مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
22
23
24
farhang_k
07-11-2021, 15:10
یعنی من اگر پچ کورد سبز به سبز بگیرم به مودم آسیبی وارد نمیشه ؟
سبز به آبی اون وقت باسه چیه ؟
بنده هم مثل شما مودم زایکسل دارم و با رعایت همین نکات سرعت خیلی خوبی گرفتم البته درسته که اول همه چیز به مرکز مخابرات مربوط میشه
بعد این موارد اما کابل کشی اصولی و رعایت درست نحوه اتصال سوکت ها قطعا توی کیفیت کار تاثیر داره.
زاویه اتصال در سوکت های سبز و آبی متفاوت هست و وقتی دو سوکت غیر همرنگ به هم متصل شوند یک شکاف بینشون به وجود میاد که باعث
loss data میشه و وقتی به مودم سوکت غیر همرنگ بزنید احتمال آسیب به سوکت هم وجود داره اگر مودم شما همون زایکسل مشکی هست
پیشنهاد میکنم پچ کورد رو عوض کنید و سبز بزنید در مورد پچ کورد سبز به آبی هم وقتی این مورد استفاه میشه که پریز (oto) آبی باشه و سوکت
مودم سبز یا برعکس ، مهم این هست که اتصالات هر سمت یکرنگ باشند ، پریز رو باز کنید و از رنگ پیگتیل هم مطمئن بشید ، برای بنده هر 2سمت سبز هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohsen_mzh
07-11-2021, 17:35
من سرویسم رو عوض کردم به پیش پرداخت بازم سرعتم بیشتر از 40-45 مگابیت نشد
بخوام رو بریج بذارم و روتر رو بذارم رو pppoe چه مشخصاتی رو باید یادداشت کنم؟ احتمالا سوال تکراریه ولی پیدا نکردم تو تاپیک. و اینکه پسورد همون پسوردی هست که موقع ورود به پنل میزنم یا چیز دیگه ایه؟ مودم HG8245H هست
و اینکه همین مشخصات رو دوباره بذارم روی مودم اصلی دوباره میتونم وصل شم بدون مشکل؟ مک آدرس روتر رو دستی میتونم عوض کنم از این بابت مشکلی نیست
ادیت: پسوردی که داخل قسمت wan تو مودم هست 64 کاراکتره. با inspect میشه درش اورد. ولی واقعا همینه؟! به نظر میاد به صورت هش یا چیزی دیگه باشه اونجا و نشه جای دیگه نوشتش
ادیت 2: از تنظیمات مودم بک آپ گرفتم بعد یه برنامه دانلود کردم به اسم Huawei configuration encryption and decryption tools بعد تو فایل بک آپ دنبال پسورد گشتم و مقدارش رو دادم به این برنامه یه عدد 6 رقمی داد که به نظر همینه! یعنی هر کسی اینجا پسورد رو در آورده همچین حرکتی زده یا راه آسون تر داشت که من بلد نبودم؟!
pipo4713
07-11-2021, 18:31
من سرویسم رو عوض کردم به پیش پرداخت بازم سرعتم بیشتر از 40-45 مگابیت نشد
بخوام رو بریج بذارم و روتر رو بذارم رو pppoe چه مشخصاتی رو باید یادداشت کنم؟ احتمالا سوال تکراریه ولی پیدا نکردم تو تاپیک. و اینکه پسورد همون پسوردی هست که موقع ورود به پنل میزنم یا چیز دیگه ایه؟ مودم HG8245H هست
و اینکه همین مشخصات رو دوباره بذارم روی مودم اصلی دوباره میتونم وصل شم بدون مشکل؟ مک آدرس روتر رو دستی میتونم عوض کنم از این بابت مشکلی نیست
ادیت: پسوردی که داخل قسمت wan تو مودم هست 64 کاراکتره. با inspect میشه درش اورد. ولی واقعا همینه؟! به نظر میاد به صورت هش یا چیزی دیگه باشه اونجا و نشه جای دیگه نوشتش
ادیت 2: از تنظیمات مودم بک آپ گرفتم بعد یه برنامه دانلود کردم به اسم Huawei configuration encryption and decryption tools بعد تو فایل بک آپ دنبال پسورد گشتم و مقدارش رو دادم به این برنامه یه عدد 6 رقمی داد که به نظر همینه! یعنی هر کسی اینجا پسورد رو در آورده همچین حرکتی زده یا راه آسون تر داشت که من بلد نبودم؟!
من به شما گفتم از طریق کابل لن (شبکه) به سرویسی که گیرنده لن داره وصل کنید و چک کنید.. اگر نبود برای تغییرات باید وی لن رو حتما یادداشت کنید و گرفتن پسور از ۲۰۲۰ کار سختی نیست بهتون به راحتی ارايه میکنن.
برای مودم بریج باید داخل تنظیمات wan/new connection or / edit
encapsulation mode :PPPoE
Protocol Type: IPv4
Wan Mode : Bridge Wan
Service type : Internet
enable vlan
VLAN ID بر اساس استاندارد مرکز مخابراتی
802.1p Policy : Use the specified value
802.1p:0
Binding Options: از لن یک تا SSID1 تیک روشن باشه.
سپس سیو و ریبوت
حتما از کانفیگ فعلی مودم بکاپ داشته باشید
مسئولیت تمامیه عوابق بعد از انجام از نظیر کار نکردن.. قطع شدن سرویس.. نشناختن مک آیدی مودم و...... الی آخر به خود شخص شماست..
Mohsen_mzh
07-11-2021, 19:35
من به شما گفتم از طریق کابل لن (شبکه) به سرویسی که گیرنده لن داره وصل کنید و چک کنید.. اگر نبود برای تغییرات باید وی لن رو حتما یادداشت کنید و گرفتن پسور از ۲۰۲۰ کار سختی نیست بهتون به راحتی ارايه میکنن.
برای مودم بریج باید داخل تنظیمات wan/new connection or / edit
encapsulation mode :PPPoE
Protocol Type: IPv4
Wan Mode : Bridge Wan
Service type : Internet
enable vlan
VLAN ID بر اساس استاندارد مرکز مخابراتی
802.1p Policy : Use the specified value
802.1p:0
Binding Options: از لن یک تا SSID1 تیک روشن باشه.
سپس سیو و ریبوت
حتما از کانفیگ فعلی مودم بکاپ داشته باشید
مسئولیت تمامیه عوابق بعد از انجام از نظیر کار نکردن.. قطع شدن سرویس.. نشناختن مک آیدی مودم و...... الی آخر به خود شخص شماست..
متوجه نشدم از طریق کابل لن چی رو میگید چک کنم. اگر منظورتون ماکسیمم سرعتی هست که پورت مودم میده قبلا چک کردم بالاتر از چیزی هست که الان دارم
این تنظیمات رو انجام دادم. vlan در هر حالت بریج هم باید همونی باشه که روی route wan هست دیگه؟
نشد به هر حال هر چقدر تلاش کردم. بیخیال شدم دیگه
ادیت: شد ولی سرعت فرقی نکرد
بامدادنیکنفس
07-11-2021, 21:07
یا حضرت عباس 100 گیگابیت آخه کدوم هاردی هست که بتونه 10 گیگابایت بر ثانیه رو دریافت کنه :wac:
هارد های سروری به صورت شبکه هستن
ومیتونن
بعضا اس اس دی هم هستن
الان اس اس دی سروری اومده که با اینترفیس نوری کار میکنه
بامدادنیکنفس
07-11-2021, 21:25
متوجه نشدم از طریق کابل لن چی رو میگید چک کنم. اگر منظورتون ماکسیمم سرعتی هست که پورت مودم میده قبلا چک کردم بالاتر از چیزی هست که الان دارم
این تنظیمات رو انجام دادم. vlan در هر حالت بریج هم باید همونی باشه که روی route wan هست دیگه؟
نشد به هر حال هر چقدر تلاش کردم. بیخیال شدم دیگه
ادیت: شد ولی سرعت فرقی نکرد
بریج عالیه و در هر صورت از گرفتن اینترنت مستقیم از مودم بهتره
خود من چن وقت پیش رو همه مک هایی که رجیستر کرده بودم ، سرعتم را محدود کرده بودن
یه مک تخیلی خودم درآوردم زنگ زدم 2020 ، سرعتم باز شد .
الان دوباره 300 مگ هستم
کاری هم نداره حالا چه مودم زایکسل باشه چه هواووی چه یوتل
هر جا گیر کردی عکس بنداز تو فروم راهنماییت میکنیم
کار سختی نیست
نا امید نشو
من خودم ظهر مستقیم بریج کردم به کامپیوتر پینگ میداد 92 که باسه روستای ما 14 امین شهر ایران عالیه
تو بازی طرف را از ایرلند و اسکاتلند میتونم بزنم .
نت Open
NAT
MMDFullHD
07-11-2021, 21:48
اینقد پست ندید این ftth بیاد بالا ما هنوز تو adsl شاتل با خط بارون دیده وقطع وصلی داریم جر میخوریم!
کسی تونسته تاحالا با 195 شکایت کنه بیان فیبر براش بکشن؟؟؟؟
Mohsen_mzh
07-11-2021, 22:01
بریج عالیه و در هر صورت از گرفتن اینترنت مستقیم از مودم بهتره
خود من چن وقت پیش رو همه مک هایی که رجیستر کرده بودم ، سرعتم را محدود کرده بودن
یه مک تخیلی خودم درآوردم زنگ زدم 2020 ، سرعتم باز شد .
الان دوباره 300 مگ هستم
کاری هم نداره حالا چه مودم زایکسل باشه چه هواووی چه یوتل
هر جا گیر کردی عکس بنداز تو فروم راهنماییت میکنیم
کار سختی نیست
نا امید نشو
من خودم ظهر مستقیم بریج کردم به کامپیوتر پینگ میداد 92 که باسه روستای ما 14 امین شهر ایران عالیه
تو بازی طرف را از ایرلند و اسکاتلند میتونم بزنم .
نت Open
NAT
من متوجه دلیلش نیستم که چرا باید با بریج سرعت فرق کنه. اگر عوض شدن مک آدرس هست دلیلش که خب من مک آدرس مودم رو دادم به روتر پس نباید هم سرعت بیشتر میشد!
اگر واقعا دلیلش فقط اینه و محدودیت روی مک هست اینو میشه درست کرد با زنگ زدن به پشتیبانی و روی بریج گذاشتن ولی من هنوز نمیدونم دلیلش اینه یا نه
pipo4713
07-11-2021, 22:15
من متوجه دلیلش نیستم که چرا باید با بریج سرعت فرق کنه. اگر عوض شدن مک آدرس هست دلیلش که خب من مک آدرس مودم رو دادم به روتر پس نباید هم سرعت بیشتر میشد!
اگر واقعا دلیلش فقط اینه و محدودیت روی مک هست اینو میشه درست کرد با زنگ زدن به پشتیبانی و روی بریج گذاشتن ولی من هنوز نمیدونم دلیلش اینه یا نه
شما بیان درست نکردید.. سرعتی که با کابل لن و اتصال به کارت شبکه سیستمون می کنید چقدر هستش؟؟؟ نوشتید بالاتر از چیزی هست که الان دریافت میکنید!! اوکی میشه بگی روی چند هستش؟؟
بامدادنیکنفس
07-11-2021, 22:48
جواب دقیق سوال شما را کارمند 2020 مخابرات میتونه بگه که با نرم افزار اکانتینگ مخابرات کار میکنه ...
ولی ...
حدس زدن اش هم سخت نیست ...
احتمالا اول و آخرش به MAC مک آدرس که رجیستر میکنید بستگی داره
شما گفتید که MAC مودم را گذاشتید رو روتر .. خب پس MAC جدید پیش مخابرات ثبت نکردید
یه مک جدید بزنید .. اگر رجیستر کردن و سرعت تون رفت بالا پس همونه .
در مورد حالت بریج هم که گفتید من از 15 سال پیش یادمه رو adsl و وایمکس ایرانسل هم بریج بهتر جواب میداد
رو adsl یه مگ 2 مگ سرعت بیشتر میشد ، نت NAT هم کاملا باز میشد تو بازی های آنلاین
حتی بعدش هم که وایرلس گرفتم باز رو بریج بهتر بود ... Bridge
وسیله ای هم که وظیفه pppoE را به جای مودم به عهده داره بی تاثیر نیست ..
مثلا یه روتر قوی
یا خود کامپیوتر شما
اول MAC
دوم pppoE
عکس بزار راهنماییت میکنیم
Mohsen_mzh
07-11-2021, 23:41
شما بیان درست نکردید.. سرعتی که با کابل لن و اتصال به کارت شبکه سیستمون می کنید چقدر هستش؟؟؟ نوشتید بالاتر از چیزی هست که الان دریافت میکنید!! اوکی میشه بگی روی چند هستش؟؟
من درست متوجه منظور شما نشدم
سرعت شبکه از طریق پورت مودم 1.0 Gbps هست
و سرعت اینترنت هم در هر دو حالت همون 40-45 هست
جواب دقیق سوال شما را کارمند 2020 مخابرات میتونه بگه که با نرم افزار اکانتینگ مخابرات کار میکنه ...
ولی ...
حدس زدن اش هم سخت نیست ...
احتمالا اول و آخرش به MAC مک آدرس که رجیستر میکنید بستگی داره
شما گفتید که MAC مودم را گذاشتید رو روتر .. خب پس MAC جدید پیش مخابرات ثبت نکردید
یه مک جدید بزنید .. اگر رجیستر کردن و سرعت تون رفت بالا پس همونه .
در مورد حالت بریج هم که گفتید من از 15 سال پیش یادمه رو adsl و وایمکس ایرانسل هم بریج بهتر جواب میداد
رو adsl یه مگ 2 مگ سرعت بیشتر میشد ، نت NAT هم کاملا باز میشد تو بازی های آنلاین
حتی بعدش هم که وایرلس گرفتم باز رو بریج بهتر بود ... Bridge
وسیله ای هم که وظیفه pppoE را به جای مودم به عهده داره بی تاثیر نیست ..
مثلا یه روتر قوی
یا خود کامپیوتر شما
اول MAC
دوم pppoE
عکس بزار راهنماییت میکنیم
من قبلش از طریق وایفای وصل بودم به روتر، چند بار تلاش کردم با کانکشن ویندوز و خود روتر وصل شم که بعد از کلی داستان و تغییر مک آدرس وصل شد. که سرعت همون 40-45 بود
الان با کابل لن وصل شدم به مودم و بدون تغییر آدرس مک وصل شدم به اینترنت و پینگ شد 1 (قبلش 3 بود) ولی خب سرعت فرقی نکرد. همیشه از 120-130 شروع میشه تو اسپیدتست و بعدش دوباره میاد رو 40-45
اینا تو حالت بریج بود
تو حالت دوم هم مک آدرس مربوط به کارت شبکه کامپیوتر میشه و یعنی فرق داره با آدرس مودم. یعنی اون احتمال اینکه با تغییر آدرس مک سرعت بیشتر شه هم رد میشه عملا!
تنها تفاوتی که ایجاد کرد کاهش پینگ بود که زیاد کاربرد نداره برام.
دوباره امروز صبح به پشتیبانی گفتم موضوع رو گفتن پیگیری میکنن!
درود
دوست عزیز در یک نگاه کلی پورت سبز (APC) تا سرعت 2.5 گیگابیت هست و پورت آبی (UPC) 1 گیگابیت ، پس پورت سبز بهتر هست اما برای ما در ایران
فرقی نمیکنه چون سرعت که ارائه میشه تا 300 مگابیت می باشد اما نکته ای که هست خیلی از مودم های پورت آبی در بازار استوک هستند و پورت لن
گیگابیتی ندارند حتما هر مودمی که گرفتید توجه کنید که پورت لن گیگابیتی داشته باشه و مورد دیگه هم اینکه اتصالات هر سمت باید یک رنگ باشند اصولا
هر نوع پورتی که در FAT استفاده شده تا مودم هم از همون نوع استفاده میشه و اتصال سوکت سبز و آبی به هم اشتباه هست و روی رنج استاندارد تاثیر
منفی میگذارد.
باز هم سپاس از پاسختون فکر میکنم این سوال خیلی از عزیزان بود برای همین من یک بار هم این جمله رو مینویسم که تو سرچ گوگل این صفحه راحتتر پیدا بشه
تفاوت پورت سبز و آبی در فیبر نوری
تفاوت پورت آبی و سبز در فیبر نوری
حالا نکته ای که هستش من احتمالا از این مودم خریداری کنم HG8245H . اگر این مدل به همراه یک اکسس پوینت جدا خریداری بشه بازم با وای فای سرعت کم دریافت میکنم ؟
eightskh
08-11-2021, 09:57
باز هم سپاس از پاسختون فکر میکنم این سوال خیلی از عزیزان بود برای همین من یک بار هم این جمله رو مینویسم که تو سرچ گوگل این صفحه راحتتر پیدا بشه
حالا نکته ای که هستش من احتمالا از این مودم خریداری کنم HG8245H . اگر این مدل به همراه یک اکسس پوینت جدا خریداری بشه بازم با وای فای سرعت کم دریافت میکنم ؟
سلام میتونی مش وای فای تندا nova mw6 یا روتر بخری مثل شیائومی یا هواوی دارند فقط حواست باشه پورت wan اش گیگابیتی باشه البته نظر شخصیه من بود بقیه هم نظر بدهند البته تندا گرونه گیرم نمیاد اما اون مدل شیاءومی رو تو دیجی کالا دیدم هواوی هم در دیجی کالا بود با تشکر
eightskh
08-11-2021, 10:01
اینم لینکش
البته قیمتش 2.5هست باتشکر
farhang_k
08-11-2021, 10:43
دوست عزیز درست ترین کار خرید یک مودم فیبرنوری معمولی در کنار یک روتر قوی هست ، از طریق یک روتر که وای فای 5GHz داشته باشه دیگه مشکل سرعت روی وای فای هم نخواهید داشت.
hotman1234
08-11-2021, 17:44
سلام.
از دوستان کسی تو منطقه مخابراتی عاطف فیبر نوری گرفته؟ خود مخابرات که فقط میگه فرم پر کن خبری نمیشه! میخواستم ببینم کسی شماره پیمانکار رو داره یه تماسی بگیرم ببینم اون اگه میتونه بیاد فیبر رو بکشه.
pipo4713
09-11-2021, 00:06
سلام.
از دوستان کسی تو منطقه مخابراتی عاطف فیبر نوری گرفته؟ خود مخابرات که فقط میگه فرم پر کن خبری نمیشه! میخواستم ببینم کسی شماره پیمانکار رو داره یه تماسی بگیرم ببینم اون اگه میتونه بیاد فیبر رو بکشه.
این موضوع چند دلیل میتونه داشته باشه
۱- نبود FAT باکس نزدیک به شما
۲- صرف اقتصادی
۳- تک کاربر بودن
برای همین موضوع شما اول ببینید نزدیک ترین FAT به شما کجاست و چقدر فاصله داره.. اگر دیدی فاصله زیادی نداره تشریف ببرید با همان برگه درخواست پیش رییس مرکز بگید فاصله مثلا ۳۰۰متر هست و میتونید سرویس بدید و بدلیل کیفیت بد ADSL و دیگر اینترنتها میخواین سرویس تانوما بگیرید.. اگر گفت نه هوایی نمیشه بگو من با تعهد شخصی خودم پیش شخص شما درخواست این سرویس رو دارم و حتی میخواین من پیمانکار خودم بیاد انجام بده که هرچی شد پا خودم اگر اوکی باشه قبول میکنن.
بامدادنیکنفس
09-11-2021, 03:31
من درست متوجه منظور شما نشدم
سرعت شبکه از طریق پورت مودم 1.0 Gbps هست
و سرعت اینترنت هم در هر دو حالت همون 40-45 هست
من قبلش از طریق وایفای وصل بودم به روتر، چند بار تلاش کردم با کانکشن ویندوز و خود روتر وصل شم که بعد از کلی داستان و تغییر مک آدرس وصل شد. که سرعت همون 40-45 بود
الان با کابل لن وصل شدم به مودم و بدون تغییر آدرس مک وصل شدم به اینترنت و پینگ شد 1 (قبلش 3 بود) ولی خب سرعت فرقی نکرد. همیشه از 120-130 شروع میشه تو اسپیدتست و بعدش دوباره میاد رو 40-45
اینا تو حالت بریج بود
تو حالت دوم هم مک آدرس مربوط به کارت شبکه کامپیوتر میشه و یعنی فرق داره با آدرس مودم. یعنی اون احتمال اینکه با تغییر آدرس مک سرعت بیشتر شه هم رد میشه عملا!
تنها تفاوتی که ایجاد کرد کاهش پینگ بود که زیاد کاربرد نداره برام.
دوباره امروز صبح به پشتیبانی گفتم موضوع رو گفتن پیگیری میکنن!
اگه سرعت میره بالا ، یهو برمیگرده پایین ، مرکز مخابراتی سرعت را محدودکرده ...
من هم اگه رو مودم خودم وصل شم ، میره رو 180 یهو میره رو 100 قفل میشه
یه نکته دیگه : با وای فای وصل نشو . با کابل و کابل CAT6 به بالا باشه ترجیحا حتی CAT7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سرعت من که 300 نیست چون سرور شیرازه
با کابل CAT7 مستقیم بریج میکنم کامپیوتر وصل میشم
آپلود را برای همه بدون استثنا محدود کردن رو 100 مگ (مرکز مخابراتی ما)
ولی دانلود اگه با بریج مصل من وصل شی میره بالا
مشخصات مودم
کابلی که باهاش وصل میشی به کامپیوتر چیه ؟
nasi1962
09-11-2021, 14:13
کارهای کابل کشی برای ایجاد FAT تموم شد، و فردا باکس نصب میشه انشالله.:santa::laughing::thumbsup:
کابل کشی خونه ها هم چند روز زمان میبره.
حتما از تست هر دو سرویس براتون تصویر میزارم. که هم سرعت سرویسه 16 مگابیت رو ببینید هم 50
از FAT و کابل کشی و نصب پریز هم تصویر میزارم تا چند روزه آینده. شاید ویدیو گرفتم و فایلشو در یوتیوب آپلود کنم واسه دوستانی که مایل باشن.
اگه بخواید تست از سرعته اتصال و دانلود روی PS5 و PS4 با هر دو سرویس هم میزارم.
alirezabz
10-11-2021, 15:44
سلام .بعد از ۵ ماه دوندگی مخابرات بالاخره راضی شد فیبر مارو هم بکشه.
فقط یه سوال موقع ثبت نام به من دو تا شماره برای تهیه مودم دادن یکی برای پیمانکاره یکی برای یکی از خود مخابرات بود. من از پیمانکار هواوی 8245h رو خریدم ۱۸۵۰ ولی اون یکی به یکی از همسایه ها قیمت داده ۱۳۵۰ حالا نمیدونم هیمن مدل و قیمت داده یا نه...تو اینترنت هم سرچ کردم همین ۸۲۴۵ رو یه سری جا گذاشتن ۱۳۵۰ یه سری دیگه ۱۸۵۰ تا ۱۹۰۰... حالا نمیدونم این اختلاف قیمت داستانش چیه.. اگه پیمانکار گرون حساب کزده پسش بدم...خدایی ۵۰۰ زیاده مگه اینکه یه توضیح منطقی داشته باشه..
دوست عزیز درست ترین کار خرید یک مودم فیبرنوری معمولی در کنار یک روتر قوی هست ، از طریق یک روتر که وای فای 5GHz داشته باشه دیگه مشکل سرعت روی وای فای هم نخواهید داشت.
تشکر پس میرم دنبال یک روتر با فرکانس 5ghz میگردم که کارمو راه بندازه . چون واقعا امکان کابل کشی داخل خونه رو ندارم همه خونه میشه کابل :laughing::biggrin:
یکی ازدوستان هم لینک خرید روتر گذاشتن که ممنونم ازتون ! :»
سلام .بعد از ۵ ماه دوندگی مخابرات بالاخره راضی شد فیبر مارو هم بکشه.
فقط یه سوال موقع ثبت نام به من دو تا شماره برای تهیه مودم دادن یکی برای پیمانکاره یکی برای یکی از خود مخابرات بود. من از پیمانکار هواوی 8245h رو خریدم ۱۸۵۰ ولی اون یکی به یکی از همسایه ها قیمت داده ۱۳۵۰ حالا نمیدونم هیمن مدل و قیمت داده یا نه...تو اینترنت هم سرچ کردم همین ۸۲۴۵ رو یه سری جا گذاشتن ۱۳۵۰ یه سری دیگه ۱۸۵۰ تا ۱۹۰۰... حالا نمیدونم این اختلاف قیمت داستانش چیه.. اگه پیمانکار گرون حساب کزده پسش بدم...خدایی ۵۰۰ زیاده مگه اینکه یه توضیح منطقی داشته باشه..
من خیلی تو قسمت مودم ها گشتم و خودمم هم دنبال این مودم هستم برای خرید. تفاوت این دو قیمت برای پورت آبی و سبز هستش که در این مدل موجود هستش پورت آبی حدودا 1300 قیمت داره و پورت سبز از حدودا 1700 به بالا . البته نوع گارانتی هم در افزایش قیمت تاثیر داره که تا جایی که من چک کردم پورت آبی این مدل حدودا 1400 قیمت داشت با گارانتی و پورت سبز حدودا 1800
موفق باشید:»
pipo4713
10-11-2021, 20:43
کارهای کابل کشی برای ایجاد FAT تموم شد، و فردا باکس نصب میشه انشالله.:santa::laughing::thumbsup:
کابل کشی خونه ها هم چند روز زمان میبره.
حتما از تست هر دو سرویس براتون تصویر میزارم. که هم سرعت سرویسه 16 مگابیت رو ببینید هم 50
از FAT و کابل کشی و نصب پریز هم تصویر میزارم تا چند روزه آینده. شاید ویدیو گرفتم و فایلشو در یوتیوب آپلود کنم واسه دوستانی که مایل باشن.
اگه بخواید تست از سرعته اتصال و دانلود روی PS5 و PS4 با هر دو سرویس هم میزارم.
چه عجب ... زحمت کشیدن.. اما خودت خسته نباشی .. خوب خدارو شکر فهمیدن که باید FAT نصب کنن و کارهاتون انجام بدن.. خیلی خوبه حالا فکر کنم یک مدت حداکثری ۱ ماه زمان میبره برات تا یوزر پسورد اصلی بیاد.. البته اگر تنبل نباشن میتونن یک هفته هم کار رو راه بندازن.. خیلی عالی شد..حتما تست هاتو بذار تا همه ببینن.. در ضمن حتما زمانیکه میان برات فیبر کشی میکنن مقدار نویز رو بپرس و همینطور زمانیکه میان سرویس رو نصب کنن مقدار tx و rx رو که داخل مودم میزنه بگو بهت بگن... تا اگر بالا بود چشم پوشی نکنن بلکه برات توی لحظه درست کنن.
بامدادنیکنفس
11-11-2021, 10:10
بنده هم مثل شما مودم زایکسل دارم و با رعایت همین نکات سرعت خیلی خوبی گرفتم البته درسته که اول همه چیز به مرکز مخابرات مربوط میشه
بعد این موارد اما کابل کشی اصولی و رعایت درست نحوه اتصال سوکت ها قطعا توی کیفیت کار تاثیر داره.
زاویه اتصال در سوکت های سبز و آبی متفاوت هست و وقتی دو سوکت غیر همرنگ به هم متصل شوند یک شکاف بینشون به وجود میاد که باعث
loss data میشه و وقتی به مودم سوکت غیر همرنگ بزنید احتمال آسیب به سوکت هم وجود داره اگر مودم شما همون زایکسل مشکی هست
پیشنهاد میکنم پچ کورد رو عوض کنید و سبز بزنید در مورد پچ کورد سبز به آبی هم وقتی این مورد استفاه میشه که پریز (oto) آبی باشه و سوکت
مودم سبز یا برعکس ، مهم این هست که اتصالات هر سمت یکرنگ باشند ، پریز رو باز کنید و از رنگ پیگتیل هم مطمئن بشید ، برای بنده هر 2سمت سبز هستند.
سوکت رو مودم و دیوار هر دو سبز رنگ هستن.
اگر پچ کورد دو سر سبز بگیرم به مودم آسیبی وارد نمکینه ؟
مارک خاصی پیشنهاد میکنید ؟ شما از کدوم سایت خریدید ؟
پریز رو دیوار را باز نکردم فقط از پایین نگاه کردم اون مربغ مثل مال رو مودم سبز بود ... باید حتما پریز را باز کنم تا متوجه بشم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من پچ کورد داید خریدم از دیجی کالا چیز دیگه ای بخرم بهتر نیست ؟
3 متره کوتاه تر باید باشه ؟؟
farhang_k
11-11-2021, 11:13
سوکت رو مودم و دیوار هر دو سبز رنگ هستن.
اگر پچ کورد دو سر سبز بگیرم به مودم آسیبی وارد نمکینه ؟
مارک خاصی پیشنهاد میکنید ؟ شما از کدوم سایت خریدید ؟
پریز رو دیوار را باز نکردم فقط از پایین نگاه کردم اون مربغ مثل مال رو مودم سبز بود ... باید حتما پریز را باز کنم تا متوجه بشم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من پچ کورد داید خریدم از دیجی کالا چیز دیگه ای بخرم بهتر نیست ؟
3 متره کوتاه تر باید باشه ؟؟
دوست عزیز مودم شما سوکت سبز هست باید از ابتدا پچ کورد سبز میزدید الان که بهش آبی زدید امکان آسیب هست
در مورد پچ کورد هم 99درصد همه ایرانی هستند و فرقی نمیکنند فقط بحث قطر سیم هست که 2میلی متر و 3میلی متر
داره که اون هم بنده تست کردم هیچ تفاوتی با هم نداشتند فقط مقاومت 3میلی متر بیشتر هست و گرونتر اما در کارایی
یکسان هستند.
طول پچ کورد هم تفاوتی نداره اصلا خاصیت فیبر نوری همین هست اما هر مقداری اگر اضافه هست بهتره دایره و ثابتش
کنید که یک موقع بیش از حد خم نشه.
در مورد پریز oto هم رنگ آداپتوری که به پچ کورد متصل میشه ملاک نیست اون آداپتور یک حفره داخل هست و فقط محفظه ای
برای اتصال 2سوکت می باشد پیشنهاد میکنم بازش کنید از رنگ پیگتیل داخل مطمئن بشید
در نهایت رعایت این موارد برای یک کابل کشی درست و اصولی حتما لازم هست اما همانطور که قبلا هم عرض شد
در سرعت و کیفیت خط اول مرکز مخابرات ملاک هست بعد اتصالات مربوط به FAT و فیوژن ها سپس مواردی که عرض شد.
nasi1962
11-11-2021, 12:10
نصب باکس تموم شد، شکر خدا.
پیگتیل و پورت مودم هر دو آبی هستن.
nasi1962
11-11-2021, 18:43
چه عجب ... زحمت کشیدن.. اما خودت خسته نباشی .. خوب خدارو شکر فهمیدن که باید FAT نصب کنن و کارهاتون انجام بدن.. خیلی خوبه حالا فکر کنم یک مدت حداکثری ۱ ماه زمان میبره برات تا یوزر پسورد اصلی بیاد.. البته اگر تنبل نباشن میتونن یک هفته هم کار رو راه بندازن.. خیلی عالی شد..حتما تست هاتو بذار تا همه ببینن.. در ضمن حتما زمانیکه میان برات فیبر کشی میکنن مقدار نویز رو بپرس و همینطور زمانیکه میان سرویس رو نصب کنن مقدار tx و rx رو که داخل مودم میزنه بگو بهت بگن... تا اگر بالا بود چشم پوشی نکنن بلکه برات توی لحظه درست کنن.
مخلصیم. دم شما هم گرم که راهنما بودی این مدت.
فکر نمیکنم یوزر و پسورد اون مقداری که میگی طول بکشه، با رییسش تو مرکز در ارتباطه مستقیمم، شکر خدا هر بار پیام میدم به ثانیه نمیکشه پاسخگو و پیگیر هستن.
از ابتدا هم گفته بودن 2 هفته از هنگامه واریز وجه تمامیه مودمها، برای نصب FAT زمان میبره تا تجهیزات مورد نیاز در دسترس قرار بگیره، که دقیقا همینطور بود. نه یک روز دیر نه یک روز زود.
اوکی، حتما موقع نصب از نبود نویز مطمــعن
میشم. مقدار TX RX باید چند باشه که بهترین عملکرد رو بده؟
روز همگی خوش
من این تاپیک رو یه ۲ هفته ای هست دنبال میکنم. قبلاً TD-LTE زیتل داشتم که یک سال درست سرویس داد (بین ۲۵-۴۰ نوسان) ولی از ابتدای سال بیچاره کرده بود. قطع و وصل بشدت زیاد و سرعت ۸-۱۵ مگ اعصابم رو خیلی خرد کرده بود. اسم مرکز مخابراتی رو نمیگم به علتی که بعدا میگم. با مسئولش در مخابرات تلفنی صحبت کردم. یه مسئله ای که دوست دارم اینه که واقعاَُ اول آدم کارش به بیمارستان نکشه، دوم کارمند دولت. یه مشت بی وجدانِ بی تربیت تو پاچه کن :goatee:
اول به طرف گفتم FAT رو بیاره تو خونه بذاره و کلید میخوام و این حرفا که به شدت قاطی کرد که "آآآآي تو میخوای خودت به ملت اینترنت بفروشی! اصلاً نداریم آقا نمیکشیم! ۳۰۰ متر بیشتر باشه فاصله ات پولم همشو از تو میگیرم!" خلاصه کلی اربده کشی کرد. حس کردم به این یارو نباید میگفتم اصن اینو نمیدونم. خلاصه ثبت نام کردم. طرف گفت نری برای ۵۰ تومن بالا پایین پیمانکار پیدا کنی ما خودمون میکشیم. گفتم مرتیکه من اصن حرف پول زدم به تو مگه باشه بیا بکش. ۴-۵ روزی ولی من بستمش به زنگ پشت هم و هر روز. گفت یه پیش پرداخت ۳ تومنی بده - با اینکه اول گفته بود کل سیم کشی تا دم در میشه ۲.۵، منم پرت کردم براش گفتم سگ خور- که بالاخره یه کسی رو فرستاد کارای سیم کشی رو انجام بده. تمام سیم کشی هارو داخلی انجام داد و خیلی تمیز کار کرد ولی خوردیم به شب نشد بقیه اش رو انجام بده و سوکت هم نزد. باز طرف یه ۴-۵ روز طول داد دوباره هم خودشو هم اصل کارو رو بستم به زنگ که پاشو بیا بابا. بالاخره طرف رو کشوندمش ادامه سیم کشی ها و فیوژن رو انجام داد. مثل اینکه روی ظرفیت پان خیلی کاربر گرفته این منطقه و rx من از اسپلیتر هم به گفته خودش بالا بود. پاور زدیم نشون داد ۲۵.۸ اینا که طرف تاکید میکرد باید مودمت پورت سبز باشه، غافل از اینکه من از قبل اینجا صحبتای شما رفقا رو شنیده بودم و یه 8254H پورت سبز خریده بودم بدون پچ کورد با قیمت ۱۷۵۰ از اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم-فیبر-نوری-هواوی-huawei-echolife-hg8245h-green
اگر زنگ زدید بگید با خانم مسعودیان کار دارم و از طرف من - موسوی- تماس میگرید شاید یه تخفیفی گرفتید ولی قیمتشون واقعا کفه اینطوری که گشت میزدم.
خلاصه طرف با ۲ هزار زنگ در روز خودش کارای ثبت نام رو برام انجام داد و یه روز بعد نام کاربری رمز عبور عمومی و ۲-۳ روز بعد نام کاربری رمز عبور برای تنظیمات مودم رسید دستم. مرتیکه حاضر نشد FAT رو توی خونه بزنه و چون ۳ واحد بودیم توی لابی همرو بدون FAT فیوژن کرد. حالا بهش میگم رسید بده مرتیکه از همسایه ها رو چه حساب پول بگیرم. از اونجایی که قرار بود تپل بره تو پاچه مبارک حاضر نبود فاکتور بده. آخر یه فایل ورد فرستاد به شرح زیبای زیر:
تمامش رو ۲ برابر فرو فرمودن. من فقط میخواستم کار انجام بشه سریع و خودش هم اینو فهمیده بود ولی وقتی با پرسش اینکه چرا اینقدر گرون مواجه شد فرمود "موسوی من به دردت میخورم!". به به :goatee: بهش گفتم من قیمت گرفتم ۲ برابر قیمت دادی ولی فدای اعصاب و روانم ولی سرعتو باید برام تا جایی که میشه باز کنی که آه و ناله کرد دست من نیست. گفتم پاتم نباشه باید سینه خیز بری اینو درست کنی. بگذریم
با توصیه هایی که کرده بودید از دیجی کالا زدم تو گوش یه AIoT AX3600 که خیالم از وایرلس راحت باشه. مک دارم و پورت لن کلا نداره البته یه تبدیل براش گرفتم ولی خب راست دست نیست.
شبش با اینکه خودم همه چیز رو روی مودم ست کرده بودم نصاب فلان فلان شده باید میمود یه چیزی هم به اون بماسه و مودم رو زنگ بزنه رجیستر کنه. اونم روی پیشونی مارو خوند فهمید میشه کند گفت باید توپول حالمو ببینی بگم برات باز کنه سرعتو. گفتم یه خیار هم برات پوست نمیکنم دستت بدم هِری بابا ۱۰۰ تومن بهش دادم ردش کردم رفت.
خلاصه این بود انشای ما الانم روی وایرلس سرعت اینه:
اینم از سرور فرانکفورت. فعلا سرعتم اینه. حالا اگه ماتحتش رو تکون بده هفته دیگه سرعت رو زیاد کنه باز عکس میزارم.
در کل از زمانی که رفتم مخابرات تا الان یه ۳ هفته ای شد. با توجه به تجربه بقیه شماها فکر میکنم تند و تیز انجام شد. خلاصه که ایشالا همتون بتونید اینترنت پرسرعت داشته باشیم. راستی پریز پرتش آبی بود و پچ کورد APC-UPC سبز به آبی گرفتم. همینطور که بچه ها گفتن باید پریز دیواری و مودم رو چک کنید هر سر که سیم میخوره پورت همون رنگ باشه. شاید اگر من پورت دیوارم سبز بود باز از اینم بهتر میبود یا شایدم نه. پچ کورد هم Single بگیرید.
:exclamati فقط یه سوال. من مودم رو روی Bridge ست کردم روی روتر ولی چرا سیم لن رو از پشت روتر در میارم مستقیم وصل میکنم به مک آی پی نمیگیره؟ تنظیماتی داره؟ حتی PPPOE رو روی مک هم با یوزر پسورد مودم ست کردم باز آی پی نمیگیره. کسی اگر لطف کنه راهنمایی کنه عالیه.
مرسی از همتون که تجربه و اطلاعاتتون رو به اشتراک گذاشتید. بدون اطلاعات شما حتما خیلی بیشتر هزینه و وقت باید صرف میکردم :»:»
بامدادنیکنفس
12-11-2021, 17:27
دوست عزیز مودم شما سوکت سبز هست باید از ابتدا پچ کورد سبز میزدید الان که بهش آبی زدید امکان آسیب هست
در مورد پچ کورد هم 99درصد همه ایرانی هستند و فرقی نمیکنند فقط بحث قطر سیم هست که 2میلی متر و 3میلی متر
داره که اون هم بنده تست کردم هیچ تفاوتی با هم نداشتند فقط مقاومت 3میلی متر بیشتر هست و گرونتر اما در کارایی
یکسان هستند.
طول پچ کورد هم تفاوتی نداره اصلا خاصیت فیبر نوری همین هست اما هر مقداری اگر اضافه هست بهتره دایره و ثابتش
در مورد پریز oto هم رنگ آداپتوری که به پچ کورد متصل میشه ملاک نیست اون آداپتور یک حفره داخل هست و فقط محفظه ای
در نهایت رعایت این موارد برای یک کابل کشی درست و اصولی حتما لازم هست اما همانطور که قبلا هم عرض شد
در سرعت و کیفیت خط اول مرکز مخابرات ملاک هست بعد اتصالات مربوط به FAT و فیوژن ها سپس مواردی که عرض شد.
شما احیانا مال همدان نیستید ؟
فکر کنم من شما را میشناسم ، حدس میزنم شما هم مرا به خاطر میاورید .
یه سوال دیگه
کانکشن های قبل از پریز و مودم هم باید همگی سبز APC باشند ؟ مثل اون اسپلیتر TB که در خونه تو گاراژ میزنن ؟
یعنی شما وایسادی بالای سر پیمان کار که همه را سبز APC بزنن الان سرعت 400 داری
؟
چون باسه من مطمئن نیستم فکر کنم پایین تو گاراژ آبی UPC زدن
farhang_k
12-11-2021, 19:21
شما احیانا مال همدان نیستید ؟
فکر کنم من شما را میشناسم ، حدس میزنم شما هم مرا به خاطر میاورید .
یه سوال دیگه
کانکشن های قبل از پریز و مودم هم باید همگی سبز APC باشند ؟ مثل اون اسپلیتر TB که در خونه تو گاراژ میزنن ؟
یعنی شما وایسادی بالای سر پیمان کار که همه را سبز APC بزنن الان سرعت 400 داری
؟
چون باسه من مطمئن نیستم فکر کنم پایین تو گاراژ آبی UPC زدن
بله قبلا با هم صحبت کرده بودیم ، دوست عزیز موضوع اینکه باید سبز یا آبی باشند نیست این هست که هر رنگی بود شما هم سوکت همون رنگ وصل کنید
چون اصلا دست من و شما هم نیست مخابرات هر منطقه نسبت به تجهیزات خودش داخل کابینت ODC و FAT از سوکت سبز یا آبی استفاده میکنه بنده هم
روزی که پیمانکار برای نصب هماهنگ کرد در تمام مراحل کار کنارش بودم (همین هم باعث شد کار یک روزه جمع بشه) و تمام تجهیزات منطقه ما هم سبز کار
شده بود ، الان هم فقط موردی که برای شما هست اینکه پریز oto رو باز کنید اگر پیگتیل آبی بود پچ کورد سبز به آبی اگر هم سبز بود که کلا پچ کورد سبز به
مودم متصل کنید. در مورد سرعت هم این که شما پچ کورد هم رنگ متصل کنید قطعا توی سرعت و مخصوصا اعداد RX و TX تاثیر داره اما نه اینکه مثلا از 200
بشه 400 این مورد بیشتر بستگی به هر شهر و هر منطقه داره و سرعت ها با هم متفاوت هستند.
یک مورد هم راجع به سرعت خدمت شما و همه دوستان دیگر عرض کنم که مهم این هست که سرعت شما زیر 100مگابیت نباشه اینکه 200 یا 300 باشه
فقط برای سرورهای داخلی هست و عملا در 99درصد مواقع هم فرقی نمیکنه چون همه دانلود سنترها روی 100مگابیت قفل هستند و بیشتر از سرعت
100مگابیت که میشه حدود 13مگابایت به شما سرویس نمیدهند مگر مواردی مثل torrent باشه که شما بتونید از Seed های مختلف سرعت بیشتر از 100
بگیرید که اون هم سرور خارجی حساب میشه و میانگین سرعت همه ما هم بر روی سرورهای خارجی حدود 150 هست....
پس کلا خیلی خودتون رو درگیر این سرعتی که speedtest میده نکنید بیشتر برای مقایسه خودمون تو مناطق مختلف ایران هست.
MMDFullHD
13-11-2021, 15:09
اقا یکی توروخدا جواب بده
سر کوچه ما odc هست اما خیابونمون ی فت هم نه دورمونه ن نزدیکمونه فیبر برای محلمون کشیدن دکل ها و ... ولی خونگی ندیدم
مرکز مخابرات میگه اصلا نداریم !
ریسس مرکز هم پای بساط همیشه نیستشو یه بی همه چیز که اصلا حاظر نیست ریخت عنشو ببینیم
تو خیابونمون هم چن نفری نیاز دارن ولی مخابرات اصلا همکاری نمیکنه بزور تونستن بیان یه سیم مسی رو عوض کنن
شکایت کسی تونسته بکنه 195 و بیان بدن؟ ما با خونه بقلیمون همسایمون هست نیاز داریم ما خونمون ویلایی تک واحده
بامدادنیکنفس
13-11-2021, 15:36
اقا یکی توروخدا جواب بده
سر کوچه ما odc هست اما خیابونمون ی فت هم نه دورمونه ن نزدیکمونه فیبر برای محلمون کشیدن دکل ها و ... ولی خونگی ندیدم
ریسس مرکز هم پای بساط همیشه نیستشو یه بی همه چیز که اصلا حاظر نیست ریخت عنشو ببینیم
تو خیابونمون هم چن نفری نیاز دارن ولی مخابرات اصلا همکاری نمیکنه بزور تونستن بیان یه سیم مسی رو عوض کنن
شکایت کسی تونسته بکنه 195 و بیان بدن؟ ما با خونه بقلیمون همسایمون هست نیاز داریم ما خونمون ویلایی تک واحده
عزیز شهریاری
اگه حرف منو قبول داری ..
اول برو اون کابینت نوری را از نزدیک بررسی کن .
اگرنسبتا کوچیکه ، محفظه بسته هست ، برق نمیخوره <<< ! و صدای فن هم نمیده فن نداره (که مال شما احتمالا این جوری نیست ) فیبر پسیو هست . Passive برای دادن ftth به خونه ها مثل خونه ی شما
ولی مال شما که عکس شو قبلا گذاشتی اکتیو هست Active برق میخوره ، بزرگ هست و محفظه تهویه داره (فن داره که خنک کنه)
فیبر اکتبو فعلا Ftth به خونه ها نمیدن ! فقط باسه کابینت VDSL کنارش هست .
رئیس مخابرات که نه مسئول فیبر باسه بعد از ثبت نام تو سایت مخابرات هست tci.ir
و دفتر پیشخوان دولتی
اگر ثبت نام کردی و خبری نشد شکایت کن 195 ببین چی میگن . (اینترنتی)
علتش را هم قبلا تو همین تاپیک گفتم.
ftth خیلی ها استقبال نکردن ، باسه همین به جاش vdsl میدن .
برو از کابینت و کابینت کنارش چند تا عکس بگیر بزار اینجا توضیح بدم باست
موفق باشید
بامدادنیکنفس
13-11-2021, 16:06
*** آپدیت ، باسه دور زدن طرح صیانت بدون قند شکن و فقط با استفاده از تغییر DNS . کاملا قانونی ***
از تو روتر DNS مخابرات را که 5.200.200.200 هست غیر فعال کنید ..
مثلا روتر من میکروتیک هست و خیلی راحت میشه این کار را کرد .
از dns های opendns استفاده کنید ، و سپس dns های کلود فر و گوگل ...
تو ویندوز وارد کنید
لازم نیست اینترنت ftth داشته باشید ... همه زیر مجموعه های مخابرات Adsl و ftth و همراه اول ، شبانه و غیره
ایرانسل نمیشه
من سعی کردم نشد
و
نمیخوام تبلیغ مخابرات و همراه اول را بکنم
منظورم بی سوادی شون هست
ویدئو ها را با سرعت نور باز میکنه
بدون تبلیغ - آپی پی ایران
یوتیوب و بسیار سایت های دیگر ..
با ایرانسل من با ipv6 ور رفتم
فقط صفحه یوتیوب را بالا میاورد نه ویدئو ها را
اگر عزیز ایرانسلی از ipv6 سر درمیاره
توضیح بده ما هم فیض ببریم
ماشاالله
pipo4713
13-11-2021, 17:11
مخلصیم. دم شما هم گرم که راهنما بودی این مدت.
فکر نمیکنم یوزر و پسورد اون مقداری که میگی طول بکشه، با رییسش تو مرکز در ارتباطه مستقیمم، شکر خدا هر بار پیام میدم به ثانیه نمیکشه پاسخگو و پیگیر هستن.
از ابتدا هم گفته بودن 2 هفته از هنگامه واریز وجه تمامیه مودمها، برای نصب FAT زمان میبره تا تجهیزات مورد نیاز در دسترس قرار بگیره، که دقیقا همینطور بود. نه یک روز دیر نه یک روز زود.
اوکی، حتما موقع نصب از نبود نویز مطمــعنمیشم. مقدار TX RX باید چند باشه که بهترین عملکرد رو بده؟
ببین برای من حدود یک هفته کمتر ارسال شد .. اما بعضی مواقع مرکز برای انجام یکسری مراحل طول میده و به یکماه میکشه..
TX باید بین ۱ تا ۲ باشه و RX باید ۱۸ اینطوریا باشه... اگر نزدیک ۲۲ به بعد بود باید بگی مشکل رو حل کنه.. مثل این دوستمون که حالا اومدن گفتن کلا منطقه اینطوریه و اینا برای پیچوندن هست چونکه یا باید فیوژن اصلی رو درست کنن یا اسپلیتر ها رو تا مشکلی نباشه..
pipo4713
13-11-2021, 17:21
اقا یکی توروخدا جواب بده
دوست من .. اینکه ODC وجود داشته باشه حتما دلیلی بر اینکه به شما سرویس داده بشه نیست..
ODC که ممکنه باشه شاید ازش پیوستگی گرفته نشده باشه و مرکز مخابراتی بابت ۱ ۲ تا سرویس نمیاد اینکار رو انجام بده .. برای این موضوع حداقل باید ۱۰ تا سرویس درخواست داده بشه تا انجام بشه...
اینکه شما سر میزنید و رییس مرکز نیست خیلی راحت از بقیه بپرسید کجاست و اگر در پست خود نبودن شما بابت هر باری که تشریف بدید یادداشت کنید چه ساعتی و چه روزی بوده
سامانه ۱۹۵ در رابطه با موضوع فیبر کشی کار خاصی نمیتوانه کنه چونکه مخابرات برای این موضوع دسترسی کاملی نذاشته و اپراتور مسئول مخابراتی میاد میگه شرمنده سرویس داده نیمشه...
اما شما باید به بازرسی مخابرات شکایت کنید.. و حتی اعلام کنید در چندین بار مراجعه رییس مرکز نبودن و با موضوع ثبتنام نکردن و یا ارایه نکردن سرویس FTTH از طریق مخابرات موضوع رو باز کنید...
دفتر پیشخوان و سایت مخابرات با اینکه به روز شده حتی سایت در زمانیکه سرویس به شما نتونه ارایه کنه کاری انجام نمیده.. اما با پا پیچ شدن از طریق مخابرات و بازرسی میتونی مشکل رو جل کنی با مقداری زمان بیشتر...
اما حتما از مخابرات فرم خرید سرویس FTTH رو برای ۱۰ مشترک بگیرید و بهشون بدید تا پر کنن و همراه کارت ملی به شما ارایه بدن..
سعی کنید اشخاصی که درخواست دارن صاحب خانه باشن وگرنه مخابرات باز هم ناز میکنه...
pipo4713
13-11-2021, 19:27
بله قبلا با هم صحبت کرده بودیم ، دوست عزیز موضوع اینکه باید سبز یا آبی باشند نیست این هست که هر رنگی بود شما هم سوکت همون رنگ وصل کنید
چون اصلا دست من و شما هم نیست مخابرات هر منطقه نسبت به تجهیزات خودش داخل کابینت ODC و FAT از سوکت سبز یا آبی استفاده میکنه بنده هم
روزی که پیمانکار برای نصب هماهنگ کرد در تمام مراحل کار کنارش بودم (همین هم باعث شد کار یک روزه جمع بشه) و تمام تجهیزات منطقه ما هم سبز کار
شده بود ، الان هم فقط موردی که برای شما هست اینکه پریز oto رو باز کنید اگر پیگتیل آبی بود پچ کورد سبز به آبی اگر هم سبز بود که کلا پچ کورد سبز به
مودم متصل کنید. در مورد سرعت هم این که شما پچ کورد هم رنگ متصل کنید قطعا توی سرعت و مخصوصا اعداد RX و TX تاثیر داره اما نه اینکه مثلا از 200
بشه 400 این مورد بیشتر بستگی به هر شهر و هر منطقه داره و سرعت ها با هم متفاوت هستند.
یک مورد هم راجع به سرعت خدمت شما و همه دوستان دیگر عرض کنم که مهم این هست که سرعت شما زیر 100مگابیت نباشه اینکه 200 یا 300 باشه
فقط برای سرورهای داخلی هست و عملا در 99درصد مواقع هم فرقی نمیکنه چون همه دانلود سنترها روی 100مگابیت قفل هستند و بیشتر از سرعت
100مگابیت که میشه حدود 13مگابایت به شما سرویس نمیدهند مگر مواردی مثل torrent باشه که شما بتونید از Seed های مختلف سرعت بیشتر از 100
بگیرید که اون هم سرور خارجی حساب میشه و میانگین سرعت همه ما هم بر روی سرورهای خارجی حدود 150 هست....
پس کلا خیلی خودتون رو درگیر این سرعتی که speedtest میده نکنید بیشتر برای مقایسه خودمون تو مناطق مختلف ایران هست.
دوست من اصلا اینطور نیستش که شما میگید.. من همین حال حاضر از سافت ۹۸ با ۲۰۰مگابیت دانلود داشتم.. نواسان وجود داره اما نه در حد اینکه بره به ۱۳۰ بلکه بین ۱۶۰ تا ۲۰۰ بود
در ضمن خیلی از دیتا سنتر های دیگه هم دسترسی بازی دارن و یا شرکتهای خارجی هم این محدودیت رو نذاشتن...
nasi1962
13-11-2021, 20:03
ببین برای من حدود یک هفته کمتر ارسال شد .. اما بعضی مواقع مرکز برای انجام یکسری مراحل طول میده و به یکماه میکشه..
TX باید بین ۱ تا ۲ باشه و RX باید ۱۸ اینطوریا باشه... اگر نزدیک ۲۲ به بعد بود باید بگی مشکل رو حل کنه.. مثل این دوستمون که حالا اومدن گفتن کلا منطقه اینطوریه و اینا برای پیچوندن هست چونکه یا باید فیوژن اصلی رو درست کنن یا اسپلیتر ها رو تا مشکلی نباشه..
خودشون گفتن بعد از واریز هزینه های کابل کشی و انجام شدنه کامله کابل کشیها تو همین هفته سرویساتون فعال میشه و قابل استفادست به امید خدا.
برآورد هزینه کامله کابل کشی هم تقریبا شد 750 تومن برای دو تا سرویسم که فردا انجام میشه.
واسه کابل شبکه از CAT6 استفاده کنم یا CAT7 ؟ اهمیت داره اصلا؟ تاثیری داره روی پینگ و سرعت؟ به مودمه شماره یک 2 تا کابل شبکه میخوام بزنم، یکی برای PC Game و یکی هم PS5
مودمه دوم هم به PC 2 و IPTV و PS4 کانکت میشه. واسه همین به 5 6 تا کابل شبکه خوب نیاز دارم. هر چقدر ارزونتر ولی با کیفیت بهتر.
MMDFullHD
13-11-2021, 21:13
عزیز شهریاری
اگه حرف منو قبول داری ..
اول برو اون کابینت نوری را از نزدیک بررسی کن .
اگرنسبتا کوچیکه ، محفظه بسته هست ، برق نمیخوره <<< ! و صدای فن هم نمیده فن نداره (که مال شما احتمالا این جوری نیست ) فیبر پسیو هست . Passive برای دادن ftth به خونه ها مثل خونه ی شما
ولی مال شما که عکس شو قبلا گذاشتی اکتیو هست Active برق میخوره ، بزرگ هست و محفظه تهویه داره (فن داره که خنک کنه)
فیبر اکتبو فعلا Ftth به خونه ها نمیدن ! فقط باسه کابینت VDSL کنارش هست .
رئیس مخابرات که نه مسئول فیبر باسه بعد از ثبت نام تو سایت مخابرات هست tci.ir
و دفتر پیشخوان دولتی
اگر ثبت نام کردی و خبری نشد شکایت کن 195 ببین چی میگن . (اینترنتی)
علتش را هم قبلا تو همین تاپیک گفتم.
ftth خیلی ها استقبال نکردن ، باسه همین به جاش vdsl میدن .
برو از کابینت و کابینت کنارش چند تا عکس بگیر بزار اینجا توضیح بدم باست
موفق باشید
دقیقا یه کابینت عین یخچال قدیمیاس کوچیک تهویه هیچی نداره برقم نداره
کنارش یه کابینت گنده تر هست که نمیدونم دقیقا برای چیه
فردا عکس میگرم از دوتایی که نزدیکمون هست ببین خودت
pipo4713
13-11-2021, 21:21
خودشون گفتن بعد از واریز هزینه های کابل کشی و انجام شدنه کامله کابل کشیها تو همین هفته سرویساتون فعال میشه و قابل استفادست به امید خدا.
برآورد هزینه کامله کابل کشی هم تقریبا شد 750 تومن برای دو تا سرویسم که فردا انجام میشه.
واسه کابل شبکه از CAT6 استفاده کنم یا CAT7 ؟ اهمیت داره اصلا؟ تاثیری داره روی پینگ و سرعت؟ به مودمه شماره یک 2 تا کابل شبکه میخوام بزنم، یکی برای PC Game و یکی هم PS5
مودمه دوم هم به PC 2 و IPTV و PS4 کانکت میشه. واسه همین به 5 6 تا کابل شبکه خوب نیاز دارم. هر چقدر ارزونتر ولی با کیفیت بهتر.
خوب اگر اینطور باشه احتمالا از قبل طراحی رو انجام دادن و منطقه پاسخ رو داده فقط باید ریییس مرکز یک تیک بزنه و یوزر پسورد برات ارسال بشه.
ببین من خودم کت ۶ گرفتم مشکلی هم نداره خواستی میتونی هم ۷ بگیری.. اما برو بازار و متراژی بخر از این اماده ها از جایی نخر چونکه ممکنه اصلی نباشه و الکی زده باشه کت ۶ یا ۷ و بعدا داستان برگشت زدن و... زمان میبره...
من برای PS و IPTV دارم از طریف وایرلس استفاده میکنم و کاملا راضی هستم بدون افت سرعت بدون قطعی ... زیاد سیم کشی کنی باید یه داکت هم بزنی و کلی ظاهر رو هم بتونی درست کنی که به چشم نیاد.
اگر فاصله ها خیلی زیاده سعی کن اینکار رو با وایرلس یه مدت انجام بدی و اگر راضی بود که اوکی نبودی بعد کابل بخر..چونکه بشدت کابل لن کت ۶ و ۷ خوب گرونه.
فیبر کشی داخلی برای ۲تا سرویس آخر به چه صورت شد؟ جدا جدا ؟؟
nasi1962
13-11-2021, 22:58
خوب اگر اینطور باشه احتمالا از قبل طراحی رو انجام دادن و منطقه پاسخ رو داده فقط باید ریییس مرکز یک تیک بزنه و یوزر پسورد برات ارسال بشه.
ببین من خودم کت ۶ گرفتم مشکلی هم نداره خواستی میتونی هم ۷ بگیری.. اما برو بازار و متراژی بخر از این اماده ها از جایی نخر چونکه ممکنه اصلی نباشه و الکی زده باشه کت ۶ یا ۷ و بعدا داستان برگشت زدن و... زمان میبره...
من برای PS و IPTV دارم از طریف وایرلس استفاده میکنم و کاملا راضی هستم بدون افت سرعت بدون قطعی ... زیاد سیم کشی کنی باید یه داکت هم بزنی و کلی ظاهر رو هم بتونی درست کنی که به چشم نیاد.
اگر فاصله ها خیلی زیاده سعی کن اینکار رو با وایرلس یه مدت انجام بدی و اگر راضی بود که اوکی نبودی بعد کابل بخر..چونکه بشدت کابل لن کت ۶ و ۷ خوب گرونه.
فیبر کشی داخلی برای ۲تا سرویس آخر به چه صورت شد؟ جدا جدا ؟؟
فک کنم اینی که میگی رو چند روزه پیش رییس فیبرنوریه مرکز بهش اشاره کرد، دقیقا بعد از نصب FAT گفتش که باید ارتباط تا مرکز بخوره و تایید بشه که تو یک روز انجام شد:santa::thumbsup:
دقیقا دو تا کابل میاد تو خونه، با اتصال در هر جایی که مد نظر باشه. گفتن هر کابل قابلیت رزرو یک سرویسه دیگه رو هم داره. که برای شما چون دو تا کابل استفاده میشه، اینطوریه که شما بعدا میتونی دو تا سرویسه دیگه هم بگیری، یعنی 4 سرویس روی دو کابل.
قیمت CAT7 عجیب گرونه تو بازار، آشغالترینش 140 داشتن تا 500 هزار تومن برای هر متر. ولی CAT6 از 7 هزار تومن بود تا 200 هزار تومن. بیخود و بی جهت گرون بودن. همونو متراژی بگیرم ارزونتر در میاد.
البته کابله LAN بخاطره ضخیم بودن و تعداد کانکته بالا روی یک دستگاهه کوچکی مثل مودم، کلی دردسر درست میکنه. مودم هم سر جاش بازی بازی میکنه از سنگینی و خشک بودنه کابلها و بهم میریزه کاسه کوزه صاحاب رِ.
برای PS5 و PC همین CAT7 رو میگیرم و برای PC 2 هم CAT6. بقیه هم همون WIFI کافیه فک میکنم. IPTV فوقش 10 مگابیت جواب بده بسه براش.
پس برنامه این شد که 2 تا کابله CAT7 و یدونه CAT6 مرغوب، جداگانه میگیرم و میدم سوکت بزنن.
:thumbsup::»
*** آپدیت ، باسه دور زدن طرح صیانت بدون قند شکن و فقط با استفاده از تغییر DNS . کاملا قانونی ***
از تو روتر DNS مخابرات را که 5.200.200.200 هست غیر فعال کنید ..
مثلا روتر من میکروتیک هست و خیلی راحت میشه این کار را کرد .
از dns های opendns استفاده کنید ، و سپس dns های کلود فر و گوگل ...
تو ویندوز وارد کنید
لازم نیست اینترنت ftth داشته باشید ... همه زیر مجموعه های مخابرات Adsl و ftth و همراه اول ، شبانه و غیره
ایرانسل نمیشه
من سعی کردم نشد
رفیق من اینو با روتر شیائومی و روی مک امتحان کردم اصلاَجواب نداد. میشه یه توضیح بیشتری بدی
من از روتر ۲ تا DNS مخابرات رو به ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ تغییر دادم. به شدت کند شد و اصلاَ یوتوب رو باز نکرد :rolleye:
من رو CAT6 یه روتر بالا آوردم یه Repeater هم وصل کردم به <ر س ی ور> و PS5 آینده :biggrin:
روی روتر بصورت وایرلس دارم با CAT6 حدود ۲۵۰ مگ میگیرم. روی <ر س ی ور> سرعت ۱۰۰ هستش از Repeater میگیره که CAT.5e هستش. CAT6 تا ۱Gbit رو ساپورت میکنه بنظرم وسواس نداشته باش. بیشتر پیگیر باش ته سرعتت رو باز کنن. به نصاب بگو، اگر قالتاق نباشه با اپراتور ۲۰۲۰ میتونه کارت رو اوکی کنه
nasi1962
13-11-2021, 23:34
من رو CAT6 یه روتر بالا آوردم یه Repeater هم وصل کردم به <ر س ی ور> و PS5 آینده :biggrin:
روی روتر بصورت وایرلس دارم با CAT6 حدود ۲۵۰ مگ میگیرم. روی <ر س ی ور> سرعت ۱۰۰ هستش از Repeater میگیره که CAT.5e هستش. CAT6 تا ۱Gbit رو ساپورت میکنه بنظرم وسواس نداشته باش. بیشتر پیگیر باش ته سرعتت رو باز کنن. به نصاب بگو، اگر قالتاق نباشه با اپراتور ۲۰۲۰ میتونه کارت رو اوکی کنه
سرعت که گفتن باز میزاریم تا 300 350. ولی فقط روی یکی از سرویسهاتون که پیش پرداخته. اون یکی فوقش تا 200 250 باز باشه و در پیک مصرف هر دو سرویستون میرسه به همون سرعتی که خریدید، ولی کم اتفاق میفته. آخه هنوز کاربری نداره تو شهر ما. در مجموع 970 نفر از FTTH دارن استفاده میکنن.
نه بابا رییس فیبر نوری مرکز مخابراتیه ما خوش قول و پیگیر هستش. اصلا نیاز نیست که با 2020 چیزی رو هماهنگ کنم، به خودش بگم ردیف میکنه که کرده تا الان انصافا.
در ضمن با شخصی که در 2020 مسئول سرویسهای FTTH هستش هم در ارتباط مستقیمم، حتی ایشونم دیگه میگه هر کاری داشتی که نیاز به تغییر بود به خود رییس بگو. دستور بده ما انجام میدیم.
SAeedBaa
14-11-2021, 00:05
مناطق تحت پوشش فیبر نوری FTTH مخابرات در استان هرمزگان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فک کنم اینی که میگی رو چند روزه پیش رییس فیبرنوریه مرکز بهش اشاره کرد، دقیقا بعد از نصب FAT گفتش که باید ارتباط تا مرکز بخوره و تایید بشه که تو یک روز انجام شد:santa::thumbsup:
دقیقا دو تا کابل میاد تو خونه، با اتصال در هر جایی که مد نظر باشه. گفتن هر کابل قابلیت رزرو یک سرویسه دیگه رو هم داره. که برای شما چون دو تا کابل استفاده میشه، اینطوریه که شما بعدا میتونی دو تا سرویسه دیگه هم بگیری، یعنی 4 سرویس روی دو کابل.
قیمت CAT7 عجیب گرونه تو بازار، آشغالترینش 140 داشتن تا 500 هزار تومن برای هر متر. ولی CAT6 از 7 هزار تومن بود تا 200 هزار تومن. بیخود و بی جهت گرون بودن. همونو متراژی بگیرم ارزونتر در میاد.
البته کابله LAN بخاطره ضخیم بودن و تعداد کانکته بالا روی یک دستگاهه کوچکی مثل مودم، کلی دردسر درست میکنه. مودم هم سر جاش بازی بازی میکنه از سنگینی و خشک بودنه کابلها و بهم میریزه کاسه کوزه صاحاب رِ.
برای PS5 و PC همین CAT7 رو میگیرم و برای PC 2 هم CAT6. بقیه هم همون WIFI کافیه فک میکنم. IPTV فوقش 10 مگابیت جواب بده بسه براش.
پس برنامه این شد که 2 تا کابله CAT7 و یدونه CAT6 مرغوب، جداگانه میگیرم و میدم سوکت بزنن.
:thumbsup::»
کابل Cat 7 میخواهی چیکار؟ مگه سرعت 10 گیگابیتی گرفتی؟ چون کابل لن های قدیمی هم تا 1 گیگابیت ساپورت میکنن
nasi1962
14-11-2021, 14:12
کابل Cat 7 میخواهی چیکار؟ مگه سرعت 10 گیگابیتی گرفتی؟ چون کابل لن های قدیمی هم تا 1 گیگابیت ساپورت میکنن
سرعتش که مهم نیست، فرقی ندارن با هم زیر یک گیگابیت. مهم پایداریه کانکشن و تکنولوژیه جدیدتره داداشه من. سرعتم 50 مگابیت باشه بازم Cat7 رو ترجیح میدم به 5 و 6
درود.
دوستان سرعت کدام سرویس های فیبرنوری بیشتره؟
پیش پرداخت یا پس پرداخت؟
بامدادنیکنفس
15-11-2021, 11:44
درود.
دوستان سرعت کدام سرویس های فیبرنوری بیشتره؟
پیش پرداخت یا پس پرداخت؟
پیش پرداخت و پس پرداخت
هر دو پسوند محدود داره
منظورشون سرعت ه
شهرهای بزرگ تر شمال غرب کشور بیشتره ..
مثل همین دوست عزیز فرهنگ از همدان
شهرستان ما افتضاحه
موفق باشید
nasi1962
15-11-2021, 15:23
کابل کشیهامون تموم شد. یه 25 متری هم از برآورد اولیه بیشتر شد برای هر دو تا کابل.
فقط موند فیوژنها، که پیمانکار گفت من اگر بزنم Fast میزنم برات. و فیوژن اصلا یاد ندارم بزنم، ولی من اصرار کردم حتما باید فیوژن بشه.
گفت به یه فیوژن کار میگم بیاد کارشو بکنه هر چه سریعتر که سرویسهارو تحویل بدم تا فردا ظهر. گویا باید 4 تا فیوژن بخوره. حتی میگه اگر بخوای دو تا خط رزروتم فیوژن میکنیم، البته اگر نیاز داشتی، که اونم دوباره 4 تا فیوژن میخواد که فعلا لازمم نمیشه.
قیمت فیوژنهارو هم حساب کرد تقریبا 700 800 درمیاد.
میگه فیوژن اگر بزنی بعدا که کابل پاره بشه خیلی راحتتر میتونن درستش کنن ولی Fast بخوره کلاهت پس معرکست، و برای طولانی مدت فیوژن بهتره.
یوزر و پسوردها هم همه دست خود پیمانکار بود که موقعه نصب، اینترنت قابله دسترس هست در همون لحظه.
بقیه مشترکهارو گفتم Fast بزن صفا کنن. بخندیم بهشون.
فعلا کابلهارو از پشت بوم تا دم پنجره کشیدیم تا فردا بقیه کارو استارت بزنیم بعد از فیوژنها. هر کدومشونم 2Core هستش. دمپاییم چه قشنگه
alirezabz
16-11-2021, 13:40
سلام .
یه سوال داشتم .امروز اومدن کابل مارو کشیدن. یه مودم رو هم تحویل خونه دادن متاسفانه خودم شهرستانم نبودم از نزدیک مودم و تحویل بگیرم. سوال اینه که مودم پورت سبز و آبی بغیر از رنگ پورت تفاوت ظاهری دیگه ای هم دارن که بشه تشخیص داد تفاوتو؟ یا تو نوشته های زیر مودم اشاره ای به پورت سبز و آبی بودن دستگاه شده ؟
nasi1962
16-11-2021, 16:35
:thumbsup::thumbsup:تمـــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــام:thumbsup::thumbsup:
هر دو تا سرویسا وصل شد.تا 475 هم تست گرفتم برای هم دان هم آپ..... فعلا با کاکتوره Fast نصب شده. و هنوز فیوژنها مونده.
از تمامیه خانواده های رستمی، بستگان، آشنایان کمال تشکر را دارم.
nasi1962
16-11-2021, 17:14
این فعلا با کانکتوره Fast هستش. و با فیوژن نصاب گفت تا 18 19 میاد پایین افت مسیر. هر دو تا سرویس هم همینه دقیقا
pipo4713
16-11-2021, 18:13
این فعلا با کانکتوره Fast هستش. و با فیوژن نصاب گفت تا 18 19 میاد پایین افت مسیر. هر دو تا سرویس هم همینه دقیقا
عالی .. مبارکت باشه.. میدونی که سرورهای خارجی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هست .البته قبلا گفته بودم اما همین الان هم نشون میده سرعت خوبی رو برخورداری... rx هم مقدارش نرمال به نظر میاد با اینکه ۲۲ هست اما حتما پرس و جو کن که بالاتر نره ولی پایینتر بیاد بهتره..
مودمت چه مارکی هست؟ چونکه شبیه منوی هوآووی نیست به نظر..
nasi1962
16-11-2021, 18:48
عالی .. مبارکت باشه.. میدونی که سرورهای خارجی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هست .البته قبلا گفته بودم اما همین الان هم نشون میده سرعت خوبی رو برخورداری... rx هم مقدارش نرمال به نظر میاد با اینکه ۲۲ هست اما حتما پرس و جو کن که بالاتر نره ولی پایینتر بیاد بهتره..
مودمت چه مارکی هست؟ چونکه شبیه منوی هوآووی نیست به نظر..
چاکریم دادا.
مودما هر دو فایبرهوم 5506 هستن.
حاجی تو همون لحظه یوزر و پسوردها پیامک شد و مودمها هم کانفیگ شدن تو 15 دقیقه. این نشون میده واسه بعضی از دوستان که طولانی میشه عجیبه خیلی... نهایتش یه چایی خوردیم بعد از نصبه پریزها، مودمها هم کانفیگ شدن از سمت مخابرات.
پیمانکارمون خیلی کارش عالی بود انصافا راضی ام ازش.
سرعته هر دو تا سرویسم مثل همه دقیقا. هم 50 مگابیتیه هم 16
تا 21.45- میاد پایین.. نهایت میشه -22.. از این بیشتر نمیشه دیگه.
آدم ناراحت میشه میبینه کاری که اینقدر سریع میشه انجامش داد رو برای برخی دوستان طولانی مدتش میکنن.
nasi1962
16-11-2021, 19:09
eightskh
16-11-2021, 19:58
سلام مبارکتون باشه.ببخشید با کابل لن این سرعت و گرفتید یا با فرکانس 5گیگاهرتز وای فای؟ !
nasi1962
16-11-2021, 21:03
سلام مبارکتون باشه.ببخشید با کابل لن این سرعت و گرفتید یا با فرکانس 5گیگاهرتز وای فای؟ !
قربونت داداش مخلصیم.
نه با کابل LAN Cat6.
روی وایرلس 2.4 سرعتم 55 مگابیت هستش، روی گوشی هم همینقدره تقریبا... روی D-Link DWA-182 5GHz USB3 هم به 175 میرسه
pipo4713
16-11-2021, 23:49
چاکریم دادا.
مودما هر دو فایبرهوم 5506 هستن.
حاجی تو همون لحظه یوزر و پسوردها پیامک شد و مودمها هم کانفیگ شدن تو 15 دقیقه. این نشون میده واسه بعضی از دوستان که طولانی میشه عجیبه خیلی... نهایتش یه چایی خوردیم بعد از نصبه پریزها، مودمها هم کانفیگ شدن از سمت مخابرات.
پیمانکارمون خیلی کارش عالی بود انصافا راضی ام ازش.
سرعته هر دو تا سرویسم مثل همه دقیقا. هم 50 مگابیتیه هم 16
تا 21.45- میاد پایین.. نهایت میشه -22.. از این بیشتر نمیشه دیگه.
آدم ناراحت میشه میبینه کاری که اینقدر سریع میشه انجامش داد رو برای برخی دوستان طولانی مدتش میکنن.
نه ببین در بعضی مواقع به دلیل اینکه باید طراحی بشه و منطقه شلوغ هست مقداری زمان میبره.. و کاریش نمیشه کرد.. چونکه سرویسهای دیگه ایی جلوتر هستن.. شانس شما این بوده که توی شهر و منطقه ایی هستی که این مقدار شلوغ نیست و نشده و زودتر بهت رسیدگی میشه ٫ اینقدر بیکار بودن وقتیکه سرویس رو دید زوق زیاد سریع آماده کردنش. یه چیزی رو یادت باشه ممکنه در زمانیکه استفاده میکنی افت سرعت پیدا کنی و یا در IPTV دیده بشه این موضوع.. سعی کن رنج آی پی رو با قطع و وصل کردن تغییر بدی و اگر نشد در بعضی مواقع با ویلتر چیکن این کار رو انجام بدی و مشکل خیلی زود حل میشه.. اینکه سرویس ۵۰ مگابیت و ۱۶ مگابیت رو بهت تا ۳۰۰ باز گذاشتن برات خیلی خوبه.. اما تهران فقط میشه پولیتیک زد و با دورزدن روی ۱۶ مگ بشه ۳۰۰ مگ رو دریافت کرد وگرنه امکان پذیر نیست و بسته است. البته منطقه ۲ بدون شک ۱۰۰٪ همینطور هست
amin_v30
17-11-2021, 08:49
نه ببین در بعضی مواقع به دلیل اینکه باید طراحی بشه و منطقه شلوغ هست مقداری زمان میبره.. و کاریش نمیشه کرد.. چونکه سرویسهای دیگه ایی جلوتر هستن.. شانس شما این بوده که توی شهر و منطقه ایی هستی که این مقدار شلوغ نیست و نشده و زودتر بهت رسیدگی میشه ٫ اینقدر بیکار بودن وقتیکه سرویس رو دید زوق زیاد سریع آماده کردنش. یه چیزی رو یادت باشه ممکنه در زمانیکه استفاده میکنی افت سرعت پیدا کنی و یا در IPTV دیده بشه این موضوع.. سعی کن رنج آی پی رو با قطع و وصل کردن تغییر بدی و اگر نشد در بعضی مواقع با ویلتر چیکن این کار رو انجام بدی و مشکل خیلی زود حل میشه.. اینکه سرویس ۵۰ مگابیت و ۱۶ مگابیت رو بهت تا ۳۰۰ باز گذاشتن برات خیلی خوبه.. اما تهران فقط میشه پولیتیک زد و با دورزدن روی ۱۶ مگ بشه ۳۰۰ مگ رو دریافت کرد وگرنه امکان پذیر نیست و بسته است. البته منطقه ۲ بدون شک ۱۰۰٪ همینطور هست
رفیق این پولیتیکشو میگی تو تهران چه جوری میشه زد بهشون؟
بامدادنیکنفس
17-11-2021, 09:37
یکسان هستند.
سلام فرهنگ جان
پچ کورد سبز به سبز Sc یه Sc و APC گرفتم .
وصل کردم مقداری کانکشن ام بهتر شد :
مثلا این اعداد همیشه بالای صد بود برای من :
الان اومده پایین صد ، البته فقط مقداری .... :
ولی بقیه جاها تو راه را فکر کنم پیمان کار آبی UPC زده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d.JPG
مثل این اسپلیتر ، که به نظر میرسه پیمان کار آبی زده
اگر بتونم پیمان کار را بیارم همه این ها را سبز بزنه به نظر شما کانکشن بهتر میشه ؟
اون تو FAT از اول مسیر همش باید APC باشه ؟
شما خودت بالای سر پیمان کار وایسادی همش را سبز بزنن ؟
ممنون میشم راهنمایی کنی .
پینگ برام مهم تره چون سرعتم را دوباره محدود کردن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1]_unzs.jpg
این پچ کورد جدید که سبز APC سر کج هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1]_eewk.jpg
بامدادنیکنفس
17-11-2021, 09:44
خب
دوست عزیز
دقت کن ببین از کنار اون کابینت نوری odc یا هر چی دیگه که کوچیک تر هست ...
لوله زدن از زیر زمین یه مسیر باریک کنده باشند ، رفته باشه از دیوار بالا تا FAT رو دیوار خونه مردم ..
اگر نبود پس کابینت زدن که vdsl بدند و فعلا فیبر نوری نمیدند
اگر بود ftth میدن به خونه ها ....
مثلا ما نو محلمون دو تا odc اینجوری هست . اگر گذارم افتاد ازشون عکس میگیرم که متوجه بشی منظورم چیه ..
موفق باشید .
farhang_k
17-11-2021, 10:45
سلام فرهنگ جان
اگر بتونم پیمان کار را بیارم همه این ها را سبز بزنه به نظر شما کانکشن بهتر میشه ؟
درود
دوست عزیز به نظر سیستم منطقه شما بر روی upc یا همون آبی هست و شما هم نیازی نیست چیزی رو تغییر بدید فقط همونطور که قبلا
هم عرض شد تمام اتصالات هم رنگ باشند ،تنها کاری که الان میتونید انجام بدید این هست که احتمالا پریز oto هم سوکت آبی باشه و شما
پچ کورد آبی به سبز نیاز دارید که اون هم قبلا گفته شده که باید باز کنید رنگ پیگتیل داخل پریز رو ببینید چون رنگ آداپتور رو بعضی پیمانکاران
غیر همرنگ میزنند و نمیشه به اون اعتماد کرد ، سیستم منطقه ما کلا سبز کار شده بوده و خوشبختانه تمام تجهیزات پیمانکار هم سبز بودند
اما بنده بیشتر به خاطر فیوژن ها حساس بودم که ایشان هم به همین دلیل با دقت بالا این کار رو انجام دادند.
در مورد پینگ هم گذشته از اینکه اتصالات اصولی تاثیر مستقیم روش داره اما شما خودتون میدونید هر چقدر از تهران دورتر باشیم عدد پینگ هم
بالاتر خواهد رفت و این مورد رو کاریش نمیشه کرد
سرعت آپلود رو چرا همیشه انقدر کمتر میذارن واسه سرعت متقارن باید چیکار کرد
k-19widowmaker
17-11-2021, 19:31
باید Tx بین 1 و 2 باشه .
و مودم هواووی.
k-19widowmaker
17-11-2021, 19:35
سلام فرهنگ جان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1]_unzs.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1]_eewk.jpg
با تشکر از راهنماییت .
nasi1962
17-11-2021, 20:28
مودمش مهم نیست داداش. یه وی پی عن ه خوب بزن سرعته آپلودت میشه نزدیکه 200-250 ولی دانلودت کمی افت میکنه.
من با هیتلر شکنه Cisco سروره پاریس سرعته دانلودم 50 مگابیته و آپلودمم 175. در ضمن من فعلا دارم از سیسکوعه ارزون قیمته ماهی 10 هزار تومنی استفاده میکنم.
باید یه وی پی عِن یا هم S خوب با آی پیه ثابت بگیرم.
دوستان کسی اگر وی پی N و S سراغ داره لطف کنه بگه ممنونش میشم. THX:tongue::»
alirezabz
18-11-2021, 02:11
سلام.
پیریز فیبر خونه ما دم در ورودیه. از اول خونه رو گرفتیم سازنده داده بود کل واحدارو فیبر کشیدن . حالا مخابرات فیبر مارو تا در خونه آورده و میخواد وصل کنه. ولی من میخوام مودمو بذارم کنار کامپییوتر. تو واحدمون لوله های مس بدون استفاده هست. میشه خالیش کرد و از داخلش فیبر و توکار کشید تا پیریز پشت کامپیدتر تو اتاق؟
farhang_k
19-11-2021, 19:27
سلام.
پیریز فیبر خونه ما دم در ورودیه. از اول خونه رو گرفتیم سازنده داده بود کل واحدارو فیبر کشیدن . حالا مخابرات فیبر مارو تا در خونه آورده و میخواد وصل کنه. ولی من میخوام مودمو بذارم کنار کامپییوتر. تو واحدمون لوله های مس بدون استفاده هست. میشه خالیش کرد و از داخلش فیبر و توکار کشید تا پیریز پشت کامپیدتر تو اتاق؟
درود
دوست عزیز هیچ مشکلی برای انتقال فیبرنوری به صورت توکار وجود ندارد اکثرا همین کار رو انجام میدند بنده هم همین کار رو کردم و البته ارتباطی هم به سیم مسی
تلفن ندارد و نیازی به خالی کردن نیست فقط از همون لوله ای که سیم تلفن هست در کنارش فیبر عبور داده میشه
alirezabz
21-11-2021, 00:19
فرق بین سیپ فون مخابرات با بقیه شرکتهایی که سیپ فون ارایه میدن مثل آسیاتک چیه. مخابرات به ما گفت فعلا به دلایل امنیتی تلفن رو اینترنت فیبر نوری نمیدیم. میشه از شرکت دیگه ای تهیه کرد و رو مودم سِت کرد؟
pipo4713
24-11-2021, 18:01
فرق بین سیپ فون مخابرات با بقیه شرکتهایی که سیپ فون ارایه میدن مثل آسیاتک چیه. مخابرات به ما گفت فعلا به دلایل امنیتی تلفن رو اینترنت فیبر نوری نمیدیم. میشه از شرکت دیگه ای تهیه کرد و رو مودم سِت کرد؟
بله میتونید اینکار رو انجام بدید اما به شرط اینکه شرکتی که به شما سیب فون میده این دسترسی رو بوجود آورده باشه تا بتونید ست کنید.. در مورد سیپ فون و مسايل امنیتی پیشنهاد میکنم یکبار دیگه در زمانی که کشور در حال نرمال قرار داره و در شرایط سیاسی و یا زمانهای خاصی نیست تشریف ببرید و درخواست بدید احتمالا مشکلتون حل شده هست و اگر قبول نکنن باز به دلیل موقعیت جغرافیایی و خاص کشوری هست که شما تا مدتهای دیگر هم نمیتوانید سرویس بگیرید...
nima_baran_abi
25-11-2021, 13:29
دوستان من مودم هوای رو در حالت بریج قراردادم و قبلا با آی پی 192.168.100.1 بهش دسترسی داشتم الان این آی پی دیگه کار نمیکنه.الان من چطور به تنظیمات اون مودم دسترسی پیدا کنم ؟
pipo4713
25-11-2021, 21:21
دوستان من مودم هوای رو در حالت بریج قراردادم و قبلا با آی پی 192.168.100.1 بهش دسترسی داشتم الان این آی پی دیگه کار نمیکنه.الان من چطور به تنظیمات اون مودم دسترسی پیدا کنم ؟
دوست من وقتیکه اطلاعات کامل ندارید چرا میخواید کاری رو انجام بدید که بلد نیستید... اول اطلاعات رو تکمیل کنید و بعد تغییرات رو اعمال کنید.
شما بصورت دستی آی پی خودتون رو روی ۱۹۲.۱۶۸.۱۰۰.۳ قرار بدید و تنظیمات gateway روی ۱۰۰.۱ و subnet روی 255.255.255.0 بذارید و بعد داخل مرورگر دوباره به 100.1 دسترسی پیدا میکنید.
البته اگر ssid و لن پورت ها رو فعال کرده باشید
k-19widowmaker
26-11-2021, 04:18
درود
در ویندوز تنظیمات TCP / ip 4 را باید دستکاری کنید :
بدین صورت :
و
و مقادیر به این صورت .
Save کنید یعنی OK را بزنید تا آخر
قاعدتا باید به مودم دسترسی پیدا کنید .
موفق باشید
k-19widowmaker
26-11-2021, 04:24
فرقش اینه که مخابرات رو ftth سیپ فون میده
آسیاتک رو DSL
nima_baran_abi
27-11-2021, 00:18
متاسفانه چون وایفای اون مودم رو به کل خاموش کرده بودم مجبور شدم ont رو ریست کنم .اگر مورد که فرمودید رو انجام بدم بایستی به وایفای ont متصل باشم تا از این آدرس به GUI دسترسی پیدا کنم ؟ یا با همون روتر اصلی هم میشه ؟
k-19widowmaker
27-11-2021, 05:08
اگر با وای فای بخواید وصل شید (رو حالت بریج) عین همین کار را رو TCP/IP4 آداپتور وای فای تو ویندوز انجام میدید. به جای اترنت
فرقی نمیکنه هر دو آدئاپتور شبکه هستن تو ویندوز و هر دو TCp/IP 4 دارن .
موفق باشید
k-19widowmaker
01-12-2021, 03:36
رفیق من اینو با روتر شیائومی و روی مک امتحان کردم اصلاَجواب نداد. میشه یه توضیح بیشتری بدی
من از روتر ۲ تا DNS مخابرات رو به ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ تغییر دادم. به شدت کند شد و اصلاَ یوتوب رو باز نکرد :rolleye:
من رو CAT6 یه کنه
این ویدئوی آموزشی باسه شما که میگی نمیشه :
اینترنت همراه اول :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nasi1962
01-12-2021, 09:54
سلام دوستان.
525 گیگ ماهیانه خیلی کمه گایز، هنوز 16 روز نشده 100 گیگ مونده.
سرعته 30 40 مگابایت در ثانیه و حجمه 525 گیگ، حس محدودیته عجیبی میده به آدم. با اینکه نصفه بیشتره استفادم از سایتهای داخلی بوده
ترافیک اضافه هم گرونه چه خبره 500 گیگ 700 هزار تومن! حجم ترافیکه زمان داره 150 گیگی هم کمه واسه یک ماه.اینطوری هر ماه مجبور میشم یه بسته 300 گیگ یا 100 گیگ هم بگیرم. اون یکی سرویسم که 80 گیگه ماهیانه، یه پِخ میکنی 10 گیگش دود میشه.
اشتباه کردم باید اون یکی سرویسمو پس پرداخته 525 گیگی میگرفتم. حداقل باعث میشد دیگه هزینه اضافه واسه ترافیک ندم و ماهی یک ترابایت میشد براحتی.
آپتیکال پاور برای هر دو سرویسم به 19.50 رسیده، با اینکه هنوز فیوژن هم نکردم، یعنی هنوز فرصتشو نداشتم.
بنظرتون الان میشه سرویس و عوض کرد یا دیگه دیر شده؟
nasi1962
01-12-2021, 10:42
سرویسو عوض کردن واسم تو دو دقیقه:thumbsup: :biggrin:قبلیو دو هفته هم مصرف کرده بودم که گفتن روی قبض میاد.
این عنوانشه
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 500 گیگ حجم بین الملل- یکساله پس پرداخت
armin_punisher6
01-12-2021, 10:54
مخابرات رشت دو مدل مودم بهم پیشنهاد کرده.اینا چطورن؟
Huawei 8545m5
Huawei 8346m5
قیمت ۱/۵۰۰.
k-19widowmaker
01-12-2021, 11:20
مخابرات رشت دو مدل مودم بهم پیشنهاد کرده.اینا چطورن؟
Huawei 8545m5
Huawei 8346m5
قیمت ۱/۵۰۰.
یکی شون پورت جلو داره
اون یکی وای فای 5 گیگا هرتز داره
فرقشون اینه
nasi1962
01-12-2021, 13:00
بچه ها اینم سرعته دانلود و آپلود روی PS5 هستش. همیشه تو همین حدوده. گاهی تا 197 هم میرسه و گاهی تا 90 پایین میاد. ولی اکثرا همینقدره.
آپلودش همیشه افتضاحه. چند تا DNS هم ست کردم ولی بیشتر از 9 نمیشه در کل. الیته نیازی هم نیست به آپلود روی کنسول. روی PS4 Pro هم همینه دقیقا.
فرقی هم نداره سرعته اسمیه سرویست چقدر باشه. با 16 هم تست گرفتم قبلا دقیقا همینه با 50 هم همینه.
armin_punisher6
02-12-2021, 16:48
مودم huawei hs8545m5 بهتره یا huawei hg8245h?
amin_v30
04-12-2021, 09:42
بچه ها اینم سرعته دانلود و آپلود روی PS5 هستش. همیشه تو همین حدوده. گاهی تا 197 هم میرسه و گاهی تا 90 پایین میاد. ولی اکثرا همینقدره.
آپلودش همیشه افتضاحه. چند تا DNS هم ست کردم ولی بیشتر از 9 نمیشه در کل. الیته نیازی هم نیست به آپلود روی کنسول. روی PS4 Pro هم همینه دقیقا.
فرقی هم نداره سرعته اسمیه سرویست چقدر باشه. با 16 هم تست گرفتم قبلا دقیقا همینه با 50 هم همینه.
داداش MTU رو روی ps5 چند میذاری؟ دیفالت میذاری یا عددش رو تغییر میدی؟
nasi1962
04-12-2021, 09:58
داداش MTU رو روی ps5 چند میذاری؟ دیفالت میذاری یا عددش رو تغییر میدی؟
سلام
نه، روی همون دیفالته همیشه. 1500 هستش.
gholampor
06-12-2021, 12:24
دوستان / در نزدیکی خونه ما یه کافو فیبر Active قرارداره / آیا امکان دریافت اینترنت فیبر نوری FTTH وجود داره ؟ (منظور از سوالم اینه که آیا اصلا از کافو های اکتیو فیبر FTTH به مشترک میدن یا نه ؟)
این ویدئوی آموزشی باسه شما که میگی نمیشه :
اینترنت همراه اول :
عزیزم میشه اینو با جزییات بکی چکار باید بکنم؟
nima_baran_abi
09-12-2021, 10:11
من از وقتی مودم فیبر نوری رو روی حالت بریج قرار دادم احساس میکنم که وقتی از سرورهای داخلی هم دانلود میکنم حجم رو معادل اینترنت بین الملل کم میکنه.یعنی مثلا قبلا 5 گیگ دانلود رو 2.5 گیگ کم میکرد ولی الان همون 5 گیگ .برای شما هم اینطوریه ؟
nasi1962
09-12-2021, 14:17
من از وقتی مودم فیبر نوری رو روی حالت بریج قرار دادم احساس میکنم که وقتی از سرورهای داخلی هم دانلود میکنم حجم رو معادل اینترنت بین الملل کم میکنه.یعنی مثلا قبلا 5 گیگ دانلود رو 2.5 گیگ کم میکرد ولی الان همون 5 گیگ .برای شما هم اینطوریه ؟
من که زیاد توجه نمیکنم به حجمی که مصرف میکنم. هر وقت بهش نگاه میکنم حس محدودیت بهم دست میده.
ترجیح میدم اصلا بهش نگاه نکنم ولی سخته یکم، یا اگه نگاهم بکنم میزارم هفته ای یک بار. حتی با اینکه حجم یک ترابایتی دارم واسه هر ماه.
در مجموع حس میکنم مصرفش زیاده یکم، به فیبر هم فک نکنم ربطی داشته باشه، همشون همینطوری هستن.
قبلا بسته 5 گیگی ایرانسل میگرفتم تو 2 روز تموم میشد. تو دیتای مصرفیه گوشیمم اصلا اون مقدار مصرف نمیشد ولی تو ایرانسله من، الکی حجمش کم میشد.
از اون به بعد ترجیح میدم بسته یک گیگابایتی بگیرم فقط برای کارای بانکی و انتقالی. همین که برم تو اینستا یا یوتیوب کارش تموم میشه.
k-19widowmaker
11-12-2021, 01:02
عزیزم میشه اینو با جزییات بکی چکار باید بکنم؟
سلام
شرط اول اینه که از اینترنت های بی در و پیکر زیر مجموعه مخابرات استفاده کنید
اف تی تی اچ ! یا شاید هم ای دی اس ال و همچنین وی دی اس ال . و صد البته همراه اول
شما گفتید که از مک و یک روتر شیائومی استفاده میکنید ..
روتر خیلی مهم نیست چون همون طور که تو یکی از ویدئوهای آموزشی ام توصیح دادم ،
روتر تخصصی هم نباشه یعنی DNS مخابرات که 5.200.200.200 هست سر جاش بمونه باز هم با اضافه کردن دی ان اس های خارجی به یه جایی میرسید .
اول OpenDNS
سپس CloudFare
و نهایتا google dns
dns های دیگر را هم میتوانید امتحان کنید .. شاید حتی بهتر جواب بدن .
ولی خیلی از این هایی که تو اینترنت نوشته ، سرکاری و تبلیغاتی هستن مثل Censurfree DK که کاملا علکی هست
کلود فر هست : 1.1.1.1 و 1.0.0.1
گوگل : 8.8.8.8 و 8.8.4.4
و اما شما گفتید سیستم عامل مک استفاده میکنید ..
من تضمینی نمیدم این حقه رو مک کار کنه با این حال میتونید امتحان کنید ،
روویندوز 10 و 11 کار میکنه (رو 11 حتی بهتر از 10)
این ویدئو کوتاه هم برای اثبات افاضات بنده :
چند تا اسکرین شات از تنظیمات dns روتر شیاوئمی ت و dns تو مک بنداز شاید بتونم راهنماییت کنم از سایت های ویدئویی زیییییییادی فیض ببری ..
موفق باشید
(میگم مخابرات بی در و پیکر ، علکی نمیگم. سرعت من رو مرتب رو 100 محدود میکنن ، چند شب پیش برق رفت .. وقتی برگشت محدودیت سرعت من هم رفت ...)
تا همین یه هفته پیش از 100 بالاتر نمیرفت
k-19widowmaker
11-12-2021, 02:09
درود
این یک کابینت فیبر پسیو passive هست یا به قول شما odc
این هم یک کابینت DSL کنارش هست . برا اینکه VDSL و ADSL بدن .
اگر از کنار کابینت فیبر دیدی یه تیکه باریکه خاکی یا سیمانی کندن ،
تا در دیوار مردم با لوله بردن تا ارتفاع ...
یعنی FTTH هم میدن از اون کابینت
مثل این :
و لوله برای انتقال فیبر به FAT :
^^^ این باکس FAT هست که یکی ازش اشتراک گرفته
این ها FAT :
فیبر های به اصطلاح تاریک
--------------------------------
اگر غیر از این بود و هیچ کدوم از این ها را ندیدی ، فقط VDSL میدن .
MMDFullHD
11-12-2021, 20:24
درود
این یک کابینت فیبر پسیو passive هست یا به قول شما odc
این هم یک کابینت DSL کنارش هست . برا اینکه VDSL و ADSL بدن .
اگر از کنار کابینت فیبر دیدی یه تیکه باریکه خاکی یا سیمانی کندن ،
تا در دیوار مردم با لوله بردن تا ارتفاع ...
یعنی FTTH هم میدن از اون کابینت
مثل این :
و لوله برای انتقال فیبر به FAT :
^^^ این باکس FAT هست که یکی ازش اشتراک گرفته
این ها FAT :
فیبر های به اصطلاح تاریک
--------------------------------
اگر غیر از این بود و هیچ کدوم از این ها را ندیدی ، فقط VDSL میدن .
نه متاسفانه fat نیست برای onu یا خط های فیبر جدیده که به محل میدن احتمالا و فقط adsl میدن فک کنم
و برای دکل همراه اول اسفالت کنده شده و یه درپوش اهنی هم وسط خیابونه
سلام من یه مشکلی دارم وقتی برق میره دو باره میاد سرعت میاد رو پنجاه!
باید مودم رو پنج دقیقه خاموش کنم بعد روشن کنم تا سرعت دوباره بالا بره!
بعضی وقتا سه چهار بار باید عمل خاموش و روشن رو تکرار کنم؟!
کسی مشکل منو داره؟
به ۲۰۲۰ هم زنگ زدم میگه سرعتکه درسته باید رو پنجاه باشه!
nasi1962
14-12-2021, 17:03
:»:santa:
:»:santa:
سلام بزرگوار
مودمتون چیه؟
به صورت بریج کانفیگ کردید؟
الان این سرعت با وی پی ان هست؟
pipo4713
14-12-2021, 19:15
سلام من یه مشکلی دارم وقتی برق میره دو باره میاد سرعت میاد رو پنجاه!
باید مودم رو پنج دقیقه خاموش کنم بعد روشن کنم تا سرعت دوباره بالا بره!
بعضی وقتا سه چهار بار باید عمل خاموش و روشن رو تکرار کنم؟!
کسی مشکل منو داره؟
به ۲۰۲۰ هم زنگ زدم میگه سرعتکه درسته باید رو پنجاه باشه!
شما یکبار قبل هم این رو گفتید.. اگر شما برق وصل شد زحمت بکشید کلا یک ربع تا نیم ساعت بعد چک کنید اگر هنوز همین مشکل رو داشتید از مرکز مشکل هست و باید با مرکز درمیون بذارید... در غیری اینصورت اشکال از تجهیزات شماست
اگه من بخوام مودم رو عوض کنم باید مک آدرس مودم تو مخابرات ثبت بشه؟
nasi1962
14-12-2021, 19:51
سلام بزرگوار
مودمتون چیه؟
سلام داداش. مخلصم
مودمم فایبرهوم 5506 هستش.
کانفیگ از سمت مخابرات انجام شده، من چیزی رو کانفیگ نکردم.
بدونه VPN هستش.
خارج از سوال شما.
والله این مودم هیچ فرقی با مودمه هواوی 8245H با پورتهای رنگارنگ نداره تو سرعتی که میگیری از مخابرات. اینو حتی بدونه یک ثانیه امتحان و تست کردن میتونم تضمین کنم. اگر از سمت مرکز تجهیزات و فاصله و افت مسیر اوکی باشه، در نهایت با قاشق چنگاله یک گیگابیتی هم میتونی 500 مگابیت سرعت بگیری.
سلام داداش. مخلصم
مودمم فایبرهوم 5506 هستش.
کانفیگ از سمت مخابرات انجام شده، من چیزی رو کانفیگ نکردم.
بدونه VPN هستش.
خارج از سوال شما.
والله این مودم هیچ فرقی با مودمه هواوی 8245H با پورتهای رنگارنگ نداره تو سرعتی که میگیری از مخابرات. اینو حتی بدونه یک ثانیه امتحان و تست کردن میتونم تضمین کنم. اگر از سمت مرکز تجهیزات و فاصله و افت مسیر اوکی باشه، در نهایت با قاشق چنگاله یک گیگابیتی هم میتونی 500 مگابیت سرعت بگیری.
ممنون از پاسختون
والا مودم من زایکسل هست
با کانفیگ خود مخابرات سرعت از پنجاه بیشتر نمیره!
بریج کردم اوردم رو روتر سرعت دانلود تا چهارصد و خورده ای میره ولی آپلود نهایت تا پنجاه
البته شهر به شهر هم فرق داره
برا من جعبه فیبر کنار درب ورودی ساختمان هست ولی سرعتم اینطوریه!
به فکر مودم عوض کردن افتادم نمیدونم کار درستیه یا نه؟!
nasi1962
14-12-2021, 20:40
ممنون از پاسختون
والا مودم من زایکسل هست
بریج کردم اوردم رو روتر سرعت دانلود تا چهارصد و خورده ای میره ولی آپلود نهایت تا پنجاه
شما مشکلت احتماله 50 درصد از تجهیزاته مخابراته. باید با رییسه فیبرنوریه مرکزتون صحبت کنی تا راضی بشه کارشناس بفرسته و بررسی کنه از FAT.
اگر فیوژن کردی دوباره به کانکتوره Fast تغییرش بده شاید درست بشه (اینو دقیق اطلاع ندارم که اصلا میشه یا نه، باید اساتید کمربند مشکی نظر بدن)
من خودمم هنوز فیوژن نکردم. فکرم نمیکنم اصلا نیازم بشه. افت مسیر روی -20 ثابت شده.
روز اوله نصب روی 22- بود که به مرور بهتر شده.
واسه چند نفرو که دیدم افت مسیرشون خیلی بیشتره از من، ولی پینگشون خیلی بهتر بود نسبت به پینگ من، که خیلی عجیبه برام. البته سرعتشون هم از من خیلی کمتره.
اگر از سمت تجهیزاته مخابرات باشه موظف هستن رایگان انجام بدن که یکم دشواره بعد از نصب اولیه دوباره بتونی مجبورشون کنی تا بیان و رفعش کنن. واسه اونها همین که اینترنته مشترک وصل باشه کافی محسوب میشه.
داداش هموطن عزیز تبریزی
باسه مودم من زایکسل قدیمی فریمور آرم مخابرات ایران هست .
روش کاستوم فریمور سفید رنگ ریختم
پیمان کار گفت ...
با سیم دو کار الان میتونیم دو تا پریز براتون فیوژن کنیم دو تا اشتراک بگیرید ..
این جوری بهتر نیست ؟چون گفت هر استراک یه پورت جدید از FAT همسایه براتون وصل میکنیم .
تو اینترنت میگشتم یه پریز ساخت ایران دیدم دو تا سوکت میداد . سعی میکنم عکس شو پیدا کنم بزارم همین تاپیک
تو مودم نگاه کردم تو interface همین طور که شما گفتید بیشتر از یک GPON میشه تعریف کرد ...
ولی چیکار باید کرد ، که به یه پورت LAN خاص بده هر اشتراک رو ؟ از قسمت RIP Route NAT کدوم قسمت باید رفت ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید سهند
عکس میگیرم میزارم ..
از پریز و مودم
سلام دوست عزیز میشه روش انتقال فریمور کاستوم که ریختید رو مودم رو ذکر بفرمایید؟
آیا تغییری کرده مودم؟
k-19widowmaker
15-12-2021, 02:54
سلام دوست عزیز میشه روش انتقال فریمور کاستوم که ریختید رو مودم رو ذکر بفرمایید؟
آیا تغییری کرده مودم؟
سلام هموطن عزیز
برای مودم زایکسل pmg5317-t20b
از سایت زایکسل چین میتوانید دانلود کنید ،
یا پولی یه ورژن بهتر از این سایت :
-------------------
اما مشگل اصلی مخابرات پول است
من خودم سرویس قبضی داشتم (پس پرداخت)
اگثرا سرعت دانلود باسه من محدود میکردن زیر 100
ولی از وقتی پیش پرداخت (پول هپلی) گرفتم ، کمتر پیش میاد سرعتم محدود باشه ...
رو این حساب میگم
کاستوم فریمور که ریختم حس میکردم تو بازی call of duty اهداف بهتر میخورن . شاید هم من اشتباه کنم ولی در هر صورت اگر از فریمور مخابرات نسخه Back up تهیه کنید ، ریختن کاستوم فریم ور امتحان ش ضرر نداره
چون این مودم قدیمی باسه سال 2011 اینا هست ... که تایوان کرده تو پاچه شرکت مخابرات ایران (سهامی عام)
موفق باشید
k-19widowmaker
15-12-2021, 02:59
ممنون از پاسختون
والا مودم من زایکسل هست
سلام / درود
این مودم زایکسل کلاس B+ هست ،
قدیمی هست ،
ولی بازم احتمالا به برندهای چینی برتری داره .
از مخابرات منطقه تون یه سوال کنید ،
بگید مودم عوض کنم،
سرعت آپلودم تغییر میکنه یا نه ،
اونا هم احتمالا میگن نه !
سلام / درود
این مودم زایکسل کلاس B+ هست ،
قدیمی هست ،
ولی بازم احتمالا به برندهای چینی برتری داره .
از مخابرات منطقه تون یه سوال کنید ،
بگید مودم عوض کنم،
سرعت آپلودم تغییر میکنه یا نه ،
اونا هم احتمالا میگن نه !
ممنون
از دیروز سرعت دانلود اومده رو پنجاه سرعت آپلود زیر یک!
Voltage 3.23
RX power -23.37
TX power 2.86
Temperature 46.36
اینم پارمترها
nasi1962
15-12-2021, 18:26
سلام.
اساتید، چرا عنوانه سرویسه پس پرداخت برای برخی دوستان تفاوت داره اینجا؟ سرویسه پس پرداختمم زده استاندارد.
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 500 گیگ حجم بین الملل- یکساله پس پرداخت
سرویس 50mb استاندارد غیر حجمی - 6000 گیگ حجم بین الملل -یکساله پیش پرداخت
mehranesfandiari
17-12-2021, 01:15
سلام دوست عزیز
ببخشین این آموزش تغییر dns که گفتین برای رفع محدودیت سرعت مخابرات هست؟ یا بعنوان نوعی تغییر و رفع فیلتر هم میشه استفاده کرد؟
مودم من fiberhome 5508
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
ببخشین این آموزش تغییر dns که گفتین برای رفع محدودیت سرعت مخابرات هست؟ یا بعنوان نوعی تغییر و رفع فیلتر هم میشه استفاده کرد؟
مودم من fiberhome 5508
alidorost
17-12-2021, 10:51
سلام بزرگوار
مودمتون چیه؟
:mellow::mellow::mellow: سکته کردم این سرعتا واقعیه؟
توی ای دی اس ال موندیم ما و خیر سرمونم تو شهر بزرگی مثل شیرازیم یه ذره هم تغییری در زیر ساخت اینترنت نمیدن...
:mellow::mellow::mellow: سکته کردم این سرعتا واقعیه؟
توی ای دی اس ال موندیم ما و خیر سرمونم تو شهر بزرگی مثل شیرازیم یه ذره هم تغییری در زیر ساخت اینترنت نمیدن...
آره واقعی هست البته سرعت بالای آن بخاطر اینه که این سرویس در بیشتر مناطق قابل دسترسی نیست متاسفانه چند سالی هست که برنامه توسعه زیرساخت فیبرنوری در کشور به دلیل مشکلات مالی و نبود بودجه (چیزی که خودشون میگن) خیلی کند و حتی متوقف شده است تو دولت قبلی آذری جهرمی یه تلاشهای کرد اما نتونست حریف شرکت مخابرات بشه تو دولت جدید هم خیلی بعیده بخوان برای اینچیزا هزینه کنن
mehranesfandiari
22-12-2021, 19:51
سلام
دوستان به مودم فیبر نوری میشه مودم وای فای 6 وصل کرد ؟
مودم فیبر نوری fiberhome هست مودم وای فای 6 هم huawei
ممنون میشم اگه کسی اینکارو انجام داده راهنمایی کنه
Xx Hossein xX
23-12-2021, 00:25
سلام
دوستان به مودم فیبر نوری میشه مودم وای فای 6 وصل کرد ؟
مودم فیبر نوری fiberhome هست مودم وای فای 6 هم huawei
ممنون میشم اگه کسی اینکارو انجام داده راهنمایی کنه
سلام.
اون روتر رو ندارم ولی نباید تنظیمات خاصی داشته باشه.
یک کابل لن از مودم وصل کنید به پورت WAN روتر اگر رنج آی-پی ها متفاوت باشه بدون مشکل باید اینترنت بگیره و کار کنه.
mehranesfandiari
23-12-2021, 01:01
سلام.
اون روتر رو ندارم ولی نباید تنظیمات خاصی داشته باشه.
یک کابل لن از مودم وصل کنید به پورت WAN روتر اگر رنج آی-پی ها متفاوت باشه بدون مشکل باید اینترنت بگیره و کار کنه.
ممنون اونوقت چون این روتر از وای فای 6 پشتیبانی میکنه تو سرعت وایرلس و لن تاثیر میذاره درسته؟
Xx Hossein xX
23-12-2021, 11:36
ممنون اونوقت چون این روتر از وای فای 6 پشتیبانی میکنه تو سرعت وایرلس و لن تاثیر میذاره درسته؟
توی لن که تاثیری نداره همون سرعتی که مودم اصلی میده رو دریافت میکنه و روی پورت های لن خودش خروجی میده
برای وایفای 6 بله اگر دیوایس هایی که بهش وصل میکنید از وایفای 6 پشتیبانی کنه روی فرکانکس 2.4 تا 500 مگ و 5 تا 2.5 گیگ پشتیبانی میکنه.
اگر دیوایس وایفای 6 نداره روی 2.4 حدود 50-60 مگ و روی فرکانس 5 حدود 180 مگ میگیره. (اینترنت رو با این سرعت میگیره، اگر روی شبکه داخلی از روی سیستم خودتون استریم کنید این مقادیر خیلی بیشتر هست).
البته این سرعت ها در بهترین حالت و نزدیک ترین حالت به روتر هست و طبیعتا با دور شدن از روتر کمتر میشه،
عوامل دیگه مثل کیفیت ساخت وایفای دیوایس و قدرت پردازش هم تاثیر داره. مثلا من روی تلویزیون هوشمند روی فرکانس 5 حداکثر 30 مگ تونستیم دریافت کنم ولی با همون شرایط روی گوشی 150-180 مگ دریافت میکنم.
چقدر پینگ زیبایی داری :))
من واقعا اپراتور چرند تر از شاتل ندیدم به عمرم. و با خودم عهد کردم که با دیال آپ کار کنم، با شاتل نه
آذرخش های وب هم فقط توی عظیمیه کرج فعاله و هیچ جای دیگه سرویس دهی نداره .
به هر حال امروز رفتم مخابرات و گفتش اگر هزینه سیم کشی از FAT تا خونه رو تقبل میکنی پیمانکار بفرستم کارتو سریع راه بندازه بره
هزینه هر متر کابل کشی فیبر رو ۱۰ تومن اعلام کردن
مودم هم گفتن که تجهیزات منطقه مخابراتی شما روی مودمهای FiberHome ست اپ شده
حالا سوالی که از دوستان دارم اینه که آیا مودم FiberHome AN5506-04-FS مودم مناسبیه؟و پورت گیگابیتی داره ؟
قضیه پچ کورد و اینجور چیزا چیه؟ اصلا چه توصیه ای دارید برای راه اندازی و سر کله زدن با پیمانکار؟
حس میکنم که انجام کارای کولونوسکوپی کمتر از سر و کله زدن با شرکت مخاربات (سهامی عام!) درد داشته باشه.
آخرین بار ۶ ماه پیش اینجا پست کردم که رفتم و چه کارایی کردم.
اولش باید ده بار میرفتم رییس مرکز رو میدیدم که لطف کنه و قبول کنه که با پول خودم، سیم کشی رو انجام بده.
بعد از دهمین بار ! بهشون جای باکس fat و موقعیتش رو نقشه رو دادم و گفتم سریع انجامش بدید لطفا، شیرینیش محفوظ
بعد از ۲ روز رفتم ببینم وضعیت چطوریه و آیا سیمی از باکس FAT خارج شده و اکتیوش کردن ؟ دیدم که مخابرات لطف کرده خود باکس و تمام متعلقاتش رو کنده و برده :D:D:D:D
هر چی بگم از طنز این خراب شده کم میکنه
mehranesfandiari
24-12-2021, 14:06
حس میکنم که انجام کارای کولونوسکوپی کمتر از سر و کله زدن با شرکت مخاربات (سهامی عام!) درد داشته باشه.
اولش باید ده بار میرفتم رییس مرکز رو میدیدم که لطف کنه و قبول کنه که با پول خودم، سیم کشی رو انجام بده.
بعد از دهمین بار ! بهشون جای باکس fat و موقعیتش رو نقشه رو دادم و گفتم سریع انجامش بدید لطفا، شیرینیش محفوظ
بعد از ۲ روز رفتم ببینم وضعیت چطوریه و آیا سیمی از باکس FAT خارج شده و اکتیوش کردن ؟ دیدم که مخابرات لطف کرده خود باکس و تمام متعلقاتش رو کنده و برده :D:D:D:D
داداش فایبرهوم پورت گیگا داره هر 4 تا پورتشم ساپورت میکنن . فقط لپتاپ یا کامپیوترت باید پورت گیگا داشته باشن
mehranesfandiari
24-12-2021, 14:12
توی لن که تاثیری نداره همون سرعتی که مودم اصلی میده رو دریافت میکنه و روی پورت های لن خودش خروجی میده
برای وایفای 6 بله اگر دیوایس هایی که بهش وصل میکنید از وایفای 6 پشتیبانی کنه روی فرکانکس 2.4 تا 500 مگ و 5 تا 2.5 گیگ پشتیبانی میکنه.
اگر دیوایس وایفای 6 نداره روی 2.4 حدود 50-60 مگ و روی فرکانس 5 حدود 180 مگ میگیره. (اینترنت رو با این سرعت میگیره، اگر روی شبکه داخلی از روی سیستم خودتون استریم کنید این مقادیر خیلی بیشتر هست).
البته این سرعت ها در بهترین حالت و نزدیک ترین حالت به روتر هست و طبیعتا با دور شدن از روتر کمتر میشه،
عوامل دیگه مثل کیفیت ساخت وایفای دیوایس و قدرت پردازش هم تاثیر داره. مثلا من روی تلویزیون هوشمند روی فرکانس 5 حداکثر 30 مگ تونستیم دریافت کنم ولی با همون شرایط روی گوشی 150-180 مگ دریافت میکنم.
خیلی عالی مرسی
البته مودم هواوی که از وای فای 6 ساپورت میکنه علاوه بر فرکانس 5 استاندارد جدید وایفای 6 یعنی 160mhz رو هم پشتیبانی میکنه
تست میگیرم میذارم
alirezabz
24-12-2021, 16:11
منم دقیقا مثل شما یه ۶ ماه بیشتر همش میرفتم مخابرات به من که میگفتن کلا تو سطح استان تهران هیچ مخابراتی ثبت نام فیبر نوری نداره. اینجا مطرح کردم یکی از دوستان گفت که از بازرسی اقدام کن. منم ۱۹۵ شکایت کردم دفعه اول توجهی نکردن و گفتن ثبت نام نداریم. دفعه دوم با چندتا گوشی مختلف شکایت ثبت کردیم این دفعه تاثیر داشت و یکی از مخابرات تماس گرفت گفت مششگل چیه و گفتم برادر عزبز کوچه بالای ما فببر داره پایینی فیبر داره به ما هم بدید خلاصه گفت بیا باهاش رفتیم پیش مسئول فیبر که آدم بد قلقی بود کلی بحث باهاش آخر گفت میکشیم و هرچی خراببو مشکلی پیش بیاد مسئولش خودتونید گفتم باشه همه چی گردن من . بعد یک هفته اومدن تو چند ساعت کابل و کشیدن و چون خونه ما نوساز بود و از اول همه واحدا کابل کشی بود وصل کردن و تمام. بگذریم که کار چند ساعته و حدود ۷ ماه طول کشید ولی خب انجام شد. حالا دوهفتس کابل و کشیدن و منتظر فعال کردنشیم و انگار میمیرن یه کاریو بی دردسر انجام بدن. واقعا درد کار دولتی تو مملکت گل و بلبل ما بقول شما از کولونسکوپی هم بیشتره. اما بازرسی و ۱۹۵ شکایت کنید اگه نزدیک شما باکس هست که انجام شدنیه. ولی خوب ازونجایی که تمامیه کارمندهای مملکت با مردم پدر کشتگی دارن و لذت میبرن از اذیت کردن برای همین پروسه طولانیه. برای ما حدود ۲۰۰ متر کابل کشیدن .
کابل مارو بدون هزینه تا خونه کشیدن و سرویس پس پرداخت ۱۶ مگ یک ساله زده تو پنل کاربری.
kenshikan
24-12-2021, 17:23
اين مورد شايد کار مخابرات نباشه. دزدي زياد شده. يکي اين که دزداي مشنگ فرق سيم مسي و فيبر رو نمي دونن. اولي فروش مي ره، دومي تو بازار مشتري چنداني نداره. دوم اين که خود فت پلاستيکي (يا به قول ضايعاتي ها: لاکي) هست و خوراک آآب کردن و بازيافته
توي بلوار ما يه ساله فيبر کشيدن، بعد ول کردن. چند جا ديدم دزدا اومدن يه حلقه چند متري فيبر اوتدور يا مالتي کور رو که بايد از فت بره تو کوچه يا سر آپارتمان ها آويزون بوده رو کندن و بردن. البته تازگي ها فهميدن به کاهدون زدن و کمتر سراغش ميان، ولي همين کارشون باعث شد فيبر چند تا کوچه ناقص بشه و بعدا بايد فيوژن سنگين بخوره که در اون صورت به هيچ وجه مثل اولش نميشه.
pipo4713
25-12-2021, 00:48
روی شیائومی ۶ برای باند ۲ تا سرعت ۱۰۰ الی ۱۲۰ دریافت میکنه و برای باند ۵ هم تا حداکثری که سرویس ارایه بده میگیره مثلا تا ۵۰۰ بدون اختلال هر دو باند خوب کار میکنه..
pipo4713
25-12-2021, 00:56
اگر فیبر کشی براتون نشده باشه.. به احتمال زیاد به دلیل نداشتن پیوستگی از کابینت تا FAT و به اینکه نمایشی بوده و خیلی از مشترکین ایراد گرفتن و یا درخواست سرویس کردن و همینطور برای راحت کردن خیال خودشون که ما سرویسی برای ارایه ندارم .. کندن و بردن... و یا دزد کنده.. اگر گفتن دزد کنده شما درخواست کنید که دوباره وصل کنن بذارن چونکه برای مخابرات اون باکس کلا ۲۰۰تومن میوفته اما برای مشترک بصورت عادی بخواد بخره باید ۴۰۰ تا ۶۰۰ پرداخت کنه.
nasi1962
27-12-2021, 20:43
منم دقیقا مثل شما یه ۶ ماه بیشتر همش میرفتم مخابرات به من که میگفتن کلا تو سطح استان تهران هیچ مخابراتی ثبت نام فیبر نوری نداره. اینجا مطرح کردم یکی از دوستان گفت که از بازرسی اقدام کن. منم ۱۹۵ شکایت کردم دفعه اول توجهی نکردن و گفتن ثبت نام نداریم. دفعه دوم با چندتا گوشی مختلف شکایت ثبت کردیم این دفعه تاثیر داشت و یکی از مخابرات تماس گرفت گفت مششگل چیه و گفتم برادر عزبز کوچه بالای ما فببر داره پایینی فیبر داره به ما هم بدید خلاصه گفت بیا باهاش رفتیم پیش مسئول فیبر که آدم بد قلقی بود کلی بحث باهاش آخر گفت میکشیم و هرچی خراببو مشکلی پیش بیاد مسئولش خودتونید گفتم باشه همه چی گردن من . بعد یک هفته اومدن تو چند ساعت کابل و کشیدن و چون خونه ما نوساز بود و از اول همه واحدا کابل کشی بود وصل کردن و تمام. بگذریم که کار چند ساعته و حدود ۷ ماه طول کشید ولی خب انجام شد. حالا دوهفتس کابل و کشیدن و منتظر فعال کردنشیم و انگار میمیرن یه کاریو بی دردسر انجام بدن. واقعا درد کار دولتی تو مملکت گل و بلبل ما بقول شما از کولونسکوپی هم بیشتره. اما بازرسی و ۱۹۵ شکایت کنید اگه نزدیک شما باکس هست که انجام شدنیه. ولی خوب ازونجایی که تمامیه کارمندهای مملکت با مردم پدر کشتگی دارن و لذت میبرن از اذیت کردن برای همین پروسه طولانیه. برای ما حدود ۲۰۰ متر کابل کشیدن .
کابل مارو بدون هزینه تا خونه کشیدن و سرویس پس پرداخت ۱۶ مگ یک ساله زده تو پنل کاربری.
مبارکتون باشه:» تست هم اگر تونستید بزارید.
واسه خیلی از دوستان دیدم که اذیت کردن بی دلیل. همش لج بازیه و شونه خالی کردنه.
واسه منم تا قبل از اینکه کاریو انجام بدن خیلی اذیتم کردن، ولی بیشتر از جانب 2020 بود که سرِکارمون میزاشتن برای یک مدتی.
ولی از وقتی با ریاستش ارتباطه مستقیم گرفتم عین بنز انجام دادن.
موقعه انجامه عملیات، الحق تو سریعترین حالته ممکن انجام دادن. یعنی صفر تا صد کار تو دو هفته تموم شد، چه نصب FAT و کابل کشی و اتصاله اینترنت برای تمامیه واحدها.
هزینه هایی هم که گرفتن حس میکنم نسبت به بقیه کمتر شده.
هزینه های شما چقدر شد برای مودم و کابل کشی؟ مودمتون چیه دقیقا؟
تو پنلتون زده پس پرداخت استاندارد یا محدود؟
alirezabz
28-12-2021, 13:07
مبارکتون باشه:» تست هم اگر تونستید بزارید.
واسه خیلی از دوستان دیدم که اذیت کردن بی دلیل. همش لج بازیه و شونه خالی کردنه.
واسه منم تا قبل از اینکه کاریو انجام بدن خیلی اذیتم کردن، ولی بیشتر از جانب 2020 بود که سرِکارمون میزاشتن برای یک مدتی.
ولی از وقتی با ریاستش ارتباطه مستقیم گرفتم عین بنز انجام دادن.
موقعه انجامه عملیات، الحق تو سریعترین حالته ممکن انجام دادن. یعنی صفر تا صد کار تو دو هفته تموم شد، چه نصب FAT و کابل کشی و اتصاله اینترنت برای تمامیه واحدها.
هزینه هایی هم که گرفتن حس میکنم نسبت به بقیه کمتر شده.
هزینه های شما چقدر شد برای مودم و کابل کشی؟ مودمتون چیه دقیقا؟
تو پنلتون زده پس پرداخت استاندارد یا محدود؟
ما سه هفتست تقریبا کابل کشی کردن ولی خبری از اینترنت نیست. کابل کشی ما بدون هزینه بود و فقط پول مودم و گرفتن. مودم ۸۲۴۵ هواوی پورت سبز .
برای نوع سرویس من بهشون گفتم ۵۰ مگ برای بزنید ولی اونا گفتن اول ۱۶ مگ بگیر بعد اگه خواستی سرویستو تغییر بده .تو پنل کاربری زده ۱۶ مگ ماهی ۱۸۰ گیگ بین الملل یک ساله پس پرداخت استاندارد. فعلا هم منتظر یک معجزه هستیم اینترنت و دایر کنن.
سلام دوستان
اینترنت من الان نزدیک دو هفته هست که سرعت دانلود اومده روی سی سرعت آپلود اومده زیر یک!
با ۲۰۲۰ تماس میگیرم ارجاع میده به پشتیبان اونم نمیتونه کاری کنه میگه دوباره زنگ بزن ۲۰۲۰
خلاصه پاس کاری!
موندم چیکار کنم راهی دیگه هست برا پیگیری؟!
پارامترهای دریافتی مودم هم میگن مشکلی نداره!
درکل پارامترها با موقعه ای که سرعتمخوب بود فرقی نکرده
Xx Hossein xX
28-12-2021, 22:32
دونه خط دیگه هم گرفتم با مودم HG8245Q که احتمالا فردا میان فیوژن میکنن با اون هم تست میذارم، ببینم فرقی داره یا نه.
سلام دوستان
اینترنت من الان نزدیک دو هفته هست که سرعت دانلود اومده روی سی سرعت آپلود اومده زیر یک!
با ۲۰۲۰ تماس میگیرم ارجاع میده به پشتیبان اونم نمیتونه کاری کنه میگه دوباره زنگ بزن ۲۰۲۰
خلاصه پاس کاری!
موندم چیکار کنم راهی دیگه هست برا پیگیری؟!
پارامترهای دریافتی مودم هم میگن مشکلی نداره!
درکل پارامترها با موقعه ای که سرعتمخوب بود فرقی نکرده
اگر شماره پیمانکار رو دارید مستقیم با شخص اصلی پیمانکار تماس بگیرید و بگید بیان بررسی کنن. سوکت ها رو هم یکمی در بیارید و فوت کنید شاید بهتر بشه.
nasi1962
30-12-2021, 18:42
ما سه هفتست تقریبا کابل کشی کردن ولی خبری از اینترنت نیست. کابل کشی ما بدون هزینه بود و فقط پول مودم و گرفتن. مودم ۸۲۴۵ هواوی پورت سبز .
برای نوع سرویس من بهشون گفتم ۵۰ مگ برای بزنید ولی اونا گفتن اول ۱۶ مگ بگیر بعد اگه خواستی سرویستو تغییر بده .تو پنل کاربری زده ۱۶ مگ ماهی ۱۸۰ گیگ بین الملل یک ساله پس پرداخت استاندارد. فعلا هم منتظر یک معجزه هستیم اینترنت و دایر کنن.
چرا میگی تقریبا؟ مگر کابل کشیه داخلیتون تموم نشده هنوز؟ اگر تموم شده دیگه نباید اینقدر طول میکشیده.
کانفیگش نهایت نیم ساعت زمان میبره سرپایی، که همونجا با گوشی پیمانکار خودش ردیف میکنه. بعد از ارساله اطلاعاته مودم به مرکز ارتباط برقرار میشه همون لحظه. اینها چیزیه که برای خود من اتفاق افتاده.
ارتباط FAT با مرکز هم میتونه براحتی تو چند ساعت انجام بشه. یعنی ارتباطه نهایی بعد از تمامه کابل کشیها، بیشتر از دو سه روز نباید زمان ببره در کل.
alirezabz
30-12-2021, 22:14
چرا میگی تقریبا؟ مگر کابل کشیه داخلیتون تموم نشده هنوز؟ اگر تموم شده دیگه نباید اینقدر طول میکشیده.
کانفیگش نهایت نیم ساعت زمان میبره سرپایی، که همونجا با گوشی پیمانکار خودش ردیف میکنه. بعد از ارساله اطلاعاته مودم به مرکز ارتباط برقرار میشه همون لحظه. اینها چیزیه که برای خود من اتفاق افتاده.
ارتباط FAT با مرکز هم میتونه براحتی تو چند ساعت انجام بشه. یعنی ارتباطه نهایی بعد از تمامه کابل کشیها، بیشتر از دو سه روز نباید زمان ببره در کل.
تقریبا منظور از مدت زمانی که کابل کشی تموم شده تا الان. خونه ما که کلا از اول چون نوسازه توسط سازنده کل واحدا فیبر کشی شده. یعنی
فقط آوردن تا دم خونه وصل کردن براحتی. ولی چرا دایر نمیشه خدا میدونه. به مسئول فیبر مخابرات چندین بار سر زدم میگن در دست اقدام هست. به رییس مخابرات گفتم گفت باید با مسئول فیبر هماهنگ کنید. به پیامانکار گفتم میگه دست ما نیست باید اونا خط و وصل کنن. به ۲۰۲۰ گفتم میگه باید به مخابرات منطقه بگید. خلاصه ۳هفتست مارو پاس کاری میکنن و خط وصل نمیکنن. بدبختی ما اینه که ما کل این مدت چندین ماهه که دنبال اینترنت بودیم کلا تو خونه هیچ اینترنتی نداشتیم. یعنی چون خونه خط مس نداره حتی adsl هم نداشتیم موبایل هم اینترنتش هیچ اوپراتوری آنتن درستی نداره . خیلی سخت گذشت. حالا ما خوشحال بودیم کابل کشی تموم شد و اینترنت دار شدیم بعد کلی زمان اینم از کار اینا. یعنی کاری نیست که بدون دردسر برای مردم راه بندازن.
pipo4713
03-01-2022, 01:26
تقریبا منظور از مدت زمانی که کابل کشی تموم شده تا الان. خونه ما که کلا از اول چون نوسازه توسط سازنده کل واحدا فیبر کشی شده. یعنی
فقط آوردن تا دم خونه وصل کردن براحتی. ولی چرا دایر نمیشه خدا میدونه. به مسئول فیبر مخابرات چندین بار سر زدم میگن در دست اقدام هست. به رییس مخابرات گفتم گفت باید با مسئول فیبر هماهنگ کنید. به پیامانکار گفتم میگه دست ما نیست باید اونا خط و وصل کنن. به ۲۰۲۰ گفتم میگه باید به مخابرات منطقه بگید. خلاصه ۳هفتست مارو پاس کاری میکنن و خط وصل نمیکنن. بدبختی ما اینه که ما کل این مدت چندین ماهه که دنبال اینترنت بودیم کلا تو خونه هیچ اینترنتی نداشتیم. یعنی چون خونه خط مس نداره حتی adsl هم نداشتیم موبایل هم اینترنتش هیچ اوپراتوری آنتن درستی نداره . خیلی سخت گذشت. حالا ما خوشحال بودیم کابل کشی تموم شد و اینترنت دار شدیم بعد کلی زمان اینم از کار اینا. یعنی کاری نیست که بدون دردسر برای مردم راه بندازن.
دوستان ببینید من قبلا هم توضیح دادم اینکه فیبر برای شخصی یک روزه وصل میشه برای شخصی حتی ۳ماه اصلا ربطی به اینکه همه چیز آماده است نداره...
اینکه برای شما فست فیوژن کردن و یا برای شخصی مدل دیگه فیوژن میشه ربطی نداره... شما روند خودتون رو دیدیدن اما روند دیگر دوستان و یا روند اصلی قرار نیست شبیه به هم دیگه باشه...
یه اصولی برای خودشون دارن به اسم طراحی .. طراحی فیبر کشی و طراحی شبکه فیبر.. برای همین برای هر شخصی با دیگری فرق داره...بابت همین موضوع ممکنه تا ۳ ماه هم طول بکشه... برای برای جلوگیری از این موضوع کمتر شدن زمان فوق میتونید پولیتیک بزنید و یا موضوع را مقداری با فشار از سمت خودتون انجام بدید...
بعد از مدت ۱ماه اگر فیبر کشی شده و هنوز اکانت شما تکلیفش معلوم نیست درخواست کنید تا اکانت سایت برای شما ارسال شه..
بعد از ارسال اکانت سایت اگر هنوز سرویس نداشتید.. باید خداکثر ۲۰ روز صبر کنید.. بعد از ۲۰ روز به مخابرات مراجعه کنید و اعلام کنید اگر ظرف مدت ۷ روز سرویس وصل نشه از طریق بازرسی بررسی میکنید.. و همینطور از بخش دایری سئوال کنید که مشکل کجاست و حتما اعلام کنید اون بخش خیلی زود مشکل رو برطرف کنه و اگر برای شما فیبر داخلی کشیده شده و هزینه کردید اگر برطرف نشه برای جمع آوری و عودت وجه مراجعه باید کنن. با این حالت ها تحت فشار گذاشتن البته با داشتن مدیریت موضوع از سمت شما خیلی زود به جواب میرسید.
alirezabz
05-01-2022, 01:37
یه سوال داشتم.
وای فای مودم ۸۲۴۵h به صورت پیش فرض خاموشه؟ من هنوز نتم دایر نشده همینجوری وصل کردم به برق ولی چراغ وای فای مودم روشن نمیشه. اول باید با کابل کانفیگ کرد تا چراغش روشن بشه یا وای فای دستگاه ایراد داره؟
interneti
05-01-2022, 20:59
سلام به همه دوستان کسی بوده که در شهر کاشان اینترنت فیبر نوری گرفته باشه؟
چنتا سوال دارم ازش:V4::V4::V4:
یه سوال داشتم.
وای فای مودم ۸۲۴۵h به صورت پیش فرض خاموشه؟ من هنوز نتم دایر نشده همینجوری وصل کردم به برق ولی چراغ وای فای مودم روشن نمیشه. اول باید با کابل کانفیگ کرد تا چراغش روشن بشه یا وای فای دستگاه ایراد داره؟
این روش تنظیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alirezabz
06-01-2022, 22:33
دوباره سلام. دوستان من مودمی که گرفتم از پیمانکار 8245h هست. تو مشخصاتی که روی دستگاه نوشته بازم ۸۲۴۵ هست. قیافه دستگاه دقیقا همون ۸۲۴۵ هست. ولی وقتی وارد تنظیمات دستگاه کخ میشی زده 8240h. این یعنی چی؟ درسته یا پیمانکار مودم 8240 رو جای 8245 لیبل زده بهم قالب گرده؟ میشه لطفا یکی بهم توضیح بده؟
درضمن وقتی مودم رو روشن میکنی وای فای دستگاه کار نمیکنه. هیچ قسمتی هم تو صفحه تنظیمات برای فعال کردن وای فای نداره. تو قسمت wlan که میری فقط یه گزینه هست برای خاموشی خودکار wlan اونم کار نمیکنه. دکمه سخت افزاری دستگاه رو برای روشن کردن وای فای میزنم اونم کاری انجام نمیده.
سلام دوستان
من در حال حاضر اینترنت vdsl مخابرات دارم
مخابرات به من گفت فعلا در منطقه شما ftth پشتیبانی نمیشه
این باکس سمت راست در کوچه ی بالایی ما وجود داشت و نوشته ONU . طبق سرچ هایی که کردم مربوز به فیبر نوری میشه فکر کنم .
آیا این باکس مربوط به ONU هست ؟
اگر نیست . مخابرات با هزینه ی شخصی فیبر نوری رو بستر سازی میکنه ؟ کسی تجربه داشته ؟
alirezabz
09-01-2022, 13:19
سلام دوستان
من در حال حاضر اینترنت vdsl مخابرات دارم
مخابرات به من گفت فعلا در منطقه شما ftth پشتیبانی نمیشه
این باکس سمت راست در کوچه ی بالایی ما وجود داشت و نوشته ONU . طبق سرچ هایی که کردم مربوز به فیبر نوری میشه فکر کنم .
آیا این باکس مربوط به ONU هست ؟
اگر نیست . مخابرات با هزینه ی شخصی فیبر نوری رو بستر سازی میکنه ؟ کسی تجربه داشته ؟
نه این fat فیبر نوری نیست. شما تو گوگل سرچ کن fat فیبر نوری نمونه هاشو میتونی ببینی. بعد بگرد تو کوچه بالایی یا پایینی یا کوچه خودتون هست یا نه اگه باشه حتما باید تو مسیری باشه که عرض کوچه خیابون رد نکنه و مسیر دیواری بیاد بره تو خونتون و رییس مخابراتتون ادم درستی باشه نهایت یکی دوماه اگه مثل ما ما اذیت کن باشه یک سال. کابل کشی بستگی به متراژ داره . مال من و با طرح پس پرداخت یکساله هزینه ای بابت کابل بیرون نگرفتن ولی برای بعضیهارو گرفتن. ولی یه سر برو مخابرات مستقیم پیش رییس فقط . با مسئول پشت باجه حرف نزن دیدی اگه درست شدنیه و آدم خوبیه پیگیر شو.
دوباره سلام. دوستان من مودمی که گرفتم از پیمانکار 8245h هست. تو مشخصاتی که روی دستگاه نوشته بازم ۸۲۴۵ هست. قیافه دستگاه دقیقا همون ۸۲۴۵ هست. ولی وقتی وارد تنظیمات دستگاه کخ میشی زده 8240h. این یعنی چی؟ درسته یا پیمانکار مودم 8240 رو جای 8245 لیبل زده بهم قالب گرده؟ میشه لطفا یکی بهم توضیح بده؟
درضمن وقتی مودم رو روشن میکنی وای فای دستگاه کار نمیکنه. هیچ قسمتی هم تو صفحه تنظیمات برای فعال کردن وای فای نداره. تو قسمت wlan که میری فقط یه گزینه هست برای خاموشی خودکار wlan اونم کار نمیکنه. دکمه سخت افزاری دستگاه رو برای روشن کردن وای فای میزنم اونم کاری انجام نمیده.
این دو تا در شکل ظاهری کاملا متفاوت هستن . مثلا پورت usb بغلش
alirezabz
10-01-2022, 15:10
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام . برای ماهم بعد کلی بدبختی راه افتاد. اینم نتایجش.
با قندشکن اکسپرس دانلود رو هر سروری میانگین ۵۰ بیشتر نمیده.
با قند شکن اسپیدیفی باز اوضاع بهتره تو عکس میبینید.
تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن.
مودمم هم خراب بود و زنگ زدم پیمانکار یکی دیگه فرستاد.
تست رو وای فای ۶ با روتر شیائومی گرفته شده. نسبت به قیمت واقعا عالیه.
یعنی گوشیهایی که وای فای ۶ پشتیبانی میشن با این روتر رو کانال ۵ مگاهرتز نهایت سرعت و میتونن داشته باشن. با تشکر
nasi1962
11-01-2022, 00:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[IMG]
خیلی مبارکه داداش.
پینگت خیلی خوبه، ولی سرعته دانلود و آپلودت پایین میزنه یکم.
یادمه قبلا هم گفتم، مثلا برای برخی سرعتشون بالاتره، ولی پینگشون بده. و برای برخی پینگشون مقداری بهتره ولی سرعتشون کمتره.
ببین آپتیکال پاورتو (TX/RX) چند زده تو پنل ادمین 192.168.1.1
فیوژن کردی یا کانکشنه فست؟
alirezabz
11-01-2022, 01:29
خیلی مبارکه داداش.
پینگت خیلی خوبه، ولی سرعته دانلود و آپلودت پایین میزنه یکم.
یادمه قبلا هم گفتم، مثلا برای برخی سرعتشون بالاتره، ولی پینگشون بده. و برای برخی پینگشون مقداری بهتره ولی سرعتشون کمتره.
ببین آپتیکال پاورتو (TX/RX) چند زده تو پنل ادمین 192.168.1.1
فیوژن کردی یا کانکشنه فست؟
فدات ممنون
Rx -20.5 هست . ما آپارتمانی که هستیم نوسازه. موقع ساخت از قبل فیبر کشی شده بود. ما با سر کوچه تقریبا ۱۰ متر فاصله داریم. فت رو گذاشتن سرکوچه کابل رو یک سره کشیدن تو خونه وصل کردن به جعبه ای که تو پارکینگ خونه بود. حالا نمیدونم بهش میگن فست یا فیوژن.
نهایت سرعتی که با ip خارجی میگیرم همینا تو عکس هست. تو تست سرعت با ip داخلی از ۳۵۰ شروع میشه میاد رو ۲۰۰. حالا کاری میشه کرد که بهتر بشه تنظیمی چیزی میشه کرد یا نه زیاد وارد نیستم اگه از بچه ها کسی میدونه لطف کنه راهنمایی کنه. در ضمن چه وی پی انی پیشنهاد میدید که بگیرم که سرعتش بالاست. هم بشه رو روتر ست کرد
Scene Creator
12-01-2022, 13:48
با قندشکن اکسپرس دانلود رو هر سروری میانگین ۵۰ بیشتر نمیده.
با قند شکن اسپیدیفی باز اوضاع بهتره تو عکس میبینید.
تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن.
مودمم هم خراب بود و زنگ زدم پیمانکار یکی دیگه فرستاد.
تست رو وای فای ۶ با روتر شیائومی گرفته شده. نسبت به قیمت واقعا عالیه.
یعنی گوشیهایی که وای فای ۶ پشتیبانی میشن با این روتر رو کانال ۵ مگاهرتز نهایت سرعت و میتونن داشته باشن. با تشکر
پینگت 6 هستش با VPN میاد بالای 70 ؟ اینجوری که خیلی بده. کسی وی پی انی سراغ داره که بتونیم تحریم هارو باهاش دور بزنیم و سرعت رو کاهش نده؟
سلامدوستان
الان من یک ماه هست درگیر افت سرعتم هر چی زنگ میزدم ۲۰۲۰ اونا هم میفرستادن برا پشیبان هیچ کاری نمیکردن!
تا اینکه دو روز پیش از طریق ۱۹۵ شکایت کردم امروز اومدن برا بررسی همه چی خوب بود همه جا رو چک کردن rx هم تا جایی که ممکن بود کم کردن الان روی ۲۱.۵ هست ولی همچنان سرعت دانلود تقریبا روی ۳۰ سرعت آپلود به یک نمیرسه!!!!
دیگه خودشون هم کلافه شدن
خلاصه مشکل من همچنان پابرجاست
گفتن مشکل دیگه اصلا از خط نیست (حتی دو سه جا دوباره فیوژن کردن توخونه اومدن چک کرد)
به نظر شما مشکل از کجا باید باشه؟؟؟!!!!
سلامدوستان
الان من یک ماه هست درگیر افت سرعتم هر چی زنگ میزدم ۲۰۲۰ اونا هم میفرستادن برا پشیبان هیچ کاری نمیکردن!
تا اینکه دو روز پیش از طریق ۱۹۵ شکایت کردم امروز اومدن برا بررسی همه چی خوب بود همه جا رو چک کردن rx هم تا جایی که ممکن بود کم کردن الان روی ۲۱.۵ هست ولی همچنان سرعت دانلود تقریبا روی ۳۰ سرعت آپلود به یک نمیرسه!!!!
دیگه خودشون هم کلافه شدن
خلاصه مشکل من همچنان پابرجاست
گفتن مشکل دیگه اصلا از خط نیست (حتی دو سه جا دوباره فیوژن کردن توخونه اومدن چک کرد)
به نظر شما مشکل از کجا باید باشه؟؟؟!!!!
با این توضیحات شما مشکل خط ندارین مشکل از تنظیمات اکانتیگ مرکز هست . (عمدا یا ...) نفر اصلی مسول اکانت مرکز خودتون رو حضوری پیدا کنید
با این توضیحات شما مشکل خط ندارین مشکل از تنظیمات اکانتیگ مرکز هست . (عمدا یا ...) نفر اصلی مسول اکانت مرکز خودتون رو حضوری پیدا کنید
کارهای فیبر شهر ما با نگهداری همش دست یک نفره
ربطی به اونا نداره؟
از خود مخابرات پیگیر بشم؟
کارهای فیبر شهر ما با نگهداری همش دست یک نفره
ربطی به اونا نداره؟
از خود مخابرات پیگیر بشم؟
اگه بخش تنظیمات اکانت هم دست ایشونه به همون بچسب ولی معمولا اینطوری نیست اگه در شهر کوچیک زندگی می کنید با نهایتا سه چهار تا مرکز مخابراتی سعی کنید در ساختمان اصلی مخابرات شهرتون دنبال فرد اصلی باشین
alirezabz
13-01-2022, 15:04
اگه بخش تنظیمات اکانت هم دست ایشونه به همون بچسب ولی معمولا اینطوری نیست اگه در شهر کوچیک زندگی می کنید با نهایتا سه چهار تا مرکز مخابراتی سعی کنید در ساختمان اصلی مخابرات شهرتون دنبال فرد اصلی باشین
عزیز شاید از تجهیزات خودت چیزی مشکل داره. مثلا پچکورد اشتباهی زده باشی یا اصلا خراب باشه. مودمت خراب باشه . یا سوکت پیریزت خاک گرفته
عزیز شاید از تجهیزات خودت چیزی مشکل داره. مثلا پچکورد اشتباهی زده باشی یا اصلا خراب باشه. مودمت خراب باشه . یا سوکت پیریزت خاک گرفته
البته اشتباهی بنده رو نقل قول کردین . در هر صورت توصیه من با توجه به مطلبی که گفتنه
امروز اومدن برا بررسی همه چی خوب بود همه جا رو چک کردن rx هم تا جایی که ممکن بود کم کردن الان روی ۲۱.۵ هست ولی همچنان سرعت دانلود تقریبا روی ۳۰ سرعت آپلود به یک نمیرسه!!!!
بزرگوار از جانب پشتیبان تمام موارد چک شد افت فیبر هم به گفته خودشون عالی هست rx 21.5
و تاکید کردن به هیچ عنوان مشکل از خط نیست!
alirezabz
14-01-2022, 14:56
بزرگوار از جانب پشتیبان تمام موارد چک شد افت فیبر هم به گفته خودشون عالی هست rx 21.5
و تاکید کردن به هیچ عنوان مشکل از خط نیست!
منم همینو میگم .کیفیت خط اوکیه ولی خوب ویسله الکترونیکیه شما نمیتونی با اطمینان بگی دستگاهم سالمه.ببینید من مثلا مودم نو گرفتم همه چیو خوب نشون میداد ولی وای فای دستگاه مشکل داشت با کابل هم کندی سرعت داشتم تعویضش کردم . بعد دیگه به دلم نشست یه روتر خریدم ولی بازم سرعتم ضعیف بود . یه کابل شبکه cat 7 خریدم وصل کردم مشکلم حل شد. میگم از هر چیزی میتونه مشکل به وجود بیاد. حالا بالاخره از یجایی مشکلتون باید حل بشه.
سلام به همه دوستان،بنده مدت زیادی هست این تاپیک رو دنبال میکنم،خیلی از تجربه دوستان و راهنمایی ها استفادهکردم واقعا دستتون درد نکند.:»:D:thumbsup:
سوال بنده این هست کسی تونسته از منطقه مخابراتی شهید حق شناس(تهران،میدان المپیک)سرویس فیبر نوری بگیره؟سال پیش حضوری رفتم دست به سرم کردن،۴_۵ سالی میشه هر روز توسط adsl شکنجه میشم!دیگه کافیه:biggrin:
Scene Creator
15-01-2022, 17:22
هزینه هر گیگ حجم اضافه اینترنت تانوما چه میزانه؟
hojat30005
16-01-2022, 17:20
سلام
هزینه خط فیبر نوری که برای ثبت نام مخابرات میگیره چقدر هست و بسته اینترنت یا مودم هم هنوز روی ثبت نامداره?
برای ثبت نام مجتمع ها حداقل باید چند تا واحد درخواست بدیم تا برای کابل کشی بیایند ممنون اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کند
armin_punisher6
16-01-2022, 22:46
سلام
هزینه خط فیبر نوری که برای ثبت نام مخابرات میگیره چقدر هست و بسته اینترنت یا مودم هم هنوز روی ثبت نامداره?
برای ثبت نام مجتمع ها حداقل باید چند تا واحد درخواست بدیم تا برای کابل کشی بیایند ممنون اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کند
شهر با شهر فرق میکنه.مثلا رشت توی آپارتمان ما فقط من درخواست فیبر دادم و حدود 360 تومان هزینه شد.گفتن اگه بالای 4 واحد درخواست بدن دیگه 360 رو نمیدین.مودم رایگان هم نداشتن و 1500 مودم هواوی hs8545m5 بهم دادن.
alirezabz
17-01-2022, 14:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام. امروز سرویسم رو از پس پرداخت ۱۶ مگ به پیش پرداخت ۵۰ مگ تغییر دادم. سرعت دانلود سرور خارجیم دو برابر شد تقریبا. نتیجه اینکه پیش پرداخت خیلی بهتره از پس پرداخت تو سرعت دانلود.
Scene Creator
17-01-2022, 14:50
سلام. امروز سرویسم رو از پس پرداخت ۱۶ مگ به پیش پرداخت ۵۰ مگ تغییر دادم. سرعت دانلود سرور خارجیم دو برابر شد تقریبا. نتیجه اینکه پیش پرداخت خیلی بهتره از پس پرداخت تو سرعت دانلود.
پینگت چقدر بالاست؟ استانداردش فکر کنم زیر 60 باید باشه. هر گیگ حجم اضافه واسه این سرویس چه قیمتی داره؟
alirezabz
17-01-2022, 19:10
پینگت چقدر بالاست؟ استانداردش فکر کنم زیر 60 باید باشه. هر گیگ حجم اضافه واسه این سرویس چه قیمتی داره؟
نا عزیز فک نکنم هیچ استانداردی برای پینگ خارجی باشه. پینگ بسته به نوع
وی پی ان و سرور و موقعیت خودتون و زیر ساخت ها فرق میکنه. من با یه وی پی ان فرانکفورت پینگ ۵۵ گرفتم با یکی دیگه ۸۷.
ایتم لیست قیمت حجم اضافه:
nasi1962
17-01-2022, 22:35
سلام یکی دو روزه افت مسیر از ( 19.80- ) الی ( 20.02- ) رسیده به حدود ( 20.50- ) الی ( 21.02- )
البته از ( 21.02- ) بیشتر نمیشه.
آیا ممکنه دلیلش از سرمای هوا، و برف و بارون یا حتی گرم بودنه اتاق باشه؟
در کل بر چه اساسی، این شماره ها تغییر میکنه؟
کسی میدونه؟
MMDFullHD
18-01-2022, 02:23
سلام یکی دو روزه افت مسیر از ( 19.80- ) الی ( 20.02- ) رسیده به حدود ( 20.50- ) الی ( 21.02- )
البته از ( 21.02- ) بیشتر نمیشه.
آیا ممکنه دلیلش از سرمای هوا، و برف و بارون یا حتی گرم بودنه اتاق باشه؟
در کل بر چه اساسی، این شماره ها تغییر میکنه؟
کسی میدونه؟
استیبل ترین کانکشن توی جهان همین فایبر تو ایکس هستش
توی کاناداش توی سویس ک کوهستانی هستش و هوا منفی زیر ۱۰ درجه میشه یارو ۱ مگابیت هم از نتش دراپ نمیشه
بیشترش بخاطر تجهیزات استفاده شده مزخرف چینی هستش
زیاد حساسیت به خرج نده همینم داری خداتو شکر کن رفیق تو ایران اینو داری
راضی باش کفر نعمت کند کفر را زیاد :biggrin:یهو دیدی فردا اومدن فت رو کندن بردن دوتا دزد یا خود مخابرات :laughing:
چش شور نیستیما ولی خب ی صدقه و اسپند هم براش دود کن
Scene Creator
19-01-2022, 17:29
ممنون از لیست قیمت ها.
دوستان کسی وی پی انی سراغ داره که پینگ رو تغییر نده و افزایش نده؟ یا حداقل افزایش رو داشته باشه؟
alidorost
20-01-2022, 11:22
کاربران اینترنت کارزاری برای شکستن انحصار مخابرات و افزایش سرعت اینترنت راهاندازی کردند
درخواست از رئیسجمهور، رئیس مجلس و وزیر ارتباطات برای ورود به مسئله اینترنت ثابت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 8 دقیقه پیش0 خواندن این مطلب 4 دقیقه زمان میبرد
کاربران اینترنت در ایران با راهاندازی و امضای یک کارزار اینترنتی خواستار «افزایش سرعت و کیفیت اینترنت کشور با شکستن انحصار مخابرات» شدند.
در این کارزار، از رئیسجمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر ارتباطات خواسته شده است به انحصار شرکت مخابرات پایان دهند تا اینترنت ثابت بتواند رشد و توسعه پیدا کند و کاربران خانگی شاهد افزایش سرعت اینترنت ثابت باشند.
این کارزار ۱۷ آذر ماه آغاز شده و تا ۳۰ اسفند ماه ادامه داد و تا کنون بیش از ۷ هزار نفر آن را امضا کردند.
متن کارزار شکست انحصار مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به شرح زیر است:
شیوع کرونا در کشور وضعیت وخیم اینترنت ثابت کشور را بیشتر از هر زمان دیگری به رخ کشید. طبق نظر کارشناسان این حوزه تنها فیبر نوری مشکل کیفیت و کندی اینترنت کشور را حل میکند.
اینترنت ثابت به دلیل قیمت بهصرفه و امکان ارائه بالاترین سرعتها، در دنیا بسیار محبوب است، اما در ایران عدم توسعه زیرساختها و سرمایهگذاری لازم موجب عقبماندگی اینترنت ثابت شده است.
اینکه دولتها برای شبکه ملی پهن باند و توسعه دسترسی پهن باند ثابت مبتنی بر فیبر سرمایهگذاری میکنند موضوعی اصولی است. اما این موضوع نباید به انحصار بیشتر اپراتور غالب کمک کند.
دولتها بیطرف هستند و میتوانند در زیرساختهای ارتباطی که نیاز به سرمایهگذاری زیاد دارد و بازگشت سرمایه آنها بلندمدت است، سرمایهگذاری کنند. در ۱۰ سال گذشته فرسوده بودن شبکه مخابرات و انحصار در شبکه انتقال و فراهم نبودن زیرساختهای شبکه دلیل اصلی شکایت شرکتهای اینترنتی بر سر توسعه خدماتشان عنوان میشود.
گزارش فصلی رگولاتوری که مربوط به سه ماه اول سال ۱۴۰۰ است، وضعیت نهچندان خوشایند ۱۷ شرکت اینترنتی بخش خصوصی یا همان FCPها را نمایان کرد. ۱۷ شرکتی که سهمشان از بازار بعد از بیش از دو دهه فعالیت به ۱۲درصد و تعداد مشترکان اینترنت ثابت به ۱۰میلیون و ۳۹۷هزار مشترک میرسد.
در حالی که اینترنت ثابت نزدیک به بیش از ۵۰درصد بازار ارتباطی کشورهای بزرگ دنیا را پوشش میدهد، آینده فعالیت ۱۷ شرکت اینترنت ثابت کشور در هالهای از ابهام قرار دارد. انحصار مخابرات در اشتراکگذاری زیرساخت لازم به FCPها برای توسعه شبکه خودشان بر مبنای تکنولوژیهای جدید از موانعی است که شرکتهای اینترنت ثابت به آن اشاره میکنند.
کارشناسان این حوزه عمده دلیل موفق نبودن صدور پروانه FCP در کشور و جواب ندادن برنامهریزیها برای توسعه فیبرنوری و VDSL را عدم همکاری مخابرات و پافشاری این شرکت روی انحصار تجهیزاتی که دارد میدانند.
با اجرای مصوبه ۲۶۰ (بیت استریم) سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار بود زیرساختهای فیبرنوری در بخش دسترسی شرکت مخابرات با شرکتهای دارنده پروانه FCP و Servco به اشتراک گذاشته شود و با رفع انحصار مخابرات در این بخش، کیفیت خدمات افزایش یافته و امکان انتخاب برای مشترکان فراهم شود اما این مصوبه به دلایل مختلف تاکنون اجرا نشده.
قرار بود ۵میلیون پورت VDSL تا پایان کار دولت دوازدهم واگذار شود؛ اما در نهایت تنها ۵۰۰هزار پورت در این زمینه در کشور فعال است. مخابرات برای ایجاد ۵میلیون پورت اعلام آمادگی کرده بود اما با گذر زمان هیچ اقدامی از سوی مخابرات انجام نشد و قرارداد بیتاستریم هم با شرکتهای بخش خصوصی با تغییر مدیریت در مخابرات تعلیق شد.
اکثر مردم به دلیل اینکه دیتای موبایل پرسرعتتر و باکیفیتتر است، بهسمت استفاده از اینترنت سیار میروند و همین هم به ظرفیتهای شبکه موبایل کشور فشار وارد میکند و بارها از سوی اپراتورهای همراه و کارشناسان اشباع شبکه تلفن همراه مطرح شده و در حال حاضر هم شاهد افت کیفیت شبکه آنها در کشور هستیم.
در حوزه امکانات زیربنایی و پایهای مانند داکتها، سابداکتها، کانالها، سیم مسی، حوضچههای مخابراتی و متعلقات مربوط که هزینهبر است یک انحصار طبیعی وجود دارد. یعنی ایجاد این امکانات توسط یک شرکت دیگر به هیچ عنوان نه از نظر اجرایی امکانپذیر است و نه از نظر اقتصادی بهصرفه.
کانالها، داکتها و حوضچههای مخابراتی در واقع مسیر عبور فیبر نوری هستند. با خصوصی شدن شرکت مخابرات ایران، این زیرساختهای عمومی منحصراً در اختیار این شرکت قرار گرفتند و درنتیجه، توسعه ارتباطات ثابت در کشور منوط به رفتار مخابرات شد. اما مخابرات طی سالهای اخیر نشان داد که با وجود مصوبات سازمان تنظیم مقررات و حتی انعقاد قرارداد با شرکتها، برای توسعه اینترنت پرسرعت همکاری کامل را انجام نمیدهد.
اشتباهات در واگذاری مجموعه مخابرات باعث ایجاد برخی انحصارها شده است. این اشتباه در سال ۱۳۸۸ رخ داد و داکتها و سیم مسی که جزء اموال مردم است، به مخابرات واگذار شد.
انحصار مخابرات قطعاً نقش جدی دارد و شرکتها هر کاری بخواهند بکنند، نیاز به مسیر ارتباطی دارند که سیم مسی و مسیر در انحصار مخابرات است؛ چه این اتفاق بخواهد از مرکز و چه از کافوهای مخابرات رخ دهد.
واضح است که مخابرات میخواهد تمام لایههای سرویس را خودش بدهد و طبیعی است که به شرکتهای رقیب خود در چنین شرایطی عملاً تا آنجا که بتواند راه نخواهد داد؛ گرچه خود نه در این زمینه موفق بود و نه توانسته سودآوری ایجاد کند.
شرکتهای دارنده پروانه ثابت هر چقدر سرمایهگذاری و تلاش کنند، وقتی فضای ارتباط کانکشن با مخابرات حل و فصل نشود، نتیجهای در سطح امکانات و توانایی کشور به دست نمیآید.
از آنجایی که امکانات شرکت مخابرات مویرگی و جزء منابع ملی کشور است و نباید در انحصار یک شرکت یا اپراتور آن هم از نوع غیردولتی باشد از شما درخواست پیگیری جدی در این حوزه و شکستن انحصار این شرکت یک بار برای همیشه را داریم.
هنوز شرکت مخابرات و وزیر ارتباطات نسبت به این کارزار واکنشی نداشتند اما احتمالا با افزایش امضاها و ارسال این کارزار برای رسانهها و پیگیری و تبلیغ آن، باید منتظر واکنش نهادها و مسئولین باشیم.
دولت در نیمه بهمن ماه میخواهد پروژه فیبرنوری خانگی را کلید بزند که در آن پیشبینی شده است تا سال ۱۴۰۳ نزدیک به ۸۰ درصد کاربران خانگی و ۲۰ میلیون کار در مجموع به اینترنت فیبرنوری پرسرعت متصل شوند. البته، همین پروژه نیز بخش اعظم آن در دست مخابرات است که گفته باید تعرفههای تلفن ثابت و اینترنت و خدمات به FCP تغییر کند تا حاضر به همکاری شود.
نظر شما درباره این کارزار چیست؟ آیا حاضر هستید این کارزار را امضا کنید؟ تصور میکنید رئیس جمهور، رئیس مجلس و وزیر ارتباطات به این کارزار پاسخ دهند؟
Scene Creator
20-01-2022, 12:57
ذوستان این سرویس های فیبرنوری شما ایپی ثابت داره؟ یا مثل اینترنت همراه با هربار روشن و خاموش کردن مودم آیپیتون تغییر میکنه؟
Sahandb77
21-01-2022, 14:10
ذوستان این سرویس های فیبرنوری شما ایپی ثابت داره؟ یا مثل اینترنت همراه با هربار روشن و خاموش کردن مودم آیپیتون تغییر میکنه؟
Ip static رو باید جداگونه خریداری کنید، ماهی ۱۰ تا ۱۵ تومن هستش
معمولاً آی پی ثابت نداره و به صورت داینامیک هست.
برای دریافت آی پی ثابت سرویس دهنده هزینه دریافت میکنه.
بسته به سرویس دهنده قیمت متفاوت هست.
در حال حاضر قیمت هر ماه آی پی ثابت مخابرات 10 هزار تومان هست.
alirezabz
25-01-2022, 15:39
سلام.
از امروز صبح چراغ los مودم داره چشمک میزنه و اینترت قطع شده. پچ کورد و چک کردم تمیز کزدم.
اتصالات دیگه رو هم چک کردم.مسیر کابل هم بیرون خونه چک کردم . مشکلی نبود. امکان داره پچ کورد خود بخود خراب شده باشه.؟ یا کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟
سلام.
از امروز صبح چراغ los مودم داره چشمک میزنه و اینترت قطع شده. پچ کورد و چک کردم تمیز کزدم.
اتصالات دیگه رو هم چک کردم.مسیر کابل هم بیرون خونه چک کردم . مشکلی نبود. امکان داره پچ کورد خود بخود خراب شده باشه.؟ یا کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟
درود.. زنگ بزنید پیمانکار بیان براتون درستش میکنن. عین همین مشکل برای من پیش اومد و چراغ los روشن شد. زنگ زدم , اومدن یک دستگاهی رو به پچ کورد زدن و اتصال رو چک کردن و گفتند نویز خیلی زیاد شده و قطعی از همینه . همکارشو فرستاد اتاق کانفیگ و تجهیزات داخل مجتمع و 3 سوت درستش کرد و رفتن . سر جمع 10 دقیقه طول کشید.
alirezabz
26-01-2022, 11:05
درود.. زنگ بزنید پیمانکار بیان براتون درستش میکنن. عین همین مشکل برای من پیش اومد و چراغ los روشن شد. زنگ زدم , اومدن یک دستگاهی رو به پچ کورد زدن و اتصال رو چک کردن و گفتند نویز خیلی زیاد شده و قطعی از همینه . همکارشو فرستاد اتاق کانفیگ و تجهیزات داخل مجتمع و 3 سوت درستش کرد و رفتن . سر جمع 10 دقیقه طول کشید.
زنگ زدم پیمانکار.از بیرون تماس گرفتن گفتن ببین درست شده. دیدم اینترنت وصل شده اما rx شده ۲۵. قبل قطع شدن بین ۱۹ و ۲۰ بود. بهشون گفتن rx اومده بالا میگه اسپیلیتر گذاشتیم سر مسیر بخاطر اونه.
hoseinrh2
29-01-2022, 17:51
سلام دوستان من آیا این یونیت برای FTTx هست یاخیر؟ مخابرات میگه برای فیبرنوری نیستو نمیتونیم بهت تانوما بدیم ولی چک کردم روی باکس نوشته ONU یا optical network Unit ولی مخابرات ولیعصر عکسشو نشون میدن میگم بیاین وصل کنید فاصله نزدیک ترینش 50 متره میگه این اصلا فیبر نیست
mehdi_08
29-01-2022, 20:45
سلام دوستان من آیا این یونیت برای FTTx هست یاخیر؟ مخابرات میگه برای فیبرنوری نیستو نمیتونیم بهت تانوما بدیم ولی چک کردم روی باکس نوشته ONU یا optical network Unit ولی مخابرات ولیعصر عکسشو نشون میدن میگم بیاین وصل کنید فاصله نزدیک ترینش 50 متره میگه این اصلا فیبر نیست
اون سیم ها سیم مسی هستن
خط قدیمی ها
حالا جعبه ش جدیده فقط
k-19widowmaker
02-02-2022, 10:10
دوستان به نظر شما این حجم که من گرفتم خوبه
djkavehtnt
03-02-2022, 13:08
دوستان به نظر شما این حجم که من گرفتم خوبه
بدک نیست. با توجه به اینکه کابل کشی و مودم تون رایگان بوده مخابرات باید پول این 2 تا رو یه جوری در بیاره توی این 36 ماه :)
بنابراین حجم کمتری بهتون میده توی این طرح. در صورتی که خودم سرویس 50 مگ عادی رو دارم ولی به جای اینکه مثل شما ماهیانه 210 گیگ حجم داشته باشم ماهی 525 گیگ حجم دارم با همین قیمت و دیگه نیازی به خریدن ترافیک شبانه نمیشه
همچنین چون پیش پرداخت هستید و کل حجم رو یه جا بهتون دادن حواستون به مصرف باشه. چون اگه تموم بشه تا پایان این دوره 36 ماهه مجبور میشید ترافیک اضافه بخرید که کلی هم گرونه
mehde_682
05-02-2022, 09:33
سمت فردیس کسی هست تونسته باشه فیبر نوری بگیره؟؟؟؟
and-roid2
06-02-2022, 13:47
اجرای پروژه FTTH شاتل - قم
آقا من کل این تاپیک رو خوندم ولی یکی نگفت از کجا میتونیم ثبت نام کنیم؟ هر چی سرچ میکنم تانوما گیلان فقط میاد. برای اصفهان کجا باید ثبت نام کنیم؟
Scene Creator
07-02-2022, 12:44
آقا من کل این تاپیک رو خوندم ولی یکی نگفت از کجا میتونیم ثبت نام کنیم؟ هر چی سرچ میکنم تانوما گیلان فقط میاد. برای اصفهان کجا باید ثبت نام کنیم؟
باید بری مخابرات درخواست بدی
MMDFullHD
07-02-2022, 14:19
با مدیر بخش اداره مرکزی شهریار صحبت کردم جز شهرک های صنعتی و شهرک هایی مثل شاهد اداری
خیابون ولیعصر شهریار
جای دیگه ای فیبر نداره
:sad: نقشه رو نگاه کرد دقیقا سر خیابون فیبر رد شده برای دکل همراه و دادگستری و ...
حتی گفتم ی فت هم میشه بکشید و هزینه رو بدم شخصااا قبول نکردن
دیگه چیکار میشه کرد
خسته شودیم بخدا
با سلام خدمت همگی دوستان
والا ما بعد از یک سال و چندماه استفاده از فیبر به شکل پیش پرداخت ماهانه اتفاقی که افتاد اومدیم گفتیم چه کاریه یه جا پیش پرداخت یکساله ۶۰۰۰ گیگ بگیریم که گرفتیم بعد اون به یه سری داستانا خوردیم
مثه این مورد که تمام یک سال و خورده ای قبل از ۵۲۵ گیگ ماهانه حدود ۱۰۰ تا ۱۸۰ گیگ حجم اضافه میومد انتهای ماه!
و یا تمام این مدت سرعت فیکس بالای ۲۰۰ مگ دانلود و۱۰۰ مگک آپلود بود
منتها هم از ماه اول تمدید سالانه ما ۵ روز زودتر حجممون تموم شد که اولین باره که بعد کلی بالا پایین و اینور اونور و کلی تنظیمات امنیتی و مک آدرس و ... کمی بهتر شد ولی باز خیلی نه و همچنان مصرف عجیب غریب بالا رفته!
و هم الان یه سه چهار روزی هست که سرعت مثلا میگم توی اسپید تست از ۶۵۰ مگ شروع میشد و لیمیت میشد روی ۲۰۰-۲۲۰ مگ ولی الان یه ضرب میره تا ۱۴۰-۱۵۰ نهایت و حتی گاها کمتر که چندین بار توی ساعات مختلف و با ریست مودم اصلی باز توفیقی حاصل نشد که نمیدونم این مشکل از مخابرات و کارشکنی هاشونه یا چیز دیگه!!!
k-19widowmaker
08-02-2022, 05:47
فرم ش را از سایت مخابرات جمع کردن (سایت جدید)
اگر محلتون کشیدن مستقیم برید دفتر پیشخوان دولتی صبت نام کنید
سپس برید مخابرات منطقه ای و پیگیر باشید .
الا هول قوه الا بالله
nima_baran_abi
08-02-2022, 23:05
دوستان سلام.
مدتیه که شبها سرعت روی سرورهای خارجی به شدت برای من اومده پایین.یعنی توی سایت fast.com در طول روز سرعت من رو 200 نشون میده اما شبا حدود 10 !.این موضوع طبیعیه ؟
k-19widowmaker
09-02-2022, 08:13
دوستان سلام.
مدتیه که شبها سرعت روی سرورهای خارجی به شدت برای من اومده پایین.یعنی توی سایت fast.com در طول روز سرعت من رو 200 نشون میده اما شبا حدود 10 !.این موضوع طبیعیه ؟
نه طبیعی نیست .
alirezabz
09-02-2022, 14:40
دوستان سلام.
چند وقت هست شبها به شدت پهنای باند خارجی رو محدود کررن. چون وقتی به vpn وصل میشم سرعت از ۲۰۰ میاد رو ۱۰ و ۲۰... برای منم اینجوریه.
nima_baran_abi
09-02-2022, 23:00
برای من هم سرعت روی سرورهای خارجی فقط میاد پایین . روی داخلیا همون 300 رو میده اسپید تست اما خارجی ها به شدت پایینه.
alireza20202003
09-02-2022, 23:19
دوستان سلام.
فست دات کام مدتهاست دیگه سرعت واقعی رو نشون نمیده برای تست تک کانکشن سرورهای خارج از این وبسایت استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ariobarzan2
11-02-2022, 00:13
رئیس رگولاتوری: با توسعه شبکه فیبر نوری مردم اینترنت نامحدود واقعی را تجربه خواهند کرد
k-19widowmaker
11-02-2022, 07:18
رئیس رگولاتوری: با توسعه شبکه فیبر نوری مردم اینترنت نامحدود واقعی را تجربه خواهند کرد
خب چه کاریه . پنل ftth و Adsl را جدا کنید . همین الان بدید . پول فیبر کشی بقیه ملت هم درمیاد .
خب چه کاریه . پنل ftth و Adsl را جدا کنید . همین الان بدید . پول فیبر کشی بقیه ملت هم درمیاد .
در واقع موضوع اینه قرار نیست کاری صورت بگیره که به نفع من و شما و نهایتا مردم باشه!
کاری انجام میشه که خودشون میخوان و فکر میکنن درسته و ازین وعده ها هم توی دولت های قبل به وفور دیده شده تازه اونا کاری بودن و قصد جلوگیری نداشتن به نصف وعده هاشونم نرسیدن وای به حال ازین به بعدمون...
k-19widowmaker
13-02-2022, 07:58
در واقع موضوع اینه قرار نیست کاری صورت بگیره که به نفع من و شما و نهایتا مردم باشه!
کاری انجام میشه که خودشون میخوان و فکر میکنن درسته و ازین وعده ها هم توی دولت های قبل به وفور دیده شده تازه اونا کاری بودن و قصد جلوگیری نداشتن به نصف وعده هاشونم نرسیدن وای به حال ازین به بعدمون...
احسنت بر شما دوست واقع بین
دولت قبلی مثل بایدن بود پول ها را نصف میکرد نصف واریز میشد به خزانه ا..... نصف دیگه باز نصف میشد ، نصفش خرج مردم میشد نصف خرج کابینه خودش . تازه اونم به لطف برجام . پسابرجام خودتون دیدید مردم چجوری به پی سی افتادن چه اون دولت چه این
اینا اصلا معلوم نیست میخوان چه کار کنن چشمشون به ایرانی های اون ور آب است که براشون تعیین تکلیف کنن چشم ما به وین و نیویورک نیست . مجاهدین *** کوردل و بنز ضد گلوله
rezaalsz
13-02-2022, 15:44
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و به همفکری و راهنمایی شما دوستان نیاز دارم
------------------------------
چند روزی محل رو زیرو رو کردم و به فاصله های 500 متری و 100 متری خونمون FAT فیبر نوری پیدا کردم که عکسشو میزارم اینجا
-------------------------
این عکس FAT در فاصله 100 الی 120 متری خونه هست...
سوال اول : آیا درست تشخیص دادم؟ و برای دریافت اینترنت تانوما از همین استفاده میشه ؟
--------------
مشکل بعدی اینه که مخابرات امروز رفتم مخابرات و چند تا آدم (مودبانه ) با اطلاعات کم هستند که فرق بین اینترنت ADSL و فیبر رو نمیفهمن و اصرار داشتند که باید از مخابرات ADSL داشته باشید تا بتونیم بررسی کنیم
که حرف مسخره ای بود .. خلاصه با بحث و کلی کلنجار نزاشتن با مدیری معاونی چیزی حرف بزنم و در آخر یه یکی دیگه از همکارانشون این عکسو نشون دادم گفتن نه اشتباه میکنی این فیبر نیست و اصلا تو منطقه شما هیچ کسی اینترنت فیبر نوری نداره ...
خلاصه که اومدم بیرون زنگ زدم 195 شکایت ثبت کردم تا ببینیم چی میشه
اینم بگم تو ساختمون ما 3 واحد هستیم که تانوما میخوایم
----------------
سوال دوم : توی این پروسه ی سرو کله زدن با مخابرات راهنماییم کنید ، من تمام خواستم اینه که حد اقل درست و اصولی بررسی کنن
سوال سوم : اگرم به هر نحوی درست شه و اینترنت بدن باید کابل کشی 100 متری الی 120 متری تا دم خونه رو با هزینه خودمون انجام بدیم ... میخواستم بدونم حدودا هزینش چقدره
ممنون از شما
k-19widowmaker
13-02-2022, 17:37
سلام دوستان
چند روزی محل رو زیرو رو کردم و به فاصله های 500 متری و 100 متری خونمون FAT فیبر نوری پیدا کردم که عکسشو میزارم اینجا
سوال اول : آیا درست تشخیص دادم؟ و برای دریافت اینترنت تانوما از همین استفاده میشه ؟
--------------
مشکل بعدی اینه که مخابرات امروز رفتم مخابرات و چند تا آدم (مودبانه ) با اطلاعات کم هستند که فرق بین اینترنت ADSL و فیبر رو نمیفهمن و اصرار داشتند که باید از مخابرات ADSL داشته باشید تا بتونیم بررسی کنیم
که حرف مسخره ای بود .. خلاصه با بحث و کلی کلنجار نزاشتن با مدیری معاونی چیزی حرف بزنم و در آخر یه یکی دیگه از همکارانشون این عکسو نشون دادم گفتن نه اشتباه میکنی این فیبر نیست و اصلا تو منطقه شما هیچ کسی اینترنت فیبر نوری نداره ...
----------------
سوال دوم : توی این پروسه ی سرو کله زدن با مخابرات راهنماییم کنید ، من تمام خواستم اینه که حد اقل درست و اصولی بررسی کنن
سوال سوم : اگرم به هر نحوی درست شه و اینترنت بدن باید کابل کشی 100 متری الی 120 متری تا دم خونه رو با هزینه خودمون انجام بدیم ... میخواستم بدونم حدودا هزینش چقدره
ممنون از شما
سلام دوست من
بعیده هزینه 100 متر فیبرکشی از اف ای تی ، را مخابرات تا دم در منزل شما بدهد
تو سایت نوشته فیبر کشی رایگان ، ولی برا منم نوشته بود ، غرامت مودم 400 تومن 700 تومن ازم گرفتن
مهم ترین نکته تو گرفتن این اشتراک اینه که چند واحد را فیبر کشی داخلی کنید ..
برای من همین مهم کارساز شد و آخرش برامون کشیدن
فرق Ftth و adsl را میدانند . منتهی اف تی تی اچ براشون دردسره میخوان adsl بهت بندازن .
Scene Creator
13-02-2022, 17:58
سلام دوستان
--------------
----------------
ممنون از شما
این ظاهرا فقط باکس فیبر نوریه اما کابل هاش بعید میدونم فیبر نوری باشه
hojat30005
13-02-2022, 21:56
سلام
بعد از یکسال درخواست فیبر نوری امروز رفتم مخابرات این کاغذ را داد گفت برآورد هزینه ۹۸ میلیون تومان هست حالا جالب اینکه ما ۳۰۰ متر با تابلو od فاصله داریم مستقیم بدون عبور از عرض خیابان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pipo4713
14-02-2022, 00:10
سلام دوستان
--------------
----------------
ممنون از شما
شما تشریف ببرید پیش رییس مخابرات بگید توی منطقه فیبر میدید.. اگر گفت نه بگو این باکس FAT هستش و کابلهایی که ازش بیرون کشیده شده نشون میده که سرویس فیبر هستش...
در کنار تشریف ببر یک نردبان بذار و خیلی مودبانه خودت نگاه کن.. سعی کن .. احتمالا دربش به سختی باز میشه ولی با فشار زیاد باز میشه و از داخلش هم عکس بگیر..
بعدش ببین به منزل کی کشیده شده و رفته و برو درب منزل و بپرس که کی کشیده و اطلاعات جمع کن بابت اینکه کجا درخواست داده و کی بوده... اگر زحمت کشید جوابت رو داد بگو میشه یوزرتون رو هم بگید میخوام با مخابرات بگم چونکه مخابرات من رو پس میزنه و به دروغ میگه نداریم در صورتیکه ما هم همسایه شما هستیم..
در همین حین اگر مطمین شدی که فیبر است.. که ۱۰۰ البته این باکس فیبر هست .. به رییس مخابرات بگو اگر من فیبر کشی رو اجازه بدید تا داخل انجام بدم آیا شما به من یورز پسورد ارايه میکنید یا خیر؟
توی سایت ۱۹۵ بعضی اوقات در رابطه با فیبر کشی پاسخی نمیگیری و باید به بازرسی مخابرات هم شکایت کنی.. اگر در انتها دیدی دستت به جایی بن نمیشه به مخابرات منطقه مراجعه کن و تمامیه این مدارکی که داری رو به رییس منطقه نشون بده.. اونچاس که دیگه باید کارت رو راه بندازن و بدون مشکل حل بشه موضوع. اصولا این موارد رو یا رییس مرکز یا معاون و یا بخش واگذاری میدونن و اشخاصی که بصورت اپراتور هستن مشتری رو پس میزنن و کار سخت میشه.
pipo4713
14-02-2022, 00:15
سلام
بعد از یکسال درخواست فیبر نوری امروز رفتم مخابرات این کاغذ را داد گفت برآورد هزینه ۹۸ میلیون تومان هست حالا جالب اینکه ما ۳۰۰ متر با تابلو od فاصله داریم مستقیم بدون عبور از عرض خیابان
دوست من شما رو دست به سر کردن و کاملا معلومه و با اینکار میخوان هزینه کل سرویسهای دیگه رو از شما بگیرن.. شما برو مرکز و اعلام کن فاصله ۳۰۰متر هست و هوایی طبق اعلام بازرسی مخابرات موردی نداره و میشه هوایی کشید.. سعی کن با مقام بالاتر در مخابرات صحبت کن و بگو این موارد رو و حتما بهشون اعلام کن که این مبلغی که گفته شده برای فیبر حفاری شده میباشد.. اگر دیدین باز مشکل دارید هم شکایت کنید و هم بگردید پیمانکاری که با مخابرات کار میکنه رو پیدا کنید و باهاش بصورت شخصی قرار بذارید بیاد.. بگو هوایی بکشه و بره... بعد شما برو مخابرات بگو پیمانکارتون اومده کشیده رفته.. دیگه چه بخواد و چه نخواد مجبور میشه سرویس رو به شما ارایه کنه.
pipo4713
14-02-2022, 00:22
برای من هم سرعت روی سرورهای خارجی فقط میاد پایین . روی داخلیا همون 300 رو میده اسپید تست اما خارجی ها به شدت پایینه.
این افت سرعت بین ساعت حدودا ۹/۳۰ شروع و تا ۱ الی ۲ شب ادامه داره.. من توی ۱۹۵ و سایت بازرسی مخابرات شکایت کردم.. اگر براتون امکان داره از اسپید تست عکس بگیرید و با مدرک به جفت سایتها بفرستید.. سرویسی که خریدید رو اعلام کنید.. مثلا اگر سرویس ۵۰ مگ گرفتید و سرعت روی ۱۶ مگ هست بنویسید و توضیح بدید هر شب از ۹ شروع میشه و ادامه داره و پشتیبانی و... پاسخگو نیستن و سرویس داخلی بدون مشکل میباشد.. تا با بررسی کردن و ... هم مشکل حل بشه هم امکان گرفتن SLA پیش بیاد.. اگر در سایت ۱۹۵ بعد از پاسخ و ۲ بار تجدید نظر از نظر مشترک جواب درستی داده نشده بود به راحتی به بازرسی کل سازمان میشه شکایت رو فرستاد و با گفتن کد پیگیری که در ۱۹۵ ثبت شده اعلام میشه کرد و اونها مجبور میکنن تا به مشترک سرویس رو عودت بدن یا مقدار روز اضافه کنن.
k-19widowmaker
14-02-2022, 17:15
جدیدا کردن مثل adsl یعنی اگه **** شکن استفاده کنی یا
حتی dns دستی عوض کنی
چراغ los قرمز میشه
در راستای طرح سیاه نت
جدیدا کردن مثل adsl یعنی اگه **** شکن استفاده کنی یا
حتی dns دستی عوض کنی
چراغ los قرمز میشه
در راستای طرح سیاه نت
من اینترنت صبانت دارم میخوام چیزشکن وصل کنم کلاً نت برای چند دقیقه قطع میشه حتی گاهی مجبور میشم مودم رو خاموش روشن کنم یا سیستم رو ریستارت کنم!
قبلاً اینطور نبود. ویندوز یازده داشتم گفتم این باگ ویندوز هست. ده نصب کردم دیدم همین آش و همین کاسه هستش!
k-19widowmaker
15-02-2022, 00:35
فیبر نوری شاتل در قم با سرعت یک گیگابیت بر ثانیه افتتاح شد
فرم ثبت نام
k-19widowmaker
15-02-2022, 00:38
من اینترنت صبانت دارم میخوام چیزشکن وصل کنم کلاً نت برای چند دقیقه قطع میشه حتی گاهی مجبور میشم مودم رو خاموش روشن کنم یا سیستم رو ریستارت کنم!
قبلاً اینطور نبود. ویندوز یازده داشتم گفتم این باگ ویندوز هست. ده نصب کردم دیدم همین آش و همین کاسه هستش!
درود
زمان دکتر ** نژاد هم اگر جیز شکن استفاده میکردی چراغ dsl چشمک زن میشد
زمان دکتر روانی برداشتن
الان دوباره گذاشتن
k-19widowmaker
15-02-2022, 00:39
سلام
بعد از یکسال درخواست فیبر نوری امروز رفتم مخابرات این کاغذ را داد گفت برآورد هزینه ۹۸ میلیون تومان هست حالا جالب اینکه ما ۳۰۰ متر با تابلو od فاصله داریم مستقیم بدون عبور از عرض خیابان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
همان طور که بقیه دوستان اشاره کردن
میخوان خرج رو دستتون بزارن که adsl بگیرید به جاش
rezaalsz
15-02-2022, 09:39
سلام دوست من
بعیده هزینه 100 متر فیبرکشی از اف ای تی ، را مخابرات تا دم در منزل شما بدهد
تو سایت نوشته فیبر کشی رایگان ، ولی برا منم نوشته بود ، غرامت مودم 400 تومن 700 تومن ازم گرفتن
مهم ترین نکته تو گرفتن این اشتراک اینه که چند واحد را فیبر کشی داخلی کنید ..
برای من همین مهم کارساز شد و آخرش برامون کشیدن
فرق Ftth و adsl را میدانند . منتهی اف تی تی اچ براشون دردسره میخوان adsl بهت بندازن .
این ظاهرا فقط باکس فیبر نوریه اما کابل هاش بعید میدونم فیبر نوری باشه
شما تشریف ببرید پیش رییس مخابرات بگید توی منطقه فیبر میدید.. اگر گفت نه بگو این باکس FAT هستش و کابلهایی که ازش بیرون کشیده شده نشون میده که سرویس فیبر هستش...
در کنار تشریف ببر یک نردبان بذار و خیلی مودبانه خودت نگاه کن.. سعی کن .. احتمالا دربش به سختی باز میشه ولی با فشار زیاد باز میشه و از داخلش هم عکس بگیر..
بعدش ببین به منزل کی کشیده شده و رفته و برو درب منزل و بپرس که کی کشیده و اطلاعات جمع کن بابت اینکه کجا درخواست داده و کی بوده... اگر زحمت کشید جوابت رو داد بگو میشه یوزرتون رو هم بگید میخوام با مخابرات بگم چونکه مخابرات من رو پس میزنه و به دروغ میگه نداریم در صورتیکه ما هم همسایه شما هستیم..
در همین حین اگر مطمین شدی که فیبر است.. که ۱۰۰ البته این باکس فیبر هست .. به رییس مخابرات بگو اگر من فیبر کشی رو اجازه بدید تا داخل انجام بدم آیا شما به من یورز پسورد ارايه میکنید یا خیر؟
توی سایت ۱۹۵ بعضی اوقات در رابطه با فیبر کشی پاسخی نمیگیری و باید به بازرسی مخابرات هم شکایت کنی.. اگر در انتها دیدی دستت به جایی بن نمیشه به مخابرات منطقه مراجعه کن و تمامیه این مدارکی که داری رو به رییس منطقه نشون بده.. اونچاس که دیگه باید کارت رو راه بندازن و بدون مشکل حل بشه موضوع. اصولا این موارد رو یا رییس مرکز یا معاون و یا بخش واگذاری میدونن و اشخاصی که بصورت اپراتور هستن مشتری رو پس میزنن و کار سخت میشه.
سلام به همه ممنون که وقت گذاشتید و بررسی کردید
امروز رفتم تا در اون باکس رو باز کنم - فکر کنم کلید مخصوصی میخواست هر کاری کردم نتونستم
ولی اون کابلی که نازک تره و از داخل اون باکس بیرون اومده خیلی سفته و خم نمیشه و جلو تر چند دور ، دایره ای دور جایی چرخیده --- جنس کابل با کابل مسی واقعا متفاوته و فکر میکنم فیبر باشه
از چند نفر همسایه ها پرسوجو کردم متوجه شدم پارسال زمینو کندن و این باکسو وصل کردند اونم به نیت دستگاه عابر بانک
2 تا دستگاه عابر بانک بوده که از این طریق اینترنتشو تامین میکردند . البته دستگاه های عابر بانک جاشون تغییر کرده دیگه اونجا نیست و 100 متری از اینجا فاصله گرفته...
خلاصه سوال من اینجاس : این فیبر اگر هم اینترنت داده باشه به کسی به دستگاه عابر بانک داده احتمال زیاد و به خونه نداده.. این دلیلی میشه برای اینکه به منم ندن؟؟؟
یا در هر صورت ربطی نداره و چون فیبر اومده به منم میتونن بدن؟
امروز که تعطیل بود در اولین فرصت باید برم با مدیری یا معاونی از مخابرات حرف بزنم.
ممنون
pipo4713
15-02-2022, 19:54
چند وقت هست شبها به شدت پهنای باند خارجی رو محدود کررن. چون وقتی به vpn وصل میشم سرعت از ۲۰۰ میاد رو ۱۰ و ۲۰... برای منم اینجوریه.
فرم ثبت نام
دوست من اینجا برای تبلیغ و یا شاتل نیستش که در مورد شاتل پیغام میذارید.. این محیط برای بحث و بررسیFTTH مخابرات میباشد.
سلام
دیروز از مخابرات شهید عاطف تماس گرفتند که برای تانوما تجهیزات دارند و چند تا سوال داشتم
معمولا چه قدر طول میکشه وصل کنند؟
اگر مستقیم پیمانکارش رو پیدا کنم که کابل بکشه سریعتر وصل میشه؟یا از طریق خود مخابرات؟
من فقط اینترنتش رو لازم دارم و گفتن به صورت اداری میشه.بدون خط تلفن بعدا مشکل خاصی پیش نمیاد؟
کدوم بستش بهتره بگیرم؟ماهانه یا سالی بگیرم؟
k-19widowmaker
15-02-2022, 22:47
دوست من اینجا برای تبلیغ و یا شاتل نیستش که در مورد شاتل پیغام میذارید.. این محیط برای بحث و بررسیFTTH مخابرات میباشد.
سلام دوست من
قصد من تبلیغ برای شاتل نبود
خودم از مخابرات دارم
فقط میخواستم آگاهی سازی کنم
که دوستان بخرن حض ببرن
k-19widowmaker
15-02-2022, 22:54
سلام
دیروز از مخابرات شهید عاطف تماس گرفتند که برای تانوما تجهیزات دارند و چند تا سوال داشتم
معمولا چه قدر طول میکشه وصل کنند؟
اگر مستقیم پیمانکارش رو پیدا کنم که کابل بکشه سریعتر وصل میشه؟یا از طریق خود مخابرات؟
من فقط اینترنتش رو لازم دارم و گفتن به صورت اداری میشه.بدون خط تلفن بعدا مشکل خاصی پیش نمیاد؟
کدوم بستش بهتره بگیرم؟ماهانه یا سالی بگیرم؟
سلام بعضی موقع ها باکس میزنن ولی وسط کار را کامل نمیکنن
از این مهم اطلاع پیدا کنید
برای کشیدن کابل درون خانه خودتون هم میتونید اقدام کنید
مهم فیوژن هست که خود پیمان کار مخابرات باید انجام بده
البته ممکنه تهران اینجوری نباشه
بدون تلفن هم بهتون میدن
باسه بسته اگر سرعت براتون مهمه پیش پرداخت بگیرید اگر نه پس پرداخت
مخابرات بهش پول بدی خوشحال میشه و کارتون را زودتر انجام میده
معمولا مودم یه جوری هست که چند تا کانکشن میتونی اضافه کنی
یعنی اگر رو بریج هم باشه
باسه تلفن بر بستر فیبر میتونی کانکشن های دیگر اضافه کنی
مثل adsl نیست
مدم من که اینجوریه
موفق باشید
و با آرزوی سلامتی برای همه دوستان مشتاق فیبر
k-19widowmaker
15-02-2022, 22:57
فرم ثبت نام
و این نکته که شاتل احتمالا بی سواد بوده
که این لپ تاپ که گذاشتن
کارت شبکه 1 گیگ داشته و یا کابل cat5 وصل کردن
که سرعت 2.5 فول نشون نمیده ..
واقعا
k-19widowmaker
15-02-2022, 23:02
امروز رفتم تا در اون باکس رو باز کنم - فکر کنم کلید مخصوصی میخواست هر کاری کردم نتونستم
ولی اون کابلی که نازک تره و از داخل اون باکس بیرون اومده خیلی سفته و خم نمیشه و جلو تر چند دور ، دایره ای دور جایی چرخیده --- جنس کابل با کابل مسی واقعا متفاوته و فکر میکنم فیبر باشه
از چند نفر همسایه ها پرسوجو کردم متوجه شدم پارسال زمینو کندن و این باکسو وصل کردند اونم به نیت دستگاه عابر بانک
2 تا دستگاه عابر بانک بوده که از این طریق اینترنتشو تامین میکردند . البته دستگاه های عابر بانک جاشون تغییر کرده دیگه اونجا نیست و 100 متری از اینجا فاصله گرفته...
خلاصه سوال من اینجاس : این فیبر اگر هم اینترنت داده باشه به کسی به دستگاه عابر بانک داده احتمال زیاد و به خونه نداده.. این دلیلی میشه برای اینکه به منم ندن؟؟؟
امروز که تعطیل بود در اولین فرصت باید برم با مدیری یا معاونی از مخابرات حرف بزنم.
ممنون
سلام دوست من
قضد من تذکر نیست
ولی باز کردن آن باکس ممکن است اینترنت چن نفر دیگه را هم موقع باران قطع کند
بعیده باسه عابر بانک باشه
مگه اینکه به کل بانک با اون اینترنت بدن
ولی وقتی به بانک اینترنت بدن به شما هم میدن
در عکس دقت کنید بعد از فیوژن و پیگ تیل
یه کابل رفته به سمت FAT بعدی
یعنی به سمت منزل شما احتمالا یک FAT دیگر هم هست
موفق باشید
سلام
هزینش رو بعد از کابلکشی و گرفتن مودم میگیرند؟
یا بعد از وصل شدن اینترنت؟
یکساله پس پرداخت 160,000 تومان یعنی ماه به ماه پرداخت میشه؟یا کل 1,920,000 رو اول باید بدم؟
alirezabz
16-02-2022, 14:59
رفیق من نمیدونم برای چی جواب من رو نقل قول کردین که دارم تبلیغ شاتل میکنم. من مشترک فیبر هستم و اگه پستهام رو میدید من خودم با کلی بدبختی و کمک دوستان تونستم فیبر بگیرم. مشکلم هم این بود که شبها اینترنت بین الملل سرعتش افت میکنه. کسی با شاتل کاری نداره
alirezabz
16-02-2022, 15:13
سلام
هزینش رو بعد از کابلکشی و گرفتن مودم میگیرند؟
یا بعد از وصل شدن اینترنت؟
یکساله پس پرداخت 160,000 تومان یعنی ماه به ماه پرداخت میشه؟یا کل 1,920,000 رو اول باید بدم؟
نه بصورت ماهانه باید بدید. برای منم پس پرداخت زده بود مخابرات بعد از یک ماه خودم از پنل کاربری به پیش پرداخت تبدیل کردم. هم راحت تره هم سرعتم رفت بالا. ولی اگه طرح مودم رایگان دادن نمیشه به پیش پرداخت تبدیل کرد.
alirezabz
16-02-2022, 15:25
ممنون
رفیق من خودم با کلی دربدری تونستم فیبر بگیرم. ولی تو این مسیر یه نکته رو خوب متوجه شدم. کابل کشی تا در خونه شما باید به هزینه مخابرات انجام بشه. فقط یک نکته میمونه که مخابرات مسیر عرض خیابون یا کوچه خیلی خیلی به سختی قبول میکنه بکشه. اگه این باکسی که دیدی تا در خونه شما تو مسیر باید عرض کوچه یا خیابان و رد کنه خیلی سخته قبول کنن. پس باید بیاد زمین بکنن و یه fat نصب کنن که پروسه شما خیلی طولانی میشه. ولی اونم باید خودت مخابرات هزینشو بده. به هر حال دقت کنید اگه این fat اگه مسیرش تا خونه شما دیواری هست کارتوم راحت تره و باید بیان براتو بکشن. اون کاغذ هم بگیر ازشون بگو مستقیم میبرم میدم اینو بازرسی که چرا باید فاکتور هزینه مخابرات رو من باید پرداخت کنم. حالا شما رفتی مخابرات اصلا با کارمندای پشت باجه کاری نداشته باش یک مشت بیسواد گذاشتن و شما هر کاری داشته باشی وظیفشون اینه بگن نه نمیشه. مستقیم بورو دم در مسئول فیبر یا رییس. برای من ۲۰۰ متر کابل کشیدن تا در خونه یک ریال هم نگرفتن.فقط مودم و خودم گرفتم.ولی پروسه من بیشتر از ۷ ماه طول کشید. اذیت میکنن ولی پیگیر باشی میدن
interneti
16-02-2022, 16:11
رفیق من خودم با کلی دربدری تونستم فیبر بگیرم. ولی تو این مسیر یه نکته رو خوب متوجه شدم. کابل کشی تا در خونه شما باید به هزینه مخابرات انجام بشه. فقط یک نکته میمونه که مخابرات مسیر عرض خیابون یا کوچه خیلی خیلی به سختی قبول میکنه بکشه. اگه این باکسی که دیدی تا در خونه شما تو مسیر باید عرض کوچه یا خیابان و رد کنه خیلی سخته قبول کنن. پس باید بیاد زمین بکنن و یه fat نصب کنن که پروسه شما خیلی طولانی میشه. ولی اونم باید خودت مخابرات هزینشو بده. به هر حال دقت کنید اگه این fat اگه مسیرش تا خونه شما دیواری هست کارتوم راحت تره و باید بیان براتو بکشن. اون کاغذ هم بگیر ازشون بگو مستقیم میبرم میدم اینو بازرسی که چرا باید فاکتور هزینه مخابرات رو من باید پرداخت کنم. حالا شما رفتی مخابرات اصلا با کارمندای پشت باجه کاری نداشته باش یک مشت بیسواد گذاشتن و شما هر کاری داشته باشی وظیفشون اینه بگن نه نمیشه. مستقیم بورو دم در مسئول فیبر یا رییس. برای من ۲۰۰ متر کابل کشیدن تا در خونه یک ریال هم نگرفتن.فقط مودم و خودم گرفتم.ولی پروسه من بیشتر از ۷ ماه طول کشید. اذیت میکنن ولی پیگیر باشی میدن
داداش سلام من حتی به معاون مخابرات شهرمون هم مراجعه کردم(که رییس انتقاله) برا کشیدن فیبر.منتها میگه برو حداقل20نفر جور کن مابقی هزینه کابل کشیم ازتون میگیریم.به بازرسی مخابرات هم شکایت کردم میگه به علت عدم امکان زیر ساخت بهت نمیدیم به 195 که......درصورتی که فاصله من با فیبری که برای پیام نور کشیدن به 250 مترم نمیرسه. دیگه چیکار کنم؟ چون خیلی پیگیری کردی بهت دادن گفتم ازت بپرسم وضعیت اینترنتم داغونه به معاونم میگفتم خودش قبول داشت راستی فاصلمم تا کافو های قدیمی نزدیک 40 متره
pipo4713
17-02-2022, 11:01
سلام دوست من
قضد من تذکر نیست
ولی باز کردن آن باکس ممکن است اینترنت چن نفر دیگه را هم موقع باران قطع کند
بعیده باسه عابر بانک باشه
مگه اینکه به کل بانک با اون اینترنت بدن
ولی وقتی به بانک اینترنت بدن به شما هم میدن
در عکس دقت کنید بعد از فیوژن و پیگ تیل
یه کابل رفته به سمت FAT بعدی
یعنی به سمت منزل شما احتمالا یک FAT دیگر هم هست
موفق باشید
هیچ اتفاقی با باز کردن اون باکس برای هیچ شخصی نمیوفته.. چونکه به درب چیزی وصل نشده و تمامی فیبرها و پن ها کاملا در جای خود قرار داردن .
pipo4713
17-02-2022, 11:15
داداش سلام من حتی به معاون مخابرات شهرمون هم مراجعه کردم(که رییس انتقاله) برا کشیدن فیبر.منتها میگه برو حداقل20نفر جور کن مابقی هزینه کابل کشیم ازتون میگیریم.به بازرسی مخابرات هم شکایت کردم میگه به علت عدم امکان زیر ساخت بهت نمیدیم به 195 که......درصورتی که فاصله من با فیبری که برای پیام نور کشیدن به 250 مترم نمیرسه. دیگه چیکار کنم؟ چون خیلی پیگیری کردی بهت دادن گفتم ازت بپرسم وضعیت اینترنتم داغونه به معاونم میگفتم خودش قبول داشت راستی فاصلمم تا کافو های قدیمی نزدیک 40 متره
شما باز برو پیش رییس مخابرات و بهش بگو من با هزینه خودم این مقدار رو بصورت هوایی و فقط برای مقدار یوزر خودم حالا اگر یکی هستی ۲ تا هستی انجام میدم... تعهدش هم با خودم.. بگو به بازرسی هم گفتم و بهم اعلام کردن موردی نیست و برید به مرکز بگید...
اینکه دوستان میگم مخابرات موظف هست هزینه فیبر رو تا دم منزل خودش بده.. اصلا اینطور نیست.. مخابرات اگر احساس کنه زیر بار پول هنگفت میره و براش سود آوری خاصی نداره اصلا قبول نمیکنه و به راحتی میگه خود مشترک باید هزینه کنه... اگر هم فیبر بالای ۳۰۰ متر نیاز داشته باشه که هوایی کشیده بشه و یا زمینی هم باز اصلا قبول نمیکنه مگر اینکه بالای ۶تا یوزر بهشون سرویس یکسال بده و مطمئن باشه که مشترک بهش اضافه میشه... توی عرض هم اگر نیاز باشه عرض یک کوچه رو بکشن قبول میکنن اما ۲ تا کوچه سخت میشه براشون.
اون کاغذ رو هم ببری بذاری روی میز بازرسی باهات حال نکنه میگه همینیه که هست چونکه کلا با هوایی کشیدن مخالف هستن و میگن برای یک یوزر نمیشه این همه ما خرج کنیم و شما یک یوزر بخوای استفاده کنی.. هر موقع اون محله مشترکین بیشتری پیدا کرد ما میایم میکشیم.. این بازی مخابرات هست اما اگر سعی کنی پیمانکار رو که با مخابرات کار میکنه پیدا کنی احتمالا پول نصب برای ۲و۳ تا یوزر رو میگه ولی برات نصبش میکنه.
pipo4713
17-02-2022, 11:21
رفیق من نمیدونم برای چی جواب من رو نقل قول کردین که دارم تبلیغ شاتل میکنم. من مشترک فیبر هستم و اگه پستهام رو میدید من خودم با کلی بدبختی و کمک دوستان تونستم فیبر بگیرم. مشکلم هم این بود که شبها اینترنت بین الملل سرعتش افت میکنه. کسی با شاتل کاری نداره
متاسفانه پاسخ پیام شما جا مونده بود
بله درسته از ساعت ۱۰ شب افت سرعت شروع میشه تا ساعت ۲ شب .. حتما با ۲۰۲۰ تماس بگیرید و اعلام کنید تا تعداد کاربران ناراضی بیشتر بشه
interneti
17-02-2022, 13:35
- - - Updated - - -
interneti
17-02-2022, 13:38
شما باز برو پیش رییس مخابرات و بهش بگو من با هزینه خودم این مقدار رو بصورت هوایی و فقط برای مقدار یوزر خودم حالا اگر یکی هستی ۲ تا هستی انجام میدم... تعهدش هم با خودم.. بگو به بازرسی هم گفتم و بهم اعلام کردن موردی نیست و برید به مرکز بگید...
اینکه دوستان میگم مخابرات موظف هست هزینه فیبر رو تا دم منزل خودش بده.. اصلا اینطور نیست.. مخابرات اگر احساس کنه زیر بار پول هنگفت میره و براش سود آوری خاصی نداره اصلا قبول نمیکنه و به راحتی میگه خود مشترک باید هزینه کنه... اگر هم فیبر بالای ۳۰۰ متر نیاز داشته باشه که هوایی کشیده بشه و یا زمینی هم باز اصلا قبول نمیکنه مگر اینکه بالای ۶تا یوزر بهشون سرویس یکسال بده و مطمئن باشه که مشترک بهش اضافه میشه... توی عرض هم اگر نیاز باشه عرض یک کوچه رو بکشن قبول میکنن اما ۲ تا کوچه سخت میشه براشون.
اون کاغذ رو هم ببری بذاری روی میز بازرسی باهات حال نکنه میگه همینیه که هست چونکه کلا با هوایی کشیدن مخالف هستن و میگن برای یک یوزر نمیشه این همه ما خرج کنیم و شما یک یوزر بخوای استفاده کنی.. هر موقع اون محله مشترکین بیشتری پیدا کرد ما میایم میکشیم.. این بازی مخابرات هست اما اگر سعی کنی پیمانکار رو که با مخابرات کار میکنه پیدا کنی احتمالا پول نصب برای ۲و۳ تا یوزر رو میگه ولی برات نصبش میکنه.
ببین اره اتفاقا ازصحبتای معاون پیدا بود که راغب تره فیبر هوایی بکشه.چون شهرداری پدرشون رو در میاره و خسارت اسفالت میلیونی میگیره ازشون.
منتها میگه مثلا 90 میلیون تومن هزینه مخابرات میشه(متراژ فیبر و تجهیزات و تیر و اجرت نصب) این رو باید یجوری در بیارم(حتی معاون کارتابل دستور العمل فیبر دادن رو باز کرد نشونم داد توی اون نوشته چنانچه مشترکان کمتر از 20نفر باشن کل هزینه رو باید پرداخت کنن.اگه بین20تا50 تا باشن 50% هزینه فیبر کشی هارو مخابرات میده بیشتر از 50تا رایگانه).حالا من برم بگم اوکی خودم میدم؟
یا شما میخوای بگی یجوری راضیشون کن بکشن برات بعدا باهات راه میان؟(من بعید بدونم چون از اصفهان خیلی اذیتشون میکنن)
پیمانکارشون رو چجوری پیدا کنم؟از کجا؟
از طرفی رفتن کل مسکن مهر رو فیبر کردن استقبال خیلی کمیم شده هیچی به هیچی تجهیزات گذاشتن استفاده نمیشه ازشون(خود معاون میگفت التماس میکنیم بیاید سرویس بدیم)
Scene Creator
17-02-2022, 14:52
ببین اره اتفاقا ازصحبتای معاون پیدا بود که راغب تره فیبر هوایی بکشه.چون شهرداری پدرشون رو در میاره و خسارت اسفالت میلیونی میگیره ازشون.
منتها میگه مثلا 90 میلیون تومن هزینه مخابرات میشه(متراژ فیبر و تجهیزات و تیر و اجرت نصب) این رو باید یجوری در بیارم(حتی معاون کارتابل دستور العمل فیبر دادن رو باز کرد نشونم داد توی اون نوشته چنانچه مشترکان کمتر از 20نفر باشن کل هزینه رو باید پرداخت کنن.اگه بین20تا50 تا باشن 50% هزینه فیبر کشی هارو مخابرات میده بیشتر از 50تا رایگانه).حالا من برم بگم اوکی خودم میدم؟
یا شما میخوای بگی یجوری راضیشون کن بکشن برات بعدا باهات راه میان؟(من بعید بدونم چون از اصفهان خیلی اذیتشون میکنن)
از طرفی رفتن کل مسکن مهر رو فیبر کردن استقبال خیلی کمیم شده هیچی به هیچی تجهیزات گذاشتن استفاده نمیشه ازشون(خود معاون میگفت التماس میکنیم بیاید سرویس بدیم)
میخواهی واقعا 90 میلیون هزینه کنی که برات فیبر بکشن؟
amirhalgord
17-02-2022, 14:58
موقعی که از پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل میشه تغییری در سرعت ایجاد میکنه ؟
pipo4713
17-02-2022, 16:50
ببین نیازی به تیر نیست.. از تیر های چراغ برق در خیابان استقاده میشه.. تجهیزات زمانیکه هست فقط شما نیاز به فیبر و فیوژن و باکس برای خودت داری نه چیز دیگری.. چندین مدل رو چک کن بگو آقا من تجهیزان از FAT تا محل سکونت خودم را بکشم .. شما به من سرویس میدید؟ اگر گفت اره .. بگو پیمانکارهای مخابرات کیا هستن شمارهاشون؟ تماس بگیر باهاشون هماهنگ کن بیا ببین چقدر هزینه میشه اگر دیدی به صرفه هست خودت انجام بده وگرنه اینی که میگی طولانی مدت درگیر میشی.. یا باید زیر میزی بهش بدی شاید کنار بیاد.. دلیل پا فشاریشون همون مسکن مهر هست که براشون درآمدی نداشته و حالا تلافیش برای شما شده...
یه ۴ تا مشترک پیدا کن بگو آقا ما الان ۴ تا هستیم ... باید این طرح بیاد تو محل تا بقیه هم ببین و بعد بخوان.. نمیشه که چشم بسته بهشون بگم! شما خودتم باشی قبول نمیکنی.. بعدشم وزیر داره این همه تبلیغ برای فیبر میکنه با ما راه بیا.. جای دوری نمیره..! هر ۲ روز یکبار بروو.. بگو عیدی بده به ما لطفا.. پاپیچ باشی احتمالا ممکنه شل کنه..
interneti
18-02-2022, 15:23
میخواهی واقعا 90 میلیون هزینه کنی که برات فیبر بکشن؟
نه بابا کی میره همچین کاری رو بکنه
interneti
18-02-2022, 15:28
ببین نیازی به تیر نیست.. از تیر های چراغ برق در خیابان استقاده میشه.. تجهیزات زمانیکه هست فقط شما نیاز به فیبر و فیوژن و باکس برای خودت داری نه چیز دیگری.. چندین مدل رو چک کن بگو آقا من تجهیزان از FAT تا محل سکونت خودم را بکشم .. شما به من سرویس میدید؟ اگر گفت اره .. بگو پیمانکارهای مخابرات کیا هستن شمارهاشون؟ تماس بگیر باهاشون هماهنگ کن بیا ببین چقدر هزینه میشه اگر دیدی به صرفه هست خودت انجام بده وگرنه اینی که میگی طولانی مدت درگیر میشی.. یا باید زیر میزی بهش بدی شاید کنار بیاد.. دلیل پا فشاریشون همون مسکن مهر هست که براشون درآمدی نداشته و حالا تلافیش برای شما شده...
یه ۴ تا مشترک پیدا کن بگو آقا ما الان ۴ تا هستیم ... باید این طرح بیاد تو محل تا بقیه هم ببین و بعد بخوان.. نمیشه که چشم بسته بهشون بگم! شما خودتم باشی قبول نمیکنی.. بعدشم وزیر داره این همه تبلیغ برای فیبر میکنه با ما راه بیا.. جای دوری نمیره..! هر ۲ روز یکبار بروو.. بگو عیدی بده به ما لطفا.. پاپیچ باشی احتمالا ممکنه شل کنه..
اهان باشه داداش.مرسی
نظرت در رابطه با طرحی که وزیر چن روز پیش شروع کرد چیه؟
صبر نکنیم تا خودشون بیان؟
اینطوری هزینتم کمتر میشه. واینکه ممکنه شرکت های خصوصی مثل شاتل و اسیاتک و... بکشن و با کیفیت تر باشن نه؟
Scene Creator
19-02-2022, 12:24
توی سرعت و پینگ فرقی میکنه اینکه کابینت فیبر نوری چقدر ازت دور باشه یا نزدیک باشه؟ مثلا ساختمانی که 10 متر تا کابینت فیبر نوری فاصله داره تا آخرین ساختمانی که 500 متر فاصله داره آیا فرقی بینشون هست؟
alirezabz
19-02-2022, 15:52
توی سرعت و پینگ فرقی میکنه اینکه کابینت فیبر نوری چقدر ازت دور باشه یا نزدیک باشه؟ مثلا ساختمانی که 10 متر تا کابینت فیبر نوری فاصله داره تا آخرین ساختمانی که 500 متر فاصله داره آیا فرقی بینشون هست؟
نه فرقی تو پینگ ایجاد نمیکنه.
alirezabz
19-02-2022, 15:54
موقعی که از پس پرداخت به پیش پرداخت تبدیل میشه تغییری در سرعت ایجاد میکنه ؟
برای من تو سرعت بین الملل فرق کرد از ۱۰۰ رسید به ۲۰۰ و داخلی هم از ۱۸۰ رسید به ۲۳۰
Scene Creator
19-02-2022, 17:00
این مسکن مهرهای که واسش فیبر کشیدن فیبرش درست حسابی هستش؟ یعنی اینها هم میتونه به سرعت گیگابیتی برسه؟ اگه مخابرات بخواد خودش چنین سرویسی رو بده نیاز به زیر ساخت های خاصی داره یا فیبر کشی همین مسکن های مهر هم این امکان رو میده؟ چون تو همین تاپیک کسایی دیدم که رو همین سرعت های 50 100 هم مشکل داشتن
pipo4713
19-02-2022, 20:40
اهان باشه داداش.مرسی
نظرت در رابطه با طرحی که وزیر چن روز پیش شروع کرد چیه؟
صبر نکنیم تا خودشون بیان؟
اینطوری هزینتم کمتر میشه. واینکه ممکنه شرکت های خصوصی مثل شاتل و اسیاتک و... بکشن و با کیفیت تر باشن نه؟
این موضوع بستگی به مناطق داره .. اصلا قرار نیست هر جایی رو بکشن به راحتی .. درسته گفته اما بعدش ممکنه ۱۰۰۰ تا مشکل بوحود بیاد... شرکتهای دیگه هم که قیمتها فضایی شده همین الان شاتل قیمتهای فضایی FTTH تو سایتش هست که خیلی زیاده..
اینکه شما این سرویس رو حتی هزینه هاشو خودت بدی میتونی فیبر ۴ کور یا بیشتر بگیری و فردا اگر کسی سرویس خواست ازش هزینه فیبر کشی و... بگیری... مخابرات هم بگه نه شما میتونی اجازه ندی کسی سرویس بگیره .. چونکه شما هزینه رو پرداخت کردی..
اما میتونی کمی هم صبر کنی ببینی چه وضعیتی پیش میاد بابت فیبر و بعد دست بکار بشی
interneti
20-02-2022, 09:07
این موضوع بستگی به مناطق داره .. اصلا قرار نیست هر جایی رو بکشن به راحتی .. درسته گفته اما بعدش ممکنه ۱۰۰۰ تا مشکل بوحود بیاد... شرکتهای دیگه هم که قیمتها فضایی شده همین الان شاتل قیمتهای فضایی FTTH تو سایتش هست که خیلی زیاده..
اینکه شما این سرویس رو حتی هزینه هاشو خودت بدی میتونی فیبر ۴ کور یا بیشتر بگیری و فردا اگر کسی سرویس خواست ازش هزینه فیبر کشی و... بگیری... مخابرات هم بگه نه شما میتونی اجازه ندی کسی سرویس بگیره .. چونکه شما هزینه رو پرداخت کردی..
اما میتونی کمی هم صبر کنی ببینی چه وضعیتی پیش میاد بابت فیبر و بعد دست بکار بشی
اها.باشه.ممنون که راهنماییم کردی یخرده صبر میکنم ببینم چی پیش میاد
Scene Creator
20-02-2022, 16:04
فرم ثبت نام
زنگ زدم گفت تو هیچ شهری نمیدیم که پروژه اش کنسل شده
Scene Creator
20-02-2022, 17:45
سوال دیگه اینکه اکثر سرعت های تانوما من دیدم روی 300 تا 400 هستش به نظر هم نمیرسه که محدود کرده باشن این بیشترین سرعت فیبر با این تجهیزات فعلیه؟ واسه سرعت های گیگابیتی با همین تجهیزات امکان پذیره؟
rezaalsz
20-02-2022, 18:08
سلام دوستان
در ادامه پیگیریها به سامانه بازرسی مخابرات شکایت کردم که از طرفت مخابرات با من تماس گرفتند و گفتند اون FAT که شما عکس گرفتید تو نقشه فیبر نوری مخابرات نیست و بررسی که کردند بهم گفتند اون FAT مختص دستگاه ATM بانک کشیده شده و شبکه داخلی خودشونه و کر خالی برای خانه نداره و تا ارائه امکانات صبر کنید
حالا سوال من اینه : آیا این حرفا درسته و دیگه پیگیری نکنم؟ یا فقط خواستند منو دست به سر کنند؟
سلام دوستان
در ادامه پیگیریها به سامانه بازرسی مخابرات شکایت کردم که از طرفت مخابرات با من تماس گرفتند و گفتند اون FAT که شما عکس گرفتید تو نقشه فیبر نوری مخابرات نیست و بررسی که کردند بهم گفتند اون FAT مختص دستگاه ATM بانک کشیده شده و شبکه داخلی خودشونه و کر خالی برای خانه نداره و تا ارائه امکانات صبر کنید
حالا سوال من اینه : آیا این حرفا درسته و دیگه پیگیری نکنم؟ یا فقط خواستند منو دست به سر کنند؟
این که گفتن بانک شبکه داخلی خودش را داره درست هست در مراکز مخابراتی بانکها رک و تجهیزات و شبکه خودشون را دارن و مخابرات نمیتونه دخل و تصرفی در آن داشته باشه
MMDFullHD
20-02-2022, 20:49
این که گفتن بانک شبکه داخلی خودش را داره درست هست در مراکز مخابراتی بانکها رک و تجهیزات و شبکه خودشون را دارن و مخابرات نمیتونه دخل و تصرفی در آن داشته باشه
شبکه خودش رو از طریق vpn داره و ...
ولی اکثر این خود پرداز ها ک تو خیابون مردم میخرن برای خودشون پول میذارن توشون هم برای بانک فکر کردید هستش؟
یا با مودم حتی سیمکارتی td وصله ؟
شبکه خودش رو از طریق vpn داره و ...
ولی اکثر این خود پرداز ها ک تو خیابون مردم میخرن برای خودشون پول میذارن توشون هم برای بانک فکر کردید هستش؟
یا با مودم حتی سیمکارتی td وصله ؟
خودپردازها غیر از اونهای که مستقیم متعلق به بانک هست بقیه اش توسط کارمندهای بانک با یکی دوتا شریک میخرن و خود بانک هم تا حدودی برای تامین نقدینگی و نرم افزار یا همون ایمیج ازشون حمایت میکنه چون برای خود بانک هم سود داره و با یه مودم و با اختصاص شبکه دیتا توسط مخابرات به شبکه بانک متصل میشه من چندسال پیش براشون دستگاههای ups نصب میکردم و نحوه کارشون را دیدم البته الان دیگه آنقدر زیاد شده که دیگه سود چندانی نداره مخصوصا که هزینه تعمیرات و نگهداریش خیلی زیاد هست
Scene Creator
21-02-2022, 12:02
این شماره 2020 چطوریه از هر شهری زنگ بزنی به مرکز مخابرات همون شهر وصل میکنه؟ من با مرکز مخابراتی شهرمون به مشکل بر خوردم میخوام مستقیما از استان اقدام کنن چطوری میتونم باهاشون تماس بگیرم که به مرکز شهر خودمون وصل نشه؟
anti-military
21-02-2022, 14:39
دوستانی که این سرویس تانوما مخابرات رو دارن و در یکی از حرفه های طراحی سه بعدی یا انیماتور حرفه ای هستن میتونن در شرکت ما به صورت تمام وقت یا پاره وقت استخدام بشن. برای اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی ارسال کنید.
mehranesfandiari
23-02-2022, 22:05
برای من تو سرعت بین الملل فرق کرد از ۱۰۰ رسید به ۲۰۰ و داخلی هم از ۱۸۰ رسید به ۲۳۰
سرویس پس پرداختتون چن سالع بود؟
ازتون بابت تغییر طرح از پس به پیش پرداخت هزینه اضافی گرفتن؟
چون سرویس من 3 ساله با مودم رایگان بود بعد 2 سال تو پنلم که تغییر رو میزنم 200 هزار هزینه جبران مودم میاره
ولی 2020 میگه نزدیک 800 هزار باید هزینه تغییر طرح بدی
دوستان امروز حوزچه نزدیک خونمون رو باز کردند و فیبر کشیدن ، گفتند ما تجهیزات گزاشتیم داخل باید برید مرکز
میخواستم ببینم هزینش چه قدر میشه ؟
فیبر تا حوزچه کشیدن یعنی قابل ارائه هست اصلا ؟
دوستان امروز حوزچه نزدیک خونمون رو باز کردند و فیبر کشیدن ، گفتند ما تجهیزات گزاشتیم داخل باید برید مرکز
میخواستم ببینم هزینش چه قدر میشه ؟
فیبر تا حوزچه کشیدن یعنی قابل ارائه هست اصلا ؟
باید بری مرکز مخابرتی منطقه تون اونجا بهت میگه اگه حوزچه نزدیک خونه باشه سیم کشی رایگانه دیگه اونجا بهتون میگن چه طرحهای فروشی دارن شاید مودم رایگان هم بدن
alirezabz
25-02-2022, 14:07
سرویس پس پرداختتون چن سالع بود؟
ازتون بابت تغییر طرح از پس به پیش پرداخت هزینه اضافی گرفتن؟
چون سرویس من 3 ساله با مودم رایگان بود بعد 2 سال تو پنلم که تغییر رو میزنم 200 هزار هزینه جبران مودم میاره
ولی 2020 میگه نزدیک 800 هزار باید هزینه تغییر طرح بدی
من طرحم یکساله بود. مودم رایگان نبود ولی بابت کابل کشی هم هزینه نگرفتن از من. رفتم تو پنل قسمت خرید سرویس زده بود تغییر به پیش پرداخت. بعد از یک ماه تبدیل به پیش پرداخت زدم .هیچ هزینه ی اضافه ای نبود فقط طرح و انتخاب کردم.
mehranesfandiari
25-02-2022, 18:30
من طرحم یکساله بود. مودم رایگان نبود ولی بابت کابل کشی هم هزینه نگرفتن از من. رفتم تو پنل قسمت خرید سرویس زده بود تغییر به پیش پرداخت. بعد از یک ماه تبدیل به پیش پرداخت زدم .هیچ هزینه ی اضافه ای نبود فقط طرح و انتخاب کردم.
سرعت طرحتون 30 مگ بود؟
و اینکه چقدر زمان برد تغییر طرح؟
alirezabz
26-02-2022, 13:38
سرعت طرحتون 30 مگ بود؟
و اینکه چقدر زمان برد تغییر طرح؟
نه سرعتم ۱۶ مگ بود. یک ماه بعد از اتصال طرحمو عوض کردم از پنل کاربریم
mehranesfandiari
26-02-2022, 13:50
یعنی شما با سرعت 16 مگ تو تست اسپید آپلود و دانلود 200 مگ دارین؟
mehranesfandiari
26-02-2022, 15:37
جسارتا شما مرکز استان هستی یا شهرستان؟
من چند روز بود سرعت و پینگم تو بازی های آنلاین دو برابر شده بود . امروز اتفاقی تست گرفتم از سرورهای آلمان دیدم سرعت همشون رو روی 2 تا 3 مگابیت محدود کردند ولی سرورهای جای دیگه به این شدت کم نشده . میشه اگر فیبر نوری مخابرات دارید شما هم یک تست سرعت از المان بگیرید
بامدادنیکنفس
02-03-2022, 02:59
آلمان
بامدادنیکنفس
02-03-2022, 03:20
دوستان انگار از ویژگی های طرح سیاهنت اینه که dns خارجی بزارید ، اینترنت تون مختل میشه
گمون کنم عرزشی های سایبری سایت هایی مثل این را میخونن و گزارش میدن .
بامدادنیکنفس
02-03-2022, 09:04
داداش
که عکس حافظ داری در فشانی میکنی فروم را گل باران کردی
این سرعت من
تازه با وای فای
با سیم تا 300 هم میده
ببین و بسوز به فکر مردم اوکراین باش و اینترنت استارلینک
دوستان انگار از ویژگی های طرح سیاهنت اینه که dns خارجی بزارید ، اینترنت تون مختل میشه
گمون کنم عرزشی های سایبری سایت هایی مثل این را میخونن و گزارش میدن .
واقعا دستت درد نکنه . من اصلا به DNS فکر نمیکردم . امروز نشستم هر چی DNS بلد بودم تست کردم رو یک سرور ثابت و سرعتم از 15 شد 180 و پینگم هم برگشت به حالت سابق. دمت گرم
بامدادنیکنفس
02-03-2022, 10:45
واقعا دستت درد نکنه . من اصلا به DNS فکر نمیکردم . امروز نشستم هر چی DNS بلد بودم تست کردم رو یک سرور ثابت و سرعتم از 15 شد 180 و پینگم هم برگشت به حالت سابق. دمت گرم
من هر کمکی از دستم بربیاد
خودم ftth دارم از ftth بقیه مشکلی ندارم
بلی
dns کمک میکنه ولی من به شخصه ندیدم پینگم پایین بیاد
اگر حال داشته باشم بازی میکنم وگرنه با dns خارجی یوتیوب میبینم
درود
بامدادنیکنفس
02-03-2022, 10:53
این باسه دوست شما عزیز
امروز معجزه شده به یوتیوب هم پینگ میده
بامدادنیکنفس
02-03-2022, 11:12
پینگ به توییتر
پینگ به فیس بوک !
دوستان عزیز امیدوارم حال همگی خوش باشه و ایام به کامتون باشه
یه سوال داشتم که فکر میکنم تکراری باشه چون چند ده صفحه یا شاید بیشتر از ۱۰۰ صفحه ی قبل در موردش اگر اشتباه نکنم صحبت شده بود ولی چون نه دقیق میدونم کدوم صفحه بود و یا متنش چی بود مجدد میپرسم اگر کسی اطلاع داشت خبر بده ممنون میشم
اینکه برای دانلود از گیم پس ایکس باکس با چه دی ان اس یا کلا چه روشی بهترین سرعت رو میشه گرفت؟
چون خیلی روش هارو تست کردم فقط روی دی ان اس ۱۵۸.۵۱.۲۰۰.۲ با سکندری ۰.۰.۰.۰ جواب گرفتم که خب ممکنه سرعتش خوب باشه برای بازی و آنلاین بازی کردن ولی خب برای دانلود بازی راضی کننده نیست و سرعت هم خیلی افت و خیر داره و گاها تا صفر میرسه و هم بیشینه سرعتش بین ۲ تا ۳ مگابایته که باز شاید برای ADSL مناسب باشه ولی برای فیبر اصلا خوب نیست
خواستم ببینم اگر تجربه یا اطلاعاتی دارید باهم درمیون بزاریم ...:)
alirezabz
02-03-2022, 15:32
جسارتا شما مرکز استان هستی یا شهرستان؟
من با سرعت ۱۶ تو تست بین ۱۹۰ تا ۲۰۰ مگابیت سرعت داشتم. رودهن منطقه مخابرلتی شرق تهران.
alirezabz
02-03-2022, 15:38
من چند روز بود سرعت و پینگم تو بازی های آنلاین دو برابر شده بود . امروز اتفاقی تست گرفتم از سرورهای آلمان دیدم سرعت همشون رو روی 2 تا 3 مگابیت محدود کردند ولی سرورهای جای دیگه به این شدت کم نشده . میشه اگر فیبر نوری مخابرات دارید شما هم یک تست سرعت از المان بگیرید
بله درسته برادران طرح خیانت پنهانی یک گوشه ای از طرح رو اجرا کردن و سرعتهای بین المللی تو ساعات شب بشدت افت سرعت داره. شما فکر کن کل طرح اجرایی بشه چی میشه. این سرعتهای سرورهای خارجی حدود ساعت ۳ونیم
کسی اینجا از مرکز شهید عاطف تهرانپارس سرویس گرفته؟
در مورد پیمانکار نصبش و مودمش سوال داشتم
کسی اینجا از مرکز شهید عاطف تهرانپارس سرویس گرفته؟
در مورد پیمانکار نصبش و مودمش سوال داشتم
بله داداش من گرفتم یک سال و چندماه پیش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.