ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

crash00
21-08-2020, 10:29
این مطلب رو کسی که برای ما فیبر کشی ساختمان انجام داد بهم گفت

گفت یه جفت سیم نوری میشه یه کور بیشتر از یه کور یکی برای ارسال هست یکی برای دریافت ..

بیشتر از یه کور بهش میگن اینترنت " کارخونه " تا جایی که من شنیدم گرفتنش کار هر کسی نیست

یعنی رو بستر وایرلس بهت بدن رو فیبر نوری نمیدن .

یعنی شما میگی چرا معادل اینترنت برج میلاد رو بهت نمیدن ؟؟ من نمیدونم چرا از خودشون بپرس ببین چی میگن

یکی از دوستان اشاره کرد گفت سرعت هر کور معادل 2.5 گیگ هست همین 2.5 گیگ را برای هیشکی الان پر نمیکنند

تانوما مثل اینکه فعلا 1 کور هست

---------------------

اگه بیشتر از 1 کور میدادن من خودم همه حسابم رو خالی میکردم میگرفتم

خود اون فیبر نوری محدودیت پهنای باندش خیلی بالاتر از این حرفاست اینی که این مخابراتیا میگن پهنای باند gpon هست.
الان gpon پهنای باندی که ساپورت میکنه حداکثر 2.5 گیگ داون هست و 1.2 آپلود که بسته به اینکه چنتا اسپلیتر توی مسیره بین کاربرا به اشتراک گزاشته میشه حالا اینا میتونن تجهیزاتشونو بکنن XG-PON یا XGS-PON و روی همین فیبر 10 گیگ داون بگیرن (با xgs همون 10 گیگ رو روی آپلود هم میگیری).

همه ی اینها هم همشون simplex ان یعنی فقط یه رشته فیبر استفاده میشه .

برای خرید پهنای باند بالا معمولا بستر دیگه gpon نیست سرعت هم من با رئیس مرکزمون که حرف می زدم می گفت من اینجا بخوای پورت 100 گیگ هم میتونم بهت بدم فقط میشه پهنای باند و خب گرون تره .

crash00
21-08-2020, 10:57
اینم چنتا تست سرعت:

آلمان1:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آلمان 2:

ایران :

پینگ با آلمان بین 68 تا 78 هست معمولا سرعت هم با خارج ندیدم از حدود همین 150 بیشتر بره.
سرعت داخلی هم بسته به سرور از 150 هست تا 500 ...

بامدادنیکنفس
21-08-2020, 11:52
خود اون فیبر نوری محدودیت پهنای باندش خیلی بالاتر از این حرفاست اینی که این مخابراتیا میگن پهنای باند gpon هست.
الان gpon پهنای باندی که ساپورت میکنه حداکثر 2.5 گیگ داون هست و 1.2 آپلود که بسته به اینکه چنتا اسپلیتر توی مسیره بین کاربرا به اشتراک گزاشته میشه حالا اینا میتونن تجهیزاتشونو بکنن XG-PON یا XGS-PON و روی همین فیبر 10 گیگ داون بگیرن (با xgs همون 10 گیگ رو روی آپلود هم میگیری).

همه ی اینها هم همشون simplex ان یعنی فقط یه رشته فیبر استفاده میشه .

برای خرید پهنای باند بالا معمولا بستر دیگه gpon نیست سرعت هم من با رئیس مرکزمون که حرف می زدم می گفت من اینجا بخوای پورت 100 گیگ هم میتونم بهت بدم فقط میشه پهنای باند و خب گرون تره .

بسیار هم عالی

شما که این نو ع اینترنت را داری مسلما اطلاعاتت بیشتره

حتما منظورت اینه که اگه کافوی های نوری اکتیو باشن به جای پسیو active passive پهنای باند بیشتری میده ؟

مخابراتیه به من گفت دو تا کور یکی برا ارسال یکی برا دریافت .

-----------------

با این اوصاف میتونم بپرسم شما تبریز هستی یا کیش ؟

ژیان
21-08-2020, 12:10
الان میگن اینترنت 5G تو یکی از مناطق تهران نصب شده این 5G بهتر نیست تا تانوما؟

پ.ن: الان یه تست سرعت ازش دیدم فقط سرعت دانلودش خوبه سرعت آپلودش خیلی پایین تره متقارن نیست.

crash00
22-08-2020, 07:11
بسیار هم عالی

شما که این نو ع اینترنت را داری مسلما اطلاعاتت بیشتره

حتما منظورت اینه که اگه کافوی های نوری اکتیو باشن به جای پسیو active passive پهنای باند بیشتری میده ؟

مخابراتیه به من گفت دو تا کور یکی برا ارسال یکی برا دریافت .

-----------------

با این اوصاف میتونم بپرسم شما تبریز هستی یا کیش ؟

تهران هستم.

Rahpooyan
22-08-2020, 12:21
الان میگن اینترنت 5G تو یکی از مناطق تهران نصب شده این 5G بهتر نیست تا تانوما؟

پ.ن: الان یه تست سرعت ازش دیدم فقط سرعت دانلودش خوبه سرعت آپلودش خیلی پایین تره متقارن نیست.
حداقل تا چند سال اتی اصلا 5G حرفی برای گفتن در ایران ندارد. فرصت دارید همین تانوما بهترین است. نبود VDSL هم بدک نیست.

ata_hero
22-08-2020, 16:46
سلام دوستان من کیش هستم یه مشکلی برام پیش اومده لطفا کمکم کنید.
رفتم ثبت نام فیبر نوری کردم پول ام دادم اومدن خوبه رو کابل کشی کنن
جای کابل کواکسیال خونه گفتن اینو در میاریم به جاش فیبر نوری میزاریم اما گفتن نمیشه مشکل سیم کشی دارین ما طبقه 3 هستیم و گفتن کابلتون گیر داره در نمیاد و رفتن و درستش نکردن گفتن خودتون برق کار بیارین درستش کنین
حالا هر برق کاری میاد میگه نمیدونم کاره ما نیست حالا باید چه کار کنم؟
کسی نظری پیشنهادی یا اگر همچین اتفاقی براش افتاده بیاد بهم بگه ممنون میشم.

ata_hero
22-08-2020, 16:48
سلام دوستان من کیش هستم یه مشکلی برام پیش اومده لطفا کمکم کنید.
رفتم ثبت نام فیبر نوری کردم پول ام دادم اومدن خوبه رو کابل کشی کنن
جای کابل کواکسیال خونه گفتن اینو در میاریم به جاش فیبر نوری میزاریم اما گفتن نمیشه مشکل سیم کشی دارین ما طبقه 3 هستیم و گفتن کابلتون گیر داره در نمیاد و رفتن و درستش نکردن گفتن خودتون برق کار بیارین درستش کنین
حالا هر برق کاری میاد میگه نمیدونم کاره ما نیست حالا باید چه کار کنم؟
کسی نظری پیشنهادی یا اگر همچین اتفاقی براش افتاده بیاد بهم بگه ممنون میشم.

hamed_korn
22-08-2020, 18:58
سلام. شما کابل کواکسیال برای چی استفاده داری آنتن مرکزی دارید یا ماهواره مرکزی یا دوربین مداربسته.؟
بگید کواکسیال رو در بیاره همون فیبر رو جاش بکشه. فیبر که مهمتره.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

ata_hero
22-08-2020, 19:32
سلام
عزیز تمام خونه های منطقه ما کابل کواکسیال دارن و اینکه اومد درش بیاره نتونست گفت گیر داره و رفتش برق کارم اومد گفت نمیتونم!!!!!!
مشکل منم اینه در نمیاد

بامدادنیکنفس
23-08-2020, 04:45
با سلام در خصوص مرکز مخابراتی شهید عاطف و فیبر و vdsl من چند روز پیش با رئیس مخابراتی صحبت میکردم vdsl میگفت فعلا پرت هاش تکمیل شده و چند منطقه میدادن ولی الان موجود نیست تا کافو های جدید نصب کنن که با یکی داشت صحبت میکرد مثه که دارن کافو های جدید میارن و اینکه پرسیدم گفت ftth رو میتونیم براتون نصب کنیم که باید پیش مسئولش بریم و امکان سنجی شه و فرم ftth پر‌کنیم و با مسئولش در مورد شرایط حرف بزنیم و ببینیم نزدیک ترین جایی که فیبر رد شده نصبت به خونه کجاس که البته اینجوری که از لحنشون بر میومد یه جورایی اکثر جاها امکانپذیره ولی سیبیله بعضی جاها باید چرب شه!و به هر حال این هفته که هفته ی دولت هست و خبرایی در حوزه ی اینترنت هم میاد میتونه کمک کننده باشه در روند کاریشون و نهایتا همین کافوهای فیبر نوری برای vdsl بیاد خوبیی که داره باعث میشه اکثر نقاط تهران وشهر ها فیبر کشی بشی و شرایط بری ftth هم بهتر بشه!
و یه چیز دیگه هم اینکه تعجب میکنم بعضی دوستان از سرعت گیگابیتی و چند گیگابیتی حرف میزنن !جدا ازینکه این سرویس در کشورای پیشرفته هم به هر کسی داده نمیشه ولی بحثی که هست حجم هست که به نظرم خیلی مهمتر از سرعته!یعنی سرعت دانلودتون ۲۰۰ مگابایت باشه ولی حجم محدود شما حتی با یک اشتباه در دانلود حجم هم میتونید ظرف کمتر از یکساعت کل حجم ماهتون رو به راحتی مصرف کنید و این مسخره هستش!:mellow:

سرعت گیگابیتی هست دوست گرامی ..

همین جناب مالک که منطقه آزاد ارس آذربیاجان تشریف دارند و چند ساله از اینترنت ftth شون عکس میزارن تو یکی از عکس ها سرعت گیگابیتی داره .. خودتون نگاه کنید

[I

MG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/IMG]

در خارج از ایران هم خانگی 10 گیگ هم میدن مثلا در نروژ و فرانسه . یعنی اگه پول بدی بهت میدن . یا تو همین امارات و قطر که 2.5 گیگ میدن

تو سرور های اسپید تست یه شرکت خصوصی اتریشی هست که سرور داره فقط سرعت آپلود ش 10 گیگ هست !

Black Boy67
23-08-2020, 16:36
اینم چنتا تست سرعت:

آلمان1:

آلمان 2:

ایران :

پینگ با آلمان بین 68 تا 78 هست معمولا سرعت هم با خارج ندیدم از حدود همین 150 بیشتر بره.
سرعت داخلی هم بسته به سرور از 150 هست تا 500 ...
سلام شما برای این سرویس از اول چقدر هزینه کردید و ماهیانه چقدر هزینه اش هست؟
مورد دیگه اینکه ماهیانه چقدر حجم جهانی دارید؟
در آخر هم خوش به حالتون که DSL ندارید :|

Gamemaster
23-08-2020, 19:26
از کجا میشه فهمید شهر ما پوشش داره یا نه؟

Mmrr72
23-08-2020, 20:50
سرعت گیگابیتی هست دوست گرامی ..

همین جناب مالک که منطقه آزاد ارس آذربیاجان تشریف دارند و چند ساله از اینترنت ftth شون عکس میزارن تو یکی از عکس ها سرعت گیگابیتی داره .. خودتون نگاه کنید

[I

در خارج از ایران هم خانگی 10 گیگ هم میدن مثلا در نروژ و فرانسه . یعنی اگه پول بدی بهت میدن . یا تو همین امارات و قطر که 2.5 گیگ میدن

تو سرور های اسپید تست یه شرکت خصوصی اتریشی هست که سرور داره فقط سرعت آپلود ش 10 گیگ هست !
ببینید دوست عزیز حرف شما متینه توی خارج و حتی همین ایران هزینه کنی گیگابایتی هم بهت اینترنت میدن ولی منظور حرف منو درست متوجه نشدید
من گفتم تا وقتی اینترنت حجمی و آن استیبل و انحصاری هست فرقی نمیکنه ۱۰۰ مگابیت بگیرید یا ۱۰۰ گیگابیت!
هر موقع سرعت مناسبی دادن نامحدود یا مثلا حداقل با یکی دو هزار گیگ حجم اونوقت میشینیم سر سرعتم حرف میزنیم،
و باز مهمتر از سرعت هم پینگ هست
و اینکه فضای ابری با اپلود و دانلود که ما باز توی ایران آنچنان نداریم!
سرعت دانلود به نظر من بالای ۵ مگابایت یا خیلی بخوایم مته به خشخاش بزاریم بالای ۱۰ مگابایت عالیه و بیشترش دیگه به نظرم یکم نامعقوله مخصوصا اگر سرعت ۱۰۰ مگابایت دانلود داشته باشی و اشتباهی یه فایل سنگین بزاری واسه دانلود اونوقته که میفهمی حجمه چه معنی میده

and-roid2
24-08-2020, 13:53
از کجا میشه فهمید شهر ما پوشش داره یا نه؟

دو راه داره:
1.مراجعه به مخابرات منطقه
2. شناسایی کافو و پست های فیبر نوری در منطقه

crash00
24-08-2020, 16:29
سلام شما برای این سرویس از اول چقدر هزینه کردید و ماهیانه چقدر هزینه اش هست؟
مورد دیگه اینکه ماهیانه چقدر حجم جهانی دارید؟
در آخر هم خوش به حالتون که DSL ندارید :|

به من گفتن 4 تا خط تلفن sip phone باید بگیری و 4تا هم سرویس اینترنت تا برات راه اندازی کنیم.
فکر نکنم بیشتر از 3.5 - 3 شد برای من.
برای حجم هم من بسته ی 525 گیگی میگیرم ماهی 177 این حدوداست + دوتا اینترنت فیبر دارم اگر یهو وسط ماه یکیش تموم شد برای اونیکی بسته میگیرم میرم روی اون.

Black Boy67
24-08-2020, 17:22
به من گفتن 4 تا خط تلفن sip phone باید بگیری و 4تا هم سرویس اینترنت تا برات راه اندازی کنیم.
برای حجم هم من بسته ی 525 گیگی میگیرم ماهی 177 این حدوداست + دوتا اینترنت فیبر دارم اگر یهو وسط ماه یکیش تموم شد برای اونیکی بسته میگیرم میرم روی اون.
آها تشکر. سرعتش خیلی خوبه از اون نظر می ارزه

ولی هر کار خوبی میان بکنن باید یکم توش خرابکاری داشته باشه. ماهیانه 177 گیگ با اون سرعت شما؟ من با دی اس ال 16 مگ ماهی 200 گیگ مصرفم بود :|

...Moein...
24-08-2020, 19:26
آها تشکر. سرعتش خیلی خوبه از اون نظر می ارزه

ولی هر کار خوبی میان بکنن باید یکم توش خرابکاری داشته باشه. ماهیانه 177 گیگ با اون سرعت شما؟ من با دی اس ال 16 مگ ماهی 200 گیگ مصرفم بود :|
قیمتش 177 هزاره حجمش 525 گیگ

Black Boy67
24-08-2020, 23:05
:laughing: آها پس خدا خیرشون بده

Mmrr72
25-08-2020, 10:55
دوستان عزیز اگر یکم بحث حرفه ای تر و‌قوی تر از بحث فیبر نوری یا FTTX و اشارتی به بحث XDSL و تفاوت مودم ها و سرعت تا GPON رو بخواید بدونید و‌پتانسیل هاش رو با اجازه من این لینک‌رو‌میزارم که استفاده کنید؛

://blog.faradars.org/ftth-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

و اینم برای مبحث تخصصی تر PON;

nooran.com/blog/entry/eltex/a-comparison-between-epon-apon-and-gpon-emerging-technology-1

و نهایتا مطلب پایانی به عنوان آینده ی این بستر که روز به روز در حال پیشرفت هست در رابطه با XG-PON یا NG-PON1 و نهایتا NG-PON2 هست که همینجوری پیشرفت میکنه
این لینکم ببینید البته به زبان انگلیسی هستش؛

ppc-online.com/blog/why-gpon-needs-to-change-introducing-ngpon2

امیدوارم لذت ببرید .

Black Boy67
25-08-2020, 17:41

دوستانی که از مخابرات دارند وضعیت قیلترشکن ها روی سرویسشون چطور هست؟ فرق خاصی با شرکت های خصوصی نداره؟ مثلا یوتیوب قابل تماشا هست؟ من با هشت مگ فول اچ دی میتونم ببینم آیا در مخابرات هم ممکن هست؟

ferysery
29-08-2020, 12:00
رفیقم که عین این کانکشن رو تهران داره، میگه خارجیش 350مگابیت سرعت میده.با idm تونسته از داخل 50مگابایت و از سایت خارجی 40 مگابایت در ثانیه دانلود کنه.پس جای هیجانزده شدن داره :biggrin:

ferysery
29-08-2020, 12:02
یک تست با سرور های خارجی میگیرید؟
دوستان زیاد هیجان زده نشید این تستی که گذاشتند تست داخلی هست
رفیقم که عین این کانکشن رو تهران داره، میگه خارجیش 350مگابیت سرعت میده.با idm تونسته از داخل 50مگابایت و از سایت خارجی 40 مگابایت در ثانیه دانلود کنه.پس جای هیجانزده شدن داره :biggrin:
البته بعیده این شرایط تو همه مراکز مخابرات و برای همه مشترکین صادق باشه

Black Boy67
29-08-2020, 19:15
البته بعیده این شرایط تو همه مراکز مخابرات و برای همه مشترکین صادق باشه
:biggrin:
خوبه ولی بازم با این فیلترینگشدید حیف میشه
این شیلترینگ نباشه همین 16 مگ هم خیلی بد نیست
میشه یوتیب 4 کی دید با 16 مگ

Rahpooyan
30-08-2020, 15:24
فیلترینگ یه چیزه، سرعت 16 مگ یه چیز دیگه‌ست. من با 13-14 مگ حتی 1080p داخلی رو نمیتونم ببینم. سرعت اینترنت ثابت در ایران حداقل باید 100 مگ باشد (یعنی برای شرایط امروز و فعلی).

malek911
30-08-2020, 17:33
من با نت 100 مگ با فیلتر شکن همزمان 2 تا ویدیو 4k 60fps رو از یوتوب راحت میبینم ولی بدون فیلترشکن ویدیوهای بیکیفیت سایتهای داخلی مثل آپارات رو به زور باز میکنم

payam39
31-08-2020, 16:14
سلام
برای ftth ، اگر سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمان نباشه چجوری باید انجام داد? روکار هم میشه یا باید حتما داخل داکت و لوله باشه?

pamjadi
31-08-2020, 19:50
به داخل کاری ندارن
به نزدیکترین دیوار منزل از خارج روکار می کشن یا هرجای خونه که مد نظرتون باشه

Zeitgeist
02-09-2020, 11:09
یک هفته بود اینترنتمون قطع شده بود و هرچی پیگیری میکردم هر دفعه یه چیز میگفتن. آخر پیمانکارشون اومد چک کرد و میگه مودم خرابه!

مودمه روشن میشه و همه چراغاش اوکیه. حتی وصل هم میشه ولی TX Power ش به نظر میاد کمه. رفتم مخابرات دعوا یه آدرس دادن گفتن ببر اونجا چک کنن.

حالا تو محل ما چندین نفر دیگه م قطعن و هر یکی دو ماه یه بار راحت چند روز قطعی داریم...

Mmrr72
02-09-2020, 15:18
یک هفته بود اینترنتمون قطع شده بود و هرچی پیگیری میکردم هر دفعه یه چیز میگفتن. آخر پیمانکارشون اومد چک کرد و میگه مودم خرابه!

مودمه روشن میشه و همه چراغاش اوکیه. حتی وصل هم میشه ولی TX Power ش به نظر میاد کمه. رفتم مخابرات دعوا یه آدرس دادن گفتن ببر اونجا چک کنن.

حالا تو محل ما چندین نفر دیگه م قطعن و هر یکی دو ماه یه بار راحت چند روز قطعی داریم...
تا وقتی انحصار فیبر کشی و ftth دست مخابرات باشه این وضع ادامه داره و بعید میدونم زودتر از یک یا حتی دو سال آینده مخصوصا که حتی دوره ی ریاست جمهوری بعدی معلوم نیست چه کسی و با چه کابینه ای بیاد این اتفاق بیفته!
تنها کاری که میتونم پیشنهاد بدم جدا از پیگیری های شخصی تیکت زدن به سامانه ۱۹۵ هست و پیگیری های مستمر و زیاد تا جواب بگیری

ژیان
02-09-2020, 15:21
تا وقتی انحصار فیبر کشی و ftth دست مخابرات باشه این وضع ادامه داره و بعید میدونم زودتر از یک یا حتی دو سال آینده مخصوصا که حتی دوره ی ریاست جمهوری بعدی معلوم نیست چه کسی و با چه کابینه ای بیاد این اتفاق بیفته!
تنها کاری که میتونم پیشنهاد بدم جدا از پیگیری های شخصی تیکت زدن به سامانه ۱۹۵ هست و پیگیری های مستمر و زیاد تا جواب بگیری

انحصار هنوز دست مخابراته؟ از وقتی آذری جهرمی اومد انگار فیبر کشی تموم شد قبل از جهرمی یادمه با سرعت خیلی زیاد همه جا داشت فیبر میشد از وقتی جهرمی اومده تعطیل کرده انگار

ehsan-75
02-09-2020, 21:57
سلام دوستان
مخابرات تو منطقه ما کابل برگردان کرده و شماره تلفنمون عوض شده و کافو رو تغییر دادن به کافو نوری. الان از صبانت سرویس دارم و کشش خطم بعد کابل برگردان از 8 مگ شده 1 تا حداکثر 2 مگ.
زنگ زدم برای تانوما گفت خطتون تا کافو، نوری شده و بعدش مسی هست و نمیتونیم تانوما بدیم.

حالا اگه دوستان تجربه ای داشتن یا اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن که آیا واقعا نمیتونم تانوما بگیرم یا منو از سرشون وا کردن؟
دوم اینکه اگه از مخابرات ADSL بگیرم سرعت اینترنتم زیاد میشه یا همین 2 مگ میمونه؟

ariobarzan2
02-09-2020, 22:16
سلام دوستان
مخابرات تو منطقه ما کابل برگردان کرده و شماره تلفنمون عوض شده و کافو رو تغییر دادن به کافو نوری. الان از صبانت سرویس دارم و کشش خطم بعد کابل برگردان از 8 مگ شده 1 تا حداکثر 2 مگ.
زنگ زدم برای تانوما گفت خطتون تا کافو، نوری شده و بعدش مسی هست و نمیتونیم تانوما بدیم.

حالا اگه دوستان تجربه ای داشتن یا اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن که آیا واقعا نمیتونم تانوما بگیرم یا منو از سرشون وا کردن؟
دوم اینکه اگه از مخابرات ADSL بگیرم سرعت اینترنتم زیاد میشه یا همین 2 مگ میمونه؟
این مطلب رو من تو نت پیدا کردم حالا دوستان واردتر هم میتونن نظر بدن

خطوط فیبر: در این خطوط چون نیمی از خط فیبر نوری و نیمی سیم مسی است برای تبدیل و وصل کردن این دو به هم یک دستگاه مبدل قرار میگیرد که این مبدل برای تبدیل صوت مشکلی نداره اما برای تبدیل دیتا ADSL مشکل داره و نمیتونه پهنای باندی بیشتر از 2 مگ رو بده (البته این 2مگ در زمان نوشتن این نکته است شاید در آینده این مبدل پیشرفت کنه) این تجهیزات و مبدلها مربوط به اداره مخابرات است و به همین دلیل اگر خط شما فیبر باشه فقط و فقط باید از اداره مخابرات ADSL بگیرین و از 2 مگ بیشتر هم سرویسی به شما ارائه نمیده

Black Boy67
03-09-2020, 11:12
سلام دوستان

شما اگر فاصله تون تا کافو زیاد نیست از مخابرات VDSL بگیرید. پهنای باند سرویس هاشون باز هست بنا به گفته خودشون.

ariobarzan2
03-09-2020, 14:11
شما اگر فاصله تون تا کافو زیاد نیست از مخابرات VDSL بگیرید. پهنای باند سرویس هاشون باز هست بنا به گفته خودشون.
تعریف vdsl میشه از مرکز مخابراتی تا کافو فیبر نوری و از کافو به بعد مسی؟اونوقت تعریف fttc هم که همینه اونوقت جفتش یکیه یا دوتاست ؟:biggrin:

alottadamage
03-09-2020, 14:19
تعریف vdsl میشه از مرکز مخابراتی تا کافو فیبر نوری و از کافو به بعد مسی؟اونوقت تعریف fttc هم که همینه اونوقت جفتش یکیه یا دوتاست ؟:biggrin:

VDSL بر بستر FTTC ارائه میشه تو کشور.

FTTH از مرکز تا خونه فیبره

ولی VDSL رو بستر FTTC هست که از مرکز تا کابینت مخابراتی فیبر و از کابینت تا خونه سیم مسیه

ariobarzan2
03-09-2020, 14:59
VDSL بر بستر FTTC ارائه میشه تو کشور.

FTTH از مرکز تا خونه فیبره

ولی VDSL رو بستر FTTC هست که از مرکز تا کابینت مخابراتی فیبر و از کابینت تا خونه سیم مسیه
پس با این حساب تا اون جایی که من میدونم فیبر نوری تا 60 کیلومتر جوابگوست و در vdsl فاصله مرکز مخابراتی تا کافو چون فیبره مهم نیست و فاصله از کافو تا پریز تلفنه که مهمه چون مسیه اونوقت سوالی که پیش میاد اینه که مثل ای دی اس ال این فاصله باید زیر یک کیلومتر باشه تا خوب جواب بده یا اینجا مسئله فرق میکنه ؟

Mmrr72
03-09-2020, 15:17
پس با این حساب تا اون جایی که من میدونم فیبر نوری تا 60 کیلومتر جوابگوست و در vdsl فاصله مرکز مخابراتی تا کافو چون فیبره مهم نیست و فاصله از کافو تا پریز تلفنه که مهمه چون مسیه اونوقت سوالی که پیش میاد اینه که مثل ای دی اس ال این فاصله باید زیر یک کیلومتر باشه تا خوب جواب بده یا اینجا مسئله فرق میکنه ؟
در مورد قضیه vdsl حساسیت به فاصله از کافو یا مخابرات خیلی بیشتره ،مثلا میگم در adsl شاید تا ۲,۳ کیلومتر هم تفاوت خیلی چشمگیری در کیفیت به وجود نیاد ولی vdsl بهترین کیفیت تا زیر ۳۰۰ متر و از ۱۰۰۰ متر به بعد عملا adsl بهتر هست چون کیفیت افت چشمگیری پیدا میکنه

alottadamage
03-09-2020, 15:19

آره تو VDSL مسئله فاصله خانه تا کابینت خیابون هست... آره زیر 400 متر باشه میشه 80 مگابیت رو کامل گرفت، در پایین عکسی رو در این مورد قرار میدم مربوط به رابطه فاصله (خونه از کابینت خیابون) با سرعت دریافتی در VDSL (بر بستر FTTC) هست:

ariobarzan2
03-09-2020, 15:21
در مورد قضیه vdsl حساسیت به فاصله از کافو یا مخابرات خیلی بیشتره ،مثلا میگم در adsl شاید تا ۲,۳ کیلومتر هم تفاوت خیلی چشمگیری در کیفیت به وجود نیاد ولی vdsl بهترین کیفیت تا زیر ۳۰۰ متر و از ۱۰۰۰ متر به بعد عملا adsl بهتر هست چون کیفیت افت چشمگیری پیدا میکنه
اونوقت برای فیبر که فاصله زیاد مطرح نیست ولی این طور که شما میگید فاصله کافو تا مخابرات که فیبره مهمه :blink:

alottadamage
03-09-2020, 15:22

دقیقا... زیر 400 متر (فاصله خونه تا کافو البته) میشه 80 مگابیت رو گرفت، تو عکسی که پست بالا گذاشتم هم نشون داده شده.

اونوقت برای فیبر که فاصله زیاد مطرح نیست ولی این طور که شما میگید فاصله کافو تا مخابرات که فیبره مهمه :blink:

مهم ترین فاکتور نزدیک بودن خونه به کافو خیابون هست تو VDSL، فاصله زیاد باشه افت هم زیاده.

ariobarzan2
03-09-2020, 15:25
آره تو VDSL مسئله فاصله خانه تا کابینت خیابون هست... آره زیر 1 کیلومتر باشه میشه 80 مگابیت رو کامل گرفت، در پایین عکسی رو در این مورد قرار میدم مربوط به رابطه فاصله (خونه از کابینت خیابون) با سرعت دریافتی در VDSL (بر بستر FTTC) هست:

البته طبق نموداری که شما گذاشتید تا سیصد متر میشه سرعتی حدود 76-77 رو داشت

Mmrr72
03-09-2020, 15:32
کلا vdsl تکنولوژی اگر اشتباه نکنم سال ۲۰۰۵ بود که رسمی وارد شد و الان کشورهای پیشرفته بر بستر فیبر کلی کار میکنن چون هزینه نگهداری پایین و نیازمند هزینه پایینی هست نصبت به مس و زدن کافو های مختلف و خیلی زود هم در اکثر نقاط دنیا با فیبر نوری مستقیم جایگزین شد
الان کشورایی مثه ترکیه و بعضی کشورای اطرافمون vdsl هستن که خب میگم قدمی مثبت هست نصبت به adsl ولی خیلی بهتر بود اگر رو بستر فیبر نوری کار میکردن چون اینهم تا دو سال دیگه منقضی میشه
فیبر نوری استاندارد تا ۶۰ کیلومتره(که البته بیشتر ازینم نیاز نیست عملا فقط با یه کابل جی پون میشه از تهران به دماوند کشید !) و اینکه بیشتر ازونم تا بیشتر از ۱۰۰ کیلومترم میشه ولی خب میگم در شهر بزرگی‌مثل تهران سر تا تهش ۴۰ کیلومتر فاصله هست و در کل نیاز رفع میشه وقتی کلی مرکز مخابراتی هم داریم

alottadamage
03-09-2020, 15:32

بله عذر میخوام، خواستم بنویسم زیر 400، چند پست پشت سر هم شد اشتباهی نوشتم 1 کیلومتر :»

alidorost
03-09-2020, 15:33
:evil2:
خدایا این کشور چطور ظاهرا هنوز سرپاست؟

چهار ماهه لایحه تکمیل فیبرنوری شیراز تو شوراست هزار بار رفته کمیسیون ها و برگشته هفته قبل خود رییس شورا دیگه قاطی کرد گفت از وزیر و نماینده های مجلس پیگیر اینن گفتن شهرداری نمیتونه لایحه بده ما بدیم قرار شد هر چی میخوان این هفته دیگه لایحه رو درست کنن
از مسئول کمیسیون هوشمندسازی پرسیدم تو اینستا گفت "به خاطر تغییر قیمت دلار نسبت به قرارداد قرار شد بازبینی بشه!!!" خب شما چهار ماهه طول دادید، مساله به این سادگی بازبینی؟؟! نتونسته بودید بفهمید؟ به نظرمن که الکیه و چون چندین میلیارد پول تو این پروژست هی دارن کشش میدن
خب تو همون جلسه مبلغ رو تبدیل به قیمت کنونی دلار میکردید، جالبیش اینه که یه قرونم نمیخوان هزینه کنن قرارداد به شیوه bolt هست و کل کارا رو پیمانکار (مثلا شاتل) میکنه بعد از چند سال کلا هر چی ساخته میشه برا شهرداری

خدایا صد سال دیگه ملت دارن تو پورتال تلپورت میکنن تازه ما شاد میشیم تو خونه کلنگیمون 50 مگابیت اینترنت داریم... تازه فقط رو شبکه ملی اطلاعات و مجوز باید بگیریم برای استفاده از اینترنت مثل چین که جدیدا خواستن بهشون راهنمایی برای بستن نت کنه
عجب مکافاتیه

مملکت فاسد و لاکپشتی و خفقان

alidorost
03-09-2020, 15:36
خود فیبرکشی شیراز هم که ایرانسل این همه مدت لفتش داده بود قرار بود تا اخر شهریور تموم بشه یهو الان شورا گفته که که از 150 کیلومتر فقط 40 متر کشیده و خوشبختانه!! تا آخر مهر همه 150 تا رو میکشه!
زارت

وقتی نمیتونن انجام بدن یا بخور بخوره، بدون گفتن این که تاخیر خورده میگن خوشبختانه تا اخر مهر!

alidorost
03-09-2020, 15:43

این برای vdsl هست
اگر vdsl 2 و vdsl 2+ باشه سرعت تا 300 مگابیت هم امکان پذیره که شاتل و هم مخابرات آخرین تجهیزاتو خریدن -مخشون درد نمیکنه برن تجهیزات 20 سال پیش رو بخرن!- و بالای 100 میتونن سرویس بدن

alidorost
03-09-2020, 15:50
کلا vdsl تکنولوژی اگر اشتباه نکنم سال ۲۰۰۵ بود که رسمی وارد شد و الان کشورهای پیشرفته بر بستر فیبر کلی کار میکنن چون هزینه نگهداری پایین و نیازمند هزینه پایینی هست نصبت به مس و زدن کافو های مختلف و خیلی زود هم در اکثر نقاط دنیا با فیبر نوری مستقیم جایگزین شد
الان کشورایی مثه ترکیه و بعضی کشورای اطرافمون vdsl هستن که خب میگم قدمی مثبت هست نصبت به adsl ولی خیلی بهتر بود اگر رو بستر فیبر نوری کار میکردن چون اینهم تا دو سال دیگه منقضی میشه
فیبر نوری استاندارد تا ۶۰ کیلومتره(که البته بیشتر ازینم نیاز نیست عملا فقط با یه کابل جی پون میشه از تهران به دماوند کشید !) و اینکه بیشتر ازونم تا بیشتر از ۱۰۰ کیلومترم میشه ولی خب میگم در شهر بزرگی‌مثل تهران سر تا تهش ۴۰ کیلومتر فاصله هست و در کل نیاز رفع میشه وقتی کلی مرکز مخابراتی هم داریم

خوشبختانه! تکنولوژی که دارن توی کافو ها پیاده میکنن fttc نیست بلکه بخشی از اونه
کابینت هایی که تمام شرکت ها دارن میزنن fttx هست یعنی در ادامه اگر کسی خواست براش فیبر بکشن، بقیه که نیازی به اون پهنای باند و خرج کردنش ندارن همون vdsl باشه، و برای بلوک ها هم fttb هم بشه فیبر با پهنای بالا کشید

ولی الان همینم توش موندن برای فیبر که باید تا خونه ها رو بکنن که شهرداری ها با این قشقرقی که راه انداختن فعلا نمیذارن، و خرج زیادتر داره و مشتری هم حاضر نیست انقدر خرج کنه و همچین سرعتی هم اکثرا فعلا توی ایران نمیخوان به دردشون نمیخوره حتی vdsl هم نمیخوان اکثرا همون adsl با سرعت 24 مگابیت فول روی کابینت fttc کافیشونه، خب بازار اینترنت موبایل ایرانو قبضه کرده و حتی اکثرا نمیدونن adsl هم چیه!
توی این پست کامل توضیح دادم

ariobarzan2
03-09-2020, 15:57
مسئله دیگه ای که پیش میاد هم حتماً کیفیت اون دو تیکه سیم کشی از کافو تا دم در خونه و از دم در تا پریز (سیم کشی داخل) هم چون مسیه باید خوب باشه تا افت سرعت نداشته باشیم. البته با همه این تفاسير به نظر من اینترنت بی سیم بهتره چون سیم کشی در کل چه فیبر نوری و چه مسی یه سری دردسرها و هزینه ها داره و در ضمن در بهترین حالت سرعتش به پای اینترنت بی سیم نمیرسه البته بحث پوشش دهی و ثبات اینترنت بی سیم هم هست که جای بحث داره و مثلا در همین ایران خودمون چه اپراتورهای موبایلی و چه تی دی ال تی ای مشکل پوشش و ثبات رو بعضی جاها دارن ولی خوب در عوض لااقل در ایران که اینترنت بی سیم هم اشتراکش گرونتره هم ترافیکش و هم تجهیزاتش که این هم با همه گیر شدنش و وجود شرکتهای زیاد و رقابت قیمتهاش شکسته میشه ولی از نظر سلامتی هم قابل بحثه یادمه یه مطلب یک بار میخوندم که در کشور دانمارک برای بار اول که آنتنهای 5g روشن شده بود مرغابی ها از شدت امواج به زیر آب رفته بودن که در این مورد در ای دی اس ال و فیبر نوری فقط داخل فضاها امواج وای فای مضر هستند

pamjadi
03-09-2020, 20:41
مسئله دیگه ای که پیش میاد هم حتماً کیفیت اون دو تیکه سیم کشی از کافو تا دم در خونه و از دم در تا پریز (سیم کشی داخل) هم چون مسیه باید خوب باشه تا افت سرعت نداشته باشیم. البته با همه این تفاسير به نظر من اینترنت بی سیم بهتره چون سیم کشی در کل چه فیبر نوری و چه مسی یه سری دردسرها و هزینه ها داره و در ضمن در بهترین حالت سرعتش به پای اینترنت بی سیم نمیرسه البته بحث پوشش دهی و ثبات اینترنت بی سیم هم هست که جای بحث داره و مثلا در همین ایران خودمون چه اپراتورهای موبایلی و چه تی دی ال تی ای مشکل پوشش و ثبات رو بعضی جاها دارن ولی خوب در عوض لااقل در ایران که اینترنت بی سیم هم اشتراکش گرونتره هم ترافیکش و هم تجهیزاتش که این هم با همه گیر شدنش و وجود شرکتهای زیاد و رقابت قیمتهاش شکسته میشه ولی از نظر سلامتی هم قابل بحثه یادمه یه مطلب یک بار میخوندم که در کشور دانمارک برای بار اول که آنتنهای 5g روشن شده بود مرغابی ها از شدت امواج به زیر آب رفته بودن که در این مورد در ای دی اس ال و فیبر نوری فقط داخل فضاها امواج وای فای مضر هستند

با ثبات ترین فیبر نوری هستش و اگه برنامه ریزی درستی برای پوشش دهی باشه همه جا رو فیبر کشی بکنن و حتی به جای FTTH
مدل FTTB رو پیاده بکنن... یعنی فیبر تا ساختمون بیاد و از اونجا سویچ می خورره به هر مشترک کابل Ethernet می کشن به واحد...

اینجوری نه تنها هزینه فیبرکشی حذف می شه برای مشترک بلکه هزینه مودم هم حذف می شه
و فقط یه روتر معمولی (البته نه معمولی معمولی که 10 مگابیت وایرلسش بزور کار کنه :دی) توی منزل مشترک نصب می شه که خیلی ها خودشون دارن
مورد بعدی اینکه کابل CAT مقاوم تر هستش تا فیبر که به داخل منزل هر کس بکشن و در صورت نیاز
حتی می شه به مشترکین اطراف اون ساختمون هم کابل Ethernet کشید و نیازی نیست که برای هر تک مشترک از FAT فیبر بیاد.

alidorost
04-09-2020, 01:09

ببینید شما هر کاری کنید همین سیم مسی استیبل تر از امواجه!

و اما فیبر! فیبر یک بار هزینه هست و اکثر شرکت ها رایگان انجام میدن چون مشترک اون خونه مابعد همش از اون استفاده میکنه این از هزینش
و درباره سرعت فکر میکنم بسیار مسلمه که بالاترین سرعت ممکن برای استفاده خانگی برای فیبرنوری هست (مگر 5g که هزینه زیادی داره)

در شرایط گرما، سرما، اتفاقات، باران و برف امواج کلا تداخل دارن اما فیبر مشکلی نداره

امواج برای سلامتی مسلما مضر هستن اما فیبر هیچ دخلی به سلامتی نداره

ضمنا موبایل یا مودم 5g یا tdlte هزینه گزافی داره و بسته های اینترنتش هم بسیار گرونه در تمام دنیا
اما پهنای باند نامحدود فیبر و پینگ و عدم اختلالش باعث شده که در تمام دنیا بسته های اینترنت روش نامحدود باشن
ضمن این که فیبر برای شبکه های غیر اینترنت و تلفن و فکس و ... هم کاربرد داره

Black Boy67
04-09-2020, 08:05
سلام :biggrin:

تعریف VDSL میشه سرویس فرکانس خیلی بالای دیجیتالی که برای دریافت حداکثر سرعت نیاز به فاصله کم داره

برای منازلی که نزدیک مرکز مخابراتی هستند یعنی زیر 500 متر از خود مرکز سرویس میدن

برای منازل دورتر هم اگر مرکز در اون فواصل کافو نوری داشته باشه میشه تا فاصله 500-600 متری از اون کافو VDSL گرفت

Black Boy67
04-09-2020, 08:19
بهترین نوع اینترنت از نظر ثبات بستر همین فیبر نوری هست که با همین کافو هایی که تو محله ها میزنن رفع میشه یعنی یکی میزنن تو محل بعد مشترک میتونه از اون برای منزلش یا فیبر بگیره یا VDSL (اگر اینطور نباشه خیلی جای تعحب داره:biggrin:)

اما خوب هزینه فیبر زیاد هست الان مراکز با کابل مخابراتی دارن دست و پنجه نرم میکنن چه برسه به فیبر

در کل من دوست داشتم با یک جهش خوب به جای تکنولوژی VDSL, اینترنت کابلی (کواکسیال) رو پیاده سازی میکردند که سرعت بهتری هم میداد اما خوب...

alottadamage
04-09-2020, 12:24
بهترین نوع اینترنت از نظر ثبات بستر همین فیبر نوری هست که با همین کافو هایی که تو محله ها میزنن رفع میشه یعنی یکی میزنن تو محل بعد مشترک میتونه از اون برای منزلش یا فیبر بگیره یا VDSL (اگر اینطور نباشه خیلی جای تعحب داره:biggrin:)

اما خوب هزینه فیبر زیاد هست الان مراکز با کابل مخابراتی دارن دست و پنجه نرم میکنن چه برسه به فیبر

در کل من دوست داشتم با یک جهش خوب به جای تکنولوژی VDSL, اینترنت کابلی (کواکسیال) رو پیاده سازی میکردند که سرعت بهتری هم میداد اما خوب...

فک کن به جا آسیاتک و شاتل و... ISP هامون AT&T و Xfinity و Verizon بودن :D

ehsan-75
04-09-2020, 14:01

فک کنم از کافو نوری فیبر نوری نمیکشن. خودشونو خیلی زحمت بندازن VDSL کنن. اونم با تعرفه افتضاح مخابرات
من زنگ زدم بهشون گفت خط شما کافو نوری هست نه فیبر نوری پس باید از مخابرات ADSL بگیرین و نمیتونیم بهتون تانوما بدیم

Mmrr72
04-09-2020, 15:34
خوشبختانه! تکنولوژی که دارن توی کافو ها پیاده میکنن fttc نیست بلکه بخشی از اونه
کابینت هایی که تمام شرکت ها دارن میزنن fttx هست یعنی در ادامه اگر کسی خواست براش فیبر بکشن، بقیه که نیازی به اون پهنای باند و خرج کردنش ندارن همون vdsl باشه، و برای بلوک ها هم fttb هم بشه فیبر با پهنای بالا کشید

ولی الان همینم توش موندن برای فیبر که باید تا خونه ها رو بکنن که شهرداری ها با این قشقرقی که راه انداختن فعلا نمیذارن، و خرج زیادتر داره و مشتری هم حاضر نیست انقدر خرج کنه و همچین سرعتی هم اکثرا فعلا توی ایران نمیخوان به دردشون نمیخوره حتی vdsl هم نمیخوان اکثرا همون adsl با سرعت 24 مگابیت فول روی کابینت fttc کافیشونه، خب بازار اینترنت موبایل ایرانو قبضه کرده و حتی اکثرا نمیدونن adsl هم چیه!
توی این پست کامل توضیح دادم

حرفتون درسته بخش اول اگر fttc هم بود باز امکانپذیر بود که بخوان فیبر کشی کنن به منازل
در کل حرفم اینه vdsl منسوخ شده و همچنان بابت سیم مسی مشکلات هزینه و نگهداری داره و الان متاسفانه توی همین تهران ماهی چند ده کافوی سیم مسی مخابراتو دزدا میدزدن و راه اندازیشم کلی زمانبر و اعصاب خورد کنه جدای از تمام مسائل!
و مسئله ی بعد خوب یا بد تاثیر تکنولوژی و پذیرش اونه!
تا ۶,۷ سال پیشی که اکثر بسته های اینترنت زیر ۵۱۲ بود همه میگفتن ۲ مگ بگیریم عالی میشه و بسه ولی الان میبینیم ۵۰ مگ هم برای بعضی دوستان کفایت نمیکنه و این موج برای تمام افراد با یه آهنگ زمانی اتفاق میفته!
اون سرعت هم به مرور همه بهش میرسن !
سرعت بالا و پینگ پایین لذت بخشه و پیر و جوون نداره همه میفهمن و الان شاید نه ولی ۲ سال دیگه ۲۴ مگ هم شاید کم باشه

Black Boy67
04-09-2020, 16:19
فک کن به جا آسیاتک و شاتل و... ISP هامون AT&T و Xfinity و Verizon بودن :D
:wac::V13::V13: چه لذتی داره

فک کنم از کافو نوری فیبر نوری نمیکشن. خودشونو خیلی زحمت بندازن VDSL کنن. اونم با تعرفه افتضاح مخابرات
من زنگ زدم بهشون گفت خط شما کافو نوری هست نه فیبر نوری پس باید از مخابرات ADSL بگیرین و نمیتونیم بهتون تانوما بدیم
یعنی الان دوباره باید از مخابرات فیبر بشکن تا منزل؟ خوب همون کافو که تا مخابرات فیبر هست نمیشد تجهیزاتی تهیه کرد که از همون کافو نور بکشن در محله ها؟

من اطلاعی در این مورد ندارم که تجهیزاتشون چیه اما دوباره کاری هست انگار. تو عکس های همین پیج هم دیدیم که کافو های شاتل کنار کافو مخابرات نصب میشن یعنی که از همون کافو نور میگیرن دیگه

اشتباه میگم زحمت تصحیح با متخصصان...

alidorost
04-09-2020, 23:18
:wac::V13::V13: چه لذتی داره

یعنی الان دوباره باید از مخابرات فیبر بشکن تا منزل؟ خوب همون کافو که تا مخابرات فیبر هست نمیشد تجهیزاتی تهیه کرد که از همون کافو نور بکشن در محله ها؟

من اطلاعی در این مورد ندارم که تجهیزاتشون چیه اما دوباره کاری هست انگار. تو عکس های همین پیج هم دیدیم که کافو های شاتل کنار کافو مخابرات نصب میشن یعنی که از همون کافو نور میگیرن دیگه

اشتباه میگم زحمت تصحیح با متخصصان...

مدیرعامل شاتل، و بقیه متخصصین دقیقا توضیح دادن و توی قرارداد فیبرکشی این شرکتا همه جا این نکته هست که:

این پروژه، پروژه ی fttx نه fttc! (ایکس یعنی به جاش h , b , c و ... بذارید)

یعنی مغز خر نخوردن بیان بدون آینده نگری فقط روی وی دی اس ال سرمایه گذاری کنن
بله الان سرگرم fttc اش هستن و vdsl، و خیلی مونده تا برسن به فیبر و مجوز گرفتن از شهرداریا برای کندن تا منازل
کل این کافو ها هم رک vdsl داره هم فیبر هم fttb

تمام

m_amin
06-09-2020, 18:36
دوستان امروز برای من وصل شد مودم ۸۲۴۵ هواوی هست با پورت سبز اما دیواری آبی هست
کابل پچ کورد اما سبز به سبز هست
مشکلی هست توش؟ با باید کابل آبی به سبز بگیرم؟
سرعت هم زیاد مال نیست ۴۰-۵۰ مگابیت هست با اینکه سرویس ۵۰ مگ گرفتم
حالا نمیدونم چیززی ایراد داره یا نه
این عکس از کبفیت
در ضمن این مودمها باید آپدیت بشه ورژنش یا نه؟

FXPRO
06-09-2020, 19:52
این عکس از کبفیت

قطعا تاثیر داره و حتی میتونه به مودم آسیب برسونه...پچ کورد آبی به سبز همه جا موجوده

m_amin
06-09-2020, 21:16
قطعا تاثیر داره و حتی میتونه به مودم آسیب برسونه...پچ کورد آبی به سبز همه جا موجوده
پس این نصاب ها واقعا هیچی حالیشون نیست؟

بعد اینکه چرا سرعت سرور خارجی انقدر پایین هست؟
میشه زنگ بزنیم به ۲۰۲۰ ببینیم سرعتمون رو رو چند بستند؟!

m_amin
06-09-2020, 21:45
سرویس من ۵۰ مگ هست
ولی سرعت فاجعه است
سرور خارجی که خنده دار هست
براتون چندتا تست میزارم ببینید

اولی سرور داخلی
رومی و سومی سرور خارجی

peyman47
06-09-2020, 23:20
این عکس از کبفیت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] power
زیاده باید زیر ۲۰ باشه حداقل
سر سوکت تمیز کن
ی عکس از پریز داخل بزار

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

FXPRO
07-09-2020, 02:45
پس این نصاب ها واقعا هیچی حالیشون نیست؟

بعد اینکه چرا سرعت سرور خارجی انقدر پایین هست؟
میشه زنگ بزنیم به ۲۰۲۰ ببینیم سرعتمون رو رو چند بستند؟!

یه دوستی اینجا بود که میدونست هر سرعتی بخری رو چند بسته میشه چند صفخه بالا پایین کنی شاید پیداش کردی

شما یه پچ کورد آبی سبز بخر.

من مشخصات لینک فیبر اطلاعات ندارم اگه نه بهت میگفتم مشکل داره لینک یا نه

مغمولا سرعت خارجی پایین تره اما نه اینقدر

m_amin
07-09-2020, 03:45
rx power
زیاده باید زیر ۲۰ باشه حداقل
سر سوکت تمیز کن
ی عکس از پریز داخل بزار

این عکس خدمت شما
حالا فردا پچ آبی به سیز بگیرم ببینم چی میشه!
یه جیز جالب کشف کردم که به نظرم یعنی یه چیزی تو سیستم اینا اشتباه است
وقتی از ساکس ۵ یا socks5 استفاده میکنم سرعت به طرز عجیبی به ۷۰-۸۵ مگابیت افزایش پیدا میکنه اصلا عجیبه
با فندق شکت نیست فقط ساکس
این تست سرعت با ساکس سرور کانادا

RANOLD63
07-09-2020, 07:51
با سلام خدمت دوستان . من اواسط مرداد FTTH ثبت نام کردم. چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه هر کدومو میدونستید راهنماییم کنید.
1. بعد از ثبت نام چقد طول میکشه بیان برای کابل کشی؟
2.بعد از کابل کشی چقدر طول میکشه بیان برای نصب مودم؟
3.من هیچ اطلاعاتی راجب پچ کورد ندارم تو نت هم سرچ کردم چیز خاصی متوجه نشدم الان من برم مودمو بخرم چیزی به اسم پچ کورد هم باید براش بخرم؟ و جریان سبز و ابی بودنش چیه؟
ببخشید اگه زیاده سوالام و ببخشید اگه سوالا خیلی ابتداییه :sad:

بهار سامانه شرق
07-09-2020, 09:54
2
یه دوستی اینجا بود که میدونست هر سرعتی بخری رو چند بسته میشه چند صفخه بالا پایین کنی شاید پیداش کردی

سرعت اسمی خریداری شده -> سرعت روی فیبر
2 مگ -> 20 مگ
4 مگ -> 20 مگ
8 مگ -> 30 مگ
16 مگ -> 50 مگ
20 مگ -> 120 مگ
30 مگ -> 150 مگ
50 مگ -> 300 مگ

luches
07-09-2020, 11:33
2
سرعت اسمی خریداری شده -> سرعت روی فیبر
2 مگ -> 20 مگ
4 مگ -> 20 مگ
8 مگ -> 30 مگ
16 مگ -> 50 مگ
20 مگ -> 120 مگ
30 مگ -> 150 مگ
50 مگ -> 300 مگ

این همه جا صدق نمیکنه ! کاملا وابسته به تجهیزات و تعداد واحدها هست ! من خودم 7 ماهی هست فیبر 50 مگ دارم ولی چون تو مجتمع ساکن هستیم و هر ساختمان 100 واحد داره (4 بلوک 100 واحدی که فول فیبر کشی شده و سرویسا بر قرار هست) سرعتا اسمی هست. تو مجتمع های با تعداد واحد بالا به شدت محدودیت تجهیزات دارن. خودم 2 بار رفتم مخابرات با رئیسش صحبت کرم به صراحت گفت که محدودیت تجهیرات دارن و فعلا سرعتهای بالاتر ممکن نیست تا تعداد سوییچها رو افزایش بدن و ..... کاملا مشخص هست که میخوان با حداقل تجهیرات سرویس رو راه بندازن. البته اینم بگم 50 مگ برای من کافی هست و واقعا از سرویس راضیم و نمیخوام ناشکری کنم. برای منی که سالها با نتهای بی کیفیت سروکله زدم واقعا نعمطیست و امیدوارم روزی برسه که همه بتونن راحت از FTTH استفاده کنن و اینقدر مکافات نداشته باشه و بسته به شانس نباشه.

ariobarzan2
07-09-2020, 11:38
این همه جا صدق نمیکنه ! کاملا وابسته به تجهیزات و تعداد واحدها هست ! من خودم 7 ماهی هست فیبر 50 مگ دارم ولی چون تو مجتمع ساکن هستیم و هر ساختمان 100 واحد داره (4 بلوک 100 واحدی که فول فیبر کشی شده و سرویسا بر قرار هست) سرعتا اسمی هست. تو مجتمع های با تعداد واحد بالا به شدت محدودیت تجهیزات دارن. خودم 2 بار رفتم مخابرات با رئیسش صحبت کرم به صراحت گفت که محدودیت تجهیرات دارن و فعلا سرعتهای بالاتر ممکن نیست تا تعداد سوییچها رو افزایش بدن و ..... کاملا مشخص هست که میخوان با حداقل تجهیرات سرویس رو راه بندازن. البته اینم بگم 50 مگ برای من کافی هست و واقعا از سرویس راضیم و نمیخوام ناشکری کنم. برای منی که سالها با نتهای بی کیفیت سروکله زدم واقعا نعمطیست و امیدوارم روزی برسه که همه بتونن راحت از FTTH استفاده کنن و اینقدر مکافات نداشته باشه و بسته به شانس نباشه.
اگر کسی یه خونه تکی باشه و مجتمع نباشه سرعتش چقدر میشه با سرویس ftth ?

ariobarzan2
07-09-2020, 12:00
سوال دیگه اینکه شما اسما چه سرویسی رو خریدید که رسماً سرعتتون اینقدر شده و یه مقدار هم در مورد مصرفتون و خرید ترافیک در ماه با یه همچین سرعتی توضیح بدید

luches
07-09-2020, 12:29

سوال دیگه اینکه شما اسما چه سرویسی رو خریدید که رسماً سرعتتون اینقدر شده و یه مقدار هم در مورد مصرفتون و خرید ترافیک در ماه با یه همچین سرعتی توضیح بدید

در مورد سوال اول برای هر کسی یک چیزی بوده . بعضیها 100 مگ میگیرن و بعضی هم تا 400 مگ بازه.
طرح من همون طرح استانداره 50مگ - 500 گیگ ماهیانه هست که طبق قرارداد باید تا 250مگ باز باشه ولی به دلیل محدودیت تجهیزات سرعت اسمی بسته شده. ترافیک مصرفی هم بین 300 تا 450 گیگ میچرخه بسته به نیاز.

m_amin
07-09-2020, 13:59
در مورد سوال اول برای هر کسی یک چیزی بوده . بعضیها 100 مگ میگیرن و بعضی هم تا 400 مگ بازه.
طرح من همون طرح استانداره 50مگ - 500 گیگ ماهیانه هست که طبق قرارداد باید تا 250مگ باز باشه ولی به دلیل محدودیت تجهیزات سرعت اسمی بسته شده. ترافیک مصرفی هم بین 300 تا 450 گیگ میچرخه بسته به نیاز.
شما سرعت سرور خارجیت خوبه؟
میشه یه عکس از قسمت اپتیکال مودمت بزاری نویزت رو ببینیم
من امروز کابل ابی به سبز گرفتم نویز ۳ عدد کم شد رسیده به -۲۱
ولی انگار بازم خوب نیست
سرعت خاصی هم دریاغت ندارم ۴۰ مگ داخلی
۱۵ مگ خارحی
رسما adsl هست
سرعت سرویس من ۵۰ مگ هست

pamjadi
07-09-2020, 14:46
ولی انگار بازم خوب نیست
۱۵ مگ خارحی
رسما adsl هست
سرعت سرویس من ۵۰ مگ هست

شما با توجه به اینکه اختلاف زیادی بین سرعت داخلی و خارجی داری به نظرم به مخابرات مراجعه کن و موضوع رو مطرح کن
و اینکه با وایرلس تست می کنید یا لن هم متصل کردید؟ ممکنه مودمتون هم ایراد داشته باشه(!-؟)

RANOLD63
07-09-2020, 23:04
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد این سوالا نداره؟ :sad:

luches
07-09-2020, 23:19

ولی انگار بازم خوب نیست
۱۵ مگ خارحی
رسما adsl هست
سرعت سرویس من ۵۰ مگ هست

سرعت دانلود چه داخلی و چه خارچی همیشه رو 50 مگ هست و اپلود برای داخل رو 50 و برای خارج بین 20 الی 30 مگ میچرخه.

اینم ONT info
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pamjadi
08-09-2020, 00:20
با سلام خدمت دوستان . من اواسط مرداد FTTH ثبت نام کردم. چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه هر کدومو میدونستید راهنماییم کنید.
1. بعد از ثبت نام چقد طول میکشه بیان برای کابل کشی؟
2.بعد از کابل کشی چقدر طول میکشه بیان برای نصب مودم؟
3.من هیچ اطلاعاتی راجب پچ کورد ندارم تو نت هم سرچ کردم چیز خاصی متوجه نشدم الان من برم مودمو بخرم چیزی به اسم پچ کورد هم باید براش بخرم؟ و جریان سبز و ابی بودنش چیه؟
ببخشید اگه زیاده سوالام و ببخشید اگه سوالا خیلی ابتداییه :sad:

سوالتون پاسخ نداره و هر مورد متفاوته واقعا... منطقه به منطقه و خیابان و مشترک و ...
از مخابرات پیگیری کنید تا زمان نصب
پچ کورد لازم نیست خود نصاب می زنه براتون ... مودم رو هز وقت خواستید تهیه کنید... بهتره سبز تهیه کنید جدیدتره...
تاپیک رو هم مطالعه کنید قبلا راجع به این موضوعات صحبت شده.

m_amin
08-09-2020, 02:05
شما با توجه به اینکه اختلاف زیادی بین سرعت داخلی و خارجی داری به نظرم به مخابرات مراجعه کن و موضوع رو مطرح کن
و اینکه با وایرلس تست می کنید یا لن هم متصل کردید؟ ممکنه مودمتون هم ایراد داشته باشه(!-؟)

اختلاف که زیاده
اما داخلی هم با توجه به سرعت ۵۰ مگ اسمی من هم مال نیست
الان سرعت رو داره داخلی ۲۰ مگ میده دانلود
۸۰ هم اپلود
یه ایرادی هست این وسط
به نظر باز باید برم مخابرات پدرمون در اومد
اونجا هم خالیشون نیست اخه مشکل اینه
با لن هم تست کردم
مودم به یه روتر ایسوس 5300ac وصل
هست
مودم هم درسته چون یه مجتمه هستیم از چند تا همسایه خواستم تست بگیرم برای اونا هم همنیطور هست
پس یعنی مشکل از جای دیگه هست

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

mafayyaz
08-09-2020, 02:52
فیبر نوری من به تازگی وصل شده، تجربیاتم رو می نویسم.
۱- تو کوچه ما FFAT اومده بود، بعد من اقدام کردم، خیلی اتفاقی هم فهمیدم. تو فاصله ۱۰۰ متری خونه‌تون بررسی کنید، اگر باشه، می‌تونید با پیگیری کم‌تری سرویس بگیرید. وگرنه مخابرات به صورت روتین زیر بار نصب تجهیزات جدید نمی ره.۲- پیمانکار من شرکت کیسان صنعت ایرانیان بود، از کارشون راضی بودم، مودم رو از خودشون گرفتم، Huawei HG8245H به قیمت ۱ م و ۳۵۰ هزار تومن، ۳۰ تومن پچ کورد سبز به آبی (حتما به این مورد دقت کنید که اگه مودم سبزه و OTO آبی، پچ کورد سبز به آبی بزنید) و ۲۰ تومن راه اندازی. گفته می شه مودم‌های هواوی‌ای که پورت پچ کوردشون سبز هست، استوک نیست. بیرون ارزون تر هم پیدا می شه ولی من به این شرکت اطمینان کردم. مثلا بعضی از مودم‌های بیرون رو دیدم که آداپتور هواوی رو برداشته بودن. ضمنا این مودم هایی که تو ایران وارد کردن، وای فای بسیار ضعیفی داره و باید در کنارش یه روتر تهیه کنید، وگرنه حداکثر تا سی-چهل مگابیت سرعت می‌گیرید.۳- هزینه فیبر متری ۶۳۰۰ تومن (برای من ۵۰ متر، البته کلی اضافه اومد، توی متراژ دقت کنید که نه کم باشه و نه زیاد). ۲ تا فیوژن ۱۴۰ تومن. باکس‌ OTO (که قبل مودم می خوره و مثل یه پریزه) ۲۰ تومن و ATA (که ورودی ساختمون می خوره و برای همه واحدهایی که بعدا اشتراک بگیرن هم کاربرد داره ولی مشترک اول باید پولش رو بده!) ۹۰ تومن. با احتساب بقیه هزینه‌های متفرقه جمعا ۷۱۰ تومن.۴- مرکز ما بهشتی هستش، باید حضوری برای ثبت نام برید و درخواست بدید. قانون هر مرکز با مرکز دیگه متفاوته. بعضی جاها درخواست کننده رو بازجویی می‌کنن و می گن اصلا برای چی فیبرنوری می‌خوای؟! ولی خدا رو شکر مرکز ما یه مسئول امور مشترکین داشت که همیشه پاسخگو بود. آقای مقدادیان. تلفن امور مشتکرین ۸۸۴۷۸۰۰۳۵- اساسا فیبرنوری توی مخابرات بی سر و صاحب هست. هیچ کسی اطلاع درستی ازش نداره. هیچ جایی هم پاسخگو نیست، چه ۲۰۲۰، چه ۲۰۲۱، چه رییس مرکز مخابراتی و توی این ایام کرونا، هر پیگیری نیازمند مراجعه حضوری هست. لطفی که خدا به من کرد این بود که مسئول امور مشترکین پیگیری می کرد کارم رو.۶- از ثبت نام تا وصل شدن اینترنت یک ماه زمان برد! تازه باکس FFAT بیخ گوش مون بود. دو هفته طول کشید که بیان بکشن و دو هفته بعدش انقدر زنگ زدم و پیگیری کردم که یوزر نیم و پسورد دادن.۷- اشتراک‌ها در مخابرات به صورت پیش پرداخت و پس پرداخت هست. برای من اول پس پرداخت زدن ولی از اول چون تو درخواستم نوشته بودم که پیش پرداخت می‌خوام، پیش پرداختش کردن. پس پرداخت یه جور گرو کشیه، اگه یه مدتی نخوای سرویس بگیری، باید بری و کتبا تقاضا کنی!!! وگرنه باید همین طوری پول اشتراک سرویس رو بدی!۸- سرویسی که گرفتم سرویس ۱۶ مگه با ۱۸۳ گیگ ترافیک و ۸۷ تومن و سرعتش تا ۱۰۰ مگابیت بازه، چه داخلی و چه خارجی، چه آپلود و چه دانلود، چه بسا آپلودش قوی تر از دانلودشه. پینگ 4.2.2.4 هم بین ۷۵ تا ۸۵ متغیره، هر بار که مودم آپ می‌شه، تغییر می‌کنه. جالبه که یه سرویس ADSL مخابرات دارم که پینگش یکم پایین تر از اینه.
خیلی ممنونم از کسایی که این جا تجارب شون رو نوشته بودن. انقدر مخابرات داغونه که آدم از همین فورم‌ها تکلیف خودش رو می‌فهمه. دم همه گرم.

بامدادنیکنفس
08-09-2020, 09:51
اختلاف که زیاده
اما داخلی هم با توجه به سرعت ۵۰ مگ اسمی من هم مال نیست
الان سرعت رو داره داخلی ۲۰ مگ میده دانلود
۸۰ هم اپلود
یه ایرادی هست این وسط
به نظر باز باید برم مخابرات پدرمون در اومد
اونجا هم خالیشون نیست اخه مشکل اینه
با لن هم تست کردم
مودم به یه روتر ایسوس 5300ac وصل
هست
مودم هم درسته چون یه مجتمه هستیم از چند تا همسایه خواستم تست بگیرم برای اونا هم همنیطور هست
پس یعنی مشکل از جای دیگه هست

شما یا پس پرداخت گرفتی سرعتت بده

یا شمال شهر هستی مرکز مخابراتت زاغارته

یا FAT نوری ایراد داره یا مسافت زیاده یه همچین چیزی

دوست خوبمون اشاره کردن تجهیزات نوری تو ایران passive هست و برق نمیخوره

m_amin
08-09-2020, 15:01
شما یا پس پرداخت گرفتی سرعتت بده

یا شمال شهر هستی مرکز مخابراتت زاغارته

یا FAT نوری ایراد داره یا مسافت زیاده یه همچین چیزی

دوست خوبمون اشاره کردن تجهیزات نوری تو ایران passive هست و برق نمیخوره

پس پرداخت فقط میدادن!
مگه پس پرداخت با پیش پرداخت سرعت فرق میکنه؟!
شمال شهر هم‌بله منطقه مهابراتی جماران میشه
یه جیز جالب
با سرویسهای شادوساکس رعت به بالای ۱۵۰ مگابیت نیرسه حتی سرویس خارجی! اما بدون هیچی سرعت کم هست
نمیدونم یعنی چی دیگه اینشو

RANOLD63
09-09-2020, 10:51
امروز بعد از 1 ماه که وضعیت سرویس از تو پنل روی ارسال به مرکز مونده رفتم پیش رییس مرکز مخابراتی میگم الان 1 ماه از ثبت نام FTTH من میگذره پیمانکار نمیاد؟ میگه من مورد داشتم 1 سال طول کشیده :hmm: حالا راست گفت؟ یا یه چیزی گفت که دیگه پیگیری نکنم؟

ehsan-75
09-09-2020, 12:54
۱- تو کوچه ما FFAT اومده بود، بعد من اقدام کردم، خیلی اتفاقی هم فهمیدم. تو فاصله ۱۰۰ متری خونه‌تون بررسی کنید، اگر باشه، می‌تونید با پیگیری کم‌تری سرویس بگیرید. وگرنه مخابرات به صورت روتین زیر بار نصب تجهیزات جدید نمی ره.۲- پیمانکار من شرکت کیسان صنعت ایرانیان بود، از کارشون راضی بودم، مودم رو از خودشون گرفتم، Huawei HG8245H به قیمت ۱ م و ۳۵۰ هزار تومن، ۳۰ تومن پچ کورد سبز به آبی (حتما به این مورد دقت کنید که اگه مودم سبزه و OTO آبی، پچ کورد سبز به آبی بزنید) و ۲۰ تومن راه اندازی. گفته می شه مودم‌های هواوی‌ای که پورت پچ کوردشون سبز هست، استوک نیست. بیرون ارزون تر هم پیدا می شه ولی من به این شرکت اطمینان کردم. مثلا بعضی از مودم‌های بیرون رو دیدم که آداپتور هواوی رو برداشته بودن. ضمنا این مودم هایی که تو ایران وارد کردن، وای فای بسیار ضعیفی داره و باید در کنارش یه روتر تهیه کنید، وگرنه حداکثر تا سی-چهل مگابیت سرعت می‌گیرید.۳- هزینه فیبر متری ۶۳۰۰ تومن (برای من ۵۰ متر، البته کلی اضافه اومد، توی متراژ دقت کنید که نه کم باشه و نه زیاد). ۲ تا فیوژن ۱۴۰ تومن. باکس‌ OTO (که قبل مودم می خوره و مثل یه پریزه) ۲۰ تومن و ATA (که ورودی ساختمون می خوره و برای همه واحدهایی که بعدا اشتراک بگیرن هم کاربرد داره ولی مشترک اول باید پولش رو بده!) ۹۰ تومن. با احتساب بقیه هزینه‌های متفرقه جمعا ۷۱۰ تومن.۴- مرکز ما بهشتی هستش، باید حضوری برای ثبت نام برید و درخواست بدید. قانون هر مرکز با مرکز دیگه متفاوته. بعضی جاها درخواست کننده رو بازجویی می‌کنن و می گن اصلا برای چی فیبرنوری می‌خوای؟! ولی خدا رو شکر مرکز ما یه مسئول امور مشترکین داشت که همیشه پاسخگو بود. آقای مقدادیان. تلفن امور مشتکرین ۸۸۴۷۸۰۰۳۵- اساسا فیبرنوری توی مخابرات بی سر و صاحب هست. هیچ کسی اطلاع درستی ازش نداره. هیچ جایی هم پاسخگو نیست، چه ۲۰۲۰، چه ۲۰۲۱، چه رییس مرکز مخابراتی و توی این ایام کرونا، هر پیگیری نیازمند مراجعه حضوری هست. لطفی که خدا به من کرد این بود که مسئول امور مشترکین پیگیری می کرد کارم رو.۶- از ثبت نام تا وصل شدن اینترنت یک ماه زمان برد! تازه باکس FFAT بیخ گوش مون بود. دو هفته طول کشید که بیان بکشن و دو هفته بعدش انقدر زنگ زدم و پیگیری کردم که یوزر نیم و پسورد دادن.۷- اشتراک‌ها در مخابرات به صورت پیش پرداخت و پس پرداخت هست. برای من اول پس پرداخت زدن ولی از اول چون تو درخواستم نوشته بودم که پیش پرداخت می‌خوام، پیش پرداختش کردن. پس پرداخت یه جور گرو کشیه، اگه یه مدتی نخوای سرویس بگیری، باید بری و کتبا تقاضا کنی!!! وگرنه باید همین طوری پول اشتراک سرویس رو بدی!۸- سرویسی که گرفتم سرویس ۱۶ مگه با ۱۸۳ گیگ ترافیک و ۸۷ تومن و سرعتش تا ۱۰۰ مگابیت بازه، چه داخلی و چه خارجی، چه آپلود و چه دانلود، چه بسا آپلودش قوی تر از دانلودشه. پینگ 4.2.2.4 هم بین ۷۵ تا ۸۵ متغیره، هر بار که مودم آپ می‌شه، تغییر می‌کنه. جالبه که یه سرویس ADSL مخابرات دارم که پینگش یکم پایین تر از اینه.
خیلیممنونمازکساییکهاینجات جاربشونرونوشتهبودن. انقدرمخابراتداغونهکهآدماز همینفورم‌هاتکلیفخودشرومی فهمه. دمهمهگرم.

سلام.
ممنون که تجربیاتتون رو به اشتراک گذاشتین.
چنتا سوال داشتم ازتون

اول اینکه شما تمام هزینه کابل کشی رو برعهده گرفتین؟ یا فقط هزینه کابل کشی داخلی رو دادین؟
بعدش میدونین تا چند متری پست FAT میتونن تانوما بدن؟ چون فاصله ما ازش حدود 120 تا 150 متره.

باتوجه به هزینه ای که انجام دادین و سرعت و حجم دریافتی تون بنظرتون تانوما بهتره یا VDSL ؟

پیشاپیش ممنون از شما:»:»

peyman47
09-09-2020, 14:39
خیلی ممنونم از کسایی که این جا تجارب شون رو نوشته بودن. انقدر مخابرات داغونه که آدم از همین فورم‌ها تکلیف خودش رو می‌فهمه. دم همه گرم.اگه میشه ی عکس از optical information بزار

Xx Hossein xX
09-09-2020, 16:58
خیلیممنونمازکساییکهاینجات جاربشونرونوشتهبودن. انقدرمخابراتداغونهکهآدماز همینفورم‌هاتکلیفخودشرومی فهمه. دمهمهگرم.

سلام. سیم کشی رو تا داخل واحد انجام میدن؟ نحوه سیم کشی چطور از روی کار هست یا از کنار این سیم های تلفن فعلی رد میکنن؟

ali_z051
09-09-2020, 21:02
سلام دوستان چندتا سوال داشتم
اولا فاصله من تا مخابرات حدودا 400 متر هست تهران هستم
داخل کوچه فیبرکشی شده
حالا اگه بخوام درخواست بدم چقدر زمان میبره تا راه اندازی و کابل کشی داخل خونه
اول باید برم مخابرات درخواست ftth بدم یا داخل سایت هم میشه ؟

ژیان
09-09-2020, 22:49
دوستان پافشاری کنید که حتما سرعت آپلود و دانلود متقارن باشه چه فایده وقتی سرعت آپلود رو 16 قفل باشه حالا سرعت دانلود هرچقدر باشه این کانکشن فقط به درد فیلم دیدن و دانلود میخوره نه کارهای دیگه

RANOLD63
09-09-2020, 23:56
سلام. بهتره که از طریق 2020 ثبت نام کنید از طریق سایت فقط کد رهگیری میدن اما از طریق 2020 شماره مجازی بهتون میدن که میتونین از ثبت نام تا نصب از تو پنل مخابرات مراحل رو پیگیری کنید.

بامدادنیکنفس
10-09-2020, 09:15
دوستان پافشاری کنید که حتما سرعت آپلود و دانلود متقارن باشه چه فایده وقتی سرعت آپلود رو 16 قفل باشه حالا سرعت دانلود هرچقدر باشه این کانکشن فقط به درد فیلم دیدن و دانلود میخوره نه کارهای دیگه

سرعت متقارن باسه جاهایی هست که FAT نوری اکتیو باشه فکرکنم GPON سرعت متقارن نمیده

ژیان
11-09-2020, 16:41
من قبلا واسه تانوما یه خط تلفن گرفته بودم الان دیگه اونجا ساکن نیستم چطوری درخواست قطع تلفن ثابت رو بدم؟ قبلا شنیده بودم هزینه که اول واسه تلفن ثابت گرفته بودن رو دوباره بر میگردونن؟

meisam2020
12-09-2020, 12:30
دوستان از کجا بفهمم که فیبر نوری هست تو کوچه یا نه ؟ اگه نباشه و بخواییم چیکار باید کنیم ؟

- - - Updated - - -

دوستان از کجا بفهمم که فیبر نوری هست تو کوچه یا نه ؟ اگه نباشه و بخواییم چیکار باید کنیم ؟

ehsan-75
12-09-2020, 14:11
سلام.

دوستانی که سرویس تانوما دارن بنظرتون برای من که با سرعت adsl ماهی 150 گیگ مصرف داشتم برای تانوما چقدر حجم بگیرم خوبه؟

Rahpooyan
12-09-2020, 20:11
سلام.

دوستانی که سرویس تانوما دارن بنظرتون برای من که با سرعت adsl ماهی 150 گیگ مصرف داشتم برای تانوما چقدر حجم بگیرم خوبه؟
اول هر چقدر که جیبتون میکشه. اگر وسع مالی کافی دارید خوب وقتی سرعت اینترنت بالاتری داشته باشید عطش مصرف بیشتری هم خواهید داشت. دوم هم اگر دانلود دارید نه استریم، خوب باید فضای ذخیره خود را هم مد نظر داشته باشید چون وقتی نتوانید محتوای دانلودی را ذخیره کنید پس نیازی هم به دانلود زیاد ندارید مگر آنکه مثلا فیلم و سریال دانلود کنید و بعد ان را حذف کنید.

RANOLD63
13-09-2020, 12:02
با سلام . دوستان من میخوام مودم 8546 بگیرم اینکه میگن پورت سبز بگیری بهتره دوستان کسی عکسی از پورت 8546 سبز داره؟ من تو نت گشتم پیدا نکردم.

ali_z051
13-09-2020, 12:37
سلام دوستان من فرم ftth پرکردم ولی گفتن کل ساختمان باید کابل کشی بشه به یک واحد داده نمیشه همیچ کس هم همکاری نکرد
نمیشه کاری کرد ؟

Rahpooyan
13-09-2020, 16:24
سلام دوستان من فرم ftth پرکردم ولی گفتن کل ساختمان باید کابل کشی بشه به یک واحد داده نمیشه همیچ کس هم همکاری نکرد
نمیشه کاری کرد ؟
اگر دست به جیب باشی، خودت هزینه کل ساختمون رو بدی. اگر مودم هم دادند خودت بری ازاد بفروشی. هر چند پیشنهاد می کنم خونه رو تخلیه کنی، شیر گاز رو هم باز بذاری و چند تا لامپ هم روشن.

nima_baran_abi
14-09-2020, 15:59
دوستان مودم 8245h بهم داده مخابرات با پورت آبی شنیدم سبزها سرعت بیشتری دارند و سرعت ماکزیمم برای من خیلی مهمه.این درسته؟

بهار سامانه شرق
14-09-2020, 20:07
دوستان مودم 8245h بهم داده مخابرات با پورت آبی شنیدم سبزها سرعت بیشتری دارند و سرعت ماکزیمم برای من خیلی مهمه.این درسته؟
پورت آبی یا سبز تاثیری تو سرعت نداره فقط مودم های پورت آبی استوک هستن.
اگر سرویستون پس پرداخته (کابل کشی و مودم رایگان) حدا اکثر سرعت 50 مگابیته. اگر پیش پرداخته (هزینه ها رو خودتون متقبل کرده باشین) سرعت تا 300 مگ هم میتونید بگیرید.

nima_baran_abi
14-09-2020, 23:21
پورت آبی یا سبز تاثیری تو سرعت نداره فقط مودم های پورت آبی استوک هستن.
اگر سرویستون پس پرداخته (کابل کشی و مودم رایگان) حدا اکثر سرعت 50 مگابیته. اگر پیش پرداخته (هزینه ها رو خودتون متقبل کرده باشین) سرعت تا 300 مگ هم میتونید بگیرید.

من کل هزینه هارو خودم دارم میدم و برام یوزر پس مودم هم اومده و سیم کشی فیوژن همه چیز انجام شده فقط مونده که کابل رو از دو تا ساختمون اونرتر بکشن بیارن که دیوونمون کردن.طرحم 525 گیگابایت ماهانه هست.سرعت تا چند میره؟

mr korash
15-09-2020, 09:32
دوستان یه مودم Utel G242 دارم مخصوص FTTH کسی خواست میفروشم 420 تومان

mafayyaz
15-09-2020, 14:15
خواهش می‌کنم:»
۱- فقط هزینه‌های داخلی رو از مشترک می‌گیرن.
۲- ظاهرا به صورت پیش‌فرض تا ۱۰۰ متر فاصله از FAT رو موافقت می کنن ولی من مواردی رو دیدم که تا ۲۰۰ متر هم کشیدن، البته هزینه فیبرکشی خارجی بالای ۱۰۰ متر رو هم از متقاضی می‌گیرن.
۳- برای من تانوما، الان تفاوت قیمت زیادی بین مودم VDSL و FTTH نیست. از طرفی شما یه بار هزینه می‌کنید برای فیبر نوری و برای همیشه از شر نویز و افت سرعت خلاص می‌شید. سرعت هم حداقل دو برابر VDSL هست. طرح‌های بسته‌هاشونم یکسانه.

mafayyaz
15-09-2020, 14:19
s15.picofile.com/file/8408323550/Screen_Shot_2020_09_15_at_3_17_45_PM

mafayyaz
15-09-2020, 14:22
بله تا داخل واحد انجام می‌دن و اون‌جا توی یه باکسی به اسم OTO قرارش می‌دن و جوش می‌زنن.
بستگی داره، اگه ساختمون رایزر داشته باشه، از داخل اون، اگه بتونن از توی لوله سیم تلفن فنر می زنن که البته ریسک داره، مال من رو کار و از بغل ساختمون آوردن. لوله بخاری بی‌استفاده هم گزینه خوبیه.
فقط یه نکته بسیار مهم اینه که سعی کنید فیبر رو تا وسط خونه بیارید، چون برای دریافت اینترنت خوب، استفاده از روتر دو بانده کاملا ضروریه و این مودم‌هایی که می‌دن اصلا وای‌فای خوبی نداره. هم این که با وجود یک دیوار قطع و وصلی پیدا می کنه و هم این که نهایتا بتونید ۳۰ مگ سرعت بگیرید ازش. پس باید از روترهای AC استفاده کنید که اونا مشکل‌شون برد کمه. من تا وسط خونه نیاوردم و توی خونه ما که ۸۰ متره، یکی از اتاق‌هامون به زور شبکه رو می گیره.

mafayyaz
15-09-2020, 14:29
فکر کنم همه جا متقارنه، بلکه آپلود نرخ بالاتری داره.

mafayyaz
15-09-2020, 14:40
من متاسفانه امکان آپلد عس ندارم، گوگل کنید fat فیبر نوری، یه باکسی هست که باید بگردید ببینید تو فاصله حدودا ۱۰۰ متری تون هست یا نه. اگه باشه برید مرکز مخابراتی و اقدام کنید.
خود مرکز هم باید بگه بهتون که شانسیه، بعضیا همکاری می‌کنن و می‌گن از روی نقشه‌هاشون، بعضیام می‌گن آقا فیبرنوری برا چی می‌خوای اصلا:biggrin:

mafayyaz
15-09-2020, 14:41
از نظر قیافه فرقی نمی‌کنن فقط پایین مودم، جای پچ کورد بعضیا سبزه، بعضیا آبیه.

ariobarzan2
15-09-2020, 17:16
من متاسفانه امکان آپلد عس ندارم، گوگل کنید fat فیبر نوری، یه باکسی هست که باید بگردید ببینید تو فاصله حدودا ۱۰۰ متری تون هست یا نه. اگه باشه برید مرکز مخابراتی و اقدام کنید.
خود مرکز هم باید بگه بهتون که شانسیه، بعضیا همکاری می‌کنن و می‌گن از روی نقشه‌هاشون، بعضیام می‌گن آقا فیبرنوری برا چی می‌خوای اصلا:biggrin:

بهار سامانه شرق
15-09-2020, 23:13
من کل هزینه هارو خودم دارم میدم و برام یوزر پس مودم هم اومده و سیم کشی فیوژن همه چیز انجام شده فقط مونده که کابل رو از دو تا ساختمون اونرتر بکشن بیارن که دیوونمون کردن.طرحم 525 گیگابایت ماهانه هست.سرعت تا چند میره؟
300 مگابیت

BMW.M3_E46
16-09-2020, 00:40
من مجتمع برج ساکنم ایا امکان استفاده از ناتوما رو دارم (کابل کشیش مسیه) میشه درخواست کرد برا فیبر؟ یا دردسر داره؟

smk1369
16-09-2020, 08:22
برای شرکت جدیدا فیبر کشیدن از نظر من عمده مزیت فیبر سرعت آپلود بالای اون هست:
داخلی:

خارجی (بدون vpn) :

خارجی ( با vpn) :

Bensonw3x
16-09-2020, 11:26
اتفاقا سرعت اپلود بالا خیلی بهتر از سرعت دانلود بالاس، الان شما سرعت دانلود بیشتر از 50 مگابیت واسه مصرف خونگی میخوای چیکاری کنی ؟ فیلم با حجم 1 گیگ رو زیر 5 دقیقه دانلود میکنه ، ویدئو 4k مینونید استریم کنید. در ثانی الان انقدر قیمت هارد رفته بالا شما چیزیو نمیتونی انباشته کنی فقط باید استریم کنی.

luches
16-09-2020, 12:42
برای شرکت جدیدا فیبر کشیدن از نظر من عمده مزیت فیبر سرعت آپلود بالای اون هست:
داخلی:

خارجی (بدون vpn) :

خارجی ( با vpn) :

دوست عزیز شما کجا ساکن هستید ؟ پینگتون یرای اروپا زیادی بالاست !! مودم رو چند بار ریست کنید IP range بهتر بگیرید . مخابرات چندینip range داره که یکی دوتاش بهترین پینگ رو میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Zeitgeist
17-09-2020, 15:26
نزدیک یک ماه از قطعی اینترنت و 4 هفته از ادعای خرابی مودم توسط کارشناس مخابرات (که میخواست مودم 1.1 میلیونی رو 1.6 میلیون بهم بفروشه و نخواستم) میگذره. پس از پیگیری معلوم شد که برعکس ادعای کارشناس مخابرات، تعمیرگاه دارن و تحویلش دادم به تعمیرگاهشون (پایین تر از ونک) و هر بار زنگ میزنیم میگن در حال تعمیره و بسیار بد برخوردن!

یه ماه پیش 1.1 میلیون بود تو سایت برقچی. الان شده 1.25 و 1.3 به بالا

medinem
17-09-2020, 16:45
دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/price) )
برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت 195 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
صرفا جهت اطلاع رسانی

RANOLD63
17-09-2020, 19:41
دوستان من 1 ماه درخواست دادم هنوز برا فیبر کشی نیمودن رییس مرکز ام میگه معلوم نیست کی بیان برای فیبر کشی! به 195 ام شکایت زدم زنگ زدن میگن کاری از دست ما بر نمیاد! کسی پیشنهادی داره؟ این عادیه که اینقدر زمان ببره ؟ چون رییس مرکز گفت در محلی که شما هستین تجهیزات داریم.

بهار سامانه شرق
17-09-2020, 20:42
دوستان من 1 ماه درخواست دادم هنوز برا فیبر کشی نیمودن رییس مرکز ام میگه معلوم نیست کی بیان برای فیبر کشی! به 195 ام شکایت زدم زنگ زدن میگن کاری از دست ما بر نمیاد! کسی پیشنهادی داره؟ این عادیه که اینقدر زمان ببره ؟ چون رییس مرکز گفت در محلی که شما هستین تجهیزات داریم.
خودتون از طریق پیمان کار فیبر کشی رو تا دم FAT انجام بدین بعدش برین مرکز درخواست بدین.

m751
18-09-2020, 21:58
خودتون از طریق پیمان کار فیبر کشی رو تا دم FAT انجام بدین بعدش برین مرکز درخواست بدین.
یه سوال داشتم خدمتتون، من پرسیدم گفتن محلتون رو ساپورت میکنن فقط این FAT رو نتونستم پیدا کنم، سر کوچه ها میذارن یا توی کوچه هم ممکنه باشه؟
یه باکس تو کوچه هست به قیافه ش هم میخوره نو باشه ولی با یه عکس که چند صفحه قبل بود گذاشته بودن ازش مقایسه کردم شبیه به اون نیس از کجا بفهمم برا فیبره یا نه؟ میخوام اگه فاصله زیر صد متر بود خودم بگیرم اگه نه هم که باید سه ساله ببندم خرجش خیلی بالا میره سیمکشی

بهار سامانه شرق
18-09-2020, 22:17
یه سوال داشتم خدمتتون، من پرسیدم گفتن محلتون رو ساپورت میکنن فقط این FAT رو نتونستم پیدا کنم، سر کوچه ها میذارن یا توی کوچه هم ممکنه باشه؟
یه باکس تو کوچه هست به قیافه ش هم میخوره نو باشه ولی با یه عکس که چند صفحه قبل بود گذاشته بودن ازش مقایسه کردم شبیه به اون نیس از کجا بفهمم برا فیبره یا نه؟ میخوام اگه فاصله زیر صد متر بود خودم بگیرم اگه نه هم که باید سه ساله ببندم خرجش خیلی بالا میره سیمکشی
شما در هر صورتی کابل کشی رو خودتون انجام بدین بهتره چون هم سریعتر به نتیجه میرسید هم میتونید سرویس پیش پرداخت بگیرین با پلن ها و سرعتهای متنوع تا 300 مگابیت.
محل دقیق نصب FAT رو از رییس مرکز بپرسین.
غالبا" سر کوچه ها میذارن نزدیک کافو.

pamjadi
19-09-2020, 16:07
ولی انگار بازم خوب نیست
۱۵ مگ خارحی
رسما adsl هست
سرعت سرویس من ۵۰ مگ هست

سلام
مشکل شما حل شد؟
منم چند روزه داخلیم خوبه ولی سرعت خارجیم تک کانکشن 4-5 مگابیت شده!

shahram83
19-09-2020, 17:26
این واقعاً یه نمایش مضحک است. اینترنت فیبر نوری داشته باشی و سرعت اتصال تک اینترنت در حدود 5 مگابیت یا 15 مگابیت ( یا هر چیزی غیر از اونی که براش پرداخت می کنی ) باشه. مردم، با وجود این حکومت، هزینه ی اینجور چیزا نکنید. اگر می خواید خودتون رو سرکار بزارید روشهای بسیار ارزانتر یا حتی مجانی هم هست. این حکومت عملاً داره پولتون رو می گیره و به ریشتون می خنده و فقط یک اسم به شما می فروشه. اینترنت داخلی ( اصطلاح دلقکی ) حتی با سرعت یک گیگابیت ارزش هزار تومن رو هم نداره. در ضمن اینترنت یعنی شبکه ی شبکه های جهانی و اتصال تک ( single connection ) در واقع معرف نحوه درست و واقعی اتصال در اینترنت است اتصال چند گانه ( multi connection ) قابلیتی است که با اجرای نرم افزاری در سرور و داشتن نرم افزار مناسب در سمت مشتری می تونه عملی بشه که فقط هم برای دانلود فایل از اون استفاده میشه. که اون هم تقریباً ور افتاده. تقریباً همه اینترنت از youtube، twitch تا مرور صفحات وب، وویس چت، ویدیو چت، دانلود از استیم، اوریجین و تقریباً بیشتر چیز ها در اینترنت با پهنای باند واقعی شما یا همان اتصال تک ( single connection ) انجام میشه.

Bobby Sands
19-09-2020, 20:49
دوستان من رفتم تو سایت مخابرات ثبت نام کردم و فرم درخواست تانوما پر کردم. یه کد رهگیری بهم داد. الان باید چیکار کنم خودشون تماس میگیرن یا باید برم مخابرات ؟ کلا قضیه چجوریه لطفا راهنمایی کنید

ehsan-75
19-09-2020, 21:30
دوستان من رفتم تو سایت مخابرات ثبت نام کردم و فرم درخواست تانوما پر کردم. یه کد رهگیری بهم داد. الان باید چیکار کنم خودشون تماس میگیرن یا باید برم مخابرات ؟ کلا قضیه چجوریه لطفا راهنمایی کنید

سلام.
اون فرم ها مسخره بازی ای بیش نیست. کلا اهمیت چندانی بهش نمیدن. شما تشریف ببرین مخابرات محلتون و بگین از رو نقشه چک کنن ببینن تحت پوشش هستین یا خیر.
البته خودتون هم میتونین کوچه و خیابانی که خونتون اونجاست رو نگاه کنین ببینین باکس FAT فیبر نوری رو مشاهده می کنین یا نه.

اگه باشه که میرین درخواست میدین اونا هم بعد یه مدت میان فیبر کشی می کنن. اگر هم نباشه شاید بتونین با همسایه هاتون درخواست بدین تا تعداد بره بالا و براشون بصرفه که بیان فیبرکشی کنن.

nima_baran_abi
20-09-2020, 11:06
دوستان من سه تا سوال داشتم
1- من امروز اومدند و کابل هوایی رو از fat کشیدن تا سوییچ داخل ساختمون و داخل هم که سیم کشی کردیم تا سوییچ دم در فقط مونده که دو سر کابل بیرون رو به fat و سوییچ داخل فیوژن بزنند این چقدر طول میکشه؟

2- وقتی اینا کارا انجام شد با توجه به این که یوزرو پسورد تنظیمات مودم هم برای من اومده دیگه وصل میشه اینترنت؟

3- هزینه کابل هوایی و داخلی رو متری چند باهاتون حساب کردند تو این یک ماه اخیر اگر گشیدین ؟ ممنون.

m_amin
20-09-2020, 12:15
سلام
مشکل شما حل شد؟
منم چند روزه داخلیم خوبه ولی سرعت خارجیم تک کانکشن 4-5 مگابیت شده!

نه همونجوری هست سرویس
یه موقع هایی خوب میشه تا ۳۰-۴۰ًمیره خارجی اکثرا خراب

nima_baran_abi
22-09-2020, 13:25
دوستان بنده بالاخره فیبرم وصل شد.سوال اینکه rx power ام -21.7 هست حالا اگر اینو با تغییر اسپلیتر از 1 به 4 به اسپلیتر 1 به 2 انجام بدم و rx power بهتر کنم آیا سرعت و پینگم بهتر خواهد شد؟

nima_baran_abi
22-09-2020, 21:17
تو رو خدا یکی این سوال منو جواب بده tx power من مدام داره تغییر میکنه از ۱.۹ تا ۲.۴ همش میره و میاد و ثابت نیست این مشکلی نداره؟

m751
22-09-2020, 23:22
شما در هر صورتی کابل کشی رو خودتون انجام بدین بهتره چون هم سریعتر به نتیجه میرسید هم میتونید سرویس پیش پرداخت بگیرین با پلن ها و سرعتهای متنوع تا 300 مگابیت.
محل دقیق نصب FAT رو از رییس مرکز بپرسین.
غالبا" سر کوچه ها میذارن نزدیک کافو.
مرکز مخابراتی ما متاسفانه کارمندای مودب و پاسخگو نداره ازشون بپرسی جواب نمیدن درست، پیمانکار میتونه تشخیص بده؟ یکی از همسایه ها تو ساختمون قبلا کشیده(قرارداد 36 ماه) ولی درست معلوم نیست سیمش به کجا رسیده.
برای پیمانکار و قیمتها سایتی چیزی نیست بگردم پیدا کنم؟ تهران هستم

peyman47
22-09-2020, 23:34
تو رو خدا یکی این سوال منو جواب بده tx power من مدام داره تغییر میکنه از ۱.۹ تا ۲.۴ همش میره و میاد و ثابت نیست این مشکلی نداره؟مهم rx power هست

بهار سامانه شرق
23-09-2020, 11:21
مرکز مخابراتی ما متاسفانه کارمندای مودب و پاسخگو نداره ازشون بپرسی جواب نمیدن درست، پیمانکار میتونه تشخیص بده؟ یکی از همسایه ها تو ساختمون قبلا کشیده(قرارداد 36 ماه) ولی درست معلوم نیست سیمش به کجا رسیده.
برای پیمانکار و قیمتها سایتی چیزی نیست بگردم پیدا کنم؟ تهران هستم
اگر همسایتون کشیده دیگه نیازی نیست شما هم بکشین. یه اسپلیتر میذارن تو ساختمون (شایدم گذاشته باشن) یه انشعاب هم به شما میدن.

m751
23-09-2020, 12:14
اگر همسایتون کشیده دیگه نیازی نیست شما هم بکشین. یه اسپلیتر میذارن تو ساختمون (شایدم گذاشته باشن) یه انشعاب هم به شما میدن.
مخابرات گفتن باید با همسایه در میون بذارید و همسایه هم موافقت کنه که از مسیر اون استفاده کنید که بعید میدونم موافقت کنه، بهونه میاره که مال ما بد میشه و این حرفا

m751
25-09-2020, 17:04
سلام، بین گرفتن مودم وایرلس GPON مثل 8245 و گرفتن یه مودم ساده مثل echolife EG8120 و یه روتر جدا کدوم رو پیشنهاد میدین دوستان و چرا؟
«تصویر مودم echolife EG8120»

puya2010
26-09-2020, 10:53
دوستان وضعیت پینگتون تو بازی های انلاین چطوره؟
از این مورد هم بگید لطفا

Mmrr72
26-09-2020, 16:14
سلام، بین گرفتن مودم وایرلس GPON مثل 8245 و گرفتن یه مودم ساده مثل echolife EG8120 و یه روتر جدا کدوم رو پیشنهاد میدین دوستان و چرا؟
«تصویر مودم echolife EG8120»

ببینید مودم های ont چه خوب چه بدش تقریبا تفاوت چندانی باهم ندارن همشون حداکثر و حداقل سرعت فیبر نوری رو‌ ساپورت میکنن فقط در برند و مدل و وای فای داشتن و نداشتن و بعضا نوع چیپ هاشون فرق دارن که اکثریت قریب به اتفاق واس فای های an دارن با سرعت های کمتر از ۱۰۰ مگابیت و البته ضریب نفوذ و مسافت خیلی کم!
به‌نظرم همون یه مودم ساده‌با یه‌روتر خوب (مثلا ac1200) خیلی بهتر میتونه باشه

m751
26-09-2020, 20:03
بچه ها موقع ثبتنام تانوما لازمه حتما یکی از اون طرحای 3 ماهه، 6 ماهه رو انتخاب کنیم؟ نمیشه از اولش همون طرحای پیشپرداخت معمولی رو داشت؟ دفعه ی قبل رفتم مخابرات خانمه موقع ثبتنام گفت یکی از طرحای این تو رو باید انتخاب کنی بعد که تموم شد طرحا برات میان
بعد اینکه نمیشه خط تلفنی که الان هست رو بگیرن خط فیبر رو بدن دیگه تلفن جدید نگیری؟ همین الان یدونه اضافه دارم

ehsan-75
27-09-2020, 20:37
بچه ها موقع ثبتنام تانوما لازمه حتما یکی از اون طرحای 3 ماهه، 6 ماهه رو انتخاب کنیم؟ نمیشه از اولش همون طرحای پیشپرداخت معمولی رو داشت؟ دفعه ی قبل رفتم مخابرات خانمه موقع ثبتنام گفت یکی از طرحای این تو رو باید انتخاب کنی بعد که تموم شد طرحا برات میان
بعد اینکه نمیشه خط تلفنی که الان هست رو بگیرن خط فیبر رو بدن دیگه تلفن جدید نگیری؟ همین الان یدونه اضافه دارم

سلام. احتمالا میشه و اینطوری هزینه مودم رو باید خودتون بدین.
برای سوال دوم هم بله این امکان وجود داره که اون خط بلا استفاده رو بدین و بجاش خط فیبر بگیرین.

البته برا همه اینا باید با مخابرات صحبت کنین و قانعشون کنین. تعرفه های تهران رو از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ببینین. تو اکثر استان ها این تعرفه ها وجود داره. میتونین پیش پرداخت هم بگیرین.

Mmrr72
29-09-2020, 10:16
دوستان سلام
ممنون میشم اگر که الان هر عزیزی که FTTH داره پینگی با CMD بگیره از چند IP پابلیک مثل 4.2.2.4 یا چیزای دیگه!
و یا پینگشون داخل بازی ها مثه کالاف موبایل یا چیزای دیگه که بازی میکنید رو ممنون میشم بزارید
و یه مورد دیگه تغییر پینگ در حین استفاده سنگین و دانلود و یا استفاده چند نفر باهم در حین بازی اگر تجربه ای داشته باشید بگید ممنون میشم.
پیشاپیش با تشکر از لطفتون:thumbsup:

ariobarzan2
29-09-2020, 16:56
دوستان سلام
ممنون میشم اگر که الان هر عزیزی که FTTH داره پینگی با CMD بگیره از چند IP پابلیک مثل 4.2.2.4 یا چیزای دیگه!
و یا پینگشون داخل بازی ها مثه کالاف موبایل یا چیزای دیگه که بازی میکنید رو ممنون میشم بزارید
و یه مورد دیگه تغییر پینگ در حین استفاده سنگین و دانلود و یا استفاده چند نفر باهم در حین بازی اگر تجربه ای داشته باشید بگید ممنون میشم.
پیشاپیش با تشکر از لطفتون:thumbsup:
سلام
اول بگم من خودم فیبر ندارم ولی با توجه به اطلاعات خودم مثلا یکی از دوستان در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگ گذاشتن و در صفحات قبلی هم یک از دوستان پینگ گذاشته بود البته اون دوستمون سرعتشون حدود 200 بود احتمالاً پینگشون بهتر بود البته بعضی از دوستان هم تو همین تاپیک یک سری شکایتهایی دارن من خودم فیلم تست سرعت در افتتاحیه راه اندازی فیبر در یکی از شهرها دیدم که سرعت 800 و پینگ 1 بود البته اون تست ممکنه در شرایط آزمایشگاهی یا بدون به شیر گذاشتن پهنای باند باشه چون مثلا در بعضی مجتمعها در اثر کمبود تجهیزات سرعت فیبر نوری حداکثر 50 ولی مثلا بعضی جاها کاربر سرعت اسمی 50 میگیره ولی سرعتش رو 200 بسته میشه به عقل البته جور در میاد که هر چی سرعت بالاتر باشه پینگ پایین تر باشه اینو باید یکی از دوستان که فنی تره لطف کنه توضیح بده ولی من تو همین فروم دیدم یکی از دوستان گفت که با یک شرکت خصوصی ای دی اس ال پینگ 5 با سرورهای داخلی میگیره البته یه کم این حرف عجیبه چون اون دوستمون تصویر تست سرعتشو نگذاشته بود البته شما اگه سرعت بالا بگیری بخاطر پهنای باند بیشتر فیبر بعیده استفاده همزمان چند نفر مشکل ایجاد کنه ولی پینگ یه مقدار موضوعش پیچیده تره
برای سرعت بالاتر باید طرحهای پیش پرداخت رو مثل اینکه انتخاب کنید و یه سری هزینه های فیبرکشی را هم خودتون متقبل بشید

ariobarzan2
29-09-2020, 17:43
سلام
اول بگم من خودم فیبر ندارم ولی با توجه به اطلاعات خودم مثلا یکی از دوستان در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگ گذاشتن و در صفحات قبلی هم یک از دوستان پینگ گذاشته بود البته اون دوستمون سرعتشون حدود 200 بود احتمالاً پینگشون بهتر بود البته بعضی از دوستان هم تو همین تاپیک یک سری شکایتهایی دارن من خودم فیلم تست سرعت در افتتاحیه راه اندازی فیبر در یکی از شهرها دیدم که سرعت 800 و پینگ 1 بود البته اون تست ممکنه در شرایط آزمایشگاهی یا بدون به شیر گذاشتن پهنای باند باشه چون مثلا در بعضی مجتمعها در اثر کمبود تجهیزات سرعت فیبر نوری حداکثر 50 ولی مثلا بعضی جاها کاربر سرعت اسمی 50 میگیره ولی سرعتش رو 200 بسته میشه به عقل البته جور در میاد که هر چی سرعت بالاتر باشه پینگ پایین تر باشه اینو باید یکی از دوستان که فنی تره لطف کنه توضیح بده ولی من تو همین فروم دیدم یکی از دوستان گفت که با یک شرکت خصوصی ای دی اس ال پینگ 5 با سرورهای داخلی میگیره البته یه کم این حرف عجیبه چون اون دوستمون تصویر تست سرعتشو نگذاشته بود البته شما اگه سرعت بالا بگیری بخاطر پهنای باند بیشتر فیبر بعیده استفاده همزمان چند نفر مشکل ایجاد کنه ولی پینگ یه مقدار موضوعش پیچیده تره
برای سرعت بالاتر باید طرحهای پیش پرداخت رو مثل اینکه انتخاب کنید و یه سری هزینه های فیبرکشی را هم خودتون متقبل بشید
این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد ارتباط سرعت با پینگه

Mmrr72
29-09-2020, 20:07
سلام
اول بگم من خودم فیبر ندارم ولی با توجه به اطلاعات خودم مثلا یکی از دوستان در این
والا دوست عزیز سرعت های تست که به قول شما یه شرایط ایزوله و حداکثری بعضا هست از پتانسیل های اون سیستم مثه تست های 5G که سرعت اسمی میدن ولی در عمل خب فرق داره ولی خب فیبر حقیقت پتانسیل اسمی رو هم برای یوزر میتونه داشته باشه،
حقیقت تست های اسپید تست خیلی ملاک عمل نیست برای خودم شخصا چون به فاکتور های متفاوتی بستگی داره و فاصله و نوع سرور و مقدار بار روی اون اینترنت درون لحظه و ... سر همین بیشتر پینگ های CMD و یا پینگی که توی بازی های مطرح میزنه و برام مهم هست و مثلا توی بازی کالاف موبایل پینگ ۴۴ تا ۴۷ دارم
و در مورد پینگ داخلی با adsl من خودم پینگ زیر ۵ میگیرم با جیتر ۱ یا ۲ که متاسفانه با همین مخابرات هم هست که البته چون غالبا تهرانی ها به مبدا آی پی نزدیکترن پینگ کمتری دارن ولی خب پینگ قابل قبولی هست اگر بتونم عکسش رو بزارم
سرعت و پینگ هم تا وقتی پهنای باند زیر بار نره زیاد پینگ رو درگیر نمیکنه مگه جزئی
الان هم‌ خوشبختانه تا فاصله ۱۵۰-۲۰۰ متری ما فت فیبر هست توی خط مستقیم که مخابرات گفته انجام میده ولی متاسفانه چون مستاجر هستیم جایی که هستیم هزینه های اولیه اش یکم زور داره و اینکه شرایط اجاره رو نمیدونیم وگرنه تا الان گرفته بودم قطعا ...
مجبورم لینکو اینجوری بفرستم

s14.picofile.com/file/8409593384/IMG_20200929_195017.jpg

M A X I M U M
29-09-2020, 20:30
سلام کسی میتونه با فیبر نوری از 8.8.8.8 و 185.60.112.158 پینگ بگیره
ممنون

smk1369
30-09-2020, 14:30
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=44ms TTL=55
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=40ms TTL=55
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=40ms TTL=55
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=41ms TTL=55

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 40ms, Maximum = 44ms, Average = 41ms

Pinging 185.60.112.158 with 32 bytes of data:
Reply from 185.60.112.158: bytes=32 time=92ms TTL=244
Reply from 185.60.112.158: bytes=32 time=91ms TTL=244

Ping statistics for 185.60.112.158:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 91ms, Maximum = 92ms, Average = 91ms

Mmrr72
30-09-2020, 14:50
من نمیدونم چرا اینترنت بنده با اینترنت فیبر نوری خیلی فرقی در پینگ نداره اونم با سرعت ۱۰-۱۲ مگابیت!
پینگ ۸.۸.۸.۸ من ۴۱ اینطوراس
و پینگ ۱۸۵.۶۰.۱۱۲.۱۵۸ هم در حدود ۹۳-۹۴ هست
و آدم میمونه وقتی داره در مقام مقایسه با اینترنت به روز دنیا مقایسه اش میکنه این اینترنت بی خود قدیمی رو

FXPRO
30-09-2020, 16:53
من نمیدونم چرا اینترنت بنده با اینترنت فیبر نوری خیلی فرقی در پینگ نداره اونم با سرعت ۱۰-۱۲ مگابیت!
و آدم میمونه وقتی داره در مقام مقایسه با اینترنت به روز دنیا مقایسه اش میکنه این اینترنت بی خود قدیمی رو

سرویس فیبر نوری شاید(بازم شاید) در پینگ داخلی 2 3 میلی ثانیه از سرویس های adsl با پروفایل فست پینگ کمتری بدن اما تفاوت پینگشون به سرورهای خارجی تقریبا هیچه و چیز عادی ای هم هست. مهم ترین نکته در مورد سرویس فیبر سرعت بالا و صد البته ثبات اون هاست

ariobarzan2
30-09-2020, 19:06
سرویس فیبر نوری شاید(بازم شاید) در پینگ داخلی 2 3 میلی ثانیه از سرویس های adsl با پروفایل فست پینگ کمتری بدن اما تفاوت پینگشون به سرورهای خارجی تقریبا هیچه و چیز عادی ای هم هست. مهم ترین نکته در مورد سرویس فیبر سرعت بالا و صد البته ثبات اون هاست
درسته تفاوت پینگ جزییه فیبرنوری یعنی نویز ناچیز بالطبع ثبات بیشتر پهنای باند بیشتر نتیجتا سرعت بالاتر

Mmrr72
30-09-2020, 19:18
حرف های شما درسته و تا حدی منطقی هست ولی به هرحال هم به سبب نسل جدیدتر و هم به سبب اینکه سند و رسیو سریعتر به علت تابش نوری یا لیزری فیبر که سرعت به شدت بیشتری از جریان الکتریکی در سیم ‌مسی داره باید پینگ هم بهتر باشه چون تفاوت سرعت نوترون و الکترون هست که قابل توجه متفاوت هستن!
البته نه به این معنا که فرضا پینگ ۹۰ با اروپا یا امریکا یهو بشه ۴۵ یا کمتر ولی یه تفاوت ۱۰-۲۰ درصدی دور‌از انتظار نیست!چون در هر صورت بعد زمان و مکان رو‌نمیشه نادیده گرفت
ولی به هرحال پهنای باند و سرعت و ثبات هم به قول شما چیزیه که نمیشه نادیده گرفت قطعا

m751
02-10-2020, 12:22
فکر میکنم این تفاوت ناچیز بین فیبر و مس بخاطر اینه که آخرش همه ی این سرویسا باید از فایروال زیرساخت و شیلطرینگ بگذره و اگه این مرحله نبود تفاوت قابل لمس تر بود

nima_baran_abi
02-10-2020, 21:54
دوستان اگر در یک مجتمع یک واحد به فیبر متصل باشه و یک واحد جدید اضافه بشه و بشن دو واحد سرعت چقدر افت میکنه؟ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mmrr72
03-10-2020, 01:21
دوستان اگر در یک مجتمع یک واحد به فیبر متصل باشه و یک واحد جدید اضافه بشه و بشن دو واحد سرعت چقدر افت میکنه؟ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk
ببینید عملا هیچ افتی نباید صورت بگیره چون شما نیازمند یه فیبر مجزا و یه خط مجزا هستید و همینطور خرید یه بسته ی اینترنتی مجزا که خب همه ی اینا یا از فیبر کشی مستقیم یا با یه سوییچ انجام میشه و کابل گیگابیتی!
این سیستم کع باعث افت کیفیت بشه در کابل های کواکسیال و آنتن مانند بود که خب خیلی سیستم مطلوبی نبود و جا هم نیفتادش!
اینکه همسایتون یا مخابرات هم گفته حرف بیخود زدن و هیچ دخل و تصرفی نداره و شما باید هزینه فیبر کشی خودتون رو بپردازید و هیچ اجازه یا تصرفی نداره

sia0368
03-10-2020, 11:38
سلام
تازگی کسی تانوما گرفته شرایطش رو توضیح بده؟
چند روز بعد از پر کردن فرم درخواست تماس میگیرند؟
هزینه کابلکشی تا دم در چه قدره؟
هزینه کابل کشی داخل خونه چه قدر گرفتند؟
هزینه مودم چه قدر گرفتند؟
اگر یک ساله یا 3 ساله سرویس بگیریم هزینه هاش چه طور میشه؟تغیری میکنه؟
اگر منطقه مخابراتی عاطف تهرانپارس هم هستید بگید
ممنون

farshad_scientist
03-10-2020, 12:12
سلام
ممنون
سلام من همین شنبه هفته پیش رفتم پیش رئیس مرکز و برام ثبت نام کرد ولی چند روز قبلش هم با کسی که داشت نزدیک ما فیبرکشی میکرد صحبت کردم و اون با رئیس صحبت کرد اول، فرصت رو بدست گرفتم وگرنه به من که یک مشترک هستم عمرا فیبر میدادن چون قدیما پیگیری کرده بودم، سرویس من رو زده پس پرداخت یک ساله ۵۰ مگ که معمولا تا ۳۰۰ باید باز باشه و سرویس من باز هست یعنی دستم باز هست تغییر بدمش هر موقع خواستم، مودم رو خودم خریدم huawei hg8245h که پورت پشتش سبز هست و سفارش اروپا هست یک و خورده ای بیشتر باید الان هزینه مودم کنی البته این مدل...یک پچ کورد سبز به آبی هم همراه مودم گرفتم که معمولا ازین استفاده میشه، فعلا جز مودم هزینه ای نکردم و به من گفتن دیگه تو این هفته میان سیم کشی رو انجام میدن، چندین بار پیگیری کردم با تماس گرفتن و رفتن پیش رئیس مرکز، هزینه کابل کشی بیرونم گفت بار اول رایگان که تعجب کردم گفتم الان باید میلیونی پیاده شم سر همین و یک تعهد هم دادم که اگر پاره شد سیم ها خودم هزینه ترمیم رو بدم و داخلی هم که هزینشو باید بدیم و زمانی که اومدن اگر خواستید میگم هزینشو با این حال که بازم بستگی داره :)
اصلا قرارداد های طولانی نبندید بخاطر هزینه مودم و کابل کشی چون هم سرعت محدود میشه و هم حجم تقریبا نصف میشه و اینجوری تا مدت تمام شدن قرارداد ۲ براربرشو ازتون میگیرن.

Mmrr72
03-10-2020, 15:16
سلام
ممنون
والا عرضم به حضورت بنده عاطف هستم و اتفاقا منطقه خیلی طلبه پیدا کرده سر فیبر نوری!vdsl تقریبا نمیدن مگه خیلی نزدیک باشید و صحبتم کردم فعلا قصدی برای کافو‌هم‌ندارن!ولی فیبر رو‌خوب پیگیر هستن و باید بری طبقه پایین پیش آقای امینی و ایشونم آدم خوب و پیگیری هستن منطقه و محدوده ی خونتون رو بررسی میکنن و اگر در نزدیکی شما فیبر کشی باشه یعنی ۲۰۰-۳۰۰ متری کارتون رو راه میندازن
هزینه هم هزینه فیبر کشی داخلی و مودم هست که حدودا بسته به طبقه و شرایط نصب فیبر از ۱,۷۰۰ تا ۲ یا بیشتر متغیر هست ولی خب بیشترش میشه هزینه مودمتون

m751
03-10-2020, 21:29
والا عرضم به حضورت بنده عاطف هستم و اتفاقا منطقه خیلی طلبه پیدا کرده سر فیبر نوری!vdsl تقریبا نمیدن مگه خیلی نزدیک باشید و صحبتم کردم فعلا قصدی برای کافو‌هم‌ندارن!ولی فیبر رو‌خوب پیگیر هستن و باید بری طبقه پایین پیش آقای امینی و ایشونم آدم خوب و پیگیری هستن منطقه و محدوده ی خونتون رو بررسی میکنن و اگر در نزدیکی شما فیبر کشی باشه یعنی ۲۰۰-۳۰۰ متری کارتون رو راه میندازن
هزینه هم هزینه فیبر کشی داخلی و مودم هست که حدودا بسته به طبقه و شرایط نصب فیبر از ۱,۷۰۰ تا ۲ یا بیشتر متغیر هست ولی خب بیشترش میشه هزینه مودمتون
چقد طول کشید از درخواست تا آماده شدن و اومدن برا نصب، زنگ میزنن یا کسیو میفرستن؟ من یه هفته س رفتم درخواست دادم با کلی اعصاب خوردی راضی شدن که بهم بدن با هزینه ی خودم همش میخواستن راضیم کنن سه ساله بگیرم همه رو قسم دادم تا ول کنن:دی
از مخابرات پرسیدم گفت مودم باید فایبرهوم بگیری چیز دیگه با تجهیزات ما سازگاری نداره اصلا میمونه رو دستت، پیمانکار هم همون مخابرات شماره داد یکی از خودشونو گفت متری 10 15 تومن، همسایمون قبلا کشیده تا دم در به یه جعبه از اونجا هم یه سیم کشیده تا خونه ش، مخابراتیه گفت میشه از همون کشید که دیگه سیم اضافه نکشی
فک کنم مودم رو الکی گفت ولی فایبرهوم اگه این مدلی که چهار تا گیگابیت داره رو دور و بر یه تومن بدن می ارزه

sia0368
04-10-2020, 09:49
سلام
فیبرکشی داخلی رو توکار میکشن؟یا روکار؟پریز فیبر نوری داخل چه طوریه؟میشه فیبر رو مستقیم از مسیر سوراخ کنار پنجره که کابل ماهواره اومده ردش کرد و مستقیم زد به مودم؟(اگر امکانش هست عکس بندازید ممنون میشم)
سرویس چندمگ؟و چند ماهه گرفتید؟و هزینش چه قدر شد؟
سرعت دانلود و آپلود از سرور خارج چه طوره؟سرعت نوسان داره یا ثابته؟

Mmrr72
04-10-2020, 20:17
چقد طول کشید از درخواست تا آماده شدن و اومدن برا نصب، زنگ میزنن یا کسیو میفرستن؟ من یه هفته س رفتم درخواست دادم با کلی اعصاب خوردی راضی شدن که بهم بدن با هزینه ی خودم همش میخواستن راضیم کنن سه ساله بگیرم همه رو قسم دادم تا ول کنن:دی
از مخابرات پرسیدم گفت مودم باید فایبرهوم بگیری چیز دیگه با تجهیزات ما سازگاری نداره اصلا میمونه رو دستت، پیمانکار هم همون مخابرات شماره داد یکی از خودشونو گفت متری 10 15 تومن، همسایمون قبلا کشیده تا دم در به یه جعبه از اونجا هم یه سیم کشیده تا خونه ش، مخابراتیه گفت میشه از همون کشید که دیگه سیم اضافه نکشی
فک کنم مودم رو الکی گفت ولی فایبرهوم اگه این مدلی که چهار تا گیگابیت داره رو دور و بر یه تومن بدن می ارزه
والا چندتا پست عقبتر هم گفتم متاسفانه به خاطر شرایط مستاجری و مشخص نبودن تکلیفمون هنوز درخواست ندادم ولی اگر بخوام جواب چیزهایی که پرسیدی از اطلاعات خودم یا چیزهایی که دیدم و شنیدم بگم اگر کمکی بکنه اینا میشه؛
اینم بگم توی این هفته یا هفته ی بعد درخواستشو میدم جایی که مابودیم فیبر سر راست و تو فاصله کمتر از ۲۰۰ متری هست به من گفت ۷-۸ روزه من گفتم ندیدم و نشندیم زیر ۲ هفته اینکارو‌کنن و اون گفت من قول میدم ۷-۸ روزه اوکی کنم و گفتم حله ولی همون حداقل ۲ هفته رو باید در نظر بگیری اگر بیشتر نشه،تا وقتی فیبر کشی تا نزدیک منزل نیاد فکر نمیکنم تماسی بگیرن
قرارداد هم سعی کنید کوتاه مدت بگیرید بهتره چون صاحاب نداره اینجا هیچی!
ازین چرت و پرتا زیاد میگن که مودم مخصوص میخواد و تنظیمات خاص خودمونو میزنیم و اینا ولی هر مودمی که تو باژار هست میخوره بهش!
چون میخوان مودمای خودشون رو رد کنن!
قیمت فیبر کشی هم توی این ۶,۷ ماه ۳,۴ برابر شده مثه اکثر چیزا

Mmrr72
04-10-2020, 20:26
سلام
فیبرکشی داخلی رو توکار میکشن؟یا روکار؟پریز فیبر نوری داخل چه طوریه؟میشه فیبر رو مستقیم از مسیر سوراخ کنار پنجره که کابل ماهواره اومده ردش کرد و مستقیم زد به مودم؟(اگر امکانش هست عکس بندازید ممنون میشم)
سرویس چندمگ؟و چند ماهه گرفتید؟و هزینش چه قدر شد؟
سرعت دانلود و آپلود از سرور خارج چه طوره؟سرعت نوسان داره یا ثابته؟
مجدد میگم‌بنده هنوز موفق به انجامش نشدم ولی بر اساس اطلاعات و‌چیزایی که دیدم خدمتتون میگم؛
اگر امکانش باشه داخلی انجام میدن ولی غالبا چون امکانش نیست خارجی و روکار انجام میدن،و اینکه پریز که نه به شکل پچ کورته که وصل میشه یه سرش به مودم و اینکه اون پیمانکار و نصاب باید بیاد و امکان سنجی بکنه و اگر بیرون بزنه کابلای بیرونی اوت دور باید بزنه و داخلی اگر بخوای مسافت زیادی باشه ایندور باید باشه و یا همونو امتداد بده! ولی کلیت باید جوری باشه فشار روی کابل نباشه
نوع سرویس ها و هزینه ها هم که توی سایت مخابرات و ftth هست ولی سرعت اسمی دارن و سرعتی که فعلا میدن باز هست یعنی بسته به شرایط و یه سری فاکتور ها تا ۳۰۰ مگابیت باز هست البته سرویس های سرعت بالا مثه ۵۰ مگ!
اون مورد آخر هم دوستان گذاشتن داخل تاپیک و صفحات رو کمی بگردید میبینید
ولی من همه جا گفتم و بازم میگم اونچیزی که مهم هست مودم فیبر نوری نیست ،مودم های فیبر نوری نه تنها ایران که خارجش هم چیز مالی نیستن و با یه روتر اونو تقویت میکنن و مودم های فیبر نوری اصلا جالب عمل نمیکنن!
یه مودم ac خوب با کمی هزینه بیشتر بگیرید خیلی بهتر از مودم های خوب فیبر نوری توی بازاره که بتونید از نهایت سرعت و کیفیت و برد مفید اون استفاده کنید

Bobby Sands
04-10-2020, 23:27
دوستان برای مراجعه حضوری باید بریم امور مشترکین یا خود مرکز مخابرات؟ به کدوم قسمت باید مراجعه کنم تا چک کنن محل ما قابلیت دریافت سرویس تانوما رو داره یا نه؟ من دو هفته است تو سایت مخابرات ثبت نام کردم هیچ خبری نشد!
بعد این دوستمون گفت مودم ac خوب بگیرید بجای مودم فیبر نوری یعنی چی؟ مگه مودم های دیگه هم با این سرویس کار میکنه؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید دقیقا چه مودمی منظورتونه؟

farshad_scientist
04-10-2020, 23:38
والا من که بهترین مودم هواوی رو گرفتم و یک مودم vr900 هم دارم که اگر شد اون رو به عنوان روتر استفاده می کنم و تفاوت کیفیت آنتن دهی و سرعت و پینگ رو با خود مودم فیبر مقایسه می کنم، منم از همون اوایل که‌ اومده بود ۱۰۰ بار ثبت نام کرده بودم از طریق سایت ولی در کل رئیس مخابرات تصمیم می گیره و همیشه خود کارمند ها منو پیش ریاست بردن که نقشه رو ببینه و امکان سنجی کنه، همه ی سوال ها رو هم از خودش کردم، به من گفت مودم فقط هواوی بگیرم و پچ کورد هم سبز به آبی باشه، پشت مودم سبز هست و معمولا پریز رو آبی میزنن ظاهرا، الان من منتظر مسئول فیبرکشی هستم که بیاد کارشو بکنه که اگر اذیت نکنه یک روزه راحت تموم هست.

TRACKER
05-10-2020, 00:15
کسی میدونه آیا امکانش هست از مخابرات تا خونه فیبر بکشن؟ (تمام هزینه پای مشترک) :worried:

Mmrr72
05-10-2020, 00:15
دوستان برای مراجعه حضوری باید بریم امور مشترکین یا خود مرکز مخابرات؟ به کدوم قسمت باید مراجعه کنم تا چک کنن محل ما قابلیت دریافت سرویس تانوما رو داره یا نه؟ من دو هفته است تو سایت مخابرات ثبت نام کردم هیچ خبری نشد!
بعد این دوستمون گفت مودم ac خوب بگیرید بجای مودم فیبر نوری یعنی چی؟ مگه مودم های دیگه هم با این سرویس کار میکنه؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید دقیقا چه مودمی منظورتونه؟
من معذرت مبخوام فکر کنم کمی منظورو بد رسوندم
منظورم اینه یه مودم فیبر نوری ساده بگیرید و با یه کابل گیگابیتی به یه مودم یا روتر ac خوب وصل کنید که هم در قدرت و هم کیفیت آنتدهی و هم مباحث امنیتی و هم سرعت تاثیر خودشو نشون بده و تنها مودم فیبر نوری وظیفه یه رابط یا تبدیل رو داره در اصل
در شرکت های بزرگ هم همینطوره و کسی از مودم های فیبر نوری به تنهایی استفاده نمیکنه!
باید حضوری تشریف ببرید مخابرات یا با رئیس مرکز یا با مسئول فییر نوری و کسی که کاراشو میکنه و به نقشه دسترسی داره صحبت کنید و اینا حضوری هم دلشون نمیاد کار کنن چه برسه تلفنی و اینترنتی

Mmrr72
05-10-2020, 00:19
کسی میدونه آیا امکانش هست از مخابرات تا خونه فیبر بکشن؟ (تمام هزینه پای مشترک) :worried:
تو این مملکت مگه میشه کاری با پول راه نیفته:biggrin:
بله امکانش هست ولی بحثی که هست هزینه اون مخصوصا اگر فاصله قابل توجهی باشه کم هم نیست!<br>مگه اینکه شهر یا منطقه مخابراتی خاصی داشته باشید که شرایط فیبر کشی نداشته باشه!<br>اینو‌هم با رئیس منطقه مخابراتیتون حرف بزنید ولی پیشنهاد من اینه گزینه تقبل هزینه رو آخر سر بگید چون اونوقت دیگه همه چی رو از اول پای شما مینویسن

FXPRO
05-10-2020, 03:11
والا من که بهترین مودم هواوی رو گرفتم و یک مودم vr900 هم دارم که اگر شد اون رو به عنوان روتر استفاده می کنم و تفاوت کیفیت آنتن دهی و سرعت و پینگ رو با خود مودم فیبر مقایسه می کنم، منم از همون اوایل که‌ اومده بود ۱۰۰ بار ثبت نام کرده بودم از طریق سایت ولی در کل رئیس مخابرات تصمیم می گیره و همیشه خود کارمند ها منو پیش ریاست بردن که نقشه رو ببینه و امکان سنجی کنه، همه ی سوال ها رو هم از خودش کردم، به من گفت مودم فقط هواوی بگیرم و پچ کورد هم سبز به آبی باشه، پشت مودم سبز هست و معمولا پریز رو آبی میزنن ظاهرا، الان من منتظر مسئول فیبرکشی هستم که بیاد کارشو بکنه که اگر اذیت نکنه یک روزه راحت تموم هست.

شما تاحالا روی vr900 سرویس Vdsl داشتید ؟ امکان انتخاب پروفایل وجود داره یا نه فقط Modulation ?

maddamin
05-10-2020, 13:29
سلام دوستان
من میخواستم برای اینترنت ftth اقدام کنم متاسفانه خط تلفنم کابل مسی هست .بعد از پیگیری و صحبت با رییس مرکز مخابراتی مشخص شد نزدیکترین باکس FAt تو محلمون با من تقریبا 200 متری فاصله داره
میخواستم بدونم کابل کشی خارج ساختمان مگر به عهده مخابرات نیست؟ چون به من گفتند هزینشو باید خودت بدی
دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی کنید

farshad_scientist
05-10-2020, 13:32
شما تاحالا روی vr900 سرویس Vdsl داشتید ؟ امکان انتخاب پروفایل وجود داره یا نه فقط Modulation ?
نه پروفایل رو نمیشه انتخاب کرد دستی فقط میشه گذاشت رو vdsl2 که خودکار خودش تعیین میکنه و تا 30a ساپورت میشه، و داخل مشخصات خط هم نشون نمیده که روی کدوم پروفایل هست، مودم asus میشه انتخاب کرد و مودم هواوی هم می دونم که نشون میده

maddamin
05-10-2020, 13:40
سلام دوستان
من میخوام برای اینترنت ftth اقدام کنم اما تلفنم کابل مسی هست بعد از پیگیری و صحبت با رییس مرکز مخابراتی مشخص شد که نزدیکترین باکس fat در محلمون با من 200 متر حدودا فاصله داره
میخواستم بدونم که هزینه کابل کشی خارج از ساختمان مگه به عهده مخابرات نیست؟ چون به من گفتند خودتون باید کابل کشی رو انجام بدید
دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنماییم کنن

farshad_scientist
05-10-2020, 13:53
سلام دوستان
من میخوام برای اینترنت ftth اقدام کنم اما تلفنم کابل مسی هست بعد از پیگیری و صحبت با رییس مرکز مخابراتی مشخص شد که نزدیکترین باکس fat در محلمون با من 200 متر حدودا فاصله داره
میخواستم بدونم که هزینه کابل کشی خارج از ساختمان مگه به عهده مخابرات نیست؟ چون به من گفتند خودتون باید کابل کشی رو انجام بدید
برای من هم حدودا فاصله همینقدر هست که یک سال تا چند ماه پیش مراجعه می کردم گفتن خودت باید پولش رو بدی که من مخالفت کردم هزینشم یک و ۶۰۰ اینا بود ولی الان چون اومدن یک جا دیگه FAT زدن ایندفعه به من گفت هزینه سیم کشی با خود ما نمی دونم چرا ولی خب همین هزینه مودم و سیم کشی داخلی و اینترنت دمار در میاره تو این گرونی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شماره تو‌ این سایت زنگ بزن پیمان کار های مخابرات هستند برات انجام میدن، بعد هم که هماهنگ کردی باهاشون سوال هاتو کردی بهت یک شماره همراه whatsapp میده که عکس FAT فعال رو بهش میفرستی و بقیه داستان، موفق باشی.

maddamin
05-10-2020, 14:08
بهتون نگفتن با کابل دو کور میکشن یا دوازده کور؟ به من گفتن بهتره که دوازده کور بکشی چون دو کور امکان قطع شدن داره
اختلاف قیمتش هم زیاد بود تقریبا

m751
05-10-2020, 15:31
سلام دوستان
کابل کشی تا FAT رو مخابرات گردن میگیره منظورشون از داخلی هم از FAT تا ساختمونه، مخابرات محل ما هم شماره پیمانکارشونو داد گفت خواستی بکشی به این زنگ بزن، گفت به من متری ده تومن حالا نمیدونم گرون گفته یا ارزون بچه ها اگه بیان بگن متری چند کشیدن خوبه تکلیف ما هم معلوم میشه:happy:

FXPRO
05-10-2020, 15:36
نه پروفایل رو نمیشه انتخاب کرد دستی فقط میشه گذاشت رو vdsl2 که خودکار خودش تعیین میکنه و تا 30a ساپورت میشه، و داخل مشخصات خط هم نشون نمیده که روی کدوم پروفایل هست، مودم asus میشه انتخاب کرد و مودم هواوی هم می دونم که نشون میده

این بزرگترین مشکل مودمای VDSL برند Tplink هست.

m_amin
05-10-2020, 16:29
دوستانی که مودم ۸۲۴۵ هواوی دارند ستیمگ ون رو چجوری باید تنظیم کرد؟ خاموش هست همه چیش!
و اینکه MRU رو چند گذاشتید؟
الان دقت کردم خیلی جاهای دیگه هم خاموش هست!
یوزر روت وارد شدم
یوزر دیگه ایی داره؟ یا نصاب قفل کرده؟
حتی قسمت dhcp واسه لن اون قسمت dns گذاشتن هم خاموش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ontent.com/p/thumb/AA_qFst604Nw1f7pM37TDj7-aef4quutrhtGeDnqzCuDV8wGPmSLowiEVvo1DnUN1oBCR3rx6M T2onttlwsFdb0b3w7yivn-VNX3z2H5cbrPh1tZzEc-EMPexuGC1tq-U_OaGPYLJS_pLm32arlrNughn_-XEodWdm0Jx3iS7S1d0iOkVh8NMVV1-Fpto37u1Q1rTf2gGpgJl9KDd5VNMrj8fSnNdxsBwLhAPXgbzPT-JvwfUwbVRaxLXDHTVx0fGwqGWpc5QSMepbjkzjlxOLNoPgT0bp 7vxUWvWZLnf3NBcCaVZ--LhLfKDVW2jwcPOCNnVWqsCKD1EHfrfzXRp-AqCn9RnIYuf_TsMt_PyoReHJ-Ur88UF2AXLAt1QM-DRhCV2U_000wq0-dZln8pUuOi/p.png?fv_content=true&size_mode=5

maddamin
05-10-2020, 18:31
کابل کشی تا FAT رو مخابرات گردن میگیره منظورشون از داخلی هم از FAT تا ساختمونه، مخابرات محل ما هم شماره پیمانکارشونو داد گفت خواستی بکشی به این زنگ بزن، گفت به من متری ده تومن حالا نمیدونم گرون گفته یا ارزون بچه ها اگه بیان بگن متری چند کشیدن خوبه تکلیف ما هم معلوم میشه:happy:

به من هم متری 10 تومان با کابل دو کور قیمت دادن/متری 30 تومان هم با کابل دوازده کور
و تاکید داشتن که به خاطر مسافت بهتره از دوازده کور استفاده بشه

Bobby Sands
05-10-2020, 22:41
دوستان یه سوال. این باکسهای fat ظرفیت دارن؟ یعنی صرف وجود یکی از این باکسها نزدیک خونه برای دریافت سرویس تانوما کفایت میکنه یا باید ظرفیت خالی هم داشته باشن؟
من دوروبر خونه مون گشتم این چند تا باکس رو تونستم پیدا کنم. از اینا هیچ کدوم مربوط به فیبر نوری میشه؟

abolfazlabdolshahi
06-10-2020, 02:02
سلام دوستان
سمنان کسی فیبر نوری گرفته؟
منطقه ما فیبر میدن دو هفتس درخواست دادم گفتش ۷-۸ روز دیگه میان برا سیمکشی ولی بعد دو هفته هنوز نیومدن.
راه حل چیه؟

farshad_scientist
06-10-2020, 14:12
ظاهرا مسیر فیبرکشی من خیلی زیاد هست چون باید از 3 کوچه رد بشه و خرابی هم پیش بیاد پول تعمیر رو باید خودم بدم، پیمان کار های مخابرات که الکی گفتن تا 80 متر رو مخابرات میده بقیش با خودت در حالی که خود رییس مرکز گفت همچین چیزی نیست اگر می تونید صبر کنید تا بیان انجام بدن، خلاصه موند تا یک با وجدان پیدا بشه برای ما فیبر بیرون رو بکشه چون بالاخره مخابرات پولش رو میده
اینم نتیجه ی مدیریت این مملکت هست که همه دندون تیز کردن برای پول نمیان کار مارو راه بندازن، من الان هم پول مودم رو دادم و هم پول فیبر کشی داخلی رو باید بدم + هزینه گزاف اینترنت در سال

ariobarzan2
06-10-2020, 14:49
دوستان یه سوال. این باکسهای fat ظرفیت دارن؟ یعنی صرف وجود یکی از این باکسها نزدیک خونه برای دریافت سرویس تانوما کفایت میکنه یا باید ظرفیت خالی هم داشته باشن؟
من دوروبر خونه مون گشتم این چند تا باکس رو تونستم پیدا کنم. از اینا هیچ کدوم مربوط به فیبر نوری میشه؟
بله از درپوشاش که فیبر نوری باید باشه حالا تو دل و رودش را من نمیدونم :biggrin:مثل اینکه باید تا 200 متری تون اومده باشه اون نفر اولم که تقاضا داده باید مثل اینکه رضایت بده البته این از اطلاعاتیه که من همینجا بدست آوردم حالا دوستان واردتر هم میتونن توضیحات منو تصحیح و یا تکمیل کنن جالبه یکی از fat ها مربوط به ایرانیان نت هست شرکتی که در ابتدا قرار بود پروژه فیبر نوری را انجام بده که بعداً خود مخابرات فیبرکشی را در انحصار خودش گرفت

farshad_scientist
06-10-2020, 14:55
ایرانیان نت هنوزم فعالیت داره و من تماس گرفتم باهاشون که میگن فقط کرج فعالیت داریم و از های وب هم در مورد سرویس آذرخش پرسیدم گفتن فقط کرج و با ایرانیان نت همکاری میکنیم ما
مخابرات براش جور نشه شاید ازونور بتونه استفاده کنه

Bobby Sands
06-10-2020, 16:02
بله از درپوشاش که فیبر نوری باید باشه حالا تو دل و رودش را من نمیدونم :biggrin:مثل اینکه باید تا 200 متری تون اومده باشه اون نفر اولم که تقاضا داده باید مثل اینکه رضایت بده البته این از اطلاعاتیه که من همینجا بدست آوردم حالا دوستان واردتر هم میتونن توضیحات منو تصحیح و یا تکمیل کنن جالبه یکی از fat ها مربوط به ایرانیان نت هست شرکتی که در ابتدا قرار بود پروژه فیبر نوری را انجام بده که بعداً خود مخابرات فیبرکشی را در انحصار خودش گرفت

فاصله هاشون که همگی کمتر از50 60 متر هستش اینایی که عکسش رو گذاشتم. اون ایرانیان نتها مثل اینکه مربوط به های وب میشه . می خواستم بدونم ایا اون باکسهای دیگه که عکساشونو گذاشتم باکسی مربوط به فیبر نوری مخابرات هستش یا نه؟
آخه مثل اینکه اینایی که فیبرنوری های وب دارن زیاد راضی نیستن ازش. انگار فیبر نوری مخابرات بهتره سرعت و کیفیتش. دقیق نمیدونم دوستانی که این سرویسها رو دارن اگر اشتباه میکنم اصلاح کنن .
اخر سر اینکه اینکه گفتید اونی که اول گرفته باید رضایت بده یعنی چی دقیقا؟! چه ربطی به اون داره؟! مگه اون باکس صاحبش اون طرفیه که اول گرفته که باید رضایت بده؟ اصلا چطوری باید طرف رو پیدا کنم و ازش رضایت بگیرم؟!!! یعنی اگر باکس در خونه مون باشه و اونی که اول گرفته رضایت نده من نمیتونم از اون باکس سرویس فیبر نوری بگیرم؟!

ariobarzan2
06-10-2020, 18:32
فاصله هاشون که همگی کمتر از50 60 متر هستش اینایی که عکسش رو گذاشتم. اون ایرانیان نتها مثل اینکه مربوط به های وب میشه . می خواستم بدونم ایا اون باکسهای دیگه که عکساشونو گذاشتم باکسی مربوط به فیبر نوری مخابرات هستش یا نه؟
آخه مثل اینکه اینایی که فیبرنوری های وب دارن زیاد راضی نیستن ازش. انگار فیبر نوری مخابرات بهتره سرعت و کیفیتش. دقیق نمیدونم دوستانی که این سرویسها رو دارن اگر اشتباه میکنم اصلاح کنن .
اخر سر اینکه اینکه گفتید اونی که اول گرفته باید رضایت بده یعنی چی دقیقا؟! چه ربطی به اون داره؟! مگه اون باکس صاحبش اون طرفیه که اول گرفته که باید رضایت بده؟ اصلا چطوری باید طرف رو پیدا کنم و ازش رضایت بگیرم؟!!! یعنی اگر باکس در خونه مون باشه و اونی که اول گرفته رضایت نده من نمیتونم از اون باکس سرویس فیبر نوری بگیرم؟!
دو تای آخری که آرم مخابرات داره روش در مورد رضایت هم من مطمئن نیستم چون خودم ندارم شما 10-20 صفحه آخر همین تاپیکو یه نگاه بنداز یا صبر کن دوستان واردتر بیان راهنماییت کنن

m751
06-10-2020, 19:18
رضایت برا موقعیه که مثلا تو آپارتمان یکی گرفته باشه یه اسپلیتر میزنن سر سیمی که تو پارکینگ اومده به جفتتون بدن که دیگه لازم نباشه دومین کسی که داره از مخابرات سرویس میگیره سیمکشی به کوچه داشته باشه

farshad_scientist
08-10-2020, 15:06
کسی شماره یک پیمان کار با انصاف و کار بلد رو داره؟
اگر امکانش هست اینجا بذاره یا برام بفرسته شخصی دمتون گرم

david848
09-10-2020, 10:34
من یه سال پیش رفتم ببینم میشه از مرکز مستقیم فیبر بکشن تا خونه رعیس مرکز یه نامه داد بدم هم کار طبقه پایینشون. مسول اون mdf اینا گفت خونتون کجاست گفتم کوچه کناری .بعد هم جواب رد داد گفت مثلا باید همین خونه های نزدیک باشی:)

ariobarzan2
09-10-2020, 11:07
من یه سال پیش رفتم ببینم میشه از مرکز مستقیم فیبر بکشن تا خونه رعیس مرکز یه نامه داد بدم هم کار طبقه پایینشون. مسول اون mdf اینا گفت خونتون کجاست گفتم کوچه کناری .بعد هم جواب رد داد گفت مثلا باید همین خونه های نزدیک باشی:)
اینطور که پیداست باید گیر سه پیچ بدید :biggrin:

crash00
09-10-2020, 13:39

دوتای آخری مسی هستن (با اینکه روش زده onu)

اونای دیگه هم اینکه ظرفیت داشته باشن یا نه باید باز کنی توشو ببینی که آیا اسپلیتر توش هست یا نه ، واگر هست پورت خالی داره یا نه. که بازم 100 درصد نیست و باید بری از پیمان کار یا isp بپرسی وضعیت دقیق چیه.

david848
09-10-2020, 13:40
اینطور که پیداست باید گیر سه پیچ بدید :biggrin:
اون موقع هیچ حرفی از هزینه اینا نزد .ولی مثلا الان فک میکنم بخام هزینه رو خودم بدم اصلا نمیصرفه. همینadsl فول سرعت میده سماغ میمکم تا خودشون شروع کنن به سیم کشی انشالله یه دهه دیگه

nima_baran_abi
10-10-2020, 10:58
سلام دوستان من یکماه از سرویسم گذشته چطور باید این قبض هزینه یکماهو پرداخت کنم.هیچ جا هیچ چیزی نوشته نشده.

farshad_scientist
10-10-2020, 12:40
سلام دوستان من یکماه از سرویسم گذشته چطور باید این قبض هزینه یکماهو پرداخت کنم.هیچ جا هیچ چیزی نوشته نشده.

anti-military
10-10-2020, 20:19
ما یه ساختمانی داریم میسازیم که من اصلا فکر نمیکردم اون اطراف فیبر باشه اما از مخابرات خودشون تماس گرفتن که اگه واسه این ساختمانی که دارید میسازید فیبر خواستید بگید بیاییم بکشیم. حالا من چون میخوام تعداد زیادی سرور داخل این ساختمان قرار بدم و به عنوان شرکت و حقوقی درخواست فیبر کنم چندتا سوال داشتم لطفا اگه اطلاع داشتید کمک کنید.

اول اینکه من برای هر 4 تا سرور یه سرویس تانوما با سرعت حداقل 300 مگابیت میخوام. حالا اگه 20 تا سرور باشه من چطوری باید درخواست بدم؟ یعنی چندتا سیم جداگانه باید واسم بکشن و هر کدوم رو به یک مودم جداگانه متصل کنم؟

Rahpooyan
10-10-2020, 21:05

سرویس «آذرخش» های‌وب که در حال حاضر بر بستر « #فیبرنوری تا خانه» یا همان #FTTH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مناطق #عظیمیه و #جهان_شهر در #کرج و استان #البرز ارایه می‌شود، در جدیدترین تست #سرعت خود توانسته است:
- سرعت #دانلود بیش از 830Mbps
- سرعت #آپلود 630Mbps
- و پینگ 2 میلی‌ثانیه را محقق سازد!

این سرویس تا پایان سال ۱۴۰۰ در بیش از ۵۰۰ شهر ارایه خواهد شد. هم اکنون این سرویس با سرعت دانلودهای 50، 100 و 300 Mbps برای مصارف خانگی و سازمانی قابل ارایه است.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره سراسری ۱۵۶۵، داخلی ۵ تماس بگیرید.

anti-military
10-10-2020, 22:08
سرعت متقارن باسه جاهایی هست که FAT نوری اکتیو باشه فکرکنم GPON سرعت متقارن نمیده

سلام یه مقدار توضیح میدید این قضیه رو؟ الان تو ایران روش FAT استفاده میکنن یا GPON؟ قبل از کابل کشی تا درب ساختمان باید این موضوع در نظر گرفت؟

alottadamage
10-10-2020, 22:27

سرویس «آذرخش» های‌وب که در حال حاضر بر بستر « #فیبرنوری تا خانه» یا همان #FTTH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مناطق #عظیمیه و #جهان_شهر در #کرج و استان #البرز ارایه می‌شود، در جدیدترین تست #سرعت خود توانسته است:
- سرعت #دانلود بیش از 830Mbps
- سرعت #آپلود 630Mbps
- و پینگ 2 میلی‌ثانیه را محقق سازد!

این سرویس تا پایان سال ۱۴۰۰ در بیش از ۵۰۰ شهر ارایه خواهد شد. هم اکنون این سرویس با سرعت دانلودهای 50، 100 و 300 Mbps برای مصارف خانگی و سازمانی قابل ارایه است.

جهت اطلاعات بیشتر با شماره سراسری ۱۵۶۵، داخلی ۵ تماس بگیرید.

پینگ داخلی به هیچ دردی نمیخوره، تست با فرانکفورت میذاشتن.

mf.aghaei70
10-10-2020, 23:03
پینگ داخلی به هیچ دردی نمیخوره، تست با فرانکفورت میذاشتن.

500شهر جوک خوبی بود همین الانشم با وجود تحریما فیبر داخل استانی رو انجام نمیدن چه برسه ب فیبر کشی برای 500شهر حتی پروژه vdsl ک خیلی ازش تعریف میکردن جهرمی اومد با کافو عکس یادگاری گرفت برای شو آف تجهیز کجا بود

alottadamage
11-10-2020, 15:03
500شهر جوک خوبی بود همین الانشم با وجود تحریما فیبر داخل استانی رو انجام نمیدن چه برسه ب فیبر کشی برای 500شهر حتی پروژه vdsl ک خیلی ازش تعریف میکردن جهرمی اومد با کافو عکس یادگاری گرفت برای شو آف تجهیز کجا بود

اساس کار اینا بر پایه دروغ بنا شده، کلا دروغ گفتن و ادعا کردن و بلوف زدن واسشون عادی شده.

MMDFullHD
11-10-2020, 16:09
من کافومون نوری شده الان تقریبا 3 ماهی هست
اومدن دو ماه پیش کافو رو نصب کردنو کاراشو کردن الان فقط مخابرات نت میده
رفتم پیش امورمشتکرین مرکز ی خانوم milf حرفه ای بادکنکی
میگم قربونت برم FTTH میخوام میگ جانم؟میگم اینترنت فیبر نوری میخوام نیم ساعتم توضیح بیا بده میگه فیبر میگ برا چی میخوای؟ :mellow:تو ذهنم گفتم میخوام گلای قالی پر پر کنم
گفت نداریم تو خیابونتون هنوز راه نیافتاده سه جا تو این مرکز(شهر) فیبر داره میتونیم بدیم صبر کنید
گفتم سگ خورد VDSL بده میگ که هنوز راه نیافتاده حالا کافو نوری بماند FTTN ک سر کوچس
بماند ک کافو رو هم گرفتن FTTC کردن
گفت نداریم گفتم خب بابا ADSL بده گفت پورت ازاد نداریم
حاجی من رد دادم یکم ولوم دادم صدارو عصبی شدم
:weird:ی سرویس نت درست درمون از شاتل داشتیم ریدید توش و حالا دارم میگم ی پخی بدید پوسیدم تو خونه
گفت برو پیش ریس مرکز رفتم پیش اون گوساله هم همینجوری ی شماره گرفت و گفت بهت زنگ میزنیم کارشناسی باید بشه و ازین حرفا :evil2:
اقا الان VDSL کافو نوری سر کوچه هست و FTTC کابینت جدید اوردن حدود ۳۰۰ متری خونه ولی FAT نزدیک نداریم
راه حلی چیزی ندارید؟

بخوای به این پدرسگا بگی بیان ازش فیبر بکشن برات تا جلو در خونت با هزینه از جیب خودت چقدر میشه؟
سایتش هم ک اصن ثبت نامش کار نمیکنه

ariobarzan2
11-10-2020, 16:52
میگم قربونت برم FTTH میخوام میگ جانم؟میگم اینترنت فیبر نوری میخوام نیم ساعتم توضیح بیا بده میگه فیبر میگ برا چی میخوای؟ :mellow:تو ذهنم گفتم میخوام گلای قالی پر پر کنم
گفت نداریم تو خیابونتون هنوز راه نیافتاده سه جا تو این مرکز(شهر) فیبر داره میتونیم بدیم صبر کنید
گفتم سگ خورد VDSL بده میگ که هنوز راه نیافتاده حالا کافو نوری بماند FTTN ک سر کوچس
:weird:ی سرویس نت درست درمون از شاتل داشتیم ریدید توش و حالا دارم میگم ی پخی بدید پوسیدم تو خونه
گفت برو پیش ریس مرکز رفتم پیش اون گوساله هم همینجوری ی شماره گرفت و گفت بهت زنگ میزنیم کارشناسی باید بشه و ازین حرفا :evil2:
اقا الان VDSL کافو نوری سر کوچه هست و FTTC کابینت جدید اوردن حدود ۳۰۰ متری خونه ولی FAT نزدیک نداریم
راه حلی چیزی ندارید؟

بخوای به این پدرسگا بگی بیان ازش فیبر بکشن برات تا جلو در خونت با هزینه از جیب خودت چقدر میشه؟
دوست عزیز اگر بخوای از جیبت بدی هزینه ها میلیونیه اگه قبلاً از شاتل داشتی و راضی بودی از یه شرکت ای دی اس ال دیگه سرویس بگیر یا از روشهایی مثل TD LTE استفاده کن به نظرم باید هنوز صبر کرد تا این تکنولوژی فیبر جا بیفته و هم قیمتاش شکسته بشه و هم سفارش سرویسش راحتتر بشه

farshad_scientist
11-10-2020, 16:56
سگ برینه به این adsl بالاخره دارم ازش راحت میشم، رییس مرکز نواب آدم خیلی خوبی هست و نزدیک به 400 متر برام کابل فیبر بیرون رو رایگان کشید :n20:بخاطر مدرسه های اطراف که دستور هم اومده همشون باید فیبر بشن شانس در خونه مارو زد و اینکه با مودم 1600 و هزینه 500 تومن هم دستمزد کارای داخلی اینا که البته فکر کنم کردن تو پاچه چون طبقه 1 چسبیده بودیم به پایین تقریبا تمام شد کار ما، البته هنوز فعال نکردم و الانم دارم با adsl عین چی دانلود می کنم، خلاصه آدم خوب نصیب همتون بشه و اینکه هیچوقت زیر بار طرح های مخابرات نرید و طرح استاندارد بگیرید که همه چی دست خودتون باشه(من طرح 500 گیگ 160 تومنی رو گرفتم و چون پر مصرفم مثل اینکه کار من رو راه انداخت باز زودتر)، هزینه کابل کشی هم اگر می خواستم خودم بدم باید بالای 2 تومن باید میدادم، بستگی به فاصله داره و کابل رو چی بکشن مثلا 2 کور یا 4 (برای خودم) یا تا 12 کور، تست هم گرفتن حدود 3 بود کیفیت فیبر که خیلی عالیه چون تا 24 جا داره.

m751
11-10-2020, 19:03
و اینکه با مودم 1600 و هزینه 500 تومن هم دستمزد کارای داخلی اینا که البته فکر کنم کردن تو پاچه چون طبقه 1 چسبیده بودیم به پایین تقریبا تمام شد کار ما
به سلامتی، از موقعی که مخابرات یوزر و پس رو میفرسته برات چقدر تو مرکز طول میکشه تا کارای بیرون ساختمون رو بکنن؟ من هی میترسم بخوره به گرونی هزینه زیاد بشه.
مودم چی گرفتی؟ به من گفته فایبرهوم باشه. پیمانکار رو هم یکی از همون مرکز معرفی کردن بهم، بخوای از بیرون بیاری یارو از کجا باید بدونه چیو به چی وصل کنه؟

MMDFullHD
11-10-2020, 20:09
دوست عزیز اگر بخوای از جیبت بدی هزینه ها میلیونیه اگه قبلاً از شاتل داشتی و راضی بودی از یه شرکت ای دی اس ال دیگه سرویس بگیر یا از روشهایی مثل TD LTE استفاده کن به نظرم باید هنوز صبر کرد تا این تکنولوژی فیبر جا بیفته و هم قیمتاش شکسته بشه و هم سفارش سرویسش راحتتر بشه

نمیده انحصار شده الان

شکایت زدم ب جایی نرسید خودشونم سرویس هیچی نمیدن افتادن رو لج

سه ساله این سرویس معرفی شده جا افتادن داره؟

قیمت هاشم شکسته نمیشه خیالت تخت تو این مملکت دیگ نفس کشیدن نرخ نداره

امروز نگیری فردا هم نمیگیری

باشه اگر به من باشه من حاظرم یبار برا همیشه پول بدم ولی یه سرویس سرعت بالا داشته باشم خسته شدم بخدا دیگ از چندین سال adsl و ... :D
بیشترم ترافیک داخلی نیازمه

Zeitgeist
11-10-2020, 23:17
برای شما هم سرعت ارتباطات P2P از جمله شبکه های تورنت کمه؟ برای من حداقل یه ساله اینطوره و از 150 کیلوبایت بالاتر نمیره درحالی که سرعت عادی بالاس...

ariobarzan2
11-10-2020, 23:33
اگه کسی خط تلفن مسی داشته باشه و بخواد فیبر نوری بگیره اون خطهای مسیش را ازش میگیرن(قطع میکنن) یا همزمان میشه هر دو را داشت ؟

بامدادنیکنفس
12-10-2020, 00:05
اگه کسی خط تلفن مسی داشته باشه و بخواد فیبر نوری بگیره اون خطهای مسیش را ازش میگیرن(قطع میکنن) یا همزمان میشه هر دو را داشت ؟

معمولا هر دو را نگه میدارن. علتش هم اینه که فرضا رو فیبر نوری همون خط را به شما بدن وقتی برق میره مودم خاموش میشه دیگه شما تلفن ثابت ندارین ..

مگه اینکه یه جایی باشه که خیلی همه کار را تمیز انجام بدن ، کل سیم های مسی را کابل برگردون کنن که همچینجایی ایران پیدا نمیشه .

بامدادنیکنفس
12-10-2020, 00:18
سلام یه مقدار توضیح میدید این قضیه رو؟ الان تو ایران روش FAT استفاده میکنن یا GPON؟ قبل از کابل کشی تا درب ساختمان باید این موضوع در نظر گرفت؟

سلام

GPON اسم کل تکنولوژی هست که فیبر را از مرکز مخابراتی میرسونن به منزل شما

FAT اسم کافوی نوری هست که تو معابر و کوچه ها میزنن قبل از اون باکس آرم دار در منزل

حالا اگه FAT برق میخورد و اکتیو بود Active دیگه اصلا اینترنت GPON نمیشد و یه چیز دیگه بهش میگفتن مثل ADSL و VDSL و GshDSL و غیره XDSL

چند صفحه قبل یکی از دوستان میگقت به من گفتن سرعت متقارن و پورت های بالای 10گیگ هم میدادن من نگرفتم ! که بعیده همچین چیزی تو ایران باشه . یعنی برا کاربر خونگی

تو ایران فعلا FAT ها پسیو Passive هست یعنی بدون برق کار میکنه و شما هم کابل کشی داخل ساختمان را بر مبنای همین انجام میدید یعنی یه دراپ کابل Drop Cable با دو تا 2 کور نوری Core براتون میکشن ...

FAT اکتیو که با برق کار کنه باسه جاهایی مثل نروژ و فرانسه و غیره هست و بعیده به این زودی ها به ایران برسه (سرعت های متقارن و 10 گیگ و بالاتر میده )

بامدادنیکنفس
12-10-2020, 00:41
برای شما هم سرعت ارتباطات P2P از جمله شبکه های تورنت کمه؟ برای من حداقل یه ساله اینطوره و از 150 کیلوبایت بالاتر نمیره درحالی که سرعت عادی بالاس...

من که آخرین بار دانلود کردم سرعتش از شبکه داخلی هم بیشتر بود

یا سرویس دهنده شما تورنت را محدود کرده

یا تورنتی که دانلود میکنید سرعتش کمه یا تنظیمات برنامه تون درست نیست مثلا اگه میو تورنت استفاده میکنید از قسمت Bandwidth کانشکن های بیشتری را باز بگذارید .

بامدادنیکنفس
12-10-2020, 00:44

این نمونه یه کمپانی تو نیوزلند که فایبر اکتیو میده :

alidorost
12-10-2020, 09:56
راه حلی چیزی ندارید؟

فقط با داد و بیداد شاید کارت حل بشه
کشوری داریم، میان فیبر میکشن، کافو نوری میکنن بعد حاضر به گرفتن مشتری نیستن!!!

یعنی فقط دستور اومده فیبر کن دیگه به بقیش کار ندارن این که میگن مخابرات ظاهرا خصوصیه ولی باطنا دولتی همین! طرف میدونه مشتری باید بگیره پول دربیاره بس به پول مفت دولتی عادت کردن حاضر نیستن پروژه ای که انجام دادنو به دست مشتری نهایی برسونن!
واقعا زوره که حالا هیچ نتی هم نشه گرفت!

باید رید به سر و کله این مملکت واقعا این همه ادعا و دروغ روانیم کرده

farshad_scientist
12-10-2020, 12:28
:blink: عجب
چه نوسان عجیبی داره موقغ تست، تک کانکشن خارج هم که تو باقالی، البته با testmy.net بهتر بود :worried:
پایین ترین پینگی که تو بازی genshin impact گرفتم با adsl روی حالت fast 83 84 اینا بود، الان که با فیبر رفتم اول با 70 اومد الانم روی همون بین 70 تا 75 هست که در کل چیزی حدود 10 تا 15 تا اختلاف هست :ohno:
اینم یک تست آخر که وای فای مودم هواوی رو قطع کردم و از مودم vr900 استفاده می کنم و با گوشی تست گرفتم
150 گیگ پیشگامان هم بوسیدم گذاشتم کنار برا خودشون باشه.

ariobarzan2
12-10-2020, 12:47

یعنی فقط دستور اومده فیبر کن دیگه به بقیش کار ندارن این که میگن مخابرات ظاهرا خصوصیه ولی باطنا دولتی همین! طرف میدونه مشتری باید بگیره پول دربیاره بس به پول مفت دولتی عادت کردن حاضر نیستن پروژه ای که انجام دادنو به دست مشتری نهایی برسونن!

دلیلش انحصاره اگه تو یک فعالیت اقتصادی رقابت وجود داشته باشه مشتری حرف اول و آخر رو میزنه البته طبق گزارش دوستان برخورد با مشتری در بعضی مراکز مخابراتی هم خوبه و کار راه بنداز هستن خوب بعضیام کاریشون نميشه کرد عقده های روانی و سادیستی دارن بهتره اول یه تست روانشناسی در موقع استخدام گرفته بشه و این حضرات بجای پشت میزها راهی دفاتر روانشناس و روانپزشک و در صورت لزوم آسایشگاههای روانی بشن

MMDFullHD
12-10-2020, 13:55

اخه یعنی چی بخدا دیونه شدم ۴ ماهه نت ندارم ده روز دیگ دارم میرم خدمت سسخلیتم سوخت تو اتاق یه فیلم نتونستم ببینم زورمم میاد پول بدم هم مودم td بگیرم هم پول بسته های صرف نداشتتشو 69 تومن میدادم 185 گیگ کامل جواب میداد
با نت fdd ک وصل میشم ویندوز یهو ۲ گیگ نت ب فنا میده بسته ب فاک میره بخدا الان ماهی دارم 170 تومن پول 70 گیگ نت میدم
نت td هم پوشش بیرون از خونه اش خوبه داخلی ترکیده! خیلی نوسان داره نمیخوام هزینه هارو برای نت td بیخود کنم میخواستم یه جا پول ftth بدم

چهارتا گوساله رو انداختن تو ی طویله و بروشور ftth vdsl و ... الاق تا 200 متری خونه fttc اوردین یه فیبر کشیدن انداختن تو ی علمک این حرفارو داره؟

دوستان اونایی ک امار دارن متری چن در میاد از کافو بخوان فیبر بکشن تا در خونه بگم اونم خودم میدم بیان انجام بدن؟:angry:

تو سایت xdsl بی پدرترشون بقیه پیش شماره هارو زده مخابرات
خط منم زده
در حال حاضر، به دليل نوسازي شبکه، امکان ارائه اينترنت پهن باند ثابت بر روي شماره تلفن اعلامي نمي باشد

farshad_scientist
12-10-2020, 15:03
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای من فکر می کنم این رو کشیدن یک چیزی حدود 400 متر که اگر حساب کنیم میشه 2600 ولی 2 کور هم هست که ارزون تر هست و اینکه پیمان کاری که میخواست با پول برام بکشه هم گفت 2 تومن ازت میگیرم و بقیش هم چیزی حدود 500 میزنم پای مخابرات، و در آخر سراغ اینا نرید که دزدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می خواست کابل رو متری 30 تومن با من حساب کنه 12 کور.

m751
12-10-2020, 16:02
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای من فکر می کنم این رو کشیدن یک چیزی حدود 400 متر که اگر حساب کنیم میشه 2600 ولی 2 کور هم هست که ارزون تر هست و اینکه پیمان کاری که میخواست با پول برام بکشه هم گفت 2 تومن ازت میگیرم و بقیش هم چیزی حدود 500 میزنم پای مخابرات، و در آخر سراغ اینا نرید که دزدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می خواست کابل رو متری 30 تومن با من حساب کنه 12 کور.
سایتی سراغ داری پیمانکار داشته باشه این سایتا آخه سیم میفروشن فقط. پیمانکار مخابرات محل هم به من 2 کور متری 10 قیمت داده بعدش؛ اینکه پیمانکار خصوصی بیاری از کجا میفهمه به کجای FAT بزنه؟

farshad_scientist
12-10-2020, 16:20
با رییس مخابرات اگر صحبت کردی به نتیجه نرسیدی اینکارو کن چون بخواد رایگان برات میکشه و سایت هم زیاد هست ولی چون زده بودن تو سایت خیلی جاهای بزرگی رو فیبرکردن بیخیالشون شدم
همینی که میگم دزد هست هم ۲ کور رو متری ۱۰ میگیره، باید بی سواد باشه که دیگه ندونه، جای خالی داشته باشه وصل می کنه سریع کابل رو میکشه، بعد حالا می تونم شماره کسی که برای من فیبر کشید و ۲ نفر دیگه هم جز اونا رو بهت بدم حالا فردا با همین tehranftth هم صحبت کن که ازت یک‌ عکس از fat میخوان و فاصله رو سوال می کنن که حدوددی میگی.

nima_baran_abi
12-10-2020, 17:53

تشکر اما در این پنل که هیچ جا خبر از قبض نیست .هیچ جا.سرویس پس پرداخت.به 2020 ام زنگ میزنم میگه قبضی نیست

farshad_scientist
12-10-2020, 18:16
تشکر اما در این پنل که هیچ جا خبر از قبض نیست .هیچ جا.سرویس پس پرداخت.به 2020 ام زنگ میزنم میگه قبضی نیست
والا این منم نمیدونم قضیش چیه مال خود منم پس پرداخت هست و فقط میدونم آخر هر ماه باید پول بدم، چون چیزی پیدا نکردم تو پنل، این به ذهنم رسید که شماره فیبر(نام کاربری) رو بزنم عین قبض تلفن استعلام بگیرم با استفاده از برنامه هایی از قبیل همراه کارت و آپ و بانک ها
ولی در کل باید یک اس ام اسی چیزی بیاد بگه روش پرداخت رو
متاسفانه تجربه ندارم اگر دوستانی که سرویس پس پرداخت دارن جواب این دوستمون رو بدن ممنون.

RANOLD63
12-10-2020, 18:39
با سلام یه سوال داشتم من برای FTTH پیش رییس مرکز رفتم بعد 2 ماه قرار بیان فیبر بکشن رییس مرکز شماره پیمانکارو داد گفت باهاش تماس بگیر من باهاشون تماس گرفم شماره یه شرکتیو دادن که یه پیش فاکتور ارسال کردن که کل هزینه فیبر کشی به جز مودم داخلش بود و گفت اول باید هزینه حدودی رو پرداخت کنید تا ما کار فیبر کشی رو انجام بدیم و شماره کارتی که برای واریزی به من دادن به نام شخص هستش نه مخابرات! منم واریز کردم! اما حالا نمیدونم رویه به طور کل اینجوری هستش یا نه!مگه نباید هزینه فیبر کشیو به حساب مخابرات بریزیم؟

Zeitgeist
12-10-2020, 18:43
من که آخرین بار دانلود کردم سرعتش از شبکه داخلی هم بیشتر بود

یا سرویس دهنده شما تورنت را محدود کرده

یا تورنتی که دانلود میکنید سرعتش کمه یا تنظیمات برنامه تون درست نیست مثلا اگه میو تورنت استفاده میکنید از قسمت Bandwidth کانشکن های بیشتری را باز بگذارید .

نه من تمام مسائل تورنتینگ و کانفیگ کلاینت ها رو مطلعم و طی تست هایی که داشتم سرعت ارتباطات p2p مورد استفاده در تورنت رو محدود کردن و سرعت از هر ترکری و هر تعداد سیدر و غیره به نهایت 150 کیلوبایت میرسه در حالی که با نت ایرانسل چند مگابایت بر ثانیه میره. حداقل مخابرات تهران این منطقه اینطوره...

farshad_scientist
12-10-2020, 18:43
نه کلا همینجوری هست، چون رییس مرکز معرفی کرده موردی نداره و فقط الان باید پیگیری کنی چند وقت یه بار

maddamin
12-10-2020, 19:50
برای من فکر می کنم این رو کشیدن یک چیزی حدود 400 متر که اگر حساب کنیم میشه 2600 ولی 2 کور هم هست که ارزون تر هست و اینکه پیمان کاری که میخواست با پول برام بکشه هم گفت 2 تومن ازت میگیرم و بقیش هم چیزی حدود 500 میزنم پای مخابرات، و در آخر سراغ اینا نرید که دزدن می خواست کابل رو متری 30 تومن با من حساب کنه 12 کور.

دقیقا تو پاچه من هم میخواستن بکنن

MMDFullHD
13-10-2020, 12:19
دوستان از fat چقدر باید فاصله داشته باشی تا بتونن نهایت بهت سرویس بدن؟

ariobarzan2
13-10-2020, 13:21
دوستان از fat چقدر باید فاصله داشته باشی تا بتونن نهایت بهت سرویس بدن؟
اینطور که میگن 200 متر

MMDFullHD
13-10-2020, 13:31
اینطور که میگن 200 متر

من نزدیک به یه fat هستم که اونم مستقیم حدود ۱۰۰ متر با در نظر گرفتن خیابون و بلوار ۲۰۰ متری میشه فاصله

پس نباید مشکلی باشه چرا اینا میگن نزدیک خونتون نیست پس ؟

ariobarzan2
13-10-2020, 13:43
من نزدیک به یه fat هستم که اونم مستقیم حدود ۱۰۰ متر با در نظر گرفتن خیابون و بلوار ۲۰۰ متری میشه فاصله

احتمالاً یه مورد دیگه ایه که میخوان به شما مستقیما نگن :biggrin:

new24
13-10-2020, 13:46
سلام دوستان
اینترنت مخابرات که میگن مودم 650 یا 325 هست چیه قضیه اش؟ هزینه ی پنهان داره؟
بعد تعرفه هاشو یه مدت میگفتن مشابه طرح های adsl هست، برای شما این قضیه صادق هست؟
مودمش خوبه اگه کسی استفاده کرده و چند سالی کار میکنه براتون؟

=-=-=-
من بیشتر نگران مودم الآنم هستم که 3 سالی از عمرش میگذره و عموما تو این سن مودمای معمولیه بازار میسوزن و یه هزینه ی هنگفتی (با این دلار الآن) میزارن رو دستم

anti-military
13-10-2020, 15:59
جریان این فیبر 2 کور و 12 کور چیه؟ واسه یه خونه 5 طبقه کابل چند کور میکشن؟ اگه تمام واحد ها به اینترنت با سرعت 300 مگابیت دسترسی داشتن باشن این 2 کور جواب میده؟

loner
13-10-2020, 16:08

کلا اینجوری میگن که بری دیگه نیای نمیدونم داستانش چیه . منم پارسال که رفتم مخابرات کاری برام نکردن 1 ماهی الاف شدم اخرشم هیچی
چند ماه پیش اتفاقی متوجه شدم یکی از همسایه ها گرفته رفتم مخابرات با رییس مرکز صحبت کردم 2 ماهه برام انجام دادن
حدود 350 متر هم کابل کشیدن تا در آپارتمان
خیلی باید پیگیری کنی و گیر باشی و گرنه مخابرات اینطوری نیست که الان دنبال جذب مشتری باشه
نمیدونم نیرو ندارن معلوم نیست داستان چیه

loner
13-10-2020, 16:14
سلام دوستان
اینترنت مخابرات که میگن مودم 650 یا 325 هست چیه قضیه اش؟ هزینه ی پنهان داره؟
بعد تعرفه هاشو یه مدت میگفتن مشابه طرح های adsl هست، برای شما این قضیه صادق هست؟
مودمش خوبه اگه کسی استفاده کرده و چند سالی کار میکنه براتون؟

=-=-=-
من بیشتر نگران مودم الآنم هستم که 3 سالی از عمرش میگذره و عموما تو این سن مودمای معمولیه بازار میسوزن و یه هزینه ی هنگفتی (با این دلار الآن) میزارن رو دستم
آره هزینش همونه فقط فیبر نوری سرعتی که مخابرات تضمین میکنه تا 50 مگابیت هست ولی اگر adsl باشی تا 16 مگابیت هست فک کنم
مودم هم سعی کن حتما مودمی بگیری که پورت گیگابیت اترنت داشته باشه چون معمولا تا 200 مگابیت باز میزاره سرعت رو مخابرات
مودم من نداره لن گبگابیتی و تا 100 مگابیت سرعت میده . سرعت دانلودم هم فیکس 100 مگابیت هست
مودم هم خودت بری بخری بهتره از مخابرات نگیر چون شاید استوک بت بدن

MMDFullHD
13-10-2020, 17:16
کلا اینجوری میگن که بری دیگه نیای نمیدونم داستانش چیه . منم پارسال که رفتم مخابرات کاری برام نکردن 1 ماهی الاف شدم اخرشم هیچی
چند ماه پیش اتفاقی متوجه شدم یکی از همسایه ها گرفته رفتم مخابرات با رییس مرکز صحبت کردم 2 ماهه برام انجام دادن
حدود 350 متر هم کابل کشیدن تا در آپارتمان
خیلی باید پیگیری کنی و گیر باشی و گرنه مخابرات اینطوری نیست که الان دنبال جذب مشتری باشه
نمیدونم نیرو ندارن معلوم نیست داستان چیه

منم تازه سیریش شدم بعد قعطی هنوز مسیه تازه کافو رو نوری کردن کابینت vdsl اوردن

و اون کابینت گنده هایی که خیلی بزرگ ان تو بلوار ان و ما تو خیابون فرعی

abolfazlabdolshahi
13-10-2020, 19:09
سلام دوستان گل
به من گفتن منطقه شما فقد مودم Zyxle ساپورت میکنه علتش هم جویا شدم گفتن به علت کمبود تجهیزات اینطوریه و فقط تجهیزات با مودم زایکسل مچ هستن.
حالا کدوم بهتره؟ هواوی یا زایکسل؟ فرقشون چیه؟ پورت های پچ کوردم همرو آبی کار کردن.

Zeitgeist
13-10-2020, 22:02
سرویس من پس پرداخته (پرداخت روی قبض)، میگن پیش پرداخت پلنای بهتر و قیمتای مناسب تری داره.

یکی یه اسکرین‌شات از لیست و قیمت پلنای پیش پرداخت فیبر نوری توی پنلش بگیره لطفاً بذاره اینجا :»

اینجا قیمت یکساله هاش رو گذاشته که مثل پس پرداخته. همیناس؟ مدتای کمترش چی؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-id-3

تو پنلش حجمای زمان دار هم هست ولی چیزی توش نیست. حجم شبانه ارزون تر داره پیش پرداخت؟

faridna
13-10-2020, 23:07
سلام. من بندر عباسم مخابرات ما فیبر کشی رو داره سمت مخالف ما انجام میده ما شرقیم غرب یک شهرک هست اونجا انجام میدن. چند تا سوال داشتم
فاصله من تا مرکر مرکز حدود 500 متره زنگ زدم مخابرات گفت برای منطقه شما هنوز برنامه ای نیست. برو مخابرات مرکزی سوال کن اگر بخواهم با هزینه خودم انجام بدم هزینه چقدر میشه؟
دو م فیبر کشی کلا چطوره باید زمین رو 500 متر بکنن فقط برای من؟ :-(
سوم خونه ویلایی هستیم برای من تنها ای کار رو میکنم؟
چهارم اگر قرار داد 3 ساله ببندم ممکنه راضی بشن؟و هزینه ها رو تقبل ککدوم قسمت برم و با کی صحبت کنم؟می تونم 5/6 تومن خرج کنم دیگر از این خط بی کیفیت راحت شم
ضمنا اینحا همیشه مکافات داریم با شرجی هوا همش تلفن قطع الان قطعه فیبر منو از شر این وضعیت خلاص میکنه!؟؟

farshad_scientist
13-10-2020, 23:27
شما برو با رییس مرکز صحبت کن ببین نزدیک ترین FAT به شما کجاست، اگر دارن FAT میذارن که صبر کن اون رو بذارن و فعال بشه بعد اقدام کن اگر نه که شما با این پولی که میگی راحت میتونی انجام بدی و نیاز نیست زمین کنده بشه اگر بشه به دیوار چسبوند سیم رو و کشید سمت خونه ی شما، از همه نوع اینترنت بهتر است ولی بازم چون فعلا داریم استعمار میشیم هر موقع بخوان میتونن سرعت بین الملل و پینگ رو بهم بزنن مثل امشب که قشنگ دارم این مسئله رو لمس می کنم، اول ببینید رایگان میکشن براتون بیرون رو، بگو سرویس پس پرداخت ۵۰۰ گیگ میخوام که سرعت تا حدود ۳۰۰ میرسه ولی قرارداد ببندین حسابی سرتون کلاه میره و سرعت رو محدود میکنن رو همون سرعت اسمی و حجم هم کمتر میدن بهتون تا پایان قرارداد رس رو میکشن.

faridna
13-10-2020, 23:56
[QUOTE=farshad_scientist;9163343]شما برو با رییس مرکز صحبت کن ببین نزدیک ترین FAT به شما کجاست، اگر دارن FAT میذارن که صبر کن اون رو بذارن و فعال بشه بعد اقدام کن اگر نه که شما با این پولی که میگی راحت میتونی انجام بدی و نیاز نیست زمین کنده بشه اگر بشه به دیوار چسبوند سیم رو و کشید سمت خونه ی شما، از همه نوع اینترنت بهتر است ولی بازم چون فعلا داریم استعمار میشیم هر موقع بخوان میتونن سرعت بین الملل و پینگ رو بهم بزنن مثل امشب که قشنگ دارم این مسئله رو لمس می کنم، اول ببینید رایگان میکشن براتون بیرون رو، بگو سرویس پس پرداخت ۵۰۰ گیگ میخوام که سرعت تا حدود ۳۰۰ میرسه ولی قرارداد ببندین حسابی سرتون کلاه میره و سرعت رو محدود میکنن رو همون سرعت اسمی و حجم هم کمتر میدن بهتون تا پایان قرارداد رس رو میکشن.[/QUبگیرم
استاد واتساب یا تلگروم هرکدام داری پنج دقیقه وقتت بگیرم
09173696817

farshad_scientist
14-10-2020, 00:23
پیام دادم بهتون سوالی داشتید یا تو مراحل به مشکل برخوردید تا جایی که اطلاعات دارم در خدمتم ;)

faridna
14-10-2020, 00:39
پیام دادم بهتون سوالی داشتید یا تو مراحل به مشکل برخوردید تا جایی که اطلاعات دارم در خدمتم ;)
خیلی ممنون منتظر هستم الان

RANOLD63
14-10-2020, 08:45
سلام دوستان من از شرکت پیمانکاری سوال کردم گفتن فیبر کشی دو مرجله داره اول به بار میان فیبر کشیو به صورت کامل انجام میدن و میرن بعد نمیدونم بعد چند وقت میان مودم و این چیزارو اوکی میکنن. کسی میدونه بعد فیبر کشی چقدر زمان میبره معمولا برای نصب مودم و بقیه چیزا؟

farshad_scientist
14-10-2020, 13:17
سلام دوستان من از شرکت پیمانکاری سوال کردم گفتن فیبر کشی دو مرجله داره اول به بار میان فیبر کشیو به صورت کامل انجام میدن و میرن بعد نمیدونم بعد چند وقت میان مودم و این چیزارو اوکی میکنن. کسی میدونه بعد فیبر کشی چقدر زمان میبره معمولا برای نصب مودم و بقیه چیزا؟
وقتی سرویس ثبت میشه فرداش user و pass ورود به پنل رو بهتون اس ام اس می کنن و حدودا تا 1 تا 2 هفته بعد هم user و pass که برای کانفیگ مودم لازم هست رو میدن، مودم هم اگر خودتون خریده باشید زنگ می زنید میگیرید اینارو و VLAN منطقه رو سوال می کنید مثلا برای من 800 هست و راحت کانفیگ میشه مودم با اینا و کار آخر هم اینه که باید شماره سریال مودم در olt مخابرات ثبت بشه و باهام تماس گرفت این رو سوال کرد و چون من کانفیگ رو انجام داده بودم و منتظر بودم 1 ساعت بعد چراغ pon مودم ثابت شد و نت وصل شد.

RANOLD63
14-10-2020, 13:52
فعلا من 2 ماه ثبت نام کردم همون موقع ثبت نام یه یوزر پس پنل دادن که 2 ماه وضعیت سرویس روی ارسال به مرکز مونده! 10 بار مرکز مخابراتی رفتم تا شماره شرکتی که میاد فیبر بکشه رو داد چند بارم به اونا زنگ زدم هر روز امروز فردا میکنن هزینه فیبر کشی ام پیش فاکتور زدن یه مقدار حدودی گرفن ازم فعلا. یه سوال من مودم 8546 میخوام بگیرم فرقی داره که از خود پیمانکار بگیرم یا خودم بخرم ؟ چون تا جایی که میدونم پورت 8546 کلا آبی هستش و قیمتی ام که پیمانکار داد فعلا 100 تومن زیر قیمت بازاره.ممنون بابت جواب

pamjadi
14-10-2020, 13:58
فعلا من 2 ماه ثبت نام کردم همون موقع ثبت نام یه یوزر پس پنل دادن که 2 ماه وضعیت سرویس روی ارسال به مرکز مونده! 10 بار مرکز مخابراتی رفتم تا شماره شرکتی که میاد فیبر بکشه رو داد چند بارم به اونا زنگ زدم هر روز امروز فردا میکنن هزینه فیبر کشی ام پیش فاکتور زدن یه مقدار حدودی گرفن ازم فعلا. یه سوال من مودم 8546 میخوام بگیرم فرقی داره که از خود پیمانکار بگیرم یا خودم بخرم ؟ چون تا جایی که میدونم پورت 8546 کلا آبی هستش و قیمتی ام که پیمانکار داد فعلا 100 تومن زیر قیمت بازاره.ممنون بابت جواب

فرقی نمی کنه هرجا ارزون تر بود بگیرید و یا هرجا پورت سبز پیدا کردید اونو بگیرید!

FXPRO
14-10-2020, 14:26
وقتی سرویس ثبت میشه فرداش user و pass ورود به پنل رو بهتون اس ام اس می کنن و حدودا تا 1 تا 2 هفته بعد هم user و pass که برای کانفیگ مودم لازم هست رو میدن، مودم هم اگر خودتون خریده باشید زنگ می زنید میگیرید اینارو و VLAN منطقه رو سوال می کنید مثلا برای من 800 هست و راحت کانفیگ میشه مودم با اینا و کار آخر هم اینه که باید شماره سریال مودم در olt مخابرات ثبت بشه و باهام تماس گرفت این رو سوال کرد و چون من کانفیگ رو انجام داده بودم و منتظر بودم 1 ساعت بعد چراغ pon مودم ثابت شد و نت وصل شد.

شما سریال مودم رو دیگه برای چی میخوان

farshad_scientist
14-10-2020, 14:33
ظاهرا نیاز هست برای اتصال مودم به olt مخابرات که اینترنت مودم رو وصل کنن، همه جا همینجور هست چون میخوای مودم هواوی هم آپدیت کنی میگه به isp بگید.

faridna
14-10-2020, 15:16
امروز مراجعه کردم مخابرات مرکزی شهرمون گفتند برای فیبر کشی باید مجوز حفاری از شهرداری بگیرید اگر می توانید هزینه مجوز بدید ما برااتون انجام میدیم سیم کشی و تجهیزات رایگان. بعد گفت مجوز گرفتن گرونه.کسی میدونه چطوریه مجوز شهر د آری و چقدر میشه؟

naasr
14-10-2020, 15:40
امروز مراجعه کردم مخابرات مرکزی شهرمون گفتند برای فیبر کشی باید مجوز حفاری از شهرداری بگیرید اگر می توانید هزینه مجوز بدید ما برااتون انجام میدیم سیم کشی و تجهیزات رایگان. بعد گفت مجوز گرفتن گرونه.کسی میدونه چطوریه مجوز شهر د آری و چقدر میشه؟

اگه منزلتون نزدیک مخابرات یا کافو نوری باشه دیگه حفاری نمیخواد مجوز حفاری کار راحتی نیست چون حفاری دردسر زیاد داره بعدش باید دوباره آسفالت بشه معمولا شرکتهای بزرگ یا ادارات و نهادهای دولتی چنین بودجه و قدرتی برای اینکار دارن یا اینکه خود مسئولان شهرتون تصمیم بگیری فیبر نوری را گسترش بدن مثل برخی شهرهای بزرگ که دارن انجام میدن

faridna
14-10-2020, 15:53
اگه منزلتون نزدیک مخابرات یا کافو نوری باشه دیگه حفاری نمیخواد مجوز حفاری کار راحتی نیست چون حفاری دردسر زیاد داره بعدش باید دوباره آسفالت بشه معمولا شرکتهای بزرگ یا ادارات و نهادهای دولتی چنین بودجه و قدرتی برای اینکار دارن یا اینکه خود مسئولان شهرتون تصمیم بگیری فیبر نوری را گسترش بدن مثل برخی شهرهای بزرگ که دارن انجام میدن
یعنی فرستادنم دنبال نخود سیاه؟ گفت فردا بیا درخواستت رو تحویل بده برای کارشناسی بیان. اگر واقعا نمیشه که باید بیخیال شم:sad:

FXPRO
14-10-2020, 20:42
ظاهرا نیاز هست برای اتصال مودم به olt مخابرات که اینترنت مودم رو وصل کنن، همه جا همینجور هست چون میخوای مودم هواوی هم آپدیت کنی میگه به isp بگید.

احیانا خواستی اون vr900 رو بفروشی روزی روزگاری خبرم کن. فیبر هم مبارک باشه

MMDFullHD
15-10-2020, 02:16
شما سریال مودم رو دیگه برای چی میخوان

احتمالا منظورشون از سریال مک دستگاه هست

من برای ی دوستی رو از طریق تلگرام که میخواست nat اشو اپن کنه

گفتم بریج کن رو روتر ایسوس ک این کارو کرد بدون نیاز به مک روال شد و ppoe رو تو روتر ک ست کرد راحت وصل شد

farshad_scientist
15-10-2020, 02:25
ممنونم امیدوارم قسمت همه باشه، از vr900 دارم به عنوان روتر استفاده می کنم، نه دیگه منظورم همون سریال نامبر بود به مک کاری نداشتن مثل adsl
هر شب هم پینگ ها بهم میریزه و سرعت بین الملل پایین تر میاد ولی مثل adsl پیشگامان فاجعه نمیشه که رو ۱۶۰p مجبور شم کیفیت استریم رو بذارم
الانم دارم پیگیری می کنم ببینم محدودیت سرعت ۲۰۰ رو برمیدارن چون با اسپید تست و دانلود منیجر تا ۵۰۰ هم میرسه ولی برای یک ثانیه میبینیش و فوری میاد رو ۲۰۰ ثابت میشه.

sia0368
15-10-2020, 09:14
سلام
دیروز از مخابرات تماس گرفتند که بعد از تعطیلات برم مخابرات برای تانوما و گفتند هزینه اولیش حدودا 2,000,000 تومان میشه وچیز بیشتری نگفتند
میخواستم بدونم
این تماس یعنی امکان ارایه سرویس هست؟اگر بله حدودا چه قدر طول میکشه وصل بشه؟
چه مودمی میدن و چه قیمتی حساب مبکنند؟از مخابرات بگیرم بهتره؟یا خودم آزاد بگیرم بهتره؟
نزدیکترین fat که دیدم حدودا 170 متر فاصلش هست.fat نزدیکتر باید بزارند؟یا از همونجا کل مسیر رو تا خونه هوایی میکشن؟
کلا هر تجربه ای دارید بگید ممنون میشم

alidorost
15-10-2020, 09:47
احتمالا منظورشون از سریال مک دستگاه هست

من برای ی دوستی رو از طریق تلگرام که میخواست nat اشو اپن کنه

گفتم بریج کن رو روتر ایسوس ک این کارو کرد بدون نیاز به مک روال شد و ppoe رو تو روتر ک ست کرد راحت وصل شد

چطوری با بریج نت تایپو اوپن میشه کرد؟

m751
15-10-2020, 12:27
ممنونم امیدوارم قسمت همه باشه، از vr900 دارم به عنوان روتر استفاده می کنم، نه دیگه منظورم همون سریال نامبر بود به مک کاری نداشتن مثل adsl
هر شب هم پینگ ها بهم میریزه و سرعت بین الملل پایین تر میاد ولی مثل adsl پیشگامان فاجعه نمیشه که رو ۱۶۰p مجبور شم کیفیت استریم رو بذارم
الانم دارم پیگیری می کنم ببینم محدودیت سرعت ۲۰۰ رو برمیدارن چون با اسپید تست و دانلود منیجر تا ۵۰۰ هم میرسه ولی برای یک ثانیه میبینیش و فوری میاد رو ۲۰۰ ثابت میشه.
پیمانکار رو آخر از کجا پیدا کردی؟ متری چند شد سیمکشی و پریز و اینا؟ الان وضعیت من تو ارسال به مرکز مونده باید پیمانکار بیارم یا هنوز کار داره تو مخابرات؟

farshad_scientist
15-10-2020, 13:10
خود رییس مخابرات جور کرد، کار داخل که چیزیم نبود طبقه 1 هستم 500 گرفت و بیرونم رایگان ولی بخوای هزینه کنی همون دوروبر 2 تومن میشه 300 400 متر اگر سیم 2 کور یا 4 کور بکشن و شایدم بتونن بخشیش رو پای مخابرات بذارن، نام کاربری و رمز کانفیگ به مودم رو نیاز داری و vlan رو که تو قسمت wan مودم راحت میشه وارد کرد، آماده به نصب باید بشه بعد از ارسال به مرکز و بعدم میره بهره برداری خلاصه پیگیر باش و با رییس مرکز راه بیا اگر اذیت میکنه pv به من مسیج بده شماره پیمان کار بدم.

m751
15-10-2020, 13:34
خود رییس مخابرات جور کرد، کار داخل که چیزیم نبود طبقه 1 هستم 500 گرفت و بیرونم رایگان ولی بخوای هزینه کنی همون دوروبر 2 تومن میشه 300 400 متر اگر سیم 2 کور یا 4 کور بکشن و شایدم بتونن بخشیش رو پای مخابرات بذارن، نام کاربری و رمز کانفیگ به مودم رو نیاز داری و vlan رو که تو قسمت wan مودم راحت میشه وارد کرد، آماده به نصب باید بشه بعد از ارسال به مرکز و بعدم میره بهره برداری خلاصه پیگیر باش و با رییس مرکز راه بیا اگر اذیت میکنه pv به من مسیج بده شماره پیمان کار بدم.
بعد کلی حرف زدن فقط برای این که بذارن خودم خارج از قرارداد سه ساله ببندم ثبتنام کردم و رییس مرکز گفت همه چیش با خودت هیچی رو گردن نمیگرفتن، فاصله م تا FAT زیر صدمتره فک کنم چون تو کوچمونه، همسایه هم قبلا کشیده و مخابرات میگه شاید بتونی از همون سیم استفاده کنی

DimCorpse
15-10-2020, 13:46
تجربه من از کل این داستان فیبر و مخابرات :
حدودا دی ماه 2 سال پیش بود که بعد از 2-3 بار مراجعه حضوری تونستم با رئیس مرکز حضوری صحبت کنم و بهم گفت که تو خیابونتون FAT هست و فیبر ارائه میدیم اگه بخوای .
درخواست دادم و قرار شد که خبر بدن . طرحی که انتخاب کردم مودم رایگان داشت و مال نمایشگاه تلکام بود
30-40 روز بعد SMS اومد که یوزر پس پنل و خود اینترنت رو فرستاد واسم و هیچ چیز دیگه ای به من نگفتند که چیکار کنم بعد از این . من به امید اینکه تماس میگیرن صبر کردم تا اینکه 10-15 روز مونده به عید دوباره حضوری رفتم مخابرات که بهم گفت خط اماده است و 2 ماهه اینجوریه و باید میومدی مودم میگرفتی و الان مودم دیگه نداریم رایگان . شماره پیمان کار هم داد بهم که زنگ بزن بیاد واست فیبر بکشه .
FAT که تو کوچه ما هست اونطرف خیابونه و فیبر باید از عرض کوچه رد میشد . پیمان کار که اومد دید گفت نه نمیشه و انجام نمیدم و رفت . یه 1-2 روزی تو اینترنت گشتم و به 2-3 شرکت خصوصی زنگ زدم تا بالاخره یکی رو پیدا کردم که گفت انجام میدیم . و بعد از عید قرار شد بیاد و شروع کنه . 10-11 فروردین بود که تماس گرفت و قرار گزاشتیم و اومدن . 2 نفر بودن هم فیبر رو خودشون اوردن هم مدل دقیق مودم رو بهم گفتن و رفتم از مغازه خریدم
حدود 800 هزار تومان مودم شد مدل HG8245H . که هم پورت 1gb داره و هم قابلیت 2 تا phone که استفاده نشد کابلی که برام اوردن دو مدل بود یک کابل 12 تایی که گفت فرانسوی هست و خیلی مقاومه و نزدیکه 50 متر از اون برای رد کرد از عرض کوچه استفاده شد و تا دم اسانسور خانه اومد اونجا یه باکس گذاشت و یه فیوژن زد وکابل 2 تایی رو از طبقه همکف تا داخل اتاق خواب واسم کشید و مودم رو نصب کرد . داخل FAT هم یه splitter گذاشت وفیبر منو وصل کرد به تنها فیبر اکتیو که داخل اون FAT بود . مودم شروع کرد به چشمک زدن و این به معنی این بود که ارتباط فیبر برقراره و فقط باید تو system مخابرت register شه و راه بیوفته . با قسمت فنی مخابرات تماس گرفت و PON Number یا همون سریال مودم رو بهشون گفت و گفت که ست کنید اما مشکل اینجا شروع شد . معلوم شد اون تاری که تو FAT اکتیو بود مال تلفن یکی از ساختمان های نزدیکه و طبق قوانینی که دارن به دلیل امنیتی رو تار تلفن اینترنت فعال نمیکنن . خلاصه پیمانکار رفت و به من گفت باید بری رئیس مرکزبرات نامه بزنه تار جدید فعال شه تا درست شه . دوباره رفتم مرکز و داستان رو تعریف کردم . بعد کلی غر زدن که چرا خصوصی اوردی و اون کسی که من گفتمو نیوردی قبول کرد و درخواست رو فرستاد ولی گفت که رک پر شده و جا نداره و خبر میدم بهت . 1-2 هفته گذشت و خبری نشد . 2-3 بار هم رفتم پیش رئیس ولی بازم هیچ . در اخر تو 195 شکایت کردم و بعد 1 روز تماس گرفتن و همه چیو دقیق پرسید . فرداش دیدم فیبر قطع شد و دیگه چشمک زن نیست رفتم تو کوچه دیدم از مخابرات اومدن و فیبر منو به یه فیبر تکی جدا فیوژن کردن . 1-2 روز بعد تماس گرفت و گفت فیبر رو از پشت مودم بکش بیرون . از داخل مرکز لیزر انداخت تو فیبر و گفت هر وقت نور اومد بگو . بعد 1-2 دقیقه نور اومد و گفت تمام . فیبر رو زدم پشت مودم و user pw که داشتم رو وارد کردم و وصل شد (تنظیمات مودم رو پیمانکار انجام داده بود و سریال نامبر هم این اخر ازم پرسید) . سرویسی که خریده بودم 50mb/s به صورت پس پرداخت بود و سرعت روی 100mb قفل بود . بعد 2-3 ماه به مرکز رفتم و از پس پرداخت به پیش پرداخت تقییر دادم درخواست ارتقا سرعت هم دادم که بعد 1 ساعت شد 200mb . تا امروز به غیر از قطعی سراسری 1 هفته هیچ مشکلی نداشته و stable ترین اینترنتی بوده که تا الان داشتم (5-6 تا شرکت های مختلف adsl داشتم) .

faridna
15-10-2020, 14:30
دوستان اگر تجربه دارین از اینکه محله تون تحت فیبر نوری نبوده و مستقیم از مخابرات برای خودتون توانستین بگیرید بیان کنید سپاس

- - - Updated - - -

دوستان اگر تجربه دارین از اینکه محله تون تحت فیبر نوری نبوده و مستقیم از مخابرات برای خودتون توانستین بگیرید بیان کنید سپاس

- - - Updated - - -

ariobarzan2
15-10-2020, 15:15
تجربه من از کل این داستان فیبر و مخابرات :
حدودا دی ماه 2 سال پیش بود که بعد از 2-3 بار مراجعه حضوری تونستم با رئیس مرکز حضوری صحبت کنم و بهم گفت که تو خیابونتون FAT هست و فیبر ارائه میدیم اگه بخوای .
درخواست دادم و قرار شد که خبر بدن . طرحی که انتخاب کردم مودم رایگان داشت و مال نمایشگاه تلکام بود
30-40 روز بعد SMS اومد که یوزر پس پنل و خود اینترنت رو فرستاد واسم و هیچ چیز دیگه ای به من نگفتند که چیکار کنم بعد از این . من به امید اینکه تماس میگیرن صبر کردم تا اینکه 10-15 روز مونده به عید دوباره حضوری رفتم مخابرات که بهم گفت خط اماده است و 2 ماهه اینجوریه و باید میومدی مودم میگرفتی و الان مودم دیگه نداریم رایگان . شماره پیمان کار هم داد بهم که زنگ بزن بیاد واست فیبر بکشه .
FAT که تو کوچه ما هست اونطرف خیابونه و فیبر باید از عرض کوچه رد میشد . پیمان کار که اومد دید گفت نه نمیشه و انجام نمیدم و رفت . یه 1-2 روزی تو اینترنت گشتم و به 2-3 شرکت خصوصی زنگ زدم تا بالاخره یکی رو پیدا کردم که گفت انجام میدیم . و بعد از عید قرار شد بیاد و شروع کنه . 10-11 فروردین بود که تماس گرفت و قرار گزاشتیم و اومدن . 2 نفر بودن هم فیبر رو خودشون اوردن هم مدل دقیق مودم رو بهم گفتن و رفتم از مغازه خریدم
حدود 800 هزار تومان مودم شد مدل HG8245H . که هم پورت 1gb داره و هم قابلیت 2 تا phone که استفاده نشد کابلی که برام اوردن دو مدل بود یک کابل 12 تایی که گفت فرانسوی هست و خیلی مقاومه و نزدیکه 50 متر از اون برای رد کرد از عرض کوچه استفاده شد و تا دم اسانسور خانه اومد اونجا یه باکس گذاشت و یه فیوژن زد وکابل 2 تایی رو از طبقه همکف تا داخل اتاق خواب واسم کشید و مودم رو نصب کرد . داخل FAT هم یه splitter گذاشت وفیبر منو وصل کرد به تنها فیبر اکتیو که داخل اون FAT بود . مودم شروع کرد به چشمک زدن و این به معنی این بود که ارتباط فیبر برقراره و فقط باید تو system مخابرت register شه و راه بیوفته . با قسمت فنی مخابرات تماس گرفت و PON Number یا همون سریال مودم رو بهشون گفت و گفت که ست کنید اما مشکل اینجا شروع شد . معلوم شد اون تاری که تو FAT اکتیو بود مال تلفن یکی از ساختمان های نزدیکه و طبق قوانینی که دارن به دلیل امنیتی رو تار تلفن اینترنت فعال نمیکنن . خلاصه پیمانکار رفت و به من گفت باید بری رئیس مرکزبرات نامه بزنه تار جدید فعال شه تا درست شه . دوباره رفتم مرکز و داستان رو تعریف کردم . بعد کلی غر زدن که چرا خصوصی اوردی و اون کسی که من گفتمو نیوردی قبول کرد و درخواست رو فرستاد ولی گفت که رک پر شده و جا نداره و خبر میدم بهت . 1-2 هفته گذشت و خبری نشد . 2-3 بار هم رفتم پیش رئیس ولی بازم هیچ . در اخر تو 195 شکایت کردم و بعد 1 روز تماس گرفتن و همه چیو دقیق پرسید . فرداش دیدم فیبر قطع شد و دیگه چشمک زن نیست رفتم تو کوچه دیدم از مخابرات اومدن و فیبر منو به یه فیبر تکی جدا فیوژن کردن . 1-2 روز بعد تماس گرفت و گفت فیبر رو از پشت مودم بکش بیرون . از داخل مرکز لیزر انداخت تو فیبر و گفت هر وقت نور اومد بگو . بعد 1-2 دقیقه نور اومد و گفت تمام . فیبر رو زدم پشت مودم و user pw که داشتم رو وارد کردم و وصل شد (تنظیمات مودم رو پیمانکار انجام داده بود و سریال نامبر هم این اخر ازم پرسید) . سرویسی که خریده بودم 50mb/s به صورت پس پرداخت بود و سرعت روی 100mb قفل بود . بعد 2-3 ماه به مرکز رفتم و از پس پرداخت به پیش پرداخت تقییر دادم درخواست ارتقا سرعت هم دادم که بعد 1 ساعت شد 200mb . تا امروز به غیر از قطعی سراسری 1 هفته هیچ مشکلی نداشته و stable ترین اینترنتی بوده که تا الان داشتم (5-6 تا شرکت های مختلف adsl داشتم) .
منظور از این کلمه چیه ؟