مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
malek911
02-09-2018, 16:13
الماس 1 ! تو تبلیغاتش ره به ره میگن سرعت برابر دانلود و آپلود الان زنگ میزنم میگن نه سرعت آپلود 1/8 سرعت دانلوده!
کجا میتونم شکایت کنم که رسیدگی کنن؟
واسه من که آپلودم عین دانلوده
malek911
02-09-2018, 16:15
این برای اروپاس با امریکا چند میشه پینگ؟
الان تست کردم ۱۵۰ بود ولی خیلی راحت کیل میگرفتم و تاخیر نداشتم
malek911
02-09-2018, 16:16
تانوما واسه من فعال شد سرعت دانلود 100 هست و مناسبه پینگ هم 7 هستش. اما سرعت آپلود به نحوه مسخره ای روی 16 مگ قفل شده. مگه قرار نبود فیبر نوری سرعت آپلود و دانلود برابر باشه؟
بی زحنت از این آی پی ها هم پینگ بگسرید
54.154.207.39
210.148.52.96
8.8.8.8
4.2.2.4
واسه من که آپلودم عین دانلوده
منم به همین امید گرفتم الان زنگ میزنم 2020 یه سری احمق بی سواد هی میگن سرعت آپلود یک هشتم دانلوده! میگم تانوما و فیبر اصلا تبلیغش روی این موضوع سرعت یکسان آپلود و دانلود بوده! اما حالیشون نمیشه. اگه بخواد همینجوری باشه حتما کنسلش میکنم.
پینگ با چی بگیریم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت آپلود رو چرا اینجوری کردن؟ من بیشتر به سرعت آپلود بالا نیاز دارم. سرعت آپلود که اگه این بود همون 4G ایرانسل که بهتر بود.
سلام
سرعت دانلودت با IDM چقدر هست؟
سلام
سرعت دانلودت با IDM چقدر هست؟
سرعت بالای 12 ثابته. اما چه فایده وقتی سرعت آپلود تا این حد فاجعه است.
shahryar84
03-09-2018, 07:46
منم به همین امید گرفتم الان زنگ میزنم 2020 یه سری احمق بی سواد هی میگن سرعت آپلود یک هشتم دانلوده! میگم تانوما و فیبر اصلا تبلیغش روی این موضوع سرعت یکسان آپلود و دانلود بوده! اما حالیشون نمیشه. اگه بخواد همینجوری باشه حتما کنسلش میکنم.
پینگ با چی بگیریم؟طبق تجربه تیکت بزارید آدم متخصصی باهاتون تماس میگیره، بهتر از ۲۰۲۰ که یه مشت حرف حفظ کردن!
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
طبق تجربه تیکت بزارید آدم متخصصی باهاتون تماس میگیره، بهتر از ۲۰۲۰ که یه مشت حرف حفظ کردن!
چیزی که من تیکت کردم.
سلام. باتوجه به تبلیغات مخابرات مبنی بر سرعت برابر دانلود و آپلود سرویس های تانوما اقدام به خرید سرویس 100 مگ برای یه سرور کردم اما متاسفانه سرعت آپلود روی 16 مگابیت قفل شده است! برخلاف سرعت دانلود که همان 100 مگابیت هست اما سرعت آپلود فقط 16 مگابیت هست و عملا این سرویس رو برای من غیر قابل استفاده کرده. تماس با 2020 هم کاملا بی فایده بوده و کسی جواب درستی نمیده.
جوابی که دادن.
با سلام مشترک گرامی برای تست سرعت باید حتما با سیستم تست گرفته شود ودر سایت های معتبر دانلود داشته باشید اگرفایده ای نداشت با 2020داخلی 3 جهت اعمال تیکت و امدن پشتیبان خارجی در محل اقدام نمایید با تشکر
خب این چه ربطی داشت؟ فقط میخوان یه جوابی داده باشن ...
mostafadc
03-09-2018, 17:54
چیزی که من تیکت کردم.
جوابی که دادن.
خب این چه ربطی داشت؟ فقط میخوان یه جوابی داده باشن ...
منظورش اينه با موبايل نبايد تست گرفت بايد با كامپيوتر باشه البته اونم با كابل.
و نه واي فاي
حالا شما درخواست كارشناس كن تا بيان خودشون با هر وسيله اي خواستن تست كنن و ديگه بهونه اي نيارن
منظورش اينه با موبايل نبايد تست گرفت بايد با كامپيوتر باشه البته اونم با كابل.
و نه واي فاي
حالا شما درخواست كارشناس كن تا بيان خودشون با هر وسيله اي خواستن تست كنن و ديگه بهونه اي نيارن
با 2020 تماس گرفتم برای بار پنجم میگه سرعت آپلود یک هشتم دانلود هست! میگم تانوما نباید اینجور باشه و توی تبلیغات مخابرات بارها گفته شده سرعت دانلود و آپلود باید یکی باشه. اما با لحن زشتی شروع کرد به ادامه توجیه کردنش که مجبور شدم قطع کنم.
طبق چیزی که مخابرات در این تصویر تبلیغ کرده باید سرعت برابر آپلود و دانلود به من بدن چون به خاطر دسترسی به سرعت آپلود بالا من مجبور به اجاره یه واحد مسکونی شدم که فیبر نوری داره! حالا با این همه هزینه خیلی ضرر میکنم اگه نخوان سرعت آپلود رو افزایش بدن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تانوما.png
با 2020 تماس گرفتم برای بار پنجم میگه سرعت آپلود یک هشتم دانلود هست! میگم تانوما نباید اینجور باشه و توی تبلیغات مخابرات بارها گفته شده سرعت دانلود و آپلود باید یکی باشه. اما با لحن زشتی شروع کرد به ادامه توجیه کردنش که مجبور شدم قطع کنم.
طبق چیزی که مخابرات در این تصویر تبلیغ کرده باید سرعت برابر آپلود و دانلود به من بدن چون به خاطر دسترسی به سرعت آپلود بالا من مجبور به اجاره یه واحد مسکونی شدم که فیبر نوری داره! حالا با این همه هزینه خیلی ضرر میکنم اگه نخوان سرعت آپلود رو افزایش بدن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تانوما.png
کدوم شهر هستید؟
mostafadc
04-09-2018, 00:35
مهم اينه كه تو قراردادي كه مخابرات نوشته و شما امضا و قبولش كردين، در مورد سرعت آپلود چي نوشته باشه.
ولي ضرر نداره از طريق شماره 195 يه شكايت ثبت كني و هميني كه تو سايت نوشتن رو بگي.
البته سايتم هست برا ثبت شكايت ولي ظاهرا مشكل داره
malek911
04-09-2018, 09:47
از طریق سایت همون ۱۹۵ یه شکایت بنویس.حتما رسیدگی میکنن.البته قبلش با pc هم تست بگیر و یه فایل رو خودت دستی آپلود کن و با تسک منیجر ببین سرعت آپلودت چنده.چون اسپید تست هم گاها خوشحال میزنه.الان از این ماه من سرویس ۲۰ مگ گرفتم ولی اسپیدتست دانلود و آپلود رو ۵۰ مگ میزنه درصورتی که دقیقا ۲۰ مگه هر دوش
mohandes23
05-09-2018, 05:13
الان تست کردم ۱۵۰ بود ولی خیلی راحت کیل میگرفتم و تاخیر نداشتم
پس تقریبا ثابت میشه که پینگ عامل اصلی نیست و اون jitter یا کیفیت خط که packet lost نداشته باشه مهمه.ایا زمانی که تست سرعت می گیری سریع میاد ینی گیر نمی کنه و یک تیکه میاد یا نه؟البته اگه منظورم رو فهمیدی.
ممنون. فعلا که تو 195 شکایت کردم ببینم چی میشه.
سرعت دانلود هم فقط با سرور داخلی خوبه وگرنه سرور خارجی افتضاح هست و سرعت 10 مگ بیشتر نمیده! سرور داخلی 100 مگ سرعت دانلود میده اما خارجی از 4G ایرانسل هم خیلی ضعیف تره.
dadash42
07-09-2018, 09:22
مخابرات فایبری چه طرح هایی میده؟
نیاز به حداقل 200گیگ بینالمللی در ماه دارم به قیمت منصفانه
malek911
07-09-2018, 15:50
مخابرات فایبری چه طرح هایی میده؟
نیاز به حداقل 200گیگ بینالمللی در ماه دارم به قیمت منصفانه
مال آ شرقی 3 تا طرح ماهانه داره
20 مگابیت با 325 گیگ بین الملل 110 تومن
30 مگابیت با 400 گیگ بین الملل 135 تومن
50 مگابیت با 500 گیگ بین الملل 160 تومن
dadash42
07-09-2018, 18:05
وای, چقدر گرونه
منطقه مون تو قم دارن اجباری فایبری میکنن و فقط دست مخابرات رقابتی نیست
mohandes23
10-09-2018, 18:49
وای, چقدر گرونه
منطقه مون تو قم دارن اجباری فایبری میکنن و فقط دست مخابرات رقابتی نیست
کدوم منطقه ما که چند وقت پیش گفتیم بهشون یک ارقام عجیب غریب میلیونی گفتن برای فیبر کردن.
dadash42
10-09-2018, 21:12
کدوم منطقه ما که چند وقت پیش گفتیم بهشون یک ارقام عجیب غریب میلیونی گفتن برای فیبر کردن.
معمولا تو ایران قایبری یعنی V-DSL
با فایبر تا کافو DSLAM میاد, از اونجا با سیم تلفن به منزل
با 50mbs سرعت
برای مشتری غیر از یه مودم V-DSL خرجی نداره
اگر واقعا فایبر داخل منزل بیاد اون حداقل 2 3ملیون خرج داره
سلام دوستان کرج هستم مخابرات تازه فیبر کشی کرده چندتا سوال داشتم
۱ - بیشتر از ۵۰ مگبیت میشه گرفت؟ قیمتش چقدر میشه؟
۲ - سرعت بینلمللی چطوره؟
۳ - اگر کسی اینجا سرویس رو داره ممنون میشم تست ping(۸.۸.۸.۸) و سرعت بگیرین برام
hamid3369
11-09-2018, 15:26
تا داخل خونه فیبر اومده
mohandes23
15-09-2018, 19:16
دوستان به گیم هم هست الان من بتلفیلد هاردلاین امتحان کردم تقریبا اصلا لگ نداشت ولی بتفیلد 1 که خیلی داره و بتفیلد 5 بیتا رو تست کردم لگش کمتر از 1 هست ولی بازم زیاده!
malek911
15-09-2018, 20:25
دوستان به گیم هم هست الان من بتلفیلد هاردلاین امتحان کردم تقریبا اصلا لگ نداشت ولی بتفیلد 1 که خیلی داره و بتفیلد 5 بیتا رو تست کردم لگش کمتر از 1 هست ولی بازم زیاده!
54.154.207.39
سرور ایرلند بتل ۱ هست.تست بگیر ببین چنده.واسه من ۸۸ میده و سرور آلمان هم ۶۶
mohandes23
16-09-2018, 19:02
54.154.207.39
این 125 هست.برا المان لگ کمتر هست تو بازی نزدیک 100 می گیریم ولی بازم احساس ندارم که انی اعمال می کنه و تو کشته شدن خیلی سریع کشته می شی و وقت عکس العمل نیست.برا امریکا که باید 2 متر جلوتر از حرکت یارو بگیرم که عمل کنه.من دیدم خود خارجی ها هم می گن سروهای 1 خیلی بیخوده.
fanoostalaei
16-09-2018, 19:16
54.154.207.39
صرفا جهت مقایسه :
پینگ تی دی ایرانسل :
C:\Users\Home>ping 54.154.207.39
Pinging 54.154.207.39 with 32 bytes of data:
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=99ms TTL=39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=101ms TTL=39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=109ms TTL=39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=111ms TTL=39
Ping statistics for 54.154.207.39:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 99ms, Maximum = 111ms, Average = 105ms
malek911
17-09-2018, 13:45
این 125 هست.برا المان لگ کمتر هست تو بازی نزدیک 100 می گیریم ولی بازم احساس ندارم که انی اعمال می کنه و تو کشته شدن خیلی سریع کشته می شی و وقت عکس العمل نیست.برا امریکا که باید 2 متر جلوتر از حرکت یارو بگیرم که عمل کنه.من دیدم خود خارجی ها هم می گن سروهای 1 خیلی بیخوده.
الان اینا رو با تانوما امتحان کردی؟
Electronic-Arts
17-09-2018, 14:58
صرفا جهت مقایسه :
پینگ تی دی ایرانسل :
C:\Users\Home>ping 54.154.207.39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=99ms TTL=39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=101ms TTL=39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=109ms TTL=39
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=111ms TTL=39
Minimum = 99ms, Maximum = 111ms, Average = 105ms
تبریز واسه خودش خودمختاری هست ماشالله من با وایرلس پینگ داخلم 14 هست پینگ آلمان 90 و آمریکا 180 اینا ولی با سرور ایرلند اینو میگیرم
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=124ms TTL=33
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=122ms TTL=33
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=124ms TTL=33
Reply from 54.154.207.39: bytes=32 time=120ms TTL=33
Minimum = 120ms, Maximum = 124ms, Average = 122ms
mohandes23
17-09-2018, 16:55
الان اینا رو با تانوما امتحان کردی؟
نه adsl معمولی
amirhosein10000
17-09-2018, 17:18
سلام
کسی تنظیم مودم fiberhome رو بلده ؟
چند وقت پیش به دلیل جابجایی و نبود خط مس مجبور شدم و ثبت نام کردم و سرویس با مودم fiberhome برام وصل شده
چنتا طرح اینترنت از مخابرات دارم و میخوام بینشون سوییچ کنم و از طرح دگ استفاده کنم
قبلا با مودم adsl به راحتی میشد ( با تغییر pppoe )سوییچ کرد ولی الان با مودم فیبر و با همون تغییر نمیتونم و از پشتیبانی کمک خواستم و میگه یکم پیچیده تره و بهم اموزش نمیدن، کارشناس هم نمیفرستند
میگن اگه میخوای این طرح یوتانتتو همین الان تلفنی حذف میکنیم و طرخ دگتو جایگزین میکنیم (نمیدونم چجوری از مخابرات تنظیم میکنن) و اگه نمیخوای حذف بشه خودت باید بلد باشی
اگه کسی بلده راهنمایی کنه لطفا
malek911
19-09-2018, 13:29
نه adsl معمولی
خسته نباشی.تاپیک تانوما هست ,داری ملت رو گمراه میکنی :)
malek911
19-09-2018, 13:57
سلام
کسی تنظیم مودم fiberhome رو بلده ؟
چند وقت پیش به دلیل جابجایی و نبود خط مس مجبور شدم و ثبت نام کردم و سرویس با مودم fiberhome برام وصل شده
چنتا طرح اینترنت از مخابرات دارم و میخوام بینشون سوییچ کنم و از طرح دگ استفاده کنم
قبلا با مودم adsl به راحتی میشد ( با تغییر pppoe )سوییچ کرد ولی الان با مودم فیبر و با همون تغییر نمیتونم و از پشتیبانی کمک خواستم و میگه یکم پیچیده تره و بهم اموزش نمیدن، کارشناس هم نمیفرستند
میگن اگه میخوای این طرح یوتانتتو همین الان تلفنی حذف میکنیم و طرخ دگتو جایگزین میکنیم (نمیدونم چجوری از مخابرات تنظیم میکنن) و اگه نمیخوای حذف بشه خودت باید بلد باشی
اگه کسی بلده راهنمایی کنه لطفا
اگه خاصتی بیا تلگرام بگم چیکار کنی malek911
malek911
06-10-2018, 17:28
از دوستان کسی طرح غزال برا تانوما گرفته؟
hamid3369
06-10-2018, 17:59
از دوستان کسی طرح غزال برا تانوما گرفته؟
من غزال دارم روی خط مسی خیلی خوبه سرعت 2 مگم روی 2.5 مگ بستن قیمتش خوبه برای تانوما نمیدونم ارائه شده یا نه
دوستان لطف میکنین از این سرویس تست پینگ بزارید.
به اروپا و آمریکا
alirezaskyfall
10-10-2018, 16:42
سلام
چندتا سوال داشتم
یکی اینکه ما دو خط تلفن داریم یکیش مخابرات یکیشم شاتل نت روش هست حالا اگه بخوایم خط مخابرات رو فیبر کنیم خط شاتل که مسی هست رو به اجبار فیبر نمیکنن؟و اصلا این داستان سیم کشیش چجوریه تا خونه چجوری سیم کشی میشه و داخل خونه به چه صورت هست؟
سوال دیگه اینکه تانوما سفارش دادنش چجوری هست؟الان سرویس مخابراتم 8مگ هست بعد فیبر شدن 8مگ میمونه یا سرعتش بالاترمیره؟و شرایط تانوما داشتن خط فیبر نوری هست فقط یا پیشنیازای دیگه ای هم داره؟
TranceaweSome
10-10-2018, 17:15
سلام
چندتا سوال داشتم
یکی اینکه ما دو خط تلفن داریم یکیش مخابرات یکیشم شاتل نت روش هست حالا اگه بخوایم خط مخابرات رو فیبر کنیم خط شاتل که مسی هست رو به اجبار فیبر نمیکنن؟و اصلا این داستان سیم کشیش چجوریه تا خونه چجوری سیم کشی میشه و داخل خونه به چه صورت هست؟
سوال دیگه اینکه تانوما سفارش دادنش چجوری هست؟الان سرویس مخابراتم 8مگ هست بعد فیبر شدن 8مگ میمونه یا سرعتش بالاترمیره؟و شرایط تانوما داشتن خط فیبر نوری هست فقط یا پیشنیازای دیگه ای هم داره؟
اگه دو خط مجزا باشن نه فقط یکیش
اگز قرار باشه کل محله فیبر بشه که تمامی خطوط مسی جمع میشن
شما خودت میخوای فیبر کنی؟ چون هزینش میلیونی میشه و اصلا مقرون به صرفه هم نیست. حالا اگر قرار بر اینه که مخابرات خودش فیبر کنه که قضیه فرق میکنه
در مورد سرعت از مگ طبیعتا باید خیلی بالاتر باشه
alirezaskyfall
10-10-2018, 17:43
اگه دو خط مجزا باشن نه فقط یکیش
اگز قرار باشه کل محله فیبر بشه که تمامی خطوط مسی جمع میشن
شما خودت میخوای فیبر کنی؟ چون هزینش میلیونی میشه و اصلا مقرون به صرفه هم نیست. حالا اگر قرار بر اینه که مخابرات خودش فیبر کنه که قضیه فرق میکنه
در مورد سرعت از مگ طبیعتا باید خیلی بالاتر باشه
والا یکی از اشنایانمون که سمت خیلی بالایی توی مخابرات دارن پیشنهاد کردن بهمون و قیمت تعرفه 25 تومن با سرعت خیلی بالارو بهمون گفتن من توی اینترنت سرچ کردم 25 تومن سرعت 2mb هست الان سرویس خودم 8mb هست اینه که یه ذره به شک افتادیم
TranceaweSome
10-10-2018, 18:52
والا یکی از اشنایانمون که سمت خیلی بالایی توی مخابرات دارن پیشنهاد کردن بهمون و قیمت تعرفه 25 تومن با سرعت خیلی بالارو بهمون گفتن من توی اینترنت سرچ کردم 25 تومن سرعت 2mb هست الان سرویس خودم 8mb هست اینه که یه ذره به شک افتادیم
شاید منظورش 2مگ سرعت دانلود بوده؟ که تقریبا میشه 20مگابیت. اخه کسی بخاطر 2مگابیت فیبر نمیکنه چون خطوط مسی حتی بی کیفیت هم 2مگابیت پشتیانی میکنن.
به هرحال شما وقتی خطت فیبر کنی تا 50 مگابیت و بعضی شهر ها 100 مگابیت هم میتونی سرعت بگیری. شما باز از خودش اطلاعات بیشتری بگیر. تعرفه های تانوما توی شهرتون هم ببین چیا هست. درکل اگر فیبر بگیری سرعتت و کیفیت مسلما از خط مسی بیشتر هستش اما تعرفه دیگه مثل ADSL از لحاط قیمت به صرفه نیستن
alirezaskyfall
10-10-2018, 18:57
شاید منظورش 2مگ سرعت دانلود بوده؟ که تقریبا میشه 20مگابیت. اخه کسی بخاطر 2مگابیت فیبر نمیکنه چون خطوط مسی حتی بی کیفیت هم 2مگابیت پشتیانی میکنن.
به هرحال شما وقتی خطت فیبر کنی تا 50 مگابیت و بعضی شهر ها 100 مگابیت هم میتونی سرعت بگیری. شما باز از خودش اطلاعات بیشتری بگیر. تعرفه های تانوما توی شهرتون هم ببین چیا هست. درکل اگر فیبر بگیری سرعتت و کیفیت مسلما از خط مسی بیشتر هستش اما تعرفه دیگه مثل ADSL از لحاط قیمت به صرفه نیستن
بعد من الان adsl دارم بخوان فیبر کنن سرویس مخابراتم چی میشه؟میپره یا انتقال میدن به فیبر
TranceaweSome
10-10-2018, 19:03
بعد من الان adsl دارم بخوان فیبر کنن سرویس مخابراتم چی میشه؟میپره یا انتقال میدن به فیبر
من والا تاحالا این مدلی ندیدم که فقط برا یه شخص مخصوص بخوان فیبر راه بندازن. معمولا برا کل فیبر میکنن که تمام خطوط مسی رو جمع میکنن
حالا شما آشنا داری و اگه قراره فقط برا شما فیبر راه بندازن فقط ممکنه اون خطی که روش اینترنت شاتل داری تبدیل به فیبر بشه که مشکلی برا اون خط مخابرات پیش نباید پیش بیاد طبیعتا. 2 خط مجزا هستن
malek911
10-10-2018, 21:43
سرویس قبلیت میپره.ولی رو فیبر هم میتونی از 512 کیلو تا 50 مگ سرویس بگیری.تعرفه هاش تا 16 مگ عین adsl هستش ولی 20-30-50 مختص فیبره.سیمکشی رو هم اگه عوض کنی اگه مسیر مسی و فیبر یکی باشه کلا مسی رو حذف میکنن
ase_pase
14-10-2018, 17:26
سلام
میگم کسی تو منطقه مخابرات سلمان فارسی تهران تانوما و فیبر گرفته ؟
همش میگن درحال کشیدن فیبر نوری هستن ولی خبری نیست .....:n15:
کسی اینجا تو مرکز عاطف تهران تانوما گرفته؟ این منطقه اصلا تلسم شدست. پورت به بقیه آی اس پی ها نمیدن مجبوری از مخابرات adsl بگیری. ایرانسل و مبین نت و همراه اولم آنتن نمیدن چون پارازیت منطقه زیاده. فاصلمون با دکل ایرانسل 200 مترم نمیشه ولی حتی واسه صحبت کردنم آنتن نمیده. حتی اینترنت بیسیم آسیاتکم زنگ زدم اومد رو پشت بوم اونم جواب نداد.
اینم وضعیت سیم کشی مسیشونه:
حالا رفتم مرکز درخواست تانوما دادم (حضوری، چون باید داد بزنن بگن ما هنوز روال کاری اوسکولی 20 سال پیشمونو حفظ کردیم) گفت فقط در صورتی که جواب بررسی فنی مثبت بود زنگ میزنیم. حالا یه شماره عجیب به من 3-4 بار زنگ زده نشنیدم جواب ندادم هرچیم زنگ میزنم جواب نمیده. دوباره رفتم مرکز عاطف میگم این شماره شماس؟ میگه نمیدونم. میگم خب چک کن ببین شما به من زنگ زدین میگه چک نمیشه کرد شما صبر کن اگه مثبت بود زنگ میزنن.
حالا این شماره رو کسی میدونه مال این عقب مونده هاست یا نه؟ 76710540 ، پیش شمارش شبیه حومه تهرانه ولی 7671 من ندیدم تاحالا. شماره اصلی خود مرکز عاطف با 7771 شروع میشه واسه همین احتمال میدم خودشون باشن.
cartesiba
22-10-2018, 19:13
سلام دوستان برای ثبت نام اینترنت روی فیبر مگه نمیشه از طریق سایت مخابرات یکی از تعرفه ها را انتخاب کرد ؟ میگن باید بریم دفاتر پیشخوان . جالب اینجاس میگم این نوع که خودشون میگن تانوما را نمیخام همون vdsl را میخام میگن vdsl چیه
mohandes
24-10-2018, 02:49
سلام رفقا
چند سوال و درخواست و ...
درخواست :
ما نشستیم تاپیک رو از پست اول خوندیم و اومدیم تا همین پست بالایی! جواب بسیاری سوالاتمو در کامنتهای دوستان پیدا کردم. اما یه سوالمون بی جواب موند. اینکه مرحلۀ کابل کشی از درب منزل تا داخل منزل چقدر خرابی داره؟ (کندن یا نکندن پیاده رو و ...)
دوستانی که تانوما گرفتند اگه محبت کنند توضیح بدهند و چند عکس از نحوۀ عبور دادن فیبر در داخل منزل بذارن ممنون میشم.
به شخصه دغدغۀ اصلیم همین موضوعه !
سوال :
۱- سیم های تلفن محلۀ ما روی دیوار بیرونی منازل کابل کشی شده . با این حساب فیبر هم اگر بخوان برسونند درب منازل از همین روش استفاده میکنند؟
۲- برای داخل ساختمان نمیشه فیبر نوری رو از داخل همان لوله های برقی که سیم تلفن عبور کرده، برسونند به پریزهای تلفن که نخوان از روی کار عبور بدهند ؟ ( که هم چهرۀ خونه زشت میشه ، هم مقداری خرابی خواهد داشت.)
۳- کابل کشی داخل خونه رو حتما باید پیمانکار مخابرات انجام بده یا خودمونم این اختیارو داریم؟
پیشنهاد :
برای آپلود عکس از سرورهای قدیمی (که همین قدمتشون نشون میده در آینده مثل بسیاری سایت های وطنی عمر کوتاهی نخواهند داشت!) و معتبر ایرانی (داریم؟!!) و یا خارجی استفاده کنید. الان بسیاری از تصاویر صفحات ابتدایی تاپیک پاک شده و دیگه قابل مشاهده نیست.
ممنونم
renfield
24-10-2018, 11:27
1- بستگی به شهرش داره . اگر تمیز بخوان کار کنند از معابرزیر زمینی میارن دم در خونتون یا شرکتتون اگر نه سر کوچه یه دونه میارن بالا همین حوری منزل به منزل از رو دیوار میکشن ... همه کوچه رو نباید بکنن فقط اونجایی که FAT و DSLAM باید نصب بشه میکنن که همونم ممکنه مردم اعتراض کنن چون مردم گاز میدونن چیه فاضلاب حالیشون میشه ولی فیبر نوری نه !
2- برا داخل ساختمان بستگی به سیم کشی ساختمان شما داره ولی مهم اینه که فیبر خیلی نازکه و الغای مغناطیسی نمیشه و از کنار هر چی بخواین میتونین بکشین برق ، تلفن ، آنتن ؛ ماهواره ، برق سه فاز فقط نهایتا به مقصد که رسید بایس اون پریز تلفن رو بردارین به جاش پریزنوری برا تون نصب کنند
3- خودتونم میتونین انجام بدین منتها دستگاه فیوژن زن رو فقط پیمتنکار مخابرات داره و کار تخصصی هست و باید مواظب باشید فیبر به اصظلاح تو مسیر نشکنه
فیبر داخل ساخنمان نخواین بکشین میتونین مودم را بزارید دم در از تونجا با کابل شبکه .. سیم تلفن هم میشه منتها 16 مگ بیشتر کشش نداره برای این مقصود
renfield
24-10-2018, 11:45
معمولا تو ایران قایبری یعنی V-DSL
با فایبر تا کافو DSLAM میاد, از اونجا با سیم تلفن به منزل
با 50mbs سرعت
برای مشتری غیر از یه مودم V-DSL خرجی نداره
اگر واقعا فایبر داخل منزل بیاد اون حداقل 2 3ملیون خرج داره
نه لزوما
جایی که فیبر میارن هم Vdsl هست هم فیبر .. dsl برا اونایی که میخوان از همون سیم تلفن استفاده کنن و فیبر تو خونه نکشن . نوری هم باسه اونایی که حوصله فیبر کشی داخل منزل دازند .. ولی 2-3 ملیون نمیشه من 5 تا واحد کشیدم شد 1 ملون و 100 تومن
ولی همونم محبور نیستید بدید میتونین بگید که من مودم را همین دم در با 2 متر فیبر میزارم از اونجا با کابل شبکه
cartesiba
24-10-2018, 20:24
سلام یعنی میتونن vdsl وصل کنند من به مسوولش میگم میشه میگه نه . باید فیبر بکشیم تا دم در خونه و یه مودم دیگه مخصوص فیبر بخرید شاید بخاطر پولش میگه
mahyar21
25-10-2018, 08:31
سلام دوستان
یه هفتست به زور از شاتل به مخابرات منتقل شدم اما یه مشکل بسیار عجیب دارم
وقتی فایلی رو واسه دانلود میزنم حین دانلود اینترنت کلا قطع میشه و فقط اون فایل دانلود میشه و هیچ استفاده دیگه ای نمیشه از اینترنت انجام داد (نه خود کامپیوتر و نه گوشی)
تا حالا چنین مشکلی برای کسی پیش اومده؟
renfield
25-10-2018, 10:11
فیبر ایرانی از کابل شیکه ارزون تره صرف نداره به خاطر یکی دو تومن کابل شبکه بکشید ...
albertxx
25-10-2018, 21:15
سلام یعنی میتونن vdsl وصل کنند من به مسوولش میگم میشه میگه نه . باید فیبر بکشیم تا دم در خونه و یه مودم دیگه مخصوص فیبر بخرید شاید بخاطر پولش میگه
اگه قرار باشه تا خونه فیبر بیاد که دیگه vdsl نمیشه و میشه همون Ftth
چرت و پرت گفته واسه خودش
تا کافو سر کوچه ( خیابان ) اگه فیبر اومده باشه از همونجا باید VDSL بدن
mohandes
26-10-2018, 18:50
دوستانی که فیبرکشی کردن تا داخل خونشون نیستن بیان یه توضیحی بدن ببینیم چقدر خرابی برای پیاده رو و منزل درست شده؟
روکار براشون فیبرکشی کردن یا توکار؟؟
سرویس قبلیت میپره.ولی رو فیبر هم میتونی از 512 کیلو تا 50 مگ سرویس بگیری.تعرفه هاش تا 16 مگ عین adsl هستش ولی 20-30-50 مختص فیبره.سیمکشی رو هم اگه عوض کنی اگه مسیر مسی و فیبر یکی باشه کلا مسی رو حذف میکنن
مالک جان منزل شما رو چجوری فیبرکشی کردند؟ خرابی درست کردند؟ روکار یا توکار فیبرکشی کردند؟ پیاده رو چی؟ البته بنظرم گفته بودی قبل از احداث پیاده روها فیبر کشیدن براتون؟ [emoji848]
malek911
26-10-2018, 19:09
دوستانی که فیبرکشی کردن تا داخل خونشون نیستن بیان یه توضیحی بدن ببینیم چقدر خرابی برای پیاده رو و منزل درست شده؟
روکار براشون فیبرکشی کردن یا توکار؟؟
مالک جان منزل شما رو چجوری فیبرکشی کردند؟ خرابی درست کردند؟ روکار یا توکار فیبرکشی کردند؟ پیاده رو چی؟ البته بنظرم گفته بودی قبل از احداث پیاده روها فیبر کشیدن براتون؟ [emoji848]
والا اونجایی رو که فیبر کشیدن چون هنوز پیاده کشی نشده بود کار یکم راحت بود.یه 300 متر رو به عمق 1.5 متر با بیل بکو کندن و کابل رو جاگذاری کردن.گفتم چون جا واسه کار داشتن یه روزه تموم شد ولی تصور اینکه که بیل بکو بیاد تو یه کوچه یا محله تر و تمیز و گند بزنه به همه چی آدمو میترسونه.حالا کابل فیبر تا کافونوری سر کوچه اومده بود که اگه اون نبود فکر نکنم عملی میشد.تا دم در و تا اون علمک فیبر تو کاره ولی بعد اون با یه سیم نازک زرد رنگ کشیدن تو خونه و وصل شده به یه پریز نوری
mohandes
26-10-2018, 20:00
والا اونجایی رو که فیبر کشیدن چون هنوز پیاده کشی نشده بود کار یکم راحت بود.یه 300 متر رو به عمق 1.5 متر با بیل بکو کندن و کابل رو جاگذاری کردن.گفتم چون جا واسه کار داشتن یه روزه تموم شد ولی تصور اینکه که بیل بکو بیاد تو یه کوچه یا محله تر و تمیز و گند بزنه به همه چی آدمو میترسونه.حالا کابل فیبر تا کافونوری سر کوچه اومده بود که اگه اون نبود فکر نکنم عملی میشد.تا دم در و تا اون علمک فیبر تو کاره ولی بعد اون با یه سیم نازک زرد رنگ کشیدن تو خونه و وصل شده به یه پریز نوریسیمکشی روکار باشه که خیلی زشت میشه [emoji52]
متاسفانه در مملکت ما عقل برآورد هزینه و وجدان کاری و سلیقه و ... کالای کمیابی در بین مردم و مدیران و متصدیان اموره. وگرنه در همین فقرۀ فیبرکشی، با یه تیغۀ مخصوص آسفالت و زیرسازیشو به عمق لازم و با عرض سه سانت یا کمتر برش میدادند و فیبرو میخوابوندن توی اون برش باریک. بعدم اون شیارو با یه پوشش سرد که به فیبر آسیب نزنه خیلی تر و تمیز پر میکردند و خلاص ...
چیزی شبیه این فیلما :
در یکی از این فیلما زیر و روی فیبر هم لایه هایی قرار داده میشه که احتمالا برا جلوگیری از آسیب در آیندس.
اگه اندکی عقل و وجدان و مدیریت داشتند و داشتیم، بجای درب و داغون کردن آسفالت کوچه و خیابون، با این روش فیبرکشی میکردند و اینجوری چندین و چند مزیت بزرگ برا خودشون و مردم داشت. از جمله میزان تخریب آسفالت بشدت کم میشد و در نتیجه هم هزینه های حفاری بشدت کم میشد، هم هزینه های ترمیم خرابیهای ناشی از حفاری. کاهش میزان تخریب آسفالت باعث کاهش اختلافات مخابرات و شهرداری و در نتیجه افزایش سرعت فیبرکشی. خود این روش هم سرعت فیبرکشی رو خیلی بالاتر میبره و در چند ساعت میشه چندصد متر فیبرکشی کرد. مجموع اینها نهایتا باعث رشد سریع ارائۀ سرویس فیبرنوری به مشترکین و سود بیشتر مخابرات رو در پی داشت.
غیر از اینها مزایای بسیار دیگه هم داشت که اگر آقایون در حد لازم از نعمت عقل برخوردار بودند خودشون بهش میرسیدند .....
malek911
26-10-2018, 20:54
سیمکشی روکار باشه که خیلی زشت میشه [emoji52]
متاسفانه در مملکت ما عقل برآورد هزینه و وجدان کاری و سلیقه و ... کالای کمیابی در بین مردم و مدیران و متصدیان اموره. وگرنه در همین فقرۀ فیبرکشی، با یه تیغۀ مخصوص آسفالت و زیرسازیشو به عمق لازم و با عرض سه سانت یا کمتر برش میدادند و فیبرو میخوابوندن توی اون برش باریک. بعدم اون شیارو با یه پوشش سرد که به فیبر آسیب نزنه خیلی تر و تمیز پر میکردند و خلاص ...
چیزی شبیه این فیلما :
در یکی از این فیلما زیر و روی فیبر هم لایه هایی قرار داده میشه که احتمالا برا جلوگیری از آسیب در آیندس.
اگه اندکی عقل و وجدان و مدیریت داشتند و داشتیم، بجای درب و داغون کردن آسفالت کوچه و خیابون، با این روش فیبرکشی میکردند و اینجوری چندین و چند مزیت بزرگ برا خودشون و مردم داشت. از جمله میزان تخریب آسفالت بشدت کم میشد و در نتیجه هم هزینه های حفاری بشدت کم میشد، هم هزینه های ترمیم خرابیهای ناشی از حفاری. کاهش میزان تخریب آسفالت باعث کاهش اختلافات مخابرات و شهرداری و در نتیجه افزایش سرعت فیبرکشی. خود این روش هم سرعت فیبرکشی رو خیلی بالاتر میبره و در چند ساعت میشه چندصد متر فیبرکشی کرد. مجموع اینها نهایتا باعث رشد سریع ارائۀ سرویس فیبرنوری به مشترکین و سود بیشتر مخابرات رو در پی داشت.
غیر از اینها مزایای بسیار دیگه هم داشت که اگر آقایون در حد لازم از نعمت عقل برخوردار بودند خودشون بهش میرسیدند .....
البته همه چی هم تقصیر مخابرات نیست.مخابرات کار رو به پیمانکار میده.اگه مثل همین فیلم یه پیمانکار کار درست و ماهر تو بینمون بود قطعا مخابرات کار رو به اون میداد
alirezamoosavi1
26-10-2018, 21:18
والا اونجایی رو که فیبر کشیدن چون هنوز پیاده کشی نشده بود کار یکم راحت بود.یه 300 متر رو به عمق 1.5 متر با بیل بکو کندن و کابل رو جاگذاری کردن.گفتم چون جا واسه کار داشتن یه روزه تموم شد ولی تصور اینکه که بیل بکو بیاد تو یه کوچه یا محله تر و تمیز و گند بزنه به همه چی آدمو میترسونه.حالا کابل فیبر تا کافونوری سر کوچه اومده بود که اگه اون نبود فکر نکنم عملی میشد.تا دم در و تا اون علمک فیبر تو کاره ولی بعد اون با یه سیم نازک زرد رنگ کشیدن تو خونه و وصل شده به یه پریز نوری
داخل کوجه ها رو حداکثر 50سانت با بیل می کنن حتی کمتر.داخل کوچه ما که اینجور بود
Rahpooyan
26-10-2018, 22:13
از جلوی درب منزل فیبر نوری کشیده شده است ولی به ما نمی دهند. بهانه شون اینه که فیبر نوری به شخصی ها داده نمی شود.
mohandes
26-10-2018, 22:42
با فناوری نوری EZ-Bend در تجهیزات FTTH و FTTx آشنا شوید
فناوری EZ-Bend با امکان خمش و مسیر دهی به فیبر، کابل کشی در مکان هایی که قبلاً با استفاده از کابل های فیبر نوری معمولی امکان کشیدن فیبر در آنها وجود نداشت را میسر ساخته و دو نیاز ضروری "سرعت" و "ساده سازی" نصب جهت تسهیل راه اندازی فیبر تا محل مورد نظر را مرتفع می نماید.
این فناوری قادر است نسبت به کابل های فیبر نوری سینگل مد معمولی، عملکرد خمش را تا 100 برابر بهبود بخشیده و علاوه بر کاهش هزینه ها از بروز اختلالات و قطعی سرویس نیز جلوگیری نماید. فناوری های متعارف فیبر نوری برای اینکه به درستی کار کنند نیاز به شعاع خمش بزرگ دارند که این امر روند نصب را پیچیده تر می کند. در مقابل ارائه دهنده FTTH و به طور کلی FTTx نیز به کابل هایی نیاز دارد که از زوایا و خمیدگی های مختلف پشتیبانی نمایند. برخی مواقع ناچار به کابل کشی در گوشه ها و زوایا، پشت گچ بری ها و از میان بست های فلزی هستیم.
فناوری EZ-Bend دو المان مهم "طراحی فیبر با خمش بهینه سازی شده در کابلی با ساختار جدید را ادغام کرده است. این تکنولوژی ابتکاری، اولین فناوری است که چنین عملکردی را با استفاده از ساختار فیبر شیشه ای جامد ارائه می دهد در حالیکه از لحاظ اتصال و کارایی نیز کاملاً با فیبر های معمولی سازگار است. طراحی قوی این کابل از پیچ و تاب و خرد شدن فیبر نوری محافظت می کند. فناوری EZ-Bend تنها شامل فیبر نوری شیشه ای جامد تجاری است که اجازه می دهد یک سرویس ویدئویی معمولی از طریق شعاع خمش 5 میلی متری با حداکثر افت0.1 دسی بل در هر نوبت عبور کند، در صورتی که روش های متداول به طور کامل سرویس را مسدود می کند.
فناوری EZ-Bend دو المان مهم "طراحی فیبر با خمش بهینه سازی شده در کابلی با ساختار جدید را ادغام کرده است. این تکنولوژی ابتکاری، اولین فناوری است که چنین عملکردی را با استفاده از ساختار فیبر شیشه ای جامد ارائه می دهد در حالیکه از لحاظ اتصال و کارایی نیز کاملاً با فیبر های معمولی سازگار است. طراحی قوی این کابل از پیچ و تاب و خرد شدن فیبر نوری محافظت می کند. فناوری EZ-Bend تنها شامل فیبر نوری شیشه ای جامد تجاری است که اجازه می دهد یک سرویس ویدئویی معمولی از طریق شعاع خمش 5 میلی متری با حداکثر افت0.1 دسی بل در هر نوبت عبور کند، در صورتی که روش های متداول به طور کامل سرویس را مسدود می کند.
ادامه : Drop Cable با فناوری EZ-Bend
"دراپ کابل" های دارای فناوری EZ-Bend ، می توانند با شعاع 5 میلی متر خم شده و با افت سیگنال بسیار ناچیز و بدون تضعیف در کیفیت تصویر، از سرویس های مختلف راهکار FTTx از جمله تلویزیون با کیفیت بالا (HDTV)، ویدئو در خواستی(VOD)، اینترنت سرعت بالا، تلفن، بازیهای آنلاین و سرویس های دیگر پشتیبانی نمایند. این فناوری از ساختمان های چند واحدی (MDU) و کابل کشی درون ساختمانی پشتیبانی می نماید.
راهکار نوری InvisiLight با فناوری EZ-Bend
راهکار نوری InvisiLight یک سیستم انقلابی ارائه می دهد که قابلیت نصب سریع، آسان و عملاً نامرئی فیبر نوری در ILUها و MDUها را فراهم می نماید. راهکار InvisiLight ILUشامل یک فیبرنوری واحد برای راهکار fiber-in-the-home (FITH) است در حالیکه راهکار InvisiLight MDU شامل 12 فیبر برای کریدور ساختمان می باشد.
البته همه چی هم تقصیر مخابرات نیست.مخابرات کار رو به پیمانکار میده.اگه مثل همین فیلم یه پیمانکار کار درست و ماهر تو بینمون بود قطعا مخابرات کار رو به اون میدادمنظورم فقط مخابرات نبود. کا همۀ ما اینطوری هستیم و سرسری کار... از اون مدیرای مخابرات تا سایر اپراتورهای و پیمانکارها و سایر مشاغل. همه و همه.
از جلوی درب منزل فیبر نوری کشیده شده است ولی به ما نمی دهند. بهانه شون اینه که فیبر نوری به شخصی ها داده نمی شود.به ۱۹۵ شکایت کن و همین پاسخی که دادند رو به ۱۹۵ هم بگو. شاید نتیجه داد.
mohandes
26-10-2018, 22:51
راهکار InvisiLight در شبکه FTTH و FTTB
راهکار FTTH (Fiber-to-the-Home) و (Fiber-to-the-Business) FTTB به سرعت در حال استقرار در سرتاسر دنیا بوده و سرویس های فوق سریع را به مشتریان ارائه می دهند. راهکار نوری InvisiLight که در سال 2012 توسط شرکت OFS راه اندازی شده سیستم انقلابی است که نصب سریع، آسان و تقریباً نامرئی فیبر نوری در فضای داخلی محل سکونت یا محل کار برای سرویس (fiber-to-the-desk) FTTD را امکان پذیر می نماید.
فیبر نوری EZ-Bend که یکی از تجهیزات FTTx است، خم شدن بدون نگرانی فیبر در حین کابل کشی در زوایای داخلی ساختمان که دسترسی مناسبی به آنها بدون خمش تند فیبر وجود ندارد را میسر کرده است. این فیبر نوری از استانداردهای فنی G.657.B3 پیشی گرفته و با شعاع خمش 2.5 میلی متر، اینترنت و سرویس های فوق سریع را تضمین می نماید.
پس از ده ها هزار نصب، در حال حاضر راهکار نوری InvisiLight، در ساختمان های چند واحدی نیز استفاده می شود. راهکارهای InvisiLight ILU و InvisiLight MDU دسترسی آسان ساکنین ساختمان به فیبر نوری را میسر کرده اند. این راهکارها با استفاده از روش هایی متفاوت از روش های سنتی، موجب تسریع راه اندازی سرویس های فیبر نوری در محل های مسکونی و تجاری می شوند.
به دلیل اینکه راهکار InvisiLight می تواند بطرز قابل توجهی هزینه های نصب را کاهش داده و سرعت راه اندازی را بالا برد، مشتریان با رغبت بیشتری به سمت سرویس های فیبر نوری آمده و این مزیت ها باعث بهینه سازی هزینه ها و افزایش نرخ سود مشترکین و ارائه دهندگان سرویس در راهکار FTTx و مجریان FTTx می گردد.
این راهکار در قالب یک پکیج به مشترکین ارائه می شود که شامل ماژول اتصال داخلی دیواری، قرقره ی که فیبر EZ-Bend را می چرخاند، تعدادی محافظ زوایا، ابزار، پین های دیواری و چسب می باشد.
مشخصات
•کاربرد: شبکه FTTx ، Indoor، MDU
•ساختار فیبر: Tight Buffer
•نصب زمینی و هوایی: در ساختمان های چند واحدی(MDU) و فضای داخلی واحد
•تعداد فیبر: 1 یا 12
قابلیت ها و مزایا
•نصب و جداسازی آسان
•نصب ساده و انعطاف پذیر در مقایسه با روش های سنتی
•ارائه سریع سرویس ها
•حذف نیروی انسانی اضافی جهت نصب و راه اندازی و کاهش هزینه ها
•استانداردهای فیبر نوری برتر از G.657.B3
•سهولت در ایجاد تغییرات
•ظاهری بسیار مرتب و زیبا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داتopticalfibercoداتcom/articles/706-article141
renfield
27-10-2018, 08:00
علتش اینه که مردم حوصله فیبر نوری ندارند vdsl باسه همینه
وگرنه معابر مخابرات در خیابان اصلی از آب و فاضلاب هم پت و پهنتره و آدم میره توش کار میکنه !
در کوچه هم معابر سیم مسی هست که میتونن راحت همش رو کابل برگردون کنن !
منتها باز همه مردم شاکی میشن
راه حلش اینه که مخابرات این کارهارو بکنه بعد مودم رو بزاره دم در خونه کنار پست نوری و از اونجا کابل شبکه بکشه به جای سیم تلفن .. به همین راحتی
دیدید دوستا از شیراز و مشهد عکس انداخته بودن این کارو کرده بودند
-----------------------------------------------
البته مساله دیگر اینه که امریکا ZTE و Huawei را جریمه کرده و پروژه فیبر نوری در ایران کلا متوقف شده وگرنه ایرانیان نت و MTN همش بهانه است
یعنی فیبر نوریکه هیچی .. موبایل 5G هم بیاد دقیقا همینجوری لنگ میزنه شاید حتی بدتر !!
arminkoo
27-10-2018, 22:30
وگرنه معابر مخابرات در خیابان اصلی از آب و فاضلاب هم پت و پهنتره و آدم میره توش کار میکنه !
راه حلش اینه که مخابرات این کارهارو بکنه بعد مودم رو بزاره دم در خونه کنار پست نوری و از اونجا کابل شبکه بکشه به جای سیم تلفن .. به همین راحتی
البته مساله دیگر اینه که امریکا ZTE و Huawei را جریمه کرده و پروژه فیبر نوری در ایران کلا متوقف شده وگرنه ایرانیان نت و MTN همش بهانه است
یعنی فیبر نوریکه هیچی .. موبایل 5G هم بیاد دقیقا همینجوری لنگ میزنه شاید حتی بدتر !!
لطفا اطلاعات غلط ندید . تحریم ربطی نداره . دیروز شرکت ایرانیان نت کارای فیبر کشی بیرونی رو کرده فردا هم قراره کابل کشی داخلیو انجام بده.
سلام میشه بگید چطور میشه درخواست داد
arminkoo
30-10-2018, 19:58
ایرانیان نت
malek911
30-10-2018, 23:04
ایرانیان نت
سرویستون چیه؟
arminkoo
30-10-2018, 23:23
سرویستون چیه؟
8 مگ
135 گیگ بین المل
تو بتل 1 پینگ هم 78 ایناست
mohandes23
31-10-2018, 02:15
عجب حرفی از خودت در اوردی.دلیل تحریم اون شرکتا معلومه.نکنه اینترنتی که با کابل فیبر نوری از دریا هم میاد رو جریمه کردن!!!
dadash42
31-10-2018, 05:42
پریروز دزدها از کافو فایبری نزدمون سرقت کردن
خوشبختانه رو ما dslی ها اثر نکرد
renfield
31-10-2018, 05:50
جناب ایرانیان نت ..
این تست که میزارم اینترنت فیبر نوری نیست . پوینت تو پوینت هوایی پارس انلاین هست با کلی نوسان پینگ و تایم اوت و تمام مشکلات اینترنت وایرلس ..
و مهم تر از همه اینکه من شهرستان هستم و پینگ شهرستان ما تا تهران خیلی عالی باشه 19 هست و تا 25 هم میرود در شرایط عادی .... و مثل مال شما 2 میلی ثانیه نیست پس لطفا خودتان اعداد را کسر کنید و نتیجه بگیرید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با همون فرانکفورت آلمان که شما گذاشتید و معیار هست برا بچه های اینجا
نکته دوم عرضم به حضورتون ، دکل بنده اشتراکی هست و رادیو یه بنده خدا دیگه رو هم گداشتن روش و رادیو من هم به من اینترنت میده هم یه اون یارو سرویس و وقتی اون استفاده میکنه full potential رادیو من نشون داده نمیشه منتها الان بارون اومده نیمی تونم برم بالا رادیو طرف را قطع کنم ..
نکته دیگه اینکه رادیو بنده چون باز اشتراکی هست .. pppoe روش تعریف نشده ! و با سیم میاد تو باکس شبکه یک روتر 100 مگی قدیمی زاغارت هست که اون اینترنت میده از اونجا باز میاد پایین تو اتاق بنده با یک اکسس پوینت بی سیم که الان تلویزیون و موبایل و ----- و ps4 و همه چی بهش وصله .. در شرایط مناسب این ها را حذف میکنم و یکسره میکنم و باز یه تست دیگه براتون میزارم .
نکته مهم تر از همه اینکه من IP ثابت گرفتم و خود پارس آنلاین نیست و در واقع PJS هست که پینگ آن از IP متغییر 10 میلی ثانیه بیشتر است چون دوربین مدار بسته دارم و فقط باسه اینترنت نیست و دوربین هم هست ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم تست با تهران بود که پینگ 20 میلی ثانیه هست ! به خاطر مسافت فیزیکی و زاغارت بودن شبکه داخلی کشور ما
در ضمن بتلفید سرور داره .. و کاهش پینگ را هم ساپورت میکنه در حالی که همه بازی ها اینظور نیستند مثلا کال اف دیوتی که در ایران طرفداران خودش را دارد p2p هست و یک نفر host میشه و بقیه بهش وصل میشن برا همین پینگ بتلفیلد معیار نیست .
برا همینه که ایرانیان نت فقط تو کرج کارش گرفته
مهدی صفا
31-10-2018, 10:14
سلام بچه ها . من تازه اسباب کشی کردم به خانه جدید متاسفانه فیبر نوری هستش .
سوال اول اینکه راهی هست از یه شرکت دیگه غیر از مخابرات بگیرم؟؟؟
سوال دوم اینکه اگه راهی نیست پس خواهشا بگید کدوم طرح خوبه برای دانلود حجیم با ارزانترین قیمت؟ یا دانلود از سرورهای داخلی که کمتر حجم بندازه با تشکر
hamid3369
31-10-2018, 10:32
سوال دوم اینکه اگه راهی نیست پس خواهشا بگید کدوم طرح خوبه برای دانلود حجیم با ارزانترین قیمت؟ یا دانلود از سرورهای داخلی که کمتر حجم بندازه با تشکر
ایا اینترنت یا طرحی روی ان فعال است
مهدی صفا
31-10-2018, 11:05
نه متاسفانه
arminkoo
31-10-2018, 13:55
جناب ایرانیان نت ..
این تست که میزارم اینترنت فیبر نوری نیست . پوینت تو پوینت هوایی پارس انلاین هست با کلی نوسان پینگ و تایم اوت و تمام مشکلات اینترنت وایرلس ..
و مهم تر از همه اینکه من شهرستان هستم و پینگ شهرستان ما تا تهران خیلی عالی باشه 19 هست و تا 25 هم میرود در شرایط عادی .... و مثل مال شما 2 میلی ثانیه نیست پس لطفا خودتان اعداد را کسر کنید و نتیجه بگیرید .
با همون فرانکفورت آلمان که شما گذاشتید و معیار هست برا بچه های اینجا
نکته دوم عرضم به حضورتون ، دکل بنده اشتراکی هست و رادیو یه بنده خدا دیگه رو هم گداشتن روش و رادیو من هم به من اینترنت میده هم یه اون یارو سرویس و وقتی اون استفاده میکنه full potential رادیو من نشون داده نمیشه منتها الان بارون اومده نیمی تونم برم بالا رادیو طرف را قطع کنم ..
نکته دیگه اینکه رادیو بنده چون باز اشتراکی هست .. pppoe روش تعریف نشده ! و با سیم میاد تو باکس شبکه یک روتر 100 مگی قدیمی زاغارت هست که اون اینترنت میده از اونجا باز میاد پایین تو اتاق بنده با یک اکسس پوینت بی سیم که الان تلویزیون و موبایل و ----- و ps4 و همه چی بهش وصله .. در شرایط مناسب این ها را حذف میکنم و یکسره میکنم و باز یه تست دیگه براتون میزارم .
نکته مهم تر از همه اینکه من IP ثابت گرفتم و خود پارس آنلاین نیست و در واقع PJS هست که پینگ آن از IP متغییر 10 میلی ثانیه بیشتر است چون دوربین مدار بسته دارم و فقط باسه اینترنت نیست و دوربین هم هست ...
این هم تست با تهران بود که پینگ 20 میلی ثانیه هست ! به خاطر مسافت فیزیکی و زاغارت بودن شبکه داخلی کشور ما
در ضمن بتلفید سرور داره .. و کاهش پینگ را هم ساپورت میکنه در حالی که همه بازی ها اینظور نیستند مثلا کال اف دیوتی که در ایران طرفداران خودش را دارد p2p هست و یک نفر host میشه و بقیه بهش وصل میشن برا همین پینگ بتلفیلد معیار نیست .
برا همینه که ایرانیان نت فقط تو کرج کارش گرفته
فکر کنم بدونید که فیبر نوری با ثبات ترین ارتباط رو داره .جیتر حول حوش 1 واحد میچرخه. در صورتی که ptp جیترش یا نوسان پینگش خیلیه .
فعلا سرویس 8 مگ رو گرفتم برای یه ماه . ماه بعدی سرویس 100 مگ میگیرم و تستشو براتون میزارم .
ptp پارس انلاین یا شرکت های دیگه در بهترین حالت جفرافیایی و کمترین فاصله و بهترین تجهیزات بهتراز 30 40 مگ نمیده . تازه اگه بارون نیاد و....
بازی quake که هاستی هستش عدد 90 رو نشون داد یارو اون سمته دنیا بود .
اینده تو فیبر نوری هستش و شما با یه سرچ کوچیک متوجه میشید که شرکت های خصوصی این و فهمیدن و دارن سرمایه گذاری های کلان میکنن . شرکت های وب اگه بورس رو دنبال کنید سرمایه زیادی جذب کرده تا بره تو کاره فیبر(سرمیه گذاری دیر بازد) . از سال شرکت های خصوصی دیگه میخوان فیبر کشیو شروع کنن چون یه تکنولوژی اجتناب نا پذیر هستش. ptp و td lte به علت گرون بودن تکنولوژی هم داخل ایران هم کشور ها دیگه کمتر استفاده میشه .
طبق گفته وزیر ارتباطات قرار شده شرکت های خورد به هم یکی بشن تا بتونن سرمایه گذاری کلانی رو بحث فیبر نوری بکنن
در نتیجه اینده = فیبر نوری
Ac__immortal
06-11-2018, 20:47
امروز اومدن تانوما منو وصل کردن ،
به خاطر گرونی تعرفه ها 16 مگ گرفتم
ریت دانلود 2 mg/sec میده ، آپلود نصفه اینه
دلیل اصلی که گرفتم پینگ بود که متاسفانه پینگ خیلی معمولی داره ، فقط به درد بازی با ptp دلخل ایران میخوره
پینگ مبین نت td_lte حدود 30/40 ms بهترشه
malek911
07-11-2018, 00:22
امروز اومدن تانوما منو وصل کردن ،
به خاطر گرونی تعرفه ها 16 مگ گرفتم
ریت دانلود 2 mg/sec میده ، آپلود نصفه اینه
دلیل اصلی که گرفتم پینگ بود که متاسفانه پینگ خیلی معمولی داره ، فقط به درد بازی با ptp دلخل ایران میخوره
پینگ مبین نت td_lte حدود 30/40 ms بهترشه
لطفا از ip های زیر تست بگیر
54.154.207.39 بتل ۱
210.148.52.96 کونامی
و اینکه ببین آیپیت مال آسیاتکه یا اینکه itc
Ac__immortal
07-11-2018, 14:49
Battle 180
Konami 420
Too speedtest itc zade
Ac__immortal
07-11-2018, 14:50
Battle 180
Konami 420
Too speedtest itc zade
malek911
08-11-2018, 14:52
Battle 180
Konami 420
Too speedtest itc zade
واسه من بتل 90
کونامی 320
پینگت مشکل داره.باهاشون تماس بگیر و پیگیری من
mahyar21
08-11-2018, 21:41
مثل خودم بیچاره شدی!
هیچ راه دیگه ای نداره مگر اینکه مودم LTE بگیری و از ایرانسل و یا شرکت های دیگه استفاده کنی
از ابتدای ماه که اومدم رو سرویس های فیبر نوری مخابرات یه مشکلی دارم و اونم اینکه حین دانلود یا پخش آنلاین کلا اینترنت بلااستفاده میشه و نفر دوم اصلا نمیتونه از اینترنت استفاده کنه!
اصلا هم رسیدگی نمیکنن
آخرش مجبور شدم دیروز شکایت ثبت کنم!
armin_punisher6
08-11-2018, 22:22
کسی تعرفه سرویس های تانوما رو داره؟
Ac__immortal
09-11-2018, 01:55
کدوم شهرین ؟
Ac__immortal
09-11-2018, 02:06
واسه من بتل 90
کونامی 320
پینگت مشکل داره.باهاشون تماس بگیر و پیگیری من
کدوم شهرین ؟
پینگ این سرورو میگید ؟
Utas.fut.ea.com
یکی به من بگه تو این تهران اگه بخواهیم واسه شرکتی به سرعت های گیگابیتی دست پیدا کنیم باید چیکار کنیم؟ تو شهرستان که فیبر گرفتم سرعت آپلود رو قفل کرده بودن رو 50! و هرکاری کردم درستش نکردن. من حس میکنم فیبر نوری سرعت های بسیار بالاتری رو میتونه ساپورت کنه.
shahryar84
10-11-2018, 15:24
از نظر فنی بلی، اما تو ایران ۵۰، نهایتاً اگه بدن ۱۰۰
یکی به من بگه تو این تهران اگه بخواهیم واسه شرکتی به سرعت های گیگابیتی دست پیدا کنیم باید چیکار کنیم؟ تو شهرستان که فیبر گرفتم سرعت آپلود رو قفل کرده بودن رو 50! و هرکاری کردم درستش نکردن. من حس میکنم فیبر نوری سرعت های بسیار بالاتری رو میتونه ساپورت کنه.
malek911
10-11-2018, 18:06
کدوم شهرین ؟
پینگ این سرورو میگید ؟
Utas.fut.ea.com
الان خونه نیستم,برم خونه برات تست میفرستم
Ac__immortal
11-11-2018, 20:05
کدوم شهر هستین ؟
اخه کسایی که سمت تبریز هستن ، پینگشون خیلی خوبه
Ac__immortal
11-11-2018, 20:07
کدوم شهر هستین ؟
اخه شهر به شهر پینگا فرق دارن ،
معمولا سمت تبریز بهتره
malek911
11-11-2018, 21:00
کدوم شهرین ؟
پینگ این سرورو میگید ؟
Utas.fut.ea.com
Ac__immortal
11-11-2018, 23:56
-
چقدر نته شما خوبه ، برای من 170 میده
italodance
12-11-2018, 11:55
-
چقدر نته شما خوبه ، برای من 170 میده
اینترنت حق مسلم همه نیست.
ما در سرزمین تبعیضها داریم زندگی میکنیم.
برای سرعتهای گیگابایتی باید پهنای باند اختصاصی خریداری کنید تعرفه های adsl و تانوما برای مشتریان معمولی مثل خانگی هست نهایت سرعت هم 100 مگ هست برای شرکتها و سازمانها اینترنت بصورت پهنای باند خریداری میشه که سرعتهای چند گیگابایتی هم هست مثلا تو شیراز یادمه شرکت فراهوش پهنای باند میفروخت اگه رفتی باید بگی میخوام برای شرکتم پهنای باند اختصاصی بخرم
malek911
12-11-2018, 14:34
البته باید بدونی که چی میخای تا بتونی فراهمش کنی
البته باید بدونی که چی میخای تا بتونی فراهمش کنی
من میدونم چی میخوام اینترنت فیبر میخوام بدون فیلتر با سرعت بالا و پینگ پایین و ثابت حاضرم خیلی بیشتر از مبلغ عرف هم بپردازم خوب الان چطور فراهم کنم ؟ خط تلفن فیبر هست از هیچ شرکتی غیر از مخابرات نمیتونم ای دی اس ال بگیرم تانوما هم نمیدن بهم میگن حتما باید یه مجتمع باشید.اینترنت خود مخابرات هم چند سال داشتم آشغال به معنای واقعی بود.الان یک میلیون دادم مودم ثابت گرفتم از همراه آخر بسته یکساله گرفتم استفاده میکنم که آنتنش بین 1 و پنج خط نوسان داره و پینگ هم تایم اوت داره و وقتی بعد از تلاش فراوون به یک مسیر خوب وارد میشم که پینگش خوب هست وسط کار یکدفعه اینترنت قطع میشه و مسیر اتوماتیک میره رو یه مسیر داغون.پس اینکه یک نفر بدونه چی میخواد دلیل نمیشه که بتونه فراهمش هم بکنه.
نتیجه اینکه من با حرف ایشون کاملا موافقم.
malek911
12-11-2018, 22:51
من میدونم چی میخوام اینترنت فیبر میخوام بدون فیلتر با سرعت بالا و پینگ پایین و ثابت حاضرم خیلی بیشتر از مبلغ عرف هم بپردازم خوب الان چطور فراهم کنم ؟ خط تلفن فیبر هست از هیچ شرکتی غیر از مخابرات نمیتونم ای دی اس ال بگیرم تانوما هم نمیدن بهم میگن حتما باید یه مجتمع باشید.اینترنت خود مخابرات هم چند سال داشتم آشغال به معنای واقعی بود.الان یک میلیون دادم مودم ثابت گرفتم از همراه آخر بسته یکساله گرفتم استفاده میکنم که آنتنش بین 1 و پنج خط نوسان داره و پینگ هم تایم اوت داره و وقتی بعد از تلاش فراوون به یک مسیر خوب وارد میشم که پینگش خوب هست وسط کار یکدفعه اینترنت قطع میشه و مسیر اتوماتیک میره رو یه مسیر داغون.پس اینکه یک نفر بدونه چی میخواد دلیل نمیشه که بتونه فراهمش هم بکنه.
نتیجه اینکه من با حرف ایشون کاملا موافقم.
این گروه واسه همین ایجاد شده.منی که فیبر گرفتم اومدم دقیق مراحل درخواست تا تحویل و هم کیفیت نت تانوما رو با انواع ip ها تست کردم و گذاشتم تو فروم.هر کی هم هر سوالی کرده وقتی فرصت کردم جواب دادم.الان شما و اون دوستمون اومدید میگید تبعیض،فساد،رانتخواری،تک خوری.واقعا من برداشتم باید چی باشه؟دقیقا چی رو پنهان کردیم که همه نتونن استفاده کنن؟اگه تانوما فراگیر بشه مگه من ضرر میکنم؟
اون جوابم هم باید متوجه میشدی منظورم چیه.الان میگید مخابرات میگه باید مجتمع باشید تا بکشن و شما کشیدین کنار.مطمعن باش اگه من بودم باز کاربر جمع میکردم که تانوما کشیده بشه نه مثل شماها برگردم به شخصی که این سرویس رو گرفته عنگ بچسبونم
برای سرعتهای گیگابایتی باید پهنای باند اختصاصی خریداری کنید تعرفه های adsl و تانوما برای مشتریان معمولی مثل خانگی هست نهایت سرعت هم 100 مگ هست برای شرکتها و سازمانها اینترنت بصورت پهنای باند خریداری میشه که سرعتهای چند گیگابایتی هم هست مثلا تو شیراز یادمه شرکت فراهوش پهنای باند میفروخت اگه رفتی باید بگی میخوام برای شرکتم پهنای باند اختصاصی بخرم
آخه بدبختی اینه همون اول که میگی واسه شرکت سرعت بالاتر میخوام از همون نگهبان دم در تا اون کارمند پشت سیستم برات نقشه میکشن!!! میگن چقدر میخواهی هزینه کنی؟ خب بی شرف به تو چه ربطی داره چقدر میخوام هزینه کنم تو قیمت واقعیش رو بگو بعد من تصمیم میگیرم بخوام هزینه کنم یا نه.
آخه بدبختی اینه همون اول که میگی واسه شرکت سرعت بالاتر میخوام از همون نگهبان دم در تا اون کارمند پشت سیستم برات نقشه میکشن!!! میگن چقدر میخواهی هزینه کنی؟ خب بی شرف به تو چه ربطی داره چقدر میخوام هزینه کنم تو قیمت واقعیش رو بگو بعد من تصمیم میگیرم بخوام هزینه کنم یا نه.
خب دیگه سرعتهای گیگابایتی فقط برای شرکتها و ادارات هست و هزینه بالایی هم داره شما باید از چند جا مختلف قیمت بگیری اگه اشتباه نکنم شاتل هم پهنای باند میفروشه خود مخابرات هم همینطور (البته منظورم بیست نت نیست چون بیست نت فقط adsl و تانوما میفروشه)
BeberAmiri
13-11-2018, 16:06
آخرش نفهمیدیم تانوما خوبه یا بد
Ac__immortal
13-11-2018, 17:49
این گروه واسه همین ایجاد شده.منی که فیبر گرفتم اومدم دقیق مراحل درخواست تا تحویل و هم کیفیت نت تانوما رو با انواع ip ها تست کردم و گذاشتم تو فروم.هر کی هم هر سوالی کرده وقتی فرصت کردم جواب دادم.الان شما و اون دوستمون اومدید میگید تبعیض،فساد،رانتخواری،تک خوری.واقعا من برداشتم باید چی باشه؟دقیقا چی رو پنهان کردیم که همه نتونن استفاده کنن؟اگه تانوما فراگیر بشه مگه من ضرر میکنم؟
اون جوابم هم باید متوجه میشدی منظورم چیه.الان میگید مخابرات میگه باید مجتمع باشید تا بکشن و شما کشیدین کنار.مطمعن باش اگه من بودم باز کاربر جمع میکردم که تانوما کشیده بشه نه مثل شماها برگردم به شخصی که این سرویس رو گرفته عنگ بچسبونم
الان چراتانوما من اینقدر بده ؟
ماله شما اینقدر خوب ؟
خب دیگه سرعتهای گیگابایتی فقط برای شرکتها و ادارات هست و هزینه بالایی هم داره شما باید از چند جا مختلف قیمت بگیری اگه اشتباه نکنم شاتل هم پهنای باند میفروشه خود مخابرات هم همینطور (البته منظورم بیست نت نیست چون بیست نت فقط adsl و تانوما میفروشه)
هزینه بالاش مشکلی نیست موضوع اینه که اصلا قیمت نیمدن بهت. میگن چقدر میخواهی هزینه کنی!
mahyar21
13-11-2018, 22:47
سلام دوستان
این اینترنت فیبر نوری رو به زور قالب کردن بهمون که واقعا کیفیت اینترنتشون آشغال هست و راضی نیستم اصلا
تو اینترنت های ثابت آیا شرکتی رو میشناسید که حجم خوبی ارائه بده؟
موندم چیکار کنم
Ac__immortal
14-11-2018, 00:15
آخرش نفهمیدیم تانوما خوبه یا بد
بستگی داره کدوم شهر باشی
malek911
14-11-2018, 11:16
الان چراتانوما من اینقدر بده ؟
ماله شما اینقدر خوب ؟
برو مرکز مخابراتیتون و موضوع رو مطرح کن.اگه رسیدگی نکردن به سازمان تنظیم مقررات شکایت کن ۱۹۵.اگه گفتن سرعتت مشکلی نداره زیر بار نرو و بگو که دنبال کیفیت بودی که اومدی تانوما گرفتی.اگه گفتن سرورهای بازی و پینگش واسشون ملاک نیست اصلا قبول نکن چون خودشون تو اطلاعاتی که در مورد تانوما دادن گفتن که کیفیت بهتری تو گیم داره.میتونی تست پینگ منو هم واسشون سند بکنی که چرا باید مخابرات ۲ تا سرویس مشابه بده ولی کیفیتش فرق کنه
malek911
14-11-2018, 11:19
کیفیت فیبر منم اون اوایل خوب نبود ولی پیگیری کردم چند بارم با رییس دیتای استان تلفنی حرف زدم و آخرش درست شد.انصافا هم رییس دیتای استان آدم مطلعی بود و مثل بقیه کارمندای مخابرات که میگن پینگ چیه گیم چیه دقیقا قبول کرد که پینگم واسه گیم آنلاین مناسب نیست
اینجا هیچکس شما رو مقصر نمیدونه ما میگیم تبعیض وجود داره که منظور سیستم کشور هست که نمیتونه سرویس دهی مناسبی داشته باشه.من نمیدونم شما چرا به خودت گرفتی؟ مسئول مملکتی؟ در ضمن شما میگی باید بدونی که چی میخای تا بتونی فراهمش کنی و حرف من این هست که اکثرا میدونن چی میخوان هزینه هم میکنن ولی به نتیجه نمیرسن.در مورد فیبر و اینترنت کشور هم تا زمانی که واقعا در اختیار شرکت های خصوصی قرار نگیره همین وضعیت وجود داره.
malek911
15-11-2018, 18:17
اینجا هیچکس شما رو مقصر نمیدونه ما میگیم تبعیض وجود داره که منظور سیستم کشور هست که نمیتونه سرویس دهی مناسبی داشته باشه.من نمیدونم شما چرا به خودت گرفتی؟ مسئول مملکتی؟
تبعیض وقتی اتفاق میفته که دو طرف واسش توافق کنن و بده بستون داشته باشن.حالا شما اگه جور دیگه معنی میکنی کار ندارم.در ضمن گفتی مخابرات میگه اگه مجتمع باشی میکشیم پس فرضیه تبعیضت هم از بیخ غلطه.فکر هم نکنید منم یه زنگ زدم مخابرات و پسفرداش همه چی اوکی شد.اتفاقا پیمانکارش هم خصوصی بود و دنبال فرصت میگشت لفتش بده
سلام بببخسید امکانش هست بگید چه قدر هزینه کردین و چه طور درخواست دادین
تبعیض وقتی اتفاق میفته که دو طرف واسش توافق کنن و بده بستون داشته باشن.حالا شما اگه جور دیگه معنی میکنی کار ندارم.در ضمن گفتی مخابرات میگه اگه مجتمع باشی میکشیم پس فرضیه تبعیضت هم از بیخ غلطه.فکر هم نکنید منم یه زنگ زدم مخابرات و پسفرداش همه چی اوکی شد.اتفاقا پیمانکارش هم خصوصی بود و دنبال فرصت میگشت لفتش بده
Amir9160
20-11-2018, 12:08
دوستان سلام
در رابطه با سرویس تانوما مخابرات چندتا سوال داشتم
از دوستانی که ساکن اهواز هستند و از این سرویس استفاده میکنند میخواستم سوال کنم کیفیت سرویس چطوره؟
سرعت و پینگش خوبه؟
من قبلا ADSL مخابرات داشتم به معنای کلمه افتضاح بود. به همین خاطر یکم مردد هستم. آیا ارزش داره برم دنبال تغییر خط (از مسی به فیبر نوری) و گرفتن سرویس تانوما؟
دوستان دیگه ای که ساکن شهرستان های دیگه هستند هم لطفا نظر بدن که راضی هستند از از سرویس تانوما؟ پینگ و کیفیت سرویس مناسب هست؟
cartesiba
26-11-2018, 17:29
سلام دوستان برای vdsl حتما باید مخابرات مراجعه کنیم به صورت آنلاین نمیشه
armin_punisher6
27-11-2018, 01:08
تعرفه تانوما کجاست؟
کیفیت فیبر منم اون اوایل خوب نبود ولی پیگیری کردم چند بارم با رییس دیتای استان تلفنی حرف زدم و آخرش درست شد.انصافا هم رییس دیتای استان آدم مطلعی بود و مثل بقیه کارمندای مخابرات که میگن پینگ چیه گیم چیه دقیقا قبول کرد که پینگم واسه گیم آنلاین مناسب نیست
دوست عزيز، لطفا مراحل ثبت نام و هزينه را بفرماييد چونكه براي جلب رضايت كاربر براي ثبت نام لازم داريم:n40:
كلا شما راضي هستيد؟ سرعت دانلودتون را هم بگيد لطفا.
shahryar84
28-11-2018, 22:10
سلام دوستان برای vdsl حتما باید مخابرات مراجعه کنیم به صورت آنلاین نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D727760&share_tid=727760&share_fid=25203&share_type=t
malek911
30-11-2018, 22:34
دوست عزيز، لطفا مراحل ثبت نام و هزينه را بفرماييد چونكه براي جلب رضايت كاربر براي ثبت نام لازم داريم:n40:
كلا شما راضي هستيد؟ سرعت دانلودتون را هم بگيد لطفا.
سرعت دانلودم 6.5 مگابایت هستش.از کیفیتش هم الان راضی هستم.هر از گاهی که نت مملکت کلا میره تعطیلات تانوما هم میره تعطیلات ولی بقیه روزا خوبه
mahdyshr
30-11-2018, 23:02
سرعت دانلودم 6.5 مگابایت هستش.از کیفیتش هم الان راضی هستم.هر از گاهی که نت مملکت کلا میره تعطیلات تانوما هم میره تعطیلات ولی بقیه روزا خوبهاین سرعت بین داخل و خارج فرق داره ؟
سرعت دانلود از سرور خارجی چقدره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
malek911
01-12-2018, 17:00
این سرعت بین داخل و خارج فرق داره ؟
سرعت دانلود از سرور خارجی چقدره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
با idm فرقی نمیکنه هر دوتاش ۶.۵ هستش
farhad_usa
01-12-2018, 20:00
دوستان کسی هست که سرعت 16 مگ گرفته باشه؟ می خوام بدونم کیفیتش با 16 adsl چقدر فرق داره، ارزش داره 400 هزینه مودم کنم یا نه؟
سرعت آپلودش چند هست؟
armin_punisher6
01-12-2018, 22:13
کسی تعرفه تانوما رو داره؟
farhad_usa
01-12-2018, 22:52
کسی تعرفه تانوما رو داره؟
malek911
02-12-2018, 02:53
تعرفه هاش دقیقا همینا هستن ولی مخابرات تو طرح غزال که 3 و 6 و 12 ماهه هستش دقیقا همینا رو نصف قیمت اراعه میده.الان من واسه سرعت 50 مگ با ماهی 500 گیگ بین الملل واسه یکسالش 1 تومن پرداخت کردم
سرعت
سرعت تحویلی به مشترک
آستانه مصرف بین الملل درخواستی مشترک (GB)
آستانه مصرف بین الملل تحویلی به مشترک (GB)
شش ماه(پیش پرداخت)
دوازده ماه(پیش پرداخت)
هزینه ماهیانه سرویس پس پرداخت
امکان ارائه سرویس
امتیاز مشتری
512K
2M
10
40
۷۵۰,۰۰۰ ریال
۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال
۱۲۵,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت چهار برابر
1M
4M
25
60
۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال
۲,۴۰۰,۰۰۰ ریال
۲۰۰,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت چهار برابر
2M
8M
40
90
۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال
۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۲۵۰,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت چهار برابر
4M
16M
60
175
۲,۴۰۰,۰۰۰ ریال
۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال
۴۰۰,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت چهار برابر
8M
16M
90
175
---
۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۵۰۰,۰۰۰ ریال
ADSL/FTTH
افزایش سرعت دو برابر
16M
30M
175
400
۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال
۹,۶۰۰,۰۰۰ ریال
۸۰۰,۰۰۰ ریال
FTTH
افزایش سرعت تا حدود دو برابر
8M
30M
90
400
۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال
۵۰۰,۰۰۰ ریال
FTTH
افزایش سرعت تا حدود چهار برابر
16M
50M
175
500
۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال
۹,۶۰۰,۰۰۰ ریال
۸۰۰,۰۰۰ ریال
FTTH
افزایش سرعت تا حدود چهار برابر
sepehr_sn
03-12-2018, 11:24
تعرفه هاش دقیقا همینا هستن ولی مخابرات تو طرح غزال که 3 و 6 و 12 ماهه هستش دقیقا همینا رو نصف قیمت اراعه میده.الان من واسه سرعت 50 مگ با ماهی 500 گیگ بین الملل واسه یکسالش 1 تومن پرداخت کردم
دوست عزیز قطع و وصلی نداره ؟؟
وضعیت پینگ تایم چطوره ؟
با دانلود منیجر دقیقا چه سرعتی دانلود دارید ؟؟
mirsina1979
03-12-2018, 11:37
سلام usb مودم فقط برای شیر کزدن فایل به درد میخ.ره یا ازش میتونیم به عنوان 3g backupاستفاده کنیم؟
Rahpooyan
03-12-2018, 14:16
لطفا حذف شود
امکانش هست که به user های خونگی سرعت یک گیگ بدن؟اگه آره هزینش چقدر میشه؟ممنون میشم اگه کسی داره راهنمایی کنه
امکانش هست که به user های خونگی سرعت یک گیگ بدن؟اگه آره هزینش چقدر میشه؟ممنون میشم اگه کسی داره راهنمایی کنه
کسی نبود؟؟؟:V10:
dadash42
13-12-2018, 16:41
سلام دوستان, اجباری مخابراتی شدم. منطقه مون فیبری شد چاره نیست
قبلا آسیاتک 8مگ 200گیگ بینالمللی ماهانه 54تومان داشتم
دیروز مخابرات وصل کردد, 16مگ 175گیگ بینالمللی ماهانه 87تومان
اما سرعت دانلود از 1.2مگ بیشتر نمیره
این درسته؟
فکر میکردم حداقل 1.6مگ دانلود میشه؟
dadash42
13-12-2018, 17:02
حذف شود double post
dadash42
14-12-2018, 02:49
عجیب روی annex-m و adsl+2 تنظیم کردم سرعت دانلودم به 2mb رسید
مگر ftth مخابرات annex-m هست؟
ERF@NIAN
14-12-2018, 03:22
مطمئنید FTTH دارید؟ این نوع اینترنت کلی هزینه راه اندازی و دردسر داره. من فکر میکنم مثل خیلی از افراد دیگه فقط اسم منطقتون رو فیبرنوری کردن الآن فقط از مخابرات میتونید اینترنت بگیرید. در اون صورت مربروط به این تاپیک نمیشه، باید تو تاپیک مخابرات مطرح کنید
dadash42
14-12-2018, 03:54
مطمئنید FTTH دارید؟ این نوع اینترنت کلی هزینه راه اندازی و دردسر داره. من فکر میکنم مثل خیلی از افراد دیگه فقط اسم منطقتون رو فیبرنوری کردن الآن فقط از مخابرات میتونید اینترنت بگیرید. در اون صورت مربروط به این تاپیک نمیشه، باید تو تاپیک مخابرات مطرح کنید
درسته, تا کافو جلوی مجتمع فیبریه از اونجا سیم مسی adsl
mr.arbab28
14-12-2018, 18:17
چی شد چرا فیبر کشی نمیکنن توشهر ها مختلف؟ چرا دارن لفتش میدن؟ چرا برا بچه پولدارا فقط فیبر ۴۸ ساعته اکی میشه؟ از امدن چندین ماه میگذره اما هنوز فیبر نکشیدن چرا؟ اقا من فیبر نوری دارم چرا هیچ راهی نداره؟ چرا ده نفر باید درخاست بدن؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
چی شد چرا فیبر کشی نمیکنن توشهر ها مختلف؟ چرا دارن لفتش میدن؟ چرا برا بچه پولدارا فقط فیبر ۴۸ ساعته اکی میشه؟ از امدن چندین ماه میگذره اما هنوز فیبر نکشیدن چرا؟ اقا من فیبر نوری دارم چرا هیچ راهی نداره؟ چرا ده نفر باید درخاست بدن؟
فعلا بخاطر تحریمها و اوضاع بد اقتصادی کشور و مشکل تامین بودجه تمام طرحهاشون و فیبرکشی شهرها لغو شده
italodance
14-12-2018, 22:17
من کارم یک بخشش متروی تهران
متروی و توسعه و لاین فلان رو به دلیل وضعیت وخیم ول کردند و تمامی پروژه های عمرانی رها شده آن وقت بیان فیبر بکشند. کشور معلق شده
shahryar84
20-12-2018, 00:24
اون کافوی نوری اصطلاحی دیگست و ربطی به ftth و تانوما نداره
sepehr_sn
24-12-2018, 00:16
با سلام خدمت بزرگواران
من یک سوالی از اساتیدی که سرویس فیبر ار مخابرات دارن داشتم
من مصرفم حدودا ماهی 60 گیگ هستم اما کیفیت سرویس برام مهمه
به نظرتون از مخابرات FTTH بگیرم یا برم سمت TD-LTE ؟؟
روی فیبر وضعیت پینگ تایم سرور های داخلی و خارجی چطور هستش ؟؟
ahwazp30
24-12-2018, 10:30
با سلام خدمت بزرگواران
من شخصا فیبر ندارم اما با توجه به کارم روزانه در چند محل که فیبر هستند از نت استفاده میکنم .در مورد کیفیت فکر میکنم کیفیت نتی که برای کاربری تجاری میدن بسیار بالاتر از سرویس خانگی هست چون تست هایی که دوستان توی این تاپیک قرار دادند نشون میده پینگ بالاست و کیفیت جالبی نداره اما توی سرویس های تجاری من پینگ سه رقمی تا حالا ندیدم و با اینکه تعداد یوزرها بسیار بالاست و افت پهنای باند وجود داره با این حال پینگ 8.8.8.8 همیشه زیر 100 بوده .
samfisher7
25-12-2018, 21:35
فیبر نوی بخوام بگیرم هزینه فیبر نوریش و مودمش چقدر میشه؟
چند صفحه فرومو خوندم چیزی دستگیرم نشد
سایت خود مخابرات هم فقط تعرفه داره
درست و کامل توضیح نداده
behnamy01
27-12-2018, 14:52
مودمی که خودمخابـرات ارائه میده چه نوع مدلی هستش؟ چه امکاناتی داره؟ wifi هم داره یا فقط LAN داره که وصلش کنیم به کامپیوتر؟
armin_punisher6
29-12-2018, 20:25
با سلام خدمت بزرگواران
من tdlte ایرانسل دارم و واقعا راضیم.سرعت دانلودم تا 7 مگابایت بر ثانیه هم میرسه.
دوستان زنگ زدم به 2020 تا قیمت مودم فیبر نوری بدونم قبل این که سرویس بگیریم/گفتند 900ت !!!!900ت چه خبره؟
دوستان کسی قیمت دقیق تعرفه ها رو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/ftth
دوستان کسی قیمت دقیق تعرفه ها رو داره؟
چیزی که 2020 میگه با این فرق داره xD
ممكنه بگيد چه قيمت براي چه حجمي پرداخت ميكنيد؟
من tdlte ایرانسل دارم و واقعا راضیم.سرعت دانلودم تا 7 مگابایت بر ثانیه هم میرسه.
Rahpooyan
15-01-2019, 13:01
اینهارو که تو سایت ایرانسل میشه پیدا کرد. اگر هم سوالتون بیشتر بابت سرعت دانلود هستش ممکنه همه جا به یه سرعت نباشه.
amirhosein10000
17-01-2019, 00:45
سلام
دوستان کسی تنظیمات مودم fiberhome رو بلده ؟
میخوام فلش بزنم به مودم و اطلاعات رو به اشتراک بزارم .storge نداره نمیدونم کجاش برم
ممنون میشم اگه کمک کنید
کابلکشی فیبر نوری به منازل رایگان شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
albertxx
21-01-2019, 22:35
کابلکشی فیبر نوری به منازل رایگان شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از اول هم باید رایگان میبود
کابل کشی فیبر وظیفه مخابرات هست ولی چون آقایون واسشون به صرفه نبود پول میگیرفتن
ضمنا
فکر نکنید الان واسه 1 مشترک فیبر میکشن
باید حداقل تعداد مشترک ( مثلا 20 ) درخواست بدن تو یه منطقه یا ساختمون تا اقایون کابل کشی کنن
مشکل اصلی هم تا الان همین بوده
چون شما نمیتونید تو یه محله یا یه ساختمون همه رو مجبور کنید فیبر بکشن
پس بازم مشکل اصلی یعنی کابل کشی تک نفره وجود داره
mohajerbe
22-01-2019, 08:41
فکر می کنم العانم میشه از طریق مخابرات براش اقدام کرد....فقط یکم دنگ و فنگ داره نصی و راه اندازیش
mr.arbab28
23-01-2019, 16:57
فیبر کشی رایگان شد؟؟؟ در مورد ما چی فک کردن؟؟؟؟ الان زنگ زدم مخابرات میگه باید ۷۹ نفرو بیارین گفتم چرا ؟ قبلا۲۰ نفر بود گفتن الان چون رایگانه ؟؟؟ منم هفتاد نفرو معرفی کردم مهابرات به همشون گفت هزینه کابل کشی داره ؟؟؟ هه؟ این رایگان یعنی چی؟ میشه برام معنی کنید؟
فیبر کشی رایگان شد؟؟؟ در مورد ما چی فک کردن؟؟؟؟ الان زنگ زدم مخابرات میگه باید ۷۹ نفرو بیارین گفتم چرا ؟ قبلا۲۰ نفر بود گفتن الان چون رایگانه ؟؟؟ منم هفتاد نفرو معرفی کردم مهابرات به همشون گفت هزینه کابل کشی داره ؟؟؟ هه؟ این رایگان یعنی چی؟ میشه برام معنی کنید؟
به قول انگلیسی زبان ها Too good to be true ...
اینجا ایران هست شما برو خدا را شکر کن که توی یک شهر بزرگ زندگی میکنی که مثلا اینترنت فیبر بهتون نمیدن اینجایی که من هستم آب که نیاز اساسی انسان است همین طوری یک یا دو روز قطع میشه و حالت عادی هم جیره بندی است .
خوب خدا را شکر ایران هیچ مشکلی نداره و چند روز دیگه هم ماهواره میفرستیم تو فضا چون بودجه زیادی داریم باید یکاریش کنیم و قدرت ایران را به جهانیان نشان بدیم آب مردم میخوان چیکار .:n02:
Rahpooyan
23-01-2019, 18:52
به قول انگلیسی زبان ها Too good to be true ...
اینجا ایران هست شما برو خدا را شکر کن که توی یک شهر بزرگ زندگی میکنی که مثلا اینترنت فیبر بهتون نمیدن اینجایی که من هستم آب که نیاز اساسی انسان است همین طوری یک یا دو روز قطع میشه و حالت عادی هم جیره بندی است .
خوب خدا را شکر ایران هیچ مشکلی نداره و چند روز دیگه هم ماهواره میفرستیم تو فضا چون بودجه زیادی داریم باید یکاریش کنیم و قدرت ایران را به جهانیان نشان بدیم آب مردم میخوان چیکار .
اینقدر ایه یاس نخونید. همچین میگید که همه جا گل و بلبله. هندی که الا واسه خودش اسم و رسمی درآورده، قسمتی از مردمش بابت سرویس بهداشتی مشکل دارند. چین قدرت اقتصادی شده است ولی بعضی از مردمش در سال شاید یک و دو بار رنگ گوشت ببینند. درامریکا مردمی داریم که کنار خیابان زندگی می کنند. ما هم میدونیم مشکل هست ولی بجای هی شکایت کردن باید انقدر پیگیری کرد تا از رو برن. اگر مال این حرفا نیستید پس سکوت کنید. شاید یه خدا با خبری کاری که شما هی لنگ می زنید را انجام دهد.
siamak_mu
27-01-2019, 00:07
کسی روش عملی این مطلب رو میدونه؟
"امكان ديگر مودم ONT ، اتصال و شماره گيري با موبايل بجاي گوشي تلفن منزل و با خط ثابت و تعريف ٢ پهناي باند با سرعت دسترسي هاي مختلف به اينترنت و... مي باشد."
یعنی میشه با نرم افزار GS Wave و از طریق وای فای با همون شماره خط ثابت خودمون و با همون هزینه تماس برقرار کرد. کسی تنظیماتش رو بلده؟
misam5526
27-01-2019, 00:36
کسی روش عملی این مطلب رو میدونه؟
"امكان ديگر مودم ONT ، اتصال و شماره گيري با موبايل بجاي گوشي تلفن منزل و با خط ثابت و تعريف ٢ پهناي باند با سرعت دسترسي هاي مختلف به اينترنت و... مي باشد."
یعنی میشه با نرم افزار GS Wave و از طریق وای فای با همون شماره خط ثابت خودمون و با همون هزینه تماس برقرار کرد. کسی تنظیماتش رو بلده؟
عبارت "پروتکل SIP" رو در نت سرچ کنید با توضیحات علمیش آشنا میشید. این پروتکل شبکه باعث میشه که کاربر قادر باشه که از تماس صوتی بر بستر اینترنت (VoIP) مثل تماس صوتی روی شبکه مخابراتی معمولی بهره برداری کنه. مودمهای نامبرده شده که برای FTTH استفاده میشن هم از این پروتکل پشتیبانی میکنند.
siamak_mu
27-01-2019, 01:05
عبارت "پروتکل SIP" رو در نت سرچ کنید با توضیحات علمیش آشنا میشید. این پروتکل شبکه باعث میشه که کاربر قادر باشه که از تماس صوتی بر بستر اینترنت (VoIP) مثل تماس صوتی روی شبکه مخابراتی معمولی بهره برداری کنه. مودمهای نامبرده شده که برای FTTH استفاده میشن هم از این پروتکل پشتیبانی میکنند.
خیلی ممنون از پاسختون. مقالاتی که آورد بیشتر جنبه تخصصی و علمی داشت. من به صورت مختصر مراحل لازم برای فعال سازی امکان تماس با گوشی موبایل ولی با شماره ثابت رو میخواستم لطفاً. آیا از اول از 2020 یا مخابرات باید چیزی رو فعال کنم؟ هزینه اضافه ای باید پرداخت کنم؟
mr.arbab28
27-01-2019, 01:28
خیلی ممنون از پاسختون. مقالاتی که آورد بیشتر جنبه تخصصی و علمی داشت. من به صورت مختصر مراحل لازم برای فعال سازی امکان تماس با گوشی موبایل ولی با شماره ثابت رو میخواستم لطفاً. آیا از اول از 2020 یا مخابرات باید چیزی رو فعال کنم؟ هزینه اضافه ای باید پرداخت کنم؟اسمشو یادم ولی یک سرویسی هست که شماره ثابت بهت میده ولی به صورت اینترنای در هذحای ایران قابل استفاده هست مثلا شمارن ۶۸۵۶۸۹۷۵۷ میشه شمارت و مکانی نداره مثل تلفن ثابت های سابق
shahryar84
27-01-2019, 01:51
خیلی ممنون از پاسختون. مقالاتی که آورد بیشتر جنبه تخصصی و علمی داشت. من به صورت مختصر مراحل لازم برای فعال سازی امکان تماس با گوشی موبایل ولی با شماره ثابت رو میخواستم لطفاً. آیا از اول از 2020 یا مخابرات باید چیزی رو فعال کنم؟ هزینه اضافه ای باید پرداخت کنم؟اگه یوزرنیم، پسورد، sip سرور داشته باشی، احتمالا بشه.
تو اندروید تو تنظیمات خود گوشی میشه، تو اپل با اپ
misam5526
27-01-2019, 14:10
خیلی ممنون از پاسختون. مقالاتی که آورد بیشتر جنبه تخصصی و علمی داشت. من به صورت مختصر مراحل لازم برای فعال سازی امکان تماس با گوشی موبایل ولی با شماره ثابت رو میخواستم لطفاً. آیا از اول از 2020 یا مخابرات باید چیزی رو فعال کنم؟ هزینه اضافه ای باید پرداخت کنم؟
شما اول باید سرویس SIP Phone رو از مخابرات خریداری کنید. (مشابه امتیاز خط تلفن معمولی). در اینصورت مخابرات یک شماره به شماا اختصاص میده. در مرحله بعد با استفاده از نرم افزاری مثل SIP Client که روی گوشی نصب میشه میتونید با شماره ثابتی که خریدید تماس برقرار کنبد (یا دریافت کنید)
خدمات مشابه ای از طرف شرکت اسیا تک هم ارائه میشه و تحت عنوان تلفن ثابت اسیاتک (آسیا تل) شماره ای به شما فروخته شده که اجازه میده با پروتکل SIP بصورت نرم افزاری از طریق اینترنت از شبکه مخابراتی استفاده کنید.
aliali256
31-01-2019, 23:19
ایرانیان نت
سلام
سرویس شما FTTH هست؟
لطفا پینگ از سرور های زیر
4.2.2.4
8.8.8.8
ping 5.63.10.195
ping tabnak.ir
از محیط Command Promptبگیرید و نتیجه رو بگید ممنون
و اینکه از کدام شهر هستید
aliali256
01-02-2019, 03:22
دوستان من این ماه که سرویس ۲۰ مگ فیبر گرفتم آی پی رو هم دینامیک گرفتم و مثل قبل دیگه آی پی استاتیک نگرفتم.الان تو تست پینگ هر وقت مودم رو خاموش روشن میکنم پینگ فرق میکنه چون ip تغییر میکنه.تو بعضی از ip ها هم پینگ عالی میشه ولی احیانا اگه برق بره یا مودم قطع بشه دیگه سخت میشه اون آی پی رو گیر آرود.
الان سوالم اینه که میشه تو ما بعد که سرویس رو تغییر میدم آی پی رو خودم پیشنهاد بدم یا اینکه تو مخابرات میتونن ip رو اول تست کنن از لحاظ پینگ بعد برام ثبت کنن؟
سلام
گرچه پست قدیمی هست ولی گفتم یک جوابی بدم
تا اونجا که مطلع هستم. ایپی داینامیکی که به شما داده میشه ایپی NAT شده هست و معتبر نیست لذا نمی توان اون رو فیکس کرد به عنوان Static
aliali256
01-02-2019, 05:08
سلام
دوستان کسی تو مشهد اینترنت FTTH داره؟ اگه اره کدام مرکز
Ping 4.2.2.4
ping tabnak.ir
رو هم از Command Prompt بگیره لطفا ممنون
shahryar84
01-02-2019, 11:21
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به لزوم تحقق ارتباطی فراگیر برای تمام مشتریان اظهار داشت: با توجه به اهمیت استفاده از تکنولوژی فیبر نوری و اتصال فیبر نوری به اماکن، امکان ثبتنام یکپارچه و متمرکز فیبر نوری از پرتال شرکت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ۱۲ بهمنماه فراهم میشود وکلیه متقاضیان پس از ثبت نام و ارائه اطلاعات مورد نیاز ، با دریافت پیامک از روند واگذاری سرویس مطلع میشوند.
aliali256
01-02-2019, 17:04
سایت امکان سنجی برای برقراری فیبرنوری مخابرات
سلام
این سایت امکان سنجی فیبر میره به یک سایت دیگه که یوزر و پسورد میخواد ظاهرا. چطوری میشه وارد شد؟ یا ثبت نام کرد در اون سامانه
یا اگه لینک دیگه ای هست لطفا بزارید
aliali256
01-02-2019, 17:16
سلام
این نمونه از پست و کافو هایی هست که ظاهرا در بعضی از مناطق مرکز ثامن مشهد گذاشته شده
کافو هم برا ZTE چین باید باشه.
سلام دوستان ..ایا این همون vdsl هست و اینکه آیا برای مصرف کننده خانگی تجهیزات مجزا از ای دی اس ال میخواد؟(منظورم مودم و این چیزاست)..ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
misam5526
02-02-2019, 00:31
سلام دوستان ..ایا این همون vdsl هست و اینکه آیا برای مصرف کننده خانگی تجهیزات مجزا از ای دی اس ال میخواد؟(منظورم مودم و این چیزاست)..ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله. همون vdsl2 هست.
مودم هم باید برای vdsl خریداری بشه طبیعتاً.
ممنون از پاسخگویی شما دوست عزیز...یه سوال دیگه اینکه این میتونه به معنای خارج شدن کافوی نوری از انحصار مخابرات باشه؟
بله. همون vdsl2 هست.
مودم هم باید برای vdsl خریداری بشه طبیعتاً.
misam5526
02-02-2019, 14:40
ممنون از پاسخگویی شما دوست عزیز...یه سوال دیگه اینکه این میتونه به معنای خارج شدن کافوی نوری از انحصار مخابرات باشه؟
خواهش میکنم. بله. به معنی شکسته شدن انحصار هست. در پست زیر هم اشاره کردم در تاپیک خودش:
sepehr_sn
04-02-2019, 00:38
دوستان سلام
من رفتم مخابرات که درخواست بدم گفتن که توی ساختمانتون حتما باید 5 نفر باشید تا فیبرکشی انجام بشه
خواستم بدونم تمام عزیزان با همچین شرایطی سرویس گرفتن ؟؟؟
malthael
04-02-2019, 15:49
من دو روز پیش فرم پیش ثبتنام فیبرنوری که مخابرات تازه تو سایتش گذاشته رو پر کردم.امروز از مخابرات استان باهام تماس گرفتن و راجع به آدرس دقیق خونهامون پرسیدند. اولش گفتم سرکاریه ولی مثل اینکه حداقل فرمه رو خوندن !!!
mehdi-sh
04-02-2019, 18:10
من دو روز پیش فرم پیش ثبتنام فیبرنوری که مخابرات تازه تو سایتش گذاشته رو پر کردم.امروز از مخابرات استان باهام تماس گرفتن و راجع به آدرس دقیق خونهامون پرسیدند. اولش گفتم سرکاریه ولی مثل اینکه حداقل فرمه رو خوندن !!!
کدوم شهر تشریف دارید ؟
malthael
05-02-2019, 02:26
کدوم شهر تشریف دارید ؟
گناوه (بوشهر)
Netw0rks
05-02-2019, 12:09
سلام
دوستانی که سرویس فیبر نوری دارن ؛ لطفا نظرشون رو بگن در رابطه با کیفیت سرویس
کلا نسبت به ADSL مزیتی داره ؟
sadeghbb
05-02-2019, 12:13
گناوه (بوشهر)
آدرس سایت رو لطف میکنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/ftth_reg
آدرس سایت رو لطف میکنی
05-02-2019, 23:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/ftth_reg
آقا این طرح جدید به نطرتون میرزه برای فیبر خرج کنیم ... من بیشتر این خاطر میرم سمتش که 3 ماهه 8 مگ تقربیا قیمتش با 8 مگ adsl یکی هست فقط هدفم راه اندازی فیبر برام هست که زمانی که لازم داشتم دیگه منتظر کابل کشی و این حرفا نباشم ..الان یه طرح 3 ماهه در حد 8 مگ رو میخرم قیمتش یکم بالاتر از adsl هست ... یه خبوی داره که هزینه کابل کشی که البته زیاد هم نمیشه رو ازت نیمگیرن و طرح های نمیدونم 1 ساله هم برداشته شده ...
وگرنه بسته های سرعت بالاش ارزش نداره خیلی گرونه ... تو این طرح جدید مودم رو هم مجانی میدن یا تخفیفی به مودم تعلق میگیره آیا ؟
malthael
05-02-2019, 23:50
آقا این طرح جدید به نطرتون میرزه برای فیبر خرج کنیم ... من بیشتر این خاطر میرم سمتش که 3 ماهه 8 مگ تقربیا قیمتش با 8 مگ adsl یکی هست فقط هدفم راه اندازی فیبر برام هست که زمانی که لازم داشتم دیگه منتظر کابل کشی و این حرفا نباشم ..الان یه طرح 3 ماهه در حد 8 مگ رو میخرم قیمتش یکم بالاتر از adsl هست ... یه خبوی داره که هزینه کابل کشی که البته زیاد هم نمیشه رو ازت نیمگیرن و طرح های نمیدونم 1 ساله هم برداشته شده ...
وگرنه بسته های سرعت بالاش ارزش نداره خیلی گرونه ... تو این طرح جدید مودم رو هم مجانی میدن یا تخفیفی به مودم تعلق میگیره آیا ؟
اطراف ما که هنوز فیبر نکشیدن ولی خب اگه بیاد که من مشتری هستم، اونم فقط به خاطر اینکه دیگه نویز و کشش پایین خط واقعا برام اعصاب نذاشته وگرنه قیمت ها و حجمی که میدن برای خودشون خوبه س***ایی های دزد بیشرف غارتگر . راجع به تخفیفات هم که اینا به هزار تومن کمتر هم میگن تخفیف ویژه !!! که صد البته همونطور که از قیمت های خوشگلشون هم معلومه قبلا فکر سود صد برابریش رو کردن . ولی خب این لینک خبر اصلیشه که گفته یه تخفیفاتی تا آخر سال میدیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
06-02-2019, 11:20
اطراف ما که هنوز فیبر نکشیدن ولی خب اگه بیاد که من مشتری هستم، اونم فقط به خاطر اینکه دیگه نویز و کشش پایین خط واقعا برام اعصاب نذاشته وگرنه قیمت ها و حجمی که میدن برای خودشون خوبه س***ایی های دزد بیشرف غارتگر . راجع به تخفیفات هم که اینا به هزار تومن کمتر هم میگن تخفیف ویژه !!! که صد البته همونطور که از قیمت های خوشگلشون هم معلومه قبلا فکر سود صد برابریش رو کردن . ولی خب این لینک خبر اصلیشه که گفته یه تخفیفاتی تا آخر سال میدیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من الان adsl دارم از پارس آنلاین،اگر بخوام ثبتنام کنم باید قبلش خط رو از پارس آنلاین تخلیه کنم یا اصلا ربطی به خط نداره و میشه هم adsl داشت هم فیبر؟؟
2-شما وقتی ثبتنام کردید پولی هم پرداخت کردید یا فقط فرم پر کردید؟؟
malthael
06-02-2019, 12:09
سلام
من الان adsl دارم از پارس آنلاین،اگر بخوام ثبتنام کنم باید قبلش خط رو از پارس آنلاین تخلیه کنم یا اصلا ربطی به خط نداره و میشه هم adsl داشت هم فیبر؟؟
2-شما وقتی ثبتنام کردید پولی هم پرداخت کردید یا فقط فرم پر کردید؟؟
این فقط یه فرمه که نام کامل، شماره ملی و آدرس خونه تون رو میخواد و لازم نیست پولی پرداخت کنید .با پر کردن این فرم هم همین فردا نمیان برای شما فیبر بکشن. این که کی فیبر بکشن به این مربوطه که آیا فیبر از نزدیک خونه یا محلهتون رد شده؟ یا محلهتون تو اولویت هست ؟ یا اینکه چندتا از همسایه هاتون درخواست دادن برای فیبر و چیزهای دیگه . این فرم فقط یه درخواسته و لازم نیست از شرکت فعلیتون تخلیه کنید . اما اگه فیبر کشیده شد، سیم مسی رو جمع میکنند و اونوقت فقط از شرکت هایی میتونید اینترنت بگیرید که تو مرکز مخابراتیتون توانایی ارائه اینترنت رو فیبر رو دارند .که الان تقریبا همه جا دست خود مخابرات هست .البته کم کم همه جا فیبر کشیده میشه و ADSL هم منسوخ میشه و ISPهای فعلی هم مجبورند که رو فیبر اینترنت بدن ولی خب دیر و زود داره .
TATU_TATY
06-02-2019, 23:17
این فقط یه فرمه که نام کامل، شماره ملی و آدرس خونه تون رو میخواد و لازم نیست پولی پرداخت کنید .با پر کردن این فرم هم همین فردا نمیان برای شما فیبر بکشن. این که کی فیبر بکشن به این مربوطه که آیا فیبر از نزدیک خونه یا محلهتون رد شده؟ یا محلهتون تو اولویت هست ؟ یا اینکه چندتا از همسایه هاتون درخواست دادن برای فیبر و چیزهای دیگه . این فرم فقط یه درخواسته و لازم نیست از شرکت فعلیتون تخلیه کنید . اما اگه فیبر کشیده شد، سیم مسی رو جمع میکنند و اونوقت فقط از شرکت هایی میتونید اینترنت بگیرید که تو مرکز مخابراتیتون توانایی ارائه اینترنت رو فیبر رو دارند .که الان تقریبا همه جا دست خود مخابرات هست .البته کم کم همه جا فیبر کشیده میشه و ADSL هم منسوخ میشه و ISPهای فعلی هم مجبورند که رو فیبر اینترنت بدن ولی خب دیر و زود داره .
آقا وقتی فیبر میکشن اصلا کاری به سیم مسی شما ندارن یعنی سیم مسی به قوت خودش باقی هست ... سیم مسی رو جمع نمیکنن ...
محمد7966
09-02-2019, 12:05
منم چهارشنبه فرم پر کردم و امروز زنگ زدن به من،فقط آدرس پرسیدن و گفتند ممکنه برای دفعات بعدی هم زنگ بزنیم.
من کمی دلهره هزینه رو گرفتم،کسی میدونه هزینه اش حداکثر چقدر میشه؟؟هزینه کابل کشی و مودم چقدر میشه؟؟
هزینه سرویس هاش خوبه، مثلا 8 مگ سه ماهه 35 گیگ بین الملل رو میده ماهی 30 هزاتومن در صورتی که من برای adsl پارس آنلاین 2 مگ با 40 گیگ ترافیک خارجی تقریبا 30 میدم
دوستان من دزست متوجه نشدم . شما این همه هزینه مازاد برای مودم و کابل کشی و .... میدین برای سرعت بیشتر دیگه.
پس این 8 مگ 10 مگ چیه انتخاب میکنین. فیبر زیر 20 مگ به نظرم اصلا منطقی نیست. همون adsl هست!
شما اگه خط تون اجازه سرت 8 مگ رو نمیده چرا سراغ td نمیرین. 30 گیگ یه ماهه 39 تومن سرعت هم تا جایی که بکشه مطمئنا از 8 مگ بیشتره!
محمد7966
09-02-2019, 21:35
کابل کشی رو تو سایت زده رایگان،حالا نمیدونم تا چقدر این رایگان بخشی شون درست در میاد.سرویس های 20 مگ و 30 مگ و 50 مگ هم دارند ولی برای منی که کاربر خانگی هستم گرون درمیاد و نمی صرفه،سرویس هاشو اینجا میتونید ببنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/ftth
سلام
من زنگ زدم پرسیدم اگه خودت بخای بدی 400 سیم کشی و نردیک900 مدم میشد ولی اگه قرار داد 3 ساله می نوشتی هر دو رایگان بود و سرعت 30 مگ 200 گیگ ماهانش که برای من خوب بود نزدیک 130 بود کهبرای من قابل قبول بود
محمد7966
09-02-2019, 22:09
سلام
من زنگ زدم پرسیدم اگه خودت بخای بدی 400 سیم کشی و نردیک900 مدم میشد ولی اگه قرار داد 3 ساله می نوشتی هر دو رایگان بود و سرعت 30 مگ 200 گیگ ماهانش که برای من خوب بود نزدیک 130 بود کهبرای من قابل قبول بود
سلام
یعنی با یه قرارداد 3ساله هم کابل کشی رایگانه هم مودم؟؟حتی اگر سرویس 8 مگ یا 4مگ بگیریم؟؟
TATU_TATY
09-02-2019, 22:20
سلام
آقا تو خود سایت حداقل مدت قرارداد با کابل کشی رایگان رو زده 3 ماه بعدش به شما گفتن 3 سال .. از همون پشت تلفن میزدی تو دهنش
آقا تو خود سایت حداقل مدت قرارداد با کابل کشی رایگان رو زده 3 ماه بعدش به شما گفتن 3 سال .. از همون پشت تلفن میزدی تو دهنش
البته سرویس مودم رایگانش 3 سالست !
albertxx
09-02-2019, 22:44
چند وقت قبل مدیران مخابرات اعلام کردن سیم کشی FTTH رایگان شده
ولی دوستان یه اشتباهی که میکنند اینه فکر میکنن چون مخابرات اعلام کرده سیم کشی رایگانه پس در هر صورت رایگانه
اون رایگان بودنی که اعلام کردن و یا تو سایتشون زده شرایط خاصی داره ( تو تبلیغات فقط میزنن رایگان و از شرایط صحبت نمیکنن )
یکی اینکه اول باید مدت قرار داد بلند مدت باشه
دوم و مورد مهمتر اینکه هیچوقت برای 1 مشترک سیم کشی رایگان انجام نمیدن ( حتی زمان پولی بودن این طرح هم برای 1 کاربر خانگی سیم کشی انجام نمیشد )
هر مرکز مخابراتی و شهری شرایط خودشو داره و مثلا یه مرکز 10 و یا یه مرکز دیگه 30 نفر باید درخواست بدن تا کابل کشی انجام بشه
تا وقتی که نفرات به حداقل نرسه پروژه رو انجام نمیدن چون بسیار هزینه بر هستن واسشون
همین VDSL یا در واقع FTTC که فیبر رو تا کافو میاره رو به زور دارن انجام میدن و کلی ناز و ادا دارن
تازه تو این فناوری فقط 1 کابل به صورت مستقیم از مرکز مخابراتی به کافو هر منطقه برده میشه
همچین طرحی رو به زور و با کلی زمان دارن انجام میدن
حالا وای به حال سیم کشی منازل که بعد اون تا پست روی دیوار کوچه و منزل باید مسیر فیبر کشی بشه
TATU_TATY
09-02-2019, 23:18
چند وقت قبل مدیران مخابرات اعلام کردن سیم کشی FTTH رایگان شده
ولی دوستان یه اشتباهی که میکنند اینه فکر میکنن چون مخابرات اعلام کرده سیم کشی رایگانه پس در هر صورت رایگانه
اون رایگان بودنی که اعلام کردن و یا تو سایتشون زده شرایط خاصی داره ( تو تبلیغات فقط میزنن رایگان و از شرایط صحبت نمیکنن )
یکی اینکه اول باید مدت قرار داد بلند مدت باشه
دوم و مورد مهمتر اینکه هیچوقت برای 1 مشترک سیم کشی رایگان انجام نمیدن ( حتی زمان پولی بودن این طرح هم برای 1 کاربر خانگی سیم کشی انجام نمیشد )
هر مرکز مخابراتی و شهری شرایط خودشو داره و مثلا یه مرکز 10 و یا یه مرکز دیگه 30 نفر باید درخواست بدن تا کابل کشی انجام بشه
تا وقتی که نفرات به حداقل نرسه پروژه رو انجام نمیدن چون بسیار هزینه بر هستن واسشون
همین VDSL یا در واقع FTTC که فیبر رو تا کافو میاره رو به زور دارن انجام میدن و کلی ناز و ادا دارن
تازه تو این فناوری فقط 1 کابل به صورت مستقیم از مرکز مخابراتی به کافو هر منطقه برده میشه
همچین طرحی رو به زور و با کلی زمان دارن انجام میدن
حالا وای به حال سیم کشی منازل که بعد اون تا پست روی دیوار کوچه و منزل باید مسیر فیبر کشی بشه
برداشت شما از این عکس اگر چیزی غیر از این که ما فهمیدیم لابد زبان رایج ممکلت عوض شده ما خبر نداریم .... در مدت قرار داد ماه قید شده در پنل اعلامی کابل کشی رایگان .. نیاز به تفسیر خاصی نداره ...
اینا این رو میگن واسه تبلیغات ولی اون رو اجرای میکنن و این حرفا نداریم ...
اینجوری که تو این خبر هست امکان داره تانوما رو با سرعت یک گیگ به کار بران خونگی بدن؟؟؟
لینک خبر:
albertxx
09-02-2019, 23:25
برداشت شما از این عکس اگر چیزی غیر از این که ما فهمیدیم لابد زبان رایج ممکلت عوض شده ما خبر نداریم .... در مدت قرار داد ماه قید شده در پنل اعلامی کابل کشی رایگان .. نیاز به تفسیر خاصی نداره ...
اینا این رو میگن واسه تبلیغات ولی اون رو اجرای میکنن و این حرفا نداریم ...
حالا چرا دعوا داری ؟ :n31:
عرض کردم
چون گفتن رایگان هست پس دلیل نمیشه در هر صورتی رایگان باشه
در واقع اون شرایطی که اصلا سیم کشی انجام میشه ( چه رایگان چه پولی ) تعداد مشترکین باید به حداقلی برسه که بالاتر هم گفتم
اینکه زده میشه رایگان حتی اگه واسه 1 مشترک هم رایگان انجام بشه در صورتی هست که زیرساخت اون منطقه فیبرباشه و سیم کشی تا منزل مورد نظر فیبر باشه
شما شرایط و ضوابط رو در نظر نمیگیری
مثلا مرکز مخابرات فلان شهر شاید بگه رایگان انجام میشه ولی حتما باید 50 نفر درخواست بدن تا ما واسشون انجام بدیم ( که واسشون بصرفه )
اون رایگان بودنی که میزنن به این معنی نیست هرکی هرجای کشوری درخواست بده تا دم در واسش فیبر میبرن :n02:
اینقدر اما و اگر و بند و تبصره داره که غیر ممکن میکنه انجام پروژه رو
بله این طور فکر کنم چون جزع پیسنهادهاش این سرعت ها بود
سلام
یعنی با یه قرارداد 3ساله هم کابل کشی رایگانه هم مودم؟؟حتی اگر سرویس 8 مگ یا 4مگ بگیریم؟؟
albertxx
09-02-2019, 23:30
اینجوری که تو این خبر هست امکان داره تانوما رو با سرعت یک گیگ به کار بران خونگی بدن؟؟؟
لینک خبر:
یکی میمرد ز درد بی نوایی /// یکی گفت آقا زردک میخوای ؟؟
ما داریم واسه یه VDSL با سرعت 20 تا 50 مگ دعوا میگیریم
اونوقت شما سرعت 1 گیگ میخوای ؟ :n02:
4 تا پست اول همین صفحه رو بخونی که در جواب دوستمون گفت متوجه میشی که اصلا شاید به عمرت قد نده بخوای سرعت 100 مگ رو هم بگیری ! :n02:
همین VDSL در صورت پیاده سازی کامل تا سرعت 100 الی 300 مگ رو پشتیبانی میکنه ( فاصله باید کمتر از 300 متر با کافو نوری باشه )
همین سیستم فکستنی رو به زور دارن اجرا میکنن
تازه همین وزیر محترم یکی از افتخاراتیش اینه سرعت 16 مگ ADSL رو به 70 مگ ارتقا داده و داره زور میزنه که همین سرعت رو همگانی کنه
حالا شما حساب کن هر 10 سال بخوان 100 مگ زیاد کنن :n02:
malthael
09-02-2019, 23:32
دوستان من دزست متوجه نشدم . شما این همه هزینه مازاد برای مودم و کابل کشی و .... میدین برای سرعت بیشتر دیگه.
پس این 8 مگ 10 مگ چیه انتخاب میکنین. فیبر زیر 20 مگ به نظرم اصلا منطقی نیست. همون adsl هست!
شما اگه خط تون اجازه سرت 8 مگ رو نمیده چرا سراغ td نمیرین. 30 گیگ یه ماهه 39 تومن سرعت هم تا جایی که بکشه مطمئنا از 8 مگ بیشتره!
به این سادگی هم که شما میگید نیست .مثلا من سرعت 16Mb برام کافیه اما خطم یه روز 13 مگ میکشه یه روز 8Mb به زور !:n34:
اما حتی اگه 16 مگ رو هم بدون مشکل داشتم بازم چندان به دردم نمیخورد چون رو ADSL سرعت ارسال خیلی کمه و من حداقل 8Mb سرعت ارسال میخوام . حتی اگه رو فیبر قرار باشه سرعت 512Kb هم بخرم بازم راضیم چون حداقل یه روز میتونم سرعت بالاتر رو بگیرم و از همه مهمتر دیگه مشکل نویز و کشش خط رو ندارم ،مشکلی که الان نزدیک به 10 ساله دارم باهاش سروکله میزنم و به هیچ نتیجه ای هم نرسیدم !
راجع به اینترنت موبایل و اینترنت ثابت بی سیم هم اصلا به درد من نمیخوره چون حتی اگه هیچ چیزی هم دانلود نکنم (فیلم،بازی و ...) بازم ماهی 200 گیگ لازم دارم ! حتی اگه بخوام به بقیه اعضای خانواده هم اجازه مصرف ندم بازم این حجم برای من خیلی کمه .
malthael
09-02-2019, 23:36
آقا وقتی فیبر میکشن اصلا کاری به سیم مسی شما ندارن یعنی سیم مسی به قوت خودش باقی هست ... سیم مسی رو جمع نمیکنن ...
پس این خاک برسرا دارن تقریبا همه جا FTTC/N میدن ! من فکر کردم دارن FTTH میکشن . عمرمون به فنا رفت از دست این عقب مونده ها.
یکی میمرد ز درد بی نوایی /// یکی گفت آقا زردک میخوای ؟؟
ما داریم واسه یه VDSL با سرعت 20 تا 50 مگ دعوا میگیریم
اونوقت شما سرعت 1 گیگ میخوای ؟ :n02:
4 تا پست اول همین صفحه رو بخونی که در جواب دوستمون گفت متوجه میشی که اصلا شاید به عمرت قد نده بخوای سرعت 100 مگ رو هم بگیری ! :n02:
همین VDSL در صورت پیاده سازی کامل تا سرعت 100 الی 300 مگ رو پشتیبانی میکنه ( فاصله باید کمتر از 300 متر با کافو نوری باشه )
همین سیستم فکستنی رو به زور دارن اجرا میکنن
تازه همین وزیر محترم یکی از افتخاراتیش اینه سرعت 16 مگ ADSL رو به 70 مگ ارتقا داده و داره زور میزنه که همین سرعت رو همگانی کنه
حالا شما حساب کن هر 10 سال بخوان 100 مگ زیاد کنن :n02:
یه کسی قبلا تو همین تاپبیک یک گیگ گرفته بود حتی عکسی هم از سرعت دانلودش گذاشته بود که 128 مگابایت بود:n04: اگه اشتباه نکنم اسمش مالک بود.اگه نمیدن پس چطوری ایشون گرفته بود؟؟؟
albertxx
09-02-2019, 23:57
یه کسی قبلا تو همین تاپبیک یک گیگ گرفته بود حتی عکسی هم از سرعت دانلودش گذاشته بود که 128 مگابایت بود:n04: اگه اشتباه نکنم اسمش مالک بود.اگه نمیدن پس چطوری ایشون گرفته بود؟؟؟
یا من بد توضیح میدم یا دوستان بد متوجه میشن ! :n02:
آقا من تو پست قبلتر گفتم همه چی بستگی به شرایط داره و ذکر هم کردم که شاید فلان شهر مرکز مخابراتی بگه با این شرایط میدم ولی فلان مرکز بگه با فلان شرایط میدم
ولی به صورت عمومی واگذاری خطوط فیبر یا همون FTTH تو اکثر شهرها سخت تره و بیشتر تو استان های بزرگ مثل تهران و شیراز و .... راحت تره
چون زیرساخت مناسبی دارن
در مورد دوستمون مالک هم تا اونجایی که یادم میاد یادمه واسه شرکت گرفته بودن
و بعدش کمی ناراضی بودن و از سرعت 50 حرف میزدن تو مشترکین خانگی( چون بحث قدیمیه خوب یادم نییست کل مباحث ایشون :n02: )
این طرح فقط واسه فروش سرویس تانوما (FTTH) در مراکز و مناطق تحت پوشش مخابراته. اول شماره تلفن رو میدید چک کنن، اگه تحت پوشش نباشه دیگه هیچی. همین الان که کافوی نوری رسیده به محله ما، فقط انحصار مخابراتش واسم مونده. یعنی دیگه ADSL رو هم نمیتونیم از هیچ شرکت دیگه ای بگیریم. میگیم خب پس الان تانوما بدید، میگن اونم الان نمیشه، یکم دیگه باید صبر کنید! بحث سر این که اگه تو کل اون محله یا منطقه فقط شما بخواین علاقه ای ندارن وقتشون رو تلف کنن، رقیبیم که فعلا ندارن پس عجله ای هم نمی کنن! فقط به لطف این کافوی نوری دیگه جای این که فاصله خونه تا مرکز مخابراتی ملاک باشه، فاصله تا کابینت تجهیزات مخابرات تو منطقه یا محله ملاکه که میشه عملا FTTC که دوستمون هم اشاره داشتن و سر همین فعلا گفتن VDSL رو میدیم (FTTB).
در یک کلام، اگه شما تماس گرفتید و شمارتون رو چک کردن و گفتن امکان ارائه تانوما هست، اونوقت با خرید هر کروم از بسته های شرایط ویژه ، میتونید از امکاناتش استفاده کنید. اگه هنوز میتونید از هر شرکتی که میخواید سرویس ADSl بگیرید، پس هنوز حتی کافوهای نوری هم تو منطقه شما نصب نشده و به این زودی ها هم نمیتونید تانوما سفارش بدید.
نکته آخر این که مخابرات همچین مجانی هم ارائه نمیده فیبرکشی و مودم رو! قیمت مودم و فیبرکشی رو سرویس ها لحاظ شده! کافیه قیمتشون رو با قیمت آزادش (از لحاظ حجم + سرعت + قیمت) مقایسه کنید که کلاه سرتون نره !
misam5526
10-02-2019, 14:29
قبلاً در چند تاپیک مختلف پیشرفتهای صورت گرفته در حوزه های فیبر نوری، dsl و خط مسی و بستر وایرلس رو بررسی کرده بودم. بنابراین قصد تکرارش رو ندارم فقط یه اشاره دوباره میکنم به اینکه در دو مورد خطوط مسی و وایرلس بهبودهای قابل توجهی در تکنولوژی های انتقال دیتا صورت گرفته و اطلاعات قدیمی خیلی دیگه دیگه بدرد بحث کردن نمیخوره. به طور خاص در بحث VDSL بد نیست به تصاویر زیر نگاهی بندازید
* نکاتی که خلاصه میشه گفت:
1- این عدد 300 متر که برای تکنولوژی vdsl تکرار میشه (بهترین بازدهی) نه اینکه اشتباه باشه بلکه قدیمی محسوب میشه با توجه به بهبودهایی که مستمر و پیوسته در تکنولوژی صورت میگیره. همینطور که در دو گراف بالا میبینید بین 600 تا 900 متر هم برای تکنولوژی vdsl میتونه برای 50 تا 100 مگابیت استفاده بشه.
2- خود تکنولوژی VDSL از سال 2015 به نسل جدید فوق سریع G.Fast تغییر نسل داده (بین اینها باز چند رده تکنولوژی وجود داره). در تکنولوژی جدید g.fast که برای مسیرهای کوتاه 100 متری تعریف میشه (بهترین بازدهی) صحبت بر سر انتقال 1 گیگابیت بر ثانیه هست. حتی تا فاصله 300 متری هم تکنولوژی G.fast قادره تا حداقل 300 مگابیت پهنای باند رو ارائه بده به مشترک.
در نهایت این رو میخوام بگم که FTTH در ایران و با تعرفه های دستوری مبتنی بر سرعت همچین آش دهنسوزی نیست دیگه و اگه شرکتهای خصوصی چابک عمل کنند (زیر حمایت وزارت) براحتی سرویسهایی رو میتونن ارائه بدند که از لحاظ سرعت و قیمت تمام شده خیلی بصرفه تر از فیبر نوری تا منزل باشه.
کسی میدونه docsis چیه؟:n26:
اگر تجهیزاتی که میگیرن قدیمی نباشه و g.fast ساپورت کنه میشه یه امیدی به vdsl داشت وگرنه خودشون دارن مسخره میکنن خدایی ...
البته به چالش جدیدی که همین g.fast ایجاد میکنه خرید مودمش هست که نزدیک 80 دلار ارزون ترینیه که من پیدا کردم که خودش میتونه یه سد ورودی برا خیلی ها باشه... (البته مودم چیپ برادکام هست فعلا فقط تا جایی که من میدونم فقط یه شرکت دیگه چیپ با پشتیبانی g.fast میزنه که اونم زیاد اطلاعاتی ازش نیست)
humanaga
10-02-2019, 20:30
یه چیزه که همتون فراموش می کنید و تعجب برانگیزه اینکه که یادتون رفته اینجا ایرانه:n02: خدایش فکر میکنید اینا میان از جدیدیترین تجهیزات استفاده کنند براتون؟میان اون سرعتی که می خواین رو در اختیارتون قرار بده؟این وسط اینا دزدی نکنند از یه چیزی یا نخورن؟:n02:
همین که اینا بتونند به اسم هم شده یه چیزی سره پیچ کنند به اسم
FTTH بدن به همه خودش خیلیه و جای شکر داره!اینا هنوز هر چند ما یکبار یه خبری میاد یه چند نفری وصل شده به شبکه FTTH در قلان شهر کو تا کل ایرانه......
خلاصه با همون ADSL فعلا سر کنید به امید هیچی نباشید تا وقتش برسه!
italodance
10-02-2019, 20:42
یه چیزه که همتون فراموش می کنید و تعجب برانگیزه اینکه که یادتون رفته اینجا ایرانه:n02: خدایش فکر میکنید اینا میان از جدیدیترین تجهیزات استفاده کنند براتون؟میان اون سرعتی که می خواین رو در اختیارتون قرار بده؟این وسط اینا دزدی نکنند از یه چیزی یا نخورن؟:n02:
همین که اینا بتونند به اسم هم شده یه چیزی سره پیچ کنند به اسم
FTTH بدن به همه خودش خیلیه و جای شکر داره!اینا هنوز هر چند ما یکبار یه خبری میاد یه چند نفری وصل شده به شبکه FTTH در قلان شهر کو تا کل ایرانه......
خلاصه با همون ADSL فعلا سر کنید به امید هیچی نباشید تا وقتش برسه!
دوست عزیز ADSL فرسوده مرده و اینجانب سالهاست که استفاده نمیکنم با آمدن LTE توایران و استاندارد و کیفیت روز جهانی به خوبی در سطح جهان از اینترنت عالی میشه استفاده کرد و کسانی که میگند با ADSL بوق سر کنید نشان از ناتوانی کامل دارند.
malthael
10-02-2019, 21:27
دوست عزیز ADSL فرسوده مرده و اینجانب سالهاست که استفاده نمیکنم با آمدن LTE توایران و استاندارد و کیفیت روز جهانی به خوبی در سطح جهان از اینترنت عالی میشه استفاده کرد و کسانی که میگند با ADSL بوق سر کنید نشان از ناتوانی کامل دارند.
خدایی در سطح جهان رو خوب اومدی !:n08:
آخه با این حجمی که اینا رو سرویس های LTE میدن مگه میشه به قول شما از اینترنت در سطح عالی استفاده کرد .هر روز هم که مشتریشون بیشتر میشه حجمش رو کمتر و قیمتش رو بیشتر میکنن .بله ADSL منسوخ شده و بدتر از اون ما همین ADSL منسوخ شده رو هم به خاطر کیفیت خط نمیتونیم درست داشته باشیم اما چاره دیگه ای هم نداریم .فعلا که جونیمون سوخت از دست حماقت خودمون .
italodance
10-02-2019, 22:06
خدایی در سطح جهان رو خوب اومدی !:n08:
آخه با این حجمی که اینا رو سرویس های LTE میدن مگه میشه به قول شما از اینترنت در سطح عالی استفاده کرد .هر روز هم که مشتریشون بیشتر میشه حجمش رو کمتر و قیمتش رو بیشتر میکنن .بله ADSL منسوخ شده و بدتر از اون ما همین ADSL منسوخ شده رو هم به خاطر کیفیت خط نمیتونیم درست داشته باشیم اما چاره دیگه ای هم نداریم .فعلا که جونیمون سوخت از دست حماقت خودمون .
خوب باید قبول کرد که استفاده از حجم در ایران معمولا با دنیا فرق داره؟! این رو هم باید بپذیری. در ایران به دلیل هر گونه ول شدگی در جامعه جهانی و اجتماعی مردم با حجمی که دارند فکر میکنند باید اینترنت رو بخورند. این هم اشتباه است آن ور دنیا قانون و فرهنگ حکمفرماست اگر قانون و فرهنگ نبود که مثل ایران شاهد زوال اجتماعی یا به اصلاح بی تفاوتی اجتماعی بودیم.
بگذریم صحبت من زیر ساختی بود ٫من هم قبول دارم که حجم LTE ها بسیار کم و ناعادلانه و هم گران است ولی کیفیت و سرعت مطلوبی داره. این سبب میشه که ایرانی نرمال به اجبار روی به برنامه ریزی استفاده درست بیاره، به عنوان مثال من صبح بسته ۴ تومانی بازه صبح تا ظهر خریدم و از نتفلیکس با سرعت عالی و کیفیت و ثبات پایدار فلان عنوان فیلم ۲ ساعته را استریم ۱۰۸۰ کردم و خیلی هم راضی در سطح جهانی. یا بسته ۹۰۰ تومانی بازه نامحدود صبح را جهت عناوین دانلودی افلاین در نتفلیکس میکنم و بسته های ماهانه معمولی را جهت استفاده معمولی استفاده میکنم. پس این LTE جهانی بودنش را در ایران برام اثبات کرده.
نیازی به فسیل ارتباط سیمی هم ندارم. استفاده پرحجم شما اگه فرق داره برای اینکه کلا برعکس جهانید.
حالا یکی اکانت استیم یا فلان کنسول را داره به جای کاربرد من میتونه از بسته های نام برده بالا برای استفاده خود انتخاب بکنه.پس نتیجه گیری میکنیم علیرغم موانع و مشکلات ارتباطی در ایران LTE انتخاب اول میتونه باشه که کاربرد جهانی رو برای همه میاره.
malthael
10-02-2019, 22:36
. استفاده پرحجم شما اگه فرق داره برای اینکه کلا برعکس جهانید.
جوری میگید برعکس جهان انگار تو چندین کشور زندگی کردید ! تو اونور آب اگه برنامه ریزی باشه برای زندگی و پیشرفتشون هست نه کلی حساب و کتاب کردن و استفاده از ده جور بسته برای اینکه طرف بتونه با اینترنت ثابت یه فیلم ببینه یا یه بازی رو دانلود کنه . اگه تعرفه چندتا از ISP های اونور رو نگاه کنید میبینید که یا حجم نامحدود رو یه سرعت خاص میدن یا حجم اونقدر زیاد هست که کاربر مجبور نباشه روزی صد بار حسابش رو چک کنه که ببینه چقدر از حجمش باقی مونده . مصرف من برعکس دنیا نیست این حجمی که شما بهش میگید سطح جهانی رو من با دیدین چهارتا ویدیو تو یوتیوب تموم میکنم دیگه دانلود فیلم و بازی پیشکشم ! مثل شما هم نمیتونم از اول صبح تا آخر شب از ده جور بسته استفاده کنم چون خیر سرم اینترنت ثابت خریدم و تمام اعضای خانواده ازش استفاده میکنند . من که نمیتونم کاغذ بچسبونم تو خونه که از فلان ساعت تا فلان ساعت کسی حق دیدن ویدیو رو نداره و یا فلان ساعت حق دانلود رو ندارید !:n08: نمیدونم شاید اون خارج بافرهنگ و برنامه ریزی که ازش حرف میزنید همین کار رو میکنند ،هرچند تو چیزایی که من دیدم و شنیدم همه چیز کاملا برعکس بود! ولی من برام انجام چنین کاری مقدور نیست و ترجیح میدم برعکس باشم:n05:
برای دیدن فیلم فرقی نداره کی باشه ولی برای پخش مستقیم مسابقات
چون اکثرا بعد از ظهر و شب هستند بسته های صبح بدرد نمیخوره.
ERF@NIAN
10-02-2019, 23:03
حالا نمیدونم این تاپیک ها چه ربطی به lte داره ولی اگه به استفاده جهانیه من 24 ساعت عین خارجیا شبکه های اونارو استریم میکنم، از hulu و hbo هم با همین adsl فول اچدی استفاده میکنم. اینترنت 16 مگابیت همه کار انجام میده فقط برای 4K کم میاره، شما 1440 هم میتونید باهاش ببینید.
اینترنت مثلا ایرانسل مشکلات nat type 3، گرونی، نوسان پینگ نسبت به اینترنت های سیمی، حجم کم، ثابت نبودن و مشخص نبودن سرعت در ساعات مختلف روز، بی خوابی و علافی برای دو قطره اینترنت ساعتی و رایگان و هزار و یک مشکل دیگه داره. اگه adsl منسوخ باشه lte اصلا استاندارد هم نیست. دوزار سرعتش بیشتره اونم نه همه جا، که با این همه مشکلات اصلا قابل مقایسه نیست
کاربرد هر فناوری به جای خودش درسته. LTE همه جای دنیا اینترنت همراه محسوب میشه و اینترنت کابلی هم یا روی فیبر ارائه میشه مثل امریکا و یا روی سیم مسی به صورت DSL (حالا یا g.Fast یا VDSL و یا حتی ADSL) ! مشکل ما گرون بودن اینترنت کابلیه وگرنه LTE که همه جای دنیا به شدت گرون تر از اینترنت کابلیه.
ایران زیر ساخت مخابراتیه داغونی داره واسه همین حتما باید فیبر نوری گسترش پیدا کنه، حتی g.Fast هم باشه DSLAM مخابرات، بازم با این زیر ساخت خیلیا نمیتونن اینترنت با کیفیت بگیرن. بماند که مودم های g.Fast موجود در ایرانم همه Highend وارد شدن و حتی اگه ارزونترینش هم وارد شه، باز خیلیا قادر نیستن تهیه کنن. تو ایران زمانی که ساختمونی ساخته میشه اصلا توجهی به مسیر سیم کشی سیم تلفن نمیشه، حتی کیفیت سیم هم اصلا اهمیتی واسه پیمانکارا نداره ! یعنی جدای از زیر ساخت، حتی داخل ساختمون ها هم کلی نواقص کابل کشی وجود داره.
تو اروپا با توجه به زیر ساخت قویه کابل مسی، هر کدوم از تکنولوژی های DSL قابل استفادست، من دوستم تو آلمان ADSL گرفته و با سرعت 19-20 مگابیت ازش استفاده می کنه که نزدیک به سرعت ماکسیمم ایده آل ADSL هستش (24mb/s). یعنی حتی اون جا هم هنوز ADSL ارائه میشه واسه کسانی که اینترنت به شدت ارزون نیاز دارن.ولی اگه اینترنت گیگابیتی هم بخوان، با اون زیرساخت قوی راحت با تکنولوژی g.Fast اینترنت ارائه میدن. البته نه به این معنی که اونجا FTTH ارائه نمیشه، بحث حق انتخاب مشتری و گسترده بودن راهکار های ارتباطیه.
در حال حاضر به نظرم باید امیدوار بود که در کنار بهبود زیرساخت مخابراتی ، رقابت بین شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت حذف نشه که فعلا متاسفانه این اتفاق افتاده و هر جا که فیبر اومده، رفته زیر انحصار مخابرات!
misam5526
11-02-2019, 19:17
کسی میدونه docsis چیه؟:n26:
واژه DOCSIS در فناوری اطلاعات به مجموعه ای از پروتکل های مربوط به انتقال پهنای باند از طریق کابل مسی (کواکسیال) اطلاق میشه که با استانداردسازی مربوط به شرکتهایی تلویزیون کابلی اجازه دادند که همزمان دسترسی به اینترنت رو هم برای مشترکان کابلی فراهم کنند. این روش از انتقال اینترنت در امریکای شمالی و قسمتهایی از اروپا خیلی محبوبیت داره چون زیرساخت کابل مسی در این کشورها در این سالها توسعه پیدا کرده و بدون زیرساخت اضافی مشترک میتونه از سرعتهای بالای اینترنت استفاده کنه.
استانداردهای DOCSIS :
استاندارد DOCSIS 3.1 Fullduplex:
این استاندارد که در سال 2017 معرفی شده هنوز در حال توسعه هست و اصطلاحاً بصورت آزمایشگاهی و غیر تجاری وجود داره. با استفاده از این پروتکل مشترم میتونه همزمان 10 گیگابیت بر ثانیه رو هم در آپلود و هم در دانلود به طور متقارن در اختیار داشته باشه.
italodance
12-02-2019, 12:25
حالا نمیدونم این تاپیک ها چه ربطی به lte داره ولی اگه به استفاده جهانیه من 24 ساعت عین خارجیا شبکه های اونارو استریم میکنم، از hulu و hbo هم با همین adsl فول اچدی استفاده میکنم. اینترنت 16 مگابیت همه کار انجام میده فقط برای 4K کم میاره، شما 1440 هم میتونید باهاش ببینید.
اینترنت مثلا ایرانسل مشکلات nat type 3، گرونی، نوسان پینگ نسبت به اینترنت های سیمی، حجم کم، ثابت نبودن و مشخص نبودن سرعت در ساعات مختلف روز، بی خوابی و علافی برای دو قطره اینترنت ساعتی و رایگان و هزار و یک مشکل دیگه داره. اگه adsl منسوخ باشه lte اصلا استاندارد هم نیست. دوزار سرعتش بیشتره اونم نه همه جا، که با این همه مشکلات اصلا قابل مقایسه نیست
دوست محترم مشکلات نام برده همگی برای اینترنت سیمی هست :V7: :
نوسان پینگ گسترده
ثابت نبودن و مشخص نبودن سرعت در ساعات مختلف روز الخصوص صبح تا شب بماند امروز مانند دیروز
بی خوابی و علافی برای اینترنت ساعتی و رایگان
انواع قطعی گسترده همیشگی از زیر ساخت بگیر تا isp و مخابرات و منزل
انواع نویز
انواع مشکلات فیزیکی سیم و اسپلیتر و پریز و...
مشکلات مخابراتی و کابل برگردان و....
آویزون بودن به پشتیبانی بابت تمامی مشکلات گاه و بی گاه فوق
اینترنت سیمی با این همه بدبختی فقط بدبختی به ببار می آورد. :n27:
عدم مشکلات (مزایات) فوق در LTE: (البته من FDD استفاده میکنم و صحبتم از هفته گذشته بر این نوع LTE هست)
عدم نوسان پینگ
عدم متغیر بودن سرعت اینترنت صرفا تا 20% در تمامی شبانه روز و هفت روز هفته
عدم نیاز بی خوابی و علافی برای اینترنت ساعتی بخاطر ادامه دار بودن آن تا 12 ظهر
فاقد قطعی (هیچ وقت قطع نمی شود)
فاقد نویز
فاقد مشکلات فیزیکی مسی نظیر تعویض سیم و اسپلیتر و پریز و...
عدم مشکلات مخابراتی اصلا با مخابرات طرف نیستید
عدم آویزون بودن به پشتیبانی جهت گزارشات و مشکلات متفرقه و فوق
مشکلات LTE:
گران بودن
کم حجم بودن
:V12:
اگر مشکلات و مزایات LTE را با هم مقایسه و مهمتر با اینترنت مرده سیمی مقایسه بکنیم خیلی سرتر هستش به شرط توان مالی. :sq_20: در ادامه سرعت LTE دو زار بیشتر نیست که . تقریبا 5 برابر اینترنت سیمی تازه اگه سیمش بکشه. برای خیلی ها که 10 برابره.
همانطور که گفتم سیمی فوقش سیمش با تمامی مشکلات بالا که گفتم نظیر قطعی و نویز و مخابرات و کرم ....بشه دقیق 16 مگ. در LTE تا 100 مگ هست. شما 100 مگ رو با 16 یکی میدونید؟ :sq_2:
حالا 100 هم نه اوکی همه که 100 نمیگیرند. من خودم 75 میگیرم. :sq_13:
شما گویا استفاده و تجربه ای نداشتید برای همین پروندید. :sq_2:
ERF@NIAN
12-02-2019, 12:46
دوست محترم مشکلات نام برده همگی برای اینترنت سیمی هست :V7: :
نوسان پینگ گسترده
ثابت نبودن و مشخص نبودن سرعت در ساعات مختلف روز الخصوص صبح تا شب بماند امروز مانند دیروز
بی خوابی و علافی برای اینترنت ساعتی و رایگان
انواع قطعی گسترده همیشگی از زیر ساخت بگیر تا isp و مخابرات و منزل
انواع نویز
انواع مشکلات فیزیکی سیم و اسپلیتر و پریز و...
مشکلات مخابراتی و کابل برگردان و....
آویزون بودن به پشتیبانی بابت تمامی مشکلات گاه و بی گاه فوق
اینترنت سیمی با این همه بدبختی فقط بدبختی به ببار می آورد. :n27:
عدم مشکلات (مزایات) فوق در LTE: (البته من FDD استفاده میکنم و صحبتم از هفته گذشته بر این نوع LTE هست)
عدم نوسان پینگ
عدم متغیر بودن سرعت اینترنت صرفا تا 20% در تمامی شبانه روز و هفت روز هفته
عدم نیاز بی خوابی و علافی برای اینترنت ساعتی بخاطر ادامه دار بودن آن تا 12 ظهر
فاقد قطعی (هیچ وقت قطع نمی شود)
فاقد نویز
فاقد مشکلات فیزیکی مسی نظیر تعویض سیم و اسپلیتر و پریز و...
عدم مشکلات مخابراتی اصلا با مخابرات طرف نیستید
عدم آویزون بودن به پشتیبانی جهت گزارشات و مشکلات متفرقه و فوق
مشکلات LTE:
گران بودن
کم حجم بودن
:V12:
اگر مشکلات و مزایات LTE را با هم مقایسه و مهمتر با اینترنت مرده سیمی مقایسه بکنیم خیلی سرتر هستش به شرط توان مالی. :sq_20: در ادامه سرعت LTE دو زار بیشتر نیست که . تقریبا 5 برابر اینترنت سیمی تازه اگه سیمش بکشه. برای خیلی ها که 10 برابره.
همانطور که گفتم سیمی فوقش سیمش با تمامی مشکلات بالا که گفتم نظیر قطعی و نویز و مخابرات و کرم ....بشه دقیق 16 مگ. در LTE تا 100 مگ هست. شما 100 مگ رو با 16 یکی میدونید؟ :sq_2:
حالا 100 هم نه اوکی همه که 100 نمیگیرند. من خودم 75 میگیرم. :sq_13:
شما گویا استفاده و تجربه ای نداشتید برای همین پروندید. :sq_2:
شما گویا استفادتون در حد وصل شدن اینترنت بوده وگرنه من td lte مبین نت هم داشتم ایرانسل که جای خود داره، به خوبی از شرایط lte آگاهم
تمام مشکلاتی که گفتید مثل کابل برگردون و ... شانسیه و کسی که تو مرکزش همچین مشکلی نداشته باشه دچار مشکل نمیشه، ولی مشکلات lte ذاتا وجود داره چیزی نیست که بشه حلش کرد
italodance
12-02-2019, 12:58
شما گویا استفادتون در حد وصل شدن اینترنت بوده وگرنه من td lte مبین نت هم داشتم ایرانسل که جای خود داره، به خوبی از شرایط lte آگاهم
تمام مشکلاتی که گفتید مثل کابل برگردون و ... شانسیه و کسی که تو مرکزش همچین مشکلی نداشته باشه دچار مشکل نمیشه، ولی مشکلات lte ذاتا وجود داره چیزی نیست که بشه حلش کرد
خیر شما هیچ تجربه ای ندارید کاملا هم مشهوده اگر داشتید به موارد غیر مستندات بالا نظیر سرعت دوزاری اشاره نمیکردید. شما به لینک سرعت 3G/4G رجوع بفرمایید تا با انواع سرعتهای دوزاری مواجه بشوید:
تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکلات فوق برای همه ADSL ها رخ داده و میدهد و همه آشنایی دارند چیزی نیست که بتوان انکار کرد.
خیر شما هیچ تجربه ای ندارید کاملا هم مشهوده اگر داشتید به موارد غیر مستندات بالا نظیر سرعت دوزاری اشاره نمیکردید. شما به لینک سرعت 3G/4G رجوع بفرمایید تا با انواع سرعتهای دوزاری مواجه بشوید:
تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکلات فوق برای همه ADSL ها رخ داده و میدهد و همه آشنایی دارند چیزی نیست که بتوان انکار کرد.
والا تو خونه ما که سرعت اینترنت مرده و عقب مونده adsl از اینترنت به اصطلاح فورجی بیشتره
یه جوری میگی انگار اینجا کره جنوبیه که اینترنت 10 گیگابیت بر ثانیه در اختیار مردمش میذاره!
اون تست هایی که لینک گذاشتی در ساعات خاص و در مناطق خاص بدست اومده و گرنه واسه من داخل خونه از 20 مگابیت بالاتر نرفته که فقط یه ریزه از adsl بالاتره هر چند خط خونه من تا 20 مگ کشش داره
اسما فورجی ولی عملا از تری جی هم ضعیفتره مثلا وسط شهرم هستیم. حالا نمی دونم به خاطر ساختمونای اطرافه یا بسته بودن فضای خونست که دیوار دورشه در هر حال ایراد از اپراتوره
البته اگه برم تو خیابون و نزدیک دکل ها تست سرعت تا 60-70 مگ هم میره ولی نمی تونم برای استفاد از نت همش وسط خیابون باشم:n31:
italodance
12-02-2019, 13:28
والا تو خونه ما که سرعت اینترنت مرده و عقب مونده adsl از اینترنت به اصطلاح فورجی بیشتره
یه جوری میگی انگار اینجا کره جنوبیه که اینترنت 10 گیگابیت بر ثانیه در اختیار مردمش میذاره!
اون تست هایی که لینک گذاشتی در ساعات خاص و در مناطق خاص بدست اومده و گرنه واسه من داخل خونه از 20 مگابیت بالاتر نرفته که فقط یه ریزه از adsl بالاتره هر چند خط خونه من تا 20 مگ کشش داره
اسما فورجی ولی عملا از تری جی هم ضعیفتره مثلا وسط شهرم هستیم. حالا نمی دونم به خاطر ساختمونای اطرافه یا بسته بودن فضای خونست که دیوار دورشه در هر حال ایراد از اپراتوره
البته اگه برم تو خیابون و نزدیک دکل ها تست سرعت تا 60-70 مگ هم میره ولی نمی تونم برای استفاد از نت همش وسط خیابون باشم:n31:
درخواست رسیدگی بده حل میشه.
ERF@NIAN
12-02-2019, 13:41
اینکه شما میخواید به هر ضرب و زوری شده به اینترنت بی کیفیت 100 مگابیت برسید در نوع خودش قابل تقدیره به شما تبریک میگم
پینگ با ثبات adsl نمونه پینگ اینترنت های سیمی:
پینگ سیمکارت ایرانسل و نوسان خوشگلش با هات اسپات:
پینگ td lte ایرانسل و نوسان زیباش با استفاده از کابل lan:
بگذریم از نت تایپ 3 زیباترش، اینکه شما خاطره بدی از adsl داری دلیل نمیشه هر تاپیکی رو با این حرفای اسپم و بی ارزش و ربط از هدف اصلیش منحرف کنید. شما میتونید با مشخص نبودن سرعت و نوسان و سر صبح بیدار شدن برای نت رایگان به هدف دیدن نت فلیکس تو تاپیک ایرانسل به به و چه چه کنید
italodance
12-02-2019, 13:52
اینکه شما میخواید به هر ضرب و زوری شده به اینترنت بی کیفیت 100 مگابیت برسید در نوع خودش قابل تقدیره به شما تبریک میگم
پینگ سیمکارت ایرانسل و نوسان خوشگلش با هات اسپات:
پینگ td lte ایرانسل و نوسان زیباش با استفاده از کابل lan:
بگذریم از نت تایپ 3 زیباترش، اینکه شما خاطره بدی از adsl داری دلیل نمیشه هر تاپیکی رو با این حرفای اسپم و بی ارزش و ربط از هدف اصلیش منحرف کنید. شما میتونید با مشخص نبودن سرعت و نوسان و سر صبح بیدار شدن برای نت رایگان به هدف دیدن نت فلیکس تو تاپیک ایرانسل به به و چه چه کنید
من ADSL فسیل دیگه ندارم که مقایسه براتون بکنم. اما کسی که خودش فسیل دوست (صحبت فکر گونه هستش نه شخصی ) داره باید گذاشت به حال خودش بمونه و غرق فسیل بمونه
کسی که بلد نیست چطور ثبات پینگ و سرعت بیاره و اطلاعاتی در این باره نداره بهتره تو دنیای کوچیک فسیلش بمونه
همون بهتر که تو مشکلات اعصاب و روان فسیل سیمی باشه که لیاقتش همونه.
50% کابران اینجا اینترنت 100 مگا بیتی دارند اما با روش درستش با خرج سخت افزاری و نرم افزاری درست. کسی که دنیاش محدوده باید تو محدودیت گذاشتش که هی تو سرش بزنند. :n09:
تفاوت 20 درصد پینگ رو میبینه اما 100 درصد سرعت رو نمیبینه
احمقانه است :V18:
ERF@NIAN
12-02-2019, 14:21
من ADSL فسیل دیگه ندارم که مقایسه براتون بکنم. اما کسی که خودش فسیل دوست (صحبت فکر گونه هستش نه شخصی ) داره باید گذاشت به حال خودش بمونه و غرق فسیل بمونه
کسی که بلد نیست چطور ثبات پینگ و سرعت بیاره و اطلاعاتی در این باره نداره بهتره تو دنیای کوچیک فسیلش بمونه
همون بهتر که تو مشکلات اعصاب و روان فسیل سیمی باشه که لیاقتش همونه.
50% کابران اینجا اینترنت 100 مگا بیتی دارند اما با روش درستش با خرج سخت افزاری و نرم افزاری درست. کسی که دنیاش محدوده باید تو محدودیت گذاشتش که هی تو سرش بزنند. :n09:
تفاوت 20 درصد پینگ رو میبینه اما 100 درصد سرعت رو نمیبینه
احمقانه است :V18:
از صحبت های توهین گونه اتون متوجه شدم که قاتع شدید، من دیگه حرفی با شما ندارم به اسپم دادن ادامه بدید
malek911
12-02-2019, 17:08
پینگ سیم مسیت از فیبر من کمتره :)
مخابراته؟اگه مقدوره یه تست از این ip ها هم بگیر.در ضمن بحث بیخود نکنید.به نظر من نت سیمکارت واسه دانلود عالیه و نت سیمی و خصوصا فیبر واسه بازی و استریم.در کل تو همین مملکت هم میشه با هزینه کم نت ارزون و با کیفیت هم داشت
3.121.195.22 آلمان بتل V
185.179.203.138 امارات بتلV
mirsina1979
12-02-2019, 17:34
مخابراته؟اگه مقدوره یه تست از این ip ها هم بگیر.در ضمن بحث بیخود نکنید.به نظر من نت سیمکارت واسه دانلود عالیه و نت سیمی و خصوصا فیبر واسه بازی و استریم.در کل تو همین مملکت هم میشه با هزینه کم نت ارزون و با کیفیت هم داشت
3.121.195.22 آلمان بتل V
185.179.203.138 امارات بتلV
پینگت تو بلفیلد چنده؟
malek911
12-02-2019, 17:39
پینگت تو بلفیلد چنده؟
با آلمان ۶۵ و با امارات ۴۵
ERF@NIAN
12-02-2019, 18:19
با آلمان ۶۵ و با امارات ۴۵
پیشگامان، بتل یک قبلا تست گذاشته بودید 70 بود واسه شما. برای من 80 هست
این دوتا ip هم آلمان 84 امارات 147، کلا پینگ از امارات خوب نیست، اروپا خوبه
misam5526
12-02-2019, 19:14
پس از شاتل، شرکت صبانت هم وارد پروژه نصب تجهیزاتVDSL شد.
وزیر ارتباطات از بهرهبرداری از نسل جدید اینترنت خانگی مبتنی بر تکنولوژی FTTC و VDSL که امکان دسترسی به سرعت ۷۰ مگابیت را برای کاربران فراهم میکند، خبر داد.
محمدجواد آذری جهرمی در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت: نسل جدید اینترنت خانگی با حداقل سرعت ۷۰ مگابیت در ثانیه پس از دزفول، در شهر پردیس به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه این تکنولوژی در فاز ۸ شهر پردیس رودهن به بهرهبرداری رسیده است، افزود: حدود ۲۸ هزار مشترک میتوانند از این تکنولوژی که با سرمایهگذاری بخش خصوصی انجام شده است، بهره ببرند.
وزیر ارتباطات یازدهم بهمن ماه نیز از افزایش حدود ۴ برابری حداکثر سرعت اینترنت خانگی خبر داد و گفت: این امکان به زودی در کل کشور اجرایی میشود.
جهرمی از افزایش حداکثر سرعت اینترنت خانگی از ۱۶ مگابیت به حداقل ۷۰ مگابیت در شهر دزفول خبر داد و گفت: با ارتقا تکنولوژی ADSL به FTTC این کار امکان پذیر شده است و در آستانه دهه فجر یکی از اپراتورهای اینترنت این تکنولوژی را در دزفول ارتقا داد و ۶ هزار مشترک این حس را تجربه کردند.
albertxx
12-02-2019, 19:28
این وزیر محترم فکر کنم فقط به فکر جلب توجه و نمایش هست
حالا این همه ارتقای سرعت میدن که چی بشه ؟؟ اصلا سرعت خانگی برسه به 1 گیگابیت وقتی زیر ساخت کشور داغونه این حرکات بیشتر جنبه تبلیغاتی داره !
اول اینکه پهنای باند ترانزیت به کشور فکر کنم هنوز همون 1 ترابیت هست ! که میشه فهمید در چه وضعیتی به سر میبره !
دوم وقتی محدودیت ترافیک وجود داره دیگه این افزایش سرعت معنی نمیده ! شما الان یه فوتبال رو بخوای زنده ببینی HD حدود 3 گیگ حجم کم میکنه ( حالا FHD بماند !!! )
بعدشم همین الانشم به دلیل ضعف سیم مسی در سیم کشی همین سرعت 16 مگابیت هم واسه خیلی ها آرزو هست ( با توجه به اینکه VDSL بخشی از اون مسی هست )
و چهارم وقتی زیر ساخت کشور فاجعه باشه و شما نتونی حتی رو فیبر پینگ مناسب بگیری دیگه افزایش سرعت چه معنی میده ؟؟ همین دوستمون مالک که بالاتر هم گفتم پینگ سیم مسی با فیبرش فرق آنچنانی نداره
اینقدر لایه های مختلف چیلترینگ و ... وجود داره که دریای بیکران سرعت اینترنت در اندازه قطره چکان به مشترک میرسه
malek911
12-02-2019, 19:42
این وزیر محترم فکر کنم فقط به فکر جلب توجه و نمایش هست
حالا این همه ارتقای سرعت میدن که چی بشه ؟؟ اصلا سرعت خانگی برسه به 1 گیگابیت وقتی زیر ساخت کشور داغونه این حرکات بیشتر جنبه تبلیغاتی داره !
اول اینکه پهنای باند ترانزیت به کشور فکر کنم هنوز همون 1 ترابیت هست ! که میشه فهمید در چه وضعیتی به سر میبره !
دوم وقتی محدودیت ترافیک وجود داره دیگه این افزایش سرعت معنی نمیده ! شما الان یه فوتبال رو بخوای زنده ببینی HD حدود 3 گیگ حجم کم میکنه ( حالا FHD بماند !!! )
بعدشم همین الانشم به دلیل ضعف سیم مسی در سیم کشی همین سرعت 16 مگابیت هم واسه خیلی ها آرزو هست ( با توجه به اینکه VDSL بخشی از اون مسی هست )
و چهارم وقتی زیر ساخت کشور فاجعه باشه و شما نتونی حتی رو فیبر پینگ مناسب بگیری دیگه افزایش سرعت چه معنی میده ؟؟ همین دوستمون مالک که بالاتر هم گفتم پینگ سیم مسی با فیبرش فرق آنچنانی نداره
اینقدر لایه های مختلف چیلترینگ و ... وجود داره که دریای بیکران سرعت اینترنت در اندازه قطره چکان به مشترک میرسه
من منظورم رو اون ip مشخص بود :) وگرنه پینگ به خیلی از عوامل بستگی داره.در کل فیبر خیلی بهتر و پایدارتره و آینده مال فیبره.زیر ساخت هم فکر نکنم تا این حد داغون باشه چون من خودم تجربه ی دانلود با 1 گیگابیت و پینگ 30 میلی با 8.8.8.8 رو هم دارم.مشکل کیفیت نت مملکت هم فقط و فقط به تقویم شمسی و قمریمون ربط داره.اون جاهایی که خالیه و مناسبتی نداره خداییش کیفیتش بهتر میشه :)
mohandes23
13-02-2019, 10:07
من ثبت درخواست دادم.بعدش چی میشه زنگ می زنن به من؟
ahwazp30
13-02-2019, 10:20
من ثبت درخواست دادم.بعدش چی میشه زنگ می زنن به من؟
طی دو سه روز کاری با شما تماس میگیرن و مشخصاتتون رو میپرسن و ثبت میکنن .در صورتی تحت پوشش باشید یا اینکه تعداد درخواست های منطقه به حد نصاب رسیده باشه معمولا راه اندازی میکنن در غیر اینصورت روش حساب نکنید چون تماس شرکت با شما فقط برای تکمیل مشخصات و فرم هست و تا زمانی که براشون به صرفه نباشه خبری از فیبر نیست.
3.121.195.22 آلمان بتل V
185.179.203.138 امارات بتلVبا آلمان ۱۲۵
با امارات ۴۰
فیبر مخابرات سرویس ۱۰۰ مگ
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
mirsina1979
13-02-2019, 12:27
با آلمان ۱۲۵
با امارات ۴۰
مگه 100 مگ میده ؟آخرین سرعت 50 دیدم
100 مگ ماهیانه چنده؟
مگه 100 مگ میده ؟آخرین سرعت 50 دیدم
100 مگ ماهیانه چنده؟اینجا که تا ۱۰۰ بازه سرعت
شرکت هست
قیمت ندارم
محمد7966
13-02-2019, 17:43
طی دو سه روز کاری با شما تماس میگیرن و مشخصاتتون رو میپرسن و ثبت میکنن .در صورتی تحت پوشش باشید یا اینکه تعداد درخواست های منطقه به حد نصاب رسیده باشه معمولا راه اندازی میکنن در غیر اینصورت روش حساب نکنید چون تماس شرکت با شما فقط برای تکمیل مشخصات و فرم هست و تا زمانی که براشون به صرفه نباشه خبری از فیبر نیست.
سلام برای شما که تو اهوازید فیبر کشیدند؟
Black.Hawk
13-02-2019, 18:30
آقا من ثبت نام کرده بودم تماس گرفتن گفتن فعلا امکانات نداریم احتمالا بعد از عید اکی میشه...
از همون وعده هایی که سراغ دارین همگی
شهر هم شیراز
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
ahwazp30
13-02-2019, 20:38
سلام برای شما که تو اهوازید فیبر کشیدند؟
سلام ، بنده بیش از یک سال هست که ثبت نام کردم و متاسفانه منطقه ما حتی برای کافو هم فیبر نکشیدن چه برسه به منازل .ولی جاهایی دیگه توی اهواز اگر تانوما نداشته باشن حداقل کافوی نوری رو دارن ولی نه همه جا ، بیشتر مناطق لول بالا .یک سال پیش که ثبت نام کردم گفتند تحت پوشش نیست و دو هفته پیش هم که توی لینک جدید مجدد ثبت نام کردم تماس گرفتن برای تکمیل مشخصات و احتمالا سه سال اینده هم تماس میگیرن و میگن فیبر دیگه قدیمی شده و از 5G استفاده کنید.
تهران الان سرویس دهی میشه ؟
mohandes23
14-02-2019, 14:08
با آلمان ۱۲۵
با امارات ۴۰
پینگت خیلی داعونه.من با مسی با المان در شرایط خوب 106 پینگ دارم حتما پیگیری کن یکجای کار ایراد داره
mohandes23
14-02-2019, 16:31
تهران الان سرویس دهی میشه ؟
اره خیلی محدوده ولی شما ثبت درخواست بده بهتر از هیچی هست
Rahpooyan
15-02-2019, 20:49
سرویس هایی که شاتل در دزفول و صبانت در پردیس افتتاح کرده اند VDSL بوده و نه تانوما؟
Rahpooyan
15-02-2019, 20:58
سرویس هایی که شاتل در دزفول و صبانت در پردیس افتتاح کرده اند VDSL بوده و نه تانوما؟
بله vdsl بوده یا FTTC نه تانوما
mohandes23
16-02-2019, 20:55
محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار توییتی از احداث فیبر نوری به منظور بالا بردن کیفیت ارتباطات نسل سوم و چهارم خبر داد. وی پایین بودن پهنای باند را دلیل اصلی نارضایتی مردم از کیفیت ارتباطات دانست و راهحل آن را در استفاده از فیبر نوری عنوان کرد.
فیبر نوری با کیفیتترین و پایدارترین راه ارائهی اینترنت با کیفیت و پرسرعت بوده که بسیاری از مشکلات فناوریهای اینترنت همراه و ADSL را نیز حل کرده است. امکاناتی مانند بانکداری الکترونیک، خرید آنلاین و تلفن تصویری سایر امکاناتی هستند که درکنار اینترنت پرسرعت و در بستر فیبر نوری ارائه میشوند. سال گذشته فاز اول فیبر نوری منازل در تهران و سایر استانها به بهرهبرداری رسید و حال وزیر ارتباطات از احداث ۴۹۶۰ کیلومتر فیبر نوری در حاشیهی شهرها و جادهها خبر داد. وی در توییت خود نوشت:
مردم از کیفیت ارتباطات نسل سوم یا چهارم در حاشیهی شهرها و جادهها راضی نیستند. چرا؟ به زبان ساده: چون شیر آب دو اینچی از لولهای نیماینچی تغذیه میشود. با فیبر نوری این مشکل برطرف میشود. از امروز، عملیات احداث ۴۹۶۰ کیلومتر فیبر نوری برای حل این مشکل، آغاز شد.
SAeedBaa
16-02-2019, 21:34
محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار توییتی از احداث فیبر نوری به منظور بالا بردن کیفیت ارتباطات نسل سوم و چهارم خبر داد. وی پایین بودن پهنای باند را دلیل اصلی نارضایتی مردم از کیفیت ارتباطات دانست و راهحل آن را در استفاده از فیبر نوری عنوان کرد.
فیبر نوری با کیفیتترین و پایدارترین راه ارائهی اینترنت با کیفیت و پرسرعت بوده که بسیاری از مشکلات فناوریهای اینترنت همراه و ADSL را نیز حل کرده است. امکاناتی مانند بانکداری الکترونیک، خرید آنلاین و تلفن تصویری سایر امکاناتی هستند که درکنار اینترنت پرسرعت و در بستر فیبر نوری ارائه میشوند. سال گذشته فاز اول فیبر نوری منازل در تهران و سایر استانها به بهرهبرداری رسید و حال وزیر ارتباطات از احداث ۴۹۶۰ کیلومتر فیبر نوری در حاشیهی شهرها و جادهها خبر داد. وی در توییت خود نوشت:
مردم از کیفیت ارتباطات نسل سوم یا چهارم در حاشیهی شهرها و جادهها راضی نیستند. چرا؟ به زبان ساده: چون شیر آب دو اینچی از لولهای نیماینچی تغذیه میشود. با فیبر نوری این مشکل برطرف میشود. از امروز، عملیات احداث ۴۹۶۰ کیلومتر فیبر نوری برای حل این مشکل، آغاز شد.
سلام مهندس عزیز
در این توییت منظور اقای اذری جهرمی استفاده از فیبر نوری در زمینه ترنسمیشن و انتقال بوده و هدفش از گفتن این مهم جایگزین کردن لینک های رادیویی سایت های موبایل با لینک های فیبر نوری برای تغذیه بهتر سایت های نسل 3 و 4 موبایل بوده است.
خیلی از دوستان به اشتباه فکر کردن که اینجا استفاده از فیبر نوری برای دسترسی و اکسس بوده که این چنین نیست.
hamid.sp
17-02-2019, 21:14
سلام
من تو محل جدیدی ک رفتم متاسفانه یا خوشبختانه فقط مخابرات سرویس میده و اونم تانوما
حالا مشکلی ک دارم مودم چی بخرم از خود مخابرات بخرم یا ...
فقط میخوام مودم هم adsl و vdsl را ساپورت کنه بودجه هم تا یک تومان
sepehr_sn
17-02-2019, 21:31
سلام
من تو محل جدیدی ک رفتم متاسفانه یا خوشبختانه فقط مخابرات سرویس میده و اونم تانوما
حالا مشکلی ک دارم مودم چی بخرم از خود مخابرات بخرم یا ...
فقط میخوام مودم هم adsl و vdsl را ساپورت کنه بودجه هم تا یک تومان
سلام
دوست عزیز اگر مخابرات فقط تانوما ( اینترنت بر بستر فیبر ) ارائه میده شما فقط میتونید مودم ONT هواوی بگیرید
مودم های VDSL و ADSL اینترنت بر بستر سیم مسی هستش
اگر مودم خوب بر بستر سیم مسی خواستید و مشکلی با هزینش ندارید بهتون Asus DSL-AC68u رو پیشنهاد میکنم
موقق باشید
siamak_mu
18-02-2019, 17:31
دوستان کسی با اپلیکیشن GS Wave برای برقراری تماس برای فیبر نوری کار کرده؟
من امروز رفتم واسه خونه فیبر سفارش بدم از مرکز مخابرات جماران
اولا که گفت رییس نیستش شنبه بیا
بعد فرستاد پیش یکی دیگه بهش گفتم تا دم در فیبر کشیده شده
و فقط سیم کشی داخلی لازمه
که تو این طرحهای جدید زده رایگان
گفت نه رایگان نیست
این شما ره موبایل رو بگیر زنگ بزن میاد برات سیم کشی انجام میده هزینشم بهت میگه
گفتم عزیزم مخابرات باید انجام بده وقتی این طرح ها رو میگیری
خلاصه که زیر بار نمیرفت کار رو میخواست پاس بده به بیرون که یه پولی اون طرفش بگیره
حالا اینترنتی از اون لینک که بچه ها دادن ثبت کردم ببینم زنگ میزنن بهم؟!
کسی پیشنهادی نداره از کجا سفارش بدم ه به چه صورت؟!
malthael
21-02-2019, 18:47
من امروز رفتم واسه خونه فیبر سفارش بدم از مرکز مخابرات جماران
اولا که گفت رییس نیستش شنبه بیا
بعد فرستاد پیش یکی دیگه بهش گفتم تا دم در فیبر کشیده شده
و فقط سیم کشی داخلی لازمه
که تو این طرحهای جدید زده رایگان
گفت نه رایگان نیست
این شما ره موبایل رو بگیر زنگ بزن میاد برات سیم کشی انجام میده هزینشم بهت میگه
گفتم عزیزم مخابرات باید انجام بده وقتی این طرح ها رو میگیری
خلاصه که زیر بار نمیرفت کار رو میخواست پاس بده به بیرون که یه پولی اون طرفش بگیره
حالا اینترنتی از اون لینک که بچه ها دادن ثبت کردم ببینم زنگ میزنن بهم؟!
کسی پیشنهادی نداره از کجا سفارش بدم ه به چه صورت؟!
اگه تا در خونتون فیبر کشیدن که دیگه تمومه و فکر نکنم وظیفه سیم کشی داخل منزل با مخابرات باشه و رایگان بودن همون کشیدن فیبر تا در منزل محسوب میشه. مثل سیم مسی که تا یکی دو متر میارن تو حیاط خونه و دیگه داخل خونه با خود صاحب خونه هست و به مخابرات ربطی نداره. مثل این میمونه که بگی اداره برق باید بیاد خونمون رو سیم کشی کنه!!! :n04:
اگه تا در خونتون فیبر کشیدن که دیگه تمومه و فکر نکنم وظیفه سیم کشی داخل منزل با مخابرات باشه و رایگان بودن همون کشیدن فیبر تا در منزل محسوب میشه. مثل سیم مسی که تا یکی دو متر میارن تو حیاط خونه و دیگه داخل خونه با خود صاحب خونه هست و به مخابرات ربطی نداره. مثل این میمونه که بگی اداره برق باید بیاد خونمون رو سیم کشی کنه!!! :n04:دوست عزیز قبل اینکه چیزی بگی بهتره حداقل یه نگاهی به پلنهای فیبر نوری بکنی!
اینکار رو مخابرات مسلما مجانی نمیکنه
چون قرار دادهاشون ۶ ماهه
۱۲ ماهه
۲۴ ماهه و ۳۶ ماهه هست
رو این قرار دادها سیم کشی رایگان و رو بعضیاشون هم مودم رایگان میدن طبق اعلام خود سایت مخابرات!
وگرنه سیم کشی داخل خیابون رو که معلومه وظیفه خودشون هست نکنه شما واسه اینکه برق تا خونت بیاد پول سیم کشی از اداره برق رو تا خونه میدی؟!
misam5526
21-02-2019, 19:26
دوست عزیز قبل اینکه چیزی بگی بهتره حداقل یه نگاهی به پلنهای فیبر نوری بکنی!
اینکار رو مخابرات مسلما مجانی نمیکنه
چون قرار دادهاشون ۶ ماهه
۱۲ ماهه
۲۴ ماهه و ۳۶ ماهه هست
رو این قرار دادها سیم کشی رایگان و رو بعضیاشون هم مودم رایگان میدن طبق اعلام خود سایت مخابرات!
وگرنه سیم کشی داخل خیابون رو که معلومه وظیفه خودشون هست نکنه شما واسه اینکه برق تا خونت بیاد پول سیم کشی از اداره برق رو تا خونه میدی؟!
منظور از کابل کشی رایگان تا ورودی خونه هست. چون قبل از این پیشنهاد، برای کسایی که باید با درخواست مشترک فیبر کشی میشد هزینه کابل کشی هم رو حساب میومد. در مواردی که مخابرات نمیتونه خط مسی ارائه بده و بخاطر شرایط مرکز مخابراتی باید فیبر کشی کنه تموم مسیر رو (که البته جای بحث داره و گاهی عمدا اینکار رو میکنه) اون جز وظایف زیرساختیشه، هرچند بابت همونم مبلغی بیشتر از هزینه یک خط عادی از مشترک میگیره (قبلا اینطور بود)
در کل صحبت دوستمون درست بود و داخل خونه رو کاری ندارن (برای سیم مسی هم پول میگیرن بابت شماره و سیم کشی ولی تا ورودی فقط سیم میکشن)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.