مشاهده نسخه کامل
: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
22
23
24
kenshikan
16-05-2021, 09:40
دوستان کدوم الدنگی رفته گزارش مردمی داده که سرعت ftth دوباره مجدود شده ؟ یا دم انتخاباتی ه ؟
گمون نکنم پاي يه الدنگ در ميون باشه. اين چيزا کاري به انتصابات نداره. کلا اپراتوري که تو سايتش مي گه بالاترين سرعت فيبرش 50 مگه، بعد از اين بازارگرمي ها و زياد شدن کاربراي فيبر، دوباره خط رو بر مي گردونه به همون 50. شکايت هم راه به جايي نخواهد برد، چون مي گه توي قرارداد همين بود، از دست مون در رفته بود و از اين صحبتا.
يادتون باشه مخابرات توي سرويس هاي قبليش هم همين کار رو کرده. اول که مي خواستن بازار رو بگيرن، پهناي باند ADSL رو تا ته باز مي ذاشتن که کاربر isp هاي ديگه رو تک بزنن، بعد که بازارشون گرم شد و ديگران رو ورشکست کردن، سرعتا رو برگدوندن روي يه مگ و دو مگ، کاملا قانوني و مطابق قرارداد.:jealous:
.:: Ali ::.
17-05-2021, 21:22
من یه مشکلی جدیدا با نت مخابرات دارم اینه که بعد اتصال به هر قندشکن کلا قطع و وصل نت خیلی زیاد میشه و اعصاب نمیذاره.
کسی تجربه مشابه نداره. راه حلی چیزی
دوستان کدوم الدنگی رفته گزارش مردمی داده که سرعت ftth دوباره مجدود شده ؟ یا دم انتخاباتی ه ؟
چقدر شده سرعت؟
پینگ و پکت تغییری داشته؟
kenshikan
18-05-2021, 11:53
من یه مشکلی جدیدا با نت مخابرات دارم اینه که بعد اتصال به هر قندشکن کلا قطع و وصل نت خیلی زیاد میشه و اعصاب نمیذاره.
آره. دارن استان به استان قندشکن ها رو مي بندن.
قندشکن هايي هستن که هنوز پا ميدن (پولي)، ولي تا کي خدا مي دونه.
ftthrahava
21-05-2021, 04:00
دوستانی که از تبریز هستن میتوند با ارسال کدپستی ویا شماره تلفن منزل به شمارخ09147885868جهت استعلام فیبر نوری اقدام واطلاع پیدا نمایند
شرزکت ره آوا مجری طرح های FTTHدر استان
ftthrahava
21-05-2021, 04:05
سلام دوست عزیز اولا مودبانه حرف بزنییم خوبه دوما احتمال زیاد مشکل دیتای شما یا از PONاصلی یا از فیوژن محل خودتان با تماس قسمت پشتییبانی مرکز مخابراتتان ومراجعه کارشناس به محل مشکل قابل حله و اگر ساکن تبریز هستید اطلاع بدید بنده درخدمتم
دوستانی سرویس 50Mb تا سرعت 200Mb دارند؛ لطفا بگن که در زمانهای افت سرعت، حداقل سرعتی که میگیرن چقدر هست. چه زمان های اوج مصرف چه این دوران نزدیک انتخابات...
از اونجایی که بین سرویس 50Mb و 50-200Mb به خاطر 200 گیگ کمتر یا بیشتر باید انتخاب کنم میخوام بدونم...
بامدادنیکنفس
23-05-2021, 17:45
دوستانی سرویس 50Mb تا سرعت 200Mb دارند؛ لطفا بگن که در زمانهای افت سرعت، حداقل سرعتی که میگیرن چقدر هست. چه زمان های اوج مصرف چه این دوران نزدیک انتخابات...
از اونجایی که بین سرویس 50Mb و 50-200Mb به خاطر 200 گیگ کمتر یا بیشتر باید انتخاب کنم میخوام بدونم...
من با بریج مستقیم به کامپیوتر وصل میکنم، تا سیصد و 60 هفتاد میده . تو بازی هم NAT کاملا باز هست
ولی چون بقیه خانه هم میخوان استفاده کنن باید رو مودم یا روتر pppoe بزنم ، جدیدا به 100 مگ محدود شده اینجوری (یعنی بالای 100 مگ میره و لی میاد پایین )
زمان افت سرعت میاد رو 70 هشتاد
نمیدونم انتخاباتی ه یا یه عده جمع شدن سرعت ftth را بیارن پایین
ولی باز هم روانی . چون کانکشن نوری هست تو بازی ضایع نمیشی
بامدادنیکنفس
23-05-2021, 17:46
چقدر شده سرعت؟
پینگ و پکت تغییری داشته؟
پینگ 93
پکت نه خیلی
بامدادنیکنفس
23-05-2021, 18:10
دوستان ، حدس من درست بود دلیل اینکه فیبر نوری مثلا تو بازی ها بهتر عمل میکنه و پایدار تره اینه که غیر از پینگ و جیتر و سرعت یه چیز دیگه هست به اسم Route update time . همین ه که فیبر نوری تو بازی بهتر عمل میکنه حتی اگه پینگ شما از پینگ یکی دیگه بالاتر باشه .
سلام بزرگوار سرویسی که تو پنل من هست فقط 50mb هست!
سرویس 50-200mb کجای پنله که ماهم استفاده کنیم؟!
سلام بزرگوار سرویسی که تو پنل من هست فقط 50mb هست!
سرویس 50-200mb کجای پنله که ماهم استفاده کنیم؟!
منظورم همون 50Mb با ضریب 4 هست...
ftthrahava
24-05-2021, 13:10
سلام درخواستی شما مثلا 20 مگ هستش باتوجه به زیر ساخت های منطقه شما پهنای باند تا 200 مگ باز هستش اگر در فیبر کشی مشکلی نداشته باشید میتونید خییلی راحت دریافت کنید
- - - Updated - - -
سلام درخواستی شما مثلا 20 مگ هستش باتوجه به زیر ساخت های منطقه شما پهنای باند تا 200 مگ باز هستش اگر در فیبر کشی مشکلی نداشته باشید میتونید خییلی راحت دریافت کنید
ftthrahava
24-05-2021, 13:12
تو تبریز وشهر سهند هر کسی درخواست فیبرنوری روو داشته باشه درخدمتیم شماره 09147885868
pipo4713
24-05-2021, 13:43
- - - Updated - - -
تو تبریز وشهر سهند هر کسی درخواست فیبرنوری روو داشته باشه درخدمتیم شماره 09147885868
دوست عزیز لطفا از نوشتن دوباره پیام خود داری کنید... شما هر پیام رو ۲بار ارسال میکنید البته در بیشتر مواقع و همینطور زحمت بکشید تبلیغات انجام ندید.. اینجا فرومی هست برای حل مشکلات و سوالات اما شما بصورت اسپم از خودتون تبلیغات میکنید... خودداری کنید
دوست عزیز لطفا از نوشتن دوباره پیام خود داری کنید... شما هر پیام رو ۲بار ارسال میکنید البته در بیشتر مواقع و همینطور زحمت بکشید تبلیغات انجام ندید.. اینجا فرومی هست برای حل مشکلات و سوالات اما شما بصورت اسپم از خودتون تبلیغات میکنید... خودداری کنید
پایین پست سمت راست رو گزینه گزارش تخلف (مثلث) کلیک کنید و گزارش تخلف بدهید
pipo4713
24-05-2021, 20:59
پایین پست سمت راست رو گزینه گزارش تخلف (مثلث) کلیک کنید و گزارش تخلف بدهید
انشاالله که دیگه تکرار نمیشه اما اگر بشه حتما.. چون همه با هم دیگه دوست هستیم و نیازی به این سطح از برخورد کردن در لحظه اول نیست..
ShadowDragon
25-05-2021, 15:57
تو همه شهرها، حداقل همه مراکز استان ها ارایه میشه؟
بامدادنیکنفس
26-05-2021, 06:41
دوستان من سوالم را تکرار میکنم لطفا یکی راهنمایی کنه
من با بریج با کانکشن ویندوز وصل میشم سرعت دانلود تا 360 دارم.
ولی رو مودم که pppoe دارم به صد مگ محدود میشه .
راهی هست رو مودم همین سرعت را بگیرم ؟
چون فقط من از اینترنت استفاده نمیکنم تو خونه .
میدونم اکه زنگ بزنم 2020 جواب سربالا یهم میدن
NAT هم همین طور رو بریج بهتره
بامدادنیکنفس
26-05-2021, 06:43
قند شکن خارجی پولی استفاده کنید .
start202
26-05-2021, 08:51
روتر بخر .مودمت چیه ؟
pipo4713
26-05-2021, 12:06
احتمالا مودم شما پورت گیگ نداره.. و یا اینکه بدلیل استفاده از وای فای سرعت بیشتر از این حد بالا نمیره
بهتره اگر مودم پورت گیگ داره یک روتر بخری که ساپورت کننند پورت گیگ باشه و بتون بهت همین سرعت رو بده.. که باید هم وای فای باند ۲ و باند ۵ داشته باشه...
ShadowDragon
26-05-2021, 14:50
تو همه شهرها، حداقل همه مراکز استان ها ارایه میشه؟
...................
بامدادنیکنفس
28-05-2021, 20:07
احتمالا مودم شما پورت گیگ نداره.. و یا اینکه بدلیل استفاده از وای فای سرعت بیشتر از این حد بالا نمیره
بهتره اگر مودم پورت گیگ داره یک روتر بخری که ساپورت کننند پورت گیگ باشه و بتون بهت همین سرعت رو بده.. که باید هم وای فای باند ۲ و باند ۵ داشته باشه...
خیلی ممنون از کمک شما دوست عزیز
واقعا مفید واقع شد
- - - Updated - - -
روتر بخر .مودمت چیه ؟
مودمم زایکسل هست
خیلی ممنون از کمک شما دوست عزیز
واقعا مفید واقع شد
- - - Updated - - -
مودمم زایکسل هست
مودم اگه زایکسل هست پورت گیگ داره
دوستان نت من خیلی اوقات با این که سرعت دانلودم ۱۰۰ مگ هستش ولی سایت خوب باز نمیکنه و به بعضی از شبکه ها اجتماعی هم وصل نمیشه
مثلا یهو گوگل باز نمیشه با این که تست سرعت ۱۰۰ هستش ...یا اینکه وی پی ان کانکت نمیشه و همش مجبورم سویچ کنم رو LTE
خواستم بدونم برای شما هم اینجوری هست؟
مودم رو ریست کردم مشکل همچنان هست
من آیپی ثابت گرفتم احتمالش هست به این علت باشه؟خودم این احتمال رو میدم
به معنی واقعی کلمه رو اعصابه و فقط به درد دانلودم میخوره
pipo4713
03-06-2021, 11:09
دوستان نت من خیلی اوقات با این که سرعت دانلودم ۱۰۰ مگ هستش ولی سایت خوب باز نمیکنه و به بعضی از شبکه ها اجتماعی هم وصل نمیشه
مثلا یهو گوگل باز نمیشه با این که تست سرعت ۱۰۰ هستش ...یا اینکه وی پی ان کانکت نمیشه و همش مجبورم سویچ کنم رو LTE
احتمالا رنج آی پی که بهتون دادن با سرورها مشکل داره.. DNS رو دستی تغییر بدید به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و بعد چک کنید اگر دید این مشکل باز هم هست 4.2.2.4و۱.۰.۰.۰۱بذارید... و باز چک کنید.. شاید مشکلتون حل بشه... اما اگر مشکل حل نشد با پشتیبانتون تماس بگیرید و درخواست بدید برای مدتی IP رو قطع کنن و بعد چک کنید.
قیمت آی پی ماهانه چند بود ؟ و روی چه رنجی بهتون دادن؟
احتمالا رنج آی پی که بهتون دادن با سرورها مشکل داره.. DNS رو دستی تغییر بدید به 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و بعد چک کنید اگر دید این مشکل باز هم هست 4.2.2.4و۱.۰.۰.۰۱بذارید... و باز چک کنید.. شاید مشکلتون حل بشه... اما اگر مشکل حل نشد با پشتیبانتون تماس بگیرید و درخواست بدید برای مدتی IP رو قطع کنن و بعد چک کنید.
قیمت آی پی ماهانه چند بود ؟ و روی چه رنجی بهتون دادن؟
DNS رو تغییر داده بودم بازم مشکل حل نمیشه
قیمت آیپی ماهی ۱۰ تومن هست
پشتیبانی میگه نمیشه تغییر داد و اگر هم قطع بشه دیگه آیپی نداریم بهتون بدیم
آیپی روی رنج ۹۲.۲۴۷.۱۴۶.۱
اخر شب ها اصلا سایت درست باز نمیشه و وی پی ان هم کانکت نمیشه ولی سرعت دانلود اوکی هست
قبلا هم که آیپی نداشتم مشکل این بود نت یهو کلا قطع میشد و باید صبر میکردم تا شبکه به مودم آیپی جدید بده و یا وقتی مودم خاموش روشن میشد طول میکشید تا آیپی بده به مودم
سلام بزرگوار میشه توضیح بدید چطوری از طریق بریج کانکت بشم
هر کاری میکنم کانکنت نمیشم
تو مودم میزارم رو بریج فقط قسمت وی لن هست که اونم پر میکنم کانکشن هم تو ویندوز میسازم یوز و پس بهش میدم ولی کانکت نمیشه؟!
کاری دیگه باید تو مودم انجام داد؟
مودم منم زایکسل هست
؟؟؟
بامدادنیکنفس
04-06-2021, 07:41
سلام بزرگوار میشه توضیح بدید چطوری از طریق بریج کانکت بشم
هر کاری میکنم کانکنت نمیشم
تو مودم میزارم رو بریج فقط قسمت وی لن هست که اونم پر میکنم کانکشن هم تو ویندوز میسازم یوز و پس بهش میدم ولی کانکت نمیشه؟!
کاری دیگه باید تو مودم انجام داد؟
مودم منم زایکسل هست
؟؟؟
سلام .
مشکل شما احتمالا MAC جدید هست
البته یکی از دوستان تهرانی میگفت تو تهران مک جدید خودش رجیستر میشه
ولی اگر مثل من شهرستان هستید .
باید یا زنگ بزنید 2020 مک جدید را برایتان ثبت کنند.
یا مک مودم را در کارت شبکه تعریف کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مک را از این قسمت استخراج میکنید.
مک WAN
این قسمت رو بریج میزارید
مک مودم را برای کارت شبکه تعریف میکنید (اگر نمیخواهید زنگ بزنید 2020)
اول Configure کارت شبکه سپس Advanced سپس Network Address
دایره Value را به جای Not present انتخاب میکنید و سپس مک آدرس Wan مودم را بدون دو نقطه در فیلد با حروف بزرگ وارد میکنید .
اگه مشکل مک باشه اینجوری حل میشه .
بامدادنیکنفس
04-06-2021, 07:47
...................
اگثر استان ها کشیدن
احتمالا به استثنای جاهایی مثل سیستان بلوچاستن
kenshikan
04-06-2021, 14:06
توي اين کشور گرفتن نشاني ثابت فقط و فقط براي دسترسي ناگزير و از راه دور به دفتر کار و دوربين و ... توصيه ميشه. اگه براي حل مشکل فلان سايت يا سرعت و ... بهتون گفتن آي پي ثابت بگيريد، فقط دارن تو پاچه تون مي کنن. به چند دليل به هيچ وجه اين کار رو نکنيد:
روتينگ کشور سر و صاحاب نداره. هر پاپتي اي اومده براي خودش IXP راه انداخته و جدا از اينکه گاهي اينها پهناي باند يا لينک درست و حسابي ندارن، برخي شون درست هم پيکربندي نشدن. بارها پيش مياد يه سري دسته هاي آي پي حتا روتينگ داخلي کشورشون مشکل داره. (يه نمونه اش يه بلاک ريجيستر شده آسياتک رو ما در جنوب براي يه سازماني تحويل گرفته بوديم، يهو سر يه پروژه ديگه ديديم توي شمال داره به کاربران فلان آي اس پي تحويل مي شه.)
اگه نشاني ثابت شما توي اون رنج مشکلدار باشه تا چند ماه به فنا مي ريد تا يکي رو پيدا کنيد مشکل روتينگ رو درست کنه.
از اونور، روتينگ خارجي زيرساخت از دروازه هاي مختلف و وابسته به نشاني پروايدرهاي مرزي هست و BGP ضعيفي دارند. داشتن نشاني ثابت شما رو به دروازه مشخص و وضعيت لحظه اي ترافيکش وابسته مي کنه و شانس دسترسي به دروازه هاي ديگه رو از دست مي ديد. در حالي که با نشاني دايناميک با يه ريبوت يا ديس کردن مودم، نشاني تون عوض ميشه و شانس تون رو در مسير ديگه امتحان مي کنيد.
بحث فيل و تر استاني هم مياد وسط، چون دستگاه هاي نصب شده در گيت وي استانها سينک و يک دست نيستند، ريسک کار با آي پي ثابت بالا مي ره. اين رو شايد اگه با سازمانهايي که سالها دسته نشاني خودشون رو دارن و گاه کلا به فنا مي رن کار کرده باشيد، درک کنيد. بهتره براي نت خونگي تون از اين دردسرها نتراشيد.
درباره دي ان اس هاي خارجي معروف مثل 4 و 8 هم پيشتر نوشتم که دسترسي مستقيم بهشون يه توهمه و همه چي گرد ميشه به سرور پيوندها(!)، و اگر حتا دسترسي باز هم داشتيم، باز از ديد فني بهتره که شما از بهترين و نزديک ترين دي ان اس ايراني استفاده کنيد تا سرورهاي خارجي.
توپ دسترسي نداشتن رو بندازيد توي زمين لايه دوم و سوم فني و يقه اونها رو بگيريد که طبق SLA اقدام کنند. اگه نشد با سند و مدرک و اسکرين شات بريد سراغ 195
pipo4713
04-06-2021, 20:46
DNS رو تغییر داده بودم بازم مشکل حل نمیشه
قیمت آیپی ماهی ۱۰ تومن هست
پشتیبانی میگه نمیشه تغییر داد و اگر هم قطع بشه دیگه آیپی نداریم بهتون بدیم
آیپی روی رنج ۹۲.۲۴۷.۱۴۶.۱
اخر شب ها اصلا سایت درست باز نمیشه و وی پی ان هم کانکت نمیشه ولی سرعت دانلود اوکی هست
قبلا هم که آیپی نداشتم مشکل این بود نت یهو کلا قطع میشد و باید صبر میکردم تا شبکه به مودم آیپی جدید بده و یا وقتی مودم خاموش روشن میشد طول میکشید تا آیپی بده به مودم
شما بهتره برای اینکه این مشکل رو راحت تر بتونید حل کنید و این مسایلی که بعضی از دوستان گفتن رو چند قدم جلوتر بیوفتین.. زمانیکه اینترنت شما رو برای نصب مودم اومده بودن اون شخص حتما شماره خودش رو به شما داده.. از طریق این شخص سعی کنید با بخش ONC تماس حاصل کنید و درخواست بررسی مسایل رو بدید.. این بخش تمامی مسایل شما رو حل میکنن وگرنه اینکه توی سایت درخواست پشتیبانی بدید و یا از طریق ۲۰۲۰ درخواست بدید امکان نداره بتونید حالا حالا ها این مشکل رو حل کنید..شما باید سیگنالهای فیبرنوریتون هم بررسی بشه چونکه دلیلی به قطع شدن نداره... ولی این موضوع که میگید تا آی پی بگیره من روی سرویس ADSL و VDSL مخابرات تهران دیده بودن روی فیبر نبود..شما کدوم شهر هستید؟؟
شما بهتره برای اینکه این مشکل رو راحت تر بتونید حل کنید و این مسایلی که بعضی از دوستان گفتن رو چند قدم جلوتر بیوفتین.. زمانیکه اینترنت شما رو برای نصب مودم اومده بودن اون شخص حتما شماره خودش رو به شما داده.. از طریق این شخص سعی کنید با بخش ONC تماس حاصل کنید و درخواست بررسی مسایل رو بدید.. این بخش تمامی مسایل شما رو حل میکنن وگرنه اینکه توی سایت درخواست پشتیبانی بدید و یا از طریق ۲۰۲۰ درخواست بدید امکان نداره بتونید حالا حالا ها این مشکل رو حل کنید..شما باید سیگنالهای فیبرنوریتون هم بررسی بشه چونکه دلیلی به قطع شدن نداره... ولی این موضوع که میگید تا آی پی بگیره من روی سرویس ADSL و VDSL مخابرات تهران دیده بودن روی فیبر نبود..شما کدوم شهر هستید؟؟
من کرج هستم
من الان چک کردم سرعت آپلودم در حد صفر هستش
ont رو چک کردم rx power هم خیلی کم شده...اینم میتونه تاثیر داشته باشه؟یا از قصد آپلود رو اینجوری کردن؟
کارشناس های 2020 که کلا هیچی بلد نیستن...
تست پینگ و سرعت و پارامترهای فیبر را قرار میدم
pipo4713
05-06-2021, 15:08
من کرج هستم
من الان چک کردم سرعت آپلودم در حد صفر هستش
ont رو چک کردم rx power هم خیلی کم شده...اینم میتونه تاثیر داشته باشه؟یا از قصد آپلود رو اینجوری کردن؟
کارشناس های 2020 که کلا هیچی بلد نیستن...
تست پینگ و سرعت و پارامترهای فیبر را قرار میدم
rx شما به شدت پایین هست و بی تاثیر در کیفیت اینترنت شما نیست.. پس بهتره بررسی کنید.. این مشکل اصلا مثل خط مسی نیست و مخابرات دستی نمیبره بلکه ممکنه فیبر شما به مشکل بر خورده پیشنهاد میکنم باکس ترمینالی که در کنار مودمتون هست رو دربش رو باز کنید و کابل فیبری که از ترمینال وارد مودم شده رو در بیارید و با فوت کردن تمیز کنید سپس جا بزنید همینطو ترمینال رو هم باد بگیرید تمیز بشه.. بعد به بخش مودم همینکار رو کنید... دوباره چک کنید ببینید کیفیت چقدر تغییر کرده.. اگر تغییری نداشت به فت باکس سر بزنید و همینکار رو کنید.. اگر باز دیدید کیفیت تغییری نکردهه.. بهتون گفتم زمانیکه برای نصب مودم شما اومدن.. نصاب به شما مطمینا شماره تماس داده باهاش تماس بگیرید و مشکل رو توضیح بدید و یا درخواست پشتیبانی حضوری بدید.. اگر نه به مخابرات مراجعه کنید تا نصاب خودشون رو بفرستن و مشکل شما رو بررسی کنن... در ضمن پینگ شما کاملا خوبه و مشکلی نداره اما افت سرعتتون و یا قطع شدن و وصل نشدن در زمان خاص امکان دراه به شرایطی که براتون هست داشته باشه....با ۲۰ ۲۰ تماس نگیریدد هیچ کاری در مورد فیبر نمیتونن بکنن هیچ کاری فقط خودتون رو سر کار میذارید ... اگر از وایرلس استفاده میکنید ممکن کانال مودم رو تغییر بدید و مشکل شما حل بشه... اگر هم از کابل استفاده میکنید و افت پا برجا بود بهتره کاری که گفتم رو انجام بدید.. تماس با پشتیبان خودتون...
سلام .
مشکل شما احتمالا MAC جدید هست
البته یکی از دوستان تهرانی میگفت تو تهران مک جدید خودش رجیستر میشه
ولی اگر مثل من شهرستان هستید .
باید یا زنگ بزنید 2020 مک جدید را برایتان ثبت کنند.
یا مک مودم را در کارت شبکه تعریف کنید.
مک را از این قسمت استخراج میکنید.
مک WAN
این قسمت رو بریج میزارید
مک مودم را برای کارت شبکه تعریف میکنید (اگر نمیخواهید زنگ بزنید 2020)
اول Configure کارت شبکه سپس Advanced سپس Network Address
دایره Value را به جای Not present انتخاب میکنید و سپس مک آدرس Wan مودم را بدون دو نقطه در فیلد با حروف بزرگ وارد میکنید .
اگه مشکل مک باشه اینجوری حل میشه .
ممنون از توضیحاتتون متاسفانه درست نشد!
قبلا بعد از کانفینگ مودم یوزر و پس تو خود مودم وارد میکردم با شماره وی لن ایتترنت وصل میشد حالا هرکاری میکنم چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه؟
هر چی هم زنگ میزنم ۲۰۲۰ بوق اشغال میزنه
کسی میتونه کمک کنه؟
rx شما به شدت پایین هست و بی تاثیر در کیفیت اینترنت شما نیست.. پس بهتره بررسی کنید.. این مشکل اصلا مثل خط مسی نیست و مخابرات دستی نمیبره بلکه ممکنه فیبر شما به مشکل بر خورده پیشنهاد میکنم باکس ترمینالی که در کنار مودمتون هست رو دربش رو باز کنید و کابل فیبری که از ترمینال وارد مودم شده رو در بیارید و با فوت کردن تمیز کنید سپس جا بزنید همینطو ترمینال رو هم باد بگیرید تمیز بشه.. بعد به بخش مودم همینکار رو کنید... دوباره چک کنید ببینید کیفیت چقدر تغییر کرده.. اگر تغییری نداشت به فت باکس سر بزنید و همینکار رو کنید.. اگر باز دیدید کیفیت تغییری نکردهه.. بهتون گفتم زمانیکه برای نصب مودم شما اومدن.. نصاب به شما مطمینا شماره تماس داده باهاش تماس بگیرید و مشکل رو توضیح بدید و یا درخواست پشتیبانی حضوری بدید.. اگر نه به مخابرات مراجعه کنید تا نصاب خودشون رو بفرستن و مشکل شما رو بررسی کنن... در ضمن پینگ شما کاملا خوبه و مشکلی نداره اما افت سرعتتون و یا قطع شدن و وصل نشدن در زمان خاص امکان دراه به شرایطی که براتون هست داشته باشه....با ۲۰ ۲۰ تماس نگیریدد هیچ کاری در مورد فیبر نمیتونن بکنن هیچ کاری فقط خودتون رو سر کار میذارید ... اگر از وایرلس استفاده میکنید ممکن کانال مودم رو تغییر بدید و مشکل شما حل بشه... اگر هم از کابل استفاده میکنید و افت پا برجا بود بهتره کاری که گفتم رو انجام بدید.. تماس با پشتیبان خودتون...
بلاخره درستش کردم
علت و راهکار
مشکل در rx power بود ...که نباید خیلی زیاد و یا کم باشد وگرنه سرعت آپلود و دانلود دچار مشکل می شود
برای بالا بردن rx power پریز رو باز کردم و کابل فیبر رو مقدار پیچ دادم و تحت کشش قرار دادم تا rx بالا بره
نتیجه
pipo4713
05-06-2021, 22:48
بلاخره درستش کردم
علت و راهکار
مشکل در rx power بود ...که نباید خیلی زیاد و یا کم باشد وگرنه سرعت آپلود و دانلود دچار مشکل می شود
برای بالا بردن rx power پریز رو باز کردم و کابل فیبر رو مقدار پیچ دادم و تحت کشش قرار دادم تا rx بالا بره
نتیجه
خوب خدارو شکر که مشکلتون حل شد.. اگر باز این اتفاق افتاد بهتره که پچ کورد رو عوض کنید تا دیگه این مشکل بوجود نیاد .. برای من rx در مودم روی -۳۰ هست اما در بیشتر مواقع روی -۳۲ هست و tx هم ۲ و یا ۱.۵ هست که هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار میکنه... موفق باشید
pipo4713
05-06-2021, 23:15
قبلا بعد از کانفینگ مودم یوزر و پس تو خود مودم وارد میکردم با شماره وی لن ایتترنت وصل میشد حالا هرکاری میکنم چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه؟
کسی میتونه کمک کنه؟
شما دارید یکجای کار رو اشتباه انجام میدید.. اول مطمئن بشید که به مرکز وصل هستید و مشکلی ندارید.. سپس وی لن رو بررسی کنید که اشتباه وارد نکنید.. و همینطور بررسی کنید اعتبار داشته باشید... چونکه امکان نداره وصل نشید... اما با این حال به شما هم پیشنهاد میکنم با ۲۰۲۰ تماس نگیرید کاری برای شما نمیتونن انجام بدن.. هیچکار فقط براتون تیکت باز میکنن و میرید برای سال دیگه بیان بهتون جواب بدن... با شخصی که برای تنظیمات مودم شما اومد این موضوع رو درمیان بذارید یا با مرکز مخابراتیتون.. اینطوری میتونید زودتر حل کنید مشکل رو.. اما یکبار مودم رو ریست فکتوری کنید و تمامیه اطلاعات رو از اول وارد کنید.. زمانیکه مودم وصل هست به فیبر اطلاعت کیفیت خط رو بررسی کنید که tx و rx داشته باشید.. تا اگر هر کدام مشکلی داره بدونید و حل کنید موضوع رو.. مک آیدی وارد کردن توی فیبر در تهران فقط یکبار وارد میشه و دیگه نیازی نیست وارد کنن و حتی سریال رو هم ثبت میکنن و دیگه میتونید از روتر دیگه استفاده کنید بدون هیچ مشکلی.. اما شهرستانها ممکنه این مشکلات رو داشته باشن که نیاز به تغییراتی که دوستمون گفتن انجام بشه..
شما دارید یکجای کار رو اشتباه انجام میدید.. اول مطمئن بشید که به مرکز وصل هستید و مشکلی ندارید.. سپس وی لن رو بررسی کنید که اشتباه وارد نکنید.. و همینطور بررسی کنید اعتبار داشته باشید... چونکه امکان نداره وصل نشید... اما با این حال به شما هم پیشنهاد میکنم با ۲۰۲۰ تماس نگیرید کاری برای شما نمیتونن انجام بدن.. هیچکار فقط براتون تیکت باز میکنن و میرید برای سال دیگه بیان بهتون جواب بدن... با شخصی که برای تنظیمات مودم شما اومد این موضوع رو درمیان بذارید یا با مرکز مخابراتیتون.. اینطوری میتونید زودتر حل کنید مشکل رو.. اما یکبار مودم رو ریست فکتوری کنید و تمامیه اطلاعات رو از اول وارد کنید.. زمانیکه مودم وصل هست به فیبر اطلاعت کیفیت خط رو بررسی کنید که tx و rx داشته باشید.. تا اگر هر کدام مشکلی داره بدونید و حل کنید موضوع رو.. مک آیدی وارد کردن توی فیبر در تهران فقط یکبار وارد میشه و دیگه نیازی نیست وارد کنن و حتی سریال رو هم ثبت میکنن و دیگه میتونید از روتر دیگه استفاده کنید بدون هیچ مشکلی.. اما شهرستانها ممکنه این مشکلات رو داشته باشن که نیاز به تغییراتی که دوستمون گفتن انجام بشه..
مودم بصورت pppoe وصل میشه همه چی هم اوکی هست!
ولی به صورت بریج اصلا نمیشه!
تنظیم خاصی هم نداره که!
تو مودم میزاری رو بریج و شماره ویلن رو میدی بعدش تو ویندوز یه کانکشن
ولی نمیشه
اون مک آدرس هم تا میدم به کارت شبکه کلا همه چی قطع میشه دیگه تا تنظیمات رو ریسیت نکنم وارد پنل مودم نمیشه؟!
ضمنا اینجا هم شماره سریال مودم و ثبت کردن
NinjaLord
06-06-2021, 01:50
همه اوپراتورهای اینترنت بلاخره بعد از مدتی پهنای باندشون کم کم میره زیر بار و فشار:laughing: مهم هم نیست تانوما باشه یا اینترنت ماهواره ای و موبایل بلاخره ایرانه دیگه اون ابله جوج مهندس فقط دنبال سودبیشتره واسش کیفیت خط و پورتها مهم نیست فقط میخاد سرویس بفروشه و کاربر اینترنت داشته باشد! حالا بعدا تاپیک مشکلات افزایش پینگ و پکت لاست مخصوص این سرویس هم خودتون افتتاح میکنید:rolleye:
این شرکتهای ایرانی یک سرمایه گزاری محدودی روی خرید پهنای باند انجام میدهند و این سرمایه گزاری و خرید اصلا دوباره تکرار نمیشود! حتی اگر در اینده ای نزدیک کل شبکه زیر بار و فشار کاربرهای دانلودر و گیمر بیچاره برود
بامدادنیکنفس
06-06-2021, 19:00
همه اوپراتورهای اینترنت بلاخره بعد از مدتی پهنای باندشون کم کم میره زیر بار و فشار:laughing: مهم هم نیست تانوما باشه یا اینترنت ماهواره ای و موبایل بلاخره ایرانه دیگه اون ابله جوج مهندس فقط دنبال سودبیشتره واسش کیفیت خط و پورتها مهم نیست فقط میخاد سرویس بفروشه و کاربر اینترنت داشته باشد! حالا بعدا تاپیک مشکلات افزایش پینگ و پکت لاست مخصوص این سرویس هم خودتون افتتاح میکنید:rolleye:
این شرکتهای ایرانی یک سرمایه گزاری محدودی روی خرید پهنای باند انجام میدهند و این سرمایه گزاری و خرید اصلا دوباره تکرار نمیشود! حتی اگر در اینده ای نزدیک کل شبکه زیر بار و فشار کاربرهای دانلودر و گیمر بیچاره برود
نه آقا اینجوری نیست .
رو بریج سرعت فول میده .
منتها 2020 یه کاری کرده من فقط با مودم میتونم وصل شم.
رو مودم به 100 مگ محدود کردن
بامدادنیکنفس
06-06-2021, 19:01
کسی میتونه کمک کنه؟
امیدوارم کسی کمکتون کنه
ولی
خب دوست عزیز معلومه رو بریج چراغ اینترنت روشن نمیشه
بامدادنیکنفس
06-06-2021, 19:06
پینگ 34 به یوتیوب !
بدون قند شکن !
حذف شود حذف شود حذف شود حذف شود حذف شود
پینگ 34 به یوتیوب !<br>
بدون قند شکن ! <br>
<br>
<br>
<br><br>ببخیشد سرویستون از کجاست؟ از اینترنت ایرانسل بهتره؟ بدون قندشکن از لو میشه وبسایت؟<br>
<br>
بامدادنیکنفس
07-06-2021, 03:37
<br><br>ببخیشد سرویستون از کجاست؟ از اینترنت ایرانسل بهتره؟ بدون قندشکن از لو میشه وبسایت؟<br>
<br>
بله این اتفاق هر چند وقت یه دفعه میفته
وقتی رنج آی پی روسیه میده
NinjaLord
07-06-2021, 11:36
غیر از روسیه دیگه از چه کشورهایی آی پی دریافت میکنید
بله این اتفاق هر چند وقت یه دفعه میفته
وقتی رنج آی پی روسیه میده
ببخشید کدوم شهر تشریف دارید؟
بامدادنیکنفس
07-06-2021, 18:43
ببخشید کدوم شهر تشریف دارید؟
کرمان
/////////////////
- - - Updated - - -
غیر از روسیه دیگه از چه کشورهایی آی پی دریافت میکنید
روسیه
بعضی مواقع شاید انگلیس
NinjaLord
07-06-2021, 20:53
نه آقا اینجوری نیست .
رو بریج سرعت فول میده .
منتها 2020 یه کاری کرده من فقط با مودم میتونم وصل شم.
رو مودم به 100 مگ محدود کردن
شما هم اگر مثل بنده و خیلیهای دیگه از مشتریهای قدیمی این شرکتهای ایرانی مخصوصا مخابرات میبودین حرف بنده رو رد نمیکردید:rolleye: اگر الان این تانوما به دهانتان شیرین است حسابی قدرشو بدونید چون ماندنی نیست
شما هم اگر مثل بنده و خیلیهای دیگه از مشتریهای قدیمی این شرکتهای ایرانی مخصوصا مخابرات میبودین حرف بنده رو رد نمیکردید:rolleye: اگر الان این تانوما به دهانتان شیرین است حسابی قدرشو بدونید چون ماندنی نیست
سرعت نت هر روز در حال بیشتر شدن هست نه کمتر شدن
الان نت گوشی من سرعت ۱۳۰ مگ شده دانلودش...
چند وقت دیگه ۵g هم زیاد بشه باز سرعت بیشتر میشه
الان تو ایران مشکل سرعت نت نیست مشکل حجم نت هست
همین الان سرویس های نت در آمریکا و اروپا سرعت یه سری از طرح هاشون نصف سرعت ما هستش منتهی برای اونا حجم نامحدود است
NinjaLord
08-06-2021, 19:46
این پیام یه بنده خدائیه تو تاپیک مخصوص سرویس vdsl اشتباه نکنم و این بلاییه که کم کم بسر همه سرویسهای اینترنت این اوپراتورها میاید چون قوانینی برای حفظ کیفیت از طرف رگولاتوری تائین نشده
چه فایده وقتی پهنا ندارن؟
مال منو باز گذاشتن تا 60 مگم لینک شد ولی سرعت بالاتر 25 مگ نمیره... بین ساعت 5:30 تا 6:30 صبح تا 32مگم میره ولی روزا 10 مگ تا 18 ...
هر روزم جنگ دارم باهاشون
این خیلی طبیعیه که مثل همیشه پهنای باند زیادی شرکت زیرساخت خریداری میکند و اینها را به این اوپراتورها میفروشد منتها منتظر اشباع شدن این خطوط و کم شدن سرعت در بعضی ساعات و بالا رفتن پینگ تایم و... هم باشید چون اون کیفیت عالی اصلا ماندنی نیست مگر اینکه شما سرویسی با پهنای باند و پ ورتی اختصاصی خریداری کرده باشید و یا قوانین رگولاتوری مبنی بر تعداداشتراک پورت بین کاربرها تغییر کند و واقعا اجرا بشود
farhang_k
11-06-2021, 11:50
درود
بنده کابل کشی رو انجام دادم مودم مونده که اون هم گفتند فقط زایکسل باید بگیرم که البته هنوز نتونستم پیدا کنم ، اما موردی که هست
تمام اتصالات از کافو ، FAT تا پیگتیل همگی سبز بودند فقط آداپتور آخر رو آبی بستند و گفتند فرقی نمیکنه از دوستانی که تجربه دارند واقعا
این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ پچ کورد مودم الان باید همون سبز به سبز باشه یا آبی به سبز ؟ (مودم هم پورت سبز هست)
باتشکر
pipo4713
11-06-2021, 18:44
درود
بنده کابل کشی رو انجام دادم مودم مونده که اون هم گفتند فقط زایکسل باید بگیرم که البته هنوز نتونستم پیدا کنم ، اما موردی که هست
تمام اتصالات از کافو ، FAT تا پیگتل همگی سبز بودند فقط آداپتور آخر رو آبی بستند و گفتند فرقی نمیکنه از دوستانی که تجربه دارند واقعا
این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ پچ کورد مودم الان باید همون سبز به سبز باشه یا آبی به سبز ؟ (مودم هم پورت سبز هست)
باتشکر
هیچ مشکلی نداره شما مودمتون چه پورت آبی چه پورت سبز باشه میتونید apc به upc یا برعکس و یا هم نوع خودش بگیرید..
فقط برای خرید زایکسل به دلسا مراجعه کنید... و از دلسا خریداری کنید... پیگیر باشید تا سرویس براتون سریع بعد از خرید مودم یوزر پسورد داده بشه..
بامدادنیکنفس
12-06-2021, 18:39
دوستان کس دیگه ای هست سرعت شو رو 100 مگ محدود کرده باشن ؟
دم انتخاباتی ه ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟
pipo4713
12-06-2021, 21:58
دوستان کس دیگه ای هست سرعت شو رو 100 مگ محدود کرده باشن ؟
دم انتخاباتی ه ؟ یا چیز دیگه ای هست ؟
داخلی ۳۵۰ خارجی ۲۰۰ قشنگ معلوم میشه زمانیکه اسپید تست میگیری یه سکته خیلی ریز نزدیک ۵۰ پیدا میکنه.. البته من سعی کردم DNS رو هم تغییر بدم و از ۱.۱.۱.۱. و۱.۰.۰.۱ استفاده میکنم.. چونکه ۲بار دیدم حتی افت میکرد و میومد روی ۸۰مگ
همینطور در مورد کلاب هاوس هم درخواست کردم و بازرسی اعلام کرد به دلیل مسایل امنیتی تا اطلاع ثانوی مسدود میباشد...
delllaptop
15-06-2021, 09:05
اینترنت من هم حدود یک هفتست که وصل کردن
یه مودم هواوی بهم فروختن 1800000 تومان که بعدا بهم گفتن این مودم تو منطقه شما کار نمی کنه و مودم فایبر بهم امانی دادند و گفتن مودم هواوی رو واسه خودت نگه دار.
سرعتش که واقعا رویاییه یه تست هم می ذارم که ببنید.
البته من مودم رو با کابل گیگ به روتر اییسوس AC68U وصل کردم. وگرنه وایرلس خود مودم فایبر افتضاحه. این تستم با ایفون و وایرلس 5GHZ روتر ایسوس گرفتم.
pipo4713
15-06-2021, 13:34
اینترنت من هم حدود یک هفتست که وصل کردن
یه مودم هواوی بهم فروختن 1800000 تومان که بعدا بهم گفتن این مودم تو منطقه شما کار نمی کنه و مودم فایبر بهم امانی دادند و گفتن مودم هواوی رو واسه خودت نگه دار.
سرعتش که واقعا رویاییه یه تست هم می ذارم که ببنید.
البته من مودم رو با کابل گیگ به روتر اییسوس AC68U وصل کردم. وگرنه وایرلس خود مودم فایبر افتضاحه. این تستم با ایفون و وایرلس 5GHZ روتر ایسوس گرفتم.
اون مودم رو اگر خود مخابرات بهتون داده بهشون پس بده و بگو بکار من نمیاد.. همین مودم برای من یا یک مودم نو به من بدید که بتوم وصل شم... و برای خودم باشه...
اسپید تست رو بذارید روی سرور های آمستردام و تست بگیرید و بذارید اینجا و اعلام کنید کجا هستید.. تشکر
delllaptop
15-06-2021, 14:11
رشت هستم، گیلان
رشت هستم، گیلان
سرعتتون خیلی خوبه
فقط پینگت یکم از من بیشتره
برای من چون مودمم پورت گیگ نداره سرعتم چه داخلی و چه خارجی ۱۰۰ هست
برای من هم قرار بود مودم با پورت گیگ بیارن ولی آخر سر یه مدل دیگه آوردن منم چون حوصله پیگیری نداشتم بی خیال شدم
دوستان کسی اطلاع داره اگر یک مجتمع درخواست فیبر شدن داشته باشن مخابرات پیگیر انجامش میشه یا نه؟ اگر اره به چه صورت هست؟
مجتمعی که بیشتر از 100 واحد داره.
بامدادنیکنفس
16-06-2021, 07:46
دوستان کسی اطلاع داره اگر یک مجتمع درخواست فیبر شدن داشته باشن مخابرات پیگیر انجامش میشه یا نه؟ اگر اره به چه صورت هست؟
بعیده مخابرات برای مجتمع های کلان راهکار خاص داشته باشه
چند تا پورت از FAT بغل میگیرن . اگر یه FAT کافی نبود . چند تا FAT میزنن احتمالا ؟
یه اسپلیتر هم داخل ساختمان میخوره برای توزیع کانکشن بین واحدها که بسته به تعداد واحد ها پورت های ورودی و خروجی اش فرق میکنه ؟
از اون اسپلیتر هم احتمالا چند تا میرنن ...
مثلا ساختمان ما یه سیم 12 کور از FAT آومده (یعنی ما فقط یه پورت را اشغال کردیم)
5 تا یا 6 تا خروجی داره برا 5 یا 6 واحد .
بعضی ها این اپلیتر داخل منزل را بای پاس میکنن . یعنی سیم کور مستقیم از FAT میره اتاق طرف فیوژن میشه .
مثل همسایه ما ..
pipo4713
16-06-2021, 11:47
اون ۱۰۰تا واحد یا بیشتر باید کلش درخواست بده تا بیاد برای ۱۰۰تا واحد یا بیشتر یک فکر خیلی سنگین بکنه با هزینه ی بالا.. وگرنه اینکار رو انجام نمیده و دقیقا همین حرف دوستمون میشه... یه فیبر میکشه فوقش هوایی.. خیال خودش رو راحت میکنه بره..
اون ۱۰۰تا واحد یا بیشتر باید کلش درخواست بده تا بیاد برای ۱۰۰تا واحد یا بیشتر یک فکر خیلی سنگین بکنه با هزینه ی بالا.. وگرنه اینکار رو انجام نمیده و دقیقا همین حرف دوستمون میشه... یه فیبر میکشه فوقش هوایی.. خیال خودش رو راحت میکنه بره..
آخه مشکل اینجاست که حتی Fat هم نیومده تا سر کوچه تنها چیزی که میدونم اینه که تو چاه مخابراتی سر کوچه فیبر اوردن. والا من خودم برام مهم نیست فیبر باشه. همون VDSL باشه عالیه. فقط میخوام ازاین اینترنت ذغالی راحت بشم. شاتل گفته میاد تجهیزات نصب میکنه ولی خب به دلیل امانی بودن تجهیزات و احتمال سرقتشون ممکنه کسی مسئولیتش رو نپذیره. حالا اگر از طرف هیئت امنا نامه ببریم پیگیری کنیم اثری داره؟ یا کسی تجربه کرده که روندش رو بگه؟
ehsan-75
16-06-2021, 20:43
آخه مشکل اینجاست که حتی Fat هم نیومده تا سر کوچه تنها چیزی که میدونم اینه که تو چاه مخابراتی سر کوچه فیبر اوردن. والا من خودم برام مهم نیست فیبر باشه. همون VDSL باشه عالیه. فقط میخوام ازاین اینترنت ذغالی راحت بشم. شاتل گفته میاد تجهیزات نصب میکنه ولی خب به دلیل امانی بودن تجهیزات و احتمال سرقتشون ممکنه کسی مسئولیتش رو نپذیره. حالا اگر از طرف هیئت امنا نامه ببریم پیگیری کنیم اثری داره؟ یا کسی تجربه کرده که روندش رو بگه؟
شرکت های خصوصی وقتی تانوما و vdsl ارائه میدن، چون باید یه هزینه ای هم به مخابرات بدن هزینه کلیشون بالاتر درمیاد. همین الان هزینه سرویس آذرخش رو با تانوما مقایسه کنین خودتون متوجه میشین. برا همین شما منتظر شاتل نمونین. برین مرکز مخابراتی منطقه و با رئیس مرکز صحبت کنین. احتمال قوی اگر حتی 20 درصد واحد ها هم درخواست بدن، بیان و تا خود مجتمع فیبر بکشن.
با پیگیری حتما به نتیجه میرسین.
pipo4713
17-06-2021, 01:13
همینجا خیال تمامیه مشترکین تهران رو راحت کنم.. دیگه سرویسی به اسم سرویس فیبرکشی رایگان و یا مودم رایگان وجود نداره و تمامیه این موضوع کاملا برداشته شده.. البته در حال حاضر و احتمالا این موضوع به شهرستانها هم رسیده و یا میرسه.. پس به دلتون صابون نزنید تا بیاد رایگان انجام بدن... در مورد فیبر کشی.. شما اگر یک واحد هستی و اگر در برج هستی بهتره که یک متن اماده کنی و با دلیل و شرح درست موضوع و حتی پرینت از عکس اسپید تست دوستانی که در این گروه هستن استفاده کنی و ضمیمه کنی و برای کل برج بفرستی و یا توی واتساپ گروه برج و یا هر راهی که هست.. اگر نشد.. اصولا با ۴ تا ۶ واحد این کار رو انجام میدن.. پس بگرد ببین کی هست که بخواد.. فیبرکشی واحدی ماکسیموم ۱۵۰۰ هزینه داره.. مودم ۸۵۰ تا ۲تومن سرویس هم پر پر ماهی ۱۷۰ تومن.. براشون توضیح بده و ۶تا واحد جور کن که بخوان.. بعد از اینکه خواستن برو مخابرات اگه ۶تا شد ۴تا هم مشکلی نداره.. بذار بیاد انجام بده اونجا بگو کنسل شده.. سرویس رو تحویل بگیر داخل منزل... اگر هم بلوک بلوک هستین باید سعی کنی ۲تا بلوک نزدیک هم باشید و یا توی یک ساختمان باشید تا بیاد انجام بده.. وگرنه میگه انجام نمیدیم.. اگر هم این موضوع رو شنیدی.. یا اگر خواستی یک واحد فقط برای خودت بکشی این رو بدون که اول باید فیبر داخلی رو از رو ساختمان نکشی چون همه صداشون در میاد..دوم اگر اینکار رو کردی اجازه نده کسی از FAT بعدا استفاده کنه.. هزینه بگیر.. و در انتها خودت یک پیمانکار توی دیوار و یا جای دیگه پیدا کن از مخابرات که اجازه گرفتی خودت انجامش بده . تمام...
شما کجا هستین؟؟ تهران یا شهرستان؟
رشت هستم، گیلان
پینگ فرانکفورتتون چند هست؟
Xx Hossein xX
20-06-2021, 09:40
دوستان من به چندجا سپردم که اگه بتونم فیبر نوری مخابرات بگیرم. خواستم بدونم برای مودم خودشون گزینه میدن چی انتخاب کنیم یا باید خودم تهیه کنم؟
چون پست ها رو خوندم انگار بعضی مودم ها پورت صد مگ دارن که جالب نیست.
الان بهترین مودمی که میشه راحت تهیه کرد چی هست؟
ممنون
pipo4713
20-06-2021, 18:49
دوستان من به چندجا سپردم که اگه بتونم فیبر نوری مخابرات بگیرم. خواستم بدونم برای مودم خودشون گزینه میدن چی انتخاب کنیم یا باید خودم تهیه کنم؟
چون پست ها رو خوندم انگار بعضی مودم ها پورت صد مگ دارن که جالب نیست.
الان بهترین مودمی که میشه راحت تهیه کرد چی هست؟
ممنون
شما اگر با هوآووی مشکلی نداشت مرکز مخابراتیت مدل 8245H بگیر که پورت گیگ داره و میتونی به روتر وصل کنی. و یا یوتل اگر بود و پورت گیگ داشت اون رو بگیر به همراه یک روتر ... همین کافیه...
خودشون قیمت میدن اما اگر خودت پیدا کردی بهتر هست چونکه احتمالا ارزون تر برات در میاد.. فقط بپرس چی ساپورت میکنه همین کافیه..
pipo4713
20-06-2021, 18:53
پینگ فرانکفورتتون چند هست؟
دوست من پینگ فرانکفورت و یا حتی آمستردام متغیر هست.. بطور مثال من دیدم روی آی پی های رنج ۲۱۷ در ساعتی ۸۵ هست اما بر روی رنج ۲ همون زمان ۱۱۰.. و همینطور برعکس بوده.. و توی تهران رو من میگم بالاتر از ۱۲۰ من ندیدم باشه...
سلام دوستان
مرکز مخابرات ما اشرفی اصفهانی هستش ، کلا برای هیچ شرکتی پورت خالی ندارن ، برای adsl خود مخابرات هم پورت خالی نداشت
میخوام بدونم که میتونم برای فیبرنوری افدام کنم ؟
pipo4713
22-06-2021, 23:07
سلام دوستان
مرکز مخابرات ما اشرفی اصفهانی هستش ، کلا برای هیچ شرکتی پورت خالی ندارن ، برای adsl خود مخابرات هم پورت خالی نداشت
میخوام بدونم که میتونم برای فیبرنوری افدام کنم ؟
شما اول از همه آسیاتک رو یه چک بکن و اگر دید آسیاتک هم پورت خالی نداره از طریق سایت xdslplus.ir هم چک کن ببین چه شرکتهایی هستن که سرویس میدن شاید اون وسط یکی باشه داشته باشه خالی و بتونی بگیری.. اگر نبود باید ببینی نزدیکترین FATبهت چقدر فاصله داره و بعد بری درخواست بدی و یا خود پیمانکار بیاری برای نصب..
شما اول از همه آسیاتک رو یه چک بکن و اگر دید آسیاتک هم پورت خالی نداره از طریق سایت xdslplus.ir هم چک کن ببین چه شرکتهایی هستن که سرویس میدن شاید اون وسط یکی باشه داشته باشه خالی و بتونی بگیری.. اگر نبود باید ببینی نزدیکترین FATبهت چقدر فاصله داره و بعد بری درخواست بدی و یا خود پیمانکار بیاری برای نصب..
زنگ زدم آسیاتک گفتن خط شما فیبرنوری هستش ، حالا من دو هفته پیش زنگ زدم مخابرات گفتن نه فیبر نوری نیستش ، 3بارم از آسیاتک پرسیدم گفتن اره فیبرنوری هستش خلاصه ثبت نام کردم ببینم چی میشه
ehsan-75
24-06-2021, 14:59
زنگ زدم آسیاتک گفتن خط شما فیبرنوری هستش ، حالا من دو هفته پیش زنگ زدم مخابرات گفتن نه فیبر نوری نیستش ، 3بارم از آسیاتک پرسیدم گفتن اره فیبرنوری هستش خلاصه ثبت نام کردم ببینم چی میشه
شما از سایت xdslplus.ir شمارتون رو چک کنین، اگر کافو نوری باشه براتون فقط مخابرات رو نشون میده.
اگه کافو نوری باشه خطتون، چک کنین احتمالا بتونین FAT فیبر نوری نزدیک خونتون پیدا کنین. اینطوری یکم بیشتر هزینه کنین و اینترنت با کیفیت تر تهیه کنین.
شما از سایت xdslplus.ir شمارتون رو چک کنین، اگر کافو نوری باشه براتون فقط مخابرات رو نشون میده.
اگه کافو نوری باشه خطتون، چک کنین احتمالا بتونین FAT فیبر نوری نزدیک خونتون پیدا کنین. اینطوری یکم بیشتر هزینه کنین و اینترنت با کیفیت تر تهیه کنین.
اره از همون سایت چک کردم دیدم که اکثر شرکتا رو آورد ، بعد دوستمون گفته بود از آسیاتک سوال کن گفتم بزار زنگ بزنم ببینم چی میشه
زنگ زدم و کارشناس فروشش برداشت و گفت خط شما فیبر هستش میشه ، منم دو سه بار پرسیدم که مطمئن هستش گفت اره
روانپریش
25-06-2021, 14:55
چگونه بفهمیم خطمون فیبر هست یا نه؟
pipo4713
25-06-2021, 21:34
آسیاتک که میگه خط شما فیبر نوری هست اینطور هستش که از بیت پورت استفاده میکنه و اگر پورت خالی وجود نداشته باشه و یا خودش در مخابرات مستقر نباشه از پورهای مخابرات استفاده میکنه و به شما سرویس میده برای همین فیبر نوری براش اعلام میشه.. کیفیت سرویس خوب بوده مگر اینکه توی مخابرات مشکلی وجود داشته باشه..
pipo4713
25-06-2021, 21:40
اینکه گفته میشه خط شما فیبر نوری هست فقط در بستر فیبر نوری کشیده شده تا کابینت مخابرات و بعد از اون سیم مسی هستش ...
برای این موضوع بهتره در سایت XDSLPLUS.IR چک کنید و اگر شرکت مخابرات به تنهایی بود یعنی در همین بستر هستید..
آسیاتک که میگه خط شما فیبر نوری هست اینطور هستش که از بیت پورت استفاده میکنه و اگر پورت خالی وجود نداشته باشه و یا خودش در مخابرات مستقر نباشه از پورهای مخابرات استفاده میکنه و به شما سرویس میده برای همین فیبر نوری براش اعلام میشه.. کیفیت سرویس خوب بوده مگر اینکه توی مخابرات مشکلی وجود داشته باشه..
اخه من سه هفته پیش که به همه شرکتا زنگ زدم میگفتن منطقه شما پورت خالی نیستش ، به چنتاشون گفتم که فیبرنوری چک کنید میگفتن کابل شما مسی هستش
آخرش به مخابرات زنگ زدم برای adsl یک هفته اصلا جواب ندادن آخرش دیگه زنگ زدم پیگیری کردم گفتن سفارشم رو ثبت میکنن بعد نوشت ارسال به مخابرات بعد از خود مخابرات زنگ زدن گفتن شما پورت خالی نداری باید منتظر بمونی
بعد دیروز آسیاتک گفته شما فیبر نوری هستی و پورت هم خالیه و هیچ دوشواری هم نیستش
مودم فیبرنوری با مودم adsl فرق میکنه؟؟
مودم فیبرنوری با مودم adsl فرق میکنه؟؟
دوست عزیز کاش این سوالات رو در گوگل یا در سوالات قبل تر جستجو میکردید. و باید بگم که بله مودم فیبر با کلیه مودم های adsl و به طور کلی xdsl که کلیه ی مودم های بستر کابل های dsl و مسی هست متفاوت هست و اونا با سوکت و اسپلیت به پشت مودم میخورن و مودم فیبر مستقیم از خود فیبر نوری با یه رابط و تبدیل پچ کورت به پشت مودم میخوره و بستر pon هست نه dsl!
دوست عزیز کاش این سوالات رو در گوگل یا در سوالات قبل تر جستجو میکردید. و باید بگم که بله مودم فیبر با کلیه مودم های adsl و به طور کلی xdsl که کلیه ی مودم های بستر کابل های dsl و مسی هست متفاوت هست و اونا با سوکت و اسپلیت به پشت مودم میخورن و مودم فیبر مستقیم از خود فیبر نوری با یه رابط و تبدیل پچ کورت به پشت مودم میخوره و بستر pon هست نه dsl!الان این فیبرنوری که از این شرکتا هم میگیریم مودم اختصاصی میخواد ؟
pipo4713
27-06-2021, 11:19
الان این فیبرنوری که از این شرکتا هم میگیریم مودم اختصاصی میخواد ؟
شما یا جواب سئوال قبلت رو نمیخونی و یا اگر میخونی میخوای باز یه سئوال جدید و بی مورد بپرسید...
به هرحال... بستر فیبر نوری کاملا با بستر ADSL فرق داره و از همه لحاظ کلا بهتر و بالاتر هست... اینکه شرکتی میاد میگه در بستر فیبر نوری به شما اینترنت میدیم باید گفت که فقط مخابرات هست که میتونه به مشترک تا درب منزل فیبر نوری ارايه کنه و سرویس FTTH رو فعال کنه.. البته من در مورد تهران میگم چونکه های وب هم مثل اینکه برای کرج اینکار رو انجام میده... و اینکه کدوم شرکت به شما گفته فیبر نوری؟؟؟ شما بهتون داره اعلام میکنه سرویس ADSL در بستر فیبر نوری.. یا بیت پورت (فیبر نوری) اما سرویس ADSL هست که کاملا جملشون معلومه... برای واضح تر مشخص شدن و بیشتر جواب گرفتن از سئوالاتتون با شرکت اینترنتی که ازش سرویس میخواید بگیرید تماس بگیرید بهتون کمک میکنه...
شرکت های خصوصی وقتی تانوما و vdsl ارائه میدن، چون باید یه هزینه ای هم به مخابرات بدن هزینه کلیشون بالاتر درمیاد. همین الان هزینه سرویس آذرخش رو با تانوما مقایسه کنین خودتون متوجه میشین. برا همین شما منتظر شاتل نمونین. برین مرکز مخابراتی منطقه و با رئیس مرکز صحبت کنین. احتمال قوی اگر حتی 20 درصد واحد ها هم درخواست بدن، بیان و تا خود مجتمع فیبر بکشن.
با پیگیری حتما به نتیجه میرسین.
شاتل گفت با روش P2P سرويس ميده نه نوري. اگر جواب بده فکر خوبي هست. بعد کارا و امتحانات با نامه مهر شده که مجتمع ميرم ببينم چي ميگن. حتي اگر کافو نوري هم بزنن واقعا خوب ميشه. ذر غير اين صورت مجبورم برم سراغ اينترنت هاي وايرلس P2P.
همینجا خیال تمامیه مشترکین تهران رو راحت کنم.. دیگه سرویسی به اسم سرویس فیبرکشی رایگان و یا مودم رایگان وجود نداره و تمامیه این موضوع کاملا برداشته شده.. البته در حال حاضر و احتمالا این موضوع به شهرستانها هم رسیده و یا میرسه.. پس به دلتون صابون نزنید تا بیاد رایگان انجام بدن... در مورد فیبر کشی.. شما اگر یک واحد هستی و اگر در برج هستی بهتره که یک متن اماده کنی و با دلیل و شرح درست موضوع و حتی پرینت از عکس اسپید تست دوستانی که در این گروه هستن استفاده کنی و ضمیمه کنی و برای کل برج بفرستی و یا توی واتساپ گروه برج و یا هر راهی که هست.. اگر نشد.. اصولا با ۴ تا ۶ واحد این کار رو انجام میدن.. پس بگرد ببین کی هست که بخواد.. فیبرکشی واحدی ماکسیموم ۱۵۰۰ هزینه داره.. مودم ۸۵۰ تا ۲تومن سرویس هم پر پر ماهی ۱۷۰ تومن.. براشون توضیح بده و ۶تا واحد جور کن که بخوان.. بعد از اینکه خواستن برو مخابرات اگه ۶تا شد ۴تا هم مشکلی نداره.. بذار بیاد انجام بده اونجا بگو کنسل شده.. سرویس رو تحویل بگیر داخل منزل... اگر هم بلوک بلوک هستین باید سعی کنی ۲تا بلوک نزدیک هم باشید و یا توی یک ساختمان باشید تا بیاد انجام بده.. وگرنه میگه انجام نمیدیم.. اگر هم این موضوع رو شنیدی.. یا اگر خواستی یک واحد فقط برای خودت بکشی این رو بدون که اول باید فیبر داخلی رو از رو ساختمان نکشی چون همه صداشون در میاد..دوم اگر اینکار رو کردی اجازه نده کسی از FAT بعدا استفاده کنه.. هزینه بگیر.. و در انتها خودت یک پیمانکار توی دیوار و یا جای دیگه پیدا کن از مخابرات که اجازه گرفتی خودت انجامش بده . تمام...
شما کجا هستین؟؟ تهران یا شهرستان؟
راستش ميدونيد مشکل من خيلي پايه اي تر از اين حرفا هست. ما اصلا کافو نوري هم نداريم. چون شنيدم بايد اول کافو منطقه نوري باشه تا بشه بعد مثلا بيان FTTH بدن. همونطور که گفتم فقط اون سري ديدم يه برش کوچيک توي اسفالت زدن دارن فيبر رد ميکنن. چک که کردم ديدم اره فيبر رو اوردن توي چاه مخابراتي سر کوچه که زير 200 متر با ما فاصله داره.
کلا اينترنت مطقه ما ضعيفه همه صداشون دراومده. براي کسايي که بيشتر از 2 يا 3 نفر تو خونه مصرف ميکنن افتضاحه. مثلا تضعيف خونه ما 56 هست توي ADSL بعد بلوک هاي بعد ما ظاهرا حتي نتونستن نت همين رو بگيرن رو آوردن به چيزاي ديگه. براي همين گفتم با نامه هيئت امنا برم ببينم ميتونيم درخواست کافو نوري بديم اول که حالا بشه ADSL و VDSL ارائه کرد بعد اگر هر کي خواست بره فيبر کنه. اينجا که ما هستيم 12 بلوکه هست که به هم چسبيدن. من شيراز هستم.
شما اين کارو کرديد؟ يعني با نامه و اينا بريد سراغ مخابرات؟ پيش کي بايد برم؟ رئيس اونجا يا بخش فني؟
راستش ميدونيد مشکل من خيلي پايه اي تر از اين حرفا هست. ما اصلا کافو نوري هم نداريم. چون شنيدم بايد اول کافو منطقه نوري باشه تا بشه بعد مثلا بيان FTTH بدن. همونطور که گفتم فقط اون سري ديدم يه برش کوچيک توي اسفالت زدن دارن فيبر رد ميکنن. چک که کردم ديدم اره فيبر رو اوردن توي چاه مخابراتي سر کوچه که زير 200 متر با ما فاصله داره.
کلا اينترنت مطقه ما ضعيفه همه صداشون دراومده. براي کسايي که بيشتر از 2 يا 3 نفر تو خونه مصرف ميکنن افتضاحه. مثلا تضعيف خونه ما 56 هست توي ADSL بعد بلوک هاي بعد ما ظاهرا حتي نتونستن نت همين رو بگيرن رو آوردن به چيزاي ديگه. براي همين گفتم با نامه هيئت امنا برم ببينم ميتونيم درخواست کافو نوري بديم اول که حالا بشه ADSL و VDSL ارائه کرد بعد اگر هر کي خواست بره فيبر کنه. اينجا که ما هستيم 12 بلوکه هست که به هم چسبيدن. من شيراز هستم.
شما اين کارو کرديد؟ يعني با نامه و اينا بريد سراغ مخابرات؟ پيش کي بايد برم؟ رئيس اونجا يا بخش فني؟
معذرت میخوام اگر که دخالت میکنم ولی با توجه به توضیحاتتون بخوام بگم فیبر کشی برای یوزر های خونگی حتی تکواحده معمولا تا ۳۰۰ متر فاصله تا fat رو راحت انجام میدن مگه بر حسب منطقه مخابراتی و رئیسش بخوان الکی بازی در بیارن!
اینکه شما میفرمایید چندین بلوک و خانوار هستید خب طبعا و قطعا اگر که اکثریتتون این رو بخواید یعنی زیر بار هزینه هاش برید خب خیلی کارتون راحت تر میشه چرا که حتی ممکنه یک یا چند fat مستقل رو بیارن و سر بلوک ها بزنن و استفاده کنید و اینکه میگید قطعا بهتره چون الان اولویت مخابرات توی چندتا منطقه مخابراتی رفتم با شهرک ها و بلوک های ساختمونی هست، منتهای مراتب ایرادش اینه که یه هماهنگی و زیر بار هزینه رفتن کلی داره البته هزینه هم زیاد نیست اکثرش هزینه خود مودم هست ولی باز خیلیا شاید زیر بار ۲ یا ۳ میلیون نرن! ولی اگر اوکی باشه کارتون راحت تره و میتونید اینکاراروبکنید و برای انجام هم بهتره پیش کارشناس فنی و رئیس مخابرات منطقه برید و یکمی پیگیر هم باشید چون کلیت از زیرکار اکثرا میخوان در برن
بامدادنیکنفس
30-06-2021, 04:00
فیبر یه اصطلاحه
معمولا به خود فیبر نوری ارتباطی نداره
در خونه ، کنار پست تلفن یه باکس کرم رنگ هست که یه خط تلفن را میکنه 4 تا خط .
برای جاهایی که واحد زیاده به همه تلفن نمیرسه
یه اصطلاح بی سوادی تو ایران رایج شده میگن فیبر
بامدادنیکنفس
30-06-2021, 04:03
دوستان خیلی ممنون از کمکی که نکردید .
زنگ زدم 2020 مک عوض کردم ، سرعتم برگشت به 300
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما چند سالته عزیزم ؟ مگه اینجا تاپیک ساپورت هست ؟ مگه چند نفر اینجا فیبر دارن و دقیقا مشکل شما رو هم داشته باشن که بدونن چیکار باید کرد ؟ لابد کسی مشکل سرعت نداشت و فقط شما بودید !
به هر حال خوشحالم مشکل سرعتتون حل شد.
farhang_k
30-06-2021, 17:24
درود
برای بنده هم چند روز پیش راه اندازی شد ، سرعت در سرورهای ایران حدود 300 با پینگ زیر 10 و سرور های خارجی حدود 150 با پینگ زیر 100
شبها تقریبا مثل adsl حدود ساعت 11 کمی پینگ خارجی بالا میره و سرعت هم پایین میاد اما اینقدر سرعت و کیفیت بالا هست که تاثیری رو
کارکرد معمولی نداره ، مودم زایکسل 5318 هست با مقادیر RX -13 و TX 2.6 ، مشکل خاصی تا الان مشاهده نکردم فقط بعضی مواقع که مودم
خاموش روشن میشه طول میکشه تا وصل بشه و IP بگیره.
pipo4713
30-06-2021, 20:30
معذرت میخوام اگر که دخالت میکنم ولی با توجه به توضیحاتتون بخوام بگم فیبر کشی برای یوزر های خونگی حتی تکواحده معمولا تا ۳۰۰ متر فاصله تا fat رو راحت انجام میدن مگه بر حسب منطقه مخابراتی و رئیسش بخوان الکی بازی در بیارن!
اینکه شما میفرمایید چندین بلوک و خانوار هستید خب طبعا و قطعا اگر که اکثریتتون این رو بخواید یعنی زیر بار هزینه هاش برید خب خیلی کارتون راحت تر میشه چرا که حتی ممکنه یک یا چند fat مستقل رو بیارن و سر بلوک ها بزنن و استفاده کنید و اینکه میگید قطعا بهتره چون الان اولویت مخابرات توی چندتا منطقه مخابراتی رفتم با شهرک ها و بلوک های ساختمونی هست، منتهای مراتب ایرادش اینه که یه هماهنگی و زیر بار هزینه رفتن کلی داره البته هزینه هم زیاد نیست اکثرش هزینه خود مودم هست ولی باز خیلیا شاید زیر بار ۲ یا ۳ میلیون نرن! ولی اگر اوکی باشه کارتون راحت تره و میتونید اینکاراروبکنید و برای انجام هم بهتره پیش کارشناس فنی و رئیس مخابرات منطقه برید و یکمی پیگیر هم باشید چون کلیت از زیرکار اکثرا میخوان در برن
مخابرات دیگه طرح رایگان برای فیبر کشی نداره و کاملا حذف کرده و اگر مرکزی بخواد اینکار رو بکنه باید خیلی خوش شانس باشی تا رییس مرکز اینکار رو انجام بده! ۳۰۰ متر اسمی بود تا ۵۰۰ متر هم انجام میدادن.. اما الان در حال حاضر فقط باید هزینه کرد تا سرویس رو تحویل گرفت ...
pipo4713
30-06-2021, 20:43
سرویس P2P شاتل خوبه .. من مدتی استفاده میکردم و مشکلی نداشتم تا اینکه با فاصله ۲۰۰متری که بین سایت و آنتن من بود نویز محلی شدیدی بوجود اومد و باند فرکانسی و کانالهای با اینکه تغییر کرد اما مشکل حل نشد و مجبور شدم کلا تغییر رویه بدم...
در مورد این موضوع باید بهت خلاصه بگم که من برای گرفتن سرویسم که جالب هست بدونی توی مجموعه ایی هستم که فقط بین چندین بلوک و همینطور ۹۰ تا واحد هیچکسی با اینکه اطلاع رسانی شد نخواست.. و فقط یکی از همسایگان خواست که در لحظه آخر با بهانه تراشی پیچید.. من هم سرویس رو از طریق مخابرات اول پیگیری کردم با اینکه رییس مرکز آدم خوبی بود اما بود گفت امکان پذیر نیست و فاصله زیادی داری.. یکبار به بازرسی شکایت کردم و زنگ زد و یکسری حرفهای بی سر و ته مسئول منطقه زد که ما نمیتونیم هوایی بکشیم و من گفتم اگر انجام ندید باز پیگیری میکنم و اینبار سختر میشه کار.. گفت باشه شما بکن منم مقدار هزینه رو اعلام میکنم و کنسل میشه.. در تماسهایی که داشتم به یکی از معاونین وزیر وصل شدم و ایشون هم با صحبتی که با من کرد قرار شد شخص دیگری رو وارد موضوع بکنه.. من هم باز شکایت به بازرسی کردم و باهاشون مکررا تماس میگرفتم تا اینکه مسئول بهم تماس گرفت و گفت مشکل رو بررسی کردن و باهات تماس میگیرن یا برو مرکز.. که بعد از مراجعه به مرکز٫ رییس مرکز گفت فردا پیمانکار میاد که بررسی کرد و دید ۸۰۰متر هوایی میشه که اولش پیمانکار که باید پول بدی اما رییس مرکز گفت رایگان باید انجام بشه... خلاصه سرویس رو کشیدن و هیچ هزینه ایی نبود جز هزینه داخلی که واقعا کار سختی داشت و به دلیل اینکه رایزرها مشکل داشت و سیم رد نمیشد.. سرویس رو هم ۳ روزه اکتیو کردن برام..
برای همین باید پیگیر باشی و حتی بعد از مراجعه به مرکز به سایت بازرسی برو و شکایت کن و حتی نامه با سربرگ رو هم با امضا هیت رییسه و همینطور درخواست کنندگان بفرست برای بازرسی و همینطور مرکز مخابراتی تا زودتر برات انجام بدن...
کار سختی هست اما شدنیه فقط به باید یک روز درمیان پیگیری کنی...
anti-military
30-06-2021, 21:06
سرویس P2P شاتل خوبه .. من مدتی استفاده میکردم و مشکلی نداشتم تا اینکه با فاصله ۲۰۰متری که بین سایت و آنتن من بود نویز محلی شدیدی بوجود اومد و باند فرکانسی و کانالهای با اینکه تغییر کرد اما مشکل حل نشد و مجبور شدم کلا تغییر رویه بدم...
در مورد این موضوع باید بهت خلاصه بگم که من برای گرفتن سرویسم که جالب هست بدونی توی مجموعه ایی هستم که فقط بین چندین بلوک و همینطور ۹۰ تا واحد هیچکسی با اینکه اطلاع رسانی شد نخواست.. و فقط یکی از همسایگان خواست که در لحظه آخر با بهانه تراشی پیچید.. من هم سرویس رو از طریق مخابرات اول پیگیری کردم با اینکه رییس مرکز آدم خوبی بود اما بود گفت امکان پذیر نیست و فاصله زیادی داری.. یکبار به بازرسی شکایت کردم و زنگ زد و یکسری حرفهای بی سر و ته مسئول منطقه زد که ما نمیتونیم هوایی بکشیم و من گفتم اگر انجام ندید باز پیگیری میکنم و اینبار سختر میشه کار.. گفت باشه شما بکن منم مقدار هزینه رو اعلام میکنم و کنسل میشه.. در تماسهایی که داشتم به یکی از معاونین وزیر وصل شدم و ایشون هم با صحبتی که با من کرد قرار شد شخص دیگری رو وارد موضوع بکنه.. من هم باز شکایت به بازرسی کردم و باهاشون مکررا تماس میگرفتم تا اینکه مسئول بهم تماس گرفت و گفت مشکل رو بررسی کردن و باهات تماس میگیرن یا برو مرکز.. که بعد از مراجعه به مرکز٫ رییس مرکز گفت فردا پیمانکار میاد که بررسی کرد و دید ۸۰۰متر هوایی میشه که اولش پیمانکار که باید پول بدی اما رییس مرکز گفت رایگان باید انجام بشه... خلاصه سرویس رو کشیدن و هیچ هزینه ایی نبود جز هزینه داخلی که واقعا کار سختی داشت و به دلیل اینکه رایزرها مشکل داشت و سیم رد نمیشد.. سرویس رو هم ۳ روزه اکتیو کردن برام..
برای همین باید پیگیر باشی و حتی بعد از مراجعه به مرکز به سایت بازرسی برو و شکایت کن و حتی نامه با سربرگ رو هم با امضا هیت رییسه و همینطور درخواست کنندگان بفرست برای بازرسی و همینطور مرکز مخابراتی تا زودتر برات انجام بدن...
800 متر اگه میخواستن پولشو ازت بگیرن چقدر میشد؟
pipo4713
30-06-2021, 22:05
800 متر اگه میخواستن پولشو ازت بگیرن چقدر میشد؟
متری ۱۲۰۰۰ تومان حساب کن ۴ کور ۳مهار outdoor
خوش به حالتون ما که هر کاری کردیم سرعتمون از پنجاه شصت بالاتر نمیره!
زنگ میزنیم ۲۰۲۰ میگه ما سرعت بالای پنجاه اصلا نداریم!
چندبار هم زنگ زدم همین جواب رو دادن
بامدادنیکنفس
02-07-2021, 03:01
خوش به حالتون ما که هر کاری کردیم سرعتمون از پنجاه شصت بالاتر نمیره!
زنگ میزنیم ۲۰۲۰ میگه ما سرعت بالای پنجاه اصلا نداریم!
چندبار هم زنگ زدم همین جواب رو دادن
به حرف 2020 اعتماد نکنید .
به من هم گفتن باید تیکت بزاریم برای دیتا بیان خط تون را بررسی کنند ... از این حرف ها
اگر کانکشن 100 مگی ندارید . رو حالت بریج بگذارید شاید جواب داد
به حرف 2020 اعتماد نکنید .
به من هم گفتن باید تیکت بزاریم برای دیتا بیان خط تون را بررسی کنند ... از این حرف ها
اگر کانکشن 100 مگی ندارید . رو حالت بریج بگذارید شاید جواب داد
مودمم زایکسل هست زدم به روتر شیائومی که پورت گیگ هم داره
این بریج رو من هر کاری کردم نتونستم درستش کنم!
elinbarrage
03-07-2021, 15:25
سلام دوستان,من الان یه ساله که فیبر دارم و تو این یه سال بخاطر اینکه مودمم گیگابیتی نیست,سرعتم همیشه روی 94 مگابیت بوده و ازین تاحالا پایینتر نرفته,اپلود قبلا 50 بود که 3 ماهه شده 94,پینگ هم تو سرورای اروپا تالا از 100 بالاتر نرفته,فقط اینکه خریت کردم موقع خرید این مودم به مسئله گیگابیتی بودن یا نبودن توجه نکردم چون فکر میکردم مودم های جی پان بخاطر پهنای باند بالا همشون گیگابیتی هستن!,ثبات سرویس هم عالیه,یه مدت هر روز 30 ثانیه ای قطع میشد که فکر میکردم مشکل از کابل دراپ یا پریز هست که بعد متوجه شدم مشکل از مخابرات کرج بوده,الان 2 3 ماهه یه بارم قطع نشده.
elinbarrage
03-07-2021, 15:29
و اینکه دوستان کسی تفاوت کابل دراپ 2 کور و 4 کور یا بالاترشو میدونه؟!
بامدادنیکنفس
03-07-2021, 16:57
و اینکه دوستان کسی تفاوت کابل دراپ 2 کور و 4 کور یا بالاترشو میدونه؟!
دراپ به کابلی که داخل ساختمان میکشن میگن
هر رشته نوری یه کوره
بامدادنیکنفس
03-07-2021, 17:00
سلام دوستان,من الان یه ساله که فیبر دارم و تو این یه سال بخاطر اینکه مودمم گیگابیتی نیست,سرعتم همیشه روی 94 مگابیت بوده و ازین تاحالا پایینتر نرفته,اپلود قبلا 50 بود که 3 ماهه شده 94,پینگ هم تو سرورای اروپا تالا از 100 بالاتر نرفته,فقط اینکه خریت کردم موقع خرید این مودم به مسئله گیگابیتی بودن یا نبودن توجه نکردم چون فکر میکردم مودم های جی پان بخاطر پهنای باند بالا همشون گیگابیتی هستن!,ثبات سرویس هم عالیه,یه مدت هر روز 30 ثانیه ای قطع میشد که فکر میکردم مشکل از کابل دراپ یا پریز هست که بعد متوجه شدم مشکل از مخابرات کرج بوده,الان 2 3 ماهه یه بارم قطع نشده.
خیلی غصه نخور
سرعت حداکثر 300 تا 400 مگ هست . فعلا بیشتر از این باز نذاشتن
بامدادنیکنفس
03-07-2021, 17:01
کار سختی نیست تو قسمت تنظیمات Broadband هست
pipo4713
03-07-2021, 20:49
شما اطلاعات درون مودم رو یکجا بنوس و بعد با ریست فکتوری و یا تغییر دادن بذارید روی بریج.. روی روتر شیائومی هم باید کشوری مثل ترکیه رو انتخاب کنید و در اونجا اطلاعات یوزر و پسورد رو وارد کنید.. من از روزی که ست شد تمامیه اینها رو خودم تغییر دادم و اعلان بریح شده بر روی روتر هست... کار سختی نیست.. مشکلی داشتی عکس بفرست تا بهت کمک کنیم..
شما اطلاعات درون مودم رو یکجا بنوس و بعد با ریست فکتوری و یا تغییر دادن بذارید روی بریج.. روی روتر شیائومی هم باید کشوری مثل ترکیه رو انتخاب کنید و در اونجا اطلاعات یوزر و پسورد رو وارد کنید.. من از روزی که ست شد تمامیه اینها رو خودم تغییر دادم و اعلان بریح شده بر روی روتر هست... کار سختی نیست.. مشکلی داشتی عکس بفرست تا بهت کمک کنیم..
ممنون از شما
میشه یه شماره ای تو پیام برام بزارید از طریق واتس آپ یا هر چیزی باهاتون تماس بگیرم؟
البته اگه مقدوره
کار سختی نیست تو قسمت تنظیمات Broadband هست
ده بار تنظیمات رو انحام دادم نشد!
elinbarrage
04-07-2021, 14:46
دراپ به کابلی که داخل ساختمان میکشن میگن
هر رشته نوری یه کوره
خب واسه ما دو کور هست ,تو چه چیزایی تاثیر داره؟اینو که میدونم به کابلی میگن که داخل ساختمان میکشن!منظورم تفاوت کور ها بود
elinbarrage
04-07-2021, 14:50
خیلی غصه نخور
سرعت حداکثر 300 تا 400 مگ هست . فعلا بیشتر از این باز نذاشتن
والا همون 300 400 کم نیست,میشه 3 برابر این ...این مودمی که خریدم (hg8546m) میگفتن یک پورتش گیگابیتیه که همون یک پورتش هم گیگابیتی نیست!جالب اینجاست این مودم برای سال 2014 هم هست و پورت گیگابیتی نداره
والا همون 300 400 کم نیست,میشه 3 برابر این ...این مودمی که خریدم (hg8546m) میگفتن یک پورتش گیگابیتیه که همون یک پورتش هم گیگابیتی نیست!جالب اینجاست این مودم برای سال 2014 هم هست و پورت گیگابیتی نداره
300-400 مگ فقط سرعت داخلی یا همون اینترانت هست که اصلا نباید ملاک شما باشه. سرعت بین المللی فیبر در ایران بین 150-200 مگ هست. تقریبا تو تمام تستهایی که دیدم همین هست به غیر از 1 دوست شهرستانی که 270 مگ میگرفت. اینکه تست 400 مگ اسپید تست از سرور تهران میزاریم و اسمشو میزاریم اینترنت کمی خنده داره. ما یوسر زیاد داریم که 400 مگ داخلی داره ولی سرعت با سرور فرانکفورت 150مگ ماکس هست. شما به 400 مگ توجه نکن.
بامدادنیکنفس
04-07-2021, 16:01
خب واسه ما دو کور هست ,تو چه چیزایی تاثیر داره؟اینو که میدونم به کابلی میگن که داخل ساختمان میکشن!منظورم تفاوت کور ها بود
والا پیمان کار به من گفت 2 کور یعنی میتونین دو تا پریز فیوژن کنید و 2 تا مودم ..
یه پیمان کار دیگه میگفت از یه کور برای سند و از اون یکی برای رسیو میتونه استفاده بشه که اون دیگه PON نیست
بامدادنیکنفس
04-07-2021, 16:04
300-400 مگ فقط سرعت داخلی یا همون اینترانت هست که اصلا نباید ملاک شما باشه. سرعت بین المللی فیبر در ایران بین 150-200 مگ هست. تقریبا تو تمام تستهایی که دیدم همین هست به غیر از 1 دوست شهرستانی که 270 مگ میگرفت. اینکه تست 400 مگ اسپید تست از سرور تهران میزاریم و اسمشو میزاریم اینترنت کمی خنده داره. ما یوسر زیاد داریم که 400 مگ داخلی داره ولی سرعت با سرور فرانکفورت 150مگ ماکس هست. شما به 400 مگ توجه نکن.
بله صحیح میفرمایید
بامدادنیکنفس
04-07-2021, 16:05
یوتل بگیرید به جاش
elinbarrage
05-07-2021, 18:54
خب من کلا عادت دارم بازی ها و چیزای سنگین رو از سایتای داخلی دانلود کنم بخاطر نیم بها بودن!
خب من کلا عادت دارم بازی ها و چیزای سنگین رو از سایتای داخلی دانلود کنم بخاطر نیم بها بودن!
خوب برای شما خوبه. ولی در کل اینترنت به پهنای باند بین المللی گفته میشه و شما هر تستی با سرورهای داخلی بگیری اینترانت به حساب میاد ! اینکه میان پهنای باند خارجی رو کمتر از نصف داخلی میبندن خودش یک جور کم فروشی محض هست . عملا میخوان دل طرف رو خوش کنن که شما اینترنت 400 مگ داری ولی در عمل 150 مگ هست .
البته نمیخوام ناشکری کنم . سرویس خودم رو 200 مگ بستن (داخلی و خارجی) و من روزی 100 بار خدا رو شکر میکنم و انشالله این سرویس برای همه فراهم بشه.
والا پیمان کار به من گفت 2 کور یعنی میتونین دو تا پریز فیوژن کنید و 2 تا مودم ..
یه پیمان کار دیگه میگفت از یه کور برای سند و از اون یکی برای رسیو میتونه استفاده بشه که اون دیگه PON نیست
دوست عزیز هر کور برای یک یوزر استفاده میشه و ۲ کور یعنی قابلیت استفاده دو خونه یا دوتا مودم هست و هیچ تفاوتی ببن ۲ کور و ۲۰۰ کور نداره در عمل، چون هرکدوم یه رشته ی فیبر نوری مجزاس که به پشت یه مودم وصل میشه
من قدیم توی تاپیک های این یکسال گذشته اگر دوستان یادشون باشه چندبار گفت حتما مودمی بگیرید که پورت گیگابیتی داشته باشه چرا که بتونید نهایت لذت سرعت رو ببرید چون خود مودم ها از وای فای قدیمی n استفاده میکنن که ۱۰۰ مگ هم به زور میدن که چون ضعیفم هست یه دیوار وسط باشه یا چند متری دور بشید سرعت به نصف یا کمتر ازون میرسه و اصلا رضایت بخش نیست!
بعد از پورت گیگابیتی حتما از روتر درست حسابی ac یا ax استفاده کنید که باز بتونید نهایت لذت رو بر روی وای فای ببرید و برای کامپیوتر هم میتونید از لن گیگابیتی کت ۶ استفاده کنید که کسایی که گیم یا کارای لحظه ای میکنن بهترین انتخابه براشون!
و خلاصه هزینه ی کمتر مودم های غیر گیگابیتی یا ارزونتر رو فدای لذت و قدرت اصلی مودم ها نکنید .
چون مثه اینه سوار بنز باشید فرضا ولی تا دنده ۳ بتونید راه برید:biggrin:
amirhalgord
07-07-2021, 12:33
دوستان یه سوال برام پیش اومده
من میتونم یک اشتراک دیگه هم بگیرم چون الان یک ای دی اس ال هم دارم میخوام اون رو هم تبدیل به فیبر بکنم
میشه برای یک خونه ۲ تا اشتراک تهیه کرد ؟
عجب ماجرايي داشتيد. ممنون خيلي کمک ميکنه اين توضيحتون. من هفته آينده يک نامه تقاضا مينويسم با مهر مجتمع ميبرم مخابرات منطقه. اگر راضي بشن کافو نوري هم بزنن فعلا خوبه.
نامه رو به کجا بايد بزنم، رئيش مرکز يا بخش فني؟ توي نامه طرح کنم که مشکل رو رفع کنيد يا کافوي نوري بزنيد؟ بعد اينکه شکايت بازرسي از کجا ميشه انجام داد؟
يک سوال ديگه هم داشتم. سرعت p2p شاتل چطور بود؟ تعرفه هاش رو داريد شما؟ اگر داريد ممکن هست برام توي خصوصي بفرستيد؟
pipo4713
08-07-2021, 02:06
عجب ماجرايي داشتيد. ممنون خيلي کمک ميکنه اين توضيحتون. من هفته آينده يک نامه تقاضا مينويسم با مهر مجتمع ميبرم مخابرات منطقه. اگر راضي بشن کافو نوري هم بزنن فعلا خوبه.
نامه رو به کجا بايد بزنم، رئيش مرکز يا بخش فني؟ توي نامه طرح کنم که مشکل رو رفع کنيد يا کافوي نوري بزنيد؟ بعد اينکه شکايت بازرسي از کجا ميشه انجام داد؟
يک سوال ديگه هم داشتم. سرعت p2p شاتل چطور بود؟ تعرفه هاش رو داريد شما؟ اگر داريد ممکن هست برام توي خصوصي بفرستيد؟
از نامه یک رونوشت برای رییس مرکز بفرستین.. یک رو نوشت برای رییس منطقه و یک رو نوشت برای بازرسی مخابرات.. که بازرسی مخابرات سایت داره و همینطور میتونید بهشون فکس کنید و یا حضوری ببرید تحویل بدید...
بنویسید تعداد درخواست کنندگان مثلا ۵ واحد به بالاهست و مشکلات کندی سرعت و مطلوب نبودن داره و همینطور مشترکین نیاز به سرعت بالاتری دارن..
حالا اگر استاد دانشگاهی چیزی هم دارید که خواست ازش یه عکس از کارت دانشگاهی چیزی بگیرید هر چیزی که نشون بده شما خیلی نیاز دارید تا کاملا با رییس مرکز بتونن این موضوع رو یک طوری حلش کنن...
شاتل فقط روی ۱۶ مگ به من سرویس میداد.. الان نمیدونم روی چه سرویسی هست.. اما همیشه میگفت سرویس نامحدود VIP که ماه اول ۲۰۰ ۳۰۰ تومن میوفته برات.. از ماه بعد میاد ۱۶ مگ یا ۸ مگ بهت میده که براش بصرفه و یا سرویس سالیانه که ۱۵۰۰ اینطوریا بشه.. میتونی تماس بگیری و بهت میگن چه سرویسی بهت میدن... اما اگر نبود بگرد شرکتهای دیگه همه هستن که بتونن ساپورت کنن مثل پتیاک فک کنم و یا شرکتهای بهتر...
ehsant77
08-07-2021, 03:11
سلام عزیزانم وقتتون بخیر
امروز سیم کشی فیبر نوری برام انجام شد
دو تا سوال برام پیش اومد
ببینید دوستان کاربرد اصلی من گیمه یعنی پینگ برام خیلی مهمتره از سرعت
طبق تعرفه هاش از سرعت ۱۶ مگابیت داره تا ۵۰
میخواستم بدونم کدومو بگیرم که پینگ بهتری داشته باشم واقعا گیج شدم
چون تو adsl سرعت پایین پینگ بهتری میداد...یا ربط نداره؟!
سوال دوم اینکه مودمی که بهم پیشنهاد دادن گفتن که فقط یه مدل دارن و نمیتونم از بیرون تهیه کنم
قیمتشم ۱۸۰۰ آیا حرفایی که زدن درسته؟از کجا بفهمم گیگابایتیه؟
مرسی از کسایی که راهنمایی میکنن:wub:
farhang_k
08-07-2021, 07:54
سلام عزیزانم وقتتون بخیر
دو تا سوال برام پیش اومد
سوال دوم اینکه مودمی که بهم پیشنهاد دادن گفتن که فقط یه مدل دارن و نمیتونم از بیرون تهیه کنم
درود
دوست عزیز سرعت در فیبر نوری ارتباطی به پینگ نداره و مثل adsl بحث نویز و کشش خط در اون مطرح نیست.
مدل مودم رو باید بپرسید تا دقیق مشخص بشه اما با توجه به قیمتی که گفتند باید پورت گیگابیت هم داشته باشه.
ehsant77
08-07-2021, 11:12
درود
دوست عزیز سرعت در فیبر نوری ارتباطی به پینگ نداره و مثل adsl بحث نویز و کشش خط در اون مطرح نیست.
مدل مودم رو باید بپرسید تا دقیق مشخص بشه اما با توجه به قیمتی که گفتند باید پورت گیگابیت هم داشته باشه.
مرسی بابت پاسخگوییتون
پس حداکثر سرعتو بگیرم؟
و اینکه پورت گیگابایتی به چه دردی میخوره؟به سرعت مربوط میشه؟
farhang_k
08-07-2021, 11:55
غیر از سرعت بحث حجم دانلود هم هست و تعرفه های سرعت بالاتر حجم بالاتری هم دارند اما اینکه چه سرعتی برای شما بسته بشه بستگی به مرکز مخابرات
و خیلی موارد داره که قبلا دوستان زیادی در تاپیک در موردش صحبت کردند که میتونید سرچ و مشاهده کنید.
پورت گیگابیتی یعنی اینکه مودم شما خروجی سرعت 1000مگابیت داره و اگر سرعت دریافتی شما از مخابرات بالاتر از 100مگابیت باشه حتما باید مودم این مورد
رو ساپورت کنه و اگر ساپورت نکنه سرعت شما در پورت لن در هر صورت بیشتر از 100 مگابیت نخواهد شد.
Sahandb77
08-07-2021, 12:04
سلام عزیزانم وقتتون بخیر
دو تا سوال برام پیش اومد
سلام دوست عزیز، مبارکتون باشه. در کل با فیبر نوری فقط زمان تاخیر بین شما و مرکز مخابراتی تقریبا صفر میشه، ولی بقیه مسیر کاملا به روتینگ شرکت مخابرات و آیپی رنجی که میگیرین بستگی داره.
من به شخصه پینگم به آلمان، فرانکفورت، از ۶۸ تا ۱۳۰ بوده در مقطع های زمانی مختلف، در حال حاضر هم ۸۴-۸۵ هست.
پیشنهاد میکنم که حتما با توجه به هزینه ای که میکنید ONTای بگیرید که پورت گیگابیتی داشته باشه. چون حتی سرویس ۳۰ مگ هم تا ۱۵۰ اینا باز میزارن و شما میتونین لذت این سرعت رو با خرید ۱ روتر دو بانده هم روی وایفای وهم هم لن داشته باشید
سلام دوستان بیزحمت لیست مودمهای موجود در بازار که پورت گیگ دارن رو بزارید
و اینکه مودم زایکسل که مخابرات میده پورت گیگ داره؟میگن داره ولی من شک دارم!
و در آخر مودم رو بخوایم عوض کنیم باید با مخابرات هماهنگ کنیم یا خودمون میتونیم؟
ehsan-75
08-07-2021, 15:18
سلام.
ارزون ترینش مودم یوتل g242 new face هست (برا من همینو دادن)
مودم هواوی HG8245H
مودم زایکسل PMG5317-T20B
مودم فایبرهوم AN5506-04-FS
مودم رو باید بپرسین چون مودم باید همون برندی باشه که تو مرکز استفاده شده.
برای من پیشنهاد دادن که خودم مودم هواوی بگیرم ولی همون یوتل رو گرفتم که مخابرات میداد و بجاش رفتم یه روتر خریدم که باند 5 داشته باشه. چون هیچکدوم اینا باند 5 ندارن.
farhang_k
08-07-2021, 16:39
دوست عزیز 2 مدل مودم زایکسل برای فیبر نوری هست که البته خیلی هم کم یاب شدند و هر 2 جز با کیفیت ترین مودم های فیبر نوری
در ایران هستند و 4پورت گیگابیت هم دارند البته در بحث wifi همه مودم های حال حاضر ایران در یک حد هستند و فقط از 2.4 پشتیبانی میکنند
مدل اول PMG5317-T20B با رنگ مشکی و لوگوی مخابرات که مونتاژ شرکت دلسا هست با فریمور کاستوم مخابرات
مدل دوم PMG5318-B20C با رنگ سفید که وارداتی هست با 2پورت USB
دوست عزیز 2 مدل مودم زایکسل برای فیبر نوری هست که البته خیلی هم کم یاب شدند و هر 2 جز با کیفیت ترین مودم های فیبر نوری
در ایران هستند و 4پورت گیگابیت هم دارند البته در بحث wifi همه مودم های حال حاضر ایران در یک حد هستند و فقط از 2.4 پشتیبانی میکنند
مدل اول PMG5317-T20B با رنگ مشکی و لوگوی مخابرات که مونتاژ شرکت دلسا هست با فریمور کاستوم مخابرات
مدل دوم PMG5318-B20C با رنگ سفید که وارداتی هست با 2پورت USB
ممنون از شما
پس مودمم خوبه
چون همین مدل مشکی زایکسل با لوگوی مخابرات رو دارم
دوستان مودم رو گذاشتم رو حالت بریج
کانکشن تو ویندوز راحت کانکت میشه
ولی اینترنت ندارم؟!
حتی توی پنل کاربری مخابرات هم زده آنلاین
با دیسکانکت کردن کانکش آفلاین میشه و با کانکت دوباره آنلاین میشه
ولی باز اینترنت ندارم!
علت از چی میتونه باشه؟
pipo4713
08-07-2021, 19:30
درود
دوستان عزیز اشتباه نکنید... در فیبر نوری هم تمامیه مسایل مانند نویز هم مطرح هستش.. چراکه بعضی اوقات این اتفاق پیش میاد که کیفیت کابل فیبر و یا فیوژن درست نکردن و یا سوکتها و اسپیلیتر میتونن باعث نویز انداختن و پایین اومدن کیفیت ارتباط بشه... همین الان شخصی هست در شمال تهران که با نظیر همین مشکلات داری افت سرعت و پینگ بالایی هست و کسی کمک خاصی تا به الان بهش نکرده...
pipo4713
08-07-2021, 19:35
ولی اینترنت ندارم؟!
ولی باز اینترنت ندارم!
علت از چی میتونه باشه؟
شما ببینید چه رنج آی پی بهتون میده.. اگر رنج ۱۰ باشه مشکل دارید... و باید دید اشکال از کجاست.. بیشتر دوستان اعلام کردن مشکل از مک آیدی هست و باید با یه دستکاری ریز این مشکل رو حل کنید.. که یکی از دوستان این موضوع خیلی خوب بلده و توی همین فروم هست فکر کنم بامداد فلیکس هستن.. باز بگید و مشکل رو بتونیم حل کنیم...
ehsan-75
08-07-2021, 20:03
ولی اینترنت ندارم؟!
ولی باز اینترنت ندارم!
علت از چی میتونه باشه؟
وقتی بریج میزارین یعنی مودم رابط بین فیبر نوری و دستگاه بعدی میشه و وظیفه اتصال به اون محول میشه و بعلت اینکه مک آی پی مودم شما تو سیستم مخابرات ثبت شده اینترنت قطع میشه. برای حل مشکل باید زنگ بزنین 2020 تا مک آی پی رو رست کنن.
وقتی بریج میزارین یعنی مودم رابط بین فیبر نوری و دستگاه بعدی میشه و وظیفه اتصال به اون محول میشه و بعلت اینکه مک آی پی مودم شما تو سیستم مخابرات ثبت شده اینترنت قطع میشه. برای حل مشکل باید زنگ بزنین 2020 تا مک آی پی رو رست کنن.
وقتی رو حالت ppppoe ست میکنم اینترنت دارم که؟!
پس مک آپی کجا باید ست بشه؟
ehsan-75
08-07-2021, 20:51
وقتی رو حالت ppppoe ست میکنم اینترنت دارم که؟!
پس مک آپی کجا باید ست بشه؟
برای اینکه وقتی pppoe میزارین مودم خودش مسئول اتصال میشه. مک آدرس مودم هم قبلا تو سیستم مخابرات ثبت شده و بدون مشکل وصل میشه.
برای اینکه وقتی pppoe میزارین مودم خودش مسئول اتصال میشه. مک آدرس مودم هم قبلا تو سیستم مخابرات ثبت شده و بدون مشکل وصل میشه.
ببخشید من زیاد سوال میکنم
الان زنگ بزنم قسمت پشتیبانی ۲۰۲۰ بگم مک آدرس رو ریسیت کنن؟
ریسیت کنن اگه بخوام دوباره رو ppppoe بزارم وصل میشه؟
ehsan-75
08-07-2021, 21:20
ببخشید من زیاد سوال میکنم
الان زنگ بزنم قسمت پشتیبانی ۲۰۲۰ بگم مک آدرس رو ریسیت کنن؟
ریسیت کنن اگه بخوام دوباره رو ppppoe بزارم وصل میشه؟
زنگ بزنین بگین مودم رو بریج تنظیم کردین، متصل نمیشه لطفا مک آدرس رو ریست کنین.
بله اگر برگردونین باید دوباره زنگ بزنین تا ریست کنن.
من بخاطر همین روتر رو مستقیم وصل کردم به مودم و بریجش نکردم.
farhang_k
08-07-2021, 22:37
دوستان عزیز اشتباه نکنید... در فیبر نوری هم تمامیه مسایل مانند نویز هم مطرح هستش.. چراکه بعضی اوقات این اتفاق پیش میاد که کیفیت کابل فیبر و یا فیوژن درست نکردن و یا سوکتها و اسپیلیتر میتونن باعث نویز انداختن و پایین اومدن کیفیت ارتباط بشه... همین الان شخصی هست در شمال تهران که با نظیر همین مشکلات داری افت سرعت و پینگ بالایی هست و کسی کمک خاصی تا به الان بهش نکرده...
خیر دوست عزیز فیبر نوری به اون صورتی که شما فکر میکنید نویز پذیر نیست ماده اولیه فیبر نوری شیشه است که انتقال با سرعت نور در آن صورت می گیرد و این باریکه های نور هستند
که منتقل میشوند و چون نور داری فرکانس بالایی است هیچ سیگنالی نمی تواند بر روی آن نویز ایجاد کند جز تابش نوری دیگر
و این مواردی که میفرمایید مربوط به نابلدی بعضی پیمانکاران هست که سوکت ها و فیوژن ها رو به درستی انجام نمیدند و باعت Loss می شوند که این موارد ارتباطی به ماهیت فیبر نوری ندارد
البته این تخریب داده ها مثلا در فیوژن زدن یک dB مشخص داره که اگر بیشتر از حد استاندارد باشه نصاب باید مجدد این عمل رو انجام بده و این عدد رو خود دستگاه های فیوژن بعد از انجام جوش
نشان می دهند که البته بعضی ها توجه نمیکنند که باعث این مشکلات هم میشود یا اینکه قبل از انجام فیوژن کابل با پد الکلی تمیز نمیشه و کلیور درست هم روی اون انجام نمیشه همه این
موارد می تواند باعث تخریب داده ها شود اما ارتباطی به نویز پذیری ندارد.
pipo4713
09-07-2021, 14:18
خیر دوست عزیز فیبر نوری به اون صورتی که شما فکر میکنید نویز پذیر نیست ماده اولیه فیبر نوری شیشه است که انتقال با سرعت نور در آن صورت می گیرد و این باریکه های نور هستند
که منتقل میشوند و چون نور داری فرکانس بالایی است هیچ سیگنالی نمی تواند بر روی آن نویز ایجاد کند جز تابش نوری دیگر
و این مواردی که میفرمایید مربوط به نابلدی بعضی پیمانکاران هست که سوکت ها و فیوژن ها رو به درستی انجام نمیدند و باعت Loss می شوند که این موارد ارتباطی به ماهیت فیبر نوری ندارد
البته این تخریب داده ها مثلا در فیوژن زدن یک dB مشخص داره که اگر بیشتر از حد استاندارد باشه نصاب باید مجدد این عمل رو انجام بده و این عدد رو خود دستگاه های فیوژن بعد از انجام جوش
نشان می دهند که البته بعضی ها توجه نمیکنند که باعث این مشکلات هم میشود یا اینکه قبل از انجام فیوژن کابل با پد الکلی تمیز نمیشه و کلیور درست هم روی اون انجام نمیشه همه این
موارد می تواند باعث تخریب داده ها شود اما ارتباطی به نویز پذیری ندارد.
دوست من شما فکر میکنم معنی و مفهوم حرف من رو نفهمیدید... من برای شما توضیح دادم که اشکال از فیوژن و... میتونه باشه٫ در ضمن استفاده از فیبر بصورت هوایی در مختصات بالا هم تاثیر گذار هست.. پس تمامیه موارد گفته شده باعث بوجود اومدن نویز و دیگر مسائل میشه... اینکه در مورد نویز صحبت میکنیم.. قرار نیست ویز ویز کنه روی خط که ... باعث افت کیفیت میشه ... در ضمن صحبت شما رو قبول دارم.. اما متاسفانه بدلیل اشتباهات پیمانکاران نویز بوجود اومده و تاثیر گذار خواهد بود.
میشه بعد از خرید مودم Gpon از مودم ایسوس AC55U که مخصوص vdsl هست به عنوان روتر استفاده کرد ؟
اگر نمیشه لطفا چند روتر قیمت مناسب باند 5 و داری پورت گیگا معرفی کنید .
یه سوال دیگه : اگر مودم Gpon پورت گیگا نداشته باشه میشه با اضافه کردن روتر سرعت بالای 100 استفاده کرد ؟؟
Maryam.hosseini68
11-07-2021, 00:45
چرا تو موبایل سرعتم ۵۰مگا بیته در وایفای کامپیوتر هم همینقدره اما در کامپیوتر با پورت lan سرعت ۵۸۰مگابیت میشه؟
Maryam.hosseini68
11-07-2021, 00:48
چرا تو موبایل سرعتم ۵۰مگا بیته در وایفای کامپیوتر هم همینقدره اما در کامپیوتر با پورت lan سرعت ۵۸۰مگابیت میشه؟
چکار کنم در موبایل سرعتم بالاتر بشه آخه پایینه
آرین 0098
11-07-2021, 02:16
چکار کنم در موبایل سرعتم بالاتر بشه آخه پایینه
نهایت، یک صفحه قبلتر رو بخونید میبینید که راه حل، گفته شده ...
اگر سرعت واقعاً این قدره که البته همچین چیزی تا حالا دیده نشده، حداقل باید یه اکسس پوینت AC1350 و ترجیحاً AC1900 بگیرید که بهترین مدلها در ایران TP-Link Omada EAP225/245 و UniFi AC/AC PRO/AC LR هستند.
سلام دوستان با راهنماییهای دوست عزیز pipo4713 بلاخره تونستم مودم رو بریج کنم واینترنت رو بیارم روی روتر
سرعت از این رو به اون رو شد
سرعت من که روی ۵۰ قفل شده بود شد ۴۰۰ مگ!
جالبه. من تا الان به این اپشن بریج توجه نکرده بودم. اگر بخواهیم این رو رو مودم هوواوی HG8546M انجام بدیم همین که برم تو تب Wan و Wan mode رو از route بزارم رو Bridge کافیه یا کار دیگری هم باید انحام بدم ؟
جالبه. من تا الان به این اپشن بریج توجه نکرده بودم. اگر بخواهیم این رو رو مودم هوواوی HG8546M انجام بدیم همین که برم تو تب Wan و Wan mode رو از route بزارم رو Bridge کافیه یا کار دیگری هم باید انحام بدم ؟
سلام گرامی
مودم رو بزارید روی بریج و عدد vilan رو وارد کنید و سیو کنید
روتر رو بزارید روی pppoe و یوزر و پس اینترنت رو اونجا وارد کنید و سیو کنید
اگه وصل شد که هیچ اگه نشد زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگید مک آدرس مودم رو ریسیت کنن
pipo4713
11-07-2021, 17:03
حتما اول یک بکاپ بگیرید و سپس یادتون باشه vlan چه عددی هست!! چونکه اگر اشتباه کنید ممکنه وصل نشه کلا...
Maryam.hosseini68
11-07-2021, 20:47
خوب راهنمایی کنید منو صفحه های قبل پیدا نکردم من مودم gpon هست چه تنظیماتی روش انجام بدم سرعت در وایفای بیاید بالا
Maryam.hosseini68
11-07-2021, 21:09
Gpon onu
مودمم در تنظیمات وای فای گوشی میرم نوشته ۷۲mbps network speed آیا تنظیمات باید عوض بشه؟چه کار کنم؟
Maryam.hosseini68
11-07-2021, 21:11
Gpon onu مودمم هست بقیه عدد و چینی نوشته
سلام گرامی
مودم رو بزارید روی بریج و عدد vilan رو وارد کنید و سیو کنید
روتر رو بزارید روی pppoe و یوزر و پس اینترنت رو اونجا وارد کنید و سیو کنید
اگه وصل شد که هیچ اگه نشد زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگید مک آدرس مودم رو ریسیت کنن
اهان پس برای بردن رو بریج باید یک روتر هم کنارش باشه که یوسر و پس رو اونجا ست کنم ؟ من به این مودم روتری وصل نکردم و به صورت وایرد وصل هستم . با این اوصاف رو این بریج رو نمیشه فعال کرد چون روتر جدا براش ندارم.
اهان پس برای بردن رو بریج باید یک روتر هم کنارش باشه که یوسر و پس رو اونجا ست کنم ؟ من به این مودم روتری وصل نکردم و به صورت وایرد وصل هستم . با این اوصاف رو این بریج رو نمیشه فعال کرد چون روتر جدا براش ندارم.
بله درسته
البته میشه تو ویندوز هم یوزر و پس رو ست کرد ولی دیگه فقط با کامپیوتر میتونید اینترنت استفاده کنید
ولی روتر می تونه اینترنت رو پخش کنه
بله درسته
البته میشه تو ویندوز هم یوزر و پس رو ست کرد ولی دیگه فقط با کامپیوتر میتونید اینترنت استفاده کنید
ولی روتر می تونه اینترنت رو پخش کنه
یوسر پس تو ویندوز ایده خوبی بود ولی من گاها از وای فای این برای بعضی کارها استفاده میکنم و باید قابل استفاده باشه. خوب فعلا بریج کردن از دستور کار خارج شد. ممنون بابت راهنمایی.
سلام
مودم asus ac51 قابلیت استفاده از تانوما رو داره ؟
داخله مشخصاتش نوشته از فیبر ؟ Compatible with ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber and cable services
سلام
داخله مشخصاتش نوشته از فیبر ؟ Compatible with ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber and cable services
بسته به نوع تجهیزات استفاده شده در مرکز مخابراتی باید مودمی بگیرید که به سیستمشون بخوره. اگر مرکز تجهیرات هوواوی داره باید مودم هوواوی بگیرید و غیره. موقع سیم کشی پیمانکار مشخص میکنه چه مودمی بگیرید که یا خودشون بهتون میدن یا از بیرون تهیه میکنید. هر مودمی قابل استفاده نیست.
سلام
سلام خیر نمیشه باید از مودمهای GPON خریداری کنید مثل مدلهای زیر:
مودم یوتل g242 new face هست
مودم هواوی HG8245H
مودم زایکسل PMG5317-T20B
مودم فایبرهوم AN5506-04-FS
میشه بعد از خرید مودم Gpon از مودم ایسوس AC55U که مخصوص vdsl هست به عنوان روتر استفاده کرد ؟
اگر نمیشه لطفا چند روتر قیمت مناسب باند 5 و داری پورت گیگا معرفی کنید .
یه سوال دیگه : اگر مودم Gpon پورت گیگا نداشته باشه میشه با اضافه کردن روتر سرعت بالای 100 استفاده کرد ؟؟
سلام دوست عزیز بله میشه استفاده کرد البته تمام مودم های adsl و vdsl الان هم مودم هستن هم روتر و مشکلی ازین بابت ندارید و اتفاقا مودمی که فرمودید چون ac و ۵گیگاهرتز هست خیلی بهترم هست و بنده خودم هم همین مودم رو روتر کردم و استفاده میکنم
و در مورد سوال بعدیتون خیر نمیشه چون سد اولیه سرعت خود مودم فیبرتون هست و لیمیت شده و بیشتر ازون بهتون نمیده متاسفانه
Gpon onu مودمم هست بقیه عدد و چینی نوشته
ببینید دوست عزیز منظور دوستمون پست های قبل تر هست.
در مورد مشکل شما اونچیزی که من برداشت کردم شما بدون روتر و با استفاده از مودم فیبر تست هاتونو گرفتید که به زبون ساده بگم از فناوری وای فای قدیمی تری توش استفاده شده و سرعت شما موقع استفاده از وای فای لیمیت میشه و کلیت وای فای ضعیفی هم دارن که با فاصله و موانع به شدت سرعت کمتر میشه.
سرعتی که فرمودید با کابل لن ۵۸۰ مگ اگر فیکس و ثابت توی تست ها بهتون بده که واقعا فوق العاده اس چون بالغ بر ۷۰ مگابایت بر ثانیه یعنی سرعت دانلود و یا ممکنه توی تست اسپید تست چون از مرکز میاد و لیمیت میشه اولش سرعت بالا بره و بعد برگرده به سرعت محدود شده فرضا ۲۰۰ یا ۳۰۰ مگابیتی ولی در هر حال خوبیش اینه که مودمتون خروجی گیگابیتی داره.
حالا برای اینکه بخواید از سرعت مناسبی بهره ببرید مجبورید از یه روتر استفاده کنید که اون سرعت بالا رو توی امواج ac یا ax بیاره و بتونید بالاترین سرعتو استفاده کنید روی وای فای هم که بگردید توی اینترنت انواعش هست
سلام
یه موردی هم در تکمیل حرف دوستمون بگم اینکه اکثر مودم ها مخصوصا vdsl چنین چیزایی میزنن این به معنی استفاده به عنوان روتر هست نه خود مودم که یعنی قابلیت وصل شدن به فیبر رو به عنوان روتر داره.
دقت کنید هم نوشته compatible یعنی سازگار با این فناوری ها نه قابلیت اتصال مستقیم.
دوستان یه مودم فیبر اوردن از عمان این طور که من سرچ کردم هم پورت گیگ داره هم فرکانس وای فای ۵
Huawei EG8245W5-6T
Sahandb77
13-07-2021, 20:53
دوستان یه مودم فیبر اوردن از عمان این طور که من سرچ کردم هم پورت گیگ داره هم فرکانس وای فای ۵
Huawei EG8245W5-6T
جالبه، ولی بهتره از این ONT ها بیارن که وایفای نداره و فقط ۱ یا ۲ پورت گیگ داره و به صورت ترکیبی با روتر ارائه بدن. همه ISP های معتبر اینجوری GPON رو دیپلوی میکنن
Maryam.hosseini68
13-07-2021, 21:20
ببینید دوست عزیز منظور دوستمون پست های قبل تر هست.
در مورد مشکل شما اونچیزی که من برداشت کردم شما بدون روتر و با استفاده از مودم فیبر تست هاتونو گرفتید که به زبون ساده بگم از فناوری وای فای قدیمی تری توش استفاده شده و سرعت شما موقع استفاده از وای فای لیمیت میشه و کلیت وای فای ضعیفی هم دارن که با فاصله و موانع به شدت سرعت کمتر میشه.
سرعتی که فرمودید با کابل لن ۵۸۰ مگ اگر فیکس و ثابت توی تست ها بهتون بده که واقعا فوق العاده اس چون بالغ بر ۷۰ مگابایت بر ثانیه یعنی سرعت دانلود و یا ممکنه توی تست اسپید تست چون از مرکز میاد و لیمیت میشه اولش سرعت بالا بره و بعد برگرده به سرعت محدود شده فرضا ۲۰۰ یا ۳۰۰ مگابیتی ولی در هر حال خوبیش اینه که مودمتون خروجی گیگابیتی داره.
حالا برای اینکه بخواید از سرعت مناسبی بهره ببرید مجبورید از یه روتر استفاده کنید که اون سرعت بالا رو توی امواج ac یا ax بیاره و بتونید بالاترین سرعتو استفاده کنید روی وای فای هم که بگردید توی اینترنت انواعش هست
مودمم gpon هست مودم های gpon خودشون روتر هستند
در وایفای ۵گیگا هرتز نداره فقط یک کانکشن داره که ۵گیگاهرتز ننوشته واسش
از کجا بفهمم ۵ گیگا هرزه یانه؟ هوایی ۲۰۱۴ هست سال تولیدش چه روتر یا مودمی بخرم سرعت وایفای بیاید بالا اسمشو برام بنویسید
جالبه، ولی بهتره از این ONT ها بیارن که وایفای نداره و فقط ۱ یا ۲ پورت گیگ داره و به صورت ترکیبی با روتر ارائه بدن. همه ISP های معتبر اینجوری GPON رو دیپلوی میکنن
توی ایران معمولا همچین کاری نمیکنن چون خیلی ها دنبال همون وای فای سادش هستن و یوزر های تجاری هم با رک و سوییچ های مخصوص کارخودشونو راه میندازن و با فروش همین مودم های مختلف کارو پیش میبرن و با بالانرین قیمت.
توی کشورای دیگه مثه گوگل که فیبر میکنه همه چیشو صفر تا صد با بالاترین کیفیت انجام میده و هزینشم برای مردمشون زیاد نمیشه تهش ولی خب اینجا ایرانه...
مودمم gpon هست مودم های gpon خودشون روتر هستند
در وایفای ۵گیگا هرتز نداره فقط یک کانکشن داره که ۵گیگاهرتز ننوشته واسش
از کجا بفهمم ۵ گیگا هرزه یانه؟ هوایی ۲۰۱۴ هست سال تولیدش چه روتر یا مودمی بخرم سرعت وایفای بیاید بالا اسمشو برام بنویسید
من توضیحاتو کامل شدش رو خدمتتون عرض کردم و اینکه برای روتر هم بستگی به هزینه و جیبتون داره همه جوره هست که باید سقف هزینتون مشخص باشه
pipo4713
14-07-2021, 01:46
Gpon onu
مودمم در تنظیمات وای فای گوشی میرم نوشته ۷۲mbps network speed آیا تنظیمات باید عوض بشه؟چه کار کنم؟
شما نمیتونید سرعت رو روی gpon بالاتر از ۱۰۰ mbps ببرید.. باید یک روتر ac یا ac/ax خریداری کنید و بتونید سرعت بیشتری داشته باشید.. البته به شرطی که gpon که الان دارید استفاده میکنید دارای پورت گیگ باشه وگرنه امکان پذیر نیست.. برای اینکه سرعت فعلی شما بهتر بشه میتونید کانال فرکانسی رو که در بخش وای فای مودم هست تغییر بدید و ببینید کدام سرعت بیشتری بهتون ارايه میده..
اگر هم نیاز به خرید روتر دارید.. نیاز نیست حتما برید ایسوس بخرید و یا پول زیاد پرداخت کنید.. میتونید برند شیامی مدل ax3600 بگیرید که جدید ترین و با کیفیت ترین روتر هست و با کمترین هزینه میتونید بخرید.. فکر کنم حدودا ۲۶۰۰ باشه...
پینگ 8.8.8.8 شما معمولا روی چنده ؟
پینگ 8.8.8.8 شما معمولا روی چنده ؟
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=47ms TTL=111
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=45ms TTL=111
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=47ms TTL=111
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=46ms TTL=111
البته پاینترینش 37-39 هست که گاهی رو روتینگهای دیگر میده.
Sahandb77
14-07-2021, 23:00
توی ایران معمولا همچین کاری نمیکنن چون خیلی ها دنبال همون وای فای سادش هستن و یوزر های تجاری هم با رک و سوییچ های مخصوص کارخودشونو راه میندازن و با فروش همین مودم های مختلف کارو پیش میبرن و با بالانرین قیمت.
توی کشورای دیگه مثه گوگل که فیبر میکنه همه چیشو صفر تا صد با بالاترین کیفیت انجام میده و هزینشم برای مردمشون زیاد نمیشه تهش ولی خب اینجا ایرانه...
بله ولی توجه کنید که گوگل خودش سیستمش رو از اول پیاده سازی کرده، اسمش Super PON هست و از این GPON ما خیلی بهتره، برا همینه که میتونه با قیمت خیلی به صرفه به مشترکا تحویل بده، تولید از OLT تا خود ONU زیر دست خودشه..
ولی برگردیم به دنیای معمولی، خیلی جا هارو نگاه کنی تازه دارن شتاب میدن به ساخت شبکه FTTH اشون، مثل انگلیس، همه کیت هایی خریداری میکنن و با ۱ روتر خوب و سیستم Mesh برای تقویت وایفای استفاده میکنن برای مشترکین خانگی. حتما از ۱ جهاتی صرفهی اقتصادی داره براشون که اینجوری کار میکنن. به جای اینکه ONT های خیلی خوب بگیرن.
سلام دوستان من تصمیم گرفتم اینترنت فیبر نوری تانوما بگیریم و الان در حال حاظر مشترک adsl شاتل هستم میخواستم دوستان راهنمایی کنن که چیکار باید کنم یعنی چطوری باید متوجه بشم که بستر سیم کشی ما فیبر هست یا نه و اینکه اگه بخوایم کابل کشی فیبر انجام بدیم هزینش چقدر هست ؟ مرکز مخابراتی ما عاطف تهرانپارس هست
moderntalking123
16-07-2021, 08:48
سلام دوستان من تصمیم گرفتم اینترنت فیبر نوری تانوما بگیریم و الان در حال حاظر مشترک adsl شاتل هستم میخواستم دوستان راهنمایی کنن که چیکار باید کنم یعنی چطوری باید متوجه بشم که بستر سیم کشی ما فیبر هست یا نه و اینکه اگه بخوایم کابل کشی فیبر انجام بدیم هزینش چقدر هست ؟ مرکز مخابراتی ما عاطف تهرانپارس هست
عاطف یکی از تنبل ترین و بی بخارترین و بی امکانات ترین مراکز مخابراتی کل کشور هست. من نزدیک 2 ساله که میرم بلکه یه vdsl یا فیبر بگیرم به راحتی جواب منفی میدن. بعضی وقتا هم میگن تا 300 متر نزدیک مخابرات تحت پوشش هست. در صورتی که تمام دیوارهای مرکز از لیست قیمت پر شده. حالا نمیدونم زیرمیزی میخوان یا داستانش چیه.
حضوری باید بری اول میگه نداریم بعد اصرار کنی یه فرم میده پر میکنی میندازه یه گوشه هیچوقت هم بررسی نمیشه :laughing:
armin_punisher6
16-07-2021, 14:27
تو محله ما تازه دارن فیبر کشی میکنن.میگن تا 2 ماه دیگه آماده میشه و میتونین 1500 از ما مودم بخرین و 260 تومان هزینه فیبر کشی تا منزلتونه.سرعت سرویسیم که انتخاب کردم بین 16 تا 200 مگابیته.نظر دوستان چیه؟کلا هیچ تجربه ای از فیبر ندارم.
تو محله ما تازه دارن فیبر کشی میکنن.میگن تا 2 ماه دیگه آماده میشه و میتونین 1500 از ما مودم بخرین و 260 تومان هزینه فیبر کشی تا منزلتونه.سرعت سرویسیم که انتخاب کردم بین 16 تا 200 مگابیته.نظر دوستان چیه؟کلا هیچ تجربه ای از فیبر ندارم.
اگر میتونید فیبر بگیرید و توان پرداخت هزینش رو دارید حتما بگیرید . سرعت بسیار بالاتر و ثبات بهتر و همه نظر سرتر از تمام سرویسهای ارائه شده در کشور هست. اون هزینه مودم زیادی بالاست . گفتن چه برندی بهتون میدن ؟
در ضمن رو اون 2 ماه هم خیلی حساس نشید و بالا و پایین داره . ممکنه چند ماه طول بشکه. این تجربه شخصیم هست و بهمون ضعف اعصاب دادن تا راه انداختن ولی راه میندازن.
armin_punisher6
16-07-2021, 16:52
اگر میتونید فیبر بگیرید و توان پرداخت هزینش رو دارید حتما بگیرید . سرعت بسیار بالاتر و ثبات بهتر و همه نظر سرتر از تمام سرویسهای ارائه شده در کشور هست. اون هزینه مودم زیادی بالاست . گفتن چه برندی بهتون میدن ؟
در ضمن رو اون 2 ماه هم خیلی حساس نشید و بالا و پایین داره . ممکنه چند ماه طول بشکه. این تجربه شخصیم هست و بهمون ضعف اعصاب دادن تا راه انداختن ولی راه میندازن.
چه هزینه ای؟گفتن مودم هواوی دو آنتن 5 دسی بل میدن 1500 و 260 تومانم هزینه راه اندازی داره.هزینه دیگه ای مگه هست؟
چه هزینه ای؟گفتن مودم هواوی دو آنتن 5 دسی بل میدن 1500 و 260 تومانم هزینه راه اندازی داره.هزینه دیگه ای مگه هست؟
در مجموع گفتم. منظور از هزینه همون فیبرکشی و ... هست. بعضی مواقع برای مشترک تا چند میلیون اب میخوره اگر فاصله زیاد باشه و بخوان سر ببرن. مدل دقیق مودم رو بپرسید ! چند نوع مدل داره و مطمئن بشید مدلی رو بهتون بدن که پورت گیگابایت داشته باشه مثل HG8546M یا مدلهای جدیدتر که قابلیت های دیگر هم دارن ولی پورت گیگابایتی از همه مهمتره !
armin_punisher6
16-07-2021, 21:14
در مجموع گفتم. منظور از هزینه همون فیبرکشی و ... هست. بعضی مواقع برای مشترک تا چند میلیون اب میخوره اگر فاصله زیاد باشه و بخوان سر ببرن. مدل دقیق مودم رو بپرسید ! چند نوع مدل داره و مطمئن بشید مدلی رو بهتون بدن که پورت گیگابایت داشته باشه مثل HG8546M یا مدلهای جدیدتر که قابلیت های دیگر هم دارن ولی پورت گیگابایتی از همه مهمتره !
میشه بفرمایید پورت گیگابایتی چیه و چه مزیتی داره و اینکه با وای فای هم میتونم حداکثر سرعت رو داشته باشم؟
farhang_k
16-07-2021, 22:06
میشه بفرمایید پورت گیگابایتی چیه و چه مزیتی داره و اینکه با وای فای هم میتونم حداکثر سرعت رو داشته باشم؟
پورت گیگابیتی یعنی اینکه مودم شما خروجی سرعت 1000مگابیت داره و اگر سرعت دریافتی شما از مخابرات بالاتر از 100مگابیت باشه حتما باید مودم این مورد رو ساپورت
کنه و اگر ساپورت نکنه سرعت شما در پورت لن در هر صورت بیشتر از 100 مگابیت نخواهد شد ، در مورد WIFI هم این مودم ها همگی 2.4 هستند و خیلی قوی نیستند
و نباید انتظار زیادی داشته باشید و برای قوی شدن WIFI باید یک روتر جدا با فرکانس 5 بگیرید.
دوستمون که پورت گیگابایتی رو براتون توضیح دادن . روی وای فای این مودمها اصلا حساب نکنید. حداکثر 40-50 مگ میدن و رنج کمی هم دارن . گاها اگر دانلود بزاری دائما فریز هم میکنن. برای وای فای یک روتر 5ghz باید بگیری مثل :
عاطف یکی از تنبل ترین و بی بخارترین و بی امکانات ترین مراکز مخابراتی کل کشور هست. من نزدیک 2 ساله که میرم بلکه یه vdsl یا فیبر بگیرم به راحتی جواب منفی میدن. بعضی وقتا هم میگن تا 300 متر نزدیک مخابرات تحت پوشش هست. در صورتی که تمام دیوارهای مرکز از لیست قیمت پر شده. حالا نمیدونم زیرمیزی میخوان یا داستانش چیه.
حضوری باید بری اول میگه نداریم بعد اصرار کنی یه فرم میده پر میکنی میندازه یه گوشه هیچوقت هم بررسی نمیشه :laughing:
دقیقا بد ترین مرکز مخابراتی همین عاطفه تهرانپارسه سرعت اینترنت adsl بشدت افتضاحه
پس اگه اینجوری باشه دیگه امیدی نیست به تانوما از این مرکز مخابراتی
elinbarrage
17-07-2021, 13:08
سلام,پارامتر rx من از وقتی مشترکای جدید اضافه شدن تو ساختمون رفته رو -28 و گاهی اوقات تا -31 32 منغیر هست و سرعت اپلود به شدت پایین میاد ,قبل از این ماجرا افت روی - 18 بود و هیچ مشکلی نداشت,الان میگن باید دو کور فیوژن بزنیم و هزینش 200 تومان میشه,بنظرتون از سازمان 195 شکایت کنم؟؟
سلام,پارامتر rx من از وقتی مشترکای جدید اضافه شدن تو ساختمون رفته رو -28 و گاهی اوقات تا -31 32 منغیر هست و سرعت اپلود به شدت پایین میاد ,قبل از این ماجرا افت روی - 18 بود و هیچ مشکلی نداشت,الان میگن باید دو کور فیوژن بزنیم و هزینش 200 تومان میشه,بنظرتون از سازمان 195 شکایت کنم؟؟
195 بهتون میگه مسئله رو باید با پیمانکار حل بکنید. ما یکبار خودمون تو مجتمع به مشکل خوردیم و 2020 . 195 و خود مخابرات میگفتن ما کاری نمیتونیم بکنیم و با پیمانکار حرف بزنید. هر گونه مشکل فیبر کشی و تجهیزات باشه شما رو پاس میدن به پیمانکار.
elinbarrage
17-07-2021, 14:06
195 بهتون میگه مسئله رو باید با پیمانکار حل بکنید. ما یکبار خودمون تو مجتمع به مشکل خوردیم و 2020 . 195 و خود مخابرات میگفتن ما کاری نمیتونیم بکنیم و با پیمانکار حرف بزنید. هر گونه مشکل فیبر کشی و تجهیزات باشه شما رو پاس میدن به پیمانکار.
خب الان پیمانکار200 تومان میخواد نمیفهمه که خودش باعث خسارت این افت فیبر شده..مگه حتما باید اسپلیتر زد وقتی چند تا مشترک تو ساختمون دارند؟؟
خب الان پیمانکار200 تومان میخواد نمیفهمه که خودش باعث خسارت این افت فیبر شده..مگه حتما باید اسپلیتر زد وقتی چند تا مشترک تو ساختمون دارند؟؟
اینجا به نظر میرسه تجهیرات حداقلی نسب شده و اصلا بالا رفتن مشترکین در نظر گرفته نشده . شاید هم عمدی این کار رو کردن تا دوباره بعدا پول اضافی بگیرن. به هر حال بسیار بعیده مخابرات بخواد کاری اینجا انجام بده.
بله ولی توجه کنید که گوگل خودش سیستمش رو از اول پیاده سازی کرده، اسمش Super PON هست و از این GPON ما خیلی بهتره، برا همینه که میتونه با قیمت خیلی به صرفه به مشترکا تحویل بده، تولید از OLT تا خود ONU زیر دست خودشه..
ولی برگردیم به دنیای معمولی، خیلی جا هارو نگاه کنی تازه دارن شتاب میدن به ساخت شبکه FTTH اشون، مثل انگلیس، همه کیت هایی خریداری میکنن و با ۱ روتر خوب و سیستم Mesh برای تقویت وایفای استفاده میکنن برای مشترکین خانگی. حتما از ۱ جهاتی صرفهی اقتصادی داره براشون که اینجوری کار میکنن. به جای اینکه ONT های خیلی خوب بگیرن.
حرف شما درسته ولی خب میگم ازونجایی که نه زیر ساخت ما اصولی و درست هست و نه روش کار ادارات مخصوصا دولتی ها منطقی هست یا اینکار انجام نمیشه یا نهایتا با کلی آزمون و خطا و هزینه و ضرر بهش میرسن و تو همین قضیه راه اندازی فیبر هم کاملا متوجه میشید که چقدر مشکل دارن و یا کاری که شاید صفر تا صدش کمتر از یه روز زمان بخواد گاها یک ماه و بعضی جاها شاید بیشتر به طول بیانجامه
من خودم شهید عاطف تهرانپارس هستم و گرفتم یکمی اذیت شدم ولی خب دیگه چاره ای هم نبود.
برای اینکه بفهمید باید پیش کارشناس فنی برید که طبقه پایین مخابرات پیش آقای امینی هست که برید و بر اساس موقعیت خونه و فاصله تا fat امکان سنجی میشه و گاها دیدم در جاهایی که این امکانات نباشه درخواست احداث fat میکنن که البته پروسش کمی زمان بر تر هست بعد که امکان سنجی شد فرم پر میکنید و کاراش انجام میشه و البته نیازه که بعد دادن یوزر و پستون خودتون چند وقت یکبار حضوری کارو پیگیر شید پیش مدیر و با پیمانکارا که سریعتر انجام شه.
و من برای خودم و دو سه نفر دیگه از دوست و همسایه ها هم گرفتم فیبرو توی این منطقه مخابراتی
ببینید اصولا نباید ربطی به سایر آدما تو گرفتن فیبر داشته باشه و اساس کار این فیبر مجزا بودن کابل ها از هم و مستقیم به مرکز وصل بودن و تا خدودی بدون نویز بودنش هست اینکه این اتفاق افتاده معمولا و منطقا به این ربط داره که یا فیوژن درست انجام نشده و یا در حین اتصالات ایرادی به وجود اومده که که باید از طریق خود کارشناسای مخابرات رفع بشه که معمولا با درست انجام دادن فیوژن که احتمالا سر fat یا سوئیچ هست حل میشه
moderntalking123
17-07-2021, 19:18
من خودم شهید عاطف تهرانپارس هستم و گرفتم یکمی اذیت شدم ولی خب دیگه چاره ای هم نبود.
برای اینکه بفهمید باید پیش کارشناس فنی برید که طبقه پایین مخابرات پیش آقای امینی هست که برید و بر اساس موقعیت خونه و فاصله تا fat امکان سنجی میشه و گاها دیدم در جاهایی که این امکانات نباشه درخواست احداث fat میکنن که البته پروسش کمی زمان بر تر هست بعد که امکان سنجی شد فرم پر میکنید و کاراش انجام میشه و البته نیازه که بعد دادن یوزر و پستون خودتون چند وقت یکبار حضوری کارو پیگیر شید پیش مدیر و با پیمانکارا که سریعتر انجام شه.
و من برای خودم و دو سه نفر دیگه از دوست و همسایه ها هم گرفتم فیبرو توی این منطقه مخابراتی
من پارسال رفتم باهاش صحبت کردم گفت فرم پر کن اگه امکانش بود میدن گفتم فرم رو سه بار پر کردم طی یک سال و خبری نشد جواب داد خب لابد امکانش نیس :biggrin:
از تلاش فراوان و زحمات ایشان و حلال بودن حقوق دریافتی سپاسگذارانه تشکر کردم و مرکز مخابرات رو برای همیشه ترک کردم و رفتم سراغ پوینت. :thumbsdow
elinbarrage
17-07-2021, 21:48
ببینید اصولا نباید ربطی به سایر آدما تو گرفتن فیبر داشته باشه و اساس کار این فیبر مجزا بودن کابل ها از هم و مستقیم به مرکز وصل بودن و تا خدودی بدون نویز بودنش هست اینکه این اتفاق افتاده معمولا و منطقا به این ربط داره که یا فیوژن درست انجام نشده و یا در حین اتصالات ایرادی به وجود اومده که که باید از طریق خود کارشناسای مخابرات رفع بشه که معمولا با درست انجام دادن فیوژن که احتمالا سر fat یا سوئیچ هست حل میشه
والا منم همینو بهشون میگم گوش میدم,مطمئنم منی که به عمرم کار فنی انجام ندادم اطلاعاتم تو زمینه ftth ازینا بیشتره...بعد از فیوژن مجدد این داستان پیش اومد,اصن نمیدونم چرا بدون اطلاع من دوباره فیوژن زده بودن وقتی میخواستن برای بقیه مشترکین راه بندازن....حالا میگن مشکل از داخله باید atb داخلو دوباره فیوژن بزنیم در صورتی که قبل از این ماجرا افت من -18 بود..یه مدت -25 بود بعد به تدریج اومد پایین حالا -28 تا -31 متغیر هست و وقتی بالا 30 میره سرعت اپلود میاد پایین
من پارسال رفتم باهاش صحبت کردم گفت فرم پر کن اگه امکانش بود میدن گفتم فرم رو سه بار پر کردم طی یک سال و خبری نشد جواب داد خب لابد امکانش نیس :biggrin:
از تلاش فراوان و زحمات ایشان و حلال بودن حقوق دریافتی سپاسگذارانه تشکر کردم و مرکز مخابرات رو برای همیشه ترک کردم و رفتم سراغ پوینت. :thumbsdow
والا تا پارسال که خیلی اذیت میکرد و از اواسط پارسال یکم اوضاعشون بهتر شد،
منم کم دردسر و مشکل نکشیدم و الان کمی آسونتر شده حقیقت:biggrin:
مورد دیگه اینکه کلا تو مخابرات هیچکس نمیخواد کار انجام بده مگه پیگیر باشی و هی ازشون کارو بخوای.
در مورد امکان سنجی هم یه وقتا خب خیلی دور باشه هم دیگه واقعیت بدشانسیه و حداقل تا وقتی کاری نکنن شدنی نیست .
ولی باز پوینتم خوبه و سرعتش مناسبه :thumbsup:
والا منم همینو بهشون میگم گوش میدم,مطمئنم منی که به عمرم کار فنی انجام ندادم اطلاعاتم تو زمینه ftth ازینا بیشتره...بعد از فیوژن مجدد این داستان پیش اومد,اصن نمیدونم چرا بدون اطلاع من دوباره فیوژن زده بودن وقتی میخواستن برای بقیه مشترکین راه بندازن....حالا میگن مشکل از داخله باید atb داخلو دوباره فیوژن بزنیم در صورتی که قبل از این ماجرا افت من -18 بود..یه مدت -25 بود بعد به تدریج اومد پایین حالا -28 تا -31 متغیر هست و وقتی بالا 30 میره سرعت اپلود میاد پایین
دیگه به نظرم باید این مسئله رو با کارشناس فنی مخابرات منطقه و رئیسش در میون بزارید و اگر نشد از سامانه ۱۹۵ و ۲۰۲۰ و باز نشد دیگه چاره ای نیست چون متاسفانه اینجا ایرانه...
ehsan-75
19-07-2021, 12:56
از پنل adsl مخابرات یدونه تیکت بزنین و مشکل رو بگین. کارشناس میفرستن و میاد حضوری با دستگاه، افت رو چک میکنه. ممکنه مشکل از خرابی اسپلیترشون و یا حتی اپتیک مودم باشه.
بجز خرابی مودم بقیه موارد هزینش با شما نیست. اگر قبول نکردن از 195 پیگیری کنین.
MMDFullHD
26-07-2021, 23:05
مرکز مخابرات ما خیلی خوبه
رفتم مرکز از دو تا زن بی سواد شوگر مامی انداختن پشت سیستم گفتم من سال پیش درخواست فیبر دادم خبری شده یا نه
گفت اصلا نیست این هیچ جا این شهرک حالا دکل و کلی odc اینا هس
گفتم ریس مرکز کجاست زنه ی نگاهی کرد ری د به خودش گفت فک نکنم باشن و نمیدیم و .... اصلا زرد شد رنگش
جالب شد که برم پیشش رفتم در زدم اومدم درو باز کنم قفل کرده بود
ابدارچی میگفت کرونا داره ! گفتم اشکالی نداره منم سربازم ۳ بار گرفتم :D سنگ پا قزوین بازیو در اوردم
باورتون میشه یارو اصن ک ن مبارکشو تکون نداد پاشه بیاد درو باز کنه ؟
خدایش چ مملکتیه ما داریم؟
Maryam.hosseini68
28-07-2021, 00:18
سرعت اینترنت رو پلی استیشن چرا انقدر پایینه؟پینگ هم بالا اما رو موبایل و کامپیوتر اینطوری نیست
رو پلی استیشن حتما باید از وی پی ان استفاده کنید. اونم نه هر وی پی انی . من PS5 از وی پی ان ایرانی استفاده کردم مفت نمی ارزید. Express VPN رو روش ست کردم تقریبا سرعت 200 مگ رو برام فول میده.
kenshikan
28-07-2021, 19:09
اتفاقا ربط داره. همين الان مخابرات جايي که سيگنال خوبه و خط تلفن 20 مگ کشش داره، چند ماهي ه که پورت ها رو روي 16 مگ بسته و همزمان به صورت نرم افزاري اجازه سرعت بالاي 10 مگ نميده و به شدت کنترل و کند مي کنه. چرا؟ چون پس از چندسال مشتري دزدي از اپراتورهاي ديگه، خطهاش شلوغ و ظرفيت کابينت هاش پر شده، و نيازي نمي بينه به مشتري باج بده.
تکنولوژي فيبري که دارن مي دن پسيو هست. يه کور فيبر که از مرکز يا کابينت مياد، ميون همه کاربراي اون کوچه، خيابون يا مسير اسپليت ميشه. بعيد مي دونم اينها يه خط فيبر چند کيلومتري رو با مثلا 10 گيگابيت درثانيه يا بيشتر فيد کنن. يعني فيدر يا خروجي هاي FAT ماکس يه گيگابيت هستن. اگر هم 10 گيگ باشه، باز وقتي بخواد ميون چند صد مشترک سرشکن بشه، ميانگين زير 100 مگ مياد. (اگه کسي آمار فني داره بگه)
الان که کاربر کمه ملت سرعتاي رويايي مي گيرن. ولي هر بار که پيمانکاراي فوق متخصص فيبرکش اسپليتر مي زنن و انشعاب مي گيرن و کاربراي يه مسير بيشتر ميشن، جدا از قطع و وصل شدن ملت توي مسير، همزمان از کيفيت سيگنال و سرعت توي اون مسير کاسته ميشه. درست مثل تجربه اينترنت کابلي Cable توي کشورهاي ديگه. (کساني که توي مسير خلوت هستن وضع شون خوبه و پرواز مي کنن، توي مسيرهاي شلوغ و پر کاربر يا در ساعتهاي پيک، وضعيت کيبل از ADSL هم بدتر ميشه.)
اين سرعت هاي رويايي 200 و 400 مگابيت که بچه ها مي گن، فعلا براي همين روزهاي فيبر هست و در آينده که مشتري زياد شد، بايد ديد آيا همچنان اين سرعتها حفظ ميشه يا پاسخ هايي از اين دست مي شنويم:
ما که توي سايت گفته بوديم ماکس 50 مگ، توي قرارداد هم همين رو نوشته، اون ممه رو لولو برد، آب رو بريز همونجايي که مي سوزه، برو طرح صيانت رو بخون، اين چيزا براي اروپاس، اينجا ايرانه، و ...
Maryam.hosseini68
28-07-2021, 19:50
Express vpn مجانیه؟سرور های خارجی برای من سرعت هاشون پایینه اما سرور های ایران ۵۰۰مگ هست واسه شما چی سرور های خارجی چنده مثلا آمریکا چه وی پس آنی بخرم از چه سایتی چه جوری؟تروخدا مند راهنمایی کنید
همين الان مخابرات جايي که سيگنال خوبه و خط تلفن 20 مگ کشش داره، چند ماهي ه که پورت ها رو روي 16 مگ بسته و همزمان به صورت نرم افزاري اجازه سرعت بالاي 10 مگ نميده و به شدت کنترل و کند مي کنه
حرف دوستمون رو کاملا تایید می کنم. الان دو ماهه با این مورد درگیر هستم.
بامدادنیکنفس
28-07-2021, 21:32
سرعت اینترنت رو پلی استیشن چرا انقدر پایینه؟پینگ هم بالا اما رو موبایل و کامپیوتر اینطوری نیست
چون پلی اسنیشن ، با سرور های ژاپن یا یه جای دور دیگه (مثل امریکا) سرعت شما را میسنجه ... دوست عزیز
اگه به فرض تو ترکیه بود سرعت بیشتری نشون میداد ..
بامدادنیکنفس
28-07-2021, 21:36
Express vpn مجانیه؟سرور های خارجی برای من سرعت هاشون پایینه اما سرور های ایران ۵۰۰مگ هست واسه شما چی سرور های خارجی چنده مثلا آمریکا چه وی پس آنی بخرم از چه سایتی چه جوری؟تروخدا مند راهنمایی کنید
اکسپرس چیز پی ان جزو گرون ترین سرویس های هیتلر شکن هست . باید با کردیت کاردت بخرید .
طبیعیه سرعت داخل بیشتر از سرعت خارج هست . اینرنت ایران بیشتر از ترکیه هست .. اونا هم دزد سرگردنه باسه هر لینکی که به ایران میدن مبلغ گزاف میگیرن
بامدادنیکنفس
28-07-2021, 21:42
اتفاقا ربط داره. همين الان مخابرات جايي که سيگنال خوبه و خط تلفن 20 مگ کشش داره، چند ماهي ه که پورت ها رو روي 16 مگ بسته و همزمان به صورت نرم افزاري اجازه سرعت بالاي 10 مگ نميده و به شدت کنترل و کند مي کنه. چرا؟ چون پس از چندسال مشتري دزدي از اپراتورهاي ديگه، خطهاش شلوغ و ظرفيت کابينت هاش پر شده، و نيازي نمي بينه به مشتري باج بده.
تکنولوژي فيبري که دارن مي دن پسيو هست. يه کور فيبر که از مرکز يا کابينت مياد، ميون همه کاربراي اون کوچه، خيابون يا مسير اسپليت ميشه. بعيد مي دونم اينها يه خط فيبر چند کيلومتري رو با مثلا 10 گيگابيت درثانيه يا بيشتر فيد کنن. يعني فيدر يا خروجي هاي FAT ماکس يه گيگابيت هستن. اگر هم 10 گيگ باشه، باز وقتي بخواد ميون چند صد مشترک سرشکن بشه، ميانگين زير 100 مگ مياد. (اگه کسي آمار فني داره بگه)
الان که کاربر کمه ملت سرعتاي رويايي مي گيرن. ولي هر بار که پيمانکاراي فوق متخصص فيبرکش اسپليتر مي زنن و انشعاب مي گيرن و کاربراي يه مسير بيشتر ميشن، جدا از قطع و وصل شدن ملت توي مسير، همزمان از کيفيت سيگنال و سرعت توي اون مسير کاسته ميشه. درست مثل تجربه اينترنت کابلي Cable توي کشورهاي ديگه. (کساني که توي مسير خلوت هستن وضع شون خوبه و پرواز مي کنن، توي مسيرهاي شلوغ و پر کاربر يا در ساعتهاي پيک، وضعيت کيبل از ADSL هم بدتر ميشه.)
اين سرعت هاي رويايي 200 و 400 مگابيت که بچه ها مي گن، فعلا براي همين روزهاي فيبر هست و در آينده که مشتري زياد شد، بايد ديد آيا همچنان اين سرعتها حفظ ميشه يا پاسخ هايي از اين دست مي شنويم:
ما که توي سايت گفته بوديم ماکس 50 مگ، توي قرارداد هم همين رو نوشته، اون ممه رو لولو برد، آب رو بريز همونجايي که مي سوزه، برو طرح صيانت رو بخون، اين چيزا براي اروپاس، اينجا ايرانه، و ...
فیبر پسیو هست بله .
ولی فیبر اکتیو فقط جاهای خیلی گردن کلفت میدن
امریکا هم اکثر جاهایی که دادن پسیو دادن . همین پسیو هم سرعت های بالاتر میکشه .
خودتون دیدید اون دوست از منطقه آزاد تبریز 3 چهار سال پیش سرعت گیگی داشتن .
سرعت بالاتر از یک گیگ اصلا کسی سواد نداره بره کارت شبکه 10 گیگ بگیره
ما که راضی هستیم
اونم نه به خاطر سرعت چون نویز نداره تو بازی تیر به هدف میخوره
بامدادنیکنفس
28-07-2021, 21:46
شبکه پان PON با افزایش تعداد مشتری کند میشه ولی نه به اندازه Cable که خارج از کشور هست .
علت ش هم ماهیت نوری شبکه هست .
من خودم کیبل cable مشترک بودم تو کانادا .
پان با cable قابل قیاس نیست .
همین الان بشترین سرعت کیبل 300 حداکثر 400 مگ هست .
پان تو همین کشور همسایه ترکیه تا 10 گیگ هم میده !
Maryam.hosseini68
28-07-2021, 21:49
Express vpn خریدم اما پولمو بالا کشیدند اکانت تلگرام پاک شده و نیست پولمو حالا چه کار ر کنم؟
بامدادنیکنفس
28-07-2021, 21:55
Express vpn خریدم اما پولمو بالا کشیدند اکانت تلگرام پاک شده و نیست پولمو حالا چه کار ر کنم؟
دوست گرام
اکسپرس چیز پی ان مواد مخدر نیست که با تلگرام بخرید
اونا حساب کتاب دارن به ندرت پول کسی را بالا میکشن فوقش طرف دزد و هکر باشه بن میکنن
نه مثل هموطنان ما که همه تو تلگرام بساط دزدی پهن کردن
من خودم گیر یکی از این دزدای تلگرامی افتادم . اسمش بود ع*ی رجبی
البته من پی اش را نگرفتم . پولی که از من بالا کشید میشه فرضا یک دهم چیزی که من پول تو جیبی میگیرم
اسمشو بزارید کمک خیر یا کمیته امام یا همین چیزایی که خودتون بهتر اسمشو بلدید
Maryam.hosseini68
28-07-2021, 22:06
یک سایت معتبر معرفی کنید من بخرم پول بالا نکشند
بامدادنیکنفس
28-07-2021, 22:11
والا من تنها چیزی میتونم معرفی کنم .
همونی هست که خودم استفاده میکنم ، وایپر ** پی ان . Vypr*pn به جای ستاره وی بگزارید .
قبلا با گیفت کارت اپل میخریدم الان با کردیت کارت
هیچ وقت با واسطه تلگرامی اینستا گرامی خرید نکنید !
چون دزد هستند ممکنه تو همین سایت هم عضو باشند و شما را دست بندازن بعد از اینکه پول تون را بالا کشیدن ..
از خود سایت خرید کنید .
در ضمن Express *pn توصیه نمیشه
rAting بالا داره ولی اون معیار نیست
و یک نکته دیگه
اصلا برای پلی استیشن وی ** ان احتیاج نیست .
مگر برای کاهش پینگ
والا من تنها چیزی میتونم معرفی کنم .
همونی هست که خودم استفاده میکنم ، وایپر ** پی ان . Vypr*pn به جای ستاره وی بگزارید .
قبلا با گیفت کارت اپل میخریدم الان با کردیت کارت
هیچ وقت با واسطه تلگرامی اینستا گرامی خرید نکنید !
چون دزد هستند ممکنه تو همین سایت هم عضو باشند و شما را دست بندازن بعد از اینکه پول تون را بالا کشیدن ..
از خود سایت خرید کنید .
در ضمن Express *pn توصیه نمیشه
rAting بالا داره ولی اون معیار نیست
و یک نکته دیگه
اصلا برای پلی استیشن وی ** ان احتیاج نیست .
مگر برای کاهش پینگ
سرعت دانلود تو پلی استیشن داغون هست . حداقل من با 200 مگ سرعت بین الملل حداکثر 16 مگ میگیرم. از وقتی Express VPN رو ست کردم همیشه سرعت دانلود بین 150 تا 200 مگ میچرخه.
من شخصا 9 ماه هست که Express vpn دارم و 1.5 سال هم nordvpn و 3 ماه هم surfshark داشتم . با تجربه شخصی میگم express vpn یک سر و گردن از همه بهتره. تعداد سرورهاش به اندازه nord نیست ولی کیفیت سرورها بسیار بالاست و کاهش سرعت یا دان شدن سرور تقریبا 0 هست و از طرفی پروتوکل lightway که به تازگی معرفی کرده برای گیم و دانلود عالیه . nord هم بدک نیست ولی خیلی از IP ها بلک لیست شدن و من پرتوکلهاش زیاد حال نمیکنم. یکهو رنج زیادی از سرورها همگی بلک لیست میشن.
Express VPN گران هست ولی گرونیش بی دلیل نیست. بسیار با کیفیت هست.
kenshikan
29-07-2021, 11:45
شبکه پان PON با افزایش تعداد مشتری کند میشه ولی نه به اندازه Cable که خارج از کشور هست .
علت ش هم ماهیت نوری شبکه هست .
من خودم کیبل cable مشترک بودم تو کانادا .
پان با cable قابل قیاس نیست .
همین الان بشترین سرعت کیبل 300 حداکثر 400 مگ هست .
پان تو همین کشور همسایه ترکیه تا 10 گیگ هم میده !
فرمايش شما درسته. بنده مقايسه نسبي کردم. با اين اوضاع برق کشور همون بهتر که پان باشه و فيبر اکتيو ندن. و گرنه مثل الان با هر بار رفتن برق توي مسير، فيبر يه منطقه فلج مي شه. لااقل روي پان ميشه با يو پي اس به زندگي ادامه داد.
خوبي فيبر اينه که وقتي کشيدي، سقفي نداره، کافيه هر 5 تا 10 سال کانورترها و مودم ها آپگريد بشن تا يه جهش سرعت داشته باشيم. ولي از نظر شيرينگ درست مثل کيبل و برخلاف دي اس ال هست. اينو گفتم چون بعضي دوستان فکر مي کنن ترافيک و سرعت فيبر اختصاصيه و کاهش کيفيت از کوتاهي پيمانکار و فيبرکشي ناجوره.
همت و بودجه مخابرات ايران سقف داره. الان توي شهر و بخصوص بلوار دو کيلومتري محله ما چند ماهه که رفتن توي همه کوچه پس کوچه ها فيبر کشيدن و دارن علمک و باکس و فت و اسپليتر و فيبر زميني و هوايي کار مي زارن. يعني اصلا اون مشکلات چونه زني با مخابرات و پيمانکار رو نداريم و دم در همه ساختمون ها فيبر مي بينيم.
ولي اين به جاي اين که منو خوشحال کنه، نگران مي کنه. چرا؟
اين محله دست کم 5 هزار واحد مسکوني داره. مرکز مخابراتي که اينجا رو پوشش مي ده، حدود شيش هفت تا شهرک با همين اندازه رو بايد ساپورت کنه. اين يعني چند ده هزار مشترک بالقوه. اگه فقط 10 درصد اين خونه ها فيبر بخوان و فقط 100 مگابيت ترافيک بکشن، مرکز بايد چند صد گيگابيت پهناي باند داشته باشه. دارن؟ بعيد مي دونم.
اين مرکز يکي از 7 يا 8 مرکز مخابراتي اين شهره. يعني بک بون زيرساخت توي اين شهر بايد اقلن يه ترا بيت (1000 گيگابيت در ثانيه) باشه تا فردا فقط بتونه دهن مشتريهاي فيبر مخابرات رو ببنده. سهم ترافيک سرويس ها و اپراتورهاي ديگه به کنار.
فک مي کنيد بستر فيبر و اينترنت کشور چقدر کشش داره و توي چند شهر همچين پهناي باندي دارن که بدن؟ اينه که کم کم مي افتن به کم فروشي و زدن از اينور اونورش و بازگشت به مفاد قرارداد. مطمئن باشيد در اون شرايط از اينکه سيگنال چند مشترک خوب نباشه استقبال هم مي کنن تا کمبود پهناي باند رو ماستمالي کنن.
اينه که مي گم تا خلوته حالشو ببريد. شايد فردا ديگه از اين سرعتا خبري نباشه.
kenshikan
29-07-2021, 12:06
من از درگاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم بدک نبود.
بامدادنیکنفس
29-07-2021, 15:44
فرمايش شما درسته. بنده مقايسه نسبي کردم. با اين اوضاع برق کشور همون بهتر که پان باشه و فيبر اکتيو ندن. و گرنه مثل الان با هر بار رفتن برق توي مسير، فيبر يه منطقه فلج مي شه. لااقل روي پان ميشه با يو پي اس به زندگي ادامه داد.
خوبي فيبر اينه که وقتي کشيدي، سقفي نداره، کافيه هر 5 تا 10 سال کانورترها و مودم ها آپگريد بشن تا يه جهش سرعت داشته باشيم. ولي از نظر شيرينگ درست مثل کيبل و برخلاف دي اس ال هست. اينو گفتم چون بعضي دوستان فکر مي کنن ترافيک و سرعت فيبر اختصاصيه و کاهش کيفيت از کوتاهي پيمانکار و فيبرکشي ناجوره.
همت و بودجه مخابرات ايران سقف داره. الان توي شهر و بخصوص بلوار دو کيلومتري محله ما چند ماهه که رفتن توي همه کوچه پس کوچه ها فيبر کشيدن و دارن علمک و باکس و فت و اسپليتر و فيبر زميني و هوايي کار مي زارن. يعني اصلا اون مشکلات چونه زني با مخابرات و پيمانکار رو نداريم و دم در همه ساختمون ها فيبر مي بينيم.
ولي اين به جاي اين که منو خوشحال کنه، نگران مي کنه. چرا؟
اين محله دست کم 5 هزار واحد مسکوني داره. مرکز مخابراتي که اينجا رو پوشش مي ده، حدود شيش هفت تا شهرک با همين اندازه رو بايد ساپورت کنه. اين يعني چند ده هزار مشترک بالقوه. اگه فقط 10 درصد اين خونه ها فيبر بخوان و فقط 100 مگابيت ترافيک بکشن، مرکز بايد چند صد گيگابيت پهناي باند داشته باشه. دارن؟ بعيد مي دونم.
اين مرکز يکي از 7 يا 8 مرکز مخابراتي اين شهره. يعني بک بون زيرساخت توي اين شهر بايد اقلن يه ترا بيت (1000 گيگابيت در ثانيه) باشه تا فردا فقط بتونه دهن مشتريهاي فيبر مخابرات رو ببنده. سهم ترافيک سرويس ها و اپراتورهاي ديگه به کنار.
فک مي کنيد بستر فيبر و اينترنت کشور چقدر کشش داره و توي چند شهر همچين پهناي باندي دارن که بدن؟ اينه که کم کم مي افتن به کم فروشي و زدن از اينور اونورش و بازگشت به مفاد قرارداد. مطمئن باشيد در اون شرايط از اينکه سيگنال چند مشترک خوب نباشه استقبال هم مي کنن تا کمبود پهناي باند رو ماستمالي کنن.
اينه که مي گم تا خلوته حالشو ببريد. شايد فردا ديگه از اين سرعتا خبري نباشه.
بله
البته خودتون میدونید در FTTH به هر ساختمان از FAT یک پورت میدن
ممکنه جایی که تعداد واحد زیاده سرعت پورت را بالا ببرند از مرکز مخابراتی یا باز بزارند
البته دقیق نمیدونم دوستان دیگه اگه اطلاعات فنی بهتری دارن ..
بامدادنیکنفس
29-07-2021, 15:45
سرعت دانلود تو پلی استیشن داغون هست . حداقل من با 200 مگ سرعت بین الملل حداکثر 16 مگ میگیرم. از وقتی Express VPN رو ست کردم همیشه سرعت دانلود بین 150 تا 200 مگ میچرخه.
من شخصا 9 ماه هست که Express vpn دارم و 1.5 سال هم nordvpn و 3 ماه هم surfshark داشتم . با تجربه شخصی میگم express vpn یک سر و گردن از همه بهتره. تعداد سرورهاش به اندازه nord نیست ولی کیفیت سرورها بسیار بالاست و کاهش سرعت یا دان شدن سرور تقریبا 0 هست و از طرفی پروتوکل lightway که به تازگی معرفی کرده برای گیم و دانلود عالیه . nord هم بدک نیست ولی خیلی از IP ها بلک لیست شدن و من پرتوکلهاش زیاد حال نمیکنم. یکهو رنج زیادی از سرورها همگی بلک لیست میشن.
کاهش پینگ هم داره ؟
بامدادنیکنفس
29-07-2021, 15:48
من حدس میزنم علت بهتر شدن سرعت دانلود شما در پلی استیشن ، تغییر سرور دانلود هست
یعنی بدون وی پی ان به ژاپن وصل میشه
با وی پی به یه جای دیگه .
من حدس میزنم علت بهتر شدن سرعت دانلود شما در پلی استیشن ، تغییر سرور دانلود هست
یعنی بدون وی پی ان به ژاپن وصل میشه
با وی پی به یه جای دیگه .
بله فرمایش شما درست هست. با ای پی ایران به سرورهای پرت و پلا و وصل میشه. با اکسپرس وی پی ان رو سرور فرانکفورت ست میکنم و احتمالا به یک سرور همون نزدیکیها وصل میشه و سرعت فول میده.
در مورد کاهش پینگ بله من برای کاهش پینگ و بازی هم ازش استفاده میکنم. بهترین پینگش برای من رو سرور فرانکفورت 3 هست که پینگ بازی مثلا رو ورد میشه 85 و با اورواچ هم همون حوالی 80-90 هست.
چیزی که هست من انواع سرویسهای خارجی کاهش پینگ بازی مثل WTFAST . pingzap. exitlag همگی رو تست کردم و کمابیش شبیه هم هست و خیلی تفاوتی ندارن. با اکسپرس وی پی ان همون پینگ رو میگیرم و برای همین کلا اون سرویس ها رو کنسل کردم و الان از Express VPN برای همه چیز استفاده میکنم. هزینه کمتری هم میکنم.
Sahandb77
29-07-2021, 20:00
بله
البته خودتون میدونید در FTTH به هر ساختمان از FAT یک پورت میدن
ممکنه جایی که تعداد واحد زیاده سرعت پورت را بالا ببرند از مرکز مخابراتی یا باز بزارند
البته دقیق نمیدونم دوستان دیگه اگه اطلاعات فنی بهتری دارن ..
PON اینجوری کار نمیکنه، هر پورت از OLT داخل مرکز ۲.۵گیگ سمت Downstream و ۱.۲۵ گیگ Upstream داره. حالا توی مسیر تا خونه یا ساختمان شما تا حداکثر ۶۴ بار این فیبر میتونه اسپلیت بخوره و ۱ پورت به مشترکی تعلق بگیره.
حالا بین همهی کسایی که روی این PON هستن این ۲.۵ و ۱.۲۵ گیگ تقسیم میشه.
۲ راه برایافزایش پهنایباند برای کاربران وجود داره: ۱- یه پورت PON دیگه تخصیص بدن برای اون محله که کار ها و سختی هی خودشو داره از جمله فیوژن و نصب اسپلیتر های جدید. ۲- کارت های OLT با تکنولوژی PON جدیدتر مثل XGS-PON یا NG-PON2 نصب کنند که پهنای باند بسیار بالاتری رو ساپورت میکنن. که این هم هزینه ها و سختی های خودش رو داره
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 10:02
من مجانیشو ۷ روز بود استفاده کردم رو موبایل ۱مگ در ثانیه سرعت میداد بایت مطمئنید که رو پلی استیشن ۲۰۰مگابیت جواب میده؟چرا پینگ با همراه اول رو پلی استیشن ۵۰ هست اما با فیبر رو کامپیوتر ۲۴ رو پلی استیشن ۸۰ هست با وی پی ان چند میشه؟
ببینید حقیقتا من متوجه حرفاتون و ربطش نشدم و کلا برای جدل اومدید انگار :biggrin:
اینکه مخابرات مشتری مدار نیست و اذیت میکنه و ... بر کسی پوشیده نیست و واضحه و اینکه از کار هم میزنه باز واضح هست!
درمورد سرعت و سرویس های adsl منم دل خوشی نداشتم و قطعی و داستان زیاد داشت ولی عیبشو میگم خوبیشم میگم که سرعت و پینگش از همه جا بهتر بود برام!
بعدم صحبت ما در مورد rx power بود که اون وقتی بالا میره باعث اختلال و پکت لاست و قطعی و افت سرعت میشه و نه چیز دیگه! اینکه سرعت کم بشه برادر من یه دونه فیبر و هر fat برای ۵ تا یوزر نیست الان شهرک هارو دارن باهاش میکشن و در صورت انجام درست کار همه یه سرعت ثابت میگیرن!
اینکه به قول شما الان رویایی مثلا هست هم درست شاید باشه واقعا ولی بحثی که هست حتی یه پورت بین ۱۰۰ نفرم پخش شه یا ۲۰۰ نفر و بخواد سرعت اسمی ۵۰ مگ هم بده همه که باهم از حداکثر توان اسمی استفاده نمیکنن و من قول میدم ۱۰ گیگابیت بین ۱۰۰۰ نفرم پخش شه باز هم افت کیفیت نداریم مگه شاید تو یکی دو ساعت در شبانه روز توی تایم پیک مصرف اونم شاید ۲۰-۳۰ مگ بشه!
پس حتی اگر به ۲۰۰ نفر هم بفروشن من بهتون قول میدم سرعت زیر ۱۰۰ نمیاد و اینم بر حسب آمار دارم میگم چون توی شرکت های مختلف با یوزر های مختلف یا بودم یا دوستانم هستن و با آمار بهتون گفتم چون کسی با سرعت ۱۵۰ مگابیت حدودا ۵۰ یوزر داشت و سرعت ۸ تا ۱۶ مگ رو گارانتی کرد و هیچکسم مشکلی نداشت جز شاید چند ساعتی در هفته!
و من بازم مشکلی ندارم ۱۰۰ مگ باشه هم و حتی باز ۵۰ مگ هم چون برای استریم ۴کی هم حتی بس هست کما اینکه از انحصار مخابرات هم درومد و اگر انشالله نت رو از دست ندیم قطعا آینده ای که از فیبر متصور شدید رو من برعکسشو میبینم :biggrin:
PON اینجوری کار نمیکنه، هر پورت از OLT داخل مرکز ۲.۵گیگ سمت Downstream و ۱.۲۵ گیگ Upstream داره. حالا توی مسیر تا خونه یا ساختمان شما تا حداکثر ۶۴ بار این فیبر میتونه اسپلیت بخوره و ۱ پورت به مشترکی تعلق بگیره.
حالا بین همهی کسایی که روی این PON هستن این ۲.۵ و ۱.۲۵ گیگ تقسیم میشه.
۲ راه برایافزایش پهنایباند برای کاربران وجود داره: ۱- یه پورت PON دیگه تخصیص بدن برای اون محله که کار ها و سختی هی خودشو داره از جمله فیوژن و نصب اسپلیتر های جدید. ۲- کارت های OLT با تکنولوژی PON جدیدتر مثل XGS-PON یا NG-PON2 نصب کنند که پهنای باند بسیار بالاتری رو ساپورت میکنن. که این هم هزینه ها و سختی های خودش رو داره
این صحبت شما هم درست و اگر با همون تکنولوژی قدیمی هم باشه و با این سرعت باز عملا در حداکثر استفاده ی تمام ۶۴ یوزر شما ۴۰ مگ فیکس میگیرید که باز هم این یه چیز بعید و تقریبا غیر ممکن هست به لحاظ آماری و همچنان سرعت ۵۰ تا ۱۰۰ مگ گارانتی میشه!
در مورد سرعت و سایر موارد هم دوستان من تعصبی نصبت به هیچ مسله ای تو زندگیم نداشتم و ندارم جایی چیزی خوب بوده تایید کردم و برعکس!
الان که چند تا از دوستام به واسطه ی آشنا بازی یا هزینه توی مخابرات سرعت نامحدود فیبر گرفتن هم سرعت مکس ۶۵۰ تا ۷۰۰ مگابیت بوده براشون و در اوج ساعت و پیک مصرف در بعضی روزا ب ۳۰۰ میرسه و تقریبا توی چند جای مختلف بودن همشون همچین چیزی بودن
بازم با تمام این تفاسیر اینترنت باید بر بستر وب جهانی باشه تا ارزشمند باشه امیدوارم این طرح صیانت دسترسی آزاد رو محدود نکنه وگرنه چه شما ۲ مگابیت سرعت داشته باشید چه ۲ گیگابیت وقتی فقط بتونید آپارات و روبیکا و ... ببینید هیچ فرقی به حالتون نمیکنه!!!:thumbsdow
Sahandb77
30-07-2021, 14:35
این صحبت شما هم درست و اگر با همون تکنولوژی قدیمی هم باشه و با این سرعت باز عملا در حداکثر استفاده ی تمام ۶۴ یوزر شما ۴۰ مگ فیکس میگیرید که باز هم این یه چیز بعید و تقریبا غیر ممکن هست به لحاظ آماری و همچنان سرعت ۵۰ تا ۱۰۰ مگ گارانتی میشه!
بله، ۱۰۰ درصد. حتی خیلی از کشور های دیگه رو هم نگاه کنین روی GPON سرویس ۱ گیگ متقارن میدن با SLA های ۹۸ یا ۹۹ درصدی. فکر کنم مشکل ما از خود Backbone و زیرساخت مخابراتی کشور باشه تا محدودیت های پهنای باند GPON.
ما کلا حدود ۴ ترابیت پهنایباند بینالمللی داریم که خوب خیلی راحت پر میشه اگه شروع کنن سرویس های چند صد مگابیتی بدن. همینم هست که هنوزم که هنوزه اینترنت خونگیمون حجمیه.
kenshikan
30-07-2021, 16:01
درسته. ميانگين بهره وري کاربران حدود 30 درصد هست. با درنظر گرفتن اين فاکتور، ميانگين 40 مگ براي 64 انشعاب تا سه برابر يعني 120 مگابيت مي رسه. اين تاييدي است بر اين که گفتم اين سرعت هاي 200 و 400 امروزي در آينده افت خواهند کرد (مگر با ارتقاي تکنولوژي که اون هم هزينه هاي خودش رو داره و مخابرات نشون داده در مهاجرت و ارتقا، کندترين اپراتور کشوره. تا بستر کنوني به سودآوري نرسه و يه چند سالي هم لفت و ليس نکنن، سراغ آپگريد نمي رن)
شايد ديگران ذوق مرگ بشن، ولي 40 و 120 سرعت هايي نيست که من در درازمدت از فيبر انتظار دارم :thumbsdow
مورد ديگه که هنوز بي پاسخ مونده همون نبود پهناي باند سراسري درون کشور و نيز کمبود پهناي باند دروازه هاي مرزي با اينترنت هست. گيرم که کلا سرعت رو باز گذاشتن، همونطور که دوستان تاييد کردن، اينها براي همون 40 و 100 مگ هم باند ندارند.
گيرم که در اون حد رو داشته باشن، اين که تازه شد 4G. کو تا واقعا بشه بهش گفت فيبر :thumbsdow
فاکتور ديگه اي که گيمرها بيشتر بهش دل خوش کردن يعني پينگ هم مسلما با زياد شدن دست و رسيدن به 64 انشعاب روي هر شاخه، پيرو کاهش کيفيت سيگنال يه تکوني خواهد خورد. هرچند پيش بيني ميشه که همچنان زمانش از تکنولوژي هاي ديگه بهتر خواهد بود، ولي اون زمان بايد ديد هنوز پاسخگوي نياز گيمرها هست يا نه. (احتمالا هست)
ولي گيمرها بخش کوچکي از جامعه کاربران اينترنت کشور هستند. اگه ما با توجه به نياز گيمرها، براي همه نسخه بپيچيم، به خوانندگان اين تاپيک جفا کرديم.
فيبر خونگي ايران تافته جدا بافته نيست. به همون زيرساختي وصله که بقيه سرويسدهنده ها ازش پهناي باند مي گيرن. با اين پهناي باند کم، فيبر ما، فيبر نخواهد شد. حداکثر يه چيزي تو مايه هاي VDSL و کيبل خواهد بود، ولي بسيار گرونتر! :thumbsdow
اما غرض از نوشتن اين پست ها اين که: ما مردمي هستيم احساساتي، با يه مويز گرمي مون مي کنه، با يه غوره سردي. تاريخ مون پر شده از زنده باد و مرده باد. حتا از گذشته نزديک درس نمي گيريم، چه رسد به گذشته دور و عبرت و تلاش براي تکرار نکردن اون. پيش از بررسي جوانب، سفت شدن کار و تثبيت پيروزي، زودي جشن مي گيريم، زودي هم سر خورده مي شيم و به زمين و زمان و بالا و پايين کشور و استکبار جهاني و مريخي هاي حاکم بر زمين و ... هر چيزي به جز کم خردي خودمون، دشنام مي ديم.
براي همين راحت سرمون کلاه مي زارن و سوارمون ميشن. نمونه اش همين ISP هاي وطني.
اينترنت آن نيست که گه تند و گهي خسته رود
اينترنت آن است که آهسته و پيوسته رود
:exclamatiهر کسي اين تاپيک رو دنبال مي کنه و فکر مي کنه با چند ميليون هزينه و کشيدن فيبر و خريد مودم چند ميليوني قراره اينترنتش پرواز کنه و ديگه پايين نياد، حواسش به نيازهاي خودش، ظرفيت زيرساخت، سابقه اپراتور، بازخوردهاي روزانه ي همين ماهايي که با فيبر سر و کار داريم و اون بخشهاي کمتر گفته شده ي داستان فيبر باشه.:exclamati
بله، ۱۰۰ درصد. حتی خیلی از کشور های دیگه رو هم نگاه کنین روی GPON سرویس ۱ گیگ متقارن میدن با SLA های ۹۸ یا ۹۹ درصدی. فکر کنم مشکل ما از خود Backbone و زیرساخت مخابراتی کشور باشه تا محدودیت های پهنای باند GPON.
ما کلا حدود ۴ ترابیت پهنایباند بینالمللی داریم که خوب خیلی راحت پر میشه اگه شروع کنن سرویس های چند صد مگابیتی بدن. همینم هست که هنوزم که هنوزه اینترنت خونگیمون حجمیه.
درسته و در مورد پهنای باند خب تقریبا بسته به تقاضا و نیاز کشور هست هر چقدر نیاز بالاتر بره پهنای مصرفی بالاتر میره و خرید پهنای باند دولتی بیشتر میشه و این اتفاقا یه اتفاق خوبه چون حجم بالای خرید سبب ارزون شدن اون میشه در تمام دنیا واسه همینم هست خیلی جاها چیز حجمی نداریم و میرن تو بحث کنترل کیفی و کپی رایت و ...
ایرانم خیلی از اوپراتور ها طی این چندین سال گرون نکردن و یا مقطعی که خیلی هم ناله کردن ولی این افزایش پهنای باند مصرفی کشور و ارزون شدن خدماتشون اشاره نکردن
و ما آهنگ افزایش پهنای باند توی کشور ماهی ۸٪ هست و نت چه بر مبنای دیتا و چه نت خونگی و ثابت همیشه در حال پیشرفت هست ولی جز معدود کارشکنی های شرکتهایی مثه مخابرات ندیدید که سرعت هیچوقت در استفاده از هیچ سرویسی افت کنه!بگذریم از انگولک کردن های اینستا و سایر پلتفرم ها به صورت مقطعی!
و این یعنی نیاز کشور به روز تامین میشه و فرضا دو سه ماه این افزایش پهنای باند هر چند درصدی نداشته باشیم ناخواسته همه پلتفرم ها دان میشن و دیگه بحث خارج از نت ها میره!
درسته. ميانگين بهره وري کاربران حدود 30 درصد هست. با درنظر گرفتن اين فاکتور، ميانگين 40 مگ براي 64 انشعاب تا سه برابر يعني 120 مگابيت مي رسه. اين تاييدي است بر اين که گفتم اين سرعت هاي 200 و 400 امروزي در آينده افت خواهند کرد (مگر با ارتقاي تکنولوژي که اون هم هزينه هاي خودش رو داره و مخابرات نشون داده در مهاجرت و ارتقا، کندترين اپراتور کشوره. تا بستر کنوني به سودآوري نرسه و يه چند سالي هم لفت و ليس نکنن، سراغ آپگريد نمي رن)
شايد ديگران ذوق مرگ بشن، ولي 40 و 120 سرعت هايي نيست که من در درازمدت از فيبر انتظار دارم :thumbsdow
مورد ديگه که هنوز بي پاسخ مونده همون نبود پهناي باند سراسري درون کشور و نيز کمبود پهناي باند دروازه هاي مرزي با اينترنت هست. گيرم که کلا سرعت رو باز گذاشتن، همونطور که دوستان تاييد کردن، اينها براي همون 40 و 100 مگ هم باند ندارند.
گيرم که در اون حد رو داشته باشن، اين که تازه شد 4G. کو تا واقعا بشه بهش گفت فيبر :thumbsdow
فاکتور ديگه اي که گيمرها بيشتر بهش دل خوش کردن يعني پينگ هم مسلما با زياد شدن دست و رسيدن به 64 انشعاب روي هر شاخه، پيرو کاهش کيفيت سيگنال يه تکوني خواهد خورد. هرچند پيش بيني ميشه که همچنان زمانش از تکنولوژي هاي ديگه بهتر خواهد بود، ولي اون زمان بايد ديد هنوز پاسخگوي نياز گيمرها هست يا نه. (احتمالا هست)
ولي گيمرها بخش کوچکي از جامعه کاربران اينترنت کشور هستند. اگه ما با توجه به نياز گيمرها، براي همه نسخه بپيچيم، به خوانندگان اين تاپيک جفا کرديم.
فيبر خونگي ايران تافته جدا بافته نيست. به همون زيرساختي وصله که بقيه سرويسدهنده ها ازش پهناي باند مي گيرن. با اين پهناي باند کم، فيبر ما، فيبر نخواهد شد. حداکثر يه چيزي تو مايه هاي VDSL و کيبل خواهد بود، ولي بسيار گرونتر! :thumbsdow
اما غرض از نوشتن اين پست ها اين که: ما مردمي هستيم احساساتي، با يه مويز گرمي مون مي کنه، با يه غوره سردي. تاريخ مون پر شده از زنده باد و مرده باد. حتا از گذشته نزديک درس نمي گيريم، چه رسد به گذشته دور و عبرت و تلاش براي تکرار نکردن اون. پيش از بررسي جوانب، سفت شدن کار و تثبيت پيروزي، زودي جشن مي گيريم، زودي هم سر خورده مي شيم و به زمين و زمان و بالا و پايين کشور و استکبار جهاني و مريخي هاي حاکم بر زمين و ... هر چيزي به جز کم خردي خودمون، دشنام مي ديم.
براي همين راحت سرمون کلاه مي زارن و سوارمون ميشن. نمونه اش همين ISP هاي وطني.
اينترنت آن نيست که گه تند و گهي خسته رود
اينترنت آن است که آهسته و پيوسته رود
:exclamatiهر کسي اين تاپيک رو دنبال مي کنه و فکر مي کنه با چند ميليون هزينه و کشيدن فيبر و خريد مودم چند ميليوني قراره اينترنتش پرواز کنه و ديگه پايين نياد، حواسش به نيازهاي خودش، ظرفيت زيرساخت، سابقه اپراتور، بازخوردهاي روزانه ي همين ماهايي که با فيبر سر و کار داريم و اون بخشهاي کمتر گفته شده ي داستان فيبر باشه.:exclamati
یه سری توضیحاتی دادم بالا ولی خب حرف شمارو قبول دارم ولی میدونید من بحثم دوتا چیز اول از همه دسترسی آزاد اینترنت و دوم کیفیت اینترنت که خب سرعت بخشی از فاکتور کیفیت هست و مسیر های ارتباطی و پینگ و جیتر و پکت لاست مسله ی مهم دیگه ای هست که کمتر توجه شده!
وقتی گفتم ۱۰۰ مگ برای من کفایت میکنه حتی برای این بود که یه نت خوب توی سطح دنیا تقریبا به صورت میانگین عددی نزدیک به این عدد هست و تقریبا تمام نیازهای مختلف و مولتی تسک رو جواب میده!
و سرعت بالاتر طبیعتا بهتر و دوست داشتنی تر هست ولی نمیشه تخیلی نگاه کرد وقتی ما داریم کشورمون رو ظرف مدت ۸ سال از نت ۱۲۸ کیلوبت میرسونیم ۲۰۰مگابیت و بیشتر همین الانشم تو شاخص های کیفی پیشرفت خیلی جلو هستیم و البته من هم مثه همه معتقدم حق و نیاز ما بیشتر ازین حرفاس ولی وقتی که اولا فراگیر باشه و دوما متقارن باشه! الان فکر میکنم کمتر از ۳ درصد از نت فیبر نوری هست که خب خیلی فاصله داریم!
من بحث سرعتی باز ندارم ولی برام کیفیت و آزادی استفاده خیلی مهمتره!
و نهایتا اینکه کسی با هزینه ی نهایت دو میلیونی نت بخواد بگیره که در مجموع بالای ۲۰ برابر adsl بهتره به نظرم کار معقولیه که تازه اونم اکثرش پول مودمی هست که با ۱۰۰ تا ۲۰۰ ارزونتر مثه پول نقد فروش میره!
و این حرفا کلا مشکل با فلسفه ی ISP ها هست و در جواب میتونم بگم چیمون مثه بقیه کشوراس که توقع این موردو داریم :biggrin:
اون چیزی که میخوای شما یا توی ایران امکانپذیر نیست یا باید صبر کنی بیبین استارلینک میرسه ایران یا نه که با ۵۰۰دلار هزینه بهش وصل شی تازه اونم اگر بزارن:biggrin:
من مجانیشو ۷ روز بود استفاده کردم رو موبایل ۱مگ در ثانیه سرعت میداد بایت مطمئنید که رو پلی استیشن ۲۰۰مگابیت جواب میده؟چرا پینگ با همراه اول رو پلی استیشن ۵۰ هست اما با فیبر رو کامپیوتر ۲۴ رو پلی استیشن ۸۰ هست با وی پی ان چند میشه؟
من از طرح مجانی express vpn استفاده نکردم که بدونم ایا محدودیت داره یا خیر. شما توضیح ندادید از کجا و کدوم سرور تست گرفتی که این سرعت رو گرفتی. حدا از اون بحث کیفیت وای فای هم مطرح هست. شما از چه روتری استفاده میکنی ؟ وای فای خود این مودمها مفت نمی ارزه.
بحث پینگ هم به سرور و روتینگ هست . شما باید مطمئن باشید هر دو پینگ پلی استیشن از یک سرور یکسان هست که بشه مقایسه کرد. اگر هم از سرور یکسان باشه احتمالا روتینگ فیبر جالب نبود و چند بار ریست کنید که روتینگ بهتر بگیرید و احتمالا درست میشه.
بله 150 الی 200 مگ رو PS امکان پذیر هست و مکشلی نداره.
تست سرعت (1 ساعت پیش گرفته شده) روی لن با Express VPN و سرور فرانکفورت
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 18:16
ببخشید شما چه مدلی دارید که این سرعته؟بگید تا منم بخرم من از طریق کابل وصل کردم چون وای فا سرعتش خیلی پایینه رو ۵۰ مگا بیت هستیم با وایفا این سرعت رو دارید ترو خدا کامل جواب همه سوالامو بدید چطوری ست کنم اکانت وی پی ان رو پلی استیشن اموزششو کامل بگید من مبتدی هستم اینارو بلد نیستم اکانت خریدم وی پی ان اکسپرس
شما اول از همه یک تست از سایت speedtest.net از سرور خازجی بزار . سرور فرانکفورت . پاریس . لندن ... هر کدومش اوکی هست .
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 19:38
ای اینم عکس سرعت پایینه از وایفا هست باید ۵۰ میبود از وایفا
از کابل ۵۰۰میبود
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 19:40
شما اول از همه یک تست از سایت speedtest.net از سرور خازجی بزار . سرور فرانکفورت . پاریس . لندن ... هر کدومش اوکی هست .
ای اینم عکس سرعت پایینه از وایفا هست باید ۵۰ میبود از وایفا
از کابل ۵۰۰میبود
من میخوام حداکثر سرعت نت حارجی شما رو بدونم. وای فای رو بزارید کنار و سرعت رو با کابل مستقیم تو کامپیوتر تست کنید.
این تست رو بدون وی پی ان انجام بدید.
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 20:05
عکسش رو پیدا کنم طول میکشه فعلا بگید چجوری روی پلی استیشن ست کنم سرعتم ۴۶۰ بود عکسش رو پیدا کردم میگذارم
- - - Updated - - -
چجوری وی پی ان رو ست کنم منظورم بود
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 20:07
منظورم اکانت وی پی ان رو چجوری ست کنم هست رو پلی استیشن واقعا ممنون
شما تست بگیری خودش بهت URL میده برازی تو سایت. من باید سرعت خارچی شما رو ببینم تا اصلا بدونیم چند تو PS میگیری. 460 مگ سرعت خارچی بسیار بعیده . احتمالا سرعت داخلی هست .
ویدئو اموزشی داخل سایت Express VPN هست. من خودم با دنبال کردن مراحل این کلیپ اموزشی وی پی ان رو رو PS5 ست کردم. مراحل PS4 و PS5 مشابه هم هست و تفاوتی ندارن.
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 20:12
منظورم اکانت وی پی ان رو چجوری ست البته سرور ایران همراه اول
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 20:14
آها پس فرانکفورت بگذارم کجا بگذارم واسه تست ویندوزم داره آپدیت میشه طول میکشه بگذارن
سرور ایران هیچ اهمیتی نداره ! شما 1 گیگ هم تو ایران بگیری ولی سرعت سرور خارجی 50 مگ باشه. شما بالاتر از 50 مگ تو PS نمگیری. سرورهای PS همه خارج از ایران هستند.
کامنتهاتون رو یکی کنید. اینقدر 1 خط 1خط اسپم نکنید !
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 20:31
اینم فرانکفورت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
این تست فرانکفورته
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 20:34
اینم یک بار دیگه اگه یکبار دیگه تست میگرفتم فکر کنم ۴۶۰ مبشد
- - - Updated - - -
۳۳۱ شد بار دوم
لطفا کامنتهاتون رو یکی کنید ! و اینقدر اسپم نکنید.
سرعتنون خوبه و من نمیدونم چرا ثبات نداره ولی اون اطلاعاتی که میخواستم گرفتم.
برای نسب این کلیپ اموزشی رو دنبال کنید:
برای PS5 و PS4 یکی هست و فرقی نداره.
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 20:57
لطفا کامنتهاتون رو یکی کنید ! و اینقدر اسپم نکنید.
سرعتنون خوبه و من نمیدونم چرا ثبات نداره ولی اون اطلاعاتی که میخواستم گرفتم.
برای نسب این کلیپ اموزشی رو دنبال کنید:
برای PS5 و PS4 یکی هست و فرقی نداره.
تا چه سرعتی با ویپیان میگیرم میتونم بگیرم
Maryam.hosseini68
30-07-2021, 21:01
پینگ چند هست با وی پی ان ؟
پینگ چند هست با وی پی ان ؟
من روی PS5 انلاین بازی نمیکنم . فقط رو PC و پینگ اوروپا حوالی 80 هست.
pipo4713
31-07-2021, 00:11
من روی PS5 انلاین بازی نمیکنم . فقط رو PC و پینگ اوروپا حوالی 80 هست.
سرعت روی سرورهای خارجی اروپا روی ۱۵۰ تا ۲۵۰ هستش... پینگ متغییر بستگی به زمان و آی پی شما داره بین ۷۵ تا ۱۲۰ ...
سرعت استفاده و اتصال از طریق وای فای با مودم برای من روی ۷۰ تا ۱۵۰ فیکس میشه ... از پورت گیگ بخوای استفاده کنید با کابل لن سرعت تا ۲۵۰ برای سرورهای خارجی کشش داره
سرورهای داخلی تا ۵۰۰ هم کشش داره...
لطفا از پرسیدن سئوالهای اسپم و یا تکراری که با ۲ صفحه بالا پایین کردن اینقدر مشکلساز نشید...
Maryam.hosseini68
31-07-2021, 13:17
اکانت اشتراکی خریدم سرعت دانلودش بعضی اوقات ۳مگ بعضی اوقات ۴۰۰کبلو بایته اکانت اصلش خیلی گرونه چه خبره ۴۰۰ هزار تومان پولشو ندارم
pipo4713
31-07-2021, 22:22
اکانت اشتراکی خریدم سرعت دانلودش بعضی اوقات ۳مگ بعضی اوقات ۴۰۰کبلو بایته اکانت اصلش خیلی گرونه چه خبره ۴۰۰ هزار تومان پولشو ندارم
لطفا از فرستادن پیام های اسپم خود داری کنید... این جمله شما چه ربطی به این تاپیک داره؟؟ در ضمن قبل از نوشتن متن کامل توضیح بدید.. حتی اگر ربط داره یا نداره...!!! رعایت کنید..!!!!! تمامیه سرویسهای فیبر نوری در حال حاضر برای مشترکین اشتراکی هست و تکی نیست.. به مشترکین خانگی اصلا ارائه نمیشه..! پس از نوشتن مسائل بی ربط خود داری کنید..!!
دوستان یه سوالی برام پیش اومده یادمه قبلا هم کمی در موردش صحبت شده بود ولی دقیق یادم نیست کدوم پیج بود.
و اون اینکه من دوستم به تازگی فیبر نوری گرفته و بعد از وصل با اینکه سرویس پیش پرداخت بود سرعت دانلودش رو ۱۰۰ مگ لیمیت شده بود.
منتها دیروز مودم رو یکبار ریست کرد و سرعت دانلود رسید به ۲۰۰ مگ و چند ساعت بعد رسید به ۴۰۰ مگ که خیلی عجیب هست!
میخواستم بدونم علت این امر چی میتونه باشه و اگر تغییر در موردی هست میتونیم ماهم استفاده کنیم یا نه چون از یه مرکز مخابراتی هستیم جفتمونم...
Sahandb77
07-08-2021, 19:05
والا این مورد پیگیریش سخته. سمت عید به من گفتن که شرکت های FCP شکایت کردن و ابلاغ شده به مراکز که سرعت ها رو از ۱۰۰ مگ بالاتر نبندین. من با کلی چونه زدن تونستم راضیشون کنم که ۲۰۰ ببندن برام. این مورد رو شما از طریق OMC مرکزتون پیگیری کنید، ببینید به نتیجهای میرسید یا خیر.
مگه اینکه سرعت کل مشترکین رو باز گذاشته باشند از مرکز شما، بعید میدونم تغییری بکنه سرعتتون بدونه اینکه خودشون دست بزنن.
والا این مورد پیگیریش سخته. سمت عید به من گفتن که شرکت های FCP شکایت کردن و ابلاغ شده به مراکز که سرعت ها رو از ۱۰۰ مگ بالاتر نبندین. من با کلی چونه زدن تونستم راضیشون کنم که ۲۰۰ ببندن برام. این مورد رو شما از طریق OMC مرکزتون پیگیری کنید، ببینید به نتیجهای میرسید یا خیر.
مگه اینکه سرعت کل مشترکین رو باز گذاشته باشند از مرکز شما، بعید میدونم تغییری بکنه سرعتتون بدونه اینکه خودشون دست بزنن.
والا واقعیت امر اینه که رییس مرکز مخابرات هم به این بنده خدا گفته بود سرعتا رو ۱۰۰ مگ لیمیت شده که اون یکی دوروز اول قبل ریست مودم همینطورم بود و ۱۰۰ مگ بود حالا حرفی در مورد شکایت بهشون نزده بود فقط گفته بود سرعت های ۲۰۰ و ۳۰۰ مگ واسه قدیم و مشترکین قدیمیمون هست!
ولی خب عجیب اینه که بعد ریست اول ۲۰۰ مگ و بعد ۴۰۰ مگ شده :biggrin:
از طرفی آدمم میترسه بره پیگیری کنه میری میگی داستان چیه یا سرعت بالاتر میشه بدید میگن همین الان ۲۰۰ مگه و سرعت قرارداد ۵۰ مگه و دست میزنن عوض درست کردن ابرو چشمشم کور میکنن میشه ۱۰۰ مگ :mellow:
Sahandb77
08-08-2021, 10:35
والا واقعیت امر اینه که رییس مرکز مخابرات هم به این بنده خدا گفته بود سرعتا رو ۱۰۰ مگ لیمیت شده که اون یکی دوروز اول قبل ریست مودم همینطورم بود و ۱۰۰ مگ بود حالا حرفی در مورد شکایت بهشون نزده بود فقط گفته بود سرعت های ۲۰۰ و ۳۰۰ مگ واسه قدیم و مشترکین قدیمیمون هست!
ولی خب عجیب اینه که بعد ریست اول ۲۰۰ مگ و بعد ۴۰۰ مگ شده :biggrin:
از طرفی آدمم میترسه بره پیگیری کنه میری میگی داستان چیه یا سرعت بالاتر میشه بدید میگن همین الان ۲۰۰ مگه و سرعت قرارداد ۵۰ مگه و دست میزنن عوض درست کردن ابرو چشمشم کور میکنن میشه ۱۰۰ مگ :mellow:
آره منم فعلا به ۲۰۰مگ راضیم :)
همینو خراب نکنن، ۳۰۰ و ۴۰۰ فدا سرشون! تنها چیزی که یهکم پیگیری کردم پینگ بود که یه مدت از ۶۸ به ۴.۲.۲.۴ رفته بود ۱۳۰! الان حدود ۸۰ هست که اوکیه.
pipo4713
08-08-2021, 11:09
تمامیه سرویسها روی ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگ بسته شدن.. که اگر از سرویسهای داخلی اسپید تست بگیرید بر اساس خلوتی و کیفیت شبکه تا ۴۰۰ میگیره و اسپید تست خارحی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هستش... اینکه میگن سرویستون رو محدود کردن اصلا اینطور نیست.. شما یا از رییس مرکز و یا از طریق پشتیبانی فیبر نوری درخواست کنید پهنای باند رو اگر محدود کردن براتون باز کنن و مشکلتون رفع میشه.. همین الان دارن سرویس رو با پهنای باند ۳۰۰ مگ میفروشن و ربطی به شرکتهای دیگه نداره که بخوان شکایت کنن.. این حرفهایی که میزنن برای دست به سر کردن هست.. چونکه یا بلد نیستن تغییر بدن و یا حوصله این کار رو ندارن.. در بعضی از مراکز مراجعه کنید رییس مرکز هنوز بلد نیست سرویس مشتری رو تایید کنه...دیگه چه برسه به پهنای باند...
آره منم فعلا به ۲۰۰مگ راضیم :)
همینو خراب نکنن، ۳۰۰ و ۴۰۰ فدا سرشون! تنها چیزی که یهکم پیگیری کردم پینگ بود که یه مدت از ۶۸ به ۴.۲.۲.۴ رفته بود ۱۳۰! الان حدود ۸۰ هست که اوکیه.
آره منم راضیم واقعیت!
اره قبلا تقریبا یکی دوماه پیش بود پینگا چند هفته خراب شده بود ولی الان استیبل تر شده خداروشکر
تمامیه سرویسها روی ۳۰۰ تا ۴۰۰ مگ بسته شدن.. که اگر از سرویسهای داخلی اسپید تست بگیرید بر اساس خلوتی و کیفیت شبکه تا ۴۰۰ میگیره و اسپید تست خارحی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هستش... اینکه میگن سرویستون رو محدود کردن اصلا اینطور نیست.. شما یا از رییس مرکز و یا از طریق پشتیبانی فیبر نوری درخواست کنید پهنای باند رو اگر محدود کردن براتون باز کنن و مشکلتون رفع میشه.. همین الان دارن سرویس رو با پهنای باند ۳۰۰ مگ میفروشن و ربطی به شرکتهای دیگه نداره که بخوان شکایت کنن.. این حرفهایی که میزنن برای دست به سر کردن هست.. چونکه یا بلد نیستن تغییر بدن و یا حوصله این کار رو ندارن.. در بعضی از مراکز مراجعه کنید رییس مرکز هنوز بلد نیست سرویس مشتری رو تایید کنه...دیگه چه برسه به پهنای باند...
والا تا اونجایی که من دیدم و شنیدم اکثر سرویس ها تا نهایت ۲۰۰ مگ هستن و اینی که من میگمم با پیشرفته ترین حالت های کابل و وای فای گرفتم و با انواع سرور های داخلی و خارجی و تست های مختلف و مودمم قطعا چندین دفعه ریست کردم و همیشه همین بوده و هست
و اینکه چرا سرویس ها همشون محدود شدن و همون ۴۰۰ مگ هم محدود هست و اگر هر کسی با هر سرعتی تست بگیره میبینه از سرعت حدودا ۷۰۰ مگ شروع میشه و میاد پایینتر و اینیم که میگم چون یه آشنایی دارم که اون بنده خدا از طریق یه رابطی توی مخابرات سرعتش رو نامحدود کرده و نزدیم ۶۰۰-۶۵۰ مگ سرعتشه!
و اینکه آقا در مورد این آقایون دل خوشی داری ها :biggrin:
رییس مرکز که هنوز نمیدونه سرعت هاش چقدره یا میگه ۵۰ مگابیته یا نهایت ۱۰۰ مگابیته!آدم بدی نیستا ولی اصلا سرعتو بهش میگی انگار فحشش دادی :laughing:
پشتیبانی فیبر اگر منظورت سایت مخابرات یا ۲۰۲۰ هست هم که باز من با اونم صحبت کردم میگن همه چیتون نرماله و سرعتتونم عالیه مشکلی ندارید و اصلا تعریف نشده سرعت بالای ۱۰۰ مگ واسشون.
سوال و جای تعجب منم این بود که چطوریه مودم ریست شده وپ زمین تا آسمون فرق کرده اونم یوزر جدید و اونم با سرعت ۴۰۰ مگ!!!
همه چی تو ایران شدنیه منتها با پول!
سلام دوستان تا دیشب سرعتم بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ بود برق رفت بعدش سرعتم اومده رو ۵۰!
پیگیری کنم یا خودش درست میشه؟
pipo4713
09-08-2021, 11:12
والا تا اونجایی که من دیدم و شنیدم اکثر سرویس ها تا نهایت ۲۰۰ مگ هستن و اینی که من میگمم با پیشرفته ترین حالت های کابل و وای فای گرفتم و با انواع سرور های داخلی و خارجی و تست های مختلف و مودمم قطعا چندین دفعه ریست کردم و همیشه همین بوده و هست
و اینکه چرا سرویس ها همشون محدود شدن و همون ۴۰۰ مگ هم محدود هست و اگر هر کسی با هر سرعتی تست بگیره میبینه از سرعت حدودا ۷۰۰ مگ شروع میشه و میاد پایینتر و اینیم که میگم چون یه آشنایی دارم که اون بنده خدا از طریق یه رابطی توی مخابرات سرعتش رو نامحدود کرده و نزدیم ۶۰۰-۶۵۰ مگ سرعتشه!
و اینکه آقا در مورد این آقایون دل خوشی داری ها :biggrin:
رییس مرکز که هنوز نمیدونه سرعت هاش چقدره یا میگه ۵۰ مگابیته یا نهایت ۱۰۰ مگابیته!آدم بدی نیستا ولی اصلا سرعتو بهش میگی انگار فحشش دادی :laughing:
پشتیبانی فیبر اگر منظورت سایت مخابرات یا ۲۰۲۰ هست هم که باز من با اونم صحبت کردم میگن همه چیتون نرماله و سرعتتونم عالیه مشکلی ندارید و اصلا تعریف نشده سرعت بالای ۱۰۰ مگ واسشون.
سوال و جای تعجب منم این بود که چطوریه مودم ریست شده وپ زمین تا آسمون فرق کرده اونم یوزر جدید و اونم با سرعت ۴۰۰ مگ!!!
همه چی تو ایران شدنیه منتها با پول!
من نگفتم دل خوشی دارم و یا هر چیزی فکر کنم شما اشتباه برداشت کردید.. توضیح دادم که خودشون هم بلد نیستن.. و دست به سر میکنن مشترک رو
در مورد ۲۰۲۰ هم خیر.. اونها که اصلا نمیدونن فیبر چطوری هست. ۲ تا کلمه بلد هستن فقط..
شخصی که اومده برای شما سرویس رو روی مودم فعال کرده.. اطلاعات کاملی داره و با بخش omc منطقه در تماس هستش و میتونه این موضوع رو انجام بده.. اصل کار این اشخاص انجام میدن... برای همین میتونید از این طریق مشکلی اگر باشه رفع بشه..
اینکه مودم شما ریست شده و سرعت شما تغییر کرده .. مطمئنا توی مودم لیمیت گذاشته شده و یا سرویس شما از منطقه تغییر کرده برای همین میتونید از طریق اون شخص بفهمید موضوع چطوریه..
من نگفتم دل خوشی دارم و یا هر چیزی فکر کنم شما اشتباه برداشت کردید.. توضیح دادم که خودشون هم بلد نیستن.. و دست به سر میکنن مشترک رو
در مورد ۲۰۲۰ هم خیر.. اونها که اصلا نمیدونن فیبر چطوری هست. ۲ تا کلمه بلد هستن فقط..
شخصی که اومده برای شما سرویس رو روی مودم فعال کرده.. اطلاعات کاملی داره و با بخش omc منطقه در تماس هستش و میتونه این موضوع رو انجام بده.. اصل کار این اشخاص انجام میدن... برای همین میتونید از این طریق مشکلی اگر باشه رفع بشه..
اینکه مودم شما ریست شده و سرعت شما تغییر کرده .. مطمئنا توی مودم لیمیت گذاشته شده و یا سرویس شما از منطقه تغییر کرده برای همین میتونید از طریق اون شخص بفهمید موضوع چطوریه..
درسته اونا کلا هیچی نمیدونن...
والا اون بنده خدا هم که اومد همین بود سوال کردم و گفتش داستان اینه سرعت همینه و از دست ما خارجه حالا یا برای دست به سر کردن یا واقعا اطلاعی نداشت و قضیه ی منم مال امروز و دیروز نیست تقریبا ۹ ماه پیش سرویس رو گرفتم ...
والا اون بخشی که لیمیت شده باشه داخل مودم یا منطقه رو اطلاع ندارم اگر جایی داخل مودم هست و اطلاع دارید بی زحمت بگید یه چک کنم و اگرم منطقه بااشه که چه خوب بشه چه بد کلا داستانه مثه اون ذوست عزیزی که الان سرعتش شده ۵۰ مگ ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.