PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

essien
01-06-2017, 22:37
تا وقتی کار دست شرکت خصوصی نیفته پیشرفت بوجود نمیاد.
الان فکر میکنین سه پاه میاد برا شما اینترنت پرسرعت با تضمین کیفیت راه بندازه؟ وقتی داره پهنای باندو مفت میخره چهارلا پنج لا میکنه تو پاچه ملت هیچکس هم نیست بهش بگه خرت به چند من چرا باید به خودش زحمت بده کار با کیفیت و مشتری مدار انجام بده؟
تنها راهش اینه که از شرکتهای غیر پاسخگو و بی کیفیت مثل مخابرات خرید نکنین.
شما میشه 2 تاشرکت پاسخگو معرفی کنید ؟
نهایتش اینه که بعد از پیگیری های مداوم با نهایت خوشرویی به شما میگن همینی که هست . مگه غیر از اینه ؟
اگه حالا mtn هم زودتر بیاد وسط فقط یه مقدار از نظر قیمتی شرایط عوض میشه ولی از بعد فنی متاسفانه فقط باید زور بالاسر این شرکت ها باشه ، حالا چه خصوصی چه خصولتی چه دولتی ...

hosseinscoot
03-06-2017, 09:45
دوست عزیز امروز پیس رییس این مرکز بودم دیگه
احتمالا جایی که شما هستی فرق داره
وقتی رییس این مرکز یه چیزی میگیه الکی که نمیگه حتی اگه بگه کاریش نمیشه کرد رییس مرکز هست دیگه
گفت حداقل ۳۰ واحد
هر کدوم هم ۱۰۰ تومن باید بدهند
هزینه داخل مجتمع هم خود مالکان باید جدا گانه به پیمانکار بدند

منم 1 ماه پیش پیش رییس این مرکز رفتم یه چیزی تو همین مایه ها بهم گفت. گفت فقط واسه مجتمع ها و ساختمان های نوساز انجام میدن. اگر هم فقط خودتونید که هزینه کل فیبر کشی رو باید خودتون بدید که هزینه سنگینی میشه. اخرش هم داشت تلاش میکرد که چرا adsl نمیگیرم که سرعت 20 مگ رو خطم جواب میده!

m_amin
03-06-2017, 10:28
منم 1 ماه پیش پیش رییس این مرکز رفتم یه چیزی تو همین مایه ها بهم گفت. گفت فقط واسه مجتمع ها و ساختمان های نوساز انجام میدن. اگر هم فقط خودتونید که هزینه کل فیبر کشی رو باید خودتون بدید که هزینه سنگینی میشه. اخرش هم داشت تلاش میکرد که چرا adsl نمیگیرم که سرعت 20 مگ رو خطم جواب میده!

اره دقیقا
کل زیاد جالیش نیست
فک میکنه ۲۰ مگ خیلی سرعت خوبی هست
میگه تازه پول ۲ مگ رو میگیریم ۲۰ مگ میدیم

fanoostalaei
04-06-2017, 00:25
من خیلی مشتاق بودم که برم از این تانوما بگیرم ! ولی اونجوری که بوش میاد رو مرکز ما از این خبرا نیس !
هرچند من همین الانش روی FTTC هستم و پینگ و سرعت خوبی دارم ! ولی سرعت 100 مگ وسوسه کنندس ( البته با این تفاسیری که خوندم میل و رغبتم کم شد :|)
وضعیت فعلی مخابرات من :

C:\Users\HosSeiN>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=47ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=46ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=45ms TTL=54

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 45ms, Maximum = 47ms, Average = 45ms

C:\Users\HosSeiN>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=77ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=73ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=74ms TTL=51

Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 73ms, Maximum = 77ms, Average = 74ms

از نظر سرعت هم سرویس 128 دارم و سرعت 9-10 مگ هس ولی براست سرعت برای چند ثانیه تا 20 مگ بازه

سرویس 11 تومنی ماهانه 8 گیگ

J@viD
04-06-2017, 09:00
شما میشه 2 تاشرکت پاسخگو معرفی کنید ؟
نهایتش اینه که بعد از پیگیری های مداوم با نهایت خوشرویی به شما میگن همینی که هست . مگه غیر از اینه ؟
اگه حالا mtn هم زودتر بیاد وسط فقط یه مقدار از نظر قیمتی شرایط عوض میشه ولی از بعد فنی متاسفانه فقط باید زور بالاسر این شرکت ها باشه ، حالا چه خصوصی چه خصولتی چه دولتی ...

شما الان داری میزان پاسخگویی mtn یا شرکتهای خصوصی اینترنت دیگه رو با مخابرات یکی در نظر میگیری؟ اشتباه میکنی
اگر از هردوتا خدمات گرفته باشی متوجه فرقش میشی.
قضیه فیبر نوری هم دقیقا مثل adsl دارن رفتار میکنن.براساس رانت و انحصاری که در اختیارشون هست سرویس رو زودتر در اختیار شما قرار میدن ولی با کمترین میزان پاسخگویی و کیفیت.
انتخاب با خودتونه میتونین صبر کنین شرکتهای خصوصی بیان خدمات بدن با اونا طرف بشین یا از مخابرات بگیرین چهار روز دیگه بیاین از نحوه پاسخگویی و نوسان کیفیت تو تایپیکش اشک بریزین.
موضوع اصلی که منظور من هست اینه که راه حل بهتر شدن کیفیت هرجور خدمات و مقابله با گرون فروشی نخریدن هست.

essien
04-06-2017, 13:39
من از اکثر شرکتها اینترنت داشتم ، این پاسخگویی که شما ازش حرف میزنی باید ببینی چقدر تو بازدهی اثرگذاره .
حالا میخاد مخابرات باشه ، مبین نت باشه یا های وب و mtn !
تهش همونه که یکی خیلی مودب میگه همینه که هست یکی هم با ادبیات دیگه .
واقعا تا حالا دیدی مثلا رو اینترنت یه شرکت خصوصی نوسان کیفیت داشته باشی و پاسخگویی شون منجر به حل مساله بشه !؟ چون الزامی براشون تعریف نشده ، میان یه سرویس هردمبیل میدن سرعت از 4 مگ تا 40 مگ که همه جور نوسان کیفی رو از سر خودشون پیشاپیش باز کرده باشن .
یه زمان حتی پینگ و به گردن نمیگرفتن تا انقدر مردم تماس و شکایت داشتن که حتی سرویس های مخصوص گیم هم الان فعال میکنن .
پاسخگویی بی فایده به چه دردی میخوره ؟ هر شرکتی هم بیاد بازم میگم فقط از نظر قیمتی سرویس فیبرنوری متعادل میشه ولی از نظر کیفی نه . احتیاج به قانون گذاری بهتر داره ...
سرویس های دیگه رو قبلا دیدیم مثل وایکس و tdd .

J@viD
04-06-2017, 15:29
من از اکثر شرکتها اینترنت داشتم ، این پاسخگویی که شما ازش حرف میزنی باید ببینی چقدر تو بازدهی اثرگذاره .
حالا میخاد مخابرات باشه ، مبین نت باشه یا های وب و mtn !
تهش همونه که یکی خیلی مودب میگه همینه که هست یکی هم با ادبیات دیگه .
واقعا تا حالا دیدی مثلا رو اینترنت یه شرکت خصوصی نوسان کیفیت داشته باشی و پاسخگویی شون منجر به حل مساله بشه !؟ چون الزامی براشون تعریف نشده ، میان یه سرویس هردمبیل میدن سرعت از 4 مگ تا 40 مگ که همه جور نوسان کیفی رو از سر خودشون پیشاپیش باز کرده باشن .
یه زمان حتی پینگ و به گردن نمیگرفتن تا انقدر مردم تماس و شکایت داشتن که حتی سرویس های مخصوص گیم هم الان فعال میکنن .
پاسخگویی بی فایده به چه دردی میخوره ؟ هر شرکتی هم بیاد بازم میگم فقط از نظر قیمتی سرویس فیبرنوری متعادل میشه ولی از نظر کیفی نه . احتیاج به قانون گذاری بهتر داره ...
سرویس های دیگه رو قبلا دیدیم مثل وایکس و tdd .

پاسخگو بودن قطعا تو کیفیت تاثیر گذاره.من از زمان دیال آپ دارم از اینترنت استفاده میکنم و میتونم بگم یه زمانی بود isp حتی به درخواست کاربر فیلترینگ رو از روی سرویسش برمیداشت.میخوام بگم isp هرکاری میکنه که مشتریو حفظ کنه.به نظر من به عنوان مثال mtn عملکرد خیلی خیلی بهتری داشته نسبت به شرکتی مثل مخابرات غیر اینه؟
همین سرویس گیم و دانلود رایگان و خیلی دیگه از خدماتی که شرکتهای خصوصی میدن کدومو تو مخابرات میبینی؟ یه نامحدود داشت که اونم حذف کرده.
قبول دارم که حق انتخاب نداریم تو این کشور همش باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم ولی رو همین انتخاب هم اگر دقت کنیم شرکتهایی مثل مخابرات یه تکونی به خودشون میدن.

mohandes23
04-06-2017, 17:44
البته بازار برای mtn هم انحصاری هست.کلا انحصار چیز خوبی نیست.فرض کن گوگل می مد اینجا خوب معلومه بهتر بود

essien
05-06-2017, 00:11
پاسخگو بودن قطعا تو کیفیت تاثیر گذاره.من از زمان دیال آپ دارم از اینترنت استفاده میکنم و میتونم بگم یه زمانی بود isp حتی به درخواست کاربر فیلترینگ رو از روی سرویسش برمیداشت.میخوام بگم isp هرکاری میکنه که مشتریو حفظ کنه.به نظر من به عنوان مثال mtn عملکرد خیلی خیلی بهتری داشته نسبت به شرکتی مثل مخابرات غیر اینه؟
همین سرویس گیم و دانلود رایگان و خیلی دیگه از خدماتی که شرکتهای خصوصی میدن کدومو تو مخابرات میبینی؟ یه نامحدود داشت که اونم حذف کرده.
قبول دارم که حق انتخاب نداریم تو این کشور همش باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم ولی رو همین انتخاب هم اگر دقت کنیم شرکتهایی مثل مخابرات یه تکونی به خودشون میدن.
منم همینطور . البته زمان دیال اپ من بیشتر ماهواره ای استفاده میکردم ...
ببین همین پارس انلاین هر وقت اراده کرده دانلود رایگانش و برداشته . بقیه هم همینن .
الان سراغ هر شرکتی و بگیری دو تا مزیت داره 4 تا ایراد ،چه مخابرات چه بقیه ، اصلا هم تو فکر برطرف کردنش نیستن . تاپیکهاشون هم هست ...
گذشت اون زمان دیال اپ که با حداقل سرمایه میشد از داخل خونه isp زد و برای دو زار بیشتر پول در آوردن بله بعضی شماره هایی که میدادن فیلتر نبود یا خودشون ------ میدادن !
البته بحثمون بی نتیجه است ، شما میگی این پاسخگویی خوبه ، من میگم خوب باشه یا نباشه بی ثمره .

GGWP
05-06-2017, 13:15
من خیلی مشتاق بودم که برم از این تانوما بگیرم ! ولی اونجوری که بوش میاد رو مرکز ما از این خبرا نیس !
هرچند من همین الانش روی FTTC هستم و پینگ و سرعت خوبی دارم ! ولی سرعت 100 مگ وسوسه کنندس ( البته با این تفاسیری که خوندم میل و رغبتم کم شد :|)
وضعیت فعلی مخابرات من :

C:\Users\HosSeiN>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=47ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=46ms TTL=54

Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 45ms, Maximum = 47ms, Average = 45ms

C:\Users\HosSeiN>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=77ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=74ms TTL=51

Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 73ms, Maximum = 77ms, Average = 74ms

از نظر سرعت هم سرویس 128 دارم و سرعت 9-10 مگ هس ولی براست سرعت برای چند ثانیه تا 20 مگ بازه

سرویس 11 تومنی ماهانه 8 گیگ
داداش چطوري پينگت 45 عهههه؟

fanoostalaei
05-06-2017, 18:32
خیلی وقته اینجوریه
خوب وقتی بستر و زیر ساخت فراهم باشه چرا که این پینگا وجود نداشته باشن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

malek911
05-06-2017, 18:39
خیلی وقته اینجوریه
خوب وقتی بستر و زیر ساخت فراهم باشه چرا که این پینگا وجود نداشته باشن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مال منم با 8.8.8.8 تقریبا 39 و 40 هستش و با 4.2.2.4 هم 75-80

isaman
05-06-2017, 18:47
سلام دوستاني كه پينگشون رو گفتن ، لطفا بگن سرعت چقدر ، كدوم شركت و كدام شهر و منطقه مرسي

Sent from my iPhone using Tapatalk

fanoostalaei
05-06-2017, 18:55
مال منم با 8.8.8.8 تقریبا 39 و 40 هستش و با 4.2.2.4 هم 75-80

مال من هم اکثرا اینجوریه ولی با نوسان تا 90 هم میاد بالا
با این حساب از لحاظ پینگ اصلا ارزش نداره بری ftth بگیری ! سرعت هم که من سرویس پر سرعت بخرم میتونم بالای 20 مگ هم سرعت داشته باشم ! پس به این نتیجه میرسم بیخیال ftth :|

isaman
05-06-2017, 18:57
Fanoostalaei از كدام شركت اينترنت داريد ؟
كدام شهر و منطقه ،
ممنون ميشم بفرماييد

malek911
05-06-2017, 18:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با idm تو 32 قسمت سرعت 12.5 مگابایت رو میده ولی تو تک لینک 1 مگابایت میده.تو کنسول ps4 هم موقع دانلود از psn اکثرا با 1 مگابایت دانلود میکنه ولی ساعتهایی که جغد ها هم خوابیدن 12 مگابایت هم ثبت کردم

fanoostalaei
05-06-2017, 19:01
Fanoostalaei از كدام شركت اينترنت داريد ؟
كدام شهر و منطقه ،
ممنون ميشم بفرماييد

دوست عزیز سرویس من ADSL مخابرات تبریزه !
مرکز شهریار - میدون فهمیده - روی فیبر نوری ام من

با idm تو 32 قسمت سرعت 12.5 مگابایت رو میده ولی تو تک لینک 1 مگابایت میده.تو کنسول ps4 هم موقع دانلود از psn اکثرا با 1 مگابایت دانلود میکنه ولی ساعتهایی که جغد ها هم خوابیدن 12 مگابایت هم ثبت کردم
من اولین روزی که رفتم رو فیبر سرویس 2 مگابیت خریدم و همونموقع که تست کردم سرعت تک کانکشن هم 17 مگ بود و مولتی کانکشن هم 17 !
==
مخابرات یه سرویس جالب داره که اسمش 1 مگابیت ویژه اس
سرعت تا 16 مگ و ماهانه 21 گیگ هزینه هم ماهی 27 تومن
ترافیک اضافی هم گیگی 1500 تومن :n02:

malek911
05-06-2017, 19:06
دوست عزیز سرویس من ADSL مخابرات تبریزه !
مرکز شهریار - میدون فهمیده - روی فیبر نوری ام من

من اولین روزی که رفتم رو فیبر سرویس 2 مگابیت خریدم و همونموقع که تست کردم سرعت تک کانکشن هم 17 مگ بود و مولتی کانکشن هم 17 !
البته من مگابایت گفتم که میشه 100 مگابیت.ولی این سرعت افتضاحش تو تک لینک خیلی فاجعست.زنگ زدم پشتیبانی که این چه وضعشه میگه خب باید بزارید رو 32 لینک.میگم آخه مرد حسابی ویدیو رو چیکار کنیم؟psn رو چیکار کنیم؟یوتوب رو چیکار کنیم؟ میگه خلاصه همینه که هست.الان این سرویس کم مونده واسم 3 تومن دربیاد ولی کیفیتش همون adsl اسلامی هستش

fanoostalaei
05-06-2017, 19:16
البته من مگابایت گفتم که میشه 100 مگابیت.ولی این سرعت افتضاحش تو تک لینک خیلی فاجعست.زنگ زدم پشتیبانی که این چه وضعشه میگه خب باید بزارید رو 32 لینک.میگم آخه مرد حسابی ویدیو رو چیکار کنیم؟psn رو چیکار کنیم؟یوتوب رو چیکار کنیم؟ میگه خلاصه همینه که هست.الان این سرویس کم مونده واسم 3 تومن دربیاد ولی کیفیتش همون adsl اسلامی هستش
میدونم ! تو بر حسب مگابایت گفتی ولی معیار من مگابیت بود
100 مگ اینترنت خیلی خوبیه ، ولی چون تک کانکشن ضعیفه به هیچ دردی نمیخوره ! برای وبگردی هم که هیچوقت سرعت 100 مگ استفاده نمیشه و برای استریم ویدیو هم که چون سرعت تک لینک کمه باز 100 مگ استفاده نمیشه ،پس هیچ ارزشی نداره ، چون شبانه هم محدود هست ، به درد دانلود نمیخوره ، براهمین این همه هزینه کردن فعلا جایز نیس
====
3 تومن هزینه خیلی زیاده !
فکر نکنم زیاد ازش استقبال بشه ،
هر چند که کاملا باید وضعیت برعکس باشه ، که همه مشتاق به این سمت بیان تا هزینه ها رو بتونن جبران کنن ! و کیفیت رو بالا ببرن:n35:

naser.051
05-06-2017, 20:24
از بچه های مشهد vdsl یا ftth کسی خرید کرده؟ اگر دارید بگید چجوریاس

zofishel
05-06-2017, 21:13
شما الان داری میزان پاسخگویی mtn یا شرکتهای خصوصی اینترنت دیگه رو با مخابرات یکی در نظر میگیری؟ اشتباه میکنی
اگر از هردوتا خدمات گرفته باشی متوجه فرقش میشی.
قضیه فیبر نوری هم دقیقا مثل adsl دارن رفتار میکنن.براساس رانت و انحصاری که در اختیارشون هست سرویس رو زودتر در اختیار شما قرار میدن ولی با کمترین میزان پاسخگویی و کیفیت.
انتخاب با خودتونه میتونین صبر کنین شرکتهای خصوصی بیان خدمات بدن با اونا طرف بشین یا از مخابرات بگیرین چهار روز دیگه بیاین از نحوه پاسخگویی و نوسان کیفیت تو تایپیکش اشک بریزین.
موضوع اصلی که منظور من هست اینه که راه حل بهتر شدن کیفیت هرجور خدمات و مقابله با گرون فروشی نخریدن هست.
احتمالا تا حالا گیر دزدی ایرانسل نیوفتادی که بفهمی دم کلفت تر از ایرانسل نیست چندین بار بسته ترکیبی بوم خریدم ولی با وجود اینکه به شماره ایرانسلی زنگ میزدم اما از شارژ اصلیم کم می کرد هر چی به ایرانسل شکایت کردم حرف خودشون رو می زد و هر کارشناسی یه بهانه ای میاورد یکی میگفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن ، یکی میگفت اول باید بسته اینترنتت رو تموم کنی ، یکی می گفت بسته بوم + نخر (در حالی که بسته بوم + نخریده بودم) یکی ام گفت مشکل از سمت خودته به ما ربطی نداره به 195 شکایت کردم و با وجود اینکه مدارک کامل مبنی بر حرفم ارائه کردم و کارشناس 195 رای به حق بودن من داد و گفت ایرانسل باید پولتون رو برگردونه اما ایرانسل طبق معمول به پشمک حاجی نگرفت
حالا شما بگو پشتیبانی اینا بهترن در کل یکی محترمانه تر دزدی می کنه (ایرانسل) و یکی دیگم یکم جاهلانه تر (مخابرات) برخورد می کنند ولی هر دو یکی اند (دزد):n35:

xomax
05-06-2017, 23:52
این دوستمون تبریز هستند و از اونجا مسقیم وصل میشن به آذربایجان، روسیه و اروپا به همین دلیل پینگشون پایینه. یه دلیل دیگه اش هم اینه که پست مخابراتی شون فیبر هست و دلیل دیگه اش هم اینه که از مخابرات سرویس دارند و مستقیم به زیر ساخت متصل هستند. منم مخابرات تهران دارم و خطم فیبر نوریه، پینگم با سرور های داخل زیر 10 میلی ثانیه است ، با 8.8.8.8 حدود 50-60 و 4.2.2.4 حدود 90-100. من چون فاصله ام با آذربایجان نسبت به تبریز بیشتره، تبعا پینگم هم بیشتره. در کل چون فاصله ما با اروپا زیاده در بهترین حالت پینگ همین 70-80 میلی ثانیه است.
این پینگ ها هم به لطف ipx ها فراهم شده و گرنه قدیم همه دیتا کشور میامد از تهران دور میزد و از کشور خارج میشد و شهر های غیر از تهران پینگ مناسبی نداشتند.

fanoostalaei
06-06-2017, 03:15
این دوستمون تبریز هستند و از اونجا مسقیم وصل میشن به آذربایجان، روسیه و اروپا به همین دلیل پینگشون پایینه. یه دلیل دیگه اش هم اینه که پست مخابراتی شون فیبر هست و دلیل دیگه اش هم اینه که از مخابرات سرویس دارند و مستقیم به زیر ساخت متصل هستند. منم مخابرات تهران دارم و خطم فیبر نوریه، پینگم با سرور های داخل زیر 10 میلی ثانیه است ، با 8.8.8.8 حدود 50-60 و 4.2.2.4 حدود 90-100. من چون فاصله ام با آذربایجان نسبت به تبریز بیشتره، تبعا پینگم هم بیشتره. در کل چون فاصله ما با اروپا زیاده در بهترین حالت پینگ همین 70-80 میلی ثانیه است.
این پینگ ها هم به لطف ipx ها فراهم شده و گرنه قدیم همه دیتا کشور میامد از تهران دور میزد و از کشور خارج میشد و شهر های غیر از تهران پینگ مناسبی نداشتند.

خداوکیلی الان نت همه باید اینجوری باشه ! من دیگه هیچ جوری تو کتم نمیره که adsl داشته باشی و پینگ نجومی 300 -400 داشته باشی :|
الان دیگه اون دوره و زمونه ای نیست که بگن امکانات محدوده و نمیشه ! همه جای دنیا هست و باید ما هم داشته باشیم
این فیبر های تاریک رو مجوز بدن باقی شرکتها یه رقابت بزرگ به وجود میاد و کیفیت خیلی فراتر از اینی که هست میره
(کافو هایی که مخابرات آ.ش استفاده میکنه مال zte هستن و جوری ان که داخلشون نمیشه هیچ تجهیزات دیگه ای از شرکتهای دیگه قرار داد - توشون اصلا جای خالی نیس ) یعنی اینا خودشون میدونن و دلشون خوشه که تنها خودشونن و خودشون :|

( قبلا پینگ تبریزم 1 میلی بود - اولین باره میبینم 0 شده )

xomax
06-06-2017, 04:14
خداوکیلی الان نت همه باید اینجوری باشه ! من دیگه هیچ جوری تو کتم نمیره که adsl داشته باشی و پینگ نجومی 300 -400 داشته باشی :|
الان دیگه اون دوره و زمونه ای نیست که بگن امکانات محدوده و نمیشه ! همه جای دنیا هست و باید ما هم داشته باشیم
این فیبر های تاریک رو مجوز بدن باقی شرکتها یه رقابت بزرگ به وجود میاد و کیفیت خیلی فراتر از اینی که هست میره
(کافو هایی که مخابرات آ.ش استفاده میکنه مال zte هستن و جوری ان که داخلشون نمیشه هیچ تجهیزات دیگه ای از شرکتهای دیگه قرار داد - توشون اصلا جای خالی نیس ) یعنی اینا خودشون میدونن و دلشون خوشه که تنها خودشونن و خودشون :|

الان دیگه اکثر شرکت ها پینگ مناسب دارند و اینترنت مملکت به غیر از فیلترینگ به یه سطح نسبتا خوبی رسیده. یادمه SLA یکی از این شرکت ها بود که پینگ 300 میلی ثانیه رو تازه با سرور خودش قرارداد کرده بود! الان دیگه اکثر ISP ها در عمل زیر 150 هستند و حتی سرویس گیم و این قضایا دارن. ما که هر چی میکشیم از همین مخابرات میکشیم. از همون اول انحصارشو گذاشت روی گلوی ما، نه خدمات درست حسابی میده نه تعرفه های منطقی داره. یه پنل کاربری درست حسابی نداره حتی. من از اینترنت دایال آپ تا وایرلس و 4G و همه رو امتحان کردم تا فعلا رسیدم به TD-LTE. مخابراته هم فعلا برای بکاپ نگه داشتمش و اینکه نامحدوده. ولی جدای از این قضایا شما از بندگان مقرب خدا هستی با این پینگی که داری. زیر 100 میلی ثانیه هنوز برای خیلی ها آرزوئه. مخابرات شهرهای مختلف با هم خیلی فرق میکنن و تهران یکی از آشغال ترین هاشون هست. الان رو نگاه نکنید، یکماه هم نشده اینطوریه، قبلا پینگ 200 به بالا خوبش بود. هنوز هم به نظرم ثابت نمیمونه و دوباره میشه همون وضعیت قبلی. والا اگه دست مخابرات بود الان هنوز 128 کیلوبیت داشتیم و پینگ هم تایم اوت!

J@viD
06-06-2017, 20:36
احتمالا تا حالا گیر دزدی ایرانسل نیوفتادی که بفهمی دم کلفت تر از ایرانسل نیست چندین بار بسته ترکیبی بوم خریدم ولی با وجود اینکه به شماره ایرانسلی زنگ میزدم اما از شارژ اصلیم کم می کرد هر چی به ایرانسل شکایت کردم حرف خودشون رو می زد و هر کارشناسی یه بهانه ای میاورد یکی میگفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن ، یکی میگفت اول باید بسته اینترنتت رو تموم کنی ، یکی می گفت بسته بوم + نخر (در حالی که بسته بوم + نخریده بودم) یکی ام گفت مشکل از سمت خودته به ما ربطی نداره به 195 شکایت کردم و با وجود اینکه مدارک کامل مبنی بر حرفم ارائه کردم و کارشناس 195 رای به حق بودن من داد و گفت ایرانسل باید پولتون رو برگردونه اما ایرانسل طبق معمول به پشمک حاجی نگرفت
حالا شما بگو پشتیبانی اینا بهترن در کل یکی محترمانه تر دزدی می کنه (ایرانسل) و یکی دیگم یکم جاهلانه تر (مخابرات) برخورد می کنند ولی هر دو یکی اند (دزد):n35:

الان بحث این هست که بین مخابرات و mtn کدوم شرکت میتونه خدمات بهتری در زمینه فیبر نوری ارائه بده.
من از خدمات هردوتا استفاده کردم و به نظرم mtn با فاصله زیادی میتونه بهتر از مخابرات عمل بکنه.
پیشنهاد میکنم برای گرفتن این سرویس عجله نکنین دست نگه دارین شرکتهای دیگه هم وارد بشن تا قیمت بشکنه و رقابتی بشه.

Pooya Rezaie
06-06-2017, 22:25
حالا چرا همه از mtn صحبت میکنند ؟ یه حرفی زدن معلوم نیست چند سال دیگه اجرایی بشه !!! ایرانیان نت بعد این همه سال چه غلطی کرده؟ هیچی... فعلا دلخوش شرکت دیگه ای جز مخابرات دزد نباشید... باید فعلا صبر کرد شاید تغییری توی طرح ها و تعرفه ها بده الان اصلا به صرفه نیست سرویس ها...

shahryar84
07-06-2017, 02:02
حالا چرا همه از mtn صحبت میکنند ؟ یه حرفی زدن معلوم نیست چند سال دیگه اجرایی بشه !!! ایرانیان نت بعد این همه سال چه غلطی کرده؟ هیچی... فعلا دلخوش شرکت دیگه ای جز مخابرات دزد نباشید... باید فعلا صبر کرد شاید تغییری توی طرح ها و تعرفه ها بده الان اصلا به صرفه نیست سرویس ها...
ایرانیان نت فقط بخور بخور دارودسته ا.ن بود. باز اینها یه تکونی میخورن

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

senator2011
07-06-2017, 03:00

سلام داداش یه پینگ واسه ما میگیری؟
lux.valve.net

malek911
07-06-2017, 09:39
lux.valve.net

fanoostalaei
07-06-2017, 13:39
lux.valve.net
خدمت شما :

zofishel
07-06-2017, 18:55
الان بحث این هست که بین مخابرات و mtn کدوم شرکت میتونه خدمات بهتری در زمینه فیبر نوری ارائه بده.
من از خدمات هردوتا استفاده کردم و به نظرم mtn با فاصله زیادی میتونه بهتر از مخابرات عمل بکنه.
پیشنهاد میکنم برای گرفتن این سرویس عجله نکنین دست نگه دارین شرکتهای دیگه هم وارد بشن تا قیمت بشکنه و رقابتی بشه.

ایرانسل به علت اینکه شرکت خصوصی هست برای سود خودش هم شده بهتر عمل می کنه ولی وای به حال اینکه یه روز باهاشون به مشکل مالی بخوری اونوقته که اصلا پاسخگو نیستن و هر جا هم شکایت بکنی براشون فرقی نداره دم کلفتی و این حرفا
مخابرات برای اینکه شرکت نیمه دولتی نیمه خصوصی هست براش مشتری اهمیتی نداره

senator2011
07-06-2017, 19:00
خدمت شما :

انصافا خیلی خوبه
با اروپا پینگت 80 باشه حرف نداره حتی 4G من در بهترین حالت 110 میده ADSLم 140 معمولا
شاید یکی بگه این که فرقی نداره ولی واسه من فاصله بین رمپیج و فیده
حسودیم شد ایول:n02:

mehdisatss
10-06-2017, 19:06
ببخشیدا تاپیک در مورد خلافی های ایرانسل MTN نیست. ممکنه لطفا در مورد فیبر نوری مخابرات کسانی که دارن و شرایط دفیقشو و قیمتا و هزینه نهایی و کیفیت ش بیشتر توضیح بدن؟ ارزش خرید و تعویض داره؟ در مورد فیبر نوری کسی اینجا گرفته راضیه؟ میگن مودم خاصی میخواد و با ابن مودما adsl فرق داره؟ قیمتشون چنده؟ سیم کشی داخل ساختمونش چقدر هزینش میشه؟
ممکنه در نهایت بفرمایید این FTTH که این تاپیکه با اون VDSL چه فرقی داره؟ آیا هر دو از فیبر نوری استفاده میشه؟ ممنون

Mohsen_mzh
10-06-2017, 21:27
به نظرم اگر محدودیت خاصی ندارید تا جایی که میتونید سرویس نگیرید از مخابرات. دیگه همه میدونن وابسته به چه ارگانیه و کیفیت سرویس دهیش چطوره. فقط یه نگاه به طراحی سایت افتضاحشون مشخص می کنه چقدر این شرکت عقب مونده و چیپ هست

tohid_abi
12-06-2017, 16:43
ببخشیدا تاپیک در مورد خلافی های ایرانسل MTN نیست. ممکنه لطفا در مورد فیبر نوری مخابرات کسانی که دارن و شرایط دفیقشو و قیمتا و هزینه نهایی و کیفیت ش بیشتر توضیح بدن؟ ارزش خرید و تعویض داره؟ در مورد فیبر نوری کسی اینجا گرفته راضیه؟ میگن مودم خاصی میخواد و با ابن مودما adsl فرق داره؟ قیمتشون چنده؟ سیم کشی داخل ساختمونش چقدر هزینش میشه؟
ممکنه در نهایت بفرمایید این FTTH که این تاپیکه با اون VDSL چه فرقی داره؟ آیا هر دو از فیبر نوری استفاده میشه؟ ممنون
خدمت شما عرض کنم من چند روزی هست در تهران برای این سرویس اقدام کردم راهنماییتون میکنم شاید بدردتون بخوره متاسفانه کارمندان مخابرات بعضیهاشون هنوز تو این قضیه که ای دی اس ال خوراکی یا پوشیدنی موندن

فرق بین تانوما یا همون ftth و vdsl برای تانوما البته بنده عامیانش رو میگم حتما باید فیبرنوری باشی و برای وی دی اس ال خطت مسی باشه
تانوما حتما باید سیم کشی منزل رو عوض کنی ولی وی دی اس ال نمیخواد هر دوشون هم مودم خاص خودشون رو دارن

اما هزینهکه برای وی دی اس ال شما باید بدی مودم هستش که ۳۰۰ تومنه و هزیتنه مصرف ماهیانه
اما برای تانوما هزینه سیم کشی از مخابرات تا منزل بر عهده مخابرات ولی از کیس مخابراتی تا منزل ۱۵۰ تومن هزینه مودم البته بیشتر یک جعبه مخصوص هستش ۲۵۰ تومن این در صورتی که فیبر بدون مشکل به خونه وصل بشه که اگر پیچیدگی داشته باشه اون هزینه ۱۵۰ تومن تغییر میکنه و بول یک خط ثابت هم باید بدی به مبلغ ۱۰۰ تومن و اشتراک ماهیانه

برای اقدامش هم زنگ بزنی به ۲۰۲۰ بهتر البته اگر کارمندای منطقه مخابراتیتون با دانش باشن اونجا بری بهتر

malek911
12-06-2017, 22:42
بین علما اختلاف افتاده :)
امروز یه پیمانکار از طرف مخابرات اومده بود و یه نگاهی به فیبر انداخت و گفتش که اینو اشتباهی نصب کردن!!!گفتم آخه کار میکنه،گفت ولی درست نیست.دست به کار شد باز پارکینگ رو ترکوند و یکی دیگه کشید و به قبلی هم دست نزد تا فعلا نت داشته باشم(اون کابل سیاهه مال پیمانکار جدیده).البته به نظر خودم قبلی باید بهتر باشه چون بدون هیچ واسته ای وصل شده به مودم ولی اینو وصل کرد به یه جعبه کوچیک که اصلا ازش خوشم نمیاد :) گفتش بزار اینو ببینی فرقشون رو اونموقع میفهی.این حرفشو زیاد جدی نگرفتم چون رو بایت و بیت مشکل داشت :)

post98
13-06-2017, 15:46
بین علما اختلاف افتاده :)
امروز یه پیمانکار از طرف مخابرات اومده بود و یه نگاهی به فیبر انداخت و گفتش که اینو اشتباهی نصب کردن!!!گفتم آخه کار میکنه،گفت ولی درست نیست.دست به کار شد باز پارکینگ رو ترکوند و یکی دیگه کشید و به قبلی هم دست نزد تا فعلا نت داشته باشم(اون کابل سیاهه مال پیمانکار جدیده).البته به نظر خودم قبلی باید بهتر باشه چون بدون هیچ واسته ای وصل شده به مودم ولی اینو وصل کرد به یه جعبه کوچیک که اصلا ازش خوشم نمیاد :) گفتش بزار اینو ببینی فرقشون رو اونموقع میفهی.این حرفشو زیاد جدی نگرفتم چون رو بایت و بیت مشکل داشت :)

جناب malek911 ممنون از اطلاعاتی که قرار دادین یه سوال داشتم
شما الان موقع youtube دیدن یا مکالمه تصویری با skype مشکل قطع و وصلی یا کندی داری؟
میتونی ویدیوهای youtube رو روی 1080p یا 720p بدون مشکل ببینی؟

malek911
13-06-2017, 19:12
جناب malek911 ممنون از اطلاعاتی که قرار دادین یه سوال داشتم
شما الان موقع youtube دیدن یا مکالمه تصویری با skype مشکل قطع و وصلی یا کندی داری؟
میتونی ویدیوهای youtube رو روی 1080p یا 720p بدون مشکل ببینی؟

همین یه ساعت پیش داشتم با ۳۱۳۱ راجب همین موظوع جروبحث میکردم که قرار بود 4k ببینم ولی روی 1080 هم پرش تصویر دارم.برگشته جک میگه که یوتوب فیلتره،میگم با سرویس adsl خودم بهتر بود شرایط.خلاصه که میخوام حضوری برم پیش رییس مخابرات منطقه.گندش رو درآوردن

esmiz
13-06-2017, 19:27
همین یه ساعت پیش داشتم با ۳۱۳۱ راجب همین موظوع جروبحث میکردم که قرار بود 4k ببینم ولی روی 1080 هم پرش تصویر دارم.برگشته جک میگه که یوتوب فیلتره،میگم با سرویس adsl خودم بهتر بود شرایط.خلاصه که میخوام حضوری برم پیش رییس مخابرات منطقه.گندش رو درآوردن
من الان با adsl راحت از یوتویب 1080'می گیرم اونوقت با این سرویس پرش تصویر دارید؟

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

saeed9009
13-06-2017, 19:33

درود

یعنی سرعت تک کانکشن شما شش هفت مگابیت هم نیست که بتونید ویدیوی 1080 رو یوتیوب ببینید ؟ البته این احتمال هم هست که سرعت وی*پی ان سرورتون پایین باشه .

malek911
13-06-2017, 20:46
البته ۲ جور ۱۰۸۰ داریم.تو ۱۰۸۰ با نرخ فریم ۶۰ گاهی پرش دارم.البته نوسان سرعتش تو طول روز خیلی زیاده.گاها تو تک کانکشن ۱۰۰ مگابیت هم گرفتم ولی نوسانش اعصاب خورد کنه.در مورد ویدیو دیروز کنفرانس e3 رو تو twist میدیدم که هنوز برادر ها چیلترش نکردن باز پرش تصویر داشتم اونم ساعت ۵.۵ صبح

mr.arbab28
14-06-2017, 21:37
الان کف سرعت و سقف سرعت فیبر نوری چقده؟ مهابرات یا نمایندهاش اطلاعات درستی نمیدن اخه

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk

ahmad110110110
14-06-2017, 22:01
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه در پاسخ به این پرسش که "برخی خطوط تلفن ثابت فیبر نوری است و کاملاً از سر اجبار مشترک مخابرات هستند"، ادامه داد: هفته گذشته نشستی بین شرکت مخابرات و شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت برگزار شد، لذا وزارت ارتباطات به دنبال ایجاد توافقی در این زمینه است، تا مشکلات مشترکان رفع شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: بر اساس این توافق اگر شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت می‌خواهند از فیبر نوری استفاده کنند باید بخشی از درآمد خود را به مخابرات بدهند تا این محدودیت از بین برود و نتایج آن طی هفته آینده مشخص می‌شود.

Golbarg01
14-06-2017, 22:37
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه در پاسخ به این پرسش که "برخی خطوط تلفن ثابت فیبر نوری است و کاملاً از سر اجبار مشترک مخابرات هستند"، ادامه داد: هفته گذشته نشستی بین شرکت مخابرات و شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت برگزار شد، لذا وزارت ارتباطات به دنبال ایجاد توافقی در این زمینه است، تا مشکلات مشترکان رفع شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: بر اساس این توافق اگر شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت می‌خواهند از فیبر نوری استفاده کنند باید بخشی از درآمد خود را به مخابرات بدهند تا این محدودیت از بین برود و نتایج آن طی هفته آینده مشخص می‌شود.

پس اینترنت گرون میشه

xomax
14-06-2017, 23:08

همین الانش کلی پول دارن میریزن تو جیب این زالو بازم سهم میخواد. قشنگ باج گیری میکنه

malek911
15-06-2017, 00:19
فکر کنم اولین نفری باشم که درخواست جمع آوری فیبر رو میدم.شنبه میرم پیش رییس بگم اون فرم جمع آوری رو بده پر کنم.حروم خورهای عوضی

mehdisatss
15-06-2017, 00:26
خدمت شما عرض کنم من چند روزی هست در تهران برای این سرویس اقدام کردم راهنماییتون میکنم شاید بدردتون بخوره متاسفانه کارمندان مخابرات بعضیهاشون هنوز تو این قضیه که ای دی اس ال خوراکی یا پوشیدنی موندن

فرق بین تانوما یا همون ftth و vdsl برای تانوما البته بنده عامیانش رو میگم حتما باید فیبرنوری باشی و برای وی دی اس ال خطت مسی باشه
تانوما حتما باید سیم کشی منزل رو عوض کنی ولی وی دی اس ال نمیخواد هر دوشون هم مودم خاص خودشون رو دارن

اما هزینهکه برای وی دی اس ال شما باید بدی مودم هستش که ۳۰۰ تومنه و هزیتنه مصرف ماهیانه
اما برای تانوما هزینه سیم کشی از مخابرات تا منزل بر عهده مخابرات ولی از کیس مخابراتی تا منزل ۱۵۰ تومن هزینه مودم البته بیشتر یک جعبه مخصوص هستش ۲۵۰ تومن این در صورتی که فیبر بدون مشکل به خونه وصل بشه که اگر پیچیدگی داشته باشه اون هزینه ۱۵۰ تومن تغییر میکنه و بول یک خط ثابت هم باید بدی به مبلغ ۱۰۰ تومن و اشتراک ماهیانه

برای اقدامش هم زنگ بزنی به ۲۰۲۰ بهتر البته اگر کارمندای منطقه مخابراتیتون با دانش باشن اونجا بری بهتر
ممنون بابت توضیحاتتون.
باید خیلی بیشتر بررسی کنم
خیلی حرفت ضد و نقیضه و ظاهرا کاربرا نتایج متفاوتی گرفتن!

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

post98
15-06-2017, 01:04
فکر کنم اولین نفری باشم که درخواست جمع آوری فیبر رو میدم.شنبه میرم پیش رییس بگم اون فرم جمع آوری رو بده پر کنم.حروم خورهای عوضی

رفتی پیش رئیس مخابرات منطقه باهاش صحبت کن شاید مشکلت حل شد ولی اگه دیدی پر رو بازی در میاره و بقولی گفتنی میگه همینه که هست هم‌نجا جلوی چشم خودش فرم جمع آوری رو پر کن.بهش آدرس سایت پی سی ورلد :n02: هم بده که بفهمه هیچکس راضی نیست با این وضعیت.

xomax
15-06-2017, 03:15
بعد از این همه دوندگی و هزینه و ذوق و شوق سرویس جدید و مثلا پر سرعت آدم بخواد بزنه زیرش خیلی حرفه. خاک بر سر مخابرات واقعا، فقط تبلیغات الکی برای خالی کردن جیب ملت.مثل همین خط جدید مترو تهران که الکی افتتاح کردن فردا صبحش ایستگاه بسته بود. اینترنت مثلا 100 مگ میده بازم با محدودیت حجم. این حجم خوری لقمه چرب و نرمی شده برای این شرکت ها که ملتو بتیغن. هیچ کجای دنیا اینطوری نیست بخدا.

akbarhasani1371
15-06-2017, 08:23
مخابرات دزد ترین و عقب افتاده ترین شرکت تو ایرانه،به خاطر همین سیمکارتم ایرانسله و نت خونه هم آسیاتک.تا میتونید از مخابرات هیچ سرویسی نگیرید چون مطمئنا بعدا پشیمون میشید.
کارمندای با مدرک سوم راهنمایی گذاشته پشت 2020 به مردم جواب بدن!!

hosseinscoot
15-06-2017, 09:27
سلام. دوستان ما یه ساختمون در حال ساخت داریم که تو مرحله نازک کاری هست. گفتم تو این مرحله برم مخابرات درخاست بدم که ساختمون رو فیبرکشی کنن و پریروز که رفتم مرکز مخابرات قدوسی یه فرم پر کردم و گفتن تا 20 روز دیگه زنگ میزنن ولی قیمت رو ک پرسیدم جواب دقیقی نداد و اولش گفت همون موقه که زنگ بزنیم قیمت رو میگیم ولی بعد از پافشاری طرف گفت هر طبقه 350 تومن میشه!! این قیمت معقولانه و درست هست؟

mehdisatss
15-06-2017, 11:47
سلام. دوستان ما یه ساختمون در حال ساخت داریم که تو مرحله نازک کاری هست. گفتم تو این مرحله برم مخابرات درخاست بدم که ساختمون رو فیبرکشی کنن و پریروز که رفتم مرکز مخابرات قدوسی یه فرم پر کردم و گفتن تا 20 روز دیگه زنگ میزنن ولی قیمت رو ک پرسیدم جواب دقیقی نداد و اولش گفت همون موقه که زنگ بزنیم قیمت رو میگیم ولی بعد از پافشاری طرف گفت هر طبقه 350 تومن میشه!! این قیمت معقولانه و درست هست؟
سلام. قدوسی توی ظفر؟ ما هم مرکز مخابراتمون قدوسی هستش . میدونید شرایط فیبر نوری چیطوریه ؟ فرصت نکردم برم بپرسم...

ShadowDragon
15-06-2017, 12:04
دوستان بعد 2 سال و 9 ماه از ثبت نام مخابرات، امروز گفتن اجبارا باید ftth بگیری و ماهی 110 تومن بدی!!!! واقعا مسخرست

malek911
15-06-2017, 12:44
دوستان بی خودی زیر بار این تانومای مخابرات عوضی نرید.به خدا کیفیتش از adsl کمتره.ناپایدارترین نتی هستش که تا حالا استفاده کردم.الان به تعداد محدود سریس دادن وضعیتش اینه وای به فردا.

hosseinscoot
15-06-2017, 13:19
سلام. قدوسی توی ظفر؟ ما هم مرکز مخابراتمون قدوسی هستش . میدونید شرایط فیبر نوری چیطوریه ؟ فرصت نکردم برم بپرسم...

بله. فقط به ساختمون های نوساز و مجتمع ها میدن

ShadowDragon
15-06-2017, 21:08
دوستان کسی اطلاع داره که داشتان تحویل رایگان چیه؟
یعنی مثلا مجتمع ما 250 نفر ثبت نام کردن، برای تلفن و حالا که احبارا باید فیبر بگیریم، آیا این فیبر با اون فیبر نوری های قدیم فرق میکنه؟
الان به من میگن باید احبارا مروارید 2 بگیری!!! کافینت نیستم که ماهی 110 گیگ بخوام!!!!

fanoostalaei
15-06-2017, 21:12
دوستان کسی اطلاع داره که داشتان تحویل رایگان چیه؟
یعنی مثلا مجتمع ما 250 نفر ثبت نام کردن، برای تلفن و حالا که احبارا باید فیبر بگیریم، آیا این فیبر با اون فیبر نوری های قدیم فرق میکنه؟
الان به من میگن باید احبارا مروارید 2 بگیری!!! کافینت نیستم که ماهی 110 گیگ بخوام!!!!
سرویس های تانوما فرق میکنه با اون یکی سرویس ها

خخخ
ولی این جملت خیلی درسته ! پلن هاش خیلی چرته ! الکی فقط میخوان پول در بیارن

ShadowDragon
15-06-2017, 22:11
[/B]سرویس های تانوما فرق میکنه با اون یکی سرویس ها

خخخ
ولی این جملت خیلی درسته ! پلن هاش خیلی چرته ! الکی فقط میخوان پول در بیارن

رفیق یکم بهتر توضیح میدی؟ من اصلا نمیدونم چیه این!!!
الان من فقط یه خط تلفن میخوام، اگه شد همون adsl عادی فیبرنوری مخابرات، نشدم نمیخوام!!!
یه مودم تی دی ایرانسل گرفتم، سرعتش خوبه، نیازی ندارم!
والا ماهی 100 تومن هم واسه اینترنت ندارم :دی
مصرفم نهایت ماهی 5 تا 3 خیلی زیاد باشه!

fanoostalaei
16-06-2017, 01:31
رفیق یکم بهتر توضیح میدی؟ من اصلا نمیدونم چیه این!!!
الان من فقط یه خط تلفن میخوام، اگه شد همون adsl عادی فیبرنوری مخابرات، نشدم نمیخوام!!!
یه مودم تی دی ایرانسل گرفتم، سرعتش خوبه، نیازی ندارم!
والا ماهی 100 تومن هم واسه اینترنت ندارم :دی
مصرفم نهایت ماهی 5 تا 3 خیلی زیاد باشه!
تانوما یه جوریه که تا خود خونه فیبر کشیده میشه و رو همین اساس مودم و تجهیراتش فرق میکنه و چون اساسا تو دنیا با این روش سرعت زیادی به کاربر میدن ، تو ایران هم اومدن حجم زیادی دادن که حالا یا پول زیادی به جیب بزنن یا واقعا دلشون برا مردم سوخته که حجم زیادی دادن ! البته به بهای زیاد
یه سرویس دیگه روی فیبر اینه که فیبر نوری تا نزدیکی های خونه تا حداکثر فاصله 300 متری کشیده میشه و بقیه اون فاصله با خط مسی میاد که همون adsl هستش ولی این رو هم باز مخابرات سرویس دهی میکنه ولی سرویس هاشون با سرویس های عادی adsl یکین
یکی هم که کلا خط تلفن مسیه که میشه روش adsl و vdsl داد که adsl رو خودت میدونی چجوریه ولی در مورد vdsl مودمش باز فرق میکنه و سرویس های متفاوتی داره ! که البته این نوع از اینترنت فقط تو چند تا مراکز تهران وجود داره

حالا در مورد شما با توجه به اون پست قبلی شما که گفتید اجبارا باید فیبر بگیرید ، فکر کنم منظورشون همین تونوما هست که جدیده ! هم هزینه اولیش زیاده و هم اینکه مثل هندونس و نمیدونیم کیفیتش چجوریه ! و هم اینکه الکی الکی هزینه ماهیانه خیلی زیاده !

به نظر من شما همون رو TD-Lte بمونی بهتره

ShadowDragon
16-06-2017, 04:40
تانوما یه جوریه که تا خود خونه فیبر کشیده میشه و رو همین اساس مودم و تجهیراتش فرق میکنه و چون اساسا تو دنیا با این روش سرعت زیادی به کاربر میدن ، تو ایران هم اومدن حجم زیادی دادن که حالا یا پول زیادی به جیب بزنن یا واقعا دلشون برا مردم سوخته که حجم زیادی دادن ! البته به بهای زیاد
یه سرویس دیگه روی فیبر اینه که فیبر نوری تا نزدیکی های خونه تا حداکثر فاصله 300 متری کشیده میشه و بقیه اون فاصله با خط مسی میاد که همون adsl هستش ولی این رو هم باز مخابرات سرویس دهی میکنه ولی سرویس هاشون با سرویس های عادی adsl یکین
یکی هم که کلا خط تلفن مسیه که میشه روش adsl و vdsl داد که adsl رو خودت میدونی چجوریه ولی در مورد vdsl مودمش باز فرق میکنه و سرویس های متفاوتی داره ! که البته این نوع از اینترنت فقط تو چند تا مراکز تهران وجود داره

حالا در مورد شما با توجه به اون پست قبلی شما که گفتید اجبارا باید فیبر بگیرید ، فکر کنم منظورشون همین تونوما هست که جدیده ! هم هزینه اولیش زیاده و هم اینکه مثل هندونس و نمیدونیم کیفیتش چجوریه ! و هم اینکه الکی الکی هزینه ماهیانه خیلی زیاده !

به نظر من شما همون رو TD-Lte بمونی بهتره

ممنون از جوابتون، کامل بود
بله فکر میکنم TD به صرفه تر باشه، مهمترینش اینه که هزینه مجدد نداره!!
کیفیت و پینگش هم خوبه
اما adsl ارزون تره

با این وضع فکر کنم باید قید تلفن عادی رو هم بزنم!

ShadowDragon
17-06-2017, 13:05
دوستان الان اومدن سیمکشی ساختمون ما رو انجام دادن
گفتن شما که تلفن میخوای فقط، دیتا نمیگیری!!!
من که نفهمیدم دارن چی کار میکنن
الان من تلفن رو به این سیم چند روز دیگه وصل کنم بوق میخوره؟
چون نصابش گفت شما نیاز به یه وسیله داری که کابل مارو بهش وصل کنی و خروجی تلفن بگیری!!!!

mohandes23
24-06-2017, 00:24
صحبت های وزیر ارتباطات در 24 خرداد 96:
توضیح واعظی درباره فیبر نوری

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت می‌خواهند از فیبر نوری استفاده کنند باید بخشی از درآمد خود را به مخابرات بدهند.
وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که "برخی خطوط تلفن ثابت فیبر نوری است و کاملاً از سر اجبار مشترک مخابرات هستند"، ادامه داد: هفته گذشته نشستی بین شرکت مخابرات و شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت برگزار شد، لذا وزارت ارتباطات به دنبال ایجاد توافقی در این زمینه است، تا مشکلات مشترکان رفع شود.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: بر اساس این توافق اگر شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت می‌خواهند از فیبر نوری استفاده کنند باید بخشی از درآمد خود را به مخابرات بدهند تا این محدودیت از بین برود و نتایج آن طی هفته آینده مشخص می‌شود.
خوب اگه به شرکتای دیگه بدن که خیلی خوبه ولی یه هفته گذشته هنوز خبری نشده امیدوارم این کار به سرانجام برسه تا انحصار دست مخابرات نباشه.
لینک خبر:

lord_alone_dark
25-06-2017, 09:22
سلام من هم تو فکرشم بگیرم مشخصات خط رو با یک تست سرعت بزارین ببینیم چند چنده

lord_alone_dark
25-06-2017, 09:25
میتونی منو راهنمایی کنی

ATOUSH
29-06-2017, 23:00
فایبر هوم ک فقط با ont های خودش سازگار هست ، هواوی هم در خریدی ک مخابرات ایران انجام داده ، ظاهرا ب ازای هر ont غیر هواوی ، لایسنس گرفته ، ولی برندهایی مثل bdcom هیج گونه محدودیتی در کار کردن با ont های مختلف نداره
توضیحات بالا مربوط به اظهار نظر آقای جان بزرگی هست متخصص و مدرس فیبر نوری
شاید مشکل شما هم به همین علت باشد

ATOUSH
29-06-2017, 23:03
دوستان بی خودی زیر بار این تانومای مخابرات عوضی نرید.به خدا کیفیتش از adsl کمتره.ناپایدارترین نتی هستش که تا حالا استفاده کردم.الان به تعداد محدود سریس دادن وضعیتش اینه وای به فردا.

فایبر هوم ک فقط با ont های خودش سازگار هست ، هواوی هم در خریدی ک مخابرات ایران انجام داده ، ظاهرا ب ازای هر ont غیر هواوی ، لایسنس گرفته ، ولی برندهایی مثل bdcom هیج گونه محدودیتی در کار کردن با ont های مختلف نداره

ATOUSH
29-06-2017, 23:09

بعضی از برندها ، فقط با olt های خودشان سازگار هستند ولی بعضی از olt ها محدودیتی در کار کردن با ont های سایر برندها ندارند .

حیزون
29-06-2017, 23:09
تجهیزات ایران بیشتر zte هستن تا هواوی

حیزون
29-06-2017, 23:13
یک سری فیبر نوری را هم خوده ایران از چند وقت پیش تولید میکنه که به اصطلاح خو د کف زن شده و احتیاجی به چین نداره

max-ir
05-07-2017, 00:25
کسی دقیقا میدونه منظور از طرح برگردان بستر مسی به بستر فیبر نوری تانوما که رایگان هم هست چیه؟ منظورشون FTTC هست؟

m_amin
05-07-2017, 01:00
کسی دقیقا میدونه منظور از طرح برگردان بستر مسی به بستر فیبر نوری تانوما که رایگان هم هست چیه؟ منظورشون FTTC هست؟

آره همینه منظورشون

Le0nard0
05-07-2017, 11:52
اون آبونمان ماهی 60 تومن زورگیریه . به نظرم اگه فراگیر بشه هزینه آبونمانش کمتر میشه

ATOUSH
05-07-2017, 19:01
سلام دقیقا خیر ولی به نظر من
فرض کنید شما اشتراک اینترنت از مخابرات را دارید با مقداری معلوم از حجم ، یعنی مخابرات خط تلفن را دم در شما تحویل داده و شما هم به هزینه خودتان سیم کشی داخل را انجام دادین و یک مودم تهیه کردید و از طرحهای مخابرات اینترنت تهیه فرموده و استفاده میکنید.
الان مخابرات در جاهاییکه امکانش باشد و بستر مهیا باشد نظیر همون کار را براتون تا دٓم در برگردان از کابل مسی به فیبر نوری را رایگان براتون انجام میده ، شما باید هزینه کابل کشی داخلی و تهیه ONT یا به اصطلاح همون مودم فیبر نوری را متحمل بشید و طرح اولیه اینترنت خودتان را که از مخابرات داشتید به صورت صوت و دیتا روی خط جدید برگردان کنند و از مزایای فیبر نوری استفاده بفرمایید.

max-ir
06-07-2017, 08:46
فرض کنید شما اشتراک اینترنت از مخابرات را دارید با مقداری معلوم از حجم ، یعنی مخابرات خط تلفن را دم در شما تحویل داده و شما هم به هزینه خودتان سیم کشی داخل را انجام دادین و یک مودم تهیه کردید و از طرحهای مخابرات اینترنت تهیه فرموده و استفاده میکنید.
الان مخابرات در جاهاییکه امکانش باشد و بستر مهیا باشد نظیر همون کار را براتون تا دٓم در برگردان از کابل مسی به فیبر نوری را رایگان براتون انجام میده ، شما باید هزینه کابل کشی داخلی و تهیه ONT یا به اصطلاح همون مودم فیبر نوری را متحمل بشید و طرح اولیه اینترنت خودتان را که از مخابرات داشتید به صورت صوت و دیتا روی خط جدید برگردان کنند و از مزایای فیبر نوری استفاده بفرمایید.

اگه اینطور باشه برام نمی صرفه چون باید کلی هزینه کنم.اگه بصورت FTTC بود برام بهتر بود.الان از مخابرات سرویس ای دی اس ال دارم اما بخاطر فاصله زیاد از مرکز مخابراتی سرعت نهایت به دو یا سه مگابیت میرسه.

Gamemaster
06-07-2017, 08:51
اگه سرعت براتون مهمه برین طرف TD سرعتش ۵مگ حداقله هستن که تا ۱۲ مگ هم دارن میگیرین دیگه اون منظقه و دکل مربوط میشه خودمم دارم استفاده میکنم

mohammad_1992
06-07-2017, 12:14
اون آبونمان ماهی 60 تومن زورگیریه . به نظرم اگه فراگیر بشه هزینه آبونمانش کمتر میشه

با ماهی 60 تومن میشه 3 بسته نامحدود 1 ماهه همراه اول خریداری کرد که کم کم میشه با هر بستش 1000 گیگ دانلود انجام داد!!!!!

فیبر نوری با این قیمت ها هیچ اینده روشنی نداره

ATOUSH
06-07-2017, 13:30
اگه اینطور باشه برام نمی صرفه چون باید کلی هزینه کنم.اگه بصورت FTTC بود برام بهتر بود.الان از مخابرات سرویس ای دی اس ال دارم اما بخاطر فاصله زیاد از مرکز مخابراتی سرعت نهایت به دو یا سه مگابیت میرسه.
تو شهرهای اعلام شده که بستر فیبر نوری داره ، اکر فاصله تا کافو نوری مخابرات کمتر از سیصد متر باشه امکان استفاده از vdsl هست
و این تکنولوژی روی سیم مسی ارائه میشه و نیاز به سیم کشی مجدد نیست و تا ۱۰۰ مگابیت را ظرفیت دارد فقط هزینه‌اش تعویض مودم هست چون مودم مخصوص میخواهد. الا تو تهران بعضی مناطق مخابراتی ارائه سرویس را شروع کرده اند
اگر جستجو کنید اطلاعاتش را میتونید پیدا کنید.

ATOUSH
06-07-2017, 13:36
لینک در عنوان پست

rioman
07-07-2017, 16:11

الان دوستانی که خطشون فیبر نوریه سیم کشی داخل ساختمون همون مسی هست.
حالا اگه کسی تقاضای برگردات به فیبر نوری بده مخابرات تا دم در فیبر میاره و بقیه
میتونه همون سیم کشی سابق بمونه. منتها دیگه سرویس FTTH نمیشه گرفت و
همون ADSL باید بمونه.

Gamemaster
07-07-2017, 17:08
مگه نمیشه داخل هم فیبر کرد؟

ATOUSH
07-07-2017, 17:16
الان دوستانی که خطشون فیبر نوریه سیم کشی داخل ساختمون همون مسی هست.
حالا اگه کسی تقاضای برگردات به فیبر نوری بده مخابرات تا دم در فیبر میاره و بقیه
میتونه همون سیم کشی سابق بمونه. منتها دیگه سرویس FTTH نمیشه گرفت و
همون ADSL باید بمونه.
در طرح اینترنت فیبر نوری تامنزل FTTH
FIBER TO THE HOME
از اول تا آخر مسیر داخل منزل هم فیبر نوری هست.
ولی در تکنولوژی VDSL تا کافو مسیر فیبر نوری هست و از آن به بعد از همان کابل مسی قبلی استفاده میکنه و فقط مودمش فرق میکنه
و در متراژ بالاتر از سیصد متر افت سرعت ایجاد میشه.

حیزون
07-07-2017, 20:12
بالاخره یه جایی مسی میشه ، همون تانوما هم مودمش با کابل شبکه وصل میشه به کامپیوتر ، نه با تار نوری !

ATOUSH
07-07-2017, 21:03
بالاخره یه جایی مسی میشه ، همون تانوما هم مودمش با کابل شبکه وصل میشه به کامپیوتر ، نه با تار نوری !
در ست می فرمایید
با کابل شبکه به کامپیوتر یا دیوایس های دیگه وصل میشه
البته کابل cat5e و کابل cat6 هر کدام به ترتیب تا یک گیگ و ۱۰ گیگ ظرفیت ساپورت دارند. و حداکثر پهنای عرضه شده برای فیبر نوری
حداکثر ۱۰۰ مگابیت هست. پس جایی برای نگرانی نیست.
مودمهای وایرلس کنونی نیز حداقل همین پهنا را ساپورت میکنند.
سپاس

ATOUSH
07-07-2017, 21:05
در ست می فرمایید
با کابل شبکه به کامپیوتر یا دیوایس های دیگه وصل میشه
البته کابل cat5e و کابل cat6 هر کدام به ترتیب تا یک گیگ و ۱۰ گیگ ظرفیت ساپورت دارند. و حداکثر پهنای عرضه شده برای فیبر نوری
حداکثر ۱۰۰ مگابیت هست. پس جایی برای نگرانی نیست.
مودمهای وایرلس کنونی نیز حداقل همین پهنا را ساپورت میکنند.
سپاس

حیزون
07-07-2017, 21:08
والا سرعتش که 50 مگ بیشتره ولی دوستانی که داشتن تو همین تاپیک و تاپیک vdsl زدن ، پینگ تانوما خیلی برتری نداره به vdsl

با این حال تار نوری بسترش اجازه سرعت های بیشتر از این میده که معلوم نیست کی میاد

mohammadgh6
09-07-2017, 16:10
خب من حرفاتون خوندم حالا حرفای خودم میزنم

این سرویس دو حالت داره
۱-vdsl
2-ftth
مورد اول با مودم های معمولی سرعت تا ۵۰ مگ میده و نیازی به فیبر کشی نیست
مورد دوم برای اتصال مسقیم به فیبر نوری اول باید مودم ftthبخرید که قیمتش حدودا ۶۰۰ هزارتومانه و باید مخابرات بیاد براتون از مرکز مخابراتی فیبر بکشه و مستقیم وصل بشین
قیمت حجم ترافیک بر بستر فیبر نوری. هرگیگ ۷۶۰ تک تومان در میاد
ترافیک نمیسوزه و به دوره های بعد منتقل میشه سوال دیگه ای بود بپرسید در خدمتم

فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk
دویت عزیز این قیمتهایی که زده برای 1 ساله یا هرماه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/ftth

ATOUSH
09-07-2017, 21:45
لینک بالا را ببنید
طرحها متفاوت هستند.

حیزون
11-07-2017, 08:58
در ست می فرمایید

سپاس

البته تا جایی که من یادم میاد ، Cat7 مال سرعت 10 گیگابیتی هست و cat6 و cat5e مال 1 گیگ هستن

zofishel
11-07-2017, 14:41
دویت عزیز این قیمتهایی که زده برای 1 ساله یا هرماه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/ftth
سلام
این طرح ها یک ساله هست و قیمتی که زده برای هر ماه هست بعنوان مثال طرح مروارید 1 با سرعت 50 مگابیت و حجم دانلود 50 گیگ در یک ماه که یک سالش میشه 720000 تومن حالا نمی دونم مالیات هم اضافه شده از قبل یا اضافه می شه و اینکه یه 300 یا 400 پول مودم میدی در کل 1100 در میاد برات

ATOUSH
11-07-2017, 15:17
۹ درصد مالیات ارزس افزوده به مبلغ اضافه میشود.

babak_gww
11-07-2017, 21:46
سلام
این طرح ها یک ساله هست و قیمتی که زده برای هر ماه هست بعنوان مثال طرح مروارید 1 با سرعت 50 مگابیت و حجم دانلود 50 گیگ در یک ماه که یک سالش میشه 720000 تومن حالا نمی دونم مالیات هم اضافه شده از قبل یا اضافه می شه و اینکه یه 300 یا 400 پول مودم میدی در کل 1100 در میاد برات

ببخشید:n16: اما اونطور که نوشته این حجم و قیمت برای مدت قرارداد هستش که ذکر شده 12 ماه ... یعنی 12 ماه اینترنت دارین با 50 گیگ حجم و با قیمت کلی 60 هزار تومن ...

دوستان ببخشید این تانوما هزینه مودم اش چطوریه؟ اصلا چه مودمی میخواد؟ :n16:

ATOUSH
11-07-2017, 22:48
ببخشید:n16: اما اونطور که نوشته این حجم و قیمت برای مدت قرارداد هستش که ذکر شده 12 ماه ... یعنی 12 ماه اینترنت دارین با 50 گیگ حجم و با قیمت کلی 60 هزار تومن ...

سلام
هزینه مودمش مثل مودم adsl هست و نسبت به امکاناتش متفاوت هست متاسفانه توی بازار هم بعلت جدید بودن این طرح
مودمش موجود نیست. اسم صحیح مودمش هست ONT
OPTICAL NETWORK TERMINAL

ATOUSH
11-07-2017, 22:50

توی این لینک بالا شرایط تعرفه ها هست.

zofishel
12-07-2017, 15:51

سلام
خیر دوست عزیز اگه روی طرح مروارید 1 کلیک کنید صفحه بعد برای شما توضیح داده که در ماه حداقل 50 گیگ حجم دارید و قیمتش هست ماهیانه 60 تومن که باید 12 ماهه بخرین و باقی هزینه ها که عرض کردم
اما در حال حاضر سرویسی نخرید بهتره چون هنوز خودشونم نمی دونن چی کار می کنند طبق بررسی هایی که کردم تو نمایندگی های مشهد (وب سایت هاشون) در اصل vdsl رو به عنوان ftth به مشتریان غالب می کنند و مشتری هم که اطلاعی از سرویس ها نداره پول هنگفتی رو متحمل می شه

keivan620
13-07-2017, 09:47
سلام دوستان
آیا اینجا کسی هست که از سرویس تانوما ۱۰۰ مگ استفاده کنه و بتونه نظرش رو بگه؟
متشکرم

Gamemaster
13-07-2017, 10:33
سلام دوستان
آیا اینجا کسی هست که از سرویس تانوما ۱۰۰ مگ استفاده کنه و بتونه نظرش رو بگه؟
متشکرم
سلام
بله هستن که استفاده میکنن و نظر هم میدن
خاهش

حیزون
13-07-2017, 10:35
100 مگ خیلیه ! اما طرح نامحدود دکتر واعظی فقط باسه adsl و td lte هست و هنوز تانوما آبشخور بستر مخابرات هست

دوستان که تانوما گرفتن در اینترنت تانوما مثل Adsl که اگه هیتلر شکن بزنی بعد از 20 دقه نیم ساعت اینترنت قطع میشه بعد چراغ دی اس ال چشمک زن میشه ، تو تانوما چجوریه ؟ نور رو قطع میکنند ؟

keivan620
14-07-2017, 07:35
شما در حال استفاده از تانوما هستید؟
میتونم باهاتون تلفنی مشورت کنم؟

keivan620
14-07-2017, 07:37
سلام
بله هستن که استفاده میکنن و نظر هم میدن
خاهش

malek911
14-07-2017, 10:28
دوست عزیز سوالاتتون رو همینجا مطرح کنید تا همه بتونن استفاده کنن.چیز شکن من که استفاده میکنم قطعی نداره

farsweb
14-07-2017, 11:15
تو سمنان هم تبلیغش روی قبض ها میاد منتها نه از ضوابطش اطلاعی دارن نه از زمان عرضه اش. مشخص نیست کجاها رو پوشش میده

bigbang001
14-07-2017, 14:01
سلام دوستان
من زنگ زدم ۲۰۲۰ برای امکان سنجی گفتن باید حتما ثبت نام کنید.
من هم طرح الماس دو که سرعت ۱۰۰ مگ و حجم ۵۰۰ گیگ یکساله هست ثبت نام کردم
گفتن بسته به ساختمان ۱۵۰ تا ۳۵۰ هزینه سیمکشی داره و مودم هم بسته به انتخاب خودتون ۲۵۰ تا ۳۵۰
با این هزینه یعنی سیم میارن تا داخل خونه؟ هزینه دیگه ای نداره؟
کسی استفاده کرده؟ واقعا سرعت این حدود که میگن هست؟
من بیشتر بخاطر سرعت اپلود داغون ای دی اس ال میخوام عوض کنم کفتن سرعت اپلود و داناود یکیه. واقعا همینطوره؟

Sent from my iPad using Tapatalk

malek911
14-07-2017, 15:10
سلام دوستان
من زنگ زدم ۲۰۲۰ برای امکان سنجی گفتن باید حتما ثبت نام کنید.
من هم طرح الماس دو که سرعت ۱۰۰ مگ و حجم ۵۰۰ گیگ یکساله هست ثبت نام کردم
گفتن بسته به ساختمان ۱۵۰ تا ۳۵۰ هزینه سیمکشی داره و مودم هم بسته به انتخاب خودتون ۲۵۰ تا ۳۵۰
با این هزینه یعنی سیم میارن تا داخل خونه؟ هزینه دیگه ای نداره؟
کسی استفاده کرده؟ واقعا سرعت این حدود که میگن هست؟
من بیشتر بخاطر سرعت اپلود داغون ای دی اس ال میخوام عوض کنم کفتن سرعت اپلود و داناود یکیه. واقعا همینطوره؟

Sent from my iPad using Tapatalk
نوسان زیاد داره ولی ۱۰۰ مگ آپلود و دانلود رو میده

Mohsen_mzh
14-07-2017, 19:58
خیلی مسخرست جدی یک سال 500 گیگ با این سرعت. یعنی حتی یک نصف روز هم نمیشه مداوم دانلود کرد. حدود 11 ساعت دانلود ! 11 ساعت رو باید تو یک سال جیره بندی کنیم!

keivan620
15-07-2017, 08:37
دوست عزیز سوالاتتون رو همینجا مطرح کنید تا همه بتونن استفاده کنن.چیز شکن من که استفاده میکنم قطعی نداره
سلام
ممنون از جوابتون.
بنده این سوالها رو دارم.
سرعت شما با ookla بدون استفاده از چیز شکن، بطور متوسط طی روز و بطور متوسط طی شب چقدر است؟ (بنده ۱۰۰ مگ رو درخواست دادم)
آیا متوسط سرعت شما بیش از ۲۰ درصد مواقع پایین تر از میانگین سرعت اسمی است؟ یعنی اگر شما سرعت ۱۰۰ مگ رو درخواست دادید ، آیا بیش از ۲۰ درصد مواقع سرعت شما پایین تر از ۵۰ مگ است؟
در کل میزان نوسان چقدر است؟
متشکرم

malek911
15-07-2017, 09:56
سلام
ممنون از جوابتون.
بنده این سوالها رو دارم.
سرعت شما با ookla بدون استفاده از چیز شکن، بطور متوسط طی روز و بطور متوسط طی شب چقدر است؟ (بنده ۱۰۰ مگ رو درخواست دادم)
آیا متوسط سرعت شما بیش از ۲۰ درصد مواقع پایین تر از میانگین سرعت اسمی است؟ یعنی اگر شما سرعت ۱۰۰ مگ رو درخواست دادید ، آیا بیش از ۲۰ درصد مواقع سرعت شما پایین تر از ۵۰ مگ است؟
در کل میزان نوسان چقدر است؟
متشکرم
با تهران میانگین چه روز چه شب هم دانلود و هم آپلودم ۸۰ هستش و با سرورهای اروپایی دانلود ۵۰ و آپلود ۷۰ هستش.البته قبلا نوسانش خیلی بیشتر بود ولی ۲-۳ هفتس بهتر شده.با idm هم همیشه ۱۰۰ مگ رو میده

mohandes23
15-07-2017, 17:22
با تهران میانگین چه روز چه شب هم دانلود و هم آپلودم ۸۰ هستش و با سرورهای اروپایی دانلود ۵۰ و آپلود ۷۰ هستش.البته قبلا نوسانش خیلی بیشتر بود ولی ۲-۳ هفتس بهتر شده.با idm هم همیشه ۱۰۰ مگ رو میده
انوخت لگ یا تاخیر احساس می کنی ؟ نسبت به adsl لگش چطوره؟

حیزون
15-07-2017, 17:56

پینگ اش هم مثل سرعتش جفتک میزنه ، یا ثابته ؟ اگه زحمت نی با 4 2 2 4 و 8 8 8 8 و گوگل یه پینگ بگیر بزن این تاپیک دوست گرامی توانمند

بعد شما که مجتمع نبودی و نوساز چجوری به تک واحد دادن ؟

بعد اون دستگاه که قبل از مودم هست و بعد از پست نوری در خونه چیه ؟ توضیح ندادن ؟

نگفتن شهرستان های کوچک تر کی میرسه ؟

شما خودت چه بازی هایی میزنی باهاش ؟ دوست گرامی

حیزون
15-07-2017, 18:35
و سوال دیگه اینکه سرعت 10 مگابایتی که از ایرانسل و همراه اول هم میشه گرفت ، تانوما چقدر برتری داره به اینترنت وایرلس که شرکت های معتبر وایر لس میدن ؟!؟

malek911
15-07-2017, 20:42
انوخت لگ یا تاخیر احساس می کنی ؟ نسبت به adsl لگش چطوره؟
قبلا هم گفتم لگ و تاخیرش نسبت به adsl کمتره و تو هیچ بازی مشکل ندارم بجز pes17 بدبخت

malek911
15-07-2017, 20:48
پینگ اش هم مثل سرعتش جفتک میزنه ، یا ثابته ؟ اگه زحمت نی با 4 2 2 4 و 8 8 8 8 و گوگل یه پینگ بگیر بزن این تاپیک دوست گرامی توانمند

بعد شما که مجتمع نبودی و نوساز چجوری به تک واحد دادن ؟

بعد اون دستگاه که قبل از مودم هست و بعد از پست نوری در خونه چیه ؟ توضیح ندادن ؟

نگفتن شهرستان های کوچک تر کی میرسه ؟

شما خودت چه بازی هایی میزنی باهاش ؟ دوست گرامی
با ۴.۲.۲.۴ پینگم ۷۰ و با ۸.۸.۸.۸ پینگم ۳۹
من واسه شرکتمون گرفتم
دقیق نمیدونم اون دستگاه قبل مودم چیه،فعلا نصبش نکردن و من مستقیم سیم کابل نوری رو وصل مودم کردم
من بیشتر bf1 و pes17 میزنم که تو بتل پینگم ۷۰ هستش ولی تو pes17 مشکل همچنان باقیست

malek911
15-07-2017, 20:51

mohandes23
15-07-2017, 21:00
سرعت اپلودت که خیلی داغونه...تو که گفتی بالاست!

m_amin
15-07-2017, 22:00

Type 1
هم میده خیلی خوبه
و اینکه این سرعت رو تو ps4 میده عالیه
چون سرعت ps4 خیلی کمتر هست
فکر کنم مال سروراش هست که با ایران اوکی نیست
ولی چیزی که نشون میده عالیه

malek911
15-07-2017, 22:56
سرعت اپلودت که خیلی داغونه...تو که گفتی بالاست!
توps4 نمیدونم چه مرگشه که آپلودش بالاتر از ۳ نمیره.البته سرعت آپلود هم تو ps4 زیاد مهم نیست

ehsanehsan007
16-07-2017, 01:14
مخابرات قم

essien
16-07-2017, 11:50
با ۴.۲.۲.۴ پینگم ۷۰ و با ۸.۸.۸.۸ پینگم ۳۹
من واسه شرکتمون گرفتم
دقیق نمیدونم اون دستگاه قبل مودم چیه،فعلا نصبش نکردن و من مستقیم سیم کابل نوری رو وصل مودم کردم
من بیشتر bf1 و pes17 میزنم که تو بتل پینگم ۷۰ هستش ولی تو pes17 مشکل همچنان باقیست
این لامصب pes معضلیه برای خودش .
سرورش ژاپنه ، ظاهرا هیچ رقمه فعلا راهی نیست دسترسی مون بهتر بشه .
پینگ تایم شما روی سرور کونامی چقدره الان ؟

malek911
16-07-2017, 12:03
این لامصب pes معضلیه برای خودش .
سرورش ژاپنه ، ظاهرا هیچ رقمه فعلا راهی نیست دسترسی مون بهتر بشه .
پینگ تایم شما روی سرور کونامی چقدره الان ؟
بین۳۶۰و۳۴۰

Armin.Computer
16-07-2017, 19:28
سلام
جایی هست که لیست شهرهای تحت پوشش باشه؟؟؟

حیزون
16-07-2017, 19:46
بله ، هشت شهر اول ایران : قم تهران کرج شیراز مشهد تبریز اهواز . شد هشت تا درسته ؟ البته فقط اسما ، اصفهان هم که از قبل بود

و مناطق آزاد ارس چابهار و آستارا ترکیه

m_amin
16-07-2017, 21:11
بله ، هشت شهر اول ایران : قم تهران کرج شیراز مشهد تبریز اهواز . شد هشت تا درسته ؟ البته فقط اسما ، اصفهان هم که از قبل بود

و مناطق آزاد ارس چابهار و آستارا ترکیه

فقط اسمها هست
تهران که پایتخت هست من رفتم تقاضا بدم با اینکه مجتمع ۶۰ واحدی هم هست
گفت برث ۳۰ تا از شاکنین بگو بیان درخپاست بدن انگار من بیکارم دونه دونه دستشونو بگیرم بیام درخواست بدم

حیزون
17-07-2017, 06:58
فقط اسمها هست
تهران که پایتخت هست من رفتم تقاضا بدم با اینکه مجتمع ۶۰ واحدی هم هست
گفت برث ۳۰ تا از شاکنین بگو بیان درخپاست بدن انگار من بیکارم دونه دونه دستشونو بگیرم بیام درخواست بدم

باید مثل دوست عزیز مالک زرنگی میکردی و به اسم شرکت و حقوقی ، ثبت نام میزدی . اون مثل اینکه این کارو کرده . شرکت ثبت کرده الانم باهاش بازی میکنه

m_amin
17-07-2017, 14:38
باید مثل دوست عزیز مالک زرنگی میکردی و به اسم شرکت و حقوقی ، ثبت نام میزدی . اون مثل اینکه این کارو کرده . شرکت ثبت کرده الانم باهاش بازی میکنه

فکر نکنم واسه اینکار ثبت کرده باشه چون انقدر رله نیست که اینکار رو یکنی
ایشون احتمالا شرکت داشتن یعنی شرکت بوده و برای اون گرفتن یا به اسم اون

ولس کلا سیستم ثبت نامش خیلس مسخرست هر جور شده میخوان منصرفت کنند
رییس مرکز میگفت همین adsl سرعتش خوبه بیشتر میخوای چی کار

malek911
17-07-2017, 14:49
:)
نه بابا زرنگی چیه،شرکت رو داشتیم از قبل و خودشون اومدن گفتن که فیبر میدیم بیاین ثبت نام کنید.وگرنه نت مذخرف مملکت ارزش این زرنگیها رو نداره.در کل نسبت به هزینه و زمانی که صرفش کردم اون کیفیت رو نداره

qosmio
17-07-2017, 15:00
من یک سوالی برام پیش اومده ، من اگر این سرویس رو درخواست بدم ، میان روی همون سیم های مسی فعال میکنند یعنی جایگزین سیم مسی میشه کلا یا چیز جدایی هست ؟ از این نظر میپرسم که من الان روی خط مسی پارس آنلاین دارم و تقریبا راضی هستم ، ولی اگر این تانوما رو بگیرم این پارس آنلاین یا اینترنت هایی دیگه اگر روی خطوط مسی داشته باشم قطع میشند ؟ چون اگر اینطوری باشه و راضی نباشیم دیگه راه برگشتی هم نیست

essien
17-07-2017, 15:41
من یک سوالی برام پیش اومده ، من اگر این سرویس رو درخواست بدم ، میان روی همون سیم های مسی فعال میکنند یعنی جایگزین سیم مسی میشه کلا یا چیز جدایی هست ؟ از این نظر میپرسم که من الان روی خط مسی پارس آنلاین دارم و تقریبا راضی هستم ، ولی اگر این تانوما رو بگیرم این پارس آنلاین یا اینترنت هایی دیگه اگر روی خطوط مسی داشته باشم قطع میشند ؟ چون اگر اینطوری باشه و راضی نباشیم دیگه راه برگشتی هم نیست
vdsl رو روی سیم مسی میدن که در واقع اینطور میشه گفت که اونم نمیدن :n02:
ولی اگه واگذار میکردن بایستی اول adsl رو قطعش میکردی .
دوست عزیز اگه راضی هستی برای چی میخای هزینه الکی متحمل بشی !؟

qosmio
17-07-2017, 15:57
vdsl رو روی سیم مسی میدن که در واقع اینطور میشه گفت که اونم نمیدن :n02:
ولی اگه واگذار میکردن بایستی اول adsl رو قطعش میکردی .
دوست عزیز اگه راضی هستی برای چی میخای هزینه الکی متحمل بشی !؟

یعنی پس اگر این تانوما رو بگیریم باید با adsl شرکت های دیگه خدافظی کنیم ؟
دلیلش اینه که من 2 تا اینترنت دارم ، یکی پارس آنلاین برای خودم و گیم استفاده میکنم که پینگش خوبه ، یک اینترنت هم از مخابرات 1 مگ نامحدود دارم برای استفاده بقیه اعضای خونه ولی سرعتش و کیفیتش پایینه و میخواستم جای این بگیرم.

حیزون
17-07-2017, 16:05

پارس آنلاین که adsl ه دوست گرامی ، این تانوما از مرکز تا پشت مودم شما ارتباط نوری لیزری هست ! فقط از پشت مودم تا کامپیوتر نیم متر کابل شبکه میزنه

خط تلفن رو هم رو همون فیبر نوری داری ، یعنی با همون پورت rj11 میخوره پشت مودم نوری شما ، یعنی اگه خیلی اینترنت دوست نداری تلفن سرجاشه

بهترین پینگ هم اصلا مال مخابرات ه فقط سایت و سیستم اش یه کم زاغارته و مثل پارس آنلاین جینگیل پینگیل نداره

essien
17-07-2017, 18:49
یعنی پس اگر این تانوما رو بگیریم باید با adsl شرکت های دیگه خدافظی کنیم ؟
دلیلش اینه که من 2 تا اینترنت دارم ، یکی پارس آنلاین برای خودم و گیم استفاده میکنم که پینگش خوبه ، یک اینترنت هم از مخابرات 1 مگ نامحدود دارم برای استفاده بقیه اعضای خونه ولی سرعتش و کیفیتش پایینه و میخواستم جای این بگیرم.
نامحدود مخابرات فایده نداره اصلا ...
تبدیل به حجمیش کن و اعصابشم داشته باش چون مثل من که چند روزیه سر نویز و ... باهاشون کلنجار میرم ممکنه شما هم این بلا سرت بیاد .
واقعا سیستماشون ذاقارته . ولی وقتی بدون قطع و وصلی برقرار بشه سرعت 16 مگ با پینگ مناسبی در اختیارته .

در مورد تانوما یه مساله رو بهت بگم ، صرف نظر از اینکه سرویس بگیری یا نه باید ماهی 60 تومن پول آبونمانشو بدی . میگم هزینه الکی میکنی همین چیزاس ...
اگه ولی سرعت بالاتر از adsl میخای برو یا از مبین نت یا ایرانسل Td-lte بگیر . قیمتشام یه سر بزن ...

mohandes23
18-07-2017, 00:33
انتقاد دوباره نمایندگان مجلس به واگذاری شرکت مخابرات؛

مالکیت فیبرنوری باید از شرکت مخابرات به دولت بازگردد
به گزارش تماس نیوز، علیرضا محجوب نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نحوه واگذاری سهام مخابرات ایران به صورت بلوکی، خواستار طرح مجدد تحقیق و تفحص از نحوه واگذاری این شرکت مطابق با اصل 44 قانونی اساسی شد.به گفته وی، اسناد واگذاری مخابرات ایران نیازمند شفاف سازی و آشکار شدن است.رمضانعلی سبحانی فر نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به بندهایی از برنامه ششم توسعه خواستار، بازگرداندن داکت و فیبرنوری از مخابرات به دولت شد.به گزارش تماس نیوز، اظهارات اخیر نمایندگان عضو فراکسیون شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد و انضباط مالی درحالیست که چندی پیش یکی از رسانه از برگشت آخرین چک خرید شرکت مخابرات در واگذاری آن خبر داد.ضمن اینکه تاکنون در انتقادها و صحبت های ارایه شده از سوی مقامات و کارشناسان در مورد شرکت مخابرات، بحثی در مورد برگشت مالکیت فیبرنوری نشده بود و تنها بازگشت مالکیت سیم مسی مطرح بود.

حیزون
18-07-2017, 07:23
یکی که داره امتحان کنه ببینه رو اون تلفن که میخوره پشت مودم نوری میتونه adsl بگیره مثلا از یه شرکت دیگه اصلا رانژه میشه

mohandes23
18-07-2017, 15:22
منم لنگ اینم که اگه فیبر بکشن سیم مسی رو قطع می کنن یا نه ؟ فردا می رم مرکز بپرسم

malek911
18-07-2017, 15:42
من الان هم مسی دارم هم فیبر.کلا به هم ربطی ندارن.البته رو فیبر هم ۲ تا خط دادن ولی گفتم میشه خطهای روی مسی رو انتقال بدم گفتن نمیشه چون فرق میکنن با هم

bigbang001
22-07-2017, 23:34
سلام دوستان
هفته گذشته رفتم مرکز مخابرات و درخواست فیبر برای محل کارم دادم
بالاخره امروز بعد از کلی پیگیری گفتن باید در ساختمانتان حداقل سه نفر درخواست فیبر بدن تا ما سیمکشی کنیم هر چی گفتم کل ساختمان مربوط به یک شرکت و کس دیگیری وجود فیزیکی نداره که بخواد درخواست بده قبول نکردن گفتن برای یک یوزر صرف نداره سیم بکشن!
امروز بعد از یک هفته که گفتن

bigbang001
22-07-2017, 23:42
سلام دوستان
بالاخره امروز بعد از کلی پیگیری گفتن باید در ساختمانتان حداقل سه نفر درخواست فیبر بدن تا ما سیمکشی کنیم هر چی گفتم کل ساختمان مربوط به یک شرکت و کس دیگیری وجود فیزیکی نداره که بخواد درخواست بده قبول نکردن گفتن برای یک یوزر صرف نداره سیم بکشن!
به نظرتون چکار کنم؟

srx190d
23-07-2017, 00:05
بايد كل هزينه رو متقبل بشين احتمالا

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

m_amin
23-07-2017, 11:30
سلام دوستان
به نظرتون چکار کنم؟

به منم همین رو گفتن
کلا سعی میکنن کنسل کنند قضیه رو

bigbang001
23-07-2017, 13:38
بايد كل هزينه رو متقبل بشين احتمالا

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

والا من اصلا ازشون سیمکشی داخل ساختمان نخواستم گفتم شما تا کنتور تحویل بدین مودم رو هم همونجا متصل کنید.

mohandes23
25-07-2017, 23:52
شرایط واگذاری سرویس فیبرنوری "تانوما" تسهیل می شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سخنگوی شرکت مخابرات ایران از تسهیل شرایط واگذاری سرویس تانوما خبر داد و گفت: با درخواست سه متقاضی تجهیزات ارائه سرویس در منطقه مخابرات فراهم می شود و مدت زمان انتظار دریافت سرویس کاهش می یابد.

به گزارش سیتنا، محمدرضا بیدخام از تسهیل شرایط واگذاری دسترسی فیبرنوری مخابرات (تانوما) خبر داد.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: برای دریافت سرویس تانوما متقاضیان باید در مرکز مخابراتی مربوطه درخواست ارائه کنند که با به حد نصاب رسیدن درخواست ها برای امکان سنجی، امکانات لازم برای ارائه این سرویس در مرکز مخابراتی مورد تقاضا فراهم می شود.
وی با بیان اینکه در راستای تسهیل دریافت سرویس تانوما تعداد درخواست های لازم برای فراهم کردن امکانات در منطقه به سه درخواست کاهش یافته گفت: این تغییر به کاهش مدت زمان انتظار برای دریافت سرویس تانوما منجر می شود.
بیدخام گفت: برای دریافت این سرویس مشترک نیازمند تهیه تجهیزات FAT (تجهیزات انتقال فیبر به داخل منزل) است که قیمت این تجهیزات از 260 هزار تومان آغاز می شود. پس از آن کمترین قیمت سرویس تانوما 12 هزارتومان است که متناسب با سطح سرویس ، قیمت افزایش می یابد.

samuraii40
27-07-2017, 15:45
سلام بنده سرویس الماس 1 را گرفتم که نوشته هر ماه یک هفته رایگان هستش میخواستم بدونم اون یک هفته را ما تعیین میکنیم یا نه جور دیگه ای هستش؟

qosmio
27-07-2017, 16:26
سلام بنده سرویس الماس 1 را گرفتم که نوشته هر ماه یک هفته رایگان هستش میخواستم بدونم اون یک هفته را ما تعیین میکنیم یا نه جور دیگه ای هستش؟

اون یک هفته احتمالا زمانی هست ، یعنی به جای 4 هفته ، به شما 5 هفته اینترنت میدن ولی حجم اضافه نمیکنند . کی براتون وصل میکنند؟

essien
28-07-2017, 09:16
میخای تو اون هفته بترکونی دیگه :n25:
بپرسید از خودشون سوال ما هم هست ...
یکم از نحوه ثبتنامتون بفرمایید . و اینکه چه منطقه مخابراتی هستید .
ما که میریم تحویل نمیگیرن میگن با خودت باید فلان قدر مشتری بیاری تا بررسی کنیم!

malek911
28-07-2017, 12:05
میخای تو اون هفته بترکونی دیگه :n25:
بپرسید از خودشون سوال ما هم هست ...
یکم از نحوه ثبتنامتون بفرمایید . و اینکه چه منطقه مخابراتی هستید .
ما که میریم تحویل نمیگیرن میگن با خودت باید فلان قدر مشتری بیاری تا بررسی کنیم!
منظورشون این نیست که یه هفته میتونه نامحدود دانلود کنه.فقط زمان سرویس رو افزایش میدن.الان ۱ ساله بگیره ۲ ماه و نیم زمان اضافی میندازن رو سرویسش

ShadowDragon
28-07-2017, 17:29
دوستان، ساختمون ما رو اجبارا دارن فیبر کشی میکنن، و گفتا اون بسته اجباری ماهی 100 گیگ رو باید فعا کنی و هزینه 1 سالش 1100 در میاد ظاهرا
در حالی که مصرف من نهایت ماهی 5-6 گیگه

قیمت تجهیزاتش چقدر میشه که خودم بخرم و همون تلفن عادی بر بستر فیبر رو استفاده کنم ؟ بدون نت!
چون ظاهرا یه تبدیلی چیزی لازمه که ( شبیه مودم) به تلفن عادی وصل شه

mohandes23
01-08-2017, 21:06
به گزارش تیتر امروز،رییس هیأت‌مدیره شرکت مخابرات ایران با تاکید بر لزوم حرکت شرکت‌های اینترنتی (FCP) به سمت شبکه IP و فیبرنوری، گفت: همه شرکت‌ها می‌توانند وارد حوزه فیبرنوری شوند و قرار نیست مخابرات انحصاری ایجاد کند.برات قنبری با بیان اینکه مخابرات باید طی ۱۰ سال آینده فیبر نوری داشته باشد و شبکه‌اش نیز IP شود، اظهار کرد: مخابرات ناگزیر است شبکه جدید خود را بر مبنای فیبرنوری راه‌اندازی کند که سرعت بالای ۳۰ مگ و ۵۰ و ۱۰۰ مگابیتی را به خانواده‌ها ارائه دهد؛ همچنین شبکه خود را به IP (زیرساخت اینترنت پروتکل) تبدیل کند و سایر شرکت‌های FCP نیز باید به همین سمت بروند.
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات در ادامه با بیان اینکه مجموع مخابرات، چه FCP‌ها و چه شرکت مخابرات ایران باید رشد و زمینه اتصال را ایجاد کنند، افزود: همه شرکت‌ها می‌توانند وارد حوزه فیبرنوری شوند و قرار نیست مخابرات انحصاری ایجاد کند. ما انحصار تکنولوژی را حذف کردیم؛ انحصار زیرساخت را نیز بر اساس مقررات و پروانه‌هایی که صادر می‌شود، کاهش می‌دهیم.

ShadowDragon
01-08-2017, 22:55
یه سر به روش جدید قیمت بزنن بعد شر و ور مصاحبه کنن :@

mohandes23
02-08-2017, 01:04
دوستان، ساختمون ما رو اجبارا دارن فیبر کشی میکنن، و گفتا اون بسته اجباری ماهی 100 گیگ رو باید فعا کنی و هزینه 1 سالش 1100 در میاد ظاهرا
در حالی که مصرف من نهایت ماهی 5-6 گیگه

قیمت تجهیزاتش چقدر میشه که خودم بخرم و همون تلفن عادی بر بستر فیبر رو استفاده کنم ؟ بدون نت!
چون ظاهرا یه تبدیلی چیزی لازمه که ( شبیه مودم) به تلفن عادی وصل شه
توی صفحه قبل همین تاپیک گذاشتم از 260 شروع میشه به بالا.

ShadowDragon
02-08-2017, 08:20
توی صفحه قبل همین تاپیک گذاشتم از 260 شروع میشه به بالا.

قیمت مودمش 260?
چیه مدلش؟
ترجیحا امکاناتش رو بفرمایید

ایا این مودم، یه ورودی فیبر و یه خروجی تلفن و بقیش شبیه مودم adsl میشه و یه روتر wifi ؟
mohandes23
02-08-2017, 11:43
قیمت مودمش 260?
چیه مدلش؟
ترجیحا امکاناتش رو بفرمایید

ایا این مودم، یه ورودی فیبر و یه خروجی تلفن و بقیش شبیه مودم adsl میشه و یه روتر wifi ؟

post98
02-08-2017, 14:00
دوستان چند تا سوال

مین میخوام سرویس مروارید 1 رو خریداری کنم تو سایت مخابرات رفتم برای ثبت نام وقتی شماره منزل رو وارد کردم گفتش امکان ارائه FTTH بر روی این شماره نمی باشد یه همچین پیامی داد.

1-با این پیام کلآ من نمیتونم بگیرم یا باید از بخش فنی مخابرات سوال کنم؟به کجا زنگ بزنم که اطلاعات فنی داشته باشه که قطعآ بگه تو محل ما میتونن ارائه بدن یا نه؟
2-هزینه مروارید 1 با احتساب هزینه فیبرکشی و مودم چقدر در میاد بنظرتون؟
3-آیا به مکان های استیجاری هم داده میشه سرویس تانوما؟

من با 2020 تماس گرفتم گفت که به منازل استیجاری هم داده میشه ، ولی نمیشه رو حرفش حساب کرد چون اطلاع دقیقی نداشت که تو محل ما سرویس تانوما ارائه میشه یا خیر البته تو منطقه ما من چند ماهه پیش میخواستم سرویس ADSL آسیاتک بگیرم که به دلیل اینکه اینجا خطوط بر بستر فیبر هستش نتونستم ADSL بگیرم

post98
02-08-2017, 14:03
دوستان چند تا سوال

من میخوام سرویس مروارید 1 رو خریداری کنم تو سایت مخابرات رفتم برای ثبت نام وقتی شماره منزل رو وارد کردم گفتش امکان ارائه FTTH بر روی این شماره نمی باشد یه همچین پیامی داد.

1-با این پیام کلآ من نمیتونم بگیرم یا باید از بخش فنی مخابرات سوال کنم؟به کجا زنگ بزنم که اطلاعات فنی داشته باشه که قطعآ بگه تو محل ما میتونن ارائه بدن یا نه؟
2-هزینه مروارید 1 با احتساب هزینه فیبرکشی و مودم چقدر در میاد بنظرتون؟کلآ چقدر میشه؟

من با 2020 تماس گرفتم گفت که به منازل استیجاری هم داده میشه ، ولی نمیشه رو حرفش حساب کرد چون اطلاع دقیقی نداشت که تو محل ما سرویس تانوما ارائه میشه یا خیر البته تو منطقه ما من چند ماهه پیش میخواستم سرویس ADSL آسیاتک بگیرم که به دلیل اینکه اینجا خطوط بر بستر فیبر هستش نتونستم ADSL بگیرم

malek911
02-08-2017, 16:10
دوستان چند تا سوال

من میخوام سرویس مروارید 1 رو خریداری کنم تو سایت مخابرات رفتم برای ثبت نام وقتی شماره منزل رو وارد کردم گفتش امکان ارائه FTTH بر روی این شماره نمی باشد یه همچین پیامی داد.

2-هزینه مروارید 1 با احتساب هزینه فیبرکشی و مودم چقدر در میاد بنظرتون؟کلآ چقدر میشه؟

والا به اون سیستم ثبت نامشون اعتباری نیست.چون من که الان فیبر دارم به منم میگه مقدور نیست.باید بری از مرکز مخابراتیتون حضوری پرس و جو کنی.

❤❤❤
03-08-2017, 14:06
تا 10 سال دیگه کل تهران فیبر میشه

Gamemaster
03-08-2017, 14:30
با این حساب پس شهرهای دیگه ۲۰ ۳۰ سال زمان میبره حتما:n27:

mohandes23
03-08-2017, 14:42
نه 10 سال برای کل ایران هست.تهران و برقیه کلان شهرها 3 تا 4 ساله

mohandes23
03-08-2017, 14:57
مدیرعامل شرکت سهامی مخابرات استان سمنان:
۲۰هزار پورت برای دسترسی به فیبر نوری در سمنان ظرفیت‌سازی شد
سمنان - مدیرعامل شرکت سهامی مخابرات استان سمنان از آغاز واگذاری اینترنت بر بستر فیبرنوری برای منازل در استان خبر داد و گفت: ۲۰هزار پورت برای دسترسی به فیبر نوری در سمنان ظرفیت‌سازی شد.به گزارش خبرنگار مهر، مجید دارایی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه به میزبانی مخابرات استان سمنان، از آغاز واگذاری اینترنت بر بستر فیبرنوری برای منازل و بنگاه‌های اقتصادی با نام تجاری «تانوما» در سطح استان خبر داد و ابراز داشت: در راستای ارائه خدمات در دولت الکترونیک شرکت مخابرات ایران توسعه شبکه فیبر نوری را در دستور کار خود قرار داد که بر همین اساس در استان علاوه بر ظرفیت سازی۲۰هزار پورت، پیش بینی می شود تا ۳۰هزار پورت ارتقا پیدا کند.وی بابیان اینکه متقاضیان تنها هزینه سیم کشی فیبر داخل ساختمان را عهده دار خواهند بود، افزود: هزینه تبدیل کابل مسی به فیبر نوری تا درب منازل بر عهده شرکت مخابرات خواهد بود و مشترکان می توانند با ارائه درخواست و سرویس از هر یک از بسته های پورتال مخابرات استفاده کنند.مدیرعامل شرکت سهامی مخابرات استان سمنان ضمن بیان اینکه با ارائه سرویس فیبر نوری به منازل توسط مخابرات مشترکان می توانند از اینترنت باسرعت و کیفیت بالا بهره مند شوند، ابراز داشت: در این سرویس به جای استفاده از کابل مسی از فیبر نوری برای انتقال اطلاعات تا ساختمان استفاده می شود که می‌تواند خدماتی از جمله تلفن، اینترنت، سرویس‌های چندرسانه‌ای را با سرعت و کیفیتی بسیار بالاتر از کابل مسی در اختیار مشترکان قرار داد.دارائی در ادامه تصریح کرد: پهنای باند اینترنتی و تعداد خطوط تلفن دلخواه، قابلیت استفاده از سرویس های دیتای متنوع مخابراتی و غیر مخابراتی، حذف تمام کابل های مسی ارتباطی، ارتباط صوتی و تصویری با کیفیت بالا، طول عمر بالاتر نسبت به کابل های مسی، افزایش چشمگیر پایداری ارتباط وکاهش نویز از جمله مزایای استفاده از تانوما یا فیبر نوری است.وی افزود: اینترنت باند پهن با سرعت فوق‌العاده و کیفیتی پایدار، بانکداری الکترونیک، بازی و خرید آنلاین، تلفن تصویری، سیستم‌های نظارت تصویری، آیفون تصویری هوشمند، مدیریت هوشمند ساختمان، پارکینگ هوشمند، آموزش و پزشکی از راه دور و اینترنت اشیا از جمله سرویس‌های قابل ارائه به صورت همزمان بر بستر فیبرنوری است.مدیرعامل شرکت سهامی مخابرات استان سمنان تاکید کرد: متقاضیان سرویس تانوما می‌توانند با شماره تلفن ۲۰۲۰ داخلی یک تماس گرفته و یا به مراکز فروش اینترنت پرسرعت مخابرات مراجعه کنند.

ShadowDragon
03-08-2017, 20:41
خبر دارید که 700 تومن بابت فیبر کشی داخل میگیرن؟

mohandes23
03-08-2017, 21:24
خبر دارید که 700 تومن بابت فیبر کشی داخل میگیرن؟
شوخیشم قشنگ نیست!!!!!:n04:

ShadowDragon
03-08-2017, 21:46

شوخی چیه
مجتمع ما 250-300 واحده، مجتمع رو به رو 100 بقل نمیدونم اما رو هم بیشتر از 500 واحد رو وسط تهران میخوان انجام بدن
بابت سیم کشی و مودمش ، اعلام کردن اینقدر هزینشه
مودمش چقدره؟ 200؟ 300؟ یه مودم چینی آشغالیه دیگه
مابقی هم هزینه سیم کشی
منم انصراف دادم
اصلا تلفن نمیخوام

Canadian
05-08-2017, 01:08

:n31::n31::n31::n31:
خب الان که فیبر نوری تازه تازه میخواد تو ایران جا بگیره مطمئا قیمتش زیاده اما به مرور زمان قیمتش پایین میاد
مگه یادتون نمیاد
اولین بار که سیمکارت دائمی رو همراه اول تو ایران معرفی کرد قیمتش اون زمان چقدر بود؟
یا همین خط تلفن معمولی رو اگه یه نفر 40 سال پیش میخواست بکشه خونش قیمتش چقدر بود؟

ShadowDragon
05-08-2017, 11:25
دقیقا، منم سر همین انصراف میدم

solaris_hd
06-08-2017, 10:28
دوستی که دنبال یوزرنیم پسورد مودم FiberHome بود :
FiberHome AN5506-04-F2 Default Username and Password

You need to know the username and password to login to your FiberHome AN5506-04-F2. All of the default usernames and passwords for the FiberHome AN5506-04-F2 are listed below.

FiberHome AN5506-04-F2 Usernames
FiberHome AN5506-04-F2 Passwords

unknown
unknown

malek911
06-08-2017, 14:15
دوستی که دنبال یوزرنیم پسورد مودم FiberHome بود :
FiberHome AN5506-04-F2 Default Username and Password

You need to know the username and password to login to your FiberHome AN5506-04-F2. All of the default usernames and passwords for the FiberHome AN5506-04-F2 are listed below.

FiberHome AN5506-04-F2 Usernames
FiberHome AN5506-04-F2 Passwords

unknown
unknown

یه موضوع دیگه اینکه با چه آی پی میشه وارد تنظیماتش شد؟اینو نتونستم رد کنم تا برسم به یوزر و پسوورد

solaris_hd
06-08-2017, 15:26
یه موضوع دیگه اینکه با چه آی پی میشه وارد تنظیماتش شد؟اینو نتونستم رد کنم تا برسم به یوزر و پسوورد

192.168.0.1

به این لینک مراجعه کنید : #setuprouter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .com/router/fiberhome/an5506-04-f2/login.htm#

essien
06-08-2017, 19:57
اینطور مواقع دستور ipconfig/all تو cmd به کارتون میاد میتونید خودتون ip مودم و کلا همه چی و از این راه پیدا کنید .

malek911
07-08-2017, 08:09
هر کاری میکنم وارد تنظیماتش نمیشه.کد بالاییرو هم زدم ولی اثری از ip مودم نیست

zofishel
07-08-2017, 08:16
هر کاری میکنم وارد تنظیماتش نمیشه.کد بالاییرو هم زدم ولی اثری از ip مودم نیست
سلام
احتمالا باید برید قسمت open network sharing center و بعد روی local area connection و قسمت properties آی پی هایی که قسمت internet protocol version 4 رو خالی کنید و ذخیره کنید.
فک میکنم مشکل همین جاست:n13:

malek911
07-08-2017, 09:46
سلام
احتمالا باید برید قسمت open network sharing center و بعد روی local area connection و قسمت properties آی پی هایی که قسمت internet protocol version 4 رو خالی کنید و ذخیره کنید.
فک میکنم مشکل همین جاست:n13:
اونارو گذاشتم رو اوتومانت.در ضمن از مخابرات پرسیدم که ip این مودمتون چنده که برم تنظیماتش گفت شما نمیتونید وارد بشید،فقط از مرکز میشه تنظیم کرد:n13:

essien
07-08-2017, 09:46
عجیبه . با یه سیستم دیگه یا لبتاپ دیگه هم تست کردید ؟

malek911
07-08-2017, 09:53
عجیبه . با یه سیستم دیگه یا لبتاپ دیگه هم تست کردید ؟
آره خیلی تست کردم.

solaris_hd
07-08-2017, 15:08
آره خیلی تست کردم.
شما IP به صورت دستی به 192.168.0.2 (Laptop) تغییر بده بعد ببین میتونی 192.168.0.1 (Modem) رو پینگ کنی
لبتاپ رو با کابل LAN رو مستقیم به مودمت وصل کن.

malek911
07-08-2017, 17:57
شما IP به صورت دستی به 192.168.0.2 (Laptop) تغییر بده بعد ببین میتونی 192.168.0.1 (Modem) رو پینگ کنی
لبتاپ رو با کابل LAN رو مستقیم به مودمت وصل کن.
تایم اوت میده

NIMA_e2
09-08-2017, 08:15
سلام . من بیشتر از یک ماه است که از طریق 2020 ثبت نام کردم ولی تا الان هیچ خبری بهم ندادن
چندبار پیگیری کردم و گفتن در حال امکان سنجی هست. بعد رفتم قسمت شکایات در سایت مخابرات و شکایتی نوشتم که به درخواستم رسیدگی نمیکنن.
بعد از بازرسی مخابرات بهم زنگ زدن و گفتن منطقه شما ( منطقه آزادگان تهران ) امکانات فیبرنداره . درخواستتون آرشیو میشه برای بعد .
میخواستم ببینم کسی از شما تو منطقه آزادگان تهران تانوما تونستید بگیرید؟

solaris_hd
09-08-2017, 11:06
تایم اوت میده

خب این نشون میده ip مودمو تغییر دادن تنها راه استفاده از برنامه Wireshark هست که نیاز داره کمی بلد باشید دونستن IP هم کمکی نمیکنه چون یوزر پس هم تغییر دادن.

SETIZEN
09-08-2017, 11:24
اونارو گذاشتم رو اوتومانت.در ضمن از مخابرات پرسیدم که ip این مودمتون چنده که برم تنظیماتش گفت شما نمیتونید وارد بشید،فقط از مرکز میشه تنظیم کرد:n13:
ایشون فکر کرده چون فیبر شده ملت فکر میکنه جدیده، تز داده. مثل همین ADSL باید بهتون مشخصات کامل رو بده.:n01:

NIMA_e2
09-08-2017, 13:03
IP‌ مودم رو که راحت میشه از آدرس Default Gateway دید. کافیه از قسمت Open Network and sharing روی local area connection بزنید تا صفحه local area connection status بیاد بعد روی Details بزنید تا ای پی Default gateway که ای پی مودم هست رو ببینید

hamidreza785
09-08-2017, 13:22

malek911
09-08-2017, 13:25
IP‌ مودم رو که راحت میشه از آدرس Default Gateway دید. کافیه از قسمت Open Network and sharing روی local area connection بزنید تا صفحه local area connection status بیاد بعد روی Details بزنید تا ای پی Default gateway که ای پی مودم هست رو ببینید

اولین کارم همین بود که default gataeway رو چک کنم ولی کلا خالی هستش و هیچ ip نداره

sadeghbb
09-08-2017, 13:40
بوشهر هم ارائه میدن تانوما ؟
پینگش در چه حدوده ؟ فقط برا پینگ پایین میخوام بگیرم

albertxx
09-08-2017, 19:32

نت فیبر نوری بعد سرعت 50 مگابیت ؟؟ (( 6 مگابایت ؟؟ ))
تا اونجا که ما میدونیم نت فیبر باید 1 گیگابیت عرضه بشه !!!!!!!!!!!!

بعد
نت فیبر با حجم محدودبت 20 گیگ ترافیک بین المللی ؟؟؟؟
واقعا چی فکر میکن پیش خودشون ؟؟؟؟:n29:

rioman
09-08-2017, 19:48
نت فیبر نوری بعد سرعت 50 مگابیت ؟؟ (( 6 مگابایت ؟؟ ))
تا اونجا که ما میدونیم نت فیبر باید 1 گیگابیت عرضه بشه !!!!!!!!!!!!

بعد
نت فیبر با حجم محدودبت 20 گیگ ترافیک بین المللی ؟؟؟؟
واقعا چی فکر میکن پیش خودشون ؟؟؟؟:n29:

سرعتها درسته حجم ها افتضاحه

ShadowDragon
09-08-2017, 22:07
اینو ول کن تعرفه الماس یک و مروارید 1 رو ببین!!!
15 تومن تفاوت قیمت رو سرویس یکسان، تو دو سال 360 تومن بابت مودم 215 تومنی میگیرن!!! عالیه

mohandes23
12-08-2017, 23:33
تاخیر در اجرای پروژه ی فیبرنوری به دلیل برآورد اشتباه طرف ایرانی

وزیر ارتباطات از تداوم مذاکره با شرکت ام تی ان (MTN) آفریقای جنوبی برای حضور در اجرای پروژه فیبر نوری در هشت کلان شهرایران خبر داد و گفت: موافقت نامه صاحبان سهام به زودی نهایی می شود.
به گزارش سیتنا، محمود واعظی اظهار کرد: مقدمات حضور شرکت ام تی ان آفریقای جنوبی به عنوان سرمایه گذار خارجی در پروژه فیبرنوری با همکاری شرکت های داخلی در حال انجام و روند کار راضی کننده است.
عضو شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: موافقت نامه ای که باید در این باره بین صاحبان سهام امضا شود در یکی دو هفته آینده جمع بندی و سند نهایی نیز کامل خواهد شد.
واعظی گفت: مقرر است شرکت ام تی ان ۷۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در پروژه فیبرنوری انجام دهد که نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلار آن به صورت مستقیم و ۴۵۰ میلیون دلار آن به صورت غیر مسقیم خواهد بود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پروژه کشیده شدن فیبرنوری به هشت کلان شهر با همکاری سرمایه گذارخارجی را کاری مثبت و ماندگار برای کشور دانست.
هفدهم اسفندماه سال گذشته بود که واعظی، از یک اپراتور ایرانی که قرار بود برخی شهرهای کشور را به فیبرنوری مجهز کند اما نتوانست، انتقاد کرد و افزود: مقرر شده بود این اپراتور با همکاری یک شرکت خارجی و انعقاد قرارداد اقدام های لازم را برای تجهیز هشت کلان شهر به فیبر نوری آغاز کند.
وی افزود: اپراتور ایرانی در برآورد هزینه های کار دچار اشتباه شد و همین امر تاخیر در اجرای این پروژه را بدنبال داشت، اما هم اکنون با مذاکراتی که با یک شرکت خارجی داریم و ۹۰ درصد پیشرفت داشته، قرار است پس از انعقاد قرارداد، اقدام برای آغاز فاز عملیاتی پروژه آغاز شود.

naser.051
13-08-2017, 00:08
مودم فیبر نوری کجا غیر از مخابرات میفروشن کسی اطلاعی داره؟

MMDFullHD
13-08-2017, 01:34
مودم فیبر نوری کجا غیر از مخابرات میفروشن کسی اطلاعی داره؟

خیلی از وبسایتا یا بازار های تهران

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mr.arbab28
16-08-2017, 01:41
زنگ زدم که vdsl بخرم گفتن به شرط اینکه کف سرعت بالای ۱۶ مگ باشه تحویل میدن وگرنه اگر از این ملدار کمتر باشه تحویل نمیده کارشناس
خب میشه یکی به من توضیح بده چرا کل سرعت ۱۶ مگ؟ این بیشتر شبیه adsl هست که؟ فیبر یعنی چی؟ فیبر پهنای باندش یک کیگ برثانیه هست اینا میان کف سرعت اینقد؟ در مورد شعور مردوم چی فکر اینا؟ یکی منو توجیه کنه

qosmio
16-08-2017, 02:00
زنگ زدم که vdsl بخرم گفتن به شرط اینکه کف سرعت بالای ۱۶ مگ باشه تحویل میدن وگرنه اگر از این ملدار کمتر باشه تحویل نمیده کارشناس
خب میشه یکی به من توضیح بده چرا کل سرعت ۱۶ مگ؟ این بیشتر شبیه adsl هست که؟ فیبر یعنی چی؟ فیبر پهنای باندش یک کیگ برثانیه هست اینا میان کف سرعت اینقد؟ در مورد شعور مردوم چی فکر اینا؟ یکی منو توجیه کنه

عزیز خب کف 16 هست دیگه ولی معمولا تا 50 مگ بالا میاد VDSL .

vdsl tehran : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahryar84
16-08-2017, 12:32

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalkاین vdsl با فیبر فرق داره، vdsl هم مثل adsl رو خط تلفنه.
چون مخابرات همزمان شروع به عرصه کرده خیلی هارو به اشتباه انداخته

ahwazp30
16-08-2017, 13:44
یکی به ما بگه از کجا باید برای اهواز ثبت نام کنیم ؟ من هرچی توی نت گشتم لینکی پیدا نکردم لطفا اگر کسی داره بزاره.

MMDFullHD
16-08-2017, 13:46
یکی به ما بگه از کجا باید برای اهواز ثبت نام کنیم ؟ من هرچی توی نت گشتم لینکی پیدا نکردم لطفا اگر کسی داره بزاره.

به مرکز مخابراتیتون مراجعه کنید

ahwazp30
16-08-2017, 15:45
به مرکز مخابراتیتون مراجعه کنید
ممنون

فیبر نوری رو چه جوری برای یک نفر تا منزل میکشن ؟ یعنی زمین رو میکنن ؟ چون تمام کابل های مسی ما از مرکز تا خونمون از زیر زمین اومده تا در خونه هامون و فاصلمون تا مرکز هم 4 کیلومتری هست یعنی چهار کیلومتر سیم میکشن و اسفالت خیابون ها رو به خاطر یک نفر میکنن ؟

محمد7966
16-08-2017, 15:54
ممنون

فیبر نوری رو چه جوری برای یک نفر تا منزل میکشن ؟ یعنی زمین رو میکنن ؟ چون تمام کابل های مسی ما از مرکز تا خونمون از زیر زمین اومده تا در خونه هامون و فاصلمون تا مرکز هم 4 کیلومتری هست یعنی چهار کیلومتر سیم میکشن و اسفالت خیابون ها رو به خاطر یک نفر میکنن ؟

نه

فکر کنم از سمت کافو سر کوچه ها براتون میکشند

ahwazp30
16-08-2017, 15:57
نه

فکر کنم از سمت کافو سر کوچه ها براتون میکشند

ما اصلا کافو نداریم توی مسیر تا مرکز هم چیزی ندیدم ، کلا سیستم تلفن منطقه ما اینطوره که از زیر اسفالت پیاده رو جلوی بعضی منازل یه کابل مسی کلفت اومده بیرون که اونم به پست دیواری وصله و برای چند تا خونه ازش سیم گرفتن اونم مسی هست نه نوری .

qosmio
16-08-2017, 17:52
ما اصلا کافو نداریم توی مسیر تا مرکز هم چیزی ندیدم ، کلا سیستم تلفن منطقه ما اینطوره که از زیر اسفالت پیاده رو جلوی بعضی منازل یه کابل مسی کلفت اومده بیرون که اونم به پست دیواری وصله و برای چند تا خونه ازش سیم گرفتن اونم مسی هست نه نوری .

عزیز کلا احتمال اینکه بهتون بدن کمه ، نه به خاطر سیم کشی یا چیزی ، بیشتر به خاطر اینکه کلا 99% جا هایی هم که حتی معرفی کردند امکانات کافی ندارند با این حال باید برید مرکز مخابرات خودتون و اونجا بپرسید( گاهی اوقات این سیم هارو هوایی منتقل میکنند و اصلا آسفالت و پیاده رو کندنی در کار نیست با این حال باید برید حضوری بپرسید )

ahwazp30
16-08-2017, 18:58
عزیز کلا احتمال اینکه بهتون بدن کمه ، نه به خاطر سیم کشی یا چیزی ، بیشتر به خاطر اینکه کلا 99% جا هایی هم که حتی معرفی کردند امکانات کافی ندارند با این حال باید برید مرکز مخابرات خودتون و اونجا بپرسید( گاهی اوقات این سیم هارو هوایی منتقل میکنند و اصلا آسفالت و پیاده رو کندنی در کار نیست با این حال باید برید حضوری بپرسید )

ممنون پس من کلا بی خیالش میشم از مرکزمون مشخصه جوابش چیه ، وقتی ارزه ندارن یه خط adsl رو رفع مشکل کنن بیان فیبر بکشن ؟ :n06:

ATOUSH
16-08-2017, 20:16
سلام
قیمت های تجدید نظر شده طرح تانوما

rioman
16-08-2017, 20:32
کاش این ترافیک داخل و خارج نبود. همه اش اینترنت بود.
به زور میخوان اینترانت رو به ما تحمیل کنن. :n34:

mohandes23
16-08-2017, 20:38
اخه این ترافیک داخل چه کوفتیه اصلا ترافیک چه کوفتیه حالا داخلیش بماند واقعن که

MMDFullHD
16-08-2017, 23:13
ممنون

دوست گرامی
همون رو برگردون میکنن فیبر میکنن کار خاصی نداره
ffth تا 10 کیلومتر از مرکز کشش داره خیالتون راحت

ahwazp30
16-08-2017, 23:53
دوست گرامی
همون رو برگردون میکنن فیبر میکنن کار خاصی نداره
ffth تا 10 کیلومتر از مرکز کشش داره خیالتون راحت

بله میدونم ولی این مسافتی که شما میگی برای یک منطقه هست نه برای یک نفر که بیان کل زمینها رو بکنن و مثلا 10 کیلومتر فیبر بزارن چون ما کافو نداریم مستقیم از مرکز یک کابل 50 زوج بسیار کلفت از زیر زمین اوردن و توی خیابون ازش یک کابل ظریف تر گرفتن زدن به همین علمک ها کنار خونه ها و چند تا خونه باهاش تغذیه میشن ، اینی که شما میگی مثل این میمونه که مثلا بخان برق رو از طریق اب انتقال بدن اونوقت میشه از تیر چراغ برق یه لوله اب بکشن به خونه ؟ خوب نمیشه دیگه باید از نیروگاه لوله کشی کنن :n02:
مشکل ما هم دقیقا همینه که اگر هم بخان این کار رو در تمام مسیر انجام بدن زمانی انجام میدن که کل منطقه فیبر بخان نه یکی دو نفر .

MMDFullHD
17-08-2017, 00:03
بله میدونم ولی این مسافتی که شما میگی برای یک منطقه هست نه برای یک نفر که بیان کل زمینها رو بکنن و مثلا 10 کیلومتر فیبر بزارن چون ما کافو نداریم مستقیم از مرکز یک کابل 50 زوج بسیار کلفت از زیر زمین اوردن و توی خیابون ازش یک کابل ظریف تر گرفتن زدن به همین علمک ها کنار خونه ها و چند تا خونه باهاش تغذیه میشن ، اینی که شما میگی مثل این میمونه که مثلا بخان برق رو از طریق اب انتقال بدن اونوقت میشه از تیر چراغ برق یه لوله اب بکشن به خونه ؟ خوب نمیشه دیگه باید از نیروگاه لوله کشی کنن :n02:
مشکل ما هم دقیقا همینه که اگر هم بخان این کار رو در تمام مسیر انجام بدن زمانی انجام میدن که کل منطقه فیبر بخان نه یکی دو نفر .

نه اونطوریم نیست داداش
الان تو ی خیابون ما خونه هایی که هستن اونجا همه همینطورین که شما میگین علمک زدن و جعبه تقسیم و ... و مسی هستند
ولی تو همون خیابون دکل همراه اول fttm داره و اون هم اسپیلیتر باکس داره
و سینگل مد هم هست

ahwazp30
17-08-2017, 00:10
نه اونطوریم نیست داداش
الان تو ی خیابون ما خونه هایی که هستن اونجا همه همینطورین که شما میگین علمک زدن و جعبه تقسیم و ... و مسی هستند
ولی تو همون خیابون دکل همراه اول fttm داره و اون هم اسپیلیتر باکس داره
و سینگل مد هم هست
یعنی دکله فیبر نوریه ؟ پس کابلهاش به کجا وصلن ؟ کابل فیبری چیزی هست که دکل رو بهش وصل کردن ؟ لابد اهمون مسی رو وصل کردن به فیبر وگرنه نمیشه که همش یک تکه فیبر باشه تا مرکز یا شایدم از یه دستگاه خاصی برای تبدیلش استفاده شده

mr.arbab28
18-08-2017, 20:56
این vdsl با فیبر فرق داره، vdsl هم مثل adsl رو خط تلفنه.
چون مخابرات همزمان شروع به عرصه کرده خیلی هارو به اشتباه انداخته

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalkببین vdsl همون فیبر نوری هست اما مستقیم نیست از مخابرات تا منزل بر بستر مسی منتقل میشه برلی همین از منزل تا مرکز مخازراتی از یک کیلومتر نباید بیشتر باشه ولی ftth مسقیم فیبر کشی میشه تا منزل و باکس ont تحویل میشه فیبر در حالت fttx کف سرعتش 100 مگ هست و پورتش هم یک گیگابیت بر ثانیه هست ای محض اطلاع که وقتی اطلاعات کافی ندارید پاسخ علکی ندی

shahryar84
18-08-2017, 20:59
ببین vdsl همون فیبر نوری هست اما مستقیم نیست از مخابرات تا منزل بر بستر مسی منتقل میشه برلی همین از منزل تا مرکز مخازراتی از یک کیلومتر نباید بیشتر باشه ولی ftth مسقیم فیبر کشی میشه تا منزل و باکس ont تحویل میشه فیبر در حالت fttx کف سرعتش 100 مگ هست و پورتش هم یک گیگابیت بر ثانیه هست ای محض اطلاع که وقتی اطلاعات کافی ندارید پاسخ علکی ندی

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalkخوب adsl هم همینه، هم خانواده vdsl

shahryar84
19-08-2017, 11:51
شرکت مخابرات ایران در راستای بهبود ارائه خدمات و افزایش سرعت اینترنت، و همچنین الزام تفکیک ترافیک داخلی از ترافیک بین الملل و حرکت به سمت استقرار شبکه ملی اطلاعات در کشور، از افتتاح سرویس جدید فیبر نوری (FTTH) تحت عنوان تانوما و جایگزینی آن با طرح های قبلی خبر داد.

خدمات جدید در حال حاضر فقط در شهرهای تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز، اهواز، کرمانشاه و کرج در دسترس قرار گرفته، و مشتریان باید برای دریافت آن از طریق سامانه تانوما در وبسایت مخابرات (TCI.ir) اقدام کنند

البته باید توجه داشت که در صورت عدم وجود امکانات فیبر نوری در منطقه مورد نظر، مشتریان می توانند با ارائه درخواست در نوبت واگذاری خدمات فیبر نوری قرار گیرند. همچنین لازم به ذکر است که هزینه فیبرکشی و تجهیزات به عهده مشتری بوده و به صورت نقد یا اقساط قابل پرداخت خواهد بود.

گفتنی است سرویس تانوما از طریق طرح های پیش پرداخت و پس پرداخت قابل دریافت بوده و به بخش های مختلفی نام گذاری شده است. به عنوان مثال طرح های پس پرداخت الماس و مروارید با سرعت های 50 و 100 مگابیت بر ثانیه، و همچنین طرح پیش پرداخت 6 ماه زمرد از جمله طرح های قابل استفاده در خدمات تانوما هستند.

MMDFullHD
19-08-2017, 12:05
خوب adsl هم همینه، هم خانواده vdsl

دقیقا vdsl هم همینه شبیه خط adsl میمونه رانژه ومیشه ولی به جای مرکز که adsl توشه
vdsl از دم کافو های نوری به مشترک از طریق همون کافو سرویس میده
الان شاتل اسیاتک اگه تو محدوده vdsl اشون باشی زنگ میزنن که مودمتو عوض کنن و vdsl که پیشرفته تره برات راه بندازن

MMDFullHD
19-08-2017, 12:17
یعنی دکله فیبر نوریه ؟ پس کابلهاش به کجا وصلن ؟ کابل فیبری چیزی هست که دکل رو بهش وصل کردن ؟ لابد اهمون مسی رو وصل کردن به فیبر وگرنه نمیشه که همش یک تکه فیبر باشه تا مرکز یا شایدم از یه دستگاه خاصی برای تبدیلش استفاده شده

بله دکله فیبر نوری هست
بله دکله ont داره از داخلش هم فیوژن کردن کشیدنش تا bbu
نه مس نیست کابل فیبر هست و دکل هیچ لینکی نداره
بقیه خونه ها هم از سیستم همون قدیمی مس دارن استفاده میکنن
حتی مرکز مخابراتی هم مراجعه کردم واسه خط خونه خواهرم اینا میخواستم انتفالش بدم
دیدم قیمت های ftth رو زدن گفتن باید برید تو نوبت برای ثبت نام
کلی پوشه هم زرد رنگ مدارک اینا برای ftth بود خیلیا ثبت نام کرده بودن من فقط بخاطر adsl ثبت نمیکنم با مخابرات حال نمیکینم

ATOUSH
19-08-2017, 20:09
fat فیبر نوری

qosmio
19-08-2017, 20:46
fat فیبر نوری

الان شما از این سرویس داری؟

ATOUSH
19-08-2017, 20:59
سلام
من این سرویس را به لطف دوستانم در مخابرات زمرد ۲ را ثبت نام کرده‌ام و در انتظار کابل کشی هستم
این تصویر را برای اشنایی و لطلاع قرار دادم از این fat توسط کابل دراپ تا منزل کابل کشی میشود
و و در داخل منزل فیبر نوری در پریز مخصوص ارائه شده و توسط مودم مخصوص بنام ont سرویس برقرار میشود
البته مودمم را تحویل داده‌اند مارکش utel هست.

ATOUSH
19-08-2017, 21:01
اطلاعات مودم فیبر نوری

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محصولات/gpon/100-g242.html

mohandes23
19-08-2017, 21:32
سلام
من این سرویس را به لطف دوستانم در مخابرات زمرد ۲ را ثبت نام کرده‌ام و در انتظار کابل کشی هستم
این تصویر را برای اشنایی و لطلاع قرار دادم از این fat توسط کابل دراپ تا منزل کابل کشی میشود
و و در داخل منزل فیبر نوری در پریز مخصوص ارائه شده و توسط مودم مخصوص بنام ont سرویس برقرار میشود
البته مودمم را تحویل داده‌اند مارکش utel هست.
تشکر از شما به خاطر در اختیار گذاشتن اطلاعات مفیدتون .:n16:
فقط هر موقع وصل شد تستاشم برای بچه ها بزارید.با تشکر

ATOUSH
20-08-2017, 00:18

SETIZEN
20-08-2017, 00:53
fat فیبر نوری

پویش:n13:
ولی چیزی که نظرم رو جلب کرد اون حرف P بود که یاد لوگوی پیرلی (یکی از بزرگترین برند های سازنده لاستیک و خصوصا لاستیک ماشین های فرمول یک) افتادم:n02:

ase_pase
20-08-2017, 16:14
مدت ها پیش از 2020 ثبت نام کرده بودم واسه ftth که گفته بودن فعلا منطقه تلفنی ما فیبر نداره.
اون موقع آگهی مناقصه واسه مرداد زده بودن و چند روز پیش هم تو سایت مخابرات نوشتش که کابل برگردان 25 مرداد انجام میشه (مرکز مخابراتی سلمان فارسی)
امروز رفتم و گفتن هنوز تموم نشده و فقط میشه ثبت نام کردش و معلوم نیستش که چه زمانی ارائه میشه! البته قیمت و بسته ها رو مثل همون سیستم قدیمی اعلام کردن و با اینکه گفتم تو سایت مخابرات چیز دیگه هستش گفتن همین هستش.
حالا 2 تا سوال :
یکی اینکه وقتی کابل برگردان شروع میکنن میشه همون فیبر ؟ اگه آره چقدر طول میکشه تا کامل بشه ؟
دوم اینکه میشه یک مرکز چیزی متفاوت با اونی که تو سایت مخابرات میزنه ارائه بده ؟

qosmio
20-08-2017, 16:19
مدت ها پیش از 2020 ثبت نام کرده بودم واسه ftth که گفته بودن فعلا منطقه تلفنی ما فیبر نداره.
اون موقع آگهی مناقصه واسه مرداد زده بودن و چند روز پیش هم تو سایت مخابرات نوشتش که کابل برگردان 25 مرداد انجام میشه (مرکز مخابراتی سلمان فارسی)
امروز رفتم و گفتن هنوز تموم نشده و فقط میشه ثبت نام کردش و معلوم نیستش که چه زمانی ارائه میشه! البته قیمت و بسته ها رو مثل همون سیستم قدیمی اعلام کردن و با اینکه گفتم تو سایت مخابرات چیز دیگه هستش گفتن همین هستش.
حالا 2 تا سوال :
یکی اینکه وقتی کابل برگردان شروع میکنن میشه همون فیبر ؟ اگه آره چقدر طول میکشه تا کامل بشه ؟
دوم اینکه میشه یک مرکز چیزی متفاوت با اونی که تو سایت مخابرات میزنه ارائه بده ؟

نه لزوما به اون معنا نیست که بشه فیبر ، مدت زمانی هم که طول میکشه بستگی به این داره که چیکار میخوان بکنند ، برای من یک خط ، 1 هفته ، و یک خط دیگم بعد 1 روز فعال شد . ولی وقتی ازشون میپرسم فیبر شده یا نه میگن نمیدونیم !
خیر نمیشه ، از کمبود اطلاعات و بی سوادی پرسنل مخابرات هست که معمولا از هیچی خبر ندارند .

mohandes23
21-08-2017, 00:59
ظرف یک سال آینده در سطح ۸ کلانشهر پروژه فیبر نوری را اجرا می کنیم

وزیر ارتباطات تاکید کرد: در اینترنت خانگی یک معضل جدی داریم که ۳۰ درصد خطوط ما زیر ۲ مگابایت هستند و کیفیت لازم را ندارند. راهکار این موضوع اجرای پروژه اف تی تی بی یا اف تی تی اچ است و در این حوزه فعال هستیم و ظرف یک سال آینده در سطح ۸ کلانشهر پروژه فیبر نوری را اجرا می‌کنیم. مشکل دوم این است که فیبر شهری متناسب با ظرفیتی که لازم است، وجود ندارد. ما باید وارد تعامل سازنده با شهرداری‌ها برای برای رفع این دو مشکل شویم. این جزو سیاست‌های ما است که تصمیماتی را اتخاذ کنیم و دو مساله را حل کنیم؛ یکی استقرار دکل‌ها و رفع مزاحمت‌هایی که برای مردم است و دیگری رفع مشکل فیبر نوری درون شهری که باید مشکل آن را هم حل کنیم تا سرعت مطلوبی در حوزه پهن‌باند موبایل داشته باشیم.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: در اینترنت خانگی یک معضل جدی داریم که ۳۰ درصد خطوط ما زیر ۲ مگابایت هستند و کیفیت لازم را ندارند. راهکار این موضوع اجرای پروژه اف تی تی بی یا اف تی تی اچ است و در این حوزه فعال هستیم و ظرف یک سال آینده در سطح ۸ کلانشهر پروژه فیبر نوری را اجرا می‌کنیم.

qosmio
21-08-2017, 16:45
ورود به سامانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان گویا سیستم راه افتاده که درخواست بدید فیبر بدن بهتون . اول استعلام بگیرید ، اگر گفت امکان پذیر نیست ، روی درخواست فیبر کلیک کنید.

ahwazp30
21-08-2017, 17:34
ورود به سامانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوستان گویا سیستم راه افتاده که درخواست بدید فیبر بدن بهتون . اول استعلام بگیرید ، اگر گفت امکان پذیر نیست ، روی درخواست فیبر کلیک کنید.

این سامانه سراسریه یا فقط برای تهرانه ؟ من هر شماره ای که میزنم میگه امکان پذیر نیست حتی تلفن یکی از بستگان فیبرنوری هست که شماره اون رو هم میزنم میگه این شماره تحت پوشش سرویس FTTX نمی باشد

qosmio
21-08-2017, 17:41
این سامانه سراسریه یا فقط برای تهرانه ؟ من هر شماره ای که میزنم میگه امکان پذیر نیست حتی تلفن یکی از بستگان فیبرنوری هست که شماره اون رو هم میزنم میگه این شماره تحت پوشش سرویس FTTX نمی باشد

با توجه به اینکه کد شهر هم میخواد پس سراسری هست . بعد اینکه میگه امکان پذیر نیست میتونید روی ارسال درخواست جهت توسعه شبکه کلیک کنید و فرم پر کنید.
اینکه تلفن فیبر باشه دلیلی نداره که این سرویس رو هم حتما بتونید بگیرید چون یکسری زیرساخت و تجهیزات متفاوت میخواد .

ahwazp30
21-08-2017, 18:03
با توجه به اینکه کد شهر هم میخواد پس سراسری هست . بعد اینکه میگه امکان پذیر نیست میتونید روی ارسال درخواست جهت توسعه شبکه کلیک کنید و فرم پر کنید.
اینکه تلفن فیبر باشه دلیلی نداره که این سرویس رو هم حتما بتونید بگیرید چون یکسری زیرساخت و تجهیزات متفاوت میخواد .

ممنون دوست عزیز ، لابد فرم پر کنم یک سال دیگه برام راه اندازیش میکنن ؟ من فکر نمیکنم این کاری باشه که یکی دو هفته ای انجام بشه مخصوصا تو مرکز مخابراتی ما

qosmio
21-08-2017, 18:08
ممنون دوست عزیز ، لابد فرم پر کنم یک سال دیگه برام راه اندازیش میکنن ؟ من فکر نمیکنم این کاری باشه که یکی دو هفته ای انجام بشه مخصوصا تو مرکز مخابراتی ما
والا این وریر جدید گفته طی یک سال 8 کلان شهر رو تحت پوشش قرار میدن و قرار شرکت MTN آفریقا هم به زودی بیاد برای همکاری ، اگر اونا بیان شک نکنید کمنتر از 6 ماه کارو راه میندازند برای همه. از طرفی هم گفتن که به FCP ها هم مجوز حضور دادند مثل پارس آنلاین و شاتل و ... که اگر اونا هم سرمایه گذاری کنند زودتر انجام میشه.
حالا راست و دروغ و اینکه چقدر اهل عمل باشند رو نمیدونم ولی کلا این پروژه نهایتش برای هر کلانشر اگر عزم جدی باشه 1 ماه بیشتر زمان نمیخواد... .

Gamemaster
21-08-2017, 18:12
ما که هرچی زدیم این ارور داد
برای بقیه کار میکنه؟

بروز خطا در واکشی اطلاعات

qosmio
21-08-2017, 18:17
ما که هرچی زدیم این ارور داد
برای بقیه کار میکنه؟

بروز خطا در واکشی اطلاعات

کدوم قسمت این ارور رو میده؟

mohandes23
21-08-2017, 18:35
برا من زده تحت پوشش نیست. باید برم مخابرات!

SETIZEN
21-08-2017, 18:47
الان کسی تا حالا جواب مثبت گرفته از این سامانه؟:n02:

essien
21-08-2017, 19:08
........
:n02:

qosmio
21-08-2017, 19:21
برای من زد که درخواست شما ثبت شد و یک کد پیگیری داد .

ase_pase
21-08-2017, 19:24
این سامانه مدت ها هستش که بوده تو قسمت VDSL هم بحثش بود اما واسه هر شماره ای که امتحان کردم یا بفیه توی اون تاپیک و این تاپیک امتحان کردن فقط میگه تحت پوشش نیست....

Gamemaster
21-08-2017, 19:33
کدوم قسمت این ارور رو میده؟
پایین صفه میاد ارور

qosmio
21-08-2017, 19:45
این سامانه مدت ها هستش که بوده تو قسمت VDSL هم بحثش بود اما واسه هر شماره ای که امتحان کردم یا بفیه توی اون تاپیک و این تاپیک امتحان کردن فقط میگه تحت پوشش نیست....

الان فرقی که کرده بعدش میتونید فرم پر کنید و درخواست فیبر کنید .

ase_pase
21-08-2017, 20:07
الان فرقی که کرده بعدش میتونید فرم پر کنید و درخواست فیبر کنید .

والا 1 ماه پیش اینا بودش که پر کردم و درخواست فیبر دادم ولی فعلا که خبری نشده :n28::n28:

ahwazp30
21-08-2017, 20:22
تنها چیزی که میشه گفت اینه که زیاد بهش دل خوش نکنید ممکنه ماه ها هم طول بکشه مثل adsl نیست که شما درخواست بدید و یک هفته بعد هم بهش وصل شید.

ATOUSH
21-08-2017, 20:29

Gamemaster
21-08-2017, 20:46
حالا سالها هم طول بکشه که میشکه ولی حداقل میگفت تحتش هستیم یا نه
از استعلام جلوتر نرفت که نرفت:n02:
شاید این فقط برای تهران فعاله :n27:

ATOUSH
21-08-2017, 21:08
حالا سالها هم طول بکشه که میشکه ولی حداقل میگفت تحتش هستیم یا نه
از استعلام جلوتر نرفت که نرفت:n02:
شاید این فقط برای تهران فعاله :n27:

من تهران نیستم ، تبریزم

Rahpooyan
21-08-2017, 21:15
بنظرتون تانوما برای شهرستان ها هم بزودی ارایه می شود یا شانس VDSL بیشتر است؟ (البته قبول دارم فعلا برای مراکز استان ها هم درست و حسابی راه نیفتاده است)

and-roid2
21-08-2017, 21:17
بنظرتون تانوما برای شهرستان ها هم بزودی ارایه می شود یا شانس VDSL بیشتر است؟ (البته قبول دارم فعلا برای مراکز استان ها هم درست و حسابی راه نیفتاده است)
فعلا الویت با 8 کلانشهر مهم هست.

mohandes23
21-08-2017, 21:35
البته برای شما نوشته تحت پوشش FTTX نه FTTH!

mohandes23
21-08-2017, 21:37
بله.به صورت غیر رسمی الان در خیلی جاها مثل سمنان و شهرهای شمالی اوردن.به مرور میشه.بستگی داره چه قدر جدی باشن.mtn هم که قرار ورود بکنه تسربع می بخشه کار رو.و شانس فیبر هم به نظرم بیشتره.چون هم برای مشتری به صرفه تره هم برای مخابرات و الان توی اولویت هم هست.

ahwazp30
21-08-2017, 21:54
البته برای شما نوشته تحت پوشش FTTX نه FTTH!

ftth زیر مجموعه fftx هست و fttx در واقع یک مفهوم کلی برای پیکربندی فیبرنوری هست مثل ارتباطات رادیویی که انواع مختلف داره.

max-ir
21-08-2017, 22:03
فرق vdsl با ftth اینه که توی سیستم vdsl فیبر نوری تا کافوی سر کوچه کشیده میشه و از کافوی سر کوچه تا منزل سیم مسی کشیده شده(که به تعبیری میشه fttc)، اما توی سیستم ftth قسمت آخر(یعنی از کافوی سر کوچه تا منزل) هم فیبر نوری کشیده شده.جایی که بشه vdsl به مشترک داد یعنی به احتمال زیاد امکان دادن فیبر هم هست.البته با یکم تغییر که مربوط به کافو هاست.به نظر سرمایه گذاری روی vdsl توی این زمان و شرایط که تکنولوژی ftth فراگیر شده برای مخابرات به صرفه نیست.

naser.051
21-08-2017, 22:07
چرا اینجوریه؟ از 4 ماه پیش تا الان چندین بار رفتم اینجا اما خطا میده سرکاریه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg

ahwazp30
21-08-2017, 22:11

سرکاری نیست معمولا وقتی شماره توی دیتابیس موجود نباشه این ارور رو میده.شما کد شهرستان رو بدون صفر قبل از شماره گذاشتی؟

ATOUSH
21-08-2017, 22:32
ftth زیر مجموعه fftx هست و fttx در واقع یک مفهوم کلی برای پیکربندی فیبرنوری هست مثل ارتباطات رادیویی که انواع مختلف داره.

دقیقا
کاملا صحیح میفرمایید.

Gamemaster
22-08-2017, 08:49

برای منم همین ارور میده کسی هم نگفت مشکل از چیه
به احتمال سرکاریه

ShadowDragon
22-08-2017, 20:13
دوستان صرفا جهت اطلاع
هزینه سرویس برای مجتمع 200 واحدی، هر واحد 600 هزار تومن بابت راه اندازیش شد
گفتم در جریان باشید، همچین آش دهن سوزی نیست

essien
22-08-2017, 23:34
دوستان صرفا جهت اطلاع
مودمش هم هست با این حدود 1 تومن هزینه اش میشه نسبتا زیاده ...

فقط یه سوال الان شما آبونمان هم باید بدی هر ماه ؟
البته منظورم هزینه سرویس اینترنت نیست ، صفحات قبل دوستان از یه آبونمان صحبت میکردن که خودش هزینه یه ماه اینترنته!

aliprince
22-08-2017, 23:55
من چند صفحه قبل گفتم، برای خودتون ارزش قایل بشید و نرید دنبالش وقتی هیچکس از مخابراتیا هیچی نمیدونه و مردم رو سر میدوونن و کلی هم میخوام پول بگیرن‌. بزارید مجبور شن قشنگ ساز و کار رو مشخص کنن و دنبال مشتری بیفتن و با شرایط خوب و شفاف بفروشن. ولی با این هجومی که مردم میبرن اینا خیالشون راحت میشه بیشتر ناز میکنن.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

ahwazp30
23-08-2017, 11:08
دوستان صرفا جهت اطلاع
پس اون چی بود که هی میگفتن تانوما همه چیزش رایگانه و با مخابراته فقط پول مودمش با درخاست کنندس ؟