ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13

*IN*
23-04-2011, 16:09
این جوری که تو این سایت زده آپدیت فرویو تو Q2 امسال (تابستون) برای آسیا و اقیانوسیه میاد...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کدوم از گوشیای متورولا به جینجربرد آپدیت نمیشن؟؟؟

fire159
24-04-2011, 07:34
این جوری که تو این سایت زده آپدیت فرویو تو Q2 امسال (تابستون) برای آسیا و اقیانوسیه میاد...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهیچ کدوم از گوشیای متورولا به جینجربرد آپدیت نمیشن؟؟؟
الان تو Q2 سال2011 میلادی هستیم . احتمالا" همین ماه اپدیتش میاد . البته نیاد هم زیاد مهم نیست .
فقط دروید ایکس تا الان به2.3 ارتقا پیدا کرده .

sltavakoli
24-04-2011, 12:41
البته نیاد هم زیاد مهم نیست .

WHY????????

ehsan_update
24-04-2011, 15:16
دوستان چطور میشه اینترنت دیفای رو شیر کرد رو کامپیوتر?( EDGE irancell)

*IN*
24-04-2011, 16:46

چند صفحه پیش برنامش رو گزاشتم...
ولی به خواطر تحریم گوگل نمیشه استفاده کرد...:41:

satvsel رو کسی نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

fire159
24-04-2011, 18:50
WHY????????
شاید برای کسی که حافظه داخلی گوشیش کم باشه 2.2 خیلی حیاتی تر باشه که بتونه برنامه ها رو رو رم میکرو ذخیره کنه و لازم نباشه که پارتیشن بندی کنه و دردسرهای دیگه .
اما با وجود 1.5 گیگ حافظه داخلی اصلا" کمبودی بوجود نمیاد . و همین 2.1 هم خوبه .
البته امکانات 2.2 بیشتر از 2.1 هست . و رامهای 2.2 غیر رسمی متنوعی هم براش هست . که بعضی ها خوبن و بعضی ها نه /

PersiAndroid
25-04-2011, 00:03
Android 2.2 Froyo update hits the T-Mobile Motorola Defy
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

For some owners of Motorola's resilient smartphone the Defy, the wait is finally over. Those on T-Mobile in US are finally getting the Froyo 2.2 update that some Android users have been enjoying since as far back as summer last year.

The Defy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) shipped with Eclair 2.1 and, at the time, offered plenty of bang for your buck. However as time passed and competition improved the smartphone started slipping down the ranks. Fortunately now Motorola are bringing the Defy's first update, which will help it regain some ground.
The Android 2.2 Froyo update is available over the air. You can get it by going to "About Phone" in the device's Settings menu and hitting "System Software Updates". The download itself is around 112MB so it's advised to get it onto your handset whilst connected over Wi-Fi or using an appropriate data plan.
The Defy's Android Froyo 2.2 update brings benefits such as Wi-Fi Hotspot functionality (up to 5 devices), Flash support and allows you to install apps to the SD card as well. On top of these blanket improvements, Motorola have also been tinkering and tweaking ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) the Defy's performance and have added new profiles, each with three customisable home screens, contacts search from your dialler, LinkedIn account integration to your contacts, social networking and messaging updates and revamped gallery UI.
Across the pond, European Defy owners should soon too be able to start getting Defy updates, according to Motorola's update schedule ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahmad97
25-04-2011, 13:42
دوستان یک مشکل جالب جدید واسم پیش اومده . جدیدا وقتی گوشیمو شارژ میکنم موتو کانکت میزنه 150% شارژ شده در صورتی که خود گوشی 100% رو نشون میده !!! جالبی قضیه اینه که با یک استفاده معمولی 2 ساعت در روز تا 5 روز باتری دوام میاره !!! امروز بعد از 2 روز که گوشیمو شارژ کردم هنوز 103% باتری دارم و خود گوشی هم میزنه 100% !!!! خیلی دارم حال میکنم:31:

*IN*
25-04-2011, 16:59
دوستان یک مشکل جالب جدید واسم پیش اومده . جدیدا وقتی گوشیمو شارژ میکنم موتو کانکت میزنه 150% شارژ شده در صورتی که خود گوشی 100% رو نشون میده !!! جالبی قضیه اینه که با یک استفاده معمولی 2 ساعت در روز تا 5 روز باتری دوام میاره !!! امروز بعد از 2 روز که گوشیمو شارژ کردم هنوز 103% باتری دارم و خود گوشی هم میزنه 100% !!!! خیلی دارم حال میکنم:31:
:18:
این مشکله؟؟؟؟
خیلی عجیبه...گوشیه من هیچ وقت 100 درصد نمیزنه،یعنی هر وقت که از شارژر جداش میکنم میشه 99 درصد...
چی کارش کردی بگو مام بکنیم ثواب داره...:31:

*IN*
25-04-2011, 17:33
مدل جدید دیفای...
gsmarena.com/motorola_moto_me525-3912.php

به غیر از فرویو هیچ چیزش با دیفای فرق نمیکنه اما 30 یورو گرونتره...

boys666
25-04-2011, 18:56

برو اینجا

ehsan_update
25-04-2011, 20:29
دوستانی که بازی Asphalt 6 رو روی دیفای راحت اجرا کردن لطفا بگن از کجا دانلود کردن یا اگه میتونن لینکش رو اینجا بذارن. تو کف موندیم!!! :41: یه sd دانلود کردم 440 مگ! ولی بعد نشون دادن دموی بازی از بازی میپره بیرون!!! :19:

fire159
26-04-2011, 09:21
150%%
:31: باطریت اکس ترکونده .
من که باطریم 3-4 روز میره . خیلی حال میده . فقط یه مدت که رامم مشکل داشت 1-2 روزه خالی میکرد .

samara1717
26-04-2011, 16:16
سلام دوستان. من تو يكي دو روز آينده قصد خريد defy دارم. تو شيراز هم قيمت گرفتم 420 تومان.
مي خواستم بدونم مي شه براي گوشي فارسي ساز نصب كرد . طوري كه گوشي دچار مشكلات ديگه نشه.
چند صفحه از فروم رو خوندم . ديدم بعضيها تو فلش كردن به مشكلاتي برخورده بودن. اگه كسي بهترين راه فارسي كردن رو بهم بگه ممنون مي شم.

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------

سلام دوستان. من تو يكي دو روز آينده قصد خريد defy دارم. تو شيراز هم قيمت گرفتم 420 تومان.
مي خواستم بدونم مي شه براي گوشي فارسي ساز نصب كرد . طوري كه گوشي دچار مشكلات ديگه نشه.
چند صفحه از فروم رو خوندم . ديدم بعضيها تو فلش كردن به مشكلاتي برخورده بودن. اگه كسي بهترين راه فارسي كردن رو بهم بگه ممنون مي شم.

*IN*
26-04-2011, 20:08

والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...
وقتی خواستی بگیری به جعبه گوشی توجه کن...اگه مستطیل باشه سفارش کشورای عربه و معمولا فارسی داره روش...

Hamid_pro
26-04-2011, 20:09
یه مشکل عجیب برا ی من پیش اومده:
داشتم با titanium backup یه سری از نرم افزارها و سرویس ها رو که حدس میزدم استفاده نداره پاک میکردم که گوشیم قاط زد. فکر میکنم زیاد uninstall کردم. گوشی رو Factory Reset کردم. بعد از restart، صفحه اول گوشی بالا اومد (بدون wallpaper) و گوشی آنتن داره و سیم کارت رو هم میشناسه. بالای صفحه نوشته Set-up و دیگه هیچ. گوشی تو همین حالت میمونه و هیچ کاری جز خاموش کردن باهاش نمیشه کرد. حتی wipe data و wipe cache هم کردمش. به نظر شما چیکارش کنم تا درست بشه؟ در ضمن یه nandroid که با نرم افزار recovery گرفتم از گوشی دارم. (ورژن گوشی 2.59)

ba maram
26-04-2011, 20:28
آقایون این گوشی اشکمو در اورد ! بزارید براتون کامل شرح بدم چون حسابی زده تو ذوقم:41:
اولا که داری کار میکنی ! یه دفعه هیچ کدوم از لمساش کار نمیکنه
2-مثل بالاییست با این تفاوت که صفحه هم همینطوری میشه
3-یه دفعه هنگ میکنه واسه خودش میپره این ور اونور (میره منو از منو میره مسیج از مسیج میره رو ...)
4-چند وقتیه (کلا گوشیو 1 ماه و 10 روزه دارم) که لمس بالای صفحش (مثلا این آیکون =setting>wirreless & network) هرچی میزدم کار نمیکرد و مجبور میشدم گوشیمو پایینی(افقی)بگیرم و بعد لمس کنم(کلا تو اون ناحیه میرفتم عمل نمیکرد .اون setting هم که گفتم واسه درک موضوع بود) و امروز زد به کلم و فکتوری ریست کردم و ... درست شد اما هنوز گزینه های بالا به قوت خودشون باقیه:44:

اعصابمو داغون کرده:41:

rozysara
26-04-2011, 20:58
خوب شما یه رام درست حسابی نصب کن درست میشه

samara1717
27-04-2011, 07:07
[QUOTE=*IN*;6049083]والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...
وقتی خواستی بگیری به جعبه گوشی توجه کن...اگه مستطیل باشه سفارش کشورای عربه و معمولا فارسی داره روش...

ممنون از راهنماييت. فقط جعبه بقيه چه شكليه؟ همشون مگه مستطيل نيست؟

samara1717
27-04-2011, 07:20
والا بهترین راهش اینه که تست کنی گوشیی که میگیری فارسی داشته باشه روش...

unknown47
27-04-2011, 09:30
درود.یه سوال داشتم اونم اینه که:نمیشه بک گراند منو رو عوض کرد؟ (یه چیزی تو مایه های تم در گوشی های دیگه!)
با تشکر.

ba maram
27-04-2011, 11:01
خوب شما یه رام درست حسابی نصب کن درست میشه

خوب کمپانی نباید رام خوب بده رو گوشی خودش ؟؟؟

beckham7
27-04-2011, 11:14
آقایون این گوشی اشکمو در اورد ! بزارید براتون کامل شرح بدم چون حسابی زده تو ذوقم:41:
3-یه دفعه هنگ میکنه واسه خودش میپره این ور اونور (میره منو از منو میره مسیج از مسیج میره رو ...)
4-چند وقتیه (کلا گوشیو 1 ماه و 10 روزه دارم) که لمس بالای صفحش (مثلا این آیکون =setting>wirreless & network) هرچی میزدم کار نمیکرد و مجبور میشدم گوشیمو پایینی(افقی)بگیرم و بعد لمس کنم(کلا تو اون ناحیه میرفتم عمل نمیکرد .اون setting هم که گفتم واسه درک موضوع بود) و امروز زد به کلم و فکتوری ریست کردم و ... درست شد اما هنوز گزینه های بالا به قوت خودشون باقیه:44:

اولا که واقعا متاسفم گوشیت اینجور شده بعد فک نکنم رام ربطی به کار نکردن لمس گوشی داشته باشه!

درود.یه سوال داشتم اونم اینه که:نمیشه بک گراند منو رو عوض کرد؟ (یه چیزی تو مایه های تم در گوشی های دیگه!)
با تشکر.
شما برنامه spb 3d رو بنصب از هرگونه تم بی نیاز میشی

rozysara
27-04-2011, 15:18
خوب کمپانی نباید رام خوب بده رو گوشی خودش ؟؟؟

چرا کمپانی ها باید رام درست و حسابی بدن ولی معمولا ورژن های اولیه مشکلات نرم افزاری دارند ضمن این که ممکنه رام گوشی توسط موبایل فروش ها عوض شده باشه
برای انتخاب رام خوب هم بهتره از هادی کمک بگیری ایشون این گوشی رو دارند

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

اولا که واقعا متاسفم گوشیت اینجور شده بعد فک نکنم رام ربطی به کار نکردن لمس گوشی داشته باشه!
ی

به نظر من این مشکل به احتمال 90 درصد از رام گوشی هستش چون در صورت وجود مشکل سخت افزاری لمس گوشی کلا باید کار نمیکر نه این که بعضی وقت ها
ضمن این که تست یه رام جدید به هیچ عنوان ضرری نداره یا درست میشه یا نه

beckham7
27-04-2011, 17:31
به نظر من این مشکل به احتمال 90 درصد از رام گوشی هستش چون در صورت وجود مشکل سخت افزاری لمس گوشی کلا باید کار نمیکر نه این که بعضی وقت ها
ضمن این که تست یه رام جدید به هیچ عنوان ضرری نداره یا درست میشه یا نه

اگه بعضی وقتا بوده درسته شاید از رام باشه ولی فک کنم دوستمون نوشته یکماه بیشتره اینجور شده

fire159
27-04-2011, 18:45
میتونی موقع تست گوشی بری تو settings--- langualge ببینی عربی و یا پرشین تو لیست هست یا نه .

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

یه مشکل عجیب برا ی من پیش اومده:
داشتم با titanium backup یه سری از نرم افزارها و سرویس ها رو که حدس میزدم استفاده نداره پاک میکردم که گوشیم قاط زد. فکر میکنم زیاد uninstall کردم. گوشی رو Factory Reset کردم. بعد از restart، صفحه اول گوشی بالا اومد (بدون wallpaper) و گوشی آنتن داره و سیم کارت رو هم میشناسه. بالای صفحه نوشته Set-up و دیگه هیچ. گوشی تو همین حالت میمونه و هیچ کاری جز خاموش کردن باهاش نمیشه کرد. حتی wipe data و wipe cache هم کردمش. به نظر شما چیکارش کنم تا درست بشه؟ در ضمن یه nandroid که با نرم افزار recovery گرفتم از گوشی دارم. (ورژن گوشی 2.59)
به نظرم شما فیلهای اصلی رو پاک کردی . میتونی دوباره رامی که روش بوده رو فلش بزنی
JRDNEM_U3_2.59.0

fire159
27-04-2011, 19:05

از اول که خریدی اینطوری بود یا یک دفعه این مشکل تاچ بوجود اومد ؟؟!

Hamid_pro
27-04-2011, 19:48
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

[/COLOR]
به نظرم شما فیلهای اصلی رو پاک کردی . میتونی دوباره رامی که روش بوده رو فلش بزنی
JRDNEM_U3_2.59.0

همین کار رو کردم. شد مثل روز اول. ممنون

ba maram
27-04-2011, 20:09
اگه بعضی وقتا بوده درسته شاید از رام باشه ولی فک کنم دوستمون نوشته یکماه بیشتره اینجور شده

سلام والا نه بکهام عزیز...همیشه اینطوری نیست....بعضی اوقاته...

از اول که خریدی اینطوری بود یا یک دفعه این مشکل تاچ بوجود اومد ؟؟!
سلام هادی جان...نه از اولش اینطوری نبوده...فکر کنم 1 و2 هفته اوول به بعد اینطور شده:41::41:
از دیروز که فکتوری ریست کردم تا الان کلنه اون تاچ قسمت بالاش درست شده اما دیوونه شده گوشی ! واسه خودش میپره این ور اون ور.تاچش گیر میکنه.حتی یکی هم که زنگ میزنه نمیتونم بعضی اوقات جواب بدم چون لمسش بگیر نگیر داره:41:
هادی جان و بچه ها پیشنهادتون چیه
کمکککککککککک:19:

rozysara
27-04-2011, 21:05
من جای شما بودم صد در صد یه رام جدید نصب میکردم چون تقریبا مطمئنم که مشکل از رام گوشی حالا شاید یکی از فایل های گوشی رو پاک کردی و یا رام از اول مشکل داشته
خلاصه همونطور که قبلا گفتم با نصب رام چیزی رو از دست نمیدی

shahrad
27-04-2011, 21:54
دوستان عزیز
یه خبر خوش
گوشیم گم شده الان چند ساعته و گوشی زنگ میخوره ولی کسی جواب نمیده
دوستان چه راه حلهایی به ذهنشون میرسه برای ردیابیه گوشی

fire159
28-04-2011, 11:12
سلام والا نه بکهام عزیز...همیشه اینطوری نیست....بعضی اوقاته...

سلام هادی جان...نه از اولش اینطوری نبوده...فکر کنم 1 و2 هفته اوول به بعد اینطور شده:41::41:
از دیروز که فکتوری ریست کردم تا الان کلنه اون تاچ قسمت بالاش درست شده اما دیوونه شده گوشی ! واسه خودش میپره این ور اون ور.تاچش گیر میکنه.حتی یکی هم که زنگ میزنه نمیتونم بعضی اوقات جواب بدم چون لمسش بگیر نگیر داره:41:
هادی جان و بچه ها پیشنهادتون چیه
کمکککککککککک:19:
ببين مهران جان
اگر گوشيت ضربه شديدي نخورده باشه يا آب به جاييش نفوذ نكرده باشه پس يك رام جديد نصب كن يا همون 2.1 خودش رو دوباره نصب كن .
ببينم هر روز كه گوشيت تو آب نيست!! :31:
----
ببين ور‍‍ژن رام گوشيت چيه و از همون آدرس كه صفحه قبل واسه حميد گذاشتم رام رو دانلود كن .
بعد با نرم افزرا rsd-lite گوشيت رو فلش كن . و usb driver موتورولا رو يادت نره كه قبل فلش زدن نصب كرده باشي .
ok :20:

fire159
28-04-2011, 11:24
دوستان عزیز
یه خبر خوش
متاسفم از اين خبر خوشت :31:
فقط بايد شكايت كني تا شايد بتونن ردبيابي بكنن .
يا اميدوار بشي آقا دزده دلش به رحم بياد .
ميتوني يك اس ام اس بهش بدي و پيشنهاد مژدگاني بدي شايد پس داد !!‌

ba maram
28-04-2011, 13:14
ببين مهران جان
اگر گوشيت ضربه شديدي نخورده باشه يا آب به جاييش نفوذ نكرده باشه پس يك رام جديد نصب كن يا همون 2.1 خودش رو دوباره نصب كن .
ببينم هر روز كه گوشيت تو آب نيست!! :31:
----
ببين ور‍‍ژن رام گوشيت چيه و از همون آدرس كه صفحه قبل واسه حميد گذاشتم رام رو دانلود كن .
بعد با نرم افزرا rsd-lite گوشيت رو فلش كن . و usb driver موتورولا رو يادت نره كه قبل فلش زدن نصب كرده باشي .
ok :20:

من فقط یک بار گوشیم رو اونم چند روز پیش واسه کل کل کردمش تو پارچ آب اما خدارو شکر از قبل این عمل قبیهانه هم همینطوری بود:27: ضربه هم یک بار از دستم افتاده:13:
ورژنش اینه که پایین گذاشتم اما تو گزینه ها نبود! من کدومو دانلود کنم؟؟؟نمییخوام رام خودش باشه ! آخرین رامی که اومده براش رو میتونم نصب کنم؟؟
build number :JRDNEM_U3_2.54.0
لینک برنامه RSD-LIGHT رو میشه بدی ؟؟ ممنون

rozysara
28-04-2011, 13:57
rsd lite رو میتونی از لینک زیر دریافت کنی

beckham7
28-04-2011, 16:19
هر عکس که با گوشی میگیرم بزور شاید حجمش به 1 مگ برسه اما گالکسی دوستم که اونم دوربینش 5 هر عکسی بگیره بالای یک مگ(بین 1.5 تا 2 مگ) هستش و خیلی با کیفیت تر و شفاف تر از عکسای گوشی بنظرم کیفیت لنز گوشی ما 2 باشه و فقط اندازه عکس بزرگتر شده حتی عکسای v3x جونم رو هم با دیفای مقایسه کردم خیلی شفافتر و با کیفیت تر بوده
فلشم نداشت واقعا سنگینتر بود دکوریه
گالکسی فلش اصلا نداره با دو تاشون شب عکس گرفتیم کیفیت اون کجا و کیفیت عکس من کجا :41:
در کل بنظرم یکی از ضعفای اساسی گوشی کیفیت پایین دوربین و دکوری بودن فلش باشه
اخر کسی لینک یه فلش لایت که جواب بده به ما نداد حداقل از نور فلشش استفاده کنیم

boys666
28-04-2011, 17:07
دوستان عزیز
یه خبر خوش

من مراحل کار رو کامل میدونم چون گوشی برادرم گم شد من اول رفتم دادسرا یه شکایت نوشتم بعد شکایت رو بردم کلانتری بعد هم کلانتری بهم سه برگه داد که هر کدوم رو برای سه اپراتور تلفن همراه بردم یعنی ایرانسل همراه اول و تالیا که بردم ساختمانهای مرکزیشون بعد اونا رسید دادن که تا چهل روز دیگه جواب میدن بهد چهل روز جواب نامه ها از سه اپراتور به کلانتری ارسال شد و من رفتم جوابها رو گرفتم که مشخص شد توش یه خط ایرانسل هست که منم رفتم به ادرسی که ایرانسل از صاحب خط داده بود ولی نداد گوشی خلاصه سرتون رو درد نیارم رفتم دوباره شکایت کردم حکم جلب طرف رو گرفتم ولی رفتم در خونشون طرف نبود هنوز که هنوزه دستم به گوشی نرسیده متاسفانه بس که قوانین محکمی داریم :)

boys666
28-04-2011, 17:13
یک اخطار به دوستان گلم هرگز گوشی رو بعد ماه سوم داخل اب نکنید از ماه سوم به بعد کم کم ابندی پشت درب گوشی کمتر میشه اگر دقت کنید روزایه اول درب گوشی به سختی بسته میشه چون لاستیک های پشتش نو هستن ولی به مرور خاصیت لاستیک کمتر میشه و نرم تر میشه

01110362
28-04-2011, 17:23
من مراحل کار رو کامل میدونم چون گوشی برادرم گم شد من اول رفتم دادسرا یه شکایت نوشتم بعد شکایت رو بردم کلانتری بعد هم کلانتری بهم سه برگه داد که هر کدوم رو برای سه اپراتور تلفن همراه بردم یعنی ایرانسل همراه اول و تالیا که بردم ساختمانهای مرکزیشون بعد اونا رسید دادن که تا چهل روز دیگه جواب میدن بهد چهل روز جواب نامه ها از سه اپراتور به کلانتری ارسال شد و من رفتم جوابها رو گرفتم که مشخص شد توش یه خط ایرانسل هست که منم رفتم به ادرسی که ایرانسل از صاحب خط داده بود ولی نداد گوشی خلاصه سرتون رو درد نیارم رفتم دوباره شکایت کردم حکم جلب طرف رو گرفتم ولی رفتم در خونشون طرف نبود هنوز که هنوزه دستم به گوشی نرسیده متاسفانه بس که قوانین محکمی داریم :)

دقیقا برای من هم همچین مشکلی پیش اومد ولی خیلی ها هم به گوشیشون رسیدن ولی برا من که n80 بود 300 هم پولشو داده بودم پیدا نشد که نشد احتمالا سریالشو عوض کرده بودن .(تالیا -ایرانسل - همراه اول ردیابی شد:41:)
حالا انشالله براشما پیدا بشه .
راستی رفتی فرم پر کنی تو دادگاه بگو دزدیدن گوشی رو نگو گم شده بهتره.

Hamid_pro
28-04-2011, 17:29
تو لیست برنامه هاش رادیو fm نمی بینم. برای استفاده از رادیو باید برنامه خاصی نصب بشه؟

fire159
28-04-2011, 17:48
تو لیست برنامه هاش رادیو fm نمی بینم. برای استفاده از رادیو باید برنامه خاصی نصب بشه؟
توی music home که بری رادیو هم اونجاست .

fire159
28-04-2011, 17:54
من فقط یک بار گوشیم رو اونم چند روز پیش واسه کل کل کردمش تو پارچ آب اما خدارو شکر از قبل این عمل قبیهانه هم همینطوری بود:27: ضربه هم یک بار از دستم افتاده:13:
ورژنش اینه که پایین گذاشتم اما تو گزینه ها نبود! من کدومو دانلود کنم؟؟؟نمییخوام رام خودش باشه ! آخرین رامی که اومده براش رو میتونم نصب کنم؟؟
build number :JRDNEM_U3_2.54.0
لینک برنامه RSD-LIGHT رو میشه بدی ؟؟ ممنون
موتورولا یو اس بی درایور رو از اینجا بگیر
Motorola 4.9.0 Driver with MotoHelper

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدrds -lite با آموزش نصب اینجا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعجیبه که build number :JRDNEM_U3_2.54.0 تو لیست رامهای sbf نیست . قبلا" یادمه کشورهای خاورمیانه هم رام داشتن اما الان نمیبینم !!؟؟

لیست تمام رامها رو آقای حمید چند صفحه قبل گذاشته میتونی ببینی مهران جان .
منم خودم احتمالا" شنبه یک شنبه این رام رو فلش میزنم ببینم چطوره :

ba maram
28-04-2011, 20:54
مرسی هادی جان بابت توجهت به فروم
منم به حمید گفتم ببینم اون رام مطمعن اگه سراغ داره و نصب کرده همون رو نصب کنم...چون گوشیم یه سره دستمه! نمیتونم زیاد وقت صرف درست کردنش کنم!
تست زدیش حتما بهم حتما خبر بده
خودتم اگه لینک مطمعن یه رام رو که رادیو و gps رو ساپورت بتونه کنه رو داشتی سراغ,بهم بگو
بازم ممنون

ahmad97
29-04-2011, 00:24
دوستان یک توضیح واسه اون جریان 150% باتری که گفتم اول اینکه بذارین شارژ گوشی کاملا خالی بشه و گوشی خاموش بشه . بعد بزنین به شارژ تا عکس باتری بیاد که داره شارژ میشه . حدودا 80% که شارژ شد گوشی رو روشن کنین بدون اینکه از شارژر جدا کنین . وقتی گوشی روشن میشه 100% شارژ رو نشون میده ولی بعدش شروع میکنه بازم به شارژ شدن تا 143% ... جالبه :31:
راستی هادی خان من این لینک رام رو دیدم ولی نفهمیدم که این رام بیسش همون تی موبایله یا نه؟ چون اگه تی موبایل باشه 3g band میشه 850 و عملا 3g خواهد سوخت به قول خارجی ها dead 3g

ehsan_update
29-04-2011, 01:03
دوستان مثل اینکه رام جینجربرد CM7 سیانوژن رو روی دیفای پورت کردن!!! کلی هم طرفدار داره و در عرض دو هفته 2000 تا پست دادن براش! دوستانی که کاستوم رام ریختن یا میخوان بریزن اگه میتونن امتحانش کنن.

Cyanogen Mod 7 for Motorola Defy by Quarx here:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ksksks
29-04-2011, 11:18
سلام دوستان
من در نظر دارم این گوشی رو بخرم ولی چندتا سوال دارم اول انکه من اهل تبریزم و اینجا فقط 2-3 تا مغازه اینو دارند و همه شون 480 تومن میگن قیمتش تو تهران چنده؟دوم اگه گوشی خراب بشه قطعاتش تو بازار موجوده؟؟؟سوم هم این که در کل این گوشی چه مشکلاتی داره؟؟به 2.3 اپدیت خواهد شد؟؟؟؟میگن با این گوشی نموتونی تو اینترنت صفحات فارسی رو بخونی ایا حقیقت داره؟؟؟در اخر بهتره حالا این گوشی رو بخرم یا منتظر گوشی های 2هسته ای باشم؟؟؟

ba maram
29-04-2011, 11:52
احسان جان این ورژن رامی که گذاشتی بتا هست درسته؟؟؟
تا کی دووم میاره اگه نصبش کنیم؟؟

boys666
29-04-2011, 12:35
دقیقا برای من هم همچین مشکلی پیش اومد ولی خیلی ها هم به گوشیشون رسیدن ولی برا من که n80 بود 300 هم پولشو داده بودم پیدا نشد که نشد احتمالا سریالشو عوض کرده بودن .(تالیا -ایرانسل - همراه اول ردیابی شد:41:)
حالا انشالله براشما پیدا بشه .
راستی رفتی فرم پر کنی تو دادگاه بگو دزدیدن گوشی رو نگو گم شده بهتره.

اره حتما باید بگه دزدیدن منم اشتباه کردم که گفتم گم شده اگر بگی دزدیده شه اونوقت دیگه وظیفه کلانتریه که بره در خونه یارو و بازخواستش کنن

boys666
29-04-2011, 12:45
دوستان مثل اینکه رام جینجربرد CM7 سیانوژن رو روی دیفای پورت کردن!!! کلی هم طرفدار داره و در عرض دو هفته 2000 تا پست دادن براش! دوستانی که کاستوم رام ریختن یا میخوان بریزن اگه میتونن امتحانش کنن.

Cyanogen Mod 7 for Motorola Defy by Quarx here:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خطرناکه ممکنه که دیگه نشه به رام 2.2 برگردیم من که ریسک نمیکن یه دفعه 2.2 غیر رسمی ریختم دیگه الان نمیتونم به 2.1 برگردم باید صبر کنم 2.2 رسمی بیاد

ehsan_update
29-04-2011, 12:51
احسان جان این ورژن رامی که گذاشتی بتا هست درسته؟؟؟
تا کی دووم میاره اگه نصبش کنیم؟؟
این ورژن مثل اینکه خیلی خفنه. یه حرفه ای داره روش کار میکنه.
توی فروم xda-developers هم اکثر دیفای دارا اینو نصب کردن رو گوشیشون.
تنها مشکلی که داره اینه که فعلا نمیتونه فیلم برداری کنه. سرعتش که میگن عالیه و قدرتش هم همونطور که بنچمارک quadrant تو پست قبلیم نشون میده از nexus one و گلکسی اس و اینا بیشتره.

ehsan_update
29-04-2011, 13:27
خطرناکه ممکنه که دیگه نشه به رام 2.2 برگردیم من که ریسک نمیکن یه دفعه 2.2 غیر رسمی ریختم دیگه الان نمیتونم به 2.1 برگردم باید صبر کنم 2.2 رسمی بیاد
الان از سازندش تو xda میپرسم خبرشو بهتون میدم، ولی اکثرا از این رام استفاده میکنن، مثل اینکه جالبه

ba maram
29-04-2011, 14:15
خوب من دارم دانلودش میکنم...
ببینم چی میشه
تنکس

ba maram
29-04-2011, 18:45
من کاملا دانلود کردمش بچه ها....
الان نمی دونم چی کار کنم!!!!!!!!

sd card باید توش باشه و فرمت شده باشه؟؟
کامل میشه کسی که گوشیشو روت و فلش کرده توضیح بده که بقیه ام یاد بگیرن؟؟
برنامه rds lite رو هم دانلود کردم و usb moto هم نصبه........
ممنوننننننننننننننننننننم

*IN*
29-04-2011, 19:39
آقا از این قاب گل گلیا کسی نمیدونه کجا میفروشن؟؟؟:31:

ba maram
29-04-2011, 20:06
آقا از این قاب گل گلیا کسی نمیدونه کجا میفروشن؟؟؟:31:

برو تندیس ... طبقه اول یا همکف انتهای راهروی چپی ! واسه آیفون ازین کارا میکنن ! حتی اسمتم روش میتایپه اگه دوست داشته باشی ! اگه واسه موتورولا هم بکنن چه شودد! :40:

راستی گوشیتو کرده بودی تو آب درسته؟؟ چی شد قات نزد بعدش گوشیت !
من فک کنم به قول هادی از آبه بوده که زدم ! چون دقت کردم دیدم از اون روز که تو آب کردمش قاطی کردنش بیشتر شد
هادی کجایییییی !! به دادم برس:41:

ehsan_update
29-04-2011, 21:31
من کاملا دانلود کردمش بچه ها....
الان نمی دونم چی کار کنم!!!!!!!!

sd card باید توش باشه و فرمت شده باشه؟؟
کامل میشه کسی که گوشیشو روت و فلش کرده توضیح بده که بقیه ام یاد بگیرن؟؟
برنامه rds lite رو هم دانلود کردم و usb moto هم نصبه........
ممنوننننننننننننننننننننم
ظاهرا نحوه ریختنش رو توی پست اول گفته.
یکی از کاربرای آلمانی هم قدم به قدمش رو اینجا توضیح داده (البته به انگلیسی)

البته من در آندروید تاره کارم زیاد از این رام عوض کردن و فلش زدن و اینا سر در نمیارم :41: ولی دوستانی که تجربه دارن ( مثل مسعود و هادی :31:) احتمالا بتونن از پسش بر بیان و به زبان ساده توضیحش بدن
مرسی

ksksks
29-04-2011, 21:50
سلام دوستان
من در نظر دارم این گوشی رو بخرم ولی چندتا سوال دارم اول انکه من اهل تبریزم و اینجا فقط 2-3 تا مغازه اینو دارند و همه شون 480 تومن میگن قیمتش تو تهران چنده؟دوم اگه گوشی خراب بشه قطعاتش تو بازار موجوده؟؟؟سوم هم این که در کل این گوشی چه مشکلاتی داره؟؟به 2.3 اپدیت خواهد شد؟؟؟؟میگن با این گوشی نموتونی تو اینترنت صفحات فارسی رو بخونی ایا حقیقت داره؟؟؟در اخر بهتره حالا این گوشی رو بخرم یا منتظر گوشی های 2هسته ای باشم؟؟؟
کس نبود جواب ما رو بده

*IN*
29-04-2011, 21:59
راستی گوشیتو کرده بودی تو آب درسته؟؟ چی شد قات نزد بعدش گوشیت !
من فک کنم به قول هادی از آبه بوده که زدم ! چون دقت کردم دیدم از اون روز که تو آب کردمش قاطی کردنش بیشتر شد
هادی کجایییییی !! به دادم برس:41:

آره...
البته تا امروز فقط آب ریخته بودم روش...امروز پسر عموم جو داد منم گوشیو انداختم تو یه لیوان آب حدود پنج دقیقم موند اون تو...
الانم هیچ مشکلی نداره...

کس نبود جواب ما رو بده

این گوشی گوشیه خیلی خوبیه ولی الان با توجه به کم شدن قیمت دیزایر(حدود460-70) و گرونتر شدن این(480-90) بهتره دیزایر بگیری که سی پی یوش از این قوی تره...

ehsan_update
29-04-2011, 22:00
دوستان امروز این پیغام رو برای کسی که 2.3.3 رو روی دیفای پورت کرده فرستادم اگه شما هم تو xda عضوید یه همچین چیزی براش بفرستید تا زبان فارسی رو بهش اضافه کنه و ازش هم پرسیدم قابلیت دانگرید داره یا نه، فعلا جواب نداده.:

Hi mr Quarx
I realy want to thank you for porting CM7 on defy.
me and my friends beg you to add the persian (or at least arabic) language to this new mode, we realy need that and certainly all we donate you if its possible.
and i have an important question:
is it possible to downgrade to official 2.2 after installing this CM7 mod? and please put the answer on first page because i think its important for all to know about it.
thanks again. :)

ehsan_update
29-04-2011, 22:11
سلام دوستان
اولا منم گوشی رو آخرای اسفند از تبریز گرفتم با گارانتی 1 ساله شرکت جهان ارتباطات، آدرسش هم اینه: خ شریعتی(شهناز) - پایینتر از پاساژ ارگ - موبایل وحید. قیمت 450 ت. ( نمیدونم الان داره یا نه)
در مورد قطعات نمیدونم.
تا الان فقط 2.2 به طور رسمی اومده براش و یه 2.3.3 غیر رسمی که فعلا جای کار داره ولی خوبه بازم، احتمالش کمه 2.3 رسمی براش بیاد.
فارسی ساز هم میشه روش نصب کرد ولی فعلا یکم سخته.
آخر هم برای گوشی های 2 هسته ای باید حداقل 200 تومن دیگه پول بدی و چند ماه دیگه هم صبر کنی.
فعلا تو رنج قیمت 400 تا 440 به نظر من بهترینه.

mforce
30-04-2011, 01:19
دوستان من هم گوشیم 2.54 هستش نه به این شدتی که ماله این دوستمون شده ولی گاهه اوقات تاچ از کار

میوفته که باید گوشیو قفل کنم دوباره باز کنم تا درست شه گوشیم تا حالا تو اب ننداختم

ba maram
30-04-2011, 06:21
دوستان من هم گوشیم 2.54 هستش نه به این شدتی که ماله این دوستمون شده ولی گاهه اوقات تاچ از کار

میوفته که باید گوشیو قفل کنم دوباره باز کنم تا درست شه گوشیم تا حالا تو اب ننداختم

واسه منم اینطوری بود دقیقااااااااااااااااااااا اااااااااااا
اما تو آب انداختم همش از اون موقع میپره واسه خودش این ور اون ور ! فک کنم باید غزل خداحافظیرو براش بخونم:41: نه؟؟

fire159
30-04-2011, 09:13
دوستان یک توضیح واسه اون جریان 150% باتری که گفتم اول اینکه بذارین شارژ گوشی کاملا خالی بشه و گوشی خاموش بشه . بعد بزنین به شارژ تا عکس باتری بیاد که داره شارژ میشه . حدودا 80% که شارژ شد گوشی رو روشن کنین بدون اینکه از شارژر جدا کنین . وقتی گوشی روشن میشه 100% شارژ رو نشون میده ولی بعدش شروع میکنه بازم به شارژ شدن تا 143% ... جالبه :31:
راستی هادی خان من این لینک رام رو دیدم ولی نفهمیدم که این رام بیسش همون تی موبایله یا نه؟ چون اگه تی موبایل باشه 3g band میشه 850 و عملا 3g خواهد سوخت به قول خارجی ها dead 3g
مرسی والا از خود سازنش پرسیدم گفت مشکلی نداره :
و یک لینک هم برای 3g فیکس گذاشته

Originally Posted by fire159 thx dear
but im not t-mobile user
im in asia midle est
can i use Adlxmod Froyo for Defy 3.0
and is this beter than my previus 11-3.4.3 rom !!??

thx for your reply ..

and do u now when 2.2 officall is comig out from moto ?!

-----------------------------------------------------------------------
.You can flash my adlxmod 3.0 for Defy.it's froyo, with Motoblur abd it's fast.

Sent from my Defy running adlxmod using Tapatalk No problem, you can flash it anyway, it's not only for T-Mobile users. Once you have flashed it, you may need to flash also a 3g patch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا یا اینو میزنم یا همون سیانوژن 7 . باید ببینیم کدوم کاملتره و باگ کمتری داره .

راستی مهران جان واسه اینکه رام فلش بزنی نیازی به اینکه روت کنی نداری .

الان از سازنده رام cm7 هم سوال کردم ببینم رامش قابلیت ارتقا به 2.2 اصلی داره یا نه . ببینم جواباشون چیه بعد خودم فلش میزنم ببینم چی میشه .

fire159
30-04-2011, 10:22
سلام دوستان
به نظر من هنوز هم تو این رنج قیمت گوشی خیلی خوبیه . 2.2 براش میاد / 2.3 نمیاد
قطعات زیاد نیست اما اگر گارانتی دار بخری یا با خدمات پس از فروش بهتره .
خرابی خاصی نداره مگر اینکه ضربه شدشدی بخوره و ال سی دی بشکنه .
به نظرم از خیلی لحاظ حتی از دیزایر هم بهتره . مثلا" باطری خیلی قویتر و کیفیت ساخت . کیفیت مکالمه خیلی بهتر و ..
شما واسه خرید باید به بودجه ات هم نگاه کنی / دو هسته ای مثل آتریکس ممکنه یکی دو ماه دیگه بیاد حدود 700 تومان . البته الان هم میارن سفارشی 900 هزار .

ba maram
30-04-2011, 13:16
مرسی هادی جان...صبر میکنم منتظر خبرتم :11:

boys666
30-04-2011, 18:39
اینجا ورژن های جدید رام ها هست

fire159
01-05-2011, 09:36
یه آنتی ف یلتر معرفی کنین تا من این رام سیانوژن 7 رو دانلود کنم :19:

---- تو این مملکت که همش سانسوره :2:

boys666
01-05-2011, 10:59
یه آنتی ف یلتر معرفی کنین تا من این رام سیانوژن 7 رو دانلود کنم :19:

---- تو این مملکت که همش سانسوره :2:

از اینجا دانلود کن:

boys666
01-05-2011, 13:00
من دانلود کردم الان فلش میزنم ببینم چی میشه

boys666
01-05-2011, 13:12
هادی چی شد این قابلیت برگشت به رام 2.2 اصلی رو داره یا نه

boys666
01-05-2011, 14:26
بچه ها من نصب کردم اين رام رو معرکه هست حرف نداره و يه خبر خوب اين. رام از زبان فارسي کاملا پشتيباني ميکنه به زودي طريقه نصب رو ميزارم

ehsan_update
01-05-2011, 16:34
دوستان این رام CM7 که 2.3.3 هست قابلیت دانگرید به 2.2 رو هم داره ( قابل توجه آقا مسعود). پس نگران نباشید.:20:
دیروز جوابمو داد :

Hi mr Quarx
I realy want to thank you for porting CM7 on defy.
me and my friends beg you to add the persian (or at least arabic) language to this new mode, we realy need that and certainly all we donate you if its possible.
and i have an important question:
is it possible to downgrade to official 2.2 after installing this CM7 mod? and please put the answer on first page because i think its important for all to know about it.
thanks again
You can downgrade to official 2.2 after installing CM7 mod.
If the languages ​​officially supported by CM7, I'll add them.

ehsan_update
01-05-2011, 16:48
مواردی که با نصب رام 2.3.3 CM7 کار نمیکنند:

aGPS, FM-radio, 720p & WVGA Recording.
(که به نظرم زیاد مهم نیستن)

مواردی هم که بعد از نصب این رام کار میکنند:

Wifi, SD-Card, 3D, Auto-Brightness, LED, Photo Camera with Flash, Video Camera(H264), GSM/3G, Bluetooth +Headset + HID, Sensors, GPS(have bugs)

اگه واقعا اینطور باشه به نظرم ارزش نصب کردن رو داره چون واقعا سرعت گوشی رو میبره بالا! تو quadrant تا 2232 امتیاز گرفته که خیلی خیلی عالیه! و از گلکسی و نکسوس وان هم بیشتره!

*IN*
01-05-2011, 16:56
مواردی که با نصب رام 2.3.3 CM7 کار نمیکنند:

aGPS, FM-radio, 720p & WVGA Recording.
(که به نظرم زیاد مهم نیستن)

مواردی هم که بعد از نصب این رام کار میکنند:

Wifi, SD-Card, 3D, Auto-Brightness, LED, Photo Camera with Flash, Video Camera(H264), GSM/3G, Bluetooth +Headset + HID, Sensors, GPS(have bugs)

اگه واقعا اینطور باشه به نظرم ارزش نصب کردن رو داره چون واقعا سرعت گوشی رو میبره بالا! تو quadrant تا 2232 امتیاز گرفته که خیلی خیلی عالیه! و از گلکسی و نکسوس وان هم بیشتره!
معلوم نیست نسخه کاملش کی میاد؟؟؟

fire159
01-05-2011, 16:58
مبارکه مسعود خان
همونطور که احسان هم گفت بعد فلش این رام میشه به تمام رامهای رسمی و غیر رسمی 2.2 برگشت .

yes you can back to all 2.2 rom

فقط یک جا آپ کنید که بتونیم بگیریم . چون من با اون چیز پی ان هم نتونستم وصل بشم !

boys666
01-05-2011, 16:58
اره من دقت نکرده بودم این رام اصلا یه رام کامل نیست فقط یه پتچ اپدیت هست که روی رام 2.2 اعمال میشه من که این اپدیت رو کردم و رام خوبیه جالبه

ehsan_update
01-05-2011, 17:28
معلوم نیست نسخه کاملش کی میاد؟؟؟
زمانش رو نگفته ولی داره روش کار میکنه( طرف واقعا کارش درسته!)

اینجا یه طریقه نصب گفته به نظر زیاد سخت نمیاد::31:

1make sure your phone is charged
2. backup all your apps and data! (i recommend titanium backup)
3. flash this sbf with RSDlite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) as it is the one that Quarx (the developer of CM7 on the defy) is using
4. root using superoneclick (available here [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
5. download and install 2nd init boot (from here [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
6. download CM7 (here [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) and copy to your sd card
7. download Google apps (here [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and copy to your sd card
8. install 2nd init boot menu (using instructions inside app [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
9. boot into boot menu by pressing the vol down button when the blue LED lights up on boot up
10. go into custom recovery and wipe data/cache
11. go back to main custom recovery menu and select "install zip from sdcard" then go to "choose zip from sdcard"
12. select the cyanogenmod 7 zip
13. go back to recovery menu and repeat step 10, then select the Gapps zip and install (google apps)
14. go back to recovery menu and select reboot
15. when the blue LED lights up press vol down, and select 2nd init boot from the bootmenu.
16. ENJOY! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ba maram
01-05-2011, 17:37
آقا ترجمش سخته اگه مسعود هر چه سریعتر بیاد آموزش بده ممنونش میشم:11:

هادی اگه من این کارو کنم گوشیم به نظرت مشکلش حل میه؟؟

فرق روت با فلش و رام ریختن چیه؟؟(نخندید بلد نیستم خوب:13:)

با تشکر

boys666
01-05-2011, 18:14
بچه ها اول از همه از شماره ها و اس ام اس هاتون یه بک اپ بگیرید چون همه شماره ها و اس ام اس هاتون و برنامه های نصب شده پاک میشه.بعد باید گوشی رو خاموش کنید بعد از این که گوشی خاموش شد دکمه پاور به همراه دکمه ولوم پایین رو نگه دارید و بریدتو منو ریکاوری بعد که مثلث خطر ظاهر شد دکمه های ولوم بالا و پایین رو با هم نگه میدارید تا منو ظاهر بشه سپس wipe (cache and data) رو انجام میدید بعد گوشی رو ریست میکنید تا دوباره بیاد بالا حالا باید گوشی رو روت کنید بعد این برنامه رو نصب کنید

و واردش بشید و روی install 2ndinit recovery کلیک کنید بعد گوشی رو ریست کنید و موقعی که گوشی داره دوباره ریست میشه به محض اینکه لگو موتورولا رو دیدید دکمه ولوم پایین رو فشار میدید تا وارد منو بشید بعد از توی منو دوباره wipe data/cache را انجام بدید بعد روی گزینه اینستال update.zip کلیک کنید تا کار اپدیت رو انجام بده بعد از تمام شدن اپدیت گوشی رو ریست کنید تمام.
البته قبل از اینها باید فایل اپدیت رام رو روی مموری کارت کپی کنید و اسمش رو به update.zip تغییر بدید
اینم برنامه روت کردن:

توجه برای نصب این اپدیت باید رام گوشیتون 2.2 باشه.
و یه نکته دیگه اونم اینه که توی منو ریکاوری چون تاچ کار نمیکنه برای بالا پایین کردن روی گزینه ها و کلیک کردن روی اونها باید از دکمه های ولوم برای بالا پایین کردن و از دکمه پاور برای کلیک کردن استفاده کنید
برای روت کردن هم که فایلش رو گذاشتم از این اموزش هم میتونید استفاده کنید:

فقط بچه ها بعد از این که رام 2.3 رو ریختید و گوشی رو روشن کردید و بالا اومد باید برین توی منو defy baseband و از توی منو اون اون رامی رو که قبل از اعمال اپدیت رام 2.3 نصب کرده بودین انتخاب کنید تا مشکل انتن دهی نداشته باشید من اولش نمیدونستم کلی ور رفتم تا فهمیدم و مشکل انتن دهیم رفع شد یعنی مثلا من رامی که قبل از اعمال این اپدیت روی گوشیم نصب ببود رام JRDNEM_U3_3.4.3-3_SIGNED بود که از توی منو گذاشتم روی uk 34.0.3 تا مشکل انتن دهیم رفع شد

ba maram
01-05-2011, 18:47
مرسی مسعود جان
من تو XDA تازه عضو شدم ... وقتی میرم واسه دانلود این پیغام رو بهم میده...
چی کار کنم؟؟

boys666
01-05-2011, 18:53
باید حداقل ده پست گذاشته باشی تا بتونی دانلود کنی برو توی فروم های مختلف سایت xda و همین جوری الکی پست بزار ده تا که گذاشتی بهت اجازه میده که دانلود کنی از سایت ولی سعی کن پستهات با هم فرق داشته باشه تا سیستم بهت گیر نده

boys666
01-05-2011, 19:02
مبارکه مسعود خان
همونطور که احسان هم گفت بعد فلش این رام میشه به تمام رامهای رسمی و غیر رسمی 2.2 برگشت .

فقط یک جا آپ کنید که بتونیم بگیریم . چون من با اون چیز پی ان هم نتونستم وصل بشم !

شرمنده من اینترنتم اونقدر سرعتش زیاد نیست که بتونم 90 مگابایت رو اپلود کنم

ba maram
01-05-2011, 19:13
نشدش .... پست هم میخوام بزارم همون پیغام رو میده:19:
چی کار کنم؟؟؟

ehsan_update
01-05-2011, 19:21
نشدش .... پست هم میخوام بزارم همون پیغام رو میده:19:
چی کار کنم؟؟؟
جاهای مهم نمیزارن پست بدی!:31:
بهتر اینجور جاها پست بدی که مهم نیستن :

بعد برو تو این بخش و هر جا خواستی پست بزار :

boys666
01-05-2011, 19:29
اره یادم نبود بگم همه جا نمیتونی

fire159
02-05-2011, 10:25
شرمنده من اینترنتم اونقدر سرعتش زیاد نیست که بتونم 90 مگابایت رو اپلود کنم
روت کردن که لازم نداره ؟

beckham7
02-05-2011, 11:33
بچه ها چطور از مارکت میتونم دانلود کنم وی پی ان دارم اما هر وقت میخام دانلود کنم پیام ساین میده اکانتم درست کردم مشکل کجاست؟؟

ba maram
02-05-2011, 11:48
اینم برنامه روت کردن:

اکنتم تو ایکس دا درست شد:31:
کدوم رو دانلود کنم مسعود جان؟؟؟

boys666
02-05-2011, 12:06
اخری رو دانلود کن مهران جان البته اگر کار نکرد و روت نشد 1.7 رو دانلود کن

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

روت کردن که لازم نداره ؟

چرا روت میخواد چون برای نصب 2ndinit recovery باید روت باشه گوشیتون
حالا خیلی هم سخت که نیست هادی جان این نسخه 1.9 که جدید اومده قابلیت آن روت هم داره سه سوته روت میکنه براتون

ehsan_update
02-05-2011, 12:14
در ضمن یه آپدیت جدید هم دیشب اضافه شد که radio fm , sensor رو هم فیکس کردن! :27:
عالیه! فقط 720p video recording مونده که اونم برای اونایی که لنز دوربینشون قرمز رنگه قراره حل بشه!:18: مال من که سبزه. از دوستان کسی هست که دیفایشون لنزش قرمز باشه؟ ( خوش به حالش) :31:

boys666
02-05-2011, 12:18
من که یه مشکل توی این رام دیدم اونم اینه که تنظیم اوتوماتیک نور صفحه نمایشش کار نمیکنه

fire159
02-05-2011, 12:31
اکنتم تو ایکس دا درست شد:31:
کدوم رو دانلود کنم مسعود جان؟؟؟
مبارکه :31:
آخرین ورژن رو بگیر 1.9.1 zip

boys666
02-05-2011, 13:49
اینم یه رام عربی:

boys666
02-05-2011, 13:54
فقط بچه ها بعد از این که اون رام 2.3 رو ریختید و گوشی رو روشن کردید و بالا اومد باید برین توی منو defy baseband و از توی منو اون اون رامی رو که قبل از اعمال اپدیت رام 2.3 نصب کرده بودین انتخاب کنید تا مشکل انتن دهی نداشته باشید من اولش نمیدونستم کلی ور رفتم تا فهمیدم و مشکل انتن دهیم رفع شد یعنی مثلا من رامی که قبل از اعمال این اپدیت روی گوشیم نصب ببود رام JRDNEM_U3_3.4.3-3_SIGNED بود که از توی منو گذاشتم روی uk 34.0.3 تا مشکل انتن دهیم رفع شد

ehsan_update
02-05-2011, 16:38
فقط بچه ها بعد از این که اون رام 2.3 رو ریختید و گوشی رو روشن کردید و بالا اومد باید برین توی منو defy baseband و از توی منو اون اون رامی رو که قبل از اعمال اپدیت رام 2.3 نصب کرده بودین انتخاب کنید تا مشکل انتن دهی نداشته باشید من اولش نمیدونستم کلی ور رفتم تا فهمیدم و مشکل انتن دهیم رفع شد یعنی مثلا من رامی که قبل از اعمال این اپدیت روی گوشیم نصب ببود رام JRDNEM_U3_3.4.3-3_SIGNED بود که از توی منو گذاشتم روی uk 34.0.3 تا مشکل انتن دهیم رفع شد
راستی مشکل پریدن آنتن و نشناختن باتری که قبلا داشتی با این رام حل شد؟
اگه امکان داره GPS رو امتحان کن ببین چطور کار میکنه و با quadrant هم یه بنچمارک برامون بزار ببینیم واقعا 2200 امتیاز میاره؟ :46:
دستت طلا :11:

boys666
02-05-2011, 16:46
مشکل انتن فعلا که نداشتم توی این رام. ولی مشکل باطری همچنان هست

*IN*
02-05-2011, 17:05
این باطری ها به دیفای میخوره؟؟؟

boys666
02-05-2011, 17:45
اینم امتیاز گوشی من بعد از نصب این رام:

ehsan_update
02-05-2011, 18:11
عالیه! البته تو xda با اورکلاک سی پی یو تا 2230 رسوندن :5:

fire159
02-05-2011, 19:11
اخری رو دانلود کن مهران جان البته اگر کار نکرد و روت نشد 1.7 رو دانلود کن

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

چرا روت میخواد چون برای نصب 2ndinit recovery باید روت باشه گوشیتون
حالا خیلی هم سخت که نیست هادی جان این نسخه 1.9 که جدید اومده قابلیت آن روت هم داره سه سوته روت میکنه براتون

میدونم سخت نیست . فقط هنوز نتونستم sdk رو از جایی دانلود کنم . یک سایت بود که دالود کامل نمیتونستم بکنم . و مراحل روت کردن بدون اون کامل نمیشه .

boys666
02-05-2011, 19:19
منظورت چیه نیازی به چیزی نداری که فقط SuperOneClick v1.9.1 رو دانلود کن بعد اجراش کن وشروع میکنه به روت کردن فقط باید تیک usb debugging رو فعال کنی بعد دیگه گوشی روت میشه
البته باید درایور موتورولا رو هم نصب کنی
اینم اموزش تصویری:

ba maram
02-05-2011, 19:42
داش مسعود من وقتی ولم بالا پایین رو وقتی که مثلث خطر میاد میزنم چیزی عمل نمیکنه....
مشکل از چیه؟؟
3و4 بار امتحان کردم اما جواب نداد

boys666
02-05-2011, 20:16
باید ولوم بالا و پایین رو همزمان با هم فشار بدی نه این که یکی یکی فشار بدی.

خوب اگر نشد شما به این صورت عمل کن:

از توی خود گوشی wipe رو انجام بده بعد گوشی رو روت کن بعد این برنامه رو نصب کن

و واردش شو و روی install 2ndinit recovery کلیک کن بعد گوشی رو ریست کن و موقعی که گوشی داره دوباره ریست میشه به محض اینکه لگو موتورولا رو دیدید دکمه ولوم پایین رو فشار میدید تا وارد منو بشید بعد از توی منو دوباره wipe data/cache را انجام بدید بعد روی گزینه اینستال update.zip کلیک کنید تا کار اپدیت رو انجام بده بعد از تمام شدن اپدیت گوشی رو ریست کنید تمام.
البته قبل از اینها باید فایل اپدیت رام رو روی مموری کارت کپی کنید و اسمش رو به update.zip تغییر بدید
اینم برنامه روت کردن:

توجه برای نصب این اپدیت باید رام گوشیتون 2.2 باشه.
و یه نکته دیگه اونم اینه که توی منو ریکاوری چون تاچ کار نمیکنه برای بالا پایین کردن روی گزینه ها و کلیک کردن روی اونها باید از دکمه های ولوم برای بالا پایین کردن و از دکمه پاور برای کلیک کردن استفاده کنید
برای روت کردن هم که فایلش رو گذاشتم از این اموزش هم میتونید استفاده کنید:

فقط بچه ها بعد از این که رام 2.3 رو ریختید و گوشی رو روشن کردید و بالا اومد باید برین توی منو defy baseband و از توی منو اون اون رامی رو که قبل از اعمال اپدیت رام 2.3 نصب کرده بودین انتخاب کنید تا مشکل انتن دهی نداشته باشید من اولش نمیدونستم کلی ور رفتم تا فهمیدم و مشکل انتن دهیم رفع شد یعنی مثلا من رامی که قبل از اعمال این اپدیت روی گوشیم نصب ببود رام JRDNEM_U3_3.4.3-3_SIGNED بود که از توی منو گذاشتم روی uk 34.0.3 تا مشکل انتن دهیم رفع شد

hamed_zoho
02-05-2011, 21:19
رام 2.2 رسمی برای ما مگه اومده؟؟؟منظورم برای کشورهای شرقیه کلن...

boys666
02-05-2011, 21:26
نه هنوز خیر سرشون

hamed_zoho
02-05-2011, 21:49
2.2 کدوم رامشو نصب کنم که بعد 2.3 بریزم؟؟

ba maram
02-05-2011, 21:58
2.2 کدوم رامشو نصب کنم که بعد 2.3 بریزم؟؟

چرا این کارو میکنی؟؟؟مگه نمیشه 2.3 رو بریزی یک دفعه؟؟

hamed_zoho
02-05-2011, 22:02
بچه ها نوشتن که حتما باید 2.2 اول باشه ولی من زیاد وارد نیستم تو اینکه چی بریزم میترسم یه 2.2 نصب کنم گوشی قاط بزنه....

ba maram
02-05-2011, 23:16
بچه ها از این طرق میشه روت کرد؟؟

fire159
03-05-2011, 16:25
من گوشی رو روت کردم و defy2ndinit رو هم نصب کردم و اجرا کردم و رفتم تویه منوش . اما اونجا فایل update.zip رو انتخاب میکنم بعد چند ثانیه aborted میزنه . یعنی میتونه مشکل از فایل باشه که دانلود کردم !!؟؟
چونکه 93 مگابایت رو حدود 4ساعت طول کشید تا دانلود کردم با چیز پی ان .
الانم اومدم کافی نت که دوباره cm7 رو دان کنم نشد . سرعت کافی نت هم جواب نداد . :2:

یه بنده نیکوکار گیر میاد که این رو تو 4share آپ کنه چون اونجا دانلود کردن راحت تره . یا اگر دانلود کرده ایمیل کنه برام به hadi59b@gmail.com :11:
روت کردنش هم با این ورژن 1.9.1 خیلی راحت شده . چون قبلا" به sdk هم نیاز بود . اما الان نه .
مهران
برای روت کردن فقط برنامه رو بگیر و روی کامپیوتر نصب کن . بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و برنامه سوپر وان کلیک رو اجرا کن .
برنامه شروع به کار میکنه ......
بعد یک جا استپ میشه و مینویسه waiting for device یعنی در انتظار گوشی . الان باید شما بری تو منوی تنظیمات setting ----- applications ----- development و تیک مربوط به usb debugging رو فعال کنی یا روشن کنی .
بعد از چند کامپیوتر گوشی رو میشناسه و بعدش برنامه سوپر وان کلیک روی کامپیوتر به روت کردنش ادامه میده و تمام میشه . و در آخر میخواد که برنامه superuser رو هم نصب کنه که تایید میکنی و تمام میشه .
خیلی راحته .
فقط موتورولا درایور رو قبل از این کارا نصب کن از همون آدرس که بهت گفتم قبلا"

boys666
03-05-2011, 19:07
هادی جان از اینجا دانلود کن:

mInI_ClockEr
03-05-2011, 20:07
ببخشیدورژن 2.3 اندروئید روش نصب میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
و همین طور روی مدل بکفلیپ نصب میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟

ba maram
03-05-2011, 21:30
من گوشی رو روت کردم و defy2ndinit رو هم نصب کردم و اجرا کردم و رفتم تویه منوش . اما اونجا فایل update.zip رو انتخاب میکنم بعد چند ثانیه aborted میزنه . یعنی میتونه مشکل از فایل باشه که دانلود کردم !!؟؟
چونکه 93 مگابایت رو حدود 4ساعت طول کشید تا دانلود کردم با چیز پی ان .
الانم اومدم کافی نت که دوباره cm7 رو دان کنم نشد . سرعت کافی نت هم جواب نداد . :2:

یه بنده نیکوکار گیر میاد که این رو تو 4share آپ کنه چون اونجا دانلود کردن راحت تره . یا اگر دانلود کرده ایمیل کنه برام به hadi59b@gmail.com :11:
روت کردنش هم با این ورژن 1.9.1 خیلی راحت شده . چون قبلا" به sdk هم نیاز بود . اما الان نه .
مهران
برای روت کردن فقط برنامه رو بگیر و روی کامپیوتر نصب کن . بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و برنامه سوپر وان کلیک رو اجرا کن .
برنامه شروع به کار میکنه ......
بعد یک جا استپ میشه و مینویسه waiting for device یعنی در انتظار گوشی . الان باید شما بری تو منوی تنظیمات setting ----- applications ----- development و تیک مربوط به usb debugging رو فعال کنی یا روشن کنی .
بعد از چند کامپیوتر گوشی رو میشناسه و بعدش برنامه سوپر وان کلیک روی کامپیوتر به روت کردنش ادامه میده و تمام میشه . و در آخر میخواد که برنامه superuser رو هم نصب کنه که تایید میکنی و تمام میشه .
خیلی راحته .
فقط موتورولا درایور رو قبل از این کارا نصب کن از همون آدرس که بهت گفتم قبلا"

مرسی هادی جان...خیلی ساده و آسون توضیح دادی ....
یعنی نیاز به خاموش کردن+ولم پایین نیست؟؟
متشکرم
نصب آپدیت (2.3.3) رو چطوریه؟؟؟
اگه اینم کامل توضیح بدی ممنون میشن بچه ها (راه مسعود خیلی سخت بود :41: چیزی نفهمیدم)... چون خیلیا نیاز به آموزش دارن واقعا آموزشش نیاز هست که به صورت پایه ای و آسون گفته بشه(علی الخصوص من که گوشیم روانیم کرده:41::31:)

fire159
04-05-2011, 07:29
اتفاقا" مهران جان من همون کاری که آقا مسعود گفته بود رو کردم :20: . یه کم توضیحاتشو ساده کردم .
حالا اگر روت کردی و برنامه superuser به لیست برنامه های گوشیت اضافه شد بگو . اون هم خیلی ساده هست اصلا" نترس :46:
خاموش کردن و بعد روشن کردن + ولم پایین مال مراحل بعدی هست و کاری به روت کردن نداره .

---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:27 AM ----------

ببخشیدورژن 2.3 اندروئید روش نصب میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
و همین طور روی مدل بکفلیپ نصب میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟
دیفای رو الان ما داریم به 2.3 البته غیر رسمی فلش میزنیم .
بک فلیپ هم 2.1 رسمی داره . 2.2 هم غیر رسمی باید براش باشه .

hamed_zoho
04-05-2011, 10:03
من گوشیم با super one click روت نمیشه مشکل از چیه...همه مراحل و انجام میده اما آخرش faild مینویسه...از کجا بفهمم الان گوشیم روت شده یا نه؟؟؟

fire159
04-05-2011, 10:25
من گوشیم با super one click روت نمیشه مشکل از چیه...همه مراحل و انجام میده اما آخرش faild مینویسه...از کجا بفهمم الان گوشیم روت شده یا نه؟؟؟
با سوپر وان کلیک 1.9.1 راحت روت میشه .
توضیحاتشو صفحه قبل پست آخر گذاشتم . وقتی روت میشه برنامه سوپر یوزر به برنامه ها اضافه میشه .
اگر 1.9.1 بهت کار نداد با بالایی هاش تست کن . 1.7

ba maram
04-05-2011, 12:02
منم همین مشکل حامد رو دارم
این پیغام رو میده! من همyes زدم و هم no اما بازم fail میشه
مشکل از ورژنهsuper one click نیست؟؟

fire159
04-05-2011, 15:31
اگر از مرحله waiting for device میگذره نباید مشکلی پیش بیاد .
ممکنه از ویندوزت باشه ؟
با یک کامپیوتر دیگه تست کن ببین چی میشه

boys666
04-05-2011, 16:57
نسخه 1.5 این برنامه رو از اینجا تست کنید باید جواب بده

fire159
04-05-2011, 18:37
من هنوز نتونستم رام رو دانلود کنم |!!
به 3 تا کافی نت سپردم که برام بگیرن و خبرم کنن :13:
فعلا" روت کردیم تا بعد بینیم بالاخره این رام میرسه بهمون یا نه . کسی میتونه تو رپیدشیر دانلود کنه . چون کافی نتیه میگفت اون ظاهرا" شیلتر نیست >

choory
04-05-2011, 18:52
من هنوز نتونستم رام رو دانلود کنم |!!
به 3 تا کافی نت سپردم که برام بگیرن و خبرم کنن :13:
فعلا" روت کردیم تا بعد بینیم بالاخره این رام میرسه بهمون یا نه . کسی میتونه تو رپیدشیر دانلود کنه . چون کافی نتیه میگفت اون ظاهرا" شیلتر نیست >

سلام هادی جان

این رامی که میخواهی دانلود کنی حجمش چقدر هست؟
لینک بده برات دانلود میکنم بعد بیا ازم بگیر.

ترجیحا از یکی از آپلود سنتر های زیر باشه

RapidShare
MediaFire
FileSoniC
MegaUpload
FileServe
HotFile
4Shared

اگر این لینک 93 مگابایتی که صفحه قبل (لینک زیر) هست که 10-15 دقیقه دانلودش بیشتر طول نمیکشه.میتونی همین امشب هم بیای ازم بگیری.

ba maram
04-05-2011, 18:54
من تونستم با ورژن 1.5 روت کنم...مرسی مسعود
هادی واسه من سرعش پایینه والا برات آپ میکردم
اگه تهرانی میخوای قرار بزاریم بهت برسونمش

fire159
04-05-2011, 20:46
سلام هادی جان

این رامی که میخواهی دانلود کنی حجمش چقدر هست؟

اگر این لینک 93 مگابایتی که صفحه قبل (لینک زیر) هست که 10-15 دقیقه دانلودش بیشتر طول نمیکشه.میتونی همین امشب هم بیای ازم بگیری.

آره همینه . 93 مگابایت بیستر نیست . اما خودم 3 بار با اینرنت شرکت تست کردم 3-4 ساعت طول کشید و آخرش هم درست دانلود نمیشد .
کافی نت ها هم همینطور .
چون از انتی ف یلتر و v - p -n استفاده میکردم خیلییییی سرعت کم میشه . اگر بتونی بگیری من فردا شب میام ازت میگیرم :11:

fire159
04-05-2011, 21:12
من تونستم با ورژن 1.5 روت کنم...مرسی مسعود
هادی واسه من سرعش پایینه والا برات آپ میکردم
اگه تهرانی میخوای قرار بزاریم بهت برسونمش
مرسی مهران . حالا که روت کردی . کم کم شروع کن به فلش زدن رام جدیدت .
آموزش کاملشو تو کلوپ موتورولا میزارم .

Arash0065
04-05-2011, 21:14
آره همینه . 93 مگابایت بیستر نیست . اما خودم 3 بار با اینرنت شرکت تست کردم 3-4 ساعت طول کشید و آخرش هم درست دانلود نمیشد .
کافی نت ها هم همینطور .
چون از انتی ف یلتر و v - p -n استفاده میکردم خیلییییی سرعت کم میشه . اگر بتونی بگیری من فردا شب میام ازت میگیرم :11:

ببینید با این لینک مشکلتون حل میشه ؟

fire159
04-05-2011, 21:30
ببینید با این لینک مشکلتون حل میشه ؟

لینک های شما همیشه کار داده آرش خان
مرسی
فردا دانلود میکنم ببینم چی میشه
دوستان این آموزش آپدیت رو کامل و مفصل گذاشتم تو کلوپ موتورولا :

ba maram
04-05-2011, 21:32
مرسی مهران . حالا که روت کردی . کم کم شروع کن به فلش زدن رام جدیدت .
آموزش کاملشو تو کلوپ موتورولا میزارم .

مرسی هادی جان...
رفتم دیدم...خیلی توضیحات خوب و کامل بود... مرسی

ba maram
04-05-2011, 21:50
بچه ها من رام 2.3.3 رو دانلود کردم ! الان باید رادیو کار نکنه! لینک جدا واسه دانلود کردن نداره که رادیوشم اوکی شه...چون 2.3.4 رادیو رو هم گذاشته ! حال دانلود 98 مگ نیست:41:

choory
04-05-2011, 22:22
کافی نت ها هم همینطور .

برات دانلود کردم.هر وقت خواستی بیا بگیر. تا ما هم این defy را از نزدیک ببینیم : دی

vafa1353
04-05-2011, 22:26
سلام دوستان چند سال پيش من يه گوشي پاناسونيك X800 ديدم كه واقعا محشر بو و با وجود قيمت بالا اون رو خريدم كه در زمان خودش گوشي واقعا عالي بود و هركي ميديد كف ميكرد ولي متاسفانه بعد از مدتي باطريش خراب شد و به دليل نبود قطعات و گارانتي و اين جور چيزا مجبور شدم بزارمش كنار كه هنوز بعد از 5 سال روي ميزم هست و حسرتش به دل...جالا بدجور عاشق اين ديفاي شدم و ميخوام بخرمش ولي ميترسم به درد ديرين دچار بشم .....از دوستاني كه اين گوشي رو گرفتن درخواست ميكنم صادقانه من رو راهنمايي كنيد كه با وجود نبود قطعات و پشتيباني پس از فروش اين گوشي رو بگيرم يا يكي از گوشي هاي (موزارت7 ياديزاير اس) و مد نظر داشته باشيد كه صفحه 3.7 مد نظرم است چون از گوشي هاي بزرگتر متنفرم.....ممنون و ببخشيد كه طولاني شد...

Hamid_pro
05-05-2011, 07:17
کسی یه رام 2.2 خوب سراغ داره که رو 2.59 جواب بده ؟ این رام 3.4.2_74-Stock.KR_BLUR.sbf دانگرید هم میشه ولی متاسفانه روی 2.51 به بالا نصب نمیشه.
از رامهای کاستومی که استفاده کردید کدوم بهتر بوده؟

fire159
05-05-2011, 08:18
سلام دوستان چند سال پيش من يه گوشي پاناسونيك X800 ديدم كه واقعا محشر بو و با وجود قيمت بالا اون رو خريدم كه در زمان خودش گوشي واقعا عالي بود و هركي ميديد كف ميكرد ولي متاسفانه بعد از مدتي باطريش خراب شد و به دليل نبود قطعات و گارانتي و اين جور چيزا مجبور شدم بزارمش كنار كه هنوز بعد از 5 سال روي ميزم هست و حسرتش به دل...جالا بدجور عاشق اين ديفاي شدم و ميخوام بخرمش ولي ميترسم به درد ديرين دچار بشم .....از دوستاني كه اين گوشي رو گرفتن درخواست ميكنم صادقانه من رو راهنمايي كنيد كه با وجود نبود قطعات و پشتيباني پس از فروش اين گوشي رو بگيرم يا يكي از گوشي هاي (موزارت7 ياديزاير اس) و مد نظر داشته باشيد كه صفحه 3.7 مد نظرم است چون از گوشي هاي بزرگتر متنفرم.....ممنون و ببخشيد كه طولاني شد...
دوست عزیز شما موتورولا رو با پاناسونیک مقایسه میکنی !!؟؟
موتورولا در کیفیت همیشه اول بوده و هست .

fire159
05-05-2011, 16:26
دوستان بالاخره به 2.3 آپدیت کردم . خیلی خوبه .
از همون روش که گذاشتم و قبلا" هم صحبتش رو کردیم انجام بدین . هیچ مشکلی نیست .
نصب کنید و حالشو ببرید

boys666
05-05-2011, 16:35
مبارکه هادی جان defy baseband رو گذاشتی روی رامی که قبل از اپدیت به 2.3 نصب بود روی گوشیت؟
من که حتی اون پریدن انتن وریست شدن های خود به خودی گوشیم هم توی این رام رفع شده خدارو شکر

fire159
05-05-2011, 16:39
آره مسعود جان . مرسی
بیس باند رو روی france 2.21.0 گذاشتم . بقیش فکر نکنم کار بده
خدا رو شکر مشکل تو هم حل شد .
رام جالبیه . فعلا" که خوشم اومده ازش .

boys666
05-05-2011, 16:51
کسی یه رام 2.2 خوب سراغ داره که رو 2.59 جواب بده ؟ این رام 3.4.2_74-Stock.KR_BLUR.sbf دانگرید هم میشه ولی متاسفانه روی 2.51 به بالا نصب نمیشه.
از رامهای کاستومی که استفاده کردید کدوم بهتر بوده؟

شمارام 2.2 ورژن 3.4.3.11 رودانلود کن رام خوبیه:

vafa1353
05-05-2011, 17:04
دوست عزیز شما موتورولا رو با پاناسونیک مقایسه میکنی !!؟؟
موتورولا در کیفیت همیشه اول بوده و هست .

دوست عزيز بنده مقايسه نكردم ميخواستم به خاطر كمبود قطعه به مشكل بر نخورم...با مطالعه كامل اين تاپيك و راهنمايي اساتيد با دست پر و اطلاعات كامل رفتم علائدين و با كلي گشتن تو طبقات قيمتهاي 530 و 470 و430 پيدا كردم كه يه نفر همكف گفت چند قيمت داري گفتم 410 و اونم گفت 405 ميدم بهت كه به شرط فارسي بودن گرفتمش....واقعا عاليه و ممنون...
حالا اگر كار خاصي بايد روش انجام بدم ممنون ميشم بهم بگيد....روش كيبورد فارسي و كلي برنامه و بازي هست كه نميدونم اورجيناله يا طرف ريخت...گير داده بود كه 100 ميگيرم ست آپ كنم و غيره كه گفتم هيچي نميخوام...تازه رمش رو هم برداشته بود كه با قاطعيت گفتم رم 2 گيگ بايد داشته باشه كه اونم داد...واقعا اگر توصيه شما دوستان رو اينجا نخونده بودم كلي سرم كلاه ميرفت....از همگي دوستاني كه تو اين تاپيك وقت گذاشن سپاسگزارم.
:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:

boys666
05-05-2011, 17:23
اینقدر پایین بهت داده بایدیکم شک کنی من همیشه گفتم اگر جایی رفتی و زیر قیمت همه جا بهت داد شک کن دوست عزیز همه چیزش رو خوب چک کن مشکلی نداشته باشه اول چند بار ریستش کن ببین مشکلی نداره

vafa1353
05-05-2011, 18:14
مشكلي كه نديدم توش و كاملا سالمه طرف حتي بلد نبود روشنش كنه....رفت از همون طبقات بالا گرفت و اول هم يه مدل كيبورد دار آورد كه گفتم اين نيست و دوباره رفت ديفاي گرفت...طبقه 6 يكي 410 هم قيمت داد ولي چون نميدونست فارسي داره يا نه نگرفتم....مطمئن باشيد وقتي 410 به من ميداد به همكار خيلي كمتر ميده...در ضمن فكر كنم به خيال اينكه رمش رو بر ميداره و پول نرم افزار ميگيره وارد گود شد چون آخر سر كلي شاكي شد كه 20 زير قيمت بهت دادم تازه رم ه ميخواي ؟هر چي هم كه بهت ميگيم ميگي نه نميخوام....:27:
حالا يه سوال
با اينكه كيبورد فارسي داره ولي وقتي سايتهاي فارسي رو باز ميكنم نوشته ها مستطيلي ميشه و حتي تو تنظيمات بروزر روي يونيكد گذاشتم ولي باز هم درست نشد...اس ام اس فارسي رو خوب نشون ميده ولي تو نت نه....راهي هست درستش كنم؟؟؟
و اينكه اگه بخوام به 2.2 رسمي آپ كنم بايد روت كنم و از كدو روش استفاده كنم؟؟ممنوم

ba maram
05-05-2011, 18:56
سلام...مبارکه
ببین تو زباناش عربی هست ! اگه هست باید نشون بده
رام 2.2 رسمی نیومده....شما بهتره همین 2.3 که هادی جان تو تاپیک مختص خودش آموزش داده رو بریزی

vafa1353
05-05-2011, 19:18
سلام...مبارکه
ببین تو زباناش عربی هست ! اگه هست باید نشون بده
رام 2.2 رسمی نیومده....شما بهتره همین 2.3 که هادی جان تو تاپیک مختص خودش آموزش داده رو بریزی

سلام ممنون
عربي نداره و ورژن هم 2.59 است
مطمئني؟؟؟چند تا پست تو اين تاپيك ديدم كه گفته بودن 2.2 رسمي اومده كه...

ba maram
05-05-2011, 19:42
سلام ممنون
عربي نداره و ورژن هم 2.59 است
مطمئني؟؟؟چند تا پست تو اين تاپيك ديدم كه گفته بودن 2.2 رسمي اومده كه...

خوب ورژن 2.54.0 عربی داره و گوشیت نباید وب فارسی باز کنه قاعدتا
اگه بود من خودم دانلودش میکردن...همون 2.3 رو بریز ! چیز خفتیه:8:

boys666
05-05-2011, 20:08
نه اقا هیچی روش نریزی اگر بلد نیستی

*IN*
05-05-2011, 20:17
اقا این پست منو تو اون تاپیک آپدیت جواب میدید؟؟؟؟
با این دوربین720 فیلم میگیره؟؟؟

چه جوری بک اپ بگیرم؟؟؟
لینک 2ndinit رو هم اگه بزارید ممنون میشم...

fire159
05-05-2011, 21:23
اقا این پست منو تو اون تاپیک آپدیت جواب میدید؟؟؟؟
با این دوربین720 فیلم میگیره؟؟؟
جواب رو همونجا دادم .
دوربین رو هنوز ندیدم 720 شده یا نه ؟؟

اما ای رام خودش زبان عربی داره و نیازی به فارسی سازی نباید باشه . هنوز باهاش وب فارسی چک نکردم ببینم اونجا هم اکی هست یا نه ؟

@ vafa1353
مبارکتون باشه . قیمت خیلی خوبی خریدی .

vafa1353
05-05-2011, 22:25
جواب رو همونجا دادم .
دوربین رو هنوز ندیدم 720 شده یا نه ؟؟

اما ای رام خودش زبان عربی داره و نیازی به فارسی سازی نباید باشه . هنوز باهاش وب فارسی چک نکردم ببینم اونجا هم اکی هست یا نه ؟

@ vafa1353
مبارکتون باشه . قیمت خیلی خوبی خریدی .
ممنون دوست عزيز...راستش يگي از دوستان اينجا يه پست زده بود كه اگه از شما پرسيدن چند قيمت داريد بگيد 410 كه اين رو گفتم و گرفت...:31:

ehsan_update
05-05-2011, 22:39
یه خبر مهم برای دوستانی که قصد آپدیت دارن:
رام سیانوژن 7 که 2.3.3 بود به 2.3.4 ارتقا پیدا کرد و الان آپدیت Beta 5 آماده دانلود کردنه!!!! :18:
منبع :

پ.ن به نظر من اگه مشکلی با گوشی ندارید فعلا دست نگه دارید و آپدیت نکنید چون این یارو Quarx داره به شدت روش کار میکنه تا نواقص این رام به حداقل برسه ( در عرض کمتر از 1 ماه 5 تا آپدیت داده بیرون!!!! )
الان فقط فیلمبرداری 720p و aGPS کار نمیکنند و برای بعضی افراد هم wifi و gps و ندرتا میکروفون گوشی کمی مشکل داره.
من که 1 ماه دیگه هم صبر میکنم تا کامل شه. :8:

*IN*
05-05-2011, 22:50
کسایی که دسترسی به مارکت دارن میتونن اینو دانلود/آپ کنن؟؟؟

حالا که داریم جینجر برد میریزم اوور کلاکم کنید که دیگه...

beckham7
05-05-2011, 23:19
رام سیانوژن 7 که 2.3.3 بود به 2.3.4 ارتقا پیدا کرد و الان آپدیت Beta 5 آماده دانلود کردنه!!!! :18:
منبع :

پ.ن به نظر من اگه مشکلی با گوشی ندارید فعلا دست نگه دارید و آپدیت نکنید چون این یارو Quarx داره به شدت روش کار میکنه تا نواقص این رام به حداقل برسه ( در عرض کمتر از 1 ماه 5 تا آپدیت داده بیرون!!!! )
الان فقط فیلمبرداری 720p و aGPS کار نمیکنند و برای بعضی افراد هم wifi و gps و ندرتا میکروفون گوشی کمی مشکل داره.
منم با احسان جان موافقم صبر میکنم تا تکمیل بشه بعد دست به خرابکاری میزنم
یا اباد ابادش میکنم یا خراب خراب:31:
البته دلیل اصلیش این اینترنت مسخره زپرتیه بی صاحب اشغال که انشاله نابود بشه نباشه بهتر بودنشه ):2:مگه میشه باش هروقت لازم بود دانلود کرد مجبورم صبر کنم تا اگه تکمبل تکمبل شدو جواب داد منم یه دو سه روز بشیم دانلود کنم :19:

---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------

خوش به حالتون که یکم اینترنت دارین
به دوست جدیدمونم که گوشیو خرید تبریک میگم

Hamid_pro
06-05-2011, 07:29
رام (Official french rom 3.4.2-164 (froyo 2.2.2 هم که فکر میکنم نسبتا جدیده امادست و دانگرید هم می شه. رام خوبیه اگه کسی دنبال فرویو رسمی میگرده:

fire159
06-05-2011, 11:11
یک خوبی دیگر این رام زبان عربی داشتن هست . چون حتی منوها هم عربی میشن .
حالا باید رام بالا رو هم ببینیم میشه فلش زد یا نه .

ehsan_update
06-05-2011, 12:17
به نظر من همه بچه های دیفای دار برن توی xda عضو بشن و از Quarx بخوان که تو آپدیت بعدی زبان فارسی رو هم به رام 2.3.4 اضافه کنه.
من 2 بار براش پیام دادم و بهش وعده دادم که حتما بهش Donate میکنم اگه فارسی بزاره :31::21:

یک خوبی دیگر این رام زبان عربی داشتن هست . چون حتی منوها هم عربی میشن .
حالا باید رام بالا رو هم ببینیم میشه فلش زد یا نه . منظورت کدوم رام بود هادی جون؟
راستی دوستانی که 2.3.3 ریختن لطفا امتحان کنن ببینن سایت های فارسی رو با براوزر گوشی یا هر براوزر دیگه ای مثل اوپرا میشه بدون مشکل دید؟
مرسی:10:

boys666
06-05-2011, 14:23
بله نشون میده مشکلی ازبابت فارسی نداره

hamed_zoho
06-05-2011, 14:42
خیلی ببخشید این سوالو میکنم چون من تا حالا همیشه گوشی سیمبین داشتم..میخواستم ببینم sbf و nandroid یعنی چی به چی میگن.؟

beckham7
06-05-2011, 15:46
اخر نفهمیدیم این سیانوژن اپدیت هستش یا رام جدید؟ چون یکی از دوستان گفته بود این فقط یک اپدیت هستش
اگه اپدیت باشه که شاید چون دوستان رو رام 2.2 زبان فارسی ریخته باشن الان واسه فارسی مشکل نداره یعنی احتمال داره کسی که 2.2 ریخته و فارسی ساپورت نمیکنه اینم اپدیت کنه همون مشکل داشته باشه شایدم خودش فارسی ساپورت کنه

ehsan_update
06-05-2011, 22:35
دوستانی که CM7 رو دیفای نصب کردن لطفا نظراتشون رو بگن. مشکلات این رام چیه؟ خوبی هاش چیه؟ بازی ها و برنامه های مختلف روش نصب میشه یا نه؟

مهران جان مشکل هنگ کردن گوشیت با این رام حل شد؟

*IN*
07-05-2011, 11:09
کسایی که دسترسی به مارکت دارن میتونن اینو دانلود/آپ کنن؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا که داریم جینجر برد میریزم اوور کلاکم کنید که دیگه...

اقا کسی اینو نگرفت؟؟؟؟؟؟

ba maram
07-05-2011, 12:28
دوستانی که CM7 رو دیفای نصب کردن لطفا نظراتشون رو بگن. مشکلات این رام چیه؟ خوبی هاش چیه؟ بازی ها و برنامه های مختلف روش نصب میشه یا نه؟

مهران جان مشکل هنگ کردن گوشیت با این رام حل شد؟

احسان جان من رام 2.2 که هادی گذاشته تو آموزش نصب رام و فلش کردن رو 2 بار دانلود کردم اما رو 94% و 92% گیر کرد ... گیر یه رام 2.2 مطمعنم:5:
کسی میزاره یه لینک مطمعن از رام 2.2 رو؟
ممنون

*IN*
07-05-2011, 13:35
کرک شده نسخه جدید powerAMP نیومده؟؟؟

boys666
07-05-2011, 14:46
اخر نفهمیدیم این سیانوژن اپدیت هستش یا رام جدید؟ چون یکی از دوستان گفته بود این فقط یک اپدیت هستش
اگه اپدیت باشه که شاید چون دوستان رو رام 2.2 زبان فارسی ریخته باشن الان واسه فارسی مشکل نداره یعنی احتمال داره کسی که 2.2 ریخته و فارسی ساپورت نمیکنه اینم اپدیت کنه همون مشکل داشته باشه شایدم خودش فارسی ساپورت کنه

این یه اپدیت هست رام نیست ولی شما وقتی این اپدیت رو اجرا بکنی دیگه مشکل فارسی نخواهی داشت فرقی هم نداره که قبلا چه رامی ریخته باشی

ba maram
07-05-2011, 15:14
این یه اپدیت هست رام نیست ولی شما وقتی این اپدیت رو اجرا بکنی دیگه مشکل فارسی نخواهی داشت فرقی هم نداره که قبلا چه رامی ریخته باشی

مسعود جان یه رام 2.2 لینک میدی امروز دانلودش کنم؟؟
پا گیرم کرده:13:

boys666
07-05-2011, 15:18
احسان جان من رام 2.2 که هادی گذاشته تو آموزش نصب رام و فلش کردن رو 2 بار دانلود کردم اما رو 94% و 92% گیر کرد ... گیر یه رام 2.2 مطمعنم:5:
ممنون

ba maram
07-05-2011, 15:26

ممنونم...
مطمعن هستی که این رام 2.2 هست ؟؟آخه زده JRDNEM_U3_3.4.2 ؟؟؟؟ فارسی(read & write)ساپورت میکنه؟؟

aghamili
07-05-2011, 16:03
سلام به اساتید...
دوستان من قبل از عید دیفای خریدم متاسفانه خریت کردم 20 تومن به یارو دادم برام برنامه بریزه ..خلاصه بعدکلی جریان چندتابازی ونرم افزار ریخت فارسی سازیم نکرد فقط میرسال نصب کرد...الان میخام این آپدیت سیانوژن که تو کلوپ بود و نصب کنم...اساتید لطف کنن اگه میشه یه رام 2.2 مطمئن معرفی کنن چون میخام بدم دوستم که وارده نصب کنه دردسر نداشته باشه چندتارام نصب کنه...
الان تو قسمت settingبخش about phone این اطلاعات هست گفتم شاید لازم شه
system version :moto_version.2.51.0.mb525.retail.en.ch18
firmware version:2.1-update1
build number:JRDNEM_U3_2.51.0
گوشیمم روت کرده یارو فک کنم چون سوپریوزر روش نصبه اما وقتی خاموش میکنم دکمه ولوم پایینو میگیرم مثلث خطرمیادولی منوی ریکاوری نیست...تورو خداکمک کنین..من اپدیت میخام:41:

Hamid_pro
07-05-2011, 18:16
ممنون

دوست عزیز رام (Official french rom 3.4.2-164 (froyo 2.2.2 که چند صفحه قبل دادم جدید ترین رام افیشاله و رام خوبی هست و هم روت و هم دانگرید می شه. من خودم این رام رو فلش کردم و برنامه های اضافی و بلورش رو پاک کردم.

اگر خواستی بعدشم میتونی یکی از آپدیت های BareBones یا ... از همون فروم بالا رو روش بریزی

Hamid_pro
07-05-2011, 18:23
سلام به اساتید...
دوستان من قبل از عید دیفای خریدم متاسفانه خریت کردم 20 تومن به یارو دادم برام برنامه بریزه ..خلاصه بعدکلی جریان چندتابازی ونرم افزار ریخت فارسی سازیم نکرد فقط میرسال نصب کرد...الان میخام این آپدیت سیانوژن که تو کلوپ بود و نصب کنم...اساتید لطف کنن اگه میشه یه رام 2.2 مطمئن معرفی کنن چون میخام بدم دوستم که وارده نصب کنه دردسر نداشته باشه چندتارام نصب کنه...
گوشیمم روت کرده یارو فک کنم چون سوپریوزر روش نصبه اما وقتی خاموش میکنم دکمه ولوم پایینو میگیرم مثلث خطرمیادولی منوی ریکاوری نیست...تورو خداکمک کنین..من اپدیت میخام:41:

توصیه میکنم تمام پست های این کلوپ از اول تا آخر بخونی
اون صفحه ربط چندانی به آپدیت نداره

aghamili
07-05-2011, 18:47
متاسفانه اونقدا وقت ندارم البته مقداریشم خوندم

ehsan_update
07-05-2011, 22:12
آموزش اورکلاک دیفای:

اول اینکه مسولیت کار به عهده خودتونه و من در قبال مشکلاتی که احتمالا به وجود بیاد مسئولیتی رو به عهده نمیگیرم.:20:
اما اورکلاک تا حد معقول و safe میتونه سرعت گوشی رو به طرز چشمگیری افزایش بده و هم اینکه دوام باتری رو بیشتر کنه.:21:

برای این کار ابتدا باید گوشی رو روت کنید ( با super one click که دوستان چندین بار آموزش دادن و خیلی ساده است)
بعدا باید برنامه SetVsel که مخصوص اورکلاک دیفای هستش رو از لینک زیر دانلود کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از نصب وارد برنامه بشید و اول کار 2 تا گزینه میاد که باید no thanks رو بزنید تا محیط زیر رو مشاهده کنید البته با اعداد متفاوت(دیفالت) 300 و 600 و 800 مگاهرتز

این تصویر حداکثر میزان اورکلاک گوشی رو نشون میده که من به هیچ وجه توصیه نمیکنم!

برای اینکه اورکلاک معقول و بیخطری داشته باشین من اعداد زیر رو قرار دادم و برای شروع پیشنهاد میدم:

25Vsel1 @ 300
35Vsel2 @ 600
55Vsel3 @1000
و اون عدد کنار % که تو عکس بالا 92% رو بذارید روی 88%

بعد از تغییر این اعداد تیک مربوط به Apply @ Boot و Show CPU Speed Icon و Limit to Vsel1 while screen is off رو بزنید که از اسمشون معلومه به چه دردی میخورن!
در آخر Apply+Quit رو لمس کنید تا تغییرات اعمال بشه و cpu به 1000 برسه و از سرعت بالا لذت ببرید!

توجه : من خودم روی رام 2.1 آفیشال خود گوشی این برنامه رو بدون مشکل طبق مراحل بالا اجرا کردم و سرعت گوشیم به طرز محسوسی افزایش پیدا کرده و قبلا مثل مهران گاهی اوقات گوشیم چند ثانیه هنگ میکرد و یه دفعه همه چیز اعمال میشد یا وقتی توی منو به سرعت حرکت میکردم یه مقدار لگ داشت که الان با این اور کاملا حل شده!

با Quadrant هم بنچمارک گرفتم :

قبل از اورکلاک:

cpu:532
memory:1847
i/o:2453
2d:227
3d:352

Total:1082

بعد از اورکلاک به 1000:

cpu:700
memory:1903
I/O:2937
2D:273
3D:411

Total: 1245

ehsan_update
08-05-2011, 00:30

الان فقط فیلمبرداری 720p و aGPS کار نمیکنند و برای بعضی افراد هم wifi و gps و ندرتا میکروفون گوشی مشکل داره.
چند ساعت پیش جناب Quarx آپدیتBeta 5.1 رو هم رو سایت قرار داد!!!
الان مشکل aGPS هم حل شده و تنها مشکل رام نداشتن رکوردینگ 720p هستش!
واقعا دمش گرم!!!!:40:

اینم راهنمای کامل و جامع نصب این آپدیت با حفظ قابلیت دانگرید:

ba maram
08-05-2011, 01:28
مرسی احسان جان.... گوشی من مشکل از سرعتش نیست ! انگار یه چیزی مثل ویروس توی گوشیه که واسه خودش قاطی میکنه ! میپره این ور اون ور! بگیر مگیر داره ! تاچش گیر میکنه اکثر اوقات ! منم مجبور میشم با دکمه ی power بالای گوشی لاک و آنلاک کنم گوشی رو تا درست شه!
حالا این رامرو بریزم حله؟؟؟؟؟؟؟؟:ایکس

boys666
08-05-2011, 08:09
ممنونم...
مطمعن هستی که این رام 2.2 هست ؟؟آخه زده JRDNEM_U3_3.4.2 ؟؟؟؟ فارسی(read & write)ساپورت میکنه؟؟

بله 2.2 هست ولی فارسی ساپورت نمیکنه ولی بعد از این که اپدیت سیانوژن رو روش نصب کنی فارسی هم ساپورت میکنه

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

سلام به اساتید...

وقتی مثلث خطر اومد دکمه های ولوم بالا و ولوم پایین رو همزمان فشار بده تا منو ریکاوری بیاد

ehsan_update
08-05-2011, 10:19
مرسی احسان جان.... گوشی من مشکل از سرعتش نیست ! انگار یه چیزی مثل ویروس توی گوشیه که واسه خودش قاطی میکنه ! میپره این ور اون ور! بگیر مگیر داره ! تاچش گیر میکنه اکثر اوقات ! منم مجبور میشم با دکمه ی power بالای گوشی لاک و آنلاک کنم گوشی رو تا درست شه!
دقیقا منم همین مشکل تو رو روزی 3 ، 4 بار داشتم(مخصوصا وقتی 2 ، 3 ساعت یا بیشتر به گوشی دست نمیزدم) و باید لاک و آنلاکش میکردم تا گوشی تاچش دوباره درست بشه (فکر کنم مشکل از سی پی یو بود) الان که اورش کردم کاملا حل شده.
در ضمن از دیشب تا الان فقط 2% از باتریش کم شده!!!

vafa1353
08-05-2011, 18:26
بله 2.2 هست ولی فارسی ساپورت نمیکنه ولی بعد از این که اپدیت سیانوژن رو روش نصب کنی فارسی هم ساپورت میکنه

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

وقتی مثلث خطر اومد دکمه های ولوم بالا و ولوم پایین رو همزمان فشار بده تا منو ریکاوری بیاد
سلام ايا ميشه اين سيانوژن رو روي 2.1 هم نصب كرد؟(JRDNEM_U3_2.51.0) واگر ميشه بايد چي كار كنم؟ممنون

boys666
08-05-2011, 21:59
سلام ايا ميشه اين سيانوژن رو روي 2.1 هم نصب كرد؟(2.1.59) واگر ميشه بايد چي كا ر كنم؟ممنون

نه فقط روي 2.2 نصب ميشه ولي همچين تهفه اي هم نيست خيلي ايراد داره هنوز نسخه بتا هست من جاي شما باشم نصب نميکنم

vafa1353
08-05-2011, 22:59
نه فقط روي 2.2 نصب ميشه ولي همچين تهفه اي هم نيست خيلي ايراد داره هنوز نسخه بتا هست من جاي شما باشم نصب نميکنم

من با گوشيم مشكلي ندارم و از همه چيزش راضيم و تنها موردي كه من رو ازيت ميكنه اين عدم ساپورت فارسيشه....

ehsan_update
08-05-2011, 23:37
مثلا چه ایرادهایی دوست عزیز؟

Hamid_pro
09-05-2011, 05:24
من با گوشيم مشكلي ندارم و از همه چيزش راضيم و تنها موردي كه من رو ازيت ميكنه اين عدم ساپورت فارسيشه....

اگه گوشیت نسخه 2.1 براحتی فارسی روش نصب میشه. یه جایی تو همین کلوپ اموزشش هست باید یه فایل فونت و یه فایا lib. رو جایگزین کنی.
در ضمن برنامه mirsal که یک اس ام اس منجر عربی فارسی هست منجر خوبیه. متاسفانه لینک ها رو الان ندارم اگه گیر آوردم بعدا میزارم

boys666
09-05-2011, 12:36
مثلا چه ایرادهایی دوست عزیز؟

من یه یه هفته هست نصبش کردم تا الان این ایراد ها رو دیدم توی نسخه بتا 4.1:
مشکل در تنظیم خودکار نور صفحه نمایش سنسور نور کار نمیکنه هنگ کردن های گاه گاه و محو شدن منو در صفحه اصلی و مشکل در موزیک پلیر (هم موزیک پلیر خود گوشی هم هر موزیک پلیری که نصب کنی)که گاهی پخش نمیکنه فایل های mp3 رو و میزنه عدم پشتیبانی این فرمت .
مشکل جی پی اس و forc close کردن برنامه هایی که از جی پی اس استفاده میکنن و دیگه یادم نیست
من دارم نسخه بتا 5.1 رو دانلود میکنم نصب کنم ببینم این نسخه چطوره

mforce
09-05-2011, 14:17
دوستان من مموری جدید بخرم اطلاعات و برنامه های رم قبلیمو چطوری منتقل کنم تو این جدیده؟

vafa1353
09-05-2011, 16:43
اگه گوشیت نسخه 2.1 براحتی فارسی روش نصب میشه. یه جایی تو همین کلوپ اموزشش هست باید یه فایل فونت و یه فایا lib. رو جایگزین کنی.
در ضمن برنامه mirsal که یک اس ام اس منجر عربی فارسی هست منجر خوبیه. متاسفانه لینک ها رو الان ندارم اگه گیر آوردم بعدا میزارم

راستش قبلا تاپيكش رو خونده بودم كه چند نفر از بچه ها بعد از نصب فونت فارسي گوشيشون بالا نيومد و مجبور شدن رام عوض كنند كه ميترسم ريسك كنم...در ضمن ميرسال رو گوشيم نصب بود و مشكلي تو مسيج ندارم فقط فرومهاي فارسي رو نميتونم استفاده كنم..

vafa1353
09-05-2011, 17:19
مي بخشيد اين سوال رو اينجا ميپرسم چون ديفاي دارها اينجا جضور دارن زودتر به نتيجه ميرسم...

لازمه كه براي گوشي برچسب زد خش بگيرم؟؟؟و اگر جواب مثبته ماله كدوم گوشي بهش ميخوره؟چون هر جا گفتم ديفاي گفتن نداريم
ممنون

beckham7
09-05-2011, 18:15
اره بگیر هرچند قبلنم گفتم بعضی دوستان گفتن ضد خشه و اینا ولی واسه احتیاط بگیر من نگرفتم الان دو سه تا خط ریز رو ال سی دی افتاده
واسه اندازه هم گوشی باهات هست دیگه اندازش بگیر فک کنم اینی که گرفتم مال n97 بود ولی زود خش خشی شد خاستی بگیری جنس خوب بگیر اینجا که بقول خودشون زد خش چهار پنج نومن میفروشن

ehsan_update
09-05-2011, 18:59
دوستان من مموری جدید بخرم اطلاعات و برنامه های رم قبلیمو چطوری منتقل کنم تو این جدیده؟

خیلی راحت! گوشی رو به کامپیوتر وصل کن و تو قسمت notification گوشی memory usage یا یه همیچین چیزی رو انتخاب کن و بعد برو تو my computer اونجا عین یه درایو فلش مموری ظاهر میشه برو داخلش و کل اطلاعات رو کپی کن رو هارد کامپیوتر بعد مموری کارت جدیدت رو بنداز رو گوشی و اطلاعاتی که کپی کرده بودی رو هارد کلا کپی کن به مموری جدید! به همین سادگی!
در ضمن مموری که میخرید حداقل کلاس 4 باشه! (روی خود مموری توی دایره نوشته 4 ) کلاس 2 سرعتش خیلی پایینه.

Hamid_pro
09-05-2011, 20:41
راستش قبلا تاپيكش رو خونده بودم كه چند نفر از بچه ها بعد از نصب فونت فارسي گوشيشون بالا نيومد و مجبور شدن رام عوض كنند كه ميترسم ريسك كنم...در ضمن ميرسال رو گوشيم نصب بود و مشكلي تو مسيج ندارم فقط فرومهاي فارسي رو نميتونم استفاده كنم..

2.51 رو مطمئن نیستم ولی 2.59 بدون مشکل با همون روش فارسی شد. اگه تردید داری 2.59 مربوط به آسیا رو روش فلش کن و بعد . . .

برای فرومهای فارسی از اپرا استفاده کن. یه فایلی هم هست که خود بروزر گوشی رو فارسی میکنه من لینکشو تو سایت موبایلستان دیدم.اگه لازم داری بگو پیداش میکنم میگذارمش.

mforce
09-05-2011, 20:53
دوستان من گوشیو با super oneclicke 1.7 روت کردم اخرش نوشت root succes بعد پرسید میخواید donate کنم من زدم نه
الان گوشیم برنامه recovery رو اجرا نمیکنه یعنی recovery install میکنه ولی recovery boot نمیکنه میزنه force close کنید
root explorer هم اجرا نمیکنه یه ایرادی در مورد super user میگیره امکان داره اصلا روت نشده باشه ؟

vafa1353
09-05-2011, 21:42
2.51 رو مطمئن نیستم ولی 2.59 بدون مشکل با همون روش فارسی شد. اگه تردید داری 2.59 مربوط به آسیا رو روش فلش کن و بعد . . .

برای فرومهای فارسی از اپرا استفاده کن. یه فایلی هم هست که خود بروزر گوشی رو فارسی میکنه من لینکشو تو سایت موبایلستان دیدم.اگه لازم داری بگو پیداش میکنم میگذارمش.
اتفاقا ورژن گوشي من هم 2.59 هند (JRDNEM_U3_2.59.0)ميباشد...پس اگر فونتها رو بريزم مشكل پيش نمياد؟؟اگر اون فايل رو هم برام يدا كني كه ديگه محشره و شايد ديگه لازم نباشه ريسك كنم..ممنون

Hamid_pro
09-05-2011, 23:14
دوستان من گوشیو با super oneclicke 1.7 روت کردم اخرش نوشت root succes بعد پرسید میخواید donate کنم من زدم نه
الان گوشیم برنامه recovery رو اجرا نمیکنه یعنی recovery install میکنه ولی recovery boot نمیکنه میزنه force close کنید
root explorer هم اجرا نمیکنه یه ایرادی در مورد super user میگیره امکان داره اصلا روت نشده باشه ؟

بعد از روت یکبار ریستارت کردی؟ اگه اره ورژن جدید تر super one click رو استفاده کن

اتفاقا ورژن گوشي من هم 2.59 هند (JRDNEM_U3_2.59.0)ميباشد...پس اگر فونتها رو بريزم مشكل پيش نمياد؟؟اگر اون فايل رو هم برام يدا كني كه ديگه محشره و شايد ديگه لازم نباشه ريسك كنم..ممنون

من که ریختم بدون مشکل.
دوباره که چک کردم متاسفانه اون برنامه روی فرویو 2.2 قابل نصبه اینم لینکش:

اپرا رو هم یه امتحان بکن

ipejh
10-05-2011, 11:55
با سلام خدمت همه دوستان!:11:
اميدوارم همه ديفاي دار ها خوب باشند!دوستان من گوشيم 2.54 هست و تو ي زبان هاش فارسي رو داره!
ولي دوربينش وارونه نشون ميده،ولي عكس ها رو ميشه بعد ا" rotate كرد!و همون 2.1 ارجينال روشه!ميخوام با يكي كه واسش فارسي اولويت داره عوض كنم!ولي گوشي مطمئن باشه!به نظر دوستان فكر خوبي هستش يا نه؟و احتمال اينكه با آپديت يا رام درست بشه چقدره؟:11:

mforce
10-05-2011, 14:06
دیروز باسه مموری رفتم علاالدین تقریبا تمامه مموریا کلاس 2 و 4 بودن با مارکای مختلف منم اخر توشیبا گرفتم که سرعتش خوبه بنظرم

Arash0065
10-05-2011, 16:29
با سلام خدمت همه دوستان!:11:
اميدوارم همه ديفاي دار ها خوب باشند!دوستان من گوشيم 2.54 هست و تو ي زبان هاش فارسي رو داره!
ولي دوربينش وارونه نشون ميده،ولي عكس ها رو ميشه بعد ا" rotate كرد!و همون 2.1 ارجينال روشه!ميخوام با يكي كه واسش فارسي اولويت داره عوض كنم!ولي گوشي مطمئن باشه!به نظر دوستان فكر خوبي هستش يا نه؟و احتمال اينكه با آپديت يا رام درست بشه چقدره؟:11:

دوست عزیز شما گوشیتو روت کن و از طریق nand backup بکاپ رام 2.54 رو روش ریستور کن مشکلت حل میشه البته اگر نمیخوای روت کنی بحثش جداست

hamed_zoho
10-05-2011, 20:30
nand backaup چی هست؟؟؟

ipejh
11-05-2011, 07:45
دوست عزیز شما گوشیتو روت کن و از طریق nand backup بکاپ رام 2.54 رو روش ریستور کن مشکلت حل میشه البته اگر نمیخوای روت کنی بحثش جداست
مرسي آرش خان،يعني نرم افزاري درست ميشه؟آخه بردم فيتكو گفت بايد بازش كنيم نرم افزاري نميشه!منم قبول نكردم.
اگه روت كنم واسه آپديت هاي رسمي مشكل پيدا نميكنم؟ميشه دوباره آنروت كرد؟در كل مضرات روت كردن چيه و خطرات كار چقدر هستش؟آخه من در آندررويد تازه كارم!

ehsan_update
11-05-2011, 11:42
دیروز باسه مموری رفتم علاالدین تقریبا تمامه مموریا کلاس 2 و 4 بودن با مارکای مختلف منم اخر توشیبا گرفتم که سرعتش خوبه بنظرم
مبارکه! چند گیگ گرفتی؟ چند خریدی؟
من هفته قبل یه 8 گیگ کلاس4 سیلیکون پاور با گارانتی یک ساله خریدم 18 تومن. 8گیگ توشیبا کلاس 2 هم بود 14 تومن که من بیخیالش شدم.

mforce
11-05-2011, 16:01
مرسی من خیلی گشتم اصلا 8 گیگ کلاس 4 به بالا نبود بعد جالبه چند تا مارک مختلف داریم که قیمت همشون یکیه منم یه 4 گیگ

گرفتم 10 تومن ولی پشیمون شدم میرم باز میگردم باسه 8 گیگه کلاس بالای 4

راستی دوستان یه رام افیشال یا غیر افیشال 2.2 پدر مادر دار باسه 2.59 معرفی کنید ممنون میشم

ba maram
11-05-2011, 17:23
یه خبر جدید !رام گوشیمو عوض کردم !
اما اون چت مغزیاش تموم شده و تاچ بالاش کار نمیکنه !
یعنی تو setting>wierless & network که میرم و تاچ میکنم عمل نمیکنه! منم مجبورم گوشیم رو افقی بگیرم و تاچش کنم!!!
اما وقتی میرم رو منو و گزینه های بالایی رو تاچ میکنم(مثل alarm & timer تاچش کار میکنه

راستی قبلا من همچین مشکلی واسم پیش اومد !
گوشیمو فکتوری ریست کردم
و
ازون ببعد چت شده بود
اما اینم بگم که وقتی چت شده بود تاچ بالاش کار میکرد
( نتیجه ای که من گرفتم: تاچش سالمه ! )
دوستان فنی یه راهنمایی بکنن ! مشکل کجاست؟؟

ehsan_update
11-05-2011, 17:56
مرسی من خیلی گشتم اصلا 8 گیگ کلاس 4 به بالا نبود بعد جالبه چند تا مارک مختلف داریم که قیمت همشون یکیه منم یه 4 گیگ

راستی دوستان یه رام افیشال یا غیر افیشال 2.2 پدر مادر دار باسه 2.59 معرفی کنید ممنون میشم
همون 8 گیگ کلاس 4 که خوبه! به نظرم همونو بگیر، سرعت بالاتر از کلاس 4 معمولا برای 16گیگ و 32 گیگ استفاده میشه که گرونه

ehsan_update
11-05-2011, 18:10
یه خبر جدید !رام گوشیمو عوض کردم !
اما اون چت مغزیاش تموم شده و تاچ بالاش کار نمیکنه !
یعنی تو setting>wierless & network که میرم و تاچ میکنم عمل نمیکنه! منم مجبورم گوشیم رو افقی بگیرم و تاچش کنم!!!
اما وقتی میرم رو منو و گزینه های بالایی رو تاچ میکنم(مثل alarm & timer تاچش کار میکنه

راستی قبلا من همچین مشکلی واسم پیش اومد !
گوشیمو فکتوری ریست کردم
و
ازون ببعد چت شده بود
اما اینم بگم که وقتی چت شده بود تاچ بالاش کار میکرد
( نتیجه ای که من گرفتم: تاچش سالمه ! )
دوستان فنی یه راهنمایی بکنن ! مشکل کجاست؟؟
به به! مبارکه! دیدی گفتم مشکلت سخت افزاری نیست، حل میشه! :46:
فقط توی wirless and netowrk اینطوریه؟ یا کلا تاچ بالای صفحه کار نمیکنه؟ ببین توی بازی Fruit ninja تاچ بالای صفحه کار میکنه یا نه؟ اگه اونجا کار بکنه مشکل از رامیه که نصب کردی و باگ اون محسوب میشه.
2.2 نصب کردی؟ اگه میتونی 2.3 سینوژن بتا5.1 هم با مشورت مسعود نصب کن ببین با اون چه طوره؟

Hamid_pro
11-05-2011, 18:40

رام official Froyo 2.2.2 French 3.4.2-164 که چند صفحه قبل لینکشو دادم. خودم این رامو دارم الان. این رام BLUR داره، DEBLURE ش رو هم تو لینک زیر میتونی پیدا کنی:

ba maram
12-05-2011, 08:24
به به! مبارکه! دیدی گفتم مشکلت سخت افزاری نیست، حل میشه! :46:
فقط توی wirless and netowrk اینطوریه؟ یا کلا تاچ بالای صفحه کار نمیکنه؟ ببین توی بازی Fruit ninja تاچ بالای صفحه کار میکنه یا نه؟ اگه اونجا کار بکنه مشکل از رامیه که نصب کردی و باگ اون محسوب میشه.
2.2 نصب کردی؟ اگه میتونی 2.3 سینوژن بتا5.1 هم با مشورت مسعود نصب کن ببین با اون چه طوره؟

آره احسان کار میکنه تو بازی ninjump !:40::40::40::40:
2.2 نصب کردم...اونم یه امتحان میکنم ببینم چی میشه
اگه مشکل از باگشه چرا آخه رامی که خود کارخونه _2.1 _ این مشکل رو داشت؟؟؟
امکان داره رام گوشی رو خود این دلالا و گوشی فروشا عوض کرده باشن(چون تو زبوناش فارسی هم داشت)؟؟

vafa1353
12-05-2011, 16:41
سلام دوستان امروز علائدين برچسب زد خش خود گوشي رو پيدا كردم 14 خريدم...ميدونم گرون خريدم ولي خيلي گشتم تا پيدا كردم...گفتم بگم اگر كسي دنبالش بود به هواي اينكه پيدا نميشه متفرقه نخره...

ipejh
12-05-2011, 18:39
مرسي آرش خان،يعني نرم افزاري درست ميشه؟آخه بردم فيتكو گفت بايد بازش كنيم نرم افزاري نميشه!منم قبول نكردم.
اگه روت كنم واسه آپديت هاي رسمي مشكل پيدا نميكنم؟ميشه دوباره آنروت كرد؟در كل مضرات روت كردن چيه و خطرات كار چقدر هستش؟آخه من در آندررويد تازه كارم!
دوستان كسي نبود سوال ما رو جواب بده؟
راستي بالاخره چشم ما به جمال ماركت روشن شد:40:ولي خواستم دانلود كنم به اكانتم گير داد:18:با اكانت گوگل خودم وارد شدم!بايد اكانت واسه خود ماركت داشت؟از من كه اكانت گوگل خواست!
يه لينك دانلود واسه اتو كد آندرويد كسي نداره؟

Hamid_pro
12-05-2011, 19:03
دوستان كسي نبود سوال ما رو جواب بده؟
راستي بالاخره چشم ما به جمال ماركت روشن شد:40:ولي خواستم دانلود كنم به اكانتم گير داد:18:با اكانت گوگل خودم وارد شدم!بايد اكانت واسه خود ماركت داشت؟از من كه اكانت گوگل خواست!
يه لينك دانلود واسه اتو كد آندرويد كسي نداره؟

با توجه به اینکه ما گارانتی رسمی نداریم روت کردن هیچ مشکلی نداره. روت فقط گوشی رو از گارانتی در میاره. تا یه رام دیگه هم نصب نکنی از نتیجش نمیتونی مطمئن باشی. فقط رامی که نصب میکنی به گوشیت بخوره
سعی کن پست های این کلوپ رو از ابتدا مطالعه کنی بعد برو سراغ نصب رام و . . .

ipejh
12-05-2011, 19:48
با توجه به اینکه ما گارانتی رسمی نداریم روت کردن هیچ مشکلی نداره. روت فقط گوشی رو از گارانتی در میاره. تا یه رام دیگه هم نصب نکنی از نتیجش نمیتونی مطمئن باشی. فقط رامی که نصب میکنی به گوشیت بخوره
سعی کن پست های این کلوپ رو از ابتدا مطالعه کنی بعد برو سراغ نصب رام و . . .
مرسي حميد خان،ولي من تمام پست ها رو از اول خوندم!بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد ديگه!
ولي مگه بايد يه رام ديگه بريزم؟يا با nand backup از رام خودم بكاپ بگيرم و دوباره ريستور كنم؟
واسه رام رسمي مشكلي بوجود نمياد؟يا آپديت هاي رسمي خود موتو؟در ضمن من گارانتي رسمي فيتكو دارم!

ipejh
12-05-2011, 21:45
دوستان من رفتم سايت موتورولا و واسه ديفاي كشور هاي عربي update my software رو زدم و دارم يه فايل 20mb رو دانلود ميكنم!به نظر تون ممكنه آپديت جديد باشه؟آخه نوشته ممكنه گوشي شما داراي اين آپديت باشه!

vafa1353
12-05-2011, 23:25
دوستان من رفتم سايت موتورولا و واسه ديفاي كشور هاي عربي update my software رو زدم و دارم يه فايل 20mb رو دانلود ميكنم!به نظر تون ممكنه آپديت جديد باشه؟آخه نوشته ممكنه گوشي شما داراي اين آپديت باشه!

من گرفتم و بعد از چك كردن گوشي گفت آپ جديد نيست و اون 20 مگيه نرم افزار چك كردن گوشي است...

Hamid_pro
13-05-2011, 04:03
مرسي حميد خان،ولي من تمام پست ها رو از اول خوندم!بالاخره بايد از يه جايي شروع كرد ديگه!
ولي مگه بايد يه رام ديگه بريزم؟يا با nand backup از رام خودم بكاپ بگيرم و دوباره ريستور كنم؟
واسه رام رسمي مشكلي بوجود نمياد؟يا آپديت هاي رسمي خود موتو؟در ضمن من گارانتي رسمي فيتكو دارم!

خواهش میکنم. اگه خوندی که چه بهتر، پس وقتشه
فکر نمیکنم رستور کردن backupای که از رام فعلی خودت بگیری تغییری در شرایط ایجاد کنه. فقط backup داشته باش تا در صورت نیاز بتونی برگردی
توصیه میکنم full sbf فلش نکنی. هر رامی رو که خواستی با استفاده از Nand Backup و Fixed sbf رو گوشت بریز تا بتونی دانگرید کنی (اینجوری هر زمان خواستی میتونی به رام خودت برگردی)
اگه گارانتی داری اول ببین شرایط گارانتی چی میگه تا بعد مشکل نداشته باشی

4mir
13-05-2011, 08:44
سلام دوستان من دیروز حواسم نبود گوشیمو حدود نیم ساعت تو ماشین گذاشتم زیر آفتاب بعد با برنامه thermo دیدم دماش 42 درجس به نظرتون ممکنه واسه گوشیم مشکلی پیش اومده باشه؟

*IN*
13-05-2011, 10:39
سلام دوستان من دیروز حواسم نبود گوشیمو حدود نیم ساعت تو ماشین گذاشتم زیر آفتاب بعد با برنامه thermo دیدم دماش 42 درجس به نظرتون ممکنه واسه گوشیم مشکلی پیش اومده باشه؟
نه،فکر نکنم مشکلی پیش بیاد...

vafa1353
13-05-2011, 16:53
اولین بخش این آموزش مربوط به روت کردن میشه نرم افزار SuperOneClick رو از لینک زیر دانلود کنید

بعد اکسترکت کنید و برنامه رو اجرا کنید

روی Root کلیک کنید و وقتی به Waiting for device رسید تیک USB Debuging Mode رو بزنید

و منتظر بمونید تا روت بشه دستگاهتون خیلی ساده

نکته : مموری گوشیتونو خارج کنید برای مراحل روت کردن ولی برای باقی مراحل باید باشه

بعد از روت کردن باید نرم افزار ریکاوری رو روی گوشی نصب کنید بعد از نصب وارد برنامه بشید پیغامی با عنوان نرم افزاری SuperUser دریافت خواهید کرد که گرینه Allow رو می زنید اینم عکس از محیط برنامه ریکاوری

لینک دانلود نرم افزار ریکاوری :

ابتدا روی گزینه Install Recovery System کلیک کنید بعد با پیغام Success روبرو خواهید شد حالا گزینه Recovery Boot رو بزنید تا وارد محیط ریکاوری بشید

تقریبا به این شکل هست محیط ریکاوری

با کلید های ولوم میتونید تو منوهاش بالا و پایین برید و با کلید پاور وارد منو شوید یا انجام عملی را تایید کنید

وارد منوی backup and restore بشید و یک بکاپ از رامتون بگیرید

حالا سیستم را ریبوت کنید

این بکاپ روی فولدری با اسم goapkrev در مموری کارتتون ذخیره خواهد شد

بعد از بکاپ باید فایل زیر را دانلود کنید

بعد از دانلود اکسترکتش کنید و محتویاتشو که دو فایل System و Nandroid.md5 هست را جایگزین فایلهای هم نام بکاپی که گرفتید داخل فولدر goapkrev کنید البته قبلش فایل های بکاپی که گرفتید را یک جای مطمئن کپی کنید که داشته باشید.

حالا دوباره وارد محیط ریکاوری بشید یعنی برنامه ریکاوری رو باز کنید و Recovery Boot را بزنید

بازهم وارد منوی backup and restore بشید اینبار باید restore کنید

وقتی کامل شد دستگاه رو ریبوت کنید و منتظر بشید تا دستگاه بالا بیاد کمی بیشتر از معمول طول خواهد کشید

آقا نميدونم چطور از شما تشكر كنم واقعا زحمت كشيديد...از اين روش استفاده كردم و گوشيم كاملا فارسي شد و هيچ مشكلي براي گوشي به وجود نيومد...
ممنون

Hamid_pro
13-05-2011, 20:53
آقا نميدونم چطور از شما تشكر كنم واقعا زحمت كشيديد...از اين روش استفاده كردم و گوشيم كاملا فارسي شد و هيچ مشكلي براي گوشي به وجود نيومد...فقط يه سوال چطور ميتونم تو محيط كيبورد حروف گ . پ .... اينهارو بزنم؟؟؟البته در نت چ.ن در مسيج با ميراسل ميشه...
ممنون

بعد از نصبش ورژن گوشیت و اندرویدت و BUILD NUMBER چند میشن؟ تغییر کردن نسبت به قبل؟

*IN*
14-05-2011, 10:39
میشه دسترسی یه سری از برنامه ها رو به اینترنت مسدود کرد؟؟؟
من هر وقت بعد از چند دقیقه که با گوشی کار نکردم گوشیرو بر میدارم تو تسک منیجر یه سری از برنامه ها خود به خود باز شدن...نمیشه کاری کرد اینجوری نشه؟؟؟

boys666
14-05-2011, 13:16

نه بابا مال من بیشتر موقع ها روی چهل یا 38 هست دماش البته موقعی که به شارژر وصلش میکنم ولی حالت عادی 36 هست ولی نه خیالت راحت دمای 42 اگر بخواد مشکلی برای گوشی به وجود بیاره که پس اونایی که دمای منطقشون 45 هست چی میشه

mforce
14-05-2011, 14:21
دوستان راههی هست که بشه فیلمهای 720p روی گوشی اجرا کرد؟

vafa1353
14-05-2011, 16:51
بعد از نصبش ورژن گوشیت و اندرویدت و BUILD NUMBER چند میشن؟ تغییر کردن نسبت به قبل؟
از JRDNEM_U3_2.59.0 به JRDNEM_U3_2.54.0
تغير كرده ولي اندرويد همون 2.1 است

fire159
15-05-2011, 10:27
سلام هادی جان چطوری چه خبرا از گوشیات چه خبر
راستی شاید ویوازم رو بفروشم و یه دیفی دسته دو بخرم نمیدونی چند گیر میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از xt5 چه خبر راضی هستی بازی های اندروئید رو میتونه اجرا کنه ؟
سلام رزی جان
مگه دیفای دست دوم هم گیر میاد :31: . اگر گیر بیاری که خیلی خوبه .
xt5 هم گوشی خوبیه . اما زیاد دست خودم نموند و فروختمش که بتونم دیفای بخرم . گوشی خوبی بود . بازی زیاد سنگین روش تست نکردم ببینم چطوریاست .

vafa1353
15-05-2011, 18:46
:41::thumbsdow

Hamid_pro
15-05-2011, 20:37
دوستان لطف کنن تاپیک رو به حراجی تبدیل نکنند

راستی دیفای دار هایی که زیاد از هدفون استفاده میکنند تا حالا خرابی نداشتند؟

vafa1353
15-05-2011, 21:57
هدفونش كه اينقدر بيخود بود كه من حتي از جعبه بيرون نياوردم....راستش از موتورولا و اين هدفون بعيده.5 سال پيش يه سوني اريكسون خريدم كه هدفونش تيوپي بود و واقعا معركه است و هنوز كه هنوزه كار ميكنه ولي الان با اينكه هدفونهاي بشقابي از رده خارج شدن موتورلا اين هدفون زاقارت رو ضميمه گوشي كرده...

[/COLOR]
ببخشییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییید

فكر كنم بيراه نگفتن...

rozysara
15-05-2011, 22:20
فكر كنم بيراه نگفتن...

خوب من هم چیزی نگفتم قبول دارم که اشتباه کردم و از بچه ها معذرت خوهی کردم :46:

ba maram
15-05-2011, 22:23
باید عرض کنم که این هدفون تیوپیا معلومه کیفیت رو بهتر احساس باید کنن همه ! چون یه راست میره تا اعماق چند سانتی گوش و صدای بیرونم نمیزاره بیاد تو!!!:31:
اما واقعا به دور از تعصب و تعریف اگه بخوام بگم ! باید بگم که هدفون خودش خیلی خوبه! من با چند تا از هدفونای mp3 player ها کل انداختم که سربلند بیرون اومد موتورولا:13:

vafa1353
15-05-2011, 22:24
خوب من هم چیزی نگفتم قبول دارم که اشتباه کردم و از بچه ها معذرت خوهی کردم :46:
خواهش ميكنم من ببخشيدتون رو بد معني كردم عذر ميخوام...

ba maram
15-05-2011, 22:36
بچه ها من رام سیانوژن 7 رو ریختم تو گوشیم! وای پدیدست ! بهتون پیشنهاد میدم حتما این کار رو کنید .....
1 - کلی به امکانات setting اضافه شده!
2 - سرعتش کاملا محسوسه که زیاد شده (هنوز بازی نمیخوام بریزم و تست کنم)
3 - منوهاش کاملا قشنگ شده !
4 - موقعی که تماس میگیرید و طرف مقابلتون call میکنه یه ویبره میده ! این واسه من که با ماشین زیاد در حال رفتنم خیلی خوبه ه ه ه ه :5:
5 - وقتی پاور رو میزنم (واسه روشن شدن صفحه ) مثل خاموش کردن تلوزیون یه نور سفیدی مثل خط میاد تا وسطای صفحه و خاموش و روشن میکنه صفحرو ! باید ببینید چقد این روشن خاموش کردن صفحش حال میده:31::31:
در آخر هم از همه کسانی که منو راهنمایی کردن نهایت تشکر رو میکنم:31:
:11:

fire159
16-05-2011, 07:48
ب
5 - وقتی پاور رو میزنم (واسه روشن شدن صفحه ) مثل خاموش کردن تلوزیون یه نور سفیدی مثل خط میاد تا وسطای صفحه و خاموش و روشن میکنه صفحرو ! باید ببینید چقد این روشن خاموش کردن صفحش حال میده:31::31:

مبارک مهران جان
این شماره 5 که گفتی رو یکی از دوستام دیده بود . گوشی رو ازم گرفته بود و هی همین کار رو میکرد . :31:
میگفت منم رو گوشیم از اینا میخوام :27:

*IN*
16-05-2011, 14:34
این رام سیانوژن نسخه کاملش نیومد؟؟؟

vafa1353
16-05-2011, 16:33
بچه ها من رام سیانوژن 7 رو ریختم تو گوشیم! وای پدیدست ! بهتون پیشنهاد میدم حتما این کار رو کنید .....
4 - موقعی که تماس میگیرید و طرف مقابلتون call میکنه یه ویبره میده ! این واسه من که با ماشین زیاد در حال رفتنم خیلی خوبه ه ه ه ه :5:
مباركه....
اگر مشگلي تو اين رام هست كه قبلا ميدونستيد و يا اينكه بعدا ديديد حتما بگيد...ممنون

*IN*
16-05-2011, 16:57
کیفیت دوربین هیچ فرقی کرده؟؟؟

mforce
16-05-2011, 17:43
دوستان من تو ریختن cyanojen تو مرحله اخر وقتی 2nd init boot میکنم صفحه گوشی سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیفته !

چکار باید بکنم؟

BOROAMOO
16-05-2011, 19:18
خواهش میکنم. اگه خوندی که چه بهتر، پس وقتشه
فکر نمیکنم رستور کردن backupای که از رام فعلی خودت بگیری تغییری در شرایط ایجاد کنه. فقط backup داشته باش تا در صورت نیاز بتونی برگردی
توصیه میکنم full sbf فلش نکنی. هر رامی رو که خواستی با استفاده از Nand Backup و Fixed sbf رو گوشت بریز تا بتونی دانگرید کنی (اینجوری هر زمان خواستی میتونی به رام خودت برگردی)
اگه گارانتی داری اول ببین شرایط گارانتی چی میگه تا بعد مشکل نداشته باشی

سلام.اصلا فکر نمی کردم تاپیک فارسی برا دیفای وجود داشته باشه آخه خودش خیلی کمه تو ایران.خیلی سورپریز شدم:31:
میشه درباره این قسمت کمی توضیح دهید

ehsan_update
16-05-2011, 19:21
به به! آفرین! دیدی گفتم با این رام درست میشه! الان مشکل تاچ بالای صفحه و به قول خودت چت شدن گوشی حل شد خدا رو شکر؟ کدوم بتا رو نصب کردی؟
در ضمن آپدیت beta 6 هم آماده دانلوده و خیلی از مشکلات نسخه های قبل توش حل شده و فقط فیلمبرداری 720p مونده که بهش اضافه بشه!

جالب اینجاست از سازنده این رام (Quarx) فقط تو این یک ماه اخیر 1000 تا تشکر شده!:18:

ba maram
16-05-2011, 19:34
به به! آفرین! دیدی گفتم با این رام درست میشه! الان مشکل تاچ بالای صفحه و به قول خودت چت شدن گوشی حل شد خدا رو شکر؟ کدوم بتا رو نصب کردی؟
در ضمن آپدیت beta 6 هم آماده دانلوده و خیلی از مشکلات نسخه های قبل توش حل شده و فقط فیلمبرداری 720p مونده که بهش اضافه بشه!

جالب اینجاست از سازنده این رام (Quarx) فقط تو این یک ماه اخیر 1000 تا تشکر شده!:18:

سلام احسان جون....من فکر نمیکنم ربطی به این رام داشته باشه ! چون 2.2 ر. نصب کردم بهتر شده!!! مشکل تاچ بالاش همچنان هست:41: چت شدن خیلی کم شده! تاچ بالاش هم راه حلش اینه که گوشی رو افقی بگیرم و تاچ کنم:19:

مباركه....
اگر مشگلي تو اين رام هست كه قبلا ميدونستيد و يا اينكه بعدا ديديد حتما بگيد...ممنون
مرسی داش با وفای مااا
چشم حتما(فعلا که فقط خوبی دیدم ) :31:

توی روز میگیرم تست میکنم وبهتون میگم:11:

vafa1353
16-05-2011, 21:36
دوستان من تو ریختن cyanojen تو مرحله اخر وقتی 2nd init boot میکنم صفحه گوشی سیاه میشه هیچ اتفاقی نمیفته !

چکار باید بکنم؟

ehsan_update
16-05-2011, 23:26

Yes, camera works perfectly. Outdoor, 1722kB photo successfully saved.
مثل اینکه با ورژن beta 6 از عکساش راضی هستن

ba maram
17-05-2011, 00:49
گوشیم درست شد مشکلش ش ش ش...چشم نخوره قربونش برم

بچه ها من عاشق این رام شدم!!!!
علاوه بر این که setting خود گوشی پیشرفته تر شده یه setting هم مخصوص خود رام سیانوژن گذاشته!!!!!!!!!!!!!!:31:
منم رفتم و جای اون line هست که نشون میده میزان باتری و notificationa و میزان آنتن رو اوردم پایین و تاچ بالاش درست شد:18: نمیدونم چشه این گوشی اما به هر حال درست شد د دد د د د د د د د.... رامش خداست:27:
اینم اسکرین شاتاش: تقدیم به همه اونایی که هنوز نریختن رام سیانوژن رو !!!

BOROAMOO
17-05-2011, 05:21
از کجا میشه فهمید لنز دروبین قرمزه یا سبز؟سبز بهتره؟

ehsan_update
17-05-2011, 08:31
از کجا میشه فهمید لنز دروبین قرمزه یا سبز؟سبز بهتره؟
خوب معلومه، دقیقا وسط لنز دوربین یه نقطه هست، اگه اون سبز باشه سبزه و اگه قرمز باشه قرمزه!!! :31: :46:
قرمز بهتره چون الان یه پچ تو xda براش هست که میگن با نصب اون 720p فیلم برداری میکنه.

fire159
17-05-2011, 08:44
خوب معلومه، دقیقا وسط لنز دوربین یه نقطه هست، اگه اون سبز باشه سبزه و اگه قرمز باشه قرمزه!!! :31: :46:
قرمز بهتره چون الان یه پچ تو xda براش هست که میگن با نصب اون 720p فیلم برداری میکنه.
مال من که سبزه !!
مال نهضت سبزه :8:

ehsan_update
17-05-2011, 09:43
مال منم سبزه! :46:

rozysara
17-05-2011, 10:06
این سبز و قرمز چه فرقی با هم دارن مگه سخت افزارشون یکی نیست ؟

BOROAMOO
17-05-2011, 10:08
من حدودا از صفحه 100 به این ور رو خوندم.چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید(خواهشا بالاخره تازه کارم دیگه)
1) wipe و nand backup چیه و کاربردشون چیه؟
2) یه جا تو xda خوندم نوشته بود قبل از فلش هر رامی wipe کنید .چرا؟ علت چیه؟
3) رام ها به چند صورت اند؟(یه سری sbf اند,یه سری ناندروید بک آپ اند و...) یه توضیحی می دین دربارشون
4) رام رو گوشیم eclair خود گوشی هست.رام 2.2.2 فرانسه برا اپراتور orange رو دانلود کردم.نصبش کنم؟(مشکلی نداره؟)
5) میشه درباره این قسمت کمی توضیح دهید

فعلا همینا ممنون میشم جواب بدین
راستی من یه روش بلدم برا مایلستون برا فارسی کردن گوشی روی گوشی خودم تست کردم جواب داد

fire159
18-05-2011, 08:18
من حدودا از صفحه 100 به این ور رو خوندم.چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید(خواهشا بالاخره تازه کارم دیگه)
1) wipe و nand backup چیه و کاربردشون چیه؟
2) یه جا تو xda خوندم نوشته بود قبل از فلش هر رامی wipe کنید .چرا؟ علت چیه؟
3) رام ها به چند صورت اند؟(یه سری sbf اند,یه سری ناندروید بک آپ اند و...) یه توضیحی می دین دربارشون
4) رام رو گوشیم eclair خود گوشی هست.رام 2.2.2 فرانسه برا اپراتور orange رو دانلود کردم.نصبش کنم؟(مشکلی نداره؟)
5) میشه درباره این قسمت کمی توضیح دهید

فعلا همینا ممنون میشم جواب بدین
راستی من یه روش بلدم برا مایلستون برا فارسی کردن گوشی روی گوشی خودم تست کردم جواب داد
1- وایپ کردن یک نوع فکتوری ریست هست که تمام اطلاعات رو پاک میکنه و به تنظیمات اولیه کارخونه میره .

2- برای اینکه شما یک رام جدید فلش بزنی باید وایپ کنی . بعضی رامها که من تست کردم اگر وایپ نکنی و بخوای فلش بزنی گوشی رو لوگوی موتورولا گیر میکنه و بالا نمیاد . تقریبا" مثل اینه که شما بخوای رو کامپیوترت ویندوزهای مختلف نصب کنی !!

3- sbf که پسوند همون رامهای موتورولاست
ناندروید بکاپ هم که با همون اپن ریکاوری میشه گرفت یه بکاپ کلی از رام میگیره . البته بعضی رامها هم به اینصورت هستند که با جایگزینی اونا با بکاپی که گرفتی و ریستور کردنشون میشه استفاده کرد

4- اون رو من تست نکردم ولی لینکش رو بزاری میتونم ببینم که چطوره . شاید خودمم تست کنم . من خودم الان رامم cm7 هست و خیلی راضی هستم . البته یک رام جدید هم دیدم و یکی از دوستان بهم پیشنهاد داده که خیلی داره وسوسه ام میکنه . هر وقت از این خسته شدم میرم سراغ اون .

5- نمیدونم . اما بعضی رامها قابلیت دانگرید ندارن .اما قطعا همه دنبال آپدیت هستن تا دانگرید . مگر در موارد خاص .

حالا شما بگو دیفای رو چطور فارسی کردی به روش میلستون :5:

BOROAMOO
18-05-2011, 09:07
ممنون دیدم تشکر کافی نیست.
1) لینک رام
من orange رو ریختم
2) بهترین رام چیه الان؟ ( دوربین برام مهمه که فیلمبرداریش لگ نداشته باشه.این cm7 دوربینش بهتر شده یا بدتر؟)
3) اینم روش فارسی سازی که من استفاده کردم.فقط مراحل رو حتما رعایت کنید

2) بهترین رام چیه الان؟ ( دوربین برام مهمه که فیلمبرداریش لگ نداشته باشه.این cm7 دوربینش بهتر شده یا بدتر؟)

fire159
18-05-2011, 10:05
ببین رام cm7 سرعت خوبی داره . ظاهر منوها و دسکتاپ جدید میشه .
دوربین رو دقت نکردم چون زیاد برام مهم نیست دوربین . و به ندرت استفاده میکنم. اما لگ تو فیلمبرداریش ندیدم .
خود رام فارسی رو ساپورت میکنه و نیاز به فارسی سازی نیست .
و ...

تنظیمات خیلی بیشتری وجود داره . و گزینه ای زیادی در تنظیمات اضافه شده که کاربردی هستن .
تنها بدیش به نظر من نبود موتوبلور هست . که شاید واسه خیلی ها حسن باشه .

mforce
18-05-2011, 15:27
ممنون دیدم تشکر کافی نیست.
1) لینک رام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن orange رو ریختم
3) اینم روش فارسی سازی که من استفاده کردم.فقط مراحل رو حتما رعایت کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 2) بهترین رام چیه الان؟ ( دوربین برام مهمه که فیلمبرداریش لگ نداشته باشه.این cm7 دوربینش بهتر شده یا بدتر؟)

شما با این روشی که فارسی سازی کردی الان گوشیت زیرنویس فارسی هم پخش میکنه؟

vafa1353
18-05-2011, 16:04
سلام دوستان تازه متوجه شدم كه از وقتي روت كردم و فارسي سازي رو نصب كردم هيچ برنامه GPS برام كار نميكنه مدام سرچ ميكنه...راه حلي به نظرتون نميرسه كه تستش كنم و يا اينكه تنظيمات خاصي داره؟؟؟نقشه بايد داون كنم؟؟؟البته زماني كه واي فاي روشنه نقشه مياد ولي مثل گذشته مكان مشخص نميكنه...ممنون

Hamid_pro
18-05-2011, 19:47
سلام.اصلا فکر نمی کردم تاپیک فارسی برا دیفای وجود داشته باشه آخه خودش خیلی کمه تو ایران.خیلی سورپریز شدم:31:
میشه درباره این قسمت کمی توضیح دهید

بعضی ازرامها بدلیل ورژن smg که دارن قابل دانگرید نیستند (اگه sbf کامل رو فلش کنید) اما اگه رام رو بصورت اول رستور کردن nandroid backup وبعد فلش کردن fixed sbf رویگوشی بریزی بعدمیتونی به رام اولت برگردی (البته در صورتیکه sbf اونوداشته باشی).

در ضمن یه خبر خوش، ظاهرا official gingerbread نسخه بتا برای دیفای رویت شده :20:

hamed_zoho
18-05-2011, 21:33
من رام 2.2.2 official french رو نصب کردم همه چی خوبه فقط دوربین دیگه اتوفکوس نمیکنه فلاشم کار نمیکنه...راهی هست درست شه؟؟2.2 بهتر نداریم؟؟

mforce
19-05-2011, 01:14
من رام 2.2.2 official french رو نصب کردم همه چی خوبه فقط دوربین دیگه اتوفکوس نمیکنه فلاشم کار نمیکنه...راهی هست درست شه؟؟2.2 بهتر نداریم؟؟

برای فوکوس برید به application قسمت camera بعد clear data and cash بزنید درست میشه

ipejh
19-05-2011, 12:04
دوستان من گوشيم تازه گيا هر 5_10 دقيقه كلي از نرم افزار هاي خودشو و اونايي كه من نصب كردم رو اتوماتيك باز ميكنه!قبلا كمتر بودا!!!:41:يه نرم افزار كنترل boot شدن كه معلوم ميكني چه نرم افزار هايي در زمان استارت اتوماتيك باز بشن هست؟كسي لينك داره؟و به نظرتون مشكل منو حل ميكنه؟:46:
درضمن يه مشكل ديگه كه من دارم اينه كه با فايرفاكس گوشيم سايتاي فارسي رو كامل باز ميكنه ولي با اپرا ميني ورژن هاي مختلف حروف رو مربعي نشون ميده!

*IN*
19-05-2011, 17:09
در ضمن یه خبر خوش، ظاهرا official gingerbread نسخه بتا برای دیفای رویت شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی؟؟؟
لینکی چیزی از خبرش داری؟؟؟

matin_vv
19-05-2011, 17:11