مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
malek911
04-10-2017, 10:28
تصویر مودم و دانلود فایل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سرعت دانلود فایل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا مودم من هم از اینا هستش.البته قبلا یه مدل قدیمیتر بود که بعدا با این عوضش کردن.سرعتتون هم از مال من بیشتره در صورتی که مال من ۱۰۰ مگه :)
ولی کیفیت نتمون خیلی شبیه هستش و پینگ هم داغونه.فقط یه تک لینک هم بیزحمت دانلود بزارید ببینیم چقدر سرعت میده
hosseinboss
04-10-2017, 11:53
سلام
یکم میشه در مورد تانوما بیشتر توضیح بدین
اول اینکه کدوم شهرها راه اندازی شده
دوم، طرح ها و تعرفه هاش چطوریه؟
سوم،چه مودمی لازم داره؟(vdsl یا adsl یا بازم فرق داره؟)
saeedjjjj
04-10-2017, 11:55
سلام
تک لینک
saeedjjjj
04-10-2017, 11:58
داخل انجمن جستجو کنید
mohandes23
04-10-2017, 12:42
سلام
سوم،چه مودمی لازم داره؟(vdsl یا adsl یا بازم فرق داره؟)
8 کلان شهر.و بعضی جاهای دیگه مثل ساری.باید از مرکز مخابراتتون بپرسید.
Gamemaster
04-10-2017, 12:44
کسی خبر داره فیبر نوری تو مشهد به کجا رسید ؟ بنده خیلی نیاز دارم به این سرویس؟
خبری نیست فعلا تو مشهد
سلام
تک لینک
بی زحمت از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم یه تست بزارین.
دقیقا مودم من هم از اینا هستش.البته قبلا یه مدل قدیمیتر بود که بعدا با این عوضش کردن.سرعتتون هم از مال من بیشتره در صورتی که مال من ۱۰۰ مگه :)
ولی کیفیت نتمون خیلی شبیه هستش و پینگ هم داغونه.فقط یه تک لینک هم بیزحمت دانلود بزارید ببینیم چقدر سرعت میده
مثل اینکه ایشون به تنظیمات مودم دسترسی دارن
شاید به درد شما هم بخوره ( مودم یکسان)
malek911
04-10-2017, 19:11
مثل اینکه ایشون به تنظیمات مودم دسترسی دارن
شاید به درد شما هم بخوره ( مودم یکسان)
از وقتی مودم رو عوض کردن منم با ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ میتونم وارد تنظیمات بشم.
سلام
تک لینک
عزیز من یک سوال دارم ازتون ، اینکه این فیبر نوری که گرفتید ، احیانا خط مسی که از قبل داشتید هم تغییری کرده ؟ یعنی منتقل شده اونم به فیبر یا اون مثل قبل هست و دستی بهش نزدند ؟
بی زحمت از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم یه تست بزارین.
این تک لینک که گذاشتین مال سرور خارجه؟
shahryar84
04-10-2017, 21:26
سلام
سوم،چه مودمی لازم داره؟(vdsl یا adsl یا بازم فرق داره؟)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله مودمش فرق دارد، کلا روی سیم تلفن نیست و فیبر نوری هست
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
عزیز من یک سوال دارم ازتون ، اینکه این فیبر نوری که گرفتید ، احیانا خط مسی که از قبل داشتید هم تغییری کرده ؟ یعنی منتقل شده اونم به فیبر یا اون مثل قبل هست و دستی بهش نزدند ؟
saeedjjjj
05-10-2017, 10:55
با سلام
اگر درخواست بدی خط تلفنتم روی فیبر می دن و سیم مسی رو جمع آوری می کنند ولی مشکل اینجاست که نمی تونن همون شماره ی خودت رو بهت بدن شماره ای که می دهند با 240 شروع می شه برای کل کشور همینطوره فعلا
عاقلانه هم نیست که سیم مسی را جمع کنی با توجه به سابقه بد مخابرات
من هم روی سیم مسیم اینترنت دارم هم روی فیبرم
SPIRIT PALST III
05-10-2017, 10:57
شرمنده یه سوال اینترنت بر بستر فیبر نوری همون اینترنت وایرلس هست یا فرق می کنه؟؟
mohandes23
05-10-2017, 11:42
شرمنده یه سوال اینترنت بر بستر فیبر نوری همون اینترنت وایرلس هست یا فرق می کنه؟؟
خیر کابل هست به جای مس از فیبر استفاده می شود و به جای امواج نور انتقال داده می شه.بهترین اینترنت در حال حاضر دنیا
SPIRIT PALST III
05-10-2017, 11:47
خیر کابل هست به جای مس از فیبر استفاده می شود و به جای امواج نور انتقال داده می شه.بهترین اینترنت در حال حاضر دنیا
ممنون بابت راهنمایی...شرمنده یه سوال دیگه داشتم من چون برای بازی آنلاین می خواستم...می خواستم بدونم nat type ش چند هست؟ به این خاطر می پرسم نرم بگیرم بعد ببنم مشکل nat type داشته باشه...
ممنون / مرسی...
malek911
05-10-2017, 12:18
ممنون بابت راهنمایی...شرمنده یه سوال دیگه داشتم من چون برای بازی آنلاین می خواستم...می خواستم بدونم nat type ش چند هست؟ به این خاطر می پرسم نرم بگیرم بعد ببنم مشکل nat type داشته باشه...
ممنون / مرسی...
nat type 1
mohandes23
05-10-2017, 12:19
ممنون / مرسی...
هنوز اولش هست و برای خیلی از جاها نمی یارن. nat type open هست و 1 .البته شاید برای همه نباشه ولی توی این فورم که این طور بوده.بعد من های وب دارم open هست فرقی نمی کنه برام با اون موقع های دیگه.البته بستگی به گیمش هم داره.در مورد پینگ هم اگر مخابرات کار خاصی انجام نده کمترین پینگ ممکن رو می تونی بگیری.البته مسیر به خارج باید درست باشه که اونم دست زیرساخت هست کاری نمیشه کرد.سرعت دانلود و اپلود هم برابر هست.
malek911
05-10-2017, 12:39
با سلام
اگر درخواست بدی خط تلفنتم روی فیبر می دن و سیم مسی رو جمع آوری می کنند ولی مشکل اینجاست که نمی تونن همون شماره ی خودت رو بهت بدن شماره ای که می دهند با 240 شروع می شه برای کل کشور همینطوره فعلا
عاقلانه هم نیست که سیم مسی را جمع کنی با توجه به سابقه بد مخابرات
من هم روی سیم مسیم اینترنت دارم هم روی فیبرم
در مورد هزینه آبنمان بهتون چیزی نگفتن؟
shahryar84
05-10-2017, 13:41
توییت آذریجهرمی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
saeedjjjj
05-10-2017, 14:58
در سرویس پیش پرداخت هزینه آبونمان روی سرویس گرفته می شه ولی سرویس پس پرداخت هر 2 ماه یکبار 6 هزارتومان هزینه آبونمانشه
saeedjjjj
05-10-2017, 15:02
متاسفانه سرویس من مشکل CRM داره و تا اطلاع ثانوی بهم گفتن نه خودت می تونی شارژش کنی نه می تونی مصرفتو ببینی برای دانستن حجم استفاده شده یا شارژش باید با 2020 قسمت FTTH تماس بگیرم
واقعا مسخره هست
ولی کیفیت سرویس خداییش خوبه
malek911
05-10-2017, 15:29
در سرویس پیش پرداخت هزینه آبونمان روی سرویس گرفته می شه ولی سرویس پس پرداخت هر 2 ماه یکبار 6 هزارتومان هزینه آبونمانشه
خب منم پیش پرداخت گرفتم و ماهی ۶۰ تومن واسه آبنمان ازم گرفتن و واسه یکسال جمعا ۷۲۰ همون اولش دادم.مرکز مخابراتیتون رو دقیق میگید کجا بوده.میخام شنبه برم ببینم جریان چی بودن که فقط از من اینهمه هزینه آبنمان گرفتن
saeedjjjj
05-10-2017, 16:06
ببین مهندس تعرفه هر شهر با شهر دیگه فرق می کنه
من قم هستم شما کدوم شهری ؟
saeedjjjj
05-10-2017, 16:10
این تعرفه قم هست با آبونمان
saeedjjjj
05-10-2017, 16:15
این مودم های fiberhome یک بدی داره اونم اینکه از درگاه فیبر نوری می شه تنظیمات voip و wan رو تغییر داد ، مودم های هوآوی خیلی بهتره
mohandes23
05-10-2017, 17:10
این مودم های fiberhome یک بدی داره اونم اینکه از درگاه فیبر نوری می شه تنظیمات voip و wan رو تغییر داد ، مودم های هوآوی خیلی بهتره
اگر زحمتت نیس یه تست سرعت و پینگ از لندن و نیویورک بذار ببینیم سرعت و پینگ چه جوری هست.مرسی
با هواوی هم میشه ...
این چند موردو چند وقت پیش توی نمایشگاه بهم گفتن:
. سرویس های فیروزه که فیبر کشی و مودم با خود مخابرات هست ماهیانه 60 هزار آبونمان دارن ...(کل ساختمونو بیان فیبر بکشن برای همه ی واحدا)
2. 4 مدل مودم داره که تفاوت اصلیشون تعداد پورت های تلفنشون هست ..(مدل 2 پورت برند هواوی که 4تا هم پورت لن داره+وای فای قیمتش 250 هست )
3. فعلا سقف سرعت رو زیاد روش حساس نیستن ...همونجا با داخل تست سرعت گرفت تا 800 مگ سرعت میداد...
4. ازشون پرسیدم حداکثر هزینه چقدر میشه برای راه اندازی (مودم و فیبر و ..) گفتن که 450 با مودم 2 پورت ...
5.پینگookla با سرور داخل 0 بود ولی هر کاریش کردم نزاشت با cmd از 4.2.2.4 پینگ بگیرم ...
6.اگر توی مرکز مخابراتیتون امکانات باشه 20 روزه وصل میشه...
7. اگر آپارتمان باشید ممکنه که بخوان حداقل 3 نفر توی مجموعه درخواست داده باشن تا بیان برای نصب(که بسته به رییس مرکز شاید با یه نفر هم بیان برای نصب)...
saeedjjjj
06-10-2017, 02:20
از من که هیچ هزینه ای بابت آبونمان نگرفتن
منزل ما آپارتمانی هست و هیچ کسم درخواست نداده بود آمدن وصل کردن
ماهیانه 60 هزار تومان واقعا غیر منتقیه هیچ کس نمی گیره
shinigamice
06-10-2017, 06:05
سلام ، دوستان من همین یه هفته پیش سرویس 1ساله های وب گرفتم ، ولی امروز شمارمون تغییر کرده و اینطور که معلومه فیبر نوری شده. با های وب تماس گرفتم گفت اگه فیبر نوری شده باشه از هیچ شرکت خصوصی ای نمیتونید اینترنت بگیرید دیگه و فقط باید از مخابرات بگیرید.
من مشترک پر مصرف های وب ام ماهی 70 گیگ فشفشه میخریدم ، قرار شده هزینه هارو حالا حساب کنن برگردونن ولی راهنمایی کنید یعنی من هیچکاری از دستم بر نمیاد و باید زیر بار حرف زور مخابرات برم که بدون اینکه بپرسن خودشون خط رو فیبر نوری کردن؟؟؟ :n34: با شکایت چی کار به جایی میرسه که برگردم به همون حالت قبل و بتونم از های وب سرویسمو نگه دارم یا نه
+ اگه کار به تخلیه کشید چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ( وایمکس یا وایرلس ) چون adsl فقط میتونم از مخابرات بگیرم که سرویساش خیلی گرون و داغونه .
در ضمن بنده همدان ام
سلام ، دوستان من همین یه هفته پیش سرویس 1ساله های وب گرفتم ، ولی امروز شمارمون تغییر کرده و اینطور که معلومه فیبر نوری شده. با های وب تماس گرفتم گفت اگه فیبر نوری شده باشه از هیچ شرکت خصوصی ای نمیتونید اینترنت بگیرید دیگه و فقط باید از مخابرات بگیرید.
من مشترک پر مصرف های وب ام ماهی 70 گیگ فشفشه میخریدم ، قرار شده هزینه هارو حالا حساب کنن برگردونن ولی راهنمایی کنید یعنی من هیچکاری از دستم بر نمیاد و باید زیر بار حرف زور مخابرات برم که بدون اینکه بپرسن خودشون خط رو فیبر نوری کردن؟؟؟ :n34: با شکایت چی کار به جایی میرسه که برگردم به همون حالت قبل و بتونم از های وب سرویسمو نگه دارم یا نه
+ اگه کار به تخلیه کشید چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ( وایمکس یا وایرلس ) چون adsl فقط میتونم از مخابرات بگیرم که سرویساش خیلی گرون و داغونه .
در ضمن بنده همدان ام
من اطلاعی از جواب سوالاتت ندارم
ولی مخابرات بعضی استان ها قیمت های رقابتی و کیفیت خوبی دارن من اصفهان هستم از نظر قیمت رقابتیه و کیفیت خوبیم داره
الان ترافیک اعتباریش 100 گیگ 88 ت هست با 99 درصد شبانه رایگان
البته بستگی به منطقه مخابراتی شما هم داره کیفیت و سرعت منطقه ما کیفیت و سرعتش عالیه
saeedjjjj
06-10-2017, 12:50
شما شکایت کن ببین کار به کجا کشیده می شه
های وب سرویس وایرلس هم ارائه می ده اگر خطتون درست نشد وایرلسشو بگیرید
در ضمن بنده همدان ام
سلام ، بایستی بعرض برسانم خط شما فیبرنوری نشده ، مرکز مخابراتی کافو را نوری کرده ، وقتی کافو نوری میشه دیگه شرکتهای دیگه نمتونن adsl بدن و ناچار بایستی از خدمات مخابرات استفاده کنید. شاید در آینده امکان سرویس دهی سایرین هم بوجود بیاید.
البته قضیه فیبر نوری تا منزل یا همان ftth با کافو نوری تفاوت زیادی از نظر فنی و کابلکشی داره و فیبر نوری کابلکشی مجدد میخواهد
ولی یه حُسن داره اونم اینه که به مرکز مخابراتی خودتان مراجعه بکنید و ببینید امکان دایری فیبر نوری برایتان مقدور هست یا نه.
و یه مورد دیگه که نیاز به کابلکشی نداره و در بستر کابل مسی (همان خط تلفن) اجرا میشه ، vdsl هست که خیلی خوبه از نظر سرعت تا ۱۰۰ مگ را ساپورت میکنه و دو مورد قابل توجه داره اولی اینه که بشدت نسبت به فاصله حساسه و در مسافتهای بالای صد متر افت شدید میده و دوم اینکه بایستی مودمتان را عوض کنید.
در ضمن بنده همدان ام
شاید کمکتون بکنه
shinigamice
06-10-2017, 18:02
خیلی ممنون بابت نقشه ی راهنما...
نگاه کردم منطقه ی ما حتی جزء vdsl ام نیست و خارج از محدودشه .... با این سرویس های adsl مخابرات نمیدونم واقعا" چیکار باید بکنم منی که ماهی 40 50 گیگ حداقل مصرفم بوده
TATU_TATY
07-10-2017, 11:28
در ضمن بنده همدان ام
با سلام ... آقا شرایط الان من مثل شماست
میخوام خونه رو قیبر بکشم .. آیا ارزش داره .. هزینش چقدر هست .. از نظر مخابرات فیبر کشیدن تا خونه و خوده ایرادی داره ؟؟؟ میتونن سرویس ارائه بدن ؟؟
چیکار کنم بتونم شرعتم بالاترین حد ممکن باشه حالا که قراره سیم مسی ر وبزارن کنار
سلام
من به مرکز مخابران و شماره اصلی شهرمون زنگ زدم و درخواست چک برای FTTH دادم و گفتن منطقه ما هنوز راه اندازی نشده سوال کردم چه مقدار زمان میبره تا راه اندازی بشه ؟ گفتن 1 سال !
یکی از نمایندگان مخابرات هم زنگ زدم و ایشون هم تایید کردن .
گفتن با مبلغ بین 10 تا 30 ملیون فیبر نوری واستون از مرکز تا محل مورد نظر میتونیم بکشیم
گفتم اینترنت نامحدود میخوام گفتن از 2مگابیت تا 20 مگابیت پهنای باند براتون رو سرویس ADSL میدیم ماهی 600 هزار تومان
گفتم خوب سرویس تست میتونین بدین همین ماهی 600! گفتن خبرش رو بعدا اعلام می کنیم به شما
گفتم سرویس FTTH که ارائه میده مخابرات اختصاصی هست یا اشتراکی . گفتن اشتراکی هست و بین 8 کاربر سرعت تقسیم میشه و تا وقتی که سرویس گیرنده های FTTH کم باشند سرعت شما باز تر هست
با این شرایط FTTH هم به صرفه نیست
mr.arbab28
07-10-2017, 16:19
با شکایتی که در ۱۹۵ کردم خب الان مشکل سرویس من حل نشده هنوز دیرو از ساعت ۴ قطع بود بعد ساعت ده شب تماس گرفتم میگم قطعه میگه نه شما انلاینی بعد همونجا بعد چند ثانیه وصل شد تا اینجا به این نتیجه میرسیم که اپرتنور داشت دروغ میگفت که انلاین بودم یکاری کرد که وصل شدم صبح با خانم ایکس حرف زدم میگه پورت عوض شد چککردم میبینم رو پروفایل 12A وصل شده تا اینجا درست بعد از ۲۰۲۰ خانم ایکس مجدد زنگ زده میگه مشکلتون حل شد میگم نه سرعت پایینه میگه چون مسافت زیاده سرعت کم میشه البته بهانه هست و گفتن محدودیت نذاشتن برای کاربر در صورتی پروفایل vdsl بنده محدودیت داره این خانم میگن محدودیت نداره که داره دروغ میگه خب بعدش پروفایل تغییر دادم به مقادیر بالاتر دیگه وصل نشد و مقادیر پایین تر از ۱۲A وصل میشه بعد کلا قطع بود مجدد زنگ زدم میگه مقصر خودتون بودین گفتین پرولایل باز کنید سرویس ناپایدار میشه گفتم چه ربطی داره شما محدودیت نذارین سرویس من مشکل نداشته باشه وصل میشه میگه نه بخاطر همونی که گفتین بوده
نتیجه : مخابرات دوزده کارمنداش از خودش دروغ گو تر و اماتور من اینجا دارم خط نشون میکشم برات به ۱۹۵ شکایت کردم پیگیر نبودین مشکلو حل نکردی الان دو هفته هست شاگرد مخابرات شدم هر روز باید بگم چرا قطعه چرا فلان این رو اینجا تذکر میدم بهت مخابرات جان من از حقم نمیگذرم لازم باشه هرکاری از دستم بر بیاد حالا نمیشه بعضیچیزارو اینجا گفت ولی هرکاری انجام تا سرویس پایدار برسم این تهدید جدی بگیر این رو گفتم که به گوش مخابرات برسه این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست سرم بره از حقم نمیگذرم شده پروانه کسب کارتو معلق میکنم اینو بزار رو حساب تحدید یا هرچیزی
پ.ن:این پستم هم اگر پاک بشه صد بار نه هزار بار دیگه همین پست میزارم تو انجمن چون ممکنه پاک بشه
پست شما رو برای چی پاک کنن دوست عزیز ؟
شکایت و ادامه بدین امیدوارم به حقتون برسید ، اگر هم نشد هزینه شما رو عودت بدن سرویس و مثل ادم جمع اوری کنن .
اره واقعا بدترین قسمت کار با مخابرات همینه که زنگ که میزنی باید همه چی رو دوباره از اول توضیح بدی ! و دقیقا هر بار هم وسط توضیحات کارشناسشون ارتباط بخاطر محدودیت زمانی که گذاشتن قطع میشه ...
و این اراجیف پروفایل و ... جوری ازش حرف میزنن انگار crm اونا اینور دست ما هم هست می فهمیم چی به چیه!!
متاسفانه سرویس من مشکل CRM داره و تا اطلاع ثانوی بهم گفتن نه خودت می تونی شارژش کنی نه می تونی مصرفتو ببینی برای دانستن حجم استفاده شده یا شارژش باید با 2020 قسمت FTTH تماس بگیرم
واقعا مسخره هست
ولی کیفیت سرویس خداییش خوبه
یوزر و پسوردش همانی هست که داخل مودم فیبر نوری تنظیم شده است
برای ما که با این فرمت هست اول کد شهر تبریز بعد یک شماره هشت رقمی که با ۹ شروع میشود
مثال : 4199990xxx
mahan999
08-10-2017, 00:20
با شکایتی که در ۱۹۵ کردم خب الان مشکل سرویس من حل نشده هنوز دیرو از ساعت ۴ قطع بود بعد ساعت ده شب تماس گرفتم میگم قطعه میگه نه شما انلاینی بعد همونجا بعد چند ثانیه وصل شد تا اینجا به این نتیجه میرسیم که اپرتنور داشت دروغ میگفت که انلاین بودم یکاری کرد که وصل شدم صبح با خانم ایکس حرف زدم میگه پورت عوض شد چککردم میبینم رو پروفایل 12A وصل شده تا اینجا درست بعد از ۲۰۲۰ خانم ایکس مجدد زنگ زده میگه مشکلتون حل شد میگم نه سرعت پایینه میگه چون مسافت زیاده سرعت کم میشه البته بهانه هست و گفتن محدودیت نذاشتن برای کاربر در صورتی پروفایل vdsl بنده محدودیت داره این خانم میگن محدودیت نداره که داره دروغ میگه خب بعدش پروفایل تغییر دادم به مقادیر بالاتر دیگه وصل نشد و مقادیر پایین تر از ۱۲A وصل میشه بعد کلا قطع بود مجدد زنگ زدم میگه مقصر خودتون بودین گفتین پرولایل باز کنید سرویس ناپایدار میشه گفتم چه ربطی داره شما محدودیت نذارین سرویس من مشکل نداشته باشه وصل میشه میگه نه بخاطر همونی که گفتین بوده
نتیجه : مخابرات دوزده کارمنداش از خودش دروغ گو تر و اماتور من اینجا دارم خط نشون میکشم برات به ۱۹۵ شکایت کردم پیگیر نبودین مشکلو حل نکردی الان دو هفته هست شاگرد مخابرات شدم هر روز باید بگم چرا قطعه چرا فلان این رو اینجا تذکر میدم بهت مخابرات جان من از حقم نمیگذرم لازم باشه هرکاری از دستم بر بیاد حالا نمیشه بعضیچیزارو اینجا گفت ولی هرکاری انجام تا سرویس پایدار برسم این تهدید جدی بگیر این رو گفتم که به گوش مخابرات برسه این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست سرم بره از حقم نمیگذرم شده پروانه کسب کارتو معلق میکنم اینو بزار رو حساب تحدید یا هرچیزی
پ.ن:این پستم هم اگر پاک بشه صد بار نه هزار بار دیگه همین پست میزارم تو انجمن چون ممکنه پاک بشه
با 2090 هم تماس بگیر بگو میخوام با رئیس بازرسی مخابرات صحبت کنم.
mr.arbab28
08-10-2017, 02:01
طرف زنگ زده از ۲۰۲۰ داره اراجیف توضیح میده دیگه داره واغعا مخابرات میره رو مخم تصمیم دارم بیخیال بشم چون دیگه اصلا اعصاب حرف زدن با اپراتور های که تماس میگیرن یا پیگیری تو این زمینه رو ندارم
اپراتور به من میگه اگر سرعت ببریم بالا پروفایل بازکنیم قطعو وصل میشه اقا اصلا من نفهم من از پشت کوه اومدم ولی دو تا عکس زیر رو ببینید متوجه میشید
این عکسا نشون میدن استاندارد vdsl چه هست غیر از این باشه یعنی کم فروشی حالا بعدشم مقصر کاربر نیست که مخابرات کافوهاش فیبر نوری نیست
طرف زنگ زده از ۲۰۲۰ داره اراجیف توضیح میده دیگه داره واغعا مخابرات میره رو مخم تصمیم دارم بیخیال بشم چون دیگه اصلا اعصاب حرف زدن با اپراتور های که تماس میگیرن یا پیگیری تو این زمینه رو ندارم
اپراتور به من میگه اگر سرعت ببریم بالا پروفایل بازکنیم قطعو وصل میشه اقا اصلا من نفهم من از پشت کوه اومدم ولی دو تا عکس زیر رو ببینید متوجه میشید
این عکسا نشون میدن استاندارد vdsl چه هست غیر از این باشه یعنی کم فروشی حالا بعدشم مقصر کاربر نیست که مخابرات کافوهاش فیبر نوری نیست
الان snr شما چقدر هست که می خواید سرعتو بیشتر کنید؟
vdsl هم مثل adsl توش snr و فاصله خیلی تاثیرگذارهه vdsl حساس تر ههم هست..
saeedjjjj
08-10-2017, 22:48
تشکر مهندس
من نام کاربری و کلمه عبور داشتم وارد نمی شد ، درستش کردن شنبه
mr.arbab28
09-10-2017, 14:11
الان snr شما چقدر هست که می خواید سرعتو بیشتر کنید؟
vdsl هم مثل adsl توش snr و فاصله خیلی تاثیرگذارهه vdsl حساس تر ههم هست..بله فاصله تاثیر گذاره ولی کاربر گناه نکرده که چون کافو فیبر نیست مخابرات بره کافو هاشو فیبر نوری بکنه چرا نمیکنه؟ چرا تجهیزات vdsl تو خود مخابرات کار میزاره بعد به کاربر میگه حد اکثر فاصله یک کیلومتر؟ وقتی مخابرات نمیتونه از فیبر به کاربر سرویس بده کاربر مقصر نیست ؟ هرچیزی یک استانداردی دارن وقتی رعایت نشه میشه کم فروشی؟ حالا من اطلاعات دارم راجبش یک کاربر معمولی که نمیدونه vdsl چیه مخابرات هم تا دسته جا میکنه؟ مخابرات با خودش چی فکر کرده؟ بعدشم خود مخابرات به قصد یکاری میکنه که کاربر سرعت بالا دریافت نکنه همون عقده ای که وقتی شاتل یا پارس انلاین داشت سرویس چهار مگ میداد مخابرات تازه شروع کرده بود به فروش adsl اونم تازه در جا میزد سرویس های با نویز بالا و قطعی بسیار زیاد بعدش دید نمیشه دارن ضرر میکنه تجهیزاتشو ارتقا داد الان همون عقده داره تکرار میشه دیگه همون طرز فکری که سرعت بالای ۱۲۸ رو حرام میدونستن
بله فاصله تاثیر گذاره ولی کاربر گناه نکرده که چون کافو فیبر نیست مخابرات بره کافو هاشو فیبر نوری بکنه چرا نمیکنه؟ چرا تجهیزات vdsl تو خود مخابرات کار میزاره بعد به کاربر میگه حد اکثر فاصله یک کیلومتر؟ وقتی مخابرات نمیتونه از فیبر به کاربر سرویس بده کاربر مقصر نیست ؟ هرچیزی یک استانداردی دارن وقتی رعایت نشه میشه کم فروشی؟ حالا من اطلاعات دارم راجبش یک کاربر معمولی که نمیدونه vdsl چیه مخابرات هم تا دسته جا میکنه؟ مخابرات با خودش چی فکر کرده؟ بعدشم خود مخابرات به قصد یکاری میکنه که کاربر سرعت بالا دریافت نکنه همون عقده ای که وقتی شاتل یا پارس انلاین داشت سرویس چهار مگ میداد مخابرات تازه شروع کرده بود به فروش adsl اونم تازه در جا میزد سرویس های با نویز بالا و قطعی بسیار زیاد بعدش دید نمیشه دارن ضرر میکنه تجهیزاتشو ارتقا داد الان همون عقده داره تکرار میشه دیگه همون طرز فکری که سرعت بالای ۱۲۸ رو حرام میدونستن
مخابرات به شما نگقته بود فاصلتون 1 کیلومتر بیشتره؟
یا بهتون تضمین سرعت بالاتر داده بود؟
مخابرات محل ما که تا بشه سعی می کنه یوزر رو نگه داره من رفته بودم اشتراک 1 مگ نا محدودمو جمع کنم کلی آفر به من داد ... الان هم احتمال زیاد فیبر من تا آخر ماه وصل بشه ....
کلا به موقعی vdsl باید گرفت که مثلا تا سر کوچه فیبر باشه دیگه شما نخوای هزینه فیبر کشی بدی در اون حالت هم بخاطر قیمت مودمای vdsl بازم فیبر کشی می صرفه+ اینکه هزینه ی فیبر تا در منزل رایگان هست شما میتونی بگی همون دم در atb تو بزاره یدونه مودم تک پورت هم بزاری همونجا از اونجا cat5e یا cat6 بکشی خودت (البته cat 6 outdoor رو خرده بخری متری 2500 میدن که اونجوری فکر کنم همون فیبر بگی برات بکشن بصرفه باشه) ...
mr.arbab28
10-10-2017, 00:24
درسته حرف شما من نگفتم تضمین میخام ولی بلاخره استاندارد باید رعایت بشه یا نه؟ الان که پورتمو عوض کردن هم سرعت خوبی دارم میگیرم هم پایداری خطم خوب شده خوب چرا از اول مثل ادم پورت خوب نداد که شکایت و شکایت کشی بشه؟ محله ما هنوز فیبر نکشیدن وگرنه فیبر میخاستم بگیرم
درسته حرف شما من نگفتم تضمین میخام ولی بلاخره استاندارد باید رعایت بشه یا نه؟ الان که پورتمو عوض کردن هم سرعت خوبی دارم میگیرم هم پایداری خطم خوب شده خوب چرا از اول مثل ادم پورت خوب نداد که شکایت و شکایت کشی بشه؟ محله ما هنوز فیبر نکشیدن وگرنه فیبر میخاستم بگیرم
شما یه تست از وضعیت اخیرت که میگی خوب شده میذاری ؟ هم سرعت هم پینگ لطفا .
ممنون ...
p30worldpc30
10-10-2017, 15:55
کدام مناطق تبریز تانوما فعال هست ؟
mr.arbab28
10-10-2017, 18:25
شما یه تست از وضعیت اخیرت که میگی خوب شده میذاری ؟ هم سرعت هم پینگ لطفا .
ممنون ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برسم خونه عکس از پینگ هم میزارم
من اخیرا «آشنای اول» مخابرات که بخش فروش اینترنت را دارد دیدم که پلاکارد فروش تانوما را زده بود.
شعبه مرکزی : خیابان آمام نرسیده به آبرسان ( روبروی بانک سرمایه) میتونید بپرسید؟
- شاید 2020 هم بتونه پاسخ بدهد.
شما کدوم منطقه تشریف دارید؟
پشت قبوض تلفن نوشته شده فعلا فقط ولیعصر و فقط برای مشتریان تجاری
پشت قبوض تلفن نوشته شده فعلا فقط ولیعصر و فقط برای مشتریان تجاری
سلام
در مرحله اول از سایت مخابرات ایران ، شماره تلفن خود را امکان سنجی برای فیبر نوری بکنید اگر سبز شد حتما امکانش هست( برای کلیه شهرهای دارای زیر ساخت فیبر)
برای تبریز هم اگر علاقمند بودید بودید شماره یکی از پیمانکاران بازاریابی و فروش و اجرای تبریز را دارم
با تلگرامش میتونید شمارتون بدید امکان سنجی و اجرا بکنند.
سایت امکان سنجی برای برقراری فیبرنوری مخابرات
mr.arbab28
14-10-2017, 20:31
سایت امکان سنجی برای برقراری فیبرنوری مخابرات خب این چیه؟؟؟ چرا با یوزر پسورد اکانت مخابرات وارد نمیشه؟؟
mr.arbab28
14-10-2017, 20:40
الان خیلی وقته از بهربرداری تانوما گذشته ولی مشهد خیلی از مناطقش هنوز فیبر کشی نشده اینجور که بوش میاد تا هزار سال اینده هم از فیبر کشی خبری نیست مثلا ۲۰۲۰ گفت اگر ۱۰ یا بیست نفر درخاست فیبر بدن تو محل شما ما براتون فیبر میکشم جالب اینجاس جای ما پر از هتله همشونم اینترنت دارن و دوربین مداربسته که متصلن به نت معمولی رفتم به چند نفرم گفتم کسی از فیبر اطلاعاتی نداشت اونای هم که اطلاعات داشت گفت صبر میکنیم تا فیبر بیارن تومحله ما حالا سوالم اینکه من به تنهای اینترنت بر بستر فیبر بخام ایا راهی حلی هست که بریم شکایتی درخاستی راه روشی چیزی که باعث بشه فیبر بکشن؟ مثلا منه نوعی فیبر میخام ایا یک راه حلی وجود نداره که از این اینترنت فیبر نوری بتونم بهره مند بشم؟
الان خیلی وقته از بهربرداری تانوما گذشته ولی مشهد خیلی از مناطقش هنوز فیبر کشی نشده اینجور که بوش میاد تا هزار سال اینده هم از فیبر کشی خبری نیست مثلا ۲۰۲۰ گفت اگر ۱۰ یا بیست نفر درخاست فیبر بدن تو محل شما ما براتون فیبر میکشم جالب اینجاس جای ما پر از هتله همشونم اینترنت دارن و دوربین مداربسته که متصلن به نت معمولی رفتم به چند نفرم گفتم کسی از فیبر اطلاعاتی نداشت اونای هم که اطلاعات داشت گفت صبر میکنیم تا فیبر بیارن تومحله ما حالا سوالم اینکه من به تنهای اینترنت بر بستر فیبر بخام ایا راهی حلی هست که بریم شکایتی درخاستی راه روشی چیزی که باعث بشه فیبر بکشن؟ مثلا منه نوعی فیبر میخام ایا یک راه حلی وجود نداره که از این اینترنت فیبر نوری بتونم بهره مند بشم؟
هنوز تهرانش که هم پایتخت هست هم خیلی کوچکتر از مشهد هست ۱۰٪ هم فیبر نداره شما میگی مشهد؟!
باز خوبه به شما کفته ۱۰ تا من اینجا رفتم میگه برو ۳۰ نفر بیار
انگار شبکه هرمی میخواد راه بندازه
نه واسه یه نفر تنها نمیکشن
سلام
در مرحله اول از سایت مخابرات ایران ، شماره تلفن خود را امکان سنجی برای فیبر نوری بکنید اگر سبز شد حتما امکانش هست( برای کلیه شهرهای دارای زیر ساخت فیبر)
برای تبریز هم اگر علاقمند بودید بودید شماره یکی از پیمانکاران بازاریابی و فروش و اجرای تبریز را دارم
با تلگرامش میتونید شمارتون بدید امکان سنجی و اجرا بکنند.
اگر شماره رو لطف کنید ممنون میشم.
mahan999
15-10-2017, 00:07
تماس گرفتم با بخش پشتیبانی میپرسم خطم در بهترین شرایط ممکن چرا سرعت از ۲۸ مگ بالا نمیره؟ میگن اگر از ۱۶ مگ کمتر سرعت گرفتین باید بررسی بشه پرسبدم هطم در بهترین شرایط هست میگه نه شما باید سیم کشی تا مخابرات در نظر بگیرید گفتم سیم کشی مخابرات ربطی به من که نداره گفتن شما مصرف کننده ای
پ.ن : مشتری باید زیر ساخت مخابرات تامین کنه واغعا مسخره هست
ادامه : گفتم اقا من سرعت ۵۰ مگ میخام اگر بیشتر هم دریافت کردین ما کاری نداریم گفتم باشه و قطع کردم اعصابم داغون شد اخه زور داره که همه چی اکی باشه ولی سرعت این باشه واغعا زشته اینا سرعت به دلخواهشون قفل میکنن مثلا موغع تست سرعت داشت میمود بالا اما الان از ۲۸ بالا تر نمیره حالا من قراره شکایت کنم چون دارن علنن به شعور ادم توهین میکنن
عکس وضعیت خطم خودتون قضاوت کنید
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
مودم شما چی هست ؟ الان پروفایل شما رو گذاشتن رو 17 ؟
mr.arbab28
15-10-2017, 00:45
مودم شما چی هست ؟ الان پروفایل شما رو گذاشتن رو 17 ؟مودم d link 224 هست رو ۱۷ بود همش قطو وصلی داشت الان روی 12A هست و قطعی ندارم ریت سرعت مودم 29010 kB نشون میده که میشه تقریبا ۲۷ مگابیت اگر اشتباه نکنم
kerminio
18-10-2017, 05:15
شهرستان ما (کرمان) که راه انداختند ، الان تو سایت مخابرات کرمان هست نوشته ftth ، vdsl همه چی . به جای تانوما اسمش هست مهرگا ن ! نصب و راه اندازی در یک روز ! یه شمارش معکوس هم تو سایتشون گذاشتن 154 روز مانده به افتتاح . با سرعت حداکثر 50 مگابیت بر ثانیه !
kerminio
18-10-2017, 05:36
پریز نوری که تو خونه نصب میکنن این شکلیه : (اون سفیده)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون سیم سیاهه که از سمت چپ دراومده همون فیبر نوری ه
یک مرحله تو خونه بعد این کار داره اونم اینه که فیبر رو لخت کنند فیوژن کنند با دستگاه به محل اتصال اون پریز نوری ( که پایین اش هست )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kerminio
18-10-2017, 09:50
mr.arbab28
18-10-2017, 10:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این مال کجاس؟
kerminio
18-10-2017, 14:29
این مال کجاس؟
شرکت سهامی خاص مخابرات ایران ، شعبه کرمان
TranceaweSome
18-10-2017, 15:22
شرکت سهامی خاص مخابرات ایران ، شعبه کرمان
هزیتش تقریبا چقدر شد؟
مخابرات هر شهری هرچقدر دلش خواست میگیره!
شما الان خودت داری؟
kerminio
18-10-2017, 19:25
شما الان خودت داری؟
نه مال من فیوژن تو خونه اش مونده و فیبر کشی مخابرات عملا فعلا هیچی
kerminio
18-10-2017, 19:36
هزیتش تقریبا چقدر شد؟
مخابرات هر شهری هرچقدر دلش خواست میگیره!
بله ، اصلا بیشتر شبیه دزدی سرگردنه ست تا فیبر نوری . البته خود مخابرات دزد نیست الحق و الانصاف . شما هزینه یک سال را پیش پرداخت بدهید باز هم از یک اینترنت وایرلس با کیفیت ارزان تره . 35 تومن آبونمان ماهیانه برای حدود 30 گیگ فکر کنم که دزدی نیست
ولی اون پیمانکار مخابرات شما رو هر چقدر بخواد میچاپه منو که چاپیدن حسابی الان اصلا جیب ام خالی ه
هدف من از گرفتن این سرویس یک از سر بیکاری بود دو برای این که اینترنت سیم کارتی زیاد داشتم اعصاب خورد کن ه ، سه برای این که شاید بتونم بازی Call of duty رو قبل از اینکه از این دنیا برم با پینگ زیر 100 یا احیانا 90 بکنم
amin1771
19-10-2017, 09:55
نمی خوام ایه ی یس بخونم ولی متاسفانه فکر پینگ بهتر رو باید فراموش کنی. جوری که دوستان گفتن پینگش همون 90 میلی ثانیه یا 80 هست با 4.2.2.4
بله ، اصلا بیشتر شبیه دزدی سرگردنه ست تا فیبر نوری . البته خود مخابرات دزد نیست الحق و الانصاف . شما هزینه یک سال را پیش پرداخت بدهید باز هم از یک اینترنت وایرلس با کیفیت ارزان تره . 35 تومن آبونمان ماهیانه برای حدود 30 گیگ فکر کنم که دزدی نیست
ولی اون پیمانکار مخابرات شما رو هر چقدر بخواد میچاپه منو که چاپیدن حسابی الان اصلا جیب ام خالی ه
هدف من از گرفتن این سرویس یک از سر بیکاری بود دو برای این که اینترنت سیم کارتی زیاد داشتم اعصاب خورد کن ه ، سه برای این که شاید بتونم بازی Call of duty رو قبل از اینکه از این دنیا برم با پینگ زیر 100 یا احیانا 90 بکنم
kerminio
19-10-2017, 12:29
نمی خوام ایه ی یس بخونم ولی متاسفانه فکر پینگ بهتر رو باید فراموش کنی. جوری که دوستان گفتن پینگش همون 90 میلی ثانیه یا 80 هست با 4.2.2.4
بله ، استان ما احتمالا بیشتر هم هست . یعنی همون 100 که وایرلس میده .. من رفتم پیش یک کسی مخابرات گفت سرعت دانلودش 30 و خوردی مگه ! یعنی همون 300 مگابیت که دوستان عکسش رو گذاشتن . من گفتم شاید دانلود شبانه روش بدن خلاصه رفتم تو صف الان تو شهر ما صفیه یعنی اولویت بندی کردن منم بیکار بودم رفتم تو صف . شاید استاد آذری جهرمی یه فکری به حال پینگ هم کردن ، مشکل حل شد. خلاصه بسترش همینه اگر 10 گیگابیت هم بیارن با همین فیبر نوریه .
amin1771
20-10-2017, 12:47
پس خیلی راحت تر از بقیه ی استان ها هست. لطف کنید اگه امکانش بود بعد از وصل شدن سرویستون با ps4 یه تست دانلود بگیرید و از صفحه ی دانلود و آپش عکس برامون بدارید، که ببینیم سرعتش با سروهای سونی چطور هست.
بله ، استان ما احتمالا بیشتر هم هست . یعنی همون 100 که وایرلس میده .. من رفتم پیش یک کسی مخابرات گفت سرعت دانلودش 30 و خوردی مگه ! یعنی همون 300 مگابیت که دوستان عکسش رو گذاشتن . من گفتم شاید دانلود شبانه روش بدن خلاصه رفتم تو صف الان تو شهر ما صفیه یعنی اولویت بندی کردن منم بیکار بودم رفتم تو صف . شاید استاد آذری جهرمی یه فکری به حال پینگ هم کردن ، مشکل حل شد. خلاصه بسترش همینه اگر 10 گیگابیت هم بیارن با همین فیبر نوریه .
kerminio
20-10-2017, 23:50
پس خیلی راحت تر از بقیه ی استان ها هست. لطف کنید اگه امکانش بود بعد از وصل شدن سرویستون با ps4 یه تست دانلود بگیرید و از صفحه ی دانلود و آپش عکس برامون بدارید، که ببینیم سرعتش با سروهای سونی چطور هست.
چشم رو چشم
kerminio
21-10-2017, 09:24
دوستان اگر اهل استان دلاور پرور کرمان هستید ، و علی الخصوص خود شهر کرمان با مردم خونگرم و مهمان نواز ! و احیانا اینترنت فیبر نوری ثبت نام کردید ، مواظب اون پیمانکار مخابرات باشید ! خود مخابرات هیچ عیبی نداره ، دولتی هست و طبق ضوابط کار میکنه فقط یه کم تبنل هستن مثل همه دولتی ها . تعرفه هاشون هم دولتی ه ..
ولی اون پیمانکار که بهتون معرفی میکنند ... تو شلم شوربای دولت بهار یه بابایی از شهر جیرفت ! شده پیمانکار مخابرات در زمینه فیبر نوری ! یعنی فیبر نوری دکل های موبایل هم دادن به اون ! (برا همینه شاید که ایرانسل هنوز 4.5g نتونسته بیاره کرمان ) جیرفت اگه نمیدونید همون جایی که بچه های توابع اش در کپر تحصیل میکنند و هر از چند گاهی سوژه طنز تلویزیون ایران هستند.. و در صادرات موتور سوار به مرکز استان با کهنوج و شهر های مرزی هرمزگان و بلوچستان رقابت میکنه.. این طرف هم استاد دانشکاه آزاد هست و از این استاد کیلویی های دولت بهار و مدیریت جهانی و مهرورزی . خلاصه کرمان ! هیچ کس نبوده برق کار ، در راستای محرومیت زدایی فیبر نوری کرمان را دادند به یه جیرفتی .. اونم یه دفتر زده تو کرمان چهارتا بچه لیسانسه و مواجب بگیر رو استخدام کردن برا راه گم کردن ولی اونا همش حاشیه هست . خود طرف هست و یه قرقره شکسته فیبر نوری ساخت کارخانه شهید قندی رفسنجان . همونجایی که کابل ماهواره هم میزنند . یعنی خود این جیرفتی ه فیبر کشه مستقیم با اون یکی جیرفتی ه پیمانکار اصلی مخابرات در ارتباطه ..
اگر فقط یه کم شامه اش حس کنه که بچه سوسول هستید و از سر تفریح اینترنت فیبر نوری میخواید ، پول زیر میزی میگیره ازتون تا بتونه ! به بهانه های مختلف و با دوز و کلک و تئاتر بازی های متفاوت ... ساختمان ما هم نوساز بود به جای اینکه فیبر بکشه همش تو سوارخ سنبه های خونه رو میگشت و هی در رو به تخته میکوبید یعنی از این آدم هایی که به اختلاف طبقاتی اعتقاد دارن و میگن بیا یه کرمی خالی کنیم ما که نداریم ..
خلاصه بنده به این طرف 900 تومن پول زیر میزی دادم که کارمو راه بندازه ، البته ممکنه بگید حماقت از من بود ولی اگر اهل استان کرمان باشید میدونید جیرفتی ها تنشون میخاره برای همین مباحث
مخابرات کرمان که دیگه گند کاراش در اومده و سلب امتیاز شده ، یعنی قبلا بود مخابرات کرمان سهامی خاص ! الان شده مخابرات ایران سهامی عام واحد کرمان ..
خدا به ما رحم کنه تو این دزد بازار
از ماست که بر ماست
mr.arbab28
21-10-2017, 15:42
اقا من یک پیشنهاد دارم؟ اینکه بریم تو پیج توییتر وزیر ارتباطات در مورد فیبر نوری بهش بگیم چون الان منه نوعی مغازم دوربین داره ارتباط پایدار و سرعت بالا نیاز دارم چندین بار دارم درخاست دادم که به ۲۰۲۰ که فیبر میخام گفتن برای یک نفر صرف نمیکنه ببینید من یک نفر برم تو پیج اقای جهرمی بی فایدس
kerminio
21-10-2017, 15:44
من اینستاگرام بلد نیستم اگه یکی به من یاد بده کجای اینستا میشه پیغام داد به وزیر ممنون میشم . چون وزیر عکس موبایلشو انداخته بود با 3G وصل بود :n08:
mahan999
21-10-2017, 22:00
دوستان اگر اهل استان دلاور پرور کرمان هستید ، و علی الخصوص خود شهر کرمان با مردم خونگرم و مهمان نواز ! و احیانا اینترنت فیبر نوری ثبت نام کردید ، مواظب اون پیمانکار مخابرات باشید ! خود مخابرات هیچ عیبی نداره ، دولتی هست و طبق ضوابط کار میکنه فقط یه کم تبنل هستن مثل همه دولتی ها . تعرفه هاشون هم دولتی ه ..
ولی اون پیمانکار که بهتون معرفی میکنند ... تو شلم شوربای دولت بهار یه بابایی از شهر جیرفت ! شده پیمانکار مخابرات در زمینه فیبر نوری ! یعنی فیبر نوری دکل های موبایل هم دادن به اون ! (برا همینه شاید که ایرانسل هنوز 4.5g نتونسته بیاره کرمان ) جیرفت اگه نمیدونید همون جایی که بچه های توابع اش در کپر تحصیل میکنند و هر از چند گاهی سوژه طنز تلویزیون ایران هستند.. و در صادرات موتور سوار به مرکز استان با کهنوج و شهر های مرزی هرمزگان و بلوچستان رقابت میکنه.. این طرف هم استاد دانشکاه آزاد هست و از این استاد کیلویی های دولت بهار و مدیریت جهانی و مهرورزی . خلاصه کرمان ! هیچ کس نبوده برق کار ، در راستای محرومیت زدایی فیبر نوری کرمان را دادند به یه جیرفتی .. اونم یه دفتر زده تو کرمان چهارتا بچه لیسانسه و مواجب بگیر رو استخدام کردن برا راه گم کردن ولی اونا همش حاشیه هست . خود طرف هست و یه قرقره شکسته فیبر نوری ساخت کارخانه شهید قندی رفسنجان . همونجایی که کابل ماهواره هم میزنند . یعنی خود این جیرفتی ه فیبر کشه مستقیم با اون یکی جیرفتی ه پیمانکار اصلی مخابرات در ارتباطه ..
اگر فقط یه کم شامه اش حس کنه که بچه سوسول هستید و از سر تفریح اینترنت فیبر نوری میخواید ، پول زیر میزی میگیره ازتون تا بتونه ! به بهانه های مختلف و با دوز و کلک و تئاتر بازی های متفاوت ... ساختمان ما هم نوساز بود به جای اینکه فیبر بکشه همش تو سوارخ سنبه های خونه رو میگشت و هی در رو به تخته میکوبید یعنی از این آدم هایی که به اختلاف طبقاتی اعتقاد دارن و میگن بیا یه کرمی خالی کنیم ما که نداریم ..
خلاصه بنده به این طرف 900 تومن پول زیر میزی دادم که کارمو راه بندازه ، البته ممکنه بگید حماقت از من بود ولی اگر اهل استان کرمان باشید میدونید جیرفتی ها تنشون میخاره برای همین مباحث
مخابرات کرمان که دیگه گند کاراش در اومده و سلب امتیاز شده ، یعنی قبلا بود مخابرات کرمان سهامی خاص ! الان شده مخابرات ایران سهامی عام واحد کرمان ..
خدا به ما رحم کنه تو این دزد بازار
از ماست که بر ماست
قدیم میگفتن کرم از خود درخته الان میگن کرم از خود کرمانه آخه این چه آواتاری هست گذاشتی :n13: به طرف هم که پول دادی کلی.
solaymani
21-10-2017, 23:51
این یوزر نیم و پسورد چی باید بزنیم
solaymani
21-10-2017, 23:53
سایت امکان سنجی برای برقراری فیبرنوری مخابرات
یوزر و پسوردش چیه
سلام یه درخواستی دارم از دوستانی که الان لینک فیبر دارند
ماکزیمم سرعت دانلودتون در ترافیک خارج کشور چقدر هستش در زمان پیک مصرف سرعت چقدر میشه ؟
من اینترنت هایوب داشتم که لینکم را فیبر کردن و فقط الان باید از مخابرات سرویس بگیرم، قبلا که مخابراتADSL داشتم اصلا بدرد نمیخورد الانمم تعرفه قیمتاش اصلا نسبت به هایوب به صرفه نیست.
بنظرمTD-LTE مبین نت و ایرانسل به صرفه تره از طرفی هم نمیخوام کلکسیون مودم جمع کنم ارزشش را داره برم دنبال VDSL و FFTH ؟ اینترنت چی بگیرم؟
یوزر و پسوردش چیه
اول به سایت
tci.ir
بروید و آنجا روی تانوما کلیک کنید تا صفحه امکان سنجی باز بشه
دوستان من این تانوما رو توی نمایشگاه ثبت نام کردم و بهم گفتن که تا اول این هفته تماس میگیرند برای هماهنگی و قرارداد ولی هیچ تماسی کسی نگرفته و از طرفی هم وقتی اونجا ثبت نام کردم ، شماره پیگیری یا تماسی ندادن ، کسی میدونه چه باید بکنم الان برای اینکه پیگیر بشم ؟ چون 2020 هم که اساسا از چیزی اطلاع ندارند.
فیبر کشیدن تا منزل برای استفاده خانگی با حجم محدود و گرون پول هدر دادنه !! سرعتش 1Gbps هم که باشه وقتی هر گیگ 1200 تومان بخای پرداخت کنی اصلا ارزش نداره!!
TATU_TATY
23-10-2017, 22:40
فیبر کشیدن تا منزل برای استفاده خانگی با حجم محدود و گرون پول هدر دادنه !! سرعتش 1Gbps هم که باشه وقتی هر گیگ 1200 تومان بخای پرداخت کنی اصلا ارزش نداره!!
آقا اینترنت ارزون تر سراغ دراید معرفی کنید ...
من بیرند زندگی میکنم ... دارن فیبر ر وجایگرین مسی میکنن ... و گفتن فعلا فقط از مخابرات میتونین خط بگیرین .. میگن براتون فیبر مجانی میکشیم اما باید 2 سال فقط از ما خط بگیرید ..
حداقل تعرفه خطشون رو فیبر هم با پهنای باند 50 مگ و حجم مصرفی 10 گیگ ماهیانه 35 تومن هست ... به نرتون ارزش داره 2 سال به پای مخابرات سوخت وساخت ؟؟؟
من مصرفم خیلی بالاست ... قبلا از های وب داشتم یه فشفشه میخردیم 70 گیگ 40 هزار تومن در ماه خیلی برام خوب بود .... الان فقط انحصار دست مخابرات افتاده چاره ای ندارنم ..یا باید adsl معمولی بگیرم یا هم بگم بیان فیبر بکشن و 2 سال بسوزم و بسازم ...
دوستان میگن مبین نت بد نیست ؟؟؟ تا تقریبا 6 ماه دیگه شاتل میخواد اینجا vdsl ارائه بده نظرتون چی هست ؟؟ الان قرار داد امضاء کردم دادم دست مخابرات میخوام برم لغو کنم ..گفتن هفته ی دیگه برای فیبر کشی شروع میکنن !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان امروز جلو در مجتمع ما رو کندن برای فیبر
از الان به بعد پروسش چقدر طول میکشه!؟
البته مدیر ساختمون درخواست داده که هر کی خواست بعدا بگیره خودش
ولی تا دم در هست
دوستان امروز جلو در مجتمع ما رو کندن برای فیبر
از الان به بعد پروسش چقدر طول میکشه!؟
البته مدیر ساختمون درخواست داده که هر کی خواست بعدا بگیره خودش
ولی تا دم در هست
اگر تا مجتمع هست ، فقط یک کابل کشی داخلی میمونه و مودم و این حرفا . شما کدوم شهرید ؟ میدونید به چه صورت ثبت نام کردن ؟
kerminio
24-10-2017, 03:14
اگر همه نا آگاهان به طرح اینترنت نامحدود وزارت ارتباطات اعتراض نمیکردند ، اتفاقا به صرفه بود ! چون یه پول ثابت میدادی کلی حجم میگرفتی .. این جوری مردم اتفاقا کار دولت را راحت تر کردند پول بیشتر میره تو جیب مخابرات یعنی دولت سر مردم را کلاه گذاشت .
فیبر الان بهترین گزینه هست ، اون شرکت های وایرلس هم که اینترنت مرغوب میدند از دکل خودشون فیبر دارن تا مرکز مخابراتی .. TD LTE هم یه چیز چینی مسخره ست .
kerminio
24-10-2017, 03:31
سلام یه درخواستی دارم از دوستانی که الان لینک فیبر دارند
ماکزیمم سرعت دانلودتون در ترافیک خارج کشور چقدر هستش در زمان پیک مصرف سرعت چقدر میشه ؟
من اینترنت هایوب داشتم که لینکم را فیبر کردن و فقط الان باید از مخابرات سرویس بگیرم، قبلا که مخابراتADSL داشتم اصلا بدرد نمیخورد الانمم تعرفه قیمتاش اصلا نسبت به هایوب به صرفه نیست.
بنظرمTD-LTE مبین نت و ایرانسل به صرفه تره از طرفی هم نمیخوام کلکسیون مودم جمع کنم ارزشش را داره برم دنبال VDSL و FFTH ؟ اینترنت چی بگیرم؟
اینترنت سیم کارتی مثل TD lte اگر هم به صرفه باشه برای کسی که سیگنال خوب بگیره ! اینترنت فیبر نوری فقط جایی افت سیگنال داره که فیوژن بشه ، وگرنه طول مسیر و برق و غیره هیچ تاثیری در افت سیگنال ندارند. Adsl برای کسی خوبه که خونشون چسبیده باشه به مرکز مخابراتی .. اینترنت موبایل مثل همون TD LTE برای کسی خوبه که دکل موبایل سیگنال قوی بهش بده . اونم فقط به درد دانلود میخوره .. مثل شبانه همراه اول ... VDSL هم باید خونتون زیر 300 متر با اون پست VDSL فاصله داشته باشه . فعلا هم فقط تهران هست . یه جور دوباره کاری و اسکل گریه اگه فیبر نوری به همه جا بدن باید جمش کنند.
اگر همه نا آگاهان به طرح اینترنت نامحدود وزارت ارتباطات اعتراض نمیکردند ، اتفاقا به صرفه بود ! چون یه پول ثابت میدادی کلی حجم میگرفتی .. این جوری مردم اتفاقا کار دولت را راحت تر کردند پول بیشتر میره تو جیب مخابرات یعنی دولت سر مردم را کلاه گذاشت .
فیبر الان بهترین گزینه هست ، اون شرکت های وایرلس هم که اینترنت مرغوب میدند از دکل خودشون فیبر دارن تا مرکز مخابراتی .. TD LTE هم یه چیز چینی مسخره ست .
اینترنت نامحدود با حجم 10 گیگ چطوری به صرفه بود؟!!!
اول لطفا بفرمایید نامحدود با حجم 10 گیگ یعنی چی؟
این احمق فرض کردن کاربرا نیست؟!
همه جای دنیا اگه سقف مصرفی هم هست دیگه 10 گیگ نیست
ترافیک داخل و خارج و مسخره بازیهای اینچنینی رو هم ندارن.
یه سرعت ثابت میدن با یه سقفی که برای استفاده معمولی زیاد هم بیاد
منظورم از استفاده معمولی همه کار هست مثل ویدئو آنلاین - گیم - وبگردی و دانلود
اون سقف رو هم میزارن تا عده ایی بی رویه استفاده نکنن و به شبکه فشار نیارن.
zofishel
24-10-2017, 10:31
ببینید شتر سواری که دولا دولا نمیشه یه طرح دادن طرح پایه مثلا 10 گیگ اینترنت بین الملل 20 گیگ داخلی (داخلی می خوای آپارات ببینی بسم الله) که عملا 10 گیگش بدرد می خوره که قیمتش هست 35000 تومان یعنی گیگی 3500 به نظر شما کجای این طرح برای من کاربر به صرفه بود؟
تانوما اصلا بصرفه نیست
طرح تشویقی خوب نداره
شبانه رایگان نداره
اگر تا مجتمع هست ، فقط یک کابل کشی داخلی میمونه و مودم و این حرفا . شما کدوم شهرید ؟ میدونید به چه صورت ثبت نام کردن ؟
من تهران هستم
مدیر مجتمع حضوری رفته ثبت نام کرده ۲ ماه پیش حدودا
ببینیم کی تموم میشه کنده کاریشون
ahwazp30
24-10-2017, 15:35
تانوما اصلا بصرفه نیست
طرح تشویقی خوب نداره
شبانه رایگان نداره
در عوض پهنای باند بالا داره که معمولا کم هم نمیشه ، الان هر چی بگیری دو هفته اول خوبه بعدش میشه دیال آپ
من تهران هستم
مدیر مجتمع حضوری رفته ثبت نام کرده ۲ ماه پیش حدودا
ببینیم کی تموم میشه کنده کاریشون
اگر امکانش بود یک تست بعدا بگیرید. در ضمن منطقه چند هستید ؟
اگر امکانش بود یک تست بعدا بگیرید. در ضمن منطقه چند هستید ؟
حالا بزار اصلا ببینیم میشه بگیریم یا نه
منطقه ۱
اینجوری که مخابرات داره پیش میره همه چیز را داره انحصاری میکنه و با هر قیمتی که میخواد ترافیک میفروشه
تازه هزینه راه اندازی و آبونمان اینچیزا هم پاش هست
برای کاربر خانگی 20مگ کافیه باهاش استریم 4k هم روان میشه دید.50 مگ میخوام چیکار!! تا زمانی که شرکت هایی مثل های وب نیاد قیمت ها نمیشکنه
من همون نت 8 مگ adsl های وب خودم میخوام ترافیک اینترنت هر گیگ 580 میافتاد این دیگه چه چیز مزخرف و گرونیه !! یکی از بچه های همینجا پست گذاشته بود ماهی کلی غیر از 1400 که برای راه اندازی داده بود آبونمان پرداخت میکرد.
الان محل ما همه adsl ها ترکیدن و فقط باید از مخابرات بگیرند. همه شرکت دارن مشتریاشون را از دست میدن هیچ بستر و زیرساختی هم جز وایرلس ندارن اونم همه جا ندارند !! td lte هم قطعی زیاد پیدا میکنه غیر از قدرت سیگنال در یک محل مشتریش زیاد شه بهش زیاد وصل باشن پهنای باند بینشون شر میشه
شرکت ها باید بیان بستر فیبر خودشون راه بندازند از انحصار در بیاد
من هنوز نت ندارم فعلا بسته دارم استفاده میکنم این چه وضعیتیه !
TATU_TATY
24-10-2017, 19:24
اینجوری که مخابرات داره پیش میره همه چیز را داره انحصاری میکنه و با هر قیمتی که میخواد ترافیک میفروشه
تازه هزینه راه اندازی و آبونمان اینچیزا هم پاش هست
برای کاربر خانگی 20مگ کافیه باهاش استریم 4k هم روان میشه دید.50 مگ میخوام چیکار!! تا زمانی که شرکت هایی مثل های وب نیاد قیمت ها نمیشکنه
من همون نت 8 مگ adsl های وب خودم میخوام ترافیک اینترنت هر گیگ 580 میافتاد این دیگه چه چیز مزخرف و گرونیه !! یکی از بچه های همینجا پست گذاشته بود ماهی کلی غیر از 1400 که برای راه اندازی داده بود آبونمان پرداخت میکرد.
الان محل ما همه adsl ها ترکیدن و فقط باید از مخابرات بگیرند. همه شرکت دارن مشتریاشون را از دست میدن هیچ بستر و زیرساختی هم جز وایرلس ندارن اونم همه جا ندارند !! td lte هم قطعی زیاد پیدا میکنه غیر از قدرت سیگنال در یک محل مشتریش زیاد شه بهش زیاد وصل باشن پهنای باند بینشون شر میشه
شرکت ها باید بیان بستر فیبر خودشون راه بندازند از انحصار در بیاد
من هنوز نت ندارم فعلا بسته دارم استفاده میکنم این چه وضعیتیه !
همین بلا رو سر ما هم دراوردن .... خواشتم باهاشون قرار ببندم دو ساله که بیان برام فیبر بکشن با تجهیزات به جاش 2 سال فقط باید ازشون سرویس میگرفتم ...
خلاصه رفتم درخواستم رو پس گرفتم و کنسل کردم ... به هر حال میشه از این tdl lte هم ستفاده کرد . مبین نت هم به هر حال از هیچی بهتره ...
امروز خلاصه با قیمت خیلی زیاد 12 گیگ با سرعت 8مگ به قیمت 47 تومن مجبور شدم ازشون سرویس adsl معمولی بگیرم ... خدا ازشون نگذره
تنها دلخوشیم اینه که شاتل تو شهر ما چند ماه دیگه تق ریبا 6 ماهه دیگه میخواد vdsl بکشه ... امیدوارم باز اون قیمتاش افتضاح نباشه
سلام دوستان
قیمت مودم و هزینه راه اندازی FTTH مخابرات تهران چنده؟
دوستان عزیز این تاپیک برای راهنمایی و گرفتن اطلاعات و کمک در مورد فیبر نوری هست
نه واسه غر زدن در مورد اینترنت
اینکه گرون هست یا ارزون هست خیلیش به توان مالی برمیگرده و مهم بودن اینترنت واسه اون شخص
خیلیا براشون مهم هست خیلیام نه
mahan999
25-10-2017, 00:53
همین بلا رو سر ما هم دراوردن .... خواشتم باهاشون قرار ببندم دو ساله که بیان برام فیبر بکشن با تجهیزات به جاش 2 سال فقط باید ازشون سرویس میگرفتم ...
خلاصه رفتم درخواستم رو پس گرفتم و کنسل کردم ... به هر حال میشه از این tdl lte هم ستفاده کرد . مبین نت هم به هر حال از هیچی بهتره ...
امروز خلاصه با قیمت خیلی زیاد 12 گیگ با سرعت 8مگ به قیمت 47 تومن مجبور شدم ازشون سرویس adsl معمولی بگیرم ... خدا ازشون نگذره
تنها دلخوشیم اینه که شاتل تو شهر ما چند ماه دیگه تق ریبا 6 ماهه دیگه میخواد vdsl بکشه ... امیدوارم باز اون قیمتاش افتضاح نباشه
کدوم شهر می خواد شاتل vdsl بده ؟ خط شما فیبر نوریه ؟ بعید میدونم مخابرات بگذاره شاتل این کار رو بکنه.
TATU_TATY
25-10-2017, 08:47
کدوم شهر می خواد شاتل vdsl بده ؟ خط شما فیبر نوریه ؟ بعید میدونم مخابرات بگذاره شاتل این کار رو بکنه.
مثل اینکه صحبتاش شده دارن مجوزاش رو هم میگیرن برا بیرجند .... تا کافو فیبر هست تا خونه مسی .. فاصله من تا کافو تقریبا 200 متر هست ... آره مخابرات به این راحتی ها نمیزاره رقیب براش درست بشه ولی اینام دارن تلاششون رو میکنن ...
در عوض پهنای باند بالا داره که معمولا کم هم نمیشه ، الان هر چی بگیری دو هفته اول خوبه بعدش میشه دیال آپ
سرعت هزارمگ ولی وختی بصرفه نیست دانلود کنی چه فایده!!!
من پارس انلاین ماهی 500 گیگ میگیرم ماهی 60 تومن
بسته تشویقی مهمه که بیشتر شرکت های adsl دارن
titanum76
25-10-2017, 15:23
من سنندج زندگی میکنم رفتم پرسیدم گفت تجهیزات خریداری شده حدود 6 ماه دیگه راه میفته
مثل اینه که انحصار vdsl کم کم داره میشکنه
تو شهرهای دیگه هم اینجوریه؟؟
سرعت هزارمگ ولی وختی بصرفه نیست دانلود کنی چه فایده!!!
من پارس انلاین ماهی 500 گیگ میگیرم ماهی 60 تومن
بسته تشویقی مهمه که بیشتر شرکت های adsl دارن
دوست عزیز شاید واسه شما به صرفه نباشه
نمیتونی این رو بست بدی به همه
همه نمیخوان ۵۰۰ گیگ در ماه دانلود کنن
من حاضرم یه سرعت استیبل ۵۰ مگی داشته باشم همون ماهی ۵۰-۱۰۰ گیگ استفاده کنن
دانلود رو میشه با چیزای دیگه انجام داد
امروز اومدن یه چیزی چسبوندن به دیوار یه باکس هست از تو زمین سیم میکشن میارن تا اون داخل یارو هم میگفت فعلا ۲-۳ هفته کار داره
امروز اومدن یه چیزی چسبوندن به دیوار یه باکس هست از تو زمین سیم میکشن میارن تا اون داخل یارو هم میگفت فعلا ۲-۳ هفته کار داره
مردم دنبال حجم بصرفه هستن :n10:
سرعت بالای بخواهی 4gهست همه جا همراته
مردم دنبال حجم بصرفه هستن :n10:
سرعت بالای بخواهی 4gهست همه جا همراته
بازم چیزی که خودت میخوای رو به بقیه نچسبون به عنوان مردم!
اینکه کسی حجم بالا میخواد بر کسی پوشیده نیست ولی داریم راجب ایران حرف میزنیم و با چیزهای موجود فیبر مناسب هست
اگر مناسب نبود شما تو تاپیک فیبر نبودی
۴جی اولا سرعت استیبلی نداره و همه جا هم سرعت بالایی نداره
mahan999
25-10-2017, 18:08
سرعت استیبل برای چی می خوای ؟ اگر برای استریم هست که حجم کم میاری اگر برای دانلود هست که مهم نیست دیگه سرعت 4 مگ کار آدم رو با حجم 100 گیگ در ماه راه میندازه.برای مکالمه تصویری هم همون 4 مگ استیبل بسه
سرعت استیبل برای چی می خوای ؟ اگر برای استریم هست که حجم کم میاری اگر برای دانلود هست که مهم نیست دیگه سرعت 4 مگ کار آدم رو با حجم 100 گیگ در ماه راه میندازه.برای مکالمه تصویری هم همون 4 مگ استیبل بسه
میدونی سوالت خنده داره؟ اینکه به یکی بگی سرعت استیبل واسه چی میخوای؟
واسه دیدن ۴ تا ویدیو از یوتیوب یه موقع که هوس میکنی
واسه دیدن اینستاگرام و قیسبوک و ویدوهاش بدون اینکه وسطش هی قطع بشه
واسه موقعی که وقتی یه چیزی رو فوری نیاز به دانلود داری بزاری دانلود شه با یه سرعت معقول
واسه اینکه تلگرام یه چیزی میخوای بزنی اپلود بشه هی ارور نده اون وسط
واسه اینکه یه موقعی یه فیس تایم میکنی بتونی با یک کیفیت قابل قبول مکالمه رو انجام بدی
و خیلی کارهای دیگه یه سرعت بالای ۲۰ مگ اگه استیبل باشه و بالا پایین نشه کاملا مناسب هست و فیبر ۱۰۰ مگ هم طی استفاده ایی که دوستان داشتن سرور داخلی که فول هست سرور خارجی هم کم کم نصفش رو میده حتی خیلی خراب شه یک چهارم سرعت رو میده یعنی ۲۵ مگ و قطعی و وصلی مثل نت ۴جی یا ۳جی نداره
برای همین تو این مقطع زمانی من حاضرم این پول رو خرج کنم تا این امکانات رو داشته باشم:n05:
mohandes23
25-10-2017, 18:59
نمی خواستم جواب بدم ولی چند بار اسپم کردید که فیبر خوب نیست.اولن اگه خوب نیست شما چرا تو تاپیک داری اسپم می دی و وقت برقیه رو تلف می کنی؟ در ضمن فیبر بهترین اینترنت حال حاضر در دنیا هست.کمترین پینگ ممکن بالاترین سرعت ممکن دانلود و سرعت برابر اپلود.پکت لاس نداره و کلا پتانسیل بسیار بالایی داره.برای گیم بسیار مناسب هست و برای کارهای حساسی که پینگ باید حداقل باشه.
بازم چیزی که خودت میخوای رو به بقیه نچسبون به عنوان مردم!
اینکه کسی حجم بالا میخواد بر کسی پوشیده نیست ولی داریم راجب ایران حرف میزنیم و با چیزهای موجود فیبر مناسب هست
اگر مناسب نبود شما تو تاپیک فیبر نبودی
۴جی اولا سرعت استیبلی نداره و همه جا هم سرعت بالایی نداره
این نظر همه هست یه چرخی بزنم توی انجمن متوجه میشی
فیبر کجاش مناسب هست :n19::n19: چندتا یوزر داره فیبر نوری!!!؟؟؟
قرار نیست هرکس بیاد تاپیکی از همون شرکت نت داشته باشه من همه جا پست زدم برو ببین
مردم زمانی میان سراغ فیبر نوری که طرح تشویقی داشته باشه
ضمن ندیدم کسی شهرستان راضی باشه از فیبر نوری ..
تهران هم شرکت تانوما هست که خوبه سرعتش ولی طرح ها بصرفه نیست
شما یه دانلودر نشون من بده از فیبر استفاده میکنه ؟؟
fanoostalaei
25-10-2017, 19:56
دوستان بحث اصلی این تاپیک یه چیز دیگه است ولی پست ها موضع دیگری رو دنبال میکنن
بحث رو به حاشیه نکشید که چی خوبه یا بد ! :n16:
behrouzrm
25-10-2017, 21:31
خب منم پیش پرداخت گرفتم و ماهی ۶۰ تومن واسه آبنمان ازم گرفتن و واسه یکسال جمعا ۷۲۰ همون اولش دادم.مرکز مخابراتیتون رو دقیق میگید کجا بوده.میخام شنبه برم ببینم جریان چی بودن که فقط از من اینهمه هزینه آبنمان گرفتن
دوست عزیز مبشه با این ای پی تست پینگ بذاری؟؟
159.153.234.54
behrouzrm
25-10-2017, 21:32
159.153.234.54
این نظر همه هست یه چرخی بزنم توی انجمن متوجه میشی
فیبر کجاش مناسب هست :n19::n19: چندتا یوزر داره فیبر نوری!!!؟؟؟
قرار نیست هرکس بیاد تاپیکی از همون شرکت نت داشته باشه من همه جا پست زدم برو ببین
مردم زمانی میان سراغ فیبر نوری که طرح تشویقی داشته باشه
ضمن ندیدم کسی شهرستان راضی باشه از فیبر نوری ..
تهران هم شرکت تانوما هست که خوبه سرعتش ولی طرح ها بصرفه نیست
شما یه دانلودر نشون من بده از فیبر استفاده میکنه ؟؟
چرخ لازم نیست بزنی از تعداد لایک پستها متوجه میشی که مناسب هست یا نه
واسه شما شاید گرون باشه واسه من گرون نیست
کسی هم کجبور نکرده شمارو از همین پارس انلاین استفاده کن دانلودت رو بکن خیلی راحت
بازم میگم از طرف بقیه صحبت نکن خودت صحبت کن شما صبر کن طرح تشویقی زدن بیا!
دوستان عزیز این تاپیک برای راهنمایی و گرفتن اطلاعات و کمک در مورد فیبر نوری هست
نه واسه غر زدن در مورد اینترنت
اینکه گرون هست یا ارزون هست خیلیش به توان مالی برمیگرده و مهم بودن اینترنت واسه اون شخص
خیلیا براشون مهم هست خیلیام نه
خوشا بحالت توان مالی داری و همیشه جیب مدیرای مخابرات را پر پول میکنی
خوشا بحالت توان مالی داری و همیشه جیب مدیرای مخابرات را پر پول میکنی
یک ذره اگه بیشتر فکر و تحقیق بکنین میفهمین که پولی که من یا شما به مخابرات میره توجیب مدیرای مخابرات نمیره! اونا حقوقشون رو چه شما پول زیاد بدی یا کم بدی دریافت میکنند و ربطی به این قضیه نداره
و اینکه مرسی تشکر میکنم بله برای من قیمت مناسب هست اگه نصب رو انجام بدن هر چه زودتر
در اینکه فعلا فیبر ممکن کیفیت مناسبی نداشته باشه جای شک نیست ولی اینکه این تکنولوژی رو زیر سوال ببریم حرکت درستی نیست
کم کم راه میوفته و بهتر میشه
فعلا اول راه و داره بهتر میشه
هر شخصی در دست رس داره و از نظر قیمت مشکل نداره میتونه بخره و هر شخصی احساس نیاز نمی کنه خوب نخره اصلا هم بحث قیمت و توان مالی نیست
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Mohsen_mzh
25-10-2017, 23:27
کسی برای واحد آپارتمانی اقدام کرده؟ اگر فقط یه نفر از کل ساختمون این سرویس رو بخواد کاری انجام میدن؟
خیلی بده که فیبر نوری انحصارا برای مخابرات هست در حال حاضر. واقعا بدم میاد با این جماعت بخوام سر و کله بزنم دوباره در مورد سرعت و کیفیت و قطع و وصلی و...
mahan999
26-10-2017, 01:42
میدونی سوالت خنده داره؟ اینکه به یکی بگی سرعت استیبل واسه چی میخوای؟
واسه دیدن ۴ تا ویدیو از یوتیوب یه موقع که هوس میکنی
واسه دیدن اینستاگرام و قیسبوک و ویدوهاش بدون اینکه وسطش هی قطع بشه
واسه موقعی که وقتی یه چیزی رو فوری نیاز به دانلود داری بزاری دانلود شه با یه سرعت معقول
واسه اینکه تلگرام یه چیزی میخوای بزنی اپلود بشه هی ارور نده اون وسط
واسه اینکه یه موقعی یه فیس تایم میکنی بتونی با یک کیفیت قابل قبول مکالمه رو انجام بدی
و خیلی کارهای دیگه یه سرعت بالای ۲۰ مگ اگه استیبل باشه و بالا پایین نشه کاملا مناسب هست و فیبر ۱۰۰ مگ هم طی استفاده ایی که دوستان داشتن سرور داخلی که فول هست سرور خارجی هم کم کم نصفش رو میده حتی خیلی خراب شه یک چهارم سرعت رو میده یعنی ۲۵ مگ و قطعی و وصلی مثل نت ۴جی یا ۳جی نداره
برای همین تو این مقطع زمانی من حاضرم این پول رو خرج کنم تا این امکانات رو داشته باشم:n05:
شما خوش خنده ای
واسه همه اینهایی که گفتی 100 گیگ کمه برای استریم کردن به بالای 100 گیگ نیاز داری/ واسه هوس یوتیوب هم همون 4 تا 8 مگ کافیه یعنی سرویس adsl پرحجم کارهای ابتدایی رو راه میندازه فیبر واسه دانلود P2P خوبه اون هم نامحدود نه حجمی.
شما خوش خنده ای
واسه همه اینهایی که گفتی 100 گیگ کمه برای استریم کردن به بالای 100 گیگ نیاز داری/ واسه هوس یوتیوب هم همون 4 تا 8 مگ کافیه یعنی سرویس adsl پرحجم کارهای ابتدایی رو راه میندازه فیبر واسه دانلود P2P خوبه اون هم نامحدود نه حجمی.
عرض کردم خدمتت واسه من ۵۰-۱۰۰ گیگ مناسبه
الان شما داری واسه من حجم مشخص میکنی؟!
استریم کردن مال ۲۴ ساعت در روز نیست که کم باسه
واسه یوتیوب هم چون قند شکن میخواد ۴-۸ مگ بافر میندازه وسطش
در ضمن جایی هم که فیبر هست مسلما کابل مسی نیست بتونی adsl بگیری
و adsl نمیتونه اپلود بهت بده!
فیبر واسه همه چیز خوبه وقتی هزینش برات خوب باشه! اگه بد باشه خوب مناسب نیست!
مثل این میمونه شما بگی بنز خوب نیست خیلی گرونه واسه رفتن اینور اونور با همین ماشین ۵۰ تومنی میشه رفت راحت میری اینور اونور! کسی اون ۵۰ تومنی رو میگیره که نتونه بنز بخره! کسی که پولش رو داره بنز رو میخره اگه قرار باشه ماشین بخره حتی اگه ماهی ۱۰۰ کیلومتر هم نخواد استفاده کنه ازش!
اما نمیتونی منکر خوب بودن بنز به بهانه قیمتش بشی!
هر چیزی جدید تر میاد مسلما قیمت بالاتری داره تا بیشتر جا بیفته
چرخ لازم نیست بزنی از تعداد لایک پستها متوجه میشی که مناسب هست یا نه
واسه شما شاید گرون باشه واسه من گرون نیست
کسی هم کجبور نکرده شمارو از همین پارس انلاین استفاده کن دانلودت رو بکن خیلی راحت
بازم میگم از طرف بقیه صحبت نکن خودت صحبت کن شما صبر کن طرح تشویقی زدن بیا!
من نظر باقی مردم گوشزد کردم
خداوکبلی خودت میفهمی داری چی میگی :n02:
ج.اب سوالات منو ندادی
مثل این میمونه شما بگی بنز خوب نیست خیلی گرونه واسه رفتن اینور اونور با همین ماشین ۵۰ تومنی میشه رفت راحت میری اینور اونور! کسی اون ۵۰ تومنی رو میگیره که نتونه بنز بخره! کسی که پولش رو داره بنز رو میخره اگه قرار باشه ماشین بخره حتی اگه ماهی ۱۰۰ کیلومتر هم نخواد استفاده کنه ازش!
خداوکبلی چی رو با چی مقایسه میکنی
4ل ایرانسل 2تومن میدی 50 گیگ دانلود میده
همه چی کی سرعت نیست .....:n35:
شما اگه ثابت کردی تانوما از شرکت های adsl بیشتر کاربر داره هرچی خواستی بهت میدم؟؟؟
ببین دوست عزیز این که مشخصه برای همه کاربرها هم حجم مهمه هم سرعت هم کیفتیت و ثبات !
ولی اینترنتی نداریم که همه اینارو با هم بهمون بده ...
اینجا ژاپن و کره نیست .
منم شدیدا دنبال تانوما و vdsl بودم نه برای دانلود کردن!! فقط برای سرعت و کیفیت و ثباتش ...
فعلا مجبوری از td-lte استفاده میکنم بین 20 تا 25 مگ سرعتشه ولی ثبات لازم و نداره . برای یوتوب و امثالهم خیلی خوبه ولی برای لایو استریمینگ اصلا جوابگو نیست . حالا شاید بدرد شما نخوره ولی کاربرد خودشو برای ما داره تا حدی که بخایم روش هزینه کنیم . 24 ساعته هم قرار نیست از این سیستم استفاده کنیم که یه روزه تموم شه :n10:
درصورتیکه اگه بخام دانلود کنم همونطور که خودت هم مثال زدی میتونم به اندازه نیازم از سرویس های شبانه ایرانسل و همراه اول استفاده کنم کلی دانلود کنم . گرچه اصلا دانلود هم لازم نیست بکنم هر چی فیلم و موزیک و ... دوستان
زحمتشو میکشن میارن برامون :n02:
Mohsen_mzh
26-10-2017, 14:57
من نظر باقی مردم گوشزد کردم
خداوکبلی خودت میفهمی داری چی میگی :n02:
ج.اب سوالات منو ندادی
خداوکبلی چی رو با چی مقایسه میکنی
4ل ایرانسل 2تومن میدی 50 گیگ دانلود میده
همه چی کی سرعت نیست .....:n35:
شما اگه ثابت کردی تانوما از شرکت های adsl بیشتر کاربر داره هرچی خواستی بهت میدم؟؟؟
یه چیزی هست به اسم multi quote میشه ازش استفاده کرد
چه اصراری داری نظر خودت رو به همه ربط بدی. از طرف خودت صحبت کن. منم سرعت برام خیلی مهمه، عشق آرشیو درست کردن هم نداریم خیلی هامون!
شما لازم نیست چیزی گوشزد کنی ازنظرات بقیه افراد توهمین جا میتونی بفهمی!
و اینکه لازم نیست چیزی به من بدی
نگهدار واسه خودت که فیبر برات ارزون بشه!
تو همین تاپیک ۶نفر دارن میگن خوبه شما به تنهایی میگی خوب نیست و میگی این نظر همه هست
تو همین تاپیک ۶نفر دارن میگن خوبه شما به تنهایی میگی خوب نیست و میگی این نظر همه هستlkl
منم نگفتم سرعتش بده گفتم قیمت سرویس ها بصرف نیست
شما مصرفت کمه عشقه سرعتی نه قیمت سرویس
واسه کسانی خوبه مصرفشون زیر 50 گیگ هست بدرد دانلودر نمیخوره...
lkl
منم نگفتم سرعتش بده گفتم قیمت سرویس ها بصرف نیست
شما مصرفت کمه عشقه سرعتی نه قیمت سرویس
واسه کسانی خوبه مصرفشون زیر 50 گیگ هست بدرد دانلودر نمیخوره...
باز این شد حرف درست
منم نگفتم به درد دانلود میخوره!
مگه همه ملت دانلودرن؟!
بدرد شما نمیخوره درست است دیگه به بقیه بست نده این قضیه رو
تو همین تاپیک ۶نفر دارن میگن خوبه شما به تنهایی میگی خوب نیست و میگی این نظر همه هستهمش 6 نفر :n02::n02::n02:
شرکت های دیگه میلیونی طرفدار دارن
mohandes23
26-10-2017, 17:42
اتقاقن اگر فیبر همه گیر شه و از انحصار در بیاید بیشترین سود رو همین کسایی که دانلود می کنن می برن.چون محدویتی که الان برای فیبر گذاشته شده از طرف مخابرات هست و در عمل فیبر محدودیتی نداره و می تونی با سرعت یک گیگا بیت بری 24 ساعته دانلود کنی!!!!
دوستان یخورده رعایت کنن تو پست دادن :n06:
دوستان کسی تو تهران هنوز نگرفته ؟
behrouzrm
27-10-2017, 11:02
159.153.234.54
zofishel
27-10-2017, 19:50
دوستان عزیز در این که فیبر نوری تکنولوژی خوبی هست هیچ شکی نیست اما مشکل اصلی اینجاست که هر چی انحصاری بشه فساد ازش خارج میشه این برای همه مون به اثبات رسیده (قضیه رایتل و انحصار 3جی رو یادمون نره)
حالا تقریبا همه مون به سرعت و حجم و کیفیت بالا نیاز داریم اینم شکی درش نیست اما ازونجایی که اینجا ایران هست و کره جنوبی نیست که نت رایگان بهتون بدن و درآمد هامون هم نجومی نیست هر کس به اندازه توانش از این خوان پربرکت بهره میبره پس موندم این بحث ها واسه چی هست؟
بنده خودم به شخصه 7 سال پیش یه نت 128 کیلوبیت از صبانت داشتم اما بعد چند ماه انحصار مخابرات دامنمو گرفت و 7 سال آزگار گیر این جماعت افتاده بودم (گیر قوم یهود بیوفتین گیر اینها نه) اما بالاخره با تشکر از ایرانسل الان سه ماهه که تی دی دارم ، درسته که سرعت باز کردن صفحاتش خوب نیست اما حداقل خیالم از سرعتش راحته فعلا (از 60 تا 30 مگ) .
انحصار سمه سم :n14:
ببینید دوستان
در بحث مقایسه سرویس های اینترنت، حداقل سه پارامنر تاثیر گذار هست:
سرعت اتصال
قیمت ترافیک
(و به نظر من از همه مهمتر) بی طرفی شبکه
بی طرفی شبکه یعنی اینکه سرویس دهنده، برای مشتری تعیین تکلیف نکنه که کدوم سایتها سریعتر لود بشن و کدوم سایتها کندتر! انتقال ترافیک در کدوم پورتها سریع باشه و در کدوم پورتها کند!
من چند سال قبل ADSL مخابرات داشتم. مشکل اصلی این بود که انتقال اطلاعات در پورت 443 و 22 و 23 و ... به شدت کند بود. مثلا اگر شما یک vps ویندوز داشتی و میخواستی با remote desktop متصل بشی، اشک آدم رو در میاورد. اما سایت های خبری داخلی و بانکها رو مثل فشنگ باز می کرد.
اگر این مشکل در فیبر مخابرات هم وجود داشته باشه، به مفت نمی ارزه.
آیا دوستان تجربه ای در این زمینه دارند؟
fanoostalaei
02-11-2017, 20:58
به علت قرار گیری پست های نامربوط و بحث های الکی ، این تاپیک برای مدتی قفل میشود .
fanoostalaei
11-11-2017, 09:59
تایپک دوباره باز میشه ! ولی از ارسال پست های نامربوط و توهین آمیز خودداری کنید .:n40:
Mr.World.Wide
11-11-2017, 17:00
تو قم کسی از این سرویس استفاده کرده؟
خود مخابرات که خیلی روی پایداری و قطع نشدن ش تاکید میکنه
ولی من دل خوشی از مخابرات ندارم
اما این خیلی وسوسه کننده ست
159.153.234.54
malek911
12-11-2017, 09:48
نشد.از cmd بگیر
دوستان کسی هست تو تهران ثبت نام کرده باشه که سرویسش وصل شده باشه یا براش استارتش رو پیمانکارش زده باشه ؟
آقا این تانوما یا اینترنت روی فیبر تاپیک تست سرعت مجزا نداره؟ اگر داره لینکشو بدید یا به نظرم براش یه تاپیک بزنید که مختص تست سرعت باشه
با تشکر
توی منطقه ما در قم که فعلا خبری از این سرویس نیست..
alirezamoosavi1
12-11-2017, 23:39
همین امروز بیست ویکم مهر برای من اومدن نصب کردن.
مببد یزد.
تست سرعتم بین سی تا چهل مگابیت متغیره.سرویس پنجاه مگابیتی بوده.گفتند چند روز اینده درستش می کنن
همین امروز بیست ویکم مهر برای من اومدن نصب کردن.
مببد یزد.
تست سرعتم بین سی تا چهل مگابیت متغیره.سرویس پنجاه مگابیتی بوده.گفتند چند روز اینده درستش می کنن
تست پینگ میذارید لطفا
London - 85.236.100.105
Germany - 85.195.88.58
Russia - 109.95.210.166
mr.arbab28
13-11-2017, 03:08
زیاد رو این تانوما حساب نکنید کلا سرکاریه من که دیگه بیخیال شدم استفاده نمیکنم
Sent from my Lenovo K3 NOTE using Tapatalk
زیاد رو این تانوما حساب نکنید کلا سرکاریه من که دیگه بیخیال شدم استفاده نمیکنم
Sent from my Lenovo K3 NOTE using Tapatalk
به چه دلیل؟ چه مشکلی داره؟
malek911
13-11-2017, 09:31
پینگ تانوما همچنان داغونه.از ۲ ماه قبل که رفت بالا دیگه پایین نیومده.فعلا سمت تانوما نرید
پینگ تانوما همچنان داغونه.از ۲ ماه قبل که رفت بالا دیگه پایین نیومده.فعلا سمت تانوما نرید
با این آیپی هایی که من بالا گذاشتم پینگتون چنده ؟
malek911
13-11-2017, 15:03
تست پینگ میذارید لطفا
London - 85.236.100.105
Germany - 85.195.88.58
Russia - 109.95.210.166
london 97
germany timed out
russia 162
mr.arbab28
14-11-2017, 02:06
به چه دلیل؟ چه مشکلی داره؟اصلا حوصلشم ندارم بخام در موردش بحث کنم مودم از سر خط خارج کردم کلا بیخیالش شدم بخام بحث کنم
توی پاساژ محل کار ما فیبر نوری آوردن کشیدن کامل...بعد گفتن هر کی میخواد 150 تومن با مودمش و حجمش فقط حجمش رو نمیدونم چه قدر میدن ..20 نفری خریدن.. حالا قراره هفته دیگه وصل بشه ببینیم سرعتش چه قدره
توی پاساژ محل کار ما فیبر نوری آوردن کشیدن کامل...بعد گفتن هر کی میخواد 150 تومن با مودمش و حجمش فقط حجمش رو نمیدونم چه قدر میدن ..20 نفری خریدن.. حالا قراره هفته دیگه وصل بشه ببینیم سرعتش چه قدره
کجا هستید؟
malek911
14-11-2017, 14:29
خب جناب پزیر آب پاکی رو ریختن رو دستمون.کف اینترنت فیبر رو کردن ماهی ۲۰۰ تومن و سرعتش هم ۲۰ مگ.بخوره تو سرشون.تازه پرفسور میگه ۴۰ درصد کاهش داشتیم.من فکر میکنم اینا ریاضیات رو یه چیز دیگه خوندن
hamidreza785
14-11-2017, 15:36
خب جناب پزیر آب پاکی رو ریختن رو دستمون.کف اینترنت فیبر رو کردن ماهی ۲۰۰ تومن و سرعتش هم ۲۰ مگ.بخوره تو سرشون.تازه پرفسور میگه ۴۰ درصد کاهش داشتیم.من فکر میکنم اینا ریاضیات رو یه چیز دیگه خوندن
با این قیمت ها میخوان فیبر نوری رو فراگیر کنن
چند درصد مردم میتونن دویست تا سیصد در ماه برای اینترنت بدن ؟؟؟
Mohsen_mzh
14-11-2017, 15:57
اصلا کارشون مسخره ست.
به جای اینکه پهنای باند رو زیاد کنن و اینترنت رو از انحصار در بیارن که در نتیجش قیمت نهایی بیاد پایین فقط میان سقف و کف قیمت رو هی انگولک میکنن
شما میزان عرضه رو ثابت نگهداری و فقط قیمت رو بالا پایین کنی کیفیت تغییر میکنه
vivabarca
14-11-2017, 17:04
دوستان اگر یه مجتمع مسکونی کلا فیبر باشه نه سیم مسی (تا پریز داخل خونه) فقط میشه VDSL مخابرات گرفت یا ADSL بقیه شرکت ها هم میشه ؟
اون سقف قیمت هست...
اون سقف قیمت هست...
کف قیمت را هم مشخص کردن: سقف قیمت * 80%
حالا کف قیمت رو با قیمتهای قبلی مقایسه کنید
من نمیدونم ما اینترنت غیر حجمی نخواهیم باید کی رو ببینیم؟!
یجوری نوشتن 16 مگ 80 تومن هر کی ندونه فک میکنه 1000 گیگ هم حجم داره .
حالا خوبه خونه تون دم مخابرات هم باشه نمیتونن 16 مگ ارائه کنن بعد گفتن شرکتها باید تضمین سرعت سرعت هم بدن!!
آقا شما اینترنت واقعی 16 مگ عین ادم بدید ما دو برابر سقف شما پول میدیم.
تو این چند روزه یه مطلب خوندم در مورد طرح طبقه بندی اینترنت . توش گفته بودن بله مراکزی مثل دانشگاهها و ... رو بیشترین دسترسی به اینترنت و میدیم بهشون . تهش متاسفانه این میشه که شبکه اینترانت داخلی میرسه به مردم عادی ...
قیمتای 20 مگ به بالا هم طوریه که شرکتها هم نمیرن سمتشون .
mr.arbab28
16-11-2017, 02:17
یجوری نوشتن 16 مگ 80 تومن هر کی ندونه فک میکنه 1000 گیگ هم حجم داره .
حالا خوبه خونه تون دم مخابرات هم باشه نمیتونن 16 مگ ارائه کنن بعد گفتن شرکتها باید تضمین سرعت سرعت هم بدن!!
آقا شما اینترنت واقعی 16 مگ عین ادم بدید ما دو برابر سقف شما پول میدیم.
تو این چند روزه یه مطلب خوندم در مورد طرح طبقه بندی اینترنت . توش گفته بودن بله مراکزی مثل دانشگاهها و ... رو بیشترین دسترسی به اینترنت و میدیم بهشون . تهش متاسفانه این میشه که شبکه اینترانت داخلی میرسه به مردم عادی ...
قیمتای 20 مگ به بالا هم طوریه که شرکتها هم نمیرن سمتشون .زیاد خودتو در گیر این مساعل نکن همش علکیه واسه یک vdsl یک ماه علاف بودم اخرشم هیچی بعدشم اللن مخابرات ۱۶ مگ سرویس میفروشه وقتی وصل میشه هشت مگ سرعت داره و vdsl میگن کف ۱۶ سقف ۵۰ مگ اما همش قطو وصلی و سرعت زیر ۱۶ مگ !! اینا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست اصلا یکی میاد میگه نت غیر حجمی یک شرکت میاد یک چیز دیگه شما مطمن باش توایران هیچ وقت قضیه نت درست بشو نیست همیشه سرعت و پایداری مطرح بوده نه ترافیک اما چه فایده که......
بالاخره کسی تو تهران موفق شد بگیره ؟
FlashGet
30-11-2017, 13:49
کسی تو مشهد گرفته ؟
Gamemaster
30-11-2017, 13:56
کسی تو مشهد گرفته ؟
کدوم منطقه این؟
همه مناظق نیست فعلا فکر کنم ۲ ۳ تا بیشتر نمیدن
ir.ghost
01-12-2017, 15:19
شیراز برای حدود 700 کاربر راه اندازی شده میانگین سرعت هم بین 350 تا 500 مگابیت بوده
albertxx
01-12-2017, 15:31
شیراز برای حدود 700 کاربر راه اندازی شده میانگین سرعت هم بین 350 تا 500 مگابیت بوده
یعنی یه نفرشون تو این فروم نیست بیاد یه تستی بزاره :n02:
بگه راضی هست یا نه ؟؟
500 مگابیت خیلی حرفه ! البته ب این وضع ترافیک داخلی و خارجی که جدیدا پیش اومده باید دید میصرفه با نه !! :n02:
ir.ghost
01-12-2017, 15:51
اگه ممکن سرور خارج هم تست بزارید
albertxx
01-12-2017, 15:57
از خود مخابرات گرفتید ؟؟؟
هزینه راه اندازی و حجم و ... به شکلی هست ؟؟
اگه سایتی هست که مشخصات رو نشون میده رو بدید ممنون میشم:n01:
ir.ghost
01-12-2017, 17:34
از خود مخابرات گرفتید ؟؟؟
هزینه راه اندازی و حجم و ... به شکلی هست ؟؟
اگه سایتی هست که مشخصات رو نشون میده رو بدید ممنون میشم:n01:
این برای خودم نیست
خودم فردا میرم مخابرات تا از قیمت کامل و هزینه ها و اقساطش سوال بپرسم
این وی پی اس هست
ir.ghost
01-12-2017, 18:13
این وی پی اس هست
خیر FTTH هست
خیر FTTH هست
اگه شرایطش پرسیدید به منم اطلاع بدید منم شیراز هستم در ضمن اون ادرس میزبانی هاست و سرور که گذاشتید متعلق به خودتون هست
باتشکر:n16:
ir.ghost
01-12-2017, 18:31
اگه شرایطش پرسیدید به منم اطلاع بدید منم شیراز هستم در ضمن اون ادرس میزبانی هاست و سرور که گذاشتید متعلق به خودتون هست
باتشکر:n16:
بله دیتاسنتر برج میلاد رک داریم
ir.ghost
02-12-2017, 13:34
درصورتی که سرویس FTTH الماس خریداری بشه هزینه فیبرکشی و مودم و تجهیزات با مخابرات هست
ولی مدت این قرار داد 2 ساله هست
برای امکان سنجی هم باید تشریف ببرید مخابرات ولیعصر
قاعدتا دیگه این تعرفه ها باید عوض بشه طبق دستورالعمل جدیدی که صادر شده ...
درصورتی که سرویس FTTH الماس خریداری بشه هزینه فیبرکشی و مودم و تجهیزات با مخابرات هست
سلام دوست عزیز
اطلاع دارید هزینه تجهیزاتش چقدر می شه حدودا؟ منظور فیبر کشی و بقیه چیزاست
albertxx
02-12-2017, 15:29
سپاس
2 تا سوال
سرویس ftth هست دیگه ؟؟ یعنی تا منزل فیبر میاد دیگه ؟؟ vdsl که نیست ؟؟
چون تو عکس زده 50 و 100 که سرعت سرویس های vdsl هست ولی شما تست 500 مگ گذاشتید !!!!
دوم
چرا اینقدر حجم ها مسخرست !!!
50 گیگ واسه فیبر ؟؟؟
حجم ها خیلی خنده داره !!
ir.ghost
02-12-2017, 15:32
سلام دوست عزیز
اطلاع دارید هزینه تجهیزاتش چقدر می شه حدودا؟ منظور فیبر کشی و بقیه چیزاست
هزینه بسته به فاصله شما و مقدار مسافت فیبر کشی هست
- - - Updated - - -
سپاس
2 تا سوال
سرویس ftth هست دیگه ؟؟ یعنی تا منزل فیبر میاد دیگه ؟؟ vdsl که نیست ؟؟
چون تو عکس زده 50 و 100 که سرعت سرویس های vdsl هست ولی شما تست 500 مگ گذاشتید !!!!
دوم
چرا اینقدر حجم ها مسخرست !!!
50 گیگ واسه فیبر ؟؟؟
حجم ها خیلی خنده داره !!
فیبر تا اتاق شما کشیده میشه
malek911
02-12-2017, 16:15
یادش بخیر قبلا پینگمون بهتر از این روزا بود.
ir.ghost
02-12-2017, 17:42
یادش بخیر قبلا پینگمون بهتر از این روزا بود.
این الان سرویس FTTH هست؟
malek911
02-12-2017, 17:56
این الان سرویس FTTH هست؟
بله مال ftth هستش.یعنی بود
ir.ghost
02-12-2017, 18:24
بله مال ftth هستش.یعنی بود
کجا و کدوم مرکز مخابرات هست
malek911
02-12-2017, 18:38
جلفای آذربایجان
mr.arbab28
03-12-2017, 03:47
تو مشهد که چند تا منطقه بیشتر فیبر نوری نشده با این وضع و قیمتا اصلا صرف نداره من الان vdsl دارم لینکم پرش داره اصلا مخابرات از همون اول که اومد تا الان هیچیش جالب نیست
پشتیبانی داغون
قیمتا داغون
لینک سرویس ضعیف
و...
ir.ghost
03-12-2017, 19:06
ir.ghost
03-12-2017, 19:11
درصورتی که در نزدیکی شما امکانات داشته باشند میتوانند برای شما نصب کنند و باید حضوری امکان سنجی بشه
FlashGet
08-12-2017, 02:05
کدوم منطقه این؟
همه مناظق نیست فعلا فکر کنم ۲ ۳ تا بیشتر نمیدن
منطقه طلاب
اینکه میگن 3 تا مشترک درخواست بدن اقدام میکنن ربطی به مشهد نداره درسته ؟
FlashGet
08-12-2017, 02:20
در کل میشه راهنمایی کنید که کدام اینترنت تو ایران بالاترین سرعت رو داره ؟
vdsl
4G+
ftth
?
برای استفاده از سرویس های VDSL یا FTTH حتما باید خط تلفن فیبر نوری باشد ؟ اگر خط تلفن فیبر نباشد راهکار دیگری ندارد ؟
Gamemaster
08-12-2017, 11:58
منطقه طلاب
اینکه میگن 3 تا مشترک درخواست بدن اقدام میکنن ربطی به مشهد نداره درسته ؟
نمیدونم
فعلا که من ندیدم کسی طرف فیبر تو مشهد رفته باشه
ShadowDragon
08-12-2017, 12:27
این طرح ها شبانه دارن؟ در غیر این صورت واقعا چه مزیتی داره تانوما؟
malek911
08-12-2017, 14:17
در کل میشه راهنمایی کنید که کدام اینترنت تو ایران بالاترین سرعت رو داره ؟
vdsl
4G+
ftth
?
برای استفاده از سرویس های VDSL یا FTTH حتما باید خط تلفن فیبر نوری باشد ؟ اگر خط تلفن فیبر نباشد راهکار دیگری ندارد ؟
مطمهنا که ftth سرعت بالاتری داره.یعنی خطوط فیبر بیشرین پهنا رو میتونن بهتون بدن.من تا 1 گیگابیت هم سرعت داشتم.ولی اگه به خاطر پینگ تایم یکی بخاد فیبر بگیره ارزش نداره چون الان شده عین adsl .البته قبلا خیلی بهتر بود.این از عجایب مملکته که هر چی جلوتر میریم پس رفتمونم بیشتره
خطوط تلفن که اکثرا از مرکز تا خونتون مسی هستش و مخابرات فکر کنم متراژ زیر 300 متر رو رایگان فیبرکشی میکنه.باید از مرکز مخابراتیتون بپرسید چون قوانینشون فرق میکنه.
FlashGet
08-12-2017, 14:56
مطمهنا که ftth سرعت بالاتری داره.یعنی خطوط فیبر بیشرین پهنا رو میتونن بهتون بدن.من تا 1 گیگابیت هم سرعت داشتم.ولی اگه به خاطر پینگ تایم یکی بخاد فیبر بگیره ارزش نداره چون الان شده عین adsl .البته قبلا خیلی بهتر بود.این از عجایب مملکته که هر چی جلوتر میریم پس رفتمونم بیشتره
خطوط تلفن که اکثرا از مرکز تا خونتون مسی هستش و مخابرات فکر کنم متراژ زیر 300 متر رو رایگان فیبرکشی میکنه.باید از مرکز مخابراتیتون بپرسید چون قوانینشون فرق میکنه.
واووووووووووووووووووووووو و عجب سرعتی روی منیجره
آقا دمتون گرم . اولین باره دارم تو ایران همچین سرعتی رو تو دانلود منیجر میبینم .
ممنون بابت راهنمایی
یک سوال دیگه :
مرکز مخابراتی نزدیکه اما مطمنا از 300 متر بیشتره فاصله اش
اگه بخواد هزینه بگیره چقدر میشه تقریبا و اینکه هزینه های داخلی ساختمان برای استفاده از ftth چقدره و چیا هستن ؟
ممنونم
malek911
08-12-2017, 15:10
واووووووووووووووووووووووو و عجب سرعتی روی منیجره
آقا دمتون گرم . اولین باره دارم تو ایران همچین سرعتی رو تو دانلود منیجر میبینم .
ممنون بابت راهنمایی
یک سوال دیگه :
مرکز مخابراتی نزدیکه اما مطمنا از 300 متر بیشتره فاصله اش
اگه بخواد هزینه بگیره چقدر میشه تقریبا و اینکه هزینه های داخلی ساختمان برای استفاده از ftth چقدره و چیا هستن ؟
ممنونم
منظورم جعبه کافو نوری بودش نه خود اداره مخابرات.من چون همون اوایل گرفتم یکم هزینه هاش مندرآوردی شد ولی الان فکر کنم 600 تومن بشه کلا.داخل ساختمان هم فقط یه کابل نازک زرد رنگ فیبر با یه پریز مخصوص بهت تحویل میدن البته با یه مودم فیبرنوری
albertxx
08-12-2017, 16:56
یعنی بجز یه نیش خند مسخره چیز دیگه ای نمیشه واسه فیبر ایران در نظر گرفت !
انصافا سرعت 1 گیگابیت ( 128 مگابایت) در ثانیه بعد حجم 50 و 100 گیگ در ماه ؟؟ تازه هزینه همین هم بالای 100 هزار تومان در ماه هزینه داره !
هزینه های اتصال اولیه و مودم که بالای یک میلیون میشه هم بماند !
قشنگ مسخره کردن خودشون رو - هدف هم چیزی جز تیغ زدن جیب مشتری نیست !:n01:
سرعت 1 گیگ حجم 50 گیگ :n02:
اگه یکی دو ساعت در روز تایم رایگان داشت میصرفید اما اینجوری حجمی فقط بدرد تست سرعت میخوره
یادش بخیر قبلا که اینترنت ماهواره ای هکی یه طرفه هنوز کار میکرد سرعت اینترنتم 512 کیلو بود سرعت دانلودم 20 مگ بود
malek911
08-12-2017, 18:37
اینکه باز IDM منسوخه
سرعت تک کانکشن خارجیت و اسپید تستش رو فقط بگذار ان ملاکه
اینترنت ملی بی نهایت هم سرعت باشه اصلا نمی ارزه
خب منم گفتم که کیفیت نت داغونه حالا فرقی نمیکنه بنز سوار شی یا پراید.ولی بعضی وقتا که این مسعولین محترم به خواب میرن پینگ تایم یه چیزی میشه در حد لالیگا.تک کانکشن هم همین سرعت رو میده ولی اکثر مواقع دور و بر 7-8 میچرخه
fanoostalaei
08-12-2017, 23:20
اگه زیر 300 متر فیبر کشی رایگان باشه ، من از کافو تا خونه زیر 200 متر فاصله دارم ! فیبر رو رایگان میکشن ؟
حالا فیبر هم رایگان شد مودمش چنده ؟
بدجوری داره منو وسوسه میکنه :n02:
albertxx
08-12-2017, 23:56
دوستانی که فیبر دارن و یا داشتن یه سوال فنی
اگه هزینه های اولیه رو حذف کنیم و حساب نکنیم
از ماه های بعد علاوه بر شارژ ماهانه باید آبونمان هم هر ماه پرداخت بشه ؟؟؟
اگه بله هست جواب :n02: جقدر ؟؟
با تشکر
malek911 ir.ghost
malek911
09-12-2017, 00:35
با تشکر
@malek911 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @ir.ghost ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه من ماهی 60 تومن آبنمان گرفتن ولی مثل اینکه از بقیه دوستان آبنمان نگرفتن.
albertxx
09-12-2017, 00:41
واسه من ماهی 60 تومن آبنمان گرفتن ولی مثل اینکه از بقیه دوستان آبنمان نگرفتن.
یعنی من ماهی 100 تومان پول سرویس بدم و ماهی 60 تومان پول آبونمان ؟ :n29:
یهو برم کل مخابرات رو بخرم چقدر هزینه بر میداره ؟ :n02:
با تشکر
@malek911 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @ir.ghost ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد آبونمان به من گفتن که اگر فیبر کشی داخلی شما رو مخابرات انجام بده (هزینه نگیره) به ابونمان می گیره که بعدشم اضافه کرد که کلا آبونمان مال مواقعیه که بیان کلا آپارتمان شما رو برای همه ی واحدا فیبر بکشن و مودم بزارن...
البته این برای تهران هست شهر های دیگه شاید متفاوت باشه...
ir.ghost
09-12-2017, 09:48
اگه زیر 300 متر فیبر کشی رایگان باشه ، من از کافو تا خونه زیر 200 متر فاصله دارم ! فیبر رو رایگان میکشن ؟
حالا فیبر هم رایگان شد مودمش چنده ؟
بدجوری داره منو وسوسه میکنه :n02:
ربطی به کافو نداره اگه توی کافو تجهیزات باشه میکشن.
واسه من کافو هم نزدیک بود گفت نه نمیشه
فقط از پشت مجتمع تجاری که جلو خونتون هست شاید امکانش باشه که بکشیم
dele_tanha 1
12-12-2017, 02:16
سلام دوستان خسته نباشید. چندسال پیش اومدن منطقه ما و این میله هایی که سیم تلفن روشون بود رو جمع کردن و کلا سیم تلفن رو بردن زیر آسفالت و الانم فیبر هس. میخواستم بپرسم این فیبر که زیر آسفالت گذاشتن فرقی داره با فیبری که شما میگید؟ ینی میشه رو این فیبر ftth ارایه داد؟
اینم بگم غیر مخابرات شرکت دیگه ای نت نمیده رو خط ما. و اینم بگم قطعی به شدت کم هست (شاید دو یا 3 بار درسال) اونم قبلش میگن. و تست هم کردم تا 10 مگابیت هم میره برای من.(سرعت16دارم).
یه چیز دیگه هم اینکه فیبر ک تو کوچه انداختن تا در خونه ما ده متر بیشتر راه نیست.(منظورم در خونه هست نه حیاط) ینی باید کلا فیبر بشه داخل حیاط هم؟
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
محسن گل بهاریان
13-12-2017, 17:12
سلام دوستان
ما پیمانکار مخابرات در زمینه اجرای فیبر نوری (FTTH) در داخل منازل هستیم.
در صورت نیاز میتونید با من تماس بگیرید.
ضمنا ما فقط تهران فعالیت داریم.
0919-5760698
محسن گل بهاریان
محسن گل بهاریان
13-12-2017, 17:14
سلام دوستان
ما پیمانکار مخابرات در زمینه اجرای فیبر نوری ( FTTH) در داخل منازل هستیم.
شما فقط درخواستتون رو برای ما ارسال کنید تا خودمون بقیه کارهاش رو انجام بدیم.
0919-5760698
محسن گل بهاریان
Gamemaster
13-12-2017, 17:17
پس شهرهای دیگه چی؟
همش شد که تهران
محسن گل بهاریان
13-12-2017, 17:18
برای بالای 200 واحد انجام میدیم.
david-ebi
13-12-2017, 17:29
سلام دوستان
0919-5760698
محسن گل بهاریان
سلام.کسی که کلا منطقه اش فیبر نوری نباشه و به هیچ مسیر فیبر نوری ای هم نزدیک نباشه و کلا کافوی نوری هم بهش نزدیک نباشه میتونید براش کاری بکنید؟
اگر بله هزینه اش چقدره؟
malek911
13-12-2017, 17:58
سلام دوستان
0919-5760698
محسن گل بهاریان
والا ملت فیبر میگیرن پینگشون و کیفیت اینترنتشون بهتر بشه ولی کیفیت فیبر نوری و پینگش چندان تعریفی نداره.شما در جریانید مشکل دقیقا کجاست؟
والا ملت فیبر میگیرن پینگشون و کیفیت اینترنتشون بهتر بشه ولی کیفیت فیبر نوری و پینگش چندان تعریفی نداره.شما در جریانید مشکل دقیقا کجاست؟
عزیز من قبلا هم درخواست کرده بودم انجام داده بودید اگر لطف کنید یکبار دیگه اینجا برید و پینگ بگیرید عکسشو برام بذارید . ممنون
malek911
13-12-2017, 18:49
عزیز من قبلا هم درخواست کرده بودم انجام داده بودید اگر لطف کنید یکبار دیگه اینجا برید و پینگ بگیرید عکسشو برام بذارید . ممنون
۲-۳ روز خونه نیستم,برم خونه چشم تست میگیرم میفرستم.ولی این چند وقته پینگ فیبر خیلی خیلی نوسان داشته.خدا لعنتشون کنه:n28:
BMW.M3_E46
16-12-2017, 23:56
دوستان ایا با خرید خط جدید از مخابرات که خط که تحویل میدن PCMه؟ یا فیبر تحویل میدن؟
sima_6600
17-12-2017, 02:25
این چی هست؟؟؟
سلام دوستان صفر تا صد دريافت اين سرويس از مخابرات به چه صورت هست و چقدر زمان ميبره ؟ و كلا يه سرويسي مثل الماس ٤ با ١٠٠ مگ سرعت و مودم و غيره چقدر همون اول بايد هزينه كرد ممنون
این چی هست؟؟؟
شما تانوما دارید ؟
alirezabg
17-12-2017, 11:28
سلام دوستان
ما پیمانکار مخابرات در زمینه اجرای فیبر نوری (FTTH) در داخل منازل هستیم.
0919-5760698
محسن گل بهاریان
سلام من رفتم مخابرات گفتن همه ساکنين بايد درخواست بدن تا فيبر و دم خونه بکشيم
شما فقط داخل ساختمان و انجام ميديد يا مراحل فيبر کشي تا دم ساختمان هم انجام ميديد
malek911
17-12-2017, 15:09
sima_6600
17-12-2017, 15:42
شما تانوما دارید ؟
خیر adsl از شاتل دارم بدون سرویس گیم ولی فکر کنم خیلی از پینگ تانوما بهتره.
کلا سرویس که مخابرات بده به درد نمیخوره.
fanoostalaei
17-12-2017, 15:46
نتایجش برام جالبه :
با اینکه من تانوما ندارم
صبانت adsl
fanoostalaei
17-12-2017, 15:54
صبانت adsl
صبانت داره سر شما کلاه میزاره این پینگ ها واقعی نیس
malek911
17-12-2017, 16:00
نتایجش برام جالبه :
با اینکه من تانوما ندارم
اگه زحمتی نیست از ip های زیر یه تست بگیرید؟آخه قبلا پینگ تبریز عالی بود ولی یه هویی زد بالا
۴۲۲۴
۸۸۸۸
54.154.207.39
صبانت داره سر شما کلاه میزاره این پینگ ها واقعی نیس
صبانت كه هيچ
اين هم از شاتل
پينگ ي كه با ي قند شكن صد تا بياد پايين مبناي خوبي براي انتخاب نيست
مهمتر از پينگ ، جيتر هست كه متاسفانه براي ي كاربر عادي قابل اندازه گيري و محاسبه نيست مخصوصا براي وب گردي و كيفيت نت
malek911
17-12-2017, 16:50
صبانت كه هيچ
اين هم از شاتل
پينگ ي كه با ي قند شكن صد تا بياد پايين مبناي خوبي براي انتخاب نيست
مهمتر از پينگ ، جيتر هست كه متاسفانه براي ي كاربر عادي قابل اندازه گيري و محاسبه نيست مخصوصا براي وب گردي و كيفيت نت
لطفا از آیپی هایی که بالا گذاشتم هم یه تست بگیر
صبانت adsl
این پینگ ، پینگ سرور فیلتر شکن شما به سرور ها هست ، نه پینگ شما .
cartesiba
18-12-2017, 19:52
جالبه برای محله ما هم سر همه کوچه ها فیبر کشیدن اما داخل کوچه ها نبردن / چجوریاس ؟ کارشون تمام شده یا بعدش داخل کوچه ها را میکشن؟
TranceaweSome
18-12-2017, 19:55
از بين دوستان كسي جهت اين تانوما FFTH تو شيراز اقدام كرده يا اطلاع داره چقدر هست هزينه كابل كشي؟
ir.ghost
21-12-2017, 15:26
از بين دوستان كسي جهت اين تانوما FFTH تو شيراز اقدام كرده يا اطلاع داره چقدر هست هزينه كابل كشي؟
باید برید مخابرات ولیعصر بپرسید که آیا به شما سرویس میدن یا نه
TranceaweSome
21-12-2017, 16:23
باید برید مخابرات ولیعصر بپرسید که آیا به شما سرویس میدن یا نه
شما شيراز هستي؟فيبر نوري دارين؟
والا من رفتم انقدر بزرگ و بي در و پيكر بود و من رو پاس دادن اينور و اونور اخر نفهميدم كجا برم چون هيچكس اطلاع دقيقي نداشت گفتن برو پيش يه اقايي اونم نبودش اون روزي كه رفتم
Gamemaster
21-12-2017, 18:38
جالبه برای محله ما هم سر همه کوچه ها فیبر کشیدن اما داخل کوچه ها نبردن / چجوریاس ؟ کارشون تمام شده یا بعدش داخل کوچه ها را میکشن؟
میشه عکس بگرین نشون بدین
برای ساختمان ما توی تهران ثبت نام کردند و قول دادند تا آخر دی ماه راه اندازی میشه . اگر شد دوستان رو در جریان میزارم .
Rahpooyan
25-12-2017, 00:54
کسی تانوما برای مشهد گرفته؟ سرعت دانلود با دانلودمنیجر چنده؟
Rahpooyan
25-12-2017, 00:56
ایا همین که فیبر نوری تا درب منزل بیاد (داخل منزل که کنار) تجهیزات دیگر هم می خواد یا میشه درخواست تانوما کرد؟
Gamemaster
25-12-2017, 09:55
ایا همین که فیبر نوری تا درب منزل بیاد (داخل منزل که کنار) تجهیزات دیگر هم می خواد یا میشه درخواست تانوما کرد؟
تو مشهد مگه ارایه میدن?
اصن فیبر نکشیدن که بخان ارایه بدن
david-ebi
25-12-2017, 11:40
تو مشهد مگه ارایه میدن?
اصن فیبر نکشیدن که بخان ارایه بدن
وارد این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شو در پایین ضفحه نقشه مناطقی که تحت پوشش ftth در مشهد هستش رو می بینی.از 100درصد شهر فقط 4 الی 5 درصد در حال حاضر تحت پوشش هست.
Gamemaster
25-12-2017, 11:52
وارد این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شو در پایین ضفحه نقشه مناطقی که تحت پوشش ftth در مشهد هستش رو می بینی.از 100درصد شهر فقط 4 الی 5 درصد در حال حاضر تحت پوشش هست.
منم برای همین گفتم اون درصد هم فقط کشیدن الان بری بگی میگن قابل ارایه نیست
fanoostalaei
25-12-2017, 12:06
زنگ زدم مخابرات تبریز ببینم اینو چجوری واگذاری میکنن !
اولا که تحت پوشش نیستیم ! در ثانی میگه 327 تومن برای فیبر کشی و مودم همون اول گرفته میشه ! و سرویسی ندارن که مودم رو رایگان بدن !
هزینه اولیش آدمو دلسرد میکنه !! حالا چه تعرفه های مزخرفی دارن بماند :n35:
david-ebi
25-12-2017, 18:25
طبق تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی برای سرویس 50 مگابیت تانوما ماهیانه باید 300 هزار تومان بپردازیم:n04:.حالا چقدر حجم منصفانه تعیین کردن خدا داند.و سرعت 100 مگابیت هم که اصلا تو تعرفه های جدید اعلام نشده
از سرعت 50 مگابیت کمتر هم که دیگه چه احتیاج به FTTH.
با این وصعیت برفرض که کلی هزینه مودم و فیبرکشی اولیه رو هم بدیم و برامون مشکلی نباشه بعدش مرتب باید ماهی 300هزار تومان هم بدیم:n03:
طبق تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی برای سرویس 50 مگابیت تانوما ماهیانه باید 300 هزار تومان بپردازیم:n04:.حالا چقدر حجم منصفانه تعیین کردن خدا داند.و سرعت 100 مگابیت هم که اصلا تو تعرفه های جدید اعلام نشده
از سرعت 50 مگابیت کمتر هم که دیگه چه احتیاج به FTTH.
با این وصعیت برفرض که کلی هزینه مودم و فیبرکشی اولیه رو هم بدیم و برامون مشکلی نباشه بعدش مرتب باید ماهی 300هزار تومان هم بدیم:n03:
تعرفه های جدید رو دارید؟ کجاست؟
david-ebi
25-12-2017, 20:11
تعرفه های جدید رو دارید؟ کجاست؟
malek911
25-12-2017, 22:10
تعرفه های جدید
david-ebi
26-12-2017, 15:54
تعرفه های جدید
من فکر کنم تعرفه هایی که شما گذاشتید مربوط به قبلا بوده باشه(و یا هنوز به روز نکردند) و اگر جدیدا کسی بخواهد سرویس تانوما بگیره با تعرفه های جدید سر و کار خواهد داشت.در هر صورت تصویری که من گذاشتم از متن مصوبه 266 سازمان تنظیم مقررات است
که از 12 آذر لازم الاجرا می باشد.
منتهی خیلی گنگ است و هنوز حجم مصرف منصفانه هر سرویس تانوما رو مشخص نکردند.چیزی که معلوم است باید بیشتر از ماهیانه 300 گیگ بین الملل باشد.
malek911
26-12-2017, 16:56
من فکر کنم تعرفه هایی که شما گذاشتید مربوط به قبلا بوده باشه(و یا هنوز به روز نکردند) و اگر جدیدا کسی بخواهد سرویس تانوما بگیره با تعرفه های جدید سر و کار خواهد داشت.در هر صورت تصویری که من گذاشتم از متن مصوبه 266 سازمان تنظیم مقررات است
که از 12 آذر لازم الاجرا می باشد.
منتهی خیلی گنگ است و هنوز حجم مصرف منصفانه هر سرویس تانوما رو مشخص نکردند.چیزی که معلوم است باید بیشتر از ماهیانه 300 گیگ بین الملل باشد.
مگه قبلا تفکیک ترافیک داخلی و خارجی داشتیم؟؟؟
توضیحات رو بخونی دقیقا به صورت اینترنت غیر حجمی ارائه دادن
david-ebi
26-12-2017, 17:13
مگه قبلا تفکیک ترافیک داخلی و خارجی داشتیم؟؟؟
توضیحات رو بخونی دقیقا به صورت اینترنت غیر حجمی ارائه دادن
آره من که از عصر تلکام سرویس می گرفتم قبلا هم تفکیک می کرد.اما مثل الان حجم معلوم نکرده بود.فقط می گفت سایتهای داخلی رو نصفه حساب میکنه
چیزی که مشخصه بالاخره این تعرفه هایی که توسط تنظیم مقررات در مصوبه 266 اعلام شده الکی نیست و یک جایی عملی خواهد شد.خصوصا اینکه در کنار تعرفه های ADSL اومده که اونها هم از 12 آذر عملی شده.
تعرفه های جدید
این تعرفه ها که 3 ماه هست رو سایته ، منم الماس 4 گرفتم قرار هست تا آخر دی راه بیفته مثلا
آقا این طرح مهرگان چیه قضیش؟
کسی امار داره؟
الان تو سایت مخابرات روز شمار زده تا سال دیگه راه میوفته ... نصب 1 روزه ی ftth و vdsl و adsl و...
mirsina1979
03-01-2018, 23:27
سلام
داداش پینگت تو بازیا چه طوره؟
کمک لطفا - فوری - ضروری
من سرویس تانوما دارم با مودم huawei که خود مخابرات تنظیم کرده بود و voip هم فعال بود و تلفن از طریق مودم استفاده میکردم. اما مودم ریست شده و نیاز به تنظیمات Adsl و Voip دارم از دوستان اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم. به شرکت هم زنگ زدم بسیار بی ادبانه صحبت کردند و گفتن در اختیار شما نمیزاریم.
vpi . vci مودم میدونم 0/33 هست.
کمک لطفا - فوری - ضروری
من سرویس تانوما دارم با مودم huawei که خود مخابرات تنظیم کرده بود و voip هم فعال بود و تلفن از طریق مودم استفاده میکردم. اما مودم ریست شده و نیاز به تنظیمات Adsl و Voip دارم از دوستان اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم. به شرکت هم زنگ زدم بسیار بی ادبانه صحبت کردند و گفتن در اختیار شما نمیزاریم.
vpi . vci مودم میدونم 0/33 هست.
یوزر و پسورد باید داشته باشید تا بتونید تنظیم کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.