مشاهده نسخه کامل
: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
برادر چند گرفتین؟:40:
کلا الا تنها چیزی که باعث دست نگه دارم از خریدش x10 هست!!!
نمیدونم چیکار کنم بالاخره!
نمیدونم چرا میخوای x10 بگیری اما اگر بخاط دوربین 8 میخوای بهت xt720 رو پیشنهاد میکنم که دوربینش خیلی قویه و دیزاین خفنی داره . قطعا" هر دو بهتر از x10 هستن
[ "]motodefy[/URL]
-------------------------بله فارسیش کردم با روش روت کردن(مثل ایکس 10) کیفیت صداش مخصوصا از بلنگوهای های فای یا هد ست عالیه فارسی رو درست نشون میده یا برعکس ؟ از موبایلستان فارسی ساز گرفتی یا جایی دیگه /لینکش رو بزار لطفا"
acmilan308
14-02-2011, 13:50
سلام
هادي برديش استخر؟؟؟ :31:
يه چندتا عكس باحال با xt720 ازش بگير صفا كنيم.
هنوز نه شهاب
اما امشب میخوایم با دیفای جان بریم حمام :31: . اما شهاب جدا" گوشی عالییه پولات رو مع کن یکی برات بخرم :20:
میلستون 2 هم تو راه آماده باش
MOHAMMAD2010
15-02-2011, 13:31
1 - هادی جان باتریش چطوره ؟ ( تو که چند روز داریش چطور میره ؟ استفاده ای هم که ازش میکنی بگو - به gsmarena باتریشو یه خرده ضعیف نگفته ! ؟ )
2 - فارسی ساز روش تست نکردی هنوز ببینی چجوریاس ؟ ( اگه وقت شد حتما این کارو بکن )
3 - آخرش نگفتی گوشی رو از کجا خریدی ؟
( بازم اگه سوالی یادم اومد تو پست بعد میپرسم )
ardalan_zapata
15-02-2011, 14:07
سلام
LCD این گوشی ضد خش anti Scratch هستش ؟
Anonymous13
15-02-2011, 14:14
سلام هادی جان
گوشی من هنوز نرسیده ها
:19:
سلام
LCD این گوشی ضد خش anti Scratch هستش ؟
سلام.
بله صفحه نمایش این گوشی از شیشه ضد خش Gorilla ساخته شده.
پیشنهاد میکنم ویدیو زیر را حتما ببینید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sadeghbb
15-02-2011, 15:10
Defy Kill Iphone4!!!
:27:
سلام هادی جان
گوشی من هنوز نرسیده ها
:19:
تو که xt720 رو گفتی نه دیفای :23:
الان باید تو راه باشه
نکنه باز پشیمون شدی !؟؟؟!
1 - هادی جان باتریش چطوره ؟ ( تو که چند روز داریش چطور میره ؟ استفاده ای هم که ازش میکنی بگو - به gsmarena باتریشو یه خرده ضعیف نگفته ! ؟ )
2 - فارسی ساز روش تست نکردی هنوز ببینی چجوریاس ؟ ( اگه وقت شد حتما این کارو بکن )
3 - آخرش نگفتی گوشی رو از کجا خریدی ؟
( بازم اگه سوالی یادم اومد تو پست بعد میپرسم )
باطریش الان 2 روز رو راحت رفته و به تظرم در مقایسه با بقیه گوشی ها خوبه
فارسی سازی هنوز نکردم .
گوشی رو هم که گفتم یکیه از اونور اب میاره گفتم اورد . هر کی هم بخواد براش میارم . برای یه دوستام هم یک xt720 گرفتم /
Anonymous13 ( میثم) هم که سفارشش تو راهه :20:
MOHAMMAD2010
15-02-2011, 16:08
گوشی رو هم که گفتم یکیه از اونور اب میاره گفتم اورد . هر کی هم بخواد براش میارم
1 - از نظر سیم کارت و فعال بودن تو ایران مشکلی نداره ؟ ( چون از اونور میاره )
2 - میشه بپرسم اینی که از اونور برات میاره کدوم کشوره ؟
نه مشکلی نداره من الان دارم استفاده میکنم دیگه
خودش که ماله همین اصفهانه اما گوشی هارو از دبی میاره
hamid1436
15-02-2011, 16:16
جناب fire159 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با سلام منم اين گوشي رو مي خوام ولي متاسفانه نتونستم بهتون پيام بدم.
Anonymous13
15-02-2011, 19:55
تو که xt720 رو گفتی نه دیفای :23:
الان باید تو راه باشه
نکنه باز پشیمون شدی !؟؟؟!
نه همون xt720 من فعلا" تو کار دوربینم
دیدم اینجایی گفتم اینجا بگم :5:
MOHAMMAD2010
15-02-2011, 23:02
هادی جان وقت کردی چند تا عکس با کیفیت که با Defy گرفتی بزار حال کنیم .
( پیگیر این فارسی سازم باش ببینیم نصب میشه یا نه :11: )
ehsan_update
16-02-2011, 00:03
دوستان کسی میدونه قیمت MOTOROLA Defy توی این 3 تا شهر و شهرهای اطرافشون چنده؟ تبریز - ارومیه - سنندج ؟؟؟
من اینجا از هر کی میپرسم اصلا اسمشم تا حالا نشنیدن!!! :41: خواهشا اگه کسی قیمت داره اطلاع بده. ممنون میشم:10:
سلام
اگه تا بعد از عید صبر کنم احتمالش هست قیمت این گوشی به 400 تومن برسه؟؟؟
اونایی که گرفتن ،تونستن فارسی روش را بندازن یا نه ؟؟؟واسه اس ام اس و وب و ...
GiggleClub
16-02-2011, 08:31
هادی جان اون عکسی که از flipout گذاشتی؛ چنده؟
بدرد میخوره؟
فارسی defy رو هم حتما بی زحمت تست کن
دوستان کسی میدونه قیمت MOTOROLA Defy توی این 3 تا شهر و شهرهای اطرافشون چنده؟ تبریز - ارومیه - سنندج ؟؟؟
من اینجا از هر کی میپرسم اصلا اسمشم تا حالا نشنیدن!!! :41: خواهشا اگه کسی قیمت داره اطلاع بده. ممنون میشم:10:
سلام
اگه تا بعد از عید صبر کنم احتمالش هست قیمت این گوشی به 400 تومن برسه؟؟؟ دوستان من که گفتم قیمت گوشی 425-430 هست و هر کس خواست سفارش بده براش پیغام خصوصی بده با پست براتون ارسال میشه / اگر هم که آشنایی فامیلی اصفهان دارین به اون میدم که بهتون برسونه که خیالتون راحت راحت باشه :20:
تا عید هم فکر نکنم افت کنه / البته شاید گوشی شاپ 10-20 تومان قیمتش رو کم کنه .اما بازهم به این قیمتی که من سراغ دارم نمیرسه
من خودم تو اصفهان قبل اینکه گوشی رو بخرم از هر کی میپرسیدم نمیدونستن چی هست . یکیشون هم که میدونست همچین گوشیی وجود داره . اسمشو اشتباه میگفت: دیفیری :16:
هادی جان اون عکسی که از flipout گذاشتی؛ چنده؟
بدرد میخوره؟
فارسی defy رو هم حتما بی زحمت تست کن فلیپ اوت هم گوشی جمع و جور و خوبیه . سی پی یو خوبی داره ولی ال سی دیش یه مقدار ضعیفه مثل اچ تی سی ویلدفایر . اما کیبوردش فارسی هم حک شده و از این لحاظ خیلی خوبه و قیمتش هم که 330-340 هست .
4تا قاب رنگی تو پکش هست و .. . گوشی خاصیه
برای فارسی سازی هم یکی از دوستان تو پستهای قبلی نوشته که با فارسی ساز x10 دیفای رو فارسی کرده
من هنوز هیچکدوم از گوشیهام رو فارسی ساز برای اینترنت نکردم چون نیازی نداشتم . اما برای اس ام اس هر سه تا گوشی فارسی هستن
کلا" در مورد فارسی سازی نگرانی وجود نداره / از همون که خریدم گفت میخوای برات فارسی سازی و روت و جی پی اس و برنامه وبازی و همه کارهاش رو بکنم 50 تومان !! گفتم نه . خودم انجام میدم 50 هم میزارم جیبم
hamid1436
16-02-2011, 10:44
دوست عزيز fire159 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه ممكنه آدرست رو براي من ايميل كنيد تا بنده براي خريد اين گوشي خدمت برسم . hpourian@yahoo.com
MOHAMMAD2010
16-02-2011, 13:00
من هنوز هیچکدوم از گوشیهام رو فارسی ساز برای اینترنت نکردم چون نیازی نداشتم . اما برای اس ام اس هر سه تا گوشی فارسی هستن
با همون برنامه mirsal ؟
( بی زحمت فارسی ساز رو هم هر وقت سرت خلوت شد یه تست بکن که خیال همه رو راحت کنی )
تلفظ درست اسم گوشی چیه؟؟؟
دیفای یا دفی
با همون برنامه mirsal ؟
( بی زحمت فارسی ساز رو هم هر وقت سرت خلوت شد یه تست بکن که خیال همه رو راحت کنی )
بله
باشه اونم انجام میدم
تلفظ درست اسم گوشی چیه؟؟؟
دیفای یا دفی
دیفای - یعنی به مبارزه طلبیدن و دعوت به جنگ و مبارزه
قیمت دقیق رو تو تهران کسی داره؟؟؟
اگه تا 420-430 تومن باشه امروز فردا یکی میخرم
Javad_Ed
16-02-2011, 15:16
۴۰۰
هفته پیش ....یکی از بچه ها گرفت...
۴۰۰
مطمعنی؟؟؟
اگه میشه آدرس اونجایی که ازش خریدرو بده...
hamid1436
16-02-2011, 15:34
منم مي خوام لطفا آدرس بده ...
sadeghbb
16-02-2011, 15:42
۴۰۰
واقعا قیمت خوبی گرفتن!
میشه آدرس رو لطف کنید:11:
alirezaaaa4
16-02-2011, 16:23
!!!
یعنی چی مشکل نداشتن دفترچه تلفن ؟
مگه میشه گوشی دفترچه تلفن نداشته باشه !
اینا رو از کجا پیدا میکنین ؟
نه اینکه دفترچه تلفن نداشته باشه .... بلکه دفترچه تلفن هوشمند نداره!!
hamid1436
16-02-2011, 16:28
۴۰۰
منم يكي مي خوام لطفا آدرس بديد ...
MOHAMMAD2010
16-02-2011, 16:31
نه اینکه دفترچه تلفن نداشته باشه .... بلکه دفترچه تلفن هوشمند نداره!!
آهان - اون زیاد مهم نیست - خیلی گوشی ها ندارن
-----------------------------------------------------------
هادی جان از اونجایی که این گوشی کلید شاتر نداره موقع عکس برداری چه جوری باید رو سوژه فوکوس کرد ؟ با همون صفحه ؟ میشه یه کم توضیح بدی ؟
خوب فوکوس اتوماتیک داره . شاتر مجازی رو که میزنی خودش فوکوس میکنه . .
در ضمن من با فیلمبرداریش خیلی حال کردم
.
امروز خواستم با برنامه ئ یونیورسال روت که روی xt5 و xt720 عمل کرده رو رو دیفای انجام بدم که متاسفانه روتش نکرد !!
یه نرم افزار دیگه هم تست کردم روت نشد :13:
حالا باید برم دنبال یه راههای دیگه .
MOHAMMAD2010
16-02-2011, 19:10
امروز خواستم با برنامه ئ یونیورسال روت که روی xt5 و xt720 عمل کرده رو رو دیفای انجام بدم که متاسفانه روتش نکرد !!
یه نرم افزار دیگه هم تست کردم روت نشد
:41:
خیلی بد شد که ...
دیگه راهی مونده ؟
:41:
خیلی بد شد که ...
دیگه راهی مونده ؟
اوووووووه چیزی که هست راه جدید :31:
این کاربری که یه بار اومد گفت گوشی رو داره و فارسی هم کرده اگر میومد توضیح میداد خوب بود چون برای فارسی کردن برای اینترنت باید اول روت بشه بعد فارسی
من نمیدونم اینا که میگن گوشی رو دارن لاف میزنن یا زورشون میاد 2 کلام حرف بزنن :13:
اما بیخیال من خودم راه حلشو پیدا میکنم / من که با گوشی فعلا" وب گردی نکردم که به فارسی نیازم بشه .
اما باید اینکارو بکنم تا شماها مطمئن بشید :10:
hajizadeh110
16-02-2011, 23:49
سلام به همگی دوستان یه همتی کنند و آمار این گوشی رو دربیارند: 1_اینکه فارسی نصب میشه؟ 2_رابط کاربریش آیا مثل تاچ ویز سامسونگ هست منظورم دسترسی سریع به منوها و میانبرهای مفید و...؟ 3_اینکه دفترچه هوشمند نداره یعنی چه؟ 4_و......؟؟؟؟؟؟ 3_
palomino
16-02-2011, 23:55
هادی جان مبارک باشه
برای روت کردن z4root رو چک کن اگر جواب نداد یه نگاهی به اینجا بنداز ببین کارت راه میفته یا نه:
ضمنا اگر میشه توی about ببین Firmware Version گوشی چنده؟
هادی جان مبارک باشه
برای روت کردن z4root رو چک کن اگر جواب نداد یه نگاهی به اینجا بنداز ببین کارت راه میفته یا نه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمنا اگر میشه توی about ببین Firmware Version گوشی چنده؟
مرسی
z4root رو دیروز یبار چک کردم نشد
حالا دوباره دستکاریش میکنم ببینم چی میشه .
build number گوشیم 2.51 هستش تو سایت sbf زده غیر قابل روت . اما با این روش که تو xda زده باید بشه . یه سری گوشیها اینطورین . تو میلستون هم دیدم اینطوری بودن اما روت شدن
من با آندروید کار نکردم،این روت نشدن یعنی چی؟؟؟
oghtapost
17-02-2011, 11:49
من با آندروید کار نکردم،این روت نشدن یعنی چی؟؟؟
یه چیز تو مایه های هــک هست برادر
دوستان لطفا یه نفر مراحلی رو که اینجا گفته رو به زبان ساده بگه من که نفهمیدم چی میگه
oghtapost
17-02-2011, 12:02
شرمنده اینجا جاش نبود ولی
Root کردن چیست و چه کارایی هایی دارد ؟
Root کردن در اصطلاح رسیدن به فایل های سیستمی و دسترسی به آنها را فراهم میکنید. Root امکان تغییر فایل های سیستمی و تغییر دادن کدهای مختلف برای کارهای بخصوصی که میخواهید انجام دهید را به وجود می آورد . روش روت کردن گوشی های مختلف با هم متفاوت است و بزودی با روش روت شدن همه گوشی ها آشنا خواهید شد.
مفهوم Root و کارهایی که میتوان با آن انجام داد :
همیشه وقتی گوشی را روت میکنید راه برگشت دارید ، اما وقتی گوشی روت نشده باشد شاید دیگر راه برگشتی نداشته باشد ؛ برای مثال گوشی G1 وقتی به RC29 آپدیت میشود و گوشی روت نشده باشد برای همیشه در RC29 میماند و در این ورژن امکان روت نیست ولی در گوشی روت همیشه راه برگشت هست .
روت برای شما چه کارهایی انجام میدهد ؟
کنترل کامل روی گوشی خود دارید
قابلیت دیدن فایل هایی که آندروید با آنها کار میکند ؛ شما میتوانید خیلی از کدهای اصلی را جایگزین کنید .
البته چون من ورژن 2.51 هستم لطفا اینجا رو توضیح بدید خیلی ممنونم:
البته چون من ورژن 2.51 هستم لطفا اینجا رو توضیح بدید خیلی ممنونم:
منم فعلا" دارم میخونمش ببینم چی گفته / اما ظاهرا" راهش همینه /
خیلی پیچیده هست من که چیزی نفهمیدم
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
اینجا هم یه راه حل داده
چرا میشه روتش کرد . مشکل ما اینه که زبان انگلیسی مون ضعیفه و تا حالا آندروید نداشتیم و اطلاعاتمون کمه .
MOHAMMAD2010
17-02-2011, 15:34
1 - هادی جان یه دو تا بازی با گرافیک بالا روش نصب کن ببین چه جوریاس
2 - تو سایت gsmarena نگاه میکردم دیدم تو مشخصات این گوشی جلوی جاوا نوشته : Yes, MIDP 2.0 ولی جلوی هر گوشی اندریود دیگه که نگاه میکنم جلوی جاواشون نوشته : Via third party application
این یعنی اینکه این گوشی جاوا رو به طور مستقیم پشتیبانی میکنه !؟ ( یه برنامه جاوا روش نصب کن ببین جریان چیه )
نه پشتیبانی نمیکنه باید مثل بقیه شبیه ساز نصب بشه.
رفتم علائدین یه آمار بگیرم هیچ جا پیدا نکردم...
اخر سر تو یکی از مغازه های طبقه همکف پیدا کردم یا رو گفت 480 گزاشتم بیام بیرون گفت چند قیمت داری همینجوری گفتم 440...
گوشیشو ورداشت به یکی زنگ زد گفت"سلام...متورولا دفی چند...به ما میدی 420؟؟؟" قطع کرد گفت 430 بهت میدم...
تو راه برگشتم گفتم بزار بازار مبایلم یه قیمت بگیرم تو یکی از مغازه هاش که پرسیدم گفت 540...
درضمن تو علائدین از یکی دو جا پرسیدم "دیفای" بهم خندیدن...
گوشیشو ورداشت به یکی زنگ زد گفت"سلام...متورولا دفی چند...به ما میدی 420؟؟؟" قطع کرد گفت 430 بهت میدم...
تو راه برگشتم گفتم بزار بازار مبایلم یه قیمت بگیرم تو یکی از مغازه هاش که پرسیدم گفت 540...
اندر حکایت علاالدینی ها رفته بودم برای پدرم یه motorola v8 بگیرم باورتون نمیشه به فاصله 2 مغازه یکی میگفت 280 اون یکی 230 :41: تازه همین 230 گفت میخوای فارسیش کنم گفتم نه داداش ... اومدم خونه دیدم فارسی روشه :31: اینارو گفتم که بدونید شما باید به اونا بخندید جسارت به همشون نشه ولی 95 درصدشون طالبی فروش بودن اومدن تو اینکار .... بد اوضاعیه ..... حواستون باشه برای دیفای هم 420 بالاتر ندین :31:
MOHAMMAD2010
17-02-2011, 22:00
آقا دیفای درسته نه دفی - شما باید به اونا بخندین !
اقا این گوشی چیپ گرافیک داره؟؟؟
MOHAMMAD2010
17-02-2011, 22:41
بله اگه نداشت که اصلا قوی نبود
PowerVR SGX530
بله خوبشم داره
مدل PowerVR SGX530
خواستی حرفه ای پیداش کنی برو اینجا مدل بردازنده رو ببین :
بعد برو اینجا مدل پردازنده رو تو جدول پیدا کن :
palomino
18-02-2011, 10:57
هادی جان برای فارسی سازی ببین این روشی که در اینجا گفته کار می کنه. ظاهرا یک نفر روی دیفای هم تست کرده :
01110362
18-02-2011, 12:24
رفتم علائدین یه آمار بگیرم هیچ جا پیدا نکردم...
اخر سر تو یکی از مغازه های طبقه همکف پیدا کردم یا رو گفت 480 گزاشتم بیام بیرون گفت چند قیمت داری همینجوری گفتم 440...
ولی موتو کجا و سامسونگ کجا ؟
دوستان احتمال داره با آپدیت جدید دیفای هم 720 بگیره ؟
و دیگه اینکه پشتیبانی قطعاتش چطوریه ؟آخه لامذهب عین ماشین خارجیها میمونه :31:
داداشی آدرس و برام پ خ میکنی برم ملاقاتش ؟:31:
منم بین این دو تا موندم فیلم برداری ویو 2 دیدم دور از تعصب واقعا عالیه .
ولی موتو کجا و سامسونگ کجا ؟
دوستان احتمال داره با آپدیت جدید دیفای هم 720 بگیره ؟
و دیگه اینکه پشتیبانی قطعاتش چطوریه ؟آخه لامذهب عین ماشین خارجیها میمونه :31:
طبقه همکف شماره 87
MOHAMMAD2010
18-02-2011, 16:46
هادی جان روت شد ؟
مثل اینکه تو همه سایتا این روش روت رو براش توصیه کردن :
unknown47
18-02-2011, 21:34
سلام به همه. آقا هادی چیشد؟ جواب داد.....
راستی اگه بخوام یه برسی خیلی کوچیک ازش بزارم اینجا بزارم یا توی انجمن نقد و بررسی؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دیروز همان امروز توست که فردا از دست می دهی.....(پاسکال)
tiyam 01
18-02-2011, 22:09
کیفیت عکسش زیاد خوبم نیستا. به نظرم در حد گوشی 3 مگاپیکسلی سامسونگ گلکسی 3 هست
به اندروید 2.3 ارتقا داده میشه؟ (به طور رسمی)
فارسی رو ساپورت میکنه؟ (منوی فارسی یا خوندن و نوشتن متن فارسی)
palomino
19-02-2011, 00:04
ظاهرا یک روش دیگه هم برای روت کردن رام 2.51 وجود داره که ساده تره:
Highbury
19-02-2011, 00:19
کیفیت عکسش زیاد خوبم نیستا. به نظرم در حد گوشی 3 مگاپیکسلی سامسونگ گلکسی 3 هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید*************
به اندروید 2.3 ارتقا داده میشه؟ (به طور رسمی)
فارسی رو ساپورت میکنه؟ (منوی فارسی یا خوندن و نوشتن متن فارسی)
قراره به 2.2 بشه اما 2.3 نه
matin_vv
19-02-2011, 00:31
آقا اوضاع جی پی اسش چطوره؟ به راهه؟
کیفیت عکسش خوبه البته من قبل از این i8000 omnia 2 داشتم خوب به اون نمیرسه ولی بازم خوبه. فیلم برداریش هم راضی کننده هست.
جی پی اسش خیلی سریعه من زیر سقف هم امتحان کردم خیلی سریع وصل میشه.
تاچش حرف نداره خصوصا که ضد خش هم هست ونیازی نداری برچسب ال سی دی براش بزاری.تا الان من عیبی ندیدم عملکردش هم سریعه و اصلا کند نیست.بدنه اش خیلی با استحکامه و از مواد خوبی در ساختش استفاده شده اصلا اثر انگشت روش نمیمونه.
tiyam 01
19-02-2011, 10:44
2.2 رو میدونم. واسش هم اومده. اما من 2.3 رو گفتم
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
کیفیت عکسش خوبه البته من قبل از این i8000 omnia 2 داشتم خوب به اون نمیرسه ولی بازم خوبه. فیلم برداریش هم راضی کننده هست.
جی پی اسش خیلی سریعه من زیر سقف هم امتحان کردم خیلی سریع وصل میشه.
تاچش حرف نداره خصوصا که ضد خش هم هست ونیازی نداری برچسب ال سی دی براش بزاری.تا الان من عیبی ندیدم عملکردش هم سریعه و اصلا کند نیست.بدنه اش خیلی با استحکامه و از مواد خوبی در ساختش استفاده شده اصلا اثر انگشت روش نمیمونه.
بعد از آپگرید به 2.2 فیلمبرداش میشه hd ؟
خروجی تلویزیون نداره؟
کلا نمیشه 2.3 رو روش ریخت ؟؟؟
دو روش پیدا کردم که دوستان هم یکیشو در بالا اشاره کردن کا با نرم افزار سوپر وان کلیک هست
و اون یکی که اینه
که باید فلش کنیم به 2.21 sbf بعد گوشی رو روت کنیم و دوباره همون 2.51 sbf خودش رو فلش بزنیم .
احتمالا" فردا پس فردا یکی از روشها رو امتحان میکنم ببینم چی میشه .
راستی اگه بخوام یه برسی خیلی کوچیک ازش بزارم اینجا بزارم یا توی انجمن نقد و بررسی؟
هر دو جا بزار مشکلی نیست :20:
ظاهرا یک روش دیگه هم برای روت کردن رام 2.51 وجود داره که ساده تره:
اقا دستت درد نکنه من روتش کردم با این روش
اینو دانلود کنید بعد تیک Usb Debugging رو بزنید توی ستینگ گوشی حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید بعد SuperOneClick رو در حالت ادمین اجرا کنید دکمه روت رو بزنید در عرض یک دقیقه روت میشه.
اقا دستت درد نکنه من روتشکردم با این روش
ایول پس انجام دادی .
حالا یه توضیح بده که ما دیگه زحمت ترجمه و تفکر کردنشو نکشیم . ببینیم چیکار کردی . الان سوپر یوزر رو گوشیت نصب شده دیگه .
MOHAMMAD2010
19-02-2011, 12:35
اینو دانلود کنید بعد تیک Usb Debugging رو بزنید توی ستینگ گوشی حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید بعد SuperOneClick رو در حالت ادمین اجرا کنید دکمه روت رو بزنید در عرض یک دقیقه روت میشه.
هادی جان این روشو امتحان کن ببین جواب میده ؟
دق کردیم :31:
دیگه هم مشکل فارسی ساز motorola defy حل شد هم مشکل روت کردنش
همین الان فارسی ساز هم براش نصب کردم اینم ادرسش:
فقط باید مراحل رو به ترتیبی که گفته انجام بدی
MOHAMMAD2010
19-02-2011, 14:15
جناب boys666 چند تا عکس از صفحه فرستادن sms این گوشی که فارسیش کردی بزار برامون ( دلمون آب شد )
unknown47
19-02-2011, 16:20
سلام. هادی جان من یه چنتا برنامه و بازی نصب کردم و حالا وقتی که میخوام که زنگ بزنم یه اروری واسم میادکه باید یه پیام به اپراتورم ارسال کنم اونم از از طریق بلوتوث یا میل !!! و نمیتونم که زنگ بزنم مگر اینکه از طریق task manager همه ی برنامه هامو ببندم تا شاید بعدش تماس برقرار بشه.... اگه می تونی یه راهنمایی کن.
jojo_2000
19-02-2011, 16:52
از دوستان کسی گوشی xt720 داره؟ گوشی خوبیه؟ قیمتش چنده؟نمیدونم اینجا جای مطرح کردن این سوال بود یا نه:46:
سلام. هادی جان من یه چنتا برنامه و بازی نصب کردم و حالا وقتی که میخوام که زنگ بزنم یه اروری واسم میادکه باید یه پیام به اپراتورم ارسال کنم اونم از از طریق بلوتوث یا میل !!! و نمیتونم که زنگ بزنم مگر اینکه از طریق task manager همه ی برنامه هامو ببندم تا شاید بعدش تماس برقرار بشه.... اگه می تونی یه راهنمایی کن.
از بازی ها که بعید میدونم همچین مشکلی پیش اومده باشه . ممکنه یکی از برنامه هات باعث این شده باشه . تا حالا این مورد رو نشنیده بودم .
حالا یه ریستی بکن ببین چی میشه اگر حل نشد یکی یکی برنامه هایی که نصب کردی و مشکل بوجود اومد رو پاک کن و تست بزن ببین درست میشه . مشکلی خاصی نیست
از دوستان کسی گوشی xt720 داره؟ گوشی خوبیه؟ قیمتش چنده؟نمیدونم اینجا جای مطرح کردن این سوال بود یا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
بله
450 تا 580 بسته به محل خریدتون
بقیه سوالات تو کلوپش :
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
اقا دستت درد نکنه من روتش کردم با این روش
قرار شد یه توضیحی بدی چیکار کردی
MOHAMMAD2010
19-02-2011, 18:48
هادی جان این روشو امتحان کن ببین جواب میده ؟
دق کردیم :31:
قرار شد یه توضیحی بدی چیکار کردی
هادی جان این بنده خدا که توضیح داد
منم نقل قولش کردم واسه شما که ببینی چی میشه !
حواست کجاس ؟ :31:
palomino
19-02-2011, 19:19
همین الان فارسی ساز هم براش نصب کردم ...
دوست عزيز توي همون آدرسي كه دادي يك نفر اين كار رو روي ديفاي انجام داده ولي ظاهرا بروزر گوشيش از كار افتاده:
آقا من این کار رو برای motorola defy انجام دادم و کاملا کار کرد.منتها دچار این مشکل شدم که بروزر دیفالت گوشی رو که باز میکنم با این پیغام مواجه می شم
"the application _______ (process com.android.term) has stopped unexpectedly. Please try again
که یه فورس کلوز هم داره.میشه راهنمایی بفرمایید که چه کنم؟
شما دچار اين مشكل نشدي؟
ضمنا اگر امكان داره تست كن ببين در چه قسمتهايي فارسي درست نشون داده ميشه: بروزر، مسيج، نرم افزارهاي ويرايش اسناد آفيس، Adobe Reader و ...؟؟
جناب boys666 چند تا عکس از صفحه فرستادن sms این گوشی که فارسیش کردی بزار برامون ( دلمون آب شد )
دوست عزیز متاسفانه برنامه ندارم که بتونم اسکرین شات بگیرم اگر شما دارید بزارید من عکس بزارم.
ولی توی اس ام اس مشکل فارسی ندارم ولی توی مرورگر اپرا و فایرفاکس و دولفین و ucbrowser فونت ها رو جدا مینویسه ولی توی skyfire مشکلی نداره.
هادی جان یه تاپیک زدم توضیح دادم:
unknown47
19-02-2011, 20:10
ممنون هادی جان. یه مشکل دیگه ای که من بی این گوشی دارم باتریشه!!!!!!:41::41::41::41::41::41: خیلی زود شارژش تموم میشه(البته چون من آهنگ زیاد گوش میدم اینطوریه و با استفاده ی عادی نسبتا مناسبه....) به خاطر همین شاید بفروشمش............:2::2::2::2::2::2::2::2: :2::2::2:
قرار بود یه رویوو بزاری چی شد ؟!
باطریش که خوبه به من راحت تا 2 روز کار میده !؟
شارژ اولیه رو خوب انجام دادی یا نه !؟
البته اگر زیاد موزیک گوشی میدی با همه اسمارت فونها مشکل داری و باید به فکر یک mp3 player باشی یا یک موزیک فون که دیگه کم گیر میاد
مرسی boys666 که اسمت رو هم نگفتی
راستی شما برای جی پی اس از چه نرم افزاری استفاده کردی
MOHAMMAD2010
19-02-2011, 21:14
1-هادی جان حداقل شما چند تا عکس از صفحه sms این گوشی بزار ... ( اینباکس و تایپ sms فارسی با کیبورد کامل )
2 - با این روش همه جاهای گوشی فارسی شد ؟ ( pdf فارسی هم میخونه ؟ اگه میشه اینو تست کن )
3 - در مورد باتریشم والا من نفهمیدم جریان چیه ؟ شما میگی خوبه ... اون آقا به خاطر باتری میخواد بفروشه گوشیشو !
bidellboy
19-02-2011, 23:33
1-هادی جان حداقل شما چند تا عکس از صفحه sms این گوشی بزار ... ( اینباکس و تایپ sms فارسی با کیبورد کامل )
2 - با این روش همه جاهای گوشی فارسی شد ؟ ( pdf فارسی هم میخونه ؟ اگه میشه اینو تست کن )
3 - در مورد باتریشم والا من نفهمیدم جریان چیه ؟ شما میگی خوبه ... اون آقا به خاطر باتری میخواد بفروشه گوشیشو !
آقا قضیه این باتری رو مشخص کنید .....
این گوشی از این باتری اضافه ها که خودشون توی یه قاب قرار میگیرن و شارژ میشن نداره، که بشه همیشه یه باتری اضافه داشت؟؟؟؟؟؟
hajizadeh110
19-02-2011, 23:44
رابط کاربری موتورلا دیفای آیا مثل تاچ ویز سامسونگ است؟؟اینکه دسترسی سریع به منوها و استفاده سریع و آسان و جستجوی هوشمند در دفترچه تلفن و کپی و پیس سریع مطالب وغیره و ذالک؟؟؟ با توجه به اینکه تاچ ویز 4 هم در راهه؟
برای بنده رابط کاربری و استفاده سریع و آسان خیلی اهمیت داره
ممنون از راهنمایی شما
من الان دو روزه گوشیم رو شارژ کردم و الان هنوز 55% شارژ داره .
من گوشی زیاد عوض کردم و باطری ضعیف توشون بوده . اما به نظرم دیفای شارژش خوبه و از این نظر تو اسمارت فونهایی که الان هست در رتبه بالا قرار داره و جای نگرانی نیست .
بله همه قسمتها فارسی میشه اپرا مینی هم فارسی رو ساپورت میکنه بدون مشکل و هادی جان من از گوگل مپ استفاده میکنم راستی رابط کاربریش برای من که با تاچ ویز کارکردم بنظرم بهتره.
کوچیک شما مسعود
گوگل مپ لینک میزاری مسعود جان
تاچ وایز بهتره یا بلور چون من با تاچ وایز کار نکردم . اما موتوبلور رو پسندیدم .
تاچ ویز خوبه ولی یکم از نظر ظاهری و سرعت پایینه ولی من با موتوبلور بیشتر حال کردم.
اینم ورژن google map v4.7.0
اینم ورژن 5.0.0beta که 3d ساپورت هست:
v5.1.0 3d
یه نکته اینه که گوگل مپ برای لود نقشه از اینترنت استفاده میکنه.
MOHAMMAD2010
20-02-2011, 14:34
هادی کشتی منو عکس از صفحه sms بزار ...
unknown47
20-02-2011, 16:09
سلام. نه بابا باتریشم بد نیست! (دلیل فروش من هم به خاطر اینه که داییم گفته میخواد از کانادا یه آپادی-آی پدی-...چیزی واسم بیاره....منم گفتم که اگه اینطوریه که تا استفاده ی چندان زیادی از گوشیم نکردم اونو بفروشم....)
هادی جان من گوشیمو 8 ساعت گذاشتم تو شارژ حالا نمیدونم که چرا اینطوریه:41: البته خودم فکرکنم ماله بازی یا نرم افزاری چیزی باشه.... چون اون مشکل زنگ زدنم هم با پاک کردن یه برنامه ای درست شد....
ریویو هم به چشم....(البته من نویسنده ی gsmarena نیستم! پس انتظار یه ریویو درست و حسابی نداشته باشید....)
MOHAMMAD2010
20-02-2011, 16:13
سلام. نه بابا باتریشم بد نیست! (دلیل فروش من هم به خاطر اینه که داییم گفته میخواد از کانادا یه آپادی-آی پدی-...چیزی واسم بیاره....منم گفتم که اگه اینطوریه که تا استفاده ی چندان زیادی از گوشیم نکردم اونو بفروشم....)
هادی جان من گوشیمو 8 ساعت گذاشتم تو شارژ حالا نمیدونم که چرا اینطوریه:41: البته خودم فکرکنم ماله بازی یا نرم افزاری چیزی باشه.... چون اون مشکل زنگ زدنم هم با پاک کردن یه برنامه ای درست شد....
ریویو هم به چشم....(البته من نویسنده ی gsmarena نیستم! پس انتظار یه ریویو درست و حسابی نداشته باشد....)
آهان خب بگو
این جوری نوشته بودی فکر کردیم باتری گوشی خیلی بده که میخوای به خاطرش گوشیو بفروشی !
unknown47
20-02-2011, 16:22
آقا هادی یه سوال : این که داخل ستینگ باتریش 3 گزینه ی» کارایی-هوشمند-در حالت ذخیره داره روی مصرف باتری تاثیر چندانی هم داره؟ و در مورد اون نرم افزار های باتری خور هم یه توضیحی بده....
با تشکر.
دوستان بزارید یه نکته رو در مورد اندروید براتون بگم در اندروید هر برنامه ای رو که باز میکنید و بعد از اون خارج میشید برنامه به طور کامل بسته نمیشه و در واقع در حالت اماده به کار میمونه دلیل اجرای سریع برنامه ها همینه مثلا opera 10 تو ویندوز موبایل حدودا 10 ثانیه طول میکشه تا اجرا بشه ولی در اندروید بلافاصله اجرا میشه و این حالت اماده به کار در اندروید یه مزیت و البته از طرفی یه عیب محسوب میشه چون این اماده به کار بودن یک باعث اشغال رم گوشی و دو باعث مصرف باطری میشه وگرنه که باطری این گوشی 1500 میلی امپری هست که خیلی خوبه اگر میخوایید که باطری گوشیتون مدت بیشتری دوام بیاره میتونید برنامه Advanced Task Manager رو دانلود کنید و برنامه هایی رو که اجرا میکنید بعد از پایان کار end task کنید و کاملا ببندید.
لینک دانلود :
آقا هادی یه سوال : این که داخل ستینگ باتریش 3 گزینه ی» کارایی-هوشمند-در حالت ذخیره داره روی مصرف باتری تاثیر چندانی هم داره؟ و در مورد اون نرم افزار های باتری خور هم یه توضیحی بده....
با تشکر.
100% تاثیر داره .
من گذاشتم رو حالت battery saver اگر اشتباه نگم .
ال سی دی رو نورش رو گذاشتم رو حالت اتوماتیک .
شبکه رو رو حالت 2g گذاشتم
و تسک کیلر که مسعود هم در بالا گفته رو نصب کردم و اصلا" مشکلی با شارژ گوشی ندارم
تسک کیلر رو هم تنظیم کن که هر 30 دقیقه برنامه های اضافی رو پاکسازی کنه
راستی مسعود من تو روت کردن به یه مشکل کوچیک تنظیماتی خوردم نظرت چیه
killing adb server
ok
stsrting adb server
port 5037
ok
waiting for device : تو این قسمت میمونه و عکس العملی نشون نمیده ؟؟ دستگاه رو پیدا نمیکنه
دوستان بعد از اینکه گوشی رو روت کردید باید برنامه زیر رو دانلود کنید و قبل از انجام هر کاری برنامه رو نصب و اجرا کنید و یه بک اپ از
رامتون بگیرید تا اگر یه مشکلی به وجود امد شما یه بک اپ داشته باشید و گوشی رو به حالت اول برگردونید بک اپ حدود 5 دقیقه طول میکشه و باید کارت اس دی فضای خالی داشته باشه.
بعد از اجرای برنامه روی install recovery system کلیک کنید بعد روی recovery boot کلیک کنید تا گوشی رسیت
بشه و وارد منوی بوت بشید از اونجا با دکمه ولم میتونید برید روی backup and restore و با دکمه پاور رو اون کلیک کنید تا برنامه
شروع به بک اپ گرفتن از رام بکنه. و بک اپ را توی پوشه goapkrev روی اس دی کارت میریزه.حجم بک اپ 413 مگابایت هست.
بعد از پایان بک اپ با بالا امدن گوشی روی normall boot کلیک کنید.
هادی جان ویندوزت چیه ؟
ببین با این کار کارت راه میوفته:
مراحل زیر رو به ترتیب انجام بده:
1. تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
2. بعد برنامه Superoneclick رو اجرا کن و روی روت کلیک کن(حتما برنامه رو در حالت ادمین اجرا کن)
3. وقتی به مرحله Waiting for Device رسیدی وارد ستینگ شو و تیک USB Debugging رو بزن و فعالش کن.
4. برنامه adb server رو اجرا کن.
5. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
6. تیک USB Debugging رو بزن وفعال کن.
7. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
اینم متن انگلیسیش که من خودم ترجمش کردم ولی شاید کم و کاستی داشته باشه:
Step 1; Turn your android phones USB Debugging OFF.
Step 2: Download and launch Superoneclick with Admin rights on your PC. Then Click Root.
Step 3: When it says: Waiting for Device, Turn USB Debugging ON
Step 4: It’ll now run RATC
Step 5: When it says: Starting ADB Server…
Step 6: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 7: Turn your android phones USB Debugging ON
Step 8: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 9: All BEFORE it says “Waiting for device…” again
برای adb server به این لینک ها سری بزن:
MOHAMMAD2010
20-02-2011, 20:31
مسعود جان شما از گوشی راضی هستی ؟
راستی بازی با گرافیک بالا تا حالا ریختی روش ؟ روون اجرا میکنه ؟ ( اگه نریختی یه بازی رو امتحان کن )
مسعود جان شما از گوشی راضی هستی ؟
راستی بازی با گرافیک بالا تا حالا ریختی روش ؟ روون اجرا میکنه ؟ ( اگه نریختی یه بازی رو امتحان کن )
اره راضیم خوبه.
بازی نه ولی همین الان دانلود میکنم فردا جوابش رو میدم.
sltavakoli
21-02-2011, 00:36
دوستان کیفیت صفخه این گوشی بهتره یا xt720 ؟
از نظر اپدیت به android 2.2 مشکلی داره یا ... ؟
کلا این قابلیت صد ضربه بودن و ..... برای استفاده ی عادی به درد میخوره؟
بالاخره دیفای یا xt720 ؟ بین این 2 تا گوشی گیر کردم !
دوستان کیفیت صفخه این گوشی بهتره یا xt720 ؟
از نظر اپدیت به android 2.2 مشکلی داره یا ... ؟
کلا این قابلیت صد ضربه بودن و ..... برای استفاده ی عادی به درد میخوره؟
بالاخره دیفای یا xt720 ؟ بین این 2 تا گوشی گیر کردم !
دوست عزیز کیفیت صفحه نمایش خوبه 16میلیون رنگه از نظر اپدیت به صورت رسمی اپدیت 2.2 براش نیومده(قراره تا 1 ماه دیگه رام 2.2 به صورت رسمی عرضه بشه) ولی رام کاستوم 2.2 براش موجوده که من دارم دانلود میکنم وقتی خودم تست کردم لینک دانلود به همراه اموزش نصب برای دوستان میزارم.
این گوشی فقط فیلم برداریش 720p نبود که اونم با اپدیت به 2.2 درست میشه.
از نظر ضد ضربه بودن و صد خش بودن مسلما یک حسن بسیار خوبه.
به نظر من دیفای بهتر از xt720 هست هم قیمت پایین تری داره هم از نظر ساختار بدنه هم از نظر ظاهر هم گوشی جمع و جورتری هست.(البته فقط توی ایران MILESTONE XT720 قیمت بالاتری داره وگرنه قیمت جهانی هردو گوشی نزدیک به هم هستند)
راستی خدایی نکرده منظورت XT720 MOTOROI که نیست که اصلا با دیفای قابل مقایسه نیست ولی اگر منظورت MILESTONE XT720 هست باز یه چیزی.
MOHAMMAD2010
21-02-2011, 13:20
1 - مسعود جان بازی سنگین ریختی ؟ ( چطور اجرا کرد ؟ )
2 - از اونجایی که این گوشی موتورلا تکنولوژِی Crystaltalk موتورولا و همین طور میکروفون دوگانه برای بر طرف کردن نویز رو داره میخواستم ببینم کیفیت مکالمش چطوره ؟ ( نسبت به گوشی های دیگه باید خیلی بهتر باشه درسته ؟ )
3 - با ایرانسل که مشکلی نداره ؟
4 - یه نرم افزار پیدا کردم Screenshot It برا عکس گرفتن از گوشی ( این اگه میشه نصب کن چند تا عکس از صفحه sms گوشی بگیر )
ممنون
لینک نرم افزار تو موبایلستان :
هادی جان ویندوزت چیه ؟
ببین با این کار کارت راه میوفته:
مراحل زیر رو به ترتیب انجام بده:
1. تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
2. بعد برنامه Superoneclick رو اجرا کن و روی روت کلیک کن(حتما برنامه رو در حالت ادمین اجرا کن)
3. وقتی به مرحله Waiting for Device رسیدی وارد ستینگ شو و تیک USB Debugging رو بزن و فعالش کن.
4. برنامه adb server رو اجرا کن.
5. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
6. تیک USB Debugging رو بزن وفعال کن.
7. مجددا تیک USB Debugging رو بردار و غیر فعال کن.
اینم متن انگلیسیش که من خودم ترجمش کردم ولی شاید کم و کاستی داشته باشه:
Step 1; Turn your android phones USB Debugging OFF.
Step 2: Download and launch Superoneclick with Admin rights on your PC. Then Click Root.
Step 3: When it says: Waiting for Device, Turn USB Debugging ON
Step 4: It’ll now run RATC
Step 5: When it says: Starting ADB Server…
Step 6: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 7: Turn your android phones USB Debugging ON
Step 8: Turn your android phones USB Debugging OFF
Step 9: All BEFORE it says “Waiting for device…” again
برای adb server به این لینک ها سری بزن:
ویندوز ایکس پی هست . این استپ 4 چی هست Step 4: It’ll now run RATC
برنامه 4. برنامه adb server رو ندارم احتمالا " همینو کم داشته
من چندتا بازی گرافیک بالا نصب کردم اجرا شد ولی بیشترش وقتی میخواد بره تو بازی میخواد ازم که با wifi به اینترنت متصل شه تا بعضی اطلاعات رو دانلود کنه که بازی اجرا بشه ؟ دلیلش چیه ؟
1 -
2 - از اونجایی که این گوشی موتورلا تکنولوژِی Crystaltalk موتورولا و همین طور میکروفون دوگانه برای بر طرف کردن نویز رو داره میخواستم ببینم کیفیت مکالمش چطوره ؟ ( نسبت به گوشی های دیگه باید خیلی بهتر باشه درسته ؟ )
3 - با ایرانسل که مشکلی نداره ؟
4 - یه نرم افزار پیدا کردم Screenshot It برا عکس گرفتن از گوشی ( این اگه میشه نصب کن چند تا عکس از صفحه sms گوشی بگیر )
ممنون
لینک نرم افزار تو موبایلستان :
محمد جان حالا چرا اینقدر به این کیبرد فارسی حساس شدی :31:
کیفیت مکالمه خیلی خوبه و من خودم رو این گوشیم ایرانسل هست .
در حالت مکالمه تنظیمات کیفیت مکالمه 4 حالت داره که میتونی انتخاب کنی که واقعا" عالیه :
standard
balanced
bright
extra bright
unknown47
22-02-2011, 08:58
هادی جان اینکه میخواد که وارد بازی شه باید اطلاعات دانلود کنه یه امرعادیه....(البته در آندورید!) اونم به خاطر پسوندapk هستش.(یه چیزی مثل فایل های cab توی ویندوز). در اصل انگار تو فقط بازی رو ریختی تو هاردت ولی هنوز دیتاهاش کپی نشده.(البته بعضی از بازی ها اینطوریه-بازی های گرافیکی-) البته تو میتونی از سایت هایی بازی ها رو دریافت کنی که خودشون هم لینک دریافت فایل apk رو داره و هم لینک دانلود data بازی هارو.(مثل موبایلستان یا ir-tci).
خداروشکر مشکل باتری هم حل شد...(با تغییرو انتخاب 2g به جای 3g&2g)
unknown47
22-02-2011, 09:04
در مورد بازی های سنگین هم من آسفات5 رو روش ریختم و خیلی روون اجرا کرد...(البته یه مشکلی که داره اینه که بعضی مواقع که سرعت ماشین کمه, صدای ماشینه نمیاد. حالا من نمیدونم که مشکل از بازی هستش یا از گوشی....)
در مورد بازی های سنگین هم من آسفات5 رو روش ریختم و خیلی روون اجرا کرد...(البته یه مشکلی که داره اینه که بعضی مواقع که سرعت ماشین کمه, صدای ماشینه نمیاد. حالا من نمیدونم که مشکل از بازی هستش یا از گوشی....)
مشکل از ماشینش هست :31:
خدا رو شکر باطریت بهتر شد / شارژ اولیه رو چطوری کردی ؟؟ تا گوشی رو خریدی گذاشتی 8 ساعت شارژ یا نه ؟؟!
hamid1436
22-02-2011, 10:54
مشکل از ماشینش هست :31:
خدا رو شکر باطریت بهتر شد / شارژ اولیه رو چطوری کردی ؟؟ تا گوشی رو خریدی گذاشتی 8 ساعت شارژ یا نه ؟؟!
دوست عزيز من نمي تونم پيام خصوصي بدم اگه ممكنه آدرستون رو لطف كنيد براي خريد خدمت برسم .
hpourian@yahoo.com
دوستان عزیز که از موتو بلور استفاده میکنن اگه مشکل باتری دارین چند نکته میگم چک کنین
اول اینکه از تو منوی ویجت ها پاور کنترل رو انتخاب کنین بذارین رو منوی اصلی توجه کنین اگه کلید سینک روشنه خاموشش کنین که تا 70% مصرف باتری رو کم میکنه .
دوم اینکه از منوی ستینگ تو قسمت اپلیکیشن برین بعد رانینگ سرویس که از اونجا یک سری برنامه های غیر ضروری سیستمی رو میشه غیر فعال کرد ولی توجه کنید خرااب کاری نکنین
سوم برنامه advanced task killer رو نصب کنید بعد از تو ستینگ این برنامه سکیوریتی لول رو بذارین رو پایین ترین حالت یعنی لو بعد برنامه رو ری استارت کنین وقتی دوباره تو برنامه برین یک سری گزینه های جدید اضافه میشه که میتونین حذف کنین مثل برنامه های نویگیشن
موفق باشین
راستی دوستان موتو بلور رو فراموش کنید این برنامه خیلی ضعیفه و کند . من الان به جا موتو بلور از go launcher استفاده میکنم . خیلی باحال تره و امکانات خوبی داره . سرعت خیلی بالایی هم داره و میشه روش تم نصب کرد
خیلی وقته از جانی خبری نیس:31:
MOHAMMAD2010
22-02-2011, 17:09
آره هادی جان خودم هم نمیدونم چرا اینقدر رو صفحه sms فارسی حساس شدم ! ( هیچ کس هم که به حرفم گوشی نمیکنه یه عکس بزاره :41: )
حالا هادی گوشیت بالاخره روت شد ؟ ( چرا اینقدر طولش میدی !؟ )
----------------------------------------------------------------------
ممنون مسعود جان بابت بازی :11:
اگه میشه یه بازی دیگه هم نصب کن مثل :
GT Racing Motor Academy
یا
Real Football HD 2011
ببین چه جوری اجرا میکنه
ممنون
( یه کدومتون از صفحه sms عکس بگیرین از کیبورد فارسیش ، کشتین منو :19: )
همین الان چندتا بازیهای نکسوس و گالاکسی رو ریختم روش حال کردم . بدون هیچ گیر کردنی بازی ها رو اجرا میکنه حتی بهتر از گالکسی و نکسوس و ... و کیفیت ال سی دی هم لذت بازی رو بالاتر میبره .
موتوبلور رو هم فعال کردم با استفاده از wifi . و ویجت پیش بینی وضع آب و هوا هم خیلی عال و سریعه و وقتی شهر رو انتخاب میکنی تا 4 روز آینده رو نشون میده .
اصفهانم شنبه زده نیمه بارانی :31:
حتی شهرستانهای کوچیک رو هم میشناسه و فقط کافیه اسم اون شهر رو وارد کنید
kkkaktoos
22-02-2011, 18:02
به نظرتون تا بعد عید قیمتش میاد پایین ؟
یا این که فرق چندانی نمی کنه قیمتش ؟
سلام دوستان گوشی من اول رام(eclair (2.51) بود بعد اومدم با rsd رام froyo نسخه چینی که غیر رسمی هست بریزم که نشد حالا یه رام دیگه هم از eclair ورژن 2.21 بریزم اونم نشد گوشیم هم روت شده بود فکر کنم باید چون روت شده بوده رام کاستوم بریزم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم لطفا کمک کنید الان گوشی اصلا روشن نمیشه.
مگه قبلش یه رام نگرفته بودی واسه احتیاط !!
از تو xda بگیر اونجا رام براش زیاده
بک اپ گرفته بودم ولی بک اپ رو که با rsd نمیشه ریخت بک اپ رو وقتی گوشی روشن میشه میشه بریزی الان هم میتونم رام جدید با برنامه rsd بریزم کامل هم نصب میشه ولی بازم بالا نمیاد گوشی
یه سری به اینجا بزن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداصلا" هم نترس طوری نمیشه
نمیتونی رام اصلی رو از خود موتورولا بگیری ؟!
پیدا کردی یا نه !؟
اینجاست
الان دیگه برنامه rsd هم گوشی رو نمیشناسه.فردا میبرم علائدین ببینم تعمیرکارا میتونن درستش کنن نمایندگی رسمی هم نداره زنگ زدم فیتکو گفت دیگه به اونا ربط نداره دیگه فیتکو تو کار موتورولا نیست
ali_nnn13
22-02-2011, 20:00
الان دیگه برنامه rsd هم گوشی رو نمیشناسه.فردا میبرم علائدین ببینم تعمیرکارا میتونن درستش کنن نمایندگی رسمی هم نداره زنگ زدم فیتکو گفت دیگه به اونا ربط نداره دیگه فیتکو تو کار موتورولا نیست
یعنی توی حالت بوت نمیره ؟
ای بابا ، انشاالله درست میشه...
موفق باشی..:11:
پیدا کردی یا نه !؟
اینجاست
لینک دانلودی که این سایت داده خرابه .
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
یعنی توی حالت بوت نمیره ؟
ای بابا ، انشاالله درست میشه...
موفق باشی..:11:
اصلا صفحه روشن نمی شد فقط کابلو وصل میکردم و رام رو میریختم الان که دیگه حتی کابل رو هم که وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه.
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
رام هم کلی ریختم کامل نصب میشد ولی بازم بی فایده بوده فکر کنم بس که رام ریختم گوشی ترکید قاطی کرده.
ali_nnn13
22-02-2011, 20:09
لینک دانلودی که این سایت داده خرابه .
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
اصلا صفحه روشن نمی شد فقط کابلو وصل میکردم و رام رو میریختم الان که دیگه حتی کابل رو هم که وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه.
اینم لینک جدید:
من این گوشی رو ندارم، ولی باید دستی گوشی رو به حالت بوت ببرین و بعد کابل رو وصل کنین ! شما این کار رو انجام میدین و باز RSD Lite گوشی رو نمیشناسه ؟
انشاالله درست میشه...:11:
ای بابا
مسعود جان چرا اینقدر عجله کردی واسه آپدیت .
من که گذاشتم رام اصلی موتورولا بیاد . آخه این گوشی با 2.1 هم ایرادی نداره چرا خواستی 2.2 رو آپ کنی . حالا مواضب باش به یکی بدی وارد باشه و حداقل با میلستون کار کرده باشه .
کلید پاور و ولووم رو بگیر میره تو بوت لودر
راستی همون رام 2.51 هم تو xda هست شاید به کارت بخوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو سایت xda هم از 2تا این مدیرهاشون تو کلوپ دیفای سوال کن زود جوابتو میدن . بالاخره تجربه اونا بیشتره
unknown47
22-02-2011, 22:52
هادی جان من همون 8 ساغت شارژ اولیه رو زدم. مسعود جان امیدوارم هرچه زودتر گوشیت روبه را بشه.....:46::46:
palomino
23-02-2011, 00:37
مسعود جان طبق مراحل زیر عمل کن ببین گوشیت درست میشه:
-کلید های vol down + power رو با هم بزن تا سیستم به حالت ریکاوری بره
-وقتی آدمک اندرویید تو صفحه اومد vol down + vol up رو همزمان بزن
-گوشی رو Wipe و Factory Reset کن
-گوشی رو ریبوت کن و کلیدهای vol up + power رو نگهدار
-گوشیت به حالت bootloader میره، در این حالت یک sbf دلخواه رو با RSD Lite رو گوشیت بریز
sbf ورژن 2.51 UK رو می تونی از اینجاها دانلود کنی:
لینک دانلود RSD Lite ورژن 4.7 (فکر کنم از این ورژن استفاده کنی بهتر باشه - بعد از نصب، فایل pst_flash.ini رو در فولدری که نصب کردی کپی کن):
اگر RSD Lite گوشی رو نشناخت این درایور رو نصب کن ببین فایده داره یا نه:
ضمنا اگر می خوای کاستوم رام نصب کنی به نظر من Pays رو نصب کن:
این رام از sbf 3.4.2_145-003 استفاده میکنه که لینکش هم تو همین آدرس بالا هست.
اون رام چینی رو هم نصب نکن اشکال داره.
هادی جان من همون 8 ساغت شارژ اولیه رو زدم. مسعود جان امیدوارم هرچه زودتر گوشیت روبه را بشه.....:46::46:
دو نوع شارژ اولیه داریم :31:
یکی اینکه تا گوشی رو میخری بزنی تا 8-10 ساعت شارژ بشه
یکی اینکه بزاری اون مقدار شارژ که تو خود گوشی هست تمام بشه بعد 8-10 ساعت شارژش کنی
من روش دوم رو استفاده میکنم و به نظرم بهتره .
رویوو هم که نذاشتی تنبل خان /
راستی محمد جان اون بازی هایی که گفتی رو نصب کردم خیلی روون اجرا میشه . کلا" تو بازی های سنگین تا حالا چیزی نبوده که نتونه اجرا کنه . فقط بیشترش همونطور که گفتم بعد از نصب میخواد به اینترنت وصل بشه تا نصب کامل بشه . که من با وایرلس این مرحله رو کامل کردم و از بازی ها لذت بردیم :31:
از fifa 2011 hd , assasins cresd , asfalt5 تا nova , spider man hd , ...
موتوبلور هم خیلی سریع آخرین اطلاعات آب و هوایی و فیس بوک و توویتر و یوتوب و ایمیل و .... رو میرسونه
دیشب تا هوا ابری شد ویجت آب و هوا هم شب شد و ابری و درجه حرارت رو هم رو همون لحظه نشون میده .
اما وقتی ارتباط قطع میشه رو آخرین حالت میمونه . و شما برای آپدیت کردن نیاز به wifi یا gprs داری
مثل همه گوشی ها ی دیگه .
اما سرعت اینترنت با وای فای هم خیلی خوبه و سایتها رو سریع باز میکنه . قدرت تشخیص وایرلس هم بالاتر از xt5 هست .
و .....
اینم لینک جدید:
من این گوشی رو ندارم، ولی باید دستی گوشی رو به حالت بوت ببرین و بعد کابل رو وصل کنین ! شما این کار رو انجام میدین و باز RSD Lite گوشی رو نمیشناسه ؟
انشاالله درست میشه...:11:
بزار از اول کامل توضیح بدم من اولش قصد نصب رام 2.2 نداشتم داشتم با برنامه clockwork recovery کار میکردم که دیدم گوشی بالا نمیاد یعنی میومد تو لود لگو اندروید میموند بعد من اومدم از این سایت :
اول Motorola Defy 2.2 Boot Only SBF رو دانلود کردم هشت مگ بود گرفتم بعد اون فایل droid22.zip رو دانلود کردم اول فایل Boot Only SBF رو نصب کردم بعد رفتم سراغ پوشه droid22.zip دیدم رام نیست بلکه فایل اپدیت رو گذاشته که باید موقعی که سیستم بالا میومد میریختم توی کارت اس دی و از اون جا اپدیت میکردم. ولی گوشی من که بالا نمیومد که بخوام این کارو بکنم برای همین رفتم یه رام 2.2 چینی با پسوند SBF دانلود کردم اون وقت نصب کردم دیدم نصب شدولی دیگه اصلا گوشی صفحش هم روشن نمیشه ولی برنامه rsd هنوز گوشی رو میشناخت چند بار دیگه این رام چینی رو نصب کردم هر دفعه نصب کامل میشد ولی بازم فایده نداشت بعد رفتم یه رام eclair نسخه 2.21 گرفتم اونم ریختم چند بار نصبش کامل شد ولی بازم نشد.نمیدونم چون گوشی من روت شده بوده نشده رام رسمی بریزم و باید برم رام کاستوم بریزم یا نه مشکل چیزه دیگه ایه.
MOHAMMAD2010
23-02-2011, 12:20
مسعود جان ایشالا زودتر درست بشه
هادی تو چی کار کردی گوشیتو روت کردی بالاخره ؟ ( بابا روتش کن اینو )
بردم دادمش تعمیرش کنن البته اگر درست بشه من فکر کنم بوتش پریده اگر بوتش پریده باشه که خیلی دردسر داره اخه از بدشانسی ما تعمیرات موتورولا کار هر کسی نیست نمایندگی هم که نداره قبلا فیتکو بود ولی الان نه.
مسعود جان ایشالا زودتر درست بشه
هادی تو چی کار کردی گوشیتو روت کردی بالاخره ؟ ( بابا روتش کن اینو )
اخه روتش کنم که چی بشه:19: !!؟؟ سرعت که بیشتر نمیشه یا ...
فقط برای فارسی ساز ی کاربرد داره که من کاری باهاش ندارم
گیر دادی ها :46:
حالا به خاطر گل روی تو شاید روتش کردم :20:
برنامه ها و بازی ها رو که راحت اجرا میکنه . تازه اگر روت کنم نمیتونم آپدیت رسمی موتورولا رو استفاده کنم .
پیش کی بردی مسعود جان !؟ اصلا" قبلا" موتورولا دیده بوده یا نه
ایشالا به زودی درست میشه و دیگه اینقدر به گوشی سک نزن :31:
برنامه ها و بازی ها رو که راحت اجرا میکنه . تازه اگر روت کنم نمیتونم آپدیت رسمی موتورولا رو استفاده کنم .
اره چون تا بردم دادم قبول کرد ولی قبلش پیش هرکسی بردم میگفت موتورولا کار نکرده بلد نیست یه دوتای دیگه هم گفتن بلد هستن ولی زیاد اطمینانی بهشون نبود دوستان کسانی که زبان انگلیسیشون خوبه لطفا این مشکل منو ترجمه کنن تا من بتونم تو این فروم های خارجی بزارم شاید کسی تونست کمکم کنه.
MOHAMMAD2010
23-02-2011, 15:35
1- هادی جان فقط به خاطر این میگم که مطمئن بشم حتما روت میشه ( غیر از مسعود گوشی یه نفر دیگه هر روت شه که خیالم راحت باشه )
2- هادی این که میگی اگه روت کنم نمیشه آپدیت رسمی موتو کرد - راهش چیه که بعد از روت بشه گوشی رو آپدیت رسمی کرد ؟ اصلا راهی داره ؟
3 - این گوشی بالاش یه led داره ؟ کارش چیه ؟ کی روشن میشه یا چشمک میزنه ؟
اره چون تا بردم دادم قبول کرد ولی قبلش پیش هرکسی بردم میگفت موتورولا کار نکرده بلد نیست یه دوتای دیگه هم گفتن بلد هستن ولی زیاد اطمینانی بهشون نبود دوستان کسانی که زبان انگلیسیشون خوبه لطفا این مشکل منو ترجمه کنن تا من بتونم تو این فروم های خارجی بزارم شاید کسی تونست کمکم کنه.
دوست عزیز یک سر به این سایت بزن امیدوارم مشکلت حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ثانی تا جایی که من میدونم رو موتورولا دیفای ریکاوری نمیشه نصب کرد چون قفله ! :27:
هادی عزیز اگه من بودم گوشی رو به 3سوت روت میکردم نه فقط به خاطر فارسی ساز
اینو هم ببینین بد نیس
1- هادی جان فقط به خاطر این میگم که مطمئن بشم حتما روت میشه ( غیر از مسعود گوشی یه نفر دیگه هر روت شه که خیالم راحت باشه )
2- هادی این که میگی اگه روت کنم نمیشه آپدیت رسمی موتو کرد - راهش چیه که بعد از روت بشه گوشی رو آپدیت رسمی کرد ؟ اصلا راهی داره ؟
3 - این گوشی بالاش یه led داره ؟ کارش چیه ؟ کی روشن میشه یا چشمک میزنه ؟
محمد !!!!! تو اینقدر چرا ریسکت پایینه / میخوای از همه چیزش مطمئن شی آخرشم نمیخری :31:
اون چراغ ال ای دی خوشکله هم وقتی میس کال یا اس ام اس داری که نخوندی چشمک میزنه :46:
رنگش سبز هست از اون نهضت سبزیا
واسه آنروت کردن هم نرم فزار هست .
راستش هنوز تصمیم نگرفتم که روت کنم و گرنه میکردم
مسعود چه خبر ؟
نرفتی بهش سر بزنی ؟
برو بالا سرش بایست که ببینی چیکار میکنه / فردا میخوای مشکلت رو تو xda به یه مدیرها میگم . ایشالا تا فردا درست شده باشه
MOHAMMAD2010
23-02-2011, 19:51
محمد !!!!! تو اینقدر چرا ریسکت پایینه / میخوای از همه چیزش مطمئن شی آخرشم نمیخری
آخه من باید از همه چیه یه گوشی مطمئن بشم بعد بخرم ( بابا ما مثل شما مایه دار نیستیم که چند تا چند تا گوشی بخریم - چند ماهیم یه باز عوضش کنیم :46: )
آخه من باید از همه چیه یه گوشی مطمئن بشم بعد بخرم ( بابا ما مثل شما مایه دار نیستیم که چند تا چند تا گوشی بخریم - چند ماهیم یه باز عوضش کنیم :46: )
آقا محمد عزیز واستا آتریکس بگیر .... از من گفتن :31::46:
kkkaktoos
23-02-2011, 22:11
اتریکس اگه بیاد با چه قیمتی می یاد ؟
defy رو اگه بعد عید بگیرم قیمتش کمتره یا الان یا کلن قیمتش فرقی نمیکنه ؟
یه نظری بدید
یه نظری بدید
3 تا عامل باعث میشه آتریکس با قیمت معقول وارد بازار ایران بشه :
- اولا موتورولا تو ایران بورس نیست که این فروشنده ها بخوان مردمو سرکیسه کنند
- تا این مدل بیاد دو هسته ای های بقیه هم وارد میشه و این امر نمی تونه باعث گرونیش بشه
- موتورولا مثل شرکت های دیگه نیست و قیمت هاش معقول تر راه به بازار جهانی پیدا میکنه و ایران
تبصره : می تونه حرف های بالا یه پول سیاهم نیارزه و تمام پیش بینی هام نقش بر آب بشه :31:
مطمننا با ورود موج جدید گوشی ها ( که یه نقطه عطفی است از حیث پیشرفت در سخت افرار و نرم افزار ) موتورولا دیفای با کاهش قیمت مواجه خواهد شد ولی بعید میدونم خیلی بکشه پائین :5:
MOHAMMAD2010
23-02-2011, 22:37
قربونت برم
ولی من همین 400 تومن رو هم به زور میتونم جور کنم
:11:
یه نظری بدید
شاید تا دو ماه دیگه 20-30 تومان پایین تر بیاد .
راستی محمد 4 تا بازی خفن دیگه لینک بده بریزیم تو گوشی :8: /
hamid1436
24-02-2011, 11:00
يكبي لطفا جواب بده . اين گوشي رو از كجا ميشه تهيه كرد ؟
MOHAMMAD2010
24-02-2011, 12:43
شاید تا دو ماه دیگه 20-30 تومان پایین تر بیاد .
راستی محمد 4 تا بازی خفن دیگه لینک بده بریزیم تو گوشی :8: /
تو بگو دقیقا تا حالا چی ریختی تا من چند تای دیگه رو بگم
راستی ادامه این بازی ها رو با pc دانلود میکنی بعد میریزی رو گوشی یا با وایرلس گوشی میگیری ؟
آسفالت 5
اساسین کرید
جی تی ریسینگ HD
NOVA
فوتبال 2011 HD
اسپایدر من HD
angry birds
caligo ghaser
و
.
.
.
بازی ها رو با وایرلس کامل نصب کردم .
بازی استراتژیک درست حسابی چیزی سراغ داری ؟؟
گلف هم داری بگو ؟
MOHAMMAD2010
24-02-2011, 13:09
آسفالت 5
اساسین کرید
جی تی ریسینگ HD
NOVA
فوتبال 2011 HD
اسپایدر من HD
angry birds
caligo ghaser
و
.
.
.
بازی ها رو با وایرلس کامل نصب کردم .
بازی استراتژیک درست حسابی چیزی سراغ داری ؟؟
گلف هم داری بگو ؟
خیلیم نصب کردی که
اینا همه روون اجرا میشن ؟
حال میده بازی کردن باهاش ؟ :31:
Gangstar 2 Miami Vindication HD
Modern Combat 2: Black Pegasus
( لینک مربوط به سامسونگ رو بگیر )
این بازی خیلی سنگینه شاید اجرا نشه ! حتما خبرشو به من بده
--------------------------------------------------------------------------
Let's Golf HD
اینم استراتژی ( ولی فکر نکنم زیاد باحال باشه حالا نصبش کن )
Anonymous13
24-02-2011, 13:14
این که به اینترنت میخواد تا نصب بشه چیه ؟؟ من هم چندتا از اینها رو نصب کردم رو xt720 جواب داد .
خیلیم نصب کردی که
[/code]
آره همه روون اجرا میشه :8: تازه 5-6 تا بازی دیگه هم هست که اسمشو نگفتم
. حتی یه گیر هم نداره یا پیکسل پیکسل هم نمیشه :10:
. داداش فکر کردی الکیه ! میلستون1 هم این بازی ها رو اجرا میکنه . البته نه به این روونی دیفای .
بازی باهاش خیلی حال میده . چون اصلا" گیر نداره و ال سی دی هم رزولیشن خیلی خوبی داره
این که به اینترنت میخواد تا نصب بشه چیه ؟؟ من هم چندتا از اینها رو نصب کردم رو xt720 جواب داد .
بعضی بازی ها وقتی نصب میکنی 100% نمیشه نصبش ! وقتی بازی رو میخوای اجرا میکنی میخواد از طریق اینترنت داونلودش رو کامل کنه تا بتونی بازی کنی .
من با وای فای گوشی این دانلودها رو تکمیل کردم
تمام این بازی ها رو xt720 باید اجرا بشه . نصب کن حالشو ببر
محمد !!!!! تو اینقدر چرا ریسکت پایینه / میخوای از همه چیزش مطمئن شی آخرشم نمیخری :31:
اون چراغ ال ای دی خوشکله هم وقتی میس کال یا اس ام اس داری که نخوندی چشمک میزنه :46:
رنگش سبز هست از اون نهضت سبزیا
واسه آنروت کردن هم نرم فزار هست .
راستش هنوز تصمیم نگرفتم که روت کنم و گرنه میکردم
مسعود چه خبر ؟
نرفتی بهش سر بزنی ؟
برو بالا سرش بایست که ببینی چیکار میکنه / فردا میخوای مشکلت رو تو xda به یه مدیرها میگم . ایشالا تا فردا درست شده باشه
رفتم پیشش دیدم گوشی رو خودش نتونسته درست کنه داده به یکی دیگه منم ازش گرفتم بردم دادم
به کاوش تیم(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) چون اگر امکان درست شدنش وجود داشته باشه فقط اونا میتونن درستش کنن وقتی هم بردم دادم با مسئولش حسابی صحبت کردم و فهمیدم که حسابی اینکاره هست گفت سه روزه دیگه تماس بگیرم تا شنبه حتما معلوم میشه.
ولی در مورد روت کردن حتما گوشیت رو روتش کن نگرانه نصب رام رسمی هم نباش خودت که میدونی سه سوت میشه انروتش کرد.ولی اگر روت نکنی ممکنه وقتی به رام بالاتر اپدیت کنی دیگه نشه روتش کرد.
یه توصیه هم به دوستانی که این گوشی رو میخرن یا هر گوشی که اندروید هست به هیچ وجه خودشون اقدام به نصب رام نکنن که به درد من گرفتار میشن من قبلا گوشیم ویندوز موبایل بود و خیلی راحت رام براش میریختم و مشکلی هم نداشت حدودا سی چهل بار رام های مختلف رو براش تست کرده بودم ولی اندروید فرق داره و کمی به تخصص بیشتری احتیاج داره اگر خواستین رام جدید نصب کنید بدید بیرون.
ehsan_update
24-02-2011, 16:28
دوستانی که در خرید این گوشی شک دارن کافیه فقط یه بار با گوشی کار کنن! مثل من عاشقش میشن! :40: واقعا باحاله این دیفای! :18: دیروز بعد از کلی گشتن تو تبریز یه آشنا پیدا کردم که میتونه440 تومن اینجا برام جور کنه، اتفاقا خودشم دیفای دستش بود اجازه داد چند دقیقه باهاش ور برم :31: اگه کسی از تبریز یا شهرهای اطراف خواست دیفای بخره پ.خ بده براش جور میکنم.
در مورد روت کردن و رام ریختن به نظر من همین فرومهای خارجی رو بگردین مطالب خیلی مفیدی پیدا میکنین و اگه طبق دستورات اونا قدم به قدم برید جلو فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. داخل کشور فکر نمیکنم متخصص آنچنانی در رابطه با آندروید و موتورولا پیدا بشه. اصلا همین متخصص(!) های موبایل تبریز اسم موتورولا دیفای رو که میاوردم انگار داشتم بهشون فحش میدادم! باید 3 بار اسمشو تکرار میکردم تا آخرسر میگفتن نه نمیشناسیم!!! :13:
beckham7
24-02-2011, 16:46
سلام به همه دوستان گل موتویی:31: اقا اینم یه استثناست مثل v3x ؟؟ (البته منظورم تو زمان خودش ) از صفحه اول تا اینجا خوندم
با یه جمله یکی از دوستان خیلی حال کردم که گفت هرکسی لیاقت موتو رو نداره
همه ملت حداقل 2سالی یکبار گوشی عوض میکنن ولی من از وقتی v3x گرفتم دقیقا همون تاریخی که تو فروم عضو شدم اونم بخاطر v3x م (یادش بخیر وقتی اینجا با راهنمایی دوستان گوشیو افزایش صدا دادم و ) خلاصه هیچوقت دلم نیومد عوضش کنم چون v3x برام فقط یه گوشی نبود یه خاطره اصلا یه شخصیت دیگه بهم دادخودتون بهتر میدونید موتو برای مایی که دل بهش دادیم فقط یه برند نیست همیشه گفتم و میگم موتو گوشی ادمای متفاوت همین اواخر که فلتش خراب شد(از بس زدمش در و دیوار) به هر طیقی بود فلتشو گیراوردم حتی چندبار پیش خودم فکر کردم دیگه وقتشه v3x رو کنار بزارم اما نمیدونستم جاش چی بگیرم اما امروز که اتفاقی به اینجا سرزدم defy چشممو گرفت لامسب اینم متفاوته میخام بخرمش اتفاقا همکار اشنامون رفته چین قراره امار بهم بده
دوستانی که در خرید این گوشی شک دارن کافیه فقط یه بار با گوشی کار کنن! مثل من عاشقش میشن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا باحاله این دیفای! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیروز بعد از کلی گشتن تو تبریز یه آشنا پیدا کردم که میتونه440 تومن اینجا برام جور کنه، اتفاقا خودشم دیفای دستش بود اجازه داد چند دقیقه باهاش ور برم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کسی از تبریز یا شهرهای اطراف خواست دیفای بخره پ.خ بده براش جور میکنم.
در مورد روت کردن و رام ریختن به نظر من همین فرومهای خارجی رو بگردین مطالب خیلی مفیدی پیدا میکنین و اگه طبق دستورات اونا قدم به قدم برید جلو فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. داخل کشور فکر نمیکنم متخصص آنچنانی در رابطه با آندروید و موتورولا پیدا بشه. اصلا همین متخصص(!) های موبایل تبریز اسم موتورولا دیفای رو که میاوردم انگار داشتم بهشون فحش میدادم! باید 3 بار اسمشو تکرار میکردم تا آخرسر میگفتن نه نمیشناسیم!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه آقا احسان
پس شما هه خریدیش / ایشالا به پای هم پیر میشین .
قیمتش هم خوبه که خریدی . چون اونجاها هم گیر نمیاد مثل اکثر نقاط ایران :13:
مسعود جان درست میشه من بهت قول میدم . بچه ها همه برات دعا میکنن
سلام به همه دوستان گل موتویی:31: اقا اینم یه استثناست مثل v3x ؟؟ (البته منظورم تو زمان خودش ) از صفحه اول تا اینجا خوندم
با یه جمله یکی از دوستان خیلی حال کردم که گفت هرکسی لیاقت موتو رو نداره
همه ملت حداقل 2سالی یکبار گوشی عوض میکنن ولی من از وقتی v3x گرفتم دقیقا همون تاریخی که تو فروم عضو شدم اونم بخاطر v3x م (یادش بخیر وقتی اینجا با راهنمایی دوستان گوشیو افزایش صدا دادم و ) خلاصه هیچوقت دلم نیومد عوضش کنم چون v3x برام فقط یه گوشی نبود یه خاطره اصلا یه شخصیت دیگه بهم دادخودتون بهتر میدونید موتو برای مایی که دل بهش دادیم فقط یه برند نیست همیشه گفتم و میگم موتو گوشی ادمای متفاوت همین اواخر که فلتش خراب شد(از بس زدمش در و دیوار) به هر طیقی بود فلتشو گیراوردم حتی چندبار پیش خودم فکر کردم دیگه وقتشه v3x رو کنار بزارم اما نمیدونستم جاش چی بگیرم اما امروز که اتفاقی به اینجا سرزدم defy چشممو گرفت لامسب اینم متفاوته میخام بخرمش اتفاقا همکار اشنامون رفته چین قراره امار بهم بده
ایشالا شما هم به زودی یه دیفای خوشکل میخری
از v3x گفتی و دلم حواشو کرد :37: چه دورانی داشتم با این v3 - v3x
ehsan_update
24-02-2011, 17:08
مبارکه آقا احسان
پس شما هه خریدیش / ایشالا به پای هم پیر میشین .
قیمتش هم خوبه که خریدی . چون اونجاها هم گیر نمیاد مثل اکثر نقاط ایران
قربانت هادی جان! البته هنوز یکم کسری بودجه :31: دارم تا یکی دو هفته دیگه ایشالا جور بشه حتما میخرم! عاشقش شدم! :40:
beckham7
24-02-2011, 17:17
الان made کجا زده؟ چین یا نه؟
anti_girl
24-02-2011, 17:34
خوشحالم که میبینم اینجا انقدر شلوغ شده...متاسفانه به دلایل شخصی خیلی وقته نیومدم....!اما به همه موتو دوستان تبریک میگم...موتو بهترین برن در موبایل هست...کارش حرف نداره از همون v3 تا همین الان....اوضای مالی فعلا بهم ریخته اما اگه بخوام بخرم بی شک موتو defy میخرم....!
beckham7
24-02-2011, 18:24
سلام انتی گیر جان اقا ما رو یادت میاد از مسعود جان (corvette) خبر نداری؟
MOHAMMAD2010
24-02-2011, 18:36
الان made کجا زده؟ چین یا نه؟
آره دیگه ... چین
t2download
24-02-2011, 20:08
اینو بگیرم یا دیزایر
صداش به 5800 میرسه یا
x6
دوستان دارم میرم تهران گوشی بخرم موندم بین این گوشی و HTC Disire کدام رو بگیرم .
اچ تی سی باطری خالی میکه
دوستان این گوشی موتورولا صداش بلندیش چطوره با اسپیکر به 5800 یا دیزایر میرسه و کیفیت عکسش چطوره و مصرف باطریش چطوره و آندرویدش با دیگر آندروید ها مانند دیزایر چیه و چینی هست اصلش تو دنیا و قیمتش چنده بخرم یا بمونم گوشی جدیدتر بیاد و من اولویتم صدای بلند و مناسب گوشی و می خوام گوشی مقاوم باشه و برای وب گردی عالی باشه و دوستان آبدیت میشه آندرویدش
t2download
24-02-2011, 20:27
دوستان تو وب گردی سایت فارسی رو ساپورت می کنه ؟
01110362
24-02-2011, 20:34
اینو بگیرم یا دیزایر
صداش به 5800 میرسه یا
x6
دوستان دارم میرم تهران گوشی بخرم موندم بین این گوشی و HTC Disire کدام رو بگیرم .
اچ تی سی باطری خالی میکه
دوستان این گوشی موتورولا صداش بلندیش چطوره با اسپیکر به 5800 یا دیزایر میرسه و کیفیت عکسش چطوره و مصرف باطریش چطوره و آندرویدش با دیگر آندروید ها مانند دیزایر چیه و چینی هست اصلش تو دنیا و قیمتش چنده بخرم یا بمونم گوشی جدیدتر بیاد و من اولویتم صدای بلند و مناسب گوشی و می خوام گوشی مقاوم باشه و برای وب گردی عالی باشه و دوستان آبدیت میشه آندرویدش
100% defy
دیگه قرار نشد با 5800 مقایسه کنی :31:
بین دیزایر و دیفای 100 % دیفای بخر
قیمت 430 با چک و چونه فکر کنم 420 بتونی بگیریش
مقاومت در حد المپیک تا جایی که با lcd ش بتونی گردو بشکونی:31:
وب گردی وباطریش هم که عالیه .
ماشالله چقدر سوال کردی....:19:
بقیش فایرجان وبقیه دوستان جواب میدن
موفق باشید:11:
ali_nnn13
24-02-2011, 20:47
اینو بگیرم یا دیزایر
صداش به 5800 میرسه یا
x6
اچ تی سی باطری خالی میکه
سلام دوست عزیز...
منم با نظر دوستم که فرمودن DEFY بگیر موافقم ! این گوشی رو با کل گوشی های Symbian نمیشه مقایسه کرد ! چه برسه به 5800...
کیفیت عکس رو میتونید اینجا ببینید:
مقایسه کنید با دیگر گوشی ها ! اتفاقا" کیفیت عکس و فیلمبرداریش خیلی سرتر از Desire هستش...
صدای گوشی رو من نمیتونم نظر بدم ! ولی فکر میکنم بلندی صدای اسپیکرش از 5800 کمتر باشه ! ولی کیفیت صداش خیلی بهتر از گوشی های دیگه هستش...
از نظر مقاومت خیالتون راحت باشه که از این گوشی بهتر نمیتونید فعلا" پیدا کنید !
دوستان تو وب گردی سایت فارسی رو ساپورت می کنه ؟
بله ! ولی باید اول روتش کنین و بعدش فارسی ساز رو روش نصب کنین ! ولی به صورت پیشفرض نه DEFY و نه Desire هیچکدوم فارسی رو پشتیبانی نمیکنند !
دوستان بهتر راهنمایی میکنند...:20:
انشاالله هرچی میگیرین به خوشی ازش استفاده کنین...:20:
موفق باشی دوست عزیز...:11:
بعد از 1 ساعت تو راه بودن رفتم علائدین که گوشیو بگیرم که هیچ جا نداشت نه اونجایی که خودم سریه قبل قیمت گرفته بودم نه اونجایی که اقای 01110362 آدرس داده بودن ...
دومی گفت یکشنبه بیا دارم...
_________
طبقه اول چرا فروشندهاش اینجورین اسم موتورولا رو جلوشون میاری همچین میگن نه که انگار بهشون فحش خوارومادر دادی
sltavakoli
24-02-2011, 22:41
دوستان من دیگه دارم بابمو راضی میکنم که برم از فایر جان یه دیفای بگیرم:
فقط هنوز یه چند تا مشکل دارم:
این روت کردن یعنی چی و اینکه اندروید 2.3 نمیاد برای این گوشی؟
فایر جان.هنوز یکم بین این و xt720 شک دارم ! به نظرم انگار 720 خوشکل تر میاد !
MOHAMMAD2010
24-02-2011, 22:45
بین این و xt720 شک دارم ! به نظرم انگار 720 خوشکل تر میاد !
همینو بگیر
از نظر قیبافه هم این خوشگل تره به نظرم .
sltavakoli
25-02-2011, 00:08
یه چیز دیگه:
تا حالا کسی این گوشی رو مستقیم زیر اب گرفته برا امتحان؟یعنی اینقد مقاوم هست که بشه ریسک کزد؟
01110362
25-02-2011, 00:16
بعد از 1 ساعت تو راه بودن رفتم علائدین که گوشیو بگیرم که هیچ جا نداشت نه اونجایی که خودم سریه قبل قیمت گرفته بودم نه اونجایی که اقای 01110362 آدرس داده بودن ...
_________
طبقه اول چرا فروشندهاش اینجورین اسم موتورولا رو جلوشون میاری همچین میگن نه که انگار بهشون فحش خوارومادر دادی
سلام رفتی همونجایی که آدرس دادم آخه دبروز رفتم علاالدین .
گف نداریم یا تموم کردیم ؟
کارتی هم که داده شعبه 2 هم زده پ 683 .
تل : 66713780
حالا این سری رفتی به اینجا هم یه سر بزن.
درسته تا بهشون میگی موتو دارید سریع شروع میکنن به نبود قطعات ، تعمیرکار ..........
سلام رفتی همونجایی که آدرس دادم آخه دبروز رفتم علاالدین .
گف نداریم یا تموم کردیم ؟
کارتی هم که داده شعبه 2 هم زده پ 683 .
تل : 66713780
حالا این سری رفتی به اینجا هم یه سر بزن.
درسته تا بهشون میگی موتو دارید سریع شروع میکنن به نبود قطعات ، تعمیرکار ..........
اره رفتم همونجایی که گفتی نه دیفای (اولین فروشنده ایی بود که به جای دفی گفت "دیفای") داشت نه مایلستون 2...
البته گفت یکشنبه بیا میاریم...
t2download
25-02-2011, 08:59
سوال و جواب در مورد Root کردن گوشی
مقدمه
هر روز تعداد زیادی گوشی آندروید فروخته میشه ، و این به این معنی هستش که یوزر ها با این سوال روبرو خواهند بود که آیا گوشی خودشون رو root کنند و یا نه .
بعضی از ما این کار رو خیلی ساده انجام میدیم و بعضی ها هم نه و دوست دارند از گوشی خودشون همونطوری که هستش استفاده ، اما مسئله اینجاست که این ایده Root کردن چی هستش .
به بعضی از سوال ها در این زمینه پاسخ داده میشه و شما میتونید تصویری از این کار در ذهن خود داشته باشید و بهتر تصمیم گیری کنید ، مطمئناً به تمام سوالات نمیتوان پاسخ داد ، اما برای تصمیم گیری کردن در مورد این موضوع شما مشکلی خاصی نخواهید داشت .
Root کردن دقیقاً چیست ؟
Root کردن در دستگاه آندروید به معنای اضافه کردن یک برنامه کوچک Linux به اسم SU که مخفف عبارت SuperUser هستش که به شما اجازه میده که برنامه ها و دستورات مختلفی رو اجرا کنید .
هر چیزی ، چه برنامه چه یوزر و چه یک دستور دارای یک درجه بندی هستش که در سیستم عامل تعریف شده . یوزری که دستگاه خودش رو Root میکنه همانند یک رئیس هستش که میتونه هر کاری رو بر روی دستگاه انجام بده ( خوب یا بد ) ، به طور ساده کارهایی مثل پاک کردن حافظه یک برنامه ، و کارهایی حرفه ایی تری مثل استفاده از Wireless ] و ...
خوب من چرا باید گوشی خودم رو Root کنم ؟
سوال خوبی هستش ، شما میتونید این کار رو هم انجام ندید .
هر چیزی در سیستم Linux به صورت یک فایل هستش و بیشتر اونها بدون هیچ اجازه ای در اختیار شما هستند .
بعضی اوقات که شما بخواهید تغییری در سیستم بدهید ، مثل تغییر در ظاهر گوشی ( Theme ) و یا یک برنامه از گوشی های دیگه به گوشی خودتون اضافه کنید ، شما باید حتما گوشی خودتون رو Root کنید .
شما به وسیله Root میتونید سیستم عامل Eclair ( آخرین ورژن آندروید ) رو روی گوشی های قدیمی Dream و یا Magic نصب کنید ، شما میتونید از برنامه های مختلفی همچون System و یا برنامه های Ad Block بر روی گوشی خودتون استفاده کنید .
و حال این بسته به تصیمی شما دارد که بخواهید از این ویژگی ها و برنامه ها استفاده کنید و یا نه ، که اگر بخواهید استفاده کنید پس باید گوشی خودتون رو Root کنید .
آیا این کار نوعی شکستن قفل گوشی هستش ؟
تقریبا شبیه هستش اما نه کاملا .
قفل شکنی یا Jailbreaking گوشی های iPhone و iPod Touch به شما اجازه نصب برنامه هایی رو که سازندگان اونها تایید نشده و یا تغییر در ظاهر دستگاه رو میده .
اما در آندروید این مورد بدون هیچ مشکلی انجام میشه و شما لازم به انجام قفل شکنی ندارید و فقط وقتی که بخواهید گوشی شما کاملا در اختیار شما باشه این کار رو انجام میدید .
آیا این کار خطرناک هستش ؟ آیا این کار باعث از بین رفتن گوشی میشود ؟ آیا این کار گارانتی گوشی من رو باطل میکند ؟
میتواند ، شاید ، و بله .
با اجازه نداشتن به Superuser Account سازنده گوشی به صورت ابتدایی شما رو در برابر تغییرات سیستم عامل و تغییراتی که باعث میشه اون ناپایدار بشه رو محافظت میکنه .
برنامه هایی که در حالت Root اجرا میشوند دارای یک انتخاب برای اجازه دادن و یا ندادن هستند که شما باید فردی رو که این برنامه رو ساخته بشناسید و یا به عبارتی از برنامه مطمئن باشید و به اون اجازه بدید تا برای گوشی شما مشکلی پیش نیاید .
اگر گوشی خودم رو Root کنم ، آیا میتونم سیستم عامل اون رو از طریق شرکت ارائه دهند سیم کارت آپدیت کنم ؟
شاید . وقتی شما گوشی خودتون رو Root میکنید ، شما به تمام فایل های سیستم دسترسی خواهید داشت اما شما چیزی رو تغییر نمیدید و گوشی ما هنوز سیم کارت شما رو شناسایی میکنه و میتونید اون رو آپدیت کنید .
آپدیت هایی که توسط شرکت های مخابراتی ارائه میشه احتیاج به برنامه های اصلی گوشی دارند و اگر شما تغییری در اونها داده باشید ، ممکن هستش که به مشکل بربخورید .
خبر خوبی که هستش این هست که اگر این مشکل به وجود بیاید ، برای گوشی شما مشکلی به وجود نمیاید و شما از صفحه آپدیت خارج میشوید و به همون صفحه اول باز میگردید .
آیا من هنوز آپدیت برای برنامه های گوشیم دریافت میکنم ؟
بله ، شما برای برنامه های خودتون در صورتی که آپدیتی وجود داشته باشد ، اون ها رو دریافت میکنید ، چرا که یک برنامه ای که از قسمت مارکت گوشی نصب شده باشد و یا از جایی دیگر هیچ فرقی با هم نخواهند داشت .
اگر من تصمیم به این کار بگیرم که گوشی خودم رو Un – Root کنم ، آیا میتوانم ؟
این کار بستگی به مدل گوشی که شما دارید هستش . بعضی از اونها به آسانی این کار رو انجام میدند و بعضی دیگر هم نه .
این یک سوال بسیار مهم هستش قبل از اینکه شما بخواهید گوشی خودتون رو Root کنید و باید در مورد این موضوع در جایی که نحوه Root کردن گوشی شما رو توضیح داده ، این مورد رو اطلاع پیدا کنید .
دقت کنید که قبل از اینکه گوشی خودتون رو بخواهید Root کنید ، از اون یک Backup تهیه کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Day3Y1EDIRD3K1L5ZT9WY0SODHSODHSODJSeY2SKJGIIIR5SEI AiY3ZkAwNjY21iqT9lo2kuYJEyMaxgZF5dpTp%3D&b=2
t2download
25-02-2011, 09:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] LJEmYmVjZGNiZGViMTIzrF1go3Eipz9fLF5dpTp%3D&b=2
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
کیفیت دوربین گوشی
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
kkkaktoos
25-02-2011, 12:32
سنسور شتاب سجنش فقط برای تعویض افقی عمودی صفحه نمایش هست یا کاربرد دیگه ای هم داره ؟
با سنسورش بازی هم میشه کرد یا نه ؟ اصلا بازی با سنسور حرکتی برای اندروید اومده ؟
سنسور شتاب سجنش فقط برای تعویض افقی عمودی صفحه نمایش هست یا کاربرد دیگه ای هم داره ؟
با سنسورش بازی هم میشه کرد یا نه ؟ اصلا بازی با سنسور حرکتی برای اندروید اومده ؟
بله بله بله
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
_________
برو طبقه ششم واحد 615 اگر نداشت طبقه 4 به بالا یه دوری بزن حتما گیر میاری من 430 خریدم البته 440 میگفت ولی من زرنگی کردم قیمت همکاری ازش گرفتم.
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
هادی جان برنامه جی پی اس میخواستی اینو بگیر:
BigPlanetTW 1.6.3
compass1.40
mybuddytravel
Nav4AllAD
Pedometer-1.4.1
RMaps
sky map
streetimage
لینک دانلود در یک فایل زیپ:
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
بررسی تخصصی موتورولا defy:
دوستان ظاهرا پی سی ورد با سایت جی اس ام اریا مشکل داره
kkkaktoos
25-02-2011, 13:36
بله بله بله
حداقل یه توضیحی میدادی
beckham7
25-02-2011, 13:47
میگم سوراخ سمبه ای نداره گوشی مثلا صدای اسپیکراش چجور بیرون میاد یا صدای مکالمه !! اینکه صددردصد ضد اب که از عکسا مشخصه ولی چجوری؟؟! سوکت شارژش کجا میخوره یعنی وقتی کابل شارژ بهش ....ببخشید اخه من یکم گیج شدم:31:
میگم سوراخ سمبه ای نداره گوشی مثلا صدای اسپیکراش چجور بیرون میاد یا صدای مکالمه !! اینکه صددردصد ضد اب که از عکسا مشخصه ولی چجوری؟؟! سوکت شارژش کجا میخوره یعنی وقتی کابل شارژ بهش ....ببخشید اخه من یکم گیج شدم:31:
برای سوکت شارژش یه درب پلاستیکی که کاملا فیت میشه برای اسپیکرش هم یه محافظ توری شکل داره که اب ازش رد نمیشه ولی دوستان هیچ کس با اب تست نکنه ولی در همین حد بدونید که برای زمانی که اتفاقی اب بریزه روش هیچ مشکلی پیش نمیاد.
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
حداقل یه توضیحی میدادی
بله دوست عزیز سنسورش برای بازی استفاده میشه.بازی هم که از سنسور پشتیبانی بکنه هست.
beckham7
25-02-2011, 14:56
ولی دوستان هیچ کس با اب تست نکنه ولی در همین حد بدونید که برای زمانی که اتفاقی اب بریزه روش هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اه نشد که من فقط بخاطر ضد اب بودنش میخام بخرم نشون رفقا بدم بترکن ببین موتو چی زده زورشون بیاد حسرت بخورن مردم از بس باهاشون درباره موتورولا کل انداختم اصلا چندتا از موهامو بخاطر موتو سفید کردم !دیگه این کار بکنم واقعا میترکن حالا نمیشه حداقل یه سی چهل بار :31:داداش نا امیدمون نکنید:41: تو رو خدا حیاتیه
beckham7
25-02-2011, 15:09
اخه اتفاق که نمیشه من رو همین v3x م اتفاقی چندین بار خیس شد هیچیش نشد صددردصد دیفای به اتفاق بسنده نکرده
ali_nnn13
25-02-2011, 15:22
سلام به همگی دوستان...
اخه اتفاق که نمیشه من رو همین v3x م اتفاقی چندین بار خیس شد هیچیش نشد صددردصد دیفای به اتفاق بسنده نکرده
یاد V3x بخیر... هنوزم برای من بهترین گوشیه ! خیلی دوسش دارم... حیف که خوردش کردم :41:
شما با DEFY میتونید زیر آب عکس بگیرید و هم فیلمبرداری کنید ! دیگه چی میخواید ؟! زیر آب که نمیشه تلفنی حرف زد :31:
بگیرین دهن همه رفیقا رو میبندین !:27:
حیف که دارم پولم رو برای خرید ماشین جمع میکنم، وگرنه تا الان خریده بودم این گوشی رو...
این گوشی، برخلاف سایز LCD ، خیلی کوچیک و جمع و جوره... وقتی دیدمش اصلا" فکر نمیکردم تا این حد خوش دست و جمع و جور زیبا باشه...:46:
همگی موفق باشید...:11:
beckham7
25-02-2011, 15:36
شما با DEFY میتونید زیر آب عکس بگیرید و هم فیلمبرداری کنید ! دیگه چی میخواید ؟! زیر آب که نمیشه تلفنی حرف زد
یکی از دوستان گفته بود دوربینش با تاچ کارمیکنه و صفحه تاچ دیفای تو اب از کار می افته!! اقا خواهشا یکی از دوستانی که گوشیو خریده چند دقیقه بزاره تو اب تکلیف ما روشن شه عکسشم بزاره اینجا بی زحمت لطفا
MOHAMMAD2010
25-02-2011, 15:54
یکی از دوستان گفته بود دوربینش با تاچ کارمیکنه و صفحه تاچ دیفای تو اب از کار می افته!! اقا خواهشا یکی از دوستانی که گوشیو خریده چند دقیقه بزاره تو اب تکلیف ما روشن شه عکسشم بزاره اینجا بی زحمت لطفا
تو آب نمیتونی عکس بگیری چون برای عکس گرفتن باید کلید شاتر که روی صفحه لمسی هست رو فشار بدی و چون صفحه لمسی زیر آب از کار میفته نمیتونی عکس بگیری ، البته اگه این گوشی تایمر داشته باشه شاید بشه یعنی تایمر رو تنظیم میکنی که مثلا 10 ثانیه دیگه گوشی خودکار عکس بگیره اون موقع گوشی رو زیره آب میبری خودش عکس میگیره !
برای فیلم هم که شما وقتی هنوز گوشی رو توی آب نکردی فیلم برداری رو فعال میکنی بعد گوشی رو زیر آب میبری خودش فیلم میگیره !
گرفتنشم زیر آب فکر نکنم براش مشکلی پیش بیاره
البته من این گوشی رو هنوز ندارم
هادی اینجا داره فکر کنم یه بارم توی آب انداخته بودش !
ali_nnn13
25-02-2011, 16:13
بله دوست عزیز...
بعد از پست شما رفتم سرچ کردم ! حق با شماست...
این ویدئو رو ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزیر آب موزیک هم پخش میکنه ! یعنی از اسپیکرش بدون مشکل موزیک پخش میشه ! ولی متاسفانه تاچش از کار میوفته ! دلیلشم فکر میکنم همون خاصیت خازنی بودن LCD هستش !
اینم دوتا ویدئو دیگه:
زیر دوش با تلفن حرف میزنه !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم توی استخر شنا میکنه و زیر آب فیلم میگیره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموف باشید...:11:
sltavakoli
25-02-2011, 16:23
هادی جان شما انداختیش تو اب؟چیزیش نشد؟
t2download
25-02-2011, 17:31
سلام به همگی دوستان...
یاد V3x بخیر... هنوزم برای من بهترین گوشیه ! خیلی دوسش دارم... حیف که خوردش کردم :41:
شما با DEFY میتونید زیر آب عکس بگیرید و هم فیلمبرداری کنید ! دیگه چی میخواید ؟! زیر آب که نمیشه تلفنی حرف زد :31:
بگیرین دهن همه رفیقا رو میبندین !:27:
حیف که دارم پولم رو برای خرید ماشین جمع میکنم، وگرنه تا الان خریده بودم این گوشی رو...
این گوشی، برخلاف سایز LCD ، خیلی کوچیک و جمع و جوره... وقتی دیدمش اصلا" فکر نمیکردم تا این حد خوش دست و جمع و جور زیبا باشه...:46:
همگی موفق باشید...:11:
دوستان واقعآ صفحه نمایش گوشی 3.7 اینج واقعی هست چون همه جا خوندم به نظر نمیاد 3.7 باشه حتی سایز گوشی از دیزایر کوچکتر هست .:13:
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
دوستان یکی با دوربینش عکس بگیره بزاره اینجا بینیم کیفیت رو و میشه گفت این گوشی موزیک فون هست و صداش بلندی داره من عشقم موزیکه و وب گردی و آیا سایت های فارسی رو پشتیبانی میکنه ؟
سار گوشی از 1.19
2.0
SAR (head): 1.19 W/kg SAR (body): 0.58 W/kg (body separation distance 15 mm)
ali_nnn13
25-02-2011, 17:31
دوستان واقعآ صفحه نمایش گوشی 3.7 اینج واقعی هست چون همه جا خوندم به نظر نمیاد 3.7 باشه حتی سایز گوشی از دیزایر کوچکتر هست .:13:
بله دوست من...
موفق باشید...:11:
ehsan_update
25-02-2011, 17:47
اینم یه عکس که بازی کردن با سنسور شتاب سنج دیفای رو نشون میده :
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
اینم عکس از غروب آفتاب با دوربین دیفای در اندازه واقعی :
همون منظره با حداکثر زوم دیجیتال :
acmilan308
25-02-2011, 17:58
هادی جان شما انداختیش تو اب؟چیزیش نشد؟
هادي از اين كارا نميكنهههه :31:
------------------------------------------
خوب براي فيلم برداري زير آب كه ميشه اونو بيرون آب فعال كرد بعد برد زير آب همينطور واسه عكس هم ميشه گذاشتش روي تايمر...
t2download
25-02-2011, 18:02
احسان شما این گوشی رو داری عکس از روز هم می زاری و وب گردی تو سایت های فارسی پشتیبانی میکنه و صداش چطوره بلندی میشه گفت موزیک فون هست می شه توضیح بدی من شنبه می رم 15 روز تهران خودم اهواز هستم . بگو لطفآ چون یا این رو می خرم یا دیزایر اچ تی سی و باطریش چطوره مصرفش چند روز شارژ می کنی . و گارانتی نداره ؟ و اصلش چی نی هست یا ؟
از کجا بدونیم اصل هست تو خرید و قیمتش چنده و از کجا بخرم .:20: ممنونم از زحمات همگی
beckham7
25-02-2011, 18:15
ای بابا اینجور که معلومه خودم باید بندازمش تو اب و اینجا عکس بذارم دوستان که همه نازش میکنن تا اخر همین ماه صبر کنید
t2download
25-02-2011, 18:20
گوشیهای موبایل سرطانزا کدامند؟
23/09/1389
هر وقت فهرست بلندبالایی از محصولات تازه یا فناوریهای جدید ارائه میشود، اغلب تولیدکنندگان امیدوارند نامشان را در میان این محصولات ارائهشده پیدا کنند؛ اما مطمئنا این گروه 20تایی که به تلفنهایی با بالاترین میزان تشعشع الکترومغناطیس میپردازد و در آن نامهایی مانند اچ.تی.سی، سونیاریکسون و موتورولا به چشم میخورد، لیستی نیست که تولیدکنندگان علاقهای به دیدهشدن در آن داشته باشند.
هنگامی که با تلفنهای همراه صحبت میکنیم، فرستندهای صدا را به صورت یک موج سینوسی به رمز درمیآورد. این موج سینوسی به وسیله فرستنده به آنتن تلفنهای همراه و فضای خارج ارسال خواهد شد. این امواج رادیویی از اشعه الکترومغناطیس تشکیل شدهاند.
به گزارش سی.نت، خطرات ناشی از قرار گرفتن در معرض میدانهای مغناطیسی، مخصوصا برای کودکان اثبات شده و به همین دلیل کمیسیون ارتباطات فدرال یا FCC حداکثر SAR یا میزان جذب خاص هر تلفن همراه در ایالات متحده را 1.6 واتبرکیلوگرم اعلام کرده است. در اروپا این عدد 2 واتبرکیلوگرم و در کانادا نیز حداکثر 1.6 واتبرکیلوگرم تعریف شده است.
اعداد اعلام شده در این گزارش توسط اف.سی.سی و با اندازهگیری حداکثر تشعشع تلفنهای همراه نزدیک گوش فرد اندازهگیری شدهاند.
منبع : خبر آنلاین
---------- Post added at 07:20 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
شانس من دو گوشی مورد علاقه ام سرطان زا هستند چه کنم ؟:41:
MOHAMMAD2010
25-02-2011, 18:23
زیاد به لیست ها اعتماد نکنین
همه این ها زیر مقدار خطر هستن یعنی در واقع هیچ کدوم ضرر ندارن
چون اگه مضر بودن اصلا نمیزاشتن این گوشی ها تولید بشن
( امیدوارم دوباره یه بحث الکی تو این تاپیک درست نشه ! )
t2download
25-02-2011, 18:24
دوستان سار موبایل و امواج مضر گوشی فقط با مکالمه روی انسان اثر داره یا حتی با بازی کردن با گوشی هم عوارض داره ؟
ehsan_update
25-02-2011, 18:30
احسان شما این گوشی رو داری عکس از روز هم می زاری و وب گردی تو سایت های فارسی پشتیبانی میکنه و صداش چطوره بلندی میشه گفت موزیک فون هست می شه توضیح بدی من شنبه می رم 15 روز تهران خودم اهواز هستم . بگو لطفآ چون یا این رو می خرم یا دیزایر اچ تی سی و باطریش چطوره مصرفش چند روز شارژ می کنی . و گارانتی نداره ؟ و اصلش چی نی هست یا ؟
از کجا بدونیم اصل هست تو خرید و قیمتش چنده و از کجا بخرم .:20: ممنونم از زحمات همگی
دوست عزیز متاسفانه من هنوز گوشی رو نتونستم بخرم ( البته به دلیل کمبود بودجه) ولی تا یکی دو هفته دیگه ایشالا مشکلم حل بشه حتما میخرم. من تبریزم اینجا فقط بدون گارانتیش رو یه جا پیدا کردم 440 . احتمالا همون رو بخرم. ولی تهران پاساژ علاالدین دور و بر 420 الی 430 قیمت دارن بچه ها. من چینیش رو دیدم فقط.
در مورد دزایر باید بگم به نظر من از دزایر قشنگتر و جمع و جورتر و ارزونتره و باتریشم اینطور که من از رویوهای مختلف توی سایتهای مختلف خوندم در حد خوبیه و از باتری دیزایر خیلی بهتره. در کل به نظر من دیفای بین گوشی هایی که تو این رنج قیمت قرار دارن بهترین انتخابه.:40:
موفق باشید
پ.ن: عکسایی که گذاشتم مال این سایت بود :
مطالب و عکسهای مفیدی راجبه دیفای داره . حتما ببینید
kkkaktoos
25-02-2011, 18:37
دوستانی که گوشی رو دارن made in کجاست ؟:31:
MOHAMMAD2010
25-02-2011, 18:40
من ندارم ولی made in china هست ( کلا این روزا همه چی تو چین مونتاژ میشه )
t2download
25-02-2011, 18:44
کیفیت عکس گوشی رو ببین عجب
عکس در شب بخاطر فلش گوشی
MOHAMMAD2010
25-02-2011, 18:57
آقا این عکسارو لینکشونو بزار ( صفحه خیلی سنگین شده بالا نمیاد )
دوست عزیز متاسفانه من هنوز گوشی رو نتونستم بخرم ( البته به دلیل کمبود بودجه) ولی تا یکی دو هفته دیگه ایشالا مشکلم حل بشه حتما میخرم. من تبریزم اینجا فقط بدون گارانتیش رو یه جا پیدا کردم 440 . احتمالا همون رو بخرم. ولی تهران پاساژ علاالدین دور و بر 420 الی 430 قیمت دارن بچه ها. من چینیش رو دیدم فقط.
در مورد دزایر باید بگم به نظر من از دزایر قشنگتر و جمع و جورتر و ارزونتره و باتریشم اینطور که من از رویوهای مختلف توی سایتهای مختلف خوندم در حد خوبیه و از باتری دیزایر خیلی بهتره. در کل به نظر من دیفای بین گوشی هایی که تو این رنج قیمت قرار دارن بهترین انتخابه.:40:
موفق باشید
پ.ن: عکسایی که گذاشتم مال این سایت بود :
مطالب و عکسهای مفیدی راجبه دیفای داره . حتما ببینید
تبریز کجا defy رو پیدا کردی؟؟؟
ehsan_update
25-02-2011, 20:28
تبریز کجا defy رو پیدا کردی؟؟؟
والا آشنای یکی از دوستامه. فکر کنم مغازه نداره خودش. اگه خواستی بخری پ.خ بده برات جور میکنم
هادي از اين كارا نميكنهههه :31:
------------------------------------------
خوب براي فيلم برداري زير آب كه ميشه اونو بيرون آب فعال كرد بعد برد زير آب همينطور واسه عكس هم ميشه گذاشتش روي تايمر... دکی
:3: تا حالا فکر کنم 5-6 بار کردمش زیر آب یا تویه سطل آب
آخریش دیشب بود مغازه یه دوستام که موبایلی هم هست اتفاقا" / گوشی رو بهش دادم گفتم بکنش تو آب جراءت نمیکرد :27: بالاخره راضیش کردم کردش زیر آب خودشو رفیقاش کف کرده بودن/ شده بودن این شکلی :18:
-
این گوشی رو هم با دیزایر و گالاکسی و... مقایسه نکنید که خوشم نمیاد :5:
از مسعود چه خبر !؟
دکی
آخریش دیشب بود مغازه یه دوستام که موبایلی هم هست اتفاقا" / گوشی رو بهش دادم گفتم بکنش تو آب جراءت نمیکرد :27: بالاخره راضیش کردم کردش زیر آب خودشو رفیقاش کف کرده بودن/ شده بودن این شکلی :18:
-
از مسعود چه خبر !؟
جانم هادی جان والا منم باید تا فردا صبر کنم ببینم درستش کرده یا نه
دوست عزیز در حال حاضر تمام گوشی های نوکیا موتورولا سامسونگ و سونی اریکسون و ال جی در کشور چین ساخته میشن ولی همچنان با تکنولوژِی و نظارت کشورهای اصلی تولید میشه
اگرم یه فروشنده به شما گفت مثلا گوشی نوکیا ساخت فنلاند داره بدون که دروغ میگه و گوشی رو ری مارک کردن یعنی فقط مارک فنلاند داره.
لطفا یه هدفن بلوتوس(فقط برای موزیک گوش کردن) معرفی کنید که با این گوشی کار کنه...
لطفا یه هدفن بلوتوس(فقط برای موزیک گوش کردن) معرفی کنید که با این گوشی کار کنه...
پخش موزیکش فکر میکنید خوبه؟؟
اینجوری که بچه ها میگن بد نیست...
سلام دوستان کیفیت فیلم برداری و بلندی صدای گوشی چطوره؟
کجای علائدین میتونم اینو گیر بیادم و کمترین قیمتی که دارین چنده؟
سلام دوستان کیفیت فیلم برداری و بلندی صدای گوشی چطوره؟
کجای علائدین میتونم اینو گیر بیادم و کمترین قیمتی که دارین چنده؟
والا در مورد کیفیت صدا و ... گوشی من نمی تونم اظهار نظری بکنم چون ندارمش
ولی دوستان میگن طبقه 4 به بالا ی علاءالدین باید بگردی : 420 تا 430 حدود بیشترم گفتن نگیر :31:
البته من همیشه فکر میکردم و میکنم که سونی اریکسون تو صدا کیفیت بهتری ارائه بده ( لااقل تو هندزفری )
Xperia X12 رو بگیرید :31::46:
t2download
26-02-2011, 00:13
دوستان بلندی صداش در چه حدی هست میشه گفت موزیک فون هست و به بلندی کدام گوشی هست ایکس 6 یا دیزایر یا 5800
و مصرف باطریش چطور هست و سایت های فارسی رو ساپورت میکنه یا خیر ؟
sltavakoli
26-02-2011, 00:18
دکی
-
از مسعود چه خبر !؟
دمت گرم ! من دیگه تصمیمو گرفتم هادی جان.راستی دست دوم این گوشی رو سراغ نداری؟
یه چیز دیگه این قابلیت چیه: بدرد ایران میخوره؟
Wi-Fi b/g/n ، قابلیت استفاده به عنوان Access Point و مجهز بودن به DLNA
t2download
26-02-2011, 00:26
عموما برای ارسال یک فایل از یک دستگاه به دیگری دو انتخاب پیش رو داریم. اولی استفاده از Wi-Fi است که اگرچه سرعت بالایی دارد اما استفاده ی آن چندان هم ساده نیست و دومی استفاده از بلوتوث که اگرچه استفاده از آن خیلی خیلی ساده است اما سرعت بالایی ندارد.
وقتی میخواهیم با استفاده از وای فای اطلاعاتی را بین دو device رد و بدل کنیم ابتدا میبایست یک شبکه بسازیم تا هر دو دستگاه به آن شبکه متصل شوند. اتصال این دو دستگاه در شبکه احتیاج به یک Wi-Fi Router دارد که در اکثر مواقع به آن دسترسی نداریم (اگرچه در خیلی از موبایل ها این مسئله را حل کرده اند و به آنها قابلیت استفاده به عنوان Router را افزوده اند) بنابراین این شیوه در اکثر مواقع بسیار وقت گیر و سخت است و گاهی حتی کاملا غیر ممکن است. اما از این به بعد با استفاده از Wi-Fi direct قادر خواهید بود بین دو یا چند دستگاه را به راحتی و بدون هیچ گونه ابزار اضافی ارتباط برقرار کرده و فایل هایتان را رد و بدل کنید.
البته پیش از این، تکنولوژی بلوتوث ۳.۰ هم سعی کرده بود این مسئله را تا حدی حل کند. همانطور که میدانید در بلوتوث ۳.۰ ارتباط بین دستگاه ها از طریق بلوتوث صورت میگیرد اما در حقیقا جابجایی اطلاعات توسط یک کانکشن ۸۰۲.۱۱ انجام میشود که سرعت انتقال داده ها را تا ۲۴Mbps میسر میسازد. اما برای استفاده از این تکنولوژی لازم است که هر دو دستگاه حتما از بلوتوث ۳.۰ بهره بگیرند.
دقیقا برعکس بلوتوث ۳.۰، برای استفاده از Wi-Fi Direct کافی است فقط یکی از دستگاه ها چنین قابلیتی را داشته باشد و دیگری صرفا از وای فای پشتیبانی کند. بنابراین device های قدیمی تر هم با نصب یک firmware به سادگی قادر خواهند بود از این تکنولوژی بهره بگیرند.
لازم است بدانید که Wi-Fi Direct در سه حالت ۸۰۲.۱۱/b/g/n به راحتی کار میکند و هر دو فرکانس ۵ گیگاهرتز و ۲.۴ گیگاهرتز را هم ساپورت میکند.
دستگاه هایی که از این تکنولوژی بهره میبرند قادر خواهند بود به راحتی در آن واحد با چند دیوایس دیگر ارتباط برقرار کرده و با آنها اطلاعات رد و بدل کنند. مثلا لپ تاپ شما میتواند هم زمان که به موبایل شما فایل ارسال میکند، یک ویدئو را هم برای پخش به تلویزیون شما بفرستد و همه ی اینها هیچ گونه امکانات اضافی را هم طلب نمیکند.
در زیر لیست ۵ تا از اولین device هایی که قرار است از این تکنولوژی بهره ببرند آمده است :
* Atheros XSPAN® Dual-band 802.11n PCIe Mini Card (AR928x)
* Broadcom BCM43224 Dual-Band 802.11n 2×۲ MIMO PCIe Half Mini Card
* Intel® Centrino® Advanced-N 6200
* Ralink MIMObility 802.11n 2×۲ PCIe Half Mini Card
* Realtek RTL8192CE-VA4 HM92C00 PCIe mini card
فکر نمیکنم لازم باشد برای استفاده از این تکنولوژی زیاد منتظر بمانیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
t2download
26-02-2011, 09:06
من رفتم تهران جواب سوال هامو لطفآ اس ام اس کنید با تشکر ؟
دوستان بلندی صداش در چه حدی هست میشه گفت موزیک فون هست و به بلندی کدام گوشی هست ایکس 6 یا دیزایر یا 5800
09382551026
DLNA مخفف Digital Living Network Alliance که به معنای فارسی اتصال شبکه دنیای دیجیتالی به هم می باشد یک استاندارد جهانی مورد استفاده بین شرکت های سازنده لوازم الکترونیکی است.
که اجازه می دهد تمام لوازم الکترونیکی منزل مثل کامپیوتر - لپ تاپ - پرینتر - موبایل - تلویزیون و حتی دستگاه های صوتی اطلاعات درونی خود را داخل یک شبکه داخلی خانه به اشتراک گذاشته و هر یک از این وسایل با هم در ارتباط باشند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Server
بعید میدونم کسی که این گوشی رو خریده باشه بخواد بفروشه که دست دوم گیر بیاری !؟ شاید 7-8 ماه دیگه که آتریکس دو هسته ای بیاد تو بازار
یا شاید کسی بخواد با میلستون 2 عوضش کنه
در مورد باطری خوبه و مشکلی ندارم / تا 2- 2.5 روز رو میره با استفاده متوسط - با همین مقدار مصرف بیشتر آندرویدها تا 1.5 روز هم دوام نمیارن
کیفیت و بلندی صدای اسپیکرها خیلی خوبه و جزو 3-4 تا گوشی اول تو این زمینه هست . در کل کیفیت صوتی گوشی های موتورولا همیشه خیلی خوب بوده .
فیلمبرداری vga 30 فریم در ثانیه ش هم خیلی روان و زلال هست
فارسی هم میشه و مشکلی نداره
hamid1436
26-02-2011, 11:31
من اين گوشي رو از كجا مي تونم تهيه كنم ..
براي بار دهم ....
من اين گوشي رو از كجا مي تونم تهيه كنم ..
اگر تهرانی برو علائدین ظاهرن دارن گوشی رو !!
تبریز هم یکی از دوستان به نام احسان سراغ داره میتونید باهاش هماهنگ کنید .
من هم که اصفهان در خدمتم .
کسی چیزی نمیشناسه معرفی کنه؟؟؟
hamid1436
26-02-2011, 11:40
اگر تهرانی برو علائدین ظاهرن دارن گوشی رو !!
تبریز هم یکی از دوستان به نام احسان سراغ داره میتونید باهاش هماهنگ کنید .
من هم که اصفهان در خدمتم .
من مشهد هستم ولي يكي از دوستانم اصفهانه مي تونم ازش خواهش كنم بياد پيش شما فقط اگر لطف كني آدرس و تلفن تن رو برام بفرستيد ...
t2download
26-02-2011, 12:12
من رفتم تهران جواب سوال هامو لطفآ اس ام اس کنید با تشکر ؟
09382551026
26-02-2011, 12:20
دم فایر جان گرم که کردش تو اب دوتا عکسم میذاشتی بد نبود
نمیزاری؟
MOHAMMAD2010
26-02-2011, 14:12
بچه ها قیمت این گوشی تو سایت گوشی شاپ از 485 تومن شده 540 تومن !
جریان چیه ؟
جریان چیه ؟
به جان خودم اینا یا دیوانه هستن یا فکر کردن ما اینجا هیچی حالیمون نیست و از قیمتها خبر نداریم
ehsan_update
26-02-2011, 14:50
جریان چیه ؟
انگار سر گردنست! میخوان 2 برابر قیمت جهانیش بفروشن! :2: نظارت نباشه همینه دیگه! میبینن گوشیه خوب و با امکاناتیه ولی کمیابه فکر میکنن میتونن گرون بفروشن. بر هر چی دزد و گرون فروشه لعنت! :13:
نمیدونم این وضع ایران کی میخواد درست بشه:41: واقعا دیگه شورشو در آوردن!
کلا این گوشی شاپ گرون فروش هست حتما چون داره نزدیک عید نوروز میشه اینا هم حال کردن گوشی رو گرون بندازن به ملت
حالا بخوام برم علادین بخرم میگن تو سایت زده 550 :41:
من که خوشم نمیاد بلایی که سر ایکس باکس 360 اومد سر دیفای هم بیاد :13:
این هفته میخوام دیفای بخرم اگه زیر 440 گیر نیومد دیگه نمیخرم صبر میکنم اتریکس بیاد یا شاید زوم
من خیلی تو خرید گوشی جدی ام اگه بگن 445 نمیگیرم :21: یادش بخیر دفعه پیش که رفتم گوشی بگیرم یارو گفت 400 منم گفتم نگه دار واسه خودت (قیمت اصلی گوشی 380 بود) یارو تا دم در علادین اومد تا 350 راضی شد:27:
من که خوشم نمیاد بلایی که سر ایکس باکس 360 اومد سر دیفای هم بیاد :13:
چه بلایی !؟
sltavakoli
26-02-2011, 16:02
صدای این گوشی استریو هست؟یعنی 2 تا بلندگو داره؟
چه بلایی !؟
ایکس باکس 360 قیمتش تا 1 ماه پیش 220 تومن بود به محض اینکه فروشنده ها فهمیدن دیگه تولید نمیشه و نسبت به مدل اسلیم جدید خیلی بهتره در عرض 3 روز از 220 تومن رسید به 400 تومن ! الان هم زیر 350 گیر نمیاد!!! در صورتی که مدل جدید 200 دلاری هم دارن میدن 420 تومن !!!!:2:
اینجا ایرانه یعنی سر گردنه :40:
باور کنین اگه بفهمن دیفای هم خیلی خوبه و ضد آب و ضربه قیمتش میره بالا نجومی میشه .
کسی امروز از علائدین قیمت نگرفته؟؟؟
من که فردا میرم 420/430 گیر نیارم دیگه بیخیال خرید گوشی میشم...کلا...
دوستان گرونتر از 430 بود نگیرید... منتظر بمونید برای گوشی های جدید تر. :31:
منم پنج شنبه میخوام برم علائدین. نمیدونید کدوم مغازه اینو داره اخه دیروز دوستم رفته بود نتونست پیدا کنه آخرشم HD7 خرید.
خیلیم نصب کردی که
Gangstar 2 Miami Vindication HD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدModern Combat 2: Black Pegasus
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( لینک مربوط به سامسونگ رو بگیر )
این بازی خیلی سنگینه شاید اجرا نشه ! حتما خبرشو به من بده
--------------------------------------------------------------------------
Let's Golf HD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم استراتژی ( ولی فکر نکنم زیاد باحال باشه حالا نصبش کن )
محمد جان اینها رو هم نصب کردم / اون سنگینه رو هم که گفتی اجرا میکنه :20: این هم خبرش که منتظر بودی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت موتورولا دیفای / البته رسمی موتورولا نیست
MOHAMMAD2010
26-02-2011, 19:18
ممنون هادی جان
راستی حالا واقعا گوشی رو تو آب انداختی تا حالا ؟
یه عکس از صحنه ای که تو آبه بزار باور کنیم :31:
Arash0065
26-02-2011, 21:16
من گوشیم رو ریکاوری مد نمیره و یه علامت تعجب بالای عکس ربات میاد این طبیعی؟
مال شماها هم همینطوره
mehdi_halla
27-02-2011, 01:25
سلام.آخرین آندروید2.3 روش نصب میشه؟
aghamili
27-02-2011, 01:46
سلام دوستان.....بالاخره موتورولا دیفای رو خریدم....410 تومن از شیراز
aghamili
27-02-2011, 01:58
سلام دوستان....بالاخره موتورولا :19: دیفای رو خریدم.410 تومن از شیراز
مبارکه / ایول به بچه های شیراز /
سلام.آخرین آندروید2.3 روش نصب میشه؟ تا یک ماه دیگه رام رسمی 2.2 موتورولا براش عرضه میشه
2.3 هنوز معلوم نیست
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
من گوشیم رو ریکاوری مد نمیره و یه علامت تعجب بالای عکس ربات میاد این طبیعی؟
مال شماها هم همینطوره
گوشیتون دیفای هست ؟
برای چی میخواید به ریکاوری ببریدش ؟
aghamili
27-02-2011, 09:15
مرسی fire جان...البته من شیرازی نیستم ..شیراز دانشجوام:8:
بچه ها الان تو سایت موبیلستان بودم ببینید چی دیدم :27:
طرف گوشیش با یک قطره آب که رو ال سی دی چکیده به فنا رفته !؟ یکی دیگه هم همینطور شده !!
el padrino :
ریختن آب روی تاچ دوستان امروز 3 قطره آب ریخت روی تاچ گوشی و من سریع پاکش کردم اصلا به جایی نفوذ نکرد معمولا هم با دستمال خیس یا الکلی گوشی رو تمیز می کردم به طوری که قطرات ریز آب روی صفحه دیده می شد و هیچ وقت هم مشکل نداشتم ! با دست خیس هم باهاش کار کرده بودم
اول که آب رو پاک کردم مشکلی نبود وقتی گوشی رو استند بای کردم و خواستم دوباره باهاش کار کنم دیدم اصلا قفلش کار نمی کنه یک کم بهش ور رفتم درست شد و باز شد بعد از 10 دقیقه دوباره خواستم کار کنم هر کار کردم قفل باز نشد و بک لایت هم بعد از چند ثانیه خاموش شد انگار اصلا دست به گوشی نمی زنید گوشی رو ریست کردم خیلی عالی با همون حساسیت فوق العاده کار می کرد ولی به محض این که استند بای میشه تاچش از کار می افته !!! وقتی استند بای هست یکی زنگ بزنه درست می شه ! ولی وقتی خودتون می خواین روشنش کنید کار نمی کنه با خود گوشی توی منو استارت وقتی لاک رو می زنم می تونم قفلش رو باز کنم ولی فقط زمانی که استند بای میشه از کار می افته auto stand bye رو برداشتم به مدت 1 ساعت گوشی روشن بود هیچ مشکلی نداشت ولی فقط زمانی که استند بای میشه از کار می افته یا باید یکی بهت زنگ بزنه تا درست شه یا ریست ! هارد ریست کردم جواب نداد ! الان باتریش تموم شد گذاشتم شارژ بشه رامش رو عوض کنم ببینم افاقه می کنه یا نه
به نظر دوستان تاچش داره کم کم از کار می افته یا اشکال نرم افزاری هست ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخداییش باید قدر این دیفای رو بدونیم :40::40::40: .
مبارکه :31: دیفای دارها دارن زیاد میشن :46: اگه آتریکس نبود فردا میومدم شیراز :31:
beckham7
27-02-2011, 09:46
اینجا سربزنید منتها قیمت نداده فقط شماره تماس داره
این اتریکس هم ضد اب هستش ؟کلا چه مزیتی نسبت به دیفای داره ارزششو داره ما هم منتظر باشیم
این اتریکس هم ضد اب هستش ؟کلا چه مزیتی نسبت به دیفای داره ارزششو داره ما هم منتظر باشیم
آتریکس ضد آب نیست :31: ولی صفحه اون gorilla هست که خیلی محکمه
منتظر بودن بسته به خودتونه و اینکه چقدر می خواهید هزینه کنید منتظر بودن برای آتریکس به شما اینارو میده... سخت افزار قوی تر ، پشتیبانی بهتر از ورژن های بعدی اندروید و البته صد البته گرانتر:31::46:
Arash0065
27-02-2011, 10:16
گوشیتون دیفای هست ؟
برای چی میخواید به ریکاوری ببریدش ؟
بله دیفای هست ایشون
یه بار فارسی ریختم روش بعد اشتباهی یه فایلو پاک کردم گوشی نیومد بالا مجبور شدم فلش کنم حالا میخوام ببینم میشه بکاپ گرفت و از ریکاوری مد اگه بعدا این اتفاق افتاد درستش کرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین اتریکس هم ضد اب هستش ؟کلا چه مزیتی نسبت به دیفای داره ارزششو داره ما هم منتظر باشیم
الان زنگ زدم
میگه 560 هزار :18:
-
آتریکس ضد آب نیست :31: ولی صفحه اون gorilla هست که خیلی محکمه
منتظر بودن بسته به خودتونه و اینکه چقدر می خواهید هزینه کنید منتظر بودن برای آتریکس به شما اینارو میده... سخت افزار قوی تر ، پشتیبانی بهتر از ورژن های بعدی اندروید و البته صد البته گرانتر:31::46:
ال سی دی همه آندرویدهای موتورولا از xt5 , میلستون و دیفای تا آتریکس و ... همه ال سی دی گوریلا دارن
---
بله دیفای هست ایشون
یه بار فارسی ریختم روش بعد اشتباهی یه فایلو پاک کردم گوشی نیومد بالا مجبور شدم فلش کنم حالا میخوام ببینم میشه بکاپ گرفت و از ریکاوری مد اگه بعدا این اتفاق افتاد درستش کرد
کلیدهای پاور و ولوم داون رو بگیرید میره تو ریکاوری
پاور و ولوم آپ میره تو بوت لودر
Arash0065
27-02-2011, 10:26
اینارو میزنم ولی بالای عکس ربات اندروید یه مثلث با علامت تعجب میاد
' گوشیت روشن میشه یا نه ؟
Arash0065
27-02-2011, 11:33
آقا من اول گوشیو روت کردم بعد فارسی ریختم بعد اشتباهی یه فایل پاک کردم گوشی روی لوگوی موتو گیر میکرد بعد با رام اصلی فلش کردم گوشی اومد بالا ولی دیگه روت نیست
حالا میخوام روت کنم دوباره فارسی بریزم ولی قبلش میخوام ببینم چجوری ازش بکاپ بگیرم و ریستور کنم که اگه دوباره روی لوگو موتو گیر کرد نیاز به فلش نباشه
آقا من اول گوشیو روت کردم بعد فارسی ریختم بعد اشتباهی یه فایل پاک کردم گوشی روی لوگوی موتو گیر میکرد بعد با رام اصلی فلش کردم گوشی اومد بالا ولی دیگه روت نیست
حالا میخوام روت کنم دوباره فارسی بریزم ولی قبلش میخوام ببینم چجوری ازش بکاپ بگیرم و ریستور کنم که اگه دوباره روی لوگو موتو گیر کرد نیاز به فلش نباشه
دوست عزیز گوشی منم همین بلا سرش اومده منتها از نوع بدترش مال من دیگه روشن نمیشه ولی کامپیوتر گوشی رو میشناسه و میشه رام جدید نصب کرد ولی بازم فایده نداره و گوشی همچنان روشن نمیشه من فکر کنم فایل بوت لودرش مشکل داره من که دادمش درستش کنن ولی بعید میدونم بتونن درستش کنن تا سه شنبه صبر میکنم بعد میخوام بفرستمش امارات اونجا نمایندگی رسمی موتورولا درستش کنه
اون رامی که نصب کردی رو لینک دانلودش رو برام میزاری منم بریزم شاید فرجی شد.
راستی دوستانی که زبان انگلیسیشون خوبه اگر ممکنه این مشکل منو ترجمه کنن برام که بزارم توی سایت XDA یا موداکو شاید یکی بتونه کمک کنه.
منم تست کردم همین طور شد / پس این حالت باید طبیعی باشه .
MOHAMMAD2010
27-02-2011, 18:21
مسعود جان چه خبر ؟ ( یعنی واقعا این مشکلو کسی نمیتونه تو ایران حل کنه ، شما باید بفرستیش امارات !؟ )
آقا این گوشی چقدر شیراز ارزونه کاش میشد از اونجا بخرم ( شهر من که اصلا موتورولا نمیاره ! اگرم بیاره نزدیک 100 تومن گرونتره ! :41: )
رفتم علائدین طبقه 6 از یکی قیمت گرفتم گفت 450 اومدم برگردم گفت چند قیمت داری؟؟؟گفتم 430 گفت کجا؟؟؟ گفتم پایین گفت کدوم پایین گفتم همکف گفت میدم بهت گفتم هرکی نده:31:
خلاصه 430 امروز گوشیو گرفتم...البته خالی بستم قیمت دارم ولی خود یارو میگفت اونی که بهت 430 قیمت داده از خودم گوشیو گرفته بهش دادم 425
ولی دمتون گرم دوتا هندزفری معرفی نکردید، یه روز دیگه باید وقت بزارم برم علائدین...
اگه کسی میشناسه یه دو مدل هندزفری بلوتوس برای موزیک گوش کردن معرفی کنه، هندزفری مال خودش تو گوشم نمیره...
اقا یه سوال این رم توشو چه جوری دربیارم یه رم دیگه بندازم؟؟؟
Arash0065
27-02-2011, 18:31
دوست عزیز گوشی منم همین بلا سرش اومده منتها از نوع بدترش مال من دیگه روشن نمیشه ولی کامپیوتر گوشی رو میشناسه و میشه رام جدید نصب کرد ولی بازم فایده نداره و گوشی همچنان روشن نمیشه من فکر کنم فایل بوت لودرش مشکل داره من که دادمش درستش کنن ولی بعید میدونم بتونن درستش کنن تا سه شنبه صبر میکنم بعد میخوام بفرستمش امارات اونجا نمایندگی رسمی موتورولا درستش کنه
اون رامی که نصب کردی رو لینک دانلودش رو برام میزاری منم بریزم شاید فرجی شد.
راستی دوستانی که زبان انگلیسیشون خوبه اگر ممکنه این مشکل منو ترجمه کنن برام که بزارم توی سایت XDA یا موداکو شاید یکی بتونه کمک کنه.
دوست عزیز من با رام اصلی 2.51.1 مربوط به uk فلش کردم اینم لینکش
امیدوارم مال شما هم درست بشه
رفتم علائدین طبقه 6 از یکی قیمت گرفتم گفت 450 اومدم برگردم گفت چند قیمت داری؟؟؟گفتم 430 گفت کجا؟؟؟ گفتم پایین گفت کدوم پایین گفتم همکف گفت میدم بهت گفتم هرکی نده:31:
خلاصه 430 امروز گوشیو گرفتم...البته خالی بستم قیمت دارم ولی خود یارو میگفت اونی که بهت 430 قیمت داده از خودم گوشیو گرفته بهش دادم 425
ولی دمتون گرم دوتا هندزفری معرفی نکردید، یه روز دیگه باید وقت بزارم برم علائدین...
اگه کسی میشناسه یه دو مدل هندزفری بلوتوس برای موزیک گوش کردن معرفی کنه، هندزفری مال خودش تو گوشم نمیره...
اقا یه سوال این رم توشو چه جوری دربیارم یه رم دیگه بندازم؟؟؟
ایول قیمت:46: از کدوم مغازه خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.