایکس باکس است محبورم از دی ان اس های تحریم شکن مثل شکن و الکترو استفاده کنم البته با دی ان اس گوگل رو پلی استیشن هم تست کردم بازم مشکل رو حل نکرده.
در رابطه با ست کردن دی ان اس بر روی مودم میتونین راهنمایی کنید چجوریه؟ من مودمم زایکسله.

pipo4713
21-04-2023, 18:23
والا الان آی پیم 2.184.207.75 است، تقریبا همیشه تو همین مایه هاست
کالاف دیوتی بلک آپس کلد وار، ونگارد، وارزون 2 همشون این مشکلات رو دارم. بتلفیلد 2042 هم وارد نمیشه.. فقط بازی ایپکس لجندز مشکلی نداره.
دی ان اس هم چون دستگاه اصلیم ایکس باکس است محبورم از دی ان اس های تحریم شکن مثل شکن و الکترو استفاده کنم البته با دی ان اس گوگل رو پلی استیشن هم تست کردم بازم مشکل رو حل نکرده.
در رابطه با ست کردن دی ان اس بر روی مودم میتونین راهنمایی کنید چجوریه؟ من مودمم زایکسله.

- - - Updated - - -

شما یک روتر وصل کن به مودم و روی اون دی ان اس رو تغییر بده و یا اگر امکانش رو نداشتی فقط از روی دیوایست تغییر بده ...
برات فرستادم بصورت خصوصی اصولا مشکل همه با همون اولیه حل میشه..

به حرف این یارو اسپم یاوه گو هم گوش نکن یا اون یکی بچه ننه هم گوش نکن.. حرف مفت زیاد میزنن.

iran100
21-04-2023, 22:11
- - - Updated - - -

شما یک روتر وصل کن به مودم و روی اون دی ان اس رو تغییر بده و یا اگر امکانش رو نداشتی فقط از روی دیوایست تغییر بده ...
برات فرستادم بصورت خصوصی اصولا مشکل همه با همون اولیه حل میشه..

به حرف این یارو اسپم یاوه گو هم گوش نکن یا اون یکی بچه ننه هم گوش نکن.. حرف مفت زیاد میزنن.

دوست عزیز اگر زحمتی نیست برای من هم ارسال کنید

luches
22-04-2023, 02:47
تغییر دی ان اس ممکنه برای بعضی دوستان کمی پیچیده باشه. میتونید از این برنامه استفاده کنید. کار باهاش سادت و فقط ست کنید و اوکی کنید/

- - - Updated - - -

pipo4713
23-04-2023, 16:34
دوست عزیز اگر زحمتی نیست برای من هم ارسال کنید

برات فرستادم چک کن

MohammadMahdi998
25-04-2023, 16:13
دوستانی که ftth دارن ، این کابل کشیش به ساختمون چطوریه ؟
من الان طبقه شیش هستم از بیرون روی نما میارن سیمشو یا از داخل ساختمون ؟

blackbird
25-04-2023, 16:55
دوستانی که ftth دارن ، این کابل کشیش به ساختمون چطوریه ؟
من الان طبقه شیش هستم از بیرون روی نما میارن سیمشو یا از داخل ساختمون ؟

از هر جا که بهترین مسیر رو بده داخلی رو پیمانکار مخابرات انجام میده اما میتونی خودت هم پیمانکار پیدا کنی و تمیزتر انجام بدی چون برای پیمانکار مخابرات سقف هزینه در نظر میگیرن (قبلا که اینجوری بود) و اونا هم راضی نیستن و معمولا خیلی بزن برویی کار میکنن و داخلی مشکل باشه هزینه به عهده شما هست که قطعی و مشکلات دیگه خیلی اذیت میکنه خودت بهترین مسیر رو فکر کن در بیار و مسیری رو انتخاب کن که چیزی باعث خرابی و پارگی نشه چون هی میان وصله پینه میکنن وسط پارگی رو فیوژن میزنن یه بار هزینه خوب کن عمری کار کنه براش FAT بزارتو ورودی و مسیر خوب پیدا کن کابل رو اگه راه میده از تو لوله داخلی رد کن یا بیرون بندازش تو فلکسی رو کار هم شاید مدیریت ساختمون گیر بده ... ببین پیمان کار چه مدلی یه کم بیشتر بگو میدم کار این مدلی میخوام جای پریز داخلی هم فکر کن کجا میخوای روتر داشته باشی هر بار نمیشه عوض کنی جاشو پریز خوب نصب کن و ببین سبز کار میکنن یا آبی مهم نیست رنگش همه چیز یه رنگ باشه اذیت نشی

MohammadMahdi998
25-04-2023, 21:56
از هر جا که بهترین مسیر رو بده داخلی رو پیمانکار مخابرات انجام میده اما میتونی خودت هم پیمانکار پیدا کنی و تمیزتر انجام بدی چون برای پیمانکار مخابرات سقف هزینه در نظر میگیرن (قبلا که اینجوری بود) و اونا هم راضی نیستن و معمولا خیلی بزن برویی کار میکنن و داخلی مشکل باشه هزینه به عهده شما هست که قطعی و مشکلات دیگه خیلی اذیت میکنه خودت بهترین مسیر رو فکر کن در بیار و مسیری رو انتخاب کن که چیزی باعث خرابی و پارگی نشه چون هی میان وصله پینه میکنن وسط پارگی رو فیوژن میزنن یه بار هزینه خوب کن عمری کار کنه براش FAT بزارتو ورودی و مسیر خوب پیدا کن کابل رو اگه راه میده از تو لوله داخلی رد کن یا بیرون بندازش تو فلکسی رو کار هم شاید مدیریت ساختمون گیر بده ... ببین پیمان کار چه مدلی یه کم بیشتر بگو میدم کار این مدلی میخوام جای پریز داخلی هم فکر کن کجا میخوای روتر داشته باشی هر بار نمیشه عوض کنی جاشو پریز خوب نصب کن و ببین سبز کار میکنن یا آبی مهم نیست رنگش همه چیز یه رنگ باشه اذیت نشی

خیلی ممنون از راهنماییت . خونه نوسازه البته اجاره هم نیست . منتهی من واقعا سر در نمیارم میتونن از داخل ساختمون برسونن به طبقه ۶ ؟
بعد این پریز فیبر که میگی کابلشو چطوری از دیوار رد میکنن برسه به اون پریز :laughing:

medinem
26-04-2023, 06:49
خیلی ممنون از راهنماییت . خونه نوسازه البته اجاره هم نیست . منتهی من واقعا سر در نمیارم میتونن از داخل ساختمون برسونن به طبقه ۶ ؟
بعد این پریز فیبر که میگی کابلشو چطوری از دیوار رد میکنن برسه به اون پریز :laughing:

میتونن از توی پریز تلفن رد کنن یا اگر جا نداشت از روی کار ساختمون میکشن برات بالا از تو پنجره ای چیزی رد میکنن و بقیه کارا رو انجام میدن

blackbird
26-04-2023, 17:57
نوساز یا کهنه ساز تفاوتی نداره یه طبقه مال شما هست دیگه ؟ خیلی جاها بقیه همسایه ها اجازه سیم کشی رو کار رو نمیدن واقعیت هم هر کی برای خودش سیم رو کار رد کنه مثل بند رخت قشنگ نیست به هر حال این قسمت رو خودت باید تصمیم بگیری چقدر استیبل بودن بستر برات مهم هست. یه زمانی بین راه پاره بشه یا باید کامل عوض بشه که هزینه داره و دردسر دوباره سیم رد کردن یا همون جا فیوژن میخوره که کمی افت کیفیت میده و سمت داخلی هزینه به عهده خودت هست و زمان قطعی هم اینترنت نداری و هم داری هزینه میدی، مخابرات بیرون که به عهده خوش هست پاره بشه کاری نداری آبونه رو میگیره مگه شکایت کنی و ...... از داخل ساختمون اگه موقع ساخت لوله کشی خوب شده باشه آره شدنی هست برق و تلفن و ... پس از کجا رفته نو ساز هم هست که باید باکس تقسیم ورودی و هر طبقه باکس تقسیم داشته باشه درسته کابل بیشتر میبره و پیمان کار سختش باشه بخواد بزن برویی کار کنه ... من چند سال پیش انجام دادم همه چی از داخل اومد و داخل لوله تلفن کنار یه پریز کنار میز کامپیوتر پریز نوری رو زدن..اگه خیلی سخت هست رو کار ببین از روی دیوار میشه تمیز بیان بالا همه اینا رو پیمان کار وارد باشه خودش پیشنهاد میده

medinem
27-04-2023, 17:12
نوساز یا کهنه ساز تفاوتی نداره یه طبقه مال شما هست دیگه ؟ خیلی جاها بقیه همسایه ها اجازه سیم کشی رو کار رو نمیدن واقعیت هم هر کی برای خودش سیم رو کار رد کنه مثل بند رخت قشنگ نیست به هر حال این قسمت رو خودت باید تصمیم بگیری چقدر استیبل بودن بستر برات مهم هست. یه زمانی بین راه پاره بشه یا باید کامل عوض بشه که هزینه داره و دردسر دوباره سیم رد کردن یا همون جا فیوژن میخوره که کمی افت کیفیت میده و سمت داخلی هزینه به عهده خودت هست و زمان قطعی هم اینترنت نداری و هم داری هزینه میدی، مخابرات بیرون که به عهده خوش هست پاره بشه کاری نداری آبونه رو میگیره مگه شکایت کنی و ...... از داخل ساختمون اگه موقع ساخت لوله کشی خوب شده باشه آره شدنی هست برق و تلفن و ... پس از کجا رفته نو ساز هم هست که باید باکس تقسیم ورودی و هر طبقه باکس تقسیم داشته باشه درسته کابل بیشتر میبره و پیمان کار سختش باشه بخواد بزن برویی کار کنه ... من چند سال پیش انجام دادم همه چی از داخل اومد و داخل لوله تلفن کنار یه پریز کنار میز کامپیوتر پریز نوری رو زدن..اگه خیلی سخت هست رو کار ببین از روی دیوار میشه تمیز بیان بالا همه اینا رو پیمان کار وارد باشه خودش پیشنهاد میده

البته یک نکته ی دیگه ای هم که باید اضافه بشه اینه که اول باید با حراست کل آپارتمان های شهر صحبت کنید و از اون ها مجوز بگیری بعد هم بری با حراست کل مخابرات کشور هم صحبت کنی که بتونی کابل رو درست رد کنی بعد از اون هم با حراست کل پیمانکار های مخابرات کشور هم صحبت کنی که بزارن اون پیمانکار مربوطه پیشنهاد بده :rolleye:

armin_punisher6
28-04-2023, 12:10
من سرویس مخابرات دارم و سرعتم تا 300 مگابیت تو سرور داخلیه.درسته که فیبر نوری شاتل تا 1 گیگابیت هم سرعت میده؟

MohammadMahdi998
28-04-2023, 12:14
البته یک نکته ی دیگه ای هم که باید اضافه بشه اینه که اول باید با حراست کل آپارتمان های شهر صحبت کنید و از اون ها مجوز بگیری بعد هم بری با حراست کل مخابرات کشور هم صحبت کنی که بتونی کابل رو درست رد کنی بعد از اون هم با حراست کل پیمانکار های مخابرات کشور هم صحبت کنی که بزارن اون پیمانکار مربوطه پیشنهاد بده :rolleye:
:laughing::laughing::laughing:
من از شاتل میخوام فیبر نوری بگیرم . حراست چیه باز :grrr:

medinem
30-04-2023, 05:46
:laughing::laughing::laughing:
من از شاتل میخوام فیبر نوری بگیرم . حراست چیه باز :grrr:

فقط اینکه از جونت سیر شده باشی از این ها فیبر بگیری

MohammadMahdi998
30-04-2023, 17:40
فقط اینکه از جونت سیر شده باشی از این ها فیبر بگیری

من تقریبا ده سالی هست ADSL شاتل دارم واقعا راضیم . سرویس 16 مگش همیشه بدون قطعی بوده . این فیبرم دو هفته پیش تقریبا یه محدوده ای از مشهدو کشیدن :weird:

لیونل_مسی
01-05-2023, 08:59

medinem
02-05-2023, 03:06

مرسی از حراست کل مخابرات منطقه تون که گذاشته سرعت دانلودت تا 550Mbps بره بالا
حتما استعلام پر کردی و گزینش شدی :biggrin:

luches
02-05-2023, 18:55
مرسی از حراست کل مخابرات منطقه تون که گذاشته سرعت دانلودت تا 550Mbps بره بالا
حتما استعلام پر کردی و گزینش شدی :biggrin:

خودتون بهتر میدونید این تست سرعت اینترانت داخلی هست که اهمیت چندانی نداره. این دوست اسپمر فقط تست سرعت اینترانت خودشون رو اسپم میکنن و به ندرت از سرعت واقعی اینترنتشون تست میزارن که خیلی پایینتر هست و نمیشه به قولی باهاش پز داد.

MohammadMahdi998
05-05-2023, 20:23
آقا من به شاتل زنگ زدم با اینکه فاصله fat که سر کوچه نصب کردن تا خونه ما کمتر از سی متره ! میگه تحت پوشش نیستین . تو سایت fttxiran هم نوشته تو محدوده ما باید شاتل فیبر بده و اگه نده زنگ بزنین ۱۹۵
زنگ زدم ۱۹۵ میگه فقط مخابرات میتونه فیبر بده :sad::grrr:
چیکار کنم به نظرتون از مخابرات فیبر بگیرم ؟

medinem
05-05-2023, 23:53
آقا من به شاتل زنگ زدم با اینکه فاصله fat که سر کوچه نصب کردن تا خونه ما کمتر از سی متره ! میگه تحت پوشش نیستین . تو سایت fttxiran هم نوشته تو محدوده ما باید شاتل فیبر بده و اگه نده زنگ بزنین ۱۹۵
درسته فعلا مخابرات ارائه میده

mazdak89
06-05-2023, 11:29

با توجه به این سرعت و اینکه فیبر هست پینگ خیلی بدی داره . الان ایرانسل روی نسل پنجم پینگ برابر و کمتر از این ارایه میده

- - - Updated - - -

با توجه به این سرعت و اینکه فیبر هست پینگ خیلی بدی داره . الان ایرانسل روی نسل پنجم پینگ برابر و کمتر از این ارایه میده

...Moein...
06-05-2023, 22:05

- - - Updated - - -

ایشون تهران نیستند

pipo4713
06-05-2023, 23:39

این عکسی که آپلود کردم برای وسط شهر تهران هست که نشون میده FAT مخابرات و صبانت کنار هم هستم و هم صبا نت داره به مشترکین سرویس فیبر میده و هم مخابرات.. اپراتورهای دیگه به جز مخابرات بر اساس تعهدی که دارن و اجازه ایی که بهشون داده شده میتونن به مشترکین یک تعداد پورت رو ارایه بدن و استفاده کنن این موضوع هم چند وقتیه داره ادامه پیدا میکنه و بیشتر اپراتورها اجازه ارایه سرویس پیدا کردن و احتمالا اگر توی اون محله پیوستگی داشته باشه و یا اجازه ارایه رو پیدا کرده باشه به مشترک سرویس میده.
پس توی این تاپیک به حرفهای مفت یکسری افراد که هنوز حتی رنگ فیبر رو ندیدن توجه نکن..چون فقط از روی شکمشون حرف میزنن و هیچگونه اطلاعاتی ندارن.
اطلاعات افراد اپراتور ۱۹۵ هم کامل نیست چونکه از قرارداد ها خبری ندارن.
در ضمن زیاد به سایت FTTXIRAN توجه نکن بروز رسانی درستی نداره و بیشتر مناطق رو یا اشتباه نشون میده یا اصلا نشون نمیده که فیبر دارن...

آرین 0098
07-05-2023, 16:19
دوستان تعرفه استاندارد ۵۰ مگ همون ۵۰ رو میده یا بازه؟

لیونل_مسی
08-05-2023, 09:45

معمولا بازه

- - - Updated - - -

معمولا بازه

لیونل_مسی
08-05-2023, 09:47

- - - Updated - - -

آره 5G ایرانسل بهتره

MohammadMahdi998
08-05-2023, 14:17
این عکسی که آپلود کردم برای وسط شهر تهران هست که نشون میده FAT مخابرات و صبانت کنار هم هستم و هم صبا نت داره به مشترکین سرویس فیبر میده و هم مخابرات.. اپراتورهای دیگه به جز مخابرات بر اساس تعهدی که دارن و اجازه ایی که بهشون داده شده میتونن به مشترکین یک تعداد پورت رو ارایه بدن و استفاده کنن این موضوع هم چند وقتیه داره ادامه پیدا میکنه و بیشتر اپراتورها اجازه ارایه سرویس پیدا کردن و احتمالا اگر توی اون محله پیوستگی داشته باشه و یا اجازه ارایه رو پیدا کرده باشه به مشترک سرویس میده.
پس توی این تاپیک به حرفهای مفت یکسری افراد که هنوز حتی رنگ فیبر رو ندیدن توجه نکن..چون فقط از روی شکمشون حرف میزنن و هیچگونه اطلاعاتی ندارن.
اطلاعات افراد اپراتور ۱۹۵ هم کامل نیست چونکه از قرارداد ها خبری ندارن.
در ضمن زیاد به سایت FTTXIRAN توجه نکن بروز رسانی درستی نداره و بیشتر مناطق رو یا اشتباه نشون میده یا اصلا نشون نمیده که فیبر دارن...

سلام ممنون از توضیحاتت :laughing:
الان این باکس پایین سر کوچه ی ما وصل شده که فاصله‌ش از خونه ما کمتر از پونزده متره ! :

یک باکس کوچیکتر هم هست که تو کوچه های بالاتر از ما با فاصله ی هر چند تا خونه نصب شده به این شکل :

البته شاتل پیگیر شد و پشتیبانیش تماس گرفت گفت اون سمت کوچه های شما کابینت و کافو و اینا وصل شده ولی جای شما هنوز تکمیل نشده . پرسیدم کی تکمیل میشه که گفت معلوم نیست و میذارمتون تو لیست انتظار:sad:

blackbird
08-05-2023, 17:12
مخابرات 15 متر فاصله داری بگیر سریع ، شاتل چه خوبی داره ؟ تعرفه شاتل رو دقیق سوال کن فکر نکنم جالب باشه.

pipo4713
08-05-2023, 17:34
سلام ممنون از توضیحاتت :laughing:
الان این باکس پایین سر کوچه ی ما وصل شده که فاصله‌ش از خونه ما کمتر از پونزده متره ! :

یک باکس کوچیکتر هم هست که تو کوچه های بالاتر از ما با فاصله ی هر چند تا خونه نصب شده به این شکل :

البته شاتل پیگیر شد و پشتیبانیش تماس گرفت گفت اون سمت کوچه های شما کابینت و کافو و اینا وصل شده ولی جای شما هنوز تکمیل نشده . پرسیدم کی تکمیل میشه که گفت معلوم نیست و میذارمتون تو لیست انتظار:sad:

از هر دو‌ FAT داره سرویس ارایه میشه میتونی بر اساس شماره ایی که روشون هست بهشون اعلام کنی که میتونی سرویس بگیری.. مگر اینکه با مخابرات به مشکل بر خورده باشه و فعلا مجبوره همین کاربرانی رو که داره سرویس میده رو داشته باشه...

خوبیه این عکس گرفتن اینکه دیگه هر پلشتی نمیتونه حرف مفت بزنه بلکه با دیدن این عکسها مجبوره دهنش رو گل بگیره ساکت بشه.

MohammadMahdi998
09-05-2023, 00:36
مخابرات 15 متر فاصله داری بگیر سریع ، شاتل چه خوبی داره ؟ تعرفه شاتل رو دقیق سوال کن فکر نکنم جالب باشه.

Fat مال شاتله تو عکس مشخصه . مخابرات fat نصب نداره نزدیکای ما
۳۵۰ تومن برا نصب میگیره شاتل و مودمم امانی میدن . حجمشم گیگی هزار تومنه اونجوری که پشتیبانیش گفت

FlashGet
09-05-2023, 17:07
دوستان عزیز سلام و درود

میشه لطفا راهنمایی کنید که از بین دو اینترنت تانومای مخابرات مشهد ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اینترنت TDLTE ایرانسل کدوم رو بگیرم بهتره ؟

blackbird
10-05-2023, 11:32
۳۵۰ تومن برا نصب میگیره شاتل و مودمم امانی میدن . حجمشم گیگی هزار تومنه اونجوری که پشتیبانیش گفت

درسته منم تماس گفتم مثل اینکه از اول نقشه حجم فروختن دارن مودم امانی هم برای زمان کوتاهی هست یکی دو ماه بعد دو یا دونیم میلیون حساب میکنن بدیش اینه که این سیستم بدعت میشه بقیه هم یاد میگیرن گند میخوره تو اینترنت ثابت هم مثل بقیه چیزا

MohammadMahdi998
10-05-2023, 12:55
درسته منم تماس گفتم مثل اینکه از اول نقشه حجم فروختن دارن مودم امانی هم برای زمان کوتاهی هست یکی دو ماه بعد دو یا دونیم میلیون حساب میکنن بدیش اینه که این سیستم بدعت میشه بقیه هم یاد میگیرن گند میخوره تو اینترنت ثابت هم مثل بقیه چیزا

حجم فروختن که مشکلی نداره به نظرم . گیگی هزار تومنم مناسبه واقعا تقریبا هم قیمت ADSL خود شاتله . مودمی که میدن فعلا اینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که قیمتش الان 3.5 زده .
به هر حال به نظرم به هر شکلی انحصار این مخابرات مزخرف شکسته بشه مشکلی نداره . کم کم شرکتای دیگه هم که اضافه بشن قیمتا رقابتی میشه

لیونل_مسی
10-05-2023, 14:29
حجم فروختن که مشکلی نداره به نظرم . گیگی هزار تومنم مناسبه واقعا تقریبا هم قیمت ADSL خود شاتله . مودمی که میدن فعلا اینه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که قیمتش الان 3.5 زده .
به هر حال به نظرم به هر شکلی انحصار این مخابرات مزخرف شکسته بشه مشکلی نداره . کم کم شرکتای دیگه هم که اضافه بشن قیمتا رقابتی میشه

اشتباه میکنی داداش
مخابرات سوبسید دولتی داره دولت پشتشه .
شرکت های دیگه باسش شاخ بشن یهو گیگ میده از خجالتشون در میاد .
اونی هم که میگه اسپم میدی یه بچه ننره که انحصار طلبه ، فکر میکنه چون ftth داره تحم دوزرده گذاشته

- - - Updated - - -

اشتباه میکنی داداش
اونی هم که میگه اسپم میدی یه بچه ننره که انحصار طلبه ، فکر میکنه چون ftth داره تحم دوزرده گذاشته

لیونل_مسی
10-05-2023, 14:35
همه جا همینطوره مخابرات هم دیگه مودم رایگان نمیده
اسمش هس رایگان ولی طرح عوض کنی پول شو ازت میگیرن

- - - Updated - - -

دومی مال کجاس ؟

- - - Updated - - -

دوستان عزیز سلام و درود

میشه لطفا راهنمایی کنید که از بین دو اینترنت تانومای مخابرات مشهد ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اینترنت TDLTE ایرانسل کدوم رو بگیرم بهتره ؟

5G همراه اول بگیر داداش
گرون تر درمیاد ولی بهتره ایرانسل نه همراه اول مشهد

MohammadMahdi998
10-05-2023, 14:54
اشتباه میکنی داداش

- - - Updated - - -

اشتباه میکنی داداش

خب رقابت ینی همین دیگه
مخابرات گیگ بده با هزینه کمتر ملت میرن مخابرات میگیرن . باز شاتل یه امکانی میده که مخابرات نداره.
انحصار ینی نابودی برای هر خدمت و صنعتی !

آرین 0098
10-05-2023, 16:59

یعنی هیچ کسی نداره ببینیم چه جوریه؟
کلی پول ندم آخرش هم روی ۵۰ تا قفل باشه که روی LTE هم میشه به راحتی همین سرعت رو گرفت

pipo4713
10-05-2023, 20:17
اشتباه میکنی داداش

- - - Updated - - -

اشتباه میکنی داداش

آب رو بریز اونجا که سوخته عزیزم.. یه نگاه به قدمت اکانتت بکنی میفهمی هنوز خیلی ریزی برای این حرفا.. یادت میاد که بن شده بودی؟ دوست داری باز بن بشی راحته بهت قبلا هم گفتم پس زیپ رو بکش بشین سرجات تا حال و هواتو عوض نکردم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

سعی کن اندازه سایزت حرف بزنی تا کلید خاموشت رو نزدم گل پسر.

Greedy
10-05-2023, 21:07
سلام
دیروز رفتم مرکز مخابراتیمون درخواست فیبر نوری دادم
چند روزه جوابش میاد؟

blackbird
10-05-2023, 23:28
کلی پول ندم آخرش هم روی ۵۰ تا قفل باشه که روی LTE هم میشه به راحتی همین سرعت رو گرفت

من اولی که گرفتم 4 سال پیش 16 مگابیت گرفتم سرعت تا 200 باز بود و داخلی بالاتر و حجم کم آوردم کردم 30 مگابیت سرعت همون بود و بعد کم شد الان کردم 50 مگابیت 500 گیگ ماهی اونم بخاطر تموم شدن قرارداد و تفاوت قیمتی نه چندان بقیه تعرفه ها سرعت دیگه زیر 100 نمیاد کلا یعنی برای من هیچ فرقی نکرده از 16 تا 50 کندی بعدش هم بخاطر تغییر سیاست مخابرات و کاهش سرعت مخصوصا تو آپلود هست و جریانات اخیر دیگه زیر 100 یا 120 نیومده بازم بستگی به منطقه داره یه جاهای دوستان میگن 50 فیکس شده من تهران هستم

blackbird
10-05-2023, 23:40

همه اشتراک های ثابت یه حجمی دارن که تموم بشه بعدش میتونید حجم بخرید من الان 500 گیگ دارم 300 هزار تومن میشه گیگ 600 تومن و بسته های حجم ساعت خاص هم هست برای کسی که دانلود زیاد داره مثلا بسته شب نشین ۱۰۰ گیگ - ۲ تا ۸ صبح 25 هزار تومن میشه گیگی 250 تومن و کمپین ابر و باد ماهی 700 گیگ هم داشت کمی بیشتر از قیمت 500 گیگ میشد. این که از اول حجم بفروشی من ندیدم تو اشتراک خانگی و ثابت. و مودم رایگان هم نگفتم جایی میده وقتی کلی تبلیغ میکنن برای یه ماه دو ماه این کجاش میشه رایگان مخابرات هم طرحهای کابل کشی و مودم رایگانش رو تعرفه جبران میکرد.

blackbird
10-05-2023, 23:47

این با قند شکن آپلود آخر تست یهو کم میشه

این هم داخلی

FlashGet
11-05-2023, 00:39
همه اشتراک های ثابت یه حجمی دارن که تموم بشه بعدش میتونید حجم بخرید من الان 500 گیگ دارم 300 هزار تومن میشه گیگ 600 تومن و بسته های حجم ساعت خاص هم هست برای کسی که دانلود زیاد داره مثلا بسته شب نشین ۱۰۰ گیگ - ۲ تا ۸ صبح 25 هزار تومن میشه گیگی 250 تومن و کمپین ابر و باد ماهی 700 گیگ هم داشت کمی بیشتر از قیمت 500 گیگ میشد. این که از اول حجم بفروشی من ندیدم تو اشتراک خانگی و ثابت. و مودم رایگان هم نگفتم جایی میده وقتی کلی تبلیغ میکنن برای یه ماه دو ماه این کجاش میشه رایگان مخابرات هم طرحهای کابل کشی و مودم رایگانش رو تعرفه جبران میکرد.

سالام دوست عزیز

ببخشید در مورد کدوم سرویس صحبت میکنید ؟

سایت شاتل و نگاه کردم فقط adsl و vdsl به چشمم خورد

شما از سرویس vdsl صحبت میکنید ؟

آرین 0098
11-05-2023, 03:27

این هم داخلی

ممنون ... از چند نفر دیگه هم که پرس و جو کردم، همون محدوده ۲۰۰ مگ رو اظهار داشتند (هم دانلود و هم آپلود)
البته سرعت خارجشون هم همون ۲۰۰ بود ... شما بدون فیل شکن، سرعت خارجیتون چه قدره؟
و این که در چند درصد مواقع، سرعت ثبات داره؟ (بعد از ظهر، شب و ...)

پ.ن: به صورت Single Thread هم تست بگیرید بد نیست (طبیعتاً از Multi کمتر میفته)

blackbird
11-05-2023, 12:10
سالام دوست عزیز

ببخشید در مورد کدوم سرویس صحبت میکنید ؟

سایت شاتل و نگاه کردم فقط adsl و vdsl به چشمم خورد

شما از سرویس vdsl صحبت میکنید ؟

فیبر شاتل من ثبت نام کردم و تماس گرفتن تو منطقه سرویس نبودم حجم شروع سرویس خیلی کم بود و گفت میتونید حجم بخریدهر گیگ 1000تومن و مودم هم یک یا دو ماه امانی بعدش باید 2.5 میلیون بدید که الان دوستمون گفتن تو سایتش زده 3.5 میلیون.
قیمتها اگه منظورتون بوده مال فیبر مخابرات.

blackbird
11-05-2023, 12:26

در مورد ثبات و قطعی من مشکلی نداشتم فقط چند بار کابل بیرون رو ماشین پاره کرد. وقتی همه اینترنت ها دوستان و فامیل میگن کند شده و اذیت میکنه من مشکل شدیدی نداشتم اصلا قابل مقایسه با ADSL نیست. LTE خودم نداشتم ولی همسایه زیتل داره خیلی بده و فامیل مبین نت اصلا خوب نیست. همه چیز هم اسپید تست نشون نمیده الان انگلیس دو تا شهر مختلف رو M247 تک کانکشن تفاوت زیادی داره موقع کار کردن در این حد نیست.

آرین 0098
11-05-2023, 18:12
در مورد ثبات و قطعی من مشکلی نداشتم ...

تشکر ... این تست هم برای یکی از دوستان هست. (پر***سی روشن (reality)، سرور خودم)

Electronic-Arts
11-05-2023, 21:02

این هم داخلی

سرویسی که شما میگیری اسمش چیه؟ والا مال ما هیچی وصل نمیشه

FlashGet
11-05-2023, 23:49
- - - Updated - - -

در مورد ثبات و قطعی من مشکلی نداشتم فقط چند بار کابل بیرون رو ماشین پاره کرد. وقتی همه اینترنت ها دوستان و فامیل میگن کند شده و اذیت میکنه من مشکل شدیدی نداشتم اصلا قابل مقایسه با ADSL نیست. LTE خودم نداشتم ولی همسایه زیتل داره خیلی بده و فامیل مبین نت اصلا خوب نیست. همه چیز هم اسپید تست نشون نمیده الان انگلیس دو تا شهر مختلف رو M247 تک کانکشن تفاوت زیادی داره موقع کار کردن در این حد نیست.

تشکر از شما دوست عزیز برای اشتراک اطلاعاتتون

اگه اشتباه نکنم شما تانوما استفاده میکنید
میشه بپرسم برای کدوم شهر ؟

من مشهد هستم خیلی سال پیش از مخابرات سرویس adsl گرفتم و تجربه وحشتناکی بود برای همین الانم احساس خوبی بهش ندارم

اگه منطقه ما رو پوشش بده به نظرتون دل و بزنم به دریا و سرویس بگیرم ازشون ؟

blackbird
12-05-2023, 11:02
بله فیبر مخابرات و تهران هستم

blackbird
12-05-2023, 11:17
- - - Updated - - -

تشکر از شما دوست عزیز برای اشتراک اطلاعاتتون

اگه اشتباه نکنم شما تانوما استفاده میکنید
میشه بپرسم برای کدوم شهر ؟

من مشهد هستم خیلی سال پیش از مخابرات سرویس adsl گرفتم و تجربه وحشتناکی بود برای همین الانم احساس خوبی بهش ندارم

اگه منطقه ما رو پوشش بده به نظرتون دل و بزنم به دریا و سرویس بگیرم ازشون ؟

بله فیبر مخابرات و تهران هستم
من آخرین نقطه مخابرات منطقه هستم و کابل تلفن رو از دم در عوض کردم کابل فویل دار و یه تیکه یه خط اختصاصی آوردم پشت مودم و رو 4 مگابیت قطعی میداد و اون زمان LTE وجود نداشت بعد چند سال بین گرفتن مبین نت و عوض کردن ISP از پارس آنلاین به مخابرات مونده بودم رفتم مرکز محل برای پرس جو VDSL تازه داشت مخابرات تبلیغ میکرد . مسئول امور مشترکین گفت نداریم ولی FTTH داریم من هم شکل ؟ شده بودم که چی میگه بعد فهمیدم فیبر نوری هست گفتم الکی یه چیزی گفته ولی شانسی فرم پر کردم و هفته بعد پیمانکار اومد برای بازدید !! گفت یه کله گنده تو محل تون هست برای اون فیبر کشیدن یه هفته ای بعد دیدن باکس خالیه گفتن به دورو ور هم چند تا بدیم .. خلاصه خیلی زمان برد و گرفتم بعد اون رئیس مرکز عوض شد و چون مسیر کابل من از کوچه قبلی اومده بود هی پاره میشد گفت من بودم نمیدادم بهتون !!! و دیگه هم به کسی ندادن. کلا خیلی تو سرویس دادن فیبر سلیقه ای و عجیب کار میکنن مخصوصا جایی که باکس فت کم باشه برای یکی میبنی کابل کشیدن بردن باکس زدن یه اشتراک یکی دیگه داره خودش و میکشه باکس هم هست نمیدن.

منظور اینه که وقتی که حق انتخاب بین بد و هیچی داره آدم، باید چیکار کرد به نظر شما ؟ من از 4 مگابیت با قطعی اومدم رو این برای من عالیه. همه LTE ها هم داخل منطقه ما خیلی بد هستن و قیمت از این بالاتر. حالا دوستان اینجا هستن میگن همین رو بهتر با پینگ بهتر رو بستر دیگه داریم یا میشه گرفت یا ده مدل تست دیدن سرعت بالای 100 هست بازم دارن فکر میکنن بگیرن یا نه. یه مشکل هزینه کابل کشی داخلی و مودم هست برای خیلی ها... من خیلی راضی هستم 50 هم میداد موردی برای من نداشت شما هم تا نگیری متوجه نمیشی که منطقه شما خوبه بدردت میخوره یا نه.

blackbird
12-05-2023, 11:28
سرویسی که شما میگیری اسمش چیه؟ والا مال ما هیچی وصل نمیشه

دوستان از خارج ایران به من کانفیگ دادن من مشخصاتشو درست نمیدونم و اختصاصی هم هست فروشنده نیستن

Mohsen_mzh
14-05-2023, 22:49
این فیبر شاتل نیاز به کابل کشی مجدد داره؟ الان من از مخابرات دارم بخوام اینو تست کنم چطوریه کسی اطلاع داره؟

nasi1962
15-05-2023, 19:32
کسی روی فیبرنوری با افزونه های رایگانه فیل-ت-ر-شکنه گوگل کروم مشکلی نداره؟
واسه من یک هفتست داره بازی در میاره.

سرعتشون نیمه شب از 2 تا 7 صبح مشکلی نداره و بقیه روز تا 2 مگابیت افت میکنه.
حتی صفحه Home یوتیوب رو هم نمیتونه درست باز کنه.
با بقیه نسخه های پولی تست نکردم.

medinem
17-05-2023, 09:23

سلام میگم شما چطوری 500 مگابیت بر ثانیه سرعت دارید؟ با حراست کل مخابرات کشور صحبت کردید که اجازه داده سرعت شما بالا باشه ؟

MohammadMahdi998
17-05-2023, 20:45

سلام حدودی میشه بگید کجای مشهد هستین ؟ فیبر مخابراته؟

nasi1962
18-05-2023, 08:57
سلام عزیز. ربطی به صحبت کردن با شخص خاصی نداره. تو همین شهر ما کاربرهایی هستن که سرعتشون 5 ساله از 300 مگابیت بیشتر نشده.
همین سرویسه من روز اول 500 مگابیت بود. بعد از چند ماه که کابلهای فیبرنوری بدلیل خاکبرداری سهوا پاره شد، سرعتم برای چند ماه شده بود 700 مگابیت. هیچوقتم نفهمیدم علت چی بود. تا اینکه دوباره کابلها پاره شد و سرعتم دومرتبه برگشت روی 500.

شاید اگر کابلهای شما هم سهوا یا عمدا پاره بشه نیازی نباشه با کسی تماس بگیرید و اتفاقی شامل رانتِ پنهان بشید.

در ضمن سرعته اینترنتِ داخلی ملاکی برای سنجش سرعت نیست. عددی که نشون میده در عمل با 300 تفاوتی نداره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

indiaboy
18-05-2023, 10:43
سلام دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم با توجه به اینکه ظاهرا قراره بالاخره توی منطقه ما توی طالقانی قم هم ftth راه بیفته:
1- توی سایت زده که توی منطقه ما مخابرات و شاتل میتونن سرویس بدن... به نظرتون کدوم یکی بهتره؟ هم کیفیت و هم تعرفه و کلا همه چی
2. اینکه میگن شاتل مودم امانی میدن به نظرتون امانی گرفتن بهتره یا اینکه خودمون از بازار یه مودم تهیه کنیم؟ اگه خودمون مودم بگیریم شاتل مشکلی باهاش نداره؟
3. جمع کل هزینه های نصب و اینا تقریبا چقدر میشه؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم با توجه به اینکه ظاهرا قراره بالاخره توی منطقه ما توی طالقانی قم هم ftth راه بیفته:
1- توی سایت زده که توی منطقه ما مخابرات و شاتل میتونن سرویس بدن... به نظرتون کدوم یکی بهتره؟ هم کیفیت و هم تعرفه و کلا همه چی
2. اینکه میگن شاتل مودم امانی میدن به نظرتون امانی گرفتن بهتره یا اینکه خودمون از بازار یه مودم تهیه کنیم؟ اگه خودمون مودم بگیریم شاتل مشکلی باهاش نداره؟

pipo4713
18-05-2023, 15:20
این فیبر شاتل نیاز به کابل کشی مجدد داره؟ الان من از مخابرات دارم بخوام اینو تست کنم چطوریه کسی اطلاع داره؟

شما اگر داخلی داشته باشی فقط بیرونی نیاز به تغییر پیدا میکنه که البته اگر ‌FAT شاتل و مخابرات نزدیک هم باشن میتونن با یک ATB مشکل رو حل کنن و یا اگر فقط برای شما کشیده شده باشه با وصل کردن به FAT اپراتور دیگه مشکل حل میشه.. که این بخش بستگی به شاتل داره که قبول میکنه یا تغییر میده یا نه.

pipo4713
18-05-2023, 15:24
سلام دوستان عزیز

شما باید بری درخواست به مخابرات بدی و تلفنی هم درخواست به شاتل.. ببینی کدوم قبول میکنه بهت سرویس بده..
اینکه شاتل میگه مودم امانی.. خوب در کنارش سرویس هزینه بیشتری داره برات.. زمانیکه تماس میگیری به شاتل ببین برند استفاده از مودمش چی هست.
ولی بیشتر مناطق و سرویس دهندگان برای راحتی مشترک همشون سعی بر استفاده از مودم هوآووی رو دارن و یا میشه از مودم ایرانی استفاده کرده.. برخی از نقاط داره از زایکسل استفاده میکنه که هم کم کم به سمت هوآووی دارن میان.. البته اگر فکر کردی که میخوای از امانی استفاده کنی و شاتل روی زایکسل بود بهتره خرید نزنی تا همه یکسان بشن.

Mohsen_mzh
21-05-2023, 18:50
شما اگر داخلی داشته باشی فقط بیرونی نیاز به تغییر پیدا میکنه که البته اگر ‌FAT شاتل و مخابرات نزدیک هم باشن میتونن با یک ATB مشکل رو حل کنن و یا اگر فقط برای شما کشیده شده باشه با وصل کردن به FAT اپراتور دیگه مشکل حل میشه.. که این بخش بستگی به شاتل داره که قبول میکنه یا تغییر میده یا نه.
ممنون از توضیحات. پس در آینده تعداد اپراتورهای ارایه دهنده بیشتر بشه کسی بخواد سوییچ کنه بینشون به راحتی adsl نخواهد بود؟

pipo4713
22-05-2023, 15:17
ممنون از توضیحات. پس در آینده تعداد اپراتورهای ارایه دهنده بیشتر بشه کسی بخواد سوییچ کنه بینشون به راحتی adsl نخواهد بود؟

بستگی به اپراتورهای دیگه داره که آیا در اون منطقه صرف اقتصادی براشون داره یا خیر تا باکسهای FAT رو فعال کنن.

HO3IN-Life
24-05-2023, 00:23
دوستان محله ما کابل های مسی رو دزد برد برای همین مخابرات گفته میخواد بیاد فیبرنوریش کنه
حالا چند تا سوال داشتم
1. اینکه من فیبر رو بیشتر برای پینگ خوب و پایداری میخوام، با توجه به اینکه توی محلمون ADSL داشتم و پینگ 4.2.2.4 ــام در بهترین حالت از 135 پایین تر نیومده و معمولا بین 160 تا 200 بوده
خواستم بپرسم اگه کلی هزینه کنم و تبدیل به فیبر کنم ADSL رو آیا تاثیر قابل توجهی روی پینگ میزاره یا خیلی فرقی نداره؟

چون من الان TD-LTE ایرانسل گرفتم و پینگم بین 100-120 معمولاً و سرعتش هم معمولا 90-100 مگابیته (اینم تازه گرفتم ولی واسه بازی آنلاین به نظر میاد پایداری کمتری نسبت به ADSL که داشتم داره)

2. الان توی این گرونی های اخیر اگه بخوای تشکیلات فیبر با کیفیت رو با یه مودم دو بانده گیگابیتی خوب راه بندازی و فیوژن هم بزنی حدوداً چقدر آب میخوره؟ سیم کشی رو کار ما نهایتا 25 متر کابل میخواد.
من دیدم دوستان صفحات قبل قیمت داده بودن اما خب این 5-6 ماهه قیمت ها همه دوبله شدن متاسفانه

پیشاپیش متشکرم.

medinem
24-05-2023, 06:03

فعلا که انحصاری در دست مخابرات ه
شاتل میگه میخوام ارائه کنم اما فعلا هیچی و گویا فقط قم ه !
فعلا به صلاحشون نیست که فیبر کنند
سودشون توی همین adsl و این هاست.
مطممئن باش اگر براشون سود بیشتری داشت الان کل کشور فیبر نوری شده بود.
البته باید اینم بدونی که ابر مافیا بزرگی به نام اپراتورهای تلفن همراه در کشور داریم که سالیانه چندصد هزار میلیارد تومن از فروش بسته اینترنت سود میکنند که از این سود بخش قابل توجهی رو به حساب دولت میریزن. پس مطمئن باش این تعلل در گسترش ارائه خدمات فیبرنوری به منازل یک سرش به این مافیا وصل میشه چون باعث کاهش سودشون میشه!

medinem
24-05-2023, 06:07
سلام عزیز. ربطی به صحبت کردن با شخص خاصی نداره. تو همین شهر ما کاربرهایی هستن که سرعتشون 5 ساله از 300 مگابیت بیشتر نشده.
همین سرویسه من روز اول 500 مگابیت بود. بعد از چند ماه که کابلهای فیبرنوری بدلیل خاکبرداری سهوا پاره شد، سرعتم برای چند ماه شده بود 700 مگابیت. هیچوقتم نفهمیدم علت چی بود. تا اینکه دوباره کابلها پاره شد و سرعتم دومرتبه برگشت روی 500.

شاید اگر کابلهای شما هم سهوا یا عمدا پاره بشه نیازی نباشه با کسی تماس بگیرید و اتفاقی شامل رانتِ پنهان بشید.

در ضمن سرعته اینترنتِ داخلی ملاکی برای سنجش سرعت نیست. عددی که نشون میده در عمل با 300 تفاوتی نداره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوه اوه سرعت 700 مگابیت احتمالا وزیر اطلاعات و فناوری ارتباطات و حراست کل کشور آشنا دارید که همچین سرعتی بهتون میدن :biggrin:
حالا جدا از شوخی من میدونم که تو مخابرات چه خبره !
تو این فروم یه ترولی داریم که از خیال بافی های ذهنی خودش (Maladaptive daydreaming) داستان سرایی میکنه و سعی میکنه به خورد بقیه بده! :cool:

medinem
24-05-2023, 06:10
دوستان محله ما کابل های مسی رو دزد برد برای همین مخابرات گفته میخواد بیاد فیبرنوریش کنه
حالا چند تا سوال داشتم
1. اینکه من فیبر رو بیشتر برای پینگ خوب و پایداری میخوام، با توجه به اینکه توی محلمون ADSL داشتم و پینگ 4.2.2.4 ــام در بهترین حالت از 135 پایین تر نیومده و معمولا بین 160 تا 200 بوده
خواستم بپرسم اگه کلی هزینه کنم و تبدیل به فیبر کنم ADSL رو آیا تاثیر قابل توجهی روی پینگ میزاره یا خیلی فرقی نداره؟

چون من الان TD-LTE ایرانسل گرفتم و پینگم بین 100-120 معمولاً و سرعتش هم معمولا 90-100 مگابیته (اینم تازه گرفتم ولی واسه بازی آنلاین به نظر میاد پایداری کمتری نسبت به ADSL که داشتم داره)

2. الان توی این گرونی های اخیر اگه بخوای تشکیلات فیبر با کیفیت رو با یه مودم دو بانده گیگابیتی خوب راه بندازی و فیوژن هم بزنی حدوداً چقدر آب میخوره؟ سیم کشی رو کار ما نهایتا 25 متر کابل میخواد.
من دیدم دوستان صفحات قبل قیمت داده بودن اما خب این 5-6 ماهه قیمت ها همه دوبله شدن متاسفانه

پیشاپیش متشکرم.

احتمالا منظورشون از فیبر نوری کردن محلتون اینه که تا کافو سر کوچه نوریش میکنند و تا منزل شما دوباره کابل تلفن میکشن! (احتمالا کابل مسی که به کافو وصل میشده رو دزدیدن نه کابل مسی های خونه های محله شما رو) که دوباره هیچ فرقی با همون adsl نداره ولی اینبار باید از خود مخابرات سرویس بگیری چون تا اونجایی که من اطلاع داشتم adsl روی خط نوری انحصارا دست مخابرات ه!!!

HO3IN-Life
24-05-2023, 10:42
احتمالا منظورشون از فیبر نوری کردن محلتون اینه که تا کافو سر کوچه نوریش میکنند و تا منزل شما دوباره کابل تلفن میکشن! (احتمالا کابل مسی که به کافو وصل میشده رو دزدیدن نه کابل مسی های خونه های محله شما رو) که دوباره هیچ فرقی با همون adsl نداره ولی اینبار باید از خود مخابرات سرویس بگیری چون تا اونجایی که من اطلاع داشتم adsl روی خط نوری انحصارا دست مخابرات ه!!!

نه اون کاری که شما میفرمایید رو دقیقا 8 سال پیش توی محله ما انجام دادن یعنی سیم کشی خیابون اصلی تا کافو رو فیبرنوری کردن و من خودم ADSL رو تا سال 94 از پارس آنلاین میگرفتم که همون موقع مخابرات اعلام کرد اگه ADSL همچنان میخواید باید از من بگیرید چون فقط من روی فیبر نوری ارائه میدم. از طرفی شماره تلفنمونم تغییر کرد همون موقع
اما ظاهرا سیم های اون باکس کوچیکا که روی دیوار وصل میشه (اسمش رو نمیدونم) رو بردن! یکبار دیگه هم برده بودن اومدن درسش کردن اما اینبار نوبت زدن برای فیبر نوری کردن (فکر کنم بخاطر اینکه احتمال دزدیده شدنش کمتر بشه)! حالا نمیدونم فقط میخوان اون باکس رو فیبر کنن یا میخوان از سر کافو تا باکس رو هم بکنن و فیبر کنن (کلا 10 متر فاصلشونه)
حتی از چند نفر شنیدم که بعد از فیبر کردن باکس کوچیک پیش شماره شماره تلفن خونه هم دوباره عوض میشه! این نشونه مسئله خاصی میتونه باشه؟

pipo4713
25-05-2023, 11:49
حالا چند تا سوال داشتم

پیشاپیش متشکرم.

هزینه فیبر آنچنان تغییر نکرده ولی بازم بستگی به پیمانکار اون منطقه داره.. فیبر کشی بیرونی تا داخل همراه با فیوژن و در صورت نیاز اسپیلیتر در ۲ ۳ تا منطقه از تهران بین ۱ تا ۲ هست. البته فیبر کشی بیرونی تا ۳۰۰ متر تعهد مخابرات است و رایگان انجام میده ولی بعضی از پیمانکاران هزینه رو میگیرن..در صورتیکه باید فقط هزینه فیبر داخلی و اجرت فیبرکشی داخلی گرفته بشه.

پینگ توی فیبر خیلی پایین تر از بقیه سرویسهاست . برای بازی کردن قابل قبول هست.. هزینه مودم ۲ باند هوآووی از ۱۸۰۰ شروع و تا ۴۶۰۰ میره.

اپراتورهای دیگه به جز مخابرات بر اساس تعهدی که دارن و اجازه ایی که بهشون داده شده میتونن به مشترکین یک تعداد پورت رو ارایه بدن و استفاده کنن این موضوع هم چند وقتیه داره ادامه پیدا میکنه و بیشتر اپراتورها اجازه ارایه سرویس پیدا کردن و احتمالا اگر توی اون محله پیوستگی داشته باشه و یا اجازه ارایه رو پیدا کرده باشه به مشترک سرویس میده.
پس توی این تاپیک به حرفهای مفت یکسری افراد که هنوز حتی رنگ فیبر رو ندیدن توجه نکن..چون فقط از روی شکمشون حرف میزنن و هیچگونه اطلاعاتی ندارن و اصلا نمیدونن اینترنت فیبر چجوری هست هنوز با مودم به دایلاپ وصل میشن.. این عکس رو قبلا فرستاده بودم اما بازم میفرستم..
در ضمن اپراتور شاتل هفته گذشته محله غرب تهران به مشترکینش سرویس ارایه کرده.

medinem
28-05-2023, 02:05
نه اون کاری که شما میفرمایید رو دقیقا 8 سال پیش توی محله ما انجام دادن یعنی سیم کشی خیابون اصلی تا کافو رو فیبرنوری کردن و من خودم ADSL رو تا سال 94 از پارس آنلاین میگرفتم که همون موقع مخابرات اعلام کرد اگه ADSL همچنان میخواید باید از من بگیرید چون فقط من روی فیبر نوری ارائه میدم. از طرفی شماره تلفنمونم تغییر کرد همون موقع
اما ظاهرا سیم های اون باکس کوچیکا که روی دیوار وصل میشه (اسمش رو نمیدونم) رو بردن! یکبار دیگه هم برده بودن اومدن درسش کردن اما اینبار نوبت زدن برای فیبر نوری کردن (فکر کنم بخاطر اینکه احتمال دزدیده شدنش کمتر بشه)! حالا نمیدونم فقط میخوان اون باکس رو فیبر کنن یا میخوان از سر کافو تا باکس رو هم بکنن و فیبر کنن (کلا 10 متر فاصلشونه)
حتی از چند نفر شنیدم که بعد از فیبر کردن باکس کوچیک پیش شماره شماره تلفن خونه هم دوباره عوض میشه! این نشونه مسئله خاصی میتونه باشه؟

فکر نمیکنم پیش شماره خونه عوض بشه ولی اگر فیبرنوری داشته باشی معمولا یک شماره بهت اختصاص پیدا میکنه که پیش شماره شهرستان + 9999 میتونه باشه.

این Maladaptive daydreaming بد بیماری البته اگر حراست کل استان های کشور آشنا داشته باشه این بیماری هم ممکنه خوب بشه ! :biggrin:

البته دو سه تا پیمانکار هم رفیق جینگ باشن بعد از تایید حراست کل که باید تعهد بدی اون ها دارو رو تجویز میکنن :biggrin:
تازه بعد از اینکه داروها خورده شد میره تو خیابون دنبال باکس OTB میگرده که عکس بگیره بگه درمان شده :biggrin:
حالا بعد از اون اگر مخابرات باز قیمت هاش رو خواست گرون کنه دوباره بیماری اوت میکنه برمیگرده به دیفالت، داستان سرایی شروع میشه :biggrin:
یکی از علایم این بیماری هذیان گویی (به انگلیسی: delusion ). به طور مثال فرد بیمار از مغز بیمار یک داستانی رو میگه که با یک عکس نقض میشه مثل عکس زیر:

بدتر از اون فرد بیمار فکر میکنه تافته جدا بافتس در حالی که باز با عکس زیر خیط میشه:
بعد از اون فرد بیمار دوباره میره تو فکر که چه داستانی از ذهنش بتراوشه که عکس زیر رو میبینه:
بعد از اون میفهمه نخیر این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست ولی از اونجایی که دچار تشنج میشه با داستان جدید تر وارد میدان میشه :biggrin:
حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت
داستان ما به سر رسید آقا کلاغ ه به مقصد نرسید :thumbsdow (داستان تخیلی بود لطفا Maladaptive daydreaming به خودشون نگیرن، تو حال خودشون باشن بزارن ماهم یکم بخندیم) :laughing:

pipo4713
28-05-2023, 02:42
فکر نمیکنم پیش شماره خونه عوض بشه ولی اگر فیبرنوری داشته باشی معمولا یک شماره بهت اختصاص پیدا میکنه که پیش شماره شهرستان + 9999 میتونه باشه.

این Maladaptive daydreaming بد بیماری البته اگر حراست کل استان های کشور آشنا داشته باشه این بیماری هم ممکنه خوب بشه ! :biggrin:

البته دو سه تا پیمانکار هم رفیق جینگ باشن بعد از تایید حراست کل که باید تعهد بدی اون ها دارو رو تجویز میکنن :biggrin:
تازه بعد از اینکه داروها خورده شد میره تو خیابون دنبال باکس OTB میگرده که عکس بگیره بگه درمان شده :biggrin:
حالا بعد از اون اگر مخابرات باز قیمت هاش رو خواست گرون کنه دوباره بیماری اوت میکنه برمیگرده به دیفالت، داستان سرایی شروع میشه :biggrin:
یکی از علایم این بیماری هذیان گویی (به انگلیسی: delusion ). به طور مثال فرد بیمار از مغز بیمار یک داستانی رو میگه که با یک عکس نقض میشه مثل عکس زیر:

بدتر از اون فرد بیمار فکر میکنه تافته جدا بافتس در حالی که باز با عکس زیر خیط میشه:
بعد از اون فرد بیمار دوباره میره تو فکر که چه داستانی از ذهنش بتراوشه که عکس زیر رو میبینه:
بعد از اون میفهمه نخیر این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست ولی از اونجایی که دچار تشنج میشه با داستان جدید تر وارد میدان میشه :biggrin:
حسنی به مکتب نمیرفت وقتی میرفت جمعه میرفت
داستان ما به سر رسید آقا کلاغ ه به مقصد نرسید :thumbsdow (داستان تخیلی بود لطفا Maladaptive daydreaming به خودشون نگیرن، تو حال خودشون باشن بزارن ماهم یکم بخندیم) :laughing:

جوک اینجا ننویس مثل اون لیونل مسی بن میشی سخت میشه برات..
زیاد فیلم تخیلی میبینی اینکه بیای عکس از پنل بذاری بیا من برات عکس از پنل میذارم دلیل نمیشه که :biggrin::biggrin::biggrin:
تو بیکار بودن تو یکی یاوه گو شکی نیست.. همین که عکسی که فرستادم نشون میده داره سرویس ارایه میشه برای سر تا پات کافیه..حالا برو ۹۰۰ عکس از پنل بذار .. این همه خودت رو به در و دیوار زدی عکس از پنل گذاشتی؟ :))))) اون موقع که کامپیوتر نداشتی من تو شبکه های BBS یوزر داشتم پس هنوز مونده تا بزرگ بشی ...(خواستی کسی رو اگه داری اسم اکانتم رو هم میگم که با اطلاعت شخصی هم یکی باشه)
پماد سوختگی و خمیر دندون میتونه بهت کمک کنه.
زیاد ادعا کردی آی مخابرات آی من از مخابرات آمار دارم.. آمارات رو با دلیل و مدرک بنویس .. بدون دلیل و مدرک بنویسی تورو هم بلاک و بن میشی .. که یاوه گویی کمتر بکنی.

حرف از اسپید بالاتر زدی ٫ من میشناسم و میدونم زدی.. مشکلی نداره که اسپید تست رو بذار آدرسش رو کپی پست کن که کامل همه چی اسپید تست معلوم باشه.. بعد بیا ادامه جوک نوشتنات رو بنویس.. یکبار هم بهت گفتم اگر تو جایی هستی که بی در و پیکره و بهت گیرم ۱۰۰ تا سرعت بیشتر دادن خیال نکن کار خفنی کردی.. پس الکی نیا اینجا بلغور کن..
حالا برو ۹۰۰ تا عکس از پنل بده..
پ.ن : ممد داداش یه عکس از پنلت میدی میخوام بذارم تو تاپیک...حاجی اطلاعاتم رو نذاری.. پ.ن: نه داداش خیالت تخت. :))))))))))))
زیاد هم نخند بعد از هر خنده ایی گریه ایی هم هست..;)

mehde_682
29-05-2023, 17:07
دوستانی که فیبر نوری دارن آیا میشه از روتر میکروتیک دارای محفظه ی فیبر نوری (SFP) به جای مودم فیبر نوری استفاده کرد.

karname
29-05-2023, 17:36
دوستانی که فیبر نوری دارن آیا میشه از روتر میکروتیک دارای محفظه ی فیبر نوری (SFP) به جای مودم فیبر نوری استفاده کرد.
نه توی اون محفظه باید آداپتور مخصوص GPON قرار داده بشه (با آداپتورهای فیبر فرق می کنه)، یک مدل قبلا میکروتیک داشت که الان discontinue شده و بعیده تو بازار پیدا بشه. پیدا هم بشه بعیده با OLT های رایجی که مخابرات استفاده می کنه مثل هواوی، زایکسل یا فایبرهوم سازگار باشه. قیمت بالایی هم داشت و عملا تهیه یک مودم و اتصالش به یکی از پورت های لن بسیار به صرفه تر هست.
یک شرکت متفرقه البته این آداپتور را یکی دو سال پیش ساخته بود که با اکثر OLT ها سازگار بود. من باهاشون مکاتبه کردم، قیمت بسیار بالاتری میداد (اگر اشتباه نکنم بالای ۱۰۰ یورو + هزینه ارسال و ...) میشد که تست های سرعتش رو هم دیدم چندان تفاوتی نداشت.
صرفا خوبیش این بود که برای سازمان ها و شرکت هایی که قصد استفاده از میکروتیک دارند، یک دیوایس (مودم) حذف میشد (مثلا تاثیر توی مصرف برق برای استفاده از UPS در مواقع قطعی برق و ...) که با یکی دو تا از پیمانکارای مخابرات مطرح کردم که نمونه تست تهیه کنیم، استقبال نشد.

آرین 0098
29-05-2023, 20:08
داغون‌تر، بی در و پیکرتر و حال به هم زن‌تر از مخابرات، وجود خارجی نداره ...
اومدن گفتن برج‌های شهرکتون رو فیبرکشی کرده‌ایم و هر کس خواست بیاد درخواست بده ...
رفتیم مخابرات منطقه، یه آدم خواب‌آلود که معلوم بود اصلاً نمی‌دونه فیبر چیه، یه کاغذ فرمالیته گذاشت جلومون و یه شماره هم داد برای پیمانکار ...
به پیمانکار زنگ زدیم، گفت ظرفیت FAT هشت‌تایی برج شما تکمیل شده و باید منتظر بمونید هفت نفر دیگه جور بشن که FAT جدید نصب کنیم!
کلی مانع‌تراشی دیگه هم کرد که باید با مدیر شهرک نامه‌نگاری انجام بشه و مرکز سوئچ و OMC مخابرات اوکی بدن برای داون تایم و ...
ولی گفت ما خارج از نوبت، درخواست داده‌ایم (مثلاً می‌خواست منت بذاره) و چند روز دیگه تماس بگیرید که مخابرات، موافقت‌ها رو انجام داده باشه و بیاییم برای نصب ...
۳ هفته بعد تماس گرفتیم و این دفعه چیزهای جدیدی تحویل داد که منم قاطی کردم و اصلاً نخواستم گوش بدم چی هست ...
یعنی واقعاً باید این‌ها در تاریخ ثبت بشه که مخابرات کشوری، براش اهمیت نداره ۶۰۰ مشتری بالقوه یک شهرک مسکونی ...
نتیجه این میشه که اغلب ساکنین از TD-LTE یا ADSL مرکزی (ترکیب وایرلس و ADSL) شرکتی گمنام با تعرفه‌های فوق‌العاده گرون استفاده می‌کنن (حتی ADSL خود مخابرات هم نه)
از اون جایی که هنوز عصبانی بودم، با همون شرکت وایرلس صحبت کردم و قرار شد DSLAM مرکزی شهرک رو به VDSL ارتقا بده و رادیوهای وایرلس جدید نصب کنه با تعرفه‌های ویژه که هر کس هم باقی مونده، از اون جا اینترنت بگیره و مخابرات با هزینه‌هایی که برای فیبرکشی کرده بره سماق بمکنه تا فیبرهاش بپوسن ...
بی‌جهت نیست که کمتر کسی از مردم عادی به فیبر استقبال نشون داده به جز چهارتا گیمر سمج و ...

pipo4713
29-05-2023, 23:09
اومدن گفتن برج‌های شهرکتون رو فیبرکشی کرده‌ایم و هر کس خواست بیاد درخواست بده ...
رفتیم مخابرات منطقه، یه آدم خواب‌آلود که معلوم بود اصلاً نمی‌دونه فیبر چیه، یه کاغذ فرمالیته گذاشت جلومون و یه شماره هم داد برای پیمانکار ...
به پیمانکار زنگ زدیم، گفت ظرفیت FAT هشت‌تایی برج شما تکمیل شده و باید منتظر بمونید هفت نفر دیگه جور بشن که FAT جدید نصب کنیم!
کلی مانع‌تراشی دیگه هم کرد که باید با مدیر شهرک نامه‌نگاری انجام بشه و مرکز سوئچ و OMC مخابرات اوکی بدن برای داون تایم و ...
ولی گفت ما خارج از نوبت، درخواست داده‌ایم (مثلاً می‌خواست منت بذاره) و چند روز دیگه تماس بگیرید که مخابرات، موافقت‌ها رو انجام داده باشه و بیاییم برای نصب ...
۳ هفته بعد تماس گرفتیم و این دفعه چیزهای جدیدی تحویل داد که منم قاطی کردم و اصلاً نخواستم گوش بدم چی هست ...
یعنی واقعاً باید این‌ها در تاریخ ثبت بشه که مخابرات کشوری، براش اهمیت نداره ۶۰۰ مشتری بالقوه یک شهرک مسکونی ...
نتیجه این میشه که اغلب ساکنین از TD-LTE یا ADSL مرکزی (ترکیب وایرلس و ADSL) شرکتی گمنام با تعرفه‌های فوق‌العاده گرون استفاده می‌کنن (حتی ADSL خود مخابرات هم نه)
از اون جایی که هنوز عصبانی بودم، با همون شرکت وایرلس صحبت کردم و قرار شد DSLAM مرکزی شهرک رو به VDSL ارتقا بده و رادیوهای وایرلس جدید نصب کنه با تعرفه‌های ویژه که هر کس هم باقی مونده، از اون جا اینترنت بگیره و مخابرات با هزینه‌هایی که برای فیبرکشی کرده بره سماق بمکنه تا فیبرهاش بپوسن ...
بی‌جهت نیست که کمتر کسی از مردم عادی به فیبر استقبال نشون داده به جز چهارتا گیمر سمج و ...

مشکل از اون پیمانکارست که میخواد یه پول بیشتری ازت بگیره همراه با منت.. وگرنه میتونی بری با رییس مرکز حرف بزنی و درخواست odn کنی و با پیمانکار دیگه اینکار رو انجام بدی و یا بهش اعلام کنی داره سنگ میندازه.. مشکل رو حل کنه. البته که حالا اگه با وایرلس بتونی کیفیت و سرعت خوبی بگیری. مقداری از هزینه خرید مودم و ... جلو افتادی و خوبه.

SAMS60
29-05-2023, 23:40
سلام
من فیبرم راه اندازی شده بعد خودم مودم رو تنظیم کردم با کمک 2020 بعد درخواست سریال نامبر رفته رسیده زیر دست پیمانکار تایید نکرده!!
زنگ زده میگه خودم 300 میگیرم میام تنظیم میکنم گفتم چرا درخواست خودمو تایید نکردی گفت اگه تایید کنم با این تنظیماتی تو کردی ارسال شه و کار نکنه دفعه بعدی 600 میگیرم میام!!
اینم بگم از اولش تنظیمات مودم و خود مودم جزو چیزی که روز اول اومد گفت نبود
میخوام بدونم پیمانکار همچین حقی داره که اینجوری انحصاری کنه برا خودش همه چیو؟

pipo4713
30-05-2023, 00:02
سلام
من فیبرم راه اندازی شده بعد خودم مودم رو تنظیم کردم با کمک 2020 بعد درخواست سریال نامبر رفته رسیده زیر دست پیمانکار تایید نکرده!!
زنگ زده میگه خودم 300 میگیرم میام تنظیم میکنم گفتم چرا درخواست خودمو تایید نکردی گفت اگه تایید کنم با این تنظیماتی تو کردی ارسال شه و کار نکنه دفعه بعدی 600 میگیرم میام!!

اصلا ربطی به پیماتکار نداره.. شما تماس بگیر ۲۰۲۰ بگو برای چی سریال مودم من رو ثبت نمیکنید؟؟ من چند روزه منتظر هستم.. دوباره ازت احتمالا میپرسه و تایید میکنه.. یا بهت زنگ میزنن سریع.. توی پنلت هم برو بنویس که از اونجا هم ببینن. تاحالا نشنیدم پیمانکار بخواد تایید کنه سریال رو.. به نظر الکی خواسته بهت جو بده چونکه مرکز باید تایید کنه.
اگر تهران هستی کدوم منطقه؟

آرین 0098
30-05-2023, 00:03
مشکل از اون پیمانکارست که میخواد یه پول بیشتری ازت بگیره همراه با منت.. وگرنه میتونی بری با رییس مرکز حرف بزنی و درخواست odn کنی و با پیمانکار دیگه اینکار رو انجام بدی و یا بهش اعلام کنی داره سنگ میندازه.. مشکل رو حل کنه. البته که حالا اگه با وایرلس بتونی کیفیت و سرعت خوبی بگیری. مقداری از هزینه خرید مودم و ... جلو افتادی و خوبه.

مشکل اینه که همه دارن سنگ‌اندازی می‌کنن و انگار هیچ تمایلی ندارن ... از کارمند مخابرات موقع ثبت نام بگیر تا پیمانکار و غیره و ذلک ...
اصلاً درکش سخته شرکتی این طور از پریدن مشتری خوشحال باشه تا جذبش ...
من با توجه به تجربه‌های دیگران در این تاپیک، می‌دونستم هفت خان رستم داره، ولی وقتی خودشون اومدن اعلام کردند فیبر کشیده‌ایم و می‌تونید درخواست بدید، فکر نمی‌کردم این قدر بی‌حوصله و بی‌میل باشن که حتی از روزی که رفتم مخابرات و اون فرم صوری رو پر کردم، حتی یک نفر هم تماس نگرفته.

SAMS60
30-05-2023, 00:10
منطقه 2 مرکز سلمان فارسی
دیروز همه اینکارا رو کردم به 2020 هم گفتم سریال مودم رو بعد امروز فرستاده بودن مخابرات محلمون مثل اینکه..بعد یه خانومی تماس گرفت از 2020 گفت مرکز گفته مودمتو رویت نمیشه تو شبکه گفتم منظورتون همون سریال نامبره دیگه گفت آره با پیمانکارتون آقای فلانی هماهنگ کنید حتی اسم پیمانکارم گفت
من چراغ مودم los خاموش و pon چشمک زن سبز دارم یعنی تونسته ارتباط بگیره منتها نمیدونم چرا باید 300 پول زور بدم..
حالا سوالم از دوستان اینه تنظیم مودم کار خیلی سخت و پیچیده ای هست به جز تنظیمات wan؟ این پیمانکاره به اصطلاح گرامی انقدر تاکید میکنه که حتما من باید بیام؟

medinem
30-05-2023, 00:22

به یاد قدیم: اولا دست رییس مرکز نیست.. یک سقف داره برای باز کردن که این سقف رو خیلی وقته بدلیل پارتی بازیهای که میشد محدود اکانتینگ کردن و تا ۶۰۰ بیشتر نمیتونن برات باز کنن. اگر بخوان باز کنن باید مدارک ببری و نشون بدی که سرویس خانگی نمیخوای و باید مدارکت هم شرکتی باشه و بعد از تایید از حراست مخابرات استان و منطقه برات با شرایط باز میکنن! :biggrin: (اصلا مشکل مخابرات نیست!!)

به یاد جدید: با پیمانکار صحبت کن (تا دلت بخواد پیمانکار هست). پیمانکار ها چون از حراست مخابرات استان و منطقه تاییدیه دارند یکمی پول بیشتر بهشون بدی سریع کارت رو راه میندازن! توی خود مخابرات یا حراستش آشنا داشته باشی که خیلی سریع تر کارت راه میوفته تازه سرعت بیشتر هم بهت میدن! همیشه اولویت رو بزار روی پیمانکار نه خود مخابرات استان و منطقه ! پیمانکار برش بیشتری داره و مطمئن ان چند نفر بیشتر شما تو مخابرات استان و منطقه میشناسه. تنها راه حلش کمی خرج بیشتر ولی هیچی فیبر نمیشه !:cool:

آرین 0098
30-05-2023, 00:41
به یاد جدید: با پیمانکار صحبت کن (تا دلت بخواد پیمانکار هست). پیمانکار ها چون از حراست مخابرات استان و منطقه تاییدیه دارند یکمی پول بیشتر بهشون بدی سریع کارت رو راه میندازن! توی خود مخابرات یا حراستش آشنا داشته باشی که خیلی سریع تر کارت راه میوفته تازه سرعت بیشتر هم بهت میدن! همیشه اولویت رو بزار روی پیمانکار نه خود مخابرات استان و منطقه ! پیمانکار برش بیشتری داره و مطمئن ان چند نفر بیشتر شما تو مخابرات استان و منطقه میشناسه. تنها راه حلش کمی خرج بیشتر ولی هیچی فیبر نمیشه !:cool:

قسمت اول پاسختون ظاهراً مربوط به افراد دیگه در مشکلات صفحات قبل هست ... در مورد قسمت دوم، متأسفانه نمیشه از پیمانکار دیگه‌ای استفاده کرد؛ چون فقط خودش از وضعیت فیبرکشی شهرک، برج‌ها و بقیه چیزها خبر داره ... البته همین هم خود مخابرات منطقه معرفی کرد ...
اتفاقاً با وضعیت فعلی، همه چیز فیبر میشه ... با این همه مصائبش که تحفه‌ای بیش نبود برای ما ...

blackbird
30-05-2023, 14:26
سلام

195 شکایت بزن و بازرسی مخابرات و به رئیس و معاون مرکز اگه دستشون باپیمانکار تو یه کاسه نباشه هم بگو .. متاسفانه کافیه ببینن طرفشون زیاد وارد نیست. تنظیماتش اصلا کار پیچیده ای نیست هم رو روتر مود هم بریج مود. من شمال تهران هستم شما نزدیک باشی حاضرم بیام مجانی برات ست کنم حال پیمانکار رو بگیرم. میشه هم یه نت دیگه رو سیستم جور کنی ریموت کار کرد. حتما دیدی بازی در میارن و از مودم و سریال و ارتباط مطمئن هستی شکایت کن.

Mustang2010
30-05-2023, 15:06
سلام
دوستان مخابرات پیام نور تهران برای کوچه ما فیبر نمیکشه در صورتی که کوچه بغلی فیبر داره ( همون بهونه همیشگی نمیصرفه تعداد کم )
حالا پیمانکار میگه با هزینه خودت میتونیم برای کوچه هم فیبر بکشیم که قیمتش میشه 10 میلیون ( جالبیش اینه میگ 10 نفرم باشید باز باید پول کوچرو بدین فقط سر شکن میشه هزینش )

حالا این قیمتی که گفته معقوله؟ بیشتر یا کمتر از این نمیشه؟ چون من قیمتهای بالاتری در مورد فیبر کشی کوچه شنیده بودم.

- - - Updated - - -

سلام
دوستان مخابرات پیام نور تهران برای کوچه ما فیبر نمیکشه در صورتی که کوچه بغلی فیبر داره ( همون بهونه همیشگی نمیصرفه تعداد کم )
حالا پیمانکار میگه با هزینه خودت میتونیم برای کوچه هم فیبر بکشیم که قیمتش میشه 10 میلیون ( جالبیش اینه میگ 10 نفرم باشید باز باید پول کوچرو بدین فقط سر شکن میشه هزینش )

حالا این قیمتی که گفته معقوله؟ بیشتر یا کمتر از این نمیشه؟ چون من قیمتهای بالاتری در مورد فیبر کشی کوچه شنیده بودم.

SAMS60
30-05-2023, 15:39
195 شکایت بزن و بازرسی مخابرات و به رئیس و معاون مرکز اگه دستشون باپیمانکار تو یه کاسه نباشه هم بگو .. متاسفانه کافیه ببینن طرفشون زیاد وارد نیست. تنظیماتش اصلا کار پیچیده ای نیست هم رو روتر مود هم بریج مود. من شمال تهران هستم شما نزدیک باشی حاضرم بیام مجانی برات ست کنم حال پیمانکار رو بگیرم. میشه هم یه نت دیگه رو سیستم جور کنی ریموت کار کرد. حتما دیدی بازی در میارن و از مودم و سریال و ارتباط مطمئن هستی شکایت کن.

ممنونم یه مشکل دیگه ای که الان بهش برخوردم داخل پنل من زده آماده نصب یعنی پیمانکار انگار اسم من رو نگهداشته رد نکرده که به مرحله بهره برداری برسه که بتونه این داستانو پیاده کنه..حرفی واقعا باقی نمیمونه..

pipo4713
01-06-2023, 21:49
به یاد قدیم: اولا دست رییس مرکز نیست.. یک سقف داره برای باز کردن که این سقف رو خیلی وقته بدلیل پارتی بازیهای که میشد محدود اکانتینگ کردن و تا ۶۰۰ بیشتر نمیتونن برات باز کنن. اگر بخوان باز کنن باید مدارک ببری و نشون بدی که سرویس خانگی نمیخوای و باید مدارکت هم شرکتی باشه و بعد از تایید از حراست مخابرات استان و منطقه برات با شرایط باز میکنن! :biggrin: (اصلا مشکل مخابرات نیست!!)

خیلی خوبه که اینقدر درگیر شدی داری فشار میخوری.. استرس نکن به یاوه گوییت ادامه بده پسرم.
اما برای اطلاع بیشترت میگم که بدونی چونکه تو یه جای بی در و پیکر هستی اطلاعات کافی نداری.. یاد بگیر برای آیندت خوبه. توی تهران یکسری از مناطق پیمانکار ثابت ندارن.. بطور مثال منطقه x اصلا پیمانکار اصلی نداره و فقط توی چند تا مرکزش یه پیمانکار میاد کار رو انجام میده میره. پیمانکار و حتی خودشون میگن که ما ۲تا رو میشناسیم اینجا کار رو جمع کردن.. اگر دوست داری میاد برات انجام میده.. نرخ مصوب ۹۱۰ تومان شده اما این میگیره ۲ تومن. جرا میگیره ۲ تومن؟ چونکه ۲۰۰تا ۵۰۰ تومن هم زیر میزی میبره میده به مخابرات که کار رو دادن دستش. که همین چند ماه پیش یکی از رییس منطقه پول گرفته بود و کار راه مینداخت اما فهمیدم.. دکش کردن تو یه مرکز مخابراتی که تهش هنوز داره adsl میده دست ملت.

اما یکسری از مناطق هم پیمانکار اصلی داره و کنار یک پیمانکار دیگه باهم دیگه شریکی قرارداد بستن و هستن و سرویس میدن دست ملت.
محدودیت سرعت هم همونیه که بهت گفتم.. امکان دسترسی وجود نداره البته برای تهران وجود نداره... هر منطقه ایی دلت خواست زنگ بزن اگر فکر کردی توی تهران میتونی انجامش بدی بیا بگو ولی اگر نتونستی یاوه گویی کمتر بکن. این اطلاعاتی هم که میبینی داری که البته من توضیح دادمو تکرارش میکنی پسرم دقیقا چیزی هست که بهت اعلام میشه..
تو خفن ترین پیمانکار منطقه رو هم داشته باشی که برات انحام بده کارتو.. سرعت رو نمیتونه تغییر بده برات.. دستش توی سرعت باز نیست.. چرا باز نیست؟ چونکه اینطوری باشه برای هرکی میره نصب میکنه میگه بیشتر میشه سرعت؟ میگه آره تا ۱۰۰۰ باز میکنم برات ۱تومن بهم بده.. فردا سنگ رو سنگ بن نمیشه یه یاوه گویی پیدا میشه میگه چطور عباس آقا ۱۰۰۰ مگ داره اما من ندارم پس باید به منم ۱۰۰۰مگ بدید.. اگر ندید میرم شکایت میکنم ۱۰۰۰ مگ میگیرم ... برای همین دسترسیش رو بستن و شرایط خاص براش گذاشتن. وگرنه خیالت راحت من ۴ تا سرویس توی یه منطقه ۳ تا سرویس توی منطقه دیگه دارم که پیمانکاراشون رو میسناشم باهاشونم حرف زدم اما دقیقا یکیشون تماس گرفت و گفت بازکن آشناس.. گفت من برای خودت باز نکردم برای بقیه باز کنم؟ گفت بابا پول میده اوکیه.. گفت امکان نداره .
هر موقع هم دلت خواست من شماره چند تا از این رییس مرکزارو دارم شماره موبایلشونم هست اینقدری که پا پیج این موضوع بودم اما بنده خداها جندتاشون اصلا نمیفهمیدن من چی میگم میگفت برو با کابل لن وصل شو به مودمت بجای وایفای سرعتت بالاتره..خواستی بهت میدم بلکه به کارت بیاد.. وگرنه اون سرویس ۱۰۰۰ مگی که الان دارن در موردش حرف میزنن من با ۲۰۰ لیر بدون نگرانی و محدودیت استفاده کردم و لذت خوبی در مقابل سرویس محدود شده اینجا داره.
خلاصه خودت رو درگیر تر از این نکن.. من قبل از اینکه به فکر تو بخواد بیاد درخواستشو کرده بودم با جواب سر بالا روبرو میشی.. پس دیگه جوک تعریف نکن. از چیزی هم خبر نداری هی تاکید به ادامه دادنش نکن دلبندم. یهو میبینی مثل لیونل مسی نابود میشی.:thumbsup:

tahan4868
19-06-2023, 17:35
برای ثبت نام اینترنت فیبر نوری به مخابرات رفتم. متصدی اونجا میگه باید حداقل 60 نفراز همسایه های اون منطقه درخواست بدن و نفری 5 میلیون که هزینه مودم و فیبر کشی و چیزای دیگه میشه پرداخت کنن . و اگه بخوام خودم هزینه شو تقبل کنم هزینه خیلی بالایی میبره . دوستان لطفا راهنمایی می کنید این هزینه ها درسته ؟ راه دیگه ای نداره ؟

MohammadMahdi998
19-06-2023, 21:32

خب دوستان دقیقا یک ماه و نیم بعد این پست که درخواست داده بودم و گفتن fat تون هنوز دیتا نداره امروز تماس گرفتن گفتن اگه میخواین میتونین فیبر بگیرین . طرف پشت تلفن گفت 460 تومن برای هزینه نصب و همش + مودم امانی یه ماهه اما من که رفتم پرداخت کنم دویست و خرده ای بود که خیلیش هم تخفیف خورده بود و کلا 65 هزار تومن پرداخت کردم !!!! انشالا که برا نصب که میان بیشتر نمیگیرن :)))
حالا برای مودم میخواستم مشورت بگیرم از دوستانی که ftth دارن . مودمی که خود شاتل میده زایکسله . این صفحه معرفیشه تو خود شاتل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که قیمتشم زدن 3500 . من خودم تو ذهنمه اینو نگیرم ازشون و خودم مودم هواوی دوبانده مدل EG8145X6 رو بگیرم که با 3800 میشه خریدش . دوستانی که احتمالا از این مدل مودم یا مودمای دیگه هواوی برای فیبر دارن استفاده میکنن لطفا تجربه هاشونو بگن .
farhang_k
23-06-2023, 14:09
خب دوستان دقیقا یک ماه و نیم بعد این پست که درخواست داده بودم و گفتن fat تون هنوز دیتا نداره امروز تماس گرفتن گفتن اگه میخواین میتونین فیبر بگیرین . طرف پشت تلفن گفت 460 تومن برای هزینه نصب و همش + مودم امانی یه ماهه اما من که رفتم پرداخت کنم دویست و خرده ای بود که خیلیش هم تخفیف خورده بود و کلا 65 هزار تومن پرداخت کردم !!!! انشالا که برا نصب که میان بیشتر نمیگیرن :)))
حالا برای مودم میخواستم مشورت بگیرم از دوستانی که ftth دارن . مودمی که خود شاتل میده زایکسله . این صفحه معرفیشه تو خود شاتل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که قیمتشم زدن 3500 . من خودم تو ذهنمه اینو نگیرم ازشون و خودم مودم هواوی دوبانده مدل EG8145X6 رو بگیرم که با 3800 میشه خریدش . دوستانی که احتمالا از این مدل مودم یا مودمای دیگه هواوی برای فیبر دارن استفاده میکنن لطفا تجربه هاشونو بگن .

دوست عزیز مودم رو با توجه به تجهیزات مرکز باید تهیه کنید که عموما در ایران یا زایکسل هست یا هواوی(فایبرهوم) یعنی اگر گفتند که باید زایکسل بگیرد پس تجهیزات مرکز زایکسل هست
و نمیتونید هواوی بگیرید و این مدل 5617 هم که ارسال کردید عالی و دو بانده هست و کلا مودم های زایکسل برند تایوانی و بسیار با کیفیت هستند

farhang_k
23-06-2023, 14:39

دوست عزیز مودم رو با توجه به تجهیزات مرکز باید تهیه کنید که عموما در ایران یا زایکسل هست یا هواوی(فایبرهوم) یعنی اگر گفتند که باید زایکسل بگیرد پس تجهیزات مرکز زایکسل هست
و نمیتونید هواوی بگیرید و این مدل 5617 هم که ارسال کردید عالی و دو بانده هست و کلا مودم های زایکسل برند تایوانی و بسیار با کیفیت هستند

arminkhm
23-06-2023, 17:53
حالا برای مودم میخواستم مشورت بگیرم از دوستانی که ftth دارن . مودمی که خود شاتل میده زایکسله . این صفحه معرفیشه تو خود شاتل :

همونطور که فرهنگ گفت مدل مودمی که میگیری بستگی به تجهیزات مرکز مخابراتی منطقه شما داره.
بهترین کار اینه که ارزون ترین مودمی که پورت گیگابیتی داره و منطقه شما اون مدل رو پشتیبانی میکنه بگیری در کنارش هم یک روتر با سخت افزار قوی که از سیستم عامل openwrt پشتیبانی میکنه بگیری مثل Xiaomi AX6S.
بعد مودم رو بریج میکنی روی روتر و از عملکرد بهتر WiFi و QoS لذت میبری اگر هم دلت خواست میتونی حتی V2RAY رو روی روتر فعال کنی و ترافیک سایت های داخلی و خارجی رو جدا کنی و...

mohsenmobile1
25-06-2023, 12:09
دوستان سرویس ftth دو ماه گرفتم اصلا راضی نیستم از کیفیت می خوام کنسل کنم سرویس هم بصورت پس پرداخت مودم اقساطی و کابل کشی رایگان بوده ( دامی که پهن کرده بودن )
برای کنسلی مدام پاسکاری می کنن 10 حا فرستادن الان هم میگن باید برگردی پیش نهمین نفر که معمولا نیست باهاش صحبت کنی، اگه من کنسل کنم باید 2/5 هزینه مودم رو بدی ، مودم میشه مال خودت بعد سرویس رو کنسل می کنم
آیا واقعا می توننن همچین کاری کنن ؟ راهی هست بشه شکایت رو مطرح کرد ؟

MohammadMahdi998
25-06-2023, 16:11
دوستان سرویس ftth دو ماه گرفتم اصلا راضی نیستم از کیفیت می خوام کنسل کنم سرویس هم بصورت پس پرداخت مودم اقساطی و کابل کشی رایگان بوده ( دامی که پهن کرده بودن )
برای کنسلی مدام پاسکاری می کنن 10 حا فرستادن الان هم میگن باید برگردی پیش نهمین نفر که معمولا نیست باهاش صحبت کنی، اگه من کنسل کنم باید 2/5 هزینه مودم رو بدی ، مودم میشه مال خودت بعد سرویس رو کنسل می کنم
آیا واقعا می توننن همچین کاری کنن ؟ راهی هست بشه شکایت رو مطرح کرد ؟
از کدوم شرکت و شهر گرفتی؟

mohsenmobile1
25-06-2023, 16:56
از کدوم شرکت و شهر گرفتی؟
مخابرات - گرگان

...Moein...
26-06-2023, 10:41
مخابرات - گرگان

چرا ناراضی هستی؟

pipo4713
29-06-2023, 14:09
مخابرات - گرگان

اینکه میگی ناراضی هستم دلیلش رو بگو.. اگر قعطی داری اگر کیفیت سرعتت پاییه باید برات چک کنن و مشکل رو حل کننن.
اگر توقع سرعت بالا داشتی اما هنوز پایین هم هست شاید بابت این باشه که مودمت ۲بانده نباشه و همه اینها تاثییر گذاره.. وگرنه مشکلت رو حل کنی راضی میشی همه جوره
الکی ۲۵۰۰ رو هم نده.. از اینترنت فوق بهتر پیدا نمیکنی.

- - - Updated - - -

MMDFullHD
29-06-2023, 15:54
تو سایت iranfttx
میتونید الان درخواست بدید برای پوشش

- - - Updated - - -

تو سایت iranfttx

karwan125
29-06-2023, 20:15
تو سایت iranfttx

- - - Updated - - -

تو سایت iranfttx

کجاش میشه درخواست پوشش داد ؟

iran100
29-06-2023, 22:05
کجاش میشه درخواست پوشش داد ؟

در آدرس زیر طبق نقشه ببینید چه سرویس دهنده ای در مکان جغرافیایی شما تعهد و سرویس دارد ، سپس با آن سرویس دهنده تماس بگیرید و یا در همین سایت در نقشه موقعیت خود را انتخاب کنید و درخواست خود را ثبت کنید از شما شماره موبایل میخواهد یک پیامک برای شما می آید که حاوی لینکی است که جهت تایید درخواست باید آن را باز کنید:

Mrgoood
30-06-2023, 14:41
سلام خوبید
من تازگی امکان فیبر برام آمده ولی می تونم هم به شاتل هم به صبانت و هم مخابرات بگم
برای کابل کشی و قرار داد ولی نمی دونم کدوم بهتره کسی اطلاع داره بهتره با دکونشون قرار داد ببنندم بهتره!؟

Mrgoood
01-07-2023, 11:25
من با پیمان کاری که شمارش رو روی در خونه گزاشته بود تماس گرفتم گفت برای سیم کشی مبلغ ۱۸۵۰ می گیره این اکی هست!؟

maniya12
02-07-2023, 04:34
دوستان شهر آبادان فیبر نوری برای خونهاش وصل کرده؟و داره؟

MohammadMahdi998
02-07-2023, 12:52

بالاخره اومدن فیبر رو برای ما هم وصل کردن . پیمانکاراشون واقعا کاربلد بودن و اصلا توی کار خساست نداشتن .

تست سرعت با کابل لن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تست سرعت وایفای رو باند 5 با فاصله یه متر از مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arminkhm
02-07-2023, 13:45
بالاخره اومدن فیبر رو برای ما هم وصل کردن . پیمانکاراشون واقعا کاربلد بودن و اصلا توی کار خساست نداشتن .

اگر ممکنه از سرور های خارجی هم تست بگیرید با کابل لن. مثلا retn فرانکفورت و...
بعد اینکه بسته شبانه داره یا نه داخل پنل؟

- - - Updated - - -

اگر ممکنه از سرور های خارجی هم تست بگیرید با کابل لن. مثلا retn فرانکفورت و...
بعد اینکه بسته شبانه داره یا نه داخل پنل؟

djkavehtnt
02-07-2023, 21:33

تست سرعت با کابل لن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تست سرعت وایفای رو باند 5 با فاصله یه متر از مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی هم عاااالی، مبارکت باشه. ایشالا از نهایت سرعت لذتش رو ببری
اگه مودمت رو هم به هواوی EG8145X6 تغییر دادی یه تست بده ببینیم سرعت روی وایفایش چقدر تغییر میکنه. فکر کنم میتونه فول سرعت کامل رو عین lan روی وایفای هم بده
فقط قبل از تغییر مودم حتما از پشتیبانی شبکه شاتل بپرس ببین با مودم هواوی سرویسشون بدون مشکل کار میکنه یا نه

blackbird
02-07-2023, 22:20

چقدر حجم میدن در ماه و هزینه چقدره؟ چه پلن هایی داره ؟ یکی از دوستان میگفت 12 گیگ میده و بعد باید حجم بخری.
منم تو سایتش چند ماه پیش ثبت نام کردم تماس گرفتن خیلی گنگ بود درباره حجم اشتراک ممنون میشم اطلاع رسانی کنید.

NinjaLord
03-07-2023, 16:08
دوستان تهرانی یک تست سرعت از سرویس اینترنت رادیو مخابرات ارسال کنید ببینیم چجوریاست:biggrin:

indiaboy
03-07-2023, 18:47
واقعا از لحاظ حجم شاتل داره دزدی تو روز روشن میکنه... سالیانه 12 گیگ یعنی یه دزدی تمام عیار... شما باید برای 200 گیگ که توی ماه هیچی حساب نمیشه 750 هزار تومن پول بی زبون بدید...

MohammadMahdi998
03-07-2023, 19:51
خیلی هم عاااالی، مبارکت باشه. ایشالا از نهایت سرعت لذتش رو ببری
اگه مودمت رو هم به هواوی EG8145X6 تغییر دادی یه تست بده ببینیم سرعت روی وایفایش چقدر تغییر میکنه. فکر کنم میتونه فول سرعت کامل رو عین lan روی وایفای هم بده
فقط قبل از تغییر مودم حتما از پشتیبانی شبکه شاتل بپرس ببین با مودم هواوی سرویسشون بدون مشکل کار میکنه یا نه

آره اتفاقا پشتیبانیشون درست جواب این سوالو نمیدن .
یه سوالی هم دارم . الان این سیمی که برای من وصل کردن آخرش سبز رنگه . دور قسمتی که به مودم وصل میشه هم سبزه . فک میکنم یه رنگ آبی هم وجود داره شنیدم تو تاپیک
اگه اون مودمی‌که از بیرون میخرم آبی باشه به این کابله نمیخوره؟؟

MohammadMahdi998
03-07-2023, 19:53
واقعا از لحاظ حجم شاتل داره دزدی تو روز روشن میکنه... سالیانه 12 گیگ یعنی یه دزدی تمام عیار... شما باید برای 200 گیگ که توی ماه هیچی حساب نمیشه 750 هزار تومن پول بی زبون بدید...

اون قیمتایی که شما تو سایت دیدین مال حجم اضافه هست .
روی خود سرویس adsl قیمتاش با بقیه شرکتا خیلی تفاوتی نداره . من خودم چند ساله که از شاتل adsl دارم الان که گرون شده سرعت ۱۶ مگابیت یه ماهه با ۴۱۰ گیگ ترافیکو میده ۳۰۰ تومن . منتهی ۱۶ مگابیتش واقعیه مثل مخابرات نیست

NinjaLord
03-07-2023, 22:00
اون قیمتایی که شما تو سایت دیدین مال حجم اضافه هست .
روی خود سرویس adsl قیمتاش با بقیه شرکتا خیلی تفاوتی نداره . من خودم چند ساله که از شاتل adsl دارم الان که گرون شده سرعت ۱۶ مگابیت یه ماهه با ۴۱۰ گیگ ترافیکو میده ۳۰۰ تومن . منتهی ۱۶ مگابیتش واقعیه مثل مخابرات نیست

در اصل شاتل در حد مخابرات کاربر سرویس اینترنت ندارد! وگرنه او هم مانند مخابرات دچار کمبود پهنای باند و نوسان شدید سرعت و افت کیفیت درطول شبانه روز(در هر منطقه مخابراتی که کاربر اینترنت بیشتری دارد) میشد!

این رفتار مخابرات یعنی افزایش ندادن پهنای باند در ازای افزایش پلکانی مشترکین اینترنت خود قابل شکایت و پیگیری است! چون اینکار باعث نوسان و افت سرعت و کیفیت در شبکه مناطق مخابراتی که کاربرهای بیشتر اینترنت دارد میشود

elinbarrage
04-07-2023, 21:50

کدوم تعرفه رو خریداری کردید؟ و کلا تعرفه حجیم داره؟!مثلا های وب یه تعرفه داشت 700 گیگ برای یه ماه!مخابرات هم داشت ولی برداشتنش نمیدونم چرا..

elinbarrage
04-07-2023, 22:13

سلام منم دقیقا همین مشکلو داشتم..و این هرچی بالا تر از -27 میره باعث میشه که سرعت آپلود شما نزدیک به صفر بشه!من تقریبا 3 ماه تابستون دو سال پیش رو درگیر این موضوع بودم و پیمان کار وقت منطقه هم لج کرده بود و نمیومد درست کنه..آخر مجبور شدم به شرکت خصوصی که ازین کارا انجام میده اطلاع بدم که بیان چک کنن ببینن مشکل چیه و هزینشو بگیرن..مشکل از کابل بود که کمی خم شده بود مجدد فیوژن زدن و از -31 اومد روی -26!و ازون موقع تاحالا رو همین -26 مونده

بامدادنیکنفس
05-07-2023, 08:27

djkavehtnt
05-07-2023, 15:48
آره اتفاقا پشتیبانیشون درست جواب این سوالو نمیدن .
یه سوالی هم دارم . الان این سیمی که برای من وصل کردن آخرش سبز رنگه . دور قسمتی که به مودم وصل میشه هم سبزه . فک میکنم یه رنگ آبی هم وجود داره شنیدم تو تاپیک
اگه اون مودمی‌که از بیرون میخرم آبی باشه به این کابله نمیخوره؟؟

آره اون پیگتیل 2 رنگ داره. سبز و آبی
و بهتره مودمی که میخری ورودی فیبرش هم رنگ با کابلی که برات وصل کردن باشه. که برای شما سبز رنگ هست و بهتره مودم هم همون رنگ باشه
ولی اگر هم مودمی گرفتی که رنگ ورودیش آبی بود مشکلی نیست. فقط حتما باید کابل فیبر نوریت رو که بین ورودی باکس روی دیوار و مودم هست عوض کنی. کابلی باید بگیری که یه سرش سبز باشه و یه سرش آبی (که سر سبز رنگش به همون باکس روی دیوار وصل بشه و سر آبیش به مودم)

به عنوان مثال هواوی که میخوای بخری مدل Huawei EG8145X6 پورتش آبی هست و نیازه که یه کابل سبز به آبی هم کنارش بخری. که دیجیکالا و باقی فروشگاه ها همه دارن. کافیه پچ کورد فیبر نوری سرچ کنی. انواعش برات میاد

itsmemeysam
09-07-2023, 12:21
سلام بچه ها این کافو برای فیبره یا vdsl؟تو کوچه ما به همه دادن بجز ما:(

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳-۰۶-۲۹_۱۲-۳۰-۳۲_z003.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳-۰۶-۲۹_۱۲-۳۰-۲۵_rpaw.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/I

[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳-۰۶-۲۹_۱۲-۳۰-۴۰_krh5.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])MG]

بامدادنیکنفس
09-07-2023, 14:34
عکس اول و سوم vdsl
عکس دوم باکس بالا سمت چپ ftth پسمت راست فلزی ... سیم تافن مسی .

- - - Updated - - -

عکس اول و سوم vdsl

itsmemeysam
09-07-2023, 15:23
عکس اول و سوم vdsl

- - - Updated - - -

عکس اول و سوم vdsl

چون این کافوعه قبلا نبود بعد نردیک همی کافو تو همون کوچه همه جا FAT فایبرلند زدن بنظرت vdsl میدن یا اون کافوعه اصلا ب این fat ها وصل نیست؟

بامدادنیکنفس
10-07-2023, 09:08
چون این کافوعه قبلا نبود بعد نردیک همی کافو تو همون کوچه همه جا FAT فایبرلند زدن بنظرت vdsl میدن یا اون کافوعه اصلا ب این fat ها وصل نیست؟

ممکنه دو تا شبکه مجزا باشن ممکنه هم نباشن
مهم اینه که وقتی شهرداری برا اونا بیل و کلنگ زده اونا هم کایل فیبر نوری کشیدن تا محله شما
بعضی جاها فقط vdsl میزنن
بعضی جاها فقط ftth
بعضی جاها هم هر دو را میزنن
بعضی جاها هم فقط اون کافو را میزارن ولی فقط adsl میدن
مثل خیابون بالایی ما
مهم اینه که وقتی تا اونجا کشیدن بهتون میدن
میتونید برای ftth درخواست کنید
تا اون موقع vdsl استفاده کنید .

- - - Updated - - -

ممکنه دو تا شبکه مجزا باشن ممکنه هم نباشن
مهم اینه که وقتی شهرداری برا اونا بیل و کلنگ زده اونا هم کایل فیبر نوری کشیدن تا محله شما
بعضی جاها فقط vdsl میزنن
بعضی جاها فقط ftth
بعضی جاها هم هر دو را میزنن
بعضی جاها هم فقط اون کافو را میزارن ولی فقط adsl میدن
مثل خیابون بالایی ما
مهم اینه که وقتی تا اونجا کشیدن بهتون میدن
میتونید برای ftth درخواست کنید
تا اون موقع vdsl استفاده کنید .

meysam_s2015
10-07-2023, 12:15

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳-۰۶-۲۹_۱۲-۳۰-۳۲_z003.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳-۰۶-۲۹_۱۲-۳۰-۲۵_rpaw.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/I

[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳-۰۶-۲۹_۱۲-۳۰-۴۰_krh5.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])MG]
بدن بهتون که چی بشه دوست عزیز؟ با سرعت بیشتری هیچی باز نشه و بخورید تو در و دیوار ؟ همین ADSL هم با این وضعیت زیادیه

Mohsen_mzh
10-07-2023, 16:04
بدن بهتون که چی بشه دوست عزیز؟ با سرعت بیشتری هیچی باز نشه و بخورید تو در و دیوار ؟ همین ADSL هم با این وضعیت زیادیه
سرعت با فیل*رشکن خوب کمتر نمیشه. برای من الان دانلود و آپلود رو گذاشتن سر 100 مگابیت (برای بقیه معمولا بیشتر از اینه) و سرعتم با چیز پی ان همین 100 هست. فقط واسه گیم هایی که مشکل فیل*ر یا تحریم دارن نمیشه چیز پی ان زد، پینگ میره بالا

pipo4713
11-07-2023, 08:35

[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۳-۰۶-۲۹_۱۲-۳۰-۲۵_rpaw.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/I

MG]

توی این عکس اون باکس FAT هنوز پیوستگی نخورده و فقط کشیدن گذاشتن همینطوری مونده.. برای همین احتمالا بهت سرویس نمیدن. اگر میتونی برو نردبان بذار و درش رو باز کن.(قفل نیست باید فشار بیاری)بعد از داخلش عکس بگیر بفرست..
به مرکز مخابراتی خودت مراجعه کن برو بگو آقا FAT هم که دارید چرا نمیدید؟ اگر دیدی بهونه میکنن سایت بازرسی مخابرات شکایت رو انجام بده بعد بهت زنگ میزنن. مشکلت رفع نشد بگو شاید از یه طریقی که دسترسی هست بتونی بهشون بگی و مشکلت رو حل کنن. در ضمن چقدر فاصله داری باهاش و در همون راستای باکس FAT هستی و یا روبرش؟ و اینکه توی همان کوچه هستی یا کوچه نزدیک بهش؟

itsmemeysam
12-07-2023, 23:08
توی این عکس اون باکس FAT هنوز پیوستگی نخورده و فقط کشیدن گذاشتن همینطوری مونده.. برای همین احتمالا بهت سرویس نمیدن. اگر میتونی برو نردبان بذار و درش رو باز کن.(قفل نیست باید فشار بیاری)بعد از داخلش عکس بگیر بفرست..
به مرکز مخابراتی خودت مراجعه کن برو بگو آقا FAT هم که دارید چرا نمیدید؟ اگر دیدی بهونه میکنن سایت بازرسی مخابرات شکایت رو انجام بده بعد بهت زنگ میزنن. مشکلت رفع نشد بگو شاید از یه طریقی که دسترسی هست بتونی بهشون بگی و مشکلت رو حل کنن. در ضمن چقدر فاصله داری باهاش و در همون راستای باکس FAT هستی و یا روبرش؟ و اینکه توی همان کوچه هستی یا کوچه نزدیک بهش؟

الان این fat ک میبینی ۵۰قدم بعدش میشه مجتمع ما ولی برا همه رو نصب کردن بجز ما شاید چون در پشتی بوده و نمیشده نصب نکردن اینو نمیدونم ولی رفتم با ریس مخابرات صحبت کردم تو سیستم نقشه رو نشونم داد دقیقا اون کافوهای نوری رو داشت نشون میداد یه نامه رسمی نوشتم اتوماسیون کرد داد واحد فنی بیان کافو و سیمارو بررسی کنن ک اگ اوکی بود بیان برای حفاری،سامانه۱۹۵ هم شکایتم در جریانه تا بهم فیبر ندن بیخیالشون نمیشم مفت خورای مخابراتو

eroxs
29-07-2023, 18:11
گفتی گرگان هستی. منم گرگانم. کدوم منظقه گرفتی ؟ پینگ 8.8.8.8 چند بود برات ؟ یا پینگ داخلی

eroxs
29-07-2023, 18:14
از کدوم شهر هستید ؟ پینگ یه سرور بگم میتونید بگیرید ؟
157.175.10.222

eroxs
29-07-2023, 18:21

وقتتون بخیر. از کدوم شهرستان هستید و از کدام شرکت فیبر دریافت کردید ؟ از سرور زیر تست پینگ میگیرید ؟
157.175.10.222

eroxs
29-07-2023, 18:27
مخابرات - گرگان
گفتی گرگان هستی. منم گرگانم. کدوم منظقه گرفتی ؟ پینگ 8.8.8.8 چند بود برات ؟ یا پینگ داخلی

galxyj7
30-07-2023, 13:04
سلام دوستان

کسی از فیبر شاتل مشهد استفاده کرده؟!
هزینه های نصب و مودم و قیمت سرویس ها چطورند؟

galxyj7
30-07-2023, 13:31
سلام دوستان

کسی از فیبر شاتل مشهد استفاده کرده؟!
هزینه های نصب و مودم و قیمت سرویس ها چطورند؟

dav007
02-08-2023, 02:01
سلام دوستان

دوستان کسی هست قبلا سرویس تانوما استاندارد داشته و به تازگی تبدیل به طرح ابر و باد کرده باشه ؟ سرعت آپلودتون هم فرقی کرد ؟
دانلود من قبلا 100 بود و بعد از تغییر طرح تا 300 مگابیت باز شده اما آپلود مثل قبل همون 100 مگابیت هستش. :n41:

farhang_k
02-08-2023, 11:31
سلام دوستان

دوستان کسی هست قبلا سرویس تانوما استاندارد داشته و به تازگی تبدیل به طرح ابر و باد کرده باشه ؟ سرعت آپلودتون هم فرقی کرد ؟
دانلود من قبلا 100 بود و بعد از تغییر طرح تا 300 مگابیت باز شده اما آپلود مثل قبل همون 100 مگابیت هستش. :n41:

بنده تغییر دادم البته پارسال و از ابتدای امسال هم ابر و باد از پنل حذف شده حالا نمیدونم شما چطوری تغییر دادید اما برای بنده هم آپلود
تغییری نکرد(100) اما دانلود خیلی بهتر شد(300)

- - - Updated - - -

armin_punisher6
18-08-2023, 14:25
سلام دوستان

منم به ابر و باد تغییر دادم،کلا آپلود ها رو پایین آوردن.قبلا دانلود و آپلود تقریبا مثل هم بودن.

as2008
23-08-2023, 08:29
منم به ابر و باد تغییر دادم،کلا آپلود ها رو پایین آوردن.قبلا دانلود و آپلود تقریبا مثل هم بودن.

کاش باز میشد تغییر داد:blush:

as2008
23-08-2023, 08:30

کاش باز میشد تغییر داد:blush:

amirhalgord
23-08-2023, 08:53
مگه ابر و باد رو میشه خرید؟
چون تو لیست من نیست

alirezabz
26-08-2023, 14:04
سلام دوستان.
این چندروزه کسی افت سرعت سرور خارجی داشته؟
برای من سرعت سرور داخلی همون ۱۰۰ مگابیت هستش ولی سرعت سرور خارجی شده نهایتا ۲۰ مگابیت.چه با وی پی ان چه بدون وی پی ان .
آیا محدودیت گذاشتن براش؟ اگه سرعت به این پایینی میخواستیم میرفتم همون adsl میگرفتم چه کاریه.
تلفن میزنم ۲۰۲۰ چرت و پرت میگن یک مشت بیسواد که جز اینکه بگن کابل و چک کن با کابل لن متصل شو یا dns بزنهیچی بلد نیستن.
اینم از بلایی که سر تانوما آوردن.الان دوباره تماس گرفتم میگن مثل اینکه محدود کردن. گفتم خوب کی دوباره درست میشه یارو میگه هر وقت آقا ظهور کرد. همه چیرو مسخره گرفتن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](38)_do4u.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرویس تانوما 50mb پیش پرداخت.

meysam_s2015
26-08-2023, 22:00
سلام دوستان.
برای من سرعت سرور داخلی همون ۱۰۰ مگابیت هستش ولی سرعت سرور خارجی شده نهایتا ۲۰ مگابیت.چه با وی پی ان چه بدون وی پی ان .
آیا محدودیت گذاشتن براش؟ اگه سرعت به این پایینی میخواستیم میرفتم همون adsl میگرفتم چه کاریه.
تلفن میزنم ۲۰۲۰ چرت و پرت میگن یک مشت بیسواد که جز اینکه بگن کابل و چک کن با کابل لن متصل شو یا dns بزنهیچی بلد نیستن.
اینم از بلایی که سر تانوما آوردن.الان دوباره تماس گرفتم میگن مثل اینکه محدود کردن. گفتم خوب کی دوباره درست میشه یارو میگه هر وقت آقا ظهور کرد. همه چیرو مسخره گرفتن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](38)_do4u.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همینکه تو این شرایط اینترنت داری خدا رو شکر کن . دنبال سرعتی؟ هرروز یه داستان داره پیاده میشه

- - - Updated - - -

سلام دوستان.
همینکه تو این شرایط اینترنت داری خدا رو شکر کن . دنبال سرعتی؟ هرروز یه داستان داره پیاده میشه

alirezabz
30-08-2023, 00:33

- - - Updated - - -

الان دیگه فکر کنم اینترنت فیبر مخابرات فاتحش خونده شد تموم شد رفت فکر نکنم درست بشه و پهنای باند سرور خارجی من بزور به 10Mb میرسه.
حالا که تجهیزات و بسترش رو دارم میشه اپراتور تعویض کرد ؟ مثلا از شاتل اینترنت فیبر گرفت؟

بامدادنیکنفس
30-08-2023, 13:42

Mohammadr8031
30-08-2023, 17:23
سلام خدمت دوستان عزیزمیدونم این سوال رو ۵۰۰ نفر پرسیدن ولی خیلی گشتم پیدا نکردم تعداد صفحات زیاد بود و عمر من هم کوتاه

یه همچین باکسی جلوی خونه ما نصب شده
گشتم تو اینترنت همچین نوع باکسی پیدا نکردم
به نظرتون میتونم فیبر بگیرم که برم مخابرات؟
با اینترنت adsl من Attenuation رو ۱ میگیرم(فکر کنم تو خود مخابرات زندگی میکنم)

بامدادنیکنفس
30-08-2023, 21:37
سلام خدمت دوستان عزیزمیدونم این سوال رو ۵۰۰ نفر پرسیدن ولی خیلی گشتم پیدا نکردم تعداد صفحات زیاد بود و عمر من هم کوتاه

دستگاه PCM هست باسه خط مسی معمولی
برای ftth نیست . . .

- - - Updated - - -

دستگاه PCM هست باسه خط مسی معمولی
برای ftth نیست . . .

Mohammadr8031
30-08-2023, 21:50
امکانش هست vdsl بگیرم؟

بامدادنیکنفس
31-08-2023, 20:09
امکانش هست vdsl بگیرم؟

PCM که وسط راه باشه adsl درست و حسابی و بدون نویز زیاد هم نمیشه گرفت .
چه برسه به vdsl.

- - - Updated - - -

امکانش هست vdsl بگیرم؟

PCM که وسط راه باشه adsl درست و حسابی و بدون نویز زیاد هم نمیشه گرفت .
چه برسه به vdsl.