ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13

ipejh
13-03-2011, 17:43
منظورتون از ثاپورت فارسی چیه؟اینکه خودش از اول فارسی ثاپورت میکنه یا با برنامه و.... درست کردید فارسی رو
نه هيچ چي نصب نكردم!روتم نكردم.منظورم اينه كه نوشته هاي فارسي رو توي ايميل ها و اس ام اس ها درست نشون ميده،تا اينجا!هنوز تو سايتاي فارسي رو چك نكردم!البته دوستان گفتن چون سفارش كشور هاي عرب زبان هست اينجوريه!system version v رو گذاشتم،اگه خواستيد!البته فكر كنم يكي گفت مال همه تو پياما حروف فارسي رو ردست نشون ميده!

boys666
13-03-2011, 18:36
نه هيچ چي نصب نكردم!روتم نكردم.منظورم اينه كه نوشته هاي فارسي رو توي ايميل ها و اس ام اس ها درست نشون ميده،تا اينجا!هنوز تو سايتاي فارسي رو چك نكردم!البته دوستان گفتن چون سفارش كشور هاي عرب زبان هست اينجوريه!system version v رو گذاشتم،اگه خواستيد!البته فكر كنم يكي گفت مال همه تو پياما حروف فارسي رو ردست نشون ميده!

دوست عزیز یه خواهشی داشتم یه زحمت بکش برنامه root explore رو نصب کن(با نصب این برنامه گوشیت روت نمیشه ها نگران نشی) و برو به این ادرس و از فایلهایی که میگم یه کپی بگیر برامون اپلود کن تا ما هم بریزیم توی گوشیمون و فارسی رو ما هم داشته باشیم:
برو به پوشه:
system\lib
و از این سه فایل یه گپی بگیر:
libskia.so
libskiagl.so
libwebcore.so
بعد یه جا اپلودش کن.
مرسی

gamekhor2007
13-03-2011, 19:38

شما از کجا گوشی رو خریدی؟با گارانتی گرفتی؟

ahmad97
13-03-2011, 21:24
هادی جان بار جدید دیفای نرسید؟
یکی از دوستام از دبی زنگید و گفت که atrix 4g اونجا اومده قفل شکسته حدود 900 تا 950 تومن ! یکم پولش زیاده وگر نه میگفتم برام بخره
موتورولا xoom هم بالای 1.5 میلیون قیمت داد که فعلا نمی ارزه !! حالا خودم 2 هفته دیگه میرم دبی ببینم چی میشه
این atrix 4g که با اتریکس معمولی فرقی نداره که ؟یعنی با سیم ایران کار میکنه؟

tiyam 01
13-03-2011, 22:23
اسم رمز این گوشی Motorola Jordan ـه. با codename جردن دو گوشی دیگه هست. یکی Motorola DEFY MB525 که نوامبر ریلیز شده. یکی هم Motorola MOTO ME525 که سیستم عامل اندروید 2.2.1 چینی داره که فوریه 2011 ریلیز شده

Motorola MOTO ME525

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ba maram
13-03-2011, 22:35
میشه یکم بارزتر توضیح بدید و به قولی روشنمون کنی ؟؟؟
متوجه نشدم

tiyam 01
13-03-2011, 22:47
میشه یکم بارزتر توضیح بدید و به قولی روشنمون کنی ؟؟؟
متوجه نشدم

اول درباره اسم رمز..(درباره گوشیهای سونی اریکسونه اما فکر کنم تو همه جا کاربرد داشته باشه. مثلا یکی از اسم رمزهای سی پی یو core i7 ا Sandy Bridge هست.)
متن زیر هم از ir-tci هست

احتمالاً تا حالا خیلی دیدید که بعضی گوشی های سونی اریکسون با یه اسمی غیر از اسم مرسومشون معرفی می شن مثل Hikaru یا Kate یا Filippa و ...
این اسامی به Code Name معروف هستن
Code Name های گوشی های سونی اریکسون اسم هایی هستن که این گوشی ها داخل کارخانه با اونا شناخته می شن و بعد که به تولید انبوه می رسن واسه شون اسم رسمی می ذارن و دیگه اون اسم می شه اسم اصلی گوشی
اسم رمز این گوشی هم جردن ـه.. تو خانواده جردن هم 3 گوشی بود. دیفای و دوتای دیگه که تو اون پست نوشتم. فکر کنم اون دوتای دیگه واسه کشورهای خاص باشه

راستی دیفای اسپیکر مونو داره یا استریو؟؟

ehsan_update
13-03-2011, 23:10
دوستانی که دیفای دارن و البته به موسیقی هم علاقه دارن حتما نرم افزار PowerAmp رو رو گوشیشون نصب کنن! چون واقعا گوشی رو به یه موزیک فون حرفه ای تبدیل میکنه!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کافیه تو قسمت اکولایزر (EQU) گزینه Bass یا Extreme Bass رو انتخاب کنید! مثل من شکه میشید! :8:

*IN*
13-03-2011, 23:32
یه لینک دیگه از برنامه بالا میشه بزارید؟؟؟
دانلود نمیشه

ali_nnn13
14-03-2011, 00:16
یه لینک دیگه از برنامه بالا میشه بزارید؟؟؟
دانلود نمیشه

بفرمائید دوست عزیز....

توی Rnbload نباید مشکلی برای دانلود داشته باشین...

موفق باشید...:11:

fire159
14-03-2011, 10:22
هادی جان بار جدید دیفای نرسید؟
یکی از دوستام از دبی زنگید و گفت که atrix 4g اونجا اومده قفل شکسته حدود 900 تا 950 تومن ! یکم پولش زیاده وگر نه میگفتم برام بخره
موتورولا xoom هم بالای 1.5 میلیون قیمت داد که فعلا نمی ارزه !! حالا خودم 2 هفته دیگه میرم دبی ببینم چی میشه
این atrix 4g که با اتریکس معمولی فرقی نداره که ؟یعنی با سیم ایران کار میکنه؟
هنوز نه !

آتریکس 4g اتفاقا همین که بار میاره قرار بود یک دونه برای یه بنده خدا بیاره که فقط باهاش بعنوان پاکت پی سی استفاده کنه /
قیمت هم به نظرم گرون نیست / البته قیمت گوشی بدون قرارداد تو امریکا 650 دلاره
اما در مقایسه با آیفون 4 که الان یک میلیون میفروشن خیلی بهتره .
زووم هم نهایتش 900 تا یک میلیون باید بیاد ایران . البته برای شروع هر قیمتی بتونن میندازن .
آتریکس 4g هم با معمولی فرقی نداره فقط اون از شبکه های 4g هم پشتیبانی میکنه .
اگر سیم کارت خور باشه و بتونن آنلاکش کنن باید کار بده تو ایران /

hamed_zoho
14-03-2011, 10:48
سلام دوستان..میخواستم بگم من با یکی شرط بندی کردمو گوشیمو 5 ثانیه کامل کردم تو آب ...اولش خیلی استرس داشتم ولی هیچ مشگلی پیش نیومد...:20:

ipejh
14-03-2011, 11:19
شما از کجا گوشی رو خریدی؟با گارانتی گرفتی؟
با گارانتي فيتكو از ايرانيان!البته يارو گفت فقط 3 تا فيتكو آورده بود منم همين يكي رو داشتم!
شايد اگه تجربه ي موفقي باشه بازم بياره!(البته اين نظر شخصي منه ها)

ipejh
14-03-2011, 11:34
دوست عزیز یه خواهشی داشتم یه زحمت بکش برنامه root explore رو نصب کن(با نصب این برنامه گوشیت روت نمیشه ها نگران نشی) و برو به این ادرس و از فایلهایی که میگم یه کپی بگیر برامون اپلود کن تا ما هم بریزیم توی گوشیمون و فارسی رو ما هم داشته باشیم:
برو به پوشه:
system\lib
و از این سه فایل یه گپی بگیر:
libskia.so
libskiagl.so
libwebcore.so
بعد یه جا اپلودش کن.
مرسی
به روي چشم دوستان!البته ehsan عزيز هم خواسته بود ولي با يه نرم افزار ديگه گفت انجام بدم!يه فايل منيجر!
ولي مشكل من اينه كه نميتونم گوشيو يه pc وصل كنم به خاطر ويروس!الانم با اينترنت گوشي مشكل دارم!كه شايد از شبكه باشه!ولي اگه حل شد چجوري ميتونم با گوشي مستقيم نرم افزارارو دانلود و نصب كنم!راستي اندرويد هم مثل لينوكس در برابر ويروس ها مقاومه؟وقتي به pc وصل كنم براي اولين با دقيقا چه كاري بايد انجام بدم؟قبلش بايد نرم افزار خاصي يا درايور خاصي نصب كنم؟چه فرقي بين ريختن نرم افزار و فايل هاي مولتيمديا هستش؟با تشكرات فراوان از توضيحات دوستان!!!!!!!!:11:

ehsan_update
14-03-2011, 13:52
به روي چشم دوستان!البته ehsan عزيز هم خواسته بود ولي با يه نرم افزار ديگه گفت انجام بدم!يه فايل منيجر!
ولي مشكل من اينه كه نميتونم گوشيو يه pc وصل كنم به خاطر ويروس!الانم با اينترنت گوشي مشكل دارم!كه شايد از شبكه باشه!ولي اگه حل شد چجوري ميتونم با گوشي مستقيم نرم افزارارو دانلود و نصب كنم!راستي اندرويد هم مثل لينوكس در برابر ويروس ها مقاومه؟وقتي به pc وصل كنم براي اولين با دقيقا چه كاري بايد انجام بدم؟قبلش بايد نرم افزار خاصي يا درايور خاصي نصب كنم؟چه فرقي بين ريختن نرم افزار و فايل هاي مولتيمديا هستش؟با تشكرات فراوان از توضيحات دوستان!!!!!!!!:11:
نرم افزار Root Explorer همونیه که دوستمون معرفی کردن، یه نوع فایل منیجر قویه. در مورد ویروس فکر نمیکنم ویروس های ویندوز ربطی به آندروید داشته باشن، چون من کامپیوترم ویروس داره و هر روزم گوشیم رو بهش وصل میکنم هیچ اتفاقی هم نمیوفته!
در مورد وصل کردن گوشی به کامپیوتر : خیلی سادست به هیچ برنامه ای نیاز نداره. کابل رو که وصل کردی چند ثانیه صبر میکنی تا کامپیوتر گوشی رو بشناسه خودش. بعد میری توی my cmputer اونجا یه درایو که همون مموری کارت رو گوشیته، نشون داده میشه.
برنامه root explorer رو بعد از دانلود اونجا کپی میکنه( مثلا توی مموری یه new folder درست کن و اسمش رو بزار Barname) بعد از کپی کابل رو از گوشی جدا کن و با فایل منیجر خود گوشی که داخل منو قرار داره(File Manager) برو داخل همون پوشه ای که برنامه رو اونجا کپی کردی و روش کلیک کن(لمسش کن) تا نصب بشه.
به همین راحتی :31:
در ضمن هیچ فرقی بین ریختن برنامه با مولتی مدیا وجود نداره. فقط برنامه رو باید بعد ریختن ، با گوشی نصب کنی.

آپلود هم اگه نتونستی آپلود کنی بفرستش به Email من یا مسعود یا هادی :10:
پیشاپیش ممنون:40:

ipejh
14-03-2011, 14:17
مرسي از توضيحات مبسوط و كاملت احسان خان!با اين روش آشنا بودم قبلا با سيمبيان دقيقا همين كار رو ميكردم!با خود گوشي چطوره؟من تمايل زيادي دارم تا با خود اينترنت گوشي نرم افزارارو دانلود و نصب كنم!من در اولين فرصت انجام ميدم و واستون ايميل يا آپلود ميكنم!اينجا كه نميشه نه؟

ehsan_update
14-03-2011, 17:40
مرسي از توضيحات مبسوط و كاملت احسان خان!با اين روش آشنا بودم قبلا با سيمبيان دقيقا همين كار رو ميكردم!با خود گوشي چطوره؟من تمايل زيادي دارم تا با خود اينترنت گوشي نرم افزارارو دانلود و نصب كنم!من در اولين فرصت انجام ميدم و واستون ايميل يا آپلود ميكنم!اينجا كه نميشه نه؟
خواهش میکنم ipejh جان. من در خدمتم هر سوالی داشتی. آره دقیقا مثل سیمبین.
با گوشی هم من تا حالا امتحان نکردم. ولی فکر کنم آدرس سایتی که نرم افزار رو داره رو بنویسی اونجام همینطوری مثل کامپیوتر میتونه دانلودش کنی و یه جای دلخواه( یه پوشه به اسم download توی مموری کارت هست بره اونجا) مذخیره کنی و با فایل منیجر گوشی بری و نصبش کنی. :20:
ادرس سایت هم اینه:

صفحه بالا که باز شد fast download رو بزن تا دانلود کنه. حجمش هم خیلی کمه!
فایلها هم 3 تا هستن که واست پ.خ کردم، مسعود جان هم گفتن :10:

ipejh
14-03-2011, 17:58
لينك دانلود اپرا ميني 5.1 رو كسي نداره؟

ehsan_update
14-03-2011, 18:07
لينك دانلود اپرا ميني 5.1 رو كسي نداره؟
بفرما:

تو صفحه ای که باز میشه fast download رو بزن. کلا هر برنامه و بازی ای خواستی میتونی از همین سایت به صورت رایگان و سریع دانلود کنی.
اگه اپرا مینی هم کار نکرد اینو دانلود کن:

:11:

sadeghbb
14-03-2011, 23:28
سلام
کسی نبود گوشی آک بفروشه ؟ :31:

برادر Fire کجایی در کفیم...

ExoMars
15-03-2011, 00:05
سلام دوستان
من از این گوشی خوشم اومد و میخوام بخرمش.فقط چند تا سوال داشتم
کیفیت صدای گوشی تو هدفون چطوره؟هدفونهای مختلف بهش میخوره دیگه؟
قابلیت نشون دادن متن آهنگ رو تو پلیر داره؟
کیفیت صفحه نمایش و تاچ چطوره؟در مقایسه با مدلهای هم رده از برندهای مختلف
همین
قیمت آخرم اگه بدین خیلی خوب میشه
ممنون

ba maram
15-03-2011, 00:12
سلام
کسی نبود گوشی آک بفروشه ؟ :31:

برادر Fire کجایی در کفیم...

ما ام اندر کفیم:13:

ehsan_update
15-03-2011, 00:31
سلام دوستان
من از این گوشی خوشم اومد و میخوام بخرمش.فقط چند تا سوال داشتم
کیفیت صدای گوشی تو هدفون چطوره؟هدفونهای مختلف بهش میخوره دیگه؟
قابلیت نشون دادن متن آهنگ رو تو پلیر داره؟
کیفیت صفحه نمایش و تاچ چطوره؟در مقایسه با مدلهای هم رده از برندهای مختلف
همین
قیمت آخرم اگه بدین خیلی خوب میشه
ممنون
کیفیت صدای گوشی در هدفون با پلیر اورجینال گوشی در حد متوسطه اما با نصب برنامه های پخش موسیقی حرفه ای مثل poweramp واقعا عالی میشه. به جرات میتونم بگم توی این برنامه وقتی extreme bass رو فعال کنی موسیقی واقعی رو میتونی با تمام وجود حس کنی! :8: انواع هدفون های 3.5mm رو میشه باهاش استفاده کرد. اینم مقایسه کیفیت هدفون آخر این صفحه :

قابلیت نشون دادن متن آهنگ رو هم در پلیر داره.
تاچ گوشی از 10 بهش 9 میدم من، خوبه.
کیفیت صفه نمایش هم TFT هستش ولی با توجه به رزلوشن بالای صفحه (480*854)خوبه اما باید بگم به AMOLED و SCLCD نمیرسه. به نظر من کاملا قابل قبوله ( با توجه به قیمتش)، و راضی ام ازش.
قیمتش هم بین 410 تا 450 تومن. ولی بدون گارانتی گرونتر از 440 نخر.
در کل به نظر من ارزش خرید با این قیمتها رو داره و کاملا به صرفه هستش.
موفق باشید :11:

meison
15-03-2011, 01:32

رفتی این کارارو بکنی ، یه نیگا به فولدر font هم تو همون system بنداز ببین ، DroidSansArabic داره یا نه ...:19:

fire159
15-03-2011, 09:02
سلام دوستان..میخواستم بگم من با یکی شرط بندی کردمو گوشیمو 5 ثانیه کامل کردم تو آب ...اولش خیلی استرس داشتم ولی هیچ مشگلی پیش نیومد...:20:

مبارک باشه حامد جان / 5 ثانیه که چیزی نیست ! . حالا چی برنده شدی تو این شرط بندی .
حالا هر روز نری با این گوش شرط بندی راه بندازی :31:

gamekhor2007
15-03-2011, 09:20
با توجه به اینکه دوستان میگن 2 روز شارژ نگهمیداره حالا اگر من این گوشی رو بخرم میتونم بدون نصب نمیدونم mirsal و غیره sms و وبسایتهای فارسی رو ببینم؟

ipejh
15-03-2011, 09:30
بفرما:

تو صفحه ای که باز میشه fast download رو بزن. کلا هر برنامه و بازی ای خواستی میتونی از همین سایت به صورت رایگان و سریع دانلود کنی.

مرسي عزيز!حالا اين فايلهاي apk رو همين جوري انتقال بدم به گوشي يا اول آنزيپ كنم ؟آخه زيره هر دوتا نوشته بود كه اين فايل زيپه و renameو آنزيپش كنيد!

ba maram
15-03-2011, 09:44
من تو تهرانم...امروز (اگه زنده بمونم تو این 4شنبه سوری) میخوام برم بگیرم...
از کجا بگیرم که ارزونتر باشه؟؟؟
فوری

fire159
15-03-2011, 10:24
با توجه به اینکه دوستان میگن 2 روز شارژ نگهمیداره حالا اگر من این گوشی رو بخرم میتونم بدون نصب نمیدونم mirsal و غیره sms و وبسایتهای فارسی رو ببینم؟
برای من 2-3 روز شارژ نگه میداره با استفاده نرمال
برای اس ام اس دادن و گرفتن میرسال جواب میده برای سایتهای فارسی باید فارسی سازی کنی

ipejh
15-03-2011, 10:25
بفرما:

حالا اين فايلاي apk رو بريزم تو گوشي؟اولش آنزيپ يا چيزي نم خواد؟آخه زير fast download نوشته بود اول renameو آنزيپ كنيد به apk؟؟؟؟

gamekhor2007
15-03-2011, 10:27
بدون میرسال هیچ راهی نداره که بشه sms فارسی دید و فرستاد؟

fire159
15-03-2011, 10:36
نه . فکر نکنم . اما میرسال راحت ترین راه برای حل مشکل مسیج فارسی در آندرویدهاست . یه برنامه هست که نصب میکنی همین .

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

من تو تهرانم...امروز (اگه زنده بمونم تو این 4شنبه سوری) میخوام برم بگیرم...
از کجا بگیرم که ارزونتر باشه؟؟؟
فوری
حالا امشب رو هم بیخیال شو از گوشی خریدن . امشب فقط آتیش بازی و ..... :21:
همون طبقات بالای علائدین که بچه ها قبلا" خریدن رو سر بزن

unknown47
15-03-2011, 11:14
سلام به همه. آقا یکی به من کمک نمیکنه؟.....
من می خوام با گوشیم به مودم وارلس خونه وصل شم....خواهشا کمک کنید!!!!! (گوشیم هم روت نشده)
ممنون از شما

fire159
15-03-2011, 11:23
سلام به همه. آقا یکی به من کمک نمیکنه؟.....
من می خوام با گوشیم به مودم وارلس خونه وصل شم....خواهشا کمک کنید!!!!! (گوشیم هم روت نشده)
ممنون از شما
خوب وصل شو ! چرا میزنی :31:
شبکه رو میشناسه گوشیت یا نه - کانکت نمیشه - مشکلش چیه ؟؟ بگو تا کمکت کنیم .

اما اگر شبکه رو میشناسه و کانکت رو میزنی بازم وصل نمیشه باید تنظیمات مودم رو چک کنی . ببین رمزی چیزی داره مودمت . چون اکثرا" من دیدم در تمام گوشی ها مشکل دارن برای اتصال با وایرلس و همه هم مشکلشون از تنظیمات مودم بوده .
یه برنامه wifi manager هم من نصب کردم چیز خوبیه .
راستی ربطی هم به روت شدن نداره .

unknown47
15-03-2011, 11:45
کی زد؟؟؟؟؟!!!!
راستش وصل میشه ولی کانکت نمیشه...(رمز هم دارم )
میشه در مورد تنظیمات مودم و اون برنامه یه توضیحی بدی؟(یا لینک دانلود برنامه رو واسم بزاری؟)
باز هم ممنون.

musketeer
15-03-2011, 13:35
کی زد؟؟؟؟؟!!!!
راستش وصل میشه ولی کانکت نمیشه...(رمز هم دارم )
میشه در مورد تنظیمات مودم و اون برنامه یه توضیحی بدی؟(یا لینک دانلود برنامه رو واسم بزاری؟)
باز هم ممنون.
عزیز شما باید تنظیمات ppoe رو از توی خود مودم انجام بدی.

ببین کامپیوترت وقتی کابل رو از مودم بهش وصل میکنی اینترنت داره یا اینکه باید کانکشن ppoe رو از تو ویندوز وصل کنی؟ اگه باید کانکشن رو وصل کنی عجیب نیست که روی گوشیت اینترنت نداری. باید تنظیماتش رو از توی خود مودم درست کنی.

ipejh
15-03-2011, 13:48
بفرما:

خوب حالا اين فايل هاي apk رو كه دانلود كردم بريزم تو گوشي؟آنزيپي چيزي نمي خواد؟آخه زير fast download نوشته بود اول آنزيپ و rename كنيد به apk؟؟؟؟:41::13:

hamid1436
15-03-2011, 14:19
با سلام

بالاخره امروز من هم صاحب گوشي زيباي دفي شدم ( البته با راهنمايي و كمك دوست عزيز هادي - fire 159 )

تنها نكته اي كه برام عجيب بود اين بود كه توي قسمت صفحه كليد اين گوشي گزينه فارسي هم داشت ....

unknown47
15-03-2011, 14:29
ممنون از شما. منتها من زیاد متوجه نشدم!!!!!
من مودممو در حالت bridge قرار دادم... حالا دیگه نمیدونم.....(اگه زحمتی نیس توی یه pm یه توضیحی واسم بدید....)
با تشکر.
راستی دوست عزیز اول بهت تبریک میگم که این گوشی رو خریدی....بعدش تو گوشی رو با گارانتی اصلی خریدی؟

hamid1436
15-03-2011, 14:37
ممنون از شما. منتها من زیاد متوجه نشدم!!!!!
من مودممو در حالت bridge قرار دادم... حالا دیگه نمیدونم.....(اگه زحمتی نیس توی یه pm یه توضیحی واسم بدید....)
با تشکر.
راستی دوست عزیز اول بهت تبریک میگم که این گوشی رو خریدی....بعدش تو گوشی رو با گارانتی اصلی خریدی؟

ممنون بابت تبريكت . من بدون گارانتي 440.000 تومان از مشهد خريدم.

unknown47
15-03-2011, 14:45
خواهش میکنم....
عجیبه که یه گوشی موتورولا را با ساپرت فارسی خریدی.....(اونم آندروید!)

ipejh
15-03-2011, 14:45
با سلام

بالاخره امروز من هم صاحب گوشي زيباي دفي شدم ( البته با راهنمايي و كمك دوست عزيز هادي - fire 159 )

تنها نكته اي كه برام عجيب بود اين بود كه توي قسمت صفحه كليد اين گوشي گزينه فارسي هم داشت ....
تبريك ميگم دوست عزيز!لطفا system version گوشيتو ميشه بزاري!و اينكه تو ي كجاي صفحه كليد؟تو قسمت language فارسي داره؟عربي چطور؟

ba maram
15-03-2011, 14:51
دوستان اگه این گوشی رو بدونه گارانتی بخریم و خدایی نکرده اومدیم و دیدیم خراب شد دست به دامن جه شرکتی باید بشیم؟؟؟باید بدیم همین تعمیراتی موبایل که فله ای ریختن تو سطح شهر؟؟

ipejh
15-03-2011, 14:56
احسان جان اين لينك دانلود اپرا ميني نسخه بتا بود كه؟فقطم بايد يه اينترنت وصل بشه تا باز بشه!اين كه نشد كه!خودشم نسخه 5.1 نبود؟اون روت اكسپلور رو هم نصبش كردم!در اسرع وقت واستون ايميل ميكنم!يه نرم افزار تسك كيلر نصب كردم،حالا چه برنامه هايي رو بايد ببندم؟راستي opera mini 5.1 با فرمت جاوا دانلود كردم،چطوره اونو نصب كنم؟فرق جاوا با apk چيه واسه آندرويد؟راستي اون فايل ها رو واست ميل كردم!يه چك كن ببين درسته!

hamid1436
15-03-2011, 15:46
تبريك ميگم دوست عزيز!لطفا system version گوشيتو ميشه بزاري!و اينكه تو ي كجاي صفحه كليد؟تو قسمت language فارسي داره؟عربي چطور؟

BUILD NUMBER= JRDNEM_U3_2.54.0

SESTEM VERSION=MOTO_VERSION2.54.0 MB525

توي قسمت تنظيمات - زبان و كيبرد - ام او بي كيبرد - فعال كردن زبان كه وارد بشي در انتهاي ليست گزينه فارسي

داره كه قابليت انتخاب رو داري در ضمن در هنگام ارسال اس ام اس كيبرد عربي داره .

دوستان شارژ اوليه چند ساعت باشه بهتره و آيا لازمه شارژ و دشارژ بشه يا نه . . .

ipejh
15-03-2011, 16:20

توي قسمت تنظيمات - زبان و كيبرد - ام او بي كيبرد - فعال كردن زبان كه وارد بشي در انتهاي ليست گزينه فارسي

ايول!!!!!از منم دقيقا از version مال شماست!الان فارسي رو فعال كردم!ولي قبل از اينكه فعال كنم هم فارسي رو درست نشون ميداد!حتي اون 4تا حرفو!ولي خيلي جالبه!
به دنياي آندرويد فارسي خوش آمديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

ehsan_update
15-03-2011, 16:53
خوب حالا اين فايل هاي apk رو كه دانلود كردم بريزم تو گوشي؟آنزيپي چيزي نمي خواد؟آخه زير fast download نوشته بود اول آنزيپ و rename كنيد به apk؟؟؟؟:41::13:
نه اگه apk باشه لازم نیست آنزیپ کنی. الان اون فایل رو که دانلود کردی با فایل منیجر خود گوشی پیدا کن و لمسش کن بعد 3 تا گزینه میاد شما Instal رو بزن نصب میشه.
بعد اینکه نصب شد طبق مراحلی که قبلا گفتم عمل کن و اون 4 تا فایل رو برامون آپلود کن یا اگه برات مقدور نبود، بفرست به ایمیلم خودم آپلودشون میکنم.
مرسی

---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

آقا واقعا مبارکه. ایشالا درست استفاده کنی ازش.
شارژ اولیه 5 ساعت خوبه. (البته توی دفترچه گوشی فکر میکنم 3 ساعت نوشته) در ضمن بهتره اول دشارژ کنید بعد گوشی که خاموش شد 5 ساعت بزنید به شارژ. من خودم اینطوری اول بار شارژ کردم.
موفق باشید :11:

*IN*
15-03-2011, 17:18
اوور کلاک کردن به گوشی صدمه میزنه؟؟؟
اگه اینو اوور کلاک کنی cpuش به 1.2ghz میرسه

ehsan_update
15-03-2011, 17:33
احسان جان اين لينك دانلود اپرا ميني نسخه بتا بود كه؟فقطم بايد يه اينترنت وصل بشه تا باز بشه!اين كه نشد كه!خودشم نسخه 5.1 نبود؟اون روت اكسپلور رو هم نصبش كردم!در اسرع وقت واستون ايميل ميكنم!يه نرم افزار تسك كيلر نصب كردم،حالا چه برنامه هايي رو بايد ببندم؟راستي opera mini 5.1 با فرمت جاوا دانلود كردم،چطوره اونو نصب كنم؟فرق جاوا با apk چيه واسه آندرويد؟راستي اون فايل ها رو واست ميل كردم!يه چك كن ببين درسته!
والا من که همون اپرایی که بهتون لینک داده بودم رو نصب کردم و بدون مشکل داره کار کار میکنه. جاوا هم میتونی نصب کنی ولی بعضی از برنامه های جاوا با آندروید مشکل دارن ( در ضمن برای پشتیبانی از جاوا برنامه J2ME رو باید نصب کنید)
دستت درد نکنه به خاطر فایل ها مهدی خان! :11: خیلی ممنون. ایشالا جبران کنیم :10:

---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

اوور کلاک کردن به گوشی صدمه میزنه؟؟؟
اگه اینو اوور کلاک کنی cpuش به 1.2ghz میرسه
من تو چند تا از فروم های خارجی شنیدم تا 1.2 Stable هستش ولی یه مقدار مصرف باتری رو میره بالا. در کل توصیه کردن بیشتر از 1 اوور نشه. ( به نظر من با همین 800 هم فعلا سرعتش عالیه و لزومی به این کار نیست فعلا)

Arash0065
15-03-2011, 17:45
دستت درد نکنه به خاطر فایل ها مهدی خان! :11: خیلی ممنون. ایشالا جبران کنیم :10:

آقا این فایل های مربوط به فارسی سازی رو اگه گرفتی برای ما هم میذاری ؟

fire159
15-03-2011, 17:50
با سلام

مبارک اقا حمید پوریان گل
بالاخره خریدی .
تبریک میگم بهت . ایشالا همیشه خوش و خرم باشی با این گوشی زیبا
د رمورد فارسی هم که گفتی فقط میگم خیلی خوش شانسی

شارژ اولیه رو هم بزار گوشیت شارژی که تو خودش الان هست کاملا تمام بشه تا حدی که گوشی خودش خاموش بشه . بعد هم بزار 8 ساعت یک سره شارج بشه . ریشارژ هم نیازی نیست .

---------- --

خواهش میکنم....
عجیبه که یه گوشی موتورولا را با ساپرت فارسی خریدی.....(اونم آندروید!)
اینها سفارش کشورهای عربی هستن و یا برای اون مناطق ساخته شدن و زبان عربی تو لیست زبونهاشون هست
من خودم میلستون - بک فلیپ - فلیپ اوت دیدم که روی صفحه کلیدشون هم انگلیسی بود هم عربی / فارسی

دوستان اون فونتهای فارسی یا عربی رو یه جا آپ کنن که دوستانی که به فارسی نیاز شدید دارن ببینن میشه بکار ببرن

SAEED_BARCELONA
15-03-2011, 18:04
آقا الان قیمتش چنده؟ کسایی که دارن میشه یکم در موردش توضیح بدن ببینیم چطوره؟ خدارو چه دیدی شاید یکی گرفتیم:دی

ba maram
15-03-2011, 18:07
هادی جان نیوری؟؟
تو علاعین آشنا کسی اگه اره بگه بریم ازش بخریم همگی

meison
15-03-2011, 18:20
آقا این فایلای گوشیایی که فارسی داره رو کسی نمیذاره ؟؟ رو هم 5 مگم نمیشه ها ...

Arash0065
15-03-2011, 18:24
آقا واسه من میل کنید من آپلود کنم

ehsan_update
15-03-2011, 18:33
بفرمایید دوستان اینم هر3 تا فایلی که مسعود (boys666) گفته بودن:

این فایل ها رو مهدی خان (ipejh) زحمت کشیدن و برام ایمیل کردن، منم آپلود کردم.
فقط نمیدونم فقط با Replace کردنشون فارسی نسب میشه خود به خود یا نه؟؟ خواهشا کسانی که در آندروید واردن راهنمایی کنن.
مرسی

meison
15-03-2011, 19:20
با اینا هم نشد ، یعنی باز گیر میکنه ، به خاطر libwebcore فک کنم ...
همون از خیرش فعلا گذشتم ،
فقط اون دوستانی که گوشیشون فارسی یا عربی دارن برن system/font ببینن DroidSansArabic.ttf دازه یا نه ، شاید امیدی بود بازم ... :-<

ehsan_update
15-03-2011, 22:19
با اینا هم نشد ، یعنی باز گیر میکنه ، به خاطر libwebcore فک کنم ...
همون از خیرش فعلا گذشتم ،
فقط اون دوستانی که گوشیشون فارسی یا عربی دارن برن system/font ببینن DroidSansArabic.ttf دازه یا نه ، شاید امیدی بود بازم ... :-<
میشه یه کم توضیح بدید؟ چطور گیر کرد؟ گوشی باید روت شده باشه؟ چیکارش کنیم پس؟:41:

meison
16-03-2011, 01:51
میشه یه کم توضیح بدید؟ چطور گیر کرد؟ گوشی باید روت شده باشه؟ چیکارش کنیم پس؟:41:
اول گوشی رو روت کنین ، با SuperOneClick :

بعد فایلای این پست رو بگیرین :

ولی اونی که اونجا گفته انجام ندین ، فقط :
1- فونت رو replace کنین ...
2-libskiagl.so رو replace کنین ...
3-libskia.so رو replace کنین ...

همین ، بعدش ریست میشه گوشی ، و فارسی (جز بروزر و ...)

*جز این 3تا بالایی بقیه رو نریزین

unknown47
16-03-2011, 09:56
کسی نیست راجع به مشکل من چیزی بدونه؟(بخدا کارم مهمه............می خوام با گوشیم به مودم وصل شم!!!!!!!!!) لطفا مرا دریابید.....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
war...war...no change

fire159
16-03-2011, 11:14
کسی نیست راجع به مشکل من چیزی بدونه؟(بخدا کارم مهمه............می خوام با گوشیم به مودم وصل شم!!!!!!!!!) لطفا مرا دریابید.....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
war...war...no change
فقط باید تنظیمات وایرلس مودم رو کنترل کنی چون گوشی مشکلی در این رابطه نداره

sltavakoli
16-03-2011, 11:56
هادی جان اینم چارشنبه سوری !

نیمد گوشی ها.من میترسم عید بی گوشی بمونم وگرنه فرقی برام نداشت کی بیاد.

معلوم نیس کی میاد؟می خوای یه زنگ بش بزنی ؟! :دی

ehsan_update
16-03-2011, 14:57
اول گوشی رو روت کنین ، با SuperOneClick

همین ، بعدش ریست میشه گوشی ، و فارسی (جز بروزر و ...)

شرمنده درست متوجه نشدم، فرمودین بعدش ریست میشه و فارسی (جز بروزر و...) یعنی چی؟ :20: الان یعنی با این 3 تا فایل هم نمیشه تو بروزر گوشی فارسی هم ببینیم؟ :41:
کدوم فایل لازمه بگید از مهدی جان بگیرم؟

ba maram
16-03-2011, 15:08
امروز تو پاساژ پایتخت بودم فقط یه جا دیفای داشت که میداد 460
من با حرف و زور:27: رسوندم قیمت رو به 440
اما گفتم الان پول نیوردم با خودم:31:یه روز که پولام رو اوردم میام ازت میگیرم:10:
احتمالا فردا برم به قصد خرید با جیبی پر از پول:21:

ssass
16-03-2011, 15:56
امروز تو پاساژ پایتخت بودم فقط یه جا دیفای داشت که میداد 460
من با حرف و زور:27: رسوندم قیمت رو به 440
اما گفتم الان پول نیوردم با خودم:31:یه روز که پولام رو اوردم میام ازت میگیرم:10:
احتمالا فردا برم به قصد خرید با جیبی پر از پول:21:
دوستان از شهرهای دیگه 410 یا 420 گرفتن، حالا شما که تهران هستی میخوای 440 بگیری؟:41:
اگه دو تا ازش بخری 420 میده؟ اگه بده که منم پول بهت بدم برا ما هم بگیری.:27:
این آقا هادی هم بارش فک کنم سیزده بدر برسه دستش.:31:
نظرت چیه؟

sadeghbb
16-03-2011, 15:57
440 :که دوستان میگن بالاست!!! با گارانتی؟؟؟

beckham7
16-03-2011, 16:04
اکثر دوستان 430 گرفتن من خودم 440سه هفته پیش گرفتم بی گارانتی از علالدین
بنظرم اگه قصد خرید دارید دیگه 10تومن چیزی نیست البته اگه مثل من شهرستانید اگه هم تهرانید 420 25 راحت میشه میخرید با چک و چونه

ali_nnn13
16-03-2011, 16:29
war...war...no change

همونطور که دوستان گفتن باید تنظیمات مودم رو دستکاری کنید ! میدونم الان میگید آخه چیکار باید کنم ؟! من میگم :10:

خودمم این مشکل رو با Motorola ZN5 داشتم !

مودم رو باید به حالت PPPoE تنظیم کنید ! این حالت به این معنیه که شما دیگه هیچ کانکشنی لازم ندارید ! و مودم به صورت خودکار یوزر و پس رو کانکت میکنه ! فقط کافیه که مودم رو روشن کنید و مدت زمان اتصال به اینترنت رو تحمل کنید ! که مثل همیشه نهایتا تا 50 ثانیه طول میکشه !

حالا شما میتونید روی این حالت مودم رو کانفیگ کنید ؟ هیچ چیز خاصی نداره ! فقط باید وارد تنظیمات مودم بشید و روی این حالت قرار بدید و یوزر و پسورد اینترنت رو بدین و تنظیمات رو ذخیره کنید...

وایلس هم که روشنه ! پسورد هم که داره ! دیگه هیچی کاره دیگه ای لازم نداره !

اول باید گوشی رو به وایرلس کانکت کنید و بعد از برنامه های اینترنتی استفاده کنید ! (البته این کار برای اطمینان خاطر از کانکت شدن وایرلس هستش ! وگرنه نیازی به اول کانکت شدن نیست !)

اگه باز موفق نشدین ، اطلاع بدین و دقیق بگین مودم روی چه حالتیه تا اگه تونستم کمک کنم...:10:

موفق باشی...:11:

ipejh
16-03-2011, 16:48
دوستان براي بستن اتوماتيك نرم افزار هاي اضافي چه نرم افزاري لازمه؟اين Advance task manager رو من دارم،اين قابليت رو نداره كه!
به نظرتون گوشي من كه دوربينش همه چيو وارونه ميگيره،فيتكو تعويض ميكنه؟يكي دو هفته ميشه گرفتم!از اولم همينجوري بوده،اگه بخوان بازش كنن واسه تعمير قبول كنم؟

unknown47
16-03-2011, 17:08
ممنون از شما ali_nnn13 عزیز. ولی من اونو رو حالت bridge قرار دادم.(اونم به خاطر اینکه اگه کانکت نشد شماره ی ارور رو بهم بده. کلا شرکتی که ازش خدمات میگیرم گفت bridge باشه بهتره!) حالا نمیدونم چیکار کنم؟! ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر..............

ehsan_update
16-03-2011, 17:09
دوستان براي بستن اتوماتيك نرم افزار هاي اضافي چه نرم افزاري لازمه؟اين Advance task manager رو من دارم،اين قابليت رو نداره كه!
به نظرتون گوشي من كه دوربينش همه چيو وارونه ميگيره،فيتكو تعويض ميكنه؟يكي دو هفته ميشه گرفتم!از اولم همينجوري بوده،اگه بخوان بازش كنن واسه تعمير قبول كنم؟
چرا تو همون advanced task killer کلید منو ( عکس 4تا مربع گوشه سمت راست و پایین گوشی! :31:) رو بزن بعد setting رو لمس کن- اونجا Auto kill Level رو بزار رو safe. بعد گزینه پایین اون ، یعنی auto kill frequency رو انتخاب کن و زمانی که میخوای برنامه ها اتوماتیک بسته بشن رو انتخاب کن. وسلام! :31:
به نظر من اجازه نده حتی دست به گوشی بزنن چه برسه به باز کردنش!!! فقط مساله رو بهشون بگو و دوربین رو نشونشون بده اگه برات تعویض کردن که خوبه اگر گفتن ایراد نرم افزاریه بده برات درست کنن ولی اگه گفتن سخت افزاریه اصلا اجازه نده گوشی رو باز کنن! نمیدونی اینا برای پول حاضرن هر کاری بکنن! ( شاید یه قطعش رو عوض کنن یا خراب کنن تا بعدن کلی پول واسه درست کردنش ازت بگیرن! )

ali_nnn13
16-03-2011, 17:25
ممنون از شما ali_nnn13 عزیز. ولی من اونو رو حالت bridge قرار دادم.(اونم به خاطر اینکه اگه کانکت نشد شماره ی ارور رو بهم بده. کلا شرکتی که ازش خدمات میگیرم گفت bridge باشه بهتره!) حالا نمیدونم چیکار کنم؟! ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر..............

خواهش میکنم دوست عزیز...

bridging تنها کاربردش برای این شرکت ها همینه ! ولی شما اگه یه زمانی دیدین اینترنتتون مشکل داره یا وصل نمیشه میتونید راحت به bridging برگریدن و ببینین چه اروری میده !

والا من گوشی آندرویدی ندارم :41: اگه داشتم چک میکردم ببینم میشه توی گوشی کانکشن ساخت یا نه ! توی ZN5 که نمیشه !

من از پارس آنلاین سرویس میگیرم و اونا گفتن که حالت bridging فقط برای شناسایی ارور بهتره ! وگرنه PPPoE دردسرش از همه کمتره !

حالا شما یه امتحانی کن ، اگه دیدین مشکل حل نشد اطلاع بدین شاید دوستان بتونن کمک کنن...

موفق باشی دوست من...:11:

unknown47
16-03-2011, 17:32
حالا باید دوباره از اوتوران سی دی مودم اینکارو انجام بدم؟( چون از همین را نصبش کردم+ از 192.168.1.1 و باید یوزر و پس به طور پیشفرض ادمین رو وارد کنم ارور میده)
باز هم ممنونم از کمکتون.

ali_nnn13
16-03-2011, 17:35
حالا باید دوباره از اوتوران سی دی مودم اینکارو انجام بدم؟( چون از همین را نصبش کردم+ از 192.168.1.1 و باید یوزر و پس به طور پیشفرض ادمین رو وارد کنم ارور میده)
باز هم ممنونم از کمکتون.

خواهش میکنم، وظیفست دوست عزیز...:46:

توی دفترچش یوزر و پسورد پیشفرض چی نوشته ؟

میتونید از طریق همون CD کانفیگ کنید ! ولی 192.168.1.1 یکم سریعتر و ساده تره...

موفق باشی... :10:

ipejh
16-03-2011, 17:44
چرا تو همون advanced task killer کلید منو ( عکس 4تا مربع گوشه سمت راست و پایین گوشی! :31:) رو بزن بعد setting رو لمس کن- اونجا Auto kill Level رو بزار رو safe. بعد گزینه پایین اون ، یعنی auto kill frequency رو انتخاب کن و زمانی که میخوای برنامه ها اتوماتیک بسته بشن رو انتخاب کن. وسلام! :31:
به نظر من اجازه نده حتی دست به گوشی بزنن چه برسه به باز کردنش!!! فقط مساله رو بهشون بگو و دوربین رو نشونشون بده اگه برات تعویض کردن که خوبه اگر گفتن ایراد نرم افزاریه بده برات درست کنن ولی اگه گفتن سخت افزاریه اصلا اجازه نده گوشی رو باز کنن! نمیدونی اینا برای پول حاضرن هر کاری بکنن! ( شاید یه قطعش رو عوض کنن یا خراب کنن تا بعدن کلی پول واسه درست کردنش ازت بگیرن! )
ممنون از توضيحات كاملت عزيز!ولي موضوع جالب اينه كه اصلا گزينه اي به اسم setting نداره تو منو!فقط preference داره كه اونم همچين گزينه ا ي نداره!يه دونه ام information داره با exclude list و change log كه فكر نكنم به اونا مربوط بشه!

unknown47
16-03-2011, 17:45
همون ادمین! حالا دیگه نمیدونم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
نه نه درست شد.........
آقا وارد شد!!!!

ehsan_update
16-03-2011, 19:09
ممنون از توضيحات كاملت عزيز!ولي موضوع جالب اينه كه اصلا گزينه اي به اسم setting نداره تو منو!فقط preference داره كه اونم همچين گزينه ا ي نداره!يه دونه ام information داره با exclude list و change log كه فكر نكنم به اونا مربوط بشه!
فکر کنم شما به جای Advanced task killer برنامه Advanced task manager رو نصب کردید!
شما این رو دانلود کنید و بعد اونطور که گفتم عمل کنید :

خوش باشید :10:

ba maram
16-03-2011, 19:53
دوستان از شهرهای دیگه 410 یا 420 گرفتن، حالا شما که تهران هستی میخوای 440 بگیری؟:41:
اگه دو تا ازش بخری 420 میده؟ اگه بده که منم پول بهت بدم برا ما هم بگیری.:27:
این آقا هادی هم بارش فک کنم سیزده بدر برسه دستش.:31:
نظرت چیه؟

ما در خدمتیم
والا من خودم که 440 نمیخرم
تازه این قیمت واسه پایتخته...پایتخت اوصولا گرونتر از جاهای دیگست
اگه خدا با ما باشه:31:به یاری حق تعالی از علاعدین قیمت های پایینتر میشه پیدا کرد
اول میرم علاعدین
منم کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم واسه بچه های فروم کنم...احتمالا اگه 2 یا 3 تا برداریم ازشون ارزونترم بشه

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

440 :که دوستان میگن بالاست!!! با گارانتی؟؟؟

نه صادق جان...بدون گارانتی هستش
والا گفت موتورولا گارانتی نداره:18:

ezio7
16-03-2011, 20:07
دوستان امروز رفته بودم علائدین که galaxy sl بخرم هیچ جا نداشت بی خیال شدم بعد رفتم چند جا دیفای قیمت کردم کمترینش همون پارس موبایل بود که بچه ها ازش خریدن. 440 میگفت فک کنم 20 میداد ولی خودش میگفت دیفای به درد نمیخوره صبر کن شنبه sl میارم به نظر شما چی بگیرم؟؟؟

meison
16-03-2011, 20:19
شرمنده درست متوجه نشدم، فرمودین بعدش ریست میشه و فارسی (جز بروزر و...) یعنی چی؟ :20: الان یعنی با این 3 تا فایل هم نمیشه تو بروزر گوشی فارسی هم ببینیم؟ :41:
کدوم فایل لازمه بگید از مهدی جان بگیرم؟
وقتی گوشی ریست شد ، فارسی میشه دیگه ... ولی بروزر همچنان فارسی و حرف حرف نشون میده ...

لیست فونتایی که تو فولدر system/font هست و بگن ، اگه Arabic داره ، باید اونارم بزاره ...

ba maram
16-03-2011, 20:20
چند میگفتش این گوشی رو؟؟
با سپاس

sadeghbb
16-03-2011, 20:45
ما در خدمتیم
اگه خدا با ما باشه:31:به یاری حق تعالی از علاعدین قیمت های پایینتر میشه پیدا کرد
اول میرم علاعدین
منم کاری از دستم بر بیاد خوشحال میشم واسه بچه های فروم کنم...احتمالا اگه 2 یا 3 تا برداریم ازشون ارزونترم بشه

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

پس مارو هم به جمع خریداران اضافه کنید....:31:
420 بده خوبه منم میخوام یکی 100%

boys666
16-03-2011, 21:36
war...war...no change

اینو دانلود کن عزیز

mix6
16-03-2011, 22:03

ما رو هم اضافه کنید پس :31: یا هم یه آدرس درست درمون بدید برم بگیرم:20:

ehsan_update
16-03-2011, 22:03
جناب boys666 با فارسی سازی گوشی چیکار کردین؟ اون 3 تا فایل کارساز بود؟ به مهدی گفتم فونت DroidArabic رو هم برام میل بزنه

boys666
16-03-2011, 22:11
دوستان عزیز من اون سه فایل رو دانلود کردم ولی موقع کپی کردن فایل سوم گوشی هنگ میکنه و دوباره رام ریختم البته رام من 2.2 هست که این مشکل رو داره وگرنه دوستانی که رام 2.1 هستن مشکلی نداره و میتونن با کپی کردن این سه فایل گوشی رو فارسی کنن
فایل libwebcore.so را ابتدا کپی میکنیم بعد فایل libskiagl.soرا کپی میکنیم و در آخر
فایل libskia.so را کپی میکنیم
حتما مراحل رو به ترتیب انجام بدید

ehsan_update
16-03-2011, 23:10
دوستان عزیز من اون سه فایل رو دانلود کردم ولی موقع کپی کردن فایل سوم گوشی هنگ میکنه و دوباره رام ریختم البته رام من 2.2 هست که این مشکل رو داره وگرنه دوستانی که رام 2.1 هستن مشکلی نداره و میتونن با کپی کردن این سه فایل گوشی رو فارسی کنن
فایل libwebcore.so را ابتدا کپی میکنیم بعد فایل libskiagl.soرا کپی میکنیم و در آخر
فایل libskia.so را کپی میکنیم
حتما مراحل رو به ترتیب انجام بدید
یعنی با کپی / پیست کردن همین 3 تا فایل بدون نیاز به روت کردن گوشی فارسی میشه؟؟
خواهشا دوستان (مثل هادی جان :46:) که رام اینا دارن امتحان کنن! اگه جواب داد به ما هم بگن. من اینترنتم ذغالیه اگه هنگ کنه تا آخر عید بی گوشی میشم! :41:
مرسی از همه :11:

Arash0065
16-03-2011, 23:13
اون سه تا فایل که شما گذاشتید بعد از روت کردن و replace کردنشون و ریختن فونت باعث میشه گوشی بالا نیاد و فلش لازم میشه گوشی p:

ssass
16-03-2011, 23:19
ما در خدمتیم
اول میرم علاعدین

ما رو هم اضافه کنید پس :31: یا هم یه آدرس درست درمون بدید برم بگیرم:20:

با خودت میشیم 4 نفر.:10::10:
احتمال خیلی زیاد باید زیر 420 تومن هم راضی بشه. اگه پایه ای میتونی برا من که شهرستانم گوشی رو با یه پست پیشتاز بفرستی عالی میشه. البته اگه برات دردسری نداشته باشه؟
اگه موافقی یه شماره حسابو یه تلیفون به ما پ.خ بده که هماهنگ ترش کنیم.:31:
بابا مردیم از بس تو کف موندیم:19:

ba maram
16-03-2011, 23:57
در خدمتم
براتون پیام فرستادم....لطفا چک شود

sadeghbb
17-03-2011, 00:56
در خدمتم
براتون پیام فرستادم....لطفا چک شود

برا ما هم؟؟؟ اگه آره چیزی نیومده....:31:

سراب دیدم فک کنم....

fire159
17-03-2011, 09:07
همون ادمین! حالا دیگه نمیدونم؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
نه نه درست شد.........
آقا وارد شد!!!!
مبارکه :46: پس بالاخره / حالا یه توضیح مفصل بده ببینیم چیکار کردی :31:

هادی جان اینم چارشنبه سوری !

نیمد گوشی ها.من میترسم عید بی گوشی بمونم وگرنه فرقی برام نداشت کی بیاد.

معلوم نیس کی میاد؟می خوای یه زنگ بش بزنی ؟! :دی
سلام
والا دیشب زنگش زدم جواب نداد / احتمالا" بارش نرسیده که جوا نمیده ! :13:
حالا میخوای بیا دو تا گوشی دستمه ببین تا بعد که بار رسید بخری یکی رو :20:

مطمئنی که advance task killer نصب کردی !

fire159
17-03-2011, 09:24
اون سه تا فایل که شما گذاشتید بعد از روت کردن و replace کردنشون و ریختن فونت باعث میشه گوشی بالا نیاد و فلش لازم میشه گوشی p:
شما امتحان کردی آرش جان اینطوری شد ؟

boys666
17-03-2011, 09:36
یعنی با کپی / پیست کردن همین 3 تا فایل بدون نیاز به روت کردن گوشی فارسی میشه؟؟
خواهشا دوستان (مثل هادی جان :46:) که رام اینا دارن امتحان کنن! اگه جواب داد به ما هم بگن. من اینترنتم ذغالیه اگه هنگ کنه تا آخر عید بی گوشی میشم! :41:
مرسی از همه :11:

نه احسان جان بايد اول روت بشه گوشي تا بتونيد به فايلهاي سيستمي دسترسي داشته باشي بعد اين فايلها رو کپي کني
من قبلا که رام گوشيم 2.1بود با اين کار فارسيش کرده بودم ولي الان براي اين کار مشکل دارم چون رام ۲۰۲ ريختم
من تا شب يه راه ديگه که بهتر هست رو اينجا ميزارم تا شب دست نگه داريد

boys666
17-03-2011, 09:47
جناب boys666 با فارسی سازی گوشی چیکار کردین؟ اون 3 تا فایل کارساز بود؟ به مهدی گفتم فونت DroidArabic رو هم برام میل بزنه

نيازي نيست حتما همون رو بريزي هر فونت فارسي که دوست داشتي ميتوني بريزي

hamid1436
17-03-2011, 09:57
اگه بخوام جي پي اس رو فعال كنم بايد چكار كنم ؟

در ضمن جهت اطلاع دوستان اين مدلي كه از دبي وارد ميشه هم صفحه كليد عربي داره و هم فارسي .

ba maram
17-03-2011, 10:04
دوستان من میخوام این گوشی رو امروز بگیرم...
24 ساعتم وقت میگیرم واسه تست
چیاش رو تست کنم به جز کیفیت صدا و صفحه تاچش؟؟؟
ممنون

boys666
17-03-2011, 10:16
اگه بخوام جي پي اس رو فعال كنم بايد چكار كنم ؟

در ضمن جهت اطلاع دوستان اين مدلي كه از دبي وارد ميشه هم صفحه كليد عربي داره و هم فارسي .

برنامه نويتل رو نصب کن
-----------/forum/showthread.php?t=108930

boys666
17-03-2011, 10:24
توي گوگل سرچ کن
اخرين ورزن نويتل با قابليت مسيريابي

ehsan_update
17-03-2011, 13:40
دوستان من 3 روز پیش یه dvd برنامه و گیم آندرویدگرفتم و حدود 40 تا نرم افزار و بازی رو گوشی نصب کردم! :31: بعد متوجه شدم سرعت گوشی اومده پایین و با استفاده متوسط از گوشی، 20 ساعته شارژش تموم میشه! :41: قبلا با همین استفاده راحت 2 روز دووم میاورد! کل برنامه ها رو پاک کردم با advanced task killer هم همشون رو بستم و گوشی رو هم یه بار خاموش روشن کردم اما بازم همونطور سرعتش پایینه و زود باتری خالی میکنه! :41:
میخواستم بدونم برای Master reset کردن گوشی غیر از فلش کردن راه دیگه ای هم هست؟ ( میخوام گوشی مثل روز اول شه و همه چیزش پاک بشه)

ba maram
17-03-2011, 13:53
ای بابا....میفهمم چه حالی داری...بابا چه خبره آخه این همه برنامه یه هویی:19:
خوب از حافظه داخلیش استتفاده کردی لابد...درسته؟؟؟

خوبه که هر کسی از این جور تجربه ها داره اینجا بذاره که ما ام تشکر کنیم کلی:11:

solo8
17-03-2011, 13:54
دوستان من 3 روز پیش یه dvd برنامه و گیم آندرویدگرفتم و حدود 40 تا نرم افزار و بازی رو گوشی نصب کردم! :31: بعد متوجه شدم سرعت گوشی اومده پایین و با استفاده متوسط از گوشی، 20 ساعته شارژش تموم میشه! :41: قبلا با همین استفاده راحت 2 روز دووم میاورد! کل برنامه ها رو پاک کردم با advanced task killer هم همشون رو بستم و گوشی رو هم یه بار خاموش روشن کردم اما بازم همونطور سرعتش پایینه و زود باتری خالی میکنه! :41:
میخواستم بدونم برای Master reset کردن گوشی غیر از فلش کردن راه دیگه ای هم هست؟ ( میخوام گوشی مثل روز اول شه و همه چیزش پاک بشه)

شما میتونی ریست فکتوری کنی:

این کد رو تو دایل پد گوشی وارد گفت:*#*#7780#*#*

از چپ به راست بزن...

ehsan_update
17-03-2011, 14:22

از چپ به راست بزن...
ممنون دوست من. :11: یعنی اینطوری حافظه داخلی گوشی پاک میشه مثل روز اول؟

solo8
17-03-2011, 14:36
ممنون دوست من. :11: یعنی اینطوری حافظه داخلی گوشی پاک میشه مثل روز اول؟

اره.اما اگه میخوای گوشیت دیگه عینه عینه روز اول بشه باید Cache , Data رو دستی فرمت کنی.

نمیدونم گوشی شما چیزی به اسم ریکاوری داره؟(مثل داس تو کامپیوتر ها!)

اگه داره باید از اونجا Wipe کنی.البته همه چی میپره ها.

حالا شما اون کد رو بزن و نتیجه رو بگو.احتمال زیاد مشکلت حله...

Arash0065
17-03-2011, 14:49
شما امتحان کردی آرش جان اینطوری شد ؟
بله سه بار هم امتحان کردم و هر سه بار مجبور شدم فلش کنم

یعنی اینطوری حافظه داخلی گوشی پاک میشه مثل روز اول؟

شما گوشی رو خاموش کن بعد کلید Volume Down و Power را نگه دارید تا لوگو اندروید با مثلث خطر ظاهر بشه بعد گوشه سمت راست پایین اسکرین گوشی رو لمس کنید تا منو ریکاوری ظاهر بشه
گزینه های wipe data/factory reset و wipe cache partition رو استفاده کنید البته قبلش sd card رو خارج کنید بهتره

beckham7
17-03-2011, 17:27

از چپ به راست بزن...

ره.اما اگه میخوای گوشیت دیگه عینه عینه روز اول بشه باید Cache , Data رو دستی فرمت کنی

این روشها که مال نوکیاست ! یعنی جدیدا رو موتورولا هم جواب میده!!؟

unknown47
17-03-2011, 17:49
توجه: براش یه برچسب ال سی دی بگیرین!:18:
آخه ماله من دیروز سه چارتا خط روش افتاد...........:2::2::2:

solo8
17-03-2011, 18:12
این روشها که مال نوکیاست ! یعنی جدیدا رو موتورولا هم جواب میده!!؟

اوناشو دیگه نمیدونم ولی رو گوشی های اندروئیدی این منو هست.(اگر هم نباشه دولوپر ها میسازن) و میشه از اونجا کاستوم رام نصب کرد.بک اپ گرفت و...

fire159
17-03-2011, 19:05
چرا از فکتوری دیتا ریست تو سیتینگ استفاده نمیکنی ؟؟
settings ----- privacy ----- factory data reset

مموری چند گیگ رو گوشیت گذاشتی ؟؟
منم الان تمام مموری گوشیم و مموری کارتم پر هست ولی سرعت خیلی فرق نکرده . یعنی اصلا" فرق نکرده .
ممکنه فقط یکی از اون برنامه هایی که نصب کردی مشکل داشته باشه .

fire159
17-03-2011, 19:11
توجه: براش یه برچسب ال سی دی بگیرین!:18:
آخه ماله من دیروز سه چارتا خط روش افتاد...........:2::2::2:

چه بلایی مگه سرش اوردی !!؟؟ نکنه با سنگ فرز افتادی به جونش :27:

ehsan_update
17-03-2011, 20:15
.................................................. ........--------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

چرا از فکتوری دیتا ریست تو سیتینگ استفاده نمیکنی ؟؟
settings ----- privacy ----- factory data reset

مموری چند گیگ رو گوشیت گذاشتی ؟؟
منم الان تمام مموری گوشیم و مموری کارتم پر هست ولی سرعت خیلی فرق نکرده . یعنی اصلا" فرق نکرده .
ممکنه فقط یکی از اون برنامه هایی که نصب کردی مشکل داشته باشه .
مموری همون 2 گیگ خودش روشه. احتمالا مشکل از یکی از اون برنامه های لعنتی بوده!:13: به همون روش که آرش گفتن از بوت لودر wipeش کردم هادی جان. سرعت درست شد. باتری هم باید ببینم تا فردا چطوره.

در ضمن این روش اصلا جواب نداد : :*#*#7780#*#*

توجه: براش یه برچسب ال سی دی بگیرین![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه ماله من دیروز سه چارتا خط روش افتاد...........امکان نداره! :18: من خودم با چاقو روی یه گوشه از ال سی دی امتحان کردم هر چی فشارش دادم خش نیفتاد! :31:
قشنگ تمیزش کن حتما درست میشه:46:

meison
17-03-2011, 21:58
فقط فونت DroidArabic فک کنم کافی نباشه ، کل محتویات فولدر فونت و اوون سه تا فایل و از کسی که گوشیش عربی داره بگیرین ، تست کنیم ، شاید شد ...

unknown47
17-03-2011, 22:08
هیچی آقا رفته بودیم بیلیارد سه بار با lcd خورد زمین هیچی نشد ولی وقتی با lcd گذاشته بودم روی میز یهو دوستم اونو با اینکه ال سی دیش رو به سمت میز بود کشید سمت خودش..............:41:حالا عجیبه که شماها اینطری میگین!!!!!!!!!!!!!!

solo8
17-03-2011, 22:27
مموری همون 2 گیگ خودش روشه. احتمالا مشکل از یکی از اون برنامه های لعنتی بوده!:13: به همون روش که آرش گفتن از بوت لودر wipeش کردم هادی جان. سرعت درست شد. باتری هم باید ببینم تا فردا چطوره.

در ضمن این روش اصلا جواب نداد : :*#*#7780#*#*

شرمنده دیگه.

من در همین حد میدونستم.البته رو گلکسی که این کد جواب میده.

این مهم نیست.مهم اینه که درست شد.

هیچی آقا رفته بودیم بیلیارد سه بار با lcd خورد زمین هیچی نشد ولی وقتی با lcd گذاشته بودم روی میز یهو دوستم اونو با اینکه ال سی دیش رو به سمت میز بود کشید سمت خودش..............:41:حالا عجیبه که شماها اینطری میگین!!!!!!!!!!!!!!

بجا توپ بیلیارد استفاده میکردی دیگه!

unknown47
17-03-2011, 22:40
نه به جای چوب بیلیارد!:46:

ipejh
17-03-2011, 23:04
با توجه به اينكه گوشي ما فارسي رو كامل ساپورت ميكنه يه ديكشنري توپ معرفي كنيد حالشو ببريم!اون فولدر فونت رو هم واستون بذازيم!

ba maram
17-03-2011, 23:33
دوستان باید بگم که ملخ تخم این گوشی رو رو خورده و کل تهران رو زیر و رو کردم نبود-حتی پایتختی که میگفت داره هم تموم کرده بود:18:
شانس بد منه....هر چی بدی و نهسیه داره میاد رو سر من یکی خراب میشه:41:

ehsan_update
17-03-2011, 23:59
با توجه به اينكه گوشي ما فارسي رو كامل ساپورت ميكنه يه ديكشنري توپ معرفي كنيد حالشو ببريم!اون فولدر فونت رو هم واستون بذازيم!
بفرما مهدی جان، این دیکشنری خیلی عالیه، تلفظ هم داره ، خودمم نصب کردم فقط چون فارسی نداره گوشیم حرفها رو جداگانه مینویسه، سوالی هم راجبش داشتی تو تاپیکش بپرس :11:

دوستان باید بگم که ملخ تخم این گوشی رو رو خورده و کل تهران رو زیر و رو کردم نبود-حتی پایتختی که میگفت داره هم تموم کرده بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانس بد منه....هر چی بدی و نهسیه داره میاد رو سر من یکی خراب میشه
خواستی من آدرس شماره تلفن جایی که گوشیمو خریدم بهت میگم ببین اونجا داره؟ (البته تو تبریز)
در کل به نظرم زیاد عجله نکن احتمالا بعد عید با قیمت ارزونتری هم وارد بشه.

sltavakoli
18-03-2011, 12:20
دوستان شیراز کجا گیر میاد این گوشی؟اگه میشه ادرسش رو بدید.

انگار یکی از شیراز خریده بود تو همین تاپیک . . . . . .

unknown47
18-03-2011, 13:37
آره من خریدم! از پاساژ آناهیتا 1 داخل ملاصدر-طبقه ی پایین مغازه ی پرنس
البته نمیدونم هنوزم داشته باشه.

kkkaktoos
18-03-2011, 16:20
من شايد وسطاي عيد برم بگيرم .
حالا موقع خريد به چه چيزايي دقت كنم تا كلاه سرم نره ؟
از كدوم فروشگاه پايتخت بگيرم ؟ (اصلا باز هست؟)

ba maram
18-03-2011, 17:42
سلام من خریدمش امروز بالاخره...محشره این گوشی:5:
همین جا تشکر میکنم از هادی جان وبقیه بچه ها که منو کمک کردن در مشورت خرید این گوشی:11:
پایتخت اورده ...4 - 5 تا ام بیشتر نداشت...
اونایی که میخوان برن بخرن بهم پخ کنن

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

من شايد وسطاي عيد برم بگيرم .
حالا موقع خريد به چه چيزايي دقت كنم تا كلاه سرم نره ؟
از كدوم فروشگاه پايتخت بگيرم ؟ (اصلا باز هست؟)

فردا و 29 باز هستن....امروز هم تا ساعت 9 باط هستن! اما نه همشون
بهتره الان بخری...زیاد قیمتش تا وسط عید تغییری نمیکنه

ali_nnn13
18-03-2011, 17:52
همین جا تشکر میکنم از هادی جان وبقیه بچه ها که منو کمک کردن در مشورت خرید این گوشی:11:

سلام دوست عزیز...

مبارک باشه :10: انشاالله همیشه پیام آور خبرای خوش باشه...

خب با چه قیمتی ؟ گارانتی هم که میدونم نداره...

ای کاش منم اوضاع جیبم خوب بود و یکی میخریدم...:13:

حالا یکی از دوستام که بخره منم یه دور باش میزنم... :31:

موفق باشی... :11:

ba maram
18-03-2011, 18:06
سلام آقا علی...مبیبنم که ظهور کردی به سلامتی و کامنت از خودت در کردی:31:
مرسی...ایشالاه شما ام میخری و حالشو میبری:10:
والا من 440 خریدم
گارانتی هم نداشت

توضیحات:اس ام اس فارسی(پژگچ) همرو میخونه
(عربی هم تو زباناش هست):40:

ali_nnn13
18-03-2011, 18:26
سلام آقا علی...مبیبنم که ظهور کردی به سلامتی و کامنت از خودت در کردی:31:
مرسی...ایشالاه شما ام میخری و حالشو میبری:10:
والا من 440 خریدم
گارانتی هم نداشت

توضیحات:اس ام اس فارسی(پژگچ) همرو میخونه
(عربی هم تو زباناش هست):40:

:31:

خیلی مبارک باشه...

با توجه به اینکه زبان عربی داره و تمام حروف رو برای sms ساپورت میکنه قیمتش خیلی مناسبه...

خدا از زبونت بشنوه :31: زمان تحویل سال دعا کنید برام :43:

منتظر ریویو هم هستیما !

راستی ! اون آواتار قبلیتون فوق الهاده قشنگ بود ! هر موقع میدیدم کلی شاد میشدم...:35: هر نسبتی که باهاتون داره انشاالله همیشه سلامت و شاد باشه... خیلی شبیه دختر عموی کوچیک منه ! البته الان دیگه بزرگ شده...

موفق باشی...:11:

unknown47
18-03-2011, 20:53
مبارکتون باشه.... ایشاالله از هم جدا نشین!:10:

kkkaktoos
18-03-2011, 21:07
انگار این جدیدا که تو بازار اومده همه عربی روشون نسبه ؟
بد شماها که گوشیتون عربی داره مشکلی با صفحات فارسی اس ام اس فارسی نوشتن فارسی و جاهای دیگه که فارسی ممکنه لازم بشه ندارید ؟

ba maram
18-03-2011, 21:24
اصلا و ابدا! هیچ مشکلی نداره تو سایتا و نوشتن مسیج!
جالبه عربی داره و اس ام اسای پژگچ دارو ساپورت میکنه!
اما پژگچ توی حروف تایپیش نداره!
مس اینکه تحت لیسانس ایرانه:31:

ادیت شد

hamid1436
19-03-2011, 08:29
برنامه هاي جاوا رو ساپورت نميكنه ؟

من مي خوام همراه بانك ملي رو نصب كنم پيغام خطا ميده ....

gamekhor2007
19-03-2011, 08:36
حالا از کجا میشه فهمید عربی هست؟

ba maram
19-03-2011, 08:46
حالا از کجا میشه فهمید عربی هست؟

language & keyboard setting<setting

gamekhor2007
19-03-2011, 08:55
راستی گوشی میتونه mkv 720p پخش کنه؟

fire159
19-03-2011, 10:03

به
مبارکه داداش / خوشحال شدم که بالاخره گیرت اومد گوشی . همیشه خوش باشی .
فارسی هم که داره دیگه حسابی خوش به حالتون . ما که فارسی به کارمون نمیاد :31:.
نمیدونم چرا هر جا دیفای میاره سریع تموم میکنه . مردم دارن عاقل میشن کم کم میفهمن موتورولا چیه :21:

ehsan_update
19-03-2011, 12:29
راستی گوشی میتونه mkv 720p پخش کنه؟
بله باید برنامه Rockplayer روش نصب کنید میتونه بیشتر فرمت ها رو پخش کنه. ولی متاسفانه 720 روش لگ داره. ولی گفته میشه با آپدیت اون به froyo درست میشه

ehsan_update
19-03-2011, 12:52
برنامه هاي جاوا رو ساپورت نميكنه ؟

من مي خوام همراه بانك ملي رو نصب كنم پيغام خطا ميده ....
برای اجرای برنامه های جاوا شما باید اول این برنامه رو از اینجا نصب کنید :

من برنامه همراه بانک ملی رو نصب کردم ولی وقتی داخل میشم هیچ چیزی نمیتونم بنویسم برنامه همون صفحه اولش میمونه! :41:

ba maram
19-03-2011, 12:59
مرسی هادی جان
آخه یه دفعه رو کرد:31: اصلا تو برندا هم ماهواره میگفت به ترتیب اینا رتبه گرفتن 1-بلکبری 2-موتورولا 3-اچ تی سی 4-آیفون
راستی این مسیجش اینتر نداره که بره خط پایین! چه کنیم؟؟ واسه احسانم اینطوریه!
چه کنیم؟؟:41:

راستی کسی میدونه چطوری میتونم از طریق تنظیمات بر فرض از حافظه قبلی واسه تایپ استفاده کنم؟؟
مثلا قبلا زده باشم salammm و با sal اون سلام قبلیه(salammm)رو بیاره

ممنون:11:

beckham7
19-03-2011, 16:02
auto complete رو تو تنظیمات نوشتن فعال کن تو v3x که اینجوره فک کنم تو گوشیهای دیگه موتو هم همین گزینه باشه
خوش به حالتون :19: من که هنوز گوشی دستم نرسیده باید تا سوم صبر کنم

fire159
19-03-2011, 20:21
auto complete رو تو تنظیمات نوشتن فعال کن تو v3x که اینجوره فک کنم تو گوشیهای دیگه موتو هم همین گزینه باشه
خوش به حالتون :19: من که هنوز گوشی دستم نرسیده باید تا سوم صبر کنم
ایول
دیفای با تنظیمات v3x :31: / من هنوز تست نکردم ببینم دیکشنری داره مثل zn5 یا نه که کلمات قبلی رو تو حافظه ذخیره کنه و موقع تایپ حدس بزنه . اما باید یه چیزهایی داشته باشه .

ba maram
19-03-2011, 20:35
پیداش کردم
languages & keybord>user dictionary

این هم manual این گوشی....
حجم 2.81 مگابایت

---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

دوستان دارم به این نتیجه میرسم که واسه اس ام اس نمیشه اینر کرد و رفت لاین پایینی:41:
کسی اگه بلد بود به ما ام بگه هر چه زودتر

fire159
19-03-2011, 20:41
دوستان دارم به این نتیجه میرسم که واسه اس ام اس نمیشه اینر کرد و رفت لاین پایینی:41:
کسی اگه بلد بود به ما ام بگه هر چه زودتر
چرا بابا اینتر داره ؟؟
مگه میشه نداشته باشه / تو کیبور مدل موتو که اینتر داره . تو حالت کیبورد کامل هم بااینتر احتیاج نیست و با تاچ میره خط پایین

ba maram
19-03-2011, 20:56
نداره!فقط تو مسیج که مهمه نداره! بقیه جاها داره!
اون طوری هم کردم نرفت خط پایینی:41:
اینم از منالش که واضحه:13:
شاید واسه من و احسان نداره فقط:41:

nhaftad
19-03-2011, 22:03
مشهد کجا میشه defy پیدا کرد؟اخرش چنده؟

ehsan_update
19-03-2011, 22:13
چرا بابا اینتر داره ؟؟
مگه میشه نداشته باشه / تو کیبور مدل موتو که اینتر داره . تو حالت کیبورد کامل هم بااینتر احتیاج نیست و با تاچ میره خط پایین

نداره!فقط تو مسیج که مهمه نداره! بقیه جاها داره!
اون طوری هم کردم نرفت خط پایینی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از منالش که واضحه

البته مال منم تو حالت Moto input method اینتر داره. فقط تو حالت Multitouch , swype فکر کنم کلا اینتر نداشته باشه موقع مسیج نوشتن! (دلیلشو نمیدونم! :13:)

ehsan_update
19-03-2011, 22:21
در مورد خش افتادن ال سی دی هم ،اونطور که خود سایت موتورولا گفته مقاوم نسبت به خش ( نه ضد خش) و آب (نه ضد آب) هستش، پس سعی کنید یه کم بیشتر مراقبش باشید! :46:
(Dustproof as well as water and scratch resistant)

ba maram
19-03-2011, 22:26
البته مال منم تو حالت Moto input method اینتر داره. فقط تو حالت Multitouch , swype فکر کنم کلا اینتر نداشته باشه موقع مسیج نوشتن! (دلیلشو نمیدونم! :13:)

moto input method ?? کجا ؟؟ واسه من موتو نداره؟؟
واسه من 3 تا داره که اینا ان swype.mobidiv.multi-touch
پس واسه تو اینتر داره موقع نوشتن اس ام اس؟؟؟
اگه داری اینتر مشکل از ورژن گوشیمه؟؟

ehsan_update
19-03-2011, 23:28
برای من این 3 حالت رو داره :
Moto input method
Multitouch
swype

احتمالا این اختلاف های جزئی مربوط به ورژن گوشیه.
این کیبورد رو دانلود و نصب کن ببین اونجام همینطوره؟ آپشن های خیلی زیادی داره، احتمالا بگردی بتونی اینتر هم بزاری براش:

kkkaktoos
19-03-2011, 23:32
دوستان من اگه بخوام بخرم موقع خرید چه چیزیشو نگاه کنم به چیا دقت کنم ؟

ehsan_update
19-03-2011, 23:35
مثل اینکه سایت موبایلستان بازی Asphalt 6 رو گذاشته برای دانلود و حجمش هم زیاده من نمیتونم دانلود کنم. دوستان لطف کنن امتحانش کنن اگه رو دیفای بدون لگ اجرا بشه بازم نشون میده قدرتش حتی از دیزایر هم بالاتره :21: چون اونجا چند تا از دیزایر دار ها گفته بودن اینقدر لگ داره که نمیشه بازی کرد!!! :31:

ehsan_update
19-03-2011, 23:44
دوستان من اگه بخوام بخرم موقع خرید چه چیزیشو نگاه کنم به چیا دقت کنم ؟

اول با گوشی تماس بگیرید و موقع مکالمه صدای گوشی رو امتحان کنید ببینید واضحه و قطع ووصل اینا نداشته باشه.
بعد برید تو text messaging اونجا نوشتن رو امتحان کنید و داخل منو و تنظیمات یکم بگردید ببینید همه چی روونه؟ بعد کنتاکت ها و گالری رو چک کنید ببینید کسی قبلا باهاش کار کرده یا نه.
دوربین رو امتحان کنید و باهاش عکس و فیلم بگیرید و دستتون رو جلوش بگیرید ببینید پیکسل سوخته نداشته باشه و کل صفحه باید سیاه بشه.
بعد بلوتوث و شارژر رو هم امتحان کنید و به باتری توجه کنید که هولوگرام داشته باشه.
یکی 2 بار گوشی رو لاک و آنلاک کنید با کلید پاور.
گوشی رو یکی 2 بار خاموش روشن کنید.
از فروشنده هم بخواید 24 ساعت وقت برای تست های تکمیلی بهتون وقت بدهند و رو فاکتور هم مکتوب کنید خواستتون رو.
پیشاپیش مبارکه!!! :11:

ba maram
20-03-2011, 00:43
نه متاسفانه درست نشد
راستی این برنامه هارو که نصب میکنیم رو چطوری از سیستم حذفشون کنیم؟؟
چون من دلت کردم اما بازم هست

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

مثل اینکه سایت موبایلستان بازی Asphalt 6 رو گذاشته برای دانلود و حجمش هم زیاده من نمیتونم دانلود کنم. دوستان لطف کنن امتحانش کنن اگه رو دیفای بدون لگ اجرا بشه بازم نشون میده قدرتش حتی از دیزایر هم بالاتره :21: چون اونجا چند تا از دیزایر دار ها گفته بودن اینقدر لگ داره که نمیشه بازی کرد!!! :31:

زدم اما فیلتر بود:27:سالم باشه من دانلود میکنم

ehsan_update
20-03-2011, 00:49
نه متاسفانه درست نشد
راستی این برنامه هارو که نصب میکنیم رو چطوری از سیستم حذفشون کنیم؟؟
چون من دلت کردم اما بازم هست

باید بری به این آدرس و اونجا برنامه مورد نظرتو پیدا کنی و uninstall بزنی:
setting/ application/ manage application

SAEED_BARCELONA
20-03-2011, 03:10
دوستان دیفای به 2.2 آپدیت شده؟ الان قیمتش چند شده؟

ba maram
20-03-2011, 10:41
az koja bedoonim k versione andriodam chande?sry.farsi nadaram,...win setup kardam:-D

SAEED_BARCELONA
20-03-2011, 14:00
دقیق یادم نیست. فک کنم این مسیر باشه
Menu<setting<about phone
یکی از گزینه ها زده که ورژنش چنده

SAEED_BARCELONA
20-03-2011, 14:00
دقیق یادم نیست. فک کنم این مسیر باشه
Menu<setting<about phone
یکی از گزینه ها زده که ورژنش چنده

sltavakoli
20-03-2011, 14:45
هادی جان ......... :دی

رفتم فردوسی دیفای که نداشت.xt720 داشت میگفت 560 تومن با گارانتی !

یعنی من موندم تو اصفهان به این بزرگی فقط باید شما داشته باشی !!!!! حالا خوبه بازم شما هستی :دی

راسی اون قیمت xt720 رو چطور گفته؟گرون گفته دیگه فکر کنم ! :دی

kkkaktoos
20-03-2011, 17:01
كسي اسفالت 6 رو ريخته؟
راحت اجرا ميشه؟

ba maram
20-03-2011, 18:11
واسه این گوشی رام مطمعن پیدا شد؟؟؟
میشه عمل روت رو عملی کرد :5:
راستی system version رو توی about phone زده2.54.0(ورژنه اندرویدش این نیست نه؟؟:13:)

solo8
20-03-2011, 18:38
واسه این گوشی رام مطمعن پیدا شد؟؟؟
میشه عمل روت رو عملی کرد :5:
راستی system version رو توی about phone زده2.54.0(ورژنه اندرویدش این نیست نه؟؟:13:)

نه ورژن اندروئید این نیست.باید در قسمت FrameVersion ببینی.

رام های نسبتا متعدد و خوبی برای این گوشی اومده که همشون هم مطمئن هستند.راما در فروم های ایرانی هنوز نذاشتن.

در سایت زیر ببین چه رامهایی هست.اونایی که اولش نوشته [ROM] رامهای این گوشی اند.

اینم ادرس:

nhaftad
20-03-2011, 21:20
روش تشخیص گوشی هایی که مشکل earpierce دارند:(به نقل از یک forum):

The "broken" ones were those made in the pre-series. So you can look to your box , and search for the serial .

"xxxxYMxxxx, where Y identifies the year (L-M=2009,N-P=2010,Q-R=2011) and M the month

(A-B=Jan,C-D=Feb,E-F=Mar,G-H=Apr,J-K=May,L-M=Jun,N-P=Jul,Q-R=Aug,S-T=Sep,U-V=Oct, W-X=Nov,Y-Z=Dec). So L012NU4H8T was manufactured in October 2010, just as an example."

If you bought it and have been made before January 2011.You are an unlucky guy , or lucky if it didn't have problems untill now.If it's made after Jan 2011 , there is no worry.
Mine is QA - Jan 2011.

ba maram
20-03-2011, 22:55
نه ورژن اندروئید این نیست.باید در قسمت FrameVersion ببینی.

رام های نسبتا متعدد و خوبی برای این گوشی اومده که همشون هم مطمئن هستند.راما در فروم های ایرانی هنوز نذاشتن.

در سایت زیر ببین چه رامهایی هست.اونایی که اولش نوشته [ROM] رامهای این گوشی اند.

اینم ادرس:

ممنون,.نحوه روت کردن و رام ریختن رو بلد نیستم.سخته?جی کار. کنم?ممنون

solo8
21-03-2011, 00:12

من در مورد گوشی دیفای اطلاعات دقیقی ندارم و بیشتر اطلاعاتم تو حوزه ی X8 و Galaxy s است.ولی چون اساس کار گوشی های اندروئیدی ها یجوره من بشتر مسائلی که در بین اینها مشترک هست رو میدونم.

ولی کلا کار سختی نیست و میتونی اینهارو انجام بدی.حالا من میرم تو سایت های خارجی میگردم دنبال آموزش ها.سعی میکنم امشب برات بذارم.

solo8
21-03-2011, 00:51

من در مورد گوشی دیفای اطلاعات دقیقی ندارم و بیشتر اطلاعاتم تو حوزه ی X8 و Galaxy s است.ولی چون اساس کار گوشی های اندروئیدی ها یجوره من بشتر مسائلی که در بین اینها مشترک هست رو میدونم.

ولی کلا کار سختی نیست و میتونی اینهارو انجام بدی.حالا من میرم تو سایت های خارجی میگردم دنبال آموزش ها.سعی میکنم امشب برات بذارم.

دوست عزیز من یه روش ساده برای نصب ریکاوری (پیش نیاز نصب رام) پیدا کردم یه فیال رو باید نصب کنی و بعد ریکاوری رو داری.

حالا اگه دوست داشتی فردا به من بگو تا بهت توضیح بدم که چکار کنی.البته PM بده که بهت ای دی یاهوم رو بدم و اونجا با هم صحبت کنیم تا راحتتر بگم چکار کنی.

kkkaktoos
21-03-2011, 03:13
روش تشخیص گوشی هایی که مشکل earpierce دارند:(به نقل از یک forum):

The "broken" ones were those made in the pre-series. So you can look to your box , and search for the serial .

"xxxxYMxxxx, where Y identifies the year (L-M=2009,N-P=2010,Q-R=2011) and M the month

(A-B=Jan,C-D=Feb,E-F=Mar,G-H=Apr,J-K=May,L-M=Jun,N-P=Jul,Q-R=Aug,S-T=Sep,U-V=Oct, W-X=Nov,Y-Z=Dec). So L012NU4H8T was manufactured in October 2010, just as an example."

If you bought it and have been made before January 2011.You are an unlucky guy , or lucky if it didn't have problems untill now.If it's made after Jan 2011 , there is no worry.
Mine is QA - Jan 2011.

بیشتر توضیح میدی

ba maram
21-03-2011, 10:53
دوست عزیز من یه روش ساده برای نصب ریکاوری (پیش نیاز نصب رام) پیدا کردم یه فیال رو باید نصب کنی و بعد ریکاوری رو داری.

حالا اگه دوست داشتی فردا به من بگو تا بهت توضیح بدم که چکار کنی.البته PM بده که بهت ای دی یاهوم رو بدم و اونجا با هم صحبت کنیم تا راحتتر بگم چکار کنی.

خیلی ممنون.بهتون پخ شد

ehsan_update
21-03-2011, 13:27
دوستان دیگه خیلی هم سیکرت کاری نکنید. :31: اگه نتیجه داشت اینجا اعلام کنید تا بقیه دوستان هم استفاده کنن!
در ضمن اگه نیاز ندارید فعلا بیخیال کاستوم رام بشید چون دردسرش زیاده.(سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!) مخصوصا شما مهران جان که فارسی هم ساپورت میکنه گوشیت! نمیدونم دیگه چی میخوای؟ :46:
از قرار معلوم دارن روی بوت لودرش کار میکنن اگه بشه آنلاکش کنن خیلی کار ما کاربرا راحتتر میشه و خطر کار هم کمتر میشه.

ehsan_update
21-03-2011, 13:53
یه پیشنهاد برای دیفای دارها:
این بازی رو نصب کنید( شدیدا جالبه و شبیه GTA هستش) ببینید بعد از نیم ساعت بازی باتری تون از 100% میرسه به چند درصد؟
با brightness 30%
مال من بعد نیم ساعت از 100% رسید به 60% :41: به نظرتون ضعیف نیست ؟

ssass
21-03-2011, 13:54
دیروز صبح رفتم علاعدین. طبقه اول شاید در کل 5 تا مغازه بود که دیفای یا به قول اونا دفی رو داشتن که قیمتش رو از 470 میدادن تا 510 تومن:18:.
طبقه 6 هم که دوستمون ba maram گفته بود یه مغازه بودش که متاسفانه متاسفانه دوتا سفید داشت که 440 میدادش اما من که نیگاش کردم به نظرم جالب نیومد به خاطر همین دست از پا درازتر برگشتم.:13:
فک کنم دیفای رو از هر شهری بجز تهران بخریم به نفعمونه.

boys666
22-03-2011, 13:02
دوستان اکيدا توصيه ميکنم رامتون رو عوض نکينيد که خيلي باگ دارن رامهاي کاستوم عرضه شده براي ديفاي فقط صبر کنيد تا رام رسمي ۲.۲ بياد
يه خبر خوب هم براي دوستاني که فارسي رو گوشيشون ساپورت نميکنه نسخه جديد فايرفاکس کاملا از زبان فارسي پشتيباني ميکنه و بدون مشکل سايتهاي فارسي زبان رو نشون ميده

ehsan_update
22-03-2011, 13:30
دوستان اکيدا توصيه ميکنم رامتون رو عوض نکينيد که خيلي باگ دارن رامهاي کاستوم عرضه شده براي ديفاي فقط صبر کنيد تا رام رسمي ۲.۲ بياد
يه خبر خوب هم براي دوستاني که فارسي رو گوشيشون ساپورت نميکنه نسخه جديد فايرفاکس کاملا از زبان فارسي پشتيباني ميکنه و بدون مشکل سايتهاي فارسي زبان رو نشون ميده
چه ورژن از فایر فاکس؟ یعنی دیگه فونت ریختن و روت کردن هم لازم نیست؟ :20:
لینک دانلودش رو هم اگه امکانش هست اینجا بذارید تا مام امتحانش کنیم. مرسی :11:

boys666
22-03-2011, 13:37
v4 beta5
درمورد فونت من تست نکردم ولي فونت رو فکر کنم بخواد ولي ديگه فارسي سازي و ريختن فايلهاي ليب رو نميخواد شما دانلود کن تست کن

boys666
22-03-2011, 13:43
v4 beta5
درمورد فونت من تست نکردم ولي فونت رو فکر کنم بخواد ولي ديگه فارسي سازي و ريختن فايلهاي ليب رو نميخواد شما دانلود کن تست کن

ehsan_update
22-03-2011, 14:06
برای فونت ریختن باید چیکار کنم؟ یعنی هر فونت فارسیی بریزم تو پوشه system/fonts حله؟ یا باید فونت مخصوص باشه؟ برای این کار روت کردن که لازم نیست؟
در ضمن اگه لطف کنی لینکش رو بزاری ممنون میشم.
من اینجا رو امتحان کردم ولی دانلود نشد! :

ba maram
22-03-2011, 14:10
دوستای گلم :40:من رفتم مسافرت تا 13 ام
کلی ام بازی ریختم ... hd نیست همشون اما خیلی حال میده شما ام دانلود کنید حتما...(پل سازی.گوسفندا-gt motor race که دارم فایلای دیتاشو میگیرم)
کاری سوالی بود بپرسید اگه با خطم تونستم کانکت شم جواب میدم حتما:40:
یا حق

ehsan_update
22-03-2011, 14:22
راه اضافه کردن کلید Enter به کیبورد رو کشف کردم! :31: (قابل توجه مهران :46:)
اول این برنامه رو نصب کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از نصب برو به این آدرس : setting / language and keyboard
اونجا مربع جلوی Smart keyboard pro رو تیک بزن.
بعد برو پایین اونجایی که تیک زدی(Smart keyboard pro setting).
یه صفحه جدید باز میشه شما برو داخل General setting
اونجا گزینه Smiley key رو پیدا کن و لمسش کن، 3 تاگزینه میاد ، Off رو انتخاب کن.
اینم از کلیدEnter !
البته برای بار اول موقع نوشتن مسیج باید تو اون قسمتی که مسیج رو مینویسی 2 ثانیه انگشتت رو نگه داری و Input method رو بزنی و گزینه Smart keyboard pro رو انتخاب کنی تا کیبورد فعال بشه!
موفق باشید:11:
پ.ن: خوش بگزره مهران جان. جای مارو هم خالی کن :10:

solo8
22-03-2011, 15:05
دوستانی که گوشیتون فارسی نداره، برای باز کردن صفحات وب فارسی میتونید از آخرین ورژن Opera mini هم استفاده کنید که هم مثل یه چیز پی ان عمل میکنه هم فارسی رو خیلی خوب نمایش میده!!!

برای خوندن و نوشتن SMS فارسی هم از برنامه ی Mirsal آخرین ورژن استفاده کنید که اونم کاملا فارسی (بهمراه گ چ پ ژ) رو نشون میده.:8:

unknown47
22-03-2011, 17:17
سلام به همه و عرض تبریک واسه سال نو!
یه سوال داشتم اونم اینه که من بعضی وقتا که میخوام گوشیمو با usb وصل کنم به کامپیوتر نمیشناستش و باید گوشی رو خاموش-روشن کنم تا درست بشه . مشکل از کجاست؟
با تشکر و آرزوی سال خوب خوش برای همه ی بچه های p30wold.

hamed_zoho
22-03-2011, 18:38
اقا من یه سوالی دارم وقتی اس ام اس برام میاد ساعتش درست نیست یعنی نمیفهمم طرف کی این اس ام اسو داده برا همه دوستان دیفای دارم اینطوریه؟

solo8
22-03-2011, 22:42
اقا من یه سوالی دارم وقتی اس ام اس برام میاد ساعتش درست نیست یعنی نمیفهمم طرف کی این اس ام اسو داده برا همه دوستان دیفای دارم اینطوریه؟

بلی دوست عزیز .این مشکل رو من هم با Galaxy s دارم.وقتی SMS میاد فقط تاریخ و زمانی که SMS به دستم رسیده رو نشون میده.نه زمان ارسال!

از برنامه ی Handcet SMS استفاده کنید.شاید درست شه...

---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------

سلام به همه و عرض تبریک واسه سال نو!
یه سوال داشتم اونم اینه که من بعضی وقتا که میخوام گوشیمو با usb وصل کنم به کامپیوتر نمیشناستش و باید گوشی رو خاموش-روشن کنم تا درست بشه . مشکل از کجاست؟
با تشکر و آرزوی سال خوب خوش برای همه ی بچه های p30wold.

به مسیر زیر برید و تیک USB Debuging رو بذارید.

Settings>Application>Development>USB Debuging

ehsan_update
23-03-2011, 00:05
دوستانی که گوشیتون فارسی نداره، برای باز کردن صفحات وب فارسی میتونید از آخرین ورژن Opera mini هم استفاده کنید که هم مثل یه چیز پی ان عمل میکنه هم فارسی رو خیلی خوب نمایش میده!!!

برای خوندن و نوشتن SMS فارسی هم از برنامه ی Mirsal آخرین ورژن استفاده کنید که اونم کاملا فارسی (بهمراه گ چ پ ژ) رو نشون میده.:8:
عزیزم با اوپرا مینی 5 امتحان کردیم نشد! حروف فارسی رو مربعی نشون میده!!! :41::41::41:
باید چیکار کنیم؟

solo8
23-03-2011, 09:16
عزیزم با اوپرا مینی 5 امتحان کردیم نشد! حروف فارسی رو مربعی نشون میده!!! :41::41::41:
باید چیکار کنیم؟

ورژنی که من استفاده کردم ورژن 5.1.22 بود.اینم عکس:

البته تو گوشی من همه کلمه ها رو درست نشون میداد!اینجا بعضی هاشون رو مربع مربع نشون داده!

لینک دانلود:

unknown47
23-03-2011, 10:04
تیک او گزینه USB Debuging همیشه فعاله!
با تشکر.

beckham7
23-03-2011, 10:56
تیک او گزینه USB Debuging همیشه فعاله!
با تشکر.

احتمال داره از USB سیستمون باشه

unknown47
23-03-2011, 10:57
احتمال داره از USB سیستمون باشه

یعنی چی؟ مگه میشه ؟ آخه ب یه خاموش-روشن کردن گوشی خوب میشه!؟

ipejh
23-03-2011, 11:09
با سلام دوست عزيز!اون اكس باكس چند؟ميشه واسم پ.خ كنيد!يا شماره واسه تماس لطف كنيد؟تهرانيد؟

solo8
23-03-2011, 11:16
با سلام دوست عزيز!اون اكس باكس چند؟ميشه واسم پ.خ كنيد!يا شماره واسه تماس لطف كنيد؟تهرانيد؟

دوست عزی زجای مطرح کردن شوال اینجا نبود!!!

البته خیلی خیلی ببخشید که میگم.ولی به ایشون پ.خ کنید یا تو پروفایلشون پیغام بذارید.

عذر میخوام که دخالت کردم...

ipejh
23-03-2011, 11:31
دوست عزی زجای مطرح کردن شوال اینجا نبود!!!

البته خیلی خیلی ببخشید که میگم.ولی به ایشون پ.خ کنید یا تو پروفایلشون پیغام بذارید.

عذر میخوام که دخالت کردم...
نه اتفاقا ممنونم كه راهنمايي كرديد!خودمم همچين حدسي زدم!ولي بزاريد به حساب تازه كاري!

beckham7
23-03-2011, 15:04
یعنی چی؟ مگه میشه ؟ آخه ب یه خاموش-روشن کردن گوشی خوب میشه!؟

بله احتمالش هست البته ممکن هم هست از گوشی باشه ولی همچین مشکلی امکان داره از سیستم هم ناشی بشه
حالا وقتی گوشی خاموش روشن میکنید کابل ارتباطیش به سیستم وصل هست یا نه؟ اگه جواب مثبت بگید تا راهنماییتون کنم چون احتمال اینکه از سیستم باشه بیشتر میشه خصوصا سیستمهایی که مادربرد سوکت 478 دارن ویا سیستمهایی که دستگاههای USB زیادی بهشون وصل میشه
ولی اگه گوشی موقعی که خاموش روشن می کنید جدا ازسیستمه احتمال اینکه از گوشی باشه بیشتر میشه

ehsan_update
23-03-2011, 17:22

البته تو گوشی من همه کلمه ها رو درست نشون میداد!اینجا بعضی هاشون رو مربع مربع نشون داده!

لینک دانلود:
من به این نتیجه رسیدم تا وقتی فونت فارسی یا عربی رو گوشی نباشه محاله با اوپرا یا هر براوزر دیگه ای فارسی رو دید!
دوستانی که گوشیشون فارسی داره لطف کنن با روت اکسپلورر برن به این آدرس : system /fonts
اونجا فونت DroidArabic یا هر فونتی که arabic یا persian یا farsi نوشته رو برامون آپلود کنن تا بریزیم رو گوشیمون مام براوزر فارسی داشته باشیم دم عیدی صواب داره! :31:
ممنون از دوستانی که همکاری میکنند( مخصوصا آقا مهدی گل! :46: )

solo8
23-03-2011, 17:47
من به این نتیجه رسیدم تا وقتی فونت فارسی یا عربی رو گوشی نباشه محاله با اوپرا یا هر براوزر دیگه ای فارسی رو دید!
دوستانی که گوشیشون فارسی داره لطف کنن با روت اکسپلورر برن به این آدرس : system /fonts
اونجا فونت DroidArabic یا هر فونتی که arabic یا persian یا farsi نوشته رو برامون آپلود کنن تا بریزیم رو گوشیمون مام براوزر فارسی داشته باشیم دم عیدی صواب داره! :31:

درسته.ولی اگه گوشیتون فارسی رو حتی جدا جدا هم نشون بده این مرورگر ها اونا رو درست نشون میدن.یعنی باید در این حد گوشی فارسی رو بخونه!(جدا جدا.م ث ل ا ی ن)

ehsan_update
23-03-2011, 18:08
درسته.ولی اگه گوشیتون فارسی رو حتی جدا جدا هم نشون بده این مرورگر ها اونا رو درست نشون میدن.یعنی باید در این حد گوشی فارسی رو بخونه!(جدا جدا.م ث ل ا ی ن)
عرض کردم که متاسفانه مال من مربع مربع نشونش میده نه جدا جدا! :41:

solo8
23-03-2011, 18:20

داداش من الان تو XDA سرچ کردم.نوشته بودن کاستوم رام های چینی توشون عربی کامل ساپورت میشه!

Arash0065
23-03-2011, 18:24
یه راه واسه فارسی سازی کامل گوشی پیدا کردم البته باید گوشی رو روت کنید اگه بخواین آموزششو آماده کنم براتون
با این روش حتی مرورگر خود گوشی هم فارسی میشه و نوشته ها از راست به چپ و درسته

fire159
23-03-2011, 18:45
یه راه واسه فارسی سازی کامل گوشی پیدا کردم البته باید گوشی رو روت کنید اگه بخواین آموزششو آماده کنم براتون
با این روش حتی مرورگر خود گوشی هم فارسی میشه و نوشته ها از راست به چپ و درسته
چرا که نه آرش خان :10:

Arash0065
23-03-2011, 18:46
خوب پس یا علی من الان شروع میکنم به آماده کردن آموزشش

ehsan_update
23-03-2011, 18:55
خوب پس یا علی من الان شروع میکنم به آماده کردن آموزشش
قربون دستت یه راه آسون و بی خطر هم برای روت کردن گوشی پیشنهاد بده آرش جان! :11:

unknown47
23-03-2011, 19:03
بله احتمالش هست البته ممکن هم هست از گوشی باشه ولی همچین مشکلی امکان داره از سیستم هم ناشی بشه
حالا وقتی گوشی خاموش روشن میکنید کابل ارتباطیش به سیستم وصل هست یا نه؟ اگه جواب مثبت بگید تا راهنماییتون کنم چون احتمال اینکه از سیستم باشه بیشتر میشه خصوصا سیستمهایی که مادربرد سوکت 478 دارن ویا سیستمهایی که دستگاههای USB زیادی بهشون وصل میشه
ولی اگه گوشی موقعی که خاموش روشن می کنید جدا ازسیستمه احتمال اینکه از گوشی باشه بیشتر میشه

نه وقتی گوشیمو خاموش-روشن میکنم که به کابل وصل نیست.(جالبیش اینجاست که اگه وقتی گوشی وصل شد تا چند روز هم اگه گوشی رو خاموش-روشن نکنم باز هم بدون مشکل وصل میشه!)
باز هم ممنون.

Arash0065
23-03-2011, 21:01
اولین بخش این آموزش مربوط به روت کردن میشه نرم افزار SuperOneClick رو از لینک زیر دانلود کنید

بعد اکسترکت کنید و برنامه رو اجرا کنید

روی Root کلیک کنید و وقتی به Waiting for device رسید تیک USB Debuging Mode رو بزنید

و منتظر بمونید تا روت بشه دستگاهتون خیلی ساده

نکته : مموری گوشیتونو خارج کنید برای مراحل روت کردن ولی برای باقی مراحل باید باشه

بعد از روت کردن باید نرم افزار ریکاوری رو روی گوشی نصب کنید بعد از نصب وارد برنامه بشید پیغامی با عنوان نرم افزاری SuperUser دریافت خواهید کرد که گرینه Allow رو می زنید اینم عکس از محیط برنامه ریکاوری

لینک دانلود نرم افزار ریکاوری :

ابتدا روی گزینه Install Recovery System کلیک کنید بعد با پیغام Success روبرو خواهید شد حالا گزینه Recovery Boot رو بزنید تا وارد محیط ریکاوری بشید

تقریبا به این شکل هست محیط ریکاوری

با کلید های ولوم میتونید تو منوهاش بالا و پایین برید و با کلید پاور وارد منو شوید یا انجام عملی را تایید کنید

وارد منوی backup and restore بشید و یک بکاپ از رامتون بگیرید

حالا سیستم را ریبوت کنید

این بکاپ روی فولدری با اسم goapkrev در مموری کارتتون ذخیره خواهد شد

بعد از بکاپ باید فایل زیر را دانلود کنید

بعد از دانلود اکسترکتش کنید و محتویاتشو که دو فایل System و Nandroid.md5 هست را جایگزین فایلهای هم نام بکاپی که گرفتید داخل فولدر goapkrev کنید البته قبلش فایل های بکاپی که گرفتید را یک جای مطمئن کپی کنید که داشته باشید.

حالا دوباره وارد محیط ریکاوری بشید یعنی برنامه ریکاوری رو باز کنید و Recovery Boot را بزنید

بازهم وارد منوی backup and restore بشید اینبار باید restore کنید

وقتی کامل شد دستگاه رو ریبوت کنید و منتظر بشید تا دستگاه بالا بیاد کمی بیشتر از معمول طول خواهد کشید

nhaftad
23-03-2011, 23:48
سلام
مشهد كجا ميشه موتورولا دفي پيدا كرد؟!خواهشا زودتر كمك كنيد،تا مشهد هستم بخرمش!!كسي نخريده از مشهد؟!

Alex Fera
24-03-2011, 01:07
بچه ها ببخشید اگه سوالم تکراری هستش....
قیمتش تو تهران چنده؟؟؟؟؟

ipejh
24-03-2011, 07:33
خواهش ميكنم احسان خان!بايد عرض كنم كه من با اپرا وفتم تو يه سايت فارسي مربعي نشون داد!ورزن 5 بتا!بروزر خود گوشي هم اصلا هيچ سايتي رو باز نميكنه!حالا 5.1رو نصب كنم ببينم چي ميشه!ولي چشم،اونا رو واست ميفرستم تست كني!

kkkaktoos
24-03-2011, 08:29
راهی هم هست برای unroot ؟

Arash0065
24-03-2011, 09:06
این نرم افزار که برای روت گذاشتم ادعا کرده unroot هم میکنه ولی من امتحان نکردم اما اگه گوشی رو فلش کنید به همون روشی که قبلا آموزششو گذاشته بودم گوشی unroot میشه

ipejh
24-03-2011, 09:57
من ديروز كه يكسري برنامه شامل اپرا ميني 5.1 هم بود ريختم!و يه فايل ويدوئي 600mb و گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم!سرعت گوشي به طرز محسوسي اومده پايين!البته هنوز برنامه ها رو نصب نكرده بودم ها!بعد از كلي كلنجار اول مموري رو فرمت كردم و بعد گوشي رو فكتوري ريست كردم!ولي بازم همونجوريه!در ضمن اون فولدر هايي كه توي مموري بودن،همشون رفتن بجز 2تا!يعني چه بلايي داره سرم مياد؟لينك نرم افزارارم از همين جا گرفتم فقط!كلا امكان ويروسي شدن هست؟آخه تو cool disk كه اون فايل ويدئو يي رو ازش كپي كردم، يه ويروس خفن هست فكر كنم كه باعث شده رايت پروتكت شده!و فرمت هم نميشه!ها درضمن بعد از كپي اونا به مموري گوشي يه فايل عجيب قريب ناشناس و يه فايل txt تو مموري ديدم كه فكر كردم از اول نبود!واسه همون del كردم!نكنه اشتباهي پاك كردم؟
دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

johnypersian1656
24-03-2011, 15:12
من ديروز كه يكسري برنامه شامل اپرا ميني 5.1 هم بود ريختم!و يه فايل ويدوئي 600mb و گوشي رو از كامپيوتر جدا كردم!سرعت گوشي به طرز محسوسي اومده پايين!البته هنوز برنامه ها رو نصب نكرده بودم ها!بعد از كلي كلنجار اول مموري رو فرمت كردم و بعد گوشي رو فكتوري ريست كردم!ولي بازم همونجوريه!در ضمن اون فولدر هايي كه توي مموري بودن،همشون رفتن بجز 2تا!يعني چه بلايي داره سرم مياد؟لينك نرم افزارارم از همين جا گرفتم فقط!كلا امكان ويروسي شدن هست؟آخه تو cool disk كه اون فايل ويدئو يي رو ازش كپي كردم، يه ويروس خفن هست فكر كنم كه باعث شده رايت پروتكت شده!و فرمت هم نميشه!ها درضمن بعد از كپي اونا به مموري گوشي يه فايل عجيب قريب ناشناس و يه فايل txt تو مموري ديدم كه فكر كردم از اول نبود!واسه همون del كردم!نكنه اشتباهي پاك كردم؟
دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!!
وقتی فایلهای تصویری یا صوتی حجیم میریزین و سرعت گوشی میاد پایین داره رفرش میشه و برای اینکه سرعت رفرش شدن رو افزایش بدین میتونین فایل .udstate رو به طور دستی پاک کنین تا گوشی سریعتر رفرش بشه. وقتی هم مموری رو فرمت میکنین گوشی به طور اتوماتیک فولدرهایی مثل dcim یا .android_secure رو میسازه و مشکلی نیست.میتونین با کسپر اسکای ورژن مخصوص آندروید هم گوشی رو یکبار چک کنین. در مورد فایل txt هم اسم فایل رو یادتون نمیاد؟ اگه چیزایی مثل log یا disk cache بوده مشکلی نیست! ایرادی نداره

ipejh
24-03-2011, 15:27
وقتی فایلهای تصویری یا صوتی حجیم میریزین و سرعت گوشی میاد پایین داره رفرش میشه و برای اینکه سرعت رفرش شدن رو افزایش بدین میتونین فایل .udstate رو به طور دستی پاک کنین تا گوشی سریعتر رفرش بشه. وقتی هم مموری رو فرمت میکنین گوشی به طور اتوماتیک فولدرهایی مثل dcim یا .android_secure رو میسازه و مشکلی نیست.میتونین با کسپر اسکای ورژن مخصوص آندروید هم گوشی رو یکبار چک کنین. در مورد فایل txt هم اسم فایل رو یادتون نمیاد؟ اگه چیزایی مثل log یا disk cache بوده مشکلی نیست! ایرادی نداره
ها،ها فكر كنم همون log بود!آخه فكر كردم اول نبود،يا بوده من نديدم؟فولدر جديد نساخته فولدر هاي قبلي حذف شدن!اين كسپر رو پي سي نصب ميشه يه رو گوشي؟از انتي ويروس هاي خود آندرويد مثل lookout نصب كنيم چطوره؟يه فايل ديگه هم حذف كردم اسمش و فرمتش عجيب بود!شايد همون udstate بود!؟هردو داخل مموري بودن همينجوري،تو هيچ فولدري نبودن!كلا احتمال ويروسي شدن هست؟با مثل لينوكس مقاومه؟يكي از آقايون ميگفت ويروس هاي ويندوز رو ي اندرويد تاثيري نداره!
از توضيجات و حوصله تون يك دنيا ممنونم!
من 2تا مشكل ديگه هم دارم !واقعا ممنون ميشم كمك كنيد!
1.بروزر خود گوشي فقط يه بار كار كرد!ديگه هيچ سايتي رو نمياره!(ولي اپرا كار نصب كردم كار ميكنه)
2.چند روزه توي ديتا منيجر ،ديتا ميتر رو روش تاچ ميكنم باز نميشه !يه لحظه ميخواد باز كنه ها ولي نمشه!
3.امروزم اومدم بعد از فول شارز شدن گوشي رو روشن كنم بعد از روشن شدن كامل يالا نيومد و پروسس فيل يا همچين چيزي داد و force close شد و دوباره روشن شد!اولين بار بود![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

beckham7
24-03-2011, 21:24
بالاخره گوشی منم رسید دستم
موتو بلور کجاست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم؟؟!!

01110362
25-03-2011, 00:23
بالاخره گوشی منم رسید دستم
مبارکه دوست عزیزچندوکجاگیرش انداختی؟

beckham7
25-03-2011, 08:56
مرسی گوشی یکماه پیش خریدم از علادین منتها دستم نرسید دستم کسی بود که برام خریده بودش
میگم نکنه گوشیم موتو بلور نداره!!؟؟؟

unknown47
25-03-2011, 10:25
به سلامتی... مبارکت باشه!!!!!!!

beckham7
25-03-2011, 10:55
مرسی
دوستان موتو بلور؟؟؟!

johnypersian1656
25-03-2011, 10:59
motoblur رابط کاربری (اینترفیس گوشی ) هست .یه سری از فیرمویرهای defy هست که motoblur نداره اما به راحتی با فلش کردن یک فایل میتونین باز اونو به گوشیتون برگردونین.

اين كسپر رو پي سي نصب ميشه يه رو گوشي؟
کسپر اسکای موبایل سکیوریتی مخصوص آندروید هست که روی گوشی نصب میشه. ایرادی نداره اگه با همون آنتی ویروس مخصوص پی سی چک کنین.

يكي از آقايون ميگفت ويروس هاي ويندوز رو ي اندرويد تاثيري نداره
دقیقا. درسته.

1.بروزر خود گوشي فقط يه بار كار كرد!ديگه هيچ سايتي رو نمياره!(ولي اپرا كار نصب كردم كار ميكنه)
ممکنه سرعت اینترنتتون پایین بوده و در این شرایط اپرا با سرعت پایین عالی کار میکنه ولی بروزر گوشی نه. یک بار توی settings بروزر reset to default رو بزنین. اگه بازم مشکل داشتین بروزرهای خیلی بهتری مثل xscope browser یا dolphin هستن اونا رو هم یه امتحانی بکنین.

2.چند روزه توي ديتا منيجر ،ديتا ميتر رو روش تاچ ميكنم باز نميشه !يه لحظه ميخواد باز كنه ها ولي نمشه!
بیشتر این مسائلی که میگین با فلش کردن و وایپ حل میشه. ولی اگه نمیخواین فلش کنین از برنامه های جایگزین ( در این مورد net counter ) استفاده کنین.

.امروزم اومدم بعد از فول شارز شدن گوشي رو روشن كنم بعد از روشن شدن كامل يالا نيومد و پروسس فيل يا همچين چيزي داد و force close شد و دوباره روشن شد!اولين بار بود!
احتمالا یه سری از برنامه هایی که نصب کردین با این ورژن آندروید همخوانی نداره (دلیل ایجاد fc ) .سعی کنین startup گوشی رو خودتون تنظیم کنین تا برنامه هایی که میخواین فقط لود بشن.

ehsan_update
25-03-2011, 12:55
احتمالا یه سری از برنامه هایی که نصب کردین با این ورژن آندروید همخوانی نداره (دلیل ایجاد fc ) .سعی کنین startup گوشی رو خودتون تنظیم کنین تا برنامه هایی که میخواین فقط لود بشن. میشه بگید از کجا؟

در ضمن اگه لطف کنید یه آنتی ویروس خوب و رایگان معرفی کنید ممنون میشم. چون منم تقریبا همون مشکل افت سرعت بعد از ریختن برنامه و دیتاهای زیاد رو داشتم.
مرسی

ehsan_update
25-03-2011, 13:33
مرسی
دوستان موتو بلور؟؟؟!
پشت گوشی رو ببین اگه کنار علامت موتورولا (M) نوشته شده باشه : blur یعنی بلور داره. مثل عکس زیر :

beckham7
25-03-2011, 14:51
شانس گند ما موتو بلور نداره این چه مدلش رو همه میزاشتن دیگه
چطور میتونم اضافش کنم ؟؟ بعد معلوم نیست رام 2.2 کی میاد براش؟

ایرانسل مسخره همه تبلیغای زردش تلویزیون گرفته الان سه روز با این اینترنتش اعصابمو خراب کرده چه رویی دارن این اپراتورهای ما فقط بلدن با دروغ کلاهبرداری کنن (حداقل یکم دلم خنک شد گفتم)

ehsan_update
25-03-2011, 15:28
شانس گند ما موتو بلور نداره این چه مدلش رو همه میزاشتن دیگه

ایرانسل مسخره همه تبلیغای زردش تلویزیون گرفته الان سه روز با این اینترنتش اعصابمو خراب کرده چه رویی دارن این اپراتورهای ما فقط بلدن با دروغ کلاهبرداری کنن (حداقل یکم دلم خنک شد گفتم)
این که بلور نداره زیاد مهم نیست به نظر من. توی چند تا از فروم های خارجی دیدم خودشون دبلورش میکنن. احتمالا این بلور باعث محدودیت بشه.
2.2 طبق گفته های خود موتورولا باید فصل بهار بیاد. مام منتظرشیم :20:
در مورد ایرانسل هم باهات موافقم، گندشو در آوردن! :19:

beckham7
25-03-2011, 16:06
مگه اندروید کلا جاوا ساپورت نیست تو مشخصات که زده بود java enable برنامه جاوا قبول نمیکنه؟
دوستان یه پلیر قوی معرفی کنن بجز yxplayer , vita player

solo8
25-03-2011, 17:27
مگه اندروید کلا جاوا ساپورت نیست تو مشخصات که زده بود java enable برنامه جاوا قبول نمیکنه؟
دوستان یه پلیر قوی معرفی کنن بجز yxplayer , vita player

جاوا رو کامل ساپورت میکنه.با استفاده از نرم افزار Java Runner.

بهترین پلیر ها هم از نظر من:mVideo Player برای پخش انواع مختلف فرمت ها.Rock Player برای دیدن زیر نویس فارسی فیلم.که البته اگه اهل فیلم دیدنی دومی بهتره....

beckham7
25-03-2011, 17:36
کلا گوشیهای موتو واسه اس ام اس دونه به دونه باید دلیوری رو فعال کنی؟؟! اینجوری که حالگیری :41:
مثل v3x راهی نداره
یا اینکه جایی گزینه ای داره که من ندیدم ؟!

solo8
25-03-2011, 18:03
کلا گوشیهای موتو واسه اس ام اس دونه به دونه باید دلیوری رو فعال کنی؟؟! اینجوری که حالگیری :41:
مثل v3x راهی نداره
یا اینکه جایی گزینه ای داره که من ندیدم ؟!

شما وارد نرم افزار Massage شو.بعد همونطوری که تو مسیج هستی دکمه ی منو رو بزن و از Settings دلیوری رو فعال کن.

beckham7
25-03-2011, 18:31
رفتم دلیوری فعال بعد خود به خود غیرفعال میشه در ضمن من از MIRSAL استفاده میکنم دوستان اگه راهی داره بگید خیلی اذیت میکنه
درضمن گوشی من تو صفحه کلید اینتر داره یعنی راحت میره خط بعد

ipejh
25-03-2011, 18:39
بیشتر این مسائلی که میگین با فلش کردن و وایپ حل میشه. ولی اگه نمیخواین فلش کنین از برنامه های جایگزین ( در این مورد net counter ) استفاده کنین.
مرسي عزيز از راهنماييت ممنونم!در مورد اين فلش كردن ميشه يكم توضيح بديد؟و اينكه خودم ميتونم انجام بدم؟آيا قطعه سخت افزاري مثل باكس لازمه؟
گوشي منم موتو بلور نداره!چون پشتش علامت بلور نيست و توي منو آيكون اكانت با شكل بلور نداره!يكي از دوستان يه چيزي راجب بلور توي running service ميگفتا؟؟؟منم چك كردم ولي سر در نياوردم!ولي اگه بلور نداره پس اين اينتر فيسي كه الان رو گوشي هست چيه؟چون 99 درصد از لحاظ ظاهري شبيه اوني كه بلور داره!فقط چند تا از سايتاي اجتماعي رو نداره!universal inbox به اون شكل نداره!بلور اكانت نداره!يه آيكون راجب help نداره!اينا رو تا الان من فهميدم!ولي آيا از لحاظ كاركرد و رابط كاربري فرقي دارن؟منظورم حركت بين منوها و گالري و پخش آهنگ و فيلم و ....؟؟؟؟:41::18::13:

Arash0065
25-03-2011, 19:24
مرسي عزيز از راهنماييت ممنونم!در مورد اين فلش كردن ميشه يكم توضيح بديد؟و اينكه خودم ميتونم انجام بدم؟آيا قطعه سخت افزاري مثل باكس لازمه؟
گوشي منم موتو بلور نداره!چون پشتش علامت بلور نيست و توي منو آيكون اكانت با شكل بلور نداره!يكي از دوستان يه چيزي راجب بلور توي running service ميگفتا؟؟؟منم چك كردم ولي سر در نياوردم!ولي اگه بلور نداره پس اين اينتر فيسي كه الان رو گوشي هست چيه؟چون 99 درصد از لحاظ ظاهري شبيه اوني كه بلور داره!فقط چند تا از سايتاي اجتماعي رو نداره!universal inbox به اون شكل نداره!بلور اكانت نداره!يه آيكون راجب help نداره!اينا رو تا الان من فهميدم!ولي آيا از لحاظ كاركرد و رابط كاربري فرقي دارن؟منظورم حركت بين منوها و گالري و پخش آهنگ و فيلم و ....؟؟؟؟:41::18::13:

برای فلش کردن می تونید از این روش استفاده کنید

البته شما فکر کنم رام گوشیتون فارسی ساپورت باشه که هنوز فایل فلشش بیرون درز نکرده ولی اگه مجبور شدید فلش کنید با این آموزش بعد فلش دوباره همون رام فارسی رو داشته باشید

رفتم دلیوری فعال بعد خود به خود غیرفعال میشه در ضمن من از MIRSAL استفاده میکنم دوستان اگه راهی داره بگید خیلی اذیت میکنه
درضمن گوشی من تو صفحه کلید اینتر داره یعنی راحت میره خط بعد

شما هم از این روش استفاده کن تا همه چیزش فارسی بشه

johnypersian1656
25-03-2011, 19:42
میشه بگید از کجا؟

در ضمن اگه لطف کنید یه آنتی ویروس خوب و رایگان معرفی کنید ممنون میشم. چون منم تقریبا همون مشکل افت سرعت بعد از ریختن برنامه و دیتاهای زیاد رو داشتم.
مرسی
برنامه startup editor رو بریزین. در مورد آنتی ویروس همون کسپر رو از applanet که برنامه های پولی رو کرک شده میذاره بگیرین .lookout هم خوبه

ساده ترین راه فلش کردن یه فیرمویر واسه region ی هست که blur داره. 2.2 اومده ولی فعلا فقط واسه چین اومده و بعیدمیدونم فرکانس شبکه های ایران رو پشتیبانی کنه

beckham7
25-03-2011, 20:04
اگه ما روتش کنیم بعد میتونیم 2.2 رسمی رو بریزیم ؟

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

اگه فارسیش کنم بازم تو خود مسیج سنتر اصلی گوشی باید واسه هر اس ام اس جداگونه درخاست دلیوری کنم؟؟؟!!:41:

meison
25-03-2011, 23:14
chomp SMS یا GoSMS یا ... بریز ، دیگه نیاز نیس هر دفه فعال کنی ، ولی جایگزین برنامه خوده گوشی میشه دیگه ...

sltavakoli
26-03-2011, 00:51
هادی جان کجایی؟

کم پیدا شدی ...............

boys666
26-03-2011, 10:33

لینک دانلود:

دوست عزیز اون فونت فارسی رو که ریختی رو باید عوض کنید و یه فونت فارسی دیگه رو بریزی مشکلت حل میشه هر فونت فارسی رو خواستی بریز فرقی نمیکنه

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

روتش کن فونت فارسی رو بریز درست میشه

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------

دوستان كمك كنيد لطفا!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برنامه app scaner رو نصب کن خیالت از بابت تروجان ها راحت میشه

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

شما وارد نرم افزار Massage شو.بعد همونطوری که تو مسیج هستی دکمه ی منو رو بزن و از Settings دلیوری رو فعال کن.

منم این مشکل رو داشتم رام 2.2 ریختم درست شد

---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

برنامه startup editor رو بریزین. در مورد آنتی ویروس همون کسپر رو از applanet که برنامه های پولی رو کرک شده میذاره بگیرین .lookout هم خوبه

ساده ترین راه فلش کردن یه فیرمویر واسه region ی هست که blur داره. 2.2 اومده ولی فعلا فقط واسه چین اومده و بعیدمیدونم فرکانس شبکه های ایران رو پشتیبانی کنه

رام 2.2 کاستوم اومده ولی پیشنهاد نمیکنم چون باگ داره من خودم ریختم ولی باطری رو نمیشناسه و گاهی وقتها هم یهو وسط مکالمه انتن میره و میاد ولی مشکل دیگه ای نداره

fire159
26-03-2011, 12:52
مرسی
دوستان موتو بلور؟؟؟!
از من هم پشت گوشی موتوبلور ننوشته . اما موتوبلور داره گوشی . زیاد تو فکرش نباش . ایشالا تو 2.2 برات درست میشه .

johnypersian1656
26-03-2011, 14:13
زیاد تو فکرش نباش . ایشالا تو 2.2 برات درست میشه .
چرا بمونه واسه 2.2؟ خوب 2.1 موتو بلور دار داره. دوستان کل فیرمویرهای گوشی دیفای (آفیشال) توی این لینک هست. فقط به چند نکته دقت کنین 1- لاک نبودن فیرمویر 2- فرکانس کاری شبکه 3- ورژن بوت لودر و قابلیت روت شدن. 4- اینکه اون ورژن MOTO BLUR داره یا نه؟

beckham7
26-03-2011, 16:24
دوستان گفتم روت کنیم واسه ریختن رام رسمی مشکل نداره که؟

johnypersian1656
26-03-2011, 16:56
دوستان گفتم روت کنیم واسه ریختن رام رسمی مشکل نداره که؟

نه دوست گلم. بعدا آنروت میکنی یا اینکه یه فیرمویر اصلی فلش میکنی تا مثلا با msu یا از طرق ota :دی آپدیت کنی. میتونی از این فیرمویر 2.2.1 آلمانی ه استفاده کنی که واقعا بدون مشکل هست و روت هم میشه و اورکلاک مایلستون هم واسش جواب میده :

nandroid :

mirror :

moto blur هم داره!

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------

دوستان از همون لینکی که توی 2 تا پست قبلی دادم هم میتونین فیرمویر چینی 2.2.1 رو فلش کنین و بعد base band رو تغییر بدین تا با فرکانس شبکه های ایران هم مشکلی نداشته باشه.

ipejh
26-03-2011, 19:53
[QUOTE=boys666;5965045]دوست عزیز اون فونت فارسی رو که ریختی رو باید عوض کنید و یه فونت فارسی دیگه رو بریزی مشکلت حل میشه هر فونت فارسی رو خواستی بریز فرقی نمیکنه

---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------

با سلام خدمت همه ي بزرگواران!من امروز اين اپرا 5.1 رفتم تو سايت فارسي ونتيجه؟؟؟؟
همه چيز مربعي بود!البته از من فارسي رو تو ليست زبانهاش داره و حتي ايميل هاي فاسي رو درست نشون ميده!
جريان چيست؟
با اين ترتيبات احسان خان بازم اون فونت ها رو ميخواي؟

ipejh
26-03-2011, 20:05
ديروز يكي از بچه ها كه گوشي k800 داشت درصد باطري گوشيش رو نشون داد كه بعد از 2روز استفاده 92 درصد بود!ميگفت تا يك هفته حداقل شارز نگه ميداره!باطري اتمي انداخته بود!من كه كفم بريد!ازينا نداره واسه ما؟

beckham7
26-03-2011, 20:44
یکی از دوستام یه باتری اتمی خرید فقط یکماه اولش خوب بود بعد یه مدت مدام شارژ خالیمیکرد

sadeghbb
26-03-2011, 21:09
1ماه میخوایم بگیریم ولی شانس ما یا کسی نداره یا دویتان تموم کردن.....
برادر fire خبری نشد؟؟؟

ehsan_update
27-03-2011, 01:43
[QUOTE=boys666;5965045]دوست عزیز اون فونت فارسی رو که ریختی رو باید عوض کنید و یه فونت فارسی دیگه رو بریزی مشکلت حل میشه هر فونت فارسی رو خواستی بریز فرقی نمیکنه

با سلام خدمت همه ي بزرگواران!من امروز اين اپرا 5.1 رفتم تو سايت فارسي ونتيجه؟؟؟؟
همه چيز مربعي بود!البته از من فارسي رو تو ليست زبانهاش داره و حتي ايميل هاي فاسي رو درست نشون ميده!
جريان چيست؟
با اين ترتيبات احسان خان بازم اون فونت ها رو ميخواي؟
والا نمیدونم چرا اینطوره، خیلی عجیبه! اگه زحمت نیست بفرست به ایمیلم منم امتحان کنم، مرسی.:11:
ایمیلم اینه: ehsan_yany@yahoo.com

در مورد باتری 1 هفته اول خوب بود ولی الان هر روز باید شارژش کنم! :19: البته استفاده متوسط به بالا ازش میکنم.
شارژرم روش نوشته output: 850 mA==5.1v
2ساعت و نیم طول میکشه تا از 0% به 100% برسه.
دوستان اگه امکان داره شمام چک کنید ببینید مال شما چنده؟
:10:

*IN*
27-03-2011, 10:25
سلام
سال نو مبارک
من پنجشنبه قبل از عید رفتم واستادم دم مغازه یارو تا بارش رسید گوشیو گرفتم.
اینیکی خدارو شکر هیچ مشکلی نداشت,البته یه فرقاییم با قبلی داشت,جعبه ش یکم کوچیکتر بود شارژرش هم با قبلی فرق میکرد نوشته های روی جعبه قبلی چینی بود اینیکی انگلیسی.

fire159
27-03-2011, 10:53
1ماه میخوایم بگیریم ولی شانس ما یا کسی نداره یا دویتان تموم کردن.....
برادر fire خبری نشد؟؟؟
سلام
متاسفانه تو بار جدیدش دیفای نیاورده !!!
اما ظاهرا" میلستون 2 آورده با قیمت خیلی خوب !
خودم هم فعلا" شک دارم قیمتش میلستون 2 اینقدر پایین گفته / 100در 100 بشه خبرشو تو کلوپ موتورولا میزارم .

beckham7
27-03-2011, 11:08
دوستان کسی این بازی دان کرده ببینه مشکل نداره چون سرعت پایین میخام مطمن شم بعد دان کنم
Modern Combat 2: Black Pegasus HD

---------- Post added at 12:08 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

ehsan جان شما بالاخره اجراش کردی؟

ehsan_update
27-03-2011, 12:26
شارژرم روش نوشته output: 850 mA==5.1v
2ساعت و نیم طول میکشه تا از 0% به 100% برسه.
دوستان اگه امکان داره شمام چک کنید ببینید مال شما چنده؟
:41:

ehsan جان شما بالاخره اجراش کردی؟

نه متاسفانه، البته مشکل از خود بازی که دانلود کرده بودم بوده. بازی های سنگین دیگه رو بدون مشکل اجرا کرده.

پ.ن :
الان تنها مشکل من باتری گوشیه! :41:

hamid1436
27-03-2011, 14:04
با سلام و تبريك سال جديد به همگي دوستان خوب و محترم چند تا سوال در مورد گوشي دفاي برام پيش آومده :

1 - اگر بخوام ويبره روي چهار علامت ( جستجو-بازگشت-خونه-جزئيات) روي گوشي رو بردارم بايد كجا برم چون من هر چي گشتم گزينه غير فعال كردن ويبره روي اين چهار

علامت را روي گوشي پيدا نكردم .

2 - چطوري مي تونم از طريق اتصال كابل گوشي به كامپيوتر از اينترنت كامپيوتر روي موبايل استفاده كنم . اصلا شدني هست يا خير ؟

3 - براي اتصال گوشي به AUX ماشين چه كابل بايد تهيه كنم ؟

*IN*
27-03-2011, 15:15
یکی بلوتوث فرستادن رو کامل توضیح بده؟؟؟ از تو گالری میتونم فیلمها و عکسهارو share کنم ولی از تو فایل منیجر نه...

unknown47
27-03-2011, 15:53
یکی بلوتوث فرستادن رو کامل توضیح بده؟؟؟ از تو گالری میتونم فیلمها و عکسهارو share کنم ولی از تو فایل منیجر نه...

شما نمیتونید فایلی رو از فایل منیجر نصب شده روی خود گوشی چیزی رو ارسال کنید. شما باید یه فایل منیجر مثله astro رو نصب کنید...

unknown47
27-03-2011, 16:21
سلام. می خواستم بدونم نحوه ی وصل شدن به اینترنت gprs ایرانسل چطوری؟ مخصوصا اگه بخوایم از سرویس نامحدود gprs استفاده کنیم؟(هر جا که گشتم دیدم همه میگن باید access point و یه سری چیزای دیگه بسازیم و در آخر تیک گزینه ی mobile network رو بزنیم. من هرجا گشتم این گزینه رو پیدا نکردم!)
با تشکر.

*IN*
27-03-2011, 16:36
شما نمیتونید فایلی رو از فایل منیجر نصب شده روی خود گوشی چیزی رو ارسال کنید. شما باید یه فایل منیجر مثله astro رو نصب کنید...

لینک؟؟؟؟؟؟؟؟؟

solo8
27-03-2011, 17:47
سلام. می خواستم بدونم نحوه ی وصل شدن به اینترنت gprs ایرانسل چطوری؟ مخصوصا اگه بخوایم از سرویس نامحدود gprs استفاده کنیم؟(هر جا که گشتم دیدم همه میگن باید access point و یه سری چیزای دیگه بسازیم و در آخر تیک گزینه ی mobile network رو بزنیم. من هرجا گشتم این گزینه رو پیدا نکردم!)
با تشکر.

به مسیر زیر برو:( APN=Access point name)

Settings>Wireless & network>Mobile Network>access point Names>
رفتی توش با یه صفحه ی خالی روبرو میشی احتمالا!

منو رو بزن و از منو NEW APN رو انتخاب کن.بعد تنظیمات رو درست کن.بعد اون تیک رو بذار.بعدشم حالشو ببر....

unknown47
27-03-2011, 18:06
تیکش رو نمیبینم؟! کجاست!!!؟
بعدشم در مورد سرویس های نامحدود چی؟ باید اینکارو بکنم؟

beckham7
27-03-2011, 19:36
دوستان تو قسمت weather setup میخام شهری مثلا اهواز رو اضافه کنم چجوری هرچی سرچ میکنه چیزی پیدانمیکنه قبلا که تنظیمات gprs رو درست نکرده بودم تو همین قسمت weather setup وقتی میخاستم شهری رو جستجو کنم واسه word complete منظورم کامل کردن اسم شهر انگلیسی مینوشت اما الان چینی مینویسه و هر چر انتخاب میکنم فایده نداره

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------

تو سایت ایرانسل توضیحات کامل درباره سرویسهای محدودش و نحوه فعالسازیشون زده

solo8
27-03-2011, 19:36
تیکش رو نمیبینم؟! کجاست!!!؟
بعدشم در مورد سرویس های نامحدود چی؟ باید اینکارو بکنم؟

در قسمت Mobile Networks ، گزینه ی Use Packe Data رو تیک بذار...

بلی برای همه ی سرویس های GPRS میشه از این استفاده کرد.