مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
یادش به خیر رفتم شرکت اوراکل اینترنت گرفتم الان دیگه دایر نیست، اینترنت 512 نامحدود دادن باید با 64 کیلوبایت دانواد میکرد بعد از اینکه وصل شد Kb/s 115 میاورد چه حالی میکردیم.
الان نسل جدید به اینترنت 5 MB/s هم راضی نیستن :n31:
بخاطر طمع نیست کاربردها فرق کرده
hassan_sia
26-07-2019, 18:40
یادش به خیر رفتم شرکت اوراکل اینترنت گرفتم الان دیگه دایر نیست، اینترنت 512 نامحدود دادن باید با 64 کیلوبایت دانواد میکرد بعد از اینکه وصل شد Kb/s 115 میاورد چه حالی میکردیم.
الان نسل جدید به اینترنت 5 MB/s هم راضی نیستن :n31:
عزیز یه زمانی ما کارت تلفنی می گرفتیم با سرعت ۵ کیلو بایت در ثانیه دانلود می کرد ذوق مرگ می شدیم :n02: ولی اون زمان دقیانوس بود الان باید با بقیه دنیا جلو بریم وگرنه کلاهمون پس معرکه اس
Anishtain_DM
26-07-2019, 19:46
بخاطر طمع نیست کاربردها فرق کرده
عزیز یه زمانی ما کارت تلفنی می گرفتیم با سرعت ۵ کیلو بایت در ثانیه دانلود می کرد ذوق مرگ می شدیم ولی اون زمان دقیانوس بود الان باید با بقیه دنیا جلو بریم وگرنه کلاهمون پس معرکه اس
میدونم همه اینا درسته منم منظورم این نبود بهتر نشه، وگرنه من هم جز کسایی ام که از مودم دایال آپ اینترنال شروع کردم تو پنتیوم 2. یادمه بعدا که ویندوز XP اومد اگر خط تلفن تن بود (پالس نبود) باید یه حرف P قبل شماره میزاشتی :n02:
یعنی منظورم اینکه اینترنت 50 مگابیت الان معقول هست، نمیگم بیشتر نباشه میگم همه جارو 50 کنن بهتر از اینه که یکی 2 مگ باشه یکی 100 مگ.
hassan_sia
26-07-2019, 19:50
میدونم همه اینا درسته منم منظورم این نبود بهتر نشه، وگرنه من هم جز کسایی ام که از مودم دایال آپ اینترنال شروع کردم تو پنتیوم 2. یادمه بعدا که ویندوز P اومد اگر خط تلفن تن بود (پالس نبود) باید یه حرف XP قبل شماره میزاشتی :n02:
یعنی منظورم اینکه اینترنت 50 مگابیت الان معقول هست، نمیگم بیشتر نباشه میگم همه جارو 50 کنن بهتر از اینه که یکی 2 مگ باشه یکی 100 مگ.
کاملا موافقم باید یه تعادلی وجود داشته باشه البته شاید پروژه استارلینک spacex همه این مشکلات رو حل کنه
itsmemeysam
27-07-2019, 15:32
کیا تانوما گرفتن؟هر سرعتی بگیری همونو میدن یا سرعتا بازه؟هزینه فیبرکشی و مودم چقد میشه لطفا بگید
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
آقا شما چرا توجه نمیکنی سایت تی سی آی دروغ به اون بزرگی گذاشته سایتش پس چرا باورش میکنید؟ تا ورودی ساختمان خونتون مخابرات وظیفشه فیبر بکشه پس اینکه میگن رایگانه دروغه
مودم رایگان رو در کمترین قیمت طرح خودش سی و شش ماهه میده که دو میلیون در میاد با حجم ماهانه 20 گیگ که واقعا مسخرست 20 گیگ در دو روز تموم میشه یعنی با این طرح که روش نوشته مودم رایگان مخابرات داره از شما بجای 555 هزارتومن هزینه مودم یک و نیم میلیون پول مودم های آشغالشو میگیره پس این هم رایگان نیست تازه با اون سرعت آشغالش 8مگ که با دانلود منیجر میشه 1 مگابایت در ثانیه در ضمن هزینه نگه داری زیادی داره این کابل های آشغالی که میکشن تو خونه اگه یه ذره مراقبشون نباشی برات مشکل پیش میاد هر بار هم 50 تومن هزینه کارشناس و تعمیر باید بدی
این همه اذیت این همه دردسر بابت 20 گیگ در ماه با سرعت 8 مگ که بابتش ماهی 50 هزارتومن یا جمعا دو میلیون بابتش پرداخت کردید قضاوت با خودتون این ها هر بار گرون تر میکنن و هر بار دنبال اینن چه طوری سر مشترک غیر مستقیم کلاه بزارن از سر کوچه هم چند نفرو گیر آوردن گذاشتن تو بخش پشتیبانی و نرم افزار و فروش که فقط منتظرن سر برج حقوقشونو بگیرن تا از 195 مشکلتو پیگیر نشی کارتو حل نمیکنن هر بار هم که زنگ میزنی باید به این آی کیو های پشتیبانی مجبوری توضیح بدی و پشت خط بمونی هر بار 2 تومن شارژت میپره یعنی به ازاری هر مشکل فقط حدود 10 تومن از نظر مالی شارژ تلفن باید بزاری کناری اصلا اوضاع عجیبیه
morteza_mombeini
30-07-2019, 17:12
کسی هست طرح 50 مگ داشته باشه ؟ سرعت با idm روی چند ثابته ؟
amirniack
04-08-2019, 18:52
از دوستانی که گرفتن کل هزینه چقدر در میاد؟
و اینکه مثلا ما طبقه اول هستیم فقط لاین مارو عوض میکنن یا باید بقیه واحد ها هم عوض بشه؟
mobile-1199
04-08-2019, 19:59
از دوستانی که گرفتن کل هزینه چقدر در میاد؟
و اینکه مثلا ما طبقه اول هستیم فقط لاین مارو عوض میکنن یا باید بقیه واحد ها هم عوض بشه؟
کیا تانوما گرفتن؟هر سرعتی بگیری همونو میدن یا سرعتا بازه؟هزینه فیبرکشی و مودم چقد میشه لطفا بگید
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
کسی هست طرح 50 مگ داشته باشه ؟ سرعت با idm روی چند ثابته ؟
دوستان بی زحمت راهنمایی بفرمایید .
سوال بنده هم هست ...
الان واقعا موندم چی کار کنم ! از این ور اسیاتک مشکل پهنای باند شدید خورده ، از اون ورم تانوما کلا رو هواس :/
دوستان بی زحمت راهنمایی بفرمایید .
سوال بنده هم هست ...
الان واقعا موندم چی کار کنم ! از این ور اسیاتک مشکل پهنای باند شدید خورده ، از اون ورم تانوما کلا رو هواس :/
اگه تو منطقه شما هنوز کافوی نوری نیومده و میتونید از هر شرکتی که دلتون خواست سرویس بگیرید (تحت انحصار مخابرات نشده باشید)، به احتمال 90% امکان سفارش سرویس تانوما رو ندارید.
mobile-1199
04-08-2019, 20:23
اگه تو منطقه شما هنوز کافوی نوری نیومده و میتونید از هر شرکتی که دلتون خواست سرویس بگیرید (تحت انحصار مخابرات نشده باشید)، به احتمال 90% امکان سفارش سرویس تانوما رو ندارید.
یه سوال ! چه قدر طول میکشه که مخابرات تا کافو رو فیبر کنه ؟
پیاده تا مرکز مخابراتی ـمون حدود 10-12 دقیقه راهه کلا و تو مپ گوگل هم که چک کردم ، حدود 1 کیلومتر (کمتر) هست . دو سال به خاطر مشغله فرصت نمیکردم پیگیری کنم برای سرعت پایین dsl، ولی دیگه تصمیم گرفتم یه بار برای همیشه این مطلب رو حل کنم . (هر چند میدونم در بهترین شرایط تا یک سال دووم داره :n31:)
حالا تانوما نه ، vdsl چه جوریاست اوضاعش ؟ اگر تا کافو فیبر بکشن ، دوباره این قضایای نویز پیش میاد ؟ چون سیم کشی هم خدا میدونه جدیده . از isp فعلی هم که نت گرفته بودم ، دو سال پیش سرعت روی 1.8 مگ بود تقریبا و به مرور هی اومد پایین تر :| طوری که الان 16 مگه سرویس ولی 8 مگ دارم میگیرم !
یه سوال ! چه قدر طول میکشه که مخابرات تا کافو رو فیبر کنه ؟
پیاده تا مرکز مخابراتی ـمون حدود 10-12 دقیقه راهه کلا و تو مپ گوگل هم که چک کردم ، حدود 1 کیلومتر (کمتر) هست . دو سال به خاطر مشغله فرصت نمیکردم پیگیری کنم برای سرعت پایین dsl، ولی دیگه تصمیم گرفتم یه بار برای همیشه این مطلب رو حل کنم . (هر چند میدونم در بهترین شرایط تا یک سال دووم داره :n31:)
حالا تانوما نه ، vdsl چه جوریاست اوضاعش ؟ اگر تا کافو فیبر بکشن ، دوباره این قضایای نویز پیش میاد ؟ چون سیم کشی هم خدا میدونه جدیده . از isp فعلی هم که نت گرفته بودم ، دو سال پیش سرعت روی 1.8 مگ بود تقریبا و به مرور هی اومد پایین تر :| طوری که الان 16 مگه سرویس ولی 8 مگ دارم میگیرم !
این که چقدر طول می کشه تو یه محله کافوی نوری بزنن رو فقط مخابرات میدونه، چون برنامه ریزی کردن و از طریق پیمانکارا اجراش می کنن. ولی نصب کافوی نوری اولین قدمه، بعد اون گاهی تا یه سال طول می کشه DSLAM های VDSL رو نصب کنن و واسه تانوما (FTTH) که دیگه میشه گفت باید به شانس معتقد بود !
چه VDSL و چه تانوما جفتش تا زمانی که کافوی نوری نصب نشه تو محله شما، امکان ارائه شون وجود نداره. VDSL مثل ADSL هستش اما با سرعت بالاتر مخصوصا در زمینه آپلود ! اما وقتی کافو نوری تو محله شما نصب بشه، به خاطر فاصله کمتر با تجهیزات مخابراتی (گاهی تا زیر 500متر)، همین ADSL خیلی از مشکلاتش حل میشه. دیگه بعدش میمونه زیر ساخت مسی محله شما و ساختمونتون، هرچند با این توضیحاتی که دادید، احتمالا فرسوده بودن تجهیزات ADSL موجود در مرکز مخابراتی باعث شده کیفیت ارتباطتون ضعیف باشه.
من درخواست تانوما دادم از یه هفته پیش که اس ام اس تایید اومد که درخواست شما ثبت شد تا الان خبری نشده ... جایی هست پیگیری کنم ؟
ممنون
من درخواست تانوما دادم از یه هفته پیش که اس ام اس تایید اومد که درخواست شما ثبت شد تا الان خبری نشده ... جایی هست پیگیری کنم ؟
ممنون
اون درخواست رو که حتی کسانی که تو دور افتاده ترین روستاهای کشور هستن هم ثبت می کنن. عملا ابراز علاقه مندیه فقط ! اگه حداقل خط شما زیر پوشش کافوی نوری شده و الان انحصارا" مجبورید فقط از مخابرات سرویس بگیرید، اون وقت شاید بهتون سرویس تانوما بدن. اونم باید حضوری برید بپرسید! یعنی حتی در اون صورت هم باز احتمالش خیلی کمه تانوما بدن.
- - - Updated - - -
ممنون
اون درخواست رو که حتی کسانی که تو دور افتاده ترین روستاهای کشور هستن هم ثبت می کنن. عملا ابراز علاقه مندیه فقط ! اگه حداقل خط شما زیر پوشش کافوی نوری شده و الان انحصارا" مجبورید فقط از مخابرات سرویس بگیرید، اون وقت شاید بهتون سرویس تانوما بدن. اونم باید حضوری برید بپرسید! یعنی حتی در اون صورت هم باز احتمالش خیلی کمه تانوما بدن.
- - - Updated - - -
کافو نوری که خیر ولی تقسیبم فیبر نوری یه کوچه اونورتر هست....
کافو نوری که خیر ولی تقسیبم فیبر نوری یه کوچه اونورتر هست....
اگه مطمئنید که مربوط به فیبر نوریه پس شما جز اون 10 درصد خوش شانسید. حضوری برید پیگیری کنید حتما ! واسه یکی دیگه از دوستان هم چنین شرایطی پیش اومده بود.
alidevil100
05-08-2019, 20:13
سلام
تانوما مودم خاصی داره؟ یا از هر روتری میشه استفاده کرد؟ میشه یه راهنمایی کنید کسانی که دارن از چه مودمی استفاده میکنن
سلام
تانوما مودم خاصی داره؟ یا از هر روتری میشه استفاده کرد؟ میشه یه راهنمایی کنید کسانی که دارن از چه مودمی استفاده میکنن
بله مودم مخصوص داره. بهش میگن ONT
مال من هواوی هست. بعضی دوستان فایبر هوم دارند.
alidevil100
06-08-2019, 11:02
ممنون. من امروز رقتم مخابرات(الیرز) درخواست دادم(تانوما) ادرس پرسیدن بعد گفتن مودم تک خط داریم(650) و دو خط (750) منم چون 2 خط تلفن رو ترجیح میدم به سیپ تغییر بدم مودم 2 خط رو درخواست دادم 1 شماره حساب دادن گفتن مبلغ مودم به این حساب واریز کن میان برای کابل کشی
مودم هایی که مخابرات میده چیه؟ فکر مینم HG8245H باشه
و اینکه این مدم ها gigabit هستن؟
blackbird
06-08-2019, 12:18
من چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم
1- این مودم ها رو میشه تو مود بریج استفاده کرد یا مودم ازونی هست بدون وای فای فقط بریج بشه به روتر تو سایت هواوی یه مدال داره فقط کاربردش همینه حتی بدون روتر کسی دیده ؟
2- کابل رو داخل منزل به پریز وصل میکنن یا سرش سوکت داره مستقیم به روتر میخوره ؟ و اگه پریز هست میشه دو نقطه منزل بگیم پریز نصب کنن ؟
3- و باز پریز باشه نیاز به پچ کورد نوری هست قیمت پچ کورد فیبر چنده و خود پیمانکار داره ؟
دوستان هر کسی تجربه دریافت تانوما داره جواب بده ممنون میشم
ممنون. من امروز رقتم مخابرات(الیرز) درخواست دادم(تانوما) ادرس پرسیدن بعد گفتن مودم تک خط داریم(650) و دو خط (750) منم چون 2 خط تلفن رو ترجیح میدم به سیپ تغییر بدم مودم 2 خط رو درخواست دادم 1 شماره حساب دادن گفتن مبلغ مودم به این حساب واریز کن میان برای کابل کشی
مودم هایی که مخابرات میده چیه؟ فکر مینم HG8245H باشه
و اینکه این مدم ها gigabit هستن؟
مودم ها مرکز به مرکز فرق دارند!
اون تک پورت مدلش HG8546M هست.
دو پورتی که به من معرفی کردند HG8346M بود که آنتن داخلی داشت.
اولی ( تک پورت ) یه پورت گیگابیتی به شما میده ولی اون مدلی که خودتون نوشتید
4 پورت گیگابیتی میده و ضمنا دو تا آنتن خارجی داره.
من چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم
1- این مودم ها رو میشه تو مود بریج استفاده کرد یا مودم ازونی هست بدون وای فای فقط بریج بشه به روتر تو سایت هواوی یه مدال داره فقط کاربردش همینه حتی بدون روتر کسی دیده ؟
2- کابل رو داخل منزل به پریز وصل میکنن یا سرش سوکت داره مستقیم به روتر میخوره ؟ و اگه پریز هست میشه دو نقطه منزل بگیم پریز نصب کنن ؟
3- و باز پریز باشه نیاز به پچ کورد نوری هست قیمت پچ کورد فیبر چنده و خود پیمانکار داره ؟
دوستان هر کسی تجربه دریافت تانوما داره جواب بده ممنون میشم
1- خودشون رو PPPOE تنظیم می کنند.
2 - پریز هست و یه کابل کوتاه دو سر سوکت بهش وصل میشه.
بستگی به پیمانکار داره ولی فکر کنم فقط یه سوکت میدن.
حالا شما بهشون بگین شاید یه چیزی بگیرن دو تا بزنند.
3- به شما یه پریز با تمام ملزومات داخلیش تحویل میدن.
بیخود نگران جزئیات نباش. اگه امکان تانوما براتون فراهم بود بگیر شک نکن.
اینترنت وصل شده بهت تحویل میدن. جلوی خودت تست می کنند.
blackbird
06-08-2019, 13:04
1- خودشون رو PPPOE تنظیم می کنند.
2 - پریز هست و یه کابل کوتاه دو سر سوکت بهش وصل میشه.
بستگی به پیمانکار داره ولی فکر کنم فقط یه سوکت میدن.
حالا شما بهشون بگین شاید یه چیزی بگیرن دو تا بزنند.
3- به شما یه پریز با تمام ملزومات داخلیش تحویل میدن.
بیخود نگران جزئیات نباش. اگه امکان تانوما براتون فراهم بود بگیر شک نکن.
اینترنت وصل شده بهت تحویل میدن. جلوی خودت تست می کنند.
من شکی ندارم بدلیل نویز سرعتم بالاتر از 5 مگابیت نمیره هر چیزی تانوما باشه برای من خوبه مصرف بالا هم ندارم. فردای درخواست پیمانکار زنگ زد که ما کوچه پایین شما داریم کار میکنیم می خوایم بیایم بازدید !! بازدید کرد قیمت داد گفت چون کوچه پایین اومده ( من رفتم دیدم باکس نصب بود ) کاری نداره، درخواست رو تکمیل کن میایم میکشیم . درخواست هم تکمیل شد 1 ماه هم گذشته 2 بار هم مرکز رفتم اما خبری نیست هیچ کسی هم از جزئیات خبر نداره ریس مرکز گفت یک ماه و نیم طول میکشه اما دارم شک میکنم سر کاری باشه.
این تانوما چند گیگ در ماه حجم میده جشنوراه چیزی هم دارن ؟؟:n27:
این تانوما چند گیگ در ماه حجم میده جشنوراه چیزی هم دارن ؟؟:n27:
تعرفه های ADSL - VDSL و تانوما یکی هست. تا 16 مگ رو که میدونید
بقیه :
20 مگ = 325 گیگ
30 مگ = 400 گیگ
50 مگ = 500 گیگ
فعلا از جشنواره کلا خبری نیست.
morteza_mombeini
08-08-2019, 20:48
تعرفه های ADSL - VDSL و تانوما یکی هست. تا 16 مگ رو که میدونید
بقیه :
20 مگ = 325 گیگ
30 مگ = 400 گیگ
50 مگ = 500 گیگ
فعلا از جشنواره کلا خبری نیست.
دمت گرم بی زحمت قیمت همینایی رو که گفتی جلوشون مینویسی برای یک ماهه پیش پرداخت چون من توی سایتشو خاستم نگاه کنم خیلی شلوغ و قاطی پاتی بود .
یه سوال دیگه .اگه کسی adsl بگیره میتونه از 50 مگ به خاطر حجمش استفاده کنه ؟ یعنی میان توی پنل adsl ؟
misam5526
08-08-2019, 20:57
دمت گرم بی زحمت قیمت همینایی رو که گفتی جلوشون مینویسی برای یک ماهه پیش پرداخت چون من توی سایتشو خاستم نگاه کنم خیلی شلوغ و قاطی پاتی بود .
یه سوال دیگه .اگه کسی adsl بگیره میتونه از 50 مگ به خاطر حجمش استفاده کنه ؟ یعنی میان توی پنل adsl ؟
به ترتیب 110 -135 -160 هزار تومن
خیر نمیتونید
morteza_mombeini
08-08-2019, 21:01
به ترتیب 110 -135 -160 هزار تومن
خیر نمیتونید
خوب اگه adsl بخام با حجم زیاد چکار باید بکنم ؟ مخابرات حجم سرویساش خیلی کمتر از شرکتای دیگس مازاد هم که به صرفه نیس .چه باید کنم ؟
misam5526
08-08-2019, 21:12
خوب اگه adsl بخام با حجم زیاد چکار باید بکنم ؟ مخابرات حجم سرویساش خیلی کمتر از شرکتای دیگس مازاد هم که به صرفه نیس .چه باید کنم ؟
مشخصا باید برید از شرکتی که حجم بیشتری میده بگیرید!
کل تعرفه ها و حجم ها (بین VDSL و تانوما یکسان است)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کابل کشی رایگان و مودم رایگان رو بخواید، قرارداد به ترتیب حداقل 3 ماهه و 3 ساله میشه و از حجم ها هم کسر میشه (یادم نیست چند گیگ کمتر میشد)
blackbird
09-08-2019, 15:00
پیمانکار تهران و مرکز به من گفت فقط 3 ساله ها کابل کشی رایگان و مودم رایگان دارن منظور کابل کشی داخلی مشترک که بعدا معلوم شد از حجم کم میکنن اگه 3 ماهه باشه که خوبه.
و یه نکته دیگه پیش پرداخت های چند ماه حجم مال کل دوره هست ؟ یا هر ماه میسوزه ؟ تو همون لینک شماره 9 که زده ترافیک به ماه بعد منتقل نمیشه، پس چه سودی داره که مثلا مشترک بیاد 6 ماه یا 1 سال رو جلو بده ؟ یه درصد خیلی کم تخفیف داره اما حجم کلی برای دوره نباشه بدرد نمیخوره
پیمانکار تهران و مرکز به من گفت فقط 3 ساله ها کابل کشی رایگان و مودم رایگان دارن منظور کابل کشی داخلی مشترک که بعدا معلوم شد از حجم کم میکنن اگه 3 ماهه باشه که خوبه.
و یه نکته دیگه پیش پرداخت های چند ماه حجم مال کل دوره هست ؟ یا هر ماه میسوزه ؟ تو همون لینک شماره 9 که زده ترافیک به ماه بعد منتقل نمیشه، پس چه سودی داره که مثلا مشترک بیاد 6 ماه یا 1 سال رو جلو بده ؟ یه درصد خیلی کم تخفیف داره اما حجم کلی برای دوره نباشه بدرد نمیخوره
اگه فقط کابل کشی رایگان رو بخواید 3 ماهه کافیه. مودم رایگان فقط نیاز به قرار 3 ساله داره. بهتره پس پرداخت بگیرید تو قرارداد های بلند مدت.
خوبیه 3 ماهه اینه که هزینه کابل کشی نمیدید و فقط یکم حجمتون کمه تو اون 3 ماه، بعدش حداقل سرویس های استاندارد یا طرح های ویژه رو میگیرید با حجم های بهتر. 3 ساله رو مخصوصا به صورت پیش پرداخت اصلا توصیه نمی کنم.
youngeagle
10-08-2019, 12:19
الان قیمت حجم اضافه (بین المللی) برای تانوما چقدر هست؟ اکه به صورت لیست کسی در اختیار بزاره ممنون میشم.
youngeagle
10-08-2019, 12:29
الان قیمت حجم اضافه (بین المللی) برای تانوما چقدر هست؟ اکه به صورت لیست کسی در اختیار بزاره ممنون میشم.
تانوما هم مثل بقیه سرویساست نرخ حجم اضافش. فکر کنم بین شرکت ها نرخ ها یکسان باشه.
iDownload & iGame
22-08-2019, 23:39
Anishtain_DM
23-08-2019, 13:24
این قابل استفاده چیه که همش صفره فقط ماله چند تاش یک هست ؟
خیلی حجم کم میشه تو کابل کشی رایگان !!! بهتره پول کابل کشی رو بدیم و طبق تعرفه های استاندارد اینترنت بگیریم ازشون. مثلا طبق این جدول، 50 مگ ماهی 300 گیگ حجم میده تو کابل کشی رایگان ولی تو استاندارد 500 گیگ حجم میده !
iDownload & iGame
23-08-2019, 18:24
خیلی حجم کم میشه تو کابل کشی رایگان !!! بهتره پول کابل کشی رو بدیم و طبق تعرفه های استاندارد اینترنت بگیریم ازشون. مثلا طبق این جدول، 50 مگ ماهی 300 گیگ حجم میده تو کابل کشی رایگان ولی تو استاندارد 500 گیگ حجم میده !
راهش اینه که سه ماهه کابل کشی رایگان بگیری و بعد از 3 ماه تعرفه رو عوض کنی.
طبق این لیست در پس پرداخت های بلند مدت هر ماه حجم ریست میشه ولی در پیش پرداخت های بلند مدت حجم کل دوره با هم جمع میشه.
بنده 3 ماهه پیش پرداخت 50 مگ رو خواستم ثبت نام کنم ولی اپراتور امور مشترکین مرکز مخابرات بعد از کلی ور رفتن گفت تو سیستم نمیشه پیش پرداخت ها رو انتخاب کرد. بعدش خواستیم 3 ماهه پس پرداخت رو انتخاب کنیم اونم دیگه اجازه نمی داد!
خلاصه موند برای شنبه تا مجدد تست کنیم ببینیم میشه ثبت نام کرد یا نه!
iDownload & iGame
23-08-2019, 18:28
این قابل استفاده چیه که همش صفره فقط ماله چند تاش یک هست ؟
مشکل اینجاست که خوده مراکز مخابراتی هم نمیدونن چی به چیه!
Gamexland
23-08-2019, 19:45
دوستان سرعت 50 مگ بصرفه ترین سرویس کدومه؟ حجم بالا.
مودم دارم آکبند
این مدل اوکیه دیگه؟
مودم G242 یوتل
iDownload & iGame
23-08-2019, 20:05
دوستان سرعت 50 مگ بصرفه ترین سرویس کدومه؟ حجم بالا.
مودم دارم آکبند
این مدل اوکیه دیگه؟
مودم G242 یوتل
یکماهه 500 گیگ 160 تومن.
راهش اینه که سه ماهه کابل کشی رایگان بگیری و بعد از 3 ماه تعرفه رو عوض کنی.
طبق این لیست در پس پرداخت های بلند مدت هر ماه حجم ریست میشه ولی در پیش پرداخت های بلند مدت حجم کل دوره با هم جمع میشه.
بنده 3 ماهه پیش پرداخت 50 مگ رو خواستم ثبت نام کنم ولی اپراتور امور مشترکین مرکز مخابرات بعد از کلی ور رفتن گفت تو سیستم نمیشه پیش پرداخت ها رو انتخاب کرد. بعدش خواستیم 3 ماهه پس پرداخت رو انتخاب کنیم اونم دیگه اجازه نمی داد!
خلاصه موند برای شنبه تا مجدد تست کنیم ببینیم میشه ثبت نام کرد یا نه!
این پیشنهادی بود که خودم چند پست بالاتر دادم ولی فکر نمی کردم تو سرعت های بالاتر اون قدر حجم کم کنن ازش. واسه حجم های پایین تر با صرفه تر میوفته این طرح های 3 ماهه.
Gamexland
24-08-2019, 05:06
دوستان سرعت تک کانکشن چطوره توی طول 24 ساعت
مثلا من با Adsl 16مگ
توی روزا تک کانکشنم 900-1000ک هست
شبا تا 1600 هم میره
روی فیبر چطوره؟
Gamexland
24-08-2019, 22:31
ممنون میشم دوستان پاسخ بدن:n16:
malek911
25-08-2019, 20:47
دوستان سرعت تک کانکشن چطوره توی طول 24 ساعت
مثلا من با Adsl 16مگ
توی روزا تک کانکشنم 900-1000ک هست
شبا تا 1600 هم میره
روی فیبر چطوره؟
سرعت تک کانکشن فقط به نت خودت ربطی نداره که به سرور مبدا هم ربط داره.من سرویسم 50 مگ هستش و از اکثر سایتهای ایرانی با تک کانکشن 12.5 مگابایت دانلود میگیرم.به عنوان مثال از p30day فیلمهای 4k شون رو دانلود میکنم و همیشه تک کانکشن میزارم تا بعد دانلود 2 ساعت هم طول نکشه اسمبلشون کنه.یا کنسول ps4 هم از psn در حدود 25-30 مگابایت دانلود میگیرم که خیلی واسم عجیب و غریبه.انگار که isp ایرانی نمیتونه دانلود از psn رو محدود بکنه.از یوتیوب هم با چیز شکن و تک کانکشن 1-2 مگابایت دانلود میگیرم
سرعت تک کانکشن فقط به نت خودت ربطی نداره که به سرور مبدا هم ربط داره.من سرویسم 50 مگ هستش و از اکثر سایتهای ایرانی با تک کانکشن 12.5 مگابایت دانلود میگیرم.به عنوان مثال از p30day فیلمهای 4k شون رو دانلود میکنم و همیشه تک کانکشن میزارم تا بعد دانلود 2 ساعت هم طول نکشه اسمبلشون کنه.یا کنسول ps4 هم از psn در حدود 25-30 مگابایت دانلود میگیرم که خیلی واسم عجیب و غریبه.انگار که isp ایرانی نمیتونه دانلود از psn رو محدود بکنه.از یوتیوب هم با چیز شکن و تک کانکشن 1-2 مگابایت دانلود میگیرم
اگر با IDA دانلود کنید، نیازی به اسمبل نداره (فکر کنم با IDM دانلود می کنید)
westbyte.com/ida
youngeagle
26-08-2019, 10:42
مدل و برند مودم رایگانشون چیه؟ و اینکه سرعت آپلود این سرویس ها چقدر هست؟
babak_eivazi
26-08-2019, 11:13
برای من هفته پیش از رسانت تبریز اومدن امکان سنجی کردن گفتن امکانش هست (ONU 2 خونه پایین تر نصب شده بود) اولش فقط طرح های 3 ساله با مودم رایگان رو معرفی می کردن که با اسرار بنده برای معرفی طرح های با مدت کمتر بقیه طرح ها رو فرستادن منم طرح 3 ماهه 60 گیگ ماهیانه با فیبر کشی رایگان ثبت نام کردم 525 هزار تومن هم پول مودم پرداخت کردم که ازشون پرسیدم گفتن huawei hg8254h هست تو نت سرچ کردم به نظر مودم خوبی میاد فعلا که سرویس رو وصل نکردن مودم هم استفاده نکردم باید دوستان نظر بدن که مودم به درد بخوری هست یا نه
یه سوال هم از دوستانی که تجربه دارن خودشون می گفتن تعهد مخابرات برقراری سرویس حداکثر تو 10 روز هست ولی شما 1 ماه در نظر بگیرید
چقدر طول می کشه بیان فیبر کشی کنن و سرویس رو وصل کنن با توجه به این که باکس 2 تا خونه پایین تر هست
babak_eivazi
26-08-2019, 11:17
- - - Updated - - -
مدل و برند مودم رایگانشون چیه؟ و اینکه سرعت آپلود این سرویس ها چقدر هست؟
برای من هفته پیش از رسانت تبریز اومدن امکان سنجی کردن گفتن امکانش هست (ONU دو خونه پایین تر نصب شده بود) اولش فقط طرح های 3 ساله با مودم رایگان رو معرفی می کردن که با اصرار بنده برای معرفی طرح های با مدت کمتر بقیه طرح ها رو فرستادن منم طرح 3 ماهه 60 گیگ ماهیانه با فیبر کشی رایگان ثبت نام کردم 525 هزار تومن هم پول مودم پرداخت کردم که ازشون پرسیدم گفتن huawei hg8254h هست (این مدل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو بازار قیمتش حدود 800 تومن هست که مخابرات ارزونتر میده ظاهرا .
به نظر مودم خوبی میاد wifi 300Mb قابلیت share کردن هارد و مموری و پرینتر و QOS و ... برای قابلیت شر کردن مموری و هارد تو مودم های adsl هم باید هزینه مشابه انجام داد پس از این نظر مودم خوش قیمت و با امکاناتی هست فعلا که سرویس رو وصل نکردن مودم هم استفاده نکردم باید دوستان نظر بدن که مودم به درد بخوری هست یا نه
یه سوال هم از دوستانی که تجربه دارن خودشون می گفتن تعهد مخابرات برقراری سرویس حداکثر تو 10 روز هست ولی شما 1 ماه در نظر بگیرید
چقدر طول می کشه بیان فیبر کشی کنن و سرویس رو وصل کنن با توجه به این که باکس 2 تا خونه پایین تر هست
بعد از ثبت نام یوزر نیم و پسورد برام اس ام اس شد که توی پنلش یه فرم بود فقط البته اینجا هزینه مودم رو 0 زده ... نمیدونم اینا زرنگ بازی در آوردن و مودم رایگان رو 525 به ما فروختن یا قضیه یه چیز دیگست :n02: این هم فرمی که توی پنل برام آورده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
شما تو سایت های fast.com , speedtest.net جقدر سرعت میگیرین؟
منم 50 مگ دارم با دانلود منیجر 12.5 مگ هست ولی تو این سایتها
حدود 45الی 55 مگ سرعت دارم.
نمیدونم واقعا یعنی سرعت الان 100 مگ هست؟
پس چرا تو سایت تست سرعت 100 رو نشون نمیده؟
amir000098
26-08-2019, 12:54
دوستان از تهران مخابرات محلاتی کسی ثبت نام کرده؟وضعیت به چه صورته؟ سرعت هزینه ها و...
iDownload & iGame
26-08-2019, 17:11
برای من هفته پیش از رسانت تبریز اومدن امکان سنجی کردن گفتن امکانش هست (ONU 2 خونه پایین تر نصب شده بود) اولش فقط طرح های 3 ساله با مودم رایگان رو معرفی می کردن که با اسرار بنده برای معرفی طرح های با مدت کمتر بقیه طرح ها رو فرستادن منم طرح 3 ماهه 60 گیگ ماهیانه با فیبر کشی رایگان ثبت نام کردم 525 هزار تومن هم پول مودم پرداخت کردم که ازشون پرسیدم گفتن huawei hg8254h هست تو نت سرچ کردم به نظر مودم خوبی میاد فعلا که سرویس رو وصل نکردن مودم هم استفاده نکردم باید دوستان نظر بدن که مودم به درد بخوری هست یا نه
از پشت مودم داخل مودم رو نگاه کنید ببینید سوکت سبز هست یا آبی؟
babak_eivazi
26-08-2019, 17:59
از پشت مودم داخل مودم رو نگاه کنید ببینید سوکت سبز هست یا آبی؟
هنوز مودم رو تحویل نگرفتم ولی تو فروشگاه های اینترنتی داخلی این تصاویر هست که قسمت ورودی فیبر سبز هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اسن هم تصویر خود مودم
سبز یا آبی بودن این قسمت چه چیزی رو مشخس میکنه لطفا ما رو هم در جریان بزارید
iDownload & iGame
26-08-2019, 18:26
سوکت سز رو میگن اوریجیناله ولی آبی نه!
تفاوت قیمت هم دارن
babak_eivazi
26-08-2019, 18:37
سوکت سز رو میگن اوریجیناله ولی آبی نه!
تفاوت قیمت هم دارن
تو فروشگاه های اینترنتی قیمت از 780 هست تا 850 ولی این رو 525 حساب کردن !
babak_eivazi
26-08-2019, 18:55
پچ کورد آبی PC برش تخت در انتهای فیبر و پچ کورد سبز APC برش با زاویه 8 درجه که توی انعکاس نور به داخل فیبر تاثیر داره و نوع سبز می تونه توی فرکانس های پایین تر که برای پخش ویدیو مناسب هست استفاده بشه و نور رو دوباره داخل فیبر انعکاس نده. نکتش اینه که سبز و آبی قاطی استفاده نشن که باعث خرابی پچ کورد و کاهش کارایی اون می شه . اکثرا تو fttx از نوع سبز استفاده می شه ظاهرا.
این چیزی بود که تو نت پیدا کردم.
malek911
26-08-2019, 19:37
سلام
speedtest.net
شما تو سایت های fast.com , جقدر سرعت میگیرین؟
منم 50 مگ دارم با دانلود منیجر 12.5 مگ هست ولی تو این سایتها
حدود 45الی 55 مگ سرعت دارم.
نمیدونم واقعا یعنی سرعت الان 100 مگ هست؟
پس چرا تو سایت تست سرعت 100 رو نشون نمیده؟
البته این سایتها نمیتونه ملاک واقعیه سرعت باشه چون گفتم که سرعت من تا 250 مگابیت هم بسته به سرور مبدا بالا میره و همینطور پینگم
mohandes23
27-08-2019, 17:05
البته این سایتها نمیتونه ملاک واقعیه سرعت باشه چون گفتم که سرعت من تا 250 مگابیت هم بسته به سرور مبدا بالا میره و همینطور پینگم
اونوخت شما پینگ های بالا رو مثلا برای امریکا حس می کنی؟ یا بازیها ایراد می گیرن.کلا پینگ هاش قابل مقایسه با اینترنت معمولی هس؟
malek911
27-08-2019, 17:34
اونوخت شما پینگ های بالا رو مثلا برای امریکا حس می کنی؟ یا بازیها ایراد می گیرن.کلا پینگ هاش قابل مقایسه با اینترنت معمولی هس؟
من قبلا کنار همین فیبر نت adsl هم داشتم که خیلی با کیفیت بود و تازه تجهیزاتش رو نصب کرده بودن.تو یه بازی مشترک مثلا btfv پینگم با نت فیبر با سرور آلمان 67 بود و با نت معمولی 88.نت معمولیم کیفیتش خیلی خوب بود ولی تو یه مقایسه مشترک نت فیبر یه 30 درصدی پینگ رو پایین تر میاره
سلام دوستان خواهشن یکی میتونه راهنامیی کامل کنه ما جایی که اومدیم اینجا کلا مجتمع که خطوط فیبرنوری یعنی کابل کشی و... شده فقط باید خط تلفن خریداری بشه که شده
ولی شماره تلفن محل نمیدونم مخابرات زنگ میزنم درست جواب نمیده صاحب خونه نمیدونه
الان طرح که من تو سایت میدیدم مودم رایگان میدن ولی مشخص نیست حجم به چه صورت و قیمت به چه شکلی و اینکه واقعا چطوری میخوان مودم 800 تومنی رایگان بدن؟!
یکی من روشن کنه؟!
ومسئله خط تلفن من تلفن وصل کردم ولی تماس نمیشه گرفت این چطوری میشه حل کرد؟!
- - - Updated - - -
سلام دوستان خواهشن یکی میتونه راهنامیی کامل کنه ما جایی که اومدیم اینجا کلا مجتمع که خطوط فیبرنوری یعنی کابل کشی و... شده فقط باید خط تلفن خریداری بشه که شده
الان طرح که من تو سایت میدیدم مودم رایگان میدن ولی مشخص نیست حجم به چه صورت و قیمت به چه شکلی و اینکه واقعا چطوری میخوان مودم 800 تومنی رایگان بدن؟!
یکی من روشن کنه؟!
و مسئله خط تلفن من تلفن وصل کردم ولی تماس نمیشه گرفت این چطوری میشه حل کرد؟!
یکی من روشن کنه؟!
misam5526
28-08-2019, 21:53
یکی من روشن کنه؟!
با یک قرارداد ترکمانچای 3 ساله که اصلا ارزش نداره (ترافیک خیلی کمتر نسبت به قرار داد عادی با همون قیمت)
اگه خط فیبر نوریه نیاز به مودم مخصوص (ont) دارید تا تلفن رو بتونید وصل کنید.
با یک قرارداد ترکمانچای 3 ساله که اصلا ارزش نداره (ترافیک خیلی کمتر نسبت به قرار داد عادی با همون قیمت)
اگه خط فیبر نوریه نیاز به مودم مخصوص (ont) دارید تا تلفن رو بتونید وصل کنید.
امروز رفتم مخابرات گرفتم جریان ولی هنوز تلفن ثابت بعد دو هفته وصل نکردن تا اون نیاد نمیشه کاری کرد ...
سلام
من رفتم مخابرات فرم دادن بهم پر کردم ولی طرز برخوردشون طوری بود که انگار می خوان مفتی چیزی به آدم بدن
کلا می گفتن حالا معلوم نیست بدیم بهت اگه اوکی باشه تماس می گیرن. فاصلم تا مخابرات هم 300 متره کلا!
حالا سخت می دن کلا یا اینکه مخابرات ما اینطوریه؟ :n13:
masooyan
30-08-2019, 09:11
سلام
من رفتم مخابرات فرم دادن بهم پر کردم ولی طرز برخوردشون طوری بود که انگار می خوان مفتی چیزی به آدم بدن
کلا می گفتن حالا معلوم نیست بدیم بهت اگه اوکی باشه تماس می گیرن. فاصلم تا مخابرات هم 300 متره کلا!
حالا سخت می دن کلا یا اینکه مخابرات ما اینطوریه؟ :n13:
مخابرات و همین طور ادارات دولتی برخورد مناسبی ندارن و کارشون درست انجام نمیدن متاسفانه.
بنده چند ماه پیش فرم vdsl پر کردم ولی تا این لحظه هنوز خبری نشده البته بیشتر احتمال میدم منطقه ما رو تحت پوشش ندادن.
blackbird
30-08-2019, 11:15
مخابرات از زمانی که صوری خصوصی سازی شد، خصولتی حساب میشه که تو دسته بندی بدتر از دولتی حساب میشه کلا صاحب نداره.
من دو ماه منتظر تانوما هستم که تا کوچه پایینی اومده همه هزینه ها رو هم خودم می خوام بدم ( مودم و کابل کشی ) ولی خبری نیست :n35:
Gamemaster
30-08-2019, 12:34
بحث پوشش منطقه نیس بحث کنسل شدن پروژه
akbarhasani1371
30-08-2019, 21:43
بچه ها کسی تو استان زنجان شهر ابهر آدرس یا شماره پیمانکار سراغ ندارین؟ پیمانکار فیبر کشی منظورمه
mohandes23
31-08-2019, 20:29
من در سایت ثبت نام کردم کد رهگیری داده اونوخت این کد رو کجا باید وارد کنم برای پیگیری؟
من در سایت ثبت نام کردم کد رهگیری داده اونوخت این کد رو کجا باید وارد کنم برای پیگیری؟
اون ثبت نام واسه آمارگیریه. تا منطقه شما نیاد، هر نوع فرمی هم پر کنید بی فایدست. اینا نگهش میدارن تا بفهمن کدوم منطقه مشتری بالقوه بیشتری گیرش میاد تا تو اولویت قرار بدنش.
Gamexland
02-09-2019, 02:15
دوستان مجتمع تجاری روبروی مغازه ما که فاصلش با ما 30 متر نیست بهش تانوما دادن مغازه مارو میگن زیرساخت نیست!!!!
جدی کجا میشه شکایت یا پیگیری کرد؟ تنظیم مقررات؟
MMDFullHD
02-09-2019, 02:52
دوستان مجتمع تجاری روبروی مغازه ما که فاصلش با ما 30 متر نیست بهش تانوما دادن مغازه مارو میگن زیرساخت نیست!!!!
جدی کجا میشه شکایت یا پیگیری کرد؟ تنظیم مقررات؟
مخابرات وقتی بگه زیرساخت نیست کار به جایی نمیره! تنها راش اینه پارتی کلفت داشته باشی مرکز
بعد شما شکایت بکنی بقول معروف میخوای شکایت دزد به شاه دزد بکنی؟
شما ۱۹۵ شکایت کن هر جوابی ک دادن به هدفت نرسیدی اعتراض بزن اگرم شکایت کردی خواهشا مارو هم در جریان بذار
احتکار هست ی جور
sima_6600
02-09-2019, 16:57
دوستان خسته نباشید 195 شکایت کن به اقای اذری جهرمی نامه بزن فایده نداره شاید اگر یه استوری بگیری و اقای جهمری رو تگ کنی برای جلب توجه و این که بخواد باز خودش رو مطرح کنه بیاد جوابت رو با یه استوری قشنگ بده. و کلی هم سر و صدا کنه مملکت نیست که.
mr korash
02-09-2019, 19:35
رفتم FTTH بگیرم با اینکه تا سر کوچه هم فیبر اومده و کافو نوری داره گفتن به مشترک خانگی فعلا نمیدیم :n27: این دیگه چه مسخره بازی هستش :n15:
من شکایت کردم کاملا بی فایده بود اصلا جواب درست ندادن
یه شکایت دیگه هم کردم برای vdsl که اونم حتی بهم ندادن :n29: کافو نوری هم سر کوچه اس ولی میگن محله شما تقضا برای اینترنت کمه نمیصرفه براتون فعال کنیم !!
ERF@NIAN
02-09-2019, 20:39
یه تصور غلطی وجود داره که هر کشور پیشرفته ای 100 درصد Ftth داره
این آمار سال 2019 هست، فقط 3 کشور پوشش بالای 90 درصد، 8 کشور بین 50 تا 80 درصد و 11 کشور بین 30 تا 50 درصد پوشش فیبر دارن
آمار هم مجموع FTTH و FTTB هست. باقی خونه های این کشور ها اینترنت کابلی تلوزیونی یا vdsl و یا در مجموع انواع دیگه اینترنت ثابت رو استفاده میکنن
خیلی از کشورهای پیشرفته مثل آلمان و انگلیس کمتر از 10 درصد و آمریکا 12 درصد پوشش فیبر داره
Rahpooyan
02-09-2019, 22:33
یه تصور غلطی وجود داره که هر کشور پیشرفته ای 100 درصد Ftth داره
دوست عزیز! یه قسمت که حق با شماست که مردم تصور می کنند همه کشورهای برتر جهان این امکانات یا مثلا پوشش 5G دارند پس ما هم باید داشته باشیم. اگر به این باشد حتی کشوری مثل چین با وجود شرکت هواوی هنوز انچنان پوشش عمومی 5G ندارد. یا حتی کره جنوبی. مثلا یا پوشش 5G ندارند یا ابزارهای استفاده از ان مثلا دستگاه های موبایل با پشتیبانی از ان عمومی نیست.
ولی صحبت ما این است که ما کاری به کشورهای دیگر نداریم. مردم از این اینترنت ناراضی هستند. نیازمند سرویس های جدید مثل تانوما هستند. شاید اصلا کشوری بسته با وسعت جغرافیایی یا پوشش جمعیتی یا توان اقتصادی و ... اصلا نیازی به فیبر نوری نداشته باشد و یک راست به سمت 5G و ... برود. ولی در ایران ما این سرویس شدیدا مورد نیاز است و استفاده های جدیدی هم برای ان پیدا می شود.
سرعت بالاتر با فیلترینگی کمتر و قیمتی مناسب نیاز مردم است و باید سریعتر تامین شود. اگر صرفا منتظر اقدام مسئولین باشیم، می شود چیزی مشابه خودروسازی.
ERF@NIAN
02-09-2019, 22:51
دوست عزیز! یه قسمت که حق با شماست که مردم تصور می کنند همه کشورهای برتر جهان این امکانات یا مثلا پوشش 5G دارند پس ما هم باید داشته باشیم. اگر به این باشد حتی کشوری مثل چین با وجود شرکت هواوی هنوز انچنان پوشش عمومی 5G ندارد. یا حتی کره جنوبی. مثلا یا پوشش 5G ندارند یا ابزارهای استفاده از ان مثلا دستگاه های موبایل با پشتیبانی از ان عمومی نیست.
ولی صحبت ما این است که ما کاری به کشورهای دیگر نداریم. مردم از این اینترنت ناراضی هستند. نیازمند سرویس های جدید مثل تانوما هستند. شاید اصلا کشوری بسته با وسعت جغرافیایی یا پوشش جمعیتی یا توان اقتصادی و ... اصلا نیازی به فیبر نوری نداشته باشد و یک راست به سمت 5G و ... برود. ولی در ایران ما این سرویس شدیدا مورد نیاز است و استفاده های جدیدی هم برای ان پیدا می شود.
سرعت بالاتر با فیلترینگی کمتر و قیمتی مناسب نیاز مردم است و باید سریعتر تامین شود. اگر صرفا منتظر اقدام مسئولین باشیم، می شود چیزی مشابه خودروسازی.
بله قطعا، ولی من به ایران کلا اشاره ای نکردم چون مقایسه اش خنده داره
اینترنت ثابت ایران از نظر سرعت رتبه 134 رو داره
همین کشور همسایه امارات، اپراتور اتصالات در سال های اخیر 9 میلیارد دلار هزینه کرده و ضریب نفوذ FTTH رو به 95 درصد رسونده.
یا همین المان VDSL میده با سرعت 250 مگابیت، این کشورها اگه فیبرشون هم کم باشه از راه های دیگه اینترنت یا سرعت مناسب به دست مردم میرسونن
این پست اطلاعات عمومی در مورد وضعیت FTTH در جهان بود
renfield
03-09-2019, 00:54
تا موقعی که مردم بی سواد هستن پول بالا adsl میدن اینام کاسبی براشون .. مودم هاش رو هم که چین و ایران میزنه و صد البته فرانسه !
اینترنت موبایل هم که باسه اینه که عکس ها رو تو اینستا چک کنن و از این کارای مسخره
Gamexland
03-09-2019, 02:42
مخابرات وقتی بگه زیرساخت نیست کار به جایی نمیره! تنها راش اینه پارتی کلفت داشته باشی مرکز
بعد شما شکایت بکنی بقول معروف میخوای شکایت دزد به شاه دزد بکنی؟
شما ۱۹۵ شکایت کن هر جوابی ک دادن به هدفت نرسیدی اعتراض بزن اگرم شکایت کردی خواهشا مارو هم در جریان بذار
احتکار هست ی جور
به مخابرات استان ، به مخابرات کل ، به تنظیم مقررات ، به مدیرعامل مخابرات و وزارت ارتباطات شکایت کردم
بعد از 18 ساعت از 2020 زنگ زدن متاسفانه خطم سایلنت بود. فردا تماس میگیرم و با جدیت دنبالشم.:n16:
sima_6600
03-09-2019, 08:11
شده قضیه پراید و قیمت فضایش و کیفیت اشغالش. تا وقتی اینترنت در انحصار شرکت زیرساخت هست و فقط این شرکت هست که به سایر شرکت ها اینترنت میده هیچ رقابتی وجود نخواهد داشت. 10 تا شرکت با یک قیمت و یک کیفیت اشغال دارن اینترنت رو از زیرساخت میخرن پس نباید انتظار داشته باشید چیزی تغییر کنه. در مورد ایرانسل تحریم های امریکا باعث شده تمام پروژه های ایرانسل بخوابه و همین دستگا های 4 جی هم هر جا نصب شده خیلی شانس اوردن چون این مورد هم دیگه وارد نمیشه. خلاصه این که تو این مملکت هیچ چیز درست نمیشه.:n35:
blackbird
04-09-2019, 13:20
دیروز به من از مرکز زنگ زدن که برای کابل کشی داخلی اقدام کنم به پیمانکار زنگ بزنم چون تا آخر شهریور راه میوفته !! تازه خوشبینانه 20 روز دیگه یعنی اگه واقا را بیوفته میشه در حدود 2 ماه و چند روز، مودم هم گفت بهنره از همون پیمانکار مورد تایید ما بگیری که به مشکل نخوری کابل کشی مجانی 3 ماهه هم گفت نداریم فقط قرار داد 3 ساله ، مودم 2 پورت هواوی رو پیمانکار با کانفیگ و پچ کورد 1.5 متری گفت حدود 900 گفتم تو نت 787 قیمت دارم گفت برای من مهم نیست به مشکل نخوری باید پورت سبز باشه سریال اصلی باشه از این داستانا .. خلاصه که ببینیم چی میشه :n14:
babak_eivazi
08-09-2019, 15:46
- - - Updated - - -
برای من هفته پیش از رسانت تبریز اومدن امکان سنجی کردن گفتن امکانش هست (ONU دو خونه پایین تر نصب شده بود) اولش فقط طرح های 3 ساله با مودم رایگان رو معرفی می کردن که با اصرار بنده برای معرفی طرح های با مدت کمتر بقیه طرح ها رو فرستادن منم طرح 3 ماهه 60 گیگ ماهیانه با فیبر کشی رایگان ثبت نام کردم 525 هزار تومن هم پول مودم پرداخت کردم که ازشون پرسیدم گفتن huawei hg8254h هست (این مدل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو بازار قیمتش حدود 800 تومن هست که مخابرات ارزونتر میده ظاهرا .
به نظر مودم خوبی میاد wifi 300Mb قابلیت share کردن هارد و مموری و پرینتر و QOS و ... برای قابلیت شر کردن مموری و هارد تو مودم های adsl هم باید هزینه مشابه انجام داد پس از این نظر مودم خوش قیمت و با امکاناتی هست فعلا که سرویس رو وصل نکردن مودم هم استفاده نکردم باید دوستان نظر بدن که مودم به درد بخوری هست یا نه
بعد از ثبت نام یوزر نیم و پسورد برام اس ام اس شد که توی پنلش یه فرم بود فقط البته اینجا هزینه مودم رو 0 زده ... نمیدونم اینا زرنگ بازی در آوردن و مودم رایگان رو 525 به ما فروختن یا قضیه یه چیز دیگست :n02: این هم فرمی که توی پنل برام آورده
بعد از 13 روزی که از ثبت نام گذشته بود رسانت هیچ اقدامی نکرد از 195 شکایت کردم و گفتم زمان دایری سرویس فیبر 10 روز هست حداکثر . روز بعد از بازرسی مخابرات تماس گرفتن و اولش منکر امکان ارایه سرویس شدن بعد که گفتم 2 خونه پایین تر onu روی دیوار سمت خونه ما هست گردن گرفتن و گفتن حداکثر 10 روز زمان دایری شما سپری شده و به زودی سرویس رو راه اندازی می کنن امروز از طرف مخابرات پیمانکار اومده بود فیبر کشی کردن تا داخل واحد و بعد این که رفتن از بازرسی دوباره تماس گرفتن که 4 شنبه (بعد تعطیلات) میان برای نصب پریز مربوط به فیبر نوری و تحویل سرویس.
چند تا عکس هم از کابل و فیبر های داخلش می زارم شاید جالب باشه برای دوستان:
اگه خدا بخواد و چهار شنبه بیان برای دایری سرویس از فیوژن زدن و تست سرعت و پینگ سرویس هم برای دوستان تصویر قرار میدم.
Rahpooyan
08-09-2019, 19:11
بعد از 13 روزی که از ثبت نام گذشته بود رسانت هیچ اقدامی نکرد از 195 شکایت کردم و گفتم زمان دایری سرویس فیبر 10 روز هست حداکثر . روز بعد از بازرسی مخابرات تماس گرفتن و اولش منکر امکان ارایه سرویس شدن بعد که گفتم 2 خونه پایین تر onu روی دیوار سمت خونه ما هست گردن گرفتن و گفتن حداکثر 10 روز زمان دایری شما سپری شده و به زودی سرویس رو راه اندازی می کنن امروز از طرف مخابرات پیمانکار اومده بود فیبر کشی کردن تا داخل واحد و بعد این که رفتن از بازرسی دوباره تماس گرفتن که 4 شنبه (بعد تعطیلات) میان برای نصب پریز مربوط به فیبر نوری و تحویل سرویس.
همین که پیگیر بودید جای تشکر داره. منم برای ای دی اس ال مشکلی داشتم. گفتند یک ماه طول میکشه. غافل از اینکه با یک بخش دیگه هم تماس گرفته بودم. ساعت کاری تموم نشده بود کارم راه افتاد!! :devil:
...Moein...
09-09-2019, 08:57
اگه خدا بخواد و چهار شنبه بیان برای دایری سرویس از فیوژن زدن و تست سرعت و پینگ سرویس هم برای دوستان تصویر قرار میدم.
درود پیشاپیش مبارکتون باشه اگه براتون مقدوره بعد از وصل شدن از این ایپی ها تست بگیرید ممنون
170.52.0.10
52.94.17.74
185.179.202.53
babak_eivazi
09-09-2019, 11:14
درود پیشاپیش مبارکتون باشه اگه براتون مقدوره بعد از وصل شدن از این ایپی ها تست بگیرید ممنون
170.52.0.10
52.94.17.74
185.179.202.53
ممنون دوست عزیز سرویس رو دایر کنن حتما قرار می دم پینگ تست آی پی ها رو
فعلا با همین سرویس adsl آسیاتک تست ها رو قرار می دم که دوستان بتونن مقایسه هم کنن:
دوستان برای من SMS اومده که سرویس شما دایر شده و یوزر پسورد هم بهم دادن . داخل پنل مخابرات هم زده آماده نصب ، ولی مشکلی که دارم وارد مودم نمیتونم بشم . آیپی مودم رو میزنم ولی اتفاقی نمیوفته . کسی میتونه راهنمایی کنه؟
persian.godfather
09-09-2019, 17:26
دوستان برای من SMS اومده که سرویس شما دایر شده و یوزر پسورد هم بهم دادن . داخل پنل مخابرات هم زده آماده نصب ، ولی مشکلی که دارم وارد مودم نمیتونم بشم . آیپی مودم رو میزنم ولی اتفاقی نمیوفته . کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مودم رو ریست کنید ، پشت مودم یه قسمت هست که نوشته ریست ، با یه چیز نوک تیز مثل خودکار فشارش بدید حدود ۳۰ ثانیه نگه دارید ، بعد مودم ریست میشه و مشکل حل میشه
مودم رو ریست کنید ، پشت مودم یه قسمت هست که نوشته ریست ، با یه چیز نوک تیز مثل خودکار فشارش بدید حدود ۳۰ ثانیه نگه دارید ، بعد مودم ریست میشه و مشکل حل میشه
اینکارو کردم 2بار ولی فایده نداشت
persian.godfather
10-09-2019, 01:35
اینکارو کردم 2بار ولی فایده نداشت
یعنی وارد صفحه تنظیمات مودم نمیشه؟ مارک مودم چیه؟ آیپی ورود به صفحه تنظیمات مودم رو انگلیسی تایپ کردید؟ اگر با موبایل انجام میدید با یه گوشی دیگه هم امتحان کنید و اگر نشد با کامپیوتر یا لب تاب با کابل مودم رو بهش وصل کنید و امتحان کنید ببینید نتیجه میشه
یعنی وارد صفحه تنظیمات مودم نمیشه؟ مارک مودم چیه؟ آیپی ورود به صفحه تنظیمات مودم رو انگلیسی تایپ کردید؟ اگر با موبایل انجام میدید با یه گوشی دیگه هم امتحان کنید و اگر نشد با کامپیوتر یا لب تاب با کابل مودم رو بهش وصل کنید و امتحان کنید ببینید نتیجه میشه
بله میزنه unreachable . مارک huawei تک پورت . با PC انجام میدم و نشده فعلا .
sunicorn
10-09-2019, 02:22
دوست عزیز اگر احیانا با آیپی معمول مودمای دیگه یعنی 192.168.1.1 وصل نمیشه با این آیپی تست کنید: 192.168.100.1
دویت عزیز اگر احیانا با آیپی معمول مودمای دیگه یعنی 192.168.1.1 وصل نمیشه با این آیپی تست کنید: 192.168.100.1
با همین آیپی تست کردم چون پشت مودم هم زده 100.1 ولی کار نمیکنه
malthael
10-09-2019, 03:02
با همین آیپی تست کردم چون پشت مودم هم زده 100.1 ولی کار نمیکنه
داخل کامپیوتری که باهاش به مودم وصل میشید چک کنید که IP دستی تنظیم نشده باشه و به صورت خودکار از DHCP مودم IP بگیره .
داخل کامپیوتری که باهاش به مودم وصل میشید چک کنید که IP دستی تنظیم نشده باشه و به صورت خودکار از DHCP مودم IP بگیره .
آیپی چیزی تنظیم نشده ولی باز کار نمیکنه
malthael
10-09-2019, 03:42
آیپی چیزی تنظیم نشده ولی باز کار نمیکنه
مطمئن هستید درست چک کردید . چون من یه بار دقیقا مشکل شما برام پیش اومد و مشکل هم این بود که یه نابغه IP دستی تنظیم کرده بود!
اگه مودمتون wifi داره با گوشی هم یه چک کنید .
مطمئن هستید درست چک کردید . چون من یه بار دقیقا مشکل شما برام پیش اومد و مشکل هم این بود که یه نابغه IP دستی تنظیم کرده بود!
اگه مودمتون wifi داره با گوشی هم یه چک کنید .
بله داره ولی اسمش اصلا نیست توی وایفای هایی که میبینم
hosseinzfff
10-09-2019, 17:49
چک کنید که ip مودم چیه از بخش تنظیمات ویندوز ...اگه ip 169.254.x.x شروع شده باشه این یعنی مودم مشکل داره و باید ابدیت بشه اگه با ابدیت درست نشد دیگه با هیج روشی درست نمیشه...
چک کنید lan side firewall تو مودم فعال نباشه اگه این گزینه روشن باشه به هیچ طریقی نمیشه به صفحه تنظیمات مودم وارد شد مگر اینکه مودم رو ریست کنید
به سختی وارد مودم شدم ، کسی از دوستان میدونه کانفیگ مودم فیبر نوری به چه صورت هست ؟ یوزر و پسوورد رو دارم ، چیز دیگه ای نیازه ؟
malek911
11-09-2019, 11:08
170.52.0.10
52.94.17.74
185.179.202.53
تو مگه بتل میزنی که آیپی بتل میدی؟ :)
malek911
11-09-2019, 11:09
به سختی وارد مودم شدم ، کسی از دوستان میدونه کانفیگ مودم فیبر نوری به چه صورت هست ؟ یوزر و پسوورد رو دارم ، چیز دیگه ای نیازه ؟
برو
Network » BroadBand Settings » Internet Settings بعد عکس بده
اگه خواستی تو تلگرام برام بفرست malek911
...Moein...
11-09-2019, 13:49
تو مگه بتل میزنی که آیپی بتل میدی؟ :)
اولی ایپی هند فورتنایته
دومی ایپی المان امازونه
سومی ایپی دبی i3d هستش ک فقط روی بتل نیس
روی division 2-fifa-battle-callofduty- rocket league و....
babak_eivazi
11-09-2019, 18:16
امروز صبح اومدن برای فیوژن و تحویل مودم و دایری سرویس
کلا 20 روز کشید از روز ثبت نام تا دایری سرویس
جند تا تصویر از مراحل فیوژن و مودم رو همراه چند تا تست میزارم اینجا شاید به درد کسی بخوره:
اول قیافه خود مودم
کانکتور سبز رنگ پشت مودم برای دوستی که می گفتن سبز رنگ اصل هست و مخابرات نوع آبری رنگ رو 525 تومن میده ( متاسفانه با این که کانکتور سبز بود کارشناس مخابرات به اشتباه از پچ کورد آبی استفاده کرد که الان مجبورم هزینه کنم برای خریدن یه تبدیل )
ادستگاه فیوژن فوجیکورا
اینم یک تصویر از دستگاه در حال فیوژن که تو صفحه نمایش دو رشته فیبر 60 میکرومتری مشخص هست که دستگاه روی حالت auto داره فیبر ها رو مقابل هم قرار میده تا با قوس الکتریکی اونها رو به هم جوش بده
بالاخره زمان تست هست اینم جند تا تست سرعت مولتی کانکشن
و چند تا سینگل کانکشن
چند تا هم پینگ تست که دوستمون خواسته بودند
ببخشید اگه پست طولانی شد.
ERF@NIAN
11-09-2019, 18:54
عجب تک کانکشن خارجی خرابی داره، اصل اینترنت همینه
...Moein...
11-09-2019, 19:20
@babak_eivazi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مبارکه روی سرور تبریز تست بگیرید ممنون
babak_eivazi
11-09-2019, 19:25
@babak_eivazi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مبارکه روی سرور تبریز تست بگیرید ممنون
خیلی ممنون اینم سرور تبریز خدمت شما
malek911
11-09-2019, 19:32
خیلی ممنون اینم سرور تبریز خدمت شما
چه سرویسی گرفتی؟ اگه کنسول داری یه تست هم با کنسولت بگیر
babak_eivazi
11-09-2019, 19:35
عجب تک کانکشن خارجی خرابی داره، اصل اینترنت همینه
با سرور های مختلف خارجی سرعت های متفاوتی برای آپلود و دانلود تک کانکشن میده مورد بالا یه مورد تصادفی بود حالا نمیدونم دقیقا چطور باید باشه درستش
babak_eivazi
11-09-2019, 19:38
چه سرویسی گرفتی؟ اگه کنسول داری یه تست هم با کنسولت بگیر
60 گیگ 3 ماهه 45 تومن ماهیانه پس پرداخت با فیبر کشی رایگان و 525 تومن پول مودم پای خودم
شما میدونید قابل تغییر هست سرویس های پس پرداخت یا نه ؟ یا این که مثلا حجم تموم بشه می شه حجم اضافه خرید یا نه ؟
malek911
11-09-2019, 19:55
60 گیگ 3 ماهه 45 تومن ماهیانه پس پرداخت با فیبر کشی رایگان و 525 تومن پول مودم پای خودم
شما میدونید قابل تغییر هست سرویس های پس پرداخت یا نه ؟ یا این که مثلا حجم تموم بشه می شه حجم اضافه خرید یا نه ؟
حجم اضافه که میشه خرید.تو پنل کاربری من تغییر سرویس داره ولی مال شما رو نمیدونم.خودت برو پنل کاربریت ببین تغییر سرویس داره یا نه
حجمتم خیلی خیلی کمه.الان این تستهایی که واسه ملت میزاری تا شب نشده حجمتم تموم میشه :)
babak_eivazi
11-09-2019, 19:59
حجم اضافه که میشه خرید.تو پنل کاربری من تغییر سرویس داره ولی مال شما رو نمیدونم.خودت برو پنل کاربریت ببین تغییر سرویس داره یا نه
حجمتم خیلی خیلی کمه.الان این تستهایی که واسه ملت میزاری تا شب نشده حجمتم تموم میشه :)
قسمت تغییر سرویس داره برای من هم ولی الان که از این سرویس استفاده کردم و برای فیبر کشی رایگان این طرح رو انتخاب کرده بودم الان اگه بخوام تغییر بدم با توجه به این که پس پرداخت هست هزینه کدوم طرح میاد رو قبض ؟
برای شما هم پس پرداخت هست ؟ تغییر میدید چه هزینه ای براتون حساب می کنن ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید
malek911
11-09-2019, 20:07
قسمت تغییر سرویس داره برای من هم ولی الان که از این سرویس استفاده کردم و برای فیبر کشی رایگان این طرح رو انتخاب کرده بودم الان اگه بخوام تغییر بدم با توجه به این که پس پرداخت هست هزینه کدوم طرح میاد رو قبض ؟
برای شما هم پس پرداخت هست ؟ تغییر میدید چه هزینه ای براتون حساب می کنن ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید
مال من پیشپرداخته واسه همین هر وقت بخام میتونم سرویسم رو از پنل کاربری عوض کنم و مابه تفاوتش رو هم همونجا آنلاین حساب میکنه.البته فعلا 3 ماه از سرویس یک ساله قبلیم مونده که ماهی 500 گیگ بین الملل داره و 2 ترابایت داخلی.تموم بشه میفتیم تو خرج با این گرونی
renfield
12-09-2019, 10:40
عجب اینترنتی
فقط تبریز و تهران
مبارک باشه
سرویسی که خریدین 50 مگ هست؟
میشه تو مودم ببینی RX Optical Power چند هست؟
ممنون
Baharkhani
12-09-2019, 11:35
ممنون بابت پست خوبتون. توی کدوم شهر ساکن هستید و آیا برای فیبر شدن خط باید هزینه ای پرداخت بشه؟
babak_eivazi
12-09-2019, 12:18
مبارک باشه
سرویسی که خریدین 50 مگ هست؟
میشه تو مودم ببینی RX Optical Power چند هست؟
ممنون
خیلی ممنون
سرویس 100 مگ 60 گیگ ماهیانه
اینم سرعت دانلود و optical information مودم خدمت شما :
babak_eivazi
12-09-2019, 12:20
ممنون بابت پست خوبتون. توی کدوم شهر ساکن هستید و آیا برای فیبر شدن خط باید هزینه ای پرداخت بشه؟
سپاس دوست عزیز. من تبریز هستم و هزینه فیبر کشی رایگان هست
malek911
12-09-2019, 15:05
خیلی ممنون
سرویس 100 مگ 60 گیگ ماهیانه
اینم سرعت دانلود و optical information مودم خدمت شما :
نامردا حجم پایین میدن و جلوی سرعتم باز میزارن تا هی حجم تموم کنی
babak_eivazi
12-09-2019, 15:14
نامردا حجم پایین میدن و جلوی سرعتم باز میزارن تا هی حجم تموم کنی
حجم سرویس های تانوما مشابه سرویس های adsl و vdsal مخابرات هست تا اونجایی که من متوجه شدم ولی با این حجم های کم این سرعت عملا کارایی خودش رو از دست میده.
mr korash
12-09-2019, 15:22
حجم سرویس های تانوما مشابه سرویس های adsl و vdsal مخابرات هست تا اونجایی که من متوجه شدم ولی با این حجم های کم این سرعت عملا کارایی خودش رو از دست میده.
الان دیدم سرعت های 20 و 30 و 50 مگ هم اضافه کردن تو لیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/adsl.list/
مثلا 30 مگ 430 گیگ ( بین الملل ) 135 هزار تومان یک ماهه
mr korash
12-09-2019, 15:27
الان دیدم سرعت های 20 و 30 و 50 مگ هم اضافه کردن تو لیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/adsl.list/
مثلا 30 مگ 430 گیگ ( بین الملل ) 135 هزار تومان یک ماهه
ولی خیلی بی انصافیه !! اگه ادم صرفا برای دانلود بخواد نت همراه اول بسته شبانه نامحدود میگیره یک ماهه اش 19900 تومانه ! :wac:
persian.godfather
12-09-2019, 15:30
ولی خیلی بی انصافیه !! اگه ادم صرفا برای دانلود بخواد نت همراه اول بسته شبانه نامحدود میگیره یک ماهه اش 19900 تومانه ! :wac:
همراه اول نامحدود شبانه اش ۲ تا ۷ به صرفه تره ۱۰ تومن ، اینی که شما نوشتی ۱ تا ۱۱ هست
babak_eivazi
13-09-2019, 13:52
منم چند سالی می شه برای دانلود از نامحدود همراه اول استفاده می کنم در کنارش هم از Adsl آسیاتک در طول روز استفاده میکردم. برای دانلود حجیم بهترین گزینه همین اینترنت نامحدود همراه اول هست برای من ساعتی حدود 20 گیگ دانلود میده بطور متوسط که میشه شبی بالای 200 گیگ
masooyan
13-09-2019, 22:56
منم چند سالی می شه برای دانلود از نامحدود همراه اول استفاده می کنم در کنارش هم از Adsl آسیاتک در طول روز استفاده میکردم. برای دانلود حجیم بهترین گزینه همین اینترنت نامحدود همراه اول هست برای من ساعتی حدود 20 گیگ دانلود میده بطور متوسط که میشه شبی بالای 200 گیگ
مگه محدودیت حجم نداره؟
babak_eivazi
14-09-2019, 12:20
مگه محدودیت حجم نداره؟
برای من که نداشته تا حالا
اون اوایل (چند سال پیش) که زیاد دانلود می کردم ماهی بالای 4 ترابایت فابل می گرفتم با همین سرویس ولی الان هر از گاهی نامحدود هفتگی میگیرم اونم دو سه روزش رو از ساعت 8 اینا که از خواب بیدار میشم فیلم جدید و فایل هایی که نیاز دارم رو میزارم تا 11 دانلود کنه
masooyan
14-09-2019, 14:56
اون اوایل (چند سال پیش) که زیاد دانلود می کردم ماهی بالای 4 ترابایت فابل می گرفتم با همین سرویس ولی الان هر از گاهی نامحدود هفتگی میگیرم اونم دو سه روزش رو از ساعت 8 اینا که از خواب بیدار میشم فیلم جدید و فایل هایی که نیاز دارم رو میزارم تا 11 دانلود کنه
کدش چیه؟ تو برنامه همراه من هستش؟
- - - Updated - - -
mahyar21
14-09-2019, 20:13
سلام دوستان
از مخابرات بهم زنگ زدن که اگه مایلی سرویست رو تبدیل به VDSL کنیم
شرایطش رو پرسیدم گفت شرایطش عین همینه فقط سرعتت حداقل 5 برابر سرعت فعلی میشه
گفت یه مودم رایگان VDSL هم به ارزش 400 هزار تومن میدیم بهتون
فقط یه قرارداد میبندین که تا 2 سال حق جمع آوری سرویس مخابرات رو ندارین
به نظرتون خوبه یا نه؟
babak_eivazi
14-09-2019, 20:15
- - - Updated - - -
توی وب سایت همراه اول هست میتونید ببینید
mehdi-sh
14-09-2019, 20:15
سلام دوستان
به نظرتون خوبه یا نه؟
چه شهری و چه مرکزی؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
mahyar21
14-09-2019, 20:20
چه شهری و چه مرکزی؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
تبریز یاغچیان
Rahpooyan
14-09-2019, 20:43
سلام دوستان
به نظرتون خوبه یا نه؟
دوست عزیز هر چه باشد از ای دی اس ال بهتر است. تن دادن به محدودیت های ای دی اس ال بنوعی شکنجه دادن خود است. من جای شما بودم لحطه ای درنگ نمی کردم.
persian.godfather
14-09-2019, 21:55
- - - Updated - - -
ستاره ۱۰۰ ستاره ۳ ستاره ۳ ستاره ۲ ستاره ۳ مربع
ERF@NIAN
14-09-2019, 23:01
سلام دوستان
به نظرتون خوبه یا نه؟
من اگه جاتون بودم انجام میدادم چون الآن مثلا شرکت پارس آنلاین 16 مگ رو کرده 135 تومن در حالی که مخابرات با 130 تومن 30 مگ میده
ولی یه بدی داره برعکس ftth که پینگ خیلی خوبی داره، پینگ vdsl مخابرات تفاوت چندانی با adsl اش نداره. کافوتون فیبر نوری هست؟
حواستون باشه به اسم مودم رایگان حجمتون رو کم نکنن
hesamavr
14-09-2019, 23:20
اینها رو چه حسابی میان یک ناحیه و محله رو فیبر کشی میکنن؟ یعنی اولویت چیه (تبریز)
shahryar84
15-09-2019, 10:08
اینها رو چه حسابی میان یک ناحیه و محله رو فیبر کشی میکنن؟ یعنی اولویت چیه (تبریز)قاعدتاً باید میزان تقاضا و داشتن صرفه اقتصادی باشه، اما تو ایران ممکنه شانس بیارید یکی از آقازادهها تو محل شما زندگی کنه!
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
fanoostalaei
15-09-2019, 10:47
والا من با اینکه خطم فیبره و جز مخابرات از جایی نمیتونم سرویس بگیرم ! چند بار سراغ تانوما رفتم ولی هر بار گفتن تحت پوشش نیستی :|
Rahpooyan
15-09-2019, 11:20
والا من با اینکه خطم فیبره و جز مخابرات از جایی نمیتونم سرویس بگیرم ! چند بار سراغ تانوما رفتم ولی هر بار گفتن تحت پوشش نیستی :|
بهر حال باید پیگیر بود ولو انقدر بری که اخرش از اداره بندازنت بیرون. متاسفانه تجربه ثابت کرده که اگه چیزی نگی اصلا خیالشون نیست.
hesamavr
15-09-2019, 11:51
قاعدتاً باید میزان تقاضا و داشتن صرفه اقتصادی باشه، اما تو ایران ممکنه شانس بیارید یکی از آقازادهها تو محل شما زندگی کنه!
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
محله ای که من هستم خطوط تلفن اش افتضاحه و همه جا پر PCM شده و همه شاکی هستند از طرفی محله خوبی هم هست ولی هیچ کاری نمی کنن
babak_eivazi
15-09-2019, 13:51
اینها رو چه حسابی میان یک ناحیه و محله رو فیبر کشی میکنن؟ یعنی اولویت چیه (تبریز)
تا اونجایی که من اطلاع دارم فیبر کشی به مناطق جدید تا اطلاع ثانوی به هیچ عنوان ندارن و فقط مناطقی که تجهیزات موجود هست رو خدمات میدن نه فقط تبریز کل کشور به اینصورت هست پس اگه تو منطقه شما فیبر اومده پیگیر بشید و خدمات بگیرید در غیر اینصورت تا زمانی که تجهیزات نیاوردن باید منتظر بمونید.ظاهرا به خاطر برخی مشکلات که احتمالا مربوط به تحریم و عدم امکان تامین تجهیزات باشه امکان گسترش مناطق تحت پوشش رو ندارن
اینم سیستم اداره این مملکت هست که توسعه کشور تو هر زمینه ای منقطع و دوره ای شده ...همین امارات بالای 90 درصد کاربرای اینترنت ثابت رو به فیبر تجهیز کرده...
دیروز برای بار سوم رفتم پیگیری...
بهم گفتن سمت جنوب کوچه شما مثبت هستش و امکان ارائه داریم ولی سمت شمال نه!
اما "ممکنه" تا هفته های آینده اوکی بشه. شایدم بشه از عرض کوچه کابل کشید که نمی کنه پیمانکار این کارو!
حالا سوال من اینه که من از کجا بفهمم دقیقا قیبر تا کجای کوچه اومده؟ این باکس های ONU رو دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد.
...Moein...
16-09-2019, 09:49
سلام بر همگی
بعد 2 سال پیگیری و اومدن و رفتن به مخابرات بالاخره امروز بهم زنگ زدن بیاین سر کوچه کار باهاتون داریم
رفتم دیدم 3 تا آقا و یه خانوم هستن ک میگفتن میخوایم فیبر کشی کنیم خونتون کجاست و اینا
گفتن ک تا هفته دیگه 3 تا کوچه از منطقه شمارو میخوایم فیبر کنیم چون ساختمان پزشکان و اینا ازمون فیبر خواستن
بعد اومدن خونه رو دیدن و گفتن هفته دیگه میان
البته خدا کنه پشیمون نشن اگه کاری هم کردن عکس میگیرم میزارم واستون
Gamemaster
16-09-2019, 10:02
سلام بر همگی
بعد 2 سال پیگیری و اومدن و رفتن به مخابرات بالاخره امروز بهم زنگ زدن بیاین سر کوچه کار باهاتون داریم
رفتم دیدم 3 تا آقا و یه خانوم هستن ک میگفتن میخوایم فیبر کشی کنیم خونتون کجاست و اینا
گفتن ک تا هفته دیگه 3 تا کوچه از منطقه شمارو میخوایم فیبر کنیم چون ساختمان پزشکان و اینا ازمون فیبر خواستن
بعد اومدن خونه رو دیدن و گفتن هفته دیگه میان
البته خدا کنه پشیمون نشن اگه کاری هم کردن عکس میگیرم میزارم واستون
شماها هم تبریزین؟
...Moein...
16-09-2019, 10:09
شماها هم تبریزین؟
کرمانشاه هستم
babak_eivazi
16-09-2019, 10:24
دیروز برای بار سوم رفتم پیگیری...
بهم گفتن سمت جنوب کوچه شما مثبت هستش و امکان ارائه داریم ولی سمت شمال نه!
اما "ممکنه" تا هفته های آینده اوکی بشه. شایدم بشه از عرض کوچه کابل کشید که نمی کنه پیمانکار این کارو!
حالا سوال من اینه که من از کجا بفهمم دقیقا قیبر تا کجای کوچه اومده؟ این باکس های ONU رو دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد.
باکس دیوار سمت خونه شما باشه اوکی هست ولی سمت مقابل کوچه باشه فیبر کشی نمی کنن
باکس دیوار سمت خونه شما باشه اوکی هست ولی سمت مقابل کوچه باشه فیبر کشی نمی کنن
چند صفحه قبل عکس یکی از باکس هایی که دوستان گرفته بودنو دیدم ولی هیچ کدوم از اینایی که تو کوچه ماست شبیه به اون نیستن!
The Dreadnaught
17-09-2019, 00:29
سلام دوستان
به نظرتون خوبه یا نه؟
دو سال؟!
بوی قرارداد ترکمانچای میده :دی
babak_eivazi
17-09-2019, 09:49
چند صفحه قبل عکس یکی از باکس هایی که دوستان گرفته بودنو دیدم ولی هیچ کدوم از اینایی که تو کوچه ماست شبیه به اون نیستن!
تصویر باکس رو خود بنده هم گذاشتم چند صفحه قبل باید یه باکس شبیه اون دیوار سمت خونه شما باشه
کرمانشاه هستم
کدام محله هستید؟
...Moein...
17-09-2019, 14:54
کدام محله هستید؟
فعلا ک کارشناس فرستادن قراره تا 10 روز آینده بکشن ولی فعلا خبری نشده
بلوار طاقبستان
blackbird
17-09-2019, 21:02
برای من پیش فاکتور دادن 450 هزینه کابل داخلی و مودم با یه دونه پچ کورد و کانفیگ 900، قرار شده تو همین چند روزه کار رو انجام بدن که البته بعد از اتمام به معنی راه افتادن اینترنت نیست هنوز.
فعلا ک کارشناس فرستادن قراره تا 10 روز آینده بکشن ولی فعلا خبری نشده
بلوار طاقبستان
آها. من شهرک نجفی هستم. امروز زنگ زدم 2020 برای تانوما و VDSL یه شماره ازم گرفت کفت همکارمون زنگ میزنه. ولی جایی که ما هستیم فیبر نداره. فعلاً هم که فیبر نوری انحصارش دست مخابرات هست و شرکت های خصوصی نمیتونن روش اینترنت ارائه کنن. مخابرات هم که اینترنتش افتضاح هست. :puke:
mr.arbab28
18-09-2019, 04:10
من مشهد هستم کسی در جریان هست که بالاخره تکلیف چیه فیبر میدن نمیدن چجوریاس؟
فرستاده شده از Redmi Note 7ِ من با Tapatalk
...Moein...
18-09-2019, 09:28
آها. من شهرک نجفی هستم. امروز زنگ زدم 2020 برای تانوما و VDSL یه شماره ازم گرفت کفت همکارمون زنگ میزنه. ولی جایی که ما هستیم فیبر نداره. فعلاً هم که فیبر نوری انحصارش دست مخابرات هست و شرکت های خصوصی نمیتونن روش اینترنت ارائه کنن. مخابرات هم که اینترنتش افتضاح هست. :puke:
تمام isp های ایران از زیرساخت اینترنت میگیرند پس اینکه بیای بگی فلان شرکت خوبه یا بده اشتباهه چون همشون یه نت رو دارن و مسیر هاشون از زیرساخت تعیین میشه
مخابرات هم به شخصه تست کردم از تمام isp های خصوصی بهتره از لحاظ پایداری و سرعت
Gamemaster
18-09-2019, 09:37
من مشهد هستم کسی در جریان هست که بالاخره تکلیف چیه فیبر میدن نمیدن چجوریاس؟
مشهد پروژه کنسله انگاری
دوستان این مقدار VLAN که در زمان ساخت پروفایل باید وارد کرد ، دقیقا کدوم VLAN هست ؟ به من 3 تا VLAN متفاوت دادن
دوستان این مقدار VLAN که در زمان ساخت پروفایل باید وارد کرد ، دقیقا کدوم VLAN هست ؟ به من 3 تا VLAN متفاوت دادن
یعنی چی 3 تا VLAN ؟!
VLAN ID فقط یه عدد میدن مثلا 70
hesamavr
19-09-2019, 11:08
برای محلی که هنوز فیبر نیومده کار خاصی میشه کرد؟
blackbird
19-09-2019, 12:56
برای من دیروز اومدن فیبر کشیدن درست بعد واریز پول .. از کوچه پایین تر رو کابل رو از باکس نوری رو دیوار اوردن به نظر من که کابل کشی مخابرات و بستر سازی شون خیلی بده سر راه از 3 یا 4 خوته رد شده که به راحتی میتونن کابل رو قطع کنن و از عرض 2 تا کوچه رو هوا اومده مخابرات یه کانال زمینی خوب نداره برای این کار بگذریم .. داخل خونه چون لوله هایی که میره به سمت تفسیم قدیمی بود اول گفت که میشه از رو دیوار حیاط بدیم بعد کنار دیوار بره بالا اویزون باشه بعد بره داخل که یه لوله نشونش دادم یه سیم بی کار داخلش بود یست به اون و اومد داخل تقسیم همکف از اونجا به بالا یه کم داستان شد یعد به بار پاره شدن کابل و تعویض کامل اون چون فیبر باید یه تیکه باشه رسید به تقسیم مینیاتوری طبقه و یه فنر داشتن گفتن داخل پریز نمی تونیم بدیم بگو برق کار بیاد برات بکشه !! من هم گفته بودم اول بیاید داخل رو ببینید بعد تصمیم بگیرید و حرفشم عوض کرد از رو نما گفت قانونه باید داخل لوله فلکسی بره کابل کلی هزینه داره باید خودت بدی !!! کل مسیر بیرون کابل داخل چیزی نبود .. و یعد اومدن داخل کنتور رو یه تقسیم گداشتن فیوژن زدن و گفت بالا هم پریز بدیم گفتم نه رو هوا به چه دردی میخوره بزنید هم من اتمام کار تایید نمیکنم خلاصه که فعلا دنبال برق کار هستم که فیبرو بیاره دم پریزی که من لازم دارم یعد زنگ بزنم بیان پریز بدن ... این تازه کابل کشی با هزینه بود مجانی چی میشه بماند میدونم که شهر با شهر فرق میکنه و پیمانکار ب پیمانکار اما دیگه همه می خوان کار بزن برو باشه و برن سریع سره بعدی .
Gamexland
19-09-2019, 12:56
برای محلی که هنوز فیبر نیومده کار خاصی میشه کرد؟
باید توی اون محل یه 20-30 نفر جمع کنی درخواست بدن در غیراینصورت هیچ..
hesamavr
19-09-2019, 13:45
برای من دیروز اومدن فیبر کشیدن درست بعد واریز پول .. از کوچه پایین تر رو کابل رو از باکس نوری رو دیوار اوردن به نظر من که کابل کشی مخابرات و بستر سازی شون خیلی بده سر راه از 3 یا 4 خوته رد شده که به راحتی میتونن کابل رو قطع کنن و از عرض 2 تا کوچه رو هوا اومده مخابرات یه کانال زمینی خوب نداره برای این کار بگذریم .. داخل خونه چون لوله هایی که میره به سمت تفسیم قدیمی بود اول گفت که میشه از رو دیوار حیاط بدیم بعد کنار دیوار بره بالا اویزون باشه بعد بره داخل که یه لوله نشونش دادم یه سیم بی کار داخلش بود یست به اون و اومد داخل تقسیم همکف از اونجا به بالا یه کم داستان شد یعد به بار پاره شدن کابل و تعویض کامل اون چون فیبر باید یه تیکه باشه رسید به تقسیم مینیاتوری طبقه و یه فنر داشتن گفتن داخل پریز نمی تونیم بدیم بگو برق کار بیاد برات بکشه !! من هم گفته بودم اول بیاید داخل رو ببینید بعد تصمیم بگیرید و حرفشم عوض کرد از رو نما گفت قانونه باید داخل لوله فلکسی بره کابل کلی هزینه داره باید خودت بدی !!! کل مسیر بیرون کابل داخل چیزی نبود .. و یعد اومدن داخل کنتور رو یه تقسیم گداشتن فیوژن زدن و گفت بالا هم پریز بدیم گفتم نه رو هوا به چه دردی میخوره بزنید هم من اتمام کار تایید نمیکنم خلاصه که فعلا دنبال برق کار هستم که فیبرو بیاره دم پریزی که من لازم دارم یعد زنگ بزنم بیان پریز بدن ... این تازه کابل کشی با هزینه بود مجانی چی میشه بماند میدونم که شهر با شهر فرق میکنه و پیمانکار ب پیمانکار اما دیگه همه می خوان کار بزن برو باشه و برن سریع سره بعدی .
کدوم شهر و چه محله ای. و هزینه هایی که دادی چیا بوده
hesamavr
19-09-2019, 13:46
چه شهر و محله ای و هزینه هایی که شد رو میگین
داخل خونه رو با این داکت میارن ( روکار ) نمیخواد تو کار باشه.
فیبر میاد داخل خونه از مسیر داکت و انتها هم هر جا شما بخوایین
براتون پریز میزنن.
زیر بار هزینه های اضافه نرید. برید پیش رئیس مرکز اعتراض کنید.
blackbird
19-09-2019, 21:15
داخل خونه رو با این داکت میارن ( روکار ) نمیخواد تو کار باشه.
فیبر میاد داخل خونه از مسیر داکت و انتها هم هر جا شما بخوایین
براتون پریز میزنن.
زیر بار هزینه های اضافه نرید. برید پیش رئیس مرکز اعتراض کنید.
دیگه الان تا داخل اومده حوصله درگیر شدن ندارم بیان همه رو در بیارن بدن تو داکت اونم هزینه داره فکر نکنم داکت کشی رو خودشون بدن و کاره تمیزی انجام بدن یه باکس تقسیم تا پریز مونده فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه کلا من باورم نمیشد منطقه ما فیبر نوری بدن کاملا اتفاقی تو مرکز فرم پر کردم از پیمانکار فهمیدم بخاطر یه نفر دستور دادن که فیبر بکشن وگرنه که امکان نداشت به این زودی از شر DSL خلاص بشم.
hesamavr
19-09-2019, 22:11
دیگه الان تا داخل اومده حوصله درگیر شدن ندارم بیان همه رو در بیارن بدن تو داکت اونم هزینه داره فکر نکنم داکت کشی رو خودشون بدن و کاره تمیزی انجام بدن یه باکس تقسیم تا پریز مونده فکر نکنم هزینه زیادی داشته باشه کلا من باورم نمیشد منطقه ما فیبر نوری بدن کاملا اتفاقی تو مرکز فرم پر کردم از پیمانکار فهمیدم بخاطر یه نفر دستور دادن که فیبر بکشن وگرنه که امکان نداشت به این زودی از شر DSL خلاص بشم.
شما ساکن کجا هستین و رفتین حضوری درخواست دادین؟
blackbird
20-09-2019, 04:33
شما ساکن کجا هستین و رفتین حضوری درخواست دادین؟
تهران - رفته بودم مرکز برای VDSL سوال کنم گفتن تانوما داریم فرم پر کن درخواست بده من فکر کردم سر کاری باشه پر کردم تازه با طرف هم بحث کردم که از هیچی خبر نداری و... فردا اومدن دم خونه بازدید پیمانکار و گفت موردی نداری میتونیم بدیم برو ثبت نام کن !!! تا الان البته دو ماه و نیم گذشته.
Anishtain_DM
20-09-2019, 11:09
کسی میدونه که میشه کابل فیبر رو تو کار از تو داکت تلفن رد کرد یا نه ؟
تو ساختمان ما به ظاهر خیلی گیر میدن یه سیم روی نمای ساختمان نیست بعنی هیچ کس تو جلسه قبول نمیکنه فیبر بکشن رو کار :sad:
چی کار میشه کرد ؟
blackbird
20-09-2019, 21:11
کسی میدونه که میشه کابل فیبر رو تو کار از تو داکت تلفن رد کرد یا نه ؟
تو ساختمان ما به ظاهر خیلی گیر میدن یه سیم روی نمای ساختمان نیست بعنی هیچ کس تو جلسه قبول نمیکنه فیبر بکشن رو کار :sad:
چی کار میشه کرد ؟
فیبر چیزی روش نویز نمیندازه اگه داکت پر نباشه و روش فشار نیاد و تا نخوره هیچ موردی نداره حتی کنار برق .. کابل منو از بیرون از رو دیوار همسایه روبرو هوایی رد کردن رو دستک برق دیوار خودمون رو کابل برق آوردن تو خونه .. فقط مورد تمیزی کار و سلیقه هست داخل لوله برق داخلی هم پیمانکار میترسید که فنر کابل برق رو زخمی کنه مجبور بشه خسارت بده وگرنه بازم موردی نداره اگه راه بده ...
دوستان سرویس من امروز وصل شده ، دانلود بین 50 تا 100 مگ هست ولی آپلود بین 4تا 12 که برای من پایین هست . 2020 زنگ بزنم کاری میکنند ؟ پشتیبانی تانوما همین 2020 هست ؟
...Moein...
22-09-2019, 12:26
دوستان سرویس من امروز وصل شده ، دانلود بین 50 تا 100 مگ هست ولی آپلود بین 4تا 12 که برای من پایین هست . 2020 زنگ بزنم کاری میکنند ؟ پشتیبانی تانوما همین 2020 هست ؟
درود تست پینگ بزارید
زنگ بزنید 2020 بعد اگه پیچوندن 195 شکایت کنید
masooyan
22-09-2019, 12:46
یه تست از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزارید لطفا.
یه تست از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزارید لطفا.
قبلا نمیشد وارد این سایت شد!
blackbird
23-09-2019, 13:20
دوست عزیز شما کجا هستید و سرویستون چه سرعتی هست ؟ من فعلا 16 مگ گرفتم برای ثبت نام یعنی همه جا سرعت بازه ؟
masooyan
23-09-2019, 13:27
دوست عزیز شما کجا هستید و سرویستون چه سرعتی هست ؟ من فعلا 16 مگ گرفتم برای ثبت نام یعنی همه جا سرعت بازه ؟
مرکز ما هنوز سرویس نمیدن بنده مشهد هستم.
blackbird
23-09-2019, 14:02
مرکز ما هنوز سرویس نمیدن بنده مشهد هستم.
معذرت اشتباه از شما پرسیدم
blackbird
23-09-2019, 14:05
تهران - توی پنل 16 خورده . سوال آخرتون رو هم جوابش رو من نمیدونم ولی دوستانی هستند اینجا که تست گذاشتن 100 مگ سرعت دارند ولی برای من 50 هست فعلا
blackbird
23-09-2019, 23:24
داخل پنل قسمت تغییر سرویس برای 20 زده تا 50 مگابیت و 30 تا 100 مگابیت و 50 تا 300 مگابیت و 8 رو همون 8 مگابیت و من 16هستم برای همین 16 رو داخل لیست نداره اما با توجه به سرعت شما پس این سرعتها زیاد هم دقیق نیستن یا فعلا این مدلی هست البته که سرعت رو باز بزارن حجم زودتر تموم میشه و به نفعشون هست حجم میفروشن..
داخل پنل قسمت تغییر سرویس برای 20 زده تا 50 مگابیت و 30 تا 100 مگابیت و 50 تا 300 مگابیت و 8 رو همون 8 مگابیت و من 16هستم برای همین 16 رو داخل لیست نداره اما با توجه به سرعت شما پس این سرعتها زیاد هم دقیق نیستن یا فعلا این مدلی هست البته که سرعت رو باز بزارن حجم زودتر تموم میشه و به نفعشون هست حجم میفروشن..
بی زحمت یه عکس میزاری ببینم چطوری نوشته؟
واسه من اینطوری نیست. 20 همون 20 هست!
Rahpooyan
24-09-2019, 13:10
این به نفع هم مخابرات است و هم کاربر. چون یکی شاید حجم کمتری مصرف کند ولی سرعت بالا نیاز داشته باشد. یکی هم حجم بیشتر مصرف می کند و لذا حجم بیشتری خریداری می کند. محدود کردن سرعت کاربر اصلا خوب نیست.
blackbird
24-09-2019, 20:05
malek911
24-09-2019, 21:32
جالبه.واسه من گرون تره :(
blackbird
24-09-2019, 22:13
مالک جان شاید سرویس نقدی این مدله ؟ پنل من پس پرداخت، البته من هنوز سرویسم شروع به کار نکرده
blackbird
25-09-2019, 10:20
دوستان این مودم 8245H رو پیمانکار به من داده پورت آبی که قرار بود سیز باشه الان میگه این سرعت بالاتره و همه کانکشن ها رو برات آبی کار کردیم اینم باید آبی باشه و روش چیتی نوشه مخصوصا دکمه WPS و LAN خیلی بدم میاد و آداپتور که سوکت تبدیل می خواد اما مارک هوایی خورده بعضی جاها دوستان زدن که آداپتورها متفرقه هست من این مودم رو با یه پچ 1.5 متری گرفتم 900 دیجی کالا میده 787 اگه پچ هم نداشته باشه بخرم بازم ارزون تر میشه .. به من میگه این پورت لنش 1000 هست من نگاه کردم همه این مدل تو نت 1000 هستند .. لطفا دوستانی که دارند این مدل و اطلاع دارن نظر بدن .. مرجوع کنم ار دیجی بخرم ؟
pedram2222
25-09-2019, 12:14
دوستان این مودم 8245H رو پیمانکار به من داده پورت آبی که قرار بود سیز باشه الان میگه این سرعت بالاتره و همه کانکشن ها رو برات آبی کار کردیم اینم باید آبی باشه و روش چیتی نوشه مخصوصا دکمه WPS و LAN خیلی بدم میاد و آداپتور که سوکت تبدیل می خواد اما مارک هوایی خورده بعضی جاها دوستان زدن که آداپتورها متفرقه هست من این مودم رو با یه پچ 1.5 متری گرفتم 900 دیجی کالا میده 787 اگه پچ هم نداشته باشه بخرم بازم ارزون تر میشه .. به من میگه این پورت لنش 1000 هست من نگاه کردم همه این مدل تو نت 1000 هستند .. لطفا دوستانی که دارند این مدل و اطلاع دارن نظر بدن .. مرجوع کنم ار دیجی بخرم ؟
سلام
دوست عزسز ببخشید برای شما سیم کشی رایگان انجام دادن؟ آخه توی سایت زده رایگان
من امروز کرج رفتم گفتن که رایگان نیست رایگان اگه 10 نفر باشید رایگان انجام میدیم
بعد تعرفه هاش چجوری ممکنه بگید
ممنون
blackbird
25-09-2019, 13:05
سلام
دوست عزسز ببخشید برای شما سیم کشی رایگان انجام دادن؟ آخه توی سایت زده رایگان
من امروز کرج رفتم گفتن که رایگان نیست رایگان اگه 10 نفر باشید رایگان انجام میدیم
بعد تعرفه هاش چجوری ممکنه بگید
ممنون
دوست غزیز چند صفحه قبل رو بخونید من برا اطلاع رسانی دوستان همه چیز رو مرحله به مرحله نوشتم .. کابل کشی و مودم رایگان تهران فقط برای 3 ساله بود که اونم نمیگن برای جبران هزینه حجم کمتر میشه و هر وقت قبل 3 سال دیگه نخواهید تمدید کنید هزینه رو ازتون پس میگیرند فکر کنم اصلا ارزش نداره برای کابل کشی داخلی من 450.000 تومن دادم و مودم 900.000 تومن که مرجوع کردم خودم بخرم .. تعرفه ها هم که همین پست قبل عکس گذاشتم بعضی دوستان زدن پنلشون فرق میکنه من 16 مگ هستم که یه جا زده 700 گیگ داخلی ماهانه یه جا زده 756 که تقسیم بر 4 میشه بین الملل، هزینه ماهی 80 پس پرداخت، فکر کنم یه جزیی حجم رو زیاد کردن
blackbird
25-09-2019, 13:06
دوستان نظری درباره مودم نداشتند خبر بدید لطفا
ERF@NIAN
25-09-2019, 13:32
در مورد این آبی و سبز یکم تحقیق کردم
مربوط به کانکشن apc و upc هست
سبزها که apc باشن به خاطر زاویه 8 درجه ای که تو قسمت کانکتورشون دارن نور رو به سمت فرستنده انعکاس نمیدن و باعث میشن ارتباط بهتری ایجاد بشه
در کل جفتشون کار رو راه میندازن و مشکلی پیش نمیاد، ولی اگه قراره کلی هزینه کنی به هیچ عنوان زیر بار آبی نرید و بهترین چیز رو بگیرید
sepehr_sn
25-09-2019, 14:11
دوستان نظری درباره مودم نداشتند خبر بدید لطفا
حتما مودم رو مرجوع کنید و با پچ کورد سبز تهیه کنید - علاوه بر اینکه کیفیت پچ کورد سبز خیلی بالاتره ، خود مودم با Firmware چینی هستش که دارای باگ فراوونه اما مدل سبز دارای فریمور بین المللی و یونیورساله که IPV6 هم ساپورت میکنه
blackbird
25-09-2019, 14:18
عرفان جان الان مشکل من آبی و سیز بودن پورت نیست تو همین لینک درسته که سبز برتری داره اما برا ی استفاده خاص در جاهای حساس و همه کانکشن ها و پچ باید سبز باشه فکر کنم برای سرعتهای خیلی بالا مهم باشه و اینکه من جایی فروشنده با پورت سبز پیدا نکردم شما سراغ دارید ؟ یعنی قیمت یکی هست ؟
مودمی که من گرفتم با اکثر عکسهای نت فرق داشت و کاملا مال بازار چین بود حتی رو دکمه ها تو عکس چینی نوشته .. و پورت جلو BBU گشتم دیدم مال باطری بکاپه مدلهای دیگه نداره البنه شاید مزیت باشه
پورتهای این مدل همه 1000 هستند ؟
blackbird
25-09-2019, 14:54
حتما مودم رو مرجوع کنید و با پچ کورد سبز تهیه کنید - علاوه بر اینکه کیفیت پچ کورد سبز خیلی بالاتره ، خود مودم با Firmware چینی هستش که دارای باگ فراوونه اما مدل سبز دارای فریمور بین المللی و یونیورساله که IPV6 هم ساپورت میکنه
منم در مورد فیرموار شک داشتم بیشتر اما IPV6 داشت داخل پنل و انگلیسی بود. و از کجا سبز بگیرم ؟ مال دیجی هم آبی هست و تنها جایی که با گارانتی 1 ساله معتبر میده.
sepehr_sn
25-09-2019, 14:59
من از دیجی کالا با گارانتی 1 ساله گرفتم ، پچکورد سبز بود و نسخه نرم افزار مودم هم یونیورسال
blackbird
25-09-2019, 15:27
من از دیجی کالا با گارانتی 1 ساله گرفتم ، پچکورد سبز بود و نسخه نرم افزار مودم هم یونیورسال
صیح زنگ زدم آزمون گفت سبز نداریم همه آبی هستند
amfouter
25-09-2019, 18:37
سلام دوستان. میخواستم ftth یا vdsl بگیرم یه چند تا سوال داشتم در مورد اون
1) میخواستم بدونم وضعیت پینگ تو این سرویس چطوری هستش؟ چون زمان های که تو خونه هستم فیفا بازی میکنم (کلا بازی های آنلاین) پینگ برام خیلی مهم هستش.
2) مودم vdsl که وی پی ان ساپورت کنه و قیمتشم خوب باشه میشناسین؟
3) بهترینو به صرفه ترین سرویس ها مال کدوم isp هستش؟ تعرفه های مخابرات و شاتل رو میدیدم خیلی باهم اختلاف قیمت دارن و اصلا قابل مقایسه نیستند.
4) خط سیم کشی خونه به شدت ضعیف کار شده و کاملا نابوده (قبلا adsl داشتم و هر 5 دقیقه تقریبا یه بار قطعی میداد و مجبور شدم ptp بگیرم). الان با این سرویس مشکل قطعی برطرف میشه؟
alidevil100
25-09-2019, 18:47
سلام
سرویس FTTH منم نصب شد بالاخره چندتا سوال داشتم
یک اینکه پینگ شماهم ساعت 10-11 شب به بعد میره بالا؟ برای من میره بالای 200 حتی دوستام که adsl مخابرات هم دارن همین وضعه
دو اینکه مودم من 8546M هست این مودم پورت گیگابیت داره؟
سلام
یک اینکه پینگ شماهم ساعت 10-11 شب به بعد میره بالا؟ برای من میره بالای 200 حتی دوستام که adsl مخابرات هم دارن همین وضعه
پینگ واسه من خوبه و زیاد نمیشه.
این مودم پورت اولش گیگابیتی هست بقیه 100 مگ
البته با یه روتر معمولی میشه ازش 4 تا پورت گیگابیتی گرفت.
malek911
25-09-2019, 19:34
سلام
دقیقا واسه منم تو این تایم پینگ میره بالای 200.الان 2 ماهه وضعیت همینه و اصلا هم تغییری نکرده.تا 1 شب همینجوریه بعد یه هو درست میشه
babak_eivazi
26-09-2019, 13:56
دقیقا واسه منم تو این تایم پینگ میره بالای 200.الان 2 ماهه وضعیت همینه و اصلا هم تغییری نکرده.تا 1 شب همینجوریه بعد یه هو درست میشه
همین مشکل برای من هم پیش میاد
ساعت 10 تا 1 نصف شب 70 میلی ثانیه میاد رو پینگ تایم
مودمتون هم 1 پورت گیگابیت داره تا اونجایی که من می دونم مدل hg8245h چهار تا پورت گیگابیت داره مدل شما 1 دونه
یک مدل مودم هم یوتل داده بیرون جدیدا کسی از دوستان استفاده کرده از مودم یوتل ؟ قیمتش هم 450 هست تو فروشگا های آنلاین. مشخصاتش دقیقا شبیه همین مدل های هواوی هست
malek911
26-09-2019, 17:03
همین مشکل برای من هم پیش میاد
ساعت 10 تا 1 نصف شب 70 میلی ثانیه میاد رو پینگ تایم
مودمتون هم 1 پورت گیگابیت داره تا اونجایی که من می دونم مدل hg8245h چهار تا پورت گیگابیت داره مدل شما 1 دونه
یک مدل مودم هم یوتل داده بیرون جدیدا کسی از دوستان استفاده کرده از مودم یوتل ؟ قیمتش هم 450 هست تو فروشگا های آنلاین. مشخصاتش دقیقا شبیه همین مدل های هواوی هست
مال من مدلش دقیقا اینه و 4 تا پورت گیگابیت داره
babak_eivazi
26-09-2019, 19:51
مال من مدلش دقیقا اینه و 4 تا پورت گیگابیت داره
منظورم مدل hg8546h دوستمون بود از مودم شما تو دفتر داریم هر چهار تا پورتش گیگابیت هست پارسال مخابرات فایبر هوم میاورد به نظرم بهتر از این مودم های هواوی هست که جدیدا آورده تنها برتری مودم هواوی پورت یو اس بی و fttp هست. تو برد وای فای و کیفیت اتصال وای فای و نرم افزار مودم فایبر هوم بهتره کیفیت بدنه هم برای مدل هواوی خیلی پایین تر از فایبر هوم هست.
تمام isp های ایران از زیرساخت اینترنت میگیرند پس اینکه بیای بگی فلان شرکت خوبه یا بده اشتباهه چون همشون یه نت رو دارن و مسیر هاشون از زیرساخت تعیین میشه
مخابرات هم به شخصه تست کردم از تمام isp های خصوصی بهتره از لحاظ پایداری و سرعت
اگر اینطوریه چطور پارس آنلاین داشتم بیشتر از یک مگابیت خطم کشش نداشت ولی روی همون خط از شاتل گرفتم هشت مگابیت رو بدون هیچ نویزی میکشه!!!
پس حتماً فرقی میون شرکت ها هست.
درضمن اینترنت ADSL بستگی بسیار زیادی به دوری و نزدیکی به مرکز مخابرات داره. کسی که خونه شون چسبیده به مرکز مخابرات، از هر شرکتی اینترنت بگیره براش عالی در میاد ولی کسی که خونه شون کیلومترها از مرکز مخابرات دور هست، از بهترین ISP هم اینترنت بگیره چون دور هست از مرکز، رو خطش نویز میفته و کشش کمی خواهد داشت.
من به شخصه همه ی ISP ها رو تست کردم و این رو میگم.
...Moein...
28-09-2019, 01:51
اگر اینطوریه چطور پارس آنلاین داشتم بیشتر از یک مگابیت خطم کشش نداشت ولی روی همون خط از شاتل گرفتم هشت مگابیت رو بدون هیچ نویزی میکشه!!!
پس حتماً فرقی میون شرکت ها هست.
درضمن اینترنت ADSL بستگی بسیار زیادی به دوری و نزدیکی به مرکز مخابرات داره. کسی که خونه شون چسبیده به مرکز مخابرات، از هر شرکتی اینترنت بگیره براش عالی در میاد ولی کسی که خونه شون کیلومترها از مرکز مخابرات دور هست، از بهترین ISP هم اینترنت بگیره چون دور هست از مرکز، رو خطش نویز میفته و کشش کمی خواهد داشت.
من به شخصه همه ی ISP ها رو تست کردم و این رو میگم.
به چیزی ک من میگم توجه نمیکنی من دارم میگم ک اینترنت کل isp ها از زیرساخت هستش اینی ک شما میگی بحث تجهیزات یک isp هست ک ممکنه یک isp تجهیزاتش بد باشه سرعت 1 مگ نگیری ممکنه یک isp خوب باشه 8 مگ بده بهت
بعد شما بحث adsl رو کردین ک به فاصله مربوطه شما از هر شرکتی بگیری فاصله ت دور باشه نتت بد میشه
بحث من سر اینه ک نتی ک مخابرات اراثه میده همون نتی هست ک پارس آنلاین داره یا شاتل یا ...
ممکنه تجهیزات مخابرات خوب باشه نت رو به شما خوب برسونه ولی پارس بده در نتیجه نت شما هم بد میشه این برمیگرده به تجهیزات
بحث پینگی هم باشه بازم مسیر ها از زیرساخت تعیین میشوند و خوده isp هیچکاری نمیتونه بکنه
نمونه ش رو میگم بهتون ک مثلا تا یک ماه پیش مسیر المان آمازون از opentransit بود زیرساخت اومد با amazom peer کرد الان مسیرش de cix frankfurt هست ک روی تمام isp ها مسیرش همینه چون زیرساخت اینو تعیین کرده
persian.godfather
28-09-2019, 05:04
به نظرتون بقیه شرکت ها چه زمانی vdsl ارائه میکنن چون شنیدم کنسرسیوم تشکیل دادن واس این کار ، آخه اصلا دلم نمیخواد از مخابرات چیزی بگیرم
persian.godfather
28-09-2019, 05:15
به نظرتون بقیه شرکت ها چه زمانی vdsl ارائه میکنن چون شنیدم کنسرسیوم تشکیل دادن واس این کار ، آخه اصلا دلم نمیخواد از مخابرات چیزی بگیرم
البته الان سرچ کردم این کنسرسیوم که توسعه ارتباطات رایان تدبیر اسمش هست اموالش رو گذاشته واس مزایده پس اینم کنسله انگار
hesamavr
28-09-2019, 11:37
به چیزی ک من میگم توجه نمیکنی من دارم میگم ک اینترنت کل isp ها از زیرساخت هستش اینی ک شما میگی بحث تجهیزات یک isp هست ک ممکنه یک isp تجهیزاتش بد باشه سرعت 1 مگ نگیری ممکنه یک isp خوب باشه 8 مگ بده بهت
بعد شما بحث adsl رو کردین ک به فاصله مربوطه شما از هر شرکتی بگیری فاصله ت دور باشه نتت بد میشه
بحث من سر اینه ک نتی ک مخابرات اراثه میده همون نتی هست ک پارس آنلاین داره یا شاتل یا ...
ممکنه تجهیزات مخابرات خوب باشه نت رو به شما خوب برسونه ولی پارس بده در نتیجه نت شما هم بد میشه این برمیگرده به تجهیزات
بحث پینگی هم باشه بازم مسیر ها از زیرساخت تعیین میشوند و خوده isp هیچکاری نمیتونه بکنه
نمونه ش رو میگم بهتون ک مثلا تا یک ماه پیش مسیر المان آمازون از opentransit بود زیرساخت اومد با amazom peer کرد الان مسیرش de cix frankfurt هست ک روی تمام isp ها مسیرش همینه چون زیرساخت اینو تعیین کرده
این درسته ولی نه همیشه گو اینکه بهونه همیشگی شرکتهای حقه باز ADSL هستش
کاری که اینها میکنن اشتراک غیر قانونی روی پورت هستش که پهنای باند رو کاهش میده یا ناپایدارش میکنه بعد یا ایراد از مخابرات می گیرن یا سمت یوزر بدبخت
بحث پینگی که شما گفتی : بله شرکت زیرساخت هسته شبکه اینترنت رو بر عهده داره ! اما اینکه ISP هیچ تاثیری در پینگ نداره غلط هست ! مثلا شرکت اسیاتک امروز پینگ 8.8.8.8 حدود 130 میلی ثانیه از بعضی از مراکز مخابراتی تهران بسته رو رسونده ! اما همین شرکت مخابرات 80 میلی ثانیه ! دلایل مختلفی وجود داره ! اینکه مخابرات مسیرش با اسیاتک فرق بکنه ! تجهیزات اسیاتک یا همون روتر ها و سوییچ های تحت شبکه اش پر ترافیک باشن ! یا شبکه زیرساخت دچار مشکل باشه ! مشکلی در شبکه فیبرنوری انتقال دهنده وجود داشته باشه ! علت پینگ پایین مخابرات بخاطر هسته شبکه بودن هست و بیشترین نقاط دریافت لینک از شرکت زیرساخت رو داره ! حتی کابل های مسیر مشترک و حتی روتر خود مشترک هم دخیل هست
حرفتون درست نیست به خصوص در مورد پینگ من تا چند وقت پیش دیدبان داشتم و الان اسیاتک دارن
هر دو از پورت اسیاتک استفاده می کردن یعنی نجهیزات یکسان بود ولی در دیدبان نت قعتی داشتم و پینگم حدود ۱۲۰ بود ولی الان قعطی ندارم و پینگم با همون ایپی ۷۷ هست
...Moein...
29-09-2019, 16:37
حرفتون درست نیست به خصوص در مورد پینگ من تا چند وقت پیش دیدبان داشتم و الان اسیاتک دارن
هر دو از پورت اسیاتک استفاده می کردن یعنی نجهیزات یکسان بود ولی در دیدبان نت قعتی داشتم و پینگم حدود ۱۲۰ بود ولی الان قعطی ندارم و پینگم با همون ایپی ۷۷ هست
ایپی ک دیده بان نت بهت میداده روت مسیرش با اون ایپی ک آسیاتک بهت میده فرق میکنه
ممکنه اون ایپی دیده بان نت از زیرساخت مسیرش بد تعیین شده باشه برای همین پینگت رو بد میکرده
البته مسئله channel mod هم هست ک باید ببینی روی دیده بان نت روی حالت fast بوده یا interleave
تمام این مسائل روی پینگت تاثیر میزاره ولی اصل کارش همون تعیین مسیر از زیرساخت روی prefix ایپی هست
ERF@NIAN
29-09-2019, 16:47
پس شرکتا باهم دیگه فرق دارن، دنبال شرکتی باید بری که زیرساخت بهش مسیر بهتری داده
amfouter
29-09-2019, 18:05
سلام دوستان. مودم ftth که هم قیمتش مناسب باشه و هم مخابرات اونو تایید کنه و بشه اونو به صورت آزاد از بازار خرید چی پیشنهاد میکنین؟
amfouter
03-10-2019, 20:22
سلام دوستان. مودم ftth که هم قیمتش مناسب باشه و هم مخابرات اونو تایید کنه و بشه اونو به صورت آزاد از بازار خرید چی پیشنهاد میکنین؟
سلام دوستان کسی نیست یه راهنمایی بکنه کدوم مودمو بخرم بهتره؟
blackbird
04-10-2019, 00:04
سلام دوستان کسی نیست یه راهنمایی بکنه کدوم مودمو بخرم بهتره؟
EchoLife HG8245H من از دیجی با گارانتی 1 ساله خریدم 799 پورت سبز بود در صورتی که به شرکت زنگ زدم گفت فقط آبی داریم و پچ کورد سبز 3 متری داخل جعبه بود همبن شرکت بدون گارانتی 787 میده مورد خاصی نداره 2 مدل دیگه هم دیجی داره ارزون تر که اونا هم میتونی بخری اما گارانتی ندارن
amfouter
04-10-2019, 00:32
ممنون از راهنماییت :»
یه سوال دیگه هم داشتم. موقع نصب مخابرات گیر نداد یا بهونه ای نیاورد که با پچکورد سبز نمیتونیم سرویس بدیم و باید مودم مارو تهیه کنین؟
حقیقتش کمی نگرانم که مودمو بگیرمو مخابرات بگه این مودم مورد تایید ما نیستش.
blackbird
04-10-2019, 02:03
ممنون از راهنماییت :»
یه سوال دیگه هم داشتم. موقع نصب مخابرات گیر نداد یا بهونه ای نیاورد که با پچکورد سبز نمیتونیم سرویس بدیم و باید مودم مارو تهیه کنین؟
حقیقتش کمی نگرانم که مودمو بگیرمو مخابرات بگه این مودم مورد تایید ما نیستش.
الان که معلوم نیست شما بخری سبز یا آبی باشه و مخابرات اصلا کسی رو مجبور به خرید مودم از خودش نمکینه و این مودم های دیجی هم مطمئن باش موردی نداره اما مورد پچ سمت پریز رو شاید پیدا کنی من هم همین مورد برام پیش اومده البته من بعد نصب مودم خریدم به مخابرات و پیمانکار هم گفتم پریز رو عوض نکردن گفتن افتی نداره RX Optical Power باید تو محدوده 11 تا 20 باشه درسته که مال من هم بود و سرعت هم موردی نداره دیگه بیخیال شدم حالا شما یا مودم رو از پیمانکار بگیر یا اگه مطمئنی سرویس میدن از دیجی بخر که سبز و آبی از الان معلوم بشه اگه که پریز همون رنگ بزنن، اگه هم نزدن موردی نداره من الان دارم کار میکنم
دوستان بین EchoLife HG8546MEchoLife HG8245HEchoLife HG8546M
کدوم بهتره ؟
blackbird
05-10-2019, 19:30
دوستان بین EchoLife HG8546MEchoLife HG8245HEchoLife HG8546M
کدوم بهتره ؟
این دو مدل برای کار اینترنت تو سرعتی که مخابرات میده فکر نکنم برتری داشته باشن 8245 دو تا پورت تلفن داره و برای وایرلس هم فکر نکنم تفاوتی داشته باشه اگه بودجه مهم نیست همون 8245 رو با گارانتی بگیر اگه گارانتی برات مهم نیست بدون گارانتی بگیر و اگه بودجه کم داری 8546 من مودم دیگه نمیشناسم دوستانی که میدونن کمک میکنن
moderntalking123
06-10-2019, 07:57
سلام دوستان، من سوالی داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکی برای توضیح بده. میخوام بدونم اولا فرق FTTH و VDSL چیه؟
من تهران هستم منطقه تهرانپارس، با 2020 تماس گرفتم گفتن منطقه پوشش تانوما نداره. آیا راهی هست من اینترنت پرسرعت بتونم داشته باشم؟ حجم بالا میخوام ماهی حدود 300 گیگ. راهی سراغ دارید با قیمت مناسب توی تهران؟ (وایرلس یا هرچیزی)
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
Rahpooyan
06-10-2019, 17:13
سلام دوستان، من سوالی داشتم کسی میتونه راهنمایی کنه یا لینکی برای توضیح بده. میخوام بدونم اولا فرق FTTH و VDSL چیه؟
من تهران هستم منطقه تهرانپارس، با 2020 تماس گرفتم گفتن منطقه پوشش تانوما نداره. آیا راهی هست من اینترنت پرسرعت بتونم داشته باشم؟ حجم بالا میخوام ماهی حدود 300 گیگ. راهی سراغ دارید با قیمت مناسب توی تهران؟ (وایرلس یا هرچیزی)
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
درباره VDSL سوال کنید. این سرویس از تانوما پایین تر ولی از ای دی اس ال بهتر است. همچنین با طرح جدید رایگان مودم ای دی اس ال را با وی دی اس ال تعویض می کنند. و البته نیازی به سیم کشی مجزا هم ندارد.
درباره VDSL سوال کنید. این سرویس از تانوما پایین تر ولی از ای دی اس ال بهتر است. همچنین با طرح جدید رایگان مودم ای دی اس ال را با وی دی اس ال تعویض می کنند. و البته نیازی به سیم کشی مجزا هم ندارد.
من سوال کردم در مورد vdsl گفت باید از مرکز مخابراتی بپرسی ..
Anishtain_DM
08-10-2019, 14:45
الان که معلوم نیست شما بخری سبز یا آبی باشه و مخابرات اصلا کسی رو مجبور به خرید مودم از خودش نمکینه و این مودم های دیجی هم مطمئن باش موردی نداره اما مورد پچ سمت پریز رو شاید پیدا کنی من هم همین مورد برام پیش اومده البته من بعد نصب مودم خریدم به مخابرات و پیمانکار هم گفتم پریز رو عوض نکردن گفتن افتی نداره RX Optical Power باید تو محدوده 11 تا 20 باشه درسته که مال من هم بود و سرعت هم موردی نداره دیگه بیخیال شدم حالا شما یا مودم رو از پیمانکار بگیر یا اگه مطمئنی سرویس میدن از دیجی بخر که سبز و آبی از الان معلوم بشه اگه که پریز همون رنگ بزنن، اگه هم نزدن موردی نداره من الان دارم کار میکنم
سلام
امکانش هست یه عکس از پریز بذارید ببنیم چه شکلی هست یعنی میخوام ببینم دیوار خراب میشه یا نه چطوریه ؟
blackbird
08-10-2019, 20:12
پریز بزرگی نیست خرابی هم نداره پشتش چسب دو طرفه میزنن و جای پیچ هم داره و داخل خودش پیچ و رول پلاگ داره
blackbird
08-10-2019, 20:34
قسمت تغییر سرویس من سرویس های 20 و 30 و 50 حذف شدن کسی خبر داره چرا ؟ باگه یا دارن گرون میکنن یا برای شخصی حذف کردن
2020 که الان زنگ زدم پاس کاری شدم بین فروش و پشتیبانی و تغییر سرویس هم جواب نداد
Anishtain_DM
08-10-2019, 22:26
پریز بزرگی نیست خرابی هم نداره پشتش چسب دو طرفه میزنن و جای پیچ هم داره و داخل خودش پیچ و رول پلاگ داره
یکی از دوستان من فیبر گرفت خونشون 13 سال ساخت بود اومدن گفتن از داخل نمیره روکار رفتن اصلا یه وضعی بود دیوارشون اندازه یه وجب رنگش ریخت با گچ هاش
Rahpooyan
08-10-2019, 22:33
یکی از دوستان من فیبر گرفت خونشون 13 سال ساخت بود اومدن گفتن از داخل نمیره روکار رفتن اصلا یه وضعی بود دیوارشون اندازه یه وجب رنگش ریخت با گچ هاش
مطمئن باشید خیلی بیشتر گچگاری و نقاشی ساختمان پول برق واسه اینترنت ای دی اس ال و ... برداخته اند.
mojtaba89101
09-10-2019, 00:00
سلام دوستان
منم تازه ۳ روزه سرویس ftth برام راه اندازی کرده مخابرات. از مازندران هستم.
یه مودم an5506 بهم داده با یه خط تلفن sip و ۳۰۰ گیگ ترافیک یک ساله و کابل کشی هم کلا تا داخل واحد و پریز نصب کرد هم خودشون انجام دادن.
کلا هزینه همه ی اینارو از من ۷۳۴ تومن گرفتن.
از طریق سایت speedtest بررسی تست سرعت گرفتم. با سرور داخل ایران. پینگ روی ۳۰ بود . دانلود روی ۱۶۰ مگابیت و اپلود روی ۱۵۰ مگابیت
داخل idm هم از سایت ------ دانلود کردم سرعت دانلود روی ۲۵ مگابایت بود
بنظرتون این سرعت خوبه؟؟؟
سرعت شما ها چه مقدار هستش؟؟
هزینه ای که پرداخت کردم چطور بود؟؟
و اینکه در رابطه با رنگ سبز و ابی یک سری موارد گفتید در اینجا بنده متوجه نشدم.
بیشتر توضیح میدید. و تفاوت رنگ ها به چه معنی هستش
blackbird
09-10-2019, 09:33
پیمانکار من کابل رو تا باکس تقسیم آشپزخانه کشید اونم من خودم مسیر رو گفتم و موجود بود بستر برای ادامه داخل پریز منزل برقکار خودم آوردم اونا دست نزدن دیگه بستگی به نیازی که دارید باید هزینه کنید من اگه میدونستم از قبل دم در هم باکس درست حسابی نصب میکردم و تو مسیر بستر بهتری آماده میکردم کلا انقدر جدیده و اطلاع رسانی بد چون دست مخابرات و پیمانکاراشه آدم نمیدونه چیکار کنه اما همه سرویسهایی که وارد خونه میشه نیاز به بستر مناسب داره تا خوب و طولانی مدت مداوم کار کنه فکر کنید خونه گاز نداره الان میخوان گاز بدن بخاطر خرابی لوله کشی از خیر گاز میگذرید ؟ یا آب برق تلفن اینا چون عادی شدن و از اول کار میشه تو ساختمون نه هزینه به چشم میاد نه نیازش جای تعجب داره اما برای سرویس جدید و بروز هزینه کردن عجیب به نظر میاد.
blackbird
09-10-2019, 10:33
قسمت تغییر سرویس من سرویس های 20 و 30 و 50 حذف شدن کسی خبر داره چرا ؟ باگه یا دارن گرون میکنن یا برای شخصی حذف کردن
2020 که الان زنگ زدم پاس کاری شدم بین فروش و پشتیبانی و تغییر سرویس هم جواب نداد
سرعت بالای 16 رو برای تغییر سرویس به 20 و 30 و 50 باید مرکز درخواست داد، اینم بامبول جدیدشون که هیچ کی تو 2020 خبر نداشت بعد شاکی شدن تازه رفتن پرسیدن گفتن، اگه حرفشون درست باشه من مرکز نرفتم هنوز.
mahan999
09-10-2019, 10:54
میشه عکس بگیری ببینیم چه سرویسهایی موجوده فعلا
دوستان کسی مودم EchoLife HG8546M از دیجیکالا گرفته در داخل باکسش چیا هست ؟!
blackbird
09-10-2019, 18:15
دوستان کسی مودم EchoLife HG8546M از دیجیکالا گرفته در داخل باکسش چیا هست ؟!
مودم، 1 عدد پچ 3متری سبز نوری ،1 عدد پچ RG45، آداپتور مارک هواوی با سری برق ایران یعنی تبدیل نمی خواد، یه برچسب که روش چند تا سریال نامبر دستگاه چاپ شده، یه برچسب با آرم CE و نوشته هواوی مجارستان وارد کننده دستگاه هست حتما سفارش اونجا بوده ... همین
ببخسید من EchoLife HG8245H رو خریدم شما مدل دیگه خواسته بودید بد متوجه شدم
blackbird
09-10-2019, 18:18
میشه عکس بگیری ببینیم چه سرویسهایی موجوده فعلا
تو پنل از 512 هست تا 16 مگ برای بالا تر باید بری مرکز تلفن منطقه البنه این شاید مال تهران باشه
تو پنل از 512 هست تا 16 مگ برای بالا تر باید بری مرکز تلفن منطقه البنه این شاید مال تهران باشه
منظورشون چیه؟! که چی بشه؟!
نکنه میخوان حضوری بگن قیمت ها را بالا بردن؟
blackbird
10-10-2019, 09:20
نمی دونم اگه شد شنیه میرم سرعت رو 20 مگ کنم خبری بود میگم
Rahpooyan
10-10-2019, 14:01
داخل پنل بسته به استان و بگمونم بسته به خریدهای قبلی کاربر، تعداد معدودی قرار داده می شود. برای مثال همین طرح ADSL برای من موجود نبود. طرحی که خریدم سرعت محدود بود واسه همین درخواست تغییر طرح دادم. وجه به پنل برگشت ولی امکان خرید اون طرح در پنل نبود. پیگیری کردم و طرح را به پنل اضافه شد.
در صورتیکه می خواین طرح جدید بخرید و این طرح داخل پنل نیست، میتونید از طریق 2020 درخواست بدید.
Ac__immortal
10-10-2019, 20:46
سلام ، من 1 ساله تانوما دارم ، ساکن اهوازم ، از نظر سرعت دانلود و اپلود عالیه ولی پینگ معمولیه،
الان نزدیک 1 ماهه به psn وصل نمیشه یا اگه بشه بعد 30 دقیقه قطع میشه ، به پشتیبانی هم زنگ زدم چرت و پرت جواب میدن ، کسی نمیدونه مشکلم از چیه؟
blackbird
10-10-2019, 21:22
داخل پنل بسته به استان و بگمونم بسته به خریدهای قبلی کاربر، تعداد معدودی قرار داده می شود. برای مثال همین طرح ADSL برای من موجود نبود. طرحی که خریدم سرعت محدود بود واسه همین درخواست تغییر طرح دادم. وجه به پنل برگشت ولی امکان خرید اون طرح در پنل نبود. پیگیری کردم و طرح را به پنل اضافه شد.
در صورتیکه می خواین طرح جدید بخرید و این طرح داخل پنل نیست، میتونید از طریق 2020 درخواست بدید.
2020 که من زنگ زدم اصلا نمیدونست جریان چیه تا الان که هیچ فایده ای نداشته برا من این 2020 فقط از سر خودشون وا میکنن بخش تغییر سرویس هم داره تازه که گفت برم مرکز درخواست یدم اما قبلا همه سرعتها قسمت تغییر سرویس موجود بود
malek911
11-10-2019, 12:41
سلام ، من 1 ساله تانوما دارم ، ساکن اهوازم ، از نظر سرعت دانلود و اپلود عالیه ولی پینگ معمولیه،
الان نزدیک 1 ماهه به psn وصل نمیشه یا اگه بشه بعد 30 دقیقه قطع میشه ، به پشتیبانی هم زنگ زدم چرت و پرت جواب میدن ، کسی نمیدونه مشکلم از چیه؟
از اینا تست \ینگ بگیر ببین چنده
185.179.203.138
8.8.8.8
52.94.17.74
206.191.157.186
Anishtain_DM
11-10-2019, 22:11
یکی از دوستای من فیبرش رو کشیدن ولی الان 3 روز گذشته میگن هنوز اطلاعاتش برای دادن اینترنت نیومده مگه کابل رو میشکن بلافاصله وصل نمیشه ؟ :blink:
هیجان من از اون بیشتره :D
youngeagle
11-10-2019, 23:52
دوستان این ONT ها با Wifi AC تو ایران هم گیر میاد؟ به نظرم این مودم ها که میدن wifi N 300mbps هست که در عمل پایدار به طور میانگین 80mbps با پیک های خیلی بیشتر بده که بستگی به فاصله تا دستگاه داره.
یا مثلا ONT خالی بگیرم بزاریم کنار router wifi AC. البته آپشن اولی بهتره.
youngeagle
11-10-2019, 23:54
دوستان این ONT ها با Wifi AC تو ایران هم گیر میاد؟ به نظرم این مودم ها که میدن wifi N 300mbps هست که در عمل پایدار به طور میانگین 80mbps با پیک های خیلی بیشتر بده که بستگی به فاصله تا دستگاه داره. البته دوستانی که دارند می تونند اعداد دقیق رو بگند.
Gamexland
12-10-2019, 02:09
کجای اهوازبد؟ شماره ای از پیمانکار دارید؟
youngeagle
12-10-2019, 10:52
دوستان اگه به من پاسخ سریع بدن ممنون میشم.
با پیمانکار خیلی بحث کردم، میگه من فقط پریز آبی میدم شما برو مودم با پورت سبز یا آبی بگیر.
بعد رفتم مرکز، میگه ما می تونیم سبزم بدیم ولی باید یه مقدار افت داشته باشه خط. سبز ممکن افتش کمتر باشه ولی از یه رنجی کمتر بشه ممکن داده اصلا به دستت نرسه.
الان دوستانی که دارند مقدار افت و قدرت سیگنال دریافتیشون چقدره؟
چه کنم؟ نظر شما چیه؟
blackbird
12-10-2019, 11:57
دوستان اگه به من پاسخ سریع بدن ممنون میشم.
با پیمانکار خیلی بحث کردم، میگه من فقط پریز آبی میدم شما برو مودم با پورت سبز یا آبی بگیر.
بعد رفتم مرکز، میگه ما می تونیم سبزم بدیم ولی باید یه مقدار افت داشته باشه خط. سبز ممکن افتش کمتر باشه ولی از یه رنجی کمتر بشه ممکن داده اصلا به دستت نرسه.
الان دوستانی که دارند مقدار افت و قدرت سیگنال دریافتیشون چقدره؟
چه کنم؟ نظر شما چیه؟
درسته همه جا تو نت بگردید میگن برای FTTH پورت سبز بهتره اما این برای بهترین حالته اجباری نیست همون آبی هم بخوبی جواب میده اگه ارتباط در حدی پایین باشه که جواب نده مشکل جای دیگه هست نه پورت آبی بودن مودم.
blackbird
12-10-2019, 12:19
دوستان این ONT ها با Wifi AC تو ایران هم گیر میاد؟ به نظرم این مودم ها که میدن wifi N 300mbps هست که در عمل پایدار به طور میانگین 80mbps با پیک های خیلی بیشتر بده که بستگی به فاصله تا دستگاه داره.
من با WiFi AC ندیدم . خود N هم یه مدل نیست قدرت فرستنده و تعداد آنتن محل قرار گیری و پهنای باندهای مختلف داره. من با WiFi روتر هواوی HG8245H نهایت روی دو تا گوشی 50 مگابیت گرفتم ایفون 6S+ و A5 2017 که باید بالاتر باشه روتر خودم هم قدیمی هست بریج میکنم بدتر میشه روی PC که با کابل وصله سرعت تا 300 یا 400 هم میره ( داخلی ) اگه سرعت بالا همه جای منزل می خواهید باید روتر خوب و اکسس پویت چند نقطه منزل بستگی به بزرگی قرار بدید مثل Wi-Fi Mesh Network که یه روتر و چند اکسس پویت تو یه پکیچ می خرید آماده با هم مچ هستند اما اینجا من ندیدم باشه یا کسی هزینه کنه کلا AC همه فکر میکنن چون جدید تره و پهنای باند بالاتری داری برد بالاتری هم داره که اشتباه هست برد AC کمتز از N هست مخصوصا اگه دیوار یا مانع سر راهش باشه الان AX یا AD هم یا همون Wifi6 آخرین استاندارده. و مودم فیبر خالی کجا سراغ دارید ؟ من پیدا نکردم داخل سایت هواوی داره اما اینجا نیست.
برای کسی که میخواد بهترین استفاده رو داشته باشه به نظر من بریج کردن مودم و ارتباط با یه روتر خوب و استفاده از یک یا چند اکسس پوینت جای دیگه منزل در ارنفاع مناسب بهترین راهکار هست. N هم با این پهنای باند جواب میده اما N ورژن بالا اگه هم که بودجه دارید که AC یا بالاتر. اما دقت کنید همه پورتهای دستگاهای که به هم وصل میشن حداقل 1 گیگ باشن
youngeagle
12-10-2019, 15:09
من با WiFi AC ندیدم . خود N هم یه مدل نیست قدرت فرستنده و تعداد آنتن محل قرار گیری و پهنای باندهای مختلف داره. من با WiFi روتر هواوی HG8245H نهایت روی دو تا گوشی 50 مگابیت گرفتم ایفون 6S+ و A5 2017 که باید بالاتر باشه روتر خودم هم قدیمی هست بریج میکنم بدتر میشه روی PC که با کابل وصله سرعت تا 300 یا 400 هم میره ( داخلی ) اگه سرعت بالا همه جای منزل می خواهید باید روتر خوب و اکسس پویت چند نقطه منزل بستگی به بزرگی قرار بدید مثل Wi-Fi Mesh Network که یه روتر و چند اکسس پویت تو یه پکیچ می خرید آماده با هم مچ هستند اما اینجا من ندیدم باشه یا کسی هزینه کنه کلا AC همه فکر میکنن چون جدید تره و پهنای باند بالاتری داری برد بالاتری هم داره که اشتباه هست برد AC کمتز از N هست مخصوصا اگه دیوار یا مانع سر راهش باشه الان AX یا AD هم یا همون Wifi6 آخرین استاندارده. و مودم فیبر خالی کجا سراغ دارید ؟ من پیدا نکردم داخل سایت هواوی داره اما اینجا نیست.
برای کسی که میخواد بهترین استفاده رو داشته باشه به نظر من بریج کردن مودم و ارتباط با یه روتر خوب و استفاده از یک یا چند اکسس پوینت جای دیگه منزل در ارنفاع مناسب بهترین راهکار هست. N هم با این پهنای باند جواب میده اما N ورژن بالا اگه هم که بودجه دارید که AC یا بالاتر. اما دقت کنید همه پورتهای دستگاهای که به هم وصل میشن حداقل 1 گیگ باشن
ممنون از پاسختون.
1. الان پیمانکار فقط میگه مودم تک پورت HG8546M داره به قیمت 650 تومن. نمی دونم پورت های LAN اش 100 مگ هست یا 1 گیگ؟ تنها تفاوتش فقط با HG8245H تعداد پورت ها هست؟
بعد میگه تک پورت ها فقط پورت آبی تو بازاره.
2. مودم ADSL قدیمی که دارم Dlink 2750U هست. میشه با پورت LAN از ONT به این وصل کردم و دو تا شبکه در دو تا باند مختلف داشت ( مثلا خود ONT رو کانال 6 و روتر-adsl رو کانال 10 همین شبکه رو پخش کنه) یا همون شبکه رو دوباره تکرار کنم. متاسفانه این DLink که من دارم حالت repeater نداره انگار.
blackbird
12-10-2019, 17:21
ریپیتر نداره که نمیشه بهتر هست با سیم برسونید به دستگاه دوم و به یکی از پورتهای سویچش و صل کنی همه کاراهای روت و فایر وال و DHCP دستگاه دوم رو ببند ببینی مثل اکسس پوینت کار میکنه اگه اوک بود حله. کانال شبکه هم اگه منظورت فرکانش Wifi هست خوب مگه AUTO چه ایرادی داره خود دستگاه تداخل فرکانس دورو ورشو چک میکنه باند مناسب رو انتخاب میکنه یا از app Wifi Analuzer استفاده کن .
blackbird
12-10-2019, 17:34
1. الان پیمانکار فقط میگه مودم تک پورت HG8546M داره به قیمت 650 تومن. نمی دونم پورت های LAN اش 100 مگ هست یا 1 گیگ؟ تنها تفاوتش فقط با HG8245H تعداد پورت ها هست؟
فکر کنم حداقل یه دونه LAN گیگ دشته باشه و از ظاهرش نمیخوره نفاوت خاصی داشته باشه اون یه پورت مال تلفن هست. اگه پورت سبز بخرید پیمانکار پریز سبز میزنه ؟ اگه نداره که داستان میشه اگه داره شاید HG8245H از دیجی بخری سبز باشه قبل زدن پریز بخر که معلوم بشه چی کار کنه.
blackbird
12-10-2019, 17:54
[QUOTE=blackbird;9131079]نمی دونم اگه شد شنیه میرم سرعت رو 20 مگ کنم خبری بود میگم
سرعتهای 20 و 30 و 50 به پنل تغییر سرویس برگشتن و قیمت هم همونه حجم هم همونه. معلوم نیست چرا حذف شد چرا دوباره اومد
فکر کنم حداقل یه دونه LAN گیگ دشته باشه و از ظاهرش نمیخوره نفاوت خاصی داشته باشه اون یه پورت مال تلفن هست. اگه پورت سبز بخرید پیمانکار پریز سبز میزنه ؟ اگه نداره که داستان میشه اگه داره شاید HG8245H از دیجی بخری سبز باشه قبل زدن پریز بخر که معلوم بشه چی کار کنه.
پورت شماره 1 این مودم گیگ هست. بقیه 100 مگ هستند.
mr.arbab28
13-10-2019, 05:26
اقا من مشهدمهستم کسی خبر نداره که ایا به کجا رسید چون واغعا نیاز دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.