مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
یوزرنیم و پسورد رو دارم vlan id رو هم دارم
vlan id = 756
mru = 1492
- - - Updated - - -
vlan id = 756
mru = 1492
shahryar84
08-01-2018, 15:38
vlan id = 756
mru = 1492
- - - Updated - - -
vlan id = 756
mru = 1492زنگ بزنید پشتیبانی، قاعدتاً تنظیمات باید تلفنی در اختیارتان قرار بدن
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
mr.arbab28
08-01-2018, 16:33
آقا این طرح مهرگان چیه قضیش؟
کسی امار داره؟
الان تو سایت مخابرات روز شمار زده تا سال دیگه راه میوفته ... نصب 1 روزه ی ftth و vdsl و adsl و...کو تا یک سال دیگه؟ بعدشم با این وضع که داره پیش میره هزار سال دیگم راه نمیوفته
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
کو تا یک سال دیگه؟ بعدشم با این وضع که داره پیش میره هزار سال دیگم راه نمیوفته
تا سال دیگه منظورم سر سال بود..
زده 80 روز اینا...
Gamemaster
09-01-2018, 10:10
تا سال دیگه منظورم سر سال بود..
زده 80 روز اینا...
برای تمام شهرها اینجوری شده؟
ShadowDragon
09-01-2018, 13:58
دوستان الان رو فیبر ، اجبارا از اون طرح های فیبر باید گرفت؟ یعنی کم کم ماهی ۲۰۰ باید داد؟
دوستان الان رو فیبر ، اجبارا از اون طرح های فیبر باید گرفت؟ یعنی کم کم ماهی ۲۰۰ باید داد؟
نه طرحها معمولی هم هست (2020 و اسیاتک) این تانوما برای کسایی هست که سرعت 50 یا 100 مگ میخوان
david-ebi
10-01-2018, 19:55
نه طرحها معمولی هم هست (2020 و اسیاتک) این تانوما برای کسایی هست که سرعت 50 یا 100 مگ میخوان
نه دیگه.برای پهنای باند 20 و 30 مگابیت هم ماهیانه باید به ترتیب 200 و 250 هزار تومان داد.صفحه قبل تعرفه اش رو گذاشتم.
نه دیگه.برای پهنای باند 20 و 30 مگابیت هم ماهیانه باید به ترتیب 200 و 250 هزار تومان داد.صفحه قبل تعرفه اش رو گذاشتم.
اونا نیست تعرفه
کلا فعلا اعلام نشده تعرفش
الان هم سرویس نمیدن تا معلوم بشه من حضوری پرسیدم
گفت فعلا سرویس نمیدیم تا تعرفه جدید بیاد
david-ebi
11-01-2018, 13:09
اونا نیست تعرفه
توی مصوبه 266 واضح اعلام کرده و تصویر صفحه پیش از متن همین مصوبه است.حالا مگر اینکه بخواهند کلا مصوبه رو در قسمت تعرفه های ftth عوض کنند.
چیزی که ظاهرا الان دارن سرش بحت می کنند مقدار ترافیک منصفانه برای هر کدام از سرویسهای 20 و 30 و 50 مگابیت است که احتمالا ترافیک بسیار بالایی خواهد بود.
خوب تعرفه جدید باید از روی یک مصوبه ای باشه.پس میشه همین مصوبه 266.گفتم حالا شاید اعتراض کاربران مجبورشون کنه تعرفه های مربوطه رو تغییر بدن.
Rahpooyan
18-01-2018, 13:37
کاش تعرفه های VDSL و تانومای یک ساله به کمتر از 500 هزار تومن برسه. من با سرعت ای دی اس ال حتی نتونستم تیزر یک سریال در یکی از همین تلویزیون های اینترنتی ایران را ببینم. چه انتظاری است مردم با این سرعت فیلم و سریال نگاه کنند ولو مجانی باشه؟
malek911
19-01-2018, 19:39
دوستان کسی فیبر نگرفت ببینیم پینگشون بهتره یا نه؟؟؟
mr.arbab28
03-02-2018, 01:39
دنبال خرید فیبرم چون سرعت نت adsl مالی نیست انحصار که برداشته شد کسی خبر نداره فیبر کشی تو سهر کی انجام میشه ؟ سایت tci ir کلا خرابه
malek911
06-02-2018, 22:59
تست جدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبس که...+ خود wifi هم تاخیر اضافه می کنه...
الان شما تعرفه ی سرویست چجور هست؟
malek911
07-02-2018, 20:16
مال من اینترنت شناور نامحدود(سرعت) ماهی ۴۳ گیگ
MMDFullHD
07-02-2018, 21:17
دوست گرامی وایفای اصلا تاخیر اضافه نمیکنه شرایط سیگنالی خراب باشه و یا اینکه پهنای وایفای فول شه دیلی اضافه میشه
شما از 192.168.1.1 مودمتون تو حالت عادی پینگ بگیرید میبینید 0 یا 1 میلی تاخیر داره
AMIR-AIRGUNNER
07-02-2018, 22:48
دوستان در ftth که سیم مسی نداریم و تا خونه فیبر کشی میشه و به مودم مخصوص وصل میشه ایا تلفن ثابت هم به مودم وصل میشه ؟! :n13:
تلفن های مخصوصی میخواد یا هر تلفنی کار میکنه ؟!
malek911
08-02-2018, 09:33
چقدر ماهی هزینشه؟
من واسه ۱ سالش ۱۴۰۰ دادم,,۵۰۰ گیگ هم ترافیکشه..البته تعرفه هاش تغییر کرده .شنبه میرم واسه تغییر سرویس ببینم چه جوریاس
دوست گرامی وایفای اصلا تاخیر اضافه نمیکنه شرایط سیگنالی خراب باشه و یا اینکه پهنای وایفای فول شه دیلی اضافه میشه
شما از 192.168.1.1 مودمتون تو حالت عادی پینگ بگیرید میبینید 0 یا 1 میلی تاخیر داره
روی 2.4 بهترین حالت شما 3-4 میلی رو دارید و خیلی راحت تر از اونکه فکرشو بکنید تاخیر تا بالای 10 حتی 20 میره...
TATU_TATY
15-02-2018, 14:11
دوستان بخوام فیبر بگیرم به قیمن 60 تومن و 72 گیگ ترافیک ماهیانه بین المللی و پهنای باند 100 مگ به نظرتون میرزه ؟؟؟ 9 درصد مالیات ارزش افزوده هم به قیمت اضافه میشه . تقریبا 65 تومن
بیشتر سرعت بالا مد نظرم هست . 72 گیگ ترافیک برام زیاد هم هست . البته وقتی سرعت بالا باشه هر پیجی باز باشه سریع ترافیک میسوزونه مخصوصا پیجی که توش ویدیو داشته باشه . حواست نباشه بری یوتیوب دیگه دیگه
The Dreadnaught
15-02-2018, 14:29
دوستان بخوام فیبر بگیرم به قیمن 60 تومن و 72 گیگ ترافیک ماهیانه بین المللی و پهنای باند 100 مگ به نظرتون میرزه ؟؟؟ 9 درصد مالیات ارزش افزوده هم به قیمت اضافه میشه . تقریبا 65 تومن
بیشتر سرعت بالا مد نظرم هست . 72 گیگ ترافیک برام زیاد هم هست . البته وقتی سرعت بالا باشه هر پیجی باز باشه سریع ترافیک میسوزونه مخصوصا پیجی که توش ویدیو داشته باشه . حواست نباشه بری یوتیوب دیگه دیگه
خب خود شما میگی 72 گیگ زیاد هم هست، چرا نمیرزه؟ برای تبلیغات و ویدئو و غیره هم از addon های adblocker و Video Blocker و غیره استفاده کن
albertxx
15-02-2018, 14:37
فیبر 60 تومان ؟؟؟ کجا میدن ؟؟
مخابرات سرویس 20 مگ رو خط فیبر رو میده ماهیانه 110 تومان !!
شما از کجا میخوای 100 مگ رو بگیری 60 تومان /؟؟
TATU_TATY
15-02-2018, 14:52
مگه الان سرویس الماس و مروارید و زمرد نمیدن ؟؟؟ .... چرا دیگه 2 ماه پیش رفتم برگه معرفی سرویس های فیبر رو بهم دادن .... منم ثبت نام کردم البته بعدش رفتم انصراف دادم . همون رو میتونم برم بگیرم دیگه!!! ... حتما باید از این جدیدا که گذاشتید باشه .... اینا که به درد من نمیخوره ...
The Dreadnaught
15-02-2018, 15:05
این قضیه اش با تانوما فرق داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2]-3.jpg
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
albertxx
15-02-2018, 15:09
مگه الان سرویس الماس و مروارید و زمرد نمیدن ؟؟؟ .... چرا دیگه 2 ماه پیش رفتم برگه معرفی سرویس های فیبر رو بهم دادن .... منم ثبت نام کردم البته بعدش رفتم انصراف دادم . همون رو میتونم برم بگیرم دیگه!!! ... حتما باید از این جدیدا که گذاشتید باشه .... اینا که به درد من نمیخوره ...
این قضیه اش با تانوما فرق داره
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این طرح های تانوما عرضه نمیشه
اینا واسه تعرفه های قدیمی هست که قبل از آذر ماه و زمانی که هنوز وارد مصرف منصفانه نشده بودیم
طرح جدید همون عکسی هست که گذاشتم
شما برو ببین همچنان عرضه میشه ؟
TATU_TATY
15-02-2018, 15:15
اینا واسه تعرفه های قدیمی هست که قبل از آذر ماه و زمانی که هنوز وارد مصرف منصفانه نشده بودیم
قدیمیا که خیلی بهتر بودن . حق انتخاب بیشتری داشتیم . چرا الان ارائه نمیشه .؟؟؟ من همون طرح قدیم رو میخوام . مگه چشون بود که قدیما رو برداشتن .
اگر میزان مصرف داخلی خارجی رو هم 1 به 4 رو هم در نظر بگیریم . کدوم مصرف کننده خونگی هست که ماهی 500 گیگ مصرف داشته باشه .... کسانی که این طرح ها رو دادن مگر مریخ زندگی میکنن اخه .....
یه دفعه بگید نمیخوایم فیبر بدیم به کسی این کارا چیه خوب ... خوش به حال کسی که همون اول فیبر گرفت .. با این شرایط عمرا نمیصرفه فیبر
The Dreadnaught
15-02-2018, 15:17
شما برو ببین همچنان عرضه میشه ؟
پس چرا تو سایت مخابرات هنوز تغییری ندادن؟ اینا خودشون هم نمیدونن دارن چه غلطی می کنن
تو منطقه ما که اصلا نه فیبر نه vdsl عرضه نمیشه خیال خودشون رو راحت کردن :n02:
ویرایش: تو صفحه 100 و 101 همین تاپیک در مورد تعرفه ها یه صحبت هایی شده.
TATU_TATY
15-02-2018, 15:27
اونا نیست تعرفه
با این شرایط یاید صبر کرد تا تعرفه های جدید فیبر اعلام بشه ... خدا کنه مثل طرح های قدیم باشه ..
albertxx
15-02-2018, 18:05
قدیمیا که خیلی بهتر بودن . حق انتخاب بیشتری داشتیم . چرا الان ارائه نمیشه .؟؟؟ من همون طرح قدیم رو میخوام . مگه چشون بود که قدیما رو برداشتن .
اگر میزان مصرف داخلی خارجی رو هم 1 به 4 رو هم در نظر بگیریم . کدوم مصرف کننده خونگی هست که ماهی 500 گیگ مصرف داشته باشه .... کسانی که این طرح ها رو دادن مگر مریخ زندگی میکنن اخه .....
یه دفعه بگید نمیخوایم فیبر بدیم به کسی این کارا چیه خوب ... خوش به حال کسی که همون اول فیبر گرفت .. با این شرایط عمرا نمیصرفه فیبر
500 گیگ بین و الملل خیلی /؟؟ اونم با سرعت 50 مگ ؟؟
اگه سرعت تناوب نداشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه تموم کردن 500 گیگ اونقدرها سخت نیست
همین الانم دانلود سریال های 1080 و آپدیت کنسول و کلی آپدیت ویندوز و .... کلی حجم میبره
اینستاگرام و .... هم بخوای یه 2 ساعت در روز بچرخی حجم میخوره
دانلود بازی های pc و کنسول بماند که هر کدوم شاید 50 گیگ باشه !
پس چرا تو سایت مخابرات هنوز تغییری ندادن؟ اینا خودشون هم نمیدونن دارن چه غلطی می کنن
تو منطقه ما که اصلا نه فیبر نه vdsl عرضه نمیشه خیال خودشون رو راحت کردن :n02:
ویرایش: تو صفحه 100 و 101 همین تاپیک در مورد تعرفه ها یه صحبت هایی شده.
سایت مخابرات ؟؟؟ دلت خوشه برادر
اینا هنوز تو صفحه میزان مصرف نمیتونن مصرف مشترک رو بین خارجی و داخلی تفکیک کنن
اینقدر پنل داغونی دارن
بدترین سایت و مدیریت اینترنت رو مخابرات داره
اون تعرفه ها هم قدیمی هست ( در واقع واسه قبل از ارائه حجم منصفانه )
طرح های جدید vdls و فیبر همین عکس زیر هست
با این شرایط یاید صبر کرد تا تعرفه های جدید فیبر اعلام بشه ... خدا کنه مثل طرح های قدیم باشه ..
به یحتمل همین عکس بالا هم طرح vdsl هست و هم فیبر
چون واقعا ارائه فیبر 1 گیگابیت در خیلی جاها مشکله
همین vdsl با سرعت 20 و 30 و 50 رو مخابرات نمیتونه ارائه بده
چه برسه فیبر 1 گیگ !! :n29:
ahwazp30
15-02-2018, 23:35
سلام
منطقه ما از مرکز تا خانه که حدودا 3 کیلومتره تماما مسی هست حتی خود کافو حالا اگر بخام با هزینه ی خودم برام از مرکز تا منزل فیبرنوری بکشند حدودا چقدر هزینه داره برام ؟
malthael
15-02-2018, 23:51
سلام
منطقه ما از مرکز تا خانه که حدودا 3 کیلومتره تماما مسی هست حتی خود کافو حالا اگر بخام با هزینه ی خودم برام از مرکز تا منزل فیبرنوری بکشند حدودا چقدر هزینه داره برام ؟
دقیقا من هم یه همچین سوالی داشتم ! البته بیشتر اینکه اصلا این کار شدنی هست ؟:n13:
misam5526
16-02-2018, 01:27
سلام
1-در صورتی که در مرکز مخابراتی لاین ترمینال نوری OLT مستقر نباشه ، خدمات روی فیبر امکانپذیر نیست.
2- اگه مرکز برای یه سری پیش شماره ها کافوی نوری داره پس تجهیزات مذکور وجود داره اما لازمه که پورت کافی برای مشترک مستقل وجود داشته باشه در واحد لاین ترمینال نوری چون ممکنه پورتهای موجود تنها جوابگوی کافوهای نوری باشه.
این مورد رو مشترک با پول نمیتونه حل کنه چون تجهیزات نامبرده شده واقعا گرون قیمت هستن در طرف سرویس دهنده.
بنابراین تنها حالت مورد قبول مراجعه به مراکزی هست که پورت نوری کافی (پورت تانوما) در اختیارشون هست و میتونن اقدام به جذب مشترک کنند. و این هم چند استان بیشتر نیست فعلا.
ahwazp30
16-02-2018, 09:59
1-در صورتی که در مرکز مخابراتی لاین ترمینال نوری OLT مستقر نباشه ، خدمات روی فیبر امکانپذیر نیست.
2- اگه مرکز برای یه سری پیش شماره ها کافوی نوری داره پس تجهیزات مذکور وجود داره اما لازمه که پورت کافی برای مشترک مستقل وجود داشته باشه در واحد لاین ترمینال نوری چون ممکنه پورتهای موجود تنها جوابگوی کافوهای نوری باشه.
این مورد رو مشترک با پول نمیتونه حل کنه چون تجهیزات نامبرده شده واقعا گرون قیمت هستن در طرف سرویس دهنده.
بنابراین تنها حالت مورد قبول مراجعه به مراکزی هست که پورت نوری کافی (پورت تانوما) در اختیارشون هست و میتونن اقدام به جذب مشترک کنند. و این هم چند استان بیشتر نیست فعلا.
ممنون از راهنماییتون
راستش مرکز یکی از مناطق رو فیبر نوری کرده ولی نمیدونم تا منزل مشترکین هست یا تا کافو اما میدونم یک منطقه ای که تحت پوشش این مرکز مخابراتی هست فیبرنوریه ولی کافوی ما در جای دیگریست و فیبر نشده هنوز و احتمالا تا ده سال اینده هم به همین شکل باقی میمونه .من تصمیم داشتم درخواست فیبر بدم و تماما هزینه اش رو خودم بدم ولی اینطور که گفتید گران هست ظاهرا باید بی خیال بشم .اما در اهواز با وجود اینکه بستر فیبرنوری بسیار ضعیف هست اما هر شرکتی در هر مرکزی که درخواست فیبر بدهد حتی اگر تحت پوشش نباشد بلافاصله برایش فیبر نوری میکشند ، این مورد رو من با چشم خودم دیدم و برایم جای تعجب داره که وقتی تحت پوشش نیست و تجهیزاتش رو ندارند چطور برای یک شرکت این کار ها رو انجام میدن ولی منم میخاستم یه همچین کاری کنم یعنی مثل اون شرکت یا اداره درخواست فیبرکشی برای منزل رو بدم.
misam5526
16-02-2018, 11:47
ممنون از راهنماییتون
راستش مرکز یکی از مناطق رو فیبر نوری کرده ولی نمیدونم تا منزل مشترکین هست یا تا کافو اما میدونم یک منطقه ای که تحت پوشش این مرکز مخابراتی هست فیبرنوریه ولی کافوی ما در جای دیگریست و فیبر نشده هنوز و احتمالا تا ده سال اینده هم به همین شکل باقی میمونه .من تصمیم داشتم درخواست فیبر بدم و تماما هزینه اش رو خودم بدم ولی اینطور که گفتید گران هست ظاهرا باید بی خیال بشم .اما در اهواز با وجود اینکه بستر فیبرنوری بسیار ضعیف هست اما هر شرکتی در هر مرکزی که درخواست فیبر بدهد حتی اگر تحت پوشش نباشد بلافاصله برایش فیبر نوری میکشند ، این مورد رو من با چشم خودم دیدم و برایم جای تعجب داره که وقتی تحت پوشش نیست و تجهیزاتش رو ندارند چطور برای یک شرکت این کار ها رو انجام میدن ولی منم میخاستم یه همچین کاری کنم یعنی مثل اون شرکت یا اداره درخواست فیبرکشی برای منزل رو بدم.
شهر اهواز تحت پوشش برنامه فیبر نوری تا منزل (تانوما) هست و طبق خبرها 60 هزار پورت فیبرنوری هم در مراکزش مستقر شده و هم مشترکان حقیقی (مثل شمما) و هم حقوقی مثل (شرکتها) میتونند درخواست بدند. اصولا نباید شما مشکلی در این کلانشهر داشته باشید.
وقتی اعلام کردند کلانشهر اهواز تحت پوششه و مشترکا میتونن درخواست بدند یعنی نگران فیبر کشی و هزینه نباشید.
2- شرکتها بخاطر غیر خانگی بودن میتونند درخواست پهنای باند رو حتی مستقیما به مخابرات بدند و حساب کتاب دیگه ای داره ولی فیبر کشی به صورتی که در این تاپیک گفته شده نیازمند وجود پورت فیبر نوری به تعداد کافیه که در این مورد شهر شما مشکلی نداره.
misam5526
16-02-2018, 15:02
این روزها اخبار زیادی از 5G و حاشیه هاش هست... اما قسمت جالبش حمله به اینترنت فیبر از طرف طرفداران این تکنولوژی جدیده.
کوالکام هم که مودم جدید 5G خودش با نام X50 رو معرفی کرده تو صفحه رسمی این مودم به این رقابت اشاره کرده:
In fixed wireless applications, the Snapdragon X50 5G modem can replace fiber-to-the-home
(FTTH) installations with wireless 5G connections.
از طرفی ایرانسل هم با اریکسون سوئد دارن زیرساخت لازم برای ارائه این سرویس ها رو انجام میدن.... این پروزه فیبر تا منزل مخابرات تا بیاد جا بیفته و مردم استقبال کنند دو سه سالی طول میکشه و اون موقع خیلی شیک دفن میشه!
ahwazp30
16-02-2018, 17:22
شهر اهواز تحت پوشش برنامه فیبر نوری تا منزل (تانوما) هست و طبق خبرها 60 هزار پورت فیبرنوری هم در مراکزش مستقر شده و هم مشترکان حقیقی (مثل شمما) و هم حقوقی مثل (شرکتها) میتونند درخواست بدند. اصولا نباید شما مشکلی در این کلانشهر داشته باشید.
وقتی اعلام کردند کلانشهر اهواز تحت پوششه و مشترکا میتونن درخواست بدند یعنی نگران فیبر کشی و هزینه نباشید.
2- شرکتها بخاطر غیر خانگی بودن میتونند درخواست پهنای باند رو حتی مستقیما به مخابرات بدند و حساب کتاب دیگه ای داره ولی فیبر کشی به صورتی که در این تاپیک گفته شده نیازمند وجود پورت فیبر نوری به تعداد کافیه که در این مورد شهر شما مشکلی نداره.
اتفاقا ما در این کلانشهر زیبا و خوش اب و هوا همه جور مشکلی باید داشته باشیم :n09:
شما درست میفرمایید تانوما توی اهواز هم هست ولی من وقتی رفتم گفتن فقط ثبت نام میکنن و شاید بین یک تا 3 سال طول بکشه تا راه اندازی بشه این چیزیه که خود مخابرات بهم گفت .یعنی اول ثبت نام میکنن بعد از چند سال که یه تکنولوژی جدیدتر و بهتر اومد تانوما رو تحوویل مشترک میدن.برای همین ثبت نام نکردم چون از وضعیتش خبر دارم الان هم بیش از 6-7 ماهه که شروع کردن به ثبت نام ولی هنوز کلیه خطوط مسی هستند.
misam5526
16-02-2018, 18:21
اتفاقا ما در این کلانشهر زیبا و خوش اب و هوا همه جور مشکلی باید داشته باشیم :n09:
شما درست میفرمایید تانوما توی اهواز هم هست ولی من وقتی رفتم گفتن فقط ثبت نام میکنن و شاید بین یک تا 3 سال طول بکشه تا راه اندازی بشه این چیزیه که خود مخابرات بهم گفت .یعنی اول ثبت نام میکنن بعد از چند سال که یه تکنولوژی جدیدتر و بهتر اومد تانوما رو تحوویل مشترک میدن.برای همین ثبت نام نکردم چون از وضعیتش خبر دارم الان هم بیش از 6-7 ماهه که شروع کردن به ثبت نام ولی هنوز کلیه خطوط مسی هستند.
در تانوما با خطوط مسی مشترکین کاری ندارن. در واقع به ازای هر مشترک از اسپلیتر نوری مستقیما به منزل فرد فیبر نوری مجزا میکشن و کاری دبگه به کافو و پست و خط مسی مشترک ندارن.
یکم بیشتر توضیح بدم؛ از مرکز OLT به ازای هر پورت نوری یک فیبر کشیده میشه به قصد منطقه یا محله شما. سر راه این فیبر یه اسپلیتر مخصوص وجود داره که این فیبر رو به حداکثر 32 فیبر نوری منشعب میکنه. یکی از اون 32 فیبر منشعب شده رو به ادرس خونه شما مستقیما اتصال میدند. و شما در منزل با یک دستگاه ONT این فیبر رو به اترنت یا وای فای تبدیل و استفاده میکنی.
malek911
16-02-2018, 19:27
تعرفه ای که ارایه میشه همین عکسی هستش که دوستان گذاشتن.من همین هفته پیش رفتم ۲۰ مگ فیبر گرفتم.تو پنل کاربری هم فقط همین ۳ تا طرح رو میاره.سرعت دانلود هم سرویس ۲۰ مگ ۲.۵ مگ میده البته زیاد نتونستم تست کنم.سرعت های بالا رو هم تحت عنوان اینترنت شناور میدن.نت قبلی من اینترنت شناور ۴۳ گیگ در ماه بود که جلوش تا ۱ گیگابیت هم باز بود.ولی اصلا به صرفه نبود.حجم که نامحدود نباشه یه بار که بخای تست سرعت بگیری ۱ گیگت زود میپره.
ahwazp30
16-02-2018, 20:21
در تانوما با خطوط مسی مشترکین کاری ندارن. در واقع به ازای هر مشترک از اسپلیتر نوری مستقیما به منزل فرد فیبر نوری مجزا میکشن و کاری دبگه به کافو و پست و خط مسی مشترک ندارن.
یکم بیشتر توضیح بدم؛ از مرکز OLT به ازای هر پورت نوری یک فیبر کشیده میشه به قصد منطقه یا محله شما. سر راه این فیبر یه اسپلیتر مخصوص وجود داره که این فیبر رو به حداکثر 32 فیبر نوری منشعب میکنه. یکی از اون 32 فیبر منشعب شده رو به ادرس خونه شما مستقیما اتصال میدند. و شما در منزل با یک دستگاه ONT این فیبر رو به اترنت یا وای فای تبدیل و استفاده میکنی.
میدونم جداست منظورم این بود که منطقه ما فعلا اینترنتش روی مسی در جریانه و هیچ اثری از فیبر نیست.
misam5526
16-02-2018, 21:08
میدونم جداست منظورم این بود که منطقه ما فعلا اینترنتش روی مسی در جریانه و هیچ اثری از فیبر نیست.
متوجه منظور شما شدم. عرض کردم که این اینترنت FTTH (فیبر نوری تا منزل) هیچ کاری نداره که اینترنت فعلی منطقه شما (ADSL) روی خطوط مسیه یا کافوی نوری. اینا از هم جدا هستن... شاید مخابرات منطقه شما دلیلی نبینه که همه خطوط مسی رو فعلا انتقال بده روی کافوی نوری این بحثش پیچیده تره چون به مرکز سوئچ و تلفن (صوت) مشترکین ارتباط پیدا میکنه.
اگه مرکز مخابراتی شما برای تانوما ثبت نام میکنه یعنی آمادست برای فیبر کشی و ارائه اینترنت بر بستر فیبر نوری بطور مستقیم تا دم در خونه شما. اینکه دیگه استارت کار رو کی میزنن رو صدالبته باید از خودشون بپرسید. برای شهر تبریز میبینیم که دوستمون گرفته و تستهاشم قرار داده. به نظرم اگه از پس هزینش بر می آید و مرکزتون هم ثبت نام میکنه درخواست بدید.
ahwazp30
16-02-2018, 21:29
متوجه منظور شما شدم. عرض کردم که این اینترنت FTTH (فیبر نوری تا منزل) هیچ کاری نداره که اینترنت فعلی منطقه شما (ADSL) روی خطوط مسیه یا کافوی نوری. اینا از هم جدا هستن... شاید مخابرات منطقه شما دلیلی نبینه که همه خطوط مسی رو فعلا انتقال بده روی کافوی نوری این بحثش پیچیده تره چون به مرکز سوئچ و تلفن (صوت) مشترکین ارتباط پیدا میکنه.
اگه مرکز مخابراتی شما برای تانوما ثبت نام میکنه یعنی آمادست برای فیبر کشی و ارائه اینترنت بر بستر فیبر نوری بطور مستقیم تا دم در خونه شما. اینکه دیگه استارت کار رو کی میزنن رو صدالبته باید از خودشون بپرسید. برای شهر تبریز میبینیم که دوستمون گرفته و تستهاشم قرار داده. به نظرم اگه از پس هزینش بر می آید و مرکزتون هم ثبت نام میکنه درخواست بدید.
من حاضر نیستم بابت چیزی که هنوز راه اندازی نشده و اخر عاقبتش معلوم نیست هزینه ای پرداخت کنم من 30 ساله دارم توی این منطقه زندگی میکنم و مرکز مخابراتیمون رو توی این 30 سال به قدر کافی شناختم برای همین پولی نمیدم مگر اینکه کارم فلفور انجام بشه .این مرکز ما اینقدر *شاده که سیم های مسی مشترکین رو که هم روش اینترنت دارن هم تلفن وقتی قطع میشه بیش از یک ماه زمان میبره تا درستش کنن اونوقت بخان فیبر بندازن اصلا مرکز ما مال این صحبت ها نیست اون مخابراتی هم که به من گفت ftth ثبت نام کن مخابرات کل استان هست که علنا گفت مرکز شما تحت پوشش نیست و باید فعلا ثبت نام کنی تا ببینی کی مرکزتون اقدام به توسعه میکنه که زمانش بین 1 تا 3 سال اینده هست منم بی خیالش شدم .خود مرکز هم که رفتم گفت فعلا برنامه ای نداریم برای فیبر .خلاصه این بود که من تصمیم گرفتم با هزینه ی شخصی خودم اینکارو بکنم وگرنه امیدی به این مرکز نیست و کلا امیدی به مخابرات اهواز نیست .
شما کدوم منطقه اهواز هستید؟ من رفتم برای ثبت نام کردم گفتن فعلا کیانپارس تو اولویته
من حاضر نیستم بابت چیزی که هنوز راه اندازی نشده و اخر عاقبتش معلوم نیست هزینه ای پرداخت کنم من 30 ساله دارم توی این منطقه زندگی میکنم و مرکز مخابراتیمون رو توی این 30 سال به قدر کافی شناختم برای همین پولی نمیدم مگر اینکه کارم فلفور انجام بشه .این مرکز ما اینقدر *شاده که سیم های مسی مشترکین رو که هم روش اینترنت دارن هم تلفن وقتی قطع میشه بیش از یک ماه زمان میبره تا درستش کنن اونوقت بخان فیبر بندازن اصلا مرکز ما مال این صحبت ها نیست اون مخابراتی هم که به من گفت ftth ثبت نام کن مخابرات کل استان هست که علنا گفت مرکز شما تحت پوشش نیست و باید فعلا ثبت نام کنی تا ببینی کی مرکزتون اقدام به توسعه میکنه که زمانش بین 1 تا 3 سال اینده هست منم بی خیالش شدم .خود مرکز هم که رفتم گفت فعلا برنامه ای نداریم برای فیبر .خلاصه این بود که من تصمیم گرفتم با هزینه ی شخصی خودم اینکارو بکنم وگرنه امیدی به این مرکز نیست و کلا امیدی به مخابرات اهواز نیست .
malek911
17-02-2018, 14:02
اینکه میگن 10 نفر باید ثبت نام کنند رو همه باهاش مواجه شدن؟
mr.arbab28
21-02-2018, 02:03
الان این تعرفه برای سرعت ۲۰ مگ ۱۱۳ ت واغعا گرونه بعدشم الان دوساله تانوما اومده هنوز شروع نکردن فیبر کشی وقتیم زنگ میزنی میگن حداقل ده نفر باید در اطراف محل درخاست فیبر بدن چه وضعشه؟
albertxx
21-02-2018, 09:13
الان این تعرفه برای سرعت ۲۰ مگ ۱۱۳ ت واغعا گرونه بعدشم الان دوساله تانوما اومده هنوز شروع نکردن فیبر کشی وقتیم زنگ میزنی میگن حداقل ده نفر باید در اطراف محل درخاست فیبر بدن چه وضعشه؟
رو چه حسابی میگید گرونه ؟؟؟
نسبت به 16 مگ بخواید حساب کنید شاید ارزون تر هم در بیاد
25 درصد سرعت و 2 برابر حجم بیشتر اونم فقط با 30 تومان افزایش هزینه !
حتی سرعت 50 مگ با حجم 500 هم به صرفه هست ( البته واسه کسی که این حجم مورد نیازش باشه )
3 برابر سرعت و 3 برابر حجم بیشتر فقط با 2 برابر شدن هزینه !!
یادتون نره دیگه تعرفه های قدیم نیست که بگید با 4 هزارتومان سرعت 16 مگ بگیرید !
الان عملا واسه سرعتی که دراختیارتون قرار میگیره هزینه پرداخت میکنید !:n01:
مشکل اینه که مخابرات سرمایه گذاریو میخواد انجام نده و فقط وقتی 10 نفر سرویشو تازه میخواد فیبر بکشه
مثل اینکه مثلا ایرانسل محله شما رو دکل نزنه تا زمانیکه 10 نفر نیان اونجا سیمکارت بخرن!!!
مشکل دوم هم نظام تعرفه ای هست که مثلا وزیر 6 ماهه پیش فهمین که یکسری ها نیاز به سرعت بالا و گیگ پایین دارن الان برای اون افراد توی این سرویس هیچ نشونی نیست
عملا شرایط سرویس ها رو برای دانلودر ها دارن تنظیم میکنند
AMIR-AIRGUNNER
22-02-2018, 10:50
قیمت و حجم تانوما مثل شوخیه ! :n08::n08:
سرعت بالا بخوره تو سرشون - الان دوستم 8 مگ با 1000 گیگ دیده بان گرفته (45 تومن) و درسته پینگش خرابه ولی سرعت دانلودش زیر 850 نمیاد .
تانوما 20 مگ سرعت اونوقت 320 گیگ حجم ؟! ماهی 110 تومن ؟!
البته تو تبریز هر مجمتع ساختمانی درخواست تلفن ثابت بده میان کلا تا داخل خونه فیبر کشی میکنن و سیم مسی دیگه وجود نداره :n21::n21:
فکر کنم باید چند سالی منتظر بمونیم تا شرکت های دیگه هم بتونن روی ftth سرویس بدن :n15:
Gamemaster
22-02-2018, 11:56
مگه نگفته بودن قابلیت فیبر حقش از مخابرات گرفته شد؟
خبرشو همیجنجا گزاشتن که:n41:
misam5526
22-02-2018, 12:46
البته تو تبریز هر مجمتع ساختمانی درخواست تلفن ثابت بده میان کلا تا داخل خونه فیبر کشی میکنن و سیم مسی دیگه وجود نداره
همچین چیزی درست نیست چون بر بستر IP (فیبر) فقط VoIP قابل انتقاله. در واقع برای مجتمع های بزرگ هم FTTB ارائه میشه نه FTTH یعنی چیزی مشابه همون کافوی نوری در ظرفیت کمتر و همچنان در منزل مشترک از سیم مسی برای برقراری ارتباط استفاده میشه. یادمون باشه دستگاه های سوئیچ مخابرات بر اساس شماره گذاری فعلی کار میکنند نه ای پی و برای تبدیل به IP-PBX نیاز دارند.
مگه نگفته بودن قابلیت فیبر حقش از مخابرات گرفته شد؟
خبرشو همیجنجا گزاشتن که:n41:
اون مروبط به خطوط کافوی نوری و ارائه DSL روی اون خطوط بود. فیبر کشی از مرکز تا مقصد بوسیله مخابرات انجام میشه.
رو چه حسابی میگید گرونه ؟؟؟
نسبت به 16 مگ بخواید حساب کنید شاید ارزون تر هم در بیاد
25 درصد سرعت و 2 برابر حجم بیشتر اونم فقط با 30 تومان افزایش هزینه !
حتی سرعت 50 مگ با حجم 500 هم به صرفه هست ( البته واسه کسی که این حجم مورد نیازش باشه )
3 برابر سرعت و 3 برابر حجم بیشتر فقط با 2 برابر شدن هزینه !!
یادتون نره دیگه تعرفه های قدیم نیست که بگید با 4 هزارتومان سرعت 16 مگ بگیرید !
الان عملا واسه سرعتی که دراختیارتون قرار میگیره هزینه پرداخت میکنید !:n01:
به نسبت حساب کنید ارزونه
ولی وقتی کف قیمت 113 تومنه هر کسی نمی تونه ازاین فناوری استفاده کنه و میشه کالای لوکس
وقتی وزیر میگه فناوری adsl تو دنیا منسوخ شده و همه باید به سمت ftth و vdsl بریم باید قیمتای این سرویسا و هزینه راه اندازیشو بیاره پایین تا عامه مردم توانشو داشته باشن دست از adsl منسوخ شده بکشن
AMIR-AIRGUNNER
22-02-2018, 13:01
همچین چیزی درست نیست چون بر بستر IP (فیبر) فقط VoIP قابل انتقاله. در واقع برای مجتمع های بزرگ هم FTTB ارائه میشه نه FTTH یعنی چیزی مشابه همون کافوی نوری در ظرفیت کمتر و همچنان در منزل مشترک از سیم مسی برای برقراری ارتباط استفاده میشه. یادمون باشه دستگاه های سوئیچ مخابرات بر اساس شماره گذاری فعلی کار میکنند نه ای پی و برای تبدیل به IP-PBX نیاز دارند.
اطلاع چندانی از تکنولوژی های فیبر ندارم ولی اومدن تا داخل خونه فیبر کشیدن . در حالی که فقط درخواست تلفن ثابت داده بودیم و اصلا تانوما نمیخواستیم
ظاهرا هفته بعد هم یک مودمی میدن که به فیبر وصل میشه و تلفن به مودم وصل خواهد شد .
طبق گفته نصاب همه تلفن های ثابت که در ساختمان های جدید واگذار میشه به این شکل فیبر خواهد بود و دیگه سیم مسی تحویل داده نمیشه که مستقیم به تلفن وصل بشه
misam5526
22-02-2018, 13:42
اطلاع چندانی از تکنولوژی های فیبر ندارم ولی اومدن تا داخل خونه فیبر کشیدن . در حالی که فقط درخواست تلفن ثابت داده بودیم و اصلا تانوما نمیخواستیم
ظاهرا هفته بعد هم یک مودمی میدن که به فیبر وصل میشه و تلفن به مودم وصل خواهد شد .
طبق گفته نصاب همه تلفن های ثابت که در ساختمان های جدید واگذار میشه به این شکل فیبر خواهد بود و دیگه سیم مسی تحویل داده نمیشه که مستقیم به تلفن وصل بشه
این دقیقا تانوماست... از لحاظ فنی همون تانوما اجرا شده و مودمیم که قراره بدن ont اسمشه و گرونه! حالا چرا برای کسی که درخواست اینترنت نداده مودم بدن خودش جای بحثه. (gateway هم میتونه voip رو تبدیل کنه که البته اونم گرونه)
اسم مرکز رو ذکر کنید ممنون میشم. این همه دست و دلبازی و ولخرجی از مخابرات عجیبه.
AMIR-AIRGUNNER
22-02-2018, 13:54
این دقیقا تانوماست... از لحاظ فنی همون تانوما اجرا شده و مودمیم که قراره بدن ont اسمشه و گرونه! حالا چرا برای کسی که درخواست اینترنت نداده مودم بدن خودش جای بحثه. (gateway هم میتونه voip رو تبدیل کنه که البته اونم گرونه)
اسم مرکز رو ذکر کنید ممنون میشم. این همه دست و دلبازی و ولخرجی از مخابرات عجیبه.
والا زیاد دست و دلبازی هم نکردن :n02:چون ما قبلا از شرکت مکس نت قرارداد اینترنت داشتیم و انتن و dslm تو مجتمع گذاشتن دیگه تانوما نخواستیم
140 تومن فعلا دادیم و ظاهرا هزینه (اشتراک تلفن + مودم ) حدود 310 تومن برای هر واحد میشه .
اسم مرکز مخابراتی رو نمیدونم ولی تو شهرک باغمیشه تبریز هستیم و الان حدود 300 واحد رو میدونم که این کار رو اجرا کردن (200 واحد توی مجتمع ما رو همین نصاب رفته )
misam5526
22-02-2018, 14:10
والا زیاد دست و دلبازی هم نکردن :n02:چون ما قبلا از شرکت مکس نت قرارداد اینترنت داشتیم و انتن و dslm تو مجتمع گذاشتن دیگه تانوما نخواستیم
140 تومن فعلا دادیم و ظاهرا هزینه (اشتراک تلفن + مودم ) حدود 310 تومن برای هر واحد میشه .
اسم مرکز مخابراتی رو نمیدونم ولی تو شهرک باغمیشه تبریز هستیم و الان حدود 300 واحد رو میدونم که این کار رو اجرا کردن (200 واحد توی مجتمع ما رو همین نصاب رفته )
قصد جر و بحث ندارم ولی همونطور که عرض شد این تانوماست حالا چه ثبت نام کردید و چه نکردید. هزینه ی پرداختی هم
مغایر با قیمت واگذاری تلفن ثابته که حدود 200 تومن میشه. اگه اجباری بوده فکر میکنم حق شکایت به سازمان بازرسی یا 195 رو دارید.
مخابرات موظفه و البته مشترک هم حق داره که خط رو روی خط مسی تحویل بگیره و با قیمت مصوب. هر بهانه یا تبدیلات فنی باید هزینش رو خود مخابرات بده ودلیلی نداره مشترک پرداخت کنه. مثلا همین کافوی نوری هزینش با کافوی معمولی قابل قیاس نیست و خیلی بیشتره ولی این ربطی به مشترک نداره و مشترک همون هزینه ای رو میپردازه که خطوط معمولی میپردازن.
AMIR-AIRGUNNER
22-02-2018, 14:39
قصد جر و بحث ندارم ولی همونطور که عرض شد این تانوماست حالا چه ثبت نام کردید و چه نکردید. هزینه ی پرداختی هم
مغایر با قیمت واگذاری تلفن ثابته که حدود 200 تومن میشه. اگه اجباری بوده فکر میکنم حق شکایت به سازمان بازرسی یا 195 رو دارید.
مخابرات موظفه و البته مشترک هم حق داره که خط رو روی خط مسی تحویل بگیره و با قیمت مصوب. هر بهانه یا تبدیلات فنی باید هزینش رو خود مخابرات بده ودلیلی نداره مشترک پرداخت کنه. مثلا همین کافوی نوری هزینش با کافوی معمولی قابل قیاس نیست و خیلی بیشتره ولی این ربطی به مشترک نداره و مشترک همون هزینه ای رو میپردازه که خطوط معمولی میپردازن.
جر و بحث نداریم که:n16::n16:
در کل منظورم این بود که طبق گفته نصاب برج ها و مجتمع های جدیدی که احداث میشن از همون اول فیبرکشی میکنن و کلا سیم مسی کم کم داره جمع میشه
حالا دوستان تهرانی باید اطلاع بدن که اونجا شرایط چجوریه !
الان کسی برای اولین بار در برج های مسکونی درخواست تلفن ثابت بده . سیم مسی میدن یا فیبر میکشن ؟
malek911
22-02-2018, 19:08
مثل اینکه شما اطلاعاتتون در مورد فیبر خوبه واسه همین میخاستم ببینم راهکاری واسه بهبود پینگ همین فیبردارید؟من که دیگه خسته شدم یه هفته خوبه بعد یه هفته داغونه.زنگ که میزنم و پیگیری میکنم درست میشه ولی بعد یه مدت دوباره همون داستان رو داریم.دیگه خسته شدم پیگیری کنم و کلا ولش کردم
misam5526
22-02-2018, 20:46
مثل اینکه شما اطلاعاتتون در مورد فیبر خوبه واسه همین میخاستم ببینم راهکاری واسه بهبود پینگ همین فیبردارید؟من که دیگه خسته شدم یه هفته خوبه بعد یه هفته داغونه.زنگ که میزنم و پیگیری میکنم درست میشه ولی بعد یه مدت دوباره همون داستان رو داریم.دیگه خسته شدم پیگیری کنم و کلا ولش کردم
سایت هایی هستند که اکانت هایی رو با عنوان "سرویس کاهش پینگ" ارائه میدند. یکی دو تا سایت رو اکانت تست بگیرید و امتحان کنید میتونه کمک زیادی انجام بده.
بخش مهم پینگی که دارید به ساختار و روتینگ داخلی تا گت وی خروجی بر میگرده و مشترک کار خاصی برای اون بخش نمیتونه انجام بده.
misam5526
24-02-2018, 23:46
برای شما این مسئله رو پیگیری کردم. مرکز تلفن شهید فهمیده (اسم مرکز مخابراتی شما) و یکی دوتا دیگه مثل مرکز یاغچیان اینها بدلیل پر شدن ظرفیت سوئیچ امکان شماره دهی و واگذاری تلفن ثابت جدید رو ندارند و ظرفیت باقی خیلی محدوده. بنابر این یا باید خطوط pcm بشن که نمیشه چون ظرفیت باقی کمه و تقسیم یک خط مسی جواب نمیده یا خطوط تلفن رو روی بستر ip ببرند یا ایجاد کافوی نوری که هزینش برای مخابرات بیشتره.
در مورد این مراکز برای ساختمانهای بزرگ و برجهای چندصد واحدی چون هزینه فیبر کشی حداقل میشه اینها روی بستر ip شماره دهی کردند و درواقع گزینه ای که برای خودشون راحت تره انتخاب کردند. البته این ممکنه با موافقت مالک یا مدیر ساختمونها بوده باشه چون همین مشکل کمبود ظرفیت رو تو مراکز مخابراتی دیگه با کافوی نوری انجام دادند از جمله همین مارالان (اگه اشتباه نکنم) که بعد از پر شدن ظرفیت شماره دهی با کافوی نوری و سوئیچ داخلی اون مشکل رو حل کردند.
mr.arbab28
28-02-2018, 02:10
اقا بالاخره چی شد وضعیت فیبر تغییر نکرده هنوز؟؟ قبلا بلید ده نفرو نگمعرفی میکردی که بههت ftth بدن و ایا تعرفه ها تغییر کرده یا خیر؟ اصلا تعرفه فعلی چی هست؟؟
malthael
28-02-2018, 12:11
دوستانی که خود مخابرات به صورت رایگان سیم مسیشون رو با فیبر تعویض نکرده و خودشون پول دادن فاصله شون با مرکز مخابراتی یا نزدیکترین کافوی نوری چقدر بوده ؟
Gamemaster
28-02-2018, 13:18
مگه قرار بوده رایگان تبدیل کنن؟
--------------------------------------
اصلا فیبر پیش رفتی داشته تا الان؟ در کل
malthael
28-02-2018, 14:38
مگه قرار بوده رایگان تبدیل کنن؟
--------------------------------------
اصلا فیبر پیش رفتی داشته تا الان؟ در کل
بله باید رایگان باشه چون مخابرات داره زیرساخت خودش رو بروز میکنه پس هزینه اش رو هم باید خودش بده .اما اگه بخوای خارج از برنامه فیبر بگیری (در صورت وجود امکانات مخابراتی) باید خودت هزینه کنی .
sadafroohi
01-03-2018, 18:39
سلام
ببخشيد ميشه توضيح بديد snr downstream در مودمهاي فيبر نوري با چه پارامتري مشخص ميشه؟ و بايد چه عددي باشه؟ مودم را خود مخابرات در طرح تانوما به من دادن هواويي مدل HG8245H
مثلا ميگن snr دانلود در adsl بايد حداقل 10 باشه اگه زير 10 بياد افتضاحه و دچار قطعي ميشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
sadafroohi
01-03-2018, 18:48
يه سوال ديگه داشتم ابتدا كه ftth با سرعت 50 مگ خريدم سرعت اپلودم از دانلود بيشتر بود و هميشه 50 بود ولي الان حدود دوماهه سرعت اپلودم بيشتر از 3مگ نميشه!! چرا اينطوري شده؟
malek911
01-03-2018, 21:04
يه سوال ديگه داشتم ابتدا كه ftth با سرعت 50 مگ خريدم سرعت اپلودم از دانلود بيشتر بود و هميشه 50 بود ولي الان حدود دوماهه سرعت اپلودم بيشتر از 3مگ نميشه!! چرا اينطوري شده؟
البته رو گوشیتون علامت vpn روشه.شاید مربوط به همون باشه.شما یه فایلی رو با pc آپلود کنید ببینید توی تسک منیجر سرعت آپلود چقدره.اگه بازم همون بود با پشتیبانی تماس بگیرید.
اگه وقت کردید از ip های زیر هم تست پینگ بگیرید ببینید چنده
210.148.52.131
54.154.207.39
8.8.8.8
4.2.2.4
و اینکه شما کدوم شهر هستید؟
albertxx
01-03-2018, 21:06
اینترنت مخابرات صاحاب نداره ! یه پنل درست و حسابی واسه نشون دادن حجم ندارن !
شما هم احتمالا مشکلت نرم افزاری هست و از طرف اپراتور مشکل داری
تماس بگیرید و پیگیر باشید
سلام
ببخشيد ميشه توضيح بديد snr downstream در مودمهاي فيبر نوري با چه پارامتري مشخص ميشه؟ و بايد چه عددي باشه؟ مودم را خود مخابرات در طرح تانوما به من دادن هواويي مدل HG8245H
مثلا ميگن snr دانلود در adsl بايد حداقل 10 باشه اگه زير 10 بياد افتضاحه و دچار قطعي ميشه.
فیبر نوری اصلا نویز پذیر نیست که بخواد SNR داشته باشه
اصلا یکی از مزیت فیبر به سیم مسی همینه که باعث برتری میشه
سیم مسی به دلیل فلزی بودن و داشتن مقاومت ( R ) در مسافت های طولانی دچار افت میشه و علاوه بر اون تمامی نویز و سیگنال مزاحمی که در طول مسیر وجود داره روی سیم مسی تاثیر داره ( رد شدن از کنار سیم برق , سولفاته شدنه تجهیزات مخابراتی , زنگ زدن سیم - و .... ) که همشون باعث افت سیگنال میشن
ولی تو فیبر مسائل الکترومغناطیسی تاثیری روی فیبر نداره و حتی در صورت کابل کشی صحیح تا چندین کیلومتر افت بسیار ناچیزی خواهید داشت
کابل های فیبر سرعتی گیگابیتی دارن
پس در صورت داشتن نت 100 و یا 50 مگ نیازی به نگرانی در مورد افت نیست ! :n02:
sadafroohi
01-03-2018, 22:30
البته رو گوشیتون علامت vpn روشه.شاید مربوط به همون باشه.شما یه فایلی رو با pc آپلود کنید ببینید توی تسک منیجر سرعت آپلود چقدره.اگه بازم همون بود با پشتیبانی تماس بگیرید.
210.148.52.131
54.154.207.39
8.8.8.8
4.2.2.4
ممنونم. نه vpn روشن نبود. به تاريخ تست سرعت دقت كنيد براي زماني بوده كه vpn روشن نبوده.
sadafroohi
01-03-2018, 22:38
اینترنت مخابرات صاحاب نداره ! یه پنل درست و حسابی واسه نشون دادن حجم ندارن !
شما هم احتمالا مشکلت نرم افزاری هست و از طرف اپراتور مشکل داری
تماس بگیرید و پیگیر باشید
فیبر نوری اصلا نویز پذیر نیست که بخواد SNR داشته باشه
اصلا یکی از مزیت فیبر به سیم مسی همینه که باعث برتری میشه
سیم مسی به دلیل فلزی بودن و داشتن مقاومت ( R ) در مسافت های طولانی دچار افت میشه و علاوه بر اون تمامی نویز و سیگنال مزاحمی که در طول مسیر وجود داره روی سیم مسی تاثیر داره ( رد شدن از کنار سیم برق , سولفاته شدنه تجهیزات مخابراتی , زنگ زدن سیم - و .... ) که همشون باعث افت سیگنال میشن
ولی تو فیبر مسائل الکترومغناطیسی تاثیری روی فیبر نداره و حتی در صورت کابل کشی صحیح تا چندین کیلومتر افت بسیار ناچیزی خواهید داشت
کابل های فیبر سرعتی گیگابیتی دارن
پس در صورت داشتن نت 100 و یا 50 مگ نیازی به نگرانی در مورد افت نیست ! :n02:
متشكرم. در تنظيمات مودم قسمت اپتيكال اينفورميشن گزينه ي TX و RX مگه براي اينكار نيست؟ قدرت فرستنده Transmit , قدرت گيرنده Receive برحسب dBm
sadafroohi
01-03-2018, 22:50
210.148.52.131
54.154.207.39
8.8.8.8
4.2.2.4
اگه براتون مقدوره لطفا يه عكس از قسمت اپتيكال اينفورميشن مودمتون بديد. براي خودمو در پست قبل عكسشو گذاشتم.
malek911
02-03-2018, 00:05
اگه براتون مقدوره لطفا يه عكس از قسمت اپتيكال اينفورميشن مودمتون بديد. براي خودمو در پست قبل عكسشو گذاشتم.
مودم بنده fiberhome و همچین قسمتی متاسفانه نداره
در ضمن پینگتون خیلی بالا هستش,حتما با پشتیبانی تمای بگیرید.
sadafroohi
02-03-2018, 00:45
پينگ شما مثلا 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چنده؟
malek911
02-03-2018, 02:53
با ۴۲۲۴ تقریبا ۷۵
با ۸۸۸۸ تقریبا ۴۰
renfield
02-03-2018, 08:37
با ۴۲۲۴ تقریبا ۷۵
با ۸۸۸۸ تقریبا ۴۰
ای ول، همه جای آذربایجان پینگ همین جوریه؟ یا فقط منطقه آزاد ارس که شما هستی دوست گرامی به نظر میرسه آذربایجان اصلا به تهران وصل نیست و مستقیم میره تا سر مرز؟
ShadowDragon
02-03-2018, 09:10
دوستان ارزون ترین طرح ماهیانه فیبر چقدره؟ هزینه اولیه چطور؟
malek911
02-03-2018, 09:37
ای ول، همه جای آذربایجان پینگ همین جوریه؟ یا فقط منطقه آزاد ارس که شما هستی دوست گرامی به نظر میرسه آذربایجان اصلا به تهران وصل نیست و مستقیم میره تا سر مرز؟
آره پینگ آذربایجان خوبه چون مسیرش از ارمنستان یا جمهوری آذربایجان رد میشه.الان رو ارمنستانه ولی ۵-۶ ماه پیش از باکو رد میشد که اون خیلی عالی بود
البته مطمعنا یه سر به تهران یا اصفهان میزنه تا ip مقصد رو پردازش کنن و این دقیقا علت بالا رفتن پینگ تایمه.حتی به پورتهای udp هم رحم نمیکنن که واسه سرورهای گیم استفاده میشه
renfield
02-03-2018, 09:48
آره پینگ آذربایجان خوبه چون مسیرش از ارمنستان یا جمهوری آذربایجان رد میشه.الان رو ارمنستانه ولی ۵-۶ ماه پیش از باکو رد میشد که اون خیلی عالی بود
البته مطمعنا یه سر به تهران یا اصفهان میزنه تا ip مقصد رو پردازش کنن و این دقیقا علت بالا رفتن پینگ تایمه.حتی به پورتهای udp هم رحم نمیکنن که واسه سرورهای گیم استفاده میشه
بعد شما فقط فوتبال بازی میکنید با همچین پینگ ی؟ چون اگر call of duty بازی کنید با این فیبر نوری که دارید مطمئن باشید نرخ تیراندازی در مدرسه های آمریکا لگاریتمی رشد میکنه
malek911
02-03-2018, 12:13
بعد شما فقط فوتبال بازی میکنید با همچین پینگ ی؟ چون اگر call of duty بازی کنید با این فیبر نوری که دارید مطمئن باشید نرخ تیراندازی در مدرسه های آمریکا لگاریتمی رشد میکنه
کالاف که عمرا بازی کنم ولی بتل ۱ رو همیشه آنلاین میزنم و پینگش از ۷۰ تا ۹۰ متغییره.
سلام شما چه شهری هستید ؟
kingzegon
03-03-2018, 04:58
دوستان سلام به همگی
کسی از دوستان کرجی اینجا هست بدونه اوضاع تانوما در کرج خوبه یا نه ؟ مرکز مخابراتی شهید نصر آبادی هستیم ما
و به طور کلی دوستانی که سرویس 20 مگ رو گرفتن سرعت دانلودشون حدودا چقدر هست و کیفیت وب گردی و یوتیوب دیدن چطور هست؟
ping چظور ؟ برای gaming هم مناسبه ؟
ممنون
sadafroohi
03-03-2018, 09:12
امروز با پشتيباني تماس گرفتم ميگن سرعت اپلود را از عمد كم كرديم چون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به ما دستور دادن كه سرعت اپلود را ترم كنيم! حدود دو سه ماه پيش سرعت اپلودم 50Mbps بود ولي الان بيشتر از 3 Mbps نميشه.
دوم اينكه پشتيباني به من گفت پينگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 مهم نيست و به ما ربطي نداره چون در جاهاي مختلف فرق داره. ميگن پينگ مخابرات يعني 217.218.155.155 يا 10.88.161.23 براي ما اهميت داره.
دوستان حالا من بايد چيكار كنم و به پشتيباني چه جوابي بدم كه نتونن منو بپيچونن؟؟ چون پينگ ايپيي كه گفتن خيلي خوبه حدود 6ms است.
malek911
03-03-2018, 09:23
امروز با پشتيباني تماس گرفتم ميگن سرعت اپلود را از عمد كم كرديم چون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به ما دستور دادن كه سرعت اپلود را ترم كنيم! حدود دو سه ماه پيش سرعت اپلودم 50Mbps بود ولي الان بيشتر از 3 Mbps نميشه.
دوم اينكه پشتيباني به من گفت پينگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 مهم نيست و به ما ربطي نداره چون در جاهاي مختلف فرق داره. ميگن پينگ مخابرات يعني 217.218.155.155 يا 10.88.161.23 براي ما اهميت داره.
دوستان حالا من بايد چيكار كنم و به پشتيباني چه جوابي بدم كه نتونن منو بپيچونن؟؟ چون پينگ ايپيي كه گفتن خيلي خوبه حدود 6ms است.
دقیقا همینا رو به منم گفته بودن ولی من زیر بار نرفتم و یه بار به سازمان تنظیم مقررات شکایت کردم و اومدن مودم و سیم کشی رو عوض کردن و بعدشم با مدیر بخش دیتا تماس گرفتم و ایشون هم قبول کردن که مشکل از خودشونه.طرف به شما میگه مهم براشون واسه پینگ آیپی خودشونه ولی بهشون بگید شما اینترانت نخریدید که اینترنت خریدید و قیمت اینترنت بین الملل رو چهار برابر داخلی میفروشید پس وظیفه شون هستش که پینگتون رو درست کنن.اگه گفتن نمیشه بنده رو مثال بزنید که چطور میشه مخابرات برا یکی پینگ ۴۰ بده و برا یکی دیگه ۱۲۰.سرعت آپلودم من هم دقیقا اندازه دانلودمه.قبلا که اینترنت شناور داشتم تا ۵۰۰ مگ هم میرفت.الان یه هفته میشه که سرویس ۲۰ مگ رو گرفتم و هم دانلود و هم آپلودم روی ۳۰ مگابیت قفله
kingzegon
03-03-2018, 17:26
دوستان ما در مجتمعی در کرج زندگی میکنیم حدودا ۱۸۰ واحدی و خطوط تلفن فیبر نوری هست. سالها مشکل داشتم من سر اینترنت چون از هیچ جایی جز مخابرات نمیتونیم سرویس بگیریم، الان در رابطه با تانوما میخوام بدونم میتونیم بگیریم ؟ و خطوط به اصطلاح "فیبر نوری" ما آماده ی این سرویس تانوماست یعنی ؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
kingzegon
03-03-2018, 17:26
دوستان ما در مجتمعی در کرج زندگی میکنیم حدودا ۱۸۰ واحدی و خطوط تلفن فیبر نوری هست. سالها مشکل داشتم من سر اینترنت چون از هیچ جایی جز مخابرات نمیتونیم سرویس بگیریم، الان در رابطه با تانوما میخوام بدونم میتونیم بگیریم ؟ و خطوط به اصطلاح "فیبر نوری" ما آماده ی این سرویس تانوماست یعنی ؟
misam5526
03-03-2018, 17:52
پریز تلفن شما عادی و سیم مسیه یا خط فیبر نوری داخل ساختمونه و با مبدل فیبر نوری- انالوگ تلفن رو وصل کردید؟
kingzegon
03-03-2018, 18:15
پریز تلفن شما عادی و سیم مسیه یا خط فیبر نوری داخل ساختمونه و با مبدل فیبر نوری- انالوگ تلفن رو وصل کردید؟خیر، پریز تلفن ما معمولی هستش....
misam5526
03-03-2018, 18:17
خیر، پریز تلفن ما معمولی هستش....
خب پس بستر تانوما رو ندارید و شرایط شما فرقی با باقی مشترکا نداره در این مورد. دقت کنید که اگه سیم تحویلی شما مسی هست یعنی فیبر بودن شما به معنی کافوی نوریه و این کمکی به FTTH یا همون تانوما نمیکنه.
kingzegon
03-03-2018, 18:32
خب پس بستر تانوما رو ندارید و شرایط شما فرقی با باقی مشترکا نداره در این مورد. دقت کنید که اگه سیم تحویلی شما مسی هست یعنی فیبر بودن شما به معنی کافوی نوریه و این کمکی به FTTH یا همون تانوما نمیکنه.مرسی از پاسخ سریعتون ممنونم. فقط اینکه الان من چیکار باید بکنم ؟؟ اگه برم مخابرات و پامو بکنم تو یه کفش که خطم رو تخلیه کنن از فیبر که معمولی بشه ممکنه ؟؟ چون مجتمع هستیم و احتمالا یه کافوی نوری توو پارکینگ ما هست اونطور که شنیدم. عملا ممکنه یه کاری کنن من بتونم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم ؟؟
renfield
03-03-2018, 18:45
مرسی از پاسخ سریعتون ممنونم. فقط اینکه الان من چیکار باید بکنم ؟؟ اگه برم مخابرات و پامو بکنم تو یه کفش که خطم رو تخلیه کنن از فیبر که معمولی بشه ممکنه ؟؟ چون مجتمع هستیم و احتمالا یه کافوی نوری توو پارکینگ ما هست اونطور که شنیدم. عملا ممکنه یه کاری کنن من بتونم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم ؟؟
خب شما شاید مشمول طرح vdsl مخابرات شوید، اگر فیبر میخواهید و کافوی نوری در پارکینگ شماست باید با رئیس مجتمع صحبت کنید که پیمانکار بیارند همه مجتمع را فیبر بکشند که احتمالا همچین کاری در آینده نه چندان دور میکنند..
فعلا میتوانید از vdsl استفاده کنید تا فیبر بکشن باستون
misam5526
03-03-2018, 18:56
مرسی از پاسخ سریعتون ممنونم. فقط اینکه الان من چیکار باید بکنم ؟؟ اگه برم مخابرات و پامو بکنم تو یه کفش که خطم رو تخلیه کنن از فیبر که معمولی بشه ممکنه ؟؟ چون مجتمع هستیم و احتمالا یه کافوی نوری توو پارکینگ ما هست اونطور که شنیدم. عملا ممکنه یه کاری کنن من بتونم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم ؟؟
اگه تمام واحدهای اون مجتمع از همون کافوی نوری خط تلفن گرفتن (که طبیعتا همینطوره) شما راهی برای خروج از اون کافو ندارید چرا که کافوی مسی که بتونه منزل شما رو پوشش بده در اختیار نیست. مگر اینکه در همسایگی منزل شما پستهای تلفنی که به داخل منزل همسایه های مجتمع رفته از یک کافوی مسی اومده باشه و یک خط خالی هم در یکی از اون پست ها باشه و شما بتونید اون خط رو بگیرید (با هزینه شخصی جهت سیم کشی) که این هم خیلی بعیده.
اما اینکه در یک مجتمع بزرگ هستید خیلی خوبه. شما جهت ثبت نام تانوما در صورتی که حمایت 20-30 نفر از ساکنین (در بعضی مواقع حتی 10 نفر) مجتمع رو جلب کنید مخابرات فیبر کشی جهت طرح تانوما رو برای مجتمع مسکونی شما اجرا میکنه.
kingzegon
03-03-2018, 19:08
خب شما شاید مشمول طرح vdsl مخابرات شوید، اگر فیبر میخواهید و کافوی نوری در پارکینگ شماست باید با رئیس مجتمع صحبت کنید که پیمانکار بیارند همه مجتمع را فیبر بکشند که احتمالا همچین کاری در آینده نه چندان دور میکنند..
فعلا میتوانید از vdsl استفاده کنید تا فیبر بکشن باستونخیلی متشکرم، لطف میکنید یه مودم vdsl اقتصادی اما خوب رو هم معرفی کنید ؟؟
سرویس vdsl خیلی کیفیت و سرعتش از تانوما بدتره ؟
kingzegon
03-03-2018, 19:10
اگه تمام واحدهای اون مجتمع از همون کافوی نوری خط تلفن گرفتن (که طبیعتا همینطوره) شما راهی برای خروج از اون کافو ندارید چرا که کافوی مسی که بتونه منزل شما رو پوشش بده در اختیار نیست. مگر اینکه در همسایگی منزل شما پستهای تلفنی که به داخل منزل همسایه های مجتمع رفته از یک کافوی مسی اومده باشه و یک خط خالی هم در یکی از اون پست ها باشه و شما بتونید اون خط رو بگیرید (با هزینه شخصی جهت سیم کشی) که این هم خیلی بعیده.
اما اینکه در یک مجتمع بزرگ هستید خیلی خوبه. شما جهت ثبت نام تانوما در صورتی که حمایت 20-30 نفر از ساکنین (در بعضی مواقع حتی 10 نفر) مجتمع رو جلب کنید مخابرات فیبر کشی جهت طرح تانوما رو برای مجتمع مسکونی شما اجرا میکنه.خیلی متشکر، فردا میرم مخابرات که اول واسه تانوما و اگر نشد واسه vdsl اقدام کنم. امیدوارم تانوما رو انجام بدن واقعا...
renfield
03-03-2018, 19:16
خیلی متشکرم، لطف میکنید یه مودم vdsl اقتصادی اما خوب رو هم معرفی کنید ؟؟
salam keyboard man farsi nadare
vdsl , 50 mege hamunghadr ke sorat paye fiber hast esh
modem be sarfe mokhaberat mide birun nist
hamuntor ke aval ke adsl umade bud faghat mark haye khub , gerun bud
mark khub linksys va asus hast
ke be sarfe nistan
wireless dorst o hesabi ham nadarand
kingzegon
03-03-2018, 19:21
salam keyboard man farsi nadare
vdsl , 50 mege hamunghadr ke sorat paye fiber hast esh
modem be sarfe mokhaberat mide birun nist
hamuntor ke aval ke adsl umade bud faghat mark haye khub , gerun bud
mark khub linksys va asus hast
ke be sarfe nistan
wireless dorst o hesabi ham nadarandسلام، ممنونم. مودمی که خود مخابرات میده مشکل خاصی نداره ؟ اوکیه؟ قیمتش رو نمیدونید ؟
و اینکه منظورتون این بود لینکسیس و ایسوس وایرلس خوبی ندارن یا مودم مخابرات ؟
renfield
03-03-2018, 19:24
سلام، ممنونم. مودمی که خود مخابرات میده مشکل خاصی نداره ؟ اوکیه؟ قیمتش رو نمیدونید ؟
و اینکه منظورتون این بود لینکسیس و ایسوس وایرلس خوبی ندارن یا مودم مخابرات ؟
salam
alan shayad bazar fargh dashte bashe
man etalatam be ruz nist
modem mokhaberat male sarzamin chine
linksys wirelses ba anten nadare
asus shayad anten khareji dashte bashe
vali har do gerun hastan o az sarzamin haye arabi mian
--------------------
vdsl base kasayi e ke nemikhan sim kesh mokhaberat ro rah bedan khunashun
va mikhan faghat modem bezanan be sare piriz estefade konan
ba dorud
سلام دوست عزیز... قیمت بین 150000 تا 200000 تومنD-Link DSL-224 VDSL2 and ADSL2 Plus N300 Wireless ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])TP-Link TD-W9970 Wireless N300Mbps ADSL2+/VDSL2 4Port Modem
خیلی متشکرم، لطف میکنید یه مودم vdsl اقتصادی اما خوب رو هم معرفی کنید ؟؟
malthael
04-03-2018, 12:39
سلام دوست عزیز... قیمت بین 150000 تا 200000 تومنD-Link DSL-224 VDSL2 and ADSL2 Plus N300 Wireless Router... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])TP-Link TD-W9970 Wireless N300Mbps ADSL2+/VDSL2 4Port Modem
از این سایت خرید نکنید چون ظاهرا کلاهبردارن ! یه جستجو تو اینترنت کنید می بینید که خیلی ها شاکی هستند . البته قدیم یه دامنه دیگه هم داشتن که فکر کنم اون رو جمع کردند .
ممنون دوست عزیز که اطلاع رسانی کردید .. هدف من هم تنها گذاشتن مدل این مودم ها بود...دوستان از بازار یا از سایتهای معتبر خرید کنید...سپاس
از این سایت خرید نکنید چون ظاهرا کلاهبردارن ! یه جستجو تو اینترنت کنید می بینید که خیلی ها شاکی هستند . البته قدیم یه دامنه دیگه هم داشتن که فکر کنم اون رو جمع کردند .
malthael
04-03-2018, 13:58
ممنون دوست عزیز که اطلاع رسانی کردید .. هدف من هم تنها گذاشتن مدل این مودم ها بود...دوستان از بازار یا از سایتهای معتبر خرید کنید...سپاس
همونطور که گفتید منظور من فقط اطلاع رسانی بود و قصد جسارت نداشتم .:n16:
malek911
07-03-2018, 14:24
دوستان من این ماه که سرویس ۲۰ مگ فیبر گرفتم آی پی رو هم دینامیک گرفتم و مثل قبل دیگه آی پی استاتیک نگرفتم.الان تو تست پینگ هر وقت مودم رو خاموش روشن میکنم پینگ فرق میکنه چون ip تغییر میکنه.تو بعضی از ip ها هم پینگ عالی میشه ولی احیانا اگه برق بره یا مودم قطع بشه دیگه سخت میشه اون آی پی رو گیر آرود.
الان سوالم اینه که میشه تو ما بعد که سرویس رو تغییر میدم آی پی رو خودم پیشنهاد بدم یا اینکه تو مخابرات میتونن ip رو اول تست کنن از لحاظ پینگ بعد برام ثبت کنن؟
Rahpooyan
07-03-2018, 16:40
دوستان من این ماه که سرویس ۲۰ مگ فیبر گرفتم آی پی رو هم دینامیک گرفتم و مثل قبل دیگه آی پی استاتیک نگرفتم.الان تو تست پینگ هر وقت مودم رو خاموش روشن میکنم پینگ فرق میکنه چون ip تغییر میکنه.تو بعضی از ip ها هم پینگ عالی میشه ولی احیانا اگه برق بره یا مودم قطع بشه دیگه سخت میشه اون آی پی رو گیر آرود.
الان سوالم اینه که میشه تو ما بعد که سرویس رو تغییر میدم آی پی رو خودم پیشنهاد بدم یا اینکه تو مخابرات میتونن ip رو اول تست کنن از لحاظ پینگ بعد برام ثبت کنن؟
سرعت دانلود با دانلود منیجر چنده؟ هزینه چقدر براتون در اومد؟
malek911
07-03-2018, 17:07
سرعت دانلود با دانلود منیجر چنده؟ هزینه چقدر براتون در اومد؟
۲.۷ مگابایت.سرویس ۲۰ مگ هم ۱۲۰ تومن ماهانه ۱۳۰۰ گیگ
بعید میدونم همچین کاری بکنن. نکته دیگه هم اینکه پینگ یه ip خاص ممکنه همیشه خوب نباشه و بعد مدتی خراب بشه پس همون حالت داینامیک بهتره. من adsl مخابرات دارم و معمولا پینگ بین 90 تا 100 تا آلمان میگیرم و در بهترین حالت 84-85. این بهترین حالت کم توی مخابرات پیش میاد و اخیرا هم زیاد مودم قطع و وصل میشه و مدام ip عوض میشه اما به طور معمول همین 90-100 هست. اوضاع فعلی مخابرات به مراتب از 1-2 سال پیش بهتره، قبلا نه تنها 24 ساعت پینگ خوب نبود بلکه سرعت هم افت میکرد، الان سرعت 24 ساعت فیکس و پینگ هم ثبات نسبتا خوبی داره. با تجربه 4 ساله ام از مخابرات اگه بازی بی دردسر و پینگ خوب میخواید از وی پی ان های داخلی استفاده کنید، بعضی از دیتا سنتر ها مثل مبین نت و آسیاتک پینگ خوبی دارن و بعضا هم مسیر آذربایجان دارن. قیمت سرویس هاش هم فوق العاده کمه در برابر کاهش پینگ و غیره. در حقیقت اون ip با پینگ خوب رو از این طریق میتونید بی دردسر به دست بیارید، خوشبختانه پینگ داخلی مخابرات فوق العاده کمه و برای من حدود 6 میلی ثانیه است و به همین خاطر وقتی به این دیتا سنتر ها وصل میشم تقریبا همیشه تو بتل 1 پینگ زیر 90 دارم. البته شما ارس هستید ممکنه دیتا بیاد تهران برگرده یه مقدار بیشتر بشه ولی تستش ضرر نداره.
ارائه اینترنت روی خطوط فیبر نوری دیگر تنها در انحصار مخابرات نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mr.arbab28
08-03-2018, 11:07
نمایندگان مخابرات خراسان رضوی هرکدوم یک قیمت واسه fttx/vdsl میدن قضیه چیه؟ بخاطر انحصار یا......؟
دوستان این باکس برای فیبر نوری هست؟!
شکل اول یا ععد مشخص کردم که اول زمین رو کندن بعد از اونجا یه سیم اوردن تو این باکس بقل دیوار که قبلا نبود
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
دوستان این باکس برای فیبر نوری هست؟!
شکل اول یا ععد مشخص کردم که اول زمین رو کندن بعد از اونجا یه سیم اوردن تو این باکس بقل دیوار که قبلا نبود
بله فیبر نوری هست
بله فیبر نوری هستپس یعنی من الان میتونم درخواست بدم و برام نصب کنند؟!
چون رو دیوار مجتمع نصب کردند یک ماهی میشه
پس یعنی من الان میتونم درخواست بدم و برام نصب کنند؟!
چون رو دیوار مجتمع نصب کردند یک ماهی میشه
بله میتونید . منطقه 1 هستید ؟
بله میتونید . منطقه 1 هستید ؟آره
جمشیدیه
میشه مرکز مخابرات جماران
والا یه رییس مرکز داره که من نمیدونم چه جوری بدون این مقدار سواد از مخابرات رییس اونجا شده
بهش میگم فیبر میخوام اینا میگه میخوای چی کار همین سرعت که داری بسه دیگه الکی هول نزن![emoji3]
AMIR-AIRGUNNER
16-03-2018, 10:59
بالاخره مودم ما رو هم آوردن
HG8245H[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت مودم رو هم 190 هزار حساب کردن. البته فکر کنم زیاد واسشون صرف نکرده ! چون هی میپرسید اینترنت تانوما نمیخواهید ؟! منم میگفتم نه ! :n08:
تنظیمات مودم هم خیلی ابتدایی به نظر میاد ! یدونه روتر 70 تومنی tp link امکانات خیلی بیشتری داره .
renfield
16-03-2018, 17:31
HG8245H
قیمت مودم رو هم 190 هزار حساب کردن. البته فکر کنم زیاد واسشون صرف نکرده ! چون هی میپرسید اینترنت تانوما نمیخواهید ؟! منم میگفتم نه ! :n08:
تنظیمات مودم هم خیلی ابتدایی به نظر میاد ! یدونه روتر 70 تومنی tp link امکانات خیلی بیشتری داره .
میشه یه عکس از کیفیت سرویس بزاری دوست گرامی مثلا پینگ تایم و سرعت البته
fanoostalaei
16-03-2018, 18:02
HG8245H
سلام
امیر جان شما مجای تبریز ساکنی ؟
منم میخواستم بگیرن ! ولی گفتن تحت پوشش نیستی
AMIR-AIRGUNNER
16-03-2018, 18:14
میشه یه عکس از کیفیت سرویس بزاری دوست گرامی مثلا پینگ تایم و سرعت البته
من اینترنت تانوما نگرفتم .
درخواست تلفن ثابت کرده بودیم که به جای سیم مسی مستقیما فیبرنوری کشیدن :n01:
renfield
16-03-2018, 18:16
من اینترنت تانوما نگرفتم .
درخواست تلفن ثابت کرده بودیم که به جای سیم مسی مستقیما فیبرنوری کشیدن :n01:
عحب ، یعنی شما الان اینترنت نداری رو این ONT ?
ahwazp30
18-03-2018, 13:38
سلام
طبق سامانه استعلام منطقه ما تحت پوشش نیست حالا اگر ارسال درخواست جهت توسعه شبکه رو از طریق سامانه بزنم چی میشه ؟ میان فیبر میکشن یا همچنان میمونه توی نوبت تا تعداد متقاضی ها به حد مطلوب برسه ؟ چه جوریاست ؟ یا سر کاریه ؟
سلام دوست عزیز ...سال نو مبارک.. میشه لطف کنید و آدرس یا لینک سامانه استعلام رو بزارید..سپاس
سلام
طبق سامانه استعلام منطقه ما تحت پوشش نیست حالا اگر ارسال درخواست جهت توسعه شبکه رو از طریق سامانه بزنم چی میشه ؟ میان فیبر میکشن یا همچنان میمونه توی نوبت تا تعداد متقاضی ها به حد مطلوب برسه ؟ چه جوریاست ؟ یا سر کاریه ؟
ahwazp30
21-03-2018, 10:07
سلام دوست عزیز ...سال نو مبارک.. میشه لطف کنید و آدرس یا لینک سامانه استعلام رو بزارید..سپاس
درود ، سال نو شما هم مبارک باشه دوست عزیز .این خدمت شما :
منم اونجا رو پر کردم دریغ از یک تماس فکر کنم کاملا بیفایده است
renfield
24-03-2018, 01:06
سلام
درود
اون سامانه فقط باسه تهران هست و شهرستان ها سامانه خودشون را دارند مثل تیریز و شیراز
شهرستان های دیگر هم فغلا سرکاریه
naser.051
24-03-2018, 22:36
بلاخره نمیخان فیبر کشی رو شروع کنن به صورت انبوه؟ الان vdsl دارم ولی قطو وصلی داره مخابرات هم میگه همینکه هست باید ده نفرو بیاری که تو منطقه شما فیبر بکشیم حدودا دو ساله تانوما رسما اومده اما باید ده نفر تو یک محله درخاست بدن تا فیبر بکشن این مسخره بازیا چیه؟ دوستان بیاین یک کمپین تشکیل بدیم بریم اعتراض کنیم شاید زودتر انجام شد حالا اینا به کنار پیمانکار فیبر نوری مشهد تو سایتش زده '' ftth پایه 2 مگ اپ 16 مگ مافوق سرعت '' این یعنی توهین به شعور کاربر اخه کجای دنیا اینجوریه؟ فیبر نوری 16 مگ؟ خنده داره؟
ahwazp30
25-03-2018, 12:23
درود
اون سامانه فقط باسه تهران هست و شهرستان ها سامانه خودشون را دارند مثل تیریز و شیراز
شهرستان های دیگر هم فغلا سرکاریه
فکر نکنم جدا باشه .چون مخابرات اهواز چنین سامانه ای نداره .
fanoostalaei
25-03-2018, 16:35
مخابرات تبریز باید زنگ بزنی بپرسی !
Rahpooyan
25-03-2018, 23:30
مودم های تانوما چه قیمتی دارند؟ این شرکتی ایرانی که داره مودم ای دی اس ال میزنه، کدوم شرکته؟
mr.arbab28
28-03-2018, 11:17
دوستان بیاین راه حل پیدا کنید که زودفیبر کشی انجام بسه یا اگر تو محلی فیبر نبود مخابرات نگه ده نفر بیار
واقعا جالبه اگر مخابرت سرویس بده ! رفتم مرکز هنوز که هنوزه نمیتونه با پیمانکار فیبر نوری تماس بگیره همش شماره پیمانکارشون در دسترس نیست که ازش بپرسه توی خیابون ما fat رو کشیده و اگر کشیده وصلش کرده یا نه ! فقط همین یکسوال فقط
renfield
29-03-2018, 07:07
باسه مخابرات کرمان یه روز شمار گذاشتن روز شمار رسید به صفر حالا داره منفی میشماره
renfield
29-03-2018, 07:25
ما خونمون نو سازه نه محابرات سیم مسی بهمون میده نه همین فیبر که کلی پول دادیم پیمانکار مخابرات عملی میشه .
ahwazp30
29-03-2018, 22:36
دوستان بیاین راه حل پیدا کنید که زودفیبر کشی انجام بسه یا اگر تو محلی فیبر نبود مخابرات نگه ده نفر بیار
والا من رفتم مرکزمون گقتم اگه ده نفر همسایه ها رو بیارم برامون فیبر میکشید ؟ گفتن چه ربطی داره .منم گفتم همه جا قانونش اینه که اگر 10 نفر تقاضا بدن براشون فیبر میکشن مرکز هم گفت نه اصلا همچین چیزی نیست اگه صد نفر هم بیان تا زمانی که شرایطش فراهم نشه فیبرکشی انجام نمیدن .منم کلا نا امید شدم راستش دیگه حوصله هم ندارم هی به این در و اون در بزنم شکایت کنم و برم بازرسی مخابرات و ... وگرنه پیگیرش میشدم .فعلا که وضعیت مرکز ما اینه .کلا مرکز پوسیده و تعطیل و بیخودیه تنها مزیتی که داره اینه که خطوط مسی رو در عرض حداکثر 5 ساعت از درخواست رانژه میکنه.البته اینم بگم که مدتیه دارم مشاهده میکنم برای مساجد و اینا که 20 متر همش با من فاصله دارن فیبر میکشن و همچین ناتوان هم نیستن .گویا فقط با مشترکین حقیقی و شخصی مشکل داره این مرکز وگرنه تو زمینه ی حقوقی برای فیبرکشی شدیدا فعاله.
من آذر ماه درخواست دادم و طبق درخواست مخابرات 5نفر شدیم ، گفتند تا آخر دی ماه براتون وصل میکنیم ، فعلا که خبری نشده .
3بار هم ثبت نام کردم : 1 بار آنلاین - 1بار نمایشگاه - 1 بار هم حضوری اومدن ساختمان ما
ولی کلا سرکاریه .
renfield
30-03-2018, 04:17
والا من رفتم مرکزمون گقتم اگه ده نفر همسایه ها رو بیارم برامون فیبر میکشید ؟ گفتن چه ربطی داره .منم گفتم همه جا قانونش اینه که اگر 10 نفر تقاضا بدن براشون فیبر میکشن مرکز هم گفت نه اصلا همچین چیزی نیست اگه صد نفر هم بیان تا زمانی که شرایطش فراهم نشه فیبرکشی انجام نمیدن .منم کلا نا امید شدم راستش دیگه حوصله هم ندارم هی به این در و اون در بزنم شکایت کنم و برم بازرسی مخابرات و ... وگرنه پیگیرش میشدم .فعلا که وضعیت مرکز ما اینه .کلا مرکز پوسیده و تعطیل و بیخودیه تنها مزیتی که داره اینه که خطوط مسی رو در عرض حداکثر 5 ساعت از درخواست رانژه میکنه.البته اینم بگم که مدتیه دارم مشاهده میکنم برای مساجد و اینا که 20 متر همش با من فاصله دارن فیبر میکشن و همچین ناتوان هم نیستن .گویا فقط با مشترکین حقیقی و شخصی مشکل داره این مرکز وگرنه تو زمینه ی حقوقی برای فیبرکشی شدیدا فعاله.
دوست گرامی هر وقت اون به اصطلاح کافوی نوری FAT اومد محلتون اینترنت فیبری میدن . اصل فیبر اینه که محله های پر تراکم بتونن خداقل بتونن تلفن ثابت بدن ، ولی اینا با اینترنت و حجم خوری و سوسول بازی اشتباه گرفته اند . یه باکس سفید یا کرم رنگه با دسته مشکی . برق هم نمیخوره ..
renfield
30-03-2018, 04:34
کافوی نوری یا همون FAT این شکلیه ^
برق هم نمیخوره . اونی که برق میخوره باسه VDSL هست
بعضی ها بهش میگن چاله نوری
ahwazp30
30-03-2018, 09:54
دوست گرامی هر وقت اون به اصطلاح کافوی نوری FAT اومد محلتون اینترنت فیبری میدن . اصل فیبر اینه که محله های پر تراکم بتونن خداقل بتونن تلفن ثابت بدن ، ولی اینا با اینترنت و حجم خوری و سوسول بازی اشتباه گرفته اند . یه باکس سفید یا کرم رنگه با دسته مشکی . برق هم نمیخوره ..
منطقه ما کلا از اینا نداره و بعید هم میدونم به این زودی ها بکشن چون تراکم کم هست و اکثرا تلفن ثابت رو دارند .و اون جاهای هم که فیبر کشیدن ظاهرا چون نزدیک مرکز هست مستقیم رفته تا مرکز چون من از این باکس ها ندیدم و اونی که هست معمولیه .
renfield
30-03-2018, 12:49
منطقه ما کلا از اینا نداره و بعید هم میدونم به این زودی ها بکشن چون تراکم کم هست و اکثرا تلفن ثابت رو دارند .و اون جاهای هم که فیبر کشیدن ظاهرا چون نزدیک مرکز هست مستقیم رفته تا مرکز چون من از این باکس ها ندیدم و اونی که هست معمولیه .
شهرستان ما یه دونه کنار فرودگاه داره
malthael
30-03-2018, 17:24
تو شهر ما قراره بعد از تعطیلات فیبرکشی رو شروع کنند . اولویتشون فعلا با بازار شهر هست و محله جدیدی که ساخته شده چون میگن امکاناتمون فعلا کافی نیست و مجبوریم اولویت بندی کنیم . البته به بازاری ها گفتن همه چیز رایگانه و حتی مودم رو هم بهتون به صورت رایگان میدیم . بازار که از ما دوره و وصل به مرکز تلفن دیگه شهر البته چون بازار به مرکز نزدیکه اونجا همه خط تلفن ها کیفیت خیلی خوبی دارن و هیچ مشکلی چه بابت نویز و چه بابت کشش خط ندارند ولی خب اونجا پول هست و برادران هم که عاشق پول:n21: . مرکز ما هم قراره برای محله جدید فیبر بکشه . ما خونمون سر خیابون اصلی هست و فاصله ما از فیبری که به محله جدید میره حدودا 1000 متر هست . میخواستم بدونم آیا این فاصله زیاد نیست و میشه امیدی داشت که از شر سیم مسی راحت شد؟ در کل حداکثر فاصله تا کافو چقدر باید باشه ؟از خودشون که پرسیدم گفتن نمیدونیم شاید از این مسیری که داره میره یه انشعاب هم برای محله شما بیاد ولی در کل اطلاع نداریم .
renfield
30-03-2018, 17:39
تو شهر ما قراره بعد از تعطیلات فیبرکشی رو شروع کنند . اولویتشون فعلا با بازار شهر هست و محله جدیدی که ساخته شده چون میگن امکاناتمون فعلا کافی نیست و مجبوریم اولویت بندی کنیم . البته به بازاری ها گفتن همه چیز رایگانه و حتی مودم رو هم بهتون به صورت رایگان میدیم . بازار که از ما دوره و وصل به مرکز تلفن دیگه شهر البته چون بازار به مرکز نزدیکه اونجا همه خط تلفن ها کیفیت خیلی خوبی دارن و هیچ مشکلی چه بابت نویز و چه بابت کشش خط ندارند ولی خب اونجا پول هست و برادران هم که عاشق پول:n21: . مرکز ما هم قراره برای محله جدید فیبر بکشه . ما خونمون سر خیابون اصلی هست و فاصله ما از فیبری که به محله جدید میره حدودا 1000 متر هست . میخواستم بدونم آیا این فاصله زیاد نیست و میشه امیدی داشت که از شر سیم مسی راحت شد؟ در کل حداکثر فاصله تا کافو چقدر باید باشه ؟از خودشون که پرسیدم گفتن نمیدونیم شاید از این مسیری که داره میره یه انشعاب هم برای محله شما بیاد ولی در کل اطلاع نداریم .
وقتی کافو بکارن هر 100 متر 300 متر یه دونه هست. خداقل تهران اینجوریه . به ما گفتن تا سر کوچه زیر زمینی میاریم از اونجا هم هوایی بهتون یه چیزی میدیم شرتون کنده بشه یه چیزی تو این مایه ها
الان یه دونه کنار فرودگاه هست
فاصله چقدر باشه نمیدونم دقیقا ولی بسنگی داره نورش LED باشه یا لیزر ؟!
فیبر داحل منزل ما 50 مگ که گفتن بیشتر نمیکشه :n28::n28::n28:
renfield
30-03-2018, 17:49
چیز شاقی نیست منم کشته مرده اینترنت نیستم یعنی بچه 16 ساله نیستم ، ولی ما حتی مخابرات سیم مسی بهمون نداده تلفن ثابت هم نداریم . مرکز مخابرات ما هم خیلی زاغارت ه و با این که جای خوب شهر هست مثل بازداشت گاه های رژیم سابق ه
malthael
30-03-2018, 18:20
وقتی کافو بکارن هر 100 متر 300 متر یه دونه هست. خداقل تهران اینجوریه . به ما گفتن تا سر کوچه زیر زمینی میاریم از اونجا هم هوایی بهتون یه چیزی میدیم شرتون کنده بشه یه چیزی تو این مایه ها
الان یه دونه کنار فرودگاه هست
فاصله چقدر باشه نمیدونم دقیقا ولی بسنگی داره نورش LED باشه یا لیزر ؟!
فیبر داحل منزل ما 50 مگ که گفتن بیشتر نمیکشه :n28::n28::n28:
اگه گفتن بیشتر از 50 مگ نمیکشه پس حتما میخوان بهتون VDSL بدن .
renfield
30-03-2018, 19:13
فکر نکنم چون ما سیم مسی نداریم که VDSL بدن
poriya_hashie
30-03-2018, 19:47
سلام دوستان من فیبر نوری هستم در اهواز این سرویس ها در اهوار هم جواب میده؟
cartesiba
31-03-2018, 00:19
سلام از کجا متوجه بشیم منطقه خودمون فیبر نوری داره؟ سایت خاصی داره؟ مخابرات اینقدر شلوغه کسی تلفن برنمیداره
malthael
31-03-2018, 11:04
سلام از کجا متوجه بشیم منطقه خودمون فیبر نوری داره؟ سایت خاصی داره؟ مخابرات اینقدر شلوغه کسی تلفن برنمیداره
بهترین راه اینه که حضوری برید و از مرکز مخابراتی که ازش خط تلفن دارید بپرسید .
AMIR-AIRGUNNER
31-03-2018, 14:26
عحب ، یعنی شما الان اینترنت نداری رو این ONT ?
ببخشید که دیر شد چون تازه الان پست شما رو دیدم :n16:
نه صفحات قبلی هم گفتم ظاهرا تو منطقه ما هر کی درخواست تلفن ثابت میده (تو برج های مسکونی ) مستقیما فیبر میکشن و خبری از سیم های مسی نیست
تو برج ما هم تا جایی که میدونم کسی درخواست اینترنت تانوما نکرده و همه فقط تلفن ثابت میخواستن اینا هم فیبر کشیدن و به همه مودم هم دادن ولی هنوز تلفن ثابت برقرار نشده .
(شاید دیدن بدون اینترنت به صرفه نیست فرار کردن :n31:)
بسیار ممنون حداقل فهمیدم این FAT چه شکلی باید باشه
یکسوال FAT کوچکتر هم هست؟ یا همه باید اینقدر بزرگ باشند؟
renfield
01-04-2018, 04:52
بسیار ممنون حداقل فهمیدم این FAT چه شکلی باید باشه
یکسوال FAT کوچکتر هم هست؟ یا همه باید اینقدر بزرگ باشند؟
والا دوست گرامی ، تو اینترنت نوشته FAT میشه Fiber Access Terminal یعنی پایانه دسترسی به فیبر .. احتمالا همون کافوی نوری را میگن ؟! من دقیق نمیدونم ولی این عکسشه :
این احتمالا باید پست نوری باشه که دم درب منزل میزنن . مخابرات به ما گفت تا سر کوچه تون یه FAT میاریم بعد از اونحا بهتون هوایی میدیم .. تو تهران هم همه اون شکلی هستن و خیلی هم بزرگ نیست یعنی از کاقو های سیم مسی جمع و جور تره . در جزیره کیش به عنوان مثال کوچک تر هستند
مخابرات به منم گفته اگر fat نصب شده باشه به کل خیابون هوایی میدن گفتن مشکل ما تو ندادن بیشتر با شهرداریه که اجازه حفاری سخت میده !
و یک نکته عحیب به من گفت اگر تعرفه ای بگیری که روی قبض تلفن بیاد دو ساله قرارداد میبندیم و هزینه فیبرکشی و مودم ont رایگانه ولی اگر بخوای پیشپرداخت کنی ششماه قرارداد ببندی نه باید هزینه فیبرکشی و مودم رو خودت بدی
renfield
01-04-2018, 05:10
تو تهران اگه دقت کرده باشید یه دونه از اینا کنار هر کافوی نوری هست که برق میخوره . این تبدیل VDSL ه
renfield
01-04-2018, 05:20
مخابرات به منم گفته اگر fat نصب شده باشه به کل خیابون هوایی میدن گفتن مشکل ما تو ندادن بیشتر با شهرداریه که اجازه حفاری سخت میده !
و یک نکته عحیب به من گفت اگر تعرفه ای بگیری که روی قبض تلفن بیاد دو ساله قرارداد میبندیم و هزینه فیبرکشی و مودم ont رایگانه ولی اگر بخوای پیشپرداخت کنی ششماه قرارداد ببندی نه باید هزینه فیبرکشی و مودم رو خودت بدی
البته شهر تا شهر فرق میکنه ، اگر مخابرات شهر ما باشه پول همه چی رو یه جا میخواد .
ولی من پیش پرداخت میگیرم چون پیش پرداخت دست آدم باز تره .. برا تغییر سرویس .. ارتقا سرعت ؟ خدا رو چه دیدی شاید پول کم آوردن اینترنت گیگابیتی دادن .. اون دیگه با قبض نمیشه ...
فکر نمیکنم توی اون حالت نذارن ارتقا بدی سرویس رو چون بهرحال پول بیشتری بهشون میدی
هرچندکه من بعید میدونم اینها بتونند سرویس 100 رو هم توی لانچ اصلی درست حسابی بدن چه برسه به گیگابیت
حالا فعلا چون اولشه و مشترک ندارن یکم سرعتشون بالاست
یکم که شلوغ بشه خواهیم دید سرعتشون به چند افت میکنه
renfield
01-04-2018, 05:57
اینجا کوچه پشتی یه کم بالاتر یه چیزی کندن ..
این هم یه دسنگاه PCM که با فیبر نوری نباید اشتباه بشه .. چون تو همون باکسه ....
خیلی خوبه ، مبارکه
چون به من گفت یک بلوک رو میتونند هوایی بدند ولی از از عرض کوچه نمیتونند رد بشن بدون حفاری . و اینطوری 10 نفر رو هم حساب میکنند
مثلا ما وکوچه پشتی ما
اینجا کوچه پشتی یه کم بالاتر یه چیزی کندن ..
این هم یه دسنگاه PCM که با فیبر نوری نباید اشتباه بشه .. چون تو همون باکسه ....
محسن گل بهاریان
01-04-2018, 13:56
سلام دوستان
شرکت ما مجری FTTH و پروژه های فیبر دارای مجوز از شرکت مخابرات میباشد.
جهت تقاضا FTTH و بررسی محل مورد نظر میتوانید با شماره 09195760698 ارتباط برقرار کنید.
هم چنین دوستان عزیز میتوانند با ارسال پیام به شماره فوق جهت تبادل اطلاعات و نطرات در خصوص FTTH در گروه تلگرام شرکت اتصالات رستاک عضو شوند.
محسن گل بهاریان
01-04-2018, 15:15
سلام دوستان
شرکت اتصالات رستاک مجری پروژه های مخابراتی و دارای مجوز از مخابرات در زمینه FTTH میباشد.
کارشناسان شرکت آمادگی هرگونه پاسخگویی و همکاری در زمینه اجرای FTTH و بستر سازی فیبر نوری را دارند.
جهت اطلاعات بیشتر و عضویت در گروه تلگرام شرکت به شماره 09195760698 پیام ارسال کنید.
محسن گل بهاریان
01-04-2018, 15:21
سلام دوستان
ما مجری FTTH مورد تایید مخابرات هستیم
در صورت تقاضا FTTH میتوانید به شماره زیر پیام دهید.
09195760698
mohandes23
01-04-2018, 16:00
فکر نمیکنم توی اون حالت نذارن ارتقا بدی سرویس رو چون بهرحال پول بیشتری بهشون میدی
هرچندکه من بعید میدونم اینها بتونند سرویس 100 رو هم توی لانچ اصلی درست حسابی بدن چه برسه به گیگابیت
حالا فعلا چون اولشه و مشترک ندارن یکم سرعتشون بالاست
یکم که شلوغ بشه خواهیم دید سرعتشون به چند افت میکنه
مثل اینکه شما کوچکترین اطلاعی از فیبر نوری نداری! مگه صف نون واییه که شلوغ بشه
مثل اینکه شما کوچکترین اطلاعی از فیبر نوری نداری! مگه صف نون واییه که شلوغ بشه
بله صف نون هم میتونه باشه فیبر که ظرفیت backbone ش بینهایت نیست ! شما آخرش به لینک ارتباطی مسیریاب و ... محدود میشه ظرفیت ارایه نمیتونی که مثلا هزار مشترک 100مگ داشته باشی و بک بونت 10 گیگابیت باشه!
سلام دوستان
ما مجری FTTH مورد تایید مخابرات هستیم
در صورت تقاضا FTTH میتوانید به شماره زیر پیام دهید.
09195760698
شما کدوم استان هستید؟
cartesiba
02-04-2018, 01:25
سلام فیبر تا سر کوچه کشیده شده باشه . داخل کوچه هزینش با مخابراته یا خود شخص؟
f_s10224
02-04-2018, 10:03
روز شمار وی دی اس ال در کرمان منفی شده !!!
mr.arbab28
02-04-2018, 22:01
طرح مهرگان در مشهد چطور میگذره ایا اجرایی شده؟ اقا من فیبر میخام مخابرات هم میگه ده نفر بیار یکی یک راه حل بگه ازین نت زغالی خسته شدیم اگر کسی راه حل پیدا کنه که من در نهایت بتونم دارای ftth بشم هزینشم میدم گیرم بخدا
renfield
02-04-2018, 22:08
درمشهد مثه اینکه خصوصی ها هم میدن . مشهد در کل امکاناتش زیاده .
اینهمه صبر کنی آخرش کوچه بغلی رو جعبه FAT بزنند
بیشتر نمایشه
renfield
03-04-2018, 18:20
من کشته مرده اینترنت نیستم ، ولی ما تلفن ثابت نداریم باید فیبر بدن بهمون
renfield
03-04-2018, 18:24
تو تلویزیون آلمان را نشون میداد یه باریکه میکندند ؛ لوله کار میزاشتن بعد از مرکز با فشار هوا فیبر رو میفرستادن تو محله ! ما کجا آلمان کجا
mr.arbab28
03-04-2018, 20:40
درمشهد مثه اینکه خصوصی ها هم میدن . مشهد در کل امکاناتش زیاده .کدوم شرکت خصوصی؟؟؟؟
Gamemaster
04-04-2018, 21:39
درمشهد مثه اینکه خصوصی ها هم میدن . مشهد در کل امکاناتش زیاده .
مطلبو جایی خوندید یا شما هم مشهدی هستین؟
renfield
05-04-2018, 02:42
مطلبو جایی خوندید یا شما هم مشهدی هستین؟
نه من مشهدی نیستم . تو اینترنت خوندم .
malek911
10-04-2018, 14:21
یه هفته ای میشه پینگ تایم تانوما شده عین دلار و مدام بالا میره.در ضمن اپراتورهای تانوما خیلی شوت هستن و اندازه جلبک اطلاعات ندارن واسه همین من برای سرویس زنگ میزنم به قسمت adsl و اونا هم موثرترین کاری که میکنن ابراز همدردی باهامه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohandes23
14-04-2018, 01:28
بله صف نون هم میتونه باشه فیبر که ظرفیت backbone ش بینهایت نیست ! شما آخرش به لینک ارتباطی مسیریاب و ... محدود میشه ظرفیت ارایه نمیتونی که مثلا هزار مشترک 100مگ داشته باشی و بک بونت 10 گیگابیت باشه!
یک شماره داشته باشی و 80 میلیون نفر!!! فیبر ظرفیت حجمی و نفریش قابل مقایسه نیست با مس.حالا اونی که زیر ساخت رو نمیاره بازم مشکل کاربره؟!
mr.arbab28
14-04-2018, 10:44
فیبر سرعت ۲۰ مگ کمترین قیمت ۱۲۰ ت هست تازه ماهیانه امکان خرید نیست بعدشم باید التماس هم بکنی اصلا کی به فکرش افتاد فیبر بیاره ایران؟ فیبر از نظر من یکچیز مسخرس ۲۰۲۰ که اصلا اندازه جلبک اطلاعات ندارن راجبش
malthael
14-04-2018, 13:58
فیبر سرعت ۲۰ مگ کمترین قیمت ۱۲۰ ت هست تازه ماهیانه امکان خرید نیست بعدشم باید التماس هم بکنی اصلا کی به فکرش افتاد فیبر بیاره ایران؟ فیبر از نظر من یکچیز مسخرس ۲۰۲۰ که اصلا اندازه جلبک اطلاعات ندارن راجبش
فیبر یه چیز مسخره نیست بلکه دست حیوانات مسخره ای افتاده !:n21:
cartesiba
14-04-2018, 18:18
سلام فیبر تا سر کوچه کشیده شده باشه . داخل کوچه هزینش با مخابراته یا خود شخص؟
malek911
14-04-2018, 18:29
چرا میشه ماهیانه هم خرید.من الان ماهیانه میخرم و سر هر ماه هم میشه سرویس رو تغییر داد.چیزی که عذاب آوره سرعت استریم ویدیو هستش.نه فیبر ۲۰ نه فیبر ۵۰ مگ و نه فیبر ۱ گیگابیت نمیتونن یه فیلم ۱۰۸۰ رو مثل آدم آنلاین استریم کنن
zofishel
14-04-2018, 22:15
چرا میشه ماهیانه هم خرید.من الان ماهیانه میخرم و سر هر ماه هم میشه سرویس رو تغییر داد.چیزی که عذاب آوره سرعت استریم ویدیو هستش.نه فیبر ۲۰ نه فیبر ۵۰ مگ و نه فیبر ۱ گیگابیت نمیتونن یه فیلم ۱۰۸۰ رو مثل آدم آنلاین استریم کنن
این که نشد دیگه فیبر یعنی با یه فیبرنوری 20 مگی یا 50 مگی فیلم 1080 استریم کنیم باید بریم بمیریم
mr.arbab28
15-04-2018, 00:45
چرا میشه ماهیانه هم خرید.من الان ماهیانه میخرم و سر هر ماه هم میشه سرویس رو تغییر داد.چیزی که عذاب آوره سرعت استریم ویدیو هستش.نه فیبر ۲۰ نه فیبر ۵۰ مگ و نه فیبر ۱ گیگابیت نمیتونن یه فیلم ۱۰۸۰ رو مثل آدم آنلاین استریم کننمشکلش چیه؟ وقفه داره؟ یا قطو وصلی؟
mr.arbab28
15-04-2018, 00:48
فیبر یه چیز مسخره نیست بلکه دست حیوانات مسخره ای افتاده !:n21:زنگ زدم 2020 میگم محله ما اقدامی کردن طرف گفت نه منم کفتم معلوم نیست کی؟ گفت شما فیبر برای چیته؟ برای شما adsl زیادته سرویس یک مگ بگیر کفایت میکنه برات !!!!!!!
malek911
15-04-2018, 01:03
مشکلش چیه؟ وقفه داره؟ یا قطو وصلی؟
مدام استپ میکنه تا ویدیو رو لود کنه.تو تسک منیجر هم که نگاه میکنم بالاتر از ۶۰۰ کیلوبایت نمیره ولی با idm تا ۷ مگابایت هم میره
renfield
15-04-2018, 18:06
این یه دونه کافوی نوری که در کل شهر ما هست . احتمالا تبدیل vdsl ه . ملاک اون دستگیره های مشکی ه و قفل و زنجیرشه :
سلام دوستان.. حتما باید تو سایت مخابرات عضو باشی تا بتونی ببینی منطقتون تانوما ساپورت میکنه یا نه ؟؟ ممنون
Rahpooyan
23-04-2018, 13:01
سلام دوستان.. حتما باید تو سایت مخابرات عضو باشی تا بتونی ببینی منطقتون تانوما ساپورت میکنه یا نه ؟؟ ممنون
به نمایندگی های فروش یا 2020 تماس بگیرید و از قسمت فروش تانوما شما را راهنمایی می کنند. نیازی به عضویت در سایت خاصی نیست
cartesiba
24-04-2018, 16:40
سلام دوستان فیبر شده باشه همون 8 مگ را هم میشه گرفت؟
misam5526
24-04-2018, 17:40
سلام دوستان فیبر شده باشه همون 8 مگ را هم میشه گرفت؟
اون فیبری که شما میگید onu هست و مربوط به کافوی نوری. این تاپیک فیبری که میگن FTTH هست و مربوط به فیبر کشی مستقیم تا منزل که بهش تانوما میگن.
اما بطور کلی خط شما فیبر بشه (همون کافوی نوری) مشکلات نویز و غیره برطرف و احتمال قوی تا 16 مگ کشش خط افزایش پیدا کنه (اگه قبلا نمیشده)
12-24 core
مشهد
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
JUST KIOSK
16-05-2018, 15:34
تانوما رشت اومده؟ اگر آره، کسی داره؟ یا خبری هست که کی ممکنه بیاد؟
سلام
دوستان عزیز کسی هست که تو کرج منطقه باغستان (مرکز شهید غیاثی) از مخابرات فیبر نوری گرفته باشه؟؟
سرعتش و پینگش چجور هست؟ همونی که میفروشن هست یا فرق داره؟؟
mohyy775
30-06-2018, 19:23
اون فیبری که شما میگید onu هست و مربوط به کافوی نوری. این تاپیک فیبری که میگن FTTH هست و مربوط به فیبر کشی مستقیم تا منزل که بهش تانوما میگن.
اما بطور کلی خط شما فیبر بشه (همون کافوی نوری) مشکلات نویز و غیره برطرف و احتمال قوی تا 16 مگ کشش خط افزایش پیدا کنه (اگه قبلا نمیشده)
خط من بیشتر از ۶ مگ نمیکشه
چطور میشه درخواست onu داد ؟
Gamemaster
30-06-2018, 20:46
کسی میدونه تو مشهد پروژه تا کجا پیش رفته؟
mr.arbab28
02-07-2018, 22:19
تو مشهد تا هزار دیگر فیبر کشی کامل نمیشه فقط برای آقا زاده ها و بچه پولدارها فیبر کشی انجام شده بعدشم قیمت های فضاییش و پرسنل بی سواد خودش داستانیه
فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
mr.arbab28
02-07-2018, 22:20
تو مشهد تا هزار سال دیگر فیبر کشی کامل نمیشه فقط برای آقا زاده ها و بچه پولدارها فیبر کشی انجام شده بعدشم قیمت های فضاییش و پرسنل بی سواد خودش داستانیه
italodance
03-07-2018, 09:07
تو مشهد تا هزار سال دیگر فیبر کشی کامل نمیشه فقط برای آقا زاده ها و بچه پولدارها فیبر کشی انجام شده بعدشم قیمت های فضاییش و پرسنل بی سواد خودش داستانیه
اینها که گفتی همش به کنار به قول یکی از بچه ها (greatpouya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) مخابرات عقده ای همانند دولتش هست همیشه به فکر کرم بازی و انگولک و خراب کردن استفاده شما هستند. یعنی انواع طرحهای خراب ریزی رو برات پیاده می کنند که خود به خود عادت بکنی. چون ریشه و مشکل در چیز دیگست مشکل در عقده ای بودن و حس مزاحمت هستش نه این چیزها. تا زمانی که این رویه و این ذهنیت "مرض وار گونه" در وجودشون هست هیچ وقت اصلاح نمیشه. :n21:
ir.ghost
06-07-2018, 11:38
از سر کوچه تا وسطش زمین رو کندن کابل کشیدن برای یه دفتر شرکتی که زیر شاخه یکی از ارگان ها هست
Hadi.Dastour
11-07-2018, 15:16
سلام
در منطقه غرب تهران (دهکده المپیک) کسی تانوما گرفته؟
shahryar84
24-07-2018, 16:26
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
nobody2000
24-07-2018, 23:32
دوستان لطفا کسانی که از این سرویس استفاده میکنند یه تست سرعت دانلود و اپلود بزارند و بگند سرویسی هم که دارند چند مگ هستند .
eshariat
28-07-2018, 11:24
سلام
دوستان کسی مودم Huawei HG8245H داره اینجا؟
ممنون میشم از تنظیمات و ... برام عکس بگیره بفرسته
مودم ریست شده، اینا هم پشت تلفن نمیگن تنظیمات رو، فقط باید کارشناس بیاد. اونم خدا میدونه کی میاد
خدا خیرتون بده
eshariat
28-07-2018, 23:19
سلام
دوستان کسی مودم Huawei HG8245H داره اینجا؟
ممنون میشم از تنظیمات و ... برام عکس بگیره بفرسته
مودم ریست شده، اینا هم پشت تلفن نمیگن تنظیمات رو، فقط باید کارشناس بیاد. اونم خدا میدونه کی میاد
خدا خیرتون بده
خودم پیدا کردم
هرکی به مشکل خورد ایمیل بزنه توضیح بدم براش
e.shariat@gmail.com
Rahpooyan
02-08-2018, 21:44
مشهد که گذاشته بود فیبر رایگان انجام میشه. چرا اون موقع درخواست ندادید؟
ahwazp30
03-08-2018, 00:12
اتفاقا مرکز مخابراتی ما کلا نواحی تحت پوششش هیچ کدوم فیبر نیستن فقط بعضی از شرکت ها و یا دانشگاه ها رو فیبر کرده ولی رییس خود مرکز که ساکن همین منطقه هست منزلش فیبرنوری هست .
Electronic-Arts
03-08-2018, 16:47
اتفاقا مرکز مخابراتی ما کلا نواحی تحت پوششش هیچ کدوم فیبر نیستن فقط بعضی از شرکت ها و یا دانشگاه ها رو فیبر کرده ولی رییس خود مرکز که ساکن همین منطقه هست منزلش فیبرنوری هست .
اقتصاد فاسد , مدیریت فاسد نتیجش همین میشه که خون اون رنگین تر از بقیه میشه و چندین سال بعد از فراگیر شدن فیبر نوری اینا هنوز تو سیم مسی موندن مثل اسب البته افکار 1400 سال پیش هم دلیلش هست
شهرستان شاهرود چرا فیبر نوری نمیشه بابا 4 ساله منتظریم! کی دیگه؟
واسه یه شرکت دانش بنیان نیاز به تانوما با حداقل سرعت 300 مگابیت دارم. اما در دسترس نیست! بعد میگن چرا ایران پیشرفت نمیکنه.
حاضرم هزینه زیادی هم خرج کنم که به این سرعت دسترسی پیدا کنم.
Rahpooyan
05-08-2018, 17:34
شهرستان شاهرود چرا فیبر نوری نمیشه بابا 4 ساله منتظریم! کی دیگه؟
واسه یه شرکت دانش بنیان نیاز به تانوما با حداقل سرعت 300 مگابیت دارم. اما در دسترس نیست! بعد میگن چرا ایران پیشرفت نمیکنه.
حاضرم هزینه زیادی هم خرج کنم که به این سرعت دسترسی پیدا کنم.
دوست عزیز اگر همین حرفو به مخابراتتون بزنید زودتر نتیجه می گیرید. با پرداخت هزینه، این کار انجام می شود. اما سرعت 300 مگ من که تا حالا حتی تو تبلیغات تانوما هم نشنیدم. تا 100 بوده ولی 300 خیر.
دوست عزیز اگر همین حرفو به مخابراتتون بزنید زودتر نتیجه می گیرید. با پرداخت هزینه، این کار انجام می شود. اما سرعت 300 مگ من که تا حالا حتی تو تبلیغات تانوما هم نشنیدم. تا 100 بوده ولی 300 خیر.
یکی گفته بود به شرکت با سرعت بیشتر میدن.
بعد اینجا تو تبلیغاتش نوشته.
FTTO (OLAN) چیست؟
FTTO ((FIBER TO THE OFFICE)) یکی از سرویس های قابل ارائه بر روی تانوما بوده که امکان دریافت سرویس های غیر مخابراتی را با افزودن تجهیزات مخصوص برای مشترکین فراهم می آورد.
مزایای FTTOچیست؟
حذف هزینه های اضافی راه اندازی سیستم های مدیریت ساختمان(BMS) (مدیریت دسترسی، هشدار آتش، تهویه و...)
کاهش قابل ملاحظه هزینه های اجرا، برق مصرفی و نگهداری شبکه تا ۶۰درصد
امکان پذیر شدن استفاده از رایزرفشار قوی(به جهت عدم نویز پذیری فیبر) و حذف فضای رایزر فشار ضعیف(محل عبور کابل های جریان ضعیف تلفن، دیتا و شبکه ها، آنتن مرکزی، آیفون تصویری، دوربینهای مدار بسته، BMSو...)
نصب و راه اندازی بسیار آسان و تا ۵۰ درصد سریعتر از شبکه های سنتی
برد بالا به همراه پهنای باند نامحدود و خطوط تلفن نامحدود
فضای مورد نیاز و حجم کابل های خیلی کمتر(استفاده از یک Core فیبر نوری برای هر طبقه و یک Core برای هر واحد)
حذف کلیه تجهیزات اکتیو بین مسیر
ادغام سرویس های دیتا و VOIP به روشی کاملا به صرفه
امکان پذیر شدن پهنای باند معادل ۲.۵ GB/S دریافت و ۱.۲۵ GB/S ارسال در هر نقطه شبکه
برقراری اتصال به شبکه مخابرات کشور از طریق فیبر نوری
امکان تجمیع سایر سرویس های IP Base ساختمان بروی این شبکه
حذف کلیه کابل های مسی
این قسمت بولد شده یعنی چی؟
malek911
06-08-2018, 20:15
درخواست بدی میدن.من قبلا 1 گیگا بیت بودم.بعدش آوردمش پایین چون به کارم نمیومد
mostafadc
07-08-2018, 02:41
گيگابايته يا گيگا بيته ؟؟
اگه بايت باشه كه واقعاً سرعت خفنيه
اگه بيت باشه كه نشون ميده مسئولين انقدر بيسواد بودن كه نميدونن بيت بايد با حرف b كوچيك باشه.
B = Byte = بايت
b = bit = بيت
تو آمریکا و کره جنوبی هم همه به سرعت 1 گیگ دسترسی ندارن چطور باور کنیم مخابرات ایران 1 گیگ سرعت میده!
گيگابايته يا گيگا بيته ؟؟
اگه بايت باشه كه واقعاً سرعت خفنيه
اگه بيت باشه كه نشون ميده مسئولين انقدر بيسواد بودن كه نميدونن بيت بايد با حرف b كوچيك باشه.
B = Byte = بايت
b = bit = بيت
بیته! 1 گیگابایت تو هیچ کجای دنیا وجود نداره چنین سرعتی (حتی هارد های SSD سرعتشون 1 گیگابایت بر ثانیه نیست).
تو آمریکا و کره جنوبی هم همه به سرعت 1 گیگ دسترسی ندارن چطور باور کنیم مخابرات ایران 1 گیگ سرعت میده!
بیته! 1 گیگابایت تو هیچ کجای دنیا وجود نداره چنین سرعتی (حتی هارد های SSD سرعتشون 1 گیگابایت بر ثانیه نیست).
خوب الان چه ربطی به کره و امریکا داره سرعت فیبر مخابرات ؟
بعد هم من با 4g + سرعت ۱۵۰ مگابیت هم دریافت کردم حالا فیبر که نه مشکل سیگنال و ... داره دریافت سرعت ۱ گیگابیت برای یک تعداد محدودی زیاد عجیب نیست .
mostafadc
07-08-2018, 11:02
اينترنت فيبر نوري برا ساختموناي چند واحده و كسايي كه يوزراي زياد همزمان دارن، واقعاً عاليه.
مثل كشوراي اروپايي كه اكثر مجتمع هاي مسكوني، اينترنت نامحدود رايگان دارن و فقط براي شارژ ماهيانه ساختمون يه مبلغ كمي رو پرداخت ميكنن كه پول اينترنت هم يه بخش كمي از اون شارژ هست.
ايران هم بايد همينطوري بشه و اينكار از طريق فيبر نوري قابل انجامه
misam5526
07-08-2018, 12:55
جهت اطلاع!
malek911
07-08-2018, 13:58
چرا ندن.اگه هزینش رو بدی راحت رو فیبر سرعتهای گیگا بایتی امکان پذیره.در ضمن شما میتونی 1 گیگا بایت رو بین چندین هارد قسمت کنی تا بتونی تماه داده ها رو دریافت کنی.
اسمشم اینترنت شناوره و جلوش رو نسبت به امکاناتشون و هزینه شما باز میزارن.
حالا دانش بنیان چه نیازی به سرعت بالا داره؟مگه ماها که از نت استفاده میکنیم واسه موارد علمی بیسواد بنیان هستیم؟نمیدونم این واژه ها رو چه جوری اختراع کردن
این دانلودرها هستن که سرعت زیاد میخان اونم واسه فیلمهای 4k
black sabbath
07-08-2018, 14:29
ما یه غلطی کردیم یعنی مجبور شدیم بریم سراغ مخابرات لعنتی برای خونه پدرم.مسئولش با کلی ادعا و تعریف از تعرفه جدیدشون گفت بیایید سرویس یکساله هشت رو بگیرید تقریباً یک سالش میشه 300 هزار با حجم ماهی 90 گیگ
سرعت پیج باز کردن دایال آپ از این بیشتره سرعت IDM هم بین یک مگ تا 300 کیلو در نوسان هست بعضی موقع که اصلاً هیچ پیجی باز نمیشه(رو سه ستگاه) تازه مردک به من می گفت می تونی از IPTV هم استفاده کنی!!!!!!!! :n04: خاک تو سرتون بریزن با این سرویس دهی.نمی دونم این کابل برگردون چی بود که ملت بدبخت رو مجبور می کنن برن فقط سمت مخابرات
من برای خودم شاتل دارم عالیه اما این افتضاحه
albertxx
07-08-2018, 14:36
فکر کنم شما یه ذره اخبار رو دیر میخونید ( یه چند سال :n02: )
اول اینکه نت 1 گیگابایت خیلی وقته در دسترسه ( 8 گیگابیت )
دوما
SSD تا سرعت 3.5 گیگابایت هم موجوده
اونی که شما میگی به 1 گیگ نمیرسه پورت SATA هست که معمولا 550 مگابایت هست
پورت m2 تا 4 گیگابایت جواب میده که 3 گیگش تو بازار موجوده ( گیگابایت )
چرا ندن.اگه هزینش رو بدی راحت رو فیبر سرعتهای گیگا بایتی امکان پذیره.در ضمن شما میتونی 1 گیگا بایت رو بین چندین هارد قسمت کنی تا بتونی تماه داده ها رو دریافت کنی.
حالا دانش بنیان چه نیازی به سرعت بالا داره؟مگه ماها که از نت استفاده میکنیم واسه موارد علمی بیسواد بنیان هستیم؟نمیدونم این واژه ها رو چه جوری اختراع کردن
بحث فقط دانلود نیست من بیشتر به سرعت آپلود بالا نیاز دارم. برای یه سرور که حداقل 4 نفر به صورت همزمان بهش متصل میشن و تبادل اطلاعات سنگین انجام میدن.
فکر کنم شما یه ذره اخبار رو دیر میخونید ( یه چند سال :n02: )
اول اینکه نت 1 گیگابایت خیلی وقته در دسترسه ( 8 گیگابیت )
دوما
SSD تا سرعت 3.5 گیگابایت هم موجوده
اونی که شما میگی به 1 گیگ نمیرسه پورت SATA هست که معمولا 550 مگابایت هست
پورت m2 تا 4 گیگابایت جواب میده که 3 گیگش تو بازار موجوده ( گیگابایت )
جالبه. ممنون خبر نداشتم تا این حد پیشرفت کرده.
ما یه غلطی کردیم یعنی مجبور شدیم بریم سراغ مخابرات لعنتی برای خونه پدرم.مسئولش با کلی ادعا و تعریف از تعرفه جدیدشون گفت بیایید سرویس یکساله هشت رو بگیرید تقریباً یک سالش میشه 300 هزار با حجم ماهی 90 گیگ
سرعت پیج باز کردن دایال آپ از این بیشتره سرعت IDM هم بین یک مگ تا 300 کیلو در نوسان هست بعضی موقع که اصلاً هیچ پیجی باز نمیشه(رو سه ستگاه) تازه مردک به من می گفت می تونی از IPTV هم استفاده کنی!!!!!!!! :n04: خاک تو سرتون بریزن با این سرویس دهی.نمی دونم این کابل برگردون چی بود که ملت بدبخت رو مجبور می کنن برن فقط سمت مخابرات
من برای خودم شاتل دارم عالیه اما این افتضاحه
این الان تانوما هست؟ یعنی با اسم سرعت 50-100 مگابیت شما الان داری نهایت این سرعت رو میگیری؟
نکنه ما هم 1 گیگابیت بگیریم بعد اینجوری سرعت بده :n02:
black sabbath
08-08-2018, 12:44
این الان تانوما هست؟ یعنی با اسم سرعت 50-100 مگابیت شما الان داری نهایت این سرعت رو میگیری؟
نکنه ما هم 1 گیگابیت بگیریم بعد اینجوری سرعت بده :n02:
ببینید ما رفتیم شاتل شماره تلفن رو دادیم گفتن اونجا کابل برگردون شده فقط از مخابرات می تونید سرویس بگیرید که این هم سرویسمون کرده
DNS ی چیزی ست کنم؟هر سایتی می خوام برم باید چندبار رفرش کنم تا باز بشه در صورتی که پینگ 8.8.8.8 تقریباً همیشه 100 هست
ahwazp30
08-08-2018, 13:26
ببینید ما رفتیم شاتل شماره تلفن رو دادیم گفتن اونجا کابل برگردون شده فقط از مخابرات می تونید سرویس بگیرید که این هم سرویسمون کرده
DNS ی چیزی ست کنم؟هر سایتی می خوام برم باید چندبار رفرش کنم تا باز بشه در صورتی که پینگ 8.8.8.8 تقریباً همیشه 100 هست
شما یک تست از سرور فرانکفورت هم بزارید تا وضعیت پینگ و پهنای باند بین الملل هم مشخص بشه .dns اول رو 8.8.8.8 بزارید و هیچ dns دیگه ای ست نکنید .ضمنا انتی ویروس رو هم به طور موقت غیرفعال کنید.
black sabbath
08-08-2018, 17:41
شما یک تست از سرور فرانکفورت هم بزارید تا وضعیت پینگ و پهنای باند بین الملل هم مشخص بشه .dns اول رو 8.8.8.8 بزارید و هیچ dns دیگه ای ست نکنید .ضمنا انتی ویروس رو هم به طور موقت غیرفعال کنید.
shahryar84
08-08-2018, 19:43
DNS ی چیزی ست کنم؟هر سایتی می خوام برم باید چندبار رفرش کنم تا باز بشه در صورتی که پینگ 8.8.8.8 تقریباً همیشه 100 هستفکر کنم ADSL باشه نه فیبرنوری
(لطفاً با اینکه میگن خط شما فیبرنوری و فقط باید از مخابرات بگیرید، با تانوما قاطی نکنید)
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
ahwazp30
08-08-2018, 20:22
مشکلتون با روشی که گفتم حل شد یا هنوز کنده وبگردی ؟
DNS ی چیزی ست کنم؟هر سایتی می خوام برم باید چندبار رفرش کنم تا باز بشه در صورتی که پینگ 8.8.8.8 تقریباً همیشه 100 هستدوست عزیز سرویس شما adsl هست با فیبر فرق داره
اونکه شما میگی یعنی خطط pcm هیت و فقط از مخابرات میتونی سرویس بگیری ربطی کلا به این تاپیک نداره
این تاپیک برای سرویس تانوما یا همون فیبر هست
bigbang001
08-08-2018, 23:45
تانوما سرویس ۱۰۰ مگابیت مقایسه سرور داخلی و خارجی
Sent from my iPhone using Tapatalk
تانوما سرویس ۱۰۰ مگابیت مقایسه سرور داخلی و خارجی
کدوم داخلیه کدوم خارجیه؟
راستی این فیبر کابل اختصاصی منظور چیه؟ یعنی مزیت اینکه فیبر اختصاصی داشته باشیم چیه؟
bigbang001
09-08-2018, 00:25
کدوم داخلیه کدوم خارجیه؟
راستی این فیبر کابل اختصاصی منظور چیه؟ یعنی مزیت اینکه فیبر اختصاصی داشته باشیم چیه؟
اونی که سرعت دانلود بالاتره داخلی هست
شما مشترک خانگی هستید یا حقوقی؟ چون بسته های رو که نگاه می کنم نهایت طرح الماس هست که 100 مگابیته شما چطوری شناور گرفتی؟ یعنی منم واسه تهران منزل مسکونی بگیرم بهم سرعت بدون محدودیت میدن؟
malek911
11-08-2018, 20:41
شما مشترک خانگی هستید یا حقوقی؟ چون بسته های رو که نگاه می کنم نهایت طرح الماس هست که 100 مگابیته شما چطوری شناور گرفتی؟ یعنی منم واسه تهران منزل مسکونی بگیرم بهم سرعت بدون محدودیت میدن؟
برو مرکز مخابراتیتون بپرس.کلا شرایط هز منطقه فرق میکنه.منم کاربر خانگی حساب میشم
کسی میدونه فیبری که مخابرات استفاده میکنه از چه نوعی هست؟ STM یا STM4 یا ...
بررسی کردم فاصله کافو تا خونه ما 80 متر هم نیست. اما تا مرکز مخابرات 3-4 کیلومتری هست. میخوام بدونم با این فاصله تا مرکز اصلی مخابرات افت سرعت پیدا میکنه؟ یعنی میشه با این فاصله سرعت های 1 گیگ به بالا رو تجربه کرد؟ یا فاصله تا مخابرات مهم نیست و فاصله تا کافو ملاکه؟
mostafadc
12-08-2018, 17:31
بررسی کردم فاصله کافو تا خونه ما 80 متر هم نیست. اما تا مرکز مخابرات 3-4 کیلومتری هست. میخوام بدونم با این فاصله تا مرکز اصلی مخابرات افت سرعت پیدا میکنه؟ یعنی میشه با این فاصله سرعت های 1 گیگ به بالا رو تجربه کرد؟ یا فاصله تا مخابرات مهم نیست و فاصله تا کافو ملاکه؟
برا فيبر نوري فاصله شما تا مخابرات يا كافو و اين چيزا مهم نيست. چون ديتا با سرعت نور از طريق فيبر نوري منتقل ميشه.
برا انواع اينترنت سيم مسي مثل adsl يا vdsl ، فاصله مهمه
من فردا میخوام برم مخابرات تانوما بگیرم اما هنوز متوجه نشدم واسه پهنای باند بیشتر از 100 مگابیت باید چیکار کرد! تجهیزات خاصی نیازه؟ میخوام حداکثر پهنای باندی که فیبر نوری میتونه بده دریافت کنم.
این FTTO که میگن روی تانوما ارائه میشه کسی میدونه منظور چی هست و نحوه راه اندازیش فرق میکنه؟
mohandes23
14-08-2018, 23:16
مراکز علمی اگه علمی باشن هم ابر کامپیوتر می خوان هم ابر نت! برای عموم هم برای استریم و گیم نیاز صد در صد هست.
AMIR-AIRGUNNER
15-08-2018, 12:29
دوستان این طرح های غزال که 4 برابر سرعت بیشتر میده رو میشه برای ftth سفارش داد یا اینا فقط واسه adsl هست ؟
و در ضمن در ftth هم مثل مودم های adsl یوزرنیم و پسوورد , vpi -vci داریم؟ من هر چقدر این منو های مودم رو میگردم همچین چیز هایی پیدا نمیکنم:n13:
malek911
16-08-2018, 15:08
دوستان این طرح های غزال که 4 برابر سرعت بیشتر میده رو میشه برای ftth سفارش داد یا اینا فقط واسه adsl هست ؟
و در ضمن در ftth هم مثل مودم های adsl یوزرنیم و پسوورد , vpi -vci داریم؟ من هر چقدر این منو های مودم رو میگردم همچین چیز هایی پیدا نمیکنم:n13:
نه فیبر غزال نداره اون فقط واسه adsl هست.فیبر هم چون شما اشترام میگیری و به صورت ppoe هست یوزر پس داره ولی vci,vpi نداره.البته فیبر رو هم میشه بدون مودم هم استفاده کرد ولی باید مستقیم به اون دستگاهی که وصل میکنی باید تنظیمات ppoe داشته باشه .مثلا نموتش کنسول ps4
malek911
22-08-2018, 16:36
تازه گیا پینگ تایم فیبر عالی شد.یه چیزی در حد نرم جهانی.اینم تست از بازی bf1
سلام
یه پینگ از 8.8.8.8 میزاری
malek911
22-08-2018, 23:54
سلام
یه پینگ از 8.8.8.8 میزاری
میشه یه speedtest و یه عکس از سرعت دانلودت با idm بزاری و اطلاع داری که آیا راهی هست که تانوما برای مشترکن خانگی با سرعت یک گیگابیت گرفت؟ممنون
اگر لطف کنی یک tracert هم از همون 8.8.8.8 بزاری ممنون میشم. کنجکاوم بدونم از چه مسیری داره استفاده میکنه که این پینگ رو میده.
malek911
23-08-2018, 23:54
میشه یه speedtest و یه عکس از سرعت دانلودت با idm بزاری و اطلاع داری که آیا راهی هست که تانوما برای مشترکن خانگی با سرعت یک گیگابیت گرفت؟ممنون
من سروی ۲۰ مگه و ۲.۵ مگ دانلود میده.۱ گیگ رو هم فکر نکنم به کاربر خانگی بدن
malek911
24-08-2018, 00:02
اگر لطف کنی یک tracert هم از همون 8.8.8.8 بزاری ممنون میشم. کنجکاوم بدونم از چه مسیری داره استفاده میکنه که این پینگ رو میده.
mohandes23
26-08-2018, 16:10
این برای اروپاس با امریکا چند میشه پینگ؟
تانوما واسه من فعال شد سرعت دانلود 100 هست و مناسبه پینگ هم 7 هستش. اما سرعت آپلود به نحوه مسخره ای روی 16 مگ قفل شده. مگه قرار نبود فیبر نوری سرعت آپلود و دانلود برابر باشه؟
تانوما واسه من فعال شد سرعت دانلود 100 هست و مناسبه پینگ هم 7 هستش. اما سرعت آپلود به نحوه مسخره ای روی 16 مگ قفل شده. مگه قرار نبود فیبر نوری سرعت آپلود و دانلود برابر باشه؟
اگه میشه یه عکس از سرعت دانلودت با idmبزار و چطوری این سرعت رو گرفتی تو سایت مخابرات تا 50 مگ تانوما زده.ممنون
سرعت آپلود رو چرا اینجوری کردن؟ من بیشتر به سرعت آپلود بالا نیاز دارم. سرعت آپلود که اگه این بود همون 4G ایرانسل که بهتر بود.
مبارک باشه دوست گرامی
لطفا یه توضیح بدین در مورد مراحل گرفتن سرویس و هزینه اولیه راه اندازی
ممنون
hamid3369
01-09-2018, 19:38
سرعت آپلود رو چرا اینجوری کردن؟ من بیشتر به سرعت آپلود بالا نیاز دارم. سرعت آپلود که اگه این بود همون 4G ایرانسل که بهتر بود.
سرعت down up خوبه حتما یک نقصی در جوش فیبر در نواحی شما وجود داره
مبارک باشه دوست گرامی
لطفا یه توضیح بدین در مورد مراحل گرفتن سرویس و هزینه اولیه راه اندازی
ممنون
تا اینجا که فقط اعصابم رو خورد کرده چون انتظار سرعت آپلود برابر با دانلود رو داشتم (طبق تبلیغات تانوما).
ثبت نامش هم چیز خاصی نیست اگه خونه فیبر نوری داشته باشه میری مخابرات فرم پر میکنی میان نصب میکنن.
سرعت down up خوبه حتما یک نقصی در جوش فیبر در نواحی شما وجود داره
اگه همچین مشکلی داشت پس سرعت دانلود هم باید دارای مشکل میشد نه فقط سرعت آپلود. مشخصه که خودشون که سرعت رو 16 قفل کردن.
راهی هست بشه شکایت کرد؟ به 2020 زنگ میزنم پاسکاری میکنن و جواب درست نمیدن.
shahryar84
02-09-2018, 07:09
تا اینجا که فقط اعصابم رو خورد کرده چون انتظار سرعت آپلود برابر با دانلود رو داشتم (طبق تبلیغات تانوما).
ثبت نامش هم چیز خاصی نیست اگه خونه فیبر نوری داشته باشه میری مخابرات فرم پر میکنی میان نصب میکنن.
اگه همچین مشکلی داشت پس سرعت دانلود هم باید دارای مشکل میشد نه فقط سرعت آپلود. مشخصه که خودشون که سرعت رو 16 قفل کردن.
راهی هست بشه شکایت کرد؟ به 2020 زنگ میزنم پاسکاری میکنن و جواب درست نمیدن.کدام طرح تانوما را گرفتید؟
کدام طرح تانوما را گرفتید؟
الماس 1 ! تو تبلیغاتش ره به ره میگن سرعت برابر دانلود و آپلود الان زنگ میزنم میگن نه سرعت آپلود 1/8 سرعت دانلوده!
کجا میتونم شکایت کنم که رسیدگی کنن؟
mostafadc
02-09-2018, 11:36
الماس 1 ! تو تبلیغاتش ره به ره میگن سرعت برابر دانلود و آپلود الان زنگ میزنم میگن نه سرعت آپلود 1/8 سرعت دانلوده!
کجا میتونم شکایت کنم که رسیدگی کنن؟
سايتش اينه ولي الان انگار مشكل داره:
بايد رفت تو قسمت اينترنت كه ظاهرا ايراد فني داره.
شما از طريق شماره تلفن 195 هم ميتوني شكايت كني
هزینه های فیبر کشی داخل ساختمون و مودم و ... کلا چقدر شد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.