ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24

as2008
25-07-2024, 11:17
سلام قبلا میتونستم تو پنل سرویس رو تغییر بدم الان میزنه:
در حال حاضر سرویس فعالی در دسترس شما برای انجام عملیات تغییر سرویس وجود ندارد
؟؟؟؟!!!!!!

NIMA_e2
25-07-2024, 20:20
دوستان من طرح خودم را به سرویس 100 مگ تغییر دادم ولی در هنگام تست سرعت بیشتر 400 مگ نمیگیرم (سرور داخلی) و آپلود هم بر روی 25 قرار میگیره:jealous: به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟ مربوط به پچ کورد آبی نیست ؟:blink: مدل مودم هم HS8145V5 هستش

اگر با گوشی تست میکنید که نرماله ، اگه با کامپیوتر و کابل Cat 6 یا cat 7 تست میکنید اصلا نرمال نیست . آبی و سبز بودن پچ کورد فقط نوع برشش هست و تو سرعت تاثیری نداره ، برای من هم با پچ کورد آبی 1 گیگ سرعت میده و مودم 8245HG

samebi
26-07-2024, 05:27
تو منطقه ما سرقت کابل شده با کلی شکایت و مراجعه حضوری تا یه قسمتی کابل کشی کردن بصورت زمینی اما تا کوچه ما که حدود ۱۰۰ متر فقط میشد رو کابل کشی نکردن و خیلی راحت هم برگشتن گفتن برای ما صرف نداره هرکسی باید جیب خودش رو نگاه کنه
الان دو ساله فقط از نت سیم کارت داریم استفاده میکنیم ‌‌‌‌.. چیکار کنیم واقعاً ؟
حجم نداره نت سیم کارت گرونه پینگ مناسب نمیده تو بازی قطع و وصلی داره بخاطر سویچ شدن به باند های مختلف ..
الان این همه صبر کردیم بازم صبر کنیم فیبرنوری میاد یا نه یه تی دی ال تی ای بگیریم حداقل که اونم گرونه بسته هاش و ممکنه مثل وایمکس یجوری سوخت شه
خلاصه که مشکل کمبود حجم و پینگ وجود داره .. چیکار باید کرد ؟

no1one
26-07-2024, 09:13
دوستان من طرح خودم را به سرویس 100 مگ تغییر دادم ولی در هنگام تست سرعت بیشتر 400 مگ نمیگیرم (سرور داخلی) و آپلود هم بر روی 25 قرار میگیره:jealous: به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟ مربوط به پچ کورد آبی نیست ؟:blink: مدل مودم هم HS8145V5 هستش

منم سرویسم رو از ۵۰ مگ به ۱۰۰ تغییر دادم و دقیقا عین سرعت شما شد الکی پولم رو ریختم دور با سرویس ۵۰ مگ سرعت اپلودم حدود ۱۰۰ بود که الان شد ۲۵ زنگ هم زدم پشتیبانی گفتن نتونستن درستش کنن . شما راه حلی پیدا کردی لطفا یه اطلاع بده

دوستان حواستون باشه این سرویس ۱۰۰ مگ به شما سرعت ۱ گیگ نمیده و سرعتش روی ۴۰۰ بسته شده .

no1one
26-07-2024, 09:16
دوستان مخابرات سرویس 1 گیگابیتی آورده. اگر مشترک پیش پرداخت باشید که تو پنل اضافه شده و میشه خرید . اگر پس پرداخت باشید اول باید به پیش پرداخت تغییرش بدید تا بیاد تو لیست سرویس ها. ماهی 500 گیگ داره و 440 تومنه
این هم تست سرعت داخلیش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سرویس که شما گرفتی تو پنل زده ۱۰۰ مگ یا ۱ گیگ ؟‌ تو پنل من فقط ۱۰۰ مگ هستش

NIMA_e2
26-07-2024, 10:17
این سرویس که شما گرفتی تو پنل زده ۱۰۰ مگ یا ۱ گیگ ؟‌ تو پنل من فقط ۱۰۰ مگ هستش

این سرویس منه ، بعد از اینکه من گرفتم دیدم سرعتم رو 460 مگ قفل شده ، حدودا سه روز گذشت خود مخابرات بهم زنگ زد گفتند تبریک میگیم برای گرفتن سرویس جدید و اینا ، لطفا تست سرعت بگیرید . گفتم بهشون تا دیروز رو 460 مگ قفل بوده گفت درست میگید ولی الان درستش کردند ، تست کردم دیدم درست شده.

NIMA_e2
26-07-2024, 10:33
تو منطقه ما سرقت کابل شده با کلی شکایت و مراجعه حضوری تا یه قسمتی کابل کشی کردن بصورت زمینی اما تا کوچه ما که حدود ۱۰۰ متر فقط میشد رو کابل کشی نکردن و خیلی راحت هم برگشتن گفتن برای ما صرف نداره هرکسی باید جیب خودش رو نگاه کنه
حجم نداره نت سیم کارت گرونه پینگ مناسب نمیده تو بازی قطع و وصلی داره بخاطر سویچ شدن به باند های مختلف ..
الان این همه صبر کردیم بازم صبر کنیم فیبرنوری میاد یا نه یه تی دی ال تی ای بگیریم حداقل که اونم گرونه بسته هاش و ممکنه مثل وایمکس یجوری سوخت شه

مخابرات خوبی یا بدی که داره اینه که تمام کارهاش از طریق پیمانکارها انجام میشه، ممکنه خود مخابرات نخواد کابل بکشه شما از طریق پیمانکار اقدام میکنی برات کابل میکشه . خود من اول مستقیم به مخابرات مراجعه میکردم و بهم سرویس نمیداد و میگفت تجهیزات نداریم ، الان هم دوتا نام کاربری دارم یکی خود محابرات ساخته و توش نوشته به دلیل مشکل فنی امکان ارایه سرویس نداریم یکی هم از طریق پیمانکاراش اقدام کردم و روش سه ساله سرویس دارم.

هر شهری پیمانکارای خودش رو داره مثلا تو تهران [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیمانکارشه و من خودم ازشون سرویس رو گرفتم. تو استان گیلان tanoma.gilan تو اینستاگرام پیمانکارشه و ...

no1one
26-07-2024, 10:36

این سرویس منه ، بعد از اینکه من گرفتم دیدم سرعتم رو 460 مگ قفل شده ، حدودا سه روز گذشت خود مخابرات بهم زنگ زد گفتند تبریک میگیم برای گرفتن سرویس جدید و اینا ، لطفا تست سرعت بگیرید . گفتم بهشون تا دیروز رو 460 مگ قفل بوده گفت درست میگید ولی الان درستش کردند ، تست کردم دیدم درست شده.

شما تهران هستید ؟ کدوم منطقه ؟‌

NIMA_e2
26-07-2024, 10:47
شما تهران هستید ؟ کدوم منطقه ؟‌

بله منطقه 7

chekho
26-07-2024, 11:10
الان شاتل بخوام بگیرم 3100 درمیاد دوستان ارزش داره
سرعتش خیلی بهتره از adsl؟
از موقع درخواست چقدر طول میکشه تا بیاد؟

samebi
26-07-2024, 11:23
مخابرات خوبی یا بدی که داره اینه که تمام کارهاش از طریق پیمانکارها انجام میشه، ممکنه خود مخابرات نخواد کابل بکشه شما از طریق پیمانکار اقدام میکنی برات کابل میکشه . خود من اول مستقیم به مخابرات مراجعه میکردم و بهم سرویس نمیداد و میگفت تجهیزات نداریم ، الان هم دوتا نام کاربری دارم یکی خود محابرات ساخته و توش نوشته به دلیل مشکل فنی امکان ارایه سرویس نداریم یکی هم از طریق پیمانکاراش اقدام کردم و روش سه ساله سرویس دارم.

هر شهری پیمانکارای خودش رو داره مثلا تو تهران پیمانکارشه و من خودم ازشون سرویس رو گرفتم. تو استان گیلان tanoma.gilan تو اینستاگرام پیمانکارشه و ...

مشکل اینجاست اینطور که اینا میگن اون کابل متری ۵۰۰ هزار تومن میشه و ۱۰۰ متر حداقل ۵۰ میلیون درمیاد ! اگر بخوام خودم هزینه کنم ورشکست میشم ..

MPS882
26-07-2024, 11:35
بفرمائید:
این مودم اگر اصلش رو پیدا کنید با پورت سبز،خیلی مودم خوبی هستش.
ظاهرا این مودم چینی کپی شرکت هواوی هست و اصل نیست. اصل هواوی پشتش یک پورت یو اس بی داره و دوتا پورت تلفن اینم لینک سایت هواوی

MPS882
26-07-2024, 11:37
ظاهرا این مودم چینی کپی شرکت هواوی هست و اصل نیست. اصل هواوی پشتش یک پورت یو اس بی داره و دوتا پورت تلفن اینم لینک سایت هواوی
اینم نسخه فیک

NIMA_e2
26-07-2024, 11:54

اگر با هزینه ماهانش مشکلی ندارید خوبه ، هزینه 500 گیگ ماهیانش یک میلیون و چهارصد میشه ، سرعتش هم تا 1 گیگ هست . معمولا همه سرویس های فیبر اگر منطقه رو پوشش بدن بین 2 تا 3 هفته طول میکشه

NIMA_e2
26-07-2024, 11:59
مشکل اینجاست اینطور که اینا میگن اون کابل متری ۵۰۰ هزار تومن میشه و ۱۰۰ متر حداقل ۵۰ میلیون درمیاد ! اگر بخوام خودم هزینه کنم ورشکست میشم ..

متری 500 هزارتومن خیلی خیلی زیاد و غیر منطقی هست :wac:

خود کابل فیبر نوری متری از 5 هزار تومن هست به بالا مثل این

no1one
26-07-2024, 12:09

ارزش داره خیلی هم داره من قبلا adsl داشتم سرعتم ۶ مگ بود خطم بیشتر جواب نمیداد الان با فیبرنوری مخابرات حدود ۳۰۰-۴۰۰ مگ هستش سرعتم یعنی حدود ۶۰ برابر

اگر مخابرات اونجا خدمات میده از مخابرات بگیر قیمتش مفته

samebi
26-07-2024, 12:40
متری 500 هزارتومن خیلی خیلی زیاد و غیر منطقی هست :wac:

خود کابل فیبر نوری متری از 5 هزار تومن هست به بالا مثل این

البته اینی که میگم کابل ADSL هست .. که از ۱۰ هزار تومن شروع میشه تا ۵۰۰ هزار تومن که اونها گفتن از اونی که متری ۵۰۰ هزار تومن هست استفاده میکنیم برای خیابون اصلی .. راست یا دروغش رو نمیدونم !
شما میدونی که از چه نوع سیمی برای خیابون اصلی استفاده میکنن ؟

NIMA_e2
26-07-2024, 12:59
البته اینی که میگم کابل ADSL هست .. که از ۱۰ هزار تومن شروع میشه تا ۵۰۰ هزار تومن که اونها گفتن از اونی که متری ۵۰۰ هزار تومن هست استفاده میکنیم برای خیابون اصلی .. راست یا دروغش رو نمیدونم !

نه راستش اطلاعی ندارم ، فکر کردم برای فیبر این قیمت رو میگن

samebi
26-07-2024, 13:21
نه راستش اطلاعی ندارم ، فکر کردم برای فیبر این قیمت رو میگن

گرفتار شدیم والا .. الان فقط نت سیم استفاده میکنیم که هم گرونه هم پینگ و پکت لاس افتضاحی داره
تو سی اس 2 پکت لاس بالای 50 میگیرم .. فکر کنم تی دی هم اوضاعش همین باشه .

NIMA_e2
26-07-2024, 15:34
گرفتار شدیم والا .. الان فقط نت سیم استفاده میکنیم که هم گرونه هم پینگ و پکت لاس افتضاحی داره
تو سی اس 2 پکت لاس بالای 50 میگیرم .. فکر کنم تی دی هم اوضاعش همین باشه .

اگر تو تهران هستید زیتل یک سرویس داره به اسم ایرفایبر که پینگش با فیبرنوری فرقی نداره ، نامحدوده و سرعتش هم 30 مگابیت هست ، تجهیزات هم امانی میده . در واقع سرویس Point to point است . تنها بدیش اینه که میگه حتما 6 تا واحد باید بشید تا بیاد این سرویس رو بده، ما با چک و چونه برای 5 تا واحد هم گرفتیم ولی کمتر اصلا نمیده . هزینه ماهیانش هم فکر کنم حدود 400 تومنه برای هر واحد.
آسیاتک هم یک سرویس داره به اسم وابرلس اشتراکی ولی تجهیزات رو باید خودتون تهیه کنید

samebi
26-07-2024, 16:50
اگر تو تهران هستید زیتل یک سرویس داره به اسم ایرفایبر که پینگش با فیبرنوری فرقی نداره ، نامحدوده و سرعتش هم 30 مگابیت هست ، تجهیزات هم امانی میده . در واقع سرویس Point to point است . تنها بدیش اینه که میگه حتما 6 تا واحد باید بشید تا بیاد این سرویس رو بده، ما با چک و چونه برای 5 تا واحد هم گرفتیم ولی کمتر اصلا نمیده . هزینه ماهیانش هم فکر کنم حدود 400 تومنه برای هر واحد.
آسیاتک هم یک سرویس داره به اسم وابرلس اشتراکی ولی تجهیزات رو باید خودتون تهیه کنید

تهران نیستم متأسفانه
اینجا یه گزینه اینترنت با حجم مناسب هم وجود داشته باشه کافیه والا حق انتخاب که ندارم فقط مخابرات بود که اونم اینجوری شد .. میمونه اینترنت تی دی که قیمت هاش خیلی با نت سیم کارت فرقی نمیکنه و اینترنت رادیویی که ۱۰ تومن هزینه تجهیزاتش هست و میگن پکت لاس بالایی داره و تایم اوت میده درسته

peyman_omnia2
27-07-2024, 01:57
سلام
کابل فیبر نوری من قطع شده به پشتیبانی گفتم گفتن شنبه میاد
سوالم اینکه کابلو کلا عوض میکنن یا میتونن دو تارو به هم وصل کنن؟
---------------------------------------------------------------------------
اومدن وصلش کردن وسط کابل یه جعبه درست مثل جعبه ورودی خونه گذاشتن و فیوژن کردنش

php-lover
27-07-2024, 09:05

اگر اینترنت سیم کارت استفاده می کنید، می تونید از اینرنت سامانتل استفاده کنید، سرعت هم بسته به منطقه شما داره، روی انتن رایتل و همراه اول رومینگ میشه
بسته های مناسبی داره نسبتاٌ
روزهای جمعه 40 درصد تخفیف داره روی قیمت بسته ها
مثلا بسته 150 گیگ 1 ساله رو جمعه حدود 240 هزار تومان خرید کنید
در مورد تغییر باند هم ، از طریق مودم ، روی یک باند که توی منطقه شما عملکرد بهتری داره ، قفل کنید

samebi
27-07-2024, 11:10
اگر اینترنت سیم کارت استفاده می کنید، می تونید از اینرنت سامانتل استفاده کنید، سرعت هم بسته به منطقه شما داره، روی انتن رایتل و همراه اول رومینگ میشه
در مورد تغییر باند هم ، از طریق مودم ، روی یک باند که توی منطقه شما عملکرد بهتری داره ، قفل کنید
ممنون بابت پیشنهاد اما متاسفانه از نظر حجمی کمه چیزی که من دنبالش هستم گاهی وقتا تا روزی ۵ گیگ هم استفاده دارم، اما متوسط شما روزی ۱ تا ۲ گیگ حساب کن
و موضوع دیگه اینکه من تو بسته های پیشنهادی ایرانسل بسته های ارزونتری میگیرم مثلاً گیگی حدود ۳ ۴ تومن میشه اما مشکل اینجاست که همیشگی نیست .
نظرتون درباره تی دی چیه ؟ آیا جایگزین مناسبی هست ؟ پینگ و پکت لاس بهتری میده نسبت به سیم کارت ؟ آیا ارزشش رو داره درکل هزینه مودم بدم یا این هم مثل وایمکس یجورایی میره کنار ؟

- - - Updated - - -

ممنون بابت پیشنهاد اما متاسفانه از نظر حجمی کمه چیزی که من دنبالش هستم گاهی وقتا تا روزی ۵ گیگ هم استفاده دارم، اما متوسط شما روزی ۱ تا ۲ گیگ حساب کن
و موضوع دیگه اینکه من تو بسته های پیشنهادی ایرانسل بسته های ارزونتری میگیرم مثلاً گیگی حدود ۳ ۴ تومن میشه اما مشکل اینجاست که همیشگی نیست .
نظرتون درباره تی دی چیه ؟ آیا جایگزین مناسبی هست ؟ پینگ و پکت لاس بهتری میده نسبت به سیم کارت ؟ آیا ارزشش رو داره درکل هزینه مودم بدم یا این هم مثل وایمکس یجورایی میره کنار ؟

blackbird
27-07-2024, 12:19

کابل DSL چی هست دیگه ؟ مگه DSL رو خط تلفن سرویس نمیدن ؟ یعنی همون کابل تلفن مسی مخابرات ؟ یعنی الان تلفن ثابت هم ندارید ؟ یا منظور چیز دیگه هست ؟ کابلهای پر مصرف که مخابرات استفاده میکنه تولید داخل هستن اکثرا، فیبر نوری برای منزل هم دو کور و 4 کور یا حتی بالاتر همه ایرانی هستن و کیفیت بدی هم ندارن نباید این قیمت باشه، البته خیلی تولیدهای داخلی داریم از وارداتی های خروس نشان خیلی خیلی بهترن. یعنی کابل قطور کور مخابرات رو بردن که این قیمت هست ؟ به نظر منطقی نمیاد، و تهران که من دیدم حداقل برای منطقه ما پیمانکار فقط برای فیبر نوری هست قسمت تلفن ثابت که زنگ میزنی برای خرابی کارمند خود مخابرات میاد. چند وقته دارن رو هر شماره ثابت آبونه 20 هزار تومنی میگیرن جدای هزینه نگهداری پس اون رو برای چی میگیرن از مشترک برای همین مواقع که سرویس بدن دیگه. باید همه جا شکایت کنید 195 و خود بازرسی مخابرات مطرح هم کن که گفتن متری فلان قیمت ... جاهای جدید هم برای تلفن هم فیبر نوری میکشن چون ارزون تر در میاد همون دو تا پورت پشت مودم برای اون هست تو فروم چند تا دوستان گفتن منطقه که سیم مسی نداشته رو با فیبر تلفن ثابت میدن پس مشکلشون چیه ؟

samebi
27-07-2024, 12:34
کابل DSL چی هست دیگه ؟ مگه DSL رو خط تلفن سرویس نمیدن ؟ یعنی همون کابل تلفن مسی مخابرات ؟ یعنی الان تلفن ثابت هم ندارید ؟ یا منظور چیز دیگه هست ؟ کابلهای پر مصرف که مخابرات استفاده میکنه تولید داخل هستن اکثرا، فیبر نوری برای منزل هم دو کور و 4 کور یا حتی بالاتر همه ایرانی هستن و کیفیت بدی هم ندارن نباید این قیمت باشه، البته خیلی تولیدهای داخلی داریم از وارداتی های خروس نشان خیلی خیلی بهترن. یعنی کابل قطور کور مخابرات رو بردن که این قیمت هست ؟ به نظر منطقی نمیاد، و تهران که من دیدم حداقل برای منطقه ما پیمانکار فقط برای فیبر نوری هست قسمت تلفن ثابت که زنگ میزنی برای خرابی کارمند خود مخابرات میاد. چند وقته دارن رو هر شماره ثابت آبونه 20 هزار تومنی میگیرن جدای هزینه نگهداری پس اون رو برای چی میگیرن از مشترک برای همین مواقع که سرویس بدن دیگه. باید همه جا شکایت کنید 195 و خود بازرسی مخابرات مطرح هم کن که گفتن متری فلان قیمت ... جاهای جدید هم برای تلفن هم فیبر نوری میکشن چون ارزون تر در میاد همون دو تا پورت پشت مودم برای اون هست تو فروم چند تا دوستان گفتن منطقه که سیم مسی نداشته رو با فیبر تلفن ثابت میدن پس مشکلشون چیه ؟

دقیقاً ، الان خط تلفن ثابت نداریم و بجاش سیم کارت دادن و اون هم نتایج شکایات متعدد من بود عوض اینکه جواب بگیرم خط رو جمع آوری کردن و سیم کارت دادن و جالب اینجاست که از خود مرکز مخابرات استان هم اومدن یعنی اینا همه با هم هماهنگ هستن و این تصمیم رو گرفتن
یعنی بعد دو سال شکایت و نتیجه اش شد این
و درباره فیبرنوری هم همین دیشب تو پیج اینستاگرام بهشون پیام دادم و گفتن متأسفانه در حال حاضر امکانش نیست یعنی میگه در آینده نزدیک نمیاد .
مشکلشون هم گفتن که برای ما صرف نداره .

samebi
27-07-2024, 12:37

دقیقاً ، الان خط تلفن ثابت نداریم و بجاش سیم کارت دادن و اون هم نتایج شکایات متعدد من بود عوض اینکه جواب بگیرم خط رو جمع آوری کردن و سیم کارت دادن و جالب اینجاست که از خود مرکز مخابرات استان هم اومدن یعنی اینا همه با هم هماهنگ هستن و این تصمیم رو گرفتن
یعنی بعد دو سال شکایت و نتیجه اش شد این
و درباره فیبرنوری هم همین دیشب تو پیج اینستاگرام بهشون پیام دادم و گفتن متأسفانه در حال حاضر امکانش نیست یعنی میگه در آینده نزدیک نمیاد .
مشکلشون هم گفتن که برای ما صرف نداره .

php-lover
27-07-2024, 17:45

- - - Updated - - -

در مورد تی دی نمیشه دقیق جواب بدم ، بستگی به پوشش منطقه داره ، قبل از اینکه خرید کنید ، برای یک روز مودم قرض کنید و پوشش رو تست کنید، مثلا من در نقطه ای از شهر سرعت بشدت افتضاح ، اما منطقه دیگر، میشه گفت قابل قبول هست.
در مورد آینده تی دی هم نمیشه دقیق جواب داد.
در مورد سامانتل می تونید بسته های یک ساله رو در تعداد خرید کنید، به محض تموم شدن یکی از بسته ، بسته بعدی فعال میشه.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

در مورد تی دی نمیشه دقیق جواب بدم ، بستگی به پوشش منطقه داره ، قبل از اینکه خرید کنید ، برای یک روز مودم قرض کنید و پوشش رو تست کنید، مثلا من در نقطه ای از شهر سرعت بشدت افتضاح ، اما منطقه دیگر، میشه گفت قابل قبول هست.
در مورد آینده تی دی هم نمیشه دقیق جواب داد.
در مورد سامانتل می تونید بسته های یک ساله رو در تعداد خرید کنید، به محض تموم شدن یکی از بسته ، بسته بعدی فعال میشه.

karikator
29-07-2024, 13:22
سلام
منطقه مان فیبر مخابرات و شاتل ارائه میدن
حالا مخابرات میگه 1200 پول سیم کشی ..مودم از 2 تا 4 تومن..هزینه بسته هم 420 گیگ ماهی 420 تومن که یکسالش حدودا در میاد 8200 با مودم 2 تومنی حساب کردم .سرعت هم گفت 100MB
شاتل هم یکساله رو میگه 5700 که مودم و یکسال اینترنت ماهی 400 گیگ بهمراه هزینه سیم کشی و همه چیش

حالا لطفا نظر بدین کدومو انتخاب کنم؟؟
شاتل قیمتش خیلی بصرفه هستش اما شک دارم چون بعد از یکسال نمیدونم قیمت قیمتهای شاتل چقدر با مخابرات فرق داره ؟؟
میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که زودتر درخواست بدم

sima_6600
29-07-2024, 15:48
سلام
حالا مخابرات میگه 1200 پول سیم کشی ..مودم از 2 تا 4 تومن..هزینه بسته هم 420 گیگ ماهی 420 تومن که یکسالش حدودا در میاد 8200 با مودم 2 تومنی حساب کردم .سرعت هم گفت 100MB
شاتل هم یکساله رو میگه 5700 که مودم و یکسال اینترنت ماهی 400 گیگ بهمراه هزینه سیم کشی و همه چیش

شاتل قیمتش خیلی بصرفه هستش اما شک دارم چون بعد از یکسال نمیدونم قیمت قیمتهای شاتل چقدر با مخابرات فرق داره ؟؟
شاتل جشنواره میزاره اگه بلند مدت میگیری شاتل بگیر اگه میخوای ماه به ماه بگیری مخابرات فکر کنم ارزون تر باشه

luches
29-07-2024, 17:51
سلام

درود. سمت شاتل نرو عزیز. همین چند روز پیش قیمت طرح ها و بسته هاش رو 4 برابر کرد. شما شاتل جشنواره بگیری بعد اتمام اگر نتونی دوباره جشنواره بگیری هزینه هات بسیار بالا میره !!! بعدشم شاتل ممکنه 6 ماه دیگر دوباره گرون بکنه. اصلا سمت شاتل نرو !!!

- - - Updated - - -

MPS882
30-07-2024, 07:53
سلام

مخابرات هزینه کابل نداره مگه چقد تا باکس فاصله داری؟ مودم هم قسطیه خرید بسته هم پس پرداخت داره. مخابرات قیمتی بهتره.
اینم لینک جشنواره
اینم لینک تعرفه ها که کمتر و بیشتر از اونی که گفته هم هست.

Ssarshar
31-07-2024, 09:35
فیبر نوری پیشگامان هم طرح های جدیدی داره که یکیش تخفیف خوبی خورده تو جشنواره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

karikator
31-07-2024, 11:04
مخابرات هزینه کابل نداره مگه چقد تا باکس فاصله داری؟ مودم هم قسطیه خرید بسته هم پس پرداخت داره. مخابرات قیمتی بهتره.
اینم لینک جشنواره

والا باکس نمیدونم کجاست اما زنگ زدم 2020 گفت 1200 هزینه کابل کشی و اینکه مودم از 2 به بالا چیزی از اقساط نگفت و لینک که شما زحمت کشیدی فرستادی نوشته از درب منزل تا واحد رایگان خرفی از باکس تا درب منزل نزده!!!!

و اینکه تو نقشه سایت کوچه ما سبز زنگه وشامل مخابرات و شاتل میشه !!! اما محل باکس نمیدونم کجاست

MPS882
31-07-2024, 11:52
والا باکس نمیدونم کجاست اما زنگ زدم 2020 گفت 1200 هزینه کابل کشی و اینکه مودم از 2 به بالا چیزی از اقساط نگفت و لینک که شما زحمت کشیدی فرستادی نوشته از درب منزل تا واحد رایگان خرفی از باکس تا درب منزل نزده!!!!

و اینکه تو نقشه سایت کوچه ما سبز زنگه وشامل مخابرات و شاتل میشه !!! اما محل باکس نمیدونم کجاست
زنگ زدن و سایت را بیخیال شو باید بری مخابرات محل خودتون و کتبی درخواست بدی.

MPS882
31-07-2024, 11:55

یه همچین باکسی باید روی دیوار خودتون یا همسایه باشه

MPS882
31-07-2024, 12:12
فیبر نوری پیشگامان هم طرح های جدیدی داره که یکیش تخفیف خوبی خورده تو جشنواره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای حجم 50 و150در ماه، گیگی 2000 تومن
حجم 200 در ماه گیگی 1500 تومن
حجم 500 در ماه گیگی 800 تومن

ster
31-07-2024, 23:36

من اصلا این سرویس را در لیست سرویس ها نمیبینم ! چون پس پرداخت هستم احتمالا فعال نیست درسته ؟
یعنی حتما باید در حالت پیش پرداخت قرار بگیریم تا این سرویس را ببینیم ؟؟؟؟

الان من تو پنل سرعت های دیگرو نمیبینم همه شده 100 مگ :blink:

karikator
01-08-2024, 08:56
یه همچین باکسی باید روی دیوار خودتون یا همسایه باشه

این باکس تو کوچمون روبرو دو تا ساختمان اونورتره

davood3d
01-08-2024, 20:23
من اصلا این سرویس را در لیست سرویس ها نمیبینم ! چون پس پرداخت هستم احتمالا فعال نیست درسته ؟

منم پس پرداخت بودم. زنگ بزنید به 2020 و احتمالاً داخلی 1 یا 2 اگه اشتباه نکنم باشه تحت عنوان تغییر سرویس. بگید که پیش پرداخت کنن. البته بعد از اینکه پیش پرداخت شد فقط 10 دقیقه فرصت دارید که سرویس مورد نظرتونو انتخاب و پرداخت کنید.

as2008
02-08-2024, 22:15
سلام دوستان مودم من زایکسل مشکی هست به نظر شما میتونم با مودم هواوی جایگزین کنم؟
از پشتیبانی و پیمانکار میپرسم هر کدوم یه چیز میگن!

- - - Updated - - -

سلام دوستان مودم من زایکسل مشکی هست به نظر شما میتونم با مودم هواوی جایگزین کنم؟

as2008
02-08-2024, 22:17

shahryar84
03-08-2024, 09:41

بلی می‌توانید. یا باید شرکت شماره سریال مودم جدیدتان را رجیستر کند یا شما شماره سریال مودم قبلی را وارد مودم جدید کنید

NIMA_e2
03-08-2024, 12:24

بله حتما باید به پیش پرداخت تغییر بدید تا این سرویس رو ببینید ، من که 2020 زنگ زدم این جوری بهم گفت چون برای خود من هم نشون نمیداد

الان کلا 2 تا سرعت داره مخابرات یکی 100 مگ و یکی 100 تا 1000 مگ .
اولی که ظاهرا روی 400 مگ محدود شده طبق گفته دوستان همین جا و حداکثر حجم ماهانه که داره هم 420 گیگ هست که اینو میده ماهی 420 تومن
دومی که من گرفتم رو 1 گیگ هست سرعت دانلود و اپلود رو 300 مگ که با 500 گیگ حجم میده 400 تومن یعنی از اولی 80 گیگ حجم بیشتری داره و سرعتش هم بیشتره ولی 20 هزار تومن ارزون تره. الیته 10 درصد مالیات هم اضافه میشه

ظاهرا اون که سرعت 1 گیگ داره رو میخوان 10 درصد مشترکین بتونند بخرند. من خبرش رو اینجا خوندم

as2008
03-08-2024, 13:18
بله حتما باید به پیش پرداخت تغییر بدید تا این سرویس رو ببینید ، من که 2020 زنگ زدم این جوری بهم گفت چون برای خود من هم نشون نمیداد

اولی که ظاهرا روی 400 مگ محدود شده طبق گفته دوستان همین جا و حداکثر حجم ماهانه که داره هم 420 گیگ هست که اینو میده ماهی 420 تومن
دومی که من گرفتم رو 1 گیگ هست سرعت دانلود و اپلود رو 300 مگ که با 500 گیگ حجم میده 400 تومن یعنی از اولی 80 گیگ حجم بیشتری داره و سرعتش هم بیشتره ولی 20 هزار تومن ارزون تره. الیته 10 درصد مالیات هم اضافه میشه

ظاهرا اون که سرعت 1 گیگ داره رو میخوان 10 درصد مشترکین بتونند بخرند. من خبرش رو اینجا خوندم

سلام من همین ۵۰۰ گیگ سرعت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ رو گرفتم ولی سرعت از ۲۵۰ بیشتر نمیره
می‌تونه از مودم باشه؟
مودمم زایکسل مشکی بریج کردم رو روتر شیائومی ax6000

- - - Updated - - -

می‌تونه از مودم باشه؟

NIMA_e2
03-08-2024, 13:25
می‌تونه از مودم باشه؟

- - - Updated - - -

می‌تونه از مودم باشه؟

سلام من سرعت 1 گیگ رو فقط رو کامپیوتر دارم چون پورت 1 گیگابیتی لن داره و کابل اتصال بین مودم و کامپیوتر هم Cat7 هست . روی روتر شیائومی من هم بیشتر از 250 سرعت نمیده برای گوشی

babriman
03-08-2024, 13:37
با سلام خدمت همه؛ پیش شماره بنده 44 هست و در سال‌های گذشته وقتی رفتم مرکز مخابرات، گفت فقط در صورتی که چند واحد مثلاً 5 و یا بیشتر درخواست دهند فیبر کشی میکنیم و در غیر این صورت انجام نمی‌شود؛ خواستم بدونم همچین قانونی هست؟ کسی تجربه مشابه داشته؟ محله جنت آباد شمالی هستیم و در نقشه طرح ملی فیبر اصلاً تحت پوشش نیستم ولی خیلی میخوام فیبر بگیرم اگر راهکاری و راهنمایی دارید بفرمایید؛ ترجیحا مخابرات میخوام

NIMA_e2
03-08-2024, 13:42
با سلام خدمت همه؛ پیش شماره بنده 44 هست و در سال‌های گذشته وقتی رفتم مرکز مخابرات، گفت فقط در صورتی که چند واحد مثلاً 5 و یا بیشتر درخواست دهند فیبر کشی میکنیم و در غیر این صورت انجام نمی‌شود؛ خواستم بدونم همچین قانونی هست؟ کسی تجربه مشابه داشته؟ محله جنت آباد شمالی هستیم و در نقشه طرح ملی فیبر اصلاً تحت پوشش نیستم ولی خیلی میخوام فیبر بگیرم اگر راهکاری و راهنمایی دارید بفرمایید؛ ترجیحا مخابرات میخوام

فیبرنوری به پیش شماره کاری نداره ، اگر تو محلتون فیبر اومده باشه و باکسش رو بتونید روی دیوار پیدا کنید میتونید به Tehranftth.ir زنگ بزنید تا براتون انجام بده . باکس فیبرنوری هم معمولا سرکوچه ها میگذارند ولی برای ما وسط کوچه زیر درخت گذاشتند :laughing:

as2008
03-08-2024, 13:43
سلام من سرعت 1 گیگ رو فقط رو کامپیوتر دارم چون پورت 1 گیگابیتی لن داره و کابل اتصال بین مودم و کامپیوتر هم Cat7 هست . روی روتر شیائومی من هم بیشتر از 250 سرعت نمیده برای گوشی

با کابل هم چک کردم همونه فرقی نکرد!

davood3d
04-08-2024, 01:35
می‌تونه از مودم باشه؟

- - - Updated - - -

می‌تونه از مودم باشه؟

منم طرح 100 تا 1000 مگابیت رو گرفتم ولی سرعتم با کامپیوتر از 1000 شروع میشه و به 500 می رسه. توی پنل، به پشتیبانی پیام دادم که آیا امکانش هست سرعت رو بیشتر کنند که گفتند مشکل سرعت از طرف مخابرات نیست. ظاهراً این که چه سرعتی بدن، بستگی به ظرفیت منطقه داره.

as2008
04-08-2024, 12:39
[QUOTE=davood3d;9200659]منم طرح 100 تا 1000 مگابیت رو گرفتم ولی سرعتم با کامپیوتر از 1000 شروع میشه و به 500 می رسه. توی پنل، به پشتیبانی پیام دادم که آیا امکانش هست سرعت رو بیشتر کنند که گفتند مشکل سرعت از طرف مخابرات نیست. ظاهراً این که چه سرعتی بدن، بستگی به ظرفیت منطقه داره.[/QUO
امروز همه جا زنگ ردم یه چند تا خطا بود به قول خودشون ورداشتن ولی همچنان سرعت من از 250 بالاتر نمیره!!!
به نظر شما میتونه از مودم باشه؟

- - - Updated - - -

[QUOTE=davood3d;9200659]منم طرح 100 تا 1000 مگابیت رو گرفتم ولی سرعتم با کامپیوتر از 1000 شروع میشه و به 500 می رسه. توی پنل، به پشتیبانی پیام دادم که آیا امکانش هست سرعت رو بیشتر کنند که گفتند مشکل سرعت از طرف مخابرات نیست. ظاهراً این که چه سرعتی بدن، بستگی به ظرفیت منطقه داره.[/QUO
امروز همه جا زنگ ردم یه چند تا خطا بود به قول خودشون ورداشتن ولی همچنان سرعت من از 250 بالاتر نمیره!!!

davood3d
04-08-2024, 12:58

- - - Updated - - -

فکر نکنم. حالا باز کاتالوگ مودم و کارت شبکه که استفاده می کنید رو ببینید که حداکثر تا چه سرعتی پشتیبانی می کنند. اگه کارت شبکه شما آنبرده توی دفترچه مادربورد اطلاعاتش هست.

as2008
04-08-2024, 13:22
[QUOTE=as2008;9200662][QUOTE=davood3d;9200659]منم طرح 100 تا 1000 مگابیت رو گرفتم ولی سرعتم با کامپیوتر از 1000 شروع میشه و به 500 می رسه. توی پنل، به پشتیبانی پیام دادم که آیا امکانش هست سرعت رو بیشتر کنند که گفتند مشکل سرعت از طرف مخابرات نیست. ظاهراً این که چه سرعتی بدن، بستگی به ظرفیت منطقه داره.[/QUO

- - - Updated - - -

فکر نکنم. حالا باز کاتالوگ مودم و کارت شبکه که استفاده می کنید رو ببینید که حداکثر تا چه سرعتی پشتیبانی می کنند. اگه کارت شبکه شما آنبرده توی دفترچه مادربورد اطلاعاتش هست.

مودم که پورت گیگ داره
کارت شبکه مادربرد هم 2.5g هست
مادربورد ایسوس سری گیمینگه

davood3d
04-08-2024, 19:52
[QUOTE=davood3d;9200663][QUOTE=as2008;9200662]

مودم که پورت گیگ داره
کارت شبکه مادربرد هم 2.5g هست
مادربورد ایسوس سری گیمینگه

نه پس مشکلی نیست.

epaaeiz
05-08-2024, 00:09
به من گفتن به هیچ وجه نمیتونید عوض کنید با برند دیگه ای. هوآوی هست باید همون هوآوی بخرید. زایکسل هست باید همون زایکسل بخرید.
من فکر می کردم هر مودمی میشه استفاده کرد. زایکسل خریدم ولی آسیاتک هوآوی استفاده میکنه و موند رو دستم.

as2008
05-08-2024, 00:15
به من گفتن به هیچ وجه نمیتونید عوض کنید با برند دیگه ای. هوآوی هست باید همون هوآوی بخرید. زایکسل هست باید همون زایکسل بخرید.
من فکر می کردم هر مودمی میشه استفاده کرد. زایکسل خریدم ولی آسیاتک هوآوی استفاده میکنه و موند رو دستم.

امروز تماس گرفتم گفتن هواوی جواب میده
حتی بهشون گفتم پورت مودم زایکسل من سبزه مودم هواوی که میخوام بخرم هم سبز باشه گفتن نه آبی هم بخرید میتونید با پچ کورد آبی به سبز کار کنید

karikator
05-08-2024, 11:57
اینم لینک جشنواره

زنگ زدم مخابرات میگه اصلا جشنواره نداریم اون مال پارساله فقط نقد و هرینه ها باید پرداخت بشه

as2008
05-08-2024, 12:23
زنگ زدم مخابرات میگه اصلا جشنواره نداریم اون مال پارساله فقط نقد و هرینه ها باید پرداخت بشه

هرجا یه چیز میگن
من خودم که چند سال پیش گرفتم هیچ هزینه ای بابت کابل و مودم ندادم
دوماه پیش هم هم برا خواهرم گرفتم فقط 100 تومان گرفتن:rolleye:

- - - Updated - - -

هرجا یه چیز میگن
من خودم که چند سال پیش گرفتم هیچ هزینه ای بابت کابل و مودم ندادم
دوماه پیش هم هم برا خواهرم گرفتم فقط 100 تومان گرفتن:rolleye:

as2008
07-08-2024, 12:21
سلام دوستان یه سوال داشتم من مودمم رو می‌خوام عوض کنم
سوالم اینه خودم میتونم کانفیگ کنم؟
اولین کار باید چیکار کنم؟
چون بحث ثبت سریال و مک آدرس مودم هست

- - - Updated - - -

as2008
07-08-2024, 12:23

*REZ4*
08-08-2024, 12:03

میشه یه عکس از سرویسای پیش پرداخت بزارید؟

rioman
08-08-2024, 17:40
سلام دوستان

من از این سرویسهای جدید گرفتم. واسه منطقه ما فقط سرعت 100 مگ میدن.
مشکل اینه که سرعتی که من میگیرم نهایت 62 مگ هست ولی خب از من
پول 100 مگ رو گرفتن. به پشتیبانی هم گفتم میگن اختلال هست درست میشه
ولی خبری نیست. بنظر مثل سرویس 50 مگ میمونه.
ممکنه پورت من رو محدود به 50 مگ کرده باشند؟

rioman
08-08-2024, 17:41
سلام دوستان

luches
08-08-2024, 20:45
سلام دوستان

درود..
باید حداقل 100 مگ بگیری !!
چند روز صبر کن و درست نشد 100% از سمت خودشون محدود کردن. زنگ بزن 2020 بگو 100 مگ گرفتم رو 50 بستن. سامانه 195 هم شکایت کن و تو پورتال مخابرات هم تیکت بزن. برای گرفتن 100 مگ سخت نمیگیرن و اگر پروفایلت اشتباهی شده باشه درست میکنن. اگر هم سرعت بیشتر میخوای توی همون تیکت پورتال بگو حداکثر سرعت ممکنه برام ببندید و ببین چی میشه.

- - - Updated - - -

MPS882
08-08-2024, 22:47
دوستان مخابرات الان همه جا باید همین طرح جدید باشه که در سایت مخابرات هم گفته شده و پنل کاربری منم دقیقا همین طرح و قیمت هست. پیش پرداخت و پس پرداخت هم مثل هم اند. همه سرعت ها بین 100 تا 200 یعنی باید حداقل 100 داشته باشی و حداکثر تا 200 میره من بین 120 تا 198 میگیرم و بیشتر روی 150 هستم البته با وای فای 5 و فقط یه طرح سرعت 100 تا 1000 داره با حجم 500 و قیمت 400.
البته طرح های قدیمی احتمالا تا پایان قراردادشون همانجور باقی می مونن.
در ضمن سرعت آپلود در سایت و پنل کاربری گفته یک هشتم حداقل سرعت که در عمل بیشتره و یک هشتم حداکثر سرعته یعنی یک هشتم 200 که میشه 25

MPS882
08-08-2024, 23:11
دوستانی که مودم هواوی کیو 2 دارن آیا مثل من روی وای فای 5 با گوشی سرعت آپلودشون خیلی کمه؟
من حداکثر سرعت آپلود که 25 هست را با لپ تاپ با وای فای 5 دارم اما با گوشی اونم با وای فای 5 سرعت آپلود از 2 بیشتر نمیشه :sad:درصورتیکه با همون گوشی با وای فای 2.4 سرعت آپلود 25 میشه.:happy:جالبه که چنتا گوشی داریم همه سامسونگ و همه همین مشکل را دارند.:rolleye:جالبتر اینکه یه تبلت قدیمی دارم اونم سامسونگ و اندروید 5.1.1 هست اما این مشکلو نداره.:ohno:

NIMA_e2
08-08-2024, 23:52
میشه یه عکس از سرویسای پیش پرداخت بزارید؟

راستش تازه اشتراکم رو تمدید کردم و یک حجم شبانه 4 تا 12 صبح هم خریدم به خاطر همین صفحه تغییر سرویس رو برام نمیاره تا براتون عکس بگیرم. ولی سرعتاش همین دوتاست

NIMA_e2
08-08-2024, 23:57
دوستانی که مودم هواوی کیو 2 دارن آیا مثل من روی وای فای 5 با گوشی سرعت آپلودشون خیلی کمه؟
من حداکثر سرعت آپلود که 25 هست را با لپ تاپ با وای فای 5 دارم اما با گوشی اونم با وای فای 5 سرعت آپلود از 2 بیشتر نمیشه :sad:درصورتیکه با همون گوشی با وای فای 2.4 سرعت آپلود 25 میشه.:happy:جالبه که چنتا گوشی داریم همه سامسونگ و همه همین مشکل را دارند.:rolleye:جالبتر اینکه یه تبلت قدیمی دارم اونم سامسونگ و اندروید 5.1.1 هست اما این مشکلو نداره.:ohno:

من مودم کیو 2 ندارم ولی به نظرم خیلی بعیده مشکل مودم باشه چون داره روی لپ تاپ با وای فای 5 همون 25 مگ رو میده. راحش اینه که یک روتر دوباند دیگه پیدا کنید و گوشیتون رو بهش وصل کنید . اگه دیدید گوشیتون رو اون روتر هم فقط 2 مگ سرعت اپلود داره دیگه یعنی صدردصد مشکل چیپ وای فای گوشیه که سرعتش پایینه

NIMA_e2
09-08-2024, 00:09
الان چند روزه یهو میبینم که سرعت اینترنت داغون شده ، پینگ 8.8.8.8 رو میگیرم میبینم تایم اوته یا 2000 و 3000 جواب میده ، تست سرعت خارجی میگیرم میبینم بیشتر از 3 تا 4 مگ نمیشه . بعد مودم رو خاموش و روشن میکنم و همه چی درست میشه :blink: این مدلش رو ندیده بودم، وقتی اینجوری میشه سایت های داخلی و پینگ های داخلی مشکلی ندارند به خاظر همین فکر نمیکنم مشکل مودم باشه. برای شما همچین اتفاقی می افته؟

MPS882
09-08-2024, 06:43
راستش تازه اشتراکم رو تمدید کردم و یک حجم شبانه 4 تا 12 صبح هم خریدم به خاطر همین صفحه تغییر سرویس رو برام نمیاره تا براتون عکس بگیرم. ولی سرعتاش همین دوتاست
من تو پنل کاربری م این شبانه را نمیبینم. چطور میشه گرفت؟

MPS882
09-08-2024, 06:53
الان چند روزه یهو میبینم که سرعت اینترنت داغون شده ، پینگ 8.8.8.8 رو میگیرم میبینم تایم اوته یا 2000 و 3000 جواب میده ، تست سرعت خارجی میگیرم میبینم بیشتر از 3 تا 4 مگ نمیشه . بعد مودم رو خاموش و روشن میکنم و همه چی درست میشه :blink: این مدلش رو ندیده بودم، وقتی اینجوری میشه سایت های داخلی و پینگ های داخلی مشکلی ندارند به خاظر همین فکر نمیکنم مشکل مودم باشه. برای شما همچین اتفاقی می افته؟
من یک هفته است گه گرفتم: پیش پرداخت سرعت 100 تا 200 و حجم 220 و فعلا چنین مشکلی نداشتم. شاید بهتر باشه یکبار مودم را تنظیم کارخانه کنی و دوباره کانفیگ کنی اگه بروزرسانی داره انجام بدی.

MPS882
09-08-2024, 06:55
من مودم کیو 2 ندارم ولی به نظرم خیلی بعیده مشکل مودم باشه چون داره روی لپ تاپ با وای فای 5 همون 25 مگ رو میده. راحش اینه که یک روتر دوباند دیگه پیدا کنید و گوشیتون رو بهش وصل کنید . اگه دیدید گوشیتون رو اون روتر هم فقط 2 مگ سرعت اپلود داره دیگه یعنی صدردصد مشکل چیپ وای فای گوشیه که سرعتش پایینه
آخه فقط یه گوشی نیست!

epaaeiz
09-08-2024, 08:57
من چیز شکن روشن کنم بعد خاموش کنم اینطور میشه. سایت های داخلی مشکل ندارن ولی خارجی ها مشکل واسشون پیش میاد و پینگ میره بالای هزار. باید مودم رو روشن خاموش کنم درست بشه. :thumbsdow
متاسفانه همش مال این فیلترینگ هستش.

NIMA_e2
09-08-2024, 10:09
من تو پنل کاربری م این شبانه را نمیبینم. چطور میشه گرفت؟

از منوی خرید ترافیک قسمت ترافیک زمان دار رو انتخاب کنید . این ترافیک هایی که اینجا میاره همه وابسته هستند به سرویس اصلی . قدیم که پس پرداخت داشتم این شبانه رو بهم نشون نمیداد . بدیشون هم اینه که وقتی زمان سرویس اصلیتون تموم بشه از این ترافیک های زماندار چه استفاده کرده باشید چه نه همش سوخت میشه ولی به صرفه هست . 150 گیگ از 4 تا 12 صبح گذاشته 60 هزارتومن

sima_6600
10-08-2024, 01:02
من دوباره تو سایت 195 شکایت زدم انقدر شکایت میکنم تا بیان وصل کنن :))

MPS882
10-08-2024, 10:40
اگه 195 درست پیگیر کارت نیست می تونی از 195 شکایت کنی اینجوری کارت سریعتر انجام میشه من اینکارو قبلا کردم از لینک زیر برو اون شکایت قرمز رنگ را انتخاب کن و از لیست، سازمان تنظیم مقررات و بعد 195. موفق باشی

- - - Updated - - -

اگه 195 درست پیگیر کارت نیست می تونی از 195 شکایت کنی اینجوری کارت سریعتر انجام میشه من اینکارو قبلا کردم از لینک زیر برو اون شکایت قرمز رنگ را انتخاب کن و از لیست، سازمان تنظیم مقررات و بعد 195. موفق باشی

babriman
10-08-2024, 13:55

سلام و وقت بخیر؛ در همین تاپیک گفته شده بود که بازرسی خود شرکت مخابرات، بهتر از سامانه 195 رسیدگی می‌کنه؛ برای دوست خودم اول تو سامانه 195 شکایت کردم و جوابی بعد از دو ماه نگرفت؛ به محض شکایت در سامانه بازرسی مخابرات، یک هفته‌ای فیبرش رو وصل کردند

MPS882
10-08-2024, 23:48
دوستان لطفا بگید با وای فای چقدر سرعت میگیرید:
مودم من کیو 2
طرح 100 تا 200
وای فای 2.4 دانلود 60 آپلود 25
وای فای 5 دانلود حدود 150 تا 200 آپلود 25

sima_6600
11-08-2024, 15:28
سلام و وقت بخیر؛ در همین تاپیک گفته شده بود که بازرسی خود شرکت مخابرات، بهتر از سامانه 195 رسیدگی می‌کنه؛ برای دوست خودم اول تو سامانه 195 شکایت کردم و جوابی بعد از دو ماه نگرفت؛ به محض شکایت در سامانه بازرسی مخابرات، یک هفته‌ای فیبرش رو وصل کردند
بهم گفتن زیرساختش هنوز تو منطقه شما کامل نشده برای همین 3 ماه ADSL من رو رایگان شارژ کردن تا زمانی که اماده بشه

babriman
11-08-2024, 16:28
بهم گفتن زیرساختش هنوز تو منطقه شما کامل نشده برای همین 3 ماه ADSL من رو رایگان شارژ کردن تا زمانی که اماده بشه
خب پس شما رو تحویل گرفتند؛ ما که پیش شماره 44 هستیم، هر دفعه میگن باید چندتا واحد با هم درخواست بدند و تکی نمیشه، صرف اینکه شما درخواست فیبر داشتید و امکان ارائه نبود براتون سه ماه رایگان تمدید کردند؟ در مورد دوستم هم که تو فلاح بود، اینم بگم که طبق سایت ملی فیبر، تو محدوده سبز قرار داشت ولی بدون شکایت نتونست بگیره

sima_6600
11-08-2024, 21:45
خب پس شما رو تحویل گرفتند؛ ما که پیش شماره 44 هستیم، هر دفعه میگن باید چندتا واحد با هم درخواست بدند و تکی نمیشه، صرف اینکه شما درخواست فیبر داشتید و امکان ارائه نبود براتون سه ماه رایگان تمدید کردند؟ در مورد دوستم هم که تو فلاح بود، اینم بگم که طبق سایت ملی فیبر، تو محدوده سبز قرار داشت ولی بدون شکایت نتونست بگیره
والا من تو محدوده سبز هستم ولی کلا هیچ کجای شهر هنوز فیبر نوری نشده کابل کشی داکت گذاشتن فقط اره چون من روی 2 تا خط سرویس دارم و ماهی 500 هزار تومن پول اینترنت میدادم حالا این 3 ماه رایگان هم چیزی نیست به من گفتن من تو اولویت هستم و هر وقت زیر ساخت فراهم شد اولین نفر برای من انجام میدن چون 2 بار هم شکایت کردم یه جورایی مجبور شدن اینجوری برخورد کنن

babriman
11-08-2024, 22:10
والا من تو محدوده سبز هستم ولی کلا هیچ کجای شهر هنوز فیبر نوری نشده کابل کشی داکت گذاشتن فقط اره چون من روی 2 تا خط سرویس دارم و ماهی 500 هزار تومن پول اینترنت میدادم حالا این 3 ماه رایگان هم چیزی نیست به من گفتن من تو اولویت هستم و هر وقت زیر ساخت فراهم شد اولین نفر برای من انجام میدن چون 2 بار هم شکایت کردم یه جورایی مجبور شدن اینجوری برخورد کنن
اگر در محدوده سبز هستی، بازرسی مخابرات شکایت کن ضرر که نداره، شاید منفعت هم داشته باشه، البته یک جورایی با این سه ماه رایگان شما را نمک‌گیر کرده‌اند و دستتان برای شکایت مجدد بسته است ولی دوست من هم محدوده سبز بود و با 195 گیرش نیومد چیزی، بعد شکایت بازرسی، یک هفته ای وصل کردند

*REZ4*
12-08-2024, 13:25
خیلی گرون کردن سرویسارو

Bobby Sands
12-08-2024, 13:48
دوستان از مخابرات به من دیروز زنگ زدن گفتن منطقه شما فیبر نوری اومده قبلا درخواست داده بودین میخواین منم گفتم بله. خلاصه شماره کارت داد 825 تومن ریختم به حسابشون ثبتنام کرد. بعد گفت ظرف 5 روز باید مودم بخری ببری مخابرات منطقه شماره سریالشو ثبت کنن و از این حرفا. کارشناس فروشش گفت مودم Q2 بخر از همه بهتره. میخواستم بدونم دوستانی که تجربه دارن بنظرتون چی بخرم؟ اینم مدلی که گفت خوبه یا نه؟ الان من فقط باید مودم بخرم یا چیز دیگه ای هم باید بگیرم؟

راستی یه سوال دیگه. سیم کشی این اینترنت فیبر نوری چطوریه؟ از همون مسیر خط تلفن که میاد تو خونه کابل کشی میکنن یا از جای دیگه کابلش میاد. ما خونه مون تو مجتمعه کابل از بیرون بخوان بکشن یکم سخته فکر نکنم بشه. کلا چطوریاس قضیه کابل کشی اینا؟

bandary
12-08-2024, 15:32
دوستان از مخابرات به من دیروز زنگ زدن گفتن منطقه شما فیبر نوری اومده قبلا درخواست داده بودین میخواین منم گفتم بله. خلاصه شماره کارت داد 825 تومن ریختم به حسابشون ثبتنام کرد. بعد گفت ظرف 5 روز باید مودم بخری ببری مخابرات منطقه شماره سریالشو ثبت کنن و از این حرفا. کارشناس فروشش گفت مودم Q2 بخر از همه بهتره. میخواستم بدونم دوستانی که تجربه دارن بنظرتون چی بخرم؟ اینم مدلی که گفت خوبه یا نه؟ الان من فقط باید مودم بخرم یا چیز دیگه ای هم باید بگیرم؟

راستی یه سوال دیگه. سیم کشی این اینترنت فیبر نوری چطوریه؟ از همون مسیر خط تلفن که میاد تو خونه کابل کشی میکنن یا از جای دیگه کابلش میاد. ما خونه مون تو مجتمعه کابل از بیرون بخوان بکشن یکم سخته فکر نکنم بشه. کلا چطوریاس قضیه کابل کشی اینا؟

مودم هواوی 8245Q2 مودم خوبی هست و الان در تهران حدود 2200 قیمتش هست- بله خرید میکنید و بعدش هم باید سریالش رو به کارشناس بدید که ثبت کنه
فقط از کارشناس بپرسید و مطمئن بشید ک تجهزیات هواوی باشه و فایبر هوم نباشه که مودم رو دستتون بمونه
فقط مودم کفایت میکنه برای اتصال
کابل فیبر نوری شبکه کابل تلفن هست و معمولا کابل 2 کور استفاده میکنند که یک کور پشتیبان گذاشتع میشه
اینکه کابل در کنار کتبل تلفونتون رد بشه یا نه بستگی به ساختار سیم کشی خونتون و کسی که بال رو نصب میکنه داره - بهشون فشار بیارید که از خرطومی تلفن رد کنن و در کنار پریز تلفن atb رو نصب کنن

- - - Updated - - -

مودم هواوی 8245Q2 مودم خوبی هست و الان در تهران حدود 2200 قیمتش هست- بله خرید میکنید و بعدش هم باید سریالش رو به کارشناس بدید که ثبت کنه
فقط از کارشناس بپرسید و مطمئن بشید ک تجهزیات هواوی باشه و فایبر هوم نباشه که مودم رو دستتون بمونه
کابل فیبر نوری شبکه کابل تلفن هست و معمولا کابل 2 کور استفاده میکنند که یک کور پشتیبان گذاشتع میشه
اینکه کابل در کنار کتبل تلفونتون رد بشه یا نه بستگی به ساختار سیم کشی خونتون و کسی که بال رو نصب میکنه داره - بهشون فشار بیارید که از خرطومی تلفن رد کنن و در کنار پریز تلفن atb رو نصب کنن

Bobby Sands
12-08-2024, 19:26

ممنون از راهنماییتون.
فقط یک سوال دیگه. همراه این مودم باید پچ کورد هم بخرم یانه؟
آخه مثلا تو سایت بروزبازار نوشته حتما همراه این مودم یه پچ کوردم که لینکشو همونجا گذاشته باید جدا خریداری بشه در حالی که بقیه سایتها همچین چیزی ننوشتن! توی یه ویدئوی آنباکس که تو یوتیوب دیدم انگار پچ کورد هم همراه این مودم بود نمیدونم این فروشنده ها اونو برمیدارن از تو پک اصلیش باز جداگانه میفروشن به مردم بدبخت یا کلا باید جدا اینو تهیه کرد! گیج شدم یکم! بعد قیمتهای متفاوتی هم هست انگار تو بازار. از 1990 میفروشن بعضی سایتها تا 2400. اینها اصلی و تقلبی دارن؟!

MPS882
13-08-2024, 10:51
ممنون از راهنماییتون.
فقط یک سوال دیگه. همراه این مودم باید پچ کورد هم بخرم یانه؟
آخه مثلا تو سایت بروزبازار نوشته حتما همراه این مودم یه پچ کوردم که لینکشو همونجا گذاشته باید جدا خریداری بشه در حالی که بقیه سایتها همچین چیزی ننوشتن! توی یه ویدئوی آنباکس که تو یوتیوب دیدم انگار پچ کورد هم همراه این مودم بود نمیدونم این فروشنده ها اونو برمیدارن از تو پک اصلیش باز جداگانه میفروشن به مردم بدبخت یا کلا باید جدا اینو تهیه کرد! گیج شدم یکم! بعد قیمتهای متفاوتی هم هست انگار تو بازار. از 1990 میفروشن بعضی سایتها تا 2400. اینها اصلی و تقلبی دارن؟!
پچ کورد را جدا باید هم رنگ پورت مودم بخری اگه آبیه باید آبی بخری.
متاسفانه هواوی اصل وجود نداره اینا که هست همه کپی هستند ولی اگه بتونی حضوری خرید کنی شاید نسخه کپی بهتری گیرت بیاد.

kqpoort
16-08-2024, 20:18
درود
اساتید فن لطفا توضیح بدید
دراپ کشی و فیوژن انجام شده و کانفیگ مودم هم انجام شده ولی چراغ losقرمز هستش،با پیگیری از نصاب بهم گفت که fat هنوز غیر فعاله،همچین چیزی ممکنه درست باشه؟و چقدر طول میکشه که fatفعال کنن اصلا روال فعال کردنfat چجوریه
سپاس فراوان

MPS882
16-08-2024, 22:02
درود
دراپ کشی و فیوژن انجام شده و کانفیگ مودم هم انجام شده ولی چراغ losقرمز هستش،با پیگیری از نصاب بهم گفت که fat هنوز غیر فعاله،همچین چیزی ممکنه درست باشه؟و چقدر طول میکشه که fatفعال کنن اصلا روال فعال کردنfat چجوریه
سپاس فراوان
یه تابلو هست که بش میگن ODC از اونجا اگه وصل باشه بعد می رسه به یه جعبه کوچیک که معمولا روی دیوار خونه نصب شده که بش میگن FAT که از اینجا باید کابل دراپ وصل باشه و بعدش اون سر کابل دراپ که به مودم وصله و تمام. وصل کردن و چک کردنش همش 20 دقیقه وقت می گیره اگه بیان برات انجام بدن.
این FAT

اینم ODC

- - - Updated - - -

درود
سپاس فراوان
یه تابلو هست که بش میگن ODC از اونجا اگه وصل باشه بعد می رسه به یه جعبه کوچیک که معمولا روی دیوار خونه نصب شده که بش میگن FAT که از اینجا باید کابل دراپ وصل باشه و بعدش اون سر کابل دراپ که به مودم وصله و تمام. وصل کردن و چک کردنش همش 20 دقیقه وقت می گیره اگه بیان برات انجام بدن.
این FAT

اینم ODC

kqpoort
16-08-2024, 22:45
سپاس از پاسخ شما
پس فعال کردن fat کار فیزیکی و زمانبری نیست؟یعنی اگه تماس بگیرم و پیگیری کنم یک روزه انجام میشه؟

MPS882
17-08-2024, 13:53
سپاس از پاسخ شما
پس فعال کردن fat کار فیزیکی و زمانبری نیست؟یعنی اگه تماس بگیرم و پیگیری کنم یک روزه انجام میشه؟
آره ، حتما پیگیر باش.

babriman
17-08-2024, 16:24
سلام دوستان امروز مورخ 27 مرداد 1403 رفتم مرکز مخابرات یزدان پناه تهران و با مسئول مربوطه در رابطه با فیبر صحبت کردم، از توی کامپیوتر نقشه را دید؛ اولش گفت باید 8 واحد باشید بعد که دید من یکم مصر هستم، گفت تا چهارتا هم اوکی هست؛ اینم میدونم و بهش گفتم که در کمتر از صد متری منزل در ده پلاک اونورتر در همان راسته منزل ما، باکس فیبر روی دیوار هست، اخرش گفت پورت خالی ندارم و باید حتما چهار واحد باشید وگرنه نمیشه و برید با همسایه‌ها صحبت کنید؛ پیش شماهر 44 هستیم و محدوده جنت‌آباد شمالی هستم و در نقشه سایت ملی فیبر هم در محدوده سبز نیستم وگرنه با شکایت ازشون میگرفتم؛ حال میخوام بدونم اگر همسایه‌های ما اصلا اهل اینترنت نباشند و یا نخواهند این همه هزینه کنند، چرا باید من هم از این موضوع بی بهره بمانم، میخوام بدونم آیا با شکایت چه در 195 و چه در بازرسی مخابرات، میتونم فقط برای خودم فیبر بگیرم و کلاً راهکاری داره یا نه؟ اگر تجربه‌ای دارید و میتونید کمک کنید ممنون میشم

kqpoort
18-08-2024, 14:07
درود
دراپ کشی و فیوژن برام انجام دادن ولی نت وصل نیست میگن که پان نداریم
،از دوستان کسی میتونه بگه منظور چیه

Amir1234646
19-08-2024, 16:52
سلام دوستان امروز مورخ 27 مرداد 1403 رفتم مرکز مخابرات یزدان پناه تهران و با مسئول مربوطه در رابطه با فیبر صحبت کردم، از توی کامپیوتر نقشه را دید؛ اولش گفت باید 8 واحد باشید بعد که دید من یکم مصر هستم، گفت تا چهارتا هم اوکی هست؛ اینم میدونم و بهش گفتم که در کمتر از صد متری منزل در ده پلاک اونورتر در همان راسته منزل ما، باکس فیبر روی دیوار هست، اخرش گفت پورت خالی ندارم و باید حتما چهار واحد باشید وگرنه نمیشه و برید با همسایه‌ها صحبت کنید؛ پیش شماهر 44 هستیم و محدوده جنت‌آباد شمالی هستم و در نقشه سایت ملی فیبر هم در محدوده سبز نیستم وگرنه با شکایت ازشون میگرفتم؛ حال میخوام بدونم اگر همسایه‌های ما اصلا اهل اینترنت نباشند و یا نخواهند این همه هزینه کنند، چرا باید من هم از این موضوع بی بهره بمانم، میخوام بدونم آیا با شکایت چه در 195 و چه در بازرسی مخابرات، میتونم فقط برای خودم فیبر بگیرم و کلاً راهکاری داره یا نه؟ اگر تجربه‌ای دارید و میتونید کمک کنید ممنون میشم

حتماً به بازرسی مخابرات شکایت کنید.

luches
19-08-2024, 17:39

درود.. دقیقا مورد شما برای من هم پیش اومده. مجتمع جدید اصلا کسی اهل اینترنت و فیبر و .... نیستن و چند نفر هم که وی دی اس دارن راضی هستن و اصلا نمیخوان هزینه اضافی بکنن. 10 بار رفتم مخابرات پاشون رو تو یک کفش کردن که حداقل 20 واحد جمع کنید. اخرش بی خیال شدم و 5 روز پیش رفتم فیبر شاتل ثبت نام کرد با طرح جشنواره سالیه اکستریم (تحت پوشش هستیم و باکس شاتل 20 متر با ساختمان فاصله داره ). واقعا نمیخواستم ولی بعیده مخابرات 2 سال دیگر هم سمت ما بیاد. حالا یکسالی با 400 گیگ در ماه اوکی هستم ولی امیدوارم سال بعد دوباره جشنواره بزاره. واقعا این گرفتن فیبر خودش داستانی هست.

babriman
21-08-2024, 14:33
سلام دوباره خدمت دوستان و ممنون از راهنمایی‌های مفید؛ دیروز در 195 شکایت کردم، امروز از مخابرات زنگ زدند که امکانات فیبر فراهم شده؛ خدا رو شکر یک روزه معجزه رخ داد و مرده زنده شد؛ چون از مودم و این داستان‌ها اطلاعاتی ندارم، حالا میخواستم در رابطه با خرید مودم و در صورت نیاز روتر تجربه ها و راهنمایی‌هاتون رو در اختیار بذارید؛ با تشکر

hummer_1990
21-08-2024, 23:14
سلام اجرای فیبر نوری در منطقه ما را به دو شرکت صبانت و شاتل واگذار کردن . شرکت شاتل کوچه ما و کوچه‌های اطراف را FAT گذاری کرده البته هنوز هیچ کابل کشی انجام نشده. می‌خواستم بدونم اگر مجبور بشیم در ابتدا از شرکت شاتل سرویس بگیریم و راضی نبودیم آیا امکان داره مثل ADSL به شرکت‌های دیگه مثل خود مخابرات یا صبانت یا یه شرکت دیگه مراجعه کنیم و از اونا سرویس بگیریم؟

بامدادنیکنفس
22-08-2024, 03:01
تهران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فرانکفورت

- - - Updated - - -

تهران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فرانکفورت

نیو یورک

لندن

لوس آنجلس

luches
22-08-2024, 05:08
تهران

فرانکفورت

- - - Updated - - -

تهران

فرانکفورت

نیو یورک

لندن

لوس آنجلس

درود. این همون طرح 1 گیگ جدید هست ؟

MPS882
22-08-2024, 09:23
سلام دوباره خدمت دوستان و ممنون از راهنمایی‌های مفید؛ دیروز در 195 شکایت کردم، امروز از مخابرات زنگ زدند که امکانات فیبر فراهم شده؛ خدا رو شکر یک روزه معجزه رخ داد و مرده زنده شد؛ چون از مودم و این داستان‌ها اطلاعاتی ندارم، حالا میخواستم در رابطه با خرید مودم و در صورت نیاز روتر تجربه ها و راهنمایی‌هاتون رو در اختیار بذارید؛ با تشکر
مودم مارک هواوی خوبه اما متاسفانه هرچی در بازار هست همه کپی هستند بهتره از خود سرویس دهنده بپرسی، در ضمن هرچه خریدی حتما پورت شبکه کابلی ش و حتی وای فاش یه گیگ ساپورت باشه اینجوری دیگه احتیاجی به روتر نداری.

MPS882
22-08-2024, 09:25
سلام اجرای فیبر نوری در منطقه ما را به دو شرکت صبانت و شاتل واگذار کردن . شرکت شاتل کوچه ما و کوچه‌های اطراف را FAT گذاری کرده البته هنوز هیچ کابل کشی انجام نشده. می‌خواستم بدونم اگر مجبور بشیم در ابتدا از شرکت شاتل سرویس بگیریم و راضی نبودیم آیا امکان داره مثل ADSL به شرکت‌های دیگه مثل خود مخابرات یا صبانت یا یه شرکت دیگه مراجعه کنیم و از اونا سرویس بگیریم؟
FAT مال هر شرکتی باشه فقط از اون شرکت می تونی بگیری.

MPS882
22-08-2024, 11:08
جشنواره جدید فیبر در خانه:

- - - Updated - - -

جشنواره جدید فیبر در خانه:

Ghasem.M
22-08-2024, 13:24
دوستان به هیچ عنوان از ایرانسل فیبر نوری نگیرید ، پشتیبانی افتضاحی داره که اصلا وجود خارجی نداره

Bobby Sands
23-08-2024, 22:04
دوستان چقدر طول میکشه پیمانکار بیاد برای کابل کشی و نصب؟ من حدوده نه روز پیش مودمی که خریده بودم رو بردم امور مشترکین مخابرات تا سریالشو تو سیستمشون ثبت کنن یارو گفت ظرف یک هفته باهاتون تماس میگیرن تا پنج شنبه که خبری نشد یکشنبه هم که باز تعطیله . میخواستم ببینم کلا چقدر طول میکشه اومدنشون؟ هزینه معمولا چقدر میگیره پیمانکار؟ متری حساب میکننن الان قیمتها چطوریه کسی جدیدا گرفته؟

Amir1234646
24-08-2024, 10:06
دوستان چقدر طول میکشه پیمانکار بیاد برای کابل کشی و نصب؟ من حدوده نه روز پیش مودمی که خریده بودم رو بردم امور مشترکین مخابرات تا سریالشو تو سیستمشون ثبت کنن یارو گفت ظرف یک هفته باهاتون تماس میگیرن تا پنج شنبه که خبری نشد یکشنبه هم که باز تعطیله . میخواستم ببینم کلا چقدر طول میکشه اومدنشون؟ هزینه معمولا چقدر میگیره پیمانکار؟ متری حساب میکننن الان قیمتها چطوریه کسی جدیدا گرفته؟

بهتره با بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن تماس بگیرن و بیان. به خودشون باشه معلوم نیست کی بیان و روزهای سرویس تون هم شروع میشه و هدر میره.

- - - Updated - - -

بهتره با بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن تماس بگیرن و بیان. به خودشون باشه معلوم نیست کی بیان و روزهای سرویس تون هم شروع میشه و هدر میره.

Bobby Sands
24-08-2024, 22:41
مگه از روزی که سرویس برقرار میشه حساب نمیکنن؟! اینطوریکه هزینه ماه اول بدون اینکه اصلا استفاده کنم کلا رفته تو پاچه ام!!!

- - - Updated - - -

مگه از روزی که سرویس برقرار میشه حساب نمیکنن؟! اینطوریکه هزینه ماه اول بدون اینکه اصلا استفاده کنم کلا رفته تو پاچه ام!!!

light
24-08-2024, 23:31
کوچه ما چند تا خط تلفن قطع شده ، مخابرات گفته معلوم نیست شاید 2 3 ماه طول بکشه درست بشه! همش هم میگن فیبر نوری کنن
گفتن 1.5 هزینه راه اندازی هست ، هزینه مودم هم 1.700 اقساط ، بعدش میمونه هزینه شارژ !
دیگه یعنی هزینه دیگه نمیگیرن ؟ بعد فقط تو اپارتمان ما یک دونه بخوایم میان درست میکنن ؟ باید از پارکینگ سیم بکشن تا دم در اتاق من که کامپیوتر هست بعد دیوار سوراخ بشه سیم رد بشه ؟

بامدادنیکنفس
25-08-2024, 19:25
درود. این همون طرح 1 گیگ جدید هست ؟

درود ، بله

luches
25-08-2024, 23:56
درود ، بله

درود.
سرعت نت بین الملل با قبل این طرح فرقی کرده ؟ یا فقط داخلی باز گذاشته شده ؟

no1one
26-08-2024, 10:53
من هر دفعه که بسته اینترنت فیبرنوری مخابراتم تموم میشه و یه بسته جدید میگیرم سرعت اپلودم میاد روی ۲۰ mb و باید زنگ بزنم ۲-۳ بار سر و کله بزنم باهاشون تا درستش کنن . کسی هست اینجا این مشکل رو داشته باشه ؟ راه حلش چیه ؟‌

luches
26-08-2024, 11:49
من هر دفعه که بسته اینترنت فیبرنوری مخابراتم تموم میشه و یه بسته جدید میگیرم سرعت اپلودم میاد روی ۲۰ mb و باید زنگ بزنم ۲-۳ بار سر و کله بزنم باهاشون تا درستش کنن . کسی هست اینجا این مشکل رو داشته باشه ؟ راه حلش چیه ؟‌

درود. راه حل خاصی نداره عزیر و نشون میده تو مرکز شما سرعت دیفالت طرحها دستی پایین اورده شده . شاید دلیلش محدودیت پهنای باند باشه یا شاید سیاست دیگری دارن. تنها کاری که میشه کرد کمتر اذیت بشید اینه که طرح بلند مدت بگیرید و الا نمیان برای 1 نفر سرعت پیش فرض طرحها رو دستکاری کنن.
البته اینکه سرعت سرویس بر حسب پروفایل تنظیم نمیشه و بر حسب طرح هست عجیبه . معمولا 1 بار براتون پروفایل ست میکنن دیگر همون میمونه و اولویت داره بر سرعت طرحها. احتمالا سیاست اون مرکز هست.

no1one
26-08-2024, 12:12
درود. راه حل خاصی نداره عزیر و نشون میده تو مرکز شما سرعت دیفالت طرحها دستی پایین اورده شده . شاید دلیلش محدودیت پهنای باند باشه یا شاید سیاست دیگری دارن. تنها کاری که میشه کرد کمتر اذیت بشید اینه که طرح بلند مدت بگیرید و الا نمیان برای 1 نفر سرعت پیش فرض طرحها رو دستکاری کنن.

اخه جالبه وقتی که اعلام خرابی میکنم بعد از ۱-۲ روز درست میشه خیلی مسخرس . زنگ هم که میزنی خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و میگن نمیدونیم چرا اینجوری میشه .

الان سرعت دانلود شما رو چند هستش ؟‌ من سرعت ۱ گیگ هم گرفتم برای امتحان دیدم سرعتش تفاوت چندانی با بسته ۱۰۰ مگ نداره .

luches
26-08-2024, 16:25
اخه جالبه وقتی که اعلام خرابی میکنم بعد از ۱-۲ روز درست میشه خیلی مسخرس . زنگ هم که میزنی خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و میگن نمیدونیم چرا اینجوری میشه .

الان سرعت دانلود شما رو چند هستش ؟‌ من سرعت ۱ گیگ هم گرفتم برای امتحان دیدم سرعتش تفاوت چندانی با بسته ۱۰۰ مگ نداره .

درود. من وی دی اس مخابرات دارم ولی منزل قبلی فیبر داشتم. کلا وقتی زنگ میزنی و میخوای سرعت رو بالاتر ببرن پروفایل رو دستکاری میکنن و همون میمونه . گفتم شاید سیاست این مرکز اینطوریه که سرعت طرح بر پروفایل اولویت داره و عملا ریستش میکنه.
با توجه به تجربیات دوستان نت بین الملل 1 گیگ عملا با طرح 100 مگ فرقی نمیکنه و فقط داخلی باز شده. البته مثل بقیه شرکتها از عدم اطلاع مردم استفاده میکنن و اسمشو میزارن اینترنت 1 گیگ ! باید باشه اینترانت 1 گیگ و اینترنت 100-200 مگ.

- - - Updated - - -

بامدادنیکنفس
27-08-2024, 10:57
درود.
سرعت نت بین الملل با قبل این طرح فرقی کرده ؟ یا فقط داخلی باز گذاشته شده ؟

درود
نت بین الملل فقط یه کم بهتر شده
پینگ پایین نیومده و لی تاخیر خیلی کمی داره و حتی رو قند شکن همه چی رو آنی باز میکنه
من در کل راضی لم و اصلا پشیمان نیستم
دو تا خط نوری داشتم هر دو تا رو کردم پیش پرداخت 1 گیگ
رو بریج تا 880 مگ میره
رو مودم بالای 600 میره ولی برمیگرده رو 500
این عکس بریج بود
میتونید دی ان اس بزنید و ویدئو های یوتویب 12k بدون تاخیر آنی ببینید
خیلی توپه

MPS882
27-08-2024, 18:05
یک هفته پیش سرویس را به 1 گیگ تغییر دادم سرعت آپلود از 25 شد 200 ولی سرعت دانلود همون زیر 200 موند با 2020 تماس گرفتم تیکت پشتیبان ثبت کرد و گفت پشتیبان تماس میگیره ولی با اینکه دیروز به بازرسی هم شکایت کردم هنوز هیچ خبری نیست.:sad:

بامدادنیکنفس
27-08-2024, 19:00
پشتیبانی باسه شما هیچ کاری نمیکنه
مشگل شما اینه که رو مودم استفاده میکنی
مودم را بزار رو حالت بریج و یوزر پس را تو ویندوز بزن
یا از روتر های گران سرعت بالا مثل میکروتیک ایسوس یا لینک سیس و غیره استفاده کن
این جوری سرعت دانلودت میچسبه به 999

- - - Updated - - -

پشتیبانی باسه شما هیچ کاری نمیکنه
مشگل شما اینه که رو مودم استفاده میکنی
مودم را بزار رو حالت بریج و یوزر پس را تو ویندوز بزن
یا از روتر های گران سرعت بالا مثل میکروتیک ایسوس یا لینک سیس و غیره استفاده کن
این جوری سرعت دانلودت میچسبه به 999

MPS882
28-08-2024, 12:45
باتشکر

من حالت بریج را تست نکردم اما هم مودم و هم کابل و هم کارت شبکه 1 گیگ ساپورت دارم از این نظر مشکلی ندارم.

no1one
28-08-2024, 15:32
دوستان سرعت اپلود شما روی چند هستش ؟‌ سرعت دانلودم خوبه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هستش ولی اپلودم موقع تست تا ۱۰۰ میره ولی بعدش میاد روی ۲۵ اینگار محدودش کردن .

kqpoort
28-08-2024, 22:54
درود
طرح یک ساله سرعت پنجاه فعال کردم ولی سرعت از یک گیگ شروع میشه و میرسه به صدو پنجاه مگ ،سرعتش فکر کنم محدود کرده باشن،راهی هست از محدودیت خلاص شد؟

MPS882
29-08-2024, 07:40
دوستان سرعت اپلود شما روی چند هستش ؟‌ سرعت دانلودم خوبه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هستش ولی اپلودم موقع تست تا ۱۰۰ میره ولی بعدش میاد روی ۲۵ اینگار محدودش کردن .
طبق گفته خود مخابرات سرعت آپلود یک هشتم سرعت حداقل دانلود هست اما در سرویس 100تا200 که من تست کردم یک هشتم حداکثر سرعت دانلود بود یعنی یک هشتم 200 که میشه همان 25.
پس اگه سرویس 100 تا 200 هستی آپلود همین 25 هست و اگه سرویس 100 تا 1000 باشه آپلود باید 125 باشه.

MPS882
29-08-2024, 07:50
درود
طرح یک ساله سرعت پنجاه فعال کردم ولی سرعت از یک گیگ شروع میشه و میرسه به صدو پنجاه مگ ،سرعتش فکر کنم محدود کرده باشن،راهی هست از محدودیت خلاص شد؟
فکر نکنم، همین که 50 هستی و 150 میگیری خودش خیلیه، البته از مخابراتی ها شنیدم دیگه 20 و 30 و 50 و 300 وجود نداره همه 100 تا 200 هستند و به یه تعدادی هم میتونن تا 1000 بدن اگه این سرویس را فعال کنن، که فقط بصورت نقد میشه فعال کرد یعنی باید سرویست را اگه پس پرداخته به پیش پرداخت تغییر بدی.

Black.Hawk
30-08-2024, 13:57
سلام این مودمی که مخابرات میده ۱۲۰۰ مارک و مدلش چی هست ؟
کیفیت داره برای سرعت ۱ گیگ؟
اگر مودم روی حالت بریج باشه و وصل بشه به روتر خوب سرعت کامل رو میتونه پشتیبانی کنه ؟

saeidf1
31-08-2024, 11:57
دوستان از شاتل فیبر نوری گرفتم رفیقم در یک محل دیگری هم شاتل فیبر نوری داره در بازی های آنلاین با سرور اروپا 20 درصد پکت لاست میده با خاورمیانه موردی نداره و دوستم این مشکل رو نداره
وقتی l2t*p سرور اروپا روی روتر ست می‌کنم مشکل برطرف میشه کسی نظری نداره مشکل از کجاس با پشتیبانی هم تماس گرفتم چرت و پرت تحویل میدن

a1_star1
01-09-2024, 14:24
سلام دوستان. من میخاستم مودم رو با لن به کامپیوتر نصب کنم. ولی طول کابل بالا حدود 20 متر لازم دارم. میخاستم بپرسم سیم پچ کورد رو 20 متری بگیرم بهتره یا سیم خود لن رو 20 متر بگیرم. لن باز خودش مدلهای CAT5 CAT5E CAT6 CAT6A , CAT7 داره . هدف اینه که سرعت اینترنت پایین نیاد.
با تشکر.

medinem
01-09-2024, 15:45
درود

من متوجه نمیشم
منظور شما سرعت 1 گیگابایت بر ثانیه است یا 1 گیگابیت؟! قطعا سرعت دانلود تا 120 مگابایت بالا میره (تجربه داشتم) و تقریبا در تمام طول روز ثابته (بین الملل و داخلی) حالا اون 150 مگ که شما نوشتی به بایت هست یا بیت؟

kqpoort
01-09-2024, 16:42
درود
مسلما که بیت بر ثانیه
من متوجه نمیشم
منظور شما سرعت 1 گیگابایت بر ثانیه است یا 1 گیگابیت؟! قطعا سرعت دانلود تا 120 مگابایت بالا میره (تجربه داشتم) و تقریبا در تمام طول روز ثابته (بین الملل و داخلی) حالا اون 150 مگ که شما نوشتی به بایت هست یا بیت؟

- - - Updated - - -

درود
مسلما که بیت بر ثانیه
من متوجه نمیشم

kqpoort
01-09-2024, 16:44
با این اوصاف راهی سراغ دارید؟
درود
مسلما که بیت بر ثانیه

- - - Updated - - -

درود
مسلما که بیت بر ثانیه

kqpoort
02-09-2024, 02:37
درود
دوستانی که سرویس فیبرنوری دارن لطفا اعلام میکنید که optic info. یا همون کیفیت خطشون چطوره،خط من -21 دسیبل هستش

- - - Updated - - -

درود
دوستانی که سرویس فیبرنوری دارن لطفا اعلام میکنید که optic info. یا همون کیفیت خطشون چطوره،خط من -21 دسیبل هستش

MPS882
02-09-2024, 13:08
درود

- - - Updated - - -

درود
تا -27 نرماله
برای من -25
سرعتم روی 200 بسته شده که تا 200 هم کامل میره.

Amir1234646
02-09-2024, 15:51

یه قانونی مخابرات داره که تو قرارداد نوشته:
تبصره ۳:  اگر مشترک درخواست اعزام کارشناس نصب و تحویل حضوری سرویس را داشته باشد، شرکت حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از اعلام رانژه‌ی خط تلفن (برای خدمات باند پهن بر بستر FTTH/FTTB نیازی به رانژه نیست) و اعلام آمادگی تحویل سرویس به مشترک، سرویس را به صورت حضوری نصب و راه‌اندازی و دایر کرده و تحویل می‌دهد. شرکت متعهد است شروع قرارداد را از تاریخ امضای صورتجلسه‌ی نصب توسط مشترک محاسبه نماید. اگر مشترک در این مدت شرایط و محیط را برای نصب و مراجعه‌ی حضوری کارشناس آماده ننماید، زمان دایری سرویس ۷۲ ساعت پس از اعلام آمادگی تحویل سرویس از سوی شرکت در نظر گرفته می‌شود. و اگر مشترک درخواست اعزام کارشناس نصب و تحویل حضوری سرویس را نداشته باشد، باید حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از اعلام آمادگی تحویل سرویس از سوی شرکت، جهت دریافت نام کاربری، گذرواژه و اطلاعات لازم برای ارتباط با شبکه‌ی شرکت را دریافت نماید. در صورت عدم انجام این امر در زمان گفته شده توسط مشترک، مبنای زمان دایری سرویس از زمان اعلام آمادگی تحویل سرویس از سوی شرکت لحاظ خواهد شد.

پنل رو ببینید روزهای مانده از سرویس داره کم میشه یا نه.

luches
02-09-2024, 17:09
درود..
دوستانی که سرویس فیبر شاتل گرفتن معمولا کل پروسه راه اندازی از زمان ثبت نام/پرداخت/ارسال مدارک چقدر طول کشیده ؟

Amir1234646
03-09-2024, 15:52

یه قانونی مخابرات داره که تو قرارداد نوشته:
تبصره ۳:  اگر مشترک درخواست اعزام کارشناس نصب و تحویل حضوری سرویس را داشته باشد، شرکت حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از اعلام رانژه‌ی خط تلفن (برای خدمات باند پهن بر بستر FTTH/FTTB نیازی به رانژه نیست) و اعلام آمادگی تحویل سرویس به مشترک، سرویس را به صورت حضوری نصب و راه‌اندازی و دایر کرده و تحویل می‌دهد. شرکت متعهد است شروع قرارداد را از تاریخ امضای صورتجلسه‌ی نصب توسط مشترک محاسبه نماید. اگر مشترک در این مدت شرایط و محیط را برای نصب و مراجعه‌ی حضوری کارشناس آماده ننماید، زمان دایری سرویس ۷۲ ساعت پس از اعلام آمادگی تحویل سرویس از سوی شرکت در نظر گرفته می‌شود. و اگر مشترک درخواست اعزام کارشناس نصب و تحویل حضوری سرویس را نداشته باشد، باید حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت پس از اعلام آمادگی تحویل سرویس از سوی شرکت، جهت دریافت نام کاربری، گذرواژه و اطلاعات لازم برای ارتباط با شبکه‌ی شرکت را دریافت نماید. در صورت عدم انجام این امر در زمان گفته شده توسط مشترک، مبنای زمان دایری سرویس از زمان اعلام آمادگی تحویل سرویس از سوی شرکت لحاظ خواهد شد.

پنل رو ببینید روزهای مانده از سرویس داره کم میشه یا نه.

این وضعیت سرویس فیبری هست که پارسال برای شرکت گرفته بودیم:

3 مرداد آماده نصب بوده، با شکایت به بازرسی 17 مرداد اومدن فیبر کشی کردن و تحویل دادن، ولی سوم هر ماه حجم ریست میشد و ماه بعد شروع میشد! سرویس پس پرداخت هست و ماه اول چجوری قبضش حساب شد نمیدونم.

light
03-09-2024, 23:34
امروز بعد یکهفته اومدن داخل خونه فیبر رو اماده و مودم رو گذاشتن ، چقدر طول میکشه قعال بشه ؟ گفتن 10 روز ! میشه زودتر درست کرد ؟ اینترنت نداریم !

galxyj7
04-09-2024, 17:54
سلام
از شاتل گرفتید ؟ مودم چی هست؟

- - - Updated - - -

سلام

galxyj7
04-09-2024, 18:00
سلام

light
05-09-2024, 22:57
سلام
نه مخابرات ، مودم هواوی

light
05-09-2024, 23:05
سلام
نه مخابرات ، مودم هواوی

MPS882
06-09-2024, 16:25
در پنل کاربری شما هم همه سرویسها به سرعت 100 تغییر کردن؟

۴۲۰ گیگابایت
تانوما استاندارد ۴۲۰ گیگ- ۱ ماهه- ۱۰۰Mb پیش‌پرداخت۱۰۰ مگابیت در ثانیه / یک ماههتانوما استاندارد ۲۰ گیگ- ۱ ماهه- ۱۰۰Mb پیش‌پرداخت
۱۰۰ مگابیت در ثانیه / یک ماهه

MPS882
06-09-2024, 16:27
اگه این سرویس ها را خرید کنیم سرعت میاد پایین؟

Lar2024
07-09-2024, 14:22
داخل تهران مخابرات بهتر هست یا آسیاتک؟

samebi
11-09-2024, 12:51
رفتم مخابرات منطقه مارو آمار گرفتم گفتن برنامه فیبرنوری میره واسه سال بعد ..
از رئیس منطقه هم پرسیدم گفتش هرچی بت بگم دروغ گفتم هیچی معلوم نیست تازه اگه حفاری کنن و کابل بندازن مرحله بعدش میره واسه چند ماه دیگه ..
گفتش هرچی میتونی بگیر و استفاده کن و منتظر نمون
از یه طرف که میگن توافق کردن کل شهر ها و مناطق کوچیکتر رو تا ۱۴۰۴ فیبرنوری بکشن تموم شه بره
چون سمت ما خونه هاش پراکنده هستن حتی واسه مخابرات میگن صرف نداره
ولی خب تو برنامشون هست که فیبر کنن همه جارو ..
حالا سوال من اینه به نظر شما اگه فیبرکشی و حفاری بره برای سال بعد صفر تا ۱۰۰ این کی تموم میشه ؟ منتظر بمونم یا برم تی دی ال تی ای بخرم ؟ چون حجم موبایل به هیچ وجه جوابگو نیست .

- - - Updated - - -

از رئیس منطقه هم پرسیدم گفتش هرچی بت بگم دروغ گفتم هیچی معلوم نیست تازه اگه حفاری کنن و کابل بندازن مرحله بعدش میره واسه چند ماه دیگه ..
از یه طرف که میگن توافق کردن کل شهر ها و مناطق کوچیکتر رو تا ۱۴۰۴ فیبرنوری بکشن تموم شه بره
حالا سوال من اینه به نظر شما اگه فیبرکشی و حفاری بره برای سال بعد صفر تا ۱۰۰ این کی تموم میشه ؟ منتظر بمونم یا برم تی دی ال تی ای بخرم ؟ چون حجم موبایل به هیچ وجه جوابگو نیست .

- - - Updated - - -

luches
12-09-2024, 10:33
- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

درود. مخابرات حالت عادیش بسیار کند و بی برنامه عمل میکنه. حالا اگر منطقه شما صرف اقتصادی هم نداشته باشه شما میری ته خط از نظر اولویت. اصلا منتظر مخابرات نمون . چک کردی ببینی تحت پوشش vdsl مخابرات هستی یا نه ؟ اگر هم نه برو همون TD رو بگیر. به اون فیبرکشی همه جا تا پایان 1404 هم توجه نکن. اینا فقط حرف میزن و تعهد الکی میدن ولی ایا تا با حالا شده سر موقع اجرایی بشه ؟

samebi
12-09-2024, 13:14
- - - Updated - - -

درود. مخابرات حالت عادیش بسیار کند و بی برنامه عمل میکنه. حالا اگر منطقه شما صرف اقتصادی هم نداشته باشه شما میری ته خط از نظر اولویت. اصلا منتظر مخابرات نمون . چک کردی ببینی تحت پوشش vdsl مخابرات هستی یا نه ؟ اگر هم نه برو همون TD رو بگیر. به اون فیبرکشی همه جا تا پایان 1404 هم توجه نکن. اینا فقط حرف میزن و تعهد الکی میدن ولی ایا تا با حالا شده سر موقع اجرایی بشه ؟

سلام
تحت پوشش هیچی نیستم جز اینترنت سیم کارت
قبلاً ADSL داشتم که راضی بودم پینگ بدی هم نمیداد که بخاطر سرقت بالا دیگه کابل نمیارن یه قراردادی بستن جاهایی که مشترک کم هست رو دیگه سیم کارت بدن
الان از سیم کارت ایرانسل استفاده میکنم که وضعیت پینگ و پکت لاس افتضاحه
همراه باز بهتره اما بسته هاش خیلی گرون تموم میشه برام
جایی که سیم کارت ساپورت کنه تی دی هم ساپورت میکنه دیگه ؟
متاسفانه انتخابم محدود میشه به سیم کارت ، تی دی اینترنت رادیویی که به شدت تجهیزاتش گرون هست و صرف نداره .

اصلاح : اینترنت تی دی هم اینجا جواب نمیده D:

light
14-09-2024, 14:53
چطور تلفن رو وصل کنم به فیبر ؟ تلفن بی سیم هست ، سوکت رو پشت مودم وصل کردم ولی بوق اشغال میزنه !

NIMA_e2
15-09-2024, 13:35
دوستان امروز یک سایتی پیدا کردم به اسم steamdl.ir . این سایت یک برنامه داره که دانلود استیم و بقیه فروشگاه ها رو هم نیم بها میکنه و هم سرعتش رو به حداکثر میرسونه . ماهی 20 هزار تومن هم اشتراکشه . اگه گیمر هستید به نظرم عالیه

luches
15-09-2024, 17:53
دوستان امروز یک سایتی پیدا کردم به اسم steamdl.ir . این سایت یک برنامه داره که دانلود استیم و بقیه فروشگاه ها رو هم نیم بها میکنه و هم سرعتش رو به حداکثر میرسونه . ماهی 20 هزار تومن هم اشتراکشه . اگه گیمر هستید به نظرم عالیه

درود. دمت گرم دوست عزیز . اتفاقا من چند روز دیگر فیبر شاتل رو برام نسب میکنن و مونده بودم برای دانلود استیم ترافیکم رو چطور مدیریت کنم چون شبانه هم نداره. این خیلی به موقع بود. این رو شاتل تست شده که 100% نیم بها باشه ؟

- - - Updated - - -

NIMA_e2
16-09-2024, 12:01
درود. دمت گرم دوست عزیز . اتفاقا من چند روز دیگر فیبر شاتل رو برام نسب میکنن و مونده بودم برای دانلود استیم ترافیکم رو چطور مدیریت کنم چون شبانه هم نداره. این خیلی به موقع بود. این رو شاتل تست شده که 100% نیم بها باشه ؟

- - - Updated - - -

راستش شاتل ندارم که تست کنم ولی رو محابرات نیم بها حساب میکنه

kourosh4u
17-09-2024, 12:35
دوستان تو تعرفه های جديد که اسمش 100 مگ هس سرعت واقعی رفته رو 200 مگ؟

MPS882
17-09-2024, 13:02
چند روز پیش من اینجا پرسیدم اما انگار کسی بسته فعال نکرده. بسته من جمعه تمامه ببینم چی میشه.

mehrdad_goleyakh
18-09-2024, 20:37
سلام دوستان
من امروز سرویس فیبر نوریم راه اندازی شده،سرعت دریافتی مثل adsl از داخل مودم مشخص میشه؟
بعد من کارت شبکه م گیگه مودم هم Huawei 8245A تو مشخصاتش هم زده یک پورت گیگا بایتی داره اما بازم سرعت کارت شبکه رو 100MB نشون میده!

no1one
19-09-2024, 07:13

بله سرعت دانلود رو ۲۰۰ و اپلود روی ۲۵ بسته شده برای بسته های ۱۰۰ مگ

MPS882
19-09-2024, 07:43
سلام دوستان
من امروز سرویس فیبر نوریم راه اندازی شده،سرعت دریافتی مثل adsl از داخل مودم مشخص میشه؟
بعد من کارت شبکه م گیگه مودم هم Huawei 8245A تو مشخصاتش هم زده یک پورت گیگا بایتی داره اما بازم سرعت کارت شبکه رو 100MB نشون میده!
باید کارت شبکه سیستم گیگ باشه و کابل باکیفیت کت 5 ای حداقل استفاده کنی.

MPS882
19-09-2024, 07:56
بله سرعت دانلود رو ۲۰۰ و اپلود روی ۲۵ بسته شده برای بسته های ۱۰۰ مگ
فعلا که همه نوشته 100 مگ، یعنی خبری از سرعت بالاتر نیست؟ این همه جشنواره سرعت تا 1000 قراره تله باشه؟

kenshikan
19-09-2024, 14:05
فعلا که همه نوشته 100 مگ، یعنی خبری از سرعت بالاتر نیست؟ این همه جشنواره سرعت تا 1000 قراره تله باشه؟

آره. این بسته های ورودی اپراتورا همه اش تله اس. بازارشون که داغ شد، ناز و ادا شروع میشه.

- - - Updated - - -

آره. این بسته های ورودی اپراتورا همه اش تله اس. بازارشون که داغ شد، ناز و ادا شروع میشه.

karname
20-09-2024, 18:32
بستگی به امکانات مرکز مخابرات منطقه و شهرتون داره. الان حدود ۹۰۰ مگ سرعت دریافت روی لن دارم. یکی از همسایه ها با مودم q2 روی وای فای ۵ با شیائومی ۱۴ تی حدود ۳۸۰ مگ سرعت اسپید تست اش بود. (هر دو تامون هم بسته ۱۰۰ مگ تمدیدی)

MPS882
20-09-2024, 19:15
بستگی به امکانات مرکز مخابرات منطقه و شهرتون داره. الان حدود ۹۰۰ مگ سرعت دریافت روی لن دارم. یکی از همسایه ها با مودم q2 روی وای فای ۵ با شیائومی ۱۴ تی حدود ۳۸۰ مگ سرعت اسپید تست اش بود. (هر دو تامون هم بسته ۱۰۰ مگ تمدیدی)
سرویس شما حجمش چنده؟
فکر کنم حجم 500 احتمالا سرعتش باز باشه بقیه همون تا 200 هستن
یعنی همه چی مثل قبله فقط اسمشون شده 100
من حجم 500 داشتم سرعتم تا 900 بود حجم 220 گرفتم سرعتم شد 200

MPS882
20-09-2024, 19:26
فکر کنم اینکه می گن امکانات مرکز بیشتر یه راه فراره برای توجیه کم کاری کم فهمی و البته به اشتراک گذاشتن یه پورت گیگ بین خیلی ها تا بتونن هم بیشتر بفروشن هم افت سرعت را ماست مالی کنن چون همه olt ها 1 گیگ را ساپورت می کنن و حتی مودمی که مخابرات خودش میدهGPON هست یعنی گیگ را می تونن بدن.

mehrdad_goleyakh
21-09-2024, 11:37
دوستان مودم هواوی چه مدلی خوبه؟ میگن یه سری از مدلها تولید خود هواوی نیست و قابش عوض شده
یه مودم با پورت گیگ میخوام.

brilliant1
21-09-2024, 14:16
شاتل تعرفه های جدید اعلام کرده
مودم با برند خودش هم واگذار می کنه
اینترنت یکساله فیبر شاتل با نصب و مودم و سرویس ۴۸۰ گیگ در سایتش ۳۵۰۰ اعلام شده.
اگر مشترک adsl شاتل باشید،هزینه سرویس یکساله و نصب رایگان است و مشترک فقط هزینه مودم که ۱۷۵۰ است را پرداخت می کنه.
از کیفیت اینترنت شاتل اطلاعی ندارم

luches
21-09-2024, 15:49
شاتل تعرفه های جدید اعلام کرده
مودم با برند خودش هم واگذار می کنه
اینترنت یکساله فیبر شاتل با نصب و مودم و سرویس ۴۸۰ گیگ در سایتش ۳۵۰۰ اعلام شده.
اگر مشترک adsl شاتل باشید،هزینه سرویس یکساله و نصب رایگان است و مشترک فقط هزینه مودم که ۱۷۵۰ است را پرداخت می کنه.
از کیفیت اینترنت شاتل اطلاعی ندارم
درود..
من طرح یکساله 4800 رو گرفتم و اتفاقا دنبال یک عکس از مودم میگشتم. پس برند خودشون رو میدن. انشالله این هفته میان و کار تموم میکن چون 30 روز کاری گذشته و نتیجش رو اینجا میزارم. البته قبلا دوستان از شاتل تست گذاشتن ولی فکر کنم منطقه با منطقه فرق داره !

- - - Updated - - -

Rahpooyan
21-09-2024, 22:46
دوستان مودم هواوی چه مدلی خوبه؟ میگن یه سری از مدلها تولید خود هواوی نیست و قابش عوض شده
یه مودم با پورت گیگ میخوام.
مودم‌های زیر را ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MPS882
22-09-2024, 13:22
خب همانطور که حدس زدم سرویس 500 گیگ سرعتش تا 1000 است و در پنل کاربری هم اسمش به 100 تا 1000 تغییر کرد.

- - - Updated - - -

خب همانطور که حدس زدم سرویس 500 گیگ سرعتش تا 1000 است و در پنل کاربری هم اسمش به 100 تا 1000 تغییر کرد.

slash2244
22-09-2024, 15:10
دوستان سلام عرض شد
بنده یه مدتیه که خدود هر دو ماه یک بار اس ام اس برام میاد که حجم اینترنتت ۸۰ درصد مصرف شده
در صورتی که اصلا به هیچ وجه امکان نداره من ۸۰ درصد حجمم رو اوایل ماه مصرف کرده باشم!!!
بعد اینکه چرا هر دو ماه یکبار یه همچین اتفاقی می افته برام عجیبه!!! کسی تجربه ای نداره توی این زمینه؟؟؟؟
حتی رمز وای فای رو عوض کردم ولی فایده ای نداره... در ضمن مودمم هواوی هستش که به یه روتر wifi 6 متصل هستش. مرسی

karname
24-09-2024, 10:01
فکر کنم اینکه می گن امکانات مرکز بیشتر یه راه فراره برای توجیه کم کاری کم فهمی و البته به اشتراک گذاشتن یه پورت گیگ بین خیلی ها تا بتونن هم بیشتر بفروشن هم افت سرعت را ماست مالی کنن چون همه olt ها 1 گیگ را ساپورت می کنن و حتی مودمی که مخابرات خودش میدهGPON هست یعنی گیگ را می تونن بدن.

لزوما این طور نیست. ببینید از انتها شروع می کنم. مودم شما میتونه پورت ۱۰۰ یا یک گیگ داشته باشه (تک و توک مدل هایی هستند که یک پورت ۲.۵ گیگ دارند) (که اگر پورت هاش فقط ۱۰۰ مگ باشه یا از وای فای مودم استفاده کنید، خودش محدود کننده سرعت میتونه باشه)
مرحله بعدی میشه پورت فیبر ورودی به مودم که GPON هست. از هر خروجی دستگاه OLT (در مرکز مخابراتی)، ظرفیت ۲.۵ گیگ دانلود به سمت کاربران هر پورت و ۱.۲۵ گیگ آپلود از سمت کاربران هر پورت میشه در نظر گرفت. البته سربارها رو کم کنید میشه حدود ۲ الی ۲.۲ گیگ دانلود و ۱ گیگ برثانیه ظرفیت آپلود
این وسط یک یا چند لایه اسپلیتر قرار میگیره که بین ۴ الی ۳۲ و بعضا ۶۴ کاربر که سرعت های یاد شده رو تقسیم می کنه. البته این تقسیم به صورت زمانبندی در صورت استفاده کاربران هست. یعنی اگر همه در حال استفاده باشند شما سرعتت میشه ۲ گیگ تقسیم بر ۳۲ وگرنه اگر اگر توسط همسایه ها اون لحظه استفاده خاصی نباشه، کل ظرفیت رو میتونه یک مودم استفاده کنه
حالا هر دستگاه OLT یک آپلینک اینترنت داره که میتونه SFP یک گیگ باشه یا ۱۰ گیگ. بعضی دستگاه ها تا ۴ تا SPF ده گیگ هم میشه بهشون متصل کرد. هر دستگاه هم میتونه یک الی ۱۶ (اگر اشتباه نکنم) کارت GPFD یا (۱۶ پورت GPON) یا ظرفیت های کمتر داشته باشه.
یعنی یک دستگاه OLT اگر کل ظرفیتش پر بشه میتونه چیزی نزدیک به ۹ هزار خونه رو سرویس بده! حالا آپلینکش چقدر باشه، مصرف ترافیک لحظه ای میانگین و لحظه ای کاربرا چقدر باشه، همه و همه در صورت شما به صورت میانگین و یا موقع تست اسپیدتست موثر هست.
من همین الان در یک مجتمع که OLT اختصاصی داره و تعداد کاربران نسبتا کمی داره، بعضی وقت ها سرعتم بالای ۹۰۰ مگ برثانیه هم میرسه. آپلینک مجتمع هم صرفا یک گیگابیت برثانیه هست.
در صورتی که ممکنه یک کاربر در منطقه پر ترافیک که متصل به یک مرکز مخابراتی پرجمعیت با آپلینک ۱۰ گیگ و بعضا بیشتر، سرعت اش حدود ۵۰ مگ باشه. (مخصوصا در ساعات اداری اگر نزدیک مجتمع های تجاری و اداری باشید)

موضوع نهایی میشه باز کردن سر شیر اینترنت که البته توی ماه های اخیر ظاهرا داره بهتر میشه

مودم و کامپیوتری هم که دارید باهاش تست میگیرید، (حتی کابل شبکه) هم این وسط توی فیبرنوری بسیار موثر هستند! شاید توی تست سرعت LTE و ADSL فرق چندانی نداشته باشند ولی دستگاه های قدیمی توان استفاده از این سرعت رو ندارند.
برای یکی از همسایه های ما که از سرعت اینترنت بسیار گلایه داشت، تست کردم. لپتاپش ماله حداقل ۱۵ ساله پیش بود. ۳ تا دیوار قطور با مودم فاصله داشت، به زور ۲۰ مگ سرعت میگرفت. (با کابل نهایتا ۸۰ مگ میگرفت و میخواست هنگ کنه) در صورتی که من همون لحظه با یک گوشی نسبتا بروز، به راحتی ۳۸۰ مگ روی همون مودم سرعت دریافتم بود.

همه این موارد میشه همون امکانات مرکز مخابراتی منطقه و شهرتون و البته خونه و محل کار مورد تست شما

MPS882
24-09-2024, 13:10
لزوما این طور نیست. ببینید از انتها شروع می کنم. مودم شما میتونه پورت ۱۰۰ یا یک گیگ داشته باشه (تک و توک مدل هایی هستند که یک پورت ۲.۵ گیگ دارند) (که اگر پورت هاش فقط ۱۰۰ مگ باشه یا از وای فای مودم استفاده کنید، خودش محدود کننده سرعت میتونه باشه)
مرحله بعدی میشه پورت فیبر ورودی به مودم که GPON هست. از هر خروجی دستگاه OLT (در مرکز مخابراتی)، ظرفیت ۲.۵ گیگ دانلود به سمت کاربران هر پورت و ۱.۲۵ گیگ آپلود از سمت کاربران هر پورت میشه در نظر گرفت. البته سربارها رو کم کنید میشه حدود ۲ الی ۲.۲ گیگ دانلود و ۱ گیگ برثانیه ظرفیت آپلود
این وسط یک یا چند لایه اسپلیتر قرار میگیره که بین ۴ الی ۳۲ و بعضا ۶۴ کاربر که سرعت های یاد شده رو تقسیم می کنه. البته این تقسیم به صورت زمانبندی در صورت استفاده کاربران هست. یعنی اگر همه در حال استفاده باشند شما سرعتت میشه ۲ گیگ تقسیم بر ۳۲ وگرنه اگر اگر توسط همسایه ها اون لحظه استفاده خاصی نباشه، کل ظرفیت رو میتونه یک مودم استفاده کنه
حالا هر دستگاه OLT یک آپلینک اینترنت داره که میتونه SFP یک گیگ باشه یا ۱۰ گیگ. بعضی دستگاه ها تا ۴ تا SPF ده گیگ هم میشه بهشون متصل کرد. هر دستگاه هم میتونه یک الی ۱۶ (اگر اشتباه نکنم) کارت GPFD یا (۱۶ پورت GPON) یا ظرفیت های کمتر داشته باشه.
یعنی یک دستگاه OLT اگر کل ظرفیتش پر بشه میتونه چیزی نزدیک به ۹ هزار خونه رو سرویس بده! حالا آپلینکش چقدر باشه، مصرف ترافیک لحظه ای میانگین و لحظه ای کاربرا چقدر باشه، همه و همه در صورت شما به صورت میانگین و یا موقع تست اسپیدتست موثر هست.
من همین الان در یک مجتمع که OLT اختصاصی داره و تعداد کاربران نسبتا کمی داره، بعضی وقت ها سرعتم بالای ۹۰۰ مگ برثانیه هم میرسه. آپلینک مجتمع هم صرفا یک گیگابیت برثانیه هست.
در صورتی که ممکنه یک کاربر در منطقه پر ترافیک که متصل به یک مرکز مخابراتی پرجمعیت با آپلینک ۱۰ گیگ و بعضا بیشتر، سرعت اش حدود ۵۰ مگ باشه. (مخصوصا در ساعات اداری اگر نزدیک مجتمع های تجاری و اداری باشید)

موضوع نهایی میشه باز کردن سر شیر اینترنت که البته توی ماه های اخیر ظاهرا داره بهتر میشه

مودم و کامپیوتری هم که دارید باهاش تست میگیرید، (حتی کابل شبکه) هم این وسط توی فیبرنوری بسیار موثر هستند! شاید توی تست سرعت LTE و ADSL فرق چندانی نداشته باشند ولی دستگاه های قدیمی توان استفاده از این سرعت رو ندارند.
برای یکی از همسایه های ما که از سرعت اینترنت بسیار گلایه داشت، تست کردم. لپتاپش ماله حداقل ۱۵ ساله پیش بود. ۳ تا دیوار قطور با مودم فاصله داشت، به زور ۲۰ مگ سرعت میگرفت. (با کابل نهایتا ۸۰ مگ میگرفت و میخواست هنگ کنه) در صورتی که من همون لحظه با یک گوشی نسبتا بروز، به راحتی ۳۸۰ مگ روی همون مودم سرعت دریافتم بود.

همه این موارد میشه همون امکانات مرکز مخابراتی منطقه و شهرتون و البته خونه و محل کار مورد تست شما
ممنون بابت توضیحات
شما هم حرف منو تایید کردید که خروجی اینترنت OLT بیش از 1 گیگ هست، ممنون
چند وقت پیش سرویس من تا 200 بود سرویس سرعت 1000 گرفتم اما دانلود تغییری نکرد ولی آپلود از 25 رسید 900(لن یه گیگ هر دو، هم مودم هم پی سی کابل هم کت 6
بخاطر کم فهمی پشتیبان فنی یک هفته طول کشید تا از قسمت اکانتینگ بتونن دانلود منو باز کنن
متاسفانه بعضی ها عمدا یا سهوا کم فهمن اند و دنبال بهانه میگردن

- - - Updated - - -

ممنون بابت توضیحات
شما هم حرف منو تایید کردید که خروجی اینترنت OLT بیش از 1 گیگ هست، ممنون
چند وقت پیش سرویس من تا 200 بود سرویس سرعت 1000 گرفتم اما دانلود تغییری نکرد ولی آپلود از 25 رسید 900(لن یه گیگ هر دو، هم مودم هم پی سی کابل هم کت 6
بخاطر کم فهمی پشتیبان فنی یک هفته طول کشید تا از قسمت اکانتینگ بتونن دانلود منو باز کنن
متاسفانه بعضی ها عمدا یا سهوا کم فهمن اند و دنبال بهانه میگردن

hormozan m
25-09-2024, 22:14
سلام دوستان،
من یک سرویس فیبرنوری جدیدا گرفتم. بگذریم از اینکه بعد از سه ماه با شکایت در 195 اومدم نصب کردن.
الان حدود 7 8 روزه نصب شده 5 روزش سرویس قطع بوده (چراغ los چشمک زن قرمز) به پشتیبانی هم زنگ میزنم هر دفعه میگه فیبر قطع شده!
برای شما هم اینقدر قطعی داره ؟:blink:

mahtoo
26-09-2024, 10:10
با سلام
هر FAT تا چند متر رو پوشش میده؟

MPS882
26-09-2024, 12:03
با سلام
کابلی که می کشن فکر کنم تا 550 متر جواب میده ولی بستگی به نوع کابل داره برای اطلاعات بیشتر اینو ببین:

- - - Updated - - -

با سلام
کابلی که می کشن فکر کنم تا 550 متر جواب میده ولی بستگی به نوع کابل داره برای اطلاعات بیشتر اینو ببین:

MPS882
26-09-2024, 12:07
سلام دوستان،
من یک سرویس فیبرنوری جدیدا گرفتم. بگذریم از اینکه بعد از سه ماه با شکایت در 195 اومدم نصب کردن.
الان حدود 7 8 روزه نصب شده 5 روزش سرویس قطع بوده (چراغ los چشمک زن قرمز) به پشتیبانی هم زنگ میزنم هر دفعه میگه فیبر قطع شده!
برای شما هم اینقدر قطعی داره ؟:blink:
بازرسی مخابرات شکایت کن البته اگه از مخابرات گرفتی وگرنه 195

NIMA_e2
29-09-2024, 11:33
دوستان سلام عرض شد
بنده یه مدتیه که خدود هر دو ماه یک بار اس ام اس برام میاد که حجم اینترنتت ۸۰ درصد مصرف شده
در صورتی که اصلا به هیچ وجه امکان نداره من ۸۰ درصد حجمم رو اوایل ماه مصرف کرده باشم!!!
بعد اینکه چرا هر دو ماه یکبار یه همچین اتفاقی می افته برام عجیبه!!! کسی تجربه ای نداره توی این زمینه؟؟؟؟
حتی رمز وای فای رو عوض کردم ولی فایده ای نداره... در ضمن مودمم هواوی هستش که به یه روتر wifi 6 متصل هستش. مرسی

برای من تو این چندسال تا بحال 2 بار اتفاق افتاده که تو یک روز یک بار 480 گبگ اپلود شده و یکبار 490 گیگ دانلود . ولی دو تا کار هست که حتما باید انجام بدید. یکی Mac address Filtering رو روی روتر فعال کنید و مک ادرس دستگاه های خودتون رو وارد کنید . اینجوری حتی اگه رمز وای فای هم کسی داشته باشه نمیتونه از اینترنت شما استفاده کنه و دوم هم در مورد ویندوز 10 و 11 هست که به صورت پیش فرض اپدیت های ویندوز رو به بقیه کامپیوتر ها میفرسته. بعضی وقتها خیلی راحت چند صد گیگ اپلود میکنه . کامل هم غیر فعال نمیشه ولی میشه مصرفش رو به ماهی 5 گیگ کاهش داد .
تو ویندوز 11 به اینجا برید Settings - Windows Updates - Advanced Options - Delievery optimization
بعد دو تا تیک موجود در قسمت اپلود رو بزنید و روی کم ترین حالت ممکن قرار دهید . فقط حواستون باشه اشتباهی تو قسمت دانلود تغییری ندید چون فقط سرعت دانلود خودتون رو کم میکنه

- - - Updated - - -

دوستان سلام عرض شد

برای من تو این چندسال تا بحال 2 بار اتفاق افتاده که تو یک روز یک بار 480 گبگ اپلود شده و یکبار 490 گیگ دانلود . ولی دو تا کار هست که حتما باید انجام بدید. یکی Mac address Filtering رو روی روتر فعال کنید و مک ادرس دستگاه های خودتون رو وارد کنید . اینجوری حتی اگه رمز وای فای هم کسی داشته باشه نمیتونه از اینترنت شما استفاده کنه و دوم هم در مورد ویندوز 10 و 11 هست که به صورت پیش فرض اپدیت های ویندوز رو به بقیه کامپیوتر ها میفرسته. بعضی وقتها خیلی راحت چند صد گیگ اپلود میکنه . کامل هم غیر فعال نمیشه ولی میشه مصرفش رو به ماهی 5 گیگ کاهش داد .
تو ویندوز 11 به اینجا برید Settings - Windows Updates - Advanced Options - Delievery optimization
بعد دو تا تیک موجود در قسمت اپلود رو بزنید و روی کم ترین حالت ممکن قرار دهید . فقط حواستون باشه اشتباهی تو قسمت دانلود تغییری ندید چون فقط سرعت دانلود خودتون رو کم میکنه

alpha007
03-10-2024, 12:22
دوستان شرق تهران مرکز عاطف یا آل اسحاق کسی فیبر داره سرعت دانلود با IDM دقیقا چقدره؟

Miladh7575
06-10-2024, 23:57
دوستان شرق تهران مرکز عاطف یا آل اسحاق کسی فیبر داره سرعت دانلود با IDM دقیقا چقدره؟
سرعت وایرلسم 4 مگابایته چه کنم اما لن سرعتش بالاست چه کنم؟

Amir1234646
07-10-2024, 09:14
سرعت وایرلسم 4 مگابایته چه کنم اما لن سرعتش بالاست چه کنم؟

اگه مودمت وای فای 5GHz نداره، روتر دو بانده بگیر و از وای فای 5GHz استفاده کن.

Miladh7575
07-10-2024, 10:09
سرعت 100 مگابیت نمیشه راه حلی نداره؟

- - - Updated - - -

اگه مودمت وای فای 5GHz نداره، روتر دو بانده بگیر و از وای فای 5GHz استفاده کن.
سرعت 100 مگابیت نمیشه راه حلی نداره؟

Maryam.hosseini68
07-10-2024, 10:17
با 2.4ghz سرعت 100 نمیشه

Maryam.hosseini68
07-10-2024, 10:24
Maximum wireless transmission capacity is 300 Mbps

Miladh7575
07-10-2024, 11:18
مودمم hg8645 هست ورژن 5 ابی رو اپدیت کنم ؟ چی میشه؟

alpha007
07-10-2024, 21:19
Maximum wireless transmission capacity is 300 Mbps

سلام
سرعت 300Mbps ینی با IDM تقریبا 37 ، 38 رو سرعت میده؟؟؟

dj77
08-10-2024, 12:36
درود
منطقه ما ورامین در سایت iranfttx تحت پوشش فیبر مخابرات نمایش داده و سبز شده به مرکز مخابراتی مراجعه کردم گفتن درخواست بدین بررسی میشه

می‌خوام ببینم چقدر طول می‌کشه ؟! چون در سایت فیبرنوری منطقه پوشش داره سبز نمایش میده ! ولی مخابرات میگه پوشش نداریم فعلا !

- - - Updated - - -

درود
منطقه ما ورامین در سایت iranfttx تحت پوشش فیبر مخابرات نمایش داده و سبز شده به مرکز مخابراتی مراجعه کردم گفتن درخواست بدین بررسی میشه

می‌خوام ببینم چقدر طول می‌کشه ؟! چون در سایت فیبرنوری منطقه پوشش داره سبز نمایش میده ! ولی مخابرات میگه پوشش نداریم فعلا !

- - - Updated - - -

درود

NIMA_e2
09-10-2024, 14:16
درود

!

باید ببینید باکس فیبرنوری تو محلتون نصب شده یا نه ، اگه نصب شده پیمانکار محابرات پیدا کنید تا براتون انجام بده یا اینکه از طریق خود مخابرات اقدام کنید که معمولا مخابرات خودش کاری انجام نمیده

dj77
09-10-2024, 15:15
باکس کوچه بغل هست ... برای دکل همراه اول که بهش فیبر رسوندن ... چه گرفتاری شدیم با مخابرات...

MMDFullHD
09-10-2024, 16:58
درود

سلام دوست عزیزم:»

مخابرات بهتون درست گفته اگه گفت پوشش نداره

توی IRAN FTTX بیشتر جاها پوشش فیک هست

دایره های سبز رنگ مخابرات به علت اینکه مخابرات رو تحت فشار گذاشتن ک باید فلانقدر ببری تحت پوشش گرفته تا شعاع 300 متری دایره سبز کرده و نقشه رو نقاشی کرده که الکی پوشش تولید کرده باشه
بخاطر همین الان خیلی جاها الکی تحت پوشش هست

از سایت خود مخابرات my.tci.ir وارد بشید و شماره همراه بدید و وارد بشید

سپس از توی خدمات درخواست تانوما رو بزنید

بعد نقشه براتون باز میشه از توی سرچ نقشه بنویسید ورامین و خیابون یا .... ادرسو حدودی بزنید ک نقشه بره اونجایی ک هستید

بعد دقیقا ساختمونی ک قرمز هست دورش خط کشیده شده جایی هست که FAT مخابرات هست

ازون حدودا باید متر کنید (میتونید از گوگل مپ کمک بگیرید کافیه گوگل مپ رو کامپیوتروت وبسایتشو باز کنی رو نقطه ای ک میخوای کلیک راست کنی Measure distance زده و بزنی ببینی ) چن متر هست فاصلش تا خونتون اگر بیشتر از 50 متر هست یعنی دورید البته که شدنی هست دراپ کشی ازش
ولی به علت اینکه زیاد کابل باید مصرف بشه و تو راه ممکنه یکی بیاد از آقایون دله دزد بزنه زیرش و هوایی رد بشه کلا اصولی نیست و باید هزینه بکنید متری براش که عاقلانه نیست هم از جیبتون بره هم کارتون به باد بند باشه
پس بهتره بعد از اینک اینکار هارو کردید سفارش تو همون سایت مخابرات ثبت بزنید
و پشت بندش شکایت از 195 ک چرا در پوشش فیک سبز قرار دادتون و قادر به ارایه سرویس براتون نیستن تا عزیزان وزارت خونه پیگیری کنند برات

خود من شخصا 260 متر از FAT مخابرات دور هستم ولی در ناحیه سبز تو سایت ایران چص افتی تی ایکص هستم الان بعد از این اپدیت این هفتشون ک الکی سبز کردن
و همینطور نزدیک 150 متری FAT ایرانسل. ک جفتشون الان برام سبز هست ولی تا الان با حتی شکایت از برج 4 تا الان به سرویسم نرسیدم !
به تازگی ایرانسل در حال انجام انشعاب گیری FAT هاش در منطقه ما هست ک به فواصل هر 25 تا 50 متر داره یک عدد باکس FAT کنار خونه ها نصب میکنن
اینم تصویر fat هست (برای ایرانسل این شکلیه برای مخابرات لوگو مخابرات داره )
بزنید ببنید خدا بزرگه چیکار میتونند براتون بکنن

باکس کوچه بغل هست ... برای دکل همراه اول که بهش فیبر رسوندن ... چه گرفتاری شدیم با مخابرات... ������������

امکان ارایه از باکس های زده شده برای سایت های همراه اول نیستش مخابرات شدیدا سخت گیره اتفاقا روی این باکس ها
فقط شکایت بزنید 195

kqpoort
10-10-2024, 14:48
درود
مودم فیبر هواوی ۸۲۴۵ دارم بعد از چند ماه استفاده بصورت ناگهانی زبان قسمت تنظیمات و صفحه تنظیمات مودم کلا شده چینی و وقتی با ۲۰۲۰ تماس میگیرم با ایجاد تغییرات زبان به انگلیسی تغییر میکنه البته نصفه نیمه,همچنین مدل مودم هم میزنه۸۵۴۶ در حالی که مودم من مدلش۸۲۴۵ هستش،مشکل چیه دوستان؟

amirg2d
12-10-2024, 12:33
دوستان تاحالا شده باکس فیبر دم خونتون باشه ولی ۶ ماهه خبری نیست و میگن باید مفصل بزنیم :|
۶ ماه گذشته خبری نشده با ۱۹۵ به جایی میرسم به نظرتون یا کسی تجربه داشته؟

MMDFullHD
12-10-2024, 19:50
دوستان تاحالا شده باکس فیبر دم خونتون باشه ولی ۶ ماهه خبری نیست و میگن باید مفصل بزنیم :|

شما شکایت رو بزنید خدا بزرگه شاید فرجی شد

چیزی ن از شما کم میشه ن از اونها وقتی امکانات باشه باید سرویس رو ارایه بدهند

- - - Updated - - -

شما شکایت رو بزنید خدا بزرگه شاید فرجی شد

چیزی ن از شما کم میشه ن از اونها وقتی امکانات باشه باید سرویس رو ارایه بدهند

Amir1234646
14-10-2024, 12:45

به بازرسی مخابرات هم شکایت کنید بهتر از 195 به نتیجه میرسه.

Maryam.hosseini68
17-10-2024, 18:33
تو کل اینترنت گفته بودند کد vlan فقط برای تنظیمات مودم میخواد اما وارد میکنم فیبر مخابراتم سایت باز نمیکنه چه کنم؟ از همسایه کدشو گرفتم

sima_6600
17-10-2024, 19:44
دوستان با شکایت به هیچ جا نمیرسید 3 بار شکایت کردم منطقه رو سبز زده ولی کابل کشی نکردن هر بار هم بهم گفتن 2 ماه دیگه نهایت بهم 3 ماه اینترنت رایگان ای دی اس ال دادن که فقط تخلیه نکنم به نظرم وقت خودتون رو تلف نکنید با این فیلتر نت و اگه میخواید این همه هزینه کنید بهتره یه استارلینک بگیرید هزینه هم میتونید بین چند تا همسایه تقسیم کنید.

luches
18-10-2024, 03:19
دوستان با شکایت به هیچ جا نمیرسید 3 بار شکایت کردم منطقه رو سبز زده ولی کابل کشی نکردن هر بار هم بهم گفتن 2 ماه دیگه نهایت بهم 3 ماه اینترنت رایگان ای دی اس ال دادن که فقط تخلیه نکنم به نظرم وقت خودتون رو تلف نکنید با این فیلتر نت و اگه میخواید این همه هزینه کنید بهتره یه استارلینک بگیرید هزینه هم میتونید بین چند تا همسایه تقسیم کنید.

درود. تایید میشه. شاتل هم مثل مخابرات 3 ماه من رو معطل کرد و هی میگن چند ماه دیگر . بیخیال شدم و رفتم یک خط تلفن دوم گرفتم روی اون هم vdsl گرفتم و 2 تا خط VDSL رو با یک روتر ER605 TPlink تجمیع کردم و حوالی 120 مگ میگیرم. البته میتونم اگر نیاز بشه TD LTE ایرانسل رو هم روش بیارم و میشه حوالی 160 مگ. کلا بیخیال فیبر شدم.

amfouter
19-10-2024, 12:04
سلام. دوستان مدتی هستش که سرویس فیبر نوری مخابرات که دارم تو گیم اذیت میکنه و کلی لگ میندازه حتی سرعت دانلود هم با کنسول پلی استیشن به شدت پایین هستش به حدی که ۵۰ گیگ رو توی ۲۰ ساعت دان کرد برام. بعد چند وقت پیگیری و شکایت و اومدن پیمانکار برای چک کردن اعلام کردند از سمت سیم کشی داخلی مشکلی ندارم. اخرشم بهم گفتن سرویسم رو‌به کارانت که ۳۰۰ مگ میده به همراه ای پی ثابت تغییر بدم تا مشکلم برطرف شه. میخواستم بدونم کسی از این سرویس استفاده کرده و تجربه ای داره؟ احساس میکنم مشکلم از سمت زیر ساخت مخابرات باشه و با این چیز ها برطرف شدنی نباشه

alpha007
19-10-2024, 22:15
درود. تایید میشه. شاتل هم مثل مخابرات 3 ماه من رو معطل کرد و هی میگن چند ماه دیگر . بیخیال شدم و رفتم یک خط تلفن دوم گرفتم روی اون هم vdsl گرفتم و 2 تا خط VDSL رو با یک روتر ER605 TPlink تجمیع کردم و حوالی 120 مگ میگیرم. البته میتونم اگر نیاز بشه TD LTE ایرانسل رو هم روش بیارم و میشه حوالی 160 مگ. کلا بیخیال فیبر شدم.

سلام
یادمه فیبر استفاده میکردین شما
ار فیبر ناراضی بودین دیگه الان استفاده نمیکنین؟

luches
20-10-2024, 01:37
سلام
یادمه فیبر استفاده میکردین شما
ار فیبر ناراضی بودین دیگه الان استفاده نمیکنین؟
درود.
منزل رو عوض کردیم . 4 سال منزل قبل فیبر مخابرات داشتم و بعد اومدیم سمت تهرانپارس که شاتل تا کوچه کنارمون از رو دیوار فیبرکشی کرده ولی برای ما انجام نمیدن چون هم مشکل رد شدن از روی نما هست و هم توی خیابان اصلی هست. خلاصه فقط میمونه حفاری که شاتل دائما میگه چند ماه دیگر و با شهرداری مشکل داریم و غیره. کلا بیخیال شدم . مخابرات هم اصلا این سمتا نیومده !

alpha007
24-10-2024, 00:04
درود.
منزل رو عوض کردیم . 4 سال منزل قبل فیبر مخابرات داشتم و بعد اومدیم سمت تهرانپارس که شاتل تا کوچه کنارمون از رو دیوار فیبرکشی کرده ولی برای ما انجام نمیدن چون هم مشکل رد شدن از روی نما هست و هم توی خیابان اصلی هست. خلاصه فقط میمونه حفاری که شاتل دائما میگه چند ماه دیگر و با شهرداری مشکل داریم و غیره. کلا بیخیال شدم . مخابرات هم اصلا این سمتا نیومده !
ارره تهرانپارس برای فیبر، هم مخابرات هم شاتل و جاهای دیگه کم کاری کردن تا حالا

Zeitgeist
29-10-2024, 01:40
مخابرات برای پیمانکارانش لیست قیمت فیبرنوری به ازای هر متر و قیمت مودم ها موجوده؟ یکی اومده زنگ واحدا رو زده گفته پیمانکاره و مبالغی که گفته به نظرم بالاس

MMDFullHD
29-10-2024, 13:42
مخابرات برای پیمانکارانش لیست قیمت فیبرنوری به ازای هر متر و قیمت مودم ها موجوده؟ یکی اومده زنگ واحدا رو زده گفته پیمانکاره و مبالغی که گفته به نظرم بالاس

سلام بله

کافیه باکسش باشه و برید مخابرات ثبت نام کنید و پیمانکار بفرستن براتون کارو دراره اگر نمیکنه هزینه بالا میگیره

به مرکز زنگ بزنید یا حضوری برید بگید جریان رو اگر بازم کارشکنی شد با پیمانکار های دیگه ک خودتون میبنید میتونن انجام بدن هماهنگ کنین

Zeitgeist
29-10-2024, 15:36
سلام بله

کافیه باکسش باشه و برید مخابرات ثبت نام کنید و پیمانکار بفرستن براتون کارو دراره اگر نمیکنه هزینه بالا میگیره

به مرکز زنگ بزنید یا حضوری برید بگید جریان رو اگر بازم کارشکنی شد با پیمانکار های دیگه ک خودتون میبنید میتونن انجام بدن هماهنگ کنین

بسیار ممنون. پس طبق این لیست ها، اجرت و سیمکشی رو صد تومن بیشتر خواسته و قیمت مودم هایی که فرستاده هم حوالی 500 تومن بالاتر هستن.

از کجا میشه استعلام گرفت که طرف واقعاً پیمانکار مخابراته؟ پول رو نگیره بره یا اینکه فقط نصب کنه ولی مخابرات بامبول دربیاره :n41:

MMDFullHD
30-10-2024, 14:35
بسیار ممنون. پس طبق این لیست ها، اجرت و سیمکشی رو صد تومن بیشتر خواسته و قیمت مودم هایی که فرستاده هم حوالی 500 تومن بالاتر هستن.

از کجا میشه استعلام گرفت که طرف واقعاً پیمانکار مخابراته؟ پول رو نگیره بره یا اینکه فقط نصب کنه ولی مخابرات بامبول دربیاره :n41:

از جایی نمیشه خود مخابرات با شرکت هایی قرارداد میبنده به عنوان پیمانکار یکی دوتام نیستن چند تا شرکت هست برای تهران ک برای شرکت مخابرات بیان کاراشو بکنن
اون شرکت هم خودش مثلا ممکنه چندتا تیم داشته باشه . تیم ها فیوژن و طراحو .....
پس اگر مخابرات معرفی کرده شماره داده یا هرچیزی سخت نگیرید از خودشونه . خصوصا اگر مثل ما تک واحد هستید. چون اکثرا اینا با دستگاههای چند صد تومنی و تجهیزات میان میرن برای مجتمع ها رو تعداد اکثرا کار میکنن پس چ بسا ی خیری هم برسونید به اون بنده خدا ک پول مملکت بی ارزشه میدونم در اوردنش هم سخته ولی خب چ کنیم :sad:

شما سعی کنید با مرکز بیشتر در ارتباط باشید مرکز اگر خودش دیدید کارتون رو راه ننداخت یا هرچیزی بعدا پیگیر پیمانکار باشید که براتون بتونه با پارتی بازی کاری انجام بده در کل اولو اخر باید مرکز براتون کارتون رو راه بندازه اگر راه ننداخت در نهایت شکایت بزنید

و اینک همینطور ک دیدید توی لیست نوشته برای سه ماهه سوم 1403
مودم هایی ک این تو لیست هستن با دلار 60 هزاری بودن الان امروز با توجه به جنگ دلار رو 69 هزار هست به عنوان مثال x6 مودمش ک تا چند هفته قبل بین 4200 تا 4400 بود شده 4900 تا 5300
همینطور طبیعی هست ک قیمت تجهیزاتی مانند کابل هم موازی با دلار بالاتر بره اصولا با نرخ روز حساب میکنن
پس طبیعی هست اختلاف قیمتی رو ک گفته بهتون مملکت همینه

MMDFullHD
01-11-2024, 22:46
:n09::n09::n20::n20::n20::n19::n19::n19::n33::n10: :n10:
بلاخره بعد سالیان سال
به مام داره فیبر میرسه
ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
بازرسی دستور داده یک ماهه بیان باکس نصب کنن
کسی تاحالا عین من بوده بازرسی مخابرات دستور بده یکماه براش باکس بیان نصب کنن ؟
یا همه چی کشکه ؟
مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه

- - - Updated - - -

بلاخره بعد سالیان سال
به مام داره فیبر میرسه
ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
یا همه چی کشکه ؟
مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه

sima_6600
01-11-2024, 23:16
بلاخره بعد سالیان سال
به مام داره فیبر میرسه
یا همه چی کشکه ؟

- - - Updated - - -

بلاخره بعد سالیان سال
به مام داره فیبر میرسه
یا همه چی کشکه ؟
یک سال پیش برای ما هم باکس گذاشتن ولی خبری از فیبر نیست 100 بار هم شکایت کردم تو سایت همه شهر رو سبز زده ولی هیچ کجا فیبر نمیدن کلا برای کلاه بردای و خوردن بودجه دولتی هست و دارن پول شویی میکنن با این برنامه ها.

luches
02-11-2024, 05:14
یک سال پیش برای ما هم باکس گذاشتن ولی خبری از فیبر نیست 100 بار هم شکایت کردم تو سایت همه شهر رو سبز زده ولی هیچ کجا فیبر نمیدن کلا برای کلاه بردای و خوردن بودجه دولتی هست و دارن پول شویی میکنن با این برنامه ها.

تایید میشه. شکایت در 195 بیشتر مواقع کشک هست و سبز بودن منطقه هم دلیلی برای ارائه نیست و اگر خود شرکت کاری نکرده باشه شکایت هم نمیتونه زورشون کنه !! هر وقت عشقشون بکشه میان. صبر کردن برای این شرکتا چیزی جز اعصاب خردی نداره !! این قدر به من دروغ گفتن و قول الکی دادن که اخرش پولم رو پس گرفتم و رفتم2 تا نت VDSL تجمیع کردم. هزینم کمی بیشتر شد به دلیل روتر لود بالانسر ولی از شر این شرکتها راحت شدم. هر ماه زنگ بزن پیگیری کن و دروغ پشت دروغ . ادم ضعف اعصاب میگیره !

- - - Updated - - -

MMDFullHD
04-11-2024, 21:00

کدوم شهرید؟
شکایت زدید که سبزه سرویس نمیدن؟
ثبت نام کردنتون ؟

تایید میشه. شکایت در 195 بیشتر مواقع کشک هست و سبز بودن منطقه هم دلیلی برای ارائه نیست و اگر خود شرکت کاری نکرده باشه شکایت هم نمیتونه زورشون کنه !! هر وقت عشقشون بکشه میان. صبر کردن برای این شرکتا چیزی جز اعصاب خردی نداره !! این قدر به من دروغ گفتن و قول الکی دادن که اخرش پولم رو پس گرفتم و رفتم2 تا نت VDSL تجمیع کردم. هزینم کمی بیشتر شد به دلیل روتر لود بالانسر ولی از شر این شرکتها راحت شدم. هر ماه زنگ بزن پیگیری کن و دروغ پشت دروغ . ادم ضعف اعصاب میگیره !

- - - Updated - - -

الان یعنی این شماره مجازیو نام کاربری کشکه؟

MMDFullHD
04-11-2024, 21:05

کدوم شهرید؟
ثبت نام کردنتون ؟

- - - Updated - - -

luches
04-11-2024, 21:33
کدوم شهرید؟
ثبت نام کردنتون ؟

درود. بله منطقه ما سبر هست و من فیبر شاتل ثبت نام کردم و پول رو هم پرداخت کردم و یوسر و پاسورد هم دادن . 105 روز گذشت و هیچ خبری نشد و شکایت از 195 هم نتیجه نداشت و فقط اپراتور شاتل میومد میگفت با مخابرات به مشکل خوردن و انشالله هر چه زودتر به خانواده شاتل میپیوندید و غیره. اخرش صبرم لبریز شد و فسخ کردم و رفتم خط تلفن دوم گرفتم و تجمیع کردم. حالا مخابرات رو نمیدونم ولی تصور میکنم مخابرات از این هم بدتر باشه چون شاتل مثلا داره با سرعت بالا فیبر کشی میکنه و مخابرات فعلا خوابه و بسیار کند عمل میکنن.

MMDFullHD
04-11-2024, 23:14
درود. بله منطقه ما سبر هست و من فیبر شاتل ثبت نام کردم و پول رو هم پرداخت کردم و یوسر و پاسورد هم دادن . 105 روز گذشت و هیچ خبری نشد و شکایت از 195 هم نتیجه نداشت و فقط اپراتور شاتل میومد میگفت با مخابرات به مشکل خوردن و انشالله هر چه زودتر به خانواده شاتل میپیوندید و غیره. اخرش صبرم لبریز شد و فسخ کردم و رفتم خط تلفن دوم گرفتم و تجمیع کردم. حالا مخابرات رو نمیدونم ولی تصور میکنم مخابرات از این هم بدتر باشه چون شاتل مثلا داره با سرعت بالا فیبر کشی میکنه و مخابرات فعلا خوابه و بسیار کند عمل میکنن.

شاتل رو همه ناراضی ان خیلی ها الان متصل هستن خیلی ها مشکل دارن باهاش خصوصا تو قم
شاتل کلا سرویس دهنده خوبیه ولی خب ...

من با رئیس صحبت کردم گفت تا یک ماه اینده مشکلی نیست برات متصل میشه بعدا اگر نشد بیا پیش خودم اوکی میکنیم

تو سامانه هم نوشتن تا یک ماه اینده سرویس برقرار میشه

نشه برای اون هم شکایت میزنم ن ی نفر 20 نفر درجا شکایت میزنم

luches
05-11-2024, 00:06
شاتل رو همه ناراضی ان خیلی ها الان متصل هستن خیلی ها مشکل دارن باهاش خصوصا تو قم
شاتل کلا سرویس دهنده خوبیه ولی خب ...

من با رئیس صحبت کردم گفت تا یک ماه اینده مشکلی نیست برات متصل میشه بعدا اگر نشد بیا پیش خودم اوکی میکنیم

تو سامانه هم نوشتن تا یک ماه اینده سرویس برقرار میشه

نشه برای اون هم شکایت میزنم ن ی نفر 20 نفر درجا شکایت میزنم

درود. امیدوارم مخابرات اذیتتون نکنه و راحت براتون نسب و راه اندازی بشه.
شاتل هم گفته بود حداکثر 30 روز کاری که شد 105 روز کاری و خبری نشد ^^.

darkninja
05-11-2024, 12:04
آقا یه سوال منطقه ما فیبر نداره ولی بالای ساختمون ما دکل تقویتی همراه اول هستش و با سیم فبر قوی بردن پشت بوم ...
میدونم سوال مسخره ایه ولی اگه درخوست بدم از فیبر دکل تقویتی به ما فیبر میدن؟

luches
05-11-2024, 13:31
آقا یه سوال منطقه ما فیبر نداره ولی بالای ساختمون ما دکل تقویتی همراه اول هستش و با سیم فبر قوی بردن پشت بوم ...

درود.
خیر دوست عزیز. داستان اون فیبر از فیبر کشی خانگی (FTTH) کاملا جداست.

MMDFullHD
05-11-2024, 16:17

سلام باید ب مرکز مراجعه کنید تا بهتون بدن
اگر ندادن شکایت بزنید

درود.

میدن ولی به سختی

برای ما ک شکایت زدیم یکی از دوستان از همین فیبر fat ک برای همراه اول اس تو سامانه اپلود کردن ک فاصله داری نمیشه بهتون بدیم

توی سایت مخابرات هم تموم این باکس ها قابل روئیت هستن .

- - - Updated - - -

اگر ندادن شکایت بزنید

درود.

میدن ولی به سختی

برای ما ک شکایت زدیم یکی از دوستان از همین فیبر fat ک برای همراه اول اس تو سامانه اپلود کردن ک فاصله داری نمیشه بهتون بدیم

luches
05-11-2024, 18:36
اگر ندادن شکایت بزنید

میدن ولی به سختی

- - - Updated - - -

اگر ندادن شکایت بزنید

میدن ولی به سختی

درود. جالبه نمیدونستم. ما یک دونه از این باکسهای مخصوص دکل نزدیکمون داریم ولی تماس گرفتم گفتن اصلا اجازه این رو نداریم و صبر کنید تا پایان 1404 همه جا فیبر کشی میشه و از این حرفا. هر مرکزی یک چیزی میگه .

darkninja
06-11-2024, 09:14
درود. جالبه نمیدونستم. ما یک دونه از این باکسهای مخصوص دکل نزدیکمون داریم ولی تماس گرفتم گفتن اصلا اجازه این رو نداریم و صبر کنید تا پایان 1404 همه جا فیبر کشی میشه و از این حرفا. هر مرکزی یک چیزی میگه .

اتفاقا باکسش فیبره دکل هم چسبیده به دیوار حیاط ما... یبار از مهندسایی که میان برای بررسی دکل پرسیدم گفتن باید بری از مخابرات مرکز بپرسی منم تا حالا نرفتم.....
پس میرم حتما

- - - Updated - - -

اتفاقا باکسش فیبره دکل هم چسبیده به دیوار حیاط ما... یبار از مهندسایی که میان برای بررسی دکل پرسیدم گفتن باید بری از مخابرات مرکز بپرسی منم تا حالا نرفتم.....
پس میرم حتما

hamed_korn
06-11-2024, 11:02
من هم میخواستم از fat که برای bts همراه اول هست برام فیبر بکشن گفتند نمیشه اون فقط برای اون شرکت هست و به کسی نمیدیم.

MMDFullHD
06-11-2024, 19:58
من هم میخواستم از fat که برای bts همراه اول هست برام فیبر بکشن گفتند نمیشه اون فقط برای اون شرکت هست و به کسی نمیدیم.

به سختی میدهند

چون زیرساخت سایت هست

و هر پیمانکاری و ... حق دست بردن توش رو نداره سایت کل دیتا و تماس روش هست ک از همون ی کابل نازک رد میشه

- - - Updated - - -

به سختی میدهند

چون زیرساخت سایت هست

و هر پیمانکاری و ... حق دست بردن توش رو نداره سایت کل دیتا و تماس روش هست ک از همون ی کابل نازک رد میشه

karname
08-11-2024, 20:23
لزوما هر باکسی قابل استفاده نیست. اتصالات فیبر اترنت که برای زیرساخت استفاده میشه، شامل دو کور برای داون لینک و آپلینک هست که از هر دو طرف به آداپتورهای فیبرنوری وصل می شوند، در صورتی که برای FTTH صرفا یک کور هست که یک طرف در مرکز به دستگاه OLT وصل میشه و در طرف دیگه به اسپلیتر و سپس از اونجا به خونه های مشترکین وصل میشه.
هر جا فیبرکشی شده بود یا باکس FAT وجود داشت، دلیل بر امکان ارائه سرویس نیست.

- - - Updated - - -

لزوما هر باکسی قابل استفاده نیست. اتصالات فیبر اترنت که برای زیرساخت استفاده میشه، شامل دو کور برای داون لینک و آپلینک هست که از هر دو طرف به آداپتورهای فیبرنوری وصل می شوند، در صورتی که برای FTTH صرفا یک کور هست که یک طرف در مرکز به دستگاه OLT وصل میشه و در طرف دیگه به اسپلیتر و سپس از اونجا به خونه های مشترکین وصل میشه.

karname
08-11-2024, 20:33

- - - Updated - - -

یک نکته رو هم اضافه کنم، ممکنه فیبری که به اون باکس یا دکل مدنظرتون اومده باشه، یک تعداد کور خالی اضافی داشته باشه (مثلا ۱۲ کور باشه و ۲ کورش الان زیر بار باشه) و از لحاظ همراه اول و مخابرات موردی نداشته باشه، با جمع کردن یک تعداد درخواست، از تعداد کورهای اضافه بتونند براتون یک FAT مجزا استخراج کنند.
هرچند مورد داشتیم که فیبر اون محل کور خالی داشته ولی فیبر میانه راه تا مرکز مخابرات کور خالی نداشته و عملا نتونستن کاری انجام بدند!

sima_6600
14-11-2024, 12:50
برای بار هزارم زنگ زدم اسیاتک کد پستی خواست دادم میگه هم تحت پوشش هستید هم تعهد ولی هنوز شبکه توسعه پیدا نکرده و هر وقت توسعه پیدا کرد همکاران ما با شما تماس میگیرن خوب این یعنی چی چطوری هم تحت پوشش هستم هم تعهد دارین ولی بهم فیبر ننمیدین 2 ساله سرکارم گذاشتین ر ی دم تو این مملکت.

luches
14-11-2024, 13:16
برای بار هزارم زنگ زدم اسیاتک کد پستی خواست دادم میگه هم تحت پوشش هستید هم تعهد ولی هنوز شبکه توسعه پیدا نکرده و هر وقت توسعه پیدا کرد همکاران ما با شما تماس میگیرن خوب این یعنی چی چطوری هم تحت پوشش هستم هم تعهد دارین ولی بهم فیبر ننمیدین 2 ساله سرکارم گذاشتین ر ی دم تو این مملکت.

درود. کلا این نقشه ها و مناطق سبز و ... همه کشک هشتن. باید راه بیافتی تو محل یا دیوارهای خونه های اطراف چک کنی و ببینی باکس فیبر پیدا میکنی یا نه ! اگر که نه هیچ گونه امکان سرویس دهی وجود نداره. اگر پیدا کردی ببین مال کدوم شرکت هست و زنگ بزن ببین برات انجام میدن یا نه.

sima_6600
14-11-2024, 15:04
درود. کلا این نقشه ها و مناطق سبز و ... همه کشک هشتن. باید راه بیافتی تو محل یا دیوارهای خونه های اطراف چک کنی و ببینی باکس فیبر پیدا میکنی یا نه ! اگر که نه هیچ گونه امکان سرویس دهی وجود نداره. اگر پیدا کردی ببین مال کدوم شرکت هست و زنگ بزن ببین برات انجام میدن یا نه.
باکس FAT رو دیوار هستن ODC هم هست ولی طرف میگه هنوز در حال توسیعه هستیم در صورتی که 1 سال هست هیچ کاری نمیکنن. باید چطوری شکایت این پدر سوخته ها رو بکنم در ضمن باکس مال شرکت اسیاتک هست.

luches
14-11-2024, 17:19
باکس FAT رو دیوار هستن ODC هم هست ولی طرف میگه هنوز در حال توسیعه هستیم در صورتی که 1 سال هست هیچ کاری نمیکنن. باید چطوری شکایت این پدر سوخته ها رو بکنم در ضمن باکس مال شرکت اسیاتک هست.

پس همون داستان شاتل هست . تا جایی که میدونم فقط مخابرات اجازه حفاری داره و بقیه هوایی و روی نما میکشن. شاتل تو منطقه ما با شهرداری به مشکل خورده و مجتمع کناری ما هم اجازه رد شدن از روی نما رو هم نمیده و مجتمع ما داخل خیابان اصلی هم هست. خلاصه خیلی وقته شاتل بعد از اون باکس اخری مجتمع کناری کار رو ول کرده و اصلا خبری نیست و هی میگن به زودی. احتمالا اسیاتک هم به مشکل خورده و فعلا ولش کردن. شکایت بکنی احتمالش بسیار کمه اصلا چیزی بشه و فقط اپراتور اسیاتک زنگ میزنه میکه انشالله به زودی !! من که بیخیال شدم و رفتم 2 تا وی دی اس ال تجمیع کردم.

MMDFullHD
14-11-2024, 21:43

ایرانسلم به همین شکله دو ماه باکس داریم ولی سرویس نمیده
مخابرات هم مراجعه کردیم با شکایت ثبت زده ولی سه هفته داره میشه خبری ازونم نیست

- - - Updated - - -

sima_6600
16-11-2024, 14:30

- - - Updated - - -

برای شما 2 ماه هست من فاصله خودم با این باکس به 50 متر هم نمیرسه بعد این که برای ما پارسال مهر ماه اومدن و نصب کردن این باکس ها رو ولی خوب خبری نیست چند بار شکایت کردم یک بار گفتن نهایت تا اخر شهریور ماه راه اندازی میشه الان هم که دیگه داریم میریم تو اذر ماه فکر کنم سال 1406 بهمون بدن البته اگه پول دستم بیاد استارلینک میگیرم و منتظر این فلترنت اسیاتک و ایران نمیمونم.

M@htab
19-11-2024, 17:56
برای شما 2 ماه هست من فاصله خودم با این باکس به 50 متر هم نمیرسه بعد این که برای ما پارسال مهر ماه اومدن و نصب کردن این باکس ها رو ولی خوب خبری نیست چند بار شکایت کردم یک بار گفتن نهایت تا اخر شهریور ماه راه اندازی میشه الان هم که دیگه داریم میریم تو اذر ماه فکر کنم سال 1406 بهمون بدن البته اگه پول دستم بیاد استارلینک میگیرم و منتظر این فلترنت اسیاتک و ایران نمیمونم.

سلام
امیدوارم بزودی استارلینک بگیرید؛ اما با خطرات احتمالی چه می کنید؟
یعنی هیچ مشکلی نیست؟

blackbird
19-11-2024, 20:00
دوستان یک ماه از قرار پس پرداخت داد FTTH مخابرات من مونده و یک ساله 420 گیگ هست 420 تومن. 500 گیگ فقط 3 ماهه داره 400 تومن. طرح دیگه ای هست که کسی گرفته باشه مرکز تهران که تو لیست پنل نباشه ؟ 3 ماهه حجم بالاتر رو برای این ارزون تر گذاشتن که گرون شد قرار داد تموم بشه ؟ این چه سیستمی هست آخه؟ اگه کسی اطلاعات داره به اشتراک بگذاره ممنون میشم.

sima_6600
20-11-2024, 00:24
سلام
امیدوارم بزودی استارلینک بگیرید؛ اما با خطرات احتمالی چه می کنید؟
یعنی هیچ مشکلی نیست؟
ممنون اگه بفهمن که مشکل درست میشه ولی خوب وقتی امکانات نیست مجبور هستیم خطر کنیم.

shervin115
20-11-2024, 09:11
استارلینک رو استتار کنید

خویشتنداری کنید و پز داشتنش رو به کسی ندید

روتر و وایفای خود استارلینک رو غیر فعال کنید و از طریق یک روتر خارجی اینترنت رو به دستگاههای خودتون بدهید

وی پی ان داخلی و تفکیک ترافیک برای استفاده و مشاهده صفحات داخلی قرار بدهید

shervin115
20-11-2024, 09:17
استارلینک رو استتار کنید

روتر و وایفای خود استارلینک رو غیر فعال کنید و از طریق یک روتر خارجی اینترنت رو به دستگاههای خودتون بدهید

radarz
20-11-2024, 09:50
استارلینک رو استتار کنید

ی زمانی شطرنج تو این کشور ممنوع بود آخرش ازاد شد ... اینم کم کم آزاد میشه ... :rambo:

NIMA_e2
20-11-2024, 13:04
دوستان یک ماه از قرار پس پرداخت داد FTTH مخابرات من مونده و یک ساله 420 گیگ هست 420 تومن. 500 گیگ فقط 3 ماهه داره 400 تومن. طرح دیگه ای هست که کسی گرفته باشه مرکز تهران که تو لیست پنل نباشه ؟ 3 ماهه حجم بالاتر رو برای این ارزون تر گذاشتن که گرون شد قرار داد تموم بشه ؟ این چه سیستمی هست آخه؟ اگه کسی اطلاعات داره به اشتراک بگذاره ممنون میشم.

پرسرعت ترین و بیشترین حجمش طرج 100 تا 1000 مگ هست که 500 گیگ حجم داره و ماهی 400 تومنه ولی فقط پیش پرداخت میشه خرید و یک ماهه تا هر وقت خواستند قیمتش رو ببرند بالا ، بهترین طرح پس پرداختش هم 700 گیگ ماهی با سرعت 300 بود که دیگه الان نیست . فعلا طرح جالبی برای پس پرداخت نداره به نظرم همین یک ماهه سرعت 1000 رو بگیرید تا طرح های بعدیش بیاد

blackbird
20-11-2024, 14:28
استارلینک رو استتار کنید

این قسمت وی پی ان داخلی رو اصلا به فکرش نبودم چه داستانی هست بعد اون همه هزینه برای باز شدن 4 تا سایت بانک و .... :grrr::thumbsdow

shervin115
20-11-2024, 14:40
این قسمت وی پی ان داخلی رو اصلا به فکرش نبودم چه داستانی هست بعد اون همه هزینه برای باز شدن 4 تا سایت بانک و .... :grrr::thumbsdow

میتونی برای اون یک مودم 4G معمولی بگذاری و تو روتر مشخص کنی اون سایت هارو با اون نت باز کنه .

گیر افتادن مساوی با پرونده سنگین درست کردن .

MPS882
20-11-2024, 15:06
پرسرعت ترین و بیشترین حجمش طرج 100 تا 1000 مگ هست که 500 گیگ حجم داره و ماهی 400 تومنه ولی فقط پیش پرداخت میشه خرید و یک ماهه تا هر وقت خواستند قیمتش رو ببرند بالا ، بهترین طرح پس پرداختش هم 700 گیگ ماهی با سرعت 300 بود که دیگه الان نیست . فعلا طرح جالبی برای پس پرداخت نداره به نظرم همین یک ماهه سرعت 1000 رو بگیرید تا طرح های بعدیش بیاد
الان 100 تا 1000 سه ماهه و 6ماهه هم داره.

blackbird
20-11-2024, 19:50

یعنی روی پیش پرداخت ؟ باید کل شش ماه رو اول قرار داد پرداخت کرد ؟

luches
20-11-2024, 21:08

درود. بله .

- - - Updated - - -

درود. بله .

dj77
26-11-2024, 18:36
سرویس ۳۰۰ مگ مخابرات تا چه سرعتی باز هست؟
امروز من ثبت نام انجام دادم مرکز مخابراتی و پیامک ها اومد برام در اون لیست که دادن برای انتخاب سرعت اصلا ۳۰۰ مگ به بالا نداشت

no1one
27-11-2024, 21:25

1 ساله هم داره

MMDFullHD
27-11-2024, 21:58
سرویس ۳۰۰ مگ مخابرات تا چه سرعتی باز هست؟
امروز من ثبت نام انجام دادم مرکز مخابراتی و پیامک ها اومد برام در اون لیست که دادن برای انتخاب سرعت اصلا ۳۰۰ مگ به بالا نداشت

تجاری ثبت شدی؟
تجاری ها اینشکلی ان

blackbird
28-11-2024, 23:21
1 ساله هم داره

یک ساله پس پرداخت داره ؟ یه سال اول قرارداد پرداخت کردن کمی سنگینه برای من ، داخل پنل پس پرداخت 1000 با 500 گیگ در ماه فقط 3 ماهه داره ، چند ماه پیش تماس گرفتن که طرح 700 گیگ در ماه داریم ارتقاء بدیم براتون ؟ ، شاید طرحهای دیگه هم داشته باشن که داخل پنل نباشه. مرکز هم میری مودی هستن یا خبر ندارن . دوستان کسی گرفته پس پرداخت 500 گیگ یک ساله تازگی ؟

dj77
29-11-2024, 18:14
یکی از اشتراک ها تجاری هست بله ، اون یکی مسکونی

- - - Updated - - -

یکی از اشتراک ها تجاری هست بله ، اون یکی مسکونی

no1one
09-12-2024, 23:47
یک ساله پس پرداخت داره ؟ یه سال اول قرارداد پرداخت کردن کمی سنگینه برای من ، داخل پنل پس پرداخت 1000 با 500 گیگ در ماه فقط 3 ماهه داره ، چند ماه پیش تماس گرفتن که طرح 700 گیگ در ماه داریم ارتقاء بدیم براتون ؟ ، شاید طرحهای دیگه هم داشته باشن که داخل پنل نباشه. مرکز هم میری مودی هستن یا خبر ندارن . دوستان کسی گرفته پس پرداخت 500 گیگ یک ساله تازگی ؟

۱ ساله ۶۰۰۰ گیگ داره با سرعت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ پیش پرداخت هستش

blackbird
13-12-2024, 13:38
۱ ساله ۶۰۰۰ گیگ داره با سرعت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ پیش پرداخت هستش

6000 گیگ در سال دیگه همون ماهی 500 گیگ میشه. من مرکز رفتم و 2020 هم تماس گرفتم همچین سرویسی نداشتن، همون 500 گیگ 3 ماهه بود. چرا آخه همه پول رو اول کار بدی بدون تخفیف دوستان میگن درست 1000 هم دریافت نمیشه داخلی 1000 باشه خارجی پایین جالب نیست. فرم درخواست FTTH فقط پیش پرداخت داره داخلش، شاید میخوان پس پرداخت رو حذفش کنن. فقط یه سرویس داشت که دخل پنل من نبود ماهی 800 گیگ تا 300 مگابیت سرعت قیمتش ماهی 459000 تومن بصرفه هست نسبت به 420 گیگی ماهی 420 تومن برای کسی که مصرفش بالا هست، اما من فعلا این حجم رو نیاز ندارم.

radarz
13-12-2024, 14:06
استعلام محدوده سرویس فیبرنوری مخابرات رو از کجا میتونم بگیرم ؟؟؟ :rambo:

blackbird
13-12-2024, 16:10
استعلام محدوده سرویس فیبرنوری مخابرات رو از کجا میتونم بگیرم ؟؟؟ :rambo:

مراجعه حضوری به مرکز مخابرات نقطه مورد نظر بخش امور مشترکین.

bagbagoo
13-12-2024, 18:40
6000 گیگ در سال دیگه همون ماهی 500 گیگ میشه. من مرکز رفتم و 2020 هم تماس گرفتم همچین سرویسی نداشتن، همون 500 گیگ 3 ماهه بود. چرا آخه همه پول رو اول کار بدی بدون تخفیف دوستان میگن درست 1000 هم دریافت نمیشه داخلی 1000 باشه خارجی پایین جالب نیست. فرم درخواست FTTH فقط پیش پرداخت داره داخلش، شاید میخوان پس پرداخت رو حذفش کنن. فقط یه سرویس داشت که دخل پنل من نبود ماهی 800 گیگ تا 300 مگابیت سرعت قیمتش ماهی 459000 تومن بصرفه هست نسبت به 420 گیگی ماهی 420 تومن برای کسی که مصرفش بالا هست، اما من فعلا این حجم رو نیاز ندارم.

احتمالا اون 800 گیگ داخلی هست که معادل 400 گیگ بین المللی میشه.

blackbird
14-12-2024, 15:07
احتمالا اون 800 گیگ داخلی هست که معادل 400 گیگ بین المللی میشه.

داخل جدول بعد از سرویس 420 گیگ در ماه هست نمیشه این یکی داخلی باشه خیلی وقته حجم رو بر اساس داخلی نمیزنن. خانمی که مسئول بود هم گفت این سرویس به صرفه تر هست به نسبت تفاوت قیمتی که داره دو برابر حجم داره

sima_6600
14-12-2024, 17:56
یک سوال دارم ODC سر خیابان ما رو اومدن و کابل کشی و فیوژن بندی کردن ولی یک چیزی که برای من جالب بود این که چرا برق برای این ODC اوردن و پنل ال سی دی داره روی درش؟ مگه همه تجهیزات بدون برق نیستن و فقط از اوپتیک و فیبر استفاده نمیشه تا مرکز مخابرات؟

Mohammadr8031
16-12-2024, 21:21
دوستان تو منطقه ما فقط آسیاتک فیبر نوری داره امروز اومدن در خونه گفتن سرویس فیبر نوری ۴۰۰ گیگ با مودم g442 یوتل حدود سه میلیون تومن
آیا این مودم ارزش خرید داره؟
جوری نباشه اذیت کنه

epaaeiz
17-12-2024, 17:23
دوستان تو منطقه ما فقط آسیاتک فیبر نوری داره امروز اومدن در خونه گفتن سرویس فیبر نوری ۴۰۰ گیگ با مودم g442 یوتل حدود سه میلیون تومن
آیا این مودم ارزش خرید داره؟
جوری نباشه اذیت کنه
درود.
قبلا مودم هوآوی Q2 میدادن به همراه یوتل. هوآوی اون رو من گرفتم گفتم شاید برند خارجی باشه خوب باشه. ولی دیدم فیک هست طوری که قاب مودم و بُرد مودم با هم چفت نشدن و یه کارتنی هم داره که هیچی از هوآوی روش ننوشته و روی مودم هم یه برچسب دستی زدن به اسم هوآوی. به نظر من همون یوتل بگیر بهتره. فیبرنوری که مثل ADSL نیست بگی نویز میفته و... قطع بشه برای همه قطع میشه وصل باشه برای همه وصله مگر اینکه مثلاً کابلش رو بدزدن یا کابل های تو زمین بریده بشن و...

NIMA_e2
19-12-2024, 15:21
داخل جدول بعد از سرویس 420 گیگ در ماه هست نمیشه این یکی داخلی باشه خیلی وقته حجم رو بر اساس داخلی نمیزنن. خانمی که مسئول بود هم گفت این سرویس به صرفه تر هست به نسبت تفاوت قیمتی که داره دو برابر حجم داره

چقدر خوبه این طرح 800 گیگ . ای کاش تو پنل اضافه میکردند میشد گرفت

blackbird
20-12-2024, 18:55
چقدر خوبه این طرح 800 گیگ . ای کاش تو پنل اضافه میکردند میشد گرفت

برید مرکز مخابرات و درخواست بدید و یا 2020 بخش فروش تماس بگیرید. این برای مرکز تهران هست شاید هر شهری نباشه و دقت کنید که پیش پرداخت هستن همه، من سرویس پیش نداشتم، فکر کنم کل هزینه یک سال رو باید اول کار پرداخت کنید که با 10% مالیات حدود 6 میلیون میشه. همین یه فرم رو به من داد هیچ حرفی هم از پس پرداخت نزدن فکر کنم همه رو دارن به سمت سرویس های پیش پرداخت هل میدن، همین حجم بالاتر دادن با قیمت مناسب هم یه راهش هست.

بامدادنیکنفس
21-12-2024, 06:00

es4
21-12-2024, 21:58

درود امکانش هست تست سرعت از سرور خارجی هم بزارید