ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24

mehranesfandiari
03-03-2022, 14:31
من با سرعت ۱۶ تو تست بین ۱۹۰ تا ۲۰۰ مگابیت سرعت داشتم. رودهن منطقه مخابرلتی شرق تهران.
واقعا خوش بحالتون
تو شهرستان ها سرعت رو محدود کردن رو 100 حتی با سرعت 50 مگ
پهنا باند شهرهای کوچیک رو محدود کردن

nasi1962
04-03-2022, 02:41
واقعا خوش بحالتون
شهر ما هم کوچیکه نسبتا، البته مرکز استانه ولی 350 هزار نفر جمعیت داره، ولی واسه هیچکس محدود نشده. احتمالا مشکلتون از جای دیگه ای باید باشه.
قبلا تو شروعه تست، سرعتم همیشه و همه وقت از 600 میومد پایین و میرسید به 500 ولی الان از 850 900 میرسه به 500. تو هیچ ساعته شبانه روز هم کاهش سرعت نداشتم تا الان، این نشون میده حتی سرعته بالاتر تا یک گیگابیت هم میتونن براحتی سرویس بدن که انشالله بعدها با فراگیر شدن فیبر شاید اراعه بدن. ما که امیدواریم همه بتونن از این سرعتها بهره مند بشن، حسود هم نیستیم، خودمونم تا قبلش درد کشیده بودیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alireza1044
04-03-2022, 14:51
دوستان کسی تو محله یوسف آباد تهران تونسته FTTH بگیره؟ اگر آره حتما باید چند واحد باهم درخواست بدن؟

mehranesfandiari
04-03-2022, 17:36
شهر ما هم کوچیکه نسبتا، البته مرکز استانه ولی 350 هزار نفر جمعیت داره، ولی واسه هیچکس محدود نشده. احتمالا مشکلتون از جای دیگه ای باید باشه.
قبلا تو شروعه تست، سرعتم همیشه و همه وقت از 600 میومد پایین و میرسید به 500 ولی الان از 850 900 میرسه به 500. تو هیچ ساعته شبانه روز هم کاهش سرعت نداشتم تا الان، این نشون میده حتی سرعته بالاتر تا یک گیگابیت هم میتونن براحتی سرویس بدن که انشالله بعدها با فراگیر شدن فیبر شاید اراعه بدن. ما که امیدواریم همه بتونن از این سرعتها بهره مند بشن، حسود هم نیستیم، خودمونم تا قبلش درد کشیده بودیم.
خدا نکرده به دوستان جسارت نکردم بحث بخاطر سیاست مخابرات هست
طرح شما پیش پرداخت هست؟
مشکلی نیست 195 هم شکایت کردم گفتن سرعتم 30مگ هست امکان دریافت سرعت بالا نیست
بحث مراکز استان گفتم که سرعتای 400 و بالا میگیرن گفتن ما کاری با اون مسائل نداریم
احتمال میدم شاید چون طرح سه ساله با مودم رایگان گرفتم محدود کردن . شایدم سیاست اینه به شهرستان ها سرعت و پهنا باند کم بدن

Tornado2800
06-03-2022, 01:10
درود
دوستان در حال حاضر بسته من 16 مگابیت ولی سرعت رو 10 مگ بر ثانیه بسته شده
قبلا راحت تا 30-40 مگابایت بر ثانیه میرفت
اگر پلن های 50 مگ رو خریداری کنیم سرعت افزایش پیدا میکنه یا بی فایده است؟

Gamexland
07-03-2022, 00:15
درود

ببینید یه واقعیتی هست. شما هرچقدر بخری همون رو باید بهت بدن... شما 50 بخری باید 50 بهت بدن ولی نمیتونن 16 مگ شمارو 50 بکنن چون همینجوری پهنای باندم کم دارن

Gamexland
07-03-2022, 00:17
دوستان کسی تو محله یوسف آباد تهران تونسته FTTH بگیره؟ اگر آره حتما باید چند واحد باهم درخواست بدن؟

حداقل 10 نفر باید یکجا درخواست بدن... توی یک پلاک

بامدادنیکنفس
07-03-2022, 08:14
حداقل 10 نفر باید یکجا درخواست بدن... توی یک پلاک

تهران این جوریه
روستا انقدر سخت نمیگیرن

بامدادنیکنفس
07-03-2022, 08:17
درود

بلی

باسه من 50 مگ هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلودم بازه آپلودم بسته

هر چقدر روستا تون بکشه میره

بامدادنیکنفس
07-03-2022, 08:19
بین نیویورک و لندن
فیبر کشیدن با تاخیر زیر 50 میلی ثانیه
اون وقت روستای ما تا روستای خنج هست 20 میلی ثانیه

...

farzad021
07-03-2022, 17:25
واقعا خوش بحالتون

دوست عزیز اتصالاتتون رو چک کنید که حتما 1Gbps باشه. من هم این مشکلو داشتم و فکر می کردم روی ۱۰۰ مگ بسته شده ولی متوجه شدم مشکل از اتصالات هست. با اینکه کارت شبکه 1Gbps نشان میداد ولی سرعت واقعی ۱۰۰ بود (با تست کردن انتقال فایل در شبکه داخلی متوجه این موضوع شدم) و نمیدونم چطوری همچین اتفاقی افتاده بود. به هر حال با قطع و وصل کردن همه اتصالات کابلی و ریستارت کردن سیستم و تست دوباره در شبکه داخلی دیدم که مشکل حل شده و اسپیدتست که سرعت ۹۴ در دانلود و آپلود نشان میداد‌ رفت روی ۴۰۰ دانلود و ۲۰۰ آپلود.

یه سوالی از دوستان دارم. مودم من ۸۲۴۵ هوآوی هست ولی سرعت آپلود نصف دانلود هست. راهی هست برای اینکه سرعت آپلود رو هم برابر با دانلود کرد؟(تنظیمی داره مودم برای این موضوع؟) ممنون

anti-military
07-03-2022, 22:01
سرویس فیبر نوری هم بر پایه Carrier Grade NAT هستش؟

mehranesfandiari
07-03-2022, 22:27
دوست عزیز اتصالاتتون رو چک کنید که حتما 1Gbps باشه. من هم این مشکلو داشتم و فکر می کردم روی ۱۰۰ مگ بسته شده ولی متوجه شدم مشکل از اتصالات هست. با اینکه کارت شبکه 1Gbps نشان میداد ولی سرعت واقعی ۱۰۰ بود (با تست کردن انتقال فایل در شبکه داخلی متوجه این موضوع شدم) و نمیدونم چطوری همچین اتفاقی افتاده بود. به هر حال با قطع و وصل کردن همه اتصالات کابلی و ریستارت کردن سیستم و تست دوباره در شبکه داخلی دیدم که مشکل حل شده و اسپیدتست که سرعت ۹۴ در دانلود و آپلود نشان میداد‌ رفت روی ۴۰۰ دانلود و ۲۰۰ آپلود.

یه سوالی از دوستان دارم. مودم من ۸۲۴۵ هوآوی هست ولی سرعت آپلود نصف دانلود هست. راهی هست برای اینکه سرعت آپلود رو هم برابر با دانلود کرد؟(تنظیمی داره مودم برای این موضوع؟) ممنون
دوست عزیز هم مودم پورت گیگ داره هم لپ تاپ کارت شبکه 1 گیگ ساپورت میکنه .منظورتون از چک کردن اتصالات دقیقا چی هست؟
چظور میشه انتقال داخلی تست کرد؟
ممنون میشم به تلگرام من پیام بدی واقعا لطف میکنی
mehranmehran1 آیدی تلگرام من هست
مخابرات شهر میگه سرعت شهر رو محدود کردن .
ممکنه بخاطر طرح 3 ساله که مودم و سیم کشی رایگان بوده همچین بشه؟ چوت یکسال از قرارداد 3 سالم مونده

- - - Updated - - -

anti-military
07-03-2022, 22:50
یکی از دوستانی که الان به سرویس تانوما متصله داخل cmd عبارت cmd /k tracert 1.1.1.1 رو وارد کنه و اطلاعاتی که دریافت میکنه اینجا پیست کنه ببینیم اینم Carrier Grade NAT کردن یا نه اگه اینجور باشه که اصلا واسه سرور مناسب نیست

farzad021
08-03-2022, 08:40
دوست عزیز هم مودم پورت گیگ داره هم لپ تاپ کارت شبکه 1 گیگ ساپورت میکنه .منظورتون از چک کردن اتصالات دقیقا چی هست؟
چظور میشه انتقال داخلی تست کرد؟
ممنون میشم به تلگرام من پیام بدی واقعا لطف میکنی
mehranmehran1 آیدی تلگرام من هست
مخابرات شهر میگه سرعت شهر رو محدود کردن .
ممکنه بخاطر طرح 3 ساله که مودم و سیم کشی رایگان بوده همچین بشه؟ چوت یکسال از قرارداد 3 سالم مونده

- - - Updated - - -
اتصالات یعنی پورت مودم و سیستمتون 1Gbps باشه و از کابل شبکه Cat5e ، Cat6 یا بالاتر استفاده کنید.
تست شبکه داخلی یعنی انتقال فایل بین 2 کامپیوتر در یک Local Network یا همون شبکه داخلی خودمون که برای شما که در منزل شبکه ندارید ، میشه وصل کردن 2 تا کامپیوتر به هم (اگر روتر با پورت گیگ دارید ، هر 2 رو به روتر وصل کنید ، اگر ندارید ، 2 تا سیستم رو با کابل به صورت مستقیم به هم وصل کنید) و share کردن یک فولدر در یکی از اونه سیستم ها و کپی کردن یک فایل که داخل اون فولدر هست به سیستم دیگر. یا اگر 2 تا سیستم ندارید ، جا به جایی فایل بین موبایلتون که به وای فای وصل هست و سیستم که با کابل وصل هست. اگر سرعت از 12 مگابایت بر ثانیه فراتر رفت ، سرعت اتصال روی 1Gbps هست.
اگر دانش شبکه در حد Network + ندارید، نرم افزار LAN Speed Test رو دانلود کنید و تست کنید. خیلی راحت تر هست.
اگر متوجه نشدید ، بگید بهتون پیام بدم.
به حرف مخابرات که گفته سرعت شهر رو محدود کردن خیلی توجه نکنید. از سر بی سوادی و برای اینکه شما رو از سر خودشون باز کنن ، هزار جور حرف نسنجیده می زنن گاهی اوقات.
و بعید میدونم به خاطر طرح شما باشه سرعت. طرح من پس پرداخت هست ، یک بار برگردوندم روی پیش پرداخت ، دیدم سرعت فرقی نکرد ، باز برگردوندم روی پس پرداخت. برای همین گمان نکنم سرعت اینترنت به طرح ربطی داشته باشه.

farzad021
08-03-2022, 09:04
یکی از دوستانی که الان به سرویس تانوما متصله داخل cmd عبارت cmd /k tracert 1.1.1.1 رو وارد کنه و اطلاعاتی که دریافت میکنه اینجا پیست کنه ببینیم اینم Carrier Grade NAT کردن یا نه اگه اینجور باشه که اصلا واسه سرور مناسب نیست

خدمت شما. ولی طبق تست های من ، CGNAT نیست. چون چند تا سرویس مختلف رو روی پورت های مختلف tcp و udp تست کردم همه کار کردن. تنها پورتی که باز نمیشه گویا 80 هست (اگر راهشو پیدا کنم برای باز کردن اینجا میگم).
مصیبت مخابرات اینه که قوانین مربوط به nat اش رو نمیشه دقیق پیدا کرد. مثلا مبین نت میگه udp روی سرویس های ما بسته اس ، درخواست بدید باز می کنیم. یا شاتل میگه چند تا پورت مثل 22 و ... بسته است ولی بقیه برای استفاده باز هستن. ولی مخابرات رو نه کسی میدونه چی بازه چی بسته اس نه کسی میگه :)

mehranesfandiari
08-03-2022, 12:16
اتصالات یعنی پورت مودم و سیستمتون 1Gbps باشه و از کابل شبکه Cat5e ، Cat6 یا بالاتر استفاده کنید.
تست شبکه داخلی یعنی انتقال فایل بین 2 کامپیوتر در یک Local Network یا همون شبکه داخلی خودمون که برای شما که در منزل شبکه ندارید ، میشه وصل کردن 2 تا کامپیوتر به هم (اگر روتر با پورت گیگ دارید ، هر 2 رو به روتر وصل کنید ، اگر ندارید ، 2 تا سیستم رو با کابل به صورت مستقیم به هم وصل کنید) و share کردن یک فولدر در یکی از اونه سیستم ها و کپی کردن یک فایل که داخل اون فولدر هست به سیستم دیگر. یا اگر 2 تا سیستم ندارید ، جا به جایی فایل بین موبایلتون که به وای فای وصل هست و سیستم که با کابل وصل هست. اگر سرعت از 12 مگابایت بر ثانیه فراتر رفت ، سرعت اتصال روی 1Gbps هست.
اگر دانش شبکه در حد Network + ندارید، نرم افزار LAN Speed Test رو دانلود کنید و تست کنید. خیلی راحت تر هست.
اگر متوجه نشدید ، بگید بهتون پیام بدم.
به حرف مخابرات که گفته سرعت شهر رو محدود کردن خیلی توجه نکنید. از سر بی سوادی و برای اینکه شما رو از سر خودشون باز کنن ، هزار جور حرف نسنجیده می زنن گاهی اوقات.
و بعید میدونم به خاطر طرح شما باشه سرعت. طرح من پس پرداخت هست ، یک بار برگردوندم روی پیش پرداخت ، دیدم سرعت فرقی نکرد ، باز برگردوندم روی پس پرداخت. برای همین گمان نکنم سرعت اینترنت به طرح ربطی داشته باشه.
مرسی
فقط جسارتا میفرمایین که با وجود داشتن درگاه 1 گیگ هم لپتاپ هم مودم و داشتن کابل لن کت 6 باز هم ممکنه ایراد از سیستم باشه که سرعتم کم هست؟

farzad021
08-03-2022, 14:58
مرسی
فقط جسارتا میفرمایین که با وجود داشتن درگاه 1 گیگ هم لپتاپ هم مودم و داشتن کابل لن کت 6 باز هم ممکنه ایراد از سیستم باشه که سرعتم کم هست؟

خواهش می کنم. بله ممکنه ولی احتمالش خیلی کمه. نهایتا یک بار درایور کارت شبکه را Uninstall و دوباره install کنید دیگه نباید مشکلی باشه.

ehsan-75
08-03-2022, 19:42
میگم دوستان اینا از کی تعرفه هارو اینقدر گرون کردن؟
قبلا برا 420 گیگ میدادم 135 تومن ماهانه اونم با مصرف داخلی یک چهارم . الان باز کردم تمدید کنم دیدم 250 گیگ رو کردن 180 تومن. تعرفه قبلی رو هم حذف کردن.
خیلی قشنگ و بر مبنای تایم لاین داره نت محدود میشه ...

mehranesfandiari
09-03-2022, 00:25
میگم دوستان اینا از کی تعرفه هارو اینقدر گرون کردن؟
قبلا برا 420 گیگ میدادم 135 تومن ماهانه اونم با مصرف داخلی یک چهارم . الان باز کردم تمدید کنم دیدم 250 گیگ رو کردن 180 تومن. تعرفه قبلی رو هم حذف کردن.
خیلی قشنگ و بر مبنای تایم لاین داره نت محدود میشه ...
بله از امروز تعرفه فیبر نوری رو افزایش دادن و حجم تمام تعرفه ها 1/3 شده
علی برکت الله

بامدادنیکنفس
09-03-2022, 06:38

خدمت شما

pipo4713
11-03-2022, 13:52
بله از امروز تعرفه فیبر نوری رو افزایش دادن و حجم تمام تعرفه ها 1/3 شده
علی برکت الله

ماشالله شما همه جا این موضوع رو گفتید .. اما این موضوع مرتفع شد و مشکلی نداره و قیمتها به حالت قبل است.. اگر هر کدام از کاربران نگرانی دارن میتون سرویس رو پیش پرداخت کنن و یکسال سرویس رو خریداری کنن. من خودم کاربر هستم و کاملا میدونم ناراحتی برای خیلی از کابران به وجود آورده.. اما همانطوریکه دیگر اپراتورها توی این چند سال گرون کردن مخابرات تغییراتی نداد و حالا بر اساس فشارهایی که از سطوح بالاتر وارد شده و باید تا میتوانن حتی فیبر نوری ارایه کنن مجبور به تغییر قیمت هستن و اگر مصوبه اعلام بشه که ۱۰۰٪ باید اینکار رو انجام بدن وگرنه تخلف کم فروشی میشه.. ما هم در ایران داریم زندگی میکنم.. اینکه حتی شما به دنبال مطالبه حق خود هستید حتی در مورد پایین بودن سرعت خیلی خوبه اما یادتون باشه اگر پا پیچ بشید بهتون ۲تا جمله میگن.. همینیه که هست .. میتونید از جای دیگه سرویس بگیرید.. اگر بیشتر پا فشاری کنید در انتها سرویس رو قطع میکنن و میگن امکان ارایه سرویس نیست. من همه ی اینها رو دیدم و با شرایطش آگاه هستم برای همین پیشنهاد میکنم وقتیکه چیزی رو نمیشه تغییر داد رو باعث اذیت شدن خودتون نشید تا اذیتتون نکنن.

mehranesfandiari
12-03-2022, 13:22
ماشالله شما همه جا این موضوع رو گفتید .. اما این موضوع مرتفع شد و مشکلی نداره و قیمتها به حالت قبل است.. اگر هر کدام از کاربران نگرانی دارن میتون سرویس رو پیش پرداخت کنن و یکسال سرویس رو خریداری کنن. من خودم کاربر هستم و کاملا میدونم ناراحتی برای خیلی از کابران به وجود آورده.. اما همانطوریکه دیگر اپراتورها توی این چند سال گرون کردن مخابرات تغییراتی نداد و حالا بر اساس فشارهایی که از سطوح بالاتر وارد شده و باید تا میتوانن حتی فیبر نوری ارایه کنن مجبور به تغییر قیمت هستن و اگر مصوبه اعلام بشه که ۱۰۰٪ باید اینکار رو انجام بدن وگرنه تخلف کم فروشی میشه.. ما هم در ایران داریم زندگی میکنم.. اینکه حتی شما به دنبال مطالبه حق خود هستید حتی در مورد پایین بودن سرعت خیلی خوبه اما یادتون باشه اگر پا پیچ بشید بهتون ۲تا جمله میگن.. همینیه که هست .. میتونید از جای دیگه سرویس بگیرید.. اگر بیشتر پا فشاری کنید در انتها سرویس رو قطع میکنن و میگن امکان ارایه سرویس نیست. من همه ی اینها رو دیدم و با شرایطش آگاه هستم برای همین پیشنهاد میکنم وقتیکه چیزی رو نمیشه تغییر داد رو باعث اذیت شدن خودتون نشید تا اذیتتون نکنن.
این موضوع هیمینطوری مرتفع نشد.سر این موضوع چندین نفر به وزیر ارتباطات و آقای مهدی سالم پیام دادن و پیگیر همین موضوع شدن .یکی از اون نفرات خودم بودم که در توییتر به آآقای سالم درباره افزایش تعرفه قبل از شروع سال جدید اطلاع دادم و ایشون قول پیگیری دادن حق گرفتنیه دوست عزیز خودتون بهتر میدونین تو مملکت ما کمتر کسی دلسوزی میکنه برای مشکل کسی. همون افزایش ها اونطور که دوستان پیگیر شدن قرار از 1 فروردین اعمال بشه پس یه پیشنهاد دوستانه دارم کسایی که در توانشون هست طرح پس پرداخت 12 ماهه که حجم بیشتر داره بگیرن چون بعد اسفند حجم ها 1/3 میشن و تعرفه ها 2 برابر .
درمورد سرعت هم من تونستم با مخابرات تهران ارتباط بگیرم و حرف بنده رو تایید کردن که در کلانشهر تهران و کرج سرعت طرح های 20 و 30 و 50 در تست اسپید بالای 500 مگابیت هست و مسعول فنی گفتن بحثی به کشش منطقه نداره اکثر استان ها الان سرعت های بالای 200 و 300 ارائه میدن و قول پیگیری دادن ولی موضوعی که فهمیدم اینه که کارشناسان استان آذربایجان غربی اصلا علاقه ای به حل موضوع ندارن و اصلا قبول ندارن که سرعت بالا در کشور هست.با رییس مخابرات شهر هم ارتباط گرفتم و قول مساعدت دادن و انسان شریفی بودن.
سرتونو درد آوردم قکر کنم شما همون عزیزی باشی که توییتر بودی و اونجا گفتم اگه امکان ارائه سرعت بالا باشه و مخابرات استان انجام نداده یعنی ظلم کرده و نوعی حق خوری هست ولی شما گفتی نه طبق قانون کار انجام میدن. مثه اینه شما و چندین نفر خونه بخرین خونه همه امکاناتش کامل باشه برا شما ناقص قطعا شما قبول نمیکنی.البته در مورد محابرات شما هم حق گفتی ممکنه مخابرات استان بندازه پشت گوش و توجه نکنه بالاخره جزو بخش حکومتی محسوب میشه که در پشت پرده سهامش زیر نظر سپاه پاسداران هست.صرفا خواستم بگم پیگیری خیلی اوقات میتونه حل کننده باشه ولی خب بله شاید به قول شما مخابرات سر لجبازی نخواد کلا سرویس باکیفیت به شخص من چون پیگیری کردم ارائه بده

- - - Updated - - -

Sahandb77
12-03-2022, 14:07
این موضوع هیمینطوری مرتفع نشد.سر این موضوع چندین نفر به وزیر ارتباطات و آقای مهدی سالم پیام دادن و پیگیر همین موضوع شدن .یکی از اون نفرات خودم بودم که در توییتر به آآقای سالم درباره افزایش تعرفه قبل از شروع سال جدید اطلاع دادم و ایشون قول پیگیری دادن حق گرفتنیه دوست عزیز خودتون بهتر میدونین تو مملکت ما کمتر کسی دلسوزی میکنه برای مشکل کسی. همون افزایش ها اونطور که دوستان پیگیر شدن قرار از 1 فروردین اعمال بشه پس یه پیشنهاد دوستانه دارم کسایی که در توانشون هست طرح پس پرداخت 12 ماهه که حجم بیشتر داره بگیرن چون بعد اسفند حجم ها 1/3 میشن و تعرفه ها 2 برابر .
درمورد سرعت هم من تونستم با مخابرات تهران ارتباط بگیرم و حرف بنده رو تایید کردن که در کلانشهر تهران و کرج سرعت طرح های 20 و 30 و 50 در تست اسپید بالای 500 مگابیت هست و مسعول فنی گفتن بحثی به کشش منطقه نداره اکثر استان ها الان سرعت های بالای 200 و 300 ارائه میدن و قول پیگیری دادن ولی موضوعی که فهمیدم اینه که کارشناسان استان آذربایجان غربی اصلا علاقه ای به حل موضوع ندارن و اصلا قبول ندارن که سرعت بالا در کشور هست.با رییس مخابرات شهر هم ارتباط گرفتم و قول مساعدت دادن و انسان شریفی بودن.
سرتونو درد آوردم قکر کنم شما همون عزیزی باشی که توییتر بودی و اونجا گفتم اگه امکان ارائه سرعت بالا باشه و مخابرات استان انجام نداده یعنی ظلم کرده و نوعی حق خوری هست ولی شما گفتی نه طبق قانون کار انجام میدن. مثه اینه شما و چندین نفر خونه بخرین خونه همه امکاناتش کامل باشه برا شما ناقص قطعا شما قبول نمیکنی.البته در مورد محابرات شما هم حق گفتی ممکنه مخابرات استان بندازه پشت گوش و توجه نکنه بالاخره جزو بخش حکومتی محسوب میشه که در پشت پرده سهامش زیر نظر سپاه پاسداران هست.صرفا خواستم بگم پیگیری خیلی اوقات میتونه حل کننده باشه ولی خب بله شاید به قول شما مخابرات سر لجبازی نخواد کلا سرویس باکیفیت به شخص من چون پیگیری کردم ارائه بده

- - - Updated - - -
والا ما که تو تهرانیم و از ۲۰۰ مگ بیشتر نمیدن. البته اونطور که من متوجه شدم سرعت بین‌المللی روی ۲۰۰ لیمیت شده برای همه، که همون برای من ملاکه. سرعت داخلی ۱گیگ هم بدن زیاد فرقی نمیکنه..

pipo4713
12-03-2022, 18:16

- - - Updated - - -

سلام..
دوست من خودتون رو با اینکه به شما گفتن این موضوع رو حل میکنیم سرکار نذارید.. نه تنها به توییت شما بلکه به هیج توییتی ربطی نداشته برای پایین نگه داشتن قیمت. اگر بخوایم به این موضوع اینطور نگاه کنیم که باید کاربران دیگر شرکتها مانند شاتل و آسیاتک رو هم دید که حسابی از این موضوع شاکی هستن که قیمتها چطور اینقدر بالا رفتن و هیچکسی هیچ کاری نکرد.. چند سال پیش هم با شاتل این مشکل بود و من رو دعوت کردن به دفترشون اما با اسناد و مدارک و شماره نامه نشون دادن که همه چی قانونی هست و هیچ مشکلی نداره. پس خیال نکنید با توییت چیزی تغییر کرده. شما حرف از حق تمام مدت میزنید. اینکه میگید قیمتها دوباره بالاتر میره بله بنده هم گفتم بالاتر میره بدون شک و اون لیست قیمت فقط برای این بود که اعلام بشه مخابرات خیلی زود قیمتها رو میخواد تغییر بده همانطوری که دیگر شرکتها تغییر دادن پس اصلا توییتی که میگی کار ساز نبوده فقط سرکار گذاشتن کاربران با یه جمله بوده که بگن حرف شما رو گوش دادیم اما در اصل کسی گوش نداده فقط موضوع رو دور زدن و دوباره همان آش و همان کاسه است.

میگید بالای ۵۰۰ مگابیت.. ببین خیلی از دوستان اینجا هستن اصلا بالای ۵۰۰ مگابیت بر روی فیبر و سرورهای خارجی وجود نداره شما میگید حرف من رو تایید کردن! زمانیکه بالای ۵۰۰مگابیت ارایه میدادن که ۸۰۰ مگابیت هم بود خیلی وقت پیش بود که سرویس فسخ شد و تمامیه سرویسها بر روی ۵۰ مگابیت بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میباشد .. و در زمانهای کم مصرف ممکنه شاید تا ۵۰۰ مگابیت بره اون هم بر روی سرورهای داخلی نه خارجی پس خواهش میکنم هی نگید حرف من رو تایید کردن..
شما حرف از قانون میزنید!! شما قرار دادی که امضا کردی نوشته سرویس شما ۳۰۰ مگابیت یا ۵۰ مگابیت یا ۲۰ مگابیت؟؟ ببین توی پنل اعلام کرده و شما ۱۰۰۰ بار هم بگی حقی نیست که بگیری .. اگر فکر میکنید حق هست زمانی میشه که سرویس شما رو توی پنل زده باشن سرویس ۳۰۰ مگابیت.. وگرنه باز به شما همون رو میدن.. میگید سرویس با کیفیت به خدا اینکه سرعت بالاتر باشه سرویس با کیفیت نیست.. شاید سرویس شما با سرعت پایینتر سرویس بهتری و در نتیجه حتی پینگ و روت خوبی داشته باشه در مقابل سرویس های بالاتر. شما اصرار دارید که اگر کسی ۳۰۰ مگ داره من هم باید باید باید داشته باشم.. به خدا اینطور نیست.. اگر در تهران یا کرج یا فرضا مشهد به همه ۳۰۰ مگ میدن قرار نیست توی کیش یا شیراز هم ۳۰۰ مگ باشه.. قانون تمامیه مناطق تمامیه مراکز باهم دیگه فرق داره.. اون قول مساعدی که بهت میدن خنده دار ترین حالت ممکنه.. یکبار به من قول مساعد سرعت ۸۰۰ مگابیت داده شد اما همون ۳۰۰ مگابیت رو هم لاک کردن روی ۵۰مگابیت و باز با درخواست برگردوندن.. سرویسهای ۲۰ بر روی ۵۰ تا ۸۰ سرویسهای ۳۰ روی ۱۰۰ تا ۱۲۰ و سرویسهای ۵۰ روی ۲۰۰ تا ۳۰۰ بسته شده در تا اطلاع ثانوی و اگر مناطق بیشتر از این شلوغ بشن همه سرعتها به دلیل نداشتن پهنای باند بیشتر روی پایین تر بسته میشن و تمام..
امیدوارم به شما هم سرویس بالاتر داده بشه ولی خیال نکنید آش دهن سوزی هست.

complement
12-03-2022, 18:46
سلام..
دوست من خودتون رو با اینکه به شما گفتن این موضوع رو حل میکنیم سرکار نذارید.. نه تنها به توییت شما بلکه به هیج توییتی ربطی نداشته برای پایین نگه داشتن قیمت. اگر بخوایم به این موضوع اینطور نگاه کنیم که باید کاربران دیگر شرکتها مانند شاتل و آسیاتک رو هم دید که حسابی از این موضوع شاکی هستن که قیمتها چطور اینقدر بالا رفتن و هیچکسی هیچ کاری نکرد.. چند سال پیش هم با شاتل این مشکل بود و من رو دعوت کردن به دفترشون اما با اسناد و مدارک و شماره نامه نشون دادن که همه چی قانونی هست و هیچ مشکلی نداره. پس خیال نکنید با توییت چیزی تغییر کرده. شما حرف از حق تمام مدت میزنید. اینکه میگید قیمتها دوباره بالاتر میره بله بنده هم گفتم بالاتر میره بدون شک و اون لیست قیمت فقط برای این بود که اعلام بشه مخابرات خیلی زود قیمتها رو میخواد تغییر بده همانطوری که دیگر شرکتها تغییر دادن پس اصلا توییتی که میگی کار ساز نبوده فقط سرکار گذاشتن کاربران با یه جمله بوده که بگن حرف شما رو گوش دادیم اما در اصل کسی گوش نداده فقط موضوع رو دور زدن و دوباره همان آش و همان کاسه است.

میگید بالای ۵۰۰ مگابیت.. ببین خیلی از دوستان اینجا هستن اصلا بالای ۵۰۰ مگابیت بر روی فیبر و سرورهای خارجی وجود نداره شما میگید حرف من رو تایید کردن! زمانیکه بالای ۵۰۰مگابیت ارایه میدادن که ۸۰۰ مگابیت هم بود خیلی وقت پیش بود که سرویس فسخ شد و تمامیه سرویسها بر روی ۵۰ مگابیت بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میباشد .. و در زمانهای کم مصرف ممکنه شاید تا ۵۰۰ مگابیت بره اون هم بر روی سرورهای داخلی نه خارجی پس خواهش میکنم هی نگید حرف من رو تایید کردن..
شما حرف از قانون میزنید!! شما قرار دادی که امضا کردی نوشته سرویس شما ۳۰۰ مگابیت یا ۵۰ مگابیت یا ۲۰ مگابیت؟؟ ببین توی پنل اعلام کرده و شما ۱۰۰۰ بار هم بگی حقی نیست که بگیری .. اگر فکر میکنید حق هست زمانی میشه که سرویس شما رو توی پنل زده باشن سرویس ۳۰۰ مگابیت.. وگرنه باز به شما همون رو میدن.. میگید سرویس با کیفیت به خدا اینکه سرعت بالاتر باشه سرویس با کیفیت نیست.. شاید سرویس شما با سرعت پایینتر سرویس بهتری و در نتیجه حتی پینگ و روت خوبی داشته باشه در مقابل سرویس های بالاتر. شما اصرار دارید که اگر کسی ۳۰۰ مگ داره من هم باید باید باید داشته باشم.. به خدا اینطور نیست.. اگر در تهران یا کرج یا فرضا مشهد به همه ۳۰۰ مگ میدن قرار نیست توی کیش یا شیراز هم ۳۰۰ مگ باشه.. قانون تمامیه مناطق تمامیه مراکز باهم دیگه فرق داره.. اون قول مساعدی که بهت میدن خنده دار ترین حالت ممکنه.. یکبار به من قول مساعد سرعت ۸۰۰ مگابیت داده شد اما همون ۳۰۰ مگابیت رو هم لاک کردن روی ۵۰مگابیت و باز با درخواست برگردوندن.. سرویسهای ۲۰ بر روی ۵۰ تا ۸۰ سرویسهای ۳۰ روی ۱۰۰ تا ۱۲۰ و سرویسهای ۵۰ روی ۲۰۰ تا ۳۰۰ بسته شده در تا اطلاع ثانوی و اگر مناطق بیشتر از این شلوغ بشن همه سرعتها به دلیل نداشتن پهنای باند بیشتر روی پایین تر بسته میشن و تمام..
آقا بذا فک کنن به حرف اینا گوش دادن :)) بذا خوشحال باشن، چرا میزنی تو ذوق بچه؟ :biggrin::laughing:

mehranesfandiari
12-03-2022, 19:12
آقا بذا فک کنن به حرف اینا گوش دادن :)) بذا خوشحال باشن، چرا میزنی تو ذوق بچه؟ :biggrin::laughing:
آقا من 30 ساله بچه ولی طرز فکرتو عوض کن. اینکه بخوای یکیو مسخره کنی و ابراز وجود کنی برات خوب نیست فردا جلو یکی دیگه گفتارو برخورد دیگه ای واکنش میدن بهت.
دیروز هم آقای سالم و آقای نوری زاده مشاور وزیر ارتباطات توییت زدن و اطلاع دادن پیرو پیگیری و درخواست مشترکین سرویس های اینترنت باتعرفه قبلی ارائه شد.
مدرک هم میخوای یه سر پیج آقای سالم بندازین تو کامنتا متوجه میشین چه مقدار گلایه شده بود از گرونی سرویس ها 4 روز پیش.خودمم انتظار نداشتم رسیدگی کنن.
آدما و طرز فکرشون متفاوتن ولی کاش به جا مسخره کردن و تیکه انداختن یکم تو مسایلی که مربوط به کل ملت هست هوای همدیگه رو داشته باشیم گوزل

mehranesfandiari
12-03-2022, 19:36
سلام..

شما یه تماس با 2020 بگیرین و بپرسین چرا طرح ها به قبلی برگشت خودشون علت رو میگن. حرفمو باور ندارین به توییتر معاون وزیر هست پیام بدین بپرسین چند نفر پیگیر شدن و از 2020 شکایت کردن بخاطر افزایش تعرفه.
ما تو بحثی که داشتیم هیچوقا بحث تست سرور داخلی و خارجی نکردیم نه اینجا نه توییتر ولی اینکه خارجی مد نظرتون بود اون بحث دیگه هست اینو گفتم که سوتفاهم پیش نیاد چون سرور داخلی تو بهترین شرایط 94 مگ میشع و خارجی 42 بیشتر نمیشه برای من.در مقابل دوستانی که هزینه مثه من یا کمتر پرداخت میکنن ولی سرعت بیشتر دریافت میکنن حق دارم اعتراض کنم و پیگیر باشم عزیز. مثال گفتم بهت خونه بدن بهت و چن نفر امکاناتشون بیشتر و بهتر از تو باشه اعتراض میکنی مگه اینکه قانع باشی.تو همین بحثا دوستانی بودن از روستاهای شیراز فکر کنم خورج بود و از کرمان و چندین شهر که همگی با سرویس استاندارد سرعتای 400 داشتن داخلی.ولی اینکه مخابرات تعیین میکنه کدوم شهر باید پهنا باندش بیشتر کدوم کمتر باشه گفتم این برابری نیست و حق خوریه حالا اینکه میگی چندین نفر سرعت 50 میگیرین شاید براشون کافی باشه و براشون مهم نباشه گوزل دلیل نمیشه چون تعدادی از دوستان مطالبه نکردن من حرفی نزنم
درمورد توییت من خودم دانشجوی خارج از کشورم بخاطر کرونا الان 2 ساله چین مرزاشو بسته و اجازه ورود نمیده.سپتامبر دانشجویان هند و پاکستان و روسیه رو ویزا داد و یه تعدادی رفتنن. دانشجوهای ایرانی محصل چین 3 ماهه تو توییتر سفیر چین و وزیر امور خارجه اونقدر پیام و کامنت زدن که وزارت خارجه پیگیری کرده و قرار شده از ژوئن 2022 دانشجوهای ایرانی بعد از 2 سال ویزا بگیرن و برن حرفمو قبول نداری توییتر یه سر پیج امیر عبداللهیان بزن. گفتم حق گرفتنیه اینجا کسی مطالبه نکنه کسی پیگیر کارش نمیشه. این برا بار چندمه میگم گوزل من هم نگفتم مخابرات و نتش آش دهن سوزیه ولی در حال حاضر از لحاظ کیفیت و سرعت میشه گفت بهتر نت ثابت ایران هست.من بخاطر این پیگیر افزایش سرعتم هستم چون سرعت نتم پایین اومده و جوابگوی کلاس هایی مجازی چین نیست چون dns های چین رو سرورهای ایران با سرعت کم ساپورت میکنن و ویدیوها مجازی با لگ و گیر پخش میشن با تغییر dns هم حل نشد این موضوع ولی دوست دیگر من که اهواز با سرویس 20 مگ مخابرات الان 360 مگ سرعت داره بدون مشکل ویدیوهای آنلاین و میبینه

pipo4713
13-03-2022, 10:52
شما یه تماس با 2020 بگیرین و بپرسین چرا طرح ها به قبلی برگشت خودشون علت رو میگن. حرفمو باور ندارین به توییتر معاون وزیر هست پیام بدین بپرسین چند نفر پیگیر شدن و از 2020 شکایت کردن بخاطر افزایش تعرفه.
ما تو بحثی که داشتیم هیچوقا بحث تست سرور داخلی و خارجی نکردیم نه اینجا نه توییتر ولی اینکه خارجی مد نظرتون بود اون بحث دیگه هست اینو گفتم که سوتفاهم پیش نیاد چون سرور داخلی تو بهترین شرایط 94 مگ میشع و خارجی 42 بیشتر نمیشه برای من.در مقابل دوستانی که هزینه مثه من یا کمتر پرداخت میکنن ولی سرعت بیشتر دریافت میکنن حق دارم اعتراض کنم و پیگیر باشم عزیز. مثال گفتم بهت خونه بدن بهت و چن نفر امکاناتشون بیشتر و بهتر از تو باشه اعتراض میکنی مگه اینکه قانع باشی.تو همین بحثا دوستانی بودن از روستاهای شیراز فکر کنم خورج بود و از کرمان و چندین شهر که همگی با سرویس استاندارد سرعتای 400 داشتن داخلی.ولی اینکه مخابرات تعیین میکنه کدوم شهر باید پهنا باندش بیشتر کدوم کمتر باشه گفتم این برابری نیست و حق خوریه حالا اینکه میگی چندین نفر سرعت 50 میگیرین شاید براشون کافی باشه و براشون مهم نباشه گوزل دلیل نمیشه چون تعدادی از دوستان مطالبه نکردن من حرفی نزنم
درمورد توییت من خودم دانشجوی خارج از کشورم بخاطر کرونا الان 2 ساله چین مرزاشو بسته و اجازه ورود نمیده.سپتامبر دانشجویان هند و پاکستان و روسیه رو ویزا داد و یه تعدادی رفتنن. دانشجوهای ایرانی محصل چین 3 ماهه تو توییتر سفیر چین و وزیر امور خارجه اونقدر پیام و کامنت زدن که وزارت خارجه پیگیری کرده و قرار شده از ژوئن 2022 دانشجوهای ایرانی بعد از 2 سال ویزا بگیرن و برن حرفمو قبول نداری توییتر یه سر پیج امیر عبداللهیان بزن. گفتم حق گرفتنیه اینجا کسی مطالبه نکنه کسی پیگیر کارش نمیشه. این برا بار چندمه میگم گوزل من هم نگفتم مخابرات و نتش آش دهن سوزیه ولی در حال حاضر از لحاظ کیفیت و سرعت میشه گفت بهتر نت ثابت ایران هست.من بخاطر این پیگیر افزایش سرعتم هستم چون سرعت نتم پایین اومده و جوابگوی کلاس هایی مجازی چین نیست چون dns های چین رو سرورهای ایران با سرعت کم ساپورت میکنن و ویدیوها مجازی با لگ و گیر پخش میشن با تغییر dns هم حل نشد این موضوع ولی دوست دیگر من که اهواز با سرویس 20 مگ مخابرات الان 360 مگ سرعت داره بدون مشکل ویدیوهای آنلاین و میبینه

عزیز شما باز هم میگی حق گرفتینه.. دوست من برادر کدوم حق ؟؟ چرا هی حق حق میکنی؟؟ زمانیکه به شما با اون آپشن با اون سرعت فروختن اگر بخوان بهت بالاتر بدن حال دادن همین و بس.. خونه به من بدن بگن اون امکانات رو داره ازش استفاده میکنم.. روش امکانات داشته باشه خودکشی نمیکنم که من اونطور خریدم .. قرار نیست خودم رو خورد کنم یا منت ۱۰۰۰ نفر رو بکشم تا به منم مثل خونه بغلی امکانات ارایه بشه که.. شما هی میگی توییت.. یه چیزی شنیدی یه چیزی دیدی بهت دادن تموم شده فکر میکنی با توییت بوده اگر با توییت بود که برادر من اون قیمت باز تا سال دیگه همون میموند.. اگر تا آخر سال ۱۴۰۱ همون قیمت موند من از شما میام بابت توییت که فقط یک دونه لایک خورده تشکر میکنم.. اما این حرفا رو هی نگید.. منت رو سر خودت با ۴ تا حرف که معاون وزیر گفته اینه نذارید.. منم معاون وزیر سابق سرویس رو برام درست کرد نه تنها برای من بلکه برای یک محله هم درست کرد اما قیمت دست معاون وزیر یا آقای سالم نیست. الانم زنگ زدم ۲۰۲۰ حرفی از توییت شما و دیگر دوستان نزدن بلکه گفتن قیمتا تا اطلاع ثانوی همینه و بعد از سال جدید طبق دستور العمل تغییر خواهد کرد.. پس صلوات رو بفرست خون خودت رو هم کثیف نکن.

من به شما یک راه دیگر که شاید نرفته باشی رو میگمم.ببین مرکز مخابراتی که سریال نامبرها و دسترسی های کاربر رو اعلام میکنه کدوم مرکز مخابراتیه برو اون مرکز و ببین اتاقشون کجاست یک راست برو با سریال مودمت همون جا و بهشون بگو برات این مشکل رو حل کنن.
از طریق پنل کاربری هم دوستان دیدم گفتن براشون باز کردن از اون طریق هم میتونی درخواست بدی.
شخصی که برات سرویس رو اکتیو کرد رو اگر شماره رو داری باهاش تماس بگیر اینها میشن پشتیبان شما بهش بگو با مرکز تماس بگیره یا بگو مشکل داری نویز داری بیاد پیشت اومد پیشت بهش بگو با مرکز فیکس کنه سرعت رو برات باز کنن.
امیدوارم سرویست ۵۰ مگ باشه که باز کنن و مودمت پورت گیگ داشته باشه و و و... ولی خودت رو با اون ۴ تا توییت گول نزن .. معاون وزیر اگر کاری میتونست بکنه مشکل دیگر اپراتورها رو هم رفع میکرد که الان نصف مشترکین روی شاتل و آسیاتک هستن و شاتل داری پدر مشتری ها رو با افزایش قیمت مسخره در میاره و ۴ روز دیگه فیبر نوری جاهای دیگه هم بده با قیمت مسخرش باعث افزایش روز افزون قیمت دیگر اپراتورها هم میشه...
موفق باشی

mehranesfandiari
13-03-2022, 12:57
عزیز شما باز هم میگی حق گرفتینه.. دوست من برادر کدوم حق ؟؟ چرا هی حق حق میکنی؟؟ زمانیکه به شما با اون آپشن با اون سرعت فروختن اگر بخوان بهت بالاتر بدن حال دادن همین و بس.. خونه به من بدن بگن اون امکانات رو داره ازش استفاده میکنم.. روش امکانات داشته باشه خودکشی نمیکنم که من اونطور خریدم .. قرار نیست خودم رو خورد کنم یا منت ۱۰۰۰ نفر رو بکشم تا به منم مثل خونه بغلی امکانات ارایه بشه که.. شما هی میگی توییت.. یه چیزی شنیدی یه چیزی دیدی بهت دادن تموم شده فکر میکنی با توییت بوده اگر با توییت بود که برادر من اون قیمت باز تا سال دیگه همون میموند.. اگر تا آخر سال ۱۴۰۱ همون قیمت موند من از شما میام بابت توییت که فقط یک دونه لایک خورده تشکر میکنم.. اما این حرفا رو هی نگید.. منت رو سر خودت با ۴ تا حرف که معاون وزیر گفته اینه نذارید.. منم معاون وزیر سابق سرویس رو برام درست کرد نه تنها برای من بلکه برای یک محله هم درست کرد اما قیمت دست معاون وزیر یا آقای سالم نیست. الانم زنگ زدم ۲۰۲۰ حرفی از توییت شما و دیگر دوستان نزدن بلکه گفتن قیمتا تا اطلاع ثانوی همینه و بعد از سال جدید طبق دستور العمل تغییر خواهد کرد.. پس صلوات رو بفرست خون خودت رو هم کثیف نکن.

من به شما یک راه دیگر که شاید نرفته باشی رو میگمم.ببین مرکز مخابراتی که سریال نامبرها و دسترسی های کاربر رو اعلام میکنه کدوم مرکز مخابراتیه برو اون مرکز و ببین اتاقشون کجاست یک راست برو با سریال مودمت همون جا و بهشون بگو برات این مشکل رو حل کنن.
از طریق پنل کاربری هم دوستان دیدم گفتن براشون باز کردن از اون طریق هم میتونی درخواست بدی.
شخصی که برات سرویس رو اکتیو کرد رو اگر شماره رو داری باهاش تماس بگیر اینها میشن پشتیبان شما بهش بگو با مرکز تماس بگیره یا بگو مشکل داری نویز داری بیاد پیشت اومد پیشت بهش بگو با مرکز فیکس کنه سرعت رو برات باز کنن.
امیدوارم سرویست ۵۰ مگ باشه که باز کنن و مودمت پورت گیگ داشته باشه و و و... ولی خودت رو با اون ۴ تا توییت گول نزن .. معاون وزیر اگر کاری میتونست بکنه مشکل دیگر اپراتورها رو هم رفع میکرد که الان نصف مشترکین روی شاتل و آسیاتک هستن و شاتل داری پدر مشتری ها رو با افزایش قیمت مسخره در میاره و ۴ روز دیگه فیبر نوری جاهای دیگه هم بده با قیمت مسخرش باعث افزایش روز افزون قیمت دیگر اپراتورها هم میشه...
موفق باشی
گوزل حق با تو هستش من اشتباه کردم
کسایی که نظرات رو میخونن با نصاف نگاه کنن میگن حرف کی به واقعیت نزدیکه
طبق نظر دولت و رگولاتوری تا قبل از شروع 1401 نباید افزایش تعرفه صورت میگرفت گلایه ها و بحث هایی هم که تو توییتر و 2020 شده بود به این بحث بود من کی گفتم قراره تا سال بعد همین تعرفه ها باقی بمونه شما فکر کنم دوست داری همه بحث ها رو بسطش بدی به مسائل دیگه نمونش همین تعرفه ها هست که من هم قبلا گفتم تا پایان سال برگردونده شده .اینکه شما میگی اگه با توییت باشه سال بعدم همین تعرفه ها بمونه دست من و شما نیست هیئت دولت 2 ماه پیش با رگولاتوری و سازمان تنظیم مقررات تصمیم قطعی به افزایش تعرفه ها در 1401 گرفتن .مساله ای که شما میگی دست من و چند نفر دیگه نیس موضوع افزایش تعرفه ها تصویب شده ولی شکایتی که شده بخاطر این بوده که قبل شروع سال جدید تعرفه ها گرون شده بود.
اینکه تو اکثر شهرها با هزینه مثه من یا کمتر سرعت بیشتر دریافت میکنن من و امثال من هم میتونیم درخواست بدیم که شرایط مثه شهر های دیگه داشته باشیم من قبلا هم گفتم بنا به درخواست مخابرات استان پهنا باند شهرستان های استان رو محدود کردن.که این یعنی حق خوری
من یا شخص دیگه نمیتونه طرز فکرتو عوض کنه اینکه اصرار بر این داری که کسایی که سرعت بالا میگیرن حق دارن یا بقول خودت مخابرات بهشون حال میده و کسایی که سرعتای پایین با همون هزینه دارن نمیتونن مطالبه کنن اون دیگه واقعا بستگی به طرز فکرت داره عزیز .اگه همه یک هزینه پرداخت میکنن باید یه سرعت و کیفیت رو دریافت کنن.حالا اینکه شما میگی نه من و شخض دیگه حق مطالبه کنه و حرف مفت میزنیم اون دیگه به طرز فکرت برمیگرده.
شاتل تو قم چن روز پیش سرعت 1 گیگی رونمایی کرد به مرور زمان این سرعت ها همه گیر میشه گفتم به مرور زمان. تا کسی مطالبه نکنه و نخواد پیگیر باشه ممکنه تا چندین سال منطقه ما اینشکل بمونه در حالیکه مناطق دیگه جلو بیوفتن تو زیرساخت ها.
درمورد اینکه گفتی سرعت منو از بخش فنی باز کنن ارومیه هم رفتیم چن نفر ماه پیش گفتن دستور رییس مخابرات هست برامحدودیت پهنا باند شهرها حتی مشتری های خود ارومیه سرعت 400 مگی داشتن ولی مسعولای فنی گفتن نمیتونن کاری کنن.باز شما حرفمو قبول نداری اون دیگه میگم برمیگرده به طرز فکرت
گفتم آدما متفاوتن.یا علی

pipo4713
13-03-2022, 19:06
گوزل حق با تو هستش من اشتباه کردم
کسایی که نظرات رو میخونن با نصاف نگاه کنن میگن حرف کی به واقعیت نزدیکه
طبق نظر دولت و رگولاتوری تا قبل از شروع 1401 نباید افزایش تعرفه صورت میگرفت گلایه ها و بحث هایی هم که تو توییتر و 2020 شده بود به این بحث بود من کی گفتم قراره تا سال بعد همین تعرفه ها باقی بمونه شما فکر کنم دوست داری همه بحث ها رو بسطش بدی به مسائل دیگه نمونش همین تعرفه ها هست که من هم قبلا گفتم تا پایان سال برگردونده شده .اینکه شما میگی اگه با توییت باشه سال بعدم همین تعرفه ها بمونه دست من و شما نیست هیئت دولت 2 ماه پیش با رگولاتوری و سازمان تنظیم مقررات تصمیم قطعی به افزایش تعرفه ها در 1401 گرفتن .مساله ای که شما میگی دست من و چند نفر دیگه نیس موضوع افزایش تعرفه ها تصویب شده ولی شکایتی که شده بخاطر این بوده که قبل شروع سال جدید تعرفه ها گرون شده بود.
اینکه تو اکثر شهرها با هزینه مثه من یا کمتر سرعت بیشتر دریافت میکنن من و امثال من هم میتونیم درخواست بدیم که شرایط مثه شهر های دیگه داشته باشیم من قبلا هم گفتم بنا به درخواست مخابرات استان پهنا باند شهرستان های استان رو محدود کردن.که این یعنی حق خوری
من یا شخص دیگه نمیتونه طرز فکرتو عوض کنه اینکه اصرار بر این داری که کسایی که سرعت بالا میگیرن حق دارن یا بقول خودت مخابرات بهشون حال میده و کسایی که سرعتای پایین با همون هزینه دارن نمیتونن مطالبه کنن اون دیگه واقعا بستگی به طرز فکرت داره عزیز .اگه همه یک هزینه پرداخت میکنن باید یه سرعت و کیفیت رو دریافت کنن.حالا اینکه شما میگی نه من و شخض دیگه حق مطالبه کنه و حرف مفت میزنیم اون دیگه به طرز فکرت برمیگرده.
شاتل تو قم چن روز پیش سرعت 1 گیگی رونمایی کرد به مرور زمان این سرعت ها همه گیر میشه گفتم به مرور زمان. تا کسی مطالبه نکنه و نخواد پیگیر باشه ممکنه تا چندین سال منطقه ما اینشکل بمونه در حالیکه مناطق دیگه جلو بیوفتن تو زیرساخت ها.
درمورد اینکه گفتی سرعت منو از بخش فنی باز کنن ارومیه هم رفتیم چن نفر ماه پیش گفتن دستور رییس مخابرات هست برامحدودیت پهنا باند شهرها حتی مشتری های خود ارومیه سرعت 400 مگی داشتن ولی مسعولای فنی گفتن نمیتونن کاری کنن.باز شما حرفمو قبول نداری اون دیگه میگم برمیگرده به طرز فکرت
گفتم آدما متفاوتن.یا علی

به نظر شما کلا ۴ روز سرویس رو دوباره ارزون کردن چقدر از مشترکین الان رفتن سرویس رو خریدن؟؟ شاید ۵٪ اینکار رو کردن .. آیا مخابرات میاد برای ۱۰٪ از مردم که حالا شما میگی ما شکایت کردیم توییت زدیم بیاد قیمت رو بیاره براتون پایین؟؟ وقتیکه امروز آورده پایین اما هفته دیگه برمیگرده سر جاش چقدر تو زندگیت تاثیر داره؟ اینجا همه چی گرون شده الان لنگ ۱۰۰ تومن پول بیشتر دادن اینترنتی؟؟ موقعی که بنزین گرون شد اون همه آدم ریختن خیابون اومدن ارزون کنن بعد بگن بخاطر مردم؟ نه برادر نکردن.. پس الکی منت رو سر خودت نذار الکی هم این حرفا رو باور نکن که با پیگیری X و Y ارزون شده.. زمانی این حرف درسته که حداقل ۶ ماه پایداری داشته باشه نه ۳و۴ روز.
منم جایی نگفتن من سرویسم ۳۰۰ برای شما ۵۰ باید همین ۵۰ بمونه من دارم تو نباید داشته باشی.. شما اگر ۱٪ هم امکان داره که بتونی از سرویس من استفاده کنی یوزر پسورد هر زمان که خاصی برات میفرستم نوش جونت استفاده کن.. اما هی نگو حق حق گرفتنیس و من میگیریم.. من دارم بهت میگم حقی نیست شما ۱۰۰ نفر رو بکن قاضی ببین حقی داری که بگیری یا نه بعد بگو. طبق نوشته پنل ۵۰ مگابیت پس باید همون باشه. البته اگر سرویس ۵۰ مگابیت هم باشه.. اگر برای مناطقی هم بازه ببین ۱۰۰ بار گفتم اما باز حرف خودت رو میزنی.. اگر بازه بستگی به مناطق داره که ماشالله شما هم خودت در جریان قرار گرفتید. اما اگر برای ما رو هم بکنن ۵۰ کاریش نمیتونیم کنیم چونکه قرار دادمون ۵۰ هست نه بیشتر. جالبیه حرفها اینطوری که بیشتر صحبتهای من رو شما باز به خودم پس میدی.. بله ۱گیگ باز کرده اما نیومده همین الان بگه به تمامیه کاربران خانگی ۱ گیگ میدم ولی باز شما میگی مطالبه :)))
کسی هم نگفت حرف شما رو قبول نداریم تو بستن سرویس اما جالبیش اینکه داری میبینی مناطق باهم فرق دارن و تا نخوان باز نمیشه ولی هیچ حق خوری نیست.. شما بیشتر نیاز داری طرز تفکرت رو عوض کنی ... چون مثل این میمونه فلانی بنز داره خریده ۱۰۰ تومن .. تو هم بنز خریدی شده ۱۰۰ تومن باید همون رنگ همون مدل همه ی همون آپشن ها رو داشته باشه.

پس شما مطالبه کن انشالله سرویست باز بشه. مطالبه کن انشالله سرویستون همین قیمت بمونه. اما حرف منطقی بزن وگرنه با اینکه بیای بگی تو داری من ندارم ... من دارم تو نداری حرفت منطقی نیست .

mehranesfandiari
14-03-2022, 12:06
به نظر شما کلا ۴ روز سرویس رو دوباره ارزون کردن چقدر از مشترکین الان رفتن سرویس رو خریدن؟؟ شاید ۵٪ اینکار رو کردن .. آیا مخابرات میاد برای ۱۰٪ از مردم که حالا شما میگی ما شکایت کردیم توییت زدیم بیاد قیمت رو بیاره براتون پایین؟؟ وقتیکه امروز آورده پایین اما هفته دیگه برمیگرده سر جاش چقدر تو زندگیت تاثیر داره؟ اینجا همه چی گرون شده الان لنگ ۱۰۰ تومن پول بیشتر دادن اینترنتی؟؟ موقعی که بنزین گرون شد اون همه آدم ریختن خیابون اومدن ارزون کنن بعد بگن بخاطر مردم؟ نه برادر نکردن.. پس الکی منت رو سر خودت نذار الکی هم این حرفا رو باور نکن که با پیگیری X و Y ارزون شده.. زمانی این حرف درسته که حداقل ۶ ماه پایداری داشته باشه نه ۳و۴ روز.
منم جایی نگفتن من سرویسم ۳۰۰ برای شما ۵۰ باید همین ۵۰ بمونه من دارم تو نباید داشته باشی.. شما اگر ۱٪ هم امکان داره که بتونی از سرویس من استفاده کنی یوزر پسورد هر زمان که خاصی برات میفرستم نوش جونت استفاده کن.. اما هی نگو حق حق گرفتنیس و من میگیریم.. من دارم بهت میگم حقی نیست شما ۱۰۰ نفر رو بکن قاضی ببین حقی داری که بگیری یا نه بعد بگو. طبق نوشته پنل ۵۰ مگابیت پس باید همون باشه. البته اگر سرویس ۵۰ مگابیت هم باشه.. اگر برای مناطقی هم بازه ببین ۱۰۰ بار گفتم اما باز حرف خودت رو میزنی.. اگر بازه بستگی به مناطق داره که ماشالله شما هم خودت در جریان قرار گرفتید. اما اگر برای ما رو هم بکنن ۵۰ کاریش نمیتونیم کنیم چونکه قرار دادمون ۵۰ هست نه بیشتر. جالبیه حرفها اینطوری که بیشتر صحبتهای من رو شما باز به خودم پس میدی.. بله ۱گیگ باز کرده اما نیومده همین الان بگه به تمامیه کاربران خانگی ۱ گیگ میدم ولی باز شما میگی مطالبه :)))
کسی هم نگفت حرف شما رو قبول نداریم تو بستن سرویس اما جالبیش اینکه داری میبینی مناطق باهم فرق دارن و تا نخوان باز نمیشه ولی هیچ حق خوری نیست.. شما بیشتر نیاز داری طرز تفکرت رو عوض کنی ... چون مثل این میمونه فلانی بنز داره خریده ۱۰۰ تومن .. تو هم بنز خریدی شده ۱۰۰ تومن باید همون رنگ همون مدل همه ی همون آپشن ها رو داشته باشه.

پس شما مطالبه کن انشالله سرویست باز بشه. مطالبه کن انشالله سرویستون همین قیمت بمونه. اما حرف منطقی بزن وگرنه با اینکه بیای بگی تو داری من ندارم ... من دارم تو نداری حرفت منطقی نیست .
نمیدونم وضع مالیت چقدر خوبه عزیز ولی خیلیا قرارداد شون تموم میشه و انصاف نیست که با تعرفه جدید اونم قبل پایان سال قرارداد ببندن .یادت باشه اول شما نوشتی ماشالله این موضوع رو همه جا گفتم منم تو جواب نوشتم دوستان تو جریان باشن که طرح قرارداد یک ساله بگیرن چون با نرخ امسال قرارداد براشون نوشته میشه و تا یکسال آینده هم تغییری تو تعرفه هاشون ایجاد نمیشه.
خیلی فرق هست شما طرح 50 مگ با حجم 520 گیگ با قیمت 160 هزار تومن الان رو از اول فروردین با حجم 250 گیگ و قیمت 300 هزار تومن بخری پس در نظر بگیر دوست عزیز اگه قرارداد یکساله قبل پایان سال ببندی تا آخر سال 1401 قیمت و حجم 1400 رو دریافت میکنی. حالا فکر کنم بهتر بفهمی چرا شکایت شده بود به افزایش تعرفه قبل از شروع سال جدید. ولی ولی اگه شما دوست داری ماهانه تمدید کنی اون بحثه دیگه هست که شخصیه. بفرض میگم شما از سال بعد قرارداد ببندی هر ماه 150 هزار تومن بیشتر از نرخ امسال هر ماه هزینه میدی تو یکسال یعنی یک میلیون و هشتصد بیشتر از نرخ امسال حالا کاهش حجمی که اعمال میکننرو در نظر نگرفتم.خدا به مالت برکت بده شاید اونقدر داری که ده میلیون تو سال هم به چشت نیاد.
اگه یک درصد کاری از دستم بربیاد تو هر مساله ای سعی میکنم اطلاع بدم و بگم چون انسانیم و باید بهمدیگه کمک کنیم.
شما اگه همون فردی باشی که زیر توییت آقای سالم کامنت گذاشتم و جواب دادی همونموقع خدمت مبارکت عرض کردم که مخابرات میگه سرعت شهرستان هارو محدود کردن و علتشو از ایشون پرسیدم و بهشونم گفتم اگه مخابرات استان این کارو انجام داده داره حق خوری میکنه چون مرکز استان سرعت خودشو باز گذاشته بقیه شهرها هم همینطور.من حرفای جنابعالی رو به خودت برنمیگردونم شما دقت نمیکنی که قبلش من بحث محدودیت سرعت رو که مخابرات انجام داده 3 هفته پیش اعلام کردم ولی چن روز پیش از طریق شورای شهر پیگیر شدیم قراره نامه با امضای نماینده شهر و ریاست مخابرات شهرستان به مرکز استان فرستاده شه که محدودیت پهنا باند برا شهر ما برداشته بشه.امیدوارم اتفاق بیوفته تا بتونم خدمتت اسکرین بدم که مطالبه جواب میده

pipo4713
14-03-2022, 19:46
نمیدونم وضع مالیت چقدر خوبه عزیز ولی خیلیا قرارداد شون تموم میشه و انصاف نیست که با تعرفه جدید اونم قبل پایان سال قرارداد ببندن .یادت باشه اول شما نوشتی ماشالله این موضوع رو همه جا گفتم منم تو جواب نوشتم دوستان تو جریان باشن که طرح قرارداد یک ساله بگیرن چون با نرخ امسال قرارداد براشون نوشته میشه و تا یکسال آینده هم تغییری تو تعرفه هاشون ایجاد نمیشه.
خیلی فرق هست شما طرح 50 مگ با حجم 520 گیگ با قیمت 160 هزار تومن الان رو از اول فروردین با حجم 250 گیگ و قیمت 300 هزار تومن بخری پس در نظر بگیر دوست عزیز اگه قرارداد یکساله قبل پایان سال ببندی تا آخر سال 1401 قیمت و حجم 1400 رو دریافت میکنی. حالا فکر کنم بهتر بفهمی چرا شکایت شده بود به افزایش تعرفه قبل از شروع سال جدید. ولی ولی اگه شما دوست داری ماهانه تمدید کنی اون بحثه دیگه هست که شخصیه. بفرض میگم شما از سال بعد قرارداد ببندی هر ماه 150 هزار تومن بیشتر از نرخ امسال هر ماه هزینه میدی تو یکسال یعنی یک میلیون و هشتصد بیشتر از نرخ امسال حالا کاهش حجمی که اعمال میکننرو در نظر نگرفتم.خدا به مالت برکت بده شاید اونقدر داری که ده میلیون تو سال هم به چشت نیاد.
اگه یک درصد کاری از دستم بربیاد تو هر مساله ای سعی میکنم اطلاع بدم و بگم چون انسانیم و باید بهمدیگه کمک کنیم.
شما اگه همون فردی باشی که زیر توییت آقای سالم کامنت گذاشتم و جواب دادی همونموقع خدمت مبارکت عرض کردم که مخابرات میگه سرعت شهرستان هارو محدود کردن و علتشو از ایشون پرسیدم و بهشونم گفتم اگه مخابرات استان این کارو انجام داده داره حق خوری میکنه چون مرکز استان سرعت خودشو باز گذاشته بقیه شهرها هم همینطور.من حرفای جنابعالی رو به خودت برنمیگردونم شما دقت نمیکنی که قبلش من بحث محدودیت سرعت رو که مخابرات انجام داده 3 هفته پیش اعلام کردم ولی چن روز پیش از طریق شورای شهر پیگیر شدیم قراره نامه با امضای نماینده شهر و ریاست مخابرات شهرستان به مرکز استان فرستاده شه که محدودیت پهنا باند برا شهر ما برداشته بشه.امیدوارم اتفاق بیوفته تا بتونم خدمتت اسکرین بدم که مطالبه جواب میده

دوست من اینکه میگم همه جا کلا فکر میکنی چند نفر الان دارن میبینن و رفتن این موضوع رو حل کردن برای خودشون؟؟؟ به نظرت ۱۰٪ هم شده؟؟ شما دقیقا از همونایی هستی که میگن بنزین از فردا میشه ۵ تومن میری تو صف بنزین تا صبح وامیسی که یک باک بنزین با ۱۵۰۰ تومن زده باشی.. ۲ تا شعار هم میدی بعد میگی مطالبه کردم حقم رو !!
من دقیقا همون فردم که اومدی نوشتی بهت هم همونجا گفتم اینجا هم میگم با ناله کردن نمیشه کاری کرد. حق مطالبه کردن هم نیست.. چندین بار گفتی حق .. مطالبه مطالبه بهت کامل توضیح دادم .. این داستان شده شبیه اون شخصی که دستش یه کاسه گرفته درخواست کمک میکنه بعد میگه مطالبه کردم.. یا شخصی که از بالای دیوار مردم بالا میره میگه این که داره پس منم باید برم مطالبه کنم.. واقعا دمت گرم که اینقدر پیگیری ولی خواهش میکنم هی نگو مطالبه کردن.. چون خنده دار ترین رو داری میگی. این مطالبه نیست چون جایی ثبت نشده . اگر هم اینقدر خوب میتونید مطالبه کنید زحمت بکشید برای کاربران دیگر اپراتور ها هم شما پا پیش قدم بذارید تا بلکه دیگر دوستان هم از مطالبه گیری شما فیض ببرن و مشکلشون حل بشه.
اینکه DNS چین خرابه که با سرعت فقط مشکلت حل نمیشه که .. ۴تا چیز شنیدید یه فیبر نوری دارید میگید اااا پس سرعت پایینه برم سرعت بشه ۳۰۰ مشکل من در کلاسا ۱۰۰٪ حل میشه.. شما این بخش رو حل کنی سر دراز این داستان زیر فرشه باز یجا دیگه درگیر میشی...

medinem
18-03-2022, 11:05
دوست من اینکه میگم همه جا کلا فکر میکنی چند نفر الان دارن میبینن و رفتن این موضوع رو حل کردن برای خودشون؟؟؟ به نظرت ۱۰٪ هم شده؟؟ شما دقیقا از همونایی هستی که میگن بنزین از فردا میشه ۵ تومن میری تو صف بنزین تا صبح وامیسی که یک باک بنزین با ۱۵۰۰ تومن زده باشی.. ۲ تا شعار هم میدی بعد میگی مطالبه کردم حقم رو !!
من دقیقا همون فردم که اومدی نوشتی بهت هم همونجا گفتم اینجا هم میگم با ناله کردن نمیشه کاری کرد. حق مطالبه کردن هم نیست.. چندین بار گفتی حق .. مطالبه مطالبه بهت کامل توضیح دادم .. این داستان شده شبیه اون شخصی که دستش یه کاسه گرفته درخواست کمک میکنه بعد میگه مطالبه کردم.. یا شخصی که از بالای دیوار مردم بالا میره میگه این که داره پس منم باید برم مطالبه کنم.. واقعا دمت گرم که اینقدر پیگیری ولی خواهش میکنم هی نگو مطالبه کردن.. چون خنده دار ترین رو داری میگی. این مطالبه نیست چون جایی ثبت نشده . اگر هم اینقدر خوب میتونید مطالبه کنید زحمت بکشید برای کاربران دیگر اپراتور ها هم شما پا پیش قدم بذارید تا بلکه دیگر دوستان هم از مطالبه گیری شما فیض ببرن و مشکلشون حل بشه.
اینکه DNS چین خرابه که با سرعت فقط مشکلت حل نمیشه که .. ۴تا چیز شنیدید یه فیبر نوری دارید میگید اااا پس سرعت پایینه برم سرعت بشه ۳۰۰ مشکل من در کلاسا ۱۰۰٪ حل میشه.. شما این بخش رو حل کنی سر دراز این داستان زیر فرشه باز یجا دیگه درگیر میشی...

داشتم گذری از این تاپیک رد میشدم که چشمم به خطبه هات افتاد !! بیا پایین سرمون درد گرفت همین امثال تو با این طرز فکر تو این کشور زندگی میکنند که اینجا بهتر از این نمیشه دیگه
جوری حرف میزنی که گویا سهام دار شرکت مخابرات ایرانی
من از سال 98 تا الان مشترک فیبر نوری مخابرات بودم با بالاترین تعرفه ممکنش ( 50 مگابیت 500 گیگ بین الملل ) تا اینجا هم هیچ اعتراضی نداشتم ولی اینکه یک شب تعرفه رو بالا میبرن بدون اطلاع این از اساس مشکل داره و مصداق دزدی تو روز روشن ه
علاوه بر این که تعرفه رو بردن بالا حجم هم کاهش دادند !!!
اومدی یه تومار چرت نوشتی که بگی نه اوکی تورم هست و غیره خوبه که میبرن بالا ؟
آره تورم هست اونم +50% ولی چه ربطی به کاهش حجم اینترنتی داره ؟ قیمت رو دوبل کرده ؟ اوکی ! چرا حجم رو نصف کرده ؟ نشستی اینجا کاربرا رو به سکوت دعوت میکنی میگی همینی که هست ! این جمله رو فقط و فقط یه ادمی که تو مخابرات ذی نفع میزنه و لاغیر
لابد فک فامیل مخابراتی داره که همه چیزت مفته و اینجوری داری اینجا حرف میزنی و الا یه ادمی که عقل داشته باشه نمیاد از گرونی و کاهش حجم تعریف و تمجید کنه !
برو یه جادیگه بزار باد بیاد.

pipo4713
18-03-2022, 14:27
داشتم گذری از این تاپیک رد میشدم که چشمم به خطبه هات افتاد !! بیا پایین سرمون درد گرفت همین امثال تو با این طرز فکر تو این کشور زندگی میکنند که اینجا بهتر از این نمیشه دیگه
جوری حرف میزنی که گویا سهام دار شرکت مخابرات ایرانی
من از سال 98 تا الان مشترک فیبر نوری مخابرات بودم با بالاترین تعرفه ممکنش ( 50 مگابیت 500 گیگ بین الملل ) تا اینجا هم هیچ اعتراضی نداشتم ولی اینکه یک شب تعرفه رو بالا میبرن بدون اطلاع این از اساس مشکل داره و مصداق دزدی تو روز روشن ه
علاوه بر این که تعرفه رو بردن بالا حجم هم کاهش دادند !!!
اومدی یه تومار چرت نوشتی که بگی نه اوکی تورم هست و غیره خوبه که میبرن بالا ؟
آره تورم هست اونم +50% ولی چه ربطی به کاهش حجم اینترنتی داره ؟ قیمت رو دوبل کرده ؟ اوکی ! چرا حجم رو نصف کرده ؟ نشستی اینجا کاربرا رو به سکوت دعوت میکنی میگی همینی که هست ! این جمله رو فقط و فقط یه ادمی که تو مخابرات ذی نفع میزنه و لاغیر
لابد فک فامیل مخابراتی داره که همه چیزت مفته و اینجوری داری اینجا حرف میزنی و الا یه ادمی که عقل داشته باشه نمیاد از گرونی و کاهش حجم تعریف و تمجید کنه !
برو یه جادیگه بزار باد بیاد.

اول‌ از همه یاد بگیر درست حرف بزنی ، دوم از همه عرض اندام کردنتو نگه دار برای خودت چون از شما نظری نخواستم که میپری وسط حرف دو نفر،سوم هم کسی به شخصی نگفت سکوت کنه،پس اول یاد بگیر چطوری حرف بزنی بعد اگر یاد گرفته بودی بیا نظرت رو با توجه به اینکه بهت مربوطی هم نبوده بگو، قرار نیست کسی سکوت کنه،ایشون در‌مورد سرعت پایینتر ایشون بود که صحبت شد و همینطور قیمت که ایشون گفتن دارن اطلاع رسانی میکنن،اما این اطلاع رسانی هیچ‌ کمکی نمیکنه،و…. همیشه یاد بگیر ۲نفر باهم بحثی میکنن یا از اول بحث وارد شو یا مثل آدمهای بی سواد وارد نشو.

مصداق دزدی توی روز روشن رو نه شما نه من نمیتونیم‌ جلوش رو بگیریم،بابتش مثال زدم و دیدید هیچ شخصی نتونست جلوی تغییر تعرفه سوخت رو بگیره بعد ما میخوایم جلوی تعرفه اینترنت رو بگیریم!؟؟ همون قدری که من و شما نیاز به سرویس خوب و پر سرعت داریم اونها هم‌سنگ اندازی میکنن و میتونن بگن با این قیمتها ما سرویس خوب نمیتونیم ارایه بدیم و همینه که هست،همانند الان که پهنای باند اجازه بیشتر شدن پیدا نمیکنه و همه به مشکل برخوردن،حالا شما ببین قیمتها بالا بره چجوری پهنای باند رو باز میکنن!!به کجا میخوای شکایت کنی ؟ کی میخواد جواب بده؟ چه زمانی میخواد جواب بده؟؟۵۵۰ گیگ رو‌با قیمت ۳۰۰ تومن گذاشته بودن پس کم نکردن بلکه قیمت رو بالا بردن. ثانیا بقیه اپراتورها‌چی؟ اونها هم از قبل اعلام کردن؟ و بعد عوض کردن؟؟ نه سر خود طبق مصوبه تغییر دادن و هیچکسی پاسخگو نبود،بلکه همین امسال هم گفتن اگر اجازه تغییر تعرفه بصورت درست داده نشه ازتون شکایت میکنیم،پس بازم ضررش برای من و شماست که میتونه کم ،گرانفروشی کنه و یا میتونه اذیت کنه. اگرهم بقیه شرکتها بالا ببرن و‌یکی پایین بذاره میان ازش شکایت میکنن و میگن تعرفه رو‌خراب کرده و باز همه سوپرایز میشم،پس خیال نکن ساده است،چون باید تمامیه مشترکین اپراتورها شاکی بشن و بعد درخواست بشه،یادت میاد دولت گفت اپراتورهای موبایل رو‌ جریمه میکنیم بابت حذف بسته و گرانفروشی؟؟؟ دولت گفتا اما دیوان عدالت اداری رای رو برعکس داد و جریمه حذف شد. به سادگی آب خوردن!
کی ضرر کرد؟؟؟ ما مشترکین.

magiteq1
18-03-2022, 14:55
اول‌ از همه یاد بگیر درست حرف بزنی ، دوم از همه عرض اندام کردنتو نگه دار برای خودت چون از شما نظری نخواستم که میپری وسط حرف دو نفر،سوم هم کسی به شخصی نگفت سکوت کنه،پس اول یاد بگیر چطوری حرف بزنی بعد اگر یاد گرفته بودی بیا نظرت رو با توجه به اینکه بهت مربوطی هم نبوده بگو، قرار نیست کسی سکوت کنه،ایشون در‌مورد سرعت پایینتر ایشون بود که صحبت شد و همینطور قیمت که ایشون گفتن دارن اطلاع رسانی میکنن،اما این اطلاع رسانی هیچ‌ کمکی نمیکنه،و…. همیشه یاد بگیر ۲نفر باهم بحثی میکنن یا از اول بحث وارد شو یا مثل آدمهای بی سواد وارد نشو.

مصداق دزدی توی روز روشن رو نه شما نه من نمیتونیم‌ جلوش رو بگیریم،بابتش مثال زدم و دیدید هیچ شخصی نتونست جاوی تغییر تعرفه سوخت رو بگیره بعد ما میخوایم جلوی تعرفه اینترنت رو بگیریم!؟؟ همون قدری که من و شما نیاز به سرویس خوب و پر سرعت داریم اونها هم‌سنگ اندازی میکنن و میتونن بگن با این قیمتها ما سرویس خوب نمیتونیم ارایه بدیم و همینه که هست،همانند الان که پهنای باند اجازه بیشتر شدن پیدا نمیکنه و همه به مشکل برخوردت،حالا شما ببین قیمتها بالا بره چجوری پهنای باند رو باز میکنن!!به کجا میخوای شکایت کنی ؟ کی میخواد جواب بده؟ چه زمانی میخواد جواب بده؟؟۵۵۰ گیگ رو‌با قیمت ۳۰۰ تومن گذاشته بودن پس کم نکردن بلکه قیمت رو بالا بردن. ثانیا بقیه اپراتورها‌چی؟ اونها هم از قبل اعلام کردن؟ و بعد عوض کردن؟؟ نه سر خود طبق مصوبه تغییر دادن و هیچکسی پاسخگو نبود،بلکه همین امسال هم گفتن اگر اجازه تغییر تعرفه بصورت درست داده نشه ازتون شکایت میکنیم،پس بازم ضررش برای من و شماست که میتونه کم ،گرانفروشی کنه و یا میتونه اذیت کنه.

داداش شما سکوت کنی خیلی بهتره.
نمونه یه ایرانی بی خیال که هر بلایی سرش بیاد میگه من که نمیتونستم جلوش رو بگیرم.
اعتراض حق. حتی اگر بدونی که نمیتونی بگیری.
در ضمن خیلی موارد اعتراض ها جواب داد. نمونه مشابه افزایش قیمت در شرکت شاتل که با اعتراض برگشت به حالت قبل و نمونه های مشابه
شما میتونی ساکت باشی و هر خاکی تو سرت میریزن رو نوش جان کنی. لطفا واسه بقیه این نسخه ها رو نبیچ
دوستان تا میتونید به 195 شکایت کنید. بول که ازتون نمیگیرن

pipo4713
18-03-2022, 15:11
شما برو به ۱۰۰ بار دیگه هم شده به ۱۹۵ شکایت کن اگر تونستی پس بگیر ولی بعدش اگر باز همون خاک رو زدن تو سرت نیا بگو کی زد تو سرم، شاتل؟؟ اعتراض؟؟؟ پسر خوب اون موقع که شاتل گرون کرد برای بار اول خودم نفر اول بودم که دهنشون رو هم سرویس کردن و هر روز هم پیگیر بودم،اومدن با سند و مدرک نشون دادن اجازه گرون کردن دارن و در پایان هم گفتن باز هم ما‌ گرون میکنیم، به‌جمله هم هیمشه میگن تا مادامی که در کنار شما هستیم خرسندیم،یعنی اگر فردا گفتیم امکان ارایه سرویس نیست ناراحت نشید، اینقدر شماها فکر میکنید شکایتاتون و یا مطالبه کردنتون بگیره تا الان کجا بودید؟ که هارت و پورت الکی هم میکنید؟بعدشم باز دو نفر دارن باهم صحبت میکنن شما دخالت نکن،اگر میتونی گلیم خودت رو از آب بکش بیرون که به نسخه پیچی من نیاز پیدا نکنی. حالا باز برو شکایت کن حقت رو ببین بهت چجوری میدن بگیر ازشون،گرفتی بیا اینجا بنویس بقیه هم برن بگیرن. امثالهوم رو هم زیاد دیدیم اینجا که فقط نطق کردن و بعد تو خالی بودن.

pipo4713
18-03-2022, 17:04
داداش شما سکوت کنی خیلی بهتره.
نمونه یه ایرانی

جوابت رو بخون بلکه به عنوان یک ایرانی خفن به کار بیاد برات.

alidorost
18-03-2022, 17:40
جوابت رو بخون بلکه به عنوان یک ایرانی خفن به کار بیاد برات.
منم شما رو توصیه به سکوت میکنم
امثال شما دهانتون رو ببندید بهتره

pipo4713
18-03-2022, 17:56
منم شما رو توصیه به سکوت میکنم
امثال شما دهانتون رو ببندید بهتره

چشم عباس آقا،کاپ رو تحویل گرفتی برو دنبال کار خودت.

متاسفانه هیچکدوم از شماها که الان اومدین اینجا سینه سه تبل کردین هیچکدوم از گفتمان ها رو نخوندین و فقط از روی یه بحثی سریع میان خودتون رو نشون بدید و بگید ما هم اینجا هستیم و میخونیم و یک انسان کامل هستیم.. اول از همه نه شما بلکه هیچکس نمیتونه به کسی بگه کاری بکنه و یا نکنه هر کسی خودش تصمیم گیرنده کار خودش هست. دوم اینکه درست بخونید مطالب رو هم در مورد قیمت گذاری و هم در مورد بحثی که شده.. قیمت گذاری هرچقدر هم بالاتر رفته باشه همه باهاش مشکل دارن اما به نظر خودت اینکه بیان بهمون ۲ روز بیشتر اجازه بدن تا سرویس قبلی رو بگیریم و بعد تغییر بدن شد زندگی؟؟ اینکه گیرم از ۵۰۰ هزار مشترک مخابرات (مثال) کلا ۵۰ هزار مشترک بیاد از وضعیتی که قیمتگذاری به حالت قبل برگشته تمدید کنه منطقیه؟؟ چرا همه نتونن ؟؟ چرا فقط چند روز این امکان وجود داره و بعد دوباره به حالت جدید باید برگرده؟؟ چطور اپراتور میتونه بیاد پیام بده که فاکتور شما صادر شده برو پول بده.. اما نمیتونه بیاد بگه قیمت ها برای آخرین بار اینه و برید خرید کنید؟؟
در مورد ۱۹۵.. اینکه همه میگیم برید ۱۹۵ شکایت کنید.. به نظرت ۱۹۵ چیکار میکنه؟؟ از پس چنین اپراتوری بر میاد؟ مخابرات ۱ماه ازش شکایت کردم در مورد افت سرعت و مشکلاتی که همه باهاش داریم دست و پنجه نرم میکنیم.. هنوز پاسخ نداده و تمام از ۱۹۵ تماس گرفتن گفتن ما میبندیم شکایت شما رو چونکه پاسخگو نبودن و دوباره باید شکایت کنید! به آب خوردن. با مقام بالاتر ۱۹۵ هم حرف زدم گفت قیمت گذاری به ما ربطی نداره بر اساس شرایط و ضوابط قیمت گذاری میکنن و سیاست داخلی هر اپراتور با اپراتور دیگر فرق داره و کاریش نمیشه کرد! خوب به نظرت به جایی میرسی؟؟ وقتیکه قانونی برای این موضوع نوشته نشده تا ۱۰۰ سال دیگه هم شکایت بشه به جایی رسیده نمیشه.. تازه نه تنها پاسخ نمیدن بلکه شکایت رو به دلیل تکراری بودن از سمت مشترک میبندن ..اگر قرار کاری انجام بشه باید پایدار بمونه وگرنه به مدت محدود ۱۰۰۰ تومن هم ارزش نداره و مسخره ترین حالت ممکنه. همه ی اینهایی که دارم میگم طی کردم و با جواب سر بالا روبرو شدم.. برای همین باید حقی نوشته بشه تا بهمون داده بشه وگرنه منتش رو سر همه میمونه و یا میگن حال دادیماا وگرنه این نبود!! اون موقع بهت فشار نمیاد که یک لونپن بیاد بگه حال دادیم؟؟ ۱۰۰٪ میاد.

blackbird
21-03-2022, 03:46
من فیبرم قطع شده بود یه مدت طولانی، رفتم مرکز مخابرات گفتم چرا برای خطی که قطع شده و راه اندازی نمی کنید دارید هزینه می گیرید ؟ در کمال ناباوری گفتند گزینه ای برای این مورد تعریف نشده داخل سیستم!! فکر کن تا ریال آخر رو برای گرفتن صد مدل پیام میدن و اتوماتیک قطع میکنن سرویس رو اما برای زمانی که مشکل از سمت خودشون هست یه تیک ساده تعریف نشده که هزینه گرفته نشه خسارت پیشکش. معاون مرکز هم خیلی بد رفتار کد گفت قرار داد اصلا SLA نداره گفتم من باید پول باد هوا بدم یعنی ؟ با پرویی گفت همینه و بعد اون همه جا شکایت زدم و بعد پروسه طولانی انگار داشتن جون میدادن از حسابم کل مدت قطعی روکم کردن. پس میشه گرفت پیگیر باشی فقط داستان اینه اکثریت شدن ولش کن بابا حال داری ها مگه چقدر هست حالا

pipo4713
21-03-2022, 15:09
من فیبرم قطع شده بود یه مدت طولانی، رفتم مرکز مخابرات گفتم چرا برای خطی که قطع شده و راه اندازی نمی کنید دارید هزینه می گیرید ؟ در کمال ناباوری گفتند گزینه ای برای این مورد تعریف نشده داخل سیستم!! فکر کن تا ریال آخر رو برای گرفتن صد مدل پیام میدن و اتوماتیک قطع میکنن سرویس رو اما برای زمانی که مشکل از سمت خودشون هست یه تیک ساده تعریف نشده که هزینه گرفته نشه خسارت پیشکش. معاون مرکز هم خیلی بد رفتار کد گفت قرار داد اصلا SLA نداره گفتم من باید پول باد هوا بدم یعنی ؟ با پرویی گفت همینه و بعد اون همه جا شکایت زدم و بعد پروسه طولانی انگار داشتن جون میدادن از حسابم کل مدت قطعی روکم کردن. پس میشه گرفت پیگیر باشی فقط داستان اینه اکثریت شدن ولش کن بابا حال داری ها مگه چقدر هست حالا

حرفت در مورد گرفتن حق sla کاملا درست هست و طبق قرارداد باید اجرا بشه چون قانون رو گذاشتن اما مخابرات به دلیل داشتن مشترک زیاد بیشتر مواقع از سر باز میزنه چون براشون سخت به نظر میاد کاریکه بسیار راحت هست،اما مسایلی مانند قیمت که همشون الان دنبال اینن اینکار رو بکنن و یه جورایی اجازش رو دادن،راحت نمیشه جلوش رو گرفت،توی مسایل شبیه به این دیدیم همگی که چیزی رو میبیرن بالا حتی اگر یک روز ۱٪ بیارنش پایین بدون شک پشتش یه برنامه چیندن که طوری آچمز کنن همه رو که حد و حساب نداره.اما کسی به این توجه نکرده.!!!

awz2
30-03-2022, 15:39
زاهدان کسی گرفته؟ معلوم نیست کی موجود میشه؟

MMDFullHD
30-03-2022, 19:21
زاهدان کسی گرفته؟ معلوم نیست کی موجود میشه؟

داداش تو تهرانش ب زور میدن چه برسه به زاهدان ک نه هوای درست حسابی براش گذاشتن ن زیستی:دی

MMDFullHD
30-03-2022, 19:58
دوستان جهت حال رفاه هموطنان من دارم نقشه پوشش از فیبر نوری حالا فرقی نداره مخابرات هست یا بقیه ... لطفا اگر جایی شما fat ای دیدید فرقی نداره برای دکل هست یا ...
یا میدونید تحت پوشش هست اون منطقه و خیابون یا کوچه لطفا دریغ نکنید پخ بفرستید تو لوکیشن اضافه شه
ثواب داره برای یوزر ها ....
لطفا اینجا رو این پیام ریپ بزنید لوکیشن تو گوگل بفرسیتد یا اگر جاهای زیادی سراغ دارید توی تلگرام به ایدی من mamalireza پیام بدید و لوکیشن بدید که اضافه کنم

تو خیابون راه میرید و اگر fat ای می بنید لطفا لوکیشن دقیق رو یادتون بمونه بفرسیتد اگر نمیدونید fat چیه کافیه فقط تو گوگل سرچ بزنید جعبه FAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6CAgAEAUQHhATOggIABAIEB4QEzoFCAAQgAQ6BAgAEENQ4QJYz 0Vgt0hoBnAAeACAAZ8CiAHAEJIBBTAuOS4ymAEAoAEBqgELZ3d zLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=HIdEYrTyHPyAur4Ps9iseA&bih=925&biw=1680&client=firefox-b-d)
و ی نقشه کلی در بیاد

فرقی هم نداره شهرستانید یا تهران و کرج هرجا دیدید

مخابرات که هیچ چیزی برای استعلام درست حسابی نداره حداقل خودمون یه نقشه بتونیم کامل در بیاریم با تشکر ...

لینک نقشه گوگل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sb1370
04-04-2022, 10:33
سلام.
من داشتم لیست تعرفه های مشهد رو نگاه میکردم. برای سرعت زده بود سرعت پایه 50، نرخ دانلود 100 و نرخ آپلود 7. خواستم بدونم خیلی کم نیست آپلودش؟ من بیشتر از اینها شنیده بودم برای سرعت آپلود.

MMDFullHD
04-04-2022, 19:19
دوستان جهت حال رفاه هموطنان من دارم نقشه پوشش از فیبر نوری حالا فرقی نداره مخابرات هست یا بقیه ... لطفا اگر جایی شما fat ای دیدید فرقی نداره برای دکل هست یا ...
یا میدونید تحت پوشش هست اون منطقه و خیابون یا کوچه لطفا دریغ نکنید پخ بفرستید تو لوکیشن اضافه شه
لطفا اینجا رو این پیام ریپ بزنید لوکیشن تو گوگل بفرسیتد یا اگر جاهای زیادی سراغ دارید توی تلگرام به ایدی من mamalireza پیام بدید و لوکیشن بدید که اضافه کنم

تو خیابون راه میرید و اگر fat ای می بنید لطفا لوکیشن دقیق رو یادتون بمونه بفرسیتد اگر نمیدونید fat چیه کافیه فقط تو گوگل سرچ بزنید جعبه FAT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6CAgAEAUQHhATOggIABAIEB4QEzoFCAAQgAQ6BAgAEENQ4QJYz 0Vgt0hoBnAAeACAAZ8CiAHAEJIBBTAuOS4ymAEAoAEBqgELZ3d zLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=HIdEYrTyHPyAur4Ps9iseA&bih=925&biw=1680&client=firefox-b-d)
و ی نقشه کلی در بیاد

مخابرات که هیچ چیزی برای استعلام درست حسابی نداره حداقل خودمون یه نقشه بتونیم کامل در بیاریم با تشکر ...

لینک نقشه گوگل

دوستان لطفا هرکسی اینجا هم سرویس داره و خیابون هارو میدونه تحت پوشه و FAT دیده لطفا بگه ممنون میشم

medinem
04-04-2022, 23:57
دوستان لطفا هرکسی اینجا هم سرویس داره و خیابون هارو میدونه تحت پوشه و FAT دیده لطفا بگه ممنون میشم

سلام خوزستان اهواز کیانپارس خیابان 5 شرقی، 6 شرقی، 8 شرقی و 9 شرقی دسترسی فیبر نوری دارند اما پورت ها محدود و همگی خریداری شده هستند. طبق آخرین استعلام از شرکت مخابرات بدلیل عدم توافق با شهرداری اهواز امکان فیبرکشی خیابانی از زیر زمین مقدور نمی باشد و جهت برقرای فیبر مشترک باید هزینه هنگفت ( 100 میلیون به بالا ) پرداخت کند. فیبرهای موجود در خیابان های ذکر شده به جای کارگذاری در زیر زمین از روی منازل مسکونی رد شده اند

sb1370
05-04-2022, 09:51
مشهد، بلوار دانشجو. داخل دانشجو 15، بین دانشجو 13 و15، بین دانشجو 15 و 17 هم FAT قرار داره

peyman_omnia2
05-04-2022, 12:50
سلام دوستان
تعرفه اینترنت فیبر نوری تو اردبیل رو میشه لطف کنین
ممنونم

MMDFullHD
05-04-2022, 14:25
سلام خوزستان اهواز کیانپارس خیابان 5 شرقی، 6 شرقی، 8 شرقی و 9 شرقی دسترسی فیبر نوری دارند اما پورت ها محدود و همگی خریداری شده هستند. طبق آخرین استعلام از شرکت مخابرات بدلیل عدم توافق با شهرداری اهواز امکان فیبرکشی خیابانی از زیر زمین مقدور نمی باشد و جهت برقرای فیبر مشترک باید هزینه هنگفت ( 100 میلیون به بالا ) پرداخت کند. فیبرهای موجود در خیابان های ذکر شده به جای کارگذاری در زیر زمین از روی منازل مسکونی رد شده اند

مشهد، بلوار دانشجو. داخل دانشجو 15، بین دانشجو 13 و15، بین دانشجو 15 و 17 هم FAT قرار داره

با تشکر از دو دوست عزیز اضافه شد

MMDFullHD
07-04-2022, 02:19

و ی نقشه کلی در بیاد

لینک نقشه گوگل

شهر های مشهد و بندرعباس و کیش و قشم بصورت کامل تا چن روز اینده تکمیل میشه اطلاعاتش
باز هم برای ثبت نام و ثبت درخواست و بررسی دقیق تر باید با مرکز هماهنگ باشید
با تشکر از دو دوست عزیز معین و سعید برای اطلاعات مفیدشون ...

لیونل_مسی
07-04-2022, 04:25
دم جام جهانی شده همه میخان اینترنت ftth داشته باشن

rioman
07-04-2022, 08:59
بچه ها اینترنت برای شما گرون نشده؟
تو پنل من زده 50 مگ با 500 گیگ ---> 300 تومن
تقریبا 2 برابر شده. با مالیاتش میشه 327 تومن

sia0368
07-04-2022, 09:30
بچه ها اینترنت برای شما گرون نشده؟
تو پنل من زده 50 مگ با 500 گیگ ---> 300 تومن
تقریبا 2 برابر شده. با مالیاتش میشه 327 تومن
تعرفه جدیده
adsl ftth — ImgBB (ibb.co) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

komail7
07-04-2022, 11:05
سلام
دوستان راهنمایی نیاز دارم
برای شهر قزوین جایی که هستیم سر خیابون فیبر کشیده زیر زمین ولی fat و ... نداریم
اگر درخواست بدیم با هزینه شخصی فیبر میکشن برامون؟ تقریبا 300 متر باید فیبر کشیده بشه از سر خیابون
حدود هزینش چقدر میشه؟ چیکار باید کرد؟

SAeedBaa
07-04-2022, 20:14
لیست سرویس های جدید مخصوص مشترکین FTTH
تانوما استاندارد :

سرعت 8 مگ
1 ماهه 10 گیگ 294,300 ریال
1 ماهه 20 گیگ 436,000 ریال
1 ماهه 40 گیگ 545,000 ریال
3 ماهه 30 گیگ 882,900 ریال
3 ماهه 60 گیگ 1,308,000 ریال
3 ماهه 120 گیگ 1,635,000 ریال
6 ماهه 60 گیگ 1,712,826 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 120 گیگ 2,537,520 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 240 گیگ 3,171,900 ریال ( 3 درصد تخفیف )
12 ماهه 120 گیگ 3,284,388 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 216 گیگ 3,406,032 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 240 گیگ 4,865,760 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 480 گیگ 6,082,200 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 600 گیگ 5,109,048 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 1080 گیگ 6,082,200 ریال ( 7 درصد تخفیف )

سرعت 16 مگ
12 ماهه 420 گیگ 5,291,514 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 960 گیگ 7,298,640 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 1440 گیگ 9,123,300 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 2100 گیگ 9,731,520 ریال ( 7 درصد تخفیف )

سرعت 20 مگ
1 ماهه 80 گیگ 1,199,000 ریال
1 ماهه 140 گیگ 1,526,000 ریال
1 ماهه 220 گیگ 2,180,000 ریال
3 ماهه 240 گیگ 3,597,000 ریال
3 ماهه 420 گیگ 4,578,000 ریال
3 ماهه 660 گیگ 6,540,000 ریال
6 ماهه 480 گیگ 6,978,180 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 840 گیگ 8,881,320 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 1320 گیگ 12,687,600 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 1950 گیگ 6,978,180 ریال ( 3 درصد تخفیف )
12 ماهه 960 گیگ 13,380,840 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 1680 گیگ 17,030,160 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 2640 گیگ 24,328,800 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 3900 گیگ 13,380,840 ریال ( 7 درصد تخفیف )

سرعت 30 مگ
1 ماهه 120 گیگ 1,471,500 ریال
1 ماهه 160 گیگ 1,580,500 ریال
1 ماهه 350 گیگ 2,725,000 ریال
3 ماهه 360 گیگ 4,414,500 ریال
3 ماهه 480 گیگ 4,741,500 ریال
3 ماهه 1050 گیگ 8,175,000 ریال
6 ماهه 720 گیگ 8,564,130 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 960 گیگ 9,198,510 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 2100 گیگ 15,859,500 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 2400 گیگ 8,564,130 ریال ( 3 درصد تخفیف )
12 ماهه 1440 گیگ 16,421,940 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 1920 گیگ 17,638,380 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 4200 گیگ 30,411,000 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 4800 گیگ 16,421,940 ریال ( 7 درصد تخفیف )

سرعت 50 مگ
1 ماهه 180 گیگ 1,765,800 ریال
1 ماهه 250 گیگ 1,962,000 ریال
1 ماهه 500 گیگ 3,270,000 ریال
3 ماهه 540 گیگ 5,297,400 ریال
3 ماهه 750 گیگ 5,886,000 ریال
3 ماهه 1500 گیگ 981,000 ریال
6 ماهه 1080 گیگ 10,276,956 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 1500 گیگ 11,418,840 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 3000 گیگ 10,150,080 ریال ( 3 درصد تخفیف )
6 ماهه 3000 گیگ 19,031,400 ریال ( 3 درصد تخفیف )
12 ماهه 2160 گیگ 19,706,328 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 3000 گیگ 21,895,920 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 6000 گیگ 19,767,150 ریال ( 7 درصد تخفیف )
12 ماهه 6000 گیگ 36,493,200 ریال ( 7 درصد تخفیف )

تعرفه جدید FTTH مخابرات

sia0368
08-04-2022, 21:43
سلام
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز تعرفه های قدیم رو گزاشته
از کجا میشه تعرفه های جدید رو دانلود کرد ؟

blackbird
09-04-2022, 10:25
سلام
دوستان راهنمایی نیاز دارم
برای شهر قزوین جایی که هستیم سر خیابون فیبر کشیده زیر زمین ولی fat و ... نداریم
اگر درخواست بدیم با هزینه شخصی فیبر میکشن برامون؟ تقریبا 300 متر باید فیبر کشیده بشه از سر خیابون
حدود هزینش چقدر میشه؟ چیکار باید کرد؟
دوست عزیز فکر نکنم از هر فیبری مخابرات ارتباط برای باکس FAT بگیره. بستگی داره به اون ارتباط اصلا مال باکسهای فت باشه، معمولا زیر زمین میره برای باکسهای ADSL و VDSL
شما اول ببین فیبر برای چی هست بعد هم خیلی بعید میدونم برای کاربر عادی بدون پارتی خیلی خاص این کارو بکنن . من فیبرم از کوچه قبلی اومده ده بار تا حالا پاره شده سر کوچه هم باکس هست زمینی براش فیبر آوردن الان دو ساله قراره که یه فت هم تو کوچه ما بزنن هیچ خبری نیست

pipo4713
12-04-2022, 21:16
خوب بلاخره لیست قیمت جدید ارایه شد و هر کی از قبل اگه تمدبد کرده سرویس داره و یا از سرویس قبلش مونده با قیمت قبل میتونه استفاده کنه و اگر نداشته باشد باید سرویس جدید بگیره..
یکسری از دوستان هم اینجا بودن و تا تونستن به من پریدن و هرچی گیرشون اومد گفتن و حالا همون دوستان که فکر میکردن میتونن جلوی این موضوع رو بگیره غیب شده.. امیدوارم سری بعدی که چنین موضوعی پیش اومد قبل از توهین و بی احترامی الکی بابت موضوعی که حتی عرضه دفاع کردن هم ازش رو ندارن اول فکر کنن و بعد اینجا شروع کنن به بحث و جدال بچه گانه.

pipo4713
12-04-2022, 21:20
شهر های مشهد و بندرعباس و کیش و قشم بصورت کامل تا چن روز اینده تکمیل میشه اطلاعاتش
باز هم برای ثبت نام و ثبت درخواست و بررسی دقیق تر باید با مرکز هماهنگ باشید
با تشکر از دو دوست عزیز معین و سعید برای اطلاعات مفیدشون ...

من بخشهایی از تهران رو میدونم اگر لازم شد بگو که بهت بگم

MMDFullHD
12-04-2022, 22:00
من بخشهایی از تهران رو میدونم اگر لازم شد بگو که بهت بگم

تلگرام بهم تکس بده

sia0368
13-04-2022, 19:24
سلام
اگر fat اون دست خیابون باشه, اضافه کردن باکس fat جدید این دست خیابون راحت تره؟ یا ربطی نداره؟
کلا روند کابلکشی fat چه طوره؟زمین رو باید بکنند؟یا تونل آماده دارن؟

blackbird
14-04-2022, 00:49
سلام
اگر fat اون دست خیابون باشه, اضافه کردن باکس fat جدید این دست خیابون راحت تره؟ یا ربطی نداره؟
کلا روند کابلکشی fat چه طوره؟زمین رو باید بکنند؟یا تونل آماده دارن؟

چیزی که من تو تهران دیدم کاملا بی روش و دیمی و شخمی. تونل چی برادر من یه لوله ندارن . من اکثر جاها دقت کردم کور اصلی میاد هوایی به فاجعه ترین وضع ممکن و میره داخلی باکس فت درب و داغون اکثرا درش باز و خودش آویزون و اسپلیتر میخوره و از اونجا فیبر برای مشترک میبرن. جاهایی دیدم که دو تا فت دو ور کوچه زدن کور اصلی رو هوایی بردن اون دست کوچه ولی کم کم که گرونی شده دیگه کاری انجام نمیشه و سلیقه ای شده و صرفه رو در نظر میگرن و منطقه به منطقه بسته به ریئس مرکز و پیمان کار تفاوت داره
خیلی جاها دقت کنید تلفن زمینی اومده تو لوله فلزی و باکس خورده نمیدونم چرا اینو مثل اون تمیز انجام نمیدن به پیمانکار گفتم خوب چرا فیبر و تو لوله تلفن نمیارید خندید گفت کدوم لوله اینا همه کابل خاکی اومده ! همون 30 سال پیش بستر مناسب درست کرده بودن الان کابل کشی یه لحظه بود. اینا که گفتم شاید جای دیگه متفاوت باشه اما قانون و استاندارد مناسبی من ندیدم. زمین رو برای باکس بزرگی که داخلش تجهیزات ADSL VDSL هست ( شرمنده اسم باکس رو نمیدونم الان ) کندن براش زمینی فیبر آوردن اصلا متفات از FTTH نمیدونم چرا اونو تمیز کار کردن، فیبر دست پیمانکارا هست و کثیف و بی حوصله کار میشه

sia0368
16-04-2022, 08:25
سلام
یه صفحه در ویکیپدیا درست کردم که نقشه FAT های مخابرات هستش و هرکس میتونه نقشه رو ویرایش بکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4_%D9%81%DB%8C%D8%A8%D8%B1_ %D9%86%D9%88%D8%B1%DB%8C
اگر روش ساده تری میشناسید که به صورت همگانی بشه یه نقشه رو ویرایش کرد بگید
شبیه این:

epaaeiz
16-04-2022, 10:02
سلام
یه صفحه در ویکیپدیا درست کردم که نقشه FAT های مخابرات هستش و هرکس میتونه نقشه رو ویرایش بکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%BE%D9%88%D8%B4%D8%B4_%D9%81%DB%8C%D8%A8%D8%B1_ %D9%86%D9%88%D8%B1%DB%8C

پست اشتباهی... حذف شود.

amirhalgord
16-04-2022, 16:22
دوستان برای من مشکلی پیش اومده
بعد از تمدید سرویس سرعت من نصف شده
شما هم این مشکل رو دارین ؟

MMDFullHD
16-04-2022, 18:53
سلام
شبیه این:

سلام این مپ رو من ساختم
اگر نیاز دارید و اطلاعات زیادی دارید توی یک شهر یا استان میتونید به من بدید یا اینکه براتون با جیمیلتون دسترسی بدم که بتونید به مپ اضافه کنید
لطفا اگر از مپ خروجی می گیرید حتما رفرنس لینک رو هم قرار بدید که سورس اصلی مشخص باشه و کپی رایت و زحمتی که من و اون عزیزانی که بابت اطلاعات کشیدن برای اضافه کردنشون به فنا نره

هرچند باز با این اطلاعاتی که هست باید صد در صد باز با مرکز هماهنگ باشه
چون که ممکنه این اطلاعاتی که کاربر ها میدن بابت وجود فت اون فت شاید غیر فعال باشه و ....

sia0368
16-04-2022, 19:36
سلام این مپ رو من ساختم
اگر نیاز دارید و اطلاعات زیادی دارید توی یک شهر یا استان میتونید به من بدید یا اینکه براتون با جیمیلتون دسترسی بدم که بتونید به مپ اضافه کنید
لطفا اگر از مپ خروجی می گیرید حتما رفرنس لینک رو هم قرار بدید که سورس اصلی مشخص باشه و کپی رایت و زحمتی که من و اون عزیزانی که بابت اطلاعات کشیدن برای اضافه کردنشون به فنا نره

هرچند باز با این اطلاعاتی که هست باید صد در صد باز با مرکز هماهنگ باشه
چون که ممکنه این اطلاعاتی که کاربر ها میدن بابت وجود فت اون فت شاید غیر فعال باشه و ....
سلام
فقط از لحاظ seo تو ویکیپدیا گزاشتم که افراد بیشتری با سرچ پیداش کنند و سریعتر اطلاعات تکمیل بشه

amirhalgord
16-04-2022, 21:24
ممنون میشم راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

ممنون میشم راهنمایی کنید

blackbird
18-04-2022, 08:27
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد

لیونل_مسی
19-04-2022, 08:01
اگه به کارزار بود
که تا حالا اون دو نفر از حصر خونگی اومده بودن بیرون
کارزارت

لیونل_مسی
19-04-2022, 08:02
ممنون میشم راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست من
اول مودم را خاموش کنید نیم ساعت 45 دقه خاموش بمونه
آی پی و مسیر روت و ... عوض کنه

بعد دوباره روشن کنید .

پس پرداخت یا پیش ؟

موفق باشید

amirhalgord
19-04-2022, 09:12
دوست من
اول مودم را خاموش کنید نیم ساعت 45 دقه خاموش بمونه
آی پی و مسیر روت و ... عوض کنه

بعد دوباره روشن کنید .

پس پرداخت یا پیش ؟

موفق باشید
ممنون بابت جوابتون
پیش پرداخت هست

لیونل_مسی
19-04-2022, 09:52
ممنون بابت جوابتون
پیش پرداخت هست

داداش
پیش معمولا باز میزارن
باسه منم پیشه
چند روز پیش محدود کرده بودن ، بیست دقیقه نیم ساعت خاموش بود خودش درست شد
اگه درست نشد چند ساعت را امتحان کن
اگر نه MAC جدید صبت کن پیش 2020
اگر نه دیگه فقط 2020 میتونه درستش کنه

موفق باشی

amirhalgord
19-04-2022, 15:07
داداش
پیش معمولا باز میزارن
باسه منم پیشه
چند روز پیش محدود کرده بودن ، بیست دقیقه نیم ساعت خاموش بود خودش درست شد
اگه درست نشد چند ساعت را امتحان کن
اگر نه MAC جدید صبت کن پیش 2020
اگر نه دیگه فقط 2020 میتونه درستش کنه

موفق باشی
با خاموش کردن چند ساعته هم حل نشد
دقیقا مثل اینه روی ۱۰۰ ست شده باشه در حالی که قبلا راحت تا ۲۰۰ میرفت همه کابل ها کت ۶ هستند
دقیقا بعد از تمدید سرعت کاهش یافت

لیونل_مسی
19-04-2022, 15:23
با خاموش کردن چند ساعته هم حل نشد
دقیقا مثل اینه روی ۱۰۰ ست شده باشه در حالی که قبلا راحت تا ۲۰۰ میرفت همه کابل ها کت ۶ هستند
دقیقا بعد از تمدید سرعت کاهش یافت

عزیز مخابرات رو پلان های جدید 50 مگ را حذف کرده 30 مگ آورده به جاش
ممکنه علت این باشه

alirezabz
20-04-2022, 23:37
منطقه ما دوستان زحمت کش دزد کافو فیبر رو دزدیدن و بعد از ۵ روز قطعی اینترنت بالاخره وصل شد ولی الا سرعتم از ۲۳۰ اومده رو ۹۶ مگابیت. پیتگ خارج افتضاخ شده.سرعت بین الملل اومده رو ۸۰ نهایت. جالب تر دیگه نمیشه اینترنت رو رو روتر بریج کنن. وقتی بریج میکنم میره تو صفحه مخابرات و پیغام میده حساب کاربری شما پیدا نشد. اینترنت کار نمیکنه رو حالت بریج ولی میشه تو صفحه کاربری مخابرات رفت. واقعا مسخرست. اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنه

farhang_k
21-04-2022, 10:10
منطقه ما دوستان زحمت کش دزد کافو فیبر رو دزدیدن و بعد از ۵ روز قطعی اینترنت بالاخره وصل شد ولی الا سرعتم از ۲۳۰ اومده رو ۹۶ مگابیت. پیتگ خارج افتضاخ شده.سرعت بین الملل اومده رو ۸۰ نهایت. جالب تر دیگه نمیشه اینترنت رو رو روتر بریج کنن. وقتی بریج میکنم میره تو صفحه مخابرات و پیغام میده حساب کاربری شما پیدا نشد. اینترنت کار نمیکنه رو حالت بریج ولی میشه تو صفحه کاربری مخابرات رفت. واقعا مسخرست. اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنه

درود

دوست عزیز در مورد بریج کردن روی روتر این مشکل چند ماهی هست برای بنده هم پیش اومده قبلا به این صورت بود که وقتی بریج انجام میشد پنل مخابرات باز
میشد و پیام میداد شما اجازه دسترسی از این مک آدرس رو ندارید که با یک تماس با 2020 و درخواست ست کردن مک جدید اوکی میشد اما نمیدونم چه تغییراتی
دادند که البته خودشون هم اطلاع ندارند! اون پیام دیگه ظاهر نمیشه و تغییر مک هم فرقی ایجاد نمیکنه بنده خیلی پیگیری کردم که چرا دیگه نمیشه مودم رو بریج
کرد حتی با مرکز سوییچینگ صحبت کردم و یک بار اکانت بنده رو کلا پاک و مجدد اضافه کردند ولی باز هم فرقی نکرد و در نهایت کانکشن رو روی خود مودم برگردوندم
حالا نمیدونم این مشکل فقط برای بعضی کاربران FTTH هست یا برای ADSL هم پیش اومده....
در مورد افت سرعت و کیفیت خط هم اولین احتمال این هست که این سری فیوژن ها رو درست انجام نداده باشند پیشنهاد میکنم این مورد رو اول بررسی کنید

alirezabz
21-04-2022, 10:27
درود

دوست عزیز در مورد بریج کردن روی روتر این مشکل چند ماهی هست برای بنده هم پیش اومده قبلا به این صورت بود که وقتی بریج انجام میشد پنل مخابرات باز
میشد و پیام میداد شما اجازه دسترسی از این مک آدرس رو ندارید که با یک تماس با 2020 و درخواست ست کردن مک جدید اوکی میشد اما نمیدونم چه تغییراتی
دادند که البته خودشون هم اطلاع ندارند! اون پیام دیگه ظاهر نمیشه و تغییر مک هم فرقی ایجاد نمیکنه بنده خیلی پیگیری کردم که چرا دیگه نمیشه مودم رو بریج
کرد حتی با مرکز سوییچینگ صحبت کردم و یک بار اکانت بنده رو کلا پاک و مجدد اضافه کردند ولی باز هم فرقی نکرد و در نهایت کانکشن رو روی خود مودم برگردوندم
حالا نمیدونم این مشکل فقط برای بعضی کاربران FTTH هست یا برای ADSL هم پیش اومده....
در مورد افت سرعت و کیفیت خط هم اولین احتمال این هست که این سری فیوژن ها رو درست انجام نداده باشند پیشنهاد میکنم این مورد رو اول بررسی کنید
من کلا روتر و مودم رو ریست کردم از اول پارامتر دادم مشکل بریج درست شد. کیفت rx هم رو ۱۹ هست خوبه. مشکل دیگه اینه که اسپید تست سرعت رو ۲۰۰ نشون میده اما تو دانلود سرور داخلی از ۲۵ MB شروع میشه میاد رو ۱۲ میمونه. قبلا سرور داخلی ۲۵ سرعت دانلودم بود. سرور خارج هم قبلا کمترین حالت ۲۰ بود الان تو بهترین حالت رو ۹ یا ۱۰ هست.

-

لیونل_مسی
21-04-2022, 10:37
درود

درود
مک را اپراتور قفل میکند
مودم زایکسل تغییر مک ندارد هواووی یا فایبر هوم شاید داشته باشد
من هم یک بار مک بازی م گرفت زنگ زدم اپراتور آقا بود یه کار کرد که رو مودم فقط با 100 مگ وصل میشد
با بریج و مک جدا این مشگل پیش نمیاد
بهتره بریج کنید ، این مودم قدیمی است
یعنی انگار رو اون مک پورت GPON (که قابل تغییر نیست) سرعت 100 تعریف میشه باسه کاربر
حالا چه پس باشه چه پیش
اگر میرید مخابرات بگید مک فلاش کنند یعنی محدودیت سرعت رو مک پرت جی پان را بردارند . بگید پیش گرفتم

یه نکته دیگه اسپید تست speed test بعضی مواقع رو سرورهای داخلی محدودیت سرعت گذاشتن ولی مثلا یه چیزی از خارج دانلود میکنی محدودیت نیست .

م

لیونل_مسی
21-04-2022, 10:41
من کلا روتر و مودم رو ریست کردم از اول پارامتر دادم مشکل بریج درست شد. کیفت rx هم رو ۱۹ هست خوبه. مشکل دیگه اینه که اسپید تست سرعت رو ۲۰۰ نشون میده اما تو دانلود سرور داخلی از ۲۵ MB شروع میشه میاد رو ۱۲ میمونه. قبلا سرور داخلی ۲۵ سرعت دانلودم بود. سرور خارج هم قبلا کمترین حالت ۲۰ بود الان تو بهترین حالت رو ۹ یا ۱۰ هست.

-

مرکز مخابرات سرعتت را محدود کرده
مثلا باسه من آپلود رو رو 100 بسته
ولی موقع آپلود بعضی مواقع میره بالای 100 دوباره میاد پایین
این جوری که شما توصیف میکنی احتمالا مرکز مخابرات محدودت کرده

طرح سیاهنت ، توزیع فقر
همینایی که کمپین را میندازن ما adsl داریم سرعتمون کمه تقصیر همیناست
سرعت ftth را آوردن پایین برا جبران

alirezabz
21-04-2022, 10:56
آخه تاقبل از ۵ روز پیش که دزد بزنه کافو رو بدزده همه چی خوب بود. وقتی دوباره همچیرو درست کردن اینجوری شده. اسپید تست سرور داخلی ۲۰۰ مگابیت نشون میده.ولی دانلود ۱۲مگابایت هست. نمیدونم چجوری میشه. باید با ۲۰۲۰ تماس بگیرم یا برم مخابرات؟ یهو دزد زد یادشون افتاد که بیارن پایین؟

لیونل_مسی
21-04-2022, 11:06
آخه تاقبل از ۵ روز پیش که دزد بزنه کافو رو بدزده همه چی خوب بود. وقتی دوباره همچیرو درست کردن اینجوری شده. اسپید تست سرور داخلی ۲۰۰ مگابیت نشون میده.ولی دانلود ۱۲مگابایت هست. نمیدونم چجوری میشه. باید با ۲۰۲۰ تماس بگیرم یا برم مخابرات؟ یهو دزد زد یادشون افتاد که بیارن پایین؟

دوست عزیز دزد که کامپیوتر های مخابرات را ندزدیده
یا موقتی هست حل میشه
یا مشکل مک
یا بگید پیمان کار بیاد عدد rx شما را ببینه شاید احتیاج به فیوژن کاری باشه

لیونل_مسی
21-04-2022, 11:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hoseinsoft
21-04-2022, 12:26
سلام
میشه لطفا تعرفه های جدید مخابرات برای FTTH را از مروفایلتون برام بفرستید.
در ضمن من پیش پرداخت بگیرم یا پس پرداخت
پیش پرداخت را چگونه باید پرداخت کنم
ممنون

farhang_k
21-04-2022, 12:32

دوست گرامی اگر با اسپیدتست 200 هست پس مشکل از تغییر کابل و فیوژن ها نیست مورد نرم افزاری هست و مربوط میشه به تغییراتی
که مخابرات اخیرا روی سرویس ها اعمال کرده و سرویسی که در حال حاضر دارید که روی سرعت 100مگ برای دانلود محدود شده ، شاید
نیاز به تغییر سرویس داشته باشید از طریق2020 پیگیری کنید حل میشه...

alirezabz
21-04-2022, 18:25
دوست گرامی اگر با اسپیدتست 200 هست پس مشکل از تغییر کابل و فیوژن ها نیست مورد نرم افزاری هست و مربوط میشه به تغییراتی
که مخابرات اخیرا روی سرویس ها اعمال کرده و سرویسی که در حال حاضر دارید که روی سرعت 100مگ برای دانلود محدود شده ، شاید
نیاز به تغییر سرویس داشته باشید از طریق2020 پیگیری کنید حل میشه...
ممنون از پاسخت.
من سرویسم ۵۰ مگ پیش پرداخت هست. سرعتم خوب بود ولی بعد از اینکه دزد محترم کافو رو دزدید به گفته مخابرات بعد از حدود ۵ روز که دوباره اینترنت وصل شد سرعت دانلودم نصف شد. وسط سرویسم هم هستم یعنی تغییری چیزی صورت نگرفته. به ۲۰۲۰ هم ۲ بار تلفن زدم گفتن ارجاع میدیم به کارشناس و چیزی خاصی انجام ندادن . وقتی دانلود میکنم از سافت ۹۸ سرعتم از ۲۶ میاد پایین رو ۱۲ ایست میکنه. قبلا همون ۲۵ و ۲۶ تو دانلود منیجر سرعت میگرفتم.

amirhalgord
21-04-2022, 20:22
ممنون از پاسخت.
من سرویسم ۵۰ مگ پیش پرداخت هست. سرعتم خوب بود ولی بعد از اینکه دزد محترم کافو رو دزدید به گفته مخابرات بعد از حدود ۵ روز که دوباره اینترنت وصل شد سرعت دانلودم نصف شد. وسط سرویسم هم هستم یعنی تغییری چیزی صورت نگرفته. به ۲۰۲۰ هم ۲ بار تلفن زدم گفتن ارجاع میدیم به کارشناس و چیزی خاصی انجام ندادن . وقتی دانلود میکنم از سافت ۹۸ سرعتم از ۲۶ میاد پایین رو ۱۲ ایست میکنه. قبلا همون ۲۵ و ۲۶ تو دانلود منیجر سرعت میگرفتم.
برای من هم بعد از تمدید کردن سرعتم از ۲۰۰ به ۱۰۰ کاهش پیدا کرد
امروز تماس گرفتم ۲۰۲۰ طرف بهم میگه خوب سرعت شما باید ۵۰ باشه چون شما ۵۰ خریدی کم مونده بود بدهکار بشم بیخیال شدم فعلا همین ۱۰۰ باشه تا ببینیم چچی میشه

sia0368
22-04-2022, 20:36
سلام
درخواست تانوما دادم و گفتن تجهیزات دارن پیمانکار نصبش اومد و گفت چون تو مسیر fat تا خونمون 3 خانه نوساز هست که از رو نماش هیچ قلاب کابل یا سیمی رد نشده و چون پیمانکار خصوصی هستند نمیتونند رو نمای ساختمان قلاب پیچ کنند که کابل رو رد کنند نمیتونند کابل بکشن
کسی با همچین مشکلی برخورده؟
چه کار میشه کرد؟
خود مخابرات نمیتونه رو نمای ساختمان قلاب کابل پیچ کنه؟

farhang_k
22-04-2022, 21:28
سلام
درخواست تانوما دادم و گفتن تجهیزات دارن پیمانکار نصبش اومد و گفت چون تو مسیر fat تا خونمون 3 خانه نوساز هست که از رو نماش هیچ قلاب کابل یا سیمی رد نشده و چون پیمانکار خصوصی هستند نمیتونند رو نمای ساختمان قلاب پیچ کنند که کابل رو رد کنند نمیتونند کابل بکشن
چه کار میشه کرد؟

درود

دوست عزیز طبق قوانین شهرداری اداره برق و مخابرات مجاز هستند از نمای ساختمان ها برای انتقال کابل استفاده کنند ، این مورد رو
از طریق خود مخابرات پیگیری کنید در نهایت باید انجام بدند.
(احتمالا اون پیمانکار منظورش این بوده که انجام این کار هزینه جدا داره چون از لحاظ قانونی منعی وجود ندارد)

pipo4713
25-04-2022, 11:09
مرکز مخابرات سرعتت را محدود کرده
مثلا باسه من آپلود رو رو 100 بسته
ولی موقع آپلود بعضی مواقع میره بالای 100 دوباره میاد پایین
این جوری که شما توصیف میکنی احتمالا مرکز مخابرات محدودت کرده

طرح سیاهنت ، توزیع فقر
همینایی که کمپین را میندازن ما adsl داریم سرعتمون کمه تقصیر همیناست
سرعت ftth را آوردن پایین برا جبران

من این موضوع رو چند وقت پیش اعلام کردم و گفتم به مرور امکانش هست اینکار رو بکنن و مثله اینکه دارن انجام میدن به دلیل دادن پورتهای بیش از حد پهنای باند رو مجبورن کمتر کنن اما باز شما سعی کنید اول با مرکز NOC تماس بگیرید برای اینکه بتونید باهاش تماس بگیرید بهتره که از طریق نصابی که برای نصب مودم اومد پیگیر بشید و مشکل رو بهشون بگید شماره و مک آدرس رو بهشون اعلام میکنید و نگاه میکنن اگر محدود شده باشید الحساب باز درست میکنن اما اگر از طریق نرم افزاری محدود شده باشید کاری نمیشه کرد.

amir215909
26-04-2022, 12:58
سلام
من میتونم برای تبریز تا جایی که میتونم اضافه کنم.
ایمیل : ba97140@gmail.com

alirezabz
26-04-2022, 13:51
من این موضوع رو چند وقت پیش اعلام کردم و گفتم به مرور امکانش هست اینکار رو بکنن و مثله اینکه دارن انجام میدن به دلیل دادن پورتهای بیش از حد پهنای باند رو مجبورن کمتر کنن اما باز شما سعی کنید اول با مرکز NOC تماس بگیرید برای اینکه بتونید باهاش تماس بگیرید بهتره که از طریق نصابی که برای نصب مودم اومد پیگیر بشید و مشکل رو بهشون بگید شماره و مک آدرس رو بهشون اعلام میکنید و نگاه میکنن اگر محدود شده باشید الحساب باز درست میکنن اما اگر از طریق نرم افزاری محدود شده باشید کاری نمیشه کرد.
این قضیه مکل فلش چیه. اگه بگیم این کارو کنن امکان داره سرعت درست بشه؟

pipo4713
26-04-2022, 14:54
این قضیه مکل فلش چیه. اگه بگیم این کارو کنن امکان داره سرعت درست بشه؟
ببین اگر کسی که میخواد مک فلش رو انجام بده برات ببینه سرویس روی چند بسته شده باز هم اگر فلش کنه برات همون سرویس رو میبنده مگر اینکه اخلاقش اینطوری نباشه و یه فلش کنه بره،شما به نصاب تماس بگیر بگو سرویسی که به من تحویل دادی از این سرعت شده این و به واحد‌noc بفرسته ببینه مشکل کجاست،اینکه خودت زنگ بزنی ممکنه در انتها باز سرعتت همین باشه ولی اونها پیگیری کنن چون با هم دیگه بیشتر آشنا هستن احتمال تغییر وجود داره. شما کجا هستی؟ اگر تهران هستی کدام منطقه؟

alirezabz
26-04-2022, 16:04
ببین اگر کسی که میخواد مک فلش رو انجام بده برات ببینه سرویس روی چند بسته شده باز هم اگر فلش کنه برات همون سرویس رو میبنده مگر اینکه اخلاقش اینطوری نباشه و یه فلش کنه بره،شما به نصاب تماس بگیر بگو سرویسی که به من تحویل دادی از این سرعت شده این و به واحد‌noc بفرسته ببینه مشکل کجاست،اینکه خودت زنگ بزنی ممکنه در انتها باز سرعتت همین باشه ولی اونها پیگیری کنن چون با هم دیگه بیشتر آشنا هستن احتمال تغییر وجود داره. شما کجا هستی؟ اگر تهران هستی کدام منطقه؟
سلام.ممنون از پاسختون.
من تهران منطقه رودهن هستم. اینجا کاربر فیبر زیاد نیست.
شماره نصاب مودم و پیمانکارو داشتم زنگ زدم گفتن کاری از ما بر نمیاد به واحد فیبر مخابرات تماس بگیر. به اونا مراجعه کردم گفتن از طرف ما نیست ولی تو چند روز آینده برات فیوژنتو دوبار میشکنیم و از نو فیوژن میکنیم. محل ما پنج روز اینترنت قطع بود وقتی وصل شد سرعت از ۲۰۰ مگ رسید به ۸۶ . به ۲۰۲۰ هم تماس میگیرم میگن شماره سریال بده و ارجاع میدیم به کارشناس که هنوز که هنوزه خبری نیست. سرویسم هم ۵۰ مگ پیش پرداخته

alirezabz
26-04-2022, 16:35
الان از مخابرا تماس گرفتن با من گفتن قانون جدید از امثال شروع شده سرعتارو محدود کردن .گفتن اگه بالاتر میخوای باید سرعت بالاتر بخری گفتم من ۵۰ مگ خریدم دیگه بیشترینشه گفت به هرحال همینه. جالبه قیمت بشه دو برابر کیفیت نصف بشه. بعد گفت هر کی امثال از این ماه تایم اینترنتش تموم بشه و دوباره تمدید کنه سرعتش میاد پایین و میشه دو برابر سرعتی که خریدید یعنی ۵۰ بخرید میشه ۱۰۰ و... دست برادران فوری انقلابی وزارت ارتباطات درد نکنه که پول دوبرابر مکنن و از کیفیت میزنن.

لیونل_مسی
27-04-2022, 07:47
داداش
دزدیدن فیبر بیشتر خرابکاری هست تا دزدی
چون فلز نداره که آب کنن بفروشن
فیبر دزدی یه ریال هم ارزش نداره
بچه محل های خودت بودن
محله ما هم یه بار دو تا لاغر اومده بودن میخواستن خرابکاری کنن
داشتن از دیوار میرفتن بالا

ممکنه مثلا یکی تو همین فروم که دوست باز هم هست تو تلگرام و اینا یه چیزی دربارت بافته
گفته برین فیبرشو بدزدین
از اینا زیادن تو تلگرام و واتس آپ

در مورد سرعت هم کاری از دستت برنمیاد
همین دو زاری ها که adsl دارن شاکی ان چرا ما سرعت مون کمه
ظاهر سازی حکومت از سرعت کابرای ftth زدن که بگن مساوات ه
برو خر خانوم های اصلاح طلب را بچسب که کمپین راه میندازن

mehde_682
27-04-2022, 08:45
زارع‌ پور وعده داد با پای کار آمدن اپراتورها جهت توسعه فیبر نوری در کشور، طی یک تا دو ماه آینده مردم می‌توانند با وارد کردن کد پستی خود در سایت iranfttx.ir از زمان و وضعیت فیبرکشی در محله‌شان مطلع شوند.

sia0368
27-04-2022, 14:13
درود

دوست عزیز طبق قوانین شهرداری اداره برق و مخابرات مجاز هستند از نمای ساختمان ها برای انتقال کابل استفاده کنند ، این مورد رو
از طریق خود مخابرات پیگیری کنید در نهایت باید انجام بدند.
(احتمالا اون پیمانکار منظورش این بوده که انجام این کار هزینه جدا داره چون از لحاظ قانونی منعی وجود ندارد)
امروز با رییس مخابرات صحبت کردم میگفت چون پیمانکار اینطور گفته پس نمیشه کابل کشید مگراینکه من برم از 3 تا آپارتمان رضایتنامه بگیرم که کابل از رو نمای خونشون رد بشه

MMDFullHD
27-04-2022, 17:46
زارع‌ پور وعده داد با پای کار آمدن اپراتورها جهت توسعه فیبر نوری در کشور، طی یک تا دو ماه آینده مردم می‌توانند با وارد کردن کد پستی خود در سایت iranfttx.ir از زمان و وضعیت فیبرکشی در محله‌شان مطلع شوند.

هه باشه حتما

اخه میدونی چی این خنده داره ؟؟

کد پستی تو محله هایی مثل ما اصلا وجوود نداره :laughing:

کد پستی مسخره ترین چیز تو ایرانه

کد پستی ی اصولی داره

شما برید اداره پست بگید کد پستی بهتون برا اون ادرس رو بهتون گواهی بده هر بار تغیر کرده بهتون میده!

as2008
28-04-2022, 00:33
سلام از وقتی تعرفه جدید رو پرداخت کردم سرعتم قشنگ نصف شده!:sad:

alirezabz
28-04-2022, 01:14
سلام از وقتی تعرفه جدید رو پرداخت کردم سرعتم قشنگ نصف شده!:sad:
درسته.منم همین مشکلو داشتم تا تعرفه جدید و پرداخت کردم سرعتم نصف شد. کلی پیگیری کردم و آخر از خود مخابرات زنگ زدن گفتن دستوالعمل جدیده امثال هرکی تعرفه جدید رو پرداخت کنه هر سرعتی رو بگیره نهایت دوبرابر همون سرعت بهش تعلق میگیره یعنی سرعت ۲۰ بگیری میسه ۴۰ یا ۵۰ بگیری میسه ۱۰۰. هم دوبرابر کردن تعرفه قیمت رو هم سرعت نصف. هزینه بیشتر میگیرن و خدمات کمتر ارائه میدن . انگار چه فرقی داره هنوز نفهمیدن سرعت بیشتر سود و مزتیاش برا خودشون بهتره. ولی اینا هم دنبال پولن هم اصل اذیت کردن مردمه

pipo4713
29-04-2022, 23:52
برای من هم بعد از تمدید کردن سرعتم از ۲۰۰ به ۱۰۰ کاهش پیدا کرد
امروز تماس گرفتم ۲۰۲۰ طرف بهم میگه خوب سرعت شما باید ۵۰ باشه چون شما ۵۰ خریدی کم مونده بود بدهکار بشم بیخیال شدم فعلا همین ۱۰۰ باشه تا ببینیم چچی میشه

داداش
دزدیدن فیبر بیشتر خرابکاری هست تا دزدی
چون فلز نداره که آب کنن بفروشن
فیبر دزدی یه ریال هم ارزش نداره
بچه محل های خودت بودن
محله ما هم یه بار دو تا لاغر اومده بودن میخواستن خرابکاری کنن
داشتن از دیوار میرفتن بالا

ممکنه مثلا یکی تو همین فروم که دوست باز هم هست تو تلگرام و اینا یه چیزی دربارت بافته
گفته برین فیبرشو بدزدین
از اینا زیادن تو تلگرام و واتس آپ

در مورد سرعت هم کاری از دستت برنمیاد
همین دو زاری ها که adsl دارن شاکی ان چرا ما سرعت مون کمه
ظاهر سازی حکومت از سرعت کابرای ftth زدن که بگن مساوات ه
برو خر خانوم های اصلاح طلب را بچسب که کمپین راه میندازن

دوست من اون کسی که میاد سیم رو میکشه میبره یا دزدی میکنه و هر چی خبر نداره داره چی میدزده و به دلیل داشتن سیم مهار فکر میکنه چه چیز مهمی رو داره میدزده و براش پول میشه و در بعضی مواقع هم معتادان هستن پس کاری نداره فقط میکنن و بعد که میفهمن ارزشی نداره دیگه نمیان اون رو بکنن مگر اینکه آدم جدید باشه.
اینگه بگیم دو زاریها خوب ببین خیلیها هستن دسترسی پیدا نمیکنن به سرویس فیبر و یا به دلیل هزینه بالا امکانش براشون نیست پس نگیم دوزاری بنده خدا بقیه هم دوست دارن سرویس بی دردسری داشته باشن.
اینکه بگیم برای مساوات زدن نیست.. ببین سرویسی که فروختن به ما ۵۰ مگ هست و اگر تا امسال سرعت تا حداکثری باز بود فقط برای نمایش و مشتری مداری بوده.. اما الان به دلیل نداشتن پهنای باند بالا و نیز زیاد شدن مشتریان فیبر اینکار رو انجام میدن.. همیشه همینطوری بوده تا یک تایمی این موضوع رو ادامه میدن و بعد احتمال حتی رسیدن به سرعت اصلی هم هست یعنی چیزی که خریدیم رو بهمون میدن و برای سرعت بیشتر باید پول بیشتر تری بدیم.. من دقیقا ۱ماه پیش با یکسری از دوستان سر همه ی این مسایل بحث میکردم و جالب بود که به من میگفتن تو ساکت شو.. اما دقیقا کاری رو که از قبل براش برنامه چیدن رو دارن اعمال میکنن و هیچکاری هیچکاری از دست هیچ شخصی بر نمیاد چونکه با یه کلمه اونی که خریدی چند مگ بوده؟ و همینه که هست تمامش میکنن.
امیدوارم این موضوع فیبر با این هزینه ها که گرفته میشه بلکه روزی برسه سرعت و کیفیت بهتری به همه ما ارایه بشه.. حداقل پولی که میدیم حیف و میل نشه و بهمون رسیدگی بشه.. البته چشمم آب نمیخوره ولی میشه امیدوار بود.

complement
30-04-2022, 02:51
دوست من اون کسی که میاد سیم رو میکشه میبره یا دزدی میکنه و هر چی خبر نداره داره چی میدزده و به دلیل داشتن سیم مهار فکر میکنه چه چیز مهمی رو داره میدزده و براش پول میشه و در بعضی مواقع هم معتادان هستن پس کاری نداره فقط میکنن و بعد که میفهمن ارزشی نداره دیگه نمیان اون رو بکنن مگر اینکه آدم جدید باشه.
اینگه بگیم دو زاریها خوب ببین خیلیها هستن دسترسی پیدا نمیکنن به سرویس فیبر و یا به دلیل هزینه بالا امکانش براشون نیست پس نگیم دوزاری بنده خدا بقیه هم دوست دارن سرویس بی دردسری داشته باشن.
اینکه بگیم برای مساوات زدن نیست.. ببین سرویسی که فروختن به ما ۵۰ مگ هست و اگر تا امسال سرعت تا حداکثری باز بود فقط برای نمایش و مشتری مداری بوده.. اما الان به دلیل نداشتن پهنای باند بالا و نیز زیاد شدن مشتریان فیبر اینکار رو انجام میدن.. همیشه همینطوری بوده تا یک تایمی این موضوع رو ادامه میدن و بعد احتمال حتی رسیدن به سرعت اصلی هم هست یعنی چیزی که خریدیم رو بهمون میدن و برای سرعت بیشتر باید پول بیشتر تری بدیم.. من دقیقا ۱ماه پیش با یکسری از دوستان سر همه ی این مسایل بحث میکردم و جالب بود که به من میگفتن تو ساکت شو.. اما دقیقا کاری رو که از قبل براش برنامه چیدن رو دارن اعمال میکنن و هیچکاری هیچکاری از دست هیچ شخصی بر نمیاد چونکه با یه کلمه اونی که خریدی چند مگ بوده؟ و همینه که هست تمامش میکنن.
امیدوارم این موضوع فیبر با این هزینه ها که گرفته میشه بلکه روزی برسه سرعت و کیفیت بهتری به همه ما ارایه بشه.. حداقل پولی که میدیم حیف و میل نشه و بهمون رسیدگی بشه.. البته چشمم آب نمیخوره ولی میشه امیدوار بود.
من هنوز سرویس نخریدم منتطرم اساتید توئیت بزنن ارزون بشه. خییییلی هم مطمئن بودن ظاهرا به کارشون :))))))) بندگان خدا دلم براشون میسوزه

amirhalgord
30-04-2022, 13:08
دوستان به نظر شما این پارامتر ها درستن ؟
transmitted power 2.77dBm
received Power -32.21 dBm

farhang_k
30-04-2022, 13:28
دوستان به نظر شما این پارامتر ها درستن ؟
transmitted power 2.77dBm
received Power -32.21 dBm

دوست عزیز مقدار RX یا همون Receiving Optical Power برای شما خیلی زیاد هست این عدد البته در مودم های مختلف هم دقیقا
یکسان نیست اما در حالت کلی باید بین 10 تا نهایت 27 باشه ، پیشنهاد میشه ابتدا اتصالات (پچ کورد) و OTO (پریز نوری) بررسی
بشه و سپس فیوژن ها

amirhalgord
30-04-2022, 15:11
دوست عزیز مقدار RX یا همون Receiving Optical Power برای شما خیلی زیاد هست این عدد البته در مودم های مختلف هم دقیقا
یکسان نیست اما در حالت کلی باید بین 10 تا نهایت 27 باشه ، پیشنهاد میشه ابتدا اتصالات (پچ کورد) و OTO (پریز نوری) بررسی
بشه و سپس فیوژن ها
کابل اشتراک ما متاسفانه تا حالا ۴ بار قطع شده و وصله زدن امروز هم دیدم درب جعبه سر کوچه رو با بست کمری بستن
۱ هفته هم هست هر وقت نت قظع میشه پینگ میره بالا باید زنگ بزنم پشتیبانی تا درستش کنن
اینم وضعیت ما

pipo4713
01-05-2022, 10:46
کابل اشتراک ما متاسفانه تا حالا ۴ بار قطع شده و وصله زدن امروز هم دیدم درب جعبه سر کوچه رو با بست کمری بستن
۱ هفته هم هست هر وقت نت قظع میشه پینگ میره بالا باید زنگ بزنم پشتیبانی تا درستش کنن
اینم وضعیت ما

شما اول از همه برو یک عکس از اون باکس FAT بگیر و بعد اون عکس رو ببر مرکز نشون بده و همون عکس رو هم برای سایت بازرسی مخابرات ارسال کن . bazresi.tci.ir و براشون از مشکلی هم که داری توضیح بده.. این بار هم اگر پیمانکار اومد برای کشیدن فیبر بگو یک سره باید بکشه تا باکس و باکس رو هم منظم کنن و برای کشیدن فیبر شما حتما راهی پیدا کنید تا در دسترس برای کندن نباشه . مثلا بالاتر بسته بشه و یا از راه دیگری کشیده بشه. هر راهی که ممکنه کمک کنه به این موضوع.سرویس شما رو هم باید حتما اول با پایین ترین نویز اماده کنن و تحویل بدن وگرنه منطقی نیست..
اما در کنارش هم شما یکبار مستقیم فیبر رو به مودم خودتون وصل کنید شاید بهتر شد فقط قبل حتما یکبار فوت کنیدش و همینطور از باکس ATB هم یکبار فوت کنید شاید کمکی کرد و برای اینکه این تعطیلات رو بگذرونید کمتر شد نویز.. فقط توجه کن که باید پچ کور رو دوباره درست و محکم وصل کنی.. و بعد نویز رو چک کن.

pipo4713
01-05-2022, 11:01
من هنوز سرویس نخریدم منتطرم اساتید توئیت بزنن ارزون بشه. خییییلی هم مطمئن بودن ظاهرا به کارشون :))))))) بندگان خدا دلم براشون میسوزه

فدا سرت .. مهم اینکه یاد گرفتن قضاوت الکی نکنن و اول برن بررسی بیشتر و درستی کنن در مورد موضوع تا اینکه بیان اینجا قلدر نمایی کنن.. و اگر رهگذر هستن همونطوری مثل یک رهگذر برن پی زندگیشون..

اگر نیاز به سرویس داری حتما زودتر بگیر. کارشون رو حساب کتاب نیست اسیر نشی.

amirhalgord
01-05-2022, 20:32
شما اول از همه برو یک عکس از اون باکس FAT بگیر و بعد اون عکس رو ببر مرکز نشون بده و همون عکس رو هم برای سایت بازرسی مخابرات ارسال کن . bazresi.tci.ir و براشون از مشکلی هم که داری توضیح بده.. این بار هم اگر پیمانکار اومد برای کشیدن فیبر بگو یک سره باید بکشه تا باکس و باکس رو هم منظم کنن و برای کشیدن فیبر شما حتما راهی پیدا کنید تا در دسترس برای کندن نباشه . مثلا بالاتر بسته بشه و یا از راه دیگری کشیده بشه. هر راهی که ممکنه کمک کنه به این موضوع.سرویس شما رو هم باید حتما اول با پایین ترین نویز اماده کنن و تحویل بدن وگرنه منطقی نیست..
اما در کنارش هم شما یکبار مستقیم فیبر رو به مودم خودتون وصل کنید شاید بهتر شد فقط قبل حتما یکبار فوت کنیدش و همینطور از باکس ATB هم یکبار فوت کنید شاید کمکی کرد و برای اینکه این تعطیلات رو بگذرونید کمتر شد نویز.. فقط توجه کن که باید پچ کور رو دوباره درست و محکم وصل کنی.. و بعد نویز رو چک کن.
متاسفانه امروز کلا قطع شد و چراغ قرمز چشمک میزنه
زنگ زدم اونها هم گفتن بر رسی میکنن من موندم تعطیلات و اینترنت آشغال مبین نت
کابل رو هم تا سر کوچه رفتم اصلا قطعی نداشت

alirezabz
02-05-2022, 00:15
کس دیگه ای هم تو گروه هست که تمدید کرده باشه و سرعتش بعد تمدید نصف شده باشه؟

amirhalgord
02-05-2022, 15:01
کس دیگه ای هم تو گروه هست که تمدید کرده باشه و سرعتش بعد تمدید نصف شده باشه؟
من تمدید کردم و سرعتم نصف شده

luches
02-05-2022, 17:32
برای همه همین طوره و مثل این بحشنامه اومده بعد تمدید با قیمتهای جدید سرعت حداکثر 2 برابر سرعت قرارداد بسته بشه. میخوان مشکل پهنای باندشون رو با کم کردن سرعت یوسرهای تانوما حل کنن. اخه کجای دنیا اینطوریه.

sia0368
03-05-2022, 21:47
سلام
چه کار میشه کرد؟
سلام
اگر خودم کابل فیبر نوری بخرم و از fat تا خونه رو بکشم قسمت وصل کردنش به مودم و fat رو پیمانکار یا مخابرات انجام میدن؟

kenshikan
04-05-2022, 15:50
برای همه همین طوره و مثل این بحشنامه اومده بعد تمدید با قیمتهای جدید سرعت حداکثر 2 برابر سرعت قرارداد بسته بشه. میخوان مشکل پهنای باندشون رو با کم کردن سرعت یوسرهای تانوما حل کنن. اخه کجای دنیا اینطوریه.

بنده حقير سالهاي پيش در همين تاپيک خدمت برخي دوستان جوگير گفتم که اين سرعتهاي فضايي 200 و 400 و اينها رو تا ابد نخواهند داشت و اين کارهاي مخابرات براي بازارگرميه. فردا که مشتري زياد شد ديگه به يه ورش نخواهيم بود و سرعت ها رو بر مي گردونه به همون قرارداد و قانونا هيچ چيزي هم بهش نمي شه گفت.

متاسفانه دوستان مي گفتن که دو روزم سرعتش همينجوري بالا باشه مي ارزه. خب بفرماييد. اون دو روز خوشي فيبر هم گذشت و روسياهي به ذغال موند. حالا ما مونديم و هزينه نصب پنج تا ده برابري نسبت به سرويس هاي ديگه و کاهش 2 تا 4 برابري سرعت!

مسلما سرويس فيبر از يه نظرايي مثل پينگ و پايداري از سرويس هاي ديگه بهتره. ولي از ديد فني فيبرهايي که اينها کشيدن بايد از بالا دست کشش ده گيگ و بالاتر داشته باشه که به همه مشترکان چندصد مگابيت رو برسونه، که با اين دستگاه هاي موجود فعلا نداره. با اين روند جذب مشتري، در آينده اگه بتونه همون 50 مگ رو بده هنر کرده. مگر اين که بک بون ها و پاپ سايت هاش رو آپگريد سنگين بکنه که توي اين بازار انحصاري و با سيستم فشل مخابرات به اين زوديها نخواهند کرد.

در پاسخ تون بايد بگم: همه جاي دنيا همينه. اپراتور ميان کف و سقف قرارداد سرويس مي ده، اگه جا داشت باز مي ذاره. مخابرات ما ديگه جا نداره.

Xx Hossein xX
10-05-2022, 19:58
سلام.
اینترنت من جدیدا روزی 2-3 بار برای بازه های 15-30 دقیقه کاملا داخلی میشه. دوستان دیگه هم همچین تجربه ای دارن؟

لیونل_مسی
11-05-2022, 01:00

pipo4713
11-05-2022, 01:31
بنده حقير سالهاي پيش در همين تاپيک خدمت برخي دوستان جوگير گفتم که اين سرعتهاي فضايي 200 و 400 و اينها رو تا ابد نخواهند داشت و اين کارهاي مخابرات براي بازارگرميه. فردا که مشتري زياد شد ديگه به يه ورش نخواهيم بود و سرعت ها رو بر مي گردونه به همون قرارداد و قانونا هيچ چيزي هم بهش نمي شه گفت.

متاسفانه دوستان مي گفتن که دو روزم سرعتش همينجوري بالا باشه مي ارزه. خب بفرماييد. اون دو روز خوشي فيبر هم گذشت و روسياهي به ذغال موند. حالا ما مونديم و هزينه نصب پنج تا ده برابري نسبت به سرويس هاي ديگه و کاهش 2 تا 4 برابري سرعت!

مسلما سرويس فيبر از يه نظرايي مثل پينگ و پايداري از سرويس هاي ديگه بهتره. ولي از ديد فني فيبرهايي که اينها کشيدن بايد از بالا دست کشش ده گيگ و بالاتر داشته باشه که به همه مشترکان چندصد مگابيت رو برسونه، که با اين دستگاه هاي موجود فعلا نداره. با اين روند جذب مشتري، در آينده اگه بتونه همون 50 مگ رو بده هنر کرده. مگر اين که بک بون ها و پاپ سايت هاش رو آپگريد سنگين بکنه که توي اين بازار انحصاري و با سيستم فشل مخابرات به اين زوديها نخواهند کرد.

در پاسخ تون بايد بگم: همه جاي دنيا همينه. اپراتور ميان کف و سقف قرارداد سرويس مي ده، اگه جا داشت باز مي ذاره. مخابرات ما ديگه جا نداره.

دقیقا درست میگی و من هم اینو گفتم یادمه.. اینجا کسی باورش نمیشه یکسری حرفها رو و فقط گنده گویی میکنن و بعدش که مثل خر تو گل گیر کردن صداشون هم در نمیاد .. متاسفانه این موضوع افت سرعت داره گریبان گیر خیلی از دوستان میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد مگر اینکه امید به خدا داشته باشیم که پهنای باند بیشتری خریداری بشه و اجازه دسترسی بهش بدن...

pipo4713
11-05-2022, 01:41

سلام.
اینترنت من جدیدا روزی 2-3 بار برای بازه های 15-30 دقیقه کاملا داخلی میشه. دوستان دیگه هم همچین تجربه ای دارن؟

دوست من اگر روزی ۲ ۳ بار این اتفاق برات میوفته پیشنهاد میکنم مودم رو خاموش کنی و اجازه بدی آی پی جدید بگیری شاید مشکلت حل بشه با این موضوع اما من تا به الان دیدم.

در ضمن شما هم سرویستون چرا اینقدر آپلود پایینی دارید؟ وگرنه سرعت دانلود خوبه اما اصلا دست بهش نزن همین رو هم از دست میدی.

alirezabz
11-05-2022, 08:40
قبلا هر سرعتی تو اسپید تست داشتم همونو تو دانلود هم میگرفتم .مثلا تو اسپید تست ۲۲۰مگابیت میانگین سرعتم بود تو دانلو حداقل ۲۲ حداکثر ۲۶ مگابایت سرعتم بود. اما الان تو اسپید تست همون ۲۰۰ مگابیت سرعتو نشون میده اما دانلود اومده رو حداکثر ۱۲ مگابایت.

amfouter
11-05-2022, 10:30
سلام. دوستان عزیز بعد دو سال و خورده ای رفتن پیگیری و شکایت از مخابرات از طریق ۱۹۵ بهم گفتن که امکان تحویل سرویس از طریق کابل کشی هوایی با فاصله حدودا ۱۰۰ متری وجود داره.
میخواستم بدونم کیفیت کابل کشی هوایی چطوری هستش و دچار قطعی و خرابی در اینده میشه یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم ساختمون ما جز خودم کس دیگه ای درگیر استفاده از نت نیست. میخواستم بدونم در اینجور مواقع به صورت تک واحدی سرویسی بهم ارائه میدن؟

لیونل_مسی
11-05-2022, 10:41
قبلا هر سرعتی تو اسپید تست داشتم همونو تو دانلود هم میگرفتم .مثلا تو اسپید تست ۲۲۰مگابیت میانگین سرعتم بود تو دانلو حداقل ۲۲ حداکثر ۲۶ مگابایت سرعتم بود. اما الان تو اسپید تست همون ۲۰۰ مگابیت سرعتو نشون میده اما دانلود اومده رو حداکثر ۱۲ مگابایت.

خب دوست من حتما از سرور خارجی دانلود میکنی ؟
سرعت دانلود متغیره . مثلا ما همسایه همون سه چهار پنج تاشون سرویس گرفتن سرعت من اومده پایین ..
شرایطط رو بگو شاید راه حلی باشه /...

لیونل_مسی
11-05-2022, 10:44
سلام. دوستان عزیز بعد دو سال و خورده ای رفتن پیگیری و شکایت از مخابرات از طریق ۱۹۵ بهم گفتن که امکان تحویل سرویس از طریق کابل کشی هوایی با فاصله حدودا ۱۰۰ متری وجود داره.
میخواستم بدونم کیفیت کابل کشی هوایی چطوری هستش و دچار قطعی و خرابی در اینده میشه یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم ساختمون ما جز خودم کس دیگه ای درگیر استفاده از نت نیست. میخواستم بدونم در اینجور مواقع به صورت تک واحدی سرویسی بهم ارائه میدن؟
افت کیفیت نیست فیبر پسیو هست passive
تک واحد شاید بدن شاید ندن بسته به شهر مرکز مخابرات پیمان کار و غیر ه ولی خودت میگی تو سایت بهت گفتن میدن حتما میدن پیگیر باش

amfouter
11-05-2022, 11:13
یه بار شهریور پارسال پیمانکار اومد و مسیر سیم کشی رو برام مشخص کرد و میگفت چون سیم‌کشی داخلی سخته مستقیم از نمای ساختمون میشه کشید. ولی بعدش رفت و پشت سرش هم نگاه نکرد و خبری ازش نشد. بعد اونم چند باری‌پیگیری و شکایت کردم.
الان هم این جوابیه که تو ۱۹۵ بهم دادن: با اجراي فيبر هوايي به متراژ بيش از 100 متر و عبور از عرض خيابان امكان ارايه سرويس وجود دارد با پيمانكار فيبر جهت مراجعه به محل مشترك هماهنگ گرديد در صورت فيبر كشي داخله براي تمام واحد هاي ساختمان امكان ارايه سرويس وجود دارد لازم به ذكر است براي مشترك به صورت تك واحدي صرفه اقتصادي جهت اجراي فيبر وجود ندارد.

میشه بدونم هزینه نصب و راه اندازی شما چقد شد؟ الان برام سوال شده به صورت تک واحدی هزینه نهایی چقد میشه که اینا میگن به صرفه نیست؟ چون چند سال پیش ترمینال gpon هم خریداری کردم و یه بخشی از هزینه کمتر میشه برام

alirezabz
11-05-2022, 12:09
خب دوست من حتما از سرور خارجی دانلود میکنی ؟
سرعت دانلود متغیره . مثلا ما همسایه همون سه چهار پنج تاشون سرویس گرفتن سرعت من اومده پایین ..
شرایطط رو بگو شاید راه حلی باشه /...
نه سرور داخلی رو میگم. حتی سایت سافت۹۸ هم همینه اسپید تست یه سرعت نشون میده اما عملا سرعتم ۹۶ مگا بیت هست.ما رودهن هستیم. مشترک فیبر کمه و به هیچ کس هم نمیدن دیگه فیبر. برام سواله چرا اسپید تست ۲۰۰ نشون میده اما سرعت دانلود ۱۰۰ هست. از فت هم فقط برای ما کابل کشیدن مشترکی هم اضافه نشده. راه حلی ترفندی چیزی کسی بلده بشه درستش کرد

لیونل_مسی
13-05-2022, 06:13
نه سرور داخلی رو میگم. حتی سایت سافت۹۸ هم همینه اسپید تست یه سرعت نشون میده اما عملا سرعتم ۹۶ مگا بیت هست.ما رودهن هستیم. مشترک فیبر کمه و به هیچ کس هم نمیدن دیگه فیبر. برام سواله چرا اسپید تست ۲۰۰ نشون میده اما سرعت دانلود ۱۰۰ هست. از فت هم فقط برای ما کابل کشیدن مشترکی هم اضافه نشده. راه حلی ترفندی چیزی کسی بلده بشه درستش کرد

والا منم به اینمشگل شما برخوردم ولی فقط یکی دوبار
بعضی مواقع به نظر میرسه سرور های داخلی سرعت سرویس را مجدود میکنن
ولی در همان جین از خارج دانلود میکنی 20 مگابایت سرعت داری
معمولا خودش حل میشه
یا با خاموش کردن مودم و تغییر آی پی و مسیر روت

لیونل_مسی
13-05-2022, 06:26
یه بار شهریور پارسال پیمانکار اومد و مسیر سیم کشی رو برام مشخص کرد و میگفت چون سیم‌کشی داخلی سخته مستقیم از نمای ساختمون میشه کشید. ولی بعدش رفت و پشت سرش هم نگاه نکرد و خبری ازش نشد. بعد اونم چند باری‌پیگیری و شکایت کردم.
الان هم این جوابیه که تو ۱۹۵ بهم دادن: با اجراي فيبر هوايي به متراژ بيش از 100 متر و عبور از عرض خيابان امكان ارايه سرويس وجود دارد با پيمانكار فيبر جهت مراجعه به محل مشترك هماهنگ گرديد در صورت فيبر كشي داخله براي تمام واحد هاي ساختمان امكان ارايه سرويس وجود دارد لازم به ذكر است براي مشترك به صورت تك واحدي صرفه اقتصادي جهت اجراي فيبر وجود ندارد.

میشه بدونم هزینه نصب و راه اندازی شما چقد شد؟ الان برام سوال شده به صورت تک واحدی هزینه نهایی چقد میشه که اینا میگن به صرفه نیست؟ چون چند سال پیش ترمینال gpon هم خریداری کردم و یه بخشی از هزینه کمتر میشه برام

والا دوست من 100 متر بعیده رو طرح مجانی بکشن
برا من رو طرح بود
12 کور کشیدن از رو نمای دو همسایه رد شد ....
بابت اسپلیتر و فیوژن کاری 300 هزار تومن دوسال پیش گرفت
بابت فیبر بیرونی هیچی نگرفت چون رو طرح بود (فیبر کشی و مودم ریگان)

فقیر داخل ساختمان را 5 سال قبلش کشیده بودم
جمعا شد بین 3 میلیون یا 4 میلیون دقیق جضور ذهن ندارم
5 واحد جمعا
شما هم اگر واحدهای دیگر را ترغیب کنید مسلما مخابرات کمکتون میکنه
من خودم رفتم پیششون اولین سوالی پرسیدم این بود که برا چند واحدذ میخوای ؟

لیونل_مسی
13-05-2022, 06:28
دوست من اگر روزی ۲ ۳ بار این اتفاق برات میوفته پیشنهاد میکنم مودم رو خاموش کنی و اجازه بدی آی پی جدید بگیری شاید مشکلت حل بشه با این موضوع اما من تا به الان دیدم.

در ضمن شما هم سرویستون چرا اینقدر آپلود پایینی دارید؟ وگرنه سرعت دانلود خوبه اما اصلا دست بهش نزن همین رو هم از دست میدی.

نه دوست من با خاموش کردن مال من حل نشده
آپلود را مرکز مخابرات محدود کرده که زیاد آپلود نکنم
تا حالا چندین و چند بار با 2020 تماس گرفتم خانومه گفت خب من الان یه تغییراتی اعمال میکنم تا 2 دقیقه دیگه درست میشه ولی درست نشد که نشد . س

kenshikan
13-05-2022, 10:41

گول اسپيدتست رو نخوريد. اينها فهميدن همين سايت اسپيد تست براي همه ملاک بنچمارک شده، براي همين اون رو باز مي ذارن که عدداي خوشگل نشون بده. ولي بقيه چيزها مي ره توي شيپينگ (Shaping)

سايتهاي خودمون هم بارشون بالا رفته يه شيپينگ هم اونها مي زنن. تهش ديگه چيزي نمي مونه.

pipo4713
13-05-2022, 23:32

نه دوست من با خاموش کردن مال من حل نشده
آپلود را مرکز مخابرات محدود کرده که زیاد آپلود نکنم
تا حالا چندین و چند بار با 2020 تماس گرفتم خانومه گفت خب من الان یه تغییراتی اعمال میکنم تا 2 دقیقه دیگه درست میشه ولی درست نشد که نشد . س

گول اسپيدتست رو نخوريد. اينها فهميدن همين سايت اسپيد تست براي همه ملاک بنچمارک شده، براي همين اون رو باز مي ذارن که عدداي خوشگل نشون بده. ولي بقيه چيزها مي ره توي شيپينگ (Shaping)

سايتهاي خودمون هم بارشون بالا رفته يه شيپينگ هم اونها مي زنن. تهش ديگه چيزي نمي مونه.

شما باید برای اینکه برات اینکار انجام بشه با پیمانکار بتونی فیکسش کنی.. سعی کن اگر اومد پول ۲تا سرویس رو بهش بدی تا برات انجام بده.. تهران تعرفه دولتی طبق قانون ۵۳۰ تومان فیبرکشی داخلی و فیوژن هستش که اگر از رایزرها رد کنه این قیمت هست و اگر بیرون از رایزر رد بشه و یا مقدار بیشتری فیبر ببره یه مقدار هزینه بیشتر میشه.. اگر تحت هر شرایطی دیدی که نمیتونی با پیمانکار به نتیجه برسی برو مرکز و با رییس مرکز صحبت کن و اعلام کن که تمامیه همسایگان مسن هستن و نیازی به اینترنت ندارن و مورد استفاده نیست براشون برای همین یا باهات کنار بیان و یا اجازه بدن شما خودتون با یک پیمانکار هماهنگی رو انجام بدید و براتون اینکار رو انجام بده که این هم مشکلی نداره باید اجازه بدن و یا حتی اجازه ندادن میتونید به بازرسی مخابرات اعلام کنید و از اونجا پیگیری کنید.

اینکه آپلود رو بستن نگرانی نداره اصلا دیگه پیگیری نکن چونکه ممکنه با مشکل بدتری روبرو بشی و درست کردنش بسیار برات سخت بشه.. استفاده کن تا منطقه شما مشترک بیشتری پیدا کنه و بعدا بتونی گیر بدی و مشکل رو حل کنی.

اصلا شیپینگی در کار نیست دوست من این مسایل وجود نداره .. اینکه شما داری از جایی دانلود میکنی ۱۰۰ نشون میده اما اسپید تست ۲۰۰ خوب به پهنای باند و سرور اون سایت هم بستگی داره قرار نیست همه چیز یکجا باشه که.. وگرنه بیان دستکاری کنن شما مدرک پیدا کنی میتونی با دلیل مشکل رو رفع کنی.. اما من قبلا هم گفتم الان هم میگم اگر تحت هر شرایطی مسئله افت سرعت رو پیگیری کنید به دلیل اینکه سرویس فروخته شده ۵۰ مگ هست نمیتونید ایرادی بگیرید و با جمله همینه که هست روبرو میشید پس نکنید اینکار رو .. شما سعی کنید از سرورهاییی مثل اپل دانلود رو انجام بدید و همینطور یکبار هم دانلود منیجیر خودتون رو بررسی کنید و ببینید محدودیتی رو اعمال نکرده باید و ندانسته باشید برای همین اول همه چیز رو بررسی کنید و بعد از یک سایت مانند اپل دانلود رو انجام بدید.

blackbird
15-05-2022, 10:23
من آپلود داخلیم رو 200 یا بیشتر بازه اما سرور خارجی انتخاب هر جایی باشه بزور به 20 میرسه و پایین هم میاد جالبه با چیز شکن هم همینه چند مدل هم مختلف هم تست کردم. مشخصه که شیپینگ یا فایروال یا هر چیزه دیگه ای در کاره یه دلیلی هست، چند وقته اینجوری شده قبلا هر دو باز بود 200 به بالا الان فقط دانلود خوبه و داخلی بازه. رو چند تا سیستم با ویندوزهای مختلف تست گرفتم همینه و نکته جالب رو موبایل با wifi N تا 42 آپلود و دانلود رو میده یعنی فکر کنم همه پهنای باند کلاس N میشه و اکسس پوینت AC ندارم ببینم رو موبایل کامل بازه این خیلی دیگه عجیبه !! و نمیشه همه سیتمها مشکل داشته باشه پس چرا داخلی اوک هست ؟

mr korash
15-05-2022, 13:50
من آپلود داخلیم رو 200 یا بیشتر بازه اما سرور خارجی انتخاب هر جایی باشه بزور به 20 میرسه و پایین هم میاد جالبه با چیز شکن هم همینه چند مدل هم مختلف هم تست کردم. مشخصه که شیپینگ یا فایروال یا هر چیزه دیگه ای در کاره یه دلیلی هست، چند وقته اینجوری شده قبلا هر دو باز بود 200 به بالا الان فقط دانلود خوبه و داخلی بازه. رو چند تا سیستم با ویندوزهای مختلف تست گرفتم همینه و نکته جالب رو موبایل با wifi N تا 42 آپلود و دانلود رو میده یعنی فکر کنم همه پهنای باند کلاس N میشه و اکسس پوینت AC ندارم ببینم رو موبایل کامل بازه این خیلی دیگه عجیبه !! و نمیشه همه سیتمها مشکل داشته باشه پس چرا داخلی اوک هست ؟

با چه شکنی امتحان کردین ؟ :)

blackbird
15-05-2022, 18:09
با شادوساکس و تونل بر و اکسپرس و .... شما نظری داری ؟ راهی بلدی ؟ با پراکسی خوب ایرانی میشه ردش کرد ؟

این رو موبایل و به لندن که از فرانکفورت همیشه بدتره آپلود تا 43 رفته !! بدون شکن

این با شادوساکس دانلود خوبه پس نباید مشکل شکن باشه بقیه هم همینه . دوستان ناقلا که پشت پرده ساکت هستند راهی بلدن یا حداقل دلیلشو میدونن بگن

یادم به اندروید مجازی افتاد رو همون دستگاه نصب داشتم تست گرفتم و آپلود کامل بازه !!!!

alirezabz
16-05-2022, 22:46
با شادوساکس و تونل بر و اکسپرس و .... شما نظری داری ؟ راهی بلدی ؟ با پراکسی خوب ایرانی میشه ردش کرد ؟

این رو موبایل و به لندن که از فرانکفورت همیشه بدتره آپلود تا 43 رفته !! بدون شکن

این با شادوساکس دانلود خوبه پس نباید مشکل شکن باشه بقیه هم همینه . دوستان ناقلا که پشت پرده ساکت هستند راهی بلدن یا حداقل دلیلشو میدونن بگن

یادم به اندروید مجازی افتاد رو همون دستگاه نصب داشتم تست گرفتم و آپلود کامل بازه !!!!
از بعد عید منم همین مشکل و دارم ولی با دانلود. حتی بعضی وقتا تا ۸ مگابیت میاد پایین.هر بار یه سرعته. هیچ مشکلی از طرف من نیست مطمئنم. این چندروز که اصلا افتضاح شده. ۲۰۲۰ که تعطیل هیچی حالیشون نیست. خود مخبرات هم میگه مشکل از ما نیست. خودشون اومدن خط من و چک کردن هیچ مشکلی نبوده. بهشون میگم مشکل از من نیست از شما نیست پس یعنی یه عامل غیبی در کاره. عالم ارواح اومدن انگولک کردن اینترنت منو. معلومه کاملا عمدیه و ما رو الکی میفرستن دنبال نخود سیاه

...Moein...
17-05-2022, 21:12

سلام
منم این مشکل رو روی adsl داشتم
مشکل از ویندوز هستش که باید عوض کنید
ویندوز رو حتما از سافت98 بگیر نسخه windows 10 64 pro هم بگیر
حتما حتما نسخه pro رو بگیری

MMDFullHD
18-05-2022, 00:39

اضافه شد فعلا فقط قم رو داره نشون میده تحت پوشش هست

blackbird
18-05-2022, 09:47
سلام
منم این مشکل رو روی adsl داشتم
مشکل از ویندوز هستش که باید عوض کنید
ویندوز رو حتما از سافت98 بگیر نسخه windows 10 64 pro هم بگیر
حتما حتما نسخه pro رو بگیری

دوست عزیز من گفتم روی چند سیستم با سیستم عاملهای مختلف امتحان کردم دو تا دسکتاپ و دو تا لپتاپ ویندوز 7SP1 /10 PRO/10 LTSB/10LTSC 2021 .
ویندوز یا هر نرم افزار دیگه ای وقتی hash با سایت سازنده یکی باشه معتبره. من از خود مایکروسافت میگیرم و تا الان مشکلی رو سیستمای زیادی که راه انداختم نبوده. تست نمیشه رو چند تا سیستم مختلف با سیستم عامل مختلف یکی باشه و همه سیستمها مشکل ویندوز داشته باشن. همه آنتی ویروس بروز دارن، و چرا رو همون سیستم، داخل مجازی ساز اندروید مشکلی نداره؟ و چرا مشکل ویندوز وقتی سرور داخلی هست وجود نداره ؟
به همه دوستان یه نصیحت از سایتهای ویرز بخصوص ایرانی نرم افزار حساسی مثل سیستم عامل رو نگیرید.

mr korash
20-05-2022, 14:21
!
دوس دارم یه کمکی بکنم و یه چیزیو باهم تست کنیم :rolleye: شاید فرجی شد
پخ بدید هماهنگ کنیم

sasy15
20-05-2022, 14:48
امیدوارم روزی به شهرستان ها هم این فیبر نوری برسه

Abolfazl-Star
22-05-2022, 16:14

اضافه شد فعلا فقط قم رو داره نشون میده تحت پوشش هست

من با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم گفتن فعلا خبری نیستش

Abolfazl-Star
22-05-2022, 16:39
دارم به پشتیبانی شاتل فارسی میگم من فیبر نوری ftth میخوام، میگه ثبت نام کن بعد کارشناسا زنگ میزنن بگو vdsl میخوام :laughing:

mehrabooni
22-05-2022, 18:32
سلام دوستان

کسی از پیروزی تهران فیبر نوری گرفته؟!

S!AVASH
24-05-2022, 08:22
[QUOTE=mehrabooni;9185703]سلام دوستان

کسی از پیروزی تهران فیبر نوری گرفته؟![/QU

سلام
من پیگیری کردم بهم ندادن. گفتن فقط اطراف مرکز میتونیم بدیم

لیونل_مسی
24-05-2022, 08:38

لیونل_مسی
26-05-2022, 09:08
سرعت FTTH را کم کردن درست شده اندازه VDSL
شادی کنید

blackbird
26-05-2022, 10:29
دارم به پشتیبانی شاتل فارسی میگم من فیبر نوری ftth میخوام، میگه ثبت نام کن بعد کارشناسا زنگ میزنن بگو vdsl میخوام :laughing:

فکر کنم FTTH برای سرویس دهنده های دیگه فعلا خیلی زوده راه بیفته در حد حرف و پروژه رو کاغذ باشه. چند تایی از اول داشتن خیلی محدود داخل شهرستانها، تهران که دست مخابرات هست فعلا شاید از بستر مخابرات استفاده کنن اگه مخابرات واقعا بخواد دست از انحصارش برداره. مشکل اصلی راه اندازی بستر هست سیستم کار مخابرات که اصلا تمیز نیست فکر نکنم شاتل و پارس و... هم بخوان هزینه زیادی کنن برای بستر تمیز و اصولی و عمری. VDSL هم تا اونجایی که میدونم دست خود مخابرات هست ISP دیگه ای تهران VDSL میده ؟

Abolfazl-Star
26-05-2022, 15:05
فکر کنم FTTH برای سرویس دهنه های دیگه فعلا خیلی زوده راه بیفته در حد حرف و پروژه رو کاغذ باشه. چند تایی از اول داشتن خیلی محدود داخل شهرستانها، تهران که دست مخابرات هست فعلا شاید از بستر مخابرات استفاده کنن اگه مخابرات واقعا بخواد دست از انحصارش برداره. مشکل اصلی راه اندازی بستر هست سیستم کار مخابرات که اصلا تمیز نیست فکر نکنم شاتل و پارس و... هم بخوان هزینه زیادی کنن برای بستر تمیز و اصولی و عمری. VDSL هم تا اونجایی که میدونم دست خود مخابرات هست ISP دیگه ای تهران VDSL میده ؟

امروز با پشتیبانی مربوطه تونستم صحبت بکنم، گویا حقیقت داره به گفته حرفاش ولی فعلن خیلی کند پیش میرن

تازه در شهر قم از دو منطقه شروع کردن و تا فراگیر بشه و به کل استان برسه و تخت پوشش قرار بگیره شاید 1 سالی طول بکشه

هزینه هاش رو پرسیدم گفتن کابل کشی فیبر تا درب منزل رایگانه در صورتی که مودم با سیم رو از ما بخرید ( حدودا 800 گفت ) + هزینه سرویس که فعلا تخفیف خورده

من با قسمت مودمش که باید از حودشون بخریم و اجبار کردن خوشم نیومد که از این طریق میخوان سود بیشتری ببرن

blackbird
26-05-2022, 16:58
الان مگه مودم ارزون چی هست ؟ هواوی HG8245H که هیچ چیزه خاصی هم نداره تا دو نیم میگن. همون یه مودم ارزون بریج کنی رو روتر حرفه ای بهتره که . و هزینه فیبر داخل خونه هم برای بعضی ها شاید جالب نباشه . تا adsl کلا جمع نشه هر کی اینترنت ثابت بخواد بگیره، فقط فیبر باشه، فکر نکنم خوب راه بیفته و قیمتها کم بشه

MMDFullHD
09-06-2022, 17:10

تهران رو هم اضافه کردن

Delkook
12-06-2022, 13:53
سلام من خواستم سرویس adsl از شرکت خصوصی بگیرم گفت خط شما فیبر نوریه باید از مخابرات بگیری زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت شما سیمکشی خونتون فیبر نوری کار شده ولی مخابرات تانوما نیاورده اونجا حالا این که سیمکشی فیبر هست برای adsl هم بهتر جواب میده نسبت به سیم مسی؟

naasr
12-06-2022, 15:32
سلام من خواستم سرویس adsl از شرکت خصوصی بگیرم گفت خط شما فیبر نوریه باید از مخابرات بگیری زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت شما سیمکشی خونتون فیبر نوری کار شده ولی مخابرات تانوما نیاورده اونجا حالا این که سیمکشی فیبر هست برای adsl هم بهتر جواب میده نسبت به سیم مسی؟

آره فیبرنوری بهتره سیم مسی کیفیت خط را پایین میاره سرعت اینترنتت کم میشه

Delkook
12-06-2022, 19:14
آره فیبرنوری بهتره سیم مسی کیفیت خط را پایین میاره سرعت اینترنتت کم میشه

اصلا همچین چیزی هست که سیمکشی تلفن رو به جای سیم مسی فیبر نوری انجام بدن؟ یا فقط تا نزدیک خونه آوردن فیبر نوری رو؟ من سر کوچه هم از این باکس های fat دیدم

blackbird
12-06-2022, 22:22
دوست من منظور اینه که یه فیبر میاد تا باکس از اونجا تبدیل میشه به مس و میاد به خونه ها باید از داخل باکس رانژه بشه و اینترنت به شما بدن که مخابرات به شرکت دیگه ای اجازه نمیده یا خیلی کم هستن شرکت هایی که با این سیستم توانایی سرویس دادن رو داشته باشن. جا افتاده که میگن خط فیبره اما معنیش با FTTH یکی نیست. یه مدل دیگه هم خط PCM هست یه خط مسی با دستگاه چند خط شده، میشه درخواست داد که خط در بیاد از PCM اگه مرکز خط خالی داشته باشه اما خطی که با فیبر اومده رو نشنیدم مسی کنن کامل چون از ابتدای مسیر این مدلی کار شده. یه خوبی داره اگه سرویس بدن رو خطی که فیبر هست تا باکس مثل جریان VDSL چون فاصله سیم مسی تا محل کم هست کیفیت خط خیلی خوبه معمولا. اگه هم باکس FAT دیدی که درخواست FTTH بده. همه این مورد رو حضوری برو مرکز مخابرات منطقه و با معاون و رئیس و.... آشنا شو $ احتمالا حل میشه.

...ALI...
13-06-2022, 02:28
pcm گفتین چی هست؟

blackbird
13-06-2022, 12:56
pcm گفتین چی هست؟

خطوط PCM خطوطی می باشند که مخابرات بواسطه کمبود کابل مسی بوسیله آن، خطوط تلفن را در اختیار مشترک قرار می دهد. خطوط PCM با قرار گرفتن چند خط روی یک خط از مخابرات تا مشترک موجب می شود ظرفیت بیشتری از خطوط را بتوان روی یک یا دو زوج سیم انتقال داد و نهایتا در سمت مشترک با استفاده از یک دستگاه PCM خطوط را به صورت جداگانه در اختیار مشتریکین قرار می دهند. (منبع سایت سرویسکاران)

...ALI...
13-06-2022, 18:29
مقل مجتمع ها. اون موقع نویز حط هم بیشتر میشه پس؟

...ALI...
13-06-2022, 18:38
خطوط PCM خطوطی می باشند که مخابرات بواسطه کمبود کابل مسی بوسیله آن، خطوط تلفن را در اختیار مشترک قرار می دهد. خطوط PCM با قرار گرفتن چند خط روی یک خط از مخابرات تا مشترک موجب می شود ظرفیت بیشتری از خطوط را بتوان روی یک یا دو زوج سیم انتقال داد و نهایتا در سمت مشترک با استفاده از یک دستگاه PCM خطوط را به صورت جداگانه در اختیار مشتریکین قرار می دهند. (منبع سایت سرویسکاران)

blackbird
13-06-2022, 19:50

من تجربه این مدل خط رو نداشتم اما فکر کنم حتی برای مکالمه هم کیفیت جالبی ندارن، اگه منظور نویز بر روی اینترنت ADSL هست که اصلا روی این خطوط نمیشه سرویس داد. یه سری شرکتها برای مجتمعی که از نظر تعداد به صرفه باشه اینترنت رو با یه روشی به مجتمع میرسونن و تجهیزات و رانژه رو از اونجا رو خطوط مشترکین انجام میدن یعنی بعد از سیستم PCM یا فیبر. من تو برج آتی ساز چمران خیلی سال پیش دیده بودم این مدل سرویس دهی رو. البته اون موقع کاربرها نیاز به سرعت بالا و پینگ پایین نداشتن و تکنولوژی TD-LTE هم نبود نهایت وایرلس.

nasi1962
13-06-2022, 22:44
دوستان برای اولین بار به یه مشکلی خوردم که تا حالا پیش نیومده بود.
من حجمه این ماهم تموم شده، و حجمه ماه بعدی اتوماتیک شارژ نشده هنوز، سرویسمم پیش پرداخته. تو پنل مخابرات هم زده 3 ترابایت مونده از کل حجم.
الان 3 چهار ساعته که 0 هستش و سرعتم به 512kb کاهش پیدا کرده. پیامک هم اومد قبلش. قبلا هم پیامکش میومد که میگفت شما 85% از حجم این ماه رو مصرف کردید و همین که تموم میشد میگفت اگر حجم داشته باشید اتوماتیک جایگزین میشه و اگر نباشه باید ترافیکه اضافه خریداری کنید.
همیشه هم قبل از ماه حجمم تموم میشه و ظرف چند دقیقه ترافیکم جایگزین میشد.
حتی حجمه سرویسه پس پرداختمم خودش اتوماتیک جایگزین میشه بدون پرداخت هزینه ماهانه.
واسه کسی این مشکله تاخیر بوجود نیومده تا حالا؟

nasi1962
14-06-2022, 16:48
مشکل حل شد.
مثل اینکه قبل از اتمامه ماه، حجم تموم بشه اتوماتیک ترافیکه بعدی جایگزین نمیشه و باید مدت اون ماه یا دوره تموم بشه که 25 هر ماه هستش برای من.
قبلا اینطوری نبودا، میرفت تو حجمه ماه بعدی و همون لحظه فعال میشد ترافیکش.
معمولا یکی دو ماه قبل از اتمام دوره سرویس ADSL، حجمم تموم میشد که مجبور به خرید ترافیکه اضافه میشدم.
اینطوری بنظرم بهتره. باعث نمیشه که قبل از اتمامه سرویس حجمه کل سرویس هم تموم بشه.
قیمتها چقدر رفته بالا. هنوز زوده باید پیش خرید کنیم تا از اینم بالاتر نرفته. هیچی بعید نیست.

۶۰۰۰ گیگابایت

تانوما استاندارد ۶۰۰۰ گیگ- ۱۲ ماهه- ۵۰Mb پیش‌پرداخت۵۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه

۳۳,۴۸۰,۰۰۰ ریال

۴۲۰۰ گیگابایت

تانوما استاندارد ۴۲۰۰ گیگ- ۱۲ ماهه- ۳۰Mb پیش‌پرداخت
۳۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه

۲۷,۹۰۰,۰۰۰ ریال

تانوما استاندارد ۳۰۰۰ گیگ- ۱۲ ماهه- ۵۰Mb پیش‌پرداخت۵۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه

۲۰,۰۹۰,۰۰۰ ریال

tahan4868
17-06-2022, 13:47
سلام. میخواستم بدونم در حال حاضر هزینه کلی راه اندازی و ثبت نام اینترنت فیبر نوری چقدر میشه ؟
( بدون در نظر گرفتن مودم و هزینه خرید بسته ) و اینکه نسبت به سال گذشته چه تغییری داشته ؟

rr9060
17-06-2022, 14:28
سلام دوستان
خونه ما بین 2تا چهارراه هستش با فاصله 300 متر حدودا که توی هر چهار راه طرف دیگه خیابون fat نصب شده ولی طرف خودمون نیست
با پیمانکارا حرف زدم گفتن عبوری خیابان ممنوعه و نمیتونن کابل کشی کنن با اینکه سیم های برق از عرض خیابون (خیابان 18 متری ) رد شده و تیر هست
رفتم مخابرات اول گفتن حوضچه هست طرف ما و میان fat نصب میکنن ولی بعدا گفتن هزینه زیاده و نمیتونن
یه پیمانکارم گفت من میکشم کابل برات ثبت نام اینا کرد ولی الان برا کابل کشی نمیاد و هی بهانه میاره میندازه اونور اعصابمو خورد کرده دیگه
به نظرتون چاره چیه ؟ من به مخابرات گفتم من کابل رو هوایی ببرم هزینه نگهداریشم با خودم ولی حتی اونم قبول نمیکنن
آخرین چاره که به فکر خودم میاد ساختمون دوستمون طرف دیگست برای اونجا بگیرم از اونجا پوینت تو پوینت کنم ( دید کامل دارم پشت بوم جفتمون به هم و فاصله زیر 100 متره)

لیونل_مسی
17-06-2022, 17:29
سلام دوستان
خونه ما بین 2تا چهارراه هستش با فاصله 300 متر حدودا که توی هر چهار راه طرف دیگه خیابون fat نصب شده ولی طرف خودمون نیست
با پیمانکارا حرف زدم گفتن عبوری خیابان ممنوعه و نمیتونن کابل کشی کنن با اینکه سیم های برق از عرض خیابون (خیابان 18 متری ) رد شده و تیر هست
رفتم مخابرات اول گفتن حوضچه هست طرف ما و میان fat نصب میکنن ولی بعدا گفتن هزینه زیاده و نمیتونن
یه پیمانکارم گفت من میکشم کابل برات ثبت نام اینا کرد ولی الان برا کابل کشی نمیاد و هی بهانه میاره میندازه اونور اعصابمو خورد کرده دیگه
به نظرتون چاره چیه ؟ من به مخابرات گفتم من کابل رو هوایی ببرم هزینه نگهداریشم با خودم ولی حتی اونم قبول نمیکنن
آخرین چاره که به فکر خودم میاد ساختمون دوستمون طرف دیگست برای اونجا بگیرم از اونجا پوینت تو پوینت کنم ( دید کامل دارم پشت بوم جفتمون به هم و فاصله زیر 100 متره)

اگر پوینت تو پونت هم برسونی خونتون بازم مشگل نداره

اگر دید مستقیم باشه و مانع نباشه حداگثر 1 تا 4 میلی ثانیه رادیو میاره رو پینگت .

لیونل_مسی
17-06-2022, 17:32
سلام. میخواستم بدونم در حال حاضر هزینه کلی راه اندازی و ثبت نام اینترنت فیبر نوری چقدر میشه ؟
( بدون در نظر گرفتن مودم و هزینه خرید بسته ) و اینکه نسبت به سال گذشته چه تغییری داشته ؟

قیمت ها را آوردن پایین

یک ساله 6000 گیگ 12 ماهه سه میلیون و خوردی

البته کابل کشی و مودم رایگان را از عنوان حذف کردن

rr9060
17-06-2022, 18:26
اگر پوینت تو پونت هم برسونی خونتون بازم مشگل نداره

اگر دید مستقیم باشه و مانع نباشه حداگثر 1 تا 4 میلی ثانیه رادیو میاره رو پینگت .

تو این فاصله کم رادیویی پیشنهاد دارین که قیمتش مناسب باشه ؟

لیونل_مسی
17-06-2022, 18:42

این رادیو های این شکلی میکروتیک این روزها تو بورس هستن
البته چند مدل دارند که باید دقیق بررسی کنید

ولی همشون از SXT ارزان تر و جدید تر هستن .

اگر رو سرعت حساسی توجه کنید رادیو گیگابیتی بخرید که سرعت رو 100 مگ قفل نشه

لیونل_مسی
17-06-2022, 18:46

یا SXT Lite

rr9060
17-06-2022, 18:56

یا SXT Lite

خیلی ممنون از جوابتون
این تقریبا معقول ترین قیمت هستش ، حالا نمیدونم جواب بده یا نه برا هر دوطرف

NinjaLord
18-06-2022, 21:37
بنظر شما سرویس وایرلس مخابرات کی راه اندازی میشود؟

naasr
19-06-2022, 13:32
بنظر شما سرویس وایرلس مخابرات کی راه اندازی میشود؟

هنوز چیزی اعلام نکردن

NinjaLord
19-06-2022, 14:45
ارتباط بیسیم در کنار این کابل کشیها واقعا لازمه مخصوصا اگر بفکر آینده شبکه و زیرساخت هم هستند چون این پروسه کابل کشی و... بخاطر تعداد بالای کاربرهای اینترنت واقعا مسخره است و در اینده این منسوخ و از رده خارج میشود و نباید هزینه و وقت کاربرها هدر برود چون الان سختافزارهای نسل جدید که استفاده هم میکنیم مثل مادربردها و پردازنده ها حداقل دارای ماژول و کارت شبکه WiFi 5 یا WiFi 6 و حتی بلوتوث هستند خب وقتی کاربرهای خانگی که 99 درصد بشکلی از WiFi هم استفاده میکنند چرا اینقدر هزینه برای خرید مودم و کابل کشی و هدر رفتن وقت باشند؟ این مخابرات اگر واقعا قصد دارد پوشش اینترنت پرسرعت را بیشتر کند باید سرویس WiFi با پهنای باند بالا هم حساب ویژه باز کند
من فکر میکنم تعداد بسیار زیادی از مردم دوست داشته باشند خیلی راحت و سریع و بدون دردسر بخواهد با متصل شدن به وایرلس مخابرات و ثبتنام و خرید بسته از اینترنت پرسرعت استفاده کنندو اینکار غیر ممکن نیست و خیلی از مردم این را کابل کشیها و مودم خریدنها ترجیه میدهند

MMDFullHD
19-06-2022, 17:06
ارتباط بیسیم در کنار این کابل کشیها واقعا لازمه مخصوصا اگر بفکر آینده شبکه و زیرساخت هم هستند چون این پروسه کابل کشی و... بخاطر تعداد بالای کاربرهای اینترنت واقعا مسخره است و در اینده این منسوخ و از رده خارج میشود و نباید هزینه و وقت کاربرها هدر برود چون الان سختافزارهای نسل جدید که استفاده هم میکنیم مثل مادربردها و پردازنده ها حداقل دارای ماژول و کارت شبکه WiFi 5 یا WiFi 6 و حتی بلوتوث هستند خب وقتی کاربرهای خانگی که 99 درصد بشکلی از WiFi هم استفاده میکنند چرا اینقدر هزینه برای خرید مودم و کابل کشی و هدر رفتن وقت باشند؟ این مخابرات اگر واقعا قصد دارد پوشش اینترنت پرسرعت را بیشتر کند باید سرویس WiFi با پهنای باند بالا هم حساب ویژه باز کند
من فکر میکنم تعداد بسیار زیادی از مردم دوست داشته باشند خیلی راحت و سریع و بدون دردسر بخواهد با متصل شدن به وایرلس مخابرات و ثبتنام و خرید بسته از اینترنت پرسرعت استفاده کنندو اینکار غیر ممکن نیست و خیلی از مردم این را کابل کشیها و مودم خریدنها ترجیه میدهند

یکم سرچ بزن اطلاعاتت رو ببر بالاتر بد نیست

پهنای باندی ک روی وایرلس کلا قابل استفاده اس مقدار ناچیزیه! درصورت بالا رفتن یوزر ها اصلا در حد چن مگابیت بزور بتونید استیبل بگیرید
پارازیت های شهری / تعداد بالای شبکه های موجود و همپوشانی فرکانسی و اختلال
هرچند با اومدن نسل های جدید و فشرده سازی هایی ک انجام میگیره مایمو و 1024QAM باز هم جواب گو نیست
و اینکه اگر سرویس وایرلس رو راه اندازی کنه باید حتما شما یک رادیو برای پشتبوم خریداری کنید
سرویسی ک شما دارید میگید با کارت و موبایل و اینها وصل بشه اسمش هات اسپات هست نه اینترنت وایرلس
ک اون دیگه از این وایرلس بدتر هست شرایط سیگنالی ارسال از دیوایس شما به اون اکسس پوینت و اختلالات عجیب و تایم اوت و ... داستان های عجیب غریب خودش رو داره ..

هیچ بستری اندازه FTTP یا FTTH فیبرنوری و بهتون قول میدم تا 30 سال آینده قابل رقابت نیست
روی هر رشته فیبر وقتی میشه سرعت های گیگابیتی و چند ده گیگابیتی ارایه کرد دیونگی هست که اسم وایرلس اصلا به میان بیاد

شما حتی 5جی میلی متری ک نوعی اینترنت رو بستر موبایل هست رو نگاه و توجه بکن وقتی ک ی لیوان جلو انتنش گرفته بشه بدلیل فرکانس بالا و عدم نفوذ پذیری اون کانکشن دراپ میشه!
سیستم بی سیم اونقدر ک فکر میکنید گاد نیست
حتی اون سایتی ک فایو جی داره هم اینترنت خودش رو باید از فیبر نوری تامین کنه
پس ب قدرت فیبر ایمان بیار

و اینکه در اخر این سرویس جمع شد برای مخابرات چون بدرد نخوری بیش نبوده
و حتی شرکت های خصوصی مثل اسیاتک تو کوروش مال و همراه اول ک تو چن جا پاساژ چهارسو و .... این رو داشتن اونها هم درشو تخته کردن

معضل اینترنت ایران فقط با اومدن فیبر به تک تک خونه ها و در کنار افزایش گیت وی های ایران (نه با این حجم از اینترنت ورودی به کشور باید بلکه چیزی به حدود 100 برابر بیشتر از الان باشه) به سمت کشورهای عربی جنوبی (به دلیل وجود CDN شرکت های بزرگ ) و به اروپایی حل میشه
همینطور هر استان باید یک IX خودش رو داشته باشه و مراکز سویچ و دیتاسنترها ... بصورت حرفه و ای و پیشرفته راه اندازی بشه
ن اینک مثلا طرف تو کرمان هست بخواد گوگل سرچ بزنه بره اول قم یا تهران بعد از اروپا بره یا همین خاورمیانه و عمان (عین لقمع درخواستش دور گردنش بچرخه)
باید یک مسیر درست درمون و رونی باشه و مسیر ها قشنگ لیستش بهینه سازی بشه اینترنت
و peer ها بیشتر هر ای اس پی داشته باشن و کلا سرور های فیلترینگ منحل بشن
اونقوت میشه گفت ی اینترنت خوشگل عین کشور های عربی ما میتونیم داشته باشیم
که همه اینها هزینه های خیلی زیادی رو نیاز منده

و بصورت لاکپشتی شاید در اینده درست بشه

انتظاری از این حکومت وقتی ضدیت داره با اینترنت بیشتر از اینها نداشته باشید

NinjaLord
19-06-2022, 19:56
اون کلمه آخر رو باهاش موافق نیستم چون اگر اینطور بود که اوضاع نت ایران از این هم داغانتر میماند و اجازه سرمایه گزاری و هیچ پیشرفتی نمیدادند ولی من واقعا مخالفتی با بروزتر شدن تکنولوژی و افزایش سرعت در ایران ندیدم و برعکس هرچی دیدم از اصولی کارنکردن در بروز کردن زیرساخت شهرهای ایران و سرمایه گزاری دولت در زیرساخت است
اطلاعاتم بروزتر از شماست خیالت راحت :biggrin::biggrin: شما طبیعتا اینطور فکر میکنی که وقتی نویسنده پست به فلان مسئله اشاره نکرده پس از چیزی اطلاع نداره و این درست نیست

ببین وقتی یکنفر تجربه بدی یا نادرستی در استفاده از فلان ابزرها رو دارد این دلیل نمیشه شما بیای نفی کنی همه میدونن که هر نوه شبکه ای بخاطر مسافت و فرکانس و پهنای باند مشکلات خاص خودش را دارد ولی اون چیزی که قصد داشتم به

اون اشاره کنم اصولی انجام ندادن کارهاست حتی در مورد همین سرویس فیبر نوری که تازه اول راه است

من از حرفهای شما متوجه شدم که به کیفیت بالای شبکه و درگیر نبودن و بدمسیر نبودن و مخصوصا پینگ تایم حساس هستید و روی اون تاکید دارید که بشما حق میدم اصلا من هم طرفدار همینقدر کیفیت بالای یک ارتباط خوب هستم ولی بشما

قول میدم که همین رفتار بد و اشتباه اینها دقیقا مثل همان راهاندازی یک هات اسپات ضعیف و ابتدایی بدون زیرساخت قوی باعث میشود بمرور زمان کیفیت و سرعت همین فیبر نوری که از آن صحبت میکنید در حد سرویسهای اینترنت 4G بشود با

نوسان سرعت زیاد و .... چون هنوز همان طور که میدانید این شبکه اشباه نشده و آنمقدار کاربر که قصد جذب آنهارا دارند هنوز اتفاق نیفتاده و بعد از جذب بالای کاربرهای فیبر نوری کل آن شبکه هم درگیر میشود چون اینها در گذشته ثابت کرده اند

که حتی به اشتراک یک پورت یمقدار 1 به 8 هم پایبند نیستند و اعتقادی ندارند دقیقا همان اتفاقی که برای سرویس ADSL مخابرات افتاد و ملاحظه داشتید که سرویس اینترنت ADSL شما روی یک پورت 1 به 8 که اشباع شده قرار گرفته

شاید اگر اون سرویس فیبرنوری اختصاصی هم باشد شخصا حاضر به دریافت سرویس فیبرنوری و کابل کشی و خرید روتر هم باشم ولی این سروس اختصاصی نیست و چون در اول راه است و اشباع نشده کمی سرعت خوب است و آنقدر شاهد افت سرعت و کیفیت نیستید

Rahpooyan
19-06-2022, 19:58
نیاز فوری کشور FTTH برای اینترنت ثابت و 5G برای اینترنت همراه است. سرویس های نظیر تانومای مخابرات (FTTH) باید زودتر سراسری می شد ولی خیانت شد و خیلی عمومی نگردید. الان هم که شرکت های دیگر هم ADSL به دهان شان مزه داده است بی خیال آن نمی شوند و در گسترش FTTH دست دست می کنند.

rr9060
19-06-2022, 22:11
اون کلمه آخر رو باهاش موافق نیستم چون اگر اینطور بود که اوضاع نت ایران از این هم داغانتر میماند و اجازه سرمایه گزاری و هیچ پیشرفتی نمیدادند ولی من واقعا مخالفتی با بروزتر شدن تکنولوژی و افزایش سرعت در ایران ندیدم و برعکس هرچی دیدم از اصولی کارنکردن در بروز کردن زیرساخت شهرهای ایران و سرمایه گزاری دولت در زیرساخت است
اطلاعاتم بروزتر از شماست خیالت راحت :biggrin::biggrin: شما طبیعتا اینطور فکر میکنی که وقتی نویسنده پست به فلان مسئله اشاره نکرده پس از چیزی اطلاع نداره و این درست نیست

ببین وقتی یکنفر تجربه بدی یا نادرستی در استفاده از فلان ابزرها رو دارد این دلیل نمیشه شما بیای نفی کنی همه میدونن که هر نوه شبکه ای بخاطر مسافت و فرکانس و پهنای باند مشکلات خاص خودش را دارد ولی اون چیزی که قصد داشتم به

اون اشاره کنم اصولی انجام ندادن کارهاست حتی در مورد همین سرویس فیبر نوری که تازه اول راه است

من از حرفهای شما متوجه شدم که به کیفیت بالای شبکه و درگیر نبودن و بدمسیر نبودن و مخصوصا پینگ تایم حساس هستید و روی اون تاکید دارید که بشما حق میدم اصلا من هم طرفدار همینقدر کیفیت بالای یک ارتباط خوب هستم ولی بشما

قول میدم که همین رفتار بد و اشتباه اینها دقیقا مثل همان راهاندازی یک هات اسپات ضعیف و ابتدایی بدون زیرساخت قوی باعث میشود بمرور زمان کیفیت و سرعت همین فیبر نوری که از آن صحبت میکنید در حد سرویسهای اینترنت 4G بشود با

نوسان سرعت زیاد و .... چون هنوز همان طور که میدانید این شبکه اشباه نشده و آنمقدار کاربر که قصد جذب آنهارا دارند هنوز اتفاق نیفتاده و بعد از جذب بالای کاربرهای فیبر نوری کل آن شبکه هم درگیر میشود چون اینها در گذشته ثابت کرده اند

که حتی به اشتراک یک پورت یمقدار 1 به 8 هم پایبند نیستند و اعتقادی ندارند دقیقا همان اتفاقی که برای سرویس ADSL مخابرات افتاد و ملاحظه داشتید که سرویس اینترنت ADSL شما روی یک پورت 1 به 8 که اشباع شده قرار گرفته

شاید اگر اون سرویس فیبرنوری اختصاصی هم باشد شخصا حاضر به دریافت سرویس فیبرنوری و کابل کشی و خرید روتر هم باشم ولی این سروس اختصاصی نیست و چون در اول راه است و اشباع نشده کمی سرعت خوب است و آنقدر شاهد افت سرعت و کیفیت نیستید
مخالفتی ندارن شاید ولی تلاشی هم برای پیشرفت نمیکنند
فکر کنین برای خیابونی که طبق نقشه خودشون قرار بود 7 تا fat نصب بشه رفتیم درخواست دادیم میگن باید 50 نفر درخواست بدن وگرنه نمیصرفه برامون و از من شخص عادی انتظار دارن برم در 300 تا خونه رو بزنم و یک ششم اینارو راضی کنم درخواست بدن اونم برای چیزی که فعلا حتی امکانشم نیست و برای هر نفر 3-4 میلیون هزینه داره
و اجازه استفاده از تنها fat موجود در طرف دیگه خیابون رو بهم نمیدن به بهانه اینکه نگهداری نمیشه کرد ازش با اینکه هزینه کابل کشی با خودمه و حتی گفتم تمام هزینه های نگهداریشم پای خودم

NinjaLord
19-06-2022, 22:24
نیاز فوری کشور FTTH برای اینترنت ثابت و 5G برای اینترنت همراه است. سرویس های نظیر تانومای مخابرات (FTTH) باید زودتر سراسری می شد ولی خیانت شد و خیلی عمومی نگردید. الان هم که شرکت های دیگر هم ADSL به دهان شان مزه داده است بی خیال آن نمی شوند و در گسترش FTTH دست دست می کنند.

فکر نمیکنم این اوضاع تورم و گرانی اجازه پیشرفت سریع و بهتر را به اینها بدهد و اینکه میبینید میگویند نمیصرفد که به فلان مشترکین سرویس FTTH بدهیم دلیلش دقیقا همین تورم و گرانی است که واقعا سرعت پیشرفتشان را کم کرده

MMDFullHD
20-06-2022, 01:25

هر سایت ۵ جی هم حدودا اگر اپراتورا بتونن به تفاهم برسن روی تجهیزات هواوی نزدیک به ۱.۸۰۰ تومن هزینه داره در حال حاظر غیر از هزینه های دیگر کل یوزرها رو تو ی منطقه مسکونی بخوای حساب کنی ک وصل شن به اون دکل۶۰ تا دیوایس هم باشن نه اصلا ۱۰۰ تا ماهی میانگین ۱۰۰ هزارتومن هم پول بسته بدن توی ۲۴ ماه فقط پول ۲۴۰ ملیون از اون سایت در میاد ک تقریبا هر سایت بازگشت سرمایه کندی رو داره و نمیشه اصلا پوشش رو اونطور ک باید سراسری کرد از ی طرف تامین مالی اپراتور ها ب مشکلاتی میخوره و ب غیر از نگهداری و توسعه و هزارتا چیز دیگ هر سایت تقریبا تو ایران ۸ سال شاید با افزایش ارزش پول ملی در بیاد
شاید هم اوضاع داغون تر بشه و ۱۰ سال طول بکشه
توی سایت های ۵ جی هم ب دلیل استفاده از باند های midband و بالاتر از fdd هم الان نیاز به اینه ک سایت های بیشتری درست و ایجاد نسبت به الان بشه
الان روی اوردن پنل ایرانی برای هر سکتور ها میسازن که هزیننه هاشون کمتر شه فقط بصرفه براشون
مرد اون زمانای قدیم و دوران دلار ۴ هزار تومنی ایران تحریم نبود نوکیا اریکسون هواوی جنس به ایران میدادن

در کل این قضیه اش منتفی هست و گوشی های 5جی مردم در دستانشون نیست همه و ...
با این هزینه ای ک مردم بابت بسته ها میدن خیلی طول میکشه تا شبکه 5جی اصلا بخواد تو ایران راه اندازی بشه اونطور ک باید
اپراتور ها باید خرج پهنای باندی ک از وزارت میگیرن رو بدن و شبکه فیبر و دیگر تجهیزات رو بدن

adsl هزینه اش کمتره بخاطر اینکه فقط اپراتور ها دارن هزینه نگهداری همون شبکه قدیمیش رو میدن

صرفا بخوان زیرساخت رو تغیر بدن اون هم هزینه بر هست براشون ک صرف نداره و مردم کشش هزینه کردن و سطح جامع و درامد ها و ... چیز هایی ک خودمون میدونیم پاسخگو نیست و نمیصرفه همچین ریسکیو بکنن

فقط برای پروپاگاندا ی دو جا رو انتخاب میکنن تجهیزات تو مراکز استان ها ی جا میکوبونن

تا چند سال اینده دیوایس ها پشتیبانی میکنن زیاد تر از الان میشه
ولی الان توجیه اقتصادی اصلا برای اپراتور ها نداره فناوری فایو جی

اما ftth چرا هزینه کمتر نگهداری داره اگر استاندارد باشه همه چی
و مردم روی بیارن به این شبکه هزینه کمتری داره توسعه اش تو شهر ها و موندگار هستش شاید تو چندین سال اول فقط خرج هی توسعخ بشه ولی سرمایه گذاری عظیمی و برگشت پول زیادی در اینده میتونه برای هرشرکت داشته باشه روش
هرچند اونم هزینه های بسیاری داره برای هر شرکت ولی خب قضیه اش فرق داره سریعتر نسبت به فناوری فایوجی بازگشت سرمایه داره
و نصب کابل فیبر ها تولید داخل ان

NinjaLord
20-06-2022, 06:34
بنظر میاد مخابرات قیمت هرگیگابایت را کمتر حساب میکند ولی بعد از خرید و استفاده دیتای بینالملل حداقل 4 برابر محاسبه و کم میشود؟ پس طبیعتا قیمت را افزایش داده ولی بشکلی دیگری این افزایش قیمت را محاسبه میکند؟

این یعنی تا قبل از افزایش رسمی قیمت اینترنت اصلا ضرر و زیانی در کار نبوده و اینها سود خودشان را بشکل بالا دریافت میکردند

لیونل_مسی
20-06-2022, 08:25
مخابرات خیلی وقته

وایرلس میده ولی به شخص حقوقی و کسب و کار و بیزنس نه خانگی

مسئولش هم 2010 هست به جای 2020

blackbird
20-06-2022, 12:20

من متوجه نشدم یعنی سرویس وایرلسی داریم که مستقیم به wifi خود گوشی وصل میشه ؟ یعنی یه دکل نصب میکنن و یه اکسس پوینت ؟ بعد این سیستم چقدر برد داره ؟ پس چرا همه روی TِD-LTE و 5G و حتی در اخبار فناوری آینده 6G دارن کار میکنن ؟ Wifi فکر کنم محلی باشه و برای سرویس دهی تعداد زیاد کاربر و برد بالا مناسب نباشه. بستر فیبر نوری یکی از کاربردهاش انتقال اینترنت هست، تلفن VOIP ، تصویر IPTV ، که همه نیازمند یک بستر پایدار هست. اینترنت به معنای واقعی روی فیبر حداقل 1 گیگابایت هست بدون هیچ محدودیتی، این سرعت و کیفیت رو نمیشه روی 5G داشت جایی هم باشه سرعت و تاخیر یکسان بده بحث هزینه هست که خیلی بالاتر هست. یه سری کشورها تو نقاط عمومی سرویس مجانی wifi میدن که مربوط به رفاه عمومی و از طرف دولت هست حتما هم محدودیت داره با سرویس شخصی یکی نیست. اما فکر نکنم ISP باشه مستقیم سرویس Wifi داشته باشه.
مشکل ایران عدم توسعه بستر ارتباط پر سرعت و با کیفیت هست، الان دو نقطه رو بخواهید داخل تهران که پایتخت هم هست به هم وصل کنید یه سرعت 100 مگابایتی فقط شبکه داشته باشید چه راهکاری هست ؟

kenshikan
20-06-2022, 15:51
من متوجه نشدم یعنی سرویس وایرلسی داریم که مستقیم به wifi خود گوشی وصل میشه ؟ یعنی یه دکل نصب میکنن و یه اکسس پوینت ؟ بعد این سیستم چقدر برد داره ؟ پس چرا همه روی TِD-LTE و 5G و حتی در اخبار فناوری آینده 6G دارن کار میکنن ؟ Wifi فکر کنم محلی باشه و برای سرویس دهی تعداد زیاد کاربر و برد بالا مناسب نباشه. بستر فیبر نوری یکی از کاربردهاش انتقال اینترنت هست، تلفن VOIP ، تصویر IPTV ، که همه نیازمند یک بستر پایدار هست. اینترنت به معنای واقعی روی فیبر حداقل 1 گیگابایت هست بدون هیچ محدودیتی، این سرعت و کیفیت رو نمیشه روی 5G داشت جایی هم باشه سرعت و تاخیر یکسان بده بحث هزینه هست که خیلی بالاتر هست. یه سری کشورها تو نقاط عمومی سرویس مجانی wifi میدن که مربوط به رفاه عمومی و از طرف دولت هست حتما هم محدودیت داره با سرویس شخصی یکی نیست. اما فکر نکنم ISP باشه مستقیم سرویس Wifi داشته باشه.
مشکل ایران عدم توسعه بستر ارتباط پر سرعت و با کیفیت هست، الان دو نقطه رو بخواهید داخل تهران که پایتخت هم هست به هم وصل کنید یه سرعت 100 مگابایتی فقط شبکه داشته باشید چه راهکاری هست ؟

درست مي فرماييد. گمونم اون دوستمون جايگاه چند تکنولوژي رو با هم جابه جا گرفتن. وايفاي هر اندازه هم پيشرفت کنه، باز يه تکنولوژي دسترسي بردکوتاه هست و نمي تونه جاي تکنولوژي راديوهايي ديگه (تلفن همراه، اپراتورهاي سلولي، ماهواره، مايکروويو و ...) رو بگيره. هر کدوم از اين تکنولوژي ها جايگاه خودشون رو دارند. يکي دسترسي برد بلند يا فراگير مي ده ولي گرونتره و نرخ داده پايين تري داره، ديگري نرخ بالاتري داره ولي برد دسترسيش 30 متره

وايفاي با دسترسي فيبر هم برابري نمي کنه. نمي شه گنجايش وايفاي 5 رو ميان ده ها هزار شهروند پخش کرد مگر اين که ده ها دکل وايفاي راه اندازي بشه که با هم برخورد فرکانسي و هم پوشاني خواهند داشت. خب اين کار رو پيشتر اپراتورهاي همراه روي باند و استاندارد ديگري انجام دادن. تازه وايفاي پايداري فيبر رو هم نداره.

براي پيوند دو جاي دور از هم در شهر يا بايد فيبر کشيد (گرون) يا سيم مسي و فيبر از جايي که سرويس فراگير داره کرايه کرد (مخابرات، زيرساخت، اپراتورهاي بزرگ)، يا وايرلس پوينت تو پوينت زد (برخورد و افت سينگال و نويز)، يا ليزر پوينت تو پوينت هوا کرد

NinjaLord
20-06-2022, 18:27

لطفا دقت کنید که منظور بنده راه اندازی لینک وایرلس یا هات اسپات پرسرعت برای هر محله یا منطقه بوده اینکار شاید در گذشته بخاطر ضعیف بودن فرکانس 2.4 گیگاهرتز و... ناشدنی بوده ولی در حال حاضر بخاطر وجود WiFi 5 و البته WiFi 6 با سرعت تقریبی 9.6 گیگابیت این کار کاملا

شدنی است و ببینید نظر بنده حذف یا کنار گزاشتن کابل کشی فیبر نوری تا درب منازل مردم نبوده و بیشتر به عنوان مکملی کاملا پرقدرت و پرسرعت برای هر محله یا منطقه که اگر با کیفیت بالا و پرقدرت و طوری که مدنظرم است کار انجام بشود سرعت اینترنت دریافتی کاربرها حتی میتواند بیشتر

از فیبر نوری و بسیار بالاتر از سرویس 4G هم باشد و در کنار این سرعت خوب هم نوع استفاده است که میشود با یک ثبتنام ساده و سریع و خرید حجم به شبکه متصل شد

این کار که تا امروز شدنی بوده چون در برخی کشورها کاملا اجرا هم میشود یعنی دکلهای هات اسپات که با تعداد زیادی فیبر نوری تغذیه میشوند راه اندازی شده اند

samuraii40
27-06-2022, 15:13
سلام دوستان لینک زیر حاوی آخرین فیرمور 8245h هواوی هستش که اخرین ورژنش V3R015C10S150 هست میتونید دانلود کنید و حالشو ببرید .من خودم خیلی دنبال اخرین ورژن بودم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ds

blackbird
28-06-2022, 10:33
سلام دوستان لینک زیر حاوی آخرین فیرمور 8245h هواوی هستش که اخرین ورژنش V3R015C10S150 هست میتونید دانلود کنید و حالشو ببرید .من خودم خیلی دنبال اخرین ورژن بودم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ds

روی هر مدل HG8245H بزنیم بروز میشه ؟ دستگاهای هواوی خیلی زیر مدل دارن یعنی درسته که زده HG8245H ولی یکی وایرلسش تفاوت داره یکی پرت اضافه باطری بکاپ داره و خیلی ها تو بازار ایران OEM کمپانی های ISP هستند که هوای فیرمور نمیده براشون من مکاتبه کردم گفتن شرمنده مدل شما جزو خرده فروشی نیست با شرکت سرویس دهنده تماس بگیرید که فکر کنم مال اروپای شرقی باشه و فکر نکنم سرویس بدن. دستگاه رو بریک نکنه ؟ رو روتر شما چه تفاوتی ایجاد شد ؟

MMDFullHD
28-06-2022, 13:29
لطفا دقت کنید که منظور بنده راه اندازی لینک وایرلس یا هات اسپات پرسرعت برای هر محله یا منطقه بوده اینکار شاید در گذشته بخاطر ضعیف بودن فرکانس 2.4 گیگاهرتز و... ناشدنی بوده ولی در حال حاضر بخاطر وجود WiFi 5 و البته WiFi 6 با سرعت تقریبی 9.6 گیگابیت این کار کاملا

شدنی است و ببینید نظر بنده حذف یا کنار گزاشتن کابل کشی فیبر نوری تا درب منازل مردم نبوده و بیشتر به عنوان مکملی کاملا پرقدرت و پرسرعت برای هر محله یا منطقه که اگر با کیفیت بالا و پرقدرت و طوری که مدنظرم است کار انجام بشود سرعت اینترنت دریافتی کاربرها حتی میتواند بیشتر

از فیبر نوری و بسیار بالاتر از سرویس 4G هم باشد و در کنار این سرعت خوب هم نوع استفاده است که میشود با یک ثبتنام ساده و سریع و خرید حجم به شبکه متصل شد

این کار که تا امروز شدنی بوده چون در برخی کشورها کاملا اجرا هم میشود یعنی دکلهای هات اسپات که با تعداد زیادی فیبر نوری تغذیه میشوند راه اندازی شده اند

اول بحث امنیت هست ک صفر میشه اینطور

باز بگیم بدرک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و vpn هست و هزارتا چیز دیگر (ما خوره تکنولوژیم و بقیه نیستن)

و اینک فناوری های ک گفتید قدرت نفوذ پذیری کمتری دارند (فرکانس بالاتر - نفوذپذیری کمتر)

وقتی تعداد یورز ها (حتی اگر از نت استفاده نکنند ) کاملا اختلال ایجاد میکنه

محدودیت فرکانسی شدید تو وایفای تعداد نود ها بره بالاتر داغون تر میشه

شما فقط شنیدید ک ی وایفای ۵ و ۶ ای وجود داره با این سرعت ازمایشگاهی

ولی تو عمل کاملا متفاوته

تو فروم های امریکایی سرچ بزن
اپراتور تی موبایل این داستان رو داره حتی از نت ۴ جی معمولیش هم کند تر هست و خیلی های دیگ تایید کردن این موضع رو

توی خونه بدلیل وجود دیواره و فاصله سیگنال و عدم تداخل هست ولی در فضای باز قضیه فرق داره

ضعف وایفای مقابل جمر ها

هرکسی میتونه روش با ی لپ تاپ حتی گوشی بطور کاملا راحت
با ی ابزار aircrack-ng تداخل بندازه و دسترسی همرو از اون ap بگیره

لیونل_مسی
28-06-2022, 14:07

alireza20202003
29-06-2022, 01:23
فیبر نوری کام نت ترکیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۰۰ مگابایت نامحدودش ۱۰۰ لیره یعنی به قیمت امروز حدود ۱۶۵۰۰۰ تومان
و در اینجا مخابرات برای توسعه فیبر باید سرویساش چند برابر همسایه هامون باشه قصه ایران خودرو و سایپا

MMDFullHD
29-06-2022, 04:27
فیبر نوری کام نت ترکیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۱۰۰ مگابایت نامحدودش ۱۰۰ لیره یعنی به قیمت امروز حدود ۱۶۵۰۰۰ تومان
و در اینجا مخابرات برای توسعه فیبر باید سرویساش چند برابر همسایه هامون باشه قصه ایران خودرو و سایپا

چیزی ک بیشتر از همه قابل توجه تر هستش غیر از سرعت و حجمی ک داره کشور اونم همسایه میده کیفیتش هست

peering .. من بررسی کردم اطلاعاتش رو زیاد صحیح نبود تقریبا مستقیم اون چیزی ک تو سایتش میگه ۱۵۰ تا رو نداره
ولی خب ب نسبت اینترنت ایران با چن تا از خفن ترین ها peering داره .
توضحیاتشو پایین مینویسم ک بدونید چی هست

peering تقریبا اینطو میشه گفت کیفت اینترنت

به عنوان مثال شما تهرانید و از شاتل اینترنت دارید و میخواید از سرور مثلا اسیاتک فایلی رو دانلود بکنید
شاتل بدلیل نداشتن peer مستقیم با اسیاتک مجبوره درخواست و فایل شما رو از بستر زیرساخت رد بکنه و چون peer هست زیر ساخت با اسیاتک و شاتل نقش جاده و مسیر رو داشته باشه
حالا تو اینترنت بین الملل هم همینطور هست
شرکت های خصوصی ارایه دهنده اینترنت تو ایران تقریبا با هیچ شرکتی ندارن
چون وارد کننده اینترنت و گذرگاها یا همون گیت وی دست زیرساخت هستش چون بخش بزرگی از فیلترینگ هم دست زیرساخته
و این شرکت زیرساخت هستش ک تقریبا peer هست با شرکت ها

زیرساخت ایران 3 تا فقط ix داره

ix جاییه ک عین تلفنای قدیمی ک اپراتور میشست پشت تلفن میگفت امریکا فلانجا یارو سیمارو جابجا میکرد
ix مثل ترمینال میمونه وظیفه اش اینه ک اگه شما با سرور ایرانی کار دارید ترافیک رو به سمت اون سرور انتقال بده (ایران با راه اندازی همین ix ترافیک بین الملل و داخلی رو جدا کرد و بحث اینترنت ملی راه افتاد) یا اگر هم با سرور خارجی کار دارید اگ مثلا گوگل هست بهتون بگه برو مسیر جنوب و عمان و برس به اونجا گوگل یا فیس بوک کار داری داداش برو از مسیر دلتای اذربایجان برو اونجا سرور داره فیس بوک

فکر کنید 80 ملیون جمعیت ایرانی با ۳ تا ix داره میچرخه و فقط همین زیرساخت ix رو داره ...

حالا
این شرکت خصوصی ک شما گفتید تو ترکیه فقط با ۳۰ تا اونم از بهترینها peer هستش خودش به شخصه ک کوتاه ترین مسیر هارو به سمت سرور های اروپایی داره و موقعیت استانبول تا مثلا فرانکفورت حدودا ۳۰ میلی ثانیه پینگ داره و بهترین هست برای یک گیمر

غیر از اینها فقط همین شرکت ۵ تا ix تو ترکیه داره

شما این رو با ایران مقایسه کن .

farshad_scientist
05-07-2022, 23:16
سرعت از 200 اومده روی 100، به پشتیبانی هم نمیشه تیکت زد
مجوز ورود به این قسمت از سامانه برای شما مقدور نمی باشد.
فایل آپدیتی که دوستمون فرستاد هم زدم به دستگاه هیچ فرقی نکرد و همون ورژن خود دستگاه بود V3R015C10S150
EchoLife HG8245H GPON Terminal (CLASS B+/PRODUCT

Hardware Version:
494.B

tahan4868
08-07-2022, 14:51
شرکت شاتل، پس از فیبر نوری قم، پروژه فیبر نوری خود در شهر قزوین را کلید زد تا شهروندان قزوینی به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کنند. شاتل در مراسم افتتاح فاز نخست پروژه ملی فیبر نوری خود، سرعت ۱ گیگابیت بر ثانیه را به نمایش گذاشت.

به گزارش سایت شاتل، صبح روز چهارشنبه ۱۵ تیر ماه و با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعی از نمایندگان مجلس و مدیران شهری قزوین، مدیرکل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال غرب و مدیران ارشد شرکت شاتل، فاز نخست پروژه ملی فیبر نوری این شرکت افتتاح شد.

در این مراسم، از خط فیبر نوری اختصاص داده شده به یک کاربر قزوینی تست سرعت گرفته شد که سرعت نزدیک به ۱ گیگابیت بر ثانیه (۹۵۴.۲ مگابیت برای دانلود و ۹۹۴.۰۴ مگابیت برای آپلود با پینگ بسیار پایین ۴ میلی ثانیه) ثبت شد.

شاتل می‌گوید با راه‌اندازی این پروژه، شهروندان قزوینی می‌توانند تجربه دلچسبی از اینترنت با سرعت‌های نزدیک به ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه داشته باشند.

در تست دیگری که توسط شاتل از اینترنت فیبر نوری تازه افتتاح شده شهر قزوین منتشر شده است؛ همان‌طور که مشاهده می‌شود سرعت ۹۴۴ مگابیت برای دانلود با پینگ ۱ میلی ثانیه ثبت شده است.

شاتل یکی از ۹ شرکتی است که با رگولاتوری و وزارت ارتباطات برای توسعه فیبر نوری در قالب پروژه ملی ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری قرارداده بسته و مسئولیت فیبر نوری شهر قزوین را برعهده گرفته است.

walo
11-07-2022, 09:22
سلام دوستان
از دیروز چراغ LOS مودم قرمز رنگ شده به نظرتون مشکل از چیه ؟
هیچ کاره خاصی هم نکردم یک دفعه اینجوری شد

alipahlavi
11-07-2022, 15:36
دوستانی که از FTTH استفاده می کنن برای کابل کشی اول منطقتون کابل کشی فیبر شده بعد سرویس گرفتین یا با در خواست سرویس براتون کابل کشیدن؟
و اینکه برای کابل کشی هزینه ای هم می گیرن؟

farshad_scientist
11-07-2022, 16:01
برای منم به دو هفته نرسید دزد اومد کولر یک مغازه رو زد سیم مارو قطع کرد و باید همونی که سیم رو کشیده برات کارارو انجام داده بیاد کل سیم بیرون رو چک کنه، حالا محض اطمینان اولم میتونه از مرکز چک کنه و پچ کورد داخلی و مودم، اینا که نباشه همون سیم بیرون هست.

farshad_scientist
11-07-2022, 16:10
دوستانی که از FTTH استفاده می کنن برای کابل کشی اول منطقتون کابل کشی فیبر شده بعد سرویس گرفتین یا با در خواست سرویس براتون کابل کشیدن؟
و اینکه برای کابل کشی هزینه ای هم می گیرن؟
برای مدرسه فیبر کشیده بودن و کلی برو و بیا با پیمانکار و رییس مرکز انجام شد، پول همه چی هم میگیرن حالا یا مستقیم یا روی سرویس که بهتر اینکارو نکنی اگر مصرفت زیاد هست و نمیخوای پول حجم جدا بدی
من سال های قبلش هم درخواست و پیگیری انجام داده بودم ولی تا نزدیک ما یک جای مهم فیبر نداشت یا باید با کلی آدم و در و همسایه بری یا پول خیلی هنگفتی بدی تا انجام بشه.

alipahlavi
11-07-2022, 17:16
برای مدرسه فیبر کشیده بودن و کلی برو و بیا با پیمانکار و رییس مرکز انجام شد، پول همه چی هم میگیرن حالا یا مستقیم یا روی سرویس که بهتر اینکارو نکنی اگر مصرفت زیاد هست و نمیخوای پول حجم جدا بدی
من سال های قبلش هم درخواست و پیگیری انجام داده بودم ولی تا نزدیک ما یک جای مهم فیبر نداشت یا باید با کلی آدم و در و همسایه بری یا پول خیلی هنگفتی بدی تا انجام بشه.

با این شرایط باید این قدر صبر کنیم تا خودشون اول کابل بکشن بعد سرویس بگیرم.
ولی نمی دونم جریان بعضی شرکت ها مثل های وب چیه می گه تمام مراحل نصب و راه اندازی رایگان؟

farshad_scientist
11-07-2022, 17:55
به هر حال همشون رو باید سوال و پیگیری کرد حالا مخابرات باشه یا های وب و شاتل و بقیه، تماس بگیر سوال کن و از طریق سایت هم اقدام کن.

peyman47
11-07-2022, 21:28
سرعت شما هم با تمدید یکساله نصف شده اومده روی 12 مگ ؟؟؟
تانوما استاندارد 500 گیگ ماهانه- قرارداد 12ماهه- 50Mb پس‌پرداخت

davood3d
12-07-2022, 15:28
پست حذف شود

davood3d
12-07-2022, 15:35
سلام

فیبر نوری مخابرات، الان بعضی سایتای داخلی مثل همین P30world یا چند سایت دیگه رو بدون هیچ تلاشی لود نمی کنه و پیام server not found میده و توی کروم هم آخرش می نویسه: DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

با کابل یا بی سیم یا با گوشی یا PC هم فرقی نداره. قبلا هم گاهی این مشکلو داشتم ولی با چندبار رفرش حل می شد.
در حالیکه با روشهای دور زدن محدودیتها (!) بدون مشکل سایت رو لود می کنه. ADSL مخابرات هم اولش بدون مشکل لود می کرد ولی الان اونم اذیت می کنه.

مشکل از چیه؟

Amir1234646
12-07-2022, 16:43
سلام

فیبر نوری مخابرات، الان بعضی سایتای داخلی مثل همین P30world یا چند سایت دیگه رو بدون هیچ تلاشی لود نمی کنه و پیام server not found میده و توی کروم هم آخرش می نویسه: DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

با کابل یا بی سیم یا با گوشی یا PC هم فرقی نداره. قبلا هم گاهی این مشکلو داشتم ولی با چندبار رفرش حل می شد.
در حالیکه با روشهای دور زدن محدودیتها (!) بدون مشکل سایت رو لود می کنه. ADSL مخابرات هم اولش بدون مشکل لود می کرد ولی الان اونم اذیت می کنه.

مشکل از چیه؟

برای من هم چند دقیقه پیش روی ADSL اصلا سایت گوگل بدون فیلترشکن باز نمیشد ولی با رایتل درست بود. الان مخابرات درست شده ولی یه چیزی سرچ کردم، چندتا سایت رو server not found میده.
امروز خبر فعال کردن اجباری safe search گوگل توسط همراه اول و ایرانسل رو شنیدید؟!

SAeedBaa
12-07-2022, 16:45
سلام

مشکل از چیه؟
یکسری اختلال وجود داره که بزودی رفع میشه

nima_baran_abi
13-07-2022, 09:20
دوستان چند وقتیه اوپن چیز پی ان روی روتر وصل نمیشه.ارور tls handshake میده .روی یه سری آی پی ها جواب میداد قبلا اما الان هر چقدر آی پی عوض میکنم نمیشه روی نورد چیز پی ان.راهی نیست ؟

vivabarca
13-07-2022, 10:38
دوستان من مودم رو ریست کردم مجدد کانفیگ کردم ولی تلفن خونه هم قطع شده.
ریست مودم فیبر نوری (هواوی) ربطی به تلفن ثابت هم داره ؟
چطوری باید کانفیگ کرد تلفن رو ؟

farshad_scientist
13-07-2022, 16:28
دوستان من مودم رو ریست کردم مجدد کانفیگ کردم ولی تلفن خونه هم قطع شده.
ریست مودم فیبر نوری (هواوی) ربطی به تلفن ثابت هم داره ؟
چطوری باید کانفیگ کرد تلفن رو ؟
اگر سیپ فون داری و روی سیم مسی نیست که باید کانفیگ کرد و نحوه ی انجامش هم این رو تو گوگل سرچ کن همون چند تای اول خوب راهنمایی کردن "کانفیگ تلفن فیبر هواوی"، بعد باید شماره و رمز و آی پی و ------ اینارو داشته باشی نداری باید زنگ بزنی بپرسی.

abolfazlabdolshahi
15-07-2022, 10:34
سلام دوستان وقت بخیر
کسی فریمور اولیه مودم ZYXLE PMG5317-t20b رو داره برام بفرسته؟
اشتباهی فریمور اپدیت کردم الان اینترنت وصل نمیشه کسی راه حل داره؟ چراغ اینترنت روشن نمیشه

davood3d
15-07-2022, 20:28
2-3 روزه که گوگل لود نمیشه. پیام دادم پشتیبانی، گفتن اگه سایتهای خارجی نمی تونید برید باید DNS ها رو ست کنم و دوباره تست کنم، 3 تا آی پی هم دادن.

من توی نت سرچ کردم دیدم ظاهرا باید توی تنظیمات مودم برم اینجا:
LAN > DHCP Server Configuration

ولی فقط 2 تا فیلد برای پر کردن داره:
Primary DNS Server
Secondary DNS Server

اما به من 3 تا اپی آدرس دادند. کسی میدونه ست کردن DNS چطوری باید توی مودم هواوی HG8245H انجام بشه؟

farshad_scientist
15-07-2022, 21:23
سلام دوستان وقت بخیر
کسی فریمور اولیه مودم ZYXLE PMG5317-t20b رو داره برام بفرسته؟
اشتباهی فریمور اپدیت کردم الان اینترنت وصل نمیشه کسی راه حل داره؟ چراغ اینترنت روشن نمیشه
ZYXEL PMG5317-t20b firmware این رو تو گوگل سرچ کن همون سایت خودش اولین نتیجه جستجو.

farshad_scientist
15-07-2022, 21:32
2-3 روزه که گوگل لود نمیشه. پیام دادم پشتیبانی، گفتن اگه سایتهای خارجی نمی تونید برید باید DNS ها رو ست کنم و دوباره تست کنم، 3 تا آی پی هم دادن.

من توی نت سرچ کردم دیدم ظاهرا باید توی تنظیمات مودم برم اینجا:
LAN > DHCP Server Configuration

ولی فقط 2 تا فیلد برای پر کردن داره:
Primary DNS Server
Secondary DNS Server

اما به من 3 تا اپی آدرس دادند. کسی میدونه ست کردن DNS چطوری باید توی مودم هواوی HG8245H انجام بشه؟
دقیقا همونجا هست، حالا سه تا داده شما میتونی 1 دونه یا دو تاشو استفاده کنی، این دی ان اس اصلی خود مخابرات هست 193.0.14.129 و می تونی با نرم افزار DNSBench13 تست بگیری، برای من بهترین 1.1.1.1 و 4.2.2.2 بود، بعد ببین مشکلت روی یک دستگاه هست یا بقیه و مرورگر هم چک کن.

ruslan
15-07-2022, 21:48
سلام
تعرفه اینترنت رو کسی می تونه لطفا لینکش رو بزاره؟

farshad_scientist
15-07-2022, 22:05
سلام
تعرفه اینترنت رو کسی می تونه لطفا لینکش رو بزاره؟

3lectro
19-07-2022, 18:44
سلام دوستان

من چند وقتی دنبال راه اندازی فیبر بودم که به علت عدم توسعه توسط مرکز مخابراتی مجبور شدم با معرفی همسایمون از طریق پیمانکار اقدام کنم. فاصله تا پست حدودا چهارصد متره و پیمانکار برای سیم کشی تا واحد و نصب مودم عدد ده میلیون رو گفته. این عدد معقوله؟ بیعانه هم گرفته. ضمنا متوجه شدم که همسایمون با پیمانکار هماهنگ کرده که یه سرویس هم به اون تحویل بده! یعنی هزینه اضافی گردن من افتاده؟

tahan4868
20-07-2022, 08:57
رگولاتوری از پوشش ۸ شهر جدید در پروژه ملی توسعه فیبر نوری خبر داد تا در مجموع ۱۷ شهر کشور آماده میزبانی از اینترنت فیبر نوری شوند.

به گزارش رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، به ۹ شهر و اپراتور گذشته که تفاهم‌نامه همکاری برای توسعه فیبر نوری امضا کردند؛ ۸ شهر جدید افزوده شده است.

براساس خبر رگولاتوری، اپراتورهای رایتل در فردیس، شاتل در ساوه، آسیاتک در رامسر، فناپ تلکام در بندر امام خمینی، صبانت در بابل، گسترش ارتباطات مبنا در قرچک، های وب در گرگان و پیشگامان در بندر چارک پذیرفتند شبکه فیبر نوری را توسعه داده و به شهروندان این شهرها، اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبر بدهند.

پیش‌تر، شرکت‌های های‌وب در ایلام، شاتل در قزوین، آسیاتک در کرمانشاه، مبنا در اراک، پیشگامان در یزد، صبانت در بوشهر، فناپ تلکام در رشت، ایرانیان‌نت در سمنان و شرکت رایتل در شهر قدس توسعه فیبر نوری را آغاز کردند.

در حالی شهرهای کوچک در این پروژه برای توسعه فیبر نوری انتخاب شدند که شهرهای بزرگی مانند تهران، اصفهان، تبریز، اهواز، شیراز و … هنوز متولی توسعه فیبرنوری ندارند و مشخص نیست آیا قرار است در این شهرها اینترنت فیبر نوری عرضه می‌شود یا خیر!

تاکنون نزدیک به ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار کاربر به اینترنت پرسرعت FTTH و VDSL وصل شدند و انتظار می‌رود تا پایان سال، بیش از ۲ میلیون خانواده دیگر به این پروژه متصل شوند.

در پروژه ملی فیبرنوری، مقرر شده است بالای ۵۰ درصد خانواده‌ها به سرعت اینترنت ۵۰ مگابیت بر ثانیه دسترسی داشته باشند و ۱۰ درصد نیز به سرعت ۱ گیگابیت بر ثانیه برسند.

pipo4713
20-07-2022, 11:20
سلام دوستان

من چند وقتی دنبال راه اندازی فیبر بودم که به علت عدم توسعه توسط مرکز مخابراتی مجبور شدم با معرفی همسایمون از طریق پیمانکار اقدام کنم. فاصله تا پست حدودا چهارصد متره و پیمانکار برای سیم کشی تا واحد و نصب مودم عدد ده میلیون رو گفته. این عدد معقوله؟ بیعانه هم گرفته. ضمنا متوجه شدم که همسایمون با پیمانکار هماهنگ کرده که یه سرویس هم به اون تحویل بده! یعنی هزینه اضافی گردن من افتاده؟

داداش مگه سر گردنس که این قیمت میخواد ازت پول بگیره؟
فیبر کشی بیرونی که رایگان هست اگر پیمانکار خود مخابرات باشه...هزینه فیبر کشی داخلی به عهده ی شماست که خیلی هم بخواد بشه باید میگیم ۱.۵۰۰ باید پرداخت کنی.
یه مودم هم لازم داری که میتونی از سایت که مودم ها رو وارد میکنه هر مدلی رو که دلت خواست بر اساس برند مورد استفاده مخابرات بخری...
هزینه فیبرکشی همسایه به شما اصلا ربط نداره.. داره سره شما رو کلاه میذاره...
برو یکسر مخابرات و یا بگو یکی دیگه بره مخابرات بپرسه و یا پیش رییس مخابرات که هزینه فیبر کشی بیرونی چطوری هست و قیمتها حدودی چقدر هست.. نگو هم اینطوری داره ازت پول میگیره..اگر هم دیدی خیلی حال نمیکنی بگو یه زحمت هم بکش برای من یه پیش فاکتور ارسال کن... بعد از ارسال پیش فاکتور بفرست برای اداره بازرسی مخابرات .. دیگه بقیش رو اونا تصمیم میگیرن چیکار کنن. اما این قیمت اصلا نیست به هیچ عنوان.

djkavehtnt
20-07-2022, 12:19
سلام دوستان

خیلی مبلغ عجیب و غریبی گفته. رنج هزینه اصلا اینقدر نیست !
چون فیبرکشی بیرون تا دم در خونه رایگان هست. فقط از درب خونه تا واحد باید هزینه کابل رو بدید که اکثرا توی رنج 1 الی 1.5 میلیون میگیرن (تو بدترین حالت دیگه بشه 2 میلیون اگه در بالاترین طبقه باشید)
حدود 1 الی 1.5 هم هزینه مودم هست اگر خود مخابرات بخواد بیاره مثل هواوی و فایبر هوم
برای یکی دیگه از دوستان هم توی همین فروم یه همچین مبلغ عجیبی داده بودن که با پیش فاکتور رفت بازرسی مخابرات شکایت کرد و نتیجه گرفت
همون طور که یکی از دوستان هم بالاتر گفتن می تونی بری پیش فاکتور بگیری و به بازرسی شکایت کنی. اونا رسیدگی می کنن

rr9060
20-07-2022, 13:35
برای من پیمانکار 370 متر بیرون کابل کشی کرد متری 8هزار تومن که شد 3میلیون و 200 هم برای فیوژن گرفت که گفت تعرفه سیم کشی داخلی 700 ایناس ولی چون من داخلی نداشتم فقط هزینه فیوژن گرفتن
گفت اگه از همسایه های ساختمون کسی بخواد روی همین سیم دو کور میشه یه خط دیگه گرفت و هزینه یدونه فیوژن داره فقط ( البته گفت بیشترم میشه ولی باید یه سری تغییرات ایجاد کرد )

rr9060
20-07-2022, 13:38
سرویس من یه مشکلی داره
تست با خود مخابرات
تست با سرور خارجی
تست با همون سرور ولی با پرو.کسی
زنگ زدم 2020 میگه نباید اینطوری باشه
پیمانکارم گفت آی پی استاتیک بگیر شاید درست شد که اونم در این حد جواب داد ( قبلش سرعت دانلود نصف این بود )

3lectro
20-07-2022, 13:41
داداش مگه سر گردنس که این قیمت میخواد ازت پول بگیره؟
فیبر کشی بیرونی که رایگان هست اگر پیمانکار خود مخابرات باشه...هزینه فیبر کشی داخلی به عهده ی شماست که خیلی هم بخواد بشه باید میگیم ۱.۵۰۰ باید پرداخت کنی.
یه مودم هم لازم داری که میتونی از سایت که مودم ها رو وارد میکنه هر مدلی رو که دلت خواست بر اساس برند مورد استفاده مخابرات بخری...
هزینه فیبرکشی همسایه به شما اصلا ربط نداره.. داره سره شما رو کلاه میذاره...
برو یکسر مخابرات و یا بگو یکی دیگه بره مخابرات بپرسه و یا پیش رییس مخابرات که هزینه فیبر کشی بیرونی چطوری هست و قیمتها حدودی چقدر هست.. نگو هم اینطوری داره ازت پول میگیره..اگر هم دیدی خیلی حال نمیکنی بگو یه زحمت هم بکش برای من یه پیش فاکتور ارسال کن... بعد از ارسال پیش فاکتور بفرست برای اداره بازرسی مخابرات .. دیگه بقیش رو اونا تصمیم میگیرن چیکار کنن. اما این قیمت اصلا نیست به هیچ عنوان.

خیلی مبلغ عجیب و غریبی گفته. رنج هزینه اصلا اینقدر نیست !
چون فیبرکشی بیرون تا دم در خونه رایگان هست. فقط از درب خونه تا واحد باید هزینه کابل رو بدید که اکثرا توی رنج 1 الی 1.5 میلیون میگیرن (تو بدترین حالت دیگه بشه 2 میلیون اگه در بالاترین طبقه باشید)
حدود 1 الی 1.5 هم هزینه مودم هست اگر خود مخابرات بخواد بیاره مثل هواوی و فایبر هوم
برای یکی دیگه از دوستان هم توی همین فروم یه همچین مبلغ عجیبی داده بودن که با پیش فاکتور رفت بازرسی مخابرات شکایت کرد و نتیجه گرفت
همون طور که یکی از دوستان هم بالاتر گفتن می تونی بری پیش فاکتور بگیری و به بازرسی شکایت کنی. اونا رسیدگی می کنن

قیمت مودم رو گفت دو و نیم میلیون. مخابرات خودش چون تعداد درخواستی بالا نبود و فقط من فیبر میخواستم میگفت امکانش نیست. این پیمانکار گفت میتونه از محله پایینی بکشه با این قیمت. حالا من از طریق همون فاکتور پیگیری میکنم.

شماره پیمانکار تهرانو کسی داره؟

تشکر فراوان بابت توضیحاتتون

3lectro
20-07-2022, 13:49
دوستان تشکر از توضیحاتتون. حقیقتش مخابرات میگفت چون توی ساختمون کسی جز خودت فیبر نمیخواد صرفه نداره . واسه همین مجبور شدم خودم هزینه کنم از پست چند تا خیابون پایین تر برام کابل کشی کنن. حالا از خود مخابرات پیگیری میکنم. پیمانکار مودم رو به من 2.5 میلیون قیمت داده

pipo4713
21-07-2022, 01:55
دوستان تشکر از توضیحاتتون. حقیقتش مخابرات میگفت چون توی ساختمون کسی جز خودت فیبر نمیخواد صرفه نداره . واسه همین مجبور شدم خودم هزینه کنم از پست چند تا خیابون پایین تر برام کابل کشی کنن. حالا از خود مخابرات پیگیری میکنم. پیمانکار مودم رو به من 2.5 میلیون قیمت داده

برند مودم رو بپرس و همینطور مدلش رو با این قیمت میتونی مودم خوبی از برقچی بخری.. بیشتر این مواقع بازار گرمیه پیمانکار هست و فقط الکی قیمت پرت میده و فکر میکنه شما نمیدونی و فقط دنبال انداختن به مشتری هست .. اگر هزینه بالایی از شما بگیره تحت هیچ عنوانی نمیتونه بعدا از فیبر شما به مشترک دیگری بده و به صورت اختصاصی میشه و شما میتونید در صورتیکه بخواد انشعاب بگیره و یا به کسی انشعاب استفاده بدید هزینه بگیرد بابت فیبر کشی و دیگر مسایلی که برای شما هزینه داشته(هزینه فیبر کشی بیرونی و فیوژن)

pipo4713
21-07-2022, 01:57
سرویس من یه مشکلی داره
تست با خود مخابرات

تست با سرور خارجی

تست با همون سرور ولی با پرو.کسی
زنگ زدم 2020 میگه نباید اینطوری باشه
پیمانکارم گفت آی پی استاتیک بگیر شاید درست شد که اونم در این حد جواب داد ( قبلش سرعت دانلود نصف این بود )

نیازی به گرفتن آی پی نیست.. شما از طریق سایت آی پی لوکیشن ببینید چه آی پی بهتون ارایه شده.. بعد فیبر رو قطع و وصل کنید و باره بررسی کنید. هر باری که آی پی تغییر میکنه تست سرعت بگیرد.. اگر روی همون رنج دیدید سرعت هنوز پایین هست به احتمال زیاد با تغییر کردن رنج آی پی مشکل حل میشه که باز هم باید قطع و وصل کنید تا رنج هم تغییر کنه.

elinbarrage
02-08-2022, 17:12
سلام دوستان دوتا سول داشتم از شماها,اول اینکه برای راه اندازی مودم جدید علاوه بر vlan id و یوزر پسورد,پان نامبر برای راه اندازی ont کافیه یا باید حتما از طریق مرکز رجیستر باشه؟و اینکه آیا الان سرعتارو رو 100 مگابیت محدود کردن؟چون با مودمی که در حال حاظر دارم وقتی خیلی نزدیکش میشدی اپلود تا 150 میرفت ولی الان مکسیموم 100 هست!سر همین دو به شک بودم که مودم جدید بخرم یا نه چون مودم فعلیم لنش تا 100 مگابیت بیشتر نمیده!

ster
03-08-2022, 08:49
سلام خدمت اساتید
دوستان کسی به تازگی تجربه تقاضا فیبرنوری داشته در تهران ؟ من ثبت نام کردم و شرایط هم مهیا هستش ولی گفتن نحوه ی گرفتن فیبرنوری عوض شده ما تقاضا رو وقتی اوکی باشه از طرف ما میفرستیم مرکز(حالا کدوم مرکز نمیدونم ؟؟؟:blink:) بعد باید صبر کنی تا جوابش بیاد مدت زمان هم معلوم نیست تازه این طوری شده اگر جواب اوکی بود برات بعد کابل کشی انجام میشه در مرحله آخر تلفن با پیش شماره 99 بهت داده میشه
دوستان تا حالا این مراحل رو شنیده بودن ؟

alirezabz
04-08-2022, 14:58
سرعت از 200 اومده روی 100، به پشتیبانی هم نمیشه تیکت زد
مجوز ورود به این قسمت از سامانه برای شما مقدور نمی باشد.
فایل آپدیتی که دوستمون فرستاد هم زدم به دستگاه هیچ فرقی نکرد و همون ورژن خود دستگاه بود V3R015C10S150
EchoLife HG8245H GPON Terminal (CLASS B+/PRODUCT

Hardware Version:
494.B

بله دوست عزیز از اول امسال قرداد هرکی تموم بشه سرعت رو حداکثر تا ۱۰۰ مگابیت دیگه نمیدن. مثلا شما اگه پارسال قرار داد ۱۲ ماهه داشتی و الان تموم شده تو تمدید سرعت نصف چیزی که بوده میشه. برای منم همینطور شد و کلی پیگیری کردم آخر تو مخابرات منطقمون گفتن دستور اومده حداکثر سرعت باید دوبربر چیزی که مشترک میخره باشه یعنی ۵۰ بگیری نهایت ۱۰۰ تا سرعت داری

alirezabz
04-08-2022, 15:02
سلام دوستان. این چندروزه کسی افت شدید سرعت داشته؟ ۳ روز پیش سرعت من از ۱۰۰ مگابیت اومد رو نهایت رو ۲۰. بعد زنگ زدم ۲۰۲۰ و تیکت زدم و فرداش درست شد. امروز از ۱ ساعت پیش دوباره سرعت اومده رو ۳۰ . تلفن زدم ۲۰۲۰ همش الکی یه چی میگن و سریع میرن سراغ dns و این چیزا که بهشون میگم چه ربطی داره سرعتم افت شدید داره. دانلودم اینجوریه اما آپلود درسته . این چند وقته هم قطعی زیاد شده اصلا دیگه دیوانه شدم.

elinbarrage
05-08-2022, 22:08
متاسفانه اسپم شد

elinbarrage
05-08-2022, 22:16
سلام دوستان. این چندروزه کسی افت شدید سرعت داشته؟ ۳ روز پیش سرعت من از ۱۰۰ مگابیت اومد رو نهایت رو ۲۰. بعد زنگ زدم ۲۰۲۰ و تیکت زدم و فرداش درست شد. امروز از ۱ ساعت پیش دوباره سرعت اومده رو ۳۰ . تلفن زدم ۲۰۲۰ همش الکی یه چی میگن و سریع میرن سراغ dns و این چیزا که بهشون میگم چه ربطی داره سرعتم افت شدید داره. دانلودم اینجوریه اما آپلود درسته . این چند وقته هم قطعی زیاد شده اصلا دیگه دیوانه شدم.
سلام دوست عزیز.تو سایتای داخلی اینجوری میشه برای منم دقیقا همینه..مشکل از روتینگ مخابرات و اینچیزاس و سرویس به احتمال زیاد مشکل نداره..اول برو تو اپتیک مودم ببین RX POWER نرخش چقدره؟البته این شاخصی که ذکر کردم وقتی از محدوده نرمال خارج میشه سرعت اپلود دچار افت شدید میشه و رو دانلود زیاد تاثیر نمیزاره چون من خودم این مشکلو داشتم(مشکل بالا بودن نرخ RX POWER)بعد اینکه برو توی سایت خارجی (پیشنهاد من سایت دیسکورد هست,وقتی سرعتت افت داشت و رو 20 مگ اومده بود دانلود برو همین برنامه دیسکورد رو همینجوری دان کن چون تو سایتش در شرایط عادی نهایت سرعت رو میگیری)و اینجوری میفهمی که مشکل از سایتای داخلی هست یا نه..

meysam_s2015
06-08-2022, 15:09
سلام . منم با سرویس ADSL مخابرات دقیقا همین مشکل رو دارم . سرعت دانلودم از سایت های داخلی مثل سافت ۹۸ بعضی وقتا خیلی خوبه و با دانلود منیجر بالای یک مگابایت بر ثانیس و بعضی وقتا سرعت دانلودم با دانلود منیجر در حد صد کیلوبایت بر ثانیس . چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم و از طرف مخابرات منطقه هم یه کارایی کردن که درست نشد و فهمیدم ظاهرا کل شبکه مخابرات ایراد داره و جالبه مشکل فقط با سایت های داخلیه . تا جایی که میتونید پیگیری کنید تا مخابرات این مشکلو برطرف کنه . من خیلی پیگیری کردم

لیونل_مسی
08-08-2022, 14:55
سلام . منم با سرویس ADSL مخابرات دقیقا همین مشکل رو دارم . سرعت دانلودم از سایت های داخلی مثل سافت ۹۸ بعضی وقتا خیلی خوبه و با دانلود منیجر بالای یک مگابایت بر ثانیس و بعضی وقتا سرعت دانلودم با دانلود منیجر در حد صد کیلوبایت بر ثانیس . چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم و از طرف مخابرات منطقه هم یه کارایی کردن که درست نشد و فهمیدم ظاهرا کل شبکه مخابرات ایراد داره و جالبه مشکل فقط با سایت های داخلیه . تا جایی که میتونید پیگیری کنید تا مخابرات این مشکلو برطرف کنه . من خیلی پیگیری کردم

دوست من اینجوری که شما تعریف کردی مشکل شما مولتی کانکشن روی دانلود منیجر هست
عیب از مخابرات نیست
و adsl که دیگه نمیکشه

لیونل_مسی
08-08-2022, 14:58
سلام خدمت اساتید
دوستان کسی به تازگی تجربه تقاضا فیبرنوری داشته در تهران ؟ من ثبت نام کردم و شرایط هم مهیا هستش ولی گفتن نحوه ی گرفتن فیبرنوری عوض شده ما تقاضا رو وقتی اوکی باشه از طرف ما میفرستیم مرکز(حالا کدوم مرکز نمیدونم ؟؟؟:blink:) بعد باید صبر کنی تا جوابش بیاد مدت زمان هم معلوم نیست تازه این طوری شده اگر جواب اوکی بود برات بعد کابل کشی انجام میشه در مرحله آخر تلفن با پیش شماره 99 بهت داده میشه
دوستان تا حالا این مراحل رو شنیده بودن ؟

همه را یه نحوی دست به سر میکنن که پشیمون شن
فیبر نوری مخابرات مثل بورسیه دانشگاه هست
99 بعد از کد شهر توئن هست مثلا تهران میشه 021 99

لیونل_مسی
08-08-2022, 14:59
سلام دوست عزیز.تو سایتای داخلی اینجوری میشه برای منم دقیقا همینه..مشکل از روتینگ مخابرات و اینچیزاس و سرویس به احتمال زیاد مشکل نداره..اول برو تو اپتیک مودم ببین RX POWER نرخش چقدره؟البته این شاخصی که ذکر کردم وقتی از محدوده نرمال خارج میشه سرعت اپلود دچار افت شدید میشه و رو دانلود زیاد تاثیر نمیزاره چون من خودم این مشکلو داشتم(مشکل بالا بودن نرخ RX POWER)بعد اینکه برو توی سایت خارجی (پیشنهاد من سایت دیسکورد هست,وقتی سرعتت افت داشت و رو 20 مگ اومده بود دانلود برو همین برنامه دیسکورد رو همینجوری دان کن چون تو سایتش در شرایط عادی نهایت سرعت رو میگیری)و اینجوری میفهمی که مشکل از سایتای داخلی هست یا نه..

ذوست عزیز rx که از محدوده خارج شه شروع میکنه چشمک زدن
مثل adsl نیست

لیونل_مسی
08-08-2022, 15:02
سلام دوستان دوتا سول داشتم از شماها,اول اینکه برای راه اندازی مودم جدید علاوه بر vlan id و یوزر پسورد,پان نامبر برای راه اندازی ont کافیه یا باید حتما از طریق مرکز رجیستر باشه؟و اینکه آیا الان سرعتارو رو 100 مگابیت محدود کردن؟چون با مودمی که در حال حاظر دارم وقتی خیلی نزدیکش میشدی اپلود تا 150 میرفت ولی الان مکسیموم 100 هست!سر همین دو به شک بودم که مودم جدید بخرم یا نه چون مودم فعلیم لنش تا 100 مگابیت بیشتر نمیده!
جواب دقیق شما را فقط کارمند مخابرات میدونه
ولی
بیشتر به مرکز مخابراتی و شهرش بستگی داره
بله رو 100 مگ محدود کردن

لیونل_مسی
08-08-2022, 15:03
بله دوست من
dns مخابرات را برداری سرعتت نصف میشه
یه چیزی هم کمتر از نصف

meysam_s2015
09-08-2022, 13:19
دوست من اینجوری که شما تعریف کردی مشکل شما مولتی کانکشن روی دانلود منیجر هست
عیب از مخابرات نیست
و adsl که دیگه نمیکشه

راه حلش چیه ؟ مولتی کانکشن چیه اصلا ؟ فقط تو یه ساعات خاصی اینجوری میشه . بعد ظهرها از ساعت 2 شروع میشه و تا 4 و 5 طول میکشه و بعدش خوب میشه و سرعت دانلودم از سایتهای داخلی خیلی میره بالا .

ali_z051
09-08-2022, 14:12
بچها شما سرعت دانلودتون از سایت های داخلی چند هست واسه خودم بیشتر از 12 مگ نمیره

mr korash
09-08-2022, 16:16
بچها شما سرعت دانلودتون از سایت های داخلی چند هست واسه خودم بیشتر از 12 مگ نمیره

بعد از اون قطعی که گفتن آتش سوزی و چرت و پرت پیش اومده ظاهرا تغییرات زیادی دادن خیلی موارد رو تحت تاثیر گذاشته حتی وی p ان ها هم خیلیاشون سرعتشون خیلی افت پیدا کرده
داخلی هم مقداری افت داشته

elinbarrage
09-08-2022, 19:49
ذوست عزیز rx که از محدوده خارج شه شروع میکنه چشمک زدن
مثل adsl نیست
والا من خودم 3 4 ماه درگیرش بودم و جسارتا اطلاعات کافی در این زمینه دارم.وقتی میرفت بالای منفی 31.55 سرعت اپلود شروع میکرد نزدیک شدن به صفر ..حتی تا یک دهم مگابیت هم میرفت..نمیدونم شاید مودم با مودم فرق داره اپتیکش
اخر به یه شرکت دیگه که پیمانکار داشتن زنگ زدم اومدن فیبر داخلیو چک کردن دیدن تو حیاطمون یکی از اسلایس ها سست شده و دوباره فیوژن زدن شد 26 25 ..130 تومن هم پول گرفتن..پیمانکار محلی حاضر نشد بیاد چون براش به صرفه نبود!2 3 بار بهش گفتم بیاد اخر تو تلگرام عین بچه ها بلاک کرد!امیدوارم دیگه این افت زیاد نداشته باشه چون روز اولی که راه انداختن(30 اردیبهشت 99)افتش رو -19 بود و رفته رفته عین تورم ایران بیشتر شد :p

elinbarrage
09-08-2022, 19:51
جواب دقیق شما را فقط کارمند مخابرات میدونه
ولی
بیشتر به مرکز مخابراتی و شهرش بستگی داره
بله رو 100 مگ محدود کردن
کارمند مخابرات که دو کلاس سواد نداره در این زمینه (منظورم تیپیکالاشون هست)

nasi1962
09-08-2022, 20:39
چرا مشکل چیه؟
واسه من 43 مگ داخلی و 31 مگابایت خارجی.

لیونل_مسی
10-08-2022, 08:08
راه حلش چیه ؟ مولتی کانکشن چیه اصلا ؟ فقط تو یه ساعات خاصی اینجوری میشه . بعد ظهرها از ساعت 2 شروع میشه و تا 4 و 5 طول میکشه و بعدش خوب میشه و سرعت دانلودم از سایتهای داخلی خیلی میره بالا .

مولتی کانکشن اینه که وقتی فایل دانلود میکنی چند تا کانکشن میسازه برای دانلود که سریع تر دانلود میشه .
با مرور گر و بدون منیجر دانلود کن اگه قطع نشد مشکلت همونه

mehrabooni
10-08-2022, 18:39
سلام

۱-بهترین مودم برای فیبر نوری چیه؟
۲-جز مودم حواسم به چه تجهیزات دیگه ای باشه که از بهترین ها استفاده کنم؟
۳-اگه حجم طرح پانصد گیگ ماهانه سیصد تومن (سرعت ۵۰ مگابیت) تموم بشه بعدش برای هر گیگ اضافه چقدر میگیرن؟
۴-طرحی هست که همون اول حجم بیشتر از پونصد گیگ بفروشن؟

elinbarrage
10-08-2022, 20:55
سلام

۱-بهترین مودم برای فیبر نوری چیه؟
۲-جز مودم حواسم به چه تجهیزات دیگه ای باشه که از بهترین ها استفاده کنم؟
۳-اگه حجم طرح پانصد گیگ ماهانه سیصد تومن (سرعت ۵۰ مگابیت) تموم بشه بعدش برای هر گیگ اضافه چقدر میگیرن؟
۴-طرحی هست که همون اول حجم بیشتر از پونصد گیگ بفروشن؟
سلام
1-مودم EG8145X6 که وای فای 6 داره و پارسال ریلیز شده و فعلا فقط برق چی میفروشتش به قیمت 3 میلیون 800
2- یه سریا رو کانکتور حساسن ولی تو پهنای باند پایین هیچ فرقی نمیکنه(کانکتور همون پورت ابی پورت سبز ها هست که پورت سبز بهتره ولی با این پهنای باند هیچ فرقی ندارن باهم)
3-من همین طرحو دارم ولی خوشبختانه تمومش نکردم تاحالا ..گیگی 2 تومن هست انگار
4-طرح های پیش پرداخت هست مثلا 1500 گیگ بهت میده برای شش ماه..از من میشنوی همین طرح یه ماهه 500 گیگ از همشون بهتره با اینکه دوبرابر شده قیمتش..

mehrabooni
10-08-2022, 21:25
سلام
سلام . درود به شرفت ، خدا پدر مادرتو بیامرزه

1-دستگاه هایی که دارم wifi بالاتر از N رو ساپورت نمیکنن داداش
2-پس کانکتور رو سبز بگیرم بهتره (با اینکه فعلا تفاوتی نداره)
3-چون استریمم 1080 با 60 فریم بر ثانیه هست متاسفانه مصرف حجمم کمی زیاده
4-حله داداش دمت گرم

elinbarrage
10-08-2022, 22:04
خواهش میکنم..گوشیاتون چیه؟؟الان گوشی های پایین رده هم ac ساپورت میکنن!
کانکتور سبز باید خونتون هم atb (پریز)پورت سبز داشته باشه..مودم های پورت سبز هم طی یه سیاست مسخره تو ایران گرونترن..
میخوای رو چه بیتریتی استریم کنی؟رو بیتریت 6000 من قبلا حساب کاردم ساعتی 2.7 گیگ اینا میخوره..

elinbarrage
10-08-2022, 22:07
سلام . درود به شرفت ، خدا پدر مادرتو بیامرزه

1-دستگاه هایی که دارم wifi بالاتر از N رو ساپورت نمیکنن داداش
2-پس کانکتور رو سبز بگیرم بهتره (با اینکه فعلا تفاوتی نداره)
3-چون استریمم 1080 با 60 فریم بر ثانیه هست متاسفانه مصرف حجمم کمی زیاده
4-حله داداش دمت گرم
کانکتور سبز باید خونتون هم atb (پریز)پورت سبز داشته باشه..مودم های پورت سبز هم طی یه سیاست مسخره تو ایران گرونترن..
میخوای رو چه بیتریتی استریم کنی؟رو بیتریت 6000 من قبلا حساب کاردم ساعتی 2.7 گیگ اینا میخوره.
این مودمی هم که گفتم واقعا شاخ هست ..سرعت وای فای اگه 4 تا انتن باشه روی باند 5 گیگاهرتز 150 مگابیت میده!البته اگه پهنای باند اینترنت ساپورت کنه که الان میگن رو 100 مگابیت قفل کردن..

mehrabooni
10-08-2022, 23:30
میخوای رو چه بیتریتی استریم کنی؟رو بیتریت 6000 من قبلا حساب کاردم ساعتی 2.7 گیگ اینا میخوره.
این مودمی هم که گفتم واقعا شاخ هست ..سرعت وای فای اگه 4 تا انتن باشه روی باند 5 گیگاهرتز 150 مگابیت میده!البته اگه پهنای باند اینترنت ساپورت کنه که الان میگن رو 100 مگابیت قفل کردن..
1-مطمئنم ac رو پشتیبانی نمیکنه داداش (توی gsmarena چک کردم)
بیشترین استفاده ام با PC هست که با کابل LAN مستقیم به مودم وصل میکنم

2-پس به مخابراتیا میگم واسه خونه هم کانکتور atb(پریز) سبز رنگ استفاده کنن و خودمم یه مودم پورت سبز میخرم
فقط اگه واسه خریدش هم راهنمایی کنید که بهترین مدل چیه ممنونت میشم

3-بیت ریت 9000 حدودا ساعتی 5 گیگ مصرف میکنه داداش . یعنی هر روز 6 ساعت هم استریم کنم ، مصرفم در ماه میشه 900 گیگ اینا

4-این مودم EG8145X6 که گفتید بیشتر برای wifi سرعت بالایی که داره پیشنهاد دادید درسته؟ من استفاده اصلیم با کابل LAN هست داداش

elinbarrage
11-08-2022, 00:04
1-مطمئنم ac رو پشتیبانی نمیکنه داداش (توی gsmarena چک کردم)
بیشترین استفاده ام با PC هست که با کابل LAN مستقیم به مودم وصل میکنم

2-پس به مخابراتیا میگم واسه خونه هم کانکتور atb(پریز) سبز رنگ استفاده کنن و خودمم یه مودم پورت سبز میخرم
فقط اگه واسه خریدش هم راهنمایی کنید که بهترین مدل چیه ممنونت میشم

3-بیت ریت 9000 حدودا ساعتی 5 گیگ مصرف میکنه داداش . یعنی هر روز 6 ساعت هم استریم کنم ، مصرفم در ماه میشه 900 گیگ اینا

4-این مودم EG8145X6 که گفتید بیشتر برای wifi سرعت بالایی که داره پیشنهاد دادید درسته؟ من استفاده اصلیم با کابل LAN هست داداش

اگه از قبل زیرساختشو بر حسب upc (ابی رنگ) زده باشن دیگه نمیشه کاریش کرد!بیت ریت 9000 توییچ نمیزاره داداش بید پارتنر باشی..فک کنم برای non partner همون 6000 هست مکسیموم..
مودمش در کل شاخه ولی اره بیشتر برای وای فای هست..اگه مودمی میخوای که لنش عالی باشه و وای فایش معمولی بهت hg8245h پیشنهاد میکنم البته اگه olt منطقتون بر حسب هواوی باشه چون بعضی جاها هواوی ساپورت نمیکنه..قیمتش هم باید 1.400 اینا باشه.برای محاسبه بیتریت هم اگه میدونی که هیچ ولی اگه شک داری به میزان مصرف اول بیت ریت مورد نظر رو ضربدر 3600 کن ,عددی که بدست میاد رو به وسیله گوگل تبدیل کن به گیگابایت.

G U L D A N
11-08-2022, 18:20
مخابرات شهر زنجان ، فقط مودم فایبر هوم رو پیشنهاد می ده و می گه این مودم روی بستر ما جواب می ده !!!
این مودم یه مشکلی که داره بعد یکی ، دو سال پورت های LAN اش از کار میافته . ( مثلا : شما با پورت LAN وصل می شی به مودم . پینگ مودم میگیری اوکیه ولی بعد از مودم رو دیگه نمی بینی و انگار اینترنتی نداره . در حالی که با وای فای مشکلی نیست . ( چندین بار مودم ریست کانفیگ شده ولی مشکل حل نشد ) .. بعده مدتی هم وای فای به همین مرض دچار می شه . و کاری جز تعویض مودم نیست )
می خواستم ببینم شما هم دچار این مشکل شدید ؟ راه حلی براش هست .؟

لیونل_مسی
11-08-2022, 18:54
مخابرات شهر زنجان ، فقط مودم فایبر هوم رو پیشنهاد می ده و می گه این مودم روی بستر ما جواب می ده !!!
این مودم یه مشکلی که داره بعد یکی ، دو سال پورت های LAN اش از کار میافته . ( مثلا : شما با پورت LAN وصل می شی به مودم . پینگ مودم میگیری اوکیه ولی بعد از مودم رو دیگه نمی بینی و انگار اینترنتی نداره . در حالی که با وای فای مشکلی نیست . ( چندین بار مودم ریست کانفیگ شده ولی مشکل حل نشد ) .. بعده مدتی هم وای فای به همین مرض دچار می شه . و کاری جز تعویض مودم نیست )
می خواستم ببینم شما هم دچار این مشکل شدید ؟ راه حلی براش هست .؟

شاتل هم
اول فایبر هوم تو سایتش بود الان مثل اینکه زایکسل میده

بعیده مال پورت مودم باشه مشکل از جای دیگس

G U L D A N
11-08-2022, 19:02
شاتل هم
اول فایبر هوم تو سایتش بود الان مثل اینکه زایکسل میده

بعیده مال پورت مودم باشه مشکل از جای دیگس

مشکل از خود مودمه . دو سری مودم خریدم و عین دوبار هم به این مشکل خوردم . حتی با مخابرات چندین بار صحبت کردم که مودم از یه برند دیگه استفاده کنم ولی مخابرات زنجان می گه فقط این مودم .
نکته جالب اینجاست ( اینترنتم IP ثابت داره ) و از بیرون راحت می تونی به مودم وصل بشی ولی مودم هیچ اینترنتی به شبکه خودش نمی ده . هیچکش هم نتونست مشکل رو حل کنه .. فعلا با مودم امانی خودم مخابرات دارم کار می کنم تا اینم بعد یه مدت خراب بشه .
نه مشکل برق دارم ، نه آداپتور و نه محل نصب . دونه ، دونه رو دقیق بررسی کردم ...