مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
[
24]
بامدادنیکنفس
24-12-2024, 04:12
درود امکانش هست تست سرعت از سرور خارجی هم بزارید
درود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور یا کشور یا شهر خاصی مد نظرتون بود بگید بزارم.
- - - Updated - - -
درود امکانش هست تست سرعت از سرور خارجی هم بزارید
درود
درود
- - - Updated - - -
درود
درود.
امکان تست با نرم افزار دانلود IDM از لینک خارجی مثل real-debrid یا alldebrid رو دارید ؟ نوسان تو این تستها خیلی زیاده. میخوام ببینم حداکثر دانلود چقدر هست . تست دانلود استیم هم اوکی هست. با تشکر.
- - - Updated - - -
بامدادنیکنفس
24-12-2024, 23:00
درود.
امکان تست با نرم افزار دانلود IDM از لینک خارجی مثل real-debrid یا alldebrid رو دارید ؟ نوسان تو این تستها خیلی زیاده. میخوام ببینم حداکثر دانلود چقدر هست . تست دانلود استیم هم اوکی هست. با تشکر.
- - - Updated - - -
درود من از FDM استفاده میکنم چون IDM هکی ه و خوشم نمیاد . به طور کل میشه گفت پیش پرداخت باز میزارن سرعت را ، پس پرداخت قبضی نه بقیه چیزایی که اپراتو مخابرات میگه شعره
این مثلا دانلود اوبنتو دسکتاپ از سرور خارجی که همون طور که میگید نوسان زیاد داره ولی تا 85.3 مگابایت هم میرفت .
اون دو تا هم که گفتید real debrid و all debrid ظاهرا تورنت پولی هستن که من از تورنت مجانی استفاده میکنم.
- - - Updated - - -
درود.
- - - Updated - - -
درود من از FDM استفاده میکنم چون IDM هکی ه و خوشم نمیاد . به طور کل میشه گفت پیش پرداخت باز میزارن سرعت را ، پس پرداخت قبضی نه بقیه چیزایی که اپراتو مخابرات میگه شعره
این مثلا دانلود اوبنتو دسکتاپ از سرور خارجی که همون طور که میگید نوسان زیاد داره ولی تا 85.3 مگابایت هم میرفت .
اون دو تا هم که گفتید real debrid و all debrid ظاهرا تورنت پولی هستن که من از تورنت مجانی استفاده میکنم.
درود.
- - - Updated - - -
دانلود استیم برای من همین جوری نوسان زیاد داره یعنی اول با سرعت 400 تا 500 مگابیت شروع به دانلود میکنه بعد میاد یه مدت روی 100 تا 200 بعد دوباره میره بالا رو 400 تا 500 بعد میاد پایین روی 10 تا 20 و همین جوری ولی من از steamdl.ir اکانت گرفتم که هم دانلود استیم رو نیم بها میکنه هم سرعتش رو به حداکثر میرسونه که اینجوری بین 925 تا 940 مگابیت بدون نوسان از استیم دانلود میکنه
درود.
سپاس از هر دو عزیز . همین تست دانلود اوبنتو هم اوکی هست و ممنونم.
600 مگ دانلود خارجی خیلی خوبه و از اون سایتهای دبرید هم باید بشه همون رو گرفت.
-------------
بابت راهنمایی استیم هم ممون.
بامدادنیکنفس
28-12-2024, 01:27
تست سرعت همزمان استیم و تورنت
- - - Updated - - -
تست سرعت همزمان استیم و تورنت
Monk_e83
28-12-2024, 23:34
...............
درود. امروز بالاخره بعد از ماهها دویدن سرویس فیبر شاتل وصل شد (مخابرات متاسفانه اینجا سرویس نمیده و رفتم مرکز هم گفتن برنامه نداریم و مشخص نیست . تهران - تهرانپارس - مرکز اکبری)
نتیجه چند تا تست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود سرور داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود سرور خارجی
دانلود استیم (استفاده از steamdl با راهنمایی دوستمون)
برای اندازه گیری حداکثر پهنای باند کلا اسپید تست به درد نمیخوره و بهتره با یک نرم افزار دانلود مستقیم از سرور دانلود کنید. به خصوص تست سرعت سرور خارجی اسپید تست اصلا نتایج دقیقی نشون نمیده.
elinbarrage
30-12-2024, 17:09
سلام,این سرعت که والا خیلی خوبه من مخابرات دارم طرح 300 مگابیت 700 گیگ ماهانه 370 تومن..
شاتل طرح یه گیگیش چه قیمتیه و چقدر حجم داره؟
سلام,این سرعت که والا خیلی خوبه من مخابرات دارم طرح 300 مگابیت 700 گیگ ماهانه 370 تومن..
درود. کیفیت سرویس عالی هست و تنها نقطه ضعف سرویس شاتل قیمتش هست. کلا هیچ ISP از نظر قیمت سرویس و حجم با مخابرات نمیتونه رقابت کنه. مثلا بسته های 100 گیگ شبانه مخابرات واقعا به صرفه بودند که شاتل ارائه نمیده.
در حال حاضر طرح 6 ماه اکستریم 1000 مگ - ماهیانه 400 گیگ به همراه مودم و کابل کشی و راه اندازی و نماوا رایگان 5 میلیون و 700 هزار تومان در میاد. این طرح رو یک ساله هم میشه گرفت . اگر یوسر پر مصرف باشی ترافیک اضافه هم به صورت جشنواره و معمولی داره. برای اطلاعات کامل به وب سایت شاتل - خدمات - اینترنت فیبر نوری رجوع کنید .
blackbird
31-12-2024, 14:33
این قیمت قبل از گرونی نیست ؟ الان این قیمت میدن ؟ جدول تعرفه داخل پنلتون رو میشه عکس بدید ؟
بامدادنیکنفس
01-01-2025, 18:45
پسورد ذخیره شده اینترنت اصلی داخل مودم مخابرات ( wifi نه ) را از کدوم مسیر میشه دید ؟
پسورد ذخیره شده اینترنت اصلی داخل مودم مخابرات ( wifi نه ) را از کدوم مسیر میشه دید ؟
درود.
یوسر و پاسورد اکانت WAN مودم همیشه از طریق پیامک براتون ارسال میشه.
باید برید تو سربرگ WAN داخل مودم . فقط یوسر مشخص هست و پاسورد مخفی هست.
Black.Hawk
02-01-2025, 23:43
سلام
کسی از ای پی استاتیک مخابرات استفاده کرده اینجا ؟
قیمتش ماهی چند هست ؟ و اینکه بعد از گرفتنش محدودیتی توی سزعت پیش نیومده ؟ چون یه جایی نوشته بودن بعد از گرفتن ای پی استاتیک سرعتشون رو محدود کردن !
blackbird
04-01-2025, 14:07
سلام دوستان
من حدود دو هفته هست روی قرار داد جدید هستم سرعت دانلود دو برابر شده با نوسان زیاد آخرش به 200 میرسه و روزهای تعطیل 400 به بالا هم شاید بده ولی سرعت آپلود یک چهارم شده !! یه برست خیلی کوتاه براش گذاشتن تا 40 50 حدودی و آخر تست میره روی 25 مگابیت! پشتیبانی اولش گفت اعلام میکنم و یه آقایی با برخورد بد از 2020 تماس گرفت که همینه دیگه آپلود رو کردیم یک چهارم روی قرار داد جدید، میگم خوب چرا همون اول پشتیبانیتون نمیگه اگه همچین چیزی هست ؟ مغلطه پشت مغلطه با مدل حرف زدن طلبکارانه و دعوا داشتن ! گفتم من خیلی تست دیدم سرعت آپلود خوبه همه و گفت سریال مودم رو بده چک کنم پروفایل رو و بعد یه ربع زنگ زد که خط چی چی هست یادم نمیاد منظورش همون RX Optical Power بود فکر کنم و گفت به پیمانکار میگم بیاد خط رو چک کنه. RX من زیاد خوب نیست 24.81 هست ولی فکر نکنم از اون باشه دانلود دیدم تا 400 450 هم رفته زمان خلوتی فکر کنم همون سرعت رو کم کردن دوستان قرار داد 100 سرعت آپلود شما چند هست اگه تست بزارید یا اعلام کنید ممنون میشم
ShadowDragon
04-01-2025, 18:17
دوستان این ftth تو دانلود منیجر سرعتش کم کم چقدره؟ حداکثر تا چند میره؟
bagbagoo
04-01-2025, 20:47
دوستان این ftth تو دانلود منیجر سرعتش کم کم چقدره؟ حداکثر تا چند میره؟
برای من نهایتا 17 یا 18 مگابایت هست که اگر ضربدر 8 کنی میشه حدودا 150 مگابیت بر ثانیه.البته بیشتر مواقع سرعت حدودای 11 یا 12 مگابایت هست که میشه حدود 100 مگابیت
با اسپید تست هم به همون عدد میرسم.
ShadowDragon
04-01-2025, 21:45
برای من نهایتا 17 یا 18 مگابایت هست که اگر ضربدر 8 کنی میشه حدودا 150 مگابیت بر ثانیه.البته بیشتر مواقع سرعت حدودای 11 یا 12 مگابایت هست که میشه حدود 100 مگابیت
با اسپید تست هم به همون عدد میرسم.
امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن ۳۰۰ تا ۱۰۰۰....
۹۶۰ گیگ + مودم و سیمکشی ۳۶۰۰
۲۵۰۰ گیگ +............... ۴۶۰۰
نمیدونم ارزش داره یا نه.
سرعتی که گفتید فقط برای شما اینقدره یا بقیه هم همینطور هست؟
blackbird
04-01-2025, 22:27
سرعت بستگی به خیلی پارامترها داره، قرار دادها یه سری نکته های مخفی دارن و همینطور شلوغی جایی که هستید و کیفیت خط و بستر و سروری که ازش دانلود می کنید. کمترین حالت باید 100 باشه که 10 تا 12 میده و 200 که من الان هستم تا 25 هم میره بعضی ساعتها و روز تعطیل و سرور داخلی خیلی بالاتر و 300 و 1000 که تست دوستان همین چند پست قبلی هست سرعت دریافتی رو همه مدل نشون داده. و قرار داد هر چی ارزون تر و پس پرداخت باشه سعی میکنن کندترش کنن و قرار داد حجم بالا و سرعت بالا و پیش پرداخت باید بهترین سرعت رو بده که جایی هم ندیدم ذکر شده باشه این مورد. مثلا پست قبلی منو دیده باشید آپلود رو یک چهارم کردن بدون اعلام در قرار داد حجم داخلی هم زده 2.7 برابر من که دقت نکردم چی داخلی هست و آیا دقیق حساب میشه. کلا فیبر نوری بهترین اینترنتی هست که میشه گرفت و قیمتی هم مخابرات مناسبتر از بقیه هست.
bagbagoo
05-01-2025, 11:25
نمیدونم ارزش داره یا نه.
فرقی نداره برای بقیه پرسنل شرکت هم همین قدره.
من چون مسئول IT شرکتمون هستم میتونم مانیتور کنم و اطلاعات دقیق تری بدم.من سرعت رو برای هیچ کدوم از واحدهای شرکت محدود نکردم چون به غیر از آبدارچیمون که 24 ساعته تو اینستا هست بقیه بچه ها دانلود نمی کنند.
چندین بار هم زوی سیستمهای بچه ها اسپید تست گرفتم و سرعت حداقل 100 یا نزدیک 100 بوده.بعضی مواقع حتی تا 250 مگابیت بر ثانیه هم میرسه.
حجم هم 420 گیگ در ماه هست که تا الان کافی بوده.
- - - Updated - - -
نمیدونم ارزش داره یا نه.
فرقی نداره برای بقیه پرسنل شرکت هم همین قدره.
من چون مسئول IT شرکتمون هستم میتونم مانیتور کنم و اطلاعات دقیق تری بدم.من سرعت رو برای هیچ کدوم از واحدهای شرکت محدود نکردم چون به غیر از آبدارچیمون که 24 ساعته تو اینستا هست بقیه بچه ها دانلود نمی کنند.
چندین بار هم زوی سیستمهای بچه ها اسپید تست گرفتم و سرعت حداقل 100 یا نزدیک 100 بوده.بعضی مواقع حتی تا 250 مگابیت بر ثانیه هم میرسه.
حجم هم 420 گیگ در ماه هست که تا الان کافی بوده.
سلام دوستان
من حدود دو هفته هست روی قرار داد جدید هستم سرعت دانلود دو برابر شده با نوسان زیاد آخرش به 200 میرسه و روزهای تعطیل 400 به بالا هم شاید بده ولی سرعت آپلود یک چهارم شده !! یه برست خیلی کوتاه براش گذاشتن تا 40 50 حدودی و آخر تست میره روی 25 مگابیت! پشتیبانی اولش گفت اعلام میکنم و یه آقایی با برخورد بد از 2020 تماس گرفت که همینه دیگه آپلود رو کردیم یک چهارم روی قرار داد جدید، میگم خوب چرا همون اول پشتیبانیتون نمیگه اگه همچین چیزی هست ؟ مغلطه پشت مغلطه با مدل حرف زدن طلبکارانه و دعوا داشتن ! گفتم من خیلی تست دیدم سرعت آپلود خوبه همه و گفت سریال مودم رو بده چک کنم پروفایل رو و بعد یه ربع زنگ زد که خط چی چی هست یادم نمیاد منظورش همون RX Optical Power بود فکر کنم و گفت به پیمانکار میگم بیاد خط رو چک کنه. RX من زیاد خوب نیست 24.81 هست ولی فکر نکنم از اون باشه دانلود دیدم تا 400 450 هم رفته زمان خلوتی فکر کنم همون سرعت رو کم کردن دوستان قرار داد 100 سرعت آپلود شما چند هست اگه تست بزارید یا اعلام کنید ممنون میشم
بسته ای که اسم سرعتش 100 مگ هست ، سرعت دانلودش 200 مگ و اپلودش هم 25 مگ است. بسته 100 تا 1000 هم سرعت دانلودش 1000 مگ و سرعت اپلودش هم 300 مگ هست . یک مدل سرعت 300 هم هست که تو پنل نیست و خودم دنبالشم :biggrin: به RX هم فکر نکنم ربطی داشته باشه چون الان خودم با RX 25 سرعت 1000 مگ رو دارم.
من جای شما بودم تو اولین فرصت میرفتم بسته 100 تا 1000 میگرفتم چون اینجوری هم سرعتتون بیشتر میشه ، هم حجم ماهانه سرویستون از 420 گیگ میشه 500 گیگ و هم هزینه سرویستون 20 هزار تومن ارزون تر میشه یعنی از 420 تومن میشه 400 تومن
از طریق سایت یا برنامه مخابرات من میتوانید مناطق تحت پوشش را دقیقتر مشاهده و ثبت نام انجام دهید.
blackbird
07-01-2025, 14:01
بسته ای که اسم سرعتش 100 مگ هست ، سرعت دانلودش 200 مگ و اپلودش هم 25 مگ است. بسته 100 تا 1000 هم سرعت دانلودش 1000 مگ و سرعت اپلودش هم 300 مگ هست . یک مدل سرعت 300 هم هست که تو پنل نیست و خودم دنبالشم :biggrin: به RX هم فکر نکنم ربطی داشته باشه چون الان خودم با RX 25 سرعت 1000 مگ رو دارم.
من جای شما بودم تو اولین فرصت میرفتم بسته 100 تا 1000 میگرفتم چون اینجوری هم سرعتتون بیشتر میشه ، هم حجم ماهانه سرویستون از 420 گیگ میشه 500 گیگ و هم هزینه سرویستون 20 هزار تومن ارزون تر میشه یعنی از 420 تومن میشه 400 تومن
مرسی از راهنمایی. من این سرعت آپلود که 25 هست رو جایی ندیدم تو قرار داد ذکر شده باشه و اون 500 گیگ 1000 هم که خودم تو پستهای قبلی دربارش گفتم یه ایراد بزرگ که داره 3 ماهه هست برای قرار داد پس پرداخت، شاید 1 ساله پیش پرداخت هم داشته باشه فعلا نمیخوام مدل قرار داد رو عوض کنم. فکر کنم ISP ها رو مجبورکردن چند درصد پورتهاشون 1000 باشه برای همین مخابرات اون 3 ماهه ارزون تر رو گذاشته که به اون درصد برسه و احتمالا بعدش خیلی افزایش قیمت داره برای همین قرار دادش 3 ماهه هست.
سلام دوستان فیلترینگ فیبر مخابرات به چه صورت هست؟امکان دور زدن هست؟
بامدادنیکنفس
09-01-2025, 19:26
اینترنت مخابرات
فقط کافیه دی ان اس درست را داشته باشی
نه چیز نه چیز شکن
الان اکثر شرکت های دیگه دارن به تقلید از مخابرات دی ان اس گوگل را میزارن دی ان اس دوم
- - - Updated - - -
اینترنت مخابرات
فقط کافیه دی ان اس درست را داشته باشی
نه چیز نه چیز شکن
الان اکثر شرکت های دیگه دارن به تقلید از مخابرات دی ان اس گوگل را میزارن دی ان اس دوم
shabnam1986
10-01-2025, 01:29
سلام من یه ماهه ثبت نام کردم این خطا رو میده
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سایت مخابرات قدیم هم کار نمیکرد ، الان هم ظاهرا کار نمیکنه . بهتره خودتون مستقیم به مخابرات منطقتون یا پیمانکار مراجعه کنید.
تو تهران Tehranftth.ir پیمانکار فیبره و تو گیلان Tanoma.net . شهرهای دیگه رو من نمیشناسم
amirpcp30
12-01-2025, 19:23
سلام دوستان
روی ftth مخابرات چندتا خط تلفن میشه خرید؟ مودم دوتا خروجی داره اما من میخوام با لن بفرستم در ایزابل برای صف انتظار
hotman1234
18-01-2025, 18:02
:n09::n09::n20::n20::n20::n19::n19::n19::n33::n10: :n10:
بلاخره بعد سالیان سال
به مام داره فیبر میرسه
ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
بازرسی دستور داده یک ماهه بیان باکس نصب کنن
کسی تاحالا عین من بوده بازرسی مخابرات دستور بده یکماه براش باکس بیان نصب کنن ؟
یا همه چی کشکه ؟
مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه
مخابرات سرویس شما رو آخر وصل کرد؟ چقدر طول کشید؟ برای منم شرایطی مثل شما پیش اومده ولی کاری انجام نداده فعلا تو این 2 هفته.
sima_6600
18-01-2025, 23:38
7 بار شکایت کردم از اسیاتک و 195 هیچ کدوم جواب ندادن هیچ فایده ای نداره 1 سال و نیم پیش تمام باکس ها رو گذاشتن و رفتن و هیچ خبری نیست
hotman1234
20-01-2025, 19:39
خوب امروز پیمانکار اومد و گفت نمیشه اول چون فقط یک واحد میخواد اما گفتم رئیس مرکز دستور داده زنگ زد باهاش صحبت کرد گفت باشه فیبر میکشم.
فقط همین امروز فیبر داخل ساختمان رو کارکرد و نزدیک 80 متر دراپ کشید که نزدیک 3 تومن پول گرفت. حالا منتظرم فاکتور بده چون فکر کنم گرون گرفت و برم شکایت کنم ازش. خود مخابرات گفت نزدیک 1500 تا 1800 میشه هزینه فیبرکشی داخل.
1 هفته ای هم قول داده فیبر تا درب ساختمان بیاره و بقیش دیگه دست مخابرات برای راه اندازی.
با سلام
مخابرات روی مودم فیبر نوری تلفن ثابت با شماره مخصوص میده. آیا ایرانسل هم روی فیبر تلفن ثابت میده؟
ShadowDragon
23-01-2025, 20:55
این ایرانسل تو کدوم شهر ها ftth داره؟
این ایرانسل تو کدوم شهر ها ftth داره؟
GHAGHALEELEE
28-01-2025, 19:37
سلام
دوستان میشه توضیح بدید بعد سیم کشی فیبرنوری باید چی کار کرد چی میخواد؟
1. اول باید درخواست برقراری سرویس تانوما رو داد؟
2. فقط از مخابرات باید گرفت یا شرکتهای دیگه هم این نوع اینترنت رو ارائه میدن؟
3. باید مودم مخصوص خرید یا خود ای اس پی مودم مخصوص خودش رو میده؟
4. اگر باید مودم تهیه کرد میشه لطف کنید بگید چه مودمی خوبه که هم اقتصادی باشه هم اذیت نکنه؟
مرسی
humanaga
28-01-2025, 20:21
سلام
یه سوال
ثدیما یه روشی بود از IPS میخواستی با یه تغییر کوچیک یا مقلا تعییر سرویس با 8مگ اینا رویس گیم فعال میکردن که پینگت می اومد پایین
الا که قیبر نوری دارم موندم با تماس گرفتن و یا روش خاصی میشه پینگ اورد پایین یا همینی که خریدی هست و باید بری اکانت نرم افزار های کاهش پینگ بخری؟
سلام
دوستان میشه توضیح بدید بعد سیم کشی فیبرنوری باید چی کار کرد چی میخواد؟
1. اول باید درخواست برقراری سرویس تانوما رو داد؟
2. فقط از مخابرات باید گرفت یا شرکتهای دیگه هم این نوع اینترنت رو ارائه میدن؟
3. باید مودم مخصوص خرید یا خود ای اس پی مودم مخصوص خودش رو میده؟
4. اگر باید مودم تهیه کرد میشه لطف کنید بگید چه مودمی خوبه که هم اقتصادی باشه هم اذیت نکنه؟
مرسی
درود.
1- تانوما مال مخابرات هست و از همه ارزون تر. یه سر برید مخابرات محل یا با تماس با 2020 شماره خونه رو میدید و اونها چک میکنن ببینن پوشش داره یا نه. اگر تا صد متری بانک سپه و ملی هم باشید بهتون اینترنت مخابرات یا تانوما میدن.
2- بسته به هر شهری و حتی محله، سرویس دهنده ها متفاوت هستن. باید تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محله خودتون رو چک کنید ببینید چه اپراتوری سرویس میده بعد زنگ بزنید بهشون.
3- بیشتر شرکت ها خودشون مودم میدن. یا میگن این مودم رو تهیه کن. خودتون مودم نخرید چون ممکنه اون اپراتور اون مودم رو استفاده نکنه و بمونه رو دستتون.
4- پاسخ این پرسش هم در شماره 3 داده شد. هر وقت اپراتور معلوم شد و با اطمینان فهمیدید که از چه برندی استفاده میکنن، اگر مودم خودشون رو استفاده نکردید، میتونید با تحقیق کردن مودم مناسب انتخاب کنید.
سلامیه سوال
ثدیما یه روشی بود از IPS میخواستی با یه تغییر کوچیک یا مقلا تعییر سرویس با 8مگ اینا رویس گیم فعال میکردن که پینگت می اومد پایین
الا که قیبر نوری دارم موندم با تماس گرفتن و یا روش خاصی میشه پینگ اورد پایین یا همینی که خریدی هست و باید بری اکانت نرم افزار های کاهش پینگ بخری؟
پینگ داخلی فیبرنوری بین ۱ تا ۲ میلی ثانیه است یعنی از این پایین تر جا نداره، ولی من خودم از exitlag استفاده میکنم برای بازیها ، بعد از ساختن اکانت سه روز مجانی هم میشه ازش استفاده کرد به نظرم یه بار تست کنید.
سلام
دوستان فاصله آپارتمان ما تا جعبه حدود 110 متر بود تو سایت هم کلا سبز رنگ بود آبان ماه با همسایه مشترک فیبرکشیدیم الان ایرانسل اومده حعبه چسبیده گذاشته ارزشی داره به ایرانسل تغییر بدم ؟ مودم هم EG8145V5 هست آیا ایرانسل پشتیبانی میکنه ؟ الان سرویس 220 گیگ سرعت 100 280ت پس پرداخت هست (که اونم اولش تجاری ثبت کرده بودن بعدا به خانگی تبدیل کردم) پینگ داخلی جدود 12 میگیرم و سرعت دانلود حدود 400 مگابیت RX Power هم بین 21.31- تا 20.81- متغیره و اینکه قبل تغییر به خانگی تو پنل برای تغییر سرویس نشون نمیداد که وقتی به 2020 زنگ زدم اونها تغییر دادن نشون میده منتها فقط پس پرداخت موقع تنظیم روی پیش پرداخت سرویسی نشون نمیده!
[QUOTE=Ali6532;9203252]سلام
دوستان فاصله آپارتمان ما تا جعبه حدود 110 متر بود تو سایت هم کلا سبز رنگ بود آبان ماه با همسایه مشترک فیبرکشیدیم الان ایرانسل اومده حعبه چسبیده گذاشته ارزشی داره به ایرانسل تغییر بدم ؟ مودم هم EG8145V5 هست آیا ایرانسل پشتیبانی میکنه ؟ الان سرویس 220 گیگ سرعت 100 280ت پس پرداخت هست (که اونم اولش تجاری ثبت کرده بودن بعدا به خانگی تبدیل کردم) پینگ داخلی جدود 12 میگیرم و سرعت دانلود حدود 400 مگابیت RX Power هم بین 21.31- تا 20.81- متغیره و اینکه قبل تغییر به خانگی تو پنل برای تغییر سرویس نشون نمیداد که وقتی به 2020 زنگ زدم اونها تغییر دادن نشون میده منتها فقط پس پرداخت موقع تنظیم روی پیش پرداخت سرویسی نشون نمیده![/QUOTE
به نظرم تنها حالتی که می ارزه مخابرات رو به ایرانسل عوض کنید اینه که حجم مصرفیتون ماهی ۱ ترا باشه ، چون ایرانسل این حجم رو برای سرعت ۱ گیگش داره ولی مخابرات نداره بجز اون فکر نمیکنم فرق خاصی داشته باشه چون خودتون هم میدونید تو ایران از هرجا اینترنت بگیرید آخرش میرسه به یک شرکت زیرساخت
دوستان یادتون هست چند وقت پیش یه سایت معرفی کردم به اسم steamdl.ir که هم دانلودها رو نیم بها میکرد و هم سرعتشون رو حداکثر . الان بجز pc رو کنسول پلی استیشن و ایکس باکس هم میتونه اینکارو کنه . یعنی همچین سرعت دانلودی روی کنسول من ندیده بودم
دوستان یادتون هست چند وقت پیش یه سایت معرفی کردم به اسم steamdl.ir که هم دانلودها رو نیم بها میکرد و هم سرعتشون رو حداکثر . الان بجز pc رو کنسول پلی استیشن و ایکس باکس هم میتونه اینکارو کنه . یعنی همچین سرعت دانلودی روی کنسول من ندیده بودم
ایکس باکس و پلی استیشن تست کردم نیم بها بود
sima_6600
12-02-2025, 18:57
بلخره من رو هم ثبت نام کردن و تو پنل کاربریم فعلا هست و در انتظار نصب هستم چند روز طول میکشه معمولا تا بیان نصب کنن؟
بلخره من رو هم ثبت نام کردن و تو پنل کاربریم فعلا هست و در انتظار نصب هستم چند روز طول میکشه معمولا تا بیان نصب کنن؟
مبارکه :) ، معمولا بین دو تا سه هفته
sima_6600
14-02-2025, 00:21
مبارکه :) ، معمولا بین دو تا سه هفته
یعنی 3 هفته از زمان سرویس من میره ؟ خوب چرا سرویس رو فعال میکنن وقتی هنوز سروییس رو نصب نکردن
یعنی 3 هفته از زمان سرویس من میره ؟ خوب چرا سرویس رو فعال میکنن وقتی هنوز سروییس رو نصب نکردن
تا وقتی سرویس رو تحویلتون ندند و مک آدرس مودمتون رو تو سیستم ثبت نکنند اشتراک تون شروع نمیشه
sima_6600
14-02-2025, 01:34
تا وقتی سرویس رو تحویلتون ندند و مک آدرس مودمتون رو تو سیستم ثبت نکنند اشتراک تون شروع نمیشه
برای من شروع شده و 4 روز هم ازش گذشته تو پنل زده فعال و در انتظار نصب
جالبه که بدون اینکه سرویس رو تحویل بدن اشتراکتون رو شروع کردند
بامدادنیکنفس
15-02-2025, 11:19
- - - Updated - - -
mirsina1979
15-02-2025, 17:02
- - - Updated - - -
سلام لطفا تست سرور خارج خم بزارید
rx خطتتوت چنده؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
rx خطتتوت چنده؟
rx خطتتوت چنده؟
- - - Updated - - -
rx خطتتوت چنده؟
درود. چند صفحه قبل تست سرعت برای دوستان گذاشتن.
- - - Updated - - -
درود. برای تست سرعت بین الملل دیگر روی سایت ubunto حساب نکنید. برای ای پی های ایران سروهای داخلی از parsvps یا petiak داره و همه سرورها داخلی هست. دستشون درد نکنه ولی به درد تست سرعت بین الممل نمیخوره.
متونید برید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یکی از سرورهای هلند/آلمان/انگلیس رو انتخاب کنید و تست کنید.
- - - Updated - - -
تست کامل سرعت را بهتره با این سایت بزنید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
درود. متاسفانه اون لینک هم مناسب نیست . حداکثر حجم تست 100 مگ هست که اصلا برای رسیدن به سرعت ماکس کافی نیست . کلا فقط با یک نرم افزار دانلود منجر و دانلود مستقیم با 8-16 کانکشن از سرور میشه حداکثر سرعت بین الملل رو سنجید.البته اگر سرعتتون رو 100-200 محدود کرده باشن اره اون موقع جواب میده.
درود. متاسفانه اون لینک هم مناسب نیست . حداکثر حجم تست 100 مگ هست که اصلا برای رسیدن به سرعت ماکس کافی نیست . کلا فقط با یک نرم افزار دانلود منجر و دانلود مستقیم با 8-16 کانکشن از سرور میشه حداکثر سرعت بین الملل رو سنجید.البته اگر سرعتتون رو 100-200 محدود کرده باشن اره اون موقع جواب میده.
90درصد ماکس باضافه کلی اطلاعات برای انان کی می خواهند بدانند.
- - - Updated - - -
90درصد ماکس باضافه کلی اطلاعات برای انان کی می خواهند بدانند.
بامدادنیکنفس
24-02-2025, 19:47
rx خطتتوت چنده؟
- - - Updated - - -
rx خطتتوت چنده؟
rx 23
Bakhtarani
05-03-2025, 20:21
با سلام خدمت همگی کسی از کرج مرکز مخابراتی رجایی شهر هست که سرویس سرعت ۱۰۰۰ مگابیتی رو خریداری کرده باشه؟
Bakhtarani
05-03-2025, 20:22
با سلام خدمت همگی کسی از کرج مرکز مخابراتی رجایی شهر هست که سرویس سرعت ۱۰۰۰ مگابیتی رو خریداری کرده باشه؟
Tehranshahr
13-03-2025, 12:49
سلام
من تهران سرویس 100مگ 120گیگ رو گرفتم که سرعت دانلود روی 200 محدوده ولی آپلود روی 25!
و کرج هم 1گیگابیت از پیشگامان گرفتم که خیلی بهتره.
تست با سرور پیشگامان:
تست با VPN هلند:
- - - Updated - - -
سلام
من تهران سرویس 100مگ 120گیگ رو گرفتم که سرعت دانلود روی 200 محدوده ولی آپلود روی 25!
تست با سرور پیشگامان:
تست با VPN هلند:
سلام
تست با سرور پیشگامان:
تست با VPN هلند:
- - - Updated - - -
سلام
تست با سرور پیشگامان:
تست با VPN هلند:
درود. کلا مخابرات وضعیت معلوم الحالی برای تهران داره و محدودیت سرعت میزارن. البته شنیدم طرح 1000 که بعضی مراکز دارن سرعت بازه. حداقل برای شهرهای دیگر اینقدر سخت گیری نمیکنن یا من اینطور میبنم که سرعتها باز هست.
خوبه که پیشگامان هم مثل شاتل سرعت رو باز میزاره و اینکه سرعت بین الملل رو همه اپراتورها اینقدر بهتر شده جای خوشحالی هست.
مینا اسدی
16-03-2025, 13:31
رایگان نیست
نزدیک به 3 تومن هزینه میشه به غیر از شارژ اینترنت فقط کشیدن فیبر این مقدار هزینه داره
MMDFullHD
17-03-2025, 16:11
مخابرات سرویس شما رو آخر وصل کرد؟ چقدر طول کشید؟ برای منم شرایطی مثل شما پیش اومده ولی کاری انجام نداده فعلا تو این 2 هفته.
همین الان وصل شدم اومدم پی سی
5 ماه طول کشید ولی امروز وصل شد
همین الان وصل شدم اومدم پی سی
5 ماه طول کشید ولی امروز وصل شد
درود.. مبارک باشه. متاسفانه مخابرات هم داره از بقیه شرکت ها تقلید میکنه و با این که هنوز هیچ زیر ساختی تو بعضی مناطق نداره ولی ثبت نام میکنه و بعد خریدار هم باید ماهها دنبال سرویس بدوه و دستتون هم به جایی بند نیست. من که شاتل ثبت نام کردم بعد از 3 ماه پولم رو پس گرفتم تا اینکه بعدا خودشون مامور فروش فرستادن. شما 5 ماه صبر کردی ماشالله !
MMDFullHD
17-03-2025, 17:20
درود.. مبارک باشه. متاسفانه مخابرات هم داره از بقیه شرکت ها تقلید میکنه و با این که هنوز هیچ زیر ساختی تو بعضی مناطق نداره ولی ثبت نام میکنه و بعد خریدار هم باید ماهها دنبال سرویس بدوه و دستتون هم به جایی بند نیست. من که شاتل ثبت نام کردم بعد از 3 ماه پولم رو پس گرفتم تا اینکه بعدا خودشون مامور فروش فرستادن. شما 5 ماه صبر کردی ماشالله !
فدای تو دقیقا همینطوریه ک میگی
برای ما ایرانسل بزور اومد باکس گذاشت 1 ساله و چند ماه سرویس نمیدن
مخابراات باز زور شکایت 4 بار چن بار پیگیری سیریش شدن از پیمانکار انجام داد کارمونو اونم از برج 7 اولین شکایت زدم تا امروز
سرعتش بد نیست ولی پیمانکار مچاله کرد دراپ رو تا پاور یکم تضغیف بشه بشه اصلا استفاده کرد گفت اسپیلتر نداریم فعلا اینطوری سر کن
فدای تو دقیقا همینطوریه ک میگی
برای ما ایرانسل بزور اومد باکس گذاشت 1 ساله و چند ماه سرویس نمیدن
مخابراات باز زور شکایت 4 بار چن بار پیگیری سیریش شدن از پیمانکار انجام داد کارمونو اونم از برج 7 اولین شکایت زدم تا امروز
سرعتش بد نیست ولی پیمانکار مچاله کرد دراپ رو تا پاور یکم تضغیف بشه بشه اصلا استفاده کرد گفت اسپیلتر نداریم فعلا اینطوری سر کن
درود. شما پول کابل کشی پرداخت کردید ؟ مچاله کردن دراپ دیگه چه مسخره بازیه !!! باید نسب و راه اندازی صحیح و اصولی انجام بشه. حتما پیگیری کنید که این رو در اسرع وقت درست کنن !! 5 ماه لفتش دادن اخرشم کار رو سمبل کردن ؟؟!! مسخرشو دراوردن !!
MMDFullHD
20-03-2025, 15:58
درود. شما پول کابل کشی پرداخت کردید ؟ مچاله کردن دراپ دیگه چه مسخره بازیه !!! باید نسب و راه اندازی صحیح و اصولی انجام بشه. حتما پیگیری کنید که این رو در اسرع وقت درست کنن !! 5 ماه لفتش دادن اخرشم کار رو سمبل کردن ؟؟!! مسخرشو دراوردن !!
والا بزور اومدن باکس نصب کردن منم عصبی بودم نت نداشتم بزور اومدن وصل کردن گفتن فعلا اینطوری سر کن باید اسپیلتر نصب بشه تا توان افت کنه تو آینده میخوره درست میشه .
فعلا بد نیست نتش ن قطع شده ن چیزی
- - - Updated - - -
والا بزور اومدن باکس نصب کردن منم عصبی بودم نت نداشتم بزور اومدن وصل کردن گفتن فعلا اینطوری سر کن باید اسپیلتر نصب بشه تا توان افت کنه تو آینده میخوره درست میشه .
- - - Updated - - -
درود. RX power و TX power چند هست ؟ یک اسکرین شات بزارید.
ShadowDragon
21-03-2025, 01:56
من امشب یه جایی مهمون بودم، مثلا ftth داشتن. یه تست سرعت گرفتم یه مرتبه ۱۲ مگ داد یه مرتبه ۲۲ .
از بازار هم یه فایل دانلود کردم، ۲.۳ مگ بود سرعت.
یه مودم یوتل داشتن. دیگه نمیدونم به خاطر مودم ایرانیشه یا کلا همینه
- - - Updated - - -
من امشب یه جایی مهمون بودم، مثلا ftth داشتن. یه تست سرعت گرفتم یه مرتبه ۱۲ مگ داد یه مرتبه ۲۲ .
- - - Updated - - -
درود. اگر تست با وای فای بوده که ملاک سرعت نمیشه. بیشتر این مودمها و حتی مدلهای ارزان قیمت که پورت 1 گیگ دارن در کانکشن کابلی عملکرد مشابهی دارن و تفاوت اصلیشون به کیفیت و برد وای فای و بقیه امکانات برمگیرده. مودمها یوتل وای فای ضغیف و برد کوتاهی دارن به خصوص اگر از ورژنهای قدیمی باشن که وای فای داغونی داشتن.
MMDFullHD
21-03-2025, 16:39
درود. RX power و TX power چند هست ؟ یک اسکرین شات بزارید.
Screenshot 2025-03-21 163511.png - Google Drive
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود. اگر تست با وای فای بوده که ملاک سرعت نمیشه. بیشتر این مودمها و حتی مدلهای ارزان قیمت که پورت 1 گیگ دارن در کانکشن کابلی عملکرد مشابهی دارن و تفاوت اصلیشون به کیفیت و برد وای فای و بقیه امکانات برمگیرده. مودمها یوتل وای فای ضغیف و برد کوتاهی دارن به خصوص اگر از ورژنهای قدیمی باشن که وای فای داغونی داشتن.
من کلا از مودم hg8240 بریج کردم روی تین که کار فیلترشکن رو انجام بده
از اون هم روی روتر شیامی بریج کردم رو تین
روی وایفای سرعت 650 تا 700 میده 5 گیگاهرتز نزدیکش
دور بشیم پذیرایی 200 مگابیت سرعت میده روی 2.4 گیگاهرتزش هم 150 مگ سرعت میده
کلا ی نت بدون فیلتر رون
Screenshot 2025-03-21 163511.png - Google Drive
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من کلا از مودم hg8240 بریج کردم روی تین که کار فیلترشکن رو انجام بده
از اون هم روی روتر شیامی بریج کردم رو تین
روی وایفای سرعت 650 تا 700 میده 5 گیگاهرتز نزدیکش
دور بشیم پذیرایی 200 مگابیت سرعت میده روی 2.4 گیگاهرتزش هم 150 مگ سرعت میده
کلا ی نت بدون فیلتر رون
درود. مقادیر RX power ایده ال هست و اگر با سوییچ رو همین پایدار باشه عالی خواهد بود. حتما پیگیری باشید که انجام بدن.
کلا اگر سرویس فیبر دارید باید روی یک روتر خوب با وای فای قوی سرمایه گذاری کنید. وای فای خود مودهای فیبر نوری معمولا هیچ تعریفی ندارن.
MMDFullHD
21-03-2025, 18:33
درود. مقادیر RX power ایده ال هست و اگر با سوییچ رو همین پایدار باشه عالی خواهد بود. حتما پیگیری باشید که انجام بدن.
کلا اگر سرویس فیبر دارید باید روی یک روتر خوب با وای فای قوی سرمایه گذاری کنید. وای فای خود مودهای فیبر نوری معمولا هیچ تعریفی ندارن.
بله با خمش بیشتر تونستیم rx رو کمتر کنیم اول -8 بود پایین تر هم میاد -3 ولی خب الان اوردیم تو رنج 13 عالی هست
روتر وایفای AX3000T وصل کردم به تین کلاینت سرعت از داخل 700 مگ میده که عدد ایده عالی هست عالی هست در کل
راضیم
ترافیک منتهی کمه الان این چند روز از 500 گیگ 350 گیگ باقی مونده :biggrin: ک ترافیک ارزون تر هست رو مخابرات
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز، اول از همه ممنونم بابت توضیحات تکمیلی که خیلی از دوستان اینجا اشاره کردند، امروز تو روز اول عید خدا رو شکر فیبر من هم وصل شد ولی بعد از 4 ماه دوندگی!!
من تجربه خودم رو اینجا به اشتراک بذارم ایشالا که برای کسی مفید باشه، متاسفانه منزل ما در نقشه iranfttx تو منطقه سبز نیست ولی به هر حال من اول اذر به همراه همسایمون رفتیم مخابرات شهید سعادتمند برای گرفتن فیبر و با مسئولش صحبت کردیم، گفت به شما 2 نفر نمیدیم حداقل 4 نفر باید باشید منم گفتم باشه حالا که اینجوره اومدم داخل 195 شکایت پر کردم که از شانس بد من 195 گفت وقتی تو منطقه سبز نیستید تو شکایت شما نمیتونیم کمکی کنیم، محل زندگی شما اصلا فیبر نداره، یعنی لعنت خدا بر این سامانه iranfttx
بعد از اون باز رفتم پیش مسئولش و با هزار نوع خواهش و تمنا بالاخره راضی شد که پیش ثبت نام ما رو انجام بده، بعدش من هفته ای یکبار میرفتم پیگیری و افتاد تو روال اداری که رسید به اول بهمن پیمانکار هم مشخص شد، البته که 2 تا همسایه دیگه بازم اینجا اضافه شدن و شدیم 4 نفر، ولی بعدش پیمانکار بهونه میاورد که کابل فیبر موجود نداریم کارخونه به خاطر نوسان دلار کابل نمیده!! باز من عصبی شدم اومدم تو بازرسی مخابرات شکایت نوشتم که اونم جواب داد متاسفانه کابل موجود نیست!
خلاصه دوستان من اواسط اسفند بود دیدم دیگه چاره ای نیست و به خاطر کارم که نیاز شدیدی به اینترنت پر سرعت داشتم گفتم برم به پیمانکار پیشنهاد شیرینی 2 میلیونی بدم شاید فرجی شد، پیمانکار اولش مقاومت کرد گفت والا کابل نداریم باز باهاش حرف زدم گفتم 3 میلیون شیرینی میدم گفت صبر کن چند روز ببینم چی میشه، بله دوستان گویا گره کار همینجا بود و طرف بعد 3 روز اومد و 4 روز ضربتی کار ما رو جمع کردش.
امیدوارم همه دوستان خیلی زود به طریقی که هست بتونن به فیبر نوری برسن و لذت ببرن از این سرعت و کیفیت!
این پایینی هم با قند شکن هستش
بله با خمش بیشتر تونستیم rx رو کمتر کنیم اول -8 بود پایین تر هم میاد -3 ولی خب الان اوردیم تو رنج 13 عالی هست
روتر وایفای AX3000T وصل کردم به تین کلاینت سرعت از داخل 700 مگ میده که عدد ایده عالی هست عالی هست در کل
راضیم
ترافیک منتهی کمه الان این چند روز از 500 گیگ 350 گیگ باقی مونده :biggrin: ک ترافیک ارزون تر هست رو مخابرات
درود. خیلی مراقب باشید که این خم کردن یکهو باعث ایجاد شکستگی نشه . اصلا اجازه ندید این مسئله طولانی بشه و به شدت پیگیر باشید. برای مثال پیمانکار برای من اومد گفت اگر بیشتر از 90 درجه خم بشه احتمال شکستگی بالا میره و تمام مدت مراقب بود داخل منزل هیج جا خمیدگی بیشتر نشه.
داستان ما بر عکس شماست. اول با -19 شروع شد و چون شاتل شروع به جذب کاربر بیشتر و ایجاد انشعاب تو منطقه ما کرد پاور افت کرد و اومد رو 26.9 . البته قطعی نداشتیم ولی لب مرز بود . سریع یک زنگ زدیم و اعلام افت سیگنال کردیم و 2 روز بعد اومد رو 23 که مناسب هست. تا زمانی که بین مقادیر -8 تا -27 باشه برای اپلینک 1 گیگ کفایت میکند و مشکلی نخواهید داشت.
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز، اول از همه ممنونم بابت توضیحات تکمیلی که خیلی از دوستان اینجا اشاره کردند، امروز تو روز اول عید خدا رو شکر فیبر من هم وصل شد ولی بعد از 4 ماه دوندگی!!
من تجربه خودم رو اینجا به اشتراک بذارم ایشالا که برای کسی مفید باشه، متاسفانه منزل ما در نقشه iranfttx تو منطقه سبز نیست ولی به هر حال من اول اذر به همراه همسایمون رفتیم مخابرات شهید سعادتمند برای گرفتن فیبر و با مسئولش صحبت کردیم، گفت به شما 2 نفر نمیدیم حداقل 4 نفر باید باشید منم گفتم باشه حالا که اینجوره اومدم داخل 195 شکایت پر کردم که از شانس بد من 195 گفت وقتی تو منطقه سبز نیستید تو شکایت شما نمیتونیم کمکی کنیم، محل زندگی شما اصلا فیبر نداره، یعنی لعنت خدا بر این سامانه iranfttx
بعد از اون باز رفتم پیش مسئولش و با هزار نوع خواهش و تمنا بالاخره راضی شد که پیش ثبت نام ما رو انجام بده، بعدش من هفته ای یکبار میرفتم پیگیری و افتاد تو روال اداری که رسید به اول بهمن پیمانکار هم مشخص شد، البته که 2 تا همسایه دیگه بازم اینجا اضافه شدن و شدیم 4 نفر، ولی بعدش پیمانکار بهونه میاورد که کابل فیبر موجود نداریم کارخونه به خاطر نوسان دلار کابل نمیده!! باز من عصبی شدم اومدم تو بازرسی مخابرات شکایت نوشتم که اونم جواب داد متاسفانه کابل موجود نیست!
خلاصه دوستان من اواسط اسفند بود دیدم دیگه چاره ای نیست و به خاطر کارم که نیاز شدیدی به اینترنت پر سرعت داشتم گفتم برم به پیمانکار پیشنهاد شیرینی 2 میلیونی بدم شاید فرجی شد، پیمانکار اولش مقاومت کرد گفت والا کابل نداریم باز باهاش حرف زدم گفتم 3 میلیون شیرینی میدم گفت صبر کن چند روز ببینم چی میشه، بله دوستان گویا گره کار همینجا بود و طرف بعد 3 روز اومد و 4 روز ضربتی کار ما رو جمع کردش.
امیدوارم همه دوستان خیلی زود به طریقی که هست بتونن به فیبر نوری برسن و لذت ببرن از این سرعت و کیفیت!
Click here to view the original image of 937x452px.
این پایینی هم با قند شکن هستش
Click here to view the original image of 1132x395px.
مبارک باشه. از ماجراجویی های خریداران فیبر نوری میشه کتاب نوشت.
Black.Hawk
22-03-2025, 10:55
سلام
اخیرا کسی از مخابرات ای پی استاتیک گرفته ؟
سرعت رو بعد این پی محدود نمیکنن ؟
خواستم اینجا تجریه قطعی های خودم و پشتیبانی تهران رو به اشنراک بگذارم .
اولین بار 15 اسفند پارسال ماشین شهرداری که یک درخت رو قطع کرده بود از تو کوچه رد شد و درخت به فیبر گرفت و قطعش کرد . بعد از زنگ زدن به 2020 و پیگیری مداوم و شکایت در سامانه بازرسی ، بعد از 4 ماه پیمانکار مراجعه کرد تا ببینه مشکل چیه و کابل رو جوش داد. تو این مدت که مداوم پیگیری میکردم رییس مرکر گفت بهم که اینجا برای رفع خرابی تلفن 10 تا نیرو دارم ولی برای فیبر هیچ کسی نیست .کلا 11 تا مرکز محابراتی فقط دو گروه کار پشتیبانیش رو انجام میده که اونا هم اولویتشون مشتری های تجاری هستند نه خانگی.
یک بار دیگه تو ابان قطع شد که این بار 3 هفته طول کشید تا کسی اصلا بیاد و الان هم دوباره از 10 اسفند قطع شده و تا بحال کسی نیومده.
جالبیش این بود که من پرسیدم این مدت که پیمانکار نیومده و زمان بسته های من تموم شده رو جبران نمیکنید ؟ پشتیبانی گفت از پنل درخواست sla ثبت کنید تا براتون انجام بشه ولی وقتی میخوای ثبت کنید میگه چون بستر شما فیبر است درخواست ثبت نمیتونید کنید.
کل کوچه و محله ما رو صبانت فیبرکشی کرده که احتمالا دیگه بیخیال مخابرات بشم و برم صبانت
blackbird
23-03-2025, 12:18
برای مدت قطعی شکایت ثبت کنید. بدون شکایت هیچ کاری نمیکنن. معاون مرکز که با پرویی به من میگفت اصلا SLA نداریم !! و این مدتی که شما میگید خیلی زیاده دیگه.. خرابی تلفن برای این سریع انجام میشه که پرسنل خود مخابرات هست از قدیم سیستم همین بوده گند نزدن توش هنوز .. فیبر رو از اول پیمانکاری انجام دان همشون هم کارمند قدیمی خود مخابرات هستن یا با مرکز مخابرات زد و بند دارن. اصلا وقتی شما اعلام قطعی کابل میکنید باید سیستم اتوماتیک SLA رو شروع کنه ولی میگن باید درخواست ثبت کنی!!
MMDFullHD
23-03-2025, 22:14
- - - Updated - - -
کلا همینه ربطی به مودم بیشتر نداره لوکیت و ظرفیت مهم ترین عامله
برای ما کلا بالای 700 نمیره یکی دیگ هست فیکس 941 یعنی 1 گیگ رو میگیره اپلینک 10 گیگیه
یکی عین ما کمتر یکی دیگ هست اصلا مرکز مخابراتیش اپلینکش 1 گیگ هم هست ولی اینقدر یوزر زیاده نفری 40 مگ گیرشون بیشتر نمیاد شانسیه و رندوم تور
حتی دکل های همراه اول فایوجیش سر همین مورد داره محل ما اونام بالای 700 نمیره سرعتشون
blackbird
24-03-2025, 11:13
دریافت سرعت خوب به خیلی پارامترها مربوط هست اول خود روتر باید هم قدرت چیپش خوب باشه مقدار رم بالا سیستم عامل خوب و بروز و هم پورت 1 کیگ به بالا داشته باشه و بعد اگه به وای فای متصل هستید باید کلاس بعد N به بالا باشه و روی 5 گیگا هرتز، خیلی از روترهای فیبر نوری وای فای شون n هست که نهایت میشه 40 مگابیت در نزدیک ترین فاصله و بهترین حالت و باید دستگاه دریافت کننده هم چیپ وای فای پرسرعت داشته باشه، و فاصله روی باند 5 گیگا هرتز خیلی مهمه سریع تر سرعت افت میکنه با طولانی شدن فاصله. و حتی رو PC باز امکان داره نتونید همه سرعت خط رو بگیرید . از همه سخت افزارتون اند تو اند مطمئن شدید بعد مشکل سرعت باید خروجی فیبر نوری باشه باید پیگیر بشید که همه یوزرهایی که داخل محله روی باکسی که شما سرویس می گیرید سرعتشون کمه یا فقط شما ... الان دیگه به همه دانلود حدود 200 مگابیت رو میدن.
دوستان کسی امسال متوجه محاسبه غلط در حجم مصرفیش در سامانه مخابرات نشده. من روز 29 اسفند هم بسته خریدم هم ترافیک زمان دار الان حجم مصرفی را خیلی داره کم می کنه. من از روتر با نرم افزار openwrtاستفاده می کنم و برنامه مونیتور مصرف هم روش نصبه در روتر من در24ساعت ده گیگ مصرف کردم در سامانه 55 گیگ. شما متوجه حجم خوری شدید
blackbird
26-03-2025, 19:22
من از زمانی که قرارداد 500 گیگ تموم شد اومدم روی 320 متوجه شدم خیلی بیشتر کم میشه.چند بار دو تا اکسس پوینت رو قطع کردم و با یه سیستم امتحان کردم حدود 20 تا 30 درصد بیشتر کم میشه هم با تورنت هم دانلود مستقیم شکایت ثبت کردم و تماس گرفتن یه چیزایی گفتن شاخ آدم در میومد اول میگه وای فایت هک شده بعد میگم خاموش بوده میگه روترت فیبر نوریت هک شده !!!! اینو نفهمیدم یعنی چی دیگه اگه هک شده باشه امنیت مخابرات مشکل داره یا من؟ و چه جوری هک کرده و حجم منو از تو شبکه مخابرات مصرف کرده یا سیم کشیده پشت مودم من سر کوچه نشسته مصرف کرده. با کارشناس بحث کردم با لحن تحقیر آمیز گفت که میخوای کارشناس بفرستم پسورد وای فایت رو عوض کنه !!! بعد هم گوشی رو قطع کرد به همین شیکی . شکایت ثبت کردم با تمام توضیحات هم 195 هم بازرسی مخابرات فک کنم یک ماه و نیم گذشته هیچ خبری نیست. حدس میزنم مثل سرعت آپلود که بدون اعلام در پنل 25 مگابیت کردن اینم دارن بیشتر کم میکنن برای همین هست همش تبلیغ خریدن حجم میکنن. برای درگیر شدن با مخابرات باید شکایت دسته جمعی کرد و با تست رسمی ثایت کرد که کسی حسش رو نداره ظاهرا کسی پایه بود راه اصولی و فنیش رو بلد بود من هم پایه هستم.
من از زمانی که قرارداد 500 گیگ تموم شد اومدم روی 320 متوجه شدم خیلی بیشتر کم میشه.چند بار دو تا اکسس پوینت رو قطع کردم و با یه سیستم امتحان کردم حدود 20 تا 30 درصد بیشتر کم میشه هم با تورنت هم دانلود مستقیم شکایت ثبت کردم و تماس گرفتن یه چیزایی گفتن شاخ آدم در میومد اول میگه وای فایت هک شده بعد میگم خاموش بوده میگه روترت فیبر نوریت هک شده !!!! اینو نفهمیدم یعنی چی دیگه اگه هک شده باشه امنیت مخابرات مشکل داره یا من؟ و چه جوری هک کرده و حجم منو از تو شبکه مخابرات مصرف کرده یا سیم کشیده پشت مودم من سر کوچه نشسته مصرف کرده. با کارشناس بحث کردم با لحن تحقیر آمیز گفت که میخوای کارشناس بفرستم پسورد وای فایت رو عوض کنه !!! بعد هم گوشی رو قطع کرد به همین شیکی . شکایت ثبت کردم با تمام توضیحات هم 195 هم بازرسی مخابرات فک کنم یک ماه و نیم گذشته هیچ خبری نیست. حدس میزنم مثل سرعت آپلود که بدون اعلام در پنل 25 مگابیت کردن اینم دارن بیشتر کم میکنن برای همین هست همش تبلیغ خریدن حجم میکنن. برای درگیر شدن با مخابرات باید شکایت دسته جمعی کرد و با تست رسمی ثایت کرد که کسی حسش رو نداره ظاهرا کسی پایه بود راه اصولی و فنیش رو بلد بود من هم پایه هستم.
اتفاقا منم از 500 گیگ اومدم 220 گیگ اینطور شده. من ریزمصرف را گرفتم و با دقت بررسی کردم و متوجه یکسری اشکالات شدم. اول اینکه من دقیقا یادم هست که فلان روز حدود 10 گیگ دانلود کردم و احتمالا با آپلود حدود 12 گیگ میشه همینجا در پرانتز بگم که به نظر من آپلود هم خیلی بیشتر در فیبر مصرف میشه نمی دونم چرا. پس در ریز مصرف رفتم دقیقا همون روز را نگاه کردم دیدم حدود 12 و نیم گیگ مصرف زده اما رایگان و بعداز چند روز یه دفعه و یکجا یه روز 57 گیگ از حجم را کم کرده. درکل دقیقا همون روز که مصرف کردی کسر نکرده و بعدا یکجا خیلی کم کرده که معلوم نمیشه حجم دزدی شده یا نه. دوم اینکه اگه ساعت مثلا 6 بعداز ظهر بسته فعال کردی امروز نه فردا بعداز ساعت 6بعدازظهر یعنی تقریبا 48 ساعت بعد مصرف را می تونی ببینی. خلاصه اینکه برنامه مصرف حجم لایو یا در لحظه نشون نمیده و 24 تا 48 ساعت بعد کاملا غیر واقعی هرطور که بخواد حجم را کم میکنه.
اتفاقا منم از 500 گیگ اومدم 220 گیگ اینطور شده. من ریزمصرف را گرفتم و با دقت بررسی کردم و متوجه یکسری اشکالات شدم. اول اینکه من دقیقا یادم هست که فلان روز حدود 10 گیگ دانلود کردم و احتمالا با آپلود حدود 12 گیگ میشه همینجا در پرانتز بگم که به نظر من آپلود هم خیلی بیشتر در فیبر مصرف میشه نمی دونم چرا. پس در ریز مصرف رفتم دقیقا همون روز را نگاه کردم دیدم حدود 12 و نیم گیگ مصرف زده اما رایگان و بعداز چند روز یه دفعه و یکجا یه روز 57 گیگ از حجم را کم کرده. درکل دقیقا همون روز که مصرف کردی کسر نکرده و بعدا یکجا خیلی کم کرده که معلوم نمیشه حجم دزدی شده یا نه. دوم اینکه اگه ساعت مثلا 6 بعداز ظهر بسته فعال کردی امروز نه فردا بعداز ساعت 6بعدازظهر یعنی تقریبا 48 ساعت بعد مصرف را می تونی ببینی. خلاصه اینکه برنامه مصرف حجم لایو یا در لحظه نشون نمیده و 24 تا 48 ساعت بعد کاملا غیر واقعی هرطور که بخواد حجم را کم میکنه.
یه چیز مسخره دیگه اینکه در نمودار ستونی اگه موس را روی ستون بذاری آپلود و دانلود و مجموع مصرف را نشون میده که اگه بری ریزمصرف همون روز را بگیری مجموع مصرفش با مصرف ستون یکی نیست. من اومدم کل مجموع مصرف ستون ها را باهم جمع کردم و گندش بیشتر دراومد، طبق این مجموع بسته من باید تمام شده باشه اما من هنوز 90 گیگ دارم.:ohno::ohno::blink::blink::blush::blush:
از 195به بازرسی وزارت شکایت کن. از لینک زیر شکایت رنگ قرمز را انتخاب کن
این سیستم حجم خوری رو همه ISP ها دارن نرم افزار های اکانتینگ پر باگ و پر مشکل !!! و کو گوش شنوا اینا درست بشو نیستن و بهانشون هم همیشه اینه که شما هک شدین ... بنظرم با کانکشن PPPOE دستی ی تست کنید ببینید مشکل هنوز هست اگر بود اسکرین شات کنید برای برادرا 195 اینجوری دیگه اون ISP هم حرفی برای گفتن نداره !!! :exclamati
بامدادنیکنفس
27-03-2025, 13:22
blackbird
27-03-2025, 15:58
من شکایت زدم همین جا که شما لینک دادید و هم 195 .. جالب 195 شکایت رو ارجاع داده به همین بازرسی و هیچی یکی دو ماه هم گذشته. این مدلی نمیشه باید یه جایی باشه معتبر مثل حسابرسی کردن با سیستم دقیق بهشون ثابت کنه که دارید حجم رو زیادی حساب می کنید.
blackbird
27-03-2025, 16:05
یه چیز مسخره دیگه اینکه در نمودار ستونی اگه موس را روی ستون بذاری آپلود و دانلود و مجموع مصرف را نشون میده که اگه بری ریزمصرف همون روز را بگیری مجموع مصرفش با مصرف ستون یکی نیست. من اومدم کل مجموع مصرف ستون ها را باهم جمع کردم و گندش بیشتر دراومد، طبق این مجموع بسته من باید تمام شده باشه اما من هنوز 90 گیگ دارم.:ohno::ohno::blink::blink::blush::blush:
اون نمودار رو خودشون هم قبول ندارن من هم همین مورد که شما میگی رو دیدم و بهشون گفتم ... جواب داد به اون توجه نکنید باید داخل سیستم اونجا که تاریخ دارن گزارش بگیرید و باید روتر هم IP جدید بگیره تا گزارش کامل باشه !!! میگم که پس این مدل گزارش دهی چه کاربردی داره برای کاربر من چه مدلی از مصرفم باخبر بشم . من من میکنن و هیچی :grrr:
من شکایت زدم همین جا که شما لینک دادید و هم 195 .. جالب 195 شکایت رو ارجاع داده به همین بازرسی و هیچی یکی دو ماه هم گذشته. این مدلی نمیشه باید یه جایی باشه معتبر مثل حسابرسی کردن با سیستم دقیق بهشون ثابت کنه که دارید حجم رو زیادی حساب می کنید.
این بازرسی مخابرات نیست، بازرسی وزارت ارتباطات است یعنی اگه 195 پیگیر کارت نباشه می تونی ازش به بازرسی وزارت شکایت کنی. شما وقتی به بازرسی مخابرات شکایت کنی ربطی به 195 نداره درواقع بهتره قبل از 195 به بازرسی مخابرات شکایت کنی اگه کارت درست نشد نهایت بعداز 2هفته به 195 شکایت می کنی اگه 195 بعداز 2هفته برات جواب قانع کننده از مخابرات نگرفت اون وقت از خود 195 به بازرسی وزارت شکایت می کنی.
blackbird
27-03-2025, 22:34
این بازرسی مخابرات نیست،
195 شکایت من رو به بخش آبی یعنی طرح شکایت از اپراتورهای ارتباطی ارجاع داده و خودم هم داخل اونجا همزمان شکایت طرح کرده بودم یعنی دو تا شکایت قسمت آبی، و هیچ کدوم رو جواب ندادن ... یعنی الان قسمت قرمز از قسمت آبی شکایت کنم ؟
195 شکایت من رو به بخش آبی یعنی طرح شکایت از اپراتورهای ارتباطی ارجاع داده و خودم هم داخل اونجا همزمان شکایت طرح کرده بودم یعنی دو تا شکایت قسمت آبی، و هیچ کدوم رو جواب ندادن ... یعنی الان قسمت قرمز از قسمت آبی شکایت کنم ؟
آره، بگو 2ماهه شکایت کردم و هیچ جوابی نگرفتم.
فیبر نوری مخابرات برا من 2 ماه پیش فعال شد
یه سرویس 3 ماهه 360 گیگ روی سرویس بود.سرعتش 150 مگابیت دانلود و 25 مگابیت آپلود لاک بود
بعدش که تموم شد یه طرح 6 ماهه 3000 گیگ گرفتم سرعتش بازه
اینتنرت تا 700 مگابیت و سرور داخلی راخت تا 1000 مگابیت سرعت میده
این هم تست سرور فرانکفورت
فیبر نوری مخابرات برا من 2 ماه پیش فعال شد
یه سرویس 3 ماهه 360 گیگ روی سرویس بود.سرعتش 150 مگابیت دانلود و 25 مگابیت آپلود لاک بود
بعدش که تموم شد یه طرح 6 ماهه 3000 گیگ گرفتم سرعتش بازه
اینتنرت تا 700 مگابیت و سرور داخلی راخت تا 1000 مگابیت سرعت میده
این هم تست سرور فرانکفورت
ببین سایت fast.com چه سرعتی میده.
alireza20202003
05-04-2025, 10:02
کسی از دوستان اطلاع داره اگر سرویس فیبر رو تمدید نکنم آیا جمع آوری میشه ؟ چون اخیرا یه دکل 5g نزدیک ما زدن و برای بازی آنلاین حدودا دو ماهه که دیگه از فیبر استفاده نمیکنم چون 5g حدودا 15 میلی ثانیه پینگ پایین تر بهم میده. برای فیبر فعلا تو این دوماهه سرویس 20 گیگ حداقلی رو میگیرم ولی می خواستم بدونم کلا چجوریه اگر تمدید نکنم چون سرویس فیبر آبونمان هم نداره.
بامدادنیکنفس
05-04-2025, 18:14
تست آمستردام هلند :
- - - Updated - - -
تست آمستردام هلند :
سایت fast.com
کسی از دوستان اطلاع داره اگر سرویس فیبر رو تمدید نکنم آیا جمع آوری میشه ؟ چون اخیرا یه دکل 5g نزدیک ما زدن و برای بازی آنلاین حدودا دو ماهه که دیگه از فیبر استفاده نمیکنم چون 5g حدودا 15 میلی ثانیه پینگ پایین تر بهم میده. برای فیبر فعلا تو این دوماهه سرویس 20 گیگ حداقلی رو میگیرم ولی می خواستم بدونم کلا چجوریه اگر تمدید نکنم چون سرویس فیبر آبونمان هم نداره.
من آسیاتک دارم. چندین ماه سرویس نخریدم. فقط زنگ زدن چرا نمیخری؟ جمع آوری هم نشد.
درود. منزل قبلی فیبر مخابرات داشتم که بعد از نقل مکان چند باری زنگ زدن که چرا تمدید نمیکنید و گفتم دیگه تو اون منزل ساکن نیستم و اخرش بعد از 4 ماه سرویس غیر فعال شد.
دوستان برای مشکلات و مسائل مربوط به سرویستون بهتره در پنل کاربری سمت راست قسمت پشتیبانی درخواست پشتیبانی بدید یا به اصطلاح تیکت ثبت کنید اینطور هم جواب بهتری می گیرید هم مدرک مستند دارید که میتونید ازش اسکرین شات بگیرید اگه لازم شد.
Amir1234646
09-04-2025, 15:27
بله اون نمودار ستونی اشتباه نشون میده. ولی حجم رو بر اساس چیزی که توی ریز مصرف نشون میده کم میکنه.اینکه گفتید بعد چند روز یکجا 57 گیگ کم کرده، بخاطر اینه که وقتی گزارش میندازه که ارتباط مودم یکبار قطع و وصل بشه و چون فیبر قطعی به ندرت داره چند روز به چند روز گزارش میندازه. شما برای اینکه مطمئن بشید درست حساب میکنه یا نه، اول یکبار مودم رو ریستارت کنید، بعد یه حجم مشخصی رو دانلود کنید و بعد مودم رو ریستارت کنید. بعد گزارش مصرف رو نگاه کنید. من ADSL دارم و تا حالا حجم خوری غیر عادی ندیدم.
Amir1234646
09-04-2025, 15:38
دوستان برای مشکلات و مسائل مربوط به سرویستون بهتره در پنل کاربری سمت راست قسمت پشتیبانی درخواست پشتیبانی بدید یا به اصطلاح تیکت ثبت کنید اینطور هم جواب بهتری می گیرید هم مدرک مستند دارید که میتونید ازش اسکرین شات بگیرید اگه لازم شد.
اتفاقاً یه مشت گوسفند نشستن تیکت جواب میدن. کاری ندارن که مشکلت چیه و چی خواستی، یه متن آماده و بی ربط کپی پیست میکنن!!! کم پیش میاد جواب درست بدن و چیزی که خواستی رو انجام بدن.
اتفاقاً یه مشت گوسفند نشستن تیکت جواب میدن. کاری ندارن که مشکلت چیه و چی خواستی، یه متن آماده و بی ربط کپی پیست میکنن!!! کم پیش میاد جواب درست بدن و چیزی که خواستی رو انجام بدن.
خوبه دیگه هرجا لازم شد مستند یه مشت گوسفتند را داری که بعنوان مدرک ارائه کنی:biggrin:
بله اون نمودار ستونی اشتباه نشون میده. ولی حجم رو بر اساس چیزی که توی ریز مصرف نشون میده کم میکنه.اینکه گفتید بعد چند روز یکجا 57 گیگ کم کرده، بخاطر اینه که وقتی گزارش میندازه که ارتباط مودم یکبار قطع و وصل بشه و چون فیبر قطعی به ندرت داره چند روز به چند روز گزارش میندازه. شما برای اینکه مطمئن بشید درست حساب میکنه یا نه، اول یکبار مودم رو ریستارت کنید، بعد یه حجم مشخصی رو دانلود کنید و بعد مودم رو ریستارت کنید. بعد گزارش مصرف رو نگاه کنید. من ADSL دارم و تا حالا حجم خوری غیر عادی ندیدم.
شاید، اما تنها جایی که دقیقا نشون می ده چقدر مصرف کردی و چقدر ریالی ارزش داره باقی مانده حجمت، قسمت تغییر سرویسه، البته نباید سرویس دومی مثل ترافیک زماندار داشته باشی وگرنه پیام خطا میگیری من چون قبلش سرویس 1000 با حجم 500 داشتم و مشکل حجم نداشتم و وقتی دیدم سرویس 100 با حجم220 خیلی حجم دزدی داره از قسمت تغییر سرویس دوباره سرویس 1000 را فعال کردم، وقتی تغییر سرویس می زنی دقیقا میگه چقدر روز چقدر حجم مصرف کردی و چقدر مانده و چقدر ریالی ارزش داره اون مبلغ را از مبلغ خرید سرویس جدید کم می کنه و بقیه مبلغ را پرداخت می کنی و سرویس جدید فعال میشه، من همینطوری از سرویس حجم دزدی 100 برگشتم همان سرویس 1000
دوستان چک کنید ببینید سرویس 1000 واقعا سرعتش نزدیک به 1000 هست چون امسال ظاهرا در سرعت 100 مخابرات داره کم فروشی حجم میکنه و در سرعت 1000 داره کم فروشی سرعت. سرعت 1000 را که فعال کردم روی 300 بسته شده.
اسم با ادبی این دزدی کم فروشیه. بنویسید کم فروشی، بخوانید دزدی!!!
در سرویس های 100 سرعت دانلود روی 200 بسته شده و سرعت آپلود 25 که کم فروشی حجم داره.
در سرویس های 1000 سرعت دانلود و آپلود روی 300 بسته شده که کم فروشی سرعت داره.
- - - Updated - - -
دوستان چک کنید ببینید سرویس 1000 واقعا سرعتش نزدیک به 1000 هست چون امسال ظاهرا در سرعت 100 مخابرات داره کم فروشی حجم میکنه و در سرعت 1000 داره کم فروشی سرعت. سرعت 1000 را که فعال کردم روی 300 بسته شده.
در سرویس های 100 سرعت دانلود روی 200 بسته شده و سرعت آپلود 25 که کم فروشی حجم داره.
- - - Updated - - -
درود... اگر تهران هستید کلا تو تهران در خیلی از مراکز علی رغم خریدن سرویس 1000 سقف سرعت بسیار پایینتر بسته میشه و همش هم میگن up to 1000 .
درود... اگر تهران هستید کلا تو تهران در خیلی از مراکز علی رغم خریدن سرویس 1000 سقف سرعت بسیار پایینتر بسته میشه و همش هم میگن up to 1000 .
نه، من بندرعباس هستم و 8 ماهه که فیبرنوری مخابرات گرفتم و از همون اول سرعت 1000 داشتم. وقتی هشت ماه پیش سرعت 1000 گرفتم سرعتش زیر 300 بود که با شکایت به بازرسی مخابرات درست شد و تا نیمه دوم اسفند درست بود، وقتی در هفته پایانی سال برای حدود 3 ساعت نت قطع بود من پرسیدم چرا قطع شده گفتن دارن بروز رسانی می کنن بعداز اون سرعت فیکس شد روی 300 و من چون سرویسم داشت تمام می شد و یه چند روزی نمی خواستم تمدید کنم دیگه شکایت ثبت نکردم و الان که یک هفته ای هست فعال کردم دیدم هنوز کم فروشی وجود داره که بعداز اینه پشتیبانی کاری نکرد الان به بازرسی مخابرات شکایت کردم اگه اینجا نتیجه نده شکایت کم فروشی در 195 ثبت میکنم.
دوستان لطفا همه کسانی که مشکل کم فروشی دارن ثبت شکایت کنید.
ایرانسل اومده سرعت 1000 را حذف کرده و بیشتر از 300 نمیده ولی دیگه 300 را بجای 1000 قالب نمیکنه. مخابرات بگه تا 300 نه اینکه بگه تا 1000 بعد رو 300 ببنده. این حقه بازی ست جالب اینجاست که دروغ رو دروغ میگن. آقا در پنل کاربری کافیه بنویسی تا 300 تمام.
بامدادنیکنفس
12-04-2025, 10:46
لطفا کسی از بندرعباس فیبر مخابرات سرویس 1000 داره تست بده. ممنون
دوستان لطفا همه کسانی که مشکل کم فروشی دارن ثبت شکایت کنید.
ایرانسل اومده سرعت 1000 را حذف کرده و بیشتر از 300 نمیده ولی دیگه 300 را بجای 1000 قالب نمیکنه. مخابرات بگه تا 300 نه اینکه بگه تا 1000 بعد رو 300 ببنده. این حقه بازی ست جالب اینجاست که دروغ رو دروغ میگن. آقا در پنل کاربری کافیه بنویسی تا 300 تمام.
درود. من فکر کردم مخابرات فقط تو تهران این داستان رو داره. اخر بعضی شهرها واقعا 1000 مگ رو میدن. نمیدونم به میزان پهنای باند موجود تو مرکز ربط داره یا صرفا اون مرکز محدودیت سرعت رو خودجوش اجرا میکنه. اصلا کارشون حساب و کتاب نداره.
مشکلی بابت سرعت ندیدم حقیقتش
برای متوجه شدن مصرف حجم هم توصیه من نصب برنامه Glasswire هست به راحتی میتونین حجمی که داره مصرف میشه رو رصد کنین ببینید چقدر هست و واقعا حجم دزدی وجود داره یا نه!
درود. من فکر کردم مخابرات فقط تو تهران این داستان رو داره. اخر بعضی شهرها واقعا 1000 مگ رو میدن. نمیدونم به میزان پهنای باند موجود تو مرکز ربط داره یا صرفا اون مرکز محدودیت سرعت رو خودجوش اجرا میکنه. اصلا کارشون حساب و کتاب نداره.
دقیقا همینه، من این مسئله رو از پیمانکاری که اومده بود برای نصب فیبر پرسیدم، گفتم بعضی ها هستن میگن نمیتونن 1000 مگ رو بگیرن داستان چیه؟ گفت بعضی مراکز مخابراتی محدودیت دارن ولی مرکز ما محدودیتی نداره میتونی 1000 رو بگیری، حالا دیگه وارد جزئیات نشدم ببینم اون محدودیت ها چیه
بامدادنیکنفس
12-04-2025, 16:41
لطفا کسی از بندرعباس فیبر مخابرات سرویس 1000 داره تست بده. ممنون
من بندر عباس نیستم داداش ، متاسفانه یا خوشبختانه
در OLT سرعت برای هر سرویس تعریف میشه، هم آپلود هم دانلود. اگه حوصله دارید اینو ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان دیگه چت باتهای هوش مصنوعی هستند خیلی از سئوالات را مخصوصا در موارد فنی اینچنینی می تونید ازشون بپرسید. در دسترسترین اونا دیپ سیک که بدون فیلتر کار می کنه.
ShadowDragon
13-04-2025, 07:01
جهت اطلاع رسانی:
من خودم سرویس فیبر ندارم، اما خونه یکی از بستگان ، سرویس داشتن و من جهت تست، speed test گرفتم، یرعت دانلود ۲۲ مگ بود. که به نظرم افتضاح هست. همینطوری از بازار یه فایل دانلود کردم دیدم ۲.۳ مگ هست.
سرویس فیبرنوری مخابرات
انتظارم بیشتر بود.
بابت همین موضوع هم تصمیم گرفتم فعلا نگیرم.
blackbird
13-04-2025, 08:11
جهت اطلاع رسانی:
من خودم سرویس فیبر ندارم، اما خونه یکی از بستگان ، سرویس داشتن و من جهت تست، speed test گرفتم، یرعت دانلود ۲۲ مگ بود. که به نظرم افتضاح هست. همینطوری از بازار یه فایل دانلود کردم دیدم ۲.۳ مگ هست.
سرویس فیبرنوری مخابرات
انتظارم بیشتر بود.
بابت همین موضوع هم تصمیم گرفتم فعلا نگیرم.
دوست عزیر ملاک شما همون یه تست خونه بستگان هست ؟ این همه تست دوستان با سرعت و پینگ خیلی خوب گذاشتن. دانلود از بازار که گفتید حتما گوشی اندروید بوده و روی وایرلس ؟ اکسس پوینت ها و خود گوشی شاید مورد دارن روی یه PC با کابل پورت گیگ چک کنید باید 180 تا 200 مگابیت بده و دانلود با دانلود منیجر سورس خوب باشه 20 مگا بایت باید بده این برای اشتراک معمولی هست نه گیگابایتی.
MMDFullHD
13-04-2025, 11:44
تقریبا تجربه ۱ ماه استفاده شخص خودمو دارم از فیبر مخابرات مینویسم :
از هر نتی ک تابه حال داشتم بهتر هست و بوده ! تجربه بهتری میده
قطعی نداشتم !
سرعت ثابت نیست (که بازم توضیح میدم) ولی از هرچی نت داشتم بازم بهتر عمل کرده! سرعت میانگین از سرور های داخلی ۶۵۰ تا ۹۰۰
خارجی ۵۰۰ تا ۸۰۰
سرعت اپلود ۳۰۰ لیمیت هست ولی بازم عالیه! کار رو در میاره!:D
باگ هاش
هربار ک کانکشن ریست میکنی شانسی هست یهو پینگ از ۱.۱.۱.۱ که حدودا ۷۶ تا ۸۴ میچرخه یهو دراپ میشه میشه ۶۹!!!! کلا داخلی باز ۳ میلی هست هیچ تفاوتی نمیکنه! ک این عدد توی هر دو حالتش بازم عالیه! ولی خب تو مخه نمیدونم چرا اگ این ۱۰۰ هست چرا پس ۱۰۰ اشو نمیذاره وسط
سرعت خیلی نوسانی هست و بستگی به خیلی عوامل داره ! نمیشه با ی سایت یا سرور داخلی اسپید تست کلا تجربه ای ک میکنی رو کلا باهاش قضاوت کنی! من سر این موضع زیاد ور رفتم ولی بازم میگم از هر سرویسی ک داشتم بهتر عمل کرده و بیشتر اوقات به هزار شانسی میرسه!
ایپی ولید نمیده و CGNAT هستش! که هرچند میشه ایپی خرید اما بصورت تلفنی احتمالا تو پنل خبری از خریدش نیست! ک مشکلاتی رو داره نبودنش و .... خودتون بهتر میدونید منم نیاز خاصی ندارم بهتر بود ک اینطور نبود
بسته زمان دار نمیشه چن تا خرید و اولویت بندی بسته ها چرت و پرته !
و نکته جالب رو بهتون بگم !
تموم سایت های همراه اول اینجا باکس فیبر دارن و متصل به فیبر هستن نمیدونم مشکل از زیرساخته یا خود مخابرات جوری لیمیت شده که حتی سایت های همراه هم همین مقدار اصولا سرعت میده ۵جی هم !
و من شنیدم از ی بابایی که همراه هم سایت هاشون رو همین جی پان استفاده میشه:biggrin:
و برعکس همه ک اکثرا نت هاشون اول صبح خوبه برا ما برعکسه چون کلا مخابراتمون کابینت رو برده برایی جایی گذاشته ک هرچی اداره تو شهریاره اینجاس روز های تعطیل پینگ با ثبات تری داریم حتی شب ها وضعیت بهتر از روزهاس
شرکت مخابرات ایران در طرحی به نام «طوبی» با هدف ارتقای زیرساختهای مخابراتی، جایگزینی فناوریهای قدیمی با فناوریهای نوین مانند فیبر نوری را آغاز کرده است. با این حال، برخی از شهروندان از این طرح شکایت کردهاند و میگویند که این انتقال برای آنها اجباری اعلام شده و حدود یکمیلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:~:text=%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%20%D9%85%D 8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%20%D8%A7%DB%8C% D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B7%D8%B1%D8 %AD%DB%8C,%DB%B5%DB%B0%DB%B0%20%D9%87%D8%B2%D8%A7% D8%B1%20%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%87%D8 %B2%DB%8C%D9%86%D9%87%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF.
ظاهرا با کم فروشی سرعت و حجم باید کمکی به طرح طوبی کرد!!!
ظاهرا با کم فروشی سرعت و حجم باید کمکی به طرح طوبی کرد!!!
انشالله همشون ورشکست شن :rambo: تحریم ها هم بردارن همه بریم استارلینک بگیریم :king:
شرکت مخابرات ایران در طرحی به نام «طوبی» با هدف ارتقای زیرساختهای مخابراتی، جایگزینی فناوریهای قدیمی با فناوریهای نوین مانند فیبر نوری را آغاز کرده است. با این حال، برخی از شهروندان از این طرح شکایت کردهاند و میگویند که این انتقال برای آنها اجباری اعلام شده و حدود یکمیلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]:~:text=%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%20%D9%85%D 8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA%20%D8%A7%DB%8C% D8%B1%D8%A7%D9%86%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B7%D8%B1%D8 %AD%DB%8C,%DB%B5%DB%B0%DB%B0%20%D9%87%D8%B2%D8%A7% D8%B1%20%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%87%D8 %B2%DB%8C%D9%86%D9%87%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF.
درود.. خوب کسانی که سرویس فیبر نوری از جای دیگر دارند داستانشون چی میشه ؟ به زور 1.5 میلیون تو پاچمون میکنن در حالیکه فقط به همون تلفن نیاز داریم و حتی نت هم نمیخواهیم رو اون فیبر بگیریم. به هر روشی دست تو جیب مردم میکنن !
ShadowDragon
18-04-2025, 07:54
دوست عزیر ملاک شما همون یه تست خونه بستگان هست ؟ این همه تست دوستان با سرعت و پینگ خیلی خوب گذاشتن. دانلود از بازار که گفتید حتما گوشی اندروید بوده و روی وایرلس ؟ اکسس پوینت ها و خود گوشی شاید مورد دارن روی یه PC با کابل پورت گیگ چک کنید باید 180 تا 200 مگابیت بده و دانلود با دانلود منیجر سورس خوب باشه 20 مگا بایت باید بده این برای اشتراک معمولی هست نه گیگابایتی.
بله درسته. چون در شهر خودم بوده و خوب قاعدتاً بیشتر به من میخوره. ضمنا با اسیاتک هم تست کردم همین مقدار بود.
سرعت وای فای هم ۱۴۴ بود. خوب این مقدار خیلی کمه
MMDFullHD
18-04-2025, 21:24
پیگیر شدم سرعت دانلود رو تونستن یکم بیشتر کنن بازم عالیه
پیگیر شدم سرعت دانلود رو تونستن یکم بیشتر کنن بازم عالیه
با این سرعت چرا FH هستین برید برای 4K
.
من توی اصفهان تست کردم سرویس های 1000مگابیت واقعا همین سرعت رو میده هم آپلود هم دانلود ، پهنای باند بین الملل هم همین حدوده
رو میده هم آپلود هم دانلود ، پهنای باند بین الملل هم همین حدوده
MMDFullHD
20-04-2025, 06:37
من توی اصفهان تست کردم سرویس های 1000مگابیت واقعا همین سرعت رو میده هم آپلود هم دانلود ، پهنای باند بین الملل هم همین حدوده
- - - Updated - - -
اصفهان مراکزی وجود داره ک سرعت اپلودشون هم عین ما لیمیت و محدود باشه .
941/100 خیلی وجود داره
بله درسته. چون در شهر خودم بوده و خوب قاعدتاً بیشتر به من میخوره. ضمنا با اسیاتک هم تست کردم همین مقدار بود.
سرعت وای فای هم ۱۴۴ بود. خوب این مقدار خیلی کمه
وایفای تکنولوژی های مختلف باند خلوت شلوغ و بهتر و بدتر داره ک همین عوامل تاثیر روی سرعت های مختلف دریافتتون داره
سرعت وایفای با 160 مگاهرتز AX
دوستان در پنل شما سرویس 500 گیگ با سرعت 1000 قیمتش شده 675000تومن؟ ظاهرا گرون کردن.
blackbird
21-04-2025, 19:34
دوستان در پنل شما سرویس 500 گیگ با سرعت 1000 قیمتش شده 675000تومن؟ ظاهرا گرون کردن.
درسته داخل پنل منم هم همینه. از اول هم مشخص بود گرون میکنن چون ققط 3 ماهه داشت الان یک سال و 6 ماه هم داره.
درسته داخل پنل منم هم همینه. از اول هم مشخص بود گرون میکنن چون ققط 3 ماهه داشت الان یک سال و 6 ماه هم داره.
دیگه نمی صرفه گیگی 1350تومن در میاد سرویس 420 گیگ 420هزارتومن فعلا ارزونترینه گیگی 1000تومن در میاد البته سرعتش تا200 بود.
blackbird
22-04-2025, 15:45
دوستان من نزدیک به یک هفته قطع بودم و 2020 به من گفت داخل پنل درخواست SLA ثبت کن. ولی پنل به من پیغام داد که چون خط FTTH هست نمیتونی ثبت کنی. باز با 2020 تماس گرفتم و خودش روز قطع شدن و وصل شدن رو پرسید و گفت ثبت کردم. اما من باورم نمیشه یه این راحتی خسارت بدن، دوستان کسی تجربه SLA از مخابرات رو داره با باید برای اینم شکایت کرد ؟
پی نوشت:
ادمین جان این دو تایی شدن پست ها دلیلش چی هست ؟
از دیروز تمامی سرویس ها از پنل من حذف شدن و هیچ سرویسی حتی سرویس زماندار هم وجود نداره برای شما هم سرویسها حذف شدن؟
بلاخره بعداز کلی مذاکره و شکایت و آشنا پیدا کردن، سرعت سرویس 1000 من که روی 300 بسته بود به 700 رسید ولی سرویس های 1000 گرون شدن و دیگه برای بعضی ها مثل من نمی صرفه. همین سرویس را چندماه باسرعت 900 داشتم بعد کاربرها زیاد شدن بجای اضافه کردن پهنای باند سرعتها را روی 300 بستن. واقعا عجب جایی شده ایران.
blackbird
23-04-2025, 21:49
از دیروز تمامی سرویس ها از پنل من حذف شدن و هیچ سرویسی حتی سرویس زماندار هم وجود نداره برای شما هم سرویسها حذف شدن؟
من پس پرداخت هستم همه سرویسها داخل پنل هستند. ترافیک زماندار و معمولی هم پنلش هست. فقط همون 500 گیگ 1000 گرون شده.
و این خط هم اضافه شده فکر کنم قبلا نبود دخل قرار داد هم نبود "بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم سرعت دریافت خواهد بود" یک هشتم سرعت 100 یعنی 12.5 !! یعنی لطف هم میکنن دارن بالاتر میدن نباید اعتراضی کرد
من پس پرداخت هستم همه سرویسها داخل پنل هستند. ترافیک زماندار و معمولی هم پنلش هست. فقط همون 500 گیگ 1000 گرون شده.
و این خط هم اضافه شده فکر کنم قبلا نبود دخل قرار داد هم نبود "بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم سرعت دریافت خواهد بود" یک هشتم سرعت 100 یعنی 12.5 !! یعنی لطف هم میکنن دارن بالاتر میدن نباید اعتراضی کرد
چندروز پیش دیدم سرویس های 1000 گرون شده گفتم از پیش پرداخت برم پس پررداخت و زنگ زدم 2020 و گفت می شه، ولی باید صبر کنم این سرویسم تمام بشه بعد زنگ بزنم. احتمال داره اونا یه کاری کردن.
اون قانون آپلود یک هشتم دانلود پایه از قبل بود و روی سرویسهای 100 اعمال میشه و اونا سرعت آپلودشون 25 هست و دانلود تا 200 بازه.
سلام دوستان
مودم من HG8546M هست. سرویس من 100 مگ هست ولی سرعت دریافتی ( سایت اسپید تست )
من بین 50 الی 60 هستش. اما وقتی تو دانلود منیجر فایلی رو دانلود می کنم سرعت 12 مگ هست که
همون 100 مگابیت میشه. حالا اگه بگیم دانلود منیجر با 8 تا کانکشن دانلود می کنه خب تو سایت اسپید تست
هم با چند تا کانکشن تست میگیره.
مخابرات میگه مودم قدیمی هست و باید مودم بهتر بگیری تا سرعت بالاتری بده.
میخواستم بدونم آیا درسته این حرف و من باید هزینه بیشتری کنم؟ توجیه داره؟
ممنون
blackbird
25-04-2025, 18:15
اگر این مدل پورتهاش 100 هستند احتمالا درست میگه مخابرات، ولی قدرت خود چیپ روتر هم مهمه رو حالت نت پروسس بیشتری لازم هست حتی اگه پورتهاش 1000 باشه و چیپ و رم ضعیف باشه سرعت بالا نمیتونه بده. اما هزینه کنید و متوجه بشی که خود خط کند هست هم خیلی جالب نیست. مخابرات هم که جواب نمیده خودشون هم نمیدونن چه خبره اگه از دوستی کسی میتونی امانت بگیری و تست کنی بهتره، مطمئن شدی خرید کنی. یا باکس FAT که ازش ارتباط میاد ببین به چند نفر تو محل اشتراک داده برو از یکی شون سوال کن چه سرعتی داره برات تست کنه.
سلام دوستان
من بین 50 الی 60 هستش. اما وقتی تو دانلود منیجر فایلی رو دانلود می کنم سرعت 12 مگ هست که
همون 100 مگابیت میشه. حالا اگه بگیم دانلود منیجر با 8 تا کانکشن دانلود می کنه خب تو سایت اسپید تست
ممنون
درود. بله این مدل پورتش 100 مگ هست و محدودیت ایجاد خواهد کرد. با توجه به اینکه الان بیشتر شهرها سرویسهای 100 مگ رو 200 بسته میشن با ارتقا مودم به پورت 1 گیگ سرعت بالاتری خواهید گرفت. کدوم شهر تشریف دارید ؟
البته ایده ال تر این هست که اگر در نزدیکی محل زندگیتون یوسر دیگری هم فیبر داره ازشون بپرسید چه سرعتی دریافت میکنن و مطمئن بشید مرکز مخابراتی سرعتها رو روی اسمی قفل نکرده باشه و بعد اقدام به خرید مودم جدید کنید.
mafia320
26-04-2025, 03:45
سلام وقت بخیر
من میخواستم مودم فیبرنوری بخرم ولی هرچی سرچ میکنم مدلهای زیادی هست و گیج شدم
برای استفاده از سرویسهای ۱۰۰۰ چه مدل و برندی را پیشنهاد میدید با قیمت معقول؟
سپاسگزارم
سلام وقت بخیر
من میخواستم مودم فیبرنوری بخرم ولی هرچی سرچ میکنم مدلهای زیادی هست و گیج شدم
برای استفاده از سرویسهای ۱۰۰۰ چه مدل و برندی را پیشنهاد میدید با قیمت معقول؟nv,n
سپاسگزارم
درود... از کدوم ISP دارید سرویس میگیرید و خودشون چه مودمی بهتون میدن ؟ تقریبا تمام مودمهای روز فیبر که پورت 1 گیگ داشته باشن به شما سرعت 1 گیگ رو لن میدن . برای همین ببنید خود شرکت به شما چی میده. من خودم از شاتل فیبر دارم و یک مودم فله ای چینی بهمون داده ولی پورت 1 گیگ داره و راحت سرعت 1 گیگ رو لن میده. تفاوت اصلی روی سرعت/کیفت و برد وای فای و بقیه قابلیتهاست که برای بهترین ستاپ شما یک روتر خوب و با کیفیت رو با مودم فیبر جفت میکنید.
سلام
به تازگی سرویس فیبرنوری گرفتم مشکلی که دارم تو هر 30 دقیقه اتصال مودم به اینترنت قطع میشه مخابرات میگه مشکل از مودم هست لاگ که دریافت میشه این هست زمان قطعی:
خودم احساس میکنم محدودیت از سمت مخابرات هست هر 30 دقیقه اینترنت قطع میشه. نگرانم مودم جدید تهیه بکنم دوباره همین مشکل باشه.
مدل مودم HG8245Q2
سلام
به تازگی سرویس فیبرنوری گرفتم مشکلی که دارم تو هر 30 دقیقه اتصال مودم به اینترنت قطع میشه مخابرات میگه مشکل از مودم هست لاگ که دریافت میشه این هست زمان قطعی:
خودم احساس میکنم محدودیت از سمت مخابرات هست هر 30 دقیقه اینترنت قطع میشه. نگرانم مودم جدید تهیه بکنم دوباره همین مشکل باشه.
مدل مودم HG8245Q2
فرکانس فیبر بالاست مودم نتونه ساپورت کنه قطع میشه ...
- - - Updated - - -
سلام
مدل مودم HG8245Q2
فرکانس فیبر بالاست مودم نتونه ساپورت کنه قطع میشه ...
سلام دوستان
ممنون
طبق این لینک مودم شما فقط یک پورت گیگ داره پس یک کابل cat5e یا cat6باید وصل کنی به احتمالا پورت شماره 1 که سرعتش 1000 هست و اون سر کابل هم باید به یه سیستم که پورت لن اون هم باید یک گیگ باشه.بقیه پورتها 100 هستند.
سلام
مدل مودم HG8245Q2
شما باید ازطریق فرمان telnet به مودمت وصل شی و از سالم بودنش مطمئن شی.
برای انجام دادنش ار چت جی پی تی یا دیپ سیک کمک بگیر. این لاگ هم به دیپ سیک یا جی پی تی بده برات توضیح می ده.
من فقط می تونم بگم که دستور شروعش اینه:
telnet 192.168.100.1
user: root
pass: admin
وقت نوشتن پسورد هیچ چیزی روی صفحه تایپ نمیشه. فقط پسورد بزن و اینتر کن.
-----------------------------
بامدادنیکنفس
27-04-2025, 20:07
behroz3666
29-04-2025, 06:37
سلام من مودمم تی پی لینک
Archer VR400 هست اگه بخوام سرویس بگیرم جواب میده ؟
سلام من مودمم تی پی لینک
Archer VR400 هست اگه بخوام سرویس بگیرم جواب میده ؟
نه این مودم فیبرنوری نیست.
دوستان در طرح پس پرداخت حجم اگه در ماه اضاف بیاد به ماه بعد منتقل میشه یا سوخت میشه؟
blackbird
29-04-2025, 15:51
دوستان در طرح پس پرداخت حجم اگه در ماه اضاف بیاد به ماه بعد منتقل میشه یا سوخت میشه؟
سوخت میشه .. مگه پیش پرداخت نمیشه ؟
سوخت میشه .. مگه پیش پرداخت نمیشه ؟
من پیش پرداخت بودم الان اومدم پس پرداخت و در قرارداد دیدم نوشته که حجم در پیش پرداخت به ماه بعد منتقل نمیشه ولی درباره پس پرداخت چیزی ننوشته بود. برای همین پرسیدم.
البته ترافیک اضافه عادی و ترافیک زماندار چه در پیش پرداخت چه در پس پرداخت تا پایان قرارداد قابل استفاده ست.
blackbird
30-04-2025, 09:06
همه ISP هایی که قبلا DSL داشتم حجم مال کل زمان قرار داد بود. اگر مخابرات همه مبلغ قرار داد چند ماهه رو اول دریافت میکنه باید حجم مال کل اون زمان باشه و آخر مدت قرار دادسوخت بشه.
peyman_omnia2
30-04-2025, 14:28
سلام
ترافیک زمان دار تو پنل شما هست؟ برا من هیچ ترافیک زمان داری نشون نمیده
قیمت های سرویس های ۱۰۰۰ رو چقدر گرون کرده مخابرات :thumbsdow دیگه نمیصرفه چون با وای فای هم فقط اگر خیلی نزدیک مودم باشی اون سرعت رو میده من تو خونه تو اتاق ها سالن بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میگیرم دیگه نمیصرفه با این قیمت جدید فضایی سرویس ۱۰۰۰ بگیم .
- - - Updated - - -
قیمت های سرویس های ۱۰۰۰ رو چقدر گرون کرده مخابرات :thumbsdow دیگه نمیصرفه چون با وای فای هم فقط اگر خیلی نزدیک مودم باشی اون سرعت رو میده من تو خونه تو اتاق ها سالن بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میگیرم دیگه نمیصرفه با این قیمت جدید فضایی سرویس ۱۰۰۰ بگیم .
blackbird
02-05-2025, 10:18
سلام
ترافیک زمان دار تو پنل شما هست؟ برا من هیچ ترافیک زمان داری نشون نمیده
داخل پنل پس پرداخت هست
MMDFullHD
02-05-2025, 10:31
- - - Updated - - -
دقیقا
بیشتر سرویس ها کلا همینه مثلا برای دانلود دیتا بازی کال اف میبینی کلا ۱۵ مگابایت سرعت بالاتر نمیره !
یا تلگرام کلا ۲ مگابایت بیشتر نمیشه دانلود کرد! حتی اگ فول وایفای سرعت رو بده از سمت سرور های ارایه دهنده اپ میبینی لیمیته !
همون ۱۰۰ تا ۲۰۰ هم سرعت کفاف کارو میده !
منم بعد از اتمام این سه ماه احتمالا بیام رو همین بسته ها
هزار بدرد اداره ای سازمانی میخوره که حداقل ۱۰ نفر یوزر با دو تا دستگاه منتظر دانلودن !
ن با این حجم های ۵۰۰ گیگ :D
peyman_omnia2
02-05-2025, 13:39
داخل پنل پس پرداخت هست
منم پس پرداختم ولی نیست هیچ ترافیک زمان داری
blackbird
02-05-2025, 13:44
منم پس پرداختم ولی نیست هیچ ترافیک زمان داری
فکر کنم پنل مخابرات یک پارچه نباشه منطقه بندی داره و کم کم بروز رسانی بشه شاید دارن تغییراتی توش میدن حذف یا گرون کردن یا شاید هم موقتی برای شما نشون نمیده. با 2020 تماس بگیر اگه رو پنل اونا باشه برات سرویسی که لازم داری رو فعال میکنن.
peyman_omnia2
04-05-2025, 12:36
فکر کنم پنل مخابرات یک پارچه نباشه منطقه بندی داره و کم کم بروز رسانی بشه شاید دارن تغییراتی توش میدن حذف یا گرون کردن یا شاید هم موقتی برای شما نشون نمیده. با 2020 تماس بگیر اگه رو پنل اونا باشه برات سرویسی که لازم داری رو فعال میکنن.
میشه یه عکس از ترافیک های موجود تو ساعات خاص بفرستین؟ برا من باز کردن ولی فقط 2 تا 8 و 4 تا 12 داره
blackbird
04-05-2025, 13:38
میشه یه عکس از ترافیک های موجود تو ساعات خاص بفرستین؟ برا من باز کردن ولی فقط 2 تا 8 و 4 تا 12 داره
من استفاده نکردم ولی فکر کنم همیشه همین ساعتها بوده. برای شما چه ساعتی داشته قبلا ؟
peyman_omnia2
04-05-2025, 14:16
من استفاده نکردم ولی فکر کنم همیشه همین ساعتها بوده. برای شما چه ساعتی داشته قبلا ؟
یادم میاد بدون ساعت هم بود اما ترافیک قبلی من 700 بود لازم نداشتم
یه سوال دیگه من اول سرویس رو خریدم ریسیو پاورم -32 بود اما به مرور بهتر شد الان رسیده به -12.74 این قدرت ریسیو به مودم آسیب نمیزنه؟
blackbird
04-05-2025, 20:42
حجم بالا ترافیک عادی باید بوده باشه الان 500 گیگ زده 938 هزار تومن فکر کنم قبلا 700 هم داشت.
چند وقت مشکل برای خط من پیش اومده بود از نفر پیمانکار که اومده بود مقدار مناسب RX رو پرسیدم گفت خیلی جاها 7 یا 8 هم گرفتم !!! من همین سوال رو پرسیدم که شنیدم باید وسط مقدار مجاز باشه و خیلی قوی باشه به مودم صدمه میزنه مثلا مودم هواوی زده بین -8 تا -27 بهترین حالت میشه -18 تا -15. از پشتیبانی هم پرسیدم چند بار هیچ جوابی نمیدن و طفره میرن چون بعدا کاربر میگه طبق حرف خودتون مقادیر من خوب نیست باید درستش کنید. خیلی وقت پیش از بازرسی بعد شکایت اومدن خط من رو چک کرد یکیشون گفت این مقادیر رو قبول نکنید !! گفتم چه جوری قبول نکنم ؟ به پیمانکار گفتم همشون خندیدن گفتن بگو خودش بیاد مقادیر خوب برات بگیره با این تجهیزات و این مدل کابل کشی.
خلاصه که هر کی یه چیزی میگه کسی از دوستان اطلاعت دقیق داره با رفرنس به ما هم بگه مخصوصا همین مورد صدمه زدن به روتر واقعا صدمه میخوره ؟ با این قیمتها و جنسهای داغون خیلی زور داره
سلام وقت همگی بخیر
امروز فیبر من نصب شد و چراغ ont ثابت شد و اس ام اس فعالسازی هم اومد.
مودم هم اتوماتیک تنظیم بود ظاهراً چون اینترنت گرفته
ولی سرعت 20 مگه!
افتمم -21 هست که میگن خیلی خوبه.
مشکل از چی میتونه باشه؟
blackbird
06-05-2025, 19:38
20 مگابایت باشه که درسته اگه مگابیت باشه در صورتی که از همه سخت افزارت مطمئنی با 2020 تماس بگیر و تست رو هم با کابل متصل شده به کامپیوتر انجام بده هم سمت روتر و هم سمت پی سی باید لن حداقل یک گیگابیت به بالا باشه. 200 مگابیت بهترین حالت 25 مگابایت دانلود میده معمولا داخلی و با دانلود منیجر.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حدودا از اواخر فروردین پینگا از ساعت حدودا 11 به بعد اینجوری میشه پاور هم -20 هست و ثابت میمونه علتش چیه
میشه با run سیستمت تست بگیری از این ای پی ها 4.2.2.4
8.8.8.8
1.1.1.1
15.184.13.112
185.25.183.179
منم فیبر مخابرات هستم از ساعت دوازده ظهر تا یک شب پینگ واقعاً بد میشه به هر جا زنگ زدم میگن پینگ دست ما نیست
بله دقیقا همینجوریه، پس فکر کنم راهی وجود نداره از طریق 195 هم اقدام کردید ؟
Minimum = 90ms, Maximum = 140ms, Average = 124ms
Minimum = 114ms, Maximum = 136ms, Average = 124ms
Minimum = 114ms, Maximum = 182ms, Average = 147ms
Minimum = 77ms, Maximum = 96ms, Average = 88ms
Minimum = 105ms, Maximum = 142ms, Average = 127ms
درود. این برای فیبر شاتل هست و تقریبا تمام طول روز همینه .
4.2.2.4
Minimum = 93ms, Maximum = 95ms, Average = 94ms
8.8.8.8
Minimum = 37ms, Maximum = 39ms, Average = 37ms
1.1.1.1
Minimum = 95ms, Maximum = 98ms, Average = 95ms
15.184.13.112
Minimum = 30ms, Maximum = 32ms, Average = 31ms
185.25.183.179
Minimum = 36ms, Maximum = 39ms, Average = 37ms
بامدادنیکنفس
09-05-2025, 02:49
نه راهی وجود نداره من دیروز یا اسکرین شات از پینگم از ساعت های مختلف روز ثبت شکایت کردم شمام حتما انجام بدید
elinbarrage
10-05-2025, 18:05
دوستان کسی از این طرح ۸۰۰ گیگ ماهانه مخابرات خبر داره؟قیمتش چقدره و سرعتش آیا up to 300?
- - - Updated - - -
دوستان کسی از این طرح ۸۰۰ گیگ ماهانه مخابرات خبر داره؟قیمتش چقدره و سرعتش آیا up to 300?
elinbarrage
10-05-2025, 18:13
[QUOTE=blackbird;9204133]حجم بالا ترافیک عادی باید بوده باشه الان 500 گیگ زده 938 هزار تومن فکر کنم قبلا 700 هم داشت.
برا من برعکس تو مقدارش خیلی رفته بود پاییه و به منفی ۳۳ رسیده بود سرعت اپلود میشد صفر!!!!دقیقا این اتفاق وقتی اومدن برا همسایمون سیم کشی کنن اتفاق افتاد..هرچی بهشون گغتم زیربار نمیرفتن و یکیشون که اصلا میگفت سیمتون باید از نو کشیده بشه:))) اونموقع یه تومن میخواست تا سیم نو بکشه یارو..چندروز بعد زنگ زدم به یه شرکت خصوصی تو کرج به اسم برنا با ۱۵۰ تومن اومد دو کوذ فیوژن برام زد rx برگشت به منفی ۲۶ ،این افتفاقات مال سال ۱۴۰۰ هست الان مقدار rx برای من ۲۲.۹۲- هست .
چند وقت مشکل برای خط من پیش اومده بود از نفر پیمانکار که اومده بود مقدار مناسب RX رو پرسیدم گفت خیلی جاها 7 یا 8 هم گرفتم !!! من همین سوال رو پرسیدم که شنیدم باید وسط مقدار مجاز باشه و خیلی قوی باشه به مودم صدمه میزنه مثلا مودم هواوی زده بین -8 تا -27 بهترین حالت میشه -18 تا -15. از پشتیبانی هم پرسیدم چند بار هیچ جوابی نمیدن و طفره میرن چون بعدا کاربر میگه طبق حرف خودتون مقادیر من خوب نیست باید درستش کنید. خیلی وقت پیش از بازرسی بعد شکایت اومدن خط من رو چک کرد یکیشون گفت این مقادیر رو قبول نکنید !! گفتم چه جوری قبول نکنم ؟ به پیمانکار گفتم همشون خندیدن گفتن بگو خودش بیاد مقادیر خوب برات بگیره با این تجهیزات و این مدل کابل کشی.
خلاصه که هر کی یه چیزی میگه کسی از دوستان اطلاعت دقیق داره با رفرنس به ما هم بگه مخصوصا همین مورد صدمه زدن به روتر واقعا صدمه میخوره ؟ با این قیمتها و جنسهای داغون خیلی هم
blackbird
10-05-2025, 22:54
پیمانکار معمولا دنبال یه راهی برای کسب سود هست دیگه ... چراغ PON من چشمک زدن شده بود میگه سیم کشی داخلی تو چند وقته کشیدی !! میگم که پان چشمک زن میشه یعنی اشتباهی کانکشن من رو به یکی دیگه تو باکس زدید مودم داره مقادیر خط رو نشون میده که خیلی هم مناسب هست اگه فیبر قطع باشه که یا LOS قرمز میشه یا مقادیر خیلی پایین و همه فیبر رو من تو کار رد کردم و باکس هم داخل ورودی گذاشتم بعد کلی فیلم بازی کردن یه قلم لیزر گذاشت رفت اون سر خط رو جای درست وصل کرد که یعنی خودشون سری قبل جا بجا کردن. چند بار که کابل بیرونی خراب شده همه پیمانکارها اول میگن داخلی مشکل داری بعد که متوجه میشن طرف پرت نیست کار رو انجام میدن . جالبه سمت داخلی که هزینه با کاربر هست رو میگه سیم باید تعویض بشه سمت خودشون رو ده تا وصله پینه میزنن.
salar_linux
19-05-2025, 23:18
سلام به همه دوستان
در حال حاضر پرسرعت ترین مودم هواوی (بدون وای فای) که پورت گیگ و 2 خط تلفن داشته باشد کدام مدل هست (می خوام سرعت آپلود و دانلود به 1 گیگابیت برسه) و اینکه آیا مودم TP-Link XX230v GPON با مخابرات سازگار هست ؟
MMDFullHD
20-05-2025, 02:06
سلام به همه دوستان
در حال حاضر پرسرعت ترین مودم هواوی (بدون وای فای) که پورت گیگ و 2 خط تلفن داشته باشد کدام مدل هست (می خوام سرعت آپلود و دانلود به 1 گیگابیت برسه) و اینکه آیا مودم TP-Link XX230v GPON با مخابرات سازگار هست ؟
سلام
شما به پورت ۱ گیگ دقت بکنید اکثریت مودم ها از gpon با ۲.۵ گیگ پهنا ساپورت میکنن
HG8240T مودمی ک من دارم ۱ رو بهم میده
و بله مودمی ک تی پی ک گفتید طبق شنبیده هام روی مخابرات قابل ریجستر شدن استفادس
MMDFullHD
20-05-2025, 14:32
salar_linux
20-05-2025, 19:53
سلام
شما به پورت ۱ گیگ دقت بکنید اکثریت مودم ها از gpon با ۲.۵ گیگ پهنا ساپورت میکنن
HG8240T مودمی ک من دارم ۱ رو بهم میده
و بله مودمی ک تی پی ک گفتید طبق شنبیده هام روی مخابرات قابل ریجستر شدن استفادس
ممنون از پاسخگويي پس يعني هر مودمي كه پورت گيگ داشته باشه قطعا براي سرويس 1000 مگ كه حجم هاش هم بالاست قابل استفاده است
بعد اينكه اگر مودم apc باكس upc بود كابل upc to apc استفاده كنم روي سرعت تاثيرگذار هست؟
MMDFullHD
20-05-2025, 22:38
ممنون از پاسخگويي پس يعني هر مودمي كه پورت گيگ داشته باشه قطعا براي سرويس 1000 مگ كه حجم هاش هم بالاست قابل استفاده است
بعد اينكه اگر مودم apc باكس upc بود كابل upc to apc استفاده كنم روي سرعت تاثيرگذار هست؟
اره استفاده کن اوکیه خدمم دارم از همین استفاده میکنم بدون مشکل خیر روی سرعت تاثیری ندارد
کلا فیبر یا قطع میشه یا وصله! سرعت بالا پایین نمیشه
salar_linux
21-05-2025, 23:05
اره استفاده کن اوکیه خدمم دارم از همین استفاده میکنم بدون مشکل خیر روی سرعت تاثیری ندارد
کلا فیبر یا قطع میشه یا وصله! سرعت بالا پایین نمیشه
من فيبر براي يك شركت گرفتم كلا قطع و وصلي در سال چجوريه؟ به نظرت نياز به اينترنت بكاپ مثل adsl هست يا نه؟
دوستان شما برای اینترنت پیش پرداخت بسته های ۱ ماه میخرید یا بلند مدت مثل ۶ ماهه و ۱ ساله ؟
davood3d
25-05-2025, 00:35
دوستان. یوتوب و اینستاگرام برای شما رفع فیلتر شده؟ توی شبکه ایکس خوندم که 1 ساعتی هست که برای فیبر نوری مخابرات رفع فیلتر شده البته باید dns به صورت 5.200.200.200 تنظیم بشه.
البته برای من که هنوز فیلتره.
دوستان. یوتوب و اینستاگرام برای شما رفع فیلتر شده؟ توی شبکه ایکس خوندم که 1 ساعتی هست که برای فیبر نوری مخابرات رفع فیلتر شده البته باید dns به صورت 5.200.200.200 تنظیم بشه.
البته برای من که هنوز فیلتره.
اره برا من همه چی اوکی شده نه اونا فقط
davood3d
25-05-2025, 01:00
اره برا من همه چی اوکی شده نه اونا فقط
توی تنظیمات مودم من رفتم بخش LAN و DHCP Server Configuration
بعدش DNS ها رو به صورت زیر وارد کردم:
Primary: 5.200.200.200
Secondary: 8.8.8.8
مودم رو هم خاموش روشن کردم. ولی تأثیری نداشت :(
کار دیگه ای لازمه؟
سلام دوستان، شما محدود شدن سرعت رو به کجا گزارش میدین؟ من سرعت آپلودم از امروز صبح که سرویسم رو تمدید کردم از 800 اومده رو 100 و به 2020 هم زنگ میزنم میگه کاملا نرماله و مشکلی نیست ، در صورتی که دیشب تا قبل تمدید سرویس مشکلی بابت سرعت آپلود نداشتم، دانلود رو همون مقدار قبلی که 900 بوده مونده!
blackbird
04-06-2025, 23:47
سلام دوستان، شما محدود شدن سرعت رو به کجا گزارش میدین؟ من سرعت آپلودم از امروز صبح که سرویسم رو تمدید کردم از 800 اومده رو 100 و به 2020 هم زنگ میزنم میگه کاملا نرماله و مشکلی نیست ، در صورتی که دیشب تا قبل تمدید سرویس مشکلی بابت سرعت آپلود نداشتم، دانلود رو همون مقدار قبلی که 900 بوده مونده!
بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم سرعت دریافت خواهد بود . این جمله برای قرار دادهای جدید هست همه سرعتهای آپلود کم شده داخل پنل قسمت تغییر سرویس رو نگاه کنید. البته سرویس 100 رو یه برست تا 40 50 براش گذاشتن بعد میره رو 25 که بازم از یک هشتم اعلامی بالاتره دو برابر یعنی .. اگه 1000 هم همین فورمول باشه باید 250 بدن دیگه همون یک هشتم باید 125 بدن.
برای شکایت لینکهای زیر رو امتحان کنید. من قرار دادم عوض شد هیچ جا نزده بود یک هشتم دو ماهی سر کارم گذاشتن و هیچی الان که دیگه ذکر شده آپلود یک هشتم هست بعید میدونم کاری کنن.
بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات ، حداقل سرعت ارسال به میزان یک هشتم سرعت دریافت خواهد بود . این جمله برای قرار دادهای جدید هست همه سرعتهای آپلود کم شده داخل پنل قسمت تغییر سرویس رو نگاه کنید. البته سرویس 100 رو یه برست تا 40 50 براش گذاشتن بعد میره رو 25 که بازم از یک هشتم اعلامی بالاتره دو برابر یعنی .. اگه 1000 هم همین فورمول باشه باید 250 بدن دیگه همون یک هشتم باید 125 بدن.
برای شکایت لینکهای زیر رو امتحان کنید. من قرار دادم عوض شد هیچ جا نزده بود یک هشتم دو ماهی سر کارم گذاشتن و هیچی الان که دیگه ذکر شده آپلود یک هشتم هست بعید میدونم کاری کنن.
ممنون داداش بابت پاسخت، تو پنل تیکت زدم دقیقا حرف شما رو گفتن که تو قرار دادهای جدید اینجوری شده، گفتن اگر سرعت آپلود بیشتر میخواید باید برای سرویس FFTO اقدام کنین!
والا منم فکر کنم بعیده کاری بکنن
سلام. تو پنل من 40 گیگ ترافیک رزرو زده ولی نمیدونم چطوری باید فعالش کنم؟
امروز سرویسم تموم شد و از وقتی ترافیک عادی سرویس تموم شد سرعت کم شد.
پس این ترافیک کجا باید استفاده بشه؟
واسه شما هم ترافیک رزرو دادن؟
ممنون
Bobby Sands
28-06-2025, 10:32
اینهمه ازش تعریف میکردن من گرفتم به تو پول سیاه نمیارزه! اولا هر اتفاقی میوفته عین اینترنت سیمکارتا ملی میشه و همین الانم هنوز هیچکدوم از ف شکنهای قبلی روش کار نمیکنه!
گیر چه گوسفندایی افتادیم تو این مملکت خراب شده!
امروز دیدم مخابرات 70 درصد به همه قیمت هاش اضافه کرده ، بسته 500 گیگ سرعت 100 تا 1000 رو از 400 تومن کرده 675 تومن تازه 10 درصد مالیات هم بهش اضافه میکنه میشه 742 تومن اون هم با این کیفیت بد
blackbird
14-07-2025, 00:40
امروز دیدم مخابرات 70 درصد به همه قیمت هاش اضافه کرده ، بسته 500 گیگ سرعت 100 تا 1000 رو از 400 تومن کرده 675 تومن تازه 10 درصد مالیات هم بهش اضافه میکنه میشه 742 تومن اون هم با این کیفیت بد
نیما جان چند وقته که گرون کردن جدید نیست. این کیفیت اینترنت با این همه مشکلات و محدودیت گرون تر از این هم میشه یعنی !:grrr:
Miladh7575
14-07-2025, 17:55
من این بسته ای که میگید نمیتونم بخرم شما چجوری و از چه سامانه ای میخرید منم بخرم برای ن میگه هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد چه کار کنم به مخابرات هم گفتم میگه باید حضوری بخرید
Miladh7575
14-07-2025, 17:56
من این بسته ای که میگید نمیتونم بخرم شما چجوری و از چه سامانه ای میخرید منم بخرم برایمن میگه هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد چه کار کنم به مخابرات هم گفتم میگه باید حضوری بخرید
من این بسته ای که میگید نمیتونم بخرم شما چجوری و از چه سامانه ای میخرید منم بخرم برایمن میگه هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد چه کار کنم به مخابرات هم گفتم میگه باید حضوری بخرید
احتمالا الان سرویستون از سرویس های تجاری هست مثل 800 گیگ با سرعت 300 یا مدل های دیگه که این سرویس پیش پرداخت رو نشون نمیده بهتون . زنگ بزنید 2020 قسمت فروش بعد قسمت تغییر سرویس براتون دو دقیقه ای درست میکنه
Miladh7575
14-07-2025, 20:54
یک هفته هست واحد فروش جواب نمیده چه کار کنم
Miladh7575
14-07-2025, 20:56
اون سرعت ۱۰۰تا ۱۰۰۰ داری شما تجاری نیستی؟چجوری تجاری نیستی و داری؟
Miladh7575
14-07-2025, 23:30
احتمالا الان سرویستون از سرویس های تجاری هست مثل 800 گیگ با سرعت 300 یا مدل های دیگه که این سرویس پیش پرداخت رو نشون نمیده بهتون . زنگ بزنید 2020 قسمت فروش بعد قسمت تغییر سرویس براتون دو دقیقه ای درست میکنه
این سرویس تا 1000 مگ مخابرات جز سرویس های خانگی هست . برای اطلاعات بیشتر همین فروم رو از 40 یا 50 صفحه پیش بخونید تا با تجربه بقیه آشنا بشین. سرویس های تجاری مخابرات تا جایی که من میدونم ای پی ثابت دارند یا نامحدودند و تو پنلشون عبارت سرویس FTTO نوشته شده که اگه اینجوری باشه تو قسمت تغییر سرویس به پیش پرداخت هیچ سرویسی رو بهشون نشون نمیده . ولی پشتیبانی 2020 به راحتی میتونه مشکلتون رو حل کنه. تو تهران که تا ساعت 7 یا 8 شب هم 2020 بخش فروش مخابرات جواب تلفن رو میده ولی تو شهرهای دیگه رو نمیدونم
davood3d
15-07-2025, 16:34
من کاربر خونگی هستم. از تابستون پارسال تا چند ماه پیش توی پنلم سرویس 100 تا 1000 مگابیت به صورت پیش پرداخت بود ولی بعدش دیگه حذف کردند. البته اون زمان هم که این سرویس بود سرعت حداکثر تا 500 مگابیت می داد. الان فقط سرویس 100 مگ می فروشه که تا 200 مگابیت هم سرعت می ره.
توی بروشورهای یک مرکز مخابراتی که چند وقت پیش رفته بودم دیدم که برای مشترکین جدید سرعت تا 300 مگابیت هم می ده. حالا اینکه برای ما مشترکین قدیمی هم فعال کنه یا نه، خبر ندارم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.