ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24

fardin_sn
12-08-2022, 18:20
آقا منم سرویس سه ماهه داشتم، که پریروز تموم شد
سرویس جدید 30 مگابیت خریدم، 350 گیگ، به خیال اینکه مثل قبل پهنای باند باز میذارن

قبلا تا 200 مگ دانلود برام باز بود، الان رو 50 بستن، صاف میره تا 50 و فیکس سرجاش میمونه
هم گرونش کردن، هم سرعت رو انداختن. ثبات تو این مملکت وجود نداره. همه چیز به سرعت نور در حال تغییره

هیچی ... :angry:

nasi1962
13-08-2022, 06:05
سرویس جدید 30 مگابیت خریدم، 350 گیگ، به خیال اینکه مثل قبل پهنای باند باز میذارن

قبلا تا 200 مگ دانلود برام باز بود، الان رو 50 بستن، صاف میره تا 50 و فیکس سرجاش میمونه
هم گرونش کردن، هم سرعت رو انداختن. ثبات تو این مملکت وجود نداره. همه چیز به سرعت نور در حال تغییره

چطوری چنین اینترنتی رو جرات کردی 3 ماهه بخری داداشِ من..!
واسه همینه که تو تمدید، شامله کاهشه سرعت شدی دیگه، قانون که نداره هر کی هر کیه. خودت مقصری که رفتی کوتاه مدت خریدی.
مگر نمیدونی که آدم تو این مملکت از فردای اینترنتش خبر نداره. امیدوارم دوباره سه ماهه نگرفته باشی که سر خودت کلاه گذاشتی..!
از همون روز اول باید یک ساله یا حتی سه ساله بگیری که حداقل خیالت از سرعت و افزایشه قیمت در آینده کامل راحت باشه.
من با این چیزایی که میبینم قطعا روزِ تمدید، دیگه امکان نداره یک ساله بگیرم. تازه اونم برای هر دو سرویسم.
پس پرداخت تمدید کردی یا پیش؟
دو سرویسه منم هر کدوم 3 ماه ازش مونده.
شخصه دیگه ای رو میشناسم که تو شهر خودمون سرویسشو برای یک ساله دیگه همین چند روزه قبل تمدید کرده بود که سرعت و پهنای باندش دقیقا مثل همون قبلی بود و کاهشی نداشته. سرویسه جدیدش هم مثلِ قبلی 50 مگ استاندارد و یک ساله پیش پرداخت بود.
بنظرم دیگه نمیشه کاریش کرد، متاسفانه از مخابرات هزار سال دیگه هم تمدید کنی بازم سرعتش همونه، مگر اینکه شاتل یا جای دیگه ای فیبر بیاره.

djkavehtnt
14-08-2022, 13:15

متاسفانه دیگه سرعت رو نهایت تا 2 برابر سرعت خریداری شده می بندن
اگه پس پرداخت هستی می تونی تغییر سرویس بزنی به 50 مگ که تا 100 مگ برات باز باشه سرعت
اگر هم نه که باید صبر کنی تا 3 ماه تموم بشه و بعدش سرویس 50 مگ بگیری

mehrabooni
15-08-2022, 15:09
اگه مودمی میخوای که لنش عالی باشه و وای فایش معمولی بهت hg8245h پیشنهاد میکنم البته اگه olt منطقتون بر حسب هواوی باشه چون بعضی جاها هواوی ساپورت نمیکنه..قیمتش هم باید 1.400 اینا باشه.

این مدل تقریبا هیچ فرقی با مدل 8546 و 8141 نداره درسته ؟
واسه منی که تلفن نمی‌خوام و وایرلس پرسرعت نیاز ندارم.

elinbarrage
15-08-2022, 15:48
این مدل تقریبا هیچ فرقی با مدل 8546 و 8141 نداره درسته ؟
واسه منی که تلفن نمی‌خوام و وایرلس پرسرعت نیاز ندارم.
8546 پورت گیگابیت نداره و منم خریت محض کردم خریدمش...

لیونل_مسی
15-08-2022, 16:36
8546 پورت گیگابیت نداره و منم خریت محض کردم خریدمش...

همچین محض هم نبوده ، الان سرعت همه را دارن رو 100 مگ محدود میکنن ..

elinbarrage
15-08-2022, 18:59
همچین محض هم نبوده ، الان سرعت همه را دارن رو 100 مگ محدود میکنن ..
حاجی من اردیبهشت ۹۹ این طرحو گرفتم،اونموقع تا ۲۰۰ ۳۰۰ باز بود

لیونل_مسی
16-08-2022, 02:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3lectro
16-08-2022, 13:35
آقا این پیمانکار مایید گارو. امروز بعد از یک ماه معلوم شد ثبت نام نکرده منو برای سرویس. یک هفته س کابل کشی و فیوژن کارش تموم شده، مودم رو هم گفت وقتی پیامک بیاد برام میفرسته. من امروز ثبت نام کردم برای سرویس تو مرکز مخابراتی. چقدر طول میکشه تا پیامک بیاد؟

لیونل_مسی
16-08-2022, 14:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sinaamini
16-08-2022, 15:55
سلام کسی می دونه این چیه؟؟؟جدیدا داخل کوچه نصب کردن!!

حدس میزنم یا باید کابینت فیبر نوری باشه یا vdsl !!

کسی اطلاعی داره؟

باکس هم ساخت ارگ تلکامه که شرکت مخابراتیه و مودم های utel رو تولید میکنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیونل_مسی
16-08-2022, 16:12
سلام کسی می دونه این چیه؟؟؟جدیدا داخل کوچه نصب کردن!!

حدس میزنم یا باید کابینت فیبر نوری باشه یا vdsl !!

کسی اطلاعی داره؟

باکس هم ساخت ارگ تلکامه که شرکت مخابراتیه و مودم های utel رو تولید میکنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شبیه کابینت vdsl مخابرات نیست
شاید مال شاتل باشه

لیونل_مسی
16-08-2022, 16:16
آقا این پیمانکار مایید گارو. امروز بعد از یک ماه معلوم شد ثبت نام نکرده منو برای سرویس. یک هفته س کابل کشی و فیوژن کارش تموم شده، مودم رو هم گفت وقتی پیامک بیاد برام میفرسته. من امروز ثبت نام کردم برای سرویس تو مرکز مخابراتی. چقدر طول میکشه تا پیامک بیاد؟

پیامک را مرکز مخابراتی میفرسته نه پیمان کار .
مرکز مسئول فیبر را پیدا کن برو خودت مودم را با کانفیگ بگیر
پیمان کارها چون با مردم سر و کله میزنن این جوری هستن

لیونل_مسی
16-08-2022, 16:28
سلام

۱-بهترین مودم برای فیبر نوری چیه؟
۲-جز مودم حواسم به چه تجهیزات دیگه ای باشه که از بهترین ها استفاده کنم؟
۳-اگه حجم طرح پانصد گیگ ماهانه سیصد تومن (سرعت ۵۰ مگابیت) تموم بشه بعدش برای هر گیگ اضافه چقدر میگیرن؟
۴-طرحی هست که همون اول حجم بیشتر از پونصد گیگ بفروشن؟

1- دقیق نمیشه گفت ، مثلا همین مودم زایکسل که خیلی قدیمی ه ممکنه عملا از هواووی و فایبر هوم بهتر باشه چون برند تایوانی هست
شاتل الان از زایکسل استفاده میکنه
2-اگه با مودم وصل میشی مستقیم تحهیزات دیگه ای نیس دراپ کابل داخل ساختمان را میتونی خارجی بگیری که خیلی گرون درمیاد اگثر کابل های ایرانی میکشن
3-الان مثل اینکه حجم هر ماه مصرف نشده اش میره ماه بعد
4-بستگی به شهرش داره (استان)

elinbarrage
16-08-2022, 17:32
عه پس قفل نیست انگار..

elinbarrage
16-08-2022, 17:41

3lectro
16-08-2022, 17:50
پیامک را مرکز مخابراتی میفرسته نه پیمان کار .
مرکز مسئول فیبر را پیدا کن برو خودت مودم را با کانفیگ بگیر
پیمان کارها چون با مردم سر و کله میزنن این جوری هستن

مخابرات به من فیبر نمیداد میگفت حتما باید چند نفر بخوان. این پیمانکار قرار شد همه کارهاشو بکنه و اینترنت تحویل بده بهم با هزینه شخصی که سیصد متر کابل کشید. مدارک برای ثبت نام رو هم همون اول گرفت.پول مودم هم گرفته.
مطلع هستم پیامک رو مخابرات میده میخوام بدونم حدودا چقدر طول میکشه، تهرانم.

لیونل_مسی
16-08-2022, 18:07
عه پس قفل نیست انگار..

نه دوست من
مستقیم به کامپیتور میزنم این عدد را میده
رو روتر رو 100 مگ میخابه

لیونل_مسی
16-08-2022, 18:08

خب دوست من چرا شما مدل های جدید هواووی را تهیه نمیکنید ؟ اونقدر هم نیست قیمت هاش

لیونل_مسی
16-08-2022, 18:12
مخابرات به من فیبر نمیداد میگفت حتما باید چند نفر بخوان. این پیمانکار قرار شد همه کارهاشو بکنه و اینترنت تحویل بده بهم با هزینه شخصی که سیصد متر کابل کشید. مدارک برای ثبت نام رو هم همون اول گرفت.پول مودم هم گرفته.
مطلع هستم پیامک رو مخابرات میده میخوام بدونم حدودا چقدر طول میکشه، تهرانم.

سلام راستش من تهران نیستم که دقیق بدونم

من خودم میخواستم ثبت نام کنم گفتم باسه چند طبقه میخوام

نهایتا رفتم یه مرکز دیگه گکه مسئول اصلی فیبر اونجا بود

مودم کانفیگ کرد بهم داد همون لحظه پیامک اومد ولی 3-4 ماه بعدش بهم دادن چون 100 متر را شهرداری بهشون اجازه نداده بودن بکشن
این مدلی خیلی جاها هست مثل جزیره کیش
باسه شما از پیمان کار که باهاش در ارتباط هستید بپرسید ارتباط شما تا مرکز پیوسته هست ؟
اگر هست احتمالا پیمان کار خودش یه جا گیر کرده به شما نمیگه
...

luches
16-08-2022, 18:43
از تجربه شخصی بهتون بگم پیمانکارا حرف اضافی زیاد میزنن و قول های دروری هم زیاد میدن ولی هیچ نفوذ و کنترلی از خودشون ندارن ! پیمانکاری که کار مجتمع مارو 2 سال پیش انجام داد بلوک ما رو 3 ماه طول کشید تا نتش رو راه انداخت. بعدا فهمیدیم 3 تا بلوک دیگر چون به حدنصاب 50 نفر رسیده بود سریع براشون Gpon زد و راه انداخت ولی بلوک ما یک مدت رو 40 نفر مونده و مخابرات بهشون Gpon نمیده سر همین . 3 ماه من هر هفته زنگ میزدم اقا پس چی شد و اینکه بلوک A که همه چیش انحام شده و نتشون راه افتاده پس بلوک ما چی. بهانه های مختلف میاوردن تا بالاخره روزی که برای نسب اومد از زیر زبون تکنسین کشیدم که چه مرگشون بوده. مخابرات همه کارست و پیمانکار هر قولی بده چرته و هیچی نمیشه.

mehrabooni
16-08-2022, 20:11
تا وقتی که حجم ترابایتی ندهند انگار مثل این میمونه به شما بنز بدن بگن تا سره کوچه فقط میتونید برید.

بهترین پست این تاپیک

لیونل_مسی
17-08-2022, 06:58
بنز و بی ام و تا سر کوچه عجب مثال خوبی !
اولا ترابایتی میدن دوست گرامی منتها سالیانه نه ماهانه ، اینجا ایران است دولت و حکومت هزار تا راه درآمد داره حجم اینترنت ، مالیات خودروی لوکس و فانتزی ..
دوما اونی که بنز و بی ام و شو میندازه تو اتوبان و میره جنوب شهر اون اسکله !! بنز برا همینه که باهاش بری تا سر خیابون و برگردی این اینترنت هم فقط برا گیم هست
اگه میخوای دانلود کنی منتظر 5G همراه اول باش
خب معلومه اون خانوم اصلاح طلبی که میره فیبر نوری میگیره که باهاش سایت های رادیو فردا و بی بی سی فارسی را دید بزنه حق بقیه را خورده .. اینو هر گوسپندی میفهمه

mehrabooni
18-08-2022, 00:34
سلام گرامی
مودم رو بزارید روی بریج و عدد vilan رو وارد کنید و سیو کنید
روتر رو بزارید روی pppoe و یوزر و پس اینترنت رو اونجا وارد کنید و سیو کنید
اگه وصل شد که هیچ اگه نشد زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگید مک آدرس مودم رو ریسیت کنن

سلام. ارزان‌ترین مودم و روتر برای این کار کدوم مدله؟
پ‌ن: به وای‌فای پرسرعت نیاز ندارم

لیونل_مسی
18-08-2022, 07:53
سلام. ارزان‌ترین مودم و روتر برای این کار کدوم مدله؟
پ‌ن: به وای‌فای پرسرعت نیاز ندارم

ارزان ترین مودم هواووی هست
ارزان ترین روتر بیتر نت هست

MMDFullHD
18-08-2022, 12:59
اون یارو دلقک میگفت 98 که فلان مقدار پورت برای fttc درست تحویل میدیدم
این یکی اومده میگ 1403 20 میلیون تحت پوشش

اسکلا مجبورین اخه دروغ بگین؟

هفته دولت و شروع استارت
گمشید باو
وعده های سر خرمن

لیونل_مسی
18-08-2022, 23:55

luches
19-08-2022, 00:44
بعضی سایتهای داخلی اگر 2 فایل همزمان برای دانلود بزاری 200 مگ رو همچنان به صورت هر دانلود 12MB/s میده. البته هر دانلود روی 12مگ لاک هست و فقط با دانلود همزمان میشه 200 گرفت. برای همه سایتهای داخلی هم اینطوری نیست. جریان این چیه ؟

لیونل_مسی
19-08-2022, 00:59
بعضی سایتهای داخلی اگر 2 فایل همزمان برای دانلود بزاری 200 مگ رو همچنان به صورت هر دانلود 12MB/s میده. البته هر دانلود روی 12مگ لاک هست و فقط با دانلود همزمان میشه 200 گرفت. برای همه سایتهای داخلی هم اینطوری نیست. جریان این چیه ؟

خب دوست من 12.53 و 12.73 جمعش میشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ثقف2_i9lt.jpg

حالا اگه تبدیل کنیم به مگا بیت یا به قول شما مگ میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ثق_lrov.jpg

luches
19-08-2022, 01:20
خب دوست من 12.53 و 12.73 جمعش میشه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ثقف2_i9lt.jpg

حالا اگه تبدیل کنیم به مگا بیت یا به قول شما مگ میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ثق_lrov.jpg

متوجه منظورم نشدید دوست من. سرعتها حدیدا برای همه روی 100 مگ قفل شده ولی بعضی مواقع اگر 2 دانلود همزمان از یک سایت دانلود داخلی برازی از این محدودیت عبور میکنه و سرعت 200 مگ قدیم رو میده ولی همچنان هر دانلود حداکثر 12 مگ میده. یعنی این محدودیت 100 مگ روی هر دانلود اعمال شده ولی عملا حداکثر پهنای باند همو 200 قدیم هست. فقط هم رو بعضی سایتها این روش 2 دانلود جواب میده. موندم داستانش چیه !

Anishtain_DM
19-08-2022, 13:39
آقا این فیبرا چرا ترافیک ساعتی نداره ؟!!
قیمت ترافیک خیلی بالاست چه خبره 100 گیگ 160 تومن ؟!! 100 گیگ باید زیر 30-40 تومن باشه.

MILAD99
20-08-2022, 00:07
متوجه منظورم نشدید دوست من. سرعتها حدیدا برای همه روی 100 مگ قفل شده ولی بعضی مواقع اگر 2 دانلود همزمان از یک سایت دانلود داخلی برازی از این محدودیت عبور میکنه و سرعت 200 مگ قدیم رو میده ولی همچنان هر دانلود حداکثر 12 مگ میده. یعنی این محدودیت 100 مگ روی هر دانلود اعمال شده ولی عملا حداکثر پهنای باند همو 200 قدیم هست. فقط هم رو بعضی سایتها این روش 2 دانلود جواب میده. موندم داستانش چیه !

معمولا سایتها/هاستهای دانلود (ایرانی) برای حفظ پهنای باند حداکثر سرعت دانلود از هر آی پی رو روی 100 مگابیت میزارن. ولی چون پهنای باند شما تا 200 یا 300 باز هست شما بصورت همزمان میتونید چند دانلود بزنید و از حداکثر پهنای باند استفاده کنید.

kenshikan
20-08-2022, 10:22
آقا این فیبرا چرا ترافیک ساعتی نداره ؟!!
قیمت ترافیک خیلی بالاست چه خبره 100 گیگ 160 تومن ؟!! 100 گیگ باید زیر 30-40 تومن باشه.

ميشه گيگي 1600 تومن در برابر تکنولوژي هاي ديگه مث نت همراه، نرخ بدي نيست. ولي خب هر تکنولوژي تازه اي (!) که مياد تا چند سال هزينه خريد و راه اندازي زيرساختش رو مي کشن روي فاکتور کاربران. ADSL هم که دهه 80 اومد، خيلي گرون بود تا اين که جا افتاد و پول زيرساختش رو در آوردن، الان رسيده به گيگي 500 تا تک تومن (بسته هاي بزرگ و سالانه) TDLTE هم رسيده به گيگي هزار و خرده اي تومن (البته باز سالانه)

بسته ساعتي براي فيبر خنده داره دوست من. بسته ساعتي براي کارهاي گذري و سرويس هاي همراه خوبه، نه چيزي مثل فيبر که توي برنامه اشه که آنتن ماهواره و تلويزيون رو جمع کنه و همه چيز از يخچال تا کفش و جوراب رو روي اينترنت ببره.

تنها چيز خنده دار فيبر توي ايران اينه که مثل هر تکنولوژي ديگه اينقدر توي سرش مي زنن و نگهش مي دارن که هنوز با تکنولوژي VDSL و TDLTE و نسل 4 فاصله معناداري از نظر سرعت و ترافيک و ارزش افزوده پيدا نکرده. مثل فرق رانا و دنا با 206 مي مونه، بسته هاي اينها فقط تو اسم و آپشن و قيمت فرق دارن نه توي کيفيت و طراحي و سرويسهاي ارزش افزوده و تخصصي. فردا هم که نسل 5 جا بيافته با کمباين از روي اين فيبر با اين سرعت و بسته هاي خنده دارش و هزينه هاي سرسام آوري که براش کردن رد ميشه!!!

خلاصه ماييم و يه سري تکنولوژي نارس پرهزينه ولي جانيافتاده که اونقد بلوغش توي بازار رو عقب مي ندازن يهو مجبور ميشن دو سه نسل جهش کنن (بلايي که مافياي مخابرات سر 3G رايتل و Wimax مبين نت آوردن) و همه هزينه هاي انجام شده در اين ميون رو بريزن دور.

mehrabooni
21-08-2022, 12:27
سلام . تفاوت EchoLife EG8141A5 با مودم HG8546MGM1 در چیه ؟

لیونل_مسی
21-08-2022, 15:55
سلام . تفاوت EchoLife EG8141A5 با مودم HG8546MGM1 در چیه ؟

سلام
اکو لایف جدید تره
دومی یه پورت یو اس بی داره

این اکو لایف ه

این هواووی پوزش بنده اینم یه یو اس بی داره
ولی خودتون میبینید قدیمی تره و زاغارت

mehrabooni
21-08-2022, 19:05
سلام
اکو لایف جدید تره

سلام

تفاوتشون فقط اینه که اکولایف جدیدتره ؟ همین ؟!

لیونل_مسی
21-08-2022, 22:37
سلام

تفاوتشون فقط اینه که اکولایف جدیدتره ؟ همین ؟!

والا من یه بررسی مختصر کردم . تو گوگل هست
هر دو تا سه تا پورت 100 مگ دارند و یک پورت 1000 مگ
وای فای هر دو 2.4 هست و 5 نداره

هواووی که به نظر میرسه قدیمی تره یه پورت یو اس بی هم داره .
که خب البته پورت usb دلیل خرید نمیشه دوست گرامی

mehrabooni
21-08-2022, 22:50
از چندنفر که این مودم ها رو دارن سوال کردم تا مطمئن بشم

این EchoLife EG8141A5 یک پورت گیگ داره و HG8546MGM1 چهار پورت گیگ داره
در باقی موارد کاملا مشابه هم هستن

لیونل_مسی
21-08-2022, 23:08
از چندنفر که این مودم ها رو دارن سوال کردم تا مطمئن بشم

این EchoLife EG8141A5 یک پورت گیگ داره و HG8546MGM1 چهار پورت گیگ داره
در باقی موارد کاملا مشابه هم هستن

من جای شما بودم یوتل میخریدم

mehrabooni
22-08-2022, 01:04
من جای شما بودم یوتل میخریدم
ممنون که سعی میکنی همه جا پست بزاری تا تجربیات یا نظراتت رو با بقیه به اشتراک بزاری . لطفا سعی کن واسه چیزی که مینویسی حداقل یکم توضیح بدی که پیامت حالت اسپم پیدانکنه ، خدایی نکرده نمیگم شما اسپمر هستی ها جسارت نمیکنم عزیزم فقط مثلا برای این پست بنویس چرا اگه جای بنده بودید یوتل میخریدید یا کدوم مدلش رو خریداری میکردید یا از این دست توضیحات

وگرنه پست هاتون نه تنها به کسی کمکی نمیکنه بلکه باعث میشه صفحات هر تاپیکی که در اون چیزی می‌نویسید الکی الکی بدون فایده جلو بره

:» :»

لیونل_مسی
22-08-2022, 07:40
ممنون که سعی میکنی همه جا پست بزاری تا تجربیات یا نظراتت رو با بقیه به اشتراک بزاری . لطفا سعی کن واسه چیزی که مینویسی حداقل یکم توضیح بدی که پیامت حالت اسپم پیدانکنه ، خدایی نکرده نمیگم شما اسپمر هستی ها جسارت نمیکنم عزیزم فقط مثلا برای این پست بنویس چرا اگه جای بنده بودید یوتل میخریدید یا کدوم مدلش رو خریداری میکردید یا از این دست توضیحات

وگرنه پست هاتون نه تنها به کسی کمکی نمیکنه بلکه باعث میشه صفحات هر تاپیکی که در اون چیزی می‌نویسید الکی الکی بدون فایده جلو بره

:» :»

رو چشم دوست من
الان توضیح هم میدم

اون مودم هواووی نسبتا قدیمی هست و تو همین تاپیک اگر بگردی فقط به یه نفر داده بودن که روش تلفن داشت و اصلا اینترنت نگرفته بود .
نوع مودم اصولا تو ftth نباید تفاوت چندانی بکنه ، چون کانکشن لیزری هست و میرایی برق مثل adsl در کار نیست
یوتل الان زیاده و اگر دوست داری هواووی سری قدیمی بگیری از اونایی بگیر که پورت جلو هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gYICggGRomGxUVITEhJiorLi4wFx8zODMsNygtLisBCgoKDg0O Gw8QGjclHyA3Ni03NzcrODcrMC0zNzQ3LS8tMSsrNzUuNSstNz c4LTcrNy0vKy0xLzcuKzMtLS0rLf/AABEIANMA7wMBIgACEQEDEQH/xAAbAAEAAgMBAQAAAAAAAAAAAAAAAwQCBQYBB//EAD4QAAEDAgMFBQUGBQMFAAAAAAEAAhEDIQQSMQUiQVFhBjJxg ZETQnKhwSMzUrHR8GKSsuHxgqKzBxQ0Q1P/xAAZAQEAAwEBAAAAAAAAAAAAAAAAAQIDBAX/xAAmEQEAAgEDAwMFAQAAAAAAAAAAAQIDERIhBDFBYdHwInGBka EF/9oADAMBAAIRAxEAPwD7iiIgIiICIiAiIgIiICIiAiIgIiICIiA iIgIiICIiAiIgIiICIiAiIgIiICIiAiIgIiICIiAiIgLCrUDRJ WaobY7nmgtYeu14JaZgwfH9lSrVdnvu3/Gf6WraoCIiAiIgIiICIiAiIgIiICIqGMx4pzzHBBfRRYWtnY1/4gHeoUqAiIgIiICIiAiIgIiIC1 2TuBbBa3bZ3Qgx7PfdO M/k1bRavs990fjP0W0QEREBERAREQEREBERAREQFodtNuVvlpttt v5ILexHTQp9JHo4j6K8tX2ddNGPwucPyP1W0QEREBERAREQERE BERAWr24d0ea2i1W3jYIMuz33P p35rZrW9nvuB8Tv6itkgIiICIiAiIgIiICIiAiIgLVbabYLarX 7YG6EFbs07dqDk7N6tA i3K0PZx2/VHMNPoXfqFvkBERAREQEREBERAREQFqNvmwW3Wj7SPgBBa7Pf O3xd/WVslq z7ow7M0gy4wRfvuhXzW6IJUUbaoUiAiIgIiICIiAiIgIiICp7V G4rirbQH2ZQaXYLoxDhzYfk5v910a5fZjoxTOuZv8AtJ i6hAREQEREBEXhcAg9RRmqFF7edD6ILJKwNUKtJP97oRa5QSvr/vVROJJmL8z9P2F5nFh1y/KVDUxBykgRuF4nmTDUFhYPqgAknQF3k3VQufL4zW9oGgeFPMR6 3VUuBZNzNJ7vEPf9UF8VhJHEODPMtzfkpGP4g63VSd/T/2geXsdVG17gyZgilPmHfog2ja3NSNeCqHtt4iR38g/kzBZsrNIBB1GbyFigvIqzXkKVtXmgkReAr1AREQEREBQ4sSx3g plHXEtd4IOVpOy4ikf4wPW31XXLiMYSKrYBJDg6ACTYg6Bdoao QZooTWURqEnj9EFkvA4rA1uQUEHn6D9UIEjSTYenBBk6qevkFj eeELD27bX1k8dG6nwmPGVEcSYByugNNQ7mo91tz3unS8aILEX/AL/ksTVHXQu04DxVR7nX70taGd5ompUNz5CP[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] lO77c5kR68kE9WuYMAAw0Xd77zAHl81iakujMINTKI/DTEuH8wKiZUBIdLYJfiDAJlrRlYZ5xHpZebwb70tp 6wDfqHUTxEacJugCpuh0uJyPq2Guc7nnEwFkaVy3KbGlSubQ3e PpK9qNkuG9BdTpd4CzYcSPUzxKMILmm16lSp357jSyR8rcEHrD cGGjeqvueUtB9NeSiJhkZgIp0hYcXOInz0CxBGQdy1Bz7Bzu ZkcxbxKsPpmXgTrSFmjg4E Iv5IAO Lu PC1qJt4fVQBm5GQ/cvF/i0Kuto3mTZ5frzaWxbhfRZsogACNAW35HUfJBCaZzOMDvsf1jK AfA6rNtA6E8Httyc6R5gKZEABERB6Cs21So0QWG1AVmqiya4hB ZRRNrc1IDKD1eO0K9RBq8C4ZTETJnrxB9CFZUVfBhoLpdMlwiJ FrxzmBY2sFDh8XIEmxMB0ECfwuBux02g/nZBbWL3RwJgTbXwWQKIK1Ws4TYyABo0Bz3aAS7h9dTooXOOgcZ 4bvMEuN6jwANRBtHA2GquOpjUASJIsO8RrMSDrfqdVWfSLRDSb D2TLgSXXc/dZY8eVjYaoI5DrAjK/wCzb9o77pnfcCOJNpniL8EbDoJAh59s7cedxn3YvoZgxHOAdV6 9pMgZ4JGHberZo77jEQdYdPAb14R1PNIy2qOFO7XWps1BlwiTP C8ixQeNkQ4tu0Oru zAl7rNFzZwEj0kjReOloIkyxgpi9Ns1Khueh06X0KCHETl 1eahkU/u6XdmSZE5TImJ91e0HTkMiHF2JddndiGd0XEEXnhqUCoQczQbF zMOPtDwu/QWdE9THBeiHO4HPVn3zu0hboN5vhfiVLh6bvsySbBzzvHvO0B3 QCBJ5Ra3FSUaEBk3LWkXc43MSZJvpxv4IK9BsmmY1dUrH7Mi jZzGQ6HeJjgFnQoHKy5EUyNGjedBOkwfC3irLGAAAAWGUdBy QWSDAUhzPdDNeAnlxvqs0RAREQEREBERAUderlE5XO4Q0SVIsX vDRJICCo1tapBcRTbrDZLzbQutF X LNKmGNiTAvLnT ap4rajW6cbCdT8LRcrmts9qKdJzWvfD390auiYJgbrB1Jn FVvetY1tOhEOpxO0WMEyPEmB89Vb2Y8uZnM7xtIIgC2hvz1XJb Jearw6xBENJub5YMnT3rAAdF29NmUADQCEpeL1i1e0k8MkRFYe PEghc1VBY9wBvIbrms7utdMTyDXHmGO9xdMqeNwLanjBE20Oov Yg8QZBQa3C4nQDruzy19m4xMcWOgj EAA36VYOEg9OV RBuD0K1GIoOaYcNYGhIdGkXkkWIbOce453dWVLEaSTMWcN4wNc wEe0YDaQA5s3DbuQblFWo4mYBiTdpBlrhEy08bcNfK6sgoK9Sh F2gS1paywlpdq6T5fPVQjDgZg0ABjRQpw1tpjMbMMcLXbu3AhX kQQjD63gZRTbB0A8AIP6DRTR48tTw6c76oiAiIgIiICIiAiIgI ihrYpreMnkEEyjq1mt1Plx9FqMdtoNDjmADe9BG78b3ENb5kea 5/bO3RRpe0cd1wlgaSMxiWjPGYz0DY5quS9aV3W7Eczo6bFbWAsL HWIl0c44DqbdVzeI7S0nVTSFVpqzlIa4OcDMZS8y0GbQ3N4hcf g9v4mu2qMrZILmhjYDHGwJbeTJBl0za6l2P2YqGoH1LyS9wM5i TeZ4X5ryc/8ApczTHHPjzP4hrGPzKHGdpK1WvFExSMMAi9Q6S55JLhOgJjop x2drYis573ES45QZdDQTAaJsP1XX7I7NhshjRnAm/TgXfp6hdNgtjRBdboPqf8qlOjz57b8s7f7b2j5wndEcQq9m8EG ZGxApt8ecCfP5Lo1HRotYIaAFIvZpWKVisdo4YzyIiKwIiIIq9 BrwQQCDYyJBHIjitLjMC5hJEltjxLrWBMbzoGjhviNXCy368c2 dUHKuzFlQNJlzHPEZSC4XDoiDvAb7bGd5oN1jsrtAHVnYd0 1Y32kQSSzd3h IDO3 ISO9qNzjNn3ztiQc8HQkcTF2ui2YcLEOFlxUCnt m0Eb FeYm8fZiY5fYu9EHeU6gcAQQQbiDIPgVkte6o32ha10VI9oQZy uEwSeukkXu2ZEBTYPGtqAEEGRmEEEFvBzSLOb1H52QWkREBERA REQEXjnACSQB1VDFbVa0GLxqTZo/fkg2Cq1sc0abx6aeq5jbPaWnSbnrVWtYe6XnKHR/8ANgBdUPwg KhwWKGKpMqgl1Oq0PbmbAg6H2fz3sx8EGy2p2hZTYXvqMbTFsx cG055Zz3j0bmPRc5U7SitRxNSlJbQZnBILWOJBy2nO4W4loP4V 887e1HPx1UFxIpHIJJMWEjoLcNJK6bspsupV2biabG79ZzKeoA jMHOM/C4rsrgrFd1vT7OWc0zbbHq447Vr4qu01ajyJIY2wYwcmsbutMa wF9X21scV/Y07xSAcQB0yjw01UOwuweGpFpyvqVRqcxhxkG4ETB6Dqu7obKm 7z5D6lcnXVr1GOMcTpHzs1wVtSZtPly2ydgMZ3WCTbdFzxu79 K6bBbHgbxgcm/r/AJW1pUmsENAAWa58PTYsMfRHv 202me7ClRawQ0ALNEW6BERAREQEREBERAWuxmzQ6o2oIltoI0k EEtPA381sUQcq3PTcH5SM5GZpdIcTGYAu7j5kAHdO7BHdUgqtM DlAmCCHAZSXjVh0uLjMAbWPQ16AeCCBextqORHELR47ZxaZbJj SLuaBy/G0Sd0nMJOU8EE9LFZTDjYXzRFubhy/iFtZy6K810rR/8AeWaCBIkgzZ2slrgBlI8o3gQBE2sPmaSG 7DsptLXTBH4HSHCO6cvuzYNmiqDGjSLjUGzh4j66HhKq4vamW0 hpOgElx EC58gg2dSoG6kBa/F7UDRIgDSXHj0HNamvink6Fs3vDnnrGjfEk/CoG0yTN50kmXfzcB0bA6IM8ZtJxvfxeDPkyxH rL5qrQ2fXxG 2ABducy7xEDKzyE9VLXw26Y1gq5snEOyFunPwQfBf8AqI2rS2l Wa5j2ucWEF47zBTaJaTq2Q 4tr1X2rstQy4LCDlQpf8bSrWO2PSxNWk59BtWpQzezLhIZnLST l0J3G3OnRdDhtlcXnyH1KDktn9l6Yr1axYKtas5z5LBuNc4kNH GLifBdZhNkAAB0NaLBrQAAOVrDyWzpUmtENAAWam1ptOsoiIiN IYUqTWiGgALNEUJEREBERAREQEREBERAREQEREBeOaDYr1EGpx zJkti9zOjo0zRcEcHiCIHCy1 B zqEEPlwayCZLQ1zotoWS877eYzAQSumVTF4Jr4MXBzDgQebTwP EGvx1BrwMzGujTM0GPVUW0Gs7rGtnXK0CfRbTECyoVEFN1OXOP h QUjWKalSLjDQSei2WH2XxefIfUoNQaDn2aJJV7Z wY3qjr8mn8z /FbqnTDRDQAOizQYUqTWCGgAdFmiICIiAiIgIiICIiAiIgIiICI iAiIgIiICIiAiIgjrUQ7X5KqNmNm5JV5EGNOmGiAAB0WSIgIiI CIiAiIgIiICIiAiIgIiICIiAiIgIiICIiAiIgIiICIiAiIgIiI CIiAiIgIiICIiAiIgIiIP//Z

اینو میگم
تو این تاپیک اکثرا از این تعریف کرده بودن ...

جدای از این مباحث احتمالا زایکسل برترین مودم هست چون الان شاتل هم برای ftth زایکسل t20b را میده
ولی کم یاب هست ... مرکز مخابراتی که من رفتم مودم گرفتم زایکسل میداد و یوتل

mehrabooni
22-08-2022, 12:05
fat
لطفا راهنمایی کنید دوستان :» :»

سلام ، کوچه ی ما فیبر نداره و باید از FAT کوچه ی پایینی 250 متر کابل بکشم که پیمانکار گفت متری ۵۰۰۰ تومن پول کابل دو کور ایرانی هست اما ایشون با دستمزدش متری 12 هزار تومن حساب میکنه ازم میگیره که منصفانه نیست به نظرم

mehrabooni
23-08-2022, 00:13
کسی شماره یک پیمان کار با انصاف و کار بلد رو داره؟ اگر امکانش هست اینجا بذاره

دمتون گرم

3lectro
23-08-2022, 10:53

دمتون گرم
بهترین کارو میکنی دنبال پیمانکار میگردی. من عجله کردم اولین پیمانکاری که بهم خورد کارو دادم بهش منم سیصد متر با FAT فاصله دارم. ده تومن قیمت داد هفت تومن هم پیش گرفت گفت نهایتا بیست و پنج روزه تحویل میده . الان دو هفته س فیوژن هم شده پیامک 2020 هم اومده امروز فردا میکنه و جواب تلفن نمیده

mehrabooni
23-08-2022, 12:28
دوستان بهترین و محکم ترین کابل فیبر نوری هوایی چه مدلی هست؟
تصمیم گرفتم که خودم 250 متر رو از جای FAT تا ساختمونمون کابل بکشم!
حتما با رئیس هماهنگ میکنم که apc بگیرم یا upc
فقط اگه مورد دیگه ای هست که باید بدونم لطفا بگید

MMDFullHD
23-08-2022, 23:18

همشون ی پخ ان تو ایران فک کنم تولید میشه
موقع فیبر کشیدن ی جوری فقط مهار بگو بکنه خودت بالاسرش باش دزد نیاد بزنه زیرش فک کنه مس عع
ک پاره شه دیگ بیافتی دنبال دردسر
برام پیش اومده ک میگم

لیونل_مسی
24-08-2022, 03:17

دمتون گرم

همینایی که تو اینترنت وب سایت دارن از همه بهترن
چون کسی که وقت و هزینه میکنه تو اینترنت سایت میزنه وجدان کاری داره

من خودم به یکی از اینا یه کاری سپردم تا ابد مدیونشم

لیونل_مسی
24-08-2022, 03:22

همشون ایرانی هستن
پیمان کار مخابرات نمیاد کابل خارجی بکشه .
کابل شهید قندی یه همچین اسمی داره
دراپ کابل داخل ساختمان را میتونی کابل خارجی تهیه کنی
مثلا 5-6 سال پیش آلمانی بود متری بیست تومن !

mehrabooni
24-08-2022, 13:41
میخوام خودم کابل کشی از FAT تا منزل و داخل ساختمون رو انجام بدم

بعدش به پیمانکار بگم بیاد فقط به FAT وصل کنه و هرجا نیازه فیوژن بزنه

ali_z051
27-08-2022, 14:22
سلام آقا چجوریه ۲ تا فایل رو همزمان باهم ۱۲مگ دانلود می‌کنه ولی‌ تک بخوای دانلود کنی‌ هم همون ۱۲ هست ؟

ali_z051
28-08-2022, 22:34
سلام اقا مودم تاثییری توی پینگ داره حالا اگر همه مودمارو پورت گیگابایت بگیریم غیر از این میشه یه مودم مثلا ۳ تومنی پینگ بهتری نسبت به مودم ۱ تومنی بهمون بده یا فرقی نمیکن؟

Xx Hossein xX
28-08-2022, 23:05
سلام اقا مودم تاثییری توی پینگ داره حالا اگر همه مودمارو پورت گیگابایت بگیریم غیر از این میشه یه مودم مثلا ۳ تومنی پینگ بهتری نسبت به مودم ۱ تومنی بهمون بده یا فرقی نمیکن؟

من چند مدلی که هواوی داره تست کردم هیچ فرقی نداره.
یدونه 100 مگابیتی داره که خوب نیست.
یدونه 1 گیگ داره پورت آبی و سبز که هیچ تفاوتی نداشت تو تست من
یدونه 1 گیگ داره آخر مدلش اگر اشتباه نکنم Q داره و فقط وایفای 5 گیگاهرتز اضافه داره و حدود 3 تومن قیمتشه.

بنظرم ارزونترین مدل 1 گیگی رو تهیه کنید با یک روتر مناسب بهترین نتیجه رو میگیرید.

nima_baran_abi
29-08-2022, 08:37
دوستان این صحت داره که در صورت تمدید قرار داد سرعت نصف میشه ؟

3lectro
29-08-2022, 12:33
سرعت آپلود خارج رو بستن زیر ده مگابیت؟

آپلود تو تست داخلی اوکیه ولی خارجی نه.

mehrabooni
31-08-2022, 13:08
سرعت آپلود خارج رو بستن زیر ده مگابیت؟

آپلود تو تست داخلی اوکیه ولی خارجی نه.

سرعت آپلود همه برای ارتباطات خارج از کشور محدود شده؟!

یا فقط این دوستمون به مشکل خورده

Xx Hossein xX
31-08-2022, 23:08

برای من روی 6 محدود شده

:thumbsdow

sia0368
01-09-2022, 00:13
سلام
تونستی خودت کابل بکشی ؟
اگر بله لطفا مراحل و هزینش رو بگو
ممنون

mehrabooni
01-09-2022, 10:55
سلام
تونستی خودت کابل بکشی ؟
اگر بله لطفا مراحل و هزینش رو بگو
ممنون

درود. امضای حدودا ۳۰ نفر از همسایه ها رو گرفتم، بعدش رفتم مخابرات و الان در حال پیگیری هستم که بیان یه FAT نصب کنن

کسی میدونه این مرحله چقدر طول میکشه؟

3lectro
01-09-2022, 11:31
درود. امضای حدودا ۳۰ نفر از همسایه ها رو گرفتم، بعدش رفتم مخابرات و الان در حال پیگیری هستم که بیان یه FAT نصب کنن

کسی میدونه این مرحله چقدر طول میکشه؟

واسه منو مراحلشو خود پیمانکار انجام داد، امضا از کسی نگرفته بودم. ولی نصب FAT دو هفته طول کشید . میگفت اول باید محل نصب FAT تو نقشه فیبرمخابرات ثبت شه و بعدم تحویل پورت سوییچ از مرکز و ...

mehrabooni
01-09-2022, 12:38
واسه منو مراحلشو خود پیمانکار انجام داد، امضا از کسی نگرفته بودم. ولی نصب FAT دو هفته طول کشید . میگفت اول باید محل نصب FAT تو نقشه فیبرمخابرات ثبت شه و بعدم تحویل پورت سوییچ از مرکز و ...

دقیقا به منم گفتن اول باید محل نصب FAT تو نقشه فیبر مخابرات ثبت بشه

لیونل_مسی
03-09-2022, 07:55

لیونل_مسی
03-09-2022, 08:03

این دوستمون سرور اورنج فرانسه را انتخاب کردن که یه سرور رده چندمی هست (احتمالا عمدا )

مثلا ماله من با اینکه پینگش بالاتر هست آپلودش یه چند مگ بیشتره :

sms11
04-09-2022, 11:22
سلام. دوستان برای گرفتن این اینترنت چه کارایی باید انجام داد؟ راضی هستید از اینترنت؟ پشتیبانی به چه صورته؟
من برای حجم بالای دانلود میخوام

blackbird
04-09-2022, 12:24
سرعت آپلود به سمت خارج خیلی وقته برای من محدود شده قبلا اینجا پست گذاشتم رو ایران من 200 تا دارم خارج خیلی کم مشخصه دستکاری شده

MCI (Hamrahe Avval) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Vodafone UK ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Deutsche Telekom

mehrabooni
05-09-2022, 11:06

دوستان لطفا در تاپیک بالا کمکم کنید
مربوط به فیبر نوری مخابرات هست اما اینجا پست ننوشتم که شلوغ نشه

pipo4713
05-09-2022, 15:14

دوستان لطفا در تاپیک بالا کمکم کنید
مربوط به فیبر نوری مخابرات هست اما اینجا پست ننوشتم که شلوغ نشه

دوست من این موضوع رو من الان بهتون جواب دادم اما این مورد اصلا ربطی به شخصی نداره.. ولی در هر صورت شما میتونید اعلام کنید از مخابرات هستش و دستور از مخابرات دارم چونکه خط تلفن و خط اینترنت رو با هم خریدم و باید انحام بشه.. در صورتیکه اگر خسارتی به همسایه ایی وارد بشه با شخص بنده هست ولی اگر شما هم خسارتی بزنید و ایجاد مزاحمت کنید ازتون شکایت میکنم.. در پایان بهش بگو پینشهاد میکنم قوانین آپارتمان نشنی رو حتما مطالعه کنید تا باعث نشه شما از مدیریت عزل بشید.

Gamexland
10-09-2022, 17:30
دوستان سلام

ما هم قراره فیبر برامون بکشن و ثبت نام هاش انجام شده.
مودم باید حتما فایبرهوم باشه طبق گفته مخابرات، و برند دیگه ای نباید باشه.
من روتر دارم و وایفای مودمه مهم نیست چی باشه فقط امکانات و کیفیت مودم مهمه برام.
چه مدلی بگیرم؟

و برای سیمکشی نکته ی خاصی نداره بگم رعایت کنند؟

Gamexland
10-09-2022, 20:43
سلام آقا چجوریه ۲ تا فایل رو همزمان باهم ۱۲مگ دانلود می‌کنه ولی‌ تک بخوای دانلود کنی‌ هم همون ۱۲ هست ؟

بهش میگن روش تروتل کردن... برای اینکه شما زیاد پهنا استفاده نکنی

nima_baran_abi
11-09-2022, 10:31
دوستان این صحت داره که در صورت تمدید قرار داد سرعت نصف میشه ؟

د.ستان از زمان تمدید جدید سرعت دانلود من از 25 اومده رو 12 . چاره ای هست ؟

babi_rich
12-09-2022, 17:44

من سرویس ۵۰ مگ دارم...
سرعت اسپید تست رو ۲۰۰ مگابیت هست..
سرعت دانلودم ولی ۱۲ مگابایت بیشتر‌نمیشه.. در حالیکه باید تا ۲۵ مگابایت دانلود بده بهم...
تا ۲.۳ ماه پیش با سرویس ۱۶ مگ سرعت ۳۰ مگابایت می گرفتم..
جواب درست درمون هم نمیدن به آدم..

هم از سایت داخلی هم خارجی تست دانلود گرفتم با کابل لن پورت 1 گیگ

کسی راه حلی داره؟!!!!

لیونل_مسی
13-09-2022, 02:22

من سرویس ۵۰ مگ دارم...
سرعت اسپید تست رو ۲۰۰ مگابیت هست..
سرعت دانلودم ولی ۱۲ مگابایت بیشتر‌نمیشه.. در حالیکه باید تا ۲۵ مگابایت دانلود بده بهم...
تا ۲.۳ ماه پیش با سرویس ۱۶ مگ سرعت ۳۰ مگابایت می گرفتم..
جواب درست درمون هم نمیدن به آدم..

هم از سایت داخلی هم خارجی تست دانلود گرفتم با کابل لن پورت 1 گیگ

کسی راه حلی داره؟!!!!

اون دوستمون گفتن.. تروتل یا به اصطلاح Speed Throttling کردن
کاربراشون زیاد شده این کارو کردن
یعنی رو یه تک کانکشن 12 مگابایت یا 100 مگابیت بیشتر نمیده
باید از دانلود منیجر استفاده کنید که مولتی کانکشن بسازه

لیونل_مسی
13-09-2022, 02:24
دوستان شما هم تجربه داشتید امشب انگار سایت ها دیر باز میشه
ولی تو گیم بهتر عمل میکنه
یعنی پینگ انگار همونه
ولی پکت لاس کمتر شده

فقط امشبه ؟

لیونل_مسی
13-09-2022, 02:28
سلام. دوستان برای گرفتن این اینترنت چه کارایی باید انجام داد؟ راضی هستید از اینترنت؟ پشتیبانی به چه صورته؟
من برای حجم بالای دانلود میخوام

باید بری دفتر پیشخوان

خوبه ، تو این دوره که همه شاکی هستن از بقیه انواع اینرتنت بهتره

پشتیبانی 2020 هست هیچی حالیشون نیست

حجم بالا به اون صورت ندارن

لیونل_مسی
13-09-2022, 02:30
دوستان نظرتون چیه که شاتل اینترنت گیگ میده
ولی مخابرات بیشتر از 300 - 400 مگ نمیده ؟
آیا به خاطر اینه که تجهیزات شون چینی و زاغارت هست ؟
مثلا هووای و ZTE OLT

Abolfazl-Star
13-09-2022, 10:33
دوستان نظرتون چیه که شاتل اینترنت گیگ میده
ولی مخابرات بیشتر از 300 - 400 مگ نمیده ؟
آیا به خاطر اینه که تجهیزات شون چینی و زاغارت هست ؟
مثلا هووای و ZTE OLT

​والا شاتل از قم شروع کرد به نظرم فعلا در حد تبلیغه یوزرش زیاد شه مثل مخابرات گندش در میاد

maniya12
13-09-2022, 14:23
سلام دوستان شهر آبادان هم فیبر نوری داره؟
اگه داره هزینه چقدره؟

amfouter
13-09-2022, 15:35
سلام. چند روزی هست که درخواست سرویس ftth به مخابرات دادم. با پیمانکار مخابرات که مسئول کارهای من هستش صحبت میکردم میگفت منتظر تاییدیه مخابرات برای سیم‌کشی هستند. میخواستم بدونم چه مدت زمان لازمه تا برام نصب و راه اندازی کنند؟
یه سوال دیگه هم داشتم الان سیم‌کشی واحد های ساختمانی که ساکن هستم مسی هستش و من برای ۲ واحد درخواست سرویس دادم ( واحدی که خودم ساکن هستم و به اضافه واحد برادرم که به گفته کارشناس مخابراتی باید حداقل ۲ واحد درخواست بدن تا سرویس براشون فعال بشه که هزینه اون واحد هم چون فقط خودم این سرویس رو میخواستم به عهده من هستش) الان میخواستم بدونم اگه بیان فیبر رو نصب کنند برای واحد های دیگه که از adsl استفاده میکنند مشکل پیش میاد و اینترنت اون ها قطع میشه؟ ( با توجه به اینکه سیم‌کشی داخلی در ساختمان قرار نیست انجام بشه میخواستم بدونم مشکلی برای بقیه اهالی ساختمان پیش میاد یا نه)

لیونل_مسی
13-09-2022, 21:12
دوستان مال من از دیشب نصفه شب گیم پلی خییییلی بهتر شده
یعنی پینگ و همه چی همونه ولی به نظر میاد لیتنسی خیییلی بهتر شده
صفحات وب دیر باز میشن ولی گیم پلی اصلا متحول شده
مال شمام همینجوره ؟

babi_rich
13-09-2022, 21:40
اون دوستمون گفتن.. تروتل یا به اصطلاح Speed Throttling کردن
کاربراشون زیاد شده این کارو کردن
یعنی رو یه تک کانکشن 12 مگابایت یا 100 مگابیت بیشتر نمیده
باید از دانلود منیجر استفاده کنید که مولتی کانکشن بسازه

با دانلود منیجر تست کردم که میگم ...

blackbird
14-09-2022, 12:03
( با توجه به اینکه سیم‌کشی داخلی در ساختمان قرار نیست انجام بشه میخواستم بدونم مشکلی برای بقیه اهالی ساختمان پیش میاد یا نه)

زمان راه افتادن همش به کشیدن فیبر ربط نداره بستگی داره مرکز مخابرات و بقیه قسمتها چه جوری کار کنن مال من کار پسیو تموم شد داخل و خارج ساختمون خیلی زمان برد تا اینترنت وصل بشه، فکر کنم هر شهر و هر مرکز متفاوت باشه
برای شما و واحد برادر باید فیبر بکشن بیارن تا جایی که دوست دارید مودم رو قرار بدید. و هیچ تاثیری بر روی واحدهای دیگه نداره. مگه بزنن سیم تلفن اونا و چیزه دیگه رو پاره کنن. خودتون فکر کنید برای بهترین و اصولی ترین راه کشیدن که مسیر جوری باشه بعدا مشکلی براش پیش نیاد و هزینه دوباره نشه واحدها نزدیک هم باشن یه فیبر رو میارن تا نزدیک، باکس میزنن و ار اونجا به دو واحد میدن. کلا اجرا قسمت پسیو به تجربه و سلیقه و حس و میزان بزن برویی و پولکی بودن اجرا کننده بستگی داره که من دیدم اکثرا میخوان بپیچونن دقت کنید کاره تمیز و گرون تر یه باره خیلی بهتره تا دردسرهای بعدی.

Gamexland
16-09-2022, 14:52
دوستان باید مودم فایبرهوم بگیرم.
چه مدلی بگیرم؟ پورت گیگ لن مهمه ولی وایفای مهم نیست

لیونل_مسی
16-09-2022, 14:58
فایبر هوم یه مدل بیشتر نیست .

بگیر خوبه از هووای بهتره

Gamexland
16-09-2022, 15:20
فایبر هوم یه مدل بیشتر نیست .

بگیر خوبه از هووای بهتره

من 4-5 مدل دارم میبینم توی اینترنت

mehrabooni
16-09-2022, 17:17
اون بنده خدا خیلی وقته داره توی انجمن spam میفرسته اطلاعات غلط میده، بهترین کار واسه ما اینه که بلاک و ایگنورش کنیم تا چرتوپرتایی که میفرسته اصلا دیده نشه

فکرکنم از دوستان مدیران انجمن هم هست که پست های اسپم یا مطالب نادرستی که میفرسته پاک نمیشه. یا شایدم p30world عمرش تموم شده که دیگه حتی ناظماش هم بهش سر نمیزنن

karname
19-09-2022, 14:00
طی مدت اخیر من پیگیر راه اندازی فیبرنوری در یک مجتمع بودم که نهایتا منجر به نصب دستگاه OLT شد که اخیرا سرویس ها راه اندازی شد.
تاجایی که این مدت پرس جو و تحقیق کردم، هر مشترک بسته به نوع OLT منطقه مخابراتی خود، باید از مودم سازگار با همون OLT استفاده کنه.
به عنوان مثال منطقه مخابراتی ما تجهیزاتش زایکسل هست و مودم های هواوی باهاش سازگار نیستند.
از طرفی OLT که به صورت مجزا توی مجتمع ما نصب شد، از برند هواوی هست و قاعدتا ما دست مون توی خرید مودم بازتر هست (باتوجه به تنوع مودم های هواوی)
یک سری مناطق هم تجهیزاتشون فایبر هوم هست که باید از مودم همون برند استفاده بشه.
این اشتباه هست که شما بدون در نظر گرفتن OLT منطقه مخابراتی، دیگران رو ترغیب به خرید مودم کنید.
طبق تجربه من روی LAN هم روی زایکسل و هم روی هواوی سرعت های بالایی رو حتی تا بیشتر از ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه تجربه کردم ولی روی WiFi اکثر مودم ها محدودیت دارند.
مثلا مدل زایکسل روی یک سرویس تست با اینکه روی LAN به راحتی تا ۵۰۰ مگابیت سرعت میداد، روی WLAN سرعتش بیش از ۶۰ الی نهایتا ۷۰ مگابیت نمی رفت.
حتی با اعمال تنظیمات توی بخش WIFI مودم و تنظیم روی پهنای باند 40MHZ برای وای فای، با اسکن اکسس پوینت، عملا فقط 20MHZ استفاده می شد.
تا اونجایی هم که سرچ کردم غیر از هواوی، باقی برندها تنوع شون کمتر هست و به عنوان مثال پیمانکارای مخابرات توی برند زایکسل صرفا همین یک انتخاب رو داشتند که کاربر اگر بخواد با wifi سرعت بیشتری دریافت کنه، باید از یک اکسس پوینت ترجیحا AC استفاده کنه.
هواوی ولی تنوعش بیشتره و مدل هایی با WLAN پرسرعت تر با پشتیبانی از وای فای AC یا حتی WIFI6 با پورت آبی و سبز داره که البته متاسفانه مدل های تقلبی و تعمیرشده هم توشون زیاده ظاهرا.
ولی همه اینا به شرطی هست که OLT منطقه شما با مودم مدنظر شما سازگار باشه.
تجهیزاتی هم که با همون OLT ها سازگار باشن تخصصی تر و با قیمت های بالاتر هستند. به عنوان مثال یک ماژول SFP برای نصب روی روترهای میکروتیک رو اخیرا یک شرکت خارجی ساخته بود که وقتی بهشون ایمیل زدم، هر دونه اش رو بدون مالیات و هزینه ارسال، ۱۰۰ یورو اعلام کرد. صرفا یک ماژول بود که روتر رو به فیبر وصل می کرد ولی با اکثر برندها سازگار بود.

لیونل_مسی
21-09-2022, 11:12

همون مدل بگیر که شاتل به کاربراش میده یه سیاه داره یه سفید

mehrabooni
21-09-2022, 15:34
doh مخفف dns over [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
و ما ی چیزی به اسم dot هم داریم!
ادرس های مثل youtube روی ایپی های گوگل رنج هستن اما وقتی از دی ان اس های معمولی مثل شاتل (حالا شاتل هم نه چون براش ست شده که اگ پرسید ج بده ک 10.10.34.34 هست) همین 1.1.1.1 هست روی پورت 53 ازش میپرسه که یوتیوب رو چ ایپی هست و این وسط چون رمزنگاری نمیشه و سرور های فیلترینگ پکت و درخواست رو بازرسی میکنه تو هدر نوشته شده که شما درخواست ترجمه ادرس گوگل رو کردید بخاطره همین جلوش گرفته میشه !
شما با فعال کردن doh یا dot رمزنگاری میکنید ادرسی رو که پرسیدید رو که برای سرور های فیلترینگ هم چیز قابل مفهموی براش پیدا نمیشه بخاطر همین جز وایت لیست رد میکنه
doh از طریق پرسش post کردن روی پورت 443 و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این درخواست رو میپرسه و رمزنگاری میکنه
همینطور dot هم از طریق tls
پروتکل های دیگه هم جز این دوتا هست و من دیگه توضیح نمیدم
این روش برای من همیشه جواب داده و همیشه هم باز کرده برای شما هم جواب میده اگر نداد فقط باید دی ان اس رمزنگاری شده رو تغیر بدید ی سرچ بزنید کلی ازین سرور ها هستن مجانی
مرورگر هم فایرفاکس من استفاده کردم برای این کار شما از مرورگر های دیگه هم میتونید استفاده کنید این ویدیوش هست
نه فقط یوتیوب بلکه سایت هایی که ایپی هاشون باز هستن و فقط از طریق دومین فیلتر شدن میشه دور زد با این روش!
برنامه فوق العاده کم حجم و سبک هستش 1 مگ بیشتر حجم نداره حتی میتونه سایت های شب جمعه ای و فیس بوک و اینا رو هم باز کنه !
تنظیمش رو فایرفاکس .. (بقیه مرورگر ها هم تو تنظیمات فقط باید همین حالت doh رو فعال کنید اگر به ارور تایم اوت برخورد کردید تو این روش روی nextdns تنظیم کنید یا از روش پاین استفاده کنید)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/CODE]
تنظیم برای idm و بقیه برنامه ها که همچین قابلیت رو ندارن حتی اینترنت اکسپلورر ... به کمک simple dnscrypt

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید بگید این چه داستانیه باو ی وی پی میریزیم راحت میکنیم خودمونو !
ولی این روش چون تونل نمیکنه 1 درصد هم باعث افتاد کیفیت نمیشه راحت با نت 16 مگ میشه فورکی هم دید! حتی تبلیغ های یوتیوب هم برداشته میشه چون ایپی از ایران وارد شده و تبلیغ مناسب برای ایران نداره که نشون بده ! خلاصه که حال کنید سایت های شب جمعه ای هم از ایران محتوا براتون میذاره وطنی کار کنید:biggrin: واس مام التماس دعا کنید و اینکه این روش فعلا غیر قابل فیلتره! هرکاریشم بکنن نمیشه فعلا روسیه نتونس ایران هم نمیتونه! فقط تنها راه اینکه این روشو ببندن اینه که همین جلوی dns های رمزنگاری شده رو بگیرن! که یکی دو تا نیست این نشد سرور بعدی!
خوبی هم که داره فشار زیادی ن باعث میشه برعکس ویپی ان به سرور بیاد که تو استریم ها سرعت کیفیت ویدیو دیدن افت کنه و ...
برنامه های استفاده شده 100 درصد اپن سورس ان
برنامه goodbye dpi برای دور زدن فیلترینگ
simple dnscrypt
برای رمزنگاری dns
تست شده روی اینترنت شاتل همراه اول ایرانسل شمام که مخابراتید تست کنید نتیجه رو بگید

خدا پدر مادرتو بیامرزه این روش خیلی خوب بود
کاش انجمن به امثال شما یه رنک مدیریتی بده

اگه روش دیگه ای هم اومده لطفا بگید
ممنون میشیم دانشتون رو با ما به اشتراک بزارید

mehrabooni
21-09-2022, 15:44
پست تکراری ارسال شد لطفا پاک شود

in-fo
21-09-2022, 22:37
سلام دوستان اینترنت رادیویی ( وایرلس ) دارم ولی سرعتش حس میکنم اونی که باید بهم بدن نیست ( به زور تا 3 مگ دانلود میکنه ) چیکار کنم سرعتش افزایش پیدا کنه دسترسی به رادیو هم دارم
چجوری این سرعتای دانلود رو شما میگیرید مثلا دوستمون میگه 50 مگ سرعت دانلودشه ولی بیشتر داره میگیره ؟ چطوری آخه ؟

magiteq1
21-09-2022, 23:32
طی مدت اخیر من پیگیر راه اندازی فیبرنوری در یک مجتمع بودم که نهایتا منجر به نصب دستگاه OLT شد که اخیرا سرویس ها راه اندازی شد.
تاجایی که این مدت پرس جو و تحقیق کردم، هر مشترک بسته به نوع OLT منطقه مخابراتی خود، باید از مودم سازگار با همون OLT استفاده کنه.
به عنوان مثال منطقه مخابراتی ما تجهیزاتش زایکسل هست و مودم های هواوی باهاش سازگار نیستند.
از طرفی OLT که به صورت مجزا توی مجتمع ما نصب شد، از برند هواوی هست و قاعدتا ما دست مون توی خرید مودم بازتر هست (باتوجه به تنوع مودم های هواوی)
یک سری مناطق هم تجهیزاتشون فایبر هوم هست که باید از مودم همون برند استفاده بشه.
این اشتباه هست که شما بدون در نظر گرفتن OLT منطقه مخابراتی، دیگران رو ترغیب به خرید مودم کنید.
طبق تجربه من روی LAN هم روی زایکسل و هم روی هواوی سرعت های بالایی رو حتی تا بیشتر از ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه تجربه کردم ولی روی WiFi اکثر مودم ها محدودیت دارند.
مثلا مدل زایکسل روی یک سرویس تست با اینکه روی LAN به راحتی تا ۵۰۰ مگابیت سرعت میداد، روی WLAN سرعتش بیش از ۶۰ الی نهایتا ۷۰ مگابیت نمی رفت.
حتی با اعمال تنظیمات توی بخش WIFI مودم و تنظیم روی پهنای باند 40MHZ برای وای فای، با اسکن اکسس پوینت، عملا فقط 20MHZ استفاده می شد.
تا اونجایی هم که سرچ کردم غیر از هواوی، باقی برندها تنوع شون کمتر هست و به عنوان مثال پیمانکارای مخابرات توی برند زایکسل صرفا همین یک انتخاب رو داشتند که کاربر اگر بخواد با wifi سرعت بیشتری دریافت کنه، باید از یک اکسس پوینت ترجیحا AC استفاده کنه.
هواوی ولی تنوعش بیشتره و مدل هایی با WLAN پرسرعت تر با پشتیبانی از وای فای AC یا حتی WIFI6 با پورت آبی و سبز داره که البته متاسفانه مدل های تقلبی و تعمیرشده هم توشون زیاده ظاهرا.
ولی همه اینا به شرطی هست که OLT منطقه شما با مودم مدنظر شما سازگار باشه.
تجهیزاتی هم که با همون OLT ها سازگار باشن تخصصی تر و با قیمت های بالاتر هستند. به عنوان مثال یک ماژول SFP برای نصب روی روترهای میکروتیک رو اخیرا یک شرکت خارجی ساخته بود که وقتی بهشون ایمیل زدم، هر دونه اش رو بدون مالیات و هزینه ارسال، ۱۰۰ یورو اعلام کرد. صرفا یک ماژول بود که روتر رو به فیبر وصل می کرد ولی با اکثر برندها سازگار بود.

چه جوری سرور ها رو میشه عوض کرد

MMDFullHD
22-09-2022, 11:59
خدا پدر مادرتو بیامرزه این روش خیلی خوب بود
کاش انجمن به امثال شما یه رنک مدیریتی بده

اگه روش دیگه ای هم اومده لطفا بگید
ممنون میشیم دانشتون رو با ما به اشتراک بزارید

فداتشم

در حال حاظر این روش همچنان جوابگو هستش بدون مشکل :دی خیلی سوسکی داره دور میزنه

تقریبا این روش غیر قابل رهگیری هستش چون پکت هارو فناوری که داره تیکه تیکه میکنه

ولی بهرحال اگر کسی نیاز به پر کسی داخلی داره پ خ بده براش بفرستم

همینطور اگر نیاز به پراک سی برای تل نیاز داشت پ خ بده
همینطور الان در حال حاظر YA VPN و یونیک ویپی و TOR در حال جواب گویی اند (از پلی استور میشه دانلود کرد گوگل پلی قابل دسترسیه)

italodance
22-09-2022, 13:01
فداتشم

همینطور الان در حال حاظر YA VPN و یونیک ویپی و TOR در حال جواب گویی اند (از پلی استور میشه دانلود کرد گوگل پلی قابل دسترسیه)

با ایرانسل فعلا همه چی میشه ولی همراه اول پلی استور را هم بسته

mehrabooni
22-09-2022, 15:47
فداتشم

:»:»

این انجمن که گویا دد شده اما اگر شما جای دیگه ای هم فعالیت میکنید یا جایی سراغ دارید که مطالب مفید این مدلی راجع به شبکه رو یاد میدن لطفا معرفی کنید
راستی برنامه simple dnscrypt هم تک تک پروایدراش رو امتحان کردم اما کلا روی نت زیتل کار نمیکنه

mahdyshr
23-09-2022, 10:54
فداتشم

من هم نه goodbye dpi نه dnscrypt وصل نمیشه
حتی تو log تو dns crypt می نویسه که مثلا youtube وصل شده و وقتی پینگ می گیریم ip درست نشون میده ولی نه edge و نه firefox صفحه رو باز نمی کنه
اینترنتم شاتل ptmp هست

alidorost
23-09-2022, 14:07
فداتشم

من ویدیوی شما رو دیدم ولی برای شورتکات که -e 25 رو تایپ کردید اصلا برای من قبول نمیکنه

و دو تا نرم افزار رو ران کردم ولی اتفاقی نیافتاد

alidorost
23-09-2022, 15:05
برای من کار کردن اما چیزایی که روشون الان حساسیت هست مثل اینستا و اینا رو اصلا به هیچ وجهس باز نمیکنه
ولی مثلا یوتیوب باز شد

mahdyshr
23-09-2022, 15:51
برای من کار کردن اما چیزایی که روشون الان حساسیت هست مثل اینستا و اینا رو اصلا به هیچ وجهس باز نمیکنه
ولی مثلا یوتیوب باز شد

برا من یوتیوب رو هم باز نمی کنه چطور شد درست شد؟

لیونل_مسی
24-09-2022, 08:40

لیونل_مسی
24-09-2022, 08:41

این دوستمون از شهریار اسلامشهر به اصطلاح Hacker Wannabe هستند

یعنی فکر میکنه هکره ولی نیست

لیونل_مسی
24-09-2022, 08:44

- - - Updated - - -

دوستان به نظر شما آدم با آپلود و دانلود FTTH بخواد کسب درآمد کنه بهترین گزینه پیش رو چیه

لیونل_مسی
24-09-2022, 08:49

از این قند شکن استفاده کنید

سوئیسی هست اند قندشکنه

با گیفت کارد اپل راحت میتونید بگیرید

پول خرج میکنید ولی از این ------ های ایرانی بهتره که همش کلاهبرداری

alidorost
24-09-2022, 09:03
کاری که من کردم این که توی مرورگر dns رو زدم روی کلودفایر، بعد simple dns راه اندازی کردم، بعدشم اون یکی دیگه برنامه داخل فایلش 2_any_country_dnsredir و 2_any_country رو فعالیدم

alidorost
24-09-2022, 09:06
البته dns هم نزنید همین طوری کار میکنه ولی چیزای حساس رو بالا نمیاره

لیونل_مسی
24-09-2022, 09:08
dns قبلا جواب میداد
دیگه جواب نمیده
همه این App های تغییر dns در اصل تونل هستند .

لیونل_مسی
24-09-2022, 09:22
دوستان این پینگ من تو بازی mw2 هست نظرتون چیه

لیونل_مسی
24-09-2022, 09:39
با یه سرور بهتر

MMDFullHD
24-09-2022, 12:13
این دوستمون از شهریار اسلامشهر به اصطلاح Hacker Wannabe هستند

یعنی فکر میکنه هکره ولی نیست

عزیزم چرا سس تلاوت میکنی

بیا خوبی کن

میدونی مشکل مردمای شخمی مثل تو چین ؟

توام نه ها

و بیشتر از این ازتون انتظار نمیره

mehrabooni
24-09-2022, 13:10
عزیزم چرا سس تلاوت میکنی

بیا خوبی کن

توام نه ها

داداش نصف انجمن اون بی‌شرف اسپمر رو بلاک/ایگنور کردن، لطفا شما هم واسه آرامش اعصاب خودت این کارو بکن
چندوقته داره مطالب غلط میفرسته نظم انجمن رو بهم ریخته. با اینکه همه ریپورتش کردن اما هیچکس کاری به کارش نداره
کافیه پست هاش رو چک کنی
میبینی هیچ چیز مفیدی ارسال نکرده

morteza_mombeini
24-09-2022, 13:15
عزیزم چرا سس تلاوت میکنی

بیا خوبی کن

توام نه ها

میگم داداچ سس چیه ؟ شخمی یعنی چی ؟:rolleye:

mehrabooni
24-09-2022, 13:32
میگم داداچ سس چیه ؟ شخمی یعنی چی ؟:rolleye:
یکنفر هم که توی انجمن زحمت میکشه واقعا کمک میکنه، شما بیا با این سوالات چرت ناراحتش کن که دیگه همین بنده خدا هم دلخور بشه بره از اینجا
شورشو درآوردید دیگه اه. حدث میزنم اکانت دوم همون لیونل مسی باشی به خاطر همین تورو هم بلاک/ایگنور میکنم که اگه ریپلای زدی دیگه اسپم هات رو نبینم

alidorost
24-09-2022, 16:05
عزیزم چرا سس تلاوت میکنی

بیا خوبی کن

توام نه ها

اینا فکر کردن با این کارا مثلا ما بچه هستیم و دیدن دو تا تصویر میشینیم درباره پینگ این حرف میزنیم، با چرت و پرت گفتن
اعصاب ما رو بریزن به هم
حقوقیم که بهشون میدن خوبه انصافا چرا این کارو نکنن

Bobby Sands
24-09-2022, 19:16
عزیزم چرا سس تلاوت میکنی

بیا خوبی کن

توام نه ها

عزیز شما خودتو ناراحت نکن . خواننده عاقله چهار تا پستو اینجا بخونه میفهمه کی چکاره است. این بابا اسکرین شات از پینگ xhamster گذاشته و دنبال درآمدزایی از دانلود و آپلوده دیگه خودت بخون تا تهشو. این ادمها حتی ارزش فکر کردن هم ندارن! یه چیزی میگه گه یه چیزی گفته باشه! درهمین حد :)

sia0368
25-09-2022, 10:34
سلام
پیمانکارهای مخابرات از چه مدل کابل فیبر نوری استفاده میکنند؟
و متری چند هست ؟

mehrabooni
25-09-2022, 10:51
سلام
پیمانکارهای مخابرات از چه مدل کابل فیبر نوری استفاده میکنند؟
و متری چند هست ؟
درود
بعضیاشون از ایرانی درجه یک استفاده میکنن بعضیا درجه چندم ـه آشغال
از متری دو تومن داریم که انصافا کیفیت خوبی داره تا متری ۵۰ هزار تومن
پیمانکار هم معمولا برای هر متر کابل کشی ده هزار تومن دستمزد میگیره

blackbird
26-09-2022, 11:37
فکر کنم چهار کور مهار دار بگی بکشه جون دار تره تا دو کور، گرون تره اگه برای یه ارتباط باشه سعی مکنن دو کور استفاده کنن ارزون تر بشه یا کابل دسته دوم جمع شده جای دیگه حتی. همه فکر کنم ایرانی کار کنن تو شرایط الان احتمالا از خارچی بهتره برند خوب که کسی نمیاره یا نمیتونه بیاره و بیاد هم قیمت خیلی بالا درمیاد.

Xx Hossein xX
26-09-2022, 22:53
سلام. دوستان من سرویس 6 ماهه داشتم که برای اوایل سال بود.
اون تموم شد الان 50 مگ 250 گیگ شارژ کردم سرعتم روی 100 مگ محدود شد.
میخوام بدونم اگر پلن 500 گیگ رو بگیرم محدودیتم برداشته میشه؟

farshad_scientist
27-09-2022, 11:44
سلام. دوستان من سرویس 6 ماهه داشتم که برای اوایل سال بود.
اون تموم شد الان 50 مگ 250 گیگ شارژ کردم سرعتم روی 100 مگ محدود شد.
میخوام بدونم اگر پلن 500 گیگ رو بگیرم محدودیتم برداشته میشه؟

نه از همان زمان که سرویس رو گرون کردن سرعت رو از 200 به 100 تغییر دادن، خودم الان دارم از پلن 500 گیگ استفاده می کنم.

Sahandb77
27-09-2022, 17:42
دوستان برای شما هم سرویس کلا قطعه؟ داخلی هم نیست الان. پنل مخابرات هم باز نمیشه

djkavehtnt
27-09-2022, 18:31
دوستان برای شما هم سرویس کلا قطعه؟ داخلی هم نیست الان. پنل مخابرات هم باز نمیشه

دقیقا
الان چند ساعته که چراغ اینترنت پریده و هر کاری می کنم مودم آیپی نمیگیره

لیونل_مسی
28-09-2022, 13:24
اگر مشکل سرعت محدود روی 100 را دارید قبل از هر چیز تغییر مک MAC را حتما امتحان کنید
البته اگه پس پرداخت باشه متوجه میشن دوباره محدودتون میکنن
ولی باسه پیش این کارو نمیکنن

peyman47
29-09-2022, 09:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XNSR0IArs4c6QAAAARnQU1BAACxjwv8YQUAAAAJcEhZcwAADsM AAA7DAcdvqGQAAGMrSURBVHhe7Z0JYBXF/ce/e7wzd8LxEFCCoBweBAVJvEPVGqp/CUVLUq0IahW0KmirROtBsHKorUStErFqQpUSapWgosEWm1BpCR 4QFSQoIJEAud 9u/ Z3X3JeyFAAgkk vvosG9nZ2dnZvdtvvt7v/2NoDFAEARBEARBEES7EM0lQRAEQRAEQRDtgAQ0QRAEQRAEQXQA EtAEQRAEQRAE0QFIQBMEQRAEQRBEByABTRAEQRAEQRAdgAQ0QR AEQRAEQXQAEtAEQRAEQRAE0QFIQBMEQRAEQRBEByABTRAEQRAE QRAdgGYiJLoflfW4 TMFbnOV4 xtx4upDnPtCOxzY81XAXxYq2J3EAiY2XEWASMTJFwy2IGRfWQz txWqH7srfPj7niA2e4A689thYY a/Z0SxvS14JLTHIi3GPmc6o21uGtX 75GQwc48PBou7lmogZRvd2D975VsMGtoVo18wWgtyxgKGvz f2tGDXQZm4IR0Vgrxcfbmurv8AAs81jTo1s8 E4Un96s3HkbTrsODI2r6vBvBpz5QhcNjwBNw41V9iZf/kfPqwx13RkCQ//NBZDIx75vVjzrgcv 8xVm4ynr4hBb3O1PccPP 6xnMfDHoufR6uIkUkSLhviwKB4ydxAEARB9FTIAk10M1Rs3RMp njnu/QFsDQnLQ8HE7 b1tbix1IeX96nYESYmOXUBDaV7g5i3vgE3l7U AmNPI55 twn3fR1EKdscEs cADv2jkYFy7/2YsY7dfhwn7nhWKlpxIvvNuCuLUEUN4aJZw47frXZ5gXlbjy80 WtuMFF92PCvOty8/lD9ZcKuTsHLX7E2lzSg2sw/VkJt4uN419oG7GgyN3QlQQUF5a3631Pg59Gn4sPvApjzr3rMKW 0Ce9YhCIIgejAkoInuherFv9sSp6qCj785nOoIYPO/mzBvrxYhIg Fm4nNCKoa8PCGANj/R0Zjx2ifofLwNLnxclkAH7bnmAfBvG07WRovl4U90QxMNMFG4 DiJ6624fSll/ezo79vlxF3 gIRFNEATRYyEXDqJ7sbUeN1YobYpCS4INL1/oNNciCbD9bmf7hduVByVacPNIOwYlyEyAB1G724tVWwIo5j/5s7oKmutq5QrAkUVkn2bDZafYYeGuD24vNm/x4cXvVFRDwI2p8bjM9BVo/dN/pDvCodlaVoOHw8zCcXEWzDnHjv7R3C1CRaAxgN3f LD8[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gFRO3gVbuDYfjsP2JGIcWnPFW/PGiKISfnUi3hsgxOzxtuHCYONl5e5adN8Mb5fAuHM1Us4ejsiC 2mquHKne055Fz6L6y81jjw4YKH17YF/lwN7Q/O5/sfBMEQRA9D7JAE92IIDZ8FyaeRQFDreZnRqAmiM1tWu18 Pc3keKZi5PcC6IN8cwRZcQPjEb2FbGYf4qIOCPXoNKPN8LFsyj i3ovjkDHEFM8cpx0jz43D05fakBHWpqPHhx2N5kcdARNHRJvim SPCEm3DoJGxuPeKKOQOEBFvbuHU1qqR/XXZkNbPFM8cmwW9WX8nj4/Ds2fLGNNO/ cjEhqHsTLCtaW71o8PvzNXOhknG5JQ891MjL6xoyeZbtl5THAg LS0ezw6XIq47blHf4DFXCIIgiB7Fj15Ab91Wi2ef/QcWv1hmpn9jyWv/wRtvfY4P/rUDn1S08y0o4tjx PBxnfmZ4Uy04uZe5oqOgg /bO17wdjHxFu4mhQlZKccyrInof/ZTFSGWbI3744U3yMH2jEqylxpTYwT2T9tryW1I2go2FiP0p0 BFqb30UrBo2Ow12tXz4MY tuLwo2e1DtVsycECKcp8TgrvT2WZ/bjSsGN59kfjZ5b3fXqMH fS24JuyhpfjLpk7z5z6eOIc6MTXiyU3Fx5VtXM8EQRBEt dH78Kx5YsaTJp4A r9qZAkCZpmWLckWYOkKZCtQaaZJCQmOTDo5CQMGeLC8NMHYPjI kzEkOdwmSBwrgS11uHFbi3Ux48w4ZNuacN9/g9ht5lnirHjx4qhmi6TO1npkV7QIR0uiDS9f0Larx8G0dt8QcG MaE8gRwv3wtD96g4QHro7FSHNt939rcN8hrLYWGTgtSsKY/lZcEnIjCee7hohxiYBHfXCIOD/RgrRhNj16SEdotyvD7gbc9b9gi5iNsuDF8dHNbhztjsJxkEtFp AsHd12ZE OPcNFJGxKNGSOULnXhODSR55HTXneV1td4h6LLEARBEN2GH70F esSwBIwffykkpxeOOAuiEuxwxkUhKjoe1qgE9rcyCR6lF3bsEv B yS48nbcWd876C679xQJcNekpPDzvX1hdUm/WRhw9fmzYE/7TvIRRp7DL8yQLLgl346gLYlMrQ6fbGyl6Bjk7cllr2Bth8RVx UgfE87HQf7gNl4U8NloRCDJRxiNobPHgxndqkPdJqwgUJ9nxK3 Z5tgkbjmq3ir/v8uG 9 tx3z8bsbu1VbszSBQi3DgQ1NBV7xJahjpwS4y5wijd7tHDDPY0 LHFihHB3szEjCIIgeh49WkBXVOzE7343F5s2bTNzjo7xV1wETf FDEowErQGK2Mj 2nmgyl4m7RqhMRFnS4xFXO/ sMUNgFvtg08OK5lz7Er2/Pw6WX3Yuc37 Mf5Z9Y9ZKdIg6P/4dpr4sCTJG6lenHWcn6VkmKj7cxs5RGH7lWESIpoeoOyFEOXHj hXbcyIThYV2UWfdKv/G0CmNnwcjzDd/oNgydEeyuC2DOhz096oMFY84I87tWFfzl8 AJjUBCEARB/HjpsQJ6ztw1mHz9a1j6VwHTZv4bX3199Opg4lXnYuApp8HjV7j vBmSbHarKfRNVyFINJPEArKLCI6xBVG0QFCsEcT9iYn1ISnQiK joa3 49GS8t24sbpxXiiquX4MVX1xuVE 2idoeCTeZnziWuFn/f/ifJESJx015/hM9yfFTkZbzD3ZFrQUT/iPlJVHx3jDGeuctDwdVtpcif/XViHLjs0gS8fJEd9w6QcEm0gN6H FZu3eWPfInS9I1konck TcU28iEFhL9yFE/AEseoYviNtUqchwgNFFnAo13HDraGtMWGpLbeLtugdheywgrv3 BLCyCxV0h85je2lqFb2EjRlBEATR8 hxAvrV1z5HauojKHz1HSZyVST1s2Fv7XbMnvWYWeLoyLzmdNTs 2YHGaje8BwT46x0Q/QlMMPfTk6YYnp0Kt05rXFQ7oalWBAMqE9MaRElhgtqO6EQ/tlV gUcfXoa0C55A7hPF2P4t2ckOjw bWplH11TUIfsfNUYK97PlNCn4ODwecHykK0GgNnjkSVeaseKkC HdpDRt2h4fkOE7EOzBqdCxuTo/H0z9jIu0nTjw8oFW0EC7u95sfw7HYMGhYDCZfFIfcDCbGr4zG0 2fJGNPKPWRHQ6Tl/ljZvSuIHeZnTv84OSKMXecjYuhZFqSZa5wOPSudcIKt3JSAUe2 dHpIgCILoVvQ4AW2VY1H9fSMS4wZBlqKgqD5ExwrYuKkK981 yyzVcWbfej7mPZaFmbf8FBdfeDJOHyIxgb4LDQfq4W8MQmBCy2 qJgia4IVs1BPwa0zN2CIIM/h6m1R5AQKmFxyPB6TwJib1Pw4E6EUteKsO11z6O3Pn/MI9EHER1qygaR0RF6TdhIre3BWPDQ8upCgo2HWrWOgXVm tw10ehA4o4rZcYYbXdzAT0IScGafCg P06rDnmMBBuvFzM6vnmEKLWacPQ0TZMbD17t2mw5C tPb3R07aAtFjQe1AMsl2trJtiJ1o7qxrwYoT5WdTD/nU5UdG4dkDPtNq6t7qxNCzKDI8Wc/nph3CCJwiCILo13VpAry0Jt28ZXPeLk3HVz0/H/n0N0FQLS0zoBh1ITDoNfy/aiBVvbzRLdpzbb7kU9947Bi 9 HO8u pO/OW1X GOu87H0GHRaKyvgqepGhbJiQDTbqIoMvHMZLVVRoBl PweWG0ybJZe8AZkuIP1TARpsDjYuj8Rzz2/HhelL8DSZSXm0YgQu78Ji5DQTjZX cOs0nZccnKkCN66y4M5HzViR40ZJoxPpLKzEQXv1uOur1VUh7l NW063RoRJ49NGz/tnHYq3eVtCyvEJRP7LhPdaLwrcnfTiV1DFy5804cbVdVj qVv3VW7GF8DuL9iDRbgx3CphRNgLjht2eXHzqhosWN IrXv8LW1lfXXvacKqvZHtHNuntRo/Ctw bP2kDnM jjxncb2tuOQ4BaXpPcqGjB6jO/mEOF5sWl H2RUKwvXzqFPYQ1KPM2EQBEEQnG4bxu7uu9dg2bJlmHJ9Op5a8 Eszt4VzxzwFLxMgPu4 IVgha1b4mzzof8o fPhurlmq81i2cguee24lvtvNdLHTiaAW1AV0QPHDwmOMaYY4Cc KDYJBtE616vqp5DQs1ouFrdMPnPYDRKQNx72 vwPlj2ooN9mPDi J3PChoNsSKuOuyOIw5KLIXK/M2Kxtmcc0 NwEZzbGIA9i8rrF9YdM4ETMRMvhU3q1E4aGJDFPW/vBn4bMJHnq2vUNx2fBo3DjUeExod4g4kzjW34Wsv 1xsehIfzgWh4wF42MO8t3uSBsjQ UdHMaueQZGk7Zmnmwdnq49xw8/7tGdR4OuPB8EQRBE96Pb2T/Wl3 PK66ei7/9vQwDk8fh729uwaI/HmxVnnrzZWhs3AuH1co6obL//JCjJGz/ugmLnllnluo8pkwcgX 9NweXXnga6murYBUlBAIBSJKgv3DIRTNPHCtrE48jzd1LVC3A9 JbC5F09rE4LEhJOxZbPA7h12l8x9w/v6OV/1HwXwIdhXgyWOBmj2gyL68DYiGgcwIfftY5K4cS9iUKbL9G1pr etlRuAKwb3jTrYb7hN2INTfLjF iixtNsTQcBlw5zN4plj7UBo50GJVsxjY9MVYq13jAW5lxwsnrs ay1Abph76jcVuzaA TDx30fkgCIIgjg/dSkAXvLEJt/56ISp3aLAnxKM 4IctJglPPb0Mb32w1ixlMOOWMzCE/RGt23 AiVggINYBNjdsUb2wfNnRu3EciRefn4zrJo9FfX0VnHYrVIUpL o0JZjEAWQpChg0IStACHrb0QlackIIOiPyFQzUAH2phjWJCW47 Biy/8B/ X/RQ2bPnxxpHevTtyMpAxvW2HFMBD 0kRomP3vkDkRCKiDaMuiMfLaTbc2OvgiBRxTLGmncQE30WxeHr swSrdeXIM7vppFOafKiONHSguTODyKbIHRUu4cYQDL0 Iw5jIt/uOAieyJ8QgL8VqtJU1NEJQsWP3tonIGGDD01fG48bTIt0vhqbF 4eULjcgdo9im1gKW93VULxkPpMUi94IoxHfiN703H8c rO5xMXj60mj0b88TS6djQ9owGf3NtW6NeS4vMa 93HFMPHerOy9BEATRUbqNC0f5JuCayXfDzgSzaHUgqKm6RVeWB MgBFYmxPvz7n4 YpQ1eeWMtfp zDs7YGPgs1bpLhew7CZ6aeuQ89FNMvzHFLNn5XP3zJ7GFCV97d F8oigJRCOjWZg1efUZDaBZomsT dspMZIsQZe4rHYDF6tbLaIJRrqHahaioKOQ 5MLEzAyzdoIgCIIgCKK7Ij3MMD fUPq5AI 0C2Xvq3DYkhBQ/bDbZQT9Xn25d08dqr LxvjLBpp7AGePTMbfizahsaGRCdgoiIodsuDXxez mh2Ycu0FZsnO59TTx HNt/4BlQljJvWZeGfPIUzACwITzpBYEvjjCRPKCiAG2Tprl6SwJTc9 WZnA5mHw7LDYg wseFC8ehv27UtC iVsIAiCIAiCIIhuS7f6IfGBGdMx5txkeNzfQRYF D0qZCZQfb4g4uLi8dbqNfjfpxGxs5Dx0wvgc9dAsgOqFAB3khB tAVRUVGLDJ101sTAw9mwBF19wKjQPE 8KE8nHiDXKgYLX/4qpv37WzCEIgiAIgiC6IydUQK95P3zuOYNZs65gjaqDlQlnnvQ X82QJgmxDTb0bS19 3yxpMGnyOYixW5jotkMJxkJDFCQ5HgFfL6xf14HX4o CyyecjaZ6CyxyrJlz9EiyFbaYaHz44beYMuVVM5cgCIIgCILob pwwAf2rXy7H1Oufx5vvRr7wd36aEz 76kw07K9B0B/QLdDct5lPZRKf1Av/ vBLfLHNLMw4dTAwJuUU Pz1sFhViLIXgWAjRFHG rJPzFJdw gLB8MZl4RAoN3hFA6JT1GhwAFnzAB8VLYdmb/4g7mFIAiCIAiC6E6cEAE99dYFWP/xTiQknYGHHynA599GukDccOPFsMuA3WGEiuMwaYygBtQ2BrHmv a/1vBDnX3AmlICbFfIBTIjq1mvRge/d4s0TUkR/fHSUm9ofiOfYpkSTLiogXhR0LfBGz83wFM L Feh5BEARBEATRfTjuAvqOme/gw/erYYvxwRrnx/4aK Y9FhkPOWXkQFx44TloOPA9op02aEEFgmq8pCczYfzvdVvMkgbn jDkF0fY4pp8tkLR4KF4nLHYHdu/5Hh9/9oVZqmvoF8/6IYTPL3Z0aEz4S4LI9L8X/kATYhNPxtZtCq676XdmCYIgCIIgCKI7cFwF9AOPPocVf9uAhMR hCKAB9b5qxCScjLXrNqH0n5HW4vHjz4Ua9EAMBiEKGkTJmILOH hWLbdsqsfW7Kn2dc9Y5A9FngB1 rQECK6fwSVVsQcC6H59 3jE/6O27a/D1rgPYums/vvzmAL7aUYttX9dj65d1qNjM8ir2seVe/O/zPfjvljrUiTvhEWrNvY8eu6iyvnphlaysr3b4An5IDhs KqvHLXfmm6UIgiAIgiCIE81xjQNd umnuPPGDXAHfFCZuLU47Wh0Hz XB1Wj88/8JtZkmDsWmPob6xCZIlGir4FHEyZEFCY209XnxlIn6SdpZRkHH dzAKsK9mGKFsvluzw mqgBryIi3fALotQFMMVRNMEaKqoT6 tsqWqRumfuesEnzFQEf3ga yTUV61gmt3iY2SqjJxrjFBL4rwqqw9TOwGRdYmWYZdObaIH7Lm 05eBYCxgkaAKbv14dqsTtXv24td3noWcuyfrZQiCIAiCIIgTx3 G1QKeddRZuvjUdHs9W2Kwqgj4/rLIDTnsM1m3egS /MQuanDooDm4lCX4tFhoTwarKRS4T3/Dgi69bLNCcEckuiL5aOOQAAr5GVs4C0RqDhoCCXbWN2N8g6OkA 21TjVlHrD6A 6EO9Wo8GrQE zQMfq58H/VCCMtPSdj2JGhPb3LVCkqBZeJ0OpnZtTNhKsEsKoll7jlU8czT NoSfB0gQB9az9hlAP BXEJibh byNWF7UdWH5CIIgCIIgiPZx3H2gb701Gf36J8LnZgJRs0ANKrB IMur2 7ClIlJBDxjo0kWzxSKwJdjSxpQmnzpbRtWearOUQe8 SZAt3LKsMuHJ9KeoQYPC1ln9FgmipOmCNJR4ZA eWq H8sLXeTp 8FNinhYmoiFw1xUV8bFxmJv7B2ze2mBsIwiCIAiCIE4Ix11Ac8 4dOwh HxemlmaBqioyKrdF iv3OykeAcUNRfOaORwmhtl6oj/Y779u0DSRKYaA4w0cndL1RWryGiRYl11BTKrVO4SA6lE4HKDst TSECzEdETe1pg/WHiX5ZQW fDww9RjGiCIAiCIIgTyQkR0P0GSvB5VSaEJSZYuWsGtw5bUF8b Gc4uJtbOxG9AF7WSJDHRzbZrPC60Ba0n/4uOdrJ8pjWZ2FTVIEsK24cLZO4eYVhxuRDVp9dmn7nfc3g60fA W6K3Q2ClhSWRt0hNvq6BCYeMUE9cb//m4Eguf/JKXJAiCIAiCIE4AJ0RANzU1QZatulsGhwtkLmJbW39Dwja0PfS Zw63H4VgsFn3Zup7QfnwZSh3haPY5KrirBku85XrSBD2F4DMyq pIAZ2w/vLTkTXzy5QFzC0EQBEEQBHE8OSECetsX9XA4 TTdfl2ccjGsaUH06uMwSxjU1br1F/o4PCKF1SYxZRmEovhgsxn5IVqELnfNkPU6 T6GdZvtdxCmVfoIcDHeWth3BSEXDm5tFrkft2rVUwhNFPTtssU GL vXgvl/M7cQBEEQBEEQx5PjLqA3fqZgy2f7DNcM0RCw3Lpqd4gYNtKlr4 fYvesALJITkmA3czgKVC2Avq4kc92gsdHDxDJXoLxLXPByq7Uh gA Lafk90XDhzJMu6tlSUG1m4iHt PYg2xKAW6mFM17GR//ahrf Ee4bThAEQRAEQRwPjruAXjDvNXg9TNmKij7pCX85zuv3oc9JsR iflmCWMtj57R6IohV vxFZg1usBbYft0Kf1L vWcqgrq5Otzhz67PKXaU1Hk1D1n2nFd1hOtJi3f0wxXNz4lZzS T9BIh8uNk4qghDkABTBC6uciCXPvcW2EgRBEARBEMeT4yqgb/9NHjb8Zxccjv4Q1VgIAQ02zQ/F/T2yM1omReFs/gLYVnkAsVENEAUeG9nChKMMTyCIqCgHhg7ub5Y0qNwRRJBtD4g NUC1uJs7d0OCFFpCYdLY3W3hbLL1cUMuGu4T kuGJRWJt4ImjwAY/OzM8BVjiFmhBDUIOarArCbD4Y2CxC9hS TEK/rFZ34cgCIIgCII4PnS6gH76j2WY9PP5eGXFOqz66Eu88e4X P2CtTj3wudR/F4DbElxaAoqEB294NPiUO9V0feUfrjjzqvNGgzWrPkCB2qZcLb YdYuzovqgvzioyOiTOBAXjBpkljTYvZtbqyUmtCVopiuHIEj6P rpvtBndotvS3D6euO JmfTYHEz0sz4Y1nSjLxbZpn9eueIdtp0gCIIgCII4XnT6VN4XX fIcduzcy2SfzMQvS1boU3U7o2N0MSvbGqH4AggEFMQ6olBbtw9/XLQAE6 M9FX yeX52FXFRHG0zMoGdGFssTjQuK8eV176Ezz/5/PNkgaXXp2PHZXcuu3QXTm4EOWCk4tpvt7sC61bn8MJrZ9ocR3W Do27a5jtEX36AwR36OCnSg1Ew8pfiuQ 0QEf3IHd POfH8TlF/YxyhMEQRAEQRBdSqeqxr8sK8M32w6gT9IAJPTSEJMQgN0RQGKi HTITgjyJPg3Rkh1Jkgt137jx8INpB4nnV/76X2z9 htYnDHwenkM6Ggmvq0IuL3ssxc/vTLFLGnw1ZYK7Pz2e1it/GVD3iUuQkXDEt3T0K3QPP6zYiY YyMXz0xiqxosMsvReJxrFRa7k22Iwcqifxv7EgRBEARBEF1Opw ro1994B4l9nPD4a6AqfHZBHgJORCDo090phCAgqTbUfN8AxbcP Ty6ahZumZJp7t7D4mZWQooLwBvywWqJYPRITihIkJhwHDBBxzT VMOIbx8X 3wO1uhCRadNHMrdXc4qxbbMOtzz0C3taQtZwNmO7Coen9EgV7c 18Eib98ycbHHo/1pdv1PIIgCIIgCKLr6TQBXbByFxOy1agL1DKta0VAS2SiL4kJP i52HfB5nHA32eDxKEi/4jzkr5iOSVPijJ3D OWNr6P6gA9R8dEQZR9UPjO3KkFWNLZvDSb fIRZsoUP/7lDn5hF4KZa7qJxuHQQpsX6hMPbxlPr9hiCWhIdenQRHokDogp F9bNsBTZrNKqqG/H6yrVGcYIgCIIgCKJL6TTlOGSYittvvxzDkk DEGyEpFbD3/Qt/PUHYGVib8gpwHWTB P5l9Px0vNX45zTI6NocHIeLcZHpZthd/aB16tCY8KRx4oWtSCUQCNO7huDu2/NNksbbPwkiI/W7w7zfTbg1udma21PsEAfSuA3v1xohLXT 8hfqoQXso31kU8aI1mw9v0NenGCIAiCIAiia n0lwhDbPx0KzweDywWG8aOPt3MPTT3/34lXlv2L8TGDURAUyFwrw3WNBEyrArQWL8bDz0wHTdOHWbuYXD f/R9i Yp3EJXYS3/ZUH9x0HTdkGU5QlQbdNozQ ci I2lGmUshYCxNF8uVAJ2WK1WKFoj618AbFjh9/sR8Mfp/UxybkLZuny9LEEQBEEQBNF1dJmAbi/bv2nEo3Ofwj8/iEJ0XCy8ch0EkYlJiU/ZrcCBBDTtr8XF6RpefuFhcy DLZXAxEmPQBK5m4ghjHl3uKAMBHz6UmFiXBfioXB2bcDzLRYBb rcbdisTsBpT76bvtChq kyJqmRM6d0cHUMwt2tBfX8NTr2c1a7o7Rb0KcStpv 2MYkLF/dg4peXV3lcZ3bMQLDREMYKU8SMUBv5kcLhx LbBI3V3cqiztc97u/xzDO/xZXpFI2DIAiCIAiiKzmh5thnX9yM6yYvwYf/DCA6yQ / D0Tg0yY8klT/EzUijYEPE3okxR/kHjmPP3ki/B5eOxnWZ/VkCc 5TWf5VC2SvqEKUzOQpCZUFUDevQKnnieyrZpTBzzxL0j3EEVsj Ma3A6sMJGqspEJ8CUTzjwxla5PaBKOqDCRzDIljcecboTN5meC 2cPaw2dM5LMicl9llu9QIVn8uvU4ILDtNtYmmwaFbVdlC3ysCY rAZxgMsOMysc4S38aTHoKDJd4TvTesDaHEpHvzZ59HwJfltWbL CIIgCIIgiK6iUyzQX22rwmlDXOba4Sn/egfeeWcT3n77Y3z9dROiHEOY8LQhKHyrW1JFwQk1aGWalinYoA ItsB8vvfgwUlMNC22I1Wt2YPbsp5jITNaty42NtfqSW4H1ekQm qtmSW6AtFgsTtUwlh8G38RQiYFEgStxlJMjnJ2y29AYDTPxKNi bGDdeQEExOg l1Vq8BF7Hccs1feOTwfXn5xqYa3Y1EtHCRze3KRh1 Jtgtsp0Ja7tusZaZOOaEjtHcNt3/2bBeG9tEvZ8heDm93oZaXHR CvL/cpW5hSAIgiAIgugKOkVA/9/E3 K7nTEYMWIETh RhP4DExATzwQpE3pej4J9e/34ZkcTPvu8Cjt3HkBdUyOsUVZEx1rgV/frAlNTo/W6uMHVwkRioMmnC gn/5SNCVcM0beFM378E/h2VwPsMYm6QE497xRdSHIxqvsGBxS9Xr8vqPtGh9b5di6yA6rh asETzw/4 urlRNHLDutj YYLiNfHYy8zkSsYE7NA5hKYh5czBLQuZTVZtwZrTOzapAS93QH FDUn0IP0nY5io9sDnZ ts/4BiuHz42LHYoVm/LYbo1wJ6O5oT38bK8XbqS7P9fLZvvh5k UZZ3gDWGncdBp2ShOV/u8fIIAiCIAiCILqEThHQl1z6W zcb2XKzgav18uWEhPC3OdYgkVi4pILRKY2uaXZZpcNSzFTgrqA ZQqQ wAHVWOmQjVQD1mrQ5RDQ 4jt DyKw6O1nHTzS/g3//ag6i4WOzdvwsz7rgR9991prn12Ni e7v 8qOiWeBt4n1Iwr9Lv8KzzxdAtiVCsHC/Zm5dFph4dkBUbbqQFZw79f6ISgwkNqJ /3e47Cej8OyTt5o1EwRBEARBED8EWnwBjpKvK4GGBkB2MuHotMC Z4ER0LwdiXXaWZET3FhDbx4YYlm91SpAkbiUOAKofDhsT2KIfs uDTXRh48tTtR3L/WDzzx1 3KZ5// gneH/Nl3DE2hFUvBgwMLrTxDNncP/BGDlkJM4aehrGjhqC81ISUPHJDghKrC6WwYR187CJPqgi91sOw O9NYE8jLggqE9lKIhPRdlz388lGOYIgCIIgCOIHwzEL6O/2NMDjFaEGNYiaFVYpGlCsCHitUAMOBP0WKEF2GFHQU6PHDdnqg AY73G4JTtsAKP44NDV9Da9nE2644RysKr4H487rZx6hhXl/eh9LXy1C75OS4Q9oqK pxbXXXWxu7Rr 9VEjStf/FxZLLDTBolue9VkVBe6yoeiuF5LAxL/s190/ZNmHJvdejDnvFFyclmjWQhAEQRAEQfxQOGYXjrfe3otZsxcgOt HFBDCfq9sIF8dFJieoKLqPsqoFdVcHq5WJbbbU3R1EETU1NbDb 7Rg3rg9umz4RF513kr5fax6dvwEvvbwMjphoqIoFoupEojMa//7oYBeJtR9 rtctMsHLPZa573HoZTue DYugHV0IawhLlrAsGGDjLwwZvxmKVYXf4bYuFPh51E5ENBfNuR xm3k/JPawwOvnETp8Ph clmg01tThhZfuxPiLI2daXLvmcwR80UaYPUsjBFHRI4VwFxaZT 1XO6uEWer3tZpLZePIlz eI3A2b7T94UIK ThAEQRAEQRxfjllAP/fnTzEnZzFi 5xiCD2b8bId923mS7am 0DzowhBlQnqABSfG5KsondCLMaedw4mXn050i81K2yDO2a/gaKiHYiLi4Nq2aXHT67fW41Zd83Eb2aMNEsZ3Hjz63j7vfWwxy XpAtfCo2cEgrpLBRfPmmwIeR5VQxepUNBYtx/33nY27r3/BrMWg0 37sWUn7 si2NF8gAW/lDghMZEs6DaePA8VscuXYD7tCRjp6AbI0/rizeXTzXWTRYvq8T99/4JSbH9ofmDsOk 4hrqHT495J2VleHrPIQfD8snCza9fSyXjaUPVgv/zPohGA8eIusLh48v3wcinybdg0svTcKzT9 obyMIgiAIgiA6n2MW0J9/7sabb/4PX33zPar2VGPvvr3wegMIBpjo5CGZBYcupG1WC5xOJ/r1d2LYsHiMHjsQkyeMNmtpm//8rx658/6CTZ98j6i4foYwxz4ogRr06xWNf655xCxp8Nln1fjlTYsREKIQ FGXdyh1tteqCVYBdF84ByYiCYZFtusXYamGfmUDdtOEBs5YWHn z0b3j1lU Q0CsJbq1Jz9M0LnWZkGYCmhuiRfmAnq8iWq/f496FZ bfjf bcLKeH Kiq17CNzuqEO2IhpWLdzY4vLzbaSwln6xbov2BJt23W7YZ03bz PtjtUfD7ePgN2fTB5sLZDL9hhr TWX/r9h9A2oVxeOOV2XoeQRAEQRAE0fl0ShSO1myu2IeGJiOcHHc9c DgtiIoRcPqg9s S9/iC91Dw2keob7IjOj5OnwCFuzwITFTqFuP7LsFvbrnCLG1w773L ULj8f4jt3ZcpSot fKuo6ZZizYzP7BeMab5FUdLD0LmbqnHdpEsxf15kXdu Aa6d/Hs0uiXIdps mYoxVIZwFVWHvhQEj75UWDY/3rDhXqx 43E9L8SyfxTjzt/8D3379oXXX8eEtwKLaAj5oF3WHzZsmiHAZSboIQQRCHr0BwZB4 mHu IMIt0xboAmG5Zr7X3NLtMZfYmT72Zig9zd5cMpgL957K8c8MkE QBEEQBNHZdImAPhZefnUT/vLKKlR 49P9nWWn3YzPLBoWYzUKSVEx OijSDeFbduBSZMfAKS 8ClBSHbDdQRBtg8Ty1xAcxcOxSLqVl2ueJ0WGxobd6HojYU4c4 RZkckTC7Yg7/mlSOzdB94gn7Ew5DLh1 uBZtWFK4evcxflhppaLFh4Oa79v8gXG6 6bg4 r4iDw HQxa/Ajm2xNOj9UsUkvW9BZZhGqBzCdYgU2fWpyHBdQt7wEjjrQGM/4zawkX1exJQe PTZZglWQmwHdi8yeLjQMTBEEQBEEQnU63ENDbv67Bm6s24e9vf oRvvlZgj4mCNUZAvacJspVHvmBNVAXYRBkNB/bi/ntm4vbbI1/4e/jRtcj/yzuITxoAP58kBT49v9m3mIlcXfBajPq4FPXW1SB9/KlY8ux0vWw4qRc jwN1tay8prtWBPxGHdzizJe8BlUVoQnmjIc Dwb1S8KadyJfaiz 4HvM E0u7LEJcDeCCd3e vFtDmPa7WBTL30p2wyB3tTUCL 7ATa7iL69YzHwlF4Y2D8OA05OREKsFfEJUboQ5 PhbvLpL2HW1fqwfWcddu/eje92l2PxM3Nx7qi en0EQRAEQRBE53LMAvqj9Tt1y2na2INjNh Of5VW45ON3 I/6zdj0/ 2o8lrgcVhR3RsFLyKBz6hWheuis8QmGLQCxFN6JXUgH 9v1DPC2f0mEfhUe1MV1oNgSt49Xwb24t3kduKuYDWTAEtaj64a/bijYIHcN7YSLGZt2Q9npj/FmLie8EXDOiWXwihmQf5LITQZybkLhWKGQhw//fbseCRuzD1V5GzJv5y2ptYt74UUfEOfZxUXx/d8gy5Vo mIbhlyJIdtbX1uo/4sOF9ceEFw3DO2FNxSWpkFA CIAiCIAjixHPMAvqGm5dg7QcfI/nU05GUlATXSTFITIpCfJzx0qCmqHC7/WioV3Fgnw/f7Nyrv2xY19hkzFooaUhISGDiNMGYghsszwL4lUYjvJuaqL8E6 JAF1Ozbjd89OA633vR/5tENnl70HhY0/EJfXWBS0XqLKFzwqoQQgaFmJVMHyONYsxc2DAXYNxo4fgr69GR svgXJaxENu/2wvZytolxZi 3KxOHgOa16FKui y7lbCBDV/6a//SQF89HbkS43ln1Xi2uuXG64XguGC4fVJ oyMPPKG3G5q1HQpSCCVefjQlXpmHsOQdPW04QBEEQBEF0H45ZQ N92VwlWrS6FzRlnCGJVYbUGoQQNFwqZv/SmGmKTuzxYnUZUDpUJZxv3U1aZAA16mYCu1QWzL9BL9 3l5XXhaqmHnYd88zqQFBWLD9dP0 sN54LzfotqXy9oMnepgHEszaMLXqvgMHyhJcOVI8i2cUHtq9 L bmzcG1mb7MWg78u x73PfQwYvskwccDXCguvbyo1sHCrc4q931mQpofQxLgCXrg8db gjt9cjAduvdKoxOT3D7 E51/7Tn wUAOG5Vq2enSf5fpGP2JiYnDdNWfhkQd om8jCIIgCIIguj/HLKBvufUjlPzrn4iKiTJzDHi1XHi2JnQ4vgz/HMUEL196JUWPuxxEgr6/JKiwMJHduO97PPjbmfjVbZG z4ufL8GTi96AM3Yoq4hPtW0cU5EMFw5VbHnRjyMpCfDVNeLUEd/i3TcX6XnhXHPNs9j21R7Y2QNBEKwPFkEX8rLVqb/EKFt4BA8mnv08VrPIHgA8cNoVvL5qBpITImcevCj1blR7kxCUH fCpGhyOGGh17OGi0YMrmNa 554sDBnS9sQxrfn08/3YX90Ijzs0IQ0Q45QQF2/FiDMHmKUIgiAIgiCIruaYBfQdd6zGyjffh5x4bNNWS0HDd5nHa Q7qswPGGaJXaYIY3I9BJ1uw7p1HzdItpKW/hurqasjOBiNDZSKaL8SAvjT1NIIBBVYwkc9ENhfQDzxyEW7 5fnGRpOXV3yF2Xe8hF69XGjk1nSGX/PrMyV6fUHdcm6RWRsDAVgko70HavbgN3dMxdzfnaGXD/Hsom14Mu8F2HonMfEchMUmoaGhAQmyFfff9RtkXR9vljyYr3fW obT0U3y8oZKJ QP4fq KBreiC3hNUJisD0Dj4flkGZLo1F8qPKW3FUNOicXYtCH45ZSxZ k0EQRAEQRBEZ3PMAvrRuSvw3rufwBntMnMMeLUhqy8n/DDh SGCqkUXqEHZrVtYAWPmQEFphOarxm23X4DrJmUYhU0K/v4P/PaOzUjq2xtesdrI5FZojhAS0IYFWpIsUH0BPtM4Ep0OfPTPu/T8cBYsehvbvjTCxgWhgM94qHF3FB72TrTpfVCDAePlP02FysS1 IPrx2/umYfBAsxKTy8YXYvt3OyHFN nl6/c14fRTBmP gmtwzpltR8gofn8HVq5ci4/LvsCBWg2SxQHRwkSy3cqOr mWb0hOvT2hONBBjY0Pa5fdHYuG6gMYdqaED9Y8ZNZIEARBEARB dDbHLKBPJD beDe2bo2D3RkLL5hg1mfqMwQ0j9dsYHRP4P7L guN1fpLiL 7L1XP7wpee/0z/O73y5CYmAhv0MuO2YCU4QPx1vKZZolI1qz7Cgue ghbv9quu4vEx/ViotuKYIBP mL4dPOXDgVBgcD6xQW0oPKpyK3sBNp1Aa3wfNWNs8624Y2/3GfWTBDdlPW5EFJzkFm4ByumhB6 y5ArpCFncgH2vJGFyEfynkPZYwLSHspEwc4VyCLvqhNO1bJJ6J dVhLllGuaMMzOJLqAWZQtmY9YL SjbxlaHpGLxslLMONfY2jGqUHhtP2Qvn4tSbQ667q81QRw9ZhC 2nsfKd2rw381MXcY6UKc06hZnCR6WfK2SX08I qGxlBAbwM8nd 3X8fWVa5iWl6Ew4ett9GP0aaMPKZ7vnvUqbr4pH19vr2cPAicZ cayZIPYw4R0QfAiqfgiSpr8IGWCCOhgQIAo2w6LO54Nh5VSF9d MqwuN3wxnLI1/3FLwofzyNPRj0w w1hstMW1S OEEvM/MtI3Y20cVwcSsImLSsyswgug7 0CBAuLaQSYaeCBc6PD5 LuvJiaIz2xCqaxIKd5lZPRz AMG/z7nrzYwugd/LM5B2nymeOdvKUGu8O982dJ8Jozt8j4iO0mMF9JLnVyHa0hcWL Ro2IRai4tCn1xZVi550azSHu3KwZLUrcHv3I2PiuRiSbGzqCt5 8bzc /bQacUwM11YHcMZpA/CPouvMrS1s HQf0q/8Pf62YhsSEk Gzd6AoFLFRH4QVtEBTbGyk OAZJcRQBCi0wbNaoNHc6IxaEOtIqFBVOGNbkIgjolo3ndfHE4d OMo8Qk/AjpQ7FmHOqCosum8uythz0EHsKkLOQ8VwXZ HnKsO7TdOEARBnCC8pSh4gEm/yYuxsdoIEMATWfyJHzI9UkCvXPUlvvhkO6Lt0VAaGmHV3TQkKL BBhcVMEkty87rbK8Pi7I0zRp Biu8UfLnLj2073UaFncTX3wHPv/g E 8WJoDr0be3EwsWTDS3tvDOujJkZ72M73bHIa53ErxBD3gAa5vs YFvdCAZrYLew1gtMINcqaNrvR11VDcSAH/GxHlavClcSkOAUYGGi2VMtwN1Qjfqmb5GUFBkNpdsTnYqc bPg2pSLWc U8yjgYdSieN4MFFZlYtGjmT32J32CIHoKLmS9wcUfud90iH1Vq GSLzImTkGLMfUYQP3g6RUBfcsk9GHPhk81p7EVPNae28tpKKZc idHpT Gci57D6AufxeiL/oRzL1mMMRc/j3PY jk/eQCjx9 Pcy7Ow 9yVkNKTIBftiDo8CBgqYUq74dq R6afMBIkgea6NdnDFS0GNZKHi7uJMzNfR2TMh/Az69ZgOsyn8XYc ZjzOhFOOO8Z/R01vm/11NK6hKMGvciE9x/wpgLnsPZqQ8j5fxHWfuexNlp81nbFiLlwif0dqZc EfWh98ja8rD LqyGo6YeDS69yBnzlUYOTQyznTxO3W487Z3odmZ2LdZ4dMaWHv 5JC92BAI2CFpvyGpv1B/wwd/YiHNGxeM3M8Yh/4XJ FvhFJT/83dY/97d M ae7Bp3b1YvexXKMq/HnMevBrXZp2D89J6nsy0X5aD/NtcKHsgBwWhn/8Y3jVzMe25KmS8sBBZYdELaz8vQu5NaRjMf/oW mHE1TORt7b1z4DmT2Jt/jTe0Z/NK1F0 ySMTx2s/ Sop34jMP6mXBR90dr1JLzuWpQ9MxMThhr7RPxUWVWCvNsnYEQ/Y1u/Mydg9rIKtkf7CP9ZtvbzQsy egT6me3KfqwYlW39dBqsQglvz5n9jD4MTcP0x4pQEXZQvd7UHP 1zUZZZTk/t Um7I PUMdp1zrflYzzbPv5F/qc8DDN/wtJW ZsWYTTLb 0aVLU2DzND46kfazYKP2/7zFStXYTpof6y8Zx0ex5Kdpobj8SuQkziPt/88/Js83hGOty1Mjh1OnJXtv9aaaa2AkWPTUeaeT3q539BCaoirpXw n5JrUbFsdvP10u/MbOSuDh9Dfq1zP1X OQdpZtv19Fj4D9GsnpW5LeMkDEbaTYtQ0ur0hV/T3i/Y c4KnYPD/azd3jYYHPm7cuif0vXr4trQNcjPwyTMfKYYFfvMAoej2V2hMvJ aZm2YcF8hKlr9 la7nl1Xl49vPuctx NnJZLDjduLj7HzllWkl8tJbamr3a4C7bhn6H0bmA1 lIh7RhvjH6Jj95kjXYdhHON9lWOcn5ax73fmeNbnQpTtMu5h3r U5 vhOX9l2rZVLucvhaCzaZGYwDn/tdO73KPxai7iXhV9rrc6rPk4rDzGmxKHhLxEeK1ddM0sbOPIxL fnsx7VTR dqp435g5Z85iPa0JRcbcjZf9CGjlqoDTlrkZHOfsJIo aZaa6ZQuttp6Epjzen00b/QTv9nCe0YefOb3fi5cMTr6NTU8pj2umj57K z9P6Dbtfuy9niTk6LWz4qlIbee5vtGEj/6CNOutF7ewzX9BOTZ2rDRr7iDZozFxtaOrT2smnP6mdedbz2m/vf1vb/HmjueePgMoCLZO/8Tm5QNvO1z0btbnj2Pq4hdpGvYCBp2yulmq8GdoqubT0eaWaxy ynaXu0gsksn9W3x8xpoVSby/dpc1tbmOXbTKnawnKzmI5Z9rIsbdqlroiymYXG0Xgf0l0t eEp9dHwPhyaPYWZRvlL0zX2yHRQPSkH1bNdK7g sj3Nacg0bUWlUSpU78EpUyvYaZQ5NB0YJzYGPD80JgZtn5f2n3 N2zfBxvW2VVmPmcJr71KrePW9ksfx0bclWM4PVVDqv7fHk7Z9b Fj6irOyjqW2UC6V2jNdO85pvIzWPC/teZB3iWkmeusL4rrSHyhXatCFt1 O63vzO6ZjfG9bf9FbXr5FSwsbhMOebXX8G27UVU5PbLuPK0grM 644TOk ZU6dpyRFl57IjHYojt6Fj35VQ/yOPub0w6xDXBUvNfT0M5vWeMi61zXoiz0FLm9tKrkNc322N2wu Phq Hp8ONaYj23TNCfTsoHWZcDt2/0PemI9ehQWfcVw99r2EpdP/wfKDN4ce5ckkb37 N2sJRbNtlLduOfO107vcodD5crrbPneuqLC2zzXvBwWNKHJ5Os UCPHD4Efo8P8TFxEFmVakCFwxEFUZT1aasBBZKsGUmSjirxSBT hiT81dQTjia0ltVXfsaRQPVCD6J2UgCceO3jGxHvufBbBoBV2p x0 /uKjHIDiE2EVo AUrHDvrcLFl3qxbOXP8Yd57Cl6ZA9zxzgWBmVh4QsZwPJZWPRW Fcqfm4Gc9amY 8wMpJhF4C3B3Ik5KHOlY07xHrCvuu5nV1NegBnj2BP1A7OQF/bU33mkYo55rObkqcHGF3ikiDIsfKsNS8uaQpT0mo1VFTXNjRJr zlWHR3DkoGzUBBeU1zH7SG7Vh1fyrKHprRoT6UVQDZL5Vij8eo x7NzFWaNAsofKkBJmIGkculMZL9aheSpS1p8FD178MG8DLi25W PG/GLdSuOasgLsBqzvwyNkhNrevp 0j2KcjkSHzvlwpF7PFivLwYbFhJVZWYSUUewqWr4CJWHWrcrPC lmH0zHanD3f 99FmPVACZLvKGBjZEzsxJOnchXmjCtDzm15KDeKApvyMOMh1p9 xxnlsLrtnC5bcbJY5EgOysEIrhT7aPPKIWQdPRmSSSuTfno3Cq mRMe2kjagLmMXZ gLlXudg5ncG K 2xrVWhiF1X Y0ZmFuyHR6zntC5wavZyD3ImlaGLcjGkrLQmHuw5x z2HexHDmvlJgWPX6 94AJHQaPlmDWy9ODxovaVctzMGOpBxnzPsD2htB2Dzt/S5CFQmQ/WnSQdbBodSUyw65p7bBRGI7chhDt/a4cTBkK7ylE1ZULURp XVRvwQeFc5FpN4u1g/IdDr0NzWNRvRFLrneh6tVZyF/b8iuN/j00j9N8PP06ZGP6XD6K2/g1qK1xu/lBDUys6tt5FJKW o4c2aK99wyMmwP2MAh lIh7RqvxD6f995n2XIeMTrmvsu/Jk/xeMwMrKlvOM69jY9FiTBtgnmh7Oibdw 4nq/NQ1KpO79oVWMjyMqakw3jVqj3XTtd8j6qqHMic31Les7UA7GEc VW8VooidrYVh94I9b8xg92g2pkWlrdwoicPRKQI67fzRusjVp9 4WrXoC1 Z8Cm5dPDOBKWlGErnY5JEkZCMxkW2kSEF7uNQVtCWKw1Nb7Ygo ozChr1nga2rCjTdcZdbawuwH3sGObQpEOQ7uQBNkZwBN/lrYLA4o7CL2136HeTlT8Mpz92Pk4CRzrx8XyTfPxUImivJuSUH GPWVIfZQJmnNb/jrVrilCbhW7Oc1bgrlXuhDaEj8qC4ufW8huqkykrW6WOF2LPR4 pN88Ej61S9Vklu/W2YuISfPDGLGQMi3zx0buugD0YpGPx0sXIGhXf3AdEJyPjobmY xW5ixRva/1PanOUfYOHUVLhC9/YBGci gT9ylKJih5HH/myj6E/F7K/WHCx5dlqLj6LdhfT7C5A3lfXhOSYiDupEJ3CkcToCHTvndoxIY X/Gq0qwJeQKVLsRpctTkP0MH9silGwI/ZmpxBYeleD6VCa7OV6UvsH eF62GPl/ymJj1HLd2QdlIOfRWUw0F2OjXq8XJW8sZKOagSWvGucxhN01HC NaxYQ/ajYVIW81O233L8HiqSmIN9 Ltg9gDxMv5WEaG8285SVHHtNtq5DHhNCMl1ZgzqXJsJv1GOdmL uZeBuSXbWz1h3MOikoWYtq40Jjb4boqG9n8HWWmRNt3hVZi1Yt MPNyRjxX3M0ERbWazuuJHTcPcR9OBpaXY2Oov9pzCyGu6s2jfd 6UNamuwhw yKxnDw6 LXsORPmUOVtx7JCnaQuaTBXobmseiVwqmse99OjuLuWsPf /i1 HMO7lMLUJlGwK6c8ftBN4zImjfddg599U92LOVLdh5Th4UNois jpSJM7DkyZb3cPh6Bqtz4RslYd bWhS/msvO5DRMu8qMVNAp187RfY8yX/mA1d9S3j4kCzP1h/tMFKxZgVlh9wLX5Gz9Ho0d3PGQaC dokavmjAWvXtHwetxQ2KiWBYtCAb5rwKSEbNYnz3PZyY CQjT1s0p9DTV/nSiaasdksUJT1MAAwc6cPctw8xcg3X/qcDfXv8YvZJOhV9lYtvKX26UERUbA8XTyMR3HfIW/wQ33HiWucfBlH3cgD /8Bnuvb8YN9/2Om6/s4h9fheL//wJ1pYdMEv1dFIwY8EcpFRVoWrUHCy6O7XlRsio/HwF zcdmRe2EUZlVBomsUVVecWRBcXREKxFxep8LLpvOsZfPh7jdd8 x03 1LWQH Cuhran4vIT9W4KZw8MevkLJMR58cvkS1v/24giJoTD6sZs1/wNoTqbJBqUSG7ml5Pp0pIUPqE480i7jf5QLDy8i2ktHx kIdPScu8ZksNIlKDedNGvXFSPPNQlpF6Qh/TYmFNeUGn8gaitQvgbIGjPCvMaMdayZiRGtzwtLjsv1M4Mq3We RlV3NjsjGLd20XncFVVs3srMIZF aFvE90OnF sMtVq8eWczWVpSzlgN5GY6D sX9KKfzfh/0h7Otq7cf g1li03e9lmpzDHGMxPgOOi4AgbfwlvFHqpa RA72jp0J9Cu70pbxKch4zYmnZZOwuhrZyNvWTHKvqiC93Ah2jr CkBHsmmV8EfmA6d1VhsJncjDzWvY9utzwnw35M7dFp47b8bxnH Jb2XYedc19NQfoNTNBumo2M9OnIWcoeuDdVorata2PIJEzjDxG PF6I4dP1uW4H8pewedH8WMkIPHJ1x7Rzl94j/DWqNa6B pbFtxqIF9tCgW8CJjtBp5twzzzwFSqAJTA3qolliIppboCVJgK oFoQqanlrghxb1Gf14OhLHKp6PVXiHjn/IejQZfp Kq64628xo4dln34Mo8QghMhPaMnwBPzx hT1wBBDw7ccfHvkVLr9sglk6kj //DGu/NlT OUvFyP38ZVYXvQfrH7vU7z17qcoeKMM8xetZtueQ1bWbHOPno3 9ggm6KMLQEWFP2gbeIL8BxsNx0A29i9lRhOnDEzAiYzpmL8hHy ZoSlHx pJtx23gbj5OFPJyg YcmxnGwEOtMOnGcQnT4nHMxwv5e5W3gThxebFyXB9ft6Ujlf/SvnAE8V4xSrhS3lWMFky3pKSGbEhujI/7EG8IsG9/2Q1Knwc4bJyHm2M6at3GP ek401iLE3TkTiYeGfNLUHAvdzFbhJlZE5A2vB8clsFtvgB47Hh R9vh4JA9MQ/adufqvDCVryo74oNSpHK97RifRWffVlLvZ/WF FhIq8pF70ySMTxmMBEc/jMhahLIIgRqP9InsfoJ85L9lnJnylXkoZiJ89rXpYWPWCddOJ3 6PHNEUCrYz6TQBnfGzsfD5aiAKHsisVk2Bbo0 SHDqbte8gJn4VNvmdNuHI/S0dbQcy77twR9oRFS0BRN/FhmH YMPG7Bh/W7ExtlR37CPtUOD3W6FzW5BQ0MdZv46HZOuPtiMVVJ2AD/NfBq/f3QFtn7rRVRSFKJ7RSMqPha9 vVFQm8b4nqJiO/Lvqo2L4YMGWzu cPFLnOxUwtPWxaBLqMWxfMnIX bCxn3F CDij2oqQn52Jn qx3A6AOfpa7lgeygdBjfwaNCths39AaP8UexS jccQrR8XOeYvhBr9 CSm8pSl4FsscZXvTxqemYhjyUbPCismIjqlzpGNH81WMjxA/Vyhe5dTLi2pplg4CHr3YV7LxxahqO8ayZ9UT6wLZKXTHzY i6e7S07WPqqYeEi4sejqz5q7A94EFN5UasKlyIGVcCxQuykT4v/Gf8o0O/juzGedL96x8oQdW4aVhctBHb2feoxvRjDfkzdznH5Z7ReXTefT UeqfcWYMsedp73bEFp0RLMmpKAmmWzkXZDfsRDTPxlmZjDDlv8 pyKUN5ZgxZNMxLOH9MxICXDs184P6Xv0A4Or2U5hys8G4dTTku Dz10KSRN0KzQly6zJbD2HEZQ4/LC9nlO3JBJRGnHH2yRiaHBZvjfG35eUIqKzPmg8xsXaoqqqPTa N7L84 62TMvutgf lXXi/Frbc8ji /OoAkl0ufTMXLxhWiF6rfCg 7mXrqZYhqNLxNXkQ7LfhF1tXm3j9cks/gtukSFK1twxazqRT8x35XyvBIIbCcCSnzYzjtFz4VKH OLSYuwuJ5WUgf5kJ8fJiPXQcx lCEFeuOzTLbIVzJGM1v6q8Wo/Qgi0ctStfwn4WzMDx06fZyGT8p8/jk7aZzxylEx8 56Qe9pgRlb5Uhv2oWMi40W2G6PSxaU4zyz1ifr09lcjsE93Nki 1YvGrZNPwy/jC1WlqC89c mHcYFF6 rDTHuGjpab1/BmjZe7NnHHg542Kvrh5svKx2aUD0r1pR1gRiKh0u/btq4VkLXXRE7F12qwg7Ths6GiZn4QSnImDILi4tXYTE7d1VLy8 JeWu043jUrkM WKSnJ nVcVVGqu 7MWbAEMyamIJl9j Jb/RrXEeJ7GVeIpyNuAx29ZxwNR3WfaZvOv6 y8 wajtSJ07CwcCPy72BZq9n3Pbz60MuEmxZi4e15 rsa026edOjv42Gvne7wPSI6SqcJaM7lP70AjU21CCpeWCwWXSj yFwQ1lVt/Q4kfMiy10wLdXQlZxj3eelxw8RlmbgulZZ8gNqoPE9B BH1N7ElR0BMfozvuyjZLtfB6YSXmPvQmewiJRVQUeyDxaUx0y2 w9HoISBdnWBIfdgyi7AJsE NhxU8eNxYhhP/zHz Yn/luykbO6qlkM1G4qxMzbZrM/OqmYfWVIErmQfCb/c5SPxa9WmmW9etnZ6ZnI1dfbA3v65zevslUoC4tl7K2qQPGChf ofvo4Q6kNRViZmsptnZdgfJ73OZ2Zi9srOFtcpyLwzg92tFyH7 9vwW0eetQsnj2ZjB/fZuy9ZdH3TsDnY7Z21cVoTySMfYw9C54xSiY fcwDU8jfW4EAvnrUDVbekY3azi2R/siUxcvzobs18FMlNGhAn8eCau57ASRciePBP569k1ExIcQS qvihG3u2zUaSLaxfSruSWwHzMuCdsPBsrUbZ0NnKeNdfbhQMOP tgrC1D031aDPSpTt1RVLcjGtBfLm6dF9u4qQe5NM9jRXZgxOZ3 9ewTMesofysSkx3ns2bDzU8vavCwX2U8d7U/gdjh4mH3WmoLlra9b87rblIPMa3NR/EVti4D31qJyfSFysxbpYvHYOFwbOoFdRZh9C4 4EOkP6/2iHKWfsQ8XJrNHqvZRW7ExbPz5/Sgf025YhCpkYMZVxnVsjzZqK1lb0nI8fbzysfDFUjOj/dhjEvRlfmFRq5jfh6OD94yj4ajuM23TOffVMixi12nh2gpUhe/PHlbLN7APrhHo16q/xsuEVSh8lT9QzEDmpa1cJNp97XSH79HBlD1m lofJqb3j5lOFdAP3nU5 lhHQPFZ4JP2Q4x2QxG8UPlRuD 0YoVVgZ4koYkdvQlBROupJ8Ctxzz6Bv/JJLTkeXwZHaUgdfQpZkmDV9/4ArUNe6FZg/BbBbhFhT1CWOFvDOKnZ7tw5UWR9rmyzz7Bg4//CZb4PghKUfCrEqyCDTbVAi1wAG53FaprD D7ugbsbXRjD1sq8OHGGy8ya/iBw574c1bOZZKpDLkZ/ZpfqEhIyUbeeiaO5i3CDC7iTFKvms3KspvbDYPNsg69bAFGsPz 2koLsB7LgqipE9vCWl7AcPCj9C0dxyzL7kO4qQx6fTCHGvEGF6 rwzD5VhN9rOInnqYhTo4bKmY3Rv85iOfhj/QDGqhkxD3n0Z h8znQGpyGCCC6tnY3RCqH1Hmkilk8cpRAfPuQ5/uZD9oSvfVM6EY1pLvxj8JcOMqkpUVqUjY0zkX0P7pTkomscE6f o8fbICh8Xsu8WBfsMnYOZzoQcxVs/EHMzlIcXCxzOGT2xQhMoO3c5cSL2S/XFEMWaPSWgeN2MilWRMe5aHnmLX8C2jkWC2xzFwPHLe4uHF8jC rXdPb83pWYNqQKhQ/MAEjeoednwTW5qwcFDYe/UWXcgF/8KhC3rXGpAx6Mv/g8utuxdRkVL2VgwnDE1pegnIkYHAqeyha1vIi2LFwuDYcO15Uv jgTk3R/WLNulhzDeYjBVMy9p/2zpJY8Fj7 /H40ndXhQlbhYnZ jDLxl03Tr62yh8a3HE8fL3Z9tneSnnBGperisuq5SegXuqbbMZ FKh 4ZR8NR3WcOQSfdV73Lc5CdzoRy P692feN3Wuynsw6 O/GkAnsgdv46Lo/E kHDUj7r53u8D0iOkanCmjOhGvGwh sgQ0x8Hl49ZKxIYTg1xO3OfN3CgUmPnnqCfALNgQXzSGCwSAS4 2MwdrT CNnMpk8 10P16VZnRYNFsuh91VQF6eMvMEu1MO R1fArsVBUI7Sf3FLAQQ8O9DEvtCT7txPJ5eOB2L/zgdDz3wM1xzRX/8PONkXHKu06zhh4993BwUf7YCc3koKD3HheFXzcDiknJ8cH9k1 A6MmoXidTwEklnyjAzM NMHKH9vLtp ZbNtXJPzUVI4CxlnGLe6UD17KgpwcLTvI8P78EF5KQoenYZ0s0 4uclInz8DCwlLkTWzvn OOkIysl9gY/WlGcz8wJBXTHl2BLRuWIDPip1gmuF4pNcJt6etsjC8dfsSfkTt 7nEJ06JzrDDfcMdhR01Nb/UUbko5M7jIR4f8cwo7U 9n1UVbAjpWO4aHTwMYp87aFKCjLQ2bohx57Cuas3qK/HGSUY dv6lys GwjCm7QS7Sb5KkFKJ0/Dalme1xnsGPHm70alIWC8g w LbQcVj5cUxgFW3BxpcyzfFoB4MysWTDdqxi5z/T/D7o43jpNMx6aRW23Hb0fvf8wSP8vOvj5QqNezIyX9qI7cWLMWN y6PwZfZx27xKsqpjRgYfZQ3P4NhwjAzKRx66JhbdlNp8juIYjn Z/vihLMGXfwFXgo0h9cEnYuzet4XQUKpoSdSX5tvRX /QtdWxX44NE0PadDcHG5toA9bIVcnfi9xtUO8duRe8bRcHT3mUN x7PfVVMyoWIUl9x68/0HnqJnQA3DrlwdNOnDtdIfvEdExmJ7rXPW6eauC7Ozfwu0dCMl mhSp6mYAMQmCSWWKqOaTYQ37QfKptjqhL6u4PtzxzwcyXHD58X q8Xo85y4O F9 p5ITImPo6tW9kjBBsHRfLp ygBFXYmpD//OLJs4fJq3PO7 YjvNVC3aqtaADa7BO BXbhg7On4y8u3miUJgiCIHgWfXjk1R580xJgkh/hhUI5FKaMxu98SJm6nNQtb4sdBSM92GiOHSph87bnwNjbBwsRx 0BOArEn6DIWawIShENATl9D88CKT7zz1VLhVmgvqk/odPPlJdQ2PSsIDLoqQBCvrsga/x42hgw72V1759/fhjIqConohyexhQ1bQVP89hg2LJfFMEARBEN2M0MyDh315kPjB 0ukCmjNn9i8waKADfvcB2K02JhzZYZiIBmRoomokgWWxnNCrhd 2dkKGeL0OuHHzJrcrcYpwQHxkRdsNnHjS5/VAlw1eJo4vtgA9Dh0ROVfZ11bf4smIzLJIVkmRBU5NHF9xqQGY PI ebpQiCIAiC6B6YMw 65iDryk5yFyJ6FF0ioDm33n4J/L7dsOjakVue b S7rphuG oTFH2DLeNcMIFdPjn6ChjGaKmoYn1X4Es85cNFUBRYREl1nMNf fsYb0WH2L7te3g8dggKE9C[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B4SVCT9aTBoidVMGYh7CkuHCGhzAkX0KGlKETGslbYpiAUCExA G7MwqrofOBfQUQ6bWcqgeq8XgYAM2RoFj4/He/YhqPjROzFSaBMEQRA9kHFz9L8T5P/8A2LINKxi53TjvZFhNIkfD10moDm/y5mC2GgH1CAXl/xQLHEhrROyQHMxGmm97a7wG2C41TkkoDlc8IbDfZ9VpqIVNQBJ FiBxhxVVYf8aVulwgooFAcXHdlJhdXqY8N7PPhth/giCIAiCIIjuRZcK6NMHnoyc2TfD07AXNiGIgOpm jmoW2ZVlvhLhdy3Q2wd6u4o0IIW2BEFMQBYmLC1iQqYLNXrFjQ RqtRkJM1mJG4R1ozIIDwZIfV4c7i7iYogE7N6kj1QRZ78RnmB1 cUeCFQmeCW2XYCsp4b9VrMlBvGShigmtLl0VoMsCdHwKFGwyAr qGirNUgYnxQdYezW9PjUQryfZ6sSlps3vGdWYogCIIgCILoDnS pgOZcMzkJv8i6APW1dbDKFn3WbkFTIFskfcpvbsNVwyy5R4tmC aAJjdCsAnysviaflwl1bjFmYlm1QlOj9KQK3H2Eu5HwqCAiFDY CPGmiT09gQr8FmTXOwVI0FL8dVksMAn6wZRRkORqBgARFY/2wOLCvpsHcxyApKQE2u4VVxx8ODD9oQWQt0hzYvbvGKGRy6qnJ cMapaHQzgc/aamHHCSoC9tdWY1P5t2YpgiAIgiAIojvQ5QKa84fcazBy MkIeOsgM9EqaRYE/QG4mcjVREFPx4omKfCrXgQEAaJs1c3KAdUHf8DNBLofSkAzE//MUjAIv8JEtuLWk JnYthnheqTobLP/CU nuBlgtvPhikY0KfrhuiBx3cAPqURolWBT90H0VaH76oip98cMg RIjI2B1xPgjYMKDySZfRZkbN8W6ZqRPHgABp86kIlr1YgVrSiw 2ERYnQJee3mdWYogCIIgCILoDhwXAc1Z/OepTFACqluFVXSAT2nNLbmSRURQ5XGhjw3Vb0WUrS8Uj4XVHIP eiQ70irGib6KMXnECesdKeuoTK ipd6zIkpWVsespKdbBkpOlKJbs6B0nswT0imX7s9S/jwWJ0RoSYyxIiJZhU2OYRo GVY6HRYrHnu892N7KWDzA1QuiwsPYSUw3B6AgANkSh2OYCvd 01SxlcecV4uN37mYDmvtRe P31iIpKwraKJjzxaKTLB0EQBEEQBHHi6PSZCA9H6caduHXqUiY k7bDYbGjwuGFz2vWJSFq9V9dhJGsTgh4f3I1u3Dz1Jjx4/9nmls7nyWffwx ffB8JvfrC7WeiWJbR1LAbz fNwZXpvcxSwIIn/o7nl3wFe3wMFNsB Hw RAl90bDvAOY8PBa33HCFWdIgNf1B7K3lvtQy7HY7lCAQPNCEpK hY/OeTO41CBEEQBEEQxAnluFmgOWmjB2LRUzOhBPazFEBMdBSCCp9 579g1vOK1w2ntDUmLQ/33x27RPhxjUkbAKSVC8VjZE4gTkhANRbXj3 s3myUMLrhwGKB5oKkeBPwqLLIdAcEP2S7i7X Um6VaeOC3P2cPAQcQY3FC81pY/UBCkor81 4wSxAEQRAEQRAnmuMqoDmXpydiwYJb4fN/D0/TfgiiEhEO7mjhET28qh8WqwPbK7v2xbsLUwcgNtEORWhAUNzHR HE1bA4r1pduM0sYpKYNw mnn8TEcyN7UGBiW2QPDKoX9hgVX1bswz/erDZLGlx1xdm4fsp4VO/9Sn/IiIlSkP XO3HGmT0jzB9BEARBEMSPgeMuoDlXTxiMJ564nwlnDwQtyAPNm VuOHs0KeJg4FWw2bP226yNXnDzwVDR5FVjtDgQUFbI1GpXf7MH 68i/NEgYXX3ouPB4PbGy7z8vLBaCqQWiqjD/nrTBLtTD3oZ9h4sRUREfXIz9/Ns4aRlOEEgRBEARBdCdOiIDmZP4sEc88NRNOpQGSuxaS5NPjLE ORITI1rPG5vzWRR4vWo3SE4jcbBCFIbiMZcfBYeSZOJUmfwKS vhGvrdhoFO0izjvfxVq2H2LQD1mwQpSsqPf68O7bW80SBpnXpS A UWSiuYa1jT0wBO2szbGIsg9ExbYDmLPgRbNkC4uf/CX V7YIKSPNDIIgCIIgCKLbcMIENOenPzkZec/9FnGJAtw1NliFeCaW9zPRXA3R0sREKRPKmhNBv0WPz6wJXqaVv Uy4KlCDNmjBaD3ChSjyWf 4eGZ1WFU94sU7qz4yj9I1jL88BU67ytoRpZu/FcWP PgYvP3Wv8wSBkMHAtdmjUbd/jpEWRMRdNsha9FQ5X2ISnSjcOnnWP42zThIEARBEATRUzihApq Tdl4fvPrqgxg27BTs378LdqsVsigiEFAQCPqYiOah3/gkJH4mlFXWYisT0A5dWEOz6BOU8MTFMxfRDU2NiE2w49/rvsK7H wzj9L5pAyXce6YQfDUqpD5BC18NkMxgJo64JmnI18mfOiuSRjU PxGBxkY4bE54fAGorC ixQKrZSjumPk0Pvssch CIAiCIAiie3LCBTQn RQ7it 8FldPGon9exsgKvGIsrpgEeKYOK5lJep0q7OmWiCoMUw8MwEtC OasgaouoHkoOf4yotMRDSUowu7og4Xz/6rX31VMnpIKBNmxNUF/GVIQLJCsMSgoeNcs0cLv7rkOPvduSJoXNquKgD8BPm8cvIEq/OKGsTjzTPLXIAiCIAiC6AlIDzPMzyecCZefgaSk/vhP2WdoqPXDYuExkQVIgg1BlTs78ymxualXZblMPDMBLfDPTEs HVT4BCaAoTEgrEiyyA1V76rBp8zZcc9VofVtnMyx5IGvrPnyz8 yuITpsu4PnLgnW1DdhXV4f0i043SwIjhiXgu1212PjfHYiPj4X XW8/65ceDcyfgd7ddaJYiCIIgCIIgujvdwgIdzq yR K1wnsw5txo Jr2QvBHQw1GQ4aNCU4NgtzEZH8jNBixnjXeBT7Tn6hBtqh6RA/ZYoEqSoiJT8Daku34 ZQX8fnOyKm2O4ubfp3G2lDL2heE5lehqqouppcv34D//NcsZDJ//i8wdsxIfLPtM5x uobXXp BX/3fGHMrQRAEQRAE0RM4rjMRdpSXXinHU3/8OxqagrBHx luG6ro15fcnYPDdLOJCkVRYLXK lJRmLQWeDQPJm29PsQm1OPnky7BNZkXY2Qyt2x3HrPvfxbLV1Y iNn4A3H5uFRcgKj6cPugkvPX3X5mlWnj6jx/grt MN9cIgiAIgiCInkS3FtCcbVVAXt5KJkT/B02Ihig7IYqiHsIu1HRNlSALkr6uSfv07QGFdy4aNrmvPsW3xg Stz1OLBFclzjlrFM47dwzOGjESY8d1TpzlMWkLUOdhbZEdejtk MYCmmh34zW1XYPY9E8xSBEEQBEEQRE n2wvoEBv/G0D S6vwfsmn8AZV2KOjIDts8AmNumB1BowY0Qr7T0dkYpoLav6CHy x6LrdIQ1Hh9XrhD7hhtVoRFxeL2Dgn0s/pg0fmXmXsexS8VxLA9Ntnwxkby45nh6rG6O4ctdXb8crSXFz5k xizJEEQBEEQBNGT6TECOkTp/77HawXv4KPSzdh/QIQkJiKWiVa/dkDfLgp2aKqou3BIfGIVSUFQ8UK2aFA1PxPQhouFxMW0JrFVCc FgEErjDlbvEzg/NVGv52h4Zsk6zHv0XbhcLtQ17EdiLxuypp6Ne2660ixBEARBEA RB9HR6nIAO8emXbrz99v9Q8t4n HpHNXyCiKioKEgy08VaAJKFR zQoAQMyzPTzRBFK2RWjqOq3AUkAEHywsLyGhrqcFHa fhL/iR9 9Ey654SFBQU4KrMy3Dn3b/AmaeZGwiCIAiCIIgfBD1WQIez r2vUfxOLT755HPs OYbw0da5jMUirDYZD1GtCIEdZeKUHf5lN8CeOxoAaLKrdUCGmv r8PJfZ Li0cfmF/36GyW47tp0c40gCIIgCIL4IfGDENDhfPBRBcrWfYnPNn HnZVN2L/fB6/fAk2y6YJalEUmlvnLhkF98hOwJceqRsHb0IQL0hPxl du0fMIgiAIgiAIojU/OAHdmn u34Svt /Hl19 h r9QVRVNaBmvx9en6K7dQSDqu4DLYpe2CxuBAPf44U/z8f55w0wayCIE8T6XAipOcgs3IMVU1xmZnuoQuG1/ZC9fC5KtTlINXN/iHjX5iA5vRizyzdi1igzkyAIgiC6mG43kUpnc/G4UbgpazyeeOR6vLR4Kor/difK1s5Geelv8cZfb8ZfX/s1li bwT7PwtKl9 Nvf3uexPPxhgtFQcCkZYee7KZq2SS9TO56M4Nj7tc6DU6dhJkL ilDBZ4FvTTuO9eODC24 drkoM3M6TqiOSSjcZWYdlo6WbwsvSlfnourKGcgk8UwQBEEcR3 7wAvpwDBuciLNGJODskWw5LBGjz iD4UNiza1ET6VyfRHy7puEEVfORsk M5P44bGvGIULgIzJ6Ug2swiCIAjiePCjFtDEDwPu4sA9kULJU1 mKxde7gPWLMPvVcrMU0bW4kPUGH/8VyGrXDzgdLX8wteuKkY9pmHYVyWeCIAji EICmvjBYR UihkPzQWPg1JeXomjd9YIuRl01OWjEkW3T8L41MH6vnrqNwLjb 8pF0Rdes0wrqkqw6KY0DNbLD0batTORt6bS3BhJ7edFyL1pPEb 0M rud Z4TH sEGW7DlH3YSlDrsD9pfnnHKSF2svTY EOHbWoWJmL6ekj0C/UxptmI391JdvC6agbSFvlw/O8 vGyz zXRls4lVjxYj4wNQPpvcwsgiAIgjhOkIAmfpjsq8IWvhzaDx15/a5zqELFc0UoWR8mgKsqULI0B5OGp2PRJjPPxLs F2n9xmP20jImCzmVKFueh5kPMYHYCl4248xJyFlaggpT01d9Xo L8h7KRdk8RO3JXwB4IbhqNEZk5yF9bYR6DtXHpIkzPmI3io/ZhPhQbkX/TCP14hZ8fokfbSlC0Gpg1JQOdMxk/QRAEQbQfEtDEDwwvajcVYubdOUzopWDuZSlm/vEkFXPCXEr05KnBxheymJgvw8K3wq2p5ci7LYflpmJG4UbUBMz yDXuw5aVpZpkQVSh6kpV1zcCKSk9L3Q3bsbFoMaYNsJvlOgJv6 x4UTOafedQOs06eHjTid1Qtm41JSyvhumouPtgZOq4HNZWlWHJ vMo7mqIenCKt2ZGJJ2R54WrUlROXaQhS75iDjws4/OkEQBEEcCRLQRI nKMv8mV9PDiSkZCNvfTKmvVSAWeOORWCF/HS1DoaRawN7PFJunomZ7GPVZy1uJd61K7BwE5DxQgEWT0lBvGx uiHZh PDWvr17sGcrW7iSkTworF/RyUiZOANLnszsAmt7JVYtLWLHnIWCwjlIbxbpdsQPSsW0 QuR2elBa ag4L2FmDbOdQhxXo6iZ0vgun0C0kk/EwRBECcAEtDED5AMLK7YjiVTh3eBdbSdBGtRsTofi 6bjvGXj8d43Zc3DTnm5hAVm4qZmE5H5qXteREuBek3pAKbZiMj fTpymLAt2VSJ2qNxfW4vtRUoX8OW12cgLdrI6noccIQeJNpiUw kKNqVg9lU/5AjXBEEQRHeGBDTRI/DoE0ZmIrkNE2tLFA4PSh/loqoYc/9UbL7cdgLYUYTpwxMwImM6Zi/IR8maEpQcwpfX28ijhMTD0U6ln3J3MUrnZyGhIh 5N03C JTBSHD0w4isRSjripB9jbXYw5cxjhP3MBKBFyVvLET5qGykU xngiAI4gRBApo48fRy6REzKqt0qdYmVVuLjA Hs0wyiZf6YAEKrneh6rlpmLGs7SgWXUstiudPQv42FzLuL8AHF XtQU1Nj vKWYq5ZKoRdNp8IjBnl20E8Uu8twJY9HtTs2YLSoiWYNSUBNct mI 2GfPMlxE5EthvCucHDpGs3wFuKkqVVyLgzEyfCu50gCIIgOCSg iRPPgGRdDJW/UoyytlRaYwlWvMiWrtFIPqK/bTKyni3C3HFVKMzKRu764y37KlD HFtMXITF87KQPsyF Pj4Q1pv w3hjw5FKCnvqL3cjnjXcKROnIaFhRuRfwfLWl2C8qMKwxEP1yC 9OhrEbiSMZpbel8tRmmjkXUiqV1ThNyqDGReSLGfCYIgiBMHCW jixGNPQ8b9LmBTDrJvz0PZjhbR691RglwmhBcxYZhyTwba5fUa nYo5zy1kZcuQwwRm4Q4zv8McTRxoO xccJatQllYzGdvVQWKFyxE68B0rtQJyGTL/NtnIH TKaKDXlSuz8fsBxYb682UYdG1uSjkoeTCxKx3XynKN7APrhHod 9i3CA/VHzscMXyZj4LlrfuZgsw7M9iui5CdlYuS5ljTXtTuKEP fbNRdNgwdkczhoeiFiUr84Cp0zBpiJlFEARBECcAEtBEN8CO9A e41RioXDoTackOXXDx5Egej5y3quC6dC7ybuvAj/ajeNSILLiqCpE9JRdlraynkZE7IlPuerPQUZGC7AfM4w4P60e/EZjwQhuzIg7IRM489ljAyk9PSTDKWxwYnDodRTsdZqEWvMvZQw afzCSmpb2O3myM1ruQ9WRW x4w2iDlgjlwMbGbd23YuJiTlyRPXWy4xbyVg/EDQ31yICE5DdMXVB4/1459JSheCky7Kp1iPxMEQRAnFBLQRPeAW43X7cEHf5qBzHEtP8 8nj8vEjD99gPL35iC1g1Egkqfko4i/VLg B5mPlhw3oeeanI SwlnIOMMwB7vOyND7sKeiAK0jO/OHh5T7i7ElrHzyuGmYW7QFG5e2Lp2KGRWrsOTeaUg3y3KXldTJ M7B4XQUKphy9W4P90pyINmNIKjJdIZmajKxXKrCxcC6mNZ8bdt ypc1FQltcFYezapvKtfORjFrKuJPlMEARBnFgEjYcvIAiC6NZU Ij9jMHJGfYDKeenssYMgCIIgThxkgSYIovuzqQh5q12YeTWJZ4 IgCOLEQwKaIIhuT/maApSPmo2McWYGQRAEQZxAyIWDIAiCIAiCIDoAWaAJgiAIgiAI ogOQgCYIgiAIgiCIDkACmiAIgiAIgiA6AAlogiAIgiAIgugAJK AJgiAIgiAIogOQgCYIgiAIgiCIDkACmiAIgiAIgiA6AAlogiAI giAIgugAJKAJgiAIgiAIogOQgCYIgiAIgiCIDkACmiAIgiAIgi A6AAlogiAIgiAIgugAJKAJgiAIgiAIogOQgCYIgiAIgiCIdgP8 P7O3vXJw5ISyAAAAAElFTkSuQmCC
مشکل کروم بعد از آپدیت به ورژن 106:wac:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] XNSR0IArs4c6QAAAARnQU1BAACxjwv8YQUAAAAJcEhZcwAADsM AAA7DAcdvqGQAAGN/SURBVHhe7Z0JYBXF/ce/u2/fmTvheAgoQVAOD4JCSbxD1RqqfwlFS1KtCGoVtCrRVonWg9DKo bYStUrEqglVSqhVgooGW2xCpSV4QFSQoIBEAuR 9 7 Z3b3Je FAHkhgQR/Hx02Ozs7Ozt7vO/ ZuY3gsoAQRAEQRAEQUSAaCwJgiAIgiAIosOQiCQIgiAIgiAihk QkQRAEQRAEETEkIgmCIAiCIIiIIRFJEARBEARBRAyJSIIgCIIg CCJiSEQSBEEQBEEQEUMikiAIgiAIgogYEpEEQRAEQRBExJCIJA iCIAiCICKGRCRBEARBEAQRMSQiCYIgCIIgiIghEUkQBEEQBEFE DIlIgiAIgiAIImJIRBIEQRAEQRARQyKSIAiCIAiCiBgSkQRBEA RBEETEkIgkCIIgCIIgIoZEJEEQBEEQBBExJCIJgiAIgiCIiCER SRAEQRAEQUQMiUiCIAiCIAgiYkhEEgRBEARBEBFDIpIgCIIgCI KIGEFlGH8TxPGjqgG3fCbDZaxyHH1teDHVbqwdhf0urP3Kjw/rFOwJAH4jOs4sYHSCCZcOtWN0P8mIbYPiw55KL/6 N4AtbqDeeALM7JNqoMOEcf3NuPQMO LNejynZlMd7t7dsUdl CA7HhlrM9YMlABqdrjx3rcyNrpU1ChGvAD0lQQMZ2W YKAFYwZbjQ2hKPDv8 DD7e2dLzDIKPO408PLfCSOdj59WT3yMh2xHhlb1tdifq2xchQu H5mAm4YbK zKv/wPL9YaaxqSCY/8JBbDwz5tPVj7rhsve41Vq4Snr4xBX2O1I8cPPe6xXMcjHotfR 4uI0UkmXD7MjiHxJmMDQRDEyQtZIokTgIJte8MFJMd1wI9tQXF 1OJgA3LKhDjeVefHyfgU7QwQVp96vomxfAPM3NOKW8rZHYOxtw tPvNuP rwMoY5uDApLjZ8fe2SRjxdcezHqnHh/uNzYcK7VNePHdRty9NYCSphAByWHHrzHKvLDChUc2eYwNBooXG/9Vj1s2HO58mbipl/HyV6zMpY2oMeKPlWCZeD3eva4RO5uNDd1JQEZhRZvz7y3w6 hV8OF3fsz9VwPmljWD6X2CIIiTGhKRxPFH8eDf7Qk0RcbH3xzp l9ePLf9uxvx9apiQOhwuJrjCqG7EIxv9YP8fHZUdo2MGqyPT7M LL5X582JFjHgI/XxeergsXjsebmsYAHmHCaMtxEJLb9nhRxs63t7Nzvw93c1FPQp IgiJMYas4mjj/bGnBTpdyuMDInWPHyRQ5jLRw/2 8Otl ofXFIohm3jLZhSILERGgAdXs8WL3VjxLe/MnyKmzJq02zKEcSkX2GFZefZoOZNwO7PNiy1YsXv1NQAwE3pcb jcqPdtG0zaHjT7OHZVl6LR0LMg3FxZsw9z4aB0byJWIG/yY8933ix4lsZm1mFhDWh7mzALZ GnC8r76wUh9Z0zZve4fWjZp8XH37lx2om8PxtmnqPxBHPJ6weW nHEW/DHi6MQenXCm3jD6 zItNOcbeBg1 1Zdt30lvkjN2e3UMM EMoD2GasHi5dZ68j5/Dnyq5jrRcbK714YX/4B87wgex6sutNEARxMkKWSOI4E8DG70IEpChguMX4m GvDWBLu9YbL/79TbiA5D/QeRdG6wKSI0qIHxyN7CtjseA0EXF6rE6VD2 ECkhRxH2XxCFjmCEgOQ4bRp8fh6cvsyIjpEydx4udTcafGgImj 4o2BCRHhDnaiiGjY3HflVHIGyQi3tjCqatTws/XaUXaAENAcqxm9GXnO3ViHJ49V8K4DvaHPCrBehgvIVRfuep8 PA7Y6WLcbAqCRbfxQTZGzt7kwmPXccEO9LS4vHsSFPYfcctqxv dxgpBEMRJxg9CRG7bXodnn/0HlrxYboR/Y lr/8Ebb32OD/61E59UdnBkAHHsuL34uN74m FItOCWPsaKhowPv2zbDs3YzwRMqKISTchOOZyFx4SB5zJhFWLR 3LInXICOHmzDmChjpS0xDmT/pKMWtUhQUbipAWW7vPC3NcOKFgwZG4e72w7ICWHbHg8Kt7hR45 KNmCAiHKfF4O70jlkhO4wzBrecYvxt8N6e7lFEA/ubcW2IcC/5srnL nceTxzDHZge9vWi4OOqdu5ngiCIk4AfRHP21i9qMWXyjWjwpcJ kMkFVdSuHSVJhUmVIlgDTDSYkJtkx5NQkDBvmxMgzB2Hk6FMxL DnUNkQcK/6t9bhpe6uVKePsOGRbm3H/fwPYY8SZ4yx48ZKoFsuUxrYGZFe2iidzohUvX9h s/ehtG3KFnBTGhOJYeL1yHR8VK8JD14Ti9HG2p7/1uL w1jvzBJwRpQJ4wZacGmwST2U7xrD6iUMPhrYLuKCRDPSRli1Ue WR0OFm3T2NuPt/gVZBF2XGixOjW5q0Ozw6 5Dm5fDmbN6MPzfGF9ZdIW1YNGaNkru1OfvwhF9HTkeb7tve4xF 5HSAIguhF/CAskaNGJGDixMtgcnhgjzMjKsEGR1wUoqLjYYlKYL8XSXDLfbB zt4D3S3fj6fx1uGvOX3Ddzxfi6ilP4ZH5/8Ka0gYjN6Lz LBxb2gzpQljTmO34ClmXBrapF0fwOY2Bi XJ/yHf4gjkltXxb4wy5 IUyIQkMfCwJFWXB5svW6DP8CECR9ZvdWNm96pRf4nbUYmn2LDL 9nt2S6sOmpcCv6 24v732/A/f9swp621s2uIFEIa9JGQEV3ja8xD7fj1hhjhVG2w625YOptmOP EMPHqYnVGEARxMtLjRWRl5S789rfzsHnzdiOmc0y88mKosg8mQ Q9QGyGLTeyN74YieZi8aYLKhIw1MRZxfQfCGjcILqUfPvnCg de hC/uiMfl11 H3J/9zL Wf6NkSsREfU /DtEgZgTJIzW7kAbzk3SogwUfLidXaMQfPKx/BCrmvueE0KUAzddZMNNTBwdscsiO72yb9xtXPyYMfoCva9kOwa vMPbU zH3w94 GtiMcWeF9MNUZPzl88AJHZlOEARBHJ4eLSLnzluLqTe8hmV/FTBj9r/x1ded/4WcfPX5GHzaGXD7ZN6ODclqg6LwvkoKJFMtTOJBWESZe5 BqFghyBYI4gHExHqRlOhAVHQ0vt13Kl5avg83zSjCldcsxYuvb tAzJzpE3U4Zm42/OZc6W/v/DTxFChNKm/f5wvowxkeF36o7XZHcCyIGhvnwVvDdMfqA5M2/hde0F8KbQDVi7Lj8sgS8fLEN9w0y4dJoAX0P8 Rt2 0LH1hk9JV8 ioH8s6QcG28iCEhg1BC8bsDWH0Mz0i71KsIa42XBByuK6nexNt enbDQXhN0e/SNQnZIwj17/VjVjSoyouvYUZrbjGpndUYQBHEy0iNF5KuvfY7U1EdR9Oo7TOg pSBpgxb66HciZ87iRonNkXnsmavfuRFONC56DAnwNdoi BCYaB2hBlfWeXjK3UqpcWDqgKhYE/AoTlCpEk8xEpQ3RiT5sr/oCjz2yHGkXPoG8J0qw41uylxwZLza3MZOtraxH9j9q9RDa747T LOPjUH B8eHNqv66wNEdk7dgwSlh3SdVbNwTOlT7OBFvx5ixsbglPR5P/5QJlR878MigNqPIucA9YPwZitmKISNiMPXiOORlMEF6VTSePkf CuDZN5Tsbwy24x8qe3QHsNP7mDIyTwlz8dD0ihp9jRpqxxonoe GEE2jTZQMY09FphAiCIHoZPVJEWqRY1HzfhMS4IZBMUZAVL6Jj BWzaXI37c94yUkVOzm0XYP7jWZh9609wyUWn4sxhJiZSd6PxYA N8TQEITGxYzFFQBRckiwq/T2W/6TYIggQ /shi88Mv18HtNsHhOAWJfc/AwXoRS18qx3XX/R55C/5hHIk4hJo2o6uPioKyb0KEXl8zxoe63VFkFG4 3OwmMmq21OPuj4IHFHFGHzHMereFicjDOs9udKPk/XqsPebhwS68XMLy eYwws5hxfCxVkxuO9OhYbjiAzme3uRuX0SZzeg7JAbZzjZWLrE LrV7VjXgxzAwpai6Rup2oaFw3qHda71zbXFgW4n2AexG44szDd IolCILo5ZxwEbmuNNTOoXP9z0/F1T87Ewf2N0JVzCwwsRewIzHpDPy9eBNWvr3JSBk5d9x6Ge67b xxeevFneHf1XfjLa7/EnXdfgOEjotHUUA13cw3MJgf8TL IosgEJJOWFgl FuH1uWGxSrCa 8Djl AKNDAhoMJsZ u RDz3/AZcnL4Qy5aXGkcjguz5JmTkbAfZUu0LsU7acOmp4UJw22435n7 UhJ21hgsV7mx8VxMK323A3V8rqAnpRmk 0xLmQoZPsTf/n/Uo2e5pdbfDnWz/l4nPdR4UurpoMERAwcufNOOmNfVY8alL67vYgtePPV8wcR1qFL WYMCpk0M/G3R7csroWCzc0YdteX2tZ2bm69jZj9b7wco7v197c2xHi8mLbJ/WY 3H4NYvra8Glx8lZQd8xVmT0Gu3FncZ7sHlDPXIqZYRqyDGnsQ FHvmpThAEceycUBc/99yzFsuXL8e0G9Lx1MJfGLGtnD/uKXjYj7CXNyULFkiqBb5mNwaeth8fvptnpOo6lq/aiueeW4Xv9jBt6HAgoAY0EemXfTBz/yuq/gMdgBuBANsmWrR4RfXolkpEw9vkgtdzEGNTBuO 31yJC8a15zflh4YHJe 4UdhikBNx9 VxGHeI1xOW5m2WNsTyln1 AjJafBX6sWV9U8dcynDCZqxh8GkP2wijwxPuwqXjrmFCZ505/Kwsh PykdG4abgulTvsPscgjp3vIna HWlujuR8OGa7hIUTYw7pyxlJGcPdCB3q4qdlph6D9mYoauu6py PHDz1u566jTndeD4IgiN7ICflG3lDxPa68Zh7 9vdyDE6egL /uRWL/3iodXH6LZejqWkf7BYLK6jC/vNBijJhx9fNWPzMeiNV1zFt8ij86725uOyiM9BQVw2LaILf74f JJGiDcLhw5IFjYWXifiZ5U7ui pnmkJnEaYDFYUZCwunY rkft834K b94R0t/Q a7/z4MKRF1xwnYUy7bvPsGB82Shv48Lu2o5UduC9RaHdgSVv6Wts0 iTpjcP YQ/sRtgv7eIgPtVx2EnOHW2UFXD7C0SIgOZYIXD8OSbRgPqub7hAs fWPMyLv0UAHZ3ZiHWzH98KN4ejRD jEB2U3XgyAIoqdw3EVk4RubcduvFqFqpwpbQjwa/D5YY5Lw1NPL8dYH64xUOrNuPQvD2A9J/YGDTMgBfrEesLpgjeqDFcs736R9NF58fiqunzoeDQ3VcNgsUGS mOlQmGkU/JFMAEqxAwATV72ZLDyTZAVPADpEPwlH88KIOligmNqUYvPjCf/B/2U9h49Yfrp/JPXvCHWaP62s9rAgcPsAU9sO7Z78/3Nm2aMWYC PxcpoVN/U5dKRyHFNtaacw0XNxLJ4ef6hSdZwag7t/EoUFp0tIYweKCxF5fDrBIdEm3DTKjpcnxWFc IiXTuBA9qQY5KdY9LKygoaJCnbsvlYRGYOsePqqeNx0RnhT9PC 0OLx8kT6iewzb1FbE8XMd00fCg2mxyLswCvFd DT35fXYj U9IQZPXxaNgR1R7V2OFWkjJAw01no0xrW81Lj38iYwAXnc364E QRDHl PanF2xGbh26j2wMdEoWuwIqIpm2ZNMAiS/gsRYL/79z0eN1DqvvLEOv8tdD0dsDLzmGq15WfKeAndtA3If/glm3pRipOx6rvnZk9jKxJ8tuj9kWYYo DWrowqPNvMNVDNU1cR PyQmNEWIEu876YfZ4tLSqIKerrHGiaioKOQ97MTkzAwjd4IgCI IgiN6L6RGG8Xe3M8AJuE27Uf6 Ars1CX7FB5tNQsDn0Zb79taj5rtoTLx8sLEHcO7oZPy9eDOaGp uYiIuCKNsgCT5N0B2o3Ylp111opOx6Tj9zAt586x9QmDhkcpcJ WKa3mYgVBCYeYWJB4DKciUUZEANsnZXLJLMlN0FYmMjkLoJsMN sCrKbdKFmzHfv3JyH9UlYRBEEQBEEQvZjj3uDy4KyZGHd Mtyu7yCJAnxuBRITaV5vAHFx8XhrzVr879PwyYYzfnIhvK5amG yAYvKDNxiLVj8qK6uw8ZPumoQNGH ugEsuPB2qmwlYuXXe5s5iibKj8PW/YvqvnjViCIIgCIIgeifdLiLXvh86R4nOnDlXsgPXw8LEIw/aYBXJBEGyorbBhWUvv2 k1Jky9TzE2MxMeNogB2KhIgomKR5 bx9sWB/BcMlOcMWkc9HcYIZZijViOo9JssAaE40PP/wW06a9asQSBEEQBEH0PrpVRP7yFysw/Ybn8ea74YNgLkhz4KdXn43GA7UI PyaJZL3deTuvuOT uBfH36JL0Kmyj59KDAu5TR4fQ0wWxSIkgf QBNEUcKG8k MVN3D2IuGwhGXBL /w8NsD4tXViDDDkfMIHxUvgOZP/ DsYUgCIIgCKJ30W0icvptC7Hh411ISDoLjzxaiM /DW8OvvGmS2CTAJtdd6PDYfIQARWoawpg7Xtfa3FBLrjwbMh F0vkBZgY06yYoh3fffu9kaJ7SI4eiFOS kL2Hvt0ciaT7jMmAB8S idg0/8OYtL/LdLiCIIgCIIgehPdIiLvnP0OPny/BtYYLyxxPhyotWD 4 H ElNGD8ZFF52HxoPfI9phhRqQISj6wBWJicN/r99qpNQ5b9xpiLbFMQ1phkmNh xxwGyzY8/e7/HxZ18YqbqHAfHsPITQeSg6h8rEr0kQmQb2wOdvRmziqdi2Xcb1 N//WSEEQBEEQBNE76HIR eBjz2Hl3zYiIXEE/GhEg7cGMQmnYt36zSj7Z7jVcOLE86EE3BADAYiCCtGkT1Vii4r F9u1V2PZdtbbOOee8weg3yAaf2giBpZO543FrALAcwKefR9Yvc seeWny9 yC27T6AL785iK921mH71w3Y9mU9KrewuMr9bLkP//t8L/67tR714i64hTpj785jExV2rh5YTBZ2rjZ4/T6Y7FZ8VN6AW 8qMFIRBEEQBEH0fLrcT2TZp5/irps2wuX3QmECz ywocnlg9frxTVpA/D8C7cbKXXGpz2OhqZmmMzRUMCnEpEgCSY01TXgxVcm48dp5 gJGdfPLsT60u2IsvZhwQaPtxaK34O4eDtskghZ1pvFVVWAqoja VIQKWypKlPY3b0bmM8vIog98jf2lp1cs4PrVxGpCUZhAVZmoFU V4FFYeJvgCIiuTJMEmH9tIcEnVJ0n2B2IBswmK4NKOZ7M4ULd3 H3511znIvWeqloYgCIIgCKIn0 WWyLRzzsEtt6XD7d4Gq0VBwOuDRbLDYYvB i078eU3RkKD04fEwSUnwafGQmVCUFG40GMCFG588XWrJZIzKtk J0VsHu SH39vE0pkhWmLQ6Jexu64JBxoFLRxkm2pdCup8fjQEvGhQGtCo NsKruuFl fPB4HJAYnrSpgVRZYKTNzObTFDNPE87U3xWJu5MsJlkRLPyHKu A5KiqXQuCuRkCGlj5dbHq98mITUzC8/mbsKK4 1wWEQRBEARBdBXd0ifyttuSMWBgIrwuJpJUM5SADLNJQv0BL7Z WhqvIQYOdmnA0m/n81GBLK1NbfJpBCdV7a4xUOn37JUEycwujwsQX02CiChUyW2f5 m00QTaomyoKBj/jmoe16MC50nYfjB692o qZkITAm/EVxMfGYV7eH7BlW6O jSAIgiAIoofSLSKSc/74IfB5uTgzt4g0Pgd11fbw/osDTomHX3ZBVj1GDIcJQrbf/prwfoj9 /eDySQw4ehnwos3RSssX11IiiZ2MoZYbBtChWIwnAgUdlgegiKS 1YgWmGJm58MEsGRCXb0XjzxMPiQJgiAIgujZdJuIHDDYBK9HYW LQxEQbb6bmVkIzGurCXf3ExNqYAPRrwo7PM 3zsu0q9xtpRttJYqKjHSye6S0muBQlwILM9uEikTcV69Y8Lsa0 qQjZ37wfZGg40fASaKVQWbWzILIyaYGXVVAgs3qKieuL/3xchUVPfslTEgRBEARB9Ei6TUQ2NzdDkixaEzWHi0Qu5NpaAYP iLrg9 DeHWxFDMZvN2rJtPsH9 DIYIqEz 3QK3mzNAi 5FlRBC0H4zD2KSYAjdgBeWvomPvnyoLGFIAiCIAiiZ9FtInL7F w2wO/iUhj5NoHFBqKoB9OlnN1Lo1Ne5tEEuHD5S2WI1MXUVgCx7YbXq 8UFaxR5vppa0PPk upWT7XcIhnXyKHBB2lbcdgfB5mxudRR5v07FooUgqiho2yWzFR 52XgsX/M3YQhAEQRAE0bPoFhG56TMZWz/brzdTi7qI41Y2m13EiNFObT3Int0HYTY5YBJsRgxHhqL60d ZZKzrNDW5mWDkKowXm4s br3UReARMSyAJxouHnnQhC1bCorVCNzdD98eYFv8cMl1cMRL Ohf2/HWP0L7ihIEQRAEQfQMukVELpz/Gjxupu5EWXMMzgeMeHxe9DslFhPTEoxUOru 3QtRtMDn00dcc8ulwPbj1shTBvY3UunU19drlkduhVR410mVj7 KWtL6UstaBMtxy2fMwBGRL4NZTk3YRRF5drJ4UPoO45IcseGCR ErH0ubfYVoIgCIIgiJ5Fl4vIO36dj43/2Q27fSBEJRaCX4VV9UF2fY/sjFbH4ZwtXwDbqw4iNqoRosB9J5qZeJLg9gcQFWXH8KEDjZQ6V TsDCLDtfrERitnFBKoLKjxQ/SYmH20tlr5Wix8XlZLedKwNvDmxmFgZeODIsMLHap8HPwvcEik oAUgBFTY5AWZfDMw2AVurPkbhP7Zo xAEQRAEQfQUOiUin/5jOab8bAFeWbkeqz/6Em 8 wV t3Adzr/oeZS81whrUhyaAzJEex941Tg0eBT0P20A7rzrGiMHnbVrv8DBO iYezTbN8igrXmiDaWQJ/RIH48IxQ4yUOnv2cKuliYlNE1SjWVsQTNo Wl9JY9Rzj6WlfDzwdngjaGO2mfBl56BbVfVzMUtW7e9VK8PnHS cIgiAIgjjRdGraw4svfQ47d 1j0kdiApAFC7RpDR3RMZqgk6xNkL1P0yYu1RqKvfjz8uXojJV4 X3XfzxFQXYXc2EYbTE0vo1cWg229G0vwFXXfZjPP/nC4yUOpddU4CdVdzKadeatbkY46KLC0q 3tI3UrNChhJcP9ECM6QcKm 6NsojejURzRu3 eVQ/NGw8IFCvI k3wuXfw/ /OeHcMVF/fT0BEEQBEEQJ5iIVdVflpfjm 0H0S9pEBL6qIhJ8MNm9yMx0QaJiSEeRK KaJMNSSYn6r9x4ZGH0g4RkK/89b/Y9vU3MDti4PFwH5HRTIBa4Hd52N8e/OSqFCOlzldbK7Hr2 9hsfABOLzYXIiJukWyt6FZI7l/SNkIfGYfLiCZzFRUmCUWo3I/mArMNgfbEINVxf/W9yUIgiAIgugBRCwiX3/jHST2c8Dtq4Ui81louHscEf6AV2taFgKASbGi9vtGyN79eHLxH Nw8LdPYu5Ulz6yCKSoAj98HizmK5WNiYskEExNPgwaJuPZaJp5 C Pi/W FyNcEkmjXhyK2W3PKoWe5CrZC9Al7WoNWUVZjWnK1q5yUKtpZz EUx8QBKrH1s8NpTt0OIIgiAIgiB6AhGJyMJVu5mYq0G9v47pPQ v8aiITPklM9HDBZ4fX7YCr2Qq3W0b6lT9CwcqZmDItTt85hF/c9DpqDnoRFR8NUfJC4bMYKiZIssr2rcXkn40yUrby4T93as7L XzZWnP1kcIhGJbLEw4vGw9ty6OLSpNo10ad8xHaEBXIio9Fy7B aolFd04TXV63TkxMEQRAEQZxgIlJWw0YouOOOKzAi QwIgSaYlBr4mr Fr EgLEzwDDsNuH7qUDz/cjpeev4anHdm OhqTu5jJfiobAtsjn7weBSoTDxxX5KiGoDsb8Kp/WNwz23ZRmqdTZ8E8NGGPSF9IXW4FbLFatcbLJGHE7ktA250lz/aOfKBRvBAsrJz5I7VTWase3 jlpwgCIIgCOJE06mBNUE2fboNbrcbZrMV48eeacQengd twqvLf8XYuMGw68qEHgLNju8CAkWGWhq2IOHH5yJm6aPMPbQuf BD7Fi5TuISuyjDcDRBtMYzdiSJIUJS52ItPHxQ/DpSyVKXwp fWkMuJH9NlgsFshqEzs/P1i1wufzwe L084zybEZ5esLtLQEQRAEQRAnkmMSkR1lxzdNeGzeU/jnB1GIjouFR6qHIDJBZeLTG8qwIwHNB pwSbqKl194xNhLZ2sVMHnKozCJvMlcF4e8yFxU f1ebSkzQaqJ0aCrn3bg8WazAJfLBZuFiTiVKVijL6Uoqi3zVvP 1llHTgrFdDWj7q3Bo6Sw2WSu3oE23aDH6c qOzrnABROAPL3C/T6yY/oDTbo4lJkqZATLyI8UCj8W3yaoLO82llW 7nZ9j2ee Q2uSqdR2gRBEARBnFi63WT37ItbcP3Upfjwn35EJ/ngE79ngoiJM 5Y3MeEnWiF392MfknxhwhIztNPvgivm/uGlLTZb3jg0wPy2XAki0lzKs4kHQSJiTXFr41q5oHHKWybygQi D7yl2BVQIDmiwe2BMhNqCjt7P18y8cgDU6qa0 9QRJkJRRZpUrlPyiZYrT4mGt2sPHxmHT57Du 7yOLtCkxmn2ZF9Atsu5WVyapCZtsVyQwvK4Is8Jlo/Oy4TLCywLfxoA3NZoGfiXY2rAzBwORry99et4AvK qMkhEEQRAEQZw4OmyJ/Gp7Nc4YFj7v9eGo Hon3nlnM952N8/XUzouzDmPiyIiB8q1nURMEBJWBhuo6puIAM1X8AL734CFJTdUt dkDVrdyIn5ykmtJI1K2NTU5225NZALR RCUu25JZIs9nMhB1TiiHwbTwE8ZtliCbefB7g89i0WPwCfiYAT VYmSPVm8iBMUoJpVpavDhdy3ILJBwFx L48fVNzrdakLpq50OT2RT0PHxOtZsnGxKVNs1xKTCBygsdoKZv WH1K3YurbRO08g/B0Wr6Ndbj4ghQU/OVqYwtBEARBEMSJocMi8v8m/wbf7YrBqFGjcOaoJAwcnICYeCbKmNjxuGXs3 fDNzub8dnn1di16yDqm5tgibIgOtYMn3JAE1mqEq3lxQ1vZiaU/M1eTUQadsTLpymLYtlIkTn8C3uxthi0nURGLqj07TxBQXZFpfQ b s5evzBrS ksF1vp0LTb iNzvzwOP93v5aOlH0sMN6WbzeHO7xct MTOgJuvNySFwGctc7uojU5JwqaVZBlQk qylBK7dfdsEkupH 43FMWLrh9bF1tr9f1pu/vexY7NDsvM268FX9WjlaAt/G0vFyakuj/HxmRL4eYPF6Wl4AVhpXPYacloQVf7tXjyAIgiAIgjhBdFhEXnr Zb7DrgIWpGys8Hg9bmpgY5H0QTTCbmMDiIokpLm5xtNok3WLI1 JAm4pgK4n0CA4o o43ib4Ck1iPKriLv0VtxxZWHjuKZYX8O9/7UVUXCz2HdiNWXfehAfuPtvYemzs2LNDGxAkq2Z4mvk5JOHfZV/h2ecLIVkTIZh5P0duZRSYgLRDVKyamBMcu7TzEeUYmFit Xzf4fIfj8GzT95m5EwQBEEQBPHDoLXN9Ah8XQU0NgKSg4knhxm OBAei 9gR67SxICG6r4DYflbEsHiLwwSTiVsL/YDig93KRKbogyR4teZcHtz1B5A8MBbP/PFX7QrI3z32Cd5f yXssTYEZA8GDY7uMgHJGTpwKEYPG41zhp B8WOG4UcpCaj8ZCcEOVYTjGDisqVqRC8Ukfdj9MPnSWCq2wlBY UJTTmRC0obrfzZVT0cQBEEQBPEDokMi8ru9jXB7RCgBFaJqgcU UDcgW D0WKH47Aj4z5ADLShS00OR2QbLYocIGl8sEh3UQZF8cmpu/hse9GTfeeB5Wl9yLCT8aYByhlfl/eh/LXi1G31OS4fOraKitw3XXX2Js7R7 9VETyjb8F2ZzLFTBrFkgtdl3BN58LWvN0CaBCWDJpzWFS5IXza 59GPej03BJWqKRC0EQBEEQxA HDjVnv/X2PszJWYjoRCcTgXxeQ92VDhdanIAsa30WFVWf79liYYKTLbWm X1FEbW0tbDYbJkzoh9tnTsbFPzpF268tjy3YiJdeXg57TDQU2Q xRcSDREY1/f3Roc/G6Dz/X8haZ6OM9GHlfxOAAFB74Ni4CNTQxqCIuWsCIEUP0uBBm/XoZ1pR8hti40 Hjo7Xh1wbgcL O/DxMTDDz/PnIba/XC4c5Gk219Xjhpbsw8ZLwGXnWrf0cfm 07oLI3ARBlLUR5Lw5X LTOrJ8uKVWK7sRJFaffMnjOSLvlsn2HzokQVsnCIIgCILoaXRI RD73508xN3cJYvudposdqz4Ahfd15Eu2pvWJ5DkJAYWJSj9krw smSUHfhFiM/9F5mHzNFUi/zMiwHe7MeQPFxTsRFxcHxbxb86/YsK8Gc 6ejV/PGm2k0rnpltfx9nsbYItL0kSemY q9ge05mUuIFVJF7N8tLUm1CCjqf4A7rv9XNz3wI1GLjqfbtuHa T97WROIsskNmLkwdkBlwlFQrNyxEMtjtyZCvWqSvlPAhdFn9Me bK6br6wZLllfhgfv hKTYgVB9AVi1PqMqGuxezR2QhaXh69y9EXdZJAlWrXwsltWlFx Yz/5udh6CLb5GdC4fXL98HIp9S0o3LLkvCs0/fpG0jCIIgCII4EXRIRH7 uQtvvvk/fPXN96jeW4N9 /fB4/Ej4GfCi7tsFOyamLRazHA4HBgw0IERI IxdvxgTJ001silff7zvwbkzf8LNn/yPaLiBujiFPsh 2sxoE80/rn2USOlzmef1eAXNy BX4hCQJQ0a2e0xaKJNgE2TTz6TfroaLNk1SyHFjP7m4m0zRsfN HJp5aHH/oZXX/kECX2S4FKbtThV5XKPiUkmIrlBUpQOavEKorX83a7deGbBPfi/Sadq8UEuvvolfLOzGtH2aFi4gGWVw9O7HPrS5JU0i6TP36z19Z Ss hSH/Bxstij4vHxYtmT0yeTi0RiWbbgGktj51h84iLSL4vDGKzlaHEE QBEEQxImgw6Oz27Klcj8am3VXO7wZ1u4wIypGwJlDOj6byu8Xv ofC1z5CQ7MN0fFxmpNw3vwrMGGlWQ7vvxS/vvVKI7XOffctR9GK/yG2b3 mqsza8S2iqlkMVcN/o0/Qp0QURZPmosfVXIPrp1yGBfPD89r DXDd1N hyWWCZLNqDsf16tDFm6jYtaUguLWlzKL58UaM9GDNG7/X4oIs/0cJ7vr1/9C/f394fPVMfMowi7qYDdgkTXBbVV2ESkzU8rmx/QG3JpoFE3cBxMU4t1CaoQq6BZP3x QWSZUP7GH7WZmo9TW7cdpQD957K9c4MkEQBEEQxPGn0yLyWHj5 1c34yyurUfWNV v/KDlshv9GUbccKlFIiorBRx FN9lu3wFMmfogYOoPrxyAyaY3oyPA9mGCkYtI3pwtm0XNusdVn 8NsRVPTbhS/sQhnjzIyMnhi4VbkP78MiX37wRPgM9sEm499Wj5QLZp44/B13mWxsbYOCxddgev L3ywz9XXz8XnlXGw2 2aABTYsc3mRu28FDFJO7eAvF9bQjFD4k7IYdWmYeQukzQLrF/3M6nC8A/JSsKFJVPL2vlYJRMsJomJ0F3Y8skS/cAEQRAEQRAngOMmInd8XYs3V2/G39/8CN98LcMWEwVLjIAGdzMkCx8RzYqhCLCKEhoP7sMD987GHXeED 4J55LF1KPjLO4hPGgQfdyQOrxbf0teQCT1N9Jn1/Lgc89TXIn3i6Vj67EwtbSipFz2Pg/V1LL2qNTP7fXoe3PLIlzwHRRGhCsbMOF43hgxIwtp3wgf6lHzw PWb9Og 22AS4msDEXl/t Fa7PkVhoLmPtpSsukhtbm6Cz9UIq01E/76xGHxaHwweGIdBpyYiIdaC IQoTYzy nA1e7WBSfV1XuzYVY89e/bguz0VWPLMPJw/pr WH0EQBEEQxPGmQyLyow27NAta2vhDfToeiX V1eCTTd/iPxu2YPP/dqDZY4bZbkN0bBQ8shteoUYTb7JXF1liwAMRzeiT1Ih/vb9Iiwtl7LjH4FZsTFtZdJEneLR4K9uLnwa3GXIRqRoiUlS9cN XuwxuFD JH48MFV/7SDXhiwVuIie8Db8CvWQAhBGeo4bPVQJvBRpvj23CEdOD7HVj4 6N2Y/svw2XV MeNNrN9Qhqh4u1ZPirefZoGEVKeNshZcEiSTDXV1DVqf0REjOi C0fgvPGn49LU8NHdBEEQBEEQvYEOicgbb1mKdR98jOTTz0RSUh Kcp8QgMSkK8XH6QBpVVuBy dDYoODgfi2bVPG4BT39Ssz25jUpGQkMAEWoI XSFYnBnwyU266xslURsYY5cE1O7fg98 NAG33fx/xtF1nl78HhY9 0/EJfXVRB0XaRKfC1tWIQR0S6Ei6H0QVbM w4zfVYsJY4fhr6 Gj6LmXJ6xCDu 2wfJwsplijH6drI8uY9Inodi0vomak3sTFTygTADT/Hjo7fDB/pUfFaF625YoTdDC3pztMdr0mbu4SOyfT4XVE8DEqJkTLrmXEy6 Kg3jzzt0ikeCIAiCIIjeRIdE5O13l2L1mjJYHXG6KOSTPjPBJg f05mSJDwRRdMHFm38tDn20tsLEo5X3W1SYCAt4mIis00Sj199H 6 vH02vizdwAG3eH47EjKSoWH26YoeUbyoU/ g1qvH2gSrx5GfqxVLcm iyCXe8badKbtQNsGxeV3oZ9WJA3B9dl9jVy0fnr8u9x/8OPILZfErx84LPs1NKLSj3M3Pqo8L6QTEzyY5gEuANuuD21uPP Xl DB267SMzH43SMv4fnXvtPEteLXLZiSxa31YWxo8iEmJgbXX3sO Hn3wx9o2giAIgiCIk4EOichbb/sIpf/6J6JioowYHb4rF19tCWbJl6F/RzHRx5cek6z5ZQwgQdvfJCgwM6HZtP97PPSb2fjl7eF9IZc8X4 onF78BR xwlhGfllA/pmzSm7MVsXXwC8ckJ8Bb34TTR32Ld99crMWFcu21z2L7V3thY6 I4AHYOZkETs5LFoQ3skcx8ZDcTkD7uy1FkItgNh03G66tnITkh fIaai1PvQY0nCQHJDq iwm6PgVrPBHaTG1cyvXnvvVkYNqx95 pt fTzAzhQ0wS3K i0HYhxmBAXb8GoswcZqQiCIAiCIE48HRKRd965BqvefB9S4rFN 8WcK6H0ZuR/HgDaLTJwu/ORmiIEDGHKqGevfecxI3Upa muoqamB5GjUI/j81nwh rWloSkR8MuwgAldJjS5iHzw0Ytxyy8u0DcavLzyK Tc RL69HGiiVtVGT7Vp82o4/EGNAuqWWJl9PthNunlPVi7F7czrm/fYsLX2QZxdvx5P5L8DaN4kJyADMVhMaGxuRIFnwwN2/RtYN8UbKQ/l6Vz3Kyj7FxxurmKA9iO/3KWh0yZqIVQWZSVs/VO66SJJgEh3aQJvT low7LRYjE8bhl9MG2/kRBAEQRAEcfzpkIh8bN5KvPfuJ3BEO40YHb5r0PrHCc0qND5IQ DFrIi0guTRLG6DPMCPITVC9Nbj9jgtx/ZQMPbFB4d//gd/cuQVJ/fvCI9bokdwayRGCIlK3RJpMZiheP5 VEYkOOz76591afCgLF7 N7V/qLnUCkMFnxlF50zx3CSRatXNQAn59QIyqQGECUxB9 M39MzB0sJGJweUTi7Dju10wxTdr6Rv2N PM04ZiwcJrcd7Z7Y cLnl/J1atWoePy7/AwToVJrMdopkJRZuFHV/VLKAwObTyBP1EBlRWP6xcNlcsGmsOYsTZJnyw9mEjR4IgCIIgi ONPh0TkieSnk /Btm1xsDli4QETjdqMLrqI5P4cdfRTEHh/Rm2QT402MOe396dq8d3Ba69/ht/ bjkSExPhCXjYMRuRMnIw3lox20gRztr1X2HhUx9h21c7tKbz Lg THhaEPBzx h6H08 EEcQZAjsvLiIFBQ baOFXSSbJiJlHq 4cM65Vrzxl/uNnAmih7IhD0JqLjKL9mLltOAHaDnyhDTkTi3E3jeyEP5Z2nso f1xA2sOZKNy1ElnU0 SEU718CgZkFWNeuYq5E4xIohuoQ/nCHMx5oQDl29nqsFQsWV6GWefrWyOjGkXXDUD2inkoU ei 36tie7EcF7TM1n1Ti3 u4UprFg76uUmzfJogpsFb5vg0wICPqgsJMT68bOp3XtLvr5qLd OzEmQm/jxNPow9Y xhBeQ9c17FLTcX4OsdDUwMn6L7uWSi0M3Ep1/wIqD4IJhUbXCQn4nKgF AKFh1yyr3mc7SKTI7T4sIt88FRyz3jNlb8KDi92lMHA9Azlq9 0B7VL04SUsz y3dtybRzXCBJwiYsrzaiCC6Dy6cBQjXFbGfzd4I/7Hn/nPz2JmcKLqyDMG8pqBotxHVy Eimj/PeRuMiG6Bv8szkHa/ISA528tRp48nbR96z4TQE56jrqdHi8ilz69GtLk/zGo0rEIsRNmuTUUoKmYtaFZJDm/WZsFik HyHEDG5PMxLFnf1B28 d4efPppDeKYIKyr8eOsMwbhH8XXG1tb2fjpfqRf9Tv8beV2JCS eCqutEQG5mgndACyiHapsYRfADpNNgh8BiA4rVIsVbtWBpoAVd bIJjaICT3Qz/HFMSPJz98bh9MFjjCP0BmxIuXMx5o6pxuL756GcfQscwu5i5D5 cAucN ci9 vD9SAmCIIgThKcMhQ8y TN1CTbV6INmeSDL7w bHisiV63 El98sgPRtmjIjU2waE3WJsiwQoHZCCYWpJZ1l0eC2dEXZ409C5 Xfyfhytw/bd7n0DLuIr78Dnn/xfSZgzUwENqB/XwcWLpxsbG3lnfXlyM56Gd/tiUNc3yR4Am5wB5dWic/H7UIgUAubmZVeYCKxTkbzAR/qq2sh n2Ij3WzfBU4k4AEhwAzE47uGgGuxho0NH LpKTwUfI9nuhU5C6YA fmPMx5poJ7CQ2hDiXzZ6GoOhOLH8vstc2bBEH0FpzIeoMLIOqK EBH7q1HFFpmTpyBFnx EIDouIi 99F6Mu jJljD 4qdaQntx7YWUy57E2PSncN7Fz2HsRc9i7MV/wvmXLsG4S57HeWz9vB8/iLETH8B5l Tjt7lrYEpMgE8yI2B3w2 ugyIdgGL Hqp0UA8mN1TRp80sI6sxrJTclc4pmJf3OqZkPoifXbsQ12c i/HnLcC4sYtx1o e0cI5F/xOCympSzFmwotMdP4J4y58DuemPoKUCx5j5XsS56YtYGVbhJSL ntDKmXLRH9k5/A5Z0x7B11U1sMfEo8m1F7lzr8bo4eF KEveqcddt78L1cYEr9UCr9rIyssdofM5wq0Q1L6QlL5oOOiFr6 kJ542Jx69nTUDBC1Pxt6JpqPjnb7HhvXvwn7X3YvP6 7Bm S9RXHAD5j50Da7LOg8/Sut9Ust2eS4Kbnei/MFcFAabQhietfMw47lqZLywCFkhnp3qPi9G3s1pGMqbAYUBGHX NbOSva9skYjQPtNtMGGkTYhWK75iCialDteYXLQwYhYk356H4i 7bN8KF516H8mdmYNFzfJ6zZproU XdMwqgB rYBZ09CzvJKtkfHCG2iqvu8CDnXjMIAo1zZj5egqr1mpEA1Snl 5zh6gn8PwNMx8vBiVIQfV8k3N1f4uzjLSaaEjzXuR1FNkdOiab y/ARLZ94ov85ywEI37SsjbxmxdjLItv202iel0 ZgfrUztWDoo b//KVK9bjJnB82X1OeWOfJTuMjYejd1FmML7gPK/V2Qbx9PDke6Voakzkbeq4/dKC3WVKH58JtKM 1G7/gtLUR12r4Q2q9WhcnlOy/0y4Oxs5K0JrUN r/N a/zvXKQZZdfC46GNciyfVXmt9SQMRdrNi1Ha5vKF3tOeL9j1zgpe gyM18XW0DDpHf1YO36yo3RfXBe9Bfh2mYPYzJajcbyQ4Ei1Nt1 Xh9zIrw6T7i1DZphWmbgO7r66Y2HLNW4/Hr0o4R6q3Fx9n1y2rWEuXm9qaV4ebTTvwztDObXA2 FHC3hnt1H QyN4zR7sPQzjG9ypHvz6tdT/g7InsnItQvlt/h3nW5Wr1O3NV 7lWLePdr8Zi8WYjgnHke6drn6PQey3sXRZ6r7W5rlo9rTpMnR4 LfGBNR7j62jnq4NGPq8nn/l49fWyeesa4P6jJZz qDk/JU4ed wd1 JhF6rBzFuvh3Cf0MGa EeYZIbjefhie8vuWcMbYP6hnnveEOuL8BR0OPH1o4Hl0aUh5XD 1z7Dx27vPVASMeUO/PXWrUTisbv6pSR5//a3XE6D oY855UT337BfU01PnqUPGP6oOGTdPHZ76tHrqmU qZ5/zvPqbB95Wt3zeZOz5A6CqUM3ko6CmFqo7 Lp7kzpvAlufsEjdpCXQcZfPU1P10VJtglNNn1 muo10qrpXLZzK4ll e42YVsrUeXyfdre1h5G 3ZCqLqowkmkYaS/PUmdc5gxLm1mkH42fQ7qzNT40pD4Weg6HZ29Rpp7 snSVfTYckk/KIfnsUAtvCC9PSxg2Q11ZpacK5ntoyFQLd lpDk8E9cTqgMcH60Sn/evS8WvO7hler7evVmuNGE7LObXJd 8bWSw XV26zYhgOZXNb78 efnnlYfWKEv7WGo76YKhA/W1y7jn2wkt9cKei6zD3CvJ01fqz0pHqFqpzhjWfj7OG4xnTsN4 btj5pre5f/WQElIPR7je7P7T2aGunJ7cfhpnllpo3Hec4HXKnD5DTQ5LO48d 6XAcvQyRPSvB8w8/5o6irMPcFyy0nOsRMO73lAmp7eYTfg1ay9xecB7m/m6v3l54LHQ9NBypToN07J0RPLdDwhHq5fDnF3xuIrkPdbrivXr 4dw0LwfeH wN1Lj/OVUvbef42qYvGsG2Xt247 r3Ttc9R8Ho4ne1fO fVWWpmuCQ v0WOmwJXL0yGHwub2Ij4mDyHZT/Ars9iiIoqRN8QfIMEmqHkymTgU Qjk0cPUcCbpybw3t5XcsIZgPlAD6JiXgiccPnVnn3rueRSBggc 1hg5cPBpL8kL0iLGIUHIIFrn3VuOQyD5av hn MJ99TY3uZU3Tx8KQLCx6IQNYMQeL36pGxXOzkLshFfOemYUUIw k8pZg3ORflznTMLdkLdrtr/W5qKwoxawL7snpwDvJDvv66jlTMNY7VEty12PQCH0FcjkVvtfP FvbYIpX1ysLqytmUfbRSypwKL78lF6ZBZKKyobTkHtXEHVj QivKHZ0V0DuWVQPZLZdjr1vNx71qNOWOAiocLURryoVy1bDayX 61G8vSlrX2W3HvxwfwMOLcXYNaCEu1r3TltJdhLSNuHj5wOlr1 jzXudqKejEdE1H4nUG9hiVQVYtRiwNKuKkTKG3UUrVqI0xMpR9 VkRO F0jDVmGvX8dzHmPFiK5DsLWR3pkx/w4K5ajbkTypF7ez4q9KTA5nzMepidzwT9Orak3bsVS28x0hyNQ VlYqZZBq20 It3Igwd9xHoVCu7IRlF1Mma8tAm1fuMYuz7AvKud7JrOYs9KR2 ws1Shm91VBUwbmle6A28gneG3wajbyDrGqlGMrsrG0PFjnbuz9 xxz2LFYg95VSw7LDr/desB97Bh9Fa TLw0P64MXqFbmYtcyNjPkfYEdjcLubXb lyEIRsh8rPsRKVLymCpkh97R6xNG5Ry9DkI4 K4dSjqJ7i1B91SKUhd4XNVvxQdE8ZNqMZB2gYqddK0NLXdRswt IbnKh dQ4K1rVa67Xn0DhOy/G0 5DV6XMFKGmnVaC9ervlIRVMsGnb ej01vyOPuK5o 8MTJgL9kEEfpSwd0ab g l4ZjtyHjC55r7Ln5En rpmFlVWt15nnsal4CWYMMi60LR1T7mXvkzX5KG6Tp2fdSixicR nT0qEPvejIvdM9z1F1tR2ZC1rTu7cVgn2QovqtIhSzq7Uo5F2w 941Z7B3N6rS4rE2XsmOjwyIy7YKxmtDTpikULVoA16B8ukJNQD KRZVL1IHLBxUcYS3pgQlMP4aLuSKE7aE8Yhob2yhGWRmZiVzXD 29yMm2682si1lZwH38HO7TJEKQ4ufzMkhx/NvjpYzXbI7EL66r7D/NxpeOW5BzB6aJKx1w L5FvmYRETBvm3piDj3nKkPsZ 1M9vfUPXrS1GXjV7QOcvxbyrnAhuiR ThSXPLWIvFiZU1rT8zHcvtnik3DIbfMx99WdV7PXThslL8cEbc 5AxInwwkGd9IRPH6ViybAmyxsS3nAOik5Hx8DzMYQ9yycaONyv MXfEBFk1PhTP4fhuUgewbuewuQ VOPY79dKH4TyXszT0XS5 d0dpnyeZE gOFyJ/OzuE59kN6yEl0AUerp6MQ2TW3YVQK ymrLsXWYLeIuk0oW5GC7Gd43RajdGPwVVuFrXy06g2pTHpyPCh 7g/2AXL4EBX/KYnXUet/ZhmQg97E5TDiWYJOWrwelbyxitZqBpa/q1zGIzTkSo9r4jO00m4uRv4ZdtgeWYsn0FMQbYwVtg5igfikfM 1ht5q8oPXqdbl NfCYGZr20EnMvS4bNyEe/NvMw73KgoHxTmx PuSguXYQZE4J1boPz6mxk83F7TI117A6twuoX2Q/onQVY QD7UY02olle8WNmYN5j6cCyMmxq86s1tyj8nu4qOvastENdLfb ySnYmY2TofdFnJNKnzcXK 44mx1rJfLJQK0NLXfRJwQz23Kezq5i37sjvLn4fzr6LS7ViVLU jIru23k7gOyOMjt2HXfNe3Yu929iCXefkISGVyPJImTwLS59s7 ZfP1zNYnoveKA15bupQ8moeu5IzMONqY/Rul9w7nXuOMl/5gOXfmt42LAuztQ/cTBSuXYk5Ie8C59Rs7R2NnbwTVtfRYbV29aTx6Ns3Ch63CyYmD CXRjECAW0hNuk9DbZYVrxG4o2ymL1tCUFV3PJxo2iuHyeyAu9m PwYPtuOfWEUaszvr/VOJvr3 MPkmnw8fn3bbwAT8SomJjILubmACtR/6SH PGm84x9jiU8o8b8ecXPsN9D5Tglttfxx13FbO/38WSP3 CdeUHjVS9nRTMWjgXKdXVqB4zl31Zpra DBhVn69k/6Yj86J2htePScMUtqiuqDz6j2pnCNShck0BFt8/ExOvmIiJWl8Soz9be0h28GFSban8vJT9W4rZI0M QILBPhF8Is5Sdv4dxR4UBCEMYC8s/iNgTLrEKqUKm/gX8w3pSAutUI14pF3Of5iKjvxD2lEiraejEOk1d47LYKlLUWF0 2qpbX4J85xSkXZiG9NuZWFpbpr8k6ypRsRbIGjfKuMf0daydjV FtrwsL9iu0K4NqrQ8TS7uGHZHVW7phxewOqrdtYlcRyL4sLew5 0OjDzodbLl49uqCrq6xgJQfyM yHnBfvVzWTn/chPx7t3b0DMGA4W2z2dMxaYdQxnpkE yHHFTD0Vl4q9mHRpk hvb1DdwEdelbaIz4NGbcz bBsCsZel4P85SUo/6IaniO5r4mEYaPYPcv4Ivwjy7O7HEXP5GL2dew5ukLvTxfs39g eXVpvx/OdcUQ6dh92zXs1Bek3MlG3OQcZ6TORu4x9dG6uQl1798awKZjB hfTvi1ASvH 3r0TBMvYOeiALGUHR3RX3TiefI/4b1BbnYO1OY9v0RStMOGuW0K4lIpPf2WefBtnfDKaINOFoYkKS WyJNJgGKGoAiqFpohWcvajO/8HA0jlVAHqv4DB7/sPmoEnxeBVdffa4R0cqzz74H0cRHjktMbErw n1w 2Qmuv3wew/gD4/ EldcPslIHc6fX/4YV/30KfziF0uQ9/tVWFH8H6x571O89e6nKHyjHAsWr2HbnkNWVo6xR /GduEkTRhg KiQLy4dT4C/BOJhP Sl1s3sLMbMkQkYlTETOQsLULq2FKWfH 2F1D6epuNkKQ0lYLxsY yHipGupAvrKUjE15z/ILN3dv5G3qDtwab1 XDekY5U/sN31SzguRKUcbW0vQIr2U93ekrQtsDq6KjNXUGMtPHtfyh0Gey 6cRJiju2qeZr2Gn8dZ5rqcIKO3MXEI2NBKQrv491tFmN21iSkj RwAu3lou4Nijh0Pyn8/EcmD05B9V55mbS5dW37Uj4Uu5Xi9M7qIrnqvptzD3g8LspBQWY C8m6dgYspQJNgHYFTWYpSHibR4pE9m7xMUoOAt/cpUrMpHCROiOdelh9RZF9w7Xfgc2aOPr5u8iERkxk/Hw uthSi4IbE9VRmaVfIQ0aV1teQJjMCnJTSmJjwSQdXdWY5l347g 8zchKtqMyT8N99P4wYeN2LhhD2LjbGho3M/KocJms8BqM6OxsR6zf5WOKdccas4oLT In2Q jd89thLbvvUgKikK0X2iERUfiz4D iOhrxVxfUTE92e3q9WDYcOGGnuevNgk/oNfB3d7X4bdRh1KFkxBwXYnMh4oxAeVe1FbG xzY/RniwD9HPhsJq0fJYeEI/Ql6hSSTX pNbr1H4ZuoWvrKUjk1zxF7xe5YSuqPGUofRXInqD3qo1PTccM5 KN0owdVlZtQ7UzHqJZHj9UQP1Sbvoltg 73zkgbANx8tbtg141T23iMV83IJ7xPXJvQHTMEBe 7x8raP6YWeokrneiRyFqwGjv8btRWbcLqokWYdRVQsjAb6fNDm zQ7h3Yf2fTrpPW3fbAU1RNmYEnxJuxgz1Gt0a8t2L x2zku74yuo veq/FIva8QW/ey67x3K8qKl2LOtATULs9B2o0FYUI /vJMzGWHLflTMSqaSrHySSZk2YdqZrgEOPZ7pxc/R1ztdZhpPx2C089IgtdXB5NJ1OebZgS4lZFPWG2g 20MzZqn09P2ZvxyE84691QMTw7xRcP424oK BV2zqoXMbE2bV5wXjdNrn0495xTkXP3of0nX3m9DLfd nt8 dVBJDmdmsNxD6tXiB4oPgvc7IXibpAgKtHwNHsQ7TDj51nXGHu fvCSfxW2UpShe1843 eYy8IZPZ8rI8B/DFUxMGH G0vEf/0pUPMcWkxdjyfwspI9wIj4 pM9NhOjnUIyV64/NQhcRzmSM5S 2V9lX9iFfvnUoW8ubyLIwMnjr9nHqzWvcf2mH6dp6ChL5NTf6R a4tRflb5SionoOMi4xSGE3Ai9eWoOIzds43pDLJGYT3e2KLNoN v2mcARl7OFqtKUdG2CSlinHDyvNoRpM7hY7XyFa5tp7P7fiaQu UuQG0YaHfgPTzCflWvLu0EQxMOp3Tft3CvB 66YXYtuVSJHKENXw37Q44ekIGPaHCwpWY0l7NpVLysPGcgVOZ6 1K1HAlikpydp9XF1ZpnVjmLtwKWZNTkEye47i27TKREJ8H/0OcUfShBrpO6MzdOo90z5d/15l19k5EqmTZ2BR0SYU3Mmi1rDnPTT74ACbzYuw6I58re/2jFumHP55POK90xOeo64nIhHJueInF6KpuQ4B2QOz2ayJJT5oR lW4FTAYeLYhoYOWyJ5K0ELq9jTgwkvOMmJbKSv/BLFR/ZiI9CHgbWZfDIIWeB3deXe2kaqV14uqMO/hN5kQj0VUFBPlXj5/tsTW4yHIUZCszbDb3IiyCbCaAC87buqE8Rg14uT3jNvy5XdrNn LXVLf8INZtLsLs23PYizcVOVcFZYETyWfzV3IBlrxaZaT1aGlz 0jORp613BPYVyB/g8tUoD/F16KmuZF Si7SXfyQEz6E4KxOz2QukKuQFreX5zGzkrOpqgZmCzLsy2BtrM bLvKGgVPp5qlP4 G7N4P57b2VdxUInZ7OyVxsq4nH1hh3eUOwJdW09BIrvmOs6Rae yMi7Bo/kpU356OsS1Klv1oTWYC89Uc5LwKZKaMChG58UxgzmUpipE9dTY KNrB7JvijG/Cg osS5N Rg2JNYDqRdhW3CBVg1r0h9dlUhfJlOch91ljvEHbYeWWvKkTxf 9tU9phMzWJRvTAbM16saJlCzrO7FHk3z2JHd2LW1HT271Ew8ql 4OBNTfs9904VcnzpW5uV5yH6qs82BNti5G15WmsIVbe9b477bn IvM6/JQ8kVdq4j11KFqQxHyshZrgunYOFIZuoDdxci5lY/EDe8f5/miAmWfsT8uSmafFR2jrnJTSP3z91EBZty4GNXIwKyr9fvYFq3n VrqutPV4Wn0VYNGLZUZEx7HFJGjLgqLiNj5Bj0SE74zO0Kn3TP t0zXu1HIvZfVq0rhLVofuzD7aKjewP5ygMaHOgCbahS9ykX1LG Re1qa5uMP3Tk94jg6l/HGj7 URfH4eiYhF5EN3X4F llGQvWZ4TQcgRrsgCx4oPCfeP1K2wCJDCyahmR2hmX2AR2uhN8 CtiHxUNjcfB5c8ji jo2Skjj3NSKnz6htfoK5xH1RLAD6LAJcoMxltga8pgJ c68RVF4fbaco/ wQP/f5PMMf3Q8AUBZ9igk[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ZXtx008VGDic57Msvd9U8JhvKkZcxoKWTcUJKNvI3MIEwfzFmc SFjkHp1DkvLHvAbhxpp7VraQoxi8R0lBdkPZsFZXYTska0DE zccesLnXhsjXNId5YjnzscjjEe0mCed WjKuRl01UkT1 CQs2VyEyM7Wsc0z4AEx8sQfWwGci/P0N7oWsMSkUGEx1Yk4OxCcHyHc3ZeBfXU5AIr7kGH3DDXvYVmy uYeEprPS8GH3iTUV2Fqup0ZIwL/0WwXZaL4vlMlG3I1xz62s3GuZvtGDByEmY/F/wYYflMzsU87m4ltD5juPPfYlRF9DpzIvUq9gOBEuSMS2ipN93Z eDJmPMvdcrB7 NaxSDDKYx88Eblvcdcr ZjToalAeT4rMWNYNUoenIRRfUOuTwIrc1Yuipo6f9OlXMjFdzX yr9MdF2vB NHh993K6cmofisXk0YmtA4MsCdgaCr7MFjeOjjiWDhSGY4dD6p enI0pWv84I28W7CO5 6VUzLu347NplT4eWv/8fTST5eFEVtESdn30NPGXz9DurfKHJ7YeT6svdn921JF9KGNSN YFV/dwUDAje0x1wNh7RO6MzdOo9cxi66L3qWZGL7HQmFkP378ueN/auyXoy69DfjWGT2Een/qfzgUykH1IhHb93esJz1NVELCI5k64dD1 gFlbEwOvmWZj0DUEEnxa47ZGPsxGYAOOhN8AvWhAuHIMEAgEkx sdg/FjtU6KFzZ98rrkx0qyPsgqzyaydq6rISJ94oZGqlfmProFPjoW s6G6PfD4PJMEPv28/kthNPeOmiXh60Uws eNMPPzgT3HtlQPxs4xTcen5DiOHkx/bhLko Wwl5nE3GVqMEyOvnoUlpRX44IHw0dwYMwcl67l7CCPlWexr/08foOK9eWh/GFP7OKcWoLRoDjLO0h/3YD57KwtxqDfQo8PP4YOKMhQ NgPpRp78hz516iwsKipD/uSO/iRFQjKyXmJ19Cf25Rw85rBUzHhsJbZuXIrMsGYpJjpeKdNdkWj rrI4vG3nUJrWurqcgEV1zjZF60zQ7anpqm7f6sHRk8ubjsP6QQ WxIfYDdH WF7FjpGBm8DKyeMm9fhMLyfGQGDf62FMxds1XrMK nY9dv jys/GwTCm/UUnSY5OmFKFswA6lGeZxnsWPHG2c1JAuFFR9gye3B47D0E5jIK N6KTS9lGvXRAYZkYunGHVjNrn m8Txo9XjZDMx5aTW23t75frhcfIded62 nMF6T0bmS5uwo2QJZk0NXj/9HGfctxSrK2dF8EF3eI5chmNkUCby2T2x6PbMlmsE50ik8 tdWYq5Ew69Aw9H kNLQ66lcR vr0ThtJArye tt0Kfv C9VYkPHkvTYiKCC6x1heyDI9jtg79rnB0QgJG8MzpD594zh PY36upmFW5GkvvO3T/Q65RC8GPwLYDagwiuHd6wnPU1TC9E7m627JNRnb2b DyDIbJaoEiepiICkBgstHElGNQmQb7RfJpCTmiJit7PtwCyUUj X3J4FXk8How5x46/F92nxQXJmPx7bNvGZDSrB9nk1faR/QpsTEx /nF42qIVNbj3twsQ32ewZt1UVD sNhM8B3fjwvFn4i8v32akJAiCIHoVfCq61FzNsbbuSJ44OajA4 pSxyBmwlAm8GS3ijtAJ6r2IGD3chKnXnQ9PUzPMTCAG3H5Iqkm byUYVmDgS/FrgMpIfQmQylYfeCrdOclF5yoBDHYTX1PLR6twhkwiTYGGnrML ndmH4kEP7L676 /twREVBVjwwSUxwSzKaG77HiBGxJCAJgiAIoocRnKHmiANqfsB0 SkRy5ub8HEMG2 FzHYTNYmXiiWXFhCQgQRUVPQgsisUEh9v0dIJGWb4MNmvzJbcu csthQny4x7iNn7nR7PJBMel9Fzia4PR7MXxY JQWX1d/iy8rt8BsssBkMqO52a2JTsUvMUF gZGKIAiCIIiegTFDjXMusq7qoq4TJxmdFpGc2 64FD7vHpg1/cQtkPxfk9aMrTdlK0xV9Y4m7FBCRWTo39FR jJIbWMzO38ZksQH4MiArMAsmtiZq jfTx8tF2TH9u/hdtsgyExEwgqHNRaK14Roa1/c9HPegYsgCIIgiB6DMUNNyr1TkN7xbrE/KI5JRGZfn4JL0gfD5TqoD5xRJS2oMGtBEfTZanpLc3ZQLHJCRW RwKQrhvi5ltikAGQITkfpsPYrWL5SLyCi71UilU7PPA79fgmSJ gtvL/UF6EZB96JsYLjYJgiCIXsiEudrvBPWHPIkYNgOr2TXddF 4izGilWMSkZzf5k5DbLQdSoALLJ4dC1xMagQtkVyQhVvxeir8J RBqfQyKSA4XfaHwvpAKU5Ky4odJEmDijfcKn0Nct06GEpDN8Mt etpMCi8PNxOcB9rfuAokgCIIgCKK3ccwi8szBpyI35xa4G/fBKgTgV1xMQwY0C53CAh9ow9u5xbZugDqBGjDDhiiIfsDMxJ1V lMGkmZa3oIpQTM16UK164JZBVR8xzoPubogXhze9KwgwQacFyQ 1F5MGnpxdYXkwUK0z0mdh2AZIWGg9YjJLoxJtURDGxyeWjEmBB iIZbjoJZklHfWGWk0jkl3s/Kq2r5Kf54LUgWB/Y31GHLzu MVARBEARBEL2DYxaRnGunJuHnWReioa4eFsmszXAoqDIks0mbH pHb8pQQi15nUc1 NKMJqkWAl XX7PUwscoth0wwKhaoSpQWFIE3pfMmdT5aXITMzpIHVfRqAUzs tiKxwtlZiIbss8FijoHfB7aMgiRFw 83QVbZeZjt2F/baOyjk5SUoM2PLTAByauS94sURFYi1Y49e2r1RAann54MR5yCJ hcTuaysZnacgCzgQF0NNld8a6QiCIIgCILoHXSJiOT8Ie9ajB5 5KvyeekhMuJlUMwI P1xM6KmioIVjRTXJ8Cke AUBomTRzIt xQuf38VEqg yXzUC/5uFQAA mQlN2aUF2ccEodcCxStBYX/zgS08wMNEp49VRcCvTW0I0Q239yC8chNEiwyvsh itR7fVYdPVTRsGJAYGwOP288LBwVumCT2tyBhx/bwZurkoYMw9PTBTGAqui9JWYbZKsLiEPDay uNVARBEARBEL2DLhORnCV/ns5EFaC4FFhEO/j0f9yiZzKLCCjcb SxofgsiLL2h w2s5xj0DfRjj4xFvRPlNAnTkDfWJMW sUKWugbK7JgYWlsWkiKtbPgYCGKBRv6xkksAH1i2f4sDOxnRmK 0isQYMxKiJViVGKZTo2GR4mE2xWPv927saGM0HOTsA1HmLn5MT Dv6IcMPyRyHb745iK937zNS6Vx15US4XAeYiOR9Kz3w Rq0ubO3VzbjicfCm78JgiAIgiB6Mp2aseZIlG3ahdumL2Niyga z1YpGtwtWh01z1t1mrEnEmCzNCLi9cDW5cMv0m/HQA caW7qeJ599D3988n0k9OkPl48JQ0lCc MePJ8/F1el9zFSAQuf DueX/oVbPExkK0H4fV6ESX0R P g5j7yHjceuOVRkqd1PSHsK O962UYLPZIAeAwMFmJEXF4j f3KUnIgiCIAiC6OF0qSWSkzZ2MBY/NRuy/wALfsRERyEg8xlajl2ryh4bHJa MKlxaPj 2C2bR2Jcyig4TImQ3RamtB0wCdGQFRv vWGLkULnwotGAKobquKG36fALNngF3yQbCLe/keFkaqVB3/zMyaEDyLG7IDqMbP8gYQkBQWv3WmkIAiCIAiC6Pl0uYjkXJGei IULb4PX9z3czQcgiHKYq5zOwkd6exQfzBY7dlR172CUi1IHITb RBlloREDcz4RhDax2CzaUbTdS6KSmjcCZZ57CBGQTE8tMcIpMN Cse2GIUfFm5H/94s8ZIqXP1lefihmkTUbPvK01ox0TJKPjLXTjr7N7hAokgCIIg CILTLSKSc82koXjiiQeYeHRDUAPcCY xpfOoFsDNBJpgtWLbt90/ovnUwaej2SPDYrPDLyuQLNGo mYvNlR8aaTQueSy8 F2u2Fl270ens4PRQlAVST8OX lkaqVeQ//FJMnpyI6ugEFBTk4ZwRNp0QQBEEQRO i20QkJ/OniXjmqdlwyI0wuepgMnk1P4yQJYhMEap8nkRV5N4ktdHbQf OOgEIJpcedB9BLD0TaCaT5uS7oaEJr63cpCftJn50gZOV7ADEg A SYIFosqDB48W7b28zUuhkXp C EQ v3YtKxsTzQEbK3MsomyDUbn9IOYufNFI2cqSJ3 B/5UvRspoI4IgCIIgCKIX0a0ikvOTH5 K/Od g7hEAa5aKyxCPBOMB5hwrIFobmbCjIlF1YGAz6z5b1QFD9OLHi beZCgBK9RAtDbyWRT57DBcQLI8LIo2Evqd1R8ZR keJl6RAodNYeWI0sygsuxDfHwM3n7rX0YKneGDgeuyxqL QD2iLIkIuGyQ1Ggo0n5EJbpQtOxzrHibZqYhCIIgCOLkodtFJC ftR/3w6qsPYcSI03DgwG7YLBZIogi/X4Y/4GVCkrvF4Y66fUwsKqxUFiYi7Zq4hGrWnHjzwAUkF5KNzU2ITb Dh3 u/wrsf7DeO0vWkjJRw/rghcNcpkLgTcz7rjehHbT3wzNPhA2wevnsKhgxMhL pCXarA26vHwo7F9FshsU8HHfOfhqffRa D0EQBEEQRG/luIhITvJpNpS8eR2umTIaB/Y1QpTjEWVxwizEMYFYx1LUa9ZHVTFDUGKYgGQiks9frc0uo2gi krvZ4QN0HPZoyAERNns/LFrwVy3/7mLqtFQ 8TUkVdAGCAmCGSZLDAoL3zVStPLbe6 H17UHJtUDq0WB35cArycOHn81fn7jeJx9NrVdEwRBEARxcmB6h GH8fVyYdMVZSEoaiP Uf4bGOh/MZu4zUYBJsCKg8M6PfPpAbvLjc1YzAclEpMD/ZnoyoHAn3YAsMzEpm2CW7KjeW4/NW7bj2qvHatu6mhHJg1lZ9 ObXV9BdFg1EcsH0NTXNWJ/fT3SLz7TSAmMGpGA73bXYdN/dyI PhYeTwM7Lx8emjcJv739IiMVQRAEQRBE7 e4WSJD WX2aLxWdC/GnR8Nb/M CL5oKIFoSLAy0aVCkJqZvG2CCt0XJJ8DG3xGGFGFZFa0kd6S2Q xFNCEmPgHrSnfgZ9NexOe7wqcl7Cpu/lUaK0MdK18Aqk BoiiaoFyxYiP 818jkcGCBT/H HGj8c32z3DmmSpee30Wfvl/44ytBEEQBEEQJwddPmNNpLz0SgWe uPf0dgcgC06TmvCVkSftuRN2xymHQ0Ubc5pi0XSlrLM5KXAR3k zeefxIjahAT bcimuzbwEo5O5hbPryHngWaxYVYXY EFw bh1VIAoe3HmkFPw1t9/aaRq5ek/foC7fz3RWCMIgiAIgji5OOEikrO9GsjPX8XE2P gCtEQJQdEUdTc wSLpyomSIJJW1dN 7XtfpmfQDSsUn9tOkSViTqvuw4Jziqcd84Y/Oj8cThn1GiMn9A1fhjHpS1EvZuVRbJr5ZBEP5prd LXt1 JnHsnGakIgiAIgiBOfnqEiAyy6b9 FLy0Gu XfgpPQIEtOgqS3Qqv0KSJNodf9yEps/80RCYouajkg15g1mK5ZRKyAo/HA5/fBYvFgri4WMTGOZB Xj88Ou9qfd9O8F6pHzPvyIEjNpYdzwZFidGatutqduCVZXm46s cxRkqCIAiCIIiTmx4lIoOU/e97vFb4Dj4q24IDB0WYxETEMuHmUw9q20XBBlURteZsE3c bpK1 bklswpF9TERqTc3m7igVE1s1YRAIAC5aSfL9wlckJqo5dMZnlm 6HvMfexdOpxP1jQeQ2MeKrOnn4t6brzJSEARBEARBnPz0SBEZ5 NMvXXj77f h9L1P8PXOGngFEVFRUTBJTBuqfpjMfCS3CtmvWyCZdoQoWiCxd BxF4c3hfggmD8wsrrGxHhenXYC/FEzRtneWOfeWorCwEFdnXo677vk5zj7D2EAQBEEQBPEDoUeLyF DWvPc1St6pwyeffI6d33yj95mU Ew2IsxWSfMhKQsBrXk5eEp8ekQB3LekAFHhVksBTXX1ePmvs3H J2GPrJ/n6G6W4/rp0Y40gCIIgCOKHRa8RkaF88FElytd/ic 2fIddVc04cMALj88M1WTVRKUoiUww8gE4Ac1BONiSY1Gi4Glsx oXpifjLc7dqcQRBEARBEETk9EoR2ZZ/btiMr3ccwJdffoeaAwFUVzei9oAPHq sNXEHAorWJ1IUPbCaXQj4v8cLf16AC340yMiBIE4QG/IgpOYis2gvVk5zGpEdoRpF1w1A9op5KFPnItWIPRnxrMtFcnoJ cio2Yc4YI5IgCII44ZwQZ NdzSUTxuDmrIl44tEb8NKS6Sj5210oX5eDirLf4I2/3oK/vvYrrFg i/09B8uWPYC//e15EpDHGy6WBAFTlh/eIXz18ilamrwNRgTH2K9tGJo6BbMXFqOSz5jZlg4c64cHF5287 vJQbsRETjCPKSjabUQdkUjTt4cHZWvyUH3VLGSSgCQIguhRnBQ i8kiMGJqIc0Yl4NzRbDkiEWPP6oeRw2KNrURvpWpDMfLvn4JRV WgdL8RSZx87C9B0UIgY2o6ko0ogiAIomdw0otI4uSAN/fynhfB4K4qw5IbnMCGxch5tcJIRXQvTmS9wet/JbI6ZMiPNP2h1K0vQQFmYMbVJCEJgiB6GiQiiV6JbUgqZj08D3 x8fEVFFTrfcB1sco20 bsKxXdMwcTUodq WhgwChNvzkPxFx4jTRuqS7H45jQM1dIPRdp1s5G/tsrYGE7d58XIu3kiRg3Q8x5w9kTMfLwI5bsPk/cRKUeewPtP8r9zkRYsLw PhzZu16FyVR5mpo/CgGAZb85BwZoqtoUTaZN4e lD4zza8bLPHtBOWThVWPliATA9A l9jCiCIAiix0Aikui97K/GVr4cPgCRDEnpGqpR VwxSjeEiMDqSpQuy8WUkelYvNmIM/BsyEPagInIWVbOpBGnCuUr8jH7YSaS2sDTZpw9BbnLSlFp6Nrq z0tR8HA20u4tZkfuDpgovnksRmXmomBdpXEMVsZlizEzIwclne 7TeDg2oeDmUdrxij4/zBltL0XxGmDOtAx0zcSlBEEQRFdCIpLohXhQt7kIs /JZWInBfMuTzHijyepmBvSvK4Fdy02vZDFBG05Fr0ValWrQP7tu Sw2FbOKNqHWb6Rv3IutL80w0gSpRvGTLK1zFlZWuVvzbtyBTcV LMGOQzUgXCbyse1E4lf/NR3MbefLwkD6uu3p5DqYsq4Lz6nn4YFfwuG7UVpVh6X3J6MxRj 0wxVu/MxNLyvXC3KUuQqnVFKHHORcZFXX90giAI4tghEUn0CoqzjCZPL diRkJKN/A3JmPFSIeZMOBaREey3p0boYqcdbPFIuWU2ZrM/qz9rbWL3rFuJRZuBjBcKsWRaCuIlY0O0EyNHtu3rtxd7t7GFMx nJQ0LOKzoZKZNnYemTmd1gda3C6mXF7JhzUFg0F ktQtWG CGpmLFgETK73JnBXBS twgzJjgPI1ArUPxsKZx3TEI6aUiCIIgeCYlIopeSgSWVO7B0 shusJJ1kEAdKtcUYPH9MzHxiomYqPXtS0OusTlI5eYSJijTkXl ZRwaHpCD9xlRgcw4y0mcil4m70s1VqOtMV8iOUleJirVseUMG0 qL1qO7HDntQTLfH5lIUbk5BztUnswdMgiCI3g2JSKLH4NYmFsp EcjumttbR2W6UPcaFRQnm/anEGPBxAthZjJkjEzAqYyZyFhagdG0pSg/Tt8/TxEePx8PeQbWbck8JyhZkIaGyAHk3T8HElKFIsA/AqKzFKO8Od0ZNddjLlzH2EyfIw/Cg9I1FqBiTjXTyDUkQBNFjIRFJHB/6OLWR1FXVmlxpl ptxfofR7JQMZmT lAhCm9wovq5GZi1vP3Rzd1LHUoWTEHBdicyHijEB5V7UVtba/TtK8M8I1UQm2SoYn32zQ4Qj9T7CrF1rxu1e7eirHgp5kxLQO3y HKTdWGAMzOlCJJsuHhvdTL71ADxlKF1WjYy7MnEiersSBEEQHY NEJHF8GJSsCYKKV0pQ3p5SaSrFyhfZ0jkWyUftf5eMrGeLMW9C NYqyspG34XhLn0pUPMcWkxdjyfwspI9wIj4 /rBWvAHDuHwuRmlFpHZTG KdI5E6eQYWFW1CwZ0sak0pKjo1PDseziF86dbWwnAmYyy3 L1agrImPepEUre2GHnVGci8iHxDEgRB9GRIRBLHB1saMh5wApt zkX1HPsp3tgo/z85S5DExuJiJo5R7Mzo2D3R0KuY t4ilLUcuE1lFO434iOmMn0gbbFx0la9GeYhPSE91JUoWLkJbpz 3O1EnIZMuCO2ahYLMhJAMeVG0oQM6DS/T1Fsqx Lo8FHE3OyGCzrO/DBUb2R/OURhwxJE1hzsfG wxfFmAwhVtzzMFmXdlsF0XIzsrD6Utvig9qNtZjoL7c1B8RBc/nanDw1GH0lX5wPQZmDLMiCIIgiB6JCQiieOEDekPcushULVsNt KS7Zro4MGePBG5b1XDedk85N8eQQPmGD6aOAvO6iJkT8tDeRsr WviI7vAQNj93xKQg 0HjuCNDzmPAKEx6oZ3ZcwZlInc k8Ys/cyUBD292Y6hqTNRvMtuJGrFs4IJbe7wO6a1vPa rI42OJH1ZFbHRHY7pFw4F04m PKvC6kXw8F38vQleheBt3IxcXDwnOxISE7DzIVVx6 Ze38pSpYBM65OJ9 QBEEQPRwSkcTxg1sP1 /FB3 ahcwJrU2VyRMyMetPH6DivblIjXB0cPK0AhTzgTYbcpH5WOlxE zvOqQUoLZqDjLN0s6DzrAztHPZWFqKt50cuoFMeKMHWkPTJE2Z gXvFWbFrWNnUqZlWuxtL7ZiDdSMub71OnzsKS9ZUonNb5Jl7bZ blhZcawVGQ6g1ItGVmvVGJT0TzMaLk27LjT56GwPL8bXPy0T9V bBSjAHGRdRRKSIAiipyOofMgrQRDECacKBRlDkTvmA1TNT2fSm yAIgujJkCWSIIieweZi5K9xYvY1JCAJgiB6AyQiCYLoEVSsLUT FmBxkTDAiCIIgiB4NNWcTBEEQBEEQEUOWSIIgCIIgCCJiSEQSB EEQBEEQEUMikiAIgiAIgogYEpEEQRAEQRBExJCIJAiCIAiCICK GRCRBEARBEAQRMSQiCYIgCIIgiIghEUkQBEEQBEFEDIlIgiAIg iAIImJIRBIEQRAEQRARQyKSIAiCIAiCiBgSkQRBEARBEETEkIg kCIIgCIIgIoZEJEEQBEEQBBExJCIJgiAIgiCIiCERSRAEQRAEQ UQMiUiCIAiCIAgiYkhEEgRBEARBEBFDIpIgCIIgCIKIEOD/AYvjwod7qb6CAAAAAElFTkSuQmCC

tahan4868
05-10-2022, 09:03
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارشی از آخرین پیشرفت پروژه ملی فیبر نوری منازل (FTTH) تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۱ منتشر کرد.

در این گزارش، وضعیت پیشرفت فیبرکشی و ارائه پورت FTTH در هر استان براساس تفکیک اپراتورها، آمده است. شرکت مخابرات، هنوز بزرگ‌ترین اپراتور ارائه‌دهنده اینترنت فیبر در کشور است و شرکت‌های شاتل، صبانت، فناپ تلکام و آسیاتک نیز موفق شدند چندین هزار پورت FTTH در استان‌های مختلف ارائه کنند.

فیبر نوری شاتل ر استان‌های خوزستان، خراسان رضوی، تهران، قم و قزوین مشغول توسعه فیبر نوری است. شاتل در خوزستان، ۱۳۶۸۰ پورت، در خراسان رضوی ۶۶۲۴ پورت، تهران ۱۴۱۸۴ پورت، قم ۱۳۲۸۹۶ پورت و قزوین ۲۹۵۲ پورت ارائه کرده است.

فیبر نوری آسیاتک در دو استان فارس و تهران توسعه داده می‌شود و به ترتیب تا کنون ۴۰۵۴۶ و ۶۷۸۴ پورت نصب و راه‌اندازی شده است.

فیبر نوری صبانت که در شهر بوشهر پیشرفت‌های خوبی داشته و توانسته نزدیک به ۳۰ هزار پورت FTTH ارائه کند؛ در شهرهای زنجان، تهران و قزوین نیز فعال بوده که به ترتیب ۲۵۶، ۳۷۰۸۰ و ۲۵۶ پورت نصب شده است.

پیشگامان از یزد شروع کرده است و تا کنون ۳۰ هزار پورت نصب کرده ولی به کاربران اختصاص داده نشده‌اند و کارهای اجرایی و نهایی آن انجام می‌شوند.

رسپینا در تهران فقط ۱۲۸ پورت اینترنت فیبر نوری راه‌اندازی کرده است.

رایتل برای دو شهر تهران و رایتل برنامه‌ریزی کرده است ولی هنوز موفق به راه‌اندازی و ارائه هیچ پورتی نشده است.

ایرانیان‌نت که اولین اپراتور اختصاصی فیبر نوری در ایران بود ولی بعدا با مشکلاتی روبرو شده و نتوانست به پیشرفت خود ادامه دهد؛ فقط در استان البرز ۱۰ هزار پورت FTTH راه‌اندازی کرده است.

فیبر نوری فناپ تلکام در چندین استان از جمله گیلان، آذربایجان شرقی، خوزستان، اصفهان، هرمزگان، تهران و البرز مشغول توسعه زیرساخت‌های اینترنت فیبر نوری و کابل‌کشی فیبر است و به موفقیت‌هایی رسیده است. فناپ تلکام در استان تهران نزدیک به ۲۶هزار پورت FTTH و در استان البرز ۴۵۵۰۰ پورت فیبر نوری دارد.

شرکت مخابرات هم تقریبا در کل استان‌ها پورت فیبر نوری ارائه کرده است. مخابرات با افزایش تعرفه اینترنت تانوما، موفق شده مقداری سرمایه‌گذاری در این حوزه را افزایش دهد و در برخی استان‌ها، پیشرفت نسبتا خوبی داشته باشد.

شاید این سوال برایتان مطرح شود که برخی شرکت‌ها تعداد زیادی پورت اینترنت فیبر نوری راه‌اندازی کردند ولی چرا واقعا در آن شهرها، دسترسی به اینترنت فیبر وجود ندارد یا اینکه شرکت مخابرات این همه پورت FTTH در استان‌های مختلف عرضه کرده است ولی تاثیر آن‌چنانی از آن در کشور نمی‌بینیم؟

واقعیت این است که هم شرکت مخابرات و هم اپراتورهای FCP بیشتر تمایل دارند پورت‌های فیبرنوری را به مشترکان حقوقی و دسته جمعی ارائه دهند تا اینکه تک تک برای کاربر خانگی وصل کنند. مثلا، شرکت مخابرات در یک شهر، قراردادی با شهرک صنعتی بسته و یک دفعه ۱۰۰۰ پورت فیبر را به آن‌ها ارائه می‌کند؛ در حالی‌که شاید فقط ۱۰۰ الی ۲۰۰ کارخانه یا شرکت در آن‌جا به اینترنت فیبر نوری نیاز داشته باشد و باقی بدون استفاده می‌مانند. مخابرات هم در گزارش خود می‌گوید هزار پورت FTTH عرضه کرده است و برایش هزینه آن بسیار کمتر از ارائه هزار پورت به کاربر خانگی در سطح شهر است.

سایت iranfttx در آخرین به‌روزرسانی که مربوط به مرداد ماه است؛ نشان می‌دهد در مجموع ۱/۷۳۱/۳۳۹ پورت اینترنت پر سرعت نصب شده است که حدود ۱.۵ میلیون پورت فیبر نوری است.

لیونل_مسی
05-10-2022, 09:26
خودشون گفتن 20 و خوردی هزار پورت ایجاد کردن فقط 863 خانوار درخواست دادن

nasi1962
08-10-2022, 07:50
اگر فیبرنوری به کیفیتِ سابقش برنگرده افزایش قیمتِ اخیرش هم با این شرایط، توجیح پذیر نیست.
وقتشه از الان به دو تا سرویسِ زیر فکر کنم.

تانوما استاندارد ۳۰۰۰ گیگ - ۱۲ ماهه - ۵۰Mb پیش‌پرداخت۵۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه

تانوما استاندارد ۱۸۰ گیگ ماهانه- قرارداد ۱۲ماهه- ۵۰Mb پس‌پرداخت / دوازده ماهه

لیونل_مسی
08-10-2022, 12:36
خیلی حرص و جوش نزنید

مخابرات همین الان هم امکاناتش را داره گیگ بده

ممکنه یکم توسعه پیدا کنه رقابتی بشه با شاتل یه روز صبح از خواب بلند شید ببینید گیگ دارید

medinem
08-10-2022, 20:02
فیبرنوری مخابرات اهواز سه روزه که به صورت کامل قطع شده نه اینترنت داخلی داریم نه خارجی ! از عجایب روزگار این هست که فقط سایت adsl.tci.ir باز میشه.
زنگ زدم پشتیبانی فکر میکنه آی کیو طرفی که داره باهاش حرف میزنه هم اندازه خودش و زیر 20 ! میگه که مشکل سراسری و نمیدونیم کی وصل میشه!!!!
ماهی 300 تومان هم داریم به این ها پول میدیم. فکر میکنه ما نمیدونیم سازمان تنظیم مقررات به شرکت های خدمات دهنده اینترنت خوزستان گفتن که همه ی ارتباطاتتون رو قطع کنید :))

لیونل_مسی
08-10-2022, 21:26
پارس آنلاین هم با این که نت اش وصله ولی هیچی وصل نمیشه ...
اینایی که راه افتادن میگن ایرانسل اینجوری همراه اول اونجوری نصف بیشترش خالی بندی و طرفداری از این شرکت و اون شرکت و عامل ایران اینترنشنال هستن

یه چیزای معدودی ممکنه بین اپراتورها سلیقه ای باشه ولی الان هیچ هیتلرشکنی وثل نمیشه
همین تانومای مخابرات که سرعت داره باز یه تور ؛ الترا سرفی چیزی باز میکنه سریع تر از adsl

لیونل_مسی
08-10-2022, 21:54
این سایت دیجی کالا :

karname
10-10-2022, 20:44
خیلی حرص و جوش نزنید

مخابرات همین الان هم امکاناتش را داره گیگ بده

ممکنه یکم توسعه پیدا کنه رقابتی بشه با شاتل یه روز صبح از خواب بلند شید ببینید گیگ دارید

تکنولوژی GPON می تونه تا ۲.۵ گیگ دانلود و حدود ۱ گیگ آپلود جواب بده ولی مهم اینه که زیرساخت ارتباطی OLT ها و مراکز مخابراتی هم پاسخگوی این سرعت باشن.
قطعا توی رونمایی اولیه و مراسم هایی که داشتن سرعت های نزدیک یک گیگ رو هم توی مراسمات مخابرات و هم شاتل دیدید که خوب در حد یک کاربر و سرویس تست بوده
وگرنه آپلینک های ارتباطی شون بین OLT و مراکز مخابراتی خیلی محدود و در حد گیگ هست.
من چون در پیگیر راه اندازی یک OLT برای یک مجتمع بودم و خیلی هم پیگیری کردم،‌از نزدیک دیدم. کارت SFP که در نهایت نصب شد، 1.25 Gbps بود.
یعنی اون همه کاربری که به اون OLT هستن، مجموعا می تونن یک گیگ دانلود یا آپلود داشته باشن
این OLT که برای ما نصب شد، ظاهرا ۱۲ یا ۱۶ تا کارت GPON میخوره که هر کارت ۱۶ تا خروجی GPON که هر کدومش با اسپلیتر به ۳۲ تا کاربر می تونه سرویس بده یعنی چیزی بین ۶ تا ۹ هزار کاربر!
هرچند هیچ وقت این میزان رو نه می تونن توی یک منطقه مشتری شو جور کنن و نه خودشون حوصله پیگیری دارن. من چند سال پیگیری کردم که نهایتا برامون نصب کردن. هم ساکنین و مجتمع همکاری نمی کردن و هم مخابرات.
ولی اگر حتی یک روزی به فرض محال هزار تا کاربر به این OLT وصل بشن و همه استفاده کنن، سرعت میاد روی یک مگ! (البته این هم بعیده که همه همزمان استفاده کنن)
نهایتا می تونن آپلینکش رو از 1 Gbps به 10 Gbps با تعویض کارت SFP ارتقا بدن که همون رو هم ظاهرا توی شهر ماه که جزو کلان شهرهای اصلی هست، میگن تقریبا هیچ جا انجام نشده

لیونل_مسی
11-10-2022, 09:00
تکنولوژی GPON می تونه تا ۲.۵ گیگ دانلود و حدود ۱ گیگ آپلود جواب بده ولی مهم اینه که زیرساخت ارتباطی OLT ها و مراکز مخابراتی هم پاسخگوی این سرعت باشن.
قطعا توی رونمایی اولیه و مراسم هایی که داشتن سرعت های نزدیک یک گیگ رو هم توی مراسمات مخابرات و هم شاتل دیدید که خوب در حد یک کاربر و سرویس تست بوده
وگرنه آپلینک های ارتباطی شون بین OLT و مراکز مخابراتی خیلی محدود و در حد گیگ هست.
من چون در پیگیر راه اندازی یک OLT برای یک مجتمع بودم و خیلی هم پیگیری کردم،‌از نزدیک دیدم. کارت SFP که در نهایت نصب شد، 1.25 Gbps بود.
یعنی اون همه کاربری که به اون OLT هستن، مجموعا می تونن یک گیگ دانلود یا آپلود داشته باشن
این OLT که برای ما نصب شد، ظاهرا ۱۲ یا ۱۶ تا کارت GPON میخوره که هر کارت ۱۶ تا خروجی GPON که هر کدومش با اسپلیتر به ۳۲ تا کاربر می تونه سرویس بده یعنی چیزی بین ۶ تا ۹ هزار کاربر!
هرچند هیچ وقت این میزان رو نه می تونن توی یک منطقه مشتری شو جور کنن و نه خودشون حوصله پیگیری دارن. من چند سال پیگیری کردم که نهایتا برامون نصب کردن. هم ساکنین و مجتمع همکاری نمی کردن و هم مخابرات.
ولی اگر حتی یک روزی به فرض محال هزار تا کاربر به این OLT وصل بشن و همه استفاده کنن، سرعت میاد روی یک مگ! (البته این هم بعیده که همه همزمان استفاده کنن)
نهایتا می تونن آپلینکش رو از 1 Gbps به 10 Gbps با تعویض کارت SFP ارتقا بدن که همون رو هم ظاهرا توی شهر ماه که جزو کلان شهرهای اصلی هست، میگن تقریبا هیچ جا انجام نشده

فقط محدودیت سرعت پورت هست ، یا چینی بودن تجهیزات مخابراتی هم تاثیر داره ؟
یعنی مثلا تو امریکا هم کسی 2.5 گیگ فول نداره یا مثلا در اروپا یا ژاپن .

blackbird
14-10-2022, 19:31
اونجا 10گیگ هم دارن برای کاربرعادی فقط خوب هزینه بالاست و بدرد هر کسی نمیخوره وقتی نیازش نباشه هر کسی درخواست نمیده. بدرد جایی با تعداد کاربر زیاد میخوره و جواب هم میده من تستش رو تو کانادا دو سال پیش دیدم.

adel.ahmadi
15-10-2022, 11:56
سلام،
من باید برای سرویس تلفن ثابت و FTTH مخابرات، مودم هواوی تهیه کنم. چند تا سوال برام پیش اومده و متاسفانه نتونستم مشخصات یا جوابی پیدا کنم.

- تفاوت دو مدل HS8546X6 و EG8145X6 چیست؟ کلا سری HS و EG تفاوتشان چیه؟
- آیا به نظرتان ارزش دارد بجای EG8145V5 یا HS8546V5 مدل HS8546X6 یا EG8145X6 بخرم؟ با توجه به اختلاف قیمت زیادی که دارن! برای من قدرت وای فای و بردش مهم است و این که داخل اتاق ها و دیگر نقاط قطعی یا کاهش شدید کیفیت نداشته باشم. (برای آپارتمان در حدود 120-130 متری)
- برای خرید غیر از برقچی جایی سراغ دارید؟ (مطمئن باشه و قیمت مناسب.)

ممنون

لیونل_مسی
15-10-2022, 17:27
سرویس اینترنت خانگی Google Fiber با ثبت رکورد سرعت دانلود جدید، یک گام دیگر به رسیدن به هدف 100 گیگابیت بر ثانیه نزدیک شده است.

karname
15-10-2022, 19:13
فقط محدودیت سرعت پورت هست ، یا چینی بودن تجهیزات مخابراتی هم تاثیر داره ؟
یعنی مثلا تو امریکا هم کسی 2.5 گیگ فول نداره یا مثلا در اروپا یا ژاپن .

هر دو مورد هست. هم تجهیزات فعلی کمی قدیمی هستن و هم پورت ها و ارتباطات داخلی شون و ظرفیت لینک های ارتباطی کمی محدود هست.
البته باید اینو در نظر بگیرید که سرعت توی FTTH به قدری بالا رفته که بعضا توی خیلی از کاربردها و تجهیزات، عملا بسیاری از کاربران از همین سرعت هم نمی تونن استفاده کنن.
به عنوان مثال من دو تا مک بوک پرو دارم یکی ۲۰۱۲ و یکی ۲۰۱۷ که هیچ کدوم کارت شبکه LAN ندارند.
مک بوک ۲۰۱۲ با شبکه با اتصال تاندربولت و ۲۰۱۷ با کارت شبکه داک از طریق USB3 وصل میشه.
حداکثر سرعتی که با مک بوک ۲۰۱۲ با شبکه تاندربولت (روی اسپید تست از سرور ایران) گرفتم حدود ۵۱۲ مگ در حد چند لحظه (پایدار حدود ۴۸۰ مگ) بود و روی ۲۰۱۷ حدود ۲۵۰ مگ! با اینکه جدیدتره
شما سرعت های بالاتر رو صرفا زمانی می تونید دریافت کنید که به یک سری تجهیزات سطح بالاتر و البته نوع اتصالات بهتر متصل باشید.
همین سرعت رو با چندین گوشی و لپتاپ و مک بوک با مودم های مختلف فیبر هواوی (چه wifi سری N و چه AC) تست کردم و سرعت دریافت روی WiFi کمتر از کابل بوده!
حتی با روتر WiFi6+ هم که با کابل به مودم وصل بوده تست کردم ولی روی باند 2.4 نهایتا حدود ۱۰۰ مگ و روی باند ۵ حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ بیشتر نتونستم با اسپیدتست بگیرم.
مودم رو هم با سوکت سبز و هم آبی تست کردم. (TB یا همون پریز ما سبز هست). تنها تفاوت سبز و آبی به شرط انتخاب صحیح پچ کورد، افزایش سیگنال دریافتی مودم از OLT بوده و تاثیری توی سرعت نداشت (با مودم آبی هم سیگنالم خوب بود)

اینکه شما می بینید توی دیتاسنترها سرعت های بالا ارائه می دن رو توی خونه نباید توقع داشته باشید.
همین الان توی دیتاسنترهای ایرانی تا سرعت ۱۰ گیگ هم سرور می دن که شخصا تا سرعت ۸ گیگ برثانیه هم تونستم تست بگیرم.
ولی تجهیزاتی که اونجا هست با چیزی که ما توی خونه یا شرکت ها و سازمان های کوچک داریم خیلی فرق می کنه.
از روترها و سوییچ هاشون بگیر تا سرورهایی که هم شبکه 10G روی فیبر دارن و هم پردازنده و رم با پهنای باند و ظرفیت بالایی دارند و هاردهای به نسبت سریعتری روی SAS و NVME دارند.
اون سرعت ۱۰ گیگ یا طبق تست من ۸ گیگ هم توی شرایطی به دست میاد که شما کلی کانکشن و یوزر داشته باشید تا لود کلی شبکه تون به ۸ گیگ برسه وگرنه با یک اسپیدتست ساده نهایتا من بیشتر از ۳ الی ۴ گیگ برثانیه نتونستم دریافت کنم. (روی سرور)
روی FTTH هم به سختی شما می تونید روی مودم های موجود به حداکثر سرعت برسید. فرضا تجهیزات و لینک های ارتباطی مخابرات هیچ محدودیتی نداشته باشه و بتونه همون سرعت 2.5 گیگ رو به شما بده و هیچ کاربر دیگه هم روی اون پورت GPON ای که شما از طریق اون به OLT متصل هستید در حال استفاده نباشه (که با اسپلیتر می تونه تا ۱۲۸ تا کاربر بهش وصل باشن)، وقتی LAN مودم ها یک گیگ هست اون سرعت وقتی به درد شما می خوره که همزمان چندتا سیستم به مودم شما وصل باشن و روی یک سیستم نمی تونین بیشتر از همون یک گیگ دریافت کنید. توی تست های مخابرات و شاتل و ... هم که بیشتر نمایشی بوده، تا الان سرعت بالای یک گیگ ندیدم.
----
بزارید خیالتون رو راحت کنم اونقدر خودتون رو درگیر این سرعت ها و تفاوت مودم ها نکنید. من مودم های مختلفی روز از جمله 8546MGM1 و 8245H و 8245Q تست کردم و عملا نتیجه یکی بوده.
روی LAN حتی همون 8546MGM1 که ارزون ترینشون بود، هیچ فرقی با بقیه نداشت. روی WIFI هم درسته سرعتش به خاطر 2.4 گیگ بودن محدود تره (حدود ۷۰ مگ برثانیه) ولی برد بیشتری داره.
اینطوری نیست که شما یک مودم سری AC بخرید و بگید واووو خیلی فرق کرد. همون وای فایل ۵ گیگاهرتز مودم های AC یا WiFi6 باز مشکل برد و محدودیت آنتن دهی دارند. یکم از مودم دور بشید، عملا اون باند ۵ به هیچ دردی نمی خوره (پوشش کمتری به خاطر طول موج کمتر داره) و همون ۲.۴ بهتر جواب میده.
اگر سیگنال فیبرتون ضعیف هست، می تونید از مودم های سوکت سبز APC تهیه کنید (چند مدل محدود تو بازار هست) و در حد چند db تاثیر داره.
اگر هم که سیگنال فیبر اوکی هست، طبق تجربه همون مودم 8546m سوکت آبی که این روزها بین ۸۵۰ تا ۱۲۰۰ (بسته به گارانتی و فروشنده) تو بازار هست، فرق خاصی با مودم های چند میلیون تومانی نداره و الکی پول و وقت تون رو هدر ندید!
همون اختلاف قیمتش رو می تونید یک اکسس پوینت قوی بگیرید و با کابل به اکسس پوینت وصل کنید و پوشش WiFi بهتری داشته باشید.
بماند که من از قبل یک اتصال رادیویی از یک ISP دیگه دارم که سرعتش روی ۱۶ محدود شده و این روزها بعضا کیفیت بهتری نسبت به فیبر دارد...

لیونل_مسی
15-10-2022, 19:30
هر دو مورد هست. هم تجهیزات فعلی کمی قدیمی هستن و هم پورت ها و ارتباطات داخلی شون و ظرفیت لینک های ارتباطی کمی محدود هست.
البته باید اینو در نظر بگیرید که سرعت توی FTTH به قدری بالا رفته که بعضا توی خیلی از کاربردها و تجهیزات، عملا بسیاری از کاربران از همین سرعت هم نمی تونن استفاده کنن.
به عنوان مثال من دو تا مک بوک پرو دارم یکی ۲۰۱۲ و یکی ۲۰۱۷ که هیچ کدوم کارت شبکه LAN ندارند.
مک بوک ۲۰۱۲ با شبکه با اتصال تاندربولت و ۲۰۱۷ با کارت شبکه داک از طریق USB3 وصل میشه.
حداکثر سرعتی که با مک بوک ۲۰۱۲ با شبکه تاندربولت (روی اسپید تست از سرور ایران) گرفتم حدود ۵۱۲ مگ در حد چند لحظه (پایدار حدود ۴۸۰ مگ) بود و روی ۲۰۱۷ حدود ۲۵۰ مگ! با اینکه جدیدتره
شما سرعت های بالاتر رو صرفا زمانی می تونید دریافت کنید که به یک سری تجهیزات سطح بالاتر و البته نوع اتصالات بهتر متصل باشید.
همین سرعت رو با چندین گوشی و لپتاپ و مک بوک با مودم های مختلف فیبر هواوی (چه wifi سری N و چه AC) تست کردم و سرعت دریافت روی WiFi کمتر از کابل بوده!
حتی با روتر WiFi6+ هم که با کابل به مودم وصل بوده تست کردم ولی روی باند 2.4 نهایتا حدود ۱۰۰ مگ و روی باند ۵ حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ بیشتر نتونستم با اسپیدتست بگیرم.
مودم رو هم با سوکت سبز و هم آبی تست کردم. (TB یا همون پریز ما سبز هست). تنها تفاوت سبز و آبی به شرط انتخاب صحیح پچ کورد، افزایش سیگنال دریافتی مودم از OLT بوده و تاثیری توی سرعت نداشت (با مودم آبی هم سیگنالم خوب بود)

اینکه شما می بینید توی دیتاسنترها سرعت های بالا ارائه می دن رو توی خونه نباید توقع داشته باشید.
همین الان توی دیتاسنترهای ایرانی تا سرعت ۱۰ گیگ هم سرور می دن که شخصا تا سرعت ۸ گیگ برثانیه هم تونستم تست بگیرم.
ولی تجهیزاتی که اونجا هست با چیزی که ما توی خونه یا شرکت ها و سازمان های کوچک داریم خیلی فرق می کنه.
از روترها و سوییچ هاشون بگیر تا سرورهایی که هم شبکه 10G روی فیبر دارن و هم پردازنده و رم با پهنای باند و ظرفیت بالایی دارند و هاردهای به نسبت سریعتری روی SAS و NVME دارند.
اون سرعت ۱۰ گیگ یا طبق تست من ۸ گیگ هم توی شرایطی به دست میاد که شما کلی کانکشن و یوزر داشته باشید تا لود کلی شبکه تون به ۸ گیگ برسه وگرنه با یک اسپیدتست ساده نهایتا من بیشتر از ۳ الی ۴ گیگ برثانیه نتونستم دریافت کنم. (روی سرور)
روی FTTH هم به سختی شما می تونید روی مودم های موجود به حداکثر سرعت برسید. فرضا تجهیزات و لینک های ارتباطی مخابرات هیچ محدودیتی نداشته باشه و بتونه همون سرعت 2.5 گیگ رو به شما بده و هیچ کاربر دیگه هم روی اون پورت GPON ای که شما از طریق اون به OLT متصل هستید در حال استفاده نباشه (که با اسپلیتر می تونه تا ۱۲۸ تا کاربر بهش وصل باشن)، وقتی LAN مودم ها یک گیگ هست اون سرعت وقتی به درد شما می خوره که همزمان چندتا سیستم به مودم شما وصل باشن و روی یک سیستم نمی تونین بیشتر از همون یک گیگ دریافت کنید. توی تست های مخابرات و شاتل و ... هم که بیشتر نمایشی بوده، تا الان سرعت بالای یک گیگ ندیدم.
----
بزارید خیالتون رو راحت کنم اونقدر خودتون رو درگیر این سرعت ها و تفاوت مودم ها نکنید. من مودم های مختلفی روز از جمله 8546MGM1 و 8245H و 8245Q تست کردم و عملا نتیجه یکی بوده.
روی LAN حتی همون 8546MGM1 که ارزون ترینشون بود، هیچ فرقی با بقیه نداشت. روی WIFI هم درسته سرعتش به خاطر 2.4 گیگ بودن محدود تره (حدود ۷۰ مگ برثانیه) ولی برد بیشتری داره.
اینطوری نیست که شما یک مودم سری AC بخرید و بگید واووو خیلی فرق کرد. همون وای فایل ۵ گیگاهرتز مودم های AC یا WiFi6 باز مشکل برد و محدودیت آنتن دهی دارند. یکم از مودم دور بشید، عملا اون باند ۵ به هیچ دردی نمی خوره (پوشش کمتری به خاطر طول موج کمتر داره) و همون ۲.۴ بهتر جواب میده.
اگر سیگنال فیبرتون ضعیف هست، می تونید از مودم های سوکت سبز APC تهیه کنید (چند مدل محدود تو بازار هست) و در حد چند db تاثیر داره.
اگر هم که سیگنال فیبر اوکی هست، طبق تجربه همون مودم 8546m سوکت آبی که این روزها بین ۸۵۰ تا ۱۲۰۰ (بسته به گارانتی و فروشنده) تو بازار هست، فرق خاصی با مودم های چند میلیون تومانی نداره و الکی پول و وقت تون رو هدر ندید!
همون اختلاف قیمتش رو می تونید یک اکسس پوینت قوی بگیرید و با کابل به اکسس پوینت وصل کنید و پوشش WiFi بهتری داشته باشید.
بماند که من از قبل یک اتصال رادیویی از یک ISP دیگه دارم که سرعتش روی ۱۶ محدود شده و این روزها بعضا کیفیت بهتری نسبت به فیبر دارد...

خیلی ممنون از توضیحات شما

من هم یک مادربرد ایسوس داشتم ، همراه ش یک کارت شبکه 10 گیگ بود
پی سی آی اکسپرس 8x

این نشون میده که اون ور آب همین الان اینترنت 10 گیگ هست با اینکه مادربرد بیشتر گیمینگ بود تا سرور

فکر کنم بعد از مدتی فیبر اکتیو به ایران هم برسد
به تقلید از خارجه
فکر کنم شبیه همین فیبر هست منتها پورت هاش دوقلو هستند
یعنی اگر امریکا نباشه اروپا و ژاپن و اونجاها حتما هست .

که بالای 10 گیگ هم میده مثلا تا 100 گیگ .

لیونل_مسی
15-10-2022, 19:40
سلام،
من باید برای سرویس تلفن ثابت و FTTH مخابرات، مودم هواوی تهیه کنم. چند تا سوال برام پیش اومده و متاسفانه نتونستم مشخصات یا جوابی پیدا کنم.

- تفاوت دو مدل HS8546X6 و EG8145X6 چیست؟ کلا سری HS و EG تفاوتشان چیه؟
- آیا به نظرتان ارزش دارد بجای EG8145V5 یا HS8546V5 مدل HS8546X6 یا EG8145X6 بخرم؟ با توجه به اختلاف قیمت زیادی که دارن! برای من قدرت وای فای و بردش مهم است و این که داخل اتاق ها و دیگر نقاط قطعی یا کاهش شدید کیفیت نداشته باشم. (برای آپارتمان در حدود 120-130 متری)
- برای خرید غیر از برقچی جایی سراغ دارید؟ (مطمئن باشه و قیمت مناسب.)

ممنون

احتمالا غیر از برقچی جای دیگری نیست ..

برقچی الان سلطان مودم فیبر نوری ایران هست

مگه اینکه تو ترب و ایمالز جستجو کنید ببینید فروشنده های متفرقه هستند که از سر استیصال قیمت کمتر بدن

----
با توجه به اینکه کمپانی هوواوی و بقیه شرکت های چینی دزد هستند

فرق مودم هایی که گفتید احتمالا بیشتر در وای فای هست

و مودم اول به نظر میرسه جدیدتر هست .
چون مودم دوم یه تخفیف گنده خورده احتمالا قدیمی تر هست

نوع مودم
مودم فیبر نوری

قدرت آنتن
2*5dBi

تعداد پورت شبکه
4 عدد

سرعت پورت شبکه
1000*4

دوبانده
بله

تکنولوژی وای فای
wifi 6

PON
SC/UPC

تعداد پورت تلفن
1 عدد

تعداد پورت USB
2 عدد

کاربرد پورت USB
برای شر کردن اطلاعات

سرعت وایرلس
574Mbit/s

سرعت وایرلس باند 5

نوع مودم
مودم فیبر نوری

تعداد پورت شبکه
4 عدد

سرعت پورت شبکه
1000*4

قدرت آنتن
2*5dBi

PON
SC/UPC

تکنولوژی وای فای
wifi 6

رنگ
سفید

دوبانده
بله

تعداد پورت USB
2 عدد

کاربرد پورت USB
برای شر کردن اطلاعات

تعداد پورت تلفن
1 عدد

سرعت وایرلس
574Mbit/s

سرعت وایرلس باند 5
2402Mbit/

این هم مشخصات مودم دوم

همان طور که میبینید هووای مثل قضیه TD-LTE مودم بارون کرده که پول بیشتری به جیب بزنه

2402Mbit/

این مشخصات مودم اول

karname
15-10-2022, 21:18

پی سی آی اکسپرس 8x

این نشون میده که اون ور آب همین الان اینترنت 10 گیگ هست با اینکه مادربرد بیشتر گیمینگ بود تا سرور

به تقلید از خارجه

بله مادربردهای گیمینگ توی مصارف غیر صنعتی تقریبا بالاترین رده ها هستند.
البته باید در نظر داشته باشید که شبکه ده گیگ رو روترها و اکسس پوینت های خونگی کمی ساپورت می کنن. همین هواوی هم چندتا مودم محدود، صرفا با پشتیبانی یک پورت ده گیگ بیشتر تولید نکرده که تا الان یک مدلش رو من صرفا توی سایت های ایرانی دیدم. (همونم حدس میزنم فروشنده ممکنه اطلاعات محصول رو اشتباه زده باشه، چون توی متنش یک مقدار اشتباهات تایپی و ساختاری بود).
همین الان هم جاهایی که مخابرات فیبر اختصاصی میده یا همین فیبری که به دستگاه OLT میاد، دو کور هست (همون دوقولو که شما میگید) که آپلینک و دان لینک جدا هست. ولی توی FTTH براساس طول موج از هم مجزا شدن.
همین مودم های فیبر نوری رو با دستکاری توی فریمورش من تونستم از GPON به EPON و XPON تبدیل کنم که تا 10G هم ممکنه طبق تکنولوژی EPON جواب بده ولی بازم مهم اینه که هم تجهیزات داخلی مون (منزل یا محل کار) و هم سرور طرف مقابل که بهش وصل هستیم پاسخگوی این سرعت باشه (در کنار پاسخگویی به سایر کاربران متصل به اون سرور)

karname
15-10-2022, 21:26

پی سی آی اکسپرس 8x

به تقلید از خارجه

اینم یادم شد بگم که اون حالتی که شما میگید که پورت دوقولو باشه یعنی روی فیبر اختصاصی، دست برای ارائه سرعت بازه. محدودیت صرفا زیرساخت های مخابراتی و اینترنتی هست.
روی فیبر اختصاصی حالا می خواد بین سرور یا کامپیوتر شما تا روتر تون باشه یا بین روتر شما تا مرکز مخابرات، می تونید با عوض کردن کارت SFP از یک گیگ تا ۴۰ گیگ سرعت دریافت کنید. توی دیجیکالا هم تجهیزاتش هست.
ولی کی پول اینترنت اختصاصی اونم با سرعت ۴۰ گیگ داره؟ فکر کنم الان هر مگ اش رو بالای ۵۰-۶۰ هزار تومان و بعضا تا حدود ۱۰۰ هزار تومان میفروشن! (بسته به انصاف ISP)
در خوش بینانه ترین حالتش ماهی ۲ میلیارد میشه! شاید برای یک دیتاسنتر به صرفه باشه ولی برای مشترک خانگی و حتی سازمانی به هیچ عنوان!
تجهیزاتش هم قیمتی نداره. SFP 10Gbps رو یک ماه پیش تو دیجیکالا از ۴۰۰ هزارتومان می داد به بالا.
البته پول حفاری و کشیدن فیبر اختصاصی تا محل شما از مخابرات هم باید در نظر بگیرید. بعضا چندصد میلیون تومان میشه!
اعداد و ارقام رو اگر بخواین در نظر بگیرید کلا بی خیال میشید و با همین FTTH حسابی حال می کنید! به نسبت سرعت و کیفیت واقعا ارزونه! یک دلیلش هم همین passive بودن و زیرساخت نسبتا ارزونش هست.

karname
15-10-2022, 21:37
احتمالا غیر از برقچی جای دیگری نیست ..

برقچی الان سلطان مودم فیبر نوری ایران هست

مگه اینکه تو ترب و ایمالز جستجو کنید ببینید فروشنده های متفرقه هستند که از سر استیصال قیمت کمتر بدن

----
با توجه به اینکه کمپانی هوواوی و بقیه شرکت های چینی دزد هستند

فرق مودم هایی که گفتید احتمالا بیشتر در وای فای هست

و مودم اول به نظر میرسه جدیدتر هست .
چون مودم دوم یه تخفیف گنده خورده احتمالا قدیمی تر هست

نوع مودم
مودم فیبر نوری

قدرت آنتن
2*5dBi

تعداد پورت شبکه
4 عدد

سرعت پورت شبکه
1000*4

دوبانده
بله

تکنولوژی وای فای
wifi 6

PON
SC/UPC

تعداد پورت تلفن
1 عدد

تعداد پورت USB
2 عدد

کاربرد پورت USB
برای شر کردن اطلاعات

سرعت وایرلس
574Mbit/s

سرعت وایرلس باند 5

نوع مودم
مودم فیبر نوری

تعداد پورت شبکه
4 عدد

سرعت پورت شبکه
1000*4

قدرت آنتن
2*5dBi

PON
SC/UPC

تکنولوژی وای فای
wifi 6

رنگ
سفید

دوبانده
بله

تعداد پورت USB
2 عدد

کاربرد پورت USB
برای شر کردن اطلاعات

تعداد پورت تلفن
1 عدد

سرعت وایرلس
574Mbit/s

سرعت وایرلس باند 5
2402Mbit/

این هم مشخصات مودم دوم

همان طور که میبینید هووای مثل قضیه TD-LTE مودم بارون کرده که پول بیشتری به جیب بزنه

2402Mbit/

این مشخصات مودم اول

اگر ترب رو چک کنید، فروشنده زیاده ولی تنوع برقچی نسبتا زیاد هست. هرچند باید در عمل دید که اون مودمی که شما میخواین رو موجود داره یا نه؟ چون چندباری قصد خرید تجهیزات شبکه رو داشتم که تماس گرفتم موجود نداشتند!
یا مثل آی تی سام که یکبار اومدم خرید کنم، منصرف شدم، خودشون تماس گرفتن و گفتند نمیخوای خرید کنی؟ گفتم قیمت و موجودی تون قطعی هست؟ گفتن خیالت جمع! واریز که کردم گفتند موجود نداریم. با کلی دعوا پول رو پس گرفتم بعد با قیمت ۲ برابر مجددا موجود کردند!
توی این مدل ها شخصا مدل 8245Q و 8245H رو دوست دارم (به شرط سبز بودن سوکت). مخصوصا 8245Q که برای عربستان ساختن. مودم جونداری هست فقط حیف خیلی قدیمیه (شاید باورتون نشه مربوط به سال ۲۰۱۲-۲۰۱۳)
و اینکه فریمور اصلی عربستانش یک سری مشکلات روی وای فای داره و لوگوی عربستان رو میزنه که البته من تونستم این مشکلات رو هم رفع کنم. با همین قدیمی بودنش، با تغییراتی که تو فریمورش دادم، روی وای فای ۵ گیگاهرتز، سرعتی که دریافت می کردم (با فاصله دو اتاق از مودم) از اکسس پوینت WiFI6+ خود هواوی بیشتر بود! مدل AX3 dual core
تازه اکسس پوینت AX3 چهارتا آنتن اکسترنال بزرگ داره ولی آنتن های 8245Q داخلی هست.
تو فاصله نزدیک (در حد نیم متر) مک بوک هایی که تست کردم، سرعت وای فای بیشتری می تونستن از 8245Q بگیرن.
حالا شاید اگر دیوایسی WIFI 6+ داشته باشه، ممکنه AX3 بهتر جواب بده ولی روی AC برای من نتیجه معکوس بود.

لیونل_مسی
15-10-2022, 21:51
اگر ترب رو چک کنید، فروشنده زیاده ولی تنوع برقچی نسبتا زیاد هست. هرچند باید در عمل دید که اون مودمی که شما میخواین رو موجود داره یا نه؟ چون چندباری قصد خرید تجهیزات شبکه رو داشتم که تماس گرفتم موجود نداشتند!
یا مثل آی تی سام که یکبار اومدم خرید کنم، منصرف شدم، خودشون تماس گرفتن و گفتند نمیخوای خرید کنی؟ گفتم قیمت و موجودی تون قطعی هست؟ گفتن خیالت جمع! واریز که کردم گفتند موجود نداریم. با کلی دعوا پول رو پس گرفتم بعد با قیمت ۲ برابر مجددا موجود کردند!
توی این مدل ها شخصا مدل 8245Q و 8245H رو دوست دارم (به شرط سبز بودن سوکت). مخصوصا 8245Q که برای عربستان ساختن. مودم جونداری هست فقط حیف خیلی قدیمیه (شاید باورتون نشه مربوط به سال ۲۰۱۲-۲۰۱۳)
و اینکه فریمور اصلی عربستانش یک سری مشکلات روی وای فای داره و لوگوی عربستان رو میزنه که البته من تونستم این مشکلات رو هم رفع کنم. با همین قدیمی بودنش، با تغییراتی که تو فریمورش دادم، روی وای فای ۵ گیگاهرتز، سرعتی که دریافت می کردم (با فاصله دو اتاق از مودم) از اکسس پوینت WiFI6+ خود هواوی بیشتر بود! مدل AX3 dual core
تازه اکسس پوینت AX3 چهارتا آنتن اکسترنال بزرگ داره ولی آنتن های 8245Q داخلی هست.
تو فاصله نزدیک (در حد نیم متر) مک بوک هایی که تست کردم، سرعت وای فای بیشتری می تونستن از 8245Q بگیرن.
حالا شاید اگر دیوایسی WIFI 6+ داشته باشه، ممکنه AX3 بهتر جواب بده ولی روی AC برای من نتیجه معکوس بود.

یعنی من اگه مودم هواووی بخرم از زایکسل بهتره ؟

بعد مرکز مخابراتی اجازه این کار را میده فقط مک براشون مهمه یا فاکتورهای دیگری هم هست ؟

karname
15-10-2022, 21:57
یعنی من اگه مودم هواووی بخرم از زایکسل بهتره ؟

بعد مرکز مخابراتی اجازه این کار را میده فقط مک براشون مهمه یا فاکتورهای دیگری هم هست ؟

چند صفحه قبل کامل توضیح دادم. اگر OLT مرکز شما زایکسل هست، حتما باید زایکسل تهیه کنید و چاره ای ظاهرا ندارید. تنوع هم ظاهرا توی بازار ایران نداره و فقط یک مدل هست که همون رو هم به زور موجود دارن و الان قیمت خیلی بالایی براش درخواست می کنن (در حد بالاترین مودم های هواوی). صرفا وای فایل 2.4 داره که نهایتا به زور روی وای فایلا ۶۰-۷۰ مگ بیشتر نمیده ولی روی LAN تا ۵۰۰ مگ هم من ازش اسپید تست گرفتم.
قبل از خرید حتما باید مودم های سازگار با OLT مرکز رو بپرسید (حالا از پیمانکار یا ترجیحا خود مرکز) بعضا پیمانکارها اطلاعات دقیق ممکنه نداشته باشن.
الان مرکز تلفن منطقه ما OLT اش زایکسل هست و توی منطقه ما همه مجبور به استفاده از زایکسل هست. استثنائا OLT که توی مجتمع مون نصب کردیم، هواوی هست و می تونیم از تنوع هواوی بهره مند بشیم.

لیونل_مسی
15-10-2022, 23:54
چند صفحه قبل کامل توضیح دادم. اگر OLT مرکز شما زایکسل هست، حتما باید زایکسل تهیه کنید و چاره ای ظاهرا ندارید. تنوع هم ظاهرا توی بازار ایران نداره و فقط یک مدل هست که همون رو هم به زور موجود دارن و الان قیمت خیلی بالایی براش درخواست می کنن (در حد بالاترین مودم های هواوی). صرفا وای فایل 2.4 داره که نهایتا به زور روی وای فایلا ۶۰-۷۰ مگ بیشتر نمیده ولی روی LAN تا ۵۰۰ مگ هم من ازش اسپید تست گرفتم.
قبل از خرید حتما باید مودم های سازگار با OLT مرکز رو بپرسید (حالا از پیمانکار یا ترجیحا خود مرکز) بعضا پیمانکارها اطلاعات دقیق ممکنه نداشته باشن.
الان مرکز تلفن منطقه ما OLT اش زایکسل هست و توی منطقه ما همه مجبور به استفاده از زایکسل هست. استثنائا OLT که توی مجتمع مون نصب کردیم، هواوی هست و می تونیم از تنوع هواوی بهره مند بشیم.

البته مبحث برند OLT چندین ... صفحه قبل بود نه چند صفحه قبل ..

mehde_682
02-11-2022, 11:34
کسی میدونه این فیبر نوری هست یا نه..یه کنتور داره که برقشو وصل کردن از همین تیر برق

pipo4713
04-11-2022, 16:11
کسی میدونه این فیبر نوری هست یا نه..یه کنتور داره که برقشو وصل کردن از همین تیر برق

بله این ODC یا همون کابینت فیبر نوری هست. فقط ازش برای یک کاربر سرویس ارایه نمیکنن باید چند کاربر بشید تا صرف کنه براشون.

mehde_682
05-11-2022, 21:38
بله این ODC یا همون کابینت فیبر نوری هست. فقط ازش برای یک کاربر سرویس ارایه نمیکنن باید چند کاربر بشید تا صرف کنه براشون.
آیا امکانش هست از این باکسها vdsl هم بدن چون من از یکی از کسایی که داشت اینو نصب میکرد پرسیدم گفت برای این خیابون به بالا vdsl میدیم

Amir1234646
07-11-2022, 11:09
آیا امکانش هست از این باکسها vdsl هم بدن چون من از یکی از کسایی که داشت اینو نصب میکرد پرسیدم گفت برای این خیابون به بالا vdsl میدیم

بله این دقیقا فقط برای VDSL هست.

peyman47
12-11-2022, 16:15

لیونل_مسی
13-11-2022, 06:10

- - - Updated - - -

لیونل_مسی
13-11-2022, 06:36
# روش مجانی :

salman2003
13-11-2022, 06:43
صرفا جهت اطلاع، اسمه یوزه دسکتاپت توی عکس های پینگ گرفتنت هست بامد...

لیونل_مسی
13-11-2022, 07:33
یعنی الان هک شدم رفت دیگه ؟

mohsenmobile1
13-11-2022, 10:41
وقت بخیر
دوستان من اینترنت adsl مخابرات دارم، از امروز شدیدترین محدودیت ها داره اعمال میشه بطوری که حتی پنلی دامنه نداشته باشه و آی پی باشه رو هم باز نمی کنه
روی ایرانسل محدودیت ها کمتره ، می خوام ببینم برای خونه ftth بگیرم محدودیت هاش همینقدر شدید هست یا کمتره
ممنون میشم راهنمای کنید

لیونل_مسی
13-11-2022, 12:46
وقت بخیر
دوستان من اینترنت adsl مخابرات دارم، از امروز شدیدترین محدودیت ها داره اعمال میشه بطوری که حتی پنلی دامنه نداشته باشه و آی پی باشه رو هم باز نمی کنه
روی ایرانسل محدودیت ها کمتره ، می خوام ببینم برای خونه ftth بگیرم محدودیت هاش همینقدر شدید هست یا کمتره
ممنون میشم راهنمای کنید

ما که محدودیتی ندیدیم

هر محدودیتی هست مالی شرکت های خصوصی ه که پاچه خوارن و گرون تر میدن

مثل همون ایرانسل

- - - Updated - - -

وقت بخیر
ممنون میشم راهنمای کنید

ما که محدودیتی ندیدیم

هر محدودیتی هست مالی شرکت های خصوصی ه که پاچه خوارن و گرون تر میدن

مثل همون ایرانسل

AVAST4890
15-11-2022, 19:28
دوستان من از شیراز هستم و سرویس ADSL مخابرات 16 مگی دارم که حداکثر 10 مگ سرعت میده بهم، به نظرتون تو شیراز سرویسهای فیبر نوری FTTH میشه گرفت؟ چه قدر سرعتم میره بالاتر؟

tahan4868
15-11-2022, 21:18

ببخشید. ارزون ترین بسته ffth بخوایم ثبت نام کنیم چقدر در میاد ؟

naasr
16-11-2022, 12:48
دوستان من از شیراز هستم و سرویس ADSL مخابرات 16 مگی دارم که حداکثر 10 مگ سرعت میده بهم، به نظرتون تو شیراز سرویسهای فیبر نوری FTTH میشه گرفت؟ چه قدر سرعتم میره بالاتر؟

باید بری مرکز مخابراتی سوال کنید

nasi1962
16-11-2022, 18:35
سرعتم شدیدا افزایش داشته. تو PS5 همیشه سرعتم روی 200 مگابیت بود الان شده 430 مگابیت
#مخابرات

nasi1962
16-11-2022, 18:49
این هم روی 3 تا سرور خارجی

لیونل_مسی
17-11-2022, 15:34
پینگت با تهران خوبه ولی با خارج مثل همه شهرستان هاست .

- - - Updated - - -

پینگت با تهران خوبه ولی با خارج مثل همه شهرستان هاست .

nasi1962
17-11-2022, 21:16
پینگت با تهران خوبه ولی با خارج مثل همه شهرستان هاست.
آره. پینگم یکم بالا رفته نسبت به 7 8 ماهه قبل.

لیونل_مسی
18-11-2022, 05:08
شب ها اینترنت را کند میکنند .

- - - Updated - - -

شب ها اینترنت را کند میکنند .

روانپریش
04-12-2022, 11:53
چجوری بفهمیم توی شهر ما هم اینترنت روی فیبر داده میشه؟

لیونل_مسی
04-12-2022, 12:26

کدوم شهر هستی اهواز ؟

اهواز میده جزو اولین شهرها بود

cartesiba
04-12-2022, 17:49
سلام دوستان یه چیز برای vdsl من ازساعت 10 شب تا صبح اینترنت هی قطع و وصل میشه باید چکار کرد؟ انگار 2020 هم نمیدونه چکار کنند

- - - Updated - - -

سلام دوستان یه چیز برای vdsl من ازساعت 10 شب تا صبح اینترنت هی قطع و وصل میشه باید چکار کرد؟ انگار 2020 هم نمیدونه چکار کنند

blackbird
07-12-2022, 10:50
سلام، کسی از دوستان میدونه قندشکنهای پولی معروف کدومشون رو مخابرات فیبر و همراه اول جواب میدن ؟

ra20222
07-12-2022, 10:53

باید زنگ بزنی 2020

ra20222
09-12-2022, 21:30
فرق تانوما با وی دی اس ال چیه؟

Amir1234646
11-12-2022, 09:18
فرق تانوما با وی دی اس ال چیه؟

تانوما همون FTTH (Fiber to the Home) هست که از مرکز تا مودم فیبر نوریه و مودم فیبر نوری میخواد. VDSL از مرکز تا نزدیکی مشترک فیبر هست و از کافوی VDSL تا مشترک کابل مسی و نیاز به مودم VDSL داره. از نظر سرعت هم برتری با تانوما هست. تانوما در ایران حدود 100-200 مگابیت سرعت داره و VDSL حداکثر حدود 80 مگابیت.

Mohsen_mzh
11-12-2022, 22:17
کسی سرویس پیش پرداخت داره که میخواسته از این کمپین ابر و باد استفاده کنه؟
من زنگ زدم میگه سر سرویس پیش پرداخت فعال نمیشه! یعنی چی آخه من نمیفهمم
کلا کسی هست سرویسش عادی بوده باشه بعد تغییرش داده باشه به این ابر و باد؟ سرعت زیاد میشه؟

لیونل_مسی
11-12-2022, 23:35
سرعت اول تا 300 بهت میدن
بعد همینجور میاد پایین تا برسه به 50 مگ
مخصوصا اگه قند شکن زیاد استفاده کنی
یا مورد غضب اپراتورهای مخابرات واقع بشی

.

- - - Updated - - -

سرعت اول تا 300 بهت میدن

.

Mohsen_mzh
12-12-2022, 01:32
سرعت اول تا 300 بهت میدن

.

- - - Updated - - -

سرعت اول تا 300 بهت میدن

.
من سوالم منحصرا در مورد این کمپین هست. اگر تجربه ای داری بنویس، نداری اسپم نده

MMDFullHD
12-12-2022, 03:18
باید زنگ بزنی 2020

اونام ارجاع میدن به مرکز مخابراتتون میگ زنگ میزنن بتون ولی
زنگم نمیزنن بت

حضوری باید خرشون رو گرفت

روانپریش
12-12-2022, 04:32
تانوما همون FTTH (Fiber to the Home) هست که از مرکز تا مودم فیبر نوریه و مودم فیبر نوری میخواد. VDSL از مرکز تا نزدیکی مشترک فیبر هست و از کافوی VDSL تا مشترک کابل مسی و نیاز به مودم VDSL داره. از نظر سرعت هم برتری با تانوما هست. تانوما در ایران حدود 100-200 مگابیت سرعت داره و VDSL حداکثر حدود 80 مگابیت.

چجوری بفهمیم میتونیم سوریس فیبر نوری بگیریم؟

ra20222
12-12-2022, 10:24
سرعت اول تا 300 بهت میدن

.

- - - Updated - - -

سرعت اول تا 300 بهت میدن

.
:دی:دی:دی
تو رو خدا خودت از چ سرویسی استفاده میکنی؟
ی آمار بگیر شاهرود فیبر نوری داره؟
تی دی ال تی ای No
وی دی اس ال No
...

- - - Updated - - -

لیونل_مسی
12-12-2022, 10:38
تی دی ال تی ای No
وی دی اس ال No
...

- - - Updated - - -

:D:دی:D

...........................

S!AVASH
12-12-2022, 10:40
سلام یه سوال

من تو اسپید تست این سرعت و میگیرم

اما هر فایلی از هر سروری میزارم برای دانلود سرعت قفل میشه رو ۱۲

لیونل_مسی
12-12-2022, 11:02
تی دی ال تی ای No
وی دی اس ال No
...

- - - Updated - - -

شاهرود سمنانه یا خراسان ؟

خیلی غصه نخور

ببین این لینک ثبت نام ftth مخابرات :

رفیق هاتو تو شاهرود جم کن همه ثبت نام کنن
نهایتا براتون میکشن
من خودم کلی آدم جم کردم .
3 چهار سال حداقل طول کشید تا بهم دادن به اضافه یه شش ماه

غصه تی دی را نخور ، فقط اسمش ثابته یعنی بسته ها به صرفه ترن
نه سرعت داره نه هیچی

اینجا را نگاه کن

ایرانسل زاهدان 5G کشیده
خیلی جاهای دیگه نکشیده هنوز ..
مثل یزد که مردم خیلی بیشتر از کامپیوتر و اینترنت استفاده میکنن
سیاسی ه

لیونل_مسی
12-12-2022, 11:10
سلام یه سوال

من تو اسپید تست این سرعت و میگیرم

اما هر فایلی از هر سروری میزارم برای دانلود سرعت قفل میشه رو ۱۲

من که گفتم

اون دوستمون میگه اسپم میدی

اول که میگیری 300 بهت میدن رو مودم
کمپین ابر و باد
سرویس Up to 300

ولی قند شکن استفاده کنی میاد رو 100 که میشه همون 12 که گفتی

راه حلش اینه که مودم را بزاری بریج
یا وصل کنی به کامپیوتر یا روتر پیش 2020 مک جدید ثبت نام کنی ..

MMDFullHD
12-12-2022, 11:36
شاهرود سمنانه یا خراسان ؟

خیلی غصه نخور

ببین این لینک ثبت نام ftth مخابرات :

رفیق هاتو تو شاهرود جم کن همه ثبت نام کنن
نهایتا براتون میکشن
من خودم کلی آدم جم کردم .
3 چهار سال حداقل طول کشید تا بهم دادن به اضافه یه شش ماه

غصه تی دی را نخور ، فقط اسمش ثابته یعنی بسته ها به صرفه ترن
نه سرعت داره نه هیچی

اینجا را نگاه کن

ایرانسل زاهدان 5G کشیده
خیلی جاهای دیگه نکشیده هنوز ..
مثل یزد که مردم خیلی بیشتر از کامپیوتر و اینترنت استفاده میکنن
سیاسی ه

مدیری وجود ندارع تورو بن بزنه دیگ اواتار ع ن تورو نمبینیم؟؟
دیگ الکی اسپم پست نزنی

یزد کردستان لرستان قشم کرمان زنجان قزوین اردبیل قم
ایلام الان هر استان الان ی سایت دارن

تهران هم الان پوشش ۵جی اش گسترده تر شده شهرک چیتگر فرودگاه امام و مهراباد و ... اضافه شدن
اطلاعات نداری تایپ نکن و از نت خدافطی کن

mehrabooni
12-12-2022, 15:39
مدیری وجود ندارع تورو بن بزنه دیگ اواتار ع ن تورو نمبینیم؟؟
دیگ الکی اسپم پست نزنی

اینارو بلاک کن داداش دیگه پست هاشون رو نمیبینی راحت میشی
این کاربر رو هم ایگنور کن @ra20222 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مولتی یوزره همون اسپمره

sia0368
12-12-2022, 16:19
سلام
هزینه ip استاتیک روی اینترنت تانوما چه طوره ؟

nasi1962
15-12-2022, 08:36
دوستان کسی نیست چند تا قند شکن پولیه خیلی خوب و چند تا هم رایگان واسه فیبر معرفی کنه؟
برای ویندوز و هم IOs, Android اپلیکیشن یا کانکشنه قوی با اکثر سرورهارو داشته باشه.

از شانس بدِ ما هر چی اپلیکیشن واسه موبایل بانک و چیزای دیگست روی IOs یکی دو ماهه اصلا کار نمیکنه، بانک میرم میگه باید آپدیتش کنی، ولی تو App Store تحریمه.
میگه باید بری اشتراک از استورهای ایرانی بخری، که خوشبختانه قیمتِ بسته های ماهیانش اندازه قیمته خود گوشی آیفونه:wac: 700 800 هزار تومن واسه یکی دو ماه!!!!! تُرش نمیکنید یوقت!
والله نمیدونم این سیب اپ و ... چه مسخره بازی ایه اینا درست کردن واسه ملت!
میگن چون گوشی های آیفون گرونه و استفاده کننده هاش حتما تواناییه پرداخته هزینه های جانبی و استورشو دارن پس ای جان، هر قیمتی بزاریم میان پول میدن.

لیونل_مسی
20-12-2022, 06:32
سلام

یکی از اپراتورها به من گفت حدود ماهی 10 دوازده تومن

- - - Updated - - -

سلام

یکی از اپراتورها به من گفت حدود ماهی 10 دوازده تومن

blackbird
21-12-2022, 12:17
سلام دوستان. من سرویس 20 مگ تانوما قرار داد قدیم دارم حجم 420 گیگ، داخل پنل مشترک روزهای مانده از سرویس ۳۶۶۲ بود که بالا عدی که مانده بود رو نشون میداد یعنی شروع قرار داد 10 سال و آخر ماه آبان مانده 2583 روز یعنی 7 سال بود که یک دفعه شد 3600 روز و 30 روز مانده که متوجه نشده بودم ! چند روز پیش پیام اومد سرویس 4 روزه دیگه تمومه و مرکز رفتم گفت قرار دادتون تموم شده باید قرار داد جدید ببندی که قیمتها خیلی بالاتر بودن من برای اون 110.000 میدادم و الان 50 مگ 500 گیگ 300.000 !!!
دوستان کسی تجربه اتمام قرار داد داره میشه شکایت کرد که 7 سال مونده بوده؟ 2020 میگه اون باگ سیستم هست که فکر نمیکنم و مرکز هم میگه همه قرار دادها به روز شده کسی اطلاعی داره ممنون میشم به اشتراک بگذاره. قیمت سرویسها و حجم هم دارید بگید هر منطقه و شهر انگار یه مدله برای خودش.

kenshikan
21-12-2022, 13:07
سلام دوستان. من سرویس 20 مگ تانوما قرار داد قدیم دارم حجم 420 گیگ، داخل پنل مشترک روزهای مانده از سرویس ۳۶۶۲ بود که بالا عدی که مانده بود رو نشون میداد یعنی شروع قرار داد 10 سال و آخر ماه آبان مانده 2583 روز یعنی 7 سال بود که یک دفعه شد 3600 روز و 30 روز مانده که متوجه نشده بودم ! چند روز پیش پیام اومد سرویس 4 روزه دیگه تمومه و مرکز رفتم گفت قرار دادتون تموم شده باید قرار داد جدید ببندی که قیمتها خیلی بالاتر بودن من برای اون 110.000 میدادم و الان 50 مگ 500 گیگ 300.000 !!!
دوستان کسی تجربه اتمام قرار داد داره میشه شکایت کرد که 7 سال مونده بوده؟ 2020 میگه اون باگ سیستم هست که فکر نمیکنم و مرکز هم میگه همه قرار دادها به روز شده کسی اطلاعی داره ممنون میشم به اشتراک بگذاره. قیمت سرویسها و حجم هم دارید بگید هر منطقه و شهر انگار یه مدله برای خودش.

سلام
آيا pdf قرارداد رو از سايت مخابرات دانلود کرده بوديد؟
آيا از پنل تون و روزهاي مانده قراداد اسکرين شات داريد؟
پيامک هاي فعال سازي و ... چطور؟

اگر تو اينها بند و تبصره اي که مخابرات بتونه اون رو بهانه کنه نباشه، مي تونيد اينها رو زيپ و در سايت رگولاتوري 195 بارگذاري کنيد که پيگيري کنن.

pipo4713
21-12-2022, 13:45

سرویس ۷ ساله یا ۱۰ ساله به هیچ عنوان ندارن.. اینکه شما چنین چیزی رو دیدین دقیقا همان باگ سیستم بوده وگرنه قرارداد ها ۱ساله و یا ۲ ساله با توجه به گرفتن مودم و... بوده.
هیچ شکایتی نمیشه کرد و بهتره زود هم سرویس یکساله رو بگیرید چون احتمالا برای سال جدید باز هم قیمت رو بالا میبرن...

البته بگم من هیچ وقت توی لیست سرویسها ۱۰ ساله ندیده بودم و بعید هم هست چنین حالتی باشه..

blackbird
21-12-2022, 13:51
احتمالا 3 ساله بوده دقیقا الان سه سال گذشته. 300 با 9% مالیات پول فیلترنت دادن خیلی زور داره :grrr:

blackbird
21-12-2022, 14:34
سلام
آيا pdf قرارداد رو از سايت مخابرات دانلود کرده بوديد؟
آيا از پنل تون و روزهاي مانده قراداد اسکرين شات داريد؟
پيامک هاي فعال سازي و ... چطور؟

اگر تو اينها بند و تبصره اي که مخابرات بتونه اون رو بهانه کنه نباشه، مي تونيد اينها رو زيپ و در سايت رگولاتوري 195 بارگذاري کنيد که پيگيري کنن.

اسکرین شات که دارم فکر نکنم سندیت داشته باشه هنوز زده 3600 روز قرار داد هم تو سایت هست یه بند زمان داره زیر کپی کردم

1-13– دورهاشتراک: مدت زمان سرویس انتخابی در شیوه فروش پیش پرداخت، که مشترک بر اساس تعرفه اعلامی از سوی شرکت در چارچوب مصوبات کمیسیون، هزینهی آن را میپردازد و از زمان دایری سرویس آغاز میشود.

ﻣﺎده ۳ - ﻣﺪت ﻗﺮارداد
1-3 – مدت این قراردادمعادل نامحدود و بر اساس شیوه فروش پرداخت دورهای است.
2-3– در ﺷﯿﻮه ﻓﺮوش ﭘﺮداﺧﺖ دوره ای)Post paid(، در ﺻﻮرت ﻋﺪم ﺗﻘﺎﺿﺎی ﮐﺘﺒﯽ ﻫﺮ ﯾﮏ از ﻃﺮﻓﯿﻦ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ ﻗﻄﻊ اراﯾﻪ ﺧﺪﻣﺎت در اﻧﻘﻀﺎء ﻣﺪت ﻣﺬﮐﻮر، ﻗﺮارداد ﺑﺎ ﺷﺮاﯾﻂ ﺣﺎﮐﻢ ﺑﺮ آن ﺗﺎ زﻣﺎن اﻋﻼم اﻧﺼﺮاف از درﯾﺎﻓﺖ / اراﯾﻪ ﺧﺪﻣﺎت ﻫﺮﯾﮏ از ﻃﺮﻓﯿﻦ ﺗﻤﺪﯾﺪ ﺷﺪه ﺗﻠﻘﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد.
3-3– در روش ﭘﯿﺶ ﭘﺮداﺧﺖ)prepaid(، ﭘﺲ از اﺗﻤﺎم ﻣﺪت زﻣﺎن ﻗﺮارداد، ﺗﻤﺪﯾﺪ ﻣﺠﺪد ﻗﺮارداد از ﻃﺮﯾﻖ ﭘﻨﻞ ﮐﺎرﺑﺮی ، ﺑﻪ ﺻﻮرت دوره ای و ﺑﺮ اﺳﺎس ﺷﺮاﯾﻂ و ﺿﻮاﺑﻂ ﺟﺪﯾﺪ ﺻﻮرت ﻣﯽ ﮔﺮدد )آﺧﺮﻳﻦ ﻧﺴﺨﻪ ﻗﺮارداد در ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ CRM ﻣﻮﺟﻮد ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ(.
6-3 – در روش ﭘﯿﺶ ﭘﺮداﺧﺖ)prepaid(، ﻫﺸﺪار ﭘﺎﯾﺎن زﻣﺎن دوره ﺳﺮوﯾﺲ ﻃﺒﻖ ﻗﺮارداد ﺣﺪاﻗﻞ 5 روز ﻗﺒﻞ از اﺗﻤﺎم زﻣﺎن ﭘﺎﻳﺎن دوره اﺷﺘﺮاک، ﺗﻮﺳﻂ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺎ روش درﺧﻮاﺳﺘﯽ ﻣﺸﺘﺮک ﺑﻪ وی اﻃﻼع رﺳﺎﻧﯽ ﻣﯽ ﺷﻮد و در ﺻﻮرت ﻋﺪم درﺧﻮاﺳﺖ ﺗﻤﺪﯾﺪ از ﺳﻮی ﻣﺸﺘﺮک ﺗﺎ 72 ﺳﺎﻋﺖ ﭘﺲ از ﭘﺎﯾﺎن ﻣﺪت زﻣﺎن ﻗﺮارداد، ﻗﺮارداد ﻓﯽ ﻣﺎ ﺑﯿﻦ ﭘﺎﯾﺎن ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺗﻠﻘﯽ ﺷﺪه و ﺳﺮوﯾﺲ ﺟﻤﻊ آوری ﻣﯽ ﺷﻮد و راه اﻧﺪازی ﻣﺠﺪد ﺳﺮوﯾﺲ ﻣﺸﻤﻮل زﻣﺎن و ﺷﺮاﯾﻂ ﺟﺪﯾﺪ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﻮد.
۶-۶– ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺘﻌﻬﺪ ﻣﯽﺷﻮد ﺗﺎ ﭘﺎﯾﺎن دورهی اﺷﺘﺮاک ﺧﺪﻣﺖ اﻧﺘﺨﺎﺑﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮی در ﺷﺮاﯾﻂ ﻣﻘﺮر در ﻗﺮارداد ﻧﺨﻮاﻫﺪ داد، ﻣﮕﺮ اﯾﻨﮑﻪ ﺑﺮ اﺳﺎس اﻋﻼم ﺳﺎزﻣﺎن ﻣﺠﺒﻮر ﺑﻪ اﻋﻤﺎل ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ در اﯾﻦ ﻣﻮرد ﻧﯿﺰ ﺷﺮاﯾﻂ ﺟﺪﯾﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ اﻃﻼع ﻣﺸﺘﺮک رﺳﯿﺪه و ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮی در ﺧﺼﻮص اداﻣﻪ ﯾﺎ ﻓﺴﺦ ﻗﺮارداد در اﺧﺘﯿﺎر ﻣﺸﺘﺮک ﺑﺎﺷﺪ.
اون بند 3-6 خیلی ناجوره سرویس فیبر من رو از خداشونه جمع کنن تا حالا چند بار کابل پاره شده عوض کردن رییس مرکز گفت اگه من اینجا بودم بهت سرویس نمیدادم دیگه الان گرفتی باید خدمات بدیم. قرار دادجایی ندیدم دقیق زمان داشته باشه فکر کنم همین 3 سال گرون نشده باید خدا رو شکر کرد شما چیزی متوجه شدی به من بگو مرسی

mehran.es
30-12-2022, 22:34
دوستان یه سوال
مودم من مدل fiberhome 5506-04 هست این مودم که 4 پورت گیگ داره قابلیت اتصال روتر داره?
از سال 99 این مودمو استفاده میکنم ممکنه این مودم اختلال تو دسترسی به نت داشته باشه؟ یا وای فای ضعیف شه؟
چون از حدود 1 ماه پیش دسترسی به قند شکنای پولی برام غیر ممکن شده رو نت مخابرات و اینکه سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه برام.
دوستانی که مشتری فیبر هستن همچین مشکلاتی مواجه شدن این اواخر؟
سایتهای که سرور داخل کشور دارن زیر 1 ثانیه لود میکنه ولی سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه

روانپریش
31-12-2022, 01:46
میانگین سرعت فیبر نوری چقدر هست؟

S!AVASH
31-12-2022, 09:52
دوستان یه سوال
مودم من مدل fiberhome 5506-04 هست این مودم که 4 پورت گیگ داره قابلیت اتصال روتر داره?
از سال 99 این مودمو استفاده میکنم ممکنه این مودم اختلال تو دسترسی به نت داشته باشه؟ یا وای فای ضعیف شه؟
چون از حدود 1 ماه پیش دسترسی به قند شکنای پولی برام غیر ممکن شده رو نت مخابرات و اینکه سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه برام.
دوستانی که مشتری فیبر هستن همچین مشکلاتی مواجه شدن این اواخر؟
سایتهای که سرور داخل کشور دارن زیر 1 ثانیه لود میکنه ولی سایت های خارجی رو گاها دیر لود میکنه

من بهش روتر شیاِئومی وصل کردم
مشکل از مودمت نیست .مشکل از کشورته که اینترنت و محدود کرده

shabnam1986
31-12-2022, 11:15
دوستان من تانوما ثبت نام کردم خبری نشد منطقه مون رو ساپورت نمیکنه پس این ثبت نام سر کاریه؟:blink:

mehran.es
01-01-2023, 12:10
ممنون . پس برای همه این مشکلات هست.
چون تعجب کردم هیچکس تو انجمن از این مساله چیزی نگفته

elinbarrage
03-01-2023, 13:17
میانگین سرعت فیبر نوری چقدر هست؟
100 مگابیت با اتصال LAN

elinbarrage
03-01-2023, 13:23
سلام دوستان,اینجا کسی اینترنت فیبرنوری های وب رو داره؟!راستش طرح هاشو دیدم به نسبت ارزون تر از مخابراته(البته طرح برا کسایی که مودم دارن,مثلا سرعت 100 مگ با حجم 750 گیگ رو میده 280)در حالی که مخابرات حجم 500 گیگ با سرعت 50 مگ رو میده 300 تومن و با مالیات اینا میشه 320 تومن!سرعت های وب هم میگفتن بعضی مناطق تا 350 مگابیت میره!بعد یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که انگار کابل داخلی ما یه مشکلاتی داره..پارسال افتش دورو بر -30 بود و وقتی 31 میرسید سرعت اپلود میرسید به صفر!اومدن درست کردن شد -26 بعد دوباره الان افت تدریجی رو شروع کرده شده -27.45..هرچند این مقدار مشکل نداره ولی همون آش و کاسه ی سال پیش داره اتفاق میوفته..سر همین در نظر داشتم از اونجایی که طرح سیمکشی رایگان داره های وب رو جایگزین کنم فقط از دوستان نظر خواستم ببینم آیا تجربه این اینترنت رو داشتن یا نه.

amfouter
08-01-2023, 13:02
سلام. دوستان چند هفته ای هست که طرح من به تایید مخابرات رسیده و طراح طرح رو به مرکز تحویل داده ولی برای کابل کشی منطقه مرکز پیمانکار نداره. ظاهرا پیمانکار قبلی به خاطر طلبی که داشته دیگه کار نمیکنه و کار مشترکایی که درخواست دادن رو هواست. کسی راهکاری داره که باید چیکار کنم تا زودتر سرویس رو برام نصبش کنن... ممنون میشم راهنماییم کنین:»

pipo4713
08-01-2023, 13:47
سلام. دوستان چند هفته ای هست که طرح من به تایید مخابرات رسیده و طراح طرح رو به مرکز تحویل داده ولی برای کابل کشی منطقه مرکز پیمانکار نداره. ظاهرا پیمانکار قبلی به خاطر طلبی که داشته دیگه کار نمیکنه و کار مشترکایی که درخواست دادن رو هواست. کسی راهکاری داره که باید چیکار کنم تا زودتر سرویس رو برام نصبش کنن... ممنون میشم راهنماییم کنین:»

میتونید از پیمانکار شخصی استفاده کنید که هزینه بیرون هم برای خودتون در بر داره.. پس مقداری باید تحمل کنید تا پیمانکار جدید بیاد و یا همون پیمانکار انجام بده..
البته بیشتر مناطق ۲ تا پیمانکار داره برای همین پرس و جو کنید شاید شخص دیگری باشد.

- - - Updated - - -

میتونید از پیمانکار شخصی استفاده کنید که هزینه بیرون هم برای خودتون در بر داره.. پس مقداری باید تحمل کنید تا پیمانکار جدید بیاد و یا همون پیمانکار انجام بده..
البته بیشتر مناطق ۲ تا پیمانکار داره برای همین پرس و جو کنید شاید شخص دیگری باشد.

amfouter
08-01-2023, 16:19
ممنون از‌ راهنماییتون.
میخواستم پیمانکار شخصی بیارم‌ ولی رئیس مرکز مخالفت کرد. پیمانکار دیگه ای هم طبق پرس و جویی که کردم ندارن. با شکایت به بازرسی مخابرات به نظرتون کار به جایی میرسه؟

آرین 0098
09-01-2023, 16:32
افرادی که در این وضعیت، به فکر فیبر هستند واقعاً باید از نظر برخی پارامترهای بیولوژیکی مورد بررسی قرار بگیرند ...
طرف این همه خرج فیبر کرده، آخرش سرعت آپلود ۱ مگ و پکت لاس بسیار بالا نصیبش شده، ولی همچنان یه سری مصرانه دنبال گرفتنش هستند ...
این پشتکارتون رو خرج چیزهای دیگه می کردید در این شرایط، الآن همه اینترنت خوب داشتیم بدون محدودیت

pipo4713
09-01-2023, 19:15
افرادی که در این وضعیت، به فکر فیبر هستند واقعاً باید از نظر برخی پارامترهای بیولوژیکی مورد بررسی قرار بگیرند ...
طرف این همه خرج فیبر کرده، آخرش سرعت آپلود ۱ مگ و پکت لاس بسیار بالا نصیبش شده، ولی همچنان یه سری مصرانه دنبال گرفتنش هستند ...
این پشتکارتون رو خرج چیزهای دیگه می کردید در این شرایط، الآن همه اینترنت خوب داشتیم بدون محدودیت

دوست من چرا فکر میکنی که آپلود و پاکت لاس بالایی وجود داره؟ شاید در برخی نقاط باشه و در نقاط دیگر اینطور نیست.
من دانلودم روی ۳۰۰ و آپلودم روی ۲۵۰ هست و هیچ مشکلی ندارم و همینطور از چیلتر شکن که استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی به کارش ادامه میده..

pipo4713
09-01-2023, 19:17
ممنون از‌ راهنماییتون.
میخواستم پیمانکار شخصی بیارم‌ ولی رئیس مرکز مخالفت کرد. پیمانکار دیگه ای هم طبق پرس و جویی که کردم ندارن. با شکایت به بازرسی مخابرات به نظرتون کار به جایی میرسه؟

میتونی شکایت کنی اما بهتره قبلش یکبار دیگه با رییس مرکز حرف بزنی.. اگر هم تهران هستی هر مرکز مخابراتی دارای رییس منطقه هست و سعی کن یکبار هم بری مخابرات مرکزی و باهاش درمیون بذاری اگر دیدی تاثیری نداشت در بازرسی مخابرات ثبت کن اگر موضوعی در این مورد داشت باهات که تماس میگیرن احتمالا بازم همینطور ادامه پیدا میکنه ولی شاید زودتر مجبور بشن مشکل رو حل کنن.

mehran.es
09-01-2023, 22:03
دوستانی که سرویس ftth مخابرات دارین از مهر ماه تا حالا سایت یوتیوب بدون قن شکن براتون میاره؟

mirsina1979
10-01-2023, 15:15
دوستانی که سرویس ftth مخابرات دارین از مهر ماه تا حالا سایت یوتیوب بدون قن شکن براتون میاره؟
سایت بالا میاد ولی کامل لود نمیشه حتی ویدیو هم لود نمیکنه
ولی به شدت از کیفیت راضی ام اکثر قند شکن ها هم کار میکنن

thelegend1987
11-01-2023, 14:26

اگه مثلا طبقه پنجم باشین کابل کشی برای این سرویس به چه صورته؟ چقدر هزینه داره؟

- - - Updated - - -

لیونل_مسی
11-01-2023, 23:03

- - - Updated - - -

بستگی داره کجا باشی پیمان کارت چی باشه ...

مثلا چند تا ساختمون بالای ما راحت از خود FAT سیم کشیدن ، بردن از فاصله بین دو تا ساختمان رد کردن به یکی از واحد های بالا دادن .
یا حتی بعضی پیمان کارها متری هم حساب نمیکنن .. بسته به حجم کارشون یه پولی هپلی از تون میگیرن
.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

بستگی داره کجا باشی پیمان کارت چی باشه ...

مثلا چند تا ساختمون بالای ما راحت از خود FAT سیم کشیدن ، بردن از فاصله بین دو تا ساختمان رد کردن به یکی از واحد های بالا دادن .
یا حتی بعضی پیمان کارها متری هم حساب نمیکنن .. بسته به حجم کارشون یه پولی هپلی از تون میگیرن
.

sadegh1010
15-01-2023, 23:59
سرعتم شدیدا افزایش داشته. تو PS5 همیشه سرعتم روی 200 مگابیت بود الان شده 430 مگابیت
#مخابرات

سلام وقت شما بخیر . عذر خواهم بنده تازگی فیبرنوری فعال شده و مخابرات به بنده مودم ۸۲۴۵c داد ولی یک ایراد داره اونم اینکه با استفاده از کابل لن در لب تاپ تا ۱۰۰ مگ سرعت دریافت میکنم اما در حالت وایرلس یا همون وای فای سرعت از ۴۵ فراتر نمیره . حتی کانال ها در تنظیمات مودم تغییر دادم اما هیچ فرقی حاصل نشد ، خواستم بدونم مودم ضعیف هست یا تنظیمات دیگری داره که بتونم سرعت دریافتی از وایرلس بیشتر کنم ، ؟ چه مودمی شما استفاده میکنید این سرعت با کابل شبکه دریافت میکنید یا وایرلس ؟ و اینکه چه مودم پیشنهاد میکنید ؟

sadegh1010
16-01-2023, 00:18
#مخابرات

سلام وقت شما بخیر . عذر خواهم بنده تازگی فیبرنوری فعال شده و مخابرات به بنده مودم ۸۲۴۵c داد ولی یک ایراد داره اونم اینکه با استفاده از کابل لن در لب تاپ تا ۱۰۰ مگ سرعت دریافت میکنم اما در حالت وایرلس یا همون وای فای سرعت از ۴۵ فراتر نمیره . حتی کانال ها در تنظیمات مودم تغییر دادم اما هیچ فرقی حاصل نشد ، خواستم بدونم مودم ضعیف هست یا تنظیمات دیگری داره که بتونم سرعت دریافتی از وایرلس بیشتر کنم ، ؟ چه مودمی شما استفاده میکنید این سرعت با کابل شبکه دریافت میکنید یا وایرلس ؟ و اینکه چه مودم پیشنهاد میکنید ؟

sadegh1010
16-01-2023, 00:26

بله عالیه ، من هم خیلی راضیم

farhang_k
16-01-2023, 10:11

درود
دوست عزیز مودم شما وای فای 2.4 گیگاهرتزی هست و روی این فرکانس همه مودم ها بین 50تا 80 سرعت دارند برای بالاتر رفتن سرعت باید از یک مودم با وای فای 5گیگا هرتزی استفاده کنید
یا اینکه یک روتر وای فای 5یا6 به مودم متصل کنید البته توجه داشته باشید که مودم شما پورت لن گیگابیتی هم نداره و در هر صورت سرعت بالاتر از 100mb نخواهید داشت.

sadegh1010
16-01-2023, 11:13
درود
دوست عزیز مودم شما وای فای 2.4 گیگاهرتزی هست و روی این فرکانس همه مودم ها بین 50تا 80 سرعت دارند برای بالاتر رفتن سرعت باید از یک مودم با وای فای 5گیگا هرتزی استفاده کنید
یا اینکه یک روتر وای فای 5یا6 به مودم متصل کنید البته توجه داشته باشید که مودم شما پورت لن گیگابیتی هم نداره و در هر صورت سرعت بالاتر از 100mb نخواهید داشت.

ممنون چه مودم پیشنهاد میدید ؟
hs8546v5 از برقچی خوبه بگیرم ؟

sadegh1010
16-01-2023, 12:22
درود

ممنون چه مودم پیشنهاد میدید ؟
hs8546v5 از برقچی خوبه بگیرم ؟

meysam_s2015
16-01-2023, 12:30
حذف شد شد شش

GMaker
16-01-2023, 20:27
دوستان شما هم تجربه داشتید امشب انگار سایت ها دیر باز میشه
ولی تو گیم بهتر عمل میکنه
یعنی پینگ انگار همونه
ولی پکت لاس کمتر شده

فقط امشبه ؟

سلام پکت لاست شما با سرویس فیبر نوری چقدره؟ زیر ۱ درصده یا بیشتر؟

GMaker
16-01-2023, 21:25
دوستان اگه ۲ تا سرویس تانوما تو خونه داشته باشیم میشه کاری کرد سرعتشون شیر بشه و افزایش پیدا کنه؟

لیونل_مسی
17-01-2023, 11:48

سلام

اگر کاهش پینگ شرکت پینگ هینت استفاده کنی ...

پکت لاس داری حدود 10 الی بیست درصد

ولی اگر مستقیم به خود مخابرات استفاده کنی

صفر درصد !

چون همه مسیر نوری هست تا اون ور آب .

البته من فقط کال بازی میکنم . اون بالا مینویسه صفر درسد .

- - - Updated - - -

سلام

اگر کاهش پینگ شرکت پینگ هینت استفاده کنی ...

پکت لاس داری حدود 10 الی بیست درصد

ولی اگر مستقیم به خود مخابرات استفاده کنی

صفر درصد !

چون همه مسیر نوری هست تا اون ور آب .

البته من فقط کال بازی میکنم . اون بالا مینویسه صفر درسد .

لیونل_مسی
17-01-2023, 11:51
دوستان اگه ۲ تا سرویس تانوما تو خونه داشته باشیم میشه کاری کرد سرعتشون شیر بشه و افزایش پیدا کنه؟

مثل هر اینترنت دیگری ...

اگر به آدرس IP شما حساس باشه .

مثل گیم و بازی

سرعت تجمیع نمیشه ..

اگر نباشه

مثل دانلود تورنت و فایل با مولتی کانکشن و غیره

سرعت تجمیع میشه ..

حالا چه 2 تا باشه چه 3 تا .

GMaker
17-01-2023, 21:18
مثل هر اینترنت دیگری ...

اگر به آدرس IP شما حساس باشه .

مثل گیم و بازی

سرعت تجمیع نمیشه ..

اگر نباشه

مثل دانلود تورنت و فایل با مولتی کانکشن و غیره

سرعت تجمیع میشه ..

حالا چه 2 تا باشه چه 3 تا .

برای اینکار نیاز به روتر هستش؟ آموزشی از این برای فیبر نوری هستش

nasi1962
18-01-2023, 04:56
سلام به همه.
سرعته شما هم افت کرده؟

kenshikan
19-01-2023, 13:50

بله، مي تونيد با يه روتر مالتي ون يا روتري که بشه باهاش لودبالانس پياده کرد يا حتا با دو تا کارت شبکه روي يه کامپيوتر سرعت ها رو بزنيد سر هم. البته اين روشها که گفتم کلي ان و ترفندهاي ديگري مثل پراکسي ترکيبي هم قابل استفاده هست که به برنامه و کاري که مي خواهيد بکنيد بستگي دارن و روي دانلود تک کانکشن نتيجه نمي دن.

مخابرات هم وظيفه داره با هر سرويس مثل يه کاربر جداگانه برخورد کنه و پهناي باند رو بده. ولي بايد حواستون به تراکم کاربر و شيرينگ روي فيبر منطقه باشه. اگه منطقه شلوغ باشه اين کلک ها سرعت چند برابري بهتون نمي دن

GMaker
21-01-2023, 16:03
اینکه سرعت دانلود ۳۰۰ هستش آپلود روی ۳۰ قفل کردن چه راهی پیشنهاد میدید برای افزایش سرعت آپ؟ آپلودش برای من مهم تر نیازی به سرعت دانلود بالا ندارم

kenshikan
21-01-2023, 16:38
اینکه سرعت دانلود ۳۰۰ هستش آپلود روی ۳۰ قفل کردن چه راهی پیشنهاد میدید برای افزایش سرعت آپ؟ آپلودش برای من مهم تر نیازی به سرعت دانلود بالا ندارم

وقتي پورت رو مي بندن ديگه بسته ان، مگه اين که منظورتون هک کردن پنل اپراتور يا ديوايس هاش و بالا بردن نرخ آپلود باشه. چون آپلود رو با دانلود نمي تونيد طاق بزنيد.

يه راهش زنگ زدن و توجيه کردن پشتيباني شون هست چون معمولا سر آپلود دست شون بازه واگه دليل موجه بياريد نبايد با افزايشش چالش چنداني داشته باشن. يا اينکه دو تا سرويس بگيريد آپلودها رو ترکيب کنيد.

اگه اين روشها پاسخگو نبودن، فشرده سازي روي پراکسي يا تونل تنها راهيه که به ذهنم مي رسه که اونم بيشتر از 20 تا 30 درصد ترافيک رو افزايش نمي ده.

GMaker
21-01-2023, 16:50
وقتي پورت رو مي بندن ديگه بسته ان، مگه اين که منظورتون هک کردن پنل اپراتور يا ديوايس هاش و بالا بردن نرخ آپلود باشه. چون آپلود رو با دانلود نمي تونيد طاق بزنيد.

يه راهش زنگ زدن و توجيه کردن پشتيباني شون هست چون معمولا سر آپلود دست شون بازه واگه دليل موجه بياريد نبايد با افزايشش چالش چنداني داشته باشن. يا اينکه دو تا سرويس بگيريد آپلودها رو ترکيب کنيد.

اگه اين روشها پاسخگو نبودن، فشرده سازي روي پراکسي يا تونل تنها راهيه که به ذهنم مي رسه که اونم بيشتر از 20 تا 30 درصد ترافيک رو افزايش نمي ده.

اون پیمانکارشون که میاد سیم کشی میکنه داخل واحدهارو دستش باز هست با اون هماهنگ کرد؟ جایی که الان هستم از ۱۰۰ تا واحد حتی یکنفر هم سرویس فیبرنوری استفاده نمیکنه که محدودیت داشته باشن حاضر بودم چند برابر بیشتر پول بدم سرعت آپلود رو تا ۸۰-۹۰ برسونم

kenshikan
21-01-2023, 19:00
اون پیمانکارشون که میاد سیم کشی میکنه داخل واحدهارو دستش باز هست با اون هماهنگ کرد؟ جایی که الان هستم از ۱۰۰ تا واحد حتی یکنفر هم سرویس فیبرنوری استفاده نمیکنه که محدودیت داشته باشن حاضر بودم چند برابر بیشتر پول بدم سرعت آپلود رو تا ۸۰-۹۰ برسونم

نه، اون معمولا فقط پسيوکار ه. با کارشناس مرکز صحبت کنيد.

kenshikan
21-01-2023, 20:02

نه، اون معمولا فقط پسيوکار ه. با کارشناس مرکز صحبت کنيد.

luches
21-01-2023, 20:18
دوستان راهی برای برطرف کردن این محدودیت 100 مگ سرعت دانلود به عیر از تماس با 2020 و عوض کردن مک ادرس هست ؟ این عوض کردن مک ادرس رو کسی انجام داده و سرعتش برگشته رو 200 مگ ؟

GMaker
24-01-2023, 17:51
اینکه جلوی سرویس نوشته "پس پرداخت محدود" یعنی چی؟ اگه به پیش پرداخت تغییر بدم چه فرقی میکنه؟

Mohsen_mzh
24-01-2023, 17:58
اینکه جلوی سرویس نوشته "پس پرداخت محدود" یعنی چی؟ اگه به پیش پرداخت تغییر بدم چه فرقی میکنه؟
برای منم پس پرداخت محدود بود فکر میکردم پیش پرداختش کنم فرقی ایجاد میشه. فقط شد پیش پرداخت محدود! سرعت هم فرقی نکرد
بعد چند وقت پیش میخواستم از این کمپین ابر و باد استفاده کنم بلکه سرعت بیشتر شه که زنگ زدم پشتیبانی گفت سر پیش پرداخت امکانش نیست!

GMaker
25-01-2023, 13:11
سیم ۲ کور فیبرنوری تا چندتا سرویس و چه سرعتی رو میتونه ساپورت کنه؟ ۸ نفر همزمان با سرعت ۱۰۰ مگابیت میتونن با همین یه دوکور سرعت دانلود یا آپلود داشته باشن؟

لیونل_مسی
28-01-2023, 09:50
سیم ۲ کور فیبرنوری تا چندتا سرویس و چه سرعتی رو میتونه ساپورت کنه؟ ۸ نفر همزمان با سرعت ۱۰۰ مگابیت میتونن با همین یه دوکور سرعت دانلود یا آپلود داشته باشن؟

2 کور 2 سرویس

فقط عدد Rx ات ممکنه افت کنه

بسته به کیفیت کابل کشی شهر و محله تون یا شاید فاصله از مخابرات و .. و البته فیوژن کاری پیمان کار . نحوه مهندسی ftth تا منز ل و اناق شما

سرعت همونه .

- - - Updated - - -

2 کور 2 سرویس

فقط عدد Rx ات ممکنه افت کنه

بسته به کیفیت کابل کشی شهر و محله تون یا شاید فاصله از مخابرات و .. و البته فیوژن کاری پیمان کار . نحوه مهندسی ftth تا منز ل و اناق شما

سرعت همونه .

لیونل_مسی
28-01-2023, 09:52

محدود یعنی اینکه ترافیک نامحدود نیس . مثل یکی دو تا شرکت که روی تی دی نامحدود میدن .

لیونل_مسی
28-01-2023, 09:56
برای اینکار نیاز به روتر هستش؟ آموزشی از این برای فیبر نوری هستش

آموزش خاصی نداره

یا میتونید از روتر لود بالانس استفاده کنید .

که تنظیمات تخصصی و سخت داره

یا مستقیما به خود کامپیوتر وصل کنید با دو کارت شبکه یا یه شبکه و یه وایرلس ...

موقع دانلود تورنت از هر دو استفاده میکنه . هر چی که به آی پی حساس نباشه

لیونل_مسی
28-01-2023, 09:59

تنها راه تماس با 2020 و بقیه شماره های مخابرات هست و اینکه خودشون ترتیب اثر بدن مال من رو 90 بود از زمان کمپین ابر و باد رفته رو 200

GMaker
28-01-2023, 13:55
کمپین ابر و باد سرویس 300 مگابیت

- - - Updated - - -

shabnam1986
28-01-2023, 14:36
کمپین ابر و باد سرویس 300 مگابیت

- - - Updated - - -

[خوبه سرعتش ولی توقع داشتم خیلی بالاتر باشه
من هر چی فرم پر کردم ب من ندادن چرا؟

GMaker
28-01-2023, 15:02
[خوبه سرعتش ولی توقع داشتم خیلی بالاتر باشه
من هر چی فرم پر کردم ب من ندادن چرا؟

کجاش خوبه؟ سرعت اینترنت همراه من بالای ۱۰۰ مگابیت هست اینکه فیبره رو ۲۰ مگابیته که باید ۳۰۰ مگابیت باشه احتمالا مشکل از سیم کشی باشه

shabnam1986
28-01-2023, 15:11
کجاش خوبه؟ سرعت اینترنت همراه من بالای ۱۰۰ مگابیت هست اینکه فیبره رو ۲۰ مگابیته که باید ۳۰۰ مگابیت باشه احتمالا مشکل از سیم کشی باشه

من ای دی اس ال دارم یک سره قطعی داره زنگ میزنم طلبکار هم هستن :blink: ن فیبر میدن ن وی دی اس ال

blackbird
31-01-2023, 01:51
از ساعت دو صبح 9 بهمن تا دهم ساعت 8 شب یکدفعه 32 گیگ از حجم من کم شده. زنگ زدم 2020 گفتن همکارا تماس میگیرن یه آقایی زنگ زد فقط رگباری حرف زد فرصت نمیداد من چیزی بگم. میگفت مک تو ببند گفتم هست برنامه مدیریت نصب کن ضد هک نصب کن !!! چرت و پرت . من همیشه مصرف رو رو همه دیواس هام کنترل میکنم و نه دانلود بالا داشتم نه تورنت . گفت برو مرکز فرم پر کن . دوستان کسی این مورد کم شدن زیاد حجم رو داشته ؟ مرکز بری فایده ای داره ؟ چطوری میشه ثابت کرد حجم زیادی کم میکنن ؟ کسی تا حالا درگیرش شده پی گیری کرده ؟

thelegend1987
31-01-2023, 16:52
از ساعت دو صبح 9 بهمن تا دهم ساعت 8 شب یکدفعه 32 گیگ از حجم من کم شده. زنگ زدم 2020 گفتن همکارا تماس میگیرن یه آقایی زنگ زد فقط رگباری حرف زد فرصت نمیداد من چیزی بگم. میگفت مک تو ببند گفتم هست برنامه مدیریت نصب کن ضد هک نصب کن !!! چرت و پرت . من همیشه مصرف رو رو همه دیواس هام کنترل میکنم و نه دانلود بالا داشتم نه تورنت . گفت برو مرکز فرم پر کن . دوستان کسی این مورد کم شدن زیاد حجم رو داشته ؟ مرکز بری فایده ای داره ؟ چطوری میشه ثابت کرد حجم زیادی کم میکنن ؟ کسی تا حالا درگیرش شده پی گیری کرده ؟

اینجور موارد قابل پیگیری نیست و فقط وقتتون تلف میشه
جهت احتیاط اگه WPS روی مودم وای فای فعال هست خاموشش کنید

TAEL
03-02-2023, 21:33

من ADSL مخابرات دارم، این ماه یه روز 65 گیگ و یه روز 68 گیگ از حجمم کم شده. روی همه ی دستگاه هایی که که به مودم وصل میشه برنامه کنترل حجم دارم. سکیوریتی خود مودم هم کاملا بالاست و مک فیلترینگ دارم و دائم هم کنترل می کنم و کسی وصل نشده به مودم. به نظر میرسه خودشون دزدی می کنن که مردم زیاد استفاده نکنن. وگرنه با خط من که اسمش 16 مگ هست و عملا 10 مگ هم به زور سرعت میده، چطور میشه طی یک روز 68 گیگ دانلود کرد؟ 24 ساعته هم بذاری از سرور ایرانی دانلود کنه با نهایت سرعت، طی یک روز کامل نمیتونه این حجمو دانلود کنه. پیگیری هم نکردم، چون میدونم جز علافی و از کار و زندگی افتادن هیچ نتیجه ای نداره.

msha1404
04-02-2023, 21:44
سلام ببینید حجمتون آپلود شده؟
اگر آپلود بود بدید خطتون رو مخابرات بررسی کنه .

GMaker
04-02-2023, 22:01

اگه مورد مربوط به امنیت کامپیوترت نیست پیگیری نکن مگه ۳۰ گیگ چقدر هزینه اش میشه؟ برای من هر گیگی ۵۰۰ تا تک تومن هزینه داره که واقعا قیمت زیادی نیست اما از نظر امنیتی حتما پیگیری کن

hesamavr
07-02-2023, 13:18
بنده به تازگی تانوما مخابرات دریافت کرده ام (شهر تبریز). گاها قطع و وصلی پیش میاد، البته کم. در مورد فیلترینگ هم که ظاهرا مخابرات از همه بدتر شده. آپلود هم به 20 مگ محدوده برای سرور خارجی و روی سرور داخلی از 50 مگ بیشتر نمیشه. کمپین ابر و باد با سرعت 300 مگ هستش. می خواستم ببنم بقیبه دوستان که دارن هم این مشکلات رو دارن یا از مودم می تونه باشه؟ سیگنال فیبر در مودم کاملا مناسبه.
مودم EG8145V5 هستش.

shabnam1986
07-02-2023, 19:28
بنده به تازگی تانوما مخابرات دریافت کرده ام (شهر تبریز). گاها قطع و وصلی پیش میاد، البته کم. در مورد فیلترینگ هم که ظاهرا مخابرات از همه بدتر شده. آپلود هم به 20 مگ محدوده برای سرور خارجی و روی سرور داخلی از 50 مگ بیشتر نمیشه. کمپین ابر و باد با سرعت 300 مگ هستش. می خواستم ببنم بقیبه دوستان که دارن هم این مشکلات رو دارن یا از مودم می تونه باشه؟ سیگنال فیبر در مودم کاملا مناسبه.
مودم EG8145V5 هستش.

سلام دوست گرامی
شما واسه تانوما مودم مخصوص از مخابرات گرفتین یا خودتون خریدین؟
با مودم معمولی هم میشه کار کرد؟

hesamavr
07-02-2023, 19:37
سلام دوست گرامی
شما واسه تانوما مودم مخصوص از مخابرات گرفتین یا خودتون خریدین؟
با مودم معمولی هم میشه کار کرد؟

مودم معمولی منظورتون چیه، مودم فیبرنوری فیبرنوری مستقیما وارد مودم میشه و فقط باید از این نوع باشه. در مورد نوع مودم هم پیمانکارا خودشون میدن که بهترین مدل اش همین بود و دو کاناله هستش. از بیرون هم میتونی بخری، بسته به اخلاق پیمانکار ولی همیشه از بازار گرونتر میدن. جنس چینی هم هست نمیدونم اصله یا تقلبی و یا اصلا اصل و تقلبی وجود داره یا نه یا ادعای فروشندگانه

mohsenmobile1
08-02-2023, 16:19
مودم EG8145V5 هستش.

اینکه فرمودید فیلترینگ مخابرات از همه بدتره یعنی فیـــلتر شکن عمومی ها وصل نمیشه ؟
در صورت اتصال فیـــــلتر شکن سرهت تا چه قدر کاهش پیدا می کنه ؟ مثل سرعت adsl میشه ؟

mohsenmobile1
08-02-2023, 16:23
دوستان کسی اطلاع داره کمپین ابر و باد پلن سالانه به همراه مودم شامل هزینه کابل کشی میشه یا نه ؟
دو تا مرکز مخابراتی یکیش گفته 600 ت هزینه کابل کشی یه مرکز دیگه گفته نه لازم نیست :|

hesamavr
08-02-2023, 19:46
اینکه فرمودید فیلترینگ مخابرات از همه بدتره یعنی فیـــلتر شکن عمومی ها وصل نمیشه ؟
در صورت اتصال فیـــــلتر شکن سرهت تا چه قدر کاهش پیدا می کنه ؟ مثل سرعت adsl میشه ؟

نه منظور فیلترشکن نیست، یعنی اینکه خیلی از سایتها رو که سرویس دهنده های دیگه راحت میارن و فیلتر نیستن مال مخابرات یا اصلا نمیاره یا خیلی کنده. کلا بجز تعدادی سایت ir با بقیه مشکل داره به نحوی.

hesamavr
08-02-2023, 19:48
دوستان کسی اطلاع داره کمپین ابر و باد پلن سالانه به همراه مودم شامل هزینه کابل کشی میشه یا نه ؟
دو تا مرکز مخابراتی یکیش گفته 600 ت هزینه کابل کشی یه مرکز دیگه گفته نه لازم نیست :|

کلا من نشنیدم که جایی هزینه کابل کشی نگیره. الان رو میگم قبلا شاید نه. مودم هم بعید میدونم مفتی بدن چون خوبش 2 تومنی هست. شاید قسطیه یا امانتی

mohsenmobile1
08-02-2023, 20:01
نه منظور فیلترشکن نیست، یعنی اینکه خیلی از سایتها رو که سرویس دهنده های دیگه راحت میارن و فیلتر نیستن مال مخابرات یا اصلا نمیاره یا خیلی کنده. کلا بجز تعدادی سایت ir با بقیه مشکل داره به نحوی.

همیشه همینه یا ساعت های خاصی اینطوری میشه ؟ مثلا کدوم سایت ها ؟
اگر اینطوریه که خرج اضافه نکنم همین adsl کارو راه میندازه

hesamavr
08-02-2023, 22:07
همیشه همینه یا ساعت های خاصی اینطوری میشه ؟ مثلا کدوم سایت ها ؟
اگر اینطوریه که خرج اضافه نکنم همین adsl کارو راه میندازه

در طول روز همینه، نیمه شب بهتر میشه. من نمیدونم جاهای دیگه چطوره بخاطر همین سوال کردم بقیه بیان نظر بدن که کسی چیزی نگفته هنوز.
مثلا گاها سایت و اپلیکیشن ترب رو هم به سختی لود میکنه. اختلال داره. الان دارم می نویسم همین انجمن رو با اختلال میاره در صورتی که باید با فوت بیاره