ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

FFHD
04-03-2020, 20:05
دوست عزیز طرحهای کابل کشی و مودم رایگان کلاه برداری تمام عیار هستن. علاوه بر اینکه ترافیک کمتری بهت میدن حتی سرعت ها هم اسمی هست. اگر مودمی رایگان هم باشه بهت Utel میدن که به تمام معنا اشغاله !!!!! در این تخفیف و رایگان بودن همش یک تلست تا شما رو درگیر یک طرح طولانی مدت با سرعت محدود بکنن که هیچ راه دررو نداره و 10 مقابل هزینه کابل کشی و فیبر رو در بیارن.
در مجتمع ما جدیدا ره اندازی شده و من خودم 50 مگ کابل کشی رایگان گرفتم (اجبارا) ولی خوشبختانه مودم بر عهده خودم بود که مودم هووای تک پرت گرفتم. من به هر دری زدم تا بتونم این طرح رو یک جوری عوضش کنم و از راهنمایی دوستان هم استفاده گردم ولی نصفه نیمه موفق شدم. شما برای طرح اول تو گروه گابل کشی رایگان هستی و باید یک طوری گروهت رو عوض کنی. طرح من پس پرداخت بود و کاملا لاک بود. موفق شدم از طریق 2020 بکنمش پیش پرداخت ولی همچنان تو گروه کابل کشی رایگان بودم و تمام طرح های توی پنل هم کابل کشی رایگان بود و طرح معمولی 500 گیگ وجود نداشت. رفتم مخابرات محل حتی پیش رئیس رفتم ولی کسی زیر بار نمیرفت و میگفتن طرح اولیه کابل کشی رایگان باید تمام بشه تا بتونید برید رو طرح معمولی. تو روش میگفتم این دزدی محظه میگفت مخابرات باید هزینه کابل و مودم رو در بیاره . البته موقع گفتن این خنده تلخی کرد و عملا میگفت من مامورم و معذور و اون تخفیف هم کاملا دروغه.
خلاصه کلام من فقط 1 راه برام موند و اونم این بود که این طرح 6 ماه که داشتم رو کوتاه کنم !! زنگ زدم 2020 وانمود کردم طرحم اشتباه پس پرداخت هست و پیش پرداختش کنن. وقتی قرار شد همون لحظه طرح جدید از تو پنل بخرم 3 ماه 50 مگ کابل کشی رایگان گرفتم که کوتاه ترین مدت بود. حالا تا اول خرداد باید دندون رو جیگر بزارم تا تموم بشه و من بتونم برم رو طرح معمولی که سرعتش باز هست و ترافیک بسیار بیشتری داره. حداقل دیگه 6 ماه نیست.

در مود کیفیت و پینگ هم بسیار سرتر از ای دی اس ال و تی دی با 4 جی هست. درکل تمام فاکتورهای داخلی که رو پینگ و کفیت نت داخلیت تاثیر میزاره از نویز و کیفیت سیم یا فاصله تا مرکز یا فاصله تا دکل و کیفت انتن برای تی دی و ...... همه از بین میرن . تنها کیفیت لینک اینترنت کشور باقی میمونه که اونم از شما کاری بر نمیاد. خیلی وقتها این عوامل داخلی هست که کیفیت نت رو داغون میکنن حالا لینک کشوری جای خودش !! پینگت بین 1-10 هست بسته به این با کدوم شهر تست بگیری. از خارج هم بسته به لینک کشوری هست و من صفحات قیل تست پینگ گزاشتم.
سلام

اکثر اپراتور های ای دی اس ال در طول ماه گذشته با مشکل افت سرعت و بالا رفتن پینگ دست به گریبان هستند به حدی که پینگ از 80 رسیده به 200-300

خواستم ببینم شما با فیبر هم همچین مشکلاتی دارید؟ منظور در همین بازه یک ماه گذشته و در ساعات شبانه است.

مرسی

radrali
04-03-2020, 23:21
بپرس ببین قراردادی که سیم کشی بیرون و داخل رایگان در بیاد چجوری هست و بسته به رنگ پچ کوردی که برات وصل می کنن میتونی بری مودمش رو بخری جدا،چون الان قرارداد ۲ ساله بستی از ۵۰ بالاتر نمیره خودتم بکشی،مخابرات نواب صفوی که به من گفته ۳۰۰ مگ هم میدیم

والا مرکز مخابراتی ما یه خانوم نشسته کلا که هیچکدومشون اخلاق ندارن و دعوا دارن با همه ...
۲ هفته پیش که رفتم برای سفارش گفت بعد عید بهتون میدیم باید بودجه کابل کشی بدن بهمون ...
برگشته میگه بیزینس کن بهت مودم هوبابی میدم .!!! منم میگم هوبابی چیه خدا بعد کلی فکر کردن فهمیدم منظورش هواوی بوده :biggrin:

radrali
04-03-2020, 23:27
دوست عزیز طرحهای کابل کشی و مودم رایگان کلاه برداری تمام عیار هستن. علاوه بر اینکه ترافیک کمتری بهت میدن حتی سرعت ها هم اسمی هست. اگر مودمی رایگان هم باشه بهت Utel میدن که به تمام معنا اشغاله !!!!! در این تخفیف و رایگان بودن همش یک تلست تا شما رو درگیر یک طرح طولانی مدت با سرعت محدود بکنن که هیچ راه دررو نداره و 10 مقابل هزینه کابل کشی و فیبر رو در بیارن.
در مجتمع ما جدیدا ره اندازی شده و من خودم 50 مگ کابل کشی رایگان گرفتم (اجبارا) ولی خوشبختانه مودم بر عهده خودم بود که مودم هووای تک پرت گرفتم. من به هر دری زدم تا بتونم این طرح رو یک جوری عوضش کنم و از راهنمایی دوستان هم استفاده گردم ولی نصفه نیمه موفق شدم. شما برای طرح اول تو گروه گابل کشی رایگان هستی و باید یک طوری گروهت رو عوض کنی. طرح من پس پرداخت بود و کاملا لاک بود. موفق شدم از طریق 2020 بکنمش پیش پرداخت ولی همچنان تو گروه کابل کشی رایگان بودم و تمام طرح های توی پنل هم کابل کشی رایگان بود و طرح معمولی 500 گیگ وجود نداشت. رفتم مخابرات محل حتی پیش رئیس رفتم ولی کسی زیر بار نمیرفت و میگفتن طرح اولیه کابل کشی رایگان باید تمام بشه تا بتونید برید رو طرح معمولی. تو روش میگفتم این دزدی محظه میگفت مخابرات باید هزینه کابل و مودم رو در بیاره . البته موقع گفتن این خنده تلخی کرد و عملا میگفت من مامورم و معذور و اون تخفیف هم کاملا دروغه.
خلاصه کلام من فقط 1 راه برام موند و اونم این بود که این طرح 6 ماه که داشتم رو کوتاه کنم !! زنگ زدم 2020 وانمود کردم طرحم اشتباه پس پرداخت هست و پیش پرداختش کنن. وقتی قرار شد همون لحظه طرح جدید از تو پنل بخرم 3 ماه 50 مگ کابل کشی رایگان گرفتم که کوتاه ترین مدت بود. حالا تا اول خرداد باید دندون رو جیگر بزارم تا تموم بشه و من بتونم برم رو طرح معمولی که سرعتش باز هست و ترافیک بسیار بیشتری داره. حداقل دیگه 6 ماه نیست.

در مود کیفیت و پینگ هم بسیار سرتر از ای دی اس ال و تی دی با 4 جی هست. درکل تمام فاکتورهای داخلی که رو پینگ و کفیت نت داخلیت تاثیر میزاره از نویز و کیفیت سیم یا فاصله تا مرکز یا فاصله تا دکل و کیفت انتن برای تی دی و ...... همه از بین میرن . تنها کیفیت لینک اینترنت کشور باقی میمونه که اونم از شما کاری بر نمیاد. خیلی وقتها این عوامل داخلی هست که کیفیت نت رو داغون میکنن حالا لینک کشوری جای خودش !! پینگت بین 1-10 هست بسته به این با کدوم شهر تست بگیری. از خارج هم بسته به لینک کشوری هست و من صفحات قیل تست پینگ گزاشتم.

الان به نظر شما من برم کمترین طرح رو بگیرم ؟
تعرفه هاشون ایناس که الان اگر بشه آپلود میکنم ببینید ...

من حاضر خودم مودم تهیه کنم مشکل هزینه کردن مودم ندارم فقط حالا که میخوام اینترنت رو فیبر کنم یه چیزی باشه بتونم بهترین استفاده رو ازش ببرم ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

luches
04-03-2020, 23:41
الان به نظر شما من برم کمترین طرح رو بگیرم ؟
تعرفه هاشون ایناس که الان اگر بشه آپلود میکنم ببینید ...

من حاضر خودم مودم تهیه کنم مشکل هزینه کردن مودم ندارم فقط حالا که میخوام اینترنت رو فیبر کنم یه چیزی باشه بتونم بهترین استفاده رو ازش ببرم ...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما برو 3ماهه پیش پرداخت 50 مگ بیگیر با فیبر کشی رایگان که بعد از 3 ماه از شرش راحت شی بتونی بری رو طرح 500 گیگ استاندارد. این طرح ویژه رو هیج کاریش نمیشه کرد و باید دورش طی بشه و اگر طرح رو بلند مدت بخری و ندونی چی کار کنی تا اخر روش گیر میکنی !! طرح های استاندارد هم ترافیک خیلی بیشتری دارن و هم سرعت باز است. خیلی ها حتی نمیدون با این طرح ویژه چه کلاهی سرشون میره. باید حواست باشه.

radrali
04-03-2020, 23:50
شما برو 3ماهه پیش پرداخت 50 مگ بیگیر با فیبر کشی رایگان که بعد از 3 ماه از شرش راحت شی بتونی بری رو طرح 500 گیگ استاندارد. این طرح ویژه رو هیج کاریش نمیشه کرد و باید دورش طی بشه و اگر طرح رو بلند مدت بخری و ندونی چی کار کنی تا اخر روش گیر میکنی !! طرح های استاندارد هم ترافیک خیلی بیشتری دارن و هم سرعت باز است. خیلی ها حتی نمیدون با این طرح ویژه چه کلاهی سرشون میره. باید حواست باشه.

خیلی ممنون
ولی تا جایی که یادم میاد گفت طرح های ۳ ماهه و ۶ ماهه باهات قرار داد نمیبندن و کابل کشی رایگان نداره ....

farshad_scientist
04-03-2020, 23:55
پول فیبرکشی بیرون خونه چی؟:n13: به من که میگفتن یا طرح طولانی می گیری یا پولش رو میدی!

luches
05-03-2020, 00:00
خیلی ممنون
ولی تا جایی که یادم میاد گفت طرح های ۳ ماهه و ۶ ماهه باهات قرار داد نمیبندن و کابل کشی رایگان نداره ....

اینشو دیگه نمیدونم. مجتمع ما در مجموع 400 واحد داره که 100 تاش ثبت نام کردن . شاید برای همین 3 و 6 ماهه رو هم ثبت نام میکردن جون میصرفید براشون. به هر حال این طرح های ویژه یه جور تلست و هر جور بتونی مدت زمان رو کاهش بدی به نفعته ! شاید چون تعداد واحدها زیاد نیست بهتون 3 و 6 ماهه نمیدن !

luches
05-03-2020, 00:09
پول فیبرکشی بیرون خونه چی؟:n13: به من که میگفتن یا طرح طولانی می گیری یا پولش رو میدی!

همه فیبر کشی چه داخل و چه خارج رایگان بود و خیلی سریع پیمان کار تمومش کرد. میگم تعداد واحدها زیاد هست و اینا الان دیگه حق exclusive رو نت مجتمع ما پیدا کرد و پول خوبی براشون داره. دیگه کسی دی اس ال نمیگره وقتی فیبر هست.

farshad_scientist
05-03-2020, 00:21
دمه شما هم گرم:ohno: ما که یه سه واحدی هستیم طرف ما هم هیچکس درخواست نداده جز من :cool: بنده خدا همین که گفت دو نفر دیگه بیار زمین رو می کَنیم فیبر میکشیم در حقم لطف کرده :laughing: البته ۲ تا ساختمون نو ساز کنار ما هستن که یکیش هنوز نیومدن بشینن اون اصل کاری هم که چسبیده به ما دارن میسازن داخلش رو، فکر کنم حالا حالا ها باید صبر کنم بعد با اونا تیم تشکیل بدم.

radrali
05-03-2020, 00:33
اینشو دیگه نمیدونم. مجتمع ما در مجموع 400 واحد داره که 100 تاش ثبت نام کردن . شاید برای همین 3 و 6 ماهه رو هم ثبت نام میکردن جون میصرفید براشون. به هر حال این طرح های ویژه یه جور تلست و هر جور بتونی مدت زمان رو کاهش بدی به نفعته ! شاید چون تعداد واحدها زیاد نیست بهتون 3 و 6 ماهه نمیدن !

ماشالله ما یه ۱۰ واحدی هستیم هیچکدوم نمی‌خوان :biggrin:
فردا برم یه سر ببینم کمترین طرحی که بهم میدن کدوم هست با فیبر کشی رایگان
فقط مودم چی باید بگیرم ؟

radrali
05-03-2020, 00:36
دوستان کسی توی این جمع هست که گیمر باشه ؟
میخوام چند تا سوال بپرسم، یکی این که توی ps4 پینگتون با فیبر چطوره ؟ استریم میکنید یا نه ؟

luches
05-03-2020, 00:40
مدلهای بازار همه هووای هستن و یوتل اشغالی (البته شاید برند دیگر باشه که من نمیشناسم). الان هووای تک پورت و 2 پورت داره که شما همون تک پورت کافی هست.
huawei hg8546m مدلی هست که من گرفتم.

radrali
05-03-2020, 00:41

میشه لطفا تعرفه های دیگه FTTH رو اگر دارید بفرستید ببینیم

چون من هیچ جا رو نمیبینم تعرفه هاش رو، ممنون

farshad_scientist
05-03-2020, 00:46
ولی مودم رو اگر میخوای خودت بخری صبر کن پچ کورد رو وصل کنن اول یا سوال کن ببین چه رنگی وصل می کنن برات چون بستگی به فاصله و این چیزا داره اون و مودم و پچ کورد بهتره سازگار باشه چون ممکنه اصلا کار نکنه.

luches
05-03-2020, 00:51
میشه لطفا تعرفه های دیگه FTTH رو اگر دارید بفرستید ببینیم

چون من هیچ جا رو نمیبینم تعرفه هاش رو، ممنون

تعرفه VDSL و FTTH یکسان هست.

radrali
05-03-2020, 00:54
تعرفه VDSL و FTTH یکسان هست.

واقعا ممنونم
خیلی راهنمایی کردی و زحمت کشیدی ...
انشالله برا ما هم اوکی بشه بتونیم استفاده کنیم...

این عکس رو ببین
کانکشن ppoe منه با ADSL توی ۱ ساعت ۶۵ بار قطع شده ...

اسیر شدم

FFHD
05-03-2020, 10:29
سلام

اکثر اپراتور های ای دی اس ال در طول ماه گذشته با مشکل افت سرعت و بالا رفتن پینگ دست به گریبان هستند به حدی که پینگ از 80 رسیده به 200-300

خواستم ببینم شما با فیبر هم همچین مشکلاتی دارید؟ منظور در همین بازه یک ماه گذشته و در ساعات شبانه است.

مرسی

سلام مجدد؟ جواب این سوال رو بدید ممنون میشیم :V13:

luches
05-03-2020, 11:25
سلام مجدد؟ جواب این سوال رو بدید ممنون میشیم :V13:

ببیند دوست عزیز پینگ داخلی برای من هیچ وقت مشکل پیدا نکرد و همیشه عالی بود ولی اون مدتی که لینک بین الملل افتاد رو مسیر داغون ترکیه همه دچار مشکل شدن و فیبر هم مستثنی نیست . پینگ برای همه رفت بالا و تایم اوت میداد. فیبر معجزه نمیکنه و فقط ارتباط داخلی شما بسیار عالی میشه و اگر لینک بین الملل به فنا رفته کاریش نمیشه کرد.
البته یک راه حل ساده داشت که از چیز پی ان داخلی استفاده کنی تا از یک مسیر دیگر استفاده کنه و مشکل حل شد و پینگ عالی شد و سرعت دانلود خارجی هم تمام وقت فول اسپید است چه شب چه صبح. البته اینم بگم رو اسپید تست سرعت دانلود از 350mb/s شروع میشه و میاد رو 50 لاک میشه چون طرح ویژه هست و هیچ وقت مشکل پهنای باند نداشت.
الانم که فعلا لینک درست شده و پینگ خوب شده چه شب چه صبح.

farshad_scientist
05-03-2020, 11:29
ببیند دوست عزیز پینگ داخلی برای من هیچ وقت مشکل پیدا نکرد و همیشه عالی بود ولی اون مدتی که لینک بین الملل افتاد رو مسیر داغون ترکیه همه دچار مشکل شدن و فیبر هم مستثنی نیست . پینگ برای همه رفت بالا و تایم اوت میداد. فیبر معجزه نمیکنه و فقط ارتباط داخلی شما بسیار عالی میشه و اگر لینک بین الملل به فنا رفته کاریش نمیشه کرد.
البته یک راه حل ساده داشت که از چیز پی ان داخلی استفاده کنی تا از یک مسیر دیگر استفاده کنه و مشکل حل شد و پینگ عالی شد و سرعت دانلود خارجی هم تمام وقت فول اسپید است چه شب چه صبح. البته اینم بگم رو اسپید تست سرعت دانلود از 350mb/s شروع میشه و میاد رو 50 لاک میشه چون طرح ویژه هست و هیچ وقت مشکل پهنای باند نداشت.
الانم که فعلا لینک درست شده و پینگ خوب شده چه شب چه صبح.
Adsl هنوز در عذاب هستیم شدیدا، دیگه ناجور دلم فیبر می خواد :worried:
این حرکت vpn هم که گفتی حتما تست میزنم ببینم نتیجه چی میشه.

FFHD
05-03-2020, 17:06
Adsl هنوز در عذاب هستیم شدیدا، دیگه ناجور دلم فیبر می خواد :worried:
ابن حرکت vpn هم که گفتی حتما تست میزنم ببینم نتیجه چی میشه.
کشور های دیگه دارن با کابل کواکسیال اینترنت 1 تا 10 گیگابیتی میدن اونوقت اینجا ما هنوز درگیر DSL هستیم. انحصار فیبر رو مخابرات ول کنه اوضاع خیلی بهتر میشه.

farshad_scientist
05-03-2020, 17:30
کشور های دیگه دارن با کابل کواکسیال اینترنت 1 تا 10 گیگابیتی میدن اونوقت اینجا ما هنوز درگیر DSL هستیم. انحصار فیبر رو مخابرات ول کنه اوضاع خیلی بهتر میشه.
انحصاری وجود نداره قضیه چیز دیگس
دقیقا دو سال ازین خبر گذشته :laughing:

Rahpooyan
05-03-2020, 18:44
مسئله انحصار نیست. همین جایی که الان هم خدمات میدن، یکی میگه ای دی اس ال کافیه برام. یکی میگه 4G بسه واسه من. یکی میگه اصلا اینترنت چیه. یکی میگه میرم کافینت. همین صفحه قبل بنده خدا میگه فقط من یه نفر درخواست دادم. یه سر تایپیک ای دی اس ال تهران بزن. بجای اینکه از این ADSL عذاب خودشون رو خلاص کنند. دنبال اینن که کدوم شرکت بهتره!! باور کنید تعداد درخواست ها زیاد باشه مخابرات از خداشه واسه اینا سرویس رو آماده کنه. ولی چه فایده که هر کس ساز خودشو میزنه.

rioman
05-03-2020, 18:56
مسئله انحصار نیست. همین جایی که الان هم خدمات میدن، یکی میگه ای دی اس ال کافیه برام. یکی میگه 4G بسه واسه من. یکی میگه اصلا اینترنت چیه. یکی میگه میرم کافینت. همین صفحه قبل بنده خدا میگه فقط من یه نفر درخواست دادم. یه سر تایپیک ای دی اس ال تهران بزن. بجای اینکه از این ADSL عذاب خودشون رو خلاص کنند. دنبال اینن که کدوم شرکت بهتره!! باور کنید تعداد درخواست ها زیاد باشه مخابرات از خداشه واسه اینا سرویس رو آماده کنه. ولی چه فایده که هر کس ساز خودشو میزنه.

من مرکز مخابراتی که میرم می بینم افرادی که به 2 مگ راضی هستند.
یه آقایی اومده بود براش 2 مگ فعال کردند خیلی خوشحال شد!
همین جا بعضی کاربرا هستند که 256 نامحدود دارند و نگران هستند که
نکنه ازشون بگیرن!
خب یه زمانی 128 مگ رم خیلی بود. برای سیستم لوکس بود! حالا چی؟!
اینترنتم هم همونه. نمیشه گفت 128 کیلو بسه دیگه مگه میخوای چیکار کنی؟!
مردم نمیان تقاضای فیبر نمیدن. میگن هزینه اش زیاد میشه.
به همون کم راضی هستند متاسفانه.

FFHD
05-03-2020, 20:59
مسیله این هست که شما برای یک فیبر از ده جا باید مجوز بگیری و هزار و یکجور مانع سر راه هست.
پشتیبان شاتل یکبار گفت ما برای vdsl کافور نصب کردیم شهرداری جمع کرده :laughing:

vars1
06-03-2020, 01:06
منطقه ما فیبر کشی نشده.میشه درخواست داد برای من اختصاصی فیبر بکشن یا به olt یا کافو نوری هم نیازه؟خواستم ببینم اگه کسی میدونه هزینش چقدر میشه بگه یا اصلا مخابرات اینکار روانجام میده؟؟؟با بردن همسایه ها میشه کاری کرد که منطقه مارو فیبر بکشن؟
کسی اگه میدونه لطفا راهنمایی کنه

morti18
06-03-2020, 11:42
سلام دوستان. بنده سه ماهی میشه از مخابرات سرویس VDSL گرفتم. میخواستم نظرمو در این مورد به اشتراکی بزارم.

ساختمون ما کمی قدیمی هست و طبیعتا سیمکشی تلفن هم قدیمی. و روی شماره های قدیمی این سرویس ارائه نمیشد. مجبور شدم شماره جدید خریداری کنم تا امکان ارائه vdsl روش باشه(البته به صورت کافومسی. یعنی از مخابرات تا دستگاه کافو محل به صورت فیبر و تا منزل به صورت مسی) . ماه اول که سرویس vdsl گرفتم، سرعتم گاهی عالی بود و دوباره به شدت افت میکرد. بعد از تبادل نظر با همسایگان و متخصص برق محل و مخابرات، به این نتیجه رسیدم که با همکاری مخابرات منطقه، از درب منزل مجدد سیم کشی کنم.

از زمانی که این کار رو کردم، خدارو شکر سرعت عالیه و بین 30 تا 50 مگابیت هست و اصلا افت سرعت ندارم.

بنده تهران هستم و مخابرات شهید درزی

moriss
06-03-2020, 12:35
سلام دوستان. بنده سه ماهی میشه از مخابرات سرویس VDSL گرفتم. میخواستم نظرمو در این مورد به اشتراکی بزارم.

ساختمون ما کمی قدیمی هست و طبیعتا سیمکشی تلفن هم قدیمی. و روی شماره های قدیمی این سرویس ارائه نمیشد. مجبور شدم شماره جدید خریداری کنم تا امکان ارائه vdsl روش باشه(البته به صورت کافومسی. یعنی از مخابرات تا دستگاه کافو محل به صورت فیبر و تا منزل به صورت مسی) . ماه اول که سرویس vdsl گرفتم، سرعتم گاهی عالی بود و دوباره به شدت افت میکرد. بعد از تبادل نظر با همسایگان و متخصص برق محل و مخابرات، به این نتیجه رسیدم که با همکاری مخابرات منطقه، از درب منزل مجدد سیم کشی کنم.

از زمانی که این کار رو کردم، خدارو شکر سرعت عالیه و بین 30 تا 50 مگابیت هست و اصلا افت سرعت ندارم.

بنده تهران هستم و مخابرات شهید درزی

سرعت دانلودتون با نرم افزارهای دانلود منیجر چقدر هست؟

morti18
06-03-2020, 16:09
تو کامنت عرض کرده بودم داداش، با دانلود منیجر، بین 3 تا 5 مگابایت
یا همون 30 تا 50 مگابیت هست.

crash00
07-03-2020, 12:36
در مورد مودم دوستان سوال کرده بودن اینو بگم که این مودمای هوآوی مفت نمیارزه اصلا روشون حساب باز نکنید ارزون ترین مدلی که میتونید پیدا کنید بخرید و یه روتر جدا بزارید کلا بهترین کار اینه که این مودم هواوی هارو روی bridge بزارید که کلا هیچ دستی توی routing شما نداشته باشه ...
اگر یه مودم adsl خوب دارید از همون به عنوان روتر استفاده کنید خیلی بهتر از این هوآوی هاست ...
نوع کانکتور apc یا upc هم زیاد درگیرش نشید اونقدر تاثیر نداره...

radrali
07-03-2020, 13:21
در مورد مودم دوستان سوال کرده بودن اینو بگم که این مودمای هوآوی مفت نمیارزه اصلا روشون حساب باز نکنید ارزون ترین مدلی که میتونید پیدا کنید بخرید و یه روتر جدا بزارید کلا بهترین کار اینه که این مودم هواوی هارو روی bridge بزارید که کلا هیچ دستی توی routing شما نداشته باشه ...
اگر یه مودم adsl خوب دارید از همون به عنوان روتر استفاده کنید خیلی بهتر از این هوآوی هاست ...
نوع کانکتور apc یا upc هم زیاد درگیرش نشید اونقدر تاثیر نداره...

الان ارزون ترین مودمی که هست و خط تلفن هم داره کدوم مودم هست ؟

FFHD
07-03-2020, 22:10
سلام
وضعیت پینگ و اختلالات چطور هست؟ این چند وقت ای دی اس ال ها مشکلات شدید دارند برای شما هم پیش میاد؟
و حجم ماهیانه خارجی که میدن چقدر هست؟
چقدر کلا هزینه داشت؟
مرسی

mohandes23
08-03-2020, 14:01
شما کدام منطقه قم هستید که vdsl بهتون دادن البته اگه جسارت نباشه

pamjadi
08-03-2020, 22:00
سلام
من سرویس پس پرداخت سه ماهه دارم که تموم شده و اینترنت فطع شده.
روی قبض هم هیچ هزینه اینترنتی لحاظ نشده (از سایت آسان پرداخت چک می کنم)
الان چجوری باید پرداخت و تمدید کنم؟

rioman
09-03-2020, 09:54
سلام
من سرویس پس پرداخت سه ماهه دارم که تموم شده و اینترنت فطع شده.
روی قبض هم هیچ هزینه اینترنتی لحاظ نشده (از سایت آسان پرداخت چک می کنم)
الان چجوری باید پرداخت و تمدید کنم؟

پس پرداخت که سه ماهه نیست!
تا تقاضای قطع سرویس نکنید برقرار هست.

pamjadi
09-03-2020, 10:10
پس پرداخت که سه ماهه نیست!
تا تقاضای قطع سرویس نکنید برقرار هست.

پس پرداخت سرویس سه ماهه (هر سه ماه هزینه باید پرداخت شه) و الان توی داشبورد قسمت وضعیت سرویس زده: در لیست جمع آوری (منقضی شده)
حالا که هزینه روی قبض نیومده، می تونم از قسمت افزایش اعتبار اقدام کنم؟

rioman
09-03-2020, 10:52
پس پرداخت سرویس سه ماهه (هر سه ماه هزینه باید پرداخت شه) و الان توی داشبورد قسمت وضعیت سرویس زده: در لیست جمع آوری (منقضی شده)
حالا که هزینه روی قبض نیومده، می تونم از قسمت افزایش اعتبار اقدام کنم؟

یه قسمت شارژ رایگان هم هست فکر کنم بشه
نهایت نشد با یه نت دیگه مثل ایرانسل خرید کنید.
قاعدتا باید برای خرید نت بدن نمیدونم مخابرات چرا اینجوریه؟

blackbird
09-03-2020, 15:52
فکر کنم شما چون پرداخت نکردید کلا قطع شده. حجم تموم بشه میره رو 128. اگه تانوما هستید قبض رو شماره تانوما میاد و به شماره همراه که اعلام گردید اس میشه و اخطار اتمام حجم و قطعی هم باید بدن. با 2020 تماس بگیر میگن چه کنی
فکر کنم با 2000 سریع پرداخت میشه و وصل بشه و لینک زیر هم سایت مخابرات پرداخت قبض شماره تانوما که داری رو بزن پرداخت کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/quickbill/

pamjadi
09-03-2020, 18:17
فکر کنم شما چون پرداخت نکردید کلا قطع شده. حجم تموم بشه میره رو 128. اگه تانوما هستید قبض رو شماره تانوما میاد و به شماره همراه که اعلام گردید اس میشه و اخطار اتمام حجم و قطعی هم باید بدن. با 2020 تماس بگیر میگن چه کنی
فکر کنم با 2000 سریع پرداخت میشه و وصل بشه و لینک زیر هم سایت مخابرات پرداخت قبض شماره تانوما که داری رو بزن پرداخت کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/quickbill/

آقا دمت گرم. من فکر می کردم چون رو قبض میاد باید شماره تلفن ثابت و چک کنم. :دی

pamjadi
10-03-2020, 00:55

قبض پرداخت شد از سایت مخابرات ولی سرویس همچنان قطعه
2020 هم می گه 27 نفر تو صفن...! :weird: یه مراجعه به مخابرات افتادیم مثل اینکه

blackbird
10-03-2020, 12:20
قبض پرداخت شد از سایت مخابرات ولی سرویس همچنان قطعه
2020 هم می گه 27 نفر تو صفن...! :weird: یه مراجعه به مخابرات افتادیم مثل اینکه

مخابرات همین داستانها رو داره من بار اول پرسیدم هزینه اینترنت رو چه جوری بدم رو چی میاد باورتون میشه پشتیبانی نمیدونست ؟ بهتره دفعه بعد زودتر قبض رو بدی درگیرشون نشی، فکر کنم تا سیستم پرداخت شما رو تایید کنه زمان ببره بهتره یه 2020 زنگ بزنی یا بری مخابرات، یکی نوشته بود 2020 هم میگه باید سیستم فعال کنه ما کاری نمیتونیم کنیم . جواب گرفتی بگو اینجا برای بقیه راهنما بشه. تنها راه فهمیدن سازوکار مخابرات همینه مهندسی معکوس

blackbird
10-03-2020, 12:37
دوستان دیروز به من 100 گیگ رو دادن تا آخر دوره هم جدای اون 100 تا حدود 300 گیگ داشتم دوره هم که نزدیکه گفتم یه چیزی دانلود کنم الان اومدم پای سیستم دیدیم کل حجم تموم شده !!! و سیستمی که دانلود میکرده رو 99 گیگ مونده یعنی حجم 100 گیگی که دادن تموم شده سیستم کلا حجم و تموم اعلام کرده !! زنگ زدم 2020 یعد نیم ساعت گفت گزارش دادم خبر میدن خلاصه که این سیستمشون خیلی باگ داره مواظب باشید حجم که فجیع زیاد کم میکنه اینم که از اشتباه اتمام حجم اگه درست شد یا نشد خبر میدم .

blackbird
10-03-2020, 14:45
دوستان دیروز به من 100 گیگ رو دادن تا آخر دوره هم جدای اون 100 تا حدود 300 گیگ داشتم دوره هم که نزدیکه گفتم یه چیزی دانلود کنم الان اومدم پای سیستم دیدیم کل حجم تموم شده !!! و سیستمی که دانلود میکرده رو 99 گیگ مونده یعنی حجم 100 گیگی که دادن تموم شده سیستم کلا حجم و تموم اعلام کرده !! زنگ زدم 2020 یعد نیم ساعت گفت گزارش دادم خبر میدن خلاصه که این سیستمشون خیلی باگ داره مواظب باشید حجم که فجیع زیاد کم میکنه اینم که از اشتباه اتمام حجم اگه درست شد یا نشد خبر میدم .

پشتیبانی که جوابی نداد تماس هم نگرفت و اس ام اس هم نیومد. اتفاقی داخل پنل قسمت تغییر سرویس دیدم زده ترافیک زمان دار برای شما فعال می باشد و تا غیر فعالش نکنید نمیتونید خرید و تغییر داشته باشید و پایینش غیر فعال کردن داره و حجم من قبل اضافه شدن 100 گیگ رو زده، به ذهنم رسید که حجم قبلی رو فریز کردن تا از این 100 گیگ استفاده بشه، رو غیر فعال کردن زدم و گفت مطمئنی تو این مایه ها و بوم حجم قبلیم برگشت ... خودمون باید پشتیبانی خودمون باشیم حدس میزنم مخابرات یه تیم برنامه ریزی داره که زیر ساخت اکانتینگ رو برنامه نویسی میکنه تا راهنمای آپدیتها و روشها جدید ریلیز بشه و پشتیبانی های لایه 1 بفهمن و بخونن اگه اصلا بخونن کلی زمان میبره فکر کنم کلا تو روند مشکل حل کردن خودشون میفهمن داستان چیه، رو DSL هم که همچین مشکلی به این زودی بیرون نمیزنه نمیشه 100 گیگ رو یه شبه خورد کی میفهمه، اولین چیزی که به من گفت من هنوز حرفم تموم نشده بود این بود که خوب مصرف کردی بدون اینکه چیزی رو چک کنه و با لحن خیلی مسخره فکر کن یکی هم نمیدونه میره حجم میخره و ....

pamjadi
10-03-2020, 18:05
مخابرات همین داستانها رو داره من بار اول پرسیدم هزینه اینترنت رو چه جوری بدم رو چی میاد باورتون میشه پشتیبانی نمیدونست ؟ بهتره دفعه بعد زودتر قبض رو بدی درگیرشون نشی، فکر کنم تا سیستم پرداخت شما رو تایید کنه زمان ببره بهتره یه 2020 زنگ بزنی یا بری مخابرات، یکی نوشته بود 2020 هم میگه باید سیستم فعال کنه ما کاری نمیتونیم کنیم . جواب گرفتی بگو اینجا برای بقیه راهنما بشه. تنها راه فهمیدن سازوکار مخابرات همینه مهندسی معکوس
زنگ ردم پشتیبانی، بهم می گفت واسه چی قبض و پرداخت کردی؟ از توی پنل سرویس بخر
یعنی فرق پیش پرداخت و پس پرداخت و پشتیبانی نمی دونه؟ اگه می شد که دیگه زنگ نمی زدم سر و کله بزنم این همه
آخرشم گفت زنگ بزن بخش فروش اونجا برات فعال کنن. اما می خوام درخواست بدم سرویسم پیش پرداخت بشه

============ آپدیت :
به مخابرات مراجعه کردم اوکی کردن.

icao
12-03-2020, 15:21
دوستان کسی از مناطق تحت پوشش تانوما در تهران خبر داره، من برای مرکز مخابراتی عاطف میخوام ! لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید.

farshad_scientist
12-03-2020, 15:35
دوستان کسی از مناطق تحت پوشش تانوما در تهران خبر داره، من برای مرکز مخابراتی عاطف میخوام ! لطفا اگر اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید.
اتفاقا عاطف هم فیبر نوری میدن منتهی بستگی به محله و کوچتون داره، حداقل تو ساعات اداری تماس بگیر سوال کن مثلا شنبه صبح تا ظهر اینم شمارش 77861111 باید شمارت رو چک کنه بهت بگه تحت چه شرایطی یهت فیبر میدن

rioman
15-03-2020, 21:26
دوستان

تو تبلیغ کمپین ماندگار نوشته تو بستر FTTH سرعتی که به مشترک
تحویل داده میشه برای سرویس 16 مگ, 200 مگ هست.
کسی از دوستان این سرعت رو گرفته؟

من ماندگار گرفتم ولی هیچوقت سرعتم از 50 بالاتر نرفته!

میخواستم بدونم واقعیت داره یا الکی نوشتن.

ممنون

blackbird
15-03-2020, 21:55
دوستان

تو تبلیغ کمپین ماندگار نوشته تو بستر FTTH سرعتی که به مشترک
تحویل داده میشه برای سرویس 16 مگ, 200 مگ هست.
کسی از دوستان این سرعت رو گرفته؟

من ماندگار گرفتم ولی هیچوقت سرعتم از 50 بالاتر نرفته!

میخواستم بدونم واقعیت داره یا الکی نوشتن.

ممنون

برای من که واقعیت داره اما داخلی بیشتر، خارجی هم خوبه بستگی به لینک داره از حدود 200 مگابیت گرفتم تا در حد 200 300 کیلوبایت البته داخلی هم همه جا خوب نیست اما باز بودن سرعت درسته بازم شاید بستگی به منطقه داشته باشه و شهر. من 16 مگ بود دو ماه اول برای حجم بیشتر 20 مگ کردم سرعت فرقی نداره.

Black Boy67
15-03-2020, 22:56
برای من که واقعیت داره اما داخلی بیشتر، خارجی هم خوبه بستگی به لینک داره از حدود 200 مگابیت گرفتم تا در حد 200 300 کیلوبایت البته داخلی هم همه جا خوب نیست اما باز بودن سرعت درسته بازم شاید بستگی به منطقه داشته باشه و شهر. من 16 مگ بود دو ماه اول برای حجم بیشتر 20 مگ کردم سرعت فرقی نداره.
شما هم این روز ها مشکل کمبود پهنای باند دارید؟ وضعیت پینگ با ثبات هست؟ با قند شکن ها سرعت چطوره؟

Reza Azimy_RW
16-03-2020, 00:09
صبانت ککه من زده بود 100 گیگ رایگان بعد از فعال سازی 50 گبیگ اضافه شد 50 گیگش یهو خورده شد خدا کگنه بقیش واقعی باشه حالا :|

blackbird
16-03-2020, 01:51
شما هم این روز ها مشکل کمبود پهنای باند دارید؟ وضعیت پینگ با ثبات هست؟ با قند شکن ها سرعت چطوره؟

روی فیبر هم این چیزها هست اما کمتر خودشو نشون میده. سرعت بعضی جاها خیلی کم میشه و قند شکن هم همینطور این چیزها سراسری هست ربطی به بستر ارتباط نداره اما چون سرعت بالاتره شاید کمتر اذیت کنه

sms11
16-03-2020, 09:42
اتفاقا عاطف هم فیبر نوری میدن منتهی بستگی به محله و کوچتون داره، حداقل تو ساعات اداری تماس بگیر سوال کن مثلا شنبه صبح تا ظهر اینم شمارش 77861111 باید شمارت رو چک کنه بهت بگه تحت چه شرایطی یهت فیبر میدن

منم مرکز مخابراتی عاطف هستم و اگه کسی سمت فرجام فهمید که اونجا هم اشتراک میدن یا نه به منم اطلاع بده
راستی تعرفه های این سرویس خیلی بالاست
میارزه با این قیمت بالا و حجم ترافیک کم؟

blackbird
16-03-2020, 11:42
منم مرکز مخابراتی عاطف هستم و اگه کسی سمت فرجام فهمید که اونجا هم اشتراک میدن یا نه به منم اطلاع بده
راستی تعرفه های این سرویس خیلی بالاست
میارزه با این قیمت بالا و حجم ترافیک کم؟

تعرفه مخابرات برای همه سرویسهاش یکی هست من داخل پنل خودم میبنم که 16 مگ ماهی 80 تومنه و حجم 175 گیگ بدون 5% این برای ADSL و VSL و FTTH یکی هست سرعت بالاتر رو ADSL نمیشه داد و FTTH و VDSL یکی هست . البته حجم برای مصرف نرمال بد نیست برای تعرفه های 20 به بالا،
نه برای کسی که 24 ساعته بخواد دان داشته باشه اما حجم و زیاد کم میکنه رو فیبر میشه کل حجم رو یه روزه یا کمتر تموم کرد باید خیلی مواظب امنیت ارتباط باشید هر کسی که دسترسی به نت شما داشته باشه میتونه سریع حجم و مصرف کنه باید از روتر حرفه ای تر استفاده کنید یا بدونید کی چیکار میکنه

sms11
16-03-2020, 14:18
تعرفه مخابرات برای همه سرویسهاش یکی هست من داخل پنل خودم میبنم که 16 مگ ماهی 80 تومنه و حجم 175 گیگ بدون 5% این برای ADSL و VSL و FTTH یکی هست سرعت بالاتر رو ADSL نمیشه داد و FTTH و VDSL یکی هست . البته حجم برای مصرف نرمال بد نیست برای تعرفه های 20 به بالا،
نه برای کسی که 24 ساعته بخواد دان داشته باشه اما حجم و زیاد کم میکنه رو فیبر میشه کل حجم رو یه روزه یا کمتر تموم کرد باید خیلی مواظب امنیت ارتباط باشید هر کسی که دسترسی به نت شما داشته باشه میتونه سریع حجم و مصرف کنه باید از روتر حرفه ای تر استفاده کنید یا بدونید کی چیکار میکنه

میشه از تعرفه هاش عکس بگیری برام ببینم چه قیمت و سرعت هایی داره
اینکه میشه مقدار ترافیک بالاتری به عنوان ترافیک اضافه استفاده کرد یا نه؟

من فکر میکنم ماهی حداقل 200 گیگ دانلود داشته باشم

alidevil100
16-03-2020, 17:02
سلام دوستان مخابرات چیزی به اسم سرویس گیم داره؟ یا هر امکانی برای کاهش پینگ خارجی
یکی از دوستان من از رشت گفت زنگ زده 2020 براش فعال کردن سرویس گیم رو ولی من تماس گرفتم گفتن همچین چیزی نداره مخابرات من کرج هستم و سرویس ftth دارم

blackbird
16-03-2020, 17:36
میشه از تعرفه هاش عکس بگیری برام ببینم چه قیمت و سرعت هایی داره
اینکه میشه مقدار ترافیک بالاتری به عنوان ترافیک اضافه استفاده کرد یا نه؟

من فکر میکنم ماهی حداقل 200 گیگ دانلود داشته باشم

ترافیک اضافه به دو صورت خرید ترافیک اضافه و خرید ترافیک زمان دار داره، برای من که پس پرداختم ترافیک زمان دار خالی هست و من تا حالا از ترافیک اضافه استفاده نکردم، و تعرفه ها و قیمت ترافیک اضافه رو بصورت فیلم فرستادم

blackbird
16-03-2020, 17:48
سلام دوستان مخابرات چیزی به اسم سرویس گیم داره؟ یا هر امکانی برای کاهش پینگ خارجی
یکی از دوستان من از رشت گفت زنگ زده 2020 براش فعال کردن سرویس گیم رو ولی من تماس گرفتم گفتن همچین چیزی نداره مخابرات من کرج هستم و سرویس ftth دارم

سرویس گیم برای کاهش پینگ هست برای DSL وقتی بستر شما فیبر باشه دیگه کاهش پینگ معنی نمیده فکر کنم.

mohandes23
17-03-2020, 13:50
روی فیبر هم این چیزها هست اما کمتر خودشو نشون میده. سرعت بعضی جاها خیلی کم میشه و قند شکن هم همینطور این چیزها سراسری هست ربطی به بستر ارتباط نداره اما چون سرعت بالاتره شاید کمتر اذیت کنه
قطعی داره؟ چون همش قطعی من دارم

blackbird
17-03-2020, 14:00
قطعی داره؟ چون همش قطعی من دارم

یکی دو بار قطعی کوتا بوده بدون خبر دادن و یه بار هم اس دادن که دان تایم هست برای بهبود سیستم که کنسل شد در مجموع من راضی هستم. پشتیبانی فقط خیلی بده و حجم زیاد کم میشه و پنل کاربری و تعرفه ها خیلی گنک هستند که همه مخابرات و شامل میشه چون یکی هست تو همه سرویسهاش

m123f
18-03-2020, 22:42
تمدید هدیه ۱۰۰ گیگابایتی اینترنت ثابت خانگی برخی اپراتورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

medinem
20-03-2020, 04:12
دوستان گرامی برای شما هم دو روزه که سرعت دانلود از شبکه داخلی بیشتر از 3-4 مگابایت نمیره ؟
برای من اینطوری شده
سرعت آپلودم 20 مگابایت ه دانلودم 3-4 مگابایت
قند شکن میزنم سرعت دانلودم تا 20 مگابایت میره البته از سرورهای خارجی - داخلی همون میمونه!

rioman
20-03-2020, 11:51
سلام
سال نو مبارک

از دیشب ترافیک سرویس من کم شده. خیلی کم شده تقریبا یک دهم چیزی که باید باشه.
میخواستم بپرسم برای کسی از دوستان هم اینطوری شده؟

تیکت زدم جواب دادن بررسی می کنیم ولی خبری نیست!

mohsen3
20-03-2020, 15:24
در پنل مخابرات adsl.tci.ir چطور میشه فهمید زمان تخصیص حجم ماهیانه چه تاریخی هست؟
این سرویسی که من گرفتم 400 گیگ حجم ماهیانه داره. میخوام بدونم تا چه تاریخی قابل مصرف هست؟

این تصویر داشبورد پنل من هست. مشکل اینجاست که روزهای باقی مانده تا پایان سال رو نشون میده و ترافیک باقی مانده ماه رو

دوستان زمان

omidtb
20-03-2020, 18:23
سلام سرویس تانوما سرویس ۱۰۰ مگابیت هم داره یا ۲۰۰ مگا بیت ؟

farshad_scientist
20-03-2020, 18:43
سلام سرویس تانوما سرویس ۱۰۰ مگابیت هم داره یا ۲۰۰ مگا بیت ؟

به من گفتن 200 مگ هم میدن و میتونم درخواست 300 مگ هم بدم با دادن تعهد :goatee:

rioman
20-03-2020, 19:01
به من گفتن 200 مگ هم میدن و میتونم درخواست 300 مگ هم بدم با دادن تعهد :goatee:

چه تعهدی؟! با 300 مگ چیکار میشه کرد که با 200 مگ نمیشه؟!

farshad_scientist
20-03-2020, 19:40
چه تعهدی؟! با 300 مگ چیکار میشه کرد که با 200 مگ نمیشه؟!
چمیدونم والا مسئولش گفت شما هم باید با مسئول اونجا صحبت کنی
چیز مهمی نیست به هر حال ولی اگر بخوان بدن بهت بیشتر ازینا هم میتونن بدن مسئله ای نیست
موقعی که داری میخری باید بگی برات باز بزارن، فقط مثل اینکه روی قرارداد های طولانی دزدی می کنن رو ۵۰ قفل میکنن ۳ ماهه بگیر حداکثر اگر میتونی، که بتونی بعد از ۳ ماه هرجور خواستی عوضش بکنی
نگاه کن بسته های معمولی و قرارداد رو

armin_punisher6
20-03-2020, 22:42
این سرویس الماس 4 سرعت 100 مگ و حجم 50 گیگ بین الملل ماهی 72 تومان برقراره؟
سرعت تانوما کلا ثابته یا نوسان داره؟

omidtb
21-03-2020, 00:04
سلام من امروز با یکی از پیمانکارای فیبر کشی اشنا شدم متاسفانه برای منطقه ما تا اول خیابان فیبر کشی شده و برای کوچه ما اگر 8 نفر درخواست سرویس داشته باشن خارج از نوبت انجام میدم ولی گفت که برای 8 نفر حدود 10 تومن در میاد اول اینکه مودم رو به من حدود 700 قیمت داد و مابقی هزینه ها طرح و شاید فیبر کشی هست و حالا از دوستان اگر کسی در مشهد منتظقه سجاد خیابان بزرگمهر هست که بخواد سرویس داشته باشه به من پ خ بده تا ادرس بدم اگر یه جا بودم با هم درخواست بدیم

crash00
22-03-2020, 03:42
سلام من امروز با یکی از پیمانکارای فیبر کشی اشنا شدم متاسفانه برای منطقه ما تا اول خیابان فیبر کشی شده و برای کوچه ما اگر 8 نفر درخواست سرویس داشته باشن خارج از نوبت انجام میدم ولی گفت که برای 8 نفر حدود 10 تومن در میاد اول اینکه مودم رو به من حدود 700 قیمت داد و مابقی هزینه ها طرح و شاید فیبر کشی هست و حالا از دوستان اگر کسی در مشهد منتظقه سجاد خیابان بزرگمهر هست که بخواد سرویس داشته باشه به من پ خ بده تا ادرس بدم اگر یه جا بودم با هم درخواست بدیم
پیمانکار زیاد کاره ای نیست شما برو این قول رو از رئیس مرکز بگیر حالا تونستی چونه بزن بیارش روی 5-6 نفر یا کمتر اگه شد...
اگر ok داد شما همرو خودت هزینشو بده به این صورت که:
برای خودت هر سرویسی می خوای بگیر ولی بقیرو همشو 3 ماهه فیبرکشی رایگان ثبت نام کن (الان یه سری 4 مگ داره ماهی 32 تومن ) فیبر کشی که انجام شد به همسایه ها بگو اگر نت می خوان هزینه ی مودم با خودشونه هرکس اینترنت خواست خودش بره مودم بخره هزینش برای تو کلا نهایت میشه 1 تومن بقیه هزینه ها هم میشه فیبر کشی و مودم خودت ...
مودم هم بگرد از دیواری جایی ارزون ترین چیزی که پیدا کردی بخر البته این مودمایی که برای فیبر الان میدن (هم هواوی هم فایبرهوم) مفت نمیرزه (البته یه سری زایکسل جدیدا وارد کردن اونا حدس میزنم بهتر باشه , یوتل هم به نظر من بهترین گزینه مدل g241 هه) فقط باید یدونه ازینارو بگیری بزاری روی bridge از یه روتر جدا یا همون مودم adsl ای که داری به عنوان روتر استفاده کنی ...

omidtb
23-03-2020, 00:33
پیمانکار زیاد کاره ای نیست شما برو این قول رو از رئیس مرکز بگیر حالا تونستی چونه بزن بیارش روی 5-6 نفر یا کمتر اگه شد...
اگر ok داد شما همرو خودت هزینشو بده به این صورت که:
برای خودت هر سرویسی می خوای بگیر ولی بقیرو همشو 3 ماهه فیبرکشی رایگان ثبت نام کن (الان یه سری 4 مگ داره ماهی 32 تومن ) فیبر کشی که انجام شد به همسایه ها بگو اگر نت می خوان هزینه ی مودم با خودشونه هرکس اینترنت خواست خودش بره مودم بخره هزینش برای تو کلا نهایت میشه 1 تومن بقیه هزینه ها هم میشه فیبر کشی و مودم خودت ...
مودم هم بگرد از دیواری جایی ارزون ترین چیزی که پیدا کردی بخر البته این مودمایی که برای فیبر الان میدن (هم هواوی هم فایبرهوم) مفت نمیرزه (البته یه سری زایکسل جدیدا وارد کردن اونا حدس میزنم بهتر باشه , یوتل هم به نظر من بهترین گزینه مدل g241 هه) فقط باید یدونه ازینارو بگیری بزاری روی bridge از یه روتر جدا یا همون مودم adsl ای که داری به عنوان روتر استفاده کنی ...

من مگه نباید برای هر اشتراک مودم هم بخرم یعنی 8 تا مودم یا نیازی نیست فقط یک مودم برای خودم با اشتراک خودم و 7 طرح برای همسایه ها

crash00
23-03-2020, 01:08
من مگه نباید برای هر اشتراک مودم هم بخرم یعنی 8 تا مودم یا نیازی نیست فقط یک مودم برای خودم با اشتراک خودم و 7 طرح برای همسایه ها
من همین کارو کردم ... شما فکز کن adsl خریدی ولی مودم نزاشتی استفاده نمی کنی ...
نهایت رئیس مرکز گیر داد یه سری سریال فیک بده بهش بگو اینم مودما...

medinem
23-03-2020, 04:44
دوستان اگر زحمتی نیست میشه یک اسپید تست از سرورهای داخلی برای من بزارید
ممنون

Meysam Raz
23-03-2020, 07:26
دوستان چنتا سوال دارم :
1.الان ما یک خط سیمی داریم با گرفتن FTTH باید خود تلفن هم عوض بشه یا از خود همون مودمی که میزاریم میشه خروجی گرفت و همین تلفن قبلی کار میکنه؟
2.هزینه سیم کشی داخلی طبقه 4 و 5 چقدره ؟ و اینکه خودشون انجام میدن ؟
3.صرفا درخواست اینترنتی کافیه یا مثل همیشه پیگیری تلفنی و حضوری لازمه ؟
4.مودم رو خودم از الان بخرم بهتره ؟ اگر مدل خوبی میشناسید معرفی کنید لطفا
------------------
جوابایی که از صفحات قبل گرفتم :
برای کابل کشی رایگان حتما سه ماهه بگیرم و بیشتر نگیرم .
هزینه سیم کشی داخلی یکی گفت 400 یکی گفته 1100 کدومش درسته متوجه نشدم .
هزینه مودم 600-900 تومنه مدل هوایی و یک برند دیگه هست کلا توی بازار
خودم مودم رو بگیرم از الان مشکل نداره
درخواست اینترنتی که هیچی باید بری توی امور مشترکین با چوب بزنیشون بعد یکساعت هم التماس کنی
---------
جوابا درسته؟ اگر اره اون قسمتی که " آیا تلفن معمولی خونه رو باید عوض کنم یا ن" رو ج بدید .
پیشاپیش سپاس

pamjadi
23-03-2020, 11:09
دوستان چنتا سوال دارم :
1.الان ما یک خط سیمی داریم با گرفتن FTTH باید خود تلفن هم عوض بشه یا از خود همون مودمی که میزاریم میشه خروجی گرفت و همین تلفن قبلی کار میکنه؟
------------------
درخواست اینترنتی که هیچی باید بری توی امور مشترکین با چوب بزنیشون بعد یکساعت هم التماس کنی
---------
جوابا درسته؟ اگر اره اون قسمتی که " آیا تلفن معمولی خونه رو باید عوض کنم یا ن" رو ج بدید .
پیشاپیش سپاس

به تلفنتون کاری ندارن و دو‌مقوله جدا از همن

برای مودم به نظرم اول با رییس مخابراتتون صحبت کنید. به من گفتن از هر جا می گیری باید هواوی باشه

هزینه بستگی به پیمانکار و مخابرات و فاصله در ساختمان تا پنجره واحد داره. ۴۰۰-۵۰۰ بشه احتمالا. ۱۱۰۰ + مودم هستش

crash00
23-03-2020, 22:16
دوستان چنتا سوال دارم :
------------------
---------
پیشاپیش سپاس

فیبر کشی پیمانکار با پیمانکار فرق داره , تک و توک هم توشون کسی پیدا میشه که تمیز کار کنه البته شما میتونی فیبر کشی رو خودت هم انجام بدی به پیمانکار بگی بیاد فقط فیوژن داخل FAT رو اون بزنه البته اونم خودت میتونی بزنی اگر FAT الان نصب هست ولی قبلش با رئیس مرکز هماهنگ کن ...
برای فیبر کشی یه پرس و جو بکن از اینا که توی دیوار و ... آگهی گزاشتن ببین چند میگیرن ...
اگر می خوای خیالت راحت باشه که پیمانکار خونه رو به گ*ه نکشه یه تخمین بزن ببین چند متر فیبر لازم داری بده به یه برق کار (یا خودت) از مسیر سیم برق یا تلفن بکشه برات بعد پیمانکار بیاد فقط دوتا فیوژن بزنه , کابلی هم که دنبالشی بهش میگن کابل دراپ یه همچین چیزی :

البته آپشن دیگه هم همون 3 ماهه فیبر کشی رایگان هست ولی زیاد روی تمیز کار کردن این پیمانکارا حساب باز نکن...
.
مودم رو میگن که هم برند OLT باشه (OLT رو همون dslam در نظر بگیر) , ولی یکم بیشتر که پرس و جو کردم فهمیدم اینو میگن که یه وقت به incompatibility نخوره آدم ...
لپ کلام این که مودم هرچی بگیری باید کار کنه ولی جهت اطمینان و اینکه بعدا شر نشه و مخابرات گیر نده که چرا مودمت برند دیگس مودم هم برند OLT بگیری بهتره...
چندین بار گفتم بازم میگم اصلا پول حروم این مودما نکنید مفت نمی ارزن , بگردید یدونه دست دوم یا استوکی چیزی بگیرید و توصیه اکید هم می کنم حتما بزاریدشون روی Bridge و تونل PPPOE روی روترتون باشه که کلا این مودما دخالتی توی routing شما نداشته باشن...

radrali
23-03-2020, 22:39
فیبر کشی پیمانکار با پیمانکار فرق داره , تک و توک هم توشون کسی پیدا میشه که تمیز کار کنه البته شما میتونی فیبر کشی رو خودت هم انجام بدی به پیمانکار بگی بیاد فقط فیوژن داخل FAT رو اون بزنه البته اونم خودت میتونی بزنی اگر FAT الان نصب هست ولی قبلش با رئیس مرکز هماهنگ کن ...
برای فیبر کشی یه پرس و جو بکن از اینا که توی دیوار و ... آگهی گزاشتن ببین چند میگیرن ...
اگر می خوای خیالت راحت باشه که پیمانکار خونه رو به گ*ه نکشه یه تخمین بزن ببین چند متر فیبر لازم داری بده به یه برق کار (یا خودت) از مسیر سیم برق یا تلفن بکشه برات بعد پیمانکار بیاد فقط دوتا فیوژن بزنه , کابلی هم که دنبالشی بهش میگن کابل دراپ یه همچین چیزی :

البته آپشن دیگه هم همون 3 ماهه فیبر کشی رایگان هست ولی زیاد روی تمیز کار کردن این پیمانکارا حساب باز نکن...
.
مودم رو میگن که هم برند OLT باشه (OLT رو همون dslam در نظر بگیر) , ولی یکم بیشتر که پرس و جو کردم فهمیدم اینو میگن که یه وقت به incompatibility نخوره آدم ...
لپ کلام این که مودم هرچی بگیری باید کار کنه ولی جهت اطمینان و اینکه بعدا شر نشه و مخابرات گیر نده که چرا مودمت برند دیگس مودم هم برند OLT بگیری بهتره...
چندین بار گفتم بازم میگم اصلا پول حروم این مودما نکنید مفت نمی ارزن , بگردید یدونه دست دوم یا استوکی چیزی بگیرید و توصیه اکید هم می کنم حتما بزاریدشون روی Bridge و تونل PPPOE روی روترتون باشه که کلا این مودما دخالتی توی routing شما نداشته باشن...

برای مودم کلا بهتر نیست یه میکروتیک بگیریم که ورودی فیبر داره ؟
از همشون بهتره فک کنم

crash00
24-03-2020, 00:46
از همشون بهتره فک کنم
اون چیزی که شما میگی یدونه sfp یا sfp+ cage داره که باید براش یه ماژول gpon بگیری که اونم ممکنه به مشکل compatibility بخوری و ...
برای روتر هم اگر می خواید زیاد ستاپتون پیچیده نباشه من openwrt رو من پیشنهاد می کنم اگر هم حال دارید با روترتون سروکله بزنید هم pfsense یا opnsense و پیشنهاد می کنم ...

malek911
24-03-2020, 01:42
از همشون بهتره فک کنم
من خودم رفتم روتر میکروتیک گرفتم که پورت sft داشت به خیال اینکه کابل نوری رو وصلش میکنم و تمام.وقتی رسید دستم دیدم فقط جای پورته و به کابل نمیخوره.رفتم سرچ کردم دیدم باید ماژولش رو هم بگیرم که اونم اصلا نتونستم پیدا کنم.پیدا هم بشه قیمت فقط همون ماژوله 1-1.5 ملیون هستش.حالا کار بکنه یا نه روهم تضمینی نیست.ولی اگه میخای یه روتر عالی داشته باشی میکروتیک خیلی جوابه

MMDFullHD
24-03-2020, 02:27
من خودم رفتم روتر میکروتیک گرفتم که پورت sft داشت به خیال اینکه کابل نوری رو وصلش میکنم و تمام.وقتی رسید دستم دیدم فقط جای پورته و به کابل نمیخوره.رفتم سرچ کردم دیدم باید ماژولش رو هم بگیرم که اونم اصلا نتونستم پیدا کنم.پیدا هم بشه قیمت فقط همون ماژوله 1-1.5 ملیون هستش.حالا کار بکنه یا نه روهم تضمینی نیست.ولی اگه میخای یه روتر عالی داشته باشی میکروتیک خیلی جوابه

پورت sft من تاحالا نشنیدم
منظورتون همین sfp هست؟

اونم فک نکنم یک یکو نیم باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

crash00
24-03-2020, 04:41
منظورتون همین sfp هست؟

ماژول gpon باید باشه...
مثلا :

که اونم باز بشه ازش استفاده کرد یا نه باید تست بشه...

radrali
24-03-2020, 15:45

اونایی که قیمتشون بالاس یه چیز دیگس... فکر میکنم باید ماژول GPON باشه که ارزون تر هم هست ...

morteza_mombeini
24-03-2020, 17:13

این روتر میکروتیک که گرفتی مدل دقیقش چیه ؟

saeed1m
24-03-2020, 19:00
سلام دوستان. برای من پینگ داخلی خیلی مهمه کم باشه. ایا فیبر نوری نسبت به سرویس adsl پینگ کمتری داره؟ لطفا دوستانی که تجربه کار با هردو رو دارن بگن

rioman
24-03-2020, 19:14
سلام دوستان. برای من پینگ داخلی خیلی مهمه کم باشه. ایا فیبر نوری نسبت به سرویس adsl پینگ کمتری داره؟ لطفا دوستانی که تجربه کار با هردو رو دارن بگن

در یک ISP پینگ تقریبا به بستر ارتباطی ربطی نداره.

crash00
24-03-2020, 23:00

بهترین پینگ داخلی ای که با adsl میشه گرفت 8-7 میلی ثانیه هست که اونم بخاطر overhead های adsl هه ... ولی با فیبر پینگ من با سرورای داخلی بین 3-1 میلی ثانیه هست ...

MMDFullHD
25-03-2020, 01:10
بهترین پینگ داخلی ای که با adsl میشه گرفت 8-7 میلی ثانیه هست که اونم بخاطر overhead های adsl هه ... ولی با فیبر پینگ من با سرورای داخلی بین 3-1 میلی ثانیه هست ...

والا این مسیر جدیدی ک من رو شاتل انداخته روش تا اسیاتک 5 میلی
تو خود شبکه شاتل 3 4 میلیه!

malek911
25-03-2020, 01:28
ماژول gpon باید باشه...
مثلا :

که اونم باز بشه ازش استفاده کرد یا نه باید تست بشه...

منم اینو فقط پیدا کرده بودم

malek911
25-03-2020, 01:31
منظورتون همین sfp هست؟

نه این نیست.این فکر کنم واسه افزایش طول سیم نوری استفاده میکنن

malek911
25-03-2020, 01:33
این روتر میکروتیک که گرفتی مدل دقیقش چیه ؟
RouterBOARD 962UiGS-5HacT2HnT

radrali
25-03-2020, 03:52
RouterBOARD 962UiGS-5HacT2HnT

اره این مدل خوبه ما توی دفترمون استفاده میکنیم تنها مشکلش که البته همه میکروتیک ها همینن٫ وایرلسش ضعیفه ... کلا روتر های میکروتیک برای تعداد بالا متصل شدن به وایرلس خودش ساخته نشدن ...
ولی با یه AC میشه اینو جبران کرد

البته برای تعداد بالا به مشکل میخورن برای مصرف خانگی اوکیه ...

naser.051
29-03-2020, 00:23
اخرین پیامی من اینجا دادم چند سال پیش بود بعد چندسال اومدم یک سری بزنم و هنوز مخابرات فیبر نوری نداده برای مشهد یعنی هنوز امکان ثبت نام برای شخص وجود نداره انگار یک نوار ضبط کردن حرفای تکراری تحویل ادم میدن هدف مخابرات فیبر نوری فقط دکوری بود

mohsen2129
06-04-2020, 17:06
دوستان کسی از طرح های جدید تانوما اطلاع داره؟
امروز با مرکز مخابرات صالح طبری تهران تماس گرفتم میگه قرارداد یکساله باید ببندی!!
کسی از این مرکز سرویس گرفته؟

roxxon_v2
06-04-2020, 19:59
دوستان کسی از طرح های جدید تانوما اطلاع داره؟
امروز با مرکز مخابرات صالح طبری تهران تماس گرفتم میگه قرارداد یکساله باید ببندی!!
کسی از این مرکز سرویس گرفته؟

کلا اوایل که برای شرکت گرفتیم تعرفه (مهر ماه) 40 مگ، سرعتش خیلی خوب بود سرعتا باز بود تا 100-150 مگ میداد ولی آذرماه اگه اشتباه نکنم تعرف هاشون تغییر کرد و سرعتا امد پایین تر و خیلی گرون شد ...

یه نکته رو هم به همه دوستان بگم که مودمی که میدن اکثرا با عنوان UTEL فاجعس(عذر می خوام مفتم نمی ارزه)! یه برند دیگه تهیه کنید !
ما اطلاع نداشتیم به ما انداختن !
و اینکه در صورتیکه امکان گرفتن فیبر(مستقیم) وجود داره، VDSL نگیرین ، دلیلشم اینه اولا خیلی به نویز حساسه ( ما تو دفتر قبلی داشتیم !) بعدشم قیمت مودمش نزدیک به مودم فیبری هستش
که باز هم به نظرم بخواین شما آینده نگر باشین مودم VDSL تا 200 مگ جواب میده (البته مودم 300 مگ ساپورت هم هست ولی گرونتره) ولی با مودم فیبر تا 1 گیگابیت پاسخگو هست (البته لازم به ذکره که چک کنید خروجی لن مودم 1گیگ بیت رو حتما ساپورت کنه نه 100 مگ رو!)

mf.aghaei70
09-04-2020, 22:54
بچه ها قرار شده برام فیبر بکشن قزوین هستم میخاستم ببینم حداکثر سرعتی ک کشش داره چند مگابیته؟

shahryar84
10-04-2020, 11:55
بچه ها قرار شده برام فیبر بکشن قزوین هستم میخاستم ببینم حداکثر سرعتی ک کشش داره چند مگابیته؟حداکثر سرعت فیبرنوری ازنظر فنی به گیگابیته! تو ایران فکر کنم ۱۰۰مگ بدن

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

mohandes23
10-04-2020, 12:03
حداکثر سرعت فیبرنوری ازنظر فنی به گیگابیته! تو ایران فکر کنم ۱۰۰مگ بدن

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
از نظر فنی 10 تا 15 گیگ یا شایدم بیشتر باشه منتها ممکنه سرورها نکشند همچین سرعتی رو

mf.aghaei70
10-04-2020, 15:03
مخابرات کدوم مودم رو برای فیبر میده؟کابلی کشی تا داخل منزل رایگانه؟یا باید قرار داد خاصی ببندی ک مودم و کابل کشی رایگان بیفته؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

rioman
10-04-2020, 17:06
دوستانی که FTTH استفاده می کنین :

من وقتی مودم رو خاموش می کنم و بعدش وقتی روشن می کنم خیلی
طول می کشه به اینترنت وصل بشه.
برای شما چطوریه؟ فورا وصل میشه یا تاخیر داره؟

ممنون

komail7
10-04-2020, 20:18
بچه ها قرار شده برام فیبر بکشن قزوین هستم میخاستم ببینم حداکثر سرعتی ک کشش داره چند مگابیته؟
با سلامتی
کجای قزوین هستی برادر؟

mf.aghaei70
10-04-2020, 20:37
با سلامتی
کجای قزوین هستی برادر؟

قربانت من مینودر هستم

روانپریش
11-04-2020, 02:33
دوستان ایا سایتی هست بریم چک کنیم ببینیم به منطقمون فیبر نوری میدن یا نه؟

hamed_korn
11-04-2020, 12:07
دوستان ایا سایتی هست بریم چک کنیم ببینیم به منطقمون فیبر نوری میدن یا نه؟تشریف میبرید مرکز مخابراتی منطقتون به صورت حضوری میپرسید تنها راهش همینه.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

pj227
13-04-2020, 12:28
سلام دوستان
بعد از نزدیک یک ماه ونیم امروز یوزر و رمز که برای مودم ست میشه برام اومد فقط مونده بیان واسه کانفیگ مودم.
الان رفته بودم داخل حساب خودم تو سایت مخابرات طرح یک ماهه نداشت اصلا، کمترین مدتش سه ماهه بود.یادمه همینجا دوستان میگفتن قرارداد یک ماهه بگیرین کیفیتش بهتره ولی الان یک ماهه برای من نیست داخل سایت با اینکه هزینه کابل کشی و مودم رو خودم پرداخت کردم، میخواستم ببینم دوستانی که دارن هم به همین شکله براشون یا به ناچار مجبورم قرارداد اولی رو سه ماهه بگیرم بعدش یک ماهه باز میشه واسم؟

pj227
13-04-2020, 12:37
سلام دوستان
امروز بعد از حدود یک ماه و نیم نام کاربری و رمز عبوری که رو مودم ست میکنن اومد برام فقط مونده بیان برای کانفیگ مودم،الان داخل سایت مخابرات پروفایل خودم رو داشتم میدیم طرح یک ماهه نداشن اصلا،کمترین مدت سه ماه هست یادمه همینجا دوستان میگفتم یک ماهه بگیریم کیفیتش بهتره ولی برای من با اینکه هزینه مودم و کابل کشی رو خودم دادم طرح یک ماهه نیست،میخواستم ببینم برای همه به این شکله یا باید به ناچار سه ماهه بگیرم بعد از اون یک ماهه باز میشه برام؟؟

radrali
13-04-2020, 23:29
از دوستان کسی توی منطقه مخابرات سیدالشهدا منطقه ۱۷ شهری هست که سرویس FTTH داشته باشه یا جدیدن گرفته باشه ؟

peyman47
14-04-2020, 19:21
از زمان ارسال به مرکز چقدر طول میکشه وصل بشه ؟
:worried:

Monoxidelol
14-04-2020, 21:49
از زمان ارسال به مرکز چقدر طول میکشه وصل بشه ؟
:worried:
برای منم همینو نوشته ولی رئیس مرکز مخابراتی گفت ۱۰ روز طول میکشه. منتظرم ولی حسم میگه بیشتر طول میکشه

morteza_mombeini
15-04-2020, 09:50
قبلا یه سامانه بود داخلش شماره تلفن رو وارد میکردیم میگفت منطقه تحت پوشش هست یا نه .الانم هنوز فعاله ؟

FXPRO
15-04-2020, 12:45
قبلا یه سامانه بود داخلش شماره تلفن رو وارد میکردیم میگفت منطقه تحت پوشش هست یا نه .الانم هنوز فعاله ؟

اره ولی الکیه هیچکی پیگیری نمیکنه

Monoxidelol
15-04-2020, 13:27
سلام روز خوش
من سیم کشی فیبر رو با هزینه خودم انجام دادم و تو مرکز مخابراتی برام تانوما ویژه ۳۶ ماهه فیبر و ont رایگان ثبت نام کردن الان نزیدک ۱۰-۱۵ روز منتظر موندم ولی تو پرتال هنوز ارسال به مرکز نوشته
چنتا سوال دارم ۱. به نظرتون ont رو خودم بخرم ؟مخابرات ont رو بهم میده چون رئیس مخابرات حتی نشونم داد گفت اگر میخوای ببر ولی تنظیماتش رو باید ما انجام بدیم (با پیگیری متوجه شدم که مودم تانوما رو هم قسطی میتونن بدن یعنی هزینه ش رو پرداخت ماهیانه محاسبه میشه، با این وجود به نظرتون بهتره که برم از خودشون به این شیوه تهییه کنم؟). ۲.امکان تغییر سرویس وجود داره؟ یعنی من که هزینه فیبر رو دادم هزینه ont رو بدم سرویس ۳۶ ماهه رو تغییر میدن؟ ۳. برای سرعت بخشیدن به وصل کردنش پیش پرداخت با پس پرداخت دخیله ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

radrali
15-04-2020, 15:35
برای منم همینو نوشته ولی رئیس مرکز مخابراتی گفت ۱۰ روز طول میکشه. منتظرم ولی حسم میگه بیشتر طول میکشه

از چه پنلی وضعیت رو نگاه میکنید ؟
خودتون ثبت نام کردید یا مخابرات بهتون داده ؟
ادرسش چیه ؟

peyman47
15-04-2020, 16:13
adsl.tct.ir

wichidika
15-04-2020, 21:43
در گفت وگو با ایسنا اعلام شدایران ۹۰ هزار مشترک فیبر نوری دارد

به گفته مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، فیبر نوری در حال حاضر ۹۰ هزار مشترک دارد و مشترکان برای دریافت این سرویس می‌توانند از طریق پرتال مخابرات ایران و یا تماس با شماره ۲۰۲۰ درخواست ثبت کنند و درصورتی‌که امکانات فراهم باشد، سرویس به آنها واگذار می‌شود.

به گزارش ایسنا، یکی از راه‌های افزایش سرعت اینترنت خانگی، جایگزینی VDSL به جای ADSL است که بدون اینکه تجهیزات مشترک عوض شود، می‌توان تجهیزات را با استفاده از فیبر نوری به نزدیک کاربران برد و پس از آن پهنای باند روی همان سیم مسی است که با کاهش فاصله کاربر تا مرکز مخابراتی، می‌تواند سرعت را تا ۷۰ مگابیت افزایش دهد، اما اینترنت فیبر نوری (FTTx) مبتنی‌بر کابل‌های فیبر نوری است و فیبر نوری تا منازل (FTTH) می‌تواند سرعت یک گیگابیتی را هم برای مشترکان به ارمغان بیاورد.
فیبر نوری یا تار نوری (Optical Fiber) رشته باریک و بلندی از یک ماده شفاف مثل شیشه یا پلاستیک است که می‌تواند نوری را که از یک سرش به آن وارد شده، از سر دیگر خارج کند. کابل‌های فیبر نوری از فیبرهای شیشه‌ای کوچک استفاده می‌کنند تا بتوانند داده‌ها را از طریق پالس‌های نوری منتقل کنند. سرعت انتقال نور در فیبر در حدود همان سرعت انتقال الکتریسیته از کابل است، اما مزیت مهم اینترنت فیبر نوری این است که می‌تواند چندین سیگنال را در یک لحظه انتقال دهد.
پروژه رساندن فیبر نوری به در منازل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و جایگزینی آن با کابل مسی با توجه به افزایش سرعت ارتباطات اینترنتی، در سال‌های اخیر در ایران هم مورد توجه مسوولان وزارت ارتباطات قرار گرفت. در ابتدا اپراتور چهارم (ایرانیان‌نت) به عنوان مجری این پروژه در نظر گرفته شد که با مشکلات مالی روبه‌رو و پس از آن از سال ۹۶ امکان واگذاری فیبر نوری به مشترکان مخابرات در پروژه‌ای تحت عنوان «تانوما» در اختیار قرار گرفت.

امکان دایری VDSL برای مشتریان سریع‌تر استدر این راستا محمدرضا بیدخام -مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران- در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه تانومای مخابرات در حال حاضر ۹۰ هزار مشترک در کشور دارد، گفت: ظرفیت اکتیو (فعال) تانوما در حال حاضر ۵۵۰ هزار و ظرفیت پسیو (غیرفعال) حدود دو میلیون و ۱۰۰ است.
وی با بیان اینکه فیبر نوری در مخابرات از سال ۹۶ آغاز شده و سرویس‌دهی به مشترکان همچنان ادامه دارد، افزود: مشترکان برای دریافت سرویس تانوما می‌توانند به دو روش یا از طریق پرتال مخابرات ایران و یا تماس با شماره ۲۰۲۰ ثبت در خواست انجام دهند و درصورتی‌که امکانات فراهم باشد، سرویس به آنها واگذار می‌شود.
مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه در سال ۹۸ حدود ۴۹هزار تانوما (FTTH) در کشور دایر شده، اظهار کرد: فیبر نوری کاربرد و شرایط خاص خود را دارد. امکان دایری VDSL برای مشتریان سریع‌تر است و شاید نیازهای مشتریان را تا حد ممکن در بعضی زمینه‌ها راحت‌تر فراهم کند اما تانوما هم محاسن مربوط به خود را دارد.
به گفته بیدخام، تلاش شرکت مخابرات ایران در فاز اول این است که تا دو ماه آینده در شهر تهران و قم حدود ۵۵۰ هزار پورت ADSL‌ را به VDSL با سرعت حداقل چهار برابری ارتقاء دهد و در حال حاضر در شهر تهران و قم حدود ۳۰ هزار مشترک ADSL به VDSL ارتقاء پیدا کرده‌اند.
انتهای پیام

crash00
15-04-2020, 21:44
سلام روز خوش
من سیم کشی فیبر رو با هزینه خودم انجام دادم و تو مرکز مخابراتی برام تانوما ویژه ۳۶ ماهه فیبر و ont رایگان ثبت نام کردن الان نزیدک ۱۰-۱۵ روز منتظر موندم ولی تو پرتال هنوز ارسال به مرکز نوشته
چنتا سوال دارم ۱. به نظرتون ont رو خودم بخرم ؟مخابرات ont رو بهم میده چون رئیس مخابرات حتی نشونم داد گفت اگر میخوای ببر ولی تنظیماتش رو باید ما انجام بدیم (با پیگیری متوجه شدم که مودم تانوما رو هم قسطی میتونن بدن یعنی هزینه ش رو پرداخت ماهیانه محاسبه میشه، با این وجود به نظرتون بهتره که برم از خودشون به این شیوه تهییه کنم؟). ۲.امکان تغییر سرویس وجود داره؟ یعنی من که هزینه فیبر رو دادم هزینه ont رو بدم سرویس ۳۶ ماهه رو تغییر میدن؟ ۳. برای سرعت بخشیدن به وصل کردنش پیش پرداخت با پس پرداخت دخیله ؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
36 ماهه رو نزار بهت بندازن حتما هم پیش پرداخت بگیر...
مودم هم بگرد ارزون ترین چیزی که پیدا کردی بگیر , دست دومی استوکی چیزی ....
منم هم مودم خودم گرفته بودم هم فیبر کشی رو پولشو داده بودم همین ویژه زده بود که گیر بهشون دادم عوض کنن...
برای تغییر سرویس هم روزی که وصل شد (نت راه افتاد) برو مرکز بگو سرویسو پیش پرداخت کنه بعدش هرچی می خوای بگیر ...

Monoxidelol
15-04-2020, 22:19
36 ماهه رو نزار بهت بندازن حتما هم پیش پرداخت بگیر...
مودم هم بگرد ارزون ترین چیزی که پیدا کردی بگیر , دست دومی استوکی چیزی ....
منم هم مودم خودم گرفته بودم هم فیبر کشی رو پولشو داده بودم همین ویژه زده بود که گیر بهشون دادم عوض کنن...
برای تغییر سرویس هم روزی که وصل شد (نت راه افتاد) برو مرکز بگو سرویسو پیش پرداخت کنه بعدش هرچی می خوای بگیر ...
مرسی رفیق فقط چقدر طول کشید که بیان راه اندازی کنن؟ والا به من گفته ۱۰ روز ولی الان بیشترم شده

blackbird
15-04-2020, 23:05
سرعت دانلود برای من دو سه روزه شدید افت کرده پشتیبانی هم زنگ میزنم یه کم معطل میکنه قطع میشه امروز با موبایل گرفتم جواب داد شماره گرفت گفت زنگ میزنیم که خبری نشد الان باز با تلفن ثابت قطع میشد اومدم تو پنل قسمت پشتیبانی مشکل رو اعلام کردم ارسال رو که زدم گفت شما به این قسمت دسترسی ندارید!!! با موبایل زنگ زدم بعد 10 مین جواب داد مگیه چیز پی ... و پروک سی وصل نیست میگم نه جانم چند بار پرسید .. گفتم شما به کاربرای تانوما دسترسی دارید میگه بعله ... من که باورم نمیشه از مدل حرف زدنشون معلومه هیچ کاری نمیکنن خلاصه که باز گفت ثبت کردم پیگیری میشه .. دوستان کسی افت سرعت داره ؟ آپلود مثل قبل رو 200 هست اما دانلود افتضاح باید اونم 200 باشه داخی با سرور خود مخابرات که بدتره فکر کنم خودشون مشکل دران نمیگن

Monoxidelol
16-04-2020, 18:22
عزیز شما سرویستون چیه؟

blackbird
16-04-2020, 21:38
تانوما 30 مک

Monoxidelol
16-04-2020, 22:43
تانوما 30 مک
سرعت ۳۰ مگابیت که شما فرمودید تا ۲۰۰ میره ؟ یعنی حدود ۷ برابر میشه؟ تعرفه ویژه گرفتید یا استاندارد ؟ ببخشید که انقدر میپرسم امروز حضوری رفتم و گفتن دوشنبه اینترنتم راه میوفته خواستم تا اون موقع اگر تغییر نیازه انجام بدم
من تانوما ویژه ۵۰ مگابیت دارم ولی چون خودم سیم کشی کردم و مودمم خریدم میتونم تغییر سرویس بزنم

Monoxidelol
16-04-2020, 23:36
تانوما 30 مک
سرعت ۳۰ مگابیت که شما فرمودید تا ۲۰۰ میره ؟ یعنی حدود ۷ برابر میشه؟ تعرفه ویژه گرفتید یا استاندارد ؟ ببخشید که انقدر میپرسم امروز حضوری رفتم و گفتن دوشنبه اینترنتم راه میوفته خواستم تا اون موقع اگر تغییر نیازه انجام بدم
من تانوما ویژه ۵۰ مگابیت دارم ولی چون خودم سیم کشی کردم و مودمم خریدم میتونم تغییر سرویس بزنم

blackbird
17-04-2020, 03:36

من تعرفه استاندارد دارم و از اول هم که 16 بود سرعت همین بود و 20 و 30 هم تفاوتی نداره پنل من پس پرداخته و ویژه نداره ویژه چی هست ؟

Monoxidelol
17-04-2020, 09:34
من تعرفه استاندارد دارم و از اول هم که 16 بود سرعت همین بود و 20 و 30 هم تفاوتی نداره پنل من پس پرداخته و ویژه نداره ویژه چی هست ؟
آها متوجه شدم
برای ثبت نام اینا تانوما ویژه ثبت نام میکنن که فیبر کشی و ONT رایگان داره، ولی خب چون طول میکشه و توی صف میمونی فیبر بدن و داستان های بعدش من خودم این هزینه هارو کردم، تانوما ویژه تا سرعت ۵۰ میده ثابت ولی یه تعرفه استاندارد داره که تا ۲۰۰ میدن . میخوام برم تغییر سرویس بدم زمانی که اینترنت راه اندازی شد

blackbird
17-04-2020, 11:29
خوب شما که همه هزینه رو خودت دادی چرا میخوای قرار داد ویژه باشه اسمش گول زننده هست منم که گرفتم برای تهران منطقه من فقط 3 ساله بود رایگان اون موقع هم هیچ کسی نمیدونست داستان چیه، یه جوری هم تشویق به گرفتن همین رایگان میکردن من حسم گفت تو ایران آخه اونم شرکتی که معلوم نیست صاحبش کیه چرا باید رایگان بده !!! و استاندارد گرفتم و هزینه ها رو خودم دادم مودم هم خودم خریدم پیمانکار یه مدل بازار چین می خواست بده همه تو همین تاپیک هست داستانش بگردی .کم کم رو شد که چه کلکی پشتشه حجم کم و سرعت کم چند برابره رایگان پول شو در میارن و قرار داد هم نمیشه کنسل کنی با روند عادی حداقل. البته که همیشه قرار داد و سرویس دهی رو به نفع خودشون بروز میکنن باید همیشه مواظب باشی.

blackbird
17-04-2020, 12:04
دوستان رو تانوما هیچ کسی مشکل سرعت نداره ؟ پشتیبانی زنگ میزنید 2020 قطع نمیشه ؟ داخل پنل پشتیبانی می تونید تیکت جدید ثبت کنید ؟ سرعت دانود من خیلی کم شده یعنی هیچ کسی مشکلی نداره ؟

Monoxidelol
17-04-2020, 13:29
خوب شما که همه هزینه رو خودت دادی چرا میخوای قرار داد ویژه باشه اسمش گول زننده هست منم که گرفتم برای تهران منطقه من فقط 3 ساله بود رایگان اون موقع هم هیچ کسی نمیدونست داستان چیه، یه جوری هم تشویق به گرفتن همین رایگان میکردن من حسم گفت تو ایران آخه اونم شرکتی که معلوم نیست صاحبش کیه چرا باید رایگان بده !!! و استاندارد گرفتم و هزینه ها رو خودم دادم مودم هم خودم خریدم پیمانکار یه مدل بازار چین می خواست بده همه تو همین تاپیک هست داستانش بگردی .کم کم رو شد که چه کلکی پشتشه حجم کم و سرعت کم چند برابره رایگان پول شو در میارن و قرار داد هم نمیشه کنسل کنی با روند عادی حداقل. البته که همیشه قرار داد و سرویس دهی رو به نفع خودشون بروز میکنن باید همیشه مواظب باشی.
پس شنبه میرم برای تبدیلش به استاندارد
مرسی واسه توضیحات کاملت ❤️

radrali
18-04-2020, 00:54

سلام دوست عزیز شما کجا هستید ؟ کدوم منطقه مخابراتی ؟ چقدر هزینه کابل کشی دادید ؟ چند متر کابل داخلی و خارجی شد ؟ متری چند خریدید کابل رو ؟

Monoxidelol
18-04-2020, 08:24
سلام دوست عزیز شما کجا هستید ؟ کدوم منطقه مخابراتی ؟ چقدر هزینه کابل کشی دادید ؟ چند متر کابل داخلی و خارجی شد ؟ متری چند خریدید کابل رو ؟
سلام
من تهران هستم منطقه مخابراتی شهید نظری (منطقه ۷)
هزینه کابل کشی برام ۱/۷۰۰ شد
کابل فیبر متری ۹۵۰۰ تومن و ۲۲۵ هزارتومن هم شد دوتا جوش فیوژن و یه آداپتور
بستگی به فاصله ت تا کافو مخابرات داره برای من ۱۵۰ متر شد حدوداً

Monoxidelol
18-04-2020, 08:32
سلام

morteza_mombeini
18-04-2020, 09:25
سلام
پس هزینه ی حفاری و اینا چی ؟ مجانیه ؟ ینی کابلو از کافو تا منزل از روی دیوار میکشن یا زیر زمین ؟

blackbird
18-04-2020, 09:47
حفاری برای کابل چند کور اصلی هست که میاد سمت باکس اصلی برای خونگی یه کابل 4 کور یا 2 کور میکشن زره دار خیلی قطری نداره و محابرات هزینه ای برای کشیدنش نمیکنه هوایی از رو دیوار همسایه از همون بستر سیمهای قدیمی تلفن که رو دیوار هست میکشه میاره داخل منزل مصرف کننده اما از بیرون تا نقطه ورود هزینه به عهده مخابرات هست مگه داستان چیزه دیگه باشه خود شخص خواسته باشه هزینه بده .. کابل هم ساخت ایرانه نه که منظور بد بودنش باشه اما چون مخابرات حجم بالا میخره و جنس هم تولید ایرانه حتما براشون خیلی ارزون در میاد. فکر کن برای هر مشترک بخوان حفاری کنن چه داستانی میشه البته کار اصولی همینه محل ما تلفن از زمین اومده دم هر چند تا خونه یه لوله آهنی اومده تو باکس گفتم خوب بندازین تو همینه به این محکمی گفت اینا بسترشون خاکی هست کابل اصلی رو تو زمین خوابوندن اومده تو لوله !!! حالا اگه درست کار میشد همون موقع که ارزونی بود هم ما این خطهای نویز دار رو نداشتیم هم الان خودشون سه سوته کابل رو تمیز رد میکردن از بستر آماده..

Monoxidelol
18-04-2020, 14:38
حفاری برای کابل چند کور اصلی هست که میاد سمت باکس اصلی برای خونگی یه کابل 4 کور یا 2 کور میکشن زره دار خیلی قطری نداره و محابرات هزینه ای برای کشیدنش نمیکنه هوایی از رو دیوار همسایه از همون بستر سیمهای قدیمی تلفن که رو دیوار هست میکشه میاره داخل منزل مصرف کننده اما از بیرون تا نقطه ورود هزینه به عهده مخابرات هست مگه داستان چیزه دیگه باشه خود شخص خواسته باشه هزینه بده .. کابل هم ساخت ایرانه نه که منظور بد بودنش باشه اما چون مخابرات حجم بالا میخره و جنس هم تولید ایرانه حتما براشون خیلی ارزون در میاد. فکر کن برای هر مشترک بخوان حفاری کنن چه داستانی میشه البته کار اصولی همینه محل ما تلفن از زمین اومده دم هر چند تا خونه یه لوله آهنی اومده تو باکس گفتم خوب بندازین تو همینه به این محکمی گفت اینا بسترشون خاکی هست کابل اصلی رو تو زمین خوابوندن اومده تو لوله !!! حالا اگه درست کار میشد همون موقع که ارزونی بود هم ما این خطهای نویز دار رو نداشتیم هم الان خودشون سه سوته کابل رو تمیز رد میکردن از بستر آماده..
دقیقاً طبق فرمایش این عزیزمون، مخابرات هیچوقت کابل رو زمینی وارد ساختمون نمیکنه مگر اینکه خونه در حال ساختن باشه که بخوای بالفرض کل ساختمون رو به جای سیم مسی، فیبر نوری بکنی.
کابل رو هوایی و از روی خونه ها رد میکنن، ولی بستگی به محل خونه یا محل کار داره، مخابرات برای اینکه هزینه ش کم بشه فقط سمتی رو ساپورت میکنه که نزدیکتر به کافو مخابراتی باشه، مثلاً کافو مخابراتی ما سمت شمالی کوچه س ولی خونه ما جنوبی، برای همین زیر بار فیبر کشی نرفت و با هزینه خودم کابل رو از روی تیر برق از وسط کوچه به پنجره خونمون کشیدم .

mohandes23
18-04-2020, 15:07
دقیقاً طبق فرمایش این عزیزمون، مخابرات هیچوقت کابل رو زمینی وارد ساختمون نمیکنه مگر اینکه خونه در حال ساختن باشه که بخوای بالفرض کل ساختمون رو به جای سیم مسی، فیبر نوری بکنی.
کابل رو هوایی و از روی خونه ها رد میکنن، ولی بستگی به محل خونه یا محل کار داره، مخابرات برای اینکه هزینه ش کم بشه فقط سمتی رو ساپورت میکنه که نزدیکتر به کافو مخابراتی باشه، مثلاً کافو مخابراتی ما سمت شمالی کوچه س ولی خونه ما جنوبی، برای همین زیر بار فیبر کشی نرفت و با هزینه خودم کابل رو از روی تیر برق از وسط کوچه به پنجره خونمون کشیدم .
باید تا کجا کشیده باشن که قبول کنن برقیه رو خودت متحمل بشی؟

Monoxidelol
18-04-2020, 15:23
باید تا کجا کشیده باشن که قبول کنن برقیه رو خودت متحمل بشی؟
دو حالت داره، یا اینکه تا جلوی درب خونتون رو از کافو مخابرات سیم کشی میکنن ( اگر تو موقعییت باشه ) و سیم کشی داخلی به عهده شماست، یا اینکه مثل من باید از خود کافو سیم کشی‌ بکنید

mohandes23
18-04-2020, 15:25
دو حالت داره، یا اینکه تا جلوی درب خونتون رو از کافو مخابرات سیم کشی میکنن ( اگر تو موقعییت باشه ) و سیم کشی داخلی به عهده شماست، یا اینکه مثل من باید از خود کافو سیم کشی‌ بکنید
شما نزدیک کافو بودید و از کجا فهمیدید که فیبر هست؟

Monoxidelol
18-04-2020, 15:36
شما نزدیک کافو بودید و از کجا فهمیدید که فیبر هست؟
به ترتیب بگم گمراه نشی
۱. اول از همه اینکه ۲۰۲۰ و سایت رو بیخیال شو چون طول میکشه جواب بدن برو مخابرات محلتون
۲. اگر میتونی با رئیس محل صحبت کن معمولاً متصدی های پشت باجه هیچی حالیشون نیست ( شانس من گرفت رئیس بلد بود و کارمو سریعتر راه انداخت)
۳. بهش آدرس رو بده و بگو تانوما میخوام ( گاهی مرکز مخابراتی های خاصی هنوز به کافو مخابراتی کابل فیبر نکشیدن و کلاً میگن نمیشه )
۴. اگر گفت اوکیه آدرس محل رو بهش بگو که اگر به محل شما آشناییت داشته باشه میگه سمت خونه شما میشه یا نمیشه ( نمیشه صرفاً به انجام نشدنش نیست، به خاطر محل خونتون مخابرات هزینه فیبر کشی رو نمیکنه، دلایلشم اینه که سیم پاره میشه و همش دردسره و این حرفا که میخوان از سر خودشون باز بکنن )
۵. اگر اوکی بود که ثبت نام بکن و منتظر لیست سیم کشی میمونی که بیان انجام بدن که طول میکشه
۵-۲. انتظار واسه این مرحله زیاده دلیلشم میگن عدم بودجه و این حرفا، اینجا بهت یه پیشنهاد میده که فیبر کشی رو خودت بکنی که باز بسته به تصمیم خودت داره ( خوش بینانه داریم میگیم که کابل کشی هم میکنه مخابرات خودش )
۶. وقتی سیم کشی کردن بعد چند روز میان مودم رو نصب میکنن و اینترنت دار میشی ولی تعرفه های استفاده ت میشه تانوما ویژه که باید ۳۶ ماه مشترک باشی یعنی ۳ سال ( امکان جمع آوری طرح هم خیلی کمه و هزینه های سیم و مودم رو ازت میگیرن صد درصد )

این مراحلشه، اگر حالا خونتون از سمت جغرافیای شامل طرح نشه ( فیبر تا کافو باشه ولی به خاطر هزینه و امکان خرابی مخابرات زیر بار نره ازت تعهد میگیرن که با هزینه خودت انجام بدی که تو این قسمت یادت نره شماره پیمانکار رو بگیر که بهش بگی چجوری دلت میخواد و از کجا بکشه)

اگر هزینه سیم و مودم رو خودت بدی که شامل طرح استاندارد تانوما میشی که از نظر سرعت مزیتش به نسبت ویژه بالاتره

من سیم کشی رو روز بعد از ثبت نام کردم و مودم رو هم پنجشنبه از خودشون گرفتم با این حال ۱۰ روز منتظر اینترنت بودم و هنوز وصل نشده، ولی گفتن که کاراش انجام شده و دوشنبه وصل میشه

Zeitgeist
18-04-2020, 21:32
من سیم کشی رو روز بعد از ثبت نام کردم و مودم رو هم پنجشنبه از خودشون گرفتم با این حال ۱۰ روز منتظر اینترنت بودم و هنوز وصل نشده، ولی گفتن که کاراش انجام شده و دوشنبه وصل میشه

قیمت کابل متری چند برات در اومد؟ روتر فیبرخور چه مدلی و چند خریدی؟

mf.aghaei70
18-04-2020, 22:03
بچه ها من میخام برای مجتمعمون درخواست فیبر بدم ولی تکی کاری انجام نمیدن میخام یه فرم درخواست کتبی بنویسم و بعدش تایپ کنم ک همسایه ها امضا کنن برم بدم دست مسئول مخابرات منطقه تا زودتر فیبر بکشن چون تا نزدیکی ما فیبر اومده.تو اینترنت فرم درخواستی پیدا نکردم ازتون خواهش میکنم اگه میتونید یه فرم درخواستی چیزی بهم راهنمایی کنید بنویسم ک زودتر کاراشو انجام بدن ممنون میشم بچه ها

Monoxidelol
19-04-2020, 00:27
قیمت کابل متری چند برات در اومد؟ روتر فیبرخور چه مدلی و چند خریدی؟
کابل رو متری ۹۵۰۰ تومن پیمانکار کشید، دوتا جوش فیوژن دونه ای ۱۰۰، یه پریز مخصوص فیبر ۲۵
مودم هم دوتا مدل هوآوی هست یه دونه ش تک پورت تلفن و یکیش ۲ پرت تلفن که دو پرتی رو گرفتم ۸۵۰
سرچ کن HG8245h

blackbird
19-04-2020, 02:22
بچه ها من میخام برای مجتمعمون درخواست فیبر بدم ولی تکی کاری انجام نمیدن میخام یه فرم درخواست کتبی بنویسم و بعدش تایپ کنم ک همسایه ها امضا کنن برم بدم دست مسئول مخابرات منطقه تا زودتر فیبر بکشن چون تا نزدیکی ما فیبر اومده.تو اینترنت فرم درخواستی پیدا نکردم ازتون خواهش میکنم اگه میتونید یه فرم درخواستی چیزی بهم راهنمایی کنید بنویسم ک زودتر کاراشو انجام بدن ممنون میشم بچه ها

برو مخابرات منطقه فرم درخواست به تعداد بگیر و با ریس یا مسئول واگذاری خط هم صحبت کن و بده همسایه ها پر کنن و مدارک لازم هم ازشون بگیر کامل هم توضیح بده با شرح هزینه و مدیر مجتمع هم در جریان بزار و یه صورت جلسه بنویس که کسی زیرش نزنه و مدیر و بقیه که اوک دادن امضاء کنن .

peyman47
19-04-2020, 13:15
از این باکس اگه نزدیکتون باشه فاصلش کم باشه با طرح فیبرکشی رایگان براتون رایگان انجام میدن تا داخل خونه

m_amin
19-04-2020, 16:00
از این باکس تا دم در خونه ما که محتمع هست نصب هست
من خودم تا واحد هم سیم فیبر کشیدم
ولی بازم وصل نمینند
میگند کم کم باید ۱۰ نفر درخواست بدند
دردسری گیر افتادیم
منطقه مخابراتی جماران

از این باکس اگه نزدیکتون باشه فاصلش کم باشه با طرح فیبرکشی رایگان براتون رایگان انجام میدن تا داخل خونه

peyman47
19-04-2020, 17:47
امکان داره هنوز فعال نکردن باکس فیبرنوری. میتونی چک کنی ببینی سیمی از زیرش رد نشده باشه چون این باکسا قابلیت وصل 24 خونه داره تا تبدیل شدن به 72

Rahpooyan
19-04-2020, 23:56
ولی بازم وصل نمینند
دردسری گیر افتادیم
منطقه مخابراتی جماران
شما باید بگید با کی شدیم "مجتمع". یعنی 9 نفر علاقمند اینترنت پر سرعت در مجتمع شما پیدا نمیشه؟ کمی هم روابط عمومی یاد بگیرید که چطور این 9 نفر دیگه رو راضی کنید. مثلا طرح های مودم رایگان و .... واسه افراد کم مصرف و یا تبلیغ روی سرعت واسه بقیه و اینکه فقط یک بار هزینه کنند و یه عمر راحت شن و ... . البته قبول دارم نیاز من کاربر به اندازه 80 میلیون جمعیت دیگه ضروری تره ولی مخابرات هم میگه هم اینقدر هزینه کنم و فقط یک مشترک داشته باشم، انصافه؟!

mf.aghaei70
20-04-2020, 00:23
ولی بازم وصل نمینند
دردسری گیر افتادیم
منطقه مخابراتی جماران

داداش از باکس Fat درب منزلتون عکس بذار لطفا.من دارم بقیه همسایه هارو راضی میکنم ک فرم امضا کنن بدیم دست مخابرات برامون فیبر بکشه اونوقت برای شما باکسش نصب شده مخابرات گیر داده؟عجب عوضی این مخابرات دزد

*REZ4*
21-04-2020, 06:59
دوستان الان دو‌ماه هست که اینترنت من همزمان با خط تلفن وصل شده ولی تا الان هیچ قبضی واس نیومده! مگه قبضو اس ام اس نمیکنن؟ سرویسمم پس پرداخته، شماره تلفنو که تو ۲۰۰۰ و سایت مخابرات میزنم میگه مبلغ قبض ۳۰۰۰ تومن شماره مجازی‌رم که تو ۲۰۰۰ میزنم میگه مبلغ قبض ۳۳۰۰۰ تومن بعد تو سایت مخابرات همین شماره مجازی رو قبض پایان دوره که میزنم میگه مبلغ قبض ۱۰۳۹۰۰ ولی میان دوره که میزنم میزنه ۳۳۰۰۰ تومن، این چجوریه کدومشو باید پرداخت کنم؟ قبض شماره مجازی رو باید پرداخت کنم یا شماره اصلی رو؟

peyman47
21-04-2020, 07:08
دوستان الان دو‌ماه هست که اینترنت من همزمان با خط تلفن وصل شده ولی تا الان هیچ قبضی واس نیومده! مگه قبضو اس ام اس نمیکنن؟ سرویسمم پس پرداخته، شماره تلفنو که تو ۲۰۰۰ و سایت مخابرات میزنم میگه مبلغ قبض ۳۰۰۰ تومن شماره مجازی‌رم که تو ۲۰۰۰ میزنم میگه مبلغ قبض ۳۳۰۰۰ تومن بعد تو سایت مخابرات همین شماره مجازی رو قبض پایان دوره که میزنم میگه مبلغ قبض ۱۰۳۹۰۰ ولی میان دوره که میزنم میزنه ۳۳۰۰۰ تومن، این چجوریه کدومشو باید پرداخت کنم؟ قبض شماره مجازی رو باید پرداخت کنم یا شماره اصلی رو؟
شمارش با خط ثابت فرق ذاره برو تو پنلت اون شمارس اولش با 2199 شروع میشه

*REZ4*
21-04-2020, 07:31
شمارش با خط ثابت فرق ذاره برو تو پنلت اون شمارس اولش با 2199 شروع میشه

میدونم شمارش فرق میکنه، میگم قبضاشو باید جداجدا پرداخت کنم یا همش میاد رو شماره اصلیه؟ اصلا به چه دردی میخوره این شماره مجازی

peyman47
21-04-2020, 07:44
میدونم شمارش فرق میکنه، میگم قبضاشو باید جداجدا پرداخت کنم یا همش میاد رو شماره اصلیه؟ اصلا به چه دردی میخوره این شماره مجازی

قبضش هم برای شماره مجازیس از ۲۰۰۰ پرداخت کن
تانوما ربطی به خط ثابت نداره کلا جداست
مبلغ قبض باید با طرحی که انتخاب کردی یکی باشه

*REZ4*
21-04-2020, 07:51
قبضش هم برای شماره مجازیس از ۲۰۰۰ پرداخت کن
تانوما ربطی به خط ثابت نداره کلا جداست
مبلغ قبض باید با طرحی که انتخاب کردی یکی باشه

من الان دو ماه دارم استفاده میکنم ۲۰۰۰ قبض پایان دورشو میگه ۳۳ هزار تومن طرحی که انتخاب کردمم ماهی ۶۵ تومنه احتمالا+۹ درصد مالیات

peyman47
21-04-2020, 08:47
من الان دو ماه دارم استفاده میکنم ۲۰۰۰ قبض پایان دورشو میگه ۳۳ هزار تومن طرحی که انتخاب کردمم ماهی ۶۵ تومنه احتمالا+۹ درصد مالیات

به ۲۰۲۰ زنگ بزن مطمعن بشو

mohsen2129
21-04-2020, 11:09
دوستان کسی اطلاع داره که طرح 3 ماهه کابل کشی داخلی رایگان همچنان پابرجا هست یا خیر؟

peyman47
21-04-2020, 14:25
دوستان کسی اطلاع داره که طرح 3 ماهه کابل کشی داخلی رایگان همچنان پابرجا هست یا خیر؟

بله هنوز هست

*REZ4*
21-04-2020, 15:18
به ۲۰۲۰ زنگ بزن مطمعن بشو

زنگ زدم میگه ما خبر نداریم از قبض

peyman47
21-04-2020, 15:32
زنگ زدم میگه ما خبر نداریم از قبضحضوری مراجعه کن

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

*REZ4*
21-04-2020, 15:49
حضوری مراجعه کن

حضوریم رفتم اونام خبر نداشتن:D فقط رفت از قسمتی که قبض تلفن میگیرن یه قبض گرفت بهم داد دیگه همونو پرداخت کردم

rioman
21-04-2020, 17:34
حضوریم رفتم اونام خبر نداشتن:D فقط رفت از قسمتی که قبض تلفن میگیرن یه قبض گرفت بهم داد دیگه همونو پرداخت کردم
شما sip phone هم گرفته بودین؟

mr.arbab28
21-04-2020, 17:57
ریش سیبیل های ما سفید شد اما فیبر کشی انجام نشده انشالا وقتی موردم. اکی میشه بعد مخابرات همه جارو فیبر میکشه خودش میشینه کانتر بازی کردن......

*REZ4*
21-04-2020, 20:35
شما sip phone هم گرفته بودین؟

من نگرفتم خودشون دادن

vars1
22-04-2020, 18:11
منطقه ما فیبر کشی نشده.جقدر هزینه فیبر کشی اختصاصی میشه؟و اینکه ماهانه مبلغی برای هزینه نگهداریش گرفته میشه؟اگه کسی میدونه لطفا بگه ممنون

Rahpooyan
22-04-2020, 20:45
منطقه ما فیبر کشی نشده.جقدر هزینه فیبر کشی اختصاصی میشه؟و اینکه ماهانه مبلغی برای هزینه نگهداریش گرفته میشه؟اگه کسی میدونه لطفا بگه ممنون
این پست را ببینید:

mohandes23
22-04-2020, 20:50
اگه از اینا نباشه چی راهی هست برای گرفتن تانوما (تا کابینت فیبر باشه)

peyman47
22-04-2020, 22:17
اگه از اینا نباشه چی راهی هست برای گرفتن تانوما (تا کابینت فیبر باشه)نمیدن مگر اینکه نزدیک کابینت باشی
این جعبها بیشتر تو خیابان های اصلی است که چند سال پیش گذاشتن

mohandes23
22-04-2020, 22:32
نمیدن مگر اینکه نزدیک کابینت باشی
این جعبها بیشتر تو خیابان های اصلی است که چند سال پیش گذاشتن

خیلی نزدیک کافو هستم کمتر از 300 متر فکر کنم و مجتمع هستیم به نظرت می دن ؟ اگه مثلا هزینه اش رو خودت متقبل بشی؟

peyman47
22-04-2020, 22:46
خیلی نزدیک کافو هستم کمتر از 300 متر فکر کنم و مجتمع هستیم به نظرت می دن ؟ اگه مثلا هزینه اش رو خودت متقبل بشی؟حضوری مراجعه کن هزینه سیم کشی زیاد میشه

vars1
23-04-2020, 00:09
این پست را ببینید:

آخه مشکل اینجاس که اصلا همسایه های ما تو باغ نیستن:D تازه اونایی هم که یه ذره از این مسایل سر در میارن میگن با adsl میگذرونیم.من اگه هزینه فیبر کشی اختصاصی تا 10 میلیونم باشه می پردازم.ولی به شرط اینکه هزینه نگهداری فیبر رو به صورت ماهانه نداشته باشه.در ضمن 500 متر اون ور تر رو فیبر کشیدن ولی خیابونی که سمت خونه ما میاد رو نه فیبر کشیدن نه کافوشو گذاشتن.یه کافو هست ولی تا جایی که میدونم کافو نوری نیست.حالا دوستانی که میدونن با شرایط من هزینه فیبر کشی اختصاصی چقدر در میاد لطفا بگن.اصلا میان از اون 500 متر تا دم خونه مارو فیبر بکشن؟ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

crash00
23-04-2020, 01:09
آخه مشکل اینجاس که اصلا همسایه های ما تو باغ نیستن:D تازه اونایی هم که یه ذره از این مسایل سر در میارن میگن با adsl میگذرونیم.من اگه هزینه فیبر کشی اختصاصی تا 10 میلیونم باشه می پردازم.ولی به شرط اینکه هزینه نگهداری فیبر رو به صورت ماهانه نداشته باشه.در ضمن 500 متر اون ور تر رو فیبر کشیدن ولی خیابونی که سمت خونه ما میاد رو نه فیبر کشیدن نه کافوشو گذاشتن.یه کافو هست ولی تا جایی که میدونم کافو نوری نیست.حالا دوستانی که میدونن با شرایط من هزینه فیبر کشی اختصاصی چقدر در میاد لطفا بگن.اصلا میان از اون 500 متر تا دم خونه مارو فیبر بکشن؟ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
برو بگو چند نفر باید باشیم تا فیبرکشی کنید...
هرچی گفت سعی کن چونه بزنی نهایت 4-5 نفر نشد 7-8 نفر ...
برای خودتو هرچی می خوای بگیر همسایه هارو فیبر کشی رایگان ... (همسایه هارو بهشون بگو بیان هزینشو تو میدی)
باید حضوری بری مرکز مخابراتی گیر بدی...

hdneo
23-04-2020, 16:37
سلام. من فاصلم با خود مرکز مخابراتی حداکثر 500 متر هستش. میخواستم بدونم امکان درخواست فیبر تا منزل هستش؟ و هزینه چقدر خواهد بود؟!

peyman47
23-04-2020, 18:05
سلام. من فاصلم با خود مرکز مخابراتی حداکثر 500 متر هستش. میخواستم بدونم امکان درخواست فیبر تا منزل هستش؟ و هزینه چقدر خواهد بود؟!پست های بالا بخون
حضوری مراجعه کن

peyman47
23-04-2020, 20:46
آها متوجه شدم
برای ثبت نام اینا تانوما ویژه ثبت نام میکنن که فیبر کشی و ONT رایگان داره، ولی خب چون طول میکشه و توی صف میمونی فیبر بدن و داستان های بعدش من خودم این هزینه هارو کردم، تانوما ویژه تا سرعت ۵۰ میده ثابت ولی یه تعرفه استاندارد داره که تا ۲۰۰ میدن . میخوام برم تغییر سرویس بدم زمانی که اینترنت راه اندازی شدتانوما شما وصل شد ؟

mehranesfandiari
24-04-2020, 18:21
تانوما شما وصل شد ؟

سلام میشه بگین از کی درخواست نت فیبر دادین؟من از دی ماه 98 درخواست نوشتم فروردین تماس گرفتم میگن فعلا کمبود تجهیزات هست ایشالله بعد از اردیبهشت.بعد اینکه تعرفه سرعت 200 مگ هم شامل سیم کشی و مودم رایگان میشه؟

mehranesfandiari
24-04-2020, 18:26
آها متوجه شدم
برای ثبت نام اینا تانوما ویژه ثبت نام میکنن که فیبر کشی و ONT رایگان داره، ولی خب چون طول میکشه و توی صف میمونی فیبر بدن و داستان های بعدش من خودم این هزینه هارو کردم، تانوما ویژه تا سرعت ۵۰ میده ثابت ولی یه تعرفه استاندارد داره که تا ۲۰۰ میدن . میخوام برم تغییر سرویس بدم زمانی که اینترنت راه اندازی شد

سلام میشه بگین از کی درخواست نت فیبر دادین؟من از دی ماه 98 درخواست نوشتم فروردین تماس گرفتم میگن فعلا کمبود تجهیزات هست ایشالله بعد از اردیبهشت.بعد اینکه تعرفه سرعت 200 مگ هم شامل سیم کشی و مودم رایگان میشه؟

peyman47
25-04-2020, 21:04
سلام میشه بگین از کی درخواست نت فیبر دادین؟من از دی ماه 98 درخواست نوشتم فروردین تماس گرفتم میگن فعلا کمبود تجهیزات هست ایشالله بعد از اردیبهشت.بعد اینکه تعرفه سرعت 200 مگ هم شامل سیم کشی و مودم رایگان میشه؟زمان وصل شدن بستگی به مخابرات منطقه داره تو این چند ماه اخیر سرعت کشیدن فیبر اومده پایین . توی طرح فیبرکشی یا با مودم یا بی مودم سرعت روی اسمی قفل شده پس پرداخت میشه نهایت ۵۰ مگ

mf.aghaei70
25-04-2020, 22:15
بچه ها من میخام برای مجتمعمون درخواست فیبر بدم بخام سرعتش باز باشه فیبرو خودم بکشم و مودم خودم بخرم؟یا باید قرارداد ۳ساله ببندم؟استاندارد با ویژه چه فرقی داره ممنون میشم جواب بدید،از درب منزل تا خونه چقد هزینه بره فیبر کشیدن؟

mehranesfandiari
25-04-2020, 23:07
زمان وصل شدن بستگی به مخابرات منطقه داره تو این چند ماه اخیر سرعت کشیدن فیبر اومده پایین . توی طرح فیبرکشی یا با مودم یا بی مودم سرعت روی اسمی قفل شده پس پرداخت میشه نهایت ۵۰ مگ

یعنی الان 4 ماه که از درخواستم گذشته طبیعیه یعنی؟
بعد اینکه الان سرعت های 100 و 200 مگ هم ارایه میدن
سایت مخصوص ftth تهران دیدم سرعت 300 مگ هم اومده بالطبع سرعت این طرحا بالاتر از 50 میشه.
یه سوال داشتم از خدمتت رفیق مودمی که استفاده میکنی هواوی hg8245هست؟تفاوت خاصی ایجاد میکنه نوع مودم مورد استفاده تو نت ftth?

mehranesfandiari
25-04-2020, 23:31
زمان وصل شدن بستگی به مخابرات منطقه داره تو این چند ماه اخیر سرعت کشیدن فیبر اومده پایین . توی طرح فیبرکشی یا با مودم یا بی مودم سرعت روی اسمی قفل شده پس پرداخت میشه نهایت ۵۰ مگ

سلام رفیق الان سرعت های 100 و 200 اکثر شهرا ارایه میدن.سایت tehranftth هم سرعت 300 مگ زده بود رو تعرفه هاش .
از نت ftthراضی هستی؟قطع و وصلیش باز زیاده؟چون adslسال های89 تا 92 استفاده میکردم بدجور قطعی داشت.
طرح پس پرداخت بهتره یا پیش؟

hosseinscoot
26-04-2020, 14:53
سلام. من مرکز مخابراتیم جماران هست با رییس مرکز صحبت کردم و شماره پیمان کارشون رو داد واسه کشیدن فیبر نوری تو واحد و زنگ زدم پیمان کار اومد دید گفت اگه سه چهار واحد موافق باشید انجام میدیم وگرنه یک واحد باشه باید همه هزینه هاشو خودتون بدین. هزینه کابل کشی از دم کافو تا داخل واحد رو گفت 1 ملیون این طورا میشه واسه هرواحد. منطقی هستش یا زیاد میگه؟ سوال دیگه اینکه من جایی ندیدم تعرفه های اینترنت تانوما رو. ماهی چقدر هست؟

Rahpooyan
26-04-2020, 15:32
بچه ها من میخام برای مجتمعمون درخواست فیبر بدم بخام سرعتش باز باشه فیبرو خودم بکشم و مودم خودم بخرم؟یا باید قرارداد ۳ساله ببندم؟استاندارد با ویژه چه فرقی داره ممنون میشم جواب بدید،از درب منزل تا خونه چقد هزینه بره فیبر کشیدن؟
اول ببینید چند تا مشترک میتونید جمع کنید. هر چه تعداد بیشتر باشد خود مخابرات اینکارو انجام میده. اگر یک و دو نفر باشه باید هزینه بدید. سرویس های ویژه یا کمپین معمولا یا قیمت کمتره یا مثلا ترافیک بیشتره یا مثلا ترافیک شبانه رایگان دارند و .... همچنین این طرح ها دائمی نیستند. مثلا ممکن است بعد 6 ماه کمپین جدید ارایه شود و طرح های قبلی جمع اوری شود (البته به منظور خرید جدید یا تمدید بسته می شود و کاربرانی که قبلا خریده اند تا اتمام زمان طرح شون مجاز به استفاده هستند) . اما سرویس های استاندارد قیمت بالاتر دارند ولی سرعت شون دیگه محدود نیست. مثلا سرویس کمپین 4 مگ بگیری سرعت همون 4 مگ داده میشه. ولی برای استاندارد معمولا سرعت مثلا تا 8 یا 16 مگ باز است.

elinbarrage
28-04-2020, 14:29
سرعت 300 مگ هم دیدم ولی نمیدونم شرایطش چیه..شما میدونی؟این fusion زدن هم اگه بی کیفیت باشه خیلی تاثیر داره تو پهنای باند یه بنده خدایی دیدم یه پیمان کار بی عقل براش زده بود و سرعتش رو 700 کیلوبایت بزور میموند!!!!بعد دیدم که یه پیمان کار دیگه براش جوش زد و عملیات از نوع شروع کرد سرعتش فیکس رو 50 هست

- - - Updated - - -

سرعت 300 مگ هم دیدم ولی نمیدونم شرایطش چیه..شما میدونی؟این fusion زدن هم اگه بی کیفیت باشه خیلی تاثیر داره تو پهنای باند یه بنده خدایی دیدم یه پیمان کار بی عقل براش زده بود و سرعتش رو 700 کیلوبایت بزور میموند!!!!بعد دیدم که یه پیمان کار دیگه براش جوش زد و عملیات از نوع شروع کرد سرعتش فیکس رو 50 هست

- - - Updated - - -

peyman47
28-04-2020, 16:11
تقریبا یک ماه طول میکشه
سرعت 50 مگ تو این طرح حداکثر سرعته

peyman47
05-05-2020, 17:04
نکاتی راجب به سیمکشی:
سیم کشی زیر ۱۰۰ متر با طرح فیبرکشی رایگان انجام میدن ولی بالای اونو باید خودتون هزینشو بدین متری ۱۰ تومن بدون پچ کورد و فیوژن
این قانونی که دوستان میگن باید ۵ نفر یا بیشتر باشید و حتما طرح ۱۲ ماهه یا ۳۶ ماهه ببندین برای من که یک نفر بودم انجام دادن با در نظر گرفتن نزدیک بودن باکس ftth و طرح ۳ ماهه فیبرکشی رایگان

babi_rich
06-05-2020, 16:51
سلام دوستان...
من ساکن یه برجی شدم.. صابخونه یه مودم داد بهم که فیبر نوری بود
منم وصل کردم به پریز فیبر نوری و به سرعت وصل شد..
سرعتش هم خیلی خوب بود.. تا اینکه دیشب یهو نت قطع شد منم مودم رو خاموش و روشن کردم بعد از چند دقیقه دیدم اصلا وای فای رو نمیاره
بعد فهمیدم اسم وای فای عوض شده به Wirelessnet ولی رمز می خواد
منم رمز وای فای خودم رو زدم قبول نمی کنه...
بعد تصمیم گرفتم مودم رو ریست کنم که برگرده به حالت کارخونه..
بعد از ریست دوباره با همون اسم وای فای wirelessnet بالا اومد و بازم رمز می خواد ... پشت مودم اسم وای فای دیفالت یه چیز دیگس
با رمز اونم تست کردم وصل نشد...
بعد گفتم خوب از طریق پورت لن لپ تاپ وصل شم به مودم...
اینکارو هم انجام دادم ولی آی پی نمیگیره اصلا که بخوام وارد تنظیمات مودم بشم...
می خواستم ببینم کسی می تونه کمک کنه...
مدل مودم هم هووای 8546m هست..

peyman47
06-05-2020, 19:11
سلام دوستان...
من ساکن یه برجی شدم.. صابخونه یه مودم داد بهم که فیبر نوری بود
منم وصل کردم به پریز فیبر نوری و به سرعت وصل شد..
سرعتش هم خیلی خوب بود.. تا اینکه دیشب یهو نت قطع شد منم مودم رو خاموش و روشن کردم بعد از چند دقیقه دیدم اصلا وای فای رو نمیاره
بعد فهمیدم اسم وای فای عوض شده به Wirelessnet ولی رمز می خواد
منم رمز وای فای خودم رو زدم قبول نمی کنه...
بعد تصمیم گرفتم مودم رو ریست کنم که برگرده به حالت کارخونه..
بعد از ریست دوباره با همون اسم وای فای wirelessnet بالا اومد و بازم رمز می خواد ... پشت مودم اسم وای فای دیفالت یه چیز دیگس
با رمز اونم تست کردم وصل نشد...
بعد گفتم خوب از طریق پورت لن لپ تاپ وصل شم به مودم...
اینکارو هم انجام دادم ولی آی پی نمیگیره اصلا که بخوام وارد تنظیمات مودم بشم...
می خواستم ببینم کسی می تونه کمک کنه...
مدل مودم هم هووای 8546m هست..سلام
مودم باید دوباره کانفیگ بشه
آی پی دستی تنظیم کن رنج .۱۹۲.۱۶۸.۱۰۰ ست کن

peyman47
06-05-2020, 19:15
دوستان rx power مودمتون چنده ؟
سیمکشی چقدر شده ؟

rioman
07-05-2020, 07:09
دوستان rx power مودمتون چنده ؟

واسه من :

-12.03

البته یه مقدار تغییر داره

babi_rich
07-05-2020, 12:59
شما از vlan id اطلاعی دارین؟
زنگ میزنم ۲۰۲۰ میگه باید به مخابرات محل زنگ بزنی... به مخابرات محل زنگ میزنم میگه ۲۰۲۰...
مرکز مخابرات شهید حق شناس

peyman47
07-05-2020, 13:11
شما از vlan id اطلاعی دارین؟
زنگ میزنم ۲۰۲۰ میگه باید به مخابرات محل زنگ بزنی... به مخابرات محل زنگ میزنم میگه ۲۰۲۰...
مرکز مخابرات شهید حق شناسهر منطقه و باکس vlan فرق میکنه باید حضوری بری منطقه مخابراتون

4amin
08-05-2020, 19:49
سلام دوستان .. میگم ما fat فیبر اطرافمون (300 200 متری ) هست ولی داخل کوچمون نه .. بنظرتون اگر درخواست بدم میان فقط برای یک واحد نصب کنن...؟ یا اینکه اصلا شدنی هست یا نه.. هر دو تا باکس fat ها بغل کافو نصب شدن.

peyman47
08-05-2020, 20:57
سلام دوستان .. میگم ما fat فیبر اطرافمون (300 200 متری ) هست ولی داخل کوچمون نه .. بنظرتون اگر درخواست بدم میان فقط برای یک واحد نصب کنن...؟ یا اینکه اصلا شدنی هست یا نه.. هر دو تا باکس fat ها بغل کافو نصب شدن.
حضوری به مخابرات منطقه مراجعه کن

peyman47
09-05-2020, 18:51
سرعت دانلود و آپلود تانوما طرح ویژه 50 مگ تا 300 مگ بازه - حجم زود تموم میشه در نظر داشته باشید آپلود هم کم میشه از حجم مصرفی:exclamati هر بار تست سرعت 500 مگابایت میپره
پینگ با 8.8.8.8 عدد 38 هست
4.2.2.4 عدد 86 هست
پینگ با داخل 1 یا 2 هست
کیفیت خط هم هر چی rx optical power به عدد صفر نزدیک تر باشه بهتره

4amin
09-05-2020, 19:02
سرعت دانلود و آپلود تانوما طرح ویژه 50 مگ تا 300 مگ بازه - حجم زود تموم میشه در نظر داشته باشید آپلود هم کم میشه از حجم مصرفی:exclamati هر بار تست سرعت 500 مگابایت میپره
پینگ با 8.8.8.8 عدد 38 هست
4.2.2.4 عدد 86 هست
پینگ با داخل 1 یا 2 هست
کیفیت خط هم هر چی rx optical power به عدد صفر نزدیک تر باشه بهتره

شما کل هزینه نصبتون چقد دراومد و اینکه چقد طول کشید تا راه اندازی کنن براتون؟؟

peyman47
09-05-2020, 19:09
شما کل هزینه نصبتون چقد دراومد و اینکه چقد طول کشید تا راه اندازی کنن براتون؟؟
هزینه فقط مودم خودم خریدم 1 تومن شد با پچ کوردش هزینه سیمکشی رایگان و 3 ماهه سرویس50مگ/ 300 گیگ ماهیانه بین المللی که 500 تومن میشه که وقتی تموم شد پرداخت میکنید جمعا 1500
و اینکه 1 ماه طول کشید با توجه اینکه هر روز میرفتم مخابرات :D

4amin
09-05-2020, 19:14
هزینه فقط مودم خودم خریدم 1 تومن شد با پچ کوردش هزینه سیمکشی رایگان و 3 ماهه سرویس 300 مگ ماهیانه بین المللی که 500 تومن میشه که وقتی تموم شد پرداخت میکنید جمعا 1500
و اینکه 1 ماه طول کشید با توجه اینکه هر روز میرفتم مخابرات :D
الان مشکلی که من دارم ... اینه باکس fat تو کوچمون نیست و باید کابل کشی از عرض 2 خیابان انجام بشه .. که ظاهرا گیر میدن ولی خوب 130 متر فاصله بیشتر نیست. با یک نصاب ftth هم صحبت کردم گقت که باید رضایت نامه بدی .. و بعد ما شاید تونستیم مخابراتو راضی کنیم برای کشیدن کابل از عرض اون 2 خیابان. حالا باید برم مرکز منتهی اونا هم اصولا انقد بد جواب میدن ادم میمونه..

crash00
09-05-2020, 20:34
پینگ با اروپا (4.2.2.4) :

البته بعضی وقتا 5-6 تا میاد روش ...

peyman47
09-05-2020, 23:18

rx power مودمت چنده ؟

crash00
10-05-2020, 00:25
rx power مودمت چنده ؟

rx power کاری به پینگ نداره...
شاید اگر بیشتر از 1:32 اسپلیتر گزاشته باشن روی حداکثر سرعت به مشکل بخوره آدم (بسته به شرایط تا 1:128 هم از نظر تئوری میشه اسپلیت کرد)...
تا جایی که من دیدم فعلا برای ftth چیزی مثل interleave هه dsl نیست...

peyman47
10-05-2020, 06:31

rx power کاری به پینگ نداره...
شاید اگر بیشتر از 1:32 اسپلیتر گزاشته باشن روی حداکثر سرعت به مشکل بخوره آدم (بسته به شرایط تا 1:128 هم از نظر تئوری میشه اسپلیت کرد)...
تا جایی که من دیدم فعلا برای ftth چیزی مثل interleave هه dsl نیست...بالای ۲۰ پاکت لاست میده تاثیر داره روی پینگ مال من اول بالای ۲۰ بود که خودم دستکاری کردم درست شد پریز داخل خونه برای من فیوژن نزده فست زده

omidtb
10-05-2020, 09:43

من اینترنت وایرلس اختصاصی دارم از رسپینا پینگ داخلی 13 و خارجی 4.2.2.4 هست 85 دلیل اینکه پینگ داخلی من زیر 10 نیست رو نمی تونم بفمم

crash00
10-05-2020, 10:42
من اینترنت وایرلس اختصاصی دارم از رسپینا پینگ داخلی 13 و خارجی 4.2.2.4 هست 85 دلیل اینکه پینگ داخلی من زیر 10 نیست رو نمی تونم بفمم
بالای ۲۰ پاکت لاست میده تاثیر داره روی پینگ مال من اول بالای ۲۰ بود که خودم دستکاری کردم درست شد پریز داخل خونه برای من فیوژن نزده فست زده

پکت لاس شاید ولی میگم چون یه چیزی مثل interleave نداره روی پینگ تاثیر گزار نیست...

موارد زیادی میتونه باشه از زیرساخت isp بگیر تا overhead تجهیزات ...
برای من پینگ داخلی 1-2 میلی ثانیس ....

peyman47
10-05-2020, 11:02
پکت لاس شاید ولی میگم چون یه چیزی مثل interleave نداره روی پینگ تاثیر گزار نیست...

موارد زیادی میتونه باشه از زیرساخت isp بگیر تا overhead تجهیزات ...
برای من پینگ داخلی 1-2 میلی ثانیس ....MRU
تاثیر کمی داره درست تنظیم بشه نه اینکه ۱۵۰۰ باشه

Pc.l
10-05-2020, 14:50
سلام
کسی سمت جنت آباد مرکزی (مرکز پیام نور) تونسته ftth بگیره؟

crash00
10-05-2020, 18:56
MRU
تاثیر کمی داره درست تنظیم بشه نه اینکه ۱۵۰۰ باشه

اگر jumbp frame استفاده کنی یه جاهایی روی پینگ تاثیر داره ...
mru همون 1500 درسته که با pppoe میشه 1492 ...

blackbird
10-05-2020, 23:55
[QUOTE=peyman47;9150909]بالای ۲۰ پاکت لاست میده تاثیر داره روی پینگ مال من اول بالای ۲۰ بود که خودم دستکاری کردم درست شد پریز داخل خونه برای من فیوژن نزده فست زده

RX Optical Power من به 30 رسید ولی موردی با سرعت نداشتم چه دستکاری کردید که پایین اومد ؟

peyman47
12-05-2020, 20:57
[QUOTE=peyman47;9150909]بالای ۲۰ پاکت لاست میده تاثیر داره روی پینگ مال من اول بالای ۲۰ بود که خودم دستکاری کردم درست شد پریز داخل خونه برای من فیوژن نزده فست زده

RX Optical Power من به 30 رسید ولی موردی با سرعت نداشتم چه دستکاری کردید که پایین اومد ؟پریز داخل خونه تکون بده rx نگاه کن

ERF@NIAN
14-05-2020, 08:26
دوستان این فیبرنوریه؟ روش نوشته onu
میشه از این جعبه ftth یا مثلا vdsl گرفت؟
چون onu تا جایی که میدونم همین خطوط فیبرقدیمی مخابراته که انحصار داره
اگه فیبر باشه باید جعبه عوض بشه از این FAT ها بزارن اگه بخوان ftth بدن؟
جالبه این نزدیکی من کافوی نوری ندیدم، البته شاید هم باشه من خیلی دقت نکردم. ممکنه یه مقدار دورتر باشه
فقط همین پست onu هست

ERF@NIAN
14-05-2020, 18:44
به نظرتون این onu میشه ازش FTTH گرفت من بیفتم دنبال کاراش؟
یا این جعبه واسه اینجور کارا نیست بیخیالش بشم؟

4amin
14-05-2020, 18:49
به نظرتون این onu میشه ازش FTTH گرفت من بیفتم دنبال کاراش؟
یا این جعبه واسه اینجور کارا نیست بیخیالش بشم؟
نه اینا برای کابلای مسی هستن.

peyman47
14-05-2020, 18:54
تعرفه فیبرنوری در بعضی شهرستانها هزینه مودم و کابل کشی نداره فقط قرارداد یکساله میبندن با مودم و سیم کشی رایگان پس پرداخت ماهیانه 160 تومن 500 گیگ بین الملل:cool: تا 200 مگ بازه یا 1.800.000 تومن پرداخت یکجا

mohandes23
14-05-2020, 19:49
تعرفه فیبرنوری در بعضی شهرستانها هزینه مودم و کابل کشی نداره فقط قرارداد یکساله میبندن با مودم و سیم کشی رایگان پس پرداخت ماهیانه 160 تومن 500 گیگ بین الملل:cool: تا 200 مگ بازه یا 1.800.000 تومن پرداخت یکجا
چه شهرستان هایی؟

4amin
14-05-2020, 20:01
دوستانی که میخوان فیبر بگیرن باید از این باکس ها براتون سیم کشی کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .. یعنی اگر جایی از اینا دیدید احتمال زیاد بتونید تانوما بگیرید.اگر هم حالشو ندارید دید بزنید میتونید برید مرکز مخابراتیتون قسمت فنی اونجا از رو نقشه بهتون میگن که تحت پوشش هستید یا خیر .

peyman47
14-05-2020, 23:15
چه شهرستان هایی؟خراسان جنوبی من ثبت نام کردم اصلا طرح هایی به نام فیبرکشی یا مودم رایگان نشنیدن تا حالا خودشون میدن
تو پنل بنام ۵۰۰ گیگ حجم بین الملل یکساله پس پرداخت که پرسیدم گفتن ۵۰۰ گیگ ماهیانه ماهی ۱۶۰ تومن اولش فک کردم یکساله ۵۰۰ گیگ ولی حضوری رفتم پرسیدم وصل شد خبر میدم
در مناطق محروم هزینه مودم و سیمکشی نمیدن فقط یکساله باید قرارداد ببندی

radrali
15-05-2020, 22:46
من بعد کلی دوندگی تونستم مسئول ثبت نام رو قانع کنم که خیلی به این سروس نیاز دارم و اون هم نامه زد برام به مدیریت شماره من رو هم گرفت و صبح فرداش زنگ زد گفت نامه رو فرستادم هفته بعد پیگیری کن، انشالله که سر کارمون نزاشنه باشه ...

mohandes23
16-05-2020, 00:06
من بعد کلی دوندگی تونستم مسئول ثبت نام رو قانع کنم که خیلی به این سروس نیاز دارم و اون هم نامه زد برام به مدیریت شماره من رو هم گرفت و صبح فرداش زنگ زد گفت نامه رو فرستادم هفته بعد پیگیری کن، انشالله که سر کارمون نزاشنه باشه ... شما دوست عزیز فیبر تا کجا اومده براتون؟

radrali
16-05-2020, 00:18
شما دوست عزیز فیبر تا کجا اومده براتون؟

گفتم که تازه نامه زده به مدیر اون مرکز که بتونم بگیرم، محل رو نمیدونم تا کجا فیبر داره ....

blackbird
17-05-2020, 11:03
دوستان کسی پچ یه سر آبی یه سر سبز سراغ داره ؟ اگه لینک یا شماره بدید ممنون میشم

m751
17-05-2020, 12:45
قضیه ی آبی و سبز چیه؟ من تازه میخوام درخواست بدم برا اینترنت دیدم صفحه های قبل میگن مودماش فرق داره انگار

crash00
17-05-2020, 19:47
قضیه ی آبی و سبز چیه؟ من تازه میخوام درخواست بدم برا اینترنت دیدم صفحه های قبل میگن مودماش فرق داره انگار
سبز بهتره (apc) ولی زیاد مهم نیست زیاد درگیرش نشو ...
فیبر و بگیر بقیشو هرچی زد زد..

blackbird
18-05-2020, 03:37
موضوع درگیری نیست خیلی وقتها، منم برام مهم نبود چه رنگی باشه اما پیمانکار آبی زد مودم من سیز عوض هم نکرد هزینش هم میدم اما میگه همه مسیرت آبی کار کردم نمیشه که با شناختی که از دروغهای که تا الان گفته ازش دارم داره دروغ میگه، فکر نکنم ربطی به مسیر داشته باشه پریز داخلی من. و کسی هم نمیشناسم فیوژن بزنه. الان Rx من رو 28.5 خارج محدوده مجاز یعنی مخابرات که اصلا براش مهم نیست گفتم پچ کورد عوض کنم ببینم چی میشه

farshad_scientist
18-05-2020, 05:01

m_amin
19-05-2020, 18:41
موضوع درگیری نیست خیلی وقتها، منم برام مهم نبود چه رنگی باشه اما پیمانکار آبی زد مودم من سیز عوض هم نکرد هزینش هم میدم اما میگه همه مسیرت آبی کار کردم نمیشه که با شناختی که از دروغهای که تا الان گفته ازش دارم داره دروغ میگه، فکر نکنم ربطی به مسیر داشته باشه پریز داخلی من. و کسی هم نمیشناسم فیوژن بزنه. الان Rx من رو 28.5 خارج محدوده مجاز یعنی مخابرات که اصلا براش مهم نیست گفتم پچ کورد عوض کنم ببینم چی میشه
رو یوار سرچ کن خیلی هستند که فیوژن می زنند.

blackbird
19-05-2020, 19:00
رو یوار سرچ کن خیلی هستند که فیوژن می زنند.

مرسی یه شرکت پیدا کردم کارشون FTTH هست رفتارشون بد نبود کابل یه سر آبی یه سر سبز هم ازشون گرفتم بعدا میخوام مسیر ورودی خونه رو از اول بکشم اصولی احتمالا با همینا کار کنم. RX من 28.5 بود با این کابل شد 26 هوز جالب نیست اما باز بهتره. پیمانکار میگه بخاطر تجهیزات مخابراته و از این داستانها

m751
19-05-2020, 20:30
سبز بهتره (apc) ولی زیاد مهم نیست زیاد درگیرش نشو ...
فیبر و بگیر بقیشو هرچی زد زد..
ینی وایسم سیم کشیو بکنه ببینم چه رنگیه بعد مودمو بخرم؟

m751
19-05-2020, 20:35
دوستان الان برای تهران هنوز اون تعرفه های سه ماهه رو دارن که سیمکشی رایگان داشت روشون؟ تعرفه ی 36 ماهش خیلی ستمه

m751
20-05-2020, 11:21
امروز رفتم مخابرات تعرفه ها روی دیوار بود، گفتم تعرفه ی سه ماهه با فیبرکشی رایگان رو میخوام، کارمندشون گفت فقط تعرفه های 36 ماهه با مودم هست که فیبرکشی رایگان داره، بهش گفتم پس این چیه رو دیوار چسبوندین گفت اینا اشتباهه ما اصلا همچین طرحی نداشتیم. مخابرات مگه دیوونه س 3 میلیون پول سیمکشی رو خودش بده؟؟
تو همین فروم مگه بچه ها این طرحو نگرفتن؟
الان من چیکار کنم؟ به 195 شکایت کنم؟

اینم تعرفه ای که هنوز تو ی مخابرات زدن رو برد:

farshad_scientist
20-05-2020, 11:35
هزینه سیم کشی برای سرویس FTTH رایگان شدم
شرکت مخابرات ایران به مشترکان تجاری پیشنهاد کرد که از سرویس شبکه دسترسی فیبرنوری (FTTH ) استفاده کنند که سرعت بالایی را در اختیارشان می‌گذارد و گفت: تا پیش از این هزینه سیم کشی فیبرنوری در یک ساختمان از حداقل ۳۰۰ هزار تومان آغاز می‌شد اما هم اکنون این کابل کشی به صورت رایگان برای متقاضیان انجام می‌شود و مشترک تنها باید هزینه مودم پرداخت کند.وی با تاکید بر برنامه‌های توسعه‌ای مخابرات در حوزه اینترنت ثابت که منتج به افزایش کیفیت این سرویس برای مردم شود، خاطرنشان کرد: شبکه اینترنت مخابرات قبل از بحران کرونا ۳۰۰ مگ ظرفیت پهنای باند داشت که در این چند ماه اخیر به ۳ برابر رقم قبل (۹۱۰ مگ) افزایش یافت.

crash00
20-05-2020, 17:19
امروز رفتم مخابرات تعرفه ها روی دیوار بود، گفتم تعرفه ی سه ماهه با فیبرکشی رایگان رو میخوام، کارمندشون گفت فقط تعرفه های 36 ماهه با مودم هست که فیبرکشی رایگان داره، بهش گفتم پس این چیه رو دیوار چسبوندین گفت اینا اشتباهه ما اصلا همچین طرحی نداشتیم. مخابرات مگه دیوونه س 3 میلیون پول سیمکشی رو خودش بده؟؟
تو همین فروم مگه بچه ها این طرحو نگرفتن؟
الان من چیکار کنم؟ به 195 شکایت کنم؟

اینم تعرفه ای که هنوز تو ی مخابرات زدن رو برد:
دروغ میگه طرحای تانومای وبژه همین الانم 3 ماهش هست 4مگ ماهی 35 فکر کنم ...
ولی خیلی کثیف کار مبکنن این رایگانا خودت پولشو بده از کار طرف مطمئن باشی..

m751
20-05-2020, 17:34
دروغ میگه طرحای تانومای وبژه همین الانم 3 ماهش هست 4مگ ماهی 35 فکر کنم ...
ولی خیلی کثیف کار مبکنن این رایگانا خودت پولشو بده از کار طرف مطمئن باشی..
خیلی گرونه، طبقه ی پنجم آپارتمانم فک کنم باید خیلی پول بدم، حدودا متری چند در میاد و چند متر میخواد؟ از تو همین لوله های سیم تلفن مگه رد نمیکنن سیمارو؟

mohandes23
21-05-2020, 11:37
من یه محاسبات سرانگشتی انجام دادم .ببینید سرعت نور در شیشه که همین فیبر میشه معادل 200000 کیلومتر بر ثانیه هست و فاصله تهران تا نیویورک هم معادل 10000 کیلومتر هست پس با این حساب پینگی که در میاد 50ms هست پس چرا در واقع خیلی بشتر هست؟!

Rahpooyan
21-05-2020, 13:29
خیلی گرونه، طبقه ی پنجم آپارتمانم فک کنم باید خیلی پول بدم، حدودا متری چند در میاد و چند متر میخواد؟ از تو همین لوله های سیم تلفن مگه رد نمیکنن سیمارو؟
دوست عزیز!‌اگه خونه از خودتونه که یک بار خرج می کنید و تا مدتی خیالتون راحت است. شما خود را بجای انهایی بذارید که چشم شون بدست مخابرات هستش که کی منت گذاشته و دست آنها هم به فیبر نوری و بعد تانوما برسد. شما که هر روز قرار نیست مودم و کابل بخرید. اگر برای شما میسر است این 2*2=4 کردن ها را بذارید کنار که فردا معلوم نیست چه بشود.

xomax
22-05-2020, 13:19
من یه محاسبات سرانگشتی انجام دادم .ببینید سرعت نور در شیشه که همین فیبر میشه معادل 200000 کیلومتر بر ثانیه هست و فاصله تهران تا نیویورک هم معادل 10000 کیلومتر هست پس با این حساب پینگی که در میاد 50ms هست پس چرا در واقع خیلی بشتر هست؟!

چون از اینجا تا نیویورک دیتای شما از n تا سوئیچ و روتر و ... عبور میکنه، هر کدوم حتی اگه 1 میلی ثانیه تاخیر ایجاد کنه پینگ نهایی بیشتر میشه. این 50 میلی ثانیه در حالت تئوری ممکنه، اگه شما یه کابل مستقیم از خونتون تا نیویورک هم بکشی بازم 50 میلی ثانیه بیشتر میشه، چون بین مسیر 10 هزار کیلومتری باید تعدادی رله نصب بشه تا سیگنال رو تقویت کنند و خود رله ها تاخیر ایجاد می کنند

شهرنوش.انوار
22-05-2020, 14:19
خب الان مگه پینگ 8.8.8.8 میگیرید حدود 39 تا 50 نمیشه؟ از مسیر عمان این قدره
بعد هم DNS گوگل آی پیش آمریکائه دیگه

mohandes23
22-05-2020, 15:23
خب الان مگه پینگ 8.8.8.8 میگیرید حدود 39 تا 50 نمیشه؟ از مسیر عمان این قدره
بعد هم DNS گوگل آی پیش آمریکائه دیگه
خوب 8.8.8.8 تا امریکا می ره یا توی منطقه هست اگه اینطور باشه که می گی هیچ استفاده از این سرور نمیشه در دنیای واقعی (در گیم حداقل)

mohandes23
22-05-2020, 15:26
چون از اینجا تا نیویورک دیتای شما از n تا سوئیچ و روتر و ... عبور میکنه، هر کدوم حتی اگه 1 میلی ثانیه تاخیر ایجاد کنه پینگ نهایی بیشتر میشه. این 50 میلی ثانیه در حالت تئوری ممکنه، اگه شما یه کابل مستقیم از خونتون تا نیویورک هم بکشی بازم 50 میلی ثانیه بیشتر میشه، چون بین مسیر 10 هزار کیلومتری باید تعدادی رله نصب بشه تا سیگنال رو تقویت کنند و خود رله ها تاخیر ایجاد می کنند
بازم خیلی هست و خیلی جای بهبود داره حداقل نزدیک 100 میشد خوب بود .یه حالت دیگه هم میشه سرور پینگ همه رو زیاد کنه که همه برابر بشن اینجوری عادلانه میشه و انگار همه پینگشون صفره

m751
23-05-2020, 11:28
بازم خیلی هست و خیلی جای بهبود داره حداقل نزدیک 100 میشد خوب بود .یه حالت دیگه هم میشه سرور پینگ همه رو زیاد کنه که همه برابر بشن اینجوری عادلانه میشه و انگار همه پینگشون صفره
تعداد کل کابلهای رد شده از دریا زیر 300 تا هست کل اینترنت بین قاره ای با اون کابلها هست و این بین کلی سوییچ و ریپیتر و عوض شدن رسانه ی انتقال اتفاق میوفته، استریم های خارجی رو ببینی اونایی که معروف هستن معمولا کابل فیبر دارن و پینگشون 0 ه یا زیر 5 از سروری که تو قاره/ کشور خودشونه

m751
23-05-2020, 11:32
دوست عزیز!‌اگه خونه از خودتونه که یک بار خرج می کنید و تا مدتی خیالتون راحت است. شما خود را بجای انهایی بذارید که چشم شون بدست مخابرات هستش که کی منت گذاشته و دست آنها هم به فیبر نوری و بعد تانوما برسد. شما که هر روز قرار نیست مودم و کابل بخرید. اگر برای شما میسر است این 2*2=4 کردن ها را بذارید کنار که فردا معلوم نیست چه بشود.
خب من اگه بخوام بکشم باید از پایین تا دم پنجره رو بکشم که یه راه مستقیمه و به تلفن نیازی ندارم، از توی ساختمون بررسی کردم عملا نمیتونم رد کنم چون تعبیه نشده راه کم دردسری
تنها فرقی که میتونه داشته باشه بین پیمانکار خصوصی و مخابرات جنس سیمه که اون هم من اطلاعی ندارم آیا مخابرات سیمهایی که میذاره فرقی داره یا نه

Rahpooyan
23-05-2020, 16:11
تنها فرقی که میتونه داشته باشه بین پیمانکار خصوصی و مخابرات جنس سیمه که اون هم من اطلاعی ندارم آیا مخابرات سیمهایی که میذاره فرقی داره یا نه
جنس سیم؟! فرقی که تو نظرات کاربران بوده بیشتر بحث تمیزکاری پیمانکارها بوده. پیمانکار مخابرات هم اگه ادم درستی باشه کارشو تر و تمیز انجام میده.

Rahpooyan
23-05-2020, 16:19

alidorost
23-05-2020, 17:03
تعداد کل کابلهای رد شده از دریا زیر 300 تا هست کل اینترنت بین قاره ای با اون کابلها هست و این بین کلی سوییچ و ریپیتر و عوض شدن رسانه ی انتقال اتفاق میوفته، استریم های خارجی رو ببینی اونایی که معروف هستن معمولا کابل فیبر دارن و پینگشون 0 ه یا زیر 5 از سروری که تو قاره/ کشور خودشونه

والا dr disrespect استریمر شاخ توییچ وارزون رو با فیبر نوری (سرعت 160 مگابایت بر ثانیه) تو کف آمریکا با سیستم 93 هزار دلاری پلی میده پینگش بالای 50 هس

mohandes23
23-05-2020, 18:05
والا dr disrespect استریمر شاخ توییچ وارزون رو با فیبر نوری (سرعت 160 مگابایت بر ثانیه) تو کف آمریکا با سیستم 93 هزار دلاری پلی میده پینگش بالای 50 هس
پینگ اصلی بهترین جای دنیا نیویورک هست اونم احتمالا به دلیل وجود سروهای اصلی اینترنت هست .من چپ و راست پینگ های 5 و اینا می بینم هیچ جای دیگه نیست(غیر از لوکال)

mohandes23
23-05-2020, 18:08

این ترافیک ماهانه هست یا مثلا کل 6 ماه اینقدر هست؟

Rahpooyan
23-05-2020, 20:14
این ترافیک ماهانه هست یا مثلا کل 6 ماه اینقدر هست؟
این مثال است که درج شده:
مثال: در طرح الماس2 هر ماه مقدار 20 گیگ حجم به پنل مشترک اضافه شده و مبلغ 45000 تومان به مبلغ قبض تلفن مشترک اضافه میشود.

peyman47
23-05-2020, 20:31
کابینت فیبرنوری فایبرهوم خراسان جنوبی

mohandes23
23-05-2020, 20:42
این مثال است که درج شده:
مثال: در طرح الماس2 هر ماه مقدار 20 گیگ حجم به پنل مشترک اضافه شده و مبلغ 45000 تومان به مبلغ قبض تلفن مشترک اضافه میشود.
قیمت ماهانه 45 باشه که قیمتاش فضاییه

Rahpooyan
23-05-2020, 22:29
قیمت ماهانه 45 باشه که قیمتاش فضاییه
خوب با مودم و کابل کشی رایگان هستش.

mohandes23
23-05-2020, 22:57
خوب با مودم و کابل کشی رایگان هستش.
طرح اخریش 350 گیگ 600 تومن (اگه ماهیانه باشه البته نوشته 6 ماه) خیلی زیاده .با فیبر به انی یک ترا میره فرق می کنه با adsl این حجم ها واقعا کمه .

m751
23-05-2020, 23:02

پس اون روز منو پیچوند تا تعرفه های جدیدشون بیاد :| اینا چه آدمایین

m751
23-05-2020, 23:17
تیفو، نیت هیل و استریم های فورتنایت پینگشون تو حالت معمولی صفره فقط بازی های مسابقه ای که پردازش روی سرور زیاده پینگشون از 10 20 میزنه بالاتر که اونم تقصیر کد بازیه
کال آف دیوتی نمیدونم روی چه سروری ولی فورتنایت روی سرورهای آمازونه

farshad_scientist
24-05-2020, 00:05
پس اون روز منو پیچوند تا تعرفه های جدیدشون بیاد :| اینا چه آدمایین

اینا طرح های چند ماهه، یک یا دو ساله هست که مثلا مودم بهت میدن و سیم کشی داخل ساختمان رو رایگان انجام میدن ولی در اصل دو برابر سودشو روی کم کردن حجم هاشون از ما میگیرن.
پولشو یک دفعه بدی (هزینه سیم کشی و مودم) همون طرح های معمولی شامل حالت میشه که مثلا 160 تومنی 500 گیگ حجم داره و سرعت هم باز هست،معمولا تا 200 باز هست و تا 300 هم خیلی ها گرفتن.

m751
24-05-2020, 07:11
اینا طرح های چند ماهه، یک یا دو ساله هست که مثلا مودم بهت میدن و سیم کشی داخل ساختمان رو رایگان انجام میدن ولی در اصل دو برابر سودشو روی کم کردن حجم هاشون از ما میگیرن.
پولشو یک دفعه بدی (هزینه سیم کشی و مودم) همون طرح های معمولی شامل حالت میشه که مثلا 160 تومنی 500 گیگ حجم داره و سرعت هم باز هست،معمولا تا 200 باز هست و تا 300 هم خیلی ها گرفتن.
من میخواستم سه ماهه با سیمکشی بگیرم گفت اصلا همچین چیزی نداریم اشتباهه

farshad_scientist
24-05-2020, 07:29
من میخواستم سه ماهه با سیمکشی بگیرم گفت اصلا همچین چیزی نداریم اشتباهه

پول سیم کشی و مودم رو جدا بده خب
سیم کشی داخلی هم همین چند روز پیش تو خبر زده بود کلا رایگان شده که البته رو هیچی نمیشه حساب کرد.

m751
24-05-2020, 09:52
پول سیم کشی و مودم رو جدا بده خب
سیم کشی داخلی هم همین چند روز پیش تو خبر زده بود کلا رایگان شده که البته رو هیچی نمیشه حساب کرد.
با دادن پول مودم مشکلی ندارم خود سیمکشی برام مسئله ی اساسیه، اگه از دم در تا پنجره ی خودم از بیرون ساختمون سیمو رد کنم حدود 15 متر اینا سیم میخواد، برای همسایه طبقه پایین مخابرات کشیده هم همین کارو کرده یعنی از بیرون یه راست سیمو داخل آورده، ایرادی نداره اینجوری؟
خرج سیم و سیمکشی متری چقده؟ من از 5 هزار تومن تا صد هزار تومن دیدم تو نت